ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Defy | گوشي مقاوم موتورلا با دوربين 5 مگاپيكسلي و صفحه نمايش 3.7 اينچي

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

*IN*
27-02-2011, 18:43
طبقه 6 واحد 615

boys666
27-02-2011, 19:09
طبقه 6 واحد 615

منم از همون جا خریده بودم گوشه طبقه شش واحد 615
خوب گرفتی بعضی ها 470 قیمت میدادند امروز البته قیمت الکی میدن باید جوری رفتار کنی که یارو بدونه که قیمت میدونی و قیمت پرت نده.
ولی یه توصیه به جز روت کردن دیگه کار دیگه ای نکن فعلا تا رام 2.2 رسمی براش بیاد .

loooder
27-02-2011, 19:10
سلام
می خواستم چندتا سوال بپرسم در مورد دیفای کسانی که دارند لطفا جواب بدن.
1) ایا این گوشی توی جیب براحتی قرار میگیره یا نه یه مقدار کلفت نیست و خوش دست هست یا نه؟
2) این گوشی رو میشه راحت فارسی کرد؟
3) محیط کار این گوشی جذاب هست یا نه؟

*IN*
27-02-2011, 19:44
منم از همون جا خریده بودم گوشه طبقه شش واحد 615
خوب گرفتی بعضی ها 470 قیمت میدادند امروز البته قیمت الکی میدن باید جوری رفتار کنی که یارو بدونه که قیمت میدونی و قیمت پرت نده.
ولی یه توصیه به جز روت کردن دیگه کار دیگه ای نکن فعلا تا رام 2.2 رسمی براش بیاد .

اقا این رم توش رو چه جوری در بیارم؟؟؟؟

fire159
27-02-2011, 20:44
اول مبارک گوشیتون :11:
برای در اوردن مموری
یه ضامن قرمز رنگ جلوش هست بکشش بیرون بعد مموری رو بکش بیرون

هندزفری بلوتوث هم که تو بازار زیاده / مارک خود موتورولا اگر گیرت بیاد محشره

ahmad97
27-02-2011, 21:19
تو این سایت که لینکشو دادین که قیمت داده 660 تومن:16:
بابا چه وضعیه هر جا یک قیمت میده از شانس بد من چون باید با گوشی معاوضه کنم هر جوری حساب کنین میره تو پاچم:27:
به نظرتون این cliq رو چند بدم بره؟ هم یک نفر هم نمیتونه قیمت بذاره :13:
شاید منم تا هفته دیگه دفی دار شدم وگر نه یک ps3 میگیرم تموم عید میشینم بازی میکنم :15:
امیدوارم تا اوایل هفته دیگه قیمت ها تغییر نکنه

*IN*
27-02-2011, 22:04
ممنون
من میخوام روت کنم طبق دستورالعملی هم که تو تاپیکش گزاشتن عمل میکنم ولی SuperOneClick تو بخش صبر کردن برای دستگاه گیر میکنه،چیکار کنم؟؟؟

ahmad97
27-02-2011, 22:20
باز این گوشی شاپ عقب نشینی کرد !! گوشی امروز شده 485 . خوبه بهانه دست این علادینی ها نمیوفته :31:

ezio7
27-02-2011, 22:37
ممنون
من میخوام روت کنم طبق دستورالعملی هم که تو تاپیکش گزاشتن عمل میکنم ولی SuperOneClick تو بخش صبر کردن برای دستگاه گیر میکنه،چیکار کنم؟؟؟
فک کنم بهتر باشه با z4root روت کنی آموزشش تو xda هست

*IN*
27-02-2011, 22:40

این برنامرو بچه ها امتحان کردن مثل اینکه جواب نداده...

beckham7
28-02-2011, 09:03
منم خریدمش از علالدین به قیمت 440
البته خودم نبودم چون شهرستانم به اشنامون سپرده بودم اونم زیاد اهل چک و چونه نبود چند جا بهش 560 گفتن اینقدر گشت تا 440برام خرید فک کنم از همون طبقه 6

---------- Post added at 09:03 AM ---------- Previous post was at 09:00 AM ----------

یکم حالم گرفتس چون حداکثر تاعید دستم نمیرسه:41: فعلا با همون v3x م ور میرم تا دیفای جونم بیاد و بندازمش تو اب و از ماشین پرتش کنم بیرون و با میخ بیفتم به جونشتا حال رفقا رو بگیریم انشاله حسابی :31:

boys666
28-02-2011, 09:35

برای این گوشی فقط SuperOneClick جواب داده:
ویندوزت چی هست.
ببین با این کار کارت راه میوفته:
مراحل زیر رو به ترتیب انجام بده:
1. تیک USB Debugging رو بردار و غیر فعال کن.
2. بعد برنامه Superoneclick رو اجرا کن و روی روت کلیک کن(حتما برنامه رو در حالت ادمین اجرا کن)
3. وقتی به مرحله Waiting for Device رسیدی وارد ستینگ شو و تیک USB Debugging رو بزن و فعالش کن.
4. برنامه adb server رو اجرا کن.
5. مجددا تیک USB Debugging رو بردار و غیر فعال کن.
6. تیک USB Debugging رو بزن وفعال کن.
7. مجددا تیک USB Debugging رو بردار و غیر فعال کن.
اینم متن انگلیسیش که من خودم ترجمش کردم ولی شاید کم و کاستی داشته باشه:

Step 1; Turn your android phones USB Debugging OFF.
Step 2: Download and launch Superoneclick with Admin rights on your PC. Then Click Root.
Step 3: When it says: Waiting for Device, Turn USB Debugging ON
Step 4: It’ll now run RATC
Step 5: When it says: Starting ADB Server…
Step 6: Turn your android phones USB Debugging OFF
Step 7: Turn your android phones USB Debugging ON
Step 8: Turn your android phones USB Debugging OFF
Step 9: All BEFORE it says “Waiting for device…” again

برای adb server به این لینک ها سری بزن:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

*IN*
28-02-2011, 12:10
من بعضی وقتا گوشیم که لاک میشه نمیتونم بازش کنم یعنی دکمه بالاش کار نمیکنه و باید باتری رو دربیارم و دوباره گوشی رو روشن کنم...
از وقتی گوشیو گرفتم سه بار اینجوری شده، چیکارش کنم درست شه؟؟؟

من اینو چی کار کنم درست شه؟؟؟

ahmad97
28-02-2011, 14:36
دوستانی که دیفای خریدن موزیک پلیرش خوب هست؟ منظورم وقتی که هدفون بهش وصل میشه:8:
من تا الان هر چی گوشی گرفتم از نظر پخش موزیک بلک بری استرم نمیشه . حتی ایفون هم مثل این گوشی نمیشه:41:

*IN*
28-02-2011, 15:26
بنظرتون ببرم پیش اونیکه ازش گوشیو خریدم واسم عوضش میکنه؟؟؟

aghamili
28-02-2011, 15:40
دوستانی که دیفای خریدن موزیک پلیرش خوب هست؟ منظورم وقتی که هدفون بهش وصل میشه:8:
من تا الان هر چی گوشی گرفتم از نظر پخش موزیک بلک بری استرم نمیشه . حتی ایفون هم مثل این گوشی نمیشه:41:

وقتی هدفون وصل میکنی 1مقدار باسش کمه صدا هم ازش بیرون میادولی درکل خوبه...

hamid1436
28-02-2011, 15:43
این برنامرو بچه ها امتحان کردن مثل اینکه جواب نداده...

يعني چي ... گوشي از اول همينطوري بوده يا كاري روش انجام دادي اينطوري شده ؟

ezio7
28-02-2011, 15:46
برای این گوشی فقط SuperOneClick جواب داده
کی گفته فقط SuperOneClick جواب میده؟؟؟!!! اتفاقا واسه بیشتر دیفای ها z4root بدون مشکل روت کرده.
یه روش دیگه هم هست به اسم ADB method که البته من چیزی ازش نفهمیدم

*IN*
28-02-2011, 16:13
يعني چي ... گوشي از اول همينطوري بوده يا كاري روش انجام دادي اينطوري شده ؟
آره از اول اونجوری بود...
کسی نمیدونه باید چی کارش کنم؟؟؟

boys666
28-02-2011, 16:37
بنظرتون ببرم پیش اونیکه ازش گوشیو خریدم واسم عوضش میکنه؟؟؟

نه متاسفانه فروشنده اصلا عوض نمیکنه فروشنده فقط 24 ساعت مهلت تست میده نه بیشتر شاید با نصب مجدد رام مشکلت رفع بشه.

ipejh
28-02-2011, 17:04
با سلام خدمت همه ي عزيزان!چقدر احتمال بروز همچين مشكلي در خريد گوشي هست؟چون منم ميخوام برم تهران يكي بخرم !ولي با اشكالي كه دوستمون گفتن يكم ترسيدم!آخه خيلي از اينور انور زدم تا پولشو جور كنم!در موقع خريد چطور بايد گوشي رو تست كرد؟

*IN*
28-02-2011, 17:04
نه متاسفانه فروشنده اصلا عوض نمیکنه فروشنده فقط 24 ساعت مهلت تست میده نه بیشتر شاید با نصب مجدد رام مشکلت رفع بشه.

گوشیو دیروز گرفتم الان ببرم قبول نمیکنه؟؟؟
چه جوری رام نصب کنم؟؟؟

boys666
28-02-2011, 17:24
گوشیو دیروز گرفتم الان ببرم قبول نمیکنه؟؟؟
چه جوری رام نصب کنم؟؟؟

ببر شاید قبول کنه یعنی باید قبول کنه ولی بازم باید دید چجور ادمیه

*IN*
28-02-2011, 17:30
الان میبرم پیشش ببینم چی میشه...

MOHAMMAD2010
28-02-2011, 18:28
الان میبرم پیشش ببینم چی میشه...

آره ببر ببین چی میشه
--------------------------------
ای بابا مثل اینکه این دیفای هم ... :41:

fire159
28-02-2011, 18:41
دوستان توصیه میکنم که وقتی گوشیرو میگیرین از جای مطمئن باشه و همه چیزش رو تست کنید . البته این مشکل کلید پاور فکر نکنم زیاد مهم باشه که دوستمون گفته . و تا حالا گوشی ها مشکلی نداشته .

قبل از اینکه اطلاعاتتون در مورد گوشیتون و آندروید بالا نرفته دست بکار ریختن رام جدید نشید .
حتی الامکان منتظر رام اصلی موتورولا باشین که تا چند وقت دیگه میاد . هر چند همین 2.1 هم عالی کار میده .

وقتی گوشیرو گرفتین هر بلایی سرش نیارین به این دلیل که گوشیه مقاومی هست /
قرار نیست که شما این گوشی رو میخرین هر روز بندازینش تو آب
خدایی نکرده از شانس بد یه طوریش نشه . هر چند من خودم چندین بار این کار ها رو باهاش کردم و هیچ مشکلی نداشت :5:
از این گوشی عالی به خوبی استفاده کنید و لذتش رو ببرین چون به خوبی میتونه با گالاکسی که اینقدر تعریفشو میکنن رقابت کنه .

موفق باشید :40:

boys666
28-02-2011, 19:34
سلام دوستان من یه اشنا گیر اوردم که سر مهماندار هواپیما هست میخوام بدم اون ببره دبی و بده تا برام درستش کنن ولی توی اینترنت که گشتم این ادرس رو از نمایندگی تعمیرات گیر اوردم ولی دقیق نیست و میخوام مطمئن بشم که ادرس درست هست و اگر کسی میتونه ادرس دقیقش رو برام گیر بیاره که این بنده خدا اشنامون نخواد بگرده دنباله ادرس
این ادرسیه که من گیر اوردم:
United Arab Emirates
Motorola UAE
City Tower II, 13th Floor
Sheikh Zayed Road
Dubai
United Arab Emirates
Telephone: +971 4 33 15 111

ahmad97
28-02-2011, 20:09
سلام دوستان من یه اشنا گیر اوردم که سر مهماندار هواپیما هست میخوام بدم اون ببره دبی و بده تا برام درستش کنن ولی توی اینترنت که گشتم این ادرس رو از نمایندگی تعمیرات گیر اوردم ولی دقیق نیست و میخوام مطمئن بشم که ادرس درست هست و اگر کسی میتونه ادرس دقیقش رو برام گیر بیاره که این بنده خدا اشنامون نخواد بگرده دنباله ادرس
این ادرسیه که من گیر اوردم:
United Arab Emirates
Motorola UAE
City Tower II, 13th Floor
Sheikh Zayed Road
Dubai
United Arab Emirates
Telephone: +971 4 33 15 111

پسر چه جای دوری داری بنده خدا رو میفرستی . من خودم اقامت دبی دارم اتفاقا یک بلک بری سوخته هم دارم میبرم دبی که تعمیر کنم !! شیخ زاید که یک خیابون نیس تقریبا مثل ولی عصر میمونه البته 8 بانده:27:!! نمیدونم دفی رو اتصالات معرفی کرده یا du . من هنوز نمیدونم مشکل دقیقت چیه میتونی مختصر بگی چی شده و چکار کردی؟
تو نقشه نگاه کردم اگه اشتباه نکنم این آدرس بعد ار برج دبی میوفته که اگه ماشین نداشته باشی رفتنش سخته

*IN*
28-02-2011, 20:43
گوشیو بردم گرفت درست کرد...
ولی وقتی برگشتم خونه از جیبم درآوردم دوباره همون جوری بود...
باز باید فردا ببرم پیشش...

ahmad97
28-02-2011, 23:42
چه قیمت خوبی این میله 2 رو میدن 500 تومن که قیمت مناسبیه :5:
اگه گیرم بیاد به جا دیفای این گوشی رو میگیرم ولی به باتریش اعتماد ندارم و وزنش یکم سنگینه
چقدر از دیفای بد گفتین تو دلم شک افتاد که بخرمش !! الان 3 نفر خریدن که 2 نفرشون مشکل دارن:41:

beckham7
01-03-2011, 09:14
چقدر از دیفای بد گفتین تو دلم شک افتاد که بخرمش !! الان 3 نفر خریدن که 2 نفرشون مشکل دارن
من به موتورولا اعتماد دارم چون گوشی الکی بیرون نمیده مثل سونی اریکسون یا سامسونگ

Highbury
01-03-2011, 09:43
من به موتورولا اعتماد دارم چون گوشی الکی بیرون نمیده مثل سونی اریکسون یا سامسونگ
کاش ادما برای پیشرفت خودشان و اینکه خودشان را خوب جلوه بدهند، سعی کنند خودشون رو اصلاح کنند و پیشرفت کنند تا اینکه سعی در تخریب دیگران داشته باشن.به قول معروف آبادایه خانه آدم به خرابی خانه همسایه نیست.:41:
سامسونگ و سونی اریکسون هم اگر بد بودند انقدر پرفروش و محبوب نمی شدند.موتورولا هم برای خودش برند معروفیه. از سامسونگ و سونی هم به من خیر و برکتی نرسیده که بخام طرفداری کنم اگه سامسونگ نبود از یه جای دیگه میخریدم به خاطر همین تعصب بیجا در مورد برندی رو ندارم

boys666
01-03-2011, 09:51
پسر چه جای دوری داری بنده خدا رو میفرستی . من خودم اقامت دبی دارم اتفاقا یک بلک بری سوخته هم دارم میبرم دبی که تعمیر کنم !! شیخ زاید که یک خیابون نیس تقریبا مثل ولی عصر میمونه البته 8 بانده:27:!! نمیدونم دفی رو اتصالات معرفی کرده یا du . من هنوز نمیدونم مشکل دقیقت چیه میتونی مختصر بگی چی شده و چکار کردی؟
تو نقشه نگاه کردم اگه اشتباه نکنم این آدرس بعد ار برج دبی میوفته که اگه ماشین نداشته باشی رفتنش سخته

گوشی من اصلا روشن نمیشه ولی کامپیوتر گوشی رو میشناسه و میشه رام ریخت روش ولی بازم با نصب رام های مختلف گوشی روشن نمیشه از چهارشنبه گذشته هم دادمش که درستش کنن ولی هنوز که نتونستن درستش کنن به فیتکو هم زنگ زدم اونا هنوز این گوشی رو وارد نکردن و تازه فقط گوشیهای گارانتی خودشون رو درست میکنن[COLOR="Silver"]

beckham7
01-03-2011, 10:15
کاش ادما برای پیشرفت خودشان و اینکه خودشان را خوب جلوه بدهند، سعی کنند خودشون رو اصلاح کنند و پیشرفت کنند تا اینکه سعی در تخریب دیگران داشته باشن.به قول معروف آبادایه خانه آدم به خرابی خانه همسایه نیست.:41:
سامسونگ و سونی اریکسون هم اگر بد بودند انقدر پرفروش و محبوب نمی شدند.موتورولا هم برای خودش برند معروفیه. از سامسونگ و سونی هم به من خیر و برکتی نرسیده که بخام طرفداری کنم اگه سامسونگ نبود از یه جای دیگه میخریدم به خاطر همین تعصب بیجا در مورد برندی رو ندارم

با نظر شما کاملا موافقم
این فقط نظر شخصی من بود ببخشید طوری نوشتم که منظورم درست نرسوندم و در کل بیخیال

fire159
01-03-2011, 12:05
با سلام خدمت همه ي عزيزان!چقدر احتمال بروز همچين مشكلي در خريد گوشي هست؟چون منم ميخوام برم تهران يكي بخرم !ولي با اشكالي كه دوستمون گفتن يكم ترسيدم!آخه خيلي از اينور انور زدم تا پولشو جور كنم!در موقع خريد چطور بايد گوشي رو تست كرد؟
شما خیالت راحت باشه و تو خرید این گوشی شک نکن .
مشکلی که یکی از دوستان داشته به خاطر دست کاری در رام گوشی بوده که ایشالا بزودی درست میشه .
و تا حالا مشکل دیگه ای من ندیدم و نشنیدم !
شما گوشی رو که میگیری اول شارژرش رو چک میکنی که کار بده . یکی دو تا عکس باهاش بگیر . یک تماس بگیر که مطمئن بشی . دکمه پاور رو چک کن و یکبار خاموش روشن کن و .... .
نمیدونم از کدوم شهر میخوای بری تهران گوشیرو بخری اما اگر میتونستی بیای اصفهان یا آشنا کسی رو داشتی میتونستم گوشیرو بهت بدم با اطمینان خاطر

*IN*
01-03-2011, 12:12
گوشیمو صبح اومدم روشن کنم روشن نمیشه!!!!!!!
عصری ببرم پیش یارو ببینم چی میگه

fire159
01-03-2011, 12:25
گوشیمو صبح اومدم روشن کنم روشن نمیشه!!!!!!!
عصری ببرم پیش یارو ببینم چی میگه
ببین شارژ داره . اگر نه دکمه پاور گوشیتون یه گیری یا مشکلی داره !

*IN*
01-03-2011, 12:35
ببین شارژ داره . اگر نه دکمه پاور گوشیتون یه گیری یا مشکلی داره !

شارژش قبل از آخرین بار که خاموش بشه پر پر بود الان زدم تو شارژ میبینم خالیه:18:
شارژش پرشه اگه بازم مشکل داشته باشه میبرم میدم به یارو...

MOHAMMAD2010
01-03-2011, 12:53
شارژش قبل از آخرین بار که خاموش بشه پر پر بود الان زدم تو شارژ میبینم خالیه:18:
شارژش پرشه اگه بازم مشکل داشته باشه میبرم میدم به یارو...

آقا شما مارو تو خرید این گوشی به شک انداختی با این مشکلی که داشتی :41:
حتما پیگیرش باش ببینم جریان چی بوده

*IN*
01-03-2011, 13:01
آقا شما مارو تو خرید این گوشی به شک انداختی با این مشکلی که داشتی :41:
حتما پیگیرش باش ببینم جریان چی بوده
چشم...
البته این که مال من مشکل داره دلیل این نیست که اینا همه همین جورین،بالاخره تو هر تولیدی یه تعداد معیوبم هست که از شانس تخیلیم خورده به پست من...

fire159
01-03-2011, 13:33
چشم...
البته این که مال من مشکل داره دلیل این نیست که اینا همه همین جورین،بالاخره تو هر تولیدی یه تعداد معیوبم هست که از شانس تخیلیم خورده به پست من...
شما وقتی پاور رو فشار میدی چه اتفاقی میفته /
یعنی اصلا" عمل نمیکنه

fire159
01-03-2011, 14:36
اما خداییش پیش بینی وضع هوای موتوبلور خیلی عالیه . دقیقا" گفته بود بارون میاد و بارون اومد اصفهان :21:

ali_nnn13
01-03-2011, 14:39
سلام به همگی دوستان...

اینجارو هم ببینید !

The Motorola Defy Wins

:11:

*IN*
01-03-2011, 15:23
شما وقتی پاور رو فشار میدی چه اتفاقی میفته /
یعنی اصلا" عمل نمیکنه

اصلا عمل نمیکنه...
فکر نمیکنم از کلید پاورش باشه چون وقتی اینجوری میشه بهش زنگ میزنم هم هیچ اتفاقی نمیوفته و تلفن بوق اشغال میزنه...
بعد از شارژ هم باز دوباره همون وضعه الان میخوام ببرم پیش یارو....

---------- Post added at 03:23 PM ---------- Previous post was at 03:20 PM ----------

اما خداییش پیش بینی وضع هوای موتوبلور خیلی عالیه . دقیقا" گفته بود بارون میاد و بارون اومد اصفهان :21:

تائیید میشه...
gpsش هم خیلی قویه و حتی زیر سقف هم تو کمتر از یک دقیقه وصل میشه و جاتون رو تو نقشه مشخص میکنه(من شنیدم واسه بعضی از گوشیا مثل ویواز حتما باید تو فضای آزاد باشی تا جواب بده)

Highbury
01-03-2011, 15:26
اصلا عمل نمیکنه...
فکر نمیکنم از کلید پاورش باشه چون وقتی اینجوری میشه بهش زنگ میزنم هم هیچ اتفاقی نمیوفته و تلفن بوق اشغال میزنه...
بعد از شارژ هم باز دوباره همون وضعه الان میخوام ببرم پیش یارو....

---------- Post added at 03:23 PM ---------- Previous post was at 03:20 PM ----------

تائیید میشه...
gpsش هم خیلی قویه و حتی زیر سقف هم تو کمتر از یک دقیقه وصل میشه و جاتون رو تو نقشه مشخص میکنه(من شنیدم واسه بعضی از گوشیا مثل ویواز حتما باید تو فضای آزاد باشی تا جواب بده)
ویواز استثنا یکم ضعیف هست اما بالاخره که وصل میشه.
من ان82 داشتم که زیر سقف هم وصل میشد اما در حین حرکت در عرض چند ثانیه وصل میشد

fire159
01-03-2011, 15:38
ویواز استثنا یکم ضعیف هست اما بالاخره که وصل میشه.
من ان82 داشتم که زیر سقف هم وصل میشد اما در حین حرکت در عرض چند ثانیه وصل میشد
خیلی گوشی ها زیر سقف نمیتونن به جی پی اس وصل بشن .
کلا" جی پی اس نوکیا هم قوی هستش

hamid1436
01-03-2011, 15:57
خیلی گوشی ها زیر سقف نمیتونن به جی پی اس وصل بشن .
کلا" جی پی اس نوکیا هم قوی هستش

با عرض پوزش چند تا سوال داشتم ...

1 براي استفاده از جي پي اس بايد نرم افزار خاصي نصب كرد يا بدون نياز به هيچ نرم افزاري فعال مي شود ؟

2 دريافت اس ام اس فارسي قابل خواندن هست يا بصورت ناخوانا دريافت مي شود ؟

3 فايل هاي اكسل و ورد و پي دي اف قابل خواندن و ويرايش هستند يا خير ؟

4 فرمت هاي DVIX و FLV را نشان مي دهد يا خير ؟

ezio7
01-03-2011, 16:18
1- دوستان این گوشی gpu نداره آخه gsmarena ننوشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2- با اومدن رام 2.2 رسمی فیلم برداریش 720p میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

fire159
01-03-2011, 16:26
با عرض پوزش چند تا سوال داشتم ...

1 براي استفاده از جي پي اس بايد نرم افزار خاصي نصب كرد يا بدون نياز به هيچ نرم افزاري فعال مي شود ؟

2 دريافت اس ام اس فارسي قابل خواندن هست يا بصورت ناخوانا دريافت مي شود ؟

3 فايل هاي اكسل و ورد و پي دي اف قابل خواندن و ويرايش هستند يا خير ؟

4 فرمت هاي DVIX و FLV را نشان مي دهد يا خير ؟

1- بله باید گوگل مپ نصب کنید که تو صفحات قبلی اقای مسعود لینک گذاشتن
2- بله خیلی هم فونت زیبایی داره
3- قابل خواندن هست . اما برای ویرایش باید نسخه پولیش رو از مارکت تهیه کنید مثل همه گوشی های دیگه . البته فیلهای فارسی رو باز نمیکنه و برای اینکار باید گوشی رو فارسی سازی کنید . اما برای اس ام اس فارسی دادن و گرفتن نیازی به فارسی سازی نیست .
4 - xdvi رو ساپورت میکنه و برای fly و بقیه فورمتها باید پلیرش رو از نصب کنید .

-

دوستان این گوشی gpu نداره آخه gsmarena ننوشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

گرافیکش اینه :
PowerVR SGX530 GPU

set18
01-03-2011, 17:26
سلام دوستان
مشکلی که من با این گوشی دارم gprs هست.
وقتی به مخابرات پیامک میزنم که فعالش کنه میگه این مدلو نمی شناسه.
من میزنم
motorola mb525 که پشت جعبه نوشته.

*IN*
01-03-2011, 18:00
الان از علائدین برگشتم...
گفت 20 تا از اینا آووردم 2 تا مونده تو هم دوومین نفری که گوشیش مشکل داشته...
باتریه گوشیو بایه باتریه نو عوض کرد گفت اینا باتریاشون ضعیفه اگه درست شارژاولیه نکنی ممکن خراب شن...
حالا شب بزارم تا صبح شارژ کنه ببینم چی میشه...
دمش گرم آدم با انصافی بود گفت اگه بازم مشکل داشت بیار پیشم...

ezio7
01-03-2011, 18:22
وای فقط 2 تا دیگه مونده!!!!!!!!!!!!!! خدا کنه تا پنج شنبه نفروشه :42:
راستی اگه من اینو گرفتم چطوری شارژ اولیه کنم که به این بلا گرفتار نشم

Mig33
01-03-2011, 18:28
وای فقط 2 تا دیگه مونده!!!!!!!!!!!!!! خدا کنه تا پنج شنبه نفروشه :42:
راستی اگه من اینو گرفتم چطوری شارژ اولیه کنم که به این بلا گرفتار نشم

ایشاألله تموم شه :21::22::38:

MOHAMMAD2010
01-03-2011, 18:34
الان از علائدین برگشتم...
گفت 20 تا از اینا آووردم 2 تا مونده تو هم دوومین نفری که گوشیش مشکل داشته...
باتریه گوشیو بایه باتریه نو عوض کرد گفت اینا باتریاشون ضعیفه اگه درست شارژاولیه نکنی ممکن خراب شن...
حالا شب بزارم تا صبح شارژ کنه ببینم چی میشه...
دمش گرم آدم با انصافی بود گفت اگه بازم مشکل داشت بیار پیشم...

خب درست شد !؟
باتریشو عوض کرد درست شد !؟
باتری چه ربطی به کلید قفلش داشت ؟
اون یکی که مشکل داشته مشکلش چی بوده ؟
( البته ببخشید ها ولی حرفی هم که زده درست نبوده چون نه باتری این گوشی ضعیفه ، نه شارژ اولیه ربطی به خرابی باتری داره ، اینو با قاطعیت میگم ! )

boys666
01-03-2011, 18:41
دوستان امروز رفتم از کاوش تیم گوشی رو گرفتم بردم دادم پرشین تله کام. قراره فردا چه درست بشه چه نشه برم ازش بگیرم ببرم بدم دوستم ببره دبی.
ولی انشااله که تا فردا درست بشه با مسئول پرشین تله کام که صحبت کردم بچه خوبی بود گفت پرشین تله کام هم میخواد این گوشی رو با گارانتی خودشون وارد کنه دیگه خیالتون از بابت تعمیراتش راحت باشه.

Highbury
01-03-2011, 18:41
هر چی بوده یا نبوده آدم خوبی بوده . جایی دیگه عمرا دست به گوشی نمیزنن.
خواهشا هر کس رفت علاالدین قیمت xt5 و xt3 رو هم بگیره

*IN*
01-03-2011, 18:46
خب درست شد !؟
باتریشو عوض کرد درست شد !؟
باتری چه ربطی به کلید قفلش داشت ؟
اون یکی که مشکل داشته مشکلش چی بوده ؟
( البته ببخشید ها ولی حرفی هم که زده درست نبوده چون نه باتری این گوشی ضعیفه ، نه شارژ اولیه ربطی به خرابی باتری داره ، اینو با قاطعیت میگم ! )

گوفتش اینا باتریاشون (اگه درست یادم باشه) تیتانیومیه و ممکنه نمیدونم چیش خراب بشه(:31:)...
مشکل گوشیم هم از کلید پاورش نیست چون اگه اون بود و به گوشی زنگ میزدی باید باز میشد که نمیشد...
هنوز نزاشتم شارژ میخوام قبل از خواب بزارم که تا صبح شارژ کنه...
نگفت مشکل اونیکی چی بوده...

MOHAMMAD2010
01-03-2011, 18:47
گوفتش اینا باتریاشون (اگه درست یادم باشه) تیتانیومیه و ممکنه نمیدونم چیش خراب بشه(:31:)...
هنوز نزاشتم شارژ میخوام قبل از خواب بزارم که تا صبح شارژ کنه...
نگفت مشکل اونیکی چی بوده...

جواب سوال اصلیمو ندادی ها
کلید قفلش که باهاش مشکل داشتی درست شد ؟ چی کارش کرد که درست شد ؟

*IN*
01-03-2011, 18:56
جواب سوال اصلیمو ندادی ها
کلید قفلش که باهاش مشکل داشتی درست شد ؟ چی کارش کرد که درست شد ؟
هنوز گوشیو روشن نکردم میخوام بزارم شارژ بعد...
بعد کلید قفلش کار میکرد و حتی چند بار بعد از روشن کردن باهاش صفحه رو باز وبسته کردم ولی وقتی گوشی قاطی میکرد جواب نمیداد...

Mig33
01-03-2011, 19:02
بعد کلید قفلش کار میکرد و حتی چند بار بعد از روشن کردن باهاش صفحه رو باز وبسته کردم ولی وقتی گوشی قاطی میکرد جواب نمیداد...

پس نرم افزاریه ....

MOHAMMAD2010
01-03-2011, 19:17

به خدا این شارژ اولیه اصلا اون چیزی نیست که این مغازه دارا میگن ها ( من خودم خیلی تحقیق کردم ) اصلا نیازی به این 8 ساعت اولیه نیست
حالا باز شما بزار
حالا بعد اینکه گوشیو روشن کردی خبرشو بده که ببینیم مشکل داره یا نه

boys666
01-03-2011, 19:28
به خدا این شارژ اولیه اصلا اون چیزی نیست که این مغازه دارا میگن ها ( من خودم خیلی تحقیق کردم ) اصلا نیازی به این 8 ساعت اولیه نیست
حالا باز شما بزار
حالا بعد اینکه گوشیو روشن کردی خبرشو بده که ببینیم مشکل داره یا نه

بله کاملا درسته اصلا بعد از این که باطری کاملا شارژ میشه گوشی جریان برق رو اتوماتیک قطع میکنه و اصلا این حرفا معنی نداره که باید هشت ساعت بزاری تو شارژ شما هر موقع دوست داشتی بزن شارژ مثلا داری میری بیرون و نیاز داری باتری 100 درصد باشه حالا اگر 90درصد هم که بود شما بزن شارژ تا 100 بشه ولی بعضی ها فکر میکنن باید شارژ تموم بشه تا دوباره بزنن شارژ که این فکر کاملا اشتباهه.

Mig33
01-03-2011, 19:31
در مورد این 8تا 10 ساعت شارژ اولیه که هیچ ... ولی نکته بعدی که خیلی مهمه و خودم تست کردم اینه که برای 2 تا 3 بار بزاری گوشیت شارژش حسابی خالی کنه بعد بزنی به شارژ تا فول یشه .... بعدش دیگه حله

ali_nnn13
01-03-2011, 20:23

دوست عزیز چند مورد خیلی مهم دیگه هست که بهتره بهش توجه کنید...

تحت هیچ شرایطی وقتی گوشی و باتری گرم هستش ، اقدام به شارژ نکنید ! مخصوصا" زمانی که حرارت باتری بخاطر مکالمه کردن و یا بازی و یا کارای سنگین بالا رفته !

اگه امکان داره باتری رو اول بذارین توی یخچال تا یکم خنک بشه و بعد اقدام به شارژ کنید...

با حرف دوستان هم که فرمودن باتری گوشی رو کامل خالی کنید و بعد شارژ کنید موافقم...

ولی بحث شارژ اولیه برای باتری های Lithium-Ion معنی نداره ! ولی خوب اگه این کار رو هم انجام دادین هیچ ضرری نداره...

زمانی هم که قراره از گوشی برای چند ساعت یا یک روز، کمتر استفاده کنید، بهتره باتری گوشی رو فول نکنید ! چون وقتی باتری فول هستش ، سلول های لیتیومی باتری به شدت تحت فشار هستند و اگه مدت زمان زیادی توی این حالت بمونن به مرور زمان عمر و ظرفیتشون کم میشه...

یه مورد دیگه هم هست که بهتره رعایت کنیم ! ولتاژ مناسب برای شارژ این باتری ها 3.7 ولت هستش ! و اگه این ولتاژ به زیر 3 برسه عملا" باتری رو نابود میکنه ! اگه زمانی خواستین باتری گوشی رو با شارژری غیر از شارژر گوشی شارژ کنین ، حتما" به این نکته توجه داشته باشین که خیلی مهمه... (تا ولتاژ 4.2 هم میتونه تحمل کنه! ولی همون 3.7 مناسبترین ولتاژ برای باتری های لیتیومی هستش)

این موارد رو از خودم نگفتما :20: قبلنا توی سایتای خارجکی خوندم...

همگی موفق و شاد و سلامت باشین...:11:

ezio7
01-03-2011, 20:25
بله کاملا درسته اصلا بعد از این که باطری کاملا شارژ میشه گوشی جریان برق رو اتوماتیک قطع میکنه و اصلا این حرفا معنی نداره که باید هشت ساعت بزاری تو شارژ شما هر موقع دوست داشتی بزن شارژ مثلا داری میری بیرون و نیاز داری باتری 100 درصد باشه حالا اگر 90درصد هم که بود شما بزن شارژ تا 100 بشه ولی بعضی ها فکر میکنن باید شارژ تموم بشه تا دوباره بزنن شارژ که این فکر کاملا اشتباهه.
درسته هر وقت بزاری شارژ میشه ولی اگه بزاری باطری کامل خالی شه بعد پرش کنی باطریت زمان بیشتری شارژ نگه میداره.از خودم نمیگما تو سایتای خارجکی خوندم:31:

*IN* جان شما شماره ی فروشنده رو نداری اخه میترسم تموم شه:worried:؟؟؟؟؟؟؟؟؟

*IN*
01-03-2011, 20:32
درسته هر وقت بزاری شارژ میشه ولی اگه بزاری باطری کامل خالی شه بعد پرش کنی باطریت زمان بیشتری شارژ نگه میداره.از خودم نمیگما تو سایتای خارجکی خوندم:31:

*IN* جان شما شماره ی فروشنده رو نداری اخه میترسم تموم شه:worried:؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پخیدم برات...
اگه میخوای بخری بهتره همین سری،قبل از اینکه تموم شه بخری...
نمیدونم این از کجا گوشی میاره ولی اونایی که از دوبی گوشی میارن به خاطر گرون شدن درهم گوشیاشون رو گرون میکنن،توی پرشین تولز یکی مایلستو 2 رو 505 تومن میفروخت ولی این سری جدید که آورده 550 میفروشه...

ezio7
01-03-2011, 20:55
پخیدم برات...
نمیدونم این از کجا گوشی میاره ولی اونایی که از دوبی گوشی میارن به خاطر گرون شدن درهم گوشیاشون رو گرون میکنن،توی پرشین تولز یکی مایلستو 2 رو 505 تومن میفروخت ولی این سری جدید که آورده 550 میفروشه...
اره تصمیمم واسه خرید این گوشی قطعیه ولی یکم شک دارم که از این مغازه بگیرم اخه به گفته ی خودش تا حالا از 18 تا 2 تاش خراب بوده از کجا معلوم که مال منم اینطوری نشه در صورتی که تو xda یه نفرم نگفته که مشکل داره حالا اگه واقعا از باطریش باشه که بعید میدونم میشه یه کاریش کرد.
فردا که شارژش کردی حتما خبرشو بده که ایشاالله درست شده باشه:46:

*IN*
01-03-2011, 21:16
در صورتی که تو xda یه نفرم نگفته که مشکل داره
چرا اتفاقا تو xda یکی یه مشکل تقریبا مثل ماله من داشت:
How to know why my phone reboots ?
forum.xda-developers.com/showthread.php?t=947435

ipejh
01-03-2011, 21:40
پخیدم برات...
با سلام خدمت شما دوست گرامي منم 5شنبه ميرم تهران بخرم ميشه آدرس و شماره ي مغازه رو لطف كنيد؟در كل آدم معتبر و مطمئني هست؟

ipejh
01-03-2011, 21:56
مرسي از لطف شما!ببخشيد شما گوشي خودتونو ميديد يا به صورت آكبند داريد واسه فروش؟من 5شنبه ميرم تهران بگيرم ولي اگه تموم شد شايد بيام اونجا!جمعه مشكلي نيست؟اونجام اشنا زياد دارم ولي خوان واسم بفرستن دير مي شه !در ضمن ميشه قيمت لطف كنيد؟من شهروند افتخاري اصفهانما!با تخفيف!

KAKHMAL
01-03-2011, 22:56
چرا اتفاقا تو xda یکی یه مشکل تقریبا مثل ماله من داشت:
How to know why my phone reboots ?
forum.xda-developers.com/showthread.php?t=947435
حالا شما مشکلت حل شد یا نه؟!:40:

ahmad97
01-03-2011, 23:20
دوستان امروز رفتم از کاوش تیم گوشی رو گرفتم بردم دادم پرشین تله کام. قراره فردا چه درست بشه چه نشه برم ازش بگیرم ببرم بدم دوستم ببره دبی.
ولی انشااله که تا فردا درست بشه با مسئول پرشین تله کام که صحبت کردم بچه خوبی بود گفت پرشین تله کام هم میخواد این گوشی رو با گارانتی خودشون وارد کنه دیگه خیالتون از بابت تعمیراتش راحت باشه.

دوست عزیز معمولا موتورولا خراب نمیشه مگه دستکاری شده باشه . امیدوارم بوت لودر رو دست کاری نکرده باشی چون دیگه از دست کسی کاری بر نمیاد و گوشی کلا باید تعویض بشه
لطفا تو نصب کاستوم رم توجه کنید بوت لودر رام با گوشی همخونی داشته باشه و از آپگرید کردن بوت لودر جدا خودداری کنید
چون دیفای یک ورژن تی موبایل هم داره که کلا از نظر نرم افزاری با دیفای معمولی فرق میکنه و baseband و ورژن 3g ماله کشورهای آمریکاست .اگه اشتباهی این رام تی موبایل نصب بشه کمترین ضررش از کار افتادن 3g و حتی خراب شدن کامل گوشی

ezio7
01-03-2011, 23:44
دوستان ظاهرا مشکلات گوشی به همین مورد ختم نمیشه و خیلی دردسرسازه اگه تو فروم های خارجی یه سرچ بزنید میفهمید که چه اشکالاتی داره.
مثلا چند نفر نوشته بودن که هنگام مکالمه بعضی وقتا صدای اسپیکر قطع میشه و هیچ صدایی نمیاد یا بعضیا بعد از روشن کردن گوشی با صفحه ی سیاه رو به رو شدن و اندروید بوت نشده.خیلیاشون نوشته بودن که روزی 2~3 بار گوشی خود به خود ریبوت میشه یا کلید پاور و تاچ صفحه واسه انلاک کردن از کار میوفته.یا وقتی کسی بهشون زنگ میزنه اصلا گوشی زنگ نمیخوره در حالی که سایلنت نیست.جالب تر از همه یکی نوشته بود بعد از 18 روز که گوشیو خریده بود در هنگام شارژ صفحه ی گوشی ترک خورده.
حالا من نمیگم که همه ی دیفای ها مشکل دارن ولی بعید میدونم این همه گزارش فیک باشه من که دیگه از خرید این منصرف شدم صبر میکنم واسه XPERIA PLAY

Mig33
01-03-2011, 23:57
دوستان ظاهرا مشکلات گوشی به همین مورد ختم نمیشه و خیلی دردسرسازه اگه تو فروم های خارجی یه سرچ بزنید میفهمید که چه اشکالاتی داره.
مثلا چند نفر نوشته بودن که هنگام مکالمه بعضی وقتا صدای اسپیکر قطع میشه و هیچ صدایی نمیاد یا بعضیا بعد از روشن کردن گوشی با صفحه ی سیاه رو به رو شدن و اندروید بوت نشده.خیلیاشون نوشته بودن که روزی 2~3 بار گوشی خود به خود ریبوت میشه یا کلید پاور و تاچ صفحه واسه انلاک کردن از کار میوفته.یا وقتی کسی بهشون زنگ میزنه اصلا گوشی زنگ نمیخوره در حالی که سایلنت نیست.جالب تر از همه یکی نوشته بود بعد از 18 روز که گوشیو خریده بود در هنگام شارژ صفحه ی گوشی ترک خورده.
حالا من نمیگم که همه ی دیفای ها مشکل دارن ولی بعید میدونم این همه گزارش فیک باشه من که دیگه از خرید این منصرف شدم صبر میکنم واسه XPERIA PLAY

ای بابا آدم نمی دونه چی بگیره .... بریم Xperia X12 بگیریم :31:

@R3Z
02-03-2011, 00:08
خودمونیما... خوب شد c7 گرفتم تا لحظات آخر بین این دو تا شک داشتم :31:

ipejh
02-03-2011, 00:34
والا آشنای یکی از دوستامه. فکر کنم مغازه نداره خودش. اگه خواستی بخری پ.خ بده برات جور میکنم
من تبريزم ميشه شماره يا آدرس بدي بيام ؟منم يكي ميخوام!حتما پ.خ. بديد.مطمئنه؟

ipejh
02-03-2011, 01:08
بچه ها كسي مي دونه تو تبريز كجا ميشه اين گوشي رو گير آورد؟

alirezaaaa4
02-03-2011, 09:54
سلام .............. پس ما آخر سر چی کار کنیم این گوشی و بگیریم یا نه ؟؟؟ گیج شدم.... یکی منو کمک کنه ... راستی اگه بزارم بعد عید بهتره یا قبل عید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

boys666
02-03-2011, 11:23
دوستان گوشی منو پرشین تله کام درست کرد برام ولی الان یه مشکل داره و اونم اینه که باتری رو نمیشناسه و نمیشه با گوشی شارژش کرد البته قراره روش کار کنن و با یه باطری دیگه تست بشه که ایا مشکل نرم افزاریه یا نه دیگه از بابت تعمیراتش خیالتون راحت باشه که پرشین تله کام براتون انجام میده

MOHAMMAD2010
02-03-2011, 11:43

البته به نظرم چون ما یه خورده حساس شدیم رو این موضوع ، این جوری شده
یعنی الان درباره هر گوشی ( x10 - desire و ... ) تو اینترنت تحقیق کنیم میبینیم که تو سایت های خارجی همه یه سری مشکلات داشتن
در مورد ترک خوردن lcd هم که یادمه یه آیفون همین چند وقت پیشا منفجر شد !
کلا به نظر چون ما حساس شدیم میریم اینقدر تحقیق میکنیم و تحقیق زیادم چون تو سایت های دنیا و جهانی انجام میدیم بالاخره تو کل گوشی ها یه تعدادی مشکل دارن
--------------------------------------------
ولی خودمونیم ها به خاطر همین چند صفحه آخر چند نفر از خریدنش منصرف شدن !

fire159
02-03-2011, 13:23
سلام .............. پس ما آخر سر چی کار کنیم این گوشی و بگیریم یا نه ؟؟؟ گیج شدم.... یکی منو کمک کنه ... راستی اگه بزارم بعد عید بهتره یا قبل عید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

قبل و بعد عید زیاد فرقی نداره . من شخصا" ترجیح میدم عید یه گوشی درست حسابی دستم باشه . هر چند خونه فامیل مهمونی نمیرم :13:

مبارکه مسعود جان . پس یک گام رفتی جلو . میگم این باطری اتمی ها چیه یه تستی بزن ببین چطوره ؟

fire159
02-03-2011, 13:45
دوست عزیز اگر بخوای برای خرید یک گوشی اینقدر وسواس داشته باشی که خوب نیست .
شما تو تمام این تایپیکهای خارجی رفتی و تحقیق کردی . مسلما" بین این همه گوشی که تو تمام دنیا فروخته میشه تعدادی مورد دار هم پیدا میشه .
شاید بین چند 100 هزار نفری یا چند میلیون نفر به تعداد انگشتان دست مشکل پیش بیاد و طبیعیه .
تنها چیزی که من اوایل در مورد دیفای شنیده بودم مشکل در اسپیکر بود در اون اوایل که به طور انبوه وارد بازار نشده بود .
دیگه بزرگتر از مشکل آیفون4 نیست که آنتن بپره ! ولی باز هم همه میخرنش این گوشی رو /
حتی دروید ایکس هم که خودش خدای گوشی هاست یه تعدادش تو ال سی دی مشکل داشت که رنگها کلا" با هم قاطی میشد . اما مشکلش حل شد .
شاید یادتون نباشه اما چند سال پیش گوشی های آیفون و اچ تی سی تو بدنه شون ترکهای ریز دیده میشد و .... خیلی موارد دیگه .

به هر حال ما که الان از داشتن این گوشی داریم لذت میبریم و هیچ مشکلی نداریم :8:
هر کس سر یک مساله حساس بشه همون بلاها سرش میاد /
به قول معروف مار از پونه بدش میاد در خونه اش پونه در میاد :27:

kkkaktoos
02-03-2011, 15:37
دوستان گوشی منو پرشین تله کام درست کرد برام ولی الان یه مشکل داره و اونم اینه که باتری رو نمیشناسه و نمیشه با گوشی شارژش کرد البته قراره روش کار کنن و با یه باطری دیگه تست بشه که ایا مشکل نرم افزاریه یا نه دیگه از بابت تعمیراتش خیالتون راحت باشه که پرشین تله کام براتون انجام میده
مشکل شما چی بود ؟

fire159
02-03-2011, 15:50
مشکل شما چی بود ؟
خواستن رام 2.2 فلش بزنن یه اشتباهی کردن و گوشی دیگه روشن نمیشده که خدا رو شکر ظاهرا" درست شده

MOHAMMAD2010
02-03-2011, 15:53
جناب *IN* گوشی شما چی شد ؟ الان مشکلش حل شد ؟ به خاطر باتری بود ؟

ezio7
02-03-2011, 18:57
البته به نظرم چون ما یه خورده حساس شدیم رو این موضوع ، این جوری شده
یعنی الان درباره هر گوشی ( x10 - desire و ... ) تو اینترنت تحقیق کنیم میبینیم که تو سایت های خارجی همه یه سری مشکلات داشتن
در مورد ترک خوردن lcd هم که یادمه یه آیفون همین چند وقت پیشا منفجر شد !
کلا به نظر چون ما حساس شدیم میریم اینقدر تحقیق میکنیم و تحقیق زیادم چون تو سایت های دنیا و جهانی انجام میدیم بالاخره تو کل گوشی ها یه تعدادی مشکل دارن
--------------------------------------------
ولی خودمونیم ها به خاطر همین چند صفحه آخر چند نفر از خریدنش منصرف شدن !

دوست عزیز اگر بخوای برای خرید یک گوشی اینقدر وسواس داشته باشی که خوب نیست .
شما تو تمام این تایپیکهای خارجی رفتی و تحقیق کردی . مسلما" بین این همه گوشی که تو تمام دنیا فروخته میشه تعدادی مورد دار هم پیدا میشه .
شاید بین چند 100 هزار نفری یا چند میلیون نفر به تعداد انگشتان دست مشکل پیش بیاد و طبیعیه .
تنها چیزی که من اوایل در مورد دیفای شنیده بودم مشکل در اسپیکر بود در اون اوایل که به طور انبوه وارد بازار نشده بود .
دیگه بزرگتر از مشکل آیفون4 نیست که آنتن بپره ! ولی باز هم همه میخرنش این گوشی رو /
حتی دروید ایکس هم که خودش خدای گوشی هاست یه تعدادش تو ال سی دی مشکل داشت که رنگها کلا" با هم قاطی میشد . اما مشکلش حل شد .
شاید یادتون نباشه اما چند سال پیش گوشی های آیفون و اچ تی سی تو بدنه شون ترکهای ریز دیده میشد و .... خیلی موارد دیگه .

به هر حال ما که الان از داشتن این گوشی داریم لذت میبریم و هیچ مشکلی نداریم :8:
هر کس سر یک مساله حساس بشه همون بلاها سرش میاد /
به قول معروف مار از پونه بدش میاد در خونه اش پونه در میاد :27:
حساسیت و وسواس کجا بود مگه شما خودتون برای خریدن گوشی تحقیق نمیکنین.خود شما اقا محمد 2 ماهه هر روز میای تو این تاپیک و کلا گوشیو از خود صاحباشون بهتر میشناسی.یه بار به یکی میگی بنداز تو آب ببین واقعا ضد آبه یه روز میگی روتش کن ببین مشکلی پیش نمیاد یا فلان بازیو بریز یا که میگی رام فارسی بریز ببین چی میشه و تا طرف عکس نذاره عمرا باور نمیکنی.اگه شما حساس نیستی و پولت برات اهمیتی نداره خوب خودت برو بخر و هر کاریم میخوای باهاش بکن ملت که موش ازمایشگاهی شما نیستن.:21:
در مورد اشکالاتشم من چیزایی که خوندم رو نوشتم و بی کارم نیستم که بشینم همه ی فروم ها رو بگردم تا دو تا مشکل پیدا کنم بیام این جا بنویسم:25:.مشکل اسپیکرش که تو سری های بعدی برطرف شد ولی هنوز خیلیا با تاچ گوشی و بوتش مشکل دارن.میگن 30 درصد صفحاتش مشکل داره و تو هوای زیر 10 درجه تاچش از کار میوفته:41:.حالا معلوم نیست که این اشکالات نرم افزاریه یا مربوط به سخت افزار گوشی میشه.ماشاالله ساپورت موتورولا هم که کولاک کرده.الان که زمزمه های اومدن 2.4 هستش هنوز فرویو واسش نیومده.
اون مشکل ترک خوردن ال سی دیو قبول دارم که اتفاقیه و ممکنه یک در میلیون پیش بیاد ولی بقیه ی مشکلات یکم بیشتر از یه اتفاق هست.:13:

MOHAMMAD2010
02-03-2011, 19:18
حساسیت و وسواس کجا بود مگه شما خودتون برای خریدن گوشی تحقیق نمیکنین.خود شما اقا محمد 2 ماهه هر روز میای تو این تاپیک و کلا گوشیو از خود صاحباشون بهتر میشناسی.یه بار به یکی میگی بنداز تو آب ببین واقعا ضد آبه یه روز میگی روتش کن ببین مشکلی پیش نمیاد یا فلان بازیو بریز یا که میگی رام فارسی بریز ببین چی میشه و تا طرف عکس نذاره عمرا باور نمیکنی.اگه شما حساس نیستی و پولت برات اهمیتی نداره خوب خودت برو بخر و هر کاریم میخوای باهاش بکن ملت که موش ازمایشگاهی شما نیستن.:21:
در مورد اشکالاتشم من چیزایی که خوندم رو نوشتم و بی کارم نیستم که بشینم همه ی فروم ها رو بگردم تا دو تا مشکل پیدا کنم بیام این جا بنویسم:25:.مشکل اسپیکرش که تو سری های بعدی برطرف شد ولی هنوز خیلیا با تاچ گوشی و بوتش مشکل دارن.میگن 30 درصد صفحاتش مشکل داره و تو هوای زیر 10 درجه تاچش از کار میوفته:41:.حالا معلوم نیست که این اشکالات نرم افزاریه یا مربوط به سخت افزار گوشی میشه.ماشاالله ساپورت موتورولا هم که کولاک کرده.الان که زمزمه های اومدن 2.4 هستش هنوز فرویو واسش نیومده.
اون مشکل ترک خوردن ال سی دیو قبول دارم که اتفاقیه و ممکنه یک در میلیون پیش بیاد ولی بقیه ی مشکلات یکم بیشتر از یه اتفاق هست.:13:

باشه دوست عزیز
شما چرا قاطی میکنی
معلومه که منم تحقیق میکنم و همین جوری یه گوشی رو نمیخرم
ای بابا عصبانیت نداره که :41:

*IN*
02-03-2011, 19:37
جناب *IN* گوشی شما چی شد ؟ الان مشکلش حل شد ؟ به خاطر باتری بود ؟

نه...
مشکل از باتریم نبود...
زنگ زدم بهش گفتم اینجوریه گفت یه ده دقه دیگه زنگ بزن من با متورولا کارمون تماس بگیرم ببینم چی میگه دوباره زنگ زدم گفت اینا یه مشکل نرم افزاری دارن شنبه بیار برات درستش میکنم...

ahmad97
02-03-2011, 19:50
بیخیال رفقا . کم کم حس میکنم این گوشی رو نخرم خیلی بهتره . الان دوستم اچ تی سی لجند خریده با گارانتی یاس یک مشکل کوچیک پیدا کرده حالا میخوان کلا عوضش کنن . منم فکر کنم یک گوشی گارانتی دار بگیرم خیلی بهتره و در ثانی یک گوشی شناخته شده باشه که مثل پراید همه وسایلش پیدا بشه . احتمالا با این تفاسیر از خرید دیفای انصراف میدم . :41:
الان چند تا فروم خوندم همه یکسری مشکلات عجیبی دارن که سرم سوت کشید الان میفهمم چقدر cliq رو دوس دارم:40: :31:
مگه برم تو مغازه دیفای رو ببینم باز اختیارمو از دست بدم که بخرمش در غیر این صورت پیش به سوی یک مورد دیگه:21:

ipejh
02-03-2011, 19:51
بچه ها كسي نمي دونه تبريز كي ميفروشه؟من موندم فردا برم تبريز يا تهران!آخه تهران واسم خيلي سخته!

beckham7
02-03-2011, 19:55
دوستان لطفا نظر با غرض ندید چون کسایی که با برندهای مختلف
کار کردن میدونن که موتورولا کجا و مثلا همین سونی اربکسون که شما میگید کجا
تفاوت دیفای m525 با دیفای خالی چیه!!؟؟؟

*IN*
02-03-2011, 20:09
تفاوت دیفای m525 با دیفای خالی چیه!!؟؟؟

جفتشون یکین...

ezio7
02-03-2011, 20:16
باشه دوست عزیز
شما چرا قاطی میکنی
معلومه که منم تحقیق میکنم و همین جوری یه گوشی رو نمیخرم
ای بابا عصبانیت نداره که :41:
حالا چرا ناراحت میشی من که چیزی نگفتم:31::46:

bidellboy
02-03-2011, 20:54
سلام
اين آقاي *IN* مشكلتون حل نشد. آخه منم اين مشكل رو دارم........

kkkaktoos
02-03-2011, 22:13
دوستانی که مشکلشون حل شد بیان بگن مشکل از چی بود ، حل شد یا نه ، چجوری حل شد ؟
خودم از اوناییم که فعلا نظرم عوض شده و تصمیم دارم نخرم . ولی اگه مشکلا حل شده چرا نخرم ؟ مگه مرض دارم ؟
اگه یه پشتیبانی خوب داشت این گوشی توی ایران نور علی نور میشد .

meison
02-03-2011, 22:17
منم امروز خریدم
کی فارسی و روت کرده ؟؟ لینکشو میخوام ...

*IN*
02-03-2011, 22:20
من شنبه میرم پیش یارو اگه درست شد میام میگم...
مشکل من فکر نکنم مشکل حادی باشه و یه مشکل نرم افزاریه که احتمالا اگه یه رام دیگه روش بریزن درستشه...

Arash0065
02-03-2011, 23:05
من شنبه میرم پیش یارو اگه درست شد میام میگم...
مشکل من فکر نکنم مشکل حادی باشه و یه مشکل نرم افزاریه که احتمالا اگه یه رام دیگه روش بریزن درستشه...

دوست عزير اول بگو گوشيت الان روشن ميشه يا نه ؟
بعد اطلاعت رامي که روشه بگو چيه؟
اگه مشکل نصب رام باشه که خودتم ميتوني درستش کني

ipejh
02-03-2011, 23:27
با اين شرايط من فردا بخرم يا نه؟نمي خوام گوشي اذيت داشته باشه!راستي اين مشكل اسپيكرو ... اينا كه خيليا تو فروما ي خارجي گفتن درست شده؟از كجا بدونيم سري جديده يا نه؟(موقع خريد)!

set18
02-03-2011, 23:38
دوستان کسی جواب منو نمی ده؟ gprs این گوشی رو چطور فعال کردید؟
android 2.2 بیاد سایتهای فارسی رو هم میشه دید؟ میدونید کی میاد؟

ezio7
02-03-2011, 23:59
سلام
اين آقاي *IN* مشكلتون حل نشد. آخه منم اين مشكل رو دارم........
اقا شما چقدر بد شانسید دوستان که میگن از هر یک میلیون گوشی یکیش مشکل داره مشکل از گوشی نیست که فک کنم هوای تهران به این گوشی نمیسازه بهتره دست جمعی برید اصفهان پیش اقا هادی که گوشی یه آب و هوایی تازه کنه میگم چقدر پیش بینی هواش واسه اصفهان خوبه اصلا مخصوص اونجا ساخته شده جی پی اسشم تا 8 کیلومتر زیر زمین سه سوت وصل میشه البته فقط تو اصفهان:39:

ezio7
03-03-2011, 00:07
حالا جدا از شوخی اگه گوشیتون مشکل داره پست اخر این صفحه رو بخونید یارو میگه فلش کردم درست شده

MOHAMMAD2010
03-03-2011, 00:14
اقا شما چقدر بد شانسید دوستان که میگن از هر یک میلیون گوشی یکیش مشکل داره مشکل از گوشی نیست که فک کنم هوای تهران به این گوشی نمیسازه بهتره دست جمعی برید اصفهان پیش اقا هادی که گوشی یه آب و هوایی تازه کنه میگم چقدر پیش بینی هواش واسه اصفهان خوبه اصلا مخصوص اونجا ساخته شده جی پی اسشم تا 8 کیلومتر زیر زمین سه سوت وصل میشه البته فقط تو اصفهان:39:

دوست عزیز این طرز حرف زدن درست نیست ...

*IN*
03-03-2011, 00:16
دوست عزير اول بگو گوشيت الان روشن ميشه يا نه ؟
بعد اطلاعت رامي که روشه بگو چيه؟
اگه مشکل نصب رام باشه که خودتم ميتوني درستش کني
بله...
نمیدونم چه جوری...

ipejh
03-03-2011, 02:41
بلاخره ما فردا بخريم يا نه؟براي من كه قضيه حيثيتيه!دو ماه دارم تحقيق ميكنم حالا كه اينو پسند كردم اينجوري شده!ولي بازم نمي تونم ازش دل بكنم!به همين خاطر مي ترسم فردا خراب شه همه بهم بخندن!آخه يه ملت منتظرن ببينن من چي مي خرم؟

shahrad
03-03-2011, 03:08
سلام خدمت رفقا
كسي ميدونه چطوري ميشه ارتباط گوشي با اينترنت رو قطع كرد توي اين دو سه روز حدود پنج تومن از اعتبارم كم شده و نميدونم گوشي به كجاها كانكت شده كه حجم مصرف كرده
ضمنا بلوتوث گوشي خيلي از گوشيهارو نميشناسه مشكل از كجا ميتونه باشه

ehsan_update
03-03-2011, 03:26
حالا جدا از شوخی اگه گوشیتون مشکل داره پست اخر این صفحه رو بخونید یارو میگه فلش کردم درست شده

آره دقیقا همینطوره. مثل اینکه مشکل فریز شدن تاچ گوشی سخت افزایری نیست. چون این یارو تو این فروم بالا گفته بعد از امتحان کردن کلی رام و ... آخرش تصمیم گرفته گوشی رو ببره گارانتی براش عوض کنن ولی در اخرین لحظات این رام جدید رو پیدا کرده(ROM 2.51) و روش ریخته و با RSD lite فلش کرده و مشکلش کاملا حل شده!
تازه کسانی که این مشکلات براشون پبش اومده اکثرا گفتن از اول همینطوری بوده و به مرور زمان به وجود نیومده. پس به نظر من اگه از فروشنده 24 ساعت وقت بگیرین و کامل همه چیز رو تست کنید فکر نکنم مشکلی پیش بیاد.

ba maram
03-03-2011, 04:47
قیمت این گوشی الان چنده؟؟؟اصلا وارد بازار ایران شده؟؟

Arash0065
03-03-2011, 07:13
بله...
نمیدونم چه جوری...
شما از ستینگ قسمت About Phone بگو زیر System Version چی نوشته تا من قشنگ راهنماییت کنم چجوری فلش کنی و لینک فایلهای مورد نیازتم بهت بدم

ehsan_update
03-03-2011, 11:38
یه خواهش داشتم از دوستانی که دیفای خریدن ،اگه امکانش هست System version رو بگید و بگید تا حالا با گوشی مشکل داشتین یا نداشتین تا بفهمیم معمولا کدوم ورژن ها مشکل داره موقع خرید چک کنیم. :11:

ali_nnn13
03-03-2011, 12:31
یه خواهش داشتم از دوستانی که دیفای خریدن ،اگه امکانش هست System version رو بگید و بگید تا حالا با گوشی مشکل داشتین یا نداشتین تا بفهمیم معمولا کدوم ورژن ها مشکل داره موقع خرید چک کنیم. :11:

بهترین پیشنهاد بود بخدا...

دوستان همکاری کنن تا با کمک همدیگه بتونید این مشکل رو حل کنید...

:11:

fire159
03-03-2011, 12:32
دوستان کسی جواب منو نمی ده؟ gprs این گوشی رو چطور فعال کردید؟
android 2.2 بیاد سایتهای فارسی رو هم میشه دید؟ میدونید کی میاد؟

سلام خدمت رفقا
كسي ميدونه چطوري ميشه ارتباط گوشي با اينترنت رو قطع كرد توي اين دو سه روز حدود پنج تومن از اعتبارم كم شده و نميدونم گوشي به كجاها كانكت شده كه حجم مصرف كرده

تنظیمات gprs و اینترنت در xt5

به ترتیب :

setting---- wirelees & network ------- mobile network -----access point name

حالا در access point هستید . کلید منو رو بزنید و گزینه new apn رو انتخاب کنید

و این تنظیمات رو به ترتیب انجام بدین :

name : Irancell_GPRS
APN : mtnirancell
Proxy : 10.131.26.138
port : 9201

بقیش گزینه ها چیزی نمیخواد و خالی بزارید .

حالا جی پی ار اس شما راه اندازی شده

ین هم آموزش تصویریش که برای تنظیمات MMS هم هست

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای خاموش کردن GPRS هم تو همون بخش mobile network گزینه data enabled رو تیکش رو بردارید وگرنه تمام شارژ سیم کارتتون خالی میشه چون هزینه هاش خیلی بالاست

براي ديدن سايتهاي فارسي هم بايد فارسي سازي كنيد مثل همه گوشي هاي آندرويدي

meison
03-03-2011, 12:43
من روت کردم ، ولی خواستم با این

فارسی کنم ، روآرم موتو گیر میکنه:(

کسی نمیدونه رام اصلیو از کجا بیارم ؟؟؟؟

Arash0065
03-03-2011, 13:39
من روت کردم ، ولی خواستم با این

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفارسی کنم ، روآرم موتو گیر میکنه:(

کسی نمیدونه رام اصلیو از کجا بیارم ؟؟؟؟

اینم رام اصلی

لینک 4Shared :

لینک مستقیم از رپیدباز :

منم همین اتفاق واسم افتاده فلش کردم اوکی شد
در ضمن اگه مشکلی داشتید بگید تا اگه بلد بودم کمک کنم
نکته آخر اینکه RSD در ویندوزهای 64 بیت درست کار نمیکنه با 32 بیت اینکارو انجام بدید

ezio7
03-03-2011, 13:54
دوست عزیز این طرز حرف زدن درست نیست ...
گفتم یکم جو فروم عوض شه اگه کسیو ناراحت کردم ببخشید
:10:

ezio7
03-03-2011, 14:00
*IN* جان برای شما system version رو چی زده؟؟؟؟؟؟ واسه بقیه دوستان چطور؟؟؟؟؟؟؟

meison
03-03-2011, 14:23
من اینو دانلود کردم
JRDNEM_U3_2.51.1_BLUR_P3_SIGN_SIGNED_UCAJRDNEMARAB 1B80AA030.0R_USAJORDANRTFR_P043_A010_HWp3_Service1 FF.sbf.zip
تو XDA نوشته 2.51.1 France Blur
ولی ماله من فک کنم UK بود ، کدوم و بزنم؟؟

Arash0065
03-03-2011, 14:25
من اینو دانلود کردم
JRDNEM_U3_2.51.1_BLUR_P3_SIGN_SIGNED_UCAJRDNEMARAB 1B80AA030.0R_USAJORDANRTFR_P043_A010_HWp3_Service1 FF.sbf.zip
تو XDA نوشته 2.51.1 France Blur
ولی ماله من فک کنم UK بود ، کدوم و بزنم؟؟

رامی که من گذاشتم رو بگیر فلش کن اون UK هست

meison
03-03-2011, 14:34
آخه اینجا نوشته :

UK 2.51 روت نمیشه

فعلا تا اینی که گذاشتی و دانلود کنم ، با این فرانسهه بزنم ، ببینم چی میشه؟
آخر فارسی شد یا نه حالا؟؟؟

پ.ن.
مثکه قسمت نبود با اوون فلش بزنم ، دانلودش ریست شد ، دارم همینو میگیرم ، این روت میشه دیگه؟؟؟

بی زحمت یه md5 هم از فایلت میدی ، ببینم کامل گرفتم یا نه ...

ahmad97
03-03-2011, 14:41
دوستان یک سوال کلی به نظر شما به جا دیفای اچ تی سی دیزایر بگیرم یا نکسوس 1 ؟ دارم دنبال یک گوشی میگردم که رام 2.3 واسش آپدیت بشه اگه نظری دارین بگین . البته اگه موتورولا مایلستون 2 گیر نیاوردم. اگه پیشنهاد بدین ممنونتون میشم

kkkaktoos
03-03-2011, 15:00
یه سوال
برنامه و بازی هاش روی مموری کارد ریخته میشه یا نه؟

Arash0065
03-03-2011, 15:25
آخه اینجا نوشته :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدUK 2.51 روت نمیشه

فعلا تا اینی که گذاشتی و دانلود کنم ، با این فرانسهه بزنم ، ببینم چی میشه؟
آخر فارسی شد یا نه حالا؟؟؟

پ.ن.
مثکه قسمت نبود با اوون فلش بزنم ، دانلودش ریست شد ، دارم همینو میگیرم ، این روت میشه دیگه؟؟؟

بی زحمت یه md5 هم از فایلت میدی ، ببینم کامل گرفتم یا نه ...

اینم MD5 :
CC372B5EF50E9D3C910A9E28D9D5EF64

من روت کردم فارسی هم دارم فقط اون فایل libwebcore.so رو کپی نکردم واسه بروزر هم از opera mini استفاده می کنم فارسی رو درست نشون میده

* من با superoneclick 1.7 روتش کردم

meison
03-03-2011, 15:26
اینم MD5 :
CC372B5EF50E9D3C910A9E28D9D5EF64

من روت کردم فارسی هم دارم فقط اون فایل libwebcore.so رو کپی نکردم واسه بروزر هم از opera mini استفاده می کنم فارسی رو درست نشون میده

* من با superoneclick 1.7 روتش کردم

دمت گرم ، ببینم چی میشه ...

Arash0065
03-03-2011, 15:29
دمت گرم ، ببینم چی میشه ...
آقا شما سیستم ورژن رام اولیه ات چی بود؟

meison
03-03-2011, 15:57
آقا شما سیستم ورژن رام اولیه ات چی بود؟

والا اولیشو دقیق یادم نیس
ولی 2.51 UK بود فک کنم ، ولی بلور نداشت ، الان اینو زدم اضافه شد
راستی دمت گرم

ولی من بازم اینارو ریختم باز گیر کرد:

یک پوشه به نام system که خودش دوباره حاوی lib و fonts هست وجود داره ما باید محتویات این دو را با پوشه های هم نامشان در پوشه system که داخل حافظه گوشی هست عوض کنیم)
-حالا با استفاده از برنامه root explorer این کارها رو انجام میدیم
2-یک پوشه به اسم META-INF وجود دارد که مستقیم به حافظه گوشی منتقل میکنیم.
3-محتویات پوشه fonts رو داخل fonts گوشی کپی میکنیم
4-پوشه lib حاوی سه فایل هست این سه فایل رو به روش زیر داخل lib گوشی کپی میکنیم
(فایل libwebcore.so را ابتدا کپی میکنیم بعد فایل libskiagl.soرا کپی میکنیم و در آخر
فایل libskia.so را کپی میکنیم)

META-INF رو تو رووت ریختی یا /System ؟؟
من این دفعه فقط libwebcore.so رو نریختم ...

Arash0065
03-03-2011, 16:12
مال من اولش زبان چینی هم داشت
و بلور هم نداشت
راستی روتش هم بکن بره : دی

Arash0065
03-03-2011, 16:20
فقط فونت و همون دوتا فایل lib رو اگه libwebcore.so رو بریزی مشکلی پیش نمیاد فقط browser خود گوشی force close میده
در ضمن پوشه هارو عوض نکن فایل های داخل پوشه رو بریز تو پوشه های اصلی
یعنی فایل فونت رو بریز تو system\fonts و دوتا فایل lib را به ترتیب بریز تو system\lib

meison
03-03-2011, 16:27
آقا این bskia.so رو بریزم؟؟
خسته شدم انقد فلش زدم
میریزم صفحه سیاه میشه بعدم باتری میکشم گیر میکنه و ....
این حالت امتحان کنم؟
الان حرفا بر عکسه؟ اونو بریزم درس میشه؟

Arash0065
03-03-2011, 16:30
آقا این bskia.so رو بریزم؟؟
خسته شدم انقد فلش زدم
میریزم صفحه سیاه میشه بعدم باتری میکشم گیر میکنه و ....
این حالت امتحان کنم؟
الان حرفا بر عکس؟ اونو بریزم درس میشه؟
اول فونت رو بریز

بعد libskiagl.so

در آخر libskia.so

meta-inf هم نمیخواد مواظب باش هیچ فایلی از پوشه lib پاک نشه

meison
03-03-2011, 16:39
آقا حله
من دارم رو بروزرم یه کارایی میکنم ، اونم درس شد میگم ، دم همه گرم ...

Arash0065
03-03-2011, 16:41
opera mini نصب کنی هیچ کاری نمیخواد بکنی

meison
03-03-2011, 16:48
opera mini نصب کنی هیچ کاری نمیخواد بکنی

نه خوب اونو که دارم ، ولی میل و اینا هم برعکس هنوز ...

Arash0065
03-03-2011, 17:00
نه خوب اونو که دارم ، ولی میل و اینا هم برعکس هنوز ...

پس ردیف شد بگو فقط جون بچت یجوری ردیف کن که فلش نخواد بعدش :دی

set18
03-03-2011, 17:54
آقا خیلی ممنون که جواب دادید ولی با عرض شرمندگی من یادم رفت بگم ایرانسل ندارم.
gprs همراه اول رو چطور میشه وصل کرد؟ میگه نمی شناسه!

*IN*
03-03-2011, 18:04
شما از ستینگ قسمت About Phone بگو زیر System Version چی نوشته تا من قشنگ راهنماییت کنم چجوری فلش کنی و لینک فایلهای مورد نیازتم بهت بدم
Moto_Version.2.51.0.MB525.Retail.en.CH18

Arash0065
03-03-2011, 18:09

خوب دقیقا مال منم همین بود و مشکلات شما رو نداشتم
اما اگه میخای میتونی با این ورژنی که لینک دادم فلش کنی ببینی درست میشه یا نه؟

*IN*
03-03-2011, 18:23
خوب دقیقا مال منم همین بود و مشکلات شما رو نداشتم
اما اگه میخای میتونی با این ورژنی که لینک دادم فلش کنی ببینی درست میشه یا نه؟

نمیخواد یارو گفت شنبه بیار برات درست کنم...

Arash0065
03-03-2011, 18:29
البته به نظر من فلش کنی بهتره هم به uk تبدیل میشه هم blur دار میشه امکان داره مشکلت هم حل بشه

*IN*
03-03-2011, 18:34
البته به نظر من فلش کنی بهتره هم به uk تبدیل میشه هم blur دار میشه امکان داره مشکلت هم حل بشه
برنامه روت کردن رو لینک بدی ممنون میشم ولی واسه فلش کردن adslم وصل نیست نمیتونم 140 مگ دانلود کنم...

Arash0065
03-03-2011, 18:40
اوکی اینم برنامه روت

fire159
03-03-2011, 19:40
90 % گوشی بچه ها همین سیستم ورژنشون هست
از منم همینه
پس فارسی سازی حل شد

---------- ---

آقا خیلی ممنون که جواب دادید ولی با عرض شرمندگی من یادم رفت بگم ایرانسل ندارم.
gprs همراه اول رو چطور میشه وصل کرد؟ میگه نمی شناسه!

مراحل شبیه به همون ایرانسل هست فقط یه ذره فرق داره

» Setting > Wireless & networks > Mobile networks > Access Point Names

2 . کلید منور را فشار دهید

3 . گزینه New APN را انتخاب کنید .

4 . در قسمت Name وارد کنید : MCI_GPRS

5 . در قسمت APN وارد کنید : mcinet

6 . حال Back کنید و روی کانکشن ساخته شده کلیک کنید تا انتخاب شود

7 . تمام

ba maram
03-03-2011, 22:12
با این گوشی مکالمه تصویری نمیشه داشت؟؟؟
قیمت الانش چنده؟؟؟

به نظرتون اینو بگیرم یا مایلستون؟؟؟
ممنون

shahrad
04-03-2011, 02:05
برای خاموش کردن GPRS هم تو همون بخش mobile network گزینه data enabled رو تیکش رو بردارید وگرنه تمام شارژ سیم کارتتون خالی میشه چون هزینه هاش خیلی بالاست

[/QUOTE]

دوست عزيز همچين گزينه اي وجود نداره

KAKHMAL
04-03-2011, 09:15
قیمت الانش چنده؟؟؟

ممنون
منظورت مایلستون هست یا مایلستون ۲ ؟!
:46:

kkkaktoos
04-03-2011, 14:18
دوستان دیتای بازی ها رو روی rom میریزه یا روی مموری کارت

ehsan_update
04-03-2011, 16:54
دوستان دیتای بازی ها رو روی rom میریزه یا روی مموری کارت
خوب معلومه تا وقتی آندروید 2.1 باشه برنامه وبازی رو حافظه داخلی نصب میشه اما با آپدیت اون به 2.2 قابلیت app to sd یا یه همین چیزی اضافه میشه. (البته فکر کنم یه برنامه هم به همین اسم هست که روی 2.1 نصب میکنی و میتونی برنامه و بازی رو بریزی تو کارت حافظه ولی نمیدونم رو دیفای کار میکنه یا نه! )

sadeghbb
04-03-2011, 18:22
دوستان الان کف بازارش چنده دیفای؟

ba maram
04-03-2011, 19:15
منظورت مایلستون هست یا مایلستون ۲ ؟!
:46:

مایلستون 2

ezio7
04-03-2011, 20:16
دوستان الان کف بازارش چنده دیفای؟
430 تومن ولی به نظر من فعلا نگیر تا گارانتی رسمی بیاد

kkkaktoos
04-03-2011, 21:14
خوب معلومه تا وقتی آندروید 2.1 باشه برنامه وبازی رو حافظه داخلی نصب میشه اما با آپدیت اون به 2.2 قابلیت app to sd یا یه همین چیزی اضافه میشه. (البته فکر کنم یه برنامه هم به همین اسم هست که روی 2.1 نصب میکنی و میتونی برنامه و بازی رو بریزی تو کارت حافظه ولی نمیدونم رو دیفای کار میکنه یا نه! )
کسی این برنامه رو ریخته تو گوشیش ؟

fire159
05-03-2011, 08:30
[

دوست عزيز همچين گزينه اي وجود نداره
گزینه اول تو mobilr network رو تیکش رو بردار . گوشی الان دستم نیست که ببینم چیه .
data enabled تو xt5 بود . تو گوشی های مختلف اسمش فرق داره

fire159
05-03-2011, 08:44
قیمت الانش چنده؟؟؟

ممنون

مکالمه تصویری هم مگه تو ایران کار میده !؟
حدود 430
بستگی داره گوشی رو برای چه کاری بخواهید !

ba maram
05-03-2011, 14:06
مکالمه تصویری هم مگه تو ایران کار میده !؟
حدود 430
بستگی داره گوشی رو برای چه کاری بخواهید !

فایر جان من شنیدم این اپراتور جدیده قراره مکالمه تصویری رو هم ساپورت کنه

قیمت مایلستون رو هم عرض کردید که 1 شنبه میدید...اونم بدید قیمتشو لطفا تا یه مقایسه ی قیمتی کنم بعد چیزای دیگرو:27:
باتشکر:11:

boys666
05-03-2011, 15:41
سلام خدمت رفقا

دوست عزیز توی ستینگ برو SETTINGS/DATE MANAGER/DATE DELIVERY اون جا سه گزینه هست اگر تیک BACKGROUND DATE رو برداری دیگه بدون اجازه شما سیستم عامل چیزی از اینترنت نمیگیره و اگر هم که میخوای خیالت کامل راحت بشه که هیچی نه ارسال میشه نه دریافت تیک date enable رو بردار دیگه کلا جی پی ار اس قطع میشه و هر وقت خواستی استفاده کنی دوباره فعالش کن.

kkkaktoos
05-03-2011, 18:42
برنامه ای که باهاش میتونی برنامه و بازی ها رو روی مموری کارت بریزی چی هست ؟ کسی ریخته ؟ نیاز به روت هست یا نه ؟

KAKHMAL
05-03-2011, 19:34
فایر جان من شنیدم این اپراتور جدیده قراره مکالمه تصویری رو هم ساپورت کنه

قیمت مایلستون رو هم عرض کردید که 1 شنبه میدید...اونم بدید قیمتشو لطفا تا یه مقایسه ی قیمتی کنم بعد چیزای دیگرو:27:
باتشکر:11:
فک کنم قیکتش حدودا ۵۰۰ باشه
البته بچه ها وارد ترن!
کلا اینی که میگم خیلی مهمه:
آیا کیبورد کامل میخوای یا نه؟!
چون کیبورد باعث سنگین شدن میشه!!
اگه دیفای رو تو دست بگیری به اندازه یه گوشی معمولی سنگینه
ولی مایلستون۲ به سادگی سنگینیش احساس میشه(البته احساس رو در مورد مالستون۱ گفتم ولی مایلستون۲ هم چندان تفاوت وزنی نداره!!)

اگه اینا واست مهم نیست کلا مایلستون ۲ از نظر من بهتره
مگر اینکه:
آدمی باشی که زیاد مراقب گوشیت نیستی!!:13:(مثل خود من!!)

bidellboy
05-03-2011, 21:26
کسی خبری از آپدیت defy به اندروید 2.2 نداره؟؟؟؟
راستی این مشکل قفل و صفحه و قضیه باتری در آوردن (مشکل *IN* جان و ایضاً من) با آپدیت حل شدنی؟؟؟؟؟؟

kkkaktoos
05-03-2011, 22:47
هادی جان شما که کلی تو گوشیت بازی ریختی چی کار کردی ؟ تو مموری ریختی قاعدتا دیگه ؟ چه برنامه ای ریختی ؟ نیاز به روت کردن بود یا نه؟

KAKHMAL
06-03-2011, 00:33
کسی خبری از آپدیت defy به اندروید 2.2 نداره؟؟؟؟
راستی این مشکل قفل و صفحه و قضیه باتری در آوردن (مشکل *IN* جان و ایضاً من) با آپدیت حل شدنی؟؟؟؟؟؟
من جای شما بودم بجای اینکه اینجا دنبالش بگردم میرفتم توی فروم های خارجی دنبالش آخه اینجا فک نکنم کسایی که این گوشیو دارن به ۱۰ تا برسه!!
خب پس نباید انتظاری داشت
ولی در فروم های معروف خارجی پر از دولوپر و ... وراحت تر میشه جواب پیدا کرد!!:10:

kkkaktoos
06-03-2011, 01:24
*IN* و boy 666 مشکلای شما حل شد .

fire159
06-03-2011, 08:49
هادی جان شما که کلی تو گوشیت بازی ریختی چی کار کردی ؟ تو مموری ریختی قاعدتا دیگه ؟ چه برنامه ای ریختی ؟ نیاز به روت کردن بود یا نه؟
من هنوز حافظه 2 گیگ گوشیم پر نشده . که بخوام برنامه ها رو روی مموری بریزم /
برای اون کار هم باید گوشی روت بشه و از app2sd استفاده بشه . امیدوارم تا اون موقع 2.2 رسمیش بیاد که دیگه راحت برنامه ها رو تو مموری نصب کنیم .

ba maram
06-03-2011, 09:02
فایر جان نگفتی که میلستون2 و دیفای مکالمه تصویری رو هم ساپورت میکنن یا نه؟؟
باتشکر

fire159
06-03-2011, 09:36
نه هیچکدوم مکالمه تصویری ندارن .
راستی در مورد اپراتور سوم که گفتی / اگر بتونه 3g رو تو ایران را بندازه هنر کرده مکالمه تصویری پیشکش :46:

boys666
06-03-2011, 11:53
مشکل من همچنان پابرجاس در حال حاضر اصلا نمیتونم رام رسمی 2.1 بریزم و فقط 2.2 روی گوشی میتونم بریزم که 3.4.2_145_finland و JRDNEM_U3_3.4.3-3_SIGNED رو روی گوشیم نصب کردم و گوشی بالا میاد ولی باطری رو نمیشناسه و نمیشه با شارژر شارژش کردمجبورم باطری رو در بیارم و با این شارژر همه کاره ها شارژش کنم که با اونا هم چون امپرشون پایینه حدودا 5 یا 6 ساعت طول میکشه تا فول شارژ بشه
کسی رام 2.1 کاستوم سراغ نداره من فکر کنم چون گوشیم روت شده نمیشه رام رسمی روش ریخت.

kkkaktoos
06-03-2011, 12:15
مشکل من همچنان پابرجاس در حال حاضر اصلا نمیتونم رام رسمی 2.1 بریزم و فقط 2.2 روی گوشی میتونم بریزم که 3.4.2_145_finland و JRDNEM_U3_3.4.3-3_SIGNED رو روی گوشیم نصب کردم و گوشی بالا میاد ولی باطری رو نمیشناسه و نمیشه با شارژر شارژش کردمجبورم باطری رو در بیارم و با این شارژر همه کاره ها شارژش کنم که با اونا هم چون امپرشون پایینه حدودا 5 یا 6 ساعت طول میکشه تا فول شارژ بشه
کسی رام 2.1 کاستوم سراغ نداره من فکر کنم چون گوشیم روت شده نمیشه رام رسمی روش ریخت.
پرشین تلکام نتونست کاری کنه ؟
بعد پرشین تلکام حتما می خواد این گوشی رو با گارانتی ارائه کنه ؟ مطمئنی ؟

ba maram
06-03-2011, 12:21
راستی در مورد اپراتور سوم که گفتی / اگر بتونه 3g رو تو ایران را بندازه هنر کرده مکالمه تصویری پیشکش :46:

ممنون...
شاید جاش اینجا نباشه اما باید بگم که ________ 3gرو زیاد دیدم و شنیدم اما متاسفانه نمیدونم چی کار میکنه...
یه توضیح کوچیکی راجع بهش میگی؟؟
ممنون

KAKHMAL
06-03-2011, 18:00
مگه نه اینکه سرعت بالای 3g خود به خود باعث مکالمه تصویری میشه؟!
اگه اشتباه گفتم لطفا درستشو بگید!:10:

boys666
06-03-2011, 20:40
پرشین تلکام نتونست کاری کنه ؟
بعد پرشین تلکام حتما می خواد این گوشی رو با گارانتی ارائه کنه ؟ مطمئنی ؟

بله دوتا گوشي فعلا امتحاني وارد کردن قراره به زودي وارد کنن

*IN*
06-03-2011, 21:04
من یه رام دانلود کردم چه جوری گوشیو باهاش فلش کنم؟؟؟

Arash0065
06-03-2011, 22:57
من یه رام دانلود کردم چه جوری گوشیو باهاش فلش کنم؟؟؟

رامی که من لینک دادمو دانلود کردی ؟

kkkaktoos
06-03-2011, 23:05
مگه نه اینکه سرعت بالای 3g خود به خود باعث مکالمه تصویری میشه؟!
اگه اشتباه گفتم لطفا درستشو بگید!:10:
نه دوست عزیز این سرعت بسترش رو فراهم میکنه که بتونی مکالمه تصویری داشته باشی .
باید گوشی هم دوربین دوم داشته باشه تا بتونی باهاش مکالمه تصویری انجام بدی .

*IN*
06-03-2011, 23:05
رامی که من لینک دادمو دانلود کردی ؟
آره...
گوشیم روت کردم....

Arash0065
06-03-2011, 23:16
الان دارم آموزش فلش رو آماده می کنم

*IN*
06-03-2011, 23:19
اسم فایله رامه اینه دیگه درسته؟؟؟
JRDNEM_U3_2.51.1_BLUR_P3_SIGN_SIGNED_USAJRDNEMARAB 1B8RTGB02C.0R_USAJORDANRTGB_P035_A011_HWp3_Service 1FF.sbf
برنامهRSD Lite 4.9 رو هم دانلود کردم...

Arash0065
06-03-2011, 23:59
آموزش فلش موتورولا دیفای با RSD Lite
مواد لازم:
گوشی موتورولا دیفای

رام آفیشال (توصیه می کنم رامی که لینکشو دادم را استفاده کنید)

درایور USB

نرم افزار RSD Lite 4.9

ابتدا درایور USB و RSD Lite را روی کامپیوتر خود نصب کنید دستگاه را مجددا راه اندازی کنید (توجه داشته باشید اگر از ویندوز 64 بیت استفاده کنید دچار مشکل خواهید شد)
رام مورد نظر را که دانلود کردید اکسترکت کنید و فایل را تغییر نام بدید تا کمی اسم فایل کوتاه بشه فرمت این فایل .sbf هست مراقب باشید تغییر نکنه
رام را در پوشه نصب RSD lite کپی کنید
گوشی را با نگه داشتن کلید ولوم زیاد (Volume UP ) + پاور (Power ) روشن کنید تا وارد صفحه بوت لودر بشه
حالا برنامه RSD lite را باز کنید وگوشی را با کابل USB به کامپیوتر وصل کنید

حالا فایل رام را انتخاب کنید

استارت را بزنید باید منتظر باشید فلش به صورت کامل انجام بشه
در این زمان در قسمت Progress سه بارتا 100% لودینگ انجام میشه بار اول که تمام شد در شروع دومین لودینگ باید روی گوشی پیغام SW Update را ببینید لودینگ دوم گوشی در حال فلش است لودینگ سوم مربوط به Reboot گوشی است
در زمانی که در پیغام Reboot در Status برنامه RSD Lite مشاهده شد تا 100% تکمیل نشده کابل را جدا نکنید
*اگر بعد از کامل شدن Reboot گوشی روشن نشد باطری را در بیارید دوباره جا بزنید بعد گوشی را روشن کنید

kkkaktoos
07-03-2011, 00:29
آموزش فلش موتورولا دیفای با RSD Lite
مواد لازم:
گوشی موتورولا دیفای

رام آفیشال (توصیه می کنم رامی که لینکشو دادم را استفاده کنید)

درایور USB

نرم افزار RSD Lite 4.9

ابتدا درایور USB و RSD Lite را روی کامپیوتر خود نصب کنید دستگاه را مجددا راه اندازی کنید (توجه داشته باشید اگر از ویندوز 64 بیت استفاده کنید دچار مشکل خواهید شد)
رام مورد نظر را که دانلود کردید اکسترکت کنید و فایل را تغییر نام بدید تا کمی اسم فایل کوتاه بشه فرمت این فایل .sbf هست مراقب باشید تغییر نکنه
رام را در پوشه نصب RSD lite کپی کنید
گوشی را با نگه داشتن کلید ولوم زیاد (Volume UP ) + پاور (Power ) روشن کنید تا وارد صفحه بوت لودر بشه
حالا برنامه RSD lite را باز کنید وگوشی را با کابل USB به کامپیوتر وصل کنید

حالا فایل رام را انتخاب کنید

استارت را بزنید باید منتظر باشید فلش به صورت کامل انجام بشه
در این زمان در قسمت Progress سه بارتا 100% لودینگ انجام میشه بار اول که تمام شد در شروع دومین لودینگ باید روی گوشی پیغام SW Update را ببینید لودینگ دوم گوشی در حال فلش است لودینگ سوم مربوط به Reboot گوشی است
در زمانی که در پیغام Reboot در Status برنامه RSD Lite مشاهده شد تا 100% تکمیل نشده کابل را جدا نکنید
*اگر بعد از کامل شدن Reboot گوشی روشن نشد باطری را در بیارید دوباره جا بزنید بعد گوشی را روشن کنید
دوستان اینو امتحان کنید ببینید درست میشه یا نه ؟
حداقلش خیالمون راحت باشه که یه روش عملی برای درست کردن دیفای های خراب هست ؟
امید وار بشیم واسه خرید .

ba maram
07-03-2011, 06:08
مگه خرابه دیفای که میگین یه راهی پیدا کنیم؟؟چیش خرابه؟؟؟

توروخدا شفاف سازی کنید...منم میخوام از همین پوشی بخرم تا عید

ba maram
07-03-2011, 06:14
دوستان این گوشی رو میشه به 2.2 آپگرید کرد؟؟

باتشکررررررررر

black009
07-03-2011, 08:30
این گوشی chipset (شتاب دهنده گرافیکی) داره یا نه ؟؟؟؟

fire159
07-03-2011, 08:37
دوستان این گوشی رو میشه به 2.2 آپگرید کرد؟؟

باتشکررررررررر
بله آپدیت میشه به 2.2 هم رسمی موتورولا و هم غیر رسمی که الان براش موجود هست

---------- Post added at 10:37 AM ---------- Previous post was at 10:36 AM ----------

این گوشی chipset (شتاب دهنده گرافیکی) داره یا نه ؟؟؟؟
بله داره
مدلش اینه :
PowerVR SGX530 GPU,

beckham7
07-03-2011, 10:59
حداقلش خیالمون راحت باشه که یه روش عملی برای درست کردن دیفای های خراب هست ؟
عزیز من کدوم خراب ها !!؟؟ بگیدماهم بدونیم

دوست عزیز فایلها رو نمیشد جایی دیگه اپ کنید مدام خطا دسترسی میده

fire159
07-03-2011, 11:20
عزیز من کدوم خراب ها !!؟؟ بگیدماهم بدونیم

دوست عزیز فایلها رو نمیشد جایی دیگه اپ کنید مدام خطا دسترسی میده
تا جایی که من میدونم دیفای خراب نداشتیم .
آقا مسعود مشکل داشت که موقع رام ریختن گوشیش مشکل پیدا کرد

دوستان موبایل هنرمندان تهران هم دیفای رو وارد کرده با قیمت 470 هزار تومان با گارانتی 2 ساله خدمات پارسه
این هم آدرسش :
تهران - خ انقلاب - خ بهار جنوبی - برج بهار - شماره 197

beckham7
07-03-2011, 11:34
تا جایی که من میدونم دیفای خراب نداشتیم .
آقا مسعود مشکل داشت که موقع رام ریختن گوشیش مشکل پیدا کرد
منم میدونم اخه این دوستمون یجوری گفت که انگار کل دیفای ها مشکل دارن ما منتظر راه حلیم!!

fire159
07-03-2011, 12:08
منم میدونم اخه این دوستمون یجوری گفت که انگار کل دیفای ها مشکل دارن ما منتظر راه حلیم!!
بیخیال :46:
گوشی به دستت رسید بالاخره یا نه !؟

beckham7
07-03-2011, 12:32
نه متاسفانه موندم تو کف:19:
دست دایمه گفتمش با تیپاکس بفرسته گفت فقط بایدصبرکنم تا خودش بیاید :13: چون خیلی انداختمش زحمت دیگه بیخیال شدم اصرارنکردم
منتها چون به اینترنت دسترسی داشت گفتمش تا میتونه بازی و برنامه روش بریزه برام تا عید که بیارش
گفتمش باهاش خوب کار کنه که مطمن شم مشکل پوشکل!نداشته باشه که الان یک هفته ای میشه امارشو گرفتم خیلی راضی بود ازش :8: از یه طرفم چون دستم نیس:45:

از اون طرفم تازه قاب V3X مو عوض کردم خوشکل شده انگار با زبون بی زبونی میگه خیلی نامردی:20: حالا موندم این وسط چیکار کنم :23: بالاخره یکاریش میکنم:31:

:10:

*IN*
07-03-2011, 13:04
من با رام صفحه قبل فلش کردم اون مشکلم که گوشی لاک میشد باید باتری رو در میاوردمو... برطرف شد ولی الان هر یه سی چهل دقیقه یه بار ریست میشه...
رامی نیست که توش این مشکلم برطرف شده باشه؟؟؟
یه نکته جالب به نظر من کیفیت فیلمهایی که با دوربین این گوشی گرفتم ازعکسایی که با گوشی میگیرم بیشتره

*ویرایش*
بعد چند ساعت استفاده دوباره همون مشکل قبل برگشت...:19:

kkkaktoos
07-03-2011, 13:18
دوستان درست ميگيد
شايد بد منظورم رو رسوندم
منظورم به دوستاني بود كه گوشي رو دستكاري كرده بودند و مشكل داشتند كه يكي از دوستان هم جواب داد
ولي ايشالا گوشيشون زود خوب بشه :-D

*IN*
07-03-2011, 15:10
کسی قیمت motorola S9-HD رو نداره؟؟؟
خیلی باکلاسه...

fire159
07-03-2011, 15:30
کسی قیمت motorola S9-HD رو نداره؟؟؟

خیلی باکلاسه...

حدود 60-70 هزار قیمت داشتم . نمیدونم هنوز داره یا نه .

boys666
07-03-2011, 18:36
بله آپدیت میشه به 2.2 هم رسمی موتورولا و هم غیر رسمی که الان براش موجود هست

---------- Post added at 10:37 AM ---------- Previous post was at 10:36 AM ----------

بله داره
مدلش اینه :
PowerVR SGX530 GPU,

رام 2.2 رسمی کی اومد که متوجه نشدم؟ اگر لینکش رو بدی ممنون میشم

ehsan_update
07-03-2011, 19:24
دوستان یک سوال مهم دارم واقعا ممنون میشم جواب بدید، با آپدیت گوشی به اندروید 2.2 امکان وبگردی توی سایت های فارسی اضافه میشه یا بازم باید روتش کنیم؟
فردا میخوام گوشی رو بخرم، توصیه ای سفارشی نکته ای دارید ممنون میشم بگید.

boys666
07-03-2011, 19:33
دوستان یک سوال مهم دارم واقعا ممنون میشم جواب بدید، با آپدیت گوشی به اندروید 2.2 امکان وبگردی توی سایت های فارسی اضافه میشه یا بازم باید روتش کنیم؟
فردا میخوام گوشی رو بخرم، توصیه ای سفارشی نکته ای دارید ممنون میشم بگید.

نه با اپدیت به 2.2 باز هم باید روتش کنی ولی در 2.1 شما از اپرا مینی میتونی استفاده کنی که فارسی را کامل پشتیبانی میکنه و در ورژن 2.2 هم شما علاوه بر اپرا مینی با پرشین بروزر هم میتونی استفاده کنی
یه توصیه اصلا روتش نکن اصلا رام جدید روش نریز و برای اس ام اس فارسی از mirsal استفاده کن برای وب هم از اپرا مینی تا زمانی که رام 2.2 رسمی براش بیاد که اون موقع هم ببر بده پرشین تله کام تا اونا برات رام بریزن.خودت کاری روش نکن.

ipejh
07-03-2011, 20:15
سلام برو بكس خوشتيپ فروم!بالاخره گرفتم 500تومان!مباركم!
نكته:اولا اصلا پيدا نمي شه!فقط علاعدين يه جا:520!دوما:بازار موبايل ايران فقط يه جا:560!سوما:ايرانيان :510تمام شد؛يه دونه بود من خريدم!چهارما با گارانتي رسميه فيتكو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
system version:moto-version.2.54.0.mb525.retail.en.me2!
بچه ها ميشه صاحبنظران لطف كنن بگن سفارش كجاست و آيا موتو بلور داره يا نه!
در ضمن وقتي دوربينو ميارم تصوير وارونه هستش و عكس هارو سرو ته مي گيره!و فيلمو!تو settingاش هم اصلا همچين گزينه اي نداره!

ehsan_update
07-03-2011, 20:49
نه با اپدیت به 2.2 باز هم باید روتش کنی ولی در 2.1 شما از اپرا مینی میتونی استفاده کنی که فارسی را کامل پشتیبانی میکنه و در ورژن 2.2 هم شما علاوه بر اپرا مینی با پرشین بروزر هم میتونی استفاده کنی
یه توصیه اصلا روتش نکن اصلا رام جدید روش نریز و برای اس ام اس فارسی از mirsal استفاده کن برای وب هم از اپرا مینی تا زمانی که رام 2.2 رسمی براش بیاد که اون موقع هم ببر بده پرشین تله کام تا اونا برات رام بریزن.خودت کاری روش نکن.
ممنون به خاطر راهنمایی خوبت دوست من.:11:
یعنی منظورتون اینه بدون روت کردن و فقط با اوپرا میتونیم صفحات فارسی رو باز کنیم؟ اگه اینطوری باشه که خیلی خوبه. من با گوشی قدیمیم (6120) هم برای وبگردی از اوپرا استفاده میکنم.

bidellboy
07-03-2011, 21:22
من هنوز حافظه 2 گیگ گوشیم پر نشده . که بخوام برنامه ها رو روی مموری بریزم /
برای اون کار هم باید گوشی روت بشه و از app2sd استفاده بشه . امیدوارم تا اون موقع 2.2 رسمیش بیاد که دیگه راحت برنامه ها رو تو مموری نصب کنیم .
سلام هادی جان...........
من هر اطلاعاتی توی sd میریزم ، دقیقا همون اطلاعات با همون حجم روی مموری internal گوشی کپی میشه!
اگه اینارو پاک کنم مشکلی داره؟؟
تنظیماتی نداره که اطلاعات رو کپی نکنه ؟؟؟؟

آقا این اپرا مینی کدوم ورژنش فارسی داره ؟؟
اونی که من دارم operamobile10.1beta اینه که فارسی ساپورت نمیکنه...

ehsan_update
08-03-2011, 00:22
این اوپرا مینی که صفحات فارسی رو باز میکنه خیلی برای من مهمه. خواهشا کسایی که دیفای دارند نصبش کنند و اگه تونستن یه عکس از صفحه نمایش بگیرن تا مطمئن شیم.:11:
من فردا میخوام برم گوشی بخرم اگه این یه مورد حل بشه 100% دیفای میخرم:40:. برام مهمه. 24ساعت هم از فروشنده وقت میگیرم برای تست کامل تا مطمئن شم لاک و آنلاک کردنش مشکل نداشته باشه. نظرتون چیه؟

ba maram
08-03-2011, 06:16
این اوپرا مینی که صفحات فارسی رو باز میکنه خیلی برای من مهمه. خواهشا کسایی که دیفای دارند نصبش کنند و اگه تونستن یه عکس از صفحه نمایش بگیرن تا مطمئن شیم.:11:
من فردا میخوام برم گوشی بخرم اگه این یه مورد حل بشه 100% دیفای میخرم:40:. برام مهمه. 24ساعت هم از فروشنده وقت میگیرم برای تست کامل تا مطمئن شم لاک و آنلاک کردنش مشکل نداشته باشه. نظرتون چیه؟

سلام احسان جان...من این گوشی رو ندارم اما منم تا آخر سال میخوام بگیرمش....
اگه خریدی مبارکت باشه....
یه review کامل ازش بذاری ممنونت میشیم:11:

ipejh
08-03-2011, 12:55
نكته:اولا اصلا پيدا نمي شه!فقط علاعدين يه جا:520!دوما:بازار موبايل ايران فقط يه جا:560!سوما:ايرانيان :510تمام شد؛يه دونه بود من خريدم!چهارما با گارانتي رسميه فيتكو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در ضمن وقتي دوربينو ميارم تصوير وارونه هستش و عكس هارو سرو ته مي گيره!و فيلمو!تو settingاش هم اصلا همچين گزينه اي نداره!
دوستان كسي جواب ما رو نميده؟از روي System version ازكجا ميشه فهميد سفارش كجاست؟:11::19::18:

boys666
08-03-2011, 13:15
سلام هادی جان...........
من هر اطلاعاتی توی sd میریزم ، دقیقا همون اطلاعات با همون حجم روی مموری internal گوشی کپی میشه!
اگه اینارو پاک کنم مشکلی داره؟؟
تنظیماتی نداره که اطلاعات رو کپی نکنه ؟؟؟؟

آقا این اپرا مینی کدوم ورژنش فارسی داره ؟؟
اونی که من دارم operamobile10.1beta اینه که فارسی ساپورت نمیکنه...

دوست عزیز اپرا مینی 5 نه اپرا موبایل برو سایت opera.com و اپرا مینی مخصوص اندروید رو دانلود کن

---------- Post added at 01:15 PM ---------- Previous post was at 01:13 PM ----------

یادم رفته بود که اندروید 2.1 فونت فارسی نداره متاسفانه باید گوشی رو روتش کنید و بعد میتونید از فارسی لذت ببرید

fire159
08-03-2011, 13:41

آقا مبارکت باشه -
خدا وکیلی گوشیت رو بلد نیستی الکی دستکاری نکنی خراب بشه :31:

ببین bulid number گوشیت چنده . 2.54. رو تا ندیدم !؟

میتونی خودت اینجا ببینی :

ipejh
08-03-2011, 13:44
دوست عزیز اپرا مینی 5 نه اپرا موبایل برو سایت opera.com و اپرا مینی مخصوص اندروید رو دانلود کن

---------- Post added at 01:15 PM ---------- Previous post was at 01:13 PM ----------

یادم رفته بود که اندروید 2.1 فونت فارسی نداره متاسفانه باید گوشی رو روتش کنید و بعد میتونید از فارسی لذت ببرید
اگه نداره پس اس ام اس فارسي رو چطور نشون ميده؟

ipejh
08-03-2011, 13:49
آقا مبارکت باشه -
خدا وکیلی گوشیت رو بلد نیستی الکی دستکاری نکنی خراب بشه :31:

ببین bulid number گوشیت چنده . 2.54. رو تا ندیدم !؟

میتونی خودت اینجا ببینی :
built number:JRDNEM_U3_2.54.0
آقا اصلا دست كاري نكردم!فقط چك كردم!از اولشم همينجوري بود!در ضمن يه آيكون help مانندي داشت كه آلان نيست!

beckham7
08-03-2011, 15:54
دوستان اینجور که نمیشه من که شهرستانم چیکار کنم بخام روتش کنم ؟! لطفا یه راه اساسی واسه روت کردنش که بدون مشکل باشه بکشفید! که خودمون راحت بتونیم روتش کنیم یا هرکار دیگه ای مثل v3x

Highbury
08-03-2011, 18:04
اشتباهی پست دادم

fire159
08-03-2011, 20:31
دوستان اینجور که نمیشه من که شهرستانم چیکار کنم بخام روتش کنم ؟! لطفا یه راه اساسی واسه روت کردنش که بدون مشکل باشه بکشفید! که خودمون راحت بتونیم روتش کنیم یا هرکار دیگه ای مثل v3x
روت کردنش که مساله ای نداره با یکی دو برنامه و اتصال به کامپیوتر انجام میشه / رام ریختن کمی تجربه بیشتر میخواد که رام اشتباهی نریزی

ehsan_update
08-03-2011, 21:27
سلام به همه :31:. امروز گوشی رو خریدم با گارانتی 1 ساله سخت افزار و نرم افزار شرکت جهان ارتباطات. 450 تومن. همه چیزش رو تست کردم خدا رو شکر مشکلی نداره:40: واقعا خفنه! :21: برای اولین بارم زیر بارون شدید یه کم باهاش حرف زدم :27: ولی هنوز دلم نمیاد باهاش برم حموم! :31: به زودی منتظر ریویو باشید.
3 تا سوال مبتدیانه داشتم.
1-چطور میتونم کنتاکتهای سیم کارتمو بریزم رو کنتاکت لیست گوشی؟
2- وقت نوشتن مسیج چه طوری اون سیستم پیشنهاد کلمات رو غیر فعال کنم؟؟
3- با چه برنامه ای به کامپیوتر وصلش کنم و نرم افزار و گیم روش بریزم و آیا نرم افزار خاصی لازمه نصب کنم اول کار؟
ممنون پیشاپیش. من تا حالا آندروید نداشتم

fire159
09-03-2011, 09:05
مبارکه احسان خان :20:
ایشالا همیشه خوشحال باشی :46:

ولی هنوز دلم نمیاد باهاش برم حموم!اتفاقا" من همین دیشب داشتم به gf ام اس ام اس میدادم تو حمام :21: - اصلا" نترس خیالت راحت باشه / البته نمیگم هر روز باش از این کارها بکن . اما یه وقت مثل من مجبوری انجام بده . این مثل بعضی گوشی ها نیست که یک قطره آب بریزه روش گوشی بره تو حالت کما :27:

جواب سوالات رو احتمالا تا حالا پیدا کردی چون 2 روز که گوشی دستت باشه همه چیزش میاد دستت و چیز پیچیده ای نداره اما حالا ما هم یه کمکی میکنیم :

1- برو تو کنتاکتها - کلید منو رو بزن - contact setting -- بعد manage sim card --- بعد import sim card - بعد همه شماره هاتو انتخاب کن و import رو بزن

2- کلید منو (چهار تا مربع ) بزن -- سیتینگ رو انتخاب کن -- language & keyboard -- بعد input method رو تغییر بده تا و تنظیمات دیگه -
من خودم با کیبورد مخصوص موتو بیشتر حال میکنم . swype هم که واقعا" سخته باهاش کار کنم

ba maram
09-03-2011, 09:18
سلام به همه :31:. امروز گوشی رو خریدم با گارانتی 1 ساله سخت افزار و نرم افزار شرکت جهان ارتباطات. 450 تومن. همه چیزش رو تست کردم خدا رو شکر مشکلی نداره:40: واقعا خفنه! :21: برای اولین بارم زیر بارون شدید یه کم باهاش حرف زدم :27: ولی هنوز دلم نمیاد باهاش برم حموم! :31: به زودی منتظر ریویو باشید.
3 تا سوال مبتدیانه داشتم.
1-چطور میتونم کنتاکتهای سیم کارتمو بریزم رو کنتاکت لیست گوشی؟
2- وقت نوشتن مسیج چه طوری اون سیستم پیشنهاد کلمات رو غیر فعال کنم؟؟
3- با چه برنامه ای به کامپیوتر وصلش کنم و نرم افزار و گیم روش بریزم و آیا نرم افزار خاصی لازمه نصب کنم اول کار؟
ممنون پیشاپیش. من تا حالا آندروید نداشتم

سلام مبارکتون باشه....
از کجا خریدید؟؟؟
بدون گارانتی هم میدادن این گوشیو(همون جایی که خریدین رو میگم)؟
ایشاه حالشو ببری و باهاش رو پایی بزنی:31:

fire159
09-03-2011, 09:27
از کجا خریدید؟؟؟

میگم شما هم از هیمنجا بخر / الان قیمت واقعی 420-430 هست . 20 تومان هم برای این مثلا" گارانتی / حداقل یه پشت گرمی بحساب میاد .
اما واقعا چقدر قیمتها متفاوته و بازار ت --- تخیلیه :13:
از 420 قیمت هست تا 500 و بالاتر

beckham7
09-03-2011, 09:32
روت کردنش که مساله ای نداره با یکی دو برنامه و اتصال به کامپیوتر انجام میشه / رام ریختن کمی تجربه بیشتر میخواد که رام اشتباهی نریزی

شما الان خودتون روتش کردید واسه فارسی ؟
چطور؟
چون این دوستمون boy666بدجور ما رو ترسوند چون شهرستانم وقتی گوشی دستم برسه فک کنم تنها دیفای دار خوزستان من باشم دیگه هرکاری لازم باشه خودم بایدانجام بدم روت که هیچ خودمم باید رام بریزم:9:

fire159
09-03-2011, 11:23
اگه نداره پس اس ام اس فارسي رو چطور نشون ميده؟

اس ام اس فارسی دادن و گرفتن ربطی به فارسی سازی نداره
برای اس ام اس از این برنامه استفاده کن :

fire159
09-03-2011, 11:31
شما الان خودتون روتش کردید واسه فارسی ؟
چطور؟
چون این دوستمون boy666بدجور ما رو ترسوند چون شهرستانم وقتی گوشی دستم برسه فک کنم تنها دیفای دار خوزستان من باشم دیگه هرکاری لازم باشه خودم بایدانجام بدم روت که هیچ خودمم باید رام بریزم:9:

هنوز روت نکردم - وقتش رو هم نداشتم و
زیاد تو نخش نیستم . فارسی هم نیاز ندارم فقط برای اس ام اس فارسی نیاز دارم که مشکلی نداره
. boy666 مسعود جان هم تو روت کردن وفارسی سازی مشکل پیدا نکرده / بلکه بعدش که خواسته یه رام ظاهرا" 2.2 بریزه رو گوشی به مشکل خورد .

ehsan_update
09-03-2011, 16:55
سلام مبارکتون باشه....
از کجا خریدید؟؟؟
ایشاه حالشو ببری و باهاش رو پایی بزنی:31:
سلام. ممنون مرسی. تبریز گوشی رو خریدم. بدون گارانتیش رو فکر کنم 435 تومن میداد و با گارانتی 455 . 5 تومنم هم فهمید کٌردم آخرسر بهم تخفیف داد:31: ولی وقتی بردمش گارانتی برای تائید خرید و تست نهایی و صدور کارت مغناطیسی گارانتی 3 تومن ازم گرفتن!

absorb3000
09-03-2011, 17:11
منم دارم آماده میشم که یدونه از این دیفای کوچولوها بگیرم :)*

ehsan_update
09-03-2011, 17:18
مبارکه احسان خان :20:
ایشالا همیشه خوشحال باشی :46:
اتفاقا" من همین دیشب داشتم به gf ام اس ام اس میدادم تو حمام :21: - اصلا" نترس خیالت راحت باشه / البته نمیگم هر روز باش از این کارها بکن . اما یه وقت مثل من مجبوری انجام بده . این مثل بعضی گوشی ها نیست که یک قطره آب بریزه روش گوشی بره تو حالت کما :27:

جواب سوالات رو احتمالا تا حالا پیدا کردی چون 2 روز که گوشی دستت باشه همه چیزش میاد دستت و چیز پیچیده ای نداره اما حالا ما هم یه کمکی میکنیم :

1- برو تو کنتاکتها - کلید منو رو بزن - contact setting -- بعد manage sim card --- بعد import sim card - بعد همه شماره هاتو انتخاب کن و import رو بزن

2- کلید منو (چهار تا مربع ) بزن -- سیتینگ رو انتخاب کن -- language & keyboard -- بعد input method رو تغییر بده تا و تنظیمات دیگه -
من خودم با کیبورد مخصوص موتو بیشتر حال میکنم . swype هم که واقعا" سخته باهاش کار کنم
خیلی ممنون هادی جان. ازت ممنونم که این گوشی رو بهمون معرفی کردی و راهنمایی کردی برای خریدش.
آره اون کنتاکت ها و کیبورد رو خودم:10: جور کردم. حالا نمیدونم چه طور Delivery report رو فعال کنم؟
راستی برای GPS چه برنامه ای نصب کنیم که از طریق خود GPS گوشی وصل بشه و به اینترنت نیاز نداشته باشه. لطفا معرفی کنید. ممنون :40:

sltavakoli
09-03-2011, 19:27
سلام خدمت دوستان.

اصفهان گارانتی دارشو از کجا میشه گیر اورد؟

یا بریم از هادی جان بگیریم؟

fire159
09-03-2011, 19:32
خواهش میکنم عزیز - دست موتورولا درد نکنه :46:

احسان جان برای دلیوری ریپورت همونجا تو اس ام اس ها که میری یا حتی موقع نوشتن پیام کلید منو رو بزن و توی message optiones تیک دلیوری رو فعال کن .

برای gps هم تا الان برنامه نداشتم که اینترنت نخواد .
اما اینها رو که قبلا" مسعود جان معرفی کرده بود رو تست کن برنامه های کاربردی و خوبین برای gps
از maverik و google map هم میتونی استفاده کنی

یه برنامه خیلی خوبی که تو لینک بالا هست big planet هست و اینش عالیه که میتونی یه بار که یه نقشه رو باز میکنی ذخیرش کنی که بعد در حالت آفلاین هم بهت کار بده

ipejh
09-03-2011, 21:33
منظورم اينه كه آلانم داره اس ام اس هاي فارسي رو نشون ميده!

ipejh
09-03-2011, 21:44
وقتي ميخواستم اپرا ميني رو از سايت اپرا دانلود كنم Android terms of service يا يه همچين چيزي اومد!بعد كلي انتظار واسه لود كنسل شد.آيا دانلودش ترفند يا شيوه خاصي داره؟بعد دانلود چجوري نصب كنيم؟راستي اين weather چجوري كارميكنه؟يه نرم افزار arabware هم داره!بقيه هم اونو دارند؟كارش چيه؟

sltavakoli
10-03-2011, 00:24
رای gps هم تا الان برنامه نداشتم که اینترنت نخواد .

یعنی gps اش مث نوکیا نیست که مستقیم به ماهواره وصل بشه و اینترنت نخواد؟

+نقشه های ایران براش هست؟

ba maram
10-03-2011, 14:37
سلام فایر جان...
اگه دیفای فروشی داشتی پخ کن برام
مرسی

*IN*
10-03-2011, 20:04
من گوشیم درست نشد...
بردم پس دادم گفت تا شنبه برات یدونه دیگه میارم...

fire159
10-03-2011, 20:43
منظورم اينه كه آلانم داره اس ام اس هاي فارسي رو نشون ميده!
نکنه گوشیت فارسی سازی شده خودت خبر نداری !! :31:
یعنی سایتها فارسی رو هم نشون میده ؟

وقتي ميخواستم اپرا ميني رو از سايت اپرا دانلود كنم Android terms of service يا يه همچين چيزي اومد!بعد كلي انتظار واسه لود كنسل شد.آيا دانلودش ترفند يا شيوه خاصي داره؟بعد دانلود چجوري نصب كنيم؟راستي اين weather چجوري كارميكنه؟يه نرم افزار arabware هم داره!بقيه هم اونو دارند؟كارش چيه؟
برنامه هایی که میخوای رو از سایت موبیلستان بگیر خیلی راحت تره و مشکلی نداره .
برناه رو داونلود که کردی گوشیت رو با کابل وصل کن به کامپیوتر .
بعد notifications رو بکش پایین و اتصال یو اس بی رو ok کن که میشه mount usb و memory card access رو انتخاب کن . بعد مموری گوشیت بصورت یک پنجره جدید روی صفحه کامپوتر نمایان میشه و میتونی هر چیزی میخوای توش بریزی یا برداری و یا فولدر جدید بسازی و ....
حالا اون برنامه ای که قبلا" از اینترنت دان کردی رو تو مموری کپی میکنی . و بعد که کابل رو جدا کردی برو تو گوشیت به همون آدرس و روش کلیک کن و شروع به نصب میشه /
چقدر حرف زدم :31: فکم خسته شد

---------- Post added at 09:39 PM ---------- Previous post was at 09:36 PM ----------

یعنی gps اش مث نوکیا نیست که مستقیم به ماهواره وصل بشه و اینترنت نخواد؟

+نقشه های ایران براش هست؟
شاید باشه من ندونم .
اما با برنامه ماوریک میتونین نقشه ها رو آفلاین تو گوشی داشته باشین . نقشه همه شهرها هم براش هست . اما همین برنامه بیگ پلانت که من نصب کریدم خیلی عالیه و خودش نقشه ها رو ضخره کرده و الان تو حالت آفلاین و بدون جی پی اس هم دارم استفاده میکنم.

---------- Post added at 09:43 PM ---------- Previous post was at 09:39 PM ----------

سلام فایر جان...
اگه دیفای فروشی داشتی پخ کن برام
مرسی

با مرام جان و همه دوستان گل فعلا" موجودی دیفای تمام شده و هنوز بار جدید نرسیده / شرمنده چندتا از دوستان اینجا هم شدم . قول دادن که تا قبل از عید و بعد از چهارشنبه سوری بار جدید برسه . به محض اینکه برسه همینجا اعلام میکنم .
به خدا داداش خودم و یکی از دوستام هم هر روز دارن سراغ میگیرن که این بار کی میرسه :13:

ehsan_update
10-03-2011, 21:09
میگم دوستان دیفای شما هم فیلم های HD رو نمیتونه درست پخش کنه؟ مال من موقع پخش HD لگ داره و صداش جلوتر از تصویره. اگه میشه شما هم امتحان کنید ببینید چطوره؟:40:

*IN*
10-03-2011, 22:56
میگم دوستان دیفای شما هم فیلم های HD رو نمیتونه درست پخش کنه؟ مال من موقع پخش HD لگ داره و صداش جلوتر از تصویره. اگه میشه شما هم امتحان کنید ببینید چطوره؟:40:

نه با آندروید 2.1 نمیتونه درست پخش کنه ولی اگه به 2.2 ارتقا بدی روون پخش میکنه...
یه خبر خوب،مثل اینکه یکی از این رام نویسای معروف داره جینجربرد رو برای دیفای اماده میکنه...

ehsan_update
11-03-2011, 02:17
یه خبر خوب،مثل اینکه یکی از این رام نویسای معروف داره جینجربرد رو برای دیفای اماده میکنه...
لطفا منبع خبرتون رو بگید. اگه اینطور باشه خیلی خفن تر میشه دیفای جون!:8::40:

*IN*
11-03-2011, 11:42
لطفا منبع خبرتون رو بگید. اگه اینطور باشه خیلی خفن تر میشه دیفای جون!:8::40:

2.3 for defy on the way
forum.xda-developers.com/showthread.php?t=909264

*ویرایش*
الان که تاپیکش رو خوندم مثل اینکه این 2.3 همون 2.2ه با یه تم 2.3

ehsan_update
11-03-2011, 13:02
میگم مقدار رم گوشی رو 512 ذکر کردن ولی تو برنامه advanced task killer بیشتر از 230(Available memory) نشون نمیده! مال شمام اینطوره؟

ipejh
11-03-2011, 16:50
نکنه گوشیت فارسی سازی شده خودت خبر نداری !! :31:
یعنی سایتها فارسی رو هم نشون میده ؟

برنامه هایی که میخوای رو از سایت موبیلستان بگیر خیلی راحت تره و مشکلی نداره .
برناه رو داونلود که کردی گوشیت رو با کابل وصل کن به کامپیوتر .
بعد notifications رو بکش پایین و اتصال یو اس بی رو ok کن که میشه mount usb و memory card access رو انتخاب کن . بعد مموری گوشیت بصورت یک پنجره جدید روی صفحه کامپوتر نمایان میشه و میتونی هر چیزی میخوای توش بریزی یا برداری و یا فولدر جدید بسازی و ....
حالا اون برنامه ای که قبلا" از اینترنت دان کردی رو تو مموری کپی میکنی . و بعد که کابل رو جدا کردی برو تو گوشیت به همون آدرس و روش کلیک کن و شروع به نصب میشه /
چقدر حرف زدم :31: فکم خسته شد

---------- Post added at 09:39 PM ---------- Previous post was at 09:36 PM ----------

شاید باشه من ندونم .
اما با برنامه ماوریک میتونین نقشه ها رو آفلاین تو گوشی داشته باشین . نقشه همه شهرها هم براش هست . اما همین برنامه بیگ پلانت که من نصب کریدم خیلی عالیه و خودش نقشه ها رو ضخره کرده و الان تو حالت آفلاین و بدون جی پی اس هم دارم استفاده میکنم.

---------- Post added at 09:43 PM ---------- Previous post was at 09:39 PM ----------

با مرام جان و همه دوستان گل فعلا" موجودی دیفای تمام شده و هنوز بار جدید نرسیده / شرمنده چندتا از دوستان اینجا هم شدم . قول دادن که تا قبل از عید و بعد از چهارشنبه سوری بار جدید برسه . به محض اینکه برسه همینجا اعلام میکنم .
به خدا داداش خودم و یکی از دوستام هم هر روز دارن سراغ میگیرن که این بار کی میرسه :13:
از راهنمایی کاملت ممنونم!ولی اینکه تقریبا همون روش نصب برنامه تو گوشی های سیمبیان هست!پس اون قضیه apkو sdk این جور چیزا چی؟هنوز نتونستم تو صفحات فارسی برم!تو سرچ گوگل گیر میکنه!ولی اون روز یه ایمیل فارسی واسم اومد که درست نشون داد!تو ستینگ گوشیام زبان عربی رو داره!میزنی گوشی عربی میشه!ولی تو اس ام اس ها حروف گ چ و...درست نشون میده!اگه فارسی سازی شده یعنی روت شده؟از کجا باید فهمید؟
من یه مشکل بزرگم دارم که دوربین همه چیو وارونه نشون میده و وارونه ثبت میکنه,هم عکس هم فیلم!امکان داره مادرزادی باشه؟اخه از روز اول همین توری بوده!
پیشکسوتان محترم لطفا مارم راه بندازید!دعا گو میشیما!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ssass
11-03-2011, 22:04
سلام به همه
میخوام انشاالله تو این هفته برا خرید دیفای بیام تهران
خواهشن لطف کنید کمترین قیمتی رو که میشه دیفای رو بدون گارانتی خرید بگید.
اگه هم خدتون از جاییی گرفتین آدرسش رو بنویسید که ما الاف نشیم.
دم همتون گرم.

fire159
12-03-2011, 09:54
از راهنمایی کاملت ممنونم!ولی اینکه تقریبا همون روش نصب برنامه تو گوشی های سیمبیان هست!پس اون قضیه apkو sdk این جور چیزا چی؟هنوز نتونستم تو صفحات فارسی برم!تو سرچ گوگل گیر میکنه!ولی اون روز یه ایمیل فارسی واسم اومد که درست نشون داد!تو ستینگ گوشیام زبان عربی رو داره!میزنی گوشی عربی میشه!ولی تو اس ام اس ها حروف گ چ و...درست نشون میده!اگه فارسی سازی شده یعنی روت شده؟از کجا باید فهمید؟
من یه مشکل بزرگم دارم که دوربین همه چیو وارونه نشون میده و وارونه ثبت میکنه,هم عکس هم فیلم!امکان داره مادرزادی باشه؟اخه از روز اول همین توری بوده!
پیشکسوتان محترم لطفا مارم راه بندازید!دعا گو میشیما!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

داداش شما ظاهرا" خیلی خوش شانس هستی :10:
چون گوشیتون سفارش امارات و کشورهای عربی هست و به همیت دلیل تو لیست زبانهای گوشیت زبان عربی هم داری .
برو حالشو ببر احتیاج به فارسی سازی هم نداری چون همین کارت رو راه میندازه . غیر از همون حروف گ چ پ ژ که زیاد هم دردسر ساز نیست .

دوربینش هم چون سفارش عربها هست برعکس هست چون اونها همه چیزشون برعکسه :31:

من تست نکردم . اما بازی های hd رو نصب کردم هیچ مشکلی نداشته .

*IN*
12-03-2011, 14:03
سلام به همه
میخوام انشاالله تو این هفته برا خرید دیفای بیام تهران
خواهشن لطف کنید کمترین قیمتی رو که میشه دیفای رو بدون گارانتی خرید بگید.
اگه هم خدتون از جاییی گرفتین آدرسش رو بنویسید که ما الاف نشیم.
دم همتون گرم.

اگه هنوز نگرفتی صبر کن بعد از تعطیلات عید چون الان قیمتا خیلی بالا رفته...
از این خبر ندارم ولی مایلستون 2 تا دو هفته پیش 500 تومن بود الان زیر 600 گیر نمیاد...

beckham7
12-03-2011, 14:58
دوربینش هم چون سفارش عربها هست برعکس هست چون اونها همه چیزشون برعکسه :31:
:39:
دمت گرم زدی تو خال!
ما که کلا بیخیال روت و فارسی سازی شدیم حالا رام رسمی 2.2 بیاد فارسی یا عربی داره؟

fire159
12-03-2011, 18:29
اگه هنوز نگرفتی صبر کن بعد از تعطیلات عید چون الان قیمتا خیلی بالا رفته...
از این خبر ندارم ولی مایلستون 2 تا دو هفته پیش 500 تومن بود الان زیر 600 گیر نمیاد...

سلام خوبی
گوشیت ok شد بالاخره ؟

برای ارسال بلوتوث باید فایلی که میخوای بفرستی رو انتخاب کنی و share کنی . البته با گوشی طرف مقابل از نظر امنیتی هم یک کد میخواد تا با هم مچ بشن و بتونی بلوتوٍ بدی و بفرستی

برنامه advanced task killer رو هم دانلود کن و نصبش کن خودش و تنظیمش کن که هر 20 دقیقه برنامه های اضافی رو ببنده که شارژ باطریت حروم نشه

---------- Post added at 07:29 PM ---------- Previous post was at 07:26 PM ----------

:39:
دمت گرم زدی تو خال!
ما که کلا بیخیال روت و فارسی سازی شدیم حالا رام رسمی 2.2 بیاد فارسی یا عربی داره؟

اونو شوخی کردم :20: فعلا" که عربها دارن نشون میدن کارشون درسته و پدر هر چی دیکتاتور دارن در میارن :21:

رام رسمی هم ایشالا میاد آپدیت یکنیم بعد فارسی سازی /

*IN*
12-03-2011, 19:07
سلام خوبی
گوشیت ok شد بالاخره ؟

برای ارسال بلوتوث باید فایلی که میخوای بفرستی رو انتخاب کنی و share کنی . البته با گوشی طرف مقابل از نظر امنیتی هم یک کد میخواد تا با هم مچ بشن و بتونی بلوتوٍ بدی و بفرستی

برنامه advanced task killer رو هم دانلود کن و نصبش کن خودش و تنظیمش کن که هر 20 دقیقه برنامه های اضافی رو ببنده که شارژ باطریت حروم نشه

نه،الان زنگ زدم گفت "تو بار امروزم فقط فلیپ اوت بود و فردا به احتمال 90% دفی میارم،هر وقت آوردم یدونه بهت میدم"
ممنون از راهنمایی...

ipejh
12-03-2011, 19:15
عزیزم مرسی از راهنماییات!ولی اون 4 تا حرفم درست نشون میده ها!تو ایمیلامم درست نشون میده!
ولی اون علامت بلور رو رو قاب باطری روی مارک موتو نداره!یعنی موتو بلور نداره؟
الانم اصلا این ترنتش کار نمی کنه!حتی صفحه گوگلم لود نمی کنه!مینونه اشکال از خط ها باشه؟
از شوخی گذشته دوربینو چکار کنم؟با فیتکو تماس بگیرم؟راستی این نرم افزار آب و هوا چجوری کار میکنه؟

ehsan_update
12-03-2011, 22:51
میگم مقدار رم گوشی رو 512 ذکر کردن ولی تو برنامه advanced task killer بیشتر از 230(Available memory) نشون نمیده! مال شمام اینطوره؟
دوستان کسی نمیدونه موضوع چیه؟ :20:

sadeghbb
12-03-2011, 23:02
دوستان کسی جای مطمئنی رو برای خرید دیفای سراغ داره به همین قیمت دوستان 420 -30!؟؟

ba maram
12-03-2011, 23:31
کسی اگه تو قیمتای 430 -420 سراغ داره به منم بگه...

aghamili
12-03-2011, 23:38
من دیفای رو ازشیراز 410 خریدم 420-30 گرووووووونه

shahrad
13-03-2011, 00:12
يكي از ايراد هاي گوشي اينه كه آلارمش فقط وقتي روشنه كار ميكنه
منم از همه جا بي خبر آلارم رو تنظيم كردم و گوشي رو خاموش و خواب موندن و ...

fire159
13-03-2011, 10:22
عزیزم مرسی از راهنماییات!ولی اون 4 تا حرفم درست نشون میده ها!تو ایمیلامم درست نشون میده!
ولی اون علامت بلور رو رو قاب باطری روی مارک موتو نداره!یعنی موتو بلور نداره؟
الانم اصلا این ترنتش کار نمی کنه!حتی صفحه گوگلم لود نمی کنه!مینونه اشکال از خط ها باشه؟
از شوخی گذشته دوربینو چکار کنم؟با فیتکو تماس بگیرم؟راستی این نرم افزار آب و هوا چجوری کار میکنه؟

برای دوربین به همون فیتکو نشون بده . موتوبلور هم توی application -running service ببین داره . از محیط دسکتاپ هم پیداست که موتوبلور داره یا نه . رو قاب باطری من هم آرم موتوبلور نداره .
برای اینترنت از چی استفاده میکنی / ایرانسل هستی یا همراه اول ؟؟

میتونی یه مرورگر دلفین یا اپرا هم نصب کنی شاید بهتر باشه .

برای آب وهوا هم باید به اینترنت وصل بشی و اسم شهری که هستی رو واردش کنی بعد خودش اتوماتیک تنظیم میشه . و دمای ههوا اون لحظه و ماکزیمم مینیمم رو نشون میده تا 4 روز بعدی رو هم پیش بینی میکنه مثل هلو :31: من از وایرلس استفاده میکنم اما با gprs ایرانسل هم کانکت شدم سرعت خوب بود . فقط گرونه و نمیصرفه

دوستان کسی نمیدونه موضوع چیه؟ :20:
احسان اون ربطی به مقدار رم گوشی نداره . نشون میده که چقدر از رم گوشی داره استفاده میشه . تو برنامه های سنگین بیشتر میشه . الان از من رو 58 هست

ipejh
13-03-2011, 11:29
مرسي عزيز!موضوع اينه كه توي ديتا منيجر نشون ميده كه اطلاعات ردو بدل شده!و يوتيوبم load ميشه!ولي browser كار نمي كنه!هيچ سايتيا لود نميكنه!اولا ميكرد ولي الان نه!راستي چجوري ميشه يوتيوب رو غير فعال كرد؟خيلي gprs سرعت داره!!!!اونم ميگيره!راستي بسته هاي gprs ايرانسل كه خيلي مقرون به صرفه هستش!
اكانت وايرلس رو تو هر شهري نميشه استفاده كرد،آخه من 4 روز به 4روز شهرم عوض ميشه بخاطر كارم!ميتونم از واير لس استفاده كنم؟
توي running service الويش data manager نوشته process:com,motorola.blur.datamanager.app!يعني داره يا نه؟
اوووووووووووووووووووووووو وه!اون همه برنامه اونجا چيه؟يعني همه فعالن؟بعضيارا نوشته touch to stop بزنم استاپ بشن؟

fire159
13-03-2011, 11:44
مرسي عزيز!موضوع اينه كه توي ديتا منيجر نشون ميده كه اطلاعات ردو بدل شده!و يوتيوبم load ميشه!ولي browser كار نمي كنه!هيچ سايتيا لود نميكنه!اولا ميكرد ولي الان نه!راستي چجوري ميشه يوتيوب رو غير فعال كرد؟خيلي gprs سرعت داره!!!!اونم ميگيره!راستي بسته هاي gprs ايرانسل كه خيلي مقرون به صرفه هستش!

توي running service الويش data manager نوشته process:com,motorola.blur.datamanager.app!يعني داره يا نه؟
اوووووووووووووووووووووووو وه!اون همه برنامه اونجا چيه؟يعني همه فعالن؟بعضيارا نوشته touch to stop بزنم استاپ بشن؟
یه بروزر نصب کن ببین چطور میشه
اون برنامه ها رو هم همه رو استاپ نکنی . خراب کاری نکنی . بعضیهاش که برنامه های نصبی هست رو میتونی استاپ کنی .

من کلا" چی بشه که با گوشی برم تو اینترنت . اما با gprs رفتم سرعتش خوب بود .

اكانت وايرلس رو تو هر شهري نميشه استفاده كرد،آخه من 4 روز به 4روز شهرم عوض ميشه بخاطر كارم!ميتونم از واير لس استفاده كنم؟
این قسمت رو نفهمیدم منظورت چیه ؟

ipejh
13-03-2011, 12:57
منظورم اينه كه يه اكانت وايرلس فقط تو اون شهر جواب ميده ديگه نه؟مگه از اين ISP ها نمگيرن اشتراك اين اكانتو؟همون ADSL و اين چيزاست ديگه؟با يه مودم وايرلس و اشتراك ماهانه!
من 50%واسه اينترنتش گرفتم!بهترين روش نصب برنامه چيه؟ميخوام يه Opera mini نصب كنم.با يه task killer!روش از كار انداختن يوتيوبا نمي دونيد؟ميتونم مستقيم از سايت خود اپرا دانلود كنم؟آخه من با گوشي نوكيا x6 اينجوري نصب كردم!

gamekhor2007
13-03-2011, 15:12
باطری چقدر دوام میاره؟

five star
13-03-2011, 15:17
سلام به همه دوستان .

چند تا سوال داشتم از دوستانی که این گوشی رو دارن ممنون می شم جواب بدید :

1 - آیا نسخه 2.2 رسمی آندروید برای این گوشی اومده ؟ رام های 2.2 که اومده کیفیتش چطوره ؟

2- از نظر ساپورت فارسی چطوره ؟

3- توی بررسی تخصصی این گوشی نوشته حافظه محدود برای نرم افزار . می خواستم ببینم این مورد اذیت نمی کنه . ( البته اگه 2.2 براش اومده باشه که حله ) .

4- گارانتی اصلی موتورالا چیه ؟

پیشاپیش ممنون که جواب می دید .

ipejh
13-03-2011, 15:54
باطري من حداكثر 2 روز!شايد task killer نصب كنم بهتر بشه!فارسيم ساپورت ميكنه!گارانتي فيتكو هم هستش!و فكر كنم همون فيتكو گارانتي اصليش باشه!ولي شايد پيدا نشه.آخه يارو مي گفت خود شركت(فيتكو) فقط 3 تا آورده بود!نسخه 2.2 هم انشا اله مياد!

gamekhor2007
13-03-2011, 16:22
باطري من حداكثر 2 روز!شايد task killer نصب كنم بهتر بشه!فارسيم ساپورت ميكنه!گارانتي فيتكو هم هستش!و فكر كنم همون فيتكو گارانتي اصليش باشه!ولي شايد پيدا نشه.آخه يارو مي گفت خود شركت(فيتكو) فقط 3 تا آورده بود!نسخه 2.2 هم انشا اله مياد!

منظورتون از ثاپورت فارسی چیه؟اینکه خودش از اول فارسی ثاپورت میکنه یا با برنامه و.... درست کردید فارسی رو

unknown47
13-03-2011, 17:20
سلام. واقعا ببخشید واسه ریویو.....(به خاط یه سری مشکلات مربوط به خط تلفن یه مدتی بود که نمیشد بیام توی سایت! ایشاالله امشب ریویو رو توی قسمت نقدوبررسی میزارم........) یه سوالی که دارم اینه که چجوری میشه با گوشی به اینترنت وارلس خونه وصل شد؟ گوشی باید روت بشه؟
ممنون از شما..........