PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نقد و بررسی مودم جدید TF-i60 (4.5G) ایرانسل

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

xshya
05-01-2018, 00:37
اما میخواهم یک مثال بزنم اگر یک مودم از همین مدل:n02: منتها آنلاک کارخانه ای داشته باشید که فقط به اوپراتور ایرانسل متصل بشود باز هم با بنده هم عقیده نیستید ؟

mr-secret
05-01-2018, 00:46
اما میخواهم یک مثال بزنم اگر یک مودم از همین مدل:n02: منتها آنلاک کارخانه ای داشته باشید که فقط به اوپراتور ایرانسل متصل بشود باز هم با بنده هم عقیده نیستید ؟

دوست من من منظور شمارو متوجه نمیشم واقعا ولی اگر بخواهم جواب شمارو بدم بعضی مباحث رو باید بیان کنم که با کلی وقت و دردسر به دستشون اوردم ببخشید

سجاد23
05-01-2018, 10:02
سلام دوستان اونایی که وایمکس تعویض کردن بجاش I60گرفتن میشه لطفا ادرس یا شماره بدید کجا انجام شده میخوام بطور قطعی با این مودم تعویض کنند نه اینکه شانسی باشه.... چندتا نمایندگی تماس گرفتم گفت حضوری نمیشه

xshya
05-01-2018, 10:31
:question:

farhadhttp
05-01-2018, 12:36
سلام دوستان اونایی که وایمکس تعویض کردن بجاش I60گرفتن میشه لطفا ادرس یا شماره بدید کجا انجام شده میخوام بطور قطعی با این مودم تعویض کنند نه اینکه شانسی باشه.... چندتا نمایندگی تماس گرفتم گفت حضوری نمیشه

سجاد جان برا چی اینقدر این سوال رو می پرسی ؟
چند بار جواب بدیم آخه ؟
اولا مثل اینکه چون این مودم فروشی که ایرانسل پیشبینی اش رو کرده بود نداشته فعلا داره برا تعویض TF-i60 میده. اما قطعی نیست. کسی هم که برا من مودم رو آورد گفت شانست گفته امروز فقط 4 تا از این مودم ها داشتم یکیش افتاد به تو .
بعدم نه که مثلا یارو رندوم انتخاب کرده باشه ها. قرارداد از پیش نوشته شده بود . آدرس مک مودم وایمکسم بود . آدرس مک مودم TF-i60 که برام آوردم بود. این یعنی اینکه خود شرکت ایرانسل تعیین میکنه. دست نمایندگی ها یا مسئول تعویض نیست.
اما خوب پارتی بازی هم همیشه هست. شما یا درخواست تعویض بده شاید شانست گفت و برات آوردن.(که به احتمال زیاد میارن چون جدیدا فقط TF-i60 میدن) یا اینکه بگرد یه آشنا تو خود شرکت ایرانسل پیدا کن که وقت تنظیم قرارداد جدید، سفارش کنه مودم TF-i60 رو برات بنویسن.
خواهشنم دیگه راجع به این مساله تو هیچ تاپیک دیگه ای سوالت رو تکرار نکن.

.s.a.e.e.d
05-01-2018, 14:56
بچه ها بالاخره این‌مودم tf i60 ارزش خریدن داره یا نه ؟ هر کی یه حرف میزنه

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

farhadhttp
05-01-2018, 15:06
بچه ها بالاخره این‌مودم tf i60 ارزش خریدن داره یا نه ؟ هر کی یه حرف میزنه

نه عزیز من به هیچ عنوان ارزش خرید نداره. اگه بتونی 150 تومن گیر بیاری آره .
ولی 300 هزار تومن نه.
توصیه من اینه یکم صبر کنی شاتل TD-LTE رو راه بندازه ببینیم چطوریه اگه خوب باشه برو شاتل بگیر مودم هاش هم واقعا عالیه و زیباست

aliprince
05-01-2018, 16:56
سلام دوستان اونایی که وایمکس تعویض کردن بجاش I60گرفتن میشه لطفا ادرس یا شماره بدید کجا انجام شده میخوام بطور قطعی با این مودم تعویض کنند نه اینکه شانسی باشه.... چندتا نمایندگی تماس گرفتم گفت حضوری نمیشهدوست عزیز کرج میدونم میده
خیلی از نمایندگی ها الان i60 و 2101 میدن فقط
از ایرانسل نمایندگی های اطرافتو بپرس و بهشون سر بزن. تلفن هم ندارن. اگر جایی پیدا کردی i60 میداد به ما هم همینجا بگو.
اگر اینترنتی درخواست بدی شانسیه. ولی حضوری اول مطمئن میشی مودم چیه بعد تعویض میکنی

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

sky_dvb
06-01-2018, 00:34
نه عزیز من به هیچ عنوان ارزش خرید نداره. اگه بتونی 150 تومن گیر بیاری آره .
ولی 300 هزار تومن نه.
توصیه من اینه یکم صبر کنی شاتل TD-LTE رو راه بندازه ببینیم چطوریه اگه خوب باشه برو شاتل بگیر مودم هاش هم واقعا عالیه و زیباست
دوست گرامی مگه شاتل سیم کارت میزنه؟:n04:

farhadhttp
06-01-2018, 01:10
دوست گرامی مگه شاتل سیم کارت میزنه؟:n04:

یعنی واقعا بعد از این همه تبلیغ و بنر تازه فهمیدی ؟ :n08:

الان سیمکارت هاش اومده
سرعت نتش بدک نیست
تعرفه هاشم مثل بقیه اس مثلا 50 گیگ ماهانه 100 تومن
یه تاپیک هم تو همین انجمن راجع بهش زدن
ولی از همه مهم تر مودم هاشه. واقعا مودم های با کیفیت و زیبایی انتخاب کرده
یه نگاه به مودم زایکسل 7706 بنداز می فهمی چی میگم
اها یه چیز جدیدی ام که آورده اینه که می تونی اضافه حجمی که باقی میمونه به بسته بعدی انتقال بدی
خیلی به TD-LTE ایش امید دارم...

sky_dvb
06-01-2018, 17:43
یعنی واقعا بعد از این همه تبلیغ و بنر تازه فهمیدی ؟ :n08:

الان سیمکارت هاش اومده
سرعت نتش بدک نیست
تعرفه هاشم مثل بقیه اس مثلا 50 گیگ ماهانه 100 تومن
یه تاپیک هم تو همین انجمن راجع بهش زدن
ولی از همه مهم تر مودم هاشه. واقعا مودم های با کیفیت و زیبایی انتخاب کرده
یه نگاه به مودم زایکسل 7706 بنداز می فهمی چی میگم
اها یه چیز جدیدی ام که آورده اینه که می تونی اضافه حجمی که باقی میمونه به بسته بعدی انتقال بدی
خیلی به TD-LTE ایش امید دارم...

والا ندیدم اصلا جایی چیز عجیبیه؟فکر نمیکنم خنده دار باشه یا تمسخر امیز
اینجا جمع شدیم جهت اطلاع رسانی و مشورت نه ....
در سایتش چک کردم مودمی اصلا موجود نبود و قیمت بسته جالب نبود و تنوع بسیار کم

farhadhttp
06-01-2018, 18:06
والا ندیدم اصلا جایی چیز عجیبیه؟فکر نمیکنم خنده دار باشه یا تمسخر امیز
اینجا جمع شدیم جهت اطلاع رسانی و مشورت نه ....
در سایتش چک کردم مودمی اصلا موجود نبود و قیمت بسته جالب نبود و تنوع بسیار کم

من اصلا قصد تمسخر نداشتم. ببخشید اگر اینطور برداشت شد :n16:
قیمت بسته هاش از ایرانسل ارزون تر نباشه گرون تر هم نیست
تنوع هم که فکر کنم به مرور زمان بهتر شه
اینم لینک مودم هاش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sky_dvb
06-01-2018, 20:51
من اصلا قصد تمسخر نداشتم. ببخشید اگر اینطور برداشت شد :n16:
قیمت بسته هاش از ایرانسل ارزون تر نباشه گرون تر هم نیست
تنوع هم که فکر کنم به مرور زمان بهتر شه
اینم لینک مودم هاش

سلامت باشین
الان سیم خالی رو بگیریم کار میکنه با مودم انلاک یا مودم سیم با هم باید باشن؟
Td lte رو چه فرکانسی میخوان بدن ؟اوم فرکانس بیخود ایرانسل نباشه فقط خوبه

farhadhttp
06-01-2018, 21:17
سلامت باشین
الان سیم خالی رو بگیریم کار میکنه با مودم انلاک یا مودم سیم با هم باید باشن؟
Td lte رو چه فرکانسی میخوان بدن ؟اوم فرکانس بیخود ایرانسل نباشه فقط خوبه

برای FDD که سیمکارت رو بگیری می تونی با هر مودمی یا گوشی وصل شی به اینترنت.
اما TD-LTE به احتمال زیاد فقط با مودم های خودش کار میکنه و شاتل هم احتمالا سیمکارت جداگانه رو به همراه مودم برا TD-LTE خواهد فروخت.
فرکانس هم هنوز مشخص نشده ولی منم امیدوارم رو یه باند رایج تر بذاره که بتونیم با اکثر دستگاه ها بهش وصل شیم .(البته اگه سیمکارتش رو بخواد جدا کنه و با مودم بفروشه عملا فایده خاصی نداره. تازه فکر نکنم باند رو هم خودش بتونه انتخاب کنه از زیرساخت بهش یه باند خالی میدن)

.s.a.e.e.d
07-01-2018, 16:00
بچه های برای استفاده از برنامه lte watch توی قسمت host هر چی میزنم رو قبول نمیکنه.ویندوزم ۷ هست،روی لپ تاپ ۱۰ هم دارم
میشه راهنمایی کنید باید چیکار کنم

farhadhttp
07-01-2018, 18:53
بچه های برای استفاده از برنامه lte watch توی قسمت host هر چی میزنم رو قبول نمیکنه.ویندوزم ۷ هست،روی لپ تاپ ۱۰ هم دارم
میشه راهنمایی کنید باید چیکار کنم

تو این پست #5380 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کامل توضیح دادم دیگه
192.168.1.1 رو میزنی جواب نمیده ؟ مطمئنی که داری پسورد رو درست وارد می کنی ؟ توی مرورگر که می خوای وارد تنظیمات مودمت شی چه لینک رو تایپ می کنی ؟
توی Settings برنامه بخش Access method رو روی حالت password باید بذاری نه default
بعد هم باید پسورد رو وارد کنی.(پسورد در حالت پیشفرض مودم "admin" اما وقتی برا اولین بار مودم رو نصب می کنی مجبورت میکنه عوضش کنی.)

.s.a.e.e.d
07-01-2018, 18:55
تو این پست #5380 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کامل توضیح دادم دیگه
192.168.1.1 رو میزنی جواب نمیده ؟ مطمئنی که داری پسورد رو درست وارد می کنی ؟ توی مرورگر که می خوای وارد تنظیمات مودمت شی چه لینک رو تایپ می کنی ؟مشکلش حل شد.ltewatch هواوی رو دانلود کرذم درست شد
فقط باند رو تغییر میدم نت مودم کلا قطع میشه.دوباره میذارم روی اتوماتیک بازم قطعه.تا مودمو ریست نکنم وصل نمیشه

farhadhttp
07-01-2018, 18:58
مشکلش حل شد.ltewatch هواوی رو دانلود کرذم درست شد
فقط باند رو تغییر میدم نت مودم کلا قطع میشه.دوباره میذارم روی اتوماتیک بازم قطعه.تا مودمو ریست نکنم وصل نمیشه

اونم تو پست #5380 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کامل توضیح دادم

"وقتی سیمکارت اینترنت نسل چهار ثابت رو بذارید دیگه طبیعتا باند 3 و 7 معنی نداره (چون به فرض ما فقط به TDD وصل شدیم) که در اون صورت دیگه کلا به برنامه LTEwatch کاری نداریم چون تنظیمات مودم رو میبره رو FDD و اینترنت قطع میشه .(می تونید فقط واردش شید که کیفیت سیگنالتون رو چک کنید). "

.s.a.e.e.d
07-01-2018, 20:33
دوستان من این مودمو گرفتم تست کردم،با سیمکارت معمولی سرعت دانلودش ۲ تا ۳ مگ هست که اینجا سرعت نت گوشی هم‌همینه
سرعت دانلودش با td lte هم تقریبا ۶ تا ۷ مگه.انتن دهی lte از سیم معمولی خیلی بهتره

این نتیجه تست من بود.در کل انتخاب خریدن با خودتونه [emoji16]

sky_dvb
07-01-2018, 22:05
دوستان من این مودمو گرفتم تست کردم،با سیمکارت معمولی سرعت دانلودش ۲ تا ۳ مگ هست که اینجا سرعت نت گوشی هم‌همینه
سرعت دانلودش با td lte هم تقریبا ۶ تا ۷ مگه.انتن دهی lte از سیم معمولی خیلی بهتره

این نتیجه تست من بود.در کل انتخاب خریدن با خودتونه [emoji16]

دقیقا من که داشتم سرعت td اصلا جالب نبود و پرش زیادی داشت و سرعت سیم معمولی تا ۶ و ۷ میرسید و پایدار تر بود

mohamadh60
08-01-2018, 10:13
سلام
لطفا از دوستان طریقه ست کردن وی پی عن رو رو این مودم راهنمایی کنید
ممنون

ALIRK
08-01-2018, 10:18
سلام
لطفا از دوستان طریقه ست کردن وی پی عن رو رو این مودم راهنمایی کنید
ممنون

فعلا پورت فوق در بعضی مناطق بسته شده ..و شاید هرروز شاهد باز و بسته بودنش باشیم
با ست کردنش در مودم ممکنه مشکلات قطع وصلی داشته باشید

aliprince
08-01-2018, 23:47
مسخره ترین چیز در مورد این مودم که ارزش خرید این مودم رو کاملا صفر میکنه اینه که این مودم برای استفاده از ۲ سرویس سیمکارت معمولی و سیمکارت تی دی طراحی شده که شما وقتی در پوشش تی دی هستید به سرویس تی دی وصل شید و از مزایاش استفاده کنید و در زمانی که در پوشش تی دی نیستید، از اینترنت به اصطلاح موبایلی عادی استفاده کنید. ولی قابلیت تجمیع نداره که هیچ، برای سوییچ بین سرویسها به جای اینکه از داخل تنظیمات مودم بشه سرویس رو سوییج کرد، نیاز به سیمکارت جداگانه داره. و در عین حال جای دوتا سیمکارت هم نداره و شما باید سیم کارت دوم رو جداگانه نگه دارید و بعد از مدتی کسی که جابجایی داره و‌از هر دو سیمکارت استفاده میکنه قطعا بعد از مدتی یکی از سیمکارت ها رو گم میکنه. قضیه اینجا مسخره تر میشه که کسانی که میخوان از مودم بسته به پوشش شبکه در جاهای مختلف از حالتای مختلفش استفاده کنن، باید روی هر سیم بسته اینترنت جداگانه بخرن و نمیشه یک بسته برای دوتا سیمکارت فعال بشه. و این یعنی تحمیل هزینه بیش از دو برابر به مشتری. به همین راحتی با ایجاد محدودیت در فرم ور، تعداد زیادی از مشترکان رو مجبور به تهیه دو بسته اینترنت و همچنین پرداخت هزینه برای جایگزینی سیم کارت های مفقودی میکنه.

farhadhttp
09-01-2018, 02:10
مسخره ترین چیز در مورد این مودم که ارزش خرید این مودم رو کاملا صفر میکنه اینه که این مودم برای استفاده از ۲ سرویس سیمکارت معمولی و سیمکارت تی دی طراحی شده که شما وقتی در پوشش تی دی هستید به سرویس تی دی وصل شید و از مزایاش استفاده کنید و در زمانی که در پوشش تی دی نیستید، از اینترنت به اصطلاح موبایلی عادی استفاده کنید. ولی قابلیت تجمیع نداره که هیچ، برای سوییچ بین سرویسها به جای اینکه از داخل تنظیمات مودم بشه سرویس رو سوییج کرد، نیاز به سیمکارت جداگانه داره. و در عین حال جای دوتا سیمکارت هم نداره و شما باید سیم کارت دوم رو جداگانه نگه دارید و بعد از مدتی کسی که جابجایی داره و‌از هر دو سیمکارت استفاده میکنه قطعا بعد از مدتی یکی از سیمکارت ها رو گم میکنه. قضیه اینجا مسخره تر میشه که کسانی که میخوان از مودم بسته به پوشش شبکه در جاهای مختلف از حالتای مختلفش استفاده کنن، باید روی هر سیم بسته اینترنت جداگانه بخرن و نمیشه یک بسته برای دوتا سیمکارت فعال بشه. و این یعنی تحمیل هزینه بیش از دو برابر به مشتری. به همین راحتی با ایجاد محدودیت در فرم ور، تعداد زیادی از مشترکان رو مجبور به تهیه دو بسته اینترنت و همچنین پرداخت هزینه برای جایگزینی سیم کارت های مفقودی میکنه.

البته این مشکل مودم نیست . مشکل شرکت ایرانسل که سیم TD-LTE رو جدا کرده و اینکه شما نیازی نیست 2 بسته جدا گانه بخری بسته های ترکیبی در سایت ایرانسل وجود داره. لینک
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C-%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D8%A8%DB%8C#%D8%A8%D8%B3% D8%AA%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C%20%D8%AA%D8 %B1%DA%A9%DB%8C%D8%A8%DB%8C%20%D8%A7%DB%8C%D9%86%D 8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%20%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7% D9%87%20%D9%88%20%D8%AB%D8%A7%D8%A8%D8%AA

تازه فکر کنم اگه بسته ترکیبی فعال باشه فقط همون سیمکارت اعتباری کافی باشه. ولی باید بپرسیم مطمعن نیستم.

اما به هر حال این مودم ارزش خرید پایینی داره و من مشکل شما کاملا درک می کنم.

arasholiver007
09-01-2018, 18:33
سلام من یه سوال داشتم اینکه میگن لن گیگابایتی یعنی چی دقیقا چی کار میکنه ؟؟

greatpouya
09-01-2018, 18:51
تا ۱ گیگابیت، میتونه با کابل انتقال بده، معمولیش ۱۰۰مگابیت هست.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

milad_neti
10-01-2018, 19:44
سلام کسی مودم tf-i60 رو انلاک کرده؟ روش رو بگین ما هم انجام بدین

mohamadh60
11-01-2018, 18:07
Huawei B612s-25d 4G LTE Cat6

- - - Updated - - -

mohamadh60
11-01-2018, 18:10
متاسفانه لینک کاتالوگ محصول رو نمیتونم بزارم چون بعد از هشت سال هنوز کاربر جدید محسوب میشم

MMDFullHD
11-01-2018, 18:25
متاسفانه لینک کاتالوگ محصول رو نمیتونم بزارم چون بعد از هشت سال هنوز کاربر جدید محسوب میشم

کاربر جدید نیستید
پست هاتون رو به ده تا برسونید
ولینک رو بین هشتگ یا مربع تو موقع ای که دارید مینویسید قرار بدید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ak313
11-01-2018, 22:22

- - - Updated - - -

این همون تی دی اف دی ایرانسله.. کت شش هست اما نه از تجمیع بلکه مایمو 4

irainian
12-01-2018, 21:07
ببخشید این مودم با 100 گیگ نت 270 خریدن ارزش خرید داره؟

.s.a.e.e.d
12-01-2018, 22:27
ببخشید این مودم با 100 گیگ نت 270 خریدن ارزش خرید داره؟الان‌توی پیشنهاد ویژه این‌مودم + مودم lh96 آنلاک رومیفرشن ۴۰۰
روی اولی ۱۰۰ گیگ نت داره و دومی ۱۵ گیگ

irainian
13-01-2018, 00:06
الان‌توی پیشنهاد ویژه این‌مودم + مودم lh96 آنلاک رومیفرشن ۴۰۰
روی اولی ۱۰۰ گیگ نت داره و دومی ۱۵ گیگ

الان چک کردم توی پیشنهاد ویژه این قیمت نزده بود همون 360 بود اون این یکی هم 254 تومن کجاش دقیقا هست بعدشم انلاکش نبود معمولیش

.s.a.e.e.d
13-01-2018, 00:58
الان چک کردم توی پیشنهاد ویژه این قیمت نزده بود همون 360 بود اون این یکی هم 254 تومن کجاش دقیقا هست بعدشم انلاکش نبود معمولیشتوی اپ ایرانسل من برو قسمت خدمات سیمکارت،بعد خرید آنلاین سیمکارت پیشنهاد ویژه این دو‌تا مودم رو داره ۴۰۰ تومن

freespy128
14-01-2018, 11:01
سلام به همه دوستان
یه سوال داشتم از خدمتتون، چرا این مودم i60 از ۴.۵ جی ساپورت نمیکنه؟
من یه مودم جیبی ایرانسل m60 هم دارم، داخل پنل کاربریش که میشم میزنه ۴G+ اما وارد پنل کاربری tf-i60 که میشم میزنه ۴G.. دو تا مودم در یک مکان هستند.. سرعت m60 هم بیشتر از i60 است.. مودم i60 با سیم کارت ایرانسلی نمیتونه ۴.۵ جی بده..
ایا کلا این مدلی هست که ۴.۵ جی رو بر خلاف گفته شرکت، جواب نمیده یا دلیل دیگه ای داره؟
اگر فایل آپدیتی برای اصلاحش است، دوستان دارن لطف کنند بزارن.
با تشکر

farhadhttp
14-01-2018, 14:26
سلام به همه دوستان
من یه مودم جیبی ایرانسل m60 هم دارم، داخل پنل کاربریش که میشم میزنه ۴G+ اما وارد پنل کاربری tf-i60 که میشم میزنه ۴G.. دو تا مودم در یک مکان هستند.. سرعت m60 هم بیشتر از i60 است.. مودم i60 با سیم کارت ایرانسلی نمیتونه ۴.۵ جی بده..
ایا کلا این مدلی هست که ۴.۵ جی رو بر خلاف گفته شرکت، جواب نمیده یا دلیل دیگه ای داره؟
با تشکر

کلا این مدلی هست که ۴.۵ جی رو بر خلاف گفته شرکت، جواب نمیده...
فقط از مایمو 4 پشتیبانی میکنه که اونم باید صبر کنیم تا ایرانسل مایمو 4 رو راه اندازی کنه
هیچ فایل آپدیتی هم برا اصلاحش وجود نداره چون اصلا فکر کنم سخت افزاری cat6 نیست که حالا بخواد با آپدیت درست شه

irainian
14-01-2018, 21:46
این مدل m60 هم هنوز آنلاک براش نیومده اصلا؟

irainian
15-01-2018, 00:20
توی اپ ایرانسل من برو قسمت خدمات سیمکارت،بعد خرید آنلاین سیمکارت پیشنهاد ویژه این دو‌تا مودم رو داره ۴۰۰ تومن

گرامی ارزون تر هم گیر اووردم 200 تومن این مودم همراه 100 گیگ نت ایرانسل بازم نمیصرفه؟

xshya
15-01-2018, 05:49
سلام به همه دوستان
با تشکر

این مودم هواوی B612 بخاطر نوع channle bundling که دارد ( b3-b7-b20-b38 x b40-b41-b42-b43) در صورت اتصال به اوپراتور تا 450 مگابیت سرعت را بخوبی پشتیبانی میکند ( البته این فرکانسهای گفته شده روی فرمویر اورجینال فعال است و ممکن است شرکت ایرانسل فرکانسها را در فرمویر فعلی تغییر داده باشد
این نوع باندلینگ در مودم B618 هم فکر میکنم استفاده میشود که البته این چیزی بیشتر از +4G و cat6 میشود

اوپراتوری که این مودم را عرضه میکند حتما یا باید این فرکانسها و نوع باندلینگ را پشتیبانی کند یا اینکه فرمویر را نسبت به فرکانسهای که خود اوپراتور دارد حتما در فرمویر تغییر بدهد وگرنه کاربر نمیتواند با این باندلیگ به اوپراتور متصل بشود مگر با اتصال 4G که عادی است!

mokhtar
15-01-2018, 20:54
سلام دوستان من امروز خریدم گفتن تا 6 راه میوفته الانم ساعت نزدیک نه هست هنوز چراغش قرمزه چی کار کنم

mr-secret
17-01-2018, 13:32
انتظار به پایان رسید

انلاک مودم ایرانسل Irancell TF-i60 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

silentoff
17-01-2018, 15:07
کسی میدونه چجوری آنلاک میشه؟

CasT!el
17-01-2018, 18:25
انتظار به پایان رسید

انلاک مودم ایرانسل Irancell TF-i60 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اون لینک و اون فیلم بیشتر شبیه تبلیغ کردن سایت تون بود تا انلاک شدن اون مودم !!!:n01:
لطفا راه انلاک رو ارائه بدید یا اگر هم نمی خواهید راهش رو بگید حداقل بیشتر توضیح بدید، وگرنه فیلم گرفتن اون شکلی زیاد سخت نیست برای جذب کردن و تبلیغ سایت

mr-secret
17-01-2018, 18:38
اون لینک و اون فیلم بیشتر شبیه تبلیغ کردن سایت تون بود تا انلاک شدن اون مودم !!!:n01:
لطفا راه انلاک رو ارائه بدید یا اگر هم نمی خواهید راهش رو بگید حداقل بیشتر توضیح بدید، وگرنه فیلم گرفتن اون شکلی زیاد سخت نیست برای جذب کردن و تبلیغ سایت

نمیدونم دققیا منظورتون از تبلیغ چی هست چون بنده پست تبلیغ و فروش در انجمن دارم و نیازی به این لینک نبود بیشتر قصدم این بود کسایی که تو چند پست قبلی با لحن مسخره ای ، پست منو ریپلی میکردن و ازم درخواست مدرک میکردن که اینکارو کردم البته شاید بشه فیلم اینو با یه روشهایی درست کردم ولی این مورد در مدل fd-m60 صدق نمیکنه میتونی تاپیک اون مدل هم چک کنید و اگر شما تونستی به صورت حقه ای هم همچین کلکی سوار کنید برای مدل fd-m60 بنده یک مودم انلاک شده به شما رایگان میدم

CasT!el
17-01-2018, 18:43
نمیدونم دققیا منظورتون از تبلیغ چی هست چون بنده پست تبلیغ و فروش در انجمن دارم و نیازی به این لینک نبود بیشتر قصدم این بود کسایی که تو چند پست قبلی با لحن مسخره ای ، پست منو ریپلی میکردن و ازم درخواست مدرک میکردن که اینکارو کردم البته شاید بشه فیلم اینو با یه روشهایی درست کردم ولی این مورد در مدل fd-m60 صدق نمیکنه میتونی تاپیک اون مدل هم چک کنید و اگر شما تونستی به صورت حقه ای هم همچین کلکی سوار کنید برای مدل fd-m60 بنده یک مودم انلاک شده به شما رایگان میدم

ببین دوست عزیز این جور فیلم ها همشون جنبه تبلیغ داره مگر اینکه اون شخص بیاد به صورت فنی و تخصصی صحبت کنه ،
لازم هم نیست روشت رو بگی( چون میدونم اگر واقعا اینکار رو کرده باشی هم نمیگی ) فقط به جای اون فیلم 4 خط توضیح از نحوه کارت بده تا بشه حرفتون رو باور کرد ! همین !

sanso
17-01-2018, 19:47
انتظار به پایان رسید

تبریک میگم جناب حسین نژاد موفق باشید

mr-secret
17-01-2018, 23:27
ببین دوست عزیز این جور فیلم ها همشون جنبه تبلیغ داره مگر اینکه اون شخص بیاد به صورت فنی و تخصصی صحبت کنه ،
لازم هم نیست روشت رو بگی( چون میدونم اگر واقعا اینکار رو کرده باشی هم نمیگی ) فقط به جای اون فیلم 4 خط توضیح از نحوه کارت بده تا بشه حرفتون رو باور کرد ! همین !
ببینید دوست عزیز روش کلی رو نمیتونم بگم چون براش هم هزینه کردم هم وقت گذاشتم در کل بگم فرویمور رو پچ کردم و کد انلاک روی از طریق مهندسی معکوس تغییر دادم

WhiteHat
18-01-2018, 00:03
ببینید دوست عزیز روش کلی رو نمیتونم بگم چون براش هم هزینه کردم هم وقت گذاشتم در کل بگم فرویمور رو پچ کردم و کد انلاک روی از طریق مهندسی معکوس تغییر دادم

دوست عزیز 4g همراه اول روش کار میکنه؟ مال خود ایرانسل چطور؟ 4g/td-lte
هزینشو هم خصوصی کنید ممنون

hojjat_2008
18-01-2018, 08:57

خوب هزینه اش چقد می شه اگه بخوام مودم آنلاک بشه؟

mr-secret
18-01-2018, 09:05
دوست عزیز 4g همراه اول روش کار میکنه؟ مال خود ایرانسل چطور؟ 4g/td-lte
هزینشو هم خصوصی کنید ممنون

بله برای ایارنسل و همراه اول کار میکنه حقیقتا td-lte چون شهر ما پوشش نمیده تست نکردم در چند روز اینده تست میکنم
جواب بعدی براتون پیام خصوصی شد

- - - Updated - - -

خوب هزینه اش چقد می شه اگه بخوام مودم آنلاک بشه؟

پیام خصوصی شد

irainian
18-01-2018, 22:05
سلام ببخشید من tf-i60 رو خریدم چطور میشه lte watch رو براش گیر بیارم در ضمن باند ها رو چطور میشه تغییر داد

basem.c905
18-01-2018, 22:39
بله برای ایارنسل و همراه اول کار میکنه حقیقتا td-lte چون شهر ما پوشش نمیده تست نکردم در چند روز اینده تست میکنم
جواب بعدی براتون پیام خصوصی شد

- - - Updated - - -

پیام خصوصی شد

برای ما هم بفرستید

basem.c905
18-01-2018, 22:41
این مودم هواوی B612 بخاطر نوع channle bundling که دارد ( b3-b7-b20-b38 x b40-b41-b42-b43) در صورت اتصال به اوپراتور تا 450 مگابیت سرعت را بخوبی پشتیبانی میکند ( البته این فرکانسهای گفته شده روی فرمویر اورجینال فعال است و ممکن است شرکت ایرانسل فرکانسها را در فرمویر فعلی تغییر داده باشد
این نوع باندلینگ در مودم B618 هم فکر میکنم استفاده میشود که البته این چیزی بیشتر از +4G و cat6 میشود

اوپراتوری که این مودم را عرضه میکند حتما یا باید این فرکانسها و نوع باندلینگ را پشتیبانی کند یا اینکه فرمویر را نسبت به فرکانسهای که خود اوپراتور دارد حتما در فرمویر تغییر بدهد وگرنه کاربر نمیتواند با این باندلیگ به اوپراتور متصل بشود مگر با اتصال 4G که عادی است!

خصوصی تون بسته هستش
09168000030
با من در ارتباط باشید
یه دونه مودم i60 براتون ارسال میکنم با خیال راحت روش کار کنید

irainian
18-01-2018, 22:52
چرا روی fdd میزارم هیچی انتن ندارم ونمیتونم دانلود کنم

farhadhttp
19-01-2018, 01:41
سلام ببخشید من tf-i60 رو خریدم چطور میشه lte watch رو براش گیر بیارم در ضمن باند ها رو چطور میشه تغییر داد

چرا روی fdd میزارم هیچی انتن ندارم ونمیتونم دانلود کنم

این پست رو #5380 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که در تاپیک "[بحث و بررسی] TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل" نوشتم مطالعه کنید جواب همه سوال هاتون توش هست .

farhadhttp
19-01-2018, 01:48
انتظار به پایان رسید

هزینه آنلاک کردن رو لطفا برای منم بفرستید

حتما هم TD-LTE رو چک کنید و بگید که کار میکنه یا نه .

دو تا سوال هم داشتم

بعد از آنلاک شدن برای استفاده از سیمکارت های اپراتور های دیگه باید تنظیمات خاصی انجام بدیم (مثلا تغییر profile ) یا فقط با گذاشتن سیمکارت توی دستگاه به اینترنت وصل میشه ؟

اگه به هر دلیلی به مشکل برخورد کنیم برگردوندن به حالت قبل ممکنه ؟

gigaht
19-01-2018, 07:47
آقای حسین نژاد عزیز , اونور که راحت هزینه شو گفتید . چرا اینجا خصوصی ؟؟ نکنه تخفیف ویژه میخوایید بدید!
بمنم خصوصی بفرستید کنجکاو شدم!

پ.ن : آقا با این آنلاک شدن میتونیم فیرمور های بهتر و با امکانات بیشتر بگزاریم یا همین پوسته و امکانات فعلی
و فقط اپراتور رو میشه عوض کرد؟

nemati2
19-01-2018, 10:54
هزینه آنلاک را برای من هم بفرستید....فقط برای آنلاک احتیاج به کامپیوتر هست؟؟؟

mr-secret
19-01-2018, 11:06
دوستان عزیز هزینه انلاک 60 تومن هست برای هر مودم هزینه پستی هم به عهده خودتون هست بنده پیرانشهر هستم

در جواب اقای farhathttp
بعد از انلاک شدن نیازی به هیچ تنظیماتی نیست سیم کارت بندازید و به وایفای وصل بشید
برگردوندن به حالت قبل ممکن هست اگر فریمور ایرانسل گیر بیاد چون اونی که تو این انجمن گذاشتن با اونی من از سرویس سنتر هواوی گرفتم یه مشکلاتی داره که بعد از انلاک مورد استفاده نیست

در جواب اقای gigaht
دلو زدم به دریا همینجا اعلام کردم فکر نمکیردم انلاکش انقد طرفردار داشته باشه :)
در مورد امکانات هر امکاناتی خواستید بگید تا اضافه کنم

در جواب اقای nemati2 جواب در خط اول همین پست هست

mr-secret
19-01-2018, 11:09
برای ما هم بفرستید

پست قبلی رو بخونید

gigaht
20-01-2018, 00:09
اساتید گرام که با هردو مودم i60 و m60 کار کردید ,

برای من آنتن دهی بهتر مهمتره. بنظر شما کدوم در این زمینه بهتره ؟ با چقدر اختلاف ؟
اگه کمتر از 5dbi باشه بهتر نیست رو یه آنتن dbi بالا هزینه کنم با همین 3372 ؟

freespy128
21-01-2018, 00:43
اساتید گرام که با هردو مودم i60 و m60 کار کردید ,

برای من آنتن دهی بهتر مهمتره. بنظر شما کدوم در این زمینه بهتره ؟ با چقدر اختلاف ؟
اگه کمتر از 5dbi باشه بهتر نیست رو یه آنتن dbi بالا هزینه کنم با همین 3372 ؟

مودم m60 خیلی بهتر از tf-i60 هستش از لحاظ سرعت، من جفتشو دارم. Tf-i60 از ۴.۵ جی پشتیبانی نمیکنه یا اگه هم میکنه (که ما نمیبینیم) سرعتش از m60 کمتره. M60 واسه من ۱ روز جواب میده و وقتی هم که با کابل وصل میکنی سرعتش عالی میشه و تا 300mb جواب میده چون cat 6. ولی با وای فای در بهترین حالت 74 mb میشه. ولی خو td-lte tf-i60 هم خوبه. اگه سرعت واست مهمه m60 بگیر. البته به پوشش منطقه ای هم که هستی ربط داره ! شاید td واست بهتر جواب بده. اگر از لحاظ انتن دهی مشکلی نداری و پوشش شبکه هم داری و نیازی به مودم ثابت نداری حتما m60 بگیر. موفق باشید.

greatpouya
21-01-2018, 00:47
مودم m60 خیلی بهتر از tf-i60 هستش از لحاظ سرعت، من جفتشو دارم. Tf-i60 از ۴.۵ جی پشتیبانی نمیکنه یا اگه هم میکنه (که ما نمیبینیم) سرعتش از m60 کمتره. M60 واسه من ۱ روز جواب میده و وقتی هم که با کابل وصل میکنی سرعتش عالی میشه و تا 300mb جواب میده چون cat 6. ولی با وای فای در بهترین حالت 74 mb میشه. ولی خو td-lte tf-i60 هم خوبه. اگه سرعت واست مهمه m60 بگیر. البته به پوشش منطقه ای هم که هستی ربط داره ! شاید td واست بهتر جواب بده. اگر از لحاظ انتن دهی مشکلی نداری و پوشش شبکه هم داری و نیازی به مودم ثابت نداری حتما m60 بگیر. موفق باشید.هنوز 4.5g i60 فعال نشده. فقط تبلیغاتیه فعلا

freespy128
21-01-2018, 00:47
مودم m60 خیلی بهتر از tf-i60 هستش از لحاظ سرعت، من جفتشو دارم. Tf-i60 از ۴.۵ جی پشتیبانی نمیکنه یا اگه هم میکنه (که ما نمیبینیم) سرعتش از m60 کمتره. M60 واسه من ۱ روز جواب میده و وقتی هم که با کابل وصل میکنی سرعتش عالی میشه و تا 300mb جواب میده چون cat 6. ولی با وای فای در بهترین حالت 74 mb میشه. ولی خو td-lte tf-i60 هم خوبه. اگه سرعت واست مهمه m60 بگیر. البته به پوشش منطقه ای هم که هستی ربط داره ! شاید td واست بهتر جواب بده. اگر از لحاظ انتن دهی مشکلی نداری و پوشش شبکه هم داری و نیازی به مودم ثابت نداری حتما m60 بگیر. موفق باشید.البته اینم بگم با کابل بیشترین سرعتی که تونستم بگیرم با m60, 70mb بوده و با وای فای 40

gigaht
21-01-2018, 01:58
مودم m60 خیلی بهتر از tf-i60 هستش از لحاظ سرعت، من جفتشو دارم. Tf-i60 از ۴.۵ جی پشتیبانی نمیکنه یا اگه هم میکنه (که ما نمیبینیم) سرعتش از m60 کمتره. M60 واسه من ۱ روز جواب میده و وقتی هم که با کابل وصل میکنی سرعتش عالی میشه و تا 300mb جواب میده چون cat 6. ولی با وای فای در بهترین حالت 74 mb میشه. ولی خو td-lte tf-i60 هم خوبه. اگه سرعت واست مهمه m60 بگیر. البته به پوشش منطقه ای هم که هستی ربط داره ! شاید td واست بهتر جواب بده. اگر از لحاظ انتن دهی مشکلی نداری و پوشش شبکه هم داری و نیازی به مودم ثابت نداری حتما m60 بگیر. موفق باشید.

مرسی , من بیشتر آنتن دهی شیکه این دو برام مهمه , قاعدتا رومیزی باید آنتن داخلی قویتری داشته باشه
تا جیبی , ولی در این تاپیک همه جور گفتن راجعش , از عالی تا بدردنخور میخوام بدونم شما که هردو رو داری
در یک نفطه معین کدوم آنتن بهتری میده ؟ اگه شات ltewatch هم بتونی بگذاری که فبها !
CA و نسل 4.5 و سرعت وایفای اولویت اولم نیست.
ممنون.

nima198777
23-01-2018, 02:57
با سلام به دوستان. مشکلی برای من پیش اومده گفتم بگم برای بقیه پیش نیاد. من بعد از خوندن این متن، برنامه LTE Watch رو از همین لینک دوستمون دانلود و نصب کردم. اما با یه تعییر فرکانس از اتوماتیک به LTE-Advance مودم من دیگه هیجوقت آنتن پایداری نداره که قبل از این داشت!!!
با چندین بار RESET هم از سوراخ پشت هم از خود پنل مودم باز هم مشکل حل نشده و چراغ های مودم من مرتبا کم و زیاد میشن، اتفاقی که قبلا اصلااااا رخ نمیداد و سرعت هم ایضا نابود نوسانی شده و حالا میخام ببرم نمایندگی ایرانسل شاید برام تعویض کنن. لذا نصب این برنامه رو به هیییییییییییچ وجه توصیه نمیکنم.
موفق باشید.

mr-secret
23-01-2018, 03:05
با سلام به دوستان. مشکلی برای من پیش اومده گفتم بگم برای بقیه پیش نیاد. من بعد از خوندن این متن، برنامه LTE Watch رو از همین لینک دوستمون دانلود و نصب کردم. اما با یه تعییر فرکانس از اتوماتیک به LTE-Advance مودم من دیگه هیجوقت آنتن پایداری نداره که قبل از این داشت!!!
با چندین بار RESET هم از سوراخ پشت هم از خود پنل مودم باز هم مشکل حل نشده و چراغ های مودم من مرتبا کم و زیاد میشن، اتفاقی که قبلا اصلااااا رخ نمیداد و سرعت هم ایضا نابود نوسانی شده و حالا میخام ببرم نمایندگی ایرانسل شاید برام تعویض کنن. لذا نصب این برنامه رو به هیییییییییییچ وجه توصیه نمیکنم.
موفق باشید.
اگر ایرانسل به هر دلیل موفق به درست کردن نشد یا تعویض نکردن میتونم براتون اوکیش کنم

farhadhttp
23-01-2018, 15:23
موفق باشید.

نمی دونم راستش من دقت نکردم ببینم از اول اینطور بود یا بعد از استفاده از LTEwatch اینطور شده ولی برا منم چراغ های مودم هی کم و زیاد میشه اما واقعا تغییری توی کیفیت ارتباطم ندیدم. بیشتر میره رو مخ آدم که چرا اینقدر نوسان داره قدرت سیگنال ولی پینگ پایین و پایداره . سرعت دانلود هم قابل قبوله . عملا مشکل خاصی نداره فقط قدرت سیگنالش نوسان داره.

اگر ایرانسل به هر دلیل موفق به درست کردن نشد یا تعویض نکردن میتونم براتون اوکیش کنم

اگه نیاز به باز کردن مودم و این چیزاس که هیچی ولی اگه نرم افزاری مشکلش حل میشه همینجا توضیح بده خودمون انجام بدیم. یا حداقل بگو چه چیزی باعث به وجود اومدن این مشکل میشه.

mr-secret
23-01-2018, 16:04
نمی دونم راستش من دقت نکردم ببینم از اول اینطور بود یا بعد از استفاده از LTEwatch اینطور شده ولی برا منم چراغ های مودم هی کم و زیاد میشه اما واقعا تغییری توی کیفیت ارتباطم ندیدم. بیشتر میره رو مخ آدم که چرا اینقدر نوسان داره قدرت سیگنال ولی پینگ پایین و پایداره . سرعت دانلود هم قابل قبوله . عملا مشکل خاصی نداره فقط قدرت سیگنالش نوسان داره.

اگه نیاز به باز کردن مودم و این چیزاس که هیچی ولی اگه نرم افزاری مشکلش حل میشه همینجا توضیح بده خودمون انجام بدیم. یا حداقل بگو چه چیزی باعث به وجود اومدن این مشکل میشه.

فرهاد عزیز مودم های هواوی بخصوص ورژن های جدیدش 2017 به بالا امنتیشون خیلی بالاست و برای هر کاری باید از این امنیت رد بشی کاری که من برای دوستمون بکنم اینه که از اول فریمورش رو بزنم که هم مشکلش حل میشه هم دستگاش انلاک میشه عنوان اخرین راه به ایشون گفتم

ALIRK
23-01-2018, 20:48
موفق باشید.

سلام خوب برو از طریق همون برنامه دوباره تغیر بده بزار اتوماتیک

irainian
23-01-2018, 21:08
ولی جالب بود یک دفعه ایرانسل قیمت این مودم رو در حدود 160 تومن کاهش داد با بسته 100 گیگ هم روش

amirlovely
23-01-2018, 22:30
ولی جالب بود یک دفعه ایرانسل قیمت این مودم رو در حدود 160 تومن کاهش داد با بسته 100 گیگ هم روشکجا گزاشته 100 تومن تخفیف؟

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

irainian
23-01-2018, 23:58
کجا گزاشته 100 تومن تخفیف؟

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

من که نمایندگیش رفتم داد 200 تومن بهم گرچه توی سایت اصلی زده 360

nima198777
24-01-2018, 20:21
سلام. با تغییر و حتی فرمت کردن هم دیگه درست نمیشه!!!

nima198777
24-01-2018, 20:23
سلام خوب برو از طریق همون برنامه دوباره تغیر بده بزار اتوماتیک

سلام. با تغییر و حتی فرمت کردن هم دیگه درست نمیشه!!!

nima198777
24-01-2018, 20:25
بله ایرانسل قبول نکرد و فقط یه فرم پیگیری پر کرد!!! ممنون از شما، اما در حال حاضر امکان هزینه بیشتر برای این مودم رو ندارم.

nima198777
24-01-2018, 20:28

قطعاااااااااا اینطور ک شما میگید نیست و با همون LTE-Watch هم که چک کنید میبینید SINR مرتبا نوسان داره که افت محسوسی رو در سرعت و پایداری اون ایجاد میکنه و من اکیدااااااااا توصیه میکنم کسی این کارو تکرار نکنه.

سجاد23
25-01-2018, 19:37
ممنون از توصيه تون ولی منظور اینه که اصلاً از lte watch استفاده نکنیم؟ یا حالت اتوماتیک رو تغییر ندیدم؟ و بقيه نمایش عادیش مشکل نداره؟

mr-secret
25-01-2018, 20:17
عزیزانی که منتظر تست بنده بودن مودم TF-i60 بعد از انلاک جدا از کارکرد td-lte ایرانسل حتی برای مبین نت هم قابل استفاده است
یه مورد دیگه خدمات کاربران بگم که اگه قصد انلاک دارید هر چه زودتر اقدام کنید چونکه قراره انلاک این دستگاه انحصاری برای یک نفر به صورت تعداد فقط انجام بشه

ashkanlll
26-01-2018, 00:14
سلام دوستان گول secret نخورید به زودی روش انلاک مودم میاد , و بدونه هزینه قابل انجامه

mr-secret
26-01-2018, 03:37
سلام دوستان گول secret نخورید به زودی روش انلاک مودم میاد , و بدونه هزینه قابل انجامه

والا حقیقتا ما که بغیل نیستیم روش آنلاک دو حالت داره
1- کسی که روش رو یاد میگیره انقد که براش وقت میزاره عمومیش نمیکنه
2- باش تا طلوع صبحت بدمد!

nima198777
27-01-2018, 01:15
ممنون از توصيه تون ولی منظور اینه که اصلاً از lte watch استفاده نکنیم؟ یا حالت اتوماتیک رو تغییر ندیدم؟ و بقيه نمایش عادیش مشکل نداره؟

من جای شما باشم حتی دانلودشم نمیکنمممممممم:n15:

ashkanlll
27-01-2018, 12:38
به زودی میاد اموزش انلاک مودم باید صبر کنیم تا فریمور اصلی از سایت هواوی بیاد بیرون.

mohamadh60
29-01-2018, 22:13
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــ

CasT!el
29-01-2018, 22:26
دوستاني كه ميخوان مودم tf-i60 و يا fd-m60 رو به صورت انلاك بخرن و يا ميخوان بدن انلاك بشه ، حتما به اين مورد توجه داشته باشن كه اين مودم ها با كد معمولي انلاك نمي شوند بلكه باكس مودم و قاب مودم كلا باز ميشه و به صورت سخت افزاري و توسط پورت هاي روي كيت مودم فلش و انلاك ميشه
پس اين رو بدونيد كه مودم ممكنه از نظر ظاهري هم صدمه ببينه حالا بقيه موارد بماند كه ممكنه چه صدمات ديگه اي وارد بشه ...

mr-secret
29-01-2018, 23:19
دوستاني كه ميخوان مودم tf-i60 و يا fd-m60 رو به صورت انلاك بخرن و يا ميخوان بدن انلاك بشه ، حتما به اين مورد توجه داشته باشن كه اين مودم ها با كد معمولي انلاك نمي شوند بلكه باكس مودم و قاب مودم كلا باز ميشه و به صورت سخت افزاري و توسط پورت هاي روي كيت مودم فلش و انلاك ميشه
پس اين رو بدونيد كه مودم ممكنه از نظر ظاهري هم صدمه ببينه حالا بقيه موارد بماند كه ممكنه چه صدمات ديگه اي وارد بشه ...

بله اگه بخواید با کد انلاک بکنید که باید 60 دلار بدید واسه کدش واگر قراره باشه این کد براحتی گیر بیاد که دیگه چیزی به اسم امنیت وجود نداره
در مورد باز کردن مودم بله حق با شماست مودم باز میشه در اکثر مواقع که هیچ ربطی به خراب شدن مودم نداره شما قبل از اینکه مودم رو برای من میفرستید میتونید خودتون باز کنید عکس از برد به صورت کامل بگیرید و بعد از انلاک هم دوباره چک کنید هیچ تغییری در برد داده نمیشه
در ضمن تمام مودم های هواوی اکثر کسانی که تو کر انلاک هستن مودم رو باز میکنند بخصوص مدل 5577-932 شما مودمی نمتونید پیدا کنید بدون باز شدن انلاک شده باشه مگه اینکه از ما خریده باشید
شما هم اگر انقدر اطلاعات دارید و میدونید چطوری فلش و انلاک میشه پس چرا اینکارو انجام نمدید؟
بنده حاضرم رو تک مودم که خیر ولی رو تعداد 50 تا به بالا قرارداد بنویسم و 1 سال مودم رو گارانتی کنم هر مشکلی پیش اومد مودم رو تعویض میکنم براش
بنده شاید فعالیتی در این انجمن نداشته باشم ولی در انجمن همسایه چندین ماه در این مورد فعالیت میکنم و بدون حتی یک خرابی در مودم های انلاک و فروخته شده مشاهده نشده

من نمیدونم چرا تو این انجمن چرا بعضی زود علیه ادم جبهه میگیرن
روز اول که گفتم که من این مودم رو انلاک کردم گفتن کو مدرکت یکم توضیح بده فلان کن بمان کن
بعد که فیلمشو گذاشتم دهنشون رو بستم فکر کردم کار تمومه ..ولی متاسفانه بعضی نمیتونم موفقیت یکی دیگه رو ببینن و از روشی استفاده میکنند که چوب لای چرخ طرف بزارن
در هر حال بعضی از دوستان مودم ارسال کردن براشون انلاک کنم ازشون خواهش میکنم تا یک سال اینده اگر مشکلی برای مودمشون پیش اومد همینجا بیان اعلام کنند بلکه دوستان قانع شدند

ashkanlll
01-02-2018, 10:58
سلام دوستان عزیز مودم باید باز شه و فلان بهمان و کدشو نیستو اینا همش چرته و باور نکنید

مودم های tf-i60 به فریمور فقط نیاز دارد برای انلاک شدن و مودم هم اصلا نیاز به باز شدن نداره.

این دوست عزیزمون که میگه مودمهای هواوی همه برا انلاک باید باز بشن چرت میگه من خودم مودم E8231 رو به راحتی بدونه باز کردن مودم و فقط با یه کد ساده انلاک کردم

پس گول حرفای الکی نخورید فقط صبر کنید خود به خود فریمور هم میاد براش....

اقای Secret دوست عزیز شما حرفتونو زدید گفتید من انلاک میکنم حالا هر کی خودش بخواد میگه بهت نیاز نیست هی هر دم پست بزاری که چی چطوریه

(درصورت عدم رعایت قوانین اکانتتون از انجمن بن میشه)

hojjat_2008
01-02-2018, 11:06
فکر نکنم اینوطری باشه. من خودن چند بار فریم ور آنلاک رو زدم نشده. حتی با ابزار multicast upgrade tools . البته نمی دونم آیا m-secret درست میگه یا نه ولی این مودم با روشی که شما می گید آنلاک نمی شه.تنها راهی می مونه پیدا کردن بوت پویت مودم هستش که ریسک زیادی داره و مودن بایستی باز بشه.

سلام دوستان عزیز مودم باید باز شه و فلان بهمان و کدشو نیستو اینا همش چرته و باور نکنید

مودم های tf-i60 به فریمور فقط نیاز دارد برای انلاک شدن و مودم هم اصلا نیاز به باز شدن نداره.

این دوست عزیزمون که میگه مودمهای هواوی همه برا انلاک باید باز بشن چرت میگه من خودم مودم E8231 رو به راحتی بدونه باز کردن مودم و فقط با یه کد ساده انلاک کردم

اقای Secret دوست عزیز شما حرفتونو زدید گفتید من انلاک میکنم حالا هر کی خودش بخواد میگه بهت نیاز نیست هی هر دم پست بزاری که چی چطوریه

ashkanlll
01-02-2018, 11:15

فکر نکنم اینوطری باشه. من خودن چند بار فریم ور آنلاک رو زدم نشده. حتی با ابزار multicast upgrade tools . البته نمی دونم آیا m-secret درست میگه یا نه ولی این مودم با روشی که شما می گید آنلاک نمی شه.تنها راهی می مونه پیدا کردن بوت پویت مودم هستش که ریسک زیادی داره و مودن بایستی باز بشه.

خیر دوست عزیز من خودم فروشنده مودم هستم و عمری کارم همینه و میدونم.

مودم اصلا نیازی نیست باز بشه بلکه تنها از طریق فریمور اپدیت و انلاک میشود...

mr-secret
01-02-2018, 11:20
خوب بعد از انلاک چند مودم ، یکی از دوستان که تو همین انجمن هست از من درخواست کرد رو یکی از مودم های انلاک شده با برنامه ltewatch قسمت lte advanced رو فعال کنم واقعیتش من زیاد سر در نیاوردم چی شد ولی انجام دادم فیلم هم گرفتم از لینک زیر میتونید دریافت کنید:

mr-secret
01-02-2018, 11:24

حرف شما کاملا درسته حجت جان با نصب فریمور مودم انلاک نمیشه چون امنیت و انلاک مودم در حافظه ای به اسم nvram قرار داره
فرصت کردم روی انلاک مودم بعدی فیلم میگیرم که دستگاه فرمور خورده ولی هنوز درخواست کد میکنه
متاسفانه زیاد نمیتونم توضیحی بدم همین الانشم زیادی حرف زدم اطلاعاتی که بدست اوردم خیلی براش زحمت کشیدم براش بی خوابی کشیدم مطمن باشید شما هم باشید مجبورید همین کارو بکنید

mr-secret
01-02-2018, 11:29

وقتی از چیزی اطلاع ندارید در مورش صحبت نکنید اینو همیشه در نظر داشته باش شما تو کار مودم درسته رقیب منی ولی با حرفات ثابت کردی قد یه کاربر حرفه ای خونگی از چیزی سر در نمیاری چون حرف جناب حجت کاملا درسته و حرف شما کاملا غلطه

ashkanlll
01-02-2018, 11:54
دوستان دقت کنید که مودم TF-I60 روی برد اون هیچ سوکت و یا پورتی نمیشه زد الکی اینقدر حول نکنید به زودی فریمورش میاد و میفهمید حرف من راست بود یا اقای SECRET عزیز

WhiteHat
01-02-2018, 12:42
دوستان دقت کنید که مودم TF-I60 روی برد اون هیچ سوکت و یا پورتی نمیشه زد الکی اینقدر حول نکنید به زودی فریمورش میاد و میفهمید حرف من راست بود یا اقای SECRET عزیز

شما صبر کن تا بیاد هر کسی هم خودش مختاره و تصمیم می گیره!

ایرانسل توی منطقه ما اصلا آنتن نمیده و مودم هم مفتی از طرح تعویض وایمکس رسیده
از نظر من آنلاک شدنش خیلی به صرفتره تا تعویضش. پس کسی اگه نیاز داره براش عالیه

حالا این دوست خوبمون زحمت کشیدن و این کارو منصفانه انجام میدند
ولی متاسفانه گروهی سعی در خراب کردنش دارند که دلایل خودشو داره
به هرحال هروقت رسید تستشو برای دوستان میذارم :n01:

ashkanlll
01-02-2018, 14:10
اولا نیاز نیست با استفاده از اکانت دومت بیایی پست خودتو تایید کنی.

دومن مگه مردم مغز خر خوردن ؟ مودمی که نه سوکت میخوره رو بردش نه چیزی چطوری میگی برا اپدیتش باید باکس بهش وصل کنم؟

سومن گفتی مودم های هواوی کلا برای انلاک باید باز بشن ؟ به نظر خودت این حرفو هم درست زدی فکر کردی مردم در این حد هستن؟ دوروغ وازه

چهارمن من اینارو گفتم برا بقیه که گول ادمایی نادونو مال خور مثل شمارو نخورند.

ashkanlll
01-02-2018, 14:21
دوستان من از امشب یکی از فریمور های این مودم رو ویرایش میکنم و تا پایان ویرایش تست میکنم و براتون اپلود میکنم

xshya
01-02-2018, 14:59
حالا هر نوع روش خاص و عمومی هم برای انلاک مودمها وجود داشته باشد شما باید به یک شخص محترم و با سابقه و کاسب بیاحترامی کنید؟
شما خودت یک روش جدید آنلاک یادبگیر بیا اینجا رایگان در اختیار بقیه قرار بده:n02:

Milad4171
01-02-2018, 19:28

دوست عزیز با منم منم کردن چیزی عوض نمیشه اگه کاری رو انجام دادی میتونین آموزشش رو بذارید. اگه دوس ندارید آموزش بذارید یا توضیح درست بدید بهتره بحثی هم نکنیدچون از نظر خیلی از کاربرها که تجربی این قضیه رو پیگیری کردن ، حرف شما از واقعیت به دوره .

اگر کسی کاری بلده دوست داره آموزش بده انجمن براش آزاده که بره تاپیک ایجاد کنه و آموزش هایی رو قرار بده. انتقال کاربر به فضای دیگه ای یا جملاتی مثل بعدا میگم من انجام دادم و اینجور صحبت ها هیچ ارزشی نداره ، کمااینکه وضعیت حرف ها نسبت به عملها مثل توصیه هایی هستش که فقط گفته میشه .

نظر من اینه بهتره در مورد آنلاک یا باز کردن قفل مودم در یک تاپیک دیگه صحبت بشه البته بدون توهین کردن بهم دیگه . متاسفانه الان کمتر این موضوع دیده میشه ولی ما شدیدا از افرادی که جو انجمن رو به سمت توسعه فنی پیش ببرن استقبال میکنیم.

در آخر قوانین انجمن ها مشخصه ، تشخیص دادن اخطار ، تعلیق ، یا اخراج کاربران بر عهده مدیران اون بخش هست .

موفق باشید
:n01:

ashkanlll
01-02-2018, 21:40
خوب میلاد دوست عزیز شما هم تا جایی حرفت درسته

و اقای secret هم پسر خوبیه و ما بهش هیچ توهینی نکردیم و فقط دارم میگم اگر حرف های راست بزنه خیلی بهتره وگرنه ما هیچ دشمنی با ایشون نداریم

گوش کنین ما ایرانیا نباید کلا سر هم بزاریم چرا مودمی که هیچ پورتی روی بردش وجود نداره میگن ما مودمو سخت افزاری اپدیت میکنیم

سیکرت عزیز راحت باش و نیازی به کلک کاربران انجمن نیست

به جون خودم به خدا قصم مودم فقط با فایل فریمور و با تغییرات فریمور فقط اپدیت میشه و خودتم میدونی پس چرا باید بچه ها رو گمراه کنی

به هر حال اگر سیکرت از دست بنده ناراحت شد من ازش معضرت میخوام.

البته میل خودشونم هست شاید زیادی کار کردن روی این فایل فریمور و لازم نمیدونه به کسی رایگان یاد بده دست خودشه ما کاری باش نداریم

منم میرم حالا روی فریمور کار میکنم و به موقعش میزارم فریمورا برای دوستان عزیز

در کل هر کس یه میل داره.

mfr1367
02-02-2018, 00:02
سلام به همه دوستان عزیز خواهشی که ازتون دارم اینکه به جای بحث یه راحل کلی و جامع پیش رو بقیه بزارید اگه با ویرایش فریمور این قضیه حل میشه تا جایی امکان اموزشش ویرایش به همراه برنامه هاشم بزارید ممنونم راستی کسی بلده مودم زایکسل wah7706 که شرکت شاتل استفاده می کنه برای مشترکینش انلاک کنه؟ مودم جالبی ولی باز لاک شده مثل همین b612s میمونه هیچ کدی نمی خواهد جالب اینجاست فریمور اصلی هم نمیشه نصب کرد خواهشا کسی در این زمینه اطلاعاتی داره کمک کنه با تشکر

Javad-E
02-02-2018, 01:55
سلام به همه، من فایل آپدیت این مودم رو پیدا کردم و دانلود کردم و سعی کردم آپدیتش کنم که نشد. (شایدم نتونستم) اینا مهم نیست. مهم فایل PDFی بود که همراه فایل بود و به کلی از سوالا جواب داد!!!
این مودم همون B615s-25d هواویه که وای فایش  Support WiFi 2*2 2.4G; WIFI 802.11 /b/g/n,40MHz(11n) هستش و واقعا هم 4.5G هست.
فایلی که دانلود کردم رو نمیدونم چه جوری اینجا آپلود کنم، شاید یکی که وارده بتونه این مودم رو آپدیت کنه.
تو سایت IDH هم تو گروه مودمهای رو میزیش زده که به زودی میاره. اطلاعاتشم کامل زده.

Javad-E
02-02-2018, 02:15
سلام به همه، من فایل آپدیت این مودم رو پیدا کردم و دانلود کردم و سعی کردم آپدیتش کنم که نشد. (شایدم نتونستم) اینا مهم نیست. مهم فایل PDFی بود که همراه فایل بود و به کلی از سوالا جواب داد!!!
این مودم همون B615s-25d هواویه که وای فایش  Support WiFi 2*2 2.4G; WIFI 802.11 /b/g/n,40MHz(11n) هستش و واقعا هم 4.5G هست.
فایلی که دانلود کردم رو نمیدونم چه جوری اینجا آپلود کنم، شاید یکی که وارده بتونه این مودم رو آپدیت کنه.

Javad-E
02-02-2018, 02:17
درضمن تو سایت IDH هم تو گروه مودمهای رومیزیش زده که به زودی میاره، اونجا میتونید امکاناتش رو ببینید.

greatpouya
02-02-2018, 02:17

داداش قبلا خوندیم همه[emoji23]

mfr1367
02-02-2018, 13:44
سلام به همه دوستان عزیز خواهشی که ازتون دارم اینکه به جای بحث یه راحل کلی و جامع پیش رو بقیه بزارید اگه با ویرایش فریمور این قضیه حل میشه تا جایی امکان اموزشش ویرایش به همراه برنامه هاشم بزارید ممنونم راستی کسی بلده مودم زایکسل wah7706 که شرکت شاتل استفاده می کنه برای مشترکینش انلاک کنه؟ مودم جالبی ولی باز لاک شده مثل همین b612s میمونه هیچ کدی نمی خواهد جالب اینجاست فریمور اصلی هم نمیشه نصب کرد خواهشا کسی در این زمینه اطلاعاتی داره کمک کنه با تشکر

ashkanlll
02-02-2018, 14:37

بله همین فریمورشه کا با اپدیت میشه اونو انلاک کرد

فقط فریمورش باید ویرایش بشه که بخونه مودم رو برای همین من دارم روی فریمور کار میکنم انشالاه وقتی اوکی شد میدم خدمت دوستان فریمورو

حالا باورتون شد که فیش یا پورتی روی مودم وجود نداره و فقط همین فریموره از طریق کابل لن میره توی رام مودم؟

ak313
02-02-2018, 17:13
بله همین فریمورشه کا با اپدیت میشه اونو انلاک کرد

فقط فریمورش باید ویرایش بشه که بخونه مودم رو برای همین من دارم روی فریمور کار میکنم انشالاه وقتی اوکی شد میدم خدمت دوستان فریمورو

حالا باورتون شد که فیش یا پورتی روی مودم وجود نداره و فقط همین فریموره از طریق کابل لن میره توی رام مودم؟من این مودم رو تا به حال ندیدم
اکثر مودم‌های هواوی برای تغییر و تحول نیاز به برگشت به فرم ویر یونیورسال اولیه دارن.. حالا بعضی هاشون از طریق تلنت جواب میدن و میشه یه کارهایی کرد.. بعضی ها هم نیاز به این دارن که یه کابل یو اس بی روی بوردشو لحیم باشه و از طریق پورت یو اس بی و com آنلاک بشن
روسی ها استاد فرم ویر هستن.. احتمالاً این مودم توی روسیه بازار نداشته و الا الان جیکو پوکش درآمده بود..
اما فارغ از این بحثها مدیران انجمن توقع دارن که کسی که رفته کلی وقت گذاشته و ریسک کرده بیاد تجربیاتشو رایگان بده به دیگران

باید شیوه هایی هم داشته باشند که شده یک درآمد جزئی برای این افراد لحاظ بشه... حالا چطوری خودشون بهتر می دونند

Sent from my MHA-AL00 using Tapatalk

dimo678
02-02-2018, 17:16
سلام ایول اگه این کارو بکنی که خدمتی به بشریت کردی واقعا:n02::n02::n02::n02::n02::n02:
این یارو ماله این سایت که آدرسشو دادم یه ویدیو گذاشته که میگه آنلاک کردم تماس گرفتم توضیح هم نداد که سخت افزاریی یا با فریمور میگه باید مودمو بفرستی پیرانشهر modem4g net :n04::n04::n04:

mr-secret
02-02-2018, 17:21
مدیر بخش چرا برخورد نمیکنید ؟

WhiteHat
02-02-2018, 19:35
صلوات بفرستید تموم بشه :n02:
دیگه از نیو یوزر که انتظار بیشتری نیست اونم درست میشه

اگه این مودم باتری داشت عالی میشد ولی چون 12ولته نمیشه

nemo3412
02-02-2018, 20:51
سلام
من این مودم را باز کردم و محل پورت یو اس بی هم داره اما به خاطر خطای خودم برد مودم مشکل پیدا کرد و نشد بقیه مراحل انلاک را برم
به نظر من هم مودم باید باز بشه و از طریق پورت یو اس بی روی برد پروگرم بشه اینم میدونم که باید حتما مثل مودم های قبلی با همین امینت فقط داشتن پورت یو اس بی کافی نیست
در ضمن همه جای دنیا ادمایی که این کارها را می کنن به خاطر پول نیست البته می تونن کسب در امد هم بکنن به نظر من ایرادی نداره اما خب از اموزشش هم میشه پول کسب کرد

V&V
02-02-2018, 21:59
سلام
من این مودم را باز کردم و محل پورت یو اس بی هم داره اما به خاطر خطای خودم برد مودم مشکل پیدا کرد و نشد بقیه مراحل انلاک را برم
به نظر من هم مودم باید باز بشه و از طریق پورت یو اس بی روی برد پروگرم بشه اینم میدونم که باید حتما مثل مودم های قبلی با همین امینت فقط داشتن پورت یو اس بی کافی نیست
در ضمن همه جای دنیا ادمایی که این کارها را می کنن به خاطر پول نیست البته می تونن کسب در امد هم بکنن به نظر من ایرادی نداره اما خب از اموزشش هم میشه پول کسب کرد
در حالت دیفالت اون پورت usb هم کار نمی کنه چون توسط فریمور بسته شده باید اول فریمور اصلی زده بشه بعد واسه انلاک کردن از اون پورت استفاده بشه.

m_b
03-02-2018, 10:51

سلام دوست عزیز لطف میکنی لینک دانلود برام بذاری یا اینجا یا پی وی تا روش کار کنم ببینم چی میشه ممنون میشم

ashkanlll
03-02-2018, 10:58
عزیزان من چرا خودتونو فریب میدید مودم نیاز به باز شدن نداره.

و اقای سیکرت میتونی توی کار مدیرای انجمن دخالت نکنی؟ مثل اینکه نمیدونی خودمم یکی از مدیرای سایتم :n01: در ضمن من ازت معضرت خواهی کردم و بگم اینکارارو نکن

m_b
03-02-2018, 11:25
دوستان عزیز هزینه انلاک 60 تومن هست برای هر مودم هزینه پستی هم به عهده خودتون هست بنده پیرانشهر هستم

در جواب اقای farhathttp
بعد از انلاک شدن نیازی به هیچ تنظیماتی نیست سیم کارت بندازید و به وایفای وصل بشید
برگردوندن به حالت قبل ممکن هست اگر فریمور ایرانسل گیر بیاد چون اونی که تو این انجمن گذاشتن با اونی من از سرویس سنتر هواوی گرفتم یه مشکلاتی داره که بعد از انلاک مورد استفاده نیست

در جواب اقای gigaht
دلو زدم به دریا همینجا اعلام کردم فکر نمکیردم انلاکش انقد طرفردار داشته باشه :)
در مورد امکانات هر امکاناتی خواستید بگید تا اضافه کنم

در جواب اقای nemati2 جواب در خط اول همین پست هست

عذر میخوام پس معلوم شد آنلاک کردن شما فقط با فریمور انجام میشه نه باز کردن مودم این حرفها
چون خودتون گفتین اگه بخوای به حالت اولیه برگردونید باید فریمور ایرانسل گیر بیارید
پس با این حساب با فریمور آنلاک میشه
منم یک مودم ZTE MF910 ایرانسل دارم که راحت با یک فریمور آنلاک شد
این i60 هم که در اصل B612S-25D یا B612s-51d هستش الان با این صحبت شما اطمینان پیدا کردم با فریمور آنلاک میشه
الانم 4 تا فرینورش هست که مثلا پولی
دوستان به نظرم فقط فقط دنبال فریمور باشید هر کسی هم پیدا کرد لینکشو بذار
من دارم تو تورنتها میگردم اینجور به نتیجه میرسیم
با تشکر

Morteza-DM
03-02-2018, 15:41
من این مودم رو تا به حال ندیدم
اکثر مودم‌های هواوی برای تغییر و تحول نیاز به برگشت به فرم ویر یونیورسال اولیه دارن.. حالا بعضی هاشون از طریق تلنت جواب میدن و میشه یه کارهایی کرد.. بعضی ها هم نیاز به این دارن که یه کابل یو اس بی روی بوردشو لحیم باشه و از طریق پورت یو اس بی و com آنلاک بشن
روسی ها استاد فرم ویر هستن.. احتمالاً این مودم توی روسیه بازار نداشته و الا الان جیکو پوکش درآمده بود..
اما فارغ از این بحثها مدیران انجمن توقع دارن که کسی که رفته کلی وقت گذاشته و ریسک کرده بیاد تجربیاتشو رایگان بده به دیگران

باید شیوه هایی هم داشته باشند که شده یک درآمد جزئی برای این افراد لحاظ بشه... حالا چطوری خودشون بهتر می دونند

درود
حرف شما درست ولی میفرمایید درآمد جزِئی نه 60 هزار تومن برای آنلاک این مودم که اون عزیز درخواست کرده ... من این مودم رو با 100 گیگ 214 تومن خریدم .به نظر شما منطقی هست 60 تومن ؟ اگر قیمت عادلانه باشه باز خوبه..

mr-secret
03-02-2018, 16:21
درود
حرف شما درست ولی میفرمایید درآمد جزِئی نه 60 هزار تومن برای آنلاک این مودم که اون عزیز درخواست کرده ... من این مودم رو با 100 گیگ 214 تومن خریدم .به نظر شما منطقی هست 60 تومن ؟ اگر قیمت عادلانه باشه باز خوبه..
دوست من شما 214 تومن هزینه کردید بعضی دوستان از طرح وایمکس به دستشون رسیده اصلا پول ندادن
مورد دوم اینکه شما از یکی خرید کردی مودم رو از همین طرح تعویض مودم دستش رسیده و فروخته یا ایرانسل یک طرحی مدت دار داده
مورد سوم اینکه شما مودم لاک گرفتید برای همین قیمت پایین هست اورجینال و غیر اپراتوری این مودم بالای 500 تومن هست شاید باور نکنید ولی از نظرم ما با هزینه 60 تومن کاملا داریم رایگان انجام میدیم اگر میخواید منصفانه قضاوت کنید باید قیمت خرید مودم غیر لاک رو در نظر بگیرید

srx190d
03-02-2018, 16:28
بحث شرعی آنلاک کردن مودم رو هم یکی توضیح بده و ی توجیح براش بیاریم
از نظر شرعی مسئولیت ش با چه کسی

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD

m_b
03-02-2018, 16:53
با این حساب این دوست عزیز که آنلاک میکنن معلوم با فریمور این کارو میکنه چون خودشون گفتناگه بخوای به حالت اولیه برگردونی باید فریمور ایرانسل بزنی پس معلوم شد با فریمور آنتلاک میشه
به جای بحث من میگم دنبال فریمور باشید و هرکسی گیر اورد لینک شو بذار تا به نتیجه ای برسیم به جای بحث
من دارم تو تورنت میگردم دوستان هم سرچ کنید
مدل اصلی این مودم i60 در و مدل هواای هستش
یکی B612S-25D و B612s-51d من اطمینان دارم با فریمور هستش
من یک مودم 4 جی ایرانسل دارم ZTE MF910 که خیلی راخت آنلاک شد با فریمور پس بازم میگم فقط دنبال فریمور باشید اگر هم کسی از دوستان لینکی پیدا کرده بذار لطفا تا روش کار کنیم
با تشکر

freespy128
03-02-2018, 17:01
دوستان سلام. از این مودم میشه به عنوان مودم adsl استفاده کرد؟

mr-secret
03-02-2018, 17:20
با این حساب این دوست عزیز که آنلاک میکنن معلوم با فریمور این کارو میکنه چون خودشون گفتناگه بخوای به حالت اولیه برگردونی باید فریمور ایرانسل بزنی پس معلوم شد با فریمور آنتلاک میشه
به جای بحث من میگم دنبال فریمور باشید و هرکسی گیر اورد لینک شو بذار تا به نتیجه ای برسیم به جای بحث
من یک مودم 4 جی ایرانسل دارم ZTE MF910 که خیلی راخت آنلاک شد با فریمور پس بازم میگم فقط دنبال فریمور باشید اگر هم کسی از دوستان لینکی پیدا کرده بذار لطفا تا روش کار کنیم
با تشکر

فریموری که بنده نصب کردم و تو فیلم ltewatch هم نشون دادم براتون اپلود کردم

لینک : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

m_b
03-02-2018, 17:46
من لینک فیلم ندیدم میشه لطف کنید اونم بدین با تشکر

- - - Updated - - -

فریموری که بنده نصب کردم و تو فیلم ltewatch هم نشون دادم براتون اپلود کردم

لینک : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

:n12:

mr-secret
03-02-2018, 17:51

- - - Updated - - -

:n12:

mr-secret
03-02-2018, 18:00
دوستان سلام. از این مودم میشه به عنوان مودم adsl استفاده کرد؟

نه پورت تلفن برای استصال تلفن و پاسخگویی به تماس سیم کارت داخل مودم هست یا برای تماس گرفتن

ak313
03-02-2018, 18:10
بحث شرعی آنلاک کردن مودم رو هم یکی توضیح بده و ی توجیح براش بیاریم
از نظر شرعی مسئولیت ش با چه کسی

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD

الان مایی که از ویندوز کرک شده و هزاران نرم افزار دیگ استفاده می کنیم توجیهش چیه؟ اینم همون
بعدش مگه ما با این ایرانسل شرط کردیم مودمشو آنلاک نکنیم
این کلک خود چینی هاست که هم کد آنلاک می فروشن پول درمیارن هم خود مودم
اگر می خواستن کاری می کردن که مودم آنلاک نشه

V&V
03-02-2018, 20:01
با تشکر
دوست عزیز فایل فریموری که روی مودم هست دستکاری شده برای همون اجازه اپدیت با فریمور اصلی رو نمیده.اگه کسی با کدهای هگز کار کرده میتونه با تغییر کوچک تو فریمور اصلی اونو اپدیت کنه.که بعد اپدیت دوباره مودم لاک میشه ونیاز به انلاک داره.تمامی فریمور های مودم هم تو سایت combinefile هست.پسوردشم اسم سایته.

mfr1367
03-02-2018, 21:40
سلام شما که فریمور اخر گذاشتی خواهش طریقه نصب و انلاکشم بگید و این بحث تموم کنید بره . این همه ادم منتظر اینن . اول و اخر انلاکش مشخص میشه ولی چه خوبه به نام خودتون باشه این ارزشش از مالیش بیشتر . تشکر

ashkanlll
04-02-2018, 02:54
دوستان مودم تنها به یک فایل فریمور و ویرایش فایل فریمور احتیاج داره و با عوض کردن فریمور انلاک میشه.

کسانی که میگن باید مودم باز بشه و انلاک بشه میخوان مارو یعنی گم راه کنن و پول خودشونو در بیارن.

پس حواس جمع باشید.

m_b
04-02-2018, 10:19
دوستان احتمالا فربمور اصلی این باشه ، هرکی پیدا کرد لینک بذار دم همه اونایی که مشارکت میکنن تا مشکل دوستان حل بشه
HUAWEI B612s-51dTCPU-V100R001B192D00SP00C00_Firmware_Iran (the Islamic Republic of)_Nonspecific_05014GXT OFFICIAL FIRMWARE FLASH FILE

V&V
04-02-2018, 14:01
دوستان مودم تنها به یک فایل فریمور و ویرایش فایل فریمور احتیاج داره و با عوض کردن فریمور انلاک میشه.

کسانی که میگن باید مودم باز بشه و انلاک بشه میخوان مارو یعنی گم راه کنن و پول خودشونو در بیارن.

پس حواس جمع باشید.

دوست عزیز چرا توهم توطئه داری.مودم در حالت عادی انلاک ولی apn بسته است اینو میتونی تو نرم افزار hilink چک کنی.بعد از اپدیت فریمور مودم دوباره لاک میشه.فریمور ابرانسل تغییراتی توش داره واسه همون در حالت عادی فریمور دیگه قبول نمی کنه حالا اگه با هگز ادیتور بلدی کار کنی تغییرات رو فریمور اصلی بده و اپدیتش کن.اگه لینکه فریمور هم میخوای خصوصی پیام بده بهت بگم.لینکو اینجا سعی کردم بذارم ولی کل پستو پاک کردن مدیران عزیز

ashkanlll
04-02-2018, 18:20
دوستان احتمالا فربمور اصلی این باشه ، هرکی پیدا کرد لینک بذار دم همه اونایی که مشارکت میکنن تا مشکل دوستان حل بشه
HUAWEI B612s-51dTCPU-V100R001B192D00SP00C00_Firmware_Iran (the Islamic Republic of)_Nonspecific_05014GXT OFFICIAL FIRMWARE FLASH FILE

دارم اینو ولی روی این فریمور نمیشه کار کرد دارم رو یه فریمور دیگه کار میکنم

m_b
04-02-2018, 18:53
دوست عزیز چرا توهم توطئه داری.مودم در حالت عادی انلاک ولی apn بسته است اینو میتونی تو نرم افزار hilink چک کنی.بعد از اپدیت فریمور مودم دوباره لاک میشه.فریمور ابرانسل تغییراتی توش داره واسه همون در حالت عادی فریمور دیگه قبول نمی کنه حالا اگه با هگز ادیتور بلدی کار کنی تغییرات رو فریمور اصلی بده و اپدیتش کن.اگه لینکه فریمور هم میخوای خصوصی پیام بده بهت بگم.لینکو اینجا سعی کردم بذارم ولی کل پستو پاک کردن مدیران عزیز
دوست عزیز پیام خصوصی دادم اگر فریمور هارو دارید تو خصوصی لطف کنید با تشکر

m_b
04-02-2018, 18:54
دارم اینو ولی روی این فریمور نمیشه کار کرد دارم رو یه فریمور دیگه کار میکنم
سلام اگر دارید لطف میکنید لینکهای دانلود رو یا اینجا یا تو خصوصی برام بفرستید ب سپاس

mr-secret
04-02-2018, 19:24
سلام شما که فریمور اخر گذاشتی خواهش طریقه نصب و انلاکشم بگید و این بحث تموم کنید بره . این همه ادم منتظر اینن . اول و اخر انلاکش مشخص میشه ولی چه خوبه به نام خودتون باشه این ارزشش از مالیش بیشتر . تشکر

فرمیور رو گذاشتم که زوتر به نتیجه برسید حداقل زیاد دنبال فرمیور نگردید واگر تونستید نصب کنید مطمن بشید نصب فرمیر یک درصد قضیه هست
روش انلاک که عمومی بشه هواوی ورژن جدیدی رو ریلیز میکنه که من دوباره باید چند ماه دنبال روش انلاکش باشم خواهشا این مسئله رو درک کنید

فریموری که اخرش 00 باشه یعنی اینترنشنال ماله ایران باید اخرش .234 باشه

mfr1367
04-02-2018, 21:07
سلام ممنون که فریمور گذاشتی ولی اینو درک کن این لاک کردن این مدلی کار هواوی نیست کار این اپراتور های داخلی چون هم ایرانسل هم شاتل موبایل تو مودم جدیدش این نحو لاک کردن به کار برده پس نترس که انلاکش عمومی شه هواوی طریق دیگه اقدام کنه. ببین من به شخص حاظرم این مبلغی که گفتی برات پرداخت کنم اما شما گفتی باید مودم ارسال کنی این سخته بعدشم من مودم نزدیک ۳۶۰ گرفتم برای من مشکلی نیست ولی بعضی ها واقعا ندارن . اول و اخر این مودم انلاک میشه قبلا گفتم مهم اینکه ابدا کننده اموزش انلاکش به نام یک شخص باشه این ارزشش بیشتر داداش

mr-secret
04-02-2018, 21:51
سلام ممنون که فریمور گذاشتی ولی اینو درک کن این لاک کردن این مدلی کار هواوی نیست کار این اپراتور های داخلی چون هم ایرانسل هم شاتل موبایل تو مودم جدیدش این نحو لاک کردن به کار برده پس نترس که انلاکش عمومی شه هواوی طریق دیگه اقدام کنه. ببین من به شخص حاظرم این مبلغی که گفتی برات پرداخت کنم اما شما گفتی باید مودم ارسال کنی این سخته بعدشم من مودم نزدیک ۳۶۰ گرفتم برای من مشکلی نیست ولی بعضی ها واقعا ندارن . اول و اخر این مودم انلاک میشه قبلا گفتم مهم اینکه ابدا کننده اموزش انلاکش به نام یک شخص باشه این ارزشش بیشتر داداش

دوست من , من کارم انلاک و فروش مودم هست دو مدل 5577 که مال اپراتور عراق هست بعد از عمومی شدنش ورژن حدیدش ریلیز شد که ۸ ماه طول کشید بتونم یکیشو انلاکش کنم یکی از مدلاشو هنوزم که هنوزه موفق نشدم انلاک کنم

پیشنهاد میکنم اگر خواستید یه روز هم مودمتون رو انلاک کنید هیچ اپدیتی رو نصب نکنید
به امید خدا دارم بیشتر رو مودم ایرانسل کار میکنم که بدون باز کردن مودم اینکارو انجام بدم که اطلاع میدم همینجا

mfr1367
04-02-2018, 21:56
عزیز دل صبحت های شما کملا پاسخ حرف من بود؟ خیلی بهش مربوط بود؟

mr-secret
04-02-2018, 22:36
عزیز دل صبحت های شما کملا پاسخ حرف من بود؟ خیلی بهش مربوط بود؟

اگر بدون باز کردن انلاک انجام بشه اون موقع نیازی به ارسال نیست
بخوام جواب شمارو بدم بحث از موضوع تاپیک خارج میشه
انلاک کردن مودم به ضرر هر دو طرف هست هم هواوی هم ایرانسل
چون ممکنه یکی مثل من مودم رو. انلاک کنه و به کشوار های دیگه ای بفروشه و هم یکی که مشتری ایرانسله سیم کارت اپراتور دیگه ای رو بندازه رو مودم و از تعرفه های اپراتور دیکه استفاده کنه

ashkanlll
05-02-2018, 00:06
دوست من , من کارم انلاک و فروش مودم هست دو مدل 5577 که مال اپراتور عراق هست بعد از عمومی شدنش ورژن حدیدش ریلیز شد که ۸ ماه طول کشید بتونم یکیشو انلاکش کنم یکی از مدلاشو هنوزم که هنوزه موفق نشدم انلاک کنم

پیشنهاد میکنم اگر خواستید یه روز هم مودمتون رو انلاک کنید هیچ اپدیتی رو نصب نکنید
به امید خدا دارم بیشتر رو مودم ایرانسل کار میکنم که بدون باز کردن مودم اینکارو انجام بدم که اطلاع میدم همینجا

دوست عزیز اینقدر چپکی راه نرو میدونیم فقط از طریق همون فریمور انلاک میشه و نیازم نیست شما یاد کسی بدی من خودم چند وقت دیگه قرار میدم فریمورو خخخ:n09:

ak313
05-02-2018, 01:12
فکر کنم این فایل یونیورسال هستش. اونایی که میگن با فرم ویر حل میشه امتحان کنند.. معمولا اولین فرم ویر انعطاف‌پذیری بیشتری داره
خیلی جاها این فرم ویرو هم می فروشن

اما دوستان توجه داشته باشید که تغییر فرم ویر به خودی خود باعث نمیشه مودم آنلاک بشه
بلکه اول باید مودم با سیم دیگه درخواست کد کنه و به علاوه شما کد رو داشته باشید که الگوریتم کدها در مودم های جدید تغییر کرده

فقط مطمئن باشید مودم های 2016 به این ور دیگه با صرف وارد کردن یه ای ام آی آنلاک نمیشن و الگوریتمشون لو نمیره..
من خودم فعلاً این مودم رو ندارم اما می خوام یدونه تهیه کنم البته با قیمت تعویض وایمکس و الا چون کت 6 ش به درد نمی خوره آش دهن سوزی نیست

ak313
05-02-2018, 13:26
دوست عزیز اینقدر چپکی راه نرو میدونیم فقط از طریق همون فریمور انلاک میشه و نیازم نیست شما یاد کسی بدی من خودم چند وقت دیگه قرار میدم فریمورو خخخ:n09:

فرم ویرها رو گذاشتم اگر تست کردید نتیجه رو اعلام کنید.. حالا هر چی که بود

ashkanlll
05-02-2018, 13:59
ak313 من خودم همه فریمورارو دارم فقط نیاز به ویرایش دارند.

و دوستان این هم تصاویری از برد مودم tf-i60 که میبینید هیچ هونه پورت یا فیش اضافی به جز مال خودش که روش هست نمیخوره و سیکرت میخواست سرتون شیره بمالونه و شیره هم فکر کنم رو بعضیاتون مالونده

واقعا دیگه نمیدونم باید چطوری به اونایی که هنوز فکر میکنن مودم باید باز شه نشون بدم که اصلا نیازی نیست مودم باز بشه

hojjat_2008
05-02-2018, 14:07
حرف شما صحیح .ولی خیلی از مودم ها پورت ندارند و بایتسی پین پورت RS232 رو پیدا کنی و لحیم کاری کنی و وصل کنی به پی سی تا با پورت کام اون و دستورات AT انلاکش کنی(البته شاید هم این مودم نیازی به باز شدن نداشته باشه و کد فلش رو با ویرایش فریم ور وارد کنی )

ak313 من خودم همه فریمورارو دارم فقط نیاز به ویرایش دارند.

و دوستان این هم تصاویری از برد مودم tf-i60 که میبینید هیچ هونه پورت یا فیش اضافی به جز مال خودش که روش هست نمیخوره و سیکرت میخواست سرتون شیره بمالونه

واقعا دیگه نمیدونم باید چطوری به اونایی که هنوز فکر میکنن مودم باید باز شه نشون بدم که اصلا نیازی نیست مودم باز بشه

ashkanlll
05-02-2018, 14:09
عزیز دل من مودم اصلا نیاز نیست باز بشه چرا خودتو با این چیزای الکی قانع میکنی شما فکر کردی اقای سیکرت میاد مودم شمارو باز میکنه و میاد خودش یه پورت میسازه جوشکاری میکنه و از روی اون پورت برا شما مودمو اپدیت میکنه؟ .... :n15:؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!! یا مگه ایشون از شرکت هواوی در اومده یا دانشمنده؟؟؟

ashkanlll
05-02-2018, 14:14
اگر بدون باز کردن انلاک انجام بشه اون موقع نیازی به ارسال نیست
بخوام جواب شمارو بدم بحث از موضوع تاپیک خارج میشه
انلاک کردن مودم به ضرر هر دو طرف هست هم هواوی هم ایرانسل
چون ممکنه یکی مثل من مودم رو. انلاک کنه و به کشوار های دیگه ای بفروشه و هم یکی که مشتری ایرانسله سیم کارت اپراتور دیگه ای رو بندازه رو مودم و از تعرفه های اپراتور دیکه استفاده کنه

خوب به این حرفش دقت کنید......

تا من اومدم به شما فهموندم نیازی نیست مودم باز شه و فقط فریمور باید ویرایش بشه و طبغ معمول اپدیت شه

حالا اومده گفته میخوام یه کاری کنم که مودم بدونه باز شدن اپدیت و انلاک بشه........

دیگه واقعا اگه هنوز فکر میکنید مودمو باید جوشکاری کنی نمیدونم والا چی باید بتون بگم

ALIRK
05-02-2018, 14:23
عزیز دل من مودم اصلا نیاز نیست باز بشه چرا خودتو با این چیزای الکی قانع میکنی شما فکر کردی اقای سیکرت میاد مودم شمارو باز میکنه و میاد خودش یه پورت میسازه جوشکاری میکنه و از روی اون پورت برا شما مودمو اپدیت میکنه؟ .... :n15:؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!! یا مگه ایشون از شرکت هواوی در اومده یا دانشمنده؟؟؟

دوست عزیز 2نوع برنامه ریزی داریم
یکی از طریق ویرایش برنامه و نرم افزار که خوب باید ی فایل اصلی باشه که وقتی قرار هست انلاک بشه روی اون فایل پروگرام بشه

و طریقه دوم هم بهش میگن فلش کردن که هم با دستگاهای پرواگرامر میشه انجام داد که در بعضی دستگاها میشه ایسی رو دراورد و پروگرام کرد و هم میشه با اتصال کابل و پیدا کردن پین های که اتصال و جیتگ شدن رو انجام میده اینکارو کرد

من طرفدار هیچکسی نیستم و فعلا هم مودم فوق رو ندارم اما چون تجربه و سالیان سال هست تعمیرات انجام میدم گفتم

ایشون هم ممکنه با اتصال چند تا سیم به جاهای مختلف برد اینکارو انجام میده

ashkanlll
05-02-2018, 14:32
دوست عزیز 2نوع برنامه ریزی داریم
یکی از طریق ویرایش برنامه و نرم افزار که خوب باید ی فایل اصلی باشه که وقتی قرار هست انلاک بشه روی اون فایل پروگرام بشه

و طریقه دوم هم بهش میگن فلش کردن که هم با دستگاهای پرواگرامر میشه انجام داد که در بعضی دستگاها میشه ایسی رو دراورد و پروگرام کرد و هم میشه با اتصال کابل و پیدا کردن پین های که اتصال و جیتگ شدن رو انجام میده اینکارو کرد

من طرفدار هیچکسی نیستم و فعلا هم مودم فوق رو ندارم اما چون تجربه و سالیان سال هست تعمیرات انجام میدم گفتم

ایشون هم ممکنه با اتصال چند تا سیم به جاهای مختلف برد اینکارو انجام میده

دوست عزیز این مودمه با پلی استیشن و ماهواره فرق داره.... و نیازی به باز شدن مودم نیست فقط یکی از فریمور های اصلی که مال هواوی هستو باید ویرایش کرد و اپدیت کرد

حد اقل حرفی که بالا زد رو ببین و بفهم که مودم نیاز به باز شدن داستگاه نداره

ak313
05-02-2018, 14:57
دوست عزیز این مودمه با پلی استیشن و ماهواره فرق داره.... و نیازی به باز شدن مودم نیست فقط یکی از فریمور های اصلی که مال هواوی هستو باید ویرایش کرد و اپدیت کرد

حد اقل حرفی که بالا زد رو ببین و بفهم که مودم نیاز به باز شدن داستگاه ندارهبهتر نیست به جای رجز خونی یه خورده در عمل یه کاری کنی
اون چهار تا لحیم سمت چپ لن ها جای وصل کردن سیم یو اس بی هست و به این جوشکاری هم نمیگن
وصل کردن کابل یو اس بی هم شق القمر حساب نمیشه

mr-secret
05-02-2018, 15:33

پسرم تو مغرت به این چیزا قد نمیده زیاد بهش فکر نکن و خودتو به اب و اتیش نزن یه دفعه واشر سر سیلندر میسوزونی خرج میزاری رو دست خودت اگه واقعا کاربر با تجربه و با هویتی تو انجمن بودی یا یه سابقه کوچیک داشتی و اش خور نبودی و این حرفارو میزدی همچین نشونت میدادم که چجوری میشه اینکارو میشه کرد تا ۱۰ سال دیگه تو هیچ انجمنی روت نشه پست بزنی پس بچه بازی و حرف های کودکانه رو برو تو مهدکودک و با هم سن و سالهات بزن
متاسفانه مدیر بخش نمیدونم چرا هیچ کاری نمیکنه

m_b
05-02-2018, 16:35
آقا اینجوری که پیش میرید فکر کنم مدیر انجمن اینجارو ببنده بعد همه ضرر میکنیم . چه این دوستی که با هزینه انجام میده چه من امثال من که داریم با کمک هم دیگه راهشو پیدا میکنیم . این بحث کل کل نداره ایشون راهشو پیدا کرده خوب دوست داره پول بگیره حالا یکی دیگه راهشو پیدا میکه رایگان در اختیار دیگران میذاره هرکسی اختیار خودشو که داره . به نظم هم احترام بذاریم بابا
حالا هرکسی روشی انجام داده به نتیجه رسید یا وسط کار کمی نیاز داره اینجا بگخ تا به نتیجه برسیم واسلام
شرمنده بابت پرحرفی اما تو روخدا بحث به حاشیه نبرید ممنون از همه دوستان:n12:

nokia200
05-02-2018, 16:40
پسرم تو مغرت به این چیزا قد نمیده زیاد بهش فکر نکن و خودتو به اب و اتیش نزن یه دفعه واشر سر سیلندر میسوزونی خرج میزاری رو دست خودت اگه واقعا کاربر با تجربه و با هویتی تو انجمن بودی یا یه سابقه کوچیک داشتی و اش خور نبودی و این حرفارو میزدی همچین نشونت میدادم که چجوری میشه اینکارو میشه کرد تا ۱۰ سال دیگه تو هیچ انجمنی روت نشه پست بزنی پس بچه بازی و حرف های کودکانه رو برو تو مهدکودک و با هم سن و سالهات بزن
متاسفانه مدیر بخش نمیدونم چرا هیچ کاری نمیکنه

زیاد خودتو ناراحت نکن...............

mr-secret
05-02-2018, 16:45
آقا اینجوری که پیش میرید فکر کنم مدیر انجمن اینجارو ببنده بعد همه ضرر میکنیم . چه این دوستی که با هزینه انجام میده چه من امثال من که داریم با کمک هم دیگه راهشو پیدا میکنیم . این بحث کل کل نداره ایشون راهشو پیدا کرده خوب دوست داره پول بگیره حالا یکی دیگه راهشو پیدا میکه رایگان در اختیار دیگران میذاره هرکسی اختیار خودشو که داره . به نظم هم احترام بذاریم بابا
حالا هرکسی روشی انجام داده به نتیجه رسید یا وسط کار کمی نیاز داره اینجا بگخ تا به نتیجه برسیم واسلام
شرمنده بابت پرحرفی اما تو روخدا بحث به حاشیه نبرید ممنون از همه دوستان:n12:

ادم که همچین کسایی رو میبینه از هر چی اموزش و کمک هست دلسرد میشه این اخرین پست من در این بخش هست موفق باشید

nokia200
05-02-2018, 16:53
ادم که همچین کسایی رو میبینه از هر چی اموزش و کمک هست دلسرد میشه این اخرین پست من در این بخش هست موفق باشید

سلام جناب mr-secret من مودم را باز کردم جای سوکت usb داره یک کابل بهش وصل کردم متاسفانه الان به کامپیوتر میزنم اصلا شناسایی نمیکنه آیا باید کار دیگری انجام بدم بشناسه ؟ سیم های کابل را دقیق و درست وصل کردم در ضمن بجز جای سوکت usb یک جای مینی سوکت داره از ورودی های سوگت گوشی آندروید اگر لطف کنی لاقل یه راهنمایی بفرمایید ممنون میشم .

ak313
05-02-2018, 17:12
سلام جناب mr-secret من مودم را باز کردم جای سوکت usb داره یک کابل بهش وصل کردم متاسفانه الان به کامپیوتر میزنم اصلا شناسایی نمیکنه آیا باید کار دیگری انجام بدم بشناسه ؟ سیم های کابل را دقیق و درست وصل کردم در ضمن بجز جای سوکت usb یک جای مینی سوکت داره از ورودی های سوگت گوشی آندروید اگر لطف کنی لاقل یه راهنمایی بفرمایید ممنون میشم .

روی چه فرم ویری اینکارو کردید؟ بعید روی فرم ویر ایرانسل ویندوز یو اس بی رو شناسایی کنه
احتمالا میزنه unrecognized usb

nokia200
05-02-2018, 17:24
روی چه فرم ویری اینکارو کردید؟ بعید روی فرم ویر ایرانسل ویندوز یو اس بی رو شناسایی کنه
احتمالا میزنه unrecognized usb
هیچ نرم افزاری رو قبول نمیکنه ... عزیزانی که میگفتن نرم افزار اورجینال بزنی کار تمومه اصل صحت نداره چون اصلا قبول نمیکنه الان کابل بهش وصل کردم متاسفانه اصلا شناسایی نمیشه وقتی هر وسیله با usb به کامژیوتر وصل کنی یه صدا میده که چیزی وصل شده متاسفانه اون صدارو هم نمیده انگار هیچی وصل نیست //

ak313
05-02-2018, 17:29
فرم ویرو باید با نرم افزار مالتی کست تست کنی نه کابل یو اس بی

--

ashkanlll
05-02-2018, 18:58
سیکرت زیادی داری زر مفت میزنی عزیزم کاری نکن بیام سراقت بچه بازیو نشون خودتو ... بدم.... و اگرم که گه خور نیستی برا بچه ها اموزشو رایگان بزار.

بچه ها بیخیال سیکرت مودماتونو باز نکنید خراب میشن این انلاک فقط از طریق فریموره

من از مودم های وایمکس ایرانسل یه چیز خوب بلدم هر کی خواست هم رایگان یادش میدم با اینکه یک سال جون کندم روش

استفاده از تیم اسپیک به صورت رایگان برای کاربران وایمکس ایرانسل یه سروری هست که میشه رایگان بهش وصل شن

تیم اسپیک چکار میکنه؟ ( گفتوگوی انلاین و ارسال و دریافت فایل و پخش موزیک به صورت رایگان)

هر کی خواست پیام خصوصی بده یادش میدم.

nokia200
05-02-2018, 19:26
فرم ویرو باید با نرم افزار مالتی کست تست کنی نه کابل یو اس بی

--

ممنون از شما میشه آموزشش را قرار بدی با مالتی کست....

nemo3412
05-02-2018, 21:24
سلام
من با مالتی کست فریم ورهایی که تو همین فروم بود را زدم اما ارور میزنه و اپ دیت انجام نمیشه

nemo3412
05-02-2018, 22:31
برای کار با مالتی کست باید کارت شبکه را انتخاب کنی ایپی ثابت بدی بهش و فایل را لود کنی سپس استارت کرده و برق مودم را وصل می کنی تمام

mfr1367
06-02-2018, 00:48
سلام دوستان منه اکثر فریمور ها براش تست کردم جواب نمیده مشخص که فریمور ایرانسل روش قفل کسی برنامه ای برای ویرایش فریمور داره تا روش کار کنم معرفی کنه؟ هگزا ادیتور که اصلا مشخص نیست. اگر کسی برنامه در خصوص ویرایش داره معرفی کنه.در ضمن تو سایت معتبر یک فریمور دیگه پیدا کرده بودم که مخصوص ایران بود و اسم شرکت ایرانسل توش نبود ولی رایگان نبود کسی تونسته با اون تست کنه؟

timemachine2029
06-02-2018, 04:38
برای کار با مالتی کست باید کارت شبکه را انتخاب کنی ایپی ثابت بدی بهش و فایل را لود کنی سپس استارت کرده و برق مودم را وصل می کنی تمام
تو چندتا فروم دیدم با dc-unlocker فلش میزنن

این دوستمون هم که داره 60 هزارتومن از ملت میگیره برای یه فلش زدن احتمال میدم با پشتیبانی هواوی ممکاتبه کرده لینک فریم ور رو براش فرستادن(این هم جایی دیدم گفته بودن از این طریق میشه انلاک کرد)

behzad20120
06-02-2018, 09:50

این دوستمون هم که داره 60 هزارتومن از ملت میگیره برای یه فلش زدن احتمال میدم با پشتیبانی هواوی ممکاتبه کرده لینک فریم ور رو براش فرستادن(این هم جایی دیدم گفته بودن از این طریق میشه انلاک کرد)

درود
دوست عزیز اگر ایشون 60 تومان میگیره حق ایشون است چون روش زحمت کشیده قرار نیست بیاد به همه یاد بدن این به انتخاب خودش است که بیاد آموزش بده یا نده اگر دوست نداره یاد بده نشون نمیده که ایشون آدم بدی هستن ایشون رو من کاملا میشناسم بسیار انسانی شریف و زحمت کش میباشد ایشون در پیرانشهر زندگی میکنن یکی از محروم ترین جای های ایران که رژیم اسلامی هیچ امکاناتی برای اینا نزاشته ولی اکثر ماهها و دوستان که در تهران و جای خوبی زندگی میکنن اینها دارن اونجا سختی میکشن چه ایرادی داره الان ایشان با زحمت شبانه روزی تونستن این کارو انجام بدن ما هزینشو ندیم یه کم لطفا منطقی باشیم و دست یک دیگر را بگیریم در ضمن اگر کسانی میخوان مودم ارزانتر با آنلاک به دستشون برسه با ایشون هماهنگ کنن چون ایشون مودم رو ارزون میدن نسبت به بازار .....

eatr
06-02-2018, 11:36
به جای این بحث ها یکی که واقعا این کار رو انجام داده حالا با هر روشی که هست تصویر قرار بده ببنینم کی چی میگه.

nemo3412
06-02-2018, 11:40
منم با ایشون موافقم کاملا درست میگن اموزش دادن یا ندادن کاملا به اختیار خودشونه درضمن کار اشتباهی هم نیست پول گرفتن

ashkanlll
06-02-2018, 21:09

ایشون دارن درست میگن بالاخره یه نفر اینجا گول نمیخوره مثل شماها....

CasT!el
06-02-2018, 23:19
حذف شوووود

irainian
08-02-2018, 01:33
دوستان میشه یک سیم کارت4g رو بزارم توی اسلات سیم کارت مودم چون میخوام یک بسته نامحدود شبانه خریداری کنم چند ساعته آیا با یک سیمکارت معمولی واردش کنم کار می کنه؟

farhadhttp
08-02-2018, 06:50
دوستان میشه یک سیم کارت4g رو بزارم توی اسلات سیم کارت مودم چون میخوام یک بسته نامحدود شبانه خریداری کنم چند ساعته آیا با یک سیمکارت معمولی واردش کنم کار می کنه؟

بله کار میکنه
هم می تونی به FDD وصل شی هم به TDD

ramin1987
08-02-2018, 13:08
این مودم رو گرفتم و فعلا سیم کارت td lte فعال نشده ولی با سیم کارت معمولی فورجی‌سرعتِ خوبِ ۲۲.۷ مگابیت رو بهم داد یعنی سرعت ۲/۸۴ مگابایت در ثانیه دانلود با وای فای

j_tmec
08-02-2018, 15:17
اینم از فریمور مودم. ولی موقع آپدیت ارور میده.

update.hicloud.com:8180/TDS/data/files/p9/s92/G247/g0/v100034/f1/full/B612_UPDATE_11.192.05.00.1472.BIN

اگر راه حلی پیدا کردین به منم خبر بدین.

حبیب 35
08-02-2018, 15:30
مودمهای ایرانسل به صورت اختصاصی دستکاری شده وفقط خودایرانسل میتونه اپدیت بده .اگرفرمور مودم اصلی هواوی داری روش میزنی به این سادگی قبول نمیکنه
اگرم قبول کنه یه چیزیش درست کارنمیکنه مثلا وایفاش .صبرکن خوده ایرانسل اپدیت بده

حبیب 35
08-02-2018, 15:32
من مودم قبلیم b5142 بود افتضاح بودامابعداپدیت خودایرانسل بهترشد.الانم i60دارم صبرمیکنم اپدیت بده

j_tmec
08-02-2018, 16:00
برای دوستانی قرار دادم که میخواستن روی آنلاک کردنش کار بکنن.
اگر کسی تونسن لطفا اطلاع بده

dimo678
09-02-2018, 01:26
سلام دوست عزیز این لینک یو تیوب رو یه نگاهی بنداز ماله b310 هست گفتم شما اینکاره تری شاید کمکی بکنه
youtube.com/watch?v=kEAq4ClywcY
چون لینکام حذف میشه اینجوری گذاشتم

dimo678
09-02-2018, 01:28
سلام دوست عزیز این لینک یو تیوب رو یه نگاهی بنداز ماله b310 هست گفتم شما اینکاره تری شاید کمکی بکنه
چون لینکام حذف میشه اینجوری گذاشتم l

ramin1987
09-02-2018, 17:02
یه برنامه ی گوشی هست بنام huawei hilink که تو تنظیمات این مودم معرفیش کرده که می شه باهاش تنظیمات مودمو انجام داد و ... کسی نصبش کرده؟. برای من سریع بعد از لوگین کردن خود به خود لوگات میشه

j_tmec
10-02-2018, 00:31
چون لینکام حذف میشه اینجوری گذاشتم l
والا من روشی که یکی از دوستان میگفت با باز کردم مودم رو انجام دادم. مودم رو باز کردم و یه سوکت usb زدم به پین های usb که جاش خالی بود. بعد که میبرمش به مود usb debug درایورش رو ویندوز 10 نصب میکنه که یه کام پورت روی usb باز میکنه ولی همزمان با اومدن کام پورت مربوط به مودم huawei تو device manager ارور usb device not recognized هم میده و نرم افزارها پورت رو باز نمیتونن باز بکنن.
اگر کسی برای این ارور راه حلی داشته باشه تقریبا کار آنلاک تمومه و تمام فایلهاشو جمع کردم.

nemo3412
10-02-2018, 08:33
سلام
بعضی مودم ها باید بدون سیم کارت پروگرام بشن
درضمن بعضی دیگر باید یه دور ریست نرم افزاری بشن و موقع روشن شدن ترکیبی از کلید های wps و power on و یا ریست و یا یکی از اون ها را موقع روشن شدن نگه داری تا مودم در حالت یو اس بی بوت بشه
در ضمن میشه یه عکس از طریقه نصب پورت یو اس بی هم بزاری

nemo3412
10-02-2018, 08:35
راستی اخرین نسخه درایو هواوی را هم نصب کن اینم خیلی مهمه

ashkanlll
10-02-2018, 23:49
مبین نت هم از این مدل مودم زده شاید مال مبین نت بشه روش زد که همه سیم کارتارو ساپورت کنه

12890
11-02-2018, 19:05
دوستان کسی هست روش ست کردن قندشکن را روی این مودم آموزش بده

basem.c905
11-02-2018, 21:10
دوست گرامی
هم سوکت USb و هم سوکت شارژ موبایل رو بش وصل کردم اما متاسفانه بازم به کامپیوتر شناسایی نمیشه
فایل فریمور کشورهای دیگه رو هم بهم زدم بازم قبول نمیکنه
کلا دو راه به ذهنم میرسه یکی اینکه تو اون فایل اپدیتی که خوده ایرانسل داده یه تغیراتی ایجاد کنید و کاری کنید که یو اس بی اون فعال بشه
یا اینکه یه ترفندی پیدا کنید که بتونیم فایل فریمور کشورهای دیگه بش تزریق کنیم

دوستان سلام . بنده در پست های قبلی عرض کردم که هم کانتکور usb و هم میکرو usb رو روی برد لحیم کردم اما جواب نداد . این یه قلقی داره .

j_tmec
11-02-2018, 22:55
دوستان سلام . بنده در پست های قبلی عرض کردم که هم کانتکور usb و هم میکرو usb رو روی برد لحیم کردم اما جواب نداد . این یه قلقی داره .

تو عکسی که اتچ کردم دوتا پین رو مشخص کردم. برق مودم رو قطع کنید. این دوتا پین رو به هم وصل کنید و برق مودم رو وصل کنید. در این حالت هیچ کدوم از چرغ های مودم روشن نمیشه و مودم میره به حالت دانلود usb و اون پورت usb فعال میشه.
فقط الان مشکلی که هست اینه که برنامه balong ارور file access denied میده.

s9.picofile.com/file/8319166618/photo_2018_02_11_22_46_14.jpg
s8.picofile.com/file/8319166584/photo_2018_02_11_22_51_23.jpg

s9.picofile.com/file/8319166568/photo_2018_02_11_22_51_46.jpg

behzad20120
11-02-2018, 23:29
تو عکسی که اتچ کردم دوتا پین رو مشخص کردم. برق مودم رو قطع کنید. این دوتا پین رو به هم وصل کنید و برق مودم رو وصل کنید. در این حالت هیچ کدوم از چرغ های مودم روشن نمیشه و مودم میره به حالت دانلود usb و اون پورت usb فعال میشه.
فقط الان مشکلی که هست اینه که برنامه balong ارور file access denied میده.

s9.picofile.com/file/8319166618/photo_2018_02_11_22_46_14.jpg
s8.picofile.com/file/8319166584/photo_2018_02_11_22_51_23.jpg

s9.picofile.com/file/8319166568/photo_2018_02_11_22_51_46.jpg
میشه دقیق اعلام کنید سیم هار و به چه ترتیب وصل کردید ؟

behzad20120
11-02-2018, 23:33
مبین نت هم از این مدل مودم زده شاید مال مبین نت بشه روش زد که همه سیم کارتارو ساپورت کنه
میشه مدلش را اعلام کنید ؟

nemo3412
11-02-2018, 23:33
با dc-unlocker چک کن

j_tmec
11-02-2018, 23:51
میشه دقیق اعلام کنید سیم هار و به چه ترتیب وصل کردید ؟

من سوکت زدم طبق همون عکسی که یه پست بالاتر هست.
اون سیم هایی هم که به اون 5 تا پین زدم آزاد هستن. فقط طبق روشی که گفتم عمل کنید میبینید که اون پورت usb فعال میشه

j_tmec
11-02-2018, 23:53
با dc-unlocker چک کن

این مدل تو dc unlocker نیست فعلا

behzad20120
11-02-2018, 23:57
اون سیم هایی هم که به اون 5 تا پین زدم آزاد هستن. فقط طبق روشی که گفتم عمل کنید میبینید که اون پورت usb فعال میشه
شما کد فلشش را از کجا میخوایید پیدا کنید ؟ چون فقط با تزریق نرم افزار فکر نکنم آنلاک بشه و به کد آنلاک نیاز خواهد داشت ...؟!!

j_tmec
12-02-2018, 00:34
شما کد فلشش را از کجا میخوایید پیدا کنید ؟ چون فقط با تزریق نرم افزار فکر نکنم آنلاک بشه و به کد آنلاک نیاز خواهد داشت ...؟!!
حالا مرحله به مرحله بریم جلو ببینیم چی پیش میاد

nemo3412
12-02-2018, 08:26
از کدوم پورت ی اس بی استفاده کردید میکرو یو اس بی یا یو اس بی معمولی؟

ak313
12-02-2018, 11:29

روی فرم ویر ایرانسل این کار رو انجام دادید؟
من فکر می کنم باید فرم ویر یونیورسال رو نصب کنید تا بعدش بتونید کاری کنید

j_tmec
12-02-2018, 20:10
از کدوم پورت ی اس بی استفاده کردید میکرو یو اس بی یا یو اس بی معمولی؟
از معمولی ، میکرو استفاده ای نداره

j_tmec
12-02-2018, 20:12
روی فرم ویر ایرانسل این کار رو انجام دادید؟
من فکر می کنم باید فرم ویر یونیورسال رو نصب کنید تا بعدش بتونید کاری کنید
برای نصب یونیورسال باید اول بو لودر بریزیم روش که اونم باید با balong انجام بشه. و balong هم ارور میده و پورت رو نمیتونه باز بکنه

behzad20120
12-02-2018, 21:55
در صورت امکان دوستان آخرین ورژن درایور HUAWEI را برای این مودم و .. قرار بده ممنون برای ویندوز 10 که 64 بیتی باشه ممنون...

ak313
12-02-2018, 22:13
مودم امروز بدستم رسید
علی رغم چیزهایی که شنیده بودم با قرار دادن سیم همراه اول اصلا مودم ازم کد آنلاک درخواست نکرد و صرفا نو سرویس زد.. دوستانی که ازشون کد آنلاک سوال میشه یه شات از ورژنشون بزارن

گیرندگیش در حالت تی دی رضایت بخشه و تونستم حداکثر با همین سیگنال حدود 50 مگ هم بگیرم.. فعلا روی اف دی دی ایرانسل نرفتم

behzad20120
13-02-2018, 11:09
در صورت امکان دوستان آخرین ورژن درایور HUAWEI را برای این مودم و .. قرار بده ممنون برای ویندوز 10 که 64 بیتی باشه ممنون...

کسی نداره قرار بده ؟

xshya
13-02-2018, 12:59
دانلود فرمویر ایرانسل (آماده شده برای ویرایش)
(کاربر (nazari71) فرمویر ایرانسل این مودم را قبلا آپلود کرده بودند)

عکس از محتوای فایل فشرده

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

لینک دانلود - حجم 30M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

behnamrizi
13-02-2018, 21:03
سلام
دوستان عزیز من دو عدد مودم آکبند از این مدل دارم که به قیمت 260 تومن میتونم تقدیم خریدار بکنم. (اصفهان هستم و امکان پست هم هست).

ashkanlll
13-02-2018, 23:41

فکر کنم باید فقط فزیمور ویرایش شه

ashkanlll
13-02-2018, 23:57
دوستان نگران هیچی نباشید مودماتونم باز نکنید خراب میشه به زودی فایل سالمش میاد

ashkanlll
14-02-2018, 00:04
میشه مدلش را اعلام کنید ؟

نمیدونم مدل مبین نتش اسمش چیه ولی تو سایت دیوار دیدم یه نفر میفروخت مبین نتشو

saman100
14-02-2018, 07:57
ایرانسل با این مودم کلاه برداری و دزدی تو روز روشن رو به نهایت رسونده، زنگ زدم مرجوعم نمیکنن میگن ۴g آنتن داری، میگم بابا من مودم هواوی b315 دارم با سیمکارت خود ایرانسل دارم ۵۰ مگ سرعت میگیرم اونوقت با مودم کت ۶ tfi60 شما که همون هواوی b612s میباشد که هم جدیدتره و هم قویتره تا نهایت ۱۵ مگ سرعت میده، معلوم نیست چه گندی تو فرمورش زدن یا چه محدودیتی توش اعمال کردن که ریدن تو عروسک هواوی...

j_tmec
14-02-2018, 09:11
سلام
با کدوم نرم افزار فایل bin رو اکسترکت کردید ؟

[QUOTE=xshya;9044254]دانلود فرمویر ایرانسل (آماده شده برای ویرایش)
(کاربر (nazari71) فرمویر ایرانسل این مودم را قبلا آپلود کرده بودند)

عکس از محتوای فایل فشرده

j_tmec
14-02-2018, 09:13
کسی نداره قرار بده ؟

برای ویندوز 10 نداره. باید ویندوز 7 داشته باشید.
تو ویندوز 7 هم من تست کردم برای پورت ارور نمیده و کامل نصب میکنه فقط balong نمیتونه پورت رو باز بکنه و ارور میده

xshya
14-02-2018, 09:43
تو ویندوز 7 هم من تست کردم برای پورت ارور نمیده و کامل نصب میکنه فقط balong نمیتونه پورت رو باز بکنه و ارور میده

سلام فایل bootloader سالمه ؟ پتچ نشده ؟ اگر تونستی همین فایلی که ارور میده اپلود کن

behzad20120
14-02-2018, 10:45

الان برات لودری قرار میدم بتونی پورتهارو باز کنی..
تو یوتیوپ اکثر مودم هارو تو ویندوز ده آنلاک میکنن چرا باید درایور برای ویندوز 10 نداشته باشه !!!!

j_tmec
14-02-2018, 11:19
الان برات لودری قرار میدم بتونی پورتهارو باز کنی..
تو یوتیوپ اکثر مودم هارو تو ویندوز ده آنلاک میکنن چرا باید درایور برای ویندوز 10 نداشته باشه !!!!

لودر رو بزارید یه تست بکنیم.

12890
14-02-2018, 13:41
توی این آدرس چیزهای جالبی گفته شده در مورد آنلاک

abolfazlsoltan
15-02-2018, 10:38
ایرانسل با این مودم کلاه برداری و دزدی تو روز روشن رو به نهایت رسونده، زنگ زدم مرجوعم نمیکنن میگن ۴g آنتن داری، میگم بابا من مودم هواوی b315 دارم با سیمکارت خود ایرانسل دارم ۵۰ مگ سرعت میگیرم اونوقت با مودم کت ۶ tfi60 شما که همون هواوی b612s میباشد که هم جدیدتره و هم قویتره تا نهایت ۱۵ مگ سرعت میده، معلوم نیست چه گندی تو فرمورش زدن یا چه محدودیتی توش اعمال کردن که ریدن تو عروسک هواوی...

سلام به همه عزیزان.
دنبال یه مودم برای دانلود میگردم. (شبی 60-70 گیگ حداقل)

- آیا این دوستمون درست میگن؟
- آیا همه شما از این مدل دستگاه ناراضی هستید ؟

اگه نیاز به آنتن اکسترنال قوی داره، لطفا یه آنتن قوی معرفی کنید.

اون عزیزانی که از این دستگاه استفاده می کنن (چه Unlock شده باشه و چه نشده باشه ) ممنون میشم جواب کاملی به من بدن.

متشکرم.
:n16:

radarz
15-02-2018, 10:55
سلام به همه عزیزان.

اون عزیزانی که از این دستگاه استفاده می کنن (چه Unlock شده باشه و چه نشده باشه ) ممنون میشم جواب کاملی به من بدن.

متشکرم.

مودم خوبیه من تازه گرفتم ولی متاسفانه خیلی فرم ور مبتدی داره حتی پروتکل های امنیت وای فای در حد ابتدایی WPA2-person هست و رمز گزاری بالایی نداره //// انتن اکسترنال بهش نمیخوره من جایی رو ندیدم که انتن اکسترنال رو ساپورت کنه
l

makan2563
15-02-2018, 11:32
مودم خوبیه من تازه گرفتم ولی متاسفانه خیلی فرم ور مبتدی داره حتی پروتکل های امنیت وای فای در حد ابتدایی WPA2-person هست و رمز گزاری بالایی نداره //// انتن اکسترنال بهش نمیخوره من جایی رو ندیدم که انتن اکسترنال رو ساپورت کنه
l
پشت مودم جای آنتن اکسترنال داره فقط باید درپوش پلاستیکی که روش آرم 5Gخورده برداشته بشه تا محل اتصال آنتن ها مشخص بشه

abolfazlsoltan
15-02-2018, 11:35
l

پشت دستگاه، یه درپوش داره. بازش کنی، دو تا جای آنتن داره
صفحه اول همین تاپیک، عکسهاش موجوده.

من اصلا از قابلیت wifi استفاده نمی کنم. :n01:
اگر امکانش باشه، اصلا wifi رو خاموش می کنم و فقط از کابل شبکه استفاده می کنم. ( چون با موبایل ازش استفاده نمی کنم . ADSL دارم )

چقدر دانلود دارید باهاش؟
سقف دانلودتون چقدره؟
ماکزیمم سرعتش چقدره؟
گیر ، هنگ ، چیزی داره ؟

makan2563
15-02-2018, 11:37
سلام به همه عزیزان.

متشکرم.
در مناطقی که 4 چراغ آنتن مودم روشن هست تا 70-80 مگابایت دانلود تست گرفت
اگر به دنبال مودم حرفه ای هستید یک مودم میکروتیک سیم کارت خور پشت بامی فضای باز تهیه کنید خوراک دانلود سرعت بالاست

behzad20120
15-02-2018, 12:25
این مدل حرف نداره من الان با دانلود منیجر با سرعت 12مگ بر میدارم تو همراه اول هر کسی بخواد آنلاک شده براش میفرستم قیمت جهانی این مودم بالای 550 تومان است ...

behzad20120
15-02-2018, 12:31
پشت دستگاه، یه درپوش داره. بازش کنی، دو تا جای آنتن داره
صفحه اول همین تاپیک، عکسهاش موجوده.

من اصلا از قابلیت wifi استفاده نمی کنم. :n01:
اگر امکانش باشه، اصلا wifi رو خاموش می کنم و فقط از کابل شبکه استفاده می کنم. ( چون با موبایل ازش استفاده نمی کنم . ADSL دارم )

چقدر دانلود دارید باهاش؟
سقف دانلودتون چقدره؟
ماکزیمم سرعتش چقدره؟
گیر ، هنگ ، چیزی داره ؟

این مدل حرف نداره من الان با دانلود منیجر با سرعت 12مگ بر میدارم تو همراه اول هر کسی بخواد آنلاک شده براش میفرستم قیمت جهانی این مودم بالای 550 تومان است ...

xshya
15-02-2018, 12:43
بنظرم بخاطر چیپستی که دارد در شرایط ایده ال و فرمویر خاص تا 400 مگابیت هم سرعت میدهد

abolfazlsoltan
15-02-2018, 13:59
... در شرایط ایده ال و فرمویر خاص ...

دنبال همینم. :n01:

behzad20120
15-02-2018, 15:00
این سرعت دانلود منه با مودم TF-i60 آنلاک شده

ak313
15-02-2018, 17:32
بنظرم بخاطر چیپستی که دارد در شرایط ایده ال و فرمویر خاص تا 400 مگابیت هم سرعت میدهد

دوست عزیز در صورت مایمو 4 و پهنای باند 20 مگاهرتز حداکثر 300 مگ سرعت میشه از این تکنولوژی گرفت حالا 400 رو از کجا اوردی نمی دونم
از شما بعید بود این حرف

epaaeiz
15-02-2018, 22:41
دوستان در این سایت ایرانی میتونید درخواست آنلاک مودم بدید.
سایت معتبری در فروش مودم هست. این هم آدرس:

greatpouya
15-02-2018, 22:45
بنظرم بخاطر چیپستی که دارد در شرایط ایده ال و فرمویر خاص تا 400 مگابیت هم سرعت میدهدهمونطور که دوستمون گفتن عدد صحیح حداکثر سرعت ۳۰۰ مگابیت هست، چون این مودم قابلیت تجمیع نداره.

12890
16-02-2018, 10:09
آموزش آنلاک مودم

ak313
16-02-2018, 10:55
آموزش آنلاک مودمیعنی الان شما طبق این اموزش رفتی و آنلاک کردی؟
از چه فایلهایی استفاده کردی؟
فایل usbloader نصب شد؟

12890
16-02-2018, 11:00
سلام دوست عزیز من خیلی بررسی کردم چون وقتی آنلاک خود این مودم وقتی نیست باید از روش های آنلاک مشابه کمک گرفت این لینک را برای کسانی که پی گیر هستند فرستادم

12890
16-02-2018, 11:02
کسانی که این مودم را باز کردن به غیر از 2پیچ پایین و دو تا زیر در پوش جایی که فیش های آنتن اکسترنال هستند پیچ دیگری را هم داره چون می خوام بازش کنم کمتر آسیب ببینه

ymg2006
16-02-2018, 12:02
برای باز کردن file access denied به قسمت properties file برید و read only رو بردارید.

حبیب 35
16-02-2018, 15:22
این سرعت دانلود منه با مودم TF-i60 آنلاک شده

من هم b51 دارم هم tfi60
اما باهرکدوم تست گرفتم مخصوصا tfتا حالا بالای 6 مگ نداده نمیدونم این سرعتهارو چطوری میگیریرشما :n13:

tf روباند fdd فول انتن سرعت دانلود بزور1 مگ میشه ولی روباند td با3 چراغ نهایت تا 6 مگ میرسه !

behzad20120
16-02-2018, 15:48
من هم b51 دارم هم tfi60
اما باهرکدوم تست گرفتم مخصوصا tfتا حالا بالای 6 مگ نداده نمیدونم این سرعتهارو چطوری میگیریرشما :n13:

tf روباند fdd فول انتن سرعت دانلود بزور1 مگ میشه ولی روباند td با3 چراغ نهایت تا 6 مگ میرسه !

برای شما آنلاک شده است ؟

حبیب 35
16-02-2018, 17:23
نه انلاک نیست

WhiteHat
16-02-2018, 18:00
راهی هست که بشه پهنای باند این مودمو روی 40MHz قفل کرد که سرعت WiFi به 300 برسه؟
برای من روی 20 هست که نهایت 150 سرعت میده:

ak313
16-02-2018, 18:21
سلام دوست عزیز من خیلی بررسی کردم چون وقتی آنلاک خود این مودم وقتی نیست باید از روش های آنلاک مشابه کمک گرفت این لینک را برای کسانی که پی گیر هستند فرستادم

اوکی
اینجا در واقع توضیحات مفصل تر روش رو نوشته

behzad20120
16-02-2018, 18:54
نه انلاک نیست

خوب من با آنلاک شده این سرعت را دریافت میکنم ....

aga9675
16-02-2018, 19:28
خوب من با آنلاک شده این سرعت را دریافت میکنم ....

چجوری آنلاک کردین؟
چقدر هزینه؟
سیمکارت ایرانسل، همراه اول و TD-LTE روش جواب میده؟

behzad20120
16-02-2018, 19:40
چجوری آنلاک کردین؟
چقدر هزینه؟
سیمکارت ایرانسل، همراه اول و TD-LTE روش جواب میده؟

دادم برام آنلاک کردن با هزینه 50 تومان تمام سیم کارتهارو ساپورت میکنه TD-LTE و ایرانسل و همراه اول و رایتل و مبینت و ......
هر کسی بخواد آنلاک شده براش میفرستم....

aga9675
16-02-2018, 19:44
سلام.
خیلی ببخشید، نمیدونستم باید کجا بپرسم
برای تغییر فرکانس همین مودم از ltewatch که دوستان گذاشته بودن، استفاده کردم:n16:
ولی برای گوشی باید چه کار کنم؟ و از چه برنامه ای استفاده کنیم؟
برای رسیدن به بیشترین سرعت دانلود ، ایرانسل و همراه اول باید روی چه فرکانسی قرار بدیم و کلا چه کاری باید انجام بدیم؟
مودم e8372 تجمیع میکنه؟ تنظیماتش رو چجوری باید انجام بدیم؟ ltewatch_h_2 برای این مودم کار نداد (ولی برای tf-I60 کار میداد) و فقط با E5186 Toolbox_latest_6 تونستم فرکانسش رو تغییر بدم
امکان داره این برنامه ها به گوشی یا مودم آسیب بزنن؟
گوشیم S8 هست.

nemo3412
17-02-2018, 14:14
سام بلاخره کسی فریم ور روی این مودم ریخت یا نه ؟
کسی نتیجه ای نگرفت

Masoud 206-16v
21-02-2018, 18:40
وقت بخیر
دوستان ی سری فایل فریمور و فایل فلش Huaei B612s-25d رو براتون آپلود کردم ، امیدوارم بشه کاری کرد جهت آنلاک کردن این مودم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!VWQUiYjb!X0qvKt0aa_wv1SDyMPH85mTGy8A0sk0HNFVnL63 IxEM

WhiteHat
23-02-2018, 14:01
-----Huawei unlocked-----

(MTN TD-LTE Band 42 (3500-Auto

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

(MCI FD-LTE Band 7 (2600-Auto

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

(MCI FD-LTE Band 3 (1800

MCI FD-LTE LTE-A Band 44

البته شرایط برای تست هر دقیقه تغییر میکنه
وقتی باند 44 فعال میشه توی مودم باند 7 میزنه

V&V
23-02-2018, 20:18
دوستان من تونستم فریمور اورجینال رو بزنم فقط الان imei نداره اگه کسی راهی برای ست کردنش میدونه بگه که تست کنم.

j_tmec
23-02-2018, 20:37
دوستان من تونستم فریمور اورجینال رو بزنم فقط الان imei نداره اگه کسی راهی برای ست کردنش میدونه بگه که تست کنم.
با چی زدی ؟
منظورم بعد از باز کردن پورت ها بود

V&V
23-02-2018, 22:10
با چی زدی ؟
منظورم بعد از باز کردن پورت ها بود
با balong اول usbloader رو میزنی بعد با huawei flasher فریمور رو میزنی.

ak313
24-02-2018, 00:38
با balong اول usbloader رو میزنی بعد با huawei flasher فریمور رو میزنی.

یه عکس از نحوه اتصال کابل یو اس بی میدید؟ کدوم فرم ویرو زدید؟
اینجا رو ببینید احتمالا توی محیط دی سی لاکر یا at بتونید با کامند ای ام ای خودتون رو دوباره تعریف کنید

راستی چیکار کردید ای ام ای صفر شد؟

V&V
24-02-2018, 00:51
فریمور که اینه B612_UPDATE_11.192.05.00.00
موقعی که usbloader میزنی imei پاک میشه.
اتصال usb هم صفحه 69 همین تاپیک هست.

V&V
24-02-2018, 00:55
dc unlocker این مدلو ساپورت نمی کنه.

gigaht
24-02-2018, 22:37
آقا من میزارم روی fdd این پیغامو میده و کانکت نمیشه :
قلقی داره ؟

renfield
24-02-2018, 23:35
سیم کارت fdd به td وصل میشه ولی برعکس نه

gigaht
25-02-2018, 00:06
سیم کارت fdd به td وصل میشه ولی برعکس نه

پس این دوستمون که اینجا چیز دیگه ای میگن :