ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Defy | گوشي مقاوم موتورلا با دوربين 5 مگاپيكسلي و صفحه نمايش 3.7 اينچي

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13]

ehsan_update
10-05-2012, 13:35
آره مطمعنم فکر کنم اون موقع که من گرفتم هنوز لنز قرمزاش نیومده بود:31:...
اینو تست میکنم ببینم چی میشه...
خوبه، اگه راضی بودی یه ندا هم به ما بده نصب کنیم، میگن این ورژن بر خلاف ورژن قبل میتونه فایل های فلش رو هم تو بروزر اجرا کنه.

*IN*
10-05-2012, 14:00
خوبه، اگه راضی بودی یه ندا هم به ما بده نصب کنیم، میگن این ورژن بر خلاف ورژن قبل میتونه فایل های فلش رو هم تو بروزر اجرا کنه.

تا فردا شب گوشی دستم نمیرسه...
چشم نصب کردم خبرش رو میدم...

*IN*
12-05-2012, 22:30
با اینم درست نشد...
سرعتش هم خیلی کمتر از قبلیست...
ماله لنز قرمزارو فلش زدم گفتم یه وقت تو تشخیص رنگ لنز اشتباه کردم؛سرعتش از این خیلی بهتر بود ولی بازم نمیشه فیلم گرفت...

vahid_defy
08-06-2012, 21:21
سلام , گوشیم دیگه بالا نمیاد
وارد بوت لودر هم نمیشه چیکار باید کرد
لطفا کمک کنید:41:فقط وقتی به شارژر وصل میکنی آرم موتو دیده میشه

johnypersian1656
08-06-2012, 22:44
سلام , گوشیم دیگه بالا نمیاد
وارد بوت لودر هم نمیشه چیکار باید کرد
لطفا کمک کنید:41:فقط وقتی به شارژر وصل میکنی آرم موتو دیده میشه

یکمی بیشتر توضیح بدین دوست عزیز. مثلا چه فیرمویری داشتین ؟ آخرین بار چیکار کردین که دیگه بالا نمیاد؟ کامپیوتر گوشی رو میشناسه؟ واد بوت لودر نمیشه اروری میده؟ حالت عادی که گوشی رو روشن میکنین میمونه روی آرم موتو؟باتریتون شارژ داره؟

vahid_defy
08-06-2012, 23:33
یکمی بیشتر توضیح بدین دوست عزیز. مثلا چه فیرمویری داشتین ؟ آخرین بار چیکار کردین که دیگه بالا نمیاد؟ کامپیوتر گوشی رو میشناسه؟ واد بوت لودر نمیشه اروری میده؟ حالت عادی که گوشی رو روشن میکنین میمونه روی آرم موتو؟باتریتون شارژ داره؟

فریمورش دقیق یادم نیست چون چند ماهی دست من نبود ولی 2.3.4 بود و کاستوم میوی روش نصب بود, دست اون کسی که بود نمیدونست حالت ریکاوری فعاله و با یه برنامه میخواست فعال کنه که گوش بعد ریستارت دیگه بالا نیومد کامپیوتر هم گوشیو نمیشناسه و اروری هم در بوت لودر نمیده در حالت عادی هم گوشی اصلا روشن نمیشه باتری رو هم با باتری شارژکن شارژ کامل کردم
در کل فقط وقتی گوشی رو به شارژر وصل میکنی عکس العمل نشون میده

johnypersian1656
09-06-2012, 12:22
فریمورش دقیق یادم نیست چون چند ماهی دست من نبود ولی 2.3.4 بود و کاستوم میوی روش نصب بود, دست اون کسی که بود نمیدونست حالت ریکاوری فعاله و با یه برنامه میخواست فعال کنه که گوش بعد ریستارت دیگه بالا نیومد کامپیوتر هم گوشیو نمیشناسه و اروری هم در بوت لودر نمیده در حالت عادی هم گوشی اصلا روشن نمیشه باتری رو هم با باتری شارژکن شارژ کامل کردم
در کل فقط وقتی گوشی رو به شارژر وصل میکنی عکس العمل نشون میده

وقتی به شارژر وصل میکنی آرم موتو میاد یا ال ای دی فقط روشن میشه؟ شما یه بار باتری رو در بیار ، volume + رو بگیر بعد باتری رو جا بزن و کابل یو اس بی کامپیوتر رو وصل کن ( البته مطمئن شو که درایورها نصبه ) ببین عمل نمیکنه؟

vahid_defy
09-06-2012, 12:51
وقتی به شارژر وصل میکنی آرم موتو میاد یا ال ای دی فقط روشن میشه؟ شما یه بار باتری رو در بیار ، volume + رو بگیر بعد باتری رو جا بزن و کابل یو اس بی کامپیوتر رو وصل کن ( البته مطمئن شو که درایورها نصبه ) ببین عمل نمیکنه؟
آرم موتو میاد با ال ای دی سبز بعد علامت باتری میاد که روش علامت سوال هست
این کارم امتحان کردم ولی عکس العملی نیست

johnypersian1656
09-06-2012, 14:06
آرم موتو میاد با ال ای دی سبز بعد علامت باتری میاد که روش علامت سوال هست
این کارم امتحان کردم ولی عکس العملی نیست

وحید جان این نشون میده که ولتاژ کافی به گوشی نمیرسه! شما اول اینکه مطمئن شو باتری کامل شارژ شده. دوم اینکه از یه باتری دیگه استفاده کن ( هرچند گیر آوردن باتری دیفای سخته،شاید یکی از بچه های اینجا بتونه قرض بده ) بازم اگه نشد usb jumper cable solution روشیه که میتونی باهاش گوشی رو روشن و شارژ کنی!

vahid_defy
09-06-2012, 14:12
مرسی از راهنماییتون اول اینکه اگه rsd lite گوشیمو شناخت چه رامی نصب کنم که گوشی بالا بیاد؟ یعنی لینکشو بدین
و اینکه usb jumper cable solution از کجا میتونم گیر بیارم؟

johnypersian1656
09-06-2012, 14:22
مرسی از راهنماییتون اول اینکه اگه rsd lite گوشیمو شناخت چه رامی نصب کنم که گوشی بالا بیاد؟ یعنی لینکشو بدین
و اینکه usb jumper cable solution از کجا میتونم گیر بیارم؟

خواهش میکنم .انشالله که درست بشه. شما باید حتما یا با آر اس دی لایت یا ریکاوری گوشی رو بالا بیارین. بعد رام های فول فلش (نه سرویس ورژن ) رو استفاده کنین. از این لینک میتونین استفاده کنین واسه دانلود :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اون روشی هم که گفتم یکمی پیچیدس! بذارین به عنوان آخرین راه (فقط باتری داخل گوشی نباشه حتما چون ممکنه آتش بگیره :دی ، 3 ولت هم کافیه ) :

vahid_defy
09-06-2012, 18:38
از کجا بدونم کدوم یکی فول فلش هست؟

fire159
09-06-2012, 19:01
باطری رو با این شارجر همه کاره ها (خرچنگی) هم میتونی شارج کنی

vahid_defy
09-06-2012, 19:12

حالا شارژ شده و rsd lite هم گوشی رو شناخت ولی نمیدونم کدو یکی فول فلش هست کدوم سرویس فلش

johnypersian1656
09-06-2012, 19:35

در حالت عادی هم گوشی اصلا روشن نمیشه باتری رو هم با باتری شارژکن شارژ کامل کردم :دی

از کجا بدونم کدوم یکی فول فلش هست؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _PDS03C_USAJRDNFRYORTARAB_P012_A011_HWp3_Service1F F.sbf.gz

اینجا نگفته ولی مسئولیت فلش کردن هم با خودتون :دی

توضیحات این لینک رو هم بخونین اگه دانگرید میکنین :

هونجا هم لینک هاش هست واسه دانلود

vahid_defy
09-06-2012, 19:39
در حالت عادی هم گوشی اصلا روشن نمیشه باتری رو هم با باتری شارژکن شارژ کامل کردم :دی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _PDS03C_USAJRDNFRYORTARAB_P012_A011_HWp3_Service1F F.sbf.gz

اینجا نگفته ولی مسئولیت فلش کردن هم با خودتون :دی
فقط آندروید 2.3.4 هست دیگه آره؟ چون تا اونجایی که من میدونم دفی دانگرید نمیشه.

johnypersian1656
09-06-2012, 19:41
فقط آندروید 2.3.4 هست دیگه آره؟ چون تا اونجایی که من میدونم دفی دانگرید نمیشه.

اینو آخر پست اضافه کردم فکر کنم ندیدین :

vahid_defy
09-06-2012, 19:48
اینو آخر پست اضافه کردم فکر کنم ندیدین :

خوب اینا که همش برا دفی+ هست یا فرقی نمیکنه؟

vahid_defy
11-06-2012, 15:14
سلام, گوشیمو rsd lite شناخت و فلش زدم گوشی تا آرم موتو اومد حتی میخواست وارد رام بشه(آرم موتو تکون میخوره اونجارو میگم) ولی بر میگرده باز به شارژ کردن گوشی(باتری رو دیگه میشناسه)
وقتی گوشی رو به شارژر وصل میکنم و دکمه پاور رو زیاد نگه میدارم رام بالا میاد, اما وقتی دکمه پاور رو ول میکنم دوباره برمیگرده به شارژ کردن باتری
به نظرتون مشکل از کجا میتونه باشه؟

fire159
11-06-2012, 16:30
همچین چیزی نشنیده بودم !!
یبار دیگه رام رو فلش بزن درست میشه

vahid_defy
13-06-2012, 10:04
همچین چیزی نشنیده بودم !!
یبار دیگه رام رو فلش بزن درست میشه
یه چند بار فلش زدم ولی نشد
وقتی با نگه داشتن دکمه پاور وارد رام میشه یه ارور میده انگلیسی دقیق یادم نیست ولی میگفت که این باتری موتورولا نیست و لطفا یه باتری اص موتورولا بهش وصل کنین

h!tman
04-07-2012, 20:00
آقا قیمت روز دیفای رو کسی داره ؟!

fire159
05-07-2012, 13:54
بعیده دیفای گیرت بیاد . دیفای پلاس هست تو سایت آل دیجیتال و پلازا

h!tman
05-07-2012, 19:14
آخه پلاسش که رام های دیفای معمولی رو نداره :دی

fire159
06-07-2012, 18:38
چرا . بعضی رامها تو دو مدل مشترک هستن .

jamshidi20
17-07-2012, 10:33
در ميلاد نور طبقه 5 . گزاشته بود 430 تومن.

ba maram
19-07-2012, 14:17
سلاممممممممممممم
جدید ترین و بهترین رام(بی دردسر و کامل) چه رامی هست ؟
میشه لینک بدید ؟
راستی رام (میو) هنوز هم همون مشکل باتری خوردن رو داره ؟
متشکر

hamed_zoho
04-08-2012, 21:53
سلام, گوشیمو rsd lite شناخت و فلش زدم گوشی تا آرم موتو اومد حتی میخواست وارد رام بشه(آرم موتو تکون میخوره اونجارو میگم) ولی بر میگرده باز به شارژ کردن گوشی(باتری رو دیگه میشناسه)
وقتی گوشی رو به شارژر وصل میکنم و دکمه پاور رو زیاد نگه میدارم رام بالا میاد, اما وقتی دکمه پاور رو ول میکنم دوباره برمیگرده به شارژ کردن باتری
به نظرتون مشکل از کجا میتونه باشه؟

چیکار کردی که باتریو شناخت.؟؟

roxxon_v2
07-08-2012, 18:59
با درود خدمت دوستان

می خواستم بدونم برای دوستانی که DEFY خریدن همچین مشکلی پیش نیامده که پس از شروع کار با گوشی بعد از آن لاک کردن اون ، طی زمان متغیر لاک بشه یعنی دیگه به انگشت عکس العمل نشون نده(مثل حالت لاک) و حتمی باید یه بار لاک و آنلاک بکنیم تا مشکل حل بشه اما دوباره همین طور این مشکل پا برجاست... ؟!
و اینکه متاسفانه بعد از عوض کردن رام های مختلف این مشکل برام حل نشده و احساس می کنم مشکل سخت افزاریه...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته من این موضوع رو قبلا در این تاپیک مطرح کردم...
دوستان اگر راه حلی هم سراغ دارن مطرح کنند ...

با درود خدمت دوستان

من الان تقریبا یک سال میشه دفی رو گرفتم ولی همچنان همین مشکل رو دارم احیانا کسی از دوستان جواب مشکل ما رو نداره چون واقعا عذاب آوره...![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

fire159
07-08-2012, 22:48
اگر با تعویض رام درست نشده احتمالا مشکل سخت افزاریه !

hamed_zoho
07-08-2012, 23:31
برا منم همینطوریه دوست عزیز...فکر کنم خیلی از دیفای ها اینطوریه..

hoseinzadeh61
18-08-2012, 01:24
با سلام. من هم دفی پلاس لنز قرمز دارم و الان 3 ماه هست که صفحه لمسیش دچار مشکل شده و بعضی وقتا قاطی میکنه و خود به خود در حوال آخرین جا که لمس کردم کلیک میکنه و کنترل از دستم خارج میشه ولی با لاک وآن لاک کردن دوباره درست میشه و بعد مدتی دوباره اینطوری میشه و کلافه میکنه. میخواستم بدونم مشکل گوشیه شما هم همینه؟ با ریختن رام جدید درست میشه یا نه؟ ممنون. آقا احسان شما هم لطفاً راهنمایی کنید. راستی من گوشیمو زیاد به آب میزنم .یعنی ممکنه آب توش نفوذ کرده و اینطوری شده؟

h!tman
18-08-2012, 02:54
یک رام دیگه فلش بزنید.
درست میشه فکر کنم

ba maram
18-08-2012, 16:04
سلاممممممممممممم
جدید ترین و بهترین رام(بی دردسر و کامل) چه رامی هست ؟
میشه لینک بدید ؟
راستی رام (میو) هنوز هم همون مشکل باتری خوردن رو داره ؟
متشکر

کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mforce
26-08-2012, 22:03
سلام

من از CM9 فلش زدم به froyo اما وقتی تموم میشه گوشی رو لوگوی اول موتو گیر میکنه بالا نمیاد چندتا رام 2.2.2 مختلف زدم همینجوریه مشکلش چیه؟

fire159
27-08-2012, 11:48
شما فقط میتونی 2.2 اصلی رو با rsdlite رو گوشی فلش بزنی .

BOROAMOO
05-11-2012, 14:41
سلام.
آقا گوشی من دیروز از دستم افتاد یه چند تا نقطه سیاه(حالت پیکسل غیر فعال) افتاد روی صفحه نمایش. حالا امروز افزایش پیدا کرده. قبلا یه دفعه دیگه شده بود که خودش فرداش درست شد. چیکار کنم؟

Mohammad King
05-11-2012, 15:07
سلام.
آقا گوشی من دیروز از دستم افتاد یه چند تا نقطه سیاه(حالت پیکسل غیر فعال) افتاد روی صفحه نمایش. حالا امروز افزایش پیدا کرده. قبلا یه دفعه دیگه شده بود که خودش فرداش درست شد. چیکار کنم؟

هیچی یه چند ساعتی گوشی رو خاموش کنید بزارید کنار بعد از چند ساعت روشن کنید ببینید چطوره

jamshidi20
12-11-2012, 18:23
من با گوشیم به یه مشکلی برخوردم......aux باندو که خیلی برق داره رو به گوشی وصل کردم.....گوشیم الان جریان میکشه...66/. امپر میکشه....هم خاموش هم روشن......بخواطر همین خیلی باتری میخوره......مثلا یه شب تا صبح 30 درصد..........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

jamshidi20
24-11-2012, 14:05
خیلی ممنون از راهنمایی تون

MEHDI_SAYAH
06-12-2012, 01:03
دوستان من دیفای پلاس دارم. گوشیم آب دید بعد تو گرمای تابستون صفحه ز تو بخار کرد. الان تاچش گیر میکنه و سیم کارت و مموری رو لود نمیکنه . آیا تو ایران قابل تعمیره؟ آیا دبی نمایندگیه رسمی داره؟
یه بار فرستادم دبی ولی اون کسی که برده بود برای تعمیر داده بوده به تعمیرگاهای عادی . اوناهم گوشی و همونجوری که رفت برگردوندن. روش رام cm7 ریخته بودم. الان دوباره فلش زدم به رام اصلی. لطفا اگه تعمیرکاره حرفه ای میشناسین معرفی کنید.

fire159
07-12-2012, 23:08
دوستان من دیفای پلاس دارم. گوشیم آب دید بعد تو گرمای تابستون صفحه ز تو بخار کرد. الان تاچش گیر میکنه و سیم کارت و مموری رو لود نمیکنه . آیا تو ایران قابل تعمیره؟ آیا دبی نمایندگیه رسمی داره؟
یه بار فرستادم دبی ولی اون کسی که برده بود برای تعمیر داده بوده به تعمیرگاهای عادی . اوناهم گوشی و همونجوری که رفت برگردوندن. روش رام cm7 ریخته بودم. الان دوباره فلش زدم به رام اصلی. لطفا اگه تعمیرکاره حرفه ای میشناسین معرفی کنید.
دوبی فکر کنم نمایندگی داره . اگر بتونی تو پیج اصلی motorola تو فی س بوک بهشون مسیج بدی و مطرح کنی بهت آدرس میدن /

mad-defy
02-01-2013, 04:35
سلام به بر و بچ
هنوز باورم نمیشه این کلوپ داره کار میکنه این همه وقت، که البته به خاطر همراهی بچه های قدیمی هست که واقعا دمشون گرم :n16:
یکی از دوستان بود بهش میگفتیم فوتبالیست یا یک همچین اسمی، باطری گوشیش درست شد؟ چیکارش کرد بلاخره؟:n11:
خیلی وقت بود رام بازی نکرده بودم رفتم دیدم اندروید 4 براش ریلیز کردن :n04: به جان خودم یا اینا خوره ی گوشی هستن یا این دیفای یه چیزی داره که بقیه گوشیا ندارن یا موتورولا خیلی عمیقه و هنوز نقاط کشف نشده داره :n19: ممنون از احسان که روش نصبش رو هم گذاشته. ولی
ترجیه میدم صبر کنم کامل استیبل بشه (دوربینش) :n06:دیگه حوصله جوونی ها رو نداریم که یک هفته گوشی خاموش بشه :n28:

یه پیشنهادی هم دارم واسه دوستانی که تازه میان روی اندروید و گوشی بازی رو میخوان شروع کنن، بهتره بجای رام عوض کردن با لانچر عوض کردن شروع کنین، اینطوری خطر کمتری داره :n05: الان یه لانچر ویندوز 8 من دارم روی گوشی که واقعا همه چیز رو برام تازه کرده...

من چند روز پيش بازي فوتبال دستي رو ايفون ديدم خيلي باحال بود ولي وقتي گشتم براي اندرويد يه مدل بي كيفيت پيد كردم. يه مدل هم پيدا كردم كه نتونستم از market دانلود كنم . اگر كسي اين بازي رو داره بزاره. TopFloor foosball lite.
من دانلود کردم ولی نسخه مجانی هست، بازی نکردم که بدونم تا کجا پیش میره که نیاز به خرید نسخه اصلی داشته باشین. اگر لازمه که براتون یجایی آپلود کنم apk. رو بتونین دانلود کنین

fire159
04-01-2013, 09:23
دیفای پرچمش حالا حالا ها بالاست . من تازه دیفای پلاس خریدم داداش :n05:

ba maram
04-01-2013, 21:05
الان بهترین رام واسه دیفای چی هست هادی جان ؟
یه رامی که هیچ مشکلی نداشته باشه (چه رسمی یا چه غیررسمی)

دیفای هم یه دونه باشه :n12:

fire159
05-01-2013, 13:52
نوکرم بامرام . به خدا خیلی وقته وقت رام عوض کردن ندارم .
اینجا تمام چیزایی که میخوای هست

mad-defy
07-01-2013, 01:51
بامرام جان، ببخشید که روی همون پیغامتون جواب ندادم، نمیدونم من یادم رفته کلا سایت بازی رو یا اینکه یک مشکلی هست که برای من ارور میده. کلا لانچر ها از نظر ظاهری بین تم و رام میشه قرارشون داد. لانچر رو از هر مارکتی که دم دستت باشه میتونی دانلود کنی که نمونه های مختلفی هم داره، چندتاش رو برات مینویسم و اگر دسترسی به مارکت هم نداشتی بگو برات آپلود کنم یکجایی با کمال میل.
Jelly Bean Launcher
Launcher Miui
ADW.Launcher این اگر اشتباه نکنم پیش فرض هست روی سیانوژن
Holo Launcher
Launcher7
GO Launcher EX که از نظر کاستومایز و امکانات و تمهایی که داره به نظر من بهترینه و خودم شاید یکسال باهاش حال کردم
Windows Phone 7 Launcher
Launcher 8 که این آخری رو باهاش حال میکنم جدیدا. توی عکس پایین نمونه این رو میبین. اون عکسهای کوچولو که روشون خط کشیدم هم قسمتی از عکسهایی هست که توی دفترچه تلفن گوشی هست و به صورت رندوم عوض میشه که البته میتونی غیر فعال کنی...

no.20
11-01-2013, 16:59
با درود به دوستان گرامی
به راهنمایی های شما نیازمندم
قصد خرید یک گوشی جدید دارم.از حدود یکسال پیش که عکس دیفای پلاس را دیدم خوشم امد.حالا میخوام اطلاعاتم را با کمک افراد مطلع بیشتر کنم
بنده اهل عوض کردن گوشی در فواصل نزدیک نیستم.خیلی هم با گوشی بازی و... نمیکنم(هر چند با گوشی فعلیم.چندان هم این امکانات در دسترس نبوده).کلا میخوام گوشی جدیدم تا حدود خوبی مقاوم.باتری خوب(هر روزه یا دو روزه در حالت استفاده معمول نیاز به شارژ نداشته باشه).وای فای خوب(راحت بشه با اینترنت چه با سیم کارت یا شبکه خارجی یا ...به سایت های مختلف دسترسی داشت.بشه مرورگر های لازم را نصب کرد و...)کیفیت صدای خوب هم در مکالمه وهم پخش وصفحه تاچ خوب وحساس(برخی گوشی های تاچ را دیدم که باید فشار زیادی به صفحه وارد کرد که جالب نیست).باشه
اهل اپدیت کردن هر روزه واینجور برنامه هاهم نیستم تا زمانی که مجبور بشم.
ایا دیفای پلاس از این نظر ها انتخاب خوبی است؟میگن این گوشی چند نوع لنز دوربین داره که با هم فرق داره لنز زرد وقرمز و...؟چرا اینجوریه؟با هم فرق دارن؟ کدوم بهتره؟
موتورولا زمینش تو ایران کمه خیلی ها میگن فردا در خدمات دچار مشکل میشم.مثل تهیه باتری و... چقدر اینجوریه ؟
من از رام وکاستوم و... سر در نمیارم ایا این تغییرات واپدیت ها لازم واجباری هستند یا بیشتر سلیقه شخصی است
مشکلات این گوشی چیست؟
پیشاپیش از نظرات دوستان ممنونم واگر غلط فنی در نوشته هایم هست عذر میخوام چون سوادم در این زمینه خیلی خیلی محدوده.با تشکر

fire159
12-01-2013, 20:10
ب
Launcher7
GO Launcher EX که از نظر کاستومایز و امکانات و تمهایی که داره به نظر من بهترینه و خودم شاید یکسال باهاش حال کردم
Windows Phone 7 Launcher
Launcher 8 که این آخری رو باهاش حال میکنم جدیدا. توی عکس پایین نمونه این رو میبین. اون عکسهای کوچولو که روشون خط کشیدم هم قسمتی از عکسهایی هست که توی دفترچه تلفن گوشی هست و به صورت رندوم عوض میشه که البته میتونی غیر فعال کنی...

رفیق این ویندوز 8 رو لینکش رو بده دانلود کنیم . یکم حال و هوا گوشیرو عوض کنیم .

fire159
12-01-2013, 20:27
با درود به دوستان گرامی
به راهنمایی های شما نیازمندم
قصد خرید یک گوشی جدید دارم.از حدود یکسال پیش که عکس دیفای پلاس را دیدم خوشم امد.حالا میخوام اطلاعاتم را با کمک افراد مطلع بیشتر کنم
بنده اهل عوض کردن گوشی در فواصل نزدیک نیستم.خیلی هم با گوشی بازی و... نمیکنم(هر چند با گوشی فعلیم.چندان هم این امکانات در دسترس نبوده).کلا میخوام گوشی جدیدم تا حدود خوبی مقاوم.باتری خوب(هر روزه یا دو روزه در حالت استفاده معمول نیاز به شارژ نداشته باشه).وای فای خوب(راحت بشه با اینترنت چه با سیم کارت یا شبکه خارجی یا ...به سایت های مختلف دسترسی داشت.بشه مرورگر های لازم را نصب کرد و...)کیفیت صدای خوب هم در مکالمه وهم پخش وصفحه تاچ خوب وحساس(برخی گوشی های تاچ را دیدم که باید فشار زیادی به صفحه وارد کرد که جالب نیست).باشه
اهل اپدیت کردن هر روزه واینجور برنامه هاهم نیستم تا زمانی که مجبور بشم.
ایا دیفای پلاس از این نظر ها انتخاب خوبی است؟میگن این گوشی چند نوع لنز دوربین داره که با هم فرق داره لنز زرد وقرمز و...؟چرا اینجوریه؟با هم فرق دارن؟ کدوم بهتره؟
موتورولا زمینش تو ایران کمه خیلی ها میگن فردا در خدمات دچار مشکل میشم.مثل تهیه باتری و... چقدر اینجوریه ؟
من از رام وکاستوم و... سر در نمیارم ایا این تغییرات واپدیت ها لازم واجباری هستند یا بیشتر سلیقه شخصی است
مشکلات این گوشی چیست؟
پیشاپیش از نظرات دوستان ممنونم واگر غلط فنی در نوشته هایم هست عذر میخوام چون سوادم در این زمینه خیلی خیلی محدوده.با تشکر
دوست عزیز . دیفای یکی از اون گوشیهایی هست که اصلا نیاز به تعریف نداره . و همه میشناسنش .
گوشی عمری هست . برای شما هم مناسبه . دیفای معمولی نو که دیگه گیر نمیاد . دیفای پلاس کمی هست تو بازار .
از لحاظ خدمات و تعمیرات مسلما مثل نوکیا یا سامسونگ نیست . اما اینطوری هم نیست که گوشی الکی خراب بشه . باطری دیفای خیلی عالیه . شما اگر دیفای بخری و برچسب محافظ ال سی دی و قاب محافظ بخری یه عمر بهت کار میده . و واقعا ضد ضربه میشه

no.20
12-01-2013, 21:21
دوست عزیز . دیفای یکی از اون گوشیهایی هست که اصلا نیاز به تعریف نداره . و همه میشناسنش .
گوشی عمری هست . برای شما هم مناسبه . دیفای معمولی نو که دیگه گیر نمیاد . دیفای پلاس کمی هست تو بازار .
از لحاظ خدمات و تعمیرات مسلما مثل نوکیا یا سامسونگ نیست . اما اینطوری هم نیست که گوشی الکی خراب بشه . باطری دیفای خیلی عالیه . شما اگر دیفای بخری و برچسب محافظ ال سی دی و قاب محافظ بخری یه عمر بهت کار میده . و واقعا ضد ضربه میشه

ضمن تشکر از راهنمایی ها در صورت امکان پاسخ سوالات را به صورت جزئی تر بفرمایید هم ممنون میشوم.

fire159
12-01-2013, 22:54
گفتم که عزیز . دیفای باطریش خیلی خوبه . پلاس هم باطریش کمی قویتر از معمولیه . کلا گوشی محکمیه . نسبت به گوشیهای اسمارت موجود .
تاچش که خیلی خوبه مثل گوشیهای روز بازار . تاچ خازنی که نیازی به فشار نداره .
فارسی رو ساپورت کامل میکنه .
وای فای هم براحتی کانکت میشه .
مشکلی در نصب برنامه و بازی نداره . و بازی های سنگین اچ دی رو هم بعضا اجرا میکنه .
کلا ساپورت خیلی خوبی میشه .
تو جهان و ایران هم طرفدار زیاد داره .
بازم سوال داری بپرس .

no.20
16-01-2013, 21:38
ممنونم
لطفا در مورد این بحث رنگ لنز دوربین هم راهنمایی نمایید که چرا در چند رنگ وجود دارد وچه فرقی با هم دارند وکدام بهتر است
واینکه برای ارسال ودریافت فارسی ایا محدودیتی وجود دارد یا نه؟

fire159
17-01-2013, 21:05
ممنونم
لطفا در مورد این بحث رنگ لنز دوربین هم راهنمایی نمایید که چرا در چند رنگ وجود دارد وچه فرقی با هم دارند وکدام بهتر است
واینکه برای ارسال ودریافت فارسی ایا محدودیتی وجود دارد یا نه؟
من خودم دیفای داشتم لنز سبز بود . الانم دیفای پلاس دارم لنز قرمز هست
میگفتن لنز قرمزها دوربینش بهتره . زیاد برای من مهم نبوده و مورد قابل استنادی هم خودم ندیدم .
در مورد فارسی هم هیچ محدودیتی نداره دیفای . فارسی رو کاملا ساپورت میکنه . و حتی میشه منوها رو هم فارسی کرد با تعویض رام گوشی .

*IN*
17-01-2013, 22:20
قبلا روش 4 ریخته بودم دوربین فیلم برداریش(لنز سبز) کار نمیکرد و یکم هنگی داشت...
الان جلی بین(4.1) ریختم دوربینش درست شده و اصلا هنگی نداره...

rhbr
18-01-2013, 20:38
لان جلی بین(4.1) ریختم دوربینش درست شده و اصلا هنگی نداره...
سلام میشه توضیح بدی چطوری جلی بین بریزم رو گوشیم مال من 2.2هستش .ممنون

rhbr
18-01-2013, 20:39
لان جلی بین(4.1) ریختم دوربینش درست شده و اصلا هنگی نداره...
سلام میشه توضیح بدی چطوری جلی بین بریزم رو گوشیم مال من 2.2هستش .ممنون

*IN*
19-01-2013, 13:04
برو اینجا هم آموزش داره هم رامهای مختلف هست

moslem47
19-01-2013, 14:21
دوستان قیمت اک و کارکرده این گوشی چنده؟
پیدا میشه؟

Ali_Best
20-01-2013, 11:29
دوستان قیمت اک و کارکرده این گوشی چنده؟
پیدا میشه؟
آک که دیگه گیر نمیاد
دیفای+ هست تو بازار

دست دو تو بازارچه پرشین تولز هست معمولا

moslem47
20-01-2013, 14:13
آک که دیگه گیر نمیاد
دیفای+ هست تو بازار

دست دو تو بازارچه پرشین تولز هست معمولا

ممنون
کارکردش حدودا چه قیمته؟آخرین ورژن اندروید رسمی براش چی اومده؟ ارزش خرید را داره؟

fire159
20-01-2013, 15:00
ممنون
کارکردش حدودا چه قیمته؟آخرین ورژن اندروید رسمی براش چی اومده؟ ارزش خرید را داره؟
دیفای پلاس هم بسته به تمیزیش از 500-600 پیدا میشه . حتی بالاتر و پایینتر از این قیمتایی که گفتمم ممکنه باشه . همش بستگی به شرایط تمیزی گوشی داره

Ali_Best
20-01-2013, 18:33
ممنون
کاستوم رام برای دیفای خیلی دادند بیرون
حتی آیس کریم هم دادند که چند تا باگ داره
ولی گوشی قوی و همچنین ضد همه چیزی هست دیگه!
ارزش خرید بستگی به ملاک های شما برای خرید گوشی داره

اگه گوشی خرکاری میخواید و زیاد اهل بازی هم نیستید همین خوبه
اگه نه مثلا تو سامسونگ هم چیزایی پیدا میشه
اما به کیفیت ساخت دیفای قطعا نمیرسه

fire159
21-01-2013, 00:51
قیمت دیفای پلاس دیروز 725 بود . امروز 738 هزار

خدا به داد برسه . باز دلار میره بالا !!!

no.20
25-01-2013, 19:32
دوستان عزیز بفرمایند به طور عام این گوشی بهتر هست یا مدل آتریکس؟-با توجه به اینکه تقریبا قیمت های نزدیکی هم دارند البته اگر اتریکس گیر بیاید.
سوالات در باره اتریکس هم در صفحه خودش نوشتم که به راهنمایی دوستان نیازمندم.مرسی

fire159
25-01-2013, 22:57
دوستان عزیز بفرمایند به طور عام این گوشی بهتر هست یا مدل آتریکس؟-با توجه به اینکه تقریبا قیمت های نزدیکی هم دارند البته اگر اتریکس گیر بیاید.
سوالات در باره اتریکس هم در صفحه خودش نوشتم که به راهنمایی دوستان نیازمندم.مرسی
دوست عزیز مشخصه که آتریکس گوشی بمراتب بهتری هست . هم از لحاظ ال سی دی و باطری و هم از لحاظ سخت افزاری و ...

moslem47
01-02-2013, 14:34
دوستان گوشی defy معمولی 400 تومن میرزه؟ سرعتش خوبه؟

fire159
06-02-2013, 21:23
دوستان گوشی defy معمولی 400 تومن میرزه؟ سرعتش خوبه؟
تو بازار فعلی دست دوم تمیزش بالای 400 تا 450 فروش میره / گوشی خوبیه

mad-defy
04-03-2013, 23:57
رفیق این ویندوز 8 رو لینکش رو بده دانلود کنیم . یکم حال و هوا گوشیرو عوض کنیم .

من از مارکت دانلود کردم. البته یه بکاپ گرفتم و آپلود کردم دوجا براتون. اگه چیز خاصی هم خواستین بگید همینطوری میتونم از مارکت بگیرم براتون با کمال میل. فقط امیدوارم آپلود سنتری که گذاشتم شیلتر نباشه که همه بتونن استفاده کنن راحت :n11:

یا

و این هم یه سورپرایز که امیدوارم به درد بخوره براتون، خودم خیلی وقت دنبالش گشتم اوایل: :n25:
منشی تلفنی یا همون answering machin

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] chine-6-v1.5.apk.htm
یا

rhbr
21-03-2013, 23:41
سلام گوشی من وقتی قفل صفحه رو بازمیکنم صفحه سیاه میاد وسطشم نوشته android کسی میتونه کمکم کنه

mad-defy
23-03-2013, 01:50
سلام گوشی من وقتی قفل صفحه رو بازمیکنم صفحه سیاه میاد وسطشم نوشته android کسی میتونه کمکم کنه

یعنی نمیتونید صفحه رو باز کنید و وارد منو بشید؟ باطری رو بکشید و 10 دقیقه بگذارید بمونه، بعد :n06:باطری رو جا بزنید و روشن کنید

mad-defy
23-03-2013, 02:45
یه دوست عزیزی این نامه رو واسه من زده که من نتونستم روی نامه خودش جواب بدم، بدون اسم میذارم همینجا براش. تازه نوکرشم هستم :n11:

دمت گرم داداش خیلی لطف کردی که تو ضیح دادای
راستش من رامم یه مشکلی داره و اونم اینه که عکس چند تا با گوشی می گرفتم میزد حافظم پره با این که کلی ظرفیت داشت و اینکه خیلی از بازی ها رو ران نمی کرد توی بازی و می پرید با این که کاملا سالم بودن فایلا !
من الان باید یه رام بی عیب و نقص نصب کنم(ترجیحا سیانوژن )
چه رامی رو شما پیشنهاد میدید؟(رسمی بهتر نیست تا کاستوم)
راستی این لانچرا حکم تم رو دارن با توضیحاتی که دادید ؟
ضمنا ممنونت می شم اگه فایل GO Launcher EX رو برام یه جایی آپ کن

احتمال قوی مشکل عکس گرفتن و پر بودن مموری اگر از اول اینطوری نبوده، با وایپ کش باید حل بشه. اگر از اول بوده مربوط به رام هست و باید زحمت تعویضش رو بکشی :n06:راجع به پسندیدن رام هم که باید بچه های متخصص بیان نظر بدن، من یکخورده از مرحله پرت هستم، دوساله که رام عوض نکردم و هنوز روی سیانوژن 2.3.5 موندم :n04: البته تنها مشکلش اینه که وقت فیلم برداری هر از 10 ثانیه یدونه لگ کوچک در حد 10-20 صدم ثانیه میخوره. در بقیه موارد با این رام فقط زمین شخم نمیزنم، وگرنه همه کاری باهش کردم و همه جور بازی باهاش اجرا کردم :n19:رام رسمی هم مثل ماشینی هست که از کارخونه میاد بیرون دیگه، همه چیزش صاف و ساده هست. نمیشه گفت بهتره ولی من دوست ندارم :n27: البته منظر هستم احسان یا فایر یا یکی از بچه های استخون خورد کرده ی این کارها بیان یه سر و سامونی به آموزش نصب رام 4.0.1 رو بدن که بزنیم به بدن حالش رو ببریم :n20:لانچر هم راستش یکمی بیشتر از تم هست، یه جورایی میاد اینتر فیس گوشی رو عوض میکنه در واقع. مثل اون لانچر8 که گذاشتم، کلا میاد یه داستان دیگه درست میکنه توی گوشیت :n25: و در نهایت این هم لینک دانلود که فرموده بودین. اگر مشکلی بود بگید یکی دیگه بذارم :n16:

mad-defy
23-03-2013, 04:24

نوروز مبارک
آقا میشه یکی یه آموزشی از این جینگیلی مینگیلی بزاره؟ یه دستی به سر و گوش دیفای بکشیم سر سال نو :) ممنون :n18:

mad-defy
23-03-2013, 05:50
آموزش نصب رام اندروید 4.0.4 (Ice Cream Sandwich) روی Motorola Defy و Defy + :

این رام که میخوام آموزشش رو براتون بذارمCyanogen mod 9 هست و یکی از کاملترین رام های بر پایه ICS هستش، خودم الان یکی دو هفتس روی دیفای معمولی خودم که رنگ لنزش سبزه نصب کردم و کاملا ازش راضیم.

احسان جان ضمن تشکر، انگار من دیر رسیدم به این آموزش خوبت. فایل کرنل دانلود نمیشه. اون چندتا دیگه هم که گذاشتی توی پست های بعدی نمیشه دانلود کرد. ممکنه یه دستی بهش بزنی روشن بشه! مرسی
اون آموزش 4.1.2 هم اگر وقت داری و فکر میکنی استیبل هست برامون بذار تا مسقیم بریم سراغ اون اگر بهتر از این هست فکر میکنی :n20:

S_ALI_A
01-04-2013, 12:38
.......................

*IN*
05-07-2013, 22:04
سلام
من گوشی رو چند بار با رام کاستوم فلش کرد بعد از آخرین بار بالا نیومد...
الان که میخوام رام رسمی فلش بزنم این ارور رو میده...
یعنی چی؟چی کارش کنم؟

ba maram
23-07-2013, 14:09
این تاپیک چرا خوابیده ؟
هادی کجایی؟؟؟؟
من می خوام آخرین مدل رام سیانوژنی که باگ نداشته باشه و همه برنامه ها به راحتی توش نصب شن رو دانلود کنم اما چند تا گرفتم باگ داشتن
لطفا یکی بیاد و دوستان رو راهنمایی کنه از جمله خودم

ba maram
23-07-2013, 14:13
ضمنا من به رام 2.2 که فلش میزنم روی آرم موتورولا گیر می کنه
چی کار کنم ؟؟:n03:

ba maram
26-07-2013, 23:35
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

kamran_b
19-09-2013, 20:25
با سلام دوستان من یه مشکل بزرگ دارم و اونم اینکه وقتی گوشی رو دکمه قفلش رو فشار میدم و قفلشو باز میکنم و میخوام با گوشی کار کنم یه دفعه تاچ خود به خود کلیک میکنه و مثلا میخوام شماره بگیرم 10 20 بار یه شماره رو فشار میده خود به خود و همچنین موقع اس ام اس زدن ...ولی جالبش اینجاست که وقتی تو همون حالت صفخه رو سریع قفل میکنم و دوباره باز میکنم و کارم رو ادامه میدم این مشکل پیش نمیاد و باز دفعات بعد روز از نو روزی از نو ....با خودم میم اگه مشکل از تاچ باشه و اون قسمت مشکل داشته باشه هر چند بارم که گوشن رو باز میکنم باید هی تاچ یه قسمت رو خود به خود فشار بده و اجازه کار کردن بهم نده ولی موندم این مشکل چی میتونه باشه !؟؟؟؟؟؟دوستان خواهشا یه جواب درست و حسابی بهم بدید

rhbr
05-10-2013, 20:31
سلام گوشی من یه مشکل سخت افزاری پیدا کرده .صدای مخاطب حین مکالمه قطع میشه
به نظرتون علا الدین میتونن تعمیرش کنن .آخه میگن قطعاتشون پیدا نمیشه؟