ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نقد و بررسی مودم جدید TF-i60 (4.5G) ایرانسل

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16

Tornado2800
10-12-2019, 18:52
سلام
من این مودم از شرکت مبین نت رو دارم مشکلی دارم اینه که در طول روز یا ۲-۳ روز یک بار به شدت ارتباط به خود مودم حتی کند میشه

یعنی وقتی پینگ به 192.168.1.1 میگیرم ۲۰۰ ۳۰۰ میلی ثانیه نشون میده که باید ریست کنم تا درست بشه

دوستان تجربه ای دارن که مشکل حل بشه و اینقدر نیاز نباشه مودم ریست بدیم ؟

saber73
10-12-2019, 19:41
سلام
من این مودم از شرکت مبین نت رو دارم مشکلی دارم اینه که در طول روز یا ۲-۳ روز یک بار به شدت ارتباط به خود مودم حتی کند میشه

یعنی وقتی پینگ به 192.168.1.1 میگیرم ۲۰۰ ۳۰۰ میلی ثانیه نشون میده که باید ریست کنم تا درست بشه

آنلاک کردید ؟ رو بیشتر مودم ها من این مشکل رو دیدم مثل d100 ایرانسل به نظرم از اینترنت و سیم کارت ها نیست از خود فریمور یا وب یو ای مودم ها هست . داخل تنظیمات مودم خودش گزینه هر چند روز یا چند ساعت ری استارت مودم رو فکر کنم داره اونو فعال نگه دارید تا خودش هر چند یک بار مودم رو سر وقت ری استارت کنه . مواقعی هست اصلا نمیشه به همین صفحه وب مودم وصل شد یا واردش شد و چاره ری استارت مودم هست .

morteza_mombeini
10-12-2019, 20:26
آنلاک کردید ؟ رو بیشتر مودم ها من این مشکل رو دیدم مثل d100 ایرانسل به نظرم از اینترنت و سیم کارت ها نیست از خود فریمور یا وب یو ای مودم ها هست . داخل تنظیمات مودم خودش گزینه هر چند روز یا چند ساعت ری استارت مودم رو فکر کنم داره اونو فعال نگه دارید تا خودش هر چند یک بار مودم رو سر وقت ری استارت کنه . مواقعی هست اصلا نمیشه به همین صفحه وب مودم وصل شد یا واردش شد و چاره ری استارت مودم هست .

صابر امروز یه مودم i60 انلاک شده رسید دستم تست کردم و متوجه یه نکته ای شدم .سیم همراه اول انداختم روش و روی CA تنظیم کردم سرعت دانلود 9 مگابایت بود و رفتم تو مشخصات دیدم به باند 7 وصل شده .بعد با lte watch روی باند 7 انداختم دیدم سرعت دانلود از 4.5 مگابایت بیشتر نمیشد بعد انداختم رو باند 3 سرعت دانلود بین 2.5 تا 3 مگابایت بود ولی باز مودم رو خاموش روشن کردم و دوباره سرعت دانلود رفت روی 9 مگابایت .ولی روی مایمو سرعت از 5 بالاتر نمیرفت.الان سوال اینه که اگر این مودم تجمیع نمیکنه و سرعت بالاش به خاطر اینه که روی تک باند سرعت بیشتری نسبت به بقیه مودم ها میده پس چرا وقتی دستی روی یک باند ست میشه سرعت میاد پایین ولی خودش وقتی وصل بشه سرعت دو باند رو با هم جمع میکنه و میده بیرون ؟

saber73
10-12-2019, 22:34
صابر امروز یه مودم i60 انلاک شده رسید دستم تست کردم و متوجه یه نکته ای شدم .سیم همراه اول انداختم روش و روی CA تنظیم کردم سرعت دانلود 9 مگابایت بود و رفتم تو مشخصات دیدم به باند 7 وصل شده .بعد با lte watch روی باند 7 انداختم دیدم سرعت دانلود از 4.5 مگابایت بیشتر نمیشد بعد انداختم رو باند 3 سرعت دانلود بین 2.5 تا 3 مگابایت بود ولی باز مودم رو خاموش روشن کردم و دوباره سرعت دانلود رفت روی 9 مگابایت .ولی روی مایمو سرعت از 5 بالاتر نمیرفت.الان سوال اینه که اگر این مودم تجمیع نمیکنه و سرعت بالاش به خاطر اینه که روی تک باند سرعت بیشتری نسبت به بقیه مودم ها میده پس چرا وقتی دستی روی یک باند ست میشه سرعت میاد پایین ولی خودش وقتی وصل بشه سرعت دو باند رو با هم جمع میکنه و میده بیرون ؟

بنده با فیلم و سند و مدرک و فعال بودن فقط یک باند در منطقه برای یک اپراتور و فعال بودن دو باند برای اپراتور دیگر در منطقه بارها تست زدم و مقایسه کردم و فیلم هم دادم بازم خواستید تست بزنم و فیلم هم بدم . کلا از این برنامه
lte watch هم رو این مودم استفاده نکنید بهتره چون به جای بهتر شدن یا انتخاب یک چیز میزنه چیز دیگه ای رو خراب میکنه حتی رو b525 هم من با این برنامه زیاد انگولک کردم کلا مودم تجمیع رو بوسید و گذاشت کنار
:دی
و تا مودم رو ریست نکرده بودم شده بود عینه یه مودم cat4 .

مورد دوم هم اگر مودم به قول شما تجمیع میکنه همونجا پیشش یه مودم fd-m60 یا b525 با یک سیم کارت دیگه از همون اپراتور بزارید و باهم تست بزنید . قاعدتا باید اگر تجمیع برا اون سیم کارت و اون اپراتور فعال باشه مودم های b525 و fd-m60 علامت + ظاهر میکنن و نهایت سرعت رو به شما میدن . حالا مودم i60 رو تست کنید با همون اپراتور و هونجا و همون لینک دانلود باید عینه این دو مودم سرعت دانلود به شما بده نه کمتر نه بیشتر چون به قول شما داره تجمیع میکنه دیگه . بنده خودم با i60 با تک باند ( یعنی اصلا در منطقه و شهر ما خبری از باند دوم یعنی 7 نیست ) تا 10 مگابایت سرعت دانلود میگیرم ولی با همون مودم b525 یا fd-m60 با همون اپراتور و همون سیم کارت و همون لینک بیشتر از 5 مگابایت سرعت دانلود نمیتونم بگیرم چرا چون خبری از باند دوم و تجمیع نیست ولی چرا مودم i60 سرعت بیشتری دریافت میکند ؟؟؟؟ حالا در اپراتوری که دو باند 3 و 7 فعاله با i60 باز 10 مگابایت سرعت دانلود میگیرم ولی با مودم های b525 یا fd-m60 و ظاهر شدن علامت + همونجا با همون سیم کارت و لینک تا 17 یا 18 مگابایت سرعت دانلود میگیرم چرا ؟؟؟؟

Tornado2800
11-12-2019, 00:24

سلام
مودم مبین نت انلاک میشه؟ tf i60 با فریم ور اخرین نسخشه

منم دقیقا روی مودم های دیگه چنین مشکلی رو دارم

saber73
11-12-2019, 00:32
سلام
مودم مبین نت انلاک میشه؟ tf i60 با فریم ور اخرین نسخشه

منم دقیقا روی مودم های دیگه چنین مشکلی رو دارم

192 به بعد انلاک نمیشه . نظر من همون فریمور یا وب یو ای مودم ها هست و به احتمال زیاد مشکل از این قسمت باشه البته من حوصله نکردم یه تستی بزنم اونم به این صورت که فقط با کابل لن وصل باشم و کلا وای فای رو خاموش کنم و ببینم باز این اتفاق می افته ! اگر این اتفاق نیفته میتونه ادم به شبکه وای فای مودم ها شک کنه :n13:

mostafadc
11-12-2019, 01:18
سلام

وای فای مودم شما رو چه کانالی هست؟

morteza_mombeini
11-12-2019, 10:15
بنده با فیلم و سند و مدرک و فعال بودن فقط یک باند در منطقه برای یک اپراتور و فعال بودن دو باند برای اپراتور دیگر در منطقه بارها تست زدم و مقایسه کردم و فیلم هم دادم بازم خواستید تست بزنم و فیلم هم بدم . کلا از این برنامه
lte watch هم رو این مودم استفاده نکنید بهتره چون به جای بهتر شدن یا انتخاب یک چیز میزنه چیز دیگه ای رو خراب میکنه حتی رو b525 هم من با این برنامه زیاد انگولک کردم کلا مودم تجمیع رو بوسید و گذاشت کنار
:دی
و تا مودم رو ریست نکرده بودم شده بود عینه یه مودم cat4 .

مورد دوم هم اگر مودم به قول شما تجمیع میکنه همونجا پیشش یه مودم fd-m60 یا b525 با یک سیم کارت دیگه از همون اپراتور بزارید و باهم تست بزنید . قاعدتا باید اگر تجمیع برا اون سیم کارت و اون اپراتور فعال باشه مودم های b525 و fd-m60 علامت + ظاهر میکنن و نهایت سرعت رو به شما میدن . حالا مودم i60 رو تست کنید با همون اپراتور و هونجا و همون لینک دانلود باید عینه این دو مودم سرعت دانلود به شما بده نه کمتر نه بیشتر چون به قول شما داره تجمیع میکنه دیگه . بنده خودم با i60 با تک باند ( یعنی اصلا در منطقه و شهر ما خبری از باند دوم یعنی 7 نیست ) تا 10 مگابایت سرعت دانلود میگیرم ولی با همون مودم b525 یا fd-m60 با همون اپراتور و همون سیم کارت و همون لینک بیشتر از 5 مگابایت سرعت دانلود نمیتونم بگیرم چرا چون خبری از باند دوم و تجمیع نیست ولی چرا مودم i60 سرعت بیشتری دریافت میکند ؟؟؟؟ حالا در اپراتوری که دو باند 3 و 7 فعاله با i60 باز 10 مگابایت سرعت دانلود میگیرم ولی با مودم های b525 یا fd-m60 و ظاهر شدن علامت + همونجا با همون سیم کارت و لینک تا 17 یا 18 مگابایت سرعت دانلود میگیرم چرا ؟؟؟؟

اره چند ماه پیش با 525 تست کردم در حالت تجمیع باند 3 و 7 سرعت دانلود حدود همون 9 مگ بود و قابلیت تجمیع در منطقه ما برای هر دو اپراتور فعاله .تازه من با منوی خود مودم هم تست کردم وقتی روی باند 7 ست بشه و اتوماتیک نباشه بازم سرعتش از 5 یا 6 مگابایت بالاتر نمیره برا همین میگم تجمیع میکنه .الان من نمیخام این حرفو که میگی i60 روی تک باند سرعت بیشتری میده رد کنم چون به خودمم ثابت شده این مودم روی تک باند سرعتش بالاتره ولی من میگم چرا وقتی فرکانس دستی روی یک باند ست بشه حتی از توی خود مودم بازم سرعت نصف میشه ولی وقتی اتو باشه سرعت دوبرابره ؟ حالا یه چیز دیگه .این تست هایی که دوستان گذاشتن و گفتن روی تی دی تجمیع میکنه که صد در صد اینطوره پس چطور میشه یه مودم فقط روی تی دی تجمیع کنه ولی روی fd نتونه تجمیع کنه ؟

saber73
11-12-2019, 14:38
اره چند ماه پیش با 525 تست کردم در حالت تجمیع باند 3 و 7 سرعت دانلود حدود همون 9 مگ بود و قابلیت تجمیع در منطقه ما برای هر دو اپراتور فعاله .تازه من با منوی خود مودم هم تست کردم وقتی روی باند 7 ست بشه و اتوماتیک نباشه بازم سرعتش از 5 یا 6 مگابایت بالاتر نمیره برا همین میگم تجمیع میکنه .الان من نمیخام این حرفو که میگی i60 روی تک باند سرعت بیشتری میده رد کنم چون به خودمم ثابت شده این مودم روی تک باند سرعتش بالاتره ولی من میگم چرا وقتی فرکانس دستی روی یک باند ست بشه حتی از توی خود مودم بازم سرعت نصف میشه ولی وقتی اتو باشه سرعت دوبرابره ؟ حالا یه چیز دیگه .این تست هایی که دوستان گذاشتن و گفتن روی تی دی تجمیع میکنه که صد در صد اینطوره پس چطور میشه یه مودم فقط روی تی دی تجمیع کنه ولی روی fd نتونه تجمیع کنه ؟

روی tdd بله تجمیع میکنه اونم جاهایی که دو باند 3500 و 3600 فعال و قابلیت تجمیع هم فعاله . والا اینجا و خیلی از دوستان همه جای ایران با تعویض بین ca و mimo رو fdd هیچ فرقی ندیدن ! کلا فریمور بدون ca و mimo مثل 197 با فریمور دارای ca و mimoتست شده در شبکه fdd و هیچ فرقی باهم نداشتن ولی در شبکه tdd چرا تفاوت سرعت وجود داشته اونم نه همه جای کشور در برخی مراکز استانی با انتخاب گزینه ca .

Hossein jabbar
12-12-2019, 18:21
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی مودم جدید ای 60 نخریده؟؟؟
فک کنم ورژن198 ایرانسل زدش ....

saber73
12-12-2019, 19:30
کسی مودم جدید ای 60 نخریده؟؟؟
فک کنم ورژن198 ایرانسل زدش ....

فعلا نیومده زیر دستم ولی قراره تا دو یا سه روز دیگه بیاد زیر دستم دوستان تهرانی که اطلاع دادن فقط کارتن عوض شده و طرح جدید زدن و همون 196 روشون بوده و انلاک هم شده .

Hossein jabbar
12-12-2019, 20:18
فعلا نیومده زیر دستم ولی قراره تا دو یا سه روز دیگه بیاد زیر دستم دوستان تهرانی که اطلاع دادن فقط کارتن عوض شده و طرح جدید زدن و همون 196 روشون بوده و انلاک هم شده .
شاید . ولی 198 میشد خوب میشد ....

taghifathizade
18-12-2019, 15:02
سلام دوستان کسی لینک فریمور اورجینال های وب رو داره بفرسته

Hossein jabbar
18-12-2019, 15:24
سلام دوستان کسی لینک فریمور اورجینال های وب رو داره بفرسته
فریمور اوریجینال های وب برا مودم tf-i60
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] eb%2529.zip/file
موفق باشید:»

taghifathizade
18-12-2019, 15:51
سلام دوستان کسی لینک فریمور اوریجینال های وب رو داره بفرسته

128k
22-12-2019, 03:06
سلام دوستان فریمور خوووب برا این مودم کدومه به غیز فریمور اصلی شرکت 196
آیا فریمور جنرال یا همان اصلی 197 خوبه ؟

saber73
22-12-2019, 04:41
سلام دوستان فریمور خوووب برا این مودم کدومه به غیز فریمور اصلی شرکت 196
آیا فریمور جنرال یا همان اصلی 197 خوبه ؟

اگر از های وب استفاده نمیکنید و زیاد با tdd سر و کار دارید مثل tdd irancell یا tdd mobinnet از همین 196 اورجینال استفاده کنید و اتو اپدیت رو هم روشن بزارید اتوماتیک 198 رو میگیره از سرور ایرانسل نه کاری با tdd ندارید یا میخواهید از های وب هم استفاده کنید یا 195 های وب رو بریزید البته نسخه مود شده یا 197 جنرال مود شده .

mehrzadjalali
22-12-2019, 12:39
198 آنلاک میشه؟ الان که مودم انلاک هست دوباره باید انلاکش کنیم

saber73
22-12-2019, 15:16
198 آنلاک میشه؟ الان که مودم انلاک هست دوباره باید انلاکش کنیم

وقتی مودم انلاک هست اونم با روش جدید همون اسکریپت 198 هم بریزید رو مودم باز انلاک میمونه حتی اتوماتیک اپدیت هم بگیره باز انلاک میمونه

navid.zz68
22-12-2019, 19:02
این مودم چطوره؟
در مقایسه با 21 پلاس ارزش خرید داره؟

navid.zz68
22-12-2019, 19:11
این مودم چطوره؟

saber73
22-12-2019, 22:36
این مودم چطوره؟

بله. این مودم یعنی I60 هم FDD هست هم TDD و CAT6 هست و کلی امکانات داره و برند معروف هواوی هست و تقریبا از همه باندهای همه اپراتورها پشتیبانی میکنه .

reza_026
26-12-2019, 16:54
با سلام دوستان من یه مودم I60 گرفتم و روی اینترنت همراه استفاده میکنم.منطقه ای که ما هستیم گوشی من 4 جی پلاس رو میده و سرعت دانلود برام 150 هست اما مودم روی 4 جی پلاس نمیره ولی چند کیلومتر اون طرف تر که میبرم نزدیک یه دکل دیگه مودم 4 جی پلاس میشه.مشکل از کجاست؟

128k
26-12-2019, 20:18
صابر جان لینک ورژن 197 مود شده اگه بشه و این ورطن جدید ایرانسل که 198 هستش اونو بک آپ بگیرید هم یه نگا کنید باند ها رو صفا کنید باند وای فای رو ادیت کنید. ممنون داداش

saber73
27-12-2019, 07:44
با سلام دوستان من یه مودم I60 گرفتم و روی اینترنت همراه استفاده میکنم.منطقه ای که ما هستیم گوشی من 4 جی پلاس رو میده و سرعت دانلود برام 150 هست اما مودم روی 4 جی پلاس نمیره ولی چند کیلومتر اون طرف تر که میبرم نزدیک یه دکل دیگه مودم 4 جی پلاس میشه.مشکل از کجاست؟

اگر فورجی پلاس با گوشی راحت ظاهر میشه و سرعت هم بالا میره خب باید مودم هم این کار رو انجام بده اگر قابلیت فورجی پلاس داره و 2CA هست اینطور نیست ؟ این یک کیلومتر ان طرف تر باز گوشی فورجی پلاس میشه و سرعت بالا میره ؟ در این محل جدید مودم با سیم کارت همراه اول علامت + ظاهر میکنه؟ و سرعت اندازه گوشی بالا میره ؟ در این حالت در قسمت دیوایس اینفورمیشن MIMO RANK روی چه عددی هست ؟ و از چه فریموری الان رو مودم استفاده میکنید با تغییر گزینه های CA و MIMO تغییری هم حاصل میشه ؟

بعد پاسخ گویی کامل به این سوال ها میشه نتیجه گیری کرد و جواب قطعی داد .

reza_026
29-12-2019, 16:54
بله اون چند کیلومتر اون طرف هم سرعت گوشی من هم بالا هست هم مودم در محیط این منطقه که من هستم گوشی پلاس هست ولی مودم نه.مودم mimo rank ۱ هست و باند ۳
اما در چند کیلومتر اون طرف نزدیک دکل بعدی که پلاس میشه mimo rank همون ۱ هست و باند ۴۲

saber73
30-12-2019, 08:28
بله اون چند کیلومتر اون طرف هم سرعت گوشی من هم بالا هست هم مودم در محیط این منطقه که من هستم گوشی پلاس هست ولی مودم نه.مودم mimo rank ۱ هست و باند ۳
اما در چند کیلومتر اون طرف نزدیک دکل بعدی که پلاس میشه mimo rank همون ۱ هست و باند ۴۲

باند 42 که میشه فقط tdd و به همراه اول ربطی نداره . و گوشی هم باند 42 رو نمیتونه بگیره . دوستان هم از تبریز فیلم و عکس داده بودن رو باند 42 با tdd علامت پلاس دریافت میکردن و گویا سرعتشون هم بالا میرفت .

reza_026
30-12-2019, 11:52
منظورم ایرانسل بود

reza_026
30-12-2019, 11:58
منظورم ایرانسل بود

saber73
30-12-2019, 13:05
منظورم ایرانسل بود

خب اینو قبلا توضیح دادیم گویا در برخی مناطق یا شهرها دو باند 42 و 43 tdd فعال هست و قابلیت تجمیع این دو باند هم در مودم i60 فراهم هست البته طبق تست دوستان و من به شخصه ندیدم و تست هم نکردم . حتی دوستان توضیح هم دادن با فریمور بدون ca و mimo سرعتی دریافتی در شبکه tdd در این مناطق براشون پایینتر بوده ولی با فریمور دارای ca و mimo رو شبکه tdd و حالت ca سرعت بیشتری دارن دریافت میکنن .

reza_026
30-12-2019, 14:24
پس در واقع میشه گفت که حالت تجمیع واقعی نداره روی 4 جی پلاس

reza_026
30-12-2019, 14:27
پس در واقع میشه گفت که حالت تجمیع واقعی نداره روی 4 جی پلاس.پس پولم رو هدر دادم؟ چون اگه داشت گوشی منم 4 جی پلاس یده دیگه اینم میداد.دیروز هم اپدیت شد روی فریمور 198 ولی باز تفاوتی حاصل نشده

saber73
30-12-2019, 15:01
پس در واقع میشه گفت که حالت تجمیع واقعی نداره روی 4 جی پلاس.پس پولم رو هدر دادم؟ چون اگه داشت گوشی منم 4 جی پلاس یده دیگه اینم میداد.دیروز هم اپدیت شد روی فریمور 198 ولی باز تفاوتی حاصل نشده

بله ما اینو از اول گفتیم و همیشه هم تکرار میکنم این مودم در fdd به هیچ عنوان قابلیت تجمیع دو کریر یا همون 2CA رو نداره و سرعت این مودم در مقایسه با مودم های واقعی تجمیع مثل B525 یا همین مودم های قطری یا e5186-22a که قابلیت 2CA رو دارن کمه و به اونها نمیرسه و نخواهد رسید . تنها مزیت این مودم پشتیبانی از باندهای 42 و 43 و سرعت خوب و رو به بالا در تک باند هست اونم نه همه جا و خیلی ها با این مودم بیشتر از 50 مگابیت نتونستن بگیرن .

reza_026
30-12-2019, 15:10
به نظرتون این مودم های قطری بهتره یا 525؟ تفاوت عمدشون چی هست؟

saber73
30-12-2019, 16:02
به نظرتون این مودم های قطری بهتره یا 525؟ تفاوت عمدشون چی هست؟

پرسرعت ترین و قوی ترین چیپ ست CAT6 هواوی : 6930 هست . من خودم B525 هم داشتم و FD-M60 هم داشتم و E5186-22A تنها سرعت مودم E5186-22A برابر با مودم های قطری هست علت ؟ چون چیپ هر دو یکسان هست .

morteza_mombeini
30-12-2019, 16:11
پرسرعت ترین و قوی ترین چیپ ست CAT6 هواوی : 6930 هست . من خودم B525 هم داشتم و FD-M60 هم داشتم و E5186-22A تنها سرعت مودم E5186-22A برابر با مودم های قطری هست علت ؟ چون چیپ هر دو یکسان هست .

صابر این انتن های اکسترنال 4g که روی پشتبام نصب میشن رو روی مودم b612 در حالت td تست زدی ببینی چون باند فرکانسی انتن اکسترنال مخصوص تی دی نیست و فرق میکنه چه تاثیری روی تی دی داره ؟؟ کمتر میشه یا بیشتر یا بدون تغییر ؟

reza_026
30-12-2019, 16:11
پس e5186-22 قابلیت تجمیع واقعی داره؟

navid.zz68
30-12-2019, 16:22
خب این مودم رو خریدیم
سوکت تلفن برای چیه پشتشه؟

saber73
30-12-2019, 17:04
پس e5186-22 قابلیت تجمیع واقعی داره؟

بله مودم قطری و e5186-22a از یک چیپست بهره میبرن و بیشتر قابلیتها و طراحی و امکانات و سرعت اونها یکی هست .

saber73
30-12-2019, 17:06
خب این مودم رو خریدیم
سوکت تلفن برای چیه پشتشه؟

مودم قطری این سوکتها جهت voip هست ولی e5186-22a هم voip هم استفاده از دریافت و ارسال تماس با همون سیمکارتی که داخلش قرار دادید و وصل گوشی تلفن معمولی خانگی .

saber73
30-12-2019, 17:07
صابر این انتن های اکسترنال 4g که روی پشتبام نصب میشن رو روی مودم b612 در حالت td تست زدی ببینی چون باند فرکانسی انتن اکسترنال مخصوص تی دی نیست و فرق میکنه چه تاثیری روی تی دی داره ؟؟ کمتر میشه یا بیشتر یا بدون تغییر ؟

همه انتن های بازار تا جایی که من دیدم در محدوده 700 تا 2600 هستن و فکر نکنم رو فرکانس 3500 و 3600 تاثیری داشته باشن .

taghifathizade
30-12-2019, 17:17
مودم 4g+ مثلا چه برتری نسبت به مودم tf- i60 داره ؟ اصولا شما با چه سیم کارتی و چه تعرفه ای میخواین با سرعت بالا دانلود کنین مگه ایرانسل یا همراه اول یا رایتل بسته ۳۰ روزه بالای ده گیگ دارن، شاید بگین بسته های شبانه ساعتی باید بگم واقعا در عین کم حوصله گی واقعا خیلی حوصله دارین که میشینین شب دانلود میکنین . مودم tf i60 روی تک باند سرعت بیشتری نسبت به مودم های 4g+ میده ، شما میتونید از سیم کارت td که تعرفه های خوبی دارن استفاده کنید یا مثل خود من سیم کارت های وب بگیرین بسته ماهانه پنجاه گیگ به قیمت پنجاه هزار تومان را فعال کنین. حرف آخر این که مودم tf i60 بهترین مودم حال حاضر بازار ایران هست.

navid.zz68
30-12-2019, 17:31
یعنی چی؟:mellow:

taghifathizade
30-12-2019, 18:13
یعنی چی؟:mellow:
یعنی یه گوشی تلفن وصل میکنین به مودم یه دونه سیم کارت معمولی میذارین رو مودم بعد با گوشی تلفن میتونین تماس بگیرین و یا تماس دریافت کنین.

morteza_mombeini
30-12-2019, 18:57
همه انتن های بازار تا جایی که من دیدم در محدوده 700 تا 2600 هستن و فکر نکنم رو فرکانس 3500 و 3600 تاثیری داشته باشن .
نه اینطوری نیست گفتی یه انتن داری به دیوار نصبش کردی با اون نمیتونی تست کنی؟

saber73
31-12-2019, 00:31
نه اینطوری نیست گفتی یه انتن داری به دیوار نصبش کردی با اون نمیتونی تست کنی؟

اینجا الان tdd ندارم باید برم مرکز استان و اونجا تست بزنم .

taghifathizade
31-12-2019, 10:00
دوستان اگه مخابرات شهرتون خط تلفن بیسم داره انتن اون روی td جواب میده من تست کردم و جواب گرفتم، مودم من یه دونه انتن داشت با وصل کردن اون آنتنش پنج تا کامل شد.

saber73
31-12-2019, 10:21
دوستان اگه مخابرات شهرتون خط تلفن بیسم داره انتن اون روی td جواب میده من تست کردم و جواب گرفتم، مودم من یه دونه انتن داشت با وصل کردن اون آنتنش پنج تا کامل شد.

آنتن اینترنت وایرلس منظورتون هست ؟

saber73
31-12-2019, 10:23
مودم 4g+ مثلا چه برتری نسبت به مودم tf- i60 داره ؟ اصولا شما با چه سیم کارتی و چه تعرفه ای میخواین با سرعت بالا دانلود کنین مگه ایرانسل یا همراه اول یا رایتل بسته ۳۰ روزه بالای ده گیگ دارن، شاید بگین بسته های شبانه ساعتی باید بگم واقعا در عین کم حوصله گی واقعا خیلی حوصله دارین که میشینین شب دانلود میکنین . مودم tf i60 روی تک باند سرعت بیشتری نسبت به مودم های 4g+ میده ، شما میتونید از سیم کارت td که تعرفه های خوبی دارن استفاده کنید یا مثل خود من سیم کارت های وب بگیرین بسته ماهانه پنجاه گیگ به قیمت پنجاه هزار تومان را فعال کنین. حرف آخر این که مودم tf i60 بهترین مودم حال حاضر بازار ایران هست.

سرعت اینترنت تک باند i60 همیشه و در همه جا زیاد نیست میخواهید تست بدم خودتون تعجب بکنید ! ولی فورجی پلاس همیشه سرعتش زیاده چون دو باند رو باهم ترکیب میکنه و در شلوغ ترین و بدترین حالت 9 مگابایت برثانیه میتونید دانلود کنید .

taghifathizade
31-12-2019, 10:39
آنتن اینترنت وایرلس منظورتون هست ؟
نه صابر جان این فرق میکنه ، تو شهر ما مخابرات آمده جاهایی که امکان کابل کشی نبوده آمده خط تلفن بیسم داده ، یعنی یه انتن روی پشت بام وصل میشه و یک دستگاه مربعی شکل سی در سی سانتیمتر داخل خونه و گوشی تلفن هم وصل میشه به دستگاه ، حالا اسم دستگاهش رو نمیدونم چی میگن ، ولی انتنی که داره سوکت sma داره و روی td ایرانسل جواب میده ، روی fd ایرانسل انتن زیاد میشه ولی سرعت تغییری نمیکنه روی همراه اول برعکس عمل میکنه انتن زیاد میشه ولی سرعت میاد پایین

saber73
31-12-2019, 11:09
نه صابر جان این فرق میکنه ، تو شهر ما مخابرات آمده جاهایی که امکان کابل کشی نبوده آمده خط تلفن بیسم داده ، یعنی یه انتن روی پشت بام وصل میشه و یک دستگاه مربعی شکل سی در سی سانتیمتر داخل خونه و گوشی تلفن هم وصل میشه به دستگاه ، حالا اسم دستگاهش رو نمیدونم چی میگن ، ولی انتنی که داره سوکت sma داره و روی td ایرانسل جواب میده ، روی fd ایرانسل انتن زیاد میشه ولی سرعت تغییری نمیکنه روی همراه اول برعکس عمل میکنه انتن زیاد میشه ولی سرعت میاد پایین

اگر میتونید عکس بفرستید تا ببینیم چه نوع آنتنی هست . من رو پشت بام ادارات و سازمان ها دیدم برا اینترنت بیسیم استفاده میکنن شاید همون ها باشه .

taghifathizade
31-12-2019, 11:10
سرعت اینترنت تک باند i60 همیشه و در همه جا زیاد نیست میخواهید تست بدم خودتون تعجب بکنید ! ولی فورجی پلاس همیشه سرعتش زیاده چون دو باند رو باهم ترکیب میکنه و در شلوغ ترین و بدترین حالت 9 مگابایت برثانیه میتونید دانلود کنید .
حرف شما درست شاید بعضی جاها تک باند i60 سرعتش بالاتر از مودم های دیگه نباشه ولی حرف من اینه که برای استفاده از 4g+ شما باید از همراه اول یا ایرانسل استفاده کنید، اینا هیچکدوم بسته بالای ده گیگ ندارن، ده گیگ هم فقط به درد اینستا رفتن میخوره حالا با چه حجمی میخواد دانلود بشه نمیدونم !!

saber73
31-12-2019, 11:17
حرف شما درست شاید بعضی جاها تک باند i60 سرعتش بالاتر از مودم های دیگه نباشه ولی حرف من اینه که برای استفاده از 4g+ شما باید از همراه اول یا ایرانسل استفاده کنید، اینا هیچکدوم بسته بالای ده گیگ ندارن، ده گیگ هم فقط به درد اینستا رفتن میخوره حالا با چه حجمی میخواد دانلود بشه نمیدونم !!

توصیه و پیشنهاد و استفاده خودم از مودم 4G+ برا بسته های شبانه هست واقعا راحت میشه تو عرض یک ساعت همه دانلودها و نیازها رو برطرف کرد و در ضمن رایتل بسته ساعتی روزانه هم داره من شنیدم بعضی جاها که همراه اول تجمیع داره رایتل هم تجمیع میکنه با شبکه همراه اول و اینطوری میشه راحت در عرض یک ساعت همه دانلودها رو انجام داد . یک چیزی هم بگم روز به روز اپراتورها و نوع پوشش و خدمات اونها داره تغییر پیدا میکنه و مطمئن باشید به جز اپراتورهای ارائه دهنده TDD که سرعت و شبکه رو محدود میکنن الباقی چه فیزیکی یا چه مجازی ( رومینگ ) حتما از 4G+ استفاده خواهند کرد و این خدمت رو هم ارائه خواهند داد .

mostafadc
31-12-2019, 12:39
احتمالا محدوده فرکانس آنتن تلفن بیسیم،محدوده فرکانس 3500 رو هم پشتیبانی میکنه که باند 42 و 43 td-lte مبین نت و ایرانسل هم در این محدوده فرکانس سرویس میدن.
اگر بتونید بفهمید که مارک و مدل اون آنتن اصلی چیه، میشه از بازار پیداش کرد

morteza_mombeini
31-12-2019, 13:57
اینجا الان tdd ندارم باید برم مرکز استان و اونجا تست بزنم .

یه ایده ای به ذهنم رسیده که نظرتو در موردش بگو .میخام یه انتن 4G از اینا که مربع و سفید هستند بخرم بعد یه مودم تی دی ایرانسل دارم که سوخته انتن اونو در بیارم جایگزین کنم .اونوقت این سوال پیش میاد چون مودم داره از انتن یه مودم معمولی مثل GP2101 استفاده میکنه باز هم میتونه روی تک باند سرعت بالا بده یا سرعت بالا در حالت تک باند فقط روی انتن داخلی خودش امکان پذیره ؟ نظرت ؟

morteza_mombeini
31-12-2019, 13:58

منظورت همین تلفن ماهواره ای هاست که یه چیزی روی پشت بام نصب میکنن مثل یه صفحه ی تخته و به تلفن وصل مییشه و روش هم نمیشه ADSL گرفت ؟ همینا رو میگی ؟

saber73
31-12-2019, 14:46
یه ایده ای به ذهنم رسیده که نظرتو در موردش بگو .میخام یه انتن 4G از اینا که مربع و سفید هستند بخرم بعد یه مودم تی دی ایرانسل دارم که سوخته انتن اونو در بیارم جایگزین کنم .اونوقت این سوال پیش میاد چون مودم داره از انتن یه مودم معمولی مثل GP2101 استفاده میکنه باز هم میتونه روی تک باند سرعت بالا بده یا سرعت بالا در حالت تک باند فقط روی انتن داخلی خودش امکان پذیره ؟ نظرت ؟

باید تست کنید تا تست نشه نمیشه نتیجه داد ؟ انتن های داخلی مودم i60 رو دیدید ؟ ماله مودم tdd رو با ماله i60 مقایسه کنید ببینید فرقی دارن ؟

morteza_mombeini
31-12-2019, 14:59
باید تست کنید تا تست نشه نمیشه نتیجه داد ؟ انتن های داخلی مودم i60 رو دیدید ؟ ماله مودم tdd رو با ماله i60 مقایسه کنید ببینید فرقی دارن ؟

اره هر دو رو دیدم .راستی این روش جدیدی که لوکال اپدیت مبین نت رو فعال میکنه نمیشه باهاش انلاک کرد ؟ خوندیش ؟

taghifathizade
31-12-2019, 16:20
منظورت همین تلفن ماهواره ای هاست که یه چیزی روی پشت بام نصب میکنن مثل یه صفحه ی تخته و به تلفن وصل مییشه و روش هم نمیشه ADSL گرفت ؟ همینا رو میگی ؟
آره همون آگه دسترسی بهش دارین یه تست کنین

- - - Updated - - -

آره همون آگه دسترسی بهش دارین یه تست کنین

taghifathizade
31-12-2019, 16:35
احتمالا محدوده فرکانس آنتن تلفن بیسیم،محدوده فرکانس 3500 رو هم پشتیبانی میکنه که باند 42 و 43 td-lte مبین نت و ایرانسل هم در این محدوده فرکانس سرویس میدن.
اگر بتونید بفهمید که مارک و مدل اون آنتن اصلی چیه، میشه از بازار پیداش کرد
مارکی روش نزده

taghifathizade
31-12-2019, 17:32
اگر میتونید عکس بفرستید تا ببینیم چه نوع آنتنی هست . من رو پشت بام ادارات و سازمان ها دیدم برا اینترنت بیسیم استفاده میکنن شاید همون ها باشه .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۹۱۲۳۱_۱۱۱۹۰۰.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۹۱۲۳۱_۱۱۱۹۲۰.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

saber73
31-12-2019, 18:43
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۹۱۲۳۱_۱۱۱۹۰۰.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۹۱۲۳۱_۱۱۱۹۲۰.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

درسته دقیقا همونی هست که رو پشت بام ها دیدم .

saber73
31-12-2019, 18:46
اره هر دو رو دیدم .راستی این روش جدیدی که لوکال اپدیت مبین نت رو فعال میکنه نمیشه باهاش انلاک کرد ؟ خوندیش ؟

یه نوع دسترسی سوپر یوز هست ولی با لوکال اپدیت نمیشه انلاکش کرد مگر اینکه فریمور 197 موجود باشه و پچ شده باشه و بعد ساین که فکر نکنم کسی بتونه این کار رو انجام بده .

ALIRK
31-12-2019, 19:00
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۹۱۲۳۱_۱۱۱۹۰۰.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اینها بدرد همون تلفن بیسیم مخابرات میخوره چون باند فرکانسیش فرق میکنه

taghifathizade
31-12-2019, 19:15
اینها بدرد همون تلفن بیسیم مخابرات میخوره چون باند فرکانسیش فرق میکنه
تست کردین جواب نداد؟!!

taghifathizade
31-12-2019, 19:32
یه چیز دیگه فراموش کردم بگم اینه که وقتی آنتن رو به مودم وصل میکنم توی قسمت تنظیمات مودم وقتی گزینه auto فعال باشه مودم انتن رو میشناسه و یکی از گزینه ها روی external تنظیم میشه، موردی که حتی من با انتن blazing fast مشاهده نکردم

mostafadc
31-12-2019, 19:52
یه نوع دسترسی سوپر یوز هست ولی با لوکال اپدیت نمیشه انلاکش کرد مگر اینکه فریمور 197 موجود باشه و پچ شده باشه و بعد ساین که فکر نکنم کسی بتونه این کار رو انجام بده .
اگر Firmware جنرال مود نشده و ساین شده خود هوآوی رو با local update بهش بزنیم، ممکنه آپدیت بشه؟؟

saber73
31-12-2019, 20:55
اگر Firmware جنرال مود نشده و ساین شده خود هوآوی رو با local update بهش بزنیم، ممکنه آپدیت بشه؟؟

خیر نمیشه اینها رو چک کردیم قبلا

morteza_mombeini
31-12-2019, 21:11
یه چیز دیگه فراموش کردم بگم اینه که وقتی آنتن رو به مودم وصل میکنم توی قسمت تنظیمات مودم وقتی گزینه auto فعال باشه مودم انتن رو میشناسه و یکی از گزینه ها روی external تنظیم میشه، موردی که حتی من با انتن blazing fast مشاهده نکردم
میگم این انتن ها رو از کجا میشه خرید ؟

این که عکسشو گذاشتی یه دونه خروجی انتن داره ولی مودم دو تا جای انتن میخوره فقط با یکیش سیگنالت تقویت شد؟

mostafadc
31-12-2019, 22:21
میگم این انتن ها رو از کجا میشه خرید ؟

این که عکسشو گذاشتی یه دونه خروجی انتن داره ولی مودم دو تا جای انتن میخوره فقط با یکیش سیگنالت تقویت شد؟
دو تا پورت انتن داره ولی هر کدوم به یه آنتن وصل میشه
شاید بشه یکی از پورت هارو به آنتن مخصوص TD و یکی دیگه رو به آنتن مخصوص FD وصل کرد.

mostafadc
31-12-2019, 22:41
خیر نمیشه اینها رو چک کردیم قبلا
حتی اگه با همین سوپر یوزر Root وارد مودم بشیم؟

navid.zz68
01-01-2020, 01:15
mimo 4*4 چیه؟

navid.zz68
01-01-2020, 01:33
با این مودم بسته های سیم کارت معمولی ایرانسل هم خرید؟

saber73
01-01-2020, 09:52
حتی اگه با همین سوپر یوزر Root وارد مودم بشیم؟

باز نمیشه :weird:

saber73
01-01-2020, 09:57
mimo 4*4 چیه؟

با این مودم بسته های سیم کارت معمولی ایرانسل هم خرید؟

بله میشه خرید باید سیم کارت FDD ایرانسل روش بزارید و بسته های FDD هم براش بخرید . اگر هم انلاک هست مودم از همه سیم کارتها و همه اپراتورها میتوانید بسته بخرید و با سیم کارت اونها استفاده کنید .

morteza_mombeini
01-01-2020, 12:55
دو تا پورت انتن داره ولی هر کدوم به یه آنتن وصل میشه
شاید بشه یکی از پورت هارو به آنتن مخصوص TD و یکی دیگه رو به آنتن مخصوص FD وصل کرد.

الان شما یکی رو وصل کردی به انتن سیگنال گرفت برای تی دی ؟

mostafadc
01-01-2020, 14:18
الان شما یکی رو وصل کردی به انتن سیگنال گرفت برای تی دی ؟
متاسفانه من آنتن td ندارم ولی با آنتن fd قبلا یبار تست کردم. با یه دونه هم سیگنال قوی میشه.
آنتن td برای ایران باید از فرکانس 3500 پشتیبانی کنه که تو بازار ایران چنین آنتنی ندیدم من
مگر اینکه همین آنتن تلفن بیسیم رو بشه گیر آورد

morteza_mombeini
01-01-2020, 14:54

شما فقط به یکی از کانکتورهای مودم انتن رو وصل کردی ؟ چون این انتنی که عکسشو گذاشتی فقط یه دونه کانکتور sma داره

انتن رو اوردی تو اتاق که تست کردی یا همونطوری که روی پشت بام بود ؟

taghifathizade
01-01-2020, 17:03
شما فقط به یکی از کانکتورهای مودم انتن رو وصل کردی ؟ چون این انتنی که عکسشو گذاشتی فقط یه دونه کانکتور sma داره

انتن رو اوردی تو اتاق که تست کردی یا همونطوری که روی پشت بام بود ؟
بله باید به main مودم وصل بشه و آنتن روی پشت بام قرار میگیره.

hadi kabi
01-01-2020, 19:50
سلام

81.198.13.01.234
ایرانسل انلاک میشه ؟

- - - Updated - - -

سلام

81.198.13.01.234
ایرانسل انلاک میشه ؟

saber73
01-01-2020, 22:38
سلام

81.198.13.01.234
ایرانسل انلاک میشه ؟

- - - Updated - - -

سلام

81.198.13.01.234
ایرانسل انلاک میشه ؟

بله میشه مشکلی نیست

ALIRK
02-01-2020, 17:12
تست کردین جواب نداد؟!!

خیر من تست نکردم این انتن تولیدش مال 10سال پیشه و باند فرکانسش 2gهست تا جای اطلاع دارم
اگر میبینید سیگنالتون قوی میشه و انتن پر میشه اما سرعت کمه بخاطر همینه

taghifathizade
03-01-2020, 01:41
خیر من تست نکردم این انتن تولیدش مال 10سال پیشه و باند فرکانسش 2gهست تا جای اطلاع دارم
اگر میبینید سیگنالتون قوی میشه و انتن پر میشه اما سرعت کمه بخاطر همینه
آقا جان سنگ مفت گنجیشک مفت اگه خودتون یا اشنایی از این نوع خطوط مخابراتی داره یک تستی کنین اگر جواب نداد که هیچ، اگه جواب داد همین جا اعلام کنین تا همه استفاده کنند.

ALIRK
03-01-2020, 14:48
آقا جان سنگ مفت گنجیشک مفت اگه خودتون یا اشنایی از این نوع خطوط مخابراتی داره یک تستی کنین اگر جواب نداد که هیچ، اگه جواب داد همین جا اعلام کنین تا همه استفاده کنند.

خوب وقتی انتن اماده تو بازار هست در باندهای متفاوت چکاره هست وقت بزاریم چیزی جواب نمیده

شما با توجه به نیازت اقدام به خرید انتن میکنی ضمنا در مودمهای ایرانسل حالا چه اونهای که در باند 3500هست چه tfi60 کلا کانکتورهاش روی چیپست باند 3500هست و با زدن انتن های دیگه تاثیری نداره

taghifathizade
03-01-2020, 18:11
دوستان من آنتنی که پیشتر گفته بودم خودم تست کردم جواب گرفتم یک سال هم استفاده کردم ، فقط موردی که در مورد این آنتن و آنتن های دیگه هست اینه که محلی که شما آنتن را نصب میکنین باید سیگنال داشته باشین تا انتن اون سیگنال را به مودم شما برسونه پس جایی که شما هیچ سیگنالی ندارین هیچ آنتنی جوابگوی نیاز شما نخواهد بود پس الکی وقت خودتون را هدر ندین.

belgacom
03-01-2020, 19:15
با سلام مبین نت با ورژن ۱۱.۱۹۷.۰۳ ایا انلاک میشود لطفا جواب بدید

belgacom
03-01-2020, 19:17

saber73
03-01-2020, 19:24

خیر نمیشود .

taghifathizade
03-01-2020, 23:59
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]فروش-مودم-b612-کاملا-آنلاک-با-ورژن-جدید-

Ehsan-Dadash
04-01-2020, 09:37
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]فروش-مودم-b612-کاملا-آنلاک-با-ورژن-جدید-

اگه این روشش رو پیدا کرده پس میشه آنلاک کرد و به زودی روشش سراسری میشه

saber73
04-01-2020, 11:12

اگه این روشش رو پیدا کرده پس میشه آنلاک کرد و به زودی روشش سراسری میشه

کی پیدا کرده این ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این همون بهزاد هست که میاد از انجمن میبره و هیچی به انجمن هم نمیاره همونی که قرار بود انلاک ca60 رو در انجمن بزاره ولی خودش مودم برا انلاک میفرستاد پیش حمید ! اگر از مودمی دامپ بگیرید و بزنید رو مودم دیگه خصوصا مبین نت که efus هست به هیچ عنوان مودم بالا نمیاد اگر بالا می اومد همین 2 سال رو تعمیرکارها بیکار نمی نشستن و راحت از ای سی فلش مودم بک اپ میگرفتن و رو مودم مبین نت میزدن و مودم هم تا به الان انلاک شده بود . وقتی سی پی یو مودم نمیزاره هیچ بک اپ یا فریموری بالا بیاد چطور ایشون این کار رو کردن ؟ ما ای سی فلش i60 رو کلا از سر جاش دراوردیم و گذاشتیم رو مودم مبین نت ولی مودم اصلا بالا نیومد . ایشون یا دارن باز همون کارهای همیشگی خودشون یعنی اطلاعات غلت دادن رو تکرار میکنن و چیزی بلد نیستن یا کلا سی پی یو و ای سی فلش ایرانسل رو گذاشتن رو مودم مبین نت و برا همینم میگن مودم شده i60 و با فریمور جنرال هم از مبین نت اپدیت نمیگیره چون کلا سخت افزار اصلی ایرانسل اومده رو مودم مبین نت . من که کلا به ایشون و حرفهای ایشون اصلا باور ندارم ایشون چهره اصلی خودشون رو خیلی وقت پیش در انجمن نشون دادن .

morteza_mombeini
04-01-2020, 11:25
کی پیدا کرده این ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این همون بهزاد هست که میاد از انجمن میبره و هیچی به انجمن هم نمیاره همونی که قرار بود انلاک ca60 رو در انجمن بزاره ولی خودش مودم برا انلاک میفرستاد پیش حمید ! اگر از مودمی دامپ بگیرید و بزنید رو مودم دیگه خصوصا مبین نت که efus هست به هیچ عنوان مودم بالا نمیاد اگر بالا می اومد همین 2 سال رو تعمیرکارها بیکار نمی نشستن و راحت از ای سی فلش مودم بک اپ میگرفتن و رو مودم مبین نت میزدن و مودم هم تا به الان انلاک شده بود . وقتی سی پی یو مودم نمیزاره هیچ بک اپ یا فریموری بالا بیاد چطور ایشون این کار رو کردن ؟ ما ای سی فلش i60 رو کلا از سر جاش دراوردیم و گذاشتیم رو مودم مبین نت ولی مودم اصلا بالا نیومد . ایشون یا دارن باز همون کارهای همیشگی خودشون یعنی اطلاعات غلت دادن رو تکرار میکنن و چیزی بلد نیستن یا کلا سی پی یو و ای سی فلش ایرانسل رو گذاشتن رو مودم مبین نت و برا همینم میگم مودم شده i60 و با فریمور جنرال هم از مبین نت اپدیت نمیگیره چون کلا سخت افزار اصلی ایرانسل اومده رو مودم مبین نت . من که کلا به ایشون و حرفهای ایشون اصلا باور ندارم ایشون چهره اصلی خودشون رو خیلی وقت پیش در انجمن نشون دادن .

هنوز اونی که چند ماه پیش تاپیک زد که مودمو داده انلاک کردن و بعدشم یهو غیبش زد و هیچ توضیحی هم نداد .بعدش هم این اقا اومده میگه 197 رو انلاک کرده .مثل اینکه اینا کارمند مبین نت هستن میخان فروشش رو زیاد کنن میان پارازیت میندازن میرن .چیز لق همشون.

Ehsan-Dadash
04-01-2020, 11:57
کی پیدا کرده این ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این همون بهزاد هست که میاد از انجمن میبره و هیچی به انجمن هم نمیاره همونی که قرار بود انلاک ca60 رو در انجمن بزاره ولی خودش مودم برا انلاک میفرستاد پیش حمید ! اگر از مودمی دامپ بگیرید و بزنید رو مودم دیگه خصوصا مبین نت که efus هست به هیچ عنوان مودم بالا نمیاد اگر بالا می اومد همین 2 سال رو تعمیرکارها بیکار نمی نشستن و راحت از ای سی فلش مودم بک اپ میگرفتن و رو مودم مبین نت میزدن و مودم هم تا به الان انلاک شده بود . وقتی سی پی یو مودم نمیزاره هیچ بک اپ یا فریموری بالا بیاد چطور ایشون این کار رو کردن ؟ ما ای سی فلش i60 رو کلا از سر جاش دراوردیم و گذاشتیم رو مودم مبین نت ولی مودم اصلا بالا نیومد . ایشون یا دارن باز همون کارهای همیشگی خودشون یعنی اطلاعات غلت دادن رو تکرار میکنن و چیزی بلد نیستن یا کلا سی پی یو و ای سی فلش ایرانسل رو گذاشتن رو مودم مبین نت و برا همینم میگن مودم شده i60 و با فریمور جنرال هم از مبین نت اپدیت نمیگیره چون کلا سخت افزار اصلی ایرانسل اومده رو مودم مبین نت . من که کلا به ایشون و حرفهای ایشون اصلا باور ندارم ایشون چهره اصلی خودشون رو خیلی وقت پیش در انجمن نشون دادن .

ممنون بابت اطلاع رسانی:»

taghifathizade
04-01-2020, 12:47
اگه این همون بهزاد باشه ادم منزوی هست کلا دوس داره کاسبی کنه و ارزش های اخلاقی براش مهم نیست تو بحث ca60 که با شما جر وبحث داشت معلوم بود نمی خواست هیچ کس از نند فلش ضعیف ca60 خبردار بشه تا بتونه مودم های خودشو به مردم بفروشه

ALIRK
04-01-2020, 13:02

با همین قیمت مودم ایرانسل با بسته داره میفروشه و انلاک هم میشه
قیمتش خیلی گرونه و در شرایط فعلی بازار و اینترنت کشور اصلا بصرفه نیست

m2006_m
05-01-2020, 13:48
سلام وقت بخیر. من قصد دارم اینترنت ایرانسل بگیرم.کدام مودم رو بگیرم بهتر هست؟ مشکل هزینه ندارم. نیاز به سرعت بالا دارم. منطقه هم پشتیبانی میکنه.

m2006_m
05-01-2020, 13:51
سلام وقت بخیر. من قصد دارم اینترنت ایرانسل بگیرم.کدام مودم رو بگیرم بهتر هست؟ مشکل هزینه ندارم. نیاز به سرعت بالا دارم. منطقه هم پشتیبانی میکنه.

saber73
05-01-2020, 14:09

مودم i60 میتونی بخری که هم tdd داشته باشی هم fdd و انلاک هم کنی و از هر سیم کارت یا اپراتوری خواستی استفاده کنی . اگر منطقه شما همراه اول یا ایرانسل فورجی پلاس داره و با گوشی فورجی پلاس تست کنید انتن دهی خوب بود و سرعت دانلود هم خوب یعنی بالای 9 مگابایت با اینترنت دانلود منیجر در این صورت مودم دارای قابلیت تجمیع واقعی پیشنهاد میشه مثل مدل های :
b525 . e5186s-22a . b528 یا تی پی لینک : mr600 که تازه وارد بازار ما شده . در کل هم سرعت دانلود در شبکه fdd ازاد و بالاتر از شبکه tdd هست و محدودیت ندارد .

m2006_m
05-01-2020, 14:19
ممنون از پاسختون. اگر مودم تجمیع واقعی مثل b528 بخرم و سیم کارت ایرانسل بندازم همون خدمات و سرویس رو با سرعت بالا میتونم بگیرم؟
شرمنده این سئوالات ساده رو میپرسم. من اطلاعات کافی در مورد اینترنت وایرلس، adsl و فیبر دارم ولی تا حالا اینترنت ایرانسل یا مبین نت رو با مودم نداشتم فقط با گوشی داشتم.

sidewinder
07-01-2020, 23:12
سلام
من یه 612s دارم ولی سیم کارت که توش میندازم نمیشناسه. مال مبین نت نیست و هر سیم کارتی بهش میخوره، ولی سیم کارت رو نمیشناسه. دوستم هم یکی مثل این داره و به محض این که سیم کارت میندازه میشناسه و ارتباط میده. باید بدم تعمیر یا نرم افزاری رفع میشه؟
ممنونم

reza_026
10-01-2020, 00:02
سلام‌اقا صابر من او جوری که تو اینترنت سرچ کردم میگن مودم‌های
e5186-22a رو اینترنت ایرانسل لگ دارن درسته؟ و تفاوت 22a و 61 a چی هست

- - - Updated - - -

reza_026
10-01-2020, 00:39

- - - Updated - - -

saber73
10-01-2020, 01:12

- - - Updated - - -

چیپ هر سه مودم یعنی : e5186s-22a و e5186s-61a و wbb router30-22a از نوع hisilicon 6930 هست و هر سه cat6 هستند با قابلیت تجمیع واقعی ولی در بین این سه مودم فرکانس تجمیع مدل : e5186s-61a مربوط به باند 20 میباشد و نمیتواند 3 را با 7 تجمیع کند ولی دو مدل دیگه یعنی 22a و wbb میتونن این کار رو انجام بدن و از نظر سرعت کلا چیپ 6930 خیلی پرسرعت تر و بهتر از سایر چیپ های cat6 هواوی میباشد در عمل تجمیع و علت لگ یا همون قطع و وصلی فقط بر روی ایرانسل و به dns ایرانسل مربوط میشود که راحت میشه رو دستگاه سرویس گیرنده یا همون مقصد دریافت اینترنت از مودم dns ست کرد . هر چند بر روی e5186s-22a من تست زدم راحت با dns های خود ایرانسل هم کار میکنه .

navid.zz68
14-01-2020, 19:44
این پیغام بعضی اوقات میاد برای چیه registration failed

navid.zz68
14-01-2020, 19:54

saber73
14-01-2020, 20:02

چه سیم کارتی و نوع شبکه دستی هست یا اتوماتیک ؟ رومینگ انجام میدید یا میخواهید روی اپراتور خاصی دستی قفل کنید و انتخابش کنید ؟

navid.zz68
14-01-2020, 20:20
اتوماتیک یا دستیش رو نمیدونم
سیم ایرانسل lte

navid.zz68
14-01-2020, 20:42
تو صفحه connection setting روی ایرانسل بود که دیفالت رو اتو قرار دادم
اتو بهتره؟

saber73
15-01-2020, 05:11
تو صفحه connection setting روی ایرانسل بود که دیفالت رو اتو قرار دادم
اتو بهتره؟

بله رو اتو بزارید یا اگه از فریمور مود شده استفاده میکنید و قابلیت انتخاب باند فعال هست رو فقط 4G بزارید و سپس بین باندها جا به جا شوید کدوم باند سرعت و انتن خوبی داشت بزارید رو همون باند بمونه

ifarsheed
17-01-2020, 17:35
سلام و وقت بخیر
ببخشید پیغام خصوصی نمی تونم بفرستم یک سوال داشتم
در مورد بورد PCB Huawei B612
چطوری می تونم با دوستانی که اطلاعات دارن در ارتباط باشم
سپاس گزار

ifarsheed
18-01-2020, 00:39
متاسفانه نمی تونم پیام خصوصی بدم بسته اس !

mohammad.alkhazali
19-01-2020, 23:30
?hi how to unlock b612-51d

Hossein jabbar
20-01-2020, 15:44
?hi how to unlock b612-51d
سلام داش برای انلاک این مودم مث مودم b612s-25dهستش ولی لودر و فریمورش فرق داره و با این دستور انلاک میشه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mohammad.alkhazali
20-01-2020, 15:52
از ترجمه عذرخواهی می کنممودم انلاک b612-25d را نمی شناسید؟
از ترجمه عذرخواهی می کنممودم Unlak b612-25d را نمی شناسید؟

Hossein jabbar
20-01-2020, 18:28
از ترجمه عذرخواهی می کنممودم انلاک b612-25d را نمی شناسید؟
از ترجمه عذرخواهی می کنممودم Unlak b612-25d را نمی شناسید؟

عزیز دل برای اینکه مودمو انلاک کنید باید از طربق loaderمودمو safeusbانجام بدی بعد مودمو برا فریمور مربوطه به مودمو فلش بزنی بعدا کد رو از طریق adbانلاک کنی!!!

mohammad.alkhazali
20-01-2020, 18:56
آیا می توانید تمام لینک های برنامه های استفاده شده را برای من ارسال کنید

saber73
20-01-2020, 19:51
آیا می توانید تمام لینک های برنامه های استفاده شده را برای من ارسال کنید

اگر مدل شما : b612s-52d هست باید یک فریمور جنرال با ورژن 192 یا 195 پیدا و مود کنید و بهش adb اضافه کنید و با همون لودر مودم : b612s-25d و با همون روش لحیم کاری و اتصال usb به مودم تزریق کنید و سپس از طریق adb و با دستور atc مودم رو انلاک کنید در ضمن اگر لودر مودم شما باز باشد این عمل قابل انجام هست در غیر اینصورت باید از طریق خرید کد انلاک کنید .

mohammad.alkhazali
20-01-2020, 20:10
آیا می توانید ایمیل خود را با یک پیام خصوصی ارسال کنید؟

mohammad.alkhazali
20-01-2020, 20:16
عزیز دل برای اینکه مودمو انلاک کنید باید از طربق loaderمودمو safeusbانجام بدی بعد مودمو برا فریمور مربوطه به مودمو فلش بزنی بعدا کد رو از طریق adbانلاک کنی!!!

چگونه؟؟؟؟؟

mohammad.alkhazali
20-01-2020, 20:18
[QUOTE = Hossein jabbar؛ 9139644] عزيزي Dell لإلغاء قفل المودم ، عليك القيام بذلك باستخدام محمل safeusb modus ثم مودم فلاش لمصباح كهربائي ذي صلة بالمودم ثم فتح الكود عبر adb !!!
[/ اقتباس]

كيف ؟؟؟؟؟

[COLOR = rgba (0 ، 0 ، 0 ، 0.54)]
[/ COLOR]

- - - Updated - - -

[QUOTE = Hossein jabbar؛ 9139644] عزيزي Dell لإلغاء قفل المودم ، عليك القيام بذلك باستخدام محمل safeusb modus ثم مودم فلاش لمصباح كهربائي ذي صلة بالمودم ثم فتح الكود عبر adb !!!
[/ اقتباس]

كيف ؟؟؟؟؟

[COLOR = rgba (0 ، 0 ، 0 ، 0.54)]
[/ COLOR]

saber73
20-01-2020, 22:19
چگونه؟؟؟؟؟

mehrdad_ati
20-01-2020, 22:52
دوستان من امروز یک tf60 جدید گرفتم. یه پیام اومده رو گوشیم از طرف سامانه ی همتا که این دستگاه غیر قانونیه و به زودی سرویسش قطع میشه! از خود ایرانسل هم گرفتم. نسخه ی فرم ورش از اول 81.198.13.01.234 بود. کسی می دونه چرا همچین پیغامی گرفتم از همتا ؟

به هیچ وجه هم نتونستم CA بگیرم ازش چه LTE چه TDD. سوال دیگه اینکه امکان سویچ فرکانس تو این مودم وجود داره آیا ؟

mohammad.alkhazali
20-01-2020, 23:23
لطفا مراحل عمل را ارائه دهید؟

mohammad.alkhazali
21-01-2020, 11:57
ما اسم المستخدم وكلمة المرور بعد العملية؟

- - - Updated - - -

بعد از عمل نام کاربری و رمزعبور چیست؟

mohammad.alkhazali
21-01-2020, 17:33
چرا شبکه فقط 2G؟؟

saber73
21-01-2020, 21:03
دوستان من امروز یک tf60 جدید گرفتم. یه پیام اومده رو گوشیم از طرف سامانه ی همتا که این دستگاه غیر قانونیه و به زودی سرویسش قطع میشه! از خود ایرانسل هم گرفتم. نسخه ی فرم ورش از اول 81.198.13.01.234 بود. کسی می دونه چرا همچین پیغامی گرفتم از همتا ؟

به هیچ وجه هم نتونستم CA بگیرم ازش چه LTE چه TDD. سوال دیگه اینکه امکان سویچ فرکانس تو این مودم وجود داره آیا ؟

این مودم بر روی fdd اصلا ca نداره و برا tdd هم در همه جای ایران ca جواب نمیده فقط در بعضی شهرها و بعضی نقاط میشه استفاده کرد از حالت ca . این پیام هم طبیعی هست بعد یک ماه خودش ریجیستر و در سامانه ثبت و پیغام قانونی است دریافت خواهید کرد . برا تغییر فرکانس فریمور رو عوض کنید و از 195 مود شده یا 196 مود شده یا 197 مود شده استفاده نمایید . برا تغییر فریمور هم باید پشت مودم باز بشه و عمل لحیم کاری انجام بشه دقیقا همه مراحل انلاک رو باید طی کنید .

saber73
21-01-2020, 21:07
چرا شبکه فقط 2G؟؟

شما الان برا مدل b612-51d یا b612-52d کدوم فریمور رو از طریق لودر انتقال دادید ؟ اون اموزش انلاک برا مدل : b612s-25d یکسان هست برای هر سه مدل فقط فریمورها یکسان نیست و برا دو مدل ذکر شده باید فریمورهای خودشون رو پیدا و فلش کنید بر روی مودم . نکنه شما فریمور انلاک مدل b612s-25d رو بر روی مدل های 52d یا 51d فلش کردید؟

saber73
21-01-2020, 21:09
ما اسم المستخدم وكلمة المرور بعد العملية؟

- - - Updated - - -

بعد از عمل نام کاربری و رمزعبور چیست؟

admin
admin
همان نام و رمز درج شده در برچسپ پشت مودم

saber73
21-01-2020, 21:11
لطفا مراحل عمل را ارائه دهید؟

این مراحل برا هر سه مدل یکسانه فقط باید از فریمور مخصوص هر مدل برا خودش استفاده نمایید :

mohammad.alkhazali
21-01-2020, 21:44
من تمام مراحل را اعمال کرده ام ..... اما شبکه فقط 2G است

saber73
22-01-2020, 01:33
من تمام مراحل را اعمال کرده ام ..... اما شبکه فقط 2G است

الان کدام فریمور بر روی مودم شما نصب شده است ؟ الان مودم شما انلاک شد ؟ مدل دقیق مودم شما چی هست ؟ در کدام کشور زندگی میکنید ؟ و مودم برای کدام اپراتور هست ؟

saber73
22-01-2020, 01:35
:»:»:»:» :D:D:D:D:»:»:»:»

mohammad.alkhazali
22-01-2020, 12:06
من می کنمدر اردن زندگی
بله ، قفل لغو شده است

b612-51d

morteza_mombeini
22-01-2020, 16:34
من می کنمدر اردن زندگی
بله ، قفل لغو شده است

b612-51d

ما هم میکنیمدر ایران زندگی . مودم شما است از کدام اپراتور ؟

mohammad.alkhazali
22-01-2020, 17:00
umniah
.....

mohammad.alkhazali
22-01-2020, 17:03
آیا می توانید مودم fdd را روشن کنید؟

saber73
22-01-2020, 17:33
آیا می توانید مودم fdd را روشن کنید؟

شما الان از این قسمت طبق عکسی که خودم گذاشتم لطفا عکس بزارید ببینیم چه فریموری الان رو مودم نصب هست ؟

saber73
22-01-2020, 17:34
umniah
.....

مرحب جدا :»

mohammad.alkhazali
22-01-2020, 17:46
اسم الجهاز: B611
رقم هاتفي: Unknown
إصدار الأجهزة: WL1B612M
إصدار البرنامج: 11.195.03.00.1445
إصدار UI على الويب: 21.100.31.00.03
عنوان LAN MAC: EC: 89 :14:2B: 57: F5
WAN IP عنوان : 10.152.10.7
عنوان IP الخاص بـ
DNS : 37.152.5.20،37.152.3.67 عنوان IP الخاص بـ DNS IPv6: Unknown
CELL_ID: 21201 RSSI
: -71dBm
طاقة الإرسال اللاسلكي: stxpwr: 0.0dBm
PLMN: 4160

- - - محدّث - - -

My رقم: Unknown
إصدار UI Web: 21.100.31.00.03
عنوان MAC الخاص بالشبكة المحلية: EC: 89:14:2B: 57: F5
WAN عنوان IP: 10.152.10.7
عنوان IP DNS: 37.152.5.20،37.152.3.67
عنوان IPv6 DNS: Unknown

saber73
22-01-2020, 18:08
رقم هاتفي: Unknown
إصدار UI على الويب: 21.100.31.00.03
عنوان LAN MAC: EC: 89 :14:2B: 57: F5
WAN IP عنوان : 10.152.10.7
عنوان IP الخاص بـ
DNS : 37.152.5.20،37.152.3.67 عنوان IP الخاص بـ DNS IPv6: Unknown

- - - محدّث - - -

My رقم: Unknown
إصدار UI Web: 21.100.31.00.03
عنوان MAC الخاص بالشبكة المحلية: EC: 89:14:2B: 57: F5
WAN عنوان IP: 10.152.10.7
عنوان IP DNS: 37.152.5.20،37.152.3.67
عنوان IPv6 DNS: Unknown

شما فریمور مودم b612s-25d رو به صورت اشتباه بر روی مودم خودتان یعنی مدل : b612s-51d نصب کرده اید و همین کار باعث شده الان مودم شما فقط بر روی شبکه 2g گیر کنه شما باید دوباره از طریق لودر و روش needle فریمور مخصوص مودم خودتان را فلش کنید :

فریمور مود شده مخصوص مدل : b612s-51d

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اینم webui مود شده برای مودم شما ( نصب از طریق adb )

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mohammad.alkhazali
22-01-2020, 19:08
من این نسخه را نصب کردم و هنوز هم شبکه 2G دارد

mohammad.alkhazali
22-01-2020, 19:11
Device name: B612s-51d

My number: Unknown
Hardware version: WL1B612M
Software version: 11.196.01.01.464
Web UI version: 21.100.31.00.03
LAN MAC address: EC:89:14:CE:34:3F
WAN IP address: Unknown
WAN IPv6 Address: Unknown

- - - Updated - - -

Device name: B612s-51d

My number: Unknown
Hardware version: WL1B612M
Software version: 11.196.01.01.464
Web UI version: 21.100.31.00.03
LAN MAC address: EC:89:14:CE:34:3F
WAN IP address: Unknown
WAN IPv6 Address: Unknown

MH.Mousavi
22-01-2020, 19:14
من این نسخه را نصب کردم و هنوز هم شبکه 2G دارد
بعد از نصب یکبار مودم رو reset factory کن

mohammad.alkhazali
22-01-2020, 19:30
بله........نحوه اجرای fdd؟؟

saber73
22-01-2020, 21:03
بله........نحوه اجرای fdd؟؟

روشی برای اجرای fdd وجود ندارد شما در قسمت تنظیمات شبکه اینطوری تنظیم کن :

mohammad.alkhazali
22-01-2020, 22:07
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

add me in facebook please
لطفا من را در فیس بوک اضافه کنید

nemati2
24-01-2020, 11:17
شما الان از این قسمت طبق عکسی که خودم گذاشتم لطفا عکس بزارید ببینیم چه فریموری الان رو مودم نصب هست ؟

این عکسی که گذاشتید،منم از همین مودم دارم ولی فریمورش با عکس فرق داره،چطور آپدیت کنم؟
منطقه ما هر دو باند فعاله و با دکل صد متر فاصله دارم،ولی اصلا تجمیع نکرده تا الان،فک کنم فریمورش تجمیع ندارن.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۲۰-۰۱-۲۴-۱۱-۱۳-۲۵-۱۰۷_com.android.chrome_thumb.png ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۲۰-۰۱-۲۴-۱۱-۱۳-۲۵-۱۰۷_com.android.chrome.png)

saber73
24-01-2020, 15:04
این عکسی که گذاشتید،منم از همین مودم دارم ولی فریمورش با عکس فرق داره،چطور آپدیت کنم؟
منطقه ما هر دو باند فعاله و با دکل صد متر فاصله دارم،ولی اصلا تجمیع نکرده تا الان،فک کنم فریمورش تجمیع ندارن.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۲۰-۰۱-۲۴-۱۱-۱۳-۲۵-۱۰۷_com.android.chrome_thumb.png ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۲۰-۰۱-۲۴-۱۱-۱۳-۲۵-۱۰۷_com.android.chrome.png)

من با همه فریمورها امتحان کردم مدل : e5186s-22a راحت اگر فورجی پلاس برا اپراتور فعال باشه تجمیع رو انجام میده . اینجا برا ایرانسل فعاله و راحت در حالت اتوماتیک تجمیع رو انجام میده نداد هم میتونید با برنامه E5186 Toolbox مودم رو بزارید رو حالت تجمیع باند 3 + 7 و تست کنید . در مورد این فریمور هم بله من فریمور مودم رو عوض کردم و فریمور مود شده زدم ولی چند تا باگ داره این فریمور و در کل راضی کننده هست از جمله اینکه ussd داره و قابلیت انتخاب و قفل باندها و voip هم سالم و فعاله . برا نصب فریمور روی این مودم ابتدا مودم رو میبرید رو حالت نصب با فشردن دکمه های ترکیبی و بعد از طریق مولتی کست یک فریمور مخصوص هست بهش میگن فریمور سرویس دانگرید اونو میزنید رو مودم و مودم کلا نابود میشه :D بعد فریمور مود شده رو باز با مولتی کست و این بار بدون نیاز به بردن مودم به حالت نصب تزریق میکنید و تمام . این خلاصه کار بود در اسرع وقت اموزش کامل رو میزارم .

نکته در این مودم علامتی مبنی بر مشخص بودن حالت تجمیع نشان داده نمیشود و فقط از روی تفاوت سرعت میتوان فهمید داره تجمیع میکنه .

nemati2
25-01-2020, 06:08
من با همه فریمورها امتحان کردم مدل : e5186s-22a راحت اگر فورجی پلاس برا اپراتور فعال باشه تجمیع رو انجام میده . اینجا برا ایرانسل فعاله و راحت در حالت اتوماتیک تجمیع رو انجام میده نداد هم میتونید با برنامه E5186 Toolbox مودم رو بزارید رو حالت تجمیع باند 3 + 7 و تست کنید . در مورد این فریمور هم بله من فریمور مودم رو عوض کردم و فریمور مود شده زدم ولی چند تا باگ داره این فریمور و در کل راضی کننده هست از جمله اینکه ussd داره و قابلیت انتخاب و قفل باندها و voip هم سالم و فعاله . برا نصب فریمور روی این مودم ابتدا مودم رو میبرید رو حالت نصب با فشردن دکمه های ترکیبی و بعد از طریق مولتی کست یک فریمور مخصوص هست بهش میگن فریمور سرویس دانگرید اونو میزنید رو مودم و مودم کلا نابود میشه :D بعد فریمور مود شده رو باز با مولتی کست و این بار بدون نیاز به بردن مودم به حالت نصب تزریق میکنید و تمام . این خلاصه کار بود در اسرع وقت اموزش کامل رو میزارم .

نکته در این مودم علامتی مبنی بر مشخص بودن حالت تجمیع نشان داده نمیشود و فقط از روی تفاوت سرعت میتوان فهمید داره تجمیع میکنه .

فقط داش صابر،این برنامه toolbox روی گوشی نصب میشه؟
آیا امکان آپدیت مودم بدون کامپیوتر هست؟
ممنون

saber73
25-01-2020, 08:01
فقط داش صابر،این برنامه toolbox روی گوشی نصب میشه؟
آیا امکان آپدیت مودم بدون کامپیوتر هست؟
ممنون

برنامه toolbox و ltewatch برا کامپیوتر هستن و رو این مودم جواب میدن و برا موبایل از برنامه huawei manager استفاده کنید . برا تغییر فریمور هم فقط با کامپیوتر و کابل لن انجام میشه و نیازی به باز کردن پشت مودم نیست .

اینم huawei manager :

mehrdad_ati
29-01-2020, 14:04

خوب وقتی خودش زده رو باند ۷ یا ۳ هست از کجا میشه فهمید تجمیع کرده ؟ چون مدلهای لاک ایرانسل فقط تو اطلاعات فرکانسی میشه دید رو چه باندی هست که اونم معمولا رو ۳ هست

12890
29-01-2020, 20:11
سلام دوستان مودم tf i60انلاک شده سیم کارت های وب را جواب نمیده آیا تنظیم خاصی داره؟

saber73
29-01-2020, 23:34
خوب وقتی خودش زده رو باند ۷ یا ۳ هست از کجا میشه فهمید تجمیع کرده ؟ چون مدلهای لاک ایرانسل فقط تو اطلاعات فرکانسی میشه دید رو چه باندی هست که اونم معمولا رو ۳ هست

توضیحات من در مورد مودم e5186 هست و ایرانسل از این مودم ارائه نکرده و این مودم قابلیت تجمیع واقعی داره و با افزایش سرعت 3 الی 4 برابری نسبت به 4g معمولی مشخص میشه تجمیع در حال انجام هست .

taghifathizade
30-01-2020, 12:53
سلام دوستان مودم tf i60انلاک شده سیم کارت های وب را جواب نمیده آیا تنظیم خاصی داره؟
اگه فریمور ایرانسل رو مودمتون دارید این فریمور از فرکانس های وب پیشتیبانی نمیکنه باید فریمور جنرال یا فریمور های وب روی مودمتون فلش کنید

bnsh2010
31-01-2020, 11:05
دوستان راهی یا برنامه ای هست بشه مک ادرس مودم i60 رو تغییر داد؟

mobile-1199
05-02-2020, 13:40
درود

دوستان، من بعد حدود 3 ماه مودم رو روشن کردم و کاملا مطمئنم که auto-update و هر چیزی که به اپدیت مربوط میشد رو قبلا داخل پنل مودم خاموش کرده بودم! حالا که روشن کردم، متوجه شدم فریمور خود به خود آپدیت شده به 198 ! مودم هم لاک ایرانسل بوده از اول.

میخواستم ببینم مطلب خاصی که وجود نداره؟

Nima-ZF
05-02-2020, 14:12
درود دوستان و اساتید گرامی
لطفا اگر از آنتن های اکسترنال خصوصا مدل هایی که برای محیط بیرونی طراحی شدن در مودم i60استفاده میکنید تجربیاتتون رو به اشتراک بزارید :whistle:

navid.zz68
06-02-2020, 07:53
سلام راهی هست بشه فهمید که مودم آنلاک شده یا نه

saber73
06-02-2020, 09:53
سلام راهی هست بشه فهمید که مودم آنلاک شده یا نه

خب سیم کارت بیندازید داخلش مثلا همراه اول جواب داد انلاک شده نداد صفحه قفل و درخواست کد مودم میاد و چراغ شبکه قرمز و انتن هم نمیگیره

taghifathizade
06-02-2020, 12:35
درود دوستان و اساتید گرامی
لطفا اگر از آنتن های اکسترنال خصوصا مدل هایی که برای محیط بیرونی طراحی شدن در مودم i60استفاده میکنید تجربیاتتون رو به اشتراک بزارید :whistle:
برای td lte از انتن خطوط تلفن بیسیم استفاده کنید برای fd lte همراه اول و ایرانسل از انتن های 4g که توی بازار ایران هست استفاده کنید و برای 4g های وب هم روشی هست که تست کردم و جواب داده اگه دوستان مایل بودن براشون میگم .

Nima-ZF
06-02-2020, 12:45
برای td lte از انتن خطوط تلفن بیسیم استفاده کنید برای fd lte همراه اول و ایرانسل از انتن های 4g که توی بازار ایران هست استفاده کنید و برای 4g های وب هم روشی هست که تست کردم و جواب داده اگه دوستان مایل بودن براشون میگم .

درود داداش تشکر
نیکی و پرسش؟
لطفا تجربیاتتون برای های وب به اشتراک بزارید

taghifathizade
06-02-2020, 13:29
درود داداش تشکر
نیکی و پرسش؟
برای های وب باید از انتن های uhf تلویزیون و کابل های با کیفیت کواکسیال استفاده کنید

Nima-ZF
06-02-2020, 13:36
برای های وب باید از انتن های uhf تلویزیون و کابل های با کیفیت کواکسیال استفاده کنید

اتفاقا داشتم به همین مورد دیروز فکر میکردم :D
چندتا از این انتن ها دارم گوشه خونه انداخته
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] nna_with_sma_connector-770x480.jpg
میتونم دیسمبل کنم و سوکت و سیمش رو به کابل کواکسیال وصل کنم بعد یه آنتن مناسب مثل این لوله ای ها بزارم توی نور گیر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](%D8%A8%D8%B1%D9%82% DB%8C)/4490614(2).jpg?w=700
هرچند میدونم سوکت اماده و ارزون تو سایت های مختلف هست ولی diy کیفش بیشتره
:cool:

خب کانفیگ به چه صورت به نظرتون بهتره ؟
تک آنتن بزنم یا دوتا آنتن بزارم ؟

پی نوشتک دیروز خود مودم رو توی نورگیر منزل قرار دادم وضعیت سینگال خیلی خوب شده بود و پینگ پایینی داشت

taghifathizade
06-02-2020, 14:07
درود داداش تشکر
نیکی و پرسش؟

اتفاقا داشتم به همین مورد دیروز فکر میکردم :D
چندتا از این انتن ها دارم گوشه خونه انداخته
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] nna_with_sma_connector-770x480.jpg
میتونم دیسمبل کنم و سوکت و سیمش رو به کابل کواکسیال وصل کنم بعد یه آنتن مناسب مثل این لوله ای ها بزارم توی نور گیر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](%D8%A8%D8%B1%D9%82% DB%8C)/4490614(2).jpg?w=700
هرچند میدونم سوکت اماده و ارزون تو سایت های مختلف هست ولی diy کیفش بیشتره
:cool:

خب کانفیگ به چه صورت به نظرتون بهتره ؟
تک آنتن بزنم یا دوتا آنتن بزارم ؟

پی نوشتک دیروز خود مودم رو توی نورگیر منزل قرار دادم وضعیت سینگال خیلی خوب شده بود و پینگ پایینی داشت
اگه کابل و انتن و سوکت با کیفیت داشته باشین همون یک آنتن کافیه فقط تا حد امکان سعی کنید طول کابل کوتاه باشه بلاخره هر چقدر هم کابل با کیفیت داشته باشین توی متراژ بالا اتلاف سیگنال بالایی دارین برای تنظیمات مودم هم باید انتن خارجی به صورت دستی انتخاب کنید.

Nima-ZF
06-02-2020, 14:14
اگه کابل و انتن و سوکت با کیفیت داشته باشین همون یک آنتن کافیه فقط تا حد امکان سعی کنید طول کابل کوتاه باشه بلاخره هر چقدر هم کابل با کیفیت داشته باشین توی متراژ بالا اتلاف سیگنال بالایی دارین برای تنظیمات مودم هم باید انتن خارجی به صورت دستی انتخاب کنید.

بله نهایتش 5-6 متر هست
بله میدونم آنتن به صوت میکس اینترنال و اکسترنال تنظیمات داره
اگر انجام دادم و نتیجه بهتری داشت توضیحات و عکس برای دوستان میزارم :thumbsup:

mobile-1199
06-02-2020, 19:27
درود

دوستان، من بعد حدود 3 ماه مودم رو روشن کردم و کاملا مطمئنم که auto-update و هر چیزی که به اپدیت مربوط میشد رو قبلا داخل پنل مودم خاموش کرده بودم! حالا که روشن کردم، متوجه شدم فریمور خود به خود آپدیت شده به 198 ! مودم هم لاک ایرانسل بوده از اول.

میخواستم ببینم مطلب خاصی که وجود نداره؟

خب جواب ما رو که کسی نداد.

یه مطلبی احساس میکنم پیش اومده بعد اپدیت برای مودم، اونم اینه که تا یه دیوایس دیگه که کانکت میشه با وای فای به مودم، کلا به هم میریزه! یعنی سرعت افت میکنه، پینگ مطلب میخوره و ... طوری که انگار تداخل به وجود اومده بین وای فای دو تا دیواس :eh: دوستان به همچین مشکلی برنخوردن تو فریمور 198؟

پ.ن : ممکنه بین چنل وای فای این مودم و مودم دیگری که تو منزل هست تداخل به وجود اومده باشه؟

Nima-ZF
06-02-2020, 19:49
خب جواب ما رو که کسی نداد.

یه مطلبی احساس میکنم پیش اومده بعد اپدیت برای مودم، اونم اینه که تا یه دیوایس دیگه که کانکت میشه با وای فای به مودم، کلا به هم میریزه! یعنی سرعت افت میکنه، پینگ مطلب میخوره و ... طوری که انگار تداخل به وجود اومده بین وای فای دو تا دیواس :eh: دوستان به همچین مشکلی برنخوردن تو فریمور 198؟

پ.ن : ممکنه بین چنل وای فای این مودم و مودم دیگری که تو منزل هست تداخل به وجود اومده باشه؟

درود داداش خب برای ما پیش نیومده که به قطعیت بهتون بگیم
ولی اره تا زمانی که از فریمور رسمی استفاده میکنید حتی با غیرفعال کردن اون گزینه ها بازم مودم آپدیت میگیره

اره 198 مشکل زیاد داره
برای من همه چی خوب بود گاهی فریز وایفای پیش میومد
اگر اینترنت fd استفاده میکنه فریمور 197 صابر جان رو نصب کن
اگر td هم که نسخه ها مود شده زیاده مثل 195 بنفش و 196 خود ایرانسل به خاطر گزینه ca مهم هست

برای تداخل وایفای هم نرم افزار wifi analyzer نصب کن ببین کانال مودم هات هرکدوم چنده و دیگه خودت تغییرش بده

sajjji
06-02-2020, 21:38
سلام به دوستان عزیزم
من این مودم رو دیروز خریدم با سیم کارت TD-LTE راه اندازی کردم
ورژن مودمم اینه

Software version
81.198.13.01.234

اگه میشه راهنمایی کنید قوی ترین و بهترین فریموری که سرعت رو هم بهبود بده و مودم هم آنلاک بشه بتونم سیم کارت های دیگه رو روش بزارم چیه طبق تجربه شما
ببخشید واقعا خوندن 367 صفحه تاپیک واسم سخته

sajjji
06-02-2020, 21:40
یه سوال دیگه اینکه تنظیمات بخش شبکه این مودم برای بهترین سرعت چیه؟ من گذاشتمش روی حالت td-only آیا درسته؟

و سوال اخر اینکه این ورژن 198 هم بخوام آنلاک کنم نیاز به باز کردن مودم و لحیم کاری داره؟

es4
08-02-2020, 13:07
دوستان قصد خرید این مودم رو دارم ایا این مودم رو هنوز میشه انلاک کرد ؟

Nima-ZF
09-02-2020, 18:53

به پیشنهاد دوستان یه آنتن uhf/vhf گرفتم از این طرح قدیمی ها که چند شاخه هستن
هنوز جای خوبی براش پیدا نکردم و امروز مشغول تستش بودم تازه اونم با سیم معمولی نه کابل کواکسیال
هروقت جای مناسب پیدا کردم از روند کامل و تجهیزات استفاده شده عکس میزارم

بدون آنتن

با آنتن و سیم دو رشته 75:D مکان نصب هم موقت و جهت تست بوده

با همین وضعیت هم میشه راحت 1.5 تا مگابایت بر ثانیه دانلود کرد و نسبت به adsl قطعا بهتره ولی نسبت به 4g واقعی 1 دهم سرعت اپراتور ها ی دیگه هست

درکل میشه گفت آنتن uhf بی تاثیر نیست و استفاده از این آنتن به جای 200 -300 تومن پول آنتن های دیگه رو دادن شاید به صرفه تر باشه براتون بازم بستگی به منطقتون داره

majidmilan
21-02-2020, 22:05
سلام بچه ها.من مودم b612s دارم دیروز انلاکش کردم.ولی سریالش صفر شده.مشکلی نداره؟؟؟؟؟

morteza_mombeini
22-02-2020, 10:23
به پیشنهاد دوستان یه آنتن uhf/vhf گرفتم از این طرح قدیمی ها که چند شاخه هستن
هنوز جای خوبی براش پیدا نکردم و امروز مشغول تستش بودم تازه اونم با سیم معمولی نه کابل کواکسیال
هروقت جای مناسب پیدا کردم از روند کامل و تجهیزات استفاده شده عکس میزارم

بدون آنتن

با آنتن و سیم دو رشته 75:D مکان نصب هم موقت و جهت تست بوده

با همین وضعیت هم میشه راحت 1.5 تا مگابایت بر ثانیه دانلود کرد و نسبت به adsl قطعا بهتره ولی نسبت به 4g واقعی 1 دهم سرعت اپراتور ها ی دیگه هست

درکل میشه گفت آنتن uhf بی تاثیر نیست و استفاده از این آنتن به جای 200 -300 تومن پول آنتن های دیگه رو دادن شاید به صرفه تر باشه براتون بازم بستگی به منطقتون داره

سیمش رو به کدوم قسمت مودم زدی ؟ اخه مودم دو تا جای انتن داره

Nima-ZF
22-02-2020, 18:40
سیمش رو به کدوم قسمت مودم زدی ؟ اخه مودم دو تا جای انتن داره

به سوکتی وصل کنید که زیرش نوشته Main
بعد تنظیمات رو روی میکس گذاشتم یعنی آنتن 1 شد اکسترنال یا همین آنتن خارجی
آنتن 2 شد همون داخلی خود مودم

morteza_mombeini
23-02-2020, 13:46
به سوکتی وصل کنید که زیرش نوشته Main
بعد تنظیمات رو روی میکس گذاشتم یعنی آنتن 1 شد اکسترنال یا همین آنتن خارجی
آنتن 2 شد همون داخلی خود مودم

روی td هم امتحان کردی ببینی تاثیری توی انتن دهی یا sinr داره ؟

Nima-ZF
23-02-2020, 14:23
روی td هم امتحان کردی ببینی تاثیری توی انتن دهی یا sinr داره ؟
من td ندارم
توی تاپیک td ایرانسل یکی بچه ها دستی ساخته خودتون هم دیدن که جواب داده

morteza_mombeini
23-02-2020, 15:21
من td ندارم
توی تاپیک td ایرانسل یکی بچه ها دستی ساخته خودتون هم دیدن که جواب داده

ولی این ظاهرا انتن برای فرکانس 3500 ساخته و انتن uhf نبوده .

Nima-ZF
23-02-2020, 15:40
ولی این ظاهرا انتن برای فرکانس 3500 ساخته و انتن uhf نبوده .

خب درسته منم گفتم دست سازه دیگه
زیاد رو فرکانس حساس نشو
نکات مهم همون کابل خوبه و شکل طراحی مناسب آنتن ومواد به کار رفته که قدرت گیرندگی بالا داشته باشن
یه سر به این تاپیک بزنین مطالعه کنین خیلی مباحث رو قبلا بحث کردن و جواب دادن
تاپیک جامع آنتن های 3G و 4G ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

morteza_mombeini
23-02-2020, 16:28
خب درسته منم گفتم دست سازه دیگه
زیاد رو فرکانس حساس نشو
نکات مهم همون کابل خوبه و شکل طراحی مناسب آنتن ومواد به کار رفته که قدرت گیرندگی بالا داشته باشن
یه سر به این تاپیک بزنین مطالعه کنین خیلی مباحث رو قبلا بحث کردن و جواب دادن
تاپیک جامع آنتن های 3G و 4G ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من یه انتن uhf دارم روی پشتبوم که سیگنال صد درصدی میده به تلویزیون حتی بوستر هم داره فقط کانکتور ندارم که روی مودم تست کنم

Nima-ZF
24-02-2020, 02:59
من یه انتن uhf دارم روی پشتبوم که سیگنال صد درصدی میده به تلویزیون حتی بوستر هم داره فقط کانکتور ندارم که روی مودم تست کنم

اگر مودم قدیمی تو خونه داری از این آنتن ها میتونی برای سوکت استفاده کنی
قسمت بالایی سوکت یعنی همون تنه آنتن با فشار از جا در میاد و داخلش دو عدد رشته سیم هست که به یه بردی وصل شدن
با هویه از اون برد جداشون کن
و از سوکت استفاده کن:rambo:
تو بازار هم با قیمت های خیلی ارزون گیر میان از 10هزار تومن هست

dadadasa
01-03-2020, 20:29
با سلام سیم کارت اینترنت ثابت ایرانسل در مودم tf-i60 قابلیت رومینگ به حالت 4g ایرانسل رو هم داره (مثل سیم کارت 360 اینترنت ثابت مبین نت که قابلیت رومینگ به حالت 4g همراه اول رو داره)

saber73
02-03-2020, 00:52
با سلام سیم کارت اینترنت ثابت ایرانسل در مودم tf-i60 قابلیت رومینگ به حالت 4g ایرانسل رو هم داره (مثل سیم کارت 360 اینترنت ثابت مبین نت که قابلیت رومینگ به حالت 4g همراه اول رو داره)

سلام خیر فقط رو های وب میتونید رومینگ کنید اونم باید کامل در پوشش باشید یا نزدیک به روستا یا حاشیه های شهر که های وب پوشش داره باشید البته ارزش هم نداره کلا پهنای باند و سرعت و انتن دهی های وب جالب نیست مگر اینکه برید بشینید وسط روستا که پوشش کامله :دی

Nima-ZF
02-03-2020, 17:55
سلام خیر فقط رو های وب میتونید رومینگ کنید اونم باید کامل در پوشش باشید یا نزدیک به روستا یا حاشیه های شهر که های وب پوشش داره باشید البته ارزش هم نداره کلا پهنای باند و سرعت و انتن دهی های وب جالب نیست مگر اینکه برید بشینید وسط روستا که پوشش کامله :دی

درود ولی خداییش وسط روستا زیر دکل توووپه :دی

صابرجان سیم td از آسیاتک نگرفتی ؟تجربش نداری؟:weird:
بدون مودم میفروشن با پوشش سراسری احتمالا رومینگ ایرانسل هست و سیم کارت FD با قیمت تقریباً 40 تومن

saber73
02-03-2020, 21:12
درود ولی خداییش وسط روستا زیر دکل توووپه :دی

صابرجان سیم td از آسیاتک نگرفتی ؟تجربش نداری؟:weird:
بدون مودم میفروشن با پوشش سراسری احتمالا رومینگ ایرانسل هست و سیم کارت FD با قیمت تقریباً 40 تومن

تا جایی که میدونم سیم کارت اسیاتک از نوع tdd و مربوط به همون شبکه ایرانسل هست و رو fdd هم جواب نمیده عینه خود ایرانسل .

Nima-ZF
02-03-2020, 21:31
تا جایی که میدونم سیم کارت اسیاتک از نوع tdd و مربوط به همون شبکه ایرانسل هست و رو fdd هم جواب نمیده عینه خود ایرانسل .

صابر جان حرفت درسته
ولی فکرکنم اینا الان طرحی مثل 360 مبین نت راه انداختن چون مدعی پوشش سراسری کشوری شدن و به هر استان و شهری بخوای سیم میفروشن

saber73
03-03-2020, 06:22
صابر جان حرفت درسته
ولی فکرکنم اینا الان طرحی مثل 360 مبین نت راه انداختن چون مدعی پوشش سراسری کشوری شدن و به هر استان و شهری بخوای سیم میفروشن

باید بپرسید اونم تلفنی من از پیج اینستاگرامشون سوال کردم گفتن فقط tdd هست و همه جای ایران پوشش نداره و فقط در تبلیغشون نوشتن پوشش سراسری

Hossein jabbar
03-03-2020, 11:17
باید بپرسید اونم تلفنی من از پیج اینستاگرامشون سوال کردم گفتن فقط tdd هست و همه جای ایران پوشش نداره و فقط در تبلیغشون نوشتن پوشش سراسری
بابا اینا همشون تلس!!!
ایرانسل از همشون بهتره!!!
حتی
خدای های وب از این خوبه!!!

mohammadgh6
04-03-2020, 21:31
دوستان به مودم z6000میشه روتر وصل کرد

mohammadgh6
04-03-2020, 21:33
دوستان به مودم z6000میشه روتر وصل کرد؟

Saeed949494
05-03-2020, 10:58
اساتید سلام
من یک مودم ایرانسل tf-i60 خریدم
هر ۴ درگاه lan کار میکنه ولی میخوام از یکی درگاه ها وقل کنم به سوئیچر و از سوئیچر از lan های بیشتری استفاده کنم،دوستان هرکاری میکنم به سوئیچر نت نمیده،حتی تو تنظیمات مودم ایپی دستگاه هایی که به سوئیچر وصل هستن هم میاره ولی اینترنت بهشون نمیدهو پینگ میگیرم کلا قطعه!
ممنون میشم راهنمایی بهم کنید
نسخه ایرانسل اخرین اپدیت هست
سیم کارت 4g روش هست

Saeed949494
05-03-2020, 11:10
اساتید سلام
هر ۴ درگاه lan کار میکنه ولی میخوام از یکی درگاه ها وصل کنم به سوئیچر و از سوئیچر از lan های بیشتری استفاده کنم،دوستان هرکاری میکنم به سوئیچر نت نمیده،حتی تو تنظیمات مودم ایپی دستگاه هایی که به سوئیچر وصل هستن هم میاره ولی اینترنت بهشون نمیده‌ و پینگ میگیرم کلا قطعه!
سیم کارت 4g روش هست

Nima-ZF
05-03-2020, 11:21
اساتید سلام
هر ۴ درگاه lan کار میکنه ولی میخوام از یکی درگاه ها وصل کنم به سوئیچر و از سوئیچر از lan های بیشتری استفاده کنم،دوستان هرکاری میکنم به سوئیچر نت نمیده،حتی تو تنظیمات مودم ایپی دستگاه هایی که به سوئیچر وصل هستن هم میاره ولی اینترنت بهشون نمیده‌ و پینگ میگیرم کلا قطعه!
سیم کارت 4g روش هست

درود لطفا اسپم نکنید انجمن رو هرجا پست گذاشتین منتظر پاسخ بمونید
شما احتمالا به پورت wan وصل کردید
از توی تنظیمات مودم مطمعن بشین این پورت روی حالت Lan هست

Saeed949494
05-03-2020, 12:04
چشم داداش،این رو حالت auto هست
بزارم lan only مشکل حل میشه؟ بعد داخل ۳ پورت اول بزارم؟ به پورت lan4/wan وصل نکنم کابل سوئیچر رو؟

Nima-ZF
05-03-2020, 12:07
چشم داداش،این رو حالت auto هست
بزارم lan only مشکل حل میشه؟ بعد داخل ۳ پورت اول بزارم؟ به پورت lan4/wan وصل نکنم مابل سوئیچر رو؟
اره اگر با حالت lan only وصل کنی میتونی به پورت wan هم بزنی بقیه هم فرقی نمیکنه
اون پورت کارش همینه یا اینترنت بده
یا به طرق مختلف به یه اینترنت دیگه وصل بشه
تست کن اگر مشکلی داشتی مدل سوییچ بگو اگر سادس که هیچی
فقط مطمعن شو خو مودم اینترنت داره منظور همون بسته هست

Saeed949494
05-03-2020, 12:18
داداش مدل سوئیچ tp link-tl-sf1008d هست ۸ پورته
الان با راهنمایی شما درست شد
اینترنت رسید به سوئیچر
ولی خیلی ضعیف و همراه با قطعیه زیاده
پینگ که میگیرم پینگ ۸.۸.۸.۸ کلا تایم اوت داره
در صورتی که با وایفا لب تاب وصل میشم اصلا تایم اوت نداره
میشه این مشکلشم برطرف کرد؟

Nima-ZF
05-03-2020, 12:48
اینترنت رسید به سوئیچر

اها دقیقا همین مشکل رو با این سوییچ جایی داشتم برای یکی دوستان چندتا سیستم شبکه کردیم و به مشکل شما خورد
شما باید به صورت دستی ip بدی به سیستم هات
وارد تنظیمات شبکه شو توی هر سیستم به صورت دستی بهشون ip بده
روی کارت شبکت کلیک کن (یعنی همون سیستمی که با کابل به سوییچ وصله) اول از بخش details ببین ip چند گرفتی که بعدن همون رو وارد کنی معمولا 192.168.1.10 یا 192.168.100.1 یچی اینجورن یه رقم بالا پایین
بعد برو تنظیمات ipv4 به صورت زیر تنظیم کن
تنها کار مهمت تنظیم gateway هست یا همون درگاه اینترنتی که در صورتی که مودم رو تغییرات نداده باشی یا همون 192.168.8.1 هست برای فریمور رسمی هواووی و 192.168.1.1 برای فریمور ایرانسل و مبین نت فکرکنم

توصیه بعدی dns هست من خیلی وقته از 1.1.1.1 کلاودفر استفاده میکنم و بسیار عالیه خصوصا روی همراه اول و ایرانسل اگرم دوست داشتی همون 8.8.8.8 گوگل بزن هرکدوم برات پینگ بهتری میده
اگر همه اینارو انجام دادی بازم مشکل داشتی میتونه از سخت افزار باشه مثل کابل بی کیفیت و یا مشکل خود سوییچ

Nima-ZF
05-03-2020, 14:24
درود صابر جان saber73
میگم این فریمور 198 ایرانسل با مشخصات
81.198.13.01.23
همون نسخه باگ داری هست که قبلا ماها فلش کردیم یکم مشکل فریز داشت ؟یا بهتر شده ؟
الان این دوستمون هم همون فریمور رو مودمشه :whistle:

saber73
05-03-2020, 15:04
درود صابر جان @saber73 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
میگم این فریمور 198 ایرانسل با مشخصات
81.198.13.01.23
همون نسخه باگ داری هست که قبلا ماها فلش کردیم یکم مشکل فریز داشت ؟یا بهتر شده ؟
الان این دوستمون هم همون فریمور رو مودمشه
:whistle:

فکر کنم ماله ایشون برا ایرانسل باشه و معلوم نیست همین باگها رو داره یا نه ؟

Nima-ZF
05-03-2020, 15:12
- - - Updated - - -

فکر کنم ماله ایشون برا ایرانسل باشه و معلوم نیست همین باگها رو داره یا نه ؟
اره هیمن نسخست
حالا توی تل راهنماییش کردم یه سوییچ دیگه تست کنه
اگر مشکل تایم اوت پابرجا بود خو از فریمور اگر نبود از سوییچه دیگه
چون میگه مستقیم مشکلی ندارم

هرچند این سوییچ هم خیلی سادست و فقط برای nvr یا همون دوربین های تحت شبکه خوبه

دوستان توصیه میشه برای کارهای خاص اگر پورت کم اوردید از اکسس پوینت های تندا که بسیار عالین یا میکروتیک که خیلی حرفه ای هستن استفاده کنید نه یه سوییچ ساده

Nima-ZF
05-03-2020, 22:47
اینترنت رسید به سوئیچر

خب مشکل این دوستمون با تغییر ip مودم از 192.168.1.1 به 192.168.0.1 برطرف شد کلا جهت اطلاع رسانی:thumbsup:

mahdyshr
18-03-2020, 07:17
سلام دوستان
یه مشکلی با wifi ایم دستگاه دارم

وقتی با وایفای به مودم وصلم سرعت دانلودم حداکثر به 5-6 مگابایت می رسه از همراه اول
ولی وقتی با سیم لن وصلم سرعت تا 10 مگ هم می رود بالا
در حالت تست با وایفای لپ تاپ رو می گذارم کنار مودم باز هم تغییری نمی کنه .تو لپ تاپ هم wifi رو حالت maximum performance هست

چطوری می تونم مشکل رو حل کنم ؟

Nima-ZF
18-03-2020, 10:02
سلام دوستان

وقتی با وایفای به مودم وصلم سرعت دانلودم حداکثر به 5-6 مگابایت می رسه از همراه اول
در حالت تست با وایفای لپ تاپ رو می گذارم کنار مودم باز هم تغییری نمی کنه .تو لپ تاپ هم wifi رو حالت maximum performance هست

درود این مودم وایفای 5ghz نداره
و نهایت سرعتش روی وایفای همینه دوست عزیز
نهایت کاری که میتونید انجام بدید اتصال یه کابل از مودم به اکسس پوینت دارای وایفای 5ghz هست که با قیمت های الان برای 1-2 مگابایت بیشتر نمیصرفه
موفق باشید

alirezaxn2010
20-03-2020, 12:51
سلام دوشتان
عیدتون میارک باشه
یه سوال داشتم
از وقتی که 100 گیگ رایگان داده ایرانسل سرعت اتصال من 4 مگ بر ثانیه شده. در صورتی که قبلا 80 مگ بود
یعنی خودشون محدود کردن سرعت رو یا از تنظیمات مودم هست؟؟؟؟

TRACKER
20-03-2020, 13:32
سلام دوشتان
عیدتون میارک باشه
یه سوال داشتم
از وقتی که 100 گیگ رایگان داده ایرانسل سرعت اتصال من 4 مگ بر ثانیه شده. در صورتی که قبلا 80 مگ بود
لطفا تو تاپیک مربوطه بگید

ahwazp30
20-03-2020, 13:32
سلام دوشتان
عیدتون میارک باشه
یه سوال داشتم

درود
محدودیت سرعت از طرف ایرانسل بر روی سیمکارت های نسل چهار ثابت اعمال گردیده است و قابل تغییر نیست.

saber73
20-03-2020, 21:45
سلام دوستان

سرعت اتصال شما در بخش Network Connections با کانکشن دانگل وای فای چقدر زده ؟ باید 150 باشه . در ضمن شما میخوای سرعت اتصال بالا و نزدیک وای فای 5ghz باشه از دانگل وای فای دارای استاندارد 802.11n با قابلیت سرعت اتصال 300 مگابیت برثانیه استفاده نمایید مثلا این مدل دی لینک :

D-Link DWA-160 Xtreme Wireeless N Dual Band USB Adapter

در کل هم اتصال سیمی سرعتش همیشه بهتر و بیشتر و با ثبات تر از اتصال وای فای هست

من خودم با این دانگل راحت تا سرعت 12 مگابایت برثانیه با همین مودم رو باند 3 دریافت و دانلود میکنم و وقتی با کابل لن هم امتحان میکنم خیلی کم در حد 1 الی 1.5 مگابایت سرعتم فرق داره در مقایسه با وای فای .

mahdyshr
21-03-2020, 00:52
سرعت اتصال شما در بخش Network Connections با کانکشن دانگل وای فای چقدر زده ؟ باید 150 باشه . در ضمن شما میخوای سرعت اتصال بالا و نزدیک وای فای 5ghz باشه از دانگل وای فای دارای استاندارد 802.11n با قابلیت سرعت اتصال 300 مگابیت برثانیه استفاده نمایید مثلا این مدل دی لینک :

D-Link DWA-160 Xtreme Wireeless N Dual Band USB Adapter

در کل هم اتصال سیمی سرعتش همیشه بهتر و بیشتر و با ثبات تر از اتصال وای فای هست

من خودم با این دانگل راحت تا سرعت 12 مگابایت برثانیه با همین مودم رو باند 3 دریافت و دانلود میکنم و وقتی با کابل لن هم امتحان میکنم خیلی کم در حد 1 الی 1.5 مگابایت سرعتم فرق داره در مقایسه با وای فای .

سلام وقت بخیر
من از این استفاده می کنم
سرعت روهم 150 زده

ولی سرعتم حالن وایرلس 4-5 مگابایته ولی با سیم میشه 8 تا 10

البته این دانگل 150 مگابیته نه 300

دلیل سرعت کم همینه ؟

saber73
21-03-2020, 01:01
سلام وقت بخیر
من از این استفاده می کنم
سرعت روهم 150 زده

ولی سرعتم حالن وایرلس 4-5 مگابایته ولی با سیم میشه 8 تا 10

البته این دانگل 150 مگابیته نه 300

دلیل سرعت کم همینه ؟

دانگل خیلی خوبی دارید از این مدل منم داشتم ولی در این حد تفاوت سرعت خیلی زیاده و جای شک داره ! نهایت 2 تا 3 باید تفاوت باشه نه اینقدر :n13: با لپ تاپ هم تست کردید و مشکل پابرجا هست و میتونه به مودم شما و فریمور مودم شما ربط داشته باشه .

payampop
23-03-2020, 11:45
سلام دوستان
من دنبال یک دانگل 2 بانده خوب می گردم که هر دو باند 2.4 و 5 رو داشته باشه. چون مودمم B612s هست و هر دو باند رو ساپورت می کنه. من الان مشکل سرعت روی وای فای دارم (بدلیل قدیمی بودن کارت شبکه وای فای لپ تاپ)

این 2 مدل پیدا کردم :

کدوم یکی بهتره؟
اگر مدل بهتری هم سراغ دارید لطفا معرفی کنید.
سپاس

saber73
23-03-2020, 22:34
سلام دوستان
من دنبال یک دانگل 2 بانده خوب می گردم که هر دو باند 2.4 و 5 رو داشته باشه. چون مودمم B612s هست و هر دو باند رو ساپورت می کنه. من الان مشکل سرعت روی وای فای دارم (بدلیل قدیمی بودن کارت شبکه وای فای لپ تاپ)

این 2 مدل پیدا کردم :

کدوم یکی بهتره؟
اگر مدل بهتری هم سراغ دارید لطفا معرفی کنید.
سپاس

مودم I60 وای فای بر روی باند 5GHZ ندارد دوست عزیز شما پولتون رو هدر ندید چون دانگل وای فای دارای ساپورت هر دو باند 2.4 و 5 و قابلیت دریافت استاندارد AC گران هست و اصلا به کار مودم شما هم نمیاید . یک دانگل که از استاندارد 802.11N با سرعت اتصال 300 مگابیت برثانیه در باند 2.4GHZ ساپورت کنه برای مودم شما و کلا کارهای شبکه شما در منزل یا اداره یا مغازه مناسب و خوب میباشد .

این دو مدل مد نظر شما گران و با قابلیت AC هستن و با مودم I60 هیچ کارایی یا استفاده ای نخواهند داشت . البته وضع مالی خوب دارید یکیشو بخرید و از همون 11N با سرعت اتصال 300 اون استفاده کنید .

payampop
23-03-2020, 23:20
مودم I60 وای فای بر روی باند 5GHZ ندارد دوست عزیز شما پولتون رو هدر ندید چون دانگل وای فای دارای ساپورت هر دو باند 2.4 و 5 و قابلیت دریافت استاندارد AC گران هست و اصلا به کار مودم شما هم نمیاید . یک دانگل که از استاندارد 802.11N با سرعت اتصال 300 مگابیت برثانیه در باند 2.4GHZ ساپورت کنه برای مودم شما و کلا کارهای شبکه شما در منزل یا اداره یا مغازه مناسب و خوب میباشد .

این دو مدل مد نظر شما گران و با قابلیت AC هستن و با مودم I60 هیچ کارایی یا استفاده ای نخواهند داشت . البته وضع مالی خوب دارید یکیشو بخرید و از همون 11N با سرعت اتصال 300 اون استفاده کنید .

ممنون از راهنماییتون ... تو اکثر سایت های ایرانی نوشته که این مودم باند 5GHZ رو ساپورت می کنه و من روی این حساب این دانگل ها رو انتخاب کردم. از دیجی کالا بگیرید تا بقیه سایت ها

برای باند 2.4GHZ و استاندارد 802.11N شما دانگلی که کیفیت مناسبی داشته باشه رو می شناسید که معرفی کنید؟
سپاس

saber73
24-03-2020, 02:24
ممنون از راهنماییتون ... تو اکثر سایت های ایرانی نوشته که این مودم باند 5GHZ رو ساپورت می کنه و من روی این حساب این دانگل ها رو انتخاب کردم. از دیجی کالا بگیرید تا بقیه سایت ها

برای باند 2.4GHZ و استاندارد 802.11N شما دانگلی که کیفیت مناسبی داشته باشه رو می شناسید که معرفی کنید؟
سپاس

بر روی برد مودم محل چیپ وای فای 5ghz وجود دارد ولی توسط کارخانه جایگذاری نشده و بنابراین این مودم وای فای 5ghz ساپورت نمیکند .

TL-WN821N

نتگیر مدل WNA3100M

dlink - dwa 160

payampop
24-03-2020, 11:15
بر روی برد مودم محل چیپ وای فای 5ghz وجود دارد ولی توسط کارخانه جایگذاری نشده و بنابراین این مودم وای فای 5ghz ساپورت نمیکند .

TL-WN821N

نتگیر مدل WNA3100M

dlink - dwa 160

تشکر آقا صابر

dadadasa
26-03-2020, 16:07
با سلام خدمت دوستان گرامی. مودم tf-i60 وینکس مثل مودم tf-i60 ایرانسل قابل آنلاک هست و مهمتر از اون آیا سیم کارت اینترنت ثابت ایرانسل td-lte رو هم ساپورت می کنه یا نه.اگه کسی اطلاع داره لطفا جواب بده. با تشکر

TRACKER
26-03-2020, 16:24
با سلام خدمت دوستان گرامی. مودم tf-i60 وینکس مثل مودم tf-i60 ایرانسل قابل آنلاک هست و مهمتر از اون آیا سیم کارت اینترنت ثابت ایرانسل td-lte رو هم ساپورت می کنه یا نه.اگه کسی اطلاع داره لطفا جواب بده. با تشکر
سوال منم هست... اگر دوستان اطلاع دارند بگند.... بخصوص آقا صابر عزیز :biggrin:

esz.math
26-03-2020, 19:23
سلام
مودم TF-i60 رو ایرانسل گذاشته با 480 گیگ اینترنت 1/150 تومن. اما دیجی کالا مدل TF-i60 H1 رو بدون بسته اینترنت گذاشته 1/350. میخاستم ببنیم اینا فرق میکنن؟ هر دو اینترنت همراه و ثابت رو پشتیبانی میکنن؟
و مهم ترین سوال.. من هر ماه چند روزش رو جایی هستم که اینترنت ثابت نیست فقط همراهه و اینم با گوشی توی حیاط اینترنت 4G با سیگنال یکی دو خط هست. اما توی خونه سیگنال خوبه اما اینترنت گوشی میاد روی H+ . میخاستم ببینم با این مودم سرعت اینترنتم نسبت به گوشی بالاتر میره؟ و اینکه آنتنی چیزی هست که بشه به این مودم وصل کرد که آنتن دهی و سیگنال رو افزایش بده اینترنت قویتر بشه؟
ممنون

saber73
26-03-2020, 20:29

سوال منم هست... اگر دوستان اطلاع دارند بگند.... بخصوص آقا صابر عزیز :biggrin:

وینکس زیر مجموعه اینترنت tdd ایرانسل هست و مودم ها رو هم از ایرانسل تهیه و شخصی سازی میکنه و سیم کارتهای وینکس هم همون tdd ایرانسل هست و رو همون شبکه انتن میدن کلا الان یک مودم i60 وینکس بخرید دقیقا همون ایرانسل رو خریدید و حتی سیم کارتهای ایرانسل هم رو این مودم راحت جواب میده . تعرفه تمدید وینکس گرانتر از ایرانسل هست . انلاک هم میشه

saber73
26-03-2020, 20:35
سلام
مودم TF-i60 رو ایرانسل گذاشته با 480 گیگ اینترنت 1/150 تومن. اما دیجی کالا مدل TF-i60 H1 رو بدون بسته اینترنت گذاشته 1/350. میخاستم ببنیم اینا فرق میکنن؟ هر دو اینترنت همراه و ثابت رو پشتیبانی میکنن؟
و مهم ترین سوال.. من هر ماه چند روزش رو جایی هستم که اینترنت ثابت نیست فقط همراهه و اینم با گوشی توی حیاط اینترنت 4G با سیگنال یکی دو خط هست. اما توی خونه سیگنال خوبه اما اینترنت گوشی میاد روی H+ . میخاستم ببینم با این مودم سرعت اینترنتم نسبت به گوشی بالاتر میره؟ و اینکه آنتنی چیزی هست که بشه به این مودم وصل کرد که آنتن دهی و سیگنال رو افزایش بده اینترنت قویتر بشه؟
ممنون

گیرندگی این مودم عالی هست و توصیه میشه برا خرید و علت تفاوت قیمت فروشگاها و خود ایرانسل در نوع فروش هست هر شخص با هر کد ملی فقط 2 تا مودم i60 میتونه بخره و باز اقدام به خرید بکنه با پیغام شما از این محصول بیش از اندازه خرید کرده اید مواجه میشه و برا همین مجبوره از بازار ازاد بخره . افرادی هستن قبلا از این مودم خریدن و این دو فرصت رو از دست دادن و مودم ها رو هم فروختن حالا باز بخوان بخرن باید ازاد تهیه کنند یا مغازه دارها و مودم فروش ها نمیتون تمام موجودی خودشون رو از ایرانسل تامین کنند و مجبورا بازار ازاد تهیه و بازار ازاد هم بفروشن .

dadadasa
28-03-2020, 17:01
وینکس زیر مجموعه اینترنت tdd ایرانسل هست و مودم ها رو هم از ایرانسل تهیه و شخصی سازی میکنه و سیم کارتهای وینکس هم همون tdd ایرانسل هست و رو همون شبکه انتن میدن کلا الان یک مودم i60 وینکس بخرید دقیقا همون ایرانسل رو خریدید و حتی سیم کارتهای ایرانسل هم رو این مودم راحت جواب میده . تعرفه تمدید وینکس گرانتر از ایرانسل هست . انلاک هم میشه

با سلام بنده فرم شرکت وینکس رو پر کردم و باهام تماس گرفتند. در طرح جشنواره فقط مودم B5142 تحویل می دهند بهشون گفتم اگه مودم tf-i60 بخوام باید چه کار کنم گفتند قیمت مودم 900 هزار تومان هست و بعد باید یکی از طرح های ورود که در سایت هست رو انتخاب کنی (ارزان ترین طرح ورود 200 گیگ 3 ماهه 228 هزار تومان هست) با این حساب به اضافه هزینه نصب 30 هزار تومان میشه 1158000هزار تومان. هم قیمت ایرانسل اما ایرانسل مودم tf-i60 رو با 480 گیگ 1 ساله میده 1155900 هزار تومان. مبین نت هم مودم b612 که همون tf-i60 ایرانسل هست رو با 600 گیگ روزانه و 600 گیگ شبانه و هزینه نصب میده 1140000 هزار تومان.پس در طرح های ورود با احتساب مودم و حجم اولیه مبین نت ارزان تر است ولی مودم های مبین نت ورژن نرم افزاری بعد از 192 قابل آنلاک نیست البته تا به امروز اما مودم tf-i60 قابل آنلاک هست.طرح های تمدید 1 و 3 و 6 ماهه و یک ساله وینکس واقعا از ایرانسل و مبین نت ارزان تر هست اما کیفیتش رو نمی دونم چطور هست. وینکس هم از دکل های ایرانسل استفاده می کند. طرح های تمدید از ارزان به گران به ترتیب وینکس مبین نت و ایرانسل هست.

saber73
29-03-2020, 00:16
با سلام بنده فرم شرکت وینکس رو پر کردم و باهام تماس گرفتند. در طرح جشنواره فقط مودم B5142 تحویل می دهند بهشون گفتم اگه مودم tf-i60 بخوام باید چه کار کنم گفتند قیمت مودم 900 هزار تومان هست و بعد باید یکی از طرح های ورود که در سایت هست رو انتخاب کنی (ارزان ترین طرح ورود 200 گیگ 3 ماهه 228 هزار تومان هست) با این حساب به اضافه هزینه نصب 30 هزار تومان میشه 1158000هزار تومان. هم قیمت ایرانسل اما ایرانسل مودم tf-i60 رو با 480 گیگ 1 ساله میده 1155900 هزار تومان. مبین نت هم مودم b612 که همون tf-i60 ایرانسل هست رو با 600 گیگ روزانه و 600 گیگ شبانه و هزینه نصب میده 1140000 هزار تومان.پس در طرح های ورود با احتساب مودم و حجم اولیه مبین نت ارزان تر است ولی مودم های مبین نت ورژن نرم افزاری بعد از 192 قابل آنلاک نیست البته تا به امروز اما مودم tf-i60 قابل آنلاک هست.طرح های تمدید 1 و 3 و 6 ماهه و یک ساله وینکس واقعا از ایرانسل و مبین نت ارزان تر هست اما کیفیتش رو نمی دونم چطور هست. وینکس هم از دکل های ایرانسل استفاده می کند. طرح های تمدید از ارزان به گران به ترتیب وینکس مبین نت و ایرانسل هست.

100 درصد کیفیت وینکس از خود ایرانسل پایین خواهد بود خود ایرانسل رو شبکه tdd مشکل داره و نمیتونه پاسخگو باشه حالا وینکس هم اومده رو این شبکه بی کیفیت . به نظر من همون ایرانسل از همه بهتره بخری انلاک کنی و با توجه به کیفیت و تست اینترنت چند تا اپراتور بهترین رو انتخاب و رو این مودم استفاده کنی کلا من تهران مبین نت و ایرانسل رو چند منطقه تست زدم واقعا بیخود بود و ارزش پول خرج کردن نداشت وینکس هم رو همون شبکه ایرانسل پس بیخود هست . مشکل tdd فرکانس افتضاحی هست که دارن استفاده میکنن و با گذشت چند سال نتونستن پوشش خودشون رو بیشتر کنن و یا مشکلات پهنای باند و سرعت و انتن دهی رو لااقل در مناطقی که از قبل دکل دارن برطرف کنن . مثلا اسمش اینترنت ثابت هست شما مانند adsl طرح با سرعت تضمین شده میخری و باید پشتیبانی هم داشته باشی ولی در عمل اینطوری نیست .

dadadasa
29-03-2020, 11:32
100 درصد کیفیت وینکس از خود ایرانسل پایین خواهد بود خود ایرانسل رو شبکه tdd مشکل داره و نمیتونه پاسخگو باشه حالا وینکس هم اومده رو این شبکه بی کیفیت . به نظر من همون ایرانسل از همه بهتره بخری انلاک کنی و با توجه به کیفیت و تست اینترنت چند تا اپراتور بهترین رو انتخاب و رو این مودم استفاده کنی کلا من تهران مبین نت و ایرانسل رو چند منطقه تست زدم واقعا بیخود بود و ارزش پول خرج کردن نداشت وینکس هم رو همون شبکه ایرانسل پس بیخود هست . مشکل tdd فرکانس افتضاحی هست که دارن استفاده میکنن و با گذشت چند سال نتونستن پوشش خودشون رو بیشتر کنن و یا مشکلات پهنای باند و سرعت و انتن دهی رو لااقل در مناطقی که از قبل دکل دارن برطرف کنن . مثلا اسمش اینترنت ثابت هست شما مانند adsl طرح با سرعت تضمین شده میخری و باید پشتیبانی هم داشته باشی ولی در عمل اینطوری نیست .
با سلام حق با شماست. اما بنده سیم کارت 360 مبین نت رو بر روی گوشیم استفاده می کنم و به نسبت هزینه اپراتور های همراه (همراه اول ایرانسل و شاتل موبایل و...) مبین نت بسیار ارزان تر هست (بیشتر در طرح های بلند مدت) فقط در حرکت کیفیتش از اپراتور های همراه پایینتر هست اون هم با توجه به ماهیت سیم کارت اینترنت ثابت طبیعی هست.مودم b612 مبین نت رو هم با فریمور 196 در دیوار بدون سیم کارت با چک 110 هزار تومانی 400 هزار تومان فروختم.

rohamt
29-03-2020, 14:26
سلام دوستان
من یک مودم tf160 ایرانسل خریدم سیم کارت که انداختم اسمس اومد که در سامانه همتا ثبت نشده مودم و تا 30 روز دیگه قطع میشه . آیا نیازی به رجیستر کردن هست؟

4saeed
29-03-2020, 15:07
سلام دوستان
من یک مودم tf160 ایرانسل خریدم سیم کارت که انداختم اسمس اومد که در سامانه همتا ثبت نشده مودم و تا 30 روز دیگه قطع میشه . آیا نیازی به رجیستر کردن هست؟
خیر نیازبه کار خاصی نیست . بعد از سی روز اتوماتیک رجیستر میشه

misagh1372
30-03-2020, 23:03
دوستان تمام مودم ها i60 رو میشه انلاک کرد ؟

Nima-ZF
30-03-2020, 23:11
دوستان تمام مودم ها i60 رو میشه انلاک کرد ؟
درود تقریبا بله
به استثنای مودم های شرکت مبین نت که هیچچچچچ راهی ندارن
وگرنه ایرانسلی ها بی هیچ مشکلی آنلاک میشن :thumbsup:

ShadowDragon
30-03-2020, 23:26
دوستان لینکی از جدید ترین روش (ترجیحا ساده ترین روش) مربوط به ۱۹۸ ایرانسل دارید؟

Nima-ZF
30-03-2020, 23:38
دوستان لینکی تز جدید ترین روش (ترجیحا ساده ترین روش) مربوط به ۱۹۸ ایرانسل دارید؟

درود اگر منظورتون آنلاک هست که کلا راهی جز بازکردن مودم و ریختن فریمور مود شده نیست
چون دقیق نفهمیدم چی تایپ کردین
اینم آموزشش
آموزش آنلاک مودم tf-i60 h1 ایرانسل به روش فریمور و اسکریپت آنلاک بدون نیاز به وارد کردن کد آنلاک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

omidtb
31-03-2020, 09:24
تجمیع فرکانس فقط برای fdd هستش .
سلام ایا روی مودم b612 مبین نت هم امکان تجمیع فرکانس هست ؟

saber73
31-03-2020, 10:38
سلام ایا روی مودم b612 مبین نت هم امکان تجمیع فرکانس هست ؟

مودم b612 تجمیع فرکانس برای شبکه fdd ندارد و فقط برای شبکه tdd دارد اونم باید تست کنید و ببنید ایا مبین نت هم قابلیت ca را در شبکه tdd خودش فعال کرده و علامت + ظاهر میکند یا خیر هر چند مبین نت همه کارهاش برعکس هست الان سیم کارت 360 مبین نت دارم که رو همراه اول رومینگ میکنه و این سیم کارت رو انداختم رو مودم fd-m60 که برای شبکه fdd تجمیع دارد و علامت + هم ظاهر میشه و کیفیت سیگنال هم عالی ولی متاسفانه طبق اساسنامه و توضیحات خود مبین نت سرعت فقط 2 تا 40 مگابیت هست و نه بیشتر و عملا تجمیع در سیم کارتهای مبین نت بلا استفاده هست و محدودیت سرعت تعریف کرده برا شبکه خودش .

dadadasa
31-03-2020, 20:12
مودم b612 تجمیع فرکانس برای شبکه fdd ندارد و فقط برای شبکه tdd دارد اونم باید تست کنید و ببنید ایا مبین نت هم قابلیت ca را در شبکه tdd خودش فعال کرده و علامت + ظاهر میکند یا خیر هر چند مبین نت همه کارهاش برعکس هست الان سیم کارت 360 مبین نت دارم که رو همراه اول رومینگ میکنه و این سیم کارت رو انداختم رو مودم fd-m60 که برای شبکه fdd تجمیع دارد و علامت + هم ظاهر میشه و کیفیت سیگنال هم عالی ولی متاسفانه طبق اساسنامه و توضیحات خود مبین نت سرعت فقط 2 تا 40 مگابیت هست و نه بیشتر و عملا تجمیع در سیم کارتهای مبین نت بلا استفاده هست و محدودیت سرعت تعریف کرده برا شبکه خودش .
با سلام حق با شماست گزینه های ca و mimo4 در مودم های مبین وجود دارد اما عملا به خاطر قفل شدن سرعت بر روی 40 مگا بیت تجمیع فرکانس بلا استفاده است.اما ثبات شبکه مبین نت در fdd و به خصوص در tdd بهتر از ایرانسل هست.بنده هم سیم 360 مبین نت رو در موبایلم استفاده می کنم و راضی هستم.

- - - Updated - - -

با سلام حق با شماست گزینه های ca و mimo4 در مودم های مبین وجود دارد اما عملا به خاطر قفل شدن سرعت بر روی 40 مگا بیت تجمیع فرکانس بلا استفاده است.اما ثبات شبکه مبین نت در fdd و به خصوص در tdd بهتر از ایرانسل هست.بنده هم سیم 360 مبین نت رو در موبایلم استفاده می کنم و راضی هستم.

saber73
31-03-2020, 23:59

- - - Updated - - -

والا منم 360 دارم متاسفانه خیلی افت خیز داره علتش هم همون شبکه همراه اول هستن که ملت ریختن توش و بیرون هم نمیان و کلا شبکه همراه اول کم میاره باید حتما پهنای باند اضافه کنن مگر نه سرعت همراه اول بهتر از 360 مبین نت هست برا استفاده

morteza_mombeini
01-04-2020, 10:29
والا منم 360 دارم متاسفانه خیلی افت خیز داره علتش هم همون شبکه همراه اول هستن که ملت ریختن توش و بیرون هم نمیان و کلا شبکه همراه اول کم میاره باید حتما پهنای باند اضافه کنن مگر نه سرعت همراه اول بهتر از 360 مبین نت هست برا استفاده

من جدیدا تست همزمان زدم .با مودم b612 مبین نت روی fdd همراه اول سرعتم بین 12 تا 20 مگابیت بود ولی همون لحظه با همراه اول روی گوشی 60 مگابیت بود .دلیلش هرچی هست شلوغ بودن همراه اول نیست .

TRACKER
01-04-2020, 11:28

من جدیدا تست همزمان زدم .با مودم b612 مبین نت روی fdd همراه اول سرعتم بین 12 تا 20 مگابیت بود ولی همون لحظه با همراه اول روی گوشی 60 مگابیت بود .دلیلش هرچی هست شلوغ بودن همراه اول نیست .
این قضیه رو منم این چند وقت که مبین گرفتم دیدم
اینم نمومنش همین الآن

مبین نت
همراه اول

جهت اطلاعتون اضافه کنم که سیم مبین الان تو دانگل E8372 هست و این تست رو میده..... هر دوتا تست رو باگوشی گرفتم، یکی وای فای و یکی دیتای موبایل (شهرمون 4.5G و پلاس و اینا هم نداره، فقط ایرانسل تازگیا پلاس آورده که اونم سرعتش از تک فرکانس همراه اول کمتره)
شهر ما شهر کوچیکیه، من میدونم که اکثر مردم اینجا همراه اول دارند و بار شبکه زیاده....
از طرف دیگه، خطوط تلفن اینجا خیلی قدیمیه و ADSL با زور 400 کیلوبایت بگیره اونم اگر قطع نشه، و اکثرا هم هیچ اطلاعی از مدل ها مختلف اینترنت ندارند..... پس اینترنت گرونتر موبایل رو به ADSL ترجیح میدن و اینکه چون حجم زیادم نمیخوان براشون کافیه
اینا همه نتیجش میشه تست بالا
بله، من شب ساعت 2:30 که دانلود رایگان داشتم، 13 مگابایت دریافت داشتم ولی الان چی....
این نشون میده آنتن کشش داره (دقیقا اطلاع ندارم ولی فکر کنم ایرانسل یه دکل و همراه اول هم فقط یه دکل داره تو شهرمون) ولی پهنای باندی که اختصاص دادند به این منطقه برای همراه اول پایینه

ابر_حیزون
01-04-2020, 11:52
اینم نمومنش همین الآن

مبین نت
همراه اول

جهت اطلاعتون اضافه کنم که سیم مبین الان تو دانگل E8372 هست و این تست رو میده..... هر دوتا تست رو باگوشی گرفتم، یکی وای فای و یکی دیتای موبایل (شهرمون 4.5G و پلاس و اینا هم نداره، فقط ایرانسل تازگیا پلاس آورده که اونم سرعتش از تک فرکانس همراه اول کمتره)
شهر ما شهر کوچیکیه، من میدونم که اکثر مردم اینجا همراه اول دارند و بار شبکه زیاده....
از طرف دیگه، خطوط تلفن اینجا خیلی قدیمیه و ADSL با زور 400 کیلوبایت بگیره اونم اگر قطع نشه، و اکثرا هم هیچ اطلاعی از مدل ها مختلف اینترنت ندارند..... پس اینترنت گرونتر موبایل رو به ADSL ترجیح میدن و اینکه چون حجم زیادم نمیخوان براشون کافیه
بله، من شب ساعت 2:30 که دانلود رایگان داشتم، 13 مگابایت دریافت داشتم ولی الان چی....
این نشون میده آنتن کشش داره (دقیقا اطلاع ندارم ولی فکر کنم ایرانسل یه دکل و همراه اول هم فقط یه دکل داره تو شهرمون) ولی پهنای باندی که اختصاص دادند به این منطقه برای همراه اول پایینه

کدوم شهری عزیز ؟

تو شهر ما هم ایرانسل پلاس داره منتها درست کار نمیکنه

saber73
01-04-2020, 12:31

اینم نمومنش همین الآن

مبین نت
همراه اول

کدوم شهری عزیز ؟

تو شهر ما هم ایرانسل پلاس داره منتها درست کار نمیکنه

کلا همراه اول برای اپراتورهای رومینگ مثل رایتل شاتل و مبین نت که دارن از شبکه همراه اول و دکل های همراه اول استفاده میکنن یک حد مجازی از ترافیک شبکه رو مشخص کرده و قرارداد بسته و حالا هی داره به کاربران خود همراه اول اضافه میشه و از طرفی هم این سه اپراتور هم یواش یواش دارن کاربر جذب میکنن و اینجاست که این حد مشخص شده و قرارداد بسته شده برا اپراتورهای رومینگ دیگه جوابگو نیست خود همراه اول برا شبکه خودش دستش بازه و میتونه راحت ترافیک شبکه اضافه کنه ولی این رومینگها باید هزیه بیشتری بدن و قرارداد تازه ای ببندن و بر ظرفیت شبکه خودشون اضافه کنن که متاسفانه این کار رو انجام نمیدن . هنوز مبین نت خودش محدودیت سرعت داره و 2 تا 40 رو مشخص کرده که سرعت بالایی نیست و راحت تر میتونه تضمینش کنه و خرجش هم کم میشه در قراردادهایی که با همراه اول میبنده و همین محدودیت مبین نت باعث شده با وجود ظاهر شدن علامت + و رفتن رو شبکه 4.5 همراه اول هیچ افزایش سرعت یا ثباتی هم انجام نمیپذیره ولی رایتل و شاتل محدودیت سرعت ندارن و بسته به قرارداد تا جایی که ظرفیت دارن پدر شبکه همراه اول رو درمیارن و باعث افت کیفیت و سرعت میشن و در این دو اپراتور شبکه 4.5 هم قابل دریافت و عمل تجمیع هم انجام و سرعت هم مانند همراه اول بالا میره و کار رو خراب تر هم میکنه . در کل این همراه اول باید یه فکری بکنه و این اپراتورهای رومینگ هم یه تجدید نظری در ترافیک خریداری شده خودشون بکنن و کمی هم به فکر کاربر باشن نه اینکه فقط پول بگیرن . شبکه fdd ایرانسل یه چیزش خوبه به جز اپراتور رایتل با هیچ اپراتوری قرارداد رومینگ نداره و ترافیک شبکه خودش رو در اختیار حتی tdd خودش هم قرار نمیده . دوستان اشاره به شبکه 4.5 ایرانسل داشتن که سرعت از 4g معمولی هم کمه و کیفیت هم نداره بله درسته در مناطق یا شهرهایی که دارن 4.5 راه میندازن اوایل کار همینطوری هست و فرقی نداره ایرانسل باشه یا همراه اول و رفته رفته با افزایش دکل ها و فرکانس ها در هر دکل و پوشش کامل سرعت و کیفت هم بهبود پیدا میکنه من یادمه برا شهر ما 1 سال وضعیت اینطوری بود تا اینکه کل شهر رفت زیر پوشش و هر دو باند با کیفیت و سرعت بالا در همه جا قابل دریافت شد و سپس کیفیت و سرعت شبکه 4.5 هم بهبود یافت .

ابر_حیزون
01-04-2020, 12:56
کلا همراه اول برای اپراتورهای رومینگ مثل رایتل شاتل و مبین نت که دارن از شبکه همراه اول و دکل های همراه اول استفاده میکنن یک حد مجازی از ترافیک شبکه رو مشخص کرده و قرارداد بسته و حالا هی داره به کاربران خود همراه اول اضافه میشه و از طرفی هم این سه اپراتور هم یواش یواش دارن کاربر جذب میکنن و اینجاست که این حد مشخص شده و قرارداد بسته شده برا اپراتورهای رومینگ دیگه جوابگو نیست خود همراه اول برا شبکه خودش دستش بازه و میتونه راحت ترافیک شبکه اضافه کنه ولی این رومینگها باید هزیه بیشتری بدن و قرارداد تازه ای ببندن و بر ظرفیت شبکه خودشون اضافه کنن که متاسفانه این کار رو انجام نمیدن . هنوز مبین نت خودش محدودیت سرعت داره و 2 تا 40 رو مشخص کرده که سرعت بالایی نیست و راحت تر میتونه تضمینش کنه و خرجش هم کم میشه در قراردادهایی که با همراه اول میبنده و همین محدودیت مبین نت باعث شده با وجود ظاهر شدن علامت + و رفتن رو شبکه 4.5 همراه اول هیچ افزایش سرعت یا ثباتی هم انجام نمیپذیره ولی رایتل و شاتل محدودیت سرعت ندارن و بسته به قرارداد تا جایی که ظرفیت دارن پدر شبکه همراه اول رو درمیارن و باعث افت کیفیت و سرعت میشن و در این دو اپراتور شبکه 4.5 هم قابل دریافت و عمل تجمیع هم انجام و سرعت هم مانند همراه اول بالا میره و کار رو خراب تر هم میکنه . در کل این همراه اول باید یه فکری بکنه و این اپراتورهای رومینگ هم یه تجدید نظری در ترافیک خریداری شده خودشون بکنن و کمی هم به فکر کاربر باشن نه اینکه فقط پول بگیرن . شبکه fdd ایرانسل یه چیزش خوبه به جز اپراتور رایتل با هیچ اپراتوری قرارداد رومینگ نداره و ترافیک شبکه خودش رو در اختیار حتی tdd خودش هم قرار نمیده . دوستان اشاره به شبکه 4.5 ایرانسل داشتن که سرعت از 4g معمولی هم کمه و کیفیت هم نداره بله درسته در مناطق یا شهرهایی که دارن 4.5 راه میندازن اوایل کار همینطوری هست و فرقی نداره ایرانسل باشه یا همراه اول و رفته رفته با افزایش دکل ها و فرکانس ها در هر دکل و پوشش کامل سرعت و کیفت هم بهبود پیدا میکنه من یادمه برا شهر ما 1 سال وضعیت اینطوری بود تا اینکه کل شهر رفت زیر پوشش و هر دو باند با کیفیت و سرعت بالا در همه جا قابل دریافت شد و سپس کیفیت و سرعت شبکه 4.5 هم بهبود یافت .

من فک کردم ایرانسل پلاس براش صرف نداره عمدا اینکار رو میکنه

الان شما راه حلی بلدی من بتونم فرکانس رو دستی عوض کنم سرعت بالای 100 مگ بگیرم (ترجیحا از همراه اول) مودمم netgear هست

saber73
01-04-2020, 13:31
من فک کردم ایرانسل پلاس براش صرف نداره عمدا اینکار رو میکنه

الان شما راه حلی بلدی من بتونم فرکانس رو دستی عوض کنم سرعت بالای 100 مگ بگیرم (ترجیحا از همراه اول) مودمم netgear هست

ایرانسل حالت تجمیع سرعت دانلود من در خلوت ترین ساعات صبح :

گفتم تا کامل راه اندازی و پوشش تکمیل نشه همینطوری سرعت شما کم خواهد بود و قطع و وصل هم خواهید داشت زمانی مطمئن شوید پوشش کامل شده که مودمی مثل fd-m60 میره رو شبکه 4.5 وای میسه اتومات و اصلا شبکه تنزل پیدا نمیکنه به 4g معمولی اینطوری یعنی اخر 4.5 و تجمیع و انتن دهی و سرعت . الان محل زندگی من ایرانسل اینطوری هست هر دو باند 3 و 7 فول و با کیفیت خیلی بالا .

برا تجمیع هم لازم نیست باندی انتخاب بشه همین که شبکه در دسترس باشه مودم 4.5 . خودش اونو میگیره و اگر هم نیاز به رفتن روی شبکه 4.5 به صورت دستی باشه برای مودم های هواوی از برنامه lte watch یا e5186 toolbox یا برنامه اندرویدی h manager استفاده میشه . برا نت گیر نمیدونم چطور هست چون استفاده نکردم از این مودم .

raico
01-04-2020, 15:37
ایرانسل حالت تجمیع سرعت دانلود من در خلوت ترین ساعات صبح :

گفتم تا کامل راه اندازی و پوشش تکمیل نشه همینطوری سرعت شما کم خواهد بود و قطع و وصل هم خواهید داشت زمانی مطمئن شوید پوشش کامل شده که مودمی مثل fd-m60 میره رو شبکه 4.5 وای میسه اتومات و اصلا شبکه تنزل پیدا نمیکنه به 4g معمولی اینطوری یعنی اخر 4.5 و تجمیع و انتن دهی و سرعت . الان محل زندگی من ایرانسل اینطوری هست هر دو باند 3 و 7 فول و با کیفیت خیلی بالا .

برا تجمیع هم لازم نیست باندی انتخاب بشه همین که شبکه در دسترس باشه مودم 4.5 . خودش اونو میگیره و اگر هم نیاز به رفتن روی شبکه 4.5 به صورت دستی باشه برای مودم های هواوی از برنامه lte watch یا e5186 toolbox یا برنامه اندرویدی h manager استفاده میشه . برا نت گیر نمیدونم چطور هست چون استفاده نکردم از این مودم .

الان مودم آنلاک نشده ایرانسل با ورژن 198 روی TD-Lte میتونه تجمیع فرکانس انجام بده تا بشه سرعت بیشتری گرفت؟چجوری میشه تست زد؟

saber73
01-04-2020, 15:47
الان مودم آنلاک نشده ایرانسل با ورژن 198 روی TD-Lte میتونه تجمیع فرکانس انجام بده تا بشه سرعت بیشتری گرفت؟چجوری میشه تست زد؟

بله سیم tdd بینداز و حالت ca رو انتخاب و بزار مودم ری استارت بشه و بالا بیاد اگر علامت + اومد یعنی تجمیع tdd ولی سرعت من با چشم خودم ندیدم زیاد فرق کنه یا در حد تجمیع fdd مثل مودم fd-m60 باشه و کلا خود tdd بی خود و مسخره هست و کیفیت و سرعت نداره تازه بخواد تجمیع هم بکنه . مورچه چیه کله پاچش چی باشه :دی البته دوستانی هم با همین حالت و رو tdd سرعت خوبی میگیرن و اون فکر کنم بیشتر به دکل منطقه اونها و تعداد یوزرهای منطقه در شبکه tdd بستگی داره یه چیز tdd ایرانسل خوبه محدودیت نداره و داشته باشه هم اون مرز محدودیت 80 هست نه مثل مبین نت 40 :weird:

morteza_mombeini
01-04-2020, 17:22
البته محدودیت ۴۰ مگابیتی مبین نت تاثیری توی تضمین سرعت نداره چون همیشه کف سرعت رو درنظر میگیرن که این محدودیتشم ظاهرا با توجه به مقررات تنظیم مقررات هست ولی نمیدونم چرا ایرانسل باز گزاشته سرعتو اما سرعت مبین نت برای من چه رو خودش و چه رومینگ از ایرانسل خیلی بیشتره .
راستی قبلا گفته بودی اگر همراه اول تجمیعش فعال باشه با سیم کارت مبین نت علامت پلاس ظاهر نمیشه . ینی الان فعال شده؟ با این حساب جایی که تک باند همراه اول سرعتش کمتر از ۴۰ مگ باشه با مودم تجمیعی میشه ۴۰ مگ رو کامل دریافت کرد؟

saber73
01-04-2020, 22:04
البته محدودیت ۴۰ مگابیتی مبین نت تاثیری توی تضمین سرعت نداره چون همیشه کف سرعت رو درنظر میگیرن که این محدودیتشم ظاهرا با توجه به مقررات تنظیم مقررات هست ولی نمیدونم چرا ایرانسل باز گزاشته سرعتو اما سرعت مبین نت برای من چه رو خودش و چه رومینگ از ایرانسل خیلی بیشتره .
راستی قبلا گفته بودی اگر همراه اول تجمیعش فعال باشه با سیم کارت مبین نت علامت پلاس ظاهر نمیشه . ینی الان فعال شده؟ با این حساب جایی که تک باند همراه اول سرعتش کمتر از ۴۰ مگ باشه با مودم تجمیعی میشه ۴۰ مگ رو کامل دریافت کرد؟

الان علامت ظاهر میشه و شبکه 4.5 هست ولی دریغ از افزایش سرعت هیچ فرقی در سرعت نمیکنه . چون محدود هست شبکه و بازم 40 رو کامل نمیده و تاثیر نداره در کل بله منم سرعت و کیفیت مبین نت رو بهتر از ایرانسل دیدم چون خودم چند بار چند جا تست زدم خصوصا تهران .

vahid681`
01-04-2020, 22:57
با عرض سلام
من مودم مبین نت 612 دارم که چند وقت پیش مطابق با راهنمائی های ارزشمند دوستان بخصوص جناب صابر و حسین محترم انلاک کردم و ورژن 196 ایرانسل مود شده توسط آقای صابر رو زدم روش بحمداله تا الان حدود یک سالی هست کار کرده برام .
امروز خواستم 4g+ تست بزنم ببینم با سیمکارت fdd ایرانسل میتونم دریافت کنم یا خیر که رو گوشی 4g+ بود ولی وقتی رو مودم انداختم اصلا علامت + رو نمیاره نمیدونم طبیعی هست یا تنظیمات من مورد داره

saber73
01-04-2020, 23:07
با عرض سلام
من مودم مبین نت 612 دارم که چند وقت پیش مطابق با راهنمائی های ارزشمند دوستان بخصوص جناب صابر و حسین محترم انلاک کردم و ورژن 196 ایرانسل مود شده توسط آقای صابر رو زدم روش بحمداله تا الان حدود یک سالی هست کار کرده برام .
امروز خواستم 4g+ تست بزنم ببینم با سیمکارت fdd ایرانسل میتونم دریافت کنم یا خیر که رو گوشی 4g+ بود ولی وقتی رو مودم انداختم اصلا علامت + رو نمیاره نمیدونم طبیعی هست یا تنظیمات من مورد داره

بله طبیعی هست چون این مودم اصلا حالت تجمیع برا شبکه fdd ندارد و نمیتواند دو باند 3 و 7 را تجمیع کند . گوشی شما تجمیع دارد و میتواند این کار رو انجام دهد .

vahid681`
01-04-2020, 23:33
بله طبیعی هست چون این مودم اصلا حالت تجمیع برا شبکه fdd ندارد و نمیتواند دو باند 3 و 7 را تجمیع کند . گوشی شما تجمیع دارد و میتواند این کار رو انجام دهد .

یعنی جناب صابر رو این مودم کلا نمیشه علامت + رو مشاهده کرد؟

saber73
02-04-2020, 10:55
یعنی جناب صابر رو این مودم کلا نمیشه علامت + رو مشاهده کرد؟

خیر این مودم تجمیع یا ca برای شبکه fdd نداره ( منظور از fdd سیم کارتهای معمولی ایرانسل . همراه اول و رایتل و کلا همه سیم کارتها به غیر سیم کارتهای نسل اینترنت ثابت ) علامت + رو در صورتی در شبکه fdd دریافت خواهید کرد که در اپراتور و منطقه زندگی شما mimo4*4 راه اندازی شده باشه و شما با گذاشتن مودم بر روی این حالت یعنی mimo4*4 و انتخاب یکی از باندهای 3 یا 7 باید هر کدوم رو تست کنی بتونی این شبکه رو بگیری . کلا هم فکر نکنم 20 یا 30 درصد بیشتر این شبکه یعنی mimo4*4 راه اندازی شده باشه حداقل رو شبکه خود ایرانسل که من اصلا ندیدم رو همراه اول دیدم و تست زدم چندان تعریفی در سرعت نداره و خیلی نا امیدانه بود .

vahid681`
02-04-2020, 15:21
با عرض سلام و درود
از راهنمائی دوستان گرامی بخصوص جناب صابر بزرگوار نهایت تشکر و امتنان رو دارم
من سیمکارت tdd مبین نت تنظیمات رو در حالت 4g و tdd onlyقرار دادم متاسفانه کلا سرویس قطع شد. متاسفانه تصاویر رو نتونستم اپلود کنم خدمتتون ارور داد اپلود سرور

vahid681`
02-04-2020, 15:22
با عرض سلام و درود
من سیمکارت tdd مبین نت تنظیمات رو در حالت 4g و tdd onlyقرار دادم متاسفانه کلا سرویس قطع شد. متاسفانه تصاویر رو نتونستم اپلود کنم خدمتتون ارور داد اپلود سنتر

TRACKER
02-04-2020, 15:40
با عرض سلام و درود
من سیمکارت tdd مبین نت تنظیمات رو در حالت 4g و tdd onlyقرار دادم متاسفانه کلا سرویس قطع شد. متاسفانه تصاویر رو نتونستم اپلود کنم خدمتتون ارور داد اپلود سنتر
تو آپلودسنتر عضو بشید دیگه ارور نمیده...
شما مطمئن هستید که تو منطقتون td راه اندازی شده؟

morteza_mombeini
02-04-2020, 16:15
الان علامت ظاهر میشه و شبکه 4.5 هست ولی دریغ از افزایش سرعت هیچ فرقی در سرعت نمیکنه . چون محدود هست شبکه و بازم 40 رو کامل نمیده و تاثیر نداره در کل بله منم سرعت و کیفیت مبین نت رو بهتر از ایرانسل دیدم چون خودم چند بار چند جا تست زدم خصوصا تهران .

اون وقت این شاتل و رایتل در حالت رومینگ همراه اول و با مودم 4.5 سرعتشون تا چند میره ؟ اونا هم حدود 40 مگن ؟

vahid681`
02-04-2020, 16:33
تو آپلودسنتر عضو بشید دیگه ارور نمیده...
شما مطمئن هستید که تو منطقتون td راه اندازی شده؟

سپاس
از سال 96 فک کنم مودم مبین نت b612 و سیمکارت tdd مبین نت رو دارم و تا بحال از انواع طرح ها مبین نت استفاده کردم بخاطر استفاده از ای پی تی وی که این اواخر واقعا کیفیت افت کرده که دیگه نمیتونم تستفاده کنم از ای پی تی وی
بله چون از مبین نت اومدن تست کردن اون زمان و مودم دادن به من و بعد با اطلاعات و راهنمائی های دوستان همین سایت معظم انلاکش کردم و ...