PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Defy | گوشي مقاوم موتورلا با دوربين 5 مگاپيكسلي و صفحه نمايش 3.7 اينچي

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13

mbioni66
11-09-2011, 19:43
یه رام 2.2 دیگه اگه دانلود کنی گوشیتم بالا میاد، مشکل از رامته دوست من.

vahid_defy
11-09-2011, 22:08
مرسی دوست من ولی خیلی رام دانلود کردم نشد

fire159
12-09-2011, 09:27
مرسی دوست من ولی خیلی رام دانلود کردم نشد
مشكل اصليت چيه !؟‌ واسه چي ميخواي روت كني ؟

zarbang
12-09-2011, 09:48
یکی به دادِ من برسه

وقتی مکالمه ی من تموم میشه گ.شی نزدیک یک دقیقه سرِ کال تایم هنگ میکنه

چیکار کنم؟

ehsan_update
12-09-2011, 10:42
سلام به همگی، چند روز نبودم الان رفتم xda دیدم ورژن بعدی رام سیانوژن(RC 1.5) رلیز شده، میتونید از این پیج دانلودش کنید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلطفا یکی از دوستان این لینک رو مستقیم کنه، ممنون میشیم :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالان تنها مشکل گوشی عدم رکورد ویدیو با کیفیت 720p هستش.
امکانات اضافه شده در این رام :

USB/Wifi/Bluetooth Tethering.
New set of kernel modules built from sources: MMC-fix, overclocking, multitouch
Camera: Touch to focus
Camera: video flashlight for red camera
N-point MultiTouch (persist.sys.multitouch)
Fixed geotags in the photos
Fixed dual SIM adapters which use Stk not working
Increase boot speed. (merged in CM7)
Bionic libc optimization (merged in CM7)
CrystalTalk (Voice filter)
Bootmenu 1.0.4 with adb modes and new Mass storage modes
Overscroll custom color (not only set by themes)
Adb over Network with warning
Camera shutter mute setting (persist.sys.camera-mute)
BusyBox v1.19.1-cm71 bionic
+ آندروید 2.3.5

fire159
12-09-2011, 10:44
یکی به دادِ من برسه

وقتی مکالمه ی من تموم میشه گ.شی نزدیک یک دقیقه سرِ کال تایم هنگ میکنه

چیکار کنم؟
احتمال زياد از رامت هست . من اوايل يك 2.2 غير رسمي فلش زدم همينطور بود .
اگر رامت اصلي هست يكبار فكتوري ريست كن ببين درست ميشه . از شماره هات يك كپي تو مموري بگير كه پاك نشن .
اگر با فكتوري ريست درست نشد بايد رام رو عوض كني / چيزي نيست درست ميشه . نرم افزرايه

vahid_defy
12-09-2011, 14:32
مشكل اصليت چيه !؟‌ واسه چي ميخواي روت كني ؟
میخوام به رام سیانوژن بزنم

vahid_defy
12-09-2011, 15:11
کی فارسی ساز رام 2.3.4 رو میدونه مال من stock rom هستش

ehsan_update
12-09-2011, 17:59
کی فارسی ساز رام 2.3.4 رو میدونه مال من stock rom هستش
دوست عزیز شما کافیه آخرین ورژن رام سیانوژن رو نصب کنید، فارسی رو کامل ساپورت میکنه، بهترین رام موجود برای دیفای همینه، مولتی تاچ + تاچ فوکوس و محیط زیبا و سرعت عالی و آخرین ورژن آندروید(2.3.5) رو با نصب کردن این رام میتونید داشته باشید :20:

vahid_defy
12-09-2011, 23:05
دوست عزیز گفتم که روت نمیشه منم میخام رام سیانوژن بزنم ولی نمیشه

fire159
13-09-2011, 10:43
دوست عزیز گفتم که روت نمیشه منم میخام رام سیانوژن بزنم ولی نمیشه
احتمالا" از رامت باشه . حالا بايد به 2.2 برگردي و بعد سيانوژن رو فلش بزني .

vahid_defy
13-09-2011, 12:24
احتمالا" از رامت باشه . حالا بايد به 2.2 برگردي و بعد سيانوژن رو فلش بزني .

یه چند تا رام 2.2 رسمی گرفتم ولی نمیزنه

اگه میشه فارسی ساز رام 2.3.4 رو بذارین منم با همین 2.3.4 کار کنم

fire159
13-09-2011, 13:07
یه چند تا رام 2.2 رسمی گرفتم ولی نمیزنه

اگه میشه فارسی ساز رام 2.3.4 رو بذارین منم با همین 2.3.4 کار کنم
كدوم 2.3.4 رو فلش زدي !؟
miui يا موتوگينگر !؟‌

2.2 نميزنه يعني چي !؟ گوشي رو نميشناسه يا چيز ديگه اي ؟

vahid_defy
13-09-2011, 13:29
رام رسمی از 2.3.4 هستش از این سایت گرفتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سرویس فلش هست
نه وقتی 2.2 رو میزنم گوشی رو میشناسه ولی بعد اینکه pass میده دیگه گوشی بالا نمیاد

mbioni66
13-09-2011, 19:10
دوستان رام miui بهتره و یا رام cyanogen mod 7 ؟ رامی هست که از اینا بهتر باشه ؟ البته من مشکل فارسی رام miui هم برطرف کردم، بدون در نظر گرفتن مشکل فارسی نظر بدید.

aghamili
13-09-2011, 19:34
سیانوژن!!!!!!!!!!

fire159
13-09-2011, 19:52
سیانوژن مصرف باطری بهتری داره
miui گرافیک های جالب تری داره و یک محیط متفاوت عرضه میکنه
هر 2 بهترین و معروفترین و مشهورترین رامهای کاستوم جهان هستن . که برای گوشی های زیادی هم پورت شدن .
اما واسه دیفای رام موتوگینگر هم به نظرم رام خوبی میاد .

red-bull
13-09-2011, 20:30
سلام دوستان
من میخوام با rsd lite یه رام فلش بزنم نمیشه fail میشه مشکل از کجاست گوشیه ؟ رامه؟ گوشیم بالا نمیاد!!!! لطفا کمک کنید

vahid_defy
13-09-2011, 20:32
داداش اگه موتو گینگر بزنی خیلی بهتره سرعت گوشی چند برابر میشه من یه بار امتحانش کردم مصرف باطری هم خوبه

fire159
14-09-2011, 08:12
سلام دوستان
من میخوام با rsd lite یه رام فلش بزنم نمیشه fail میشه مشکل از کجاست گوشیه ؟ رامه؟ گوشیم بالا نمیاد!!!! لطفا کمک کنید
احتمال زياد رامي كه دانلود كردي ناقص هست كه همچين پيغامي ميده .شايد اون لينك كه ازش دانلود ميكني خرابه . حالا چه رامي هست ؟ رسميه يا كاستوم ؟

red-bull
14-09-2011, 08:18
رام رسمیه 2.2 امارات. گوشیو روت کردم بعد اومدم سیانوژن بزنم نشد حالا دوباره میخوام 2.2 بزنم که نمیشه فایلم کامل دانلود شده نمیدونم چشه!!!

mbioni66
14-09-2011, 08:59
کسی لینک دانلود رام موتو گینگرو داره؟ محیط رام گینگر از miui بهتره؟

red-bull
14-09-2011, 09:35
کسی لینک دانلود رام موتو گینگرو داره؟ محیط رام گینگر از miui بهتره؟

forum.mobilestan.net/showthread.php?t=157336

fire159
14-09-2011, 10:24
رام رسمیه 2.2 امارات. گوشیو روت کردم بعد اومدم سیانوژن بزنم نشد حالا دوباره میخوام 2.2 بزنم که نمیشه فایلم کامل دانلود شده نمیدونم چشه!!!
نصب رام سيانوژن خيلي راحته و اصلا" مشكلي نداره . تعجب ميكنم بعضي ها نيمتونن فلش بزنن !

ببين واسه رام 2.2 امارات هم ببين گوشيت شارژ داره كه بتونه بالا بياد يا نه ؟ موتورولا يو اس بي درايور رو كه حتما روي كامپيوترت نصب كردي . rsd-lite هم كه ورژن جديدش رو نصب كني حله . ممكنه wipe كامل نكرده باشي و روي لوگوي موتو گير كنه .
پس قبل نصب رام 2.2 ببين ميتوني بري تو منوي ريكاوري و وايپ كني بعد دوباره برگرد تو منوي بوت لودر و 2.2 رو فلش بزن .

کسی لینک دانلود رام موتو گینگرو داره؟ محیط رام گینگر از miui بهتره؟ بخش رامها

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

red-bull
14-09-2011, 10:39
باطری شارژ داره .یو اس بی درایور هم نصبه. Rsd lite ‎هم آخرین ورژنش نصبه قبل از نصب هم وایپ میکنم اما وقتی استارت رو میزنم مینویسه faid ‎. رام هم کامل دانلود کردم مشکلی نداره!!!!

mbioni66
14-09-2011, 10:44
حالا محیط رام miui زیباتره و یا موتو گینگرو ؟

fire159
14-09-2011, 11:12
باطری شارژ داره .یو اس بی درایور هم نصبه. Rsd lite ‎هم آخرین ورژنش نصبه قبل از نصب هم وایپ میکنم اما وقتی استارت رو میزنم مینویسه faid ‎. رام هم کامل دانلود کردم مشکلی نداره!!!!
نبايد اينطوري باشه ؟ تو منوي بوت لودر كه ميري واسه فلش زدن !!

---------- Post added at 12:12 PM ---------- Previous post was at 12:10 PM ----------

حالا محیط رام miui زیباتره و یا موتو گینگرو ؟
miui رو من فلش زده بودم . يك محيط جديد داره . تركيب آيفون و آندرويده يه جورايي .
موتوگينگر رو نتونستم رو آرم موتو گير ميكيرد ومنم بيخيالش شدم .
خودت ميتوني 1ساعت بشيني جفتشون رو تست كني . هر كدوم بهتر بود به ما هم بگي . :46:

mbioni66
14-09-2011, 11:51
روچشم دوست من، تست میکنمو نظرمو میگم

red-bull
14-09-2011, 11:57
بله میرم تو منوی بوت لودر هر کاری که لازمه انجام میدم اما نمیدونم چرا نمیشه !!!!

ehsan_update
14-09-2011, 13:53
لینک مستقیم آخرین ورژن رام سیانوژن (RC1.5) :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

modernamir
14-09-2011, 18:13
نمی دونم چرا توی CM7 RC1.5 توی فیلمبرداری، فیلم خیلی بد گرفته میشه، یه جورایی کج و کوله میشه اما توی عکاسی کاملاً خوبه، توی RC1 چنین مشکلی نبود.
کسی چنین مشکلیو داره؟
لنزمم قرمزه.

fire159
14-09-2011, 19:21
نمی دونم چرا توی CM7 RC1.5 توی فیلمبرداری، فیلم خیلی بد گرفته میشه، یه جورایی کج و کوله میشه اما توی عکاسی کاملاً خوبه، توی RC1 چنین مشکلی نبود.
کسی چنین مشکلیو داره؟
لنزمم قرمزه.
اول یکبار فکتوری ریست کن . ممکنه حل بشه . نشد دوباره رام رو فلش بزن ببین چی میشه

aghamili
14-09-2011, 20:15
بله میرم تو منوی بوت لودر هر کاری که لازمه انجام میدم اما نمیدونم چرا نمیشه !!!!
مشکلت فک کنم از ورژن usb deriver و rsd litet هست! ورژن 5 rsdlite رونصب کن

modernamir
14-09-2011, 20:30
اول یکبار فکتوری ریست کن . ممکنه حل بشه . نشد دوباره رام رو فلش بزن ببین چی میشه
با این کار و نصب چند باره رام بازهم جواب نداد، اما فکر می کنم مشکل از کدک پخش فیلم گوشی باشه چون وقتی MX Player رو نصب کردم و از پخش کدک نرم افزاریش استفاده کردم (SW)، فیلم خوب پخش شد، اما به صورت عادی وقتی تو گوشی پخش میشه انگار فیلم را به کناره ها می کشید

vahid_defy
15-09-2011, 08:14
سلام دوستان یکی آدرس رام 2.2 رسمی رو بزاره من دانلود کنم چون گوشی من به 2.2 فلش نمیزنه ممنون

fire159
15-09-2011, 08:23
سلام دوستان یکی آدرس رام 2.2 رسمی رو بزاره من دانلود کنم چون گوشی من به 2.2 فلش نمیزنه ممنون

فكر كنم 2-3 صفحه بري عقب آدرسش رو كه مال سايت موبيلستان هست رو خودم يا دوستان ديگه گذاشته باشن .

mbioni66
15-09-2011, 08:35
دوستان من دیروز ویندوز لپ تاپمو عوض کردم (ویندوز 7 64bit). نرم افزار Rsd-Lite رو همراه با درایور موتورولا نصب کردم. الان که میخوام به رام 2.2 با نرم افزار Rsd-Lite فلش بزنم، وقتی راممو باز میکنم دکمه استارت فعال نمیشه که بخوام رامو فلش بزنم، تو ویندوز قبلیم هیج مشکلی نداشتم، کسی میتونه کمکم کنه؟

mbioni66
15-09-2011, 09:02
دوستان ویندوز لپ تاپمو عوض کردم (ویندوز 7 64 بیت ریختم). الان درایور موتورولا و هم نرم افزار Rsd-Lite رو نصب کردم، وقتی راممو رو انتخاب میکنم که فلش کنم دکمه استارت فعال نمیشه که فلش بزنم، تو ویندوز قبلیم درست بود، لطفا راهنماییم کنید.

fire159
15-09-2011, 11:37
دوستان ویندوز لپ تاپمو عوض کردم (ویندوز 7 64 بیت ریختم). الان درایور موتورولا و هم نرم افزار Rsd-Lite رو نصب کردم، وقتی راممو رو انتخاب میکنم که فلش کنم دکمه استارت فعال نمیشه که فلش بزنم، تو ویندوز قبلیم درست بود، لطفا راهنماییم کنید.
مشكل از همون ويندوز 7 هست .
بعضي ورژنهاي rsd-lite و موتو يو اس بي درايور با وين 7 هماهنگ هستن .

ehsan_update
15-09-2011, 11:41
سعی کن ورژن های مختلف RSD Lite رو امتحان کنی، چون بعضی هاشون با ویندوز 64 بیتی مشکل دارن...

vahid_defy
15-09-2011, 12:16
راسته که میگن اگه آندروید مارکت ورژن جدیدشو بزنی میتونی باهاش کار کنی
در ضمن این سانوژن آندروید مارکت نداره از گجا پیدا کنم

mbioni66
15-09-2011, 13:08
از دوستان تاحالا کسی موتوگینگرو فلش زده؟من فلش زدم رو آرم موتورولا گیر میکنه.کسی میتونه راهنماییم کنه؟

ahmad97
15-09-2011, 13:46
به به هادی جان تبریک اتریکس خریدی؟ ما همون دیفای رو هم از دست دادیم ! یکی از رفقا اومد ازش خوشش اومد دادم بهش البته اونم جیبمو ساپورت کرد :31:
الان ex 115 گرفتم از دیفای هم بهتره اصلا یک فاز دیگه میده !! هر روز باهش فوتبال میزنم آخ نمیگه:21:
شاید اگه دیفای+ اومد بخرمش ولی الان پول جمع کردم واسه ایفون 5 که اومد برم تو کارش
به بچه های گروه ex115 هم سری بزن

*IN*
16-09-2011, 20:49
کسی لینک گالری دیفالت گوشی رو داره؟؟؟
سیانوژن ریختم از گالریش خوشم نمیاد...

ehsan_update
16-09-2011, 23:16
آموزش فعال سازی مولتی تاچ دیفای در رام سیانوژن ورژن RC 1.5 :

برای این کار باید برنامه Terminal Emulator رو از منوی اصلی گوشی باز کنید و در اون عبارت زیر رو وارد کنید و اینتر رو بزنید :

su
setprop persist.sys.multitouch 5

بعد از این کار گوشی رو یک بار ریستارت کنید و از مولتی تاچ همیشگی لذت ببرید... :20:
توجه: این کار فقط در رام سیانوژن و اونم فقط روی ورژن RC 1.5 قابل انجام هست.

fire159
17-09-2011, 08:15
به به هادی جان تبریک اتریکس خریدی؟ ما همون دیفای رو هم از دست دادیم ! یکی از رفقا اومد ازش خوشش اومد دادم بهش البته اونم جیبمو ساپورت کرد :31:
الان ex 115 گرفتم از دیفای هم بهتره اصلا یک فاز دیگه میده !! هر روز باهش فوتبال میزنم آخ نمیگه:21:
شاید اگه دیفای+ اومد بخرمش ولی الان پول جمع کردم واسه ایفون 5 که اومد برم تو کارش
به بچه های گروه ex115 هم سری بزن\
مرسي احمد جان . ايشالا نصيب شما هم بشه . :46:
ex115 هم چشم .

beckham7
17-09-2011, 09:56
سلام دوستان
مشكل من هنوز پابرجاست و حداقل تو اين فروم حل بشو نيست مطمننا

چطور ميتونم دوباره 2.1 رو گوشي بريزم ؟ بايد چه كاركنم شايد راهي پيدا بشه
گوشي هنوز باطري رو نميشناسه و هر چقدر رامم عوض كردم فايده نداشته و رو ارم موتو گير ميكنه

vahid_defy
17-09-2011, 10:09
سلام دوستان

مشكل من هنوز پابرجاست و حداقل تو اين فروم حل بشو نيست مطمننا

چطور ميتونم دوباره 2.1 رو گوشي بريزم ؟ بايد چه كاركنم شايد راهي پيدا بشه
گوشي هنوز باطري رو نميشناسه و هر چقدر رامم عوض كردم فايده نداشته و رو ارم موتو گير ميكنه
داداش با باطری شارژکن اکسترنال شارژ کردی ببینی باطری رو میشناسه یا نه؟
و اگه رو آرم موتورولا گیر کرده باید یه بار full wipe کنی تا گوشی بالا بیاد و اگه موقع فلش زدن از 2.1 به 2.2 از full sbf فلش زده باشی اونوقت دیگه نمیتونی برش گردونی به ورژن پایین باید موقع فلش زدن از 2.1 به 2.2 با fixed sbf و nandroid backup فلش میزدی
به اینجا هم یه کوچولو نگاه کن شاید به دردت بخوره

beckham7
17-09-2011, 11:53
داداش با باطری شارژکن اکسترنال شارژ کردی ببینی باطری رو میشناسه یا نه؟
و اگه رو آرم موتورولا گیر کرده باید یه بار full wipe کنی تا گوشی بالا بیاد و اگه موقع فلش زدن از 2.1 به 2.2 از full sbf فلش زده باشی اونوقت دیگه نمیتونی برش گردونی به ورژن پایین باید موقع فلش زدن از 2.1 به 2.2 با fixed sbf و nandroid backup فلش میزدی
به اینجا هم یه کوچولو نگاه کن شاید به دردت بخوره
باتري رو از همون ثانيه اول كه اينجور شد با شارژر اكسترنال خاستم شارژ كنم ولي اصلا شارژش نميكنه چندباري هم كه شارژش كردم با منبع (بردم پيش موبايلي)بوده و لا غير
اون چند دفعه اول كه به شارژر خرچنگي زدم مطمئنم باتري مشكلي نداشته ولي شارژش نميكرد بدشانسي منه ديگه
الانم باتري رو حالت بوت ميشناسه و فلشم ميزنم مشكل نداره اما موقعي كه به شارژ ميزنم علامت؟ رو باتريه و نميشناسش و گوشي هم كه وقتي روشنش ميكنم رو علامت موتورولا گير ميكنه هزار با هم وايپ و كش كردم

ehsan_update
17-09-2011, 16:16
باتري رو از همون ثانيه اول كه اينجور شد با شارژر اكسترنال خاستم شارژ كنم ولي اصلا شارژش نميكنه چندباري هم كه شارژش كردم با منبع (بردم پيش موبايلي)بوده و لا غير
اون چند دفعه اول كه به شارژر خرچنگي زدم مطمئنم باتري مشكلي نداشته ولي شارژش نميكرد بدشانسي منه ديگه
الانم باتري رو حالت بوت ميشناسه و فلشم ميزنم مشكل نداره اما موقعي كه به شارژ ميزنم علامت؟ رو باتريه و نميشناسش و گوشي هم كه وقتي روشنش ميكنم رو علامت موتورولا گير ميكنه هزار با هم وايپ و كش كردم
الان مشکل شما رو تو فروم xda مطرح کنم حتما جواب میگیریم، لینک پستی که اونجا میذارم رو برات پ.خ میکنم. نگران نباش حتما اونا میتونن یه راه حلی برات پیدا کنن. :10:
اینم آی دی منه ادم کن بیشتر راجع به مشکلت حرف میزنیم : ehsan_yany@yahoo.com

ehsan_update
17-09-2011, 16:51
دوستان الان یه مطلب تو فروم xda پیدا کردم که با استفاده از اون میشه مشکل شارژ نشدن باتری رو حل کرد، البته مسولیتش با خودتونه و من خودم شخصا این روش رو امتحان نکردم، ولی مثل اینکه جواب میده:

beckham7
17-09-2011, 17:27
سلام
احسان جان خیلی اقایی انشاله بتونم جبران کنم
اینجا هم خودم مطرح کردم

اینجا هم کسی دقیقا مشکل منو داشته

منتها شروع کننده تاپیک اخرش نگفته مشکلش چطور حل شده یا اصلا حل شده یا نه؟
مرسی دستدرنکنه امیدوارم با کمک شما و دیگر دوستان حل بشه:11::10:

ehsan_update
17-09-2011, 21:59
سلام
احسان جان خیلی اقایی انشاله بتونم جبران کنم
اینجا هم خودم مطرح کردم

اینجا هم کسی دقیقا مشکل منو داشته

منتها شروع کننده تاپیک اخرش نگفته مشکلش چطور حل شده یا اصلا حل شده یا نه؟
مرسی دستدرنکنه امیدوارم با کمک شما و دیگر دوستان حل بشه:11::10:
خواهش میکنم، وظیفمه، 2 نفر جواب پست من رو دادن مثل اینکه، اولیش گفته طبق روش زیر باتری رو شارژ کن بعد سعی کن رام فلش بزنی :

این روش به نظر میرسه مشکل باتری رو حل کنه، اگه با انگلیسیش مشکل داشتی بهم بگو راهنماییت میکنم.
نفر دوم هم گفته رام های دیگه رو امتحان کن، مثل رام Nordic یا رام زیر که خود Quarx اون رو پیشنهاد داده:

فعلا سعی کن باتری رو یه جوری درست کنی، بعد سعی کن ورژن های مختلف RSD lite رو دانلود کنی و اون رام هایی که گفتم رو باهاشون فلش بزنی، حتما حل میشه.

یه سوال تا حالا با موفقیت رام رو گوشیت ریختی؟ یا این اول باره که اینجوری شد؟

beckham7
18-09-2011, 17:04
خواهش میکنم، وظیفمه، 2 نفر جواب پست من رو دادن مثل اینکه، اولیش گفته طبق روش زیر باتری رو شارژ کن بعد سعی کن رام فلش بزنی :

این روش به نظر میرسه مشکل باتری رو حل کنه، اگه با انگلیسیش مشکل داشتی بهم بگو راهنماییت میکنم.
نفر دوم هم گفته رام های دیگه رو امتحان کن، مثل رام Nordic یا رام زیر که خود Quarx اون رو پیشنهاد داده:

فعلا سعی کن باتری رو یه جوری درست کنی، بعد سعی کن ورژن های مختلف RSD lite رو دانلود کنی و اون رام هایی که گفتم رو باهاشون فلش بزنی، حتما حل میشه.

یه سوال تا حالا با موفقیت رام رو گوشیت ریختی؟ یا این اول باره که اینجوری شد؟

اره قبل اینکه اینجور بشه ریختم و مشکل نداشته گفتم به سیانوژنم اپدیتشم کردم که اینجور شده
الانم رام میگیره منتها بالا نمیاد رو ارم موتو گیر میکنه و باتریم نمیشناسه

beckham7
18-09-2011, 18:52
احسان جان لینک رامی که دادید این نیست؟

JRDNEM_U3_3.4.2_179-002_DEBLUR_SIGN_SIGNED_UCAJRDNEMARAB1B80AA03A.0R_P DS03C_USAJRDNFRYORTCEE_P016_A016_HWp3_Service1FF.s bf.gz
Size: 188.12 MB

اگه همینه که دانودش کردم فایده نداشت
اگه هم نیست لینک دیگه نداره چون فیلتره با وی بی ان ارور میده
:11:

beckham7
18-09-2011, 21:51
Wipe data/cache using stock recovery, Flash full SBF.
استوک ریکاوری چیه؟ ؟
فول فلش مگه با همین فلشی که با rsd میزنیم فرق میکنه؟؟

ehsan_update
18-09-2011, 22:54
Wipe data/cache using stock recovery, Flash full SBF.
استوک ریکاوری چیه؟ ؟
فول فلش مگه با همین فلشی که با rsd میزنیم فرق میکنه؟؟
استوک ریکاوری همون ریکاوری خود گوشی هست که اول روش بوده، باید دکمه پاور + ولوم داون رو همزمان فشار بدی تا واردش بشی
فول فلش هم همون fbs هایی هست که با rsd فلش میزنی. در مورد اون رام هم من خودم دانلودش نکردم ولی تو xda اون رو پیشنهاد دادن.
الان باتریت شارژ داره؟ یه نفر گفت اگه باتری شارژ کافی نداشته باشه نمیشه رام رو به صورت کامل فلش زد و اینطوری رو علامت M هنگ میکنه!

احتمالا مشکل از همون شارژ کم باتری باشه.
راستی این رام رو امتحان کردی؟ JRDNEM_U3_3.4.2_177-005_NORDIC_SIGN_SIGNED_UCAJRDNEMARAB1B80AA03A.0R_P DS03C_USAJRDNFRYORTNORD_P003_A001_HWp3_Service1FF. sbf

من با رام های دیگه نمیتونستم سیانوژن بریزم ولی با این رام 2.2 بدون کوچکترین مشکل سیانوژن رو اجرا کردم...

---------- Post added at 11:54 PM ---------- Previous post was at 11:51 PM ----------

یه سری هم به پستی که تو xda زدم بزن، 6 نفر نظر دادن... اکثرا گفتن باید wipe data / cache / dalvic انجام بدی و مشکل باتریت رو هم طبق این لینک حل کنی :

donpedro
19-09-2011, 07:34
خواهش میکنم کمک کنید.دیروز گوشیم از دستم افتاد.از چشمه راه پله 4 طبقه اومد پایین. همه چیرش سالمه ولی رنگ های صفحش همه به هم خورده...چی کنم؟ درست میشه؟ قطعاتش هست؟؟

fire159
19-09-2011, 07:58
خواهش میکنم کمک کنید.دیروز گوشیم از دستم افتاد.از چشمه راه پله 4 طبقه اومد پایین. همه چیرش سالمه ولی رنگ های صفحش همه به هم خورده...چی کنم؟ درست میشه؟ قطعاتش هست؟؟
متاسفم براتون . حداقل يك طبقه هم افتاده بود طوريش نميشد . يعني همه چي درست كار ميكنه و فقط رنگهاي ال سي دي قاط زده !؟
بايد تهران دنبالش بگردي و تعميرگاههاي موبيل كار درست سر بزني . اگر اينجا گيرت نياد ميتونن بعضي هاشون از دبي برات بيارن .

beckham7
19-09-2011, 08:45
ستوک ریکاوری همون ریکاوری خود گوشی هست که اول روش بوده، باید دکمه پاور + ولوم داون رو همزمان فشار بدی تا واردش بشی
احسان جان رام nodricرو هم ريختم
ولوم+ و پاور كه وارد منوي بوت ميشه ديگه
اونجا كه اصلا استوك ريكاوري نداريم
استوك ريكاوري چجوريه؟

beckham7
19-09-2011, 09:05
اگه تا شب درست نشد
ميخام باتري بخرم منتها اينترنتي نه چون ميترسم جنس خوب ندن
كسي از دوستان ميتونه زحمتشو بكشه قبل از فرستادنش هزينشو براش ميفرستم شرمنده راهي ندارم
از يه طرفم اگه باتري خرابه چرا تو بوت خوبه و اگه شارژ داشته باشه ميشه فلش زد گوشيو؟؟

ehsan_update
19-09-2011, 11:28
احسان جان رام nodricرو هم ريختم
ولوم+ و پاور كه وارد منوي بوت ميشه ديگه
اونجا كه اصلا استوك ريكاوري نداريم
استوك ريكاوري چجوريه؟
بکام جان دقت کن ببین چی نوشتم :
دکمه پاور + ولوم داون یعنی دکمه پاور و ولوم پایین ( همونی که باهاش صدا رو کم میکنی! :31: )
در ضمن به فکر خریدن باتری نباش چون باتریت مشکل نداره! این گوشیه که باتری رو نمیشناسه که به علت رامیه که روش ریختی. قبلا هم گفتم سعی کن باتریت رو شارژ کنی به هر نحوی که امکان داشته باشه! اگه با شارژر اکسترنال نشد، با روش زیر شارژش کن :

خیلی ساده توضیح داده، اگه ازش سر در نمیاری بهم بگو تا خلاصش رو برات بنویسم.
راستی آی دی یاهوت رو هم برام پخ کن قدم به قدم بهت بگم چیکار کنی

beckham7
19-09-2011, 18:12
من خوزستانم شوشتر
این مشکل با فلش و وایپو این چیزا حل بشو نیست

vafa1353
19-09-2011, 22:39
من خوزستانم شوشتر
این مشکل با فلش و وایپو این چیزا حل بشو نیست
دوست عزيز به جاي خريد باطري گوشيت رو يا بيار يا بفرست براي يكي از بچه هايي كه بهش اطمينان داري تا با باطري گوشي خودش برات فلش بزنه....بهترين راه همينه البته ميشه باطريت رو هم با گوشيش شارژ كنه ولي تو راه دوباره خالي ميكنه...اگر اونجا بتوني ببري يكي با گوشيه ديفاي شارژش كنه كه حله...

vafa1353
19-09-2011, 23:10
از اين روش هم ميتونيد براي شارژ باطري استفاده كنيد

اين هم تقريبا همونه كه هم زمان هم باطري شارژ ميشه و هم گوشي به يو اس بي وصل ميشه...

beckham7
20-09-2011, 07:34
مشكل اينه كه باطري من low نميزنه و همين كه چند باري دادم موبايلي برام شارژ كرده بيشتر از ده بار تا حالا باش فلش زدمه باتري تو bootloader ok

fire159
20-09-2011, 07:49
دوست عزيز به جاي خريد باطري گوشيت رو يا بيار يا بفرست براي يكي از بچه هايي كه بهش اطمينان داري تا با باطري گوشي خودش برات فلش بزنه....بهترين راه همينه البته ميشه باطريت رو هم با گوشيش شارژ كنه ولي تو راه دوباره خالي ميكنه...اگر اونجا بتوني ببري يكي با گوشيه ديفاي شارژش كنه كه حله...
منم موافقم .
بکام جان با این rsd-lite هم یک تستی بزن

RSD Lite 5.4.4 Released

بالاخره بعد از ورژن ناموفق 5.3.1 ورژن 5.4.4 ریلیز شد

فعلا مشکلی گزارش نشده و می تونید به راحتی استفاده کنید

و حتما از آخرین نسخه درایور ها استفاده کنید با تشکر از negro مدیر بخش موتورولا فروم موبیلستان

و اینم جدیدترین ورژن موتورولا یو اس بی درایور

mbioni66
20-09-2011, 15:24
دوستان رام جدید چیزی نیومده؟

ehsan_update
20-09-2011, 16:53
دوستان رام جدید چیزی نیومده؟
چرا رام MS2Ginger اومده ولی برای گوشی هایی که لنز قرمز دارند، به نظر رام جالبی میاد من که لنزم سبزه امتحان نکردم، مشخصات این رام :

- Rom based on leaked china Milestone 2 rom build (4.5.3 - 63)
- undervolted (38/300 48/600 52/800 58/1000)
- language support: ger, it, pt, nl, fr, es, gb, us, ch
- no battery drain.
- 30h normal use, 32% left.
- ready for daily use
- 720p record with stock camera app (red lens) mpeq4/m4v codec only
- no problems with LED flash light for MB525
- call recording
- social buzz (facebook contact sync)
- deodexed
- panorama mode for camera

همونطور که میبینید فیلمبرداری 720p و عکاسی Panorama و مصرف کم باتری و توانایی ضبط مکالمه و آندروید 2.3.4 از مشخصات اصلی این رامه ...

johnypersian1656
20-09-2011, 17:55
این رام رو روی مایلستون 2 من دارم . رام خوبی هستش.

beckham7
20-09-2011, 18:27
اپدیت جدید رrsd و درایور رو و هم دانلود کردم هیچ
دوستان ببخشید کدومتون فکری داره برا گوشی من یعنی بجز فلش زدن میتونه کار دیگه روش بکنه بفرستمش براش یا اگه بلده بخودم بگه چیکار کنم دهنم سرویس شده دیگه بدجور حالم گرفته :19::19:هر کی بجز فلش فکر دیگه داره بگه براش بفرستمش زحمتشو بکشه لطفا
منتظرم

boys666
20-09-2011, 18:48
اپدیت جدید رrsd و درایور رو و هم دانلود کردم هیچ
دوستان ببخشید کدومتون فکری داره برا گوشی من یعنی بجز فلش زدن میتونه کار دیگه روش بکنه بفرستمش براش یا اگه بلده بخودم بگه چیکار کنم دهنم سرویس شده دیگه بدجور حالم گرفته :19::19:هر کی بجز فلش فکر دیگه داره بگه براش بفرستمش زحمتشو بکشه لطفا
منتظرم

دوست عزیز این مشکل باطری هرگز با تعویض رام حل نخواهد شد من اولین کسی بودم که با باطری مشکل پیدا کردم و تا الان هم نتونستم این مشکل رو حل کنم تا الان حدود 15 گیگ رام دانلود کردم ولی نتیجه ای نگرفتم اخرش رفتم یه باطری دیگه گرفتم و فعلا هم مشکلی ندارم با شارژر اکسترنال شارژشون میکنم تنها و تنها راه حل این مشکل بردن به نمایندگی موتورولا تو تهران هست من سه ماه پیش بردم پیششون ولی اون موقع نتونستن درستش کنن گفتن که باید بفرستن دبی تا درستش کنن منم ندادم چون ماه دیگه خودم میرم تاجیکستان و میدم برام درستش کنن شما یه سری برو نمایندگی موتورولا تو تهران حتما درست میشه اگر تهران نیستی بفرستش برای یکی از اقوامت تا اونا ببرن برات

beckham7
20-09-2011, 19:26
دوست عزیز این مشکل باطری هرگز با تعویض رام حل نخواهد شد من اولین کسی بودم که با باطری مشکل پیدا کردم و تا الان هم نتونستم این مشکل رو حل کنم تا الان حدود 15 گیگ رام دانلود کردم ولی نتیجه ای نگرفتم اخرش رفتم یه باطری دیگه گرفتم و فعلا هم مشکلی ندارم با شارژر اکسترنال شارژشون میکنم تنها و تنها راه حل این مشکل بردن به نمایندگی موتورولا تو تهران هست من سه ماه پیش بردم پیششون ولی اون موقع نتونستن درستش کنن گفتن که باید بفرستن دبی تا درستش کنن منم ندادم چون ماه دیگه خودم میرم تاجیکستان و میدم برام درستش کنن شما یه سری برو نمایندگی موتورولا تو تهران حتما درست میشه اگر تهران نیستی بفرستش برای یکی از اقوامت تا اونا ببرن برات
منم هر چی زدم تو سر با رام و وایپ و مایپ حل شدنی نیست کسی از بچه ها قبول نکرد چون برا خودشون با ریختن رام حل شد
همون دفعه اولم گفتید حواسم بود منتها گیر دوستان بود که با ریختن رام حل میشه که منم گیر میدادم از یه طرفم دوست نداشتم حرفتون درست از اب دربیاد چون اون موقع کار من در میاد:46:
بهرحال مرسی که اب پاکی ریختی تو دستمون:10:
مرسی از همه دوستان خصوصا احسان جان تو این چندروز خیلی وقتشون گرفتم:11::10:

---------- Post added at 08:26 PM ---------- Previous post was at 08:23 PM ----------

فقط یه چیزی بخدا اخر بدشانسیه فقط با یک بار فلش زدن رفت تو کما :2:
بالاخره درست میشه:8:

boys666
20-09-2011, 19:52
منم هر چی زدم تو سر با رام و وایپ و مایپ حل شدنی نیست کسی از بچه ها قبول نکرد چون برا خودشون با ریختن رام حل شد
همون دفعه اولم گفتید حواسم بود منتها گیر دوستان بود که با ریختن رام حل میشه که منم گیر میدادم از یه طرفم دوست نداشتم حرفتون درست از اب دربیاد چون اون موقع کار من در میاد:46:
بهرحال مرسی که اب پاکی ریختی تو دستمون:10:
مرسی از همه دوستان خصوصا احسان جان تو این چندروز خیلی وقتشون گرفتم:11::10:

---------- Post added at 08:26 PM ---------- Previous post was at 08:23 PM ----------

فقط یه چیزی بخدا اخر بدشانسیه فقط با یک بار فلش زدن رفت تو کما :2:
بالاخره درست میشه:8:

اره عزیز منم یه بار فلش زدم اینجور شد ولی نگران نباش درست میشه حتما اگر صبر کنی تا یک ماه اینده که من رفتم اونور دادم درستش کردن میپرسم چی کارش کردن اگر با پکی چیزی درست میشد ومیدادن ازشون میگیرم برای شما هم درست بشه
یا اینکه ببر نمایندگی ایران

fire159
20-09-2011, 19:57
این رام رو روی مایلستون 2 من دارم . رام خوبی هستش.
فرهاد نصبش رو میلستون 2 راحته ؟ از روش ریکاوری باید رفت . آره ؟
یک رویوو از گوشیت و روش نصب سیانوژن هم تو کلوپ میله 2 بزار / مرسی

johnypersian1656
20-09-2011, 20:42
فرهاد نصبش رو میلستون 2 راحته ؟ از روش ریکاوری باید رفت . آره ؟
یک رویوو از گوشیت و روش نصب سیانوژن هم تو کلوپ میله 2 بزار / مرسی

با دیفای روش یکیه. بله. چشم وقت بشه حتما میذارم.

coloop
20-09-2011, 21:02
دوستان اینجا کسی میتونه یه آدرس یا شماره تلفن به من بده که بتونم ازش تو تهران DEFY رو تهیه کنم.

به چند نفر سپردم ولی گیر نیاوردند.

ممنون میشم.

red-bull
21-09-2011, 07:33
دوستان اینجا کسی میتونه یه آدرس یا شماره تلفن به من بده که بتونم ازش تو تهران DEFY رو تهیه کنم.

ممنون میشم.

دوست عزیز برو علاالدین طبقه 6 حتما گیر میاری الان سر کارم آدرس دقیق و شماره ندارم اما یه چرخی بزن پیدا میکنی اگه تهرانم نیستی میتونی اینترنتی بخری راحت و مطمئن

fire159
21-09-2011, 07:35

ممنون میشم.
یه کمی تو بازار کم شده و قیمتها هم نوسان داره به خاطر کاهش ارزش ریال .اول مهر هم قیمتها یکم میره بالا . چند روزی صبر کنی بهتره .

---------- Post added at 08:35 AM ---------- Previous post was at 08:33 AM ----------

با دیفای روش یکیه. بله. چشم وقت بشه حتما میذارم.
کمبود وقت چیه بابا ! بیا رویوو گوشی رو بزار :20:

mad-defy
21-09-2011, 13:44

آقا اميدوارم گوشيت درست بشه ولي به نظر اين کامنت رو بذاريم توي نظرسنجي ببينيم کدوم گوشي همچين توانايي داره..
رکورد گينتس بزنيم باهاش

samara1717
21-09-2011, 14:17
سلام.
من خودم يه موتورولا ديفاي دارم. حالا يكي ديگه مي خواستم بخرم. ولي همه جا رو زير و رو كردم. همشون دور قرمزن. كسي ديفاي كامل مشكي سراغ نداره؟ البته لنزش قرمز باشه. تو علا الدين يه جا مشكي داشت كه لنزش سبز بود.
ممنون مي شم اگه بهم خبر بديد.

red-bull
21-09-2011, 15:14
سلام.
من خودم يه موتورولا ديفاي دارم. حالا يكي ديگه مي خواستم بخرم. ولي همه جا رو زير و رو كردم. همشون دور قرمزن. كسي ديفاي كامل مشكي سراغ نداره؟ البته لنزش قرمز باشه. تو علا الدين يه جا مشكي داشت كه لنزش سبز بود.

دوست عزیز فکر نکنم لنز قرمز گیر بیاری اما شما یه تماس با گوشی شاپ یا دیجی کالا بگیر بپرس واسه اونا چه جوریاس شاید اونا لنز قرمز باشه

fire159
21-09-2011, 18:00
سلام.
سبز يا قرمز فرقي ندارن . همشون فيلمبرداريشون يكيه . الان يكم كم شده تو بازار يك دوهفته صبر كن اگر مشكي ميخواي .

donpedro
22-09-2011, 09:22
کسی اطلاع داره که + motorola Defy کی وارد بازار میشه و قیمتش چنده؟ قیمت اصلی گوشی چند دلاره؟

shahrad
22-09-2011, 09:27
سلام خدمت دوستان
از دوستانی که گوشی رو دارن ممکنه براشون یه آهنگ زنگ که توی گوشی هست و
اسم کاملش رو نمیدونم ولی end و guitar توی اسم ملودی هست رو آپلود کنن
هادی خان فکر کنم کار خودت باشه ، هر کدوم از دوستان اینکارو کنن بسیار ممنونم ازش

red-bull
22-09-2011, 10:20
کسی اطلاع داره که + motorola Defy کی وارد بازار میشه و قیمتش چنده؟ قیمت اصلی گوشی چند دلاره؟

گوشی پیش فروشش شروع شده قیمتشم 234 پونده اولم تو کشورای اروپایی عرضه میشه اگه عجله نداری صبر کن اما زیاد با دیفای معمولی تفاوت نداره به جز باطری و کلاک سی پی یو و اندروید 2.3با موتوبلور

donpedro
22-09-2011, 10:47
گوشی پیش فروشش شروع شده قیمتشم 234 پونده اولم تو کشورای اروپایی عرضه میشه اگه عجله نداری صبر کن اما زیاد با دیفای معمولی تفاوت نداره به جز باطری و کلاک سی پی یو و اندروید 2.3با موتوبلور

Defy من ازدر اثر ضربه تمام رنگ صفحش بهم ریخته... گفتم اینبار بگیرم. توی امریکا فروشش شروع نشده؟!

---------- Post added at 12:47 PM ---------- Previous post was at 12:45 PM ----------

اینبار + defy بگیرم..

red-bull
22-09-2011, 11:02
Defy من ازدر اثر ضربه تمام رنگ صفحش بهم ریخته... گفتم اینبار بگیرم. توی امریکا فروشش شروع نشده؟!

---------- Post added at 12:47 PM ---------- Previous post was at 12:45 PM ----------

اینبار + defy بگیرم..

امریکا نه اما تا کمتر از یک ماه دیگه که عرضه بشه اونجا هم در دسترسه
واسه تعمیر گوشی اقدام کردی؟

Anonymous13
22-09-2011, 11:09

اینبار + defy بگیرم..به این میگن یک دیفای باز اصیل ؟
دیفای پلاس خیلی گوشی توپیه بیاد منم شاید به جای آتریکس بخرمش

red-bull
22-09-2011, 11:18
به این میگن یک دیفای باز اصیل ؟
دیفای پلاس خیلی گوشی توپیه بیاد منم شاید به جای آتریکس بخرمش

پیش آتریکس هیچی نیست آتریکس از هر نظر بهتره

donpedro
22-09-2011, 11:28
نه هنوز ولی فکر نکم دیفای اگه باز بشه مثل اول کار کته. هیچ شانسی هست با فلش درست شه؟!

donpedro
22-09-2011, 12:30
امریکا نه اما تا کمتر از یک ماه دیگه که عرضه بشه اونجا هم در دسترسه
واسه تعمیر گوشی اقدام کردی؟

نه هنوز ولی فکر نکم دیفای اگه باز بشه مثل اول کار کته. هیچ شانسی هست با فلش درست شه?!

red-bull
22-09-2011, 12:36
نه هنوز ولی فکر نکم دیفای اگه باز بشه مثل اول کار کته. هیچ شانسی هست با فلش درست شه?!

اگه از ضربه باشه که با فلش درست نمیشه حالا میخوای یه امتحان بکن سنگ مفت گنجیشک مفت

mbioni66
22-09-2011, 19:30
دوست عزیز این لینکی که گذاشتی، رام روی دفی نصب میشه؟

mbioni66
22-09-2011, 19:38
روش فلش رام گینگر مثل سیانوژن هستش؟
به جای اینستال باید ریوستور کنیم؟

dimoqwe
23-09-2011, 03:01
بچه ها دیفای من موقع دریافت اس ام اس ویبره نمیکنه :( چه وقتی سایلنت هست چه معمولی ولی ویبره زنگ کار میکنه. چی کار میشه کرد بجز فلش کردن؟ سر کلاس خیلی بهش نیاز دارم.

vahid_defy
24-09-2011, 02:09
سلام دوستان کسی بازی shadow guardian رو این گوشی بازی کرده؟

fire159
24-09-2011, 10:39
روش فلش رام گینگر مثل سیانوژن هستش؟
به جای اینستال باید ریوستور کنیم؟
فلش زدی این رام فکر کنم 2 مرحله ای بود . اول ریستور میکردی - مرحله بعد با rsd-lite فلش میزدیم .
توضیحاتشو فکر کنم تو موبیلستان نوشته باشم .
البته من 2-3 بار امتحان کردم روی لوگوی موتو گیر گرد و مجبور شدم به 2.2 اصلی و بعدش هم سیانوژن برگردم .

---------- Post added at 11:39 AM ---------- Previous post was at 11:38 AM ----------

بچه ها دیفای من موقع دریافت اس ام اس ویبره نمیکنه :( چه وقتی سایلنت هست چه معمولی ولی ویبره زنگ کار میکنه. چی کار میشه کرد بجز فلش کردن؟ سر کلاس خیلی بهش نیاز دارم.
از اول اینطوری بوده یا یکدفعه اینطوری شد ؟
رامت چیه الان ؟

hooooooman
24-09-2011, 10:54
سلام دوستان
قیمت این گوشی الان تو بازار چنده؟؟

fire159
24-09-2011, 11:17
سلام دوستان
حدود 390 باید باشه / الان یکم قیمتها کشیده بالا بخاطر کاهش ارزش ریال :2:
2-3هفته پیش دوستان تا 375 هم خریده بودن

mbioni66
24-09-2011, 13:17
دوست عزیز من این رامو نصب کردم، ولی وقتی گوشی میخواد بیاد بالا، رو آرم موتورولا گیر میکنه، مشکل کارم میدونید کجاست؟

error_erroriyan
24-09-2011, 15:32
DEFY + ایران دلیور > 680 تومان :27:

dimoqwe
24-09-2011, 17:29
نقل قول:
نوشته شده توسط dimoqwe [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

از اول اینطوری بوده یا یکدفعه اینطوری شد ؟
رامت چیه الان ؟

یکدفعه شد. مثلا زنگ معمولی ویبره دارم اما اس ام اس نه. رام رسمی 2.2.2 عربی.

M@hdi-B
24-09-2011, 17:42
DEFY + ایران دلیور > 680 تومان :27:

قیمتش کاذبه فعلا فوق فوقش باید 50 تومن از Defy گرونتر باشه .. یه سی پی یو شده 1 یه باطری شده 1700

fire159
24-09-2011, 18:31
دوست عزیز من این رامو نصب کردم، ولی وقتی گوشی میخواد بیاد بالا، رو آرم موتورولا گیر میکنه، مشکل کارم میدونید کجاست؟
نمیدونم . اما فکر کنم 2-3 نفری که نصب کردن همین مشکل رو داشتن !! باید تو xda دنبال جواب باشی .

---------- Post added at 08:31 PM ---------- Previous post was at 08:29 PM ----------

قیمتش کاذبه فعلا فوق فوقش باید 50 تومن از Defy گرونتر باشه .. یه سی پی یو شده 1 یه باطری شده 1700
آره قیمت جهانیش اصلا" اینقدر بالا نیست . باید فوقش 450-470 باشه / اما خوب n8 هم یک زمان که اومد 2میلیون بود :27:

M@hdi-B
24-09-2011, 18:44
چه ربطی داره؟:31:

آرک اس با 100 تومن اختلاف وارد شده نه 300 تومن :27:

fire159
25-09-2011, 09:14
چه ربطی داره؟:31:

آرک اس با 100 تومن اختلاف وارد شده نه 300 تومن :27:
من n8 رو گفتم مهدی جان . از آرک خبر ندارم . n8 اولین بار که اومد تو بازار قیمتش 2 میلیون بود:13:

fire159
25-09-2011, 10:07
سلام دوستان
380 هزار اینجا داره . پول رو هم ظاهرا" بعد از تحویل جنس میگیره

dimoqwe
25-09-2011, 12:33
کسی مشکل من رو نداره؟ با 2.2 رسمی امارات ویبره اس ام اس دارید همه؟
ممکنه با یک برنامه ای تداخل داشته باشه؟ چی کار کنم؟ اگه ریست فاکتوری کنم همه برنامه هام میره؛ شماره تلفن ها هم میره؟
راهی هست که درست شه؟

fire159
25-09-2011, 14:58
ممکنه با یک برنامه ای تداخل داشته باشه؟ چی کار کنم؟ اگه ریست فاکتوری کنم همه برنامه هام میره؛ شماره تلفن ها هم میره؟
راهی هست که درست شه؟
یادم نیست 2.2 امارات این امکانات ویبره رو داشت یا نه ؟
اما شماره هاتو میتونی تو کارت حافظه کپی کنی . برنامه ها پاک میشن و باید دوباره نصب کنی . مسیج ها رو هم با برنامه بک آپ گیری بک آپ بگیر . البته باید روت کرده باشی که بتونی بک آپ بگیری .

به نظر من رام کاستوم بریز . خیلیی عالیه . یا سیانوژن یا miui بریز
مطئنم این رامها رو فلش بزنی دیگه حاظر نیستی به رام اصلی برگردی .

shahrad
25-09-2011, 17:59
سلام خدمت دوستان
از دوستانی که گوشی رو دارن ممکنه براشون یه آهنگ زنگ که توی گوشی هست و
اسم کاملش رو نمیدونم ولی end و guitar توی اسم ملودی هست رو آپلود کنن
هادی خان فکر کنم کار خودت باشه ، هر کدوم از دوستان اینکارو کنن بسیار ممنونم ازش

ممنون دوستانم اگر این فایل رو آپلود کنن

fire159
25-09-2011, 18:08
ممنون دوستانم اگر این فایل رو آپلود کنن
زنگهای پیش فرض گوشی رو میخوای !! نمیدونم میشه یا نه !
کسی میتونه این دوستمون رو کمک کنه ؟

ba maram
25-09-2011, 18:58
سلام
آموزش آپدیت رام 2.2 رو می خواستم؟
من الان سیانوژن مد رو گوشیم نصبه ! امکان نصب آپدیت 2.2 هست برام؟

من از این رام سیانوژن راضیم تنها بدی داره اینه که بعضی اوقا ت به خطای همراه اول که اس ام اس می دم nsuccesfull میشه و علامت خطر میده و نمیرسه به دست مخاطبم
اگه راه حلی داره بگید که وارد دردسرای نصب نشم

فوری
ممنون

ali_w810_es
25-09-2011, 20:07
سلام
این تاپیک 260 صفحه شده و برای من که تازه گوشیو خریدم خیلی سخته که این همه صفحه رو بگردم تا یه رام یا آموزشو پیدا کنم
میشه لینک رام ها و آموزش های اصلی رو تو یکی از پست های صفحه اول بذارید که همه راحت استفاده کنن ؟

vafa1353
25-09-2011, 22:13
سلام

من از این رام سیانوژن راضیم تنها بدی داره اینه که بعضی اوقا ت به خطای همراه اول که اس ام اس می دم nsuccesfull میشه و علامت خطر میده و نمیرسه به دست مخاطبم

فوری
ممنون

آموزش نصب رام 2.2 با rsd lite توسط هادی خان
نقل قول: +برنامهrds lite رو روی کامپیوتر نصب کنید.

برنامه rsd lite رو اجرا كنيد.
.گوشی رو به حالت بوت لودر ببرید.(گوشی رو خاموش کنید.پاور+دکمه جهتی بالا روی کیبرد)
گوشی رو به کامپیوتر وصل کنید

1.تو منویrsd lite گوشی نشون داه میشه و conected هست.
2-توسط اين قسمت ميتونيد رام مورد نظرتون انتخاب كنيد.
3-اين قسمت مشخصات رامي كه انتخاب كرديد رو نشون ميده.
4-با زدن كليد استارت برنامه شروع به ريختن رام بر روي گوشي شما ميكنه.
5-در اينجا شما ميتونيد مراحل و كارهايي كه برنامه انجام ميده رو ببينيد.
6-در پايان توي اين كادر كلمه pass نوشته ميشه كه اونوقت شما ميتونيد گوشيتون رو از كابل جدا كنيد.

vafa1353
25-09-2011, 22:20
نقل قول از crixxalis
منبع: موبايلستان

با سلام و کسب اجازه از استادان عزیز، در این بخش توضیحاتی در رابطه با نحوه ی کار گوشی Motorola DEFY، نحوه Root کردن، نصب فایل های SBF، و مهمتر از همه روال کلی کار وجود دارد که با آگاهی از آنها آسیبهای وارده احتمالی به گوشی به حداقل خواهد رسید.
موضوعات اساسی که در این بخش به آنها خواهیم پرداخت شامل تکنولوژی eFuse و نیز نحوه ورژن بندی رامها و این اصل که نمی توانید به ورژن پایینتر برگردید است.

*****توجه کنید که اینجانب هیچ گونه مسئولیتی در قبال آسیبهای وارد شده به گوشی شما ندارم********
__________________________________________________ _______________
فهرست

* معرفی گوشی
* تکنولوژی eFuse
* فایلهای SBF
* فایلهای fixed SBF
* ورژن بندی CG
* فایلهای SBF رسمی
* نرم افزار RSD Lite
* روت کردن
* نحوه فلش کردن
* رامهای غیر رسمی و بازگشت به وضعیت اولیه کارخانه ای
* مشکلات معمول
معرفی گوشی

توانایی های این گوشی:
در ابتدای تولید و عرضه به بازار Motorola DEFY، این گوشی در حد متوسط به پایین قرار داشت. زیرا پردازنده روی آن 800MHz بود و حتی پردازنده گرافیکی روی آن نصب نبود. سیسم تاچ این گوشی نیز تا حد اکثر دو انگشت قابل استفاده بود. اما امروزه همه می دانیم که این گوشی، شامل پردازنده قوی 1GHz TI OMAP 3630، پردازنده گرافیکی PowerVR 530 و صفحه لمسی با قابلیت پشتیبانی 10 انگشت می باشد.

منظور از Locked Bootloader چیست؟
Locked bootloader برای کاربران عادی خبری خوب و برای کاربران حرفه ای که به دنبال تغییرات زیاد در گوشی هستند خبر بدی است. معنی این اصطلاح این است که تا به حال روشی پیدا نشده است که بتوان با آن حافظه اصلی گوشی که اطلاعات پایه ای سیستم روی آن است را دوباره نویسی کرد. به عبارتی هر بلایی که سر گوشیتان بیاید، باز هم میتوانید به تنظیمات اصلی کارخانه برگردید.
با روشن شدن bootloader، گوشی تمام سخت افزار خود را به کار می اندازد.
شما همچنین نمی توانید برنامه ریکاوری که روی گوشی است را تغییر دهید یا پاک کنید.
در ابتدا این مشکل بزرگی برای نصب رامهای غیر رسمی به نظر می آمد، ولی با پیدا شدن برنامه 2ndInit همه چیز حل شد. این نرم افزار کوچک باعث می شود که گوشی بلافاصله بعد از فعال شدن bootloader، مجبور به لود کردن فایلهایی غیر از رام اصلی خود شود و این یعنی رامی که کاربر روی گوشی نصب کرده است(کاستوم رام).
همچنین به غیر از رام، میتوان ریکاوری مخصوص کاربر را نیز لود کرد. این ریکاوری در حافظه داخلی گوشی و نه در ریکاوری پارتیشن (که قفل و غیر قابل دسترسی است) قرار دارد.
((پس هر کاری که با گوشیتون انجام بدین، باز هم میتونین به روز اولش برگردونین))
تکنولوژی eFuse

در این قسمت به امری بسیار مهم می پردازیم که بیشتر کاربران از آن بی اطلاعند:
تکنولوژی eFuse، متعلق به شرکت IBM، به بعضی چیپست ها این توانایی را می دهند که بتوانند اتصالات درون خود را تغییر دهند و خود را دوباره برنامه ریزی کنند. (جالبه،نه؟)
خب، این تکنولوژی به فلش زدن چه ربطی دارد؟ این سیستم مانند یک پل عمل می کند: هربار که شما با این پل اطلاعات رام جدیدی را روی گوشی ریختید، پل از بین می رود (چیپست برنامه ریزی خود را تغییر می دهد) و شما دیگر نمی توانید آن اطلاعات را از گوشی پس بگیرید!
پس مشکلی که کاربران دارند از اینجا سرچشمه می گیرد که وقتی رامی با ورژن بالاتر نصب کنید، دیگر راه برگشتی به ورژن پایینتر وجود ندارد. (هرچند یه سری کلک ها هست که در آخر توضیح میدم)
پس به قسمت بعد می رویم تا علت را بررسی کنیم...
فایلهای SBF

SBF فرمت فایلهایی است که شرکت موتورولا برای بسته بندی اطلاعات سیستمی و انتقال آنها به گوشی استفاده می کند. پس هربار که شما یک فایل کامل SBF ارائه شده توسط شرکت موتورولا را به گوشی انتقال می دهید، این فایل تمام پارتیشن های گوشی را پاک و اطلاعات جدید خود را روی آنها کپی می کند. هر پارتیشن اطلاعات خود را از فایل مخصوص خود دریافت می کند. این فایلها فرمتی به صورت CGXX دارند که XX شماره پارتیشن مربوطه است.
اینجاست که تکنولوژی eFuse وارد عمل می شود:
دو فایل با نامهای CG39 و CG31 شامل ورژن سیستم عاملی است که در حال کپی می باشد.
هر سیستم عامل یک شماره به عنوان شناسه دارد ( ورژن بندی CG) پس وقتی سیستم عاملی با شناسه مربوطه بالاتر روی گوشی شماست، نمی توانید سیستم عاملی با ورژن پایینتر نصب کنید.
فایلهای fixed SBF

این فایلها غیر رسمی هستند و دو فایل CG39 و CG31 را در خود ندارند. پس وقتی شما یک فایل fixed SBF را فلش می زنید(روی گوشی انتقال می دهید) ورژن CG تغییر نمی کند.
مثلا فرض کنیم سیستم عامل کارخانه روی گوشی شما Froyo 2.2 است. ورژن CG را برای این سیستم عامل 1 در نظر میگیریم.
دو تا فایل داریم:
Full SBF Gingerbread 2.3 و Fixed SBF Cyanogenmod 2.3
همانطور که میبینید، ورژن اندروید هردوی آنها 2.3 است. ولی یک فرق عمده دارند و آن هم این است که ورژن CG فایل Full SBF که از شرکت ارائه شده، 2 است(بالاتر از ورژن CG گوشی) ولی فایل Fixed SBF که توسط برنامه نویسان غیر رسمی ساخته شده، کلا ورژن CG ندارد( دو فایل مذکور در آن نیست). پس اگر این فایل را فلش بزنید، ورژن CG گوشی 1 میماند ولی شما به آندروید 2.3 دست یافته اید.

ولی فایل CG39 در حافظه داخلی گوشی مربوط به پوشه system و فایل CG31 مربوط به پوشه CDT است. از آنجایی که با فلش زدن یک فایل fixed SBF این دو قسمت تغییری نمی کنند، باید آنهارا در ریکاوری و به کمک آپدیتی به نام Nandroid تغییر داد. این آپدیت یک فایل زیپ (یا یک پوشه در Clockworkmod Recovery) است که پوشه system و CDT را تغییر میدهد بدون این که ساختار سیستم را بهم بزند.
ورژن بندی CG

این ورژن ها بر اسا نام سیستم عامل به صورت زیر میباشند:
كد:
CG Version 2: SBF 2.21 / 2.34 / Chinese (Éclair)
CG Version 3: SBF 2.51 (Éclair)
CG Version 4: SBF 3.4.2 (Froyo)
CG Version 5: SBF 4.5.0 / 4.5.1 (Gingerbread)
پس اگر میخواهید مثلا از Eclair به Froyo بروید با این فرض که قابلیت downgrade را حفظ کنید، فقط باید فایل fixed SBF فلش بزنید و اگر فایلی full SBF فلش بزنید دیگر نمی توانید به Eclair برگردید.
فایلهای SBF رسمی

همانطور که در بالا گفته شد، این فایلها کامل هستند و توسط شرکت موتورولا ارائه می شوند.
اینجا لیست کاملی از این رامهاست.

بازهم تاکید می کنم که با نصب این فایلها امکان بازگشت به ورژن پایینتر وجود ندارد.
نرم افزار RSD Lite

این نرم افزار توسط شرکت موتورولا ارائه شده و برای فلش زدن فایلهای SBF روی گوشی از آن استفاده می شود. سعی کنید از یک لپ تاپ با باتری برای فلش زدن استفاده کنید. زیرا اگر در مواقع خاصی از فلش زدن برق قطع شود، ممکن است گوشی دیگر قابل استفاده نباشد.
همینطور از سلامت فایل های SBF که میخواهید فلش بزنید مطمئن شوید.
نکته دیگر در رابطه با این نرم افزار این است که هر فایلی را که می خواهید فلش بزنید، با اسمی کوتاه در درایو C قرار دهید. مثلا مسیر زیر:
C:/defy.sbf

روت کردن

روت کردن (rooting) یعنی گوشی به کاربر اجازه دهد که فایلهای سیستمی را کپی،جابجا و پاک کند. از آنجایی که گوشی قفل شده به بازار عرضه میشود، کابر فقط میتواند فایل های شخصی مثل عکس و .... را تغییر دهد. پس برای نصب نرم افزاری مثل 2ndInit باید گوشی روت شود.

نحوه روت کردن گوشی موتورولا دیفای و بسیاری دیگر از گوشی ها بسیار ساده است:
با نرم افزاری به نام SuperOneClickRoot
روش کار:
1. ابتدا نرم افزار را با کمک لینک بالا روی کامپیوتر نصب کنید.
2. درایور usb موتورولا را روی کامپیوتر نصب کنید.
برای ویندوز 64 بیتی و 32 بیتی
3. از مسیر Settings -> Applications -> Development در گوشی، گزینه USB Debugging را فعال کنید.
4. نرم افزار SuperOneClickRoot را اجرا کرده و روی دکمه Root کلیک کنید.
5. وقتی در کادر پیام ها، پیغام Waiting for device.... را مشاهده کردید، گوشی را در حالت فقط شارژ به کامپیوتر وصل کنید.
6. نرم افزار می پرسد که آیا مایلید BusyBox نصب شود؟ جواب مثبت است.
وقتی گوشی روت شد، نرم افزار آنرا ریست می کند. (اگر نکرد و پیغام DEvice is rooted را مشاهدا کردید، خودتان دستی ریست کنید)
7. گوشی شما روت شده است.
با اجرای بعضی نرم افزارها مثل Root Explorer یا 2ndInit، پیغامی از BusyBox روی گوشی ظاهر می شود که باید گزینه Allow را انتخاب کنید.
نحوه فلش کردن

بعد از این توضیحات تقریبا میدانیم روال کار برای نصب رام جدید چیست.
برای رامهای رسمی، یک روش کلی وجود دارد. فقط ورژن بندی CG را فراموش نکنید...
مواد مورد نیاز(!):
1. فایل SBF (fixed or full) فقط اگر fixed sbf هست، باید آپدیت Nandroid مورد نیاز هم داشته باشید.
2. نرم افزار RSD Lite
3. درایور موتورولا

Full SBF (رامهای رسمی):

1. RSD Lite را اجرا کنید و دکمه ... را فشار دهید و فایل SBF را که با نامی کوتاه و در C کپی کرده اید انتخاب کنید.
2. در حالیکه گوشی خاموش است، دکمه بالای تنظیم صدا را نگه داشته و آنرا روشن کنید تا وارد Bootloader شوید. در گوشی باید پبغام "connect USB data cable" را مشاهده کنید.
3. گوشی را با کابل USB به کامپیوتر متصل کنید و وقتی پیغام Connected را در لیست دیدید، دکمه Start را فشار دهید.
4. صبر کنید تا در لیست پیغام PASS مشاهدا شود.

نکته: توصیه می شود قبل از فلش زدن، data wipe/ factory reset و wipe dalvki cache کنید.
رامهای غیر رسمی و بازگشت به وضعیت اولیه کارخانه ای

در سراسر اینترنت و همین سایت، انواع رامها و نحوه نصب آنها مجود دارد. اگر قدم به قدم از راهنمایی آنها استفاده کنید بعید است دچار مشکل شوید.
بعضی رامها مثل Cyanogenmod7 نیاز به فایل fixed sbf ندارند و شما فقط اطلاعات را از طریق backup & restore به گوشی منتقل می کنید. و بعضی رامها مثل MotoGinger هم فایل fixed sbf دارند و هم آپدیت nandroid.

برای دانگرید کردن از یک رام غیر رسمی 2.3 به رسمی 2.2 فقط کافیست بعد از full wipe فایل full SBF را فلش بزنید.
مشکلات معمول

صفحه سیاه بعد از بوت شدن گوشی: این کشکل وقتی پیش می آید که آندرویدی با ورژن CG پایینتر نصب کنید.

درست عمل نکردن گوشی یا ماندن در لوگوی موتورولا: فلش زدن fixed sbf بدون نصب آپدیت nandroid

Gingerbread رسمی نصب کرده اید و حالا نمی توانید به ورژن پایینتر برگردید: این همان مشکل ورژن بندی CG است.
برای اینکه دانگرید کنید روش زیر را به کار بگیرید (من هیچ گونه مسئولیتی در مقابل مشکلات احتمالی ندارم)

1. این فایل را فلش بزنید.
2. گوشی را روت کنید.
3. 2ndinit را نصب کنید.
4. این آپدیت را نصب کند.
5. در ریکاوری، full wipe کنید و گوشی را خاموش کنید.
6. گوشی را روشن و بلافاصله به bootloader بروید.
7. این فایل را فلش بزنید.
8.دوباره full wipe کنید و گوشی راریست کنید.
(از فلاش دوربین استفاده نکنید. چون میسوزد.)

منبع

چگونه وارد ریکاوری شویم؟
1. ریکاوری اصلی گوشی: در حالیکه دکمه پایین صدا را نگه داشته اید، گوشی را روشن کنید. وقتی لوگوی آندروید در کنار یک علامت خطر را مشاهده کردید، دکمه های بالا و پایین صدا را با هم فشار دهید. در اینجا گزینه های Full wipe/factory reset و wipe cache را در دسترس دارید.

2.کاستوم ریکاوری (Clockworkmod Recovery):
با نصب نرم افزار 2ndInit یا SndInit، وقتی گوشی را روشن می کنید، چراغ آبی در بالای گوشی روشن می شود. اگر در این لحظه دکمه پایین صدا را فشار دهید، وارد 2ndInit می شوید. در اینجا می توانید:
1. پیشفرض بوت شدن را تعیین کنید ( حافظه اصلی (Normal) یا پارتیشن ساخته شده توسط این برنامه برای لود کاستوم رام (2ndInit Boot)
2. به کاستوم ریکاوری یا ریکاوری اصلی وارد شوید
3. تنظیمات اوورکلاک را انجام دهید. و .....

**بعد از نصب رامی مثل Cyanogenmod7 پیشفرض روی 2ndInit boot قرار میگیرد.

چگونه وارد Bootloader شویم؟ در حالی که گوشی خاموش است، دکمه بالای صدا را نگه داشته و گوشی را روشن کنید.

منبع

تشکر فراموش نشود

hamed_zoho
25-09-2011, 23:17
دوستان دیفای باز من گوشیم بعضی وقتا یه دفه تاچش گیر میکنه از اولم وقتی 2.2 فلش زدم همینطوری میشد..الانم سیانوژن دارم بازم میشه کسی میدونه چرا.؟؟

ba maram
26-09-2011, 00:55
دوستان دیفای باز من گوشیم بعضی وقتا یه دفه تاچش گیر میکنه از اولم وقتی 2.2 فلش زدم همینطوری میشد..الانم سیانوژن دارم بازم میشه کسی میدونه چرا.؟؟

کلنه این مشکل رو داره
واسه من هم بعضی مواقع اینطور میشه مخصوصا وقتایی که می خوام جواب زنگ کسی رو بدم گیر می کنه:19:

vafa جان مرسی

fire159
26-09-2011, 12:28
یعنی اول که 2.1 بود اینطوری نمیشد ؟

کلنه این مشکل رو داره
واسه من هم بعضی مواقع اینطور میشه مخصوصا وقتایی که می خوام جواب زنگ کسی رو بدم گیر می کنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

vafa جان مرسی
یکم محکم بکشی عمل میکنه . من خودم اینطوری شده بود موقع زنگ خوردن .

---------- Post added at 02:28 PM ---------- Previous post was at 02:27 PM ----------

سلام
این تاپیک 260 صفحه شده و برای من که تازه گوشیو خریدم خیلی سخته که این همه صفحه رو بگردم تا یه رام یا آموزشو پیدا کنم
میشه لینک رام ها و آموزش های اصلی رو تو یکی از پست های صفحه اول بذارید که همه راحت استفاده کنن ؟

mahdione
26-09-2011, 12:56
دوستان گوشی من در هنگام استفاده از wifi پس چند دقیقه وصل بودن و استفاده در حالیکه سیگنال وجود داره هیچ سایتی رو باز نمی کنه!!
آیا کسی این مشکل رو داشته ؟
راه حلی برای این مشکل می دونید ؟
(ورژن 2.2.2 امارات)

fire159
26-09-2011, 17:03
دوستان گوشی من در هنگام استفاده از wifi پس چند دقیقه وصل بودن و استفاده در حالیکه سیگنال وجود داره هیچ سایتی رو باز نمی کنه!!
آیا کسی این مشکل رو داشته ؟
راه حلی برای این مشکل می دونید ؟
(ورژن 2.2.2 امارات)
یک مرورگر غیر از مرورگر خود گوشی استفاده کن . opera یا دلفین یا ....

mahdione
26-09-2011, 19:39
یک مرورگر غیر از مرورگر خود گوشی استفاده کن . opera یا دلفین یا ....
با همه مرورگرها ازجمله فایرفاکس، اپرا و یو سی هم امتحان کردم ولی کلاً اینتر نت گوشی قطع می شه! چون در جیمیل و ... هم اینترنت قطع می شه.
و برای وصل مجدد باید یا گوشی رو خاموش روشن کنم یا روتر رو !
ممنون میشوم اگه کسی راه حلی ارائه بده

boys666
26-09-2011, 20:08
سلام

فوری
ممنون

مشکل ارسال اس ام اس به خط های همراه اول از خود اپراتور هستش و ربطی به گوشی و رام نداره الان یه مدتی هست که تعدادی از مشترکین ایرانسل برای ارسال اس ام اس به خط های همراه اول مشکل دارن

ba maram
26-09-2011, 20:23
خدا عمرت بده
دمت جیز

hamed_zoho
26-09-2011, 22:46
[QUOTE=fire159;6498957]یعنی اول که 2.1 بود اینطوری نمیشد ؟

نه اصلا نمیشد..

fire159
27-09-2011, 10:37
[QUOTE=fire159;6498957]یعنی اول که 2.1 بود اینطوری نمیشد ؟

نه اصلا نمیشد..
ضربه ای چیزی نخورده باشه نرم افزاریه . یکبار هم ال سی دی رو کالیبره کن تو تنظیمات گوشی

SonyEricsson
29-09-2011, 00:05
برای دفی آخرین نسخه چنده که موتورولا داده بیرون؟
قیمت الان چنده؟

fire159
29-09-2011, 11:34
تا 2.2.2 رسمی داده . ولی کاستوم رام 2.3.4 چندتا براش هست که خیلی هم عالین و با وجود اونها کسی سراغ رام رسمی نمیره . مثل همه برندهای دیگه .
قیمت هم من تا 380 سراغ دارم /

mbioni66
02-10-2011, 19:55
سلام به همه دوستان، شرمنده یه چند روزی نبودم، زیر تیغ جراحی بودم، دوستان کسی رام جینجربرد رو روی دفی نصب کرده که گوشی بالا بیادو کارم کنه؟ اگه کسی لینکی از این رام رو داره که بعد از نصب گوشی بالا بیاد ممنون میشم که لینکشو واسمون بذاره.

boys666
02-10-2011, 22:24
کسی میدونه چجوری وقتی با وای فای به اینترنت وصل میشم میتونم پ روکسی وارد کنم و از برنامه ت و ر استفاده کنم با جی پی ار اس میشه ولی با وای فای نمیدونم چطور و کجا port و ip وارد کنم

SonyEricsson
03-10-2011, 01:49
دوستان چند تا سوال!

1- تو ایران از کجا بخرم و با چه گارانتی الان بهترین قیمت چند در میاد؟
2- با توجه به دارا بودن رم 512 احتمال اومدن جینجربرد هست؟ یا حتی آندروید 4 با سی پیو 800 ؟
3- آیا خرید تو این رنج گوشی به صرفه هست یا سراغ Xperia mini برم که سونی اریکسون اعلام کردن آندروید 4 میاد و سی پیو 1 گیگ هم داره؟؟

red-bull
03-10-2011, 09:29
دوستان چند تا سوال!

2- با توجه به دارا بودن رم 512 احتمال اومدن جینجربرد هست؟ یا حتی آندروید 4 با سی پیو 800 ؟
3- آیا خرید تو این رنج گوشی به صرفه هست یا سراغ Xperia mini برم که سونی اریکسون اعلام کردن آندروید 4 میاد و سی پیو 1 گیگ هم داره؟؟
اگه به فروشگاهی جایی دسترسی ندارید میتونید اینترنتی خرید کنید به فکر گارانتی هم نباشید فیتکو تنها گارانتی موتورولاست که اونم کلی رو قیمت گوشی میکشه از لحاظ خدماتم ضعیفه. قیمتم اگه اینترنتی بخرید حدود 390 تا 410 هستش اگه از فروشگاه بخرید شاید کمترم پیدا کنید
رامهای کاستوم بر پایه جینجربرد واسش زیاده که بعضی جاها خیلی بهتر از رامهای رسمی عمل میکنه سی پیو گوشیم تو اونا به 1000 اورکلاک شده
این گوشی تقریبا کامله و ارزش خرید داره xperia mini هم گوشی خوبیه اما ضعفش صفحه نمایش کوچیکشه
شما اگه عجله نداری +defy هم گوشیه خوبیه باید منتظر باشی بیاد

red-bull
03-10-2011, 09:45
کسی میدونه چجوری وقتی با وای فای به اینترنت وصل میشم میتونم پ روکسی وارد کنم و از برنامه ت و ر استفاده کنم با جی پی ار اس میشه ولی با وای فای نمیدونم چطور و کجا port و ip وارد کنم
اینجا آموزش استفاده از این برنامه داده شده

fire159
03-10-2011, 09:51
دوستان چند تا سوال!

1-ازگوشی شاپ میتونی اینترنتی بخری که مطمئنتره .
2- هنوز هیچی معلوم نیست و آندروید 4 هم که هنوز رسما معرفی یا شروع به کار نکرده که بخوای نگران باشی
3-مطمئن باش اگر سونی به 4 آپدیتش کنه موتورولا به 4.1 هم میشه.

mbioni66
03-10-2011, 11:48
دوستان کسی ساعتی که مثل اچ تی سی سنس باشه برای دفی سراغ داره لینکشو بذاره، میخوام مثل اچ تی سی وقتی گوشی صفحاتش جابجا میشه بسته به نوع آبو هوا تغییراتو رو صفحم به صورت انیمیشن نشون بده

modernamir
03-10-2011, 18:45
سلام
میگم موقع صحبت کردن با گوشی شده وقتی پشت گوشی نزدیک به پایینش تحت فشار باشه (به عنوان مثال روی شونتون باشه) یه صدای نویز خیلی بد روی مکالمه ظاهر بشه؟ فقط قسمت پایین نزدیک به دکمه درش.
الان که به گوشی عادت کردم همه چیزش عالیه به جز همین یه مورد.

modernamir
03-10-2011, 18:55
سلام به همه دوستان، شرمنده یه چند روزی نبودم، زیر تیغ جراحی بودم، دوستان کسی رام جینجربرد رو روی دفی نصب کرده که گوشی بالا بیادو کارم کنه؟ اگه کسی لینکی از این رام رو داره که بعد از نصب گوشی بالا بیاد ممنون میشم که لینکشو واسمون بذاره.

من اینو دارم استفاده می کنم خوب کار می کنه مخصوصاً بعد از نصب پج فارسی، ضبط 720p، پانوراما و ضبط مکالمه.

به نظرم از سیانوژن بهتره و واقعاً پایداره.

ehsan_update
03-10-2011, 20:00
من اینو دارم استفاده می کنم خوب کار می کنه مخصوصاً بعد از نصب پج فارسی، ضبط 720p، پانوراما و ضبط مکالمه.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه نظرم از سیانوژن بهتره و واقعاً پایداره.
اولا باید لنز دوربین قرمز داشته باشن تا 720p ضبط کنن، دوما این رام به صورت ful sbf هستش ، یعنی بعد از فلش زدن این رام دیگه نمیتونید ورژن های پایینتر ( از جمله سیانوژن چون پایش 2.2 هست) رو نصب کنید. پس بهتره مواظب باشید...

modernamir
03-10-2011, 20:42
اولا باید لنز دوربین قرمز داشته باشن تا 720p ضبط کنن، دوما این رام به صورت ful sbf هستش ، یعنی بعد از فلش زدن این رام دیگه نمیتونید ورژن های پایینتر ( از جمله سیانوژن چون پایش 2.2 هست) رو نصب کنید. پس بهتره مواظب باشید...

نه اگه به صورت Full SBF نصب کنید به مشکل Downgrade بر می خورید اما اگه از Recovery استفاده کنید هیچ مشکلی نداره و به صورت Root شده نصب میشه. من خودم خیلی راحت از این نسخه به 2.2 رفتم و سیانوژنو نصب کردم.
به علاوه فوکوس نیمه لمسی رو هم فراموش کردم که یه مزیت دیگست (میشه جای مربع فوکوس رو با انگشت جابجا کرد و عکس گرفت)

mad-defy
03-10-2011, 23:13
راهی هست که درست شه؟

فقط از خود برنامه اس ام اس رام استفاده ميکني? اگه از go sms pro يا برنامه هاي مشابه استفاده ميکني تنظيمات نوتيفيکيشن برنامه رو روي default گوشي تنظيم کن و از زنگهاي برنامه استفاده نکن. در ضمن يک برنامه رو ديفالت انتخاب کن...
ببين راه ميافته. اگه از برنامه ها و کانتکت ها بک آپ بگيري واسه چي از دست برن?

mad-defy
03-10-2011, 23:22
زنگهای پیش فرض گوشی رو میخوای !! نمیدونم میشه یا نه !
کسی میتونه این دوستمون رو کمک کنه ؟

توي سفرم من تا مدتي پي سي دم دستم نيست. با برنامه es file explorer ميتوني دل و روده گوشي رو ببيني و کپي کني

mad-defy
03-10-2011, 23:45
با همه مرورگرها ازجمله فایرفاکس، اپرا و یو سی هم امتحان کردم ولی کلاً اینتر نت گوشی قطع می شه! چون در جیمیل و ... هم اینترنت قطع می شه.
و برای وصل مجدد باید یا گوشی رو خاموش روشن کنم یا روتر رو !
ممنون میشوم اگه کسی راه حلی ارائه بده

منم اين مشکل رو به نوعي داشتم. با Firefox که ميرفتم وبگردي بعد از يه هنگ کوچولو gprs قطع ميشد. فايرفاکس رو remove کردم به جاش opera mobile نصب کردم درست شد. شما هم امتحان کن. بعد از remove کردن Firefox بايد يه بار reboot کني

mbioni66
05-10-2011, 01:55
سلام دوست عزیز، دستت درد نکنه، فقط چرا 2تا لینک گذاشتی؟چه فرقی باهم دارند. در ضمن روش نصبشم توضیح میدید؟

mbioni66
05-10-2011, 12:50
راستی پچ فارسیشم لطف میکنی لینکشو بذاری

mbioni66
05-10-2011, 16:48

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه نظرم از سیانوژن بهتره و واقعاً پایداره.

دوست عزیز این رامو نصب کردم خیلی خوبه، میشه لینکی از پچ فارسیشو بدی که مشکل فارسیمم برطرف بشه.

modernamir
05-10-2011, 18:31
سلام دوست عزیز، دستت درد نکنه، فقط چرا 2تا لینک گذاشتی؟چه فرقی باهم دارند. در ضمن روش نصبشم توضیح میدید؟
یکی لینک صفحه اصلی توی XDA هستش که هردو لینک و روش نصب برای Full SBF و Recovery توش هست که بهتره از ریکاوری استفاده کنید تا هم روت داشته باشین و هم قابلیت Downgrade.

راستی پچ فارسیشم لطف میکنی لینکشو بذاری

آدرس XDA برای پچ فارسی و دستورالعملش:

لینک پچ:

momo8182
05-10-2011, 21:46
بچه ها الان کسی پایین ترین قیمت این گوشی رو داره؟؟

M@hdi-B
05-10-2011, 22:12
بچه ها الان کسی پایین ترین قیمت این گوشی رو داره؟؟

380 الی 400 طبقه ششم علاالدین

ba maram
05-10-2011, 22:33
[QUOTE=hamed_zoho;6501116]
ضربه ای چیزی نخورده باشه نرم افزاریه . یکبار هم ال سی دی رو کالیبره کن تو تنظیمات گوشی

چجوری میشه کالیبره کرد؟؟
منظور از کالیبره چیه ؟ به چه دردی می خوره؟

mbioni66
06-10-2011, 01:14
یکی لینک صفحه اصلی توی XDA هستش که هردو لینک و روش نصب برای Full SBF و Recovery توش هست که بهتره از ریکاوری استفاده کنید تا هم روت داشته باشین و هم قابلیت Downgrade.

آدرس XDA برای پچ فارسی و دستورالعملش:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینک پچ:

دوست عزیز دستت درد نکنه فوق العادست، واقعا ممنونم، کلی کارم راه افتاد

dimoqwe
06-10-2011, 20:04
فقط از خود برنامه اس ام اس رام استفاده ميکني? اگه از go sms pro يا برنامه هاي مشابه استفاده ميکني تنظيمات نوتيفيکيشن برنامه رو روي default گوشي تنظيم کن و از زنگهاي برنامه استفاده نکن. در ضمن يک برنامه رو ديفالت انتخاب کن...
ببين راه ميافته. اگه از برنامه ها و کانتکت ها بک آپ بگيري واسه چي از دست برن?

از خود برنامه رام رسمی 2.2 استفاده میکنم. بعضی از دوستان گفتند بخاطر رام هست اما اینطور نیست چون بقیه بچه هایی که رام 2.2 دارند اکی هست. گوشی من هم تا اونجا که یادمه اکی بود احتمالا بخاطر نصب یک برنامه جانبی اینطور شده و حالا دست ما رو گذاشته تو حنا :((((

کلی برنامه نصب کردم واقعا کار سختیه و وقتش رو ندارم! باید یک راهی باشه بالاخره که درست شه .........

mad-defy
08-10-2011, 16:24
لینک بدون شیلتر برای دانلود سیانوژن 1.5

فقط یه سوال: من الان سیانوژن 1 رو دارم روی گوشیم. دیگه نیاز نیست که 2.2 فلش بزنم بعد وایپ و اینا رو انجام بدم و بعد ازن رو نصب کنم؟ یا باید همه مراحل نصب رام که قبلا توضیح دادن دوستان رو انجام بدم؟ یعنی میشه فایل زیپ رو اجرا کرد و برد به 2.3.5

-----------

اومدم 2.2 فلش زدم که مثل v1.0 سیانوژن این v1.5 رو هم نصب کنم. هنوز روی آرم موتو بلور گیر میکنه بعد از 3 بار فلش زدن و pass.. نمیده
میگه که گوشی رو دستی روشن کنید. نه خواموش میشه نه روشن همینطوری روی آرم موتوبلور گیر کرده. باطری هم بکشم و بذارم جاش از همین آرم خودش روشن میشه مگر اینکه باطری رو 10-15 دقیقه بیرون نگه داشته باشم. یه کمکی کنین تا دعاتون کنم :41:

----------

خود به خود درست شد :8:

mad-defy
09-10-2011, 03:51
آموزش فعال سازی مولتی تاچ دیفای در رام سیانوژن ورژن RC 1.5 :

برای این کار باید برنامه Terminal Emulator رو از منوی اصلی گوشی باز کنید و در اون عبارت زیر رو وارد کنید و اینتر رو بزنید :

su

بعد از این کار گوشی رو یک بار ریستارت کنید و از مولتی تاچ همیشگی لذت ببرید... :20:
توجه: این کار فقط در رام سیانوژن و اونم فقط روی ورژن RC 1.5 قابل انجام هست.

آقا من این کار رو کردم.مولتی تاچ که نشد هیچ، تاچ گوشی هم به نظر یکم کند عکس العمل نشون میده! چطوری به حالت اولیه برگردم؟

ehsan_update
09-10-2011, 18:30
آقا من این کار رو کردم.مولتی تاچ که نشد هیچ، تاچ گوشی هم به نظر یکم کند عکس العمل نشون میده! چطوری به حالت اولیه برگردم؟
به جای 5 ، اینجا 1 بنویس و ریستارت کن:
su

sJaguar
10-10-2011, 19:51
دوستان من قصد خرید این گوشی رو دارم بنظرتون ارزش رو را داره؟ مثلا در قیاس با x10?

mad-defy
11-10-2011, 01:54
دوستان کسی سیانوژن ورژن 1.5 رو فلش زده؟
نظر شخصی:
کیفیت فیلمبرداری خیلی بهتر شده و لگ نداری. فلش دوربین رو هم برای فیلمبرداری میتونین داشته باشین. کلا امکانات دوربین عالی شده. از نظر سرعت زیاد تفاوتی نکرده با v1 در حالی که در کمال تعجب وقتی بنچ مارک گرفتم با v1 امتیاز 2269 گرفته بودم ولی با v1.5 امتیاز 2233 گرفت. توی مشخصات 2.3.4 cpu از 300 تا 800 رو نشون میداد ولی توی 2.3.5 عدد 300 تا 1000 رو نشون میده که به معنی اورکلاک هست.
وای فای گوشی رو هم که توی xda نوشته شده بعضی ها اعلام کردن مشکل دارن باهاش، واسه من که مشکلی نداشت و به راحتی قبل کانکت شد.
gprs ایرانسل رو نمیتونم روش راه بندازم که البته بعد از تماس با پشتیبانی ایراسل، مشکلات شبکه رو اعلام کردن و اینکه به زودی بر طرف میشه

fire159
11-10-2011, 09:43
دوستان من قصد خرید این گوشی رو دارم بنظرتون ارزش رو را داره؟ مثلا در قیاس با x10?
دیفای از هر لحاظ به ایکس10 برتری داره .

jooker1367
14-10-2011, 00:54
دیفای از هر لحاظ به ایکس10 برتری داره .

آقا ما صبر کنیم ، دیفای پلاس کی میاد ؟؟

آقا هادی به نظرت به جز دیفای ، چه گوشی ارزش خریدن تا این قیمتو داره ؟؟

MO TO RO LA
14-10-2011, 10:31
دوستان کسی دیفای پلاس سراغ نداره کجا آوردن ! برای داداشم میخوام ؟!

fire159
14-10-2011, 10:57
آقا ما صبر کنیم ، دیفای پلاس کی میاد ؟؟

آقا هادی به نظرت به جز دیفای ، چه گوشی ارزش خریدن تا این قیمتو داره ؟؟ یکم صبر کنی ضرر نداره . پلاس ممکنه وارد بشه . البته همین دیفای معمولی هم کمی از اون نداره . به نظرم همینو بخری و یک رام خوب بریزی روش عالی میشه .
تو این رنج قیمت فقط ال جی بلک رو میتونم بهت پیشنهاد بدم که روی کاغذ گوشی خوبیه . ولی دیفای جواب خودشو پس داده . باطریش تو آندرویدها خیلی خوبه کیفیتی که داره محشره . محکم و قابل اطمینان .

choobak33
14-10-2011, 15:47
دوستان من فردا میخوام این گوشیو بگیرم

1- نظر دوستان راجع بهش چیه ؟ منظورم اینه مشکل لمس و هنگ این چیزا نداره ؟
2- کار کردن باهاش راحته سرعت و ...

red-bull
14-10-2011, 19:22

به سلامتی
گوشی خوبیه تاچش خیلی قویه خیلی خوش دسته تو حالت عادیم هنگ نمیکنه مگه نرم افزاری چیزی نصب کنی که مشکل داشته باشه یا از مموری بی کیفیت استفاده کنی در کل سرعش خوبه کار کردن باهاشم لذت بخشه

vafa1353
15-10-2011, 00:50

شك نكن عاليه...فقط تا گرفتي دنبال فلش زدن نباش و مدتي باهاش سر كن تا به چم و خمش آشنا بشي....هواست باشه با رام 2.2 بگيري و لوازم و رم فابريك روش باشه و پولي بابت نصب هيچ نرم افزاري ندي...

choobak33
15-10-2011, 10:26
فعلا پشیمون شدم از خرید به دلیل آمدن Defy plus
ورژن 2.3 + 1 گیگ سی پی یو

fire159
15-10-2011, 11:34
دوستان کسی دیفای پلاس سراغ نداره کجا آوردن ! برای داداشم میخوام ؟!
تنها جایی که الان وارد میکنه سایت ایران دلیور هست . یکم قیمتش الان بالاست و خرید همین دیفای 1 بهتره

amirfiri
15-10-2011, 12:31
علائدین واسه سونی و نوکیا دکه داره می تونیم گوشی رو تو دستمون بگیریم.
واسه این گوشی جایی تو تهران می شناسین که بتونم تستش کنم؟

choobak33
15-10-2011, 14:35
فرق defy با defy plus تو 2.3 بودن ورژن و سی پی یو 1 هست دیگه درسته ؟

boys666
15-10-2011, 19:38
فرق defy با defy plus تو 2.3 بودن ورژن و سی پی یو 1 هست دیگه درسته ؟

باطری دیفای پلاس 1700 میلی امپر هست

jooker1367
16-10-2011, 00:36
جهنم. ما که اینهمه صبر کردیم. یکم دیگه هم روش.
دیفای پلاسو میگیرم.
اکثر کسایی که این گوشیو دارن ، راضی هستن. حالا اگه گوشی ارتقاء هم داده بشه که دیگه حرف توش نیست.:8:

reza-12
16-10-2011, 09:04
سلام من روی گوشیم رام سیانوژن رو داشتم بعد خواستم که رام اصلی2.2 رو روی اون نصب کنم
از برنامه RSD lite استفاده کردم
بعد توی قسمتی که گوشی ری بوت میشه میگه گوشی رو به صورت دستی بالا بیارین و توی قسمت که مینویسه اندوروید گیر میکنه
لطفا کمک کنید
ممنون

MO TO RO LA
16-10-2011, 09:15
علائدین واسه سونی و نوکیا دکه داره می تونیم گوشی رو تو دستمون بگیریم.
واسه این گوشی جایی تو تهران می شناسین که بتونم تستش کنم؟
متاسفانه فکر نکنم جایی باشه :13:
موتو ایران نمایندگی نداره . و همین ها هم که میاد با کلی بدبختی میرسه دستمون .

fire159
16-10-2011, 11:51
سلام من روی گوشیم رام سیانوژن رو داشتم بعد خواستم که رام اصلی2.2 رو روی اون نصب کنم
از برنامه RSD lite استفاده کردم
بعد توی قسمتی که گوشی ری بوت میشه میگه گوشی رو به صورت دستی بالا بیارین و توی قسمت که مینویسه اندوروید گیر میکنه
لطفا کمک کنید
ممنون
جدییدترین ورژن برنامه rsd lite رو بگیر که به این مشکلات نخوری . موتورولا یو اس بی درایور هم همینطور .
قبل نصب رام هم فول وایپ کن .

RSD Lite 5.4.4 Released
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

جدیدترین ورژن موتورولا یو اس بی درایور رو هم از اینجا بگیرید :
Motorola 5.2.0 Driver with MotoHelper 2.0.51

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

choobak33
16-10-2011, 12:02
دوستان تفاوت Defy با Defy plus تو باتری و پردازنده و ورژن هست ؟
آیا امکانش هست که Defy بعدها به 2.3 آپدیت بشه ؟

reza-12
16-10-2011, 13:49
دستت درد نکنه
از تویه ریکاوری مد wip کردم کارم رو راه انداخت
ممنون

choobak33
16-10-2011, 14:35
دوستان گرامی
الان از گوشی شاپ سفارش دادم ولی میگن مشکی لنز سبز - قرمز لنز قرمز دارن
امکان داره برای لنز سبز هم اپگرید 2.3 بیاد ؟

vafa1353
16-10-2011, 19:31
دوستان گرامی
الان از گوشی شاپ سفارش دادم ولی میگن مشکی لنز سبز - قرمز لنز قرمز دارن
امکان داره برای لنز سبز هم اپگرید 2.3 بیاد ؟
اگر بود تا حالا اومده بود...
قرمز بگير كيفيت دوربين بهتره و اچ دي فيلمبرداري ميكنه...

modernamir
16-10-2011, 20:01
سلام
یه بار اینو پرسیدم کسی جواب نداد
شما هم شده وقتی موقع صحبت کردن به پشت گوشی فشار بیاد (مثلاً روی شونتون بذارین صحبت کنید) یه صدای ویز بیاد روی مکالمه؟

choobak33
16-10-2011, 20:26
سلام
یه بار اینو پرسیدم کسی جواب نداد
شما هم شده وقتی موقع صحبت کردن به پشت گوشی فشار بیاد (مثلاً روی شونتون بذارین صحبت کنید) یه صدای ویز بیاد روی مکالمه؟

پس فردا صبح گوشی میرسه دستم خودم برات تست میکنم عزیز..:46:

modernamir
16-10-2011, 21:44
ظاهراً بعضی ها این مشکل رو دارن، احتمالاً باید در یه مقداری انحراف داشته باشه.
دلیل اصلیش این که گوشی کاملاً آب بندی شده و هوا توش گیر میکنه وقتی پشت گوشی فشرده می شه، فشار روی میکروفون تاثیر می ذاره. در USB رو که باز گذاشتم این مشکل دیگه ظاهر نشد.
الان بین باتری و در پشتش دو لایه کاغذ گذاشتم فعلاً مشکل خودشو نشون نداده.

reza-12
16-10-2011, 23:43
سلام
من رام 2.3.3 رو روی گوشیم نصب کردم چه جوری میشه فارسیش کرد ؟
ممنون

modernamir
17-10-2011, 19:35
سلام
من رام 2.3.3 رو روی گوشیم نصب کردم چه جوری میشه فارسیش کرد ؟
ممنون

چند پست عقبتر پچ فارسیش هست. بهتره از 2.3.4 استفاده کنید که مشکلات کمتری داره به خصوص در GPS.

reza-12
18-10-2011, 08:26
فارسیش کردم ولی یه مشکل دیگه
sms رو از چپ به راست نشون میده
باید چیکار کنم درست بشه
ممنون

fire159
18-10-2011, 09:04
باید چیکار کنم درست بشه
ممنون
چه رامی نصب کردی ؟

reza-12
18-10-2011, 12:23
رام 2.3.4
system version : 45.0.128.MB526.Retail.en.GB
Build number : 4.5.1_128
ممنون

fire159
18-10-2011, 12:53
رام 2.3.4
system version : 45.0.128.MB526.Retail.en.GB
Build number : 4.5.1_128
ممنون
این رام رو تست نکردم . کاستومه یا اصلی ؟

reza-12
18-10-2011, 17:36
این رام رو تست نکردم . کاستومه یا اصلی ؟

رام اصلی هستش
ممنون

modernamir
19-10-2011, 10:37
باید چیکار کنم درست بشه
ممنون

توی رامهای 2.3.3 و 2.3.4 اصلی فقط میشه نمایش و تایپ فارسی و عربی رو اضافه کرد اما مشکل راست به چپ نشدن رو نمیشه درست کرد.
اگه راست به چپ کامل رو میخاید از CM7 یا MIUI استفاده کنید که خیلی خوب از راست به چپ پشتیبانی میکنن.

choobak33
19-10-2011, 16:46
گوشی از گوشی شاپ خریداری شد...

مزیت :
دوربین کیفیت بالا بر خلاف نظر دوستان.
لمس حرارتی بسیار سریع و دقیق
صدای مناسب
جمع و جور بودن طوری که تو جیب باشه ادم احساس سنگینی و سختی نمیکنه
سرعت فوق العاده GPS

یک عیب هم داره اینه اثر انگشت رو تاچ میمونه ولی با یک دستمال سریع پاک میشه..

fire159
20-10-2011, 09:56
رام اصلی هستش
ممنون
پیشنهاد منم اگر فارسی خیلی برات مهمه رام سیانوژن هست که خیلی هم عالیه .

---------- Post added at 11:56 AM ---------- Previous post was at 11:55 AM ----------

گوشی از گوشی شاپ خریداری شد...

مزیت :
دوربین کیفیت بالا بر خلاف نظر دوستان.
لمس حرارتی بسیار سریع و دقیق
صدای مناسب
جمع و جور بودن طوری که تو جیب باشه ادم احساس سنگینی و سختی نمیکنه
سرعت فوق العاده GPS

یک عیب هم داره اینه اثر انگشت رو تاچ میمونه ولی با یک دستمال سریع پاک میشه..
مبارکت باشه داداش .
ایشالا همیشه باش خوش و خرم باشی .
ورژن آندرویدش 2.2 هست دیگه . با فارسی . درسته ؟

choobak33
20-10-2011, 10:23
پیشنهاد منم اگر فارسی خیلی برات مهمه رام سیانوژن هست که خیلی هم عالیه .

---------- Post added at 11:56 AM ---------- Previous post was at 11:55 AM ----------

مبارکت باشه داداش .
ایشالا همیشه باش خوش و خرم باشی .
ورژن آندرویدش 2.2 هست دیگه . با فارسی . درسته ؟

ممنون ...
آره 2.2.2 هست
ولی نه کیبوردش فارسی نه زبان خود دستگاه
ولی العربیه داره توشون..

fire159
20-10-2011, 11:36
ممنون ...
آره 2.2.2 هست
ولی نه کیبوردش فارسی نه زبان خود دستگاه
ولی العربیه داره توشون..
خوبه . پس مشکلی با فارسی نداری .

choobak33
20-10-2011, 12:43
خوبه . پس مشکلی با فارسی نداری .
نه فونت های فارسی رو میشناسه (برای مثال نرم افزار اقلیم GPS)
این نرم افزار چیز بی خودیه فقط یک عکس از نقشه های شهری داره و بس !

modernamir
22-10-2011, 11:07
نه فونت های فارسی رو میشناسه (برای مثال نرم افزار اقلیم GPS)
این نرم افزار چیز بی خودیه فقط یک عکس از نقشه های شهری داره و بس !
قابلیت مسیریابیش چطوره؟ دقیق هست؟ به خوبی Sygic هستش؟

choobak33
23-10-2011, 12:06
قابلیت مسیریابیش چطوره؟ دقیق هست؟ به خوبی Sygic هستش؟

با برنامه Plas خودش میرفتم موقعی که شارژ داشتم سریع و دقیق میرفت
ولی الان شارژم تموم شده نمیره :41:

پ ن : دوستان طرح یک ماه GPRS ایرانسل 10.000 تومان چطوره سرعتش؟ تو جاده ها میشه تو موبایل ازش درست و حسابی استفاده کرد ؟

fire159
23-10-2011, 12:37

پ ن : دوستان طرح یک ماه GPRS ایرانسل 10.000 تومان چطوره سرعتش؟ تو جاده ها میشه تو موبایل ازش درست و حسابی استفاده کرد ؟
من 1 روزه هاشو استفاده میکردم . بد نبود . اما نامردها به وسط روز که میرسید تموم میشد و از تمام اعتبارم رو صفر میکرد . دیگه ازش استفاده نکردم .
سرعتش هم بیرون شهر بستگی به آنتن دهیت داره . هر چی آنتی گوشی بهتر باشه gprsش هم بهتر خط میده .

boys666
23-10-2011, 18:47

سرعتش به نظر من عالیه من حتی تو دورافتاده ترین نقاط و جاده های بین شهری و حتی روستاها هم تست کردم و سرعتش خوبه 256 هست توی تهران تو مناطق مختلف سرعت متفاوت هست و بستگی به تعداد مشترکین توی اون منطقه داره مثلا من تو منطقه خودمون سرعت 256 رو دارم ولی گاهی بعضی از مناطق سرعت پاییت تر هست کلا شما هر جا انتن داشته باشید اینترنتتون هم برقرار هست ولی همراه اول فوق العاده بدرد نخور و مذخرف هست از دایل اپ هم کمتره و تازه فقط تو شهرهای بزرگ اینترنت داره نه تو جاده ها و تمام کشور

vahid_defy
23-10-2011, 20:33
سلام، کسی رام liquid Arcرو نصب کرده
خط ایرانسل رو نمیشناسه چیکار باید بکنم؟

fire159
24-10-2011, 10:06
برنامه defy base band رو گير بيار و بيس باند رو عوض كن ببين درست ميشه /

modernamir
25-10-2011, 15:41
یه چیزیو اشتباه کرده بودم که گفته بودم برای 2.3.4 رسمی فقط نمایش فارسی هست و مشکل چپ به راست حل نشده، چون ظاهراً حل شده:

Defy+ rom (walter79)

Ms2 Ginger (walter79) tested on ms2 Ginger 1.1

Ms2 Ginger V2

Miui 1.10.21 daily update (support all miui roms based on on this built)

---------- Post added at 03:41 PM ---------- Previous post was at 03:38 PM ----------

عین همین مشکلو من با MS2Ginger 2 داشتم که نمی تونست IRTCI رو پیدا کنه، Defy Baseband رو که نصب کردم، مشخص کرد که بیس بند رام مشکل داره، خودش بیس بند رو Reset کرد. بعد از رستارت شدن گوشی خطو پیدا کرد.

choobak33
26-10-2011, 16:20
دوستان یک راهنمایی..

بعضی از اوقات گوشی رو که از قفل در میارم و موقع شروع به کار صفحه اتوماتیک قفل میشه (بعضی اوقات)

به نظر شما مشکل از چیه ؟
رامشو عوض کنم درست میشه ؟

ba maram
26-10-2011, 17:08
رام 2.2 شرکتی (نه ازین دستیا) چطوره؟ آموزش هم داره؟
با سیانوژن مشکل دارم تا حدودی(نپرسید مشکلش چیه فقط)

fire159
27-10-2011, 08:31
2.2 رسمی که هست . میتونی استفاده کنی /
آموزش خاصی نداره . با برنامه rsd-lite که تو کامپیوترت نصب میکنی رام رو فلش بزنی . زیاد در موردش پست وجود داره .

---------- Post added at 10:31 AM ---------- Previous post was at 10:29 AM ----------

دوستان یک راهنمایی..

بعضی از اوقات گوشی رو که از قفل در میارم و موقع شروع به کار صفحه اتوماتیک قفل میشه (بعضی اوقات)

به نظر شما مشکل از چیه ؟
رامشو عوض کنم درست میشه ؟
اگر قبلا" اینطوری نبوده مشکل از رام هست . البته الان ببین اگر تو قسمت تنظیمات قفل اتوماتیک برای تو جیب گذاشتنش روشنه خاموش کن . شاید از اون باشه !

modernamir
27-10-2011, 09:37

2.2 رام خوبیه اما یه مشکل داره اونم این که به خاطر یه باگ نمیشه ویبره دکمه های پایین رو غیرفعال کرد. وقتی Haptic رو توی تنظیمات غیرفعال می کنی، هیچ اتفاقی نمی افته و بازهم ویبره کار می کنه که هم باعث مصرف بیشتر باتری میشه و هم برای بعضی ها (مثل من) اعصاب خردکنه.

fire159
27-10-2011, 12:43
2.2 رام خوبیه اما یه مشکل داره اونم این که به خاطر یه باگ نمیشه ویبره دکمه های پایین رو غیرفعال کرد. وقتی Haptic رو توی تنظیمات غیرفعال می کنی، هیچ اتفاقی نمی افته و بازهم ویبره کار می کنه که هم باعث مصرف بیشتر باتری میشه و هم برای بعضی ها (مثل من) اعصاب خردکنه.
این مشکل توی 2.2 آتریکس هم بود . من که اصلا" نمیتونم این فیدبک ها رو تحمل کنم .

ba maram
27-10-2011, 14:54
مرسی هادی جان
مشکل من با سیانوژن که خیلی رو اعصابمه اینه که وقتی گوشی شارژش تموم میشه ( خاموش میشه ) وقتی میزنمش به شارژر آرم موتورولا میاد و ثابت می مونه ! و مجبور میشم پشتشو باز کنم و باتریشو باز و بسته کنم که بیاد بالا گوشی !:41:
قبلا توی 2.1 در همین شرایط فوق الذکر :27:باتری رو نشون می داد که داره شارش میشه
آپدیت جدیدش این مشکلو نداره برم همین سیانوژن دانلودش کنم ؟

jooker1367
27-10-2011, 18:28
defy + هنوز نیومده ؟؟

modernamir
27-10-2011, 23:50
مرسی هادی جان
مشکل من با سیانوژن که خیلی رو اعصابمه اینه که وقتی گوشی شارژش تموم میشه ( خاموش میشه ) وقتی میزنمش به شارژر آرم موتورولا میاد و ثابت می مونه ! و مجبور میشم پشتشو باز کنم و باتریشو باز و بسته کنم که بیاد بالا گوشی !:41:

من چند نسخه Cسیانوژن رو استفاده کردم اما چنین مشکلی نبود، آخریش هم 7.1 پایدار بود. کدوم نسخه سیانوژن رو نصب کرده بودی؟
اگه رسمی می خوای بهتره از رام رسمی 2.3.4 استفاده کنی.

fire159
29-10-2011, 09:01
مرسی هادی جان
یعنی وقتی خاموش میشه و میزنی تو شارژ روشن نمیشه تا باطری بکشی !؟
کلید پاور مشکلی نداره ! یکم پاور رو نگه داری شاید بیاد بالا !

---------- Post added at 11:01 AM ---------- Previous post was at 11:01 AM ----------

defy + هنوز نیومده ؟؟
فقط جایی که سراغ دارم سایت ایران دلیور هست که وارد میکنه

jamshidi20
29-10-2011, 15:44
سلام.
من گوشي نوكيا 5800 دارم . الان اين گوشي Motorola Defy رو ديدم خوشم اومد. ولي از خريدش مطما نيستم.
ميگن تاچ خوبي نداره و .....
بنظره شما من اين گوشي رو بخرم؟
ممنون.

ba maram
29-10-2011, 17:31
یعنی وقتی خاموش میشه و میزنی تو شارژ روشن نمیشه تا باطری بکشی !؟
کلید پاور مشکلی نداره ! یکم پاور رو نگه داری شاید بیاد بالا !
روشن میشه و آرم موتورولا میادش و ثابت می مونه ! منم پاور رو می گیرم اما درست نمیشه ! هر دفعه هم امتحان کردم اما جواب نداده متاسفانه

من چند نسخه Cسیانوژن رو استفاده کردم اما چنین مشکلی نبود، آخریش هم 7.1 پایدار بود. کدوم نسخه سیانوژن رو نصب کرده بودی؟
اگه رسمی می خوای بهتره از رام رسمی 2.3.4 استفاده کنی.

من 7.1 رو استفاده می کنم ! شاید درست نصب نشده .. . نظرت چیه ؟
رام 2.3.4 مشکل خاصی نداره ؟!
میشه لینک دانلودشو بدید یه تستی کنم
متشکر

red-bull
29-10-2011, 17:38
سلام.
من گوشي نوكيا 5800 دارم . الان اين گوشي Motorola Defy رو ديدم خوشم اومد. ولي از خريدش مطما نيستم.
ممنون.

هر کی گفته تاچش خوب نیست بدون تا حالا گوشی لمسی ندیده گوشی خوبیه ولی بهترین نیست از 5800 خیلی سر تره قدرت خوبیم داره اگه قیمتش مناسب بود بخر حدود370 تا 380 اگر ن وقیمت واست مهم نیست گزینه های بهتریم هست

choobak33
29-10-2011, 18:14
سلام.
ممنون.
من این گوشیو نزدیک 10 روز خریداری کردم
تاچش خیلی خوب بوده تا حالا حتی امروز زیر سیل بارون تاچش به خوبی کار میکرد :20:

MovieCT
29-10-2011, 19:29
سلام به همگی....
اقا طبق تحقیقات بنده ... به این نتیجه رسیدم که سامسونگ گلکسی 2 از باقی گوشی های تو باز بهتره .. (لااقل اکثرا که اینطور میگن)

اما قیمتش خیلی بالاست .. گزینه ی دومم همین موترولا دیفای هستش ... که فکر میکنم تمام نیازهام رو براورده میکنه .

فقط انرویدش 2.2 هستش که نمی دونم با 2.3 چقدر تفاوت میتونه داشته باشه !؟!؟ اصلا مهمه ؟
یکی هم بحث نوع صفحه نمایشه !! tft بودنش چقدر مهمه بنظر شما ؟

jamshidi20
29-10-2011, 19:59
ممنون از نظراتتون. فقط دوتا سوال ديگه تو خريد اين گوشي بايد به چه چيزي توجه كنم؟
اين گوشي محصول كدوم كشوره؟

fire159
30-10-2011, 09:03
سلام به همگی....
اقا طبق تحقیقات بنده ... به این نتیجه رسیدم که سامسونگ گلکسی 2 از باقی گوشی های تو باز بهتره .. (لااقل اکثرا که اینطور میگن)

اما قیمتش خیلی بالاست .. گزینه ی دومم همین موترولا دیفای هستش ... که فکر میکنم تمام نیازهام رو براورده میکنه .

فقط انرویدش 2.2 هستش که نمی دونم با 2.3 چقدر تفاوت میتونه داشته باشه !؟!؟ اصلا مهمه ؟
یکی هم بحث نوع صفحه نمایشه !! tft بودنش چقدر مهمه بنظر شما ؟

بهترین گوشی بازار الان آیفون4 اس هست . البته تا وقتی که دروید ریزر و آتریکس 2 وارد نشدن .

در مورد آندروید 2.3 نگران نباش چون چنید رام 2.3 مختلف خییلی خوب براش هست که میتونی استفاده کنی .
در مورد ال سی دی هم من که باهاش حال میکردم و به نظرم فقط تو نور مسقیم خورشید کمی ناخوانا میشد.
با توجه به قیمتش دیفای بهترین گوشی هست که میتونید بخرید .
خیلی هم گوشی محکم و کاری هست و از افتادنش آدم نمیترسه. جواب خودشو پس داده . ساپورت خیلی خوبی میشه . آموزشهاش همه جا هست . باطریش عالیه تو آندرویدی ها . و ...

fire159
30-10-2011, 09:09
ممنون از نظراتتون. فقط دوتا سوال ديگه تو خريد اين گوشي بايد به چه چيزي توجه كنم؟
اين گوشي محصول كدوم كشوره؟
دوست عزیز تمام گوشیهای جدید ساخت چین هستن . نه که چینی باشن اینجا مونتاژ میشن تحت لیسانس کمپانی اصلی . اینطوری بهت بگم خیالت راحت بشه آیفون 1ونیم میلیونی یا دروید ریزر که برترین آندروید جهان هست هم تو چین مونتاژ و آماده میشن.
در مورد خرید هم اول گوشی رو خوب چک کن . چند بار قفل صفحه رو باز و بسته کن که مشکلی نداشته باشه . دوربین رو کنترل کن . اگر خریدت قطعی بود یک تماس باش بگیر که امتحان کنی .
و یکبار هم خاموش روشن کن که خیالت راحت شه .

MovieCT
30-10-2011, 19:46
بهترین گوشی بازار الان آیفون4 اس هست . البته تا وقتی که دروید ریزر و آتریکس 2 وارد نشدن .

در مورد آندروید 2.3 نگران نباش چون چنید رام 2.3 مختلف خییلی خوب براش هست که میتونی استفاده کنی .
در مورد ال سی دی هم من که باهاش حال میکردم و به نظرم فقط تو نور مسقیم خورشید کمی ناخوانا میشد.
با توجه به قیمتش دیفای بهترین گوشی هست که میتونید بخرید .
خیلی هم گوشی محکم و کاری هست و از افتادنش آدم نمیترسه. جواب خودشو پس داده . ساپورت خیلی خوبی میشه . آموزشهاش همه جا هست . باطریش عالیه تو آندرویدی ها . و ...

مرسی بابت جواب. .. حالا با اطمینان بهتری می خرم ش...!

در مورد بهترین گوشی هم ..!! اپل 4 اس که انرویدی نیست ..!! اون 2 تا هم که نیومده ..!

mad-defy
31-10-2011, 05:25
سلام
آقا یه پست میخوام بزنم کاملا بی ربطه (خودم میدونم ولی دعوام نکنین) ولی هیچ جا ندیدم بحث ها تخصصی باشه مثل اینجا و کاربرهاش اینکاره باشن و سر در بیارن...

حالا دوتا مشکل گنده:

یه دونه htc chacha داریم (مال دوستمه، اگه مال من بود تا به حال 100 دفعه زده بودمش به دیوار) که s-on هست و برای s-off کردنش نیاز به دم و دستگاه داره و گیر هم نیومده تا الان (حداقل توی شیراز که من ندیدم) پس نمیتونیم روتش کنیم و برنامه بزنیم و حتی وای فای رو هم روش استیبل کینم (وقتی سرچ میکنه همینطوری خاموش روشن میشه وای فای و چیزی پیدا نمیکنه) و از همه مهمتر فایل منیجر نداره این بی صاحب. یعنی کلا چیزی به نام فایل منیجر نیست توی زندگی این بشر :18: اندرویدش هم 2.3.3 هست. توی xda هم مطرح کردم ولی به جوابی نرسیدم مگر اینکه xtc باشه و s-off بشه با اون دستگاه
حالا شما اگر چیزی جایی یه وقتی دیدین ما رو بی نصیب نذارین (از غصه گوشی خودش و حسادت دیفای عزیز من داره میترکه دوستم :5: )

یه دونه sonyericsson arc داریم که اون هم اندروید 2.3.3 هست و اون هم روت نمیشه و باز هم فایل منیجر نداره و همون مشکل وای فای و نمیتونیم آپدیتش کنیم با اینکه آپدیت 2.3.4 براش اومده با چیز پی ان هم نتونستیم کانکت بشیم و براش آپدیت بگیریم (متاسفانه دوست دختر نفهم و حرف گوش نکن هم داشته باشه آدم مصیبتی هست که پناه بر خدا. میگم خودت خریدی برو خودت درستش کن میگه پس تو واسه چی خوبی :41: با اون گوشیت) اینم اگه چیزی دیدین به ما بگین که جونم در خطره. از اینجا هم نتونستم کاری از پیش ببرم

بچه های فرومشون هم که دمشون گرم یا راجع به ترک خوردن قاب گوشی میگن یا قیمتش و رنگش و ..

خلاصه ببخشید که حرفهای بی ربط زدم. مدیران فروم لطفا این پست رو پاک نکنین بخودا میدونم ربطی به اینجا نداره. قربون این دیفای برم که سر یک هفته تمام خم و چمش اومد تو دستم با کمک همین فروم و بچه هاش:11:

fire159
31-10-2011, 12:59
کسایی که میخوان خرید کنن توجه داشته باشن . قیمت دیفای در گوشی شاپ شده 380
مطمئنن تو بازار تهران کمتر گیر میاد به راحتی

MovieCT
31-10-2011, 13:04
کسایی که میخوان خرید کنن توجه داشته باشن . قیمت دیفای در گوشی شاپ شده 380
مطمئنن تو بازار تهران کمتر گیر میاد به راحتی

فدات شم توی این سایت نوشته که این گوشی فرمت های Divx و Xvid رو پیخش نمیکنه ! درسته ؟
نمیشه کاریش کرد ؟

ehsan_update
31-10-2011, 19:45
فدات شم توی این سایت نوشته که این گوشی فرمت های Divx و Xvid رو پیخش نمیکنه ! درسته ؟
نمیشه کاریش کرد ؟
با برنامه ای ساده مثل Mobo Playerمیتونید هر فرمتی که فکرش رو میکنید با این گوشی پخش کنید، هر فرمتی!:5:

MovieCT
31-10-2011, 23:00
با برنامه ای ساده مثل Mobo Playerمیتونید هر فرمتی که فکرش رو میکنید با این گوشی پخش کنید، هر فرمتی!:5:

what a relief
مرسی رفیق

jamshidi20
01-11-2011, 15:50
اين گوشي مشكل زبان فارسي داره؟ حتما بايد بعد از خريدن فلش كنم؟ الانم نسخه ي اندوردش 2.1 هست؟

unknown47
01-11-2011, 16:00
اين گوشي مشكل زبان فارسي داره؟ حتما بايد بعد از خريدن فلش كنم؟
درود.
دوست عزیز بستگی به این داره که وقتی گوشی رو میخرین چه رامی روش باشه.(اگه رام 2.2 رسمی امارات روش باشه مشکلی نداره)
اگه هم ساپورت فارسی نداشتین میتونین با برنامه ی میرسال استفاده کنین برای مسیج ها.
روش فارسی سازی رو هم میتونین به این پست مراجعه کنین.(البته پیشنهاد میکنم که به رام سیانوژن آپدیت کنید)

reallovegach
02-11-2011, 09:08
سلام بچه ها
ببخشید motorola defy الان چنده تو بازار ؟
ساخت کجاست ؟ یعنی زیر باطریش چی نوشته ؟
توی پکش چی هست ؟
فارسی ساپورت میکنه ؟
چه رنگهایی ازش هست تو بازار ؟
+defy اومده تو بازار ایران ؟ اگه آره چنده قیمتش ؟
جریان این لنز قرمز و لنز سبز چیه ؟
ببخشید اینهمه سوال پرسیدم
میشه توضیح بدین
ممنون میشم

mbioni66
02-11-2011, 10:21
سلام به همگی، دوستان من گوشیمو wipe کردم، البته قبلش رام سیانوژن نصب بود، الان که میخوام با برنامه rsd-lite یه رام رسمی نصب کنم، هر رامی که انتخاب میکنمو بعد start میکنم، ارور میده.Fail
کسی میتونه راهنمایی کنه؟
الانم دیگه گوشیم رو آرم لوگوی قرمز رنگ موتورولا گیر میکنه و دیگه بالا نمیاد

MovieCT
02-11-2011, 10:47
سلام بچه ها
ببخشید motorola defy الان چنده تو بازار ؟
ساخت کجاست ؟ یعنی زیر باطریش چی نوشته ؟
توی پکش چی هست ؟
فارسی ساپورت میکنه ؟
چه رنگهایی ازش هست تو بازار ؟
+defy اومده تو بازار ایران ؟ اگه آره چنده قیمتش ؟
جریان این لنز قرمز و لنز سبز چیه ؟
ببخشید اینهمه سوال پرسیدم
میشه توضیح بدین
ممنون میشم

با اجازه ی مهندسین ... !! (من هنوز اماتور هستم ... اما چیزهایی رو که میدونم میگم ... اگر اشتباه بود دیگران اصلاح کنن)

قیمت .. : 382 تا 415 هم قیمت دارم
اینو نمیدونم ..! چون ندیدم .. (اما موترولا امریکایی باید باشه ..! اما مثل اینکه توی چین سمبل میشه .. مثل باقی گوشی ها )
مثل اینکه با تغییر رام و نصب رام مناسب ساپورت میکنه . (برگردید به چند صفحه قبل ... توضیح داده شده)
رنگها : توی بازار ایران رو نمیدونم .. اما کلا با رنگ مشکی و سفید تولید میشه
دیفای پلاس توی ایران نیومده
موترولا با دو نوع لنز دوربین تولید میشه . لنز سبز. . و لنز قرمز .. اینجور که من فهمیدم لنز قرمز قابلیت فیلمبرداری 720p داره و بعضی از رام ها هم روی لنز سبز نصب نمیشن ..! (اگه اشتباه میگم دیگران اصلاح کنن .. )

MovieCT
02-11-2011, 10:53
اقایون با تجربه ...! کسی تا حالا اورکلاک کرده ؟ این کار به Cpu صدمه نمیزنه ؟

یکی میتونه برای من توضیح بده که مثلا کسی که ROM 2.2 داره چرا میاد و ROM CM7 نصب میکنه ؟ ! منظورم اینه که چه مزیتی نصیبش میشه ... که توی 2.2 نبوده ؟

unknown47
02-11-2011, 14:43

یکی میتونه برای من توضیح بده که مثلا کسی که ROM 2.2 داره چرا میاد و ROM CM7 نصب میکنه ؟ ! منظورم اینه که چه مزیتی نصیبش میشه ... که توی 2.2 نبوده ؟

درود.
آره فکر کنم احسان جان اورکلاک کرده.
نه به cpu آسیبی آنچنان نمیزنه!(البته به مقدار اورکلاک بستگی داره ولی تا 1000-1200 فکر نکنم مشکلی پیش بیاد)
رام سیانوژن از سرعت و کارایی خوبی برخورداره و به همین دلیل اغلب این رام رو نصب میکنند.

red-bull
02-11-2011, 17:52
سلام به همگی، دوستان من گوشیمو wipe کردم، البته قبلش رام سیانوژن نصب بود، الان که میخوام با برنامه rsd-lite یه رام رسمی نصب کنم، هر رامی که انتخاب میکنمو بعد start میکنم، ارور میده.Fail
کسی میتونه راهنمایی کنه؟
الانم دیگه گوشیم رو آرم لوگوی قرمز رنگ موتورولا گیر میکنه و دیگه بالا نمیاد

آخرین نسخه rsd lite ‎رو نصب کن منم این مشکلو داشتم

red-bull
02-11-2011, 18:03

منم اورکلاک کردم تا 1200و تا حالا مشکلی نداشتم همه چی روون شده و تو پخش فیلما کاملا میشه تاثیرشو حس کرد مخصوصا وقتی رام miui ‎رو نصب کردم و اورکلاک کردم سرعت گوشی عالی شده به نظر من رام miui‏ خیلی از سیانوژن بهترو کامل تره فارسی رو هم ساپورت میکنه اینترفیس جذابیم داره

mbioni66
02-11-2011, 20:00
دوستان بهترین rsd-lite و usb driver کدومه واسه ویندوز 7 _ 64bit
اگه بتونین لینکشو بذارین ممنون میشم

red-bull
02-11-2011, 20:27
دوستان بهترین rsd-lite و usb driver کدومه واسه ویندوز 7 _ 64bit
اگه بتونین لینکشو بذارین ممنون میشم

اینو امتحان کن

modernamir
02-11-2011, 22:57

هیچ مشکلی ایجاد نمی کنه، ظاهراً موتورولا به دلایلی پردازنده رو آندرکلاک کرده:

درباره CM7 و بقیه رامهای 2.3 بزرگترین مزیت به نظر من این که میشه از دست Haptic دکمه های پایین خلاص شد. اما سیانوژن و MIUI هردو یه قابلیت مهم دارن که من نمی تونم ازشون بگذرم اونم Notification Toggle که میشه قسمت های مختلف گوشی رو از نوار Status فعال یا غیرفعال کرد.
اما اگه کیفیت دوربین و پایداری واقعی براتون مهمه رامهای 2.3.4 و 2.3.6 رسمی و کاستومهای مبتنی بر اونها (مثل Ms2Gingner2) وقعاً عالی هستند به خصوص که فارسی بدون مشکل راست به چپ هم براشون وجود داره.

mbioni66
03-11-2011, 10:47
دوستان رامی که من نصب کردم اینه JRDNEM_U3_3.4.2_177-003_BLUR_SIGN_SIGNED_USAJRDNEMARAB1B8RTIT03A.0R_PD S03C_USAJRDNFRYORTIT_P015_A010_HWp3_Service1FF
ولی فارسیش مشکل داره، کسی میتونه راهنماییم کنه؟

choobak33
03-11-2011, 14:22
دوستان
من الان رو گوشیم 2.2.2 MB525 نصبه
ورژن بالاترش اومده ؟ سرعت و کاراییش بهتره یا بزارم همین روش نصب بمونه؟

fire159
03-11-2011, 17:36
دوستان
من الان رو گوشیم 2.2.2 MB525 نصبه
ورژن بالاترش اومده ؟ سرعت و کاراییش بهتره یا بزارم همین روش نصب بمونه؟
اگر مشکلی باهاش نداری و برات به خوبی کار میده نیازی نیست رام عوض کنی .
مگر اینکه بخوای برای تنوع رام عوض کنی .

fire159
03-11-2011, 17:43
دوستان رامی که من نصب کردم اینه JRDNEM_U3_3.4.2_177-003_BLUR_SIGN_SIGNED_USAJRDNEMARAB1B8RTIT03A.0R_PD S03C_USAJRDNFRYORTIT_P015_A010_HWp3_Service1FF
ولی فارسیش مشکل داره، کسی میتونه راهنماییم کنه؟
2.2 امارات رو نصب کن که فارسیت حل بشه .

jamshidi20
05-11-2011, 15:00
روت كردن چيه .؟ چجوريه .واسه چه كاريه ؟ مثل هك نوكياست؟
برنامه ها وباري و نقشه gps از كجا بايد بگيرم؟
ممنون

fire159
06-11-2011, 15:14
روت كردن چيه .؟ چجوريه .واسه چه كاريه ؟ مثل هك نوكياست؟
برنامه ها وباري و نقشه gps از كجا بايد بگيرم؟
ممنون
بله روت کردن همون حک کردن هست . یک سری کارها رو شما فقط موقعی میتونی بکنی که گوشیت روت شده باشه . مثلا" نصب کاستوم رامها . یا بعضی برنامه های کاربردی .
برنامه و بازی که زیاد هست واسه آندروید . به بخش بازی ها و برنامه ها مراجعه کنی زیاد پیدا میکنی . تو گوگل هم سرچ کنی سایتهای ایرانی زیادی هستن که این برنامه ها رو آپ کردن و میتونی مستقیم از همونجاها دانلود کنی .
برای gps هم تو آندروید باید به اینترنت وصل باشی که نقشه ها باز بشه .
البته میشه نقشه ها رو ذخیره کنی و در حالت آفلاین ببینی . مثل برنامه ماوریک و ...

یک برنامه خوبی که من استفاده میکنم و دوست خوبمون مسعود boys666 معرفی کرده بود اینه :
که یک پک کامل هست . و برنامهBigPlanetTW توش هست که نقشه رو ذخیره میکنه و تو حالت آفلاین راحت استفاده میشه .

jamshidi20
06-11-2011, 18:19
اگه براي گوشيم مشكلي پيش اومد(نرم افزاري يا سخت افزاري ) براي تعمير كجا مي تونم ببرم؟
خشگير و قاب محافظ براي اين گوشي هست؟

fire159
06-11-2011, 20:42
اگه براي گوشيم مشكلي پيش اومد(نرم افزاري يا سخت افزاري ) براي تعمير كجا مي تونم ببرم؟
خشگير و قاب محافظ براي اين گوشي هست؟
این گوشی با استفاده در حد کمی خشن نیازی به محافظ یا اسکرین پروتکتور نداره . مگر اینکه بخواین کارهای عجیب با گوشی بکنید . مثل استفاده بعنوان چکش یا توپ فوتبال .
یکی از دوستان یادمه تو همین تایپیک گفت گوشیش از طبقه 4 یا 5 سقوط آزاد کرده بود فقط ال سی دیش رنگهاش قاطی شده بود اما گوشی همچنان کار میداد بهش !؟

دوستانی که دیفای دارن و رام سیانوژن نصب کردن این تم های آندروید 4 رو نصب کن و حالشو ببرن

jamshidi20
07-11-2011, 08:27
از اين قاب هاي محافظ مثل آيفون و c6-01 براي اين گوشي مي دونيد كجا داره؟

fire159
07-11-2011, 11:34
فکر کنم تهران گیر بیاد . از بچه های تهران شنیدم خریده بودن . بعضی سایتها هم دارن یک چیزهایی واسه فروش . یک سرچی بکنی پیدا میکنی .

choobak33
07-11-2011, 14:38
فکر نکنم نیازی به محافظ باشه (!) IP67 مقاوم در برابر ضربات متعدد :20:

---------- Post added at 03:38 PM ---------- Previous post was at 03:36 PM ----------

این گوشی با استفاده در حد کمی خشن نیازی به محافظ یا اسکرین پروتکتور نداره . مگر اینکه بخواین کارهای عجیب با گوشی بکنید . مثل استفاده بعنوان چکش یا توپ فوتبال .
یکی از دوستان یادمه تو همین تایپیک گفت گوشیش از طبقه 4 یا 5 سقوط آزاد کرده بود فقط ال سی دیش رنگهاش قاطی شده بود اما گوشی همچنان کار میداد بهش !؟

دوستانی که دیفای دارن و رام سیانوژن نصب کردن این تم های آندروید 4 رو نصب کن و حالشو ببرن

الان رو گوشی رام 2.2 امارات هست
سیانوژن روش نصب کنم به نظر شما بهتر از 2.2 امارات بهم کار میده؟ از لحاظ سرعت چطوره و نقطه ضعف هم داره نسبت به امارات ؟

fire159
07-11-2011, 18:52
الان رو گوشی رام 2.2 امارات هست
سیانوژن روش نصب کنم به نظر شما بهتر از 2.2 امارات بهم کار میده؟ از لحاظ سرعت چطوره و نقطه ضعف هم داره نسبت به امارات ؟
قطعا" بهتره از هر لحاظ . فقط موتوبلور نداره !
من اولین نسخه سیانوژن رو رو دیفایم نصب کرده بودم و خیلی راضی بودم .نسخه های جدیدترش بهتر هم شدن . نصبش راحته . امتحان کن اگر دوست نداشتی به همون 2.2 امارات برگرد . البته بعید میدونم دیگه دلت بیاد برگردی به 2.2
طبق آموزش نصب کن که مشکلی پیش نیاد . هرچند هر مشکلی راه داره و قابل حله

h!tman
07-11-2011, 19:05
آقا یک سوال
این دیفای روی جینجر برد 720فیلم میگیره؟

fire159
07-11-2011, 19:55
لنز قرمزهاش بله

h!tman
07-11-2011, 19:56
لنز قرمزهاش بله
بعد حداکثر اورکلاکش چقدره؟:دی!

fire159
07-11-2011, 20:09
بعد حداکثر اورکلاکش چقدره؟:دی!
اگر رام سیانوژن نصب بشه نیاز به اورکلاک نداره چون خوش رو 1000 میبره . من هیچوقت اور نکردم . فکر کنم بچه ها تا 1100 بردن بی خطر .