مشاهده نسخه کامل
: نقد و بررسی مودم جدید TF-i60 (4.5G) ایرانسل
صفحه ها :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
balouchi
13-04-2018, 09:02
دوستان یه سوال از کجا بفهمیم این مودما لاکه یا آنلاکه من یدونه tf-i60دارم ولی توبرنامه ای که خودش معرفی کرده برای تنظیمات یه قسمت داره زده آنلام روتر بعد جلوش نوشته unlocked.این ینی مودم آنلاکه؟
وقتی داخل مودم سیمکارت ایرانسل باشه، برنامه HiLink آنلاک بودن مودم رو نشون میده. اما برای سیمکارت های دیگه مودم لاک هستش.
سلام دوستان
اگر من این مودم رو انلاک کنم ، بعدش میشه از سیم کارت همراه اول استفاده کرد ؟ اینترنت 4.5 جی میگیره با همراه اول ؟
قیمت روز این مودم چنده دقیقا ؟ یکی 200 میده یکی 350 ! . جریانشون چیه ؟
ممنون میشم سریعتر جواب بدید
balouchi
13-04-2018, 14:04
سلام دوستان
اگر من این مودم رو انلاک کنم ، بعدش میشه از سیم کارت همراه اول استفاده کرد ؟ اینترنت 4.5 جی میگیره با همراه اول ؟
قیمت روز این مودم چنده دقیقا ؟ یکی 200 میده یکی 350 ! . جریانشون چیه ؟
ممنون میشم سریعتر جواب بدید
آره میشه از همراه اول استفاده کرد. اما در مورد فورجی پلاسش دقیقا نمی دونم امافکر کنم همراه اول هم مثل ایرانسل از MIMO 2x2 پشتیبانی می کنه در حالیکه این مودم از 4x4 MIMO استفاده می کنه. به همین خاطر فورجی پلاس ایرانسل با این مودم قابل دریافت نیست. در مورد تفاوت قیمت بعضی ها میگند چون انبوه خریدند با قیمت کمتری برایشون افتاده به همین خاطر در تک فروشی با قیمت کمتری می فروشند
آره میشه از همراه اول استفاده کرد. اما در مورد فورجی پلاسش دقیقا نمی دونم امافکر کنم همراه اول هم مثل ایرانسل از MIMO 2x2 پشتیبانی می کنه در حالیکه این مودم از 4x4 MIMO استفاده می کنه. به همین خاطر فورجی پلاس ایرانسل با این مودم قابل دریافت نیست. در مورد تفاوت قیمت بعضی ها میگند چون انبوه خریدند با قیمت کمتری برایشون افتاده به همین خاطر در تک فروشی با قیمت کمتری می فروشند
سلام . انلاکش کردم
ولی از کجا بفهمم که 4.5 داره میگیره یا 4 جی؟
*Forgotten*
13-04-2018, 20:00
بله اگه آپدیت جدیدی برایش بیاد میشه به نسخه جدیدتر آپدیتش کرد. فریمور آنلاک کننده، آخرین نسخه از فریمور جهانی(یونیورسال) هستش. البته بعد از آنلاک کردن مودمم با فریمور دوستمون که زحمت آنلاک رو کشیده بودند، گزینه آپدیت تو صفحه وب مودمم به کلی حذف شده بوده. شاید دوستمون جهت احتیاط این گزینه رو تو فریمور ویرایش و حذف کرده باشند. بعد آنلاک من دوباره با استفاده از پورت LAN و نرم افزار multicast_upgrade_tool و فایل آپدیت یونیورسال، مودم رو آپدیت زدم که بعدش گزینه های آپدیت اتوماتیک و آپدیت دستی تو صفحه وب مودم دوباره اضافه شدند.
ممنون دوست عزیز :n02: :n40:
اگه زحمتی نیست لینک فریمور رو قرار بدید
اگه هم آموزشی یا نکته ای لازمه لطفا قرار بدید
yunes222
13-04-2018, 22:00
بلاخره فریم ورک آنلاکش اومد؟؟
من این مودم تازه خریدم هر سایتی هم برای فریم ورکش پیدا میکنم پولی هست!!!
hmirzaie6938
14-04-2018, 01:38
چطوری میشه از دست مزاحمت های ایرانسل راحت شد؟
دوستان این مودم اصلا 4.5 نمیگیره
الکی هزینه نکنن
*Forgotten*
14-04-2018, 05:49
دوستان این مودم اصلا 4.5 نمیگیره
الکی هزینه نکنن
درسته ولی با هزینه 200 تومن و آنلاک مودم واقعا ارزششو داره
خودم 205 خریدم با این قیمت اصلا مودم 4g نمیدن:n23:
omid-heydari
14-04-2018, 06:06
دوستان میشه روش آنلاک رو به من بگید پیدا نشد توی فرم نحوه لحیم سیم ها و درایور بیشتر رو لازم دارم.
balouchi
14-04-2018, 06:33
ممنون دوست عزیز :n02: :n40:
اگه زحمتی نیست لینک فریمور رو قرار بدید
اگه هم آموزشی یا نکته ای لازمه لطفا قرار بدید
کار با برنامه multicast_upgrade_tool ساده است. فقط کافیه با LAN مودم رو به کامپیوتر وصل و برنامه رو باز کنین ببینین IP مودم رو که باید چیزی شبیه این IP باشه(192.168.8.100) شناسایی کرده باشه.(معمولا IP رو اتوماتیک شناسایی می کنه و اگر احیانا شناسایی نکرده بود می توننین تو control panel کامپیوتر، IP کانکشن LAN رو به طور دستی وارد کنین.) بهتره که قبل وصل کردن مودم به کامپیوتر سیمکارت مودم رو در بیارید تا مودم آنلاین نباشه و IP اصلی مودم بهتر شناسایی بشه.
بعد از اون فایل BIN آپدیت رو به برنامه اضافه کنید و دکمه استارت رو بزنید. اگه مودم به کامپیوتر به خوبی متصل باشه، در هنگام فلش شدن شاهد خاموش و روشن شدن LED های مودم و یا تغییر رنگ برخی LED ها به قرمز و سبز و آبی خواهید بود. وقتی که آپدیت کامل بشه دو تا از LED های سیگنال، فکر کنم LEDهای 1 و 3 بودند به طور ثابت روشن می مونند.
البته برنامه multicast_upgrade_tool پایان فلش شدن رو اعلام نمی کنه، جهت احتیاط وقتی که در پایین برنامه مقابل Package file Send time عدد 5 رفت رو 6 ، به طور یقینی فلش مودم پایان یافته و دکمه Stop برنامه رو زده و مودم رو از کامپیوتر جدا و مودم رو یکبار خاموش و روشن کنید.
بهتره جهت بهتر سِت شدن فریمور با مودم، از طریق دکمه پشت مودم و یا از داخل تنظیمات وب مودم، مودم رو یکبار Reset به تنظیمات کارخانه بزنید.
لینک دانلود برنامه multicast_upgrade_tool
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود فریمور مودم
*Forgotten*
14-04-2018, 11:53
ممنون دوست عزیز بابت آموزش :n16:
البته الان هم خودم یه سرچ توی گوگل زدم و دیدم ورژن جدید فریمور اومده ، ولی متاسفانه تا حالا لینک دانلودی ازش پیدا نکردم
تنها سایت easy-firmware.com ورژن جدید روداره ولی دانلود ازش پولیه
البته من بازم میگردم ببینم میشه لینک دانلود مجانی پیدا کرد
ورژن جدید اسمش اینه : اگه کسی لینک دانلودی پیدا کرد حتما شیر کنه
B612s-25dTCPU-V100R001B195D03SP00C00
File Size: 83 MB
Publish Date: 2018-04-11 18:52
balouchi
14-04-2018, 14:51
ممنون دوست عزیز بابت آموزش :n16:
البته الان هم خودم یه سرچ توی گوگل زدم و دیدم ورژن جدید فریمور اومده ، ولی متاسفانه تا حالا لینک دانلودی ازش پیدا نکردم
تنها سایت easy-firmware.com ورژن جدید روداره ولی دانلود ازش پولیه
البته من بازم میگردم ببینم میشه لینک دانلود مجانی پیدا کرد
ورژن جدید اسمش اینه : اگه کسی لینک دانلودی پیدا کرد حتما شیر کنه
درسته. ظاهراً 3 روز پیش اومده و شاید تا چند روز دیگه برای مودمها به صورت OTA در دسترس قرار بگیره. من آخرین آپدیت رو دانلود کردم و بدون هیچ مشکلی از طریق وب مودم به صورت دستی آپدیت زدم. تنها چیزی که تا الان در آپدیت جدید روی مودمم احساسش کردم، آنتن دهی مودم بهبود یافته و گزینه USSD کد از فریمور حذف شده. لینک دانلودش رو برای دوستان میذارم هر کی خواست، می تونه مودم آنلاک شده اش رو با این فریمور آپدیت بزنه. فقط اگر از طریق وب مودم اقدام به آپدیت می کنید تا زمانی که پیام اتمام آپدیت رو ندید، نه صفحه وب رو ببندید و نه کابل LAN رو از کامپیوتر جدا کنید. بهتره قبل از آپدیت گزینه وایفا رو از وب مودم غیر فعال کنید و یا اینکه وایفای دستگاه متصل به مودم رو خاموش کنید. چون قبلانا وقتی مودم E5172 رو با multicast-upgrade-tool آپدیت می زدم می دیدم که بدون اینکه داخل مودم سیمکارتی باشه، چیزی با سرعت بالایی در گوشی متصل به مودم شروع به دانلود شدن می کرد.
لینک دانلود آخرین فریمور : B612s-25dTCPU-V100R001B195D03SP00C00
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ip ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ip)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ip
با تشکر ولی لینک دانلود مشکل داره لطفا بررسی کنید
balouchi
14-04-2018, 15:20
با تشکر ولی لینک دانلود مشکل داره لطفا بررسی کنید
درسته. ظاهرا کسانی که عضو این سایت روسی نیستند، اجازه دانلودش رو نمیده. ببینم یه جا آپلودش کنم و لینک رو برای دوستان اصلاح می کنم
*Forgotten*
14-04-2018, 15:27
درسته. ظاهرا کسانی که عضو این سایت روسی نیستند، اجازه دانلودش رو نمیده. ببینم یه جا آپلودش کنم و لینک رو برای دوستان اصلاح می کنم
متاسفانه اون لینکش کلا حذف شده ، فقط یه سایت داره قبلا گفتم اونم پولیه
*Forgotten*
14-04-2018, 15:28
درسته. ظاهراً 3 روز پیش اومده و شاید تا چند روز دیگه برای مودمها به صورت OTA در دسترس قرار بگیره. من آخرین آپدیت رو دانلود کردم و بدون هیچ مشکلی از طریق وب مودم به صورت دستی آپدیت زدم. تنها چیزی که تا الان در آپدیت جدید روی مودمم احساسش کردم، آنتن دهی مودم بهبود یافته. لینک دانلودش رو برای دوستان میذارم هر کی خواست، می تونه مودم آنلاک شده اش رو با این فریمور آپدیت بزنه. فقط اگر از طریق وب مودم اقدام به آپدیت می کنید تا زمانی که پیام اتمام آپدیت رو ندید، نه صفحه وب رو ببندید و نه کابل LAN رو از کامپیوتر جدا کنید. بهتره قبل از آپدیت گزینه وایفا رو از وب مودم غیر فعال کنید و یا اینکه وایفای دستگاه متصل به مودم رو خاموش کنید. چون قبلانا وقتی مودم E5172 رو با multicast-upgrade-tool آپدیت می زدم می دیدم که بدون اینکه داخل مودم سیمکارتی باشه، چیزی با سرعت بالایی در گوشی متصل به مودم شروع به دانلود شدن می کرد.
شما آخرین فریمور رو از طریق بخش آپدیت خود مودم دانلود کردید؟
متاسفانه اون لینکش کلا حذف شده ، فقط یه سایت داره قبلا گفتم اونم پولیه
حذف نشده همونطور که دوستمون فرمودن برای دانلود باید عضو باشین . فایل بصورت پیوست هستش.
مشکل عضویتش هم نوشتن کد امنیتی موقع ثبت نام هست که چون به روسی هست یکم سخته.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
balouchi
14-04-2018, 15:35
شما آخرین فریمور رو از طریق بخش آپدیت خود مودم دانلود کردید؟
نه فریمور رو از اون سایت روسی دانلود کردم بعد مودم رو آپدیت زدم. تا زمانیکه تو سایت عضو نباشید اجازه دانلود بهتون نمیده. همین الانم هم تست کردم و لینک سالمه. لینکش رو هم داخل فروم زیر تو آخرین کامنت ها گذاشته و سالمه اما نیاز به Login تو سایت داره.
balouchi
14-04-2018, 15:44
تو سایت mediafire آپلودش کردم و لینک دانلود تو پست اولیه اصلاح شد.
yunes222
14-04-2018, 18:27
سلام دوستان وقتتون بخیر،
آقا دستتون درد نکنه با لینک دانلود فریم ورک چند مرحله رفتم جلو تر هیچ سایتی برای دانلود نبود :n19::n20:
من این مودم وصل کردم با کابل Lan به کامیپوتر برای آپدیت فریمورک با ویندوز 10
نرم افزار multicast اجرا میشه بعد از شروع رنگ های led مودم تغییر میکنه و خاموش روشن میشه.
ولی آخر کار مودم ریست میکنم هنوز نسخه قبلی هست و آنلاک هم نشده.
فیلد Curent Packet No سریع چند هزارتایی پر میشه این عدد 5 6 رو چطوری متوجه بشم؟
با نسخه وب هم مستقیم نمیشه آپدیت کرد ناموفق میشه.
*Forgotten*
14-04-2018, 18:43
آموزش آنلاک مودم + نکات :
omid-heydari
14-04-2018, 19:46
فریمور ایرانسلش رو کسی داره لینک بذاره؟
دوستان یه سوال
الان بعد انلاک با سیم ایرانسل تست کردم .
با گوشی موبایل رو حالت +4g سرعت دانلود 18 تا 19 مگه
با مودم روی باند 7 سرعت 18 مگه و روی باند 3 سرعت 15 مگه . با LTEWatch هم که رو LTE-A میزارم . سرعت همون 18 هست
حالا این سرعت تک بانده 18 مگه ؟ اینم بگم که هر دو باند 20 MHZ هستن
همراه اولم تست کردم با گوشی روی 4.5g سرعت تا 15 مگ هست
ولی با مودم سرعت نهایت تا 9 مگ هست ، و باند 7 همراه اولم هم 8 تا 9 مگه و باند 3 سرعت 2 مگه
حالا با این تفاصیر ایرانسل رو بازم دارم 4g میگیرم با مودم یا حالت تجمیع بوده ؟
greatpouya
14-04-2018, 20:52
دوستان یه سوال4G
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
balouchi
14-04-2018, 21:00
فریمور ایرانسلش رو کسی داره لینک بذاره؟
Saeedking369
14-04-2018, 23:15
دوستان یه سوال برامنی که به پی سی یا لپتاب دسترسی ندارم برنامه ای برای موبایل هست کمثل ltewatch که بشه ببینی مودم الان روچه باندیه یا مثلا حالت تجمیع رو باهاش تست کنی؟
ahmadtah12
15-04-2018, 02:26
درسته. ظاهراً 3 روز پیش اومده و شاید تا چند روز دیگه برای مودمها به صورت OTA در دسترس قرار بگیره. من آخرین آپدیت رو دانلود کردم و بدون هیچ مشکلی از طریق وب مودم به صورت دستی آپدیت زدم. تنها چیزی که تا الان در آپدیت جدید روی مودمم احساسش کردم، آنتن دهی مودم بهبود یافته. لینک دانلودش رو برای دوستان میذارم هر کی خواست، می تونه مودم آنلاک شده اش رو با این فریمور آپدیت بزنه. فقط اگر از طریق وب مودم اقدام به آپدیت می کنید تا زمانی که پیام اتمام آپدیت رو ندید، نه صفحه وب رو ببندید و نه کابل LAN رو از کامپیوتر جدا کنید. بهتره قبل از آپدیت گزینه وایفا رو از وب مودم غیر فعال کنید و یا اینکه وایفای دستگاه متصل به مودم رو خاموش کنید. چون قبلانا وقتی مودم E5172 رو با multicast-upgrade-tool آپدیت می زدم می دیدم که بدون اینکه داخل مودم سیمکارتی باشه، چیزی با سرعت بالایی در گوشی متصل به مودم شروع به دانلود شدن می کرد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ip ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ip)
سلام.ممنون از اینکه فایل اپدیت رو قرار دادید
من چون مودم رو انلاک کردم گزینه اپدیت برام وجود نداره
نرم افزار multicast-upgrade-tool رو دانلود کردم
و نرم افزار هم مودم و ای پی مودم رو شناسایی می کنه
موقعی میخواد فایل رو بفرسته به مودم وسطاش یهو نرم افزار میپره بیرون به عبارت دیگه بسته میشه
باید دوباره برنامه رو اجرا کنم.همچنان مشکل داره
اگه راه دیگه وجود داره معرفی کنید
ویندوز من 10 هستش
balouchi
15-04-2018, 05:07
سلام.ممنون از اینکه فایل اپدیت رو قرار دادید
من چون مودم رو انلاک کردم گزینه اپدیت برام وجود نداره
نرم افزار multicast-upgrade-tool رو دانلود کردم
و نرم افزار هم مودم و ای پی مودم رو شناسایی می کنه
موقعی میخواد فایل رو بفرسته به مودم وسطاش یهو نرم افزار میپره بیرون به عبارت دیگه بسته میشه
باید دوباره برنامه رو اجرا کنم.همچنان مشکل داره
اگه راه دیگه وجود داره معرفی کنید
ویندوز من 10 هستش
نرم افزار دیگه فعلا سراغ ندارم. من هم از ویندوز ۱۰ استفاده می کنم و بدون مشکلی برنامه برام اجرا میشه. شما با یه کامپیوتر و یا ویندوز دیگه ای هم امتحان کنین ببینین شاید مشکلتون برطرف شد.
balouchi
15-04-2018, 05:33
دوستان یه سوال برامنی که به پی سی یا لپتاب دسترسی ندارم برنامه ای برای موبایل هست کمثل ltewatch که بشه ببینی مودم الان روچه باندیه یا مثلا حالت تجمیع رو باهاش تست کنی؟
این برنامه رو نگاهی بیندازید شاید به دردتون بخوره. البته تو ورژن جدید، تجمیع 1800+2600 رو نمی دونم چرا برنامه نویس حذفش کرده.
Saeedking369
16-04-2018, 00:54
دمت گرم ولی ورژن انگلیسیش نیست؟عربیه آدم سردرنمیاره.اگه انگلیسیش نیست میشه یه توضیحی بدی راجب تنظیمات و کارکردش؟
Saeedking369
16-04-2018, 00:56
[QUOTE=balouchi;9055437]این برنامه رو نگاهی بیندازید شاید به دردتون بخوره. البته تو ورژن جدید، تجمیع 1800+2600 رو نمی دونم چرا حذفش کرده
اقادمت گرم ولی ورژن انگلیسیش نیست؟عربیه ادم سردرنمیاره.اگه نیست میشه نحوه کارباهاشو توضیح بدی؟ممنون میشم
balouchi
16-04-2018, 05:11
دمت گرم ولی ورژن انگلیسیش نیست؟عربیه آدم سردرنمیاره.اگه انگلیسیش نیست میشه یه توضیحی بدی راجب تنظیمات و کارکردش؟
نه ورژن انگلیسیش رو گیر نیاورد. کافیه داخل برنامه سه خط بالایی رو بزنی و پایین منوی باز شده در قسمت «عنوان روتر» آدرس IP وب مودم (192.168.1.1 و یا 192.168.8.1) رو وارد کنین و در منو بالاتریش Username و Password وب مودمتون رو وارد کنین تا برنامه به مودم وصل بشه.
Saeedking369
16-04-2018, 22:01
[QUOTE=balouchi;9055642]نه ورژن انگلیسیش رو گیر نیاورد. کافیه داخل برنامه سه خط بالایی رو بزنی و پایین منوی باز شده در قسمت «عنوان روتر» آدرس IP وب مودم (192.168.1.1 و یا 192.168.8.1) رو وارد کنین و در منو بالاتریش Username و Password وب مودمتون رو وارد کنین تا برنامه به مودم وصل شید
آقا دمت گرم درست شد ولی یه سوال.مگه سیمکارت ثابتا یه باند بیشتر ندارن اونم ۴۲؟پس چراتوهمین برنامه من یجا بود زده بود chanel از ۵داشت تا ۱۱ رو هر کدوم میزدم تست سرعت میگرفت باهم فرق داشت مثلا روکانال ۵ سرعتش مگابیت بود تستی که روکنسول گرفتم ولی روی کانال ۹ یا ۱۱ سرعت میرفت روی ۲۷.میشه یکم توضیح بدی بفهمیم جریان چیه؟
aminmicro93
17-04-2018, 10:52
دوستان با سلام
یه سوال دارم
قیمت آنلاک کردن مودم جدید مبین نت چقدره (همون TF-i60 ایرانسله فقط مبین نتم زده) و آیا کسی هست انجام بده ؟
اموزش توهمین تایپیک هست بایکم دقت میتونی خودت انلاک کنی.قیمت انلاک بستگی به انصاف انلاکرداره.از50تومن تا100 تومن.
aminmicro93
17-04-2018, 12:34
متشکر از پاسخ شما
Saeedking369
17-04-2018, 15:16
آقای balouchi دمت گرم واقعا برنامه ی عالی بود من روی سیم tdd توی کنسول ps4 تست سرعت میگرفتم سرعت به یه مگم نمیرسید ولی بااین برنامه فرکانسشو عوض کردم سرعت تا ۶ مگ بر ثانیه هم رسید با سیم معمولی هم تا ۱۰مگ سرعت گرفتم فقط حیف این مودم کلا تجمیع نداره چون هرکدومو تست کردم تفاوت سرعتی نداشت.ولی خب از لحاظ پایداری یکی از بهترین مودماییه که دیدم سرعت دانلودشم با گوشی سامسونگ a5 2016 که دارم و ۴جی پلاس هست اونقدی تفاوت نداره
سلام دوستان عزیز کسی فریمور جدید مودمو داره برای انلاکش زبانش انگلیسی
Saeedking369
19-04-2018, 03:58
راجب این بحث نیست ولی برنامه ای هست برای گوشی که مثل ltewatch بشه با اون برنامه سیمکارتی که توی گوشی هست باندشو عوض کرد؟
alirezaveis
19-04-2018, 19:09
راجب این بحث نیست ولی برنامه ای هست برای گوشی که مثل ltewatch بشه با اون برنامه سیمکارتی که توی گوشی هست باندشو عوض کرد؟
میتونید از اپلیکشین اندرویدی network signal guru استفاده کنید که فقط روی گوشی های با چیپ کوالکام کار میکنه و گوشی حتما باید روت باشه. در ضمن من خودم قبلا یه ورژنشو داشتم که کرک شده بود ولی الان هرچی میگردم ورژن کرک شده ی درست و حسابی پیدا نمیکنم
Saeedking369
19-04-2018, 21:22
نه متاسفانه گوشیم روت نیس.حالایه سوال دیگه توی همین فروم تو تاپیک مربوط به مودمای دیگه یه راه حلی گذاشتن برای آنتن دهیه بهتر مودم میخواستم ببینم رو این مودمم جواب میده یااصلا راهی هست که بادستکاریه تنظیمات این مودم انتن دهیش بهتر شه؟برامن سیم ثابتش بین سه تا ۵ آنتن متغیره
با تشکر از شما میخواستم بدونم با زدن این فریمور دوباره مودم لاک میشه؟ من یکی از اشنایان میگفت مودمی رو دیدم که منوش ایرانسل بود ولی انلاک بود چون همان طور که مستحضر هستید بعد از انلاک صفحه وب اینترفیس ایرانسل جاشو به هواوی میده
سلام بر دوستان و اساتید گرامی
من چند وقتی هست که مودم TF-i60 ایرانسل رو گرفتم، سرعت دانلودم خوبه ولی چندبار که شبانه دانلود گذاشتم خیلی به مشکل بر خوردم، برای مثال دیشب طرح 3 ساعت نامحدود رو فعال کردم که سرعت دانلود 5 تا 7 مگابایت بود ولی هر 15 تا 20 دقیقه نت قطع میشد و روی علامت وافای مثلث زرد limited میومد و طوری میشد که انگار نت قطعه و نه سایت باز میکرد نه حتی وارد تنظیمات مودم میشد. وقتی هم که وافای رو دیسکانکت میکردم دوباره نمی تونستم کانکت بشم، نه با موبایل نه با لپ تاپ. تنها راه خاموش و روشن کردن مودم بود که درست بشه، که البته دوباره بعد از مدت زمان 15 تا 20 دقیقه دوباره همون روال تکرار میشد.
امروز با طرح معمولی روزانه سرعت دانلود روی 10 کیلوبایت لیمیت کردم و گذاشتم دانلود که البته مشکلی خاصی پیش نیومد. حالا نمیدونم آیا مشکل از مودم هست یا فقط موقع دانلود شبانه اینطور میشه. اگه کسی از دوستان راه حلی برای این مشکل داره لطفا بنده رو راهنمایی کنه.
متشکر
balouchi
20-04-2018, 05:40
با تشکر از شما میخواستم بدونم با زدن این فریمور دوباره مودم لاک میشه؟ من یکی از اشنایان میگفت مودمی رو دیدم که منوش ایرانسل بود ولی انلاک بود چون همان طور که مستحضر هستید بعد از انلاک صفحه وب اینترفیس ایرانسل جاشو به هواوی میده
برای این مودم امتحان نکرده ام و اطلاعی ندارم که اگه دوباره دانگرد کنیم به فریمور ایرانسل، مودم دوباره لاک میشه. اما فکر نکنم چنین اتفاقی بیفته. چون مودم E5172 رو قبلانا امتحان کرده ام و فریمورهای اپراتوری اپرتورهای دیگه رویش ریختم بدون اینکه آنلاکی مودم بپره.
omid-heydari
20-04-2018, 05:48
داداش دانلود نمیشه ارور میده ثبت نامم کردم تو سایتش نشد یه جا میذاری لینک بدی؟:42:
balouchi
20-04-2018, 06:27
دوستان اگه کسی دکمه های فُرمت کردن مودم B612 رو می دونه به اشتراک بذاره چونکه می تونه برای دوستان در مواقع ضروری مفید باشه. برای مودم E5172 دکمه های WPS+RESET+WiFi رو باهم نگه می داشتیم و مودم رو روشن می کردم، پس از چند دقیقه کل مودم فرمت می خورد حتی فریمورش عوض میشد و به فریمور قبلی برمی گشت. رو مودم B612 یا همون TF-i60 وقتی دکمه های RESET+WPS+POWER رو با هم چند دقیقه نگه می دارم، با روشن شدن مودم دو تا از LED های سیگنال( LED2-3 ) روشن میشند اما با ریستارت شدن مودم، هیچ تغییری رو مودم پیدا نمیشه.
دوستان اگه کسی دکمه های فُرمت کردن مودم B612 رو می دونه به اشتراک بذاره چونکه می تونه برای دوستان در مواقع ضروری مفید باشه. برای مودم E5172 دکمه های WPS+RESET+WiFi رو باهم نگه می داشتیم و مودم رو روشن می کردم، پس از چند دقیقه کل مودم فرمت می خورد حتی فریمورش عوض میشد و به فریمور قبلی برمی گشت. رو مودم B612 یا همون TF-i60 وقتی دکمه های RESET+WPS+POWER رو با هم چند دقیقه نگه می دارم، با روشن شدن مودم دو تا از LED های سیگنال( LED2-3 ) روشن میشند اما با ریستارت شدن مودم، هیچ تغییری رو مودم پیدا نمیشه.
توی اینحالت چراغ دیتا هم آبی تیره میمونه؟
balouchi
20-04-2018, 19:21
توی اینحالت چراغ دیتا هم آبی تیره میمونه؟
آره روی آبی تیره هستش.
Hamid1920
20-04-2018, 19:22
دوستان این MIMO4x4 رو هیچکدوم از اوپراتورا ساپورت نمیکنن؟
سلام دوستان
من چند وقتی هست مودم TF-i60 ایرانسل رو گرفتم. ولی وقتی میذارم دانلود شبانه هر 15 تا 30 دقیقه ارتباط وای فای با مودم limited میشه و کلا ارتباط با مودم قطع میشه و دیگه نه با وای فای و نه با lan نمیشه بهش وصل شد مگر اینکه مودم رو خاموش و روشن کنم. البته تا حالا فقط توی دانلود شبانه به این مشکل برخوردم. ظاهرا وقتی با lan به مودم متصل میشم و wan رو غیرفعال میکنم این مشکل پیش نمیاد(البته کاملا مطمئن نیستم، امشب دوباره تست میکنم). توی system log یک سری پیغام میده که ظاهرا پیغامی که موقع قطع شدن میده اینه : Sync time failed from BBOU که زمان و ساعت رو بصورت 00:00:14 01-01-1970 نشون میده. بعدش که خاموش و روشن میکنم تایم بروز میشه و میزنه Sync time success from BBOU. که البته زمان بروز شده چند ساعت با زمان ایران اختلاف داشت. از قسمت SNTP زمان رو بروز کردم ولی باز همون مشکل و همون پیغام رو میده.
لطفا اگر کسی راه حلی سراغ داره رهنمایی بکنه.
ممنون
سلام بر شما.
برای منم سوال شده بود برای همین این ریسک رو به جون خریدم و انجام دادم.
فریم ایرانسل رو روش نصب کردم و سیم کارت رایتل گذاشتم . همینطور که می بینید با رایتل هم آنتن میده و قفل نشده.
سلام بر شما.
برای منم سوال شده بود برای همین این ریسک رو به جون خریدم و انجام دادم.
فریم ایرانسل رو روش نصب کردم و سیم کارت رایتل گذاشتم . همینطور که می بینید با رایتل هم آنتن میده و قفل نشده.
اما دیگر اجازه نصب فریم اصلی رو نمیده. ایرانسل باقی مونده اما هنوز آنلاک هست
سلام دوستان عزیز خسه نباشید بنده کابل usb طبق اموزش وصل کردمش عکسش زیر مشخصه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بعد این کار usb وصل کردم به پی سی و اون دو نقطه داخل اموزش با رسانا گرفتم مودم بندرو طبق عکس زیر شناختش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
البته اینم بگم پورتم کردم com55 تو عکس بالا مشخصه
مشکل من اینه وقتی میام فریمور دانلود شده که تو اموزش هستشو میزنم طبق اموزش گفته 5 دقیقه برنامه نصب میکنه رو modem ولی برا من همون 5 ثانیه نشده در میاد و اینم بزور عکس گرفتم اینو میگه دقیقا موندم مشکل چیه .
الان موندم مشکل از فریمور یا چی هستش تا مرحله انلاک کامل بشه خواهشا کسی از دوستان میدونه خواهشا کمکم کنه چون خیلی برام مهمه و چندین ساعت دارم کار میکنم روش به جایی نرسیدم تو همین قسمت . بی صبرانه منتظر کمکتونم فداتون بشم . اینم بگم ویندوز بنده 7 64 بیت هستش تشکر .
amir0078u
21-04-2018, 00:23
سلام دوستان عزیز خسه نباشید بنده کابل usb طبق اموزش وصل کردمش عکسش زیر مشخصه
بعد این کار usb وصل کردم به پی سی و اون دو نقطه داخل اموزش با رسانا گرفتم مودم بندرو طبق عکس زیر شناختش
البته اینم بگم پورتم کردم com55 تو عکس بالا مشخصه
مشکل من اینه وقتی میام فریمور دانلود شده که تو اموزش هستشو میزنم طبق اموزش گفته 5 دقیقه برنامه نصب میکنه رو modem ولی برا من همون 5 ثانیه نشده در میاد و اینم بزور عکس گرفتم اینو میگه دقیقا موندم مشکل چیه .
الان موندم مشکل از فریمور یا چی هستش تا مرحله انلاک کامل بشه خواهشا کسی از دوستان میدونه خواهشا کمکم کنه چون خیلی برام مهمه و چندین ساعت دارم کار میکنم روش به جایی نرسیدم تو همین قسمت . بی صبرانه منتظر کمکتونم فداتون بشم . اینم بگم ویندوز بنده 7 64 بیت هستش تشکر .
سلام دوست عزیز منم مثل شما همین اتفاق افتاد تا وارد میشه سریع خارج میشه مودم هم 2تا از چراغهاش روشن میشه چراغ آبی و سفید مودم هم دیگه فریمور قبلیش بالا نمیاد وقتی روشن کنی همه چراغها ثابت میمونه با این شماره تماس بگیر برات بگم مشکل از چیه چون توضیحش طولانیه باید اول یه سری سوال ازت بپرسم09393549028
سلام دوست عزیز منم مثل شما همین اتفاق افتاد تا وارد میشه سریع خارج میشه مودم هم 2تا از چراغهاش روشن میشه چراغ آبی و سفید مودم هم دیگه فریمور قبلیش بالا نمیاد وقتی روشن کنی همه چراغها ثابت میمونه با این شماره تماس بگیر برات بگم مشکل از چیه چون توضیحش طولانیه باید اول یه سری سوال ازت بپرسم09393549028
سلام مرسی ممنون اقا امیر گل واقعا ممنون بینهایت سپاس و واقعا گلین به مولا چقدر خوب و عالی برام توضیح دادین ، انلاکش کردم دستتون درد نکنه اینم عکسش که انلاک شدش سپاس فداتون بشم . همیشه دعاتون میکنم سر نماز
سیم کارت همراه اول انداختم داخلش و میبینین کلا ارم ایرانسل رفتش و ارم هواووی اومدش .
اینم عکس مودم اولش قبل هک شدن روش سیم همراه اول هستش این مدلی بودش عکسشو زیر ببینین
amir0078u
21-04-2018, 02:33
خواهش میکنم خوشحال شدم تونستم برات کاری انجام بدم واز اینکه خوشحالی خوشحالم به هر حال در خدمتم کلا تو ایران همه اپراتورها مسخره شو درآوردن مودم سفارش لاک میدن تا کاربرا رو اذیت کنن اینترنتم که گرون همشون همینجورن
خواهش میکنم خوشحال شدم تونستم برات کاری انجام بدم واز اینکه خوشحالی خوشحالم به هر حال در خدمتم کلا تو ایران همه اپراتورها مسخره شو درآوردن مودم سفارش لاک میدن تا کاربرا رو اذیت کنن اینترنتم که گرون همشون همینجورن
بینهایت از شما ممنون و واقعا حرف درست و دقیقی گفتن . منم از اینترنت رایگان همراه اول بین ساعت 3 تا 7 زیاد استفاده میکنم و برای همین هکشو نیاز داشتم . باز ممنون
سلام دوستان
توی انلاک گفته ورژن مبین نت
11.192.05.00.1072
من كه خريدم ورژنش اینه
11.192.05.00.1472
میشه با همین فریمور آنلاك كرد؟:n37:
سلام دوستان
من چند وقتی هست مودم TF-i60 ایرانسل رو گرفتم. ولی وقتی میذارم دانلود شبانه هر 15 تا 30 دقیقه ارتباط وای فای با مودم limited میشه و کلا ارتباط با مودم قطع میشه و دیگه نه با وای فای و نه با lan نمیشه بهش وصل شد مگر اینکه مودم رو خاموش و روشن کنم. البته تا حالا فقط توی دانلود شبانه به این مشکل برخوردم. ظاهرا وقتی با lan به مودم متصل میشم و wan رو غیرفعال میکنم این مشکل پیش نمیاد(البته کاملا مطمئن نیستم، امشب دوباره تست میکنم). توی system log یک سری پیغام میده که ظاهرا پیغامی که موقع قطع شدن میده اینه : Sync time failed from BBOU که زمان و ساعت رو بصورت 00:00:14 01-01-1970 نشون میده. بعدش که خاموش و روشن میکنم تایم بروز میشه و میزنه Sync time success from BBOU. که البته زمان بروز شده چند ساعت با زمان ایران اختلاف داشت. از قسمت SNTP زمان رو بروز کردم ولی باز همون مشکل و همون پیغام رو میده.
لطفا اگر کسی راه حلی سراغ داره رهنمایی بکنه.
ممنون
دوستان عزیز کسی راه حلی برای این مشکل من نداره. دیشب با کابل لن امتحان کردم ظاهرا پیغام Sync time failed from BBOU رو فقط موقع استفاده از وای فای میده. برای دانلود از Scheduler در IDM استفاده کردم.
iDownload & iGame
21-04-2018, 15:37
سلام دوستان
توی انلاک گفته ورژن مبین نت
11.192.05.00.1072
من كه خريدم ورژنش اینه
11.192.05.00.1472
میشه با همین فریمور آنلاك كرد؟
:n37:
بله میشه . . .
GeniusBoy
21-04-2018, 18:37
با سلام خدمت دوستان عزيز
در سايت 4PDA جايي نوشته Firmware Moded يا يك همچيزي ....
دوستان آپديت كاستومايز شده وجود داره كه بهينه ترين سرعت رو داشته باشيم.
فعلن ياعلي
juolipuoli
21-04-2018, 19:17
دوستان زمان متصل کردن کابل به لپتاب و برقراری اتصال دوسر برای من ارور USB Device Not Recognized میده با دوتا کابل هم تست شد بنظر مشکل از کجاست؟
با سلام خدمت دوستان عزيز
در سايت 4PDA جايي نوشته Firmware Moded يا يك همچيزي ....
دوستان آپديت كاستومايز شده وجود داره كه بهينه ترين سرعت رو داشته باشيم.
فعلن ياعلي
من که نتوستم پیداش کنم . لامصب روسیه ! کد امنیتی ثبت نماش هم کلمات روسیه !
شما اگر پیدا کردید بزارید همینجا بقیه استفاده کنن
دوستان زمان متصل کردن کابل به لپتاب و برقراری اتصال دوسر برای من ارور USB Device Not Recognized میده با دوتا کابل هم تست شد بنظر مشکل از کجاست؟
سیمها یواس بی یکیش جابجازده شده
juolipuoli
22-04-2018, 11:38
سیمها یواس بی یکیش جابجازده شده
محل و رنگ سیمهای اتصال دقیقا مطابق اموزش هست بنظر مشکل از کجاست با تمام 4 پورت لپتاب هم ارور
USB Device Not Recognized میده؟
GeniusBoy
22-04-2018, 12:37
باسلام دوستان عزیز
با توجه به عکس
لطفا برای آپدیت به فریمور جدید (( B612s-25dTCPU-V100R001B195D03SP00C00 )) راهنمایی فرمایید
با آپدیت جدید چه مزیت هایی به مودم اضافه میشه ؟!
باسلام دوستان عزیز
با توجه به عکس
لطفا برای آپدیت به فریمور جدید (( B612s-25dTCPU-V100R001B195D03SP00C00 )) راهنمایی فرمایید
با آپدیت جدید چه مزیت هایی به مودم اضافه میشه ؟!
طبق این پست انجام بده
2 تا پست بالایش هم اموزش مولتی کست هست
اینم بگم که پسورد مودم باید admin باشه تا مولتی کست وصل بشه بهش
juolipuoli
22-04-2018, 16:45
دوستان تو ویندوز ده حتی بعد از نصب درایور از طریق برنامه Driver Genius و بوت ویندوز در حالت disable driver signature و اجرای Loader.exe برنامه برای چند لحظه باز و سریع بسته میشود بنظر مشکل از کجاست؟
من تو7 مشکلی نداشتم باویندوز7انلاک کن(طبق اموزش داخل تایپیک)
دوستان تو ویندوز ده حتی بعد از نصب درایور از طریق برنامه Driver Genius و بوت ویندوز در حالت disable driver signature و اجرای Loader.exe برنامه برای چند لحظه باز و سریع بسته میشود بنظر مشکل از کجاست؟
منم دقیقا همین مشکل رو دارم.حتی با ویندوز 7 هم امتحان کردم ولی باز هم موقع وصل کردن پیغام
USB Device Not Recognized میده.ممنون میشم اگر کسی میتونه راهمایی کنه مشکل از کجاست؟
GeniusBoy
22-04-2018, 19:32
با تشکر دوست عزیز rar ( برای من دکمه تشکر افتاده و سرجاش نبود )
چند نکته در ادامه راهنمایی استاد بزرگوار بیان می کنم تا تازه واردین مثل من به مشکل نخورن و گیج نشوند
1- فایلای فریمور با ساختار BIN به راحتی با نرم افزار مالتی کست آپدیت میشوند
قبل از انجام شروع عملیات بایستی مودم از طریق کنسول مودم قسمت تنظیمات SYSTEM بخش RESTORE DEFAULT به حالت صفر برگردانید.
2- کد کاربری و رمز عبور مودم بایستی کلمه غیر از پیشفرض مودم نباشد.
3- در هنگام آپدیت حواس شما به چراغهای مودم در هنگام بروزرسانی و ریست باشد و معمولا بعد از چند بار چراغ پاور سبز به حالت قرمز و دوباره آبی به حالت سبز و در نهایت قرمز تغییر میکند ( در نرم افزار مالتی کست POCKET SEND عددی بیشتر از 5و 6 میشود )
. بقیه موارد رو دوباره نتیجه گیری کنم اعلام می کنم
مودم به فریمور
آپدیت شد....
فعلن یا علی
==============================================
چرا ...چرا ...
. . . . .... .. .... ..... پست هام پاک شده . . .
:n08:
alider1975
22-04-2018, 23:05
سلام میشه لینک فریمور را قرار بدی
ممنون
iDownload & iGame
22-04-2018, 23:42
سلام میشه لینک فریمور را قرار بدی
ممنون
GeniusBoy
23-04-2018, 13:43
با تشکر دوست عزیز rar ( برای من دکمه تشکر افتاده و سرجاش نبود )
چند نکته در ادامه راهنمایی استاد بزرگوار بیان می کنم تا تازه واردین مثل من به مشکل نخورن و گیج نشوند
1- فایلای فریمور با ساختار BIN به راحتی با نرم افزار مالتی کست آپدیت میشوند
قبل از انجام شروع عملیات بایستی مودم از طریق کنسول مودم قسمت تنظیمات SYSTEM بخش RESTORE DEFAULT به حالت صفر برگردانید.
2- کد کاربری و رمز عبور مودم بایستی کلمه غیر از پیشفرض مودم نباشد.
3- در هنگام آپدیت حواس شما به چراغهای مودم در هنگام بروزرسانی و ریست باشد و معمولا بعد از چند بار چراغ پاور سبز به حالت قرمز و دوباره آبی به حالت سبز و در نهایت قرمز تغییر میکند ( در نرم افزار مالتی کست POCKET SEND عددی بیشتر از 5و 6 میشود )
. بقیه موارد رو دوباره نتیجه گیری کنم اعلام می کنم
مودم به فریمور
آپدیت شد....
فعلن یا علی
باسلام
نتیجه بررسی و تست با آپدیت فریمور جدید مودم واقعا ناامید کننده و افتضاء بود
مزیت : بروزرسانی جدید و تغییر جزیی رابط کاربری و بنظرم بهبود امینت سیستم عامل داخلی
معایب : پرش ناگهانی آنتن و نوسانات و افت سرعت در بهترین حالت نسبت شرایط قبل ماکس سرعت 10 - 20 بوسیله SpeedTest در همه فرکانسها
بنابراین سریع به فریمورهای مختلف دانگرید کردم و تست گرفتم
ماحصل تست ها بهنیه ترین و پایدارترین فرکانس آنتن و سرعت
فریمور 11.192.05.00.1472 بود.
پانل Device Information Modem
uupload.ir/files/rj5e_device_information_hidden.jpg
تست از سایت SpeedTest با فرکانس اتوماتیک سیم کارت 4G ایرانسل FDD
uupload.ir/files/quw_irancell_auto.jpg
تست از سایت SpeedTest با فرکانس باند 3 سیم کارت 4G ایرانسل FDD
uupload.ir/files/8oze_irancell_band_3.jpg
تست از سایت SpeedTest با فرکانس باند 7 سیم کارت 4G ایرانسل FDD
uupload.ir/files/jex7_irancell_band_7.jpg
تست از سایت SpeedTest با فرکانس LTE-Advanced سیم کارت 4G ایرانسل FDD
uupload.ir/files/a6a1_irancell_lte-a.jpg
فعلن یا علی
چرا ...چرا ...
. . . . .... .. .... ..... پست هام پاک شده . . .
:n08:
metal gun
24-04-2018, 10:21
سلام دوستان
میخواستم بدونم ارزش داره مودم رو به آخرین فیرم ور آپدیت کنم ؟
و اینکه ممکنه با این آپدیت شرکت بتونه مودم رو دوباره لاک کنه ؟
ممنون....
alider1975
24-04-2018, 10:35
دوست عزیز من هم با ویندوز ۱۰ همین مشکل را داشتم و علت اون عدم نصب صحیح درایور بود و در نهایت با ویندوز ۷ و نصب درایور تونستم انجامش بدم
سلام
دوستان عزیز گویا فریموری هستش که بود نیاز به باز کردن مودم انلاک میکنه دوستان کسی چیزی شنیده بنده تبلیغش رو توی سایت دیوار دیدم البته حدس میزنم باز میکنن و بعد دوباره هولوگرام میچسبونن به نظرتون بدون پورت یو اس بی امکان انلاک هست؟
majidshirazy
25-04-2018, 16:10
سلام به همه دوستان که برای انلاک مودم زحمت فراوانی کشیدن مخصوصا دوست عزیز و گرامی mr_secret که اموزش رو پابلیک کردن چند مورد هست که باید خدمت شما عرض کنم اول توی تنظیمات اپدیت اتوماتیک رو غیرفعال کنید برای مودمهای موجود حال حاضر در بازار مودمهای جدید امکان انلاک با روش secret ندارند که با اپدیت جدید توی بازار دارن وارد میشن دوم حالت تجمیع توی این مودم فعاله از نرم افزار ltewatch استفاده کنید سوم سعی کنید با ویندوز xp انلاک کنید چون بعد از اینکه loader رو اجرا کردید براحتی پورتها باز میشن و فریمور نصب میشه در ضمن حتما نیاز نیست پورت روی 55 باشه هر نامبری میتونه باشه من با9 اینکارو کردم فقط بدونید با xp هیچ خطایی نمیده جالبه که درایورش به صورت اتوماتیک نصب میشه فقط بدونید مودم رو انلاک کردن کار بزرگیه ولی شرکت هواوی به درخواست ایرانسل دست روی دست نمیزاره با آپدیت جدید جلوش گرفته شده مودمهای جدیدش تا چند وقت دیگه داره میاد تو بازار منظورم با ورژن جدید حالا جناب secret دوباره باید روی هواوی و مخصوصا ایرانسل رو کم کنن که داره پاره میشه دوستم نمایندگیش رو داره و خیلی هم معروفه و با یکی از مسولین مهم شرکت ایرانسل در ارتباطه که طرف خیلی شاکیه و میگه خیلی ضرر کرده و بد و بیراه و فحش میده به آنلاکر ولی دمت گرم و دست مریزاد secret جان بازم روشون رو کم کن راستی یه مودم جدید خفن داره میاد تو بازار طبق گفته دوستم که میگه با پاوربانک هم کار میکنه
:n05:
سلام
من کل پست ها رو خوندم اما ندیدم کجا پابلیک شده؟ میشه بگید؟
منم دقیقا همین مشکل رو دارم.حتی با ویندوز 7 هم امتحان کردم ولی باز هم موقع وصل کردن پیغام
USB Device Not Recognized میده.ممنون میشم اگر کسی میتونه راهمایی کنه مشکل از کجاست؟
منم همین ارور رو میداد تا ویندوز 7 32بیت کردم درست شد
mohammadgh6
25-04-2018, 23:27
سلام دوستان
درمورد انلاک کردن این مودم . آیا بعدا از طرف هوآوی مشکلی پیش نمیآید؟یعنی جلوشو نمیگیرن که مودم از کار بیافته
دوما کسی هست مودم من و آنلاک کنه من بلد نیستم.پیشاپیش ممنونم
hacker007_bio
26-04-2018, 00:04
سلام
دوستان سوال مهمی دارم.:n36:
ممکنه ایرانسل در آینده بروزرسانی اتوماتیکی برای tf-i60 قرار بده و در اون آپدیت سازوکاری انجام بده که بعداز اون فقط مودم های لاک روو LTE پشتیبانی شن و دسترسی مودم های آنلاک شده (با فرم ویر اصلی هواوی) به LTE قطع شه ؟:n13:
سلام
من مودم رو ریست کارخانه کردم و با multicast میخواستم آنلاک و آپگرید کنم.همه مراحل رو جلو رفت ولی هیچ اتفاقی نیافتاد.با وب ایرانسل هم نشد.برای آنلاک باید چه کنم.باید اول کابل usb لحیم کنم؟یا اصلا نیازی نیست، multicast آنلاک میکنه؟
سلام
من مودم رو ریست کارخانه کردم و با multicast میخواستم آنلاک و آپگرید کنم.همه مراحل رو جلو رفت ولی هیچ اتفاقی نیافتاد.با وب ایرانسل هم نشد.برای آنلاک باید چه کنم.باید اول کابل usb لحیم کنم؟یا اصلا نیازی نیست، multicast آنلاک میکنه؟
multicast برای اپگرید مودم های آنلاک هست شما از این تاپیک استفاده کنید
سلام
ممکنه ایرانسل در آینده بروزرسانی اتوماتیکی برای tf-i60 قرار بده و در اون آپدیت سازوکاری انجام بده که بعداز اون فقط مودم های لاک روو LTE پشتیبانی شن و دسترسی مودم های آنلاک شده (با فرم ویر اصلی هواوی) به LTE قطع شه ؟:n13:
خیر.نمیتونه
سلام
بله با ICCID و IMEI میتونه
balouchi
26-04-2018, 14:22
سلام
دوستان عزیز گویا فریموری هستش که بود نیاز به باز کردن مودم انلاک میکنه دوستان کسی چیزی شنیده بنده تبلیغش رو توی سایت دیوار دیدم البته حدس میزنم باز میکنن و بعد دوباره هولوگرام میچسبونن به نظرتون بدون پورت یو اس بی امکان انلاک هست؟
سلام. بله برای برخی از مودم ها چنین چیزی امکان پذیر هستش اما در مورد این مودم اطلاعی ندارم که آیا واقعا فریمور مود شده ای برای چنین کاری ساخته اند یا نه. برای یه سری از مدل ها، فریمورهایی با نام Anti-Firmware ساخته اند که از طریق وب مودم و یا از طریق Multicast مودم رو با اون آپدیت می زند. بعد از اون آپدیت، مودم قابلیت پذیرش هر آپدیتی(جهانی و غیرجهانی) رو پیدا می کرد و به این ترتیب مودم آنلاک می شد. البته الان به خاطر اینکه فریمورها دارای امضای دیجیتال هواوی هستند، موفقیت این روش تقریبا به صفر رسیده و معمولترین راه آنلاک، همان اقدام کردن از طریق بوت مودم هستش.
بله با ICCID و IMEI میتونه
یعنی به نظر شما هزاران هزارمودم انلاک که یکیشم همین مودمه روتک تک چک میکنه وازفروش دیتا بهشون جلوگیری میکنه.
پس اینهمه مودم لاک ازمدلهاوبرندهای مختلف همه ......:n08::n08::n08:
یعنی به نظر شما هزاران هزارمودم انلاک که یکیشم همین مودمه روتک تک چک میکنه وازفروش دیتا بهشون جلوگیری میکنه.
پس اینهمه مودم لاک ازمدلهاوبرندهای مختلف همه ......:n08::n08::n08:
من شما رو ریپلای نکردم . نیازی هم به بحث با شما نمیبینم .جواب دوستمون رو دادم .
اول مطالعه کنید بعد بخندید . برای کمک و راهنمایی بهتون توصیه میکنم و اول حداقل یکم خلاصه این ICCID و IMEI رو مطالعه کنید کمکم امیدوارم بیشتر روشن بشید که نیازی به این چک کردن هزاران دستگاه وجود نداره
لطفا پستهای من رو ریپلای نکنید .
عزیز ببخشیدناراحت شدی قصد بدی نداشتم شما میگی ازطریق ICCID و IMEI که هردستگاه ارتباطی شماره مخصوص به خودشوداره میتونن
منم گفتم اگرقراربه این باشه باید نصف بیشتر مودمهاروجمع کنن که امکانپذیر نیست:n16:
عزیز ببخشیدناراحت شدی قصد بدی نداشتم شما میگی ازطریق ICCID و IMEI که هردستگاه ارتباطی شماره مخصوص به خودشوداره میتونن
منم گفتم اگرقراربه این باشه باید نصف بیشتر مودمهاروجمع کنن که امکانپذیر نیست:n16:
:n16:
خواهش میکنم . از نظر فنی شدنیه حالا برای اپراتور صرف نمیکنه دیگه اون مبحث دیگه ایه . مثلا ایرانسل تجهیزاتشو از هواوی برای دکلها که میخره . هواوی خیلی تخفیف خوبی روی مودمها بهش میده که تقریبا مجانی براش در میاد . اینه که فعلا برا صرف نمیکنه پی شو بگیره یا بن کنه یا فریمور برای آپدیت بیس باند بفرسته . حالا فعلا اینطوریه
sinawashang
26-04-2018, 16:27
سلام
میخواستم بدونم الان معمولا سرعت ۴.۵g ایرانسل و همراه اول توی بهترین حالت باید تا چند برسه؟
مثلا من با همراه اول تا ۱۰ مگابایت بر ثانیه با IDM دانلود میگیرم... البته روی شبکه 4g...
حالا بنظر شما با توجه به اینکه این مدم قابلیت 4.5g داره اگر آنلاکش کنم و از سیمکارت همراه اول استفاده کنم سرعتم بیشتر میشه؟
یا مثلا یه مدم بهتر بگیرم مثله b525s که قابلیت 4.5g داره، میتونم با همراه اول از ۱۰ مگابایت بر ثانیه بالاتر برم؟
ممنون
ببین عزیز این مودم ازلحاظ پایداری انتن وسرعت و...برای من عالی بوده اما من تا حالا ازش 4.5g ندیدم.بهتره تایپیک تست سرعت اینترنت چک کنید
alirezaveis
26-04-2018, 21:25
سلام
میخواستم بدونم الان معمولا سرعت ۴.۵g ایرانسل و همراه اول توی بهترین حالت باید تا چند برسه؟
مثلا من با همراه اول تا ۱۰ مگابایت بر ثانیه با IDM دانلود میگیرم... البته روی شبکه 4g...
حالا بنظر شما با توجه به اینکه این مدم قابلیت 4.5g داره اگر آنلاکش کنم و از سیمکارت همراه اول استفاده کنم سرعتم بیشتر میشه؟
یا مثلا یه مدم بهتر بگیرم مثله b525s که قابلیت 4.5g داره، میتونم با همراه اول از ۱۰ مگابایت بر ثانیه بالاتر برم؟
ممنون
یکی از دوستان مودم b525 داره روی همراه اول 27 مگابایت سرعت میگیره. خودم منم روی شبکه ایرانسل 18 مگابایت سرعت میگیرم. اول از همه مطمئن شو توی پوشش 4.5 هستی بعد هزینه کن. این مودم ایرانسلم از تجمیع فرکانس پشتیبانی نمیکنه و از طریق دیگه ای باعث افزایش سرعت میشه که هنوز توی ایران راه اندازی نشده. اگه با قیمت b525 مشکلی نداری قطعا گزینه ی خیلی خوبیه
sinawashang
26-04-2018, 23:17
پس از آنلاک کردن ، استفاده از TDD ممکنه؟
فک کنم یجا تویه فروم خوندم که دیگه نمیشه از TDD استفاده کرد
iDownload & iGame
26-04-2018, 23:37
پس از آنلاک کردن ، استفاده از TDD ممکنه؟
فک کنم یجا تویه فروم خوندم که دیگه نمیشه از TDD استفاده کرد
بله استفاده از TDD هم ممکنه هم ایرانسل هم مبین نت.
sinawashang
27-04-2018, 00:25
بله استفاده از TDD هم ممکنه هم ایرانسل هم مبین نت.
من مودم رو الان آنلاک کردم و مشکلی هم نداشتم
ولی گذینه tdd رو نمیبینم...
کجا هستش الان واسه انتخاب بین tdd و fdd ؟
iDownload & iGame
27-04-2018, 09:41
من مودم رو الان آنلاک کردم و مشکلی هم نداشتم
ولی گذینه tdd رو نمیبینم...
کجا هستش الان واسه انتخاب بین tdd و fdd ؟
تو فریموری که باهاش آنلاک میکنن امکان انتخاب بین TDD و FDD وجود نداره و وقتی سیم کارت TDD داخل مودم باشه خودش اتوماتیک به TDD وصل میشه.
sinawashang
27-04-2018, 10:38
ممنون از راهنماییه دوستان
یه مورد دیگه اینکه واسه استفاده از کدهای ussd کار خاصی باید انجام بدم؟ از postpaid یا prepaid که میزنم هیچ اتفاقی نمیافته..
گفتمشاید بعد از آنلاک کردن این مدم، قابلیت ussd از کار افتاده باشه
mostafa_2050
27-04-2018, 15:07
سیم ها رو طبق رنگ بندی تو انوزش لحیم کن پای لحیم سیمها اتصالی نکنه
mohammadgh6
27-04-2018, 23:02
دوستان ایا همه کابلهای usb همین رنگها رو داره ؟
دوم اینکه مودم من مبین نت b612 ورژن 11.192.05.00.1472 با اون ورژن که تو تایپیک گفته شده فرق داره
با عرض سلام خدمت اساتید عزیز
من میخام مودم td lte ایرانسل بگیرم. لطفا بهترین مدل که کمترین مشکل را داشته باشه و بالاترین سرعت را معرفی فرمایید. از لحاظ پوشش آنتن ایرانسل مشکلی ندارم. ضمنا امکان مک فیلترینگ و port forwarding هم داشته باشه ممنون می شم اساتید فنی راهنمایی فرمایند.
دوستان دیجیکالا این مودم رو باقیمت 153 تومن با 20 گیگ اینترنت 6 ماهه میده. بگیرید ارزون آنلاکش کنید :))
دوستان دیجیکالا این مودم رو باقیمت 153 تومن با 20 گیگ اینترنت 6 ماهه میده. بگیرید ارزون آنلاکش کنید :))
عزیز اشتباه دیدی ، زده 299 تومن
شما tf-i60 ایرانسل دیدی . درسته b612 مبین نت هست اما ازلحاظ مشخصات که در دی جی کالا ذکر شده قابل مقایسه باtf-i60 نیست.برای همون نصف قیمته
شما tf-i60 ایرانسل دیدی . درسته b612 مبین نت هست اما ازلحاظ مشخصات که در دی جی کالا ذکر شده قابل مقایسه باtf-i60 نیست.برای همون نصف قیمته
حالا این دوتا یکین از لحاظ سخت افزاری ؟
من مودم مبین نت نداشتم که بدونم چجوریه .(دوستانی که دارن نظربدن)
اما با مقایسه توضیحات هردومودم که توهمون سایت هست میتونین متوجه بشین پایین بودن قیمتش نسبت به i60 برای چیه
metal gun
28-04-2018, 21:11
دوست عزیز شما هر دو مودم رو دیدی که همچین حرفی میزنی .
این دو مودم دقیقا از یک سخت افزار و امکانات بهره میبره...
چهارتا مودم دارم یکیش i60 هست اما b612 مبین نت ندارم
داداش گل من پست قبل گفتم طبق توضیحات داده شده دراون سایت باهم یکی نیستن.البته b612 اصلی وtf-i60 توضیحاتشو باb612 مبین نت مقایسه کن متوجه میشی
مشخصات b612 مبین نت
مشخصات tf-i60
آقا این دیجیکالا چی میگه؟؟؟ مودم B612 رو گذاشته، جزو مشخصات نوشته پورت USB که تو عکسی که خودشونم گذاشتن نیست و فرکانس 2.4 و 5 مگاهرتز و البته گنده نوشته Carries aggregation که البته ظاهرا نوع CAT6ی که این مودم پشتیبانی میکنه هنوز تو ایران راه اندازی نشده...
دیجی کالا زد ناموجود ! مبین نتو
فهمیدن انگار خخخ
ho3in2012
29-04-2018, 17:37
دیجی کالا زد ناموجود ! مبین نتو
فهمیدن انگار خخخ
مجددا موجودش کردن
اگر از دوستان لطف کنند یک دقیقه وقت بزارند جواب من رو بدن ممنون میشم
من میخام مودم td lte ایرانسل بگیرم. لطفا بهترین مدل که کمترین مشکل را داشته باشه و بالاترین سرعت را معرفی فرمایید. اصلا مودم از ایرانسل بگیرم یا هوآوی بگیرم و سیم کارت ایرانسل. از لحاظ پوشش آنتن ایرانسل مشکلی ندارم. ضمنا امکان مک فیلترینگ و port forwarding هم داشته باشه . ممنون می شم اساتید فنی راهنمایی فرمایند.
greatpouya
29-04-2018, 19:45
من میخام مودم td lte ایرانسل بگیرم. لطفا بهترین مدل که کمترین مشکل را داشته باشه و بالاترین سرعت را معرفی فرمایید. اصلا مودم از ایرانسل بگیرم یا هوآوی بگیرم و سیم کارت ایرانسل. از لحاظ پوشش آنتن ایرانسل مشکلی ندارم. ضمنا امکان مک فیلترینگ و port forwarding هم داشته باشه . ممنون می شم اساتید فنی راهنمایی فرمایند.ايرانسل آخرين مدل gp2101 پلاس
يا tfi60
من میخام مودم td lte ایرانسل بگیرم. لطفا بهترین مدل که کمترین مشکل را داشته باشه و بالاترین سرعت را معرفی فرمایید. اصلا مودم از ایرانسل بگیرم یا هوآوی بگیرم و سیم کارت ایرانسل. از لحاظ پوشش آنتن ایرانسل مشکلی ندارم. ضمنا امکان مک فیلترینگ و port forwarding هم داشته باشه . ممنون می شم اساتید فنی راهنمایی فرمایند.
tf-i60 فعلا ازهمه بهتره
mohammadgh6
29-04-2018, 21:47
دوستان لطفا جواب بدید
برای لحیم کردن کابل( برای آنلاک)آیا هر کابل usb که یه سرشو قطع کنم رنگهاش به همین ترتیبه؟ یا امکان داره رنگهاش فرق کنه؟
سلام دوستان
من میخوام مودمم(Tf-i60) رو آنلاک کنم، چندتا سوال دارم:
1- آیا در صورت آنلاک و استفاده از فریمور هوآوی باز هم حالت 4g+ غیرفعال هست؟؟؟
2- آیا آنلاک کردن تاثیری روی سرعت دانلود خواهد داشت؟؟
3- در صورت آنلاک شدن مودم آیا اگر برای پشتیبانی با ایرانسل تماس بگیرم و شماره خط روی مودم رو ازم سوال کنن، متوجه آنلاک بودن مودم میشن؟؟
4- آیا احیانا آنلاک کردن باعث تغییر در mac یا IMEI مودم میشه؟؟
5- در صورت آنلاک و استفاده از فریمور هوآوی آیا گزینه ها برای تنظیمات وای فای و باند فرکانس بیشتر میشن؟؟
با تشکر و عذرخواهی بابت سوالات زیاد
دوستان لطفا جواب بدید
برای لحیم کردن کابل( برای آنلاک)آیا هر کابل usb که یه سرشو قطع کنم رنگهاش به همین ترتیبه؟ یا امکان داره رنگهاش فرق کنه؟
ظاهرا که رنگ های استاندارد برای کابل های USB همینه چون من یه کابل USB قدیمی داشتم که از قضا یک سر اون هم بریده شده بود وقتی روکش سیاه روش رو لخت کردم چهار رشته سیم دقیقا با همین ترکیب سیاه، سفید، قرمز و سبز توش بود.
iDownload & iGame
30-04-2018, 00:37
دوستان لطفا جواب بدید
رنگ سیم های کابل USB استاندارده.
iDownload & iGame
30-04-2018, 00:39
سلام دوستان
من میخوام مودمم(Tf-i60) رو آنلاک کنم، چندتا سوال دارم:
1- آیا در صورت آنلاک و استفاده از فریمور هوآوی باز هم حالت 4g+ غیرفعال هست؟؟؟
2- آیا آنلاک کردن تاثیری روی سرعت دانلود خواهد داشت؟؟
3- در صورت آنلاک شدن مودم آیا اگر برای پشتیبانی با ایرانسل تماس بگیرم و شماره خط روی مودم رو ازم سوال کنن، متوجه آنلاک بودن مودم میشن؟؟
4- آیا احیانا آنلاک کردن باعث تغییر در mac یا IMEI مودم میشه؟؟
5- در صورت آنلاک و استفاده از فریمور هوآوی آیا گزینه ها برای تنظیمات وای فای و باند فرکانس بیشتر میشن؟؟
با تشکر و عذرخواهی بابت سوالات زیاد
1. بله.
2. خیر
3. خیر
4. خیر
5. خیر
1. بله.
2. خیر
3. خیر
4. خیر
5. خیر
ممنون بابت پاسختون. آقا چرا باید تنها این مودم به این صورت باشه؟ حالا میگیم به ایرانسل اعتمادی نیست ممکنه خالی ببنده ولی توی تمام سایت های خارجی هم CAT6 بودن مودم ذکر شده. چرا باید تمام مودم های هوآوی همونجور باشن که شرکت گفته الا این مودم که ما گرفتیم؟؟؟ و اینکه بعضیا میگفتن فریموری که ایرانسل داده خیلی دستکاری شده و آشغاله و از این حرفا ولی با این حال فریموری که هوآوی داده هم ظاهرا خیلی ابتدایی هست. چجوری میشه آخه!!!
tf-i60 فعلا ازهمه بهتره
ضمن تشکر از شما
مودم مودم جدید FD-M60 ایرانسل (Huawei E5785) چطوری هست؟ بهتر نیست؟
من خاطره خوشی ازمودمهای همراه ندارم تستاشم دیدم به نظر من i60بهتره .خودت مشخصات وتجربه کاربرهاروباهم مقایسه کن
iDownload & iGame
30-04-2018, 16:18
ممنون بابت پاسختون. آقا چرا باید تنها این مودم به این صورت باشه؟ حالا میگیم به ایرانسل اعتمادی نیست ممکنه خالی ببنده ولی توی تمام سایت های خارجی هم CAT6 بودن مودم ذکر شده. چرا باید تمام مودم های هوآوی همونجور باشن که شرکت گفته الا این مودم که ما گرفتیم؟؟؟ و اینکه بعضیا میگفتن فریموری که ایرانسل داده خیلی دستکاری شده و آشغاله و از این حرفا ولی با این حال فریموری که هوآوی داده هم ظاهرا خیلی ابتدایی هست. چجوری میشه آخه!!!
CAT6 از دو طریق هست:
1. از طریق تجمیع فرکانس (CA)
2. از طریق MIMO 4x4
این مودم از نوع دوم پشتیبانی میکنه ولی این قابلیت هنوز در ایران فعال نشده.
ولی در کل نسبت به قیمت و قابلیت آنلاک شدن مودم خوبی هست.
CAT6 از دو طریق هست:
1. از طریق تجمیع فرکانس (CA)
2. از طریق MIMO 4x4
این مودم از نوع دوم پشتیبانی میکنه ولی این قابلیت هنوز در ایران فعال نشده.
ولی در کل نسبت به قیمت و قابلیت آنلاک شدن مودم خوبی هست.
منم همین رو شنیدم ولی توی این سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چند جا ذکر کرده که تکنولوژی MIMO علاوه بر پشتیبانی از CA یا همون Carrier Aggregation هست، خودتون می تونید مشاهده بفرمایید.
مثلا اینجا:
Huawei offers a new wireless LTE CPE B612 with powerful LTE modem recently. The B612 CPE supports LTE Advanced Cat6 with up to 300 MBit/s in the downlink and up to 50 MBit/s in the uplink, which is similar to the predecessor Huawei E5186 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) and B525 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) technically. A special feature compared to the predecessor model is the support for 4 × 4 MIMO antenna technology.
یا اینجا:
The Huawei B612 offers a LTE Cat6 modem for up to 300 MBit/s in the downlink. In addition to 4 × 4 MIMO antenna technology, 2CC CA (dual channel bundling) is also supported.
greatpouya
30-04-2018, 21:17
منم همین رو شنیدم ولی توی این سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چند جا ذکر کرده که تکنولوژی MIMO علاوه بر پشتیبانی از CA یا همون Carrier Aggregation هست، خودتون می تونید مشاهده بفرمایید.
مثلا اینجا:
یا اینجا:چرته، اگر هردورو ساپورت کنه ميشه Cat12، نه کتگوري 6
iDownload & iGame
30-04-2018, 22:51
البته من یه مودم B612 مبین نت دیدم گه تو تنظیماتش یه گزینه داشت که میشد CA یا MIMO 4x4 رو انتخاب کرد!
متاسفانه قبل از آنلاک مودم و تغییر فریمور فراموش کردم اسکرین شات بگیرم!
البته من یه مودم B612 مبین نت دیدم گه تو تنظیماتش یه گزینه داشت که میشد CA یا MIMO 4x4 رو انتخاب کرد!
متاسفانه قبل از آنلاک مودم و تغییر فریمور فراموش کردم اسکرین شات بگیرم!
کدوم قسمت تنظیمات این انتخاب رو داشت؟
iDownload & iGame
01-05-2018, 14:31
کدوم قسمت تنظیمات این انتخاب رو داشت؟
توی Network Settings یه گزینه اضافه داشت که میشد گذاشتش روی CA یا MIMO 4x4
فریمویرش هم بجای 11.192.05.00.1472 فکر کنم 11.192.05.00.1072 یا 11.192.05.00.1572 بود.
بعد از اون هر چی مودم مبین نت برای آنلاک آنلاک آوردن پیشم فریمورشون 11.192.05.00.1472 بود و اون گزینه رو نداشت!
الان من میخوام آنلاک کنم. حتما باید فریموری که توی آموزش هست رو بریزم یا میشه جدیدترین فریمور رو ریخت؟؟؟ اگه میشه لطفا لینک جدیدترین فریمور رو اگر کسی داره لطف کنه برام بفرسته. مرسی
درضمن من برای لحیمکاری یه هویه گرفتم روش نوشته ۶۰ وات، مشکلی نداره، اوکیه؟
دوستان نماینده مبین نت میگفت اگر آنلاک کنید IMEI رو اعلام و در همه اپراتورها بلاک میکنیم. نظرتون چیه؟ کسی تجربه ای داره در این ضمینه؟
میگفتند تا 20 روز پیش کسی آنلاک میکرد میشد اما الان اینکار براتون مشکل رجیستری پیش میاره
بنظرتون اگه اول در اپراتور مبین نت اشتراکشو ثبت و فعال کنم و مودم در سیستم مبین نت ثبت بشه ( کد IMEI ) بهتر نیست؟
- - - Updated - - -
دوستان نماینده مبین نت میگفت اگر آنلاک کنید IMEI رو اعلام و در همه اپراتورها بلاک میکنیم. نظرتون چیه؟ کسی تجربه ای داره در این ضمینه؟
میگفتند تا 20 روز پیش کسی آنلاک میکرد میشد اما الان اینکار براتون مشکل رجیستری پیش میاره
بنظرتون اگه اول در اپراتور مبین نت اشتراکشو ثبت و فعال کنم و مودم در سیستم مبین نت ثبت بشه ( کد IMEI ) بهتر نیست؟
اگه طرح رجیستری برای مودمها هم اجرا بشه باید حتما کد IMEI ثبت شده باشه. دقیقا نمیدونم که کد IMEI هر دیوایسی موقع ورود از مبادی گمرکی ثبت میشه یا بعد از نصب سیمکارت، اگر اشتباه میگم لطفا دوستان صاحب نظر اصلاح بفرمایند ولی بهتر اینه که مودمتون رو با همون سیمکارت مبیننت فعال کنید تا کد IMEIش تو سیستم مخابراتی ثبت بشه بعدش آنلاکش کنید، اینطوری قاعدتا نباید مشکلی داشته باشه.
سلام دوستان
شدیدا به کمک نیاز دارم. از دیشب تا حالا دارم سعی میکنم مودمم رو آنلاک کنم، اولش کلی با ویندوز 8.1 و 10 امتحان کردم با هر روشی رفتم آخرش نشد تا امروز یه سیستم با ویندوز 7 32 بیتی گیر آوردم. بعد از نصب درایور و وصل کردم مودم راحت مودم رو شناخت و لودر به راحتی اجرا و نصب شد و چراغ های مودم همونطور که آموزش گفته همه ثابت شد. کابل USB رو کشیدم و دوباره زدم و سیستم بدون هیچ مشکلی مودم رو شناخت و بعدش پورت مربوطه رو هم به 55 تغییر دادم و بعدش فایل firmware رو اجرا کردم. برنامه اجرا شد و روی ؟؟؟؟؟؟ 13 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و ؟HDLC ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ثابت موند. 10 دقیقه هم صبر کردم تغییری نکرد و منم برنامه رو بستم. حالا که دوباره اجراش مبکنم بعد از چند ثانیه بسته میشه.... لطفا یکی راهنمایی کنه. ممنون میشم
yunes222
04-05-2018, 12:01
sms که برای مودم ارسال میشه چند قسمت میشه.
با آپدیت فریم ورک این مشکل حل میشه؟
سلام دوستان
شدیدا به کمک نیاز دارم. از دیشب تا حالا دارم سعی میکنم مودمم رو آنلاک کنم، اولش کلی با ویندوز 8.1 و 10 امتحان کردم با هر روشی رفتم آخرش نشد تا امروز یه سیستم با ویندوز 7 32 بیتی گیر آوردم. بعد از نصب درایور و وصل کردم مودم راحت مودم رو شناخت و لودر به راحتی اجرا و نصب شد و چراغ های مودم همونطور که آموزش گفته همه ثابت شد. کابل USB رو کشیدم و دوباره زدم و سیستم بدون هیچ مشکلی مودم رو شناخت و بعدش پورت مربوطه رو هم به 55 تغییر دادم و بعدش فایل firmware رو اجرا کردم. برنامه اجرا شد و روی ؟؟؟؟؟؟ 13 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و ؟HDLC ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ثابت موند. 10 دقیقه هم صبر کردم تغییری نکرد و منم برنامه رو بستم. حالا که دوباره اجراش مبکنم بعد از چند ثانیه بسته میشه.... لطفا یکی راهنمایی کنه. ممنون میشم
روی 8-10 که اینقدر اذیت کرد من با اکس پی براحتی انجام دادم. مراحلی که توضیح دادید دقیقا درست انجام دادید و پیش رفته. بعد از قسمت 13 و اینا که تموم میشد فکر کنم خودش میبست پنجره رو و بعدش مودم علائمی نداشت تا اینکه از برق در بیارید و دوباره بزنید. اگر به هر دلیلی مشکلی دارید به نظرم از لودر و اول دوباره شروع کنید
روی 8-10 که اینقدر اذیت کرد من با اکس پی براحتی انجام دادم. مراحلی که توضیح دادید دقیقا درست انجام دادید و پیش رفته. بعد از قسمت 13 و اینا که تموم میشد فکر کنم خودش میبست پنجره رو و بعدش مودم علائمی نداشت تا اینکه از برق در بیارید و دوباره بزنید. اگر به هر دلیلی مشکلی دارید به نظرم از لودر و اول دوباره شروع کنید
ممنون. همون موقع خودم یه حرکت زدم درست شد. پورت رو که روی 55 تنظیم کرده بودم دوباره برگردوندم سر تنظیم اولیه که سر پورت 5 بود، راحت شروع کرد به نصب. نمیدونم جریان این پورت 55 چیه، ولی واسه من همون پورت اولیه جواب داد.
آره بابا، ویندوز 8 و 10 داغونم کردن، حتی توی ویندوز 8 مودم رو شناسایی میکرد ولی باز loader اجرا نمی شد. ولی با همون ویندوز 7 32 بیتی راحت انجام شد. احتمالا مشکل هم همین 32 بیتی نبودن سایر ویندوزهایی بود که امتحان کردم.
younes_pro
04-05-2018, 23:52
میتونم بپرسم شما کدوم پورت رو گذاشتین روی 55 ؟ چون دوتا پورت میشناسه من با ویندوز 10 مودم مبین نت رو انلاک کردم
میتونم بپرسم شما کدوم پورت رو گذاشتین روی 55 ؟ چون دوتا پورت میشناسه من با ویندوز 10 مودم مبین نت رو انلاک کردم
پورتی که توی اسمش UI داره.
club2energy
05-05-2018, 17:49
سلام
من مودم تی اف آی 60 لاک ایرانسل دارم
من روی تی دی ال تی ای مشکل دارم
هر چند وقت یکبار (متغیر بین یک تا چند روز) آنتن مودمم میپره و چراغ اینترنت قرمز میشه. دسترسی به مودم کامل قطع میشه و حتی برنامه "های لینک" هم نمیتونه بهش کانکت بشه تا اینکه مجبور میشم یکبار مودم رو بصورت دستی خاموش و روشن کنم تا درست بشه
علت این مشکل چیه و اینکه آیا آپدیتی برای فریمور این مودم وجود داره؟
younes_pro
07-05-2018, 01:13
من زیاد تخصص ندارم تو این زمینه ولی چون مودم لاک هست و گارانتی داره اول سعی میکنم یکبار کامل مودم رو ریست کنم و اگر مشکل پا برجا بود برای تعویض مودم از طریق گارانتی اقدام کنم البته اگر گارانتی داره
شما بنظرم یک بار ریست کن و اگر میتونی مودم TD LTE دیگه ای پیدا کنی با اون هم تست کن شاید آنتن دهی منطقتون ضعیف باشه
fzd.amirkhani
07-05-2018, 22:47
سلام
من مودم تی اف آی 60 لاک ایرانسل دارم
من روی تی دی ال تی ای مشکل دارم
هر چند وقت یکبار (متغیر بین یک تا چند روز) آنتن مودمم میپره و چراغ اینترنت قرمز میشه. دسترسی به مودم کامل قطع میشه و حتی برنامه "های لینک" هم نمیتونه بهش کانکت بشه تا اینکه مجبور میشم یکبار مودم رو بصورت دستی خاموش و روشن کنم تا درست بشه
علت این مشکل چیه و اینکه آیا آپدیتی برای فریمور این مودم وجود داره؟
من هم همین مشکل رو داشتم، مخصوصا تو یکی دو روز اخیر، بعد از بررسی تنظیمات فهمیدم وقتی mobile data برای مودم on بشه با TD-LTE مشکل پیدا می کنه و آنتن می پره، هر سری off اش می کردم خود به خود on می شد، تا اینکه احساس کردم همین اپ های لینک این کار رو انجام می ده، بعد از اینکه این اپ رو از همه ی دیوایسای متصل به شبکه حذف کردم دیگه اون مشکل رو نداشتم، می خاین شما هم تست کنین، شاید مشکلتون حل شد.
Sent from my iPad using Tapatalk
shaw2360
09-05-2018, 11:22
سلام دوستان عزیز
از دوستان کسی نمایندگی یا فروشگاه آنلاین سراع داره که هنوز مودم tf-i60 را با قیمت تخفیفی <خفن> بفروشه (لاک شده باشده مهم نیست)؟ سابق دیجیکالا ۲۰۰-۲۵۰ می فروخت.
ممنون.
hosseinmet
09-05-2018, 11:29
سلام دوستان عزیز
از دوستان کسی نمایندگی یا فروشگاه آنلاین سراع داره که هنوز مودم tf-i60 را با قیمت تخفیفی <خفن> بفروشه (لاک شده باشده مهم نیست)؟ سابق دیجیکالا ۲۰۰-۲۵۰ می فروخت.
ممنون.
تو دیوار جسنجو کنید، من از اون طریق با بسته ۲۰۰ گرفتم
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام
دو سوال:
1- من الان با مولتی کست آپگرید زدم به B612s-25dTCPU-V100R001B192D05SP00C00_Firmware_null_null_05014LRY (البته همین ورژن بود ولی نسخه ای که توی آموزش آنلاک بود و گزینه ی آپدیت نداشت). الان گزینه ی USSD نداره. شنیده بودم ورژن B612s-25dTCPU-V100R001B195D03SP00C00_Firmware_general_05015CNQ گزینه USSDش حذف شده و نمی دونستم توی نسخه قبلی هم برش داشتن. حالا کدوم نسخه ورژن 195.03 USSDش حذف نشده؟؟
2- توی سایت combinefile دو فایل کم حجم B612s-25dCUST-B01C00_Firmware_null_null_05014LRW و B612s-25dCUST-B01C234_Firmware_Iran (the Islamic Republic of)_SHERKATE KHADAMATE ERTEBATI IRANCELL_05014PWB هست با پسوند ini5. اینا کاربردشون چیه؟
club2energy
09-05-2018, 19:21
سلام
هیچ آپدیتی برای مدل لاک این مودم وجود نداره؟
juolipuoli
09-05-2018, 21:09
دوستان من بعد از لاک مودم مبین نت فریمور ایرانسل ریختم الان با سیم مبین نت دیتا ندارم و نه از طریق خودم پنل مودم و نه برنامه multicas نمیتونم فریمور دیگری بریزم بنظر راه حل چیست؟
amirniack
09-05-2018, 22:34
دوستان من بعد از لاک مودم مبین نت فریمور ایرانسل ریختم الان با سیم مبین نت دیتا ندارم و نه از طریق خودم پنل مودم و نه برنامه multicas نمیتونم فریمور دیگری بریزم بنظر راه حل چیست؟
دوباره مراحل آنلاک رو طی کنید سپس فریمور مبین نت را با multicast فلش کنید یکی از پایدار ترین فریمورهاست
i_netboyy
09-05-2018, 23:45
سلام فریمور مبین رو برای من اپ می کنید لینک بدین
juolipuoli
10-05-2018, 00:13
دوباره مراحل آنلاک رو طی کنید سپس فریمور مبین نت را با multicast فلش کنید یکی از پایدار ترین فریمورهاست
دوست عزیز مودم لاک نشده فقط فریمور ایرانسل شده و روی تمام سیم کارتها غیر از مبین دیتا داره و فقط روی سیم کارت مبین متصل ولی دیتا نداره که عجیبه و احتمالا یکچا باید تنظیم بشه!
amirniack
10-05-2018, 00:40
دوست عزیز مودم لاک نشده فقط فریمور ایرانسل شده و روی تمام سیم کارتها غیر از مبین دیتا داره و فقط روی سیم کارت مبین متصل ولی دیتا نداره که عجیبه و احتمالا یکچا باید تنظیم بشه!
شما اول یه فکتوری ریست بزن بعد دوباره چک کن همینطور با lte watch روی فرکانس های مختلف تست کنید
اگه باز هم نشد باید فریمور رو طبق همون روش آنلاک تغییر بدید
amirniack
10-05-2018, 00:50
سلام فریمور مبین رو برای من اپ می کنید لینک بدین
فریمور مبین نت:yon.ir/iGW2V
سلام
الان مودم من انلاك شده
اگر بخوام برگردم فريمور اصلي مبين نت بايد از اين استفاده كنم ؟
اگر ممكنه راه بازگشت به اين فريمور رو هم بگيد
و اينكه اگر فريمور ايرانسل رو هم داريد لطفا بگذاريد
متشكرم
amirniack
10-05-2018, 01:18
سلام
الان مودم من انلاك شده
اگر بخوام برگردم فريمور اصلي مبين نت بايد از اين استفاده كنم ؟
اگر ممكنه راه بازگشت به اين فريمور رو هم بگيد
و اينكه اگر فريمور ايرانسل رو هم داريد لطفا بگذاريد
متشكرم
سلام
شما باید با استفاده از برنامه multicast فریمور رو فلش کنید
لینک برنامه :yon.ir/nHOfN
فریمور ایرانسل: yon.ir/9RWLE
مودم رو یه بار ریست فکتوری کنین تا رمز عبور به حالت اول برگرده تا برنامه شناسایی کنه سپس با کابل LAN متصل کنید و داخل برنامه Network Card رو روی مودم ست کنید سپس تیک گزینه Force Upgrade رو زده و محل فایل فریمور رو بدید و استارت رو بزنید چراغ های مودم تغییر میکنه تا وقتی سبز نشده دست نزنید معمولا 2 دقیقه طول میکشه بعد استاپ و یه بار از برق بکشید تمام
فقط دقت کنید از فریمور لاک نمیشه به فریمور اصلی هوآوی اومد مگر تکرار مراحل آنلاک
juolipuoli
10-05-2018, 03:46
دوستان هنوز مشکل اتصال به شبکه مبین بعد از نصب فریمور ایرانسل برطرف نشده اروری که میده اشکال در تنظیمات APN هست کسی تنظیمات دستی APN مبین نت رو میدونه یا لطف کنه از پنل مودم با توجه به عکس ارسالی اعلام کنه؟
- - - Updated - - -
دوستان هنوز مشکل اتصال به شبکه مبین بعد از نصب فریمور ایرانسل برطرف نشده اروری که میده اشکال در تنظیمات APN هست کسی تنظیمات دستی APN مبین نت رو میدونه یا لطف کنه از پنل مودم با توجه به عکس ارسالی اعلام کنه؟
- - - Updated - - -
شما مقدار apnرا mobinnet وارد کنید
Hamid1920
10-05-2018, 16:54
دوستان من میتونیم با روشی فقط WebUI رو یزنم نه کل رام رو؟
و اینکه راهی هست من بتونم WebUI رو تغییر بدم و امکانات بهش اضافه کنم وفلش کنم رو مودم؟
این نسخه که گزاشتید کمی تغییر دادم از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])دانلود کنید چون دستی و سریع ویرایش شده بایدforce update کنید
فقط مودم نداشتم تست کنم پس هرکی اپدیت کرد مودمش بریک شد به من مربوط نیست
mohammadgh6
10-05-2018, 20:55
سلام دوستان عزیز،من میخام مودم و آنلاک کنم.آیا موقع انجام مراحل آنلاک سیم کارت داخل مودم باشه یا نباشه؟ دوم اینکه مشکل برای مودم پیش نمیآد؟
amirniack
10-05-2018, 21:05
سلام دوستان عزیز،من میخام مودم و آنلاک کنم.آیا موقع انجام مراحل آنلاک سیم کارت داخل مودم باشه یا نباشه؟ دوم اینکه مشکل برای مودم پیش نمیآد؟
حتما قبل از آنلاک سیم کارت رو خارج کنید
به هر حال اینکار ریسک هست اگه مهارت نداشته باشید ولی اگه مراحل رو درست طی کنید مشکلی پیش نمیاد فقط مراقب اتصالات باشید اشتباه انجام ندید مخصوصا تو لحیم کاری
mohammadgh6
10-05-2018, 22:50
دوستان من سیم ها رو لحیم کردم ولی اتصال و نگه میدارم اصلا مودم روشن نمیشه مشکل کجاست؟ ویندوزم 7 64 بیته مودمم مبین نت
اصلا پورت و نمیشناسه
مودم من مبین نت b612 ورژن 11.192.05.00.1472 با اون ورژن که تو تایپیک گفته شده فرق داره
amirniack
11-05-2018, 00:46
دوستان من سیم ها رو لحیم کردم ولی اتصال و نگه میدارم اصلا مودم روشن نمیشه مشکل کجاست؟ ویندوزم 7 64 بیته مودمم مبین نت
اصلا پورت و نمیشناسه
مودم من مبین نت b612 ورژن 11.192.05.00.1472 با اون ورژن که تو تایپیک گفته شده فرق داره
اتفاقا اگه اتصال درست شکل بگیره مودم اون لحظه نباید روشن شه
شما یه بار دیگه ترتیب سیم هارو چک کن درست لحیم کرده باشی دوباره اتصال رو بگیر و مودم رو به برق وصل کن باید همون موقع درایورش بیاد بالا
mohammadgh6
11-05-2018, 08:41
صدای اتصال به کامپیوتر هم میاد ولی پورتو نمیشناسه.با لپ تاپ ۳۲بیت هم تست کردم اصلا درایو منجر پورت نداره
mohammadgh6
11-05-2018, 08:43
لودر و هم که اجرا میکنم یه لحظه میاد و میره
water_engineer_m_s
11-05-2018, 10:20
سلام دوستان. بهترین فریمور برای این مودم چیه. من ۱۹۵ نصب کردم. خوبه؟
amirniack
11-05-2018, 15:02
صدای اتصال به کامپیوتر هم میاد ولی پورتو نمیشناسه.با لپ تاپ ۳۲بیت هم تست کردم اصلا درایو منجر پورت نداره
شما لطف کن یه عکس از بورد مودم و Device Manager بفرست تا راهنماییت کنیم
mohammadgh6
11-05-2018, 15:48
ممنون امیر خان بیرونم.برم خونه میفرستم
mohammadgh6
11-05-2018, 22:08
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خدمت داداش گلم.یه لپ تاپ هم دارم ویندوز 7 32 بیتی اون اصلا قسمت port نداره
mohammadgh6
11-05-2018, 22:15
وقتی اتصال برقرار میکنم این علامت میاد
juolipuoli
11-05-2018, 23:44
وقتی اتصال برقرار میکنم این علامت میاد
دوست عزیز طی تجربه اخیر انلاک اصلا روی ویندوز ده حساب نکنید و فقط از ویندوز 7 نسخه 32 بیتی استفاد کند فقط درایو زیر رو برای شناسایی پورت هنگام اتصال مودم نصب کنید تا سخت افزار شناسایی بشه و مراحل انلاک رو طبق اموزش پیش ببرید بعد از انلاک هم فقط فریمور B612s-25dTCPU-V100R001B195D03SP00C00 را برای بهبود بهتر انتن دهی نصب کنید
juolipuoli
11-05-2018, 23:48
سلام دوستان. بهترین فریمور برای این مودم چیه. من ۱۹۵ نصب کردم. خوبه؟
در حال حاضر پایدارترین فریمور و تاثیر محسوس انتن دهی نصب فریمور B612s-25dTCPU-V100R001B195D03SP00C00 هست
younes_pro
12-05-2018, 00:12
سلام
من تو همین مودم یه فیرمویر دیده بودم که 4.5G مینوشت زیر اپراتور
کسی اونو داره ؟
mohammadgh6
13-05-2018, 18:59
دوستان درایور و کی نصب کنم قبل از اتصال مودم ؟
دوستان درایور و کی نصب کنم قبل از اتصال مودم ؟
بله، بدیهی هست که واسه اینکه سیستم مودم رو بشناسه باید از قبل درایورش رو نصب کرده باشید. برای ویندوز 7 32 بیتی اگر درایور رو نصب کرده باشید ایراد دیگه ای نمیگیره.
در حال حاضر پایدارترین فریمور و تاثیر محسوس انتن دهی نصب فریمور B612s-25dTCPU-V100R001B195D03SP00C00 هست
واقعا آنتن دهی بهتر میشه. من معمولن 3 آنتن داشتم بعضی مواقع هم بین 1 تا 3 آنتن متغیر می شد ولی به محض نصب این فریمور یک خط به آنتن اضافه شد و الان 4 خط ثابت داره. من این فریمور رو دانلود کرده بودم ولی کامنت یکی از دوستان تو همین تاپیک که نوشته بود ناپایدار هست و قطع و وصل میشه باعث شد نصب نکنم. با کامنت شما ترغیب شدم و نصب کردم و تا الان که بدون مشکل کار کرده. سپاسگذار
واقعا آنتن دهی بهتر میشه. من معمولن 3 آنتن داشتم بعضی مواقع هم بین 1 تا 3 آنتن متغیر می شد ولی به محض نصب این فریمور یک خط به آنتن اضافه شد و الان 4 خط ثابت داره. من این فریمور رو دانلود کرده بودم ولی کامنت یکی از دوستان تو همین تاپیک که نوشته بود ناپایدار هست و قطع و وصل میشه باعث شد نصب نکنم. با کامنت شما ترغیب شدم و نصب کردم و تا الان که بدون مشکل کار کرده. سپاسگذار
من البته همون فریمور آنلاک رو استفاده میکنم و ارتقا ندادم. چون دوستان گفته بودن پشتیبانی از USSD حذف شده. نظرتون چیه دوستان؟
mohammadgh6
14-05-2018, 17:14
[دوستان مودم انلاک بشه tddlte هر دو شرکت مبین و ایرانسل و میشناسه؟
[دوستان مودم انلاک بشه tddlte هر دو شرکت مبین و ایرانسل و میشناسه؟
بله.میشناسه
juolipuoli
14-05-2018, 23:41
من البته همون فریمور آنلاک رو استفاده میکنم و ارتقا ندادم. چون دوستان گفته بودن پشتیبانی از USSD حذف شده. نظرتون چیه دوستان؟
دوست عزیز بنظر من ارتقا فریمور به
B612s-25dTCPU-V100R001B195D03SP00C00 که باعث بهبود وضعیت انتن دهی میشه و از طرفی رابطه مستقیم هم با بهبود سرعت اینترنت داره ارجعیت داره نسبت به استفاده از کدهای
USSD
دوست عزیز بنظر من ارتقا فریمور به
که باعث بهبود وضعیت انتن دهی میشه و از طرفی رابطه مستقیم هم با بهبود سرعت اینترنت داره ارجعیت داره نسبت به استفاده از کدهای
USSD
مسئله مهمی نیست اگر با روش فورس اپدیت مشکلی ندارین لینک این فرمویرو بدین تا بعضی قابلیتها مثل ussd رو فعال کنم
juolipuoli
15-05-2018, 00:57
مسئله مهمی نیست اگر با روش فورس اپدیت مشکلی ندارین لینک این فرمویرو بدین تا بعضی قابلیتها مثل ussd رو فعال کنم
لینک فریمور خدمت شما
greatpouya
15-05-2018, 01:00
دوستان از اين به بعد براي حفظ طولاني فايل ها، و انتقال راحت به هر يوزر و دانلود با سرعت نامحدود، و عدم اختلال در سرويس و عدم توانايي ارگانها براي دستور حذف فايل، فايل ها و فيرم ور هارو در mega آپلود فرماييد.
سلام دوستان خسته نباشید؟
یک سوالی داشتم من یک آنتن خریدم و به مودم وصل کردم مودم آنتن رو میشناسه ولی هیچ اتفاقی برای SINR نمیفته.
میخواستم ببینم دوستانی که از آنتن و این مودم استفاده کرده اند هم مشکل من رو دارند یا بدون مشکل کار میکنند؟؟؟
amirniack
15-05-2018, 13:53
سلام دوستان خسته نباشید؟
یک سوالی داشتم من یک آنتن خریدم و به مودم وصل کردم مودم آنتن رو میشناسه ولی هیچ اتفاقی برای SINR نمیفته.
میخواستم ببینم دوستانی که از آنتن و این مودم استفاده کرده اند هم مشکل من رو دارند یا بدون مشکل کار میکنند؟؟؟
دوست عزیز شما باید ببینی آنتنی که خریدی رو چه شبکه ای و رو چه فرکانسی تقویت میکنه تا مودم رو با LTEWATCH زو همون فرکانس قفل کنی
مثلا آنتنت 4G و فرکانس 2600 رو تقویت میکنه باید رو همون باند لاک کنی تا تقویت صورت بگیره
mahan999
15-05-2018, 17:50
این مودم داخل ایران 4.5 G ساپورت نمیکنه؟
لینک فریمور خدمت شما
قابلیت ussd و... مثل زبان فارسی اضافه شد منتها بخاطر نبود وقت کافی دستی ویرایشکردم برای اپدیت از balong استفاده کنید
این سرور uupload.ir واقعا سرعت اپلودش بالاست.../
Hamid1920
15-05-2018, 19:01
قابلیت ussd و... مثل زبان فارسی اضافه شد منتها بخاطر نبود وقت کافی دستی ویرایشکردم برای اپدیت از balong استفاده کنید
داداش این نرم افزارای ویرایش فریمور رو اگه داری به من بده میخوام چند تا قابلیت به WebUI اضافه کنم ولی لینکای نرمافزار ویرایش تو 4pda همش پاک شده ممنون میشم امکانش بود برام بفرستی
matarsaak
15-05-2018, 21:16
لطفا فایل های انلاک رو قرار بدید ، از اون تاپیک حذف شده.ممنون
دوستان یه خبر خوب همراه اول امروز تکنولوژی مایمو 4×4 رو راه اندازی کرد (خود وزیر اقای جهرمی گفت) من که تست کردم با خط همراه با همین مودم tf-i60 وصل نشد مثل این که هنوز پایین شهر راه ننداختن :n13::n13::n13: خلاصه اینم گفت سرعت گیگابیتی داره حالا نمیدونم لاف زده یا راسته ام بهتره یه تست بزنین با خط همراه نتایج رو هم بگین :)))
mohammadgh6
15-05-2018, 23:07
داداش نشد که نشد. ویندوز عوض کردم .کابل usb عوض کردم نشد
mohammadgh6
15-05-2018, 23:08
دوست عزیز طی تجربه اخیر انلاک اصلا روی ویندوز ده حساب نکنید و فقط از ویندوز 7 نسخه 32 بیتی استفاد کند فقط درایو زیر رو برای شناسایی پورت هنگام اتصال مودم نصب کنید تا سخت افزار شناسایی بشه و مراحل انلاک رو طبق اموزش پیش ببرید بعد از انلاک هم فقط فریمور B612s-25dTCPU-V100R001B195D03SP00C00 را برای بهبود بهتر انتن دهی نصب کنید
داداش نشد که نشد. ویندوز عوض کردم .کابل usb عوض کردم نشد
دوستان یه خبر خوب همراه اول امروز تکنولوژی مایمو 4×4 رو راه اندازی کرد (خود وزیر اقای جهرمی گفت) من که تست کردم با خط همراه با همین مودم tf-i60 وصل نشد مثل این که هنوز پایین شهر راه ننداختن :n13::n13::n13: خلاصه اینم گفت سرعت گیگابیتی داره حالا نمیدونم لاف زده یا راسته ام بهتره یه تست بزنین با خط همراه نتایج رو هم بگین :)))
اقا یکی به کمک بنده بیاد تست کنه بگه:n13:
juolipuoli
15-05-2018, 23:54
دوست عزیز ضمن سپاس از شما من با balong usb نتونستم فریمور رو انتقال بدم بنظر مشکل از کجاست.؟
لینک های نحوه انلاک مودم TF-i60 کار نمیده.کسی لینک دیگه ای نداره
من انلاک کردم دیروز گزینه اپدیت تو فریمور نبود حذف شده الان چطوری میتونم مودم رو اپدیت کنم رو این فریمور انلاکه هم وایفای به شدت افت سرعت پیدا کرده (تقریبا نصف شده) راهی هست اپدیتش کنم؟
- - - Updated - - -
لینک های نحوه انلاک مودم TF-i60 کار نمیده.کسی لینک دیگه ای نداره
من دارم اما نمیتونم تو فروم لینک بذارم
یکی نحوه اپدیت کردن این مودم (انلاک) رو به بنده یاد بده ممنون میشم hevvo@
juolipuoli
16-05-2018, 00:27
یکی نحوه اپدیت کردن این مودم (انلاک) رو به بنده یاد بده ممنون میشم hevvo@
فریمور جدید را با برنامه زیر ابگرید کنید فقط تنظیمات مودم تو حالت دیفالت باشد
دوست عزیز ضمن سپاس از شما من با balong usb نتونستم فریمور رو انتقال بدم بنظر مشکل از کجاست.؟
فریمور مود شده دوستمون رو تونستید نصب کنید روی مودم؟
با balong usb تست کردی ؟ منظورم balong flash بود که مخصوص فورس آپدیت و بعد از باز کردن هر دو پورت کام براحتی میتونید اپدیت کنید.../
فریمور مود شده دوستمون رو تونستید نصب کنید روی مودم؟
این همون فرمویری که دوستان استفاده کردن و گفتن انتن دهی بهتری داره و ویرایش جزئی شده اما جا برای کار بیشتر داره فعلن اینو تست کنید و لطفا عکس قرار بدین چون خودم مودمشو فعلن ندارم:n03:
با balong usb تست کردی ؟ منظورم balong flash بود که مخصوص فورس آپدیت و بعد از باز کردن هر دو پورت کام براحتی میتونید اپدیت کنید.../
این همون فرمویری که دوستان استفاده کردن و گفتن انتن دهی بهتری داره و ویرایش جزئی شده اما جا برای کار بیشتر داره فعلن اینو تست کنید و لطفا عکس قرار بدین چون خودم مودمشو فعلن ندارم:n03:
ظاهرا دسترسی به پورت کام و لحیم کاری لازم داره درسته؟ بهتره یه فکری بکنیم بازش نکنیم دوباره
juolipuoli
16-05-2018, 01:23
[QUOTE=xshya;9060605]با balong usb تست کردی ؟ منظورم balong flash بود که مخصوص فورس آپدیت و بعد از باز کردن هر دو پورت کام براحتی میتونید اپدیت کنید.../
من فکرد کردم منظورتون balong usb بود!لینکی از برنامه دارین لطفا ارسال کنید
greatpouya
16-05-2018, 01:27
اقا یکی به کمک بنده بیاد تست کنه بگه:n13:فعلا در حد تبليغاته. عجله نکن
اقا یکی به کمک بنده بیاد تست کنه بگه:n13:
با فریمور 195 روی تمام باندها و ادونس تست شد. اتفاقی نیفتاده هنوز
40 دقیقه مونده تا اذان و باید الان سحری بخورم... و قسمت هفت tokyo ghoul re هم باید ببینم:n02: اینم همون بالونگ فلش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با فریمور 195 روی تمام باندها و ادونس تست شد. اتفاقی نیفتاده هنوز
اجب ما ایرانی ها هم هرکاری میخوایم بکنیم اول جار میزنیم فلانه بهمانه بعد میدیم بیرون اخرشم هیچی در نمیاد:n08::n08::n08:
greatpouya
16-05-2018, 03:19
اجب ما ایرانی ها هم هرکاری میخوایم بکنیم اول جار میزنیم فلانه بهمانه بعد میدیم بیرون اخرشم هیچی در نمیاد:n08::n08::n08:اين همراه اوله اينجوريه، از ده سال پيشم تبليغ 5جي ميکرد.
همراه اول از lte advanced pro پشتیبانی میکنه(cat16) و سرعت بالای 100 مگابایت هم میرسد اما برای رسیدن به این سرعت روتر cat 16 با کیفیت مثل netgear mr1100 با دو عدد انتن بیرونی لازمه:n02:
Product Number
MR1100
Product Thumbnail
Technology/Bands
Max 1 Gbps download speeds, and 150 Mbps upload speeds
LTE CAT 16, LTE Advanced 4-band CA, 4x4 MIMO
Up to 4X Carrier Aggregation and LAA
LTE/4G 1/2/3/4/5/7/12/29/30/66
3G 2/4/5
IPV6 Support
Chipset
Qualcomm MDM9x50
WiFi
Full Dual-Band/Dual-Concurrent WiFi
WiFi 802.11 b/g/n 2.4 GHz; WiFi 802.11 a/n/ac 5 GHz
Data Usage Meter
Manage your data and how much you use
Media
microSD with Media Server/NAS capabilities
Max Theoretical Downlink Speed
1 Gbps
Dimensions
105.5 (L) x 105.5 (W) x 20.35 (H) mm
Weight
240 g (with battery)
External Display
2.4” LCD panel
Battery Life
All day & night - 5040mAh battery all day use
External Ports
Ethernet port
USB-C port
Dual TS-9 external 3G/4G antennas connectors
Package Contents
Nighthawk LTE Mobile Hotspot Router
Removable Lithium Ion (Li-ion) Battery
AC charger and USB Type-C cable
Quick Start Guide
Product Diagram
- - - Updated - - -
همراه اول از lte advanced pro پشتیبانی میکنه(cat16) و سرعت بالای 100 مگابایت هم میرسد اما برای رسیدن به این سرعت روتر cat 16 با کیفیت مثل netgear mr1100 با دو عدد انتن بیرونی لازمه:n02:
Product Number
MR1100
Product Thumbnail
Technology/Bands
Max 1 Gbps download speeds, and 150 Mbps upload speeds
LTE CAT 16, LTE Advanced 4-band CA, 4x4 MIMO
Up to 4X Carrier Aggregation and LAA
LTE/4G 1/2/3/4/5/7/12/29/30/66
3G 2/4/5
IPV6 Support
Chipset
Qualcomm MDM9x50
WiFi
Full Dual-Band/Dual-Concurrent WiFi
WiFi 802.11 b/g/n 2.4 GHz; WiFi 802.11 a/n/ac 5 GHz
Data Usage Meter
Manage your data and how much you use
Media
microSD with Media Server/NAS capabilities
Max Theoretical Downlink Speed
1 Gbps
Dimensions
105.5 (L) x 105.5 (W) x 20.35 (H) mm
Weight
240 g (with battery)
External Display
2.4” LCD panel
Battery Life
All day & night - 5040mAh battery all day use
External Ports
Ethernet port
USB-C port
Dual TS-9 external 3G/4G antennas connectors
Package Contents
Nighthawk LTE Mobile Hotspot Router
Removable Lithium Ion (Li-ion) Battery
AC charger and USB Type-C cable
Quick Start Guide
Product Diagram
balouchi
16-05-2018, 14:00
دوست عزیز، به نظر شما اگه فریمور و Web UI مودم ویرایش بشه، آیا امکان استفاده از پورت USB این مودم برای پرنتر و فلش مموری وجود داره یا نه؟
juolipuoli
16-05-2018, 14:30
40 دقیقه مونده تا اذان و باید الان سحری بخورم... و قسمت هفت tokyo ghoul re هم باید ببینم:n02: اینم همون بالونگ فلش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوست عزیز یکم توضیح محبت میکنید در مورد چگونگی استفاده؟
(عکس از اجرای فایل ارسالی) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز، به نظر شما اگه فریمور و Web UI مودم ویرایش بشه، آیا امکان استفاده از پورت USB این مودم برای پرنتر و فلش مموری وجود داره یا نه؟
پیشنهاد جالبیه میتونیم امتحان کنیم منتها همین فرمویر ویرایش شده که لینکشو قرار دادم بیزحمت تست بشود و عکس قرار بدین چون قبلن گفتم مودمشو ندارم :n03:باید ببینیم تغییرات جواب داده یا خیر
دوست عزیز یکم توضیح محبت میکنید در مورد چگونگی استفاده؟
(عکس از اجرای فایل ارسالی) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله (قبل از شروع باید هر دو پورت COM مودم هواوی در دیوایس منیجر باز و فعال باشند) ابتدا شما لازم نیست اون فایلرو اجرا کنید و هردو فایل balong_flash.exe با فایل فرمویر باید داخل یک فولدر باشند داخل همان فولدر کلید shift نگه دار روی صفحه فولدر کلیک راست کن بعد open command window here انتخاب کن صفحه داس که باز شد تایپ کن balong_flash.exe -p 5 -g0 FirmwareName.BIN فقط دقت کن بعد از p- بجای شماره مثلا 5 شماره پورت 3G PC UI Interface داخل دیوایس منیجر باید نوشته بشود و بجای FirmwareName.BIN اسم فایل فرمویر کامل نوشته بشود...../
اگر دستو درست اجرا کنی مودم شروع به آپدیت میشود در طول مدت اپدیت بهیچ عنوان سیستم خاموش نشود..../
دوستان امروز اتفاقی یه چیز جالب از این مودم فهمیدم یه سیم کارت fdd بذارین داخلش و یه تلفن خونگی وصل کنین به مودم و با تلفن تماس بگیرین بدون هیچ تنظیمات یا چیز اظافی ای هم مودم انلاک هم لاک تست کردم میشه باهاش تماس گرفت :n19::n05:
juolipuoli
16-05-2018, 20:30
بله (قبل از شروع باید هر دو پورت COM مودم هواوی در دیوایس منیجر باز و فعال باشند) ابتدا شما لازم نیست اون فایلرو اجرا کنید و هردو فایل balong_flash.exe با فایل فرمویر باید داخل یک فولدر باشند داخل همان فولدر کلید shift نگه دار روی صفحه فولدر کلیک راست کن بعد open command window here انتخاب کن صفحه داس که باز شد تایپ کن balong_flash.exe -p 5 -g0 FirmwareName.BIN فقط دقت کن بعد از p- بجای شماره مثلا 5 شماره پورت 3G PC UI Interface داخل دیوایس منیجر باید نوشته بشود و بجای FirmwareName.BIN اسم فایل فرمویر کامل نوشته بشود...../
اگر دستو درست اجرا کنی مودم شروع به آپدیت میشود در طول مدت اپدیت بهیچ عنوان سیستم خاموش نشود..../
قبلی که گزاشته بودن آپدیت شده بود و از فروم 4pda دانلود کرده بودم اما این نسخه که خودم استفاده میکنم سبکتره اینرو هم امتحان کن چون خودم از این استفاده میکنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شاید هم اشکال از ویندوزه... حتما ویندوز اپدیت شده باشه مخصوصا microsoft framework 4 و تمامی پکیجهایmicrosoft visual
از این balong_flash خودم خیلی استفاده میکنم شاید هر چند روز یکبار و خود این ابزار اصلا مشکل کد نویسی نداره
برای اینکه شماره پورت COM فیکس بشود مودم خاموش باشه یا کابلشو جدا کن بعد نرمافزار windows 7 manager نصب کن ابزار hidden device manager اجرا کن و پورتهای اضافی که مخفی شده را uninstall کن دوباره مودم روشن کن
shams2860
17-05-2018, 11:09
سلام مودم b612 tf-i60 به تعداد بالا قیمت پایین میخوام
juolipuoli
17-05-2018, 14:38
قبلی که گزاشته بودن آپدیت شده بود و از فروم 4pda دانلود کرده بودم اما این نسخه که خودم استفاده میکنم سبکتره اینرو هم امتحان کن چون خودم از این استفاده میکنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شاید هم اشکال از ویندوزه... حتما ویندوز اپدیت شده باشه مخصوصا microsoft framework 4 و تمامی پکیجهایmicrosoft visual
از این balong_flash خودم خیلی استفاده میکنم شاید هر چند روز یکبار و خود این ابزار اصلا مشکل کد نویسی نداره
برای اینکه شماره پورت COM فیکس بشود مودم خاموش باشه یا کابلشو جدا کن بعد نرمافزار windows 7 manager نصب کن ابزار hidden device manager اجرا کن و پورتهای اضافی که مخفی شده را uninstall کن دوباره مودم روشن کن
متاسفانه نشد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohammadgh6
17-05-2018, 14:45
آقایون داداشام کسی هست مودم من و آنلاک کنه و فرمور B612s-25dTCPU-V100R001B195D03SP00C00 برام آپدیت کنه. هزینه شم تقدیم میکنم
آیدی تلگرام@mahdi4072 به نام AHORA
متاسفانه نشد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر میکنم پورتهای COM بخوبی شماره نگرفته باشند و یکبار دستی تغییر بده همون 5 باشه و دوباره امتحان کن و همان طور که گفتم باید پورتها فیکس بشود
juolipuoli
17-05-2018, 19:14
فکر میکنم پورتهای COM بخوبی شماره نگرفته باشند و یکبار دستی تغییر بده همون 5 باشه و دوباره امتحان کن و همان طور که گفتم باید پورتها فیکس بشود
بصورت تنظیم دستی هم ست شد ولی متاسفانه نشد!عین عکس ارسالی پست قبلی
بصورت تنظیم دستی هم ست شد ولی متاسفانه نشد!عین عکس ارسالی پست قبلی
متوجه نمیشم منظور شما این بود که اشکال کلا از فایل فرمویره ؟ یعنی شما با نصب فرمویره دیگه با همین روش مشکلی نداشتی؟ بهرحال اینجا فقط من نیستم که در ضمینه اپدیت فرمویرها تخصص داره شما اگر میبینی نمیان صحبت کنن بخاطر اینکه شاید در فروم دیگری فعالیت میکنن... خودم هم فعلن نتونستم مودمو تهیه کنم وگرنه دقیقتر و بهتر راهنمایی میکردم
Hamid1920
17-05-2018, 22:16
متوجه نمیشم منظور شما این بود که اشکال کلا از فایل فرمویره ؟ یعنی شما با نصب فرمویره دیگه با همین روش مشکلی نداشتی؟ بهرحال اینجا فقط من نیستم که در ضمینه اپدیت فرمویرها تخصص داره شما اگر میبینی نمیان صحبت کنن بخاطر اینکه شاید در فروم دیگری فعالیت میکنن... خودم هم فعلن نتونستم مودمو تهیه کنم وگرنه دقیقتر و بهتر راهنمایی میکردم
داداش راهنمایی نمیکنی چطوری WebUI رو ویرایش کنم؟ تو 4pda فایلاش پاک نشده بود مزاحمت نمیشدم
.::Mohammad::.
17-05-2018, 22:24
سلام
کاش شما به جای اینکه ماهی رو بدی دست عزیزان بی تجربه، می اومدی ماهی گیری رو یادشون میدادی
یا بهتره بگم ، ذکات علم به اینکه شما اموزش بدی اون علم رو ....
چند بار دوستان ازتون خواستن که نحوه ویرایش فریمورهای مودم های مختلف رو بگذارید ولی شما توجه نکردید و ترجیح دادید رام ویرایش شده خودتون رو بگذارید و منتظر باشید یک نفر بره تست کنه، که قطعا بعید میدونم کسی خواسته باشه تست کنه و یا توانسته باشه تست کته
اگر واقعا دوست دارید کمک کنید لطفا یک تاپیک بزنید و داخل تاپیک ،نحوه ساخت و ویرایش رام های هواوی و بقیه شرکت ها رو بگید تا انگیزه پیدا بشه و هر کسی بره برای خودش یک رام اختصاصی بزنه! شما حتی برنامه ویرایش و اپدیت رام های هواوی که دوستان خواستن رو هم معرفی نکردی!
امیدوارم حالا که شما این دانش رو داری، بیایی یک اموزش کامل برای ویرایش رام ها و انلاک کردن کلیه مودم های نسل جدید هواوی یا شرکت های دیگه ای مثل زایکسل یا نتگیر رو بگذارید.
داداش راهنمایی نمیکنی چطوری WebUI رو ویرایش کنم؟ تو 4pda فایلاش پاک نشده بود مزاحمت نمیشدم
اینکه سطحی و سریع راهنمایی نمیکنم بخاطر خود شماست چون بعضی از اپشنها و کدها روی هر مودمی جواب نمیده و با تغییر جزئی ممکنه مودم بعد از اپدیت بوت نشود پست قبلیتون هم دیدم منتها شما اسمی از نرافزارهایی که قصد استفاده و تست داری نگفتی...
juolipuoli
18-05-2018, 00:26
دوست عزیز در کدام پست عرض شد فریمور ادیت شده توسط شما ایراد داره؟!بنده دیشب تا الان با تمام تلاشی که کردم و مطابق راهنماییهای شما دقیقا پیش رفتم توسط برنامه ایی که معرفی کردن موفق نشدم فریمور رو انتقال بدم عکس از باز بودن دو پورت مودم و اجرای برنامه هم که اپلود میشود و دستور داس هم که دقیقا مطابق پست شما نوشته شد و حتی شماره پورت هم اتوماتیک و هم بصورت دستی تست شد ولی نتیجه ایی حاصل نشد اینکه مشکل از کجاست نمیدونم؟در ضمن فریمور ادیت شده توسط شما اصلا با برنامه مولتی کست زمان انتخاب فایل بین ارور invalid file میزنه!باز از شما بخاطر راهنمایی صورت گرفته سپاسگزارم
سلام
کاش شما به جای اینکه ماهی رو بدی دست عزیزان بی تجربه، می اومدی ماهی گیری رو یادشون میدادی
یا بهتره بگم ، ذکات علم به اینکه شما اموزش بدی اون علم رو ....
چند بار دوستان ازتون خواستن که نحوه ویرایش فریمورهای مودم های مختلف رو بگذارید ولی شما توجه نکردید و ترجیح دادید رام ویرایش شده خودتون رو بگذارید و منتظر باشید یک نفر بره تست کنه، که قطعا بعید میدونم کسی خواسته باشه تست کنه و یا توانسته باشه تست کته
اگر واقعا دوست دارید کمک کنید لطفا یک تاپیک بزنید و داخل تاپیک ،نحوه ساخت و ویرایش رام های هواوی و بقیه شرکت ها رو بگید تا انگیزه پیدا بشه و هر کسی بره برای خودش یک رام اختصاصی بزنه! شما حتی برنامه ویرایش و اپدیت رام های هواوی که دوستان خواستن رو هم معرفی نکردی!
امیدوارم حالا که شما این دانش رو داری، بیایی یک اموزش کامل برای ویرایش رام ها و انلاک کردن کلیه مودم های نسل جدید هواوی یا شرکت های دیگه ای مثل زایکسل یا نتگیر رو بگذارید.
سلام شما گفتی عزیزان بیتجربه... خب بدون تعارف شما حاضری مسئولیت خراب شدن مودمهای همین عزیزان کمتجربه رو قبول کنید و طبیعتا بعد از اموزش و... جوابگو و پیگیر سوالهاشون هم باشید؟ واقعا تنهایی نمیشود و خب من نمیتونم...حتی تاپیک هم زدم اما بدلیل نبود وقت و کمک دیگران خب نشد
بله حق با شماست اما بدون کمک خب شما هم نمیتونی... فرمویر مودمهای دیگر هم خب باید تست کرد روی این مدلهای خاص که نام بردین حالا اموزش بماند... نیاز به کمک بقیه و دسترسی به مودمهای دیگر شرکتها و انجام تست مهمه بعد اموزش در اختیار همه قرار بدین....
mahan999
18-05-2018, 01:29
سلام شما گفتی عزیزان بیتجربه... خب بدون تعارف شما حاضری مسئولیت خراب شدن مودمهای همین عزیزان کمتجربه رو قبول کنید و طبیعتا بعد از اموزش و... جوابگو و پیگیر سوالهاشون هم باشید؟ واقعا تنهایی نمیشود و خب من نمیتونم...حتی تاپیک هم زدم اما بدلیل نبود وقت و کمک دیگران خب نشد
بله حق با شماست اما بدون کمک خب شما هم نمیتونی... فرمویر مودمهای دیگر هم خب باید تست کرد روی این مدلهای خاص که نام بردین حالا اموزش بماند... نیاز به کمک بقیه و دسترسی به مودمهای دیگر شرکتها و انجام تست مهمه بعد اموزش در اختیار همه قرار بدین....
این مودم رو نمیشه آنلاک کد آنلاک کرد؟
dashali_eastwood
18-05-2018, 02:09
دوستان توی سایت easy-firmware برای آخرین ورژن فایل کم حجمی هم هست که تا حالا بهش اشاره نشده ! شاید قابلیت ها و کاستوم بیشتری توش باشه
اسم فایل B612s-25dTCPU-V100R001B195D03SP00C00 Firmware_general_05015CNQ_ASC.zip لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ضمنا باید بگم اکثر فرمویر های سایت easy-firmware بخاطر ماه رمضان Free شدن. دوستان حرفه ای فرصت خوبیه برای جمع آوری آرشیو فرمویر ها.
dashali_eastwood
18-05-2018, 03:52
دوستان امروز اتفاقی یه چیز جالب از این مودم فهمیدم یه سیم کارت fdd بذارین داخلش و یه تلفن خونگی وصل کنین به مودم و با تلفن تماس بگیرین بدون هیچ تنظیمات یا چیز اظافی ای هم مودم انلاک هم لاک تست کردم میشه باهاش تماس گرفت :n19::n05:
بله تایید میشه. این مورد به نظرم یه قابلیت واقعا کاربردی و عالییییییه که باید از جناب H4N0 تشکر ویژه کرد.
این مودم رو نمیشه آنلاک کد آنلاک کرد؟
تاحالا نه استفاده کردم نه یک تست کوچک روی مودم انجام دادم چون کلا مودمشو ندارم... دوستان روش انلاک و فایلهای مودمو بهمراه تست روی مودم داخل بخش یا همین تاپیک قرار دادنو از خودشون سوال کنید
alireza_lll7
18-05-2018, 17:39
سلام میشه فایلها رو برام بفرستین
درایور ، لودر و فرمیور
- - - Updated - - -
سلام میشه فایلها رو برام بفرستین
درایور ، لودر و فرمیور
Hamid1920
18-05-2018, 18:18
اینکه سطحی و سریع راهنمایی نمیکنم بخاطر خود شماست چون بعضی از اپشنها و کدها روی هر مودمی جواب نمیده و با تغییر جزئی ممکنه مودم بعد از اپدیت بوت نشود پست قبلیتون هم دیدم منتها شما اسمی از نرافزارهایی که قصد استفاده و تست داری نگفتی...
ببین داداش من به api های هووای اشنایی دارم با بالونگ فلش فایل هارو هم در اوردم ولی نمیدونم که تعییراتی که تو WebUI میدم چطوری پکیج کنم و بزنم تو مودم اون رو هم اگر فکر کردید میتونید کمکم کنید راهنمایی کنید حالا تو خصوصی یا اینجا اگر هم براتون مقدور نبود خودم یه مقدار جستجو میکنم پیدا میکنم
mahan999
18-05-2018, 21:06
تاحالا نه استفاده کردم نه یک تست کوچک روی مودم انجام دادم چون کلا مودمشو ندارم... دوستان روش انلاک و فایلهای مودمو بهمراه تست روی مودم داخل بخش یا همین تاپیک قرار دادنو از خودشون سوال کنید
رو این قابلیت میشه کاری کرد فعال بشه ؟
توی Network Settings یه گزینه اضافه داشت که میشد گذاشتش روی CA یا MIMO 4x4
فریمویرش هم بجای 11.192.05.00.1472 فکر کنم 11.192.05.00.1072 یا 11.192.05.00.1572 بود.
بعد از اون هر چی مودم مبین نت برای آنلاک آنلاک آوردن پیشم فریمورشون 11.192.05.00.1472 بود و اون گزینه رو نداشت!
mahan999
18-05-2018, 21:18
فایل bin رو چجوری اکسترکت میکنی ؟
دانلود فرمویر ایرانسل (آماده شده برای ویرایش)
(کاربر (nazari71) فرمویر ایرانسل این مودم را قبلا آپلود کرده بودند)
عکس از محتوای فایل فشرده
لینک دانلود - حجم 30M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اون دوتا فرمویر که گفتی 11.192.05.00.1072 یا 11.192.05.00.1572 ندارمشون مودم هم امروز قرار بود واسم بیارن با قیمت 120 تومن اما فعلن که خبری نشد...
با binmay کار نکردی تاحالا.../ تو محیط داس اجراش کنی تو option دستوراتشو میبینی.../ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
البته اینجا جای این بحث نیست باید تاپیک بزنی واسه اینکار و شاید ندونی که همین چند قدم هم که شما یاد گرفتی خیلیها اینجا تجربشو ندارن و مایلن یاد بگیرن... نمیدونم شاید شما هم مثل بعضیها فقط اومدی یاد بگیری و تمام...
mahan999
20-05-2018, 05:00
اون دوتا فرمویر که گفتی 11.192.05.00.1072 یا 11.192.05.00.1572 ندارمشون مودم هم امروز قرار بود واسم بیارن با قیمت 120 تومن اما فعلن که خبری نشد...
با binmay کار نکردی تاحالا.../ تو محیط داس اجراش کنی تو option دستوراتشو میبینی.../ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
البته اینجا جای این بحث نیست باید تاپیک بزنی واسه اینکار و شاید ندونی که همین چند قدم هم که شما یاد گرفتی خیلیها اینجا تجربشو ندارن و مایلن یاد بگیرن... نمیدونم شاید شما هم مثل بعضیها فقط اومدی یاد بگیری و تمام...
خوب رو همین فریم ور دم دستتون بگردید preferred mode رو کلا حذف کرده یا دیزیبل کرده؟
نه با binmay کار نکردم . خوب hex workshop هم فکر کنم همون کار رو بکنه درسته ؟
چجوری شما اکسترکت کردید من نتونستم webui.bin رو اکسترکت کنم ولی فایل اصلی رو با balong flash میشه اکسترکت کرد.
من چیزی بلد باشم کسی بپرسه جواب میدم.
mahan999
20-05-2018, 05:22
راستی برای آنلاک کردن بدون باز کردن مودم هم احتمالا یه یوزر با دسترسی بالاتر وجود داره که قسمت آپلود فایل رو باز میکنه و فریمور مد شده رو بشه ریخت رو مودم
Hamid1920
20-05-2018, 09:15
خوب رو همین فریم ور دم دستتون بگردید preferred mode رو کلا حذف کرده یا دیزیبل کرده؟
نه با binmay کار نکردم . خوب hex workshop هم فکر کنم همون کار رو بکنه درسته ؟
چجوری شما اکسترکت کردید من نتونستم webui.bin رو اکسترکت کنم ولی فایل اصلی رو با balong flash میشه اکسترکت کرد.
من چیزی بلد باشم کسی بپرسه جواب میدم.
داداش WebUI رو با 7zip هم میتونی بازش کنی
mahan999
20-05-2018, 09:39
داداش WebUI رو با 7zip هم میتونی بازش کنی
مرسی با هگز ورکشاپ کار کردی روش؟
Hamid1920
20-05-2018, 23:26
مرسی با هگز ورکشاپ کار کردی روش؟
نه فایل ها تکست سادس که با gzip فشرده شده با همون 7zip باز میکنم ادیت میکنم دوباره gzip میکنم
البته من تقریبا اکثر کارام رو دستی میکنم شاید تولز های بهتری باشه
mahan999
21-05-2018, 08:28
نه فایل ها تکست سادس که با gzip فشرده شده با همون 7zip باز میکنم ادیت میکنم دوباره gzip میکنم
البته من تقریبا اکثر کارام رو دستی میکنم شاید تولز های بهتری باشه
راست میگی شما پیدا کردی خط مربوط به preferred mode رو ؟میشه از فعالش کرد و mimo رو گذاشت رو ca
matarsaak
21-05-2018, 13:49
این مودم رو انلاک کردم ؟ همه چی اوکی هست
فقط گذینه اپدیت از کار افتاده. چطور میشه آخرین فیرمور رو روش آپدیت کرد؟
لطفا لینک فیرمور و نرم افزار
ممنون
juolipuoli
21-05-2018, 23:36
ممنون
طبق اموزش این پست فقط پسورد مودم باید حتما admin باشه
سلام شما کدام مودم با چه فریم وری را انلاک کردید؟
مودم را تازه خریدید یا از قبل داشتید؟
راست میگی شما پیدا کردی خط مربوط به preferred mode رو ؟میشه از فعالش کرد و mimo رو گذاشت رو ca
شما دقیقا توی این منوی preffered mode میبینید اون ca و mimo?
mahan999
23-05-2018, 19:15
شما دقیقا توی این منوی preffered mode میبینید اون ca و mimo?
من نمیبینم ایشون میبینه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ali.xvb.x
23-05-2018, 20:36
امکانش هست بدون دستکاری مودم از آنتن خارجی استفاده کرد؟ چه آنتنی واسه مبین نت خوبه؟
ممنون
matarsaak
23-05-2018, 23:19
سلام
همین مودم b612 مبین نت رو . با جدیدترین فریم ور
تازه خریدم ، حدود 1 ماه
fanoostalaei
24-05-2018, 00:26
سلام
با کمک دوستان من یه tf-i60 رو انلاک کردم ! ولی یه قسمت هایی روشش فرق میکرد
بار اول که لحیم زدم و وصل کردم به لپ تاپ ( ویندوز 7 و 32 بیتی ) فقط یه گزینه آورد یه اسم usb com و اصلا قسمت پورت وجود نداشت تو device manager
بعدش وصل کردم به سیستم با همون ویندوز و تو قسمت پورت اینبار یه چیز دیگه هم اضافه شد ولی مثل متن آموزش huawei mobile نبود !
بعد یه کابل دیگه رو امتحان کردم و لحیم زدم ! ( گفتم شاید ایراد از کابله) ، ولی همه چی مثل اول شد :|
بار دوم به بعد رو کلا با ویندوز سیستم استفاده کردم ! چون فقط رو اون قسمت پورت تو device manager میومد !
اون usb com رو براش پوشه درایور رو شناسوندم و یه چیزی نصب شد ! و بعد از اون تازه huawei mobile به قسمت پورت اضافه شد و تونستم فایل loader.exe رو اجرا کنم ( قبل اون هر بار که باز میکردم فوری بسته میشد )
بعد از اجرای فایل 2تا مورد به device manager اضافه شد که هر دوتارو مسیر درایور 32 بیتی رو دادم و نصب شد ! ولی تو قسمت پورت گزینه جدیدی اضافه نشد و در عوض 2 تا مورد جدید به device manager اضافه شد که بازهم برای هر دو اونها مسیر درایور هارو دادم که یکی رو به عنوان مودم شناخت و رفت تو قسمت مودم و دیگری رو به عنوان پورت شناخت و رفت تو قسمت پورت ، اونی که رفت تو قسمت پورت ، اون رو گذاشتم رو com 55 و مابقی آموزش که اینجوری آنلاک شد
ولی : تفاوت هایی که با فریمور ایرانسل و این فریمور هست اینه که : تو قسمت dial up و network setting نمیشه tdd only یا fdd only رو انتخاب کرد ! ( رو روی فریمور ایرانسل میشد با سیم کارت معمولی ایرانسل گذاشت رو حالت tdd only و به باند 42 وصل شد ( با نرم افزار lte watch هم میشد جداکانه باند 42 رو انتخاب کرد ولی الان با سیم معمولی نمیشه )
یکی دیگه هم این که تو رام آنلاک شده تو قسمت system و device information پهنای فرکانسی رو نشون میده که قبلا نشون نمیداد
پی نوشت :
تو پست های بالاتر گفته بودن که حتما باید پسورد صفحه ورود admin باشه ! در حالیکه مال مودم یه چیز دیگه بود و موردی نداشت ! بعد از آنلاک کردن ، همون رمز رو دادم و وارد شدم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.