ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Defy | گوشي مقاوم موتورلا با دوربين 5 مگاپيكسلي و صفحه نمايش 3.7 اينچي

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13

mad-defy
13-08-2011, 18:16
آقا میدونم مربوط به اینجا نیست این سوال ولی توی کلوپ خودشون بحث راجع به چیزی جز رنگ و باطری و کیف پیدا نمیشه

1- روی سونی اریکسون x10 میشه سیانوژن فلش زد؟
2- روی ویندوز موبایل مثلا htc tuch hd چطور؟ میشه اندروید زد؟

:41: خیلی وقته کسی به سوالای من جواب نمیده

ehsan_update
13-08-2011, 18:59
آقا میدونم مربوط به اینجا نیست این سوال ولی توی کلوپ خودشون بحث راجع به چیزی جز رنگ و باطری و کیف پیدا نمیشه

1- روی سونی اریکسون x10 میشه سیانوژن فلش زد؟
2- روی ویندوز موبایل مثلا htc tuch hd چطور؟ میشه اندروید زد؟

:41: خیلی وقته کسی به سوالای من جواب نمیده
اینجا میتونید همه گوشی هایی که به صورت رسمی سیانوژن براشون موجوده رو ببینی:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من x10 رو توش ندیدم.
در مورد htc touch hd هم بهتره تو xda بگردی دنبال سوالت، اگه این امکان وجود داشته باشه حتما اونجا میتونی پیداش کنی :

*IN*
14-08-2011, 03:02
نسخه نهایی سیانوژن نیومد؟؟؟
کسی تا حالا تو علائدین در پشت قاب اینو دیده؟؟؟اگه جایی دیدین ممنون میشم آدرس بدید...

mad-defy
14-08-2011, 05:40
نرم افزار فروم xda که ایکاش واسه p30world هم طراحی بشه

mbioni66
14-08-2011, 10:17
یه سوال دیگه داشتم، من الان رام سیانوژنو نصب کردم، لپ تاپم اینترنت داره، چه جوری میتونم وقتی گوشیو به لپ تاپ وصل میکنم اینترنت لپ تاپ به گوشیم انتقال پیدا کنه؟ لطفاً راهنمایی کنید.

Anonymous13
14-08-2011, 11:20
نرم افزار فروم xda که ایکاش واسه p30world هم طراحی بشه

ببخشید این نرم افزاره چی هست ؟

mehdi_php
14-08-2011, 17:57
آقا یک نفر پیدا نمیشه بگه بالاخره می شه دفی رو به 2.2 اپگرید کرد یا نه ؟! یکی مگه می شه یکی میگه نمی شه یکی میگه آپدیت کنی آنتنت می پره داستان چیه چجوری باید آپدیت کرد ؟ اگر آپدیت کنیم امکان rollback وجود داره ؟

vafa1353
14-08-2011, 19:56
آقا یک نفر پیدا نمیشه بگه بالاخره می شه دفی رو به 2.2 اپگرید کرد یا نه ؟! یکی مگه می شه یکی میگه نمی شه یکی میگه آپدیت کنی آنتنت می پره داستان چیه چجوری باید آپدیت کرد ؟ اگر آپدیت کنیم امکان rollback وجود داره ؟
چرا كه نشه ؟؟؟؟رام 2.2 رسمي براي ديفاي اومده كه توسط هود موتورولا ارائه شده و هيچ مشكلي هم نداره و همچنين ميتونيد به رام 2.3 هم كه غير رسميه فلش كنيد كه اون هم هيچ مشكلي نداره و احيانا بهتر هم هست.

آموزش ها هم قبلا بارها گفته شده....زحمت پيدا كردنش در صفحات قبل با خودتون.

fire159
15-08-2011, 09:27
2.2 چیه !؟

2.3.4 هم آماده هست البته غیر رسمیش که خیلی هم عالیه

ehsan_update
15-08-2011, 12:26
2.2 چیه !؟

2.3.4 هم آماده هست البته غیر رسمیش که خیلی هم عالیه
2.3.4 چیه!!؟ :31:
2.3.5 هم تا چند روز دیگه میاد هادی جان!!! :31: :5:

واقعا سیانوژن (2.3.4) قابل مقایسه نیست با 2.2/ اونایی که امتحان نکردن هر چه زودتر امتحانش کنن، واقعا عالیه از هر نظر!!! :8:

speedy3m
15-08-2011, 12:51
سلام دوستای عزیز

بالاخره از بین گالاکسی 9003 و دیفای, دیفای رو انتخاب کردم و خریدم. جالب بود که اکثر مغازه ها نمیدونستن اصلا چی هست این گوشی. از طبقه ی 7 علاالدین به قیمت 375 تومن خریدم. روش هم رام 2.2.2 هست که اس ام اس فارسی اینا راحت میشه داد و گرفت. واسه صفحش اصلا برچسب ال سی دی پیدا نکردم تو کل پاساژ! نمیدونم باید چیکار کنم. فقط یه کیف خریدم که مال گالاکسیه و فقط تو اون جا شد!

راستی گوشی قبلیم که رفت زیر ماشین آیفون 3g بود و خلاصه از اندروید اصلا سر در نمیارم و تازه کارم. نمیدونم الان باید حتی چطور برنامه بریزم یا سیانوژن رو بریزم بهتره یا نریزم؟
یه 30 صفحه از این تاپیک رو خوندم ولی آموزشی ندیدم.
برنامه ریختن آسونه یا باید مثل آیفون گوشی جیلبریکی چیزی بشه؟
رام خودش بهتره یا سیانوژنی که میگین؟
روت کردن چطوری؟
برنامه هایی که نیازه رو کامپیوترم باشن چیا هستن؟
...

ببخشین زیاد سوال میکنم.
مرسی

ahmad97
15-08-2011, 16:21
سلام دوستای عزیز

بالاخره از بین گالاکسی 9003 و دیفای, دیفای رو انتخاب کردم و خریدم. جالب بود که اکثر مغازه ها نمیدونستن اصلا چی هست این گوشی. از طبقه ی 7 علاالدین به قیمت 375 تومن خریدم. روش هم رام 2.2.2 هست که اس ام اس فارسی اینا راحت میشه داد و گرفت. واسه صفحش اصلا برچسب ال سی دی پیدا نکردم تو کل پاساژ! نمیدونم باید چیکار کنم. فقط یه کیف خریدم که مال گالاکسیه و فقط تو اون جا شد!

راستی گوشی قبلیم که رفت زیر ماشین آیفون 3g بود و خلاصه از اندروید اصلا سر در نمیارم و تازه کارم. نمیدونم الان باید حتی چطور برنامه بریزم یا سیانوژن رو بریزم بهتره یا نریزم؟
روت کردن چطوری؟
...

ببخشین زیاد سوال میکنم.
مرسی

با اجازه دوستان که خیلی از من بیشتر از دیفای میدونن من راهنماییت میکنم
واسه برچسب ال سی دی چیزی که به دیفای بخوره یا htc hd mini یا nexus 1 که البته نکسوز وان یکم باید کوچیک بشه کلا تو گروه htc چیزایی پیدا میکنی که دقیقا اندازه دیفای بشه
اگه تازه کاری و زیاد از اندروید سر درنمیاری فعلا به سیانوژن فکر نکن چون رامت عربی هست حتما بعد از نصب سیانوژن به مشکل میخوری چون باید اول رام nordic رو نصب کنی
اندروید هم مثل آیفون نیاز به جیلبرک داره که البته بهش میگن روت کردن و با superoneclick میشه راحت روتش کرد البته اگه نمیخوای سیانوژن نصب کنی روتش نکن
برنامه خاص که فقط درایور های موتورولا هست و rsdlite
باز هم توصیه آخر من اینه که اگه مشکل فارسی نداری اصلا دنبال رام های دیگه نرو !! یکم با گوشی فعلا حال کن تا یا رام 2.3.5 بیاد یا رام defy+ :31:

fire159
15-08-2011, 16:57
سلام دوستای عزیز

روت کردن چطوری؟
...

ببخشین زیاد سوال میکنم.
مرسی
اول تبریک میگم بهتون واسه خرید این گوشی زیبا و جسور :31:
به نظر من چون تا حالا آندروید نداشتی کاریش نداشته باش تا کمی با گوشی آشنا بشی . و چون گوشیت رام 2.2.2 هست و فارسی هم مشکلی نداری فعلا" باهاش بگذرون .
بعد از مدتی میتونی واسه تنوع به رامهای دیگه آپدیت کنی .
سیانوژن مد 7 یا miui ,وبا ... رو فلش بزنی و از اون رامها هم لذت ببری .
فلش زدن راو در دیفای واقعا" عالیه و گوشی اصلا" مرگ نداره . چون بعضی آندرویدها رام فلش زدنشون خیلی دردسر داره اینو گفتم .
روت کردنش هم خیلی ساده است و فقط با یک برنامه رو کامپیوتر انجام میشه . آموزش نصب رام سیانوژن هم تو کلوپ موتورولا هست که میتونی مطالعه کنی .

meison
15-08-2011, 18:18
گوگل موتورولا رو خرید...

set18
15-08-2011, 20:03
دوستان من قبلا هم این سوال رو پرسیدم. جایی رو سراغ دارید که مشکل سخت افزاری دیفای رو برطرف کنه؟ ممنون.

vafa1353
15-08-2011, 21:44
سلام دوستای عزیز

روت کردن چطوری؟
...

ببخشین زیاد سوال میکنم.
مرسی

مبارك باشه و حالشو ببر....
برچسب ال سي دي ضد خش هم هست و بايد بگردي و بيخود پول بالاي برچسب گ.شي هاي ديگه ندي كه باهاش مچ نميشه...من خودم از طبقه اول علائدين خريدم 15 و فابريك خودشه و ضد خش هم هست و يه مزيت خوبي هم كه داره باعث ميشه انگشتهات روي صفحه ال سي دي نچسبه...اگر علائدين نبود يه بازار موبايل تو خيابون حافظ كمي پايين تر از علائدين هست كه هم گوشي و هم برچسبش رو ميتوني به وفور اونجا پيدا كني...
فعلا هم فلش نزن چو رام 2.2 عاليه...

rahimism
15-08-2011, 22:41
ممنون میشم دوستانی که دیفای دارن راهنمایی کنن.
چند روز یکبار گوشیتون رو شارژ میکنین؟ احیانا هیچ کدوم از دوستان هست که گالاکسی ایس هم داشته باشه و بتونه دیفای و ایس رو از نظر باطری مقایسه کنه؟

aghamili
16-08-2011, 00:34
دوست عزیز برچسب ال سی دی و کاور پلاستیکی براش هست مخصوص خودش فقط بایدبگردی! من خودم ازیزد گرفتم 25 تومن..حداقل این ترم تابستون یه سودی برام داشت!

roxxon_v2
16-08-2011, 02:45
با درود خدمت دوستان عزیز و اساتید
می خواستم نظر دوستانی که این رام ها را نصب کردن رو بدونم که چطوره ؟
MIUI و WajkIUI وCyanogenMod و MotoGinger 2.3.4
چون خودم می خوام رام گوشیم رو عوض کنم مرددم کدوم رو نصب کنم
واینکه دوستان گفتن که رام JRDNEM_U3_3.4.3-36-1.1. فارسی ساپورت می کنه ولی نسخه ای که من قبلا نصب کردم همین نسخه بود که قابلیت پشتیبانی از فارسی رو نداره (حروف رو بصورت س ل ی نشون میده)
اینم اضافه کنم هنوز اون مشکل قفل صفحه که در پستهای قبلیم(بصورت زمان راندوم صفحه لاک میشه) گفتم هنوز دارم و حل نشده :41:
ممنون میشم راهنماییم کنین

fire159
16-08-2011, 09:11
دوستان من قبلا هم این سوال رو پرسیدم. جایی رو سراغ دارید که مشکل سخت افزاری دیفای رو برطرف کنه؟ ممنون.
دوست عزیز مشکل نرفتن صدا برای مخاطب زیاد جدی نیست و از میکروفونش هست و هر تعمیرکاری ببری درست میکنه برات و یا یک میکروفون جدید برات میزاره . تو علائدین فکر کنم تعمیرگاه موبایل زیاد باشه .

---------- Post added at 10:07 AM ---------- Previous post was at 10:05 AM ----------

گوگل موتورولا رو خرید...
بله نمیدونم بگم خوشبختانه یا متاسفانه گوگل موتورولا رو خرید .
بحث در موردش در این تاپیک :

---------- Post added at 10:11 AM ---------- Previous post was at 10:07 AM ----------

ممنون میشم دوستانی که دیفای دارن راهنمایی کنن.
چند روز یکبار گوشیتون رو شارژ میکنین؟ احیانا هیچ کدوم از دوستان هست که گالاکسی ایس هم داشته باشه و بتونه دیفای و ایس رو از نظر باطری مقایسه کنه؟
باطری دیفای از بهترینهاست ولی بستگی به مصرفتون هم داره .
یکی از حسن های دیفای باطریش هست .

یکی از عیبهای بزرگ ایس هم باطری ضعیفش هست . البته اگر ایس باطریش هم خوب بود باز هم در مقابل دیفای خیلی ضعیف هست . چه سخت افزاری و چه نرم افزاری

lexuses
16-08-2011, 09:13
آقا مگه گوشی ضد خش نیست؟ دیگه برچسب میخواد چیکار؟؟!!

fire159
16-08-2011, 09:17
با درود خدمت دوستان عزیز و اساتید
می خواستم نظر دوستانی که این رام ها را نصب کردن رو بدونم که چطوره ؟
MIUI و WajkIUI وCyanogenMod و MotoGinger 2.3.4
چون خودم می خوام رام گوشیم رو عوض کنم مرددم کدوم رو نصب کنم
واینکه دوستان گفتن که رام JRDNEM_U3_3.4.3-36-1.1. فارسی ساپورت می کنه ولی نسخه ای که من قبلا نصب کردم همین نسخه بود که قابلیت پشتیبانی از فارسی رو نداره (حروف رو بصورت س ل ی نشون میده)
اینم اضافه کنم هنوز اون مشکل قفل صفحه که در پستهای قبلیم(بصورت زمان راندوم صفحه لاک میشه) گفتم هنوز دارم و حل نشده :41:
ممنون میشم راهنماییم کنین
سیانوژن مد 7 رام عایی هست و به نظرم همه باید اینو فلش بزنن . فارسی رو هم فول ساپورت میکنه
miui رو 2بار فلش زدم با ایرانسل مشکل داشت و باطری زیاد میکشید و فارسی جدا جدا بود . البته ممکنه توی ورژنهای جدیدش مشکلاتش حل شده باشه .
motoginger رو یکبار فلش زدم روی آرم موتو گیر کرد . البته فکر کنم فایل دانلودیم کامل نبوده که اینطوری شد .

نصب miui و سیانوژن تقریبا" شبیه به هم هست . به نظر من شما اول به 2.2 امارت آپدیت کن و بعد از روت کردن به سیانوژن آپدیتش کن . و اگر هم خواستی رامهای دیگه رو تست کن . خیلی راحته و هیچ مشکلی پیش نمیاد . این گوشی مرگ نداره . فقط آموزشها رو بخون و دست به کار بشو .

PersiAndroid
16-08-2011, 10:38
آخرین ورژن آپدیت رسمی چیه؟

fire159
16-08-2011, 10:50
آخرین ورژن آپدیت رسمی چیه؟

کاستوم جینجربرد هم هست؟
2.2 رسمی
2.3.4 کاستوم

mbioni66
16-08-2011, 10:53
سلام دوست عزیز، اگه برچست مخصوص خود دیفای میخوای، برو بازار موبایل ایران، طبقات پایینش برچسب مخصوصشو دارن، فقط یادت باشه برچسب ماتشو نگیر که از زیبایی محیط گوشیم کم میکنه

p30worldtizhosh
16-08-2011, 12:58
درود
بچه ها راضی هستید از گوشیتون ؟؟؟؟

راستش من میخواستم این گوشی رو بگیرم
ولی هنوز دودلم
امکاناتش که خیلی کامله
ولی میخواستم بدونم مشکل خاصی باهاش ندارید؟؟

speedy3m
16-08-2011, 13:06
گوشی فوق العاده ای هست و خیلی خوشم اومده تو همین 2 روزی که دارم. فقط یکم بعضی جاها تیک میزنه که دلیلشو نمیدونم. مثلا بازی doodle jump تو آیفون اصلا تیک نمیزد ولی اینجا که بازی میکنم یه کوچولو بعضی موقع تیک داره و روون نیست.

3 نوع کیبورد داره. یکیش که swype و بین حروف با انگشت میکشی تا کلمه تایپ شه. یکیشم که خیلی شلوغ پلوغه و حروف ریزه. اونی که من استفاده میکنم مولتی تاچ کیبورده اسمش که شلوغ پلوغ نیست و بین حروف هم فاصله هست ولی کلید enter نداره که آدم بیاد سطر بعدی. باید چه کرد؟

مرسی

roxxon_v2
16-08-2011, 16:09
سیانوژن مد 7 رام عایی هست و به نظرم همه باید اینو فلش بزنن . فارسی رو هم فول ساپورت میکنه
miui رو 2بار فلش زدم با ایرانسل مشکل داشت و باطری زیاد میکشید و فارسی جدا جدا بود . البته ممکنه توی ورژنهای جدیدش مشکلاتش حل شده باشه .
motoginger رو یکبار فلش زدم روی آرم موتو گیر کرد . البته فکر کنم فایل دانلودیم کامل نبوده که اینطوری شد .

نصب miui و سیانوژن تقریبا" شبیه به هم هست . به نظر من شما اول به 2.2 امارت آپدیت کن و بعد از روت کردن به سیانوژن آپدیتش کن . و اگر هم خواستی رامهای دیگه رو تست کن . خیلی راحته و هیچ مشکلی پیش نمیاد . این گوشی مرگ نداره . فقط آموزشها رو بخون و دست به کار بشو .

ممنون بابت جواب
عذر می خوام build number رام امارات مگه JRDNEM_U3_3.4.3-36-1.1 نیست؟

fire159
16-08-2011, 17:11
درود
بچه ها راضی هستید از گوشیتون ؟؟؟؟

راستش من میخواستم این گوشی رو بگیرم
ولی هنوز دودلم
امکاناتش که خیلی کامله
ولی میخواستم بدونم مشکل خاصی باهاش ندارید؟؟
من که تا حالا مشکلی نداشتم و سرعت و کارایی گوشی خیلی خوبه . سخت افزاری با گالاکسی اس قابل رغابته .
به نظرم اصلا" دو دل نباش . کیفیت کار موتورولا رو هیچ برندی نداره .
فقط از یک جای مطمئن بخر و با شرط . و همون موقع خرید خوب تستش کن .

---------- Post added at 06:11 PM ---------- Previous post was at 06:08 PM ----------

ممنون بابت جواب
عذر می خوام build number رام امارات مگه JRDNEM_U3_3.4.3-36-1.1 نیست؟

فکر کنم همین باشه . مهم نیست . شما هر رام 2.2 که داشته باشی میتونی به سیانوژن آپدیت کنی

آموزش سیانوژن :

راستی دوستان defy + هم رسما" معرفی شد .

rahimism
17-08-2011, 00:40
یکی از دلایلی که باعث شده تا الان دیفای نخرم این بود که توی سایت ها دیدم نوشته تاک تایم این گوشی 6 ساعت هست در حالی که خیلی از گوشی ها رو از جمله ایس نوشتن بالای 10 ساعت هست. حالا شما میفرمایید باطری ایس ضعیف هست و دیفای خوبه. گیج شدم.

دوستان میتونن بگن تقریبا با یه استفاده معمولی مثلا روزی حدود 1 ساعت صحبت و 3 ساعت اینترنت و 20 تا اس ام اس فرستادن چند روز یکبار باید باطری رو شارژ کرد؟

یکی از عیبهای بزرگ ایس هم باطری ضعیفش هست . البته اگر ایس باطریش هم خوب بود باز هم در مقابل دیفای خیلی ضعیف هست . چه سخت افزاری و چه نرم افزاری

mbioni66
17-08-2011, 11:03
دوستان اگه بخوام گوشیمو به کامپیوتر وصل کنمو با کامپیوتر اس ام اسامو بخونمو بفرستم از چه برنامه ای باید استفاده کنم؟

*IN*
17-08-2011, 13:35
دوستان اگه بخوام گوشیمو به کامپیوتر وصل کنمو با کامپیوتر اس ام اسامو بخونمو بفرستم از چه برنامه ای باید استفاده کنم؟
واسه فرستادن نمیدونم ولی وقتی گوشیو وصل میکنی کاکشنتو از رو گوشی moto phone portal بزار میتونی بخونی اس ام اس هاتو

چند وقت بود گوشیو انگولک کرده بودم خیلی هنگ میکرد اما الان یه wipe بعدم فلش زدم گوشی داره پرواز میکنه:31:

باتریه دیفای پلاس 1700ه بیاد به اینم میخوره دیگه؟؟؟حدودن چند ساعت بیشتر باطری نگه میداره؟؟؟

beckham7
17-08-2011, 18:51
سلام به همه
موقعی که رام 2.1 رو گوشیم بود باهاش زندگانی میکردم اشتباه کردم 2.2 اپدیت کردم تاحالا 2تا رام 2.2 عوض کردم منتها هنوز گوشیم کند میشه و درصد سی پی یو میره رو 100 ! (وایپو و مایپو چایپم کردم فایده نداشت:13:)
کسی لینک فیلتر نشده سیانوژن نداره (هرچندتا هست البته ببخشید:11:)برام بذارید چون اینترنتی که من دارم علاوه بر فیلترینگ اینترنت معمولی اکثر اپلودسنترها هم توش فیلترن

به نظر من دوستانی هم که دو دل هستن برای خرید گوشی تو این رنج اصلا شک نکن که موتورولا یه چیز دیگست(کیفیت،کارایی,خوش تیپی و خوش دستی)

ba maram
17-08-2011, 19:06
بچه ها من گوشیم بازم ...
صدای کسی که دارم باهاش میحرفم به صورت خش خش وار میاد! مثل اسپیکرا که میسوزه و صداش یه جوری میشه هاااا اونطوری شده
چی کار کنم؟:-(
باید بدم تعمیر فک کنم نه ؟

mbioni66
17-08-2011, 21:03
سلام، میخواستم بدونم قاب طرحدار واسه پشت دیفای هست یا نه؟

roxxon_v2
18-08-2011, 01:07
کسی لینک فیلتر نشده سیانوژن نداره (هرچندتا هست البته ببخشید:11:)برام بذارید چون اینترنتی که من دارم علاوه بر فیلترینگ اینترنت معمولی اکثر اپلودسنترها هم توش فیلترن

با درود

خدمت شما

بر گرفته شده از :

دوستان رام miui رو نصب کردم مشکل زبان و آنتن دهی نداره و در مورد مصرف باتری تا الان دارم مینویسم تقریبا 30 ساعت از زمانی که شارژ کردم میگذره با توجه به اینکه از live wallpaper استفاده کردم + تقریبا 30 دقیقه مکالمه+ تقریبا 3 ساعت موزیک گوش کردن و همینطور در حین این کار با وایرلس وب گردی کردن 29% شارژ مونده
فقط مشکلی که داره وایرلسش به صورت زمان راندوم وار قظع و وصل میشه ! و همچنین حروف فارسی رو بصورت جدا نشون میده
ولی در آخر جالبه واسم سرعتش از rom قبلیم (foryo 2.2) خیلی بهتره .

speedy3m
18-08-2011, 09:30
من برنامه ی go sms رو نصبیدم رو گوشی ولی دلیوری رو نشون نمیده. راهی هست که باهاش بشه دلیوری رو هم نشون داد؟

یه سوال دیگه اینکه. برنامه ای نیست که بشه باهاش بدون زدن کلید on-off گوشی رو لاک یا آنلاک کرد؟ آخه میترسم این همه که این دکمه رو میزنم کم کم خراب شه.

mbioni66
18-08-2011, 10:06
سلام دوست عزیز، برو تو قسمت settings\Receive Settings و تیک Delivery reports بذار.
اس ام اسایی که میفرسی وقتی یه تیک کنارش زد یعنی دلیوری شد.

fire159
18-08-2011, 10:31
بچه ها من گوشیم بازم ...
صدای کسی که دارم باهاش میحرفم به صورت خش خش وار میاد! مثل اسپیکرا که میسوزه و صداش یه جوری میشه هاااا اونطوری شده
چی کار کنم؟:-(
باید بدم تعمیر فک کنم نه ؟
مهران جان احتمالا اسپیکرش مشکل داره . کار تخصصی نیست تعمیرش . راحت برات عوضش میکنن . خرج زیادی هم فکر نکنم داشته باشه .

یکی از دلایلی که باعث شده تا الان دیفای نخرم این بود که توی سایت ها دیدم نوشته تاک تایم این گوشی 6 ساعت هست در حالی که خیلی از گوشی ها رو از جمله ایس نوشتن بالای 10 ساعت هست. حالا شما میفرمایید باطری ایس ضعیف هست و دیفای خوبه. گیج شدم.

دوستان میتونن بگن تقریبا با یه استفاده معمولی مثلا روزی حدود 1 ساعت صحبت و 3 ساعت اینترنت و 20 تا اس ام اس فرستادن چند روز یکبار باید باطری رو شارژ کرد؟
روی کاغذ بعضی برندها حرف زیاد میزنن اما در عمل یک چیز دیگه هست .
ایس یکی از اینها هست که خود فن بوی های سامسونگ هم میگن باطریش ضعیفه .
مثلا" گوشی های اچ تی سی رو هم همه میدونن که آکثرشون باطری ضعیفی دارن . نمونه بارزش هم سری دیزایر
.

speedy3m
18-08-2011, 12:05
سلام دوست عزیز، برو تو قسمت settings\Receive Settings و تیک Delivery reports بذار.
اس ام اسایی که میفرسی وقتی یه تیک کنارش زد یعنی دلیوری شد.

مرسی به خاطر راهنماییت ولی ستینگ این برنامه ی go sms pro کجاشه؟ پیداش نمیکنم هیچجا.

unknown47
18-08-2011, 14:24
مرسی به خاطر راهنماییت ولی ستینگ این برنامه ی go sms pro کجاشه؟ پیداش نمیکنم هیچجا.
درود.
وقتی رفتین توی برنامه روی دکمه ی option روی خود گوشی کلیک کن.(اولین دکمه ی سمت چپ گوشی در زیر صفحه نمایش)

Arash0065
18-08-2011, 14:43
دوستان من گوشیمو میخوام بفروشم اگه کسی طالب بود تو پ.خ در خدمتشم

*IN*
18-08-2011, 21:00
احتمالش هست کرنل دیفای با دیفای پلاس یکی باشه؟؟؟
اونوقت رام هاشون به هم میخوره دیگه درسته؟؟؟

mbioni66
18-08-2011, 23:08
پایین گوشی چهار تا شکل هست، سمت چپ شکل خونه رو بزنی گزینه ستینگو میبینی

speedy3m
20-08-2011, 11:03
راهی هست که بشه edge رو غیر فعال کرد؟ خود به خود تو بعضی برنامه ها از اینترنت ایرانسلم استفاده میشه و شارژم تموم میشه یه روزه.

fire159
20-08-2011, 11:29
راهی هست که بشه edge رو غیر فعال کرد؟ خود به خود تو بعضی برنامه ها از اینترنت ایرانسلم استفاده میشه و شارژم تموم میشه یه روزه.
منظورت جی پی آر اس هست .
تو setting ----- network ----mobile network --- برو و تیک گزینه ی data enabled رو بردار .

speedy3m
20-08-2011, 21:24
منظورت جی پی آر اس هست .
تو setting ----- network ----mobile network --- برو و تیک گزینه ی data enabled رو بردار .

تو setting رفتم. اونجا تو wireless & networks رفتم بعد تو mobile networks. ولی گزینه ای به نام data enabled نبود.

این گزینه ها فقط بودن:
Internet tethering
select network
operator selection
access point names
smsc settings

*IN*
20-08-2011, 23:02
تو setting رفتم. اونجا تو wireless & networks رفتم بعد تو mobile networks. ولی گزینه ای به نام data enabled نبود.

این گزینه ها فقط بودن:
Internet tethering
select network
operator selection
access point names
smsc settings

مسیرش اینه
settings
data manager
data delivery
data enabled

speedy3m
20-08-2011, 23:20
مرسی. دستتون درد نکنه خیالم راحت شد.

یه سوال دیگه.

یه سری از برنامه ها هستن که تو گوشی نصبن ولی دیده نمیشن یا من نمیدونم کجان. اونا رو چطور میشه پیدا کرد و دیدشون؟ مثلا این برنامه ی kodak perfect touch که تو task manager هست ولی تو برنامه های منو نیست. یا برنامه ی true country. یا visualization.

سوال بعد اینکه. من یه تم دانلود کردم و نصب کردم ولی نمیدونم کجاست و چطوری باید فعالش کنم. هوم؟

ببخشید این همه سوال میپرسم...

fire159
21-08-2011, 10:02
مرسی. دستتون درد نکنه خیالم راحت شد.

یه سوال دیگه.

یه سری از برنامه ها هستن که تو گوشی نصبن ولی دیده نمیشن یا من نمیدونم کجان. اونا رو چطور میشه پیدا کرد و دیدشون؟ مثلا این برنامه ی kodak perfect touch که تو task manager هست ولی تو برنامه های منو نیست. یا برنامه ی true country. یا visualization.

سوال بعد اینکه. من یه تم دانلود کردم و نصب کردم ولی نمیدونم کجاست و چطوری باید فعالش کنم. هوم؟

ببخشید این همه سوال میپرسم... برنامه هایی مثل کداک پرفکت تاچ یا موتوبلور بصورت سیستمی روی گوشی هستن و برنامه خاصی نیست که بخواید اونو رو دستکاری کنید .
در مورد نصب تم هم روشهای خاصی هست و به این سادگی نیست که یک تم بریزید رو گوشی و اونو فعال کنید . من که خودم شخصا" تم گوشی رو عوض نکردم .

*IN*
21-08-2011, 15:55
اقا من پترن گوشیم یادم رفته راهی بغیر از فکتوری ریست نیست که درست شه؟؟؟

mbioni66
21-08-2011, 16:04
چه در پشت قشنگیه، اگه تونستی پیدا کنی یه خبرم با ما میدی داداش

mbioni66
21-08-2011, 16:10
دوستان اگه من لیبل محافظ صفحه نمایشمو بکنم امکان داره روی صفحه نمایش یا همون ال سی دی گوشیم خش بیوفته، آخه شنیدم صفحه نمایش Defy ضد خشه.

vafa1353
21-08-2011, 16:31
دوستان اگه من لیبل محافظ صفحه نمایشمو بکنم امکان داره روی صفحه نمایش یا همون ال سی دی گوشیم خش بیوفته، آخه شنیدم صفحه نمایش Defy ضد خشه.
ضد خشه ولي امكان خش افتادنش وجود داره يكي از بچه ها تو فروم ديگه گوشيش به لبه ميز كشيده شد و خش افتاد ولي احتمالش خيلي كمه و به ندرت اين اتفاق ميافته...

unknown47
21-08-2011, 17:49
ضد خشه ولي امكان خش افتادنش وجود داره يكي از بچه ها تو فروم ديگه گوشيش به لبه ميز كشيده شد و خش افتاد ولي احتمالش خيلي كمه و به ندرت اين اتفاق ميافته...

درود.
آره گوشی من اینطوری شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!:19::19::19::19::19::19:

mbioni66
21-08-2011, 18:15
خوب اگه اینطوری که شما میگید باشه که اگه محافظم داشته باشه به لبه میز گیر کنه بازم خش میوفته روش، منظورم اینه که اگه موقع کار کردن ناخنت بهش بخوره بازم امکان داره خش بیفته یا نه؟

boys666
21-08-2011, 20:51
خوب اگه اینطوری که شما میگید باشه که اگه محافظم داشته باشه به لبه میز گیر کنه بازم خش میوفته روش، منظورم اینه که اگه موقع کار کردن ناخنت بهش بخوره بازم امکان داره خش بیفته یا نه؟

نه اصلا خش نمیوفته خیالت راهت اصلا نیازی به محافظ نداره من که تا الان بعد پنج ماه مشکلی ندیدم نه با ناخون خش نمیفته

mbioni66
21-08-2011, 21:59
محافظ LCD گوشیمو کندم، امیدوارم خش نیوفته. :31:

adook
21-08-2011, 22:25
سلام خدمت دوستان من این گوشیرو خریدم و واقعا ازش خوشم میاد ولی ورژن آندرویدش پایینه خواستم ببینم چطور آپدیت رسمیشو ارتقا بدم در ضمن میخوام زبان فارسیشم سالم بمونه ممنون میشم راهنمایی کنید در ضمن سرعت اینترنتم هم حدود 50 کیلو بایته خواستم ببینم واسه آپدیت مشکلی نداشته باشه و در ضمن اینو بگم که من تو موبایل فروشی کار میکنم و تمام گوشیارو دستم گرفتم ولی انتخابم موتورولا دفی بوده چون یه چیزه دیگست یه سوال دیگه هم داشتم من نمیتونم با گوشیم آهنگ بلوتوث کنم چرا؟

vahid_defy
21-08-2011, 22:46
از اینجا کسی میدونه موتورولا دفی کدام نوع بازی ها رو میخونه
آخه مدل cpuش TIAMO هستش و تو سایت ها یا ورژن snapdragon گذاشتن یا ARM Cortex از دوستان اگه کسی میدونه لطفا منو راهنمایی کنه

fire159
22-08-2011, 00:19
اقا من پترن گوشیم یادم رفته راهی بغیر از فکتوری ریست نیست که درست شه؟؟؟
فكر نكنم راهي داشته باشه!

---------- Post added at 01:18 AM ---------- Previous post was at 01:18 AM ----------

سلام خدمت دوستان من این گوشیرو خریدم و واقعا ازش خوشم میاد ولی ورژن آندرویدش پایینه خواستم ببینم چطور آپدیت رسمیشو ارتقا بدم در ضمن میخوام زبان فارسیشم سالم بمونه ممنون میشم راهنمایی کنید در ضمن سرعت اینترنتم هم حدود 50 کیلو بایته خواستم ببینم واسه آپدیت مشکلی نداشته باشه و در ضمن اینو بگم که من تو موبایل فروشی کار میکنم و تمام گوشیارو دستم گرفتم ولی انتخابم موتورولا دفی بوده چون یه چیزه دیگست یه سوال دیگه هم داشتم من نمیتونم با گوشیم آهنگ بلوتوث کنم چرا؟

تبريك مي گم بهتون . الان اندرويدتون ٢.١هست ميتوني به رام ٢.٢ امارات ابديتش كني .فارسيش ميمونه .
بعد هم ميتوني به رامهاي بالاتر فلش بزني .
اول اموزشها رو بخون بعد ابديت كن.
براي فرستادن بلوتوث هم برنامه نياز داري مثل برنامه bluetoth file transfer .

---------- Post added at 01:19 AM ---------- Previous post was at 01:18 AM ----------

محافظ LCD گوشیمو کندم، امیدوارم خش نیوفته. :31:

حلا تازه ازال سي دي لذت ميبري . صفحه با تماسهاي عادي حتي با اشيا خش نميوفته .اما مثلا موبيلت با دست كليدت تو جيب شلوار لي تحت فشار باشن .اونوقت مطمين باش خش ميفته .

beckham7
22-08-2011, 10:39
گوشیم رو چند دقیقه پیش به سیانوژن اپدیت کردم خبرهای تکمیلی تا ساعاتی دیگر:31:

boys666
22-08-2011, 13:01
گوشیم رو چند دقیقه پیش به سیانوژن اپدیت کردم خبرهای تکمیلی تا ساعاتی دیگر:31:

خوب کاری کردی اصلا از نظر سرعت هیچ رامی به پای سیانوژن نمیرسه من یه یه هفته رام امارات رو نصب کردم اعصابم خورد شد اصلا حال نکردم برگشتم به سیانوژن دوباره

mbioni66
22-08-2011, 13:25
سلام دوستان، ورژن جدید رام سیانوژن نیومده؟

fire159
22-08-2011, 14:23
سلام دوستان، ورژن جدید رام سیانوژن نیومده؟

فكر كنم هر يكي دو هفته يك نسخه جديدش مياد. من كه نسخه بتا رو دارم كه مال عصر دايناسورهاست. اما بازم خيلي خوبه

. دوستاني كه دنبال لوازم جانبي ديفاي بودن :
خدمت شما

mbioni66
22-08-2011, 16:26
دوستان رام جدید سیانوژن که میاد محیطشم تغییر میکنه یا نه؟
الان رام جدید اومده یا نه؟

iLive
22-08-2011, 17:05
می خواستم بدونم این گوشی میتونه فیلم های 720p با فرمت mkv رو با برنامه ها مدیا پلیر مثل mobo player یا yx plaver و ... اجرا کنه؟

Rzah
22-08-2011, 21:05
دوستان سلام. من مى خواهم يه گوشى حدود٤٠٠ بخرم يكى از دوستانم گوشى ديفاى را به من پيشنهادكردبه همين جهت گفتم ازشماعزيزان كه تجربه كار
بااين گوشى راداريدبپرسم. البته مى دانم شايدسؤال من تكرارى باشدشرمنده هستم آيا براى ريختن برنامه روى گوشى مشكل كمبودحافظه دارداگردارد
باآندرويد٢.٢اين مشكل رفع مى شود فارسى را ساپورت مى كندورم رسمى ٢.٢ كه فارسى داشته باشدبراى اين گوشى هست دوستان بابت لطفى كه به
من مى كنيدممنون هستم

ba maram
23-08-2011, 00:57
بچه ها من رامم سیانوژن هست ! چند وفتی بود ویجیت های روی اسکیرینمو delet یا move نمیدادم
اومد این کارو انجام بدم اما نشد که نشد ! یهنی دستم رو روی ویجیت میزارم اما یه ویبره ریز میده و کاری نمیکنه !
همینطور وقتی روی اسکیرین تاچ رو نگه میدارم!!
مشکل از کجاست ؟!
ممنون

fire159
23-08-2011, 08:43
دوستان رام جدید سیانوژن که میاد محیطشم تغییر میکنه یا نه؟
الان رام جدید اومده یا نه؟
هر رامی محیطش با رامهای دیگه متفاوته . اما سیانوژنهای ورژنهای مختلف زیاد با هم فرق ندارن .

می خواستم بدونم این گوشی میتونه فیلم های 720p با فرمت mkv رو با برنامه ها مدیا پلیر مثل mobo player یا yx plaver و ... اجرا کنه؟
شرمنده من اینو تا حالا تست نکردم

دوستان سلام. من مى خواهم يه گوشى حدود٤٠٠ بخرم يكى از دوستانم گوشى ديفاى را به من پيشنهادكردبه همين جهت گفتم ازشماعزيزان كه تجربه كار
بااين گوشى راداريدبپرسم. البته مى دانم شايدسؤال من تكرارى باشدشرمنده هستم آيا براى ريختن برنامه روى گوشى مشكل كمبودحافظه دارداگردارد
باآندرويد٢.٢اين مشكل رفع مى شود فارسى را ساپورت مى كندورم رسمى ٢.٢ كه فارسى داشته باشدبراى اين گوشى هست دوستان بابت لطفى كه به
من مى كنيدممنون هستم
سلام رضا جان
دیفای تو این رنج بهترین گوشی هستش . حافظه داخلی 2 گیگ داره که البته 1.3 گیگش در اختیار کاربر هست . با 2.2 هم برنامه ها تو مموری کارت نصب میشه و اصلا" مشکلی بوجود نمیاد .
رام 2.2 رسمی امارات با ساپورت فارسی هم براش هست . و سیانوژن هم که 2.3.4 هست فارسی رو کامل ساپورت میکنه .
راستی از آتریکست چه خبر !

بچه ها من رامم سیانوژن هست ! چند وفتی بود ویجیت های روی اسکیرینمو delet یا move نمیدادم
اومد این کارو انجام بدم اما نشد که نشد ! یهنی دستم رو روی ویجیت میزارم اما یه ویبره ریز میده و کاری نمیکنه !
مشکل از کجاست ؟!
ممنون
مهران جان حتما" گزینه لاک کردن صفحه رو فعال کردی که نمیتونی تکونشون بدی و تغییرشون بدی .

speedy3m
23-08-2011, 11:30
دوستان چطور میشه این کنترل های حرکتی رو غیر فعال کرد؟

مثلا تا گوشیم رو کمی کج میکنم سرچ گوگل باز میشه. میخوام برش دارم بذارم رو میز یهو یه ویبره میزنه و go sms باز میشه. هر وری که کج میکنم یه چیزی باز میشه!!!

fire159
23-08-2011, 12:28
دوستان چطور میشه این کنترل های حرکتی رو غیر فعال کرد؟

مثلا تا گوشیم رو کمی کج میکنم سرچ گوگل باز میشه. میخوام برش دارم بذارم رو میز یهو یه ویبره میزنه و go sms باز میشه. هر وری که کج میکنم یه چیزی باز میشه!!!
رامتون چیه !؟
هر چی باشه تو تنظیماتش میتونی پیدا کنی . چیزی به نام gesture تو تنظیمات باید باشه .

p_mcse_it
23-08-2011, 14:00
با سلام به دوستان....من می خواستم گوشی دفی رو بخرم این تاپیک رو پیدا کردم...دوستان در تهران از کجا بخرم؟ با گرانتی بخرم یا بی گارانتی؟ چه گارانتی خوبه؟

beckham7
23-08-2011, 19:12
سلام
خوشبختانه مشکل 100%شدن سی پی یو با سیانوژن حل شده
واقعا از لحاظ سرعت و کارایی با 2.2 رسمی اصلا قابل مقایسه نیست
یه مشکل هست که بعضی برنامه ها و بازیها که قبلا رو 2.2 نصب بوده و با تیتانیوم بکاپ گرفته بودم نصب نمیشن چه restore کنم چه بخام دوباره بنصبم؟؟
از همه دوستان بخاطر کمکشون متشکر بخصوص اون دوستی که لینک فیلتر نشده سیانوژن برام گذاشت :11:

beckham7
23-08-2011, 20:03
الان چندتا بازی جدیدم گرفتم نصب نمیشن مثل biofrenzyyfragthzombies یا herman the hermit چریان چیه مشکل کجاست ؟؟
تو رو خدا فقط نگید وایپ!:19:

ba maram
23-08-2011, 20:49
بکهام جان مشکل نصبی دارید
حالا یا فایلا به گوشی نمیخوره یا ...
بهتره از خود کاربرای اون سایتی که دانلود کردی بپرسی که جواب دقیقتری میگیری:40:

vafa1353
23-08-2011, 21:17
با سلام به دوستان....من می خواستم گوشی دفی رو بخرم این تاپیک رو پیدا کردم...دوستان در تهران از کجا بخرم؟ با گرانتی بخرم یا بی گارانتی؟ چه گارانتی خوبه؟

پاساژ علائدين طبقات با لا يا بازار موبايل تو خيابون حافظ كمي پائئين تر از علائدين....گارانتي اين گوشي در ايران معتبر نيست پس پول بيخود بابت گارانتي خرج نكن و قيمت هم بالاي 385 نيست...پستهاي راهنماي خريد ديفاي رو هم كه توي همين تاپيك وجود داره حتما بخون تا بعدا از خريدت پشيمون نشي و حتما با رام 2.2 بگير و شديدا سعي كن با لنز قرمز گير بياري.....

sonkia
23-08-2011, 21:28
پاساژ علائدين طبقات با لا يا بازار موبايل تو خيابون حافظ كمي پائئين تر از علائدين....گارانتي اين گوشي در ايران معتبر نيست پس پول بيخود بابت گارانتي خرج نكن و قيمت هم بالاي 385 نيست...پستهاي راهنماي خريد ديفاي رو هم كه توي همين تاپيك وجود داره حتما بخون تا بعدا از خريدت پشيمون نشي و حتما با رام 2.2 بگير و شديدا سعي كن با لنز قرمز گير بياري.....

اگه ميشه يكم در مورد اين لنز قرمز توضيح بده!
ممنون

p_mcse_it
23-08-2011, 22:52
امروز رفتم علائدین...دفی رو 375 پیدا کردم....xt720 هم بود 380....یه زره دو دل شدم بین دفی و xt720.... دفی سی پی یو و وزنش و ضد آبش نسبت به xt720 بهتره...ازاونور دوربین 8 و hdmi اون بهتره...حالا دوستان بنظرتون بین این دو تا کدومو بگیرم؟؟؟

ehsan_update
23-08-2011, 23:47
خوب لنز دوربین رو خوب نگاه کن، دقیقا وسطش یه نقطه کوچیکه، دقت کن رنگش قرمز باشه، چون کیفیت لنز قرمز رنگ از لنز سبز رنگ بالاتر هستش و میتونی فیلمبرداری 720p انجام بدی باهاش. در کل اگه دوربین برات زیاد مهم نیست همون سبز هم بد نیست. مال من سبزه و در کل ازش راضیم ( فقط وقتی نور کم باشه کیفیتش جالب نیست )

ehsan_update
23-08-2011, 23:54
امروز رفتم علائدین...دفی رو 375 پیدا کردم....xt720 هم بود 380....یه زره دو دل شدم بین دفی و xt720.... دفی سی پی یو و وزنش و ضد آبش نسبت به xt720 بهتره...ازاونور دوربین 8 و hdmi اون بهتره...حالا دوستان بنظرتون بین این دو تا کدومو بگیرم؟؟؟
به نظر من Defy بگیر خیلی بهتره نسبت به xt720 . چون 720 ساپورت آنچنانی نداره و موتورولا حتی آپدیت 2.2 رو هم برای این گوشی ارایه نداده و نخواهد داد! ولی دیفای تا الان 2.3.4 کاستوم براش موجود هست که واقعا عالیه!
در کل 720 به غیر از دوربین و hdmi هیچ برتری نسبت به دیفای نداره! با هر دو تا هم موقع خرید کار کردم دیفای واقعا خوش دست تر و زیباتره!
البته هادی جان بهتر میتونن به سوالتون جواب بدن چون هر دو گوشی رو داشتن، به هر حال این نظر من بود... :11:

Anonymous13
24-08-2011, 10:28
من xt720 دارم .گوشی عالیی هست . اما دیفای بهتره .

fire159
24-08-2011, 12:31
دیفای بهتره . مگر اینکه فقط دوربین برات اهمیت داشته باشه .

در ضمن دوستان دیفای مشکی قرمز هم تو بازار اومده . :40:
خیلی خوشکل باید باشه . کسی خواست بگه تا معرفیش کنم

p_mcse_it
24-08-2011, 13:50
دیفای بهتره . مگر اینکه فقط دوربین برات اهمیت داشته باشه .

در ضمن دوستان دیفای مشکی قرمز هم تو بازار اومده . :40:
خیلی خوشکل باید باشه . کسی خواست بگه تا معرفیش کنم

من xt720 دارم .گوشی عالیی هست . اما دیفای بهتره .

به نظر من Defy بگیر خیلی بهتره نسبت به xt720 . چون 720 ساپورت آنچنانی نداره و موتورولا حتی آپدیت 2.2 رو هم برای این گوشی ارایه نداده و نخواهد داد! ولی دیفای تا الان 2.3.4 کاستوم براش موجود هست که واقعا عالیه!
در کل 720 به غیر از دوربین و hdmi هیچ برتری نسبت به دیفای نداره! با هر دو تا هم موقع خرید کار کردم دیفای واقعا خوش دست تر و زیباتره!
البته هادی جان بهتر میتونن به سوالتون جواب بدن چون هر دو گوشی رو داشتن، به هر حال این نظر من بود... :11:
مرسی از نظرهاتون...پس دفی رو می خرم...به غیر از چک کردن لنز دوربین (قرمز یا سبز) چیز دیگه ای رو باید موقع خرید چک کنم؟ از همون علائدین طبقات بالاش خرید کنم؟ آپدیت 2.2 روش باید باشه؟

vafa1353
24-08-2011, 17:03
ممنون

مرسی از نظرهاتون...پس دفی رو می خرم...به غیر از چک کردن لنز دوربین (قرمز یا سبز) چیز دیگه ای رو باید موقع خرید چک کنم؟ از همون علائدین طبقات بالاش خرید کنم؟ آپدیت 2.2 روش باید باشه؟

عرض كردم تاپيك رو حتي المقدور مطالعه كنيد تا هم به كليه مسائل كه شايد به فكر كسي نرسه تا بهتون بگه واقف بشيد و هم سرتون كلاه نره....
كلا بيخيال 720 بشيد كه به دست فراموشي سپرده شده ....

beckham7
24-08-2011, 17:42
مشکل نصب نشدن بعضی برنامه و بازیهای من جدیه خیلی از برنامه ها و بازیها نصب نمیشن هر چی هست مطمنم از گوشیه بمحض اینکه install میزنم سریع میزنه برنامه کاربردی نصب نشد! شانسیه بعضی رو نصب میکنه اکثر رو نصب نمیکنه
دوستان اگه کسی راه حل پیشنهادی نداره بگید که دوباره بازم وایپ کنم نخاستیم

---------- Post added at 06:42 PM ---------- Previous post was at 06:41 PM ----------

اصلا وایپ میکنم ببینم چی میشه تا وایسم جواب بدید هو...:31:

fire159
24-08-2011, 18:29
بیا یکی از این مشکی قرمز ها بخر خیلی خوشکل باید باشه

beckham7
24-08-2011, 19:13
گوشی وایپ کردم دیگه باتری نمیشناسه چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

beckham7
24-08-2011, 19:54
فک کنم گاوم بدجور زایید کسی نیست راهنمایی کنه گوشی یه تیکه سنگ شده :41:

*IN*
24-08-2011, 22:07
گوشی وایپ کردم دیگه باتری نمیشناسه چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مطمعنی باطریت شارژ داره؟؟؟

shahrad
25-08-2011, 00:40
بیا یکی از این مشکی قرمز ها بخر خیلی خوشکل باید باشه
برادر لطف کن یه توضیح راجع به این مشکی قرمز بده ، داستانش چیه
از DEFY + برادر چی میدونی گیر میاد اینجا

fire159
25-08-2011, 12:13
برادر لطف کن یه توضیح راجع به این مشکی قرمز بده ، داستانش چیه
از DEFY + برادر چی میدونی گیر میاد اینجا

سلام
در واقع همین دیفای خودمون هست . رنگش مشکی قرمز هست . مشکی سفیدش هم که بود و مشکی کامل هم که اکثرا" دارن .
دیفای پلاس هم که تازه تو آلمان میخواد عرضه بشه .و فعلا" منتظرش نباشید .

smohs
25-08-2011, 15:05
سلام!:20:
یکی از بچه ها یه گوشی آندرویدی خوب در حد 400 می خواست من با سرچی که کردم به دیفای رسیدم ولی میگه موتورولا خوب نیست و چون توی ایران کمه، لوازم جانبی و تعمیرکار نداره
واقعا" اگه مثلاً باتریش یا دکمه هاش یا احیاناً تاچش خراب بشه توی بازار گیر نمیاد و تعمیرکار درست درمون نداره و باید بندازیم دور؟:31:
در کل نظرتون راجع به این گوشی چیه کسی پشیمون نشده از خریدنش؟
کسی به مشکلی چیزی تا حالا باهاش بر نخورده؟
تاچش خوبه؟
دکمه هاش خراب نمی شه؟
منتظر راهنمایی های ارزنده تون هستم:11:
با تشکر!

Rzah
25-08-2011, 15:28
هادى جان سلام. حدودبيست روز پيش هرچى گوشى داشتم فروختم وبه خودم گفتم يك مدت ديگه گوشى بازى نكنم البته دوتا تبلت وگوشى اتريكس رادلم نيامد بفروشم تا چندروزپيش كه اتريكس را به ٢.٣.٤آبديت كردم واقعآ آخرهرچى گوشيه من كلى با اتريكس حال مى كنم خلاصه دوبار گفتم يه گوشى
بخرم آنهم ازگوشيهاى موتورولاچون چيزجديدى به اين زوديها نمى آيد گفتم يا همين ديفاى ويا ميليستون ٢ رابگيرم البته هادى جان شرمندم ولى اگرلطف
كنى ومن راراهنمائى كنى ممنونت هستم به نظرشماكدام رابخرم درموقع خريدبه چه مواردى بايستى دقت كنم آيا ازسايتهابخرم يا خودم مستقيم ازبازار
بخرم  

fire159
25-08-2011, 18:23
سلام!:20:
یکی از بچه ها یه گوشی آندرویدی خوب در حد 400 می خواست من با سرچی که کردم به دیفای رسیدم ولی میگه موتورولا خوب نیست و چون توی ایران کمه، لوازم جانبی و تعمیرکار نداره
واقعا" اگه مثلاً باتریش یا دکمه هاش یا احیاناً تاچش خراب بشه توی بازار گیر نمیاد و تعمیرکار درست درمون نداره و باید بندازیم دور؟:31:
در کل نظرتون راجع به این گوشی چیه کسی پشیمون نشده از خریدنش؟
کسی به مشکلی چیزی تا حالا باهاش بر نخورده؟
تاچش خوبه؟
دکمه هاش خراب نمی شه؟
منتظر راهنمایی های ارزنده تون هستم:11:
با تشکر!
دوست عزيز درست كه گوشي هايموتورولا بهترين كيفيت رو دارن و خرابي به ندرت براشون بوجود مياد . مگر اينكه در اثر ضربه شدي و يا ... باشه .
اما خوب همانقدر كه گوشيهاش كم هست لوازم جانبي و تعمركارش هم كمه .
من واقعيت رو بگم تو اين 7-8 ساله كه انواع گوشي موتورولا رو داشتم فقط يكبار يكيشون خرابي فلت كشويي داشت كه بعد كمي گشتن دنبالش تو تهران درستش كردم .
ديگه تصميم با خودته .

---------- Post added at 07:23 PM ---------- Previous post was at 07:18 PM ----------

هادى جان سلام. حدودبيست روز پيش هرچى گوشى داشتم فروختم وبه خودم گفتم يك مدت ديگه گوشى بازى نكنم البته دوتا تبلت وگوشى اتريكس رادلم نيامد بفروشم تا چندروزپيش كه اتريكس را به ٢.٣.٤آبديت كردم واقعآ آخرهرچى گوشيه من كلى با اتريكس حال مى كنم خلاصه دوبار گفتم يه گوشى
بخرم آنهم ازگوشيهاى موتورولاچون چيزجديدى به اين زوديها نمى آيد گفتم يا همين ديفاى ويا ميليستون ٢ رابگيرم البته هادى جان شرمندم ولى اگرلطف
كنى ومن راراهنمائى كنى ممنونت هستم به نظرشماكدام رابخرم درموقع خريدبه چه مواردى بايستى دقت كنم آيا ازسايتهابخرم يا خودم مستقيم ازبازار
بخرم
سلام رضا جون . يباره آتريكس رو هم بفروش به خودم :31:
بين ديفاي و ميلستون هم ميلستون 2 بهتره .
اما اگر اهل رام زدن و تنوع رام هستي الان ديفاي بهتره . اما ميلستون 2 هم كم كم رامهاش داره زياد ميشه . اينطور كه من تو xda ديدم رام سيانوژن رو هم دارن واسه ميلستون 2 پورت ميكنن .
اگر جايي ميشناسي كه مطمئنه از همونجا بخر وگرنه سايت گوشي شاپ هم خيلي مطمئنه و قيمتهاش هم نسبتا" خوبه .
ديفاي مشكي قرمز هم اومده . كم هست اما گير مياد . خواستي بگو تا آدرست بدم بري بخري

aghamili
26-08-2011, 17:22
من دکمه پاور گوشیم خراب شد لاک نمیشد وخاموش روشن هم نمیشد..بردم نمایندگی موتورولا گفت قطعش نیست یک ماه دیگه میرم دبی بیارش تاببرمش تعمیرش کنم..دلوزدم دادم به یه تعمیرکار 17تومن گرفت درستش کرد!! قطعه یه گوشیه دیگه رو جازد براش الان موقع لاک کردن یه صداهم میده دکمش!!!!

beckham7
26-08-2011, 17:34
واقعا کسی نیست یه راهنمایی کنه راجع به مشکل نشناختن باتری!

fire159
26-08-2011, 18:40
واقعا کسی نیست یه راهنمایی کنه راجع به مشکل نشناختن باتری!
مشکلت رو کامل بگو تا حلش کنیم .
چیکار کردی که اینطوری شده ؟

beckham7
26-08-2011, 19:06
مشکلت رو کامل بگو تا حلش کنیم .
چیکار کردی که اینطوری شده ؟
والا هادی جان تو صفحه قبل چندبار گفتم کسی جواب نداد دادمش تعمیرکار(ابته اگه درستش کرد تعمیرکاره) ببینم میتونه کاریش بکنه
رو گوشی رام سیانوژن ریخته بودم منتها اکثر برنامه ها و بازیها نصب نمیشدن مشکل خاص دیگه ای هم نداشت منم وایپ کردم گفتم شاید درست بشه درست نشد هیچ دیگه بالا نیومد رو ارم موتو گیر میکرد شارژش تموم زدمش شارژ دیدم اصلا باتری رو دیگه نمیشناسه و علامت ؟ اومد رو باتری خلاصه هر جور بگی با گوشی ور رفتم البته بدون باتری همینجور زدمش به برق و رو منوی بوتش کار کردم فایده نداشت که نداشت شارژر خرچنگی هم به باتری زدم اصلا شارژش نکرد فک کنم شارژر مشکل داشت
دوستان هم تو فروم کسی جواب نداد منم مجبور شدم بدم یکی که گفت میتونه درستش کنه فعلا چندبار زنگ زدم بهش میگه گوشی رام رو نمیخونه و دورش گرفته تا درستش کنه
الانم زنگ زدم مغازش بسته است رفت برا فردا ، فک نکنم فردا هم بتونه کاریش بکنه
حالا اگه بخام رام اورجینال2.1 بریزم روش چیکار کنم مشکل باتریش چیه؟
اگه انشاله درست شد برای من همین 2.1 خودش بهتر از هر رام دیگه بود
مرسی:10:

ahmad97
27-08-2011, 00:31
سلام به دوستان و البته هادی عزیز
هادی خان شما از ex115 راضی هستی؟ دنبال یک گوشی 2 سیم کارته میگردم گفتم با شما هم مشورت کنم
فکر نمیکنم ex 119 تو بازار پیدا بشه
آقا شرمنده اینجا مطرح کردم اگه امکانش هست از بدی ها و خوبی هاش بگو چون این هفته باید بخرم

vahid_defy
27-08-2011, 01:03
سلام
از آقایون کسی میدونه دیفای چجور بازی هایی رو میخوره
آخه cpuش مدل TIAMO هستش و تو سایت ها فقط یا snapdragon گذاشتن یا ARM Cortex
اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه

aghamili
27-08-2011, 01:29
bekham7عزیز منم همین مشکل تموم شدن شارژ باتریو داشتم...شمارمو برات پ خصوصی میکنم فردا باهام تماس بگیر بهت میگم چکارکنی..ببخشید چون وقت تایپ ندارم واینکه اینجوری بیشتر طول میکشه..

fire159
27-08-2011, 08:57
والا هادی جان تو صفحه قبل چندبار گفتم کسی جواب نداد دادمش تعمیرکار(ابته اگه درستش کرد تعمیرکاره) ببینم میتونه کاریش بکنه
رو گوشی رام سیانوژن ریخته بودم منتها اکثر برنامه ها و بازیها نصب نمیشدن مشکل خاص دیگه ای هم نداشت منم وایپ کردم گفتم شاید درست بشه درست نشد هیچ دیگه بالا نیومد رو ارم موتو گیر میکرد شارژش تموم زدمش شارژ دیدم اصلا باتری رو دیگه نمیشناسه و علامت ؟ اومد رو باتری خلاصه هر جور بگی با گوشی ور رفتم البته بدون باتری همینجور زدمش به برق و رو منوی بوتش کار کردم فایده نداشت که نداشت شارژر خرچنگی هم به باتری زدم اصلا شارژش نکرد فک کنم شارژر مشکل داشت
دوستان هم تو فروم کسی جواب نداد منم مجبور شدم بدم یکی که گفت میتونه درستش کنه فعلا چندبار زنگ زدم بهش میگه گوشی رام رو نمیخونه و دورش گرفته تا درستش کنه
الانم زنگ زدم مغازش بسته است رفت برا فردا ، فک نکنم فردا هم بتونه کاریش بکنه
حالا اگه بخام رام اورجینال2.1 بریزم روش چیکار کنم مشکل باتریش چیه؟
اگه انشاله درست شد برای من همین 2.1 خودش بهتر از هر رام دیگه بود
مرسی:10: خوب این به نظر من مشکل از رام هست . باید باطری رو شارج میکردی و دوباره با rsd-lite یک رام رسمی 2.1 یا 2.2 فلش میزدی . حالا که دادی به موبایلی امیدوارم حلش کنه برات . نتونست خوذت هم میتونی .

---------- Post added at 10:57 AM ---------- Previous post was at 10:55 AM ----------

سلام به دوستان و البته هادی عزیز
هادی خان شما از ex115 راضی هستی؟ دنبال یک گوشی 2 سیم کارته میگردم گفتم با شما هم مشورت کنم
فکر نمیکنم ex 119 تو بازار پیدا بشه
آقا شرمنده اینجا مطرح کردم اگه امکانش هست از بدی ها و خوبی هاش بگو چون این هفته باید بخرم
سلام احمد جان .
در موردش اینجا یه چیزهایی گفته شده . بازم سوال داشتی همونجا بپرس . کلا" گوشی خوبیه .

بچه ها اینم دیفای مشکی قرمزه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

dimoqwe
27-08-2011, 12:45
من که میخوام فایل مثلا PDF باز کنم مستقیم از حافظه میره بطور پیش فرض با Office خود گوشی باز کنه که بعدش میگه آپدیت میخواد و اینقدر هم پولشه. من برنامه PDF دیگه هم ریختم و با اون برنامه میشه باز کنم. اما سوالم اینه که پیش فرض چطور تفییر بدم یا اصلا uninstall کنم برنامه رو؛ چون برنامه ای هست که روی رام هست همینطوری مثل بقیه برنامه ها uninstall نمیشه.

fire159
27-08-2011, 17:29
سلام
اکثر بازی ها روی دیفای جواب میده . چون کارت گرافیک دیفای تو این رنج قیمت بهترین هست . PowerVR SGX530 GPU
خیلی از بازی های سنگین و کیفیت اچ دی رو به راحتی اجرا میکنه .

Rzah
27-08-2011, 22:44
خدمت همه دوستان عرض سلام دارم هادى جان سلام بابت آدرسى كه دادى ممنون امروزيك ديفاى مشكى قرمز ويك ex115 گرفتم منو ex115كمى مثل
گوشيهاى چينى مى ماند ولى زيبااست ديفاى هم گوشى بسيار زيبا ئى است وهم خوش دست البته تازه روشنش كردم اول كار كه همچيز عالى است
بازار رادانلودكردم سرعت خوبى هم داردازنظرنماى كلى مى شوديكى اززيباترين گوشيهاى آندرويداست البته ازنظر كار اول راه هستم تا اينجا كه عالى بود
بعدهم بااتريكس كمى مقايس مى كنم ببينم چطوراست

ehsan_update
27-08-2011, 23:34
سلام
cpu دیفای نوعی از ARM cortex محسوب میشه و بهتره بازی های سازگار با این نوع رو دانلود کنید

ehsan_update
27-08-2011, 23:50
بچه ها اینم دیفای مشکی قرمزه
به نظر من که همون تمام مشکی خیلی قشنگتره! البته اگه اسپورت هم بخوایم باز سفید- مشکی رو میپسندم من ( نظر شخصی):20:

vahid_defy
28-08-2011, 01:46
اکثر بازی ها روی دیفای جواب میده . چون کارت گرافیک دیفای تو این رنج قیمت بهترین هست . PowerVR SGX530 GPU
خیلی از بازی های سنگین و کیفیت اچ دی رو به راحتی اجرا میکنه .

ممنونم از راهنمایی تون ولی من بازی های spiderman total mayhem HD رو با فایل های snap dragon نصب کردم و اجرا کرد همینطور splinter cell conviction ولی بازی shodow guardian HD رو با power VR زدم نشد.
اگه کسی میدونه با کدوم فایل اجرا میشه به من بگید.
با تشکر

adook
28-08-2011, 09:34
سلام تو لینکه پایین نشون میده که با برنامه اورکلاک مایلستون سی پی یو دفی رو به 1.3 تغییر میده و میگه میشه پایینترم گذاشت کسی با این نرم افزار کار کرده؟ مثل اینکه معتبره اگه کسی تجربیاتی در این زمینه داره ممنون میشم راهنمایی کنید

hamid1436
28-08-2011, 10:41
دوستان بالاخره همراه بانك ملي براي سيستم عامل آندرويد ارائه شد.

fire159
28-08-2011, 18:33
خدمت همه دوستان عرض سلام دارم هادى جان سلام بابت آدرسى كه دادى ممنون امروزيك ديفاى مشكى قرمز ويك ex115 گرفتم منو ex115كمى مثل
گوشيهاى چينى مى ماند ولى زيبااست ديفاى هم گوشى بسيار زيبا ئى است وهم خوش دست البته تازه روشنش كردم اول كار كه همچيز عالى است
بازار رادانلودكردم سرعت خوبى هم داردازنظرنماى كلى مى شوديكى اززيباترين گوشيهاى آندرويداست البته ازنظر كار اول راه هستم تا اينجا كه عالى بود
بعدهم بااتريكس كمى مقايس مى كنم ببينم چطوراست
مبارکه رضا جان .
دیفایه خوشکله مشکی قرمزش !؟

راستی یه خبر خوب
البته برای شما رضا جان که ex115 خریدی ممکنه حال گیری باشه .
ex119 دو سیم کارته وارد شده !

ahmad97
28-08-2011, 21:15
سلام هادی جان خوشبختانه من ex115 رو میخواستم امروز بگیرم ولی یک چیزی دیدم که شاخ درآوردم !!!!
ex119 , ex212 هر دو تا وارد شدن اونم به قیمت 285 تومن !!! جالبی قضیه این بود که ex212 هنوز comming soon هست
نکته جالبش این بود که هر 2 تا سیم روی هم قرار میگیرن و کنار هم نیست ولی رنگ بنفش یا قرمزش یکم از قشنگیش کم کرده
احتمالا یکی از این 2 تا گوشی رو بگیرم ولی نمیتونم تصمیم بگیرم کدوم بهتره !!!
موتورولا spice xt300 هم با قیمت 340 تومن موجود بود و ex115 سفید هم 155 تومن و قهوه ایش با کیبورد عربی حدود 150 تومن
یک چیز جالب دیگه بلک بری torch 9810 بود با قیمت یک میلیون تومن !!!!

Rzah
28-08-2011, 22:31
دوستان سلام. هادى جان ازشما ممنونم وقتى كه ديفاى وex115را داشتم سفارش مى دادم بنده خدا به من گفت كه اين گوشى هم جديدآمدوتوضيح دادكه
فارسى را ساپورت نمى كندوحدودقيمت آن هم بالاى ٢٥٠ هست ولى چون ساپورت كردن فارسى براى من مهم بودex115 را سفارش دادم وتواين رنج قيمت
گوشى خوبى است درموردديفاى بله گوشى بسيار خوش دست وزيبائى هست

mad-defy
29-08-2011, 01:32
چون كلاس بالاتر از 4 توي ايران گير نمياد و اگر هم 16 كلاس 10 گير بياد قيمتش خيلي بالاست كه حدود 100 تومان است. بهتره همون 8 گيگ كلاس 4 بگيري...16 كلاس 4 گوشيت رو كند ميكنه...به هر حال 16 كلاس 4 توشيبا قيمتش 35 ميباشد...

16 گیگ کلاس 10 به قیمت 45000 یافت شد :46:

---------- Post added at 01:32 AM ---------- Previous post was at 01:27 AM ----------

درود.
ممنون احسان جان من روی همون 2.2 رسمی امارات سیانوژن رو ریختم و مشکلی هم با دوربینش ندارم خدا رو شکر!(پرش هم نداره)
واقعا که عالیه...........
با تشکر از شما و تمام بچه های فروم مخصوصا هادی عزیز.......:11:

واسه اولین بار از دوربین فیلمبرداریش استفاده کردم من (رام سیانوژن) فوق العاده غیر قابل استفاده هست با این لگی که داره. شما کاری کردین که خوب کار میکنه؟

mad-defy
29-08-2011, 01:48
ببخشید این نرم افزاره چی هست ؟

نرم افزار مخصوص فروم xda هست

mad-defy
29-08-2011, 02:03
مشکل از کجاست ؟!
ممنون

کلید مربعی سمت چپ پنل گوشی رو توی صفحه اول بزن. بعد more رو بزن و unlock کن

---------- Post added at 02:03 AM ---------- Previous post was at 02:01 AM ----------

بهترین نرم افزار پخش فیلمی که تا بحال دیدم QQplayer هست. هر چیزی رو که فکرش رو بکنی نشون میده حتی mov که من رسما کف کردم. قبلا از موبو استفاده میکردم ولی این یه چیز دیگست... try it

vahid_defy
29-08-2011, 02:10
سلام کسی بازی shadow guardian HDرو نصب کرده رو موتورولا دفی؟ آیا تونسته بازی کنه اگه بازی کرده از کجا دانلود کرده و چه نوع گیم دیتایی رو دانلو کرده
با تشکر

mad-defy
29-08-2011, 02:24
سلام بچه ها
آقا خیلی وقت بود توی جمعتون نبودم واسه همین شروع کردم فروم رو خوندم و اومدم جلو و چندتا جواب دادم که ظاهرا بعضیش توسط اساتید جواب داده شده بود. ببخشید از این بابت.

یه خریتی کردم به یه بنده خدایی گفتم این گوشی عالیه و برو اینو بخر و ال کن و بل کن و ... حالا بیچاره شدم هر نیم ساعت یکبار باید آموزش هر کاری رو براش بدم... الان یه مشکلی ایجاد شده که من سر در نیاوردم! واسه شارژ پولی سیمکارت اعتباری همراه اول میگه نمیتونم از کد استفاده کنم (واقعا نمیشد انگار دیدم خودم) و باید با 144 یا 140 یا یه همچین چیزی استفاده کنم که دردسر داره. من که تا حالا از اعتباری همراه اول استفاده نکردم و سر در نمیارم. شما میدونین مشکل از کجاست؟ خودم ایرانسل رو با ستاره 140 و 141 شارژ میکنم مشکلی ندارم (روی هر دو گوشی هم سیانوژن نصب کردم خودم)

و یه چیز دیگه واسه آقا احسان: یادم هست با برنامه PowerAMP مشکل داشتی و اکسپایر میشد. خوب یه نرم افزار جانبی داره که مثل کرک عمل میکنه. اول فول ورژن PowerAMP تریال رو نصب کن بعد این رو از 4shared دانلود کن و نصب کن
PowerAMP full version Unlocker v1.0-build-10.apk
الان شما دارای نسخه خریدنی PowerAMP هستی و میتونی ازش استفاده کنی. فقط یادت باشه که دیگه آپدیت نکنی. چون تا وارد 1MobileMarket بشی برات آپدیت اینو میاره ولی نباید نصب کنی چون دوباره تریال میشه

:11:

boys666
29-08-2011, 11:26
سلام بچه ها
آقا خیلی وقت بود توی جمعتون نبودم واسه همین شروع کردم فروم رو خوندم و اومدم جلو و چندتا جواب دادم که ظاهرا بعضیش توسط اساتید جواب داده شده بود. ببخشید از این بابت.

یه خریتی کردم به یه بنده خدایی گفتم این گوشی عالیه و برو اینو بخر و ال کن و بل کن و ... حالا بیچاره شدم هر نیم ساعت یکبار باید آموزش هر کاری رو براش بدم... الان یه مشکلی ایجاد شده که من سر در نیاوردم! واسه شارژ پولی سیمکارت اعتباری همراه اول میگه نمیتونم از کد استفاده کنم (واقعا نمیشد انگار دیدم خودم) و باید با 144 یا 140 یا یه همچین چیزی استفاده کنم که دردسر داره. من که تا حالا از اعتباری همراه اول استفاده نکردم و سر در نمیارم. شما میدونین مشکل از کجاست؟ خودم ایرانسل رو با ستاره 140 و 141 شارژ میکنم مشکلی ندارم (روی هر دو گوشی هم سیانوژن نصب کردم خودم)

و یه چیز دیگه واسه آقا احسان: یادم هست با برنامه PowerAMP مشکل داشتی و اکسپایر میشد. خوب یه نرم افزار جانبی داره که مثل کرک عمل میکنه. اول فول ورژن PowerAMP تریال رو نصب کن بعد این رو از 4shared دانلود کن و نصب کن
PowerAMP full version Unlocker v1.0-build-10.apk
الان شما دارای نسخه خریدنی PowerAMP هستی و میتونی ازش استفاده کنی. فقط یادت باشه که دیگه آپدیت نکنی. چون تا وارد 1MobileMarket بشی برات آپدیت اینو میاره ولی نباید نصب کنی چون دوباره تریال میشه

:11:

برای شارژ خط های همراه اول با شماره گویا 400 تماس بگیره بعد اونجا میتونه کد شارژ رو وارد کنه و شارژ کنه

The Rock 2
29-08-2011, 13:08
برای شارژ خط های همراه اول با شماره گویا 400 تماس بگیره بعد اونجا میتونه کد شارژ رو وارد کنه و شارژ کنه

444 رو باید بگیرید برای شارژ همراه اول :31:

boys666
29-08-2011, 13:15
444 رو باید بگیرید برای شارژ همراه اول :31:

444 هستش .درست یادم نبود فقط یادم بود 4 داشتش :)

fire159
29-08-2011, 15:34
سلام هادی جان خوشبختانه من ex115 رو میخواستم امروز بگیرم ولی یک چیزی دیدم که شاخ درآوردم !!!!
ex119 , ex212 هر دو تا وارد شدن اونم به قیمت 285 تومن !!! جالبی قضیه این بود که ex212 هنوز comming soon هست
نکته جالبش این بود که هر 2 تا سیم روی هم قرار میگیرن و کنار هم نیست ولی رنگ بنفش یا قرمزش یکم از قشنگیش کم کرده
احتمالا یکی از این 2 تا گوشی رو بگیرم ولی نمیتونم تصمیم بگیرم کدوم بهتره !!!
موتورولا spice xt300 هم با قیمت 340 تومن موجود بود و ex115 سفید هم 155 تومن و قهوه ایش با کیبورد عربی حدود 150 تومن
یک چیز جالب دیگه بلک بری torch 9810 بود با قیمت یک میلیون تومن !!!! آره احمد جان
من خودم وقتی دیدم این گوشی تو ایران موجوده خیلی خیلی تعجب کردم و از طرفی خیلی خوشحال .
اگر تمام گوشی های موتو به این سرعت وارد ایران بشن بازار رو قبضه میکنن .
البته این گوشی فقط 2 -3 هفته هست که معرفی شده و به همین دلیل موجب تعجب همه شده .
ex119 رو که گوشی شاپ میده 220 . اما فارسی نداره این سری بارشون . ex212 رو ندیدم . اما مشکیش باید خیلی زیباتر باشه /
xt300 هم که چند وقتی هست اومده ولی همه ندارنش .
ex115 رو که گوشی شاپ میده 145

adook
30-08-2011, 02:01
با سلام خدمت شما دوستان من میخوام دفیمو اورکلاک کنم کسی تجربه داره به من کمک کنه خواستم ببینم با چه نرم افزاری باید اینکارو بکنم و تا چقدر اورکلاک سی پی یو بی خطره ؟اگه قبلا مطرح شده حول و حوش صفحشو بهم بگید ممنون میشم

mbioni66
30-08-2011, 12:07
کمک کمک
سلام به همگی، دوستان من رم گوشیمو فرمت کردم، بعد رام سیانوژن رو گوشیم نصب بود، بعد با نرم افزار RSD Lite خواستم رام 2.2 بریزم، تا 100% مراحل کار انجام شد، ولی حالا دیگه گوشیم بالا نمیاد، روی آرم آندروید میادو بعدش گیر میکنه، چیکار باید بکنم، دوستان کسی میتونه کمکم کنه؟

unknown47
30-08-2011, 13:15
با سلام خدمت شما دوستان من میخوام دفیمو اورکلاک کنم کسی تجربه داره به من کمک کنه خواستم ببینم با چه نرم افزاری باید اینکارو بکنم و تا چقدر اورکلاک سی پی یو بی خطره ؟اگه قبلا مطرح شده حول و حوش صفحشو بهم بگید ممنون میشم

درود.
آموزش اورکلاک دیفای رو که احسان جان زحمت آموزشش رو داده:
(تا 1000 که بچه ها میگن مشکلی نداره!)

mbioni66
30-08-2011, 13:35
کمک کمک
سلام به همگی، دوستان من رم گوشیمو فرمت کردم، بعد رام سیانوژن رو گوشیم نصب بود، بعد با نرم افزار RSD Lite خواستم رام 2.2 بریزم، تا 100% مراحل کار انجام شد، ولی حالا دیگه گوشیم بالا نمیاد، روی آرم آندروید میادو بعدش گیر میکنه، چیکار باید بکنم، دوستان کسی میتونه کمکم کنه؟

aghamili
30-08-2011, 14:23
mobini66
شما یه باردیگه فلش کن ..احتمالا نزاشتی تامرحله آخر بره..گوشی رو از کامپیوتر جدانکن تا بالا نیومده بنظرمن مشکلت ازاینجاست!

mbioni66
30-08-2011, 14:29
من چند بار فلش کردم ولی هربار گیر میکنه

---------- Post added at 03:29 PM ---------- Previous post was at 03:28 PM ----------

همین الانم گوشیم وصله به کامپیوتر ولی بالا نمیاد الان چند ساعت شده

mbioni66
30-08-2011, 14:56
نکنه من باید اول رام 2.1 نصب کنم بعد به رام 2.2 فلش بزنم تا گوشیم بیاد بالا؟ یا اینکه یه سری فایل بوت رو رمم بوده که بعد از فرمت کردن باعث شده که گوشیم بالا نیاد؟ دوستان کسی اگه میدونه مشکل کار کجاست بهم بگه، گوشیم دیگه بالا نمیاد

mbioni66
30-08-2011, 19:12
هیچکس پیدا نمیشه یه کمکی به ما بکنه، بدجوری کارم لنگه، خواهشاً کمک کنید.

ba maram
30-08-2011, 20:05
شما دکمه ی پاور(خاموش روشن)رو بگیری میاد بالا صفحت

mbioni66
30-08-2011, 20:12
میاد بالا ولی روی لوگوی آندروید گیر میکنه، دیگه نمیاد بالا

---------- Post added at 09:12 PM ---------- Previous post was at 09:08 PM ----------

لطفا بیشتر راهنمایی کنید

mbioni66
30-08-2011, 20:19
الان دوباره فلش زدم به رام 2.2 ولی دوباره لوگوی موتورولا با رنگ سفید اومده بالا یه نوشته ام همش میادو نوشته blur. الان 15 دقیقه هست که رو همین گیر کرده، دوستان خواهشاً راهنماییم کنید.

ehsan_update
30-08-2011, 22:19
الان دوباره فلش زدم به رام 2.2 ولی دوباره لوگوی موتورولا با رنگ سفید اومده بالا یه نوشته ام همش میادو نوشته blur. الان 15 دقیقه هست که رو همین گیر کرده، دوستان خواهشاً راهنماییم کنید.
شما اول برید تو ریکاوری مد، اونجا Wipe Data and Catche رو انجام بدید، بعدا رام 2.2 رو فلش بزنید حتما درست میشه.

mbioni66
30-08-2011, 22:32
سلام، میشه ساده تر بگید، نمیدونم اون قسمتی که میگید کجا هستش.(نکنه گرفتن دکمه ولوم بالا+پاورو میگید).اگه منظورتون همینه من کلی این کارو کردم بعد با نرم افزار RSD Lite رام 2.2 فلش زدم ولی بعد از اتمام کار وقتی گوشی بالا میاد روی لوگوری آندروید گیر میکنه.

mbioni66
30-08-2011, 22:44
آقا فهمیدم کجارو میگید، درستش کردم، خیلی ممنونم

adook
30-08-2011, 22:53
اگه ممکنه بگید دقیقا چیکار کردید تا کسانی که به این مشکل بر میخورن بتونن از این تاپیک استفاده بکنن با تشکر

vahid_defy
31-08-2011, 00:39
سلام از آقایون کسی shadow Guardian HDرو برای موتورولا دفی نصب و بازی کرده؟
اگه کسی هست منو راهنمایی کنه در این مورد و بگه که کدوم فایل ها رو ریخته رو گوشی
با تشکر

fazava
31-08-2011, 04:19
سلام آرش جان
recovery boot را که میزنم اتفاقی نمیوفته
لطفا راهنمایی کنید

fazava
31-08-2011, 04:27
سلام آرش جان
recovery boot را که میزنم اتفاقی نمیوفته
لطفا راهنمایی کنید

mbioni66
31-08-2011, 10:46
دوستان رام miui برای دفی وجود داره، اگه داره میتونید لینکشو بذارید.

---------- Post added at 11:46 AM ---------- Previous post was at 11:41 AM ----------

اول گوشیمو خاموش کردم، بعد با گرفتن کلید ولوم پایین + پاور به ریکاوری مد رفتم، بعدش Wipe Data and Catche رو انجام دادم، بعد خود گوشی بقیه مراحلو انجام دادو گوشیم بالا اومد.

mbioni66
31-08-2011, 12:32
دوستان من الان 3 باره که دارم سعی میکنم رام سیانوژن بریزم، ولی هر سه بار بعد از آپدیت کردن گوشی به رام سیانوژن گوشیم رو لوگوی سیانوژن میمونه دیگه بالا نمیاد، مراحل کارم مثل آموزش تو همین انجمن انجام دادم، کسی میدونه ایراد کارم کجاست، الان گوشیمو به رام 2.2 فلش زدم. لطفا راهنماییم کنید.

aghamili
31-08-2011, 13:16
mobini 66 شما قبل وبعد ازنصب رام سیانوژن wipe data and cache بکن...رام miui هم هست من نصب کردم سرعتشم خوبه ولی فارسی ساز براش نیست(برای دیفای) و حروف جداهستند..!تو بخش موتورولا بگردی پیدا میکنی!

fire159
31-08-2011, 13:28
دوستان من الان 3 باره که دارم سعی میکنم رام سیانوژن بریزم، ولی هر سه بار بعد از آپدیت کردن گوشی به رام سیانوژن گوشیم رو لوگوی سیانوژن میمونه دیگه بالا نمیاد، مراحل کارم مثل آموزش تو همین انجمن انجام دادم، کسی میدونه ایراد کارم کجاست، الان گوشیمو به رام 2.2 فلش زدم. لطفا راهنماییم کنید.

شما طبق اين اموزش بري به مشكلي نميخوري :

فقط به جاي ٢.٢ كه تو اموزش هست از همون ٢.٢ رسمي استفاده كن.

...
رام miui هم تو كلوب موتورولا بخش رام ها لينكش هست. روش نصبش هم مثل سيانوزن هست .

mbioni66
31-08-2011, 13:50
aghamili جان من مثل همین آموزش پیش رفتم ولی بازم جواب نگرفتم، من قبلا مثل همین آموزش پیش رفتمو جواب گرفتم ولی الان بعد از ریست فکتوری کردن گورشیم و فلش زدن به رام 2.2 و نصب سیانوژن مثل همون آموزش نمیدونم چرا جواب نمیگیرم، گوشیم آپدیت میشه و گزینه بوتم درست تنظیم میکنم ولی بعد از ریست کردن گوشی آرم سیانوژن میادو میره و تو همون آرم همش میمونه.

reza-12
31-08-2011, 14:00
سلام
من یه چند روزیه این گوشی رو خریدم تنها چیزی که ازیتم میکنه این حروف فارسیه که جدا جدا نوشته میشن
خداییش تا صفحه 120 ای کلوپ رو هم نگا کردم ولی کلا چیزی دست گیرم نشد
ورژن آندروید گوشیم : 2.2.2
ورژن سیستم هم : Moto_version.34.30.3301.mb525.retail.en.ch18
گوشیم رو روت هم کردم
یه راهنمایی کلی و جامع و خوب می خوام
ممنون

mbioni66
31-08-2011, 14:16
دوست من طبق این آموزش گوشیتو به سیانوژن آپدیت کن، مشکل فارسیت برطرف میشه.

reza-12
31-08-2011, 14:35
دوست من طبق این آموزش گوشیتو به سیانوژن آپدیت کن، مشکل فارسیت برطرف میشه.
من که گوشیم خودش 2.2 هست میخواد اون 2.2 رو که توی پست گذاشتن دانلود کنم یا نه از قسمت پنجم به بعد انجام بدم ؟
ممنون از راهنماییتون

mbioni66
31-08-2011, 15:44
نیاز به دانلود 2.2 نیست، از قسمت 5 به بعد ادامه بده

mbioni66
31-08-2011, 15:51
دوستان تونستم رام سیانوژنو دوباره نصب کنم، رام miui بهتره و یا سیانوژن؟
من با نرم افزار my backup از شماره تلفنام بکاپ گرفتم ولی الان بعد از نصب رام سیانوژن وقتی میخوام با همون برنامه بکاپامو برگردونم میگه گوگل اکانتتو فعال کن. این ارورو میده:
restore contacts failed. you do not have a Google account setup, please setup your Android to Google account first.
کسی میدونه چه جوری باید اینکارو انجام بدم؟

fire159
31-08-2011, 16:08
دوستان تونستم رام سیانوژنو دوباره نصب کنم، رام miui بهتره و یا سیانوژن؟
من با نرم افزار my backup از شماره تلفنام بکاپ گرفتم ولی الان بعد از نصب رام سیانوژن وقتی میخوام با همون برنامه بکاپامو برگردونم میگه گوگل اکانتتو فعال کن. این ارورو میده:
restore contacts failed. you do not have a Google account setup, please setup your Android to Google account first.
کسی میدونه چه جوری باید اینکارو انجام بدم؟

هر دوتا از بهترين و معروف ترين رامهاي جهان هستن . Miui كلا اينتر فيسش فرق داره با اينا و شبيه به ايفون هست . اما با فارسي هم مشكل داره و حروف رو جدا جدا نشون ميده . ولي سيانوزن فارسي رو خيلي خوب نشون ميده .
براي بكاب هم از my backup pro استفاده ميكردي بهتر بود .
موقع نصب رام google app رو هم اينستال كردي يا نه .

و رضا
شما براي نصب رام بايد از مرحله ٤ شروع كني .
موفق باشيد

mbioni66
31-08-2011, 16:19
دوست من ممنونم از راهنماییاتون، درستش کردم، راستی هیچ راهی نداره مشکل فارسی miui رو درست کرد

beckham7
31-08-2011, 17:10
امیدوارم بتونید کمکم کنید
کسی تا حالا باتریشو بدون گوشی شارژ کرده؟
منظورم با شارژ خرچنگی , دستگاهی چیزی بجز خود گوشی
گوشیم الان یک هفته رفته تو کما و باتریش شارژ نداره و گوشی نمیشناسش و علامت ؟ میزنه و باید شارژ داشته باشه بتونم پروگرم کنم هر کاریم بگید با شارژرخرچنگی کردم اما شارژش نکرد که نکرد پیش چندتا موباییم بردم نتونستن شارژش کنن

mbioni66
31-08-2011, 18:11
دوستان من از محیط اس ام اس آیفون خیلی خوشم میاد، نرم افزاری نیست که محیط اس ام اس گوشیمو کوپه آیفون کنه، بعد بشه رو اس ام اساشم پسورد گذاشت؟ من الان از go sms استفاده میکنم، اصلا ازش خوشم نمیاد.
دوستان میخوام یه رام miui هم نصب کنم ببینم چه جوریه، من این رامو دانلود کردم milestone 1.8.26 beta همونجوری که رام سیانوژنو نصب کردم خواستم اینم نصب کنم که اصلا نمیذاره نصب بشه، اگه کسی لینکی از این رامو آموزشش داره ممنون میشم بذاره.

fazava
31-08-2011, 18:59
bacheha man toonestam root konam vali mikham back up begiram nemishe rooye boot back up ke mizanam hich etefaghi nemiofte lotfan rahnamaii konid

aghamili
31-08-2011, 19:52
mobini66 : راهی برای فارسی کردن miui نیست..یعنی پچ فارسی سازش برای دیفای نیست ولی برای گوشیای دیگه مثلا دیزایر اچ دی هست! اون رامم که دانلود کردی ازاسمش معلومه رام مایلستون هست نه دیفای!

fire159
31-08-2011, 19:53
گوشیم الان یک هفته رفته تو کما و باتریش شارژ نداره و گوشی نمیشناسش و علامت ؟ میزنه و باید شارژ داشته باشه بتونم پروگرم کنم هر کاریم بگید با شارژرخرچنگی کردم اما شارژش نکرد که نکرد پیش چندتا موباییم بردم نتونستن شارژش کنن

بكام جان من فكر كنم رامت مشكل داره و الان كه باطريت خاليه مشكلت دوبله شده. كاش نزديك بودي خودم ميومدم برات رديفش ميكردم. به هر حال بايد باطريت رو شارج كني و با rsdlite يك رام ٢,٢ اصلي فلش بزني. ببين تو دوستات يا همون موبيلي ها كسي ديفاي نداره كه باطريت رو باش فول شارج كني
.

aghamili
31-08-2011, 19:56
ازینجا رام miui رو بگیر

mbioni66
31-08-2011, 19:58
پس مجبورم همین رام سیانوژنو نصب کنم

aghamili
31-08-2011, 19:58

شما یا باتریت مشکل داره که فک نمیکنم اینجور باشه یا باید به یه روشی شارژش کنی که با یه فلش زدن درست میشه!

fire159
31-08-2011, 20:11
دوستان من از محیط اس ام اس آیفون خیلی خوشم میاد، نرم افزاری نیست که محیط اس ام اس گوشیمو کوپه آیفون کنه، بعد بشه رو اس ام اساشم پسورد گذاشت؟ من الان از go sms استفاده میکنم، اصلا ازش خوشم نمیاد.
دوستان میخوام یه رام miui هم نصب کنم ببینم چه جوریه، من این رامو دانلود کردم milestone 1.8.26 beta همونجوری که رام سیانوژنو نصب کردم خواستم اینم نصب کنم که اصلا نمیذاره نصب بشه، اگه کسی لینکی از این رامو آموزشش داره ممنون میشم بذاره.
براي مسيج كه برنامه هايي هست كه محيطش هم عوض ميشه . بايد يكم جستجو كني .
اما واسه رام miui همونطور كه كفتم روش نصب مثل سيانوزن هست . موبايلت رو خاموش ميكني و موقع روشن شدن وقتي ال اي دي ابي شد ولوم رو ميزني و ميري تو ريكاوري و ......
رام رو از اينجا دانلود كن

البته فكر كنم يه راههايي باشه كه مشكل فارسيش رو حل كرد كه جدا جدا نشون نده . تو سايت اصلي miui دنبالش باشي .

mbioni66
31-08-2011, 20:20
دوست عزیز لینک دانلود این رام miui که گذاشتی خرابه، اگه میشه یه لینک سالم معرفی کنی ممنون میشم

fire159
31-08-2011, 20:27
bacheha man toonestam root konam vali mikham back up begiram nemishe rooye boot back up ke mizanam hich etefaghi nemiofte lotfan rahnamaii konid

ببخشيد اول فارسي بنويسيد . بعدم از چي ميخواي بكاپ بگيري .

---------- Post added at 09:27 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------

دوست عزیز لینک دانلود این رام miui که گذاشتی خرابه، اگه میشه یه لینک سالم معرفی کنی ممنون میشم

يه جستجو تو google بزن miui , defy سايت اصليش رو پيدا ميكني.

vafa1353
31-08-2011, 22:52
MIUI FOR Motorola Defy
Version: 1.8.26

dimoqwe
31-08-2011, 23:32
سلام
1- من الان دو سه روزه که وقتی دارم با گوگل مپ کار میکنم فورس کلوز میده؛ قبلا هم این مشکل برای یک دیکشنری فارسیم بوجود اومده بود. مشکل از کجاست؟ (اندروید 2.2 عربی هم دارم)
2- در مورد روش عوض کردن برنامه دیفالت فایل های آفیس هم بگید ممنون میشم. الان با اینی که روی رام رسمی هست خودش میره که باز کنه و میگه آپدیت میخواد و باید فلان قدر پول بدی.

ehsan_update
31-08-2011, 23:34
موبایل فروشی ها رو بیشتر بگرد، حتما می تونن باتری رو بدون نیاز به گوشی شارژ کنند، چون یکی از بچه های اینجا دقیقا همین مشکل رو داشت، فکر کنم اسمش مسعود بود آی دیش هم :Boys666 بود. کلا با شارژر اکسترنال گوشیش رو شارژ میکرد!

mbioni66
01-09-2011, 01:22
دوستان رام miui رو نصب کردم، خیلی رام باحالیه، هیچ راهی نداره بشه مشکل فارسیشو برطرف کرد. اگه مشکل فارسیش برطرف بشه همین رامو استفاده میکنم. یه سوال دیگه به جز رام سیانوژن و miui رام خوب دیگه ای وجود نداره؟

mbioni66
01-09-2011, 11:49
دوستان بلاخره مشکل فارسی miui رو برطرف کردم، مثل سیانوژن فارسی شدش، همه چیش عالیه

unknown47
01-09-2011, 13:06
دوستان بلاخره مشکل فارسی miui رو برطرف کردم، مثل سیانوژن فارسی شدش، همه چیش عالیه
درود.
یعنی فارسی رو دیگه جداجدا نشون نمیده؟
مصرف باطری چطوره؟(نسبت به سیانوژن)

aghamili
01-09-2011, 14:38

چطوری؟؟؟لطف کن لینک رامی که نصب کردی و لینک فارسی ساز رو بزار برامون

mbioni66
01-09-2011, 14:55
آره دوست عزیز فارسیو خیلی خوبو عالی نشون میده دقیقا مثل سیانوژن، مصرفی باطریشم تا الان که خوب بوده، فقط نمیدونم چرا دوربینم رو این ورژن کار نمیکنه، ورژن زبون چینی یا ژاپنی که نصب کرده بودم دوربینشم کار میکرد.

---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:53 PM ----------

این لینک خود رام هستش
دوستان من خودم یه فایل برای فارسیش درست کردم با کلی ور رفتن، هرکی فارسیشو میخواد ایمیلشو بده براش بفرستم

aghamili
01-09-2011, 14:56
آره دوست عزیز فارسیو خیلی خوبو عالی نشون میده دقیقا مثل سیانوژن، مصرفی باطریشم تا الان که خوب بوده، فقط نمیدونم چرا دوربینم رو این ورژن کار نمیکنه، ورژن زبون چینی یا ژاپنی که نصب کرده بودم دوربینشم کار میکرد.

---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:53 PM ----------

این لینک خود رام هستش
دوستان من خودم یه فایل برای فارسیش درست کردم با کلی ور رفتن، هرکی فارسیشو میخواد ایمیلشو بده براش بفرستم

فارسی سازتون روخودتون تست کردید؟؟ مطمئنه؟؟

mbioni66
01-09-2011, 14:59
دوستان یه من این رامو نصب کردم ولی زبونش چینی هستش، کسی میتونه راهنماییم کنه تا بتونم زبونشو انگلیسی کنم.
miuiandroid-Defy-1.5.21
حتی اینم روش نصب کردم تا شاید انگلیسی بشه ولی انگلیسی نشد.
miuiandroid-1.5.20_Defy-EN-PACK1b_2.3.4
لطفا راهنمایی کنید.

aghamili
01-09-2011, 15:04
دوستان یه من این رامو نصب کردم ولی زبونش چینی هستش، کسی میتونه راهنماییم کنه تا بتونم زبونشو انگلیسی کنم.
miuiandroid-Defy-1.5.21
حتی اینم روش نصب کردم تا شاید انگلیسی بشه ولی انگلیسی نشد.
miuiandroid-1.5.20_Defy-EN-PACK1b_2.3.4
لطفا راهنمایی کنید.

این نسخه خیلی قدیمیه رام هست..این نسخه که لینکشو میزارم انگلیسی میشه خودم تست کردم

شما میتونی فارسی ساز براش بسازی؟؟

mbioni66
01-09-2011, 15:21
آره میتونم ولی دوست عزیز لینکش خرابه

aghamili
01-09-2011, 15:23
لینکی که بالاش نوشته کد رودانلود کن سالمه
منظورم اولین لینکه

mbioni66
01-09-2011, 18:21
دوستان قبلا رو سیانوژن دوربینم کار میکرد ولی الان که رام سیانوژنو نصب کردم دوربین گوشیم مشکی شده وقتی عکس میگیرم عکس گرفته شده درسته، کسی میدونه مشکل کار کجاست؟ رام miui هم نصب کردم ولی دوربینم روش کار نمیکنه، لنز دوربینم قرمز هستش، لطفا راهنمایی کنید.

boys666
01-09-2011, 19:41
دوستان قبلا رو سیانوژن دوربینم کار میکرد ولی الان که رام سیانوژنو نصب کردم دوربین گوشیم مشکی شده وقتی عکس میگیرم عکس گرفته شده درسته، کسی میدونه مشکل کار کجاست؟ رام miui هم نصب کردم ولی دوربینم روش کار نمیکنه، لنز دوربینم قرمز هستش، لطفا راهنمایی کنید.

رام پايه ات رو عوض کن و يه بار هم wipe کن

mbioni66
01-09-2011, 19:51
رام پایمم عوض کردن، 2.2 ریختم روش دوربینم کار میکرد بعد سیانوژن ریختم ولی دوباره دوربینم همون مشکلو داشت، دوستان میخوام miui نصب کنم لطفا یه نسخه از miui که هیچ مشکلی نداشته باشه معرفی کنید و یه لینک دانلود بذارید

vafa1353
01-09-2011, 22:10
WajkIUI 1.8.27 - MULTiLanguage

About ROM:
- based on MiuiAndroid 1.8.27
- added modded LauncherPRO
- removed MIUI Launcher (added to post #2)
- updated kernel to 179
- added multilanguage support
(danish - dutch - english - french - german - hebrew - hungarian - italian - polish - portugese - russian - slovenian - spanish - turkish)
Important!: I don't replaced apk, I injected language files to Defy's apks
- added MotoPhonePortal
- added MotoTaskManager
- optimized battery usage
- optimized memory settings
- optimized WiFi driver & settings
- removed some MIUI apps
- added some MIUI apps
- removed unneeded files
- faster proximity sensor
- faster phone calling
- updated Google apps
- increased touch point from 2 to 4
- tweaks for speed
- more improvement coming soon

I working on:
- optimize and implement new tweaks for speed and stability
- import new CM7 drivers to MIUI
- convert MIUI widgets to LauncherPRO

Installation GUIDE:
-1. Flash 2.2 CEE ROM or Nordic
0. use SuperOneClick for root
1. Download 2ndinit 1.4.2
2. install 2ndinit (Important!:following the instructions)
3. Boot into bootmenu by pressing volume down when device flashes a blue led at bootup. Set default boot mode to 2nd init.
4. Select Recovery/Stable Recovery. Choose "Wipe Data/Cache" option. Let finish.
5. Choose Install zip from SD Card, select WajkIUI_multilang .zip and let it finish.
6. select "Wipe Cache" then go to Advanced and select "Wipe Dalvik Cache". Reboot Now!
7. After boot, set your prefered language in Settings menu
7. Done! Recommend: use Battery Calibration for maximum battery
ps.: i use 2.2 CEE Froyo ROM for base

Tips&Tricks:
Add your City to MIUI Weather Clock
Use builtin basebandswitcher V4
and try Battery Calibration
My battery usage in standby (aka at night) 1-1,5%/h, if you have battery drain,
try this solutions. Maybe help to you.

My favourites
Programs/addons
Swype on WIUI

Thnx to:
miui.com for MIUI ROM
miuiandroid for ROM&translating
Juwe11 for his tweaks
xavierjohn22 for cool apps
Andy Thomson for volume button tweak
dewyeyed for touch points tweak
cile381 for kernel
ephumuris for addons and instructions
XJ, dRaCID01, Mish, Accid, roenano, langthang, omosiro, IoDa, pdazevedo, Xenon007, student926, mnlk2, 1982strand, slukk, gepardus, stefi for translating
Xda for more android tweaks
---------------------------------

mbioni66
02-09-2011, 09:51
دوست عزیز این رامی که گذاشتی دانلود کردمو نصب کردم، فارسیشم درست کردم، مشکل دوربینم برطرف شد ولی حالا نرم افزار کانتکتام بالا نمیاد همون اروری که واسه دوربینم میدادو الان واسه کانتکتام میده. لطفاً راهنماییم کنید.

vafa1353
02-09-2011, 21:20
دوست عزیز این رامی که گذاشتی دانلود کردمو نصب کردم، فارسیشم درست کردم، مشکل دوربینم برطرف شد ولی حالا نرم افزار کانتکتام بالا نمیاد همون اروری که واسه دوربینم میدادو الان واسه کانتکتام میده. لطفاً راهنماییم کنید.

اين مرحله 6 رو انجام داديد؟؟؟

6. select "Wipe Cache" then go to Advanced and select "Wipe Dalvik Cache". Reboot Now!
GO Contacts v1.43 را نصب نماييد...

mbioni66
03-09-2011, 08:52
دوست عزیز 1 سری از فایلای سیستمی این رامو با رام قبلیم تعویض کردم، بعد رامی که به دست اومدو آپدیت کردم، الان همه چیم درست شدش، فارسیشم درست شد، خیلی باحاله. دست همگی درد نکنه.

mbioni66
03-09-2011, 09:48
دوستان اینم یه رام باحاله، شبیه رام دیزایر اچ تی سی هستش.

mbioni66
03-09-2011, 13:23
دوستان من 1 رام miui نصب کردم، بعد کلی تم از رو خود گوشی دانلود کردم، حالا میخوام راممو عوض کنم، چه جوری میتونم از رامو کل تمایی که براش نصب کردم یه بکاپ بگیرم که اگه بعدا خواستم راممو با تمامو برگردونم بتونم اینکارو بکنم.

vafa1353
03-09-2011, 18:11
دوستان من 1 رام miui نصب کردم، بعد کلی تم از رو خود گوشی دانلود کردم، حالا میخوام راممو عوض کنم، چه جوری میتونم از رامو کل تمایی که براش نصب کردم یه بکاپ بگیرم که اگه بعدا خواستم راممو با تمامو برگردونم بتونم اینکارو بکنم.
چه ميكنيد شما با اين گوشي بيچاره............:41:

ROM Manager Premium v4.4.0.5
برنامه ای برای مدیریت ROM ها .

با قابلیتهایی مانند :

- Backup & Restore
- جستجو و دانلود ROM
- نصب ROM از روی SD Card
- نصب ROM بصورت OTA
- به روز رسانی ROM بصورت Online (در صورت پشتیبانی Developer)
- هشدار در صورت وجود Update
- پارتیشن بندی کارت حافظه

توجه : برای استفاده از این برنامه گوشی باید Root شده باشد .

طریقه نصب : قبل از نصب نسخه های قدیمی تر از 3.0.1.7 و Premium License را Uninstall کنید .

اگر نسخه های قدیمی این برنامه همراه ROM در گوشی شما نصب شده است ، قبل از نصب نسخه قبلی را Uninstall کنید .

Boot Manager 1.31 مدیریت و نصب چندین ROM در گوشی

برنامه ای برای نصب چندین ROM روی گوشی شما با این برنامه می تونید با Reboot کردن از ROM به ROM دیگر تغییر بدید روم ها رو مدیریت کنید کرنل و تم دلخواهتون رو نصب کنید در ضمن اگر اشنایی کامل با مبحث روم ها ندارید از این برنامه استفاده نکنید

این برنامه بر روی گوشی های زیر اجرا میشه و نیاز به روت بودن گوشیه

Motorola Droid 1
HTC Incredible 1
HTC Thunderbolt
HTC Desire Z
HTC G2(aka Vision)
HTC EVO 4G
HTC Inspire4g
HTC Desire
HTC Desire HD
HTC MyTouch 4G
HTC Nexus One
Htc Evo 3D
Htc Incredible 2
Htc Incredible S
Htc Desire S

mbioni66
03-09-2011, 18:34
خوب 400 چوب پولشو دادم، باید این بلاهارم سرش در بیارم تا دلم خنک بشه :31:

red-bull
03-09-2011, 19:30
سلام دوستان میخواستم بدونم رام سیانوژن نسخه ی پایدارش واسه دیفای اومده اگه اومده مصرف باتریش چطوره آخه این رام2.2 عربی مصرفش زیاده????!! لطفا راهنمایی کنید ممنون

beckham7
03-09-2011, 21:33
ای بابا مشکل من بدجور گیرداده
بالاخره باتری رو شارژ کردم گوشی فلش کردم اما بازم باتری رو نمی شناسه!! و گوشی روشن میکنم رو
ارم موتورولا گیر میکنه ؟؟!!!!
حالا چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

vafa1353
03-09-2011, 21:59
خوب 400 چوب پولشو دادم، باید این بلاهارم سرش در بیارم تا دلم خنک بشه :31:

اميدوارم با اين همه رام عوض كردن به مشكل بر نخوريد و به چه كنم چه كنم نيوفتيد ....يه كم مدارا كنيد با گوشيتون و سعي كنيد ازش استفاده كنيد و از تبديل گوشي به موش آزمايشگاهي خودداري كنيد...

mbioni66
03-09-2011, 22:28
داداش میگن از هرچی بترسی سرت میاد، ولی خداییش واسه من اصلا مهم نیست :46:

---------- Post added at 11:28 PM ---------- Previous post was at 11:25 PM ----------

من یه تاچ پرو 2 داشتم، اوایل که اومده بود گرفتم 700 تومن، ولی بعد از چند ماه رفت زیر لاستیک ماشین، واسم اصلا مهم نیود، الانم اگه این گوشی براش مشکلی پیش بیاد واسم مهم نیست، مهم اینه که دوست دارم هر کاری که دوست دارم باهاش بکنمو لذت ببرم. نهایتش اینه که اینم خراب میشه یه گوشی دیگه میگیریم.:46:

mbioni66
04-09-2011, 09:18
دوستان یه نگاهی به این لینک کنید

من میخوام گوشیمو همونجوری که تو این لینک توضیح داده آپدیت کنم ولی مشکل اینه که رام JDGC_U6_0.26.0 دانلود کردم، ولی بعد از نصب گوشیم بالا نمیاد، بدون نصب این رامم وقتی بقیه مراحله کارو پیش میرمو در آخر wipe میکنم گوشیم بالا نمیاد، لطفا یکی راهنماییم کنه که مشکل کارم کجاست.

beckham7
04-09-2011, 12:13
اقا يكي به داد من برسه گوشي چه مرگش شده رو ارم موتو گير ميكنه و باتري رو نميشناسه؟؟؟
وايپم كردم چندبار هم رام عوض كردم بي فايده بود:19:

mbioni66
04-09-2011, 12:53
دوست عزیز شما اول گوشیتو خاموش کن، بعد دکمه ولوم پایینو نگه دار بعد دکمه پاورو فشار بده و بعد از 3 یا 4 ثانیه دکمه ها رو رها کن، منتظر بمون تا یه صفحه مشکی بیادو آرم آندروی (یه آدمک سبز بیاد)، بعد از اون دکمه ولوم بالا و بعد پایینو سریع جفتشو بزن. بعد گوشیتو فکتوری ریست کن، بعدشم که با RSD Lite نرم افزار یه فلش به رام 2.2 بزن.

beckham7
04-09-2011, 17:55
دوست عزیز شما اول گوشیتو خاموش کن، بعد دکمه ولوم پایینو نگه دار بعد در دکمه پاورو فشار بده و بعد از 3 یا 4 ثانیه دکمه ها رو رها کن، منتظر بمون تا یه صفحه مشکی بیادو آرم آندروی (یه آدمک سبز بیاد)، بعد از اون دکمه ولوم بالا و بعد پایینو سریع جفتشو بزن. بعد گوشیتو فکتوری ریست کن، بعدشم که با RSD Lite نرم افزار یه فلش به رام 2.2 بزن.

مرسی اما من که گفتم این کارا رو همه کردم بی فایده بودههه

mbioni66
04-09-2011, 18:32
خوب رامی که نصب میکنیو عوض کن

---------- Post added at 07:32 PM ---------- Previous post was at 07:30 PM ----------

ماشالله هزار ماشالله بچه های این تایپیک چقدر فعال هستن، هیشکی دیگه پیداش نمیشه

fire159
04-09-2011, 18:52
مرسی اما من که گفتم این کارا رو همه کردم بی فایده بودههه
چه رامی رو فلش میزنی بکام جان !؟
باید یک رام اصلی رو با rsd-lite فلش بزنی . و موتورولا یو اس بی درایور رو هم که باید رو کامپیوترت نصب کرده باشی .
گوشی رو ببر تو حالت بوت لودر (گوشی رو خاموش کن و با فشار دارن همزمان پاور و ولوم بالا ) و بعد به کامپیوتر وصلش کن . برنامه rsd-lite رو باز کن و رامی که دانلود کردی رو انتخاب کن و استارت رو بزن تا تمام بشه مراحل و بنویسه pass .

beckham7
04-09-2011, 20:43
خوب رامی که نصب میکنیو عوض کن

چه رامی رو فلش میزنی بکام جان !؟
باید یک رام اصلی رو با rsd-lite فلش بزنی . و موتورولا یو اس بی درایور رو هم که باید رو کامپیوترت نصب کرده باشی .
گوشی رو ببر تو حالت بوت لودر (گوشی رو خاموش کن و با فشار دارن همزمان پاور و ولوم بالا ) و بعد به کامپیوتر وصلش کن . برنامه rsd-lite رو باز کن و رامی که دانلود کردی رو انتخاب کن و استارت رو بزن تا تمام بشه مراحل و بنویسه pass .
همه اینکارا رو کردمه
رام رو عوض کردم 2.2 امارات و uk هر دو تا همین مشکل رو داشتم
الانم دارم 2.1 دانلود میکنم ببینم چی میشه

بدبختی اینه که گوشی باتریو نمیشناسه و دیروز دادم یه موبایلی با منبع چند دقیقه برام شارژش کرد گفت زیاد شارژش کنه منبع باتری خراب میکنه با همین چنددقیقه سه بار روش رام ریختم
اصلا گوشی یجوری شده فک میکنم یه چیزیش کم شده پریده بجز فایل رام فایل دیگه ای ندارن

hamed_zoho
04-09-2011, 23:07
پس این نسخه کامل سیانوژن کی میاد؟؟خسته شدیم از بس صبر کردیم.!!!!

vahid_defy
05-09-2011, 03:20
سلام بچه ها من آخرین ورژن رام miui 1.9.2 دانلود کردم و نصب کردم اما مشکل فارسی خوندن داره کلمات فارسی رو جدا جدا نشون میده اما تو نسخه قبلی (1.8.5) با یک پک که نصب میکردم این مشکل حل میشد اما حالا این پک به آپدیت جدید نمیخوره و وقتی نصب میکنم گوشی دیگه بالا نمیاد
اگه کسی فارسی سازشو میدونه یه راهنمایی کنه لطفا

mbioni66
05-09-2011, 07:51
دوست عزیز لینک رامتو بذار تا دانلود کنمو براش پک فارسی ساز درست کنم.

ali_w810_es
05-09-2011, 14:33
یه سوال
باید گوشی طراحی شده برای خاورمیانه رو بخرم تا فارسی رو ساپورت کنه؟
( اولین آندرویدیه که میخرم . خیلی اطلاعات ندارم )

mbioni66
05-09-2011, 14:49
فکر کنم همینطور باشه، ولی اگه ام فارسی نداشت خودت میتونی فارسیرو بهش اضافه کنی

mbioni66
05-09-2011, 19:11
هه هه،دوستان گوشی منم دیگه باطریمو نمیشناسه، خیلی باحاله.

---------- Post added at 08:11 PM ---------- Previous post was at 08:08 PM ----------

ولی اگه من منم، خودم درستش میکنمو حالشم میگیرم، حالا جرات پیدا کرده واسه من باطریو نمیشناسه.

beckham7
05-09-2011, 19:50

---------- Post added at 08:11 PM ---------- Previous post was at 08:08 PM ----------

ولی اگه من منم، خودم درستش میکنمو حالشم میگیرم، حالا جرات پیدا کرده واسه من باطریو نمیشناسه.

حالا که اینجوره انشاله با شارژر شارژ نشه و با ریختن رامم درست نشه عین گوشی من:31:

boys666
05-09-2011, 20:38
اقا يكي به داد من برسه گوشي چه مرگش شده رو ارم موتو گير ميكنه و باتري رو نميشناسه؟؟؟
وايپم كردم چندبار هم رام عوض كردم بي فايده بود:19:

اگر باطری رو نمیشناسه فقط تنها راهش بردن به نمایندگی موتورولا هست من قلا بردم خودشون نمیتونستن درستش کنن ولی الان شما ببر شاید بتونن درستش کنن اگرم نتونن فوقش برات میفرستنش خارج از کشور درستش میکنن برمیگردوننش من خودم مهر ماه میروم اون ور میدمش نمایندگیش درستش کنن الانم با شارژر اکسترنال شارژش میکنم کارم راه میفته

vahid_defy
05-09-2011, 23:34
دوست عزیز لینک رامتو بذار تا دانلود کنمو براش پک فارسی ساز درست کنم.
اینم لینک داتلود رام miui 1.9.2 برای موتورولا دفی
امیدوارم بتونی فارسی بکنی
با تشکر

beckham7
06-09-2011, 10:28
اگر باطری رو نمیشناسه فقط تنها راهش بردن به نمایندگی موتورولا هست من قلا بردم خودشون نمیتونستن درستش کنن ولی الان شما ببر شاید بتونن درستش کنن اگرم نتونن فوقش برات میفرستنش خارج از کشور درستش میکنن برمیگردوننش من خودم مهر ماه میروم اون ور میدمش نمایندگیش درستش کنن الانم با شارژر اکسترنال شارژش میکنم کارم راه میفته
جدي؟؟!:18:
بچه ها كه ميگفتن چندبار رام ريختن تا درست شده:19:

fire159
06-09-2011, 12:02
جدي؟؟!:18:
بچه ها كه ميگفتن چندبار رام ريختن تا درست شده:19:
بكام جان اگر هنوز مشكلت حل نشده يك سري ببر فيتكو . الان فيتكو يك سري گوشيهاي موتورولا رو با گارانتي ميفروشه . كارشون هم خوبه .

Highbury
06-09-2011, 14:02
هنوز دفای رو از تو بازار جم نکردن :31:؟
چند سوال
1- اخرین ورژن اندورئید؟
2- swype میشه تایپ کرد؟
3-باتریش چقد میکشه؟
4-میشه از گوشی به عنوان مودم استفاده کرد و GPRS را به لب تاب فرستاد؟باتری داغون نمیشه؟(گوشی نمیسوزه؟)
5- قیمتش چنده؟
6- واقعا ضد آبه یا شایعست؟
7- مششکلی با فارسی نداره؟مخصوصا وب گردی

l90khan
06-09-2011, 15:02
فایرجان میشه یه آدرسی، شماره تلفنی از این فیتکو بدی شاید ما هم مستفیض شدیم ازشون.

red-bull
06-09-2011, 15:29
چند سوال
1- اخرین ورژن اندورئید؟
2- swype میشه تایپ کرد؟
3-باتریش چقد میکشه؟
4-میشه از گوشی به عنوان مودم استفاده کرد و GPRS را به لب تاب فرستاد؟باتری داغون نمیشه؟(گوشی نمیسوزه؟)
5- قیمتش چنده؟
1. اخرین ورژن رسمیش 2.2 غیر رسمی چند تا 2.3 هست براش
2. swype هم میشه باهاش تایپ کرد
3. واسه من با استفاده معمولی 1.5 روز جواب میده که باز بستگی به استفاده و مصرف رام و مدیریت خودتون داره
4.تا حالا امتحان نکردم اما میشه واسش برنامه هم موجوده
5. 375 تا 390 چند تا سایتم هست که 410 میدن
6. بله واقعا ضد ابه اما باید باهاش مدارا کرد
7. با فارسیم مشکلی نداره البته اگه داشت با تعویض رام حل میشه

vafa1353
06-09-2011, 17:58

شما كه به حرف دوستانت توجه نكردي...شايد اين پست شما باعث بشه دوستان ديگه بيش از حد گوشي رو نچلونن.....:27:

beckham7
06-09-2011, 19:49
بكام جان اگر هنوز مشكلت حل نشده يك سري ببر فيتكو . الان فيتكو يك سري گوشيهاي موتورولا رو با گارانتي ميفروشه . كارشون هم خوبه .

من شهرستانم هادی جان پنجشنبه میدم پسره موبایلی دوباره برام یکم شارژش کنه بتونم باش ور برم اگه درست شد که احتمالش 0% که هیچ ، نشد مجبورم زنگ بزنم داییم ببینم میتونه ببرش نمایندگی فیتکو البته اگه وقتشو داشته باشه بعد بفرستمش تهران

ما كه به حرف دوستانت توجه نكردي...شايد اين پست شما باعث بشه دوستان ديگه بيش از حد گوشي رو نچلونن.....
راجع به چلوندن گوشی من یکی که از بس شما ها گفتید گوشی مرگ نداره و اله و بله و جیمبله اینطور شد البته من که کار خاصی نکردم یه سیانوژن ریختم بعد وایپ کردم گوشی مرد رفت
بدشانسی دیگه :2:

---------- Post added at 08:49 PM ---------- Previous post was at 08:47 PM ----------

راستی ادرس فیتکو ؟؟

mbioni66
06-09-2011, 21:10
دوستان دیروز گوشیمو درست کردم، از اولشم بهتر شده الانم miui ریختم

mbioni66
06-09-2011, 21:23
خداییش الان که با گوشی ور میرم مثل اسباب بازی میمونه

vahid_defy
07-09-2011, 02:30
سلام به همه مخصوصا آقای mbioni
چی شد پس آقا قرار بود پک فارسی ساز درست کنی؟ نشد
اگه میشه یکم عجله کنید چون نمیتونم درست فارسی بخونم
ممنون

vahid_defy
07-09-2011, 02:47
سلام mbioni عزیز پس کی این پک فارسی رو درست میکنی
اگه میشه زود حلش کن چون من اعصابم داغئن شده با این فارسی که داره
خیلی ممنون

fire159
07-09-2011, 10:07
چند سوال
1- اخرین ورژن اندورئید؟
2- swype میشه تایپ کرد؟
3-باتریش چقد میکشه؟
5- قیمتش چنده؟
به به زيمكا خان
كم پيدايي حاجي
ديفاي پلاس هم ميخواد بياد . هنوز ديفاي معمواي رو نخريدي :20:

-
دوستان آدرس فيتكو رو هم پيدا ميكنم براتون ميزارم .

mbioni66
07-09-2011, 10:17
دوست عزیز، رام miui که گذاشتیو دانلود کردم، الان دارم رو فارسیش کار میکنم، بهتون خبر میدم.

beckham7
07-09-2011, 10:30
دوستان دیروز گوشیمو درست کردم، از اولشم بهتر شده الانم miui ریختم
حالا ثواب بزرگي كن به ماه هم بگو مشكل نشناختن باتري رو چطور حل كردي؟؟؟
هر چند فك كنم شما با يه بار ريختن رام خودش درست شده، نه؟

mbioni66
07-09-2011, 12:03
دوست عزیز درست کردم، ایمیلتو بده تا برات بفرست به ایمیلت (پک فارسی ساز miui)

mbioni66
07-09-2011, 12:15
یه شارژر باطری خریدم 3 تومن، باطریمو به مدت 10 دقیقه گذاشتم شارژ شد، بعد دوباره فلش زدم به رام 2.1

vahid_defy
07-09-2011, 17:51
مرسی آفای mbioni عزیز این ایمیل منه
ragingphoenix1@gmail.com
بازم ازت متشکرم

beckham7
07-09-2011, 18:29
یه شارژر باطری خریدم 3 تومن، باطریمو به مدت 10 دقیقه گذاشتم شارژ شد، بعد دوباره فلش زدم به رام 2.1

خوش بحالت اینطور درست شد من به رامم 2.2 چندبار فلش زدم نشد 2.1 خاستم بزنم نیمه کاره گوشی خاموش شد حالا تا فردا بدم شارژش کنن اخرین امید رو هم امتحان کنم
میشه لینک رام 2.1 رو بدی؟ یکی دان کردم منتها اینم داشته باشم امتحان کنم خویبه

boys666
07-09-2011, 20:14
خوش بحالت اینطور درست شد من به رامم 2.2 چندبار فلش زدم نشد 2.1 خاستم بزنم نیمه کاره گوشی خاموش شد حالا تا فردا بدم شارژش کنن اخرین امید رو هم امتحان کنم
میشه لینک رام 2.1 رو بدی؟ یکی دان کردم منتها اینم داشته باشم امتحان کنم خویبه

از رام 2.2 نمیشه به رام 2.1 برگشت .مشکل نشناختن باطری گوشی با ریختن رام حل نمیشه این مشکل از سیستم ایمنی هست که موتورولا روی گوشی هاش گذاشته تا باطری های غیر ارجینال رو نشه استفاده کرد ولی گاهی قاطی میکنه و دیگه باطری اصلی رو هم نمیشناسه و تنها راه حل بردن به نمایندگی اصلی هست

vafa1353
07-09-2011, 23:05
من شهرستانم هادی جان پنجشنبه میدم پسره موبایلی دوباره برام یکم شارژش کنه بتونم باش ور برم اگه درست شد که احتمالش 0% که هیچ ، نشد مجبورم زنگ بزنم داییم ببینم میتونه ببرش نمایندگی فیتکو البته اگه وقتشو داشته باشه بعد بفرستمش تهران

راجع به چلوندن گوشی من یکی که از بس شما ها گفتید گوشی مرگ نداره و اله و بله و جیمبله اینطور شد البته من که کار خاصی نکردم یه سیانوژن ریختم بعد وایپ کردم گوشی مرد رفت
بدشانسی دیگه :2:

---------- Post added at 08:49 PM ---------- Previous post was at 08:47 PM ----------

راستی ادرس فیتکو ؟؟

هنوز هم ميگيم چون واقعا اينجوريه و بنده يك بار 2.2 رسمي فلش زدم و هيچ مشكلي براي گوشي پيش نيومد و تا حالا حتي يكبار هم هنگ نكرده....ولي خوب بودن گوشي باعث نميشه كه هر بلايي خواستيد سرش بياريد و اگر كمي با گوشي مدارا ميكرديد دچار مشكل نميشديد.در ضمن بين گوشي ها شايد چند تا مورد دار هم پيدا بشه كه دليل بر بد بودن همشون نميشه...

mbioni66
08-09-2011, 11:20
دوست عزیز فارسی سازو فرستادم به ایمیلت، برو حالشو ببر. :20:

---------- Post added at 12:15 PM ---------- Previous post was at 12:12 PM ----------

سلام دوست گرامی، اولا من با این حرف که بچه های این تایپیک میگن نمیشه به رام 2.1 برگشت مخالفم، چون خود من برگردوندم به رام 2.1 (مثل این میمونه که ویندوز ایکس پیو پاک کنی و ویندوز 7 بریزی و بعد بگن دیگه نمیتونی ایکس پی بریزی)
دوما من لینک دانلود رام 2.1 یادم نیست که بخوام بهت بگم، 2 راه داری:
1. جیمیلتو بهم بدی تا من شنبه بفرستم به ایمیلت (چون سرعت اینترنت خونه 128 هست نمیتونم بفرستم ولی واسه محل کارم 512 هستش)
2. خودت یه سرچی تو گوگل کنیو پیدا کنی.

---------- Post added at 12:20 PM ---------- Previous post was at 12:15 PM ----------

یکبار دیگه به رم اصلی فلش کن اگر نشد
با استفاده ار برنامه radio comm باید یک فایلی که نمی دونم چی رو رو گوشیت باز نویسی کنی

mbioni66
08-09-2011, 11:25
این لینکه نرم افزار radio comm هستش، یه نگاهی کن بعد خودت باید روش کار کنی، مطمئن باش که به نتیجه مطلوب میرسیو مشکلت حل میشه.

mbioni66
08-09-2011, 11:35
دوستان یه نگاهی به این لینک بندازید.
کد:
من میخوام گوشیمو همونجوری که تو این لینک توضیح داده آپدیت کنم ولی مشکل اینه که رام JDGC_U6_0.26.0 دانلود کردم، ولی بعد از نصب گوشیم بالا نمیاد، بدون نصب این رامم وقتی بقیه مراحله کارو پیش میرمو در آخر wipe میکنم گوشیم بالا نمیاد، لطفا یکی راهنماییم کنه که مشکل کارم کجاست.

vahid_defy
08-09-2011, 16:30
سلام به دوستان
بچه ها کی رام رسمی موتورولا 2.3 رو داره که مطمئن باشه درست کار میکنه؟
از دوستان هر کی میدونه کمک کنه

mbioni66
08-09-2011, 17:17
man 2.3.1 daram, ziad bahash kar nakardam, vali ta hamon andaze ke bahash kar kardam hich moshkeli nadashtesh

vahid_defy
08-09-2011, 17:27
man 2.3.1 daram, ziad bahash kar nakardam, vali ta hamon andaze ke bahash kar kardam hich moshkeli nadashtesh

میتونی بفرستی به ایمیلم؟
ragingphoenix1@gmail.com (ragingphoenix1@gmail.com)
البته اینم بگم که گوشی اصلا بالا نمیاد فقط با بوت لودر(RSD Lite) میشه رام زد

beckham7
08-09-2011, 18:05
rsdlite میخام رام بریزم این پیام میده
error getting subscriber unit information.device api error 0xe0030007 command:rqhw (0x0e831007
:41: شیطونه میگه...

---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 07:02 PM ----------

اینجا یه توضیحاتی داده منتها ایتالیایی و برای v3i همچین پیامی داده ولی دقیقا همین پیامه

---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 07:05 PM ----------

mbioni66
08-09-2011, 18:11
به هر رامی که میخوای فلش بزنی این ارورو میده؟

beckham7
08-09-2011, 18:21
اره به هر رامی

beckham7
08-09-2011, 18:27
البته 2.1 زدم مرحله آخرشو رو نرفته( همون مرحله که گوشی باید روشن بشه ) PASS میزنه و تموم میشه ولی گوشی بالا نمیاد

vahid_defy
08-09-2011, 18:50
بچه ها دیگه به rsd lite هم وصل نمیشه:41:

defi
08-09-2011, 21:07
سلام من بین دفی وفوتن(photon4G)موندم لطفا راهنماییم کنید ممنونم

vahid_defy
08-09-2011, 23:49
یکی به من کمک کنه چه جوری رام بزنم رو گوشیم
به rsd lite هم وصل نمیشه
به جز rsd lite برنامه دیگه ای هست که بشه باهاش فلش زد؟

boys666
09-09-2011, 12:44
دوست عزیز فارسی سازو فرستادم به ایمیلت، برو حالشو ببر. :20:

---------- Post added at 12:15 PM ---------- Previous post was at 12:12 PM ----------

سلام دوست گرامی، اولا من با این حرف که بچه های این تایپیک میگن نمیشه به رام 2.1 برگشت مخالفم، چون خود من برگردوندم به رام 2.1 (مثل این میمونه که ویندوز ایکس پیو پاک کنی و ویندوز 7 بریزی و بعد بگن دیگه نمیتونی ایکس پی بریزی)
دوما من لینک دانلود رام 2.1 یادم نیست که بخوام بهت بگم، 2 راه داری:
1. جیمیلتو بهم بدی تا من شنبه بفرستم به ایمیلت (چون سرعت اینترنت خونه 128 هست نمیتونم بفرستم ولی واسه محل کارم 512 هستش)
2. خودت یه سرچی تو گوگل کنیو پیدا کنی.

---------- Post added at 12:20 PM ---------- Previous post was at 12:15 PM ----------

یکبار دیگه به رم اصلی فلش کن اگر نشد
با استفاده ار برنامه radio comm باید یک فایلی که نمی دونم چی رو رو گوشیت باز نویسی کنی

هرگز از رام 2.2 نمیشه به رام 2.1 برگشت مگر اینکه از طریق nandroid بک اپ به رام 2.2 رفته باشید وگرنه امکان برگشت به رام 2.2 وجود نداره.

mbioni66
09-09-2011, 14:21
دوستان زمانی که فلش میزنیدو pass میزنه، اون رامی که دارین فلش میزنین ایراد داره، برای منم بعضی از رام هایی که خواستم فلش بزنم این ارورو میداد، راممو عوض کردمو درست شد.

fire159
09-09-2011, 18:10
سلام من بین دفی وفوتن(photon4G)موندم لطفا راهنماییم کنید ممنونم
این که دیگه موندن و فکر کردن نداره :31:
فوتون دیفای رو غورت میده .

vahid_defy
09-09-2011, 23:10
دوستان زمانی که فلش میزنیدو pass میزنه، اون رامی که دارین فلش میزنین ایراد داره، برای منم بعضی از رام هایی که خواستم فلش بزنم این ارورو میداد، راممو عوض کردمو درست شد.
سلام
الان چه رامیو داری میشه لینکشو بزاری منم دانلود کنم ممنون میشم

beckham7
10-09-2011, 12:17
سلام
الان چه رامیو داری میشه لینکشو بزاری منم دانلود کنم ممنون میشم
هر دم از اين باغ بري مي رسد
مشكلت نشناختن گوشيت حل شد؟ چطور؟
چون گوشي منم الان ديگه rsd نميشناسش

mbioni66
10-09-2011, 12:49
یه نگاهی به این لینک بنداز

vahid_defy
10-09-2011, 18:46
هر دم از اين باغ بري مي رسد
مشكلت نشناختن گوشيت حل شد؟ چطور؟
چون گوشي منم الان ديگه rsd نميشناسش
آره حل شد باتریشو با شارژ کن باتری(از بیرون گرفتم شارژری که فقط باتری رو شارژ میکنه) شارژ کردم کامل پر شد بعد rsd lite گوشیمو شناخت
من الان رام 2.3.4 زدم ولی با سوپر وان کلیک روت میکنم روت نمیشه و تو یه مرحله ای میمونه (runing psneuter) نمیدونم چیکار کنم اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه

fire159
11-09-2011, 08:56
آره حل شد باتریشو با شارژ کن باتری(از بیرون گرفتم شارژری که فقط باتری رو شارژ میکنه) شارژ کردم کامل پر شد بعد rsd lite گوشیمو شناخت
من الان رام 2.3.4 زدم ولی با سوپر وان کلیک روت میکنم روت نمیشه و تو یه مرحله ای میمونه (runing psneuter) نمیدونم چیکار کنم اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه
واسه روت كردن چون الان رامت 2.3 هست احتمالا" سوپر وان كليك كار نده . يا ورژنهاي جديدش رو تست كن اگر نشد برنامه گينگر بريك رو تست كن .

vahid_defy
11-09-2011, 12:46
خیلی ممنون از راهنماییت ولی super one click آخرین ورژنش دستمه با ginger break امتحان کردم بازم نشد
حالا می خوام به رام 2.2.2 فلش بزنم آیا میشه چون من میزنم گوشی بالا نمیاد و فقط همون رامی رو که قبلا زدم میاد بالا راه حل دیگه ای هست؟