PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نقد و بررسی مودم جدید TF-i60 (4.5G) ایرانسل

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

renfield
25-02-2018, 00:15
پس این دوستمون که اینجا چیز دیگه ای میگن :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستتون احتمالا دارن راهنمایی غلط می‌کنند چون اگه همچین چیزی بود چرا باید ایرانسل دو تا سیمکارت فیوژن شده با مودم میفرستاد؟

ak313
25-02-2018, 00:34
با سیم های تی دی که روش 100 گیگ اینترنت هست نمیشه به اف دی دی وصل شد
اما احتمالا با بسته های دیگه میشه

farhadhttp
25-02-2018, 04:32
با هیچ نوع بسته ای و تحت هیچ شرایطی نمیشه با سیمکرت TDD به FDD وصل شد.
البته عملا باید بشه مشکلی نیست ولی ایرانسل اجازه همچین کاری رو نمیده.

mghb
25-02-2018, 08:56
شما webuiرا هم updateکردین؟

mghb
25-02-2018, 09:05
dc unlocker این مدلو ساپورت نمی کنه.
شماwebuiرا هم آپدیت کردین؟
من این مودمو ندارم ولی فکر میکنم باید شما باپورت usbبه مودم وصل شید.آیپی مودم را بزنید صفحه وب مودم بیاد .وکامپیوتر بتونه پورت کام مودم را شناسایی کنه .حالا یکی دوبار اگر dc unlocker را بادسترسی administrator اجرا کنین مودمومیشناسه.بعد imeiمودمو عوض کنین.

V&V
25-02-2018, 14:14
شماwebuiرا هم آپدیت کردین؟
من این مودمو ندارم ولی فکر میکنم باید شما باپورت usbبه مودم وصل شید.آیپی مودم را بزنید صفحه وب مودم بیاد .وکامپیوتر بتونه پورت کام مودم را شناسایی کنه .حالا یکی دوبار اگر dc unlocker را بادسترسی administrator اجرا کنین مودمومیشناسه.بعد imeiمودمو عوض کنین.
دوست عزیز این دستگاه ساز و کارش با مودم usb فرق میکنه.
من به dc unlocker میل زدم گفتن ساپورت نمی کنن دستگاه رو.

Masoud 206-16v
25-02-2018, 18:58
دوستان سلام
آیا کسی هست بلد باشه که چجوری tf-i60 رو آنلاک کنه؟؟
یه گروه بزنیم یه پولی جمع کنیم بهش بدیم آموزشش رو بزاره حالا قیمتش رو دوستان نظر بدن و خود اون شخص... اگر کسی بود.

سایتهایی وجود دارند که با پرداخت هزینه ، آموزش رو ارسال میکنند و بنده پایه هستم و سهم خودم روپرداخت میکنم و اگر دیگیران مایلند اینکار رو انجام بدیم.

mghb
25-02-2018, 19:58
دوست عزیز این دستگاه ساز و کارش با مودم usb فرق میکنه.
من به dc unlocker میل زدم گفتن ساپورت نمی کنن دستگاه رو.
شماتقریبا۹۰درصد راهورفتی حالا میگی dc unlockerمیلزدم میگه ساپورت نمیکنه.مطمین باش dc unlocker ساپورت میکنه.راهواشتباه نرو من بالای ۱۰مودموانلاک کردم که چندتاش تولیستش نیست نمونش e5785.فقط بایست pcپورت comرابشناسه.dc unlocker هم میشناسه.

V&V
25-02-2018, 20:29
شماتقریبا۹۰درصد راهورفتی حالا میگی dc unlockerمیلزدم میگه ساپورت نمیکنه.مطمین باش dc unlocker ساپورت میکنه.راهواشتباه نرو من بالای ۱۰مودموانلاک کردم که چندتاش تولیستش نیست نمونش e5785.فقط بایست pcپورت comرابشناسه.dc unlocker هم میشناسه.
مشکل همینجاست دیگه پورت رو کامپیوتر میشناسه ولی برنامه modem not found میزنه.

mghb
25-02-2018, 20:56
مشکل همینجاست دیگه پورت رو کامپیوتر میشناسه ولی برنامه modem not found میزنه.
یه سوال شما از کجا متوجه شدین مودمتان imei نداره ؟شما الان صفحه وب مودم را میبینید(بعد از نصب نرم افزار یونیورسال).چون معمولا بعد از فلاش usb loader وب مودم میپره.

mghb
25-02-2018, 21:00
میتونی یه اسکرین از وب مودمی که نرم افزار ریختی بذاری

V&V
25-02-2018, 22:08

mghb
25-02-2018, 22:41
شما یه سیم کارت همراه اول بنداز اگه نرم افزار درست نصب شده باشه لوگو همراه اول را تو وب مودم میاره.ولی imeiنداره.اگه نیاره بایست یه نرم افزار دیگه بریزی.
یه اسکرین بده

mghb
25-02-2018, 22:42
حتما بایست نرم افزارتون سیمو بشناسه

V&V
25-02-2018, 23:01
سیم ایرانسل گذاشتم گاها کانکتم میشه ولی رو 2g و استیبل نیست چون imei نداره.

mghb
25-02-2018, 23:04
سیم ایرانسل گذاشتم گاها کانکتم میشه ولی رو 2g و استیبل نیست چون imei نداره.
همراه اولو

میشناسه

ak313
25-02-2018, 23:04

دستوز
at
جواب نداد؟

mghb
25-02-2018, 23:06
دستوز
at
جواب نداد؟
این اسکرینی که گداشتی سیمو نمیشناسه.نمیدونم سیم داره یانه.یه همراه اول رایتلی چیزی بذار ببین لوگوش میاد .اگه بیاد اکیه

V&V
26-02-2018, 00:30

ak313
26-02-2018, 00:32
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]آنلاک شد؟

Sent from my MHA-AL00 using Tapatalk

maaaax
26-02-2018, 01:13
سلام خدمت اساتید . خسته نباشید .
شرمنده میدونم شاید این حرفم یکم سخت باشه ولی
اگه ممکنه دوستانی که رو این موضوع کار کردن ، خلاصه وار کاراشون و نتایجو بگن .
بعضی وقتا جمع بندی مطالب نتیجه خیلی خوبی داره . شاید به یه جا برسیم .

mghb
26-02-2018, 01:14
]
شمامودمو انلاک کردین.میمونه نصب درایور.شماهنگام کاربا dc unlocker بایستی دو پورت comشناسایی شه یکی برای اپلیکشن یکی هم کامپیوتر.برای اینکار میتونی usb loaderرادوباره بریزی بعدش دوتاپورتcomمیشناسه که dc unlocker مودموdetectمیکنه بعدشم بقیه ماجرا

dimo678
26-02-2018, 01:35
سلام خدا قوت V&V اگه کار تموم شد و جواب گرفتید لطف کنید آموزشش به همراه فریمور و نرم افزاراشو آپلود کنید که همه استفاده کنن خیلی ممنون و خسته نباشید

nemo3412
26-02-2018, 09:29
من سریال و IMEI را هم عوض کردم اما باز هم به هیچ شبکه ای وصل نمیشه فقط بعضی مواقع 2g برای چند لحظه وصل میشه که دیتا هم نداره و قطع میشه

V&V
26-02-2018, 11:10
من سریال و IMEI را هم عوض کردم اما باز هم به هیچ شبکه ای وصل نمیشه فقط بعضی مواقع 2g برای چند لحظه وصل میشه که دیتا هم نداره و قطع میشه
سریال و imei رو چه طوری زدی؟

- - - Updated - - -

]
شمامودمو انلاک کردین.میمونه نصب درایور.شماهنگام کاربا dc unlocker بایستی دو پورت comشناسایی شه یکی برای اپلیکشن یکی هم کامپیوتر.برای اینکار میتونی usb loaderرادوباره بریزی بعدش دوتاپورتcomمیشناسه که dc unlocker مودموdetectمیکنه بعدشم بقیه ماجرا
اون کارم کردم جواب نداده.

V&V
26-02-2018, 11:12
سلام خدا قوت V&V اگه کار تموم شد و جواب گرفتید لطف کنید آموزشش به همراه فریمور و نرم افزاراشو آپلود کنید که همه استفاده کنن خیلی ممنون و خسته نباشید
به محض کامل شدن و کارکردن مودم چشم.

mghb
26-02-2018, 11:30
به احتمال قوی سریال وimeiرایت نشده وتنها راهش استفاده از dcunlockerهست.

j_tmec
26-02-2018, 11:54
سریال و imei رو چه طوری زدی؟

- - - Updated - - -

اون کارم کردم جواب نداده.

من هم بالاخره فریمور رو ریختم روش
مال من هم imei پرید ولی با dc unlocker دوباره تعریف کردم

mghb
26-02-2018, 11:59
من هم بالاخره فریمور رو ریختم روش
مال من هم imei پرید ولی با dc unlocker دوباره تعریف کردم

بیایید گروه صحبت کنیم حلش بکنیم
t . m e/--------/BnQ9hQ80zqNsI0EEwESdmQ
الان انلاک کردین ومیتونین استفاده کنین ؟.یعنی تو وب مودمimeوسریالتون را میبینید؟

mghb
26-02-2018, 12:07
اگه سریال وimeiراتووب مودم میبینیدمطمین یاشین مودمو انلاک کردین حالااگه اینترنت ندارین فریمور ارجینال نبوده یادستکاری شده

nemo3412
26-02-2018, 12:50
من همون فریم ورجنرال را ریختم و تو پنل مودم imei را هم می بینم اما به هیچ شبکه موبایلی کانکت نمیشه

mghb
26-02-2018, 12:58
من همون فریم ورجنرال را ریختم و تو پنل مودم imei را هم می بینم اما به هیچ شبکه موبایلی کانکت نمیشه
ریست کردی مودم را

mghb
26-02-2018, 13:00
[QUOTE=nemo3412;9046920]من همون فریم ورجنرال را ریختم و تو پنل مودم imei را هم می بینم اما به هیچ شبکه موبایلی کانکت نمیشه[/QUOTE
Imeiراباdc-unlockerریختی؟

nemo3412
26-02-2018, 17:00
با اون هم میشه

mdavoodd
27-02-2018, 02:12
خدا لعنت کنه این شرکت دزد رو مودم 4g رو به اسم 4.5g میفروشه خوب شد زودتر فهمیدم نخریدم . مفت نمیرزه نخرید هم لاک هست هم اینکه 4.5g نیستش .

es4
04-03-2018, 15:29
اقا این مودم 170 میرزه ؟

Mr.NT
04-03-2018, 19:15
کسی تونسته Huawei B612s-25d 4G LTE Cat6 رو آنلاک کنه ؟

من فایل bin فریمور رو دارم اما توی مودم local update نیست بتونم بریزمش روش

gigaht
05-03-2018, 01:20
کسی تونسته Huawei B612s-25d 4G LTE Cat6 رو آنلاک کنه ؟

من فایل bin فریمور رو دارم اما توی مودم local update نیست بتونم بریزمش روش

اون مدلی که نوشتید خودش آنلاک هست ! اگه منظور i60 ایرانسله , گروهی از دوستان مشغولن روش
به آدرس تلگرامی که بالای صفحه هست سربزنید. ( کار بسادگی لوکال آپدیت نیست )

gigaht
06-03-2018, 20:38
خوب الان ارزش این مودم بیشتر هم شد!
فقط نمیدونم این آپدیتی که ایرانسل داره میده و مدعی فعال شدن CA یا همون تجمیع باند هست
(البته نوشته : بزودی) رو میتونیم استفاده کنیم یا کلکیه که دوباره مودم لاک بشه ؟

aliprince
06-03-2018, 22:18
خوب الان ارزش این مودم بیشتر هم شد!
فقط نمیدونم این آپدیتی که ایرانسل داره میده و مدعی فعال شدن CA یا همون تجمیع باند هست
(البته نوشته : بزودی) رو میتونیم استفاده کنیم یا کلکیه که دوباره مودم لاک بشه ؟کجا نوشته راجع به این آپدیت؟

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

WhiteHat
06-03-2018, 22:23
دست دوست عزیزمون درد نکنه اگه LTE-A هم روش کار کنه عالیه :n01:

gigaht
06-03-2018, 23:36
کجا نوشته راجع به این آپدیت؟

مدتیه داره اسمسش میاد , من هنوز نگرفتم . تو پیج مشخصاتش هم CA رو زده بزودی :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

makan2563
07-03-2018, 21:14
فایل از سرور حذف شده است

aga9675
08-03-2018, 10:54
حذف شود. ممنون.

greatpouya
08-03-2018, 11:24
خیلی ممنون
ولی وقتی دیدید که بچه های گروه تلگرام آنلاک کردن،
سریع اومدید آموزش رو قرار دادید تا به اسم خودتون تموم بشه
این کارتون هیچ ارزشی نداره.
روش آنلاک دوستان هم خیلی بهتره و مشکلات روش شمارو هم ندارن
حالا شما بیوفت دنبال روش دوستان تا بتونی مشکلاتی که برای مودم ها پیش میاد رو با اون حل کنی:n09:شما اگر ميخواستي لطف کني زودتر از ايشان ميذاشتي انجمن، ديگه اين بحثارم نداره

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

حبیب 35
08-03-2018, 11:29
عزیز اینجا تایپیک دوستی وهمکاریه وهرکاربری هم باتوجه به دانسته هاش به دیگران کمک میرسونه اگر شماهم اموزش بهتری سراغ داری بزار تا ماهم استفاده کنیم ثواب داره والا

mohamadh60
08-03-2018, 12:12
ببینید اینجا ی اتفاقی افتاده دوستمون اول آنلاک کرد و خب مسائلی پیش اومد ولی خب بالاخره عمومی شد ولی خب تلاش دوستان در تلگرام شاید باعث عمومی شدنش شد، و ما هرگونه تونستیم به سیکرت تاختیم و کار ایشون رو تقبیح کردیم تا اینجا اوکی
اما بچه‌های تلگرام حتا به خودششون رحم هم نکردن و در کمال ناباوری گروه رو لاک کردن و از پابلیش کردن رام در گروه و اینجا خودداری کردند و اتهام جاسوسی به دیگران زدند
من فکر میکنم کاری که اول انجام شد اشتباه بود ولی بعد جبران شد در کل
فقط متوجه شدیم این دوستان اگر جای آقای حسین نژاد بودند حتما و حتما تا ابد روش آنلاکشون رو عمومی نمیکردند
یک اشتباه رو جبران کنی بهتر از اینه که اشتباه دیگرون رو تکرار کنی

mohamadh60
08-03-2018, 12:39
بحث زیاده ولی هر کسی جای کس دیگه نیست بازم دس مریزاد به این دوستمون که آنلاک کرد و پابلیک کرد، دوستان تلگرامی که به خودشون هم رحم نکردن مطمئن باشید اینها روشون نمیشه وگرنه وگرنه با قیمت گزافی این تکنولوژی

rioman
08-03-2018, 13:10
این مودم با آنلاک شدن و با فریمور جدید 4G+ میشه؟

farhadhttp
08-03-2018, 13:30
خیلی ممنون
ولی وقتی دیدید که بچه های گروه تلگرام آنلاک کردن،
سریع اومدید آموزش رو قرار دادید تا به اسم خودتون تموم بشه
این کارتون هیچ ارزشی نداره.
روش آنلاک دوستان هم خیلی بهتره و مشکلات روش شمارو هم ندارن
حالا شما بیوفت دنبال روش دوستان تا بتونی مشکلاتی که برای مودم ها پیش میاد رو با اون حل کنی:n09:

مگه روش آنلاک دیگه ای هم هست ؟

makan2563
08-03-2018, 15:58
سلام دوستان. این لینک سه تا فایل که آپلود شده هیچ کدام کار نمی کند. با فیل.تر ش.ک.ن هم امتحان کردم باز نشد :(

بله،گویا از کار افتاده است از دوستانی که قبلا دانلود نمودن دوباره در جایی آپلود و لینک را قرار دهند

makan2563
08-03-2018, 16:03
لینک گروه تلگرام رو میذارید لطفا
گروه تلگرام نیز لینکش پاک شده و ممکن هست تا امشب کلا گروه حذف شود

greatpouya
08-03-2018, 23:03
دوستان عزیز لطفا اموزش رو باز نشر نکنید بخصوص به صورت عمومی در انجمن ها چون هم برای بنده مشکل ساز خواهد بود هم برای مدیر انجمن
از مدیر انجمن میخواهم که مطلب های در مورد اموزش انلاک حذف کنند نماینده هواووی در ایران محترمانه خواستار حذف این مطلب شدنکاملا قابل احترام هست سخن شما و در شرايطي که هستين.

ولي انگار باز اسلام به خطر افتاده، کاش بجاي فکر کردن به اقتصاد چيني ها در وطن خودمون همونقدر که اونا به فکر اقتصادشونن به فکر مردم و ملت خودمون ميکردن
کاملا جناح شما قابل درک و احترام است. و مخاطب بنده نيستين

nima198777
08-03-2018, 23:31
سلام به همه دوستان و تشکر از همه کسایی که کلی وقت گذاشتن و زحمت کشیدن تا مودم رو آنلاک کنن. فقط یه سوال دوستان، با آنلاک این مدم مشکلی برای کارکرد TDD مودم پیش نمیاد؟
چون طرح روی مدم من برای سیمکارت TDD هست. بازم ممنون

m_b
09-03-2018, 00:34
دوستان قبل از هرکاری سریعتر autoUpdate مودم از تنظیمات غیر فعال کنید که ایراننسل آپدیتی نزنه خودکار که نشنه آنلاکش کرد این بلا سرم اومده که میگم فقط سریعتر غیر فعال کنید

m_b
09-03-2018, 00:45
دوستان یک سوال دیگه اگه کابل usb قطع نکنیم میشه از طریق usb اینترنت به کامپیوتر وصل کرد در کل این usb جز آنلاک کارایی دیگه داره که قطع نکنیم؟؟؟؟
ممنون میشم اگه جواب بدین

V&V
09-03-2018, 01:18
کاملا قابل احترام هست سخن شما و در شرايطي که هستين.

ولي انگار باز اسلام به خطر افتاده، کاش بجاي فکر کردن به اقتصاد چيني ها در وطن خودمون همونقدر که اونا به فکر اقتصادشونن به فکر مردم و ملت خودمون ميکردن
کاملا جناح شما قابل درک و احترام است. و مخاطب بنده نيستين
دوست عزیز ربطی به چین و غیر چینی نداره که.مودم ماله شرکت هواوی هست و با شرایطی برای ایرانسل لاک شده با قیمت پایین تر فروخته میشه.حالا اگه انلاک بشه متضرر میشه طبیعیه واکنش نشون بده.
مثل هر شرکت دیگه ای

حبیب 35
09-03-2018, 10:05
دوستان یک سوال دیگه اگه کابل usb قطع نکنیم میشه از طریق usb اینترنت به کامپیوتر وصل کرد در کل این usb جز آنلاک کارایی دیگه داره که قطع نکنیم؟؟؟؟
ممنون میشم اگه جواب بدین

اتصال کابل برای شناختن بورد مودم به سیستم هست برای تغییر دستورات سکوریتی مودم بعد انلاک قطع کنید

حبیب 35
09-03-2018, 10:13
خوبه دوستان به فکر حقوق تولیدکننده هستند اما نبم نگاهیم به حقوق مصرف کننده بندازن

قیمت اولیه این مودم چندبود الان چنده چرا

چرا شرکت هوواوی که الان معترضه هیچ ساپورت نرم افزاری وسخت افزاری وکلا اصلا هیچ اثری درسایتش ازاسم این مودم نیست

اون سرعتهای نجومی درتبلیغات اولیه مودم عنوان شدالان کجاست.چرا مودم اصلی دوتا انتن اضافه داخل جعبش داره

چرا وقتی به fdd متصل میشی سرعت 500 کیلوبایته

چرا درحالت td سرعت نهایت 2 هست .چرا تجمیع فرکانس نداره .و......

Mr.NT
09-03-2018, 12:43
اون مدلی که نوشتید خودش آنلاک هست ! اگه منظور i60 ایرانسله , گروهی از دوستان مشغولن روش
به آدرس تلگرامی که بالای صفحه هست سربزنید. ( کار بسادگی لوکال آپدیت نیست )

مودم من از شرکت مبین نت است . فقط هم سیمکارت مبین نت کار میده

morteza_7
09-03-2018, 15:33
دوستان عزیز لطفا اموزش رو باز نشر نکنید بخصوص به صورت عمومی در انجمن ها چون هم برای بنده مشکل ساز خواهد بود هم برای مدیر انجمن
از مدیر انجمن میخواهم که مطلب های در مورد اموزش انلاک حذف کنند نماینده هواووی در ایران محترمانه خواستار حذف این مطلب شدن
رفیق این ایرانسل اینقدر تو شارژ و اینترنت جیب مردمو خالی کرد که این چیزها مشکلی نباید واسه شون باشه . یکبار هم بزار ملت اونا رو بزنن جای دور نمی ره

farhadhttp
09-03-2018, 15:47
خوبه دوستان به فکر حقوق تولیدکننده هستند اما نبم نگاهیم به حقوق مصرف کننده بندازن

چرا شرکت هوواوی که الان معترضه هیچ ساپورت نرم افزاری وسخت افزاری وکلا اصلا هیچ اثری درسایتش ازاسم این مودم نیست

اون سرعتهای نجومی درتبلیغات اولیه مودم عنوان شدالان کجاست.چرا مودم اصلی دوتا انتن اضافه داخل جعبش داره

دقیقا با حرف شما موافقم
اگه 2 تا آپدیت درست و حسابی میداد که مشکلات مودم حل بشه من به شخصه هیچ وقت به فکر آنلاک کردن نمی افتادم

V&V
09-03-2018, 16:28

مواردی که گفتین بر میگرده به ایرانسل و قراردادی که بستن و اگه ایرانسل داره دزدی میکنه سرعتش پایینه گرون فروش ربطی به هووای نداره که.
مطالب رو با هم یکی نکنیم.
من خودم مودم 360 خریدم ولی این گرون فروشی ایرانسله.

V&V
09-03-2018, 16:34
دقیقا با حرف شما موافقم
اگه 2 تا آپدیت درست و حسابی میداد که مشکلات مودم حل بشه من به شخصه هیچ وقت به فکر آنلاک کردن نمی افتادم
دوست عزیز من مخالف انلاک کردن مودم که نیستم هر کی انلاک کرده دمش گرم.من خودمم مودمم انلاکه.
بحث اینجاست که این واکنش از طرف هووای طبیعیه و چیز غیرمعمولی نیست و چون از لحاظ قانونی ایرانسل نمیتونه واکنش نشون بده چون مودم ساخت یه شرکت دیگست دست به دامن هووای شده.
مشکل ما شرکت های داخلی خودمونن نه بیرونی.

farhadhttp
09-03-2018, 21:01
خوب من امروز مودم رو باز کردم که آنلاک کنم
سیم های USB رو لحیم کردم
دقیقا هم با روشی که گفته شد وصل کردمش به کامپیوتر و مودم رو روشن کردم
صدای اتصال اومد و به کامپیوتر وصل شد اما مودم رو با نام Huawei mobile نمیشناسه میزنه unknown usb device
ویندوز 10 دارم 64 بیتی
به نظرتون مشکل از چیه
اینم عکسش :

حبیب 35
09-03-2018, 21:16
اگر مطمئنی سیمهارو درست زدی وجابجا نیستند
ادرس درایور مودم به صورت دستی بده بهش .معنیش اینه میگه دستگاهی ازپورت یواس بی متصل شده ولی جزئیاتش قابل شناسایی نیست

sanso
09-03-2018, 21:45
سیم های USB رو لحیم کردم
صدای اتصال اومد و به کامپیوتر وصل شد اما مودم رو با نام Huawei mobile نمیشناسه میزنه unknown usb device
ویندوز 10 دارم 64 بیتی
به نظرتون مشکل از چیه
اینم عکسش :

دوست عزیز نوشته قسمت ports باید برید شما جای دیگه رفتید در قسمت پورتها نگاه کنید

irainian
09-03-2018, 22:46
دوستان توی انلاک گفته ورژن مبین نت
11.192.05.00.1072
دوستم خریده بهم میگه ورژنش اینه
11.192.05.00.1472
الان مونده چیکار کنه میشه با همین فریمور

farhadhttp
09-03-2018, 23:03
دوست عزیز نوشته قسمت ports باید برید شما جای دیگه رفتید در قسمت پورتها نگاه کنید

توی قسمت ports اصلا چیزی اضافه نمیشه
با عنوان unknown usb device شناسایی میشه
آپدیت هم نمیشه درایورش توی این فروم دقیقا طرف مشکل من و داشته ولی به نتیجه ای نرسیده

حبیب 35
10-03-2018, 00:06
داداش با اینهمه دستکاری که ایرانسل تومودم میکنه اصلا هوواوی قیدمودمهایی که برای ایرانسل میسازه رو میزنه وکلا هیچ ساپورت ویااسمی ازاین مودما توسایت رسمیش

نمیاره چون خودش میدونه اسم بیاره ابروی شرکتش بااین اشغالا میره .اگرمودم پدرمادرداری باشه بایدمثل قطعات دیگه هوواوی توسایتش درایور ونرم افزارو...باشه

خودایرانسلم که اپدیت نمیده فقط تبلیغات وساپورتش تا قبل فروختن همینکه فروخت همچی تمومه

metal gun
10-03-2018, 10:24
11.192.05.00.1072
11.192.05.00.1472
ورژن مودم من هم 1472 .
با این روش میشه آنلاک کرد؟؟؟
ممنون

V&V
10-03-2018, 12:19
سیم های USB رو لحیم کردم
ویندوز 10 دارم 64 بیتی
به نظرتون مشکل از چیه
اینم عکسش :
دوست عزیز راحت ترین راهش اینه که ویندوز 7 نصب کنید روی 10 اذیت میکنه.

Enemy Killer
10-03-2018, 12:29
توی همین قسمت برو به تب Details از بخش Property گزینه Hardware Ids انتخاب کن . Id ها رو توی drp.su جستجو کن ببین درایوری بهت معرفی می کنه .
یک عکس هم از ID ها اینجا بذار .

Vidar
10-03-2018, 15:19
درود بر دوستان با وجود آنلاک شدن و تغییر فیرم ور باز هم این مودم مطلوب من نیست چون هیج جایی برای تغییر Channel پیدا نکردم. در آنتن دهی و سرعت هم هیچ تغییری پیدا نکرده. نکاتی که شاید به دوستان کمک کنه: درایور را از پیش نصب کنید. به جای کلیک روی فایلها، داخل محیط CMD دستورات را اجرا کنید تا نتایج و پیام خطا را ببینید. به غیر از بخش Ports با هیچ جای دیگری در Device Manager کاری ندارید. برای نخستین اتصال مودم به یو اس بی اگر اتصال کوتاه دو تا پین را درست انجام داده باشید نباید هیچ چراغی روی مودم روشن باشه. در مرحله Firmware کام 55 را برای دیوایسی که کلمه (PC UI) داره در قسمت پورتها تنظیم کنید.

saeidf1
10-03-2018, 17:53
ورژن مودم من هم 1472 .
با این روش میشه آنلاک کرد؟؟؟
ممنون
سلام میشه چندتا عکس و اسم مدل مودمتون رو بدین میخوام ازش بخرم

ak313
10-03-2018, 18:33
درود بر دوستان با وجود آنلاک شدن و تغییر فیرم ور باز هم این مودم مطلوب من نیست چون هیج جایی برای تغییر Channel پیدا نکردم. در آنتن دهی و سرعت هم هیچ تغییری پیدا نکرده. نکاتی که شاید به دوستان کمک کنه: درایور را از پیش نصب کنید. به جای کلیک روی فایلها، داخل محیط CMD دستورات را اجرا کنید تا نتایج و پیام خطا را ببینید. به غیر از بخش Ports با هیچ جای دیگری در Device Manager کاری ندارید. برای نخستین اتصال مودم به یو اس بی اگر اتصال کوتاه دو تا پین را درست انجام داده باشید نباید هیچ چراغی روی مودم روشن باشه. در مرحله Firmware کام 55 را برای دیوایسی که کلمه (PC UI) داره در قسمت پورتها تنظیم کنید.

برای تغییر باند از ltewatch استفاده کنید

behzad20120
10-03-2018, 18:47
11.192.05.00.1072
11.192.05.00.1472

بله میشه....

سجاد23
10-03-2018, 22:00

سلام میشه لطفا چندتا عکس از قسمت ۴ تا ssid بذاریید ایا میشه برای هر ssid تنظیمات بیشتری اعمال کرد؟ ایا میزان ترافیک مصرف هر مک نشون مده یا هر ssid.... وwds در وایر لس اضافه شده؟
metal gun
10-03-2018, 22:58
سلام میشه چندتا عکس و اسم مدل مودمتون رو بدین میخوام ازش بخرم

سلام
این مودم یکی از مودم هایی که مبین نت برای طرح های td-lte میده . این مودم دقیقا همون مودم ایرانسل و مودم هواوی مدل huawei b612-25d هست با فیرم ور متفاوت.
سوالی بود در خدمتم....

saeidf1
11-03-2018, 02:16
سلام
این مودم یکی از مودم هایی که مبین نت برای طرح های td-lte میده . این مودم دقیقا همون مودم ایرانسل و مودم هواوی مدل huawei b612-25d هست با فیرم ور متفاوت.
سوالی بود در خدمتم....

بعد ببخشید این مودم رو چند خریدین تو سایت مبین نت چیزی اشاره نشده فقط دو مدل دارن یکیش مثل گلدونه یکیش هم Air Master 3000هست جدید اوردن اینا رو

metal gun
11-03-2018, 11:05
بعد ببخشید این مودم رو چند خریدین تو سایت مبین نت چیزی اشاره نشده فقط دو مدل دارن یکیش مثل گلدونه یکیش هم Air Master 3000هست جدید اوردن اینا رو

این مودم رو تو طرح تعویض وایمکس اوردن ... تو سایتشون نیست

Vidar
11-03-2018, 13:18
برای تغییر باند از ltewatch استفاده کنید

فکر می کردم وقتی 3372 امکان انتخاب باند را داره، مودمی با این اندازه هم حتما باید داشته باشه!

fs1.directupload.net/images/180311/fnyzmxhr.jpg

سلام میشه لطفا چندتا عکس از قسمت ۴ تا ssid بذاریید ایا میشه برای هر ssid تنظیمات بیشتری اعمال کرد؟ ایا میزان ترافیک مصرف هر مک نشون مده یا هر ssid.... وwds در وایر لس اضافه شده؟
به جای باند اشتباهی نوشته بودم چنل... به هر حال عکسهای بخش وایرلس مودم را از لینک زیر دانلود کنید.

tusfiles.net/k0bx0g72fbf8

* با پوزش از دوستان: امکان ارسال لینک فعال ( قابل کلیک ) و عکس ( قابل مشاهده ) برای کاربران جدید امکان پذیر نیست .

metal gun
11-03-2018, 21:09

این مودمو تو طرح تعویض وایمکس به LTE دادن....

reza3432
11-03-2018, 23:29
با سلام
دوستان من از روش ذکر شده برای آنلاک استفاده کردم ولی متاسفانه در زمانی که صدای اتصال مودم به کامپیوتر میاد و اضافه شدن huawei mobile تو دیوایس منیجر , usb unrecognized هم میزنه و کاری نمیشه با مودم کرد
درایور هم آپدیت کردم ولی نشد
ویندوز رو هم عوض کردم با 8.1 و 7
متاسفانه نتونستم مودم رو به کامپیوتر وصل کنم
راهنمایی میتونید بکنید ؟
ممنون

m_b
12-03-2018, 00:30
ممون به راحتی آنلاک شد . فقط تو ویندوز 8 درایور نصب نشد که در ویندور 7 نصب و به راحتی آنلاک شد
فقط من پورت Usb و پورت اتصال با یک کلید اوردم پشت قاب آنتن گفتم شاید بعد بدرد بخوره که باز مودم باز نکنم
بازم ممنون از دوستان و سایت p30

ahmadtah12
15-03-2018, 00:27
دوستان سلام
من مودمم رو انلاک کردم
ولی الان که سیم کارت TD-LTE میزارم انتن نمیده..حتی به 4G هم وصل نمیشه
فقط همون سیم معمولی........ TD-LTE هم تو منطقه ما فعاله

prjroom
16-03-2018, 00:12
ببخشید اینطوری که من شنیدم میگن چیپست این مومد balong v7r2 یا balong 720 هست که cat6 ساپورت میکنه
کسی روش کار کرده ؟

iran100
16-03-2018, 12:13
دوستان سلام
من مودمم رو انلاک کردم
ولی الان که سیم کارت TD-LTE میزارم انتن نمیده..حتی به 4G هم وصل نمیشه
فقط همون سیم معمولی........ TD-LTE هم تو منطقه ما فعاله

اما من الان سیم کارت تی دی ایرانسل توی مودم گذاشتم و آنتن میده. یبار مودم رو تنظیم کارخانه کنید و بگذارید مودم اتوماتیک خودش شبکه رو انتخاب کنه

iran100
16-03-2018, 12:20

نتایج جستجوی دستی در حالت فقط نسل چهارم - بعد از آنلاک کردن

5 شبکه نسل چهار پیدا کرده که احتمالا چهارمی مبین پنجمی های وب هستند

Iman799
16-03-2018, 12:27

نتایج جستجوی دستی در حالت فقط نسل چهارم - بعد از آنلاک کردن

5 شبکه نسل چهار پیدا کرده که احتمالا چهارمی و پنجمی های وب و مبین نت هستندچهارمی مبین پنجمی های وب

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

حبیب 35
16-03-2018, 12:30
داداش شما که انلاک کردی مودم فرقی در سرعت دانلود بازمان انلاک نبودن کرده .یعنی سرعتت بالاتررفته یاتغییری نکرده
شنیدم بعدانلاک سرعت بیسترشده شما اگه تست کردی بگولطفا.ممنون

iran100
16-03-2018, 12:37
داداش شما که انلاک کردی مودم فرقی در سرعت دانلود بازمان انلاک نبودن کرده .یعنی سرعتت بالاتررفته یاتغییری نکرده
شنیدم بعدانلاک سرعت بیسترشده شما اگه تست کردی بگولطفا.ممنون

تست سرعت مودم ایرانسل بعد از آنلاک با سیمکارت تی دی ایرانسل: (تهران -منطقه15)

سرور داخلی:

سرور خارجی:

mo31n
16-03-2018, 23:46
سلام دوستان عزیز خسته نباشید . من این مودم تازه خریدم و میخام انلاکش کنم تا بتونم همه سیم کارتارو روش استفاده کنم خیلی برام مهمه ایا اموزش انلاکش جایی هست که بتونم ازش استفاده کنم انلاکش کنم . بی نهایت ممنون میشم .

دوستان من روشی که برای انلاک هستشو تو تاپیک دیدم ولی برنامه هایی که نیاز انلاک هستش لینک گذاشته بودن لینکاش سالم نبود مثلا فریمور لودرش و یه فایل 50 مگی دانلود کردم ولی از حالت زیپ بازش میکنم ارور میده درست حسابی باز نمیکنه کل فایلو ممنون میشم لینکاشو برام بزارین تشکر. بعد روشی ساده نیست که نیاز به لحیم کاری و این داستانا نباشه مثل انلاک کردن از طریق کد مثل مودمای دیگه هوایی .

sky_dvb
17-03-2018, 08:03
تست سرعت مودم ایرانسل بعد از آنلاک با سیمکارت تی دی ایرانسل: (تهران -منطقه15)

سرور داخلی:

سرور خارجی:

کلا چه td lte و این مودم اصلا چیز بدرد بخوری نیست و ی جورایی کلاه بردارین
من گرفتم و بعد چند روز فروختم
ی مودم هوایی 8372 usb با ی سیم 4g معمولی خیلی نتیجه بهتری داره واقعا و الکی پولتون رو بابت این چیزا هدر ندیدن دوستان اینم تست سرعتم نسبت به این مودم و td

mohammadgh6
17-03-2018, 12:20
دوستان این مودمو تو دیوار با ۱۰۰ گیگ اینترنت میده ۲۱۰تومن. به نام خودم هم میزنه،هر چند تا هم بخواهی هست،میگه ما تعداد زیاد خریدیم.به نظرتون کلک نیست؟ زنگ زدم گفت مودم و تحویل گرفتید همه چی okبود پول بدید.گفتم با ۱۰۰گیگ فعال بفرستید گفت اشکال نداره اطلاعات تون و بدید فعال میکنم . ارسال میکنم

iran100
17-03-2018, 12:52
دوستان این مودمو تو دیوار با ۱۰۰ گیگ اینترنت میده ۲۱۰تومن. به نام خودم هم میزنه،هر چند تا هم بخواهی هست،میگه ما تعداد زیاد خریدیم.به نظرتون کلک نیست؟ زنگ زدم گفت مودم و تحویل گرفتید همه چی okبود پول بدید.گفتم با ۱۰۰گیگ فعال بفرستید گفت اشکال نداره اطلاعات تون و بدید فعال میکنم . ارسال میکنم

درسته من هم. اینطوری خریدم و بعد آنلاک کردم.. قیمت آنلاک معمولیش توسط نمایندگی هوآوی ۵۰۰هزاتومنه من ۲۱۰دادم ایرانسل خریدم بعد آنلاک کردم الان رایتل و همراه اول هم روش کار می‌کنه و cat6هم هست. ۳۰۰تومن هم صرفه جویی کردم

iran100
17-03-2018, 12:56
ی مودم هوایی 8372 usb با ی سیم 4g معمولی خیلی نتیجه بهتری داره واقعا و الکی پولتون رو بابت این چیزا هدر ندیدن دوستان اینم تست سرعتم نسبت به این مودم و td

البته سرعت هر منطقه فرق داره من اینجا افسریه-تهران با فورجی پلاس تو روز ۱۹الی۲۵مگ می گیرم اما رو تی دی ۲۸الی ۵۳سرعت دارم.. البته هر منطقه فرق داره شاید یجا دیگه این قضیه معکوس باشه

morteza3375
17-03-2018, 12:56
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کجایی ، عجب سرعت خفنی
من نهایت 6m سرعته

mohammadgh6
17-03-2018, 13:44
درسته من هم. اینطوری خریدم و بعد آنلاک کردم.. قیمت آنلاک معمولیش توسط نمایندگی هوآوی ۵۰۰هزاتومنه من ۲۱۰دادم ایرانسل خریدم بعد آنلاک کردم الان رایتل و همراه اول هم روش کار می‌کنه و cat6هم هست. ۳۰۰تومن هم صرفه جویی کردم
پس کلاه برداری نیست؟بگیرم؟

mazdak89
17-03-2018, 14:39

یهنی چی cat 6 هست ؟ یعنی به fdd 4G پلاس وصل شدین ؟ تو بررسی ها میگفتن فقط mimo 4x4 داره که اونم رو ایرانسل راه اندازی نشده

parizib
17-03-2018, 16:50
دوستان کسی نحوه انلاکش رو بلده؟من فریم ویر اصلی B612 رو دارم،ولی از طریق لوکال اپدیت پنل مودم میزنه update failed

parizib
17-03-2018, 16:58
دوستان من فریم ویر اصلی رو با اموزش نصبش دارم،اصلا از طریق لوکال اپدیت مودم فریم ویر نصب نمیشه،با یه نرم افزار هستش که باید ایپی کارت شبکه رو دستی بدی به کانکشن لن پی سی،ولی نرم افزار ایپی رو نمیگیره کسی بلده راهشو،من فریم ور با داکیومنتای اموزششو لینک میزارم حتما....

akbarfdhjf
17-03-2018, 17:03
دوستان کسی نحوه انلاکش رو بلده؟من فریم ویر اصلی B612 رو دارم،ولی از طریق لوکال اپدیت پنل مودم میزنه update failed

حتما باید مودم رو باز کنی تا از طریق لحیم کاری مودم رو آنلاک کنی
Gbc_re این یوزرنیم تلگراممه اگه کسی آموزشو میخواد با فایلهاش پیام بده بفرستم واسش،حوصله لینک گزاشتن ندارم.

amirbarca
17-03-2018, 17:18
کجایی ، عجب سرعت خفنی
من نهایت 6m سرعته

مگابیته.برا مگابایت تقسیم بر ۸ میشه.

iran100
17-03-2018, 20:25
پس کلاه برداری نیست؟بگیرم؟

خودتون می تونید برید تو سایت نمایندگی رسمی مودم های هوآوی در ایران ببینید:

iran100
17-03-2018, 20:53
یهنی چی cat 6 هست ؟ یعنی به fdd 4G پلاس وصل شدین ؟ تو بررسی ها میگفتن فقط mimo 4x4 داره که اونم رو ایرانسل راه اندازی نشده

والا نمایندگی مودم های هوآوی در ایران توی سایتشون زدن cat6وسرعت رو هم زدن ۳۰۰ تو پست های بالا لینک محصول رو گذاشتم می تونید ی سر بزنید به سایتشون

mostafa_2050
18-03-2018, 19:48
این مودم یکی از بهترین مودم های شرکت هوای ست واز cat6پشتیبانی میکند وقیمتش ۵۰۰۰۰۰ تومان هست انتن دهیش دو برابر گوشی معمولیه

sky_dvb
18-03-2018, 20:45
این مودم یکی از بهترین مودم های شرکت هوای ست واز cat6پشتیبانی میکند وقیمتش ۵۰۰۰۰۰ تومان هست انتن دهیش دو برابر گوشی معمولیه

با قیمتش کاری ندارم ولی درباره انتن دهی خیر این طور نیست اصلا

mousavy_mh
19-03-2018, 00:46
سلام و درود
من هم دقیقا مشکل شما رو داشتم، لازم به ذکر هست که از صبح تا الان انواع و اقسام روش های آنلاک رو امتحان کردم، (اکثرا با dc-unlock و روشهایی که برای مدلهایی قدیمی تر گفته شده بود) ولی فقط اینی که اینجا هست به نظر میاد که جواب داده (الان داره فریمور رو لود میکنه) از این نظر میتونم بگم این فورام منحصر به فرد هست

برای رفع مشکل از ویندوز7 نسخه 32 بیتی استفاده کنید، به همین سادگی، و همونطور که یکی از دوستان لطف کردن و توضیح دادن اون پورتی که باید 55 بشه در اسمش UI داره.

همین الان کار انلاک با موفقیت تمام شد:n19:

Mahdi.mt457
19-03-2018, 09:57
دوستان نتیجه چه شد ایا این مودم cat6 هست یا نه دوستانی که با همراه اول و رایتل تستش کردن ایا سرعت ۴.۵ ازش گرفتن

Mahdi.mt457
19-03-2018, 10:03
لطفن یکی جواب بده من میخام بگیرم با بسته 100 گیگی 200 تومن ظاهرن انتن اکسترنال هم جداگانه داره اگر کسی اصلاع داره ممنون میشم در جریان بزاره اخه یک مقدار انتن دهی گوشی اینجا ضعیفه 4g رو گوشی دوتا انتن میده و گاهن 3g میشه ایا با این مودم با انتن اکسترنال وضعیت بهتر میشه

metal gun
19-03-2018, 10:23
به لطف دوستان من هم تونستم مودم رو آنلاک کنم ...:n02:

من تی دی مبین داشتم که متاسفانه آنتن دهی خوبی نداشت ولی با سیم ایرنسل تونستم تا 42 Mb/s دانلود رو بگیرم...

در ضمن دو تا آنتن اکسترنال براش گرفتم .

بازم سپاس فراوان از دوستان مخصوصا دوست آنلاکر عزیز...:n40:

iran100
19-03-2018, 13:36
لطفن یکی جواب بده من میخام بگیرم با بسته 100 گیگی 200 تومن ظاهرن انتن اکسترنال هم جداگانه داره اگر کسی اصلاع داره ممنون میشم در جریان بزاره اخه یک مقدار انتن دهی گوشی اینجا ضعیفه 4g رو گوشی دوتا انتن میده و گاهن 3g میشه ایا با این مودم با انتن اکسترنال وضعیت بهتر میشه

تقریبا ۴۰٪ قدرت سیگنالش از موبایل بهتره

mohammadgh6
19-03-2018, 14:23
دوستان این مودم انلاک بشه TD LTE هم آنلاک میشه یا فقط 4G

iran100
19-03-2018, 19:30
دوستان این مودم انلاک بشه TD LTE هم آنلاک میشه یا فقط 4G

همه آنلاک میشه. منتها من سیم کارت مبین نداشتم تست کنم اما در جستجوی شبکه دستی از طریق پنل مودم شبکه مبین نت رو پیدا می کنه

mousavy_mh
19-03-2018, 20:27
سیم های USB رو لحیم کردم
ویندوز 10 دارم 64 بیتی
به نظرتون مشکل از چیه

جناب فرهاد براي رفع مشكلتون پست زير رو ببينيد

سلام و درود
من هم دقیقا مشکل شما رو داشتم، لازم به ذکر هست که از صبح تا الان انواع و اقسام روش های آنلاک رو امتحان کردم، (اکثرا با dc-unlock و روشهایی که برای مدلهایی قدیمی تر گفته شده بود) ولی فقط اینی که اینجا هست به نظر میاد که جواب داده (الان داره فریمور رو لود میکنه) از این نظر میتونم بگم این فورام منحصر به فرد هست

برای رفع مشکل از ویندوز7 نسخه 32 بیتی استفاده کنید، به همین سادگی، و همونطور که یکی از دوستان لطف کردن و توضیح دادن اون پورتی که باید 55 بشه در اسمش UI داره.

همین الان کار انلاک با موفقیت تمام شد:n19:

Nima-ZF
20-03-2018, 03:36
با سلام خدمت دوستان عزیز
بنده هم با متودی که دوستان قرار دادن در ویندوز 10 آنلاک کردم واقعا تشکر میکنم از اشتراک گزاریشون
(دوستان در هر حال ما وقتی پول یه وسیله ای رو میدیم و میخریم به عنوان مصرف کننده حق داریم هرجور که دلمون بخواد استفاده کنیم :n10:)

یه نکته خیلی مهم به نظرم به آموزش اضافه بشه بهتر هست
در ویندوز 8 و10 شما باید تاییده درایور رو غیرفعال کنید بعد اقدام به نصب درایور مودم بکنید
براهمین هست بعضی از دوستان مشکل شناسایی نشدن دارن
سرچ کنید آموزش غیر فعال سازی driver signature
در کل توصیه میشه در حالت safe mode درایور رو نصب کنید
موفق و سلامت باشید

mostafa_2050
20-03-2018, 11:09
دوستانی که میخام cat6 توی این مودم فعال بشه بال lte watch فرکانسو بزار باند ۴۴

Morteza-DM
21-03-2018, 14:26
درود
هنگام اتصال کابل صداش اومد و به کامپیوتر وصل شد اما مودم رو با نام Huawei mobile نمیشناسه میزنه unknown usb device
ویندوز 10 دارم 64 بیتی
به نظرتون مشکل از چیه؟ روش که آقا nima هم گفته بود برای ویندوز 10 رو هم تست کردم جواب نداد

parizib
21-03-2018, 15:31
هرکی tf-i60 رو انلاک کرده ترا بخدا پی وی بده :n37::n37:

t.l.e.g.r.a.m : babak_pk

parizib
21-03-2018, 16:00
تشکر فراوان از این دوست عزیزمون

Nima-ZF
21-03-2018, 16:33
درود
هنگام اتصال کابل صداش اومد و به کامپیوتر وصل شد اما مودم رو با نام Huawei mobile نمیشناسه میزنه unknown usb device
ویندوز 10 دارم 64 بیتی
به نظرتون مشکل از چیه؟ روش که آقا nima هم گفته بود برای ویندوز 10 رو هم تست کردم جواب نداد

باسلام
من خودم تو ویندوز 10 آنلاک کردم یکم درایور اذیت کرد
چند بار پورت رو جا به جا کردم سیگنتور رو غیرفعال کردم تا نصب شد
شما هم پورت جا به جا کن
بعد هم به صورت دستی ادرس پوشه درایورش رو بهش بده

اصلا برا راحتی دوستان حالا درایورهاش رو بکاپ میگیرم و میزارم

m_b
21-03-2018, 16:59

کلاهبرداری نیست
اماااا ، اینا رفتن مودمهای وایمکس از نردم مفت خریدن و در طرح تعویض وایمکس به ایرانس دادان مودم جدید گرفتن اونم فقط پنجاه تومن حالا ۲۰۰ میفروشن
منم همینطور این مودم گرفتم مودم وایمکس دادم با پنجاه تومن پول ، یک مودم تی دی و صد گیگ اینترنت دادم حالا اینا دلرن همینارا میفروشن به ۲۰۰ عجب کتسبی راه انداختن

Nima-ZF
21-03-2018, 17:02
دوستان عزیز این بکاپ درایور مودم برای ویندوز 10 نسخه 64 بیت هست

yon.ir/LSA1S

با استفاده از نرم افزار Driver.Genius.Pro.v16.0.0.249 میتونید باز یابی کنید
پیشاپیش هیچ مسئولیتی در قبال نصب این درایور بنده ندارم :n36:

مراحل نصب هم خیلی ساده هست ابتدا نرم افزار معرفی شده رو نصب کنید
فایل رو دانلود و پوشه درون اون هر جایی خواستید استخراج کنید
ویندوز رو در حالت disabeled driver signature بوت کنید
سپس در منوی نرم افزار گزینه restore رو انتخاب کنید و ادرس پوشه رو بهش بدید
و به سادگی درایور ها ریستور میشن دوباره ویندوز رو درحالت disabeled driver signature بوت کنید و مودم رو متصل کنید و پروسه فلش رو آغاز کنید
به همین سادگی

Nima-ZF
21-03-2018, 17:06
کلاهبرداری نیست
اماااا ، اینا رفتن مودمهای وایمکس از نردم مفت خریدن و در طرح تعویض وایمکس به ایرانس دادان مودم جدید گرفتن اونم فقط پنجاه تومن حالا ۲۰۰ میفروشن
منم همینطور این مودم گرفتم مودم وایمکس دادم با پنجاه تومن پول ، یک مودم تی دی و صد گیگ اینترنت دادم حالا اینا دلرن همینارا میفروشن به ۲۰۰ عجب کتسبی راه انداختن

به غیر از این مورد تعویض مودم وایمکس
یه کار دیگه هم دوستان زرنگ کردن
اگر دقت کرده باشین ایرانسل مدتی هست مودم i60 و مودم lh 96 رو باهم 400 تومن میده
خیلی ها مثل دیجی کالا رفتن خریدن و این مودم رو تنها 210 میفروشن و اون مودم lh96 رو هم 260 تومن یعنی 70 تومن سود بی دردسر :n19::n31:

Nima-ZF
21-03-2018, 17:10
دوستانی که میخام cat6 توی این مودم فعال بشه بال lte watch فرکانسو بزار باند ۴۴

بله حرف این دوستمون و تجربه دوستان به شدت تایید میشه
با استفاده از نرم افزار و فعال کردن گزینه LTE-Advanced سرعت مودم به شکل چشم گیری افزایش پیدا میکنه
بنده تا این لحظه موفق شدم به سرعت 15 مگابایت بر ثانیه در دانلود از هاست های پر قدرت برسم خصوصا هاست های داخلی

greatpouya
21-03-2018, 17:12
با استفاده از نرم افزار و فعال کردن گزینه LTE-Advanced سرعت مودم به شکل چشم گیری افزایش پیدا میکنه و با فعال کردن LTE ADVANCED فعلا سرعت تغييري نميکنه
بنده تا این لحظه موفق شدم به سرعت 15 مگابایت بر ثانیه در دانلود از هاست های پر قدرت برسم خصوصا هاست های داخلی اون مودم تجميع فرکانس نداره، اين تجربتون مال يک باند هست، هنوز مايمو 4x4 در ايران فعال نشده.

Nima-ZF
21-03-2018, 17:18
اون مودم تجميع فرکانس نداره، اين تجربتون مال يک باند هست، هنوز مايمو 4x4 در ايران فعال نشده.

با تشکر از شما دوست عزیز
بنده هم نگفتم داره یا نداره
صرفا اظهار نظرم راجب به این بود که فرکانس مذکور سرعت بالایی داره :n16:

Nima-ZF
21-03-2018, 17:52
بکاپ درایور هارو به همراه اموزشش گذاشتم فقط پستم هنوز تایید نشده :n13:
هروقت تایید شد تست کنید نتیجه رو اعلام کنید برا سایر دوستان
با تشکر

behzad20120
21-03-2018, 19:29
با استفاده از نرم افزار و فعال کردن گزینه LTE-Advanced سرعت مودم به شکل چشم گیری افزایش پیدا میکنه
بنده تا این لحظه موفق شدم به سرعت 15 مگابایت بر ثانیه در دانلود از هاست های پر قدرت برسم خصوصا هاست های داخلی

ایرانسل یا همراه اول ؟

Morteza-DM
21-03-2018, 20:43
درود من آنلاک کردم با ویندوز 7
سوالی داشتم از دوستانی که آنلاک کردن : آیا امکان برگشت به فریمور ایرانسل وجود داره یا نه ؟ الان داخل تنظیمات مودم قسمت software online update وجود نداره چرا ؟ الان نمیشه نرم افزار اصلی خود مودم رو زد و بروز کرد ؟

mostafa_2050
21-03-2018, 23:18
تجمیع کامل انجام میشه ولی +نشون نمیده fdm60 هم از این قائده مصتصنا نیست

mostafa_2050
21-03-2018, 23:19
تجمیع کامل انجام میشه ولی +نشون نمیده fdm60 هم از این قائده مصتصنا نیست

behzad20120
21-03-2018, 23:20
درود من آنلاک کردم با ویندوز 7
سوالی داشتم از دوستانی که آنلاک کردن : آیا امکان برگشت به فریمور ایرانسل وجود داره یا نه ؟ الان داخل تنظیمات مودم قسمت software online update وجود نداره چرا ؟ الان نمیشه نرم افزار اصلی خود مودم رو زد و بروز کرد ؟

سلام
اگر این قسمت آپدیت مهمه باید با فریمور دیگه اینکارو انجام بدی که دوستان دیگر دارند مثل جواد و دو سه نفر دیگه که متاسفانه قرار نمیدن قبل دادن آموزش برای این سیکرت عزیز هزار جور فش و حرفهای بی ادبانه میزدن که چرا آموزش نمیده حال خودشون الان پیدا کردن نمیان آموزش بدن الان اینجا مشخص شد که تمیز کیه کثافت کیه ....

Morteza-DM
21-03-2018, 23:31
سلام
اگر این قسمت آپدیت مهمه باید با فریمور دیگه اینکارو انجام بدی که دوستان دیگر دارند مثل جواد و دو سه نفر دیگه که متاسفانه قرار نمیدن قبل دادن آموزش برای این سیکرت عزیز هزار جور فش و حرفهای بی ادبانه میزدن که چرا آموزش نمیده حال خودشون الان پیدا کردن نمیان آموزش بدن الان اینجا مشخص شد که تمیز کیه کثافت کیه ....
اگر لطف کنن بزارن که بقیه هم استفاده کنن که عالی هست .... شرمنده توی تنظیمات نتورک دیگه td-lte نیست چرا ؟ ولی داره کار میکنه با سیمکارت td-lte

akbarfdhjf
21-03-2018, 23:38
بکاپ درایور هارو به همراه اموزشش گذاشتم فقط پستم هنوز تایید نشده :n13:
هروقت تایید شد تست کنید نتیجه رو اعلام کنید برا سایر دوستان
با تشکر

آقا چی شد بکاپ درایورهاتون؟آموزشش رو میشه بفرستین؟ممنون میشم
آیدی تلگرامم Gbc_re

Nima-ZF
22-03-2018, 01:21
ایرانسل یا همراه اول ؟
ایرانسل دوست عزیز
همراه اول هم شبا به 10 مگابایت میرسه
رایتل هم 6-7مگابایت برثانیه هست

در ضمن منطقه ما td راه نیوفتاده هنوز

Nima-ZF
22-03-2018, 01:42
این لینک بکاپ درایور مودم هست در ویندوز 10 نسخه 64بیتی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!0mgUhD7Z!OAFiywEcoR7reJepQOats-XDKidtoFFasoQl1h6C71g
پیشاپیش هیچ مسئولیتی درقبال نصب درایور ها قبول نمیکنم
ابتدا نرم افزار Driver Genius Pro v16 رو نصب کنید
سپس ویندوز رو درحالت disable driver signature enforcement بوت کنید
با استفاده از گزینه ی ریستور ادرس پوشه دانلود شده رو بهش بدید
بعد از بازیابی درایور ها دوباره ویندوز رو درحالت disable driver signature enforcement ریبوت کنید و مودم رو متصل کنیید
و تمام :n05:

Nima-ZF
22-03-2018, 01:43
این لینک بکاپ درایور مودم هست در ویندوز 10 نسخه 64بیتی
mega .nz / #!0mgUhD7Z!OAFiywEcoR7reJepQOats-XDKidtoFFasoQl1h6C71g
پیشاپیش هیچ مسئولیتی درقبال نصب درایور ها قبول نمیکنم
ابتدا نرم افزار Driver Genius Pro v16 رو نصب کنید
سپس ویندوز رو درحالت disable driver signature enforcement بوت کنید
با استفاده از گزینه ی ریستور ادرس پوشه دانلود شده رو بهش بدید
بعد از بازیابی درایور ها دوباره ویندوز رو درحالت disable driver signature enforcement ریبوت کنید و مودم رو متصل کنیید
و تمام :n05:

Nima-ZF
22-03-2018, 01:45
آقا چی شد بکاپ درایورهاتون؟آموزشش رو میشه بفرستین؟ممنون میشم
آیدی تلگرامم Gbc_re

اقا من هرچی پست میزارم میگه بایید تایید بشه و ازصبح تا حالا هم تایید نشده :n34:
حالا برا شما تل میکنم ولی میخوام همینجا قرار بدم مشکل بقیه دوستان هم حل بشه

Nima-ZF
22-03-2018, 11:05
سلام دوستان ظاهرا از طریق multicast upgrade tool میشه فریمور روی این مودم فلش کرد و نرم افزار مخصوصش هست
ولی احتمالا قبلش باید آنلاک کنیم
فایل آموزشش هم به صورت تصویری توی همون پوشه ای بوده که یکی از دوستان چند صفجه پیش گذاشته بود
اینم آموزشش هست

yon.ir/anZ07

brilliant1
22-03-2018, 13:57
دیجی کالا این مودم(tf-i60)را با ارسال رایگان میده 210 تومان
اما خود ایرانسل میده 360 تومان!

Nima-ZF
22-03-2018, 13:59
دیجی کالا این مودم(
TF-i60)
را با ارسال رایگان میده 210 تومان
اما خود ایرانسل میده 360 تومان!

بله درسته دوست عزیز تو صفحه قبل توضیح دادم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به غیر از این مورد تعویض مودم وایمکس
یه کار دیگه هم دوستان زرنگ کردن
اگر دقت کرده باشین ایرانسل مدتی هست مودم i60 و مودم lh 96 رو باهم 400 تومن میده
خیلی ها مثل دیجی کالا رفتن خریدن و این مودم رو تنها 210 میفروشن و اون مودم lh96 رو هم 260 تومن یعنی 70 تومن سود بی دردسر :n19::n31:

brilliant1
22-03-2018, 14:06
بله درسته دوست عزیز تو صفحه قبل توضیح دادم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینکار باعث میشه که اونایی که در دیوار و غیره دارن این مودم را می فروشند،قیمتاشون شکسته بشه و زیر 200 قیمت بدن.
فعلا تو دیوار آگهی فروش 170 تومانی گذاشتند.

جایی هست که بشه قدرت دریافت سیگنال توسط آنتنی که بصورت پیش فرض در مودمها نصب شده را مقایسه کرد؟

Nima-ZF
22-03-2018, 14:19
اینکار باعث میشه که اونایی که در دیوار و غیره دارن این مودم را می فروشند،قیمتاشون شکسته بشه و زیر 200 قیمت بدن.
فعلا تو دیوار آگهی فروش 170 تومانی گذاشتند.

جایی هست که بشه قدرت دریافت سیگنال توسط آنتنی که بصورت پیش فرض در مودمها نصب شده را مقایسه کرد؟

بازم بهتر اینجور به نفع من وشماست مودم رو به قیمت کمتری میخریم :n10:

کدوم سیگنال؟
اگر منظورتون سیگنال LTE هست با همون برنامه LTEWatch میشه
اگرم سینگال وایفای دستگاه رو میگید که برنامه wifi signal برای همه ی سیستم عامل ها هست

brilliant1
22-03-2018, 15:27
بازم بهتر اینجور به نفع من وشماست مودم رو به قیمت کمتری میخریم :n10:

کدوم سیگنال؟
اگر منظورتون سیگنال LTE هست با همون برنامه LTEWatch میشه
اگرم سینگال وایفای دستگاه رو میگید که برنامه wifi signal برای همه ی سیستم عامل ها هست
منظورم سیگنال LTE است،دوستانی که مودمهای متعددی دارند و می تونند در یک موقعیت مکانی با اپراتورهای مختلف تست بگیرند می تونند کیفیت سیگنال LTE این مودم را ارزیابی کنند.

Nima-ZF
22-03-2018, 16:18
منظورم سیگنال LTE است،دوستانی که مودمهای متعددی دارند و می تونند در یک موقعیت مکانی با اپراتورهای مختلف تست بگیرند می تونند کیفیت سیگنال LTE این مودم را ارزیابی کنند.

این کار رو قبلا انجام دادن چند صفحه قبل رو مطالعه کنید
شماره پست رو یادم رفته
یکی از دوستان همه اپراتور هارو تست کرده بود

brilliant1
22-03-2018, 17:20
شماره پست رو یادم رفته
یکی از دوستان همه اپراتور هارو تست کرده بودنتیجه اش چه بود؟با مودم‌های مختلف تست کرده بود؟

akbarfdhjf
22-03-2018, 17:22
شماره پست رو یادم رفته
یکی از دوستان همه اپراتور هارو تست کرده بود
داداش دمت گرم درایورات به دادم رسید با روش شما مودممو آنلاک کردم،خیلی وقت بود مشکل نصب درایور داشتم با روش شما درست شد.ممنونم:n12::n16:

Nima-ZF
22-03-2018, 18:00
نتیجه اش چه بود؟با مودم‌های مختلف تست کرده بود؟

والا نتایج خیلی خوبی داشت
یه 20-30 صفحه برید عقب پیداشون میکنید :n31:
حالا بعد دیدمشون دوباره شماره پست رو براتون خصوصی میکنم

داداش دمت گرم درایورات به دادم رسید با روش شما مودممو آنلاک کردم،خیلی وقت بود مشکل نصب درایور داشتم با روش شما درست شد.ممنونم:n12::n16:

خواهش میکنم تشکر از شما که نتیجه رو اعلام کردید
حالا سعی میکنم آموزش رو به همراه راه حل درایور ها به صورت pdf در کنار فایلا براتون قرار بدم به صورت پکیج کامل
البته با نقل قول از صاحبش :n16:

saber73
23-03-2018, 02:15
سلام دوستان ظاهرا از طریق multicast upgrade tool میشه فریمور روی این مودم فلش کرد و نرم افزار مخصوصش هست
ولی احتمالا قبلش باید آنلاک کنیم
فایل آموزشش هم به صورت تصویری توی همون پوشه ای بوده که یکی از دوستان چند صفجه پیش گذاشته بود
اینم آموزشش هست

yon.ir/anZ07

لینک کار نمیکنه

- - - Updated - - -

m_b
23-03-2018, 03:46
تست سرعت با مودم
TF-i60 sdl سیم کارت TD irancell با 3 آنتن سرعت دانلود 4/55 مگابایت بر ثانیه
تست سرعت با مودم MF910 سیم کارت 4G Irancell فول آنتن سرعت دانلود 5/02 مگابایت بر ثانیه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

m_b
23-03-2018, 04:04
این قسمت cat6 توی این مودم باید فعال بشه بال lte watch فرکانسو بزار باند ۴۴ کدوم قسمت مودم هستش البته مودم من آنلاک شده ؟؟؟؟؟

sky_dvb
23-03-2018, 11:21
قیمت این مودم همین طور داره کاهش پیدا میکنه و به ۱۶۰ ۱۷۰ رسیده کلا پروژه ضد حالی برا ایرانسل شده و دیگه هم خودش موجود نمیکنه و ی مقداری هم که هست تو بازار مونده

italodance
23-03-2018, 13:48
دوستان این مدل زیر همین TF-i60 هست:

آیا روی دیوار هم نصب میشه؟ پایش جدا میشه؟

greatpouya
23-03-2018, 13:50

آیا روی دیوار هم نصب میشه؟ پایش جدا میشه؟فکر ميکنم اين مدل اصليش هست که پشتش 2 تا آنتن internal ميخوره، درسته؟

sky_dvb
23-03-2018, 13:52

بله نسخه انلاک و اصلیه
خیر مثل همین مدل رومیزیه فقط

Nima-ZF
23-03-2018, 13:53

اره احتمالا همین هست

خیر پایش جدا نمیشه و جای میخ هم نداره خودتون خلاقیت باید به خرج بدین
مثلا من گذاشتمش رو کمد خصوصا به خاطر سیگنال بهتر همراه اول

nakeshman
23-03-2018, 15:30
سلام و ممنون بابت آموزش
دوستان من فلش زدم فرمور رو و لوگو هوآوی شد، ولی اولین باری که مودم رو راه اندازی کردم ازم آنلاک کد نخواست، الان سیمکارت خود ایرانسل رو هم میندازم همچنان پیغام اینسرت سیم میده. سیمکارت سایر اپراتورا رو هم میندازم همینطور.
چطور باید آنلاکش کنم، چه باید کرد؟

Nima-ZF
23-03-2018, 15:50
سلام و ممنون بابت آموزش
دوستان من فلش زدم فرمور رو و لوگو هوآوی شد، ولی اولین باری که مودم رو راه اندازی کردم ازم آنلاک کد نخواست، الان سیمکارت خود ایرانسل رو هم میندازم همچنان پیغام اینسرت سیم میده. سیمکارت سایر اپراتورا رو هم میندازم همینطور.

خوب وقتی لوگو هوایی میاد یعنی آنلاک شده شما تو تنظیمات مودم ببنید سریال داره یا نه
اگر سریال داره توصیه میشه دوباره انجام بدید پروسه فلش رو
بعد هم اسلات سیم کارت رو نگاه کنید که یوقت پین هاش نشکسته باشه که خیلی بعیده این مورد

nakeshman
23-03-2018, 16:11
IMEI و سریال که دارم توی تنظیمات.
نکته اینه که ازم کد آنلاک نخواست.

nakeshman
23-03-2018, 17:27
مجددا فلش زدم، ولی بازم همونطوره و‌درست نشد

brilliant1
23-03-2018, 18:17
بهترین مودمی که در طرح تعویض وایمکس ایرانسل میدن،همینه؟
این مودم را مکرر در همین تاپیک گفتند که ۴.۵G نیست و ۴G است.

behnamrizi
23-03-2018, 20:02
دوستان عزیز یک سوال
منطقه ما تحت پوشش TD-LTE نیست.
میتونم روی سیمکارت TD-LTE بسته بخرم و با این مودم به شبکه 4G ایرانسل وصل بشم و استفاده کنم؟ :n13:

greatpouya
23-03-2018, 21:06
دوستان عزیز یک سوال
منطقه ما تحت پوشش TD-LTE نیست.
میتونم روی سیمکارت TD-LTE بسته بخرم و با این مودم به شبکه 4G ایرانسل وصل بشم و استفاده کنم؟ :n13:خير

m_b
24-03-2018, 12:42
این مودم تلفن بهش نصب میشه و میتونید از سیم کارت داخل مودم به عنوان خط تلفن استفاده کنید . فکر میکردم کار نکنه اما کار میکنه امتحان کردم خدایی مودم خوبیه . دوستان کسی خبر داره مبین نت تو طرح تعویض وایمکس این مودم میده یا یک مدل دیگه ؟؟؟

italodance
24-03-2018, 15:42
اینو از دیجی کالا امروز سفارش گذاشتم و فردا میگیرم فقط برای اینکه باند 7 رو بتونم با LTE Watch تست کنم ببینم اینترنت پرسرعت تری میگیرم یا نه چون cat 6 هم هست. امیدوارم 210 تومان بی ارزه و پولم رو دور نریخته باشم.
با LTE watch تو MR200 ام‌ نمیتونم وارد بشم و و باند 7 رو صرفا انتخاب و استفاده کنم.
فقط چه جوری تو دیوار بزنمش اش؟ پایش هم جدا نمیشه... باید وضعیت سیگنال دائم تو چشم باشه.

sky_dvb
24-03-2018, 17:44
اینو از دیجی کالا امروز سفارش گذاشتم و فردا میگیرم فقط برای اینکه باند 7 رو بتونم با LTE Watch تست کنم ببینم اینترنت پرسرعت تری میگیرم یا نه چون cat 6 هم هست. امیدوارم 210 تومان بی ارزه و پولم رو دور نریخته باشم.
با LTE watch تو MR200 ام‌ نمیتونم وارد بشم و و باند 7 رو صرفا انتخاب و استفاده کنم.
فقط چه جوری تو دیوار بزنمش اش؟ پایش هم جدا نمیشه... باید وضعیت سیگنال دائم تو چشم باشه.

گرون گرفتی که الان اگهیش در دیوار ۱۶۰ ۱۷۰ هست
از طریق پنل روی موبایل یا تبلت یا لپ تاپ میتونی چک کنی
کلا این مدل رو میزی هست و برا دیواری نصب شدن باید براش پایه درست کنی خودت چون شیب داره یکم خیلی جالب نمیشه رو دیوار

italodance
24-03-2018, 20:57
گرون گرفتی که الان اگهیش در دیوار ۱۶۰ ۱۷۰ هست
از طریق پنل روی موبایل یا تبلت یا لپ تاپ میتونی چک کنی
کلا این مدل رو میزی هست و برا دیواری نصب شدن باید براش پایه درست کنی خودت چون شیب داره یکم خیلی جالب نمیشه رو دیوار

زیاد فرقی نداره حتما آنجا ۲۰ تومان پول پیکش هست بگذریم فقط 24 ساعت نرمال کار کنه و افت سیگنال نداشته همون بسته

nakeshman
25-03-2018, 01:35
مودم با تنظیمات ای پی 192.168.8.1 بالا می اید و از شما در خواست کد انلاک را دارد نام و رمز ادمین را وارد کرده و کد انلاک زیر را وارد کنید

کد انلاک :

15 تا صفر و حرف a
بله وارد تنظیمات مودم میشم و یوزر پس رو میزنم و وارد میشم.
اما ازم آنلاک کد نمیخواد، چند باره هم فلش زدم و آنلاک کد نمیخواد.
هر سیمکارتی هم که میذارم پیغام اینسرت سیمکارت میده همچنان. :(

m_b
25-03-2018, 04:02
Ltewatchفراموش کن این نرم افزار عالی رو نصب کن
خوبه فقط چجوری انگلیسی میشه ؟؟؟؟

italodance
25-03-2018, 08:41
دوستان یک سوال!

کسانی که این مودم رو دارند آیا 24 ساعت فول سیگنال 100% آنتن دارند؟ یعنی هر 5 تا سیگنال بارشون پر هست؟

حبیب 35
25-03-2018, 09:02
دوستان یک سوال!

کسانی که این مودم رو دارند آیا 24 ساعت فول سیگنال 100% آنتن دارند؟ یعنی هر 5 تا سیگنال بارشون پر هست؟

فاصله خونه تا دکل حدودا 500 متره دربهترین حالت چراغ 4 انتن دارم اما بیشتروقتها 2انتن

حبیب 35
25-03-2018, 09:07
بله وارد تنظیمات مودم میشم و یوزر پس رو میزنم و وارد میشم.
اما ازم آنلاک کد نمیخواد، چند باره هم فلش زدم و آنلاک کد نمیخواد.
هر سیمکارتی هم که میذارم پیغام اینسرت سیمکارت میده همچنان. :(

یک اتصال اشتباه یا ...باعث شده ای سی سکوریتی مودم که حاوی اطلاعات کارخانه مودم هست اسیب ببینه.بدید نمایندگی یا تعمیرکاروارد درستش کنه

این اموزش فقط رو tf-i60جواب داده اگر دقت نکنید به مودم صدمه میرسه

italodance
25-03-2018, 11:20
فاصله خونه تا دکل حدودا 500 متره دربهترین حالت چراغ 4 انتن دارم اما بیشتروقتها 2انتن

پشیمون شدم همون MR200 بهتره کنسل خرید کردم شاید تو آینده باز نظرم عوض شد کلا دستگاه مشکوکیه همه چیش, حس مثبتی رو براش ندارم. بیشترین چیزی که نخریده تو ذوق میزنه اندازه بزرگ و دیواری نبودنش هست. اگه سیگنال بار هم براش کامل نشه 100% نشه که کلا ضرره.

حبیب 35
25-03-2018, 11:48
تازمانی که براش اپدیت درست حسابی نیاد وضعش همینه.ایرانسل 350 به مافروخت تا حداقل سرعت 8مگابایت داشته باشیم
خداییش انصاف ندارن الان قیمتش رسیده به 160 .170
نمیگم بده کارراه اندازه.مودم خیلی تاپ وبدون مشکلی نیست که اول تبلیغشوکردن

italodance
25-03-2018, 12:34
تازمانی که براش اپدیت درست حسابی نیاد وضعش همینه.ایرانسل 350 به مافروخت تا حداقل سرعت 8مگابایت داشته باشیم
خداییش انصاف ندارن الان قیمتش رسیده به 160 .170
نمیگم بده کارراه اندازه.مودم خیلی تاپ وبدون مشکلی نیست که اول تبلیغشوکردن

چقدر سرعت داری؟ ۸ مگا بایت؟ تک کانکشن خارجی و صبح رو فقط بگو

حبیب 35
25-03-2018, 12:41
اوایل بله.ولی الان از2m تا4m نوسان داره

nakeshman
25-03-2018, 12:57
یک اتصال اشتباه یا ...باعث شده ای سی سکوریتی مودم که حاوی اطلاعات کارخانه مودم هست اسیب ببینه.بدید نمایندگی یا تعمیرکاروارد درستش کنه

این اموزش فقط رو tf-i60جواب داده اگر دقت نکنید به مودم صدمه میرسه
دوستان کسی فرمور خود ایرانسل رو داره من فلش بزنم رو مودمم؟
الان که مودم تبدیل به یه آجر بی خاصیت شده

V&V
25-03-2018, 13:08
پشیمون شدم همون MR200 بهتره کنسل خرید کردم شاید تو آینده باز نظرم عوض شد کلا دستگاه مشکوکیه همه چیش, حس مثبتی رو براش ندارم. بیشترین چیزی که نخریده تو ذوق میزنه اندازه بزرگ و دیواری نبودنش هست. اگه سیگنال بار هم براش کامل نشه 100% نشه که کلا ضرره.

مقدار سیگنال به دکل و امواج و نوع دیوار های خونه داره.واسه من رو باند 3 100 درصده.اما من dlink 953 داشتم از نظر سرعت به این مودم نمی رسید.

greatpouya
25-03-2018, 13:11
پشیمون شدم همون MR200 بهتره کنسل خرید کردم شاید تو آینده باز نظرم عوض شد کلا دستگاه مشکوکیه همه چیش, حس مثبتی رو براش ندارم. بیشترین چیزی که نخریده تو ذوق میزنه اندازه بزرگ و دیواری نبودنش هست. اگه سیگنال بار هم براش کامل نشه 100% نشه که کلا ضرره.MR200
حرف نداره، با i60 قابل مقايسه نيست اصلا

hacker007_bio
25-03-2018, 18:37
سلام دوستان، مبین نت در شهرستان ما (اهواز) همین مودمو (Huawei B612) بدون طرح با هزینه 110 میفروشه.
بنده پینگ پایین نیاز دارم، اخیرا یکی از دوستان که حوالی ما سکونت داره با گوشی از 4G رایتل پینگ 110ms (روی 4.2.2.4) میگیره.
سوالم اینجاست که مودم مبین نت هم به همین شکل آنلاک میشه تا بتونم سیمکارت رایتل روش بزارم؟

amirbarca
25-03-2018, 19:02
شارژر فندکی ۱۲ ولت هست برا خرید؟قبلن مبین نت داشت

behradbh
26-03-2018, 03:54
طبق آموزش من همه کارو درست انجام میدم ولی وقتی به فایل firmware.exe میرسم سره قسمت hdlc گیر میکنه. چیکار باید بکنم ؟؟

silvermanhhh
26-03-2018, 07:38
دوستان یه مودم رومیزی با انتن قوی 4.5g بم معرفی میکنید با قابلیت تجمیع باند ؟انتنم بخوره .غیر این

sky_dvb
26-03-2018, 11:24
دوستان یه مودم رومیزی با انتن قوی 4.5g بم معرفی میکنید با قابلیت تجمیع باند ؟انتنم بخوره .غیر این

B525 مودم هواوی

silvermanhhh
26-03-2018, 14:42
B525 مودم هواوی

ایا واقعا تجمیع میکنه باند 3 با 7 رو؟من هیچی ندیدم تو مشخصاتش

- - - Updated - - -

B525 مودم هواوی

ایا واقعا تجمیع میکنه باند 3 با 7 رو؟من هیچی ندیدم تو مشخصاتش

a.g.p
26-03-2018, 14:46
سلام دوستان. من تست زدم بدون آنلاک کردن. سرعت دانلود با سایت speedtest.net حدود 81 مگ بود و آپ لود حدود 30 مگ بر ثانیه.

amirniack
26-03-2018, 21:30
سلام و ممنون بابت آموزش
دوستان سلام
من هم دقیقا مشکل ایشون رو دارم یعنی سخت افزار آسیب دیده؟؟:n03:

ho3in2012
27-03-2018, 16:08
ممنون از لطفتون دوست عزیز.
من این فرمویر رو هم فلش زدم و همچنان مشکل نشناختن سیم پا برجاست.
فکر کنم دیگه فاتحه ش خونده شده.
یکی یه ویدیو تو اپارات گذاشته برا نمایش مودم انلاک شده tf-i60
توش آدرس سایت و شمارش هست
تو سایتش بری قسمت تماس با ما آدرس تلگرامش هم هست
شاید از ایشون بپرسی بتونن راهنماییت کنن

italodance
28-03-2018, 07:15
دوستان قیمتش شد ۱۲۰ تومان حتما بم اطلاع بدید.

ALIRK
28-03-2018, 12:07
دوستان قیمتش شد ۱۲۰ تومان حتما بم اطلاع بدید.

tf i60قیمتش بشه 120تومن ....اونهم الان

1ماه پیش این قیمت بود الان فکر نمیکنم دیگه این قیمت گیر بیاد اگر دیدی به منهم اطلاع بده

اما الان مبین نت این قیمت هست همین مدل

mostafa_2050
29-03-2018, 16:58
سلام کسی نمیدونه پورت های lan این مودم گیگابیتی هست یا نه

greatpouya
29-03-2018, 17:04
سلام کسی نمیدونه پورت های lan این مودم گیگابیتی هست یا نهبله هست

sasan.69
29-03-2018, 18:39
این مودم به طور کلی ارزش خرید داره؟ فورجی پلاس خوبی نسبت به بقیه هست ؟

ho3in2012
29-03-2018, 22:17
این مودم به طور کلی ارزش خرید داره؟ فورجی پلاس خوبی نسبت به بقیه هست ؟
اصلا این مودم فورجی پلاس نیست:n02:
ارزش خریدش هم بستگی داره به اینکه چند بخوای بخریش

amir0078u
30-03-2018, 01:14
سلام mr-secret آدم خیلی باید وقت صرف کنه تا یه سخت افزار رو هک کنه همین که روی ایرانسل رو کم کردی دمت گرم اگه بازم مودم جدید اومد همین کار رو کن

amir0078u
30-03-2018, 01:21
من از شما تشکر میکنم و شما رو تحسین میکنم که موفق به انلاک مودم شدید کار هرکس نیست خرمن کوفتن

- - - Updated - - -

من از شما تشکر میکنم و شما رو تحسین میکنم که موفق به انلاک مودم شدید کار هرکس نیست خرمن کوفتن

amir0078u
30-03-2018, 01:31
جناب secret عزیز اگه امکان داره جریان تجمیع فرکانس یا 4.5 رو راه اندازیش رو توی مودم tfi60 روشش رو توضیح بدین چرا فعال نمیشه اگه هنوز ایرانسل راه اندازی نکرده چرا روی مودم m60 یا بعضی از گوشیها فعاله ممنون از خدماتت

greatpouya
30-03-2018, 01:37
جناب secret عزیز اگه امکان داره جریان تجمیع فرکانس یا 4.5 رو راه اندازیش رو توی مودم tfi60 روشش رو توضیح بدین چرا فعال نمیشه اگه هنوز ایرانسل راه اندازی نکرده چرا روی مودم m60 یا بعضی از گوشیها فعاله ممنون از خدماتت2 نوع 4.5 داريم
يکي به صورت مايمو
يکي به صورت تجميع

اولي هنوز تو ايران راه نيافتاده
ولي دومي راه افتاده

اين مودم فقط اولي رو داره

renfield
30-03-2018, 04:39
هر وقت چین مودم جدید زد میشه 140 تومن

mazdak89
30-03-2018, 11:59
2 نوع 4.5 داريم
يکي به صورت مايمو
يکي به صورت تجميع

اولي هنوز تو ايران راه نيافتاده
ولي دومي راه افتاده

اين مودم فقط اولي رو داره

کدوم ۴.۵ بهتره ؟؟؟ یا بهتر بپرسم کدوم بیشتر به نفع کاربر هست ؟؟ ( نفع در سرعت و کیفیت)

amir0078u
30-03-2018, 12:55
سلام به همه دوستان که برای انلاک مودم زحمت فراوانی کشیدن مخصوصا دوست عزیز و گرامی mr_secret که اموزش رو پابلیک کردن چند مورد هست که باید خدمت شما عرض کنم اول توی تنظیمات اپدیت اتوماتیک رو غیرفعال کنید برای مودمهای موجود حال حاضر در بازار مودمهای جدید امکان انلاک با روش secret ندارند که با اپدیت جدید توی بازار دارن وارد میشن دوم حالت تجمیع توی این مودم فعاله از نرم افزار ltewatch استفاده کنید سوم سعی کنید با ویندوز xp انلاک کنید چون بعد از اینکه loader رو اجرا کردید براحتی پورتها باز میشن و فریمور نصب میشه در ضمن حتما نیاز نیست پورت روی 55 باشه هر نامبری میتونه باشه من با9 اینکارو کردم فقط بدونید با xp هیچ خطایی نمیده جالبه که درایورش به صورت اتوماتیک نصب میشه فقط بدونید مودم رو انلاک کردن کار بزرگیه ولی شرکت هواوی به درخواست ایرانسل دست روی دست نمیزاره با آپدیت جدید جلوش گرفته شده مودمهای جدیدش تا چند وقت دیگه داره میاد تو بازار منظورم با ورژن جدید حالا جناب secret دوباره باید روی هواوی و مخصوصا ایرانسل رو کم کنن که داره پاره میشه دوستم نمایندگیش رو داره و خیلی هم معروفه و با یکی از مسولین مهم شرکت ایرانسل در ارتباطه که طرف خیلی شاکیه و میگه خیلی ضرر کرده و بد و بیراه و فحش میده به آنلاکر ولی دمت گرم و دست مریزاد secret جان بازم روشون رو کم کن راستی یه مودم جدید خفن داره میاد تو بازار طبق گفته دوستم که میگه با پاوربانک هم کار میکنه
:n05:

amir0078u
30-03-2018, 13:31
اره داداش با همین روشه دقیقا فقط فریمورش فرق میکنه که تو سایت combineرایگان موجوده خواستی لینکشو برات میزارم فقط باید مودم حتما با بوت پین وصل بشه به کامپیوتر

amir0078u
30-03-2018, 13:34
فایل رو دوباره دانلود کن در ضمن بهتره فایل رو توی درایو c desktop بریزی بعد اجرا کنی

amir0078u
30-03-2018, 13:40
داداش ربطی به فلش زدن نداره عیب سخت افزاری پیدا کرده من دادم تعمیرکار روی برد کارکرد و درست شد گفت به دلیل اتصال اشتباه روی برد موقع لحیم کردن یو اس بی قسمتی از مدار که مربوط به شناسایی سیم هست قطع شد حالا تو 500 بار فلش بزن:n01:

amirniack
30-03-2018, 13:42
داداش ربطی به فلش زدن نداره عیب سخت افزاری پیدا کرده من دادم تعمیرکار روی برد کارکرد و درست شد گفت به دلیل اتصال اشتباه روی برد موقع لحیم کردن یو اس بی قسمتی از مدار که مربوط به شناسایی سیم هست قطع شد حالا تو 500 بار فلش بزن:n01:
داداش ما هم این مشکل رو داریم سیم کارت رو نمیخونه
اگه میشه آدرس تعمیرکار و هزینه اش رو خصوصی کن
ممنون

amir0078u
30-03-2018, 13:44
اره با سیم معمولی جواب میده و سرعتش هم 4تا5 مگه

greatpouya
30-03-2018, 16:15
کدوم ۴.۵ بهتره ؟؟؟ یا بهتر بپرسم کدوم بیشتر به نفع کاربر هست ؟؟ ( نفع در سرعت و کیفیت)تجميع بهتره، ولي در اينده تجميع با مايمو قراره باهم استفاده بشن،
اونوقت يه مودم ميخواد که همزمان از هردو استفاده کنه و سرعت بجاي 300 ميره رو 600.

behzad20120
01-04-2018, 00:37
ممنون

شما آنلاک کردین بعد اون سیم کارت رو نمیشناسه یا هنگام لیحم کاری اشتباه کردین لطفا دقیق توضیح بدین راهنمایی کنم ..

amir0078u
01-04-2018, 01:14
والا حقیقتا ما که بغیل نیستیم روش آنلاک دو حالت داره
1- کسی که روش رو یاد میگیره انقد که براش وقت میزاره عمومیش نمیکنه
2- باش تا طلوع صبحت بدمد!

ممنون
اهواز چهار راه زند نبش چراغ قرمز تعمیرات آرین 100تومان گرفت گفت روی برد کارکرده دیگه من بالاسرش نبودم

amir0078u
01-04-2018, 01:21
ممنون

اهواز چهار راه زند نبش چراغ قرمز تعمیرات آرین 100تومان گرفت گفت روی برد کارکرده دیگه من بالاسرش نبودم
البته من به دلیل اتصال اشتباه روی برد مودمم آسیب دیده بود شما چه اشتباهی کردی فریمور اشتباهی زدی چون اگه به روشی که جناب سیکرت انجام بدی راحت آنلاک میشه ایمیلم اینه راهنمایی خواستی pcemdad@ymail.com

amirniack
01-04-2018, 11:42
شما آنلاک کردین بعد اون سیم کارت رو نمیشناسه یا هنگام لیحم کاری اشتباه کردین لطفا دقیق توضیح بدین راهنمایی کنم ..
مودم آنلاک شد یعنی روشن میشه با فریمور جدید بالا میاد ولی سیم رو نمیخونه
فک کنم اتصال کوتاه رو برنداشته بودم تا آخر مرحله فلش واسه همین

balouchi
01-04-2018, 19:04
دوستان آیا بعد از آنلاک، TD-LTE ایرانسل به خوبی روی مودم جواب میده؟

hacker007_bio
02-04-2018, 02:23
دوستان مودم b612 مبین نت هم واسه آنلاک شدن همین داستانهارو داره؟ منظورم اینه که توی منوش جایی واسه ارتقاء فرم ویر نگذاشته که این مراحلو طی نکنیم ؟
اونایی که اطلاع دارن لطفا جواب بدن ، مبین نت همینو توو اهواز 110 میفروشه.
اگه آنلاکش این دردسر هارو نداره اطلاع بدید تهیه میکنم.ممنون

amirniack
02-04-2018, 12:24
دوستان مودم b612 مبین نت هم واسه آنلاک شدن همین داستانهارو داره؟ منظورم اینه که توی منوش جایی واسه ارتقاء فرم ویر نگذاشته که این مراحلو طی نکنیم ؟

خیر عزیز باید همین مراحل طی بشه واسه آنلاکش

*Forgotten*
04-04-2018, 14:40
سلام:n02:
کسی ازدوستان TD-LTE رو بعد از آنلاک تست کرده ؟
منم میخام این مودمو بگیرم و آنلاک کنم
با ویندوز xp آنلاک کنم مشکلی نداره ؟
-------
با توجه به اینکه مودمی با این سخت افزار زیر 500 ت گیر نمیاد خریدش با قیمت 200 و آنلاک کردنش واقعا ارزش داره :n02:

amir0078u
04-04-2018, 15:20
دوستان آیا بعد از آنلاک، TD-LTE ایرانسل به خوبی روی مودم جواب میده؟
بله به خوبی جواب میده حتی میتونی از tdlte شاتل و آسیاتک و مبین نت هم استفاده کنی حتی سرعت هم بهتر میشه در اینده نزدیک هم همراه اول tdlte رو فعال میکنه در ضمن از برنامه ltewatch دوستان استفاده نکنید چون کارایی مناسبی نداره فعلا هم که فناوری مایمو راه نیوفتاده به جای اون از hilink استفاده کنید

amir0078u
04-04-2018, 15:27
[QUOTE=*Forgotten*;9053599]سلام:n02:
-------
نه مشکلی نداره تازه راحت تر انلاک میشه و درایورها راحت تر نصب میشه من خودم انلاک کردم فقط دقت داشته باش بعد از اینکه فایل لودر رو اجرا کردی صبر کن تا پورتها توی دیوایس منیجر باز بشن بعد فایل فریمور رو اجرا کن:n01:

*Forgotten*
04-04-2018, 15:29
بله به خوبی جواب میده حتی میتونی از tdlte شاتل و آسیاتک و مبین نت هم استفاده کنی حتی سرعت هم بهتر میشه در اینده نزدیک هم همراه اول tdlte رو فعال میکنه در ضمن از برنامه ltewatch دوستان استفاده نکنید چون کارایی مناسبی نداره فعلا هم که فناوری مایمو راه نیوفتاده به جای اون از hilink استفاده کنید

با توجه به اینکه این مودم آدرس مک و سریالش در بانک اطلاعاتی ایرانسل ثبت شده فقط میشه tdlte خود ایرانسل رو روش استفاده کرد مال مبین نت قطعا کار نمیکنه

behnamrizi
04-04-2018, 20:04

من از مبین نت پرسیدم گفت مودم خالی نمیفروشیم حتما باید طرح بخرید.:n28:

ho3in2012
04-04-2018, 20:09
من از مبین نت پرسیدم گفت مودم خالی نمیفروشیم حتما باید طرح بخرید.:n28:
مودم b612 رو مبین نت چند میده؟
و اینکه شما کدوم شهرین؟
طرح ارزون ورود نداره؟:n02:

behnamrizi
04-04-2018, 22:05
مودم b612 رو مبین نت چند میده؟
و اینکه شما کدوم شهرین؟
طرح ارزون ورود نداره؟:n02:
من دیگه وقتی گفت مودم را فقط با طرح میدیم ، دیگه نپرسیدم قیمت و مدل و ... را
ولی ی طرحی داره 130 تومن هست همراه با مودم، که البته مشخص نکرده تو سایتش مدل مودم هایی که با طرح ها میده چیه.
من یکی از شهرهای اصفهان هستم

balouchi
05-04-2018, 17:30
تو مودم TF-i60 آیا قابلیت امکان مشاهده جزئیات مصرف اینترنت هر کاربر متصل به Wi-Fi وجود داره یا نه؟

renfield
05-04-2018, 23:41
احتمالا نداره . چون نرم افزراش یک های لینک ساده شرکت هواووی هست.

iDownload & iGame
06-04-2018, 11:19
سلام:n02:
-------
با توجه به اینکه مودمی با این سخت افزار زیر 500 ت گیر نمیاد خریدش با قیمت 200 و آنلاک کردنش واقعا ارزش داره :n02:
بعد از آنلاک کردن، امکان انتخاب TD-LTE تو تنظیمات مودم وجود نداره!

balouchi
06-04-2018, 14:13
بعد از آنلاک کردن، امکان انتخاب TD-LTE تو تنظیمات مودم وجود نداره!

پس یعنی دیگه حالت اتوماتیک شده و قفل فقط روی TD-LTE وجود نداره.

iDownload & iGame
06-04-2018, 15:15
پس یعنی دیگه حالت اتوماتیک شده و قفل فقط روی TD-LTE وجود نداره.
نه فقط حالت Auto داره و جالبه که مبین نت هم کار میکنه!

ho3in2012
06-04-2018, 16:08
نه فقط حالت Auto داره و جالبه که مبین نت هم کار میکنه!
سلام
مودم b612 مبین نت رو اگه آنلاک کنیم به td-lte ایرانسل وصل میشه؟

iDownload & iGame
06-04-2018, 17:02
سلام
مودم b612 مبین نت رو اگه آنلاک کنیم به td-lte ایرانسل وصل میشه؟
سلام،
اینو تست نکردم.

mostafadc
06-04-2018, 17:47
مودم مبين نت فقط سيمكارت tdd خودش رو ساپورت ميكنه يا اينكه fdd همراه اول رو هم ساپورت ميكنه ؟

*Forgotten*
06-04-2018, 19:10
کسی جای مطمئنی میشناسه برای خرید این مودم با قیمت مناسب ؟
خود دی جی کالا که میده 260

balouchi
06-04-2018, 20:04
کسی جای مطمئنی میشناسه برای خرید این مودم با قیمت مناسب ؟
خود دی جی کالا که میده 260

هفته پیش تو سایت دیوار(تهران) یه آگهی دیدم که با قیمت و شرایط بسیاری خوبی این مودم رو به صورت تکی و انبوه می فروخت( قیمت 170 تومن به صورت آکبند و پلمپ اصلی، پرداخت در محل و ارسال رایگان). اما الان هرچی گشتم تا لینکش رو برایتون بذارم پیداش نکردم. شاید تموم کرده باشه. یه سری به سایت دیوار بزنید شاید مورد خوبی پیدا شد.

amir0078u
08-04-2018, 00:22
با توجه به اینکه این مودم آدرس مک و سریالش در بانک اطلاعاتی ایرانسل ثبت شده فقط میشه tdlte خود ایرانسل رو روش استفاده کرد مال مبین نت قطعا کار نمیکنه
چرا وقتی اطلاعات نداری حرف میزنی خودم دارم استفاده میکنم:n23:

amir0078u
08-04-2018, 00:26
مودم مبين نت فقط سيمكارت tdd خودش رو ساپورت ميكنه يا اينكه fdd همراه اول رو هم ساپورت ميكنه ؟
خیر فقط سیمکارت خودش رو میشناسه مودمش لاکه اگه آنلاک بشه اره همه سیمکارتها رو میشناسه

amir0078u
08-04-2018, 00:29
اگه مودم مبین نت رو انلاک کنید همه سیمکارتها رو میشناسه هم fdd هم tdd

amir0078u
08-04-2018, 00:36
تو مودم TF-i60 آیا قابلیت امکان مشاهده جزئیات مصرف اینترنت هر کاربر متصل به Wi-Fi وجود داره یا نه؟
بله در صفحه statistics] تو تنظیمات وب مودم 192.168.1.1

balouchi
08-04-2018, 14:01
بله در صفحه statistics] تو تنظیمات وب مودم 192.168.1.1

تو قسمت statistics مصرف کل رو نشون میده. منظورم این بود که اگه مثلاً 5 نفر به مودم کانکت هستش، جزئیات مصرف هر 5 نفر رو به صورت جداگانه هم نشون می داد خوب بود.

mohammadgh6
09-04-2018, 16:50
دوستان این مودم 2تا جای سیم کارت داره ؟

حبیب 35
09-04-2018, 17:31
دوستان این مودم 2تا جای سیم کارت داره ؟

نه تک سیمه

ho3in1414
10-04-2018, 04:08
سلام دوستان میگن که مودم Mr200 از نت ثابت ایرانسل بخاطر فرکانسش پشتیبانی نمیکنه درسته؟
ینی به نظرتون مودم ایرانسل رو بخرم و انلاکش کنم یا اون مودم رو؟

iman2919
11-04-2018, 13:02
سلام دوستان میگن که مودم Mr200 از نت ثابت ایرانسل بخاطر فرکانسش پشتیبانی نمیکنه درسته؟

بله درسته فرکانس td-lte ایرانسل 3500 هست که mr200 ساپورت نمیکنه!
اگر از اینترنت td-lte ایرانسل میخواین استفاده کنید mr200 بدردتون نمیخوره

italodance
11-04-2018, 13:52
این مودم دوباره تو سایت ایرانسل برای فروش عرضه شد.

*Forgotten*
11-04-2018, 21:26
سلام
دوستان یه سوال برام پیش اومد اگه مودمو آنلاک کنیم میشه بعدا آپدیتش کرد ؟

iran100
12-04-2018, 13:24

سلام

بستگی به فریمور ی داره که روش نصب می کنید

*Forgotten*
12-04-2018, 14:51
بستگی به فریمور ی داره که روش نصب می کنید

این فریمور ی که موقع آنلاک روش نصب میشه مال خود ایرانسله ؟ یا فریمور رسمی هواوی هستش؟

Saeedking369
12-04-2018, 17:10
دوستان یه سوال از کجا بفهمیم این مودما لاکه یا آنلاکه من یدونه tf-i60دارم ولی توبرنامه ای که خودش معرفی کرده برای تنظیمات یه قسمت داره زده آنلام روتر بعد جلوش نوشته unlocked.این ینی مودم آنلاکه؟

dvb55
12-04-2018, 19:38
دوستان یه سوال از کجا بفهمیم این مودما لاکه یا آنلاکه من یدونه tf-i60دارم ولی توبرنامه ای که خودش معرفی کرده برای تنظیمات یه قسمت داره زده آنلام روتر بعد جلوش نوشته unlocked.این ینی مودم آنلاکه؟

یه سیم کارت غیر ایرانسل بنداز اگه جواب داد انلاک هست دیگه

amir0078u
13-04-2018, 00:07
تو قسمت statistics مصرف کل رو نشون میده. منظورم این بود که اگه مثلاً 5 نفر به مودم کانکت هستش، جزئیات مصرف هر 5 نفر رو به صورت جداگانه هم نشون می داد خوب بود.
خود مودم این قابلیت ها رو نداره باید ترافیک رو از سیستم خودت بهشون بدی تا بتونی کنترلشون کنی وگرنه خود مودم انقدر باهوش نیست که بتونه . اگر میکروتیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) داشته باشی داستان فرق میکنه اونقت میتونی همه کار بکنی اما در غیر اینصورت نرم افزار ccproxy ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa-%d8%af%d8%b1-%d8%b4%d8%a8%da%a9%d9%87))رو پیشنهاد میدم لینک زیر در مورد میکروتیک توضیح میدهد موفق باشی داداش
روی ccproxy کلیک کن تب جدید باز میشه هم نرم افزار هم راهنمای نصب هست

balouchi
13-04-2018, 08:52
سلام

بله اگه آپدیت جدیدی برایش بیاد میشه به نسخه جدیدتر آپدیتش کرد. فریمور آنلاک کننده، آخرین نسخه از فریمور جهانی(یونیورسال) هستش. البته بعد از آنلاک کردن مودمم با فریمور دوستمون که زحمت آنلاک رو کشیده بودند، گزینه آپدیت تو صفحه وب مودمم به کلی حذف شده بوده. شاید دوستمون جهت احتیاط این گزینه رو تو فریمور ویرایش و حذف کرده باشند. بعد آنلاک من دوباره با استفاده از پورت LAN و نرم افزار multicast_upgrade_tool و فایل آپدیت یونیورسال، مودم رو آپدیت زدم که بعدش گزینه های آپدیت اتوماتیک و آپدیت دستی تو صفحه وب مودم دوباره اضافه شدند.