مشاهده نسخه کامل
: نقد و بررسی مودم جدید TF-i60 (4.5G) ایرانسل
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
12
13
14
15
16
سلام دوست عزیز شما از چه فایلی استفاده کردید که هر دو پورت باز شد و ایا ورژن فریمورک شما چند بوده؟؟ اگر ورژن شما هم 11.196.101 ممنون فایل فلش رو قرار بدین ما هم تست کنیم
چون همین الان من تست کردم برروی این ورژن 11.196.101 رو نتونستم انلاک کنم بعد از اجرای فایل Loader تا صد در صد کامل میشه ولی مودم خاموش روشن نمیشه!
یعنی عملا در این ورژن حتی به صورت نرم افزاری داخل فریمورک پورت USB رو هم بستن که انلاک نشه
من با 2 برنامه BootRomDownloadTool و multicast_upgrade_tool خواستم ورژن مودم رو دانگرید کنم اما جوابگو نبود و دانگرید هم نشد چون باز میگم پورت USB بسته شده و طبق اموزشات قبلی نمیشه مودم رو انلاک کرد
در جواب بعضی از دوستان چون خودم چند سالی عامل مبین نت هستم و با خیلی از بخش های فنی این شرکت در ارتباطم در چند سری از مسائل بهتون ازطلاعاتی بدم
1- مودم های انلاک شده در زمان اپدیت هیچ ربطی به نوع سیم کارت نداره که بعضی از دوستان گفتن خود سیم کارت موبین نت رو نزارید چون شرکت مبین نت از طریق IMEI مودم هارو چک می کنند
چه انلاک باشه چه نه 1 واحد جداگانه در مبین نت وجود داره که فقط مودم هایی که ( سشن میدن ) یعنی انلاین روی شبکه هستن رو اپدیت می کنند این عمل یا به صورت همگانی انجام میشه یا توسط عامل فنی با تماس تلفنی به واحد مربوطه انجام میشه
2- چند ماه قبل بحث هایی در مبین نت بود که مودم هایی که انلاک شده هستن و از سمت اپراتورهای دیگه به شبکه وصل میشوند از طریق IMEI بررسی بشن و لیست IMEI به شرکت Huawei ارسال و این مودم ها سوزانده شوند ولی ظاهرا به جای این کار تمامی مودم ها رو با اپدید کردن به این ورژن و دوباره همه لاک بشن
3- زمانی که این مودم ها انلاک می شد و مبین نت متوجه شد به فکر یه سرویس به نام 360 درجه شد این سرویس به صورت رومینگ از دکل همراه اول تغضیه می کنه از نظر بنده این سرویس خوب است مشکل انتن دهی رو دارن با 1575 تماس بگیرن و روال تغییر سرویس عادی خودشون رو با سرویس 360 درجه بدهند
سلام
از این B612_UPDATE_11.189.99.03.00.BIN
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا این
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی من که گفتم نتونستم انلاک کنم
شما هم تست کنید
errorgroup
06-10-2018, 02:25
ممنون ولی این ورژن خیلی قدیمی و جواب گو نیست
mostafadc
06-10-2018, 17:50
ده ديقه پيش دوباره مودم منو به همون ورژن اخر آپديت مجدد كردن!!
من نميدونم اينا چرا درگيري دارن. آپديت تكراري برا چيه آخه؟؟
وسط يه بازي آنلاين بودم و بازيمو خراب كردن و كلي خسارت زده شد به اكانت بازيم!!
arash.74
06-10-2018, 19:20
کسی راه حل قطعی برای این آپدیتای زورکی پیدا نکرده؟ میترسم ایرانسل هم به زودی شروع کنه به این کار
metal gun
06-10-2018, 19:22
دوستان مبین نت فقط از روی IMEI مودم رو میشناسه یا شناسه دیگه ای داره ؟
آیا امکان تغییر IMEI این مودم هست ؟
ممنون
errorgroup
06-10-2018, 19:45
کسی راه حل قطعی برای این آپدیتای زورکی پیدا نکرده؟ میترسم ایرانسل هم به زودی شروع کنه به این کار
سلام نه و فعلا همچنان ادامه دارد
همین تاپیک رو دنبال کنید خبری شد اینجا اعلام مکنم
errorgroup
06-10-2018, 20:00
دوستان مبین نت فقط از روی IMEI مودم رو میشناسه یا شناسه دیگه ای داره ؟
آیا امکان تغییر IMEI این مودم هست ؟
ممنون
سلام دوست عزیز
نه فقط مبین نت بلکه تمامی ISP ها از طریق IMEI که مشخصه مودم و IMSI مشخصه سیم کارت می باشد شناسایی می کنند
زمانی مشخصه سیم کارت غیرفعال باشه ( مودم انلاک شده و از سیم کارت اپراتور دیگری استفاده بشه) از طریق IMEI مودم را شناسایی و مجبور به اپدیت می کنند
اگر IMEI تغییر کند مودم از کار میوفته و کار نمیکنه
aidin619
06-10-2018, 23:55
..........
hassanhbk
07-10-2018, 13:29
بعد از آنلاک میتونیم آپدیت کنیم ب لست ورژن یا ورژنی بالاتر از فریمور فعلی؟مشکلی پیش نمیاد،در حال حاضر بهترین ورژن پایدار و خوب که خودتون باهاش کار میکنید کدوم ورژن هست؟
Mahdi457
08-10-2018, 10:10
بعد از آنلاک میتونیم آپدیت کنیم ب لست ورژن یا ورژنی بالاتر از فریمور فعلی؟مشکلی پیش نمیاد،در حال حاضر بهترین ورژن پایدار و خوب که خودتون باهاش کار میکنید کدوم ورژن هست؟
سلام
بهترین تو این چند وقت من دارم استفاده می کنم این ورژن هست 11.195.03.00.00
درضمن اگر دوستان مودم Tfi60 کسی خواست برای خرید یکی موجود هست
سلام دوستان بنده tf-i60 را از طریق usb فلش کردم حالا unlock code میخواهد و 000000000000000a را هم قیول نمیکند چه کار باید کرد
takdnsme
08-10-2018, 17:18
با سلام
دوستان من یه سوال داشتم من این پست هارو خوندم یکی گفته 4.5 ساپورت میکنه یکی گفته نمیکنه میخاستم بدونم این مودم یا هوایی B612 از 4.5 پشتبانی می کنند یا نه ؟
با تشکر
سلام دوستان بنده tf-i60 را از طریق usb فلش کردم حالا unlock code میخواهد و 000000000000000a را هم قیول نمیکند چه کار باید کرد
همون فریم ور انلاکرو باید بزنی که کد قبول بشه
با سلام
دوستان من یه سوال داشتم من این پست هارو خوندم یکی گفته 4.5 ساپورت میکنه یکی گفته نمیکنه میخاستم بدونم این مودم یا هوایی B612 از 4.5 پشتبانی می کنند یا نه ؟
با تشکر
این مودم از تجمیع مایمو 4x4 پشتیبانی میکنه
در حالی که ایرانسل از مایمو 2x2 استفاده میکنه
و جدیدا همراه اول داره از 4x4 راه اندازی میکنه . که هنوز سراری نشده
در نتیجه 4.5 فعلا نمیگیره روی ایرانسل
و هوراه اولم که کامل نشده همه جا ( البه بازم بستگی به باند فرکانسیش داره )
unlocker را از کجا download کنم
همون فریم ور انلاکرو باید بزنی که کد قبول بشه
nlocker را از کجا download کنم
سلام دوستان
مودم b612 با ورژن 11.195.03.00.1472 قابلیت آنلاک شدن داره ؟؟؟؟؟
من چند ماهه که طرح مبین نتم تموم شده ، میخواستم بدونم مودم b612 امکان انلاک داره و میشه از سیم کارت همراه اول برای نت استفاده کرد ؟؟؟؟
ممنون میشم اگه کسی راهنماییم کنه
من چند ماهه که طرح مبین نتم تموم شده ، میخواستم بدونم مودم b612 امکان انلاک داره و میشه از سیم کارت همراه اول برای نت استفاده کرد ؟؟؟؟
ممنون میشم اگه کسی راهنماییم کنه
بستگی به وژن مودمتون داره اگر 196باشه خیر اما زیر195بله میشه
بستگی به وژن مودمتون داره اگر 196باشه خیر اما زیر195بله میشه
بله ورزن 11.195.03.00.1742 هست
منتهی لودر و درایور را برای آنلاک ندارم
hassanhbk
09-10-2018, 00:53
بله ورزن 11.195.03.00.1742 هست
منتهی لودر و درایور را برای آنلاک ندارم
[QUOTE=moo68;9082559]بله ورزن 11.195.03.00.1742 هست
منتهی لودر و درایور را برای آنلاک ندارم[/QUOTE
hassanhbk
09-10-2018, 00:56
nlocker را از کجا download کنم
منظور دوستمون اون کد آنلاک مخصوص همون یه فریم ویر بخصوص هست نه اینکه شما هر فریم ور رو که فلش بزنی اون کد انلاک جواب بده
منظور دوستمون اون کد آنلاک مخصوص همون یه فریم ویر بخصوص هست نه اینکه شما هر فریم ور رو که فلش بزنی اون کد انلاک جواب بده
دوستان از راهنمایتان ممنونم مفید هستند لطفا میشه بگید unlock code هر firmware را چطوری میشه پیدا کرد
takdnsme
09-10-2018, 11:11
سلام
من تازه این مودم رو از دیجیکالا خریدم سرعتش عالیه فقط ورژنش 11.192.05.00.00 میتونم فریمویر شو اپدیت کنم ؟
hassanhbk
09-10-2018, 14:09
دوستان از راهنمایتان ممنونم مفید هستند لطفا میشه بگید unlock code هر firmware را چطوری میشه پیدا کرد
در حال حاضر فقط همین ی روش برا انلاک موجوده فقط هم با همون فریم ویر و همون انلاک کد
در حال حاضر فقط همین ی روش برا انلاک موجوده فقط هم با همون فریم ویر و همون انلاک کد
کدام firmware کد unlock اش 000000000000000a هستش.. میشه لینک download اش را بزارید
این مودمو کجا ببرم برای تعمیر ؟
کدام firmware کد unlock اش 000000000000000a هستش.. میشه لینک download اش را بزارید
خصوصی پیام بدید لینک بدم
aidin619
10-10-2018, 12:38
حذف بشو:n19:
mohammadgh6
14-10-2018, 02:03
آقا کسی راه حلی برای آپدیت نشدن مودم از طریق اپراتورها پیدا نکرد؟
من چند وقته از ترس این مسئله مودم و روشن نکردم.
hamedxx1
14-10-2018, 07:58
آقا کسی راه حلی برای آپدیت نشدن مودم از طریق اپراتورها پیدا نکرد؟
من چند وقته از ترس این مسئله مودم و روشن نکردم.
از این پست استفاده کن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Saeedking369
14-10-2018, 21:13
خستگی نباشید خدمت همگی یه سوال داشتم مبخواستم ببینم کسی میتونم کمکم کنه یا نه.من این مودم و ینی tf-i60 ابرانسل و برای کنسول و بازیه آنلاین گرفتم اولا خیلی خوب بود اصلا لگ و دیلی نداصتم ولی جدیدا خیلی اذیت میکنه بااینکه همه چیش فوله ولی شاید پنج ثانیه حداقل دیلی داره و اصلانمیشه انلاین بازی کرد.سرعت دانلود عالیه زیر ۴۵ مگ نمیاد فول آنتن ولی فوق العاده اذیت میکنه برای بازیه انلاین.کسی اگه میدونه مشکلش کجاس راهنمایی کنه .اینم جزییات قدرت سیگنالش تو برنامه هووای منجر
SNR:16
RSRP:82
RSSI:57
RSRQ:5
Saeedking369
14-10-2018, 21:19
در ضمن ورژن مودم اینه
11.192.03.00.234
سلام
من یه مودم TF-i60 ایرانسل داشتم که دادم بیرون برام آنلاکش کردند :n27:
الان اصلا نمیدونم فریمورش چیه و ورژنش چنده و IP موذم شده 192.168.8.1
چجوری مشخصات فریمورو بفهمم ؟
میتونم مودمو آپدیت کنم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
:n12:
alirezaveis
14-10-2018, 23:38
سلام
من یه مودم TF-i60 ایرانسل داشتم که دادم بیرون برام آنلاکش کردند :n27:
الان اصلا نمیدونم فریمورش چیه و ورژنش چنده و IP موذم شده 192.168.8.1
چجوری مشخصات فریمورو بفهمم ؟
میتونم مودمو آپدیت کنم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
:n12:
توی کنسول مودم برید به این آدرس
setting>system>device information
اگر فریمور اپراتوری روی مودم باشه نمیتونید از طریق کنسول مودم آپدیت کنید. ولی اگه فریمور جهانی روش باشه میشه
توی کنسول مودم برید به این آدرس
setting>system>device information
اگر فریمور اپراتوری روی مودم باشه نمیتونید از طریق کنسول مودم آپدیت کنید. ولی اگه فریمور جهانی روش باشه میشه
جلوی آدرسی که گفتید این عدد نوشته شده بود : 11.192.05.00.00
میشه آپدیت کرد ؟
اگه میشه، چجوری ؟
alirezaveis
15-10-2018, 00:15
جلوی آدرسی که گفتید این عدد نوشته شده بود : 11.192.05.00.00
میشه آپدیت کرد ؟
اگه میشه، چجوری ؟
فایل آپدیت مودم(فریمور جدید مودم) رو دانلود کنید و از قسمت آپدیت فایل رو به مودم بدید و مودم رو آپدیت کنید
فایل آپدیت مودم(فریمور جدید مودم) رو دانلود کنید و از قسمت آپدیت فایل رو به مودم بدید و مودم رو آپدیت کنید
من سر در نمیارم، مممنون میشم شما لینک فریمور جدید و نحوه آپدیت کردن رو توضیح بدید :n12:
zorro0641
15-10-2018, 06:05
سلام
من دیروز یه مودم tf-i60 واسه یکی از آشناها گرفتم و آنلاک کردم و این بار به یه نکته جالب برخوردم!
قبل از انلاک و زمانی که هنوز فریمور ایرانسل رو مودم بود، با WiFi به مودم وصل شده بودم و تو ویندوز و قسمت Network Connection مربوطه، روبهروی عبارت Speed نوشته بود 150.0Mbps ولی بعد از انلاک و اپدیت به اخرین ورژن، جلوی سرعت کانکشن WiFi عدد 65.0Mbps نوشته شده!!!!!
امیدوارم آقای
balouchi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و حبیب 35 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این پست رو ببینن.
سلام
من دیروز یه مودم tf-i60 واسه یکی از آشناها گرفتم و آنلاک کردم و این بار به یه نکته جالب برخوردم!
قبل از انلاک و زمانی که هنوز فریمور ایرانسل رو مودم بود، با WiFi به مودم وصل شده بودم و تو ویندوز و قسمت Network Connection مربوطه، روبهروی عبارت Speed نوشته بود 150.0Mbps ولی بعد از انلاک و اپدیت به اخرین ورژن، جلوی سرعت کانکشن WiFi عدد 65.0Mbps نوشته شده!!!!!
امیدوارم آقای
balouchi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و حبیب 35 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])این پست رو ببینن.
عزیز ورژن انلاک ورژن دستکاری شده است وصرفا تمام اطلاعاتی که میده صددرصدبامودم سازگارنیست به همین دلیل بعدانلاک ازورژن اصلی استفاده میکنن
چون شرکت سازنده بعداز تستهای زیادنسبت به سخت افزارموجود فرمورارائه میدن که باتوانایی مودم سازگارباشه حالانمیدونم شما چطور میگی که فرمورجهانی موردداره
درموردوایفا این مودم بارهاگفته شده که اگرفاصله تامودم زیادباشه یامانع جلوش باشه به شدت تواناییش میادپایین وکلا ضعف وایفا درفاصله دورداره
سلام
دوستان من آنلاک کردم و به فریمویر HIWEB رفتم . الان دارم از سیم کارت رایتل استفاده می کنم
ممکنه ایرانسل آپدیت بده دوباره لاک بشه ... ??
s.n : 11.195.03.00.1445
zorro0641
15-10-2018, 19:27
عزیز ورژن انلاک ورژن دستکاری شده است وصرفا تمام اطلاعاتی که میده صددرصدبامودم سازگارنیست به همین دلیل بعدانلاک ازورژن اصلی استفاده میکنن
چون شرکت سازنده بعداز تستهای زیادنسبت به سخت افزارموجود فرمورارائه میدن که باتوانایی مودم سازگارباشه حالانمیدونم شما چطور میگی که فرمورجهانی موردداره
درموردوایفا این مودم بارهاگفته شده که اگرفاصله تامودم زیادباشه یامانع جلوش باشه به شدت تواناییش میادپایین وکلا ضعف وایفا درفاصله دورداره
ممنون که وقت گذاشتین و جواب دادین
همون اول هم گفتم که نکته عجیبی بوده برام چون من هم انتظار داشتم فرمور اصلی هواوی از بقیه بهتر باشه
قبل از نصب اشتباه کردم و تست نکردم ببینم اون 150 مگابیت سرعت واقعی هست یا الکی زده.
ولی شما واقعبینانه نگاه کنی میبینی که سرعت 65Mbps چیزی نیست که همراه یه مودم که سال 2016 ساخته شده، ارائه بشه!!
الان اکثر مودمهای ADSL بازار ماژول وایفای N دارن که 300Mbps سرعت میده!
(فاصله مودم با سیستم رو مد نظر داشتم و از فاصله حدود 30 سانتی هم تست کردم ولی همون 65مگابیت ثابت بود)
بازم ممنون
zorro0641
15-10-2018, 22:04
در ضمن ورژن مودم اینه
11.192.03.00.234
دوست عزیز اگه کامپیوتر یا لپتاپ داری، ممکنه یه عکس از کانکشن Wifi که به مودم مربوط میشه قرار بدی؟
روبهروی عبارت Speed تو کانکشن چه عددی نوشته شده؟
zorro0641
15-10-2018, 22:08
خستگی نباشید خدمت همگی یه سوال داشتم مبخواستم ببینم کسی میتونم کمکم کنه یا نه.من این مودم و ینی tf-i60 ابرانسل و برای کنسول و بازیه آنلاین گرفتم اولا خیلی خوب بود اصلا لگ و دیلی نداصتم ولی جدیدا خیلی اذیت میکنه بااینکه همه چیش فوله ولی شاید پنج ثانیه حداقل دیلی داره و اصلانمیشه انلاین بازی کرد.سرعت دانلود عالیه زیر ۴۵ مگ نمیاد فول آنتن ولی فوق العاده اذیت میکنه برای بازیه انلاین.کسی اگه میدونه مشکلش کجاس راهنمایی کنه .اینم جزییات قدرت سیگنالش تو برنامه هووای منجر
SNR:16
RSRP:82
RSSI:57
RSRQ:5
پارامترهایی که گذاشتین میگه همه چی عالیه
ولی متوجه نشدم منظورتون از "5 ثانیه تاخیر" چیه
حداقل و حداکثر و میانگین پینگ به 8.8.8.8 چند هست؟
Saeedking369
16-10-2018, 02:43
متاسفانه درحال حاضر دسترسی به لپتاب یا پی سی ندارم ولی توکنسول تست سرعت میگیرم حداقل ۴۵ مگ میزنه که البته بیشتر ازینم میشه چون توی کنسول دانلود که میزنم ثانیه ای ۹ مگ دانلود میکنه البته تو بهترین حالت .درکل بین ۶تا ۹ متغیره ولی خب لپتاب دستم اومد حتما عکسشم میذارم.
Saeedking369
16-10-2018, 02:46
دوست عزیز اگه کامپیوتر یا لپتاپ داری، ممکنه یه عکس از کانکشن Wifi که به مودم مربوط میشه قرار بدی؟
روبهروی عبارت Speed تو کانکشن چه عددی نوشته شده؟
پست بالارو درجواب به شما دادم
Saeedking369
16-10-2018, 02:50
پارامترهایی که گذاشتین میگه همه چی عالیه
ولی متوجه نشدم منظورتون از "5 ثانیه تاخیر" چیه
حداقل و حداکثر و میانگین پینگ به 8.8.8.8 چند هست؟
نمیدونم بازیه انلاین کردی یا نه ولی خب delay ینی اینکه داری بازی میکنی یه ری اکشنی انجام میدی ولی یهو اتصالت قط میشه اون دکمه ای که زدی بعد چن ثانیه عمل میکنه یا مثلا کاراکتری که داری ثابت میمونه کاری نمیکنه بعد چن ثانیه دوباره اتصالت وصل میشه و ادامه بازی میاد.چنروز پیشم لپتاب یکی پیشم بود با ltewatch همه جوره تست کردم پینگمم عالی بود بین ۱۰۰تا ۱۲۰ تایم اوتم نداشت توخود روتر مودم هم باز تست کردم پبنگو اصلا packet lost نداشت به هیچوجه ولی نمیدونم چرا با وجود اینکه همه چی از سیگنال تا سرعت و پینگ گرفته فوله ولی تو بازی انقد اذیت میکنه.اولا که مودمو گرفتم اصلاهمچین مشکلی نداشتم نمبدونم الان چش شده هرکاری کردم درست نشد مثل پ.ر.و.ک.س.ی یا dns یا mtu و و و ..
درضمن مودمم لاک ایرانسله و تاحالا انلاکش نکردم ینی بلد نیستم نمیدونم تاحالا خودش خودکار ورژنشو اپدیت کرده یاهمون ورژن اولیه که روش بود ازطرفی هم نمیدونم اگه انلاک کنم بهتر میشه یا بدتر خلاصه خوشحال میشم اگه اطلاعاتی داری که میتونه کمکم کنه دراختیارم بذاری اینم ایدیه تلگرامم bluestar18
roohe_sargardan
16-10-2018, 04:22
سلام بنده سیم ها رو لحیم کردم و پورت هم نصب شد.. الان باید چیکار کنم ؟ لطفا راهنمایی کنید.
zorro0641
16-10-2018, 06:03
نمیدونم بازیه انلاین کردی یا نه ولی خب delay ینی اینکه داری بازی میکنی یه ری اکشنی انجام میدی ولی یهو اتصالت قط میشه اون دکمه ای که زدی بعد چن ثانیه عمل میکنه یا مثلا کاراکتری که داری ثابت میمونه کاری نمیکنه بعد چن ثانیه دوباره اتصالت وصل میشه و ادامه بازی میاد.چنروز پیشم لپتاب یکی پیشم بود با ltewatch همه جوره تست کردم پینگمم عالی بود بین ۱۰۰تا ۱۲۰ تایم اوتم نداشت توخود روتر مودم هم باز تست کردم پبنگو اصلا packet lost نداشت به هیچوجه ولی نمیدونم چرا با وجود اینکه همه چی از سیگنال تا سرعت و پینگ گرفته فوله ولی تو بازی انقد اذیت میکنه.اولا که مودمو گرفتم اصلاهمچین مشکلی نداشتم نمبدونم الان چش شده هرکاری کردم درست نشد مثل پ.ر.و.ک.س.ی یا dns یا mtu و و و ..
درضمن مودمم لاک ایرانسله و تاحالا انلاکش نکردم ینی بلد نیستم نمیدونم تاحالا خودش خودکار ورژنشو اپدیت کرده یاهمون ورژن اولیه که روش بود ازطرفی هم نمیدونم اگه انلاک کنم بهتر میشه یا بدتر خلاصه خوشحال میشم اگه اطلاعاتی داری که میتونه کمکم کنه دراختیارم بذاری اینم ایدیه تلگرامم bluestar18
تجربه بازی انلاین داشتم ولی تا الان نشنیدم تاخیر به 5 ثانیه برسه و بشه بازی کرد. 5 ثانیه یعنی جلوی پینگ بنویسه 5000!!
یه چند روزی هست که اینترنت کشور کلا به هم ریخته، ممکنه اصلا مشکل از سمت شما نباشه. پینگ 120 واسه گوگل هم بسیار خوب هست.
توصیه میکنم اول از طریق بخش بازیهای انلاین انجمن چک کنین که بقیه هم همین مشکل رو با بازی شما دارن یا خیر
و دوما واسه تست بهتره یه بسته اینترنت همراه (ترجیحا هر اپراتوری بجز ایرانسل) بگیرین و با گوشی یه هاتاسپات بسازین و چک کنین ببینید همچنان مشکل دارین یا خیر.
zorro0641
16-10-2018, 06:06
سلام بنده سیم ها رو لحیم کردم و پورت هم نصب شد.. الان باید چیکار کنم ؟ لطفا راهنمایی کنید.
معمولا اول باید اموزش رو خوند بعد شروع به انلاک کردن مودم کرد!
این فایل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو دانلود و اکسترکت کن. هم فایلهای مورد نیاز داخلش هست و هم آموزش کامل آنلاک.
پسورد: "p30world"
mohammadgh6
16-10-2018, 10:22
سلام
دوستان من آنلاک کردم و به فریمویر HIWEB رفتم . الان دارم از سیم کارت رایتل استفاده می کنم
ممکنه ایرانسل آپدیت بده دوباره لاک بشه ... ??
s.n : 11.195.03.00.1445
اینطور که دوستان گفتند.دسترسی نداره با این فریمور
ولی بازهم خبرش و بده اینجا .امیدوارم مشکلی نباشه
mohammadgh6
16-10-2018, 23:42
خدمت حسین آقا اول اینکه خسته نباشی که وقت میذاری دوم اینکه بنده باید ویرایش سوم را روی مودم فلش کنم؟
roohe_sargardan
17-10-2018, 00:14
سپاس خونده بودم ولی 2 تا اموزش بود واسه همین متوجه نشدم
zorro0641
17-10-2018, 18:57
با یه مودم دیگه تست کردم و متوجه شدم زمانی میتونم با سرعت بیشتر 65 مگابیت کانکت بشم که پهنای باند مودم رو 40Mhz تنظیم شده باشه. ظاهرا بعد از آنلاک و آپدیت مودم این قابلیت سوییچ خودکار به 40Mhz درست کار نمیکنه و گزینه تنظیم دستیش هم وجود نداره!!
silvermanhhh
18-10-2018, 12:46
دوستان قصد خرید این مودمو دارم،میخام بدونم ایا مودم مارک ایرانسل دیگه ای هم وجود داره که از این بهتر باشه مثلا مودم های همراه فورجی پلاس؟بنظرتون چی بخرم زیاد گرون نباشه کار راه انداز باشه؟
دوستان قصد خرید این مودمو دارم،میخام بدونم ایا مودم مارک ایرانسل دیگه ای هم وجود داره که از این بهتر باشه مثلا مودم های همراه فورجی پلاس؟بنظرتون چی بخرم زیاد گرون نباشه کار راه انداز باشه؟
کاربردتون چیه از اینترنت؟
مودم tif60 و fdm جز بهترین مودم همراه هست
اگه سرعت براتون ملاک هست و زیاد جابجا میشید و توی حرکت نت میخواین fdm رو بگیرین
اگه اینترنت استیبل تری میخان و زیاد در حرکت نیستین tif رو بگیرین
قیمت بسته های اینترنت ثابت و همراه ایرانسل رو هم بررسی کنید میتونه توی تصمیم گیری کمکتون کنه
silvermanhhh
18-10-2018, 21:15
کاربردتون چیه از اینترنت؟
مودم tif60 و fdm جز بهترین مودم همراه هست
اگه سرعت براتون ملاک هست و زیاد جابجا میشید و توی حرکت نت میخواین fdm رو بگیرین
اگه اینترنت استیبل تری میخان و زیاد در حرکت نیستین tif رو بگیرین
قیمت بسته های اینترنت ثابت و همراه ایرانسل رو هم بررسی کنید میتونه توی تصمیم گیری کمکتون کنه
هدف اکثر دانلود هست،و گیم انلاین داخلی(کانتر)،دوست عزیز اخر معلوم هست این مودم نسبت به مودم های انتن قوی مثل tp link mr200 سرعتش خوبه یا نه،چون میگن ca نیست و تجمیع نداره،این حالت mimo 4x4 چیه و چه تا ثیری میذاره
هدف اکثر دانلود هست،و گیم انلاین داخلی(کانتر)،دوست عزیز اخر معلوم هست این مودم نسبت به مودم های انتن قوی مثل tp link mr200 سرعتش خوبه یا نه،چون میگن ca نیست و تجمیع نداره،این حالت mimo 4x4 چیه و چه تا ثیری میذاره
حالت ca همون تجمیع باند هست که میاد پهنای باند رو از ۲ فرکانس جدا میگیره این یعنی ۲ برابر سرعت بیشتر که اصطلاحا میگن ۴.۵ جی یا cat6
گوشی و مودم های زیادی در بازار هستن که این قابلیت دارن ولی لازم به ذکر هست که این نوع مودم ها با قیمت سرسام اوری نزدیک به ۱ میلیون و حتی بیشتر به فروش میرسه مثل برند tp link huawei zyxel و غیره
مودم مورد نظر شما mr200 این قابلیت تجمیع رو نداره و جز cat4 هست
انتخاب مودم ارتباط مستقیمی با اوضاع جیبتون داره
اگه مشکلی ندارید میتونید از مودم ثابت هواوی که کت۶ هست استفاده کنید و این مودم هم انلاک هست
اگر محدودیت دارید میتونین از مودم fdm60 ایرانسل که از برند هواوی هست استفاده کنید که کت۶ هست که سرعتی نزدیک به ۶۰ مگابیت بهتون میده البته در شرایط خوب با قیمت مناسبی
یا میتونین ار مودم ثابت استفاده کنید که سرعت بمراتب پایین تری داره ولی پینگ ثابت تر هست
مودم tif طبق تست دوستان حالت ca یا تجمیع نداره هر چند یه عده مخالف هستند
اگر امکان داره واسطون از طریق یک موبایل cat6 سرعت منطقه تون بررسی کنید و واسه مودم ثابت هم مودم تست بکیرین و امتحان کنید و بر مبنای این تست تصمیم بگیرید
silvermanhhh
19-10-2018, 09:08
حالت ca همون تجمیع باند هست که میاد پهنای باند رو از ۲ فرکانس جدا میگیره این یعنی ۲ برابر سرعت بیشتر که اصطلاحا میگن ۴.۵ جی یا cat6
گوشی و مودم های زیادی در بازار هستن که این قابلیت دارن ولی لازم به ذکر هست که این نوع مودم ها با قیمت سرسام اوری نزدیک به ۱ میلیون و حتی بیشتر به فروش میرسه مثل برند tp link huawei zyxel و غیره
مودم مورد نظر شما mr200 این قابلیت تجمیع رو نداره و جز cat4 هست
انتخاب مودم ارتباط مستقیمی با اوضاع جیبتون داره
اگه مشکلی ندارید میتونید از مودم ثابت هواوی که کت۶ هست استفاده کنید و این مودم هم انلاک هست
اگر محدودیت دارید میتونین از مودم fdm60 ایرانسل که از برند هواوی هست استفاده کنید که کت۶ هست که سرعتی نزدیک به ۶۰ مگابیت بهتون میده البته در شرایط خوب با قیمت مناسبی
یا میتونین ار مودم ثابت استفاده کنید که سرعت بمراتب پایین تری داره ولی پینگ ثابت تر هست
مودم tif طبق تست دوستان حالت ca یا تجمیع نداره هر چند یه عده مخالف هستند
اگر امکان داره واسطون از طریق یک موبایل cat6 سرعت منطقه تون بررسی کنید و واسه مودم ثابت هم مودم تست بکیرین و امتحان کنید و بر مبنای این تست تصمیم بگیرید
ممنون دوست عزیز
ممنون دوست عزیز
خواهش میکنم
امیدوارم تونسته باشم کمکتون کرده باشم
سوالی بود دریغ نفرمایید
Hamid1920
20-10-2018, 09:01
دوستان با این فریمور TR069 رو خاموش کنی اپدیت واقعا غیر فعال میشه؟
من از فریموری که اخیرا چند صفحه قبل جناب بلوچی معرفی کردن استفاده کردم عالی بود و امکاناتشم کامل بود. سه تا گزینه آپدیت داره غیر فعالش کنید . گزینه tr-069 هم داره و اونم غیر فعالش کنید. من انجام دادم و مشکلی مشاهده نمیشه و کارکرد مودم پایدار و مناسبه
دوستانی که انلاک کردن شبکه fd این مودم کت۶ هست یا کت۴ ؟
نسبت به بقیه مودم های کت۴ سرعت بهتری ارایه میکنه؟
hassanhbk
20-10-2018, 20:02
من از فریموری که اخیرا چند صفحه قبل جناب بلوچی معرفی کردن استفاده کردم عالی بود و امکاناتشم کامل بود. سه تا گزینه آپدیت داره غیر فعالش کنید . گزینه tr-069 هم داره و اونم غیر فعالش کنید. من انجام دادم و مشکلی مشاهده نمیشه و کارکرد مودم پایدار و مناسبه
کدوم پست هستش دوست عزیز؟ از طریق یو اس بی باید نصب بشه؟
کدوم پست هستش دوست عزیز؟ از طریق یو اس بی باید نصب بشه؟
با توجه به مشکل جدیدی که چند نفر گزارش کردن و اونم آپدیت و لاک اجباری و بدون اطلاع به ورژن 196 هست نظرتون چیه؟ جناب balouchi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و ho3in2012 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
که هر دو خیلی عالی دارن روی فریمور ها کار میکنن ( بابت زحماتشون و انتشارش ازشون تشکر میکنم ) هر کدوم راه کار و فریموری رو پیشنهاد دادن :
فریمور جناب بلوچی نسخه جنرال نیست اما VoLTE و امکانات اضافه هم داره
و اینهم فریمور جناب حسین که ایشنوم ویرایش و زحمت زیادی کشیدن روی فریمور و امکانات زیادی هم اضافه کردن
مشکل آپدیت طبق گزارش کاربران هنگام استفاده از مودم های مبین نت با سیم کارتهای مبین نت یا ایرانسل پیش میاد. میشه حدس زد همراه اولم همین کارو بکنه و البته ایرانسل چون با Huawei قرار داد داره و همین مودم رو هم به فروش میرسونه این آپدیت رو بصورت اجباری انجام میده ولی همراه اول همچین مودمی نداره و البته احتمال آپدیت مشکلساز و لاک همیشگی وجود داره.
من خودم فعلا فریمور رسمی 195 رو نصب دارم و ظرف همین امروز یا فردا فریمور دوستان رو تست میکنم. دوستان همگی نظرشون رو بگن و به فریمور هایی که دوستان ویرایش یا معرفی کردن و روش زحمت کشیدن فیدبک بدن و تست کنن و نظرشون رو بگن تا کاربران دیگه هم بتونن انتخاب خوبی بین فریمور ها داشته باشن
بهتره چند صفحه قبلو بخونید و کمی تحقیق کنید. پستی که گفتم:
سلام. دوستانی که مودمشون مبین نت هستش و هنوز لاک نشده، فریمور زیر رو دانلود و از طریق پورت USB مودمتون رو فلش کنید و پس از آن در قسمت تنظیمات مودم گزینه TR-069 رو غیرفعال کنید تا راه دسترسی به مودمنون بسته بشه.
لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اساتید بزرگوار
توی فروم fdm60 نیاز به کمک برای انلاک این مودم هست اگه از دوستان روشی بلد هست ممنون میشم اونجا صحبت کنه در موردش
ارادتمند
zorro0641
24-10-2018, 00:19
سلام
یه چرخی تو تنظیمات مودم زدم و تنها گزینههایی که بهنظرم اومد میتونه باعث آپدیت خودکار مودم بشه رو تو بخش System Setting دیدم
حتما تیک این سه گزینه رو مشابه عکس، بردارین تا مودم خودکار آپدیت نشه
nima198777
24-10-2018, 00:38
سلام
یه چرخی تو تنظیمات مودم زدم و تنها گزینههایی که بهنظرم اومد میتونه باعث آپدیت خودکار مودم بشه رو تو بخش System Setting دیدم
حتما تیک این سه گزینه رو مشابه عکس، بردارین تا مودم خودکار آپدیت نشه
من برداشته بودم تیک هارو و باز آپدیت شد!!! مبین نت هست مال من
zorro0641
24-10-2018, 00:43
فرموری که روش نصب بود، چه نسخهای بود؟
توسط
TR069 این امکان برای ISP وجود داره که بدون اطلاع یا بدون اختیار هر کاری روی مودمتون از جمله آپدیت و لاک انجام بدن. در مورد TR069 روی گوگل سرچ کنید
این گزینه و اماکان در تمامی این ورژنها وجود داره اما مخفیه و کاربر نمیتونه غیر فعالش کنه. فریموری که فرستادم و از جناب بلوچی بود این گزینه رو آشکار داشت و امکان اینکه کاربر بتونه غیر فعالش کنه و جلوشو بگیره وجود داره. همچنین فریموری که جناب حسین در تاپیکی معرفی کردن که ویرایش خودشون هست و در ویرایش سوم این گزینه دیده نمیشه اما به گفته خودشون غیر فعال کردن و جلوی آپدیت و کنترل توسط ISP رو میگیره. من خودم فریمور جناب بلوچی رو بخاطر امکانتش و داشتن همین گزینه انتخاب کردم و روی مودم هست. باید توسط لحیم کاری و پورت USB روی مودمتون نصبش کنید
توسط
TR069 این امکان برای ISP وجود داره که بدون اطلاع یا بدون اختیار هر کاری روی مودمتون از جمله آپدیت و لاک انجام بدن. در مورد TR069 روی گوگل سرچ کنید
این گزینه و اماکان در تمامی این ورژنها وجود داره اما مخفیه و کاربر نمیتونه غیر فعالش کنه. فریموری که فرستادم و از جناب بلوچی بود این گزینه رو آشکار داشت و امکان اینکه کاربر بتونه غیر فعالش کنه و جلوشو بگیره وجود داره. همچنین فریموری که جناب حسین در تاپیکی معرفی کردن که ویرایش خودشون هست و در ویرایش سوم این گزینه دیده نمیشه اما به گفته خودشون غیر فعال کردن و جلوی آپدیت و کنترل توسط ISP رو میگیره. من خودم فریمور جناب بلوچی رو بخاطر امکانتش و داشتن همین گزینه انتخاب کردم و روی مودم هست. باید توسط لحیم کاری و پورت USB روی مودمتون نصبش کنید
شما بعد از نصب اين فريمور، از سيمكارت مبين نت استفاده كرديد؟
art071354
24-10-2018, 14:28
سلام دوستان فایل آنلاک مودم i60 کسی داره ؟
hacker007_bio
24-10-2018, 15:05
سلام دوستان
من از پارسال که مودمو خریدم تیک های بروز رسانی رو برداشته بودم ، اما الان بعد از چند روز که به صفحه ی ادمین مودم رفتم دیدم شکل و شمایلش عوض شده و انگار آپدیت شده ، این آپدیت جدید جلوی آنلاک شدن مودمو میگیره ؟؟
zorro0641
24-10-2018, 21:13
توسط
از قابلیت TR-069 اطلاع داشتم ولی فکر کردم چون توی آخرین فرمور از بخش تنظیمات حذف شده، پس باید غیرفعال باشه!! فرمور 195 با اینکه آخرین فرمور رسمیه ولی واقعا بخش تنظیماتش کامل نیست مثل نبودن گزینه VoIP و پهنای باند WiFi و ...
سلام دوستان
من از پارسال که مودمو خریدم تیک های بروز رسانی رو برداشته بودم ، اما الان بعد از چند روز که به صفحه ی ادمین مودم رفتم دیدم شکل و شمایلش عوض شده و انگار آپدیت شده ، این آپدیت جدید جلوی آنلاک شدن مودمو میگیره ؟؟
الان ورژن مودمتون چند شده
خیر. خیلیها با سیم کارت ایرانسل هم مودمشون لاک و آپدیت شده بود
از قابلیت TR-069 اطلاع داشتم ولی فکر کردم چون توی آخرین فرمور از بخش تنظیمات حذف شده، پس باید غیرفعال باشه!! فرمور 195 با اینکه آخرین فرمور رسمیه ولی واقعا بخش تنظیماتش کامل نیست مثل نبودن گزینه VoIP و پهنای باند WiFi و ...
اتفاقا این گزینه رو نداره و بصورت پیش فرض فعاله تا کاربر نتونه غیر فعالش کنه ! درسته اون نسخه خیلی امکاناتش کمه. منم واقعا خوشحال شدم وقتی فریموری که جناب بلوچی معرفی کردند رو دیدم چون امکاناتش خیلی بیشتر بود و این گزینه رو هم داشت. من هم البته مشکلی نداشتم و از همراه اول استفاده میکردم اما جهت پیشگیری این فریمور رو نصب کردم و خیلی بهتره و آسوده ترم. گزینه USSD , VoLTE , VoIP , TR-069 رو هم داره
mohammadgh6
25-10-2018, 13:39
دوستان قبل از اینکه مودم بخواد لاک بشه.کاربر متوجه لاک شدن میشه؟ یا وقتی کار از کار گذشت متوجه میشی؟
bnsh2010
25-10-2018, 14:04
دوستان کسی فایل های انلاک رو داره برام بفرسته؟
nima198777
25-10-2018, 19:46
دوستان قبل از اینکه مودم بخواد لاک بشه.کاربر متوجه لاک شدن میشه؟ یا وقتی کار از کار گذشت متوجه میشی؟
وقتی کار از کار گذشت متاسفانه
دوستان کسی راهی برای دانگرید پیدا نکرد مودم مبین نت ما لاک شده سیم کارت مبین نتم ندارم :n03::n03::n03:
دوستان کسی راهی برای دانگرید پیدا نکرد مودم مبین نت ما لاک شده سیم کارت مبین نتم ندارم :n03::n03::n03:
ورژن ۱۹۶ هست؟
تا این لحظه ظاهرا روشی نیست
yunes222
26-10-2018, 01:07
وقت دوستان بخیر،
میخواستم یک مودم دیگه به این مودم با LAN وصل کنم، چطوری میتونم به هر کدوم جداگونه متصل بشم؟
یعنی حالتی مثل bridge که یک کانکشن باشه وقتی قطعش میکنم خودش اتومات به اینترنت مودم اصلی متصل بشه
bnsh2010
26-10-2018, 02:02
دوستان کسی فایل انلاک مودم رو داره بفرسته برام؟
وقت دوستان بخیر،
میخواستم یک مودم دیگه به این مودم با LAN وصل کنم، چطوری میتونم به هر کدوم جداگونه متصل بشم؟
یعنی حالتی مثل bridge که یک کانکشن باشه وقتی قطعش میکنم خودش اتومات به اینترنت مودم اصلی متصل بشه
منظورتون متوجه نشدم درست
واسه شروع میتونین از روتر یا اکسس پوینت استفاده کنید و بر اساس اون dhcp رو خاموش یا روشن کنید
واسه حالت بریج باید مودم اصلی رو روی این حالت بذارین و یک کانکشن روی سیستم درست کنید
لازم بذکر هست با قطع کانکشن بریج اینترنت شما قطع میشه نه اتصال شبکه
امیدوارم درست متوجه شده باشم
MH.Mousavi
26-10-2018, 22:38
بچه ها کسی رو فریمور حسین بوده همون که پایش هایوب هست که بعد مودمش اپگرید شده باشه به مبین نت؟
MH.Mousavi
26-10-2018, 23:02
دوستان بچه هایی که یخورده حرفه ای ترن این گزینه TR069 رو ببینن چه Api رو کال میکنه ادرس و دیتای ارسالیشو بدن بزنیم که دوباره نیاز به نصب فریمور نباشه
mohammadgh6
26-10-2018, 23:20
عزیزان کدوم فریمور و روی مودم مبین نت بریزم.(ویرایش دوم یا ویرایش سوم) که جناب حسین جان زحمتشو کشیدند؟
alirezaveis
26-10-2018, 23:53
عزیزان کدوم فریمور و روی مودم مبین نت بریزم.(ویرایش دوم یا ویرایش سوم) که جناب حسین جان زحمتشو کشیدند؟
ویرایش سوم
سلام
دوستان به تصویر زیر توجه کنید ، سومین مودم ، مودم i60 هست که ایرانسل چند روز پیش برام فرستاد و ازش استفاده می کنم.
سوالی که برام پیش اومده اینه که الان بر اساس این تصویر ، وقتی پهنای باند وای فای این مودم 40 مگاهرتز در باند 2.4 هست یعنی از لحاظ تئوری کیفیت اتصال و سرعت انتقال داده نسبت به مودم هایی که پهنای باندشون 22 مگاهرتز هست باید بهتر باشه؟ اینو درست دارم میگم؟
و اینکه چرا از کانال 4+8 استفاده می کنه؟ چرا مثل بقیه روی یک کانال ثابت نیست؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگه لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم.
zorro0641
28-10-2018, 18:46
سلام
دوستان به تصویر زیر توجه کنید ، سومین مودم ، مودم i60 هست که ایرانسل چند روز پیش برام فرستاد و ازش استفاده می کنم.
سوالی که برام پیش اومده اینه که الان بر اساس این تصویر ، وقتی پهنای باند وای فای این مودم 40 مگاهرتز در باند 2.4 هست یعنی از لحاظ تئوری کیفیت اتصال و سرعت انتقال داده نسبت به مودم هایی که پهنای باندشون 22 مگاهرتز هست باید بهتر باشه؟ اینو درست دارم میگم؟
و اینکه چرا از کانال 4+8 استفاده می کنه؟ چرا مثل بقیه روی یک کانال ثابت نیست؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگه لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم.
سلام
استاندارد N فقط پهنای باند 40Mhz داره و سیستمش هم کلا اینطوری هست که همزمان از دو کانال استفاده میکنه و سرعتش هم البته دو برابر هست
الان اگه شما روی کانکشن Wifi مربوط به مودم کلیک کنید مقابل Speed عدد 130Mb یا بیشتر نوشته شده ولی اگه پهنای باند مودم رو بزارین رو 20Mhz، با سرعتی حدودا 65Mb به مودم وصل میشین
mohammadgh6
01-11-2018, 23:20
دوستانی که مودمشون لاک شده میشه لطفا بگن چه موقع از شبانه روز این اتفاق افتاده؟ دوم با سیم رایتل یا همراه اول هم کسی بوده که مودمش لاک شده باشه؟
عزیزم ساعت نداره به سیم کارت هم مربوط نیست هر سیم کارتی روش باشه لاک میشه در صورتی که روی مودمتون ارم شرکت مبین نت هستش و هنوز لاک نشده با استفاده از فریموری که دوستان گذاشتن قسمت اپدیت اپراتور رو غیر فعال کنید
yunes222
03-11-2018, 16:26
منظورتون متوجه نشدم درست
واسه شروع میتونین از روتر یا اکسس پوینت استفاده کنید و بر اساس اون dhcp رو خاموش یا روشن کنید
واسه حالت بریج باید مودم اصلی رو روی این حالت بذارین و یک کانکشن روی سیستم درست کنید
لازم بذکر هست با قطع کانکشن بریج اینترنت شما قطع میشه نه اتصال شبکه
امیدوارم درست متوجه شده باشم
ممنون، درست میگید bridge رو شاید من درست منظورم رو نرسوندم
من یک دانگل وایرلس ایرانی داشتم که به دوتا مودم جدا متصل میشدم که نیم سوز شد حالا این مهم نیست.
الان دوتا مودم روی میز من هست و کامیپوترم یک ورودی شبکه LAN داره الان میخواهم هر کدوم وصل بشم کابل بهش وصل میکنم.
من نظرم اینه یک کابل دیگه اضافه کنم مودم TF-i60 چهارتا درگاه داره مودم دیگه به چهار درگاه LAN مودمه ایرانسل وصل کنم.
حالا چطوری میتونم جدا گونه از هر دو تا استفاده کنم؟ بدون این که کابلی رو قطع کنم
حالت PPPoE هم نمیدونم چرا نمیتونم متصل بشم
ممنون، درست میگید bridge رو شاید من درست منظورم رو نرسوندم
من یک دانگل وایرلس ایرانی داشتم که به دوتا مودم جدا متصل میشدم که نیم سوز شد حالا این مهم نیست.
الان دوتا مودم روی میز من هست و کامیپوترم یک ورودی شبکه LAN داره الان میخواهم هر کدوم وصل بشم کابل بهش وصل میکنم.
من نظرم اینه یک کابل دیگه اضافه کنم مودم TF-i60 چهارتا درگاه داره مودم دیگه به چهار درگاه LAN مودمه ایرانسل وصل کنم.
حالا چطوری میتونم جدا گونه از هر دو تا استفاده کنم؟ بدون این که کابلی رو قطع کنم
حالت PPPoE هم نمیدونم چرا نمیتونم متصل بشم
از یک درگاه ورودی فقط میتونین یک اینترنت فعال داشته باشین
به نظرم یک وایرلس یا کابل شبکه یو اس بی تهیه کنید
هر ۲ مودم روی pppoe و dhcp روشن بدون اتصال با هم دیگه برقرار کنید
و هر دو راه ورودی شبکه روبه پیسی وصل کنید
ول بر اساس نیاز درگاه مخصوص را فعال کنید یا با برنامه خاص هر ۲ نت روت ترکیب کنید
یه روش دیگه هم میشه که خاستید راهنمایی میکنم
سلام دوستان من یه مشکل اساسی با این مودم دارم من توی شبکه از این مودم استفاده میکنم روی سرورم DHCP دارم و دیفالت گیت وی سرور192.168.1.1 هستش حالا مشکل اینجاست ایپی مودم خود به خود به 192.168.2.1 تغییر میکنه و باید از شبکه قطعش کنم و دستی دوباره ایپی 1.1 روبهش بدم اگر هم DHCP خود مودم رو خاموش کنم موبایل ها و دیوایس های وای فای به مشکل میخورند میشه کاری کرد ایپی 1.1 فیکس بشه روش با تشکر
- - - Updated - - -
سلام دوستان من یه مشکل اساسی با این مودم دارم من توی شبکه از این مودم استفاده میکنم روی سرورم DHCP دارم و دیفالت گیت وی سرور192.168.1.1 هستش حالا مشکل اینجاست ایپی مودم خود به خود به 192.168.2.1 تغییر میکنه و باید از شبکه قطعش کنم و دستی دوباره ایپی 1.1 روبهش بدم اگر هم DHCP خود مودم رو خاموش کنم موبایل ها و دیوایس های وای فای به مشکل میخورند میشه کاری کرد ایپی 1.1 فیکس بشه روش با تشکر
- - - Updated - - -
dhcp سرور رو عوض کنید
یا اینکه یک روتر یا سویچ دیگه به این مودم وصل کنید و بصورت استاتیک ای پی وصل کنید به مودم
قاعدتا نباید ای پی مودم عوض بشه
از port forwarding استفاده میکنید؟
dhcp سرور رو عوض کنید
یا اینکه یک روتر یا سویچ دیگه به این مودم وصل کنید و بصورت استاتیک ای پی وصل کنید به مودم
قاعدتا نباید ای پی مودم عوض بشه
از port forwarding استفاده میکنید؟
ممنون بایت پاسخگویی شما
خدمت شما عرض کنم یه اکسس پوینت asus n12hp تو مدار هستش با 3 تا هاب 8 پورت دی لینک سه تا از سیستم ها هم ایپی استاتیک دارن چون نرم افزار تحت شبکه داریم خود سرور هم که 2012 R2 هستش از پورت فورواردینگ هم استفاده نمیکنم واقعا عذاب اور شده اگر مودم به هر دلیلی خاموش بشه بعد از روشن شدن و قرار گرفتن در مدار ایپی رنج 2 میگیره باید سرور و هاب رو خاموش کنم مودم بالا باشه بعد سرور وارد مدار بشه سر در نمیارم مشکل از کجاست
ممنون بایت پاسخگویی شما
خدمت شما عرض کنم یه اکسس پوینت asus n12hp تو مدار هستش با 3 تا هاب 8 پورت دی لینک سه تا از سیستم ها هم ایپی استاتیک دارن چون نرم افزار تحت شبکه داریم خود سرور هم که 2012 R2 هستش از پورت فورواردینگ هم استفاده نمیکنم واقعا عذاب اور شده اگر مودم به هر دلیلی خاموش بشه بعد از روشن شدن و قرار گرفتن در مدار ایپی رنج 2 میگیره باید سرور و هاب رو خاموش کنم مودم بالا باشه بعد سرور وارد مدار بشه سر در نمیارم مشکل از کجاست
اگه میخاین هر ۲ اینترنت را داشته باشین اوضاع پیچیده میشه
بنظرم یکی از اینترنت ها رو اینترنت اصلی قرار بدین و دومی رو اینترنت پشتیبان در مواقع خاص و خارج از شبکه
یا یه کارت شبکه دوم فرقی نمیکنه وایرلس یا pici express بگیرین و اینترنت انتقال بدین با dhcp روشن
یا گزینه اخر میکروتک
معمولا وسیله ای که جدید وصل بشه ای پی ش تغییر میکنه که این درست برای مودم شما
ولی در شرایط کاری شما ی مشکلی هست که باید پیدا کنین
بهتر ی لودبالانس تهیه کنین
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by [emoji851]
دوستان اگه مودم tif60 کارکرده واسه فروش داشتین یا میشناسین بهم خبر بدین
06-11-2018, 19:11
سلام دوستان
مودم من مبین نت هست الان اپدیت فریم ور آن به این صورت است
نسخه نرمافزار:11.196.01.02.1472
نسخه UI وب:21.100.44.00.03
به صورت خودکار اپدیت میشده ،مودم مبین نت بوده الان میخوام انلاک کنم میشه با این ورژن اینکار را کرد
با فریم ورکی که اینجا هست
1800#
balouchi
06-11-2018, 21:47
دوستان اینکه میگند مودم هواوی ورزن 2 یا 3 یا 4 و... هستند، این تقسیم بندی بر چه اساسه؟ براساس نوع چیپ هستش یا چیز دیگه ای؟ الان مودم b612 ورژن چند محسوب میشه؟
سلام دوستان
مودم من مبین نت هست الان اپدیت فریم ور آن به این صورت است
نسخه نرمافزار:11.196.01.02.1472
نسخه UI وب:21.100.44.00.03
به صورت خودکار اپدیت میشده ،مودم مبین نت بوده الان میخوام انلاک کنم میشه با این ورژن اینکار را کرد
با فریم ورکی که اینجا هست
1800#
سلام
مودم های ورژن 196 بوت لودرشون لاک شده و فعلا انلاک نمیشن
دوستان اینکه میگند مودم هواوی ورزن 2 یا 3 یا 4 و... هستند، این تقسیم بندی بر چه اساسه؟ براساس نوع چیپ هستش یا چیز دیگه ای؟ الان مودم b612 ورژن چند محسوب میشه؟
در اصل ورژن نرم افزاری هستن
b612کلا ی نمونه وجود داره و در قاب های مختلف عرضه میشه
balouchi
07-11-2018, 18:09
به نظر می رسه مودم b612 جزء مودم های سری 5 هستش.
lordhackers
08-11-2018, 18:31
سلام
دوستان درایور این مودم رو از کجا دانلود کنم ؟
balouchi
08-11-2018, 20:28
سلام
دوستان درایور این مودم رو از کجا دانلود کنم ؟
درایور:
اگه از ویندوز ۸ یا ۱۰ استفاده می کنید، این فایل رجستری رو هم نصب کنید:
سلام
مودم های ورژن 196 بوت لودرشون لاک شده و فعلا انلاک نمیشن
این ورژن مبین نت انلاک میشه : 11.195.03.01.1472
دوستان با توجه به نظر دوستان قدیمی مبنی بر کت۶ نبودن سرویس fd این مودم
میخاستم مجددا بپرسم ایا بعد از انلاک و نصب فریموراصلی همچنان کت۴ هست؟
در حالت لاک سرعت این fd این مودم با بقیه مودم کت۴ موجود در بازار برابر هست یا نه؟
دوستان با توجه به نظر دوستان قدیمی مبنی بر کت۶ نبودن سرویس fd این مودم
میخاستم مجددا بپرسم ایا بعد از انلاک و نصب فریموراصلی همچنان کت۴ هست؟
در حالت لاک سرعت این fd این مودم با بقیه مودم کت۴ موجود در بازار برابر هست یا نه؟
سرویس fdd این مودم cat6 از نوع mimo * 4 هستش ولی ارتباط دکل های اپراتورهای کشور بیشتر mimo * 2 هستش و برا همین 4G+ این مودم کار نمیکنه . یعنی این مودم یک نسل جلوتر هستش و تجهیزات کشور فعلا یک نسل عقبتر هستش . حالت لاک و غیر لاک ربطی به سرعت نداره و فقط محدودیت اپراتور و سیم کارت داره .
lordhackers
09-11-2018, 13:52
سلام
دوستان کسی فریمور اورجینال ایرانسل رو داره ؟
سرویس fdd این مودم cat6 از نوع mimo * 4 هستش ولی ارتباط دکل های اپراتورهای کشور بیشتر mimo * 2 هستش و برا همین 4G+ این مودم کار نمیکنه . یعنی این مودم یک نسل جلوتر هستش و تجهیزات کشور فعلا یک نسل عقبتر هستش . حالت لاک و غیر لاک ربطی به سرعت نداره و فقط محدودیت اپراتور و سیم کارت داره .
ممنون دوست عزیز
ایا اپراتورها طرحی واسه بروزرسانی تجهیزات و ساپورت میمو ۴*۴ دارن در اینده؟
ممنون دوست عزیز
ایا اپراتورها طرحی واسه بروزرسانی تجهیزات و ساپورت میمو ۴*۴ دارن در اینده؟
همراه اول همه جا تبلیغ نسل 4.5 میکنه و تو فهرست پوشش شهرها هم بهش اشاره داره ولی هیچ مودمی داخل سایتش یا تو نمایندگی ها که مربوط به 4.5 باشه نداره و نمیفروشه ! کلا معلوم نیست چطوری این خدمت رو ارائه میده ؟ چند نفر از دوستان با همین مودم تو مناطقی تونستن به شبکه 4.5 همراه اول وصل بشن و عکس هم دادن و این نشون میده اون مناطق از mimo 4 استفاده شده ولی تا به الان کسی نتونسته به 4.5 ایرانسل با این مودم وصل بشه چون کلا تجهیزات ایرانسل بر پایه mimo 2 هست . الان خود من در منطقه پوشش 4.5 همراه اول و ایرانسل هستم و با مودم fd-m60 راحت میره رو 4.5 ایرانسل ولی اصلا رو همراه اول خبری از 4.5 نیست ! کل شهرمون هم زیرو کردم و هر منطقه رفتم و تست گرفتم نشد که نشد . رو نقشه و فهرست شهرها هم پوشش 4.5 داریم . فکر کنم اینجا هم mimo 4 هست و باید از مودم های دارای این تکنولوژی استفاده کرد مثل : tfi60 یا همون
b612
این ورژن مبین نت انلاک میشه : 11.195.03.01.1472
بله انلاک میشه
sepehr_sn
10-11-2018, 22:50
با سلام خدمت دوستان
آیا کسی ورژن 197 رو نصب کرده ؟؟
اگر ورژن 197 رو نصب کنم ( دسترسی های نصب آپدیت که 4 گزینه هست تیکش رو بردارم و آپدیت رو روی منوال بزارم ) ممکنه مودم باز از طرف ایرانسل لاک بشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5bz2kinCjj64.gifB612s-25dTCPU-V100R001B197D01SP00C751_Firmware_05015LNH.zip ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دوستان،من مودم هواوی E5186-22A رو میخوام بخرم،کسی میدونه این مودم مایمو4 هست یا نه یعنی با فورجی ونیم همه اپراتور های ایرانی سازگار ه؟
سلام دوستان،من مودم هواوی E5186-22A رو میخوام بخرم،کسی میدونه این مودم مایمو4 هست یا نه یعنی با فورجی ونیم همه اپراتور های ایرانی سازگار ه؟
اره این مودم کت۶ هست و پلاس میشه
ولی به نظرم دنبال b618 باش
اون مودم جواب خودشو داده
فکر کنم مدل مورد نظر شما سری 61a توی ایران مشکل پلاس شدن داره به این نکته توجه کنید حتما
hamedxx1
13-11-2018, 16:50
سلام
چطور میشه که این مودم به حالت dead mode میره؟
وقت بخیر
دوستانی که این مودم tfi60 ایرانسل دارند آیا با سیم کارت FDD تونستند به 4.5 ایرانسل متصل بشند یا نه؟!
چون میگن این مودم 4.5 داره ولی ایرانسل پشتیبانی نمیکنه
میخواستم ببینم به 4.5 هم وصل شدید با این یا نه؟! ممنون
وقت بخیر
دوستانی که این مودم tfi60 ایرانسل دارند آیا با سیم کارت FDD تونستند به 4.5 ایرانسل متصل بشند یا نه؟!
یه تعداد خیلی محدودی تونستا
ولی ظاهرا این مودم با همه تجهیزات اپراتورها سازگار نیست
میمو ۴*۴ هست این مودم
ولی همچنان پلاس شدن این مودم در حاله از ابهام قرار داره
یه تعداد خیلی محدودی تونستا
ولی ظاهرا این مودم با همه تجهیزات اپراتورها سازگار نیست
میمو ۴*۴ هست این مودم
ولی همچنان پلاس شدن این مودم در حاله از ابهام قرار داره
سرعت نسل 4 ایرانسل خیلی رفته تو جوب آب... 4.5 هم بعید میدونم سرعت خاصی بده..
سرعت نسل 4 ایرانسل خیلی رفته تو جوب آب... 4.5 هم بعید میدونم سرعت خاصی بده..
سرعت در هر منطقه متفاوت هست
یه مدت هم هست دارن انگولک میکنن معلوم نیست واسه چیه
سلام به دوستان
من تازه یه مودم b612 آنلاک خریدم ولی گزینه آپدیت نداره
خواستم بدونم چطوری میتونم به آخرین نسخه آپدیتش کنم
15-11-2018, 13:21
وقت بخیر
مودم B612 فورجی پلاس رو فقط در حالت MiMo 4*4 میاره و از MiMo 2*2 که توسط اپراتورها داره استفاده میشه پشتیبانی نمیکنه. وقتی به اطلاعات سیگتال دریافتی مودم نگاه می کردم، وقتی MIMO_RANK روی 1 یا 2 یا 3 باشه، +4G رو نمیاره. اما همین که MIMO_RANK روی 4 بره +4G دیده میشه. یعنی اگه یک درصد شانس بیاری که مابین سینگالهای دریافتی از چند دکل قرار بگیری، +4G رو دریافت خواهید کرد. برای من روی شبکه ایرانسل روی باند 7 در یک نقطه خاص MIMO_RANK مودم روی 4 میره و فورجی پلاس دریافت میشه اما همین که حتی به اندازه یک سانت جهت مودم رو تغییر می دهم، فورجی پلاس رو از دست می دهم. شاید برای رسیدن به MiMo 4*4 واقعی نیاز باشه که سازمان تنظیم مقررات باندهای پبیشتری رو برای 4G در اختیار اپراتورها بذاره.
balouchi
15-11-2018, 13:23
سلام به دوستان
من تازه یه مودم b612 آنلاک خریدم ولی گزینه آپدیت نداره
خواستم بدونم چطوری میتونم به آخرین نسخه آپدیتش کنم
می تونید از نرم افزار Multicast_upgrade_tool استفاده کنید و به صورت دستی آپدیت بزنید.
مودم B612 فورجی پلاس رو فقط در حالت MiMo 4*4 میاره و از MiMo 2*2 که توسط اپراتورها داره استفاده میشه پشتیبانی نمیکنه. وقتی به اطلاعات سیگتال دریافتی مودم نگاه می کردم، وقتی MIMO_RANK روی 1 یا 2 یا 3 باشه، +4G رو نمیاره. اما همین که MIMO_RANK روی 4 بره +4G دیده میشه. یعنی اگه یک درصد شانس بیاری که مابین سینگالهای دریافتی از چند دکل قرار بگیری، +4G رو دریافت خواهید کرد. برای من روی شبکه ایرانسل روی باند 7 در یک نقطه خاص MIMO_RANK مودم روی 4 میره و فورجی پلاس دریافت میشه اما همین که حتی به اندازه یک سانت جهت مودم رو تغییر می دهم، فورجی پلاس رو از دست می دهم. شاید برای رسیدن به MiMo 4*4 واقعی نیاز باشه که سازمان تنظیم مقررات باندهای پبیشتری رو برای 4G در اختیار اپراتورها بذاره.
جناب بلوچی تشکر از راهنمایی تون
زمانی که مودم پلاس میشه وضعیت سرعت چطور هست؟
و اینکه بعد از انلاک این مودم چه فریموری رو این مودم نصب میشه
منظورم نسخه ان و یونیورسال بودنش هست(با روش انلاک موجود در فریمور)
mostafadc
15-11-2018, 14:57
MIMO_RANK من با td-lte مبين نت(طرح عادي) اكثراً رو 1 هست ولي بعضي وقتا ميشه 99
حالا اين 99 نشون دهنده چي ميتونه باشه؟
balouchi
15-11-2018, 17:57
جناب بلوچی تشکر از راهنمایی تون
زمانی که مودم پلاس میشه وضعیت سرعت چطور هست؟
و اینکه بعد از انلاک این مودم چه فریموری رو این مودم نصب میشه
منظورم نسخه ان و یونیورسال بودنش هست(با روش انلاک موجود در فریمور)
تو نقطه ای که من فورجی پلاس رو دریافت می کنم، آنتن دهیم به زور به دو خط می رسه و افزایش سرعتی احساس نمی کنم. اما یکی از دوستانمون تو انجمن(htagi@) میگند فورجی پلاس رو با آنتن پر روی همراه اول دریافت می کنند و سرعتش بیشتر از حالت عادی هستش.
اون فریموری که دوستان برای آنلاک استفاده می کردند، ورژن 192 یونیورسال هستش.
balouchi
15-11-2018, 17:58
MIMO_RANK من با td-lte مبين نت(طرح عادي) اكثراً رو 1 هست ولي بعضي وقتا ميشه 99
حالا اين 99 نشون دهنده چي ميتونه باشه؟
اینشو نمی دونم. ولی احتمالا غیر واقعی هستش
تو نقطه ای که من فورجی پلاس رو دریافت می کنم، آنتن دهیم به زور به دو خط می رسه و افزایش سرعتی احساس نمی کنم. اما یکی از دوستانمون تو انجمن(htagi@) میگند فورجی پلاس رو با آنتن پر روی همراه اول دریافت می کنند و سرعتش بیشتر از حالت عادی هستش.
اون فریموری که دوستان برای آنلاک استفاده می کردند، ورژن 192 یونیورسال هستش.
بعد از انلاک اپدیت مودم راحت هست یا باز باید با اتصال کوتاه و یو اس بی اپدیت کرد؟
اپدیت به ورژن بالاتر گزینه های زیادی اضافه میکنه یا خیلی فرق نمیکنه؟
balouchi
15-11-2018, 22:54
بعد از انلاک اپدیت مودم راحت هست یا باز باید با اتصال کوتاه و یو اس بی اپدیت کرد؟
اپدیت به ورژن بالاتر گزینه های زیادی اضافه میکنه یا خیلی فرق نمیکنه؟
اگه آپدیت یونیورسال رویش نصبه به راحتی می تونید با کابل LAN و یا وب مودم به هر فریموری آپدیت کنید. در غیر این صورت باید از طریق اتصال کوتاه و یو اس بی اپدیت کرد.
mostafadc
15-11-2018, 23:04
اینشو نمی دونم. ولی احتمالا غیر واقعی هستش
سلام
من با مولتیکست به نسخه11.196.01.00.842 آپدیت کردم الان هرکاری میکنم نمیشه به یه نسخه دیگه برم راهنمایی کنید
مودمم به صورت آنلاک از دیجی کالا خریدم
سلام
من با مولتیکست به نسخه11.196.01.00.842 آپدیت کردم الان هرکاری میکنم نمیشه به یه نسخه دیگه برم راهنمایی کنید
مودمم به صورت آنلاک از دیجی کالا خریدم
نسخه گلوبال یا اپراتور
همه از این ورژن به دلیل لاک شدن فراری هستن چرا اپدیت کردین؟
فکر کنم گلوبال باشه
از همین سایت دانلود کردم
از روی کم تجربگی این کارو کردم
فکر کنم گلوبال باشه
از روی کم تجربگی این کارو کردم
ارم اپراتور داره؟
مودم هنوز انلاک هست؟
اگه انلاک هست سریعا اپدیت اتوماتیک و tr07 خاموش کنید
ارم اپراتور داره؟
مودم هنوز انلاک هست؟
اگه انلاک هست سریعا اپدیت اتوماتیک و tr07 خاموش کنید
آرم اپراتور نداره
آره آنلاکه هنوز
زدم آپدیت اتوماتیک اما میگه شما آخرین آپدیت رو دارین
balouchi
17-11-2018, 18:42
آرم اپراتور نداره
آره آنلاکه هنوز
زدم آپدیت اتوماتیک اما میگه شما آخرین آپدیت رو دارین
فریمور نسخه11.196.01.00.842 اپراتوری هستش و برای دانگرید به فریمور های دیگه باید از طریق پورت usb فلش کنید.
کدوم نسخه رو پیشنهاد میدین
لینک دانلودشو هم اگه لطف کنین ممنون میشم
balouchi
17-11-2018, 20:01
کدوم نسخه رو پیشنهاد میدین
لینک دانلودشو هم اگه لطف کنین ممنون میشم
اگه از فریمورهای رسمی بخواهین فریمور زیر یه فریمور اپراتوری هستش که امکانات کاربردی بیشتری نسبت به فریمورهای دیگه تا به حال دیده ام داره.
داخل فریمورهای غیر رسمی کدوم رو پیشنهاد میدین با لینک لطفا تشکر
یه آنتن یاگی 4g گرفتم وصل کردم به آنتن main مودم اما احساس میکنم هیچ تغییری در سرعتش ایجاد نشده
؟؟؟؟؟؟؟
یه آنتن یاگی 4g گرفتم وصل کردم به آنتن main مودم اما احساس میکنم هیچ تغییری در سرعتش ایجاد نشده
؟؟؟؟؟؟؟
اول چک کنید فرکانس انتن چه رنجی هست
ولی معمولا td رو پشتیبانی نمیکنه
و واسه td تغییری ایجاد نمیشه
اکه واسه fd میخاین باید از طریق تنظیمات انتن رو external بذارین بعد رسیتارت کنید
abdollahy2009
17-11-2018, 23:08
فریمور نسخه11.196.01.00.842 اپراتوری هستش و برای دانگرید به فریمور های دیگه باید از طریق پورت usb فلش کنید.
مگه ورژن 196 b612 مبین نت رو میشه به فریمورهای قدیمی دانگرید کرد؟ خودتون تست کردین جواب داده؟
balouchi
18-11-2018, 05:39
مگه ورژن 196 b612 مبین نت رو میشه به فریمورهای قدیمی دانگرید کرد؟ خودتون تست کردین جواب داده؟
سه رقم آخر اون فریمور نشون میده که مال مبین نت نیستش
balouchi
18-11-2018, 05:41
داخل فریمورهای غیر رسمی کدوم رو پیشنهاد میدین با لینک لطفا تشکر
abdollahy2009
18-11-2018, 08:04
سه رقم آخر اون فریمور نشون میده که مال مبین نت نیستش
Software version: 11.196.01.02.1472
1472
MobinNet
Iran
؟؟؟؟؟؟؟
تاپیک انتن سوال میپرسیدین..... این مدل انتنهای یاگی که برای مودمهای LTE موجود شده کلا شکل ساختشون اشتباهه و این مدل بیشتر برای دریافت فرکانسهای پایینتر بهتر است قبلن هم خودم هم دوستان توضیح دادیم در تاپیک انتن که انتن دستساز خیلی قویتر و ارزانتر است از انتنهای بیکیفیت و گران در فروشگاه هاست
این مودم هم هردو انتن داخلیش همانطور که دیدم کلا کیفیت خوبی ندارد و خودم هم هردو را از برد مودم جدا کردم و البته بهتره بعد از بیرون اوردن انتنها سیم و کانکتور لحیم بزنید
nima198777
18-11-2018, 14:58
Software version: 11.196.01.02.1472
1472
MobinNet
Iran
سلام. کماکان راه حلی برای مودم های مبین نت آپدیت شده پیدا نشده؟ دانگرد یا غیره؟
تاپیک انتن سوال میپرسیدین..... این مدل انتنهای یاگی که برای مودمهای LTE موجود شده کلا شکل ساختشون اشتباهه و این مدل بیشتر برای دریافت فرکانسهای پایینتر بهتر است قبلن هم خودم هم دوستان توضیح دادیم در تاپیک انتن که انتن دستساز خیلی قویتر و ارزانتر است از انتنهای بیکیفیت و گران در فروشگاه هاست
این مودم هم هردو انتن داخلیش همانطور که دیدم کلا کیفیت خوبی ندارد و خودم هم هردو را از برد مودم جدا کردم و البته بهتره بعد از بیرون اوردن انتنها سیم و کانکتور لحیم بزنید
میشه لینک تاپیک برام بفرستید لطفا
جست و جو کردم ولی چیزی پیدا نکردم
سپاس
میشه لینک تاپیک برام بفرستید لطفا
جست و جو کردم ولی چیزی پیدا نکردم
سپاس
تنها تاپیک معرفی و بحث در مورد انتنهای LTE همین تاپیک تاپیک جامع آنتن های 3G و 4G ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگر منظورتون تغئیر انتن داخلی مودم است در این مورد پستی نیست که راهنمائیتون کند اما این انتن یاگی جزو بدترین های بازار است که خیلی بد و بیکیفیت ساخته شده مثل بقیه انتنهای چینی
این مودم هم حداقل به دو انتن مجزا (MIMO) نیاز داره نه یک انتن با دو سیم و کانکتور SMA چون درسته انتندو عدد کانکتور دارد اما بیس الومینیومی انتن یکیست
تنها تاپیک معرفی و بحث در مورد انتنهای LTE همین تاپیک تاپیک جامع آنتن های 3G و 4G ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگر منظورتون تغئیر انتن داخلی مودم است در این مورد پستی نیست که راهنمائیتون کند اما این انتن یاگی جزو بدترین های بازار است که خیلی بد و بیکیفیت ساخته شده مثل بقیه انتنهای چینی
این مودم هم حداقل به دو انتن مجزا (MIMO) نیاز داره نه یک انتن با دو سیم و کانکتور SMA چون درسته انتندو عدد کانکتور دارد اما بیس الومینیومی انتن یکیست
همانطور هم که یکی از کاربرها در پستهای قبلی بدرستی اشاره کرده اند هردو اوپراتور همراه اول و ایرانسل MIMO 2x2 هستند و هر دو اوپراتور از تجمیع دوباند B3+B7 پشتیبانی میکنند
mahdyshr
19-11-2018, 00:21
۱.آیا این مودم از تجمیع باند ۳ و باند ۷ پشتیبانی می کنه ؟
۲.کسی از دوستان می دونن که gain آنتن داخلی این مودم چند dbi هست ؟
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
آیا این مودم از تجمیع باند ۳ و باند ۷ پشتیبانی می کنه ؟
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
با توجه به تست کاربرها
جواب خیر هست
سلام. کماکان راه حلی برای مودم های مبین نت آپدیت شده پیدا نشده؟ دانگرد یا غیره؟
اگر اشتباه نکنم در انجمن 4PDA یک نفر گفته بود که با استفاده از روش آنلاک مودم B618 ممکنه بشه آنلاکش کرد. لینکشو خودتون میتونید در صفحه اون مودم پیدا کنید و تست کنید
اگر اشتباه نکنم در انجمن 4PDA یک نفر گفته بود که با استفاده از روش آنلاک مودم B618 ممکنه بشه آنلاکش کرد. لینکشو خودتون میتونید در صفحه اون مودم پیدا کنید و تست کنید
قطعا واسه این ورژن انلاک هست
یکی از وبسایت ها در ازای دریافت مبلغ هنگفت اقدام به انلاک میکنه
ولی منتها هنوز این روش عمومی نشده و باید منتظر موند
جناب بلوچی نظر شما چیه در مورد ورژن ۱۹۶؟
balouchi
19-11-2018, 18:55
دقیقا نمی دونم چون اطلاعات زیادی در زمینه بوت لودرو ویرایش کردنشون ندارم و افراد باتجربه انجمن دقیقتر می تونند در این زمینه پاسخ بدند.
کسانی که مودم مبین نت رو دارند و لاک شده، دقیقا می تونند بگند که مشکل به چه نحو هستش؟ یعنی یو اس بی لودر اصلا نصب نمیشه؟
دقیقا نمی دونم چون اطلاعات زیادی در زمینه بوت لودرو ویرایش کردنشون ندارم و افراد باتجربه انجمن دقیقتر می تونند در این زمینه پاسخ بدند.
کسانی که مودم مبین نت رو دارند و لاک شده، دقیقا می تونند بگند که مشکل به چه نحو هستش؟ یعنی یو اس بی لودر اصلا نصب نمیشه؟
حناب بلوچی اکر برای شما مقدور هست امکان داره این موضوع رو با کاربران حرفه ای در این خصوص در میان بذارید ؟
چون من بغیر از شما و اقای حسین۲۰۱۲ کسی دیگه رونمیشناسم
سپاس
سلام
آقا من هر کاری میکنم ویندوز ۷ مودم رو نمیشناسه درایور هارو ریستور بکاپ هم کردم بازم نشد راهنمایی کنید
Hamid1920
20-11-2018, 21:39
تو این نسخه از Secureboot استفاده شده من خیلی جستجو کردم برای راهی که بشه این قضیه رو حل کرد ولی چیزی پیدا نکردم تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه که یا emmc دستگاه رو با دامپش پروگرم کردن و دوباره فلش زدن یا اینکه یه emmc دیگه جای قبلی لحیم میکنن
سلام دوستان، یه موردی تو مودم TF-I60 پیدا کردم که احتمالا به درد خیلیا میخوره!!!
تو مودم سیمکارت معمولی انداختم، یه گوشی هم بهش وصل کردم(با سیم، از این گوشی رومیزیا) تونستم با سیمکارت تو مودم تماس برقرار کنم!!!
هم زنگ زدم و هم زنگ خورد.:n04::n04::n04::n04:
این لینک هم فکر کنم خیلی به درد دوستان بخوره :
ftp://serv.valdikss.org.ru/Downloads/Huawei_Firmware/
بسیار سایت خوبیه ولی نمیدونم برامن هرچی دانلود میکنم باز نمیشه یا برا همه اینطوری هست
در مورد ورژن ۱۹۶
من با یکی از بچه های خارجی که سایت هم داره صحبت کردم گفته 30 usd هزینه داره
با یک ایرانی که سایت فروش مودم هواوی کارکرده هم داره گفته میتونه و 150 هزینه داره !
در مورد ورژن ۱۹۶
من با یکی از بچه های خارجی که سایت هم داره صحبت کردم گفته 30 usd هزینه داره
با یک ایرانی که سایت فروش مودم هواوی کارکرده هم داره گفته میتونه و 150 هزینه داره !
میتونید اطلاعات بیشتری به دست بیارید روش کلی کار چگونه هست
دوستان داخل اینترنت جستجو کنن سایتهای معتبری ( خارجی ) وجود دارن که فقط با گرفتن imei مودم و پرداخت مبلغ کد انلاک رو در اختیار مصرف کننده قرار میدن ! این الان چطوری اتفاق می افته ؟ از طریق imei چطور کد رو محاسبه میکنن ؟ برا تمامی مدل ها هم اینو انجام میدن خصوصا مدل های جدید !
دوستان داخل اینترنت جستجو کنن سایتهای معتبری ( خارجی ) وجود دارن که فقط با گرفتن imei مودم و پرداخت مبلغ کد انلاک رو در اختیار مصرف کننده قرار میدن ! این الان چطوری اتفاق می افته ؟ از طریق imei چطور کد رو محاسبه میکنن ؟ برا تمامی مدل ها هم اینو انجام میدن خصوصا مدل های جدید !
یعنی با قرار دادن سیمکارت اوپراتور دیگر, باید کد انلاک وارد کنید یا اینکه فقط به شبکه متصل نمیشود؟
یعنی با قرار دادن سیمکارت اوپراتور دیگر, باید کد انلاک وارد کنید یا اینکه فقط به شبکه متصل نمیشود؟
باید کد انلاک رو وارد کنید مگر نه اصلا خبری از شبکه هم نیست . برا مودم های هواوی خصوصا ورژن های جدید 4 و 5 میگن اصلا از طریق imei نمیشه کد انلاک براشون گرفت ولی داخل اینترنت سایتهای خارجی زیادی وجود دارن که با همین imei کد انلاک رو بهتون میفروشن و کار هم میکنه . همین مدل هواوی رو راحت با کد انلاک میکنن .
اگر مطمئن هستین با IMEI انلاک میشود از هردو نسخه huawei calculator میتوانید استفاده کنید. احیانا این مودم با upgrade tool و لن دانگرید میشود ؟ پورتهای COM روی این مودم باز میشود؟
نصب میشه تا 100 هم پر میشه ولی ریست نمیشه که اماده برای نصب فریمور بشه
من تونستم مودم را با دو پورت در دیوایس منیجر روشن کنم ولی فریمور نصب نمیشه !
Hamid1920
02-12-2018, 10:11
وقتی شما یه کد آنلاک تو مودم میزنی مودم کد صحیح رو محاسبه میکنه و با ورودی شما مقایسه میکنه با دیباگ Vxwork میشه کد صحیح رو که مودم محاسبه کرده بدست اورد من چون خیلی به اندروید آشنایی ندارم سمت انجام دادنش نرفتم مراحل کار تو فوروم های روسی توضیح داده شده اگر بدردتون میخوره لینکش رو پیدا کنم براتون بزارم
البته باید بگم برای رام مبین نت این روش شاید جواب نده چون احتمالش هست که نرم افزاری هم لاک کرده باشن و چون شما نمیتونید از فریمور مبین نت به فریمور دیگه ای برید بعید هست با کد بتونید انلاک کنید و اگر هم انلاک کنید مبین نت با یه اپدیت دیگه میبنده
مودم مبین نت مثل آفته :D
babi_rich
02-12-2018, 19:42
کسی از پورت تلفن این مودم استفاده کرده تا حالا؟؟
چجوریه چیکار می کنه .. کسی جواب گرفته؟
البته باید بگم برای رام مبین نت این روش شاید جواب نده چون احتمالش هست که نرم افزاری هم لاک کرده باشن و چون شما نمیتونید از فریمور مبین نت به فریمور دیگه ای برید بعید هست با کد بتونید انلاک کنید و اگر هم انلاک کنید مبین نت با یه اپدیت دیگه میبنده
مودم مبین نت مثل آفته :D
تعجبم مبین نت هم بسته هاش گرونه و هم مودم لاک میکنه !! :n24:
اگر حداقل مودم لاک نمیکرد یک پولی بدست میاورد. با این وضعیت نمیدونم چطور مشتری داری ؟! :n08:
Hamid1920
02-12-2018, 23:48
تعجبم مبین نت هم بسته هاش گرونه و هم مودم لاک میکنه !! :n24:
اگر حداقل مودم لاک نمیکرد یک پولی بدست میاورد. با این وضعیت نمیدونم چطور مشتری داری ؟! :n08:
یه چند وقت دیگه سر عقل میان:n01:
راستی یه مودم CA60 داشتید نونستید درست کنید؟
یه چند وقت دیگه سر عقل میان:n01:
راستی یه مودم CA60 داشتید نونستید درست کنید؟
نه متاسفانه
درگیر تعمیر موبایل هستم
اینا هم وقت میخواد
Hamid1920
02-12-2018, 23:57
نه متاسفانه
درگیر تعمیر موبایل هستم
اینا هم وقت میخواد
مودمه آنلاک بود؟
مودمه آنلاک بود؟
نمیدونم. چطور مگه ؟
Hamid1920
03-12-2018, 07:53
نمیدونم. چطور مگه ؟
متن پایین رو تو پست مودمتون گذاشته بودید برام سوال شد
چون مودم انلاک شده بود و قبل خاموشی روی لوگو بود به احتمال زیاد حرف شما درست است
mirsina1979
03-12-2018, 12:33
دوستان عزیز یه سوالی داشتم
طرح 360 دارم میخواستم مودمو انلاک کنم انگار نمیشه به نظرتون اینو بفروشم ایرانسل بگیرم انلاک کنم بهتره یا یکم بیشتر هزینه کنم تی پی لینک archer mr6400 بگیرم
با 150 تومنم مودم خودم انلاک میکنن ورژن 196
به نظرتون چی کار کنم؟
MH.Mousavi
03-12-2018, 17:13
فرقی نداره مبیننت آنلاک یا ایرانسل آنلاک به نظرم mr6400 ارزش هزینه کردن نداره
دوستان عزیز یه سوالی داشتم
طرح 360 دارم میخواستم مودمو انلاک کنم انگار نمیشه به نظرتون اینو بفروشم ایرانسل بگیرم انلاک کنم بهتره یا یکم بیشتر هزینه کنم تی پی لینک archer mr6400 بگیرم
با 150 تومنم مودم خودم انلاک میکنن ورژن 196
به نظرتون چی کار کنم؟
اگر از سرعت مبین راضی هستین بنظرم دستش نزن
ولی اگر سرعت fd lte چه ایرانسل وچه همراه اول خوبه مبین بفروش فکرکنم ۲۰۰ تا ۳۰۰ بخرن تو بازار و تی پی لینک بگیر حتما v2 باشه
ولی خب باید زیاد هزینه کنی
اگه بتونی مبین ۳۰۰ بفروشی و ایرانسل بخری ۳۵۹ تومن وانلاک کنی بصرفه تر هست تا ۱۵۰ بدی مبین انلاک کنن
ولی اگر سرعت fd lte چه ایرانسل وچه همراه اول خوبه مبین بفروش فکرکنم ۲۰۰ تا ۳۰۰ بخرن تو بازار و تی پی لینک بگیر حتما v2 باشه
اگه بتونی مبین ۳۰۰ بفروشی و ایرانسل بخری ۳۵۹ تومن وانلاک کنی بصرفه تر هست تا ۱۵۰ بدی مبین انلاک کنن
ایرانسل بخری ۳۵۹ تومن وانلاک کنی بصرفه تر هست
الان کجا این قیمت میدن ؟ میتونید راهنمایی کنید ؟
MH.Mousavi
04-12-2018, 08:36
fdd تی پی لینک چه مزیتی نسبت به b612 داره که بخواد کلی هزینه اضافه بده؟
fdd تی پی لینک چه مزیتی نسبت به b612 داره که بخواد کلی هزینه اضافه بده؟
موافقم همین مودم : b612 بهترین گزینه برا : fdd و tdd هست و امکانات و قیمت معقولی داره .
ایرانسل بخری ۳۵۹ تومن وانلاک کنی بصرفه تر هست
الان کجا این قیمت میدن ؟ میتونید راهنمایی کنید ؟
توی سایت دیوار بگردید هست
الان یکی اکهی زده توی شیراز نمایندگی ایرانسل هست مودم بدون بسته میده ۳۳۹ هزارتومن
توی سایت دیوار بگردید هست
الان یکی اکهی زده توی شیراز نمایندگی ایرانسل هست مودم بدون بسته میده ۳۳۹ هزارتومن
تشکر . چند مورد پیدا کردم . تماس هم گرفتم . اگه نو اکبند و همراه سیم کارت بخوام که اجباری هم هست ( البته نمایندگی ایرانسل) و باید هم فعال کنم هر دو سیم کارت رو . گفتن یک بسته حداقل یک ماهه 16 هزار تومنی باید فعال کنم . که با پول خود مودم کلا میشه 374900 ت . البته 5 گیگ هم اینترنت هدیه رایگان میدن . از این ارزون تر به صورت نو اکبند و همراه هر دو سیم کارت پیدا نکردم . بیرون نمایندگی ها هم قیمت خیلی بالا هست تازه بدون سیم کارت .
اگر از نمایندگی یا کلا هر فروشنده ای خواستین بخرین به این نکته توجه کنید که بسته اولیه به هیچ عنوان اجباری نیست فقط وقتی از سایت میخرین اجباری هست
newhamedpc
04-12-2018, 11:43
مودم مبین نت آنلاک شده من حواسم نبود بعد از رست تیک اتوآپدیت رو برنداشتم ، به ورژن جدید آپدیت شد ،
میشه ورژن 196 رو آنلاک کرد ؟
مودم مبین نت آنلاک شده من حواسم نبود بعد از رست تیک اتوآپدیت رو برنداشتم ، به ورژن جدید آپدیت شد ،
میشه ورژن 196 رو آنلاک کرد ؟
روش عمومی هنوز ارایه نشده فقط یکجا با هرینه ۱۵۰ هزار انلاک میکنن
mirsina1979
04-12-2018, 12:31
والا میترسم مودم بفرستم خراب کنن
Archer 6400 چه فرقی با mr200 داره؟
خونمون بزرکه یکم وای فای خوب پوشش نمیده
faramobile
05-12-2018, 00:19
روش عمومی هنوز ارایه نشده فقط یکجا با هرینه ۱۵۰ هزار انلاک میکنن
میشه بگید کجا آنلاک میکنن ؟
والا میترسم مودم بفرستم خراب کنن
Archer 6400 چه فرقی با mr200 داره؟
خونمون بزرکه یکم وای فای خوب پوشش نمیده
تفاوت در قدرت وای فای و پشتیبانی که از کانال ۵ گیگاهرتز در سیستم وایرلس هست
حتما توجه داشته باشید که حتما v2 به بالا باشه
چون شرکت برای v2 به بالا پشتیبانی بهتر و بروزتری ارایه میکنه
با چه مودمی توی وای فای مشکل داشتین؟
اکه مودم مبین بوده خوب عادی هست چون پوشش وایفای مبین نت بی۶۱۲ کلا ضعیفه
ایننکته رو همبگم فرکانس ۵گیگاهرتز برد ضعیفتری نسبت به ۲.۵ گیگاهرتز داره ولی سرعت بهتری ارایه میده
برعکس ۲.۵ گیگاهرتز
دوستانی که سیم رایتل روی مودم گذاشتن مراقب لاک شد ن باشید برای من با سیم لاک شد
تا این مرحله برای انلاک ورژن 196 مبین نت اومدم ولی کار میخواد هنوز
عکس زیر :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DB%B1%DB%B4%DB%B2%DB%B6%DB%B0%DB%B8.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DB%B1%DB%B4%DB%B2%DB%B6%DB%B0%DB%B8.jpg)
حالا باید فایل لودر را ویرایش کرد و یک ادرس ها را skip داد یا غیره ....
یا یک طریق دیگر دسنرسی از مودم گرفت
یا راه های دیگر ...
برای دسترسی به پورتها کافیه بعد از اتصال کابل usb هر سه دکمه ریست-پاور-وای فای- نگه دارین تا پورتها در دیوایس منیجر ازاد بشوند برای انلاک هم با putty به پورت سریال متصل بشوید و با ترمینال از دستورات AT command برای انلاک استفاده کنید این دستورات انلاک هم در گوگل جستجو کنید اموزش زیاد است
حالا باید فایل لودر را ویرایش کرد و یک ادرس ها را skip داد یا غیره ....
یا یک طریق دیگر دسنرسی از مودم گرفت
یا راه های دیگر ...
اگه بتونی انلاک کنی یه ملت دعات میکنن [emoji16]
ورژن مودمتون چند بود و چه گزينه هايي رو بسته بوديد؟
از چه ورژني استفاده ميكرديد؟ و چه گزينه هايي رو مودمتون باز بودند؟
mohammadgh6
07-12-2018, 17:23
خذف شود. .....
mohammadgh6
07-12-2018, 17:27
دوستان برای من این پیغام اومده احتمال داره بدون aplay کردن لاک بشه؟
MH.Mousavi
07-12-2018, 17:38
چه نسخه ای نصبه رو مودمتون ؟
mohammadgh6
07-12-2018, 17:49
چه نسخه ای نصبه رو مودمتون ؟
11.195.03.00.00
البته تیکهای آپدیت ها شو برداشتم.از ترسم خاموشش کردم
MH.Mousavi
07-12-2018, 17:52
نسخه سوم حسین یا نسخه Tr069 بلوچی رو نصب نکردید؟
mohammadgh6
07-12-2018, 19:08
نسخه سوم حسین یا نسخه Tr069 بلوچی رو نصب نکردید؟
نه متاسفانه.اول اینکه وقت و حوصله ندارم دوم اینکه میترسم اونم لاک بشه
mohammadgh6
07-12-2018, 23:35
دوستان کسی از فریمور جناب آقای بلوچی استفاده کرده؟
مشکلی پیش نیومده؟
zorro0641
08-12-2018, 00:04
مشکلی پیش نیومده؟
اره من از ویرایش سوم استفاده کردم و مشکل خاصی وجود نداشت
فقط گاهی ایکون 4G+ ظاهر میشه که واقعی نیست
همین
مشکلی پیش نیومده؟
بله من استفاده کردم هیییچ مشکلی پیش نیومده و خیالم راحته البته تمام تیکهای قسمت آپدیت و tr-069 رو هم باید غیر فعال کنید. در ضمن میتونه موقع برگرداندن به تنظیمات پیش فرض هم شر بشه. پس قبل از ریستور دیفالت خاموش و سیم کارتو خارج کنید . بعد که تیکای همشو برداشتید سیمکارتو قرار بدید.
دوستان برای من این پیغام اومده احتمال داره بدون aplay کردن لاک بشه؟
دوست عزیز. خدا بهت رحم کرده. تیکارو برنداشته بودی ازت نمیپرسید. این آپدیتو چک کرده از طریق همون tr-069. اول خاموش کن. حتما هر سیم کارتی گذاشتی درش بیار. فریمور آقای بلوچی ( همون که آخرش 131 داره ) یا ویرایش سوم آقای حسین رو نصب کن از طریق لحیم کاری و فلش. بعدم توضیحات بالارو رعایت کن تا برات مشکل پیش نیاد
hotman1234
08-12-2018, 15:46
ایرانسل ایمیل زده که مودم رو شب روشن نگهدارید تا به فریمور جدید آپدیت بشه. کسی تست کرده این فریمور جدید رو؟
farhadhttp
09-12-2018, 03:50
من نصب کردم
مودمم همیشه 3 چراغ بود ولی الان 5 چراغش روشنه
اما پینگ و سرعت دانلود هیچ تغییری نکرد (البته قبلا بد هم نبود پینگ اروپا همیشه رو 120 بدون تایم اوت یا نوسان . سرعت دانلود هم 2 مگابایت بر ثانیه است)
من نصب کردم
مودمم همیشه 3 چراغ بود ولی الان 5 چراغش روشنه
اما پینگ و سرعت دانلود هیچ تغییری نکرد (البته قبلا بد هم نبود پینگ اروپا همیشه رو 120 بدون تایم اوت یا نوسان . سرعت دانلود هم 2 مگابایت بر ثانیه است)
فریمور چه تغییری کرده از لحاظ شماره؟
مشخصات سیگنال دریافتی چطور؟
club2energy
09-12-2018, 12:43
سلام
دیشپ TFI60 من آپدیت شد
بعد از آپدیت چراغ های آنتن من از 5 تا بین 2-3 شد
تغییر بزرگ آپدیت اضافه شدن CA Settings به بخش نتورک هست
در این جا شما میتونید حالت CA و MIMO 4*4 برای مودم خودتون انتخاب کنید
این دو حالت چه فرقی با هم داره؟
سلام
دیشپ TFI60 من آپدیت شد
تغییر بزرگ آپدیت اضافه شدن CA Settings به بخش نتورک هست
در این جا شما میتونید حالت CA و MIMO 4*4 برای مودم خودتون انتخاب کنید
این دو حالت چه فرقی با هم داره؟
این قابلیت روی وزژن ۱۹۶ مبین نت موجود هست ولی خوب کاربردی نداره روی td
شما روی fd امتحان کنیدببینید پلاس میشه؟
شماره ورژن چند شده؟
club2energy
09-12-2018, 14:07
این قابلیت روی وزژن ۱۹۶ مبین نت موجود هست ولی خوب کاربردی نداره روی td
شما روی fd امتحان کنیدببینید پلاس میشه؟
شماره ورژن چند شده؟
این هم 196 هستش
روی این مودم هیچ نشانه ی بصری از پلاس شدن نیست
من قبلا انقد شبکه رو عوض میکردم از سرعت دانلودم میفهمیدم رفته روی پلاس
روی پلاس یه خط آنتنم کمتر میشد
الان هم بسته ندارم که بتونم تستش کنم
این هم 196 هستش
روی این مودم هیچ نشانه ی بصری از پلاس شدن نیست
من قبلا انقد شبکه رو عوض میکردم از سرعت دانلودم میفهمیدم رفته روی پلاس
روی پلاس یه خط آنتنم کمتر میشد
الان هم بسته ندارم که بتونم تستش کنم
وقتی احساس میکردید پلاس شده توی پنل چیزی نشون نمیداد؟
Saeedking369
09-12-2018, 16:11
روی حالت td-lte بهتر که نشده بدترم شده بعد از اپدیت سیگنال ددیافتی همونه ولی نوسان خیلی زیاد شده تو گیم آنلاین خیلی لگ میشه.مردشورشونو بزنن که نمیشه اپدیتاشو لغو کرد
arash.74
09-12-2018, 16:18
مودم شما آنلاک بوده یا لاک؟ و سیمکارت ایرانسل روش بوده؟ اگه ایرانسل هم شروع کرده که من برم فرمویر عوض کنم تا لاک نشده
سلام
دیشپ TFI60 من آپدیت شد
مودم مبین نت من هم دیشب ساعت 3 به صورت خودکار اپدیت شد ، به 196 ، یکی دیگه از دوستان هم گفت دیشب اپدیت شده اتوماتیک ، خاطرم هست که تیک اپدیت رو هم برداشته بودم و تو 10 ماهه گذشته هیچ وقت اپدیت نشده بود .
مودم انلاک و ورژن 192 بود ، سیم ایرانسل هم روش بود
Saeedking369
09-12-2018, 16:59
مودم شما آنلاک بوده یا لاک؟ و سیمکارت ایرانسل روش بوده؟ اگه ایرانسل هم شروع کرده که من برم فرمویر عوض کنم تا لاک نشده
بله مودم لاک ایرانسله آنلاکش نکردم سیمکارت td-lte هم روش بود دیشب داشتم بازی میکردم یهو قفل شد مودم دکمه پاورشم کار نمیکرد سیمشو کشیدم دوباره زدم تا روشن شد .همه جا آپدیت میدن کارایی بهتر میشه مال ماها بدتر میشه
وقت بخیر مودم ایرانسل من آپدیت شده آنتن td ا ز 1 تا 2 خط به 4 خط رسیده
فقط روی این مودم در بحث fd چطوری میشه فهمید به 4.5 وصل شده یا نه؟
سرعت دانلود نسل4 ایرانسل با آپدیت جدید این مودم برای من رسیده به 44مگ از سرور خارجی
دستی هم تنظیم کردم گذاشتم روی MIMO 4*4
sepehr_sn
09-12-2018, 21:14
سرعت دانلود نسل4 ایرانسل با آپدیت جدید این مودم برای من رسیده به 44مگ از سرور خارجی
دستی هم تنظیم کردم گذاشتم روی MIMO 4*4
سلام
وقت بخیر
بزرگوار الان که آپدیت شده چه ورژنی رو گرفتید ؟؟ ورژن قبلیتون 192 بودش ؟؟
سلام
وقت بخیر
بزرگوار الان که آپدیت شده چه ورژنی رو گرفتید ؟؟ ورژن قبلیتون 192 بودش ؟؟
سلام
الان آپدیت شده 196 شده نسخه اش
نسخه قبلی رو یادم نیست ولی نسخه اولیه روی خود مودم ایراسل بود.
با این آپدیت اخیر ایرانسل این مودم از 4.5 هم پشتیبانی میکنه چون من مودم دیگه هم خونه دارم بخاطر اینم اینو آنلاک نکردم دیگه مهم نبود
با همون سیم کارت ایرانسل روی مودم M7350 تست سرعت گرفتم نسل 4 سرعت : 17تا 18مگ
سیم کارت ایرانسل با مودم tf-i60 سرعت دانلود: 44تا47مگ
جفت تست ها در یک مکان و با یک سیم کارت گرفته شده.
این مودم بطور رسمی از 4.5 پشتیبانیشو شروع کرده با آپدیت جدید.
نکات: نسل4 مودم M7350 که 100% نسل 4 به تنهایی هست چون این مودم از cat4 پشتیبانی میکنه نه بیشتر
اما چون tf-i60 از cat6 پشتیبانی میکنه و تجمیع فرکانسی سرعت معمولی نسل4 نیست و +4G هست اون سرعت
توجه کنید روی آنتن مودم و داخل منو علامت+ نشون داده نمیشه و فقط همون4G مینویسه اما سرعت تفاوت فاحش داره با سرعت معمولی نسل4.
با این آپدیت اخیر ایرانسل این مودم از 4.5 هم پشتیبانی میکنه چون من مودم دیگه هم خونه دارم بخاطر اینم اینو آنلاک نکردم دیگه مهم نبود
با همون سیم کارت ایرانسل روی مودم M7350 تست سرعت گرفتم نسل 4 سرعت : 17تا 18مگ
سیم کارت ایرانسل با مودم tf-i60 سرعت دانلود: 44تا47مگ
جفت تست ها در یک مکان و با یک سیم کارت گرفته شده.
این مودم بطور رسمی از 4.5 پشتیبانیشو شروع کرده با آپدیت جدید.
نکات: نسل4 مودم M7350 که 100% نسل 4 به تنهایی هست چون این مودم از cat4 پشتیبانی میکنه نه بیشتر
اما چون tf-i60 از cat6 پشتیبانی میکنه و تجمیع فرکانسی سرعت معمولی نسل4 نیست و +4G هست اون سرعت
توجه کنید روی آنتن مودم و داخل منو علامت+ نشون داده نمیشه و فقط همون4G مینویسه اما سرعت تفاوت فاحش داره با سرعت معمولی نسل4.
لطفا این موضوع رودر مکان های بیشتری بررسی کنید
منطورم پشتیبانی از کت۶ هست
اگه این امکان فعال شده باشه ارزش مودم خیلی بیشتر میشه
از بقیه دوستانم هممیخام روی این موضوع تست وبررسی دقیق تری داشته باشن
قطعا با این آپدیت چیزی که من یقین پیدا کردم اینه که این مودم قابلیت اتصال به 4.5 هم بهش اضافه شده و حتی آنتن دهی مودم هم قوی تر هست نسبت به حالت عادی نسل 4
قطعا بقیه دوستانی هم که این مودم دارند باید به این فریمور رسمی ایرانسل آپدیت کنن و نتیجه تست سرعتهاشو قبل و بعد آپدیت بگن حتما.
منم خودم وقت کنم در روزهای آینده تست سرعتهای این مودم با فریمور 196 و تست سرعت مودم m7350 میذارم بیش از 2 برابر اختلاف سرعت پیدا کردن با هم که نشون میده از یه تکنولوژی و شبکه استفاده نمیکنن.
در روزهای آینده تصاویر منوهای تغییر یافته پینگ تست سرعت و.... قرار میدم.
بقیه دوستان هم تجربه خودشونو بگن لطفا بعد از آپدیت بخصوص روی شبکه fdd ایرانسل.
لطفا این موضوع رودر مکان های بیشتری بررسی کنید
منطورم پشتیبانی از کت۶ هست
اگه این امکان فعال شده باشه ارزش مودم خیلی بیشتر میشه
از بقیه دوستانم هممیخام روی این موضوع تست وبررسی دقیق تری داشته باشن
فرستاده شده از E6633ِ من با Tapatalk
amirniack
10-12-2018, 01:34
قطعا با این آپدیت چیزی که من یقین پیدا کردم اینه که این مودم قابلیت اتصال به 4.5 هم بهش اضافه شده و حتی آنتن دهی مودم هم قوی تر هست نسبت به حالت عادی نسل 4
قطعا بقیه دوستانی هم که این مودم دارند باید به این فریمور رسمی ایرانسل آپدیت کنن و نتیجه تست سرعتهاشو قبل و بعد آپدیت بگن حتما.
منم خودم وقت کنم در روزهای آینده تست سرعتهای این مودم با فریمور 196 و تست سرعت مودم m7350 میذارم بیش از 2 برابر اختلاف سرعت پیدا کردن با هم که نشون میده از یه تکنولوژی و شبکه استفاده نمیکنن.
در روزهای آینده تصاویر منوهای تغییر یافته پینگ تست سرعت و.... قرار میدم.
بقیه دوستان هم تجربه خودشونو بگن لطفا بعد از آپدیت بخصوص روی شبکه fdd ایرانسل.
فرستاده شده از E6633ِ من با Tapatalk
دوست عزیز این مودم چیزی به اسم تجمیع فرکانس نداره و همش مانور تبلیغاتیه
CAT6 این مودم هم از طریق مایمو 4x4 هست که باید دکل های ایرانسل به این تکنولوژی مجهز بشن که هنوز نشده و همون 2x2 هست احتمالا افزایش سرعت شما هم به خاطر بهینه شدن همین قضیه تو این فریمور هست و الا 4.5 تا مایمو 4x4 اجرا نشه تو این مودم وجود نداره
Hamid1920
10-12-2018, 08:48
این مودم تجمیع نداره ایرانسل توی این قضایا با پهنای باندها بازی میکنه و به شماره ها یا Imei های خاص میتونه سرعت های متفاوت یده همونطور که تو حجم نامحدود این محدویت های سرعت رو اعمال کرده برای آنتن دهی هم میتونید قدرت سیگنال یا همون RSSI مودمتون رو چک کنید ببنید افزایش داشته یا نه
ایرانسل این مودم رو فروش ویزه کرده و قصد افزایش فروشش رو داره برای همین نیاز داره این کارای تبلیغی رو بکنه
khosro42
10-12-2018, 09:59
سلام
ببخشید برای من آپ دیت نشده
کار خاصی باید انچام بدم ؟سیم کارت فرق میکنه FDD باشه یا TD؟
لطقا راهنمایی کنید از کجا میشه متوجه شد بر روز رسانی شده؟
سلام
ببخشید برای من آپ دیت نشده
کار خاصی باید انچام بدم ؟سیم کارت فرق میکنه FDD باشه یا TD؟
لطقا راهنمایی کنید از کجا میشه متوجه شد بر روز رسانی شده؟
سلام
برای من هم همینطوره. هنوز آپدیت نشده و همون ورژن 192 هست. سیمکارتم هم TD هست.
برای دیدن نسخه ی نرم افزار مودم هم باید از طریق آدرس 192.168.1.1 وارد تنظیماتش بشید و از تب آپدیت ، شماره ی ورژن مشاهده کنید.
mostafadc
10-12-2018, 13:41
این مودم تجمیع نداره ایرانسل توی این قضایا با پهنای باندها بازی میکنه و به شماره ها یا Imei های خاص میتونه سرعت های متفاوت یده همونطور که تو حجم نامحدود این محدویت های سرعت رو اعمال کرده برای آنتن دهی هم میتونید قدرت سیگنال یا همون RSSI مودمتون رو چک کنید ببنید افزایش داشته یا نه
ایرانسل این مودم رو فروش ویزه کرده و قصد افزایش فروشش رو داره برای همین نیاز داره این کارای تبلیغی رو بکنه
تو كدوم سايت فروش ويژه برا اين مودم گذاشته؟
Hamid1920
10-12-2018, 15:43
تو كدوم سايت فروش ويژه برا اين مودم گذاشته؟
سایت خود ایرانسل
mostafadc
10-12-2018, 17:33
سایت خود ایرانسل
اين كه فروش ويژه نيست. خيلي وقته به همين قيمت ميفروشن
فروش ويژه چند ماه پيش داشتن كه 72 هزار تومن ارزون تر ميدادن
يا مثلاً پارسال كه 150 هزار ارزون تر ميدادن
قيمت الان بدون هيچ تخفيف يا مزيت خاصي هست.
Hamid1920
10-12-2018, 20:39
اين كه فروش ويژه نيست. خيلي وقته به همين قيمت ميفروشن
فروش ويژه چند ماه پيش داشتن كه 72 هزار تومن ارزون تر ميدادن
يا مثلاً پارسال كه 150 هزار ارزون تر ميدادن
قيمت الان بدون هيچ تخفيف يا مزيت خاصي هست.
من خدمتتون عرض کردم حرکت کاملا تبلیغاتی هست دیگه. و نگفتم ارزون کرده فقط برای فروش بیشتر تایتل فروش ویژه رو به سایت اضافه کرده و امکان نمایشی CA رو پنل اضافه کرده که هیچ کاربردی نداره اگه پست های بقیه دوستان رو ببینید مودم رو تو حالت MIMO قرار دادن و 2 برابر سرعت گرفتن و نه CA
مهدی بیاتی
10-12-2018, 20:53
سلام خدمت همگی
کسی از دوستان میتونه راجع به نحوه درست باز کردن قاب دستگاه واسه آنلاک توضیح بده که دستگاه آسیب نبینه؟پیشاپیش تشکر
roohe_sargardan
12-12-2018, 03:46
با سلام بنده یک مودم مبین نت با ورژن نرم افزار 11.196.01.02.1472 دارم.
آیا انلاک می شود ؟ اگر میشود لطفا فایل های مورد نیاز به همراه آموزش را برایم ارسال کنید با تشکر
hassanhbk
12-12-2018, 04:11
ورژن فریمور من الان 192 هس،جناب بلوچی اگه الان آپدیت کنم ب آخرین ورژن لاک میشه دستگاه؟از کجا میتونم اخرین ورژن رو دانلود کنم؟اصلا ب ریسکش می ارزه انجام اینکار؟ایرانسل هست مودمم و همراه اول استفاده میکنم
sepehr_sn
12-12-2018, 10:22
با سلام بنده یک مودم مبین نت با ورژن نرم افزار 11.196.01.02.1472 دارم.
آیا انلاک می شود ؟ اگر میشود لطفا فایل های مورد نیاز به همراه آموزش را برایم ارسال کنید با تشکر
سلام
خیر دوست عزیز
فعلا ورژن 196 آنلاک نمیشه
sepehr_sn
12-12-2018, 10:37
ورژن فریمور من الان 192 هس،جناب بلوچی اگه الان آپدیت کنم ب آخرین ورژن لاک میشه دستگاه؟از کجا میتونم اخرین ورژن رو دانلود کنم؟اصلا ب ریسکش می ارزه انجام اینکار؟ایرانسل هست مودمم و همراه اول استفاده میکنم
با سلام
به ورژن 195 و یا 197 آپدیت بکنید
اختلاف عملکرد دستگاه با ورژن 192 ( مخصوصا در آنتن دهی و سرعت دانلود ) مشهود خواهد بود
khosro42
12-12-2018, 11:54
با سلام
اختلاف عملکرد دستگاه با ورژن 192 ( مخصوصا در آنتن دهی و سرعت دانلود ) مشهود خواهد بود
سلام
چط.ور میشه اینکارو کرد؟ ار کجا و به چه صورت؟ حتی 196 رو؟
ممنون
behzad20120
12-12-2018, 13:12
سلام
کسی آخرین آپدیت مودم مبینت رو داره من نیاز بهش دارم ورژن 196
RezaMehranfard
12-12-2018, 15:02
سلام این دوستمون داره میتونی بهش پیام بدی ha.bchir6@gmail.com
سلام
کسی آخرین آپدیت مودم مبینت رو داره من نیاز بهش دارم ورژن 196
با سلام
ورژن ۱۹۷ برای نسخه گلوبال هست؟
نسخه اپراتوری اخرینش ۱۹۶ هست ؟
چه تغیرلتی نسبت به ۱۹۶ داره؟
برای دسترسی به پورتها کافیه بعد از اتصال کابل usb هر سه دکمه ریست-پاور-وای فای- نگه دارین تا پورتها در دیوایس منیجر ازاد بشوند برای انلاک هم با putty به پورت سریال متصل بشوید و با ترمینال از دستورات AT command برای انلاک استفاده کنید این دستورات انلاک هم در گوگل جستجو کنید اموزش زیاد است
دکمهی وایفای کدومه؟
سلام
مودم i60 من امروز آپدیت شد ، اولین چیزی که توجهم رو جلب کرد چراغ های نمایش سیگنال مودم بوده. تو منطقه ی ما همیشه دو سه خط آنتن داشتیم ولی الان شده چهار پنج خط. ولی از داخل مودم که به کیفیت سیگنال نگاه کردم تغییر خاصی ندیدم ؛ قدرت سیگنال همیشه حدود 95- بوده که الانم تقریباً همونه.
البته دوستان صفحات قبل اشاره کردن که اضافه شده قسمت CA بیشتر تبلیغاتی هست ؛ در مورد این قسمت یک سوال دارم. من تنظیمات رو از ca به mimo 4*4 تغییر دادم ، بعد از اینکه مودم ریست شد و بالا اومد mimo rank که قبلا همیشه روی 1 بود ، شده 99 ؛ مفهوم این عدد هم مثل همون عدد یک هست؟ یعنی این قابلیت فعال نیست ، درست میگم؟
khosro42
12-12-2018, 18:29
سلام
مودم i60 من امروز آپدیت شد ، اولین چیزی که توجهم رو جلب کرد چراغ های نمایش سیگنال مودم بوده. تو منطقه ی ما همیشه دو سه خط آنتن داشتیم ولی الان شده چهار پنج خط. ولی از داخل مودم که به کیفیت سیگنال نگاه کردم تغییر خاصی ندیدم ؛ قدرت سیگنال همیشه حدود 95- بوده که الانم تقریباً همونه.
البته دوستان صفحات قبل اشاره کردن که اضافه شده قسمت CA بیشتر تبلیغاتی هست ؛ در مورد این قسمت یک سوال دارم. من تنظیمات رو از ca به mimo 4*4 تغییر دادم ، بعد از اینکه مودم ریست شد و بالا اومد mimo rank که قبلا همیشه روی 1 بود ، شده 99 ؛ مفهوم این عدد هم مثل همون عدد یک هست؟ یعنی این قابلیت فعال نیست ، درست میگم؟
ببخشيد دوست عزيز
يه سوال
در بخش system settings بايد براي آپ ديت اون تيكهاي جلوي گزينه باشه يا برش داريم؟
ممنون
Saeedking369
12-12-2018, 19:51
ببخشيد دوست عزيز
يه سوال
در بخش system settings بايد براي آپ ديت اون تيكهاي جلوي گزينه باشه يا برش داريم؟
ممنون
دوست عزیز ببدون آپدیت هم چیزی رو از دست ندادی چون با آپدیت فقط به صورت ظاهری یکی دوتا سیگنال آنتن دهی بهتر شده و یکی دوتا قابلیت اضافه شده که اصلا هم کاربرد نداره وگرنه منکه همیشه با برنامه hmanager تمام جزییات سیگنال و انتن دهی و قدرت سیگنال و چک میکنم هیچ تفاوتی توش ندیدم همون بوده که هست
khosro42
12-12-2018, 20:58
دوست عزیز ببدون آپدیت هم چیزی رو از دست ندادی چون با آپدیت فقط به صورت ظاهری یکی دوتا سیگنال آنتن دهی بهتر شده و یکی دوتا قابلیت اضافه شده که اصلا هم کاربرد نداره وگرنه منکه همیشه با برنامه hmanager تمام جزییات سیگنال و انتن دهی و قدرت سیگنال و چک میکنم هیچ تفاوتی توش ندیدم همون بوده که هست
ممنون
اما در توضيحات شما جوابي براي سوال من نبود!!!!
كسي نيست راهنمايي كنه لطفاً
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.