ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Defy | گوشي مقاوم موتورلا با دوربين 5 مگاپيكسلي و صفحه نمايش 3.7 اينچي

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13

ehsan_update
17-07-2011, 23:34
آقایون چرا کسی منو روشن نمیکنه؟ یه وقتی بذارین این مشکل من رو یه بررسی کنین لطفا آخه بدجوری رو مخه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخه این بقیه 800 مگابایت حافظه داخلی کجاست؟
منم چند ماهه برام جای سواله! ولی به نظرم احتمال داره فایلهای سیستمی آندروید بعد از نصب روی گوشی expandبشن و جای بیشتری موقع اجرای سیستم عامل بگیرن و ما نتونیم ازش استفاده کنیم.
اگه وقت شد توی XDA یه تاپیک با این موضوع باز میکنم ببینیم خارجی ها نظرشون چیه

Doctor6543
17-07-2011, 23:52
سلام من هركاري كردم گوشيم فارسي نشد بايد كجا برم الديني كنم

mad-defy
18-07-2011, 07:06
از این که اکسپند میشن که شکی نیست احسان جان ولی 350 مگ زیپ رو اکسپند فرض کنی در بدترین شرایط بیشتر از 500-600 که نمیشه! همونطوری که بکاپ رامی که قراره اکسپند بشه توی گوشی، میشه 400-500 مگ!!!!
به هر حال دم شما گرم اگه این کار رو بکنی و ما رو هم روشن کنی. ممنون

dimoqwe
18-07-2011, 11:28
آخه این بقیه 800 مگابایت حافظه داخلی کجاست؟

منم روز اول كه گوشي رو گرفتم اينجا يك پست زدم كه فقط 1.2 گيگ خالي دارم، بعد گفتيد حتما اندرويد با مخالفات دارم. ولي حالا كه دوباره مطرح شد بگم كه وقتي خريدم تقريبا هيچ نرم افزار خاصي روي گوشي نبود. حتما 2.2 وقتي نصب ميشه اينقدر فضا ميگيره (مثل ايكس پي كه يك سي دي هست اما نصب كه ميشه 1.5 گيگ ميشه) . با 2.1 وضعيت حافظه چطوري بود؟
وقتي هم با USB به كامپيوتر وصل ميكني اصلا اون مقداري كه اندرويد ريخته شده رو جزء حافظه حساب نميكنه و ميگه 1.2 كل حافظه داخلي و مثلا 1 گيگ هم خالي.

ehsan_update
18-07-2011, 12:36
از این که اکسپند میشن که شکی نیست احسان جان ولی 350 مگ زیپ رو اکسپند فرض کنی در بدترین شرایط بیشتر از 500-600 که نمیشه! همونطوری که بکاپ رامی که قراره اکسپند بشه توی گوشی، میشه 400-500 مگ!!!!
به هر حال دم شما گرم اگه این کار رو بکنی و ما رو هم روشن کنی. ممنون
الان یه تاپیک جدید تو سایت xda-developers باز کردم ببینیم جوابمون رو میدن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

NIMA.GNI
18-07-2011, 13:19
سلام دوستان
چندتا سوال
قیمت گوشی؟
مزایایی که بقیه گوشی ها با این قیمت ندارن؟
معایبی که این گوشی داره؟
باتری چند ساعت دووم میاره تو استفاده ی تمام وقت؟
آیا ورژن آندروید به 2.2 یا 2.3 هم اپدیت میشه؟
فارسی رو ساپورت می کنه؟
ببخشد سوالا زیاد شد می دونم اگه می گشتم حتما جوابمو می گرفتم اما خوب ماشاا... ماشاا... این تاپیک خیلی شلوغه معلومه گوشی پرطرفداریه مجذوب شدم ببینم چیه

mbioni66
18-07-2011, 13:40
سلام دادا،وارد بازار ایرانم شده.

dimoqwe
18-07-2011, 14:11
سلام دوستان
چندتا سوال
قیمت گوشی؟
معایبی که این گوشی داره؟
فارسی رو ساپورت می کنه؟
ببخشد سوالا زیاد شد می دونم اگه می گشتم حتما جوابمو می گرفتم اما خوب ماشاا... ماشاا... این تاپیک خیلی شلوغه معلومه گوشی پرطرفداریه مجذوب شدم ببینم چیه

390
ساخت مقاوم مثل صفحه ضد خش و ضد آب بودن و جنس بدنه خوب و اجراي بازيهاي اچ دي، تعويض رام آسان
تو اين رنج قيمت (بطور نسبي) حافظه داخلي خوب 2 گيگ، گرافيك خوب، صفحه نمايش 3.7 و رزولشن خوب
البته به نسبت سامسونگ ساپورت رسمي كمتر، براي فارسي كردن احتياج به دستكاري داره
باتري بستگي داره به استفاده شما
به 2.2 رسمي و 2.3 غير رسمي بله (البته يك 2.3 براي انگلستان هم اومده)

mad-defy
18-07-2011, 15:54
سلام دوستان
چندتا سوال
قیمت گوشی؟
معایبی که این گوشی داره؟
فارسی رو ساپورت می کنه؟

چه باحاله عکس پروفایلت. مثل یه آشنای قدیمیه که اومده بود و تبلیغ گوشی میکرد واسه آوردن از افغانستان و دیفای رو میخواست بده 130 و ace رو بده 70 و اینا... البته شبیه ها نه اینکه اون باشه که کلا کامنتش پاک شد :21:

* 387
* حافظه داخلی بالا + cpu 800 + مقاوم بودنش + ریزولوشن 480*854
* تو استفاده تمام وقت اگه منظورت با روشنایی 100% باشه:
وبگردی با وای فای = بالای 5 ساعت
رادیو اینترنتی = بالای 4 ساعت
بازی مثلا آسفالت بالای 3.5 ساعت
استندبای = بالای 6 روز
بقیه هم که dimoqwe عزیز گفتن. کاملتر بخوای باید از سرچ تاپیک استفاده کنی

منم روز اول كه گوشي رو گرفتم اينجا يك پست زدم كه فقط 1.2 گيگ خالي دارم، بعد گفتيد حتما اندرويد با مخالفات دارم. ولي حالا كه دوباره مطرح شد بگم كه وقتي خريدم تقريبا هيچ نرم افزار خاصي روي گوشي نبود. حتما 2.2 وقتي نصب ميشه اينقدر فضا ميگيره

حق با شماست. اون موقع توجه نکرده بودم. من یه بار دیگه فلش زدم به 2.3.4 ایندفعه روی 2.2 که بود امتحان کردم فضای آزاد 1.2 بود و وقتی اومدم روی 2.3.4 باز نگاه کردم فضای آزاد شده بود 1.24 البته گوگل رو نصب نکردم.. با این حساب که 2.3.4 روی 2.2 نصب میشه و بیس رام 2.3.4 همون 2.2 هست و میتونین حتی از بیس باند 2.2 استفاده کنین اگر مشکل آنت دهی داشتین با 2.3.4 یعنی 2.2 کلا زیر این رام باقی میمونه و از گوشی پاک نمیشه... :19:
کلا درک نمیکنم... باز هم عذر میخوام اگه اون موقع گفتم با مخلفات آخه بکاپ 2.1 اولیه من شده بود 390 مگابایت:11:

الان یه تاپیک جدید تو سایت xda-developers باز کردم ببینیم جوابمون رو میدن

دم شما گرم احسان جان. لایک که نمیتونم بکنم اونجا پس از همینجا کلی لایک :10:
عجب عکسی هم گذاشتی پای سوال :8:

vafa1353
18-07-2011, 17:01
چه باحاله عکس پروفایلت. مثل یه آشنای قدیمیه که اومده بود و تبلیغ گوشی میکرد واسه آوردن از افغانستان و دیفای رو میخواست بده 130 و ace رو بده 70 و اینا... البته شبیه ها نه اینکه اون باشه که کلا کامنتش پاک شد :21:
:8:

بابا تو ديگه كي هستي خيلي هواست جمعه...:16::thumbsup:

NIMA.GNI
18-07-2011, 17:25
[QUOTE=mad-defy;6274499]چه باحاله عکس پروفایلت. مثل یه آشنای قدیمیه که اومده بود و تبلیغ گوشی میکرد واسه آوردن از افغانستان و دیفای رو میخواست بده 130 و ace رو بده 70 و اینا... البته شبیه ها نه اینکه اون باشه که کلا کامنتش پاک شد :21:

تبلیغاتی بود پاک شد دیگه اقا من سر حرفم هستم منتها دیگه اونش با خودتونه گوشی قاچاقه و هزارتا دوزو کلک

ehsan_update
18-07-2011, 18:55
[QUOTE=mad-defy;6274499]چه باحاله عکس پروفایلت. مثل یه آشنای قدیمیه که اومده بود و تبلیغ گوشی میکرد واسه آوردن از افغانستان و دیفای رو میخواست بده 130 و ace رو بده 70 و اینا... البته شبیه ها نه اینکه اون باشه که کلا کامنتش پاک شد :21:

تبلیغاتی بود پاک شد دیگه اقا من سر حرفم هستم منتها دیگه اونش با خودتونه گوشی قاچاقه و هزارتا دوزو کلک
دادا تو که میخوای دیفای رو 130 بگیری دیگه این سوالات چیه!؟ :21: فکر کن گوشی رو پیدا کردی با این قیمت، چون دیفای ارزشش خیلی بیشتر از ایناست، در کل به نظرم تو رنج 130 تومن( :31: ) تا 400 تومن دیفای بی رقیبه! :46: شک نکن:10:

BOROAMOO
18-07-2011, 22:37
فکر کنم ram+rom دو گیگ هست

Doctor6543
18-07-2011, 23:46
كسي نمخواد كمك كنه گوشي من فارسي نميشه
إز كجا بفهمم انز كوشيم چه رنگيه مگر چنتا رنگ وجود داره زردم هست 

Doctor6543
18-07-2011, 23:53
ميخوام گوشيمو ابديت ٢٠٣٠٥ كسي سراغ داره يا بايد برم علاادين يا بازار موبايل

mad-defy
19-07-2011, 00:04
فکر کنم ram+rom دو گیگ هست

ram دیفای که 512 هست. ما راجع به مموری اینترنال گوشی بحث داریم
2 GB storage
512 MB RAM

fire159
19-07-2011, 08:30
[ ]
در کل به نظرم تو رنج 130 تومن( [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) تا 400 تومن دیفای بی رقیبه! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شک نکن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در رنج 130 تا 450 بی رغیبه :31: :46:

[ ;6274499]

آقا این عکس آواتارت خیلی باهاله روز اول کلی نگاش میکردم و میخندیدم . ایول [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا جدی میتونی گوشی آتریکس رو هم بیاری . آتریکس بیاری من خریدارم

pour-homme
19-07-2011, 11:52
من چند بار این سوال را تو این انجمن پرسیدم ولی کسی جواب نداد 2.3 رسمی برای این گوشی میاد

dimoqwe
19-07-2011, 15:15
من چند بار این سوال را تو این انجمن پرسیدم ولی کسی جواب نداد 2.3 رسمی برای این گوشی میاد

انگار رام 2.3 رسمي براي انگليس اومده و لنز سبز را هم پشتيباني نميكنه ولي تو سايت موتورولا نديدم

vafa1353
19-07-2011, 16:54
كسي نمخواد كمك كنه گوشي من فارسي نميشه
إز كجا بفهمم انز كوشيم چه رنگيه مگر چنتا رنگ وجود داره زردم هست 
مشكل شما اينه كه خيلي برات سخته تاپيك رو بخوني ... بابا يه 10 صفحه از آخر تاپيك رو بخون تا سوال تكراري نشه....معمولا دوستان به سوالات تكراري جواب نميدن پس پستهاي مكرر لازم نيست...
اين رام 2.2.2 رسمي رو كه لينك ميدم فلش كن

Doctor6543
19-07-2011, 16:56
لطفا بكيد اگر گوشيم فارسي نميشه من تحملشو دارم
برم بفروشم گلگسي ٢ بخرم

Doctor6543
19-07-2011, 16:59
چرا عزيز جون ٢٠٣٠٤ نكنم مگر نمشه
يا كوشي اينكاره نيست

ipejh
19-07-2011, 18:24
ممنون فایر جان,میشه یکم در مورد روش کار واسه ما تازه کارا توضیح بدی چجوری با این روش آپدیت میشه؟دیگه نیازی به دانلود و نصب motoroli software updater نیست؟آخه نصبش خیلی سخته,نمیدونم نت فریم و اینجور چیزا میخواد!دو ستان کار مارم راه بندازید خداییش!میخوام به 2.2 رسمی آپ کنم!2.1 امارات ام!

ipejh
19-07-2011, 18:30
من دقیق نفهمیدم شما چطور میخواستی گوشیت رو به 2.2.2 آپدیت کنی !؟ آپدیت کردن که خیلی راحته .
برنامه آپداتر دیگه چیه ؟

شما اگر یو اس بی درایور موتورولا رو نصب کرده باشی به راحتی میتونی با برنامه rsd lite رام جدید رسمی 2.2 رو فلش بزنی . ربطی هم به روت یا آنروت بودن نداره .
ممنون فایر جان,میشه یکم در مورد روش کار واسه ما تازه کارا توضیح بدی چجوری با این روش آپدیت میشه؟دیگه نیازی به دانلود و نصب motoroli software updater نیست؟آخه نصبش خیلی سخته,نمیدونم نت فریم و اینجور چیزا میخواد!دو ستان کار مارم راه بندازید خداییش!میخوام به 2.2 رسمی آپ کنم!2.1 امارات ام.

ipejh
19-07-2011, 18:54
دوستان الان رام 2.2 امارات رو فلش زدم و روتش کردم و الان فارسی رو کامل ساپورت میکنه گوشیم/
نکته قابل توجه اینه که وقتی میخواین از 2.1 برین به 2.2 لازم نیست wipe data/cache انجام بدین و بیخودی اطلاعات گوشیتون بپره!
الان من همه sms ها و تنظیمات و برنامه هایی که قبلا داشتم رو دارم فقط سیستم عامل شد 2.2.2
مرسی از همه به خاطر راهنمایی هاتون. :11:
الان منتظر نسخه بعدی سیانوژن هستم ...
سلام احسان خان!منم مهدی,آقا مگه اینکه شما به داد ما برسید!به نظرت منم به 2.2 آپ کنم ؟در کل کارایی گوشی بهتر میشه یا بدتر؟مگه نه اینکه نسخه جدید تر باید از قبلی بهتر باشه؟پس چرا هنگ میکنه؟2.1 که اصلا هنگ براش انگار تعریف نشده!حتی تو چند برنامه سنگین.مصرف باطری بهترمیشه یا بدتر؟مثل 2.1 اصلی چیز درست درمونی هست یا نه؟من فقط به خاطر مشکل دوربینم میخوام آپدیت کنم!در جریان که بودی؟همه چیو سروته نشون میداد.اکه پیشنهاد میکنی یه روش مطمئن و ساده هم بگیوو.با موتو آپدیتر میشه یا نه؟مرسی که به این همه سوال جواب میدیو!ای جواب دهندهیو!:46::11:

mad-defy
19-07-2011, 21:00
سلام احسان خان!منم مهدی,آقا مگه اینکه شما به داد ما برسید!به نظرت منم به 2.2 آپ کنم ؟در کل کارایی گوشی بهتر میشه یا بدتر؟مگه نه اینکه نسخه جدید تر باید از قبلی بهتر باشه؟پس چرا هنگ میکنه؟2.1 که اصلا هنگ براش انگار تعریف نشده!حتی تو چند برنامه سنگین.مصرف باطری بهترمیشه یا بدتر؟مثل 2.1 اصلی چیز درست درمونی هست یا نه؟من فقط به خاطر مشکل دوربینم میخوام آپدیت کنم!در جریان که بودی؟همه چیو سروته نشون میداد.اکه پیشنهاد میکنی یه روش مطمئن و ساده هم بگیوو.با موتو آپدیتر میشه یا نه؟مرسی که به این همه سوال جواب میدیو!ای جواب دهندهیو!:46::11:

با اجازه آقا احسان. یکم زودتر جواب دوستتون رو تا جایی که میدونم میدم تا شما برسی
اگه بخواین به 2.2 رسمی آپ کنین باید فارسی رو هم انجام بدین چون فارسی رو خوب ساپورت نمیکنه. یعنی توی وبگردی وارونه و جدا جدا نشون میده حروف رو ولی کل حروف رو میاره و ی رو هم مربعی نشون نمیده ولی میگم ج د ا ج د ا هست حروف. پس بهتره 2.2 عربی رو فلش بزنی. اگر نمیخوای بری به 2.3.4 و روی همون 2.2 عربی بمونی از این صفحه که هادی زحمت کشیده تا مرحله 4 رو انجام میدی و با روت کردن کار رو تموم میکنی

من که فکر میکنم 2.2 رسمی (غیر از این عربی اونی که بچه ها آدرس دادن من باهاش کار کردم 2 هفته) بیشتر از این 2.1 که داری باطری میخوره. البته نه اونقدر که اذیت کنه ولی کلا مزایاش بیشتر از این عیب کوچیکش هست.

با موتو آپدیتر بهتره نری تو کارش آخه قطعی برق و اینترنت ممکنه اذیتت کنه. حداقل 4-5 ساعت طول میکشه با اون! حالا فک کن تو این مدت اینترنت بپره برق بره چه میدونم حوصله سر بره.. همون sbf فلش بزنی راحت تر هستی :11:

dimoqwe
19-07-2011, 21:21
این 2.2 عربی هم که زحمت لینکشو کشیدن رسمیه دیگه!
mad-defy عزیز منظورتون از رسمی حتما 2.2 با برنامه آپدیت کردن گوشیه؛ درسته؟

vafa1353
19-07-2011, 21:41
این 2.2 عربی هم که زحمت لینکشو کشیدن رسمیه دیگه!
mad-defy عزیز منظورتون از رسمی حتما 2.2 با برنامه آپدیت کردن گوشیه؛ درسته؟

لينكي كه براتون گذاشتم رسميه و فارسي رو ساپورت ميكنه و بايد فلش كنيد...

مراحل نصب رام جدید! (مثلا عربی 2.2.2)

1- گوشی را با برنامه معروف سوپر وان کلیلک که بر روی کامپیوتر نصب کرده اید روت کنید.
نکته: (آموزش این برنامه به وفور قابل دریافت است)
2- توصیه می شود با کمک منوهای گوشی هنگام بالا آمدن از سیستم عامل موجود فعلی نصب شده بر روی گوشی خود (همان رام) بکاپ بگیرید.
نکته: (سیستم عامل نصب شده بر روی گوشی بهمراه تنظیمات و درایورهای قطعات سخت افزاری گوشی همان رام است. همان ایمیج ویندوز خودمان! است. )
نکته: (این توصیه برای این است که اگر دوست داشتید بتوانید به همین جایی که الان هستید برگردید)
3- فایل رام دلخواه خود را دانلود کنید.
نکته: (فرمت این فایل بعد از آنزیپ باید اس بی اف. باشد)
4- برنامه آر اس دی لایت را روی کامپیوتر نصب کنید.
5- گوشی را در حالت صفحه بوت بیاورید. (با دکمه های پاور و ولوم بالا) سپس یو اس بی را متصل کنید.
6- فایل رام مرحله دانلود شده را در فولدر نصب برنامه آر اس دی لایت کپی کنید.
7- استارت را بزنید.
8- بعذ از مدتی و انجام نصب رام ، گوشی بطور خودکار بوت شده و بالا میاید.

ehsan_update
19-07-2011, 23:12
سلام مهدی جان، به نظرم ضرر نمی کنی اگه به 2.2.2 آپدیت کنی، سرعت گوشی بهتر میشه و امکانات جدیدتری به گوشی اضافه میشه، ( مثلا مثل 2.1 لازم نیست هر بار که sms میفرستی delivery report رو هم فعال کنی و یک بار برای همیشه کافیه و گالری جدید داره و ...) مشکل هنگ کردن و اینا رو نداره در مورد دوربینت هم احتمالا مشکلت حل بشه، نحوه فلش زدن گوشی رو هم چند ماه پیش جناب آرش خان(Arash0065) زحمت کشیدن آموزشش رو به طور کامل گذاشتن و من اون موقع ازش عکس گرفتم، طبق این عکس عمل کنید، خیلی ساده و بی دردسره و نیازی به موتو آپدیتر نیست

در ضمن به جای رام معرفی شده در عکس بالا این رام رو از اینترنت دانلود کنید:
JRDNEM_U3_3.4.3-36-1.1.rar
2.2.2 رسمی اماراته و نیازی به فارسی سازی و هیچ کار اضافی دیگه نداره و رام خوبیه از هر نظر، ساپورت کامل فارسی و مصرف باتری بهتری از 2.1 داره به نظرم. الان خودم دارم ازش استفاده میکنم
سوال دیگه ای داشتید در خدمتم:11:

ehsan_update
20-07-2011, 01:02
دوستان تا حالا کسی تو ایران از این آداپتور های سیم کارت واسه دیفای دیده؟ چنده قیمتش؟
با این آداپتور کوچیک دیفای 2سیم کارته میشه:5:

پ.ن:
(اینم از پست 500م، بالاخره ما هم پروفشنال شدیم! :5::31:)

fire159
20-07-2011, 08:27
ممنون فایر جان,میشه یکم در مورد روش کار واسه ما تازه کارا توضیح بدی چجوری با این روش آپدیت میشه؟دیگه نیازی به دانلود و نصب motoroli software updater نیست؟آخه نصبش خیلی سخته,نمیدونم نت فریم و اینجور چیزا میخواد!دو ستان کار مارم راه بندازید خداییش!میخوام به 2.2 رسمی آپ کنم!2.1 امارات ام.
ok
این رام رو که آرش جان زحمتش رو کشیده و بدون نیاز به فیلتر بشکن آپ کرده رو دانلود کن :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] S03C_USAJRDNFRYORTGB_P019_A010_HWp3_Service1FF.sbf .gz)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] S03C_USAJRDNFRYORTGB_P019_A010_HWp3_Service1FF.sbf .gz)

ین 2.2 رسمی امارات هست .

بعد هم rsd-lite و motorola usb driver رو نصب کن . وبعد فلش بزن خیلی راحته .

بچه ها هم که بالا توضیحاتو کامل گذاشتن .

1-رام 2.2 رو دانلود کن و بزار روی دسکتاپ کامپیوتر یا هر جای دیگه
2- موتو یو اس بی درایور رو دانلود و روی کامپیوتر نصب کن .
3- برنامه rsd-lite رو هم دانلود و روی کامپیوتر نصب کن .
4- گوشیت رو شارژ کامل کن .
5- گوشی رو ببر تو حالت بوت . گوشی رو خاموش کن و بعد با فشار همزمان ولوم بالا و پاور میره تو بوت
6-در همون حالت بوت گوشی رو با کابلش به کامپیوتر وصل کن
7- تو برنامه rsd lite رام 2.2 رو انتخاب کن و استارت رو بزن .

8- برو یک چایی بخور تا رام نصب بشه . 7-8 دقیقه ای طول میکشه .

اینجا برنامه های مورد نیازت برای نصب رام هست . پستهای آخرش جدیدترین ورژنها هستن که باید دانلود کنی :

mad-defy
20-07-2011, 12:54
یک سوال :

چطور میشه چندتا شماره از لیست شماره های دفترچه تلفن انتخاب و با هم پاک کنم ؟؟
30-40 تا شماره تکراری دارم باید تک تک پاک کنم !! برنامه ی خاصی میخواد !؟

از برنامه Contact Remover ورژن 4 آپدیت 14-10-2010 که توی 1MOBILEmarket صفحه Utilities هست استفاده کن. اگه واسه دانلود پیدا نکردی بگو یجا آپ کنم برات (البته خود مارکت رو داشته باشی کلا نیاز های نرم افزاریت برطرف میشه)

دوستان چند وقتی میشه applanet کار نمیکنه کسی برنامه جایگزین داره معرفی کنه؟[/B]

1MOBILEmarket
Bazaar
Aptoid (یکم دردسر داره)
App Center
Appoke market
IranAppsMarket
SlideMe SAM 4.1

لطفا بكيد اگر گوشيم فارسي نميشه من تحملشو دارم
برم بفروشم گلگسي ٢ بخرم

چرا عزيز جون ٢٠٣٠٤ نكنم مگر نمشه
يا كوشي اينكاره نيست

شما چون تازه اومدین و پستهاتون نیاز به تائید داره تا تائید بشه معمولا چند پست عقب میمونه و بچه ها نمیبینن که جواب بدن.. فارسی میشه خوبم میشه. توی همین فروم من چند تا کامنت با دیفای گذاشتم. اوایل مشکل داشتم ولی با 2.3.4 که نصب کردم دیگه همه چی ردیفه. حتا واسه تعویض زبان هم نیازی نیست بری توی تنضیمات و از همونجا زبان کیبورد رو عوض میکنی (عکس میذارم متوجه بشی چی میگم) گلکسی؟/؟/؟ هر جوری راحتی :13:
گوشی اینکاره هست داداش من. با 800 مگ رم بدون اورکلاک چایی هم دم میکنه اونوقت 2.3.4 روش نصب نشه که نمیتونه 200 صفحه فروم بگیره اینجا :10:

دوستان تا حالا کسی تو ایران از این آداپتور های سیم کارت واسه دیفای دیده؟ چنده قیمتش؟
با این آداپتور کوچیک دیفای 2سیم کارته میشه:5:
(اینم از پست 500م، بالاخره ما هم پروفشنال شدیم! :5::31:)

به افتخار عضو پرفشنال کلوپ دیفای یه کف مرتب :7:
اون اوایل که گوشی چینی تازه وارد بازار شده بود (گوشی های 2 سییمکارته چینی منظورمه) از این کیت ها میدادن 26000 تومان یادمه. خیلی وقته دنبالش نبودم. اگه دیدم میگم بت :46:

احسان جان توی xda هم چیزی یافت نشد انگار. البته با دیدن یه همچین کامنتی آدم به خودش امیدوار میشه
Have you ever bought an sd card or harddrive? They advertise higher capacities than what you get. system files take up space, and since they aren't meant to be touched, their space is blacked out
:41:

*IN*
20-07-2011, 13:22
احسان جان توی xda هم چیزی یافت نشد انگار. البته با دیدن یه همچین کامنتی آدم به خودش امیدوار میشه
Have you ever bought an sd card or harddrive? They advertise higher capacities than what you get. system files take up space, and since they aren't meant to be touched, their space is blacked out
البته همچینم بی ربط نمیگه...
مثلا من یه هارد یه ترا دارم 930 گیگش قابل استفادس...

dimoqwe
20-07-2011, 13:57
البته همچینم بی ربط نمیگه...
مثلا من یه هارد یه ترا دارم 930 گیگش قابل استفادس...

البته اين يكم فرق ميكنه! چون به تعريف مگابايت و بايت و بيت و ... مربوط ميشه. مثلا اينطوري نيست كه دقيقا هر 1000 كيلو بايت بشه 1 مگابيت بلكه 1024 تاش ميشه و همينطور 1024 مگا ميشخ ترا! يك تعريفاي اينجوري دارن هاردها و رم ها. اونها حافظه آخري رو براساس تعداد بايت ميگن واسه همينه كه با سيستم 10 تايي ما جود نميشه.

mad-defy
20-07-2011, 15:23
جالبه که دقت نمیکنین :18:
یارو داره راجع به مموری که همراه گوشی ارائه میشه و 2 گیگ هست میگه و گفته با پارتیشن و اون سیستم ده دهی ما میشه 1.7 یا 1.8 گیگابایت و یا اینکه مموری که برا گوشی میگیرین ممکنه اونقدری که نوشته جا نداشته باشه ...
ما داریم راجع به internal جستجو میکنیم نه external
:11:
راستی اون بنچمارک رنگی رو هم که میگفتی پیداش کردم. ورژن استاندارد نرم افزار quadrent (اگه درست گفته باشم) هستش و 1.7ش که موجوده اکسپایر شده. اونی که من استفاده میکنم ورژن ادونس هستش

mad-defy
20-07-2011, 15:50
آقا من وقتی 2.3.4 cm7 رو فلش زدم مطابق دستور تا مرحله 12 بیشتر نرفتم و نرم افزار های گوگل رو نصب نکردم، حالا وقتی هر ورژن از gmail رو نصب میکنم باز نمیکنه. یعنی باز میکنه برای 1 ثانیه و بسته میشه و میپره بیرون... مربوط میشه یا نه؟

ehsan_update
20-07-2011, 16:52
ایشون منظورش اینه که همونطور که هارد دیسک و مموری اکسترنال یه فضای خاصی به فایل های سیستمی اختصاص میدن که برای کاربر غیر قابل دسترسه، مموری اینترنال هم همین وضعیت رو داره و نمیشه روی 2گیگ کامل حساب باز کرد.
در ضمن یکی دیگه هم گفته که این نورماله.

آقا من وقتی 2.3.4 cm7 رو فلش زدم مطابق دستور تا مرحله 12 بیشتر نرفتم و نرم افزار های گوگل رو نصب نکردم، حالا وقتی هر ورژن از gmail رو نصب میکنم باز نمیکنه. یعنی باز میکنه برای 1 ثانیه و بسته میشه و میپره بیرون... مربوط میشه یا نه؟

احتمالا باید خود نرم افزار های گوگل رو که همراه رام باید دانلود میکردی نصب کنی تا مشکلت حل بشه

Doctor6543
20-07-2011, 20:45
رفتم علاادين اصلا كسي نمي دونست دفي چيه
چه اينكه ابديت كنه
حالا به من ميگن رم روم فلش اين حرفا چيه

ahmad97
20-07-2011, 23:01
mad defy عزیز خیلی ممنون
یک سوال کدوم یکی ازاین برنامه ها از همه بهتره؟ یعنی برنامه بیشتر داره؟
1MOBILEmarket
Bazaar
Aptoid App Center
Appoke market
IranAppsMarket
SlideMe SAM 4.1

اگه امکانش هست چند تا repository باحال واسه aptoide معرفی کن ممنون

ehsan_update
20-07-2011, 23:14
من ميگم بلد نيستم تو ميگي بپر بالا
كسي نيست اينكاره برام انجام بده
شما طبق این آموزش عمل کن، مرحله به مرحلش رو نوشته! دیگه از این واضح تر نمیشه توضیح داد!!! اگه تبریز بودین من براتون انجام میدادم، کار سختی نیست
آموزش کامل آپدیت دیفای :

mad-defy
21-07-2011, 09:11
mad defy عزیز خیلی ممنون
یک سوال کدوم یکی ازاین برنامه ها از همه بهتره؟ یعنی برنامه بیشتر داره؟
1MOBILEmarket
Bazaar
Aptoid App Center
Appoke market
IranAppsMarket
SlideMe SAM 4.1
اگه امکانش هست چند تا repository باحال واسه aptoide معرفی کن ممنون

مخلصیم. آقا aptoid از همه اینا بیشتر میتونه داشته باشه، حتی خودت هم میتونی بازار درست کنی به این لیستش اضافه کنی. یه سری لیست repository این آخریا من اضافه کردم چندتا هم بچه ها گذاشتن. یه سر اینجا بزن

البته شخصا 1Mobile رو ترجیح میدم و بیشتر با اون کار میکنم. چون هم اسکرین شات و توضیحات کاملی داره هم اینکه از نظر تعداد بالای 4500 هست و هم اینکه سایتش شیلتر نیست و با pc هم میشه دان کرد یا سرچ کرد..

چه اينكه ابديت كنه

-: دیفای
-: اگر طلبی از من یا دوستان دارین بگید پرداخت کنیم
-: به صورت کنترل از راه دور که نمیتونیم گوشی شما رو آپ کنیم! شما مراحل رو که رفتی هر جا رو متوجه نشدی با کمال میل در خدمتیم.شما بگو چیا و کجا رو نگرفتی تا واضح تر توضیح بدیم

Hamid_pro
21-07-2011, 11:54
.واقعا ایول به شما دوستان
من 3-4 روز نبودم حالا اکه اومدم حدودا 10 صفحه خوندم تا رسیدم آخرش. با توجه به تعداد کاربرای این فروم میشه گفت خفن فعاله.
هم دیفای حرف نداره هم کاربراش

vafa1353
21-07-2011, 12:14
من ميگم بلد نيستم تو ميگي بپر بالا
كسي نيست اينكاره برام انجام بده

چه اينكه ابديت كنه
اگر نميتوني از روي آموزش گوشي رو آپ كني همون بهتر كه با 2.1 كار كني چون ممكنه نتوني با 2.2 كار كني و اونوقت مجبور بشي بپري.....
لحن صحبتتون رو درست كنيد و متوجه باشيد كه دوستان بدهكار شما نيستند و كاري رو كه از دستشون بر مياد انجام ميدن و اگر بلد نيستيد تشكر كنيد ياد بگيريد و از جملات جاهلانه استفاده نكنيد...

mad-defy
21-07-2011, 12:33
سلام.من رام ٢.٣.۴سيانوژن رو نصب کردم روي ديفاي بدون نرم افزارهاي گوگل. الان نميتونم جيميل رو نصب کنم! يعني بايد همه پکيج گوگل رو نصب کنم تا جيميل داشته باشم? يعني بدون نصب پکيج بي خاصيت نيوز گوگل داشتن جيميل امکان نداره?

Posted by Defy

آقا من مشکلمو توی تاپیک مشکلات نرم افزار های اندروید مطرح کردم ولی جوابی نگرفتم. تصمیم دارم برم مرحله 12 به بعد رو هم انجام بدم. 2تا موضوع:
-: اطلاعات موجود مثل کانتکت و مسیج میپره با نصب پکیج گوگل که توی آموزش آپدیت دیفای به 2.3.4 گذاشته؟
-: بدون اون واقعا نمیشه کاری کرد من Gmail دار بشم؟

ehsan_update
22-07-2011, 02:09
یک خبر خوب برای بروبچ دیفای دار دارم::20:
نسخه بعدی رام سیانوژن( Cyanogen mod 7.1) قراره به صورت رسمی برای دیفای ارایه بشه!:5:

vafa1353
22-07-2011, 12:57
جناب Doctor6543 اينقدر اسپام نزن بگذار تاپيك روال خودش رو طي كنه....به جاي فارسي كردن گوشيت يه كم فارسي ياد بگير....:13:

mad-defy
22-07-2011, 13:18
یک خبر خوب برای بروبچ دیفای دار دارم::20:
نسخه بعدی رام سیانوژن( Cyanogen mod 7.1) قراره به صورت رسمی برای دیفای ارایه بشه!:5:

واااااااااااااااای باز هم باید بریم این رام جدید سیانوژن رو بزنیم تو پوز بچه ها؟ باز هم باید بریم کلااس بذاریم؟ آخه تا کی باید فخر بفروشیم :39::15:
دمت گرم احسان جون. البته هنوز نیومده 20 تا nightly براش دادن :18:
یکی که جارو دستشه یکم فروم رو تر وتمیز کنه لطفا :11:

modernamir
22-07-2011, 22:44
سلام، من چهار شنبه یه دیفای خریدم.
روش رام 2.2 عربی نصبه. هر کاری کردم که روش ریکاوری رو نصب کنم نشد، وقتی Clockworkmod رو نصب می کنم و می خوام برای ریکاوری بوت کنم، چیزی تو گوشی بالا نمیاد و مجبور میشم تا باتری را در بیارم. قبلش هم وقتی می خوام روت کنم، روت میشه ولی تو مرحله آخر برنامه superoneclick توی لوپ میفته. برنامه های z4root و universal androot هم کار نمی کنه،
به نظرتون راه حلی وجود داره؟

vafa1353
22-07-2011, 22:47
روش رام 2.2 عربی نصبه. هر کاری کردم که روش ریکاوری رو نصب کنم نشد، وقتی Clockworkmod رو نصب می کنم و می خوام برای ریکاوری بوت کنم، چیزی تو گوشی بالا نمیاد و مجبور میشم تا باتری را در بیارم. قبلش هم وقتی می خوام روت کنم، روت میشه ولی تو مرحله آخر برنامه superoneclick توی لوپ میفته. برنامه های z4root و universal androot هم کار نمی کنه،
ورژنهاي مختلف superoneclick رو امتحان كنيد تا يكي جواب بده....1.7 بايد جواب بده...

fire159
23-07-2011, 08:33
منظورتون از روش ریکاوری نصب کنید چیه !؟ چه رامی میخوای فلش بزنی ؟
clockworkmod اصلا" چیکار به دیفای داره . شما باید با برنامه senditdefy یا defy 2indinit بری تو ریکاوری .
برای روت کردن هم فقط با ورژنهای جدید برنامه superoneclick و با تیک روشن usb debugging روت کامل میشه .

Anonymous13
23-07-2011, 10:55
از برنامه Contact Remover ورژن 4 آپدیت 14-10-2010 که توی 1MOBILEmarket صفحه Utilities هست استفاده کن. اگه واسه دانلود پیدا نکردی بگو یجا آپ کنم برات (البته خود مارکت رو داشته باشی کلا نیاز های نرم افزاریت برطرف میشه)

ممنون میشم یک جا برام آپ کنی که ف یلتر شکن نخواد :11:
یا آدرس سایت رو برام بزار

iman_persian
23-07-2011, 12:23
خریدار defy دست دوم هستم. لطفا پ.خ بدید.

mad-defy
23-07-2011, 13:27
ممنون میشم یک جا برام آپ کنی که ف یلتر شکن نخواد :11:
یا آدرس سایت رو برام بزار

اینا دیگه دادا

توی همون 1mobile هستش

آقا روی گوشی ایرانسل انداخته بودم و gprs فعال بود. یه مدت همراه اول انداختم بع الان دوباره برگشتم روی ایرانسل.. ولی gprs فعال نمیشه و با تماس با *130*3*5 |& *130*3*6 اون کد فعال سازی ارسال نمیشه و ه 8080 هم اس ام اس زدم نشد :41: یه جایی که الان پیداش نمیکنم توی گوشی این ازلاعات رو داده بود مثل پورت و آی پی و اینا :11: ممنون میشم کسی اگه داره بگذاره اینجا

ehsan_update
23-07-2011, 17:04
اینا دیگه دادا

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتوی همون 1mobile هستش

آقا روی گوشی ایرانسل انداخته بودم و gprs فعال بود. یه مدت همراه اول انداختم بع الان دوباره برگشتم روی ایرانسل.. ولی gprs فعال نمیشه و با تماس با *130*3*5 |& *130*3*6 اون کد فعال سازی ارسال نمیشه و ه 8080 هم اس ام اس زدم نشد :41: یه جایی که الان پیداش نمیکنم توی گوشی این ازلاعات رو داده بود مثل پورت و آی پی و اینا :11: ممنون میشم کسی اگه داره بگذاره اینجا
بفرما عزیز، اینم نحوه فعالسازی دستی GPRS ایرانسل :

mad-defy
23-07-2011, 19:21
بفرما عزیز، اینم نحوه فعالسازی دستی GPRS ایرانسل :

مخلص آقا احسان
آقا این لینکه مخصوص pc هست. پیداش کردم
setting/edit access point
Name: mtnirancell
Apn: mtnirancel
تمام. اینترنت گوشی شما فعال شد :8:

واسه دوستانی که مثل من دایم سیمکارت عوض میکنن از ایرانسل به همراه اول و بلعکس: بهتره از ویدگت APN OnOff استفاده کنین تا تنظیمات gprs قخ داشته باشین و فقط کافیه که وقتی سیمکارت رو عوض کردین change access point کنین بدون دردسر. حتی با این ویدگت میتونین auto deta update و deta on screen رو هم روشن بگذارید ولی از دسترسی برنامه ها بدون اطلاع شما به اینترنت جلوگیری کنین فقط با خاموش کردن ویدگت. حتی وقتی ویدگت خواموش باشه میتونین مشخص کنین که MMS بیاد یا نیاد واستون.. :46:

ehsan_update
23-07-2011, 23:59
دوستان همونطور که میدونید با اینکه گفته میشه دیفای مولتی تاچه ولی متاسفانه در حالت عادی تاچش به صورت دو نقطه ای هستش ( Dual Touch) ، اما جدیدا برنامه ای براش نوشتن که میتونیم با استفاده از اون تاچ 10 نقطه ای داشته باشیم و مولتی تاچ واقعی رو با دیفای تجربه کنیم. :5:
دوستانی که اهل گیم با موبایل هستند میدونند مولتی تاچ واقعی چقدر میتونه لذت بخش باشه! مثلا با نصب این برنامه، تو بازی Fruit Ninja میتونید از هر 10 انگشتتون استفاده کنید در حالی که قبلا فقط از 2 انگشت به صورت هم زمان میشد استفاده کرد! :21:
برای اجرای برنامه
1. روی هر رامی که نصب کردید اولا باید گوشی رو به هر روشی که جواب بده روت کنید.
2. برنامه 2ndInt recovery رو از لینک زیر دانلود ، نصب و اجرا کنید و در صفحه اصلی برنامه گزینه Install رو بزنید .

3. برنامه Defy MultiTouch رو از لینک زیر دانلود و نصب کنید:

4. در صفحه اصلی برنامه ابتدا گزینه Install Module رو بزنید و یکم صبر کنید سپس تعداد مولتی تاچ رو از پایین اون انتخاب کرده و در آخر گزینه Apply and Enjoy MultiTouch رو بزنید و از مولتی تاچ واقعی لذت ببرید! :46:

همونطور که تو این عکس میبینید تا 10 نقطه تاچ همزمان رو میشه با این برنامه فعال کرد، یعنی با هر 10 تا انگشت دستمون میتونیم همزمان گوشی رو لمس کنیم!:27:
موفق باشید :10:

Royce
24-07-2011, 00:40
سلام
گوشی باحالیه
من که مشکل پسندم خوشم اومد
قیمتش الان توی بازار تا چقد گیر میاد؟

aghamili
24-07-2011, 09:53
سلام دوستان
من روی دیفای رام سیانوژن داشتم خواستم miui نصب کنم کامل نصب شد بعد خواستم فایل rtl fix نصب کنم اشتباه مال گوشی دیگه ای رونصب کردم حالا گوشیم سرآرم موتورولا گیرمیکنه
خواستم با rsd lite به رام 2.2فلش بزنم ولی گوشیمونمیشناسه دوسه تاورژنم استفاده کردم
چکارکنم الان؟؟ توروخدانگیددیگه درست نمیشه

beckham7
24-07-2011, 10:20
سلام به همه
حال دوستان كه خوبه:10:
لينك رام 2.2 امارات رو بجز xda جايي ديگه نيست كه ----- نباشه
xda با اينترنت شركت خيلي كند باز ميشه در صورتي كه اينترنت 1 مگ هستش
راستي v3x جونمم گم شد:19:

ehsan_update
24-07-2011, 12:29
سلام به همه
سلام برو تو گوگل این رو سرچ کن کلی لینک برات میاره، من خودم اینطوری دانلودش کردم:
JRDNEM_U3_3.4.3-36-1.1.rar

ehsan_update
24-07-2011, 13:04
سلام
گوشی باحالیه
سلام دوست عزیز. بله گوشیه خوبیه انصافا! الانم بچه ها حدود 390 تا 410 قیمت دارن، فکز کنم سایت گوشی شاپ هم 420 اینا بفروشه. در کل می ارزه به نظر من تو این رنج قیمت یکی از بهترین هاست:46:

unknown47
24-07-2011, 17:36
درود.
بچه ها من چنتا مشکل+سوال دارم که اگه میشه منو راهنمایی کنید:
1-من این رام عربی 2.2 رسمی رو که ریختم اصلا نمیتونم که کنتاکت ایجاد کنم!(حتی از بکاپی که با manage sim گرفتم هم نمیشه کنتاکت هامو برگردونم!
2-این رام 2.3 سانوژن واسه همه ی لنز سبزا پرش فیلم داره؟
3-من میخوام یه مموری 8 بخرم.میشه در مورد کلاس و مارک یه توضیح بدین؟! (اگه قیمت رو هم بگید که واقعا ممنون میشم *قیمت و کلاس 16 گیگ رو هم بگید که دیگه فوق العادست!*

با تشکر.:11:

ba maram
24-07-2011, 17:49
سلام دوستان
من روی دیفای رام سیانوژن داشتم خواستم miui نصب کنم کامل نصب شد بعد خواستم فایل rtl fix نصب کنم اشتباه مال گوشی دیگه ای رونصب کردم حالا گوشیم سرآرم موتورولا گیرمیکنه
خواستم با rsd lite به رام 2.2فلش بزنم ولی گوشیمونمیشناسه دوسه تاورژنم استفاده کردم
چکارکنم الان؟؟ توروخدانگیددیگه درست نمیشه

چطوری با آر دی اس لایت فلش زدید ؟ میشه بگید ؟

باید به رام .2.2 فلش بزنی و دوباره به رام 2.3 !

ehsan_update
24-07-2011, 18:02
درود.
بچه ها من چنتا مشکل+سوال دارم که اگه میشه منو راهنمایی کنید:
1-من این رام عربی 2.2 رسمی رو که ریختم اصلا نمیتونم که کنتاکت ایجاد کنم!(حتی از بکاپی که با manage sim گرفتم هم نمیشه کنتاکت هامو برگردونم!
2-این رام 2.3 سانوژن واسه همه ی لنز سبزا پرش فیلم داره؟
3-من میخوام یه مموری 8 بخرم.میشه در مورد کلاس و مارک یه توضیح بدین؟! (اگه قیمت رو هم بگید که واقعا ممنون میشم *قیمت و کلاس 16 گیگ رو هم بگید که دیگه فوق العادست!*

با تشکر.:11:
1. در مورد کنتاکت ها من با 2.2 عربی هیچ مشکلی نداشتم نمیدونم چرا مال شما اینطوریه!
2. رام 2.3 سیانوژن رو صبر کن تا ورژن بعدیش بیاد چون قراره کیفیت فیلم برداریش رو ببرن بالا
3. مموری 8 گیگ کلاس 4 سیلیکون پاور رو من تبریز 2 ماه قبل گرفتم 18 تومن با گارنتی مادام العمر. ازش راضیم
:10:

unknown47
24-07-2011, 19:09
درود.
ممنون احسان جان.
قیمت 16 گیگ رو ندارید؟
من که از بس از این سیانوژن تعریف کردن صبر واسه اومدن نسخه ی جدیدش ندارم! حالا من نفهمیدم این مشکل پرش فیلم توی این ورژن ماله همه ی لنز سبزاست؟
بعد واسه اینکه بخوایم یه فایلی رو از مموری انتقال بدیم توی حافظه ی داخلی باید چیکار کنیم؟(من گوشی روته+آندروید2.2 با فایل منیچر es نمیتونم اینکارو کنم!)
با تشکر.

*IN*
24-07-2011, 19:53
درود.
ممنون احسان جان.
قیمت 16 گیگ رو ندارید؟
من که از بس از این سیانوژن تعریف کردن صبر واسه اومدن نسخه ی جدیدش ندارم! حالا من نفهمیدم این مشکل پرش فیلم توی این ورژن ماله همه ی لنز سبزاست؟
بعد واسه اینکه بخوایم یه فایلی رو از مموری انتقال بدیم توی حافظه ی داخلی باید چیکار کنیم؟(من گوشی روته+آندروید2.2 با فایل منیچر es نمیتونم اینکارو کنم!)
با تشکر.
حافضه داخلی فقط برای نصب برنامس...
نمیشه توش فایل ریخت...

aghamili
24-07-2011, 20:55
بامرام جان همینکارو میکنم...الان rsd lite گوشیو میشناسه ولی تا دکمه استارتو میزنم failمیشه

vafa1353
24-07-2011, 21:46
درود.
ممنون احسان جان.
قیمت 16 گیگ رو ندارید؟
با تشکر.

چون كلاس بالاتر از 4 توي ايران گير نمياد و اگر هم 16 كلاس 10 گير بياد قيمتش خيلي بالاست كه حدود 100 تومان است. بهتره همون 8 گيگ كلاس 4 بگيري...16 كلاس 4 گوشيت رو كند ميكنه...به هر حال 16 كلاس 4 توشيبا قيمتش 35 ميباشد...

vafa1353
24-07-2011, 21:51
بامرام جان همینکارو میکنم...الان rsd lite گوشیو میشناسه ولی تا دکمه استارتو میزنم failمیشه
از فول شارژ بودن گوشيتون اطمينان داريد؟؟؟؟گاهي مشاهده شده گوشي هايي كه اينطوري به مشكل برميخورن قادر نيستند باطري رو فول شارژ كنند و بايد از شارژر همه كاره براي شارژ باطري به صورت جدا كمك گرفت...

aghamili
25-07-2011, 00:08
دوستان گوشیمو درست کردم با کمک ehsan-update
احسان کلی وقت گذاشت باهام چت کرد وتلفنی حرف زد
احسان ازت خ ممنونم
متاسفانه چندتا از دوستان که بهشون پیام خصوصی دادم اصلا جواب ندادن
دم همه کردای بامرام مث احسان گرم

fire159
25-07-2011, 09:01
سلام
گوشی باحالیه
گوشی شاپ قیمتش شده 405 هزار . اما اگر تهران هستی تا 390 وشاید پایین تر راحت میتونی گیر بیاری

---------- Post added at 10:01 AM ---------- Previous post was at 09:59 AM ----------

سلام به همه
اینم 2.2 امارات

واسه v3x هم بهت تسلیت میگم . :31:

*IN*
25-07-2011, 10:25
دوستان همونطور که میدونید با اینکه گفته میشه دیفای مولتی تاچه ولی متاسفانه در حالت عادی تاچش به صورت دو نقطه ای هستش ( Dual Touch) ، اما جدیدا برنامه ای براش نوشتن که میتونیم با استفاده از اون تاچ 10 نقطه ای داشته باشیم و مولتی تاچ واقعی رو با دیفای تجربه کنیم. :5:
دوستانی که اهل گیم با موبایل هستند میدونند مولتی تاچ واقعی چقدر میتونه لذت بخش باشه! مثلا با نصب این برنامه، تو بازی Fruit Ninja میتونید از هر 10 انگشتتون استفاده کنید در حالی که قبلا فقط از 2 انگشت به صورت هم زمان میشد استفاده کرد! :21:
برای اجرای برنامه
1. روی هر رامی که نصب کردید اولا باید گوشی رو به هر روشی که جواب بده روت کنید.
2. برنامه 2ndInt recovery رو از لینک زیر دانلود ، نصب و اجرا کنید و در صفحه اصلی برنامه گزینه Install رو بزنید .

3. برنامه Defy MultiTouch رو از لینک زیر دانلود و نصب کنید:

4. در صفحه اصلی برنامه ابتدا گزینه Install Module رو بزنید و یکم صبر کنید سپس تعداد مولتی تاچ رو از پایین اون انتخاب کرده و در آخر گزینه Apply and Enjoy MultiTouch رو بزنید و از مولتی تاچ واقعی لذت ببرید! :46:

همونطور که تو این عکس میبینید تا 10 نقطه تاچ همزمان رو میشه با این برنامه فعال کرد، یعنی با هر 10 تا انگشت دستمون میتونیم همزمان گوشی رو لمس کنیم!:27:
موفق باشید :10:

بعد از هر بار ریست باید دو باره تنظیم شه اینش بده...
اینو یکی ایمیل کنه به اونی که رامهای سیانوژن رو مینویسه تو رامش استفاده کنه...

modernamir
25-07-2011, 11:37
من سه چهار روزه گرفتم، خداییش خیلی اعصاب خردکنه، نمی دونم چرا همش در حال هنگ کردنه، مخصوصا موقع استفاده از Gallery، هم 2.2 برای uk رو نصب کردم هم 2.2 برای UAE، کاملاً فکتوری ریست هم کردم، اما همش همینجوریه. این آخرین باریه که دیگه سراغ موتورلا می رم. فردا می رم ببینم میتونم ردش کنم بره یا نه.

fire159
25-07-2011, 12:07
من سه چهار روزه گرفتم، خداییش خیلی اعصاب خردکنه، نمی دونم چرا همش در حال هنگ کردنه، مخصوصا موقع استفاده از Gallery، هم 2.2 برای uk رو نصب کردم هم 2.2 برای UAE، کاملاً فکتوری ریست هم کردم، اما همش همینجوریه. این آخرین باریه که دیگه سراغ موتورلا می رم. فردا می رم ببینم میتونم ردش کنم بره یا نه.
هنگ میکنه !!! این گوشی اصلا" هنگ کردن تو کارش نیست . مگه اینکه موقع خرید کنترل نکردی و گوشی مشکل دار بهت داده باشن ؟

aghamili
25-07-2011, 12:50
دوستان روشی برای حل مشکل فارسی رام miui1.7.1 هست؟؟؟؟؟؟؟

dimoqwe
25-07-2011, 14:43

گوشي خوبي خريديد! ببينيد مشكل گوشي چيه، اگه مشكل سخت افزاري نداشته باشه رد كردنش كار اشتباهيه. اول كه خريديد روش چي بود؟ 2.1؟ اون موقع چطور بود؟ ازش بكاپ گرفتيد؟ بچه هاي اين فروم حتما تا جايي كه بشه بهتون كمك ميكنن كه گوشيتون راه بيفته. بچه هاي اينجا بجز من واردن و كارشون درسته :10:

modernamir
25-07-2011, 16:26
گوشي خوبي خريديد! ببينيد مشكل گوشي چيه، اگه مشكل سخت افزاري نداشته باشه رد كردنش كار اشتباهيه. اول كه خريديد روش چي بود؟ 2.1؟ اون موقع چطور بود؟ ازش بكاپ گرفتيد؟ بچه هاي اين فروم حتما تا جايي كه بشه بهتون كمك ميكنن كه گوشيتون راه بيفته. بچه هاي اينجا بجز من واردن و كارشون درسته :10:
2.2 امارات بود، فلشش کردم به 2.2 انگلیس با بلور، بازهم مشکل خورد، دوباره برگشتم به 2.2 امارات بازهم مشکل می خوره، بیشترین موقع هم تو گالری مشکل می خوره، بعضی وقتها هم خیلی خوب کار می کنه. شبیه Xt701 شد که داشتم، اونم همین مشکلارو داشت. اصلاً کاستوم ریکاوری هم روش نصب نمی شه که بخوام ازش بک اپ بگیرم، هر وقت که روتش کردم بدتر شد.

ehsan_update
25-07-2011, 17:38
بعد از هر بار ریست باید دو باره تنظیم شه اینش بده...
اینو یکی ایمیل کنه به اونی که رامهای سیانوژن رو مینویسه تو رامش استفاده کنه...
اره متاسفانه هر بار که ریست میکنی باید دوباره تنظیم بشه!
Quarx (سازنده سیانوژن برای دیفای) اینو قراره تو ورژن بعدیش بذاره، مولتی تاچ + قابلیت تاچ فوکوس برای دوربین + افزایش کیفیت دوربین و افزایش سرعت بوت و همچنین ساپورت آداپتور سیمکارت ( جهت استفاده از دو سیم کارت روی گوشی)، قراره تو ورژن بعدی سیانوژن اضافه بشه که من دارم براش لحظه شماری میکنم! :20::40:

ehsan_update
25-07-2011, 17:46
2.2 امارات بود، فلشش کردم به 2.2 انگلیس با بلور، بازهم مشکل خورد، دوباره برگشتم به 2.2 امارات بازهم مشکل می خوره، بیشترین موقع هم تو گالری مشکل می خوره، بعضی وقتها هم خیلی خوب کار می کنه. شبیه Xt701 شد که داشتم، اونم همین مشکلارو داشت. اصلاً کاستوم ریکاوری هم روش نصب نمی شه که بخوام ازش بک اپ بگیرم، هر وقت که روتش کردم بدتر شد.
معمولا دیفای اول 2.1 روش نصبه! خیلی عجیبه شما از اول 2.2 داشتی! اونم امارات که حدود یکی دو ماهه فکر کنم رلیز شده... کارتون گوشی پلمپ بود؟ روی صفحه گوشی ضد خش گذاشته بودن؟
سعی کنید برید تو ریکاوری اونجا Wipe data/catche انجام بدید احتمال زیاد مشکلتون حل بشه!
در ضمن اگه کلی عکس و فیلم اینا بریزین رو گوشی بار اول که گالری رو باز میکنید چند ثانیه طول میکشه تا لود بشه ولی دفعات بعد خیلی سریع باز میشه!

vafa1353
25-07-2011, 17:55
تنها چيزي كه در اين گوشي نديدم هنگ يوده ...بايد ببيني مشكل از كجاست و راجع به اين كوچولوي جادويي زود قضاوت نكن...البته گاهي بعضي از برنامه ها كه با گوشي سازگاري ندارن باعث هنگ ميشن كه بايد آون هارو آنيستال كرد.

mad-defy
25-07-2011, 18:01
سلام به همه

سلام فوتباليست. کم پيدايي دادا
توي 4shared من گرفتم و فيلش هم خشک بود. واسه گوشيت هم متاسفم. از مخابرات پيگيري کن بگو سرقت شده وگرنه پيگيري نميکنن

posted by Motorola defy

beckham7
25-07-2011, 20:47
سلام فوتباليست. کم پيدايي دادا
توي 4shared من گرفتم و فيلش هم خشک بود. واسه گوشيت هم متاسفم. از مخابرات پيگيري کن بگو سرقت شده وگرنه پيگيري نميکنن

posted by Motorola defy
سلام مخلصیم
مرسی نکته خوبی گفتی الان 40 روزی میشه در فراغ گوشیمم وقت نشده برم دادگاه (که شریک دزد و رفیق قافله است)
اما حواسم نبود که نباید بگم گم شده مرسی که گفتی هر چند امید ندارم پیداش کنن
چندتا لینک احسان جان و اقا هادی گل گذاشتن (یکیش رپیدباز که بعضی وقتا خیلی گیرمیده اونا هم از گوگل سرچ کردمو معلوم نیست جواب بدن)
لینک 4shared رو شما هم بزارید ممنون میشم چون اون لینکا رو بایداینترنت شرکت امتحان کنم اینجا نمیدونم مشکل دارن یا نه شما هم لطف کنید بزارید که صبح برم تو کارشون اگه این نشد اون!

Hamid_pro
25-07-2011, 21:25
سلام مخلصیم
مرسی نکته خوبی گفتی الان 40 روزی میشه در فراغ گوشیمم وقت نشده برم دادگاه (که شریک دزد و رفیق قافله است)
چندتا لینک احسان جان و اقا هادی گل گذاشتن (یکیش رپیدباز که بعضی وقتا خیلی گیرمیده اونا هم از گوگل سرچ کردمو معلوم نیست جواب بدن)
لینک 4shared رو شما هم بزارید ممنون میشم چون اون لینکا رو بایداینترنت شرکت امتحان کنم اینجا نمیدونم مشکل دارن یا نه شما هم لطف کنید بزارید که صبح برم تو کارشون اگه این نشد اون!

یه لینک برای JRDNEM U3 3.4.3 36 1.1.rar:

fire159
26-07-2011, 08:09
دوست عزیز این غیر ممکنه که هر 2 گوشی شما این طور بوده و باشه .
من با میلستون - بک فلیپ - xt502 - xt720 دیفای کار کردم . هیچکدوم تا حالا مورد نداشته .
ممکنه شما با گوشیهات بد کار میکنی یا نرم افزاری چیزی نصب میکنی که رم زیاد میکشه . یا چند برنامه ها رو باز میزاری . !!
به هر حال من پیشنهاد میدم نشون کسی که وارد تره بدی واگر مشکل داره واقعا" به همونجایی که خریدی پس بدی .
میتونی رام سیانوژن رو هم فلش بزنی . اگر با اون هم مشکل داشت که دیگه مشکل جدیه .

rozysara
26-07-2011, 10:19

شما با یه مموری دیگه تست کردین چه مموری رو گوشیتونه ؟

unknown47
26-07-2011, 11:57
سلام مخلصیم

درود.
اینم لینک 2.2 رسمی امارات:

hamid1436
26-07-2011, 14:15
با سلام به همگي اينهم لينك آخرين آپديت هاي رسمي براي تمامي مدلهاي موتورولا ...

*IN*
26-07-2011, 14:45
جدیدا (بعد از نصب 2ndInt recoveryوDefy MultiTouch) موقع بازی کردن گوشیم هنگ میکنه،موقع هنگ کردن به هیچ دکمه ایی جواب نمیده بعد از چند لحظه صفحه خاموش میشه(مثل وقتی که یه مدت به گوشی دست نمیزنی) هر چقدر هم که صبر میکنم درست نمیشه و باید باتری رو در بیارم...
Defy MultiTouch رو هم پاک کردم درست نشد...
چی کارش کنم؟؟؟

ehsan_update
26-07-2011, 15:15
جدیدا (بعد از نصب 2ndInt recoveryوDefy MultiTouch) موقع بازی کردن گوشیم هنگ میکنه،موقع هنگ کردن به هیچ دکمه ایی جواب نمیده بعد از چند لحظه صفحه خاموش میشه(مثل وقتی که یه مدت به گوشی دست نمیزنی) هر چقدر هم که صبر میکنم درست نمیشه و باید باتری رو در بیارم...
Defy MultiTouch رو هم پاک کردم درست نشد...
چی کارش کنم؟؟؟
از چه رامی استفاده میکنید؟ اگه از 2.2.2 امارات استفاده میکنید یه بار بدون wipe دوباره با rsd lite گوشی رو فلش بزن. متاسفانه مال منم بعد از نصب اینا دوربینش کار نمیکرد، دیشب فلش زدم درست شد، فعلا هم بیخیال مولتی تاچ شدم تا ورژن بعدی سیانوژن

mad-defy
26-07-2011, 21:34
اره متاسفانه هر بار که ریست میکنی باید دوباره تنظیم بشه!
Quarx (سازنده سیانوژن برای دیفای) اینو قراره تو ورژن بعدیش بذاره، مولتی تاچ + قابلیت تاچ فوکوس برای دوربین + افزایش کیفیت دوربین و افزایش سرعت بوت و همچنین ساپورت آداپتور سیمکارت ( جهت استفاده از دو سیم کارت روی گوشی)، قراره تو ورژن بعدی سیانوژن اضافه بشه که من دارم براش لحظه شماری میکنم! :20::40:

پسر من عاشق اين پستهاي پر افتخار و با شکوه احسان هستم, دمت گرم
بزن دست قشنگه رو به افتخار ساپورت ايراني سيانوژن: داش احسان

posted by Motorola defy

mad-defy
26-07-2011, 21:43
سلام مخلصیم

برو آقا پيگيرش شو. مگه سام... يا نوک... هست که بيخيالش بشي (;
ايشالا اين لينکه به دردت بخوره

اگه از اون مديافاير بگيري راحت تر و سريعتره

توي ٢١٠ صفحه فروم اولين باره که ميشنوم ديفاي هنگ کرده. دهنم کلا باز مونده.. رام رو عوض کن درست ميشه. راستي i9000 سامسونگ با سيانوژن توي بنچمارک ٢٣٠٠ گرفت من ٢٣٢٢ گرفتم بدون اور کلاک... فککککک کن! سي پي يو يک گيگ داره مثلا

posted by Motorola defy

*IN*
26-07-2011, 22:05
از چه رامی استفاده میکنید؟ اگه از 2.2.2 امارات استفاده میکنید یه بار بدون wipe دوباره با rsd lite گوشی رو فلش بزن. متاسفانه مال منم بعد از نصب اینا دوربینش کار نمیکرد، دیشب فلش زدم درست شد، فعلا هم بیخیال مولتی تاچ شدم تا ورژن بعدی سیانوژن
درست نشد...
چیکار کنم؟؟؟
رام 2.2 امارات

mad-defy
27-07-2011, 00:17
درست نشد...
چیکار کنم؟؟؟
رام 2.2 امارات

آقا من از ٢.٢ رسمي که ميخواستم برم روي سيانوژن ۴ مرتبه رام فلش زدم. همين ٢.٢ عمارات که ميگي ٢بارش بود که بار دوم اومد بالا بعد از بيست دقيقه که روي لوگوي بلور گير کرده بود. وقتي فلش ميزني يکم بهش فرصت بده ببين راه ميافته..

posted by Motorola defy

modernamir
27-07-2011, 07:58
شما با یه مموری دیگه تست کردین چه مموری رو گوشیتونه ؟

فکر می کنم دقیقاً همین مشکل باشه، از پریشب مموری 2 گیگ خودشو انداختم عین تراکتور داره کار می کنه، دیشب دوباره برای تست، مموری 8 گیگ کلاس چهار سیلیکونو انداختم، همین که روش شد حسابی قاطی کرد.

soooot
27-07-2011, 08:20
فکر می کنم دقیقاً همین مشکل باشه، از پریشب مموری 2 گیگ خودشو انداختم عین تراکتور داره کار می کنه، دیشب دوباره برای تست، مموری 8 گیگ کلاس چهار سیلیکونو انداختم، همین که روش شد حسابی قاطی کرد.

مموری خودش کلاس چنده؟

این گوشی با رام عربی ( به صورت پیشفرض روش نصب باشه ) تو بازار گیر میاد؟
آیا رام عربی مشکلی در فارسی نداره؟ مثلا حروف پ و... رو درست نشون میده؟

ehsan_update
27-07-2011, 13:48
مموری خودش کلاس چنده؟

مموری خودش که روش ننوشته کلاس چنده، ولی احتمالا اونم 4 باشه.
بله با رام عربی هم بعضی از دوستان گیر آوردن و رام های عربی مشکل فارسی ندارند. در ضمن عوض کردن رام خیلی راحته، من گوشیم اول 2.1 uk روش بود و فارسی ساپورت نمیکرد اصلا ولی در عرض 20 دقیقه رام 2.2.2 امارات رو ریختم و الان کاملا فارسی ساپورت میکنه ، چه توی مسیج چه وب گردی و غیره... تو همین کلوپ آموزش کاملش هست

---------- Post added at 02:48 PM ---------- Previous post was at 02:44 PM ----------

درست نشد...
چیکار کنم؟؟؟
رام 2.2 امارات
خوب این بار یه بکاپ از گوشیت بگیر ( با titanium backup) و قبل از فلش زدن Wipe data/catch انجام بده و بعد طبق معمول فلش بزن حتما درست میشه

modernamir
27-07-2011, 14:17
مموری خودش کلاس چنده؟

آره من گرفتم بعضی از سریهای جدید که از امارات میان روشون رام 2.2 نصبه و لنزشون قرمزه.
هیچ مشکلی هم درباره فارسی نداره و عالی کار می کنه.
مموری خودش دو گیگه، به نظرم کلاس برای مموریهای بالاتر از 2 گیگه که از نوع SDHC هستند.
راستی شما میتونید Haptic رو برای Soft Keyها غیرفعال کنید؟ وقتی من غیرفعال می کنم (چه تو 2.2 انگلیس چه توی 2.2 امارات)، اما ویبره بازم باقی می مونه. جالبه که توی اینترنت خیلی ها هم این مشکلو دارن. به عنوان مثال:

یه خورده اعصاب خورد کن شده این فیدبک Haptic گوشی.

Hamid_pro
27-07-2011, 16:53
راستی شما میتونید Haptic رو برای Soft Keyها غیرفعال کنید؟ وقتی من غیرفعال می کنم (چه تو 2.2 انگلیس چه توی 2.2 امارات)، اما ویبره بازم باقی می مونه. جالبه که توی اینترنت خیلی ها هم این مشکلو دارن. به عنوان مثال:

یه خورده اعصاب خورد کن شده این فیدبک Haptic گوشی.

مشکل Haptic باگه رامهای این گوشیه که توی 2.3 حل شده. برای 2.2 یه نرم افزار هست به نام VibraFix که تو مارکت میتونی پیداش کنی.

mad-defy
27-07-2011, 17:08

من ٨ گيگ کلاس ۴ انداختم مارک توشيبا شانزده هزار گرفتم. البته همين مارک شانزده گيگ هم بود کلاس ده که زورم نرسيد. ميگفت چهل و پنج هزار.. از اين راضي ام مشکلي نداره با گارانتي تعويض

posted by Motorola defy

unknown47
29-07-2011, 10:33
درود.
دوستان من قصد دارم رام سیانوژن رو فلش بزنم و طبق آموزش هادی جان توی کلوپ موتورولا تا مرحله ی 8 جلو رفتم ولی توی مرحله 8 گیر میکنم! توی همون مرحله ی اینیستال 2ndinit.
وقتی اونو روی گوشیم میریزم و روی install 2ndinit recovery کلیک میکنم کار نمیکنه و بعدش یه ارور not responding بهم میده!
حالا چیکار کنم؟ گوشیم هم روته و هم سوپر یوزر روشه.(تا حالا چندبارم وایپ کردم و از دوباره رام و روت کردن رو شروع کردم ولی......)
حالا نمیشه بدون این برنامه ی 2ndinit رام سیانوژن رو نصب کرد؟
ممنون میشم کمکم کنید.........:11:

ehsan_update
29-07-2011, 11:00
درود.
دوستان من قصد دارم رام سیانوژن رو فلش بزنم و طبق آموزش هادی جان توی کلوپ موتورولا تا مرحله ی 8 جلو رفتم ولی توی مرحله 8 گیر میکنم! توی همون مرحله ی اینیستال 2ndinit.
وقتی اونو روی گوشیم میریزم و روی install 2ndinit recovery کلیک میکنم کار نمیکنه و بعدش یه ارور not responding بهم میده!
حالا چیکار کنم؟ گوشیم هم روته و هم سوپر یوزر روشه.(تا حالا چندبارم وایپ کردم و از دوباره رام و روت کردن رو شروع کردم ولی......)
سعی کن یه بار دیگه این برنامه رو از اینجا دانلود و نصب کنی:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر ضمن منم دیروز سیانوژن رو روی رام 2.2.2 امارات نصب کردم ولی دوربینم فورس کلوز میداد دیگه مجبور شدم رام Nordic رو که خود Quarx پیشنهاد داده نصب کنم، پیشنهاد میدم شما هم اول این رام رو نصب کنید و بعد سیانوژن رو بریزید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداسم رام اینه: [SBF 3.4.2-177-005 NORDIC]

unknown47
29-07-2011, 11:07
درود.
ممنون احسان جان اینو که نصب کردم فکر کنم درست باشه چون اجازه نامه ی سو*پر یوزر رو میخواست موقع وارد شدن حالا میخوام بدونم این رامه که معرفی کردی فارسی رو ساپورت میکنه؟(که دیگه وقت تلف نکنم و سیانوژن رو دیگه روی اون بریزم)
با تشکر.

ehsan_update
29-07-2011, 12:40
خواهش میکنم، نه این Nordic خودش فارسی ساپورت نمیکنه ولی بعد از اینکه RC1 سیانوژن رو روش ریختی کاملا فارسی رو ساپورت میکنه ( حتی تو منو ها)، من که تا الان خیلی ازش راضی ام. بنچمارک هم 2300 میگیرم. همه برنامه ها و بازی هایی هم که قبلا رو فرویو داشتم رو بعد از اینکه با titanuim backup بکاپ گرفتم و روی سیانوژن restor کردم راحت اجرا میشن.:20:

unknown47
29-07-2011, 12:55
درود.
ممنون احسان جان من روی همون 2.2 رسمی امارات سیانوژن رو ریختم و مشکلی هم با دوربینش ندارم خدا رو شکر!(پرش هم نداره)
واقعا که عالیه...........
با تشکر از شما و تمام بچه های فروم مخصوصا هادی عزیز.......:11:

BOROAMOO
29-07-2011, 15:13
من با نرم افزارتست کردم مموری خودش کلاس 6 است

mad-defy
29-07-2011, 17:21
من روی همون 2.2 رسمی امارات سیانوژن رو ریختم و مشکلی هم با دوربینش ندارم خدا رو شکر!(پرش هم نداره)

شما الان سیانوژن داری دیگه نه؟ خوب یه امتحان کن ببین موقع فیلمبرداره میتونی فلش رو روشن کنی مثلا واسه فیلمبرداری توی شب. من نتونستم

---------- Post added at 05:21 PM ---------- Previous post was at 05:19 PM ----------

درود.

برنامه ورژن 1.4.2 و 1.7 کامله ولی اگر از ورژن 1.8 یا 1.9 استفاده ممیخوای بکنی باید به اینترنت وصل باشه گوشی تا دانلود کنه. اونوقت جواب میده

mad-defy
29-07-2011, 18:05
]
کسی هانیکام رو امتحان کرده بچه ها؟ چطوریه در مقایسه با cm7 سرعت - مصرف باطری - فارسی؟:11:

کسی واسه این سوال توضیحی نداد!:11:

mad-defy
29-07-2011, 18:13
شما چون تازه اومدین و پستهاتون نیاز به تائید داره تا تائید بشه معمولا چند پست عقب میمونه و بچه ها نمیبینن که جواب بدن.. فارسی میشه خوبم میشه. توی همین فروم من چند تا کامنت با دیفای گذاشتم. اوایل مشکل داشتم ولی با 2.3.4 که نصب کردم دیگه همه چی ردیفه. حتا واسه تعویض زبان هم نیازی نیست بری توی تنضیمات و از همونجا زبان کیبورد رو عوض میکنی (عکس میذارم متوجه بشی چی میگم)

ehsan_update
29-07-2011, 18:28
کسی واسه این سوال توضیحی نداد!:11:
مگه هانیکام هم برای دیفای اومده؟؟ :18:
Honeycomb یا همون آندروید 3 و 3.1 و 3.2 مخصوص تبلته نه گوشی! ورژنی که برای گوشی بیاد و شبیه به اون باشه IceCream Sandwich یا همون ورژن 2.4 آندروید هست که قراره آخر 2011 ارایه بشه فکر میکنم!

mad-defy
30-07-2011, 10:02
مگه هانیکام هم برای دیفای اومده؟؟ :18:
Honeycomb یا همون آندروید 3 و 3.1 و 3.2 مخصوص تبلته نه گوشی! ورژنی که برای گوشی بیاد و شبیه به اون باشه IceCream Sandwich یا همون ورژن 2.4 آندروید هست که قراره آخر 2011 ارایه بشه فکر میکنم!

جدی! پس اونی که من دیدم لانچر بوده حتما :13:

آقا AMP رو بخوای استفاده کنی و اکسپایر نشه باید از 1MobileMarket بگیری. اگه میخوای آپکنم یجا برات :46:

fire159
30-07-2011, 12:01
ظاهرا" دیفای 2 هم تو راهه !

unknown47
30-07-2011, 12:08
درود.
واقعا دیفای 2؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اونم مثل این ضد آبه؟

fire159
30-07-2011, 12:39
درود.
واقعا دیفای 2؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اونم مثل این ضد آبه؟
هنوز چیزی معلوم نیست . حتی عکسی هم نیست . اما قطعا مثل همین دیفای باید گوشی مقاومی باشه

mad-defy
30-07-2011, 14:28
هنوز چیزی معلوم نیست . حتی عکسی هم نیست . اما قطعا مثل همین دیفای باید گوشی مقاومی باشه

اون لینکی که گذاشتم توی گوشی های جدید موترولا رو دیدین؟

عکسهایی که از این گوشی هست هم کنار سنگ و لاخ گرفته شده بیشتر ولی اسمش motorola-triumph قید شده. شاید اینو اشتب گرفتن؟

mad-defy
31-07-2011, 01:12
واسه اينکه بچه ها به اشتباه و دردسر نيافتن پاک شد. ممنون احسان جان

posted by Motorola defy

ehsan_update
31-07-2011, 02:30
رام سیانوژن ورژن جدیدش هم ریلیز شد بلاخره انگار
CM7.1 v.1
خودم هنوز که هنوزه نتونستم از گوشیم بکاپ بگیرم غیر از همون دفعه اول از رام 2.1 که روش بود. کسی حال کرد امتحان کرد اینو یه ریویو یه اسکرین شات یه چیزی بذاره ما هم ببینیم راضی بودین بریم روش. با این میشه 2.3.5

خیر عزیز. این مربوط به دیفای نیست، در ضمن همون RC1 هست که ماه پیش رلیز شد. ورژن بعدیش قراره اینجا قرار داده بشه و اونه که 2.3.5 هستش:

Next Version
Android 2.3.5
Stock Ringtones, Alarm, Notifications not selectable ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Improve video quality.
Camera: Touch to focus
Fixed video flashlight for red camera
N-point MultiTouch ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Fix geotags in the photos
Fixed dual SIM adapters which use Stk not working
Increase boot speed.
CrystalTalk

mad-defy
31-07-2011, 03:22
آقا اين تم هايي که پسوندشون زيپ يا gz. هست رو طري بايد نصب کرد? از بوت منو و کپي مستقيم توي مموري?

posted be Motorola defy

Royce
01-08-2011, 11:46
سلام
یه سوال از بچه های این کلوپ
رامی که موقع خرید روی این گوشی هست به طور کامل فارسی و ساپورت میکنه یا باید خودمون...

unknown47
01-08-2011, 12:04
سلام
یه سوال از بچه های این کلوپ
رامی که موقع خرید روی این گوشی هست به طور کامل فارسی و ساپورت میکنه یا باید خودمون...

درود.
دوست عزیز بستگی به جایی که ازش می خرین داره!(البته شانس هم بی تاثیر نیست!)
توی همین کلوپم عده ای بودند که گوشی رو که خریدند رام 2.2 عربی روش بوده و فارسی رو ساپورت میکرده ولی عده ای هم مثل من رام 2.1 بدون پشتیبانی از زبان فارسی روی گوشیشون بوده.

Royce
01-08-2011, 12:09
میشه بفرمایید آخرین رام رسمی فارسی که برای این گوشی اومده چنده واینکه آیا رام فارسی 2.3.3 یا 2.3.4 برای این گوشی میاد یا نه؟راستی رام عربی با حروف پ چ ژ گ مشکلی نداره که درسته؟

unknown47
01-08-2011, 12:17
درود.
دوست عزیز من تا اونجایی که خبر دارم آخرین رام رسمی واسه این گوشی 2.2 هست که نسخه ی اماراتش فارسی رو ساپورت میکنه و اون حروفی هم که گفتین مشکلی نداره.
رام 2.3 برای این گوشیه نیومده و احتمالا هم نمیاد!(البته احتمال اومدنش هم هست!)
رام سیانوژن هم رامی برپایه ی 2.3 هست و با فارسی هم اصلا مشکلی نداره و رام بسیار خوبی هستش.

BOROAMOO
01-08-2011, 14:35
بچه های چه جوری میشه فایل های html رو تو گوشی دید؟
برا من یه txt وا می کنه درب و داغون

dimoqwe
02-08-2011, 09:10
- براي نصب رام رسمي 2.2 به روت كردن نيازي نيست. درسته؟ براي همه رام ها اينطوريه؟ مثلا براي سيانوژن روت لازمه؟

- برنامه 2nd init دقيقا چه كاري رو گوشي انجام ميده؟

fire159
02-08-2011, 11:19
- براي نصب رام رسمي 2.2 به روت كردن نيازي نيست. درسته؟ براي همه رام ها اينطوريه؟ مثلا براي سيانوژن روت لازمه؟

- برنامه 2nd init دقيقا چه كاري رو گوشي انجام ميده؟

بله رامهاي رسمي نيازي به روت كردن ندارن. برنامه 2indit هم كوشي رو ميبره تو حالت ريكاوري براي نصب رام.

dimoqwe
02-08-2011, 13:45
بله رامهاي رسمي نيازي به روت كردن ندارن. برنامه 2indit هم كوشي رو ميبره تو حالت ريكاوري براي نصب رام.

براي 2.2 رسمي نياز به برنامه 2indit هست؟

fire159
02-08-2011, 16:40

نه فقط اين برنامه ها رو مي خواد : rsd-lite و motorola usb driver

unknown47
02-08-2011, 16:51

درود.
نه دوست عزیز برای رام های اصلی احتیاجی بهش نیست.

NIMA.GNI
03-08-2011, 10:41
دوستان بین این گوشی و اچ تی سی نکسوس وان کدوم رو پیشنهاد میدین؟ چرا؟

Royce
03-08-2011, 10:45
سلام
دوستان بهترین رام برای این گوشی که حد اقل توی مسیجینگ و مرورگر از فارسی پشتیبانی بکنه و باگ نداشته باشه چیه؟ ترجیحا اگه رسمی باشه بهتر.
کلا اصلا بچه های خاورمیانه از کدوم رام بیشتر استفاده میکنن؟

*IN*
03-08-2011, 11:33
سلام
دوستان بهترین رام برای این گوشی که حد اقل توی مسیجینگ و مرورگر از فارسی پشتیبانی بکنه و باگ نداشته باشه چیه؟ ترجیحا اگه رسمی باشه بهتر.
رسمی که فارسی هم ساپورت کنه2.2 امارات...

unknown47
03-08-2011, 11:57
دوستان بین این گوشی و اچ تی سی نکسوس وان کدوم رو پیشنهاد میدین؟ چرا؟

درود.
دوست عزیز به نظر من برتری با دیفای هست! نه فقط به خاطر اینه که دارمش بلکه واسه اینکه:
1-خوش دست تره (با اینکه صفحه نمایششون هم اندازه هستن ولی دیفای براحتی با یک دست اداره میشه)
2-جنس پلاستیکی که توی دیفای هست از 90 درصد گوشی های دیگه بهتره(فقط یکبار توی دستتون بگیرین)
3-ظاهرش تکراری نیست(کافیه شما یه نگاه به مدل های اچ تی سی بکنید تا متوجه بشین!دیزایر-نکسوس وان-دیزایر اس-نکسوس اس و حتی واید فایر کم و بیش شبیه به هم دیگه هستن)
4-توی بحث سخت افزاری هم اگه بیشتر نباشه کمتر نیست(بنچمارکش توی رام سیانوژن از گالکسی اس هم بیشتره حالا چه برسه به نکسوس وان)

Royce
03-08-2011, 12:57
رسمی که فارسی هم ساپورت کنه2.2 امارات...

یعنی مثلا توی همین فروم اکثر بچه ها 2.2 امارات استفاده میکنن؟
راستی رام سیانوژن چیه؟

unknown47
03-08-2011, 14:31
یعنی مثلا توی همین فروم اکثر بچه ها 2.2 امارات استفاده میکنن؟
راستی رام سیانوژن چیه؟

درود.
اکثرا که نمیشه گفت ولی تعدادی از بچه ها از رام 2.2 رسمی استفاده میکنن.
رام سیانوژن رام غیر رسمی بر پایه ی ورژن 2.3 آندروید هستش که رام بسیار خوبی هست . هم از نظر سرعت و کارایی و هم از نظر رابط کاربری.

fire159
03-08-2011, 15:59
سلام

به نظرمن بهترين رام هنوز سيانوزن هست كه منم استفاده ميكنم الانم با اينترنت كوشيم. دارم جواب ميدم.

beckham7
03-08-2011, 18:31
سلام به دوستان گل حال همه که خوبه:11:
بالاخره تصمیم گرفتم گوشیمو به 2.2 امارات اپدیت کنم تا زمانی که رام 2.3 سیانوژن کامل بشه بعد اپدیتش کنم
اما هر کاری میکنم بعد از نصب moto usb driver وو بردن گوشی رو حالت بوت transfer mode:usb (یادمه تو v3x بیامرزی وقتی رو مد usb بودسیستم گوشی رو نمیشناخت) سیستم پیام new hardware :s flash oamp3630 رو میده ولی هرکاری میکنم درایور جدید رو پیدا نمیکنه مسیر دستی هم برا نصب بهش میدم بازم فایده نداره جریان چیه؟
بعدم میخام از اطلاعاتم بکاپ بگیرم با titanum گوشی باید روت باشه راه دیگه ای نبید

unknown47
03-08-2011, 21:08
سلام به دوستان گل حال همه که خوبه:11:
بالاخره تصمیم گرفتم گوشیمو به 2.2 امارات اپدیت کنم تا زمانی که رام 2.3 سیانوژن کامل بشه بعد اپدیتش کنم
اما هر کاری میکنم بعد از نصب moto usb driver وو بردن گوشی رو حالت بوت transfer mode:usb (یادمه تو v3x بیامرزی وقتی رو مد usb بودسیستم گوشی رو نمیشناخت) سیستم پیام new hardware :s flash oamp3630 رو میده ولی هرکاری میکنم درایور جدید رو پیدا نمیکنه مسیر دستی هم برا نصب بهش میدم بازم فایده نداره جریان چیه؟
بعدم میخام از اطلاعاتم بکاپ بگیرم با titanum گوشی باید روت باشه راه دیگه ای نبید

درود.
دوست عزیز وقتی میخوای به رام اصلی آپدیت کنی باید علاوه بر درایور موتورولا باید برنامه ی RSD Lite روی کامپیوترتون نصب باشه.بعد باید گوشی رو خاموش کنید و با گرفتن دکمه ی پاور و ولوم بالا وارد منوی بوت بشید و بعد گوشی رو به کامپیوتر وصل کنید و برنامه ی RSD Lite رو اجرا کنید و با انتخاب رامتون و شناسایی گوشیتون دکمه ی استارت رو بزنید و بهد از چند دقیقه گوشیتون به 2.2 رسمی آپدیت میشه...
برنامه های دیگه ای هم واسه بکاپ گرفتن هست اما برای بکاپ از رام من فقط تیتانیوم بکاپ رو میشناسم....

fire159
03-08-2011, 21:13
بكهام جان  
متوجه نشدم كامبيوتر كوشي رو ميشناسه يا نه؟

Royce
03-08-2011, 22:35
آقا شرمنده ما هی سوال میکنیم :دی

میخوام بگم فردا گوشی شاپ این گوشی و برام بیاره فقط سوالی که هست این گوشی ساخت کجاست؟

Hamid_pro
03-08-2011, 23:16
آقا شرمنده ما هی سوال میکنیم :دی

میخوام بگم فردا گوشی شاپ این گوشی و برام بیاره فقط سوالی که هست این گوشی ساخت کجاست؟

ساخت چین
.....

fire159
04-08-2011, 07:28
البته باید بدونی که تمام گوشی های بازار الان چینی هستن . از موتورولا و آیفون تا نوکیا و ....
از بابت این مساله خیالت راحت باشه . چون تحت لیسانس و نظارت موتورولا گوشی ها در چین مونتاژ میشن .
و گوشی های موتورولا همیشه از نظر کیفیت مواد و مونتاژ زبان زد بوده و هست .

Royce
04-08-2011, 12:55
یا سلام به همه بچه های با مرام Defy

من بالاخره تصمیمم و گرفتم امروز این گوشی و از گوشی شاپ سفارش دادم.(احتمالا تا 2-3 روز دیگه به دستم میرسه)

اینطور که توی سایتای ایرانی و خارجی دیدم همه از خرید این گوشی راضی بودن نسبت به قیمتش بهترین گزینست در واقع خودم اصلا قرار بود گوشی دیگه ای بخرم ولی با یه تحقیق مختصر فهمیدم این همون چیزیه که من دنبالشم حالا دشمنای موتورولا بذار هرچی میخوان بگن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به هرحال این اولین تجربه موتورولا و همچنین اندروید برای منه و احتمالا تجربه خوبی خواهد بود :20:

راستی بچه ها میشه بگید قدرت gps این گوشی در چه حده؟زود روی ماهواره ها قفل میکنه؟الان چه برنامه ای ریختید روش برای gps؟

ehsan_update
04-08-2011, 13:04
سلام دوست عزیز!
پیشاپیش مبارکت باشه! انتخاب خوبی کردی.:11:
در مورد GPS من برنامه Maverick رو نصب کردم، اوایل خوب بود و در عرض حدود 20 الی 30 ثانیه موقعیتم رو شناسایی میکرد ولی الان گاهی 2 دقیقه طول میکشه تا پیدام کنه، گاهی هم اصلا پیدام نمیکنه! چند تا ورژن جدیدش رو هم امتحان کردم اما متاسفانه بازهم همینطوره ، نمیدونم بقیه بچه ها با کدوم برنامه کار میکنن؟

unknown47
04-08-2011, 13:05
درود.
پیشاپیش مبارک باشه:20: امیدوارم که پشیمون نشین! (که فکر کنم ممکن نیست پشیمون بشین چون وقتی دستتون میگیرینش محوش میشید!!!!!!)

در مورد gps من اطلاعی ندارم! شرمنده:11:

vafa1353
04-08-2011, 13:15
سلام متاسفانه GPS اين گوشي نسبت به گوشيهاي جديد مثل گلكسي كمي ضعيفتر عمل ميكنه . بهترين گزينه هم برنامه ماوريك با نقشه آفلاينه...

Royce
04-08-2011, 13:34
سلام دوست عزیز!
پیشاپیش مبارکت باشه! انتخاب خوبی کردی.:11:
در مورد GPS من برنامه Maverick رو نصب کردم، اوایل خوب بود و در عرض حدود 20 الی 30 ثانیه موقعیتم رو شناسایی میکرد ولی الان گاهی 2 دقیقه طول میکشه تا پیدام کنه، گاهی هم اصلا پیدام نمیکنه! چند تا ورژن جدیدش رو هم امتحان کردم اما متاسفانه بازهم همینطوره ، نمیدونم بقیه بچه ها با کدوم برنامه کار میکنن؟

سلام

ممنون :11:

آیا اون موقع که میگید زود وصل میشد رام دیگه ای روی گوشیتون بود؟

ehsan_update
04-08-2011, 14:08
خیر روی هر 3 ورژن آندروید (2.1 و 2.2 و 2.3) امتحان کردم، گاهی اوقات خوبه ولی گاهی اوقات بد، نمیدونم چرا اینطوریه

dimoqwe
04-08-2011, 15:03
سلام
وقتي گوشي رو براي اولين بار به كامپيوتر وصل ميكني بطور خودكار درايور نصب ميشه. اين همون درايوري نيست براي بكاپ لازمه؟ يا بايد جداگانه درايور را وصل كرد؟

mad-defy
04-08-2011, 16:15
یا سلام به همه بچه های با مرام Defy

من بالاخره تصمیمم و گرفتم امروز این گوشی و از گوشی شاپ سفارش دادم.(احتمالا تا 2-3 روز دیگه به دستم میرسه)

اینطور که توی سایتای ایرانی و خارجی دیدم همه از خرید این گوشی راضی بودن نسبت به قیمتش بهترین گزینست در واقع خودم اصلا قرار بود گوشی دیگه ای بخرم ولی با یه تحقیق مختصر فهمیدم این همون چیزیه که من دنبالشم حالا دشمنای موتورولا بذار هرچی میخوان بگن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به هرحال این اولین تجربه موتورولا و همچنین اندروید برای منه و احتمالا تجربه خوبی خواهد بود :20:

راستی بچه ها میشه بگید قدرت gps این گوشی در چه حده؟زود روی ماهواره ها قفل میکنه؟الان چه برنامه ای ریختید روش برای gps؟

آقا مبارکت باشه انتخاب خوبی کردی :46:
فقط نگفتی چند در اومد؟ چون اولین تجربه اندروید هست حتما هر کاری میخوای بکنی بیا یه مشورتی بکن با بچه ها پشیمون نمیشی. ضمنا اگر مشکلی پیش اومد اصلا هول نشو و صبر پیشه کن. گاهی وقتها اتفاق میافته که گوشی خاموش بشه توی رام فلش زدن و ... :13:
اصلا دستپاچه نشو و بیخودی گوشی رو به تعمیر کار نسپار. من توی هفته اول 3-4 روز گوشیم خاموش بود ولی بچه ها خیلی کمک کردن :10: یه طوری که الان حتی میام بعضی سوالهای ساده رو هم جواب میدم :11: توی همین فروم همه جور آموزش و رفع اشکالی هست

سلام
وقتي گوشي رو براي اولين بار به كامپيوتر وصل ميكني بطور خودكار درايور نصب ميشه. اين همون درايوري نيست براي بكاپ لازمه؟ يا بايد جداگانه درايور را وصل كرد؟

اگه کامپیوتر به اینترنت وصل باشه چه از طریق کابل و چه با بلوتوث گوشی رو متصل کنی به کامپیوتر برای بار اول یه چند لحظه طول میکشه و خودش شروع به آپدیت کردن درایور های ویندوزت میکنه و تیک مارک ها که کامل شد close میده

خیر روی هر 3 ورژن آندروید (2.1 و 2.2 و 2.3) امتحان کردم، گاهی اوقات خوبه ولی گاهی اوقات بد، نمیدونم چرا اینطوریه

متاسفانه gps این گوشی اصلا به پای گوشی های نوکیا نمیرسه (حداقل توی ایران که اینطوره) من که کلا بیخیال gps شدم آخه با 200-300 متر دیلای آمار میداد..
همون نقشه آفلاین که گفتی بهتره احسان. آقا مشکلت با AMP حل شد؟

BOROAMOO
04-08-2011, 17:49
بچه های چه جوری میشه فایل های html رو تو گوشی دید؟
برا من یه txt وا می کنه درب و داغون

خودم پیدا کردم
:20:

Royce
04-08-2011, 18:10
gps اش ظاهرا خیلی ضدحاله [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

beckham7
04-08-2011, 19:34
درود.
دوست عزیز وقتی میخوای به رام اصلی آپدیت کنی باید علاوه بر درایور موتورولا باید برنامه ی RSD Lite روی کامپیوترتون نصب باشه.بعد باید گوشی رو خاموش کنید و با گرفتن دکمه ی پاور و ولوم بالا وارد منوی بوت بشید و بعد گوشی رو به کامپیوتر وصل کنید و برنامه ی RSD Lite رو اجرا کنید و با انتخاب رامتون و شناسایی گوشیتون دکمه ی استارت رو بزنید و بهد از چند دقیقه گوشیتون به 2.2 رسمی آپدیت میشه...
برنامه های دیگه ای هم واسه بکاپ گرفتن هست اما برای بکاپ از رام من فقط تیتانیوم بکاپ رو میشناسم....

بكهام جان
متوجه نشدم كامبيوتر كوشي رو ميشناسه يا نه؟

سلام
rsdlite نصب کردمه قبلا ک اون مراحل رو هم انجام دادم منتها مشک اینه که کامپیوتر گوشی رو شناسایی میکنه اما درایورش نصب نمیشه found new harware میده اما با اینکه moto drivers رو از همین لینکهایی که تو تاپیک دادین نصب میکنم درایور گوشی رو نمی شناسه moto driver رو چند بار clean و چندین بار دوباره نصبیدم بیفایده بود حتی بصورت دستی از inf های ویندوز درایور رو پیدا کردم و نصبسدم اما بیبفایده بود حالا...؟

vafa1353
04-08-2011, 23:19
gps اش ظاهرا خیلی ضدحاله [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اينقدر هم كه نه.....يه كم دير وصل ميشه ولي دقيقه و اگر ضعفي داشته باشه فقط توي سرعت دانلود نقشه است....بيشترين زمان براي وصل شدن هم حدود 30 تا 60 ثانه است....توي برنامه ماوريك پايين صفحه يه نشانگر مثل نشانگر آنتن گوشي وجود داره كه با جابه جايي گوشي ميتوني بهترين وضعيت سيگنال رو پيدا كني و اونوقته كه سريع عمل ميكنه....

boys666
05-08-2011, 10:13

نه اصلا هم اینطور نیست چیپ جی پی اس این گوشی خیلی عالیه فقط شما باید از قسمت ستینگ
setting/location & security/
تیک
use wireless networks
و
use gps satellites
رو بزنید (هر دو تیک هاشون فعال باشن).تا اول از شبکه تلفن همراه موقعیت حدودیتون رو پیدا کنه و بعد بلافاصله موقعیت دقیق رو هم با استفاده از جی پی اس نشون بده از این طریق جی پی اس سریع تر عمل میکنه.
من که از گوگل مپ استفاده میکنم از نظر سرعت هم عالیه و برنامه ناویتل هم خوبه و همین طور ماوریک. در حالت عادی من تیک use gps satellites رو برداشتم چون باطری رو کم میکنه ولی وقتی نیاز به موقعیت دقیق داشته باشم تیکش رو فعال میکنم ولی وقتی موقعیت حدودی رو بخوام use wireless networks جواب میده.

set18
05-08-2011, 10:38
با سلام خدمت دوستان
من گوشی رو چند ماهی هست که دارم.و البته ازش راضی هم بودم.تا اینکه معلوم نیست به چه دلیل مشکلی پیدا کرد.متاسفانه صدای من برای مخاطبم درست پخش نمی شه و واضح نمی رسه.خیلی ضعیفه.بردم بدم برای تعمیر ولی نتونست تعمیر کنه.ظاهرا می گفت یه قطعش نیست.البته من علائدین نبردم.
حالا می خواستم بدونم شما جایی رو می شناسید که بتونه دیفای رو تعمیر کنه.
سوال دیگه اینکه سیستم گوشی من آندروید 2.1 هست و فارسی رو پشتیبانی نمی کنه.می خواستم بدونم اگه گوشی رو به جایی بدم برای تغییر به 2.2(چون خودم بلد نیستم) همین کافیه که بگم به 2.2 برسوندش؟یا هر 2.2 ای فارسی نداره؟ واگه محلی مناسب رو برای اینکار برای دیفای میشناسی بفرمایید.

از دوستان پیشاپیش متشکرم.

beckham7
05-08-2011, 11:00
اقا مشکل حل شد
تو برنامه rsdlite از منوی config تیک قسمت devise id option رو first come first serve گذاشتم مشکل حل شد
مرسی
من بیشتر برای فارسی اپدیثتش کردم منتها الان فارسی نشون میده اما جدا جدا اینو چیکار کنم؟

---------- Post added at 12:00 PM ---------- Previous post was at 11:59 AM ----------

کل اپدیت 5دقیقه بیشتر طول نکشید همین بود دیگه!

boys666
05-08-2011, 11:01
با سلام خدمت دوستان
من گوشی رو چند ماهی هست که دارم.و البته ازش راضی هم بودم.تا اینکه معلوم نیست به چه دلیل مشکلی پیدا کرد.متاسفانه صدای من برای مخاطبم درست پخش نمی شه و واضح نمی رسه.خیلی ضعیفه.بردم بدم برای تعمیر ولی نتونست تعمیر کنه.ظاهرا می گفت یه قطعش نیست.البته من علائدین نبردم.
سوال دیگه اینکه سیستم گوشی من آندروید 2.1 هست و فارسی رو پشتیبانی نمی کنه.می خواستم بدونم اگه گوشی رو به جایی بدم برای تغییر به 2.2(چون خودم بلد نیستم) همین کافیه که بگم به 2.2 برسوندش؟یا هر 2.2 ای فارسی نداره؟ واگه محلی مناسب رو برای اینکار برای دیفای میشناسی بفرمایید.

برای تماس های تلفنیت میتونی از هندزفری استفاده کنی احتمالا میکروفن روی گوشی مشکل داره .رامت رو هم میتونی ببری بدی به نمایندگی پرشین تله کام توی میدون هفت تیر. و حتی ممکنه مشکل نرم افزاری باشه این مشکل نرسیدن صدات به مخاطب .خودت هم میتونی به راحتی این رام عربی امارات رو دانلود کنی و با برنامه ار اس دی نصب کنی .هر رامی فارسی نداره در حال حاضر تنها رام رسمی که فارسی هم ساپورت کنه 2.2 امارات هست و البته رام غیر رسمی سیانوژن که بهترین رام موجود از نظر سرعت و کاایی هست و روز به روز هم داره نسخه های بعدیش میاد و با امکاناتت بیشتر.
یه نکته دیگه این که من اصلا برای تعمیر سخت افزاری این گوشی ایران رو توصیه نمیکنم چون تو ایران کسی نه قطعاتش رو داره نه دانشش رو حتی خود پرشین تله کام هم میفرسته امارات برای تعمیر.

vafa1353
05-08-2011, 11:07
با سلام خدمت دوستان

دوست عزيز فكر نميكنم مشكل سخت افزاري پيدا كرده باشه و احتمالا يكي از برنامه هايي كه نصب كرديد با گوشي سازگار نيست...ابتدا گوشي رو ريست فكتوري كنيد ببينيد كه مشكل حل ميشه يا نه....براي ارتقا اندرويد هم اگر آموزش هاي قرار داده شده در اين تاپيك رو مطالعه كنيد حتما ميتونيد انجامش بديد و حتي اندرويد فعلي گوشي رو ميتونيد در عرض چند دقيقه فارسي كنيد....كمي وقت بزاريد و تاپيك رو كامل مطالعه كنيد و گوشي رو دست هر كسي نسپريد كه بعد پشيمون ميشيد....با كمي پشت كار و اعتماد به نفس ميتونيد مشكلتون رو حل كنيد....اگر يك بار بتونيد انجام بديد از مراجعه مكرر به تعميركاران خلاص ميشيد.(شما اقدام كنيد اگر مشكلي بود دوستان راهنمايي ميكنن.نگران نباشيد)

فارسي سازي موتورولا با ركووري

vafa1353
05-08-2011, 11:27
اقا مشکل حل شد
تو برنامه rsdlite از منوی config تیک قسمت devise id option رو first come first serve گذاشتم مشکل حل شد
مرسی
من بیشتر برای فارسی اپدیثتش کردم منتها الان فارسی نشون میده اما جدا جدا اینو چیکار کنم؟

---------- Post added at 12:00 PM ---------- Previous post was at 11:59 AM ----------

کل اپدیت 5دقیقه بیشتر طول نکشید همین بود دیگه!

برنامه Dr.ben0x arabicfonts رو نصب كنيد..

set18
05-08-2011, 11:49
با تشکر از دوستان
آقای وفا ریست فکتوری چیه؟
ضمنا مطالب انجمن واقعا زیاده و این یکمی ترسناکه!ولی سعی خودمو می کنم.
ضمنا اینکه گفته شد برای تعمیر سخت افزاری می فرستن خارج یعنی در ایران امکانش نیست؟

*IN*
05-08-2011, 13:37
برنامه Dr.ben0x arabicfonts رو نصب كنيد..
مشکل جدا جدا نوشتن حروف رو حل نمیکنه...

dimoqwe
05-08-2011, 14:09
با سلام خدمت دوستان

دوست عزیز منم مثل شما بودم و اصلا گوشی اندورویدی یا حتی سیمبیانی نداشتم با کمک دوستان همین فروم و خوندن مطالبش (و البته بعضی فروم های دیگه) گوشی خودمو که 2.2 رام چینی بود به 2.2 رسمی امارات تغییر دادم. اصلا کار سختی نیست و واقعا هم در حد همین 5 تا 10 دقیقه هست. گوشیتون بعد از این آپدیت دارای صفحه کلید فارسی میشه و مشکلی با فارسی خوندن و نوشتن نخواهید داشت. فقط باید زحمت بکشید و حدود 200 مگ رام و درایور دانلود کنید.
هر سوالی هم باشه بچه ها جواب میدن مثل الان که من خودم سوال دارم :11: این فونت رام عربی اصلا قشنگ نیست، میشه ظاهر فونتش رو عوض کرد؟ چطوری میشه فونت ریخت؟

beckham7
05-08-2011, 17:19
گوشیتون بعد از این آپدیت دارای صفحه کلید فارسی میشه و مشکلی با فارسی خوندن و نوشتن نخواهید داشت. فقط باید زحمت بکشید و حدود 200 مگ رام و درایور دانلود کنید.

اه واقعا !
پس چرا واسه من نه صفحه کلید فارسی یا عربی اضافه شده نه فارسی رو خوب نشون میده؟؟ جریان چیه؟
بعدم تعجب کردم بجز شماره تلفنام رو سیم کارت کوچکترین اطلاعاتی از گوشیثم پاک نشد!

unknown47
05-08-2011, 17:41
اه واقعا !
پس چرا واسه من نه صفحه کلید فارسی یا عربی اضافه شده نه فارسی رو خوب نشون میده؟؟ جریان چیه؟
بعدم تعجب کردم بجز شماره تلفنام رو سیم کارت کوچکترین اطلاعاتی از گوشیثم پاک نشد!
درود.
شما رام 2.2 رسمی امارات رو ریختین؟

beckham7
05-08-2011, 19:50
درود.
شما رام 2.2 رسمی امارات رو ریختین؟
درود

اره

unknown47
05-08-2011, 21:56
درود

اره
درود.
عجیبه! :18:
واسه کیبورد شما توی ستینگ رفتین؟ توی یه قسمتی نوشته mobo div و اونجا میتونین کیبرد فارسی رو انتخاب کنید.
شما میخوای یه بار وایپ کن و بعد دوباره رام رو فلش بزن.(البته اینطوری اطلاعاتتون میپره و بهتره قبلش یه بکاپ ازشون بگیرین)

dimoqwe
05-08-2011, 22:47
اه واقعا !

من هم wipe نکردم و همه اطلاعات و برنامه هام دست نخورده باقی موند. فقط همونطور که گفتند کیبورد را به MOBiDIV تغییر بدید و زبان فارسی رو هم انتخاب کنید توی ستینگ.

soooot
06-08-2011, 00:14
این گوشی هم مثل گوشی های سامسونگ منوها و... اش هم فارسی میشه؟ ( با همون رام خاور میانه خود گوشی )

beckham7
06-08-2011, 10:20
اصلا ستينگ گوشي نه mobidiv داره نه فارسي!
امكان داره اپديتم نيمه كاره باشه؟ چ.ن تو مرحله آخر پيام داد گوشي رو دستي روشن كنيد پليز

---------- Post added at 11:19 AM ---------- Previous post was at 11:17 AM ----------

BPFLEX VER
usajrdnemarab1b8rtgb03a.or

---------- Post added at 11:20 AM ---------- Previous post was at 11:19 AM ----------

APFLEX VER
GAS_EAMA_USAJRDNFROYORTGB_P019

dimoqwe
06-08-2011, 11:27
امكان داره اپديتم نيمه كاره باشه؟ چ.ن تو مرحله آخر پيام داد گوشي رو دستي روشن كنيد پليز

---------- Post added at 11:19 AM ---------- Previous post was at 11:17 AM ----------

BPFLEX VER

---------- Post added at 11:20 AM ---------- Previous post was at 11:19 AM ----------

APFLEX VER

برای من این شد:
GAS-ASIA-USAJRDNFRYORTARAB-P012

اون یکی BPFLEX VER هم فرق میکنه!

برو language & keyboard settings بعد برو قسمت Input methods تغییرش بده به MOBiDIV
بعدش ستینگ MOBiDIV برو activation و فارسی رو انتخاب کن.

unknown47
06-08-2011, 11:29

BPFLEX VER

APFLEX VER

درود.
شما میخوای دوباره رام فلش بزن(حالا یا با وایپ با بدون وایپ) بعد اون آخرش که مینویسه گوشی رو دستی روشن کنید دوباره باید برین توی محیط بوت(ولوم بالا+پاور)

dimoqwe
06-08-2011, 11:29
این گوشی هم مثل گوشی های سامسونگ منوها و... اش هم فارسی میشه؟ ( با همون رام خاور میانه خود گوشی )

با رام خاورمیانه منوها فارسی نمیشه و فقط میشه اس ام اس فارسی گرفت و فرستاد و صفحات وب فارسی رو دید. کیبورد فارسی خواهید داشت و اینا . در حقیقت مثل ویندوز که زبان فارسی اضافه میشه.
برای اینکه منوها فارسی بشه باید رام سیانوژن بریزید.

dimoqwe
06-08-2011, 16:24
سه تا سوال:
یکی اینکه کلا فرمت فونت برای اندروید چی هست؟ و اینکه چطوری باید فونت ریخت؟
دوم هم اینکه بعد از اینکه رام رو عوض کردم به 2.2 عربی مثلا برنامه دیکشنری aFarsi بعد از اجرا با زدن اولین حرف فورس کلوز میده یا مثلا Toss it علتش چیه و چی کار میشه کرد که درست شه؟
آخری هم اینکه دیکشنری با تلفظ واقعی انسان نه اینکه speech engine باشه کسی استفاده کرده یا میدونه چی خوبه؟ من کمبریج ادونس لرنر رو ریختم همه چیش عالیه فقط تلفظ نداره.

mad-defy
06-08-2011, 17:15
اه واقعا !

وایپ کامل هم کردین؟ تا وایپ نکنین با اینکه اطلاعات باقی میمونه ولی نصب و اکسترکت رام کامل نمیشه

آقا مقایسه نکن دیگه اینجا بکس غیرتی هستنا :21:
با سیانوژن میتونی منو فارسی هم داشته باشی

APFLEX VER

منم یه بار با این موضوع برخورد کردم که البته بعد از تقریبا 20 دقیقه خودش درست شد و اومد بالا

و حالا سوال خودم: میشه روی سیانوژن هم موتو بلور نصب کرد؟ نه اینکه رام از اول داشته باشه. یعنی موتو رو از رام اصلی بگیریم مثل app. و بعد به این اضافه کنیم
پکیج نرم افزاری گوگل رو بعد از نصب رام 2.3.4 نصب نکردم و مصرف رم گوشی از 50-60 درصد بیشتر نمیشه و تقریبا همیشه 40% آزاد داره. در صورتی که دفعه قبل آزاد هیچ وقت بیشتر از 16-25 درصد نمیومد. درسته؟

boys666
06-08-2011, 19:08
این فونت رام عربی اصلا قشنگ نیست، میشه ظاهر فونتش رو عوض کرد؟ چطوری میشه فونت ریخت؟

بله برای عوض کردن فونت گوشی میتونی هر فونتی رو که خواستی اسمش رو به DroidSansArabic تغییر بدید و روی حافظه داخلی در این ادرس کپی و با فونت فعلی جایگزین کنید :
system/fonts
البته قبلش باید گوشی حتما روت شده باشه بعد از روت کردن هم میتونید با برنامه root explorer این کارو انجام بدین.
این خوانا ترین و زیبا ترین فونت فارسی موجود هست که از رام سیانوژن استخراج شده :

اینم روت اکسپلورر:

بعد از روت کردن و نصب برنامه روت اکسپلورر باید وقتی وارد روت اکسپلورر میشوید روی mount R/W کلیک کنید تا تبدیل به mount R/O بشه تا اجازه تغییر روی حافظه اصلی گوشی رو داشته باشید

vafa1353
06-08-2011, 23:49
بله برای عوض کردن فونت گوشی میتونی هر فونتی رو که خواستی اسمش رو به DroidSansArabic تغییر بدید و روی حافظه داخلی در این ادرس کپی و با فونت فعلی جایگزین کنید :
system/fonts
البته قبلش باید گوشی حتما روت شده باشه بعد از روت کردن هم میتونید با برنامه root explorer این کارو انجام بدین.
این خوانا ترین و زیبا ترین فونت فارسی موجود هست که از رام سیانوژن استخراج شده :

اینم روت اکسپلورر:

بعد از روت کردن و نصب برنامه روت اکسپلورر باید وقتی وارد روت اکسپلورر میشوید روی mount R/W کلیک کنید تا تبدیل به mount R/O بشه تا اجازه تغییر روی حافظه اصلی گوشی رو داشته باشید

ممنون فونت زيبايي بود....فارسي گوشيه من ي رو مربع نشون ميداد كه با اين فونت درست شد...

*IN*
07-08-2011, 00:16
سلام
چه جوری پوشه هایی رو که نمیخوام تو گالری باشن هیدن کنم؟؟؟

Arash0065
07-08-2011, 00:26
سلام بعد مدت ها سر زدم اینجا چقدر فعال هستند بچه ها

سلام

شما پوشه رو Rename کن قبل اسم پوشه یه دات (نقطه) بزار البته اینکار تو ویندوز امکان پذیر نیست با خود گوشی یا با سیستم عامل لینوکس باید اینکارو بکنی

*IN*
07-08-2011, 00:36
شما پوشه رو Rename کن قبل اسم پوشه یه دات (نقطه) بزار البته اینکار تو ویندوز امکان پذیر نیست با خود گوشی یا با سیستم عامل لینوکس باید اینکارو بکنی

پوشه ها مربوط به برنامه هان،مشکلی پیش نمیاد؟؟؟

Arash0065
07-08-2011, 00:39
پوشه ها مربوط به برنامه هان،مشکلی پیش نمیاد؟؟؟

برنامه های نصب شده یا فایل های apk ؟

beckham7
07-08-2011, 09:52
سلام
از برنامه gallery lock استفاده كن

مشكل از رام نبوده چون مال من زده arab مال دوستمون زده asia
حالا وايپ چيه؟ چيكار كنم صفحه كليد فارسي اضافه بشه و مشكل جدا جدا نوشت حل بشه
بارام 2.1 memory available هميشه بين 150 تا 200 بود با اين رام كل برنام الكي باز ميشه و مموري زير 100 ميره بخصوص برنامه task manager كه مال خود رام اصلا بسته نميشه هر چي پروسه هم كيل ميكنم بعد چند سه چهار ثانيه دوباره بر ميگردن!؟

ehsan_update
07-08-2011, 10:01
سلام دوستان. یه خبر جدید:
ورژن جدید دیفای به اسم دیفای پلاس + Defy قراره دو ماه دیگه وارد بازار آلمان بشه. فرق اون با دیفای : cpu 1000 mhz و OS: Android 2.3.3 . و قیمت 300 یورو.:13:
به نظر من همین دیفای خودمون رو اگه روش Cyanogen mod7 بریزیم میشه دیفای + !:5:

منبع :

beckham7
07-08-2011, 18:10
مشكل از رام نبوده چون مال من زده arab مال دوستمون زده asia
حالا وايپ چيه؟ چيكار كنم صفحه كليد فارسي اضافه بشه و مشكل جدا جدا نوشت حل بشه
بارام 2.1 memory available هميشه بين 150 تا 200 بود با اين رام كل برنام الكي باز ميشه و مموري زير 100 ميره بخصوص برنامه task manager كه مال خود رام اصلا بسته نميشه هر چي پروسه هم كيل ميكنم بعد چند سه چهار ثانيه دوباره بر ميگردن!؟

من چیکار کنم
حداقل این task manager لعنتی رو چطور نابود کنم

mad-defy
08-08-2011, 04:09
زیاد حساس نشین روی این cpu که میکشه. من هم همین وضعیت رو داشتم ولی الان هر 3-4 روز یه ریبوت میکنم گوشی سرحال میشه دیگه هم به cpuش نگاه هم نمیکنم :8:
احسان جون اولین بار از خبری که دادی افسردگی گرفتم!!! باز بریم پول جور کنیم یعنی؟

سوال ما رو کسی جواب نمیده؟

mbioni66
08-08-2011, 09:41
سلام به همگی، آقا من یه دیفای خریدم، اندروید 2.1 هستش، فارسیم نداره،اس ام اس فارسی که میاد به صورت مربع مربع نشون میده، کسی میتونه کمکم کنه، من زیادم از اصتلاحاتش سردر نمیارم، لطفا ساده بگید، ممنون میشم.

mbioni66
08-08-2011, 09:43
سلام به همگی، آقا من یه دیفای خریدم، اندروید 2.1 هستش، فارسیم نداره،اس ام اس فارسی که میاد به صورت مربع مربع نشون میده، کسی میتونه کمکم کنه، من زیادم از اصتلاحاتش سردر نمیارم، لطفا ساده بگید، ممنون میشم.

mbioni66
08-08-2011, 09:49

unknown47
08-08-2011, 11:35
درود.

-مبارکتون باشه:11:-شما 2راه دارین: یکی اینه که به رامی که فارسی رو ساپورت کنه گوشیتونو آپدیت کنید و دومی اینه که از این راه واسه فارسی سازی استفاده کنید:

بعدم به جای پست دادن پشت سر هم یکم صبر کنید:46:

fire159
08-08-2011, 11:42
اول تبریک میگم بهتون واسه گوشی جدید و عالیی که خریدی

دوم زیاد عجله نکن و گوشی رو دست کاری نکنی که مشکل پیش بیاد .
توصیه من اینه که برای مسیج فارسی برنامه میرسال رو نصب کنی تا کارت راه بیوفته
و بعد که کمی با آندروید آشنا شدی گوشیت رو به 2.2 آپدیت کنی که فارسی هم کامل داشته باشه .
هر روز چند صفحه از همین تایپیک رو بخونی خیلی چیزها رو یاد میگیری.

ehsan_update
08-08-2011, 14:47
احسان جون اولین بار از خبری که دادی افسردگی گرفتم!!! باز بریم پول جور کنیم یعنی؟

سوال ما رو کسی جواب نمیده؟
کدوم خبر؟ پول برا چی؟ جواب چی؟ خوبی؟ :31: :46: در مورد Defy Plus گفتم که همین دیفای خودمون یه سیانوژن مد روش نصب کنه تبدیل میشه به دیفای پلاس! پس ما چیزی رو از دست ندادیم...

mbioni66
08-08-2011, 17:35
من قبل از این گرفتن این گوشی اچ تی سی داشتم، با آندرویدم کامل میتونم کار کنم، ولی راجب روت کردن زیاد سردر نمیارم، برنامه میرسالم دارم، ولی باهاش حال نمی کنم، اسم اشخاصو نمیزنه، بعضی وقتاهم اس ام اس نمیفرسته، اگه بتونید راهنماییم کنید ممنون میشم

mbioni66
08-08-2011, 17:42
قبل از این گوشی اچ تی سی داشتم، کار با آندرویدو خوب بلدم، میرسالم نصب کردم، ولی نرم افزار ضعیفی هستش، میتونی کمکم کنی گوشیمو روت کنم، اگه id یاهوو داری ، بده با یاهو پی ام بدم، کارم لنگه.

beckham7
08-08-2011, 19:29
ای بابا وایپم کردم اخرش فارسی اضاف نشد مشکل از رام دیگه اعصابم خراب شد هرچی برنامه داشتم و گیم ...دوستان اگه لطف کنن یه رام 2.2 امارات که فیلتر نباشه بجز اینی که تو رپید باز هستش چون همینو زدم که اینجور شدهو اونایی که تو مدیا فایر هستن چون با اینترنت شرکت فیلترن لینک بدن UNKNOWN47 جان میشه لینک رامتو بدی البته مدیا فایر نباشه

modernamir
08-08-2011, 23:27
سلام

یه فایل با نام nomedia. توی هر پوشه ای که نمی خوای بیاد توی گالری، قرار بده، اگه ساختنش سخته می تونی از توی G:\Android\data این فایلو پیدا کنی و توی پوشه های دیگه کپی کنی. کلاً برنامه های مولتی مدیای گوشی از پوشه های حاوی این فایل چشم پوشی می کنن.

mad-defy
09-08-2011, 03:01
کدوم خبر؟ پول برا چی؟ جواب چی؟ خوبی؟ :31: :46: در مورد Defy Plus گفتم که همین دیفای خودمون یه سیانوژن مد روش نصب کنه تبدیل میشه به دیفای پلاس! پس ما چیزی رو از دست ندادیم...

خدا رو شکر احسان جون شما چطوری اخوی؟

و حالا سوال خودم: میشه روی سیانوژن هم موتو بلور نصب کرد؟ نه اینکه رام از اول داشته باشه. یعنی موتو رو از رام اصلی بگیریم مثل app. و بعد به این اضافه کنیم
پکیج نرم افزاری گوگل رو بعد از نصب رام 2.3.4 نصب نکردم و مصرف رم گوشی از 50-60 درصد بیشتر نمیشه و تقریبا همیشه 40% آزاد داره. در صورتی که دفعه قبل آزاد هیچ وقت بیشتر از 16-25 درصد نمیومد. درسته؟

ولی اگر فابریک 1 گیگ باشه که بهتره! نیازی به اور هم نداره..

fire159
09-08-2011, 09:09
من قبل از این گرفتن این گوشی اچ تی سی داشتم، با آندرویدم کامل میتونم کار کنم، ولی راجب روت کردن زیاد سردر نمیارم، برنامه میرسالم دارم، ولی باهاش حال نمی کنم، اسم اشخاصو نمیزنه، بعضی وقتاهم اس ام اس نمیفرسته، اگه بتونید راهنماییم کنید ممنون میشم
آره . میرسال زیاد جالب نیست .
شما میتونی به 2.2 امارات آپدیت کنی . لینکش تو همین کلوپ هست . بگردی پیدا میکنی .
برای آپدیت هم به برنامه های موتورولا یو اس بی درایور و برنامه rsd-lite که برای فلش زدن رامهای موتورولا هست نیاز داری . این 2 برنامه usb driver و rsd-lite رو روی دانلود و روی کامپیوترت نصب کن .
خیلی راحته . برنامه ها رو که دانلود کردی بگو تا بقیه مراحل رو بهت بگیم .

mbioni66
09-08-2011, 09:29
من این 2 برنامه ای که میگیو دانلود کردم، رام 2.2 هم دانلود کردم، طبق این آموزشی که تو همین کلوپ هستش پیش رفتم، ولی زمانی که از نرم افزار rsd-lite استفاده میکنم error میده، نمیدونم ایرادش چیه، حتی برای روت کردن گوشی از 2 برنامه z4root و SuperOneClick استفاده کردم، با هیچکدوم نتونستم روت کنم، دقیقا مثل آموزش تو کلوپ پیش رفتم، نمیدونم ایراد از چیه، 1 هفته ای میشه دارم روش کار میکنم ولی جواب نگرفتم.

mbioni66
09-08-2011, 10:10
قبل از آپدیت رام 2.2 گوشی باید روت بشه؟

mbioni66
09-08-2011, 10:21
دست همگی درد نکنه الان دارم آپدیت میکنم،راستی برنامه ای هستش بشه با کامپیوتر از شماره ها و اس ام اس های داخل گوشی بکاپ گرفت؟

mbioni66
09-08-2011, 10:26
فارسی شد ولی حروف فارسیو فاصله فاصله دار مینویسه، مثلا محسنو اینجوری مینویسه، م ح س ن، چیکار باید بکنم درست بشه

speedy3m
09-08-2011, 11:04
سلام
یه سوال
من بین خرید Galaxy sl و defy گیر کردم و یه هفته است دارم تحقیق میکنم. نظر شما چیه؟ کدوم بهتره و دلیلش چیه؟
واسه من زیبایی و سرعت گوشی تو اجرای برنامه ها و بازی ها مهمه.

fire159
09-08-2011, 11:55
فارسی شد ولی حروف فارسیو فاصله فاصله دار مینویسه، مثلا محسنو اینجوری مینویسه، م ح س ن، چیکار باید بکنم درست بشه
بالاخره چیکار کردین !؟ به چه رامی آپدیت کردی ؟؟

برای رامهای رسمی نیازی به روت کردن نیست .
اما اگر بخوای رامی مثل سیانوژن رو فلش بزنی باید روت کنی .
برای روت کردن از سوپر وان کلیک استفاده کن .

---------- Post added at 12:55 PM ---------- Previous post was at 12:50 PM ----------

سلام
یه سوال
من بین خرید Galaxy sl و defy گیر کردم و یه هفته است دارم تحقیق میکنم. نظر شما چیه؟ کدوم بهتره و دلیلش چیه؟
از نظر سرعت هر دو گوشی باید در یک سطح باشن . چون سخت افزارشون روی کاغذ یکی هست . ما که با دیفای کار کردیم میدونیم که سرعت و قدرت این گوشی خیلی خوبه و اصلا" کم نمیاره . دیفای بازیهای گالاکسی اس و بازیهای اچ دی رو هم به راحتی اجرا میکنه .
از نظر زیبایی و کیفیت مطمئنن دیفای برتر هست .
خیلی گوشی مقاومی هست . کیفیت صوتیش مطمئنن موتورولا بهتر هست . از نظر باطری هم دیفای عالی هست .

mbioni66
09-08-2011, 12:50
سلام دوست من، من خودم دیفای خریدم، ازش خیلی راضیم، گوشی خیلی خوبیه به نظر من. از لحاظ صدا کیفیت خوبی داره، از لحاظ سخت افزاریم مثل گالاکسی هستش، از لحاظ دوربین بدک نیست، از لحاظ زیبایی که حرف نداره، سبک و خوش دستم هستش، من خودم به شخصه این گوشیو به گالاکسی ترجیح میدم.

mbioni66
09-08-2011, 13:07
رام 2.2 (JRDNEM_U3_3.4.3-11_BLUR) رو ریختم، ولی فارسیش ایراد داره، حروف فارسیو فاصله دار نشون میده، چیکار کنم که فارسیم درست بشه.در ضمن محیط ای رام با رام قبلی یکیه، همه رام ها اینجورین؟نمیشه محیط گوشیو خوشگلتر کرد؟

Arash0065
09-08-2011, 13:20
رام 2.2 (JRDNEM_U3_3.4.3-11_BLUR) رو ریختم، ولی فارسیش ایراد داره، حروف فارسیو فاصله دار نشون میده، چیکار کنم که فارسیم درست بشه.در ضمن محیط ای رام با رام قبلی یکیه، همه رام ها اینجورین؟نمیشه محیط گوشیو خوشگلتر کرد؟

شما برای حل مشکل فارسی باید از رام امارات استفاده کنی این رامی که فلش کردی باهاش مربوط به UK هست
از لینک زیر رام امارات رو دانلود کن

mbioni66
09-08-2011, 13:32
الان دارم دانلودش میکنم، راستی نگفتین محیط همه رام ها به یه شکله؟ نمیشه عوضش کرد؟

Arash0065
09-08-2011, 13:36
الان دارم دانلودش میکنم، راستی نگفتین محیط همه رام ها به یه شکله؟ نمیشه عوضش کرد؟

بله محیط همه رام های رسمی به یک شکل هست و فقط می تونی لانچرهای مختلف رو نصب کنی

mbioni66
09-08-2011, 13:56
میتونی راهنماییم کنی چه جوری میتونم محیط گوشیو عوض کنم

vafa1353
09-08-2011, 16:03
سلام
یه سوال

ديفاي
از نظر قدرت و كارايي كه دوستان اشاره كردند چيزي كم نداره....
و اما زيبايي......بريد بازار و جفتش رو دستتون بگيريد و مطمئن باشيد كه عاشق ديفاي ميشيد و بزرگي گالاكسي نسبت به ديفاي تو ذقتون ميزنه...

vafa1353
09-08-2011, 16:13
میتونی راهنماییم کنی چه جوری میتونم محیط گوشیو عوض کنم

GO Launcher EX v2.3.9 Final
Android Seven Best Launcher v2.2.4.9
Samsung TuchWiz 4.5 v1.4.3_fixed

speedy3m
09-08-2011, 16:26
ممنون از راهنمایی همگی. تنها چیزی که منو تو خرید defy مردد کرده، کیفیت عکس برداری و کیفیت صفحه نمایششه.

مثلا این عکس رو ببینین.

mbioni66
09-08-2011, 16:44
سلام، یه کیبورد خوب فارسی برای defy میخواستم، میتونی کمکم کنی؟ محیط گوشیم میخواستم عوض کنم، ممنون میشم اگه بتونی کمکم کنی.

ehsan_update
09-08-2011, 17:53
ممنون از راهنمایی همگی. تنها چیزی که منو تو خرید defy مردد کرده، کیفیت عکس برداری و کیفیت صفحه نمایششه.

مثلا این عکس رو ببینین.

دوست عزیز در مورد دوربین و کیفیت صفحه نمایش متاسفانه دیفای ضعیفتر از گلکسی اس و آیفون هستش و این تفاوت قیمتی هم که دارن مربوط به همینه! ولی دقت کنید تو رنج قیمت دیفای (تا 400 تومن) مطمئن باشید دیفای بهترینه. چون حسن هایی داره که هیچ گوشیه دیگه ای این حسن ها رو تو این رده نداره، مثل ضد آب و ضد خش و ضد گرد و غبار بودن، اندازه کوچک گوشی با وجود صفحه نمایش بزرگ و قابل قبول که راحت با یک دست میشه با اون کار کرد و راحت هم توجیب جا میشه.
اگه اولویتتون دوربین و صفحه نمایشه که Wave 1 یا 2 بگیرین

sonkia
09-08-2011, 20:23

مثلا این عکس رو ببینین.

دقیقا منم همین مشکل رو دارم یا بهتر بگم همین مشکل صفحه نمایشش منو دودل کرده . . .:41:

vafa1353
09-08-2011, 23:33

مثلا این عکس رو ببینین.

عكسي كه شما گذاشتيد شايد تبليغ سامسونگ باشه....به عكسها توجه كنيد...

اين هم چند عكس دوربين

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mad-defy
10-08-2011, 14:48
دقیقا منم همین مشکل رو دارم یا بهتر بگم همین مشکل صفحه نمایشش منو دودل کرده . . .:41:

دوربین رو موافقم باهات. دیفای کم میاره (البته فیلمبرداریش با رام 2.3.4 اگر بیشتر نباشه کمتر هم نیست) گفته میشه توی 2.3.5 کیفیت دوربین مخصوصا واسه لنز قرمز خیلی بهتر خواهد بود. ولی صفحه نمایش چیزی کم نداره اونم با این ریزولوشن که دیفای داره.
اگه نتونی با یک دست گوشی رو اداره کنی واقعا ذله میشی (اینو بعد از یک هفته بهش میرسی)

میشه روی سیانوژن هم موتو بلور نصب کرد؟ نه اینکه رام از اول داشته باشه. یعنی موتو رو از رام اصلی بگیریم مثل app. و بعد به این اضافه کنیم؟
چرا اینو جواب جواب نمیدین اهالی!

mbioni66
10-08-2011, 21:31
کسی لینک سالم رام سیانوژن داره؟ من یکی دانلود کردم ولی پسوندش sbf هستش، باید پسوندش همین باشه یا اینکه rar باشه؟
لطفا کمک کنید.

unknown47
10-08-2011, 21:45
کسی لینک سالم رام سیانوژن داره؟ من یکی دانلود کردم ولی پسوندش sbf هستش، باید پسوندش همین باشه یا اینکه rar باشه؟
لطفا کمک کنید.

درود.
فرمت رام معمولا sbf هستش ولی واسه رام سیانوژن باید یا rar باشه و یا زیپ.....
(منظور از لینک سالم لینک بدون قیلتره؟)

mbioni66
10-08-2011, 22:28
نه من فیلتر شکن دارم، یه لینکی که بتونم ازش دانلود کنم، تو خود همین انجمن یه لینک هست، ولی کار نمیکنه، یه لینک سالم میخوام، فیلترم باشه ایراد نداره فقط سالم باشه

soooot
10-08-2011, 23:40
خب برو تو ساست سیانوژن و آخرین نسخه اش رو برای دیفای دانلود کن دیگه!

vafa1353
10-08-2011, 23:43
CyanogenMod 7 for Motorola Defy

2nd-init now runs automatically, But possible problems.

Status RC1:
Not works:720p Rec.,,..

INSTRUCTIONS:
1. Flash froyo
2. Copy *.zip to sdcard
3. Reboot your device in BootMenu/ClockWork
4. WIPE (wipe data/factory reset + wipe cache partition)
5. Install the *zip
6. reboot

(Latest Google APPS (2.3.4

Download RC1 v2

ehsan_update
11-08-2011, 00:00
بچه ها ببینید سامسونگ چه گوشی جدیدی ساخته! ( لابد میخواسته رقیبی بشه واسه دیفای! :27:)
Samsung Galaxy Xcover:

:2: دوربینش هم 3. بقیه اطلاعات هم فعلا در دسترس نیست ولی معلومه چیز جالبی نیست...

mbioni66
11-08-2011, 10:42
از همه دوستان تشکر میکنم که کمکم کردن تا رام گوشیمو به سیانوژن آپدیت کنم، واقعا ممنونم.
رام بالاتر و بهتر از سیانوژنم هست؟ میشه محیط اس ام اس سیانوژنو عوض کرد، رنگش زیاد جالب نیست.

unknown47
11-08-2011, 12:44
از همه دوستان تشکر میکنم که کمکم کردن تا رام گوشیمو به سیانوژن آپدیت کنم، واقعا ممنونم.
رام بالاتر و بهتر از سیانوژنم هست؟ میشه محیط اس ام اس سیانوژنو عوض کرد، رنگش زیاد جالب نیست.
درود.
به سلامتی:20:
رام بهتر که من اطلاعی ندارم ولی سیانوژن توی سرعت و کارایی عالی هستش.
شما میتونین از برنامه ی smart keyboard استفاده کنی....

mbioni66
11-08-2011, 13:40
کیبورد فارسی داره،حرف نداره، راستی حس میکنم دوربین گوشیم ضعیف شده، دلیلشو میدونید؟

unknown47
11-08-2011, 13:57
کیبورد فارسی داره،حرف نداره، راستی حس میکنم دوربین گوشیم ضعیف شده، دلیلشو میدونید؟
درود.
تازه به نظر من کیفیت دوربین بعد از ریختن رام سیانوژن بهتر میشه!!!!!(البته کم)

dimoqwe
11-08-2011, 14:35
برنامه فاکس اندرویدی سراغ دارید? جاوا نباشه لطفا.

mbioni66
11-08-2011, 15:06
آقا کسی میتونه بگه چه جوری محیط اس ام اس رام سیانوژنو میشه عوض کرد؟

ehsan_update
11-08-2011, 18:18
آقا کسی میتونه بگه چه جوری محیط اس ام اس رام سیانوژنو میشه عوض کرد؟
برنامه Go SMS pro رو نصب کنید کل محیط اس ام اس عوض میشه و تمهای زیبایی هم براش موجوده.

mbioni66
11-08-2011, 18:31
فوق العاده بود، ممنون، برنامه های دیگه ای که تو زیبایی گوشی کمک میکنه ام معرفی می کنین.

fire159
11-08-2011, 20:13
فوق العاده بود، ممنون، برنامه های دیگه ای که تو زیبایی گوشی کمک میکنه ام معرفی می کنین.
میخوای گوشیتو حسابی اسپرت کنی :31:

mbioni66
11-08-2011, 20:44
مگه بده، میخوام گوشیم قشنگ بشه دیگه، راهنمایی کنید.

mbioni66
11-08-2011, 21:38
یه بازی خیلی خوبو اکشنم اگه معرفی کنید ممنون میشم

unknown47
11-08-2011, 21:55
درود.
من خودم از بازی اسپیلینتر سل خیلی خوشم اومده ولی اگه بازی دیگه ای میخواید مدرن کامبت عالیه.....

vafa1353
11-08-2011, 23:07

شما ديگه داريد تاپيك رو به سمت ديگه اي هدايت ميكنيد...قوانين رو رعايت كنيد و درخواست هاتون رو توي تاپيك نرم افزار عنوان نماييد...اينجا چت روم نيست...

ehsan_update
11-08-2011, 23:36
خواهش میکنم. خوشحالم خوشتون اومد.
برای ظاهر گوشی لانچر های مختلفی وجود دارن که میتونید به راحتی نصب کنید و از محیط جدید در گوشی لذت ببرید .
من الان از Launcher Pro استفاده میکنم .
اینم تعداد زیادی لانچر :

mbioni66
11-08-2011, 23:44
واقعا ممنونم، دستت درد نکنه.

beckham7
12-08-2011, 10:06
دوستان از وقتی 2.2 نصب کردم بعد چند ساعت میزان استفاده cpu میره رو 100% و گوشی کند میشه تو پروسه ها نگا کردم برنامه astro 30 درصد andriod system که مال خودگوشیه 40 و مابقی صفر تا ریست نکنم گوشی سرحال نمیشه
astro رو پاک کردم ولی فایده نداره
2.1 داشتم کوچکترین مکشلی نداشت اما الان لمسش بعضی وقتا گیر داره
کسی به این مشکلات برخورد نکرده؟

ehsan_update
12-08-2011, 10:44
دوستان از وقتی 2.2 نصب کردم بعد چند ساعت میزان استفاده cpu میره رو 100% و گوشی کند میشه تو پروسه ها نگا کردم برنامه astro 30 درصد andriod system که مال خودگوشیه 40 و مابقی صفر تا ریست نکنم گوشی سرحال نمیشه
astro رو پاک کردم ولی فایده نداره
2.1 داشتم کوچکترین مکشلی نداشت اما الان لمسش بعضی وقتا گیر داره
کسی به این مشکلات برخورد نکرده؟
مشکل از رامیه که نصب کردی، سعی کن رام رسمی امارات رو نصب کنی، یا اگه اونو نصب کردی، بعد از نصب Wipe data and catch انجام بده درست میشه.

mbioni66
12-08-2011, 11:16
دوستان میخواستم بدونم گوشی HTC Desire بهتره یا اینکه گوشی defy؟

boys666
12-08-2011, 11:32
واقعا ممنونم، دستت درد نکنه.
دوست عزیز برای تشکر کردن نباید یه پست جدید بزنید لطفا فقط رو دکمه تشکر کلیک کنید کافیه.
به این کار شما میگن اسپم زدن دارید فروم رو شلوغ میکنید لطفا تکرار نکنید سوالات و مشاوره های نرم افزار رو هم توی تاپیک مربوطه پیگیری کنید نه اینجا.

set18
12-08-2011, 14:37
دوستان میشه جایی رو معرفی کنید که ایراد سخت افزاری گوشیم رو بر طرف کنه؟صدای من به طرف مقابلم نمیرسه.و ظاهرا اون قطعه خراب شده.جایی که گوشی های موتورولا رو تعمیر کنه کجاست؟مخصوصا دیفای؟

beckham7
12-08-2011, 17:34
مشکل از رامیه که نصب کردی، سعی کن رام رسمی امارات رو نصب کنی، یا اگه اونو نصب کردی، بعد از نصب Wipe data and catch انجام بده درست میشه.
2.2 رسمی امارات نصب کردم
wipe data and cache هم قبل نصب انجام دادم
حالا دوباره امتحان میکنم امیدوارم حل بشه

ehsan_update
12-08-2011, 19:21
2.2 رسمی امارات نصب کردم
wipe data and cache هم قبل نصب انجام دادم
حالا دوباره امتحان میکنم امیدوارم حل بشه
اگه نشد همون جا که wipe data/catch انجام میدی بگرد دنبال wipe delvic catch اونم انجام بده احتمال زیاد درست بشه.:11:

beckham7
12-08-2011, 19:40
اگه نشد همون جا که wipe data/catch انجام میدی بگرد دنبال wipe delvic catch اونم انجام بده احتمال زیاد درست بشه.:11:
وایپ انجام دادم اما اونجا که فقط وایپ کش و دیتا داره
این گزینه که گفتید wipe delvic catch نداره!

mad-defy
12-08-2011, 19:44
وایپ انجام دادم اما اونجا که فقط وایپ کش و دیتا داره
این گزینه که گفتید wipe delvic catch نداره!

منم کنجکاو شدم. این wipe delvic catch که گفتی چیه احسان؟

mbioni66
12-08-2011, 20:12
سلام به همگی، آقا من واسه اس ام اسام برنامه go sms نصب کردم، رو بعضی از شماره هام پسورد گذاشتم با همین برنامه تا اس ام اس اون اشخاصی که پسورد گذاشتم رو کسی نتونه بخونه، حالا مشکل اینه که برنامه ای که از قبل رو خود سیانوژن بوده اس ام اس ها رو نشون میده، کسی میتونه کمک کنه که برنامه خود رام سیانوژن که مخصوص اس ام اس هستو غیرفعال کنم تا اس ام اس هامو نشون نده و فقط همون نرم افزار go sms اس ام اس هامو نشون بده، ممنون میشم راهنماییم کنید.

beckham7
13-08-2011, 09:42
وايپ كردم اما بي فايده بود
بعد چند دقيقه كار با گوشي استفاده بازم ميره رو 100% و كند كند ميشه
الان چيكار كنم؟

fire159
13-08-2011, 09:49
الان چيكار كنم؟
سیانوژن رو فلش بزن ببین چطور میشه .

mbioni66
13-08-2011, 12:06
کسی نیست که بتونه به من کمک کنه راجب اون سوالی که کردم.

ehsan_update
13-08-2011, 16:42
منم کنجکاو شدم. این wipe delvic catch که گفتی چیه احسان؟
برای این کار میرید به این مسیر :
custum recovery _ advanced _ Wipe Dalvic catch.
اینم یه قسمت از کش هستش و شاید با وایپ کردنش بعضی مشکلات حل بشه.

الان چيكار كنم؟ به نظر من اول این رام رو دانلود کن و با rsd lite فلش بزن :
SBF 3.4.2-177-005 NORDIC

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا سیانوژن مد 7 رو از این مسیر دانلود کن :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدطبق آموزشی که هادی جان اینجا گذاشتن سیانوژن رو هم نصب کن ( البته به جای رام اولیه این NORDIC که برات گذاشتم رو نصب کن)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا این کار حتما مشکلت حل میشه :10: