PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Defy | گوشي مقاوم موتورلا با دوربين 5 مگاپيكسلي و صفحه نمايش 3.7 اينچي

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13

jamshidi20
08-11-2011, 06:21
من وقتي گوشيو خريدم طرف گفت برات برنامه هارو 22 ماه ميريزم.
يعني بعد 22 ماه مشكلي پيش مياد؟

fire159
08-11-2011, 08:44
شعر گفته طرف :31:
برنامه ها که محدودیت زمانی نداره

jamshidi20
08-11-2011, 17:09
من رو گوشيم اندرويد 2.2.2 امارت و دارم . مي خوام آپديت كنم ولي هيچي بلد نيستم.
بهترين ورژن كه تست شده باشه چيه؟ يك آموزش كامل كجا هست؟

fire159
08-11-2011, 18:27
من رو گوشيم اندرويد 2.2.2 امارت و دارم . مي خوام آپديت كنم ولي هيچي بلد نيستم.
بهترين ورژن كه تست شده باشه چيه؟ يك آموزش كامل كجا هست؟
فعلا" نمیخواد کاری بکنی .خیلی از آموزشها تو صفحات همین تایپیک هست . آموزش آپدیت هم تو کلوپ موتورولا گذاشتم .اما بازم میگم فعلا" کاری نکن که بیشتر با گوشیت و آندروید آشنا بشی و بعد با اطمینان آپدیتش کن.

choobak33
08-11-2011, 21:05
قطعا" بهتره از هر لحاظ . فقط موتوبلور نداره !
من اولین نسخه سیانوژن رو رو دیفایم نصب کرده بودم و خیلی راضی بودم .نسخه های جدیدترش بهتر هم شدن . نصبش راحته . امتحان کن اگر دوست نداشتی به همون 2.2 امارات برگرد . البته بعید میدونم دیگه دلت بیاد برگردی به 2.2
طبق آموزش نصب کن که مشکلی پیش نیاد . هرچند هر مشکلی راه داره و قابل حله

خیلی سپاس بابت پاسخ
فقط اگر زحمت نمیشه براتون جامع ترین اموزش چون خیلی اموزش تو تاپیک هست ! :31:

unknown47
08-11-2011, 22:08
خیلی سپاس بابت پاسخ
درود.
دوست عزیز آموزش چیو میخواین شما؟

choobak33
08-11-2011, 22:14
درود.
دوست عزیز آموزش چیو میخواین شما؟
آموزش نصب سالوژن روی 2.2 امارات

unknown47
08-11-2011, 22:17
آموزش نصب سالوژن روی 2.2 امارات

اگه منظورتون سیانوژن هستش که به این لینک سر بزنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mbioni66
08-11-2011, 22:57
دوستان میخواستم گوشیمو اورکلاک کنم، کسی از دوستان هست که هم نرم افزار معرفی کنه و هم یه آموزش کامل بده.

h!tman
08-11-2011, 23:00
دوستان میخواستم گوشیمو اورکلاک کنم، کسی از دوستان هست که هم نرم افزار معرفی کنه و هم یه آموزش کامل بده.

اینطور که فایر جان گفتن ( اسمشونو بلد نیستم:دی)
میگن سیانوژن روش بریزید خود به خود تا 1گیگاهرتز میره بالا
بالاترم نیاز نداریا:دی

unknown47
08-11-2011, 23:13
درود.
دوست عزیز چند صفحه پیش که لینک اورکلاک رو گذاشته بودم!
ولی بازم بیا این لینکش که احسان خان زحمتشو کشیدن:

vahid_defy
08-11-2011, 23:15
سلام کسی آموزش کامل فارسی ساز 2.3.4 رو بلده
لطفا کمک کنید منو بد جایی گیر کردم

unknown47
08-11-2011, 23:18
سلام کسی آموزش کامل فارسی ساز 2.3.4 رو بلده
لطفا کمک کنید منو بد جایی گیر کردم

درود.
دوست عزیز رامتون چیه؟

ba maram
08-11-2011, 23:35
دوستان رم 16 گیگ واسه دیفای چنده الان؟
قیمت هارد رفته بالا شدیدا ! رم این گوشی چطور ؟ :19:

mad-defy
09-11-2011, 01:48
درود.
آره فکر کنم احسان جان اورکلاک کرده.
نه به cpu آسیبی آنچنان نمیزنه!(البته به مقدار اورکلاک بستگی داره ولی تا 1000-1200 فکر نکنم مشکلی پیش بیاد)
رام سیانوژن از سرعت و کارایی خوبی برخورداره و به همین دلیل اغلب این رام رو نصب میکنند.

در ادامه صحبت شما باید بگم رام سیانوژن 2.3.5 یا همون cm7v1.5 از همون اول که نصب میکنی خودش cpu رو تا 1000 over میکنه که با این کار مشکل فیلم برداری رو کامل حل کرده و عالی شده.
مصرف باطری یک مقدار جزئی بالا رفته (که البته طبیعی هست) ولی بسیار روون کار میده گوشی (روی گوشی 136 نرم افزار نصبه + 5-6 تا بازی + انواع widget + و همینطور go launcher) :20:
ولی روی 2.3.4 اوور نداشت (اسکرین شات 300-800 بودنش رو توی همین فروم گذاشته بودم)

fire159
09-11-2011, 10:43
اینطور که فایر جان گفتن ( اسمشونو بلد نیستم:دی)
میگن سیانوژن روش بریزید خود به خود تا 1گیگاهرتز میره بالا
بالاترم نیاز نداریا:دی
کوچیکتون هادی :46:

خیلی سپاس بابت پاسخ
آدرس آموزش رو که دوستان گذاشتن . خوب بخون و قبل از اینکه دست به کار بشی هماهنگ کن . چون قسمت اولش رو نباید انجام بدی اگر رام گوشیت الان 2.2 هست !

mbioni66
09-11-2011, 11:17
دوستان من رام miui 1.11.4 نصب کردم، ولی یه مشکل داره اونم اینه که تو قسمت اس ام اس، اس ام اسایی که میاد نمیتونی lock کنید، ورژنای قبلیمم این مشکلو داشت، راهی هست که بشه درستش کرد؟

ahmad97
09-11-2011, 14:42
دوستان کسی اطلاع داره دیفای + تو بازار اومده یا نه؟؟ به نظرم هیچ گوشی دیفای نمیشه خیلی خوش دسته حتی بهتر از اتریکس (راستش اتریکس رو رفتم کلی ورنداز کردم دیدم دیفای یک چیز دیگس)

vahid_defy
09-11-2011, 20:25
درود.
دوست عزیز رامتون چیه؟
رامم رام اصلی هستش دوست عزیز

choobak33
09-11-2011, 20:34
دوستان کسی اطلاع داره دیفای + تو بازار اومده یا نه؟؟ به نظرم هیچ گوشی دیفای نمیشه خیلی خوش دسته حتی بهتر از اتریکس (راستش اتریکس رو رفتم کلی ورنداز کردم دیدم دیفای یک چیز دیگس)
سایت irandeliver.com وارد میکنه 580/....

habibkhafan
09-11-2011, 20:59
سایت irandeliver.com وارد میکنه 580/....
سلام خدمت اساتید
فکر کنم چند ساعت پیش که سایتشونو چک کردم 600 زده بود:18:

fire159
10-11-2011, 08:47
580-600 بود تو ایران دلیور . یعنی تقریبا"با قیمت آتریکس خود ایران دلیور یکی هست :13:

choobak33
10-11-2011, 12:15
580-600 بود تو ایران دلیور . یعنی تقریبا"با قیمت آتریکس خود ایران دلیور یکی هست :13:
خداییش برای اختلاف جزیی 200 نمی ارزه!

vahid_defy
12-11-2011, 11:13
سلام نصب رام moto ginger ms2 teaser v5 چه جوریه کسی میدونه رام من الان رام اصلی 2.3.4 هستش.
میتونم اصلا نصبش کنم؟

maimoneman
12-11-2011, 22:43
سلام دوستان
من می خوام دیفای بگیرم ولی کل بازار رو گشتم لنز قرمز گیرم نیومد
حالا یه سوال
چقدر برام مشکل پیش میاد اگه لنز سبز رو بخرم به خصوص برا آینده توی آپدیت رام ها مشکلی برام پیش نمی یاد؟
یه راهنمایی کنین ممنون میشم

ritzdvb
13-11-2011, 08:44
این گوشی فایلهای pdfرا میخواند؟البته با آپدیت به اندروید2.2
اگر کسی دست دوم وتمیز این گوشی را میخواهد بفروشد لطفا به من اعلام کند تانسبت به خرید اقدام شود.

fire159
13-11-2011, 10:05
سلام نصب رام moto ginger ms2 teaser v5 چه جوریه کسی میدونه رام من الان رام اصلی 2.3.4 هستش.
میتونم اصلا نصبش کنم؟
این رام 2تا فایل داره یکی zip هست و یکی دیگه sbf . اول فایل زیپ رو از تو ریکاوری ریستور میکنی و بعدش که گوشی ریست شد و بالا اومد فایل با پسوند sbf رو با برنامه rsd-lite فلش میزنی .

سلام دوستان
من می خوام دیفای بگیرم ولی کل بازار رو گشتم لنز قرمز گیرم نیومد
حالا یه سوال
چقدر برام مشکل پیش میاد اگه لنز سبز رو بخرم به خصوص برا آینده توی آپدیت رام ها مشکلی برام پیش نمی یاد؟
یه راهنمایی کنین ممنون میشم
این سبز و قرمز رو الکی بزرگ کردن . والا من که لنز سبز داشتم هر رامی هم میخواستم رو گوشیم میریختم . در مورد آپدیت هم نگران نباش چون نهایتش برای این گوشی جینجربرد هست که الانم براش کلی از این رامها هست .

این گوشی فایلهای pdfرا میخواند؟البته با آپدیت به اندروید2.2
اگر کسی دست دوم وتمیز این گوشی را میخواهد بفروشد لطفا به من اعلام کند تانسبت به خرید اقدام شود.
بله pdf رو نشون مید

ritzdvb
13-11-2011, 12:28
ایا تفاوت آندروید2.2 با 2.3 این قدر چشمگیر است که defy+ را باقیمت تقریبا600هزارتومان بخرم؟چه تفاوتهایی این دو ورژن دارند؟

fire159
13-11-2011, 13:14
ایا تفاوت آندروید2.2 با 2.3 این قدر چشمگیر است که defy+ را باقیمت تقریبا600هزارتومان بخرم؟چه تفاوتهایی این دو ورژن دارند؟
به نظر من با این تفاوت قیمت خرید دیفای معمولی خیلی خیلی بهتر هست . دیفای هم تو ایران گوشی محبوبیه و ساپورت خیلی خوبی داره .
الان فکر کنم دیفای 370 هم گیر بیاد . با این قیمت واقعا" حریف نداره این گوشی

reallovegach
14-11-2011, 12:21
سلام
من تصمیم گرفتم defy بخرم فقط یه چندتا سوال داشتم در موردش
این گوشی تا چند سال میتونه برام کار کنه ؟ از لحاظ استحکام بدنه و خش و این چیزا میگم ، چون من زیاد حوصله اینو ندارم که حواسم باشه گوشی خش نگیره و این چیزا
من استفادم ایناست آهنگ گوش دادن ، کلیپ دیدن ، عکس دیدن ، بلوتوث ، اس ام اس ، ام ام اس ، اینترنت ، چت ، پست گذاشتن ، فیس بوک ، برنامه های بانکی ، gps ، wifi . این که شد همه چیز
راستی با فارسی مشکلی نداره ؟
وای فای و جی پی اس خوب کار می کنن ؟
توی پکش چی باید باشه ؟
گوگل مپ داره ؟
باطریش چقد دووم داره ؟
multi touch داره ؟
چه پسوندایی از فایل های ویدیویی رو اجرا میکنه ؟ divx اجرا میکنه ؟ یا باید برنامه نصب کنی واسش ؟

ممنون میشم راهنماییم کنین

unknown47
14-11-2011, 14:14
سلام
من تصمیم گرفتم defy بخرم فقط یه چندتا سوال داشتم در موردش
این گوشی تا چند سال میتونه برام کار کنه ؟ از لحاظ استحکام بدنه و خش و این چیزا میگم ، چون من زیاد حوصله اینو ندارم که حواسم باشه گوشی خش نگیره و این چیزا
من استفادم ایناست آهنگ گوش دادن ، کلیپ دیدن ، عکس دیدن ، بلوتوث ، اس ام اس ، ام ام اس ، اینترنت ، چت ، پست گذاشتن ، فیس بوک ، برنامه های بانکی ، gps ، wifi . این که شد همه چیز
راستی با فارسی مشکلی نداره ؟
وای فای و جی پی اس خوب کار می کنن ؟
توی پکش چی باید باشه ؟
گوگل مپ داره ؟
باطریش چقد دووم داره ؟
multi touch داره ؟
چه پسوندایی از فایل های ویدیویی رو اجرا میکنه ؟ divx اجرا میکنه ؟ یا باید برنامه نصب کنی واسش ؟

ممنون میشم راهنماییم کنین
درود.
این که این گوشی واستون چقدر کار میکنه بستگی به استفاده ی خودتون داره اما این رو هم بدونید که دیفای گوشی فوق العاده محکم و خوش استیلی هستش.
واسه چیزای که گفتین دیفای قابلیت های خوبی رو بهتون عرضه میکنه.(مخصوصا کیفیت صداش که عالیه!)
فارسی رو هم بخوبی ساپورت میکنه.(البته به رامتون ربط داره که اگه 2.2 رسمی امارت روش باشه فارسی رو ساپورت میکنه+روش فارسی سازی توی همین کلوپ قبلا گذاشتن بچه ها+شما میتونید رام سیانوژن رو بریزید که فارسی رو کاملا ساپورت میکنه)
جی پی اس و وای فای گوشی هم مشکلی ندارند.
شارژر+سی دی +مموری 2گیگ+با یه هدفون باید تو پکش باشه.
باتریش تا 2-3 روز براحتی جواب میده
مالتی تاچم داره.
شما با نصب برنامه میتونید انواع فرمت های ویدیو رو ببینید.

reallovegach
14-11-2011, 14:35
درود.
این که این گوشی واستون چقدر کار میکنه بستگی به استفاده ی خودتون داره اما این رو هم بدونید که دیفای گوشی فوق العاده محکم و خوش استیلی هستش.
واسه چیزای که گفتین دیفای قابلیت های خوبی رو بهتون عرضه میکنه.(مخصوصا کیفیت صداش که عالیه!)
فارسی رو هم بخوبی ساپورت میکنه.(البته به رامتون ربط داره که اگه 2.2 رسمی امارت روش باشه فارسی رو ساپورت میکنه+روش فارسی سازی توی همین کلوپ قبلا گذاشتن بچه ها+شما میتونید رام سیانوژن رو بریزید که فارسی رو کاملا ساپورت میکنه)
جی پی اس و وای فای گوشی هم مشکلی ندارند.
شارژر+سی دی +مموری 2گیگ+با یه هدفون باید تو پکش باشه.
باتریش تا 2-3 روز براحتی جواب میده
مالتی تاچم داره.
شما با نصب برنامه میتونید انواع فرمت های ویدیو رو ببینید.

ممنون از راهنماییت
فقط من خودم میتونم رامشو عوض کنم ؟
وقتی از مغازه میخرم احتیاجی به نصب هیچ برنامه ای نیست یا هست ؟ منظورم اینه که اون فروشنده برنامه بریزه روش ؟

unknown47
14-11-2011, 15:21
ممنون از راهنماییت
وقتی از مغازه میخرم احتیاجی به نصب هیچ برنامه ای نیست یا هست ؟ منظورم اینه که اون فروشنده برنامه بریزه روش ؟
خواهش میکنم.
رام عوض کردن کاری نداره و خودتون هم میتونید عوض کنید.
به هیچ وجه پولتون رو برای نصب برنامه-بازی-هرچیزی که فروشنده گفت خرج نکنید.(همه ی برنامه های مورد نیاز توی همین سایت و سایت های دیگه هست که خرجش فقط دانلود اونهاست.

(+شما هر مشکلی رو داشته باشین توی همین کلوپ مطرح کنین و بچه ها لطف میکنن و راهنماییتون میکنن)

fire159
14-11-2011, 20:13
ممنون از راهنماییت
خودت یکم وقت بزاری و دقت کنی میتونی گوشیتو آپدیت کنی . یکبار که انجام بدی دستت راه میفته . ما هم کمکت میکنیم . آموزشهاش هم تو سایت فراوونه

h!tman
14-11-2011, 20:14
دقیقا!
یهو دیدی 20تومن میگیرن که من میگم شما 1گیگ ای دی اس ال بخری 5تومن بهتر از اینه به طرف پول مفت بدی
نگران دیفای هم نباش از نظر کیفیت ساخت عالیه

BOROAMOO
14-11-2011, 22:01
سلام بچه ها.من رام آخر سیانوژن رو ریختم.الان نه تو جی میل میره.تو مپ هم که میرم force close میده.تو بعضی برنامه های دیگه هم اینطوریه. مشکل چیه؟ وایپ کامل هم کردم ولی درست نشد.در واقع من سیانوژن قبلی رو گوشیم نصب بود.یه روز دیدم وای فای دیگه کار نمی کنه. از تمام برنامه ها با my backup pro بک آپ گرفتم.دوباره رام رو ریختم . restore کردم از اون موقع اینجوری شده. گفتم شاید رام جدید سیانوژن بریزم درست شه . نشد. لطفا کمک کنید

reallovegach
14-11-2011, 22:08
خواهش میکنم.
رام عوض کردن کاری نداره و خودتون هم میتونید عوض کنید.
به هیچ وجه پولتون رو برای نصب برنامه-بازی-هرچیزی که فروشنده گفت خرج نکنید.(همه ی برنامه های مورد نیاز توی همین سایت و سایت های دیگه هست که خرجش فقط دانلود اونهاست.

(+شما هر مشکلی رو داشته باشین توی همین کلوپ مطرح کنین و بچه ها لطف میکنن و راهنماییتون میکنن)

خودت یکم وقت بزاری و دقت کنی میتونی گوشیتو آپدیت کنی . یکبار که انجام بدی دستت راه میفته . ما هم کمکت میکنیم . آموزشهاش هم تو سایت فراوونه

دقیقا!
یهو دیدی 20تومن میگیرن که من میگم شما 1گیگ ای دی اس ال بخری 5تومن بهتر از اینه به طرف پول مفت بدی
نگران دیفای هم نباش از نظر کیفیت ساخت عالیه

ممنون از راهنماییتون
دیفای الان چنده تو بازار ؟

faghat AMD
14-11-2011, 22:13
ممنون از راهنماییتون
دیفای الان چنده تو بازار ؟

من امروز طبقه همکف علاء الدین قیمت گرفتم 365

faghat AMD
14-11-2011, 22:30

سلام. یعنی خوندن و نوشتن اس ام اس فارسی و باز کردن صفحات وب فارسی و تایپ فارسی در محیط اینترنت بدون هیچ مشکلی امکان پذیره؟ :20:
من امروز از عده نرم افزارکارهای علاءالدین پرسیدم گفتن راه نداره، البته به نظر میومد زیاد بارشون نیست :31:
من کم کم داشتم با تاسف فراوان بی خیال دیفای می شدم و می خواستم Ace بخرم:41:

زمان خرید به چه نکته خاصی در مورد این گوشی توجه کنم؟ این رامش چی باشه و .... ؟

unknown47
14-11-2011, 23:06
سلام. یعنی خوندن و نوشتن اس ام اس فارسی و باز کردن صفحات وب فارسی و تایپ فارسی در محیط اینترنت بدون هیچ مشکلی امکان پذیره؟ :20:
من امروز از عده نرم افزارکارهای علاءالدین پرسیدم گفتن راه نداره، البته به نظر میومد زیاد بارشون نیست :31:

درود.
اگه موقع خرید رامتون 2.2 رسمی امارات باشه که کاملا فارسی رو ساپورت میکنه. اگه هم 2.2 رسمی امارات نبود زیاد مشکلی نیست چون شما با ریختن رام سیانوژن میتونید از ساپورت کامل و عالی فارسی استفاده کنید.......

faghat AMD
14-11-2011, 23:35
درود.
اگه موقع خرید رامتون 2.2 رسمی امارات باشه که کاملا فارسی رو ساپورت میکنه. اگه هم 2.2 رسمی امارات نبود زیاد مشکلی نیست چون شما با ریختن رام سیانوژن میتونید از ساپورت کامل و عالی فارسی استفاده کنید.......

یعنی با رام اصلی 2.2 امارات عین گوشی های سامسونگ از زبان فارسی تو همه محیط ها پشتیبانی می کنه؟ :18:
موقع خرید از کجا بفهمم رامش چیه؟
حالا کدومش بهتره؟ رسمی امارات یا غیر رسمی سیانوژن؟

h!tman
14-11-2011, 23:36
یعنی با رام اصلی 2.2 امارات عین گوشی های سامسونگ از زبان فارسی تو همه محیط ها پشتیبانی می کنه؟ :18:

مهم نیست خودتون میتونید تغییر بدید
فقط پول برای رام ریختن و نرم افزار ریختن و امثالهم به هیچ وجه ندید

faghat AMD
14-11-2011, 23:39
درود.

راستی یه چیز دیگه، به نظرتون همین دیفای بهتره یا XT720 ؟
defy 365
XT 720 390

XT 720 واسه جیب شلوار جین یک کم بزرگه، نیست؟ :27:

ba maram
15-11-2011, 02:01
سلام بچه ها من بازم اومدم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1-این رام miui چطوره ؟
2-بنظرتون رام رسمی بریزم و نصب کنم یا اینو ؟(یا هردو رو تست کنم:31:)
3-واسه من مشکل نداشتن رام مهمه ! مشکل خاصی نداره ؟
از سیانوژن خسته شدم راستش !
ممنون همتونم

jamshidi20
15-11-2011, 07:24
سلام
برنامه 2ndInit رو نصب كردم ولي وقتي ريبوت ميكنم اين گزينه ها رو نمياره فقط گزينه هاي rebot ..., format cach..., مياره.
. الان من سه تا برنامه گرفتنم superroot. 2ndInit .rsd

با رام miui 1.11.11 android 2.3.7 با rtl fix
وقتي آموزشهاي تو سايت هاي مختلف ديدم واقعا گيج شدم...
الانم رو گوشيم and 2.2 الامارات هست.
ميشه يك آموزش مرتب بزارين؟

ba maram
15-11-2011, 11:11
سلام
برنامه 2ndInit رو نصب كردم ولي وقتي ريبوت ميكنم اين گزينه ها رو نمياره فقط گزينه هاي rebot ..., format cach..., مياره.
. الان من سه تا برنامه گرفتنم superroot. 2ndInit .rsd

با رام miui 1.11.11 android 2.3.7 با rtl fix
وقتي آموزشهاي تو سايت هاي مختلف ديدم واقعا گيج شدم...
الانم رو گوشيم and 2.2 الامارات هست.
ميشه يك آموزش مرتب بزارين؟

موفق باشید

fire159
15-11-2011, 11:14
سلام بچه ها من بازم اومدم

1-این رام miui چطوره ؟
2-بنظرتون رام رسمی بریزم و نصب کنم یا اینو ؟(یا هردو رو تست کنم:31:)
3-واسه من مشکل نداشتن رام مهمه ! مشکل خاصی نداره ؟
از سیانوژن خسته شدم راستش !
ممنون همتونم
مهران خان miui رو نصب كن رام عاليي هست . روش نصبش هم كه مثل سيانوژن هست .

faghat AMD
15-11-2011, 11:59
سلام دوستان
من یک پاسخ صریح و روشن می خوام (لطفاَ)

با رام 2.2 امارات یا سیانوژن بدون هیچ مشکلی میشه صفحات وب فارسیو باز کرد و کامنت فارسی گذاشت؟

ba maram
15-11-2011, 13:02
مهران خان miui رو نصب كن رام عاليي هست . روش نصبش هم كه مثل سيانوژن هست .

مرسی هادی جان
حتما

میشه لینک بدی واسه دانلود ؟ جدیدترین و آخرین آپدیتشو می خوام...
:11:

unknown47
15-11-2011, 16:30
سلام دوستان
من یک پاسخ صریح و روشن می خوام (لطفاَ)

با رام 2.2 امارات یا سیانوژن بدون هیچ مشکلی میشه صفحات وب فارسیو باز کرد و کامنت فارسی گذاشت؟
درود.
بله دوست عزیز.
هم رام 2.2 رسمی امارات و هم سیانوژن فارسی رو کاملا ساپورت میکنند......

s0o0heil
15-11-2011, 20:41
سلام به همه..از دوستان کسی تا به حال ار froyo به miui بالاتر از ورژن 1.10.21 اپدیت زده؟چند نفر از جمله خودم مشکل گیر کردن رو ارم موتو بعد از نصب miui 1.11.4 یا 1.11.11 داشتیم و مجبور به فلش با rsd شدیم..به سایت miui گزارش دادم ولی هنوز جوابی ندادن..برای نصب miui روی froyo اول ورژن 1.10.21 یا رام سیانوژن نصب کردیم بعد روی اون wipe کردیم بعد 1.11.11 نصب کردیم.از دوستان کسی هست تست کنه؟

unknown47
15-11-2011, 21:19
مرسی هادی جان
حتما

میشه لینک بدی واسه دانلود ؟ جدیدترین و آخرین آپدیتشو می خوام...
:11:
درود.
مهران جان اینم از لینک رامی که میخواستی:

البته اینطور که من فهمیدم باید اول به رام 2.3 (سیانوژن یا هر رام دیگه ای) فلش بزنید بعد این رامو نصب کنید چون از 2.2 بطور پیش فرض روی آرم موتورولا گیر میکنه.

ba maram
15-11-2011, 23:50
مرسی داداش

من فلش زدم این رام رو
برای فلش زدنش هم نیازی به نصب سیانوژن نبودددد :46:
فوق العلادست . واقعا گرافیکش روح آدم و شاد می کنه...
فقط یک سوال : این رام miui منو نداره ؟؟ چیزایی که نصب می کنم میان توی اسکیرین گوشی...
یه سوال دیگه : توی info زده که cpu: 1000
یعنی بازیای با این حد سی پی یو رو می کشه؟؟
ممنون:10:

s0o0heil
16-11-2011, 01:16
مرسی داداش

من فلش زدم این رام رو
فقط یک سوال : این رام miui منو نداره ؟؟ چیزایی که نصب می کنم میان توی اسکیرین گوشی...

سلام..شما مستقیم از 2.2 froyo به miui 1.11.1 فلش زدین؟

unknown47
16-11-2011, 11:41
مرسی داداش

من فلش زدم این رام رو
درود.
محمد هستم عزیز:11:
خب پس عالیه.
من تاحالا این رام رو فلش نزدم ولی باید منو داشته باشه(توی صفحه ی اصلی یه ویجت به اسم لانچر اضافه کن)
آره این رام و رام سیانوژن فوق سرعتی هستند و کلاک پیشفرض هسته رو به 1000 یا 1100 اورکلاک میکنن و میتونن بازی ها و برنامه های سنگین رو اجرا کنن.

BOROAMOO
16-11-2011, 13:11
سلام بچه ها.من رام آخر سیانوژن رو ریختم.الان نه تو جی میل میره.تو مپ هم که میرم force close میده.تو بعضی برنامه های دیگه هم اینطوریه. مشکل چیه؟ وایپ کامل هم کردم ولی درست نشد.در واقع من سیانوژن قبلی رو گوشیم نصب بود.یه روز دیدم وای فای دیگه کار نمی کنه. از تمام برنامه ها با my backup pro بک آپ گرفتم.دوباره رام رو ریختم . restore کردم از اون موقع اینجوری شده. گفتم شاید رام جدید سیانوژن بریزم درست شه . نشد. لطفا کمک کنید

کسی می تونه کمک کنه.ممنون

ba maram
16-11-2011, 13:24
به به ... چه می کنه این cpu
لانچرش setting داره اما اونی رو که می گی رو نداره محمد جان
کسی اگه داره این رام رو راهنمایی کنه لطفا
ممنونم

s0o0heil
16-11-2011, 13:33

مشکل از restore کردن شماست..شما full wipe کن بعد برنامه هارو دستی نسب کن.منم بعضی وقتا با بکاپ restore کردن مشکل داشتم.

---------- Post added at 01:33 PM ---------- Previous post was at 01:29 PM ----------

به به ... چه می کنه این cpu
لانچرش setting داره اما اونی رو که می گی رو نداره محمد جان
کسی اگه داره این رام رو راهنمایی کنه لطفا
ممنونم

نه منو نداره..چیزایی که نصب میکنی تو همون page اصلی میاد..یه خوبی که miui داره اینه که راحت میشه ظاهرشو تغییر داد..با نسب تم لاک اسکرین فونت ایکون و خیلی چیزایه دیگه:31:

jamshidi20
16-11-2011, 15:14
من الان رام wajkiui 1.10.28 رو دارم خيلي باتري ميخوره.
مصرف باتري سيانوزن چجوريه؟ نسبت به رام اصلي و بايان رام wajkiui?
براي نصب بايد حتمان 2.2 فلش بزنم؟
الان آخرين ورژن سيانوژن چيه؟

unknown47
16-11-2011, 16:11
من الان رام wajkiui 1.10.28 رو دارم خيلي باتري ميخوره.
مصرف باتري سيانوزن چجوريه؟ نسبت به رام اصلي و بايان رام wajkiui?
براي نصب بايد حتمان 2.2 فلش بزنم؟
الان آخرين ورژن سيانوژن چيه؟
درود.
رام سیانوژن نسبت به رام wajkiui و کاستوم رام های دیگه مصرف باتری کمتری داره.(من که فرقی بین اون و رام اصلی ندیدم)
آره باید از 2.2 بیای به 2.3.
اینم از آخرین لینک دانلود سیانوژن2.3.5:

choobak33
16-11-2011, 16:25

2.2 امارات اگر نصب باشه خیالتون از فارسی راحت باشه
اگر با opera بازکنی سایتهارو فونت فارسی بعضی از حروفها نا خوانا هستند ولی با Browers خود گوشی و یا با مرورگر دیگه بازکنید سایتهای فارسی رو راحت باز میکنه.
زمان خرید هم گوشی رو روشن کنید برید تو Setting که اطلاعات معمولی و عادی توش باشه (از قبیل رام ساخت و ...)
محتویاتش هم یک رم 2 گیگ - شارژر و USB - هدست (البته زیاد باهاش حال نکردم!) - دفترچه و اصل کاری خود گوشی!

choobak33
16-11-2011, 16:33
مرسی داداش

من فلش زدم این رام رو
عزیز من الان رام 2.2 امارات نصبه رو گوشی میخوام به miui باید تمام مراحل زیر را انجام بدم؟!

jamshidi20
16-11-2011, 16:42
سيانوژن 2.3.7 نداره؟

s0o0heil
16-11-2011, 20:50
سيانوژن 2.3.7 نداره؟

چرا داره..
لینک توضیحات و نصب
لینک دانلود

BOROAMOO
16-11-2011, 23:38
مشکل از restore کردن شماست..شما full wipe کن بعد برنامه هارو دستی نسب کن.منم بعضی وقتا با بکاپ restore کردن مشکل داشتم.

---------- Post added at 01:33 PM ---------- Previous post was at 01:29 PM ----------

نه منو نداره..چیزایی که نصب میکنی تو همون page اصلی میاد..یه خوبی که miui داره اینه که راحت میشه ظاهرشو تغییر داد..با نسب تم لاک اسکرین فونت ایکون و خیلی چیزایه دیگه:31:

ممنون بابت جواب

fire159
17-11-2011, 10:27
احتمالا" google apps رو اینستال نکردی . جدیدترین نسخه اش رو از xda بگیر و روی گوشی بریز .

fire159
17-11-2011, 11:07

ACE اصلا" قابل قیاس با دیفای نیست . از هیچ نظر .
دیفای هایی که الان تو بازار هست اکثرا رام 2.2 دارن . اگر 2.2 امارات باشه فارسیت حله .
اگر هم نباشه میتونی رام سیانوژن رو فلش بزنی که حتی منوهای گوشی هم به زیبایی و املای صحیح فارسی میشه . موقع خرید هم یکی دو بار گوشی رو روشن خاموش کن . یک عکس بگیر و تو منوها یک چرخ بزن . اگر همه چیز نرمال انجام شد و گیر نداشت گوشی مشکلی نداره و خیالت راحت بخر . البته بعضی فروشنده ها با مهات تست 24 ساعته میفروشن

---------- Post added at 01:07 PM ---------- Previous post was at 01:04 PM ----------

عزیز من الان رام 2.2 امارات نصبه رو گوشی میخوام به miui باید تمام مراحل زیر را انجام بدم؟!

اونجا هم تذکر دادم . از مرحله 4 شروع کن چون الان رام 2.2 داری .
یعنی از اون مرحله که گوشی رو باید با برنامه سوپر وان کلیک روت کنی .

ba maram
17-11-2011, 12:12
سلام
آخرین ورژن رام سیانوژن + گوگل مپ رو می خواستم
راستش رام میو زود باتری تموم میکنه و منو اذیت می کنه این باتریش:18:

unknown47
17-11-2011, 15:35
سلام
آخرین ورژن رام سیانوژن + گوگل مپ رو می خواستم
راستش رام میو زود باتری تموم میکنه و منو اذیت می کنه این باتریش:18:
درود.
بیا مهران خان اینم لینک دانلود سیانوژن 2.3.7 که سهیل جان(اگه درست گفته باشم!) زحمتشو کشیدن:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم از آخرین لینک گوگل مپ :

jamshidi20
18-11-2011, 12:56
رام miui 1.11.11 از همه نظر عاليه . باتري سرعت كيفيت و... فقط يه مشكل داره كه نميشه كامپيوتر با wifi به گوشي وصل كرد.

s0o0heil
19-11-2011, 12:52
رام miui 1.11.11 از همه نظر عاليه . باتري سرعت كيفيت و... فقط يه مشكل داره كه نميشه كامپيوتر با wifi به گوشي وصل كرد.

ویرایش شده رام MIUI با ساپورت کامل فارسی و رفع کمبود ها.زحمت نصب و تستش با شما.

moto-google
19-11-2011, 14:05
سلام من دو ماهه دیفای دارم و روی تماسهای دریافتی قطع می شه ، وسط مکالمه آنتن میره و بعضی مواقع خاموش میشه
رام اصلی 2.1 داره ، واسه آسیای شرقی بدون موتو بلور
خواهش میکنم منو راهنمایی کنید آیا برم cyanogen روش نصب کنم؟ از 2.1 میشه به cyanogen رفت؟؟؟ آیا با آپدیت درست میشه؟ خواهش میکنم کمکم کنید.

s0o0heil
19-11-2011, 15:27
نه از 2.1 نمی شه به سیانوژن رفت.شما اول باید به 2.2 froyo اپدیت کنید.به 2.2 فلش بزنید اگه مشکل حل نشد احتمالا" سخت افزاری هست.

آموزش اول: فلش کردن رام اصلی sbf با RSD Lite

توجه: بهتره موقع فلش کردن حداقل شارژ گوشی 70% باشه
روش کار
1. Motorola USB Driver رو دانلود کرده و نصب کنید. سعی کنید همیشه از آخرین ورژن استفاده کنید

2. RSD Lite رو از دانلود کرده و نصب کنید. سعی کنید همیشه از آخرین ورژن استفاده کنید

3. رام اصلی رو دانلود کنید.

4. RSD Lite رو اجرا کنید و روی ... (شماره 1 تو عکس) کلیک کنید. یه پنجره باز میشه. از اونجا رام اصلی با پسوند sbf رو انتخاب کنید.
5. گوشی رو خاموش کرده دکمه افزاینده صدا رو گرفته و گوشی رو روشن کنید. حالا وارد BootLoader میشه.
6. گوشی رو به کامپیوترتون وصل کنید. بذارید کامل گوشی توسط سیستم شناسایی بشه. حالا RSD Lite گوشی شمارو شناخته (شماره 2 تو عکس). روش کلیک کنید تا مشخصات گوشیتون رو تو پنجره چپی نشون بده. حالا روی دکمه Start کلیک کنید.

فلش کردن شروع میشه. بهتره در زمان فلش کردن از هیچ برنامه ای استفاده نکنید.
خونسرد باشید بذارید کارشو بکنه! عملیات فلش حدود 7-8 دقیقه طول میکشه.
در پایان عملیات پیغام Pass در قسمت Result به نمایش در میاد (شماره 3 در عکس)
اگه پیغام پس به نمایش در نیومد و در عوض در قسمت Status پیغام Please Manually Power Up This Phone به نمایش در اومد گوشی رو از کابل جدا کنید و خودتون روشنش کنید. بعد که کامل روشن شد اونو به کامپیوتر وصل کنید و منتظر بمونید تا پیغام Pass ظاهر بشه.

تمام. شما فلش رو با موفقیت پشت سر گذاشتید.

با تشکر از امین(MeriDa) عزیز برای آموزش.منبع: موبایلستان.

moto-google
19-11-2011, 16:58
خیلی ممنون ، میرم ببینم میتونم انجامش بدم یا نه
ولی اگه سخت افزاری باشه چه میشه کرد؟ آیا راهی هست؟

boys666
19-11-2011, 19:17
سلام من دو ماهه دیفای دارم و روی تماسهای دریافتی قطع می شه ، وسط مکالمه آنتن میره و بعضی مواقع خاموش میشه
رام اصلی 2.1 داره ، واسه آسیای شرقی بدون موتو بلور
خواهش میکنم منو راهنمایی کنید آیا برم cyanogen روش نصب کنم؟ از 2.1 میشه به cyanogen رفت؟؟؟ آیا با آپدیت درست میشه؟ خواهش میکنم کمکم کنید.

شما دقیقا مشکل منو دارید منم همین مشکلات رو دارم به علاوه این که گوشی باطری رو هم نمیشناسه و با شارژر همه کاره شارژش میکنم تا الان هم با تعویض رام درست نشده و نخواهد شد متاسفانه .منم اولش این مشکلات شما رو داشتم بعدش هم که اومدم رام رو عوض کردم برای اولین بار یهو متوجه شدم باطری رو هم دیگه نمیشناسه :2:

faghat AMD
19-11-2011, 22:55
سلام
پیش از هر چیز از همه دوستان متخصص که تا اینجا محبت کردن و منو راهنمایی کردن تشکر می کنم.

عرض شود که اگه این گوشی رو با رام 2.2 امارات بخرم دیگه نیازی به روت کردن و ... غیره دارم یا نه؟ اصلا روت کردن در چه مواقعی لازمه و به چه دردی می خوره؟
اگه با رام 2.2 امارات بخرم دیگه موتو بلار نداره؟ می تونم نصبش کنم؟ با 2.2 امارات بخرم یا یه ورژن دیگه که موتو بلار داشته باشه و خودم روش سیانوژن بریزم؟

اگه سوالاتم ناشیانه بود ببخشید دیگه :)

---------- Post added at 10:55 PM ---------- Previous post was at 10:52 PM ----------

شما دقیقا مشکل منو دارید منم همین مشکلات رو دارم به علاوه این که گوشی باطری رو هم نمیشناسه و با شارژر همه کاره شارژش میکنم تا الان هم با تعویض رام درست نشده و نخواهد شد متاسفانه .منم اولش این مشکلات شما رو داشتم بعدش هم که اومدم رام رو عوض کردم برای اولین بار یهو متوجه شدم باطری رو هم دیگه نمیشناسه :2:

یـــــــا خدا، ترسیدم. گوشی شما هم رام 2.1 آسیای شرقیه؟

دوستان کس دیگه ای همچین مشکلاتی داشته؟

choobak33
19-11-2011, 23:57
سلام
پیش از هر چیز از همه دوستان متخصص که تا اینجا محبت کردن و منو راهنمایی کردن تشکر می کنم.

عرض شود که اگه این گوشی رو با رام 2.2 امارات بخرم دیگه نیازی به روت کردن و ... غیره دارم یا نه؟ اصلا روت کردن در چه مواقعی لازمه و به چه دردی می خوره؟
اگه با رام 2.2 امارات بخرم دیگه موتو بلار نداره؟ می تونم نصبش کنم؟ با 2.2 امارات بخرم یا یه ورژن دیگه که موتو بلار داشته باشه و خودم روش سیانوژن بریزم؟

---------- Post added at 10:55 PM ---------- Previous post was at 10:52 PM ----------

عزیز 2.2 امارات بگیر فارسی رو به راحتی (کیبورد و اس ام اس و اینترنت) ساپورت میکنه و مشکل خواستی نداره و هم اینکه اگر خواستی میتونی راحت به رام های دیگر از جمله miui آپدیت کنی...

boys666
20-11-2011, 19:18
سلام

نه نترس چون تعداد معدودی به تعداد انگشتان دست این مشکل رو داشتن تو هر مدل و برندی خرابی وجود داره

faghat AMD
21-11-2011, 09:59
سلام به همه دوستان
من ديشب بالاخره خريدم، ممنون از همه
لطف ميكنيد لينك يك كيبورد فارسي خوبو بهم بدين؟

faghat AMD
21-11-2011, 11:26
ﺭﺍﺳﺘﯽ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺘﺸﻮ ﭼﻪ ﺟﻮﺭﯼ ﺧﺎﻣﻮﺵ ﮐﻨﻢ

jamshidi20
21-11-2011, 15:20
ﺭﺍﺳﺘﯽ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺘﺸﻮ ﭼﻪ ﺟﻮﺭﯼ ﺧﺎﻣﻮﺵ ﮐﻨﻢ

بايد به قسمت setting/wirles and network بري و تنظيمات اينترنتو باز كني بهد تك تك فيلد ها رو خالي كني بهد دكمه home رو بزني مياد بيرون و اينترنت خاموش ميشه.

اگه آدرسو بعد نوشتم ببخشيد چون الان miui دارم يكم فرق داره.

boys666
21-11-2011, 19:42
کسی اخرین رام سیانوژن رو فلش زده من اومدم نصبش کنم دیدم بعد از نصب تو آرمش گیر میکنه و لود نمیشه چند بار هم تست کردم حتی رام پایه ام رو هم عوض کردم

dimoqwe
22-11-2011, 01:27
سوال: وقتی گوشی رو فاکتوری ریست کنی حتی اگه رام رسمی هم ریخته باشم روی گوشی اونم پاک میشه؟ یا فقط برنامه ها و اطلاعات؟

jamshidi20
22-11-2011, 05:37
من رام 18.11.1 و نصب كردم ميشه فيكسشو بزارين؟

unknown47
22-11-2011, 13:37
سوال: وقتی گوشی رو فاکتوری ریست کنی حتی اگه رام رسمی هم ریخته باشم روی گوشی اونم پاک میشه؟ یا فقط برنامه ها و اطلاعات؟
درود.
نه دوست عزیز.
فقط برنامه ها-کنتاکت ها-اس ام اس ها پاک میشن و رام (چه رسمی و چه غیر رسمی)هیچ مشکلی واسش پیش نمیاد.........

ANALIA2011
22-11-2011, 22:24
دوستان این گوشی دست پسرخالم هست یه مشکلی داره گفتم میپرسم برات جوابشو بهت میگم

میگه قسمتی که شماره وارد میکنم برای تماس گرفتن میگه اونجا که میرم رمز میخواد بعد یه تایمر میاد که از 15 شماره به معکوس میاد 0 میشه بعد میره بیرون لطفا اینو راهنمایی کنید چطور حل میشه

mad-defy
23-11-2011, 04:08
سلام به دوستان
سوال مربوط به تاپیک نیست ولی از اونجایی که فایر جان پیر شده ی انواع گوشی های موتو هستن میپرسم:
تفاوت عمده atrix و atrix2 غیر از سایز صفحه نمایش و فینگر پرینت در چه چیزی هست؟
و چرا قیمت جهانی atrix حداقل 100 یورو گرونتر از atrix2 هست؟ از کیفت هر دو کدوم رو سر تر میبینید؟
منظور اینه که اگر اگر اگر :21: کسی بخواد بین این دو انتخابی داشته باشه (در حالی که دیفای داره :31: ) آیا بهتره ال سی دی 4 رو با فینگر پرینت و قیمت بیشتر atrix رو فدای ال سی دی 4.3 atrix2 بکنه؟
و مهمتر اینکه چرا توی سایت رسمی موتورولا اسمی از atrix2 نیست ولی atrix هست؟

mad-defy
23-11-2011, 04:08
سلام به دوستان
سوال مربوط به تاپیک نیست ولی از اونجایی که فایر جان پیر شده ی انواع گوشی های موتو هستن میپرسم:
و چرا قیمت جهانی atrix حداقل 100 یورو گرونتر از atrix2 هست؟ از کیفت هر دو کدوم رو سر تر میبینید؟
منظور اینه که اگر اگر اگر :21: کسی بخواد بین این دو انتخابی داشته باشه (در حالی که دیفای داره :31: ) آیا بهتره ال سی دی 4 رو با فینگر پرینت و قیمت بیشتر atrix رو فدای ال سی دی 4.3 atrix2 بکنه؟

fire159
24-11-2011, 20:39
سلام به دوستان
كلوپ آتريكس يا آتريكس 2 هم هست mad defy جان :11:

h!tman
24-11-2011, 21:05
سلام به دوستان

چرا همه تشکر زدن فقط؟: ))
صفحه نمایش سی پی یو جی پی یو!
دوم: به خاطر موتو! هنوز فکر میکنه تگرا 2 خفنه :دی
سوم : اتریکس 2 خوشگل تر دوربین کمی بهتر و رندرینگ و سی پی یو بهتر و صفحه نمایش بهتره
خیلی بهتر از اتریکس 1ه!
اثر انگشتم ذوقش به 2 بار اوله

شرمنده از هادی!:دی
گفتیم ایشونو از خماری در بیاریم

vahid_defy
25-11-2011, 20:15
این رام 2تا فایل داره یکی zip هست و یکی دیگه sbf . اول فایل زیپ رو از تو ریکاوری ریستور میکنی و بعدش که گوشی ریست شد و بالا اومد فایل با پسوند sbf رو با برنامه rsd-lite فلش میزنی .

این فایل زیپ رو کجا بریزم؟

unknown47
26-11-2011, 12:25
این فایل زیپ رو کجا بریزم؟
درود.
توی مموری کارت.
(مکانش زیاد مهم نیست چون شما توی قسمت ریکاوری باید فقط پیداش کنید و انتخابش کنید)

jamshidi20
26-11-2011, 13:44
آپديت جديد miui 1.11.25

faghat AMD
27-11-2011, 18:53
بايد به قسمت setting/wirles and network بري و تنظيمات اينترنتو باز كني بهد تك تك فيلد ها رو خالي كني بهد دكمه home رو بزني مياد بيرون و اينترنت خاموش ميشه.

آقا ممنون از پاسخت.
ولی من یه راه بهتر برای غیرفعال کردن اتصال اینترنت پیدا کردم.
seting>
data manager>
data delivery>
تیک گزینه data enabeled را بردارید.

به نظر میاد یک ویجت هم براش موجود باشه که من پیدا نکردم هنوز.

faghat AMD
29-11-2011, 21:26
دوستان یک راهنمایی..

بعضی از اوقات گوشی رو که از قفل در میارم و موقع شروع به کار صفحه اتوماتیک قفل میشه (بعضی اوقات)

به نظر شما مشکل از چیه ؟
رامشو عوض کنم درست میشه ؟

مطمئن نیستم به این مشکل پاسخ داده شده یا نه، ولی چون یه مدت خودم هم با این مشکل درگیر بودم به نظرم خوبه که دوباره مطرح بشه.
این مشکل زمانی پیش میاد که شما "قفل اتوماتیک داخل جیب" یا همون "in pocket detection" را فعال کرده باشید. جاش تو display setting هست.

jamshidi20
04-12-2011, 15:56
سلام ميشه rtl (فيكس) 1.12.2 رو واسه miui بزارين؟

Moto DEFY
07-12-2011, 14:02
سلام خدمت همه دوستان
این گوشی زیبای دیفای رو دختر و پسرم دیروز برای تولدم خریدند من هیچی ازش سردرنمیارم وقتی تاپیکهای شما را خوندم سرگیجه گرفتم در مورد رام و رنگ لنز و نسخه خاورمیانه و .. تو رو جون هر کی دوست دارید منم بازی بدید؟ یه جوری توضیح بدید منهم بفهمم
من گوشی رو که از مغازه دار خریدم خودش همه برنامه ها را برام روش ریخت فقط تنها مشکلم اینکه وقتی advanced task را میزنم کلی برنامه در حال اجرا دارد که باید end all کنم ولی دوباره چند دقیقه بعد بدون اینکه کاری انجام داده باشم دوباره همونطور همه برنامه ها فعال میشه، میشه راهنماییم کنید چون دفترچه راهنما هم نداره البته من user Manual را از سایتش دانلود کردم ولی خوب طول میکشه تا همه چیو یاد بگیرم. ممنون میشم. مژگان

Moto DEFY
07-12-2011, 14:03

سلام مرسی مشکل منم با این توضیح حل شد لطف کردید

vafa1353
08-12-2011, 00:24
سلام خدمت همه دوستان
این گوشی زیبای دیفای رو دختر و پسرم دیروز برای تولدم خریدند من هیچی ازش سردرنمیارم وقتی تاپیکهای شما را خوندم سرگیجه گرفتم در مورد رام و رنگ لنز و نسخه خاورمیانه و .. تو رو جون هر کی دوست دارید منم بازی بدید؟ یه جوری توضیح بدید منهم بفهمم
من گوشی رو که از مغازه دار خریدم خودش همه برنامه ها را برام روش ریخت فقط تنها مشکلم اینکه وقتی advanced task را میزنم کلی برنامه در حال اجرا دارد که باید end all کنم ولی دوباره چند دقیقه بعد بدون اینکه کاری انجام داده باشم دوباره همونطور همه برنامه ها فعال میشه، میشه راهنماییم کنید چون دفترچه راهنما هم نداره البته من user Manual را از سایتش دانلود کردم ولی خوب طول میکشه تا همه چیو یاد بگیرم. ممنون میشم. مژگان

سلام
اعظم خانوم خيلي از برنامه هايي كه باز هستند سيستمي ميباشند و نبايد ببنديشون....مگه سرعت گوشيتون مياد پايين كه اينقدر از تسك استفاده ميكنيد؟؟؟؟يه كم به اين كوچولو رحم كنيد و اينقدر با تسك به جونش نيوفتيد.
احتياجي نيست تمام مطالب رو يك روزه انجام بديد و صبور باشيد و به مرور مطالعه كنيد و كمي كه بيشتر با گوشي آشنا شديد شروع به بروز رساني نماييد...فعلا از كالبد شكافي دست برداريد كه خدايي ناكرده به روزگار برخي از دوستان گرفتار نشيد...(ك.ط)

n.a.b.a.t
08-12-2011, 17:01
کسی اموزش روت این گوشی رو بلد هست ؟

ba maram
08-12-2011, 17:43
کسی اموزش روت این گوشی رو بلد هست ؟

speedy3m
08-12-2011, 23:37
یه سوال کوچولو.

چطوری کانتک های روی سیم کارتم رو انتقال بدم به گوشی؟

مرسی

fire159
09-12-2011, 13:55
سلام خدمت همه دوستان
شما فعلا" احتیاج به رام جدید و ..... ندارید . گوشی حتی اگر تمام برنامه ها هم باز باشه افت سرعت محسوسی نداره که اذیت کنه . اما محض اطمینان برنامه advance task killer رو نصب کن . و تنظیم کن که خو دش اتوماتیک برنامه ها رو ببنده

fire159
09-12-2011, 14:16
یه سوال کوچولو.

چطوری کانتک های روی سیم کارتم رو انتقال بدم به گوشی؟

مرسی
رامهای 2.3 این قابلیت رو دارن . اما شما برنامه go contact pro رو امتحان کن ببین جواب میده یا نه

speedy3m
09-12-2011, 15:03
رامهای 2.3 این قابلیت رو دارن . اما شما برنامه go contact pro رو امتحان کن ببین جواب میده یا نه

مرسی به خاطر راهنماییت.
لینکی از این برنامه دارین؟ من جایی پیدا نکردم.

بازم ممنون

ali_ir_bsd
13-12-2011, 05:36
دوستان سلام .

خواستم بدونم این Defy منوهاش عربی می شه .

MILESTONE 1 چی ؟

به نظر شما کدوم بهتره

jamshidi20
13-12-2011, 17:52
سلام. ميشه فارسي ساز رام MIUI 1.12.9 رو بزارين...؟ خيلي دنبالشم گوشيم فارسي نداره...

fire159
15-12-2011, 19:09
دوستان سلام .

خواستم بدونم این Defy منوهاش عربی می شه .

MILESTONE 1 چی ؟

به نظر شما کدوم بهتره منوها عربی میشه.
فارسی کامل هم میشه با رام سیانوژن

ehsan_update
16-12-2011, 23:20
دوستان کسی بازی GTA III رو رو دیفای تونسته اجرا کنه؟ اگه آره لطفا بگید از کدوم لینک دانلود کردین؟
مرسی :11:

ali_ir_bsd
17-12-2011, 07:07
دوست عزیز جناب fire159 ممنون از پاسختون .

فقط بهترین حالت شارژ اولیه چطوری باید باشه ( خاموش یا روشن و چند ساعت ؟ )

ممنون از لطفتون .

ehsan_update
17-12-2011, 16:24
دوست عزیز جناب fire159 ممنون از پاسختون .

فقط بهترین حالت شارژ اولیه چطوری باید باشه ( خاموش یا روشن و چند ساعت ؟ )

ممنون از لطفتون .
بهتره برای شارژ اولیه ، ابتدا صبر کنید شارژ گوشی تموم بشه، بعد گوشی رو خاموش کنید و 5 ساعت شارژ کنید ( البته تو دفترچه گوشی نوشته 3 ساعت کافیه ولی شما 5 ساعت رو برای احتیاط بذار شارژ بشه)

fire159
19-12-2011, 19:45
دوستان تهراني و غيره تهراني ديفاي با رنگ بدنه سفيد و دور قرمز كسي سراغ داره !؟ يكي از آشنايان گفته بهم كه تهران تو بازار موبايل پايتخت ديده . ميخواستم ببينم واقعا" اين رنگيش هست ؟ براي كسي ميخوام . اگزر كسي ديده آدرس بده ممنون ميشم

ahmad97
21-12-2011, 14:16
دوستان تهراني و غيره تهراني ديفاي با رنگ بدنه سفيد و دور قرمز كسي سراغ داره !؟ يكي از آشنايان گفته بهم كه تهران تو بازار موبايل پايتخت ديده . ميخواستم ببينم واقعا" اين رنگيش هست ؟ براي كسي ميخوام . اگزر كسي ديده آدرس بده ممنون ميشم

سلام هادی خان من هفته پیش اونجا بودم همچین چیزی ندیدم چون داشتم دنبال دیفای پلاس میگشتم . منظورت از موبایل پایتخت همون کامپوتر پایتخته؟ اگه منظور همونجاست که اگه داشته باشه هم زیاد جدی نگیر چون قیمتو خیلی بالا میدن حداقل 50 تومن بیشتر از علادین و ایران تازه با کلی کلاس الکی:31:
اگه وقت کنم تو این هفته یا هفته بعد میرم علادین و ایران واسه شما هم میپرسم ببینم گیر میاد یا نه:20:
حالا راهنمایی کن دیفای پلاس یا fire xt کدوم بهتره؟ این باتری فایر xt خیلی عجیبه 715 ساعت استند بای و 11 ساعت مکالمه

fire159
21-12-2011, 18:31
احمد جان مشخصا" دیفای پلاس از نظر سخت افزاری خیلی بهتره . اما فایر ایکس تی هم گوشی زیبایی و طراحیش خیلی زیباست .
منم فکر نکنم اون رنگی دیفای موجود باشه !؟ شایدم دیفای پلاس بوده ! شایدم کلا" اشتباه دیده باشه .
دیفای پلاس هم فکر کنم اومده تو بازار . جفتشون رو از نزدیک ببین و یکی رو انتخاب کن . باطری دیفای پلاس هم خیلی عالیه

fire159
22-12-2011, 17:45
دیفای پلاس 460 هزار تومان . فروشگاه موبایل علائدین

jamshidi20
23-12-2011, 09:52
من رو گوشيم رام miui دارم. وقتي شارژ همراه اول مي زنم مثل زير ميشه.راهي وجودداره به جز 444 كه اين پيغامو نده.

میگه invalid MMI code or connection problem!

HADI roni
24-12-2011, 14:27
سلام.
من میخواستم این گوشی رو بخرم.
میخوام بدونم که شماها که این گوشی رو دارید راضی هستید ازش؟ایراداش چیه؟نرم افزار راحت براش گیر میاد؟میشه سیستم عاملشو ارتقا داد؟فارسی میشه؟
ببخشید سوالام زیاد شد.ممنون میشم زودتر بهم جواب بدید.

jamshidi20
24-12-2011, 15:05
من خودم اين گوشيو دارم خيلي راضيم . تنها ايرادش اينكه فيلمبرداري hd نداره. نرم افزار هاي زيادي هم ساپورت ميكنه. سيستم عاملشم ميشه ارتقا داد.
الان هم اگه بخواي بخري احتمالا روش android 2.2 الامرات نصبه كه مشكل فارسي نداره.اگر هم بخواي ميتوني رام miui نصب كني كه هم فارسي داشته باشه. و سرعت و كيفيت بيشتر و ....

ehsan_update
24-12-2011, 19:11
دوستان یه خبر خوب براتون دارم، اندروید 4.0.3 بستنی حصیری (ICS) روی دیفای پورت شد ::5:

البته فعلا دوربین و یه سری ریزه کاری دیگه مونده که بروبچ xda در حال رفع این مشکلات هستند، فکر کنم تا یکی دو ماهه دیگه کامل بشه... :8:

تاپیک اصلی در xda:

jamshidi20
24-12-2011, 20:37
ولي تو سايت زير نسخه ي كامل و بدون مشكلش اومده . اگه فارسي سازشو دارين بزاين.
اينم لينكش

choobak33
27-12-2011, 11:46
دوستان جدیدترین رام که فارسی رو هم ساپورت کنه کدوم رامه برای دیفای؟ (فیلمبرداری HD هم میکنه؟)

fire159
29-12-2011, 20:08
دوستان جدیدترین رام که فارسی رو هم ساپورت کنه کدوم رامه برای دیفای؟ (فیلمبرداری HD هم میکنه؟)
رام که زیاده و اکثرا" فارسی ساپورت میکنن. اما فیلمبرداری اچ دی ندارن .

بکام جان چه بلایی سر دیفای آوردی !

beckham7
30-12-2011, 17:24
سلام
هادی جان بلایی نیوردم همون مشکل قبلی نشناختن باتری و بالا نیومدن یادتون هست که؟!
شاید اینو بگم خندتون بگیره از همون موقع تقریبا چهار ماه پیش دادم دست دایم که تهرانه ، ببره فیتکو هنوز که هنوزه وقت نکرده ببره ببینم درست بشو هست یانه
خودم که شهرستانم هم بیکار نیستم هم نمی صرفه واسه گوشی بندشم برم تهران

faghat AMD
31-12-2011, 23:35
آقا هی گفتن این گوشی ضد خشه, ضد فلانه, ضد بیساره,
ما هم باور کردیم نرفتیم یه محافظ ال سی دی بذاریم روش. هیچ حرکت محیرالعقولی هم با گوشیم نکردم. ولی دیروز دقت کردم دیدم دوتا خش ریز افتاده رو صفحش. خیلی خورد تو حالم. شما چیکار کردین? محافظ گذاشتین یا نه?

jamshidi20
02-01-2012, 12:14
من رام 2.2.2 امارات فلش زدم اخر فلش زد fail بعد diae شد .الان 2.2.1 نصب كردم. ميشه فارسي رون اين ريخت؟

jamshidi20
02-01-2012, 17:00
كسي ميدونه چطوري ميشه روي رام رسمي ويديو 720dbi ديد؟
با نصب جاوا؟
من گوشيم و روت كردم ولي فايل هايي كه واسه اجراي اينا بود نصب نشد..

faghat AMD
03-01-2012, 09:28
الو !
چرا سوت و کور شده اینجا؟

beckham7
03-01-2012, 19:33
آقا هی گفتن این گوشی ضد خشه, ضد فلانه, ضد بیساره,
ما هم باور کردیم نرفتیم یه محافظ ال سی دی بذاریم روش. هیچ حرکت محیرالعقولی هم با گوشیم نکردم. ولی دیروز دقت کردم دیدم دوتا خش ریز افتاده رو صفحش. خیلی خورد تو حالم. شما چیکار کردین? محافظ گذاشتین یا نه?

میگن ولی باور نکن ما که چوبشو خوردیم
من خودم رو بیامرزی گذاشته بودم چون یه خش ریز ورداشته بود باقی دوستان تا اونجایی که میدونم همه گذاشتن

faghat AMD
04-01-2012, 11:13
میگن ولی باور نکن ما که چوبشو خوردیم
من خودم رو بیامرزی گذاشته بودم چون یه خش ریز ورداشته بود باقی دوستان تا اونجایی که میدونم همه گذاشتن

محافظ ال سی دی مخصوص خودش هست تو بازار یا باید مدل دیگه ای استفاده کنم؟

unknown47
04-01-2012, 22:15
محافظ ال سی دی مخصوص خودش هست تو بازار یا باید مدل دیگه ای استفاده کنم؟
درود.
توی تهران رو نمیدونم
ولی توی شیراز نبود که!
خودم یه محافظ نکسوس وان رو انداختم روش(البته کنارشو باید بچینیم)

bacheemrozi
04-01-2012, 23:35
درود.
توی تهران رو نمیدونم
ولی توی شیراز نبود که!
خودم یه محافظ نکسوس وان رو انداختم روش(البته کنارشو باید بچینیم)

عزیزاان خودم .
مال HTc hd mini فیت صفحه میشه انگار که برا خودش ساختن

unknown47
06-01-2012, 13:24
عزیزاان خودم .
مال HTc hd mini فیت صفحه میشه انگار که برا خودش ساختن
درود.
دوست عزیز شما واقعا مال HD mini رو انداختین روش؟!:18:
HD mini صفحش 3.2 هستش ولی دیفای 3.7!!!!!!!!

faghat AMD
06-01-2012, 17:43
درود.
دوست عزیز شما واقعا مال HD mini رو انداختین روش؟!:18:
HD mini صفحش 3.2 هستش ولی دیفای 3.7!!!!!!!!

ای بابا
تو رو خدا یکی یه پیشنهاد عملی بده ما تکلیفمونو بدونیم.

bacheemrozi
07-01-2012, 12:07
ای بابا

آره عزیزم انداختم روی جلد محافظه که نوشته بود hd mini

h!tman
07-01-2012, 12:09
ای بابا

مال نکسوز ها رو بخرید بهش میخوره باید کوچولوش کنید
مثل نکسوز اس نکسوز وان
هر چی بالای 4اینچ باشه
یا نئو! نئو هم سایز اینه ولی فکر نکنم محافظش باشه

jamshidi20
08-01-2012, 08:48
ميشه از محافظي كه گرفتين و انداختين يه عكس بزارين؟ از hd mini

bacheemrozi
08-01-2012, 14:18
سلام و احترام بی پایان من به بروبچه های باصفای کلوب

گوشیمو با برنامه وان کلیک روت کردم تا برنامه Chainfire3D اجرا بشه. همه چیز بخوبی پیش رفت تا اینکه باطری گوشی تموم شدو خاموش.
بعد از شارژ کردن گوشی فقط لوگو رو رد میکنه و روی اسم اندروید میمونه و بالا نمیاد.

از دوستان خواهش میکنم سریعتر منو راهنماای کنند در ضمن رامم هم همون اصلی گوشیه.

یک دنیا ممنون.

bacheemrozi
08-01-2012, 14:46
ميشه از محافظي كه گرفتين و انداختين يه عكس بزارين؟ از hd mini

اینم واسه داداشه خودم

jamshidi20
10-01-2012, 09:43
من ديروز رفتم وقتي انداختم ديدم از بغلاش كوچيك تر بود. شما از كجا خريدين؟

fire159
10-01-2012, 09:49
سلام و احترام بی پایان من به بروبچه های باصفای کلوب

گوشیمو با برنامه وان کلیک روت کردم تا برنامه Chainfire3D اجرا بشه. همه چیز بخوبی پیش رفت تا اینکه باطری گوشی تموم شدو خاموش.
بعد از شارژ کردن گوشی فقط لوگو رو رد میکنه و روی اسم اندروید میمونه و بالا نمیاد.

از دوستان خواهش میکنم سریعتر منو راهنماای کنند در ضمن رامم هم همون اصلی گوشیه.

یک دنیا ممنون.
یکبار وایپ کن اگر نشد باید رام اصلی رو از اول فلش بزنی

MOHAMMAD2010
10-01-2012, 16:23
خب امروز سایت آل دیجیتال +Defy رو با قیمت 525 تومن آورده ( البته فعلا قیمت ها بالا رفته و قیمت اصلی این گوشی 100 درصد خیلی کمتر از اینه )

cpu قوی تر شده
باتری قوی تر شده
و تونسته ip67 بگیره یعنی :
IP67 certified - dust and water proof (up to 1m for 30 mins)

که واقعا عالیه

arash_w800
11-01-2012, 13:09
سلام دوستان من هم به جمع دیفای داران اضافه شذم:10:
رفتم علائدین هر مغازه یه قیمت میگفت از 390 تا 500 :31:
آخر از یه مغازه 430 گرفتم با رام 2.2 عربی
فقط یه سوال داشتم از دوستان فونت فارسی اس ام اس من خیلی بی ریخت هست:41:
آیا راهی وجود داره که بتونم فونت فارسی را عوض کنم؟ بدون اینکه رام گوشی عوض بشه؟

fire159
13-01-2012, 19:09
قیمتها الان خیلی گرون شده . دیفای شده 470 به بالا / دیفای پلاس تا 2هفته پیش این قیمت بود ! :13:

---------- Post added at 09:09 PM ---------- Previous post was at 09:08 PM ----------

سلام دوستان من هم به جمع دیفای داران اضافه شذم:10:
رفتم علائدین هر مغازه یه قیمت میگفت از 390 تا 500 :31:
آخر از یه مغازه 430 گرفتم با رام 2.2 عربی
فقط یه سوال داشتم از دوستان فونت فارسی اس ام اس من خیلی بی ریخت هست:41:
آیا راهی وجود داره که بتونم فونت فارسی را عوض کنم؟ بدون اینکه رام گوشی عوض بشه؟
ضمن تبریک فراوان .
برای تغییر فونت باید گوشی رو روت کنی و یک برنامه به نام عربیک فونت رو نصب کنی تا هر فونتی دوست داری انتخاب کنی
.

jamshidi20
22-01-2012, 12:35
من تو سايت داشتم ميگشتم HTC DESIRE HD رو ديدم كه 3.7 اينچي بود .به نظرتون محافظ صفحش به ديفاي مي خوره؟
اگر كسي تست كرده بگه.

.:PAR3A:.
22-01-2012, 13:20
Desire HD که صفحش 4.3 ــه...

jamshidi20
22-01-2012, 19:54
ببخشيد منظورم desire s بود . كسي ميدونه ميخوره يا نه؟

jamshidi20
24-01-2012, 11:56
من چند روز پيش بازي فوتبال دستي رو ايفون ديدم خيلي باحال بود ولي وقتي گشتم براي اندرويد يه مدل بي كيفيت پيد كردم. يه مدل هم پيدا كردم كه نتونستم از market دانلود كنم . اگر كسي اين بازي رو داره بزاره. TopFloor foosball lite.

hamed_zoho
24-01-2012, 23:22
رام ics برای دفی نیومده.؟؟هرکی وارده یه سر یه xda بزنه ببینه چی هست به بقیم بگه لطفا..

jamshidi20
28-01-2012, 05:53
ميشه كاري كرد كه تمام وبجت ها رو رام miui بخونه؟

ehsan_update
30-01-2012, 19:43
رام ics برای دفی نیومده.؟؟هرکی وارده یه سر یه xda بزنه ببینه چی هست به بقیم بگه لطفا..
فعلا این یه مورد هست، ولی دوربین کار نمیکنه، البته دارن روش کار میکنند:

jamshidi20
04-02-2012, 13:44
من بازي BLOOD & GLORY v1.0.5 رو با data دانلود كردم. بازي باز هم نياز به دانلود داره.
وقتي ميخواد دانلود كنه ميره تو ماركت . چطور ميشه از ماركت دانلود كرد؟

fire159
05-02-2012, 11:44
من بازي BLOOD & GLORY v1.0.5 رو با data دانلود كردم. بازي باز هم نياز به دانلود داره.
وقتي ميخواد دانلود كنه ميره تو ماركت . چطور ميشه از ماركت دانلود كرد؟
وقتی میری تو بازی میپرسه که باید دیتا رو دانلود کنه و شما با اتصال به وای فای یا gprs دانلود میکنی دیگه .
فایل دیتا که قبلا" دانلود کردی رو تو مموری کارت و پوشه دیتا باید کپی کنی .

jamshidi20
05-02-2012, 15:25
وقتی میری تو بازی میپرسه که باید دیتا رو دانلود کنه و شما با اتصال به وای فای یا gprs دانلود میکنی دیگه .
فایل دیتا که قبلا" دانلود کردی رو تو مموری کارت و پوشه دیتا باید کپی کنی .

كپي كردم ولي باز مي خواد دانلود كنه. كه ميره تو ماركت . وقتي ماركت و باز مي كنم چيزي واسه دانلود نيست.
فكر كنم فايل ديتا به گوشيم نمي خوره. اگر ليمكش و دارين بزارين .
ممنون.

rammmy
16-02-2012, 10:03
خوب بالاخره ما هم با کلی تحقیق و با کمک اقا هادی عزیز این گوشی رو خریدیم.وااای مگه پیدا میشد!!؟؟ اول میخواستم پلاس بگیرمو هیچ جا پیدا نشد.نه اصفهان نه تهران..حتی تا بندر عباس تماس گرفتم ولی نبود..تا اینکه دیفای معمولی رو گیر اوردم و خریدم.البته گرون خریدم.560 تومن.رام 2.2 هست و واسه امارات زدن زبان عربی داره و سرعتش عااااالیه!!خیلی راضی هستم.
باز هم ممنون از اقا هادی(fire159) عزیز که کمکم کردن!!:46:

unknown47
16-02-2012, 10:51
خوب بالاخره ما هم با کلی تحقیق و با کمک اقا هادی عزیز این گوشی رو خریدیم.وااای مگه پیدا میشد!!؟؟ اول میخواستم پلاس بگیرمو هیچ جا پیدا نشد.نه اصفهان نه تهران..حتی تا بندر عباس تماس گرفتم ولی نبود..تا اینکه دیفای معمولی رو گیر اوردم و خریدم.البته گرون خریدم.560 تومن.رام 2.2 هست و واسه امارات زدن زبان عربی داره و سرعتش عااااالیه!!خیلی راضی هستم.
باز هم ممنون از اقا هادی(fire159) عزیز که کمکم کردن!!:46:

درود.
مبارک باشه دوست عزیز:40:
تازه اینو هم بدونین ساپورت دولپورها از دیفای خیلی بیشتر از دیفای پلاس هست!:20:

rammmy
16-02-2012, 18:17
چطوری و با چه برنامه ای میتونم از رام اصلی گوشی بکاپ بگیرم.من فقط گوشی را روت کردم

unknown47
17-02-2012, 11:32
چطوری و با چه برنامه ای میتونم از رام اصلی گوشی بکاپ بگیرم.من فقط گوشی را روت کردم
درود.
با نرم افزار تیتانیوم بکاپ میتونین اینکارو انجام بدید

rammmy
17-02-2012, 14:19
درود.
با نرم افزار تیتانیوم بکاپ میتونین اینکارو انجام بدید
ممنون دوست عزیز.من نصب کردم ولی کدام قسمتش میشه از رام گوشی بکاپ بگیرم؟

arash the archer
17-02-2012, 16:24
سلام
من این گوشی رو حدود 6 ماه هست که خریدم و چند تا سوال دارم . ممنون میشم از دوستانی که میتونند کمکم کنند جوابم رو بدن با توجه به این که این گوشی اولین گوشی اسمارت من هست.
اول اینکه هند فیری hands free این گوشی چطور کار میکنه ؟ نیاز به برنامه خاصی داره ؟ چون من وقتی کسی باهام تماس میگیره و دکمه روی هندز فری رو میزنم تماس برقرار نمیشه
مورد دوم که باز مربوط به هندز فری میشه اینه که چون من چند روزی هست که هنذز فیریمو گم کردم میخوام بدونم قیمتش چنده ؟ و آیا از برند های دیگر هندز فیری هم میتونم استفاده کنم ؟ اگر بله چی رو پیشنهاد میکنین ؟
مورد آخر هم اینه که این طور که من دیدم هر برنامه ای که نصب میکنم از مموری داخلی برای نصب استفاده میکنه و باتوجه به اینکه رام گوشیم 2.1 update one هست با برنامه هم نمیشه تغییرش بدم و باید رام دیگری روش بریزم
حالا میخوام بدونم مراحل کار چطوری هست یعنی اول بلاید چیکار کنم و دوم و سوم و...
ممنوم از همه

unknown47
17-02-2012, 19:23
سلام
من این گوشی رو حدود 6 ماه هست که خریدم و چند تا سوال دارم . ممنون میشم از دوستانی که میتونند کمکم کنند جوابم رو بدن با توجه به این که این گوشی اولین گوشی اسمارت من هست.
اول اینکه هند فیری hands free این گوشی چطور کار میکنه ؟ نیاز به برنامه خاصی داره ؟ چون من وقتی کسی باهام تماس میگیره و دکمه روی هندز فری رو میزنم تماس برقرار نمیشه
مورد دوم که باز مربوط به هندز فری میشه اینه که چون من چند روزی هست که هنذز فیریمو گم کردم میخوام بدونم قیمتش چنده ؟ و آیا از برند های دیگر هندز فیری هم میتونم استفاده کنم ؟ اگر بله چی رو پیشنهاد میکنین ؟
مورد آخر هم اینه که این طور که من دیدم هر برنامه ای که نصب میکنم از مموری داخلی برای نصب استفاده میکنه و باتوجه به اینکه رام گوشیم 2.1 update one هست با برنامه هم نمیشه تغییرش بدم و باید رام دیگری روش بریزم
حالا میخوام بدونم مراحل کار چطوری هست یعنی اول بلاید چیکار کنم و دوم و سوم و...
ممنوم از همه
درود.
این مشکل هندزفری توی اکثر رام ها هست.(فکر کنم تنها باهاش بتونین موزیک رو play\pause کنین)
هندزفری فابریک خودش که فکر نکنم گیرتون بیاد.البته چون فیش هدفون 3.5 هستش میتونین از هر هدفونی که 3.5 باشه استفاده کنین.(این بستگی به بودجتون داره ولی خب برندهای سونی-فیلیپس و کریتیو کیفیت خوبی دارن معمولا)
شما واسه اینکه بتونین برنامه هاتونو روی مموری داشته باشین اول باید گوشیتونو روت کنید.

---------- Post added at 07:23 PM ---------- Previous post was at 07:21 PM ----------

راستش من خودمم هرکاری کردم نتونستم با این نرم افزار کاری کنم!:31::19:

rammmy
18-02-2012, 11:00
وااااای باطری این گوشی معرکه س...!!عاااااالیه!!..خیلی راضی هستم از خریدش.!!!

fire159
18-02-2012, 20:37
rammmy جان بكاپ برا چي ميخواي !؟
شما هر رامي رو كه ميخواي بريز رو گوشيت . طبق آموزش كه تو كلوپ موتورولا هست بري هيچ مشكلي پيش نمياد .
من خودم هيچ وقت از رام گوشي بكاپ نگرفتم . اين تيتانيوم بكا هم نميدونم چطور از رام بكاپ ميگيره !
مشكلي هم پيش بياد راحت ميشه به رام اصلي برگشت .

fire159
19-02-2012, 18:54
نسخه جدید رام زیبای miui
MIUI ROM 2.2.17

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] eads%2Fmiui-rom-2-2-17-gb-all-devices.15415%2F&v=1&libid=1329663877160&out=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] miuiandroid_Defy-2.2.17.zip&ref=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ES%5D%20%7C%20MIUIAndroid%20-%20Redefining%20Android&txt=%3Cspan%20style%3D%22color%3A%20rgb%2817%2C%20 85%2C%20204%29%3B%22%3E[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] oid.com%2F2.2.17%2Fmiuiandroid_Defy-2.2.17.zip%3C%2Fspan%3E&jsonp=vglnk_jsonp_9825914151473)

rammmy
20-02-2012, 00:07
ا سلام.دوربین گوشی من سیاه نشون میده.نمیدنم چی شده؟با اینکه عکس و فیلم میگیره ولی خودم صفحه رو سیاه میبینم.عکس رو نشون میده ولی هیچ کلیپ یا فیلمی رو نشون نمیده.فقط صدای فیلم هست.حتی wipe cash و wipe reset factory کردم ولی فایده نداره.من هنوز هیچ رامی روش نصب نکردم و رام خودش 2.2 امارات هست.باید چکار کنم؟

fire159
20-02-2012, 12:04
یبار ریستارت گن ببین درست میشه . اگر نشد فکتوری ریست کن

rammmy
20-02-2012, 14:00
یبار ریستارت گن ببین درست میشه . اگر نشد فکتوری ریست کن

هادی جان این مورد ها رو انجام دادم ولی درست نشد.راستی اگه ممکنه یه اس ام اس به من بزن یا تماس بگیر.چون شمارتو ندارم!!

fire159
20-02-2012, 19:57
هادی جان این مورد ها رو انجام دادم ولی درست نشد.راستی اگه ممکنه یه اس ام اس به من بزن یا تماس بگیر.چون شمارتو ندارم!!
چشم عزیز
احتمالا کاری کردی که رام مشکل پیدا کرده . چیزی نیست حل میشه ایشالا

ali_ir_bsd
20-02-2012, 23:52
دوستان در مورد Motorola DEFY+ سوالی داشتم .

منوش فارسی یا عربی می شه * مهمه *

و نسبت به قیمتش چطوره یا همون معمولیش بهتره " فیلم مقایسشون دیدم پلاس خیلی سریعتر و بهتر بود حتی توی صفحه لمسی بهتر ظاهر شد "

unknown47
21-02-2012, 15:59
دوستان در مورد Motorola DEFY+ سوالی داشتم .

منوش فارسی یا عربی می شه * مهمه *

و نسبت به قیمتش چطوره یا همون معمولیش بهتره " فیلم مقایسشون دیدم پلاس خیلی سریعتر و بهتر بود حتی توی صفحه لمسی بهتر ظاهر شد "
درود.
دوست عزیز در مورد منو که اطلاعی ندارم ولی با توجه به قیمت دیفای معمولی و ساپورت بهتر دولپورها ازش من خرید دیفای اصلی رو بهتون پیشنهاد میکنم.(سی پی یو دیفای پلاس 1 هستش که در دیفای اصلی و مثلا روی رام سیانوژن کلاک هسته ی سی پی یو روی 1 قرار داده شده و نباید تفاوت آنچنانی باشه)

arash the archer
26-02-2012, 20:38
سلام
اول از همه تشکر میکنم از unknown47 برای جواب کاملش

اگر کسی براش ممکنه لینک آموزش روت کردن رو برای من پست کنه ممنون میشم.

unknown47
27-02-2012, 17:19
سلام
اول از همه تشکر میکنم از unknown47 برای جواب کاملش

اگر کسی براش ممکنه لینک آموزش روت کردن رو برای من پست کنه ممنون میشم.
درود.
خواهش میکنم دوست عزیز[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آموزش رو همینجا میزارم شاید دوستای دیگه هم لازم داشته باشن:

برنامه Super One Click ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] et%2Fattachment.php%3Fattachmentid%3D624035%26d%3D 1316162614)رو دانلود کنید
تو گوشی این مسیر رو برید
Setting > Applications > Development و تیک گزینه USB Debugging رو فعال کنید
گوشی رو به کامپیوتر وصل کنید و بذارید گوشی توسط سیستم شناسایی بشه
رو گزینه Root کلیک کنید
بذارید کارشو بکنه. وسطاش یه سوال میکنه که رو گوشیتون BusyBox نیست. میخوایید نصب کنید. شما هم بله رو انتخاب کنید.
بعد BusyBox هم نصب میکنه و در آخر میگه گوشیتون روت شد.
گوشی رو از کابل جدا کنید. کار روت کردن تموم شد.
البته شما باید اول درایور موتورولا رو نصب کرده باشین.

لینک دانلود درایور:

لینک دانلود برنامه super one click:

arash the archer
29-02-2012, 14:31
unknown47 جان یک دنیا ممنونم خیلی لطف کردی ,دست گلت درد نکنه :11:

jamshidi20
09-03-2012, 12:17
سلام
من الان آخرين ورژن miui رو دارم.هميچيزش خوبه ولي گوشي براي باتري حالت sleep نداره .(يعني يه شب تا صبح حدود 6% مصرف ميکنه)
به نظرتون اين رام (ms2ginger) رو نصب کنم يا صبر کنم و ورژن ICE رو نصب کنم؟

کسي درباره ي اين رامي که آدرسشو ميزارم اطلاعاتي داره؟ مشخصاتش رو که خوندم خيلي خوب به نظر ميومد.
[ROM][05.03.2012]MS2Ginger - Android 2.3.6

fire159
10-03-2012, 22:29
باطری رو بزار رو حالت night mod بهتر میشه مصرفش . البته رام miui کلا مصرفش بالاست نسبت به خیلی رامهای دیگه .

jamshidi20
11-03-2012, 15:00
مگه miui حالت night mod داره ؟

roxxon_v2
11-03-2012, 15:39
با درود خدمت دوستان

می خواستم بدونم برای دوستانی که DEFY خریدن همچین مشکلی پیش نیامده که پس از شروع کار با گوشی بعد از آن لاک کردن اون ، طی زمان متغیر لاک بشه یعنی دیگه به انگشت عکس العمل نشون نده(مثل حالت لاک) و حتمی باید یه بار لاک و آنلاک بکنیم تا مشکل حل بشه اما دوباره همین طور این مشکل پا برجاست... ؟!
و اینکه متاسفانه بعد از عوض کردن رام های مختلف این مشکل برام حل نشده و احساس می کنم مشکل سخت افزاریه...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته من این موضوع رو قبلا در این تاپیک مطرح کردم...
دوستان اگر راه حلی هم سراغ دارن مطرح کنند ...

jamshidi20
11-03-2012, 17:40
من از تو رام miui 20/2 وقتي گوشيو ميزنم شار‍ژ . به 92 که ميرسه full ميزنه.
امروز گوشيو با شارژ 85 از ms2 آوردم رو miui و زده بود 99 يعني full.
بنظرتون مشکل از کجاست؟

fire159
12-03-2012, 12:57
با درود خدمت دوستان

می خواستم بدونم برای دوستانی که DEFY خریدن همچین مشکلی پیش نیامده که پس از شروع کار با گوشی بعد از آن لاک کردن اون ، طی زمان متغیر لاک بشه یعنی دیگه به انگشت عکس العمل نشون نده(مثل حالت لاک) و حتمی باید یه بار لاک و آنلاک بکنیم تا مشکل حل بشه اما دوباره همین طور این مشکل پا برجاست... ؟!
و اینکه متاسفانه بعد از عوض کردن رام های مختلف این مشکل برام حل نشده و احساس می کنم مشکل سخت افزاریه...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته من این موضوع رو قبلا در این تاپیک مطرح کردم...
دوستان اگر راه حلی هم سراغ دارن مطرح کنند ...
یعنی تاچ ال سی دی یکدفه از کار میفته !؟ همچین موردی ندیدم /
اگر رام عوض کردی و مشکل هنوز داره ممکنه سخت افزاری باشه .

---------- Post added at 01:57 PM ---------- Previous post was at 01:56 PM ----------

من از تو رام miui 20/2 وقتي گوشيو ميزنم شار‍ژ . به 92 که ميرسه full ميزنه.
امروز گوشيو با شارژ 85 از ms2 آوردم رو miui و زده بود 99 يعني full.
بنظرتون مشکل از کجاست؟
از تو ریکاوری گزینه wipe battery رو بزن یکبار تا باطری وایپ بشه .
نرم افزار باطری کالیبریشن هم میتونه کمکت کنه .

ehsan_update
16-03-2012, 23:35
دوستان یک خبر توپ براتون دارم، آندروید 4 که از چند وقت پیش روی دیفای پورت شده بود و فقط دوربین کار نمیکرد الان کامل شده و میتونید ازش لذت ببرید :5:
توی تاپیک زیر به طور کامل توضیحاتش هست :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

fire159
17-03-2012, 20:58
به اين ميگن ساپورت / حالا كيه كه ميگه موتورولا ساپورتش خوب نيست !! :21:

ehsan_update
17-03-2012, 23:26
به اين ميگن ساپورت / حالا كيه كه ميگه موتورولا ساپورتش خوب نيست !! :21:
البته هادی جان ساپورت موتورولا از دیفای اصلا خوب نبوده این ساپورت بروبچ XDA Developers که واقعا طرفدار دیفای هستند و تا آخر ساپورتش میکنند ( آندروید 5 رو هم صد در صد روش پورت میکنن). به خصوص 2 نفر به اسم Quarx و Epsylon که واقعا استاد دیفای هستند و چه کارا که با این گوشی نکردن! :5: :8::40:
اگه کسی این رام رو امتحانش کرد و راضی بود لطف کنه بگه تا ما هم بریم کافی نت دانلود کنیم. مرسی .
لینک مستقیم :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](hwa).zip

fire159
24-03-2012, 19:48
البته هادی جان ساپورت موتورولا از دیفای اصلا خوب نبوده این ساپورت بروبچ XDA Developers که واقعا طرفدار دیفای هستند و تا آخر ساپورتش میکنند ( آندروید 5 رو هم صد در صد روش پورت میکنن). به خصوص 2 نفر به اسم Quarx و Epsylon که واقعا استاد دیفای هستند و چه کارا که با این گوشی نکردن! :5: :8::40:
اگه کسی این رام رو امتحانش کرد و راضی بود لطف کنه بگه تا ما هم بریم کافی نت دانلود کنیم. مرسی .
لینک مستقیم :
احسان جان . بالاخره همین هم مهمه. و شاید بهتر از ساپورت شرکت باشه . بعضی گوشیها که 2 تا کاستوم رام هم براشون گیر نمیاد .
:10:

beckham7
27-03-2012, 15:11
سلام به همه سال نو مبارک
اول منم با تمام تعصب که رو موتو دارم کاملا با نظر احسان جان گل درباره عدم ساپورت خوب موتورولا کاملا موافقم متاسفانه .
از همون زمان v3x تا الان...
حالا
دوستان یادتون هست که گوشی من چه مشکلی پیدا کرده بود که ؟! (نشناختن باتری و بالا نیومدن)
الان بعد چندماه که گوشی داده بودم دست کسی ببره نمایندگی موتورولا تو تهران ببینه میتونن درستش کنن یا نه ؟ گوشی اومده دستم بدون اینکه کوچکترین دستی بهش زده بشه چون طرف اصلا وقت نکرده بود ببرش نمایندگی (خودم تا حالا صدبار رفته بودم تهرانو و برمیگشتم )
الان بعد مدتها رفتم تو یه فروم دیگه مشکلم مطرح کردم شاید فرجی بشه که خوشبختانه یکی از دوستان لینک رام 2.3.6 دیفای پلاس بهم داد گفت اینو بریز تا یه مرحله ای درست میشه
خوشبختانه بعد از ریختن رام گوشیم بالاخره بالا اومد اما فقط همون دفعه اول روشن میمونه و هیچ مشکلی نداره یعنی وقتی rsd پیام میده please powerup manually و گوشی روشن میشه همونجا گوشیم روشن میشه و بدون مشکل کار میکنه فقط دوربینش کارنمیکنه این از خبرخوش:8: اما خبر بد اینه که همچنان گوشی باتری رو نمیشناسه و بعد از یکبار خاموش روشن کردن و یا قطع کردن کابل دیتای متصل به کیس گوشی میره تو کما!:13: بنظر شما حالا که به اینجا رسید امیدی هست ؟؟؟؟چه راه حلی فک میکنید جواب بده؟؟؟؟؟

jamshidi20
28-03-2012, 09:14
سلام به همه سال نو مبارک
اول منم با تمام تعصب که رو موتو دارم کاملا با نظر احسان جان گل درباره عدم ساپورت خوب موتورولا کاملا موافقم متاسفانه .
از همون زمان v3x تا الان...
حالا
دوستان یادتون هست که گوشی من چه مشکلی پیدا کرده بود که ؟! (نشناختن باتری و بالا نیومدن)
الان بعد چندماه که گوشی داده بودم دست کسی ببره نمایندگی موتورولا تو تهران ببینه میتونن درستش کنن یا نه ؟ گوشی اومده دستم بدون اینکه کوچکترین دستی بهش زده بشه چون طرف اصلا وقت نکرده بود ببرش نمایندگی (خودم تا حالا صدبار رفته بودم تهرانو و برمیگشتم )
الان بعد مدتها رفتم تو یه فروم دیگه مشکلم مطرح کردم شاید فرجی بشه که خوشبختانه یکی از دوستان لینک رام 2.3.6 دیفای پلاس بهم داد گفت اینو بریز تا یه مرحله ای درست میشه
خوشبختانه بعد از ریختن رام گوشیم بالاخره بالا اومد اما فقط همون دفعه اول روشن میمونه و هیچ مشکلی نداره یعنی وقتی rsd پیام میده please powerup manually و گوشی روشن میشه همونجا گوشیم روشن میشه و بدون مشکل کار میکنه فقط دوربینش کارنمیکنه این از خبرخوش:8: اما خبر بد اینه که همچنان گوشی باتری رو نمیشناسه و بعد از یکبار خاموش روشن کردن و یا قطع کردن کابل دیتای متصل به کیس گوشی میره تو کما!:13: بنظر شما حالا که به اینجا رسید امیدی هست ؟؟؟؟چه راه حلی فک میکنید جواب بده؟؟؟؟؟
سلام
موتورولا کلا تو ايران هيچ نماينگي براي تعميير نداره . تا اونجايي که من ديدم.
حالا که گوشيت بالا اومده خيلي خوبه.
فقط بايد گوشيتو روت کني و يه کاستوم رام بريزي. يا با rsd به 2.2.2 برگردي.

johnypersian1656
28-03-2012, 12:42
:13: بنظر شما حالا که به اینجا رسید امیدی هست ؟؟؟؟چه راه حلی فک میکنید جواب بده؟؟؟؟؟

شما اگه میتونی بازم با یه باتری دیگه امتحان کنین،و wipe رو هم مجددا امتحان کنین. یه روش دیگه هم هست اما ریسکه . اینکه موقع فلش کردن وقتی cg رو فلش کرد کابل رو بکشین تا اینجوری بره تو حالت بوت لودر و بعد مجددا2.3.6 رو فلش بزنین

beckham7
28-03-2012, 17:04
[/COLOR]
شما اگه میتونی بازم با یه باتری دیگه امتحان کنین،و wipe رو هم مجددا امتحان کنین. یه روش دیگه هم هست اما ریسکه . اینکه موقع فلش کردن وقتی cg رو فلش کرد کابل رو بکشین تا اینجوری بره تو حالت بوت لودر و بعد مجددا2.3.6 رو فلش بزنین

بجز باتری خودم باتری دیگه در دسترس ندارم شهرستانم اهواز رو گشتم گیرم نیومد
کسی از دوستان داوطلب نمیشه پول باتری براش بفرستم یکی برام بخره و بفرسته و یا اینکه گوشی رو براش بفرستم لطف می کنید :11:

johnypersian1656
28-03-2012, 19:02
[QUOTE=beckham7;6929679][/COLOR]

امکانش خیلی زیاده که با تعویض باتری درست بشه. چون اینا داخل باتری آِی س ی خاصی دارن. بذارین ببینم میتونم اکی کنم واستون

beckham7
28-03-2012, 19:25
[QUOTE=beckham7;6929679][/COLOR]

امکانش خیلی زیاده که با تعویض باتری درست بشه. چون اینا داخل باتری آِی س ی خاصی دارن. بذارین ببینم میتونم اکی کنم واستون

خیلی اقایید منتظرم:11:

beckham7
30-03-2012, 15:59
خبری نشد مهندس جان؟

johnypersian1656
30-03-2012, 16:34
با نهایت شرمندگی باتری پیدا نکردم .فکر کنم همون پست کردن رو باید پیگیری کنی دوست گلم

Ali_Best
30-03-2012, 18:16
دوست من شما از یکی از فروشگاه های اینترنتی بگیرید

تو خود علاءالدینم لوازم و کلا موتو بد گیر میاد

از ایران شیپینگ بخرید
قیمت مناسب براتون میاره

beckham7
31-03-2012, 10:06
با نهایت شرمندگی باتری پیدا نکردم .فکر کنم همون پست کردن رو باید پیگیری کنی دوست گلم

نه چه حرفی من شرمنده که زحمت دادم :11:

از ایران شیپینگ بخرید
قیمت مناسب براتون میاره

باتشکر از دوستان گل
حالا تا بعد تعطیلات صبر میکنم ببینم چی میشه

alenkita
31-03-2012, 11:15
دوستان این مدل قیمتش حدودا چنده؟

Ali_Best
31-03-2012, 13:18
دوستان این مدل قیمتش حدودا چنده؟
حدود 400

متن ارسال شما بیش از اندازه مختصر و کوتاه هست . متن ارسال شما باید حداقل 10 حرف داشته باشد

unknown47
31-03-2012, 15:28
درود.
دوست عزیز 400 مال قبل بود
الان نزدیک 600 تومنه!!!

Ali_Best
31-03-2012, 21:59
نه اتفاقا قیمتش زیر 400 هم شد
الآن حدود 400 هست

اونی که شما میگی نسخه پلاسشه

الآن از xt720 قیمتش پایین تره که برای خرید گزینه خوبیه

moslem47
31-03-2012, 22:51
دوستان این گوشی برای خرید توصیه میشه؟
جدید ترین نسخه اندروید براش چیه؟

jamshidi20
01-04-2012, 12:51
به نظر من گوشي بي نقص و کامليه.
الان رام رسمييه وقتي ميخريد روش هست 2.2.2 عربيه. که اگر هم خواستيد ميتونيد ارتقا به ديد به يک کاستوم رام تا 2.3.7 .
که به زودي براش 4.0.3 هم مياد

unknown47
01-04-2012, 12:53
درود
اینکه واسه خرید توصیه میشه یا نمیشه بر میگرده به انتظارات شما از گوشی و همچنین سقف بودجهتون که میخواین هزینه کنین
ولی خب این گوشی نسبت به قیمتی که داره امکانات خیلی خوبی داره
اونطور که من میدونم آندروید 2.3 رو خود موتورولا واسش پورت کرده ولی خب کاستوم رام های زیادی واسش هست که خیال آدم رو از لحاظ ساپورت راحت میکنه

MOHAMMAD2010
01-04-2012, 16:19
نه اتفاقا قیمتش زیر 400 هم شد
الآن حدود 400 هست
مطمئنی ؟ کی 400 شد دوباره !؟

Ali_Best
01-04-2012, 19:45
مطمئنی ؟ کی 400 شد دوباره !؟
نه انگار!
حق با شماست
شرمنده

من گذری تو آل دیجیتال همیشه سر میزنم. اونجا دیده بودم که 400 زده بود. xt720 هم 520 بود. الآن هم قیمت قبلیشو این زده ولی الآن چند جای دیگه رو دیدم حداقل 570 هست! فـــاک!
این چه وضعشه :|

خدا رحم کنه :|

fire159
02-04-2012, 16:50
قیمتش کمی بالا رفته . که البته قیمت همه گوشی ها بالا رفته . دیفای گوشی خاصی هست و هنوز تو بورس هست و ارزشش رو داره .
آندروید 4 کاستوم براش اومده . کلا ساپورتش عالیه

Highbury
06-04-2012, 23:28
دفای + تو ایران هست؟ معایب و مزایاش چیه؟
فیلمبرداریش چطوره . ج س م آرنا که چیزی ننوشته
تو یکی از صفحات خوندم با وایرلس نمیتونه به ADSL لبتاب وصل بشه. راسته؟ اگه اینطور باشه اصلا خوب نیست. GPRS هم آشغاله و غیرقابل استفاده

jamshidi20
08-04-2012, 04:01

از ایران شیپینگ بخرید
قیمت مناسب براتون میاره

سايت ايران شيپينگ مطمئن هست براي خريد . شما ازش خريد کردين؟

unknown47
08-04-2012, 10:44
دفای + تو ایران هست؟ معایب و مزایاش چیه؟
فیلمبرداریش چطوره . ج س م آرنا که چیزی ننوشته
تو یکی از صفحات خوندم با وایرلس نمیتونه به ADSL لبتاب وصل بشه. راسته؟ اگه اینطور باشه اصلا خوب نیست. GPRS هم آشغاله و غیرقابل استفاده
درود.
بله دوست عزیز توی ایران هست اما خب کمتر از دیفای معمولی در دسترسه.
مزایاش نسبت به دیفای معمولی باتری قویتر و سی پی یو 1 گیاگاهرتزی در مقابل 800 مگاهرتزی دیفای اصلی هستش (این تفاوت اصن محسوس نیست چون در کاستوم رام های خوب دیفای معمولی*سیانوژن مثلا*خود کلاک هسته روی 1 گیگاهرتز تنظیم شده)
از معایبشم میشه به ساپورت خیلی کمتر دولپورها ازش و نبود کاستوم رام های خوب واسش هست
در مورد وایرلس هم اطلاعی ندارم:46:
البته با توجه به اختلاف قیمتی که دارن من بهتون دیفای معمولی رو پیشنهاد میکنم:20:

Ali_Best
14-04-2012, 17:18
سايت ايران شيپينگ مطمئن هست براي خريد . شما ازش خريد کردين؟
دوستان زیادی خرید کردند
کارشون درسته

ایران دلیور هم خوبه و هم رسمی تر

ba maram
16-04-2012, 14:05
این که می گن وایرلسش با ای دی اس ال نمی گیررو بیارید تا یه مشت و گلدی نثارش کنم ! آخه چرا حرف در میارن بعضیا ( منظوزرم به کاربری که پست گذاشته نیست ! به اونیه که اطلاعات غلط میده)

رام 40.4 رو می خوام .آموزشش رو بذارید لطفا دوستان عزیزم

rhbr
19-04-2012, 17:04
اگه دوستان اموزش رامics رو بزارن واقعا لطف میکنن

ehsan_update
20-04-2012, 13:17
آموزش نصب رام اندروید 4.0.4 (Ice Cream Sandwich) روی Motorola Defy و Defy + :

این رام که میخوام آموزشش رو براتون بذارمCyanogen mod 9 هست و یکی از کاملترین رام های بر پایه ICS هستش، خودم الان یکی دو هفتس روی دیفای معمولی خودم که رنگ لنزش سبزه نصب کردم و کاملا ازش راضیم.
اگه مراحل رو کامل و به ترتیب پیش برین هیچ مشکلی برای گوشی پیش نمیاد ولی در غیر این صورت اگه خدای نکرده مشکلی پیش بیاد من مسولیتی به عهده نمیگیرم. :20:
برای شروع توصیه میشه اول رام 2.3.7 رو که قبلا دوستان زحمت آموزشش رو کشیده بودن رو گوشی تون نصب کنید و آخرین ورژن Recovery که همراه اون رام بود رو هم داشته باشید.

ابتدا این فایل ها رو متناسب با گوشیتون دانلود کنید:

فایل رام ICS مربوط به دیفای با لنز سبز :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])فایل Kernel مربوط به دیفای با لنز سبز :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2FCM7_Kernel-signed.zip)فایل رام ICS مربوط به دیفای با لنز قرمز و همچنین دیفای پلاس (Defy+):

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])فایل Kernel مربوط به دیفای با لنز قرمز و همچنین دیفای پلاس (Defy+):

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2FCM9_Kernel-signed.zip)بعد از دانلود، 2تا فایل مربوط به گوشی خودتون رو روی مموری کارت گوشی (sdcard) کپی کنید.

مراحل نصب رام :
توصیه: قبل از نصب رام گوشیتون بالای 90% شارژ داشته باشه.

1 - ابتدا از اطلاعاتتون در صورت تمایل یه بکاپ کلی بگیرید(مثلا با Titanium backup)، سپس گوشی رو خاموش و روشن کنید، به محض روشن شدن گوشی وارد محیط Recovery بشید. (برای کسانی که آخرین ورژن ریکاوری رو دارن کافیه موقع روشن شدن گوشی به محض اینکه چراغ LED بالای گوشی آبی رنگ شد کلید Volume down رو فشار بدین تا وارد محیطی بشین که با فونت آبی نوشته شده،از اونجا وارد Recovery بشین و گزینه Stable Recovery رو انتخاب کنید.

2 - در محیط ریکاوری دنبال گزینهWipe Data بگردین و انتخابش کنید تا Wipe data انجام بشه ( حدود یکی دو دقیقه طول میکشه این مرحله)

3 - سپس گزینه Instal zip from SDcard رو انتخاب کنید و choose zip from sdcard.

4 - حالا فایل رام مربوط به گوشی خودتون رو که قبلا دانلود و کپی کرده بودین روی sdcard انتخاب و نصب کنید،این مرحله حدودا 5 دقیقه طول خواهد کشید. ( دقت کنید اشتباهی فایل kernel رو نصب نکنید.)

5 - حالا نوبت Kernel مربوط به گوشی هست، اونم طبق روش مرحله 4 نصب کنید( نصبش یکی دو ثانیه طول میکشه)

6 - حالا go back رو بزنید تا به محیط اول ریکاوری برگردید، اونجا گزینه Wipe Cache partition رو انتخاب و اعمال کنید

7 - از محیط اول صفحه ریکاوری گزینه Advanced رو انتخاب کنید و اونجا گزینه Wipe Dalvik cach رو انتخاب کنید.

8 - حالا گوشی رو از منوی اصلی ریکاوری Reboot کنید و از جدیدترین ورژن اندروید روی دیفای لذت ببرین! :8:
( توجه : بعد از نصب رام، بار اول روشن شدن گوشی یه پنج شش دقیقه ای طول میکشه پس صبور باشید)

منبع : xda-developers

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])چن د تا اسکرین شات از این رام :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ba maram
20-04-2012, 23:59
احسان جان دمت گرم
عالی بود
برای تشخیص لنز سبز و قرمز باید چی کار کنم ؟
راستی با تیتانیوم بکاب در واقع میشه از بازیا و اس ام اسا و کانتکتا ریکاوری گرفت و بعد ک رام جدید رو نصب کردیم RESTORE کنیمش ؟
من یه بار این کارو کردم نشد خیلی ضد حال خودم ! میگی باید چی کار کنم ؟ مرسی

ehsan_update
21-04-2012, 01:17
احسان جان دمت گرم
عالی بود
برای تشخیص لنز سبز و قرمز باید چی کار کنم ؟
راستی با تیتانیوم بکاب در واقع میشه از بازیا و اس ام اسا و کانتکتا ریکاوری گرفت و بعد ک رام جدید رو نصب کردیم RESTORE کنیمش ؟
من یه بار این کارو کردم نشد خیلی ضد حال خودم ! میگی باید چی کار کنم ؟ مرسی
خواهش میکنم مهران جان، قابل شما رو نداشت :11:
در مورد بکاپ تو که با titanium مشکل داری بهتره از My backup pro استفاده کنی، کارش خیلی راحته و از همه چی (بازی، دیتا، سیو، مسیج ، کنتاکت ها و ...) خیلی راحت بکاپ بگیری.

در مورد لنز آبی و قرمز هم خیلی راحته تشخیصش، کافیه به نقطه ی وسط لنز دوربین گوشی جلوی نور دقت کنی، اینم یه نمونه از دیفای لنز سبز :

ba maram
22-04-2012, 00:19
مرسی بازم
راستی این بکاب رو که گرفتم و رامم رو که عوض کردم در واقع باید بازم برنامه بکاب رو اینیستال کنم درسته ؟؟
طرز کارشو دقیق میگی بهم ؟
مرسی

ehsan_update
22-04-2012, 00:42
مرسی بازم
راستی این بکاب رو که گرفتم و رامم رو که عوض کردم در واقع باید بازم برنامه بکاب رو اینیستال کنم درسته ؟؟
طرز کارشو دقیق میگی بهم ؟
مرسی
اره بعد از عوض کردن رام باید دوباره mybackup pro رو نصب کنی و بعدش بری رو صفحه اصلی برنامه و گزینه Restore رو میزنی تا لیست برنامه هایی که میخوای دوباره نصب کنی پیدا بشه، با restore / data هم میتونی sms , contactها تو برگردونی. خیلی راحته

Milord
22-04-2012, 14:01
دوستان یه سوال

دیفای لنز سبز بهتره یا قرمز ؟! ا
ممنون

ba maram
23-04-2012, 00:09
بازم دمت گرم احسان خان
آقا این فایل کرنل مربوط به دیفای با لنز قرمز خرابه لینکش.
راستی لنز من قرمزه...

ehsan_update
23-04-2012, 01:23
لنز قرمز جدیدتره و توانایی فیلمبرداری 720p رو داره و فکر میکنم کرنل جدیدتری هم نسبت به لنز سبز داشته باشه.

اینم لینک کرنل برای دیفای لنز قرمز، خودم الان امتحانش کردم سالم بود :

ba maram
23-04-2012, 19:50
ای ول.حداقل از لنز قرمز بودن شانس اوردیم.
احسان جان لینکش خرابه
رو لینکت کلیک می کنم این رو میده
403 - Permission Denied

You do not have permission to retrieve: /misc/CM9_Kernel-signed.zip
barebones_filemirror - motorola_defy

من هم barebones_filemirror - motorola_defy رو زدم اما چیزی نمیاره!

M@hdi-B
23-04-2012, 20:01
ای ول.حداقل از لنز قرمز بودن شانس اوردیم.
احسان جان لینکش خرابه
رو لینکت کلیک می کنم این رو میده
403 - Permission Denied

You do not have permission to retrieve: /misc/CM9_Kernel-signed.zip
barebones_filemirror - motorola_defy

من هم barebones_filemirror - motorola_defy رو زدم اما چیزی نمیاره!

تست شد سالمه

اینو بزن تو آدرس بار یا آی دی من

ba maram
23-04-2012, 23:01
آهان.درسته
ممنوووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووون

احسان جان ریختم این رام رو.واقعا عالیه.دمت گرم
راستی اگه بخوام موقعه ای که تماس میگیرم بفهمم مخاطبم جوابم و داده و ویبره بده باید چی کار کنم ؟ پیدا مکردم تنظیماتشو.

jamshidi20
25-04-2012, 09:25
سلام
من يه مشکل با باتري گوشي دارم که بد جوري اعصابم رو خورد کرده.
وقتي شارژ گوشي ميخواد به 54 بره يه دفعه ميشه 49. و گوشي رو که ميزنم تو شار‍ژ بعد از 92 ميشه 100. مشکل خالي شدن از 8 درصد به 4 درصد هم هست.
و گوشي رو که از شارژ ميکشم 99 درصد رو نشون ميشه ميده.
گوشي رو يک بار فلش زدم وقتي تو اين رام دوباره اومدم باز اين مشکل بود . رو رام ديگه اي تست نکردم.
يه سرچ زدم تو xda ديدم يه چيزايي نوشته. از بچه اگر کسي اطلاعي داره بگه .
ممنون

ba maram
25-04-2012, 11:08
بهترین کار برای شما عوض کردن رام هست.رام 4.04 تو صفحه ی قبل آموزشش هست.خیلی رام عالی هست و مشکلتونو حل می کنه.
موفق باشید

jamshidi20
25-04-2012, 11:52
بهترین کار برای شما عوض کردن رام هست.رام 4.04 تو صفحه ی قبل آموزشش هست.خیلی رام عالی هست و مشکلتونو حل می کنه.
موفق باشید
فکر نکنم با تغيير رام درست شه.

ehsan_update
25-04-2012, 20:48
اگه مشکل باتری داشتید برنامه زیر رو دانلود و نصب کنید و موقعی که گوشی 100% شارژ شد برنامه batery calibrator رو اجرا کنید تا باتریتون رو کالیبره کنه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fandroid%2Ffarvardin-91%2FBattery_Calibrator_v1.7%2520_[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] m.apk)منبع: اندرویدیها دات کام!

jamshidi20
26-04-2012, 06:52
اگه مشکل باتری داشتید برنامه زیر رو دانلود و نصب کنید و موقعی که گوشی 100% شارژ شد برنامه batery calibrator رو اجرا کنید تا باتریتون رو کالیبره کنه
منبع: اندرویدیها دات کام!
من اين کار رو هم انجام دادم ولي فرقي نميکنه. اگر از آدرس زير کسي اطلاعي داره بگه.

hamed_zoho
27-04-2012, 12:05
بچه ها من گوشیم خورد زمین از طرف ال سی دی بد الان یه دونه های آبی اومده تو صفحه.؟؟کسی میدوته چیه؟؟هی کم و زیاد میشه...

unknown47
27-04-2012, 15:19
بچه ها من گوشیم خورد زمین از طرف ال سی دی بد الان یه دونه های آبی اومده تو صفحه.؟؟کسی میدوته چیه؟؟هی کم و زیاد میشه...
درود
دوست عزیز احتمالا مشکلتون سخت افزاریه
سریع به یه تعمیرکار مراجعه کنین

hamed_zoho
27-04-2012, 20:54
کجا بدم تعمیرکنه.؟؟اصلا ال سی دیش گیر میاد تو بازار.؟؟

unknown47
28-04-2012, 15:06
کجا بدم تعمیرکنه.؟؟اصلا ال سی دیش گیر میاد تو بازار.؟؟
نمیدونم دوست عزیز.:41:
شما برین یه تعمیر کار درست حسابی شاید اصلا نیازی به تعویض ال سی دی نباشه و با عوض کردن خازنی چیزی درست شه...

hamed_zoho
28-04-2012, 20:00
گذاشتم تو یخچال همه پیکسل سوخته هاش درست شد...

Ali_Best
28-04-2012, 20:10
از کی شنیدی اینجوری درست میشه؟! :دی
جالبه!

منم یه گوشی دارم بذارم یخچال خوب میشه؟! :دی
شوخی ;)

جدا نکته اش چیه؟ بگو ماهم بدونیم. :)

fire159
28-04-2012, 20:25
ایول !!
سرکاریه یا واقعا" درست شد !؟

نکنه موتورولا سیستم احیائ داخلی داره :31:

hamed_zoho
28-04-2012, 21:09
والا من از تو اینترنت یه مطلب خوندم..میگن وقتی میزاریش تو یخچال فعل و انفعالات شیمیایی رخ میده و درست میشه...خودمم باورم نمیشد.!!باید بزاری تو یه کیسه فریزر بعد بزاری تو یخچال چند ساعت بمونه..

---------- Post added at 10:09 PM ---------- Previous post was at 10:05 PM ----------

نه fire جان واقعا درست شد....داشتم نا امید میشدم از گوشیم اخه بیشتر صفحه موبایلم از این پیکسل سوخته ها بود که رنگشم آبی بود..اگه سبز یا قرمز یا آبی باشه بزاری یخچال ردست میشه ولی اگه مشکی باشه درصدش کمه..

---------- Post added at 10:09 PM ---------- Previous post was at 10:09 PM ----------

نه fire جان واقعا درست شد....داشتم نا امید میشدم از گوشیم اخه بیشتر صفحه موبایلم از این پیکسل سوخته ها بود که رنگشم آبی بود..اگه سبز یا قرمز یا آبی باشه بزاری یخچال ردست میشه ولی اگه مشکی باشه درصدش کمه..

fire159
01-05-2012, 19:11
والا من از تو اینترنت یه مطلب خوندم..میگن وقتی میزاریش تو یخچال فعل و انفعالات شیمیایی رخ میده و درست میشه...خودمم باورم نمیشد.!!باید بزاری تو یه کیسه فریزر بعد بزاری تو یخچال چند ساعت بمونه..

حالا تو کجا یخچال بزاریم . تو قسمت فریزر یا همون پایین . ؟
یه مورد داریم اینجوریه مال یه دوستام . اونم یکم پیکسلاش رنگی شده . اما تاچش سالمه سالمه .

hamed_zoho
02-05-2012, 20:20
نه تو فریزر نزار تو خود یخچال بزار ولی برا من تقریبا 12 ساعت طول کشید تا درست شه گوشیم باید خاموش کنی...البته دیفای ضد رطوبتم هست نمیدونم یه گوشی دیگه اگه 12 ساعت تو یخچال باشه میسوزه یا نه......ولی همین که برا من درست شد کلی خوشحال شدم الانم داره مثل بنز کار میکنه.!!!!!به ریسکش میارزید آخه گوشی من دو سوم صفحم از بین رفته بود..

jamshidi20
03-05-2012, 13:23
تو رام ice ميشه ويديو 720 رو فعال کرد و انميشن قفل کردن صفحه رو غير فعال کرد؟

sparts
06-05-2012, 00:19
سلام.مورد دیفای + بگین باطریش با کار کردن 2روز دووم میاره؟کدو لنز بهتره ؟سبز یا قرمز.کف قیمت بازار چنده؟از دبی بگیرم مناسبتر نیست؟.مرسی

fire159
06-05-2012, 09:45
سلام.مورد دیفای + بگین باطریش با کار کردن 2روز دووم میاره؟کدو لنز بهتره ؟سبز یا قرمز.کف قیمت بازار چنده؟از دبی بگیرم مناسبتر نیست؟.مرسی
ديفاي معمولي هم با استفاده متوسط بالاي دوروز دوام مياره . ديفاي + كه باطريش قويتر هم شده .
لنز قرمز كمي بهتر دوربينش /
قيمت حدود 600 بايد باشه اينجا

sparts
06-05-2012, 15:13
دوستان ادرس جایی سراغ دارین دفی+قیمت خوب داشته باشه؟

MOZNEB
06-05-2012, 16:48
سلام خدمت همه عزیزان
امروز یه دیفای+ خریدم:20:
اصلا معلوم نیست لنزش چه رنگیه!! رنگش نارنجی (یا زرد کدر) هست:41:
مشکلی نداره؟؟؟؟اصلا چنین رنگ لنزی هم هست؟ فرقش میشه بگین چیه؟؟ (کیفیت عکس که جالب نیست)
چندتا سوال دارم؛ ممنون میشم راهنمایی کنید:
1- برنامه هایی که در حال اجرا هست رو از کجا میشه دید و بست(چطوری رم رو خالی کنم؟)؟
2- میشه آیکونها رو عوض کرد؟(مثلا آیکون دوربینش چهره قدیمی داره)
3- نمیشه وای فای و بلوتوث و ... رو بیاریم تو نوتیفیکیشن؟(درست نوشتم؟ تو اون نواره که میکشیم میاد پایین:31:)

بازم سوال دارم الان یادم نیست:21:
ممنون

fire159
06-05-2012, 18:17
سلام خدمت همه عزیزان
امروز یه دیفای+ خریدم:20:
اصلا معلوم نیست لنزش چه رنگیه!! رنگش نارنجی (یا زرد کدر) هست:41:
مشکلی نداره؟؟؟؟اصلا چنین رنگ لنزی هم هست؟ فرقش میشه بگین چیه؟؟ (کیفیت عکس که جالب نیست)
چندتا سوال دارم؛ ممنون میشم راهنمایی کنید:
1- برنامه هایی که در حال اجرا هست رو از کجا میشه دید و بست(چطوری رم رو خالی کنم؟)؟
2- میشه آیکونها رو عوض کرد؟(مثلا آیکون دوربینش چهره قدیمی داره)
3- نمیشه وای فای و بلوتوث و ... رو بیاریم تو نوتیفیکیشن؟(درست نوشتم؟ تو اون نواره که میکشیم میاد پایین:31:)

بازم سوال دارم الان یادم نیست:21:
ممنون
سلام مباركتون باشه .
رنگ لنز احتمالا همون زرد هست . زياد تفاوت چشمگيري ندارن رنگ لنزها در كيفيت عكس .
1-برنامه هاي در حال اجرا رو از برنامه task manager كه تو گوشي هست استفاده كن . و برنامه هاي كه ميبيني از رم گوشي دارن استفاده ميكنن به auto end list اضافه كن . خودش برنامه ها رو ميبنده بعد تز خاموش شدن ال سي دي .

2- براي تغيير آيكونها همينطوري نميشه عوضشون كرد . راحت ترين راه نصب لانچر هاي مختلف و معروف هست كه آيكونهاي اصلي رو كلا عوض ميكنن / من sp louncher / louncher 360 رو استفاده كردم ex louncher هم كه ديگه معروفه . و ....

3- اونم تو بعضي لانچر ها هست . تو كاستوم رامها هم اين امكان وجود داره .

fire159
06-05-2012, 18:29
راستي عزيز بگو از كجا و چند قيمت خريدي كه دوست ديگمون هم ميخواد بخره

MOZNEB
06-05-2012, 19:03
سلام مباركتون باشه .
رنگ لنز احتمالا همون زرد هست . زياد تفاوت چشمگيري ندارن رنگ لنزها در كيفيت عكس .
1-برنامه هاي در حال اجرا رو از برنامه task manager كه تو گوشي هست استفاده كن . و برنامه هاي كه ميبيني از رم گوشي دارن استفاده ميكنن به auto end list اضافه كن . خودش برنامه ها رو ميبنده بعد تز خاموش شدن ال سي دي .

2- براي تغيير آيكونها همينطوري نميشه عوضشون كرد . راحت ترين راه نصب لانچر هاي مختلف و معروف هست كه آيكونهاي اصلي رو كلا عوض ميكنن / من sp louncher / louncher 360 رو استفاده كردم ex louncher هم كه ديگه معروفه . و ....

3- اونم تو بعضي لانچر ها هست . تو كاستوم رامها هم اين امكان وجود داره .

خیلی ممنون از لطفتون:11:
600 از سایت آل دیجیتال گرفتم.
خیلی عالی شد:20:
ببخشید تا راه بیفتم باید هی سوال بپرسم - خدا خیرتون بده(زکات علمتون رو می پردازید دیگه:27:)
- چطور میتونم گوشی رو به pc suite وصل کنم؟ (آخه میخوام هم کنتاک و هم عکس و صوت و فیلم روش بریزم به راحتی!)
- نمیشه از تاچ برای روشن کردن صفحه استفاده کرد؟ (آخه کمی سخت میشه دکمه پاور رو زد)
- اندرویید4 براش نمیاد؟ (اگه نه! شما کاستوم رام رو پیشنهاد می کنید؟ چه ورژنی رو؟ میشه لینک دانلود بدید؟)
- آیا میشه زبان فارسی رو برای تایپ swipe تعریف کرد؟

خیلی خیلی ممنون
-

sparts
06-05-2012, 23:58
مرسیfire159با این قیمتا فک کنم مناسب تر باشه از بیرون بگیرم.به دبی و مالزی دسترسی دارم.فقط یه کم طول داره

ba maram
07-05-2012, 00:07
با سلام
کدوم یک از دوستان رام کاستوم 4.04 رو گوشیش نصبه؟(سیانوژن)

jamshidi20
07-05-2012, 04:38
با سلام
کدوم یک از دوستان رام کاستوم 4.04 رو گوشیش نصبه؟(سیانوژن)
من رو گوشيم نصب کردم. چند تا مشکل داره.
1 - ويديو hd نشون نميده
2- يکم مشکل سرعت داره
3 - به چيز بي ان نميشه وصل شد
4-حالت انيميشن خاموش شدن صفحه رو نميشه ورداشت
5- يکم از نظر گرافيکي نسبت به miui صعيفتره
ولي
سرعت اينترنت براي باز کردن صفحه خوب شده
قسمت app killler اضافه شده
قسمت تنظيمات نور صفحه اضافه شده
سرعت اجراي بازي ها هم بهتر شده

البته نسخه ي آزمايشي هست و به زودي کامل ميشه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fdefy-cm9)

من تا ديروز اين رام رو گوشيم بود ولي باز برگشتم به MIUI .

ba maram
07-05-2012, 22:53
با میو شما مشکل باتری ندارید ؟؟
من یه بار ریختم اما لاکردار باتری رو قورت می داد

jamshidi20
08-05-2012, 14:08
مصرفش خيلي معموليه
من قسمت اورکلاک cpu . رو غير فعال کردم . بعد app killer که مي کنم تمام برنامه ها رو مي بنده. مصرف کم ميشه.
من چند تا رام تست کردم.که از لحاظ سرعت خيلي ميو بهتره

*IN*
09-05-2012, 12:02
آموزش نصب رام اندروید 4.0.4 (Ice Cream Sandwich) روی Motorola Defy و Defy + :

این رام که میخوام آموزشش رو براتون بذارمCyanogen mod 9 هست و یکی از کاملترین رام های بر پایه ICS هستش، خودم الان یکی دو هفتس روی دیفای معمولی خودم که رنگ لنزش سبزه نصب کردم و کاملا ازش راضیم.
اگه مراحل رو کامل و به ترتیب پیش برین هیچ مشکلی برای گوشی پیش نمیاد ولی در غیر این صورت اگه خدای نکرده مشکلی پیش بیاد من مسولیتی به عهده نمیگیرم. :20:
برای شروع توصیه میشه اول رام 2.3.7 رو که قبلا دوستان زحمت آموزشش رو کشیده بودن رو گوشی تون نصب کنید و آخرین ورژن Recovery که همراه اون رام بود رو هم داشته باشید.

ابتدا این فایل ها رو متناسب با گوشیتون دانلود کنید:

فایل رام ICS مربوط به دیفای با لنز سبز :
فایل Kernel مربوط به دیفای با لنز سبز :

آقا من اینو ریختم الان وقتی میخوام فیلم برداری کنم گوشی فورس کلوز میده...
ورژن جدید ترش نیومده؟؟؟
اگه نمیشه مشکلش رو حل یه رام ics دیگه معرفی کنید...

ehsan_update
09-05-2012, 23:36
آقا من اینو ریختم الان وقتی میخوام فیلم برداری کنم گوشی فورس کلوز میده...
ورژن جدید ترش نیومده؟؟؟
اگه نمیشه مشکلش رو حل یه رام ics دیگه معرفی کنید...
مطمئنی لنزت سبز رنگه؟
این آخرین ورژن رام cm9 هست برای دیفای لنز سبز. مال پریروزه:

*IN*
10-05-2012, 00:23
مطمئنی لنزت سبز رنگه؟
این آخرین ورژن رام cm9 هست برای دیفای لنز سبز. مال پریروزه:

آره مطمعنم فکر کنم اون موقع که من گرفتم هنوز لنز قرمزاش نیومده بود:31:...
اینو تست میکنم ببینم چی میشه...