ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نقد و بررسی مودم جدید TF-i60 (4.5G) ایرانسل

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16

saber73
08-01-2019, 01:22
سلام.دوستان مودم هایی که تو دیجیکالا برند ایرانسل یا مثلا آسیاتک یا ...روش هست یعنی فقط با سیم کارت همون اپراتور کار میکنن؟؟((یعنی اگر سیم کارت همراه اول بذارم روش مودم کار نمیکنه؟))

اگه جواب بله است برای اینکه با بقیه اپراتورها کار کنند باید آنلاک بشن؟؟آنلاکشون کار سختیه؟؟

از طرفی آنلاک کردن معایبی هم داره یا نه؟؟

ببخشید سوالات زیاد شد.با تشکر

بله لاک هستن
اونهایی که روششون برا انلاک پیدا شده و عمومی شده خودتون میتونید انلاک کنید طبق توضیحات موجود انلاک .
هیچ عیبی نداره و صاحب یک مودم با قابلیت استفاده از همه سیم کارتها میشوید
نکته :
همیشه قبل خرید یک مدل یا برند خاص ابتدا دقیق مطمئن شوید که انلاک میشه یا نه؟ حداقل مطمئن شوید خودتون هم نتوانید انلاک کنید یا روش ان عمومی نشده بتونید با شخصی که این کار رو انجام میده ارتباط برقرار کنید و مشاوره بگیرید .

shaahani
08-01-2019, 03:26
داداش گوشی و مودم جفتشون روشون سیستم عامل اندروید هست و اون دستوری که گفتم رو مودم جواب میده تست هم زدم رو مودم

چطوری دستور رو روی مودم اجرا کنم ، مطمئن هستید مودم های B612 و B525 سیستم عامل اندروید دارند ؟
آموزش بدین لطفا

MH.Mousavi
08-01-2019, 08:55
چطوری دستور رو روی مودم اجرا کنم ، مطمئن هستید مودم های B612 و B525 سیستم عامل اندروید دارند ؟
آموزش بدین لطفا
بله جفتشون اندرویدن
Telnet بزن به مودمت اگه نصب باشه شل لینوکس مودم رو میاره دستوراتش رو هم اینجا ببینید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

dj77
08-01-2019, 14:12
تست سرعت مودم در 2 حالت MIMO 4*4 و CA

تست در حالت CA مودم TF-i60 :

تست در حالت MIMO4*4 مودم TF-i60 :

توضیحات:
-فریمور این مودم 196 رسمی شرکت ایرانسل می باشد (آخرین آپدیت)
-این تست سرعت در شبکه FDD ایرانسل و محدوده پوشش 4G+ صورت گرفته است

shaahani
08-01-2019, 16:41
بله جفتشون اندرویدن
Telnet بزن به مودمت اگه نصب باشه شل لینوکس مودم رو میاره دستوراتش رو هم اینجا ببینید

اصلا این دستگاه ها که سرویس Telnet روشون فعال نیست ، سرویس نرمال و اولیه که داره شرکت هواوی میده حتی سرویس تلنت هم نداره که بشه باهاش مودم رو تنظیم کرد.

مگه اینکه برداری یک رام ویرایش شده روش بریزی که معلوم نیست سر و تهش کجاست و چقدر میتونه جواب گو باشه .

برای اینکه ببینی روی رام اصلی مودم B525 در آخرین ورژنش هیچ سرویس Telnet ای وجود نداره من پورت های باز دو دستگاه مودم رو اسکن کردم .
یکی TpLink و دیگری Huawei و نتیجه نشون میده پورت 23 مودم TP-Link باز و در حال سرویس دهی Telnet هست .
همونطور که در تصویر میبینی با برنامه Telnet که گفتی باید باشه ، به این مودم وصل شدم و براحتی میتونم بهش دستور بدم .
اما مودم Huawei اصلا هیچ سرویس telnet ای نداره که بشه بهش وصل شد .

بعد هنوز من در مورد موضوع سیستم عامل اندروید از شما سوال دارم ، یعنی الان میشه روی این مودم ها برنامه اندروید نصب کرد و ازش استفاده کرد ؟
منبع صحبت شما در مورد سیستم عامل اندروید روی مودم ها کجاست ، توی سایت هواوی در مورد سیستم عامل این مودم ها چی نوشته ؟

dj77
08-01-2019, 18:40

توضیحات:

با توجه به تست انجام شده و تست با چندین مودم معمولی نسل4 مانند M7350 (تی پی لینک) برای این مودم قابلیت نسل 4.5 فعال شده , این قابلیت روی آپدیت جدید این مودم که از سمت ایرانسل ارائه شد پیاده شده است
در تصویر بالا تفاوت نسل 4 و نسل 4.5 ایرانسل به خوبی قابل مشاهده می باشد.

MH.Mousavi
08-01-2019, 19:51
اصلا این دستگاه ها که سرویس Telnet روشون فعال نیست ، سرویس نرمال و اولیه که داره شرکت هواوی میده حتی سرویس تلنت هم نداره که بشه باهاش مودم رو تنظیم کرد.

مگه اینکه برداری یک رام ویرایش شده روش بریزی که معلوم نیست سر و تهش کجاست و چقدر میتونه جواب گو باشه .

برای اینکه ببینی روی رام اصلی مودم B525 در آخرین ورژنش هیچ سرویس Telnet ای وجود نداره من پورت های باز دو دستگاه مودم رو اسکن کردم .
یکی TpLink و دیگری Huawei و نتیجه نشون میده پورت 23 مودم TP-Link باز و در حال سرویس دهی Telnet هست .
همونطور که در تصویر میبینی با برنامه Telnet که گفتی باید باشه ، به این مودم وصل شدم و براحتی میتونم بهش دستور بدم .

بعد هنوز من در مورد موضوع سیستم عامل اندروید از شما سوال دارم ، یعنی الان میشه روی این مودم ها برنامه اندروید نصب کرد و ازش استفاده کرد ؟
منبع صحبت شما در مورد سیستم عامل اندروید روی مودم ها کجاست ، توی سایت هواوی در مورد سیستم عامل این مودم ها چی نوشته ؟
داداش گلم اول اینکه شما یه مقدار دانش اندرویدی داشته باشی رام ها رو ببینی متوجه میشی اندرویده اصلا اینم ندونی بچه ها انقدر دارن با adb که مخفف Android Debug Bridge هست وصل میشن به مودم باید متوجه شده باشی اندرویده
بعد هم رامی که تلنت و Adb داره رام عجیب قریبی نیست شما هر رامی که ماله هواوی هست دانلود کن و adb تلنت رو روش کپی کن این ها اپه که روش نصب میشه
بله برنامه های اندرویدی که مخصوص این cpu ها طراحی شده باشه میتونید با adb نصب کنید

saber73
08-01-2019, 20:33

توضیحات:

سلام حتما به اون نوشته پای امضاتون مراجعه کنید . این چه وضع سرعت نت هست ادم گریش میگیره :n03:

dj77
08-01-2019, 20:49
سلام حتما به اون نوشته پای امضاتون مراجعه کنید . این چه وضع سرعت نت هست ادم گریش میگیره :n03:

بله ولی فراموش نکنید کجا داریم زندگی میکنم و استانداردهای ارئه شده با استانداردهای کلاس جهانی چقدر متفاوت هست...

MH.Mousavi
08-01-2019, 22:35

لاگ خود مودمم برات میزارم که مطمئن بشی اندرویده نسخه اندرویده مودم من هم 4.4.1 هست
ro.build.id=KOT49E
ro.build.display.id=KOT49E test-keys
ro.build.version.incremental=eng.root.20170613.190 705
ro.build.version.sdk=19
ro.build.version.codename=REL
ro.build.version.release=4.4.1
ro.build.date=Tue Jun 13 19:07:31 CST 2017
ro.build.date.utc=1497352051
ro.build.type=user
ro.build.host=SZV1000250090
ro.build.tags=test-keys
ro.product.model=p750
ro.product.brand=Android
ro.product.name=p750
ro.product.device=p750
ro.product.board=p750
ro.product.cpu.abi=armeabi-v7a
ro.product.locale.language=ja
ro.product.locale.region=JP
ro.touche5.device.name=3
ro.product.cpu.abi2=armeabi
ro.product.manufacturer=HUAWEI DEIVCE

saber73
08-01-2019, 23:19
بله ولی فراموش نکنید کجا داریم زندگی میکنم و استانداردهای ارئه شده با استانداردهای کلاس جهانی چقدر متفاوت هست...

جدا میگم شکایت کنید این الان یعنی چی مگه 3g استفاده میکنید ! باید بیان پهنای باند منطقه رو ببرن بالا و یا دکلی چیزی اضافه کنن با این وضعیت اینترنت حال من به جای شما گرفته شد و من جای شما عصبی شدم :n34:

dj77
08-01-2019, 23:42
جدا میگم شکایت کنید این الان یعنی چی مگه 3g استفاده میکنید ! باید بیان پهنای باند منطقه رو ببرن بالا و یا دکلی چیزی اضافه کنن با این وضعیت اینترنت حال من به جای شما گرفته شد و من جای شما عصبی شدم :n34:

تست سرعتهای این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ببینید رنج سرعتهای ایرانسل توی همین محدوده هست کلا...
شما درست میگی میشه شکایت کرد کاری هم نداره, ولی به نظر خود شما جواب ایرانسل چی خواهد بود؟

من برای گرفتن جواب حتماً شکایت میکنم نتایج هم اینجا قرار میدم شما ببینید ایرانسل فقط چی سر هم میکنه به هم میگه... برای اینکه جواب ایرانسل رو ببینید همه.

saber73
09-01-2019, 00:57
تست سرعتهای این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ببینید رنج سرعتهای ایرانسل توی همین محدوده هست کلا...
شما درست میگی میشه شکایت کرد کاری هم نداره, ولی به نظر خود شما جواب ایرانسل چی خواهد بود؟

من برای گرفتن جواب حتماً شکایت میکنم نتایج هم اینجا قرار میدم شما ببینید ایرانسل فقط چی سر هم میکنه به هم میگه... برای اینکه جواب ایرانسل رو ببینید همه.

من با ایرانسل زیر 50 مگابیت نمیگیرم . با 4.5 هم راحت تا 100 و بعضی مواقع 120 میره . همراه اول هم زیر 40 اصلا نمیاد و با 4.5 تا 90 یا 80 راحت میره .

newhamedpc
09-01-2019, 01:58
فریمور ایرانسل رو دارید برای مودم i60 برای برگشت به حالت قبل؟
لینکش رو پیدا نکردم متاسفانه

saber73
09-01-2019, 02:43
فریمور ایرانسل رو دارید برای مودم i60 برای برگشت به حالت قبل؟
لینکش رو پیدا نکردم متاسفانه

newhamedpc
09-01-2019, 04:53
متشکر
با چه روشی باید فریمور بزنم ؟
تو Mod Version 3 Hossein میشه از توی پنل خود مودم نصب کرد ؟

saber73
09-01-2019, 04:54
متشکر
با چه روشی باید فریمور بزنم ؟
تو Mod Version 3 Hossein میشه از توی پنل خود مودم نصب کرد ؟

اگر رو 196 ایرانسل هستید بله از داخل خود مودم میشه رفت به 192

newhamedpc
09-01-2019, 04:58
نه رو 195 مود 3 هستم .

saber73
09-01-2019, 05:01
نه رو 195 مود 3 هستم .

فقط از طریق usb و لودر امکان دارد .

saeexx
09-01-2019, 06:14
چند روزی هست مودم من no service میشه و تا ریستارت نکنم درست نمیشه
مودم هم دستکاری نکردم و ریست فکتوری هم جواب نمیده
زمانی که no service هست سعی کردم به صورت دستی وصل بشم که بازم نمیشه تمام شبکه موجود رو نشان میده ولی وصل نمیشه تا اینکه ریست کنم تا اکی بشه
من فکر میکنم چون سیم کارت اصلی td که روی مودم بوده فعال نکردم اینجوری میشه در حال حاضر از سیم تی دی دوم استفاده میکنم که ماله مودم دیگه هست
تقریبا روزی یکبار no service میشه
از طریق log مودم فکر میکنم مربوط به tr069 باشه

shaahani
09-01-2019, 09:12
لاگ خود مودمم برات میزارم که مطمئن بشی اندرویده نسخه اندرویده مودم من هم 4.4.1 هست

ro.build.version.sdk=19
ro.build.version.codename=REL
ro.build.version.release=4.4.1
ro.product.model=p750
ro.product.brand=Android
ro.product.cpu.abi2=armeabi
ro.product.manufacturer=HUAWEI DEIVCE

الان من برای اینکه قابلیت Telnet یا SSH رو روی این مودم باز کنم ، باید بار اول یک کانکشن سریال بهش بزنم دیگه ، و با دستور به عنوان مثال SSH رو روی دستگاه باز کنم ، تا بتونم از اون به بعد به این طریق بهش وصل بشم و مثلا Static Route رو توی اون تغییر بدم .

سوالم اینه چطوری این اتصال اول رو برقرار کنم ، روی اینترنت رو نگاه کردم دیدم نوشته بود با یک پورت USB دو طرف (Male نر) اون رو به کامپیوتر وصل کنم و بعدش درایور اون رو نصب کنم و در نهایت میتونم به پورت سریال واسه بار اول تلنت کنم و سرویس های تلنت و SSH رو روی اون واسه همیشه باز کنم که از بار بعد از طریق شبکه بتونم بدون نیاز به پورت سریال و اتصال سریال ، تنظیماتش رو تغییر بدم .
اما مسئله اینه که من وقتی با پورت USB دستگاه رو به کامپیوتر وصل میکنم ، هیچ پیامی مبتنی بر شناسایی سخت افزار جدید ظاهر نمیشه که بتونم با نصب درایور باهاش ارتباط برقرار کنم .

دیدم نوشته بودند که باید دوتا نقطه را روی برد ، اتصال کوتاه کنم !
من نمیخوام دستگاه رو باز کنم که گارانتی اون از بین بره ، با توجه به اینکه دستگاه من از ابتدا قفل شده نبوده و سیم کارت همه اوپراتور ها رو قبول میکنه
چطور میتونم سرویس SSH رو روی دستگاهم فعال کنم ، بدون نیاز به باز کردن دستگاه ؟

اصلا من واقعا درک نمیکنم که چرا داخل وب کانفیگ اولیه مودم ، اینهمه قابلیت های مهم وجود نداره و از طرف دیگه برای فعال کردن خط فرمان
انقدر باید سختی کشید ! چرا داخل صفحه تنظیمات وب مودم ، گزینه ای برای فعال کردن Telnet یا SSH وجود نداره !

MH.Mousavi
09-01-2019, 10:27
الان من برای اینکه قابلیت Telnet یا SSH رو روی این مودم باز کنم ، باید بار اول یک کانکشن سریال بهش بزنم دیگه ، و با دستور به عنوان مثال SSH رو روی دستگاه باز کنم ، تا بتونم از اون به بعد به این طریق بهش وصل بشم و مثلا Static Route رو توی اون تغییر بدم .

سوالم اینه چطوری این اتصال اول رو برقرار کنم ، روی اینترنت رو نگاه کردم دیدم نوشته بود با یک پورت USB دو طرف (Male نر) اون رو به کامپیوتر وصل کنم و بعدش درایور اون رو نصب کنم و در نهایت میتونم به پورت سریال واسه بار اول تلنت کنم و سرویس های تلنت و SSH رو روی اون واسه همیشه باز کنم که از بار بعد از طریق شبکه بتونم بدون نیاز به پورت سریال و اتصال سریال ، تنظیماتش رو تغییر بدم .
اما مسئله اینه که من وقتی با پورت USB دستگاه رو به کامپیوتر وصل میکنم ، هیچ پیامی مبتنی بر شناسایی سخت افزار جدید ظاهر نمیشه که بتونم با نصب درایور باهاش ارتباط برقرار کنم .

دیدم نوشته بودند که باید دوتا نقطه را روی برد ، اتصال کوتاه کنم !
من نمیخوام دستگاه رو باز کنم که گارانتی اون از بین بره ، با توجه به اینکه دستگاه من از ابتدا قفل شده نبوده و سیم کارت همه اوپراتور ها رو قبول میکنه
چطور میتونم سرویس SSH رو روی دستگاهم فعال کنم ، بدون نیاز به باز کردن دستگاه ؟

اصلا من واقعا درک نمیکنم که چرا داخل وب کانفیگ اولیه مودم ، اینهمه قابلیت های مهم وجود نداره و از طرف دیگه برای فعال کردن خط فرمان
انقدر باید سختی کشید ! چرا داخل صفحه تنظیمات وب مودم ، گزینه ای برای فعال کردن Telnet یا SSH وجود نداره !
سوالهات رو دوست داشتم واقعا خیلی مسخرس که مودمی تو این سطح انقدر تنظیمات ابتدایی داشته باشه
تا اونجایی که من میدونم هیچ راهی به جز باز کردن دستگاه نداری یه بار فقط یه فریمور Adb تلنت دار از طریق فرم اپدیت خود مودم تست بزن ببین قبول میکنه البته بعید میدونم قبول کنه چون ساین نشده

saeexx
09-01-2019, 14:46
یه اگهی توی یکی از سایت های تبلیغات هست که مدعی شده این مودم رو بدون باز کردن انلاک میکنه صد در صد تضمینی و بدون از بین رفتن گارانتی

اساتید به نظرتون این کار شدنی هست؟ یا کلکی در کار هست؟
بدون باز شدن مودم ۱۰۰ تومن
بازشدن مودم ۶۰ تومن

MH.Mousavi
09-01-2019, 15:03
یه اگهی توی یکی از سایت های تبلیغات هست که مدعی شده این مودم رو بدون باز کردن انلاک میکنه صد در صد تضمینی و بدون از بین رفتن گارانتی

بازشدن مودم ۶۰ تومن
باز میکنن دوباره برچسب پلمپ میزنن اینکارا قدیمی شده وفنی ببری گارانتی میفهمی چه کلاهی سرت رفته

saeexx
09-01-2019, 15:35
باز میکنن دوباره برچسب پلمپ میزنن اینکارا قدیمی شده وفنی ببری گارانتی میفهمی چه کلاهی سرت رفته

اخ از دست این هموطن و این هم شهری..!!
طبق صحبت فرمالیته که با این انلاک کننده عزیز داشتم ازش پرسیدم که فرایند انلاک رو برای حصول اطمینان از باز نشدن مودم (و نه یادکیری روش انلاک )رو در حضور مشتری انجام میدین یا نه
که‌ جواب قابل پیش بینی بود ..خیر..

گارانتی مودم فقط از طریق برچسب روی پیچ قابل تشخیص هست؟ (بقیر از دستکاری های قابل رویت روی برد و چیزای دیگه)

جناب موسوی و بقیه دوستان ممنون میشم نظرتون در مورد مشکل من که چند پست بالاتر بیان کردم رو جویا بشم

ارادتمند

MH.Mousavi
09-01-2019, 16:14
طبق صحبت فرمالیته که با این انلاک کننده عزیز داشتم ازش پرسیدم که فرایند انلاک رو برای حصول اطمینان از باز نشدن مودم (و نه یادکیری روش انلاک )رو در حضور مشتری انجام میدین یا نه

گارانتی مودم فقط از طریق برچسب روی پیچ قابل تشخیص هست؟ (بقیر از دستکاری های قابل رویت روی برد و چیزای دیگه)

جناب موسوی و بقیه دوستان ممنون میشم نظرتون در مورد مشکل من که چند پست بالاتر بیان کردم رو جویا بشم

ارادتمند
فک نمیکنم بشه از رو قاب مودم تشخیص داد باز شده یا نه خیلی تمیز باز میکنن

مشکل no service هم فک نمیکنم از مودم باشه بی تی اس منطقتون به احتمال زیاد مشکل داره یا سیم یه اپراتور دیگه بندازید چک کنید یا مودمتون رو ببرید یه جای دیگه تست کنید مثلا محل کارتون

AmirAra2
09-01-2019, 20:58

ارادتمند
خیلی ساده با هیتر یه مقدار کمی گرما میدن به برچست روی پیچ و با یه پنس به آرومی بازش میکنن بدون این که پاره بشه و بعد از این که کارشون تموم بشه دوباره میذارنش سر جاش اون برچسب رو...
ولی وقتی برد باز بشه چای لحیم کاری به سادگی قابل رویت هست...
البته برای مشکل جای لحیم کاری یه راه داره اونم این که به شکلی خلاقانه یه کانکتور چسبی طراحی کرده باشن واسه اتصال به پایه های usb روی برد تا بدون لحیم کاری بتونن کامپیوتر رو به مودم متصل کنند. تنها در این صورت هست که دستکاری شدن مودم حداقل از نظر سخت افزاری قابل تشخیص نباشه...

sky_dvb
10-01-2019, 02:10

بازشدن مودم ۶۰ تومن

بیزحمت در پیام خصوصی ادرس رو یا شماره ایی چیزی دارین محبت کنید

AmirAra2
10-01-2019, 02:24
دوستان یه سوال...
الان از نظر امکانات آخرین ورژن فریمور های گلوبال هوآوی و ایرانسل و اونی که برای آنلاک توی انجمن قرار داده شده(نسخه سوم حسین آقا) چه تفاوتهایی دارند نسبت به همدیگه؟ کدوم بیشتر و کاملتره؟
از نظر آنتن دهی(کارایی و سرعت مد نظرمه نه این که نمایشی آنتن بیشتر نشون داده بشه) و سرعت هم تفاوت کردند؟

saber73
10-01-2019, 03:05
دوستان یه سوال...
الان از نظر امکانات آخرین ورژن فریمور های گلوبال هوآوی و ایرانسل و اونی که برای آنلاک توی انجمن قرار داده شده(نسخه سوم حسین آقا) چه تفاوتهایی دارند نسبت به همدیگه؟ کدوم بیشتر و کاملتره؟
از نظر آنتن دهی(کارایی و سرعت مد نظرمه نه این که نمایشی آنتن بیشتر نشون داده بشه) و سرعت هم تفاوت کردند؟

برا این مودم ها که اپراتوری هستن بهترین فریمور همون فریمورهای اپراتوری هست چون واسه شبکه اینترنت همراه و ثابت کشور طراحی و بهینه میشن . و عملا اپراتورها در باند و فرکانس یکی هستن و فقط اسمشون و نحوه قیمت گذاری اونها فرق میکنه . الان بهترین همون ورژن سوم هست چون جلوی اپدیت ناگهانی بسته شده و امن هستش و از نظر سرعت و انتن دهی فرقی با ورژن 196 ایرانسل که در حال حاضر تکمیل ترین فریمور هست نداره . اصلا فریمورهای گلوبال هیچ چیزی ندارن و در بعضی اوقات کاستی هم دارن .

MH.Mousavi
10-01-2019, 19:55
من بهترین قریموری که برا این مودم استفاده کردم نسخه ای هست که اقای بلوچی تهیه کردن انتن دهی و استیبل بودنش به نظرم از یقیه نسخه ها بهتره با نسخه 3 یه مقدار مشکل آنتن دهی داشتم

Hamid1920
10-01-2019, 20:00
سلام
امروز وقت کردم پورت UART بالای مود م رو تست کردم پین اوت به این صورت بود که از سمت راست اولی VCC دومی Tx و سومی Rx بود پین 4و5 هم که بوت و گراند هست که ازقبل میدونید سرعت پورت 115200 هست
مودم از این پورت برای دیباگ استفاده میکنه که نمونه اطلاعاتی که فرستاده براتون میزارم حالت های مختلف رو هم امتحان کردم ولی نتونستم پورتی به غیر از دیباگ بگیرم دکمه WPS و پاور رو باهم گرفتم روشن کردم هر یک رو به تنهایی گرفتم و روشن کردم ولی هر بار پورت همون دیباگ بود ممکن هست با ترکیب دیگه ای پورت دیگه ای بده مثل همون لینکی که xshya ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) از مودم e5186 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])گذاشته که با ترکیب دکمه ها تونستن پورت دیگه ای بگیرن من نمیرسم دیگه بخوام این مورد رو چک کنم دوستان که علاقه و وقت دارن میتوتن یه امتحانی بکنن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ESPSV
10-01-2019, 20:14
درود
ببخشید این سوال تکراری را میپرسم ولی چون به جوابم نرسیدم ....
مودم من آنلاک شده و الان ورژن 11.195.03.00.00 هست ... اگه بخوایم جدیدترین ورژن ایرانسل (اگه همچنان ارائه کنه)
را بگیرم باید چکار کنم ؟ باید برگردم به ورژن قبل از آنلاک ؟ بعد از اپدیت به 196
لاک میشه ؟ ارزشش را داره ؟ یا روی همین ورژن بمونم تا بتونم با تمام اپراتورها کار کنم ؟

با تشکر

balouchi
10-01-2019, 20:28
سلام
امروز وقت کردم پورت UART بالای مود م رو تست کردم پین اوت به این صورت بود که از سمت راست اولی VCC دومی Tx و سومی Rx بود پین 4و5 هم که بوت و گراند هست که ازقبل میدونید سرعت پورت 115200 هست
مودم از این پورت برای دیباگ استفاده میکنه که نمونه اطلاعاتی که فرستاده براتون میزارم حالت های مختلف رو هم امتحان کردم ولی نتونستم پورتی به غیر از دیباگ بگیرم دکمه WPS و پاور رو باهم گرفتم روشن کردم هر یک رو به تنهایی گرفتم و روشن کردم ولی هر بار پورت همون دیباگ بود ممکن هست با ترکیب دیگه ای پورت دیگه ای بده مثل همون لینکی که xshya ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) از مودم e5186 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])گذاشته که با ترکیب دکمه ها تونستن پورت دیگه ای بگیرن من نمیرسم دیگه بخوام این مورد رو چک کنم دوستان که علاقه و وقت دارن میتوتن یه امتحانی بکنن

[/CODE]
با wps و reset (و یا power+wps+reset) هم نتیجه ای نگرفتید؟

mohammadgh6
10-01-2019, 21:27

دوستان سرعت بالا خوبه ولی اینترنت نامحدود واقعی نه حجمی

Hamid1920
10-01-2019, 21:38
با wps و reset (و یا power+wps+reset) هم نتیجه ای نگرفتید؟
بله اینها رو هم تست کردم ولی نتیجه ای نگرفتم و پورت لاگ رو میفرسته
با WPS+ Reset مودم میره تو حالت دانلود که یه سری کارها باهاش میشه کرد لاگش رو میزارم کسی علاقه مند بود تست بزنه ببینه چه استفاده ای میشه کرد من خواستم تو این حالت با balong_flash با پورت USB فریمور بزنم که ریجکت داد با ویزجن هم ستاپ ساختم ببینم اون میتونه بزنه ولی نشد ولی فک میکنم امکانات خوبی بشه ازش گرفت

abdollahy2009
10-01-2019, 22:17
بله اینها رو هم تست کردم ولی نتیجه ای نگرفتم و پورت لاگ رو میفرسته
با WPS+ Reset مودم میره تو حالت دانلود که یه سری کارها باهاش میشه کرد لاگش رو میزارم کسی علاقه مند بود تست بزنه ببینه چه استفاده ای میشه کرد من خواستم تو این حالت با balong_flash با پورت USB فریمور بزنم که ریجکت داد با ویزجن هم ستاپ ساختم ببینم اون میتونه بزنه ولی نشد ولی فک میکنم امکانات خوبی بشه ازش گرفت

داداش دمت گرم مودم من با این روش درست شد
WPS+RESET+POWER زدم یه سیمکارت ایرانسل هم گذاشتم رو مودم بعدش مودم از طریق اینترنت سیمکارت ایرانسل آپدیت شد و مودم بالا اومد
واقعا دمت گرم بالاخره مودم من بالا اومد:n16::n16::n16:

balouchi
10-01-2019, 22:35
WPS+RESET+POWER زدم یه سیمکارت ایرانسل هم گذاشتم رو مودم بعدش مودم از طریق اینترنت سیمکارت ایرانسل آپدیت شد و مودم بالا اومد
علاوه بر دانلود مود، با این دکمه ها تو مودم های قدیمی هواوی میشد مودم رو فُرمت کرد. یعنی اگه مودم در اثر فلش نامناسب بالا نمیومد با نگهداشتن این دکمه ها برای چند دقیقه مودم کلا مودم فُرمت می خورد و به فریمور نسخه قبلی دانگرید می کرد.

abdollahy2009
10-01-2019, 22:43
علاوه بر دانلود مود، با این دکمه ها تو مودم های قدیمی هواوی میشد مودم رو فُرمت کرد. یعنی اگه مودم در اثر فلش نامناسب بالا نمیومد با نگهداشتن این دکمه ها برای چند دقیقه مودم کلا مودم فُرمت می خورد و به فریمور نسخه قبلی دانگرید می کرد.

ای کاش زودتر میگفتین با این روش لااقل مودم من بالا میومد
ولی بازم دمتون گرم آقای بلوچی... ممنون بابت راهنماییتون:n16::n16::n16:

saber73
10-01-2019, 22:51
آموزش افزایش سرعت پورت usb و فریمور زدن در عرض 1 دقیقه و حل مشکل عدم شناسایی در ویندوز 10

دوستانی که از بیلدهای جدید ویندوز 10 استفاده میکنن و گزینه فعال سازی cmd از طریق شیفت + کلیک راست وجود نداره با فایل ریجستری که قرار دادم راحت این گزینه رو اول به ویندوز خودشون اضافه کنن .

اول ویندوز رو از طریق cmd و طبق اموزش داخل فایل تکست به حالت : Disable Driver Signature Windows 10 ببرید .

فایل ریجیستری : BOS_solution رو اجرا کنید .

حالا برنامه : MobileWiFi که مربوط به درایوهای هواوی هست رو نصب کنید .

این درایوها رو هم نصب کنید : Huawei Driver v 5.01.06.00

و تمام .
================================================== ============

الان راحت در حالت : Disable Driver Signature Windows 10 میتونید مودم رو به یو اس بی لود ببرید و فریمور هم نصب کنید . بعد پایان کار میتونید از داخل اموزش فایل تکست Disable Driver Signature Windows 10 رو خاموش کنید .

با نصب : MobileWiFi سرعت رایت فریمور خیلی خیلی بالا میره و کمتر از 1 دقیقه طول نمیکشه که فریمور نصب میشه .

دوستانی که ویندوز 7 دارن فقط از : MobileWiFi و Huawei Driver v 5.01.06.00 استفاده کنن و راحت سرعت usb رو افزایش بدن و بدون اتلاف زمان خیلی سریع فریمور رو نصب کنن .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] tml

Hamid1920
10-01-2019, 23:04
خواهش میکنم بله طبق لاگ مودم از پارتیشن online اگر فریموری وجود داشته باشه عملیات فلش کردن رو انجام میده خدارو شکر قبل از اینکه ارسال کنید خودتون تونستید درست کنید الان مشکل USB/Unknown که داشتید هم حل شده؟

abdollahy2009
11-01-2019, 15:28
این صفحه درخواست کد انلاک مودم هست . داخل ایران کسی من ندیدم با کد بتونه اینو انلاک کنه و حتما نیاز به تغییر فریم ویر برا انلاک هست . با استفاده از imei مودم سایتهای خارجی وجود دارن که کد انلاک رو در اختیار شما قرار میدن و ناقابل قیمت هاشون از 10 دلار شروع میشه تا ........

ببخشید داداش کدوم سایت کد آنلاک رو 10 دلار میفروشه؟

saber73
11-01-2019, 18:01
ببخشید داداش کدوم سایت کد آنلاک رو 10 دلار میفروشه؟

از 10 دلار شروع میشه و برا هر ورژن مودم فرق داره و قیمت بالا میره

saeexx
12-01-2019, 03:51

جناب بلوچی اگه امکان داره این ترکیب فشار دادن دکمه ها و همینطور حالاتی که بعد از این اتفاق میافته رو توی یک پست جمع بندی کنید؟

مولا میشه مودم هایی که به ورژن ۱۹۶ ایرانسل یا مبین نت اپدیت شده اند رو به ورژن اصلی نصب شده بازگردانی کرد و انلاک کرد؟ مخصوصا مبین نت

balouchi
12-01-2019, 07:32
جناب بلوچی اگه امکان داره این ترکیب فشار دادن دکمه ها و همینطور حالاتی که بعد از این اتفاق میافته رو توی یک پست جمع بندی کنید؟

مولا میشه مودم هایی که به ورژن ۱۹۶ ایرانسل یا مبین نت اپدیت شده اند رو به ورژن اصلی نصب شده بازگردانی کرد و انلاک کرد؟ مخصوصا مبین نت
برای مودم b612 هر کاری کردم این دکمه ها برای فرمت عمل نمی کرد و مودم به قسمت دانلود مود می رفت. البته مودم b612 دارای سه دکمه جانبی Power+WPS+Reset هستش اما در مودم E5172 (همراه اول هم از این نوع مودم می فروخت) که کار فرمت انجام می دادم، دکمه WiFi هم وجود داشت. یعنی با نگهداشتن سه دکمه Wi-Fi+WPS+Reset و بعد از اون با روشن کردن مودم، مودم چند بار ریستارت می شد و در نهایت دیده می شد که LED های آنتن یکی یکی آرام آرام شروع به روشن شدن می کردند و وقتی پنجمین LED آنتن روشن می شد نشون می داد که مودم فرمت شده و وقتی وارد WebUI مودم می شدم، می دیدم که فریمور مودم بدون هیچگونه نرم افزار و فریموری، به فریمور ماقبل ترش دانگرید کرده. البته عملیات دانگرید به این روش روی مودم E5172 فقط برای آپدیت های دستی امکانپذیر بود و برای آپدیتهای آنلاین امکان پذیر نبود.

دوستانی که در زمینه سخت افزار مهارت دارند ببینند که آیا روی بُرد مودم جای پینی برای دکمه Wi-Fi وجود داره که هواوی نگذاشته باشه یا نه؟! شاید برای آینده به درد خورد. ویدیو زیر هم نحوه فرمت مودم E5172 رو نشون میده:

saeexx
12-01-2019, 07:54
برای مودم b612 هر کاری کردم این دکمه ها برای فرمت عمل نمی کرد و مودم به قسمت دانلود مود می رفت. البته مودم b612 دارای سه دکمه جانبی Power+WPS+Reset هستش اما در مودم E5172 (همراه اول هم از این نوع مودم می فروخت) که کار فرمت انجام می دادم، دکمه WiFi هم وجود داشت. یعنی با نگهداشتن سه دکمه Wi-Fi+WPS+Reset و بعد از اون روشن کردن مودم، مودم چند بار ریستارت می شد و در نهایت دیده می شد که LED های آنتن یکی یکی آرام آرام شروع به روشن شدن می کردند و وقتی پنجمین LED آنتن روشن می شد نشون می داد که مودم فرمت شده و وقتی مودم وارد WebUI مودم می شدم، می دیدم که فریمور مودم بدون هیچگونه نرم افزار و فریموری، به فریمور ماقبل ترش دانگرید کرده. البته عملیات دانگرید به این روش روی مودم E5172 فقط برای آپدیت های دستی امکانپذیر بود و برای آپدیتهای آنلاین امکان پذیر نبود.

دوستانی که در زمینه سخت افزار مهارت دارند ببینند که آیا روی بُرد مودم جای پینی برای دکمه Wi-Fi وجود داره که هواوی نگذاشته باشه یا نه؟! شاید برای آینده به درد خورد. ویدیو زیر هم نحوه فرمت مودم E5172 رو نشون میده:

توی‌ حالت دانلود مود چه کارایی میشه انجام داد؟

balouchi
12-01-2019, 09:55
توی‌ حالت دانلود مود چه کارایی میشه انجام داد؟
دقیقا نمی دونم. همون طور که تو پست های قبلی دوستمون حمید آقا اشاره کرده بودند، پورت کام رو برای حالت usb با این روش میاره اما اجازه فلش زدن رو نمیده. تو 4pda اگه اشتباه نکنم برای فلش زدن مودم E5186 از طریق TTL، فکر کنم اول با همین دکمه ها مودم رو روی دانلود مود قرار می دادند و بعد کار فلش رو انجام میدند

mostafadc
12-01-2019, 10:21
برای مودم b612 هر کاری کردم این دکمه ها برای فرمت عمل نمی کرد و مودم به قسمت دانلود مود می رفت. البته مودم b612 دارای سه دکمه جانبی Power+WPS+Reset هستش اما در مودم E5172 (همراه اول هم از این نوع مودم می فروخت) که کار فرمت انجام می دادم، دکمه WiFi هم وجود داشت. یعنی با نگهداشتن سه دکمه Wi-Fi+WPS+Reset و بعد از اون با روشن کردن مودم، مودم چند بار ریستارت می شد و در نهایت دیده می شد که LED های آنتن یکی یکی آرام آرام شروع به روشن شدن می کردند و وقتی پنجمین LED آنتن روشن می شد نشون می داد که مودم فرمت شده و وقتی وارد WebUI مودم می شدم، می دیدم که فریمور مودم بدون هیچگونه نرم افزار و فریموری، به فریمور ماقبل ترش دانگرید کرده. البته عملیات دانگرید به این روش روی مودم E5172 فقط برای آپدیت های دستی امکانپذیر بود و برای آپدیتهای آنلاین امکان پذیر نبود.

بد نيست كه يه ايميل بزنيد به ساپورت شركت هوآوي و نحوه فرمت كردن اين مدل رو بپرسيد.
اگر راهي داشته بايد پشتيباني اونو اعلام كنه
به نظرم بهتره يجوري بگيد كه مشكل پيش اومده برا مودم و الان چطور ميشه فرمتش كرد. و اينكه بايد مطمئن باشن كه شما تعمير كار هستيد.

ata.royalfalcon
14-01-2019, 18:23
سلام .

اگه تیکهای زیر رو بردارم دیگه بطور اتوماتیک آپدیت نمیشه یا بازهم ممکنه آپدیت بشه ؟

saber73
14-01-2019, 19:07
سلام .

اگه تیکهای زیر رو بردارم دیگه بطور اتوماتیک آپدیت نمیشه یا بازهم ممکنه آپدیت بشه ؟

گزارش شده در مودم های مبین نت با برداشتن تیک این گزینه باز هم مودم توسط مبین نت اپدیت شده و علت هم بسته نبود قابلیت اپدیت از راه دور فریمورها هست و به همین خاطر هست که دوستان از فریمور ویرایش شده ورژن سوم موجود در انجمن که جلوی اپدیت بسته شده است استفاده میکنند

Hamid1920
14-01-2019, 20:36
گزارش شده در مودم های مبین نت با برداشتن تیک این گزینه باز هم مودم توسط مبین نت اپدیت شده و علت هم بسته نبود قابلیت اپدیت از راه دور فریمورها هست و به همین خاطر هست که دوستان از فریمور ویرایش شده ورژن سوم موجود در انجمن که جلوی اپدیت بسته شده است استفاده میکنند
نسخه سوم از روی قریمور هایوب ساخته شده و CWMP فریمور هم فعاله و به هایوب وصل میشه ازونجایی که CWMP هایوب دامین نیم داره اگر سیم مبین نت بندازید مبین نت میتونه Resolve کنه به سرور خودش و مودم رو اپدیت کنه ولی کار خیلی غیر حرفه ای هست البته یادمه یک نفر هم رو همین فرمور مودمش لاک شده بود اگر اشتباه نکنم
خود هایوب هم که هر سیمکارتی بندازید میتونه اون نسخه رو اپدیت کنه بهترین نسخه نسخه ای هست که اقای بلوچی اپلود کردن

saber73
15-01-2019, 00:48
نسخه سوم از روی قریمور هایوب ساخته شده و CWMP فریمور هم فعاله و به هایوب وصل میشه ازونجایی که CWMP هایوب دامین نیم داره اگر سیم مبین نت بندازید مبین نت میتونه Resolve کنه به سرور خودش و مودم رو اپدیت کنه ولی کار خیلی غیر حرفه ای هست البته یادمه یک نفر هم رو همین فرمور مودمش لاک شده بود اگر اشتباه نکنم
خود هایوب هم که هر سیمکارتی بندازید میتونه اون نسخه رو اپدیت کنه بهترین نسخه نسخه ای هست که اقای بلوچی اپلود کردن

بنده تا جایی که به یاد دارم اون ورژن دوم بود و رو ورژن سوم اصلا به اینترنت و شبکه وصل نمیشه اینو خود اقای حسین موسوی هم اعلام کردن که بهترین نسخه برای جلوگیری از اپدیت مبین نت همون نسخه سوم هستش که جلوی اپدیت بسته شده .

لینک توضیحات ورژن سوم و بسته شدن اپدیت این فریمور و توصیه برای نصب توسط دوستان مبین نتی :

saber73
15-01-2019, 00:49

باز هم میتونید از خود ویرایش کننده فریمور اقای حسین موسوی بپرسید .

ehsan104
15-01-2019, 00:51

سلام. من دکمه تشکر ندارم که از پستتون تشکر کنم ولی ممنون میشم لینک دانلود نسخه اقای بلوچی و بزارید با سپاس

abdollahy2009
15-01-2019, 00:59
بنده تا جایی که به یاد دارم اون ورژن دوم بود و رو ورژن سوم اصلا به اینترنت و شبکه وصل نمیشه اینو خود اقای حسین موسوی هم اعلام کردن که بهترین نسخه برای جلوگیری از اپدیت مبین نت همون نسخه سوم هستش که جلوی اپدیت بسته شده .

پس شما چجوری آپدیت کردین به ورژن 196 آنلاک شده ایرانسل؟

saber73
15-01-2019, 01:02
پس شما چجوری آپدیت کردین به ورژن 196 آنلاک شده ایرانسل؟

از طریق فلش مودم با لودر و انتقال ورژن 192 و اپدیت انلاین به 196 ایرانسل .

saber73
15-01-2019, 01:04
سلام. من دکمه تشکر ندارم که از پستتون تشکر کنم ولی ممنون میشم لینک دانلود نسخه اقای بلوچی و بزارید با سپاس

saber73
15-01-2019, 01:26

این فریمور که جناب بلوچی برا دانلود قرار دادن و امکانات خوبی دارد مربوط به کشور : نامیبیا و اپراتور mtc میباشد .

balouchi
15-01-2019, 13:12
سلام. من دکمه تشکر ندارم که از پستتون تشکر کنم ولی ممنون میشم لینک دانلودو بزارید با سپاس

تو این پست هم می تونید نسخه اورجینال و مود نشده برخی از فریمورها (همچنین فریمور ورژن: B612_UPDATE_11.195.01.01.131) رو پیدا کنید:

abdollahy2009
15-01-2019, 13:29
تو این پست هم می تونید نسخه اورجینال و مود نشده برخی از فریمورها (همچنین فریمور ورژن: B612_UPDATE_11.195.01.01.131) رو پیدا کنید:

کدومش بهتره و کاملتره؟

ehsan104
15-01-2019, 13:43
[QUOTE=balouchi;9095324]تو این پست هم می تونید نسخه اورجینال و مود نشده برخی از فریمورها (همچنین فریمور ورژن: B612_UPDATE_11.195.01.01.131) رو پیدا کنید:

یک دنیا سپاس.من نمیدونم چرا دکمه تشکر ندارم.معذرت میخوام .فقط اگه نسخه اورجینال نصب کنم امکان ابدیت کاملا بسته میشه که مودم دوباره لاک کنشه و بهترین فرموذ پیشنادی چی هست که صد در صد جلو ابدیت شرکت ایرانسل و بگیره

balouchi
15-01-2019, 16:07
کدومش بهتره و کاملتره؟
از میان فریمورها مود نشده ای که تاکنون نصب کرده ام، همین فریمور 195.01.01.131 یه کم امکانات کاربردی بیشتری داره.

balouchi
15-01-2019, 16:12
[QUOTE=balouchi;9095324]تو این پست هم می تونید نسخه اورجینال و مود نشده برخی از فریمورها (همچنین فریمور ورژن: B612_UPDATE_11.195.01.01.131) رو پیدا کنید:

یک دنیا سپاس.من نمیدونم چرا دکمه تشکر ندارم.معذرت میخوام .فقط اگه نسخه اورجینال نصب کنم امکان ابدیت کاملا بسته میشه که مودم دوباره لاک کنشه و بهترین فرموذ پیشنادی چی هست که صد در صد جلو ابدیت شرکت ایرانسل و بگیره
فعلا راه های پیشنهادی دوستان همون برداشتن تیک های آپدیت اتوماتیک و غیر فعال کردن TR-069 بوده که راه آپدیت به کلی بسته بشه. حالا اگه هواوی و اپراتورها از راه دیگه ای بخواهند آپدیت بدند، اطلاعاتی در این زمینه ندارم.

hassanhbk
15-01-2019, 17:15

جناب بلوچی مودم من ایرانسل و الان ورژن همون 192 یونیورسال هستش خواستم اپدیت کنم ب همین 195 که توی این پست گذاشتین منتها از خود کنسول مودم که گزینه ای برا اپدیت نیست،با مولتی کست هم وقتی فریمور رو اد میکنم و گزینه استارت رو میزنم اون قسمت نمودار تکمیل مثلا دو سوم پر میشه دوباره برمیگرده از اول دوباره همین پروسه تکرار میشه زیر اون قسمت هم مرتب عدد مثلا 1 هست میشه دو بعد سه،فکر کنم نشانگر پروسه تکراره،برا این مشکل راه حلی دارید؟

saber73
15-01-2019, 17:27
جناب بلوچی مودم من ایرانسل و الان ورژن همون 192 یونیورسال هستش خواستم اپدیت کنم ب همین 195 که توی این پست گذاشتین منتها از خود کنسول مودم که گزینه ای برا اپدیت نیست،با مولتی کست هم وقتی فریمور رو اد میکنم و گزینه استارت رو میزنم اون قسمت نمودار تکمیل مثلا دو سوم پر میشه دوباره برمیگرده از اول دوباره همین پروسه تکرار میشه زیر اون قسمت هم مرتب عدد مثلا 1 هست میشه دو بعد سه،فکر کنم نشانگر پروسه تکراره،برا این مشکل راه حلی دارید؟

از فریمور اپراتوری به جهانی رفتن یا باز به یک اپراتور دیگه رفتن فقط از طریق یو اس بی و لودر امکان پذیر میباشد .

فریمورهای جهانی یا همون یونیورسال به صورت c00 هستن . فریمور شما اخرش چه اعدادی داره بعد حرف c یا ماله خود ایرانسل هست ؟ نسخه های ایرانسل اپراتوری هستن .

balouchi
15-01-2019, 17:52
برنامه مولتی کست مودم b612 رو نسبت به مودم های قدیمی خیلی سریعتر فلش می کنه. اگه برنامه IP مودم (192.168.8.100 برای فریمور یونیورسال) خوب شناسایی کرده باشه، معمولا تو پروسه صفر (Package file send time)، فریمور رو آپلود می کنه و تو پروسه 1 به بعد مودم رو به حالت بوت (آبی شدن LED دیتا) می بره و فلشش رو تا پروسه 3 معمولا تموم می کنه. ترجیحا سیمکارت مودم رو بکشید و کابل LAN رو تو پورت LAN4/WAN وصل کنید تا IP بهتر شناسایی بشه. البته پروسه های 0 تا 3 با توجه به شناسایی شدن مودمتون ممکنه زودتر یا دیرتر اتفاق بیفته پس شما بهتر به تغییر کردن رنگ LED دیتا و LED های سیگنال بیشتر توجه کنید.

hassanhbk
15-01-2019, 18:30
از فریمور اپراتوری به جهانی رفتن یا باز به یک اپراتور دیگه رفتن فقط از طریق یو اس بی و لودر امکان پذیر میباشد .

فریمورهای جهانی یا همون یونیورسال به صورت c00 هستن . فریمور شما اخرش چه اعدادی داره بعد حرف c یا ماله خود ایرانسل هست ؟ نسخه های ایرانسل اپراتوری هستن .

از یونیورسال ب یونیورسال که اپدیت بشه دیگه بدون یو اس بی اوکی میشه،
دقیقا این ورژنه 11.192.05.00.00

hassanhbk
15-01-2019, 18:34
برنامه مولتی کست مودم b612 رو نسبت به مودم های قدیمی خیلی سریعتر فلش می کنه. اگه برنامه IP مودم (192.168.8.100 برای فریمور یونیورسال) خوب شناسایی کرده باشه، معمولا تو پروسه صفر (Package file send time)، فریمور رو آپلود می کنه و تو پروسه 1 به بعد مودم رو به حالت بوت (آبی شدن LED دیتا) می بره و فلشش رو تا پروسه 3 معمولا تموم می کنه. ترجیحا سیمکارت مودم رو بکشید و کابل LAN رو تو پورت LAN4/WAN وصل کنید تا IP بهتر شناسایی بشه. البته پروسه های 0 تا 3 با توجه به شناسایی شدن مودمتون ممکنه زودتر یا دیرتر اتفاق بیفته پس شما بهتر به تغییر کردن رنگ LED دیتا و LED های سیگنال بیشتر توجه کنید.

دقیقا تا پروسه 1 ب بعد میره که رنگ ال ای دی آبی فیروزه ای میشه، حالا ب قول شما جای کابل لن رو عوض کنم ببینم نتیجه میده،بعد اگه از 192 به 195 یونیورسال برم مودم همچنان آنلاک باقی میمونه؟

balouchi
15-01-2019, 18:36
دقیقا تا پروسه 1 ب بعد میره که رنگ ال ای دی آبی فیروزه ای میشه، حالا ب قول شما جای کابل لن رو عوض کنم ببینم نتیجه میده،بعد اگه از 192 به 195 یونیورسال برم مودم همچنان آنلاک باقی میمونه؟
بله آنلاک می مونه

saber73
15-01-2019, 18:46
از یونیورسال ب یونیورسال که اپدیت بشه دیگه بدون یو اس بی اوکی میشه،
دقیقا این ورژنه 11.192.05.00.00

بله یونیورسال هستش .

hassanhbk
15-01-2019, 21:11
بچه ها من پسورد ورود ب قسمت تنظیمات رو یادم رفته هر چی هم تست کردم یادم نیومد:n14:چ راهی داره اینطور مواقع

saber73
15-01-2019, 21:15
بچه ها من پسورد ورود ب قسمت تنظیمات رو یادم رفته هر چی هم تست کردم یادم نیومد:n14:چ راهی داره اینطور مواقع

پسورد ورود به صفحه وب مودم ؟ از دکمه ریست مودم استفاده نمایید .

hassanhbk
15-01-2019, 22:14
پسورد ورود به صفحه وب مودم ؟ از دکمه ریست مودم استفاده نمایید .

ی دفعه یادم اومد مرسی آقا صابر اپدیتم زدم ب نسبت 192 انتن دهی بهتر شده،ولی اوضاع همراه داغونه،برا شما هم اینطوره این اواخر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0 Links

hassanhbk
15-01-2019, 22:23

با مولتی کست بازم ب همون صورت قبل یود و همچنان عمل نمیکرد ی بار ریست فکتوری زدم و بعدش رفتم برا مولتی کست،بعد ریست فکتوری سریع جواب داد منتها بازم ب صورت کامل انجام نشد و تا Package file send time 22 هم صبر کردم ولی پیغامی برا پایان کار اصلا نیومد همینطور ادامه میداد،مولتی کست رو استاپ کردم وارد وب مودم شدم و از قسمت اپدیت فریمویر رو اد کردم و راحت جواب داد(مولتی فکر کنم به صورت ناقص فریمور جدید رو ریخته بود البته طبیعی هم بود چون کامل نشده بود ولی خوبیش این بود تو فریمویر جدید قسمت آپدیت اضافه شده بود،شایدم من اشتباه میکنم مولتی کست پیغام پایان کار نمیده کلا،چون من اولین بارم بود ازش استفاده میکردم،)ممنون جناب بلوچی:n16:

0 Links

Hamid1920
15-01-2019, 23:01

لینک توضیحات ورژن سوم و بسته شدن اپدیت این فریمور و توصیه برای نصب توسط دوستان مبین نتی :

من با همین نسخه با CWMP به acs ایرانسل وصل شدم توی App/config/cwmp تنظیمات هایوب بود و تغییر دادم و به ایرانسل وصل شد فقط الان یادم نیست که WebUI رو اپدیت کرده بودم به ایرانسل یا نه برای همین یه مقدار شک کردم که ممکنه بخاطر اپدیت وب یوای باشه و فریمور نسخه 3 حسین مشکل نداشته باشه اگر وقت کردم مجدد تست میکنم که قطعی بتونم بگم وصل میشه یا نه

Sala671
15-01-2019, 23:13
سلام دوستان من جایی زندگی میکنم که خط تلفن نداره اما می‌خوام تلفنی رو که داریم به این مودم وصل کنم ، سیم تلفن رو که وصل میکنم بوق اشغال میزنه ظاهراً باید voip رو تنظیم کرد ، کسی اطلاع داره باید چیکار کنم؟
(مودم انلاکه و ورژن سوم آقای موسوی روش نصبه و سیم کارت همراه اول روشه)

Sala671
16-01-2019, 09:58
یه سوال دیگه هم ابن که دست دوم این مودم الان چقدر خرید و فروش میشه؟ میخوام برا آشنایان یکی بخرم

MH.Mousavi
16-01-2019, 10:36
سلام دوستان من جایی زندگی میکنم که خط تلفن نداره اما می‌خوام تلفنی رو که داریم به این مودم وصل کنم ، سیم تلفن رو که وصل میکنم بوق اشغال میزنه ظاهراً باید voip رو تنظیم کرد ، کسی اطلاع داره باید چیکار کنم؟
(مودم انلاکه و ورژن سوم آقای موسوی روش نصبه و سیم کارت همراه اول روشه)
وقتی سیگنال روی 4G قفل باشه دیگه تماس نمیشه برقرار کرد برای همین مودم بوق اشغال میفرسته برا تلفن بزاری رو Auto اکی میشه

یه سوال دیگه هم ابن که دست دوم این مودم الان چقدر خرید و فروش میشه؟ میخوام برا آشنایان یکی بخرم
من تو دیوار بین 200 تا 300 دیدم

Sala671
16-01-2019, 11:44
دکمه تشکر ندارم براهمین پست زدم

ممنون آقای موسوی

ehsan104
16-01-2019, 18:46
سلام دوسبان مودم من فرمور 11.196 ایرانسل هست لطفا راهنمایم کنید
1.که این فرمور مستقیم انلاک میشه یا باید به 192 دانگرید کنم
2. بهترین روش انلاک مودم کدوم هست ممنون میشم لینک بزارید
3.برای چلو گیری از ابدیت خودکار و چلو گیری از لاک شدن فقط فرمور جناب بلوچی گرامی و بریزو بدون هیچ تغیری در تنظیمات؟یا باید تغییرات ایجاد کنم بعد فرمور ایشون؟
4. ایرانسل میگه اگه مودم انلاک بشه دیگه او ن سیم تی دی همراه مودم کارنمیکنه واقعیت هست یا فقط میترسوننن که مودم انلاک نشه؟
وافعا شرمندام سوالات زیاد شد و شرمنده از تمام دوستانی که پاسخ میدن و من چون دکمه تشکر ندارم نمیتونم تشکر کنم . پیشاپیش یک دنیا تشکر . ممنون میشم اگه به هر 4 سولام چواب بدید
باز هم سپاس

saber73
16-01-2019, 19:21
سلام دوسبان مودم من فرمور 11.196 ایرانسل هست لطفا راهنمایم کنید
1.که این فرمور مستقیم انلاک میشه یا باید به 192 دانگرید کنم
2. بهترین روش انلاک مودم کدوم هست ممنون میشم لینک بزارید
3.برای چلو گیری از ابدیت خودکار و چلو گیری از لاک شدن فقط فرمور جناب بلوچی گرامی و بریزو بدون هیچ تغیری در تنظیمات؟یا باید تغییرات ایجاد کنم بعد فرمور ایشون؟
4. ایرانسل میگه اگه مودم انلاک بشه دیگه او ن سیم تی دی همراه مودم کارنمیکنه واقعیت هست یا فقط میترسوننن که مودم انلاک نشه؟
وافعا شرمندام سوالات زیاد شد و شرمنده از تمام دوستانی که پاسخ میدن و من چون دکمه تشکر ندارم نمیتونم تشکر کنم . پیشاپیش یک دنیا تشکر . ممنون میشم اگه به هر 4 سولام چواب بدید
باز هم سپاس

نه رو 196 ایرانسل نمیشه انلاک کرد و باید یا برید رو 195 مود شده ویرایش سوم و یا 192 و روش انلاک اون فریمور . بهترین روش همون 195 مود شده ویرایش سوم هست . برا جلوگیری از اپدیت هم فریمور اقای بلوچی و هم همون ویرایش سوم هست و باید گزینه های اپدیت رو خاموش کنید . در مورد حرف ایرانسل خیر دوستان دارن و کار هم میکنه .

ehsan104
16-01-2019, 23:14
سولات بنده تمامی نداره به بزرگی خودتون ببخشین دوتا پیچ زیر مودم و باز کردم و احساس میکنم خار های دور مودم درگیر هست و باز نمیشه ایا دوستان عکسی یا روش خواستی برای باز کردن مودم دارند؟

saber73
16-01-2019, 23:38
سولات بنده تمامی نداره به بزرگی خودتون ببخشین دوتا پیچ زیر مودم و باز کردم و احساس میکنم خار های دور مودم درگیر هست و باز نمیشه ایا دوستان عکسی یا روش خواستی برای باز کردن مودم دارند؟

دو تا پیچ پایین مودم و دو تا پیچ در پشت مودم قسمت انتن داره میشه 4 پیچ اول اونها رو باز کن و بعد با یک کارت بانکی یا یک کارد میوه خوری یا کارت تلفن یا پوکه سیم کارت از پایین مودم شروع کن به ازاد کردن خارها و همنطوری دایره وار برو جلو و هر کدوم ازاد شد صدای تق بلندی میده . در ضمن قسمت روی مودم رو شما ازاد میکنی و همون قاب جلویی باید خارهاش ازاد بشه نه قسمت پشتی مودم .

rezajahani
17-01-2019, 00:08
اقا به یه مشکل بزرگ بر خوردم خواهش میکنم سریع جواب بدین
من یه مودم مبین نت خریده بودم انلاک کردم بعد مودم رو طبق اموزشی که توی همین تاپیک بود اپدیت کردم
فریم ور رو به این ورژن اپدیت کردم
B612s-25dTCPU-V100R001B192D05SP00C00

و حالا گزینه اپدیت فعاله و فریم ور 196 رو دانلود کرده حالا میخام بدونم اینی که دانلود کرده از طرف مبین نته یا هواوی ؟ با اپدیت کردنش مودم لاک نمیشه ؟
دوستان عزیزی که به این مشکل بر خوردن لطفا جواب بدین ممنون میشم

saber73
17-01-2019, 00:34
اقا به یه مشکل بزرگ بر خوردم خواهش میکنم سریع جواب بدین
من یه مودم مبین نت خریده بودم انلاک کردم بعد مودم رو طبق اموزشی که توی همین تاپیک بود اپدیت کردم
فریم ور رو به این ورژن اپدیت کردم
B612s-25dTCPU-V100R001B192D05SP00C00

و حالا گزینه اپدیت فعاله و فریم ور 196 رو دانلود کرده حالا میخام بدونم اینی که دانلود کرده از طرف مبین نته یا هواوی ؟ با اپدیت کردنش مودم لاک نمیشه ؟
دوستان عزیزی که به این مشکل بر خوردن لطفا جواب بدین ممنون میشم

احتمالا فریمور هواوی باشه چون نسخه شما جنرال هست و فکر نکنم با این فریم ور مبین نت بتونه به مودم شما دسترسی پیدا کنه ولی به نظر من ریسک نکنید . عکسی اطلاعاتی از نسخه اپدیت که قبل دانلود براتون نشون داد ندارید تا ورژن رو ببینم .

مودم من ایرانسل هست لینک این فریمور 192 رو بدید تا تست کنم و بریزم رو مودم خودم ببینم برا منم اپدیت میاد یا نه .

rezajahani
17-01-2019, 00:41
نه عکس ندارم ولی آپدیت رو دانلود کرده فقط میخاد که بزنم نصب شه فقط ورژن ۱۹۶ رو دیدم

rezajahani
17-01-2019, 00:43
تاپیک اجازه ارسال عکس یا لینک رو بهم نمیده یه این ایدی یه پی ام بده تا بدم لینکش heh_lol

saber73
17-01-2019, 00:47
تاپیک اجازه ارسال عکس یا لینک رو بهم نمیده یه این ایدی یه پی ام بده تا بدم لینکش @heh ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])_lol

پیدا کردم . الان دانلود میکنم و تست میکنم و نتیجه میدم . فعلا نصب نکنید .

rezajahani
17-01-2019, 00:47
ممنون منتظرم

saber73
17-01-2019, 00:59
پیدا کردم . الان دانلود میکنم و تست میکنم و نتیجه میدم . فعلا نصب نکنید .

هیچ اپدیتی برا من نیاورد چه دستی چه اتوماتیک . احتمالا همون مبین نت هست داره اپدیت میده . نصب نکنید . شما با چه سیم کارتی اپدیت رو گرفتی ؟

rezajahani
17-01-2019, 01:00
TD-LTE ایرانسل

hassanhbk
17-01-2019, 01:19
هیچ اپدیتی برا من نیاورد چه دستی چه اتوماتیک . احتمالا همون مبین نت هست داره اپدیت میده . نصب نکنید . شما با چه سیم کارتی اپدیت رو گرفتی ؟

این همون 192 یونیورسال هستش ک منم داشتم،صابر جان شما هم td ایرانسل انداختی و تست زدی؟پس معلومه اکثرا رو تی دی ایرانسل اپدیت میشه اتومات،خدا رو شکر کلا با ایرانسل کاری ندارم:n31:

rezajahani
17-01-2019, 01:21
حسن اقا الان ینی این آپدیتی که به من داده مال مبین نته؟

hassanhbk
17-01-2019, 01:31
الان ینی این آپدیتی که به من داده مال مبین نته؟

وقتی مودم مبین نت هست باید طبیعتا مبین نت باشه،منتها سیم کارت تی دی ایرانسل که میگین انداختین و آپدیت داده آدم رو ب شک میندازه،اگه امکان لحیم کاری داری که برو ب یکی از ورژنایی که بچه ها زحمتشو کشیدن و امکان آپدیت بسته شده،اگرم مثل من حوصله لحیم کاری نداری برو ب ورژن 195 یونیورسال سیم رو دربیار و گزینه اپدیت رو غیرفعال کن،منم دیروز آپدیت زدم

rezajahani
17-01-2019, 01:38
الان بهترین آپدیت چیه ؟ لینکشو میدی ؟
و اینکه ورژن ۱۹۵ یونیور سال ینی چی ؟ من حقیقتا ناشیم:)

saber73
17-01-2019, 01:43

از طریق لوکال اپدیت خود مودم اپدیت کنید .

hassanhbk
17-01-2019, 01:56

همین لینکی که اقا صابر زحمت کشیدن دانلود کن و سیم کارت رو دربیار برو ب قسمت آپدیت مودم و لوکال آپدیت دو دقیقه زمان میبره آپدیت شه،منظور از یونیورسال همون فریمویر جهانی هستش،یا اپراتوری هستن فریمویرها مثل همین ایرانسل یا مبین نت خودمون و ....،یا همون یونی یا جهانی که به اوریجینال هم معروف هستن

saber73
17-01-2019, 02:02
همین لینکی که اقا صابر زحمت کشیدن دانلود کن و سیم کارت رو دربیار برو ب قسمت آپدیت مودم و لوکال آپدیت دو دقیقه زمان میبره آپدیت شه،منظور از یونیورسال همون فریمویر جهانی هستش،یا اپراتوری هستن فریمویرها مثل همین ایرانسل یا مبین نت خودمون و ....،یا همون یونی یا جهانی که به اوریجینال هم معروف هستن

لینک 196 جنرال رو نداری ؟ منتشر شده ؟ لینکشو پیدا نمیکنم !

hassanhbk
17-01-2019, 10:14
لینک 196 جنرال رو نداری ؟ منتشر شده ؟ لینکشو پیدا نمیکنم !

نه منم نت رو زیر و رو کردم 196 جنرال رو پیدا نکردم هنوز همون 195 آخرین ورژن جنرال هستش،میاد ی مدت دیگه حتما

rezajahani
17-01-2019, 12:17
نه منم نت رو زیر و رو کردم 196 جنرال رو پیدا نکردم هنوز همون 195 آخرین ورژن جنرال هستش،میاد ی مدت دیگه حتما

داداش این مبین نت لنتی مودم رو اپدیت کرد الان فریم ور مبین نت روشه :V13::V13:
هر سیم کارتی میندازم روش قبول نمیکنه

خواهشا یه راهی بگین بتونم برگردونم به فریم ور قبلیش :V13:

rezajahani
17-01-2019, 12:19
اقا این مبین نت لنتی مودم رو اتومات اپدیت کرد خودشم فریم ور رو نصب کرد الان هیچ سیم کارتیو نمیگیره :V13:

خواهشا یه راهی بگین که بتونم برگردونم به حالت اولش :V13:

saber73
17-01-2019, 12:30

گفتم نزار اپدیت رو نصب بشه و برا مبین نت هستش . دیدی تست زدم و برا من هیچ اپدیتی نیومد . تموم شد دیگه فعلا هم راهی برا برگشت نیست .

ehsan104
17-01-2019, 12:32

سلام چجوری میشه از داخل مودم از 196 ایرانسل رفت به 192.یعنی بدون باز کردن مودم و usb.دانگرید کرد؟ممنون میشم راهنمای کنید

rezajahani
17-01-2019, 12:33
گفتم نزار اپدیت رو نصب بشه و برا مبین نت هستش . دیدی تست زدم و برا من هیچ اپدیتی نیومد . تموم شد دیگه فعلا هم راهی برا برگشت نیست .

من نزاشتم صبح رفتم مغازه دیدم خودش نصب کرده :V13:

saber73
17-01-2019, 12:37
سلام چجوری میشه از داخل مودم از 196 ایرانسل رفت به 192.یعنی بدون باز کردن مودم و usb.دانگرید کرد؟ممنون میشم راهنمای کنید

از طریق لوکال اپدیت داخل صفحه وب مودم در بخش اپدیت .

saber73
17-01-2019, 12:39
من نزاشتم صبح رفتم مغازه دیدم خودش نصب کرده :V13:

داخل انجمن بارها گفته شده مبین نت کلا از هر طریقی بشه داره مودم ها رو به 196 اپدیت میکنه و باید از اون دو تا فریمور داخل انجمن که جلوی اپدیت اونها بسته شده استفاده میکردید . الانم دیگه باید صبر کنید تا راهی پیدا بشه . ایرانسل هم اپدیت میکنه ولی نسخه 196 ایرانسل لاک نیست و مودم هم لاک نمیشه .

rezajahani
17-01-2019, 12:51
داخل انجمن بارها گفته شده مبین نت کلا از هر طریقی بشه داره مودم ها رو به 196 اپدیت میکنه و باید از اون دو تا فریمور داخل انجمن که جلوی اپدیت اونها بسته شده استفاده میکردید . الانم دیگه باید صبر کنید تا راهی پیدا بشه . ایرانسل هم اپدیت میکنه ولی نسخه 196 ایرانسل لاک نیست و مودم هم لاک نمیشه .

اقا خواهشا یه راهی پیدا کنین من گیم نت دارم همش بازی انلاین میکنن

اقای بلوچی شما استادی راهی نمیتونی پیدا کنی ؟ :n03:

hassanhbk
17-01-2019, 13:32

فعلا که راهی نیست کلا،اصلا هم دنبالش نرو،خبری بشه بچه ها همینجا اعلام میکنن،دیشب چند بار گفتم سیم کارت رو دربیار و برو ب 195،یا یکی از ورژنای که اپدیت کلا بسته شده ،فعلا چاره ای جز صبر نیست،جالب اینجاست که حتی با ی سیم کارت ب جز مبین نت هم باز اپدیت میکنه البته چند تا از بچه ها هم قبلا مشابه مورد شما رو گزارش کرده بودن

rezajahani
17-01-2019, 13:42
فعلا که راهی نیست کلا،اصلا هم دنبالش نرو،خبری بشه بچه ها همینجا اعلام میکنن،دیشب چند بار گفتم سیم کارت رو دربیار و برو ب 195،یا یکی از ورژنای که اپدیت کلا بسته شده ،فعلا چاره ای جز صبر نیست،جالب اینجاست که حتی با ی سیم کارت ب جز مبین نت هم باز اپدیت میکنه البته چند تا از بچه ها هم قبلا مشابه مورد شما رو گزارش کرده بودن

بخدا ادم می مونه بخنده یا گریه کنه از دست این اپراتورا من موندم چجوری یه فریم ور دیگه رو با سیم کارت دیگه رو اپدیت کرده

چاره ای نیس مودم رو بفروشم یه ایرانسل بخرم اینجوری نمیتونم صبر کنم هر چی مشتری دارم میپره

کسی هس اینجا که مودم رو بخره ؟

mirsina1979
17-01-2019, 13:51

اقای بلوچی شما استادی راهی نمیتونی پیدا کنی ؟ :n03:
از چه سیم کارتی استفاده میکردی؟پینگش چه طور بود؟

greatpouya
17-01-2019, 14:08
کسی تونسته رو CA ،TD بگیره؟

Sent using Tapatalk

MH.Mousavi
17-01-2019, 14:20
بخدا ادم می مونه بخنده یا گریه کنه از دست این اپراتورا من موندم چجوری یه فریم ور دیگه رو با سیم کارت دیگه رو اپدیت کرده

چاره ای نیس مودم رو بفروشم یه ایرانسل بخرم اینجوری نمیتونم صبر کنم هر چی مشتری دارم میپره

چند میخواید بفروشید؟
الان مبین نت مودمش رو به قیمت ۱۱۰ و ۱۰۰ گیگ اینترنت به قیمت ۱۴۰ تومن داره میفروشه که جمعا با هزینه نصب و راه اندازی کارشناس حدود ۲۷۰ -۲۸۰ در میاد

rezajahani
17-01-2019, 14:36
از چه سیم کارتی استفاده میکردی؟پینگش چه طور بود؟

تموم سیم کارت هارو ساپورت میکرد ولی بیشتر از ایرانسل و رایتل استفاده میکردم ولی الان فقط مبین نت میگیره که سیم کارت مبین نت هم ندارم

ایرانسل رو واسه بازی های انلاین پینگشم زیر 35 بود
رایتل هم بیشتر واسه دانلود نامحدودش

saber73
17-01-2019, 15:13
کسی تونسته رو CA ،TD بگیره؟

Sent using Tapatalk

بنده به شخصه تجربه نکردم ولی چند نفر داخل انجمن عکس از حالت تجمیع با سیم کارت tdd دادن که ارم + هم ظاهر میشه اونم فقط رو فریمور 196 ایرانسل .

mirsina1979
17-01-2019, 15:34
تموم سیم کارت هارو ساپورت میکرد ولی بیشتر از ایرانسل و رایتل استفاده میکردم ولی الان فقط مبین نت میگیره که سیم کارت مبین نت هم ندارم

ایرانسل رو واسه بازی های انلاین پینگشم زیر 35 بود
رایتل هم بیشتر واسه دانلود نامحدودش
مثلا بتلفید زیر 35 پینگش بود
من با طرح 360 مبین نت td ایرانسل و شاتل زیر 110 نمیتونم پینگ داشته باشم

rezajahani
17-01-2019, 16:04
مثلا بتلفید زیر 35 پینگش بود
من با طرح 360 مبین نت td ایرانسل و شاتل زیر 110 نمیتونم پینگ داشته باشم

من با طرح 2 مگ نامحدود ایرانسل توی rgc که خارجیه پینگم 60 بود توی بازی های کانتر یا wow پینگم زیر 30

hassanhbk
17-01-2019, 16:05

پستت رو نخوندم که سیم کارت مبین نت رو نداری برا اون ویرایش زدم،ولی ب نظرم نفروشش چون ممکنه راهی برا ورژن 196 بیاد و ضرر کنی،اینم پینگ مبین نت رفیقم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MH.Mousavi
17-01-2019, 16:26
پستت رو نخوندم که سیم کارت مبین نت رو نداری برا اون ویرایش زدم،ولی ب نظرم نفروشش چون ممکنه راهی برا ورژن 196 بیاد و ضرر کنی،اینم پینگ مبین نت رفیقم
با این قیمتی که خود مبین نت داره مودم رو میده اصلا مودمش صرفه فروش نداره فک نمیکنمم کسی خریدار این مودمها باشه به نظرم بهترین قیمت رو خود مبین نت میده که گفته 110 پول مودم رو در صورت برگردوندن میده البته نمیدونم با باز شدن مودم بازم قبول کنه که برگردونن یا نه

rezajahani
17-01-2019, 16:26
پستت رو نخوندم که سیم کارت مبین نت رو نداری برا اون ویرایش زدم،ولی ب نظرم نفروشش چون ممکنه راهی برا ورژن 196 بیاد و ضرر کنی،اینم پینگ مبین نت رفیقم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

امیدوارم یه راهی پیدا شه انلاکش کنم خدا لعنت کنه مبین نت رو

hassanhbk
17-01-2019, 16:32
امیدوارم یه راهی پیدا شه انلاکش کنم خدا لعنت کنه مبین نت رو

منم امیدوارم چون خیلی از بچه های همین انجمن خودمون و دوستان نزدیکم پیگیر خبرایی در مورد همین مشکل 196 مبین نت هستن تا رفعش کنن
ببین بین دوستات و آشناهات کسی سیم مبین نت بلا استفاده نداره یا حتی بین مشتریای مغازت شاید پیدا کنی و ب صورت امانی بگیری ازشون
یا اگه مودم رو خودت از مبین نت خریدی و سیم رو گم کردی یا غیره بگی یکی دیگه ب نامت صادر شه،

من که میخواستم مودم رو بگیرم ارزونترم پیدا کردم شهر دیگه، سیم تی دی هم میداد باهاش ولی اینطوری ب نام خودم نبود و فردا اگه ی مشکلی مثلا گم کردن سیم کارت و اینا پیش میومد دیگه دستم جایی بند نبود،ولی اون طرف صاحب مودم همشهری خودم رو قرار گذاشتیم رفتیم دفتر ایرانسل و سیم و مودم ب نام خودم زدم،البت آنچنان با ایرانسل کار نمیکنم من قبلا هم گفتم ولی تجربه ثابت هر چند وقت ی بار یکی بهتر میشه بسته هاش ب لحاظ صرفه اقتصادی و ... یه دفعه یکی دیگشون ی جورایی حالت چرخشی داره بینشون،اینه ک گفتم ضرر نداره ب نام خودم باشه

rezajahani
17-01-2019, 16:44
منم امیدوارم چون خیلی از بچه های همین انجمن خودمون و دوستان نزدیکم پیگیر خبرایی در مورد همین مشکل 196 مبین نت هستن تا رفعش کنن
ببین بین دوستات و آشناهات کسی سیم مبین نت بلا استفاده نداره یا حتی بین مشتریای مغازت شاید پیدا کنی و ب صورت امانی بگیری ازشون
یا اگه مودم رو خودت از مبین نت خریدی و سیم رو گم کردی یا غیره بگی یکی دیگه ب نامت صادر شه،

من که میخواستم مودم رو بگیرم ارزونترم پیدا کردم شهر دیگه، سیم تی دی هم میداد باهاش ولی اینطوری ب نام خودم نبود و فردا اگه ی مشکلی مثلا گم کردن سیم کارت و اینا پیش میومد دیگه دستم جایی بند نبود،ولی اون طرف صاحب مودم همشهری خودم رو قرار گذاشتیم رفتیم دفتر ایرانسل و سیم و مودم ب نام خودم زدم،البت آنچنان با ایرانسل کار نمیکنم من قبلا هم گفتم ولی تجربه ثابت هر چند وقت ی بار یکی بهتر میشه بسته هاش ب لحاظ صرفه اقتصادی و ... یه دفعه یکی دیگشون ی جورایی حالت چرخشی داره بینشون،اینه ک گفتم ضرر نداره ب نام خودم باشه

متاسفانه مودم رو از دیوار خریدم و انلاک کردم سیم کارت هم نداشت به بروبچه های گیم نت هم گفتم ولی مبین نت هیچکی نداره

مگر اینکه یه مودم ایرانسل از کسی قرض بگیرم تا از دیوار یه مودم ایرانسل ارزون پیدا کنم

بد شانسی اوردم بدجور :n03:

مودم ایرانسل اگه ورژن 196 باشه بازم انلاک میشه ؟

روش انلاک مودم ایرانسل ورژن 196 چجوریه ؟

greatpouya
17-01-2019, 17:36
بنده به شخصه تجربه نکردم ولی چند نفر داخل انجمن عکس از حالت تجمیع با سیم کارت tdd دادن که ارم + هم ظاهر میشه اونم فقط رو فریمور 196 ایرانسل .

چه عالی
پس فقط مودم رو باید از ایرانسل بخریم
تا ۱۹۶ باشه

Sent using Tapatalk

balouchi
17-01-2019, 18:37

اقای بلوچی شما راهی نمیتونی پیدا کنی ؟ :n03:
فعلا متاسفانه راهی پیدا نشده تا بتونیم این فریمور رو دانگرید کنیم. فعلا کلیدی هم برای ساین کردن فریمورهای مود شده مودمهای ورژن 5 منتشر نشده که بتونیم یه فریمور adb دار از طریق کابل Lan رو مودم فلش بزنیم و آنلاک انجام بشه

saber73
17-01-2019, 19:36
چه عالی
پس فقط مودم رو باید از ایرانسل بخریم
تا ۱۹۶ باشه

Sent using Tapatalk

مودم های جدید رو 196 هستن و مودم های قدیمی هم از طریق سیم کارت tdd ایرانسل از 192 به 196 اپدیت میشن در بازه زمانی 2 تا 7 صبح . و همچنان منتظر هستیم تا اگر دوستان تونستن ورژن 196 ایرانسل از طریق TR-069 Manager بیرون بکشن در انجمن منتشر کنن تا دوستان متخصص در ویرایش فریمور و دولوپر با بستن جلوی اپدیت این ورژن و اضافه کردن قابلیت adb همه بتونن از این ورژن رو مودمشون بدون ریسک استفاده کنن .

saber73
17-01-2019, 19:39
متاسفانه مودم رو از دیوار خریدم و انلاک کردم سیم کارت هم نداشت به بروبچه های گیم نت هم گفتم ولی مبین نت هیچکی نداره

مگر اینکه یه مودم ایرانسل از کسی قرض بگیرم تا از دیوار یه مودم ایرانسل ارزون پیدا کنم

بد شانسی اوردم بدجور :n03:

مودم ایرانسل اگه ورژن 196 باشه بازم انلاک میشه ؟

روش انلاک مودم ایرانسل ورژن 196 چجوریه ؟

بله ایرانسل راحت انلاک میشه و نگران نباشید و تهیه کنید . مشکلی هم بود بپرسید همه دوستان کمک میکنن .

greatpouya
17-01-2019, 20:36
مودم های جدید رو 196 هستن و مودم های قدیمی هم از طریق سیم کارت tdd ایرانسل از 192 به 196 اپدیت میشن در بازه زمانی 2 تا 7 صبح . و همچنان منتظر هستیم تا اگر دوستان تونستن ورژن 196 ایرانسل از طریق TR-069 Manager بیرون بکشن در انجمن منتشر کنن تا دوستان متخصص در ویرایش فریمور و دولوپر با بستن جلوی اپدیت این ورژن و اضافه کردن قابلیت adb همه بتونن از این ورژن رو مودمشون بدون ریسک استفاده کنن .

صابر خان نمیشه بجای خرید مودم جدید و سیمکارت تی دی جدید این مودم قدیمیو بفروشیم به ایرانسل مودم جدید بخریم؟ تا حالا حدود ۱۰ تا سیمکارت بناممه
و اینکه چون این مودم وایفای ac نداره اشکالی در دریافت سرعت ایجاد نمیکنه؟

Sent using Tapatalk

saber73
18-01-2019, 00:16
صابر خان نمیشه بجای خرید مودم جدید و سیمکارت تی دی جدید این مودم قدیمیو بفروشیم به ایرانسل مودم جدید بخریم؟ تا حالا حدود ۱۰ تا سیمکارت بناممه
و اینکه چون این مودم وایفای ac نداره اشکالی در دریافت سرعت ایجاد نمیکنه؟

Sent using Tapatalk

نه ایرانسل مودم نمیخره فقط میفروشه خراب هم بشه فقط تعویض داره و تعمیر نداره اونم باید پشتش باز نشده باشه . کاربرد ac الان بیشتر تجملاتی هست تا کاربردی و بیشتر به درد استریم تصاویر فول اچ دی و 4K و انتقال تصاویر به درد میخوره .

greatpouya
18-01-2019, 04:06
دوستان کسی رو TD تونست +4G بگیره حتما نتیجه تست رو منتشر فرماید

Sent using Tapatalk

saber73
18-01-2019, 04:42

Sent using Tapatalk

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _%D8%AF%D8%B1%D8%AD%D8%A7%D9%84%D8%AA.jpg

greatpouya
18-01-2019, 06:27
Deleted msg

saber73
18-01-2019, 06:39
خو این روی ۳۵۰۰ هست
یا همون FDD؟

Sent using Tapatalk

رو هر دو گرفتن مثل اینکه ولی فقط tdd رو من قبول دارم . چون رو این مودم با شبکه fdd خیلی تست زدم چندین استان و شهر هم برا تست رفتم با همین فریمور ولی خبری از + نبود ولی افزایش سرعت و تجمع محسوس بود .

ehsan149
18-01-2019, 13:12
سلام

من مودم آنلاک شده و فریمور 11.195.03.00.1445 های وب روش ریختم الان میتونم ورژن 3 مد شده جناب صابر یا حسین از طریق Local Update داخل تنظیمات صفحه وب مودم آپدیت کنم یا نیازه در موردم باز بشه و از طریق کابل usb نصب بشه ؟

ممنون

ata.royalfalcon
18-01-2019, 13:34
رو هر دو گرفتن مثل اینکه ولی فقط tdd رو من قبول دارم . چون رو این مودم با شبکه fdd خیلی تست زدم چندین استان و شهر هم برا تست رفتم با همین فریمور ولی خبری از + نبود ولی افزایش سرعت و تجمع محسوس بود .

دیشب مودم B612 رو تست کردم و افزایش سرعت در مقایسه با مودم B315 کاملاً محسوس بود (شبکه FDD) .

rezajahani
18-01-2019, 14:50
بروبچ یه سوال دارم ممنون میشم راهنماییم کنین و کامل توضیح بدین ^_^

میخام مودم ایرانسل بخرم و اگه ورژن 196 بود چجوری باید انلاکش کنم ؟

توی فروم دیده بودم که مودم ایرانسل رو به ورژن 196 اپدیت کرده بودن فریم ور ایرانسل روش نصب بود ولی انلاک هم بود !! میشه لطف کنین بگین چجوری این کارو کنم که فریم ور ایرانسل و انلاک باشه چون تو ورژن 196 ایرانسل قابلیت 4G+ هس

saeexx
18-01-2019, 15:44

Sent using Tapatalk

خدمت شما

saber73
18-01-2019, 18:57
بروبچ یه سوال دارم ممنون میشم راهنماییم کنین و کامل توضیح بدین ^_^

میخام مودم ایرانسل بخرم و اگه ورژن 196 بود چجوری باید انلاکش کنم ؟

توی فروم دیده بودم که مودم ایرانسل رو به ورژن 196 اپدیت کرده بودن فریم ور ایرانسل روش نصب بود ولی انلاک هم بود !! میشه لطف کنین بگین چجوری این کارو کنم که فریم ور ایرانسل و انلاک باشه چون تو ورژن 196 ایرانسل قابلیت 4G+ هس

انلاک میکنی با روش های موجود در انجمن و بعد دانگرید میکنی به 192 ایرانسل و بعد یک سیم کارت tdd میندازی با بسته فعال و باید در پوشش منطقه tdd هم باشی و میزاری از ساعت 2 تا 7 شب روشن بمونه اتوماتیک اپدیت میشه به 196 و مودم هم قبلا انلاک کردی و دیگه لاک نمیشه . فعلا هم کسی فریمور افلاین 196 ایرانسل رو منتشر نکرده تا مشکل همه دوستان مرتفع شود .

rezajahani
18-01-2019, 19:17
انلاک میکنی با روش های موجود در انجمن و بعد دانگرید میکنی به 192 ایرانسل و بعد یک سیم کارت tdd میندازی با بسته فعال و باید در پوشش منطقه tdd هم باشی و میزاری از ساعت 2 تا 7 شب روشن بمونه اتوماتیک اپدیت میشه به 196 و مودم هم قبلا انلاک کردی و دیگه لاک نمیشه . فعلا هم کسی فریمور افلاین 196 ایرانسل رو منتشر نکرده تا مشکل همه دوستان مرتفع شود .

ینی الان ورژن 196 هس اونوقت میشه با همون فریمور 192 انلاک کرد ؟ با این روش باید انلاک شه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد یه سیم تی دی هم بندازم روش مودم اپدیت میشه به فریمور 196 ایرانسل یا فریمور دیگه ؟ اگه به فریور خوده ایرانسل اپدیت میشه اون قابلیت 4G+ هم هس یا نه ؟

saber73
18-01-2019, 19:27
ینی الان ورژن 196 هس اونوقت میشه با همون فریمور 192 انلاک کرد ؟ با این روش باید انلاک شه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد یه سیم تی دی هم بندازم روش مودم اپدیت میشه به فریمور 196 ایرانسل یا فریمور دیگه ؟ اگه به فریور خوده ایرانسل اپدیت میشه اون قابلیت 4G+ هم هس یا نه ؟

شما اول اینو دانلود کن بریز رو مودم از طریق لودر و یو اس بی و با این اسکریپت انلاک کن ببین میشه . با این بشه دیگه لازم نیست بری رو ورژن ویرایش سوم یا اون راه قدیمی انلاک رو بری . مستقیم میری رو 192 و انلاک میکنی و بعد میزاری تا اپدیت شه به 196 . بله رو 196 ایرانسل قابلیت + رو شبکه tdd فعاله . تست کن نتیحه بده . مشکلی داشتی سوال کن . طبق روش دوم و بهتر انلاک میری جلو منتها با این فریمور که لینک میدم و با این اسکریپت که پایین اپلود کردم :

با اینها شد چه بهتر نشد همون روش قبلی .

saber73
18-01-2019, 19:32
سلام

من مودم آنلاک شده و فریمور 11.195.03.00.1445 های وب روش ریختم الان میتونم ورژن 3 مد شده جناب صابر یا حسین از طریق Local Update داخل تنظیمات صفحه وب مودم آپدیت کنم یا نیازه در موردم باز بشه و از طریق کابل usb نصب بشه ؟

ممنون

ورژن های مود شده و دستکاری شده فقط از طریق یو اس بی لودر قابل رایت بر روی مودم هستن .

saber73
18-01-2019, 19:37
دیشب مودم B612 رو تست کردم و افزایش سرعت در مقایسه با مودم B315 کاملاً محسوس بود (شبکه FDD) .

یعنی اینو بهتون بگم اینترنت منطقه خوب باشه و دکل خلوت باشه . خدایی رو fdd کم نمیاره . با همراه اول تا 100 مگ رو راحت گرفتم با این مودم . در همون ساعت و در همون منطقه مودم fd-m60 نتونست این اندازه سرعت بگیره . خوبی این مودم اینه الان با فریمورهای جدید دو قابلیت ca و mimo رو داره و نهایت سرعت رو میتونه بگیره ولی مودم fd-m60 منطقه ای که باند 2600 فعال نیست و چون از mimo4 هم پشتیبانی نمیکنه نمیتونه به نهایت سرعت برسه و مثل یک مودم معمولی 4G عمل میکنه . اینجاست که قدرت و عمل کرد و پیشرفته بودن این مودم یعنی B612 مشخص میشه .

rezajahani
18-01-2019, 19:46
شما اول اینو دانلود کن بریز رو مودم از طریق لودر و یو اس بی و با این اسکریپت انلاک کن ببین میشه . با این بشه دیگه لازم نیست بری رو ورژن ویرایش سوم یا اون راه قدیمی انلاک رو بری . مستقیم میری رو 192 و انلاک میکنی و بعد میزاری تا اپدیت شه به 196 . بله رو 196 ایرانسل قابلیت + رو شبکه tdd فعاله . تست کن نتیحه بده . مشکلی داشتی سوال کن . طبق روش دوم و بهتر انلاک میری جلو منتها با این فریمور که لینک میدم و با این اسکریپت که پایین اپلود کردم :

با اینها شد چه بهتر نشد همون روش قبلی .

یه آموزشی چیزی نداری بده صابر جان چون من با این روش بلد نیستم :|

طبق روش دوم و بهتر انلاک رو روش کلیک میکنم اموزشی نیس

saber73
18-01-2019, 19:52
یه آموزشی چیزی نداری بده صابر جان چون من با این روش بلد نیستم :|

طبق روش دوم و بهتر انلاک رو روش کلیک میکنم اموزشی نیس

طبق این اموزش فریموری که لینک دادم بالا رو نصب کن .

حالا طبق این اموزش اسکریپت رو اجرا کن البته اسکریپتی که بالا لینک دادم .

بعد رایت فریمور و بالا اومدن مودم و وصل از طریق وای فای به رایانه میرید سراغ این اسکریپت و فایل go رو اجرا میکنید . قبلش telnet ویندوز فعال باشه . اموزش در اینترنت هست و خیلی راحته .

درایوهای مودم :

apple666
18-01-2019, 23:04
سلام دوستان عزیز من مودم tfi60 هستش انلاک شده خودم به ورژن ۳ دستکاری شده داخل سایت اولش خوب بود ولی الان هی نتم قطع و وصل میشه بیشتر مواقع هم باید dns برای استفاده اینستاگرام عوض کنم لطفا کمک کنید؟!

saber73
19-01-2019, 00:51
سلام دوستان عزیز من مودم tfi60 هستش انلاک شده خودم به ورژن ۳ دستکاری شده داخل سایت اولش خوب بود ولی الان هی نتم قطع و وصل میشه بیشتر مواقع هم باید dns برای استفاده اینستاگرام عوض کنم لطفا کمک کنید؟!

greatpouya
19-01-2019, 01:50
[spoiler]

خدمت شما
[spoiler]

به به به ممنون
میشه از صفحه فرکانس هم عکس بگیرید
و اینکه کریر اول کدام هست و دومی کدام. ممنون

Sent using Tapatalk

Javad0111
19-01-2019, 01:53
هم اکنون ورژن جدید نسخه بتا :

saber73
19-01-2019, 01:56

مواظب باشید رو فریمور مبین نت احتمال لاک مودم هست .

saber73
19-01-2019, 02:35

این قسمت موبایل نتورک ستینگ رو دستکاری کردین یا برا خود مبین نت هست ؟

greatpouya
19-01-2019, 03:20

خدمت شما

کماکان منتظر ارسال تصویر از باند در حالت تجمیع هستم
چون متاسفانه اطلاعات کافی برای تجمیع TD ارایه نکردید و با اینکه آنلاین بودید به پست قبل من پاسخ ندادید.

Sent using Tapatalk

Hamid1920
19-01-2019, 11:29
دوستان نسخه جدید فریمور ایرانسل رو بارگزاری کردم
ازینجا میتونید بردارید
فریمور جدید ایرانسل نسخه 11.196.01.01.234 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

rezajahani
19-01-2019, 13:01

فریمور مبین نته ؟
ورژن چند ؟
انلاکه یا لاک ؟

nemati2
19-01-2019, 17:55
منم مودم tf-i60 دارم،مشکلم اینه که سرعت دانلود در ثانیه های اول خیلی بالاست ولی بعد از چند ثانیه سرعت روی یک مگابایت قفل میشه وتاآخردانلود فایل ثابته،این مشکل ازمودمه با شبکه ایرانسل؟

saber73
19-01-2019, 18:11
منم مودم tf-i60 دارم،مشکلم اینه که سرعت دانلود در ثانیه های اول خیلی بالاست ولی بعد از چند ثانیه سرعت روی یک مگابایت قفل میشه وتاآخردانلود فایل ثابته،این مشکل ازمودمه با شبکه ایرانسل؟

یک فایل از سرور داخل دانلود کنید و یک فایل از سرور خارج از کشور ببنید فرقی داره ؟ کلا سرعت هر سرور داخلی یا حتی خارجی هم با هم فرق داره . این مشکلات اغلب از طرف اپراتور و دکلی هست که از اون خدمات میگیرید .

saeexx
19-01-2019, 18:22

منم همین مشکل رو دارم
روی سرورهای دانلود که میزبانی ایران هستن این مشکل وجود داره
بقیه سرور ها با سرعت فول دانلود میکنه
مثلا یک سایت نهایت ۱ مگابایت ولی یه سایت دیگه ۱۲ مگابایت سرعتش هست

saber73
19-01-2019, 19:04
منم همین مشکل رو دارم
روی سرورهای دانلود که میزبانی ایران هستن این مشکل وجود داره
بقیه سرور ها با سرعت فول دانلود میکنه
مثلا یک سایت نهایت ۱ مگابایت ولی یه سایت دیگه ۱۲ مگابایت سرعتش هست

بله دقیقا اینطوری هست .

rezajahani
19-01-2019, 21:51
سلام خدمت بروبچ عزیز فروم یه سوال دارم

تازه یه مودم ایرانسل خریدم ورژن فریورش 192 هس میخام انلاکش کنم

وقتی که انلاکش کردم میخام اپدیتش کنم به ورژن 196 ایرانسل چجوری بعد از اینکه انلاکش کردم اپدیت کنم به ورژن 196 ایرانسل ؟

و اینکه بعد از انلاک کردن و اپدیت به ورژن 196 ایرانسل بازم قابلیت 4G+ هس یا نه ؟

greatpouya
20-01-2019, 00:32

خدمت شما

در کل تبلیغ خوبی بود برای ایرانسل
ولی کاش یکم عزت نفس داشته باشید و به هر قیمتی تبلیغ نکنید، خیلی قشنگتره که صادق باشید و از فناوری حاضر تبلیغ کنید، وگرنه دروغ گفتن خیلی سادست اما در دراز مدت نتیجه عکس میده.
صداقت همیشه ساده ترین راهه.

امیدوارم خلاصه این سرویس به زودی راه بیافته اما تا قبل از اون وجهه ایرانسل رو با تبلیغات بی پایه نباید تخریب کرد.
موفق باشید

Sent using Tapatalk

saber73
20-01-2019, 00:34
سلام خدمت بروبچ عزیز فروم یه سوال دارم

تازه یه مودم ایرانسل خریدم ورژن فریورش 192 هس میخام انلاکش کنم

وقتی که انلاکش کردم میخام اپدیتش کنم به ورژن 196 ایرانسل چجوری بعد از اینکه انلاکش کردم اپدیت کنم به ورژن 196 ایرانسل ؟

و اینکه بعد از انلاک کردن و اپدیت به ورژن 196 ایرانسل بازم قابلیت 4G+ هس یا نه ؟

arash.74
20-01-2019, 01:26
دوستان تا حالا کسی به مشکل dns برخورده تو همراه اول؟ تنظیمات دیفالت جواب نمیده، تنظیم کردن مودم روی 8.8.8.8 هم جواب نداد. تنها راه حل تنظیم کردن dns برای هر کدوم از دستگاه های متصل به شبکست. اول فکر کردم مودم قاطی کرده ولی بعد دیدم موبایل دیتای گوشی هم همینطوره :n36:

saber73
20-01-2019, 03:20
دوستان تا حالا کسی به مشکل dns برخورده تو همراه اول؟ تنظیمات دیفالت جواب نمیده، تنظیم کردن مودم روی 8.8.8.8 هم جواب نداد. تنها راه حل تنظیم کردن dns برای هر کدوم از دستگاه های متصل به شبکست. اول فکر کردم مودم قاطی کرده ولی بعد دیدم موبایل دیتای گوشی هم همینطوره :n36:

درست میشه از خود اینترنت هست الان چند ماهه dns ها و یک رنج ای پی رو محدود کردن . حتی خبر دارید وضعیت ف ی ل ت ر ش ک ن ه ا چگونه هست . حتی اونهایی که با پول تهیه میکنید . بیشترشون اطلاعیه زدن و گفتن تا دولت خودش پورتها رو باز نکنه کاری نمیتونیم بکنیم و فقط تحمل کنید تا اوضاع بهتر بشه . وضعیت اکانتهای iptv و اکانتهای ر ی س ی ور ه ا هم اینطوری هست .

rezajahani
20-01-2019, 13:05

صابر جان ممنونم ازت

فقط این ورژن 196 ایرانسل که دوست عزیزمون حمید زحمتشو کشیده داده رو میشه با نرم افزار multicast_upgrade_tool روی مودم بعد از انلاک نصب کرد ؟

MH.Mousavi
20-01-2019, 13:19
صابر جان ممنونم ازت

فقط این ورژن 196 ایرانسل که دوست عزیزمون حمید زحمتشو کشیده داده رو میشه با نرم افزار multicast_upgrade_tool روی مودم بعد از انلاک نصب کرد ؟
کار کردن مولتی کستبه فریموری که رو مودمتون نصبه مربوطه نه فریموری که میخواید بزنید

rezajahani
20-01-2019, 14:18
کار کردن مولتی کستبه فریموری که رو مودمتون نصبه مربوطه نه فریموری که میخواید بزنید

خب پس چجوری ورژن 196 ایرانسل رو روی مودم انلاک شده بریزم ؟ یه اموزشی بده پلیز

MH.Mousavi
20-01-2019, 15:08
خب پس چجوری ورژن 196 ایرانسل رو روی مودم انلاک شده بریزم ؟ یه اموزشی بده پلیز
با کابل لن با مولتی کست بزن اگه شد یعنی فریمورت ساپورت میکنه اگه نشد باید با یو اس بی بزنی

rezajahani
20-01-2019, 20:55
بروبچ دارم مودم رو انلاک میکنم وقتی که اتصال رو نگه میدارم مودم رو وصل میکنم اتصال درست انجام میشه چراغای مودم روشن نمیشه ولی توی سیستم ارور میده قسمت device manager رو هم چک میکنم چیزی به اسم Huawei mobile نیس

حتی درایور هاشم نصب کردم و ویندوز disable driver signature بوت کردم بازم مشکلم حل نشد
ویندوز 10 و 7 64 بیتی تست کردم

اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه :n03::n03::n03:

raisi2001
20-01-2019, 21:48
من با ویندوز 7 32 بیت زدم

rezajahani
20-01-2019, 22:10
من با ویندوز 7 32 بیت زدم

با چی اتصال رو نگه داشتی ؟

من با چاقو نگه داشتم ولی خش خش کرده :(((

saber73
20-01-2019, 22:11
بروبچ دارم مودم رو انلاک میکنم وقتی که اتصال رو نگه میدارم مودم رو وصل میکنم اتصال درست انجام میشه چراغای مودم روشن نمیشه ولی توی سیستم ارور میده قسمت device manager رو هم چک میکنم چیزی به اسم Huawei mobile نیس

حتی درایور هاشم نصب کردم و ویندوز disable driver signature بوت کردم بازم مشکلم حل نشد
ویندوز 10 و 7 64 بیتی تست کردم

اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه :n03::n03::n03:

چیزی در دیوایس منیجر نشون نده یعنی شما اصلا به کامپیوتر وصل نیستی . سیم یو اس بی رو چک کن . رنگ ها ی سیم ها و ترتیب بندی اونها باهم در هر کابل فرق داره . حتما باید یک درایو ناشناخته یا شناخته تو سیستم شما نمایان بشه .

saber73
20-01-2019, 22:13
با چی اتصال رو نگه داشتی ؟

من با چاقو نگه داشتم ولی خش خش کرده :(((

بوت پینشون درسته اگر درست نبود با وصل برق به پشت مودم تمام چراغ ها روشن میشد و در حقیقت مودم بالا می اومد به صورت ساده .

rezajahani
20-01-2019, 22:22
چیزی در دیوایس منیجر نشون نده یعنی شما اصلا به کامپیوتر وصل نیستی . سیم یو اس بی رو چک کن . رنگ ها ی سیم ها و ترتیب بندی اونها باهم در هر کابل فرق داره . حتما باید یک درایو ناشناخته یا شناخته تو سیستم شما نمایان بشه .

اره صابر جان یه درایو میاره ولی ناشناختس وقتی هم که سیم usb رو وصل میکنم و مودم رو به برق میزنم یه صدایی هم از تو سیستم میده که درایو جدید وصل شده ولی ارور میده و تو دیوایس منیجر هم یه درایو هس ولی اون چیزی که تو اموزش هس نیس

hadi kabi
20-01-2019, 22:48
واقعا این مدل حرف نداره . همراه اول و رایتل 14 مگ دان میدن:n10::n02:

rezajahani
20-01-2019, 22:58

قسمت دیوایس مینجر میرم این اومده

saber73
20-01-2019, 23:32
قسمت دیوایس مینجر میرم این اومده

مشکل درایو داری . قسمت پورت هم باز کن همون زیر usb ببین خبری از پورت های هواوی هست یا نه ! با این روش باید مشکل شما حل بشه در ویندوز 10 و 8 من خودم تست زدم و این پست رو فرستادم . اگر نشه مجبوری رو یه سیستم که ویندوز 7 داره تست کنی .

تو این روش اصلا نیازی نیست از برنامه
Driver Genius استفاده کنید .

rezajahani
21-01-2019, 00:17
مشکل درایو داری . قسمت پورت هم باز کن همون زیر usb ببین خبری از پورت های هواوی هست یا نه ! با این روش باید مشکل شما حل بشه در ویندوز 10 و 8 من خودم تست زدم و این پست رو فرستادم . اگر نشه مجبوری رو یه سیستم که ویندوز 7 داره تست کنی .

تو این روش اصلا نیازی نیست از برنامه
Driver Genius استفاده کنید .

داداش دمت گرم اوکی شد فقط ببین این علامت زرد اومده میزنم روی ابدیت و ادرس فایل رو میدم بازم همونجوری هس چیکار کنم داداش ؟

saber73
21-01-2019, 05:49
داداش دمت گرم اوکی شد فقط ببین این علامت زرد اومده میزنم روی ابدیت و ادرس فایل رو میدم بازم همونجوری هس چیکار کنم داداش ؟

با اون روش نصب درایوها در ویندوز 10 باید مشکل حل میشد حالا نشده دیگه من نمیدونم چرا . خود من رو ویندوز 10 . 7 .8 هیچ مشکلی اینطوری نه داشتم نه دارم . راحت برا من نصب شده بدون هیچ اذیتی . به غیر اون راه برا ویندوز 10 فکر نکنم راه دیگه ای باشه . کلا ویندوز 10 خیلی مزخرفه تو این زمینه ها و مشکل با درایوها داره .

ALIRK
21-01-2019, 10:12
دوستان فایل 192 رو گشتم ندیدم
دوستان فایل 192 رو برای دانگرید ایرانسل که 196هست دارن بزارن

abdollahy2009
21-01-2019, 11:14
دوستان فایل 192 رو گشتم ندیدم
دوستان فایل 192 رو برای دانگرید ایرانسل که 196هست دارن بزارن

radarz
21-01-2019, 11:16
ارتقا مسخره اي فرستاد ايرانسل براي اين مودم ... براي من هر وقت باهاش كار دارم لينكش قرمز شده بايد خاموش روشنش كنم :n41:

ALIRK
21-01-2019, 12:10

اقا ممنونم نحوه انتقال با مولتی کست هست یا خودکنسول

saber73
21-01-2019, 12:48
ارتقا مسخره اي فرستاد ايرانسل براي اين مودم ... براي من هر وقت باهاش كار دارم لينكش قرمز شده بايد خاموش روشنش كنم :n41:

متوجه نشدم کجا رو میگید چه مشکلی داره ؟ کدوم ورژن ؟

saber73
21-01-2019, 12:50
اقا ممنونم نحوه انتقال با مولتی کست هست یا خودکنسول

از داخل خود مودم قسمت اپدیت لوکال

ALIRK
21-01-2019, 13:12
از داخل خود مودم قسمت اپدیت لوکال

از داخل پنل انجام دانگرید دادم نشد به 192 عملیات با شکست بود
اقا بیخیالش شدم ممنون

rezajahani
21-01-2019, 14:46
اقا اوکی شد مودم رو انلاک کردم و به ورژن 196 ایرانسل هم اپدیت کردم مودم لاک هم نشد سرعت 4G+ هم هس تموم سیم کارت هارو هم میگیره

جا داره تشکر کنم از اقا صابر گل و اقای بلوچی بابت همه چی که کمکم کردن و همینطور بقیه بروبچ

اینم عکس

saeexx
21-01-2019, 14:56

این مشکل رو هم من دارم
شانسی هم هست
یکبار ۴ ۵ روز خوبه یکبار هم ۲ ۳ بار قطع میشه توی روز

saeexx
21-01-2019, 14:58
اقا اوکی شد مودم رو انلاک کردم و به ورژن 196 ایرانسل هم اپدیت کردم مودم لاک هم نشد سرعت 4G+ هم هس تموم سیم کارت هارو هم میگیره

جا داره تشکر کنم از اقا صابر گل و اقای بلوچی بابت همه چی که کمکم کردن و همینطور بقیه بروبچ

اینم عکس

یه توضیح مختصری بده چیکار کردی؟
سیم تی دی رو مودم هست یا اف دی؟

rezajahani
21-01-2019, 15:08

مودم که خریدم شانس اوردم ورژنش 192 بود راحت انلاکش کردم بعد بافریمور 196 ایرانسل که بروبچ زحمت کشیدن دادن با نرم افزار مولتی کست اپدیت زدم مودم لاک هم نشد

سیم TD-LTE روشه

greatpouya
21-01-2019, 16:17

خوبییی ه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوستان ارزونترین مودم 3CA الان چی هست همراه نه
ثابت
حالا چه تی دی چه اف دی دی

Sent using Tapatalk

saber73
21-01-2019, 23:01
خوبییی ه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوستان ارزونترین مودم 3CA الان چی هست همراه نه
ثابت
حالا چه تی دی چه اف دی دی

Sent using Tapatalk

خدمت شما درباره دریافت 4G+ سوال داشتید :

saeexx
22-01-2019, 00:28
مودم که خریدم شانس اوردم ورژنش 192 بود راحت انلاکش کردم بعد بافریمور 196 ایرانسل که بروبچ زحمت کشیدن دادن با نرم افزار مولتی کست اپدیت زدم مودم لاک هم نشد

سیم TD-LTE روشه

روی ۱۹۲ یا ۱۹۵ تست سرعت هم گرفتین؟
روی ۱۹۶ اوضاع چطوره؟
میخام بدونم تغیری کرده؟ تجمیع فعال شده؟

saber73
22-01-2019, 03:29
روی ۱۹۶ اوضاع چطوره؟

هیچ تفاوتی با نسخه 195 ندارد و فقط قابلیت تجمیع در شبکه tdd و ظاهر شدن این علامت در شبکه tdd اضافه شده . از نظر سرعت در شبکه fdd دقیقا مانند 195 عمل میکند و طبق تست همه دوستان و بنده سرعت مودم در شبکه fdd در فریمورهای 195 و 196 اپراتوری ( ca , mimo4) خیلی بالا از فریمور های بدون ca و mimo4 میباشد .

Aliebrahimi76
22-01-2019, 09:01
هیچ تفاوتی با نسخه 195 ندارد و فقط قابلیت تجمیع در شبکه tdd و ظاهر شدن این علامت در شبکه tdd اضافه شده . از نظر سرعت در شبکه fdd دقیقا مانند 195 عمل میکند و طبق تست همه دوستان و بنده سرعت مودم در شبکه fdd در فریمورهای 195 و 196 اپراتوری ( ca , mimo4) خیلی بالا از فریمور های بدون ca و mimo4 میباشد .

سلام
منظورتون از فریم ور های اپراتوری کدوم ها هستن؟
ویرایش سوم فروم که انلاک هم هست جزو فریمور های اپراتوری محسوب میشه یا نه؟

MH.Mousavi
22-01-2019, 09:20
سلام
منظورتون از فریم ور های اپراتوری کدوم ها هستن؟
ویرایش سوم فروم که انلاک هم هست جزو فریمور های اپراتوری محسوب میشه یا نه؟
بله نسخه 3 روی فریمور هایوب هست

rezajahani
22-01-2019, 10:53
روی ۱۹۶ اوضاع چطوره؟

وقتی که انلاک کردم روی 192 تست گرفتم سرعتم خوب نبود مثلا تی دی ایرانسل مینداختم سرعتم 50 مگ و سه انتن روشن بود ولی 196 ایرانسل تموم انتن ها پره، سرعت تی دی هم تا 90 گرفتم

روی 195 تست نکردم

radarz
22-01-2019, 14:53

ايرانسل بهم ي پيغام اپديت داد بعد اپديت مدام مودمم رو بايد روشن خاموش كنم تا راه بيفته /// :n26:

hassanhbk
22-01-2019, 17:11

اینم عکس

رضا جان سیمی بجز ایرانسل میندازی اونم 4g+ میزنه یا فقط برا td ایرانسل اینطوره؟امکانش هست برات بی زحمت ی اسکرین بگیر مرسی،

rezajahani
22-01-2019, 18:25
رضا جان سیمی بجز ایرانسل میندازی اونم 4g+ میزنه یا فقط برا td ایرانسل اینطوره؟امکانش هست برات بی زحمت ی اسکرین بگیر مرسی،

بفرما حسن جان اینم اسکرین فقط روی سیم کارت TD ایرانسل 4G+ هس و روی بقیه سیم کارت ها 4G هس ولی انتن ها کامل همگی روشنه وقتی که مودم رو انلاک کردم ورژن 192 بود و سیم کارت رایتل . همراه اول . ایرانسل TD و FD هم تست کردم مخصوصا رایتل و همراه اول خیلی پرش انتن داشت یا روی 3G میرفت یا 4G انتن ها هم همش کم و زیاد میشد ولی الان روی ورژن 196 ایرانسل اصلا پرش انتن نداره انتن کامله انگاری
تجمیع فرکانسش فعال شده

hassanhbk
22-01-2019, 19:36
بفرما حسن جان اینم اسکرین فقط روی سیم کارت TD ایرانسل 4G+ هس و روی بقیه سیم کارت ها 4G هس ولی انتن ها کامل همگی روشنه وقتی که مودم رو انلاک کردم ورژن 192 بود و سیم کارت رایتل . همراه اول . ایرانسل TD و FD هم تست کردم مخصوصا رایتل و همراه اول خیلی پرش انتن داشت یا روی 3G میرفت یا 4G انتن ها هم همش کم و زیاد میشد ولی الان روی ورژن 196 ایرانسل اصلا پرش انتن نداره انتن کامله انگاری
تجمیع فرکانسش فعال شده

مرسی رضا جان زحمت کشیدی،برا من رو سیم td هم فقط فور جی میزنه و دو انتن بیشتر پر نمیشه در صورتی که روی سیم اف دی فول انتن پره،اگه امکانش هست ی اسکرینم زحمت بکش از صفحه نتورک ستینگت بده:n16:

rezajahani
22-01-2019, 20:44
مرسی رضا جان زحمت کشیدی،برا من رو سیم td هم فقط فور جی میزنه و دو انتن بیشتر پر نمیشه در صورتی که روی سیم اف دی فول انتن پره،اگه امکانش هست ی اسکرینم زحمت بکش از صفحه نتورک ستینگت بده:n16:

خدمت شما حسن جان

mafmaf1
22-01-2019, 21:45
خب دوستان
فاتحه مع الصوات
سیم رو جدا کردم ، تمیز کردم ، لحیم کردم ، یو اس بی به کل شناسایی نشد ، با 2 تا کابل دیگه تست کردم ، باز هم شناسایی نشد ...
یعنی به کل دیگه نمیشه با usb کاری باهاش کرد ، شد یه مودم هوآوری با firmware 192 بدون mimo یا 4*4 بی مصرف :n37:

سلام به همه دوستان
من هم همین مشکل را داشتم و فکر کردم usb کلا سوخته چون کاملا تمیز کار میکردم.ولی تنها اتصال سیمهای سبز و سفید که مربوط به دیتا هستند قطع شده و مشکل unknown device
میزنه.راهش هم اینه که مطابق شکل سیم های سبز و سفید را به جای دیگه وصل کنی اتصال همون اتصاله فقط کمی نزدیکتر

uupload.ir/files/8kon_nio2_942s_photo_2018-12-23_08-27-36.jpg

mafmaf1
22-01-2019, 22:04
Del ------------MSG

abdollahy2009
22-01-2019, 22:07
سلام به همه دوستان
من هم همین مشکل را داشتم و فکر کردم usb کلا سوخته چون کاملا تمیز کار میکردم.ولی تنها اتصال سیمهای سبز و سفید که مربوط به دیتا هستند قطع شده و مشکل unknown device
میزنه.راهش هم اینه که مطابق شکل سیم های سبز و سفید را به جای دیگه وصل کنی اتصال همون اتصاله فقط کمی نزدیکتر

uupload.*****ir/files/8kon_nio2_942s_photo_2018-12-23_08-27-36.jpg

تنها ستاره ها را بردارید تا عکس را ببینید

سلام.دمت گرم منم دقیقا همین مشکلو داشتم
فردا با این روش تست میکنم ببینم درست میشه یا نه:n16:

greatpouya
22-01-2019, 22:58

پس احتمالش هست ایرانسل در فیرمور جدید تجمیع عملی FDD رو غیر فعال کرده تا همه برن سمت تی دی.
اما ظاهرا گزینه هست.
کسی میتونه مطمئن شه در فیرمور جدید FDD هم تجمیع میشه؟

Sent using Tapatalk

saber73
22-01-2019, 23:24
ايرانسل بهم ي پيغام اپديت داد بعد اپديت مدام مودمم رو بايد روشن خاموش كنم تا راه بيفته /// :n26:

از فریمور ادیت شده خودمون در انجمن استفاده کنید چنین مشکلی ندارد . و جلوی اپدیت هم بسته شده .

saber73
22-01-2019, 23:27
پس احتمالش هست ایرانسل در فیرمور جدید تجمیع عملی FDD رو غیر فعال کرده تا همه برن سمت تی دی.
اما ظاهرا گزینه هست.
کسی میتونه مطمئن شه در فیرمور جدید FDD هم تجمیع میشه؟

Sent using Tapatalk

طبق این تصویر دو تا خط اخری net type اضافه کرده که برا tdd هست و مودم در این دونوع شبکه میره رو حالت +

aliali256
22-01-2019, 23:46
اگه دقت کنید برای 3g روی TD روشته TD
ولی 4g+ فکر کنم مشترک باشه بین Tdd و fdd
نظر؟

greatpouya
22-01-2019, 23:50
طبق این تصویر دو تا خط اخری net type اضافه کرده که برا tdd هست و مودم در این دونوع شبکه میره رو حالت +

چه عالی این دوتا حالت مال کی هست؟
نمیشه برای اف دی دی هم اضافه کنیم؟
احتمالا برای شلوغ نشدن FDD برایش نذاشته این خط هارو.
یا اینکه طبق استانداردش خط اول برای FDD هست و خط دوم برای tdd
پس چرا رو fdd کسی پلاس نگرفته[emoji19][emoji53][emoji853]
Sent using Tapatalk

saber73
23-01-2019, 03:25
چه عالی این دوتا حالت مال کی هست؟
نمیشه برای اف دی دی هم اضافه کنیم؟
احتمالا برای شلوغ نشدن FDD برایش نذاشته این خط هارو.
یا اینکه طبق استانداردش خط اول برای FDD هست و خط دوم برای tdd
پس چرا رو fdd کسی پلاس نگرفته[emoji19][emoji53][emoji853]
Sent using Tapatalk

پلاس میگیرید فقط علامت ظاهر نمیشه .من 100 بار خودم تست زدم هیچ مودم cat4 تو شرایط یکسان و برابر اندازه این مودم نمیتونه در شبکه 4g سرعت دریافت کنه . و اصلا قابل مقایسه نیستن . حتی با مودم cat6 fd-m60 که علامت + هم براش ظاهر میشه هم مقایسه کردم دقیقا به یک اندازه و یک سرعت عمل میکنن نه کمتر و نه بیشتر و این نشون میده مودم b612 هم تجمیع رو انجام میده . این تست ها در فریمورهای دارای ca و mimo4 صدق میکنه . با فریمور 192 بدون ca و mimo4 اصلا این مودم نمیتونه اندازه fd-m60 سرعت دریافت کنه .

ramin20i
23-01-2019, 03:51
با عرض سلام خدمت تمامی دوستان
من مقداری از نظرات را درباره مودم i60 خوندم
حالا با توجه به حرفای های شما
من مدل انلاک که در دیجی کالا هم موجوده بخرم یا مدل لاک شده توسط ایرانسل و... ؟
با تشکر از همه دوستان

saber73
23-01-2019, 03:58
با عرض سلام خدمت تمامی دوستان
من مقداری از نظرات را درباره مودم i60 خوندم
حالا با توجه به حرفای های شما
من مدل انلاک که در دیجی کالا هم موجوده بخرم یا مدل لاک شده توسط ایرانسل و... ؟
با تشکر از همه دوستان

در دیجی کالا یا سایتهای مشابه . همین انلاک شده ایرانسل و مبین نت هست که به قیمت 500 هزار و بالاتر دارن میفروشن . اصل هواوی این مودم بالای یک میلیون قیمت دارد و فقط توسط نماینده رسمی این مودم IDH عرضه میشود و اصلا به صرفه نیست این همه پول رو بدید به مودم . از اون 500 تومنی ها هم بخرید و فردا شانس شما مبین نت در بیاد و اپدیت اتوماتیک بشه و بره رو شبکه مبین نت قفل بشه میخواهید چیکار کنید . به نظر من همین ایرانسل رو تهیه کنید و با اموزشها انلاک کنید و اگر نمیتوانید و از دستتون برنمیاد میتونید بدید براتون راحت انلاک کنن و یک هزینه کمی هم به طرف انلاک کننده بدید .

greatpouya
23-01-2019, 04:08
پلاس میگیرید فقط علامت ظاهر نمیشه .من 100 بار خودم تست زدم هیچ مودم cat4 تو شرایط یکسان و برابر اندازه این مودم نمیتونه در شبکه 4g سرعت دریافت کنه . و اصلا قابل مقایسه نیستن . حتی با مودم cat6 fd-m60 که علامت + هم براش ظاهر میشه هم مقایسه کردم دقیقا به یک اندازه و یک سرعت عمل میکنن نه کمتر و نه بیشتر و این نشون میده مودم b612 هم تجمیع رو انجام میده . این تست ها در فریمورهای دارای ca و mimo4 صدق میکنه . با فریمور 192 بدون ca و mimo4 اصلا این مودم نمیتونه اندازه fd-m60 سرعت دریافت کنه .

وای دمت گرم داداش از پاسخ کامل.
راستی راهی هست خودمون مشکل علامت پلاسشو رفع کنیم؟

Sent using Tapatalk

saber73
23-01-2019, 04:31
وای دمت گرم داداش از پاسخ کامل.
راستی راهی هست خودمون مشکل علامت پلاسشو رفع کنیم؟

Sent using Tapatalk

کسی از برنامه نویسی این مودم ها سر در بیاره حتما میشه چنانکه میبینید در این ورژن ایرانسل علامت + رو برا شبکه tdd فعال کردن . تمرکز اپراتورها برای این مودم فقط شبکه tdd هست .

_Mehran
23-01-2019, 10:00
کسی از برنامه نویسی این مودم ها سر در بیاره حتما میشه چنانکه میبینید در این ورژن ایرانسل علامت + رو برا شبکه tdd فعال کردن . تمرکز اپراتورها برای این مودم فقط شبکه tdd هست .

توی سرعت چی ؟ TDD + و FDD+ تفاوتی داره ؟

روی آخرین فریم ویر تجمیع هم روی TDD هست و هم FDD ? و اینکه علامت + روی هر دو حالت میاد ؟

greatpouya
23-01-2019, 10:43
توی سرعت چی ؟ TDD + و FDD+ تفاوتی داره ؟

روی آخرین فریم ویر تجمیع هم روی TDD هست و هم FDD ? و اینکه علامت + روی هر دو حالت میاد ؟

بله
بله
خیر

Sent using Tapatalk

farzad021
23-01-2019, 11:40
سلام دوستان
مودم من روی نسخه ۱۹۲ هواوی هست که با روش اول انلاک شده
فریمور موجود در [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخوام نصب کنم بدون لحیم کاری میشه؟
با اون نرم افزار مولتی کست؟(اگر لینک دانلود نرم افزار مولتی کست رو دوستان دارن لطف میکنن بدن)
در کل الان چه کنم که برم روی ۱۹۶ ایرانسل که قابلیت تجمیع اضافه شده؟

hassanhbk
23-01-2019, 12:56
سلام دوستان
مودم من روی نسخه ۱۹۲ هواوی هست که با روش اول انلاک شده
فریمور موجود در [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخوام نصب کنم بدون لحیم کاری میشه؟
با اون نرم افزار مولتی کست؟(اگر لینک دانلود نرم افزار مولتی کست رو دوستان دارن لطف میکنن بدن)
در کل الان چه کنم که برم روی ۱۹۶ ایرانسل که قابلیت تجمیع اضافه شده؟

شما اگه بخوی نسخه 196 رو نصب کنی نیاز ب مولتی کست نداری از همین قسمت لوکال اپدیت هم میتونی اپدیت کنی راحت،منتها فقط میتونی نسخه رسمی که اقا حمید زحمت کشیدن رو نصب کنی،نسخه آقا صابر مود شده هست و فقط از طریق باز کردن مودم و لحیم کاری جوابه

rezajahani
23-01-2019, 14:10
بروبچ رفیقم میخاد مودم ایرانسلشو انلاک کنه مودمش اپدیت شده به ورژن 196

حالا چجوری باید برگرده به ورژن 192 که بتونه انلاک کنه ؟

باید از طریق لوکال اپدیت ورژن 192 ایرانسلو بده تا بتونه برگرده یا باید فلش بزنه ؟

پلیز لینک ورژن 192 ایرانسلم بدین

farzad021
23-01-2019, 15:20
شما اگه بخوی نسخه 196 رو نصب کنی نیاز ب مولتی کست نداری از همین قسمت لوکال اپدیت هم میتونی اپدیت کنی راحت،منتها فقط میتونی نسخه رسمی که اقا حمید زحمت کشیدن رو نصب کنی،نسخه آقا صابر مود شده هست و فقط از طریق باز کردن مودم و لحیم کاری جوابه
ممنون
لینک نسخه رسمی آقا حمید رو لطف میکنید بی زحمت (و اینکه در این نسخه CA و تجمیع فعال هست؟)

hassanhbk
23-01-2019, 15:39
ممنون
لینک نسخه رسمی آقا حمید رو لطف میکنید بی زحمت (و اینکه در این نسخه CA و تجمیع فعال هست؟)

تو همون پستی که اول سوال کردید خودتون لینک تاپیک فریمویر 196 ایرانسل رو گذاشتید،صفحه اول پست 1 کلا تاپیک رو خود آقا حمید زدن،در مورد سوالتون هم بله فعاله

babi_rich
23-01-2019, 16:24
من مودم مبین نت ورژن ۱۹۲ داشتم ...۴ ماه پیش آنلاک کردم و ورژن ۱۹۵ الان روش..
الان هم داره کاره می کنه ... به مودم هم usb مادگی لحیم کردم.. یعنی دیگه احتیاجی
ندارم مودم رو باز کنم دوباره ... الان اگه بخوام ورژن ۱۹۶ بزنم مشکلی پیش نمیاد؟
یا اگه بیاد می تونم برگردم به ۱۹۵ ؟؟؟

Javad0111
23-01-2019, 18:25

باسلام

نه مشکلی نمیاید

بله میتوانید دانگرید کنید

rezajahani
23-01-2019, 19:00

اگه ورژن 196 مبین نت رو بزنی واسه همیشه لاک میشه و دیگه نمیتونی انلاکش کنی یا فلش بزنی به ورژن های پایین تر

saber73
24-01-2019, 00:06

دوست عزیز اصلا طرف فریمورهای خود مبین نت و فریمورهای جنرال نرید به سرعت مودم شما اتوماتیک اپدیت میشه و میره رو 196 مبین نت و برای همیشه قفل میشه و فقط با مبین نت کار میکنه . از نسخه های اپراتوری که جلوی اپدیت اونها بسته شده استفاده کنید .

بروبچ رفیقم میخاد مودم ایرانسلشو انلاک کنه مودمش اپدیت شده به ورژن 196

حالا چجوری باید برگرده به ورژن 192 که بتونه انلاک کنه ؟

باید از طریق لوکال اپدیت ورژن 192 ایرانسلو بده تا بتونه برگرده یا باید فلش بزنه ؟

پلیز لینک ورژن 192 ایرانسلم بدین

برای انلاک حتما باید مودم باز و سیم usb لحیم شود و نیازی نیست شما الان دانگرید کنی به 192 ایرانسل چون مشکلی رو حل نمیکنه . شما از لینک زیر و روش دوم استفاده نمایید :

farzad021
24-01-2019, 00:20
سلام به همه دوستان

uupload.ir/files/8kon_nio2_942s_photo_2018-12-23_08-27-36.jpg

تشکر ویژه از شما :n40:

طبق راهنمایی بالا ، به این شکل لحیم کاری انجام شد:

اما وقتی وصل کردم ، باز هم هیچی به هیچی! سیستم به کل هیچ یو اس بی نشناخت.
تصمیم گرفتم ورژن 196 که آقا حمید زحمتش رو کشیدن بذارم روی مودم ، ولی خب از اونجایی که فریمور من (192 هوآوری) هیچ جایی برای آپدیت لوکال نداشت ، این راه هم نشدنی بود.
به عنوان تیری در تاریکی ، گفتم با مولتی کست تست کنم شاید شد.
و شد! مودم تبدیل شد به 196 ایرانسل و کماکان آنلاک!(سیم کارت های همراه اول و مبین نت تست شد و اکی بودن)
و CA و MIMO فعال شدن و شد همان چیزی که باید بشود!! و سرعت باز شد مثل زمانی که مودم روی 196 ایرانسل بود و لاک (تقریبا 70 درصد بیشتر از فریمور هوآوی)
بعد تصمیم گرفتم یو اس بی رو یک بار دیگه تست کنم ، و در کمال نا باوری سیستم یو اس بی رو شناخت!!!!!!!!!!
یعنی کلا مشکل گویا از فریمور 192 هوآوی بوده! و بعد از آپدیت به 196 ارجینال ایرانسل،یو اس بی هم کار کرد!
که سیم یو اس بی رو عوض کردم و جوری شد که اون سر سیم در قسمت آنتن جمع بشه و همیشگی باشه.
که البته لحیمش هم عوض کردم:

و حالا یک سوال کلی از دوستان ، در صورتی که رو همین نسخه 196 اورجینال بمونم و نسخه مود شده توسط آقا صابر رو نزنم ، چیز زیادی به جز بسته بودن آپدیت خودکار از نظر کارایی از دست میدم؟ و اینکه چقد احتمالش هست که این آپدیت خودکار دردسر ساز بشه؟

saber73
24-01-2019, 03:49

تصمیم گرفتم ورژن 196 که آقا حمید زحمتش رو کشیدن بذارم روی مودم ، ولی خب از اونجایی که فریمور من (192 هوآوری) هیچ جایی برای آپدیت لوکال نداشت ، این راه هم نشدنی بود.
و شد! مودم تبدیل شد به 196 ایرانسل و کماکان آنلاک!(سیم کارت های همراه اول و مبین نت تست شد و اکی بودن)
و CA و MIMO فعال شدن و شد همان چیزی که باید بشود!! و سرعت باز شد مثل زمانی که مودم روی 196 ایرانسل بود و لاک (تقریبا 70 درصد بیشتر از فریمور هوآوی)
بعد تصمیم گرفتم یو اس بی رو یک بار دیگه تست کنم ، و در کمال نا باوری سیستم یو اس بی رو شناخت!!!!!!!!!!
یعنی کلا مشکل گویا از فریمور 192 هوآوی بوده! و بعد از آپدیت به 196 ارجینال ایرانسل،یو اس بی هم کار کرد!
که سیم یو اس بی رو عوض کردم و جوری شد که اون سر سیم در قسمت آنتن جمع بشه و همیشگی باشه.

و حالا یک سوال کلی از دوستان ، در صورتی که رو همین نسخه 196 اورجینال بمونم و نسخه مود شده توسط آقا صابر رو نزنم ، چیز زیادی به جز بسته بودن آپدیت خودکار از نظر کارایی از دست میدم؟ و اینکه چقد احتمالش هست که این آپدیت خودکار دردسر ساز بشه؟

تشکر از اینکه تجربیات خودتون رو به اشتراک گذاشتید . در مورد 196 ایرانسل فقط الان نسخه ای که روی اون هستید جلوی اپدیتش بازه چون مودم شما هم ایرانسل هست پس هر وقت اپدیت جدیدی منتشر شد شما هم دریافت خواهید کرد . حالا الباقی به انصاف ایرانسل ربط که مثل مبین نت یکدفعه همه مودم ها از طریق اپدیت قفل کنه یا نکنه ! خب دیگه تصمیم با خودتون هست ریسک رو بپذیرد و بمونید یا فریمور رو تغییر دهید .

hassanhbk
24-01-2019, 08:27

به به:n16:ب سلامتی مشکل شما هم حل شد،روز رو با خبر خوب شروع کردیم،دقیقا منم مثل شما هست وضعیتم و همین ورژن رسمی رو دارم،برا من ب نسبت فریم ویر 195 جهانی ب نظرم تنها مشکلش وضعیت دریافت سیگنال هستش مخصوصا در سیم تی دی،بیزحمت یه تست با سیم تی دی و اف دی بگیر ببین سرعت و دریافت سیگنال چطوریاس تو هر دو

farzad021
24-01-2019, 11:19
تشکر از اینکه تجربیات خودتون رو به اشتراک گذاشتید . در مورد 196 ایرانسل فقط الان نسخه ای که روی اون هستید جلوی اپدیتش بازه چون مودم شما هم ایرانسل هست پس هر وقت اپدیت جدیدی منتشر شد شما هم دریافت خواهید کرد . حالا الباقی به انصاف ایرانسل ربط که مثل مبین نت یکدفعه همه مودم ها از طریق اپدیت قفل کنه یا نکنه ! خب دیگه تصمیم با خودتون هست ریسک رو بپذیرد و بمونید یا فریمور رو تغییر دهید .

ممنون و متشکر از لطف شما و بقیه دوستان که کمک میکنند به بچه های این انجمن
امیدوارم یه روز به درد کسی بخوره
حالا احتمالا در آینده نزدیک همون ورژنی که جلوی آپدیت بسته شده رو بزنم رو مودم

به به:n16:ب سلامتی مشکل شما هم حل شد،روز رو با خبر خوب شروع کردیم،دقیقا منم مثل شما هست وضعیتم و همین ورژن رسمی رو دارم،برا من ب نسبت فریم ویر 195 جهانی ب نظرم تنها مشکلش وضعیت دریافت سیگنال هستش مخصوصا در سیم تی دی،بیزحمت یه تست با سیم تی دی و اف دی بگیر ببین سرعت و دریافت سیگنال چطوریاس تو هر دو

در مورد مودم من نسبت به 192 جهانی خیلی خیلی بهتر شده علی الخصوص در TD
حالا من با سیم کارت های ایرانسل TD ، ایرانسل FD و همراه اول تست کردم که نتایجش رو در زیر میذارم

1 - ایرانسل TD-LTE

2 - ایرانسل FDD

3 - همراه اول

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

همه تست ها در حالت CA گرفته شدن
البته همراه اول در دانلود فایل تا 15 هم رفت یه جاهایی
سیم کارت مبین نت و شاتل موبایل هم هست میتونم تست کنم اگر بخواین

zorro0641
24-01-2019, 12:14
سلام
دوستان یه مدته به مشکل عجیبی خوردم!
صفحه وب مودم B612 رو ویندوز 10 یا به کندی باز میشه یا کلا لود نمیشه!
موقعی که سیم‌کارت ایرانسل میذارم داخل مودم و سرویس کنترل مصرف اینترنت فعال هست، بسته اینترنت هم نداشته باشم ولی اینترنت مودم رو روشن کنم، صفحه مودم باز نمیشه!
(سیم کارت اعتباری که اعتبار نداشته باشه و دیتا روشن بشه باز شرایط همینه)
گفتم شاید مربوط به کش مرورگر باشه ولی با مرورگر دیگه هم تست کردم ولی اوضاع فرقی نکرد. با یه سیستم دیگه و یه کارت شبکه دیگه هم تست کردم! البته هر دو ویندوز 10 دارن.
این مشکل رو با گوشی اندروید و سیستم لینوکس ندارم و اونا خیلی سریع صفحه مودم رو باز میکنن و هیچ مشکلی نیست.
وینگل E8372 هم همین مشکلو داره ولی یکم خفیف‌تر هست.
شما تا الان همچین مشکلی نداشتین؟ راه‌حلی بجز ریست ندارین؟ ریست راه‌حل موقتش هست و دوباره اوضاع مثل سابق میشه

radarz
24-01-2019, 12:40

196 //// مودم رو استفاده نمیکنم دیتا قرمز میشه بعدشم باید خاموش روشنش کنم

aliali256
24-01-2019, 12:54

حالا من با سیم کارت های ایرانسل TD ، ایرانسل FD و همراه اول تست کردم که نتایجش رو در زیر میذارم

1 - ایرانسل TD-LTE

2 - ایرانسل FDD

3 - همراه اول

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ممنون از شما
اگر میشه اونارو هم تست کنید
و همچنین رو حالت MIMO4X4 هم تست بگیرید ممنون.

mirsina1979
24-01-2019, 14:24
دوستانی که ورژن۱۹۲ و۱۹۶ ایرانسل تست کردن
بعد اپدیت برد دوای فای وسرعت در حالت td فرقی میکنه؟

aliali256
24-01-2019, 15:09
گفته شده که رو حالت TDD تجمیع فعال شده در ورژن 196 و سرعت هم در FDD و هم در TDD افزایش داشته.

farzad021
24-01-2019, 15:58
دوستانی که ورژن۱۹۲ و۱۹۶ ایرانسل تست کردن
بعد اپدیت برد دوای فای وسرعت در حالت td فرقی میکنه؟

برد وای فای خیر تغییری حس نشد ولی سرعت نسبت به نسخه جهانی به وضوح بیشتر شده

mirsina1979
24-01-2019, 19:21
والا خودمم موندم بین این مودم و 2101+ میحوام یکی برا مغازه بگیرم نمیدونم چی کار کنم فقط از سیم td میخوام استفاده کنم

rezajahani
24-01-2019, 19:49
والا خودمم موندم بین این مودم و 2101+ میحوام یکی برا مغازه بگیرم نمیدونم چی کار کنم فقط از سیم td میخوام استفاده کنم

شما که میخای 200 تومن پول بدی به 2101+ خو 50 تومن بیشتر بزار از دیوار یه دونه i60 بخر که خیلی بهتر از 2101+ هس

البته نظر شخصی منه چون امکانات i60 بهتر و بیشتر از 2101+ هس

mirsina1979
24-01-2019, 20:12
شما که میخای 200 تومن پول بدی به 2101+ خو 50 تومن بیشتر بزار از دیوار یه دونه i60 بخر که خیلی بهتر از 2101+ هس

البته نظر شخصی منه چون امکانات i60 بهتر و بیشتر از 2101+ هس
حرف منطقی بود مرسی البته اگه بتونم با ابن قیمت پیدا کنم

saber73
24-01-2019, 22:38
196 //// مودم رو استفاده نمیکنم دیتا قرمز میشه بعدشم باید خاموش روشنش کنم

رو 196 ایرانسل ؟ مثلا چند دقیقه استفاده نمیکنید قرمز میشه ؟ رو چه شبکه ای ؟ tdd یا fdd ؟

greatpouya
24-01-2019, 22:49

سرعت در FDD هم بیشتر شده؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

hassanhbk
25-01-2019, 10:10

1 - ایرانسل TD-LTE

عالیه سرعت برا تو واسه ی همه موارد،برا من رو سیم تی دی سیگنال تا دو چراغ بیشتر نمیره پلاس هم نمیشه،البته اگه شک کنیم و بگیم جای مودم بد هستش،این سوال تو ذهن ادم میاد پس چرا توی اف دی سیگنال یا کاملا پره یا اینکه چهار تاست،کلا یا ما تو نقطه کور هستیم یا اینکه مشکل از طرف خود ایناست چون من اوایل با همراه اول تست زدم 9-10 مگ سرعت دانلودم بود الان شده 1/5 -2 توی روز ،شبا باز بهتره

rezarazavi
25-01-2019, 13:41
سلام میشه این لینک ۱۹۶ برام بفرستید مرسی

aliali256
25-01-2019, 13:52
سلام میشه این لینک ۱۹۶ برام بفرستید مرسی

farzad021
25-01-2019, 14:34

به نظر من همین i60 رو بگیرید بهتره از 2101 ، فکر میکنم قدرت دریافت سیگنالش هم بیشتر باشه و خب آنتن هم میخوره به صورت اکسترنال
همینطور امکانات بیشتری داره و خب اگر آنلاک هم بکنید ، دیگه یه مودم تمام عیار میشه نسبت به 2101
و خب طبق فرمایش دوستمون ، میتونید کارکرده اش رو به قیمت پایین تر هم تهیه بفرمایید.(البته یه نکته رو مد نظر داشته باشید ، اگر سیم کارت TD-LTE ندارید ، فکر نمیکنم بتونید بدون خرید مودم از ایرانسل سیم کارت TD-LTE رو بخرید ، یعنی اگر سیم کارت TD ندارید ، مجبورید مودم نو از خود ایرانسل بخرید که روش سیم کارت هم بدند)

سرعت در FDD هم بیشتر شده؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

بله در FDD هم تغییر کرده اما نه به اندازه TD

hassanhbk
25-01-2019, 23:40
توی پستای قبلیم اشاره کرده بودم ب این نکته که برا من توی همین ورژن 196 و سیم تی دی پلاس نمیشه،جواب کاملا ساده ای داشت اونم اینه که منطقه ما تحت پوشش td-lte نیست:n02:البته بخاطر اینکه من از روز اول که گرفتم مودم رو فقط با همراه اول کار کردم کلا و بسته ای هم ک همراه مودم بود خود صاحب مودم تمومش کرده بود و همینطور داشتن adsl پیگیر این نوع نت نبودم،این پست رو هم زدم ک شاید کسی مثل من همچین چیزی براش پیش اومده باشه و البته کسی بخاطر td-lte این مودم رو بخواد تهیه کنه خواهشا قبل خرید تست کنید این موضوع رو، اینم جواب ایرانسل:n24: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mr.arbab28
26-01-2019, 01:46
شما با گوشی این کد رو گرفتی باید با مودم تی دی این کد رو شماره کیری با گوشی معلومه از تی دی پشتیبانی نمیکنه ‌میزنه تی دی غیر فعال؟!!!

Sent from my C6903 using Tapatalk

saber73
26-01-2019, 02:46
شما با گوشی این کد رو گرفتی باید با مودم تی دی این کد رو شماره کیری با گوشی معلومه از تی دی پشتیبانی نمیکنه ‌میزنه تی دی غیر فعال؟!!!

برا هر دو میشه من تست زدم اگه فعال باشه نشون میده فعال هست .

rezarazavi
26-01-2019, 06:36
سلام لینک multicast_upgrade_tool را میشه بزارید؟

saber73
26-01-2019, 08:22
سلام لینک multicast_upgrade_tool را میشه بزارید؟

hassanhbk
26-01-2019, 11:46

فرق نداره بسته ب اون موقعیت مکانی که سیم کارت فعاله تشخیص میده و نشون میده که اون منطقه تحت پوشش هست یا خیر،حالا اگه طبق نقشه ای که تو سایت ایرانسل هست موقعیت فعلیتون یا اون منطقه مد نظرتون رو انتخاب کنید اگه سبز پر رنگ باشه یعنی کاملا تحت پوشش هست و اگه سبز کم رنگ باشه یعنی تحت پوشش هستید ولی نه ب صورت کامل،نمیتونید سیگنال خوبی دریافت کنید

vahid681`
26-01-2019, 17:16
برا هر دو میشه من تست زدم اگه فعال باشه نشون میده فعال هست .

بله درست میفرمائین دوست خوبمون . ما با تلفن غیر هوشمند شماره گیری کردم هر دو مورد رو فعال نشون داد

hoomane1
27-01-2019, 16:04
احتمالا مشکل داره این سیستمشون چون الان جواب استعلام من زده td-lte غیر فعال در حالی که سیم کارت td-lte توی مودم با حداکثر آنتن داره جواب میده

taghifathizade
27-01-2019, 22:11
سلام چرا مودم در فریمور 196 ایرانسل شبکه های وب را پیدا نمی کنه در صورتی که در نسخه های دیگه بدون هیچ مشکلی پیدا میکنه