مشاهده نسخه کامل
: Defy | گوشي مقاوم موتورلا با دوربين 5 مگاپيكسلي و صفحه نمايش 3.7 اينچي
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
12
13
Hamid_pro
20-06-2011, 20:06
ممنون
براي اتصال گوشي بايد usb debugging فعال باشه؟؟؟نميدونم چرا گوشيم با اين نرمافزار كانكت نميشه ديگه...
اگه گوشیت روته آنروتش کن. در ضمن رامی که نصب داری چیه؟ اگه میتونی برگردونش به رام اولش یا حداقل یه رام افیشال نصب کن. فکر نمیکنم usb debugging ربطی داشته باشه. اگه نیاز به تغییر حالتش باشه خود نرم افزار باید پیغام بده.
راه آخر هم اینه که sbf رو شخصا دانلود و فلش کنی.
vafa1353
20-06-2011, 21:48
اگه گوشیت روته آنروتش کن. در ضمن رامی که نصب داری چیه؟ اگه میتونی برگردونش به رام اولش یا حداقل یه رام افیشال نصب کن. فکر نمیکنم usb debugging ربطی داشته باشه. اگه نیاز به تغییر حالتش باشه خود نرم افزار باید پیغام بده.
انروت هم كردم نشد...اول ميشناخت ولي بعد از آنروت نميشناسه و با روت دوباره هم تغيري نكرد...رام كه همون 2.1 هست ولي با برنامه ركووري فارسيش كردم...در كل فكر كنم بايد همون رام خودم رو برگردونم...
mad-defy
20-06-2011, 21:51
چون اعتباری نیست به قطعی برق و اینترنت و اینا بهترین کار هم همون دانلود هست و نصب
از این لینک میشه دانلودش کرد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
hamed_zoho
20-06-2011, 22:42
درود.واقعا این مشکل ها رو نداره؟؟؟؟ من میخواستم این رام رو نصب کنم ولی وقتی پستای بچه ها رو دیدم نظرم عوض شد! حالا واقعا مشکل پرش فیلم نداره؟؟؟؟؟؟
با تشکر.
برا من همه چی خوبه فقط فیلمش پرش داره..یعنی اول که میگیری خوبه بعد که نیگا میکنی میپره
vafa1353
20-06-2011, 22:53
رام خودش رو رستور كردم و فكتوري ريست هم نمودم...نميدونم چه مرگش شده با اين آپداتر كانكت نميشه حتي برنامه رو هم دوباره نصبيدم ولي نشد...حالا اين سيانوژن7 بهتره يا مويي 2.3.4؟؟؟؟آخه مويي ورژن 1.6.17 هم ریلیز شده که مشکل AGPS هم حل شده.
[ MIUI 1.6.17 Pure English [ Official
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mad-defy
21-06-2011, 00:36
راجع به مویی اطلاعات ندارم ولی من دیگه عمرا برم روی cm7 دیگه (الان boys666 میاد دوباره منو دعوا میکنه :11: ) البته تا وقتی که آپدیت آخرش بیاد. یارو خیلی فعاله فکر نکنم زیاد طول بکشه
کسی نمیدونه چطوری میشه اپرا نسخه 6 رو اینستال کرد؟ نصب میشه ولی توی اولین گشایش صفحه میره روی اینستال گیر میکنه!
یکی به من نمیگه تو سیانوژن برا همه فیلمبرداریشون پرش داره بعد از گرفتن.؟؟
نه از من به هیچ وجه پرش نداره . میتونی دوباره مراحل رو کامل انجام بدی ببینی چی میشه .
تنها موردی که دیدم تو فیلمبرداریم زوم بالای 4 که بره صفحه پر از نویز میشه و چیزی پیدا نیست و اما وقتی زوم رو کم میکنم درست میشه .
یه مسئله دیگه که من همین امروز فهمیدم اونم اینه که منو فارسی هم داره رام سیانوژن که برای خیلی ها که دوست دارن منوهاشون فارسی باشه عالی هست.
مسعود قضیه این منو فارسیش چیه ؟ چطوری میشه تستش کرد ؟
hamed_zoho
21-06-2011, 09:40
نه از من به هیچ وجه پرش نداره . میتونی دوباره مراحل رو کامل انجام بدی ببینی چی میشه .
تنها موردی که دیدم تو فیلمبرداریم زوم بالای 4 که بره صفحه پر از نویز میشه و چیزی پیدا نیست و اما وقتی زوم رو کم میکنم درست میشه .
اااا خوشبحالتون...به نظرت به رام 2.2 ای که از روش آپدیت میکنیم رپت نداره برا من 2.2 فرنچ بود که سیانوژن رو ریختم..
اااا خوشبحالتون...به نظرت به رام 2.2 ای که از روش آپدیت میکنیم رپت نداره برا من 2.2 فرنچ بود که سیانوژن رو ریختم..
منم یک بار 2.2 رسمی امارات رو فلش زدم بعد دوباره برگشتم به سیانوژن . هیچ فرقی نکرد . فقط لوگوی موتورولا رنگش قرمز شده که با حال تره .
راجع به مویی اطلاعات ندارم ولی من دیگه عمرا برم روی cm7 دیگه (الان boys666 میاد دوباره منو دعوا میکنه :11: ) البته تا وقتی که آپدیت آخرش بیاد. یارو خیلی فعاله فکر نکنم زیاد طول بکشه
کسی نمیدونه چطوری میشه اپرا نسخه 6 رو اینستال کرد؟ نصب میشه ولی توی اولین گشایش صفحه میره روی اینستال گیر میکنه!
بار اول رو ميتوني از v پي n استفاده کني تا نصب بشه
---------- Post added at 12:26 PM ---------- Previous post was at 12:24 PM ----------
مسعود قضیه این منو فارسیش چیه ؟ چطوری میشه تستش کرد ؟
هادي جان از منو ستينگ برو language & keyboard بعد از select language بزار روي فارسي
انروت هم كردم نشد...اول ميشناخت ولي بعد از آنروت نميشناسه و با روت دوباره هم تغيري نكرد...رام كه همون 2.1 هست ولي با برنامه ركووري فارسيش كردم...در كل فكر كنم بايد همون رام خودم رو برگردونم...
وفا جان مشکل شما چیه ؟ بگو شاید بتونیم کمکت کنیم .
---------- Post added at 12:31 PM ---------- Previous post was at 12:28 PM ----------
هادي جان از منو ستينگ برو language & keyboard بعد از select language بزار روي فارسي
مال من فارسی یا پرشین نداره ! عربی رو داره .
شاید از شما نسخه جدیدتر باشه ؟! که فارسی تو لیستش هست .
من از نسخه rc0 استفاده ميکنم
من از نسخه rc0 استفاده ميکنم
وای . یعنی دوباره برم تو کار دانلود و عبور از فیلترینگ و سرعت پایین و ...
حالا غیز ار فارسی چیز دیگه ای اضافه شده یا نه ؟ اگر نه که همین خوبه .
ba maram
21-06-2011, 14:37
بابا من یه درخواست back up کردم
چرا جواب نمیدیددد بچه ها ! کارم لنگه backup هستش ! میخوام از اس ام اسام فقط بکاب بگیرم
خواهشن یه مسلمون پیدا جوابم رو بده:19:
hamid1436
21-06-2011, 14:59
چرا جواب نمیدیددد بچه ها ! کارم لنگه backup هستش ! میخوام از اس ام اسام فقط بکاب بگیرم
عزيز برادر بنده كه توي صفحه 175 جواب شما رو دادم اينهم لينكش ...
vafa1353
21-06-2011, 17:59
با برنامه GO SMS pro ميتونيد بك بگيريد....
vafa1353
21-06-2011, 18:11
وفا جان مشکل شما چیه ؟ بگو شاید بتونیم کمکت کنیم .
---------- Post added at 12:31 PM ---------- Previous post was at 12:28 PM ----------
مال من فارسی یا پرشین نداره ! عربی رو داره .
شاید از شما نسخه جدیدتر باشه ؟! که فارسی تو لیستش هست .
سلام ممنون..
مشكل از اينجا شروع شد كه خواستم با برنامه آپداتر موتورولا گوشيم رو به 2.2.2 آپ كنم...يك بار با گوشي كانكت شد و آپديتي برام مشخص نكرد...گفتن گوشي نبايد روت باشه.آنروتش كردم ديگه گوشيم با آپداتر كانكت نشد.دوباره روتش كردم نشد.با ركاوري رام اوليه رو كه بك گرفته بودم رستور كردم نشد.فكتوري ريست كردم نشد....نشد كه نشد كه نشد..نميدونم چه مرگش شده...آپداتر رو هم دوباره نصب كردم گوشي با سيستم كانكت ميشه و حتي با برنامه هاي خود موتو و SuperOneClick كانكت ميشه ولي نميدونم چرا با اين آپداتر مچ نميشه...
---------- Post added at 06:11 PM ---------- Previous post was at 06:07 PM ----------
من اپرا 6 رو روي گوشيم دارم ولي الان جواب نميده....قبلا با واي فاي كانكت ميشدم و ازش استفاده ميكردم ولي الان ديگه نميشه و توي سرچ گير ميكنه....فكر نميكنم ديگه جواب بده.
Hamid_pro
21-06-2011, 22:28
اضافه بر روشهایی که دوستان اشاره کردند با نصب نرم افزار 91PC SUIT FOR ANDROID میتونید از تمام بخشهای گوشی روی کامپیتر back up بگیرید و restore کنید
hamed_zoho
21-06-2011, 23:57
وفا خان مشکل از mtp usb device مموریو درارین بعد وصل کنید شاید بشه...البته برا منم همین مشکل رو داره یجا خوندم نوشته بود مموریو دربیارین تا mtp usb device ارور نده ولی من اینکارم کردم مرحله اولش روشن میشه ولی باز نمیشناسه یه بارم شما امتحان کن...
راستی اگه کسی میدونه mtp usb device دقیقا چیه یه توضیحی بده.؟؟
mad-defy
21-06-2011, 23:58
منم یک بار 2.2 رسمی امارات رو فلش زدم بعد دوباره برگشتم به سیانوژن . هیچ فرقی نکرد . فقط لوگوی موتورولا رنگش قرمز شده که با حال تره .
دقیقا منم همینو دیدم، یعنی وقتی از روی رام 2.2x میبری به cm7 فرق میکنه تا اینکه از 2.2y ببری به cm7 البته فکر میکردم اگه بگم یکم خنده دار باشه ولی جالب ومنطقی میتونه باشه (مثال: باید توی سیناژن برای برطرف شدن پرش آنتن، همون آنتن 2.2 قبلیش رو فعال کرد! پس ربط داره به هم) ولی پیشنهادی ندارم واسه اینکه کدوم رام واسه زیر سیناژن بهتره. کسی با این 2.2 رسمی که جدیدا اومده امتحان کرده؟ یعنی این 2.2 رو روت کنین و cm7 بهش تزریق کنین؟
mad-defy
22-06-2011, 00:08
اضافه بر روشهایی که دوستان اشاره کردند با نصب نرم افزار 91PC SUIT FOR ANDROID میتونید از تمام بخشهای گوشی روی کامپیتر back up بگیرید و restore کنید
من از sprite backup استفاده میکنم
وقتی وارد برنامه میشی برات تفکیک میکنه که از کجا ها میخوای بکاپ بگیری که شامل:
application settings
bookmarks
calender
call log
contacts
masseges
multimedia & massegs
music
photos
system settings
video
اینها میشه و هرکدوم تیک مارک داره و میتونی هرجا رو که نمیخوای غیر فعال کنی (واسه اینکه حجم بکاپی که میگیری بیخودی زیاد نشه) البته برنامه هایی که بچه ها گفتن هم خوبه. همه رو بگیر باهاشون کار کن بعد خودت میاد دستت و یکی رو انتخاب میکنی دیگه :10:
mad-defy
22-06-2011, 00:17
راستی اگه کسی میدونه mtp usb device دقیقا چیه یه توضیحی بده.؟؟
Multi Time Programmabl usb device
حافظه هاي قابل برنامه ريزي در قالب هاي مختلفي ارائه مي شوند نظير:
ISP (In-System Programmable)
IAP (In-Application Programmable)
OTP (One Time Programmable)
MTP (Multi Time Programmable)
منبع:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخیلی فنی بود زیاد سر در نیاوردم که خلاصه شو بگم :46:
سلام ممنون..
مشكل از اينجا شروع شد كه خواستم با برنامه آپداتر موتورولا گوشيم رو به 2.2.2 آپ كنم...يك بار با گوشي كانكت شد و آپديتي برام مشخص نكرد...گفتن گوشي نبايد روت باشه.آنروتش كردم ديگه گوشيم با آپداتر كانكت نشد.دوباره روتش كردم نشد.با ركاوري رام اوليه رو كه بك گرفته بودم رستور كردم نشد.فكتوري ريست كردم نشد....نشد كه نشد كه نشد..نميدونم چه مرگش شده...آپداتر رو هم دوباره نصب كردم گوشي با سيستم كانكت ميشه و حتي با برنامه هاي خود موتو و SuperOneClick كانكت ميشه ولي نميدونم چرا با اين آپداتر مچ نميشه...
.
من دقیق نفهمیدم شما چطور میخواستی گوشیت رو به 2.2.2 آپدیت کنی !؟ آپدیت کردن که خیلی راحته .
برنامه آپداتر دیگه چیه ؟
شما اگر یو اس بی درایور موتورولا رو نصب کرده باشی به راحتی میتونی با برنامه rsd lite رام جدید رسمی 2.2 رو فلش بزنی . ربطی هم به روت یا آنروت بودن نداره .
برنامه آپداتر دیگه چیه ؟
فکر کنم منظورش آپدیتر باشه...
فکر کنم منظورش آپدیتر باشه...
همون آپدیتر رو هم تا حالا نشنیدم ! این برنامه هاا چیه از کجا میارین :31:
همون آپدیتر رو هم تا حالا نشنیدم ! این برنامه هاا چیه از کجا میارین :31:
سلام دوستان
من مي خواستم يه گوشي دفي بگيرم.
ميشه لطفا بگين چه چيزايي رو موقع خريد بايد در نظر بگيرم؟
از نظر سخت افزاري و نرم افزاري بگين لطفا.
mad-defy
22-06-2011, 15:49
سلام دوستان
من مي خواستم يه گوشي دفي بگيرم.
ميشه لطفا بگين چه چيزايي رو موقع خريد بايد در نظر بگيرم؟
از نظر سخت افزاري و نرم افزاري بگين لطفا.
باید روی جعبه نوشته باشه motorola defy خوب دقت کن به این موضوع :10:
:31: این که شوخی بود ولی یه سری چیزا هست که بچه توی صفحه های قبل بهش اشاره کردن و به درد خورد واسه من وقت خرید (حداقل کار بردش اینه که یارو فکر میکنه شما بیشتر از اون بارتونه و سعی در انداختن و گرون فروشی نمیکنه)
- باطری اصلی دیفای بغل اون قسمت فلزی که به گوشی متصل میشه یه سوراخ گرد به قطر 2 میلیمتر داره که نمونه تقلبی باطری دیفای این رو نداره
- دوربینش رو روشن کن و دستت رو بذار جلوی لنز، باید کاملا صفحه گوشی سیاه بشه و اگر نقطه یا نقطه های سفید رنگ دیدی یعنی همونجایی که نقطه سفید میبینی پیکسل ش سوخته
- از توی منوی setting/language&keybord میتونی چک کنی ببینی گوشی که داری میخری فارسی فابریک واسه اس ام اس و وبگردی داره یا نه (البته اگر نداشت چیزی رو از دست ندادی آخه تا اونجایی که میدونم مال 80% بچه های فروم از اول نداشت و با آپدیت رام اصلی یا رام های دیگه که زدن کلا این مشکل حل شد. حتی توی چند صفحه قبل هم دوستان واسه تعویض فنت فارسی هم توضیحاتی دادن که میتونی بری ببینی)
- مسلما گوشی همه made in china هست ولی اگر برچسب پشت باطری رو یه جوری بگیری که نور رو به چشمت بازتاب کنه دیگه نمیتونی نوشته ها رو بخونی در حالت اصلی ولی اگر نوشته ها بازتاب خودش رو داشته باشه و صفحه بازتاب خودش رو یعنی برجسته باشه نوشته ها یعنی برچسب جعلیه (این یه تجربه شخصی هست از اون زمون ها که تو کار گوشی بودم)
- مموری micro sd هم که فابریک 2 گیگ روی خود گوشی هست
- در پشت گوشی توی یه پلاستیک جدا هست و درش با یه برچسب پلمپ شده و هیچ جوری نمیشه بدون پاره کردن اون برچسب کاغذی بازش کرد
- لوگوی MOTOblur و T.Mobile هم بعید میدونم پشت در گوشی باشه که اونا هم مهم نیست و فکر نمیکنم بچه هایی که از ایران و دوبی گرفتن گوشی هاشون از این جینگولک بازی ها داشته باشن روی در پشت گوشی
- اگر درخواست پول اضافه واسه بنامه ریختن و فارسی کردن و اینجور کارا خواست زیر بار نرو :21: همینجا با کمک اساتید میتونی هر کاری خواستی بکنی و کم کم راه میافتی (مثل من که حتی قبلش اندروید نداشتم :11: )
- گوشی رو که روشن کردی چند بار با دکمه پاور lock & unlock کن ببین گوشی هنگ نکنه
- شارژر گوشی هم دو تکه هست 1-کابل رابط که یک سرش usb هست واسه اتصال به کامپیوتر و آدابتور شارژر 2-آدابتور سر سه شاخه
- چک کردن صدا و آنتن و شارژ شدن و اینا هم که واسه همه گوشیا واجبه فقط یادت باشه که سیمکارت همراه اول بذاری روش واسه امتحان (اگه اول رو ساپورت کنه و آنتن بده حتما ایرانسل هم میده ولی واسه گوشی هایی که ریجستر نباشن واسه شبکه ایران ممکنه ایرانسل رو بگیرن ولی همراه اول رو نمیگیرن)
از همین الان مبارک باشه ضمنا اگر وقتی گرفتی بیای و قیمت رو هم بگی خوبه :5:
راستی یادم رفت بگم!! موتورولا دیفای نه دفی :5:
موقع خریدن گوشی حتما یادت باشه از فروشنده 24 ساعت وقت برای تست بگیری که اگه یه وقت مشکلی داشت که اونجا مشخص نشد (مثل همینی که خودم داشتم) بتونی ببری عوضش کنی...
2-آدابتور سر سه شاخه
شارژر فکر کنم دو مدل داره چون مال من دو شاخس و مطمعنم شارژر اصلیشه...
mad-defy
22-06-2011, 18:57
این توصیه هادی خان هست توی صفحه 20-21 همین فروم
از این لحاظ که گوشی دست نخورده هست و پک اصلی رو بهت میده . باطری شارژر مموری و ...
البته نمیگم فروشنده های بازار تهران دست میبرن تو پک گوشی .
اما چند مورد معدود دیده شده . که یکی از دوستان هم دیفای خریده باطری و شارژرش اصلی نبوده .
باید حواست جمع باشه و تضمینی ازشون بخری
اصل مطلب این بود که شارژر 2 تکه باشه :40:
و یه سوال: زنگ اس ام اس و اینا رو چطوری میشه عوض کرد؟ منظورم انتخاب هایی غیر از پیش فرض های گوشی هست! مثلا ring tone رو میشه از روی خود گالری انجام داد ولی اس ام اس!
وارد مسیج بشو بعد از منو اپشنش صدای اس ام اس رو تغییر بده
وای . یعنی دوباره برم تو کار دانلود و عبور از فیلترینگ و سرعت پایین و ...
حالا غیز ار فارسی چیز دیگه ای اضافه شده یا نه ؟ اگر نه که همین خوبه .
خب یه سری چیزا فیکس شدم ولی ایناش بدرد بخورها هستن:
WVGA video recording for green camera (author vick33)
Added NetworkMode in settings: GSM only, WCDMA only, GSM/WCDMA auto, GSM/WCDMA preferred
Increase boot speed.
برای مشکل اپرا مینی باید بار اول از v پی n استفاده کنید و بهترین رامی که خود سازنده سیانوژن هم پیشنهاد کرده رام 3.4.2.177 هست که قبل از اپدیت به سیانوژن بریزید
mad-defy
22-06-2011, 20:19
برای مشکل اپرا مینی باید بار اول از چیز پی ان استفاده کنید
دست یکی از دوستام دیدم روی والدفایر نرم افزار t o r نصب کرده بود :18: نمیدونم باهاش کار کردین یا نه ولی یه جور شیلتر شکنه. باید برم یقه ش رو بگیرم بپرسم ازش
v پی n که راهتره منم تور رو نصب کردم ولی بدرد نمیخوره سرعتش افتضاحه
mad-defy عزیز ممنون به خاطر اطلاعات خوبی که دادی.
راستش منم زود خودمونی میشم. هنوز گوشی رو نخریدم بهش میگم دفی.
من واقعا کیفیت ساخت گوشی برام مهمه. می خواستم قبلا یه samsung galaxy s بگیرم. ولی خوب فعلا پشیمون شدم. البته Atrix واقعا وسوسم کرده. هنوز البته قیمتش بالاست. فکر می کنید تا کی موتورولا دیفای رو از لحاظ نرم افزاری ساپورت کنه؟
این که اصلا فکر نکنم برای آپدیت کردن رام باشه . حالا دارم دانلودش میکنم ببینم چی هست اصلا" @!!!!
راستی بچه ها دیشب این رام miui رو فلش زدم
و بالاخره بعد از کلی گشتن تو این منو های با زبان چینی :24: زبانش گوشی رو انگلیسی کردم :5:
رام خیلی خیلی باحالیه . در حد سیانوژن نیست . اما کلا تویه یک فاز دیگه هست و کلا" همه چیز توش فرق میکنه . یک چیزی تو مایه آندروید و Ios و .. هست .
مشکل آنتن دهی رو هم که قبلا" گفتم فقط مربوط به ایرانسل میشه . چون همراه اول گذاشتم آنتش اومد ولی باز هم خیلی موارد آنتن میپره .
اما بدترین عیبش خالی کردن باطری خیلی سریع هست !!!! کمتر از یک روز باطری از 100 به 0 میرسه . که شاید کمیش به خاطر سرچ کردن مداوم شبکه برای آنتن دهی باشه .
در کل برای چند روز و حال و هوا عوض کردن بد نیست .
هر کی خواست راحت فلش بزنه و اگر دوست نداشت راحت به 2.2 رسمی یا ... برمیگرده .
Hamid_pro
23-06-2011, 09:25
رام 177 - 3.4.2 UK رو بالاخره دانلود و نصب کردم. تفاوت خاصی با رام french نداره و تو benchmark هم تقریبا همون امتیازات رو میگیره. فقط احساس میکنم مصرف باطریش بیشتره .نمیدونم شاید به خاطر basbandش باشه.
بچه هایی که با baseband switcher کار کردند کدوم رام کمترین مصرف باطری رو داره؟
vafa1353
23-06-2011, 13:07
این که اصلا فکر نکنم برای آپدیت کردن رام باشه . حالا دارم دانلودش میکنم ببینم چی هست اصلا" @!!!!
.
چرا دوست عزيز با اين آپديتر ميشه به رام 2.2.2 رفت البته با سايت خود موتو و اين هم مطلبش كه توسط آقا امير در سايت اندرويدها عنوان شده
آخرین رام رسمی آندروید برای تمامی مدلهای موتورولا
دوستان من یه روش مطمئن و بی دردسر برای آپدیت آندروید برای گوشی های موتورولا پیدا کردم که با این روش بصورت کاملا مطمئن و بدون هیچ مشکلی میتونید به آپدیت گوشیهای موتورولای خود بپردازید و آخرین رام رسمی رو برای گوشی موتورولای خود نصب کنید
من defy خودمو با این روش آپدیت کردم و آندرویدم 2.2.2 شد و بسیاری از گزینه ها که قبلا در 2.1 بود دیگه نیست و مشکلات زیادی برطرف شده .....
شما ابتدا باید این نرم افزار رسمی موتورولا رو دانلود کنید و نصب کنید
بعد از نصب نرم افزار رو اجرا و گوشی خود را با usb به کامپیوتر وصل کنید وقتی گوشی شما شناسایی شد در قسمت بالای نرم افزار به مرحله 2 میرود و آماده چک کردن آپدیت برای ورژن گوشی شماست در ضمن این نرم افزار نسخه kernel شما و حتی ورژن گوشی شما رو شناسایی و برای مختص گوشی شما شروع به چک کردن دیتا بیس موتورولا میکند و این مرحله یعنی پیدا کردن و دانلود آخرین آندروید برای گوشی شما ممکن است بالای 5 ساعت وقت ببرد و در این مدت نباید اینترنت شما قطع شود یا سرعت پایین باشد و من adsl 256 حداقل پیشنهاد میکنم براتون ولی با adsl پایین تر هم مششه فقط زمان بیشتری میخواد و با dial up اصلا امکان پذیر نیست ...
بعد از اینکه جستجو و دانلود اخرین آپدیت انجام شد نرم افزار به مرحله 3 میرود و در این مرحله مشخص میکند که آندروید گوشی شما آپدیت رسمی بالاتر دارد یا نه اگر موجود بود در پایین اشاره میکند که دگمه شروع آپدیت را بزنید و در این مرحله شروع به نصب نرم افزتر دانلود شده میکند که 10 الی 15 دقیقه وقت میبرد درتمامی این مراحل نباید گوشی شما زنگ بخورد و حتما سیم کارت باید داخل آن باشد و بهتر است در حالت فلایت مود قرار بدهید ...و در ظمن در مرحله 3 نباید اینترنت قطع یا برق برود چون ممکن است به گوشی شما آسیب برسد ....بعد از نصب مرحله 3 گوشی شما ریستارت و آرم موتورولا به رنگ قرمز جگری میشود و بعد از بالا آمدن یک بار دیگر نرم افزار به شما اشاره میکند گه گوشی خود را از usb جدا کرده خاموش و روشن کنید و مجددا به usb وصل کنید ....بعد از شناسایی گوشی شما توسط نرم افزار گزینه finish نمایان میشود......................لذت ببرید..... تشکر یادتون نره
vafa1353
24-06-2011, 13:17
سلام دوستان يه سوال برام پيش اومده و اون اينه كه آيا دوربين گوشي شما هم در فضاي بسته نويز داره؟از روز اول كه گوشي رو گرفتم تو فضاي بسته دوربين رو كه روشن ميكنم با نويز تصوير ميده...البته توي عكس جيزي معلوم نيست و فقط عكس بي كيفيت ميشه...اين نويز مانند زمانيه كه ميخواي از صفحه تلوزيون فيلم بگيري....
mad-defy
24-06-2011, 16:19
سلام دوستان يه سوال برام پيش اومده و اون اينه كه آيا دوربين گوشي شما هم در فضاي بسته نويز داره؟از روز اول كه گوشي رو گرفتم تو فضاي بسته دوربين رو كه روشن ميكنم با نويز تصوير ميده...البته توي عكس جيزي معلوم نيست و فقط عكس بي كيفيت ميشه...اين نويز مانند زمانيه كه ميخواي از صفحه تلوزيون فيلم بگيري....
توی فضای بسته نویز نداره ولی عکس گرفتن توی فضای باز به مراتب کیفیت رو بیشتر میکنه و اون هم به خاطر ازدیاد زاویه تابش نور خورشید هست. البته راجع به رنگ لنز هم یه چیزی بگم! من که تا به حال نه لنز قرمز دیدم نه سبز (توی xda دایم راجع به این تفاوت رنگ بحث میشه، ولی مال من سفیده :31: و حجم عکس ها هم توی فضای بسته معمولا بالا 1.7 مگابایت میشه بدون زوم)
اینجا یه سری توضیح و تفسیر راجع به لنز و رنگ اینا هست.
وارد مسیج بشو بعد از منو اپشنش صدای اس ام اس رو تغییر بده
از اونجا هم فقط دیفالت های گوشی رو میاره که دادا! همون پیش فرضهای خود گوشی
mad-defy عزیز ممنون به خاطر اطلاعات خوبی که دادی.
راستش منم زود خودمونی میشم. هنوز گوشی رو نخریدم بهش میگم دفی.
من واقعا کیفیت ساخت گوشی برام مهمه. می خواستم قبلا یه samsung galaxy s بگیرم. ولی خوب فعلا پشیمون شدم. البته Atrix واقعا وسوسم کرده. هنوز البته قیمتش بالاست. فکر می کنید تا کی موتورولا دیفای رو از لحاظ نرم افزاری ساپورت کنه؟
بلاخره یکی پیدا شد یه تشکری از ما بکنه :10: مخلصیم
پشتیبانی نرم افزاری برای دیفای که رام 2.2.2 رسمی براش همین هفته گذشته بیرون اومده، به طور رسمی تازه شروع شده یعنی بیس سیستم عامل رو که 2.2.2. هست تازه خود موتورولا داده پس از الان شروع میکنن واسه این رام آپدیت بیرون دادن توی نرم افزار هایی که تا الان بوده یا تازه میخواد بیاد. اگر به صورت غیر رسمی هم بخوای نگاه کنی که فت و فراوون نرم افزار مجانی و پولی ریخته توی اینترنت و فقط کافیه دانلود کنی.
اینم اضافه کنم که تنها نرم افزاری که واسه اندروید (همه ورژن ها) و حتی بقیه سیستم عامل ها وجود نداره به صورت free همون نرم افزار پیغامگیر یا answering machine هست. فقط یه مورد دیدم که 14.99$ قیمت داشت و نمیشد از ایران خریدش. حتی نسخه terial هم نداشت (نامرد :13:). علتش هم اینه که توی بقیه دنیا همچین چیزی کاربرد نداره و خود شبکه این امکان رو میده به کاربرهاش (یه چیزی تو مایه های vms یا همون صندوق صوتی) و دیگه خارجی های بیشعور - نامرد - جهان خوار نیازی به نرم افزار پیغامگیر ندارن. از یه کسی هم شنیدم حتی deliveri report هم واسه اس ام اس داره بی استفاده میشه و شبکه این اطمینان رو به شما میده که 99.99% اس ام اسی که میفرستین به دست گیرنده میرسه. (اگر اشتباه نکنم توی گوشی apple کلا این گزینه نیست)
محض خدا اگر کسی پیغامگیر داشت یا سراغ داشت یه ندا هم به ما بده (گرچه جاش اینجا نیست و توی تاپیک نرم افزار هست ولی چون پیش اومد گفتم. مدیران لطفا دعوا نکنن) :11:
چند وقتی که میخوام گوشی آندروید بخرم بین دیفای ایکس 10 موندم میخوام بدونم این گوشی از ایکس10 پالا تره یا نه؟ ارزش خرید داره؟
Hamid_pro
24-06-2011, 18:49
اینم اضافه کنم که تنها نرم افزاری که واسه اندروید (همه ورژن ها) و حتی بقیه سیستم عامل ها وجود نداره به صورت free همون نرم افزار پیغامگیر یا answering machine هست. فقط یه مورد دیدم که 14.99$ قیمت داشت و نمیشد از ایران خریدش. حتی نسخه terial هم نداشت (نامرد :13:). علتش هم اینه که توی بقیه دنیا همچین چیزی کاربرد نداره و خود شبکه این امکان رو میده به کاربرهاش (یه چیزی تو مایه های vms یا همون صندوق صوتی) و دیگه خارجی های بیشعور - نامرد - جهان خوار نیازی به نرم افزار پیغامگیر ندارن. از یه کسی هم شنیدم حتی deliveri report هم واسه اس ام اس داره بی استفاده میشه و شبکه این اطمینان رو به شما میده که 99.99% اس ام اسی که میفرستین به دست گیرنده میرسه. (اگر اشتباه نکنم توی گوشی apple کلا این گزینه نیست)
محض خدا اگر کسی پیغامگیر داشت یا سراغ داشت یه ندا هم به ما بده (گرچه جاش اینجا نیست و توی تاپیک نرم افزار هست ولی چون پیش اومد گفتم. مدیران لطفا دعوا نکنن) :11:
ظاهرا برای اندروید به علت اینکه گوگل دسترسی به قسمت تماسها رو محدود کرده answeing machine وجود نداره (این وردی هم که شما گفتی دفعه اوله که میشنوم). پس حداقل فعلا دنبالش نگرد.
mad-defy
24-06-2011, 19:22
ظاهرا برای اندروید به علت اینکه گوگل دسترسی به قسمت تماسها رو محدود کرده answeing machine وجود نداره (این وردی هم که شما گفتی دفعه اوله که میشنوم). پس حداقل فعلا دنبالش نگرد.
ورد؟ وردی؟ کدوم ورد؟ اینو کلا متوجه نشدم:31:
آقا شما واسه پاکت پی سی - ویندوز موبایل - بادا - مک - و بقیه سیستم عامل ها (غیر از سیمبین و تعداد محدودی جاوا) اگر پیغامگیر پیدا کردی جایزه داری :21: ارتباطی به گوگل نداره به نظرم
vafa1353
24-06-2011, 21:11
توی فضای بسته نویز نداره ولی عکس گرفتن توی فضای باز به مراتب کیفیت رو بیشتر میکنه و اون هم به خاطر ازدیاد زاویه تابش نور خورشید هست. البته راجع به رنگ لنز هم یه چیزی بگم! من که تا به حال نه لنز قرمز دیدم نه سبز (توی xda دایم راجع به این تفاوت رنگ بحث میشه، ولی مال من سفیده :31: و حجم عکس ها هم توی فضای بسته معمولا بالا 1.7 مگابایت میشه بدون زوم)
:11:
سبز بودن لنز كه كاملا آشكاره وقتي به لنز نيگاه ميكني گوشي از سمت چپ كمي به پايين متمايل كني يه نقطه سبز رنگ كوچيك ديده ميشه...
اين نويز بدجور منو داره آزار ميده...ميترسم يارو گوشي رو كرده باشه تو پاچم دلمون خوش بود دوربينمون 5 مگه...:41:
hamed_zoho
25-06-2011, 10:24
من هرکاری میکنم تو سیانوژن فیلمم پرش داره کسی نمیدونه باید چیکار کنم.؟؟چون رامشو دوست دارم همه چی عالیه فط این مشکل منه...همه نوع رام 2.2 ریختم بعد سیانوژن بازم درست نشد....نمیشه وقتی رامو میریزیم دوربین همون قبلی بمونه کدوم فایلا برا دوربینه.؟؟چون وقتی سیانوژن میریزی فایل رکورد دوربین میشه m4v میخوام همون 3gp بمونه...
ورژن rc1 رام سیانوژن همین دیروز اومده من دارم دانلود میکنم تست کنم
اینم باگ هایی که فیکس شدن:
24.06.11 RC1:
179 Kernel
Wifi indicator fix
Fix BT when FMradio is started
Fix FMradio APP
Added 'ro.battery_light=true' in build.prop, true - enable BatteryLight while charging
CIFS module.
Widescreen photo.
Some improvements in 3D..
Overclock configuration is automatically backuped and restored, if you install new version of rom.
Fix zoom problem.
Fix Secure login by wifi (MotoPortal, IE Only)
Fixed exposure setting in camera app
Fixed camera timestamps for green lens
من هرکاری میکنم تو سیانوژن فیلمم پرش داره کسی نمیدونه باید چیکار کنم.؟؟چون رامشو دوست دارم همه چی عالیه فط این مشکل منه...همه نوع رام 2.2 ریختم بعد سیانوژن بازم درست نشد....نمیشه وقتی رامو میریزیم دوربین همون قبلی بمونه کدوم فایلا برا دوربینه.؟؟چون وقتی سیانوژن میریزی فایل رکورد دوربین میشه m4v میخوام همون 3gp بمونه...
این مشکل توی ورژن جدید حل شده
دوستان کسی میدونه فرق RC1 با Nightly Builds تو سیانوژن چیه؟
بعد از نصب سیانوژن باید آخرین آپدیت گوگل رو هم نصب کنیم یا لازم نیس؟
مصرف باتری RC1 چجوریه یا کلا سیانوژن ؟ از رام اصلی بهتره یا بدتر؟
دوستان کسی میدونه فرق RC1 با Nightly Builds تو سیانوژن چیه؟
بعد از نصب سیانوژن باید آخرین آپدیت گوگل رو هم نصب کنیم یا لازم نیس؟
مصرف باتری RC1 چجوریه یا کلا سیانوژن ؟ از رام اصلی بهتره یا بدتر؟
بله اول ازاین لینک مستقیم فایل سیانوژن رو دانلود کن :
بعد ازاینجا هم اپدیت گوگل رو بگیر:
hamed_zoho
25-06-2011, 21:57
این مشکل توی ورژن جدید حل شده
نه داداش با rc1 هم همین مشکلو داره..درست نمیشه اعصابمو خورد کرده.!!!یعنی برا همه خوبه فقط برا من اینطوریه عجیبه...
hamed_zoho
25-06-2011, 22:53
این رام 2.2.2 uk که کیبورد فارسی نداره.؟؟؟بعضیا گفتن داره...
mad-defy
25-06-2011, 23:21
این رام 2.2.2 uk که کیبورد فارسی نداره.؟؟؟بعضیا گفتن داره...
واسه من کیبورد فارسی دار شده با نصب prersian soft keyboard ! ولی ناقصه: به این ترتیب که وقتی اس ام اس میاد ج د ا ج د ا مینویسه. وقتی هم تایپ میکنی ج د ا ج د ا تایپ میکنه ولی بعد از هر کلمه که نوشتی فاصله رو که میزنی میسبه به هم و جدا جدا نیست دیگه. صفحه های وب هم همونطوری ج د ا ج د ا نشون میده..
وقتی تنظیمات کیبورد رو میاری 3 تا گزینه داره
Swype
Multi-tuch keyboard
Persian Soft Keyboard
ولی نمیدونم چرا اینتر رفته به جاش شکلک اومده. یادمه یکی از بچه ها چند وقت پیش همین مشکل رو داشت. fire جان گفتی بهش چیکار کنه اینتر درست بشه؟
دوستان من یک مشکل بزرگ با ریکاوری پیدا کردم . یعنی وقتی گوشیمو خاموش میکنم و کلید پایین رو نگه میدارم آرم اندروید میاد ولی هر چی صفحه رو لمس میکنم هیچ تغییری نمیکنه حتی تموم صفحه رو لمس کردم نه فقط سمت راست پایین
دوم اینکه گوشیمو روت کردم و clockwork رو نصب کردم وقتی برنامه اجرا شد و کارای نصبش تموم شد ریکاوری رو زدم ولی فقط آرم موتورولا اومد و صفحه سیاه شد
حالا باید چکار کنم اینجوری که نمیشه سیانوژن نصب کرد
چند وقتی که میخوام گوشی آندروید بخرم بین دیفای ایکس 10 موندم میخوام بدونم این گوشی از ایکس10 پالا تره یا نه؟ ارزش خرید داره؟
دوست عزیز اینجا بخش مشاوره نیست . ولی بدون که ایکس 10 از هیچ نظر به پای دیفای نمیرسه . شاید تنها رغیب دیفای در این رنج گالاکسی اس باشه که قیمتش خیلی بیشتره و دیفای خیلی به صرفه تر هست /
---------- Post added at 08:51 AM ---------- Previous post was at 08:50 AM ----------
دوستان من یک مشکل بزرگ با ریکاوری پیدا کردم . یعنی وقتی گوشیمو خاموش میکنم و کلید پایین رو نگه میدارم آرم اندروید میاد ولی هر چی صفحه رو لمس میکنم هیچ تغییری نمیکنه حتی تموم صفحه رو لمس کردم نه فقط سمت راست پایین
دوم اینکه گوشیمو روت کردم و clockwork رو نصب کردم وقتی برنامه اجرا شد و کارای نصبش تموم شد ریکاوری رو زدم ولی فقط آرم موتورولا اومد و صفحه سیاه شد
حالا باید چکار کنم اینجوری که نمیشه سیانوژن نصب کرد
ولوم بالا و پایین رو همزمان بزنی میره تو ریکاوری .
از اونجا هم فقط دیفالت های گوشی رو میاره که دادا! همون پیش فرضهای خود گوشی
برای تغییر زنگ های گوشی به آهنگ دلخواه پست 79 اینجا رو بخون :
---------- Post added at 08:51 AM ---------- Previous post was at 08:50 AM ----------
ولوم بالا و پایین رو همزمان بزنی میره تو ریکاوری .[/QUOTE]
هادی خان من این کار رو هم انجام دادم ولی تو ریکاوری نرفت و به صورت عادی گوشی بالا اومد
وقتی ولوم بالا رو با پاور میزنم میره تو قسمت نصب رام
وقتی ولوم پایین با پاور رو میزنم یک روبات اندروید میاد با یک مثلث ولی دیگه هیچکار نمیکنه
وقتی هر دو دکمه رو میزنم با پاور گوشی روشن میشه بدون هیچ تغییر
هیچ تنظیم خاص یا نکته ای نداره که من رعایت نکرده باشم:41:
گوشی رو خاموش میکنی و بعد با گرفتن ولوم بالا و پاور میره تو منوی بوت لودر . که برای نصب رامهای اصلی و با پسوند sbf کاربرد داره .
ولوم پایین رو بگیری و پاور رو بزنی میره تو منوی ریکاوری .الان اگر علامت آدمک آندروید اومد کلید ولوم بالا و پایین رو همزمان بزنی میره تو منوی ریکاوری .
اگر میخوای رام سیانوژن مد7 رو نصب کنی باید برنامه 2indinit نصب کنی و بری تو ریکاوری و نصب رام
در ضمن آموزش کاملش اینجا هست
گوشی رو خاموش میکنی و بعد با گرفتن ولوم بالا و پاور میره تو منوی بوت لودر . که برای نصب رامهای اصلی و با پسوند sbf کاربرد داره .
ولوم پایین رو بگیری و پاور رو بزنی میره تو منوی ریکاوری .الان اگر علامت آدمک آندروید اومد کلید ولوم بالا و پایین رو همزمان بزنی میره تو منوی ریکاوری .
اگر میخوای رام سیانوژن مد7 رو نصب کنی باید برنامه 2indinit نصب کنی و بری تو ریکاوری و نصب رام
در ضمن آموزش کاملش اینجا هست
ممنون هادی خان تستش میکنم
2indinit با clock work فرق داره؟ من زیاد تو نخش نبودم:20:
راستی شما میدونی فرق RC1 با nightly build چیه؟ از باتری سیانوژن راضی هستی؟
mad-defy
26-06-2011, 22:19
برای تغییر زنگ های گوشی به آهنگ دلخواه پست 79 اینجا رو بخون :
آقا این جواب نداد. بجاش یه فایل منجر نصبوندم رفتم تو دل روده موبایل. از توی فولدر سیستم میشه همه اینا رو عوض کرد مثل الارم و رینگ تن و .. ولی هنوز دستم به زنگ اس ام اس نرسیده! جالبه ها معمولا دنبال اون چیزی که میگردم پیدا نمیکنم :19:
حالا باز هم میگردم
و یه چیز دیگه :18: گوشی هر از گاهی یه زنگی میزنه واسه تماس گیرنده ها! یه بار دیفالت رو میزنه که مثل صدای زنگ تلفن رو میزی هست. یه بار god father میزنه که واسه رینگ تن انتخاب شده. یه بار میره یه زنگ دیگه از تو لیست زنگهای دیفالت میزنه :O کسی به این مورد بر نخورده؟
و یه چیز دیگه :18: گوشی هر از گاهی یه زنگی میزنه واسه تماس گیرنده ها! یه بار دیفالت رو میزنه که مثل صدای زنگ تلفن رو میزی هست. یه بار god father میزنه که واسه رینگ تن انتخاب شده. یه بار میره یه زنگ دیگه از تو لیست زنگهای دیفالت میزنه :O کسی به این مورد بر نخورده؟ من تو 2.1 همین مشکل رو داشتم . یک باگ کوچیکه که تو 2.2 حل شده برای من .
---------- Post added at 09:12 AM ---------- Previous post was at 09:10 AM ----------
ممنون هادی خان تستش میکنم
2indinit با clock work فرق داره؟ من زیاد تو نخش نبودم:20:
راستی شما میدونی فرق RC1 با nightly build چیه؟ از باتری سیانوژن راضی هستی؟
2indit هم یک برنامه هست که گوشی رو میبره تو ریکاوری و فکر کنم برای دیفای باشه فقط !
برنامه ساده ای هست و کار کردن باش خیلی راحته
در مورد باطری که دیفای کلا" خیلی خوب هست باطریش و با سیانوژن هم خیلی خوبه . برای من حداقل 2-3 روز به راحتی جواب میده .
kamran_b
27-06-2011, 16:11
دوستان بعد از آپدیت به 2.2.2 یک مشکلی پیش میاد که من به تازگی متوجه شدم و اونم اینه که بعد از اتصال به گوگل مپ و latitude گوشی دیگه دانلود نمیکنه صفحات اینترنت رو باز میکنه ولی از مارکت یا بازار دانلود نمیکنه و connetion error میده من در تلاشم تا یه راهی برای این مشکل پیدا کنم و دوستان دیگه هم اگه با این مشکل مواجه شدن اعلام کنن
Hamid_pro
27-06-2011, 20:43
ورد؟ وردی؟ کدوم ورد؟ اینو کلا متوجه نشدم:31:
آقا شما واسه پاکت پی سی - ویندوز موبایل - بادا - مک - و بقیه سیستم عامل ها (غیر از سیمبین و تعداد محدودی جاوا) اگر پیغامگیر پیدا کردی جایزه داری :21: ارتباطی به گوگل نداره به نظرم
منظور "مورد" بود
من مطلبی رو که توی XDA خونده بودم عرض کردم. تخصصی در زمینه بقیه سیستم عامل ها ندارم. ولی بگو جایزش چیه شاید تونستم یه کاری بکنم برات
mad-defy
27-06-2011, 22:46
منظور "مورد" بود
من مطلبی رو که توی XDA خونده بودم عرض کردم. تخصصی در زمینه بقیه سیستم عامل ها ندارم. ولی بگو جایزش چیه شاید تونستم یه کاری بکنم برات
اگه نرم افزارش مجانی باشه و کار بده یک کارت شارژ ایرانسل 5000 تومانی یا هر چیز معادل اون جایزه میدیم دادا :10:
hamid1436
28-06-2011, 09:23
با سلام از زماني كه گوشي رو به 2.2.2 ارتقا دادم دوام باطري كم شده ( حداكثر 3 روز ) ، قبلا تا 5 روز هم باطريش دوام داشت . چكار بايد انجام بدم كه دوام باطري بيشتر بشه ؟
با سلام از زماني كه گوشي رو به 2.2.2 ارتقا دادم دوام باطري كم شده ( حداكثر 3 روز ) ، قبلا تا 5 روز هم باطريش دوام داشت . چكار بايد انجام بدم كه دوام باطري بيشتر بشه ؟
3 روز که خیلی خوبه اگر با استفاده نرمال باشه .قبلا" 5 روز رو استندبای بوده یا کار هم میکرده :31: !!
hamid1436
28-06-2011, 10:03
3 روز که خیلی خوبه اگر با استفاده نرمال باشه .قبلا" 5 روز رو استندبای بوده یا کار هم میکرده :31: !!
سه روز خوبه ؟ ( البته من خيلي مكالمه ندارم ولي فكر كنم ورژن اصليش ، نگهداري باطريش بهتر بود تا اين 2.2.2 ) .
aghamili
28-06-2011, 11:03
دوستان من سیانوژن رو نصب که کردم موقع بالا اومدن آدمک آندروید میاد با 1فلش آبی که دورش میچرخه..هرچی صبرکردم گوشی بالا نیومد..چکارش کنم؟؟؟
سه روز خوبه ؟ ( البته من خيلي مكالمه ندارم ولي فكر كنم ورژن اصليش ، نگهداري باطريش بهتر بود تا اين 2.2.2 ) .
خیلی از همین گوشی هایی که هی میگن خوبه 1 روز هم دوام نمیارن حمید جان .
دوستان من سیانوژن رو نصب که کردم موقع بالا اومدن آدمک آندروید میاد با 1فلش آبی که دورش میچرخه..هرچی صبرکردم گوشی بالا نیومد..چکارش کنم؟؟؟
شما 100% قبل نصب رام wipe cash و wipe deta رو انجام ندادی .
هر دو مرحله وایپ کردن رو انجام بدی بعد رام جدید نصب کنی اینطوری نمیشه .
الانم دوباره از اول مراحل رو انجام بده . مشکلی نیست .
الانم میتونی با wipe cashو wipe detaکردن درستش کنی نیازی نیست مجددا رام رو نصب کنی
---------- Post added at 01:25 PM ---------- Previous post was at 01:23 PM ----------
آقا این جواب نداد. بجاش یه فایل منجر نصبوندم رفتم تو دل روده موبایل. از توی فولدر سیستم میشه همه اینا رو عوض کرد مثل الارم و رینگ تن و .. ولی هنوز دستم به زنگ اس ام اس نرسیده! جالبه ها معمولا دنبال اون چیزی که میگردم پیدا نمیکنم :19:
حالا باز هم میگردم
و یه چیز دیگه :18: گوشی هر از گاهی یه زنگی میزنه واسه تماس گیرنده ها! یه بار دیفالت رو میزنه که مثل صدای زنگ تلفن رو میزی هست. یه بار god father میزنه که واسه رینگ تن انتخاب شده. یه بار میره یه زنگ دیگه از تو لیست زنگهای دیفالت میزنه :O کسی به این مورد بر نخورده؟
از برنامه go sms استفاده کن میتونی زنگ اس ام اس رو تغییر بدی
kamran_b
28-06-2011, 14:26
دوستان بعد از آپدیت به 2.2.2 یک مشکلی پیش میاد که من به تازگی متوجه شدم و اونم اینه که بعد از اتصال به گوگل مپ و latitude گوشی دیگه دانلود نمیکنه صفحات اینترنت رو باز میکنه ولی از مارکت یا بازار دانلود نمیکنه و connetion error میده من در تلاشم تا یه راهی برای این مشکل پیدا کنم و دوستان دیگه هم اگه با این مشکل مواجه شدن اعلام کنن
دوستان کسی جواب مارو نداااااااااااااااد؟
BOROAMOO
28-06-2011, 14:58
بچه ها خواهشا کمک کنید گوشیم مرد دیگه روشن نمیشه.
روش فرویو فرانسه (orange ) نصب کرده بودم.خواستم امارات رو نصب کنم که فارسی رو ساپورت کنه.(از روش nandroid + fixed sbf)
از sndifinit Defy 1.4 استفاده کردم نشد. یعنی ریستور نمی کرد.گفتم برگردم به 2.1 شاید درست شه.یه 2.1 داشتم با rsdlite فلش کردم. ولی بعدش دیگه گوشی روشن نشد.
کمک .
چی شده؟چی کار کنم؟
2.1 این هست
JRDNEM_U3_2.21.0_SIGNED_UCAJRDNEMARAB1B80AA028.0R_ USAJORDANRTGB_P026_A007_HWp3_Service1FF.sbf
BOROAMOO
28-06-2011, 16:14
روش فرویو فرانسه (orange ) نصب کرده بودم.خواستم امارات رو نصب کنم که فارسی رو ساپورت کنه.(از روش nandroid + fixed sbf)
از sndifinit Defy 1.4 استفاده کردم نشد. یعنی ریستور نمی کرد.گفتم برگردم به 2.1 شاید درست شه.یه 2.1 داشتم با rsdlite فلش کردم. ولی بعدش دیگه گوشی روشن نشد.
کمک .
چی شده؟چی کار کنم؟
2.1 این هست
JRDNEM_U3_2.21.0_SIGNED_UCAJRDNEMARAB1B80AA028.0R_ USAJORDANRTGB_P026_A007_HWp3_Service1FF.sbf
حل شد
فقط یه چیزی
کسی هست که نادروید امارات رو داشته باشه.برا من فایل nandroi.md5 رو آپلود کنه.مثل اینکه اونیکه تو xda زده ناقصه چون ارور میده.حجمش کمه
ممنون
vahidhgh
28-06-2011, 17:06
سلام
کدی که توی موتورولا متوجه پیکسل سوخته بشه مثل سامسونگ که اینو #*0#* میزنن چیه ؟
samara1717
28-06-2011, 17:29
حل شد
فقط یه چیزی
کسی هست که نادروید امارات رو داشته باشه.برا من فایل nandroi.md5 رو آپلود کنه.مثل اینکه اونیکه تو xda زده ناقصه چون ارور میده.حجمش کمه
ممنون
اوني كه توي XDA گذاشته من نصب كردم شد. ولي خيلي سرعتش گوشي اومد پايين. مصرف باطري هم فوق العاده زياد شد. حتما مي خواي 2.2 باشه؟ من برگشتم به 2.1 و nandroid امارات كه توي همين سايت ديده بودم لينكشو restore كردم. كامل فارسي رو ساپورت مي كنه
mad-defy
28-06-2011, 17:42
اگر سیمکارت ایرانسل روی گوشیت هست و gprs هم فعال هست میتونی از این ویدگت استفاده کنی چون خیلی از نرم افزار ها بدون اجازه میرن واسه خودشون نت گردی
APN onOff
jتوی این پست فروم پیداش میکنی
البته منم فکر میکنم 2.2.2 از اون 2.1 بیشتر باطری میخوره..
من که تاقت دستکاری نکردن و بازی نکردن با این خوشکله رو ندارم :46: هر شب توی شارژه طفلک. خوب البته با 1گیگ برنامه و بازی توقع دیگه ای دارین؟ :8:
mad-defy
28-06-2011, 17:49
کمک .
چی شده؟چی کار کنم؟
2.1 این هست
خوب خدا رو شکر درست شد دادا
آقا همینجا یه توصیه به همه دوستان (با اجازه اساتید) اگر حتی به بنبست هم رسیدین توی دستکاری کردن گوشی اصلا اصلا عصبی نشید. نهایتا یه روز خاموشه گوشیتون دیگه از این بد تر که نیست (تا حالا از وقتی خریدم 1 هفته روی هم گوشی من خاموش شده با همین دستکاری ها و رام فلش زدن و ...) ولی خوب نهایتا درست میشه حالشو میبرین. فقط توصیه میکنم بیخود هول نشین و گوشیتون رو به تعمیرکار هایی که تا حالا موتورولا کار نکردن نسپارین. اگر یک روز وقت بذارین توی همین فروم و از بچه ها کمک بگیرین حتما مشکلتون رو خودتون میتونین حل کنین (هر کی هر چه بلد باشه اینجا خالصه به بقیه یاد میده خیالتون راحت) پس اصلا دستپاچه نشین :11:
مخلص همه
BOROAMOO
28-06-2011, 21:55
اوني كه توي XDA گذاشته من نصب كردم شد. ولي خيلي سرعتش گوشي اومد پايين. مصرف باطري هم فوق العاده زياد شد. حتما مي خواي 2.2 باشه؟ من برگشتم به 2.1 و nandroid امارات كه توي همين سايت ديده بودم لينكشو restore كردم. كامل فارسي رو ساپورت مي كنه
اگه لینکشو بدی که خوب میشه.ممنون.
بهترین رام 2.2 چیه بچه ها؟(که توش فیلمبرداری لگ نداشته باشه)
رام فرانسه Orange که هنگ می کرد!!!!!
hamed_zoho
28-06-2011, 23:44
اگه لینکشو بدی که خوب میشه.ممنون.
بهترین رام 2.2 چیه بچه ها؟(که توش فیلمبرداری لگ نداشته باشه)
رام فرانسه Orange که هنگ می کرد!!!!!
من 2.2 JRDNEM_U3_3.4.3-36-1.1 رو ریختم همه چی عایه فارسی هم ساپورت میکنه کیبورد فارسیم داره با گ ژپ چ..این رام برا عربستانه فکر کنم چون یه برنامم داره به اسم arabware
سلام بچه ها!
شما همه بعد از 183 صفحه حرفه ای شدید و گوشی رو هم دارید ؛)
من تازه میخوام بخرم این هفته. مشخصات و رویو و ... اینها را خوندم. از نظر شما که بطور واقعی مصرف کننده هستید نکات منفی و مثبتش چیه؟ قیمتش الان میدونید چنده؟ از گالاکسی ایس که بهتره حتما؟ راستی اندروید 2.1 که خوبه؟ فلاش هم که پخش میکنه. دایوایکس نه...
یکم راهنمایی کنید ممنون
---------- Post added at 12:47 AM ---------- Previous post was at 12:45 AM ----------
سه تا چیز یادم رفت بپرسم:
احتیاجی به روت کردن و از این کارا داره؟
آموزش عوض کردن سیستم و رام و ... توی همین فروم هست؟ کدوم صفحه؟
نحوه آپدیت به اندروید 2.2 چطوری هست؟ (من تا حالا این کارو نکردم) راحته؟ توی این فروم آموزش داره؟ فایل هاش هست؟
mad-defy
29-06-2011, 00:58
سلام بچه ها!
شما همه بعد از 183 صفحه حرفه ای شدید و گوشی رو هم دارید ؛)
من تازه میخوام بخرم این هفته. مشخصات و رویو و ... اینها را خوندم. از نظر شما که بطور واقعی مصرف کننده هستید نکات منفی و مثبتش چیه؟ قیمتش الان میدونید چنده؟ از گالاکسی ایس که بهتره حتما؟ راستی اندروید 2.1 که خوبه؟ فلاش هم که پخش میکنه. دایوایکس نه...
یکم راهنمایی کنید ممنون
---------- Post added at 12:47 AM ---------- Previous post was at 12:45 AM ----------
سه تا چیز یادم رفت بپرسم:
احتیاجی به روت کردن و از این کارا داره؟
آموزش عوض کردن سیستم و رام و ... توی همین فروم هست؟ کدوم صفحه؟
نحوه آپدیت به اندروید 2.2 چطوری هست؟ (من تا حالا این کارو نکردم) راحته؟ توی این فروم آموزش داره؟ فایل هاش هست؟
احسنت به این انتخاب
شاید بهتر باشه بزرگتر های فروم جوابتو بدن ولی هرچه میدونم میگم بت
نکته منفی خداییش من ندیدم توش ولی:
--- با اندروید 2.1 و 2.2 نتونستم به وایفای لپتاپ وصلش کنم و ازش اینترنت بکشم البته میگن توی 2.3 و سیناژن امکانش هست ولی از اون رام ها خوشم نمیاد نریختم. توی همین 2.2 (که الان روش هست و آپدیت رسمی خود موتورولا هستش وای فای لپتاپ رو میشناسه ولی کانکت نمیشه) گرچه در هر حال مودم وای فای رو میشناسه و نت میگیره --- دایویکس هم نشون نمیده که با کانورت کردن فایل یا نصب نرم افزار میتونی این امکان رو بهش اضافه کنی
--- نکته مثبتش که زیاده چی بگم! اولینش اینه که تک هست گوشیت و اینکه اگر دستت خیس بود بدون هیچ نگرانی بهش دست میزنی و کارت رو انجام میدی --- بقیه موهبات این گوشی رو باید ببینی و بگیری دستت تا متوجه بشی ولی همین قدر بگم که توی این 183 صفحه نه کسی ناراضی بوده نه پیشنهاد فروش دست دومش رو داده ... تا بوده و نبوده هم همه دنبالش بودن. اون اوایل که خیلی کم بود یادمه یکی از بچه های فروم سفارش کرد به فامیلشون از تهران براش خرید و یک ماه بد براش فرستاد خوزستان. خیلی ها هم از دوستمون توی اصفهان خریدن که از دوبی میاورد... پس اطمینان داشته باش که پشیمونی نداره خرید این گوشی
فلش پلیر آخری آدوب که واسه انروید هست الان روی گوشی من نصبه 10.3 هست یا 11.3 دقیق یادم نیست ولی به هر حال از فلش پشتیبانی میکنه
قیمتش هم یکم زیادی در هر شهر و فروشگاهی متفاوته. بهترین حالت 490 گیرت میاد فکر کنم (اگرم نیومد من شیرازم و میتونم برات بگیرم)
با گلکسی ace مقایسه میکنی؟ آخه چی داره اون! (به جز کیفیت فیلم برداریش که انصافا از دیفای بالاتره میتونی توی mobile9 چک کنی ولی هیچ وقت از نظر دوام و کیفیت به پای دیفای نمیرسه (رسما مقایسه کردم چون توی یک رنج قیمت بودن 1-2 ماه قبل) و البته ممکنه از نظر مشخصات باطنی و اون هم روی کاغذ بتونی با گلکسی اس مقایسه کنی
دیفای: 854x480 پيکسل / حافضه داخلی 2 گيگابايت / 800 مگاهرتز / GPRS Class 12 / باطری 1540 mAh
گلکسی ایس: 480x320 پيکسل / حافضه داخلی 158 مگابايت / 800 مگاهرتز / GPRS Class 10 / باطری 1350 mAh
اس8530 ویو 2: 800x480 پيکسل / حافضه داخلی 2 گيگابايت / 1000 مگاهرتز / GPRS Class 10 / باطری 1500 mAh
حالا خودت مقایسه کن! البته دوباره میگم توی عکاسی و فیلمبرداری کم میاره. البته فراموش نکن که زمان مکالمه ای که واسه دیفای گذاشته توی gsm.ir مربوط به شبکه 3g هست و توی شبکه 2g میشه همون 11:30 ساعت. اینو هم میتونی توی mobile9 بخونی
روت کردن یه امر تقریبا غیر قابل اجتناب هست اگر عادت به انگولک کردن گوشی داشته باشی و دنبال نرم افزار های عجق وجق بری (مثل خیلی از ما ها :27: ) و آموزش روت و نصب رام و هرچیز دیگه بخوای همینجا اساتید خبره توضیحات مفصل دادن. حالا شما بخر صفحه رو هم برات پیدا میکنیم دادا :10:
همه فایلهایی هم که نیاز داشته باشی واسه رام فلش زدن و روت کردن و ... همینجا بچه ها حداقل توی 3-4تا آپلود سنتر زحمتش رو کشیدن (خداییش کاملترین فروم ایرانی هست به لطف دوستان واسه اونایی که دیفای دارن) سایت ... رو دیدین؟ فروم دیفای اونجا 3 صفحه هست :5:
good job:11:
قیمتش هم یکم زیادی در هر شهر و فروشگاهی متفاوته. بهترین حالت 490 گیرت میاد فکر کنم (اگرم نیومد من شیرازم و میتونم برات بگیرم)
mad-defy اشتباه تایپ کردی - منظورت 390 بود دیگه .
در رابطه با مقایسه دیفای با گالاکسی اس هم درست فرمودن . که اونم تنها برتریش در ال سی دی هست .
و گالاکسی ایس که یک گوشی با سخت افزار از رده خارج هست ولی متاسفانه خیلی ها گول ظاهرش رو خوردن .
خيلي ممنون از جوابتون، اين فروم خيلي كامله، تا 2 صبح بيدار بودم و خوندم! البته تا صفحه 50 بيشتر نرسيدم. اما همه چيز توش هست. كلا پيشنهاد ميكنم يكيم مرتبش كنيد بخصوص مديرانش. از سفارش گوشي تا مشكلاتش و معرفي و مشخصات و آموزش و بازي و تجربه شكست در روت كردن و ... ( انتقاد سازنده كردم دي: )
خب بريم سر اصل مطلب!
من هم كاملا موافقم كه ديفاي خوبتره اما سوال و شك اصليم اينه:
چون دنبال آيس بودم تا همين پريروز، اون بايد روت ميشد بخاطر حافظه كمش. من گوشي باز و بازي باز نيستم، بيشتر دنبال اينترنت واي فاي و برنامه هاي كاربردي و گوگل مپ اينا هستم حالا يكم هم بازي. خيلي هم وارد نيستم :( البته وارد ميشم اگه هلپ باشه ؛) فيلم و عكس هم زياد مهم نيست. چون ميدونم اندرويد با 2.2 ميشه راحت انتخاب كرد كه برنامه ها روي كارت حافظه نصب شه و با 2.1 نميشه. اين بزرگترين شك من هست كه نكنه نشه روي كارت حافظه نصب كنم و حافظه كم بياره يا سرعت گوشي بياد پايين. همين. اگه راهي باشه كه بشه روي كارت حافظه ريخت با همين 2.1 كه روش هست يا اين 2.2 اكي باشه و راحت بتونم نصبش كنم همين امروز من هم به جمع شما مي پيوندم!
mad-defy
29-06-2011, 07:58
mad-defy اشتباه تایپ کردی - منظورت 390 بود دیگه .
در رابطه با مقایسه دیفای با گالاکسی اس هم درست فرمودن . که اونم تنها برتریش در ال سی دی هست .
و گالاکسی ایس که یک گوشی با سخت افزار از رده خارج هست ولی متاسفانه خیلی ها گول ظاهرش رو خوردن .
ممنون فرهاد خان که اصلاح کردی. آره همون 390 منظورمه (خودم گرفتم 387) :10:
خيلي ممنون از جوابتون، اين فروم خيلي كامله، تا 2 صبح بيدار بودم و خوندم! البته تا صفحه 50 بيشتر نرسيدم. اما همه چيز توش هست. كلا پيشنهاد ميكنم يكيم مرتبش كنيد بخصوص مديرانش. از سفارش گوشي تا مشكلاتش و معرفي و مشخصات و آموزش و بازي و تجربه شكست در روت كردن و ... ( انتقاد سازنده كردم دي: )
موافقم با سر و سامون دادن به فروم. مخصوصا پستهای من که 70% اسپمه :)) ضمنا یکم دیگه وقت بذاری و فروم رو بخونی کلا راه میافتی. من دو بار خوندمش
چون دنبال آيس بودم تا همين پريروز، اون بايد روت ميشد بخاطر حافظه كمش. من گوشي باز و بازي باز نيستم، بيشتر دنبال اينترنت واي فاي و برنامه هاي كاربردي و گوگل مپ اينا هستم حالا يكم هم بازي. خيلي هم وارد نيستم :( البته وارد ميشم اگه هلپ باشه ؛) فيلم و عكس هم زياد مهم نيست. چون ميدونم اندرويد با 2.2 ميشه راحت انتخاب كرد كه برنامه ها روي كارت حافظه نصب شه و با 2.1 نميشه. اين بزرگترين شك من هست كه نكنه نشه روي كارت حافظه نصب كنم و حافظه كم بياره يا سرعت گوشي بياد پايين. همين. اگه راهي باشه كه بشه روي كارت حافظه ريخت با همين 2.1 كه روش هست يا اين 2.2 اكي باشه و راحت بتونم نصبش كنم همين امروز من هم به جمع شما مي پيوندم!
روت بشه به خاطر حافظه کمش؟! ربطی نداره. اگه حافظه کم واسه آیس منظورت هست که خوب اندروید 2.2 هست و میشه روی کارت نصب کرد ولی به هر حال سرعتش میاد پایین چون فایلهای سیستمیش رو بلاخره روی همون چند مگابایت نصب میکنه. اگه توی دیفای منظورت هست که با اندروید 2.1 که میگیری 2گیگ داخلی داره یعنی مخصوص نصب نرم افزار (من 1.2 گیگ رو الان پر دارم و اگه یه لیست بدم از اسم نرم افزار هایی که روش نصبه سرت سوت میکشه و واقعا میگم نصبت به روز اول سرعت گوشی کوچکترین تغییری نکرده) ضمن اینکه آپدیت رسمی 2.2.2 واسه دیفای اومده که مال خود موتورولا هست و به دو روش آپدیت میشه:
1- دانلود رام و فلش زدن رام روی گوشی بدون روت کردن خیلی ساده - پست 1774
2- دانلود نرم افزار آپدیتور از سایت موتورولا به حجم 20 مگابایت و اتصال گوشی به واسطه اون به سایت موتورولا و آپدیت کردن سیستم عامل گوشی به 2.2.2
3- و حتی از رام های دیگه میتونی استفاده کنی که ساپورت فارسی هم دارن و نخوای بعدش دیگه فارسی سازی کنی - پست 1695
4- با برنامه app2sd هم به راحتی میتونی برنامه ها رو حتی روی همون رام 2.1 فابریک که داره گوشیت روی مموری نصب کنی
از الان مبارک باشه. دیگه دست دست نکن :11:
یه سر هم به این پست بزن مشخصات رو چک کن قبل از خرید - پست 1779 - پست 1782
خب خيالم راحت شد از بابت سرعت و رم و ميرم كه بخرم
دستتون درد نكنه و با اين پيشنهاد خريد ، حتما بازهم سوال پيش مياد بعد از خريدش ؛)
(راستي من فعلا نميتونم تشكر كنم بصورت سيستمي)
roxxon_v2
29-06-2011, 13:13
با درود دوباره خدمت دوستان
یه سوال داشتم می خواستم بدونم این مشکل قفل صفحه به صورت زمان راندوم رو دوستان دارند ؟
منظورم اینه که دارین کار میکنی با گوشی یه دفعه صفحه لاک می شه باید دوباره با دکمه پاور لاک آنلاک بکنی تا مشکل حل بشه ولی بازم ...
راه حلی نیست واسش؟
vafa1353
29-06-2011, 15:37
یه سوال داشتم می خواستم بدونم این مشکل قفل صفحه به صورت زمان راندوم رو دوستان دارند ؟
منظورم اینه که دارین کار میکنی با گوشی یه دفعه صفحه لاک می شه باید دوباره با دکمه پاور لاک آنلاک بکنی تا مشکل حل بشه ولی بازم ...
راه حلی نیست واسش؟
نبايد اينطور باشه...چه رامي اسفاده ميكنيد؟؟
vafa1353
29-06-2011, 15:47
خب خيالم راحت شد از بابت سرعت و رم و ميرم كه بخرم
دستتون درد نكنه و با اين پيشنهاد خريد ، حتما بازهم سوال پيش مياد بعد از خريدش ؛)
(راستي من فعلا نميتونم تشكر كنم بصورت سيستمي)
توصيه اكيد ميكنم يكي دو روز خريدتون رو عقب بندازيد تا بتونيد تك تك پستهاي مهم اين تاپيك رو بخونيد تا خداي ناكرده موردي از قلم نيفته سپس اقدام به خريد نماييد...هرچقدر سوال كنيد باز مواردي هست كه به ذهن شما و مشاوره دهنندگان نميرسه...اگر تمامي مطالب رو بدونيد با دست پر به فروشگاه ميريد و بر نيرنگهاي بعضي فروشنده ها غالب ميشيد...مثال اگر فروشننده خودش رو كشت كه بايد روي گوشيت نرم افزار نصب كنم تا رجيستر بشه و نرم افزار اصلي فلان قدره و نرم افزار غير رسمي فلان قدر و از اين قبيل شما زير بار نرويد و گوشي رو بدون هيچ دست كاري تست و تحويل بگيريد و توجه داشته باشيد كه درب گوشي بايد در بسته بنديه پلمپ باشد و رم اصلي 2 گيگ و باطري اصلي كه در يكي از پستها با عكس مقايسه شده با نوع تقلبيش...خلاصه تا همه پستها رو نخونديد اقدام به خريد نكنيد...
roxxon_v2
29-06-2011, 19:51
نبايد اينطور باشه...چه رامي اسفاده ميكنيد؟؟
ممنون از اینکه جواب دادین
از این رام استفاده می کنم :JRDNEM_U3_3.4.2_177-005
راستی یه سوال دیگه ام داشتم می خواستم بدونم برای دوستان هم اینطوره که وقتی دارین از gprs یا edge ایرانسل استفاده می کنین گوشی از دسترس خارج میشه؟ (کسی با ما تماس بگیره پیغام دستگاه مشترک مورد نظر خاموش می باشد رو میده)
vafa1353
29-06-2011, 22:16
احتمالا رام شما مشكل داره دوباره فلش بزنيد يا از رام ديگري استفاده نماييد...
خریدم! اول نظر اولیه ام رو بگم و بعد چندتا سوال.
از نظر ظاهر و اندازه خوب. از نظر تاچ هم خیلی خوب. از نظر صدای تلفن خیلی خوب. آنتن هم خوبه. از نظر صفحه و شفافیت هم خوبه. در نگاه اول چیزی که بنظرم خوب نیست دوربینشه که کیفیت اصلا خوبی نداره.
گوشی اندروید 2.2.2 پیش فرض روش نصب بود و همراه با رامی که ساپورت چینی داشت.
1- جی پی اس گوشی هم نمیتونه ماهواره پیدا کنه، چرا؟ البته هنوز نقشه و اینا نداره، چطوری میشه جی پی اس رو چک کنم که سالمه؟ این برام مهمه. برای نقشه چکار کنم که روی گوشی ذخیره بشه؟
2- حالا بنظرتون رام فارسی بریزم یا فقط گوشی رو فارسی کنم؟ من منوی فارسی نمی خوام همین که بتونم وبسایت فارسی بخونم و اس ام اس فارسی بزنم کافیه ولی کلا از اینکه صفحه کلید چینی داره هم خوشم نمیاد. بدم نمیاد که دیگه این حروف چینی رو نبینم!
3- راستی تو پکش سی دی نداشت! گوشی و درب و باتری و کابل یو اس بی و دو شاخ و دو تا دفترچه و یک رم 2 گیگ که نصب بود و هدفون. همیناست؟ دفترچه راهنمای آبکی هم داشت کلا چند صفحه مختصر. راستی پک هم نبود اونطور که شما میگفتید. اینجور چیزا آدمو به شک میندازه که نکنه...
4- یک سوال ساده! من تا حالا اندروید نداشتم در مورد نصب نرم افزار یا بازی و کانکت شدن بوسیله کامپیوتر به اینترنت هم کجا مراجعه کنم که یاد بگیرم؟
قیمت هم 388 طبقه 5 و 6 علاالدین. قیمت پایین تر هم میگفتن اما وقتی میگفتم بده میگفت نرم افزار هم روشه! (آخر کلاه گذاشتن سر مردم شدن اینا، جلوی چشم خودم یک بنده خدایی بود معلوم بود از گوشی چیزی زیاد نمیدونه یک گوشی ساده هم خریده بود بهش گفت حالا باید برات آپدیت کنم و اینا حالا فلان قدر اضافه بده)
vafa1353
30-06-2011, 11:33
از نظر ظاهر و اندازه خوب. از نظر تاچ هم خیلی خوب. از نظر صدای تلفن خیلی خوب. آنتن هم خوبه. از نظر صفحه و شفافیت هم خوبه. در نگاه اول چیزی که بنظرم خوب نیست دوربینشه که کیفیت اصلا خوبی نداره.
1- جی پی اس گوشی هم نمیتونه ماهواره پیدا کنه، چرا؟ البته هنوز نقشه و اینا نداره، چطوری میشه جی پی اس رو چک کنم که سالمه؟ این برام مهمه. برای نقشه چکار کنم که روی گوشی ذخیره بشه؟
2- حالا بنظرتون رام فارسی بریزم یا فقط گوشی رو فارسی کنم؟ من منوی فارسی نمی خوام همین که بتونم وبسایت فارسی بخونم و اس ام اس فارسی بزنم کافیه ولی کلا از اینکه صفحه کلید چینی داره هم خوشم نمیاد. بدم نمیاد که دیگه این حروف چینی رو نبینم!
3- راستی تو پکش سی دی نداشت! گوشی و درب و باتری و کابل یو اس بی و دو شاخ و دو تا دفترچه و یک رم 2 گیگ که نصب بود و هدفون. همیناست؟ دفترچه راهنمای آبکی هم داشت کلا چند صفحه مختصر. راستی پک هم نبود اونطور که شما میگفتید. اینجور چیزا آدمو به شک میندازه که نکنه...
4- یک سوال ساده! من تا حالا اندروید نداشتم در مورد نصب نرم افزار یا بازی و کانکت شدن بوسیله کامپیوتر به اینترنت هم کجا مراجعه کنم که یاد بگیرم؟
قیمت هم 388 طبقه 5 و 6 علاالدین. قیمت پایین تر هم میگفتن اما وقتی میگفتم بده میگفت نرم افزار هم روشه! (آخر کلاه گذاشتن سر مردم شدن اینا، جلوی چشم خودم یک بنده خدایی بود معلوم بود از گوشی چیزی زیاد نمیدونه یک گوشی ساده هم خریده بود بهش گفت حالا باید برات آپدیت کنم و اینا حالا فلان قدر اضافه بده)
مباركه....
همه چيزهايي كه براي اندرويد لازم داريد در لينك زير پيدا ميكنيد..
مباركه....
همه چيزهايي كه براي اندرويد لازم داريد در لينك زير پيدا ميكنيد..
برای آموزش ها و نرم افزارها لینک خیلی خوبی هست و همه چی برای کسانی که از صفر می خواهند شروع کنند پیدا میشه. این میشه جواب سوال 4 ام من! ولی در مورد
1- جی پی اس؟ موقعیت مختصات جغرافیایی نمیده گوشی؟ (حالا بی نقشه یا با نقشه)
2- برای اینکه فقط اس ام اس و صفحات وب و فایل ها فارسی بشه چی کار کنم؟ (الان حروف را بصورت جدا جدا نشون میده)
3- سی دی نباید میداشت داخل جعبه گوشی؟
یکم دیر به جمع اندروید داران پیوستم از دنیا عقبم! تازه باید برم نصب نرم افزار یاد بگیرم!! :(( امان از بی پولی :دی (جدی نگیرید)
با تشکر فراوان
vafa1353
30-06-2011, 14:10
برای آموزش ها و نرم افزارها لینک خیلی خوبی هست و همه چی برای کسانی که از صفر می خواهند شروع کنند پیدا میشه. این میشه جواب سوال 4 ام من! ولی در مورد
2- برای اینکه فقط اس ام اس و صفحات وب و فایل ها فارسی بشه چی کار کنم؟ (الان حروف را بصورت جدا جدا نشون میده)
یکم دیر به جمع اندروید داران پیوستم از دنیا عقبم! تازه باید برم نصب نرم افزار یاد بگیرم!! :(( امان از بی پولی :دی (جدی نگیرید)
با تشکر فراوان
1.با برخي برنامه هاي جي پي اس مشكلت حل ميشه ...مثل maverick
2.برنامه dr.ben0x Arabicfont رو نصب كنيد.
3.خير.هر چيزي كه لازم داريد روي مموري كارت هست و خود به خود نصب ميشه...ابدا مموري كارت رو فرمت نكنيد و در اولين فرصت ازش بكاپ بگيريد.
براي تشكر هم از گزينه مربوطه استفاده نماييد...:13::31:
mad-defy
30-06-2011, 14:26
به به مبارکه دادا ایشالا زنگش برات بزنگه. (راجع به دوربینش که گفته بودم)
اون جی پی اسی که توی گوشی های نوکیا میبینی من ندیدم توی این گوشی ببینم (نویگیشن منظورمه) ولی احتمالا چون دنبالش نبودم ندیدم. نرم افزار آفلاینش رو هم توی همون پست میتونی پیدا کنی. اسماشون هست:
maverick 1.2.0
Meebo
یه maps داره توی نرم افزار های خود گوشی. من با gprs وصل شدم و موقعیت رو نشون داد. مشکلی نداشت ولی همونطور که گفتم با gps چک نکردم تا به حال
راجع به رام گوشیت اطلاعاتی ندارم بهتره فرهاد بیاد بگه بت (انواع رام ها رو امتحان کرده این مرد :46: ) ولی از setting/about phone تمام اطلاعات گوشیت رو بذار از جمله baseband wersin تا بتونن کمکت کنن..
واسه اس ام اس خوندن و نوشتن فارسی میتونی از نرم افزار Mirsal v0.7.1 استفاده کنی - برای وب گردی هم از firefox یا opera mini 6 که واسه اندروید هم داره استفاده کنی و کلمات رو به هم چسبیده ببینی (گرچه واسه اینستال کردن opera بایستی اولین بار با چیز پی ان کانکت بشی) و روی همین رامی هم که داری جواب میدن این دوتا و حروف رو به هم می چسبونن. ولی واسه نرم افزار های فارسی باید گوشی رو فارسی سازی کنی. آموزش هم اینجا هست
پست 1141
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیه توضیحی هم توی همین فروم یکی از دوستان داده بودن که پیداش نکردم. باید بگردی
پک به اونن نوعی که در ذهن داری (پلاستیک و چسب و اینا) نداره ولی گوشی های پلمپ معمولا در پشت گوشی و هندزفری شون توی یک پلاستیک جدا هست و هر کدوم درش با یه برچسب کاغذی بسته شده که حتما واسه باز کردن باید اون کاغذ رو پاره کنی... (کلا دیگه به این چیزا فکر نکن، الان که خریدی برو حالش رو ببر) سی دی هم نداره کلا ولی اگر لازم داری باید پی سی سوئیت نصب کنی. البته اگر ویندوزت جدید باشه همونم واسه کارهای غیر حرفه ای نیاز نداری و با اولین کانکت شدن میشناسه گوشی رو
**نکته: وقتی با کابل وصلش میکنی به کامپیوتر 4تا گزینه اتصال میاد (سومی مال مموری کارت هست) و وقتی خواستی جدا کنی بهتره نوع اتصال گوشی رو به حالت چهارم تغییر بدی که none این مثل Safe and remove میمونه در جدا کردن فلش یا هر چیز دیگه از usb کامپیوتر**
نرم افزار و گیم هم که همه apk. هستن (باید از اندروید 2.2 به پایین ساپورت داشته باشن البته) و کافیه بریزی توی مموری و بعد از قطع اتصال usb بری از توی گوشی روش تاچ (کلیک) کنی تا نصب انجام بشه. بعدش هم میتونی واسه اینکه جا نگیره بیخود، اون فایلی که اول ریختی رو پاک کنی از روی مموری (توضیحات مفصل تر توی همون فرومی معرفی کردن وفا خان)
:11: have fun
(من داشتم تایپ میکردم وفاااا :41: قبول نیست کامنت تو زودتر رفت)
BOROAMOO
30-06-2011, 14:39
بچه ها نرم افزاری میشناسید که وقتی گوشی با کابل به کامپیوتر وصل است بشه از اینترنت کامپیوتر استفاده کرد؟
mad-defy
30-06-2011, 14:57
از 2.3 رسمی خبری نشد؟؟؟
چقدر عجولی رفیق! هنوز 2 هفته نیست 2.2.2 رسمی اومده (اون هم یه باگ کوچولو توی ring tune داره) نه نیومده
بچه ها نرم افزاری میشناسید که وقتی گوشی با کابل به کامپیوتر وصل است بشه از اینترنت کامپیوتر استفاده کرد؟
من دارم روی ConnectifyInstaller و VirtualRouterInstaller که واسه اتصال به وایرلس لپتاپ و کشیدن adsl از اون طریق هست کار میکنم ولی هییییییی قطع میشه هیییییییی قطع میشه. شمام اگه به جایی رسیدی خبرشو بده بمون
vafa1353
30-06-2011, 17:28
سلام
من بدجور تو اين استفاده از اپرا ميني گير كردم...اگر كسي ميدونه چطور از چي پي ان توي گوشي ميشه استفاده كرد لطفا راهنمايي كنه... :42: البته من از اينترنت با وايرلس استفاده ميكنم و مستقيم به مودم كانكت هستم...
راه حلی نیست واسش؟
فکر کنم قبلا" یکی از دوستان یک همچین مشکلی داشت. اگر سخت افزاری نباشه یعنی از کلید پاورش با یک آپدیت حل میشه . برای اطمینان اگر گوشی رو تازه خریدی به فروشگاهی که خریدی نشون بده .
---------- Post added at 09:01 PM ---------- Previous post was at 09:00 PM ----------
usb tether اگر درست تایپ کرده باشم
mad-defy
30-06-2011, 20:11
usb tether اگر درست تایپ کرده باشم
آقا ما اشکمون در اومد بس که دنبال اتصال گوشی به کامپیوتر یا لپتاپ (از طریق کابل و وایرلس و این جور چیزا) گشتیم. یه کم توضیح بدین لطفا اسم نرم افزار که توی سرچ پیدا نشد
من دارم روی ConnectifyInstaller و VirtualRouterInstaller که واسه اتصال به وایرلس لپتاپ و کشیدن adsl از اون طریق هست کار میکنم ولی هییییییی قطع میشه هیییییییی قطع میشه. شمام اگه به جایی رسیدی خبرشو بده بمون
vafa1353
30-06-2011, 21:47
آقا ما اشکمون در اومد بس که دنبال اتصال گوشی به کامپیوتر یا لپتاپ (از طریق کابل و وایرلس و این جور چیزا) گشتیم. یه کم توضیح بدین لطفا اسم نرم افزار که توی سرچ پیدا نشد
راهنمای استفاده از اینترنت کامپیوتر در گوشیهای وایرلس دار بدون Access Point
برای استفاده از اینترنت کامپیوتر روی گوشیهایی که Wi-fi یا همون Wirelsss دارن یا باید روتر وایرلس (Wireless Router) یا همون Access Point داشته باشید که به این کارها نیاز نداره یا باید یه کامپیوتر مجهز به Wireless و یه اشتراک اینترنت اشته باشید تا بتونید اینترنت رو با هر وسیله Wireless دار دیگه به اشتراک بزارید. (البته فکر میکنم با بلوتوث هم بشه تو گوشیهایی مثل گوشی های بالا اینترنت رو به اشتراک گذاشت ولی طریقه کار کردنش رو بلد نیستم.:dont
کارهایی که توضیحشون تو ادامه اومده برای درست کردن یک شبکه بیسیم بدون داشتن روتر یا access point (اصطلاحا Ad-Hoc) است.شرمنده من با ویندوز ویستا این کارو کردم چون با XP موفق نشدم. :nono:
شروع میکنیم :
از روی Task Bar روی اون دوتا کامپیوتر راست کلید کنید و Network & Sharing Center رو کلیک کنید.
از سمت چپ Manage Network Connections رو کلیک کنید
کانکشنی رو که میخواید ازش تو گوشی استفاده کنید راست کلیک کنید Properties رو بزنید
حالا روی Sharing کلیک کنید و گزینه ی Allow other network users to... رو تیک بزنید و آداپتور وایرلس رو انتخاب کنید.
Ok کنید.
حالا روی آیکون وایرلس راست کلیک کنید و Properties رو کلیک کنید.
روی( Internet Protocol Version 4 (TCP/IP V4 کلیک کنید و Properties رو بزنید. در پنجره باز شده اعدادی که در عکس اومده رو در جای خودشون وارد کنید. بقیه رو خالی بزارید.
OK کنید.
حالا به Start برید و Connect To رو بزنید. و از اون پایین Set up a network or connection رو انتخاب کنید.
Setup a wireless ad-hoc network رو انتخاب کنید.
در این پنجره در کادر جلوی Network name یه اسم دلخواه وارد کنید. اگر میخواید که شبکه تون پسورد داشته باشه Security Type رو WEP انتخاب کنید (حواستون باشه WP2A Personal رو انتخاب نکنید چون گوشی از این نوع رمزگذاری پشتیبانی نمیکنه.) و در Security Key/Passphrase یه پسورد 5 یا 13 رقمی وارد کنید اگر نه ( No Authentication (Open رو انتخاب کنید و Save this network رو تیک بزنید.
حالا توی گوشی WLAN رو فعال کنید و Scan کنید. یادتون نره که Wireless کامپیوتر یا نوت بوک باید روشن باشه و شما باید به اینترنت وصل باشید !
نقل از TCI
و اين هم آموزش در XP
vafa1353
30-06-2011, 22:07
سلام
من بدجور تو اين استفاده از اپرا ميني گير كردم...اگر كسي ميدونه چطور از چي پي ان توي گوشي ميشه استفاده كرد لطفا راهنمايي كنه... :42: البته من از اينترنت با وايرلس استفاده ميكنم و مستقيم به مودم كانكت هستم...
يعني كسي از چي پي ان استفاده نكرده؟؟؟
mad-defy
01-07-2011, 00:42
من با ویندوز ویستا این کارو کردم چون با XP موفق نشدم. :nono:
آقا دم شما گرم. تا یه جاهایی پیش رفتم ولی یکی 2تا از اون پنجره ها رو وین7 نداره :10: امیدووارم کار بقیه راه افتاده باشه
ویرایش:
hoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooh :8: hoooooooooh
جااااااااااان کار ما هم راه افتاد
سلام دوستان
هونطور که می دونید واسه نصب نرم اقزار ها و آپدیت گوشی به اینترنت داخل گوشی معمولا احتیاج هست
بهترین نحوه ضیر اینترنت هم از طریق مودم وای فای هست
اما شاید بعضیا مودم وایرلس نداشته باشن یا نخوان هزینه اضافی بدن و اونو بخرن
از طریق روشی که بهتون می گم البته فقط روی ویندوز 7 می تونید از طریق کارت وایرلس یا وایرلس لپ تاپتون اینترنت سیستمتونو با گوشی شیر کنید راه هم بسیار سادست
ابتدا نرم افزار connectify me رو از لینک زیر دانلود کنید که فقط روی ویندوز 7 کار می کنه
بعد از نصب نرم افزار به این ترتیب عمل کنید
وارد control panel بشید سپس network and sharing center
بعد از اون کانکشنی که باهاش به اینترنت وصلیدو انتخاب کنید این کانکشن حتما باید ppoe باشه
بعد ر برید به properties اون کانکشن
تب sharing رو انتخاب کنید سپس تیک گزینه allow this connectin to ..... رو فعال کنید
حالا کانکشن wierless رو از تب پایینش انتخاب کنید
بر می گردیم به نرم افزاری که دانلود کردید
نصب و اجراش می کنیم
سپس بعد از اجرا در سطر اول یعنی WiFi Name نام شبکه وایفای خود را تعیین کنید که یک نام دلخواه خواهد بود . در بخش بعدی یعنی Passphrase برای شبکه خود یک پسورد تعیین کنید تا از لحاظ امنیتی مشکلی پیش نیاید و تنها خودتان و کسانی که پسورد آن را دارند بتوانند به شبکه وایرلس دسترسی پیدا کنند. در نهایت در بخش سوم یعنی اینترنت نام کانکشنی که بدان در لپ تاپ خود متصل هستید را انتخاب نمایید. اکنون با زدن گرینه Start Hotspot لپ تاپ شما اینترنت خود را برای موبایل ها و سایر لپ تاپ های دیگر به اشتراک می گذارد و با سرچ کردن وایرلس نام انتخابی که در سطر اول گذاشتید نمایش داده و به راحتی می توانید به آن متصل شوید. بدین ترتیب اینترنت پرسرعت خود را به راحتی به دستگاه های مجهز به وایرلس نظیر موبایل , آیفون و آیپاد , PSP و سایر لپ تاپ های دیگر به اشتراک گذارید بدون آنکه مودم وایرلس داشته باشید !
دانلود نرم افزار connectify me
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه نقل:
edris206 از موبیلستان که واقعا دم ادریس خان گرم
بدلیل کاربر "در آغاز فعالیت" بودن من دکمه های تشکرم فعال نبود، الان شد، فکر کنم محدودیت داره حالا با توجه به چیه نمیدونم.
اما مشخصات گوشی:
System version.34.30.3301.MB525.Retail.en.CH18
Firmware version: 2.2.2
Baseband version : EPU93-U-00.59.01
Kernel version : 2.6.32.9.gfd876be
Build number : JEM-3.4.3-33-1
و اینکه کارت حافظه ای که روی گوشی بود خالی بود ولی حافظه خود گوشی حدود 1.1 گیگش خالیه یعنی نزدیک 800-900 مگ اطلاعات روشه. منظورتون از حافظه گوشی هست که بکاپ بگیرم دیگه؟ (نحوه بکاپ گرفتن رو هم اگه توی همین فروم باشه پیدا میکنم چون دارم میخونم بتدریج)
Hamid_pro
01-07-2011, 01:01
GPS رو میتونی با نرم افزار gps test plus تست کنی.
Hamid_pro
01-07-2011, 01:31
راهنمای استفاده از اینترنت کامپیوتر در گوشیهای وایرلس دار بدون Access Point
برای استفاده از اینترنت کامپیوتر روی گوشیهایی که Wi-fi یا همون Wirelsss دارن یا باید روتر وایرلس (Wireless Router) یا همون Access Point داشته باشید که به این کارها نیاز نداره یا باید یه کامپیوتر مجهز به Wireless و یه اشتراک اینترنت اشته باشید تا بتونید اینترنت رو با هر وسیله Wireless دار دیگه به اشتراک بزارید. (البته فکر میکنم با بلوتوث هم بشه تو گوشیهایی مثل گوشی های بالا اینترنت رو به اشتراک گذاشت ولی طریقه کار کردنش رو بلد نیستم.:dont
کارهایی که توضیحشون تو ادامه اومده برای درست کردن یک شبکه بیسیم بدون داشتن روتر یا access point (اصطلاحا Ad-Hoc) است.شرمنده من با ویندوز ویستا این کارو کردم چون با XP موفق نشدم. :nono:
شروع میکنیم :
از روی Task Bar روی اون دوتا کامپیوتر راست کلید کنید و Network & Sharing Center رو کلیک کنید.
از سمت چپ Manage Network Connections رو کلیک کنید
کانکشنی رو که میخواید ازش تو گوشی استفاده کنید راست کلیک کنید Properties رو بزنید
حالا روی Sharing کلیک کنید و گزینه ی Allow other network users to... رو تیک بزنید و آداپتور وایرلس رو انتخاب کنید.
Ok کنید.
حالا روی آیکون وایرلس راست کلیک کنید و Properties رو کلیک کنید.
روی( Internet Protocol Version 4 (TCP/IP V4 کلیک کنید و Properties رو بزنید. در پنجره باز شده اعدادی که در عکس اومده رو در جای خودشون وارد کنید. بقیه رو خالی بزارید.
OK کنید.
حالا به Start برید و Connect To رو بزنید. و از اون پایین Set up a network or connection رو انتخاب کنید.
Setup a wireless ad-hoc network رو انتخاب کنید.
در این پنجره در کادر جلوی Network name یه اسم دلخواه وارد کنید. اگر میخواید که شبکه تون پسورد داشته باشه Security Type رو WEP انتخاب کنید (حواستون باشه WP2A Personal رو انتخاب نکنید چون گوشی از این نوع رمزگذاری پشتیبانی نمیکنه.) و در Security Key/Passphrase یه پسورد 5 یا 13 رقمی وارد کنید اگر نه ( No Authentication (Open رو انتخاب کنید و Save this network رو تیک بزنید.
حالا توی گوشی WLAN رو فعال کنید و Scan کنید. یادتون نره که Wireless کامپیوتر یا نوت بوک باید روشن باشه و شما باید به اینترنت وصل باشید !
نقل از TCI
و اين هم آموزش در XP
در XP با موفقیت جواب داد. خیلی وقت بود دنبالش بودم. دمت گرم
mad-defy
01-07-2011, 01:38
و اینکه کارت حافظه ای که روی گوشی بود خالی بود ولی حافظه خود گوشی حدود 1.1 گیگش خالیه یعنی نزدیک 800-900 مگ اطلاعات روشه. منظورتون از حافظه گوشی هست که بکاپ بگیرم دیگه؟ (نحوه بکاپ گرفتن رو هم اگه توی همین فروم باشه پیدا میکنم چون دارم میخونم بتدریج)
کارت حافظه خالی بود یعنی هیچ فولدری روش نیست؟ پس باید با خود گوشی فرمتش کنی که یکسری فلدر اضافه میشه - روی 2 گیگ حافظه داخلی گوشی 800-900 مگ اطلاعات هست :18: واسه چی آخه؟ یک رام مگه نهایت بیشتر از 300 مگ هست! (ممکنه اون 2.2 که روشه با نون اضافه هست :10:) بایستی یا بهتره بگیم عاقلانه هست که از رام اولیه گوشی (ورژن اندرویدی که الان روی گوشیت هست) بکاپ داشته باشی واسه روز مبادا که در نمونی. آره توی همین فروم هست آموزشش دیگه تو که خودمونی شدی درست نیست واست بگردیم پیدا کنیم :46: خودت هم که داری میخونی فروم رو، پیدا کردی یه آدرسی هم ازش همین پستای آخر بذاری بد نیست واسه اونایی که تازه به جمعمون میپیوندن :11:
بهتره اساتید بیان کمکت کنن ببینن چرا حافظه داخلی گوشیت اینقدر پر شده
پیدا کردی یه آدرسی هم ازش همین پستای آخر بذاری بد نیست واسه اونایی که تازه به جمعمون میپیوندن :11:
بهتره اساتید بیان کمکت کنن ببینن چرا حافظه داخلی گوشیت اینقدر پر شده
آدرس آموزش بکاپ اینجاست : پست 1698 که آقا وفا گذاشتن. راستی تو پست بعدیش که یکی از بچه ها بکاپ گرفته اون هم حدود 700-650 مگ شده.
یک آموزش هم اینجاست : 1772 که mad-defy عزیر گذاشتن
یکی دیگه : 1766 توسط حمید آقا
vafa1353
01-07-2011, 12:38
آقا دم شما گرم. تا یه جاهایی پیش رفتم ولی یکی 2تا از اون پنجره ها رو وین7 نداره :10: امیدووارم کار بقیه راه افتاده باشه
از طریق روشی که بهتون می گم البته فقط روی ویندوز 7 و ویستا می تونید از طریق کارت وایرلس یا وایرلس لپ تاپتون اینترنت سیستمتونو با گوشی شیر کنید راه هم بسیار سادست
به نقل:
edris206 از موبیلستان که واقعا دم ادریس خان گرم
روي ويستا جواب نميده و توي سايتش هم نوشته فقط ويندوز7
لطفا پستتون رو ويرايش نمايييد...
vafa1353
01-07-2011, 13:09
از شما بعيده كه پست خلاف قوانين بزنيد...
MOHAMMAD2010
01-07-2011, 13:23
بچه هایی که این گوشی رو الان دارن تا حالا چند بار تو آب انداختنش یا زیر شیر گرفتن ؟ ( البته غیر از هادی بگه چون اون یه بار گفته :31: )
سلام
بله من همیشه از v پی n استفاده میکنم و بدون مشکل از اپرا و اپلیکیشن خود فیس بوک استفاده میکنم اگر اکانت مخصوص گوشی رو خواستی پیام خصوصی بده(البته توی پی سی هم میتونی از این اکانت استفاده کنی) برات یه اکانت v پی n بسازم و اموزشش هم میدم. اکانتها 6 ماهه هستن قیمتشون هم برای بچه های فروم پایین تر هست.
vafa1353
01-07-2011, 14:32
بله من همیشه از v پی n استفاده میکنم و بدون مشکل از اپرا و اپلیکیشن خود فیس بوک استفاده میکنم اگر اکانت مخصوص گوشی رو خواستی پیام خصوصی بده(البته توی پی سی هم میتونی از این اکانت استفاده کنی) برات یه اکانت v پی n بسازم و اموزشش هم میدم. اکانتها 6 ماهه هستن قیمتشون هم برای بچه های فروم پایین تر هست.
داداش زدي تو خط تجارت؟؟؟اكانت دارم ولي نميدونم چطور تو دفاي استفاده كنم...
نه عزیز جان مال خودم نیست من ازیه سایت فرانسوی از واسطه میخرم .
خودمم قبلا کلی اکانت از سایتهای مختلف ایرانی خریدم ولی با هیچ کدوم نتونستم وصل بشم توی گوشی تنها اکانتهای این سایت هست که سازگاربود با گوشی اخه این وی پی ان های ایرانی unencrypted هستن ولی این اکانتهای این سایت فرانسوی encrypted هستن .
vafa1353
01-07-2011, 14:53
خودم پيدا كردم
برای ساخت V_P_N مسیر زیر را دنبال کنید :
Wireless & Network > V--p--n Setting > Add V---P---N > Add PPTP V---P--N
حال در گزینه اول یک اسم به دخواه وارد کنید در گزینه دوم IP سرور را وارد کنیدو گزینه Encryption را غیر فعال کنید گزینه DNS هم به حال خود رها کنید .
سپس بک بزنید میبینید که یک کانکشن ایجاد شده حالا یوزر و پسورد را وارد کنید
ولی اصلا اموزش خاصی نداره برو تو:
settings/wireless & networks/v-p-n settings/add v-p-n
اونجا باید روی :L2TP V-P-N بزاری بعد در قسمت نام اسمش رو مشخص کن تو قسمت سرور هم ادرس سرور وی پی ان رو بده بعد سیو کن یه اکانت ساخته میشه که اگرروش کلیک کنی میتونی یوزر نیم پسورد رو وارد کنی.
کار میکنه برای من که کار میکنه
8 - گزینه data background رو از تو تنظیمات خاموش کنین کلی مصرف باتری کم میشه
کجاست این گزینه دیتا بک گراند؟
توی privacy بعدش back up my data ؟ یا چیز دیگه منظوره؟
بعدا اضافه شد:
پیدا کردم!
settings => data manager =>data delivery => background data
حالا این حتی وقتی به اینترنت وصل هم نباشی باعث کم شدن مصرف باتری میشه؟
سوال جدید: این ورژن 2.54 یا 2.59 که شما مینویسید کجاست؟ همچین عددهایی نداره! کدام اینهاست؟
system version
firmware version (این همون نسخه اندروید روی گوشی هست؟)
baseband version
kernel version
BPflex version
Apflex version
Build number
رام کدوم هست؟
Hamid_pro
01-07-2011, 18:46
سلام
استفاده از pn... که آموزش خاصی نداره ولی چرا جای اپرا مینی از Opera Mobile Web Browser استفاده نمیکنی؟ همه امکانات رو داره فارسی هم ساپورت میکنه. pn... هم لازم نداره
آقا نميدونم چطور از شما تشكر كنم واقعا زحمت كشيديد...از اين روش استفاده كردم و گوشيم كاملا فارسي شد و هيچ مشكلي براي گوشي به وجود نيومد...
ممنون
این روش که آقا آرش زحمتشو کشیدن و شما هم اجر کردید برای فارسی کردن بود؟ چون عنوان نداشت پرسیدم (صفحه 146)
با توجه به مشخصات ورژن گوشی من اگر اجرا کنم فارسی میشه و دیگه نیازی به میرسال و اینا نیست؟
اینو نصب کن،یکی از فونتاش رو انتخاب کن بعد یبار گوشیو خاموش روشن کن درست میشه...
سلام...عزیزم اینو اگه نصب کنم اس ام اسارو هم میشه read & write کرد ؟؟
مرسی
والا من گوشیم فارسی داره نمیتونم تست کنم ...
شما خودت یه تست کن ببین میشه یا نه...
بامرام جان تست کردید؟ اس ام اس ها هم درست شد؟
vafa1353
01-07-2011, 22:17
این روش که آقا آرش زحمتشو کشیدن و شما هم اجر کردید برای فارسی کردن بود؟ چون عنوان نداشت پرسیدم (صفحه 146)
با توجه به مشخصات ورژن گوشی من اگر اجرا کنم فارسی میشه و دیگه نیازی به میرسال و اینا نیست؟
خير اين فارسي سازي براي رام 2.1 ميباشد....
---------- Post added at 10:14 PM ---------- Previous post was at 10:12 PM ----------
استفاده از pn... که آموزش خاصی نداره ولی چرا جای اپرا مینی از Opera Mobile Web Browser استفاده نمیکنی؟ همه امکانات رو داره فارسی هم ساپورت میکنه. pn... هم لازم نداره
اين كه ديگه از ف-ي-ل-ت-ر رد نميشه....
الان از UC استفاده ميكنم و عاليه ولي داون نميكنه و با دانلود مشكل داره...
---------- Post added at 10:17 PM ---------- Previous post was at 10:14 PM ----------
کار میکنه برای من که کار میکنه
نه كار نكرد...
mad-defy
01-07-2011, 23:42
آدرس آموزش بکاپ اینجاست : پست 1698 که آقا وفا گذاشتن. راستی تو پست بعدیش که یکی از بچه ها بکاپ گرفته اون هم حدود 700-650 مگ شده.
یک آموزش هم اینجاست : 1772 که mad-defy عزیر گذاشتن
یکی دیگه : 1766 توسط حمید آقا
امیدوارم به درد خورده باشه اونی که من گذاشتم. اونی هم که دوستمون گرفتن و 700 مگ شده به این خاطر بوده که از اطلاعات جانبی (مثل آهنگ و عکس و کلیپ) هم به همراه بکاپ سیستمی گرفتن
اپرا واسه رد شدن از شیلترینگ باید فقط مینی باشه و با این نمیشه فیلها رو خشک کرد و رد شد. البته یه توصیه هم دارم برا دوستان: از فایرفاکس استفاده نکنین چون به شدت cpuگوشی رو درگیر میکنه و کند میشه و جام میکنه (حتی نسخه فایرفاکس 5 ) به جاش از اپرا موبایل وب که دوستمون گفتن استفاده کنین که واقعا عالیه. یه اپرا مینی 4.2 بر اساس جاوا که روی اندروید هم نصب میشه (من از امروز دارم ازش استفاده میکنم) میتونید استفاده کنید. به راحتی نصب و اینستال میشه (مشکل اپرا 6 اندروید اینه که فقط با چیز پی ان اینستال میشه) و میتونید از همه جور فیل (چه تر و چه خشک :21: ) گذر کرد. لینکش رو پیدا میکنم میذارمش براتون.
روي ويستا جواب نميده و توي سايتش هم نوشته فقط ويندوز7
لطفا پستتون رو ويرايش نمايييد...
بله حق با شماست. درست ادیت نکرده بودم پستی که از اونجا کپی کردم. به دستور شما تصحیح شد. ممنون از تذکرتون :10:
Hamid_pro
03-07-2011, 09:17
[COLOR="Silver"]
اين كه ديگه از ف-ي-ل-ت-ر رد نميشه....
الان از UC استفاده ميكنم و عاليه ولي داون نميكنه و با دانلود مشكل داره...[COLOR="Silver"]
برای ف-ي-ل-ت-ر از bolt 2.52 استفاده کن.
وقتی تازه وارد دنیای اندروید میشی زندگی آدم چند روزی مختل میشه! اینقدر که باید آموزش بخونی و برنامه دانلود کنی و بلد نباشی :41:
چطوری با بلوتوث به اینترنت کانکت شم؟ امکانش که هست؟
خیلی نرم افزار پلیر هست، کدوم بیشتر از قابلیت باز کردن بیشتر کدک ها و امکاناتی نظیر زیرنویس و... داره؟ کلا 2،3 تا پلیر تاپ معرفی کنید ممنون میشم. مثل وی ال سی ویندوز که واسه 95% کارها روی کامپیوتر اکی هست.
یکم در مورد این انگلیسی پایینی ها توضیح میدید؟
system version
firmware version (این همون نسخه اندروید روی گوشی هست؟)
baseband version
kernel version
BPflex version
Apflex version
Build number
ا
knight.master
03-07-2011, 20:52
دوستان من گوشیم رو بوت کردم
الان آرم موتورولا میاد و میمونه واسه خودش
چی کارش کنم؟؟؟
کمکککککککککککککک
vafa1353
03-07-2011, 22:50
برای ف-ي-ل-ت-ر از bolt 2.52 استفاده کن.
اين هم با دانلود مشكل داره...
vafa1353
03-07-2011, 23:15
رام رسمی 2.3.4 شرکت موتورولا برای دفی
توجه این رام به صورت Service Flashes ارائه شده است
کشور : انگلیس
Build Number : 4.5.1_128
فرکانس : 900/2100 ( جی اس ام )
این رام برای لنز قرمز ارائه شده است دفی های با لنز سبز اگر به این رام فلش کنند دوربین گوشی غیر فعال می شود
لینک دانلود
نقل از لورد آف موتو در موبايلستان
دوستان من به 2.2 فلش زدمروی android میمونه و تکون نمیخوره
چی کار کنم
بالا نمیاد
دوستان باطری گوشیم شارژش تموم شده ! زدم شارژر احساس میکنم شارژ نمیشه
هنوزم رو همون آرمه گیر میکنه
بجه ها تورو خدا یکی کمکم کنه فردا شب دارم میرم مسافرت نیستم تهران!
اگه کسی تهران هست برام شمارش رو بزاره من بیام فلش کنم گوشیمو با باطریش ....10 دیقه هم طول نمیکشه
جبران کنم ایشالاه
Hamid_pro
04-07-2011, 06:29
اگه کسی تهران هست برام شمارش رو بزاره من بیام فلش کنم گوشیمو با باطریش ....10 دیقه هم طول نمیکشه
جبران کنم ایشالاه
دوست عزیز یا باید یک شارژر همه کاره بگیری و باطری رو شارژ کنی یا یه روشی که تو سایت xda بود وبا استفاده از یه کابل usb انجام میشد استفاده کنی.
hamid1436
04-07-2011, 07:02
رام رسمی 2.3.4 شرکت موتورولا برای دفی
توجه این رام به صورت Service Flashes ارائه شده است
کشور : انگلیس
Build Number : 4.5.1_128
فرکانس : 900/2100 ( جی اس ام )
این رام برای لنز قرمز ارائه شده است دفی های با لنز سبز اگر به این رام فلش کنند دوربین گوشی غیر فعال می شود
لینک دانلود
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنقل از لورد آف موتو در موبايلستان
من لنزم قرمزه مي تونم اينو نصب كنم .اين رام جديد فارسي رو ساپورت ميكنه . تفاوتش با قبلي (2.2.2 ) چيه ؟
اگه ميشه راجع به اصطلاحات Service Flashes & Gingerbread & Stock ROMs يه كمي توضيح بدهيد ممنون ميشم .
دوستان من گوشیم رو بوت کردم
الان آرم موتورولا میاد و میمونه واسه خودش
چی کارش کنم؟؟؟
کمکککککککککککککک
مشکلی نیست . نترس
رام جدید فلش زدی یا نه !؟
فقط دقیقا" بگو چیکار کردی تا بتونیم کمکت کنیم !؟
hamid1436
04-07-2011, 08:37
اينهم چند تا عكس از رام 2.3.4 . ظاهرا از اين رام در فرومهاي خارجي خيلي تعريف شده ...
جبران کنم ایشالاه
به احتمال زیاد فایلی که باهاش فلش زدی مشکل داشته یا واسه گوشیت نبوده...
با یه رام درست فلش بزنی درست میشه...
با یه رام درست فلش بزنی درست میشه...
vafa1353
04-07-2011, 16:44
من لنزم قرمزه مي تونم اينو نصب كنم .اين رام جديد فارسي رو ساپورت ميكنه . تفاوتش با قبلي (2.2.2 ) چيه ؟
اگه ميشه راجع به اصطلاحات Service Flashes & Gingerbread & Stock ROMs يه كمي توضيح بدهيد ممنون ميشم .
جدي؟يقين داري (حميد3036)؟؟؟از كجا گرفتي اين گوشيه ناياب رو؟؟؟
---------- Post added at 04:44 PM ---------- Previous post was at 04:40 PM ----------
نام رام : S.Froyo CEE III Edition
نسخه آندروید : 2.2.2
Features
- Deodex and optimized
- Zeam Launcher
- Call record modules
- Removed smoke LW with Microbes LW from nexus s
- Milestone oc
- CPU Master free
- App2sd free
- Maicas apn
- Gallery 3d
- ........
- Apps aosp: calculator, desclock, email, calendar, dsp manager, oi file manager. sms/mms
- RadioFM
- SpareParts
- Total Recall app
- Widgetsoid
- CWM 2.5.1.8
- Flash Player 10.3
- Original statusbar modded by sense style
لینک مستقیم :
غیرمستقیم :
نقل از فرزاد(موبايلستان)
مهم داشتن فارسی هست فارسی روساپورت میکنه؟
mad-defy
04-07-2011, 22:02
آقا چجوری میشه فهمید لنز گوشی چه رنگیه؟ محض خدا ما رو روشن کنین. این رام هم که دوستان گفتن 2.3.4 هستش! فکر کنم فرویو نباشه ها! توی دولوپر موتورولا که چیزی نبود.
دقت کردین نوشته mb526 توی توضیحات model number !!! قضیه چیه؟ اگه دوستان کسی امتحان کرد بگه چطوریه (بعد از نصب 154 تا نرم افزار و بازی :18: میخوام رام عوض کنم گوشی سر حال بشه. گرچه بخوام مقایسه کنم با روز اولش میتونم بگم 90% سرعتش مثل روزیه که صفر کیلومتر بود ولی میخوام یه sd8GIG or sd16GIG بگیرم بهش تزریق کنم، فکر کردم رام هم تازه بشه یه تنوعیه واسه خودش) اگر دوستان پیشنهاد رام خوب دارن که فارسی رو ساپورت کنه نه س ا پ و ر ت بهم بگن ممنون میشم :11:
developer.motorola.com/products/defy/
edit..
ghermezeeeeee :8: آقا قرمزه
رنگ لنز دوربین دیفای (واضح و شفاف)
لنز سبز
forum.xda-developers.com/showpost.php?p=14330238&postcount=10
لنز قرمز
vafa1353
04-07-2011, 22:58
ﺁﻗﺎ ﭼﻄﻮﺭﯼ ﻣﺘﻮﺟﻪ ﺷﺪﯼ ﻟﻨﺰ ﮔﻮﺷﯿﺖ ﻗﺮﻣﺰﻩ؟ ﻣﺎ ﮐﻪ ﺗﺸﺨﯿﺺ ﻧﺪﺍﺩﯾﻢ ﺍﯾﻦ ﻗﻀﯿﻪ ﺭﻭ! ﻣﺤﺾ ﺧﺪﺍ ﯾﮑﯽ ﻣﻨﻮ ﺭﻭﺷﻦ ﮐﻨﻪ ﻟﻄﻔﺎ. 0
به لنز گوشي نيگاه كن . كمي گوشي رو يه سمت راست مايل كني يه نقطه كوچيك سبز داخلش ميبيني كلا گوشي هايي كه براي خاورميانه مياد لنزش سبزه مگر كسي از اونور بياره كه فكر كنم واسه رجيستر به مشكل بخوره...
---------- Post added at 10:58 PM ---------- Previous post was at 10:55 PM ----------
تشخیص رنگ لنز در Defy
همانطور که میدونید موتورولا دیفای در چند رنگ لنز تولید شده که تفاوت هایی ایجاد میکنه ...
یعنی بعضی رام ها با بعضی رنگ لنز ها سازگار نیستند و دوربین در اون رام ها کار نمی کند.
برای فهمیدن رنگ لنز خود کافی است با دوربین گوشی عکس 5 مگاپیکسلی بگیرید
:: اگر حجم عکس از یک مگابایت کمتر بود لنز شما سبز
:: اگر حجم عکس بین 1.5 تا 2 مگابایت بود لنز شما قرمز است.
:: در غیر این صورت زرد یا آبی است .
میتوان گفت لنز قرمز در رام تنوع بیشتری نسبت به لنز سبز دارد.
شایعه ها گواه بر این است که ضبط 720p برای لنزهای قرمز فعال خواهد شد.
پس در هنگام نصب رام به نوع رنگ لنز توجه کنید.
با نگاه کردن به لنز دوربین خود متوجه رنگ آن نیز خواهید شد ...
تشخیص رنگ سبز و قرمز کاملا راحت است
نمونه اش را در عکس های پایین میبینید .
تا این لحظه ...
اکثر یا میشه گفت تمامی رام های 2.3 برروی لنز های سبز دوربینشان غیرفعال است ...
نقل از موبايلستان
در XP با موفقیت جواب داد. خیلی وقت بود دنبالش بودم. دمت گرم
مرحله به مرحله میگید در XP چی کار کردید که از طریق وای-فای وصل شدید؟
mad-defy
05-07-2011, 03:34
اینو امتحان کردی؟
mad-defy
05-07-2011, 04:04
کجاست این گزینه دیتا بک گراند؟
توی privacy بعدش back up my data ؟ یا چیز دیگه منظوره؟
hamid1436
05-07-2011, 08:06
جدي؟يقين داري (حميد3036)؟؟؟از كجا گرفتي اين گوشيه ناياب رو؟؟؟
---------- Post added at 04:44 PM ---------- Previous post was at 04:40 PM ----------
نام رام : S.Froyo CEE III Edition
نسخه آندروید : 2.2.2
Features
- Deodex and optimized
- Zeam Launcher
- Call record modules
- Removed smoke LW with Microbes LW from nexus s
- Milestone oc
- CPU Master free
- App2sd free
- Maicas apn
- Gallery 3d
- ........
- Apps aosp: calculator, desclock, email, calendar, dsp manager, oi file manager. sms/mms
- RadioFM
- SpareParts
- Total Recall app
- Widgetsoid
- CWM 2.5.1.8
- Flash Player 10.3
- Original statusbar modded by sense style
لینک مستقیم :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدغیرمستقیم :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنقل از فرزاد(موبايلستان)
والا من توسط يكي از موبايل فروش هاي توي مشهد اين گوشي رو سفارش دادم كه ظاهرا از امارات آورده بود ( حجم عكس هاش هم تقريبا 1.3 مگ هست 2592*1936 ) و الان هم به 2.2.2 ارتقا دادمش و هيچ مشكلي هم تا حالا باهاش نداشتم.
pour-homme
05-07-2011, 11:38
ورژن 2.3 به صورت رسمی برای این گوشی میاد؟
اینو امتحان کردی؟
شبكه رو ميسازم. ميبينند دو دستگاه همديگه رو. اما اطلاعات رد و بدل نميشه. قطع و وصل هم ميشه. كلا دردسر داره. يك جاي كارم ايراد داره. بعدش اين فايل براي سيمبيان هست.
---------- Post added at 01:18 PM ---------- Previous post was at 01:13 PM ----------
اين ديتا رو مطمئنيد براي باطري هست؟ بيشتر بنظر مياد با رم و حافظه و حجم اطلاعات رد و بدل شده ربط داشته باشه تا باطري.
Hamid_pro
05-07-2011, 17:34
ابتدا روی Wireless Network Connection کلیک راست کرده و Propertis را انتخاب کن.
- توی General تعیین IP و Subnet mask
- توی تب WIRELESS NETWORKS روی add کلیک کرده، نام برای شبکه، data encryption ==> disbaled (باwep امتحان نکردم) و تیک ad-hoc رو بزن و OK کن
- حالا توی گوشی هم add wifi network رو زده و همین نام رو add کرده، ad-hoc رو تیک زده و ok کن.
- توی xp توی صفحه view available wireless connections جستجو و connect شو. همزمان تو گوشی هم اینکار رو بکن
نکته مهم اینه که channel های هر دو دستگه یکی باشند:
-- توی کامپیوتر: wireless network connection properties ==> general tab ==> configure ==> advance tab اینجا دنبال یه گزینه بگرد که channel number داشته باشه
-- توی defy: تو wifi setting دکمه منو رو زده و advace رو انتخاب کن. اولین گزینه (peer to peer (ad-hoc) channel)
Hamid_pro
05-07-2011, 17:42
اين ديتا رو مطمئنيد براي باطري هست؟ بيشتر بنظر مياد با رم و حافظه و حجم اطلاعات رد و بدل شده ربط داشته باشه تا باطري.
در صورتی که شما دائم به اینترنت متصل باشی مثلا از اینترنت سیم کارتت استفاده کنی غیر فعال کردنشون در مصرف باطری و طبیعتا اینترنت موثره
mad-defy
05-07-2011, 18:32
خوب باطری که خود به خود آنچنان مصرف نمیشه! حتما یه چیزی فعاله و یه اطلاعاتی داره رد و بدل میشه دیگه..
مثلا حتی اگر auto serch واسه network رو هم به صورت دستی انتخاب کنی موثره. حتی شبکه رو هم فقط واسه 2G تعریف کن تا دایم نخواد شبکه 3G رو سرچ کنه (خداوندا به ما ایرانی ها هم شبکه 3G واقعی رو بنمایان، همه بگین آمین)
با این برنامه میتونی ببینی چه برنامه هایی که روی گوشیت نصب هست چه وقتی و به چه میزان به اینترنت کانکت شدن. یه ویدجت فوق العاده هم هست که واقعا اینتر نت رو لاک میکنه و نمیذاره مخفیانه گوشی به gprs متصل بشه مخصوصا واسه اونایی که ایرانسل روی گوشیشون گذاشتن
برنامه نمایشگر ترافیک
SuperBoxPro
ویدجت اینترنت (قبل از uninstall کردن برنامه حتما روشنش کنین بعد پاک کنین)
APN OnOff
برنامه پلیری سراغ دارین که بشه باش فایلهای با پسوند asx رو اجرا کرد؟ asx ها فایلهایی هستن که مثل لینک اینترنتی عمل میکنن و برای اتصال به رادیو یا تلوزیون های آنلاین هستن مثل راد-یو-فر-دا یا امثالهم
Hamid_pro
06-07-2011, 00:06
برنامه پلیری سراغ دارین که بشه باش فایلهای با پسوند asx رو اجرا کرد؟ asx ها فایلهایی هستن که مثل لینک اینترنتی عمل میکنن و برای اتصال به رادیو یا تلوزیون های آنلاین هستن مثل راد-یو-فر-دا یا امثالهم
این برنامه ها به stream player معروفند. احتمالا اینا بتونن کارتو راه بندازند:
یا
mad-defy
06-07-2011, 03:33
این برنامه ها به stream player معروفند. احتمالا اینا بتونن کارتو راه بندازند:
یا
آقا دمت گرم. کار رو واسه دریافت را-دیو-فر-دا راه انداخت، خوب یه توضیح بدم راجع بهش: اینا هر دوشون یه چیز هستن و اینکه یه رادیو انترنتی واسه دریافت سیگنال آنلاین (البته هم ظاهر و هم رابط کاربری روان تر و زیباتری نصبت بقیه رادیو ها مثل iradio و ... دارن. در ضمن از روی بعضی از کانال ها همینطوری که دارن پخش میکنن میتونین با کیفیت mp3 ضبط کنین)
ولی اونی که من دنبالش بودم پیدا نشد :46: فایل های asx حتی واسه تلوزیون v-o-a & b-b-c هم هست ( اگه خواستین بگین یه جا آپ کنم استفاده کنین) و البته مزیتشون نسبت به رادیو های آنلاین در مصرف بسیار بسیار کم حجم اینترنت هست! میشه گفت اگر روزانه 5 ساعت هم از اون طریق به رادیو گوش کنین تقریبا اندازه خودن 10 تا ایمیل هم اینترنت نمیکشه :21:
Hamid_pro
06-07-2011, 05:19
آقا دمت گرم. کار رو واسه دریافت را-دیو-فر-دا راه انداخت، خوب یه توضیح بدم راجع بهش: اینا هر دوشون یه چیز هستن و اینکه یه رادیو انترنتی واسه دریافت سیگنال آنلاین (البته هم ظاهر و هم رابط کاربری روان تر و زیباتری نصبت بقیه رادیو ها مثل iradio و ... دارن. در ضمن از روی بعضی از کانال ها همینطوری که دارن پخش میکنن میتونین با کیفیت mp3 ضبط کنین)
ولی اونی که من دنبالش بودم پیدا نشد :46: فایل های asx حتی واسه تلوزیون v-o-a & b-b-c هم هست ( اگه خواستین بگین یه جا آپ کنم استفاده کنین) و البته مزیتشون نسبت به رادیو های آنلاین در مصرف بسیار بسیار کم حجم اینترنت هست! میشه گفت اگر روزانه 5 ساعت هم از اون طریق به رادیو گوش کنین تقریبا اندازه خودن 10 تا ایمیل هم اینترنت نمیکشه :21:
خواهش می کنم.
داخل فایلهای asx معمولا یک لینک اینترنتی وجود داره (با notepad یا ... بازش کن). فکر کنم اون لینک و این برنامه ها یا یه browser ی که قابلیت streaming داشته باشه بتونن کارتو راه بندازن.
ابتدا روی Wireless Network Connection کلیک راست کرده و Propertis را انتخاب کن.
- توی General تعیین IP و Subnet mask
- توی تب WIRELESS NETWORKS روی add کلیک کرده، نام برای شبکه، data encryption ==> disbaled (باwep امتحان نکردم) و تیک ad-hoc رو بزن و OK کن
- حالا توی گوشی هم add wifi network رو زده و همین نام رو add کرده، ad-hoc رو تیک زده و ok کن.
- توی xp توی صفحه view available wireless connections جستجو و connect شو. همزمان تو گوشی هم اینکار رو بکن
نکته مهم اینه که channel های هر دو دستگه یکی باشند:
-- توی کامپیوتر: wireless network connection properties ==> general tab ==> configure ==> advance tab اینجا دنبال یه گزینه بگرد که channel number داشته باشه
-- توی defy: تو wifi setting دکمه منو رو زده و advace رو انتخاب کن. اولین گزینه (peer to peer (ad-hoc) channel)
غير از كانال توي ويندوز همه كارها رو كردم. مشكل اينها نيست! ميگم كه هر دو تا دستگاه همديگه رو مي بينند حتي روي گوشي ميزنه آي پي چك شد و با ad-hoc وصل شده واينا... اما اينترنت رو فقط نمياره. ميگه كانكشن با شبكه نداري. همين مشكل رو با سيم يو اس بي و بلوتوث هم دارم. توي هر دو اطلاعات ارسال و دريافت ميشه اما تنها مشكل براي هر سه تا اينترنته! يو اس بي زدم همه برنامه ها نصب شد و شناخت و اطلاعات رد و بدل شد و اون گزينه Tethering رو هم ميزنم. اما دريغ از اينترنت!!! مطمئنيد برنامه ديگه اي نبايد بريزم؟ تيكي، چيزي؟ تنظيمي؟ شبكه اي؟
(جايي كه من هستم بهمون نت را با شبكه سيمي مي دهند و من اگه بخوام از گوشيم استفاده كنم بايد يا واي فاي باشه يا سيم يو اس بي كه مسلما من ترجيح ميدم واي فاي باشه.)
mad-defy
06-07-2011, 12:27
غير از كانال توي ويندوز همه كارها رو كردم. مشكل اينها نيست! ميگم كه هر دو تا دستگاه همديگه رو مي بينند حتي روي گوشي ميزنه آي پي چك شد و با ad-hoc وصل شده واينا... اما اينترنت رو فقط نمياره. ميگه كانكشن با شبكه نداري.
مال منم همینظوری بود که میگی (توی وین 7) اد-هاک رو میاورد و پیر-تو-پیر هم میشد ولی شبکه نمیداد. بعد از استفاده این نرم افزار درست شد. البته پسورد رو نمیگرفت با حروف و ارور میداد. یه عدد 5 رقمی دادم بش درست شد. نمیدونم ربطی داره یا نه ولی فقط عدد بده جای پسورد
پست 1857 رو چک کن ببین چیزی ازش میتونی در بیاری کارت راه بیافته دادا؟ کجایی مگه:46:
مال منم همینظوری بود که میگی (توی وین 7) اد-هاک رو میاورد و پیر-تو-پیر هم میشد ولی شبکه نمیداد. بعد از استفاده این نرم افزار درست شد. البته پسورد رو نمیگرفت با حروف و ارور میداد. یه عدد 5 رقمی دادم بش درست شد. نمیدونم ربطی داره یا نه ولی فقط عدد بده جای پسورد
پست 1857 رو چک کن ببین چیزی ازش میتونی در بیاری کارت راه بیافته دادا؟ کجایی مگه:46:
password و wep را چك ميكنه،ديروز هم عدد دادم اكي كرد. حالا شب چك ميكنم با برنامه اي كه داديد نتيجه رو ميگم فقط ويندوز من ايكس پي هست كه اميدوارم روش كار كنه.
كجام؟ اينكه كه گفتم "جايي كه من هستم بهمون نت را با شبكه سيمي مي دهند" رو ميگي؟ يكجور خوابگاه دانشجويي! ؛)
aghamili
06-07-2011, 16:45
سلام دوستان ..من الانروی گوشیم رام سیانوژن ریختم _ میخاستم لطف کنید رام miui که انگلیسی باشه وروش نصبشو بهم بگید..خ ممنون
vafa1353
06-07-2011, 17:22
password و wep را چك ميكنه،ديروز هم عدد دادم اكي كرد. حالا شب چك ميكنم با برنامه اي كه داديد نتيجه رو ميگم فقط ويندوز من ايكس پي هست كه اميدوارم روش كار كنه.
كجام؟ اينكه كه گفتم "جايي كه من هستم بهمون نت را با شبكه سيمي مي دهند" رو ميگي؟ يكجور خوابگاه دانشجويي! ؛)
برنامه فقط روي وين 7 كار ميكنه...
vafa1353
06-07-2011, 17:41
سلام دوستان ..من الانروی گوشیم رام سیانوژن ریختم _ میخاستم لطف کنید رام miui که انگلیسی باشه وروش نصبشو بهم بگید..خ ممنون
How To Install from Scratch
If you have 2nd Init installed already skip to step 3, if not start at step 1. These steps assume you already have flashed the Nordic Froyo rom to your Defy.
1. Download Defy 2nd init installer, easiest way is from market.
2. Run the 2nd init installer following the instructions closely.
3. Boot into Custom BootMenu by pressing volume down when device flashes a blue led at bootup. Set default boot mode to 2nd init.
4. Select Recovery, Custom Recovery. Choose "Wipe Data/Cache" option. Let finish.
5. Choose Install .zip from SD Card, select MIUI rom .zip and let it finish.
6. Let the rom boot for first time. It will be in Chinese but do not worry. Reboot into BootMenu again.
7. Select Custom Recovery, Install .zip from SD Card. Choose MIUI Eng Language Pack .zip and let it install. Let rom boot.
8. Notice some text is still Chinese, go to Settings, Language and make sure it is English UK or US. Boot into BootMenu and Custom Recovery one last time and select "Wipe Cache" then go to Advanced and select "Wipe Dalvik Cache". Reboot.
9. Done! Enjoy!
2.3 برای لنز سبزا نیومد؟؟؟
Dear my friends, as I don't have persian kb, I write this post in english, now I am writing with my defy. The point was that I had to turn off my firewall which I hadn't done last night.
Next step is to persionize my defy!
Many thanks
why can't I connect with opera? This is defult browser of defy, now I am not able to see farsi word. I see just separated alphabet
Hamid_pro
06-07-2011, 20:11
غير از كانال توي ويندوز همه كارها رو كردم. مشكل اينها نيست! ميگم كه هر دو تا دستگاه همديگه رو مي بينند حتي روي گوشي ميزنه آي پي چك شد و با ad-hoc وصل شده واينا... اما اينترنت رو فقط نمياره. ميگه كانكشن با شبكه نداري. همين مشكل رو با سيم يو اس بي و بلوتوث هم دارم. توي هر دو اطلاعات ارسال و دريافت ميشه اما تنها مشكل براي هر سه تا اينترنته! يو اس بي زدم همه برنامه ها نصب شد و شناخت و اطلاعات رد و بدل شد و اون گزينه Tethering رو هم ميزنم. اما دريغ از اينترنت!!! مطمئنيد برنامه ديگه اي نبايد بريزم؟ تيكي، چيزي؟ تنظيمي؟ شبكه اي؟
این tethering یعنی share کردن اینترنت گوشی برای کامپیوتر. چیزی که شما دنبالشی reverse tethering هستش. نرم افزار connectify هم که دوستمون معرفی کرد واسه win 7 کاربرد داره. کلا win xp توی ad-hoc اذیت می کنه. من گاهی اوقات میتونم کانکت بشم. گاهی اوقات هم اصلا دوتایی بهم وصل نمی شن.
شما کاکنشن اصلی اینترنتت رو تو کامپیوتر share کردی؟
vafa1353
06-07-2011, 22:00
why can't I connect with opera? This is defult browser of defy, now I am not able to see farsi word. I see just separated alphabet
اگر از اپرا ميني استفاده ميكنيد آنرا پاك كنيد و از Opera Mobile Web Browser v11.10.1107051709 استفاده نماييد كه فارسي را نيز ساپورت ميكند...
اگر از اپرا ميني استفاده ميكنيد آنرا پاك كنيد و از Opera Mobile Web Browser v11.10.1107051709 استفاده نماييد كه فارسي را نيز ساپورت ميكند...
مشكل اينه كه اصلا با اپرا كانكت نميشه. ميگه ستينگ ها ايراد داره ولي با بروزر ديفالت اندرويد راحت كار ميكنه. اين اپرا رو هم مستقيم با گوشي از سايت اپرا گرفتم، بايد آخرين ورژنش باشه.
دوست عزیز من قبلا" این رام رو ریختم . روش نصبش دقیقا" مشابه سیانوژن هست . یعنی گوشی رو میبری تو ریکاوری و فایل فلش این رام رو که زیپ هم هست اینستال میکنی و بعد دوباره تو همون ریکاوری پک انگلیسی زیپ رو اینستال میکنی .و تمام .
بار اول که فلش زدی یه مقدار طول میکشه که گوشی بالا بیاد پس نگران نباش اگر زیاد روی لوگوی miui گیر کرد .
در ضمن قبل از اینکه اون 2 تا فایل زیپ رو اینستال کنی حتما" وایپ کامل انجام بده که به مشکل نخوری .
جدیدترین ورژن رام و پک زبان انگلیسی رو هم از سایت خود miui دانلود کن .
با همراه اول هم مشکل داره و ساپورت نمیکنه !
mad-defy
07-07-2011, 11:21
سلام بچه ها
اینایی که میگم هم یه جور سوال هست هم یه جورایی شبیه لطیفه :27:
آلان روی گوشی رام 2.2.2 رسمی هست بر پایه 2.1 ابتدایی 2.59 گوشی که از اول بوده. خوب تا اینجا مشکلی نیست. میخوام دوباره رام 2.2.2 اصلی رو بریزم روی گوشی ( یه مموری هم گرفتم 8 گیگ سرعت 4 با گارانتی تعویض مطمئن TOSHIBA نا قابل 17000) یا یه رام عربی (یا هر رامی که فارسی رو ساپورت کنه یا JRDNEM_U3_3.4.3-36-1.1 یا همین 2.2.2 رو فارسی کنم یا ...) که اساتید امتحان کرده باشه و مطمئن باشه بهش. تا اینجا هم اوکی
حالا ما چی داریم اینجا: بک آپ از رام 2.1 اولی + یه عالمه رام که دانلود کردم و به درد نخورده قبل از رام 2.2.2 + یه گوشی دیفای :10: و البته مشکل اینجاست که بک آپ این 2.2.2 رو نداریم :41:
حالا سوال اینجاست که اگه بخوایم همینی که روشه رو ببریم به حالت اولیه که بوده باید رام عوض کنیم یا ببریم روی 2.1 بعد دوباره 2.2.2 بریزیم یا اینکه این همه دردسر نداره بریم مستقیم فکتوری ریسیت کنیم و فارغ؟ آخه یکم سرعتم اومده پایین آخه نزدیک 200 تا نرم افزار و بازی روش ریختم و پاک کردم یه شلوغی راه افتاده که نگو. حافظه خالی خود گوشی هم شده 380 مگابایت در حالی که فقط 100 مگابایت نرم افزار روش نصبه :19:
یه چیز با مزه دیگه هم یادم اومد بگم. یادمه که گوشی رو روت کرده بودم با وان کلیک 1.7 ولی الان که می خوام برم توی ریکاوری با restor and recovery وقتی بوت رو میزنم که میره روی صفحه مشکی همینطوری وایمیسه و توی منوی بوت نمیره تا وقتی که باطری رو بکشم و نجاتش بدم :31: کلا داستانیه
یه فکتوری ریست کن درست میشه حتما البته اگه رام مناسب داری تعویض رام هم خوبه. من که الان رام سیانوژن نصب کرده هر ورژن جدیدیش هم که میاد سریع نصب میکنم فقط هم به خاطر اینکه فارسی رو بدون مشکل ساپورت میکنه نصبش میکنم
رامی که در حال حاظر روی گوشیت نصب هست چی هست از توی info نگاه کن ببین چه رامی هست همون رو لینک دانلودش رو بهت بدم اگه نداریش
mad-defy
07-07-2011, 19:24
الان که این روشه
Build number
JOREM_U3_3.4.2_177-3
baseband version
EUP93_U_00.59.01
همون 2.2.2 رسمی روشه دیگه الان. لینک چی رو بهم بدی؟ CM7 رو؟ والا یه بار اینو ریختم کلی دردسر کشیدم باش :13: یه 2.2.2 عربی پیدا بشه بهتر نیست؟
Hamid_pro
07-07-2011, 20:43
مشكل اينه كه اصلا با اپرا كانكت نميشه. ميگه ستينگ ها ايراد داره ولي با بروزر ديفالت اندرويد راحت كار ميكنه. اين اپرا رو هم مستقيم با گوشي از سايت اپرا گرفتم، بايد آخرين ورژنش باشه.
cache اپرا رو پاک کن. uninstall و مجدد نصب کن. من با همین اپرا 11 بدون مشکل وصل میشم
Hamid_pro
07-07-2011, 20:53
سلام بچه ها
اینایی که میگم هم یه جور سوال هست هم یه جورایی شبیه لطیفه :27:
آلان روی گوشی رام 2.2.2 رسمی هست بر پایه 2.1 ابتدایی 2.59 گوشی که از اول بوده. خوب تا اینجا مشکلی نیست. میخوام دوباره رام 2.2.2 اصلی رو بریزم روی گوشی ( یه مموری هم گرفتم 8 گیگ سرعت 4 با گارانتی تعویض مطمئن TOSHIBA نا قابل 17000) یا یه رام عربی (یا هر رامی که فارسی رو ساپورت کنه یا JRDNEM_U3_3.4.3-36-1.1 یا همین 2.2.2 رو فارسی کنم یا ...) که اساتید امتحان کرده باشه و مطمئن باشه بهش. تا اینجا هم اوکی
حالا ما چی داریم اینجا: بک آپ از رام 2.1 اولی + یه عالمه رام که دانلود کردم و به درد نخورده قبل از رام 2.2.2 + یه گوشی دیفای :10: و البته مشکل اینجاست که بک آپ این 2.2.2 رو نداریم :41:
حالا سوال اینجاست که اگه بخوایم همینی که روشه رو ببریم به حالت اولیه که بوده باید رام عوض کنیم یا ببریم روی 2.1 بعد دوباره 2.2.2 بریزیم یا اینکه این همه دردسر نداره بریم مستقیم فکتوری ریسیت کنیم و فارغ؟ آخه یکم سرعتم اومده پایین آخه نزدیک 200 تا نرم افزار و بازی روش ریختم و پاک کردم یه شلوغی راه افتاده که نگو. حافظه خالی خود گوشی هم شده 380 مگابایت در حالی که فقط 100 مگابایت نرم افزار روش نصبه :19:
یه چیز با مزه دیگه هم یادم اومد بگم. یادمه که گوشی رو روت کرده بودم با وان کلیک 1.7 ولی الان که می خوام برم توی ریکاوری با restor and recovery وقتی بوت رو میزنم که میره روی صفحه مشکی همینطوری وایمیسه و توی منوی بوت نمیره تا وقتی که باطری رو بکشم و نجاتش بدم :31: کلا داستانیه
الان که این روشه
Build number
JOREM_U3_3.4.2_177-3
baseband version
EUP93_U_00.59.01
همون 2.2.2 رسمی روشه دیگه الان. لینک چی رو بهم بدی؟ CM7 رو؟ والا یه بار اینو ریختم کلی دردسر کشیدم باش :13: یه 2.2.2 عربی پیدا بشه بهتر نیست؟
بیشتر شبیه معما بود که
این بر پایه 2.1 که نوشتی یعنی چی؟ یعنی sbf کامل فلش زدی با ریکاوری update کردی؟
جواب سوال بعدی بستگی داره به جواب این سوال. اما برای ریکاوری از SndInitDefy استفاده کن. امکانات زیادی بهت میده. در هر حال فاکتوری ریست ضرر نداره فقط بکاپ از contact و sms داشته باش
یه رام 2.2.2 عربی هست که قبلا تو همین کلوپ معرفی شده ولی فکر کنم stable نیست.
vafa1353
07-07-2011, 21:56
سلام
دوستان براي muei 2.3.4 بايد اول به 2.2 بزنم بعد 2.3 ؟؟؟؟يا مستقيم ميره؟؟؟فارسي ساپورت ميكنه يا نه؟؟؟اگر نه سيانوژن RC1 فارسي ساپورته و دوربين تو لز سبز فعاله؟
mad-defy
08-07-2011, 09:59
بیشتر شبیه معما بود که
این بر پایه 2.1 که نوشتی یعنی چی؟ یعنی sbf کامل فلش زدی با ریکاوری update کردی؟
آره sbf فلش زدم :46: راستی این 2.2.2 روت موقت میشه فقط انگار، آره؟ آقا من نمیدونستم :19: فقط روت موقت میشه و با اولین خاموش روشن میپره
Hamid_pro
09-07-2011, 05:50
آره sbf فلش زدم :46: راستی این 2.2.2 روت موقت میشه فقط انگار، آره؟ آقا من نمیدونستم :19: فقط روت موقت میشه و با اولین خاموش روشن میپره
در این صورت فاکتوری ریست یکی از راه حلهای شماست
نه دوست عزیز. اگه گوشی یه بار با موفقیت روت بشه دیگه برگشت نداره. اما نرم افزارهایی که میخوان به روت دسترسی داشته باشند تو هر بار اجرا باید اجازه (superuser) بهشون داده بشه
modernamir
09-07-2011, 07:46
سلام
می خواستم توی این هفته یه اندرویدی بگیرم، تمایل خودمم به موتورولا بیشتر از بقیس و ترجیح می دم دیفای رو بگیرم، فقط چند تا سوال داشتم:
امکان اضافه کردن پشتیبانی از تایپ و خواندن فارسی به رامهای مختلف (مثل 2.3.4) وجود داره؟ چون استفاده از میرسال برای نوشتن و خواندن اصلاً جالب نیست.
دوم، کیفیت فیلمبرداری و دوربین مناسب هست؟
ممنون.
سلام
می خواستم توی این هفته یه اندرویدی بگیرم، تمایل خودمم به موتورولا بیشتر از بقیس و ترجیح می دم دیفای رو بگیرم، فقط چند تا سوال داشتم:
امکان اضافه کردن پشتیبانی از تایپ و خواندن فارسی به رامهای مختلف (مثل 2.3.4) وجود داره؟ چون استفاده از میرسال برای نوشتن و خواندن اصلاً جالب نیست.
ممنون.
از الان مبارکت باشه :20:
بستگی داره که شما چقدر بخوای هزینه کنی . اما تو این رنج قیمت 390-400 دیفای بهترین گوشی بازار هست در تمام برندها .
اما خوب با 650 - 700 میشه آتریکس خرید که بهترین 2هسته ای دنیاست .
دیفای به 2.3.4 آپدیت میشه و فارسی رو هم فول ساپورت میکنه تو اون رام . احتیاجی به میرسال هم نیست چون خودش کیبورد عربی /فارسی داره .
دوربین هم خوب هست نه خیلی خوب . البته اگر شانسی دیفای لنز قرمز گیرت بیاد فیلمبرداریش با آپدیت 720P میشه . هر چند بدون اون هم من از دوربینش راضی هستم .
mad-defy
09-07-2011, 09:19
سلام
ممنون.
همونطور که دوستمون گفتن با آپدیت هم فارسی رو ساپورت میکنه و هم کفیت فیلمبرداری عالی میشه و به 720 ارتقا پیدا میکنه. ولی اگر برای شما دوربین اولویت هست بهتره یه نگاه به mobile9 بندازی و دوربین دیفای (بدون آپدیت هست البته اونجا) رو با هر گوشی دیگه مقایسه کنی. راجع به رنگ لنز هم که فرمودن توی صفحه قبل کامل توضیح دادن بچه ها که قضیه چیه که رنگ لنز قرمز یا سبز یا زرد-آبی میتونه باشه. حتما به این نکته توجه کن چون لنز قرمز کمه تو بازار..
پست پایین رو نخونی یه وقت هول کنی بگی گوشی بدیه ها! من تازه کارم واسه همین خرابکاری زیاد میکنم :10: و همیشه بچه های فروم میرسن به دادم :11:
در این صورت فاکتوری ریست یکی از راه حلهای شماست
نه دوست عزیز. اگه گوشی یه بار با موفقیت روت بشه دیگه برگشت نداره. اما نرم افزارهایی که میخوان به روت دسترسی داشته باشند تو هر بار اجرا باید اجازه (superuser) بهشون داده بشه
منم عرض کردم. روت انجام میشه با این 2.2.2 رسمی ولی سوپر یوزر نمیتونه بکاپ بگیره و میگه گوشی روت نشده :46: یه بار دیگه میخوام برم رو سینانوژن ببینم این آپدیت دیدش چطوره. میخواستم با دستور
برم ولی اون 2.2 دانلود نمیشه. یه 2.2 دیگه بزنم زیرش جای اون اشکالی داره (البته یه بار دیگه همین کار رو کردم ولی دهنم صاف شد. میخوام اساتید یه راه امن (در واقع یه 2.2 که امتحان کردن) پیشنهاد بدن. ممنون میشم
hamid1436
09-07-2011, 10:31
همونطور که دوستمون گفتن با آپدیت هم فارسی رو ساپورت میکنه و هم کفیت فیلمبرداری عالی میشه و به 720 ارتقا پیدا میکنه. ولی اگر برای شما دوربین اولویت هست بهتره یه نگاه به mobile9 بندازی و دوربین دیفای (بدون آپدیت هست البته اونجا) رو با هر گوشی دیگه مقایسه کنی. راجع به رنگ لنز هم که فرمودن توی صفحه قبل کامل توضیح دادن بچه ها که قضیه چیه که رنگ لنز قرمز یا سبز یا زرد-آبی میتونه باشه. حتما به این نکته توجه کن چون لنز قرمز کمه تو بازار..
پست پایین رو نخونی یه وقت هول کنی بگی گوشی بدیه ها! من تازه کارم واسه همین خرابکاری زیاد میکنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و همیشه بچه های فروم میرسن به دادم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم عرض کردم. روت انجام میشه با این 2.2.2 رسمی ولی سوپر یوزر نمیتونه بکاپ بگیره و میگه گوشی روت نشده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه بار دیگه میخوام برم رو سینانوژن ببینم این آپدیت دیدش چطوره. میخواستم با دستور
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرم ولی اون 2.2 دانلود نمیشه. یه 2.2 دیگه بزنم زیرش جای اون اشکالی داره (البته یه بار دیگه همین کار رو کردم ولی دهنم صاف شد. میخوام اساتید یه راه امن (در واقع یه 2.2 که امتحان کردن) پیشنهاد بدن. ممنون میشم
آقا من هم لنز دوربينم قرمزه و هم مي خوام ساپورت فارسي داشته باشم مي تونم به 2.3.4 ارتقا بدم يا نه ؟ اگر آره لطفا لينك آپديت رو بهم بديد تا امروز آپديتش كنم و انشااله خبرش رو هم براتون بزارم ...
hamid1436
09-07-2011, 10:46
از الان مبارکت باشه :20:
بستگی داره که شما چقدر بخوای هزینه کنی . اما تو این رنج قیمت 390-400 دیفای بهترین گوشی بازار هست در تمام برندها .
اما خوب با 650 - 700 میشه آتریکس خرید که بهترین 2هسته ای دنیاست .
دیفای به 2.3.4 آپدیت میشه و فارسی رو هم فول ساپورت میکنه تو اون رام . احتیاجی به میرسال هم نیست چون خودش کیبورد عربی /فارسی داره .
دوربین هم خوب هست نه خیلی خوب . البته اگر شانسی دیفای لنز قرمز گیرت بیاد فیلمبرداریش با آپدیت 720P میشه . هر چند بدون اون هم من از دوربینش راضی هستم .
دوست عزيز شما مطمئني فارسي رو هم ساپورت مي كنه پس من آپديت كنم .:20:
الهي به اميد تو ... :31:
دوست عزيز شما مطمئني فارسي رو هم ساپورت مي كنه پس من آپديت كنم .:20:
الهي به اميد تو ... :31:
حمید جان منظور من سیانوزن rc0 بود که مسعود هم نصب کرده .
اما این رام موتو گینگر 2.3.4 هم جدید اومده که برای لنزهای قرمز فیلمبرداری 720 میشه و برای لنز سبزها wvga
این لینکش :
و اینجا هم فرزاد زحمت کشیده گذاشته :
من خودمم میخوام تستش کنم . هنوز فایلش رو دانلود نکردم . تست کنم خبرشو میدم
modernamir
09-07-2011, 11:41
اما این رام موتو گینگر 2.3.4 هم جدید اومده که برای لنزهای قرمز فیلمبرداری 720 میشه و برای لنز سبزها wvga
این لینکش :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو اینجا هم فرزاد زحمت کشیده گذاشته :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن خودمم میخوام تستش کنم . هنوز فایلش رو دانلود نکردم . تست کنم خبرشو میدم
ممنون از راهنماییها، من منظورم رامهای رسمیه، چون سیانوژن یه رام عمومیه، ممکنه بعضی از قابلیتهای گوشی مثل حذف نویز از صدا رو پشتیبانی نکنه، آیا توی رام رسمی هم فارسی پشتیبانی می شه؟
ممنون از راهنماییها، من منظورم رامهای رسمیه، چون سیانوژن یه رام عمومیه، ممکنه بعضی از قابلیتهای گوشی مثل حذف نویز از صدا رو پشتیبانی نکنه، آیا توی رام رسمی هم فارسی پشتیبانی می شه؟
رام رسمی 2.2 امارات فارسی رو ساپورت میکنه
البته خیلی وقتها پیش میاد که رامهای کاستوم از رامهای رسمی هم بهتر درمیان .
modernamir
09-07-2011, 16:03
رام رسمی 2.2 امارات فارسی رو ساپورت میکنه
ببخشید که زیاد سوال می کنم
فکر می کنم چند صفحه قبل نوشته شده بود که رام 2.2 امارات، ناپایداره درسته؟
hamid1436
09-07-2011, 16:07
ببخشید که زیاد سوال می کنم
فکر می کنم چند صفحه قبل نوشته شده بود که رام 2.2 امارات، ناپایداره درسته؟
نه دوست عزيز من حدود يكماهه 2.2.2 امارت رو آپديت كردم و هيچ مشكلي هم نداشتم فقط يك كمي مصرف باطري بيشتر شده ولي در كل مزاياش خيلي بيشتر از اين يك عيبش هست .
من چون کارهام با همون رام 2.2 چینی روش فعلا راه افتاد دیگه آپش نکردم. ولی اگه بنظرتون 2.2 عربی رسمی خود موتورولا چیزی کمتر از این رام چینی نداره آپ کنم به عربی. نظرتون چیه؟
یک سوال دیگه: اگه از طریق گزینه آپدیت خود گوشی عمل کنم میره آپدیت چینی پیدا میکنه یا هر رامی باشه که بالاتر از 2.2.2 باشه؟
vafa1353
09-07-2011, 19:56
سلام دوستان
ميخوام به 2.2 آپ كنم...با RSD بايد فلش كنم؟اين Nandroid Backup ديگه چيه؟؟؟با كدوم ر.ش بزنم كه به مشكل بر نخورم؟؟اگه يه توضيح بديد يا اينكه بهترين روش رو لينك بديد ممنون ميشم...امشب ميخوام دست به كار شم .
:40:
mad-defy
09-07-2011, 20:59
سلام دوستان
ميخوام به 2.2 آپ كنم...با RSD بايد فلش كنم؟اين Nandroid Backup ديگه چيه؟؟؟با كدوم ر.ش بزنم كه به مشكل بر نخورم؟؟اگه يه توضيح بديد يا اينكه بهترين روش رو لينك بديد ممنون ميشم...امشب ميخوام دست به كار شم .
:40:
آقا من الان همین 2.2.2 رسمی رو دارم و با sbf فلش زدم فارسی رو جدا جدا نشون میده ولی هیچ مشکل دیگه نداره. ولی هنوز نتونستم روتش کنم پس از اون روشی که آرش گفته نتونستم فارسی سازی کنم :41: روت غیر پایدار یا همون روت موقت میشه ولی با اولین ری استارت روت میپره :19:
mad-defy
09-07-2011, 21:35
در تایید حرفهای شما باید بگم یکی از مواردی که تقریبا غیر کاربردی هست واسه ایران همون موتو بلور و نرم افزار های وابسته به اونه که توی بعضی از این رامها حذف یا محدود میشه ولی معمولا به ویژگی های اساسی گوشی مثل (نویز گیر اسپیکر ها ) کاری ندارن چونن این نکته مثبت گوشی هست پس بیخودی اون رو حذف نمیکنن..
یه سری توضیحات هم میدن دیگه واسه رامشون مثل:
Removed some blur apps (widget and blur.apps)
Deodexed and optimized (apps and framework)
Launcher sonyericsson Arc
Icons and emoticons Gingerbread (status bar) (blue battery, big sense %)
Aosp Lockscreen
Added aosp apps (cm7): DSPmanager/oi filemanager/calcolatrice/gallery3d/email/desclock
Changed multitouch keyboard with Gingerbread keyboard
Added microbes livewallpaper (nexus s)
Added radio fm
Widgetsoid 2.x
Added original widgets sonyericsson: geniewidget/photowidget/digital clock
Updated google maps
Spareparts multilanguage
LGcamera free
Quickboot
SetVsel app
Added patch fix for A-gps9)
Modded energy saver for battery by default
Modded driver audio in system/lib (from milestone 2)
Fonts style ubuntu
که توی این رام پیدا میشه
MotoGinger 2.3.4
مراحل نصب رام جدید! (مثلا عربی 2.2.2)
واسه امثال ما تازه کارها اگه اینطوری بگید ترسمون می ریزه ؛)
اگر جایی از این متن هم ایراد دارد اصلاح بفرمایید.
1- گوشی را با برنامه معروف سوپر وان کلیلک که بر روی کامپیوتر نصب کرده اید روت کنید.
نکته: (آموزش این برنامه به وفور قابل دریافت است)
نکته: (اگر لازم به ذکر مجدد بود بپرسید اساتید کمک می کنن)
2- توصیه می شود با کمک منوهای گوشی هنگام بالا آمدن از سیستم عامل موجود فعلی نصب شده بر روی گوشی خود (همان رام) بکاپ بگیرید.
نکته: (سیستم عامل نصب شده بر روی گوشی بهمراه تنظیمات و درایورهای قطعات سخت افزاری گوشی همان رام است. همان ایمیج ویندوز خودمان! است. )
نکته: (این توصیه برای این است که اگر دوست داشتید بتوانید به همین جایی که الان هستید برگردید)
3- فایل رام دلخواه خود را دانلود کنید.
نکته: (زیپ شده رام رسمی عربی حدود 200 مگابایت حجم دارد)
نکته: (فرمت این فایل بعد از آنزیپ باید اس بی اف. باشد)
4- برنامه آر اس دی لایت را روی کامپیوتر نصب کنید.
5- گوشی را در حالت صفحه بوت بیاورید. (با دکمه های پاور و ولوم) سپس یو اس بی را متصل کنید.
6- فایل رام مرحله دانلود شده را در فولدر نصب برنامه آر اس دی لایت کپی کنید.
7- استارت را بزنید.
8- بعذ از مدتی و انجام نصب رام ، گوشی بطور خودکار بوت شده و بالا میاید.
باید رام عربی را الان داشته باشید و الان گوشی با رام رسمی و عربی که همه قابلیت های گوشی در آن فعال است از جمله فارسیه اکی را دارید!
مجددا از دوستانی که فعال در نصب رام هستید می خواهم که متن فوق را اصلاح و تکمیل نمایند. هر چی متن با نکته بیشتر یعنی تجربه بیشتر!
موفق باشید
vafa1353
09-07-2011, 23:55
خيلي جالبه من به 2.2.2 رسمي ورژن JRDNEM_U3_3.4.3-36-1.1 فلش زدم و با كمال تعجب تماميه برنامه ها و sms هام هست و گوشي هم به 2.2.2 آپ شد و فارسي رو هم كاملا درست نشون ميده و خطش هم خيلي خوشگل شده....كلي ميترسيدم كه برنامه هام بپره....:27:
لينكش رو ميزارم اگر خواستيد بگيريد...
vafa1353
10-07-2011, 00:00
مراحل نصب رام جدید! (مثلا عربی 2.2.2)
واسه امثال ما تازه کارها اگه اینطوری بگید ترسمون می ریزه ؛)
اگر جایی از این متن هم ایراد دارد اصلاح بفرمایید.
5- گوشی را در حالت صفحه بوت بیاورید. (با دکمه های پاور و ولوم بالا) سپس یو اس بی را متصل کنید.
موفق باشید
با اجازه يه كلمه كم بود كه شايد بعضي مثل خودم ولوم پايين بگيرند و كمي سركار بمونن:13:
Hamid_pro
10-07-2011, 03:01
منم عرض کردم. روت انجام میشه با این 2.2.2 رسمی ولی سوپر یوزر نمیتونه بکاپ بگیره و میگه گوشی روت نشده :46:
شما با چه روشی گوشی رو روت میکنی؟
من دو تا رام 2.2.2 (French, Uk) رو با super one click (ورژن جدید) بدون مشکل و بطور دائمی روت کردم. SU که بکاپ نمیگیره!!؟؟
بعد از روت یکبار باید ریستارت بشه
خيلي جالبه من به 2.2.2 رسمي ورژن JRDNEM_U3_3.4.3-36-1.1 فلش زدم و با كمال تعجب تماميه برنامه ها و sms هام هست و گوشي هم به 2.2.2 آپ شد و فارسي رو هم كاملا درست نشون ميده و خطش هم خيلي خوشگل شده....كلي ميترسيدم كه برنامه هام بپره....:27:
شما wipe هم كردي؟ غير از اون مراحلي كه نوشتم چه كارهايي كرديد؟
در مورد nanandroid هم توضيح بديد خوبه.
hamid1436
10-07-2011, 07:21
بله درسته همه چي سرجاش ميمونه ولي يه جايي دوستي گفته بود بعد از آپديت به 2.2.2 يه ريست فكوري بكني ديگه خيالت كاملا راحت ميشه چون ممكنه مشكلاتي داشته باشي . شما هم اگه به مشكلي برخوردي حتما اين كار رو انجام بده ( من خودم از تمامي گوشيم بكآپ گرفتم و بعد از ريست فكوري همه رو برگردوندم )
راستي دوستان از 2.3.4 خبري نشده ... كسي اين رام رو آپديت نكرده ...
vafa1353
10-07-2011, 12:55
شما wipe هم كردي؟ غير از اون مراحلي كه نوشتم چه كارهايي كرديد؟
در مورد nanandroid هم توضيح بديد خوبه.
خیر تنها کاری که کردم فایل SBF رو فلش زدم و وقتی گوشی بالا اومد از USB جداش کردم...کیفیت دوربینم خیلی بالا رفته و سرعت گوشی هم خیلی خوب شده...
من خودم هم هنوز نمیدونم nanandroid کجا استفاده میشه...
mad-defy
11-07-2011, 14:25
آقا این 2.3.4 سیانوژن رو من امروز فلش زدم به Download RC1 v2 حقیقتا قابل مقایسه با RC0 نیست
-ساپورت کامل فارسی + گزینه زبان فارسی برای منو ها (واقعا خیلی روون و قابل فهم هست ترجمه منو ها)
-به همون روشی که هادی جان گفتن به راحتی فلش زدم (گرچه هنوز که هنوزه نتونستم بکاپ بگیرم :19: و البته دیگه روم نمیشه بگم کمک کنین :41: همه کار ها رو انجام میدم و بکاپ هم میگیره ولی دیگه برنمیگرده روی boot تا بیاد بالا گوشی و همون توی منو ریکاوری میمونه و مجبور شدم دوباره از اول رام رو فلش بزنم)
-بسیار سریع و روونه ولی هنوز از مصرف باطریش اطلاع دقیقی در دست نیست (آخه امروز تازه فلش زدم :31:)
-کیفیت فیلم برداری بهتر شده ولی فکر میکنم کیفیت عکس برداریش کم شده. به این خاطر که با 2.2.2 فرویو که روش بود + لنز قرمز معمولا کیفت عکس ها از 1.7 مگابایت پایین تر نمیومد ولی الان حداکثر 1.4 مگابایت هست)
-گالری خوشکلی داره
-گزینه های زیادی واسه کاستومایز کردن گوشی داره (مثلا میتونین تعریف کنین براش که اگه 90 درجه بچرخونین گوشی رو مثلا گالری باز بشه یا اگه 180 درجه بچرخونین پلیر باز بشه...)
-واسه فرستادن چند فایل با بلوتوث نیاز به برنامه ندارین و این گزینه به صورت پیشفرض توی share گالری هست
- یه چیزی که خیلی باهاش حال کردم همون خاموش و روشن شدن صفحه هست مثل تلویزیون های قدیمی که نور صفحه جمع میشد وسط و خاموش میشد (نمیدونم خوب توصیف کردم یا نه)
یه بنچمارک هم گرفتم دیدم جالبه بگذارم (در واقع خودم کف کردم) این بنچمارک بدون اورکلاک هست گرچه تا اونجایی که من شنیدم رامهای سیانوژن خودشون اورکلاک دارن (ما که نکردیم اگه اونا کرده باشن گردن خودشون :27:)
vafa1353
11-07-2011, 15:06
مبارکه
برای لنز سبز هم جواب میده؟روش رو هم اگر لینک بدید ممنون میشم...
mad-defy
12-07-2011, 00:46
مبارکه
برای لنز سبز هم جواب میده؟روش رو هم اگر لینک بدید ممنون میشم...
توی xda که ندیدم کسی گفته باشه برای لنز سبز جواب نمیده ولی بعید میدونم تغییری ایجاد کنه توی کارایی دوربین با لنز سبز (البته باید تست کنی شاید هم بشه)
fire جان زحمت آموزشش رو کشیده ولی باز میگم: من نتونستم با هیچکدوم از اون روش ها مثل تیتانیوم و دیفای ریکاوری ازش بکاپ بگیرم خلاصه بیخیال بکاپ شدم :13:
واسه آپلود بنچمارک ها هم کلا با ارور مواجه میشم توی هر سروری که میذارم :19:
راستتی الان چک کردم دیدم اورکلاک هم نشده و ماکسیمم فرکانس cpu همون 800Mhz رو نشون میده :8: و یه چیز دیگه: شدت ویبره اون 4 تا دکمه پایین هم کمتر شده و همینطور وقتی که انگشت رو روی صفحه نگه میدارین
mad-defy
12-07-2011, 00:53
بلاخره تونستم آپلودشون کنم
همونطور که میبینید و توی این عکس هم نشون میده اورکلاک در کار نیست
setting/info
منوی تنظیمات بعد و قبل از تغییر زبان گوشی از انگلیسی به فارسی
فرستادن چند فایل از توی گالری بدون استفاده از نرم افزار خاصی
جایی که قبلا عکسها رو آپ کرده بودم بارون اومده فیلش خیس شده واسه همین یکسری جدید آپ کردم ولی کامل نیست
آقا این 2.3.4 سیانوژن رو من امروز فلش زدم به Download RC1 v2 حقیقتا قابل مقایسه با RC0 نیست
-ساپورت کامل فارسی + گزینه زبان فارسی برای منو ها (واقعا خیلی روون و قابل فهم هست ترجمه منو ها)
-به همون روشی که فرهاد خان گفتن به راحتی فلش زدم (گرچه هنوز که هنوزه نتونستم بکاپ بگیرم :19: و البته دیگه روم نمیشه بگم کمک کنین :41: همه کار ها رو انجام میدم و بکاپ هم میگیره ولی دیگه برنمیگرده روی boot تا بیاد بالا گوشی و همون توی منو ریکاوری میمونه و مجبور شدم دوباره از اول رام رو فلش بزنم)
-بسیار سریع و روونه ولی هنوز از مصرف باطریش اطلاع دقیقی در دست نیست (آخه امروز تازه فلش زدم :31:)
-کیفیت فیلم برداری بهتر شده ولی فکر میکنم کیفیت عکس برداریش کم شده. به این خاطر که با 2.2.2 فرویو که روش بود + لنز قرمز معمولا کیفت عکس ها از 1.7 مگابایت پایین تر نمیومد ولی الان حداکثر 1.4 مگابایت هست)
-گالری خوشکلی داره
-گزینه های زیادی واسه کاستومایز کردن گوشی داره (مثلا میتونین تعریف کنین براش که اگه 90 درجه بچرخونین گوشی رو مثلا گالری باز بشه یا اگه 180 درجه بچرخونین پلیر باز بشه...)
-واسه فرستادن چند فایل با بلوتوث نیاز به برنامه ندارین و این گزینه به صورت پیشفرض توی share گالری هست
- یه چیزی که خیلی باهاش حال کردم همون خاموش و روشن شدن صفحه هست مثل تلویزیون های قدیمی که نور صفحه جمع میشد وسط و خاموش میشد (نمیدونم خوب توصیف کردم یا نه)
یه بنچمارک هم گرفتم دیدم جالبه بگذارم (در واقع خودم کف کردم) این بنچمارک بدون اورکلاک هست گرچه تا اونجایی که من شنیدم رامهای سیانوژن خودشون اورکلاک دارن (ما که نکردیم اگه اونا کرده باشن گردن خودشون :27:)
سلام ، متاسفانه مدیران این فروم فعلا ما رو محدود کردن نمیتونم تشکر کنم اومدم "سی ام " دادم :10:
Anonymous13
12-07-2011, 09:47
یک سوال :
چطور میشه چندتا شماره از لیست شماره های دفترچه تلفن انتخاب و با هم پاک کنم ؟؟
30-40 تا شماره تکراری دارم باید تک تک پاک کنم !! برنامه ی خاصی میخواد !؟
Anonymous13
12-07-2011, 09:55
-به همون روشی که فرهاد خان گفتن به راحتی فلش زدم
)
فرهاد نداریم اینجا ! منظورت احتمالا " هادی هست fire159 :31:
mad-defy
12-07-2011, 11:14
فرهاد نداریم اینجا ! منظورت احتمالا " هادی هست fire159 :31:
:10: همون که شما میگی
مهم اینه که کارش درسته :11:
rozysara
12-07-2011, 22:42
بچه ها فایلهایی با پسوند ipk ( نه apk ) واسه اندروئید هستش اگه اره چطوری باید نسبشون کرد
ehsan_update
12-07-2011, 22:55
دوستان من میخوام ورژن بعدی سیانوژن مد 7 (RC2) رو نصب کنم چون قراره قابلیت تاچ 10 نقطه ای و افزایش کیفیت دوربین و تاچ فوکوس هم بهش اضافه بشه :27: اما قبلش میخوام تا RC2 بیاد فعلا 2.2 نصب کنم، به نظرتون بهترین 2.2 که بشه رو دیفای نصب کرد چیه که بیس خوبی هم برای سیانوژن باشه. فارسی ساپورت کنه و مصرف باتریش زیاد نباشه؟
ممنون میشم دوستانی که تجربه رام عوض کردن زیاد دارن راهنماییم کنن و لینک دانلودش بذارن. چون متاسفانه اینترنتم زیاد وضعش خوب نیست و نمیتونم چندین رام مختلف رو دانلود کنم... :41:
vafa1353
12-07-2011, 23:28
بچه ها فایلهایی با پسوند ipk ( نه apk ) واسه اندروئید هستش اگه اره چطوری باید نسبشون کرد
اگر منظورتون ipa ميباشد كه براي آيفون است و اگر ipk كه براي Pocket PC computer ميباشد...
ehsan_update
12-07-2011, 23:29
میشه لطف کنی بگی مصرف باتری نصبت به 2.2 و 2.1 چه طوره؟ و اینکه اول کدوم 2.2 رو فلش زدی بعد RC1 v2?
mad-defy
13-07-2011, 07:18
میشه لطف کنی بگی مصرف باتری نصبت به 2.2 و 2.1 چه طوره؟ و اینکه اول کدوم 2.2 رو فلش زدی بعد RC1 v2?
راجع به باطریش نمیتونم فعلا نظر بدم آخه از وقتی فلش زدم یا دارم باهاش ور میرم (آسفالت ریختم به سادگی خوردن یه بستنی داره اجرا میکنه) یا اینکه توی شارژه. پس نمیشه نظری راجع به دوام شارژ داد ولی اینطوری بخوام بگم 20% شارژ میکشه واسه تقریبا یک ساعت و نیم دانلود و اینستال آسفالت + 4-5تا اس ام اس + بازی آسفالت با شفافیت 100% و صدای 60%
من همونی که اونجا پیشنهاد داده رو نصب کردم ولی دهنم صاف شد تا دانلود کردم
ehsan_update
13-07-2011, 09:32
من دیشب این sbf رو دانلود کردم: JRDNEM_U3_3.4.3-36-1.1
میخوام یکی 2 هفته با این کار کنم بعدا سیانوژن رو بریزم روش! کسی تجربه کار با این رو داره؟ 2.2.2 هستش یا 2.2.1 ؟ سیانوژن بدون مشکل روش نصب میشه؟
در ضمن این full sbf هستش اگه امکانش هست راهنمایی کنید چه طور نصبش کنم؟
ممنون پیشاپیش :11:
دیشب 2بار رام موتوگینگر 2.3.4 رو فلش زدم هر 2بار روی لوگوی قرمز موتورولا گیر کرد و مجبور شدم باطری بکشم و 2باره فلش بزنم . اما بازم نشد . مجبور شدم به همون 2.2 رسمی برم . کسی تا حالا این رامو تست نکرده ببینیم میشه یا نه ؟
من دیشب این sbf رو دانلود کردم: JRDNEM_U3_3.4.3-36-1.1
میخوام یکی 2 هفته با این کار کنم بعدا سیانوژن رو بریزم روش! کسی تجربه کار با این رو داره؟ 2.2.2 هستش یا 2.2.1 ؟ سیانوژن بدون مشکل روش نصب میشه؟
در ضمن این full sbf هستش اگه امکانش هست راهنمایی کنید چه طور نصبش کنم؟
ممنون پیشاپیش :11:
این همون 2.2 رسمی امارات هست . که منم الان بهش برگشتم . یکم با این حال کن . بعد برو سیانوژن رو فلش بزن .
همین الانم گوشیت رو با سوپر وان کلیک روت کن .
rozysara
13-07-2011, 10:50
اگر منظورتون ipa ميباشد كه براي آيفون است و اگر ipk كه براي Pocket PC computer ميباشد...
ممنون از جوابتون ولی من منظورم android.ipk هستش که تنها چیزی که تونستم واسش پیدا کنم این متن هستش
اگه کسی بتونه کمکم کنه ممنون میشم
The Palm Pre’s operating system, WebOS, allows you to install custom-made or “home brew” applications. These applications are called IPK applications because their extension is “.ipk.” All United States users have the option of downloading these applications. Some international users may not be able to use the applications because of insufficient software updates or compatibility issues. These applications are typically free and can be found within the “App Catalogue” of the phone.
Difficulty:Moderate
Instructions
Things You’ll Need
Computer
Palm Pre
USB cable
1
Install the most recent version of Java onto your PC by visiting Java.com. This software is free.
2
Download the “WebOS Quick Install” program on your computer. Check the “Resources” section for a link to this application. Press “Yes” at the pop-up window that asks if you wish to install the program, and follow the instructions in the resulting windows to complete the installation.
3
Turn on developer mode on your device. Clear your phone of any open cards while in card view, and type “upupdowndownleftrightleftrightbastart.” Do not include spaces. After you type this code, the icon for “Developer Mode Enabler” will pop up. Click on this icon. The program will ask you to restart your phone. Press “okay” and allow the phone to restart.
4
Plug the USB cable into your device. Plug the other end into your computer.
5
Press “Just Charge” on the Pre Screen.
6
Download the IPK file you wish to install from the Internet. Drag the file into the “WebOS Quick Install” window and press the “Install!” button.
7
Disconnect your Pre from the computer. Open the menu and scroll to the application you just downloaded. Tap the application to launch.
Incoming search terms:
android ipk pre
install ipk on android
mad-defy
13-07-2011, 11:23
این همون 2.2 رسمی امارات هست . که منم الان بهش برگشتم . یکم با این حال کن . بعد برو سیانوژن رو فلش بزن .
OFFICIAL RELEASE | Android Froyo 2.2.2 [UAE]
Android version 2.2.2
Without blur
خودش که گفته بلور نداره ولی هم توی لوگو بلور رو نشون میده هم نرم افزاراشو داره توی منو :18: ساپورت فارسیش چنگی به دل نمیزنه در مقایسه با cm7 v.2 :41: (البته زیاد باهاش کار نکردم فقط در حد تست) اونطوری که توی xda میگن این بهترین رامی هست واسه دیفای که cm7 روش فیکس میشه :8:
دیشب 2بار رام موتوگینگر 2.3.4 رو فلش زدم هر 2بار روی لوگوی قرمز موتورولا گیر کرد و مجبور شدم باطری بکشم و 2باره فلش بزنم . اما بازم نشد . مجبور شدم به همون 2.2 رسمی برم . کسی تا حالا این رامو تست نکرده ببینیم میشه یا نه ؟
کلا کینگر استیبل نیست روی دیفای (اهل فن میگن ما هم بازگو میکنیم:27:)
دوربین cm7 رو کسی باهاش ور رفته؟ فلش در حالت فیلمبرداری روشن نمیشه (کلا میشه یا نمیشه؟) :11:
احساس میکنم دمای باطری زیاد بالا میره! شما هم اینو حس کردین با cm7 یا نه؟:11:
وقتی نصب کردم فضای خالی روی مموری داخلی گوشی 1.2 gig بود! یکم عجیبه نیست؟:11:
کسی هانیکام رو امتحان کرده بچه ها؟ چطوریه در مقایسه با cm7 سرعت - مصرف باطری - فارسی؟:11:
ehsan_update
13-07-2011, 11:33
ونطوری که توی xda میگن این بهترین رامی هست واسه دیفای که cm7 روش فیکس میشه
منظورتون از "این" همین رامیه که من دانلود کردم؟ (JRDNEM_U3_3.4.3-36-1.1)
راستی برای بار اول بخوام 2.2 نصب کنم Wipe data/cache لازمه یا فقط با rsd lite فلش بزنم کافیه؟
هر رامی که میخواید بزنید Wipe data/cache لازمه . وگرنه روی لوگوی موتورولا گیر میکنه . و مجبوری بری تو ریکاوری فول وایپ کنی و 2باره فلش بزنی
دوستان من سیانوژن rc1 v2 رو تست کردم واسه من که کلی مشکلات داشت
اول اینکه وای فای فعال نمیشد
دوم اینکه اورکلاک بود بین 300 تا 1 گیگا هرتز
سوم تو تست بنچمارک تو قسمت تست گرافیک سه بعدی تموم تصاویر خاکستری بود
یکم هم به نظرم ناپایدار بود
میخواستم رام motoginger رو تست کنم که اونم اشکال MD5 mismatch میداد !!! از اونجایی که لنز گوشیم قرمزه این رام عالی باید باشه
الان فعلا برگشتم به 2.2 امارات تا مشکلات moto ginger حل بشه مثل مصرف زیاد باتری و ساپورت نکردن لیو والپپر
unknown47
13-07-2011, 16:09
درود.بچه ها واسه اینکه از رام گوشیم بکاپ بگیرم چه نرم افزاری رو پیشنهاد میکنید؟
با تشکر.
vafa1353
13-07-2011, 16:22
منظورتون از "این" همین رامیه که من دانلود کردم؟ (JRDNEM_U3_3.4.3-36-1.1)
راستی برای بار اول بخوام 2.2 نصب کنم Wipe data/cache لازمه یا فقط با rsd lite فلش بزنم کافیه؟
من كه فقط با rsd lite فلش زدم و به 2.2 رفتم....
vafa1353
13-07-2011, 22:56
ويرايش شد لطفا حذف شود
mad-defy
14-07-2011, 08:43
هر رامی که میخواید بزنید Wipe data/cache لازمه . وگرنه روی لوگوی موتورولا گیر میکنه . و مجبوری بری تو ریکاوری و 2باره فلش بزنی
آموزش نصب رام 2.2 با rsd lite توسط هادی خان
نقل قول: +برنامهrds lite رو روی کامپیوتر نصب کنید.
برنامه rsd lite رو اجرا كنيد.
.گوشی رو به حالت بوت لودر ببرید.(گوشی رو خاموش کنید.پاور+دکمه جهتی بالا روی کیبرد)
گوشی رو به کامپیوتر وصل کنید
1.تو منویrsd lite گوشی نشون داه میشه و conected هست.
2-توسط اين قسمت ميتونيد رام مورد نظرتون انتخاب كنيد.
3-اين قسمت مشخصات رامي كه انتخاب كرديد رو نشون ميده.
4-با زدن كليد استارت برنامه شروع به ريختن رام بر روي گوشي شما ميكنه.
5-در اينجا شما ميتونيد مراحل و كارهايي كه برنامه انجام ميده رو ببينيد.
6-در پايان توي اين كادر كلمه pass نوشته ميشه كه اونوقت شما ميتونيد گوشيتون رو از كابل جدا كنيد.
تا همینجا که پیش بری رام نسب میشه دادا من امتحان کردم. مراحل wipe date/cash واسه ترکوندن رام هست و آماده کردنش واسه رام بعدی که این قراره براش بیس باشه :46: راستی تا بالا نیاد و نبری توی ریکاوری که نمیشه وایپ کرد! آره؟ :20:
این لینکش :
و اینجا هم فرزاد زحمت کشیده گذاشته :
من خودمم میخوام تستش کنم . هنوز فایلش رو دانلود نکردم . تست کنم خبرشو میدم
آقا این تست شد؟ نظرت چیه؟
میخواستم رام motoginger رو تست کنم که اونم اشکال MD5 mismatch میداد !!! از اونجایی که لنز گوشیم قرمزه این رام عالی باید باشه
الان فعلا برگشتم به 2.2 امارات تا مشکلات moto ginger حل بشه مثل مصرف زیاد باتری و ساپورت نکردن لیو والپپر
داداش rc1 رو داری با rc7 مقایسه میکنی؟ خدا میدونه چند بار این rc آپدیت و چنج بیس شده تا رسیده به اینجا. کلا قابل مقایسه نیست. من قبلا rc7 v.1 رو فلش زدم قبلش و نمیتونم با این rc v.2 مقایسه کنم. کلا یه صبح تا ظهر بیشتر نتونستم تحملش کنم. باطریش عالیه (از 2 صبح تا 8:30 صبح یه پشت با وایرلس مشغول وبگردی و دانلود نرم افزار و بازی و ایمیل بازی و ... بودم، باطری از 100% رسید به 32% :21: ولی باز هم میگم فکر میکنم دمای باطری زیاد بالا میره:13: )
با تشکر.
برای بک آپ :
تیتانیوم بک آپ
از دیفای ریکاوری هم میتونی استفاده کنی (بعد از روت کردن گوشی با وان کلیک)
البته من هنوز که هنوزه نتونستم از این لامصب بکاپ بگیرم و بیش از 20بار باطری کشیدم :41: دیگه کلا بیخیال بکاپ شدم
الان فعلا برگشتم به 2.2 امارات تا مشکلات moto ginger حل بشه مثل مصرف زیاد باتری و ساپورت نکردن لیو والپپر moto ginger رو تونستی کامل فلش بزنی یا نه ؟
ورژن هاي مختلف rsd lite فلش ميكنيد؟
mad-defy
14-07-2011, 11:06
ورژن هاي مختلف rsd lite فلش ميكنيد؟
من با 5 فلش زدم. اگه درست یادم باشه یه جایی خوندم که 5.1 مشکل داره
RSDLite_5.0 BY MOJI3180
mad-defy عزیز مگهrc7 هم داریم:31:
احتمالا منظورت همون CyanogenMod 7 RC1 V2 بود دیگه :27:
دوستان چند وقتی میشه applanet کار نمیکنه کسی برنامه جایگزین داره معرفی کنه؟
vafa1353
14-07-2011, 15:43
خداييش كلي رو اين RC7 فكر كردم و در تعجب بودم كه يعني چي؟؟؟؟:31:
ehsan_update
14-07-2011, 17:22
دوستان الان رام 2.2 امارات رو فلش زدم و روتش کردم و الان فارسی رو کامل ساپورت میکنه گوشیم/
نکته قابل توجه اینه که وقتی میخواین از 2.1 برین به 2.2 لازم نیست wipe data/cache انجام بدین و بیخودی اطلاعات گوشیتون بپره!
الان من همه sms ها و تنظیمات و برنامه هایی که قبلا داشتم رو دارم فقط سیستم عامل شد 2.2.2
مرسی از همه به خاطر راهنمایی هاتون. :11:
الان منتظر نسخه بعدی سیانوژن هستم ...
BOROAMOO
14-07-2011, 20:59
دوستان الان رام 2.2 امارات رو فلش زدم و روتش کردم و الان فارسی رو کامل ساپورت میکنه گوشیم/
نکته قابل توجه اینه که وقتی میخواین از 2.1 برین به 2.2 لازم نیست wipe data/cache انجام بدین و بیخودی اطلاعات گوشیتون بپره!
الان من همه sms ها و تنظیمات و برنامه هایی که قبلا داشتم رو دارم فقط سیستم عامل شد 2.2.2
منم 3 هفته ای هست ریختم ولی خیلی هنگ میکنه . میخوام 2.1 امارات رو بریزم کسی پیشنهاد بهتر داره؟
برای فلش زدن که روت لازم نیست. درسته؟ چرا اینقدر روی روت کردن تاکید میکنید؟
ehsan_update
15-07-2011, 11:52
برای فلش زدن روت لازم نیست. اما برای برنامه های مهمی مثل ChainFire , SetVsel گوشی باید روت شده باشه
منم 3 هفته ای هست ریختم ولی خیلی هنگ میکنه . میخوام 2.1 امارات رو بریزم کسی پیشنهاد بهتر داره؟
به نظرم برنامه SetVsel رو نصب و گوشی رو باهاش تا 1000 اورکلاک کن، من این کار رو کردم و اصلا هنگ و لگ و گیر و اینا نداره خیلی هم از این رام راضیم، در ضمن با تنظیمات SetVsel باتری هم بیشتر دووم میاره.
این از بنچمارک این رام بعد از اورکلاک cpu که دیشب خودم گرفتم:
در ضمن آموزش اورکلاک Cpu با استفاده از برنامه SetVsel رو میتونید اینجا پیدا کنید :
برای رامهای رسمی نیازی نیست . ولی برای سیانوژن و بیشتر رامهای کاستوم باید روت باشه گوشی
و بعضی برنامه های خاص
unknown47
15-07-2011, 12:12
درود.حالا من آخرش نفهمیدم که اورکلاک کنیم یا نه؟ یکی میگه عمر دستگاه را پایین میاره یکی میگه که باتری زودتر تموم میشه و داغ میشه!حالا آخرش اورکلاک کنیم یا نه؟(میدونم بستگی به شدت اورکلاک داره ولی درکل خوبه یا بده؟)
با تشکر.
mad-defy
15-07-2011, 12:26
خداييش كلي رو اين RC7 فكر كردم و در تعجب بودم كه يعني چي؟؟؟؟:31:
:10: آقا کلا اشتباها لپیه مال من مثل اون 390ی که گفتم 490 :10:
البته cm.7 v.2 منظورم بوده دیگه همونی که شما گفتی. RC1 v2 رو از خودم در نیاوردم که توی ذهنم مونده بود از xda که دانلود کردم :27:
این رامی که میگی از کجا دانلود کردی مگه؟ اینطوری که میگی که خیلی افتضاحه دادا :18: بهتره از xda دانلود کنی. همون پست اول پایینش نوشته
Download RC1 v2
Latest Google APPS (2.3.4)
وای فای فعال نمیشه یعنی چی؟ روشن نمیشه وای فای گوشی یا کانکت نمیشه؟
اورکلاک نباید باشه وقتی نصب میکنی ولی توی تنظیمات خودش هست و میتونی اورکلاک کنی بدون برنامه خاصی. توی عکسهایی که گذاشتم مشخصاتش هست ببین: پست 1955
واسه تست هم اگر آنلاین چک میکنی دیگه کاری به خاکستری و رنگی نداشته باش
آقا توی بچه های فروم کسی نیست برنامه و تمهای برنامه های مجانی رو از مارکت برامون بگیره یه جا آپکنه؟ خیلی صواب داره ها:11:
ehsan_update
15-07-2011, 12:27
درود.حالا من آخرش نفهمیدم که اورکلاک کنیم یا نه؟ یکی میگه عمر دستگاه را پایین میاره یکی میگه که باتری زودتر تموم میشه و داغ میشه!حالا آخرش اورکلاک کنیم یا نه؟(میدونم بستگی به شدت اورکلاک داره ولی درکل خوبه یا بده؟)
با تشکر.
به نظر من تا 1000 اور بشه خیلی خوبه ، من 3 ماهه گوشیم رو تا 1000 اور کردم ( طبق اون آموزشی که گذاشتم) هیچ کدوم از مشکلاتی که گفتین رو ندارم. عمر دستگاه هم شاید مثلا به جای اینکه 20 سال 18 سال عمر کنه :31: که تا اون موقع دیفای هم مثل خودمون میشه بابابزرگ (!) و خدا میدونه تا اون موقع چند تا گوشی عوض کردیم:27:
mad-defy
15-07-2011, 12:49
آقا یه آمار از گوشیتون بگیرین ببینین چقدر از فضای خالی خود گوشی مونده. یعنی از اون 2 گیگ حافضه گوشی که از اول هست منهی فضایی حدود 350 مگابایت رام واسه 2.2 عربی یا 350 + 110 مگابایت واسه رام سیانوژن 2.3.4 یا همه اینا + نرمافزار هایی که روی حافضه گوشی نصب میشه، چقدر فضای خالی دارین.
مال من که اینجوریه
ROM avalible 885.94 Mb
به نظر عجیب نیست؟ حداکثر چیزی که من میبینم روش 350 مگ واسه 2.2 عربیه 110 مگ واسه سیانوژن + 42 مگ واسه نرم افزار.. پس کو بقیه فضای خالی که قراره باشه؟
:5: البته دارم روش کار میکنم ببینم چطوری میشه پاکشون کرد و خلاص شد. یقینا روی سرعت عملکرد گوشی تاثیر داره وقتی اون فضا آزاد بشه :21:
mad-defy
15-07-2011, 13:05
و یه چیز دیگه:
کسی میدونه nightly که واسه سیانوژن میدن چیه؟
یه جور آپدیت هست در واقع؟ اگه آره چطوری میشه گرفتش؟
تو ورژن nightly رو دانلود کردی والا منم نمیدونم این ورژنش چیه من همون ورژن معمولیش رو نصب کردم
mad-defy
15-07-2011, 18:37
نه من دان نکردم. توی عکس ببین نوشته شبکه Bouygues Telecom هست :46:
سلام دوستان من یه سوال داشتم
اگر گوشی رو به 2.2.2 آپدیت کنیم بعد ریست فکتوری کنیم آپدیتش نمیپره؟
و اینکه ریست فکتوری ضرری برای گوشی داره یا نه؟
نه ریست رام نمیپره و ضرری هم نداره
Hamid_pro
15-07-2011, 20:26
برای رفع مشکل MD5 mismatch گفته شده اسم فولدر رام روی کارت حافظه رو به یه اسم کوچک مثلا nand تغییر بدید.
Hamid_pro
15-07-2011, 20:37
با تشکر.
برای بک آپ :
تیتانیوم بک آپ
از دیفای ریکاوری هم میتونی استفاده کنی (بعد از روت کردن گوشی با وان کلیک)
البته من هنوز که هنوزه نتونستم از این لامصب بکاپ بگیرم و بیش از 20بار باطری کشیدم :41: دیگه کلا بیخیال بکاپ شدم
بکاپ از رام با استفاده از clock work mod recovery قابل انجامه. راحت ترین نرم افزار برای این کار SndInitDefy هستش. ورژن جدیدش 1.9 که برای نصب کامل نیاز به اینترنت داره ولی ورژن 1.7 اینترنت نمی خواد. هنگام بوت گوشی وقتی چراغ بالای گوشی آبی رنگ میشه با گرفتن vol down وارد ریکاوری شده سپس custom recovery و بعد back up رو انتخاب کنید. این کار یک nandroid backup شامل تمام رامتون از قبیل app و SMS و ... روی SD CARD ایجاد میکنه. در هنگام نیاز از همین روش توی قسمت restore میشه رام رو برگردوند
Hamid_pro
15-07-2011, 20:55
از این nightly ها واسه سیانوژن یکیو جدیدا امتحان کردم که خیلی باهاش حال کردم. فارسی هم ساپورت میکنه و پایداره. benchmarkش هم از بقیه رامهایی که تا بحال استفاده کردم بیشتره. به امتحان کردنش می ارزه. فقط baseband switcher لازم داره.
:JBoogie3 LiquidArc Gingerbread
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[COLOR="Silver"]
با تشکر.
دیفای سرعتش خیلی خوبه و نیازی به اورکلاک نداره .
تو رامهای جدید که سرعت خیلی عالیه .
اورکلاک رو فقط برای بازیهای خیلی سنگین بطور موقت انجام میدن که بازی لگ نزنه . و بعد اتمام بازی به حالت نرمال برمیگردن .
اگر مدت طولانی از سی پی یو با اورکلاک بالا استفاده نشه ضرری نداره .
mad-defy
17-07-2011, 22:21
آقایون چرا کسی منو روشن نمیکنه؟ یه وقتی بذارین این مشکل من رو یه بررسی کنین لطفا آخه بدجوری رو مخه
آخه این بقیه 800 مگابایت حافظه داخلی کجاست؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.