PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نقد و بررسی مودم جدید TF-i60 (4.5G) ایرانسل

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16

ho3in2012
15-08-2018, 22:51
خب الان برای خرید بین دو تا شرکت مبین نت و ایرانسل کدوم بهتره ؟ با توجه به اینه پست های اول این نشون میده مودم ایرانسل یه مشکلی داره ! :n29:
شما هر کدوم رو بگیرین آپدیت کنین اون مشکلات حل میشه
فقط نکته ای که باید توجه کنین اینه که اپراتور ها معمولا سیمکارت جدا نمیدن
یعنی اگه نیاز به td-lte مبین نت دارین مودم مبین نت بخرین
اگه نیاز به td-lte ایرانسل دارین مودم ایرانسل بخرین
تا بعدا دچار مشکل خرید سیمکارت نشین

nobody2000
15-08-2018, 23:14
ایرانسلشو خواستی من با سیم کارت موجود دارم برا فروش .من معمولا چون در سایت پرشین تولز کاربران با تخفیف بسته ها را شارژ میکنند با ایرانسل راحترم . فایلهای آنلاک هم که برا دانلود قرار دادم بعد آنلاک هم از هر فریمور هم اپراتوری میتونی استفاده کنی و همه سیم کارتها را میخونه .
البته بنظر من برا استفاده از اینترنت 4G بهتره آنتن هم بگیری بنظر من این مودم بدون آنتن کمی آنتن دهیش روی 4G ضعیف هست مثلا نسبت به B525 که خوب البته اون بهترین مودم بازاره و گرونترین ولی من باز به اونم آنتن زدم برا استفاده با حداکثر سرعت
خوبیش اینه که هر دو هواوی هستند و با نرم افزار Ltewatch-h کار میکنند و میشه رو lte advance گذاشتشون رو باند ۱۸۰۰ و ۲۶۰۰
البته حواست باشه آنتن برا اینترنت ثابت TD-LTE کاربرد نداره چون پورت آنتنها فقط به قسمت اینترنت 4G LTE وصل هست

yunes222
16-08-2018, 10:28
سلام دوستان عزیز،
وقتی ltewatch روی حالت lte advance گذاشته میشه این قسمت چه مشخصاتی رو نشون میده؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای من از همون فرکانس قبلی که انتخاب شده بوده رو نشان میده، الان ۱۸۰۰ و ۲۶۰۰ انتخاب شده؟
من به هر دو فرکانس به صورت تنهایی وصل میشم

yunes222
16-08-2018, 19:18
و دوستان کسی اپلیکیشن HuaweiManager داره؟
سایت اون بنده خدا دامنه اش منقضی شده من توی نت فایلی از اون نسخه پیدا نکردم

balouchi
16-08-2018, 22:25
و دوستان کسی اپلیکیشن HuaweiManager داره؟
سایت اون بنده خدا دامنه اش منقضی شده من توی نت فایلی از اون نسخه پیدا نکردم

yunes222
17-08-2018, 10:19
جناب بلوچی ممنون از ارسال لینک تاپیک
اون صفحه رو نگاه کردم بودم مستقیما لینک دانلود از سایت توسعه دهنده دانلود می شد و سایتشون فعالا از کار افتاده.
سعی کردم یک نسخه ی قدیمی باز هم پیدا کنم این از فایل apk از یک سایت یوتیوب مانند عربی پیدا کردم.
نرم افزار اندرویدش هم اصلا قسمت تجمیع فرکانس ها رو نداره.
HuaweiManager.apk ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
HManager_user.js ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

یک فایل js هم داشت که میشه روی مرورگر فعال کرد فرکانس ها رو تغییر داد من افزونه Tampermonkey روی کروم نصب کردم جداول نشون میده ولی فرکانس رو تغییر نمیده

اگر بشه یک نسخه از مدیریت مودم پیدا کرد که با node.js و api مودم بشه تغییرات رو اعمال کرد چه بهتر

nobody2000
17-08-2018, 10:28
این هم ورژن عربی قدیمیش :

Dr Nima
17-08-2018, 13:09
سلام دوستان عزیز،
وقتی ltewatch روی حالت lte advance گذاشته میشه این قسمت چه مشخصاتی رو نشون میده؟

برای من از همون فرکانس قبلی که انتخاب شده بوده رو نشان میده، الان ۱۸۰۰ و ۲۶۰۰ انتخاب شده؟
من به هر دو فرکانس به صورت تنهایی وصل میشم

E5186 Toolbox رو امتحان کردی ؟

nobody2000
17-08-2018, 15:12
من رو هواوی B525 هم همین مشکلو دارم با هیچ نرم افزاری نمیشه تجمیع رو رو ۲ باند دستی فعال کنم تنها راهش این بود که رو lte advanced که میزارم بعضی وقتا خودش میره رو 4.5G و تو مودم +4G نشون میده .
تنها راهش ۲ چیز هست :
۱- برنامه نویس این برنامه ltewatch یه ورژن بده که بشه ۲ باند را در حالت lte advanced انتخاب کرد
۲- یکی یه نسخه از فریمور مودم را برداره ادیت کنه و ابن گزینه انتخاب ۲ باند را توش فعال کنه

balouchi
17-08-2018, 15:42
من رو هواوی B525 هم همین مشکلو دارم با هیچ نرم افزاری نمیشه تجمیع رو رو ۲ باند دستی فعال کنم تنها راهش این بود که رو lte advanced که میزارم بعضی وقتا خودش میره رو 4.5G و تو مودم +4G نشون میده .
تنها راهش ۲ چیز هست :
۱- برنامه نویس این برنامه ltewatch یه ورژن بده که بشه ۲ باند را در حالت lte advanced انتخاب کرد
۲- یکی یه نسخه از فریمور مودم را برداره ادیت کنه و ابن گزینه انتخاب ۲ باند را توش فعال کنه

برای ویرایش فریمورها نیاز به لینوکس هستش که من یکی زیاد کار کردن باهاش رو بلد نیستم. یه کم تلاش کردم که فریمور ویرایش شده رو Repack کنم اما متأسفانه فایل قابل فلش نبود. دوستان همین تایپک که تو آنلاک مودم نقش داشتند، اگه یه کم همکاری می کردند مسلما می تونستیم فریمورهای ویرایش شده خوبی بسازیم.
اگه انتخاب شبکه به این شکل ویرایش می شد خیلی عالی بود.

nobody2000
17-08-2018, 15:55
در صفحات قبل تا قسمت اکسترکت کردن و ادیت فایل های فریمور دوستان راهنمایی کردند اگر امکان داره یکی از دوستان وارد لطفا راهنمایی کنه که چطور فایلهای اکسترکت شده و ادیت شده را باید دوباره Repack کرد که مودم بشناسه و قبول کنه و بشه فریمور را آپلود و آپدیت کرد .

این عکس بالا هم جالب بود از کجا ک کدوم آدرس آوردیدش ؟ لینک دارید ازش ؟

balouchi
17-08-2018, 16:13
این عکس بالا هم جالب بود از کجا ک کدوم آدرس آوردیدش ؟ لینک دارید ازش ؟
چند روز پیش که تو گوگل جستجو می کردم دیدمش. مال یه فریمور ویرایش شده ای برای مودم B525 که توی یه سایت عربی گذاشته بودند.

xshya
17-08-2018, 16:30
چند روز پیش که تو گوگل جستجو می کردم دیدمش. مال یه فریمور ویرایش شده ای برای مودم B525 که توی یه سایت عربی گذاشته بودند.

مهم نیست برای چه مودمیه:n02: لینک دانلود یا نسخه فرمویر هم بفرمائید چی بوده... یا اینکه لینک فروم رو بدین

balouchi
17-08-2018, 16:56
مهم نیست برای چه مودمیه:n02: لینک دانلود یا نسخه فرمویر هم بفرمائید چی بوده... یا اینکه لینک فروم رو بدین

yunes222
17-08-2018, 17:01
E5186 Toolbox رو امتحان کردی ؟

چند ورژن از این نرم افزار امتحان کردم ظاهرا به درستی متصل نمیشه

xshya
17-08-2018, 17:44
برای ویرایش فریمورها نیاز به لینوکس هستش
اگه انتخاب شبکه به این شکل ویرایش می شد خیلی عالی بود.

برای ویرایش جزئی و دستی خیر به لینوکس نیازی نیست

بقیه کاربرها را نمیدونم با همون لینک فرمویرشو که زحمت کشیدی دادی امتحان میکنم اوکی بود اول بشما خبر میدم

balouchi
17-08-2018, 17:51
برای ویرایش جزئی و دستی خیر به لینوکس نیازی نیست

بقیه کاربرها را نمیدونم با همون لینک فرمویرشو که زحمت کشیدی دادی امتحان میکنم اوکی بود اول بشما خبر میدم
آره فایل ها معمولا با نوت پد قابل ویرایش اند. اما اصل همون Repack کردندشونه که یه قسمت هاش باید با لینوکس انجام بشه.

balouchi
17-08-2018, 18:00
تنها راهش ۲ چیز هست :

با برنامه HManager می تونین دو تا فرکانس 1800+2600 FDD به صورت دستی قفل کنین. برای مودم B612 تجمیع تأثیری نداشت. روی B525 تستی بکنید ببینید نتیجه ای می گیرید.

لینک دانلود HManager آپدیت 2018/07/28 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

balouchi
17-08-2018, 20:43
من تو محیط ubuntu فایل اکسترکت شده Web Ui رو با فرمان
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید به فایل Bin تبدیل کردم اما برای Repack نهایی همه فایلها به یک فایل Bin موندم. یکی از کابران 4pda می گفت برای Repack نهایی باید از qhuaweiflash تو همون محیط ubuntu استفاده کنی.

البته تو فایل فریمورها ویرایش شده، که به جای bin تبدیل به فایل EXE کردند، یک سری فایل های دیگه ای دیده میشه. کسی می دونه قضیه این فایل های جدید چیه؟ برای exe کردن یه اسکرپتی وجود داره که فکر کنم فایل ها رو تبدیل به exe می کنه.

ho3in2012
17-08-2018, 20:49
من تو محیط ubuntu فایل اکسترکت شده Web Ui رو با فرمان
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید به فایل Bin تبدیل کردم اما برای Repack نهایی همه فایلها به یک فایل Bin موندم. یکی از کابران 4pda می گفت برای Repack نهایی باید از qhuaweiflash تو همون محیط ubuntu استفاده کنی.

البته تو فایل فریمورها ویرایش شده، که به جای bin تبدیل به فایل EXE کردند، یک سری فایل های دیگه ای دیده میشه. کسی می دونه قضیه این فایل های جدید چیه؟ برای exe کردن یه اسکرپتی وجود داره که که فکر کنم فایل ها رو تبدیل به exe می کنه.

فایل های BIN رو نمیشه جدا جدا با balong فلش کرد؟
سوال دیگه اینه که این فایل ها sign ندارن که نشه فایل های غیر فریمور اصلی روی مودم فلش کرد؟

balouchi
17-08-2018, 20:51
فایل های BIN رو نمیشه جدا جدا با balong فلش کرد؟
دقیقا نمی دونم. هنوز تست نکرده ام

nobody2000
17-08-2018, 21:17
دوسان امشب خیلی خسته هستم دیگه نمیتونم به مانیتور نگاه کنم .این لینک را پیدا کرده بودم که شب بشینم بخونم امشب نمیشه قرار میدم دوستان هم یه چک کنند ببینند از توش چیزی در میاد یا نه :

arash.74
18-08-2018, 18:05
دوستان کسی تا حالا به این مشکل برخورده؟ وقتی روی یکی از دیوایس های متصل به شبکه Huawei HiLink نصب باشه وایفای مودم هر از گاهی بازی درمیاره و بدون توجه به اینکه سیگنال دستگاه ها قویه یا نه، دسترسیشون به اینترنت قطع میشه.
من به دولوپرهای هواوی پیام دادم امیدوارم جواب بدن. تنها راه حل موقتی که پیدا کردم فریز کردن اپ با greenify و اپ های مشابه بوده :n36:

xshya
18-08-2018, 21:39
نظر نهایی خودم در مورد این مودم این بوده که هواوی تمام نقصها و اشتباهاتشو پس از این مدل شناسایی کرده و بعد مدل بهتری از این مودم بنام B715 تولید کرده مخصوصا اضافه کردن دو عدد انتن و البته بهینه کردن همین چیپست CAT 9 در این سری که براحتی سرعت بالای 20 مگابایت هم میدهد سختافزار این مودم هم بهتر از b612 و شبیه به b595 از نظر ظاهری و کیفیت ساخت/
تست سرعت با انتن داخلی مودم b612 هم بالای 10 مگابایت بوده البته بدون اداپتور خود مودم

nobody2000
18-08-2018, 21:50
نظر نهایی خودم در مورد این مودم این بوده که هواوی تمام نقصها و اشتباهاتشو پس از این مدل شناسایی کرده و بعد مدل بهتری از این مودم بنام B715 تولید کرده مخصوصا اضافه کردن دو عدد انتن و البته بهینه کردن همین چیپست CAT 9 در این سری که براحتی سرعت بالای 20 مگابایت هم میدهد سختافزار این مودم هم بهتر از b612 و شبیه به b595 از نظر ظاهری و کیفیت ساخت/
تست سرعت با انتن داخلی مودم b612 هم بالای 10 مگابایت بوده البته بدون اداپتور خود مودم

بنظر من Huawei B715 مدل بعدی مودم B525 هست و نه B612
مدل B715 درضمن دارای تجمیع 3 فرکانس با هم میباشد .

این عکس هم ببینید جالبه .مدل بعد B612 بنظر من B618 شاید باشه البته در ایران الان بهترین مودم موجود B525 هست :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

balouchi
18-08-2018, 22:54
دوستان اولین نسخه از فریمور Hi Web ویرایش و روی مودم فلش کردم. گزینه USSD و انتخاب باندها رو به فریمور اضافه کردم اما فعلا هیچ باندی تو منویش تعریف نکردم. از یکی از دوستان عرب خواستم که روش اضافه کردن باندها رو بهم بگه که برام پیام فرستاده بود «سفر حج در مکه است و ان شاء الله پس از ماه ذی الحجه برات روش ها رو ارسال می کنم»

ان شاء الله سعی خواهم کرد آنچه را که خودم یاد گرفتم، آموزش های لازم رو به زودی برایتون بنویسم و تو سایت بذارم. قبل از اون سیستم عامل Ubuntu رو به همراه یه برنامه اجرای ماشین مجازی مانند VMware Workstation Pro دانلود کنید چون می خواهیم وارد محیط لینوکسی بشیم.

mostafadc
19-08-2018, 00:18
دوستان کسی تا حالا به این مشکل برخورده؟ وقتی روی یکی از دیوایس های متصل به شبکه Huawei HiLink نصب باشه وایفای مودم هر از گاهی بازی درمیاره و بدون توجه به اینکه سیگنال دستگاه ها قویه یا نه، دسترسیشون به اینترنت قطع میشه.
من به دولوپرهای هواوی پیام دادم امیدوارم جواب بدن. تنها راه حل موقتی که پیدا کردم فریز کردن اپ با greenify و اپ های مشابه بوده :n36:
البته مشكل من يه جور ديگس. بعضي وقتا اگر موبايلم به واي فاي وصل باشه، همزمان pc هم به واي فاي وصل بشه، اگر واي فاي موبايل رو خاموش كنم، تو pc ديگه send و recieve اينترنت هم قطع ميشه. ولي كانكشن برقراره ها. فقط ديتا رد و بدل نميشه.
تا موبايل رو به واي فاي وصل ميكنم، برا pc هم مشكل برطرف ميشه!!

balouchi
19-08-2018, 09:29
روش ویرایش فریمور مودم ها (Tools, Tips & Tutorials)

xshya
19-08-2018, 10:21
بنظر من Huawei B715 مدل بعدی مودم B525 هست و نه B612
مدل B715 درضمن دارای تجمیع 3 فرکانس با هم میباشد .

این عکس هم ببینید جالبه .مدل بعد B612 بنظر من B618 شاید باشه البته در ایران الان بهترین مودم موجود B525 هست :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مدل b715 بعد از b525 ساخته نشده شاید نوع شماره گزاری شمارو باشتباه بیاندازد البته یکی بودن چیهای b612 و b715 همچنین نوع فرمویرهاشون هم کاملا مشخصه

yunes222
19-08-2018, 10:37
روش ویرایش فریمور مودم ها (Tools, Tips & Tutorials)

جناب بلوچی از وقتی که گذاشتید و روش هایی که ذکر می کنید ممنون، و خسته نباشید.
این repack ها فایل bin نهایی میشه؟
من این مودم مجبور شدم مودم دوبار باز کنم به یکی از نسخه های جهانی فریمورک رفته بودم قفل شده بود مال سایت 4gltemall ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بود که مثل فریم ورک های اپراتوری اجازه آپدیت از طریق lan رو دیگه نمیداد.
حالا بعد از باز کردن دوباره دانگرید کردم روی همون فریم ورک سایق ایرانسل چون فریم ورک های جهانی پشتیبانی از ussd رو نداشتن.
اگه این روش که توضیح دادید میشه فرم ورک ایرانسل اکسترکت و تغییر داد و از طریق lan آپدیت زد؟
یعنی فریمورک اپراتور ویرایش کرد دوباره آپدیت زد چون multicast با همون فریم ورک مشکلی نداره، یا بشه sign ها رو یکی کرد

balouchi
19-08-2018, 10:49
جناب بلوچی از وقتی که گذاشتید و روش هایی که ذکر می کنید ممنون، و خسته نباشید.
این repack ها فایل bin نهایی میشه؟
من این مودم مجبور شدم مودم دوبار باز کنم به یکی از نسخه های جهانی فریمورک رفته بودم قفل شده بود مال سایت 4gltemall ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بود که مثل فریم ورک های اپراتوری اجازه آپدیت از طریق lan رو دیگه نمیداد.
حالا بعد از باز کردن دوباره دانگرید کردم روی همون فریم ورک سایق ایرانسل چون فریم ورک های جهانی پشتیبانی از ussd رو نداشتن.
اگه این روش که توضیح دادید میشه فرم ورک ایرانسل اکسترکت و تغییر داد و از طریق lan آپدیت زد؟
یعنی فریمورک اپراتور ویرایش کرد دوباره آپدیت زد چون multicast با همون فریم ورک مشکلی نداره، یا بشه sign ها رو یکی کرد
فایل ویرایش شده آره فایل bin هستش. اما وقتی که فریمور ویرایش بشه فکر کنم digital signature شرکت هواوی از فریمور حذف میشه و به همین خاطر با کابل LAN دیگه نمی تونید فریمور جدید رو فلش بزنید. فقط از طریق بوت کردن مودم و پورت USB ، میشه مودم رو آپدیت اجباری زد.
فریمور مال HiWeb رو که بر روی مودمم نصب بود فقط گزینه USSD رو براش فعال و ویرایش کردم،با کابل LAN فلش انجام نشد. فقط از طریق پورت USB میشه.

yunes222
20-08-2018, 08:21
من موردی که توی اکسترکت کردن فریمور ایرانسل و های وب دیدم
قسمت ussd بود
هر دو روی <enable>0</enable> بودن چطور ایرانسل روی 0 باز هم فعال است ولی برای فعال کردن روی های وب باید روی 1 تغییر کند؟
بعد فعال سازی ارسال ussd رو تست شده که به درستی عمل می کند؟

balouchi
20-08-2018, 11:38
من موردی که توی اکسترکت کردن فریمور ایرانسل و های وب دیدم
قسمت ussd بود
هر دو روی <enable>0</enable> بودن چطور ایرانسل روی 0 باز هم فعال است ولی برای فعال کردن روی های وب باید روی 1 تغییر کند؟
بعد فعال سازی ارسال ussd رو تست شده که به درستی عمل می کند؟

علت فریمور ایرانسل رو بررسی نکرده ام و نمی دونم. اما برای Hi Web با تغییر دادن به 1 ، گزینه USSD فعال میشه و به خوبی هم کار می کنه.

ALIRK
20-08-2018, 17:11
برای ما فقرا هم بزارید این نوع ورژن رو اقای بلوچی

ALIRK
20-08-2018, 17:15
کسی این فریمور رو داره

yunes222
20-08-2018, 17:30
کسی این فریمور رو داره

برای این مودم نیست دوستان دارن تلاش میکنن با دانشی که دارن فریمور ها رو ویرایش و بومی کنند.

hamedxx1
20-08-2018, 18:12
برای این مودم نیست دوستان دارن تلاش میکنن با دانشی که دارن فریمور ها رو ویرایش و بومی کنند.

سلام.این امکان هست فایل webui اون مودم رو خارج کنی و جایگزین یکی از فریمورb612 کنیم و بعد از تلفیق با فریمور و فلش بزنیم؟

balouchi
20-08-2018, 18:29
سلام.این امکان هست فایل webui اون مودم رو خارج کنی و جایگزین یکی از فریمورb612 کنیم و بعد از تلفیق با فریمور و فلش بزنیم؟
سلام. بله میشه این کار رو کرد. دیروز کل WebUI فریمور B525 رو تو فریمور B612 جایگزین کردم. کل امکاناتش کار می کرد به جز یکی دو گزینه. از طرفی چون اکثر فرکانس های تعریف شده اش با فرکانس های اپراتورهای ایران سازگاری نداشت، کنارش گذاشتم.

fanoostalaei
21-08-2018, 00:41
سلام
اگر از فریمور جهانی برگردم به فریمور ایرانسل بازهم با سیم کارت های غیر ایرانسل کار میکنه ! ولی میدونم بعدش باید دوباره باید آنلاک کرد:n02:

hamedxx1
21-08-2018, 08:53
سلام. بله میشه این کار رو کرد. دیروز کل WebUI فریمور B525 رو تو فریمور B612 جایگزین کردم. کل امکاناتش کار می کرد به جز یکی دو گزینه. از طرفی چون اکثر فرکانس های تعریف شده اش با فرکانس های اپراتورهای ایران سازگاری نداشت، کنارش گذاشتم.

ببخشید دوست من برای شما این امکان هست که فریمور ایرانسل رو با آخرین ورژن فریمور جهانی تلفیق کنید و لینکشو بزارید؟.برای من محدودیت سخت افزاری دارم سیستمم جواب نمیده

balouchi
21-08-2018, 11:07
سلام
اگر از فریمور جهانی برگردم به فریمور ایرانسل بازهم با سیم کارت های غیر ایرانسل کار میکنه ! ولی میدونم بعدش باید دوباره باید آنلاک کرد:n02:
آره کار می کنه و نیازی به آنلاک مجدد نیست. فقط برای برگشت مجدد به جهانی باید USB لحیم کاری کنید.

balouchi
21-08-2018, 11:12
ببخشید دوست من برای شما این امکان هست که فریمور ایرانسل رو با آخرین ورژن فریمور جهانی تلفیق کنید و لینکشو بزارید؟.برای من محدودیت سخت افزاری دارم سیستمم جواب نمیده
اگه فریموری ویرایش بشه digital signature هواوی از روی فریمور حذف میشه و با کابل LAN فریمورهای بدون مجوز هواوی رو مودم اجازه آپدیت نمیده. پس در این صورت باز هم شما مجبور هستید مودم رو باز کنید و پورت USB بهش لحیم کنید تا از طریق بوت مودم، فریمور رو به صورت اجباری فلش بزنید و عوضش کنید.

fanoostalaei
21-08-2018, 13:19
این فریمور جدید HIWEB واقعا پایدار و خوبه و قابلیت انتخاب MIMO 4*4 و CA داره روی حالت MIMO علامت آنتن روی +4G هم میره ولی من افزایش سرعتی حس نکردم
دوستان دیگه هم تست کنن نتیجه رو برا بقیه بذارن
لینک دانلود

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

من فریمور های وب رو ریختم رو مودم ! ولی نه با انتخاب ca نه با مایمو ،رو هیچ کدوم برای من نرفت رو حالت 4جی پلاس :|

ایرانسل : باند 7 :

باند 3 :

باند ها رو خودم تک تک انتخاب نکردم و گذاشته بودم رو حالت مایمو و ca

balouchi
21-08-2018, 13:29
من فریمور های وب رو ریختم رو مودم ! ولی نه با انتخاب ca نه با مایمو ،رو هیچ کدوم برای من نرفت رو حالت 4جی پلاس :|
ca
به نظر می رسد اسکرین شاتی که گذاشتند، فیک هستش و آرم +4G در کار نیستش

ho3in2012
21-08-2018, 18:38
فریمور ویرایش شده مودم b612
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تعدادی قابلیت روی این فریمور فعال شده است
اطلاعات بیشتر در تاپیک مربوطه

ghn786
22-08-2018, 01:04
بله
دقیقا طبق آمورش

xshya
22-08-2018, 15:14
-

از طرفی چون اکثر فرکانس های تعریف شده اش با فرکانس های اپراتورهای ایران سازگاری نداشت، کنارش گذاشتم.
دقیقاهمینطوره این مد شبکه برای اوپراتورهای خودشون بوده
اما خب میشود بدلخاه مدهای شبکه را براساس هردو اوپراتور ایرانسل و همراه اول ویرایش و اضافه کرد و همچنین مدهای CA + MIMO و فعال کردن بیشتر آپشنها روی فرمویر نهایی برای این مودم و بنظرم این ویرایش روی نسخه null باشد فقط اگر از کاربرها اینجا قصد دارن انجام بدن اعلام کنن که دیگه دوباره کاری نشود برای بقیه....

xshya
23-08-2018, 17:22
یعنی واقعا هیچ شرکتی صهیونیستی بظاهر چینی به این دقت و قدرت نمیتواند کل بازار موبایل و شبکه ایران را اینقدر خوب شخم بزند و تسخیر کند و طبیعتا بخاطر صهیونیست بودن موسس و سهامدارانشان از طرف دولت امریکا هم جریمه نشوند.

yunes222
23-08-2018, 22:07
به نظر می رسد اسکرین شاتی که گذاشتند، فیک هستش و آرم +4G در کار نیستش

جناب بلوچی یک نگاه ساده به فریم ورک 'های وب' انداخته باشید قسمت های مربوط به 4.5G رو می بینید.

mohammadgh6
24-08-2018, 10:47
دوستان مودم من آنلاک شده مبین نته.سیم تی دی ایرانسل انداختم روش اذیت میکنه هی آنتن میره باید ری ا‌ستارت کنم کسی راه حلی داره؟

ALIRK
24-08-2018, 12:59
دوستان مودم من آنلاک شده مبین نته.سیم تی دی ایرانسل انداختم روش اذیت میکنه هی آنتن میره باید ری ا‌ستارت کنم کسی راه حلی داره؟

این قیضه پریدن انتن و قطع وصل شدن در مودم مبین نت داره فراگیر میشه من خیلی جاها شنیدم ودیدم با ریست کردن مشکل حل شده اما نمیشه 24ساعت مودم ریستارت کرد
دوست عزیز شما با سیمکارت همراه اول هم تست بزن ببین همین مشکل هست یانه

mohammadgh6
24-08-2018, 14:05
این قیضه پریدن انتن و قطع وصل شدن در مودم مبین نت داره فراگیر میشه من خیلی جاها شنیدم ودیدم با ریست کردن مشکل حل شده اما نمیشه 24ساعت مودم ریستارت کرد
دوست عزیز شما با سیمکارت همراه اول هم تست بزن ببین همین مشکل هست یانه

با سیم کارت همراه اول و رایتل خوبه انگار با td اینجوریه

xshya
24-08-2018, 14:17
منظورم از ویرایش مدهای شبکه حداقل مانند عکس که قرار دادم منتها مدهای بیشتر و کاملتر براساس هردو اوپراتور همراه اول و ایرانسل

balouchi
24-08-2018, 16:04
جناب بلوچی یک نگاه ساده به فریم ورک 'های وب' انداخته باشید قسمت های مربوط به 4.5G رو می بینید.

سلام دوست عزیز. بله آرم +4G رو تو فریمورها اکسترکت شده دیده ام. همانطور که می دانید، تنها آرمی که برای فورجی Cat6 به بالا (Cat16 و غیره) به صورت تجاری دیده شده، همون +4G یا 4.5G یا LTE-A هستش. اگه به PDF مشخصات مودم که همراه فریمور هستش نگاهی انداخته باشید نوشته LTE Cat6 MIMO 4x4 (یعنی از 4 باند دکلهای اطراف به طور همزمان دانلود می کنه و به 4 باند آپلود می کنه). الان دقیقا نمی دونم که چرا این مودم از ورژن پایین ترش یعنی LTE Cat6 MIMO 2x2 که در حال حاضر توسط اپراتورهای ایرانی استفاده میشه پشتیبانی نمی کنه؟! و اینکه آیا اساسا گیرنده دارای فناوری MIMO 4x4 برای فرستنده MIMO 2x2 دیگر قابل استفاده نیستش و دکلها باید از لحاظ سخت افزاری به روز رسانی شوند؟!!

در فریمور Hi Web ما دو گزینه برای قفل شدن بر روی دکل داریم. یکی فقط MIMO 4x4 و دیگری CA هستش که این گزینه CA اساسا مشخص نیست منظورش قفل روی Cat چند هستش. شاید 4G معمولی Cat4؛(از یک باند دانلود و یک باند آپلود)

به این خاطر خاطر گفتم اسکرین شات فیک هستش چون فعلا MIMO4*4 تو اپراتورهای ایرانی راه اندازی نشده و هیچ یک از دوستان گزارشی از دریافت +4G با فریمور HiWeb رو نداده

MH.Mousavi
24-08-2018, 20:21
سلام دوست عزیز. بله آرم +4G رو تو فریمورها اکسترکت شده دیده ام. همانطور که می دانید، تنها آرمی که برای فورجی Cat6 به بالا (Cat16 و غیره) به صورت تجاری دیده شده، همون +4G یا 4.5G یا LTE-A هستش. اگه به PDF مشخصات مودم که همراه فریمور هستش نگاهی انداخته باشید نوشته LTE Cat6 MIMO 4x4 (یعنی از 4 باند دکلهای اطراف به طور همزمان دانلود می کنه و به 4 باند آپلود می کنه). الان دقیقا نمی دونم که چرا این مودم از ورژن پایین ترش یعنی LTE Cat6 MIMO 2x2 که در حال حاضر توسط اپراتورهای ایرانی استفاده میشه پشتیبانی نمی کنه؟! و اینکه آیا اساسا گیرنده دارای فناوری MIMO 4x4 برای فرستنده MIMO 2x2 دیگر قابل استفاده نیستش و دکلها باید از لحاظ سخت افزاری به روز رسانی شوند؟!!

در فریمور Hi Web ما دو گزینه برای قفل شدن بر روی دکل داریم. یکی فقط MIMO 4x4 و دیگری CA هستش که این گزینه CA اساسا مشخص نیست منظورش قفل روی Cat چند هستش. شاید 4G معمولی Cat4؛(از یک باند دانلود و یک باند آپلود)

داداش برای اجرای qhuaweiflash چیزی نیاز هست اصلا تو ابونتو اجرا نمیشه تو گیتهاب زده کیوتی گرافیک استفاده کرده باید qt نصب کنم؟
حجم qt نگاه کردم حدود 1.5 گیگه
پرمیشن اجرا هم دادم

balouchi
24-08-2018, 20:52
داداش برای اجرای qhuaweiflash چیزی نیاز هست اصلا تو ابونتو اجرا نمیشه تو گیتهاب زده کیوتی گرافیک استفاده کرده باید qt نصب کنم؟
پرمیشن اجرا هم دادم
سلام. من QT به صورت جداگانه نصب نکردم. همین نسخه qhuaweiflash که تو سایت گذاشتم از ویندوز تو ابونتو کپی پست کردم راحت اجرا شد. نسخه ابونتو من ۱۸ هستش.

arash.74
24-08-2018, 21:02
پرمیشن اجرا هم دادم
ترمینال رو باز کنید این دستور رو بزنید
sudo apt-get install libqt5widgets5

MH.Mousavi
24-08-2018, 22:00
اینو نصب کرذم اکی شد
sudo apt-get install qt5-default
ولی دم همتون گرم

hamedxx1
25-08-2018, 00:07
اینو نصب کرذم اکی شد
sudo apt-get install qt5-default
ولی دم همتون گرم
دوست من میشه لینک فایل
qt5-default بزارید

MH.Mousavi
25-08-2018, 08:56
دوست من میشه لینک فایل
qt5-default بزارید

ببین داداش این کامند لینوکسی هست که کارش اینه که وصل میشه به ریپوزیتوری های خودش و پکیجی که ما میخوایم رو خودش انومات دانلود و نصب میکنه
شما نیازی نداری خودت بری مستقیم دانلود کنی چون روال دریافت و نصب پکیج اینطوری هست که این کامند زنجیره وار نیازمندی های پکیجی رو که دادیم رو هم دانلود و نصب میکنه

sogoli321
25-08-2018, 18:16
خواستم بگم عده ای که میگفتن این مودم تجمیع نداره کاملا اشتباه میکنن
بعد از چند روز کلنجار رفتن با فریمور این مودم بالاخره موفق شدم تجمیع رو براش فعال کنم
و تفاوت محسوسی تو سرعت ایجاد شد!

yunes222
25-08-2018, 18:23
سلام دوست عزیز.
ما از محدودیت سیم کارت ها روی این مودم گذشتیم، قطعا راه حلی برای digital signature فریم ورک های اپراتوری هست D:
اگه واقعا تجمیع فرکانس روی فرکانس 2600 و 1800 برای این مودم امکان پذیر نیست ویرایش کردن فریم ورک زیاد کاربردی نیست
به جز فعال کردن USSD و غیره....

WebUI فریمور B525 روی این مودم گذاشتید گفتید قسمت هایی ازش کار نمیکنه تونستید روی حالت تجمیع دو فرکانس قزار بدید؟

hamedxx1
25-08-2018, 19:12
خواستم بگم عده ای که میگفتن این مودم تجمیع نداره کاملا اشتباه میکنن
بعد از چند روز کلنجار رفتن با فریمور این مودم بالاخره موفق شدم تجمیع رو براش فعال کنم
و تفاوت محسوسی تو سرعت ایجاد شد!

سلام.فریمورو بزارید تا دیگران هم ازش استفاده کنند
zorro0641
25-08-2018, 20:13
سلام
زمانی که مودم لاک هست و سیم‌کارت اپراتور دیگه‌ای تو مودم قرار میدین، این صفحه میاد؟

ho3in2012
25-08-2018, 20:27
سلام
زمانی که مودم لاک هست و سیم‌کارت اپراتور دیگه‌ای تو مودم قرار میدین، این صفحه میاد؟

بله عزیز
ولی برای آنلاک باید فریمور مخصوص آنلاک رو فلش کنین

balouchi
25-08-2018, 21:15
WebUI فریمور B525 روی این مودم گذاشتید گفتید قسمت هایی ازش کار نمیکنه تونستید روی حالت تجمیع دو فرکانس قزار بدید؟

بله فایل شبکه اش رو برای فرکانس های ایران ویرایش کردم اما گزینه تجمیع فرکانس هیچ تأثیری برام نداشت به همین خاطر دیگه دنبالش نرفتم. اگه در حال حاضر امکان تجمیع با این مودم وجود داشته باشه بدون نیاز به ویرایش WebUI فریمور، شما می تونید از نسخه جدید برنامه آندرویدی HManager ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])که تو پست های قبلی برای دوستان گذاشته بودم، عمل تجمیع رو اجرا کنید.
اگه در حال حاضر این مودم برای اپراتورهای ایرانی امکان تجمیع داشت، شرکت هواوی و اپراتورها برای فروش بیشتر مودم و خدماتشون حتما فعالش می کردند اما...
برای دیدن قدرت واقعی این مودم باید منتظر بود که آیا اپراتورها ایرانی از MIMO 2*2 به MIMO 4*4 مهاجرت خواهند کرد یا نه. ولی تا هنوز از هدف برخی دوستان از گذاشتن تصاویر فیک +4G برای این مودم موندم.

zorro0641
25-08-2018, 21:59
سلام دوستان عزیز خسه نباشید بنده کابل usb طبق اموزش وصل کردمش عکسش زیر مشخصه

بعد این کار usb وصل کردم به پی سی و اون دو نقطه داخل اموزش با رسانا گرفتم مودم بندرو طبق عکس زیر شناختش

البته اینم بگم پورتم کردم com55 تو عکس بالا مشخصه

مشکل من اینه وقتی میام فریمور دانلود شده که تو اموزش هستشو میزنم طبق اموزش گفته 5 دقیقه برنامه نصب میکنه رو modem ولی برا من همون 5 ثانیه نشده در میاد و اینم بزور عکس گرفتم اینو میگه دقیقا موندم مشکل چیه .

الان موندم مشکل از فریمور یا چی هستش تا مرحله انلاک کامل بشه خواهشا کسی از دوستان میدونه خواهشا کمکم کنه چون خیلی برام مهمه و چندین ساعت دارم کار میکنم روش به جایی نرسیدم تو همین قسمت . بی صبرانه منتظر کمکتونم فداتون بشم . اینم بگم ویندوز بنده 7 64 بیت هستش تشکر .

دقیقا همین مشکل با ویندوز 7- 32 بیتی برای من پیش اومده
کسی راه‌حلی داره؟

zorro0641
25-08-2018, 22:32
حل شد
جای پورت usb رو عوض کردم و دیگه مشکلی نبود

zorro0641
26-08-2018, 00:26
خب با لطف دوستان و کاربران انجمن مخصوصا کاربر
balouchi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و
ho3in2012 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
که زحمت تهیه فایل زیپ اموزش و فایل‌های مورد نیاز رو کشیدن، مودم رو انلاک کردم
چند تا عکس از مقایسه این مودم با وینگل E8372 و مودم GP-2101

سرعت دانلود 52 مگابیت بود
آنتن 4 خط از 5 خط

این تست با آنتن دوتایی اکسترنال هواوی انجام شد
سرعت مشابه تست قبلی در حدود 52 مگابیت بود
آتتن اما تنها 2 از 5 خط بود

این تست بدون آنتن بود
سرعت بعد از اسکرین‌شات افزایش داشت

تست رایتل 4G با وینگل E8372
سرعت بین 7 تا 8 مگابیت بود
وضعیت آنتن 2 از 5 خط بود

تست شبکه TD-LTE ایراسنل مودم B612
سرعت حدود 20 مگابیت بود
آنتن 2-3 از 5 خط

تست اینترنت ثابت ایرانسل با مودم GP-2101
سرعت حدود 12 مگابیت
آنتن 3 از 3 خط

در کل B612 واقعا عملکرد خوبی داره
بخصوص زمانی که آنتن‌دهی شبکه در اون منطقه وضعیت چندان خوبی نداره
این مورد تو تست رایتل کاملا مشخص هست
تنها موردی که یکم برام عجیب بود، تست موقع اتصال انتن خارجی بود که تقریبا تفاوتی با بدون آنتن نداشت و طوری که میشه گفت بدون آنتن‌ها وضعیت آنتن‌دهی کمی بهتر بود
البته این مورد رو دوباره تست می‌کنم

H4N0
26-08-2018, 00:30
خب با لطف دوستان و کاربران انجمن مخصوصا کاربر
balouchi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و
ho3in2012 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
که زحمت تهیه فایل زیپ اموزش و فایل‌های مورد نیاز رو کشیدن، مودم رو انلاک کردم
چند تا عکس از مقایسه این مودم با وینگل E8372 و مودم GP-2101

سرعت دانلود 52 مگابیت بود
آنتن 4 خط از 5 خط

این تست با آنتن دوتایی اکسترنال هواوی انجام شد
سرعت مشابه تست قبلی در حدود 52 مگابیت بود
آتتن اما تنها 2 از 5 خط بود

این تست بدون آنتن بود
سرعت بعد از اسکرین‌شات افزایش داشت

تست رایتل 4G با وینگل E8372
سرعت بین 7 تا 8 مگابیت بود
وضعیت آنتن 2 از 5 خط بود

تست شبکه TD-LTE ایراسنل مودم B612
سرعت حدود 20 مگابیت بود
آنتن 2-3 از 5 خط

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تست اینترنت ثابت ایرانسل با مودم GP-2101
سرعت حدود 12 مگابیت
آنتن 3 از 3 خط

در کل B612 واقعا عملکرد خوبی داره
بخصوص زمانی که آنتن‌دهی شبکه در اون منطقه وضعیت چندان خوبی نداره
این مورد تو تست رایتل کاملا مشخص هست
تنها موردی که یکم برام عجیب بود، تست موقع اتصال انتن خارجی بود که تقریبا تفاوتی با بدون آنتن نداشت و طوری که میشه گفت بدون آنتن‌ها وضعیت آنتن‌دهی کمی بهتر بود
البته این مورد رو دوباره تست می‌کنم
سلام ورژن فریمور مودمتون قبل انلاک چند بود؟

zorro0641
26-08-2018, 00:38
توضیه میکنم کسایی که می‌خوان این مودم رو انلاک کنن
اولا برای باز کردن این مودم بهترین وسیله کارت بانکی هست چون هم منعطف هست و هم بخاطر نرمیش روی مودم خط نمیندازه
من وسایل دیگه هم داشتم ولی از همون کارت‌بانکی استفاده کردم

واسه لحیم کردن هم حتما از پنس استفاده کنید تا لرزش دستتون رو کنترل کنید
بعد از لحیم هم اگه روی اتصالات چسب حرارتی بزنین عالی میشه
اینطوری موقع انلاک اطمینان بیشتری دارین که سیم قطع نشه- جدا کردن چسب حرارتی هم از روی برد کار نداره پس موقتی هست

نکته اخر هم اینکه این مودم واقعا بزرگ هست
موقعی که از جعبه بیرونش اوردم واقعا تعجب کردم

zorro0641
26-08-2018, 00:40
سلام ورژن فریمور مودمتون قبل انلاک چند بود؟
سلام
11.192.05.00.1472

zorro0641
26-08-2018, 02:12
تست آنتن خارجی
Huawei 4g LTE Antenna

انتن‌ها متصل و وضعیت انتن‌ها در حالت Auto بود - (external)

آنتن‌ها متصل اما وضعیت آنتن روی Internal تنظیم کردم

آنتن‌ها متصل و وضعیت روی حالت External

آنتن‌ها متصل و وضعیت روی حالت Mix

وضعیت آنتن‌دهی مودم بدون اتصال آنتن‌ها

نتیجه‌گیری: آنتن‌ها مقدار کمی باعث بهبود پارامتر SINR شدن - بهترین وضعیت هنگام اتصال آنتن خارجی به مودم، حالت Mix هست

zorro0641
26-08-2018, 04:48
تست سرعت ایرنسل
Huawei B612

Huawei E8372

در ضمن مودم رو به ورژن 195****اپدیت کردم
پارامترهای آنتن‌دهی تغییری نکردن ولی چراغ‌های آنتن بطور اغراق‌آمیزی چیز دیگه‌ای میگن

balouchi
26-08-2018, 09:39
فریمور مودم هواوی من مال چه کشوریست؟ (روش تشخیص)

mostafadc
26-08-2018, 10:19
فریمور مودم هواوی من مال چه کشوریست؟ (روش تشخیص)

جناب blouchi شما كه همه option هاي مخفي مودم رو بررسي كردين، آيا امكان كم و زياد كردن قدرت سيگنال واي فاي در اين مودم هست يا خير.
اگر هست بي زحمت اين گزينه رو هم در صورت امكان در firmware ويرايش شده فعال كنيد. چون واي فاي اين مودم نسبت به حتي مودم هاي قديمي وايمكس، ضعيف تر هست.

balouchi
26-08-2018, 18:49
جناب blouchi شما كه همه option هاي مخفي مودم رو بررسي كردين، آيا امكان كم و زياد كردن قدرت سيگنال واي فاي در اين مودم هست يا خير.
اگر هست بي زحمت اين گزينه رو هم در صورت امكان در firmware ويرايش شده فعال كنيد. چون واي فاي اين مودم نسبت به حتي مودم هاي قديمي وايمكس، ضعيف تر هست.

تا به حال چنین گزینه ای به نظرم نیومده. شاید هم وجود داشته باشه. فقط خطی در مورد سیگنال وایفا دیدم که روی عدد 4 بود. من به عدد 6 تغییرش دادم اما افزایش سیگنالی برام محسوس نبود. دوستان دیگه هم تستی بکنند ببینند نتیجه ای میگیرند تو فریمورهاشون.

ho3in2012
26-08-2018, 18:57
تا به حال چنین گزینه ای به نظرم نیومده. شاید هم وجود داشته باشه. فقط خطی در مورد سیگنال وایفا دیدم که روی عدد 4 بود. من به عدد 6 تغییرش دادم اما افزایش سیگنالی برام محسوس نبود. دوستان دیگه هم تستی بکنند ببینند نتیجه ای میگیرند تو فریمورهاشون.

یدونه Wifi Bandwitch هم هست که روی 20 مگ هست
اونو بکنین 40 ببینین تغییری میکنه؟

balouchi
27-08-2018, 06:16
یدونه Wifi Bandwitch هم هست که روی 20 مگ هست
اونو بکنین 40 ببینین تغییری میکنه؟

نه باز هم تو برد تغییری برام حاصل نشد. با وجود اینکه تو فریمور به 40 تغییرش دادم، بعد فلش تو نتظیمات وایفا باز همون عدد 20 رو نشون می داد.

mostafadc
27-08-2018, 10:44

تو مودماي هوآوي نميدونم ولي تو مودم وايمكس gemtek مدل FMM-130 گزينه اي برا تغيير قدرت سيگنال واي فاي وجود داشت كه ميشد بين عدد 1 تا 13 تغييرش بديم. و كاملاً رو برد سيگنال واي فاي تاثير داشت. ولي در مورد مقدار پهناي باند واي فاي، هيچ گزينه اي نبود.
مودم b-612 با اينكه استاندارد واي فاي b/g/n رو هم داره ولي برد واي فايش كمتر از اون مودم gemtek هست كه هم قديمي تره و هم فقط b و g رو داره و n رو نداره. تعجبم از همينه. البته تو گزينه هاش انتخاب نوع استاندارد b يا g و يا هردوش هم وجود داشت.
حالا اگه راهي باشه كه بشه سيگنالشا زياد كرد، واقعاً عالي ميشه

zorro0641
27-08-2018, 16:27
تو مودماي هوآوي نميدونم ولي تو مودم وايمكس gemtek مدل FMM-130 گزينه اي برا تغيير قدرت سيگنال واي فاي وجود داشت كه ميشد بين عدد 1 تا 13 تغييرش بديم. و كاملاً رو برد سيگنال واي فاي تاثير داشت. ولي در مورد مقدار پهناي باند واي فاي، هيچ گزينه اي نبود.
مودم b-612 با اينكه استاندارد واي فاي b/g/n رو هم داره ولي برد واي فايش كمتر از اون مودم gemtek هست كه هم قديمي تره و هم فقط b و g رو داره و n رو نداره. تعجبم از همينه. البته تو گزينه هاش انتخاب نوع استاندارد b يا g و يا هردوش هم وجود داشت.
حالا اگه راهي باشه كه بشه سيگنالشا زياد كرد، واقعاً عالي ميشه
مطمئن هستین اون 1 تا 13 قدرت سیگنال بوده؟ معمولا قدرت سیگنال رو با درصد نشون میدن و 1 تا 13 مربوط به کانال‌های WiFi میشن

balouchi
27-08-2018, 20:47
سلام دوستان. امروزی یه نرم افزاری مشابه ltewatch برای ویندوز جهت قفل فرکانس های مودم دیدم که کارایش بهتر از ltewatch هستش گفتم برای شما هم به اشتراک بذارمش. وقتی مودم b612 رو به این نرم افزار کانکت کردم چیز عجیبی که دیدم این بودش که مودم به طور اتوماتیک داره تلاش می کنه که چهار فرکانس رو با هم تجمیع کنه(MIMO4*4) اما اگر چه در عمل مودم فقط داره از یک فرکانس(شاید به خاطر شبکه که MIMO 2*2 هستش و فقط دو فرکانس در ایران برای 4G فعال است) اینترنتش رو دریافت می کنه و هرچه قدر تلاش کردم که گزینه فرکانس را روی حالت اتوماتیکش بذارمش باز بعد از چند ثانیه مودم بر روی حالت تجمیع می رفت. با توجه به این نرم افزار گزینه CA در وب فریمور Hi Web هیچ تأثیری روی کارکرد مودم نداشت و مودم همچنان در حالت تجمیع 4 فرکانس بودش. برای تجمیع فرکانس های خاصی می تونید رو گزینه aggregation کلیک کنید تا منوی فرکانس ها باز شود. آبی بودن رنگ فرکانس ها در صفحه اصلی نرم افزار LTEInspecteur نشانه دهنده تجمیع آن فرکانس ها توسط مودم است.

yunes222
27-08-2018, 21:10
درود بر جناب بلوچی، باز هم سپاس گذاریم

من این نرم افزار رو run کردم پیشفرض روی دو فرکانس 1800 و 2600 برام قفل کرده بود
ولی تست سرعت نگرفتم ببینم توی این نرم افزار چیزی تغییر میکنه یا نه
من نقل قولی که از زمان رونمایی این مودم ایرانسل شنیدم گفته بودن توی کنفرانس با 4G+ هم تست کرده بودن و مودم خود به خود ممکنه به این دو فرکانس متصل بشه.

balouchi
27-08-2018, 21:21
درود بر جناب بلوچی، باز هم سپاس گذاریم

من این نرم افزار رو run کردم پیشفرض روی دو فرکانس 1800 و 2600 برام قفل کرده بود
ولی تست سرعت نگرفتم ببینم توی این نرم افزار چیزی تغییر میکنه یا نه
من نقل قولی که از زمان رونمایی این مودم ایرانسل شنیدم گفته بودن توی کنفرانس با 4G+ هم تست کرده بودن و مودم خود به خود ممکنه به این دو فرکانس متصل بشه.

منم ابتدا چون قبلاً با برنامه آندرویدی Huawei manager مودم رو روی دو فرکانس قفل کرده بودم برام این نرم افزار دو فرکانس بالا رو نشون می داد. اما بعد اینکه رو حالت اتوماتیک زدم، مودم شروع به تجمیع چهار فرکانس کرد.

balouchi
27-08-2018, 21:25
امروز هم که با نمایندگی شرکت هواوی در ایران، با قسمت مودم هایش تماس گرفتم و پرسیدم که چرا این مودم این مودم ایرانسل تجمیع نمی کنه و +4G نمیشه، اظهار بی اطلاعی در زمینه کردند.

mostafadc
28-08-2018, 02:14
مطمئن هستین اون 1 تا 13 قدرت سیگنال بوده؟ معمولا قدرت سیگنال رو با درصد نشون میدن و 1 تا 13 مربوط به کانال‌های WiFi میشن
بله.
البته كانال برا واي فاي هم داشت كه رو auto ميزاشتم
قبلاً از تمام تنظيمات مودم وايمكس اسكرين شات گرفته بودم رو كامپيوتر. اگر پيداشون كردم، اسكرين شات مربوط به اين گزينه رو ميزارم حتماً

mostafadc
28-08-2018, 11:11
بله.
البته كانال برا واي فاي هم داشت كه رو auto ميزاشتم
قبلاً از تمام تنظيمات مودم وايمكس اسكرين شات گرفته بودم رو كامپيوتر. اگر پيداشون كردم، اسكرين شات مربوط به اين گزينه رو ميزارم حتماً
اسكرين شات مربوط به هفت سال پيشه كه براتون ميزارم. تنظيمات واي فاي مودم وايمكس ايرانسل مدل FMM-130
قدرت يا همون برد سيگنال واي فاي همون Tx Power هست كه بالاترين قدرتش 13 بود.

fanoostalaei
29-08-2018, 22:44
سلام دوستان متخصص :دی

این مودم سرعت کمی رو با وای فای منتقل میکنه ! نمیشه برای این موضوع کاری کرد؟ این 2 تا جای انتنی که روی این مودم گذاشتن برای fdd هست یا tdd !

ho3in2012
29-08-2018, 22:59
سلام دوستان متخصص :دی

این مودم سرعت کمی رو با وای فای منتقل میکنه ! نمیشه برای این موضوع کاری کرد؟ این 2 تا جای انتنی که روی این مودم گذاشتن برای fdd هست یا tdd !

آنتن ها برای fdd هست و روی tdd کاربردی نداره
البته دوستان میگن جای آنتن tdd روی برد مودم هست و شاید بشه بهش جای آنتن tdd اضافه کرد
-----------
وای فای این مودم هم به دو دلیل خیلی بد هست
1-اولا از باند فرکانسی 5 گیگاهرتز ساپورت نمیکنه
2-دوما پهنای باند در باند فرکانسی 2.4 گیگاهرتز فقط 20 مگاهرتز هست و از 40 مگاهرتز پشتیبانی نمیکنه

fanoostalaei
29-08-2018, 23:03
آنتن ها برای fdd هست و روی tdd کاربردی نداره
البته دوستان میگن جای آنتن tdd روی مودم هست و شاید بشه بهش جای آنتن tdd اضافه کرد
-----------
وای فای این مودم هم به دو دلیل خیلی بد هست
1-اولا از باند فرکانسی 5 گیگاهرتز ساپورت نمیکنه
2-دوما پهنای باند در باند فرکانسی 2.4 گیگاهرتز فقط 20 مگاهرتز هست و از 40 مگاهرتز پشتیبانی نمیکنه
برا همین پرسیدم ببینم راه چاره ای نداره :دی
حیفه مودم به این باحالی همچین ایراد بیخودی داشته باشه ! خیلی مسخرس

ho3in2012
29-08-2018, 23:09
برا همین پرسیدم ببینم راه چاره ای نداره :دی
حیفه مودم به این باحالی همچین ایراد بیخودی داشته باشه ! خیلی مسخرس
تنها راهی که (در حال حاضر) وجود داره اینه که مودمو با کابل وصل کنین به روتر با وای فای قوی و اینترنت رو از روتر به اشتراک بزارین

fanoostalaei
29-08-2018, 23:17
خیلی مسخرس ! چون باند 42 خوب نیس مودم تو خونه نهایت 15 تا 20 مگ سرعت میده ! مودم رو که میبرم تو حیاط سرعت میره بالای 40 مگ ! ولی وای فای این سرعت رو انتقال نمیده ! بخوامم از اکسس پوسنت استفاده کنم اینجوری باید کلی دم و دستگاه نصب کنم :دی (دیلینک 2750 دارم ، میشه یه عنوان اکسس پوسنت استفاده کرد ، هرچند وای فای این هم زاغارته :|)
همیشه باید مثل این ندید بدید ها دنبال چندرغاز سرعت سگ دو بزنیم :n02::n02:

mohammadgh6
30-08-2018, 00:19
اقایون من مودمم آنلاک شدست. با سیم TDایرانسل و مبین نت با هر دو سرعت خیلی پایینه درحد 512کیلوبیت ولی با سیم fdd بهتره کسی راه حلی داره؟

ho3in2012
30-08-2018, 08:22
اقایون من مودمم آنلاک شدست. با سیم TDایرانسل و مبین نت با هر دو سرعت خیلی پایینه درحد 512کیلوبیت ولی با سیم fdd بهتره کسی راه حلی داره؟
روی سرعت که نمیشه نظر داد
شما اول یک عکس از اطلاعات سیگنال مودمت بزار (اسکرین شات از برنامه lte watch)
باید اول دید مشکل از کجاست

mohammadgh6
30-08-2018, 19:27
دوستان تنظیمات آنتن b612 رو چی باید باشه داخلی یا بیرونی یا میکس

nobody2000
30-08-2018, 19:34
دوستان تنظیمات آنتن b612 رو چی باید باشه داخلی یا بیرونی یا میکس

اگر آنتن روش قرار ندادید داخلی
اگر آنتن دارید بیرونی
اگر به یکی از 2 پورت آنتن زدید میکس

H4N0
31-08-2018, 13:06
=از الان یه ساعته که ایرانسل قاطی کرده سرعت من رو یه مگابیت لیمیت شده زنگ زدم 707 میگن وضعیت RSRP و RSRQ از توی مودمتون چک کنید چک کردم مقدارش مثل همیششس تا همین ذیروز 30 مگ سرعت داشتم تو خونه الان رو یه مگ لیمیته بعضی از سایت های خاجی هم بالا نمیاد مثل bing.com و s3.amazonaws.com هنوز منتظرم یه فرجی بشه برم سر دانلودام

iDownload & iGame
31-08-2018, 17:55
=از الان یه ساعته که ایرانسل قاطی کرده سرعت من رو یه مگابیت لیمیت شده زنگ زدم 707 میگن وضعیت RSRP و RSRQ از توی مودمتون چک کنید چک کردم مقدارش مثل همیششس تا همین ذیروز 30 مگ سرعت داشتم تو خونه الان رو یه مگ لیمیته بعضی از سایت های خاجی هم بالا نمیاد مثل bing.com و s3.amazonaws.com هنوز منتظرم یه فرجی بشه برم سر دانلودام
مشکل سراسری بود رفع شد.

vars1
01-09-2018, 02:27
من برنامه lteinspecteure رو نصب کردم اما اولش error میدهو continue رو که میزنم wcdma نشون میده نه lte . در ضمن یه لخظه که صفحه ی اصلی رو قبل از error میبینم aggregation ش غیر فغاله.راهنمایی کنید.در ضمن مودمم tf i60 هستش

H4N0
01-09-2018, 14:40
من برنامه lteinspecteure رو نصب کردم اما اولش error میدهو continue رو که میزنم wcdma نشون میده نه lte . در ضمن یه لخظه که صفحه ی اصلی رو قبل از error میبینم aggregation ش غیر فغاله.راهنمایی کنید.در ضمن مودمم tf i60 هستش

ارور رو کانتینیوم بزن برا من که درست کار میکنه مودم منم همونه

vars1
01-09-2018, 17:05
ارور رو کانتینیوم بزن برا من که درست کار میکنه مودم منم همونه

خوب برای شما wcdma میزنه و aggregtion ش هم غیر فعاله؟

mostafadc
05-09-2018, 11:43
چند روز پيش تيكت زدم به مبين نت و گفتم سيگنالم ضعيفه اگه ميشه سرويس 360 بهم بدين. امروز زنگ زدن گفتن نميشه و از اين حرفا. بعدش گفت كه الان مودمتون رو ريست سخت افزاري ميكنم شايد بهتر بشه سيگنالتون.
5 ديقه بعدش كه مودم ريست شد، رفتم تو تنظيماتش تا تنظيمات خودمو انجام بدم. با تعجب ديدم كه انگار مودم رو آپديت كردن!
تو قسمت network ، گزينه هاي انتخاب بين TDD و FDD اومده و همچنين انتخاب بين CA و MIMO 4*4

ho3in2012
05-09-2018, 13:44
چند روز پيش تيكت زدم به مبين نت و گفتم سيگنالم ضعيفه اگه ميشه سرويس 360 بهم بدين. امروز زنگ زدن گفتن نميشه و از اين حرفا. بعدش گفت كه الان مودمتون رو ريست سخت افزاري ميكنم شايد بهتر بشه سيگنالتون.
5 ديقه بعدش كه مودم ريست شد، رفتم تو تنظيماتش تا تنظيمات خودمو انجام بدم. با تعجب ديدم كه انگار مودم رو آپديت كردن!
تو قسمت network ، گزينه هاي انتخاب بين TDD و FDD اومده و همچنين انتخاب بين CA و MIMO 4*4
سیگنالتون تغییری کرد؟
مودم رو آنلاک کرده بودین؟

mostafadc
05-09-2018, 16:46
سیگنالتون تغییری کرد؟
مودم رو آنلاک کرده بودین؟
آنلاك نكردم
سيگنالم يه مقدار بهتر شده
وقتي ميزارم رو CA و تست سرعت ميگيرم، سرعتم بيشتر از وقتي هستي كه روي MIMO 4*4 ميزارم

mostafadc
05-09-2018, 16:50
كسي ميدونه كه الان با اين ورژني كه رو مودم من اومده، ميتونم آنلاكش كنم يا نه؟

ho3in2012
05-09-2018, 17:06
بله
آنلاک میشه

ALIRK
05-09-2018, 18:13

196 انلاک نمیشه دوست عزیز .اگر شد حتما اطلاع بده

ho3in2012
05-09-2018, 19:50
196 انلاک نمیشه دوست عزیز .اگر شد حتما اطلاع بده
شما تست کردین و نشده؟
کدوم قسمت انلاک به مشکل میخوره؟ فریمور دستکاری شده روش نصب نمیشه؟

zorro0641
05-09-2018, 22:23
آنلاك نكردم
سيگنالم يه مقدار بهتر شده
وقتي ميزارم رو CA و تست سرعت ميگيرم، سرعتم بيشتر از وقتي هستي كه روي MIMO 4*4 ميزارم
اینکه سرعتتون رو حالت CA بیشتر میشه، منطقی نیست
CA مربوط به شبکه FD میشه درحالی که شما دارین از شبکه TD استفاده می‌کنین
احتمالا با سرورهای محتلف تست کردین واسه همین فکر میکنین افزایش سرعت داشتین

mostafadc
05-09-2018, 22:45
اینکه سرعتتون رو حالت CA بیشتر میشه، منطقی نیست
CA مربوط به شبکه FD میشه درحالی که شما دارین از شبکه TD استفاده می‌کنین
احتمالا با سرورهای محتلف تست کردین واسه همین فکر میکنین افزایش سرعت داشتین
خودمم از همين متعجب شدم
همه تستا با يه سرور بود. البته يه چيزي ديدم تو قسمتي كه پارامتراي آنتن و سيگنال و اين چيزا هست. بعداً ازش عكس ميزارم

ALIRK
06-09-2018, 01:07
شما تست کردین و نشده؟
کدوم قسمت انلاک به مشکل میخوره؟ فریمور دستکاری شده روش نصب نمیشه؟

بوت لودر دستگاه بسته شده

mostafadc
06-09-2018, 02:44
بوت لودر دستگاه بسته شده
حالا راهي نداره ورژنش برگرده به همون قبل؟

ALIRK
06-09-2018, 09:07
حالا راهي نداره ورژنش برگرده به همون قبل؟

تاجای من اطلاع دارم خیر
و باید قید خرید مودم مبین نت رو فعلا زد

mostafadc
06-09-2018, 12:27
ديشب 8 بار تو حالت هاي مختلف بين ca و mimo4*4 تست سرعت گرفتم با سرور داخلي كه شاتل تهران بود و سرور خارجي frontier شهر لوس آنجلس آمريكا. جالب بود كه وقتي رو mimo4*4 ميزاشتم سرعت بيشتر بود!!
در ضمن اينجوري تست ميكردم كه اول رو ca ميزاشتم و يه تست داخلي و خارجي. بعدش رو mimo4*4 و يه تست داخلي و خارجي. دوباره عوض ميكردم و تستا رو ميگرفتم الى آخر.
اسكرين شات نتايج رو ميزارم. خودتون ببينيد.
حالت CA سرور داخلي تست اول:

حالت CA سرور خارجي تست اول:

حالت MIMO4*4 سرور داخلي تست اول:

حالت MIMO4*4 سرور خارجي تست اول:

حالت CA سرور داخلي تست دوم:

حالت CA سرور خارجي تست دوم:

حالت MIMO4*4 سرور داخلي تست دوم:

حالت MIMO4*4 سرور خارجي تست دوم:

mohammadgh6
06-09-2018, 23:24
دوستان عزیز در مورد wifi
WPA2-PSK
WPA/WPA2-PSK
کدوم قویتره.هر کسی یه چیزی میگه

mjalali84
06-09-2018, 23:42
با سلام،من یک انتن خارجی برای مودم tf i60 گرفتم ،میخوام روی گزینه setting برم و تنظیملت رو انجام بدم ولی هر چی رو setting میزنم اتفاقی نمیوفته ،مشکل کجاست؟

فرستاده شده از SM-G930Fِ من با Tapatalk

nav20
10-09-2018, 17:39
سلام
من امروز این مودم از ایرانسل گرفتم من هم همین مشکل رو دارم.

hamid3369
10-09-2018, 17:57
همراه اول تا 15 mb دانلود کردم ایرانسل همش نوشته 9 8 mb

nav20
11-09-2018, 19:31
درود
بعد از ریست فکتوری کردن مودم وقتی میخوام وارد قسمت تنظیمات بشم با وارد کردن یوز و پس admin پیغام میده که پس ورد اشتباه است. چند بار هم ریست مجدد کردم ولی درست نشد .
کسی علت رو میدونه ضمنا من هنوز مودم رو آنلاک نکردم.:n13::n13:
با تشکر

theendword_2012
12-09-2018, 12:32
درود
بعد از ریست فکتوری کردن مودم وقتی میخوام وارد قسمت تنظیمات بشم با وارد کردن یوز و پس admin پیغام میده که پس ورد اشتباه است. چند بار هم ریست مجدد کردم ولی درست نشد .
کسی علت رو میدونه ضمنا من هنوز مودم رو آنلاک نکردم.:n13::n13:
با تشکر
اگه زبان مودمت چیزی به غیر از انگلیسی هست بزارش انگلیسی بعد تست کن

NeORiN
12-09-2018, 13:36
سلام دوستان. در حال حاضر پایدارترین فریمور جهانی برای مودم B612 چه فریموری هست؟ در صورت امکان لینک دانلود اگه وجود داشت بذارید. ممنون

ho3in2012
12-09-2018, 15:27
سلام دوستان. در حال حاضر پایدارترین فریمور جهانی برای مودم B612 چه فریموری هست؟ در صورت امکان لینک دانلود اگه وجود داشت بذارید. ممنون

سلام
نسخه 11.195.03.00.002
پایداری خوبی داره
تو انجمن 4pda لینکش هست یا میتونین بزنین چند صفحه قبل همین تاپیک پیداش میکنین

ali763
12-09-2018, 19:32
سلام
یکی از دوستان و اساتید محترم منو راهنمایی میکنه
من الان برای آپدیتش کابل lan رو متصل میکنم و آدرس فایل فریمور رو میدم ولی دکمه استارت فعال نیست چرا؟
باید به کدوم پورت lan مودم وصل کنم و اینکه فقط همینکار و کار دیگه ای نمیخواد زمان آپدیت؟

ممنونم

حبیب 35
12-09-2018, 19:53
حتما فایل درست انتخاب نکردی .پوشه نرم افزاررو اکسترک کن برس به پوشه Software
بازش کن داخلش یک فایل bin حجم بالا هست اونوبده به لودر
اگر بازم مشکل داشتی با اون لودر روش این تایپیک امتحان کن
روش آپگرید یا دانگرید کردن مودم B612(TF-i60) با استفاده از نرم افزار BootRomDownloadTool ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ali763
13-09-2018, 09:08
ممنون دوست گرامی حق با شما بود فایل فریمور داخل یک فولدر با اسم فارسی بود که باعث این مشکل شده بود
یک نکته هم برای اطلاع دوستان وضع آنتن دهی مودم با آپدیت به فریمور نسخه 2018 جهانی بسیار عالی شده و اصلا قابل مقایسه با قبلش نیست

nemati2
13-09-2018, 09:43
سلام،نمیشه این مودم رو بدون کامپیوتر آنلاک کرد؟؟؟

nav20
13-09-2018, 10:13
سلام
کسی تو شرق تهران برای آنلاک میشناسید که به من معرفی کنید.

mostafadc
13-09-2018, 13:09
سلام،نمیشه این مودم رو بدون کامپیوتر آنلاک کرد؟؟؟
اگر بتونن كد آنلاك كردن هر مودم رو بدست بيارن، براحتي و بدون هيچ كار خاصي ميشه آنلاكش كرد. مثل مودم هاي قديمي تر 3g و 4g همين شركت هوآوي و بقيه شركت ها.
فقط بايد يه سيمكارت از يه اپراتور ديگه انداخت رو مودم و اون كد رو از تو قسمت پنل واردش كرد و تمام.
اميدوارم بزودي اين مهم توسط متخصصان محترم انجام بشه :n02:

nemati2
13-09-2018, 18:55
سیم کارت اپراتور دیگه ای که میندازم اصلا کد آنلاک نمیخواد،مثل مودم های قدیمی اگه میشد بایک کد آنلاک کرد که محشر بود

mostafadc
13-09-2018, 21:47
سیم کارت اپراتور دیگه ای که میندازم اصلا کد آنلاک نمیخواد،مثل مودم های قدیمی اگه میشد بایک کد آنلاک کرد که محشر بود
تو قسمت connection كه بري ، مينويسه unlocked
يه مستطيل هم داره برا وارد كردن كد آنلاك كننده. اگر درست باشه مودم آنلاك ميشه.

mostafadc
13-09-2018, 23:02
اگه پيداش نكردي بگو تا عكسشا بفرستم

حبیب 35
14-09-2018, 09:48
اگر بتونن كد آنلاك كردن هر مودم رو بدست بيارن، براحتي و بدون هيچ كار خاصي ميشه آنلاكش كرد. مثل مودم هاي قديمي تر 3g و 4g همين شركت هوآوي و بقيه شركت ها.
فقط بايد يه سيمكارت از يه اپراتور ديگه انداخت رو مودم و اون كد رو از تو قسمت پنل واردش كرد و تمام.
اميدوارم بزودي اين مهم توسط متخصصان محترم انجام بشه :n02:

این مودم فقط با پورت usb انلاک میشه .دلیل فروش بالا شم توسط اپراتورها همین انلاک شدنشه.اگرنه مودمهای جدیدتروبهتری هست توبازارولی انلاک نمیشن
اون کدی که شمامیگی master code مال شرکت سازندشه که اونم فقط شرکت سازندش میدونه
اگرهمچین کدی وجودداشت مطمئن باش اساتیدانجمنها(خارجی وایرانی ) میزاشتن

nemati2
14-09-2018, 11:46
اگه پيداش نكردي بگو تا عكسشا بفرستم

من کد آنلاک رو پیدا کردم برای مودمم ولی جایی نیست در مودم که وارد کنم،لطف کنید عکس بزارید

mostafadc
14-09-2018, 15:45
این مودم فقط با پورت usb انلاک میشه .دلیل فروش بالا شم توسط اپراتورها همین انلاک شدنشه.اگرنه مودمهای جدیدتروبهتری هست توبازارولی انلاک نمیشن
اون کدی که شمامیگی master code مال شرکت سازندشه که اونم فقط شرکت سازندش میدونه
اگرهمچین کدی وجودداشت مطمئن باش اساتیدانجمنها(خارجی وایرانی ) میزاشتن
خب مهم اينه كه اون كد پيدا بشه. تو بعضي سايتاي خارجي براي بعضي مدلاي قديمي تر اون كد رو با استفاده از imei مودم ميشه بدست اورد و مودم رو آنلاك كرد بدون هيچ كار خاصي. برا همين مودم هم اگر بتونن اينكار رو انجام بدن، مشكل حله

mostafadc
14-09-2018, 15:52
من کد آنلاک رو پیدا کردم برای مودمم ولی جایی نیست در مودم که وارد کنم،لطف کنید عکس بزارید
وقتي از طريق ادرس 192.168.1.1 وارد پنل مودم ميشي، وسطش نوشته connection settings. وارد اون قسمت كه بشي، اون قسمت وارد كردن كد simlock مياد كه اگه كد آنلاك درست وارد بشه، مودم آنلاك ميشه. اگرم چند بار اشتباه وارد بشه كه كلاً مودم لاك دائمي ميشه

ho3in2012
14-09-2018, 15:54
وقتي از طريق ادرس 192.168.1.1 وارد پنل مودم ميشي، وسطش نوشته connection settings. وارد اون قسمت كه بشي، اون قسمت وارد كردن كد simlock مياد كه اگه كد آنلاك درست وارد بشه، مودم آنلاك ميشه. اگرم چند بار اشتباه وارد بشه كه كلاً مودم لاك دائمي ميشه

اگر ده بار هم اشتباه بزنین و تعداد attempts صفر بشه و مودم لاک بشه
با فلش فریمور در مود دانلود مودم این عدد مجددا به 10 بر میگرده

ho3in2012
14-09-2018, 15:56
خب مهم اينه كه اون كد پيدا بشه. تو بعضي سايتاي خارجي براي بعضي مدلاي قديمي تر اون كد رو با استفاده از imei مودم ميشه بدست اورد و مودم رو آنلاك كرد بدون هيچ كار خاصي. برا همين مودم هم اگر بتونن اينكار رو انجام بدن، مشكل حله

سلام
اون طور که من شنیدم عملا کدی برای آنلاک این مودم وجود نداره
وقتی شما فریمور مخصوص آنلاک رو میریزین قسمت های مربوط به لاک از فریمور حذف شده و کد آنلاک مودم روی یه عددی ست میشه
و شما با اون عدد مودمتون رو آنلاک میکنین

mostafadc
14-09-2018, 15:57
والا من تا حالا هيچ كدي نزدم. نميدونم چرا زده صفر!!
شايد اين صفر يعني تعداد دفعاتي كه اشتباه زده شده باشه.
نميدونم والا

ho3in2012
14-09-2018, 15:59
والا من تا حالا هيچ كدي نزدم. نميدونم چرا زده صفر!!
شايد اين صفر يعني تعداد دفعاتي كه اشتباه زده شده باشه.
نميدونم والا
نه نوشته تعداد دفعات باقی مانده که صفر شده
معنیش این هست دیگه حق وارد کردن کد جدید رو ندارین

mostafadc
14-09-2018, 15:59
سلام
اون طور که من شنیدم عملا کدی برای آنلاک این مودم وجود نداره
وقتی شما فریمور مخصوص آنلاک رو میریزین قسمت های مربوط به لاک از فریمور حذف شده و کد آنلاک مودم روی یه عددی ست میشه
و شما با اون عدد مودمتون رو آنلاک میکنین
كد حتماً وجود داره
ولي خب براي هر imei و احتمالاً نوع شبكه اي كه روش لاك شده منحصر بفرد هست.
اگر راهي باشه كه كد منحصر به فرد هر مودم رو بدست اورد، احتمالاً بشه آنلاكش كرد.
اگر كد نداشته باشه كه اصولاً بايد با هر كد دلخواه آنلاك بشه.

mostafadc
14-09-2018, 16:00
نه نوشته تعداد دفعات باقی مانده که صفر شده
معنیش این هست دیگه حق وارد کردن کد جدید رو ندارین
خب پس خود مبين نت يا هوآوي بصورت ديفالت اينكارو كردن كه اصلاً نشه هيچ كدي بصورت تست واردش كرد!!!

nemati2
14-09-2018, 16:05

ممنون،ولی مودم ایرانسل وقتی وارد اون قسمت میشی کد نمیخواد

EmadMonazzam
14-09-2018, 19:06
سلام اقا حبیب من مودم رو وا کردم سیم ها رو هم لحیم کردم اما فابل ها نیست امکانش هست کمکم کنید؟

emad.monazzam@yahoo.com
:n37:

حبیب 35
14-09-2018, 19:19
سلام.من فعلا دسترسی به فایلهاروندارم پیام خصوصیتوچک کن.

EmadMonazzam
14-09-2018, 19:36
من امکان ارسال ییام خصوصی ندارم اگه می شه یه ای دی یا ایمیل بدید

ali1497
14-09-2018, 19:51
با سلام. من کابل ها را به قسمت داخل مودم لحیم کردم. و قسمت بوت را اتصال داده و کابل برق را زدم. اما متاسفانه هیچ عکس العملی در کامپیوتر مبنی بر اتصال سخت افزار جدید نشد.

حبیب 35
14-09-2018, 19:53
بله اما میتونید جواب پیام خصوصی روبدید.درضمن کاربران جدیدبعدثبت 5 پست میتونن پیام خصوصی بدن

حبیب 35
14-09-2018, 19:59
با سلام. من کابل ها را به قسمت داخل مودم لحیم کردم. و قسمت بوت را اتصال داده و کابل برق را زدم. اما متاسفانه هیچ عکس العملی در کامپیوتر مبنی بر اتصال سخت افزار جدید نشد.

1دقیقا طبق اموزش پیش برید .2حتماجای سیمهادرست نیست برعکس بزنید.3باپورتهای دیگه سیستم چک کنید.ویندوز 7 32بیتی استفاده کنید .4بعضی ازمادربردها مشکل شناسایی پورت یواس بی دارن
کلاباسیستم دیگه چک کنید

hamham1
16-09-2018, 08:30
دوستان کسی در تهران آنلاک میکنه؟ لطفا خصوصی پیام بدین متشکرم.

hamham1
16-09-2018, 18:06
دوستان کسی در تهران آنلاک میکنه؟ لطفا خصوصی پیام بدین متشکرم.

بابا دمتون گرم یعنی هیچکس نیست. من اگه مشکل اتصال یو اس بی نداشتم که اصلا نیاز به کمک نداشتم بیش از 5 نوع یو اس بی لیحیم کردم ولی اصلا به کامپیوتر متصل نشد او دفعاتی هم که متصل شد روی ایکس پی ویندوز 7 و 10 هم دریورها رو چه دستی چه اتوماتیک نشناخت میخوام ببینم میشه آورد پیش یکی بتونه امتحان کنه اگه نه بشکنم بندازم دور خیالم راحت بشه اگه کسی تونست یه پیام چیزی بده ممنونتون میشم اینم ایدی تلگرام@hamidmor با تشکر

ALIRK
17-09-2018, 11:48
بابا دمتون گرم یعنی هیچکس نیست. من اگه مشکل اتصال یو اس بی نداشتم که اصلا نیاز به کمک نداشتم بیش از 5 نوع یو اس بی لیحیم کردم ولی اصلا به کامپیوتر متصل نشد او دفعاتی هم که متصل شد روی ایکس پی ویندوز 7 و 10 هم دریورها رو چه دستی چه اتوماتیک نشناخت میخوام ببینم میشه آورد پیش یکی بتونه امتحان کنه اگه نه بشکنم بندازم دور خیالم راحت بشه اگه کسی تونست یه پیام چیزی بده ممنونتون میشم اینم ایدی تلگرام@hamidmor با تشکر

مدل شما tfi60هست یا b612مبین نت
بهتره تمام درایورهای سیستم نصب باشه
اگر لب تاپ هست پورت های2رو انتخاب کنید
اگر pcهست ازپورت های پشت سیستم استفاده شود وتمام اتصالهای اضافی رو قطع کنید

hamham1
17-09-2018, 12:17
مدل شما tfi60هست یا b612مبین نت
بهتره تمام درایورهای سیستم نصب باشه
اگر لب تاپ هست پورت های2رو انتخاب کنید
اگر pcهست ازپورت های پشت سیستم استفاده شود وتمام اتصالهای اضافی رو قطع کنید

مودم Tf i 60 ایرانسل هست. البته این مطلب رو هم اضافه کنم با PC امتحان نکردم هرسه مورد ویندوزی که امتحان کردم لب تاپ بوده ممنونم از راهنمایی و پاسخگوییتون.

حبیب 35
17-09-2018, 12:39

بیبین عریزمن .اینقدرمشکلات مشابه توهمین تایپیک جواب داده شده .شما حل مشکلتونوتوتایپیک جستجوکن پیدامیشه
درهرصورت بارهاگفته شده چون این اموزش دستسازه ممکنه درمواردخاص باگهایی داشته باشه.بعضی ازمادربردها به علت چیپهای غیرمتداول درایورهای مشابه نصب میکنن
که توضیحش مفصله .تنها چاره شما تست باچند سیستم دیگه هست.اگربازم مشکل داشتی احتمالا مودمت ازکمپانی یامشکل پورت یواس بی داره یاتوسط شرکت پورتش بسته شده(امکانش کمه)

mInI_ClockEr
17-09-2018, 15:52
با سلام
دوستان من مودم B612 از دیجی سفارش دادم
الان رسیده دستم و دیدم که نسخه انلاک ایرانسل رو برام اوردن و ارم ایرانسل رو پاک کردن و آنلاکش کردن
بنظرتون پس بدم یا موردی نداره ؟
بخاطر ارزونتر بودن گرفتم که الان به اینصورت هست متاسفانه :n28::n28:
آیا تفاوت کارایی داره با نسخه اصلی ؟
اگر داره بنظرتون مرجوع کنمش بهتر نیست ؟
آننتن همراه اول روبروی خونه و با گوشی تو صبح ها سرعت تا 4 مگ در دانلود منیجیر میره الان بعد ظهر هست که اوردن و تست سرعت زدم 1.5 مگ بیشتر نمیده ؟
اگه نسخه اصلی مودم که 1میلیون قیمت داره هم بگیرم همین وضعیت رو داره ؟

ho3in2012
17-09-2018, 15:58
با سلام
الان رسیده دستم و دیدم که نسخه انلاک ایرانسل رو برام اوردن و ارم ایرانسل رو پاک کردن و آنلاکش کردن
آننتن همراه اول روبروی خونه و با گوشی تو صبح ها سرعت تا 4 مگ در دانلود منیجیر میره الان بعد ظهر هست که اوردن و تست سرعت زدم 1.5 مگ بیشتر نمیده ؟
شما زنگ بزن دیجیکالا شکایت کن و اطلاع رسانی کن این مورد رو
مودم ایرانسل میخواستین که خودتون زیر 300 میتونستین بخرین و آنلاکش کنین تازه دو تا سیمکارت هم روش بود
الکی هم پول نریز تو جیب این فروشنده های د_ ز_د حــــروم خور دیـــــجی کالا
جعبه مودم هم تقلبی هست و موقع فروش مودم به مشکل میخورین، اگه میخواین صاحب اول و آخر مودم خودت باشی نگهش دار

ho3in2012
17-09-2018, 16:03
با سلام
حتی اگه بلد نیستی مودمو آنلاک کنی مودم لاک شده ایرانسل بخر بفرست برا من برات مجانی آنلاک میکنم و فریمور پایدار برات میریزم
فقط خواهشا نزار این دلال ها این جوری سود جویی کنن
زنگ بزن دیجی کالا حسابی سر و صدا کن
اگه پرسیدن از کجا میدونی بگو جعبه تقلبی هست، بعد ریست مودم اسم وای فای میشه ایرانسل، لوگو هم پاک شده

BadGateway
17-09-2018, 18:06
سلام دوستان عجیبه مودم من TFI60 هست ولی اصن داخل تنظیمات مودم هیچ سر ورقی نیست فقط میشه اسمو رمز رو تغییر داد انلاکم کردم ولی بازم چیزی نشد همه مودم های TFI60 ایرانسل این مدلی هستن ؟؟؟؟؟؟؟؟:n37:

mInI_ClockEr
17-09-2018, 18:16
یعنی الان من مودم رو رو ریست سخت افزاری کنم با اون دکمه پشت مودم ، کلاً همه چی مودم پاک میشه و فقط میتونم سیم ایرانسل بندازم روش ؟آنلاکش از بین میره ؟
کیفیت و پایداری یعنی چی ؟
مگه چقدر راه هست برای انلاک کردنشون و چه تفاوتی دارن ؟
چجوری میشه فهمید مودم پایدار هست یا خیر ؟
البته الان زنگ زدم و درخواست مرجوعی کردم
بهم گفتن از لگو که پاک شده عکس بنداز و از قسمت داخل ستاپ که ایرانسل زده
من هم زدم و براشون از طریق تلگرام فرستادم
گفتن فعلاً صبر کنید تا بررسی بشه
امیدی هست مرجوع بشه ؟ یا گزاشتن سر کار
الان هم خورده به تعطیلات
:n03:

ho3in2012
17-09-2018, 19:24
یعنی الان من مودم رو رو ریست سخت افزاری کنم با اون دکمه پشت مودم ، کلاً همه چی مودم پاک میشه و فقط میتونم سیم ایرانسل بندازم روش ؟آنلاکش از بین میره ؟
کیفیت و پایداری یعنی چی ؟
مگه چقدر راه هست برای انلاک کردنشون و چه تفاوتی دارن ؟
چجوری میشه فهمید مودم پایدار هست یا خیر ؟
البته الان زنگ زدم و درخواست مرجوعی کردم
بهم گفتن از لگو که پاک شده عکس بنداز و از قسمت داخل ستاپ که ایرانسل زده
من هم زدم و براشون از طریق تلگرام فرستادم
گفتن فعلاً صبر کنید تا بررسی بشه
امیدی هست مرجوع بشه ؟ یا گزاشتن سر کار
الان هم خورده به تعطیلات
:n03:
تنها روش آنلاک مودم باز کردن درب مودم و لحیم کردم کابل USB روی برد مودم هست سپس فلش فریمور آنلاک
ریست کنین آنلاکش از بین نمیره
مشکلی که فریمور آنلاک داره این هست که وای فایش ناپایدار هست بعضی وقتا قاطی میکنه و قطع و وصل میشه و اینکه کیفیت سیگنال توش ضعیف هست یه فریمور خوب روش بریزی این مشکلات رفع میشن
من بهتون میگم مودم رو مرجوع کنین و اصلا زیر بار نرین بگین به اسم مودم هوآوی یه مودم ایرانسل با جعبه و لوازم جانبی تقلبی بهم انداختین
یه مودم 300 تومنی رو دارن خدا تومن بهتون میفروشن وشما نباید اینو قبول کنین
چند نفر مشتری ها که سرشون کلاه رفته اینکارو بکنن بساط این کلاهبردار های دلال سودجو جمع میشه

xshya
18-09-2018, 05:26
بیبین عریزمن .اینقدرمشکلات مشابه توهمین تایپیک جواب داده شده .شما حل مشکلتونوتوتایپیک جستجوکن پیدامیشه
درهرصورت بارهاگفته شده چون این اموزش دستسازه ممکنه درمواردخاص باگهایی داشته باشه.بعضی ازمادربردها به علت چیپهای غیرمتداول درایورهای مشابه نصب میکنن
که توضیحش مفصله .تنها چاره شما تست باچند سیستم دیگه هست.اگربازم مشکل داشتی احتمالا مودمت ازکمپانی یامشکل پورت یواس بی داره یاتوسط شرکت پورتش بسته شده(امکانش کمه)

سلام, مودم 4G این مدل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استوک موجود است؟

mInI_ClockEr
18-09-2018, 09:20
ببخشید فریم ویر 192 رو روش زدن
نظری ندارید ؟
:n16:

aboly8000
18-09-2018, 15:02
ممنون دوست گرامی حق با شما بود فایل فریمور داخل یک فولدر با اسم فارسی بود که باعث این مشکل شده بود
یک نکته هم برای اطلاع دوستان وضع آنتن دهی مودم با آپدیت به فریمور نسخه 2018 جهانی بسیار عالی شده و اصلا قابل مقایسه با قبلش نیست

سلام
لطفا ورژن فریم ور را ذکر کنید

alexindar
18-09-2018, 18:59
سلام
ببخشید کسی لینکهای آنلاک این مودمو نداره؟

حبیب 35
18-09-2018, 19:10

خاهش .دوستان باید برای پایداری وثبات بیشتر بعدانلاک حتما طبق اموزش از فرمور جهانی استفاده کنن

حبیب 35
18-09-2018, 19:28
سلام
ببخشید کسی لینکهای آنلاک این مودمو نداره؟

موفق باشید

vars1
19-09-2018, 02:34
سلام
من میخام این مودم رو آنلاک کنم ولی سیم کارت غیر از ایرانسل که میندازم صفحه ی لوگین ایرانسل میاد در صورتی که یه سایتی پیدا کردم که imei مودم رو بهش میدادی کد آنلاک رو میداد.آموزشش رو هم نوشته بود باید یه سیم کارت دیگه داخل مودم بندازی بعد اتوماتیک صفحه ی آنلاگ باز میشه کد رو میدی مودم آنلاک میشه ولی برای من اون صفحه آنلاک نمیاد!!!!ممتون میشم راهنمایی کنید:n16:

ho3in2012
19-09-2018, 03:11
سلام
من میخام این مودم رو آنلاک کنم ولی سیم کارت غیر از ایرانسل که میندازم صفحه ی لوگین ایرانسل میاد در صورتی که یه سایتی پیدا کردم که imei مودم رو بهش میدادی کد آنلاک رو میداد.آموزشش رو هم نوشته بود باید یه سیم کارت دیگه داخل مودم بندازی بعد اتوماتیک صفحه ی آنلاگ باز میشه کد رو میدی مودم آنلاک میشه ولی برای من اون صفحه آنلاک نمیاد!!!!ممتون میشم راهنمایی کنید:n16:
در حال حاضر calculator ای برای محاسبه کد آنلاک این مدل (B612 یا همون tf-i60) وجود نداره
حتی اون صفحه ورود کد آنلاک هم بیاد شما با هر سایتی محاسبه کنین بهتون خطا میده
فعلا تنها راه آنلاک باز کردن درب مودم و فلش فریمور آنلاک هست

mostafadc
19-09-2018, 13:16
در حال حاضر calculator ای برای محاسبه کد آنلاک این مدل (B612 یا همون tf-i60) وجود نداره
من موندم پس چطور در بعضي از سايتاي خارجي ادعا ميكنن ميتونن كد آنلاك رو بدن ولي با پول

alexindar
19-09-2018, 15:01
چطور باید این مودم رو باز کرد
منظورم قابشه چون ۴ تا پیچشو باز کردم بازم از هم جدا نمیشه

Sent from my iPhone using Tapatalk

vars1
19-09-2018, 15:19
لطفا بگو چطوری صفحه ی آنلاک رو بیارم.همش صفحه ایرانسل میاد.ممنون:n16:

alexindar
19-09-2018, 15:20
لطفا بگو چطوری صفحه ی آنلاک رو بیارم.همش صفحه ایرانسل میاد.ممنون:n16:

فک کنم نداره منم نتونستم بیارم

vars1
19-09-2018, 15:27
فک کنم نداره منم نتونستم بیارم

باید یه سیم کارت دیگه غیر از ایرانسل بندازی.ولی من میندازم صفحه ای که کد بخاد نمیاد صفحه ی ایرانسل میاد.

alexindar
19-09-2018, 15:28
باید یه سیم کارت دیگه غیر از ایرانسل بندازی.ولی من میندازم صفحه ای که کد بخاد نمیاد صفحه ی ایرانسل میاد.

خب منظور منم با یه سیمکارت دگ بود

vars1
19-09-2018, 15:31
خب منظور منم با یه سیمکارت دگ بود

یه کم دیگه سرچ میکنم ببینم میتونم راهی پیدا کنم یا نه

mostafadc
19-09-2018, 17:57
یه کم دیگه سرچ میکنم ببینم میتونم راهی پیدا کنم یا نه
تو همون سايتي كه دادين نوشته اگر صفحه مخصوص برا وارد كردن كد براتون نمياد، يه برنامه هست تحت ويندوز كه باهاش ميتونيد كد رو وارد كنيد. لينكش رو هم داده.

mostafadc
19-09-2018, 18:02
دوستان كسي با اين سايت كه دوستمون پيدا كردن تونسته آنلاك كنه؟

ali763
22-09-2018, 13:03
سلام

سلام

11.195.03.00.00

ali763
22-09-2018, 13:04
سلام
سلام

11.195.03.00.00

ahmadreza12
23-09-2018, 21:58
دوستان من لحیم کاریش رو کردم هر کاری کردم نشناخت
حالا هم سیم کارت رو نمیشناسه
مشکل کجاست ؟
:n34:

ahmadreza12
23-09-2018, 22:49
چطور باید این مودم رو باز کرد
منظورم قابشه چون ۴ تا پیچشو باز کردم بازم از هم جدا نمیشه

بعد از پیچها باید با یه کارت تلفن یا مترو دور قاب بندازی تا خارهاش باز شه

vars1
23-09-2018, 23:05
آقا همش سر کاریه مودمو باز نکنید

aboly8000
23-09-2018, 23:12
دوستان من لحیم کاریش رو کردم هر کاری کردم نشناخت
حالا هم سیم کارت رو نمیشناسه
مشکل کجاست ؟
:n34:
با ویندوز 7 32bit امتحان کنید درست می شود . بعد از شنیدن صدای شناختن usb درایور مودم رو نصب کنید تا آیکونش تو قسمت پورت دیوایس منیجر شناخته بشه. بعد لودر رو اجرا کنید تا دو تا آیکون بشه بعد پورت هر دو تا رو روی com55 تنظیم کنید بعد فریمور را اجرا کنید.
من هم مشکل داشتم ولی با win7 32bit حل شد.

vahidhmdn
24-09-2018, 09:04
عزیزان ممنون میشم کمکم کنین منطقه ما ایرانسل آنتن نمیده من باید همراه اول بندازم رو مودم تا مشکلم حل بشه میشه لطفا فایلهای آنلاک رو برام بفرستین؟ درایور- لودر-فریمور برای آنلاک vahidhmdn@gmail.com tf-i60

- - - Updated - - -

عزیزان ممنون میشم کمکم کنین منطقه ما ایرانسل آنتن نمیده من باید همراه اول بندازم رو مودم تا مشکلم حل بشه میشه لطفا فایلهای آنلاک رو برام بفرستین؟ درایور- لودر-فریمور برای آنلاک vahidhmdn@gmail.com tf-i60

mohammadgh6
24-09-2018, 09:31
دوستان یه سوال. مودم آنلاک شده باشه وقتی از سیم مبین نت استفاده کنی.مبین نت میتونه مودم و به حالت اول (فریمورخودش) برگردونه یانه؟ چون ظاهرا دسترسی داره به مودم

vahidhmdn
24-09-2018, 14:43
تشکر از مطالب مفیدتون مرسی آقا حبیب

H4N0
24-09-2018, 16:22
دوستان یه سوال. مودم آنلاک شده باشه وقتی از سیم مبین نت استفاده کنی.مبین نت میتونه مودم و به حالت اول (فریمورخودش) برگردونه یانه؟ چون ظاهرا دسترسی داره به مودم

خیر نیتونه اگه فریمور انلاک فلش خورده باشه فقط تو فریمور لاک خودشون دسترسی دارن

ALIRK
24-09-2018, 16:26
سلام دوستانی که این ورژنو عکس گذاشتم ویرایش کرده لینکشو بزاره ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

حبیب 35
24-09-2018, 16:49
سعی کنیدازفرمور ویرایش شده طولانی مدت استفاده نکنید .ورژن اصلی کمپانی بامودم سازگارتره

حبیب 35
24-09-2018, 16:53

اگر مودم انلاک کنید وفرمور اصلی بریزید غیرممکنه

vars1
26-09-2018, 03:37
برای من وقتی که firmware.exe رو باز میکنم روی hdlc گیر می کنه.چیکار کنم؟؟؟همه مراحل رو هم درست رفتم

ALIRK
26-09-2018, 08:50
برای من وقتی که firmware.exe رو باز میکنم روی hdlc گیر می کنه.چیکار کنم؟؟؟همه مراحل رو هم درست رفتم

ورژن مودم چنده..
اگر 196باشه انلاک نمیشه

حبیب 35
26-09-2018, 10:06

درایوردرست نصب نشده .ازدیواس مننجر درایور قبلی مودم کاملا پاک کنیدریستارت کنید.دوباره مراحل نصب ازاول انجام بدید

بهجون
27-09-2018, 04:24
درایوردرست نصب نشده .ازدیواس مننجر درایور قبلی مودم کاملا پاک کنیدریستارت کنید.دوباره مراحل نصب ازاول انجام بدید

من هم مشکل دوستمون رو داشتم ..
درایو ها رو با روش پاک کردن درایور های پنهان ( یه سرچ بزنید پاک کردن درایورهای پنهان ویندوز ) حذف کردم و دوباره انجام دادم ...ممنون از همگی
با ویندوز ۱۰ که ۶۴ بیتی هم بود به راحتی انجام شد

hassanhbk
29-09-2018, 09:20
سلام دوستان،منطقه ما ایرانسل در حال حاضر داغون شده وضعیتش،قبلنا خیلی خیلی بهتر بود:n03:کسی لینک دانلود فایلهای این مودم رو داره برای من ارسال کنه بی زحمت:n16::n16:از اپراتور های دیگه استفاده کنم ممنون از همه

حبیب 35
29-09-2018, 19:47
سلام دوستان،منطقه ما ایرانسل در حال حاضر داغون شده وضعیتش،قبلنا خیلی خیلی بهتر بود:n03:کسی لینک دانلود فایلهای این مودم رو داره برای من ارسال کنه بی زحمت:n16::n16:از اپراتور های دیگه استفاده کنم ممنون از همه

درسته اگرانلاک کنید میتونید ازتمام اپراتورها استفاده کنید

nemati2
30-09-2018, 09:37
سلام،اگه من خودم دست به آنلاک کردن بزنم که هیچی از آنلاک نمیدونم، ممکنه مودم کلا نابود بشه وغیرقابل استفاده؟؟
چون با این وضعیت دلار،نمیشه ی مودم تریجی خرید

alirezaveis
01-10-2018, 12:40
توهم انلاک چیه را افتاده؟ چرا قانونی و مثل ادم ایرانیها نمی تونند زندگی بکنند. واقعا جای تاسف داره
دوست عزیز ایرانسل قانون سرش میشه. با هزار دوز و کلک و وعده سیمکارت دائمیش رو به مردم قالب کرد و بعد یواش یواش خدماتش رو کم کرد و تعرفه ی مکالمه رو هم یه شبه دو برابر کرد. کلا هرکی بره مودم لاک از هر اوپراتوری بخره اشتباه بزرگی کرده

Saleh
01-10-2018, 15:05

این مورد اتفاق افتاده ...
حتما از قسمت تنظیمات آپدیت خودکار رو غیرفعال کنید ...
مودم به نسخه 11.196.01.02.1472 ارتقا پیدا میکنه و دوباره لاک میشه

mostafadc
01-10-2018, 16:47
این مورد اتفاق افتاده ...
حتما از قسمت تنظیمات آپدیت خودکار رو غیرفعال کنید ...
مودم به نسخه 11.196.01.02.1472 (tel:11.196.01.02.1472) ارتقا پیدا میکنه و دوباره لاک میشه
حتي اگر تو تنظيمات مودم، آپديت خودكار رو هم غير فعال كرده باشيد، اگر بخوان ميتونن مودم شما رو از همون راه دور force update كنند. دقيقاً اتفاقي كه برا مودم من افتاد. البته مودم من آنلاك نبود ولي آپديت خودكار رو غير فعال كرده بودم.

mohammadgh6
01-10-2018, 18:20
میگن فریمورش جهانی باشه نمیتونن دسترسی داشته باشن

mInI_ClockEr
02-10-2018, 18:05
دوستان من مودم رو از دیجی خریدم که انلاک ایرانسل تحویل دادن میخواستم برگردونم که بیخیالش شدم الان هم دارم استفاده میکنم موردی نداره
بسته رایتل زدم
الان ایا میتونم فریم ویر رو اپدیت اتوماتیک بزنم هر چی اومده بگیره یا نکنم اینکار رو برای من 192هست ورژنش

حبیب 35
02-10-2018, 19:48
دوستان من مودم رو از دیجی خریدم که انلاک ایرانسل تحویل دادن میخواستم برگردونم که بیخیالش شدم الان هم دارم استفاده میکنم موردی نداره
بسته رایتل زدم
الان ایا میتونم فریم ویر رو اپدیت اتوماتیک بزنم هر چی اومده بگیره یا نکنم اینکار رو برای من 192هست ورژنش

فرمورانلاک که اپدیت نداره عزیز. بایداول به فرمورجهانی ارتقا بدی بعد صبرکنی اگراپدیت جدیدتراومد اپدیت خودکارفعال کنی

mInI_ClockEr
02-10-2018, 21:48
پس همینجوری استفاده میکنم
موردی ندیدم ازش
بعضی ساعات سرعت دانلود منیجیر تا5.5مگ میره

حبیب 35
03-10-2018, 10:31
بله مشکلی نداره.اما اپدیت به فرمورجهانی ثبات وانتن دهی بهتری داره

mohammadgh6
03-10-2018, 13:20
دوستان این فریمور جهانیه؟
11.192.05.00.00

ehsan149
03-10-2018, 17:49
سلام دوستان

من مودم مبین نت B612 آنلاک کردم نسخه فریمور مودم 11.192.05.00.1472 بود بعدا هم تست کردم با همه سیم کارتها بخوبی کار میکرد (همراه اول ، ایرانسل) نسخه بعد آنلاک هم نسخه 192 مبین نت یود ، چون گیرندگی ضعیف بود زنگ زدم طرحم تبدیل به 360 کردم چون همراه اول اینجا خوب خط میداد از تو مرکز مودم آپدیت کردن به نسخه 11.196.01.01.1472 ، چون نسخه 196 امکان انتخاب FDD و TD را میده و نسخه 192 نداشت بعد از اینکه آپدیت شد دیگه از طرح 360 استفاده میکردم. امروز خواستم سیم کارت دیگه بگذارم دیدم مودم لاک شده و فقط با سیم کارت مبین نت کار میده ، میخواستم ببینم آیا امکانش هست دوباره آنلاک کنم چون قبلا این مودم آنلاک شده

ممنون میشم راهنمایی کنید

+Sata
03-10-2018, 19:25
سلام دوستان

من مودم مبین نت B612 آنلاک کردم نسخه فریمور مودم 11.192.05.00.1472 بود بعدا هم تست کردم با همه سیم کارتها بخوبی کار میکرد (همراه اول ، ایرانسل) نسخه بعد آنلاک هم نسخه 192 مبین نت یود ، چون گیرندگی ضعیف بود زنگ زدم طرحم تبدیل به 360 کردم چون همراه اول اینجا خوب خط میداد از تو مرکز مودم آپدیت کردن به نسخه 11.196.01.01.1472 ، چون نسخه 196 امکان انتخاب FDD و TD را میده و نسخه 192 نداشت بعد از اینکه آپدیت شد دیگه از طرح 360 استفاده میکردم. امروز خواستم سیم کارت دیگه بگذارم دیدم مودم لاک شده و فقط با سیم کارت مبین نت کار میده ، میخواستم ببینم آیا امکانش هست دوباره آنلاک کنم چون قبلا این مودم آنلاک شده

ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام
مودم مبین نت با
11.196.01.01.1472 رو خواستم آنلاک کنم فایل Loader رو اجرا میکنم تا صد در صد میره ولی مودم ریست نمیشه که فایل Frimware رو اجرا کنم!
مودم 360 تا به حال آنلاک کردم ولی این یکی گیر میکنه
دوستان راهنمایی کنید لطفا

حبیب 35
03-10-2018, 23:02
دوستان این فریمور جهانیه؟
11.192.05.00.00

خیر .11.195.03.00.00

nima198777
04-10-2018, 11:27
سلام دوستان. مودم آنلاک مبین نت من با اینکه همه تیک های آپدیت مودم رو برداشته بودم به مبین نت ۱۹۶ آپدیت شده!!! کسی مشکل مشابه رو داشته تا الان؟؟

ehsan149
04-10-2018, 12:02
سلام دوستان. مودم آنلاک مبین نت من با اینکه همه تیک های آپدیت مودم رو برداشته بودم به مبین نت ۱۹۶ آپدیت شده!!! کسی مشکل مشابه رو داشته تا الان؟؟

سلام ، الان مودمت لاک شده ؟ منم این مشکل دارم

حبیب 35
04-10-2018, 12:26

فرمورشماچی بود قبل اپدیت؟

mohammadgh6
04-10-2018, 12:40
خیر .11.195.03.00.00

حبیب خان ممنونم.میشه لطف کنید بگید چطوری به این فریمور که فرمودید آپدیت کنم؟

حبیب 35
04-10-2018, 12:46
حبیب خان ممنونم.میشه لطف کنید بگید چطوری به این فریمور که فرمودید آپدیت کنم؟

نحوه اپدیت جدید مودم انلاک شده TF-i60 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Saleh
04-10-2018, 12:56
نسخه 11.195.03.00.00 هم اینترنتی آپدیت و لاک شده!
از دوستان کسی فایل فیرم ور مبین نت نسخه 11.196.01.02.1472 داره؟

حبیب 35
04-10-2018, 13:21
نسخه 11.195.03.00.00 هم اینترنتی آپدیت و لاک شده!
از دوستان کسی فایل فیرم ور مبین نت نسخه 11.196.01.02.1472 داره؟

شما خودت تست کردی چون من دسترسی الان به این مودم مبین ندارم

Saleh
04-10-2018, 13:25
شما خودت تست کردی چون من دسترسی الان به این مودم مبین ندارم

فرمور ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بله دقیقا همین نسخه 195 بود که آپدیت و لاک شده ...
نه دوست عزیز اونجا این فیرم ور نیست ...

حبیب 35
04-10-2018, 13:27
اوکی پس ربطی به فرمورنداره ازروی iem مودم توسط اپراتور اپ میشه

nima198777
04-10-2018, 13:29
برا من 11.195.03.00.00 بود

nima198777
04-10-2018, 13:32
فرمورشماچی بود قبل اپدیت؟

برا من 11.195.03.00.00 بود

nima198777
04-10-2018, 13:33
سلام ، الان مودمت لاک شده ؟ منم این مشکل دارم
بله متاسفانههههههههه :n03:

حبیب 35
04-10-2018, 13:40
بله دقیقا همین نسخه 195 بود که آپدیت و لاک شده ...
نه دوست عزیز اونجا این فیرم ور نیست ...

چندجاروگشتم فعلانبود پیداکردم برات میفرستم
البته بایدتست بشه ولی اینطور که الان مشخصه مودم مبین نتم فعلا انلاکش تعطیله .حالابایددیدکه چه تاثیری توفروش مودم ایرانسل میزاره

mostafadc
04-10-2018, 18:12
ورژن مودم من 11.196.01.01.1472 (tel:11.196.01.01.1472) بود.
چند دقيقه قبل خودشون بدون درخواست و اطلاع من آپديتش كردن و الان اين شده: 11.196.01.02.1472

حبیب 35
04-10-2018, 18:51
ورژن مودم من 11.196.01.01.1472 (tel:11.196.01.01.1472) بود.
چند دقيقه قبل خودشون بدون درخواست و اطلاع من آپديتش كردن و الان اين شده: 11.196.01.02.1472

سیمکارت فعال روی مودم چی بود

mohammadgh6
04-10-2018, 20:32
بنده فکر کنم اگر با سیم مبین نت کار نکنی نمیتونن لاک کنن.
آیا این نظریه درسته؟

mohammadgh6
04-10-2018, 20:38
نحوه اپدیت جدید مودم انلاک شده TF-i60 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ممنون عزیز.این لینک که فرستادید اون جا که نوشته فریمور 2018 همین 195هستش؟

metal gun
04-10-2018, 22:52
دوستان برای جلوگیری آپدیت مودم مبین نت نظری ندارید ؟
چون مودم آنلاک من با سیم کارت همراه اول و حتی بدون سیم کارت هم میخواد به این فیرم ور جدید آپدیت کنه ...

ho3in2012
05-10-2018, 00:20
چون مودم آنلاک من با سیم کارت همراه اول و حتی بدون سیم کارت هم میخواد به این فیرم ور جدید آپدیت کنه ...
چه فریموری روی مودمتون نصب هست؟

nima198777
05-10-2018, 01:09
بنده فکر کنم اگر با سیم مبین نت کار نکنی نمیتونن لاک کنن.
آیا این نظریه درسته؟
اینظور نیست. من TD ایرانسل روش گذاشته بودم و آپدیت شد!!

mostafadc
05-10-2018, 05:11
سیمکارت فعال روی مودم چی بود
همون سيم كارت خود مبين نت.

rar
05-10-2018, 06:06
واسه منم لاک شده !
سیم کارت ایرانسل روش بود (مودم مبین نت) . تیک اپدیت هم برداشته بودم !

یکی از رفیقام میگه من ورژن 196 هم انلاک میکنم
دیگه نمیدونم خالی بسته یا واقعا میتونه

metal gun
05-10-2018, 09:06
فیرمور مودمم 11.195.03.00.00 هست. دایم میخواد آپدیت کنه دیگه خاموشش کردم......

mohammadgh6
05-10-2018, 10:00
فیرمور مودمم 11.195.03.00.00 هست. دایم میخواد آپدیت کنه دیگه خاموشش کردم......

دوستان راه کار چیه؟

mohammadgh6
05-10-2018, 10:03

عزیز جان چطور متوجه شدی داره آپدیت میکنه؟

metal gun
05-10-2018, 10:38
عزیز جان چطور متوجه شدی داره آپدیت میکنه؟

وقتی دوستان جریان آپدیت رو گفتن برای چک کردن مودم داخل تنظیمات مودم که شدم

پیغام میده به فیرمور 11.196.101.02.1472 آپدیت یا اتو آپدیت بشه ...سیم کارت ایرنسل توش بود در اوردم روشن کردم

دوباره تو تنظیمات میگه باید آپدیت بشه ....:n13:

balouchi
05-10-2018, 12:07
سلام. دوستانی که مودمشون مبین نت هستش و هنوز لاک نشده، فریمور زیر رو دانلود و از طریق پورت USB مودمتون رو فلش کنید و پس از آن در قسمت تنظیمات مودم گزینه TR-069 رو غیرفعال کنید تا راه دسترسی به مودمنون بسته بشه.

لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

jaftor
05-10-2018, 12:48
رام رسمی جهانیه؟
میشه رو ایرانسل آنلاک شده ریخت؟

jaftor
05-10-2018, 13:00
کسی ورژن 11.195.03.00.00 رو داره؟
برای i60 انلاک شده میخوام.

ALIRK
05-10-2018, 14:44
سلام. دوستانی که مودمشون مبین نت هستش و هنوز لاک نشده، فریمور زیر رو دانلود و از طریق پورت USB مودمتون رو فلش کنید و پس از آن در قسمت تنظیمات مودم گزینه TR-069 رو غیرفعال کنید تا راه دسترسی به مودمنون بسته بشه.

سلام مهندس تو بیشتر ورژن های ارائه شده متاسفانه این گزینه وجودنداره .
مثلا فریمورهای اورنج

بی زحمت بگید .برای چی ورژن شما رو بزنیم و این گزینه رو غیر فعال کنیم بیشتر توضیح بدید ممنون
ودوم هم اینکه اون دسته از دوستانی که فقط مودم مبین نت دارن و در حال حاظر ازسیمکارت خودش استفاده میکنن باید حواسشون باشه گزینه های اپدیت انلاین روغیر فعال کنن

شاید حتی اگر ایرانسل یا رایتل .... هم استفاده کنن ممکنه باز اپدیت خودکار صورت بگیره

کسانی هم که مودمو ارزون خریدن واپدیت شده و لاک شده برن مودمو پس بدن :n02:

saeidf1
05-10-2018, 15:10
دوستان مودم مبین نت با فریمور 11.196.01.02.1472 قابل انلاک شدن هست یا نه سریع ج بدین ک قراره از یکی بخرم ممنون

amirniack
05-10-2018, 16:00
دوستان مودم مبین نت با فریمور 11.196.01.02.1472 قابل انلاک شدن هست یا نه سریع ج بدین ک قراره از یکی بخرم ممنون
اونطور که از صحبت دوستان مشخصه تو این ورژن تغییراتی صورت گرفته که USB مودم بسته شده و نمیشه آنلاک کرد

saeidf1
05-10-2018, 16:09
اونطور که از صحبت دوستان مشخصه تو این ورژن تغییراتی صورت گرفته که USB مودم بسته شده و نمیشه آنلاک کرد

ابنم از شانس ماست☹️

حبیب 35
05-10-2018, 16:14
ابنم از شانس ماست☹️

دوستان عزیز من دسترسی به این مودم الان ندارم نمیتونم چک کنم.یکی ازبچها ببینه طبق اموزشهای قبل مودم لاک شده رو میشه دوباره انلاکش کرد.
اگربشه جلوی دوباره لاک شدنشومیشه گرفت.

jaftor
05-10-2018, 16:36
TR-069 پروتکلی است برای ریموت زدن روی مودم از راه دور!
توی ایرانسل هم این گزینه وجود دارد اما قابل خاموش کردن نیست!

saeidf1
05-10-2018, 16:42
دوستان عزیز من دسترسی به این مودم الان ندارم نمیتونم چک کنم.یکی ازبچها ببینه طبق اموزشهای قبل مودم لاک شده رو میشه دوباره انلاکش کرد.

امشب تست میکنم ببینم میشه یا نه

balouchi
05-10-2018, 18:42
سلام مهندس تو بیشتر ورژن های ارائه شده متاسفانه این گزینه وجودنداره .
مثلا فریمورهای اورنج

بی زحمت بگید .برای چی ورژن شما رو بزنیم و این گزینه رو غیر فعال کنیم بیشتر توضیح بدید ممنون

دوست عزیز اگه تو گوگل سرچی بزنید متوجه میشد که این گزینه مربوط به چیست. خیلی قابلیت ها وجود داره که پنهان هستش. این گزینه هم پنهانه و فکر کنم به صورت پیشفرض برای همه فریمور ها فعاله. با این گزینه ISP ها کنترل کامل بر روی مودمها و تنظیمات اون دارند.

حبیب 35
05-10-2018, 18:50
دوست عزیز اگه تو گوگل سرچی بزنید متوجه میشد که این گزینه مربوط به چیست. خیلی قابلیت ها وجود داره که پنهان هستش. این گزینه هم پنهانه و فکر کنم به صورت پیشفرض برای همه فریمور ها فعاله. با این گزینه ISP ها کنترل کامل بر روی مودمها و تنظیمات اون دارند.

دقیقا درسته به عبارت دیگه اجازه هرگونه تغییرات و بروزرسانی خودکار ازطریق سرور سرویس دهنده اینترنت میده

+Sata
05-10-2018, 19:22

من بالای ۵۰ تا بیشتر مودم آنلاک کردم حتی مودم های ۳۶۰ مبین نت
ولی این ورژن رو نتونستم بعد از اجرای فایل Loader تا صد در صد کامل میشه ولی مودم خاموش روشن نمیشه!

rar
05-10-2018, 20:27
من با مولتی کست انواع فریم ور رو زدم
جالب اینجاست وقتی فریم ور 189 رو زدم مودم میره رو حالت بوت و تمام چراغاش روشن میشه ( مثل همون موقع که فایل usbsafe زده میشه ) و تو دیواس منجر هم هر دو پورت شناسایی میشه
و وقتی از طریق بوت پین میخوام فلش کنم فایل fastboot انتقال داده میشه و ریست میشه

errorgroup
05-10-2018, 23:46
من با مولتی کست انواع فریم ور رو زدم
جالب اینجاست وقتی فریم ور 189 رو زدم مودم میره رو حالت بوت و تمام چراغاش روشن میشه ( مثل همون موقع که فایل usbsafe زده میشه ) و تو دیواس منجر هم هر دو پورت شناسایی میشه
و وقتی از طریق بوت پین میخوام فلش کنم فایل fastboot انتقال داده میشه و ریست میش

سلام دوست عزیز شما از چه فایلی استفاده کردید که هر دو پورت باز شد و ایا ورژن فریمورک شما چند بوده؟؟ اگر ورژن شما هم 11.196.101 ممنون فایل فلش رو قرار بدین ما هم تست کنیم

چون همین الان من تست کردم برروی این ورژن 11.196.101 رو نتونستم انلاک کنم بعد از اجرای فایل Loader تا صد در صد کامل میشه ولی مودم خاموش روشن نمیشه!
یعنی عملا در این ورژن حتی به صورت نرم افزاری داخل فریمورک پورت USB رو هم بستن که انلاک نشه

من با 2 برنامه BootRomDownloadTool و multicast_upgrade_tool خواستم ورژن مودم رو دانگرید کنم اما جوابگو نبود و دانگرید هم نشد چون باز میگم پورت USB بسته شده و طبق اموزشات قبلی نمیشه مودم رو انلاک کرد

در جواب بعضی از دوستان چون خودم چند سالی عامل مبین نت هستم و با خیلی از بخش های فنی این شرکت در ارتباطم در چند سری از مسائل بهتون ازطلاعاتی بدم

1- مودم های انلاک شده در زمان اپدیت هیچ ربطی به نوع سیم کارت نداره که بعضی از دوستان گفتن خود سیم کارت موبین نت رو نزارید چون شرکت مبین نت از طریق IMEI مودم هارو چک می کنند
چه انلاک باشه چه نه 1 واحد جداگانه در مبین نت وجود داره که فقط مودم هایی که ( سشن میدن ) یعنی انلاین روی شبکه هستن رو اپدیت می کنند این عمل یا به صورت همگانی انجام میشه یا توسط عامل فنی با تماس تلفنی به واحد مربوطه انجام میشه
2- چند ماه قبل بحث هایی در مبین نت بود که مودم هایی که انلاک شده هستن و از سمت اپراتورهای دیگه به شبکه وصل میشوند از طریق IMEI بررسی بشن و لیست IMEI به شرکت Huawei ارسال و این مودم ها سوزانده شوند ولی ظاهرا به جای این کار تمامی مودم ها رو با اپدید کردن به این ورژن و دوباره همه لاک بشن
3- زمانی که این مودم ها انلاک می شد و مبین نت متوجه شد به فکر یه سرویس به نام 360 درجه شد این سرویس به صورت رومینگ از دکل همراه اول تغضیه می کنه از نظر بنده این سرویس خوب است مشکل انتن دهی رو دارن با 1575 تماس بگیرن و روال تغییر سرویس عادی خودشون رو با سرویس 360 درجه بدهند

masoudyasar
06-10-2018, 00:13

سلام حالا نمیشه با api این گزینه رو غیر فعال کرد دیگه سیم لحیم نکنیم؟