ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نقد و بررسی مودم جدید TF-i60 (4.5G) ایرانسل

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16

shaahani
31-12-2018, 02:11
اکثر دکل ها تازه در شهر های پرجمعیت همون 100 مگابیت رو میدن . B525 و B612 هم که دارن این سرعت رو دریافت میکنند .
استاندارد های ارتباطی شون هم که دقیقا مثل همه ، با این تفاوت که B612 علاوه بر TD چهار انتنه هست و MIMO 4X4
من فکر میکنم اگه پهنای باند دکل ها بیشتر باشه بیشترین سرعت رو به ترتیب اول B618 میگیره در رتبه دوم B612 و نهایت در رتبه سوم B525
حداقل مشخصات سخت افزاری که اینجوری نشون میده
هرچند اصلا بحث در موردش هم بی فایده است ، هر زمان اومدن همه دکل ها رو به قول شما با فیبرنوری تغذیه کردن و با تکنولوژی های جدید سرعت های گیگابیتی دادن
اون وقت میشه نشست صحبت کرد و ازمایش کرد ، کدوم مودم ها در شرایط یکسان سرعت بیشتری را دریافت میکنند .
سرعت هایی که به عنوان شاهکار معرفی کردن ، همشون رو با هر دستگاهی که CA اولیه رو داشته باشه میشه دریافت کرد و اصلا تفاوتی نمیکنه چه مودمی خریده شده باشه.

saber73
31-12-2018, 02:28
قبلش این پست رو خونده بودم نیازی به یادآوری نبود. فقط روی سخنم با ایشون بود که گفته بودن هیچ اپراتوری سرعت بالای صد مگ نداره که من هم خودم سرعت بالاتر از صد مگ گرفتم و هم چند تا دوستانی که میشناسم. من حرفی از ca یا همون تجمیع فرکانس نزده بودم بهتر بود موقع خوندن پست بنده بیشتر دقت میکردید. در ضمن بسته به منطقه و اپراتور سرعت دریافتی فرق میکنه. اگر پهنای باند دکل بوسیله آنتن ماکرو تامین شده باشه در حالت تجمیع و در بهترین حالت نهایت سرعت 100 مگ دریافت بشه ولی اگر برای تامین پهنای باند دکل از فیبر نوری استفاده بشه سرعت دریافتی به مراتب بالاتر خواهد بود. مودم B612 رو هم دارم استفاده میکنم. واقعا مودم سطح پایینی هست فقط به درد آنلاک کردن و کارای دم دستی میخوره اصلا واسه دانلود توصیه نمیشه چون حتی اگر شبکه هم خلوت باشه و کل پهنای باند دکل رو به یه نفر اختصاص بدن باز سرعت دانلودش پایینه چون چیز به درد نخوریه. پست اول این تاپیک رو مطالعه بفرمایید میبینید در مقایسه با مودم 3372 چه عملکرد پایینی رو نشون داده. کلا وقتتون رو صرف همچین مودمی نکنید

بنده و خیلی از دوستان از یک دکل معمولی اندازه مودم B525 یعنی تا 140 مگابیت سرعت دریافت میکنیم و اصلا اینجا خبری از فیبر نوری هم نیست . این مودم به جز wifi5g و پورت usb همه چیز تکمیل هست و فرقی با b525 نداره و خیلی ارزون و به صرفه هست حتی از اینترنت ثابت تمام اپراتورها هم پشتیبانی میکنه که b525 نداره . در ضمن خبر نداری با فریمورهای جدید سرعت مودم چقدر زیاد شده و با b525 هم برابری میکنه اون زمانی بود که مقایسه میکردن با 3372 خبری از ca و mimo رو فریمور مودم ها نبود . شما که رفتی فلان تومن دادی به اون مودم حتما وقتتتون رو صرف مودم هم بکنید تا شاید یه چیزی ازش دراومد . :n02:

saber73
31-12-2018, 02:33
اکثر دکل ها تازه در شهر های پرجمعیت همون 100 مگابیت رو میدن . B525 و B612 هم که دارن این سرعت رو دریافت میکنند .
استاندارد های ارتباطی شون هم که دقیقا مثل همه ، با این تفاوت که B612 علاوه بر TD چهار انتنه هست و MIMO 4X4
من فکر میکنم اگه پهنای باند دکل ها بیشتر باشه بیشترین سرعت رو به ترتیب اول B618 میگیره در رتبه دوم B612 و نهایت در رتبه سوم B525
هرچند اصلا بحث در موردش هم بی فایده است ، هر زمان اومدن همه دکل ها رو به قول شما با فیبرنوری تغذیه کردن و با تکنولوژی های جدید سرعت های گیگابیتی دادن
اون وقت میشه نشست صحبت کرد و ازمایش کرد ، کدوم مودم ها در شرایط یکسان سرعت بیشتری را دریافت میکنند .
سرعت هایی که به عنوان شاهکار معرفی کردن ، همشون رو با هر دستگاهی که CA اولیه رو داشته باشه میشه دریافت کرد و اصلا تفاوتی نمیکنه چه مودمی خریده شده باشه.

احسنت بر شما :n40:

saber73
31-12-2018, 02:36
سلام دوستان
من فریمور زیر رو نصب کردم ولی اطلاعات لاگینش عوض شده! دیگه ادمین ادمین نیست! حتی با ریست هم درست نشد. از کجا میشه فهمید اطلاعات ورودش چیه؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو دوستان تست کردن هیچ چیز نداره حتی امکانات ساده . رمز : user
پسورد : admin البته من خودم تست نکردم دوستانی که تست کردن گفتن این رمز و پسورد کار میکنه .

vbigdeli
31-12-2018, 03:10
بنده و خیلی از دوستان از یک دکل معمولی اندازه مودم B525 یعنی تا 140 مگابیت سرعت دریافت میکنیم و اصلا اینجا خبری از فیبر نوری هم نیست . این مودم به جز wifi5g و پورت usb همه چیز تکمیل هست و فرقی با b525 نداره و خیلی ارزون و به صرفه هست حتی از اینترنت ثابت تمام اپراتورها هم پشتیبانی میکنه که b525 نداره . در ضمن خبر نداری با فریمورهای جدید سرعت مودم چقدر زیاد شده و با b525 هم برابری میکنه اون زمانی بود که مقایسه میکردن با 3372 خبری از ca و mimo رو فریمور مودم ها نبود . شما که رفتی فلان تومن دادی به اون مودم حتما وقتتتون رو صرف مودم هم بکنید تا شاید یه چیزی ازش دراومد . :n02:

همین گیگابیت بودن روترش کلی ارزش داره فقط یه usb نمیخوره اونم یو اس بی خورش میکنیم :n02::n09:

Ehsan-Dadash
31-12-2018, 03:58
پسورد : admin البته من خودم تست نکردم دوستانی که تست کردن گفتن این رمز و پسورد کار میکنه .

الان دقیق متوجه نشدم که username و password چی باید بزنم! میشه به تفکیک و با توضیح بیشتر بگید؟
ممنون

hosein2018
31-12-2018, 04:55
الان دقیق متوجه نشدم که username و password چی باید بزنم! میشه به تفکیک و با توضیح بیشتر بگید؟
ممنون

شما وقتی که میخوای تغیر رمز بدی یا اسم مودمت رو عوض کنی باید داخل یک سایتی بشی که ادرس سایت توی دفترچه راهنمای مودم زده بعد اینکه شما وارد سایت شدی از شما نام مستعار و کلمه عبور میخواد شما باید هرو دو رو با کلمه admin پرکنی تا بتونی به صفحه مودم خودت بری.

rar
31-12-2018, 06:07
دوستان مگه حالت td هم تجمیع میکنه ؟
تی دی مگه تک فرکانس نیست ؟ واسه منم میزنه پلاس
پهنایه باند تی دی هم 20 مگاهرتز هست . واسه این سرعت بالاس

اینم تست سرعت با تی دی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

MH.Mousavi
31-12-2018, 08:37
دوستان مگه حالت td هم تجمیع میکنه ؟
تی دی مگه تک فرکانس نیست ؟ واسه منم میزنه پلاس
پهنایه باند تی دی هم 20 مگاهرتز هست . واسه این سرعت بالاس

اینم تست سرعت با تی دی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
صابر جان بیا ببینم توضیحت برا این قضیه چیه:n31:

به نظر میرسه فریمور جدید سرعت که از یه حد میره بالاتر 4g+ میزنه
البته اینو بگم از نظر تکنیکال TD-LTE هم میتونه CA ساپورت کنه

sara100
31-12-2018, 08:49

:n08::n08::n08:

این ساعت همراه اول :

saber73
31-12-2018, 11:16

جواب خودتو دادی :
شماها خبر ندارید این مودم چه امکاناتی داره . این از شما که هر روز متعجب میشید و سرعت روز به روز میره بالا و ca داره خودشو به رخ همه منتقدین این مودم میکشه . چه در tdd و چه در fdd اینم از اون کسانی که رفتن 1600 پول دادن به مودم b525 و الان دارن کارایی این مودم 350 تومنی رو میبینن و هنگ میکنن
:n02: یک ضرب المثل ترکی هست که میگه : خمیر زیاد آب میبره ............:n31:

saber73
31-12-2018, 11:19
:n08::n08::n08:

این ساعت همراه اول :

جواب شما رو هم اون اوایل دادم و گفتم ناراضی هستی و مثل بچه ها ایراد میگیری :n33: برو رو همون 192 ایرانسل یا مبین نت و حالشو ببر . به خدا خیلی رو میخواد ادم از چیزی یا کسی بدگویی کنه و قبولش نداشته باشه و کلا اونو زیر سوال ببره و بعد بیاد امضای کاربریش سرعت همون مودم رو بزاره :n19:

saber73
31-12-2018, 11:23

قبل اینکه این دوستمون این عکس رو بزاره دوست دیگه ای عکس داده بود با سرعت پایینتر هم علامت پلاس ظاهر شده بود رو خود فریمور 196 ایرانسل چند صفحه عقب تر میتونید ببینید .در ضمن کسانی که میگفتن اصلا cat6 بودن این مودم به شبکه tdd ربط نداره بفرمایید تحویل بگیرید :n31:

- - - Updated - - -

ممنون

mostafadc
31-12-2018, 12:56
ول كنيد اين تيكه كنايه هارو كه به هم ميندازيد.
عوض اينكارا بهتر نيست فكر و وقت و نبوغ و دانش خودتون در جهت روش آنلاك مودم مبين نت با فرم وير 196 بزاريد؟!
:n09:

Real Madrid7
31-12-2018, 12:59
سلام دوستان
چطوری آپدیت میشه مودم ؟ هرچی میزنم میگه آخرین آپدیت نصبه

raisi2001
31-12-2018, 13:42
منم زدم یوزر پسورد قبول نمیکنه

saber73
31-12-2018, 13:42
سلام دوستان
چطوری آپدیت میشه مودم ؟ هرچی میزنم میگه آخرین آپدیت نصبه

دیشب تست زدم ولی گویا اپدیت نمیشه دیگه شما هر روز از ساعت 2 شب به بعد مودم رو روشن بزار و اینترنت هم فعال باشه ببین اپدیت میکنه یا نه . قبلا راحت اپدیت میکرد من خودم دوبار انجام دادم . نشد با پشتیبانی ایرانسل تماس بگیرید ببنید میتونن مودم رو خودشون از راه دور با ریموت شدن به مودم اپدیت کنند . برا اپدیت یه زمان بندی گذاشته بودن که الان تموم شده و دیگه معلوم نیست تکلیف الباقی چی میشه

raisi2001
31-12-2018, 13:45

اگر راه حلی پیدا کردی بمنم بگو دوست عزیز

abdollahy2009
31-12-2018, 15:29
دیشب تست زدم ولی گویا اپدیت نمیشه دیگه شما هر روز از ساعت 2 شب به بعد مودم رو روشن بزار و اینترنت هم فعال باشه ببین اپدیت میکنه یا نه . قبلا راحت اپدیت میکرد من خودم دوبار انجام دادم . نشد با پشتیبانی ایرانسل تماس بگیرید ببنید میتونن مودم رو خودشون از راه دور با ریموت شدن به مودم اپدیت کنند . برا اپدیت یه زمان بندی گذاشته بودن که الان تموم شده و دیگه معلوم نیست تکلیف الباقی چی میشه

داداش همه این کارا رو انجام دادم متاسفانه آپدیت نمیشه
پشتیبانی هم میگه نمیتونیم از راه دور آپدیتش کنیم.. میگه اگه نیاز به آپدیت باشه از طریق ایمیل اعلام میکنیم که اونم من ایمیلی واسه این مودم ثبت نکردم و عملا نمیتونم آپدیتش کنم

saber73
31-12-2018, 15:51
پشتیبانی هم میگه نمیتونیم از راه دور آپدیتش کنیم.. میگه اگه نیاز به آپدیت باشه از طریق ایمیل اعلام میکنیم که اونم من ایمیلی واسه این مودم ثبت نکردم و عملا نمیتونم آپدیتش کنم

کار ایران دزد همینه دیگه . چه ربطی به ایمیل داره منم ایمیل ثبت نکرده بودم . گفتم تو همون بازه که اعلام کرده بودند اپدیت میشد . الانم باید یا افلاین بدن بیرون یا باید دوباره انلاین اعلام کنن و اپدیت کنن . ای خاک بر سر اپراتور با این پشتیبانی که دارن

saeexx
31-12-2018, 15:55
این سیم کارتی که الان رو مودم استفاده میکنی و بسته داری سیم کارت fdd هست یا tdd ؟

سیم : tdd

سیم کارت که الان روی مودم هست td ایرانسل هست
سیم fd ایرانسل هم موجوده

saber73
31-12-2018, 16:06
سیم کارت که الان روی مودم هست td ایرانسل هست
سیم fd ایرانسل هم موجوده

پس با سیم معمولی فورجی برا شما پلاس میزنه .

saeexx
31-12-2018, 16:10
پس با سیم معمولی فورجی برا شما پلاس میزنه .

تست کردم نشد متاسفانه
من هنوز سیم کارت اصلی (تی دی و اف دی) که همراه با مودم بود رو‌فعال نکردم
از قبل سیم‌کارت داشتم از هر ۲ مدل
بعضی مواقع مودم no service میشه و‌با یک رستارت ساده مشکل حل میشه
چون سیم‌کارت ماله یه مودم دیگه هست که اخلالی ایجاد‌ نمیکنه؟

saeexx
31-12-2018, 16:54
فایل راهنما این مودم موجو‌د هست؟
توی اینترنت فقط دیتاشیت بود با‌ راه اندازی سریع
دنبال راهنمای هستم که تنظمات و امکانات مودم رو‌توضیح داده باشه

saber73
31-12-2018, 17:15
فایل راهنما این مودم موجو‌د هست؟
توی اینترنت فقط دیتاشیت بود با‌ راه اندازی سریع
دنبال راهنمای هستم که تنظمات و امکانات مودم رو‌توضیح داده باشه

از دفترچه راهنمای خود ایرانسل استفاده کنید همراه مودم موقع خرید بود

balouchi
31-12-2018, 17:26
منم زدم یوزر پسورد قبول نمیکنه
وقتی فریمور V100R001B197D01SP00C751 رو روی مودم فلش کردید، اول با دکمه پشت مودم، حتماً یه بار مودم رو به تنظیمات کارخانه ریست کنید.
بعد از اون یوزر و پسورد رو قبول می کنه. یوزرنیم: user و پسوردش: admin (با حروف کوچک)
در کل فریمور جالبی نیست. WebUI اش خیلی نقص داره. حتی MiMo هم براش تعریف نشده.

saeexx
31-12-2018, 17:51
از دفترچه راهنمای خود ایرانسل استفاده کنید همراه مودم موقع خرید بود

بیشتر دنبال این هستم
میتونی یه توضیخ بهم بدی
کاربردشون چیه؟ مختصر

raisi2001
31-12-2018, 18:17
درست شد ممنون
فریمور با امکانات بهتر ندارید؟

Real Madrid7
31-12-2018, 18:27
سلام دوست عزیز
برای من با سیم کارت td lte به طور خودکار آپدیت شد !

saber73
31-12-2018, 19:09
سلام دوست عزیز

خیلی عالی .

Ehsan-Dadash
31-12-2018, 21:58
وقتی فریمور V100R001B197D01SP00C751 رو روی مودم فلش کردید، اول با دکمه پشت مودم، حتماً یه بار مودم رو به تنظیمات کارخانه ریست کنید.
بعد از اون یوزر و پسورد رو قبول می کنه. یوزرنیم: user و پسوردش: admin (با حروف کوچک)
در کل فریمور جالبی نیست. WebUI اش خیلی نقص داره. حتی MiMo هم براش تعریف نشده.

وقتی نصب کردم درخواست آپدیت به سرویس پک 1 همین فریمور رو داد، اون رو شما تست نکردید؟ اگه نصب کنم لاک میشه مودم؟

abdollahy2009
31-12-2018, 22:22
سلام دوست عزیز

سلام.ممنون.پس فعلا با سیمکارت fdd آپدیت نمیشه

saber73
31-12-2018, 22:50
وقتی نصب کردم درخواست آپدیت به سرویس پک 1 همین فریمور رو داد، اون رو شما تست نکردید؟ اگه نصب کنم لاک میشه مودم؟

ببینید
C751 برا کدوم کشور و اپراتور هست بعدا اقدام به اپدیت کنید .

saber73
31-12-2018, 22:54
آرم 4G+ تو فریمورهای b612 روی mimo 4*4 ست شده. یعنی اگه MIMO_RANK روی 4 بره آرم دیده میشه. من چند وقت پیش MIMO_RANK رو روی 2 ست کردم مودم به راحتی آرم 4G+ رو برام میاورد(تو MIMO_RANK – 4 دیگه آرم رو نمیاورد). شاید هم عملا مودم داره دو فرکانس رو تجمیع می کنه. خودم بالشخصه تفاوت سرعتی در MIMO_RANK 2 با 4 احساس نکرده ام.
این از کدوم قسمت قابل ویرایش هست ؟ میتونید ادرس بدید تا تست کنم ؟ با تشکر

saber73
31-12-2018, 23:07
ببینید
C751 برا کدوم کشور و اپراتور هست بعدا اقدام به اپدیت کنید .

فریمور مودم هواوی من مال چه کشوریست؟ (روش تشخیص) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نگاه کردم این کد تو لیست نیست !

shaahani
01-01-2019, 00:25
بیشتر دنبال این هستم
میتونی یه توضیخ بهم بدی
کاربردشون چیه؟ مختصر

این تنظیمات مربوط به استفاده از WAN میشه .
وقتی شما با استفاده از یک کابل شبکه و پورت WAN مودم اون رو به یک مودم دیگه مثلا یک مودم ADSL وصل میکنید ، با این گزینه ها میتونید نحوه اتصال را مشخص کنید.
به عنوان مثال :
PPPoE برای زمانی هست که مودم ADSL شما روی حالت Bridge به ISP وصل هست و رمز عبور و نام کاربری که ISP شرکت ADSL به شما داده را در مودم سیم کارتی خودتون میتونید تنظیم کنید ، تا این مودم 4g باشه که ارتباط شما به اینترنت رو به عنوان اولین دستگاه دریافت میکنه و قطع و وصل اینترنت شما از داخل این مودم انجام بشه.

Dynamic IP برای زمانی هست که مودم ADSL شما DHCP Server فعال داره و به مودم 4G میتونه برای اتصال آی پی بده . (در این حالت اگه PPPoE را در مودم ADSL تنظیم کرده باشید ، ارتباط اینترنتی برقرار میشه و مودم 4G شما از روی این ارتباط به کاربرهای خودش اینترنت میده)

PPPoE + Dynamic IP برای زمانی هست که مودم ADSL شما DHCP Server فعال داره و به دستگاه های متصل آی پی میده اما در داخل اون کانکشن PPPoE برای اتصال به ISP اینترنت ADSL تنظیم نشده و برای برقراری اتصال شما باید نام کاربری و کلمه عبور خط ADSL خودتون رو در مودم وارد کنید.

Static IP واسه اون وقت هست که PPPoE در مورد ADSL تنظیم شده اما DHCP Server مودم ADSL خاموشه و یا به هر دلیلی نمیخواهید IP اتوماتیک از مودم ADSL برای پورت WAN دریافت کنید ، در اینجا می بایست یک آدرس آی پی استاتیک در رنج شبکه مودم ADSL به دستگاه بدین تا بتونه ارتباط خودش رو برقرار کنه و اینترنت را دریافت کنه .

LAN Only برای زمانی هست که پورت WAN مودم شما به یک مودم ADSL متصل نشده و یا اگر شده ، شما نمیخواهید کاربرانی که به مودم 4G متصل می شوند از اینترنت مودم ADSL استفاده کنند ، این گزینه پورت WAN مودم را به یک پورت معمولی LAN تبدیل میکنه که تنها برای تبادل اطلاعات در داخل شبکه داخلی مورد استفاده قرار بگیره.

گزینه AUTO به طور خودکار وضعیت جاری را آنالیز میکند و یکی از وضعیت های ذکر شده را انتخاب میکند . (درواقع بین دو گزینه اصلی Dynamic و Lan Only) سویچ میکند.
بدهی است اگر پورت WAN شما به یک مودم ADSL دارای اینترنت متصل شده باشد ، قبل از استفاده از اینترنت 4G از اینترنت این مودم برای کاربران استفاده خواهد کرد
اما اگر شما چنین هدفی نداشته باشید درواقع گزینه AUTO هدف و حالت اشتباهی را برای شما انتخاب خواهد نمود.
ولی اگر مایل هستید ابتدا از اینترنت مودم دیگری استفاده کنید و در صورت قطع شدن آن اینترنت از اینترنت سیم کارت بهره مند شوید (منظور کاربران متصل به مودم 4G) بعد از اتصال پورت WAN این مودم به پورت ساده مثلا شماره یک مودم ADSL با کابل LAN انتخاب گزینه AUTO هوشمندانه خواهد بود و درزمان قطع اینترنت دستگاه شما به حالت LAN Only سویچ خواهد کرد که اینترنت سیم کارت مورد استفاده قرار خواهد گرفت و در زمان اتصال مجدد مودم ADSL ، اینترنت مودم ADSL را به اشتراک خواهد گذاشت.

نکته :
استفاده از مودم ADSL فقط برای تفهیم مطلب بود و هر دستگاه مودمی دیگری نیز میتواند متصل شود از جمله یک مودم سیم کارت خور دیگر ...

balouchi
01-01-2019, 07:04

آپدیت جدید رو نگرفته ام و تست نکرده ام.

balouchi
01-01-2019, 07:08
این از کدوم قسمت قابل ویرایش هست ؟ میتونید ادرس بدید تا تست کنم ؟ با تشکر

شما می تونید از مسیر زیر rank mimo رو از 4 به 2 تغییر بدید و آرم 4G+ رو روی مودمتون بیارید اما فکر نکنم تغییر تو سرعت ایجاد بشه و این خط فقط مربوط به آرم هستش:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

خط زیر را جستجو کنید(تو بعضی از فریمورها این خط دیده میشه):

Memonex
01-01-2019, 08:23
منم بعد از تحقیق بسیار و راهنمایی های دوستان فهمیدم دیگه این مودم چه قبول کنید یا نه بهترین مودم حال حاظر هست مخصوصا با این قیمت یک سومی هم که داره بماند یه زمانی 200 یا 150 هم بود حیف من نمیدونم یه مودم B525 یا 5186 همین کارو میکنن اختلاف قیمتشون چیزی جز گرون فروشی و دزدی از جیب ملت نیست هیچ فرقی هم در گیرندگی و چیپست بین اینا نیست بخدا خودتون رو گول نزنید اگه سرعت هم پایینه یا مشکلی هست به منطقه و اپراتور و پهنای باند مربوط میشه ربطی به مودم نداره این مودم استانداردهای لازم و اجرا کردن CAT6 رو چه در مایمو 4 و 2 با هم داره در صورتی که B525 با اون قیمت نجومی فقط مایمو 2 هست و اونا هم همیشگی آرم پلاس رو نمیزنن کلا همه مدلهای هواوی اینطورین
فقط کاش میشد یه راه کم دردسرتری هم از طریق لن مثلا برای آنلاک و فلش فریمور پیدا میشد ولی بازم با این حال بازم این مودم ارزش بسیار بالایی داره مخصوصا اینکه سرعت فضایی توی TD هم مشخص شد تواناییشو داره و همین که TDD و FDD رو با هم داره مزیت بزرگی هست لنش هم که در تست گیگابیتی نشون میده دیگه والا ادم چی میخواد :دی

alirezaveis
01-01-2019, 10:49
من بدون تعصب پاسخ شما رو دادم. من دو تا مودم رو دارم. شما اصلا تا حالا B525 از نزدیک ندیدی که داری در موردش نظر میدی. اول مودم رو ببینید و تست کنید بعد اظهار نظر بفرمایید. در ضمن زمانی که من B525 رو گرفتم خدا تومن نبود با کد تخفیف 480 تومن واسم تموم شد. آنتن دهی ضعیف وای فای نداشتن وایفای 5 گیگاهرتز و سرعت پایین تر در حد یک مودم USB از معایب این مودمه. یعنی هواوی خودش اومده همه امکاناتی که توی 525 هستش رو توی این مودم قرار داده ولی چون عاشق چشم و ابروی مصرف کننده بوده قیمتش رو پایین تر تعیین کرده. با مودمی که گرفتید خوش باشید و ازش لذت ببرید. این از همه چی مهمتره

alirezaveis
01-01-2019, 10:56
من هر دو مودم رو در یک نقطه هنگام دانلود یک فایل و در یک زمان تست کردم. عملکرد B612 واقعا نا امید کننده بود.

shaahani
01-01-2019, 12:16
من هر دو مودم رو در یک نقطه هنگام دانلود یک فایل و در یک زمان تست کردم. عملکرد B612 واقعا نا امید کننده بود.

همین نسخه آنلاک شده روی LTE advanced با استفاده از CA ؟
چی بگم والا ، دوستان اینجا شات گذاشتن که سرعت 100 تا 140 را دریافت کردن با B612 این مقدار با مودم 525 که من دارم دریاقت میکنم برابری میکنه .
من با B525 در ساعت های دارای ترافیک سرعت 30 و 40 دریافت میکنم ، بنظرم نمیرسه چیزی باشه که B612 نتونه دریافت کنه .

اگه کسی در مشهد B612 آنلاک داره ، اگه زحمتی نیست میشه بیام دنبالش که مودمش رو بیاره در محل من (آزادشهر) ، آنتنم رو به اون مودم بزنیم و مقایسه انجام بدیم.
تا مشخص بشه با سرعت های کنونی اوپراتور ها واقعا ، این مودم 612 مشکلی داره و یا خیر .

چیزهای که B525 را گران تر کرده ، داشتن وای فای 5GHz ، پورت USB و همینطور ورود بدون سفارش و آزاد اون به کشور هست (از سریال هاشون مشخصه که برای اروپا ساخته شده و بر خلاف B612 که به سفارش ایران بوده و احتمالا شرایط خاص واردکننده در سفارش دهی باعث کاهش قیمت شده ، قیمت به نسبت بالاتری داره )
B525 در آنتن دهی وای فای داخل منزل ممکنه قوی تر عمل کنه اما در گیرندگی از آنتن مخابراتی علاوه بر نداشتن TD-LTE ، دارای Mimo 2X2 هست .
اگه 525 ضعیف تر عمل نکنه ، من میگم مشخصات دستگاه در وب سایت هواوی نشان میده 612 در گیرندگی دست کمی از 525 نداره.

شما شماره های ساخت رو هم که نگاه کنی 525 - 612 - 618 ، هرچی این عدد بالاتر رفته دستگاه های جدید تر با تکنولوژی جدیدتر و کامل تر ساخته شده
در نتیجه طبیعی هست که دستگاه جدید از دستگاه قدیمی تر کم نیاره ، مخصوصا در موضوع اصلی کارش که اتصال به آنتن مخابراتی هست .
حالا اگه یک سری امکانات برای رقابت در بازار و مقرون به صرفه شدن دستگاه ، از روی اون حذف شده ...
این امکانات کلیدی نیستند و اهمیت بسیار بالایی برای تمام مصرف کننده ها ندارن ، فقط شاید برای مقداری از مصرف کننده ها این امکانات اضافی ضروری باشه
حالا اگه دستگاه روی باند 5گیگا هرتز کار نکنه نیز همچنان با دو آنتن شبکه داخلی میتونه در باند 2.4 سرعت 150مگابیت رو برای کاربرش تامین کنه ، که باز این بیشتر از سرعت 50مگابیتی هست که بطور معمول و در بیشتر ساعات روز اوپراتور ها دارن به کاربران میدهند.
کابل های LAN هر دو دستگاه هم که گیگابیتی هستند و حداکثر سرعت 300 رو که دریافت کردن میتونن پخش کنند .
اگه بخوایم یک مقایسه قیمتی بکنم B612 تمام پورت هاش گیگابیتی هستند اما مودم ADSL که چند روز پیش خریدم با قیمت 850 هزارتومن فقط یک پورت گیگابیتی داره .

sara100
01-01-2019, 13:05
من بدون تعصب پاسخ شما رو دادم. من دو تا مودم رو دارم. شما اصلا تا حالا B525 از نزدیک ندیدی که داری در موردش نظر میدی. اول مودم رو ببینید و تست کنید بعد اظهار نظر بفرمایید. در ضمن زمانی که من B525 رو گرفتم خدا تومن نبود با کد تخفیف 480 تومن واسم تموم شد. آنتن دهی ضعیف وای فای نداشتن وایفای 5 گیگاهرتز و سرعت پایین تر در حد یک مودم USB از معایب این مودمه. یعنی هواوی خودش اومده همه امکاناتی که توی 525 هستش رو توی این مودم قرار داده ولی چون عاشق چشم و ابروی مصرف کننده بوده قیمتش رو پایین تر تعیین کرده. با مودمی که گرفتید خوش باشید و ازش لذت ببرید. این از همه چی مهمتره

سلام

بهتره که زیاد اینجا بجث نکنید

اگر نگاه کرده باشید منم با یک پسره کوچولو ، اینجا بحث علمی و عملی میکنم ولی بعدش فهمیدم طرف اصلا منطق حالیش نیست

منم اونا با خودش تنها گذاشتم تا با خیالاتش زندگی کنه ....

saber73
01-01-2019, 13:14

پاسخ شما رو دادن :

saber73
01-01-2019, 13:16
سلام

اگر نگاه کرده باشید منم با یک پسره کوچولو ، اینجا بحث علمی و عملی میکنم ولی بعدش فهمیدم طرف اصلا منطق حالیش نیست

منم اونا با خودش تنها گذاشتم تا با خیالاتش زندگی کنه ....

شما فعلا پیگیر ریلیزت باش و دنبال جیگرکی بگرد :n19: بس ................ الله اکبر ............

saber73
01-01-2019, 13:18

منم بعد از تحقیق بسیار و راهنمایی های دوستان فهمیدم دیگه این مودم چه قبول کنید یا نه بهترین مودم حال حاظر هست مخصوصا با این قیمت یک سومی هم که داره بماند یه زمانی 200 یا 150 هم بود حیف من نمیدونم یه مودم B525 یا 5186 همین کارو میکنن اختلاف قیمتشون چیزی جز گرون فروشی و دزدی از جیب ملت نیست هیچ فرقی هم در گیرندگی و چیپست بین اینا نیست بخدا خودتون رو گول نزنید اگه سرعت هم پایینه یا مشکلی هست به منطقه و اپراتور و پهنای باند مربوط میشه ربطی به مودم نداره این مودم استانداردهای لازم و اجرا کردن CAT6 رو چه در مایمو 4 و 2 با هم داره در صورتی که B525 با اون قیمت نجومی فقط مایمو 2 هست و اونا هم همیشگی آرم پلاس رو نمیزنن کلا همه مدلهای هواوی اینطورین
فقط کاش میشد یه راه کم دردسرتری هم از طریق لن مثلا برای آنلاک و فلش فریمور پیدا میشد ولی بازم با این حال بازم این مودم ارزش بسیار بالایی داره مخصوصا اینکه سرعت فضایی توی TD هم مشخص شد تواناییشو داره و همین که TDD و FDD رو با هم داره مزیت بزرگی هست لنش هم که در تست گیگابیتی نشون میده دیگه والا ادم چی میخواد :دی

احسنت بر شما :n16:

ahmadtah12
01-01-2019, 14:23
دوستان سلام
ورژن مودم من 192 هست
خیلی وقت پیش انلاک کردم.همون اولین باری که روش انلاک اومد.
حالا چیکار کنم که اپدیت جدید ایرانسل رو بگیرم
مودم رو هم سیم کارت گذاشتم روش.از دیشب تا حالا روشنه ولی اپدیت نشده

hoomane1
01-01-2019, 15:06
برا منم آپدیت نشد تا وقتی که از طریق دکمه ریستش نکردم.این و هم امتحان کنید

saber73
01-01-2019, 15:11
دوستان سلام
ورژن مودم من 192 هست
خیلی وقت پیش انلاک کردم.همون اولین باری که روش انلاک اومد.
حالا چیکار کنم که اپدیت جدید ایرانسل رو بگیرم
مودم رو هم سیم کارت گذاشتم روش.از دیشب تا حالا روشنه ولی اپدیت نشده

برا منم آپدیت نشد تا وقتی که از طریق دکمه ریستش نکردم.این و هم امتحان کنید

دیروز یکی از دوستان گفتن با سیم کارت tdd اپدیت کردن . شما هم تستی بزنید.

شاهینجعفرپور
01-01-2019, 16:04
دوستان سلام اخرین وذژن نرم افزار چنده؟197هست؟کسی لینک داره

شاهینجعفرپور
01-01-2019, 16:07
mesle inke update omade dasghah khamoosh bode?

شاهینجعفرپور
01-01-2019, 16:08
mantaghe 4g+ vali aslan fix nemikone yani nemiare ke fix kone

saber73
01-01-2019, 16:30
دوستان سلام اخرین وذژن نرم افزار چنده؟197هست؟کسی لینک داره

mesle inke update omade dasghah khamoosh bode?

دوست عزیز فارسی تایپ کنید و با حروف فارسی . رو ورژن 192 هیچ افزایش سرعت و تجمیعی صورت نمیگیره و طبیعی هست . باید ارتقاء دهید به 196 که اونم فعلا اپدیت نمیکنه ایرانسل و دوستان هم دارن همینو میپرسن و جواب میدن .

hassanhbk
01-01-2019, 17:12
خداییش این سرعتا رو چطور دلتون میاد استفاده کنید بدون ما:n07: این بهترین حالته برا من و و ورژن هم همون جهانی 192 هستش وقتی میخوام آپدیت بزنم کلا آپ نمیشه از اینورم میترسم اپدیت بزنیم دوباره مجبور شیم پروسه لحیم کاری رو طی کنیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sara100
01-01-2019, 18:37

دقیقا درسته

باید صبر کنید

saeexx
01-01-2019, 19:01
این تنظیمات مربوط به استفاده از WAN میشه .
وقتی شما با استفاده از یک کابل شبکه و پورت WAN مودم اون رو به یک مودم دیگه مثلا یک مودم ADSL وصل میکنید ، با این گزینه ها میتونید نحوه اتصال را مشخص کنید.
به عنوان مثال :
PPPoE برای زمانی هست که مودم ADSL شما روی حالت Bridge به ISP وصل هست و رمز عبور و نام کاربری که ISP شرکت ADSL به شما داده را در مودم سیم کارتی خودتون میتونید تنظیم کنید ، تا این مودم 4g باشه که ارتباط شما به اینترنت رو به عنوان اولین دستگاه دریافت میکنه و قطع و وصل اینترنت شما از داخل این مودم انجام بشه.

Dynamic IP برای زمانی هست که مودم ADSL شما DHCP Server فعال داره و به مودم 4G میتونه برای اتصال آی پی بده . (در این حالت اگه PPPoE را در مودم ADSL تنظیم کرده باشید ، ارتباط اینترنتی برقرار میشه و مودم 4G شما از روی این ارتباط به کاربرهای خودش اینترنت میده)

PPPoE + Dynamic IP برای زمانی هست که مودم ADSL شما DHCP Server فعال داره و به دستگاه های متصل آی پی میده اما در داخل اون کانکشن PPPoE برای اتصال به ISP اینترنت ADSL تنظیم نشده و برای برقراری اتصال شما باید نام کاربری و کلمه عبور خط ADSL خودتون رو در مودم وارد کنید.

Static IP واسه اون وقت هست که PPPoE در مورد ADSL تنظیم شده اما DHCP Server مودم ADSL خاموشه و یا به هر دلیلی نمیخواهید IP اتوماتیک از مودم ADSL برای پورت WAN دریافت کنید ، در اینجا می بایست یک آدرس آی پی استاتیک در رنج شبکه مودم ADSL به دستگاه بدین تا بتونه ارتباط خودش رو برقرار کنه و اینترنت را دریافت کنه .

LAN Only برای زمانی هست که پورت WAN مودم شما به یک مودم ADSL متصل نشده و یا اگر شده ، شما نمیخواهید کاربرانی که به مودم 4G متصل می شوند از اینترنت مودم ADSL استفاده کنند ، این گزینه پورت WAN مودم را به یک پورت معمولی LAN تبدیل میکنه که تنها برای تبادل اطلاعات در داخل شبکه داخلی مورد استفاده قرار بگیره.

گزینه AUTO به طور خودکار وضعیت جاری را آنالیز میکند و یکی از وضعیت های ذکر شده را انتخاب میکند . (درواقع بین دو گزینه اصلی Dynamic و Lan Only) سویچ میکند.
بدهی است اگر پورت WAN شما به یک مودم ADSL دارای اینترنت متصل شده باشد ، قبل از استفاده از اینترنت 4G از اینترنت این مودم برای کاربران استفاده خواهد کرد
اما اگر شما چنین هدفی نداشته باشید درواقع گزینه AUTO هدف و حالت اشتباهی را برای شما انتخاب خواهد نمود.
ولی اگر مایل هستید ابتدا از اینترنت مودم دیگری استفاده کنید و در صورت قطع شدن آن اینترنت از اینترنت سیم کارت بهره مند شوید (منظور کاربران متصل به مودم 4G) بعد از اتصال پورت WAN این مودم به پورت ساده مثلا شماره یک مودم ADSL با کابل LAN انتخاب گزینه AUTO هوشمندانه خواهد بود و درزمان قطع اینترنت دستگاه شما به حالت LAN Only سویچ خواهد کرد که اینترنت سیم کارت مورد استفاده قرار خواهد گرفت و در زمان اتصال مجدد مودم ADSL ، اینترنت مودم ADSL را به اشتراک خواهد گذاشت.

نکته :
استفاده از مودم ADSL فقط برای تفهیم مطلب بود و هر دستگاه مودمی دیگری نیز میتواند متصل شود از جمله یک مودم سیم کارت خور دیگر ...

saber73
01-01-2019, 19:32
خداییش این سرعتا رو چطور دلتون میاد استفاده کنید بدون ما:n07: این بهترین حالته برا من و و ورژن هم همون جهانی 192 هستش وقتی میخوام آپدیت بزنم کلا آپ نمیشه از اینورم میترسم اپدیت بزنیم دوباره مجبور شیم پروسه لحیم کاری رو طی کنیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یک بار سیم رو لحیم کنید و باز نکنید لازم میشه . میتونید برید رو ورژن سوم داخل انجمن . فعلا ایرانسل داره مسخره بازی در میاره .

saber73
01-01-2019, 19:34

یک بار سیم رو لحیم کنید و باز نکنید لازم میشه . میتونید برید رو ورژن سوم داخل انجمن . فعلا ایرانسل داره مسخره بازی در میاره .

اینم سرعت ما برا همراه اول : میخوای نصفشو بدم به شما :n02:

nemati2
01-01-2019, 19:47
یعنی آپدیت بشه به 196 تجمیع میکنه؟
مال من دوروزه آپدیت شده ولی سرعتم آخرش یک تا دو مگابایت نمیشه یعنی همه‌ی اوقات سرعتم ثابته،کسی راهکاری بلد نیست؟
مگه نباید ساعات آخر شب وصبح سرعت بیشتر باشه؟

abdollahy2009
01-01-2019, 20:06

سلام.ببخشید داداش بهترین کابل یو اس بی برای اینکار کدوم مدله؟

Ehsan-Dadash
01-01-2019, 20:30
سلام.ببخشید داداش بهترین کابل یو اس بی برای اینکار کدوم مدله؟

فرقی نمیکنه! باید 4 تا سیم مشکی و سبز و سفید و قرمز داشته باشه! مثل کابل گوشی

abdollahy2009
01-01-2019, 20:36
فرقی نمیکنه! باید 4 تا سیم مشکی و سبز و سفید و قرمز داشته باشه! مثل کابل گوشی

ممنون داداش اینو میدونم ولی میخوام بدونم کدوم مدل بهتره واسه اینکار؟

Ehsan-Dadash
01-01-2019, 20:49

والا من یه کابل microusb واسه گوشیم بود خراب شده بود، زدم کار کرد! مهمه کار بکنه دیگه، مدل نداره اینا.
قبلش هم با اهم متر تست کردم قطعی نداشته باشه.

sara100
01-01-2019, 23:13

اگرچه برای اینکار خیلی فرق نمیکنه ولی بهترینش کابل 5-note 4 یا s6 هستش. موبایل فروشی ها بگی میدونن!

هم فست ساپورت میکنه هم سیم مسی توش بکار رفته برای محافظت و کیفیت !

hassanhbk
02-01-2019, 01:34

دقیقا راجع ب موندن لحیم سیم حق با شماست،صفحات قبل تو عکس یکی از بچه ها دیدم کابل یو اس بی رو از جای آنتن در آورده بود(یادم نیست اسمشون رو)بسی لذت بردم از این تکنیکشون:n12:در مورد سرعت دانلود هم من همون روزای اول سرعت دانلودم هفت اینا بود ولی الان شده سه و نیم مگ،نمیدونم چرا اینقدر کمش کردن بی انصافا،دستت درد نکنه صاحبش لازم داره باشه پیش خودت:n02:امکانش هست لینک ورژن سوم رو لطف کنی با موبایل ستمه سرچ کردن اونم گوشی من:n08:

abdollahy2009
02-01-2019, 01:48
سلام.متاسفانه مودمم tf-i60 وقتی میخواستم آنلاکش کنم وسطش یهویی قطع شد الان وقتی آداپتور مودمو به برق میزنم چراغا روشن میمونه و قسمت یو اس بی مودم هم کار نمیکنه.لطفا یکی از دوستان راهنمایی کنید که کجا میشه این مودمو تعمیرش کرد؟

saber73
02-01-2019, 02:06
دقیقا راجع ب موندن لحیم سیم حق با شماست،صفحات قبل تو عکس یکی از بچه ها دیدم کابل یو اس بی رو از جای آنتن در آورده بود(یادم نیست اسمشون رو)بسی لذت بردم از این تکنیکشون:n12:در مورد سرعت دانلود هم من همون روزای اول سرعت دانلودم هفت اینا بود ولی الان شده سه و نیم مگ،نمیدونم چرا اینقدر کمش کردن بی انصافا،دستت درد نکنه صاحبش لازم داره باشه پیش خودت:n02:امکانش هست لینک ورژن سوم رو لطف کنی با موبایل ستمه سرچ کردن اونم گوشی من:n08:

saber73
02-01-2019, 02:08
سلام.متاسفانه مودمم tf-i60 وقتی میخواستم آنلاکش کنم وسطش یهویی قطع شد الان وقتی آداپتور مودمو به برق میزنم چراغا روشن میمونه و قسمت یو اس بی مودم هم کار نمیکنه.لطفا یکی از دوستان راهنمایی کنید که کجا میشه این مودمو تعمیرش کرد؟

یک مدت از برق بکشید و بزارید یه 15 دقیقه همینطوری بمونه و کامپیوتر هم ری استارت کنید و دوباره از اول شروع به انلاک اقدام کنید . کابل یو اس بی رو هم حتما چک کنید .

saber73
02-01-2019, 02:09
یعنی آپدیت بشه به 196 تجمیع میکنه؟
مال من دوروزه آپدیت شده ولی سرعتم آخرش یک تا دو مگابایت نمیشه یعنی همه‌ی اوقات سرعتم ثابته،کسی راهکاری بلد نیست؟
مگه نباید ساعات آخر شب وصبح سرعت بیشتر باشه؟

این جا دیگه شما شانس نداری و منطقه شما وضع اینترنتش داغونه .

italodance
02-01-2019, 09:11
سلام

سلام راجب این موضوع بیشتر بحث کنید. منظور همون پسر کوچولو هستش :n10:

MH.Mousavi
02-01-2019, 09:27
دوستان این رفتارا درست نیست اگر حرف کسیو قبول ندارید منطقی با هم صحبت کنید اگر منطقی هم جواب نداد اصلا با هم صحبت نکنید

hassanhbk
02-01-2019, 10:07

صابر جان پس اون عکس متعلق ب خودت بود نمرت بیست آقا:n16:

vbigdeli
02-01-2019, 10:34
نمیدونم والا چقدر سنگ سرعت رو به سینه میزنید خدایی موندم هنگم
یه هفته اس این مودم دستمه و واقعا خوشم اومده ازش البته جز روز اولش نگاشم نکردم :n02:

وقتی هم از wan میرم روی اینترنت سیم کارت حتی قندشکن دیسکانت هم نمیشه و بقولی failover روتر هم شده که واقعا خوشم اومد ازش..اینجور چیزی اصلا نمیخاستم که اینم داره

حالا B525 چیه B612 چیه مهم نیس..وقتی از چیزی که دارید لذت نبرید هی دنبال بالاترید اخرشم هیچی.
از سال 2001 اینترنت دارم من..از زمانی که کارت انالوگ با سرعت 33.6 کیلوبیت در ثانیه بود ..

zorro0641
02-01-2019, 19:58
ورژن 11.232.05.00.07

دکمه Wps مدل b525 روی مودم کنار دکمه power قرار دارد .
وقتی از داخل تنظیمات Wps خاموش می شود ، این دکمه از کار می افتد و نمی شود با استفاده از آن دستگاهی را به مودم متصل نمود.
اما سیستم WPS همچنان روشن باقی میماند و هکر ها میتوانند رمز 8رقمی مخفی آنرا یافته و به دستگاه متصل شوند.

به عنوان تجربه شخصی خود من قبلا یک مودم هواوی را به همین روش هک کرده بودم ؛ اما در آن زمان تصور میکردم این خطای کاربر است که سیستم آنرا روشن گذاشته است ، اما الان که یک دستگاه از آنرا تهیه کرده ام ، متوجه شده ام بطور کلی این سیستم در این دستگاه ها خاموش نمی شود !!

من با B525 تست نکردم ولی B612 تست کردم و حتی زمانی که WPS روشن هست هم نمیشه هکش کرد
کلا مودم های جدید (تولید بعد از 2015) دیگه این حفره امنیتی رو ندارن
مودم هایی که تست کردم D-link-2750u و هواوی E8372 و همین B612 بوده
تنها مودم هواوی که تونستم با حفره WPS هک کنم hg532e بود که یه مودم adsl ارزون قیمت و قدیمی هست

zorro0641
02-01-2019, 20:01
ورژن 11.232.05.00.07

دکمه Wps مدل b525 روی مودم کنار دکمه power قرار دارد .
وقتی از داخل تنظیمات Wps خاموش می شود ، این دکمه از کار می افتد و نمی شود با استفاده از آن دستگاهی را به مودم متصل نمود.
اما سیستم WPS همچنان روشن باقی میماند و هکر ها میتوانند رمز 8رقمی مخفی آنرا یافته و به دستگاه متصل شوند.

به عنوان تجربه شخصی خود من قبلا یک مودم هواوی را به همین روش هک کرده بودم ؛ اما در آن زمان تصور میکردم این خطای کاربر است که سیستم آنرا روشن گذاشته است ، اما الان که یک دستگاه از آنرا تهیه کرده ام ، متوجه شده ام بطور کلی این سیستم در این دستگاه ها خاموش نمی شود !!

من با B525 تست نکردم ولی B612 تست کردم و حتی زمانی که WPS روشن هست هم نمیشه هکش کرد
تنها مودم هواوی که تونستم با حفره WPS هک کنم hg532e بود که یه مودم adsl ارزون قیمت و قدیمی هست
(ورژن‌های جدید WPS دیگه اون مشکل امنیتی سابق رو ندارن و لازم نیست از این بابت نگران باشین)

zorro0641
02-01-2019, 20:34
من مودم را انلاک نکردم چون مودم های دیگه ای هم دارم
الان در حال حاضر از td استفاده میکنم چون بسته با تخفیف مشترکین غیرفعال شامل من میشد
روی ca و mimo روی شبکه fd تغییری ایجاد نمیشه از لحاط سرعت
فقط متوجه شدم در حالت ca یا mimo باند شبکه عوض میشه ۳ یا 7 ولی همزمان تجمیع نمیکنه
از طریق برنامه ویندوز روی lte advance گذاشتم ولی انتن نداد
ایراد از منطقه ما هست یا مودم
چون ظاهرا هر ۲ باند فعال هست ولی انتن دهی ضعیف هست
واسه volte باید چیکار کرد؟

VoLTE رو سوال کردم گفتن که هنوز راه نیافتاده واسه مودم‌ها

چه مدت از اینترنت ثابت استفاده نکرده بودین که شامل تخفیف شدین؟ و چند درصد تخفیف بود؟

zorro0641
02-01-2019, 20:55
قبلش این پست رو خونده بودم نیازی به یادآوری نبود. فقط روی سخنم با ایشون بود که گفته بودن هیچ اپراتوری سرعت بالای صد مگ نداره که من هم خودم سرعت بالاتر از صد مگ گرفتم و هم چند تا دوستانی که میشناسم. من حرفی از ca یا همون تجمیع فرکانس نزده بودم بهتر بود موقع خوندن پست بنده بیشتر دقت میکردید. در ضمن بسته به منطقه و اپراتور سرعت دریافتی فرق میکنه. اگر پهنای باند دکل بوسیله آنتن ماکرو تامین شده باشه در حالت تجمیع و در بهترین حالت نهایت سرعت 100 مگ دریافت بشه ولی اگر برای تامین پهنای باند دکل از فیبر نوری استفاده بشه سرعت دریافتی به مراتب بالاتر خواهد بود. مودم B612 رو هم دارم استفاده میکنم. واقعا مودم سطح پایینی هست فقط به درد آنلاک کردن و کارای دم دستی میخوره اصلا واسه دانلود توصیه نمیشه چون حتی اگر شبکه هم خلوت باشه و کل پهنای باند دکل رو به یه نفر اختصاص بدن باز سرعت دانلودش پایینه چون چیز به درد نخوریه. پست اول این تاپیک رو مطالعه بفرمایید میبینید در مقایسه با مودم 3372 چه عملکرد پایینی رو نشون داده. کلا وقتتون رو صرف همچین مودمی نکنید
شاید مودم شما مشکل داره
من قبلا E3372 داشتم و الان هم E8372 دارم که عملا همون 3372 هست + WiFi
اصلا مودم B612 قابل مقایسه با اون مودم یا بهتر بگم، وینگل نیست.
در یک مکان از هر دو مودم تست سرعت گرفتم و 8372 سرعت دانلودی حدود 3.7 مگابایت داشت در حالی که B612 بین 5.8 تا 6.5 مگابایت بود
این تفاوت سرعت هم بیشتر بخاطر قدرت گیرندگی بالای B612 بود. من قبلا یه جفت انتن خارجی براش خریدم تا قدرت گیرندگیش رو بیشتر کنم ولی موقعی که انتن‌ها رو وصل کردم، تقریبا هیچ تفاوتی حاصل نشد. چرا؟؟ چون انتن‌های داخلی این مودم به اندازه همون آنتن‌های خارجی قدرت دریافت داشتن! انتن هایی که گرفته بودم 6dbi بودن! چند تا مودم رومیزی بدون آنتن توی بازار هست که لحاظ قدرت گیرندگی بتونن با این مودم رقابت کنن؟؟
با قیمت 360ت خریدش واقعا به‌صرفه هست. الان همین وینگل 8372، بیشتر از 360ت قیمت داره!

abdollahy2009
02-01-2019, 22:36
یک مدت از برق بکشید و بزارید یه 15 دقیقه همینطوری بمونه و کامپیوتر هم ری استارت کنید و دوباره از اول شروع به انلاک اقدام کنید . کابل یو اس بی رو هم حتما چک کنید .

ببخشید داداش یه سوال
با لبتاپ dell inspiron n5110 و ویندوز سون 64 بیتی هرکاری میکنم درایور این مودم نصب نمیشه حتی با روش جنیوس پرو هم درایورش نصب نمیشه
ولی با یه کامپیوتر دیگه که ویندوزش سون 32 بیتیه درایورش راحت نصب میشه
به نظرتون چرا با ویندوز سون 64 بیتی درایور این مودم نصب نمیشه؟

ALIRK
02-01-2019, 22:40
شاید مودم شما مشکل داره
من قبلا E3372 داشتم و الان هم E8372 دارم که عملا همون 3372 هست + WiFi
اصلا مودم B612 قابل مقایسه با اون مودم یا بهتر بگم، وینگل نیست.
در یک مکان از هر دو مودم تست سرعت گرفتم و 8372 سرعت دانلودی حدود 3.7 مگابایت داشت در حالی که B612 بین 5.8 تا 6.5 مگابایت بود
این تفاوت سرعت هم بیشتر بخاطر قدرت گیرندگی بالای B612 بود. من قبلا یه جفت انتن خارجی براش خریدم تا قدرت گیرندگیش رو بیشتر کنم ولی موقعی که انتن‌ها رو وصل کردم، تقریبا هیچ تفاوتی حاصل نشد. چرا؟؟ چون انتن‌های داخلی این مودم به اندازه همون آنتن‌های خارجی قدرت دریافت داشتن! انتن هایی که گرفته بودم 6dbi بودن! چند تا مودم رومیزی بدون آنتن توی بازار هست که لحاظ قدرت گیرندگی بتونن با این مودم رقابت کنن؟؟
با قیمت 360ت خریدش واقعا به‌صرفه هست. الان همین وینگل 8372، بیشتر از 360ت قیمت داره!

دوست عزیز نوع انتنی که گرفتید مهمه که چه فرکانسی ساپورت میکنه
ضمنا مسیر انتن های اکسترنال 3500 هست
اگر من اشتباه میکنم دوستان تصحیح کنن
خودم دوتا انتن خارجی باند 3500زدم سرعت tdاز 40مگابیت به 75مگابیت تغیر کرد
سیم fddزدم سرعت همون سرعت 60مگابیت رو چه با انتن چه بدون انتن میداد
مودمهای زیادی تو بازار هستن اما هزینه برای خرید مودمهای گرون تو شرایط فعلی اونهم بفرض اینکه سرعتتون 10مگ بیشتر بشه اشتباه محضه با اینحال خود مختارید مودم 10میلیونی بخرید
3372 هم دارم مودم خوبی هست سرعتش هم دست کمی از b612نداره
8372هم داشتم تنها عیبش ضعیف بودن وای فای بود

zorro0641
02-01-2019, 23:15
دوست عزیز نوع انتنی که گرفتید مهمه که چه فرکانسی ساپورت میکنه
ضمنا مسیر انتن های اکسترنال 3500 هست
اگر من اشتباه میکنم دوستان تصحیح کنن
خودم دوتا انتن خارجی باند 3500زدم سرعت tdاز 40مگابیت به 75مگابیت تغیر کرد
سیم fddزدم سرعت همون سرعت 60مگابیت رو چه با انتن چه بدون انتن میداد
مودمهای زیادی تو بازار هستن اما هزینه برای خرید مودمهای گرون تو شرایط فعلی اونهم بفرض اینکه سرعتتون 10مگ بیشتر بشه اشتباه محضه با اینحال خود مختارید مودم 10میلیونی بخرید
3372 هم دارم مودم خوبی هست سرعتش هم دست کمی از b612نداره
8372هم داشتم تنها عیبش ضعیف بودن وای فای بود

مشخصات دقیقش رو اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نوشته
از فرکانس 698 تا 2700 رو ساپورت میکنه که همه فرکانس های FDD ایران رو شامل میشه
با این وجود تاثیر چندانی نداشتن. PDF مشخصات مودم B612 رو چک کردم و انتن داخلیش رو (با توجه به باند) بین 1 تا 5dbi زده
و اینکه آنتن‌ها فکر میکنم برای هر دو شبکه FD و TD باشن چون زمانی که انتن ها رو وصل میکنم و وضعیت رو حالت اتو باشه، انتن رو رو حالت اکسترنال قرار میده
منتهی همانطور که گفتم چون قدرت گیرندگی این مودم با آنتن ها برابری میکنه، تاثیر خاصی روی پارامترهای انتن ایجاد نمیکنه
در مورد E3372، اصلا برام قابل تصور نیست که سرعت برابری با B612 داشته باشه
تنها حالت ممکن برای همچین چیزی این هست که شما دید بدون مانع به دکل BTS داشته باشین وگرنه در سایر شرایط 3372 سیگنال کمتری نسبت به 612 دریافت میکنه ک باعث افت سرعتش میشه.

saber73
02-01-2019, 23:39
ببخشید داداش یه سوال
با لبتاپ dell inspiron n5110 و ویندوز سون 64 بیتی هرکاری میکنم درایور این مودم نصب نمیشه حتی با روش جنیوس پرو هم درایورش نصب نمیشه
ولی با یه کامپیوتر دیگه که ویندوزش سون 32 بیتیه درایورش راحت نصب میشه
به نظرتون چرا با ویندوز سون 64 بیتی درایور این مودم نصب نمیشه؟

من ویندوز 7 64 بیتی دارم و چون همیشه اپدیت نگه میدارم راحت هر مودمی رو وصل میکنم و درایوهاشو نصب میکنم میشناسه نشناخت هم یا با درایو اپدیت خود ویندوز یا با : Driver Booster 6 اپدیت میکنم و تمومه و هیچ مشکلی ندارم .

شما این درایو رو نصب کن و ببین باز مشکل داری ! داشتی از همون Driver Booster 6 استفاده کن :

جای خالی : s -o -f- t -9 -8 . i r

saber73
02-01-2019, 23:56
مشخصات دقیقش رو اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نوشته
از فرکانس 698 تا 2700 رو ساپورت میکنه که همه فرکانس های FDD ایران رو شامل میشه
با این وجود تاثیر چندانی نداشتن. PDF مشخصات مودم B612 رو چک کردم و انتن داخلیش رو (با توجه به باند) بین 1 تا 5dbi زده
و اینکه آنتن‌ها فکر میکنم برای هر دو شبکه FD و TD باشن چون زمانی که انتن ها رو وصل میکنم و وضعیت رو حالت اتو باشه، انتن رو رو حالت اکسترنال قرار میده
منتهی همانطور که گفتم چون قدرت گیرندگی این مودم با آنتن ها برابری میکنه، تاثیر خاصی روی پارامترهای انتن ایجاد نمیکنه
در مورد E3372، اصلا برام قابل تصور نیست که سرعت برابری با B612 داشته باشه
تنها حالت ممکن برای همچین چیزی این هست که شما دید بدون مانع به دکل BTS داشته باشین وگرنه در سایر شرایط 3372 سیگنال کمتری نسبت به 612 دریافت میکنه ک باعث افت سرعتش میشه.

e3372 واقعا مودم خوبی هست همون ابتدا که ایرانسل اورد خریدم حتی اون زمان شهر ما 3g با زور بود . ولی الان دیگه زمان زیادی از روی اون مودم گذشته و اصلا نباید یک مودم cat4 رو با cat6 مقایسه کرد . سرعت مودم b612 خیلی خیلی بالاتر از این مودم و مودم های cat4 هست . از e3372 بهتر هم دارم e5577s-932 و e5577cs-321 ولی باز به سرعت مودم b612 نمیرسن و نباید مقایسه کرد . در ضمن این سرعت دریافتی هم کالا به وضعیت اینترنت شهر و منطقه و اون دکلی که داریم سرویس میگیرم ربط داره . من خودم با e3372 تا 70 مگابیت رو تو مرکز استان خودمون گرفتم . در کل زمانی مشخص میشه کدوم بهترین هست که مودم cat6 میره رو تجمیع و سرعتی فراتر رو میده و همون جا مودم e3372 دیگه نمیتونه کاری بکنه و اخر cat4 هر چی هست اونو میگیره . اینم قبول دارم بعضی جاها سرعت شبکه 4.5 پایینتر از خود 4g هست یا برابر هستن اینم دیگه پای اپراتورها و دکل ها هست و تقصیر مودم نیست . منم خواستم انتن تهیه کنم ولی وقتی دیدم با دکل بیشتر از 200 متر فاصله ندارم و فول انتن هست و بیشتر از این سرعت نمیده نخریدم . اگر آنتنی هست که برا فرکانس های بالای 2600 هم باشه باید بر روی tdd هم تاثیر بزاره .

Ehsan-Dadash
03-01-2019, 00:26
e3372 واقعا مودم خوبی هست همون ابتدا که ایرانسل اورد خریدم حتی اون زمان شهر ما 3g با زور بود . ولی الان دیگه زمان زیادی از روی اون مودم گذشته و اصلا نباید یک مودم cat4 رو با cat6 مقایسه کرد . سرعت مودم b612 خیلی خیلی بالاتر از این مودم و مودم های cat4 هست . از e3372 بهتر هم دارم e5577s-932 و e5577cs-321 ولی باز به سرعت مودم b612 نمیرسن و نباید مقایسه کرد . در ضمن این سرعت دریافتی هم کالا به وضعیت اینترنت شهر و منطقه و اون دکلی که داریم سرویس میگیرم ربط داره . من خودم با e3372 تا 70 مگابیت رو تو مرکز استان خودمون گرفتم . در کل زمانی مشخص میشه کدوم بهترین هست که مودم cat6 میره رو تجمیع و سرعتی فراتر رو میده و همون جا مودم e3372 دیگه نمیتونه کاری بکنه و اخر cat4 هر چی هست اونو میگیره . اینم قبول دارم بعضی جاها سرعت شبکه 4.5 پایینتر از خود 4g هست یا برابر هستن اینم دیگه پای اپراتورها و دکل ها هست و تقصیر مودم نیست . منم خواستم انتن تهیه کنم ولی وقتی دیدم با دکل بیشتر از 200 متر فاصله ندارم و فول انتن هست و بیشتر از این سرعت نمیده نخریدم . اگر آنتنی هست که برا فرکانس های بالای 2600 هم باشه باید بر روی tdd هم تاثیر بزاره .

واقعا e3372 عالیه، من همیشه همراه لپ تاپم هست و هرجا برم رو لپ تاپم نت دارم بدون دردسر وایفای و هات اسپات، سرعت خوبی داره و راه اندازیش کاری نداره، یه مدت که مودم های وایفای دار سیم کارتی نداشتم، میذاشتمش توی یه روتر usb خور و ازش استفاده میکردم، چند صد گیگ باهاش دانلود کردم آخ نگفته، هروقت که گرفتار بودم به کارم اومده. چیز جمع و جور و خوبیه، به راحتی هم آنلاک میشه.

Ehsan-Dadash
03-01-2019, 00:30
من ویندوز 7 64 بیتی دارم و چون همیشه اپدیت نگه میدارم راحت هر مودمی رو وصل میکنم و درایوهاشو نصب میکنم میشناسه نشناخت هم یا با درایو اپدیت خود ویندوز یا با : Driver Booster 6 اپدیت میکنم و تمومه و هیچ مشکلی ندارم .

شما این درایو رو نصب کن و ببین باز مشکل داری ! داشتی از همون Driver Booster 6 استفاده کن :

جای خالی : s -o -f- t -9 -8 . i r

بعضی مواقع بخواد اذیت کنه کاریش نمیشه کرد! من رو ویندوز 10 و 8.1 هرکاری کردم درایور نصب نمیشد با اینکه آپدیت بود همیشه ولی ویندوز هنگ میکرد داستان میشد، آخر یه ویندوز 7 64 بیتی ریختم به راحتی نصب شد و شناخت! از قدیمی ترین های 7 بود، از یه مجموعه کینگ قدیمی پیدا کردم.

abdollahy2009
03-01-2019, 00:34
بعضی مواقع بخواد اذیت کنه کاریش نمیشه کرد! من رو ویندوز 10 و 8.1 هرکاری کردم درایور نصب نمیشد با اینکه آپدیت بود همیشه ولی ویندوز هنگ میکرد داستان میشد، آخر یه ویندوز 7 64 بیتی ریختم به راحتی نصب شد و شناخت! از قدیمی ترین های 7 بود، از یه مجموعه کینگ قدیمی پیدا کردم.

دقیقا درسته متاسفانه مال منم همینجوری شده هرکاری میکنم نصب نمیشه... ویندوز 7 64 بیتی رو از کدوم سایت دانلود کردین ؟

saber73
03-01-2019, 00:38

ویندوز 10 و 8 اعلام شده از قبل که مشکل درایور خواهید داشت و باید از راه حل ارائه شده استفاده کنید داخل فایل راهنما

Ehsan-Dadash
03-01-2019, 00:42
ویندوز 10 و 8 اعلام شده از قبل که مشکل درایور خواهید داشت و باید از راه حل ارائه شده استفاده کنید داخل فایل راهنما

خب اون موقع که اعلام شده بود قبلش من خودم فهمیده بودم :n02:
قضیه مال گذشته س

Ehsan-Dadash
03-01-2019, 00:43
دقیقا درسته متاسفانه مال منم همینجوری شده هرکاری میکنم نصب نمیشه... ویندوز 7 64 بیتی رو از کدوم سایت دانلود کردین ؟
دانلود نکردم! از کینگ 36 نصب کردم. خیلی قدیمیه. الان کینگ 51 اومده.

saber73
03-01-2019, 00:44

با اون درایوها و اون برنامه هم مشکل حل نشد ؟

abdollahy2009
03-01-2019, 00:48

با اینم تست کردم بازم نصب نمیشه... عجیبه تو دیوایس منیجر ویندوز قسمت پورت نداره این لبتاب dell inspiron n5110 .... با کامپیوتر دیگه ای که قسمت پورت داره راحت نصب میشه
به نظرت ویندوز عوض کنم درست میشه یا کلا با این لبتاب من این مودم جواب نمیده؟

saber73
03-01-2019, 00:51
با اینم تست کردم بازم نصب نمیشه... عجیبه تو دیوایس منیجر ویندوز قسمت پورت نداره این لبتاب dell inspiron n5110 .... با کامپیوتر دیگه ای که قسمت پورت داره راحت نصب میشه

به سیستم دیگه ای دسترسی داری با اون انجام بده نشد مجبوری ویندوز عوض کنی قبلش مطمئن شو تمامی درایورهای خود لپ تاپ نصب هست و چیزی کم و کاست نداره . با درایور پک سولوشن

نسخه انلاین رو استفاده کن

اینم یه تست بکن برا نصب درایورهای :

شکافهای PCI و PCI Express و پورتهای USB و SATA و IDE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

shaahani
03-01-2019, 01:16
(ورژن‌های جدید WPS دیگه اون مشکل امنیتی سابق رو ندارن و لازم نیست از این بابت نگران باشین)

این که شما نتونستی هک کنی ، دلیل این نمیشه که این دستگاه ها هک نمیشوند .
قبلا نیز گفتم من خودم بتازگی یک دستگاه 4G+ هواوی متعلق به یکی از همسایگان را هک کردم ، اما متاسفانه چون خودم مودم نداشتم به مدل آن توجه نکردم و هم اکنون نیز دستگاه مورد نظر موجود نیست که مجدد دسترسی به آنرا برقرار کنم .
دستگاه خودم اما برای هک کردن در دسترس است ، منتها برای هک کردن نیاز به یک گوشی روت شده و یا لپتاپ و سیستم عامل مناسب دارم ، که هم اکنون در دسترسم نیست.
اگر ابزار مناسب در دسترس بود ، شک نکنید دستگاه خودم را هک کرده بودم و از هک شدنش براتون ویدیو میگذاشتم .

shaahani
03-01-2019, 01:39
ذات سیستم WPS بطور کلی باعث هک شدن آن می شود ، این که دستگاه های جدید جلوی هک شدن به این روش را گرفته اند ، سخن درستی نیست.
این لینک را مطالعه کنید :

تازه به فرض که یک دستگاه بطور کامل در برابر نفوذ از طریق WPS ایمن شده باشد ، این دلیلی به سازندگان نمی دهد که اجازه خاموش کردن کلی این سیستم را به کاربر ندهند !
هر دستگاه شبکه ای بعد از خاموش کردن سیستم WPS ، در جستجوی شبکه های اطراف نباید WPS آن در دسترس باشد .

sara100
03-01-2019, 02:18

تعویض ویندوز 100 %

saber73
03-01-2019, 02:23

abdollahy2009
03-01-2019, 02:35
تعویض ویندوز 100 %

ممنون.از کدوم سایت دانلود کنم؟

vbigdeli
03-01-2019, 05:04

این نرم افزارهارو کلا معرفی نکنید چون نیاز به تسلط شخص به دریوار مورد نیاز داره و معمولا نرم افزار قاطی میکنه
driver easy در شناسایی بهتره ولی بعد از دانلود درایور باید دستی طرف نصب کنه

ممنون.از کدوم سایت دانلود کنم؟

از همون سافت98 برید قسمت سیستم عامل و ویندوز 7

vbigdeli
03-01-2019, 05:08

com port های شما احتمالا از طریق بایوس غیرفعاله...سریال پورت یا کام دیدین در بایوس فعال کنید.

abdollahy2009
03-01-2019, 08:24
com port های شما احتمالا از طریق بایوس غیرفعاله...سریال پورت یا کام دیدین در بایوس فعال کنید.

ممنون.بایوس رو هم چک کردم قسمت سریال پورت یا کام نداره... فک کنم کلا این لبتاب ساپورت نمیکنه پس با تعویض ویندوز هم درست نمیشه

saeexx
03-01-2019, 10:15
VoLTE رو سوال کردم گفتن که هنوز راه نیافتاده واسه مودم‌ها

چه مدت از اینترنت ثابت استفاده نکرده بودین که شامل تخفیف شدین؟ و چند درصد تخفیف بود؟

۶ ماه به بالا
بسته ۳۰۰ گیگ سالانه ۳۰ تومن

Black.Hawk
03-01-2019, 10:59
دوستان خبر جدیدی از آنلاک ١٩۶ مبین نت نیست؟

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

divone30000
03-01-2019, 12:49

جددا فقط200 متر فاصله دارین با دکل مخابراتی واین اصلا برای سلامتیتون خوب نیست و خیلی خطرناکه با این همه دستگاه پارازیتی که روی همه دکلهای مخابراتی نصب هست و در کل ارزششو نداره که سرعت اینترنتون بالاباشه .هر چه دورترباشه آدم از این دکلهای مخابراتی بهتره.:n36:

farzad021
03-01-2019, 13:33
دوستان من با آموزش آنلاک اصلی مودم و آنلاک کردم و الان روی ورژن 192 هوآوی هست. ولی هیچ گزینه ای برای آپدیت با فایل bin نداره. تیک Auto update رو هم که میزنم Faild میشه. میخوام ورژن 192 ایرانسل رو نصب کنم که بعدش بشه 196 ایرانسل (که گویا مودم آنلاک با این ورش کماکان آنلاک میمونه روی 196 ایرانسل) دلیلش هم سرعت هست. با سیم کارت TD زمانی که روی ایرانسل لاک بود 90 مگ سرعت میداد الان 24 مگ بیشتر نمیده. به نظر شما چه کنم که بتونم bin رو نصب کنم؟
(با دکمه از پشت ریست کردم ولی باز هم نمیاد گزینه ی اپدیت firmware)

saber73
03-01-2019, 15:27
جددا فقط200 متر فاصله دارین با دکل مخابراتی واین اصلا برای سلامتیتون خوب نیست و خیلی خطرناکه با این همه دستگاه پارازیتی که روی همه دکلهای مخابراتی نصب هست و در کل ارزششو نداره که سرعت اینترنتون بالاباشه .هر چه دورترباشه آدم از این دکلهای مخابراتی بهتره.:n36:

میخوای خونه رو بردارم با خودم ببرم دورتر مثلا یه 2 کیلومتر دورتر :n02:

دوستان خبر جدیدی از آنلاک ١٩۶ مبین نت نیست؟

خیر متاسفانه:n37:

دوستان من با آموزش آنلاک اصلی مودم و آنلاک کردم و الان روی ورژن 192 هوآوی هست. ولی هیچ گزینه ای برای آپدیت با فایل bin نداره. تیک Auto update رو هم که میزنم Faild میشه. میخوام ورژن 192 ایرانسل رو نصب کنم که بعدش بشه 196 ایرانسل (که گویا مودم آنلاک با این ورش کماکان آنلاک میمونه روی 196 ایرانسل) دلیلش هم سرعت هست. با سیم کارت TD زمانی که روی ایرانسل لاک بود 90 مگ سرعت میداد الان 24 مگ بیشتر نمیده. به نظر شما چه کنم که بتونم bin رو نصب کنم؟
(با دکمه از پشت ریست کردم ولی باز هم نمیاد گزینه ی اپدیت firmware)

برو رو 192 ایرانسل و با سیم کارت tdd امتحان کن اونم از ساعت 2 بامداد به بعد ببین اپدیت میکنه یا نه . کلا این ایرانسل همیشه کارهاشو نیمه تمام میزاره و رو اعصابه :n34: نشد برو رو ویرایش سوم موجود در تاپیک :

farzad021
03-01-2019, 15:32
برو رو 192 ایرانسل و با سیم کارت tdd امتحان کن اونم از ساعت 2 بامداد به بعد ببین اپدیت میکنه یا نه . کلا این ایرانسل همیشه کارهاشو نیمه تمام میزاره و رو اعصابه :n34: نشد برو رو ویرایش سوم موجود در تاپیک :

مشکل همینه که نمیتونم برگردم روی 192 ایرانسل و این دقیقا همون کاریه که میخوام انجام بدم و نمیتونم.
هیچ جای کنسول مودم هیچ منویی برای بارگذاری فایل bin برای firmware نداره

saber73
03-01-2019, 15:33
[QUOTE=vbigdeli;9093467]این نرم افزارهارو کلا معرفی نکنید چون نیاز به تسلط شخص به دریوار مورد نیاز داره و معمولا نرم افزار قاطی میکنه
driver easy در شناسایی بهتره ولی بعد از دانلود درایور باید دستی طرف نصب کنه

Driver Booster 6 خیلی برنامه خوبی هست خصوصا سرعت دانلود عینه اینترنت دانلود منیجر و عالی محیط ساده و کاربر پسندی هم داره تا به حال من مشکلی از برنامه ندیدم فقط دیتابیس قویی نداره . کاره راه بینداز هست اونم خیلی سریع :n02:

saber73
03-01-2019, 15:37
مشکل همینه که نمیتونم برگردم روی 192 ایرانسل و این دقیقا همون کاریه که میخوام انجام بدم و نمیتونم.
هیچ جای کنسول مودم هیچ منویی برای بارگذاری فایل bin برای firmware نداره

از طریق usb و بوت لودر باید برگردید و فریمور رو انتقال بدید مثل عملیات انلاک :

اینم فریمور ایرانسل 192 :

در ضمن اگر با راه کار اولیه و همون روش قدیمی انلاک کرده باشید احتما موقع دانگرید به 192 ایرانسل مودم هم لاک میشود و چاره کار ابتدا همون ویرایش سوم رو بزنید ببنید لاک میشه یا نه لاک شد با اسکریپت خود ویرایش سوم انلاک کنید و بعد از این مودم دیگه لاک نخواهد شد و میتونید رو 192 و 196 ایرانسل برید .

اینم ویرایش سوم و انلاک :

zorro0641
03-01-2019, 19:26
این که شما نتونستی هک کنی ، دلیل این نمیشه که این دستگاه ها هک نمیشوند .
قبلا نیز گفتم من خودم بتازگی یک دستگاه 4G+ هواوی متعلق به یکی از همسایگان را هک کردم ، اما متاسفانه چون خودم مودم نداشتم به مدل آن توجه نکردم و هم اکنون نیز دستگاه مورد نظر موجود نیست که مجدد دسترسی به آنرا برقرار کنم .
دستگاه خودم اما برای هک کردن در دسترس است ، منتها برای هک کردن نیاز به یک گوشی روت شده و یا لپتاپ و سیستم عامل مناسب دارم ، که هم اکنون در دسترسم نیست.
اگر ابزار مناسب در دسترس بود ، شک نکنید دستگاه خودم را هک کرده بودم و از هک شدنش براتون ویدیو میگذاشتم .
همچنان بعید میدونم که بشه از طریق WPS این مودم‌ها رو هک کرد!
در دسترس بودن یه چیزه و هک شدن چیز دیگه‌ای. شما موقعی که شبکه رو اسکن میکنی، Wifi مودم شما رو به‌عنوان یه مودم که WPS فعال داره و قابل هک هست نشون میده ولی زمانی که ابزار کارشو شروع میکنه، با ارور مواجه میشه
و دلیلش هم واضح هست
اساس کار این ابزارها حدس زدن کد 8 رقمی با توجه به برند سازنده و... هست. مودم‌های جدید و همچنین برخی برندها، وقتی چند بار درخواست اتصال به WPS با کد اشتباه میگیرن، مک درخواست دهنده را برای مدتی بلاک میکنن و عملا ابزار نتیجه‌ای بجز ارور نمیگیره
مودم B612 رو که تست کردم فقط یک بار فرصت درخواست اتصال به WPS با کد اشتباه داد و درخواست دوم به بعد با بلاک روبه رو شد

zorro0641
03-01-2019, 19:29
۶ ماه به بالا
بسته ۳۰۰ گیگ سالانه ۳۰ تومن
قاعدتا باید بعد از سه ماه عدم استفاده سلب امتیاز میشد!

saeexx
03-01-2019, 19:33
راهنمای بروز رسانی مودم های tf-i60 ایرانسل و b612 مبین نت به فریمور ۱۹۶ و فعالسازی تجمیع

این راهنمایی با کمک خودم و ادمین سایت اقای محمدی زاده تهییه شده

دوستان مطالعه بفرمایید و اکر جایی احتیاج به تصحیح یا تغییر داره بفرمایید

saeexx
03-01-2019, 19:34
قاعدتا باید بعد از سه ماه عدم استفاده سلب امتیاز میشد!

فکر نکنم هیچ شرکتی کمتر از یکسال اینکارو انجام بده

saber73
03-01-2019, 20:07
راهنمای بروز رسانی مودم های tf-i60 ایرانسل و b612 مبین نت به فریمور ۱۹۶ و فعالسازی تجمیع

این راهنمایی با کمک خودم و ادمین سایت اقای محمدی زاده تهییه شده

دوستان مطالعه بفرمایید و اکر جایی احتیاج به تصحیح یا تغییر داره بفرمایید

زحمت زیادی کشیدید و دستتون درد نکنه ولی کمی مغایرت در نوشته ها با عمل انجام شده و تست شده وجود دارد و خیلی ممنون بعضی حقایق رو آشکار کردید:

اما مشتریانی که مودم‌های خود را آنلاک کردند یا آنلاک شده خریداری کردند : حتی در صورتی که بتوانند به فریم‌ویر ۱۹۶ ارتقا دهند؛ دوباره مودم آن‌ها قفل شده و از آنلاک خارج می‌شود

اصلا اینطور نیست خود من تعداد زیادی از دوستان تست کرده و عکس هم قرار دادن .به غیر ورژن 196 مبین نت که اونم سیاست خود شرکت و از کار انداختن کلی فریمور زدن رو مودم هست .

اگر فریم‌ویر مودم آپدیت شده باشد؛ در بخش تنظیمات شبکه باید حالت CA را مشاهده و قابل انتخاب باشد. ارتقای فریم‌ویر به وضوح روی عملکرد و سرعت اینترنت تاثیرگذار است.

10روزه من دارم اینو میگم و کسی قبول نداره بفرمایید میگم سرعت زیاد میشه دوستان میگن نه همونه !

گزارش‌ها نشان می‌دهد ارتقا به فریم‌ویر ۱۹۶ پس از ۳۰ آذرماه متوقف شده است و احتمالا دوباره یک بازه جدید برای شناسایی مودم‌های فعال و به‌روزرسانی فریم‌ویر آن‌ها اعلام می‌شود.

بله درسته دقیقا

تا کنون چندین نسخه فریم‌ویر برای مودم‌های B۶۱۲ و TF-i۶۰ از جمله فریم‌ویرهای ۱۹۲ و ۱۹۵ ارایه شده است که هیچ‌یک قابلیت CA و MIMO ۴×۴ را پشتیبانی نکردند.

های وب یا همون ویرایش شده داخل انجمن اولین فریموری هست که واقعا دو قابلیت ذکر شده در اون فعال هستن و تاثیر گذار .

ارتقای فریم‌ویر مودم‌های B۶۱۲ و TF-i۶۰ فقط با سیم‌کارت TD-LTE همان شرکت ارایه‌دهنده مودم میسر است و باید این سیم‌کارت روی مودم سوار شده باشد. پس، با سیم‌کارت ۴G یا سیم‌کارت شرکتی غیر از ارایه‌دهنده مودم عملا به‌روزرسانی فریم‌ویر ممکن نیست.

الان بله کاملا درسته ولی در زمانی که اعلام کرده بودن خود من و تعدادی از دوستان بدون بسته با اینترنت ازاد و با سیم کارت معمولی fdd به راحتی اپدیت کردیم . خود من 3 بار این کار رو انجام دادم .

zorro0641
03-01-2019, 20:19
فکر نکنم هیچ شرکتی کمتر از یکسال اینکارو انجام بده
ایرانسل رو نمیدونم ولی همراه اول یه سیم کارت اعتباری داشتم که بعد از شش ماه سلب امتیاز شد. (شاید هم زودتر)
قانونش همون 90 روز هست ولی خب معمولا یا اجراش نمیکنن یا دیرتر اجرا میکنن
مثلا رایتل بعد از 90 روز عدم استفاده، خط رو یه‌طرفه میکنه و باید شارژ کنی دوباره تا فعال بشه!

shaahani
03-01-2019, 20:24
همچنان بعید میدونم که بشه از طریق WPS این مودم‌ها رو هک کرد!
در دسترس بودن یه چیزه و هک شدن چیز دیگه‌ای. شما موقعی که شبکه رو اسکن میکنی، Wifi مودم شما رو به‌عنوان یه مودم که WPS فعال داره و قابل هک هست نشون میده ولی زمانی که ابزار کارشو شروع میکنه، با ارور مواجه میشه
و دلیلش هم واضح هست
اساس کار این ابزارها حدس زدن کد 8 رقمی با توجه به برند سازنده و... هست. مودم‌های جدید و همچنین برخی برندها، وقتی چند بار درخواست اتصال به WPS با کد اشتباه میگیرن، مک درخواست دهنده را برای مدتی بلاک میکنن و عملا ابزار نتیجه‌ای بجز ارور نمیگیره
مودم B612 رو که تست کردم فقط یک بار فرصت درخواست اتصال به WPS با کد اشتباه داد و درخواست دوم به بعد با بلاک روبه رو شد

مودم 612 دم دستم نیست تست کنم اما مودم b525 رو تست گرفتم آخرین فریم ور و آپدیت هواوی هم هست، راحت 40 تا رمز رو به سرعت پشت سر هم تست گرفت .(بعدشم دیگه خودم ادامه ندادم) اگه باور نمیکنید با برنامه WPA WPS Tester که نیاز به روت بودن گوشی هم نداره واستون دوباره چندین رمز متوالی رو تست کنم و فیلم بگیرم که ببینید ، هرچند خودتون که مودم دارین ، امتحان کنید ببینید که پشت سر هم رمز ها رو تست میگیره .
حالا بماند که روی اینترنت نوشته شده این مودم ها با ارسال پین کد خالی با برنامه Reaver در عرض دو ثانیه هک میشن و رمز Wifi رو تحویل میدن.
(این خطای مسخره دیگه حتی به دوبار تست WPS هم نمیرسه)
اگه کسی لینوکس داره میتونه امتحان کنه .

همونطور که منبع بهتون دادم حداکثر تعداد رمز برای پیدا کردن ، رمز WPS یازده هزار تست رمز هست که توی چندساعت انجام میشه .
حالا اگه کسی بخواد سیستم WPS مودم رو خاموش کنه که در دسترس نباشه ، گناه کرده ؟

بیخودی خودت رو توجیه نکن دوست من ، این خطا به هیچ عنوان توجیه پذیر نیست .
وقتی شما از داخل تنظیمات مدیریتی سیستم WPS مودم رو خاموش میکنی ، باید بطور قطعی سیستم WPS مودم خاموش بشه .
حالا اگه این دستگاه ها بجای اینکه سیستم WPS رو خاموش کنن ، فقط دکمه فشاری روی اون رو قطع میکنن و سیستم WPS اونها هیچوقت خاموش نمیشه
این دیگه ربطی به هک شدن و نشدن دستگاه هم نداره ، یک مشکل و خطای بسیار بزرگ و غیرقابل چشم پوشی هست.

zorro0641
03-01-2019, 20:24
زحمت زیادی کشیدید و دستتون درد نکنه ولی کمی مغایرت در نوشته ها با عمل انجام شده و تست شده وجود دارد و خیلی ممنون بعضی حقایق رو آشکار کردید:

اما مشتریانی که مودم‌های خود را آنلاک کردند یا آنلاک شده خریداری کردند : حتی در صورتی که بتوانند به فریم‌ویر ۱۹۶ ارتقا دهند؛ دوباره مودم آن‌ها قفل شده و از آنلاک خارج می‌شود

اصلا اینطور نیست خود من تعداد زیادی از دوستان تست کرده و عکس هم قرار دادن .به غیر ورژن 196 مبین نت که اونم سیاست خود شرکت و از کار انداختن کلی فریمور زدن رو مودم هست .

اگر فریم‌ویر مودم آپدیت شده باشد؛ در بخش تنظیمات شبکه باید حالت CA را مشاهده و قابل انتخاب باشد. ارتقای فریم‌ویر به وضوح روی عملکرد و سرعت اینترنت تاثیرگذار است.

10روزه من دارم اینو میگم و کسی قبول نداره بفرمایید میگم سرعت زیاد میشه دوستان میگن نه همونه !

گزارش‌ها نشان می‌دهد ارتقا به فریم‌ویر ۱۹۶ پس از ۳۰ آذرماه متوقف شده است و احتمالا دوباره یک بازه جدید برای شناسایی مودم‌های فعال و به‌روزرسانی فریم‌ویر آن‌ها اعلام می‌شود.

بله درسته دقیقا

تا کنون چندین نسخه فریم‌ویر برای مودم‌های B۶۱۲ و TF-i۶۰ از جمله فریم‌ویرهای ۱۹۲ و ۱۹۵ ارایه شده است که هیچ‌یک قابلیت CA و MIMO ۴×۴ را پشتیبانی نکردند.

های وب یا همون ویرایش شده داخل انجمن اولین فریموری هست که واقعا دو قابلیت ذکر شده در اون فعال هستن و تاثیر گذار .

ارتقای فریم‌ویر مودم‌های B۶۱۲ و TF-i۶۰ فقط با سیم‌کارت TD-LTE همان شرکت ارایه‌دهنده مودم میسر است و باید این سیم‌کارت روی مودم سوار شده باشد. پس، با سیم‌کارت ۴G یا سیم‌کارت شرکتی غیر از ارایه‌دهنده مودم عملا به‌روزرسانی فریم‌ویر ممکن نیست.

الان بله کاملا درسته ولی در زمانی که اعلام کرده بودن خود من و تعدادی از دوستان بدون بسته با اینترنت ازاد و با سیم کارت معمولی fdd به راحتی اپدیت کردیم . خود من 3 بار این کار رو انجام دادم .
دم دوستمون گرم که تو تهیه مقاله کمک کرده
ولی سایت شبکه‌چی به‌نظر من اصلا معتبر نیست. اولا بیشترین یا شاید هم تنها نویسنده بخش بررسی مودم ها و شبکه همین آقای محمدی هست
و دوما اینکه بدون اینکه از نزدیک با مودم‌ها کار کنه و بررسی کنه و صرفا بر اساس تجربه بقیه کاربرها و مشخصات مودم‌ها، نقد و بررسی نوشته و تازه پیشنهاد خرید یا عدم خرید داده!!!

saber73
03-01-2019, 20:39
ایرانسل رو نمیدونم ولی همراه اول یه سیم کارت اعتباری داشتم که بعد از شش ماه سلب امتیاز شد. (شاید هم زودتر)
قانونش همون 90 روز هست ولی خب معمولا یا اجراش نمیکنن یا دیرتر اجرا میکنن
مثلا رایتل بعد از 90 روز عدم استفاده، خط رو یه‌طرفه میکنه و باید شارژ کنی دوباره تا فعال بشه!

ما که اینجا tdd نداریم و سیم کارت بلا استفاده مونده فکر نکنم تا 4 سال دیگه هم tdd بیاد اینجا :n02: . پس سیم کارت سلب امتیاز میشه و تمام :n37:

zorro0641
03-01-2019, 21:23
مودم 612 دم دستم نیست تست کنم اما مودم b525 رو تست گرفتم آخرین فریم ور و آپدیت هواوی هم هست، راحت 40 تا رمز رو به سرعت پشت سر هم تست گرفت .(بعدشم دیگه خودم ادامه ندادم) اگه باور نمیکنید با برنامه WPA WPS Tester که نیاز به روت بودن گوشی هم نداره واستون دوباره چندین رمز متوالی رو تست کنم و فیلم بگیرم که ببینید ، هرچند خودتون که مودم دارین ، امتحان کنید ببینید که پشت سر هم رمز ها رو تست میگیره .
حالا بماند که روی اینترنت نوشته شده این مودم ها با ارسال پین کد خالی با برنامه Reaver در عرض دو ثانیه هک میشن و رمز Wifi رو تحویل میدن.
(این خطای مسخره دیگه حتی به دوبار تست WPS هم نمیرسه)
اگه کسی لینوکس داره میتونه امتحان کنه .

همونطور که منبع بهتون دادم حداکثر تعداد رمز برای پیدا کردن ، رمز WPS یازده هزار تست رمز هست که توی چندساعت انجام میشه .
حالا اگه کسی بخواد سیستم WPS مودم رو خاموش کنه که در دسترس نباشه ، گناه کرده ؟

بیخودی خودت رو توجیه نکن دوست من ، این خطا به هیچ عنوان توجیه پذیر نیست .
وقتی شما از داخل تنظیمات مدیریتی سیستم WPS مودم رو خاموش میکنی ، باید بطور قطعی سیستم WPS مودم خاموش بشه .
حالا اگه این دستگاه ها بجای اینکه سیستم WPS رو خاموش کنن ، فقط دکمه فشاری روی اون رو قطع میکنن و سیستم WPS اونها هیچوقت خاموش نمیشه
این دیگه ربطی به هک شدن و نشدن دستگاه هم نداره ، یک مشکل و خطای بسیار بزرگ و غیرقابل چشم پوشی هست.
اینکه WPS کلا خاموش نمیشه که قطعا یه باگ هست و باید حل بشه
ولی بحث من در مورد نفوذپذیری WPS این مودم بود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]من بیشتر از سه سال هست که دارم به طور حرفه‌ای تست نفوذپذیری انجام میدم
یه کارت شبکه الفا مدل Awus036h لاکچری دارم که علاوه بر قابلیت اینجکشنی که داره، Wifi هایی که حتی 300متر دورتر هستن رو میتونه پیدا و اسکن کنه
یک کارت گرافیک AMD R7 265 دارم که توان محاسبه 60000هش بر ثانیه داره
خلاصه اگه بخوام مودمی رو هک کنم، خیلی سخت میشه که جلوم رو گرفته بشه ولی بحثی که با شما داشتم کلا در مورد چیز دیگه‌ای هست
اون تستی هم که به شما گفتم با لینوکس انجام دادم و بجز Reaver با دو ابزار دیگه هم انجام دادم و نتیجه برای مودم B612 یکسان بود
مودم B525 رو تا الان شانس ملاقاتشو نداشتم و به همین خاطر حرف رو قبول میکنم

zorro0641
03-01-2019, 21:27
ما که اینجا tdd نداریم و سیم کارت بلا استفاده مونده فکر نکنم تا 4 سال دیگه هم tdd بیاد اینجا :n02: . پس سیم کارت سلب امتیاز میشه و تمام :n37:
لازم نیست حتما به شبکه وصل بشی و استفاده کنی. همین که یه بسته اینترنت ارزون بگیری باهاش (حتی بدون استفاده) تراکنش محسوب میشه و سلب امتیاز نمیشه
کلا سعی کن سلب امتیاز نشه چون ایرانسل سیم کارت tdd بدون مودم نمیفروشه

shaahani
03-01-2019, 21:54
اوکی منم شانس ملاقات 612 رو نداشتم ، یا اگه قبلا هکش کردم متوجه نشدم که اون مدل بوده
صحبت اصلی من باگ خاموش نشدن سیستم WPS در مودم بود که خوشبختانه با یکدیگر بر سرآن به توافق رسیدیم .

تستی که گفتم اینه :

منم متخصص امنیت هستم و تنها چیزی که برام در درجه اول قرار داره ، حفظ امنیت شبکه خودم هست .
البته در فرصت مناسب روی این مسئله جدید کار خواهم کرد (در هک کردن مودم خودم هم شکی ندارم ، همونطور که دستگاه پیشرفته و گران قیمت دیگه خودم رو هم هک کرده ام بجز یک مورد ، مابقی با سیستم WPS و آخرین فریم ور همگی هک شدند ، اما تنها امیدواری در مورد اون دستگاه این بود که میشد سیستم WPS رو در اونها خاموش کرد)

واسه نمونه هم این رمز تمام شبکه های هوایی اطراف منزلم هست ، واقع در مشهد آزادی 12 (پلاک های 9 تا 21 جنوبی) هرکی دلش خواست میتونه تشریف بیاره و تست کنه .
مدتی پیش فقط برای ساعاتی لوازم مورد نیاز رو در اختیار داشتم و همه اینها فقط با استفاده از سیستم WPS هک شده اند.
الان که دارم این مطلب را مینوبیسم ، با همین رمز ها میتوان به همه این شبکه ها متصل شد ، خودتون یا یک نماینده اگه دوست داشتید تشریف بیارید و مشاهده کنید.

zorro0641
03-01-2019, 22:03
اوکی منم شانس ملاقات 612 رو نداشتم ، یا اگه قبلا هکش کردم متوجه نشدم که اون مدل بوده
صحبت اصلی من باگ خاموش نشدن سیستم WPS در مودم بود که خوشبختانه با یکدیگر بر سرآن به توافق رسیدیم .

تستی که گفتم اینه :

منم متخصص امنیت هستم و تنها چیزی که برام در درجه اول قرار داره ، حفظ امنیت شبکه خودم هست .
البته در فرصت مناسب روی این مسئله جدید کار خواهم کرد (در هک کردن مودم خودم هم شکی ندارم ، همونطور که دستگاه پیشرفته و گران قیمت دیگه خودم رو هم هک کرده ام بجز یک مورد ، مابقی با سیستم WPS و آخرین فریم ور همگی هک شدند ، اما تنها امیدواری در مورد اون دستگاه این بود که میشد سیستم WPS رو در اونها خاموش کرد)

واسه نمونه هم این رمز تمام شبکه های هوایی اطراف منزلم هست ، واقع در مشهد آزادی 12 (پلاک های 9 تا 21 جنوبی) هرکی دلش خواست میتونه تشریف بیاره و تست کنه .
مدتی پیش فقط برای ساعاتی لوازم مورد نیاز رو در اختیار داشتم و همه اینها فقط با استفاده از سیستم WPS هک شده اند.
الان که دارم این مطلب را مینوبیسم ، با همین رمز ها میتوان به همه این شبکه ها متصل شد ، خودتون یا یک نماینده اگه دوست داشتید تشریف بیارید و مشاهده کنید.

لطفا اون اطلاعات رو پاک کن- شما چه متخصص امنیتی هستی که اطلاعات مردم رو منتشر میکنی؟!! و با اپلیکیشن اندروید کار میکنی؟!
:)))
شبتون خوش

rar
03-01-2019, 22:05
واسه من که wps خاموش میشه
ورژن 3 اقا حسین

zorro0641
03-01-2019, 22:08
واسه من که wps خاموش میشه
ورژن 3 اقا حسین
B612 مشکلی نداره B525 مشکل خاموش شدن داره

vbigdeli
03-01-2019, 23:05
ممنون.بایوس رو هم چک کردم قسمت سریال پورت یا کام نداره... فک کنم کلا این لبتاب ساپورت نمیکنه پس با تعویض ویندوز هم درست نمیشه

یه مدته کلا با کام پورت سر و کله نزدم ولی محاله لپ تاپ شما اینو نداشته باشه..
در ضمن شما روی vmware workstation هم ویندوز 7 نصب کنید و تست کنید
از همون سافت98 میتونید vmware و تمام ایزوهای سیستم عامل هارو دانلود کنید.

یه سری لپ تاپ ها قابلیت های نسبتا پیشرفته ای دارن در بایوس..دل هم یکی از اوناس ..شما بایوس رو اگه تونستی اپدیت کن.باید بری سایت خوده دل.

vbigdeli
03-01-2019, 23:08
لازم نیست حتما به شبکه وصل بشی و استفاده کنی. همین که یه بسته اینترنت ارزون بگیری باهاش (حتی بدون استفاده) تراکنش محسوب میشه و سلب امتیاز نمیشه
کلا سعی کن سلب امتیاز نشه چون ایرانسل سیم کارت tdd بدون مودم نمیفروشه
ظاهرا اطلاع رسانی هم نمیکنن که سیم داره سلب امتیاز میشه چون این سیم کارت قابلیت دریافت پیامک هم که نداره و فقط دیتاس
از نماینده فروش که پرسیدم اطلاعی نداشت.

در کل فک نکنم tdlte در ایران اینده ای داشته باشه.

اینهمه امواج و پارازیت و ...داریم اینا هم اضافه شده .

اینکه WPS کلا خاموش نمیشه که قطعا یه باگ هست و باید حل بشه
ولی بحث من در مورد نفوذپذیری WPS این مودم بود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]من بیشتر از سه سال هست که دارم به طور حرفه‌ای تست نفوذپذیری انجام میدم
یه کارت شبکه الفا مدل Awus036h لاکچری دارم که علاوه بر قابلیت اینجکشنی که داره، Wifi هایی که حتی 300متر دورتر هستن رو میتونه پیدا و اسکن کنه
یک کارت گرافیک AMD R7 265 دارم که توان محاسبه 60000هش بر ثانیه داره
خلاصه اگه بخوام مودمی رو هک کنم، خیلی سخت میشه که جلوم رو گرفته بشه ولی بحثی که با شما داشتم کلا در مورد چیز دیگه‌ای هست
اون تستی هم که به شما گفتم با لینوکس انجام دادم و بجز Reaver با دو ابزار دیگه هم انجام دادم و نتیجه برای مودم B612 یکسان بود
مودم B525 رو تا الان شانس ملاقاتشو نداشتم و به همین خاطر حرف رو قبول میکنم

فرمور 196 بی 612 فایروال خوبی داره ظاهرا..هک شبکه واسه یه مشته بچه خورده اس که میخان ادای بزرگتر هارو در بیارن همین.

shaahani
03-01-2019, 23:08
[/LEFT]
لطفا اون اطلاعات رو پاک کن- شما چه متخصص امنیتی هستی که اطلاعات مردم رو منتشر میکنی؟!! و با اپلیکیشن اندروید کار میکنی؟!
:)))
شبتون خوش
حذف شد ، اما توجه داشته باشید که تمام اشخاصی که شبکه اونها رو هک کردم ، پیدا کرده و از ضعف امنیتی ، حالا چه به صورت تلفنی چه بصورت حضوری آگاه کردم .
تست های امنیتی فقط برای حفظ امنیت انجام میشه ، اگه نه خداروشکر نه نیازی به چیزی دارم و نه عقده ای وجود داره برای آزار مردم .

من اینجا نیومدم که با شما کل کل کنم دوست خوبم ، اگه دارم از برنامه اندروید استفاده میکنم به این دلیل هست که نشون بدم یک بچه ده ساله هم میتونه شبکه شما رو هک کنه
اگه نه اون زمانی که شما به سیب زمینی داشتی میگفتی دیب دمینی ، من کارم طراحی و برنامه نویسی بود و برنامه های من در سراسر دنیا مشغول استفاده بودن
یا اگه هکی هم انجام شده باشه به یک نفر همسایه معمولی مطمئن باش ختم نشده و شاید همون زمان بچگی های شما کل ایران و بخش زیادی از دنیا مورد هک من واقع شده بودن.
شمایی که حرف خنده داری میزنی و میگی دستگاهت بعد از یک بار تست رمز WPS پذیرش اتصال رو بلاک میکنه ، دیگه معلومه چه مقدار سواد داری و بارته و چه مقدار ادعا الکی و تو خالی داری .

ویدیو از خاموش نشدن سیستم WPS دستگاه مودم B525
آپلود به روی مدیا فایر (اگر بطور معمولی وب سایت دانلود باز نشد از قندشکن استفاده کنید)

دانلود بخش اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود بخش دوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود ویدیو آموزشی حفظ امنیت شبکه Wifi و ضعف سیستم امنیتی WPS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
(این ویدیو بطور اختصاصی برای یک استاد دانشگاه ضبط شده و تا کنون منتشر نشده است، جهت جلوگیری از سو استفاده بهتر است آنرا برای اشخاص مردم آزار بازنشر نکنید)

vbigdeli
03-01-2019, 23:25
حذف شد ، اما توجه داشته باشید که تمام اشخاصی که شبکه اونها رو هک کردم ، پیدا کرده و از ضعف امنیتی ، حالا چه به صورت تلفنی چه بصورت حضوری آگاه کردم .
تست های امنیتی فقط برای حفظ امنیت انجام میشه ، اگه نه خداروشکر نه نیازی به چیزی دارم و نه عقده ای وجود داره برای آزار مردم .

من اینجا نیومدم که با شما کل کل کنم دوست خوبم ، اگه دارم از برنامه اندروید استفاده میکنم به این دلیل هست که نشون بدم یک بچه ده ساله هم میتونه شبکه شما رو هک کنه
اگه نه اون زمانی که شما به سیب زمینی داشتی میگفتی دیب دمینی ، من کارم طراحی و برنامه نویسی بود و برنامه های من در سراسر دنیا مشغول استفاده بودن
یا اگه هکی هم انجام شده باشه به یک نفر همسایه معمولی مطمئن باش ختم نشده و شاید همون زمان بچگی های شما کل ایران و بخش زیادی از دنیا مورد هک من واقع شده بودن.
شمایی که حرف خنده داری میزنی و میگی دستگاهت بعد از یک بار تست رمز WPS پذیرش اتصال رو بلاک میکنه ، دیگه معلومه چه مقدار سواد داری و بارته و چه مقدار ادعا الکی و تو خالی داری .

آپلود به روی مدیا فایر (اگر بطور معمولی وب سایت دانلود باز نشد از قندشکن استفاده کنید)

دانلود بخش اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود بخش دوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود ویدیو آموزشی حفظ امنیت شبکه Wifi و ضعف سیستم امنیتی WPS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
(این ویدیو بطور اختصاصی برای یک استاد دانشگاه ضبط شده و تا کنون منتشر نشده است، جهت جلوگیری از سو استفاده بهتر است آنرا برای اشخاص مردم آزار بازنشر نکنید)

اصلا اهمیت خاصی هم نداره اگه 525 هک بشه ها..مگه اینکه دسترسی به فایل های شیر شده در شبکه باشه مثل من وگرنه فرمور این مودم رو نمیشه از راه دور دستکاری کرد بدون یو اس بی زدن و این حرفا..انلاک هم نیستن همه که
مگه اینکه طرف dns هارو ست کنه روی یه سرور خاص که اونم همه الان با قندشکن میان :n02::n09:

zorro0641
03-01-2019, 23:47

از طرفی میگین این رمزها همچنان معتبرند و از اون طرف میگین که بهشون اطلاع دادم
از اون طرف هم میفرمایید که
همون زمان بچگی های شما کل ایران و بخش زیادی از دنیا مورد هک من واقع شده بودن. :)
بهتره بگذریم چون واقعا نمیتونم با کسی که میگه متخصص شبکه و طراح و برنامه‌نویس هستم ولی حداقل تجهیزات امنیت رو نداره بحث کنم
اشتباه از من بود که از همون اول از شما نقل قول کردم
به بزرگی خودتون منو ببخشید

saber73
03-01-2019, 23:52
فریمور مودم هواوی من مال چه کشوریست؟ (روش تشخیص) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

نگاه کردم این کد تو لیست نیست !

پیدا کردم برا مغولستان هست خیلی هم مزخرف هست اپدیت هم کردم به جای اضافه شدن همه چی هم رفت و خرابتر هم شد و لوگو unitel بالا ظاهر شد با زبان مغولی .

zorro0641
04-01-2019, 00:10
ظاهرا اطلاع رسانی هم نمیکنن که سیم داره سلب امتیاز میشه چون این سیم کارت قابلیت دریافت پیامک هم که نداره و فقط دیتاس
از نماینده فروش که پرسیدم اطلاعی نداشت.

در کل فک نکنم tdlte در ایران اینده ای داشته باشه.

اینهمه امواج و پارازیت و ...داریم اینا هم اضافه شده .

ولی من برعکس فکر میکنم یا حداقل فکر میکردم که TDLTE خیلی سریع جایگزین ADSL و حتی VDSL میشه. چون پهنای باندش زیاده البته نه به اندازه VDSL ولی خب چیزی که در عمل تو ایران داریم میبینیم اینه که سرعت TD بیشتره و هزینه‌اش کمتره
نیاز به خط تلفن هم نداره و کم‌وبیش قابل حمل هست
در مورد سلب امتیاز هم کلا کلا پروسه عجیبیه
قبلا یادمه واسه وایمکس نماینده ایرانسل زنگ زد و گفت اگه تا چند روز دیگه سرویس نگیری سلب امتیاز میشه و شد
ولی بعید میدونم این داستان واسه TD هم برقرار باشه

فرمور 196 بی 612 فایروال خوبی داره ظاهرا..هک شبکه واسه یه مشته بچه خورده اس که میخان ادای بزرگتر هارو در بیارن همین.
کلا فیرمورهای جدید (برای همه مودم‌ها) حداقل از نظر امنیت WiFi سطح خوبی دارن و اون نفوذپذیری های سابق رو ندارن

shaahani
04-01-2019, 00:11
اصلا اهمیت خاصی هم نداره اگه 525 هک بشه ها..مگه اینکه دسترسی به فایل های شیر شده در شبکه باشه مثل من وگرنه فرمور این مودم رو نمیشه از راه دور دستکاری کرد بدون یو اس بی زدن و این حرفا..انلاک هم نیستن همه که
مگه اینکه طرف dns هارو ست کنه روی یه سرور خاص که اونم همه الان با قندشکن میان :n02::n09:

دوستم به عنوان یک مثال ساده ، ویدیو سوم رو مشاهده کن تا ببینی اگه یک شبکه هک بشه چه اتفاقی واسش میفته .
اگه خیلی خوش شانس باشید کسی که هکتون کرده فقط از اینترنت استفاده میکنه ....

shaahani
04-01-2019, 00:13
از طرفی میگین این رمزها همچنان معتبرند و از اون طرف میگین که بهشون اطلاع دادم
از اون طرف هم میفرمایید که
همون زمان بچگی های شما کل ایران و بخش زیادی از دنیا مورد هک من واقع شده بودن.
:)
بهتره بگذریم چون واقعا نمیتونم با کسی که میگه متخصص شبکه و طراح و برنامه‌نویس هستم ولی حداقل تجهیزات امنیت رو نداره بحث کنم
اشتباه از من بود که از همون اول از شما نقل قول کردم
به بزرگی خودتون منو ببخشید

اشتباه شما از اول این بود توی چیزی که هیچ سر رشته ای ازش نداشتی دخالت کردی.
ما ایرانی جماعت کی میخوایم دست از این توهم همه چیز دانی خودمون برداریم مشخص نیست.

saber73
04-01-2019, 00:19
[QUOTE=zorro0641;9093620]ولی من برعکس فکر میکنم یا حداقل فکر میکردم که TDLTE خیلی سریع جایگزین ADSL و حتی VDSL میشه. چون پهنای باندش زیاده البته نه به اندازه VDSL ولی خب چیزی که در عمل تو ایران داریم میبینیم اینه که سرعت TD بیشتره و هزینه‌اش کمتره
قبلا یادمه واسه وایمکس نماینده ایرانسل زنگ زد و گفت اگه تا چند روز دیگه سرویس نگیری سلب امتیاز میشه و شد

منم فکر میکنم به فیبر نوری خیلی اهمیت میدن تا tdd خصوصا شهرهای کوچیک الان تو وسط زمستون کل شهر رو کندن داخل خیابونها و کوچه ها دارن فیبر نوری میکشن . راستی رو فیبر نوری چه نوع اینترنتی میدن همون vdsl هست یا چیز دیگه ای هست ؟ چه تجهیزاتی برا داخل منزل لازمه ؟

zorro0641
04-01-2019, 00:30
منم فکر میکنم به فیبر نوری خیلی اهمیت میدن تا tdd خصوصا شهرهای کوچیک الان تو وسط زمستون کل شهر رو کندن داخل خیابونها و کوچه ها دارن فیبر نوری میکشن . راستی رو فیبر نوری چه نوع اینترنتی میدن همون vdsl هست یا چیز دیگه ای هست ؟ چه تجهیزاتی برا داخل منزل لازمه ؟
اره همون VDSL هست
پهنای باندش تا جایی که اطلاع دارم در عمل 50 مگابیتی هست (البته تئوریش نزدیک 10 گیگابیت هست!!) و نکته مثبتش اینه که مثل سیم مسی نویز به اون صورت روش تاثیر نداره و فاصله تا مرکز مخابراتی رو سرعت دریافتی دیگه تاثیرگذار نیست
فکر میکنم تنها چیزی که لازم داری یه مودم VDSL هست
البته در حال حاضر اصلا توصیه نمیشه چون از اون طرف قیمت مودم‌هاش گرون شده و از طرف دیگه شما ISP انتخاب نمیکنی، بلکه این ISP هست که شما را انتخاب میکنه و معمولا هم مخابرات هست
پس دیگه انتظار تنوع قیمت و بسته و جشنواره و طرح و... رو نمیشه داشت
یا حداقل تا چند سال آینده
تازه ممکنه کاربرای زیادی هم به خودش جذب نکنه که باز باعث میشه که خدمات‌دهی به این سرویس رشد نکنه

vbigdeli
04-01-2019, 01:12
ولی من برعکس فکر میکنم یا حداقل فکر میکردم که TDLTE خیلی سریع جایگزین ADSL و حتی VDSL میشه. چون پهنای باندش زیاده البته نه به اندازه VDSL ولی خب چیزی که در عمل تو ایران داریم میبینیم اینه که سرعت TD بیشتره و هزینه‌اش کمتره

کلا فیرمورهای جدید (برای همه مودم‌ها) حداقل از نظر امنیت WiFi سطح خوبی دارن و اون نفوذپذیری های سابق رو ندارن
نه عزیزه من کسی از امواج خوشش نمیاد..من ادمی نیستم که موبایلمو بچسبونم به سرم و بخابم!
الان سایت های خارجی وقتی روتر هایی که شصت تا انتن خارجی رو میبینن اگه دقت کنی اولین کامنت ها برا اینکه طرف خیلی راحت مینوسه عجب چه خوب زودتر سرطان میگیرم و بهترین وسیله سرطان زاس..
مردم علاقه ای ندارن به امواج و هنوزم ندارن و نخواهندم داشت..

مودمم وقتی خوابم خاموش میکنم ..واقعا هم سرعت و کیفیت vdsl و کلا اتصالات سیمی رو به هیچی نمیدم..چون سوای بحث امنیتی هزینه های مرتبط بسیار کمتری داره و متاثر از مسائلی مثل برف و بارون و زلزله و تگرگ و سیل و .. نیست.

اینهمه استفاده از اینترنت خودش یه پا سمه و سرطان چه برسه همین نوع دسترسی به اینترنت! همیشه کشورهای اروپایی شادترین مردم رو دارن فقط و فقط بخاطر اینکه صبح تا شب شبکه های اجتماعی نیستن..البته من نمیگم شما اینو میگی ولی کلا من خودم شدیدا مخالف هر گونه امواجم..الان هم همون روتری که مثال زدم در واقع بیست تا انتن خیلی ضعیفه نه قوی ولی باز تمایلی وجود نداره برا خرید اینگونه روتر های وایرلس

vbigdeli
04-01-2019, 01:23
[QUOTE=zorro0641;9093620]ولی من برعکس فکر میکنم یا حداقل فکر میکردم که TDLTE خیلی سریع جایگزین ADSL و حتی VDSL میشه. چون پهنای باندش زیاده البته نه به اندازه VDSL ولی خب چیزی که در عمل تو ایران داریم میبینیم اینه که سرعت TD بیشتره و هزینه‌اش کمتره

FTTH هستش یا فیبر نوری برای هر منزل که اولش VDSL هستش و برای ارتباطات در حد گیگا بیت در ثانیه فیبر میره دکل مخابراتی محل بعدش با cat6 یا فیبر مستقیم به مودم.

pocket loss و jitter و پینگ اصولا در ارتباطات سیمی خیلی بهتر از بی سیم حتی به صورت ثابته.

Black.Hawk
04-01-2019, 07:42
دوستان عزیز فکر نمی‌کنید بحث تاپیک کلا عوض شده؟

zorro0641
04-01-2019, 20:03
نه عزیزه من کسی از امواج خوشش نمیاد..من ادمی نیستم که موبایلمو بچسبونم به سرم و بخابم!
الان سایت های خارجی وقتی روتر هایی که شصت تا انتن خارجی رو میبینن اگه دقت کنی اولین کامنت ها برا اینکه طرف خیلی راحت مینوسه عجب چه خوب زودتر سرطان میگیرم و بهترین وسیله سرطان زاس..
مردم علاقه ای ندارن به امواج و هنوزم ندارن و نخواهندم داشت..

مودمم وقتی خوابم خاموش میکنم ..واقعا هم سرعت و کیفیت vdsl و کلا اتصالات سیمی رو به هیچی نمیدم..چون سوای بحث امنیتی هزینه های مرتبط بسیار کمتری داره و متاثر از مسائلی مثل برف و بارون و زلزله و تگرگ و سیل و .. نیست.

اینهمه استفاده از اینترنت خودش یه پا سمه و سرطان چه برسه همین نوع دسترسی به اینترنت! همیشه کشورهای اروپایی شادترین مردم رو دارن فقط و فقط بخاطر اینکه صبح تا شب شبکه های اجتماعی نیستن..البته من نمیگم شما اینو میگی ولی کلا من خودم شدیدا مخالف هر گونه امواجم..الان هم همون روتری که مثال زدم در واقع بیست تا انتن خیلی ضعیفه نه قوی ولی باز تمایلی وجود نداره برا خرید اینگونه روتر های وایرلس
نظرات سایت‌های خرید خارجی که دلیل مضر بودن امواج رادیویی نمیشه که
خارجی ها هم مثل ما ادم خرافاتی دارن- ادم بی‌سواد دارن و ...
ولی نظر شما هم محترمه
کمیسیون FCC که تو آمریکا هست و CE که مربوط به اتحاده اروپا هست، تمام تجهیزات رادیویی رو بررسی میکنن و اگه مشکلی و تداخلی با محیط زیست داشته باشن، بهشون مجوز نمیدن
هزینه و زمان نصب و راه اندازیش هم در مقایسه با نوع سیمی بسیار کمتره و به همین خاطر رشد و جذب کاربری بیشتری داره

saeexx
04-01-2019, 20:36

بله درسته دقیقا

ممنون از توجه شما و نظرات مفیدتون

vbigdeli
05-01-2019, 01:31
نظرات سایت‌های خرید خارجی که دلیل مضر بودن امواج رادیویی نمیشه که
خارجی ها هم مثل ما ادم خرافاتی دارن- ادم بی‌سواد دارن و ...
ولی نظر شما هم محترمه
کمیسیون FCC که تو آمریکا هست و CE که مربوط به اتحاده اروپا هست، تمام تجهیزات رادیویی رو بررسی میکنن و اگه مشکلی و تداخلی با محیط زیست داشته باشن، بهشون مجوز نمیدن
هزینه و زمان نصب و راه اندازیش هم در مقایسه با نوع سیمی بسیار کمتره و به همین خاطر رشد و جذب کاربری بیشتری داره

والا روی کارتن بی612 و پشتش هیچ ارمی وجود نداره که شما میگی..اگه دیدید عکس بذارید
من نسخه انلاک ندارم و ایرانسله..هیچ کجاش نشانی نمیبینم FCC هم برای تایید حق مالکیت ها و ثبت محصوله و اون موردی که شما اشاره میکنید FDA هستش که مرتبط با مواد غذاییه بیشتر و برا خودمم سواله استاندارد های SAR که سازمان ملل تصویب کرده ایا اصلا رعایت میشه یا بدلیل دوری از جسم انسان رعایت نمیکنن..محیط زیست که rohs هستش.

تاییدیه CE رو الان دیدم بعد سرچ کردن عکس این مودم و کلا هوای امریکا فروش و حضور خاصی نداره که بخاد بگیره شایدم ندادن بهش .

zorro0641
05-01-2019, 01:54
والا روی کارتن بی612 و پشتش هیچ ارمی وجود نداره که شما میگی..اگه دیدید عکس بذارید
من نسخه انلاک ندارم و ایرانسله..هیچ کجاش نشانی نمیبینم FCC هم برای تایید حق مالکیت ها و ثبت محصوله و اون موردی که شما اشاره میکنید FDA هستش که مرتبط با مواد غذاییه بیشتر و برا خودمم سواله استاندارد های SAR که سازمان ملل تصویب کرده ایا اصلا رعایت میشه یا بدلیل دوری از جسم انسان رعایت نمیکنن..محیط زیست که rohs هستش.

تاییدیه CE رو الان دیدم بعد سرچ کردن عکس این مودم و کلا هوای امریکا فروش و حضور خاصی نداره که بخاد بگیره شایدم ندادن بهش .
تا جایی که اطلاع دارم بررسی سازگاری با محیط زیست رو همین سازمان FCC انجام میده و البته سایر موارد رو هم مثل حق اختراع، رعایت استانداردها و... باز بررسی میکنه
کلا محصولاتی که درخواست مجوز میدن رو در چندین زمینه بررسی میکنن
معادل همین سازمان تو اتحادیه اروپا همون CE هست و ممکنه یه محصول چون فقط تو اروپا یا آمریکا عرضه میشه، تنها مجوز یکیش رو داشته باشه
هر چند این سازمان FDA هم که بهش اشاره کردین گاها تحقیقاتی در زمینه امواج موبایل انجام داده و میده ولی صرفا تحقیق هستن و وظیفه مجوز دادن به ابزارهای رادیویی مربوط به این سازمان نمیشه

zorro0641
05-01-2019, 02:03
پیام خصوصی دادم ولی خب شاید بقیه هم همین سوال رو داشته باشن

سلام
در مورد اپدیت دو تا سوال داشتم
در حال حاضر روی مودم من فرمور ورژن 195 گلوبال نصب هست، اگه به 196 ایرانسل و مستقیما با خود مودم، اپدیت کنم، بعد از اپدیت هم مودم انلاک هست یا نیاز به انجام کار خاصی هست؟
امکان دانگرید کردن به ورژن 195 گلوبال از ایرنسل هست؟ و چطور؟
خیلی ممنون
بله از فریمور جهانی میشه رفت به اپراتوری ولی متاسفانه فریمور افلاین 196 ایرانسل موجود نیست و حتما باید برید رو 192 و بعد بزارید اپدیت شه به 196 . اگر قبلا مودم رو انلاک کرده اید اونم با روش ویرایش سوم و اسکریپت انلاک دیگر مودم لاک نخواهد شد . اگر هم مودم کلا انلاک هست و مربوط به هیچ اپراتوری نیست بله باز مودم انلاک خواهد ماند . برا دانگرید از اپراتوری به اپراتوری یا از اپراتوری به جهانی باید با کابل و یو اس بی و بوت لودر انجام دهید و راهی نداره . موفق باشید
مودمی که از طریق بوت‌لودر انلاک شده بعد از اپدیت به 196 ایرانسل، انلاک میمونه؟

saber73
05-01-2019, 02:11
پیام خصوصی دادم ولی خب شاید بقیه هم همین سوال رو داشته باشن

مودمی که از طریق بوت‌لودر انلاک شده بعد از اپدیت به 196 ایرانسل، انلاک میمونه؟

بله مودمی که از طریق بوت لودر فریمور بهش تزریق شده و بعد انلاک شده از طریق اسکریپت انلاک همون فریمور با تعویض فریمور به 192 ایرانسل باز هم انلاک هست و با ارتقاء به 196ایرانسل باز هم انلاک میمونه . حتی 195 خود های وب رو هم رو مودم بریزید باز مودم انلاک هست .

abdollahy2009
05-01-2019, 02:38
بله مودمی که از طریق بوت لودر فریمور بهش تزریق شده و بعد انلاک شده از طریق اسکریپت انلاک همون فریمور با تعویض فریمور به 192 ایرانسل باز هم انلاک هست و با ارتقاء به 196ایرانسل باز هم انلاک میمونه . حتی 195 خود های وب رو هم رو مودم بریزید باز مودم انلاک هست .

سلام.داداش جایی رو میشناسی که بشه قسمت یو اس بی این مودم i60 ایرانسلو تعمیر کنن؟ یو اس بی مودم من متاسفانه دچار مشکل شده و با هیچ سیستمی درایورش نصب نمیشه.چند روز پیش با یه سیستم تونستم نصبش کنم وسط فلش مودم قطع شد و درایورش دیگه نصب نمیشه و بصورت زرد رنگ زده unknown device

saber73
05-01-2019, 02:41
سلام.داداش جایی رو میشناسی که بشه قسمت یو اس بی این مودم i60 ایرانسلو تعمیر کنن؟ یو اس بی مودم من متاسفانه دچار مشکل شده و با هیچ سیستمی درایورش نصب نمیشه

عکس واضح و قابلیت زوم دار بودن بدید از اون قسمت usb از پشت و روی برد .

abdollahy2009
05-01-2019, 02:47
عکس واضح و قابلیت زوم دار بودن بدید از اون قسمت usb از پشت و روی برد .

داداش این قسمت به احتمال زیاد خراب شده .. چرااش همینجوری روشن مونده و نمیتونم از طریق یو اس بی فلشش کنم

Ehsan-Dadash
05-01-2019, 02:51
داداش این قسمت به احتمال زیاد خراب شده

این عکس واضح نیست! ولی خراب شدن معنی نداره! این قسمت بورد قطعه نیست که خراب بشه، یه اتصاله، قشنگ با هویه بازش کن تمیزش کن هر 4 نقطه رو از هم جدا کن بعد دوباره یه سیم جدید لحیم کن، این دفعه سعی کن تمیزتر و با قلع کمتر لحیم کنی.

abdollahy2009
05-01-2019, 02:54
این عکس واضح نیست! ولی خراب شدن معنی نداره! این قسمت بورد قطعه نیست که خراب بشه، یه اتصاله، قشنگ با هویه بازش کن تمیزش کن هر 4 نقطه رو از هم جدا کن بعد دوباره یه سیم جدید لحیم کن، این دفعه سعی کن تمیزتر و با قلع کمتر لحیم کنی.

داداش هرکاری کردم درایور نصب نمیشه حتی با اون سیستمی که قبلا درایور این مودم روش نصب میشد هم الان نصب نمیشه

Ehsan-Dadash
05-01-2019, 02:55
داداش هرکاری کردم درایور نصب نمیشه حتی با اون سیستمی که قبلا درایور این مودم روش نصب میشد هم الان نصب نمیشه

درایور یه بار نصب میشه! چندبار لازم نیست نصب بشه که، منظورت لودر یا چیز دیگه نیست؟

abdollahy2009
05-01-2019, 02:58
درایور یه بار نصب میشه! چندبار لازم نیست نصب بشه که، منظورت لودر یا چیز دیگه نیست؟

داداش منظورم اینه که با اون سیستمی که قبلا درایورش نصب میشد هم میزنه unknown device

Ehsan-Dadash
05-01-2019, 03:03
داداش منظورم با اون سیستم هم درایورش که قبلا نصب کردن میزنه uknown device

همه ی این مراحل آنلاک رو سر صبر و مرحله به مرحله برو

دوباره با دقت لحیم کن و سیم رو دست بزن که رو اتصال لق نزنه و ثابت وایساده باشه، گاهی اوقات میچسبه ولی لحیم نشده. و همچنین خود 4 تا اتصال به هم وصل نشده باشن.
بعد وصل کردن به سیستم و اتصال کوتاه و روشن کردن مودم چراغ های مودم روشن نشه
وقتی که سیستم صدا داد و new device شناسایی کرد، بعد درایورها رو نصب کن
دیگه مراحل بعد هم که لودر و فریمور و اینا که نیازی به توضیح نیست
اگه از اول همه این کارا رو با صبر و درست انجام دادی و درست نشد باید ببری پیش یه متخصص

abdollahy2009
05-01-2019, 03:05
همه ی این مراحل آنلاک رو سر صبر و مرحله به مرحله برو

دوباره با دقت لحیم کن و سیم رو دست بزن که رو اتصال لق نزنه و ثابت وایساده باشه، گاهی اوقات میچسبه ولی لحیم نشده. و همچنین خود 4 تا اتصال به هم وصل نشده باشن.
بعد وصل کردن به سیستم و اتصال کوتاه و روشن کردن مودم چراغ های مودم روشن نشه
وقتی که سیستم صدا داد و new device شناسایی کرد، بعد درایورها رو نصب کن
دیگه مراحل بعد هم که لودر و فریمور و اینا که نیازی به توضیح نیست
اگه از اول همه این کارا رو با صبر و درست انجام دادی و درست نشد باید ببری پیش یه متخصص

ممنون داداش.همه اینا رو انجام دادم حتی ویندوز هم عوض کردم هم 32 بیتی هم 64 بیتی ولی متاسفانه درست نشد چاره ای ندارم باید بدم تعمیرش کنن... جایی رو نمیشناسی که این مودمو بتونن تعمیرش کنن؟

saber73
05-01-2019, 03:12
داداش این قسمت به احتمال زیاد خراب شده .. چرااش همینجوری روشن مونده و نمیتونم از طریق یو اس بی فلشش کنم

بله دقیقا از اون قسمت هست اگر از دستت بر میاد خودت طبق گفته دوستمون دوباره هر چهار نقطه رو قشنک تمیز کن و از هم جدا کن و این بار موقع لحم کاری حتما از مقدار کمی قلع استفاده کن و حتما سر سیمها رو اغشته کن به روغن لحیم و ببر بزار رو هر نقطه که میخوای لحیم کنی و حالا شروع به کار کن . روغن باعث میشه قلع توپی بشه و یک جا جمع بشه و کارت رو راحت کنه و چسبندگی رو هم بهتر میکنه و تمیز تر و بدون اتصال درمیاد . نتونستی ببر پیش تعمیرکارهای ماهر الکترونیک مثل تعمیرکار لوازم صوتی و تصویری و یا تعمیرکار سخت افزار مودم یا کامپیوتر برات ردیف میکنن . شما اون قسمت اتصالی داری .

saber73
05-01-2019, 03:14
ممنون داداش.همه اینا رو انجام دادم حتی ویندوز هم عوض کردم هم 32 بیتی هم 64 بیتی ولی متاسفانه درست نشد چاره ای ندارم باید بدم تعمیرش کنن... جایی رو نمیشناسی که این مودمو بتونن تعمیرش کنن؟

دست من بود راحت درست میکردم فقط دقت و حوصله و کمی تجربه لحیم کاری و ابزارات خوب میخواد . ببری بیرون بدی تعمیرکار موبایل هم برات میتونه ردیف کنه . چیزی نشده فقط بدجوری لحیم کاری کردی :n02:

Ehsan-Dadash
05-01-2019, 03:19

اینی که من میبینم بد لحیم شده، فقط همین، بعید میدونم مودم صدمه دیده باشه. حالا میخوای مطمئن بشی ببر تعمیرکار موبایل یا لوازم الکترونیکی برات لحیمش رو باز کنه دوباره بزنه.
من بارها لحیم کردم و باز کردم، مشکلی نخورد. بورد باکیفیتی داره، با این چیزا خراب نمیشه.

saber73
05-01-2019, 03:19
ببین چطوری لحیم زده . اول سیم ها رو اغشته کرده به روغن لحیم و یه بار قلع رو زده به سر سیم ها و این باعث شده سر سیم ها از حالت رشته ای در بیاد و مفتولی بشه و امکان اتصالی خیلی بیاد پایین و در ثانی راحت تر به نقطه مورد نظر بچسبه .

rar
05-01-2019, 04:01
یدونه usb بزنید مثل من راحت میشید. حالا اگر ح صلتون بیشتر بود. میتونید تمیزتر هم درش بیارید

saeexx
05-01-2019, 08:22
این پورت usb بعد از لحیم بقیر از کارای انلاک کاربرد دیگه هم داره؟
اشتراک پرینتر با فلش یا چیزای دیگه؟

MH.Mousavi
05-01-2019, 08:30
این پورت usb بعد از لحیم بقیر از کارای انلاک کاربرد دیگه هم داره؟
اشتراک پرینتر با فلش یا چیزای دیگه؟
نه فقط برای همون انلاک (دانلود) استفاده میشه اتصال فلش و پرینتر باید تو فریمور پیاده بشه که هنوز دوستان خارجی اینکارو انجام ندادن و گرنه دوستان تا الان اینجا گذاشته بودن
باید یه مرد با دانش بالا و وقت ازاد پیدا بشه که بشینه این قابلبت رو کدش رو بنویسه و به سیستم عامل مودم اضافه کنه ولی با توجه به این بازار سوء استفاده بعید میدونم آدم حرفه ای انرژیش رو پیدا کنه و بنویسه

farzad021
05-01-2019, 15:27
دوستان من با روش اولیه آنلاک کردم و الان ورژن 192 هوآوری روی مودمه.
خواستم ویرایش سوم فریمور کاستوم رو که دوستان گذاشتن فلش بزنم ، ولی مشکل اینه که ویندوز دیگه مودم رو نمیشناسه و صرفا یه Unknown Device نشون میده و بس
و توی دیوایس منیجر هم توی پورت های com دیگه هوآوری موبایل نیست!
سعی کردم با روش همون آنلاک و فایل لودر بشناسونم مودمو ولی کلا نمیشه !
ویندوز 7 هست و همون ویندوزیه که باهاش آنلاک کردم!
چه کار میتونم بکنم؟

aliali256
05-01-2019, 15:34
سلام دوستان
من یک 2 تا سئوال داشتم. فریمور من
11.196.01.01.234 هست کسی روی این فریمور تست انلاک کرده؟
و اینکه مگه این مودم 4 تا پیچ بیشتر داره؟ من 4 تارو باز کردم هر کاری میکنم مودم باز نمیشه، روشی خاصی اگه داره توضیح دقیق بدید لطفا، یا اگه مقدور هست عکس بزارید

abdollahy2009
05-01-2019, 15:37
دوستان من با روش اولیه آنلاک کردم و الان ورژن 192 هوآوری روی مودمه.
خواستم ویرایش سوم فریمور کاستوم رو که دوستان گذاشتن فلش بزنم ، ولی مشکل اینه که ویندوز دیگه مودم رو نمیشناسه و صرفا یه Unknown Device نشون میده و بس
و توی دیوایس منیجر هم توی پورت های com دیگه هوآوری موبایل نیست!
سعی کردم با روش همون آنلاک و فایل لودر بشناسونم مودمو ولی کلا نمیشه !
ویندوز 7 هست و همون ویندوزیه که باهاش آنلاک کردم!
چه کار میتونم بکنم؟

سلام. پس شما هم همین مشکلو دارین. البته من اول ورژن 192 فلش زدم بعدش ویرایش سوم ورژن 195 فلش کردم خواستم دوباره ورژن 192 فلش کنم که وسط فلش زدن خود بخود برنامش قطع شد و الان هم مثل مودم شما درایور نصب نمیشه و زده Unknown Device .. همه راهها رو رفتم ولی بازم درایور نصب نمیشه

farzad021
05-01-2019, 16:13
سلام. پس شما هم همین مشکلو دارین. البته من اول ورژن 192 فلش زدم بعدش ویرایش سوم ورژن 195 فلش کردم خواستم دوباره ورژن 192 فلش کنم که وسط فلش زدن خود بخود برنامش قطع شد و الان هم مثل مودم شما درایور نصب نمیشه و زده Unknown Device .. همه راهها رو رفتم ولی بازم درایور نصب نمیشه

البته من همون 192 رو با موفقیت فلش کردم و هیچ چیزی نه قطع شده تا حالا نه ناموفق بوده توی همون یک بار فلش کردن برای آنلاک

farzad021
05-01-2019, 16:39
این هم لحیم بنده هست
اتصالی به نظر نمیاد داشته باشه هیچ جا
ولی کماکان به هر سیستمی وصل میکنم فقط یک unknown device میاره و بس

saber73
05-01-2019, 16:54
این هم لحیم بنده هست
اتصالی به نظر نمیاد داشته باشه هیچ جا
ولی کماکان به هر سیستمی وصل میکنم فقط یک unknown device میاره و بس

من الان ویندوز عوض کردم و بعد از تعویض ویندوز اول این درایو ها رو نصب کردم بدون اینکه مودم یا چیزی به کامپیوتر وصل کنم بعد مودم رو وصل کردن با یو اس بی در حالت اتصال دو پین و خود ویندوز شروع کرد به نصب درایوها و همه چی رو نصب کرد و هیچ اخطاری هم مبنی بر درایو ناشناخته نداد . الانم راحت یک فریمور رو مودم فلش کردم .

saber73
05-01-2019, 17:01

از روش : Driver Backup For Genius و توضیحات مربوط در راهنمای انلاک استفاده کنید .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] tml

vahid681`
05-01-2019, 17:18
از روش : Driver Backup For Genius و توضیحات مربوط در راهنمای انلاک استفاده کنید .

سلام دوست عزیز . رمز فایل زیپ رو هم قرار میدین . با تشکر

sara100
05-01-2019, 18:49
سلام دوست عزیز . رمز فایل زیپ رو هم قرار میدین . با تشکر

سلام

رمز » p30world

aliali256
05-01-2019, 19:33
سلام من فایل انلاک tf i60 رو گرفتم اما الان میخوام فریمور رو بریزم روی مودمم سری پنجره cmd بسته میشه و نمیریزه، مودم رو میشناسه ولی نمیریزه.
ورژن فریمور ایرانسل:
11.196.01.01.234
چه راه حلی هست؟

farzad021
05-01-2019, 23:18
من الان ویندوز عوض کردم و بعد از تعویض ویندوز اول این درایو ها رو نصب کردم بدون اینکه مودم یا چیزی به کامپیوتر وصل کنم بعد مودم رو وصل کردن با یو اس بی در حالت اتصال دو پین و خود ویندوز شروع کرد به نصب درایوها و همه چی رو نصب کرد و هیچ اخطاری هم مبنی بر درایو ناشناخته نداد . الانم راحت یک فریمور رو مودم فلش کردم .

ویندوز 7 دوباره نصب کردم ، بلافاصله همین کارو کردم ، باز هم نشد

این روش هم جواب نداد به کل

وقتی مودم رو وصل میکنم ، در قسمت دیوایس های usb ، کلا 2 تا دیوایس اضافه میشه ، یکی Unknown Device و یکی HUAWEI Mobile Conncet - Bus Enumeration Device که دومی رو بعد از نصب اون فایل درایور ها آورد.
به کل Ports چیزی نمیاد و COM PORTS نمیاد توی دیوایس منیجر. (سعی کردم دستی اضافه کنم و درایور بهش بشناسونم نشد ، با Driver Genius ، پورت های com رو ریستور کردم ولی باز هم بعد از وصل کردن مودم در دیوایس منیجر چیزی نیاورد برای Ports )
سیم رو هم کندم دوباره لحیم کردم حتی
متوجه نمیشم مشکل کجاست اصلا

saber73
05-01-2019, 23:21

وقتی مودم رو وصل میکنم ، در قسمت دیوایس های usb ، کلا 2 تا دیوایس اضافه میشه ، یکی Unknown Device و یکی HUAWEI Mobile Conncet - Bus Enumeration Device که دومی رو بعد از نصب اون فایل درایور ها آورد.
به کل Ports چیزی نمیاد و COM PORTS نمیاد توی دیوایس منیجر. (سعی کردم دستی اضافه کنم و درایور بهش بشناسونم نشد ، با Driver Genius ، پورت های com رو ریستور کردم ولی باز هم بعد از وصل کردن مودم در دیوایس منیجر چیزی نیاورد برای Ports )

شما رو یه کامپیوتر دیگه هم با همین مودم تست کردی ؟ خونه اشنا دوست فامیل ببر ببین اونجا هم اینطوری میشه منظورم لپ تاپ نیست ها فقط رو کامپیوتر دسکتاپ دیگه امتحان کن .

saber73
05-01-2019, 23:22
سلام من فایل انلاک tf i60 رو گرفتم اما الان میخوام فریمور رو بریزم روی مودمم سری پنجره cmd بسته میشه و نمیریزه، مودم رو میشناسه ولی نمیریزه.
ورژن فریمور ایرانسل:
11.196.01.01.234
چه راه حلی هست؟

در اموزش انلاک علت این مشکل و راه حل داخل فایل pdf بیان شده است .

farzad021
05-01-2019, 23:31
شما رو یه کامپیوتر دیگه هم با همین مودم تست کردی ؟ خونه اشنا دوست فامیل ببر ببین اونجا هم اینطوری میشه منظورم لپ تاپ نیست ها فقط رو کامپیوتر دسکتاپ دیگه امتحان کن .
بله اول روی یه دسکتاپ تست کردم همینجوری بود برای همین روی لپ تاپ هم تست کردم باز هم همینجوریه

saber73
05-01-2019, 23:34

طبق عکس این مراحل رو برا اون درایوی که الان علامت زرد رنگ داره و ناشناخته است انجام بده ببین به جایی میرسی ؟ نشد همون hardware ids رو بده به من تا برات درایوش رو پیدا کنم .

mirsina1979
05-01-2019, 23:35
این فریمور 196 ایرانسل قابلیت voipداره؟
برای اپدیت مودم حتما از سیم td باید استفاده کنیم؟

saber73
05-01-2019, 23:36
[QUOTE=farzad021;9093933]بله اول روی یه دسکتاپ تست کردم همینجوری بود برای همین روی لپ تاپ هم تست کردم باز هم همینجوریه[/QUOTE

بیشتر از این دیگه راهی به نظرم نمیرسه و احتمال مشکل رو از مودم شما میبینم .

abdollahy2009
05-01-2019, 23:39
بله اول روی یه دسکتاپ تست کردم همینجوری بود برای همین روی لپ تاپ هم تست کردم باز هم همینجوریه

دقیقا منم همین مشکلو دارم.نکنه این مودمهای جدید مشکل دارن؟

abdollahy2009
05-01-2019, 23:41
[QUOTE=farzad021;9093933]بله اول روی یه دسکتاپ تست کردم همینجوری بود برای همین روی لپ تاپ هم تست کردم باز هم همینجوریه[/QUOTE

بیشتر از این دیگه راهی به نظرم نمیرسه و احتمال مشکل رو از مودم شما میبینم .

ببخشید داداش شما جدیدا مودمو خریدین؟

farzad021
05-01-2019, 23:43
طبق عکس این مراحل رو برا اون درایوی که الان علامت زرد رنگ داره و ناشناخته است انجام بده ببین به جایی میرسی ؟ نشد همون hardware ids رو بده به من تا برات درایوش رو پیدا کنم .

saber73
05-01-2019, 23:44

بعید میدونم چند نفر با ورژن 196 مودم تهیه کردن و راحت فریمور زدن و انلاک هم کردن . کلا من هنگ کردم :n04:

saber73
05-01-2019, 23:46

کابل یو اس بی وصله ؟ اول مودم رو خاموش کنید بعد یو اس بی رو وصل کنید و اتصال دو پین رو بر قرار کنید و مودم رو به برق بزنید و حالا برید همین مسیر ببینید فرقی کرده این مشخصات که الان نامشخص هست .

abdollahy2009
05-01-2019, 23:50
کابل یو اس بی وصله ؟ اول مودم رو خاموش کنید بعد یو اس بی رو وصل کنید و اتصال دو پین رو بر قرار کنید و مودم رو به برق بزنید و حالا برید همین مسیر ببینید فرقی کرده این مشخصات که الان نامشخص هست .

مال منم همینجوریه.. فعلا فقط یه راه مونده اونم نصب ویندوز xp هستش شاید با ویندوز xp درایورش نصب بشه

farzad021
05-01-2019, 23:53

فکر نمیکنم ربطی داشته باشه به جدیدی مودم.ضمن اینکه مودم من ۱ سال و ۲ ماهه که دارم

abdollahy2009
05-01-2019, 23:54
بعید میدونم چند نفر با ورژن 196 مودم تهیه کردن و راحت فریمور زدن و انلاک هم کردن . کلا من هنگ کردم :n04:

داداش منم تونستم آنلاک کنم با همین مودم... ولی بعد از قطع شدن موقع فلش زدناز ورژن 195 به ورژن 192 دیگه درایورش نصب نمیشه

farzad021
06-01-2019, 00:02

بله وصله. دقیقا با همین روال میرم جلو اما مشکل پا برجاست.
بیشتر از ۵ ساعت وقتمو گرفت امروز ولی نشد که نشد.
مشکل از کابل هم نمیتونه باشه اصولا ، چون دقیقا با همین کابل آنلاک کردم و کابل هم قطع یا ... نشده.
فقط مونده یه چیز رو تست کنم ، اون هم اینکه فردا با هویه کل سیم و قلع های روی اون قسمتی که لحیم میکنیم رو بردارم و حسابی تمیزش کنم و برسونم به پایه ، با مسواک و الکل تمیزش کنم و دوباره لحیم کنم.
فکر میکنم چون یکی دو‌بار لحیم شده و کنده شده ، قلع به جا مونده روی پایه ها داره این وسط یه شیطنتی میکنه که نمیذاره درست متصل شه.
چون وصل میشه و یه قسمتیش رو میشناسه ولی یه قسمت رو نه ، احتمال میدم مشکل همین میتونه باشه فقط.
اگر با این کار هم درست نشه دیگه احتمالا اون قسمتی که برای اتصال یو اس بی هست و لحیم میکنیم سیم رو ، خراب شده.

saber73
06-01-2019, 00:02
عکس قبل و بعد از قسمت دیوایس منیجر موقع به حالت بوت یو اس بی بردن مودم :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %DB%8C%D9%88_%D8%A7%D8%B3_%D8%A8%DB%8C_%D9%88_%D8% A8%D9%88%D8%AA_%D9%BE%DB%8C%D9%86.jpg

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D8%A8%D9%88%D8%AA_%D9%BE%DB%8C%D9%86_%D9%88_%DB%8 C%D9%88_%D8%A7%D8%B3_%D8%A8%DB%8C.jpg
همونطور که میبینید قبل وصل مودم به کامپیوتر و بعد وصل و رو حالت بوت پین بردن فقط یک گزینه تغییر پیدا میکنه و اضافه میشه و در قسمت usb هیچ تغییری صورت نمیپذیره و درایو این قسمت بار اول وصل مودم به کامپیوتر نصب و فعال شده و هر باز نیاز به نصب و یا فعال سازی نیست .

شما یک کار هم انجام بده چون با یه کامپیوتر دیگه هم تست کردی و اتصالی هم نداره محل لحیم کاری میمونه خود کابل usb کلا این کابل رو باز کن و یه کابل دیگه لحیم کن . اخرین راهی که به فکرم میرسه . :n36:

saber73
06-01-2019, 00:05
بله وصله. دقیقا با همین روال میرم جلو اما مشکل پا برجاست.
بیشتر از ۵ ساعت وقتمو گرفت امروز ولی نشد که نشد.
مشکل از کابل هم نمیتونه باشه اصولا ، چون دقیقا با همین کابل آنلاک کردم و کابل هم قطع یا ... نشده.
فقط مونده یه چیز رو تست کنم ، اون هم اینکه فردا با هویه کل سیم و قلع های روی اون قسمتی که لحیم میکنیم رو بردارم و حسابی تمیزش کنم و برسونم به پایه ، با مسواک و الکل تمیزش کنم و دوباره لحیم کنم.
فکر میکنم چون یکی دو‌بار لحیم شده و کنده شده ، قلع به جا مونده روی پایه ها داره این وسط یه شیطنتی میکنه که نمیذاره درست متصل شه.
چون وصل میشه و یه قسمتیش رو میشناسه ولی یه قسمت رو نه ، احتمال میدم مشکل همین میتونه باشه فقط.
اگر با این کار هم درست نشه دیگه احتمالا اون قسمتی که برای اتصال یو اس بی هست و لحیم میکنیم سیم رو ، خراب شده.

درسته اینها هم راه حل های خوبی هستن فقط شما که این کارها رو میکنی اون کابل رو هم یا تست کن با مولتی متر یا تعویض کن .

arash.74
06-01-2019, 00:09

اگه این فایل رجیستری رو امتحان نکردین اینم تست کنید ضرر نداره. اجراش کنید و بعدش یه بار کامپیوتر رو ریستارت کنید

saber73
06-01-2019, 00:12
اگه این فایل رجیستری رو امتحان نکردین اینم تست کنید ضرر نداره. اجراش کنید و بعدش یه بار کامپیوتر رو ریستارت کنید

این برا ویندوز 8 و 10 هستش .

arash.74
06-01-2019, 00:14
این برا ویندوز 8 و 10 هستش .
بله دقیقا مشکل من رو تو ویندوز 10 حل کرد. اما چون مشکل ایشون هم خیلی شبیه اتفاقیه که برای من میوفتاد گفتم شاید ویندوزشون سرویس پک یا درایور پکی داره که مشکل ایجاد میکنه و با این روش حل بشه

abdollahy2009
06-01-2019, 00:15
عکس قبل و بعد از قسمت دیوایس منیجر موقع به حالت بوت یو اس بی بردن مودم :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %DB%8C%D9%88_%D8%A7%D8%B3_%D8%A8%DB%8C_%D9%88_%D8% A8%D9%88%D8%AA_%D9%BE%DB%8C%D9%86.jpg

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D8%A8%D9%88%D8%AA_%D9%BE%DB%8C%D9%86_%D9%88_%DB%8 C%D9%88_%D8%A7%D8%B3_%D8%A8%DB%8C.jpg
همونطور که میبینید قبل وصل مودم به کامپیوتر و بعد وصل و رو حالت بوت پین بردن فقط یک گزینه تغییر پیدا میکنه و اضافه میشه و در قسمت usb هیچ تغییری صورت نمیپذیره و درایو این قسمت بار اول وصل مودم به کامپیوتر نصب و فعال شده و هر باز نیاز به نصب و یا فعال سازی نیست .

شما یک کار هم انجام بده چون با یه کامپیوتر دیگه هم تست کردی و اتصالی هم نداره محل لحیم کاری میمونه خود کابل usb کلا این کابل رو باز کن و یه کابل دیگه لحیم کن . اخرین راهی که به فکرم میرسه . :n36:

چند ساعت پیش همینکارو کردم یه کابل دیگه لحیم کردم ولی بازم درست نشد

saber73
06-01-2019, 00:23
بله دقیقا مشکل من رو تو ویندوز 10 حل کرد. اما چون مشکل ایشون هم خیلی شبیه اتفاقیه که برای من میوفتاد گفتم شاید ویندوزشون سرویس پک یا درایور پکی داره که مشکل ایجاد میکنه و با این روش حل بشه

اینم پس امتحان کنید ببینید جواب میده .:n13:

abdollahy2009
06-01-2019, 00:29
اینم پس امتحان کنید ببینید جواب میده .:n13:

اینم تست کردم متاسفانه بازم درست نشدبا یه شرکت تعمیرات مودم تو تهران صحبت کردم که مودمو براشون بفرستم تا فلش کنن مودم بالا بیاد ولی گفتن فایل فلش این مودمو نداریم

saber73
06-01-2019, 00:41
اینم تست کردم متاسفانه بازم درست نشدبا یه شرکت تعمیرات مودم تو تهران صحبت کردم که مودمو براشون بفرستم تا فلش کنن مودم بالا بیاد ولی گفتن فایل فلش این مودمو نداریم

بله برا فلش یک مودم سالم از همین برند ایرانسل میخواد تا از رو emmc اون یه کپی بردارن و بریزن تو مودم شما . یک مودم نو بخرید باصرفه تر هست چون فایل فلش رو ندارن و تهیه هم نمیکنن و باید خودتون مودم سالم بفرستین مودم سالم هم باید بخرید . میتونید بعد درست شدن مودم اولی مودم دومی رو بفروشید .

vbigdeli
06-01-2019, 01:43
دوستانی که میگن برد عوض شده و ... همه جای مودم را نگاه کنید ببینید revision یا rev. میبینید یا نوشته هایی که مشخص میشه ورژن برد و اصلاحیاتش الان چنده ..اینطور میشه قیاس کنیم که ایا برد مودم شما جدیده یا قدیمی یا اینکه هیچ تفاوتی نداره..

بعدشم ویندوز 7 یوقت هایی میشد که خیلی unknown device میزد من الان داره یادم میاد که کلا تا ویندوز رو عوض نمیکردم یه سری شناسایی هایه سخت افزاری ایراد داشت
شما یا ویندوزت رو از طریق windows update بروز کن یا کلا دو سه نسخه ویندوز دان کن یکیش iso قدیمی یدون هم اپدیت شده یا اینکه اگه دانگل هواوی خودتون یا اشنایانتون کسی داره بزنید به لپ تاپ یا کیس احتمالا قضیه شناسایی بهتر شه

ini فایل درایور هایی که دارید هم مطالعه کنید اولشو ببینید اشتباه دانلود نشده باشه و این حرفا کلا محض احتیاط گفتم وگرنه میدونم به صد تا پورت یو اس بی و .. زدید و درگیرید همه جوره

اگه من خودم انلاک کرده بودم میگفتم مودم رو بفرستید خودم همه کاراشو کنم و براتون ارسال میکردم ..چه اشکالی داره خوشحالم میشم

خب پست را ادیت کردم یه لینک اف تاپیک بذارم در مورد شبکه 5G

Dlink هم روتر 5G خودشو معرفی کرده که همین سایته خبرش هست.

abdollahy2009
06-01-2019, 02:44
دوستانی که میگن برد عوض شده و ... همه جای مودم را نگاه کنید ببینید revision یا rev. میبینید یا نوشته هایی که مشخص میشه ورژن برد و اصلاحیاتش الان چنده ..اینطور میشه قیاس کنیم که ایا برد مودم شما جدیده یا قدیمی یا اینکه هیچ تفاوتی نداره..

بعدشم ویندوز 7 یوقت هایی میشد که خیلی unknown device میزد من الان داره یادم میاد که کلا تا ویندوز رو عوض نمیکردم یه سری شناسایی هایه سخت افزاری ایراد داشت
شما یا ویندوزت رو از طریق windows update بروز کن یا کلا دو سه نسخه ویندوز دان کن یکیش iso قدیمی یدون هم اپدیت شده یا اینکه اگه دانگل هواوی خودتون یا اشنایانتون کسی داره بزنید به لپ تاپ یا کیس احتمالا قضیه شناسایی بهتر شه

ini فایل درایور هایی که دارید هم مطالعه کنید اولشو ببینید اشتباه دانلود نشده باشه و این حرفا کلا محض احتیاط گفتم وگرنه میدونم به صد تا پورت یو اس بی و .. زدید و درگیرید همه جوره

اگه من خودم انلاک کرده بودم میگفتم مودم رو بفرستید خودم همه کاراشو کنم و براتون ارسال میکردم ..چه اشکالی داره خوشحالم میشم

خب پست را ادیت کردم یه لینک اف تاپیک بذارم در مورد شبکه 5G

Dlink هم روتر 5G خودشو معرفی کرده که همین سایته خبرش هست.
پشت برد مودم اینو زده
WL1B612SW
VER.A HF

Real Madrid7
06-01-2019, 02:54
سرعت روی حالت fdd
اون پایینی هم 4*4 نمیدونم چیه :n02:

MH.Mousavi
06-01-2019, 08:44
پورت بوت لودر رو میشناسه ؟
تو کدوم مرحله پورت رو نمیشناسه بوت لودر یا فریمور؟
من یه همچین مشکلی داشتم رو m60 که لودر رو میشد زد ولی فریمور رو پورت نمیداد یکی از دوستام که بچه های انجمنم هست برام درست کرد میخوام ببنم مشکل شما تو چه بخشیه

abdollahy2009
06-01-2019, 09:47
پورت بوت لودر رو میشناسه ؟
تو کدوم مرحله پورت رو نمیشناسه بوت لودر یا فریمور؟
من یه همچین مشکلی داشتم رو m60 که لودر رو میشد زد ولی فریمور رو پورت نمیداد یکی از دوستام که بچه های انجمنم هست برام درست کرد میخوام ببنم مشکل شما تو چه بخشیه

هر دوتشو کار نمیکنه بازشون کنی فوری بسته میشن
واسه شما درایورش نصب شده بود؟

Aliebrahimi76
06-01-2019, 09:51

بله من خودم یک هفته پیش مودم رو خریدم و با راهنمایی دوستان علی الخصوص شما ، تونستم انلاکش کنم
فقط دو تا مورد که باید بگم خدمتتون
1.به غیر از ویندوز 7 با هیچ ویندوزی انلاک نمیشه تقریبا.من 8.1 و 10 داشتم توی لپ تابم.ضمنا با vmware هم جواب نگرفتم.توش مجازی وین 7 ران کردم ولی جواب نداد.
2.درست طبق اموزش پیش برید و مو به مو.و یه توصیه هر چیزی رو run as admin اجرا کنید

MH.Mousavi
06-01-2019, 09:52
هر دوتشو کار نمیکنه بازشون کنی فوری بسته میشن
واسه شما درایورش نصب شده بود؟
برا من بعد ابنکه بوت لودر رو میزدم دیگه پورت برای فریمور نمیداد اصلا
برای شما یعنی بوت لودرم نمیتونی بزنی؟ یا فریمور رو فقط نمیتونی بزنی

بعد هم هزینه نکن برا این مودم اگه بوت لودرش بسته نشده باشه ایشالا درست میشه

abdollahy2009
06-01-2019, 10:22
برا من بعد ابنکه بوت لودر رو میزدم دیگه پورت برای فریمور نمیداد اصلا
برای شما یعنی بوت لودرم نمیتونی بزنی؟ یا فریمور رو فقط نمیتونی بزنی

بعد هم هزینه نکن برا این مودم اگه بوت لودرش بسته نشده باشه ایشالا درست میشه

پس واسه شما درایور اولی نصب میشد و بوت لودر اجرا میشد واسه من همون اولی نصب نمیشه که بتونم اول بوت لودر بزنم
فعلا صبر میکنم ببینم خودم میتونم درستش کنم یا نه... یکی از کاربران همینجا میگه تعمیرکار موبایله و میتونه درستش کنه فقط هزینه تعمیر پایه رو 50 تومن میگه که با هزینه پستی رفت و برگشت میشه 80 تومن... واسه تعمیر مودم کم کمش باید 80 تومن هزینه کنم که اونم معلوم نیست درست بشه یا نه

MH.Mousavi
06-01-2019, 10:39
پس واسه شما درایور اولی نصب میشد و بوت لودر اجرا میشد واسه من همون اولی نصب نمیشه که بتونم اول بوت لودر بزنم
فعلا صبر میکنم ببینم خودم میتونم درستش کنم یا نه... یکی از کاربران همینجا میگه تعمیرکار موبایله و میتونه درستش کنه فقط هزینه تعمیر پایه رو 50 تومن میگه که با هزینه پستی رفت و برگشت میشه 80 تومن... واسه تعمیر مودم کم کمش باید 80 تومن هزینه کنم که اونم معلوم نیست درست بشه یا نه
نه آقا هزینه الکی نکن اینجا انجمن بر پایه اینه که همه تجربیاتشون رو در اختیار همدیگه بزارن که همه پیشرفت کنن مودم m60 منم که خراب شده بود بچه ها اینجا نمیدونستن چطوری باید درستش و فقط به ذهنم بردن پیش تعمیرکار میرسید ولی دوستم Hamid1920 گفتم و ردیفش کرد بدون هیچ هزینه ای
من فریمور اشتباه ریخته بودم کلا مودمو ترکونده بود
کدوم شهزی؟

vbigdeli
06-01-2019, 10:42
بله من خودم یک هفته پیش مودم رو خریدم و با راهنمایی دوستان علی الخصوص شما ، تونستم انلاکش کنم
فقط دو تا مورد که باید بگم خدمتتون
1.به غیر از ویندوز 7 با هیچ ویندوزی انلاک نمیشه تقریبا.من 8.1 و 10 داشتم توی لپ تابم.ضمنا با vmware هم جواب نگرفتم.توش مجازی وین 7 ران کردم ولی جواب نداد.
2.درست طبق اموزش پیش برید و مو به مو.و یه توصیه هر چیزی رو run as admin اجرا کنید
رو vmware نشد ؟ یو اس بی هارو زدین بره بالا که در guest شناسایی بشه یا کلا از پایین شناسایی نشد که بره بالا ؟
اینطور باشه که دردسره..یه ویندوز الکی هم باید نصب کرد و علنا نصف روز الاف میکنه.

farzad021
06-01-2019, 12:34
خب دوستان
فاتحه مع الصوات
سیم رو جدا کردم ، تمیز کردم ، لحیم کردم ، یو اس بی به کل شناسایی نشد ، با 2 تا کابل دیگه تست کردم ، باز هم شناسایی نشد ...
یعنی به کل دیگه نمیشه با usb کاری باهاش کرد ، شد یه مودم هوآوری با firmware 192 بدون mimo یا 4*4 بی مصرف :n37:

Sala671
06-01-2019, 13:04
سلام دوستان ، آخرین فریمویر خوب و با ثبات که برا این مودم سراغ دارید چیه؟ البته بشه آنلاکش کرد( مودمم الان آنلاکه رو ورژن 11.1392.05.00.00)

abdollahy2009
06-01-2019, 13:14
نه آقا هزینه الکی نکن اینجا انجمن بر پایه اینه که همه تجربیاتشون رو در اختیار همدیگه بزارن که همه پیشرفت کنن مودم m60 منم که خراب شده بود بچه ها اینجا نمیدونستن چطوری باید درستش و فقط به ذهنم بردن پیش تعمیرکار میرسید ولی دوستم Hamid1920 گفتم و ردیفش کرد بدون هیچ هزینه ای
من فریمور اشتباه ریخته بودم کلا مودمو ترکونده بود
کدوم شهزی؟

داداش الان کسی بدون هزینه کاری انجام نمیده... الان مودمو بازکنن همینجوری بررسیش کنن 50 تومن هزینشه بخوان تعمیرش کنن هزینه جداگانه هم داره

abdollahy2009
06-01-2019, 13:17
خب دوستان
فاتحه مع الصوات
سیم رو جدا کردم ، تمیز کردم ، لحیم کردم ، یو اس بی به کل شناسایی نشد ، با 2 تا کابل دیگه تست کردم ، باز هم شناسایی نشد ...
یعنی به کل دیگه نمیشه با usb کاری باهاش کرد ، شد یه مودم هوآوری با firmware 192 بدون mimo یا 4*4 بی مصرف :n37:

باز جای شکرش باقیه که مودم شما لااقل الان بالا میاد و میتونید ازش استفاده کنید
فقط خیلی عجیبه شما که خوب لحیم کاری کردید و مثل من مشکل قطعی فریمور هم نداشتید واسه شما چرا درایورش نصب نمیشه:n04:

MH.Mousavi
06-01-2019, 13:20
داداش الان کسی بدون هزینه کاری انجام نمیده... الان مودمو بازکنن همینجوری بررسیش کنن 50 تومن هزینشه بخوان تعمیرش کنن هزینه جداگانه هم داره
والا برا من که انجام دادن این همه اقای بلوچی به بچه ها کمک کردن صابر جان هم که هر جا هر کاری از دستش بر اومده انجام داده به نظرم هر کسی چیزی بلده به بچه ها یاد بده خودش هم یه جایی نیاز به کمک پیدا میکنه و بقیه کمکش میکنن
بازم صلاح مملکت خویش خسروان دانند

farzad021
06-01-2019, 13:24
باز جای شکرش باقیه که مودم شما لااقل الان بالا میاد و میتونید ازش استفاده کنید
فقط خیلی عجیبه شما که خوب لحیم کاری کردید و مثل من مشکل قطعی فریمور هم نداشتید واسه شما چرا درایورش نصب نمیشه:n04:
آره بالا میاد ولی خب اون چیزی نیست که میخوام
درایور هم به نظرم مشکل از اون چیپ یا آی سی یا هر چیزی که برای usb استفاده میشه بود
که در نهایت هم کلا usb از کار افتاد
باید یکی دیگه مودم بخرم حالا 360 تومن :n36:

abdollahy2009
06-01-2019, 13:58
والا برا من که انجام دادن این همه اقای بلوچی به بچه ها کمک کردن صابر جان هم که هر جا هر کاری از دستش بر اومده انجام داده به نظرم هر کسی چیزی بلده به بچه ها یاد بده خودش هم یه جایی نیاز به کمک پیدا میکنه و بقیه کمکش میکنن
بازم صلاح مملکت خویش خسروان دانند

ممنون داداش.آی دی این دوستتون رو میتونید برای من بفرستین لطفا تا باهاش صحبت کنم؟

abdollahy2009
06-01-2019, 14:00
آره بالا میاد ولی خب اون چیزی نیست که میخوام
درایور هم به نظرم مشکل از اون چیپ یا آی سی یا هر چیزی که برای usb استفاده میشه بود
که در نهایت هم کلا usb از کار افتاد
باید یکی دیگه مودم بخرم حالا 360 تومن :n36:

با یه سیستم قدیمی هم تست کردی ؟ با ویندوز xp هم تست کردی؟

Aliebrahimi76
06-01-2019, 14:02
رو vmware نشد ؟ یو اس بی هارو زدین بره بالا که در guest شناسایی بشه یا کلا از پایین شناسایی نشد که بره بالا ؟
اینطور باشه که دردسره..یه ویندوز الکی هم باید نصب کرد و علنا نصف روز الاف میکنه.

بله کاملا تنظبمانش درست بود
میشناخت مودم رو پورت رو همه چی درست بود.ولی وقتی که اولین اسکربپت رو اجرا میکردی انگار توی لوت لوپ افتاده.اعداد همین جوری پشت سر هم میرفتن ولی هیچ اتفاقی نمیافتد.یه جور لوپ در نظر بگیرید

farzad021
06-01-2019, 14:12
با یه سیستم قدیمی هم تست کردی ؟ با ویندوز xp هم تست کردی؟
XP نه ولی سیستم قدیمی بله.البته دیگه چون usb اش به صورت سخت افزاری آسیب دیده هیچی فایده نداره

MH.Mousavi
06-01-2019, 14:36
ممنون داداش.آی دی این دوستتون رو میتونید برای من بفرستین لطفا تا باهاش صحبت کنم؟
آیدیش Hamid1920 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست یه مشورت کنی شاید راهی بلد باشه ایشالا مشکلت حل بشه

aliali256
06-01-2019, 15:07
سلام،
دوستان یک سئوال قابلیت تجمیع فرکانس روی FDD در فریمور ویرایش سوم اقای حسینی فعال هست؟ (مودم tf i60)، و اینکه چطوری میشه قضیه تجمیع فرکانس رو چک کرد که درست کار میکنه یا نه؟

abdollahy2009
06-01-2019, 15:16
آیدیش Hamid1920 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست یه مشورت کنی شاید راهی بلد باشه ایشالا مشکلت حل بشه

ممنون:n16:
متاسفانه از 5 روز پیش آنلاین نشده آی دی تلگرام یا شماره تماسشو میتونی واسم بفرستی لطفا؟

Hamid1920
06-01-2019, 16:02
سلام میبخشید سر کار هستم شب بهم پیام بدید جواب میدم اگه مشکلی پیش نیاد
فقط تا شب این چک ها رو بکنید
یه بار مودم رو بدون اتصال بوت پین بزنید ببینید چیزی میشناسه یا عکس العملی نشون نمیده
یکبار هم بوت پین رو وصل کنید و از وصل بودنش اطمینان پیدا کنید و بزنید به برق و ببینید چی میشناسه
من مودم محمد رو چون پیشم بود تونستم کمکی کنم نمیدونم بتونم برای شما کمکی بکنم ولی اونهارو چک کنید نتیجش رو بهم بگید ایشالا که درست میشه

abdollahy2009
06-01-2019, 16:34
سلام میبخشید سر کار هستم شب بهم پیام بدید جواب میدم اگه مشکلی پیش نیاد
فقط تا شب این چک ها رو بکنید
یه بار مودم رو بدون اتصال بوت پین بزنید ببینید چیزی میشناسه یا عکس العملی نشون نمیده
یکبار هم بوت پین رو وصل کنید و از وصل بودنش اطمینان پیدا کنید و بزنید به برق و ببینید چی میشناسه
من مودم محمد رو چون پیشم بود تونستم کمکی کنم نمیدونم بتونم برای شما کمکی بکنم ولی اونهارو چک کنید نتیجش رو بهم بگید ایشالا که درست میشه

سلام.خواهش میکنم.ممنون
هردو حالت رو چک کردم تو هر دو حالت دیوایس منیجر میزنه UnKnown device و درایورش هم نصب نمیشه

Hamid1920
06-01-2019, 16:45
سلام.خواهش میکنم.ممنون
هردو حالت رو چک کردم تو هر دو حالت دیوایس منیجر میزنه UnKnown device و درایورش هم نصب نمیشه
از اتصال بوت پین مطمئن شو اگر میتونی لحیم کن
من شکم رو این بود بوت پینتون وصل نمیشه برا همین خواستم ببینم دو حالت یه شکل میاد بالا یا نه

saber73
06-01-2019, 16:55
من شکم رو این بود بوت پینتون وصل نمیشه برا همین خواستم ببینم دو حالت یه شکل میاد بالا یا نه

به نظر من الان حالت ایشون مثل حالت فلش مموری هست که خراب شده و وقتی به کامپیوتر میزنی شناخته نمیشه و همون unknown device رو نشون میده .

abdollahy2009
06-01-2019, 18:15

این قسمتو دوباره لحیم کردم بازم همون پیغامو میده

abdollahy2009
06-01-2019, 18:18
به نظر من الان حالت ایشون مثل حالت فلش مموری هست که خراب شده و وقتی به کامپیوتر میزنی شناخته نمیشه و همون unknown device رو نشون میده .

اره درسته احتمال زیاد قسمت یو اس بی برد مودم خراب شده واسه همین درایورش نصب نمیشه و میزنه unknown device

Hamid1920
06-01-2019, 18:51
نه خراب نشده رو مودمای دیگه هواوی هم پیش میاد وقتی فریمور ناقص ریخته میشه این مدلی بشه ولی معمولا تو این حالت هم بوت پین کار میکنه
5 تا پین بالای مودم هست که پورت سریال میده پین اوت اون هارو نمیدونم با اهم متر میشه دراورد ولی احتمال زیاد با اونا میشه مشکل رو حل کرد که خود منم باید بررسیشون کنم ببینم که چه استفاده ای میشه ازش کرد اگر وقت داشتید تو سایت 4pda.ru برای مودمای دیگه رو که توسط همین TX/RX ریکاور کردن مطالعه کنید چیزهای خوبی متوجه میشید احتمال داره بتونید درست کنید

abdollahy2009
06-01-2019, 19:08
نه خراب نشده رو مودمای دیگه هواوی هم پیش میاد وقتی فریمور ناقص ریخته میشه این مدلی بشه ولی معمولا تو این حالت هم بوت پین کار میکنه
5 تا پین بالای مودم هست که پورت سریال میده پین اوت اون هارو نمیدونم با اهم متر میشه دراورد ولی احتمال زیاد با اونا میشه مشکل رو حل کرد که خود منم باید بررسیشون کنم ببینم که چه استفاده ای میشه ازش کرد اگر وقت داشتید تو سایت 4pda.ru برای مودمای دیگه رو که توسط همین TX/RX ریکاور کردن مطالعه کنید چیزهای خوبی متوجه میشید احتمال داره بتونید درست کنید

بوت پین کار میکنه وقتی وصل میکنم چراغای مودم روشن نمیشه

Hamid1920
06-01-2019, 20:02

احتمال زیاد با کامپورت که کنار بوت پین هست میتونید درست کنید مودم رو
من لپتاپم کامپورت نداره اگر اخر هفته برسم یه تبدیل کام پیدا میکنم تست میزنم ولی خودتون هم تو 4pda یه جستجو بکنید

farzad021
06-01-2019, 20:11
احتمال زیاد با کامپورت که کنار بوت پین هست میتونید درست کنید مودم رو
من لپتاپم کامپورت نداره اگر اخر هفته برسم یه تبدیل کام پیدا میکنم تست میزنم ولی خودتون هم تو 4pda یه جستجو بکنید
دوست عزیز یه سوال
منظورتون از بوت پین کدوماس؟
یکی هم اینکه من که قسمت usb برد مودمم به کل از کار افتاده با این پورت کام که می فرمایید میشه درستش کرد و فریمور دیگه ای روش نصب کرد؟
فکر میکنم تبدیل پورت کام به راحتی پیدا بشه

xshya
06-01-2019, 20:25

بله و نیاز به تبدیل TTL به USB است که باید تهیه کنند (قیمت زیادی هم نداره) یادمه همین روش با مودم e-5186 تست شده و کلا با این روش امکان نصب هر فریمویری و تغئیرات دیگر است

Hamid1920
06-01-2019, 20:53
دوست عزیز یه سوال
منظورتون از بوت پین کدوماس؟

مودم که روبروتون باشه پین اول میشه VCC دو و سه RX/TX پین 4 میشه بوت و پین 5 میشه گراند
شما پین 4و5 رو به هم وصل میکنید برای بوت

یکی هم اینکه من که قسمت usb برد مودمم به کل از کار افتاده با این پورت کام که می فرمایید میشه درستش کرد و فریمور دیگه ای روش نصب کرد؟
بله قاعدتا باید بشه ولی تا خودم تست نکنم نمیدونم اصلا چه پورتی میده و با چه بادریتی و ...
اگر خودتون میتونید اینارو چک کنید انجام بدید نتیجشو بگید ما هم یاد بگیریم اگر نشد سعی میکنم جمعه یه وقتی خالی کنم بررسیش کنم ولی قول نمیدم

saber73
06-01-2019, 21:01
بله و نیاز به تبدیل TTL به USB است که باید تهیه کنند (قیمت زیادی هم نداره) یادمه همین روش با مودم e-5186 تست شده و کلا با این روش امکان نصب هر فریمویری و تغئیرات دیگر است

این روش دقیقا مثل اضافه کردن پورت USB هست درسته؟ و هیچ چیز اضافی نداره و برا این مواقع کاربرد داره ؟

farzad021
06-01-2019, 21:02
مودم که روبروتون باشه پین اول میشه VCC دو و سه RX/TX پین 4 میشه بوت و پین 5 میشه گراند
شما پین 4و5 رو به هم وصل میکنید برای بوت

بله قاعدتا باید بشه ولی تا خودم تست نکنم نمیدونم اصلا چه پورتی میده و با چه بادریتی و ...
اگر خودتون میتونید اینارو چک کنید انجام بدید نتیجشو بگید ما هم یاد بگیریم اگر نشد سعی میکنم جمعه یه وقتی خالی کنم بررسیش کنم ولی قول نمیدم
منظورتون همین پین هاییست که اتصال کوتاه میدیم برای نصب و آنلاک؟ یا همین پایی که توی پست بالایی پست شما عکسش هست؟
(البته فکر کنم برای مودم من که کلا یو اس بی کار نمیکنه دیگه کاربردی هم نداشته باشه این پین بوت درسته؟)
در کل اگر براتون مقدوره یه توضیح کوچیک بدید که چه کابلی تهیه کنم و کجا رو لحیم کنم یا روی پی سی چه کار باید کنم (راه حل برای موقعی که مثل مودم من یو اس بی خراب شده)
حتما انجام میدم و نتیجشو میگم به همه دوستان
مودم من که دیگه از این بدتر نخواهد شد پس هر چه بادا باد ، شاید تونستم گره از کار یه بنده خدایی باز کنم با تست این موارد

xshya
06-01-2019, 21:03
چندتا کتابه گردن کلفته که وقتمو گرفته نمیتونم متاسفانه ابزار اینا هم دم دست نیست اما این لینکو سریع پیدا کردم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میزارم ( 114 پست ) که تو 4pda تست شده روی مودم e5186 و جواب داده و این پورتهای r232 هم در 99 درصد مودمها وجود داره

farzad021
06-01-2019, 21:06
دوست عزیز این پین ها توی این مودم کجا هست احیانا؟ یا اصلا وجود داره یا میدونید چطور میشه پیداشون کرد؟ و اینکه جساتا میدونید چه کابلی استفاده شده برای اتصال؟

Hamid1920
06-01-2019, 21:23
منظورتون همین پین هاییست که اتصال کوتاه میدیم برای نصب و آنلاک؟ یا همین پایی که توی پست بالایی پست شما عکسش هست؟
(البته فکر کنم برای مودم من که کلا یو اس بی کار نمیکنه دیگه کاربردی هم نداشته باشه این پین بوت درسته؟)
در کل اگر براتون مقدوره یه توضیح کوچیک بدید که چه کابلی تهیه کنم و کجا رو لحیم کنم یا روی پی سی چه کار باید کنم (راه حل برای موقعی که مثل مودم من یو اس بی خراب شده)
حتما انجام میدم و نتیجشو میگم به همه دوستان
مودم من که دیگه از این بدتر نخواهد شد پس هر چه بادا باد ، شاید تونستم گره از کار یه بنده خدایی باز کنم با تست این موارد

بله همونه و نه، بوت پین هم به کارتون میاد باید حالت های مختلف رو تست کنید با بوت پین گراند بدونه بوت پین ببینید چه پورتهایی میده بهتون بایه نرم افزار هم کامتون رو باز میکنید و چک میکنید
برای بادریت های مختلف هم باید تست کنید این لینکی که دوستمون هم دادن بخونید یه سری توضیحات توش داده
بعد از اینکه مشخص شد چه پورتایی میده اونموقع میشه فهمید چه کاری میشه باهاش کرد
قدم به قدم بریم جلو ایشالا که یه نتیجه میگیریم

arash.74
06-01-2019, 22:12
بله همونه و نه، بوت پین هم به کارتون میاد باید حالت های مختلف رو تست کنید با بوت پین گراند بدونه بوت پین ببینید چه پورتهایی میده بهتون بایه نرم افزار هم کامتون رو باز میکنید و چک میکنید
برای بادریت های مختلف هم باید تست کنید این لینکی که دوستمون هم دادن بخونید یه سری توضیحات توش داده
بعد از اینکه مشخص شد چه پورتایی میده اونموقع میشه فهمید چه کاری میشه باهاش کرد
قدم به قدم بریم جلو ایشالا که یه نتیجه میگیریم
من خودم مودم ایرانسل دارم ولی به نظرتون میشه با این روش قفل فریمور 196 مبین نت رو که اجازه دسترسی به usb رو نمیده دور زد؟ اگه بشه که خیلی عالیه

abdollahy2009
06-01-2019, 22:17

داداش منظورت این مبدله؟

zorro0641
06-01-2019, 22:57
حالت معمولش همینه که روشن نشه!
اگه چراغی روشن بشه یعنی درست متصل نشده!

shaahani
07-01-2019, 00:37
دوستان من با این مودم هواوی به یک مشکلی بر خوردم ، هرچند مدل دستگاه من B525 هست اما اگر بدونید در مودم B612 چطور میشه مشکل را حل کرد ، احتمالا در مودم من نیز مشکل حل بشه .

من نیاز به انجام عملیات روتینگ در شبکه خودم دارم ، اما هرچی میگردم در این مودم گزینه Static Route یا پروتکل ساده ای مثل Rip را پیدا نمیکنم
کسی میدونه چطور میشه یک روت استاتیک داخل مودم بنویسم که مودم آدرس آی پی های کامپیوتر های شبکه داخلی که پشت روتر متصل به مودم هست را بشناسه ؟
در حال حاضر تنها راه برقراری ارتباط کامپیوتر های داخل شبکه با این مودم این هست که در روتر متصل به مودم ، عملیات NAT انجام بدم و آی پی تمام آدرس های کامپیوتر های داخل شبکه را عوض کنم ، که برای من اصلا مطلوب نیست و مشکلاتی برای من ایجاد کرده .

نیاز به نوشتن یک Static Route داخل این مودم هست که بتونه با دستگاه های پشت روتر من ارتباط برقرار کنه ، کسی میدونه چطور میشه این کار را انجام بدم ؟
یا اصلا بطور کلی این مودم ها قابلیت نوشتن یک روت ساده رو هم ندارن :n30::n28:

xshya
07-01-2019, 04:00
داداش منظورت این مبدله؟

همون لینک پست را دقیق نگاه کنید مشخص شده که یک سمت سیمها به محل خودشون لحیم شده و سمت دیگر سیم به usb-com یا usb- ttl متصل شده

برای مثال ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Hamid1920
07-01-2019, 08:51
برای کابل تبدیل باید ولتاژ VCC رو چک میکردم که بله ttl هست فقط دوستان یه نکته ای رو قبل اینکه بخواید کاری انجام بدید بگم اینکه این پورت ممکنه فقط بدرد دیباگ بخوره یا اینکه مثل عکسی که دوستمون گذاشتن ترمینال لینوکسی بده(که البته خیلی بدرد بخور هست) فقط اگر میخواید هزینه ای کنید و کابلی بخرید در نظر بگیرید شاید نتیجه ای که میخواید نگیرید اگر کنجکاو هستید این کار رو انجام بدید خیلی چیز ها هم البته در کنار کنجکاویتون یاد میگیرید و اینکه این مودم چون تو روسیه زیاد پخش نشده فروم های روسی بعید میدونم خیلی برای شناسایی این مودم کاری بکنن برای همین اکر خودمون استارت این قضیه رو بزنیم بیشتر به نتیجه میرسیم در ضمن اگر هم کامپیوترنون پورت کام داره میتونید با یه آیسی Max232 تبدیل به ttl بکنید که فک نمیکنم 3-4 تومن بیشتر قیمتش باشه

vbigdeli
07-01-2019, 09:47
دوستان من با این مودم هواوی به یک مشکلی بر خوردم ، هرچند مدل دستگاه من B525 هست اما اگر بدونید در مودم B612 چطور میشه مشکل را حل کرد ، احتمالا در مودم من نیز مشکل حل بشه .

من نیاز به انجام عملیات روتینگ در شبکه خودم دارم ، اما هرچی میگردم در این مودم گزینه Static Route یا پروتکل ساده ای مثل Rip را پیدا نمیکنم
کسی میدونه چطور میشه یک روت استاتیک داخل مودم بنویسم که مودم آدرس آی پی های کامپیوتر های شبکه داخلی که پشت روتر متصل به مودم هست را بشناسه ؟
در حال حاضر تنها راه برقراری ارتباط کامپیوتر های داخل شبکه با این مودم این هست که در روتر متصل به مودم ، عملیات NAT انجام بدم و آی پی تمام آدرس های کامپیوتر های داخل شبکه را عوض کنم ، که برای من اصلا مطلوب نیست و مشکلاتی برای من ایجاد کرده .

نیاز به نوشتن یک Static Route داخل این مودم هست که بتونه با دستگاه های پشت روتر من ارتباط برقرار کنه ، کسی میدونه چطور میشه این کار را انجام بدم ؟
یا اصلا بطور کلی این مودم ها قابلیت نوشتن یک روت ساده رو هم ندارن :n30::n28:

نداره و باید خودتون در دیوایس ها ای پی بدین .
NAT که همشون دارن ولی ست ای پی نه. روتر من 196 اپدیت شده اس.

MH.Mousavi
07-01-2019, 12:41
داشتنش داره البته من رو مودم نزدم رو گوشیم میخواستم ترافیک ------ رو روت کنم بیرون با دستور ip route add روت اضافه کردم قاعدتا مودم هم اینو داره

shaahani
07-01-2019, 13:19
داشتنش داره البته من رو مودم نزدم رو گوشیم میخواستم ترافیک ------ رو روت کنم بیرون با دستور ip route add روت اضافه کردم قاعدتا مودم هم اینو داره

گوشی که داستانش بطور کلی متفاوته
هر دستگاه شبکه رو ببینید ، از سویچ و روتر و اکسس پوینت بگیر تا انواع مودم ، همه یک قسمت Static Route دارند که برای پیدا کردن دستگاه های داخل شبکه ازش استفاده میشه.
روی این دستگاه من اما در صفحه تنظیمات چیزی پیدا نکردم ، اگه این بخش Add Route به وسیله خط فرمانی یا برنامه ای چیزی میشه برای مودم تعریف کرد ، لطفا بگید چطور این کار رو باید انجام بدم .

الان شبکه من خیلی قاطی پاتی شده ، اکثر کاربرهای پشت روتر اصلی یک رنج آی پی 192.168.2.0/24 دارند ؛ اما مودم های من رنج 192.168.1.0/24 دارند بخاطر همین نمیتونن اون آی پی های پشت روتر رو ببینند ، داخل مودم های ADSL من به سادگی Static Route نوشتم و این مودم ها میتونن کاربرهای رنج 192.168.2.0 رو ببینند اما مودم 4G متاسفانه نمیتونه و برای همین نظم شبکه بهم ریخته ، فقط دستگاه های رنج 192.168.1.0/24 برای اون قابل دسترسی و سرویس دهی هستند .

حالا شبکه من داره بارها NAT انجام میده و این قطعا مشکل سازه . یک مرتبه روتر کامپیوتر های 192.168.2.0/24 را به آدرس 192.168.1.X تغییر و NAT میکنه .
بعد باز مودم ها هر کدومشون جداگانه آدرس های 192.168.1.0/24 را به آی پی های اینترنت و عمومی خودشون برای دسترسی به اینترنت NAT میکنند .
اگه Static Route در مودم 4G وجود داشت ، نیازی نداشتم که آی پی های پشت روتر را NAT کنم و مودم ها همه میشناختنشون ، مخصوصا اینکه مسیر اینترنت بین مودم ها عوض میشه و توی بعضی کارها دردسر ساز شده .

یک سوال دیگه اینکه مودم های 4G هواوی رو میشه در حالت Bridge قرار داد؟ بطوری که خودشون هیچ اینترنتی نداشته باشن و اولین اتصال و IP عمومی اینترنت رو ، روتر بتونه دریافت کنه ؟
اگه اینکار رو هم بتونم بکنم خوب میشه ،
باز فقط یک NAT روی روتر تعریف میکنم و مودم ها دیگه عملیات NAT انجام نمیدن .

کلا خیلی ضد حال هستن ، من تا حالا دستگاهی ندیده بودم که Static Route نداشته باشه :n34:

abdollahy2009
07-01-2019, 16:39
برای کابل تبدیل باید ولتاژ VCC رو چک میکردم که بله ttl هست فقط دوستان یه نکته ای رو قبل اینکه بخواید کاری انجام بدید بگم اینکه این پورت ممکنه فقط بدرد دیباگ بخوره یا اینکه مثل عکسی که دوستمون گذاشتن ترمینال لینوکسی بده(که البته خیلی بدرد بخور هست) فقط اگر میخواید هزینه ای کنید و کابلی بخرید در نظر بگیرید شاید نتیجه ای که میخواید نگیرید اگر کنجکاو هستید این کار رو انجام بدید خیلی چیز ها هم البته در کنار کنجکاویتون یاد میگیرید و اینکه این مودم چون تو روسیه زیاد پخش نشده فروم های روسی بعید میدونم خیلی برای شناسایی این مودم کاری بکنن برای همین اکر خودمون استارت این قضیه رو بزنیم بیشتر به نتیجه میرسیم در ضمن اگر هم کامپیوترنون پورت کام داره میتونید با یه آیسی Max232 تبدیل به ttl بکنید که فک نمیکنم 3-4 تومن بیشتر قیمتش باشه

اگه مودمو براتون بفرستم میتونید لطفا همین موردو تست کنید ببینید جواب میده یا نه؟ هزینش هم با من:n16:

HechKim
07-01-2019, 18:19
هر دستگاه شبکه رو ببینید ، از سویچ و روتر و اکسس پوینت بگیر تا انواع مودم ، همه یک قسمت Static Route دارند که برای پیدا کردن دستگاه های داخل شبکه ازش استفاده میشه.
روی این دستگاه من اما در صفحه تنظیمات چیزی پیدا نکردم ، اگه این بخش Add Route به وسیله خط فرمانی یا برنامه ای چیزی میشه برای مودم تعریف کرد ، لطفا بگید چطور این کار رو باید انجام بدم .

الان شبکه من خیلی قاطی پاتی شده ، اکثر کاربرهای پشت روتر اصلی یک رنج آی پی 192.168.2.0/24 دارند ؛ اما مودم های من رنج 192.168.1.0/24 دارند بخاطر همین نمیتونن اون آی پی های پشت روتر رو ببینند ، داخل مودم های ADSL من به سادگی Static Route نوشتم و این مودم ها میتونن کاربرهای رنج 192.168.2.0 رو ببینند اما مودم 4G متاسفانه نمیتونه و برای همین نظم شبکه بهم ریخته ، فقط دستگاه های رنج 192.168.1.0/24 برای اون قابل دسترسی و سرویس دهی هستند .

حالا شبکه من داره بارها NAT انجام میده و این قطعا مشکل سازه . یک مرتبه روتر کامپیوتر های 192.168.2.0/24 را به آدرس 192.168.1.X تغییر و NAT میکنه .
بعد باز مودم ها هر کدومشون جداگانه آدرس های 192.168.1.0/24 را به آی پی های اینترنت و عمومی خودشون برای دسترسی به اینترنت NAT میکنند .
اگه Static Route در مودم 4G وجود داشت ، نیازی نداشتم که آی پی های پشت روتر را NAT کنم و مودم ها همه میشناختنشون ، مخصوصا اینکه مسیر اینترنت بین مودم ها عوض میشه و توی بعضی کارها دردسر ساز شده .

یک سوال دیگه اینکه مودم های 4G هواوی رو میشه در حالت Bridge قرار داد؟ بطوری که خودشون هیچ اینترنتی نداشته باشن و اولین اتصال و IP عمومی اینترنت رو ، روتر بتونه دریافت کنه ؟

کلا خیلی ضد حال هستن ، من تا حالا دستگاهی ندیده بودم که Static Route نداشته باشه :n34:

اگه تو شبکه یه روتر دیگه هم هست و مشکل دابل نت دارید، توی مودم 4G از بخش Settings->Security->Bridge Mode رو فعال کنید

aliali256
07-01-2019, 18:28
سلام کدام فریمور انلاک برای این مودم قابلیت انتخاب باند هارو به تفکیک یا تجمیعی داره؟ اینجوری منظورم هست

saber73
07-01-2019, 18:33
سلام کدام فریمور انلاک برای این مودم قابلیت انتخاب باند هارو به تفکیک یا تجمیعی داره؟ اینجوری منظورم هست

برا این مودم وجود ندارد و به درد هم نمیخوره فقط برا انتخاب یک باند و تعویض باند و قفل روی اون هستش . با فعال کردن این قابلیت روی webui قابلیت ca و mimo4 از کار میافته و مودم نمیتونه تجمیع انجام بده باید منتظر باشید ببنیم کسی میتونه این دو گزینه رو کنار هم ادیت کنه و بیرون بده . همون ورژن 195 مود شده های وب موجود در انچمن ( ویرایش سوم ) بهترین فریمور و پرسرعترین فریمور برای این مودم با قابلیت تجمیع اتوماتیک هستش . ورژن 196 ایرانسل هم همینطور .

aliali256
07-01-2019, 18:52
ممنون
یک توضیحی راجع به مد CA و MIMO4x4 بدید لطفا و کدوم بهتره و سرعتش بهتره، آیا اپراتور تاثیری در انتخاب این 2 اپشن داره؟، منظور از ویرایش سوم همون ویرایش اقای حسینی هست؟ اگه غیر اون هست لینک لطفا.
تجمیع رو چطور میتونم بفهمم کار میکنه رو مودمم یا نه؟ و رو کدوم مد تجمیع کار میکنه
در ضمن نام اپراتور رو برا من دوتایی نشون میده راه حل؟
سئوال بعدی کدام فرکانس سرعت بیشتری داره ؟ ایا نسبت به همه اپراتور ها صدق می کند؟

ببخشید سئوالات زیاده ممنون میشم پاسخ بدید

aliali256
07-01-2019, 19:53
ممنون
یک توضیحی راجع به مد CA و MIMO4x4 بدید لطفا و کدوم بهتره و سرعتش بهتره، آیا اپراتور تاثیری در انتخاب این 2 اپشن داره؟، منظور از ویرایش سوم همون ویرایش اقای حسینی هست؟ اگه غیر اون هست لینک لطفا.
تجمیع رو چطور میتونم بفهمم کار میکنه رو مودمم یا نه؟ و رو کدوم مد تجمیع کار میکنه
در ضمن نام اپراتور رو برا من دوتایی نشون میده راه حل؟
سئوال بعدی کدام فرکانس سرعت بیشتری داره ؟ ایا نسبت به همه اپراتور ها صدق می کند؟

ببخشید سئوالات زیاده ممنون میشم پاسخ بدید

MH.Mousavi
07-01-2019, 23:35

داداش گوشی و مودم جفتشون روشون سیستم عامل اندروید هست و اون دستوری که گفتم رو مودم جواب میده تست هم زدم رو مودم

محمد7966
08-01-2019, 00:03
سلام.دوستان مودم هایی که تو دیجیکالا برند ایرانسل یا مثلا آسیاتک یا ...روش هست یعنی فقط با سیم کارت همون اپراتور کار میکنن؟؟((یعنی اگر سیم کارت همراه اول بذارم روش مودم کار نمیکنه؟))

اگه جواب بله است برای اینکه با بقیه اپراتورها کار کنند باید آنلاک بشن؟؟آنلاکشون کار سختیه؟؟

از طرفی آنلاک کردن معایبی هم داره یا نه؟؟

ببخشید سوالات زیاد شد.با تشکر