مشاهده نسخه کامل
: Defy | گوشي مقاوم موتورلا با دوربين 5 مگاپيكسلي و صفحه نمايش 3.7 اينچي
صفحه ها :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
12
13
unknown47
27-03-2011, 20:10
در قسمت Mobile Networks ، گزینه ی Use Packe Data رو تیک بذار...
بلی برای همه ی سرویس های GPRS میشه از این استفاده کرد.
منظورتون همون دیتا رومینگ هستش؟
hamed_zoho
27-03-2011, 23:06
دوستان کسی این بازی دان کرده ببینه مشکل نداره چون سرعت پایین میخام مطمن شم بعد دان کنم
Modern Combat 2: Black Pegasus HD
---------- Post added at 12:08 PM ---------- Previous post was at 12:07 PM ----------
ehsan جان شما بالاخره اجراش کردی؟
من دارم خیلی راحتم اجرا میشه کلا خیلی بازی ریختم حتی آسفالت 6 هم راحت میاره..
منظورتون همون دیتا رومینگ هستش؟
نه.دیتا رومینگ یه چیز دیگه اس.
شما باید Use Packet Data رو بزنی.من دیفای ندارم ولی تو گلکسی این گزینه هست.اگه گزینه ها رو بگی بهت میگم کدوم رو بزنی!
سلام
از اونایی که این گوشی رو دارن چند تا سوال داشتم:
1.جنس بدنه از چیه؟
2.کیفیت تصویرش در چه حدیه؟
3.کیفیت و بلندی صدا تو هندزفری چطور؟
4.روت و فارسی ساز کردنش دردسر نداره؟ اصلا فارسی سازش اومده؟
5.دوستمون در بالا گفت آسفالت6 و مدرن کمبات2 رو راحت اجرا کرده .. پس مشکلی با بازیهای اچ دی نداره؟ لگ هم نمی زنه؟
6.کلا گوشی آندروئیدی تا سقف 500 همینه دیگه؟:31:
ممنون از اینکه تصمیم گرفتید جواب بدید:31:
johnypersian1656
28-03-2011, 09:21
واسه دوستانی که مشکل با فارسی بودن گوشی دارن این یه nandroid backup از فیرمویر stock 2.1 عربی هست, بعد از وایپ کردن از این فیرمویر استفاده کنین و مشکل فارسی بودن حل میشه.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
(پی نوشت : هاست رایگان واسه آپلود کدوم فیلش تر نیست که آپ کنم؟)
یه روش دیگه استفاده از کاستوم ها هست که توی 2.2 مشکل فارسی ندارن.(گفته میشد فیرمویرهای چینی, عربی رو هم ساپورت میکنن ولی من امتحان کردم نداشت)
beckham7
28-03-2011, 09:23
تیکش رو نمیبینم؟! کجاست!!!؟
بعدشم در مورد سرویس های نامحدود چی؟ باید اینکارو بکنم؟
بعد از انجام تنظیمات اینترنت
تو قسمتSettings>data manager<data deliveryگزینه های all mobile data و background دیتا رو فعال کن و به قول دوستمون حالشوببر اگه حال داد:31:
فقط یادت باشه بعد از اینکه استفادت تموم شد اون دوتا گزینه رو غیرفعال کن که از شارژت نره چ
beckham7
28-03-2011, 09:46
دوستان یه چیزدیگه کسی با روش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید گوشیش رو فارسی کرده مشکل پیش نیومده ؟راستش یکم ترس دارم اگه خدای نکرده مشکل پیش بیاد دیگه تموم چون شهرستانم و هیچ ادم واردی حداقل تا شعاع 500 کیلومتریم گیر نمیاد !
رام 2.2 چینی اومده دیگه ؟ واسه ما کی میاد بنظرشما صبرکنم تارام رسمی بیاد یا با این روش فارسی کنم؟؟
اگه کسی هم میدونه چطور میشه ویبره چهار دکمه ی پایین گوشی رو غیرفعال کرد بگه ممنون میشم البته اگه راهی داره چون همه جاش گشتم چیزی نبود
با سلام و تبريك سال جديد به همگي دوستان خوب و محترم چند تا سوال در مورد گوشي دفاي برام پيش آومده :
1 - اگر بخوام ويبره روي چهار علامت ( جستجو-بازگشت-خونه-جزئيات) روي گوشي رو بردارم بايد كجا برم چون من هر چي گشتم گزينه غير فعال كردن ويبره روي اين چهار
علامت را روي گوشي پيدا نكردم .
2 - چطوري مي تونم از طريق اتصال كابل گوشي به كامپيوتر از اينترنت كامپيوتر روي موبايل استفاده كنم . اصلا شدني هست يا خير ؟
3 - براي اتصال گوشي به AUX ماشين چه كابل بايد تهيه كنم ؟
1- ویبره اون 4 تا برداشته نمیشه . منم نتونستم کاریش کنم . تو 2.2 شاید درست بشه
2- تا جایی که من میدونم راهی نداره .
3- AUX چی هست . نشنیدم ؟
تو قسمت settings>sound باید یه گزینه باشه به نام Vibrate feedback ...تیکشو بردار
تو دیزایر من اینجاست تو دیفای رو نمی دونم:46:
سلام
از اونایی که این گوشی رو دارن چند تا سوال داشتم:
1.جنس بدنه از چیه؟
2.کیفیت تصویرش در چه حدیه؟
3.کیفیت و بلندی صدا تو هندزفری چطور؟
4.روت و فارسی ساز کردنش دردسر نداره؟ اصلا فارسی سازش اومده؟
5.دوستمون در بالا گفت آسفالت6 و مدرن کمبات2 رو راحت اجرا کرده .. پس مشکلی با بازیهای اچ دی نداره؟ لگ هم نمی زنه؟
6.کلا گوشی آندروئیدی تا سقف 500 همینه دیگه؟:31:
ممنون از اینکه تصمیم گرفتید جواب بدید:31:
1- پلاستیک اعلائ موتورولایی نه از جنس پلاستیکهای سامسونگ :31:
2- خیلی خوبه . شفاف و کنتراست و اشباع رنگی عالی
3- خوبه . با برنامه امپ پلیر خیل بهتر هم میشه
4- دردسر داره اما قابل اجرا هست . مثل اکثر آندرویدها
5- بازی های اچ دی رو راحت اجرا میکنه من چند تایی ریختم روش خیلی روون اجرا میشن
6- بله - البته میلستون 2 هم هست اگر کیبورد دار بخواین و کمی قدرت بیشتر .
اما دیفای دیگه کارایی خودشو پس داده و مطمئن هست و بهترین خرید هست با این قیمتها .
Arash0065
28-03-2011, 11:21
واسه دوستانی که مشکل با فارسی بودن گوشی دارن این یه nandroid backup از فیرمویر stock 2.1 عربی هست, بعد از وایپ کردن از این فیرمویر استفاده کنین و مشکل فارسی بودن حل میشه.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید(پی نوشت : هاست رایگان واسه آپلود کدوم فیلش تر نیست که آپ کنم؟)
یه روش دیگه استفاده از کاستوم ها هست که توی 2.2 مشکل فارسی ندارن.(گفته میشد فیرمویرهای چینی, عربی رو هم ساپورت میکنن ولی من امتحان کردم نداشت)
اینم لینک رپیدشیر که فلیش خشکه :دی
ehsan_update
28-03-2011, 11:43
شارژرم روش نوشته
output: 850 mA==5.1v
در حالی که باتری گوشی 1540 mAh هستش.
2ساعت و نیم طول میکشه تا از 0% به 100% برسه.
دوستان اگه امکان داره شمام چک کنید ببینید مال شما چطوره؟:11:
احساس میکنم شارژرم مال خود گوشی نیست!
unknown47
28-03-2011, 12:35
شارژرم روش نوشته
output: 850 mA==5.1v
در حالی که باتری گوشی 1540 mAh هستش.
2ساعت و نیم طول میکشه تا از 0% به 100% برسه.
دوستان اگه امکان داره شمام چک کنید ببینید مال شما چطوره؟:11:
احساس میکنم شارژرم مال خود گوشی نیست!
ماله من هم همینه.
شارژش هم بین 2 تا همون 2.5 ساعت طول میکشه.
فکر نکنم مشکلی باشه!
1- پلاستیک اعلائ موتورولایی نه از جنس پلاستیکهای سامسونگ :31:
2- خیلی خوبه . شفاف و کنتراست و اشباع رنگی عالی
3- خوبه . با برنامه امپ پلیر خیل بهتر هم میشه
4- دردسر داره اما قابل اجرا هست . مثل اکثر آندرویدها
5- بازی های اچ دی رو راحت اجرا میکنه من چند تایی ریختم روش خیلی روون اجرا میشن
6- بله - البته میلستون 2 هم هست اگر کیبورد دار بخواین و کمی قدرت بیشتر .
اما دیفای دیگه کارایی خودشو پس داده و مطمئن هست و بهترین خرید هست با این قیمتها .
ممنون از پاسختون
مایلستون2 چنده؟ آخه اینو واسه دوستم می خوام با مموری بیشتر از 500 نمی تونه هزینه کنه.:31:
اگه یکی از این دو مدل رو انتخاب کرد شما موجود دارین دیگه؟
پ.ن: پلیر دیزایر اچ دی خودش اکولایزرهای خوبی داره واسه همین من تا حالا موزیک پلیر نصب نکردم..این PowerAMP چند درصد تو کیفیت صدا تاثیر داره؟
ehsan_update
28-03-2011, 13:03
دوستان این برنامه درصد شارژ گوشی رو دقیقا نشون میده. تنها لینک رایگانش رو پیدا کردم ولی مثل اینکه قیلتره!
اگه قیلتر شکنی چیز پی انی چیزی دارید لطف کنید یه جا آپلود کنید تا ما هم بتونیم استفاده کنیم.
مرسی :11:
ehsan_update
28-03-2011, 13:09
پ.ن: پلیر دیزایر اچ دی خودش اکولایزرهای خوبی داره واسه همین من تا حالا موزیک پلیر نصب نکردم..این PowerAMP چند درصد تو کیفیت صدا تاثیر داره؟
100% تاثیر داره! من قبل از نصب این برنامه زیاد از صدای گوشی راضی نبودم! ( چه توی هندزفری چه خود گوشی) ولی بعد از نصب این برنامه در حد یه موزیک فون خفن ازش راضیم و واقعا لذت بخشه صداش!
میتونید از اینجا دانلود کنید و خودتون هم رو دزایر اچ دی هم امتحانش کنید:
MOHAMMAD2010
28-03-2011, 13:10
دوستان این برنامه درصد شارژ گوشی رو دقیقا نشون میده. تنها لینک رایگانش رو پیدا کردم ولی مثل اینکه قیلتره!
اگه قیلتر شکنی چیز پی انی چیزی دارید لطف کنید یه جا آپلود کنید تا ما هم بتونیم استفاده کنیم.
100% تاثیر داره! من قبل از نصب این برنامه زیاد از صدای گوشی راضی نبودم! ( چه توی هندزفری چه خود گوشی) ولی بعد از نصب این برنامه در حد یه موزیک فون خفن ازش راضیم و واقعا لذت بخشه صداش!
میتونید از اینجا دانلود کنید و خودتون هم رو دزایر اچ دی هم امتحانش کنید:
ممنون .. دارم برنامشو:46:
می گم ال سی دی گوریلا گلسه ضد خشه .. بدنه چی؟ البته می دونم پلاستیکه ولی پلاستیک داریم تا پلاستیک مثلا گلکسی اس رو روی پنبه هم بذاری پشتش خش میوفته .. این چه جوریه؟
باطری رو یادم رفت .. شارژش با استفاده متوسط رو به بالا با برایتنس 100% چه قدر پاسخگو هست؟
بچه ها یکی اینو تست کنه ببینه رو مصرف باتری تاثیر داره یانه
برنامه ایی بسیار عالی برای افزایش عمر باطری گوشی همچنین کنترل قسمت های پر مصرف گوشی و بهینه سازی برق مصرفی گوشی قابلیت دوبرابر کردن عمر باطری در ازمایشات انجام شده عملکرد باطری از20 تا 100 درصد بهترشده
برنامه بسیار ساده هستش و با یک کلیک روشن میشه بر و تنظیمات راحتی داره
ابتدا key را نصب کنید و سپس برنامه را
PowerMax v1.0.4
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Requirements: Android
Overview: PowerMax extends the battery life of your mobile device. Simple to use: just push the button.
[break]
PowerMax is a mobile application that will help you extend the battery life of your mobile device. When you're on the go and notice that you’re mobile is about to die, or if you know it's going to be a long day until your next charge, turn on PowerMax. PowerMax will save your battery and better manage power usage for you.
PowerMax is one of the most friendly and simple to use applications available today. On the main screen there is an On/Off switch. By turning on, the Power Saver will be activated and save your battery, and by turning off, the application will go back to your normal settings. When Power Saver Mode is on, your phone's functionality will be significantly reduced. But don't worry, this is just to save you power, you can always use your mobile's features on demand (email, internet applications etc).
In testing we have seen a wide range of battery life improvement – from a mediocre 20% more to an impressive 100% – doubling battery life! Your device usage pattern has a direct affect on the savings – typically the more you use your device the higher the savings you will enjoy. Please note that our reports on the percent improvement in battery life will only start a few days after you install PowerMax. Why? Because PowerMax first learns what is your normal battery consumption, the baseline, and then calculates the improvement.
PowerMax can be downloaded for free then used for an evaluation period of 10 times. Once the evaluation period is over, PowerMax users who are not interested in purchasing a key can still continue using PowerMax. However these users can only use the Low Mode. You can purchase a license key at any time to unlock the full functionality of the PowerMax.
Recent changes:
Easier license validation after re-install
Minor bug fixes
خودم فعلا امکان دانلود ندارم
با اجازتون من رو گلکسی تست میکنم خبرشو میدم...
johnypersian1656
28-03-2011, 21:42
بنچمارک دیفای (گوشی هادی :دی ) با آندروید 2.2.1 :
MOHAMMAD2010
28-03-2011, 22:58
البته به نظر میاد بقیه گوشی ها مثل گلکسی تو این تست اندروید 2.1 باشن ! درسته ؟
ehsan_update
28-03-2011, 22:59
بنچمارک دیفای (گوشی هادی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) با آندروید 2.2.1 :
البته احتمالا با 2.2 رسمی خیلی بیشتر از اینا امتیاز بگیره، چون من با 2.1 عادی خودش این امتیازا رو گرفتم:
cpu:532
memory:1847
i/o:2453
2d:227
3d:352
all: 1082
johnypersian1656
28-03-2011, 23:02
البته به نظر میاد بقیه گوشی ها مثل گلکسی تو این تست اندروید 2.1 باشن ! درسته ؟
البته احتمالا با 2.2 رسمی خیلی بیشتر از اینا امتیاز بگیره، چون من با 2.1 عادی خودش این امتیازا رو گرفتم:
دقیقا. البته باید توجه داشت اور کلاک نشد ه دیفای توی این بنچمارک
MOHAMMAD2010
28-03-2011, 23:06
دقیقا. البته باید توجه داشت اور کلاک نشد ه دیفای توی این بنچمارک
این دقیقا رو برای پست منم گفتین ؟
چون اگه این جوری باشه زیاد نمیشه دقیق قدرتشو حساب کرد چون همه باید ورژنشون یکی باشه نه دیفای 2.2 بقیه 2.1
johnypersian1656
28-03-2011, 23:42
بله محمد جان. باور کن نه به این خاطر که حالا دیفای ورژن 2.2 هست و گلکسی 2.1 اینو بگم ولی روی بنچمارکهای آندروید اصلا حساب نکنین. همین گلکسی بدون lagfix هم بنچمارکهای خوبی داشت اما وقتی مشکل دار باشه و حتی توی منوها اذیت کنه چه فایده ای داره اسکور بالا توی بنچمارک؟ (البته با لگ فیکس اکی شده) . الان بنچمارکهای مایلستون از دیفای (با ورژن مشترک) بیشتره اما دیفای 100 درصد روونتره و قویتر
johnypersian1656
28-03-2011, 23:49
بنچمارک هر دو (گلکسی و دیفای ) با 2.1
MOHAMMAD2010
29-03-2011, 00:06
بله محمد جان. باور کن نه به این خاطر که حالا دیفای ورژن 2.2 هست و گلکسی 2.1 اینو بگم ولی روی بنچمارکهای آندروید اصلا حساب نکنین. همین گلکسی بدون lagfix هم بنچمارکهای خوبی داشت اما وقتی مشکل دار باشه و حتی توی منوها اذیت کنه چه فایده ای داره اسکور بالا توی بنچمارک؟ (البته با لگ فیکس اکی شده) . الان بنچمارکهای مایلستون از دیفای (با ورژن مشترک) بیشتره اما دیفای 100 درصد روونتره و قویتر
من متوجه نشدم دقیق ! بالاخره باید این بنچمارک ها رو قبول کنیم یا نه !؟
تو این آخری یعنی با عقل جور در میاد واقعا که امتیاز گلکسی با اون سخت افزار از دیفای کمتر باشه !؟
من متوجه نشدم دقیق ! بالاخره باید این بنچمارک ها رو قبول کنیم یا نه !؟
تو این آخری یعنی با عقل جور در میاد واقعا که امتیاز گلکسی با اون سخت افزار از دیفای کمتر باشه !؟
معلومه که گلکسی قویتره.شما یه بنچمارک از کوشی خودتو با رام 2.2.1 غیر رسمی بذارید.منم همینکارو میکنم(بدون اورکلاک CPU).
دوستان همونطور که میبینید گوشیم به 2.2.1 آپدیت شد . همینجا از فرهاد(johnypersian1656) تشکر میکنم که کارش خیلی درسته . چون زحمتش رو خودش کشید :11: به من هم یاد نداد چیکار باید بکنم :21:
عربی هم به لیست زبانها اضافه شده . سرعت بالاتر رفته نسبت به قبل . موتوبلور هم آپدیت شده .
منوها همونه . فقط چندتا تغییرات 2.2 تو این اجرا شده . مثلا" گزینه profiles که تو میلستون 2 هست به گوشی اضافه شده و ... در کل حرف نداره . گالری عکسها هم اینترفیسش عوض شده .
معلومه که گلکسی قویتره.شما یه بنچمارک از کوشی خودتو با رام 2.2.1 غیر رسمی بذارید.منم همینکارو میکنم(بدون اورکلاک CPU).
به نظرمن گوشیهای سامسونگ اگر ال سی دی های amoled نداشتن به هیچ دردی نمیخوردن . فقط با این ال سی دی ها هست که داره فروش میکنه .
دوستان همونطور که میبینید گوشیم به 2.2.1 آپدیت شد . همینجا از فرهاد(johnypersian1656) تشکر میکنم که کارش خیلی درسته . چون زحمتش رو خودش کشید :11: به من هم یاد نداد چیکار باید بکنم :21:
عربی هم به لیست زبانها اضافه شده . سرعت بالاتر رفته نسبت به قبل . موتوبلور هم آپدیت شده .
منوها همونه . فقط چندتا تغییرات 2.2 تو این اجرا شده . مثلا" گزینه profiles که تو میلستون 2 هست به گوشی اضافه شده و ... در کل حرف نداره . گالری عکسها هم اینترفیسش عوض شده .
گچ پژ رو هم داره یا نه؟؟؟تو بروزر و اس ام اس مشکلی نداره؟؟؟(نشون دادن کارکتر ها)
کسی اینو تست نکرد؟؟؟
MOHAMMAD2010
29-03-2011, 11:32
به نظرمن گوشیهای سامسونگ اگر ال سی دی های amoled نداشتن به هیچ دردی نمیخوردن . فقط با این ال سی دی ها هست که داره فروش میکنه
هادی جان اینقدر تعصبی هم ننویس دیگه
گچ پژ رو هم داره یا نه؟؟؟تو بروزر و اس ام اس مشکلی نداره؟؟؟(نشون دادن کارکتر ها)
آره داره گچ پژ . اما الان حروف بهم نمیچسبن . ا ی ن ط و ر ی :31: . فارسی سازی میشه درست میشه .
اما خوب الانم خیلی بدرد میخوره و کار راه میندازه .
فرهاد کیبورد فارسی خوب لینک میزاری برام .
راستی اون milestone overclock که رو xt720 ریختیم برای دیفای هم کار میده یا نه . ؟
هادی جان اینقدر تعصبی هم ننویس دیگه
باور کن محمد . آخه سخت افزاری که برتری ندارن و کیفیت ساختشون هم که افتضاحه و ...
فقط این ال سی دی هست که باعث جلب بعضی ها میشه .
MOHAMMAD2010
29-03-2011, 11:43
باور کن محمد . آخه سخت افزاری که برتری ندارن و کیفیت ساختشون هم که افتضاحه و ...
سخت افزاری که خداییش قوی هستن مثل همین گلکسی
در مورد کیفیت ساخت هم درسته از موتو و HTC پاببن تره ولی دیگه افتضاح هم نیست !
----------
حالا بیخیال :46:
کسی اینو تست نکرد؟؟؟
من در حال تستم.یکی دو روز دیگه میام میگم چی شد!بذارید یه دور باتری کامل تموم شه ببینم تغییری کرده یا نه!
آره داره گچ پژ . اما الان حروف بهم نمیچسبن . ا ی ن ط و ر ی :31: . فارسی سازی میشه درست میشه .
اما خوب الانم خیلی بدرد میخوره و کار راه میندازه .
فرهاد کیبورد فارسی خوب لینک میزاری برام .
راستی اون milestone overclock که رو xt720 ریختیم برای دیفای هم کار میده یا نه . ؟
من که گوشیم فارسی داره نمیشه از فونتام بک آپ بگیرم بهد رو 2.2 ازش استفاده کنم؟؟؟
میشه لینک دانلود این 2.2 که خودت ریختی رو با راهنمای نصب(:31:)بزاری؟؟
با 2.2 کیفیت فیلمبرداری 720 میشه؟؟؟
خبری حرفی حدیثی از اینکه 2.3 واسه این گوشی میاد یا نه نیست؟؟؟
اصلا حوصله ی بحث در مورد اینکه فلان گوشی از یکی دیگه بهتره رو ندارم.ولی اینو میگم :
ملاک های برتی گوشی چیه؟
Cpu؟ که گلکسی قویتره.GPU؟ که بازم گلکسی قویتره. ابعاد و سایز؟ گلکسی نسبت به صفحه اش کوچیکتره.
وزن؟ گلکسی کمتره. باتری؟ واسه گلکسی بیشتر دووم میاره! پشتیبانی ؟ سامسونگ هر هفته یا 2 هفته یه بار داره رام میده بیرون!(گلکسی بهتره)
فقط مال شما خوبیش اینه که یه کمی از لحاظ کیفیت قطعات بدنه بهتره و فک میکنم پورت HDMi بی کاربرد (حداقل تو ایران) رو داشته باشه.
راستی اینو یادم رفت بگم: همونطوری که نماد قدرت Apple گوشی iPhone 4 هست.نماد قدرت گوگل هم گلکسیه!این نکسوس اس هم هیچ توفیری با گاکسی از لحاظ سخت افزار نداره تقریبا.یه چیپ NFC که اونم هنوز تو امریکا راه نیوفتاده.چه برسه اروپا بعدش اسیا بعدش خاور میانه.اون وسط مسطا شایدم ایران!
MOHAMMAD2010
29-03-2011, 12:53
اصلا حوصله ی بحث در مورد اینکه فلان گوشی از یکی دیگه بهتره رو ندارم.ولی اینو میگم :
ملاک های برتی گوشی چیه؟
Cpu؟ که گلکسی قویتره.GPU؟ که بازم گلکسی قویتره. ابعاد و سایز؟ گلکسی نسبت به صفحه اش کوچیکتره.
وزن؟ گلکسی کمتره. باتری؟ واسه گلکسی بیشتر دووم میاره! پشتیبانی ؟ سامسونگ هر هفته یا 2 هفته یه بار داره رام میده بیرون!(گلکسی بهتره)
فقط مال شما خوبیش اینه که یه کمی از لحاظ کیفیت قطعات بدنه بهتره و فک میکنم پورت HDMi بی کاربرد (حداقل تو ایران) رو داشته باشه.
راستی اینو یادم رفت بگم: همونطوری که نماد قدرت Apple گوشی iPhone 4 هست.نماد قدرت گوگل هم گلکسیه!این نکسوس اس هم هیچ توفیری با گاکسی از لحاظ سخت افزار نداره تقریبا.یه چیپ NFC که اونم هنوز تو امریکا راه نیوفتاده.چه برسه اروپا بعدش اسیا بعدش خاور میانه.اون وسط مسطا شایدم ایران!
آقا بیخیال
اونایی که قراره راضی نشن با این حرفا هم راضی نمیشن !
این بحثا هم چیزی جز دعوا نداره
:11:
ehsan_update
29-03-2011, 13:29
البته به نظر من هر کدوم نقاط ضعف و قوت خودشون رو دارن مثلا بعضی افراد بیشتر به price/performance و کیفیت ساخت و مقاومت گوشی توجه دارن ( مثل من :31:) پس دیفای برای اونا مناسب تر و سر تر از گلکسی هستش. بعضی هم سرعت cpu و کیفیت بالای صفحه نمایش براشون مهمه پس گلکسی رو بیشتر میپسندن.
پس اصلا دعوا لازم نیست. همه با هم دوستیم :10:
هادی جان نگفتی 720p پخش و ضبط میکنه با این 2.2 یا نه؟
اگه نه که من صبر میکنم برای 2.2 official
sltavakoli
29-03-2011, 13:30
هادی جان !
قیمت این milestone 2 چنده؟
سلام
منم واسه دوستم خریدم .. این رام فارسی 2.2.1 رو روش ریختنشو به ما هم یاد بدید:31:
unknown47
29-03-2011, 16:08
ایول به شما و دوستتون!
مبارکشون باشه........
چرا HDMI توی ایران بی کاربرده؟عجبا!
sltavakoli
29-03-2011, 19:05
اقا این ali_nnn13 کیه؟
همه پستا رو like میکنه میره !
کسی نمیدونه دیفی رو اصفهان کجا میشه گیر اورد؟
فورویو یک ماه دیگه برای دیفای میاد
ali_nnn13
29-03-2011, 23:17
اقا این ali_nnn13 کیه؟
همه پستا رو like میکنه میره !
کسی نمیدونه دیفی رو اصفهان کجا میشه گیر اورد؟
:31:
یه بنده خدا :10:
من کلا" خیلی کم پست میزنم ! این تشکر ها هم به معنی خوندن و موافق بودن با پست هاست ! توی موبایلستان هم همینطورم... کلا" هر پستی رو که کامل بخونم و موافقش باشم یا اینکه بخوام نشون بدم که خوندمش یه تشکر میزنم پای پست :20:
بچه های موبایلستان دیگه میشناسن منو ، ولی خب اینجا با این یوزر کلا" کسی منو نمیشناسه...:10:
برای دیفای هم فقط آقا هادی عزیز میتونن توی اصفهان برای شما تهیه کنند که ظاهرا" توی بار کسی که دیفای میاره این گوشی نبوده ! با آقا هادی در تماس باشین...:20:
سال نو همگی مبارک...:11:
همگی موفق و شاد و سلامت باشین...:11:
سال نوی شما عزیز و برو بچ پی سی ورلد هم مبارک باشه ( البته من تبریکو تو بخش تبریک سال نوی سایت زدم )
ما به همه ارادت داریم
مخلص همگی
سلام
منم واسه دوستم خریدم .. این رام فارسی 2.2.1 رو روش ریختنشو به ما هم یاد بدید:31:
جواب این سوالو که کسی نداد.
دیروز یه سری عکس و فیلم ریختم تو مموری گوشی .. بعد از اسکن گالری دیدم نصف بیشترش پاک شده .. دوباره ریختم بازم پاک شد .. با یه مموری دیگه تست کردم بازم همینطوری شد(مموری خودم بود که کلی عکس جمع کرده بودم .. بک آپش هم نداشتم از 12 هزار و خورده ای عکس 10هزار تاشو حذف کرد) :41: تا حالا کسی همچین مشکلی داشته؟
matin_vv
30-03-2011, 10:31
بنا به گزارش gsmarena، قراره به زودی موتو دیفای به فرویو ارتقاء پیدا کنه:
beckham7
30-03-2011, 11:35
حافظه داخلی گوشی کمه (یه گوشی با این حجم بازی و برنامه حداقل حداقل 2 گیگ میخاست)
widget date time بعد چندساعت میخابه و کارنمیکنه
alarm که قاطه (دقیقا مثل v3x ) بعضی وقتا کارمیکنه اکثروقتا نه فک کنم کل موتورولاها الارمشون باگ داره
سیم کارت و رم رو بغل گوشی تعبیه میکردن خیلی خیلی بهتر بود
کیفیت دوربینشم اونطوری که انتظار داشتم نبود فیلمبرداریش بهتر عکس برداریشه!
اینا عیبهای بود که گوشی من داره بنظرمن
Arash0065
30-03-2011, 12:41
حافظه داخلی گوشی کمه (یه گوشی با این حجم بازی و برنامه حداقل حداقل 2 گیگ میخاست)
widget date time بعد چندساعت میخابه و کارنمیکنه
alarm که قاطه (دقیقا مثل v3x ) بعضی وقتا کارمیکنه اکثروقتا نه فک کنم کل موتورولاها الارمشون باگ داره
سیم کارت و رم رو بغل گوشی تعبیه میکردن خیلی خیلی بهتر بود
کیفیت دوربینشم اونطوری که انتظار داشتم نبود فیلمبرداریش بهتر عکس برداریشه!
اینا عیبهای بود که گوشی من داره بنظرمن
دوست عزیز شما فکر کنم از نرم افزار های تسک کیلر استفاده می کنی که مشکل آلارم و ساعت رو داری
بازیها و نرم افزارهای اندروید حجم بالایی نداره من الان نزدیک 60 تا نرم افزار و بازی نصب کردم هنوز نزدیک 1GB جا داره حافظه گوشیم یعنی 200 مگ پر شده (چون حافظه در دسترس کاربر 1.2GB هست)
این دقیقا همون میزان حافظه گالکسی هست و گوشی های اندروبد تا اونجا من اطلاع دارم بیش از این نبوده حافظه داخلیشون
من دارم تست میکنم چند روزه!تاثیر چندنی نداشته!!!
به نظرم اگه میخواید از نرم افزار برای کاهش مصرف باتری استفاده کنید ، فقط Advanced Task killerبعدشم APandroid که مربوط به بستن شبکه های اضافی است....
سلام دوستان من هم امروز دیفای خریدم:31:
اول اینکه قیمتش 430 تومن . دوم فارسی ساز هم داره و نیازی فعلا به روت ندارم . سریال ساختش qc هست به گفته دوستمون 2011 مارس میشه . امتیاز بنچ مارک که گرفتم 1097 هست . ورژن ساختش 2.54.0me2 . هنوز باتریشو تست نکردم
ولی یک مشکل اساسی دارم ! کلید حسی پایین یکبار از کار افتاد و مجبور شدم گوشی رو ریست کنم تا درس بشه:41: این طبیعیه ؟:13:
چجوری میشه ویبره کلید های حسی رو برداشت؟ در ضمن حروف پژگچ رو هم تو کیبوردش داره
من که گوشیم فارسی داره نمیشه از فونتام بک آپ بگیرم بهد رو 2.2 ازش استفاده کنم؟؟؟
میشه لینک دانلود این 2.2 که خودت ریختی رو با راهنمای نصب(:31:)بزاری؟؟
با 2.2 کیفیت فیلمبرداری 720 میشه؟؟؟
خبری حرفی حدیثی از اینکه 2.3 واسه این گوشی میاد یا نه نیست؟؟؟
جواب اینا رو کسی نمیدونه؟؟؟
من poweramp رو نصب کردم ولی حتی بعد از نصب انلاکرش هم باز بعد از چند دقیقه از لایسنسش ایراد میگره و از برنام ه میپره بیرون ،چی کارش کنم؟؟؟
اوپرا مینی رو هم که بعد از نصب اجرا میکنم تو اون اینستالیگ توی برنامه گیر میکنه(همون اول)،اینو چی کار کنم؟؟؟
unknown47
30-03-2011, 15:50
مبارکتون باشه!
شما دوست عزیز هم میتونید از این لینکی که میزارم power amp رو دانلود کنی که لایسنسش دایمی هست:
در مورد اپرا هم احتمال داره که از کانکشنتون باشه........
johnypersian1656
30-03-2011, 15:56
@ahmad 97 راهش اینه که گوشی رو روت کنین ( با super one click یا z4root ) بعد با روت اکسپلورر میتونین اکی کنین. اگه روت کردین بگین تا کامل روش رو بگم
دوستان سوالا زیاده و من هم شرمنده ی همه شدم چون وقت نمیکنم جواب بدم وگرنه بی تفاوت نیستم. همه مخصوصا مهدی و هادی عزیز باید ببخشید.
beckham7
30-03-2011, 16:06
دوست عزیز شما فکر کنم از نرم افزار های تسک کیلر استفاده می کنی که مشکل آلارم و ساعت رو داری
بازیها و نرم افزارهای اندروید حجم بالایی نداره من الان نزدیک 60 تا نرم افزار و بازی نصب کردم هنوز نزدیک 1GB جا داره حافظه گوشیم یعنی 200 مگ پر شده (چون حافظه در دسترس کاربر 1.2GB هست)
این دقیقا همون میزان حافظه گالکسی هست و گوشی های اندروبد تا اونجا من اطلاع دارم بیش از این نبوده حافظه داخلیشون
اره از تسک کیلر استفاده میکنم پس...
پسر من تا الان فک میکردم 512 مگابایت کل حافظه داخلی گوشیه!! الان متوجه شدم 2gb :31: بابا من چقدر پرتم
این دو گیگ فقط واسه برنامه و بازیه یعنی نمیشه اهنگ یا فیلمی روش ریخت؟
پسر من تا الان فک میکردم 512 مگابایت کل حافظه داخلی گوشیه!! الان متوجه شدم 2gb :31:
مقدار دقیقش 1.24 گیگ هست .. خیر نمیشه فقط برای نصب برنامه و بازی هست.
این گوشی هم به نظرم مولتی تاچ نیست .. همون دوال تاچی هست که به تازگی رو ایکس 10 راه افتاده .. بازی Fruitninja رو نصب کنید بعد سعی کنید با 3انگشت بازی کنید .. اونوقت متوجه می شید چی می گم.
مبارکتون باشه!
شما دوست عزیز هم میتونید از این لینکی که میزارم power amp رو دانلود کنی که لایسنسش دایمی هست:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر مورد اپرا هم احتمال داره که از کانکشنتون باشه........
ممنون
کانکشنم؟؟؟اگه ایراد از کانکشن باشه نباید بتونم به اینترنتم وصل شم دسته؟؟؟ولی الان وصل میشه...
چیکارش باید بکنم؟؟؟
SAEED_BARCELONA
30-03-2011, 16:55
این گوشی هم به نظرم مولتی تاچ نیست .. همون دوال تاچی هست که به تازگی رو ایکس 10 راه افتاده
میگما مهدی تو کارو زندگی نداری؟ همش گیر داده به مولتی تاچ گوشیها عامو برس به زندگیت:دی
جواب اینا رو کسی نمیدونه؟؟؟
من poweramp رو نصب کردم ولی حتی بعد از نصب انلاکرش هم باز بعد از چند دقیقه از لایسنسش ایراد میگره و از برنام ه میپره بیرون ،چی کارش کنم؟؟؟
اوپرا مینی رو هم که بعد از نصب اجرا میکنم تو اون اینستالیگ توی برنامه گیر میکنه(همون اول)،اینو چی کار کنم؟؟؟
در مورد اپرا مینی:پورت های این مرورگر توسط مخابرات ایران بسته شده و عملا این مرورگر کارایی ندارد!:46:
میگما مهدی تو کارو زندگی نداری؟ همش گیر داده به مولتی تاچ گوشیها عامو برس به زندگیت:دی
تو کارو زندگی نداری مردک هر جا من پست می دم میای نقل قول می کنی:31:
من حقیقت رو می گم و بس:31: چیه باز اسم ایکس10 اومد خونت به جوش اومد؟:31: نترس ایکس10 بهترین گوشیه دنیاس:31: می خوام برم بخرم:31:
پستای منو فقط تو می بینی از 4صفحه قبل تا اینجا شصت تا پست دادم هیچکی جواب نداده الا تو:دی
در مورد اپرا مینی:پورت های این مرورگر توسط مخابرات ایران بسته شده و عملا این مرورگر کارایی ندارد!:46:
ای بابا،برنامه دیگه ایی نیست که مثل این بتونه فیلتریگ رو قهوه ایی کنه؟؟؟
نه دوست گلم. بعدا آنروت میکنی یا اینکه یه فیرمویر اصلی فلش میکنی تا مثلا با msu یا از طرق ota :دی آپدیت کنی. میتونی از این فیرمویر 2.2.1 آلمانی ه استفاده کنی که واقعا بدون مشکل هست و روت هم میشه و اورکلاک مایلستون هم واسش جواب میده :
nandroid :
mirror :
moto blur هم داره!
---------- Post added at 05:56 PM ---------- Previous post was at 05:53 PM ----------
دوستان از همون لینکی که توی 2 تا پست قبلی دادم هم میتونین فیرمویر چینی 2.2.1 رو فلش کنین و بعد base band رو تغییر بدین تا با فرکانس شبکه های ایران هم مشکلی نداشته باشه.
مال من وسط مکالمه یه دفعه انتن میره و میاد و تماس قطع میشه روی select network هم روی 2g only گذاشتم ولی بازم مشکل داره base band منظورت کجاست
راستی رامم 2.2.1 هست
ای بابا،برنامه دیگه ایی نیست که مثل این بتونه فیلتریگ رو قهوه ایی کنه؟؟؟
مرورگر UCWEB رو نصب کن عالیه به نظرم خیلی بهتر از اپرا مینی هست ولی باید فارسی سازی کرده باشی
از اینجا دانلود کن:
Arash0065
30-03-2011, 23:18
پسر من تا الان فک میکردم 512 مگابایت کل حافظه داخلی گوشیه!! الان متوجه شدم 2gb :31: بابا من چقدر پرتم
پس....
چون از تسک کيلر استفاده ميکنين برنامه آلارم و ويجت ساعت رو کيل ميکنيد که باعث ميشه درست کار نکنه قبلا هم يکي از دوستان گفته بود که بعضي وقتا usb که وصل ميکنم عمل نميکنه که علت اونهم کيل کردن سرويس مربوط به usb بوده
hamid1436
31-03-2011, 09:10
1- ویبره اون 4 تا برداشته نمیشه . منم نتونستم کاریش کنم . تو 2.2 شاید درست بشه
2- تا جایی که من میدونم راهی نداره .
3- AUX چی هست . نشنیدم ؟
هادي عزيز ضمن تشكر از پاسخ شما اگر ممكن است مثل هميشه لطف كرده و چند تا سوال ديگر را پاسخ بفرمائيد .
1 - آيا لازم است من كه هيچ مشكلي با اين گوشي ندارم گوشي رو به 2.2 آپديت كنم و در صورت آپديت فونت فارسي اون نمي پره .
2 - كيفيت فليمبرداري اين گوشي تغييري مي كند .
3 - آيا رابط تبديلي هست كه بشه فلش مموري رو به ميكرو يو اس بي اين گوشي زد يا نه ؟
4 - من هر چي گشتم نتونستم زنگ گوشي رو از روي زنگ هاي روي مموري تعيين كنم آيا راهي هست يا خير
ظاهرا اين گوشي پروفايل نداره . (در ضمن aux براي وصل كردن گوشي به پخش خودرو استفاده ميشه كه ميشه
از طريق بلندگويهاي ماشين موزيك و ... پخش كني )
@ hamid1436
1 - نه به نظر من اگر برای 2.2 رسمی صبر کنی مناسب تره . اگر 2.2 رسمی نمیومد چرا این خوب بود که الان آپدیت کنی / البته اگر بتونی الانم این آپدیت رو انجام بدی خودت بد نیست .
2- نه فرقی نکرده و 720p نشده !؟
3- اطلاع ندارم / اما احتمال زیاد همچین رابطی باید باشه
4- بله - موقعی که آهنگ پخش میشه بعنوان رینگ تون انتخابش کن . ویا این راه رو برو :
بله آندرویدها پروفیل نداشتن . اما با 2.2 که من دارم رو گوشیم مثل میلستون 2 شده و میتونی چند پروفیل مختلف بسازی .
خیلی چیزها که الان تو میلستون2 هست با این آپدیت در دیفای هم موجود شده . امیدوارم رام 2.2 رسمیش زودتر بیاد .
hamid1436
31-03-2011, 10:56
نگفتي فارسيم ميپره يا نه...
دوستان من امروز علاالدین بودم کلا تو 5 تا مغازه دیفای پیدا کردم که قیمتها از 460 بود تا 510
اگه کسی از دوستان تو این چند روزه زیر این قیمتها خریده بگه از کجا که منم از همونجا تهیه کنم :11:
sltavakoli
31-03-2011, 12:10
دوستان اینجا جاش نیست ولی:
فرق میلستون 2 و میلستون چیه؟فقط سیستم عاملشون فرق داره که اونم اپدیت میشه.
کدوماشون بهترن؟
قیمتشون رو هم اگه میشه بگید.
ممنون.
دوستان من امروز علاالدین بودم کلا تو 5 تا مغازه دیفای پیدا کردم که قیمتها از 460 بود تا 510
اگه کسی از دوستان تو این چند روزه زیر این قیمتها خریده بگه از کجا که منم از همونجا تهیه کنم :11:
گشتم نبود نگرد نیست:31:
منم واسه دوستم همون 460 خریدم:13:
ادامه صحبتهای دیروز:دی من می فروشم کسی خواست پ.خ بده
نگفتي فارسيم ميپره يا نه...
احتمال 99% بله . از من فارسی رو نشون میده ولی جدا جدا هستن حروف .
---------- Post added at 12:42 PM ---------- Previous post was at 12:39 PM ----------
به طبقات بالای اونجا سر بزن و طوری رفتار کن قیمت داری و ناشی نیستی . قیمت تا 440 بخری خوبه . چون دوستان همین حدود خریدن اونجا .
یه سری هم به بازار پایتخت بزن .
دوستان اینجا جاش نیست ولی:
فرق میلستون 2 و میلستون چیه؟فقط سیستم عاملشون فرق داره که اونم اپدیت میشه.
کدوماشون بهترن؟
قیمتشون رو هم اگه میشه بگید.
ممنون.
کاش تو همون تایپیک میلستون میپرسیدی . :46:
--
برتری های میلستون 2 به میلستون 1 تقریبا" اینها هستن :
سی پی یو 1 گیگاهرتزی - رم 512 - 8 گیگ حافظه داخلی - 8 گیگ مموری روی گوشی - کیبورد بهبود یافته - آندروید 2.2 که 99% به 2.3 هم ارتقاء پیدا میکنه - موتوبلور - دوربین بهتر - و ....
قیمت حدود 460 هست . البته الان که همه جا تعطیله . :11:
MOHAMMAD2010
01-04-2011, 12:36
هادی کجا مایلستون 2 رو 460 میدن !؟
دوستان تو این جعبه هایی که من تو علاالدین دیدم رو هیچکدوم ننوشته with motoblur این یعنی اینکه نداره دیگه ؟
اگه اینطوره با همین اموزش فلشی که تو صفحات قبل گذاشتن بهش اضافی میشه یا نه؟اصلا چیز بدرد بخوری هست یا نه؟
دیروز طبقه اول xt720 رو 460 میگفتن
دوستان تو این جعبه هایی که من تو علاالدین دیدم رو هیچکدوم ننوشته with motoblur این یعنی اینکه نداره دیگه ؟
اگه اینطوره با همین اموزش فلشی که تو صفحات قبل گذاشتن بهش اضافی میشه یا نه؟اصلا چیز بدرد بخوری هست یا نه؟
دیروز طبقه اول xt720 رو 460 میگفتن
خیلی روی این موضوع حساس نباش داشت که داشت نداشت هم نصب میکنی نصب هم نکردی چیزی رو از دست ندادی اصولا همیشه همین طوریه مال اونایی که داره دنبال یه رامی میگردن که موتوبلور نداشته باشه مال اونایی هم که نداره دنبال یه رامی میگردن که داشته باشه:31:
سلام مجدد تو این چند روزه چند تا نکته واسم پیش اومد که گفتم مطرح کنم
1- میزان مصرف باتری به نظر من در حد متوسطه من حدود 6 تا 7 ساعت با گوشی مداوم کار کردم تا باتری به 20% رسید یعنی 2 ساعت angry birds و حدود 1 ساعت بلوتوث بقیش هم دستکاری
2- چرا مصرف باتری 10% کم میشه ؟ یعنی 100% بعد میشه 90% ؟ چرا یک درصد به یک درصد نشون نمیده؟ اینجوری به باتریش اعتمادی نیس
3- چقدر در پشت گوشی سخت بسته میشه !!!
4- کیفیت عکاسی در حد خیلی ضعیف که امیدوارم با آپدیت درس بشه
5- این کلید روشن و خاموش کردنش منو کشته هم خیلی سفته هم کوچیک
6- هیچ فرقی بین دیفای با لوگوی موتو بلور و بدون اون نیس چون اگه با advanced killer نگاه کنی تموم برنامه ها بلور هست مثل blur camera
7- من میزان رم خالی گوشیم 250 مگ در صورتی که باید حدودا 380 مگ خالی باشه !!!! پس کلی نرم افزار بی مورد داره اجرا میشه که حداقل تو ایران کاربرد نداره
8 - گزینه data background رو از تو تنظیمات خاموش کنین کلی مصرف باتری کم میشه
دیگه با گوشیم مشکلی ندارم کلی هم حال کردم
در مورد دوستمون که گفت واسه قیمت گوشی بهترین راهش چونه زدنه !!! اگه گفتن چند قیمت داری بگو 430 تومن !!! همون طبقه اولی علادین که 510 میده من تا 470 قیمتو آوردم پایین ولی نخریدمش
beckham7
03-04-2011, 08:33
بنظرمن باتری که خیلی خوبه دیروز سیزده بدر از صبح تاشب فک کنم دو ساعتی angrybirds بازی کردم حداقل دو ساعت هم باش ور رفتم کلی حال داد باتری الان که 9.20 صبح روز بعد باتریش 50%
کیفیت دوربین و رم ، سیم کارت و دکمه لوک و انلاک اگه بغل بودن واسه کاربر خیلی راحتر بود
گوشی یه عیبای کوچیک داره که حسناش همه عیبا رو میپوشونه
در کل دوستش دارم:40:
kkkaktoos
03-04-2011, 08:49
بنظرمن باتری که خیلی خوبه دیروز سیزده بدر از صبح تاشب فک کنم دو ساعتی angrybirds بازی کردم حداقل دو ساعت هم باش ور رفتم کلی حال داد باتری الان که 9.20 صبح روز بعد باتریش 50%
کیفیت دوربین و رم ، سیم کارت و دکمه لوک و انلاک اگه بغل بودن واسه کاربر خیلی راحتر بود
گوشی یه عیبای کوچیک داره که حسناش همه عیبا رو میپوشونه
در کل دوستش دارم:40:
مثلا چه عیب های کوچیکی . واضح تر میگید ؟
حسن هاش رو هم بگید .
ehsan_update
03-04-2011, 11:23
2- چرا مصرف باتری 10% کم میشه ؟ یعنی 100% بعد میشه 90% ؟ چرا یک درصد به یک درصد نشون نمیده؟ اینجوری به باتریش اعتمادی نیسبرای رفع این مشکل این برنامه خیلی کوچیک و کم حجم رو نصب کنید تا 1% 1% نشون بده باتری رو :
MotoCharge
پ.ن:البته برنامه پولی هستش ولی من بعد از کلی گشتن لینک رایگانش رو پیدا کردم. چند صفحه قبل هست. میتونید دانلود کنید.
دیروز بعد 1 ماه انداختمش داخل آب و فیلم برداری هم کردم :31: خیلی حال داد جلو جمع! همه اینطوری شده بودن : :18:
3- چقدر در پشت گوشی سخت بسته میشه !!!
اتفاقا خیلی خیلی راحت باز و بسته میشه. اول قسمت بالاییش رو جا بندازید ( بدون فشار) بعد قسمت پایینی رو با یه دستتون فشار بدین و نگه دارین تا کامل کیپ بشه و با اون یکی دستتون لاکش کنید(اهرمش رو به طرف چپ حرکت بدید تا محکم بشه) خیلی راحته:20:
5- این کلید روشن و خاموش کردنش منو کشته هم خیلی سفته هم کوچیک
بعد چند هفته استفاده نرم میشه و به جاش هم عادت میکنید.
بچه ها آسفالت 6 رو کسی تست کرده ؟
من نصب کردم کامل ولی بعد که دموی بازی تمام میشه از بازی میپره بیرون ؟
beckham7
03-04-2011, 11:53
کیفیت دوربین
و اگه رم ، سیم کارت و دکمه لوک و انلاک اگه بغل گوشی تعبیه شده بودن واسه کاربر خیلی راحتر بود
منظورم ههمینا بود دیگه
زیاد مهم نیستن
ASPHALT 6 گوشی رو FLIGHT MODE بزار اگه حل نشد برو تو تاپیکش همینجا هست اونجا فک کنم توضیح داده اگه درست نشد فک کنم مربوط به کرکش باشه
ba maram
03-04-2011, 13:59
سلام دوستان...من گوشیم جدیدا موقع نصب برنامه ها ERROR میده(البته همه برنامه ها نه ) قبلا اینطوری نبود:13: فک کنم تنظیماتش خرابه یا یا ....
پیغامشم موقعی که میخوام INISTALL کنم اینه
THERE IS A PROBLEM PARSING THE PACKAGE
چی کار کنم؟؟
beckham7
03-04-2011, 16:24
دوستان من واسه نصب java runner مشکلی ندارم اما واسه اجراش FORCE CLOSE میزنه چندبار هم دانلودش کردم فایده نداشت چه کنم؟
سلام دوستان...من گوشیم جدیدا موقع نصب برنامه ها ERROR میده(البته همه برنامه ها نه ) قبلا اینطوری نبود:13: فک کنم تنظیماتش خرابه یا یا ....
پیغامشم موقعی که میخوام INISTALL کنم اینه
THERE IS A PROBLEM PARSING THE PACKAGE
چی کار کنم؟؟
شما احتمالا این فایل رو کامل به گوشی انتقال نمیدی.یعنی ممکنه وسط ازسال یه مشکلی پیش اومده باشه.ایم ارور از اینکه فایل کامل نباشه یا بد کپی باشه ناشی میشه.
hamed_zoho
03-04-2011, 21:57
بله من آسفالت 6 رو دارم خیلیم روون اجرا میشه چند صفحه قبلم گفتم
ba maram
03-04-2011, 22:50
دوستان چطوری میتونم فایل صوتی بلوتوث کنم؟؟
ممنون
beckham7
04-04-2011, 08:04
دوستان چطوری میتونم فایل صوتی بلوتوث کنم؟؟
ممنون
از یه فایل منیجر مثل astro استفاده کن با خود فایل منیجر گوشی نمیشه
ehsan_update
04-04-2011, 11:54
بله من آسفالت 6 رو دارم خیلیم روون اجرا میشه چند صفحه قبلم گفتم
لطفا بگید از کجا دانلود کردید تا ماهم اونو امنتحان کنیم و بیخودی از یه جای دیگه دانلود نکنیم! :31:
ba maram
04-04-2011, 22:38
بچه ها دو تا بازی گرفتم که پیشنهاد اکید میکنم حتما دانلودش کنید
toss it pro
ninJump(آخر عاقبت بازیه)
اگه پیداشون نکردید بگید لینک بذارم
hamed_zoho
04-04-2011, 23:20
از موبایلستان بگیر لینک مخصوص دفی رو اونجا گذاشتن...اگرم از جای دیگه خواستی بگیری ورژن 3.1.2 رو بگیر..خیلیم بازی قشنگیه آسفالت 6 گرافیکش واقعا بالاست...
از موبایلستان بگیر لینک مخصوص دفی رو اونجا گذاشتن...اگرم از جای دیگه خواستی بگیری ورژن 3.1.2 رو بگیر..خیلیم بازی قشنگیه آسفالت 6 گرافیکش واقعا بالاست...
موبیلستان که لینکهاش ف یلتر بود ! من که رو حالت پرواز هم بردم گوشی رو باز میپره بیرون / احتمالا" فایل دیفای نبوده که نصب کردم . اگر بتونی آدرس بدی دقیقا" از کجا دان کردی خوب میشه
بچه ها دو تا بازی گرفتم که پیشنهاد اکید میکنم حتما دانلودش کنید
toss it pro
ninJump(آخر عاقبت بازیه)
اگه پیداشون نکردید بگید لینک بذارم
اولی رو دارم / همونه که کاغذ مچاله رو شوت میکنی تو سطل اشغال !
دومی رو ندارم / لینک دو تا شو بزار واسه همه دوستان
بچه ها این تقویم فارسی رو نصب کنید خیلی خوبه . رو دیفای و xt720 ریختم جواب داد . خیلی هم قشنگه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید اینجا هم یک آپدیت هست که متوجه نشدم مال درایور هست یا چیز دیگه . فقط معلومه که ماه motodefy هست .من رو سیستمم نصب کردم .
ba maram
05-04-2011, 11:36
سلام هادی جان...لینکاشو به زور گیر اوردم البته با وی تی ان بودم اما خوب خیلیا وی تی ان ندارن مسلما...
هر جا گشتم یه آپلود سنتر خوب پیدا نکردم که آپلود کنم فایلارو(حتی 4shared هم آپ نمیکنه دیگه):18:
حجم دو تاشون رو هم 10 مگ هستش
هر کی میخواد ای میلش رو بده براش میل می کنم
با تشکر
آره بی ناموسها 4SHARE رو هم فیلتر کردن :2:
kkkaktoos
05-04-2011, 11:39
سلام هادی جان...لینکاشو به زور گیر اوردم البته با وی تی ان بودم اما خوب خیلیا وی تی ان ندارن مسلما...
هر جا گشتم یه آپلود سنتر خوب پیدا نکردم که آپلود کنم فایلارو(حتی 4shared هم آپ نمیکنه دیگه):18:
حجم دو تاشون رو هم 10 مگ هستش
هر کی میخواد ای میلش رو بده براش میل می کنم
با تشکر
می تونی تو uplodfa یا uploadorb اپلود کنی . فقط یه اکانت بساز و فایل ها رو اپلود کن .
hotfile هم بازه .
ba maram
05-04-2011, 11:46
بچه ها این تقویم فارسی رو نصب کنید خیلی خوبه . رو دیفای و xt720 ریختم جواب داد . خیلی هم قشنگه
من هر کاری کردم نشد(چند وقت پیشا گرفتمش...
وقتی رو ویجیدیتش میام این پیغام رو بهم میده
no more room on this home screen
کاراییم که گفته بود رو کردم اما نشد
چجوری اوردیش؟؟؟ ماشالاه به این همه تلاش :31:
ba maram
05-04-2011, 12:02
این هم لینک دو بازی قشنگ از اندروید
حتما دانلود کنید و نظراتون رو بگید
ninjump
toss it pro
به نظر من بهترین بازی اندروئید در قسمت یازی های کم حجم بازی Cut The Rope هست.
شما یه بار اینو بازی کنین دیگه معتاد میشید شدید.فقط باید از ورژن فول استفاده کنید.احتمالا شب براتون اپلودش کنم....
اینجا هم یک آپدیت هست که متوجه نشدم مال درایور هست یا چیز دیگه . فقط معلومه که ماه motodefy هست .من رو سیستمم نصب کردم .
فقط اینا رو درست میکنه
Highlights
After downloading and installing the software update, you will notice:
– Resolves FM radio freezing issue
– Resolves speed-dial list reset issue after power cycle
ba maram
05-04-2011, 16:48
شما یه بار اینو بازی کنین دیگه معتاد میشید شدید.فقط باید از ورژن فول استفاده کنید.احتمالا شب براتون اپلودش کنم....
من این بازی رو تا آخر box five رفتم .... واسه box بعدی میزنم میگه more level comming soon
اگه این ورژنی که میزاری از مرحله 5 به بعد داره بگو که ما ام دعات کنیم:10:
من این بازی رو تا آخر box five رفتم .... واسه box بعدی میزنم میگه more level comming soon
اگه این ورژنی که میزاری از مرحله 5 به بعد داره بگو که ما ام دعات کنیم:10:
نه داداش باکس 5 آخریشه.یعنی 4 آخریشه.5 هم واسه وقتیه که ورژن جدید بیاد که این ورژن اپدیت میشه....
beckham7
05-04-2011, 17:34
اینم یه گالری سه بعدی توپ واسه دوستان واقعا زیباست بجای گالری گوشی از این استفاده کنید حالشوببرید
دوستان من امروز گوشیو خریدم الان یه مشکلی دارم تنظیمات gprs و همونطور که تو صفحات قبل گفته شده انجام
دادم ولی وقتی میرم داخل بروزر مینویسه there is no internet connection
مبارکتون باشه /
اگر تنظیمات gprs درست باشه علامتش بالای صفحه کنار آنتن میاد . شما از یک بروزر دیگه استفاده کن مثل دلفین یا اپرا مینی مشکلت حل میشه .
چند قیمت خریدی از کجا ؟
دوستان من امروز گوشیو خریدم الان یه مشکلی دارم تنظیمات gprs و همونطور که تو صفحات قبل گفته شده انجام
دادم ولی وقتی میرم داخل بروزر مینویسه there is no internet connection
مبارکتون باشه /
اگر تنظیمات gprs درست باشه علامتش بالای صفحه کنار آنتن میاد . شما از یک بروزر دیگه استفاده کن مثل دلفین یا اپرا مینی مشکلت حل میشه .
چند قیمت خریدی از کجا ؟
من هر کاری کردم نشد(چند وقت پیشا گرفتمش...
وقتی رو ویجیدیتش میام این پیغام رو بهم میده
no more room on this home screen
کاراییم که گفته بود رو کردم اما نشد
چجوری اوردیش؟؟؟ ماشالاه به این همه تلاش :31:
بامرام جان چرا اذیت میکنی داداش :31: پیغام خطا که واضح هست . شما باید ویجت رو تو یک صفحه که کاملا" خالیه بزاری . چون تمام صفحه رو پر میکنه و جا نداره این پیغامو میده .
ba maram
05-04-2011, 20:15
دمت گرم پسر...من نمیدونستم این قدا دیگه جا میگیره:31:
یک آدم با مرام:27: پیدا میشه بهم لینکای دانلود و آموزش نقشه آفلاین(که با gps کار میکنه و سرعتم نشون بده) که رو دیفای کاملا اوکی شده رو بزاره اینجا
ممنونم:11:
من از طبقه پنجم پلاک 523 خریدم 455 متاسفانه اهل چونه زدن نیستم شاید کمتر هم میدادن
الان system version من 2.59.0 هست مشکلی برای روت کردن و فلش کردن به 2.51.0 نداره؟
ehsan_update
05-04-2011, 20:29
دمت گرم پسر...من نمیدونستم این قدا دیگه جا میگیره:31:
یک آدم با مرام:27: پیدا میشه بهم لینکای دانلود و آموزش نقشه آفلاین(که با gps کار میکنه و سرعتم نشون بده) که رو دیفای کاملا اوکی شده رو بزاره اینجا
ممنونم:11:
من از این روش برای gps دیفای استفاده کردم کاملا جواب میده، خیلی هم باحاله! :
سلام
من درباره این گوشی یه اطلاعاتی میخوام
صداش چطوره دوربینش
اندرویدش بروز رسانی میشه
قطب نما داره
بازی خوریش و برنامه اش زیاده یا نه من زیاد با gps میکن یه چیزای مثل اوی ای نوکیا داره یا نه
unknown47
05-04-2011, 23:15
سلام
من درباره این گوشی یه اطلاعاتی میخوام
صداش چطوره دوربینش
اندرویدش بروز رسانی میشه
قطب نما داره
بازی خوریش و برنامه اش زیاده یا نه من زیاد با gps میکن یه چیزای مثل اوی ای نوکیا داره یا نه
صداش خوبه (زیاد بلند نیست) ولی واقعا با کیفیتیه
آره تا آخر همین ماه آپدیت رسمی 2.2 واسش میاد
برنامه قطبنما واسش هست ولی من امتحان نکردم
بزنامه و بازی واسش اینقدر هست که نمی تونی همشو امتحان کنی! gps ش هم طبق گفته ی دوستان واقعا عالیه....
در کل به نظر من از خرید این گوشی پشیمون نمیشی..........
ehsan_update
05-04-2011, 23:46
من قطب نما نصب کردم روش (super compass) ولی میگه باید کالیبرش کنی، هر چی هم سعی میکنم نمیتونم کالیبرش کنم!
کسی میدونه چطور کالیبره میشه؟
beckham7
06-04-2011, 10:13
اخر راهی واسه اجرای جاوا نسیت برنامه بانکها رو لازم دارم یه راهی هم بود که واسه گوشیهای روت شده است برنامه java runner هم که رو دفی اجرا نمیشه
abbas_dinari
06-04-2011, 11:52
با سلام خدمت تمامی اساتید
یکی از دوستان من این گوشی را خریده و هنگام کار با بولوتوث با پیغام Unknow مواجه میشه .
فکر میکنید مشکل این گوشی چیه ؟
با تشکر از تمامی شما
من قطب نما نصب کردم روش (super compass) ولی میگه باید کالیبرش کنی، هر چی هم سعی میکنم نمیتونم کالیبرش کنم!
کسی میدونه چطور کالیبره میشه؟
maverik خودش قطب نما هم داره . قطب نما كه انواع زياديش تو سايتها هست . يكي ديگه دانلود كن .
اتفاقا" منم الان 2 تا قطب نما دارم كه يكيش همون سوپر كمپاس هست كه خوب كار ميده . !!
با سلام خدمت تمامی اساتید
یکی از دوستان من این گوشی را خریده و هنگام کار با بولوتوث با پیغام Unknow مواجه میشه .
فکر میکنید مشکل این گوشی چیه ؟
با تشکر از تمامی شما
کد یا رمز عبور نمیخواد موقع ارسال بلوتوث ؟!
باید با گوشی طرف مقابل mount بشه .
میتونی از bluetouth file transfer هم استفاده کنی که راحت تره .
با سلام به همه دوستان و مشتاقان دیفای یا بهتره بگیم عجوبه موتورولا
گوشی رو توی شیراز به قیمت 415000 تومان پیدا کردم ولی متاسفانه مجبور شدم 135000 تومان همین امشب بدم یه ماشین حساب اف ایکس 2 پلاس بخرم و فکر کنم چند وقت طول بکشه بتونم دوباره پول جور کنم برا خرید دیفای
اونهایی که شک دارن هنوز کافیه یک بار دیفای رو دستشون بگیرن تا دیگه حاضر نباشن هیچ گوشی دیگه توی ایم رنج قیمت رو باهاش مقایسه کنن (مخصوصا سامسونگ جماعت رو ) پس تردید نکنین
راجع به روت شدنش هم که اساتید همینجا اطمینان دادن که شدنیه از جمله دوستمون fire159 که انصافا آخر فروم بازه :))
2 روز طول کشید کل پستها رو خوندم دهنم صاف شد
به هر حال اگه کسی خواست پ-خ کنه تا براش بخرم و بفرستم یا اگه شیرازه بهش آدرس بدم
خوش باشین
hamid_jigar
07-04-2011, 08:40
دوستان گوشی دیفای بازی آسفالت 6 رو اجرا میکنه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتظریم آپ کنی برامون ! :46:
---------- Post added at 11:07 AM ---------- Previous post was at 11:03 AM ----------
دوستان گوشی دیفای بازی آسفالت 6 رو اجرا میکنه؟
بله . دوستان نصب کردن و راحت اجرا کردن
منتظریم آپ کنی برامون ! :46:
خداییش 2-3 بار اومدم تو این سرور ایرانی ها اپ کنم اما ارور میده همش!
تو مدیا فایر اپ کنم مشکلی ندارید؟چون چیل*تره میگم!
یا 4شرد؟
یا یه سایت خوب شما معرفی کنید.
ببخشید...
kkkaktoos
07-04-2011, 12:55
خداییش 2-3 بار اومدم تو این سرور ایرانی ها اپ کنم اما ارور میده همش!
تو مدیا فایر اپ کنم مشکلی ندارید؟چون چیل*تره میگم!
یا 4شرد؟
یا یه سایت خوب شما معرفی کنید.
ببخشید...
hotfile هستش
armin-samurai
07-04-2011, 13:14
سلام من دیروز این گوشیو از علاءالدین به قیمت 460 خریدم .rom اون 2.59 هست و اصلا فونت فارسی نداره وبرای فارسی سازی احتیاج به راهنمایی دارم .بعد از خوندن تعداد زیادی پست بالاخره نفهمیدم مطمئن ترین کار چی هست و امروز هم علاءالدین بردم هیچکس قبول نکرد.کم کم دارم فکر می کنم اشتباه کردم در خرید .ضمنا صدای مخاطب هم در بین مکالمه گاهی دچار خر خر میشه .شارژرش هم یک جور خاصیه که باید براش تبدیل بگیری کلی سنگین میشه.
johnypersian1656
07-04-2011, 15:08
cut the rope :
hamid_jigar
07-04-2011, 15:10
سلام من دیروز این گوشیو از علاءالدین به قیمت 460 خریدم .rom اون 2.59 هست و اصلا فونت فارسی نداره وبرای فارسی سازی احتیاج به راهنمایی دارم .بعد از خوندن تعداد زیادی پست بالاخره نفهمیدم مطمئن ترین کار چی هست و امروز هم علاءالدین بردم هیچکس قبول نکرد.کم کم دارم فکر می کنم اشتباه کردم در خرید .ضمنا صدای مخاطب هم در بین مکالمه گاهی دچار خر خر میشه .شارژرش هم یک جور خاصیه که باید براش تبدیل بگیری کلی سنگین میشه.
دوست عزیز یه سر به اینجا بزن
منم همین مشکل فارسی سازی رو دارم یعنی گوشیم 2.59.0 نمیدونم با چه روشی باید روت کنم یا فارسیش کنم
اگه کسی میدونه راهنمایی کنه لطفا
armin-samurai
07-04-2011, 15:39
دوست عزیز یه سر به اینجا بزن
به کجا، لینک ،مغازه ،فروم؟
cut the rope :
داداش ایول.
ببخشید دوستان من شرمنده شدم:41::blush::sad:(شکلک خجالت!)
بخدا هر چی اپلود میکنم ارور میده!تو مدیا فایر هم امروز 3 بار سعی کردم نشد!
شایدم مشکل از فایل بوده!دفعه ی آخر تا 80% هم رفته بود که یهو Failed شد!
beckham7
07-04-2011, 17:56
ما که هرچی پرسیدیم واسه جاوا کسی جواب نداد یه زحمت داشتم خواهش میکنم یکی از دوستان با مرام این فایل رو دانلود کنه و یجایی برام بزاره خودم هرکاری میکنم بعد دانلود چندکیلوبایت صفر میشه چون اینترنتم ایرانسل و افتضاحه نمیدونمشایدم سرورش مشکل داره
البته ببخشید جایی که من هستم بجز همین اینترنت مسخره دیگه هیچی نداریم دیال اپم هست اونم بدتره
پیشاپیش یه دنیا ممنون:11:
ba maram
07-04-2011, 19:00
داداش ایول.
ببخشید دوستان من شرمنده شدم:41::blush::sad:(شکلک خجالت!)
بخدا هر چی اپلود میکنم ارور میده!تو مدیا فایر هم امروز 3 بار سعی کردم نشد!
شایدم مشکل از فایل بوده!دفعه ی آخر تا 80% هم رفته بود که یهو Failed شد!
این که لینکش سالمه و من الان اجراش کردم رفیق:11:
ما که هرچی پرسیدیم واسه جاوا کسی جواب نداد یه زحمت داشتم خواهش میکنم یکی از دوستان با مرام این فایل رو دانلود کنه و یجایی برام بزاره خودم هرکاری میکنم بعد دانلود چندکیلوبایت صفر میشه چون اینترنتم ایرانسل و افتضاحه نمیدونمشایدم سرورش مشکل داره
البته ببخشید جایی که من هستم بجز همین اینترنت مسخره دیگه هیچی نداریم دیال اپم هست اونم بدتره
پیشاپیش یه دنیا ممنون:11:
سلام فوتبالیست
من لینک رو میزنم ارور میده...خرابه لینکت
والا با این اینترنتاشون ن ن ن ن ن...:19:
با سلام...
دوست گرامی
اولا شک نکن گوشی بسیار عالی خریدی ...
دوما اگه فارسی ساز برات این قدر مهم هست خوب به فروشنده میگفتی داره یا نه یا اصلا همونجا تست میکردی- من خودم از علاعدین خریدم و فارسی داره واسه نوشتار و خوندن اس ام اس -بهم اگه پخ داده بودیی آدرس میدادم که فارسی دارشو بگیری و اینطوری گلایه نکنی
سوما برنامه ی MIRSAL رو بریز ببین جواب میده اگه داد اینجا پست بذار که بدونیم
چهارم این که میگی شارژرش خاصه باید عرض کنم بعضی از شارژرای اندروید جدا میشن(مثل دیفای) و بعضی مستقیم وصله به آدابتور... واسه دیفای جزو شارژرای خوب اندروید محسوب میشه و نیازی به مبدل خریدن نیست(تو کارتنش بود واسه من و خیلیای دیگه)
ba maram
07-04-2011, 19:06
این پست ادیت شد
ba maram
07-04-2011, 19:17
این پست ادیت شد
این دیفای عجیب پرفروشه . امروز یکی مونده بود شانسی رسید به دوستمون شهاب acmilan 308
گوشی شاپ هم قیمت دیفای رو بالا برده !؟
آقا من چون تازه واردم نمیتونم پخ کنم انگار :2: واسه همین اینجا میگذارم آدرس رو واسه دوستانمون rmb_ali ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) & ardalan_zapata ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که آدرس فروشگاه رو خواسته بودن
خیابان ملاصدرا - نبش خلیلی - مجتمع آناهیتا - طبقه پایین - پلاک 11
اگه رفتین یه پسره تپل هست به اسم احسان. احتمالا میگه 420000 ولی بگین آشنای همون کچله قدبلنده هستین که 2بار اومده گوشی رو نگاه کرده (یعنی من) و بهش گفتی 415000 ولی تخفیف هم داره باز...
از همین الان مبارکتون باشه ولی خدا کنه تخمش رو ملخ نخوره تا پول من جور میشه. خدا وکیلی یه قرار هم بذارین ما هم بیایم گوشی رو که خریدین ببینیم. از قدیم گفتن وصف العیش = نصف العیش
راستی توی پست قبلی یادم رفت از boy-666 و احسان تشکر کنم. دمتون گرم
mahdi_1986
07-04-2011, 23:17
salam bacheha kasi kamel dar morede defy etelaat dare vase farsi sazi va nasbe barname va up date kardanesh?lotfan mano rahnemayii kone idim : soksok_baby@yahoo.com:41:
قابل توجه دوستانی که گوشیشون فارسی نداره:
اول روت کنید:
بعد از اینجا فارسی ساز رو بگیرید:
فقط مراحل فارسی ساز رو که گفته به به ترتیب انجام بدید.
تو مرحله فارسی سازی برای بعضی از گوشی ها ممکنه هنگ کنه و سیستم بالا نیاد و باید مجددا رام نصب کنید
قابل توجه دوستانی که گوشیشون فارسی نداره:
اول روت کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد از اینجا فارسی ساز رو بگیرید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفقط مراحل فارسی ساز رو که گفته به به ترتیب انجام بدید.
تو مرحله فارسی سازی برای بعضی از گوشی ها ممکنه هنگ کنه و سیستم بالا نیاد و باید مجددا رام نصب کنید
فارسیش برعکس یا جدا جدا نیست ؟ اون بنامه sdk رو اگر برای من بتونی جایی آپ کنی عالیه . چون یک سایت بود که نتونستم از اونجا کامل بگیرم . واسه روت کردن لازم دارم .
mahdi_1986
08-04-2011, 12:16
doostane hazer kasi hast ke mano rahnemayii kone?man inter net va markete gooshim moshkel dare ehtiyaj be rahnemayii va komak daram
johnypersian1656
08-04-2011, 13:57
نسخه ی رسمی فرویو 2.2.1 :
Rootable with SuperOneClick.
Skippable MotoBlur setup.
Some differences with other leaked Froyo:
* Surely, OFFICIAL Froyo provided by Motorola Korea.
* FlipFont - Font type and overall size of fonts can be changed without rooting.
* aGPS - assisted GPS
* Voice quality - Four voice profiles to enhance call listening.
* Camera - no reverse latitude problem.
* Phone Dialer - Built-in 'Voice Record' and 'Block Call' buttons.
* In-Pocket detection works great.
* and... a lot of bloatwares for YOU
sbf:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدnandroid:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدfixed sbf:
یه توضیح که دیگه به زبان اصلی میذارم :
Official KR SBF has lower versions of CG31(v2) and CG39(v2). so someone can't boot with offical SBF.
If you had ever flashed other leaked Froyo or stock v2.51,
1. restore nandroid backup.
2. flash fixed SBF with RSDLite.
3. It's always good to wipe out data and cache in recovery mode.
If not, just flash official sbf
!!!!!!!!! Flash only if you come from a 2.21 or 2.34 rom "That is because it has version 2 for CG31 and CG39, if you are on stock 2.51 those versions are 3 and if you flashed leaked froyo those are 4 and you cannot flash any firmware with lower versions. if you are on 2.21 or 2.34 you can flash this, otherwise you will brick your phone. !!!!!!!!!!!!!!!
.
beckham7
08-04-2011, 15:46
اقا مهران دستدردنکنه
مثل اینکه از فایلهای رو هارد خودم استفاده میکنه و فقط خودم میتونم دانلود کنم
یه دنیا ممنون ببخشید انداختم توزحمت :11:
ba maram
08-04-2011, 17:06
خیلی 4 کرم :46:
بچه ها واسه نقشه از MAVERICK خواستم استفاده کنم اما نقشه لود نمیکنه و تو ---------.IR هم توضیحات کافی داده اما رو گوشی من لود نشد...کسی اگه نقشه آفلاین رو گوشیش تست کرده بهم خبر بده
احسا کجایی پس دادا:13:
ممنون
beckham7
08-04-2011, 18:05
خیلی 4 کرم :46:
بچه ها واسه نقشه از MAVERICK خواستم استفاده کنم اما نقشه لود نمیکنه و تو ---------.IR هم توضیحات کافی داده اما رو گوشی من لود نشد...کسی اگه نقشه آفلاین رو گوشیش تست کرده بهم خبر بده
احسا کجایی پس دادا:13:
ممنون
اگه نقشه های افلاین رو تو مسیر گفته شده کپی کرده باشی sd card\Maverick\tiles \googlemaps
رو علامت نقشه جهان گوشه بالا سمت چپ برنامه برو بعد سه تا قسمت داره شما از قسمت google گزینه maps رو بزن نقشه افلاین ذخیره شده رو با زوم 10 میاره (البته نقشه ای که من گرفتم با این زوم هستش )
دوستان شما با یک شارژ 0 تا 100% چند ساعت میتونین بازی کنین؟؟ من تایم گرفتم هر ساعت بازی حدودا 20% تا 25% باتری خالی میشه:41:
ba maram
08-04-2011, 23:17
اونارم انجام دادم نمیدونم چرا نمیاره...:41:
چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کمککککککککک
beckham7
09-04-2011, 08:47
دوستان شما با یک شارژ 0 تا 100% چند ساعت میتونین بازی کنین؟؟ من تایم گرفتم هر ساعت بازی حدودا 20% تا 25% باتری خالی میشه
چه بازی ؟سنگین یا سبک؟ اگه بازی hd هستش گوشی من یکساعت 15% تا 20% خالی میکنه که میشه حداقل 5ساعت بازی مداوم ، که بنظرمن خوبه
اگه بازی سبک باشه یکساعت شاید 10%درصد بره
در ضمن من امتحان کردم گوشی رو خاموش شده شارژ میکنم شارژش خیلی خیلی بهتره میمونه
اونارم انجام دادم نمیدونم چرا نمیاره.
واسه نقشه هم اگه دقیق اون کارا رو انجام بدی باید اجرا بشه
شاید نقشه مشکل داره یا یه مشکل کوچولو جای دیگه است مثل اشتباه تایپی در اسم پوشه ها
نسخه ی رسمی فرویو 2.2.1 :
Rootable with SuperOneClick.
Skippable MotoBlur setup.
Some differences with other leaked Froyo:
* Surely, OFFICIAL Froyo provided by Motorola Korea.
* FlipFont - Font type and overall size of fonts can be changed without rooting.
* aGPS - assisted GPS
* Voice quality - Four voice profiles to enhance call listening.
* Camera - no reverse latitude problem.
* Phone Dialer - Built-in 'Voice Record' and 'Block Call' buttons.
* In-Pocket detection works great.
* and... a lot of bloatwares for YOU
sbf:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدnandroid:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدfixed sbf:
یه توضیح که دیگه به زبان اصلی میذارم :
Official KR SBF has lower versions of CG31(v2) and CG39(v2). so someone can't boot with offical SBF.
If you had ever flashed other leaked Froyo or stock v2.51,
1. restore nandroid backup.
2. flash fixed SBF with RSDLite.
3. It's always good to wipe out data and cache in recovery mode.
If not, just flash official sbf
!!!!!!!!! Flash only if you come from a 2.21 or 2.34 rom "That is because it has version 2 for CG31 and CG39, if you are on stock 2.51 those versions are 3 and if you flashed leaked froyo those are 4 and you cannot flash any firmware with lower versions. if you are on 2.21 or 2.34 you can flash this, otherwise you will brick your phone. !!!!!!!!!!!!!!!
.
فرهاد دستت درد نکنه . این دیگه 2.2 اصلیه دیگه ؟ رو همه ورژنها جواب میده یا نه ؟
beckham7
09-04-2011, 10:49
فرهاد دستت درد نکنه . این دیگه 2.2 اصلیه دیگه ؟ رو همه ورژنها جواب میده یا نه ؟
اگه همون 2.2 اصلیه دوستان لطف کنید واسه ما تازه کارا یه توضیحی درباره نحوه ریختنش بدید
---------- Post added at 11:49 AM ---------- Previous post was at 11:48 AM ----------
و اینکه فارسی داره دیگه؟
اینجا هم تو سایت m obile.ir زده داره با قیمت 471 قیمت یکماه پیشش
تهران - خ انقلاب - خ بهار جنوبی - برج بهار - شماره 197
مثل اینکه باتری های تقلبیش هم در اومده پس اگه خواستین برای گوشیتون باتری بخرید حواستون باشه یه وقت تقلبی رو به اسم اورجینال بهتون نندازن...
بالایی اصلی،پایینی تقلبی
دوستان من احساس میکنم باتری گوشیم زود خالی میکنه مثلا امروز که از ساعت 9 صبح تا الان که 5 عصره 74 درصد
باقی مونده بعد تو قسمت battery use نوشته angry birds 3% rope cut 2% android system 2% voice calls 9%
display 9% phone idle35% mobile standby 42% از برنامه task killer هم استفاده میکنم راه دیگه ای نیست که
باتری بیشتر بمونه؟
سلام
این عکس ها رو چه جوری میشه دانلود کرد؟؟؟
Overclocking/Undervolting Helper
update:
now it has 6 textboxes 3xVsel 3xMhz [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
update2:
now it includes and load overclock.ko (you can uninstall milestone overclock)
update3:
autoapply at boot works now! but use with care!!!
update4:
-set values @ boot [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-set to lowest mhz if screen off ...
update5:
-bugfix
update6:
-added the option to run stabilitytest (it ask to install if it's not installed) while scaling_max_freq is fixed to i.e. vsel1,vsel2 or vsel3 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
update7:
when i set my defy to 300mhz while screen is off then when a phonecall is incoming the defy is so slow that it takes ages for the screen to go on....
sometime it takes 2-3 ring befor i can answer the call
so setvsel set it to maximum speed on phoneringing befor the screen is on!!
if you have installed v6 you have to uninstall it first (its because it was a debugversion the new one is signed)
original post:
ba maram
09-04-2011, 17:52
اگه منظورت عکسایی که زیر این پست هست(واسه لینکی که دادی) باید تو سایتش عضو شی تا بتونی ببینی
---------- Post added at 05:52 PM ---------- Previous post was at 05:48 PM ----------
مثل اینکه باتری های تقلبیش هم در اومده پس اگه خواستین برای گوشیتون باتری بخرید حواستون باشه یه وقت تقلبی رو به اسم اورجینال بهتون نندازن...
بالایی اصلی،پایینی تقلبی
این عکسا لینکاش خرابن واسه من نشون نداد
میشه یه عکس دیگه آپ کنی...مرسی
اگه منظورت عکسایی که زیر این پست هست(واسه لینکی که دادی) باید تو سایتش عضو شی تا بتونی ببینی
---------- Post added at 05:52 PM ---------- Previous post was at 05:48 PM ----------
این عکسا لینکاش خرابن واسه من نشون نداد
میشه یه عکس دیگه آپ کنی...مرسی
نه منظورم اون عکسه شطرنجیه...
شرمنده آپلود سنتر برای عکس پیدا نکردم
faravahar
09-04-2011, 19:41
نه منظورم اون عکسه شطرنجیه...
شرمنده آپلود سنتر برای عکس پیدا نکردم
شما بايد اول یه برنامه بارکد ریدر رو گوشیت نصب کنی... بعدش نرم افزار به وسیله دوربین اینو میخونه و میره به لینک تعریف شده برای نرم افزاری که میخواین دانلود کنید. باید به اینترنت هم وصل باشین.
ba maram
09-04-2011, 20:57
من مارکت ارجینال گوشیم قاطی داره....وقتی داره لود میکنه میپره...عکس هم ازین بارکده میگیرم میره تو مارکت ارجینال و .......:41:
چی کار کنم اساتید؟؟
شما بايد اول یه برنامه بارکد ریدر رو گوشیت نصب کنی... بعدش نرم افزار به وسیله دوربین اینو میخونه و میره به لینک تعریف شده برای نرم افزاری که میخواین دانلود کنید. باید به اینترنت هم وصل باشین.
کسی لینک بارکد ریدر سراغ نداره؟؟؟
ba maram
09-04-2011, 22:18
روی mirror download کلیک کنی دان میشه
اگه با مارکت گوشیت دانلود شد بهم خبرشو بده...مرسی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بارکد ریدر
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید اینم یه مارکت که همه نرمافزارهارو داره بصورت مجانی داره
armin-samurai
10-04-2011, 08:00
دوستان من احساس میکنم باتری گوشیم زود خالی میکنه مثلا امروز که از ساعت 9 صبح تا الان که 5 عصره 74 درصد
باقی مونده بعد تو قسمت battery use نوشته angry birds 3% rope cut 2% android system 2% voice calls 9%
display 9% phone idle35% mobile standby 42% از برنامه task killer هم استفاده میکنم راه دیگه ای نیست که
باتری بیشتر بمونه؟
مال من هم زود خالي ميشه ،اسپيكرش خرخر داره ،بالا پايين رفتن منوهاش دچار مكثهاي كوچيكه ،اشكال ديگه اي هنوز نديدم
ba maram
10-04-2011, 12:42
از data manager تیک background data رو بردارید...شارژتون به طور شگفت انگیزی زیاد میشه
میشه تسک کیلر رو جوری تنظیم کرد که یه برنامه خاص رو نبنده؟؟؟
beckham7
10-04-2011, 16:05
میشه تسک کیلر رو جوری تنظیم کرد که یه برنامه خاص رو نبنده؟؟؟
آره تو تنظیماتش برید و برنامه مورد نظرتون رو رو به ignore لیستش اضافه کنید دیگه نمی بندش
دوستان که از باتری شاکین این کارا رو بکنید اگه بازم زود خالی کرد لابد بقول دوستمون تقلبی
1- اول کلا گزینه های قسمت data manager رو غیر فعال کنید (با این اینترنت زپرتی مسخره اشغال همراه اول و ایرانسل با اون هزینه های گزافشون مفت نمی ارزه :2: اصلا من اسم اینترنت میاد قاط میزنم:31:)
2-تو قسمت battery manager >battery profile>batery saver mode رو فعال کنید
3-brightnes گوشی تا جای که امکان داره بیارید پایین (مال خودم که صفر) در صورت لزوم استفاده از نور بیشتر از ویدجت power control استفاده کنید هر وقت لازم شد با یه اشاره اندازه نور صفحه رو تغییر بدید
4-wireless &networks>mobile networks>select network روی 2g only بزارید
دیگه کانکشهای اضافی رو هم خاموش کنید مثل بلوتوس و وایرلس و...
از advence task killer هم واسه بستن برنامه های بلا استفاده باز استفاده کنید
امیدوارم با اینکارا مشکلتون حل بشه
آره تو تنظیماتش برید و برنامه مورد نظرتون رو رو به ignore لیستش اضافه کنید دیگه نمی بندش
چه جوری ؟؟؟
گزینه ایی برای اد کردن نداره فقط یه گزینه کلیر ال داره...
beckham7
10-04-2011, 17:20
چه جوری ؟؟؟
تو همون قسمت برنامه که لیست برنامه های باز رو داره رو برنامه مورد نظر چند لحظه بزنید تا منو بیاد همونجا گزینه ignore رو بزنید به لیست اضافه میشه
لینک یه بارکد ریدر رو اگه کسی داره ممنون میشم بزاره...
برنامه اوور کلاک مخصوص دیفای رو فقد کدش (اون عکس های شطرنجی) رو پیدا کردم...
چه جوری ؟؟؟
احتمالا" شما از برنامه تسک کیلر استفاده میکنی که نمادش آدمک قرمز رنگ هست . من یکبار نصب کردم اما باهاش حال نکردم برگشتم به همون advance task kille که نماد آدمک سبز رنگ داره و تنظیماتشم میتونی انتخاب کنی چه برنا مهاایی رو ببنده با نبنده .
لینک یه بارکد ریدر رو اگه کسی داره ممنون میشم بزاره...
برنامه اوور کلاک مخصوص دیفای رو فقد کدش (اون عکس های شطرنجی) رو پیدا کردم...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید برنامه بارکد ریدر
ba maram
10-04-2011, 22:29
یکی هم لینک پاور کنترل رو میزاره اینجا؟؟؟
ممنون
hamid1436
11-04-2011, 08:16
از دوستان كسي گوشيشو به ورژن جديد ارتقا داده ؟
لطفا نحوه آموزش اينكار رو براي كساني مثل من كه بلد نيستند بگذاريد. - ممنون
[QUOTE=ba maram;6006946]یکی هم لینک پاور کنترل رو میزاره اینجا؟؟؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید پاور ویجت
Reza'orola
11-04-2011, 21:28
سلام به دوستان عزیز! من جدیدم و به تازگی فرومتون رو پیدا کردم. من واقعا عاشق دیفای هستم و می خوام به زودی یکی بخرم اگه خدا بخواد فقط جند تا سوال در مورد گوشی داشتم:
1- آیا Earpiece توی این گوشی مشکل داره یا ممکنه پیدا کنه؟
2-منوهاش نرم هستن؟ یعنی Smooth عوض میشن و در کل Performance دستگاه خوبه؟
3-کیفیت LCD جطوره؟
4-بستن درب پشتیش لم خاصی داره تا آب نره توش؟
5-موتوبلور داره یا شانسی که کسی موتوبلور دارش گیرش بیاد؟
6-در کل بجه هایی که گوشی رو دارن راضی هستن و به من که عاشق گوشی هستم توصیه میکنن یا نه؟
7-اگه از گارانتی فیتکو بخرم خوبه؟
قبل از هر چیز از همه تشکر می کنم.
Reza'orola
11-04-2011, 22:11
سلام دوستان عزیز! من تو فروم جدیدم! امیدوارم که حالتون خوب باشه! بچه ها من عاشق دیفای هستم و اگه خدا بخاد میخام تا چند روزه دیگه یکی بخرم فقط چند تا سوال داشتم:
1-آیا Earpiece این گوشی مشکل داره یا ممکنه مشکل پیدا کنه؟ من تو فروم XDA خوندم یکی از مسئولهای T-Mobile گفته بود اگه یه بلودات زیر جاباطری باشه یعنی اینکه Earpiece مشکلی نداره! آیا چنین چیزی صحت داره؟
2-خود گوشی منوهای نرمی داره یا به اصطلاح Performance خوبی داره؟
3-بستن درب پشتی لم خاصی داره که آب نره توش؟
4-موتوبلور داشتنش شانسیه یا همشون دارن؟
5-در کل گوشی خوبه و اونای که دارن ازش راضین و به من پیشنهاد میکنن؟
6-پارنتی فیتکو چطوره که ازش بخرم؟
با تشکر از همه ی دوستان عزیز.
چه جوری میشه هوم اسکرین و لانچر گوشی رو عوض کرد؟؟؟
عین برنامه های عادی باید فایل apk شون رو نصب کرد؟؟؟
چنتا هوم اسکرین و لانچر گرفتم ترسیدم یه وقت اشتباه نصب کنم گوشی مشکل دار شه...
یه سوال دیگه...
nandroid چیه؟؟؟
سلام به دوستان عزیز! من جدیدم و به تازگی فرومتون رو پیدا کردم. من واقعا عاشق دیفای هستم و می خوام به زودی یکی بخرم اگه خدا بخواد فقط جند تا سوال در مورد گوشی داشتم:
1- آیا Earpiece توی این گوشی مشکل داره یا ممکنه پیدا کنه؟
2-منوهاش نرم هستن؟ یعنی Smooth عوض میشن و در کل Performance دستگاه خوبه؟
3-کیفیت LCD جطوره؟
4-بستن درب پشتیش لم خاصی داره تا آب نره توش؟
5-موتوبلور داره یا شانسی که کسی موتوبلور دارش گیرش بیاد؟
6-در کل بجه هایی که گوشی رو دارن راضی هستن و به من که عاشق گوشی هستم توصیه میکنن یا نه؟
7-اگه از گارانتی فیتکو بخرم خوبه؟
قبل از هر چیز از همه تشکر می کنم.
1-مال من که مشکل نداره وتا حالا هم جایی ندیدم بگن مشکل داشته...
2-بله حرکت منو ها خیلی نرمه و سرعت گوشی خیلی خوبه...
3-خیلی خوب من که خیلی با گوشی فیلم نگاه میکنم کاملا راضیم...
5- من با هردو کار کردم(هم بلور دار هم بدون بلور) بزرگترین تفاوتشون اینه که موقع روشن شودن گوشی بقل آرم متورولا یه آرم بلور چشمک میزنه،فرق خاصی نداره...
6- من خیلی راضیم ، البته الان قیمتش فکر کنم رفته بالا اگه بخوای ارزونتر بخری باید صبر کنی...
ba maram
11-04-2011, 23:39
دوستان رم 16 گیگشو بخام بگیرم چده قیمتش؟؟یکی بهم آمارشو میده
سپاسگذارم:11:
یه سوال دیگه...
nandroid چیه؟؟؟
اول برنامه home switcher رو نصب کردم بعد فایل apk لانچر رو نصب کردم بعد از تو برنامه هوم اسکرین رو عوض کردم...
الان رو گوشیم لانچر جینجر برد نصبه ، مال xperia arc رو ریختم خوشم نیومد پاکش کردم....
با این برنامه اگه گوشیتون گم بشه راحت میتونید پیداش کنید...
میتونید یه کلامه تعریف کنید که اگه اون بهتون sms بشه برنامه فعال بشه و حتی در حالت سایلنت شروع به زنگ زدن کنه...
یا میتونید تنظیمش کنید که با یه کلمه دیگه ادرس محل گوشی رو براتون sms کنه (اینشو تست کردم چه با gps چه بدون اون نتونست ادرس رو برام sms کنه ولی برام یه لینک sms کرد که جای گوشی رو تو گوگل مپ مشخص کرده بود با gps روشن محل گوشی رو دقیق مشخص کرد ولی بدون gps دقیقا پیدا نکرد یه 200 300 متر اونور تر رو نشون داد)
اون home switcher رو هم بگو از کجا گرفتی . حال نداریم دنبالش بگردیم .
از 2.2 خبری نشد .
---------- Post added at 01:51 PM ---------- Previous post was at 01:47 PM ----------
ا
این برنامرو حتما رو گوشیتون نصب کنید...
Where's My Droid v3.0.2
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا این برنامه اگه گوشیتون گم بشه راحت میتونید پیداش کنید...
میتونید یه کلامه تعریف کنید که اگه اون بهتون sms بشه برنامه فعال بشه و حتی در حالت سایلنت شروع به زنگ زدن کنه...
یا میتونید تنظیمش کنید که با یه کلمه دیگه ادرس محل گوشی رو براتون sms کنه (اینشو تست کردم چه با gps چه بدون اون نتونست ادرس رو برام sms کنه ولی برام یه لینک sms کرد که جای گوشی رو تو گوگل مپ مشخص کرده بود با gps روشن محل گوشی رو دقیق مشخص کرد ولی بدون gps دقیقا پیدا نکرد یه 200 300 متر اونور تر رو نشون داد)
اون sms رو به کی میفرسته ؟. و تو گوگل مپ باید بریم ببینیم گوشی کجاست ؟
اون home switcher رو هم بگو از کجا گرفتی . حال نداریم دنبالش بگردیم .
از 2.2 خبری نشد .
---------- Post added at 01:51 PM ---------- Previous post was at 01:47 PM ----------
اون sms رو به کی میفرسته ؟. و تو گوگل مپ باید بریم ببینیم گوشی کجاست ؟
اون رو باید برات آپ کنم ، اپیدم میزارم همینجا...
از هر خطی به گوشیت SMS بزنی...
مثلا تو تنظیمات برنامه میزنی هر وقت SMS با متن MAP اومد جای گوشی رو مشخص کنه...
برنامه فعال میشه بعد به همون شماره ایی که با هاش به گوشیتون sms زدین جواب میده...
یه لینک میده که باید با مرورگر گوشی یا کامپیوتر باز شه ...
*ویرایش*
Home Switcher v1.4
beckham7
12-04-2011, 16:13
یه سوال دیگه...
nandroid چیه؟؟؟
این home switcher و لانچر ازاسمشون بر میاد که کارشون یجورایی تعویض تم گوشی هست دیگه؟؟اگه اشتباه نکنم
من SPB 3D رو نصب کردم خیلی گوشیم زیبا شده اگه اینا واسه تم هست از اینم میتونید استفاده کنید
---------- Post added at 05:12 PM ---------- Previous post was at 05:12 PM ----------
وحتشناک زیباتر شده
---------- Post added at 05:13 PM ---------- Previous post was at 05:12 PM ----------
دیشب گوشیم انداختم تو اب حالی کردیم با بروبکس
این home switcher و لانچر ازاسمشون بر میاد که کارشون یجورایی تعویض تم گوشی هست دیگه؟؟اگه اشتباه نکنم
دیشب گوشیم انداختم تو اب حالی کردیم با بروبکس
آره یه چیز تو همون مایه هاست .
عجیبه که وقتی تویه xt5 یا xt720 لانچرهای جدید نصب میکنم وقتی کلید home رو میزنم میشه انتخاب کرد که به کدوم لانچر سوییچ بشی .
اما تو دیفای اینطوری نیست و وقتی یک لانچر نصب میکنی فقط همون اجرا میشه و برای دسترسی به بقیه باید قبلی رو آنیستال کنی .
البته با این برنامه ظاهرا" مشکل رفع میشه / :20:
من هر بار که از برنامه ها استفاده میکنم یه بار رو ویجت ادونس تسک کیللر میزنم و برنامه ها رو میبنده ولی هر بار مموری اویلبل کمتر میشه...
مشکل از برنامس؟؟؟
چی کارش باید کرد؟؟؟
من هر بار که از برنامه ها استفاده میکنم یه بار رو ویجت ادونس تسک کیللر میزنم و برنامه ها رو میبنده ولی هر بار مموری اویلبل کمتر میشه...
مشکل از برنامس؟؟؟
چی کارش باید کرد؟؟؟
سرعت گوشی کم میشه یا نه ؟
اگر نه و منوها روون هستن مثل همیشه مشکلی نداره . حساس نشو
سرعت گوشی کم میشه یا نه ؟
اگر نه و منوها روون هستن مثل همیشه مشکلی نداره . حساس نشو
هر چی این کمتر میشه سرعت گوشی کمتر میشه....
ehsan_update
13-04-2011, 12:54
اینجا یه روش برای فیلمبرداری 720p با دیفای رو توضیح داده و یه نمونه هم ازش گذاشته دوستانی که کاستوم رام ریختن و گوشی رو روت کردن امتحان کنن(البته با مسولیت خودتون:31:) :
اینم نمونه فیلم برداریش:
تو این xda عجب کارایی میکنن! :18: خداوکیلی کارشون درسته!
ببینید این امضای یکیشونه:
XPERIA X1 with Gingerbread + Motorola DEFY with HTC Sense and Pays-ROM v5.1 Froyo
ba maram
13-04-2011, 13:26
کسی اون theme رو که به کرمه غذا میدی و بزرگش میکنی و یه لامپم داره که با لمس روشن میشه رو داره یا میتونه لینکشو بده؟تو موبایل یکی از آشناها دیدم کفم برید....:18:
قیمت رم16 گیگ رو هم برا دیفای میگید...
با تشکر
دوستان چجوری میشه با دیفای اینترنت ایرانسل رو واسه لب تاب شر کنیم؟ من قبلا که کلیک داشتم روتش کردم بعد با برنامه های tether میشد از اینترنت ایرانسل استفاده کرد ولی الان که دیفای روت نیس (برنامه z4root نصب کردم ولی force close میده و دیگه نمیخوام روت کنم تا 2.2 بیاد) هر کار میکنم نمیشه ! یامیگه apn مشخص نیس یا کانکت نمیشه !! حتی گزینه اینترنت tether رو هم روشن میکنم نه با کابل نه بلوتوث هیچکدوم جواب نمیده!!!
ehsan_update
13-04-2011, 14:02
دوستان الان که دقت میکنم رنگ 2 تا از اون پیچ های بغل گوشیم داره میره :41::41:
مال شما چطوره؟
beckham7
13-04-2011, 15:13
دوستان الان که دقت میکنم رنگ 2 تا از اون پیچ های بغل گوشیم داره میره :41::41:
مال شما چطوره؟
من که همون موقع دستم رسید یکم رفته بود چون یه مدت دست اشنامون بود بنظرم زیاد مهم نیست ولی جاش جنس پلاستیک پشتش عالیه در ضمن اگه پلاستیک محافظ ال سی دی براش نخریدید حتما بخرید:46:
میگم این 2.2 کی میاد پس؟؟
قیمت رم16 گیگ رو هم برا دیفای میگید
اصلا توصیه نمیکنم بجز همین رم 2 اورجینال گوشی رم بالاتر براش بگیرید چون امکان اینکه خراب نشه تقریبا 0 هستش امکانش خیلی خیلی زیاده که بعد یه مدت استفاده خراب بشه
درضمن من خودم فروشندم کول دیسک با ضمانت مادم العمر 16 گیگ اصلا واسه مشتری نمیارم چون امکان نداره خراب نشه و دردسر درست نکنه کول دیسک که کول دیسک بالای 8 گیگش خرابی زیاد داره این که دیگه رم میکرو بنظرم به همین 2 قانع باش هرچند خیلی کمه ولی نهایتش 4 بگیر البته مارک معروف و با ضمانت باشه مثل ترنسند
البته نه که بگم چون کول دیسک 16 گیگ خراب میشه رم میکرو هم خراب میشه
کلا رم میکرو 2 گیگ و بالاتر هم زیاد دستم میاد که خراب شدن و در کل خرابیشون خیلی بیشتر از کول دیسکه
کسی اون theme رو که به کرمه غذا میدی و بزرگش میکنی و یه لامپم داره که با لمس روشن میشه رو داره یا میتونه لینکشو بده؟تو موبایل یکی از آشناها دیدم کفم برید....:18:
قیمت رم16 گیگ رو هم برا دیفای میگید...
با تشکر
من که همون موقع دستم رسید یکم رفته بود چون یه مدت دست اشنامون بود بنظرم زیاد مهم نیست ولی جاش جنس پلاستیک پشتش عالیه در ضمن اگه پلاستیک محافظ ال سی دی براش نخریدید حتما بخرید:46:
میگم این 2.2 کی میاد پس؟؟
اصلا توصیه نمیکنم بجز همین رم 2 اورجینال گوشی رم بالاتر براش بگیرید چون امکان اینکه خراب نشه تقریبا 0 هستش امکانش خیلی خیلی زیاده که بعد یه مدت استفاده خراب بشه
درضمن من خودم فروشندم کول دیسک با ضمانت مادم العمر 16 گیگ اصلا واسه مشتری نمیارم چون امکان نداره خراب نشه و دردسر درست نکنه کول دیسک که کول دیسک بالای 8 گیگش خرابی زیاد داره این که دیگه رم میکرو بنظرم به همین 2 قانع باش هرچند خیلی کمه ولی نهایتش 4 بگیر البته مارک معروف و با ضمانت باشه مثل ترنسند
البته نه که بگم چون کول دیسک 16 گیگ خراب میشه رم میکرو هم خراب میشه
کلا رم میکرو 2 گیگ و بالاتر هم زیاد دستم میاد که خراب شدن و در کل خرابیشون خیلی بیشتر از کول دیسکه
سلام
منم تا حدودی با حرف این دوستمون موافقم چون متاسفانه حدود 90 درصد رم های میکرو اس دی تقلبی هستند بخاطر همین مشکل براشون پیش میاد.
الان بهترین برند رم میکرو اس دی مال شرکت سندیسکه (SanDisk) . سرعت رم هاش واقعا بالاس.
حالا اگه میخوای رم بگیری با هر ظرفیتی حتما به عددی که داخل یه دایره نوشته شده و رویه رم حک شده دقت کن. چون اون عدد نشون میده که کلاس رمت چنده و کلاس هر چی بالاتر باشه سرعت خوندن و نوشتن رم بالاتر میره.اگه با ظرفیت 8 به بالا گرفتی سعی کن که کلاسش 6 یا 10 باشه. پایین تر ارزش خرید نداره.
این لینک سایت سندیسکه به نوع فونتش دقت کن چون خیلی تقلبی داره
حتما هم از مغازه هایی بگیر که تو کار کامپیوتر هستند اونا بیشتر تو کار اصلش هستند. اگه سندیسک گرفتی حتما شماره سریالش رو داخل خود سایتش ثبت کن تا مطمئن شی اصل خریدی.
8 گیگ با کلاس 4 کمتر از 18 تومن
16 گیگ با کلاس 6 کمتر از 40 تومن
16 گیگ با کلاس 10 کمتر از 60 تومن
32 گیگ با کلاس 4 حدود 50 تومن که اصلا پیشنهاد نمیشه چون سرعتش پایینه.
اینم یه شرکته که 16 گیگ با کلاس 10 رو زده. خرید اینترنتی نداره اما اگه بتونی حضوری بری پیش نمایندگیش ارزش خرید رو داره:
من که چندین ساله کارمه به جای فلش (همون کول دیسک) برای تبادل اطلاعات با دوستان از همین رم های میکرو اس دی استفاده میکنم چون چند کارن هم به عنوان میکرو اس دی به کار میرن با یه مبدل ساده تبدیل به کارت اس دی میشن و با یه میکرو ریدر کوچولو تبدیل میشه به یه فلش همراه.:31:
مشکل از برنامس؟؟؟
چی کارش باید کرد؟؟؟
راه حلی چیزی نبود؟؟؟؟
در ضمن اگه پلاستیک محافظ ال سی دی براش نخریدید حتما بخرید
مگه صفحش زد خش نیست؟؟؟
ehsan_update
14-04-2011, 02:18
مگه صفحش زد خش نیست؟؟؟
ضدخشه! :46: من با چاقو یه گوشه از صفحش رو امتحان کردم چیزی نشد! :5:
beckham7
14-04-2011, 09:17
مگه صفحش زد خش نیست؟؟؟
ضدخشه! من با چاقو یه گوشه از صفحش رو امتحان کردم چیزی نشد!
من بهش چاقو ماقو نزدم همین حالت عادی تو دستم تو جیبم رو میز دوتا خط خیلی ریز افتاد روش نمیدونمم چجوری یکی از دوستان همینجا هم بود که گفت که رو میز کشیده شد خط افتاد روش
بهرحال گفتم که مال شما هم احیانا خط نیفته خود دانید
مشکل از برنامس؟؟؟
چی کارش باید کرد؟؟؟
اگه برنامه astro رو داری برو تو قسمت tools >process manager اونجا هم یه سری از پروسه ها که رم و سی پی یو رو اشغال کرده نشون میده البته حواست باشه پروسه اشتباهی kill نکنی شاید اینجا به نتیجه برسی و پروسه یا پروسه هایی که رم رو اشغال کرده بتونی پیدا کنی
مشکل از برنامس؟؟؟
چی کارش باید کرد؟؟؟
اتو کیل تسک کیللر رو خاموش کرده بودم،دوباره روشنش کردم الان مموری زیر 220-230 نمیره...
این برنامه برای اشتراک گزاشتن اینترنت گوشی وکامپیوتره ،البته خودم هنوز تست نکردم....
Klink - Tether without root v1.05
Requirements: Android 1.5+
Overview: Share your Android's Internet with a PC, without rooting!
Tether your Android phone WITHOUT rooting! Klink only needs a data plan and works without a tethering option.
USAGE:
After installing and running Klink, please tap "Help" and follow the instructions. Klink requires the installation of a small companion program on your PC in order to tether without rooting, so following the step-by-step guide is suggested. The same documentation is also available on our website, in case you would like to follow along on a big screen while at home.
Special note to PdaNet or EasyTether users:
* Klink is comparable in nature to these programs and configuration should be similar.
Note that WiFi hotspot mode without rooting can only be performed with a carrier option; however, you'll find better battery life with Klink's USB connection. A connected laptop can usually reshare the connection with others via WiFi if desired.
Keep in mind that Klink's consumption of data depends on usage.
ABOUT:
Are there moments when you feel like using your computer but cannot find an Internet connection? Perhaps you need to type a long email on the go despite loathing the idea of pecking around on a touchscreen. Or maybe you prefer to easily browse and chat while sending that email on a comfortably sized screen. Whatever your use case, if you have an Android phone with Internet access and want to bring your computer online, Klink is for you!
Klink allows you to share your Android device's Internet connection with your PC. With it, you can run your favorite browser, most chat applications, many games (TCP/IP and UDP support), and more, all using your phone's existing data plan without an additional tethering option. (NOTE: Data and plan limits still apply, so please check the terms of your plan before using Klink.)
FEATURES:
- Does NOT require rooting or a tethering plan to work
- One-time purchase fee -- upgrades are free
- Uses USB for longer battery life and greater speed
- Supports Windows (XP/Vista/7/32-bit/64-bit), Mac OS X 10.5 (or later), and Ubuntu.
- Written in C (NOT Java) for efficiency, speed, and lower power consumption.
* Handles hundreds of simultaneous connections. Klink can take on the most demanding applications.
* Is fast and capable of handling 4g speeds
- Can transparently rewrite "User-Agent" headers so that your PC browser will look like a mobile device when browsing web pages. This can save bandwidth by conveniently defaulting to the mobile version of websites.
- Designed so that network traffic effectively originates from the phone. This differs from rooted devices, which forward packets directly from the PC. Klink is not a modem!
What's in this version:
-Updated traffic rules for better compatibility with operating systems: this should eliminate
the need to exit a Homegroup on Windows 7. ... users and those using Klink as a WiFi adapter
(PC<->Phone<->WiFi) should enable the Allow Private Networks option under Klink's Setting menu
Others may wish to disable this option to isolate all private network traffic
*ویرایش*
مثل اینکه برای کانکت شدن باید به گوگل وصل شه و گوگل هم این سرویس رو برای ما بسته...:41:
beckham7
15-04-2011, 16:22
اتو کیل تسک کیللر رو خاموش کرده بودم،دوباره روشنش کردم الان مموری زیر 220-230 نمیره...
برا من که همیشه بین 150 تا 200 و هیچ مشکلی واسه سرعت و برنامه ها ندارد
ehsan_update
16-04-2011, 14:39
برا من که همیشه بین 150 تا 200 و هیچ مشکلی واسه سرعت و برنامه ها ندارد
مال منم همینطور.:20:
راستی دوستانی که آسفالت 6 رو به راحتی رو دیفای نصب کردن و بازی کردن لینک دانلودش رو اینجا بزارن تا ما هم دانلود کنیم.
مرسی:40:
دوستان چطوری میتونم فایلهای apk موجود رو گوشیمو که مثلا از مارکت دانلود کردم رو بلوتوث کنم؟
PersiAndroid
17-04-2011, 10:25
قیمت امروز بوشهر 410
یه پچ برای دوربین تو xda دیدم که کیفیت عکاسی رو گفته بالاتر میبره گفتم بزارم اینجا شاید به کار بعضی ها بخوره . خودم تست نکردم .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Improve camera image quality - NEW PATCH!!! - v0.01
بچه ها که انتی فلتر دارن میتونن این لانچر رو بگیرین یه جا واسمون اپ کنن .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ali_nnn13
17-04-2011, 12:22
سلام به همگی دوستان...
یه خواهش دارم از دوستانی که دیفای رو از تهران تهیه کردن و گوشیشون زبان عربی هم ثاپورت میکنه...
اگه ممکنه یه عکس از جعبه گوشیشون بگیرین و آدرس دقیق فروشگاهی که ازش خریدن با ذکر قیمت بهم بگن...
ببخشید که زحمتتون میدم، انشالله جبران میکنم....:10:
بچه ها که انتی فلتر دارن میتونن این لانچر رو بگیرین یه جا واسمون اپ کنن .
آقا هادی عزیز، لینک مشکل داره ! میگه فایل پاک شده !
همگی موفق و شاد و سلامت باشین...:11:
matin_vv
17-04-2011, 16:30
دوستانی که این گوشی رو دارند. یک سوال!
تو این گوشی امکان انجام تنظیمات V P N هم وجود داره؟
beckham7
17-04-2011, 19:13
دوستانی که این گوشی رو دارند. یک سوال!
تو این گوشی امکان انجام تنظیمات V P N هم وجود داره؟
بله امکان انجام تنظیمات V P N هم وجود داره
unknown47
17-04-2011, 22:00
درود.راهی واسه استفاده از الارم گوشی نیست؟ (با برنامه ی task killer)
ببا تشکر
درود.راهی واسه استفاده از الارم گوشی نیست؟ (با برنامه ی task killer)
ببا تشکر
چرا بزارش تو ایگنور لیست برنامه اونوقت نمیکیلدش(:31:)...
Reza'orola
17-04-2011, 23:20
سلام دوستان خسته نباشید!
توروخدا کمک کنید من میخوام گوشی رو بگیرم اما نمی دونم از کجا بگیرم! قیمت اصلش چقدره؟ 500 تومن می ارزه نمی ارزه؟ یه جندتا فروشگاه خوب و قابل اطمینان معرفی کنید پخ بدید! کلی گیج شدم نمی دونم چکار کنم. با تشکر. :13:
beckham7
18-04-2011, 07:45
دوستان چطوری میتونم فایلهای apk موجود رو گوشیمو که مثلا از مارکت دانلود کردم رو بلوتوث کنم؟
راهش اینه که پسوند فایل apk رو به یه پسوند قابل بلوتوس واسه گوشی تبدیل کنی مثل mp3 بعد از ارسال به همون apk تغییر نامش بده البته به شرطی که گوشی مقابل هم یه فایل منیجر بجز منیجر اصلی گوشی داشته باشه
hamid_jigar
18-04-2011, 09:15
دوستان این گوشی hd فیلم برداری نمیکنه؟ فیلم های را به راحتی اجرا میکنه؟(با نرم افزار)
beckham7
18-04-2011, 10:49
گوشی hd فیلمبرداری نمیکنه و متاسفانه باید بگم کیفیت دوربینش در حد انتظار نیست
اما واسه پخش فیلم هیچ مشکلی نداره و انواع فرمتها رو براحتی پخش میکنه
سلام دوستان
قبلا نحوه ی فعال کردن gprs گوشی گفته شده.میخواستم بدونم چطور mms همراه اول رو فعال کنم؟
ba maram
18-04-2011, 19:53
سلام دوستان
قبلا نحوه ی فعال کردن gprs گوشی گفته شده.میخواستم بدونم چطور mms همراه اول رو فعال کنم؟
این سوال رو میباست تو تاپیک خودش میگفتید...
یه سری به سایت همراه اول بزنید
موفق باشید
سلام دوستان دیشب خواستم از 2.2.1 به همون 2.1 قبلی فلش بزنم با rds lite . مراحل رو تا آخر کامل رفت . ولی بعد که گوشی رو از کابل جدا کردم گوشیم دیگه روشن نمیشه !؟ :31:
به نظرتون کجای کار ایراد داره ؟! :13:--
----------------
الان یک رام از اینجا گرفتم 2.51.0
گوشی رو که وصل میکنم به کامپیوتر چراغ بالای ال سی دی روشن میشه به رنگ سفید .
برم دوباره یک رام بریزم ببینم چی میشه !
Arash0065
19-04-2011, 09:18
دوست عزیز کی واست رام 2.2.1 ریخته؟
احتمالا از روش نگهداری قابلیت دانگرید استفاده نکرده شما نمیتونی به رام 2.1 برگردی و باید با روش فیکس کردن sbf به 2.1 دانگرید کنی
یکی از دوستان که الان سربازی هست :31:
این روش رو توضیح بده ببینیم چیکار میشه کرد :11:
ehsan_update
19-04-2011, 09:22
دیشب خواستم از 2.2.1 به همون 2.1 قبلی فلش بزنم
میشه بگی چرا هادی جان؟ مگه اون 1 ,2.2 چش بود؟ ایشالا درست میشه.
من موندم آپدیت کنم به 2.2 یا نه.
Arash0065
19-04-2011, 09:24
گوشیت به بوت لودر میره؟
میخوای بیای تو یاهو که آنلاین واست توضیح بدم
نه به بوت لودر هم نمیره .
یاهوم فیلد شده . میخوای شماره بدم اس بده . یا همین جا بگو .
---------- Post added at 10:30 AM ---------- Previous post was at 10:26 AM ----------
میشه بگی چرا هادی جان؟ مگه اون 1 ,2.2 چش بود؟ ایشالا درست میشه.
من موندم آپدیت کنم به 2.2 یا نه.
این رام خوبی نبود که زدیم . اوایل مشخص نبود زیاد . اما سرعت منوها کم میشه و باطری که برای من 3-4 روز کار میداد الان 1-2 روزه تمام میشه .
شاید رام 2.2 بهتری باشه . رسمیش هم که دیگه بیاد خیالت راحت باشه . سی پی یو برای یک اس ام اس نوشتن تا 100% میره بالا . و ...
Arash0065
19-04-2011, 09:35
اگه به بوت لودر نمیره که همون مشکل دوستمون boys666 واست بوجود اومده از دست من هم کاری بر نمیاد ببین ایشون چگونه مشکلشون حل شد باید از اون طریق پیگیر باشی
من تا الان 10 مدل رام 2.2.1 ریختم حتی همین دیروز رام 2.2.2 هم ریختم روش ولی به راحتی به 2.1 برگشتم
واقعا وقتم خیلی پره والا آموزششو می نوشتم تا دوستان دچار مشکلهای اینچنینی نشن شرمنده
ولی سعی میکنم جمعه یکم رو آموزشش وقت بزارم اگه خواستید (البته اگه طالب نبودید بگید که آخه اینروزا سرم شلوغه)
بازم شرمنده p:
مشکل مسعود boys666 که یادمه حل شد !
بالاخره درست میشه . بریم ببینیم چی میشه . آموزشم وقت کنی بزاری که خوبه .
Arash0065
19-04-2011, 09:45
fire159 باطری گوشی رو در بیار دوباره جا بزن بعد کلید ولوم + و پاور رو نگه دار صفحه که روشن شد بعد ول کن گوشیو به pc وصل کن rsd lite رو باز کن ببین گوشیو میشناسه؟
همین الان هم گوشیرو که وصل میکنم گوشی رو میشناسه هم با rsd lite و هم بدون اون
Arash0065
19-04-2011, 10:09
خیلی خوبه
رام 2.2.1 که رو گوشیت بود رو بگیر با اون فلش کن فقط همون رام باشه ولاغیر
beckham7
19-04-2011, 11:38
به به میبینم که بازم دوستان خراب کاری کردن و اینجا شلوغ پلوغ شده:31:
انشاله درست میشه
اقا امروز بالاخره بعد از دو روز دانلود بازی modern combat2 رو نصب و بدون مشکل اجرا کردم
یکی از دوستان فک کنم ehsan update میگفت اجرا نمیشه
بالاخره 2.2 رسمی کی میاد؟
ehsan_update
19-04-2011, 13:25
اقا امروز بالاخره بعد از دو روز دانلود بازی modern combat2 رو نصب و بدون مشکل اجرا کردم
یکی از دوستان فک کنم ehsan update میگفت اجرا نمیشه
من از سایت pandaapp دانلودش کردم و وقتی وارد بازی میشدم با اینکه دیتا رو کپی کرده بودم جای درست بازم ازم درخواست میکرد که به ااینترنت وصل بشم و sd data رو دانلود کنم.
شما از کجا دان کردی بکام جان؟:20:
خیلی خوبه
رام 2.2.1 که رو گوشیت بود رو بگیر با اون فلش کن فقط همون رام باشه ولاغیر
آخه اون رام رو خودم نريختم كه بدونم كدوم رام هست .
بايدصبركنم يك سال ديگه كه فرهاد از سربازي مياد خودش درستش كنه ! :27:
ميتونم هم تمام رامهاي 2.2.1 رو تست كنم :18:
Arash0065
19-04-2011, 14:19
صبرکن الان بهت میگم کدوم رامو ریختی بعد واست لینک دانلودش رو هم میزارم :D
---------- Post added at 03:19 PM ---------- Previous post was at 03:14 PM ----------
اگه اون screenshot بنچمارک 2.2.1 که تو صفحه 103 و پست شماره 1021 مربوط به گوشی شماست رامت 3.4.3 هست
اینم لینک دانلودش
صبرکن الان بهت میگم کدوم رامو ریختی بعد واست لینک دانلودش رو هم میزارم :D
---------- Post added at 03:19 PM ---------- Previous post was at 03:14 PM ----------
اگه اون screenshot بنچمارک 2.2.1 که تو صفحه 103 و پست شماره 1021 مربوط به گوشی شماست رامت 3.4.3 هست
اینم لینک دانلودش
کد:
ايول . خودشه. اصلا" يادم نبود كه فرهاد يك عكس ازش اينجا گذاشته بود !مرسي آرش جان . الان دانشگاهم دارم دانلود ميكنم بعد برم خونه فلش كنم ببينم چي ميشه :46:
beckham7
19-04-2011, 16:38
من از سایت pandaapp دانلودش کردم و وقتی وارد بازی میشدم با اینکه دیتا رو کپی کرده بودم جای درست بازم ازم درخواست میکرد که به ااینترنت وصل بشم و sd data رو دانلود کنم.
شما از کجا دان کردی بکام جان؟:20:
منم دقیقا از pandaapp دان کردم
من وقتی بازی رو دفعه اول اجرا کردم پیام داد که نمیدونم احتیاج به چقدر فضای خالی واسه اجرا داره وقتی فضا خالی بهش دادم همین پیام دانلود دیتا داد فهمیدم مشکل جای دیگست تو سایت پاندا دوباره مدرن کمبت رو سرچ کردم که دیدم ای بابا دو ورژن از ورژن 2 این بازی تو سایت هست که اشتباه من این بوده app من ورژن جدیدس و دیتام ورژن قبلی خلاصه ورژن قبلی مدرن کمبت 2 رو دان کردم و بازی اجرا شد
شاید شما هم too:46:
آرش جان فلش زدم گوشی از مرگ نجات پیدا کرده ظاهرا و الان رفته تو حالت کما :31:
فقط به یک شوک دیگه احتیاج داره
رو آرم موتورولا گیر کرده ؟!
دوباره فلش کنم یا نه ؟
نکنه مشکل از ویندوزم باشه ؟ حالا امشب با لپ تاپ برادرم تست میکنم ببین چی میشه .
Arash0065
19-04-2011, 22:53
حالا يه بار wipe کن ببين مياد بالا يا نه؟
براي وايپ بايد کليد ولوم - رو نگه داري گوشيو روشن کني وقتي علامت مثلث خطر اومد کليدهاي ولوم را باهم نگه دار تا منو ريکاوري ظاهر بشه
حالا wipe کن
درست شد آرش :10:
البته وایپ نکردم . دیشب دوباره همونو فلش زدم ایندفعه همون در حال فلش کردن آرم موتورولا و موتوبلور اومد و گوشی روشن شد .
مرسی
جالبه که ایندفعه به نظر میاد سرعت بهتر شده !!
بهترین رامی که تست کردی چی بوده آرش جان .
خوب خدا رو شکر که درست شد مال منم درست شد ولی همچنان مشکل نشناختن باطری و پریدن انتن موقع مکالمه و بعضی اوقات ریست خود به خودی هم داره ولی بهترین رام های 2.2 که موجود هست اینا هستن که از اینجا میتونی دانلود کنی:
من که تا الان 10 گیگ رام دانلود کردم ولی هیچ کدوم مشکلم رو حل نکردن
---------- Post added at 07:37 PM ---------- Previous post was at 07:33 PM ----------
بهترین رامهایی که من تا الان تست کردم از لینک بالا تو قسمت 2.2.1 هست
یعنی 2.1 اصلی هم مشکل رو حل نکرده ؟ وایپ کردی ؟
خدا کنه با 2.2 اصلیش درست بشه . من که الان مشکل کاهش سرعت رو که قبلا" با همین رام 2.2.1 داشتم رو هم ندارم ! شایدم بهش عدت کردم خودم نمیفهمم :31:
اما خوب میخوام رام های دیگه هم تست کنم ببینم چی میشه . کدوم بهتره .
همه این رام ها رو میشه با rsd lite فلش کرد یا نه ؟
Arash0065
21-04-2011, 15:19
یه رام جدید 2.2.2 تو xda معرفی شده که رام عربی ولی هنوز NAND Backup ندادند بیرون که من تست کنم اگه همینجوری فلش کنم هم دیگه نمی تونم به 2.1 دانگرید کنم اگه کسی میتونه امتحان کنه بگه تا براش لینک بزارم
Hamid_pro
21-04-2011, 15:59
سلام
ارش حفظ قابلیت دانگرید که گفته بودی چجوریه و ایا همه رامها این ویژگی رو دارند؟
راستی قابل توجه دوستان، من گوشی رو اول هفته گرفتم 460 تومن.البته ارزونتر هم بود ولی خواستم از جای مطمئن بگیرم. اگه کسی میخواد بگه ادرس بدم
یعنی 2.1 اصلی هم مشکل رو حل نکرده ؟ وایپ کردی ؟
خدا کنه با 2.2 اصلیش درست بشه . من که الان مشکل کاهش سرعت رو که قبلا" با همین رام 2.2.1 داشتم رو هم ندارم ! شایدم بهش عدت کردم خودم نمیفهمم :31:
اما خوب میخوام رام های دیگه هم تست کنم ببینم چی میشه . کدوم بهتره .
همه این رام ها رو میشه با rsd lite فلش کرد یا نه ؟
بله میشه فقط یه موضوعی هستو اونم اینه که من دیگه نمیتونم به 2.1 برگردم و باید منتظر رام رسمی 2.2 باشم ولی خوب تو قسمت 2.2.1 ها من JRDNEM_U3_3.4.2_145-003 و JRDNEM_U3_3.4.2_155-002 و JRDNEM_U3_3.4.3-3 رو امتحان کردم و فرقی با هم نداشتن همشون یه جورا ولی اصلا سراغ رام 2.2.2 نرو
---------- Post added at 07:57 PM ---------- Previous post was at 07:56 PM ----------
من الان دارم اینو 3.4.2-74 korea.sbf.zip دانلود میکنم بزار تستکنم خبرش رو میدم
از من بویلد نامبر 11-3.4.3 هست که 2.2.1 هم هست . ولی نمیدونم میتونم 2.2.1 هایی که گذاشتی رو تست کنم یا نه ؟
البته اگر مشکلی پیش بیاد میتونم به همین که الان دارم برگردم . ظاهرا " ؟
راستی خبری از 2.2 رسمیش نیست ؟
Arash0065
21-04-2011, 21:08
آقا اين 2.2.2 ها چه مشکلي دارن مگه؟
کسي داوطلب نشده رامي که من گفتمو تست کنه ؟
تنها رام فرويو فول فارسي هست مثل رام اکلير 2.54.0 فارسي داره البته منظورم از داوطلب اونايي که ديگه نمي تونن به 2.1 دانگريد کنن چون بانصب اين رام ديگه نميشه به 2.1 برگشت
Hamid_pro
22-04-2011, 06:31
تنها رام فرويو فول فارسي هست مثل رام اکلير 2.54.0 فارسي داره البته منظورم از داوطلب اونايي که ديگه نمي تونن به 2.1 دانگريد کنن چون بانصب اين رام ديگه نميشه به 2.1 برگشت
دوست عزیز این حفظ قابلیت دانگرید که گفته بودی چجوریه و ایا همه رامها این ویژگی رو دارند؟
ا
راستی خبری از 2.2 رسمیش نیست ؟
2.2 رسمی خیلی وقته که معرفی شده. تو این صفحه تمامی رامهای custom و official لیست شده اند.
ba maram
22-04-2011, 08:34
سلام بچه های قدیم و جدید دیفای
من میخوام به 2.2 رسمی ارتقاش بدم! چند تا سوال داشتم...ممنون میشم پاسخ داده شه
1- فارسی ساپورت میکنه؟(فقط برای خوندن اس ام اس)
2-کار سختی هست؟؟
3-آموزشش چطوریاست واسه ما مبتدیا؟؟
ممنون
نه عزیز جان برای برای این قسمت از اسیا که ما هستیم هنوز رام رسمی نیومده فقط یه رام برای خود کره دادن بیرون که اونم اعتباری بهش نیست و ممکنه مشکلات انتن دهی داشته باشه من دانلودش کردم اجازه بدید من تست کنم اگر خوب بود میگم که شما هم نصب کنید
---------- Post added at 11:12 AM ---------- Previous post was at 11:11 AM ----------
از همون جهت که دیگه نمیتونید به رام 2.2 برگردید گفتم نصب نکنید
کدوم رام رو که شما گفتی لینک بده من نصب میکنم.
لینک آخرین ورژن برنامه satVsel رو کسی داره؟؟؟ کدشو دارم ولی به مارکت وصل میشه....
beckham7
23-04-2011, 11:11
من یه فلش لایت میخام چندتا نصب کردم جواب نداد لازم دارم کسی تست شده بزاره ممنون میشم
Froyo now available for the Motorola Defy
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدf]i
بچه ها این آپدیت فقط مال t-mobile هست یا نه ؟!
والا هادی خان تو سایت موتورولا که زده آپدیت دیفای واسه امریکای شمالی و چیزی از تی موبایل نگفته ولی اگه منظورش همون تی موبایل باشه که بیخیالش بشین وگر نه دودمانتون رو به باد میده !:31: فعلا که over the air هستش و باید منتظر بمونیم
دوستان کسی لینک سالم از wallpaper و ringtone اورجینال اتریکس داره؟ من چند تا سایت تست کردم ولی همشون خراب بود یا میلتر:31: بودن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.