مشاهده نسخه کامل
: نقد و بررسی مودم جدید TF-i60 (4.5G) ایرانسل
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
[
14]
15
16
سلام
با توجه به یکسان بودن سخت افزار این مودم ها دلیل اینکه مبین نت انلاک نمیشه چی هست ؟
نمیدونستم مبین نت اینقدر قوی کار کرده ... که مودماش انلاک نشن
فکر میکنید کلا انلاک نشدنی هست یا باید صبر کرد؟
در مورد مبین نت خیلی تحقیق و بحث شده حتی مودم به خارج کشور فرستاده شده تا روش کار بشه ولی جوابی گرفته نشده داخل ایران هم همچنین . مبین نت با استفاده از فریمور خودش که به مودم تزریق کرده باعث تغییراتی همیشگی در سخت افزار من جمله cpu مودم شده که امکان دسترسی و باز کردن پورت و انتقال فریمور به مودم از طریق پورت و لودر رو برای همیشه بسته و این مودم فقط فریمورهای خود مبین نت رو به صورت رسمی و دستکاری نشده قبول میکنه اونم خود مبین نت راهشو بلده و کسی راهشو پیدا نکرده . پیدا هم بشه باید اول فریمور مبین نت مهندسی معکوس و هک بشه و قابلیت درخواست کد لاک برداشته بشه و دوباره فریمور با ساین خود مبین نت ریپک بشه و از طریق همون روشی که کسی نمیدونه چطوری هست به مودم تزریق بشه .
دوستان کلا i60 شد زیر خاکی و به طرز وحشتناکی بالا کشید اونم همه اپراتورها . کلا بازار سیاه براش درست شده الان قیمت ها از 1000000 تا 1600000 معامله و فروخته میشه . خدا به دادمون برسه با یه بی تدبیری اپراتور ایرانسل ببین چه وضعیتی به وجود اومد .
r0ot$harp
02-05-2019, 15:23
حتما من فتوشاپ کردم . خریداری لینک بدم بخر تا باورت بشه . عجب ادم هایی پیدا میشن . ماست هم حتما سفید نیست درسته :n04:
داداش گل الان نمی فروشن. من زنگ زدم. تهران هیچکدوم ندارن.
r0ot$harp
02-05-2019, 15:32
سلام
با توجه به یکسان بودن سخت افزار این مودم ها دلیل اینکه مبین نت انلاک نمیشه چی هست ؟
نمیدونستم مبین نت اینقدر قوی کار کرده ... که مودماش انلاک نشن
فکر میکنید کلا انلاک نشدنی هست یا باید صبر کرد؟
این چه جوری آنلاک کرده؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%85-%D9%88-%D8%AA%D8%AC%D9%87%DB%8C%D8%B2%D8%A7%D8%AA-%D8%B4%D8%A8%DA%A9%D9%87_%D8%AA%D9%87%D8%B1%D8%A7% D9%86_%D9%82%D8%B1%DA%86%DA%A9_%D8%AF%DB%8C%D9%88% D8%A7%D8%B1/AXF_09f3
r0ot$harp
02-05-2019, 15:54
دوستان مودم tk-2510 توش سیم کارت ایرانسل 4g نمی خوره؟ تو شاهد شهر شهریار پوشش LTE نیست. مودم 4g کابل شبکه خور می خوام.
این چه جوری آنلاک کرده؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%85-%D9%88-%D8%AA%D8%AC%D9%87%DB%8C%D8%B2%D8%A7%D8%AA-%D8%B4%D8%A8%DA%A9%D9%87_%D8%AA%D9%87%D8%B1%D8%A7% D9%86_%D9%82%D8%B1%DA%86%DA%A9_%D8%AF%DB%8C%D9%88% D8%A7%D8%B1/AXF_09f3
از خرید های قدیم ورژن 192 بوده یا انلاک خریده یا خودش انلاک کرده . هنوز هم تو بعضی مغازه ها مودم مبین نت ورژن 192 مونده که فروش نرفته .
داداش گل الان نمی فروشن. من زنگ زدم. تهران هیچکدوم ندارن.
داداش فروختن که هیچ تموم کردن که هیچ الان موجودی جدید بیرون دادن قیمت فضایی 1000000 تا 1600000 . حالا شما بگو نمیفروشن . رو هوا مودم ها رو زدن اونم با قیمت 600 تومن . حتی بهار نت 485 تومن میداد .
دوستان مودم tk-2510 توش سیم کارت ایرانسل 4g نمی خوره؟ تو شاهد شهر شهریار پوشش LTE نیست. مودم 4g کابل شبکه خور می خوام.
همین i60 رو بخر البته ارزون پیدا کردی .
morteza_mombeini
02-05-2019, 20:45
دوستان کلا i60 شد زیر خاکی و به طرز وحشتناکی بالا کشید اونم همه اپراتورها . کلا بازار سیاه براش درست شده الان قیمت ها از 1000000 تا 1600000 معامله و فروخته میشه . خدا به دادمون برسه با یه بی تدبیری اپراتور ایرانسل ببین چه وضعیتی به وجود اومد .
من امروز یه نمایندگی پیدا کردم میگفت 600 و فقط یکی داشت اما گفت شرکت فریموور جدید زده قابل انلاک نیست .بهش گفتم اون مبین نته که اخرین فریموورش قابل انلاک نیست و بازم گفت نه ایرانسلم با فریمورور جدید انلاکش رو بسته.الان من میخام بخرمش ولی میترسم راست گفته باشه و انلاک نشه .چه کنم ؟
taghifathizade
02-05-2019, 21:43
سلام دوستان مودم tf i60 رو میفروشن التبه باید تو صف وایستین شانس بیارین نوبتتون شد تموم نشده باشه:n31::n31::n31::n31:
من امروز یه نمایندگی پیدا کردم میگفت 600 و فقط یکی داشت اما گفت شرکت فریموور جدید زده قابل انلاک نیست .بهش گفتم اون مبین نته که اخرین فریموورش قابل انلاک نیست و بازم گفت نه ایرانسلم با فریمورور جدید انلاکش رو بسته.الان من میخام بخرمش ولی میترسم راست گفته باشه و انلاک نشه .چه کنم ؟
خب اونجا ازش میپرسیدی چه ورژنی روش هست 196 بود میخریدی . ولی من چیزی در مورد ورژن 197 ایرانسل و لاک شدن مودم تا به امروز چیزی نشنیدم .
سلام دوستان مودم tf i60 رو میفروشن التبه باید تو صف وایستین شانس بیارین نوبتتون شد تموم نشده باشه:n31::n31::n31::n31:
یک کثیف بازاری درست شده برا این مودم بیا ببین . تا 1600 قیمت میدن .
blackbird
02-05-2019, 22:44
1600 برای مودم لاک ؟ اونم از واسطه خوب آنلاک از IDH بخره بهتره که 1520 زده . اگه واقعا موجود داشته باشه سایتش بروز باشه
1600 برای مودم لاک ؟ اونم از واسطه خوب آنلاک از IDH بخره بهتره که 1520 زده . اگه واقعا موجود داشته باشه سایتش بروز باشه
بله با این قیمت های فضایی و دلالی و حرام خوری همون بهتر نسخه جنرال مودم تهیه و خریداری بشه تا مودم لاک و اپراتوری . البته اونم پیدا بشه یا چیز میز نزده باشه و فضانورد نشده باشه :n02: اصولا ملت همیشه در صحنه خیلی به فضانوردی هم علاقه دارن در این دوران تحریم
r0ot$harp
02-05-2019, 23:50
کجا لا صف میفروشن. لاک هم باشه اوکیه.
من مودم E5186 خریدم از سایت آی دی اچ،کلاه بردارند
مودم پلمپ خود آی دی اچ بود
دکمه وای فای کنار مودم کار نمیکرد زنگ زدم گفتن مشکلات سخت افزاری شامل گارانتی نمیشه،گفتم فقط یک روزه رسیده دستم،قطع کردن تماسو،من گول نماد دوستاره رو خوردم
دکمه وای فای کنار مودم کار نمیکرد زنگ زدم گفتن مشکلات سخت افزاری شامل گارانتی نمیشه،گفتم فقط یک روزه رسیده دستم،قطع کردن تماسو،من گول نماد دوستاره رو خوردم
کل کشور و کل سازمانها و شرکتها اینطوری هستن این یک نمونه کوچیک بوده شما روبه رو شدی . وقتی تو جامعه فساد باشه خودشو تو همه جا نشون میده .
- - - Updated - - -
کجا لا صف میفروشن. لاک هم باشه اوکیه.
لا صف ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Tornado2800
03-05-2019, 03:35
سلام
به Enamad ایمیل و تماس بگیرید
طبق قوانین انها تا ۷ روز باید به شما پاسخگو و حتی قابلیت مرجوع دارد
در غیر این صورت نماد انها را باطل می کنند.
حتما اینکار را بکنید جواب خواهید گرفت.
nokia200
03-05-2019, 06:01
شرکت idh واقعا شرکت خوبی است من یک b612 خریده بودم بعد یک سال هفته پیش ورژن 198 رو ریختم روش خراب شد فرستادم بهشون یکی پلمپ برام فرستادن.
Hossein jabbar
03-05-2019, 11:44
یک کثیف بازاری درست شده برا این مودم بیا ببین . تا 1600 قیمت میدن .
واقعا علتش چیست
morteza_mombeini
03-05-2019, 11:49
خب اونجا ازش میپرسیدی چه ورژنی روش هست 196 بود میخریدی . ولی من چیزی در مورد ورژن 197 ایرانسل و لاک شدن مودم تا به امروز چیزی نشنیدم .
بعیده که بدونه ورژنش چیه احتمالا یا خاسته بپیچونه یا قانونمند بازی دربیاری یا اینکه امتحان کرده دیده انلاک نمیشه .اما چون مومد زیاد داشت از همه اپراتورها حتما خودش اینکارس دیگه .به هر حال ریسک نمیشه کرد چون من ایرانسل دارم اگه این انلاک نشه که بدردم نمیخوره اصلا .اما اگه ورژن جدیدی داده باشه و به محض روشن کردن مودم اپدیت بشه به اخرین ورژن غیر قابل انلاک چی ؟ مثل مبین نت ؟
اونم بی دلیل مشتری نمیپرونه احتمالا یه چیزی بوده یا اینکه واقعا اوسکول بوده و فرق مبین نت با ایرانسل رو نمیدونسته
morteza_mombeini
03-05-2019, 11:52
اگه قرار باشه ادم برا لاک 1600 بده خوب دیجی کالا به همین قیمت انلاکش رو میده حالا اصلی باشه یا نه فرق نمیکنه مهم اینه که انلاکه .مغز چیز که نخوردیم بریم پولمونو بریزیم تو شکم اپراتورهای دزد
بعیده که بدونه ورژنش چیه احتمالا یا خاسته بپیچونه یا قانونمند بازی دربیاری یا اینکه امتحان کرده دیده انلاک نمیشه .اما چون مومد زیاد داشت از همه اپراتورها حتما خودش اینکارس دیگه .به هر حال ریسک نمیشه کرد چون من ایرانسل دارم اگه این انلاک نشه که بدردم نمیخوره اصلا .اما اگه ورژن جدیدی داده باشه و به محض روشن کردن مودم اپدیت بشه به اخرین ورژن غیر قابل انلاک چی ؟ مثل مبین نت ؟
اونم بی دلیل مشتری نمیپرونه احتمالا یه چیزی بوده یا اینکه واقعا اوسکول بوده و فرق مبین نت با ایرانسل رو نمیدونسته
دوستانی که ایرانسل دارن اگر ورژن جدید اومده باشه الان اپدیت رو گرفتن و اونوقت میشه به گفته های فروشنده توجه کرد . فعلا هم هیچ اپدیتی بیرون نیومده . در ضمن ایرانسل مودم جدید نداره همش همون 196 ها بودن داد بازار و تموم کرد و دیگه موجودی نداره .
واقعا علتش چیست
ملت همیشه در صحنه . ملت گردنه دزد . ملت دلسوز و انسان دوست . ملت حلال و حرام فهم . ملت غیور . ملت 8 سال جنگ تحمیلی و سخت کوش . ملت روزهای تحریم .
- - - Updated - - -
اگه قرار باشه ادم برا لاک 1600 بده خوب دیجی کالا به همین قیمت انلاکش رو میده حالا اصلی باشه یا نه فرق نمیکنه مهم اینه که انلاکه .مغز چیز که نخوردیم بریم پولمونو بریزیم تو شکم اپراتورهای دزد
حق باشماست ولی اونم فکر کنم الان کم پیدا شده و یا قیمتش بالا رفته .
barcelona_92
03-05-2019, 16:13
با سلام مجدد
بنده مودم مبین نت b612 رو دارم و آنلاکم هستش
الانم دارم با نت lte ایرانسل پیام میدم
آیا صحت داره که مودم اتوماتیک وار به ورژن جدید آپدیت میشه و از حالت آنلاک خارج میشه؟؟؟
آیا این موضوع صحت داره و اگه داره میشه ازش جلوگیری کرد
همچنین آیا راهی هست بدون مشکل به ورژن 196 ارتقا داد ولی از آنلاک خارج نشد؟
متشکرم
در جواب کاربر Nokia 200
واقعاً؟؟؟؟پس چرا جواب منو اینطوری دادن،مگه دکمه کنار مودم شامل گارانتی نمیشه؟
پلمپ هواوی فرستادن؟برای من خودشون ی پلمپ زده بودن که اسم آی دی اچ روش بود
با سلام مجدد
بنده مودم مبین نت b612 رو دارم و آنلاکم هستش
الانم دارم با نت lte ایرانسل پیام میدم
آیا صحت داره که مودم اتوماتیک وار به ورژن جدید آپدیت میشه و از حالت آنلاک خارج میشه؟؟؟
آیا این موضوع صحت داره و اگه داره میشه ازش جلوگیری کرد
همچنین آیا راهی هست بدون مشکل به ورژن 196 ارتقا داد ولی از آنلاک خارج نشد؟
متشکرم
بله میشه به ورژن 195 یا 196 ویرایش شده ارتقا داد و نذاشت مودم اپدیت بگیره . فقط اگر الان مودم شما با نسخه 192 انلاک هست یعنی کامل انلاک نشده و فقط رو همون ورژن انلاک هست و باید دوباره از طریق روش جدید آنلاک بشه تا موقع تعویض فریمور شاهد قفل دوباره مودم نباشید . نیاز به لحیم کاری و نصب کابل هم داره .
در جواب کاربر Nokia 200
واقعاً؟؟؟؟پس چرا جواب منو اینطوری دادن،مگه دکمه کنار مودم شامل گارانتی نمیشه؟
پلمپ هواوی فرستادن؟برای من خودشون ی پلمپ زده بودن که اسم آی دی اچ روش بود
خود سایت idh باتری با گارانتی میفروشه ولی دستت میرسه خبری از گارانتی نیست و به هیچ وجه همون روز اول هم خراب باشه قبول نمیکنن . همش کشک هست و کلاه برداری . ولی بعضی شرکتها و گارانتی ها واقعا دمشون گرم و مشتی هستن مثل : توسعه خدمات طلایی ایستا . دو بار هارد فرستادم هر بار هارد نو برام فرستادن بدون هزینه .
barcelona_92
04-05-2019, 14:26
بله میشه به ورژن 195 یا 196 ویرایش شده ارتقا داد و نذاشت مودم اپدیت بگیره . فقط اگر الان مودم شما با نسخه 192 انلاک هست یعنی کامل انلاک نشده و فقط رو همون ورژن انلاک هست و باید دوباره از طریق روش جدید آنلاک بشه تا موقع تعویض فریمور شاهد قفل دوباره مودم نباشید . نیاز به لحیم کاری و نصب کابل هم داره .
صابر جان فدای محبتت
196 رو شنیدم که لاک میشه و دیگه نمیشه ایرانسل روش استفاده کرد
ولی به هر حال استاد شمایی
امر بفرمایید برسونم دستتون انجام بدید
هزینه اشم به روی چشم
صابر جان فدای محبتت
196 رو شنیدم که لاک میشه و دیگه نمیشه ایرانسل روش استفاده کرد
ولی به هر حال استاد شمایی
امر بفرمایید برسونم دستتون انجام بدید
هزینه اشم به روی چشم
هیچ موردی نداره الان چطوری مودم انلاک هست و از همه سیم ها استفاده میکنی بعد انلاک دوباره به روش اسکریپت و ریختن ورژن 195 جدید های وب یا 196 جدید ایرانسل هم مودم باز انلاک هست و دیگه قفل هم نمیشه .
در ضمن الان با مودم از چه سیم کارتهایی استفاده میکنی ؟ هیچ وقت پیغام اپدیت نیومده برات ؟ بیشتر چه سیم کارتی رو مودم هست .
TheSaeedDarabi
04-05-2019, 19:02
سلام.. از تهران کسی سیمکارت مبین نت داره برای فروش ؟
morteza_mombeini
05-05-2019, 00:12
اقا صابر نميشه كاري كرد كه روي مودم انلاك شده با سيم كارت td به شبكه fdd وصل شيم ؟ در واقع از سرعت فورجي پلاس با تعرفه ي td استفاده كنيم؟
morteza_mombeini
05-05-2019, 00:18
حذف شود تكراري
اقا صابر نميشه كاري كرد كه روي مودم انلاك شده با سيم كارت td به شبكه fdd وصل شيم ؟ در واقع از سرعت فورجي پلاس با تعرفه ي td استفاده كنيم؟
خیر این طرح فکر کنم فقط در مبین نت وجود داره طرح 360 درجه استفاده از دکل های همراه اول . ایرانسل هم میتونه رومینگ بده توجاهایی که دکل tdd نداره و ملت راحت با سیم tdd از fdd و تعرفه های tdd استفاده کنن ولی نمیده دیگه .
mostafadc
05-05-2019, 08:26
خیر این طرح فکر کنم فقط در مبین نت وجود داره طرح 360 درجه استفاده از دکل های همراه اول . ایرانسل هم میتونه رومینگ بده توجاهایی که دکل tdd نداره و ملت راحت با سیم tdd از fdd و تعرفه های tdd استفاده کنن ولی نمیده دیگه .
با طرح 360 مبين نت ميشه يا به tdd مبين نت وصل شد و يا به fdd همراه اول. ولي در هر حالتي كه باشه، سرعت در بهترين شرايط تا 40 Mbps خواهد بود و بالاتر از اون نميره. يعني احتمالاً فعلاً تجميع فركانس و MIMO برا مبين نت كارايي نداره.
حالا بازم بايد با سيمكارت 360 مبين نت و با مودم آنلاك شده ورژن 196 يا 195 و در حالت fdd تست بشه تا بفهميم كه سرعت بيشتر از 40 ميده يا نه
masl8000
05-05-2019, 16:38
با سلام به دوستان عزیز مودم من b612 و فریمور 197 امکان آنلاک هست؟ مودم از شرکت مبین نت میباشد
morteza_mombeini
05-05-2019, 19:32
امتحان کردید ببینید با این کدهایی که توی سایت های خارجی هست 196 مبین نت انلاک میشه یا نه ؟ من رفیقم ایرانسل داره و گفت با همین کدها انلاک شده .با مبین نت هم میشه همچین کاری کرد ؟
mirsina1979
05-05-2019, 22:58
با سلام به دوستان عزیز مودم من b612 و فریمور 197 امکان آنلاک هست؟ مودم از شرکت مبین نت میباشد
سلام مگه ۱۹۷ داره؟؟؟
masl8000
06-05-2019, 15:17
سلام مگه ۱۹۷ داره؟؟؟
آره داخل مودم من ورژن 197
به احتمال زیاد نمیشه
- - - Updated - - -
امتحان کردید ببینید با این کدهایی که توی سایت های خارجی هست 196 مبین نت انلاک میشه یا نه ؟ من رفیقم ایرانسل داره و گفت با همین کدها انلاک شده .با مبین نت هم میشه همچین کاری کرد ؟
خیر نمیشه امتحان شده
سلام مگه ۱۹۷ داره؟؟؟
بله 192 .193 .196. 197 مبین نت تا به الان بیرون داده
mostafadc
07-05-2019, 17:35
بله 192 .193 .196. 197 مبین نت تا به الان بیرون داده
ورژن 197 مبين نت چه چيزايي اضافه شده نسبت به 196 ؟
ورژن 197 مبين نت چه چيزايي اضافه شده نسبت به 196 ؟
از کسی که مودم رو داره بپرسید و بگید شات بده از امکانات
saeeddeeas
08-05-2019, 17:23
من مبین نت هنوز ۱۹۶ هستم
آقا یعنی هیچ راهی نیست آنلاک شه[emoji24]
Sent from my ALP-L29 using Tapatalk
من مبین نت هنوز ۱۹۶ هستم
آقا یعنی هیچ راهی نیست آنلاک شه[emoji24]
Sent from my ALP-L29 using Tapatalk
خیر اصلا نمیشه
barcelona_92
09-05-2019, 17:57
تست سرعت با مودم مبین نت آنلاک ورژن 195 ویرایش شده
<< با این ورژن سرعت دو برابر بهتر شد >>
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Network Mode = CA
4G Tdd Only
با تشکر از صابر عزیز :n16:
Network Mode = CA
4G Tdd Only
انشاالله که راضی باشی . اینجا همه زحمت کشیدن و حاصل تجربه ها این شد و همه هم استفاده میکنن . رو همین ورژن بمونید و تغییر ندید .
:n28::n28::n28:سریال مودم پریده با تلنت .adb.ATامتحان کردم سریال درست میشه ولی به شبکه وصل نمیشه وقتی فریمور اورجینال ایرانسل نصب میکنم بازم سریال همش 00000000000 میشه.nv.binامتحان کردم نمیشه
morteza_mombeini
10-05-2019, 09:07
Network Mode = CA
4G Tdd Only
الان این سرعت ایرانسله یا مبین نت ؟
morteza_mombeini
10-05-2019, 09:18
دوستانی که تجربه دارن بی زحمت منو راهنمایی کنن :
1-مودم های شرکت هایی که از دکل ایرانسل استفاده میکنن مثل بهارنت و اسیاتک و دیده بان نت و ... ، مودم هاشون بدون انلاک سیم کارت ایرانسل رو میخونن یا نه ؟ اینجا گفته شده بود که اینا همه مودم ها و سیم کارت های ایرانسل هستن که شرکت های دیگه لوگوی خودشون رو روی مودم و سیم کارت میزنن ولی اسیاتک تماس گرفتم گفت میتونید سیم کارت ما رو روی مودم ایرانسل بزارید و لی مودم های ما هیچ سیم کارتی به جز اسیاتک رو قبول نمیکنه .میخاستم بدونم این موضوع چقدر صحت داره ؟ یعنی مثلا اگه من مودم بهارنت یا اسیاتک بخرم و انلاک هم نکنم سیم کارت ایرانسل رو جواب میده یا نه ؟
2-اگه بعضی مودم ها مثل همین gp2101 هیچ راهی برای دستکاری فریموور ندارن پس این شرکت ها چه جوری مودم های ایرانسل و یا مبین نت رو دستکاری میکنن و لوگوی خودشون رو توی فریموور میزارن ؟ یا مثلا تغییرات جدیدی اعمال میکنن ؟
3-من با مودم 2101 ایرانسل سرعت دانلودم روی td حداکثر 2.5 مگابایت هست.به نظر شما اگه tfi60 گیر بیارم( چه با تجمیع و چه بدون تجمیع )سرعت دانلودم میره بالای 5 مگ ؟ یا شانسیه ؟
4- چند تا شرکت هستن که از دکل مبین نت برای td استفاده میکنن و مودمشون هم b612 هست .ایا این مودم همون مودم مبین نته و غیر قابل انلاکه ؟
masl8000
10-05-2019, 09:38
به احتمال زیاد نمیشه
- - - Updated - - -
خیر نمیشه امتحان شده
این روش لحیم کاری مگه فریمور مودمو ریست نمیکنه؟ که بشه فریمورمورد نظر واردش کرد؟
سلام
دوستان من یک مشکلی دارم ، چند روز که میگذره میبینم مودم کانکت نیست و باید خاموش و روشنش کنم
مودم هم انلاکه و فریمور 196 هست
کسی میدونه باید این مشکل رو چطور رفع کنم؟
barcelona_92
10-05-2019, 13:45
الان این سرعت ایرانسله یا مبین نت ؟
سیم ایرانسل ولی با مودم مبین نت آنلاک
این روش لحیم کاری مگه فریمور مودمو ریست نمیکنه؟ که بشه فریمورمورد نظر واردش کرد؟
خیر اصلا با این ورژن ها ارتباط برقرار نمیشه و راهی نداره
:n28::n28::n28:سریال مودم پریده با تلنت .adb.ATامتحان کردم سریال درست میشه ولی به شبکه وصل نمیشه وقتی فریمور اورجینال ایرانسل نصب میکنم بازم سریال همش 00000000000 میشه.nv.binامتحان کردم نمیشه
nvram باید جایگزین کنید . بک آپ داخل فروم گذاشتم فقط اطلاعات خودتون رو ویرایش کنید و بزنید به مودم
دوستانی که تجربه دارن بی زحمت منو راهنمایی کنن :
1-مودم های شرکت هایی که از دکل ایرانسل استفاده میکنن مثل بهارنت و اسیاتک و دیده بان نت و ... ، مودم هاشون بدون انلاک سیم کارت ایرانسل رو میخونن یا نه ؟ اینجا گفته شده بود که اینا همه مودم ها و سیم کارت های ایرانسل هستن که شرکت های دیگه لوگوی خودشون رو روی مودم و سیم کارت میزنن ولی اسیاتک تماس گرفتم گفت میتونید سیم کارت ما رو روی مودم ایرانسل بزارید و لی مودم های ما هیچ سیم کارتی به جز اسیاتک رو قبول نمیکنه .میخاستم بدونم این موضوع چقدر صحت داره ؟ یعنی مثلا اگه من مودم بهارنت یا اسیاتک بخرم و انلاک هم نکنم سیم کارت ایرانسل رو جواب میده یا نه ؟
2-اگه بعضی مودم ها مثل همین gp2101 هیچ راهی برای دستکاری فریموور ندارن پس این شرکت ها چه جوری مودم های ایرانسل و یا مبین نت رو دستکاری میکنن و لوگوی خودشون رو توی فریموور میزارن ؟ یا مثلا تغییرات جدیدی اعمال میکنن ؟
3-من با مودم 2101 ایرانسل سرعت دانلودم روی td حداکثر 2.5 مگابایت هست.به نظر شما اگه tfi60 گیر بیارم( چه با تجمیع و چه بدون تجمیع )سرعت دانلودم میره بالای 5 مگ ؟ یا شانسیه ؟
4- چند تا شرکت هستن که از دکل مبین نت برای td استفاده میکنن و مودمشون هم b612 هست .ایا این مودم همون مودم مبین نته و غیر قابل انلاکه ؟
بله این مودم ها همون مودم ایرانسل هست با ریست مودم اسم وای فای به همون اسم ایرانسل تغییر پیدا میکنه و کل قضیه اینها لو میره . راحت هم انلاک میشن و بعضی شرکها اصلا انلاک نیستن خواستید بهتون ادرس رو میدم تا بخرید و استفاده کنید فقط رو همشون ( اونهایی که انلاک نیستن ) فریمور 192 جنرال هست به درد نمیخوره و باید سیم لحیم کنید و فریمور جدید داخل فروم رو بزنید تا سرعتتون بره بالا . ولی برا اسیا تک من جایی خوندم با سیم معمولی ایرانسل هم کار میکنه . کار هم نکنه انلاک میشن راحت از خود شرکت بگیرید با سیم کارت و بسته ارزون تر از بیرون میدن تماس بگیرید باهاشون . در مورد مبین نت ریسک هست و نمیشه گفت لاک دائمی هستن یا نه . در ضمن سرعت با فریمورهای جدید خیلی خوبه و اکثرا 85 درصد کاربرا راضی هستن . موفق باشید .
سلام
دوستان من یک مشکلی دارم ، چند روز که میگذره میبینم مودم کانکت نیست و باید خاموش و روشنش کنم
مودم هم انلاکه و فریمور 196 هست
کسی میدونه باید این مشکل رو چطور رفع کنم؟
رو tdd با فریمور 196 ایرانسل ؟
رو tdd با فریمور 196 ایرانسل ؟
اره
فک کنم 196 ایرانسل هست با gui هواوی ، اسم فایلی که زده بودم اینه:
B612_UPDATE_11.196.01.01.234new32
اره
فک کنم 196 ایرانسل هست با gui هواوی ، اسم فایلی که زده بودم اینه:
B612_UPDATE_11.196.01.01.234new32
برو رو فریمور : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بین باز مشکل داری ؟ ولی یکی از دوستان این مشکل رو داشت با اپراتور هم تماس گرفته بود نمیدونم به کجا رسید فقط هم رو tdd مشکل رو داشت . باز هم یه فریمور عوض کن درست شد از فریمور خود ایرانسل هست نه نشد از شبکه هست و منطقه شما . کلا فریمورهای 196 ایرانسل رو من در قسمت شبکه اونها دستی نبردم و همه از نظر شبکه دقیقا همون ماله خود ایرانسل هستن . موفق باشید .
دوستان گرامی و بزرگوار. خواستم بدونم مودم b612 روتر هم هست؟
به عنوان مثال اگر مودم در محل دیگری به یک (دستگاه) وصل باشه آیا می تونم روی همون مودم آی پی استاتیک بگیرم و (دستگاه) رو از دور کنترل کنم؟
درضمن زمانی آی پی استاتیک می گیرم چجوری می تونم ازش استفاده کنم؟
از صمیم قلب ممنونم از کسانی که راهنمایی کنند.
sepehr_sn
10-05-2019, 20:09
برو رو فریمور : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بین باز مشکل داری ؟ ولی یکی از دوستان این مشکل رو داشت با اپراتور هم تماس گرفته بود نمیدونم به کجا رسید فقط هم رو tdd مشکل رو داشت . باز هم یه فریمور عوض کن درست شد از فریمور خود ایرانسل هست نه نشد از شبکه هست و منطقه شما . کلا فریمورهای 196 ایرانسل رو من در قسمت شبکه اونها دستی نبردم و همه از نظر شبکه دقیقا همون ماله خود ایرانسل هستن . موفق باشید .
سلام آقا صابر
قربان معلوم نیست مجدد کی مودم دستتون میرسه ؟؟
ما توی خماری این ورژن 198 با ویرایش مخصوص شما موندیم .... :n40::n40:
سلام آقا صابر
قربان معلوم نیست مجدد کی مودم دستتون میرسه ؟؟
ما توی خماری این ورژن 198 با ویرایش مخصوص شما موندیم .... :n40::n40:
اصلا ورزن های جنرال استفاده نکنید با شبکه ایران سرعت پایینی دارن و این اخری فقط emui هواوی بهش اضافه شده هر چقدر هم عالی باشه و پر پیمانه و امکانات باز نصف سرعت فریمورهای داخلی رو میده و ارزش نداره مگر نه میتونم کمی ویرایش کنم و امکانات ببینم کجا کم داره اضافه کنم ولی توصیه به استفاده ندارم . همون 195 از همه عالی هست .
sepehr_sn
10-05-2019, 20:49
اصلا ورزن های جنرال استفاده نکنید با شبکه ایران سرعت پایینی دارن و این اخری فقط emui هواوی بهش اضافه شده هر چقدر هم عالی باشه و پر پیمانه و امکانات باز نصف سرعت فریمورهای داخلی رو میده و ارزش نداره مگر نه میتونم کمی ویرایش کنم و امکانات ببینم کجا کم داره اضافه کنم ولی توصیه به استفاده ندارم . همون 195 از همه عالی هست .
درود
حتی برای اشخاصی که مثل بنده فقط از شبکه TD استفاده میکنن باز هم سرعت پایین تری ارایه میکنه یا این موضوع فقط مخصوص شبکه FD هستش ؟؟
اگر براتون زحمت نیست و امکانش رو دارید آخرین ورژن 198 که مشکل VOIP هم نداره تغییرات رو اعمال بفرمایید تا بررسی کنیم هم روی شبکه TD هم FD نتیجه رو با هم به اشتراک بگذاریم :n01:
OfflineBaz
10-05-2019, 21:13
دوستان عزیز در مورد ورژن ۱۹۸ و ورژنهای که انلاک نمیشن خوب این فریمور روی یه ای سی پرگرم میشه راهی نداره پرگرم بشن؟؟ حیفه مودم بلا استفاده بمونه
دوستان عزیز در مورد ورژن ۱۹۸ و ورژنهای که انلاک نمیشن خوب این فریمور روی یه ای سی پرگرم میشه راهی نداره پرگرم بشن؟؟ حیفه مودم بلا استفاده بمونه
مبین نت انلاک نمیشه مشکل پروگرام کردن ic فلش نیست مشکل cpu مودم هست که efuse کردن .
صابر جان. اول میخوام ازت تشکر کنم بابت پاسخگویی و حل مشکلات کاربران و راهنمایی های درست.
اگر مقدور هست وقت کردی آموزش بکاپ و ریستور NVRAM این مودم رو برامون بزار یکبار دیگه.
سپاس
nvram مودم پاک کردم و nvramمودم سالم رو تزریق کردم ولی نمیشه انگار خودش بکاپ داشته باشه بازم جایگزین میکنه
Balong nv init start! Mar 6 2018 11:56:49
load from /mnvm2:0/nv.bin ...Mar 6 2018 11:56:49
nv image check crc failed 269484071...Mar 6 2018 11:56:49
load from /system/nvbak.bin ...Mar 6 2018 11:56:49
Balong nv init ok! :n03::n03::n03::n03:
صابر جان. اول میخوام ازت تشکر کنم بابت پاسخگویی و حل مشکلات کاربران و راهنمایی های درست.
اگر مقدور هست وقت کردی آموزش بکاپ و ریستور NVRAM این مودم رو برامون بزار یکبار دیگه.
سپاس
nvram مودم پاک کردم و nvramمودم سالم رو تزریق کردم ولی نمیشه انگار خودش بکاپ داشته باشه بازم جایگزین میکنه
اول رو مودم فریمور دارای adb نصب باشه . دوم مودم یا از طریق وای فای یا از طریق کابل شبکه به کامپیوتر وصل باشه ( مودم دیگری به سیستم وصل نباشه ) . سوم ip صفحه وب مودم رو اول نگاه کنید و یه جا یادداشت کنید لازم داریم . چهارم cmd ویندوز رو به صورت آدمین باز کنید ( در کجا ؟ در داخل پوشه دانلودی فایل adb که پیوست کردم )
و حالا شروع به نوشتن این خط کنید تا ارتباط برقرار بشه :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ip رو رنگ قرمز زدم چرا ؟ چون باید به جای این ip ماله مودم خودتون رو قرار بدید . ( کلا بیشتر از 192.168.1.1 و 192.168.8.1 و 192.168.0.1 تو این مودم ندیدم و اکثرا اینها هستن )
وقتی نوشت ارتباط برقرار شده اینو بنویسید برا pull کردن ( کشیدن بیرون nv.bin )
خب الان بک اپ گرفتیم تمام . ویرایش nvram هم حمید جان توضیح دادن و بالونگ مخصوص این مودم هم ویرایش کردن و در فروم قرار دادن با همون بالونگ nvtools و اموزش های حمید و حسین بزرگوار میتونید سریال و imei رو تغییر بدید .
حالا میخواهیم برگردونیم به مودم چی رو ؟ nv.bin یا همون nvram رو دوباره مثل مرحله اول با adb ارتباط رو برقرار کرده و این بار این خط رو مینویسیم :
masl8000
12-05-2019, 17:35
مبین نت انلاک نمیشه مشکل پروگرام کردن ic فلش نیست مشکل cpu مودم هست که efuse کردن .
یعنی مودمو رد کنم بره؟
یعنی مودمو رد کنم بره؟
بله . خواستی هم نگه دار و از مبین نت استفاده کن .
صابر خان همه اینکارا رو هم کردم بک اپ گرفته شد ویرایش شد.به مودم هم انتقال داده میشه ولی وقتی خاموش وروشن میکنم دوباره مثل اولشه
داخل فولدرmodem_log فایلNvLog.txtهستش وقتی نگاه میکنی
Balong nv init start!
load from /mnvm2:0/nv.bin
nv image check crc failed 269484071
load from /system/nvbak.bin
انگار خودش بکاپnvbak.binداره هرتغیری که توفایلnvram بدی قبول نمیکنه وخودش nvram قبلی جایگزین میکنه
صابر خان همه اینکارا رو هم کردم بک اپ گرفته شد ویرایش شد.به مودم هم انتقال داده میشه ولی وقتی خاموش وروشن میکنم دوباره مثل اولشه
داخل فولدرmodem_log فایلNvLog.txtهستش وقتی نگاه میکنی
Balong nv init start!
load from /mnvm2:0/nv.bin
load from /system/nvbak.bin
انگار خودش بکاپnvbak.binداره هرتغیری که توفایلnvram بدی قبول نمیکنه وخودش nvram قبلی جایگزین میکنه
شما بک اپ رو گرفتید باید از طریق برنامه BALONGNVTOOLS مخصوص این مودم سریال و IMEI رو ویرایش کنید و سپس مطمئن شوید که ویرایش اعمال شده برای این کار خود همون برنامه دستور نمایش بعد تغییر داره تا مطمئن بشید . بعد طبق آموزش انتقال میدی و بعد مودم رو ریست کارخانه از دکمه پشت میکنی و تغییرات اعمال میشه .
شما چطوری NVRAM رو پاک کردی ؟ چرا این کارو کردی ؟ در ضمن بک اپ هر مدل به مدل خودش فکر کنم میخوره مثلا ایرانسل و مبین نت فکر کنم به هم نخورن . خب الان مودم شما قبول نمیکنه و NVRAM خودش رو بر میگردونه مشکلی هست ؟ یعنی آنتن ندارید ؟ سریال و IMEI خراب شده ؟ اسم وای فای عوض شده ؟ مشکل چیه ؟
اسم wifi عوض شده.انتن ندارم. سریال ندارم. فقط بعضی موقع به شبکه2Gوصل میشه ودوباره قطع میشه.<br>وقتی فریمور ویرایش شده روش میریزم سریال درسته ولی بازم انتن ندارم.. وفتی فریور اصلی میریزم سریال همش000000000
درضمن مودم من ایرانسله
اسم wifi عوض شده.انتن ندارم. سریال ندارم. فقط بعضی موقع به شبکه2Gوصل میشه ودوباره قطع میشه.<br>وقتی فریمور ویرایش شده روش میریزم سریال درسته ولی بازم انتن ندارم.. وفتی فریور اصلی میریزم سریال همش000000000
درضمن مودم من ایرانسله
جواب ندادید ؟
شما چطوری NVRAM رو پاک کردی ؟ چرا این کارو کردی ؟
nvram رو هم با برنامه nvtools بعد ویرایش نگاه کردی که تغییرات اعمال میشن ؟
موقعی که مودم روشن هست و اینترنت هم برقرار و وصله و سیم کارت ایرانسل رو مودم هست دکمه های wps + پاور + دکمه ریست رو نگه دار بزار مودم بره به حالت دانلودینگ و اونوقت شاید از اپراتور ورژن 192 رو اتوماتیک خودش بگیره و مودم درست بشه .
شما از این مرحله در داخل cmd عکس بده مرحله ری استور کردن nvram :
adb push nv.bin mnvm2:0
این کار وهم انجام دادم نشد.
Total.Commander.با این برنامه رفتم داخل پوشه های مودم پاک کردم.
nvtooleدرست ویرایش شده وداخل مودم هم انتال داده شد.
موقع که مودم میخادnv.binلود کنه ارور crc میده
فریور جدیدB612-25d_UPDATE_81.198.11.00.00-WEBUI_81.100.31.03.03_ATکه نصب کردم دیدم سریال همش صفر شده.اسم وای فای عوض شده.
فریور جدیدB612-25d_UPDATE_81.198.11.00.00-WEBUI_81.100.31.03.03_ATکه نصب کردم دیدم سریال همش صفر شده.اسم وای فای عوض شده.
نباید این کار رو میکردید دیگه شما به پارتیشن های سیستمی مودم اسیب زدید اصلا مگه برا این مودم جایی اموزشی دادن که با برنامه total commander برید داخل پارتیشن های مودم و چیزی رو دستکاری کنید ؟ از دست من چیزی برنمیاد با حمید صحبت کن شاید تونست راهنمایی کنه .
hassanhbk
15-05-2019, 08:43
دیروز رفتیم برا رفیقم بخریم ، یکی دو تا آکبند از مودم آی 60 داشت،گفت دونه ای 1400 :n38:یعنی رفیقم خشکش زده بود بنده خدا
TheSaeedDarabi
15-05-2019, 11:19
دیروز رفتیم برا رفیقم بخریم ، یکی دو تا آکبند از مودم آی 60 داشت،گفت دونه ای 1400 :n38:یعنی رفیقم خشکش زده بود بنده خدا
یه سر به پیج بازیکن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بزن، اگه داشته باشه با نصف قیمتی که گفتی میفروشه.
blackbird
15-05-2019, 12:46
یه سر به پیج بازیکن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بزن، اگه داشته باشه با نصف قیمتی که گفتی میفروشه.
پیام دادم گفت مال دو ماهه قبله که موجود نداریم
hassanhbk
15-05-2019, 13:40
تو واتس اپ پی ام دادم بهشون موجود نداشتن،گر چه این دوست من کلا عادت داره جنس دست دو نمیخره حالا هر چی میخواد باشه
بله الان قیمت این مودم خصوصا برا اپراتور ایرانسل از 1100 تا 1400 متغییر هست و امروز هم رسیده به 1650 تومن :n03: . پایین که نمیاد بالا هم میره . کلا دیگه خود نمایندگی ها هم ندارن من خودم سه جا رفتم گفتن دیدی سلام برسون و یکی هم همون قیمت 1400 رو داد . اسیاتک هم از این مودم داره از نمایندگی 20 تا سفارش گرفتم دونه ای 1100 بهم دادن و ملت رو هوا بردن . خصوصا ماینرها دنبال این مودم هستن . الان زیر 1000000 فکر نکنم جایی این مودم رو بدن مگر اینکه انصاف داشته باشن .
TheSaeedDarabi
15-05-2019, 14:01
کسی میدونه چجوری میشه رو این مودم با فریمور 196 ایرانسل DNS ست کرد ؟؟ :n13:
morteza_mombeini
20-05-2019, 10:09
کسی امتحان کرده ببینه ورژن 197 مبین نت انلاک میشه یا نه ؟
کسی امتحان کرده ببینه ورژن 197 مبین نت انلاک میشه یا نه ؟
بله امتحان شده نمیشه کلا از 196 به بعد انلاک نمیشه
سلام.
مودم مبین نت انلاک دارم ورژنش 192 جدیدترین اپدیتش چیه الان؟؟
سلام دوستان،من میخوام مودم فیوژنم رو بفروشم،دوتا سوال داشتم
من ی سال ازش استفاده کردم و کاملا سالمه،چند بدمش خوبه؟
آیا باید برای فروشش باید برم نمایندگی برای انتقال؟
سلام دوستان،من میخوام مودم فیوژنم رو بفروشم،دوتا سوال داشتم
من ی سال ازش استفاده کردم و کاملا سالمه،چند بدمش خوبه؟
آیا باید برای فروشش باید برم نمایندگی برای انتقال؟
خبر بدون سیم کارت میفروشید و نقل انتقالی نمیخواد . 750 تا 800 میتونید راحت بفروشید . در حد اک رو میدن 900 تا 950 تومن .
- - - Updated - - -
سلام.
مودم مبین نت انلاک دارم ورژنش 192 جدیدترین اپدیتش چیه الان؟؟
سلام ، ممنون
فریموری که لینک دادید رو باید دوباره سیم لحیم کنم تا بتونم فلشش کنم؟
ی نکته ی جالبی وجود داره کلا وقتی بارون میاد td قطع میشه مشکل مودم هم اینه که وقتی قطع میشه دیگه خودش وصل نمیشه باید ریستش کنم خودم هم فک میکنم مشکل از همین فریموره ، الان این لینکی که دادید 195 اونی هم که فلش کرده بودم 196 بود ، این دو تا چه فرقی با هم میکنن؟ این 195 استیبلترین فریمور هست؟
بازم ممنون
خبر بدون سیم کارت میفروشید و نقل انتقالی نمیخواد . 750 تا 800 میتونید راحت بفروشید . در حد اک رو میدن 900 تا 950 تومن .
- - - Updated - - -
آقا صابر،مودم فیوژن گرون شده؟
چون بیست نفر خواستارش بودن در شیپور،آخرش میخواد یکی فردا بیاد 930 ببره،خوبه بهش بدم؟سرم کلاه نمیره؟
آقا صابر،مودم فیوژن گرون شده؟
چون بیست نفر خواستارش بودن در شیپور،آخرش میخواد یکی فردا بیاد 930 ببره،خوبه بهش بدم؟سرم کلاه نمیره؟
بله خوبه مشکلی نداره بدون سیم کارت واگذار کنید . اگر لازم نداری بفروش لازم داشته باشی نفروش حیفه .
سلام ، ممنون
ی نکته ی جالبی وجود داره کلا وقتی بارون میاد td قطع میشه مشکل مودم هم اینه که وقتی قطع میشه دیگه خودش وصل نمیشه باید ریستش کنم خودم هم فک میکنم مشکل از همین فریموره ، الان این لینکی که دادید 195 اونی هم که فلش کرده بودم 196 بود ، این دو تا چه فرقی با هم میکنن؟ این 195 استیبلترین فریمور هست؟
بازم ممنون
سلام مجدد
@saber73
ممنون میشم اگه مقدوره پاسخ بدید ، راستش مودم خونه نیست ، باید بیارم خونه فلش کنم و این قطع و وصلی برام یکم دردسر سازه برای همین دنبال استیبلترین فریمورم برای همین پرسیدم
30-05-2019, 17:29
سلام اقا صابر ، من یک مودم ای۶۰ دارم و از سیم موبین نت روش استفاده میکنم موبین 360 حدود ۳ ماه پیش فریمور ایرانسل که لطف کرده بودید روش زدم و میخواستم ببینم الان بی نقص ترین چیه مهم نیست ایرانسل باشه یا نه مهم اینه لاک نکنه موبین نت روش و باند بیشتر و امکانات بیشتر و کمترین مشکل داشته باشه!
خودتون کدوم پیشنهاد میکنید من هر ۳ ماه فریمور جدید میزنم رو مودم
ممنونم
سلام مجدد
@saber73
ممنون میشم اگه مقدوره پاسخ بدید ، راستش مودم خونه نیست ، باید بیارم خونه فلش کنم و این قطع و وصلی برام یکم دردسر سازه برای همین دنبال استیبلترین فریمورم برای همین پرسیدم
سلام اقا صابر ، من یک مودم ای۶۰ دارم و از سیم موبین نت روش استفاده میکنم موبین 360 حدود ۳ ماه پیش فریمور ایرانسل که لطف کرده بودید روش زدم و میخواستم ببینم الان بی نقص ترین چیه مهم نیست ایرانسل باشه یا نه مهم اینه لاک نکنه موبین نت روش و باند بیشتر و امکانات بیشتر و کمترین مشکل داشته باشه!
خودتون کدوم پیشنهاد میکنید من هر ۳ ماه فریمور جدید میزنم رو مودم
ممنونم
در حال حاضر این نسخه بهترین و پرسرعت ترین فریمور هستش و از نظر باند و شبکه نسبت به فریمور 196 ایرانسل بهتر هست .
سلام دوستان
RSRQ:
-7dB
RSRP:
-104dBm
SINR:
4dB
با این مشخصات مکان مودم رو تغییر بدم میتونم پینگ بهتری بگیرم ؟
8.8.8.8 الان 150 تا 180 هستش البته تا 120 هم پایین میاد .
sepehr_sn
01-06-2019, 08:44
سلام دوستان
RSRQ:
-7dB
RSRP:
-104dBm
SINR:
4dB
با این مشخصات مکان مودم رو تغییر بدم میتونم پینگ بهتری بگیرم ؟
8.8.8.8 الان 150 تا 180 هستش البته تا 120 هم پایین میاد .
سلام
به با تغییر مکان مودم کیفیت بهتری دریافت می کنید ، سعی کنید RSRP رو در رنج -90 برسونید و SINR رو هم 8 به بالا باشه ( هرچه بالاتر بهتر )
سلام
از دوستان کسی میتونه یه عکس از پشت برد مودم b612s قسمت سیم کارت ش برام بفرسته
موقع باز کردن بعضی از اس ام دی هاش رو اشتباهی کندم
اگه یک عکس از نزدیک پشت برد قسمت سیم کارت برام واتساپ کنید ممنون می شم 09178638876
سلام
از دوستان کسی میتونه یه عکس از پشت برد مودم b612s قسمت سیم کارت ش برام بفرسته
موقع باز کردن بعضی از اس ام دی هاش رو اشتباهی کندم
اگه یک عکس از نزدیک پشت برد قسمت سیم کارت برام واتساپ کنید ممنون می شم 09178638876
- - - Updated - - -
بعد دوستان کسی نقشه برد مودم b612s رو داره ؟
بیشتر تست پوینت هاش مورد نظرم هست
morteza_mombeini
08-06-2019, 21:36
سلام اقا صابر یه سوالی داشتم .شما گفته بودید که مودم مبین نت روی حالت td هنوز ثابت نشده که تجمیع انجام میده یا نه .من از طرح 360 استفاده میکنم و رومینگ میشه به دکل همراه اول و روی FDD و CA هست .ایا در این حالت تجمیع میتونه انجام بده یا نه و اینکه از روی قسمت مشخصات اتصال میشه فهمید تجمیع انجام شده یا نه ؟
سلام اقا صابر یه سوالی داشتم .شما گفته بودید که مودم مبین نت روی حالت td هنوز ثابت نشده که تجمیع انجام میده یا نه .من از طرح 360 استفاده میکنم و رومینگ میشه به دکل همراه اول و روی FDD و CA هست .ایا در این حالت تجمیع میتونه انجام بده یا نه و اینکه از روی قسمت مشخصات اتصال میشه فهمید تجمیع انجام شده یا نه ؟
این مودم تجمیع انجام نمیده بلکه از mimo4*4 اگر برا اپراتور و دکل فعال باشه میتونه استفاده کنه . در کل طرح های خود مبین نت یا 360 یا حتی tdd ایرانسل نهایت سرعت باید 40 مگ باشه و محدود ولی برا سیم کارتهای معمولی fdd تا 140 مگ هم این مودم سرعت داده و میانگین 50 مگ هست .
ahmadreza12
09-06-2019, 20:33
- - - Updated - - -
سلام ، ممنون
بازم ممنون
سلام
من هم این مشکل قطع شدن را دارم برای شما با تعویض فریمور درست شد ؟
ما تهران سمت شرق هستیم tdlte ایرانسل دارم tdlte ایرانسل گرفتم
- - - Updated - - -
سلام
من هم این مشکل قطع شدن را دارم برای شما با تعویض فریمور درست شد ؟
ما تهران سمت شرق هستیم tdlte ایرانسل دارم tdlte ایرانسل گرفتم
سلام
اتفاقا همین دیروز فریمور رو عوض کردم و همین 195 که دوستمون گفتند رو ریختم و تفاوتی نکرد و باز اتفاقا همین الان اومدم داخل تاپیک بگم که بازم فرقی نکرده و چیکارش می تونم بکنم که این مشکل حل شه؟
قبلش 196 بود یک هفته ای قطع نشده بود کلا مشکل این بود وقتی نت قطع شه دیگه نمیتونه وصل شه مثلا اگه بارون بیاد قطع میشد و دیگه وصل نمیشد تا یکی بره خاموش و روشنش کنه (مودم خونه نیست و این خودش ی دردسری هست)
الان یک هفته بود نت قطع نشده بود دو شب پیش حدود ساعت 2 شب قطع شده و طبق معمول دیگه وصل نشد برای همین دیروز رفتم اوردمش خونه و فریورش رو تعویض کردم ، باز بردم گذاشتمش اما مثل اینکه دیشب هم حدود ساعت 2 شب بازم قطع شده و دیگه وصل نشده و باید برم خاموش و روشنش کنم
شما از فریمور اصلی استفاده میکنید؟ انلاک نکردید؟ کدوم ورژنه؟
دوستان اگه راهی میدونند ممنون میشم بیان کنند مثل اینکه این مشکل خیلی همه گیر هم هست
ممنون
سلام
اتفاقا همین دیروز فریمور رو عوض کردم و همین 195 که دوستمون گفتند رو ریختم و تفاوتی نکرد و باز اتفاقا همین الان اومدم داخل تاپیک بگم که بازم فرقی نکرده و چیکارش می تونم بکنم که این مشکل حل شه؟
قبلش 196 بود یک هفته ای قطع نشده بود کلا مشکل این بود وقتی نت قطع شه دیگه نمیتونه وصل شه مثلا اگه بارون بیاد قطع میشد و دیگه وصل نمیشد تا یکی بره خاموش و روشنش کنه (مودم خونه نیست و این خودش ی دردسری هست)
الان یک هفته بود نت قطع نشده بود دو شب پیش حدود ساعت 2 شب قطع شده و طبق معمول دیگه وصل نشد برای همین دیروز رفتم اوردمش خونه و فریورش رو تعویض کردم ، باز بردم گذاشتمش اما مثل اینکه دیشب هم حدود ساعت 2 شب بازم قطع شده و دیگه وصل نشده و باید برم خاموش و روشنش کنم
شما از فریمور اصلی استفاده میکنید؟ انلاک نکردید؟ کدوم ورژنه؟
دوستان اگه راهی میدونند ممنون میشم بیان کنند مثل اینکه این مشکل خیلی همه گیر هم هست
ممنون
به فریمور فکر نکنم ربطی داشته باشه دوستان با 196 اصلی خود ایرانسل هم این مشکل رو گزارش دادن اونم فقط شبکه tdd .
به فریمور فکر نکنم ربطی داشته باشه دوستان با 196 اصلی خود ایرانسل هم این مشکل رو گزارش دادن اونم فقط شبکه tdd .
ممنون از توجهتون
همین الان با پشتیبانی ایرانسل داخل سایت گفتگو میکردم ، ایشون گفتند سیم کارت رو دربیارم و از طریق سوراخ پشت مودم ریست کنم و اگر حل نشد مودم رو ببرم نمایندگی
خب من که انلاک کردم سیم کارت داخلش نبود و ریست فکتوری هم کردم ، ریست فکتوری فک نکنم تفاوتی با سوراخ پشت مودم داشته باشه ، از ی طرف هم مودمی که انلاک شده رو فک نکنم نمایندگی قبول کنه که کاری روش انجام بده البته یکی از دوستان همین مودم رو خریداری کرده انلاک هم نکرده اون هم این مشکل رو داره
به نظرتون چه راهی هست؟
shaahani
11-06-2019, 10:03
ممنون از توجهتون
همین الان با پشتیبانی ایرانسل داخل سایت گفتگو میکردم ، ایشون گفتند سیم کارت رو دربیارم و از طریق سوراخ پشت مودم ریست کنم و اگر حل نشد مودم رو ببرم نمایندگی
خب من که انلاک کردم سیم کارت داخلش نبود و ریست فکتوری هم کردم ، ریست فکتوری فک نکنم تفاوتی با سوراخ پشت مودم داشته باشه ، از ی طرف هم مودمی که انلاک شده رو فک نکنم نمایندگی قبول کنه که کاری روش انجام بده البته یکی از دوستان همین مودم رو خریداری کرده انلاک هم نکرده اون هم این مشکل رو داره
به نظرتون چه راهی هست؟
مودمتون مثل تصویر زیر تنظیم شده ؟
اگه تظیمات دیگه ای انجام بشه، احتمال قطع شدن سرویس اینترنت هست، یا اینکه بعد از قطع و وصلی، مودم نتونه دوباره اینترنت را دریافت کنه.
ممنون از توجهتون
به نظرتون چه راهی هست؟
شما یک بار هم از فریمور 195 های وب بفش رنگ مود شده رو مودمتون استفاده کنید و تست کنید اگه تغییری مشاهده شد و دیگه قطع و وصلی نداشتید بدونید از فریمور خود ایرانسل هست نه بازهم مشکل وجود داشت نه به مودم ربط داره نه به فریمور و مشکل از طرف شبکه tdd ایرانسل هست و حتی با تعویض مودم هم مشکل مرتفع نخواهد شد . تنظیمات شبکه رو یک بار بر روی حالت auto قرار بدید و تست کنید یک بار هم بر روی tdd فقط قفل کنید و تست بزنید .
مودمتون مثل تصویر زیر تنظیم شده ؟
اگه تظیمات دیگه ای انجام بشه، احتمال قطع شدن سرویس اینترنت هست، یا اینکه بعد از قطع و وصلی، مودم نتونه دوباره اینترنت را دریافت کنه.
ممنون
بله به همین صورته
شما یک بار هم از فریمور 195 های وب بفش رنگ مود شده رو مودمتون استفاده کنید و تست کنید اگه تغییری مشاهده شد و دیگه قطع و وصلی نداشتید بدونید از فریمور خود ایرانسل هست نه بازهم مشکل وجود داشت نه به مودم ربط داره نه به فریمور و مشکل از طرف شبکه tdd ایرانسل هست و حتی با تعویض مودم هم مشکل مرتفع نخواهد شد . تنظیمات شبکه رو یک بار بر روی حالت auto قرار بدید و تست کنید یک بار هم بر روی tdd فقط قفل کنید و تست بزنید .
دقیقا همینکاری که فرمودید انجام دادم ، B612_UPDATE_11.196.01.01.234new32 بود که چند روز قبل به 195.03.00.1445 فلشش کردم (همین مورده بنفش) و باز هم مشکل پابرجاست
موارد که دوستمون هم لینک دادند روی auto هست کلا من به چیزی دست نزدم فقط مواردی مثل وایرلس و ایپی و غیرفعال کردن اپدیت
الان تنظیمش می کنم روی فقط tdd که ببینم در این حالت چی میشه که باز هم خبرش رو اینجا میزارم
بازم ممنون
الان تنظیمش می کنم روی فقط tdd که ببینم در این حالت چی میشه که باز هم خبرش رو اینجا میزارم
رفتم تنظیم کنم روی فقط Tdd اما مثل اینکه این فریمور فقط TDD رو نداره :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
رفتم تنظیم کنم روی فقط Tdd اما مثل اینکه این فریمور فقط TDD رو نداره :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
رو حالت 4g بزار تا باندها رو نشون بده و اونوقت باند 3500 یا 3600 رو انتخاب کن و ببین رو کدوم ایرانسل tdd انتن میده و تغییرات رو ذخیره و اعمال کن .
.
صابر جان امکان اضافه کردن openvpn به فریمور هست؟
مودما ADSL ایسوس این قابلیتو دارن . ولی این مودم نداره !!!
ایا راه حلی هست ؟
رو حالت 4g بزار تا باندها رو نشون بده و اونوقت باند 3500 یا 3600 رو انتخاب کن و ببین رو کدوم ایرانسل tdd انتن میده و تغییرات رو ذخیره و اعمال کن .
ممنون همینکار رو کردم ، روی 3600 انتن نمیداد و میزد no service unable to connect ، روی 3500 انتن داد ، فک کنم زمانی که اینترنت قطع میشه و دیگه وصل نمیشه هم همین پیام میاد ، ی جورایی امیدوار شدم که دیگه این مشکل پیش نیاد ، انشاءالله درسته دیگه ، در هر حالت چند روز که بگذره خبرش رو اینجا میزارم
:n40:
ایا راه حلی هست ؟
امکانش هست ولی این کار باید توسط توسعه دهنده فریمورهای مودم های هواوی باید انجام بشه و یک کار ساده و راحت نیست .
- - - Updated - - -
ایا راه حلی هست ؟
امکانش هست ولی این کار باید توسط توسعه دهنده فریمورهای مودم های هواوی باید انجام بشه و یک کار ساده و راحت نیست .
Hamid1920
13-06-2019, 13:09
- - - Updated - - -
صابر جان چون سیستم عامل لینوکس هست و دسترسی کامل بهش داریم میشه پکیج های Openvpn رو که برای Arm کامپایل شده روش نصب کرد و اکثر این vpn ها برای ارم موجوده ،قط باید از طریق شل نصب کنید اگر یه مقدار خبره تر باشیم میتونیم یه CGI ینویسیم و در وب یو ای تنظیماتش رو قزار بدیم برای پکیج های اضافه ای که میخواید هم میتونید از پیکیج منیجر OPKG که برای entware هست استفاده کنید که برای Cpu ارم داره و رو مودمای هواوی نصب میشه و انواع پکیج ها رو مثل openvpn یا openconnect دازه
نصبش کردم openvpn رو . ولی اینطور نیست که تو منو باشه
باید با ادرس 192.168.0.1:8080 واردش شد
ولی به خوبی کار میکنه
از بچها 4pda پرسیدم . گفتن باید webui.bin رو جیگزین کنید !
من که نفهمیدم
کسی بتونه تست کنه عالی میشه
دوستان کسی تعرفه های بهارنت رو میدونه ؟ میشه سیمکارت جدا تهیه کرد ؟ گفته بودن با مودم لاک ایرانسل هم میشه استفاده کرد درسته ؟
کسی از دوستان مودمایی که جدیدا ایرانسل اورده رو تست کرده ؟ میگن مثل مبینت شدن و انلاک نمیشه .
درسته ؟
کسی از دوستان مودمایی که جدیدا ایرانسل اورده رو تست کرده ؟ میگن مثل مبینت شدن و انلاک نمیشه .
درسته ؟
خیر شایعه هست مودم جدید و قدیمی وجود نداره همشون یا 192 هستن یا 196 و اصلا ایرانسل دنبال لاک مودم مثل مبین نت نیست . ایرانسل الان برای 4 اپراتور دیگه از این مودم ها با نام tfi60 داره تامین میکنه و در اختیارشون قرار میده و پول خودشو درمیاره و مثل مبین نت منزوی نیست و راهشو بلده هم مشتری رو راضی کنه هم بازار رو تو دستش داشته باشه و بیشترین سود و بهره رو ببره
خیر شایعه هست مودم جدید و قدیمی وجود نداره همشون یا 192 هستن یا 196 و اصلا ایرانسل دنبال لاک مودم مثل مبین نت نیست . ایرانسل الان برای 4 اپراتور دیگه از این مودم ها با نام tfi60 داره تامین میکنه و در اختیارشون قرار میده و پول خودشو درمیاره و مثل مبین نت منزوی نیست و راهشو بلده هم مشتری رو راضی کنه هم بازار رو تو دستش داشته باشه و بیشترین سود و بهره رو ببره
تو سایتش زده 570 تومن
ولی بیرون هنوز بالایه 1 تومن میفروشن
تو سایتش زده 570 تومن
ولی بیرون هنوز بالایه 1 تومن میفروشن
سایت موجودی نداره برا همین زده 570 و موجود بشه هم 6 ساعت طول نمیکشه باز میزنه عدم موجودی چون ملت میریزن و زود خالی میکنن . این جریان مودم های اپراتوری هم شده عینه گوشت برزیلی و شکر و برنج تنظیم بازار بازرگانی که هر چند یک بار با نرخ دولتی میریزن تو بازار و هر کی گرفت گرفت نگرفت باید ازاد و گرون تر از بازار تهیه کنه .
odilonser
23-06-2019, 19:52
Hello, sorry for English Language.
Can you help me to unlock my modem, i flash wrong firmware, after my modem convert to MOBINNET and 0 counter unlock, and can't reflashed.
THANK YOU VERY MUCH
(firmware: 11.192.05.00.1472 )
Hello, sorry for English Language.
Can you help me to unlock my modem, i flash wrong firmware, after my modem convert to MOBINNET and 0 counter unlock, and can't reflashed.
THANK YOU VERY MUCH
(firmware: 11.192.05.00.1472 )
از این روش استفاده کنید و مودم خودتون رو انلاک کنید . شما قبلا هم داخل فروم درخواست انلاک ورژن 196 مبین نت رو کرده بودید ولی آن ورژن هنوز هم انلاک نمیشود . شانس اورده اید که الان ورژن 192 بر روی مودم ریخته اید اگر باز هم 196 میزدید بر روی مودم برای همیشه نمیتوانستید انلاک کنید .
فقط زودتر این کار رو انجام بدید امکان اپگرید اتوماتیک مودم شما توسط اپراتور مبین نت به واسطه فریمور این شرکت وجود دارد و ممکن هست اتوماتیک مودم شما به ورژن 196 اپگرید شود و برای همیشه قفل شود و نتوانید قفل ان را باز کنید .
Hossein jabbar
24-06-2019, 21:12
سلام صابرجان:
لطفا بو عکسدکی فریموری تیپ عین اونی گوی انجمن
یاشاسین
یاشا
لینک ایچیند فریموری:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جانسان:n16::n16::n16:
سلام صابرجان:
لطفا بو عکسدکی فریموری تیپ عین اونی گوی انجمن
یاشاسین
یاشا
لینک ایچیند فریموری:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جانسان:n16::n16::n16:
سلام فعلا وقتش رو ندارم و به فریمور و مودم دسترسی ندارم باید کاملا تست شود و سپس منتشر شود . بدون حل مشکلات و باگها امکان انتشار وجود ندارد .
Hossein jabbar
25-06-2019, 10:03
جانسان:n12::n12::n12::n12:
Saeedking369
22-07-2019, 18:57
دوستان یه سوال داشتم یه مدته پینگ نت من خیلی بالا رفته از وقتی این مودمو گرفتم پینگش بالای ۱۲۰ نمیرفت اما الان زیر ۱۵۰ نمیاد هرکاریم بگی کردم جاشم عوض کردم سیگنالشم تو بهترین حالته ولی نمیدونم پینگش چرا رفته بالا.آیا ربطی به مودم داره یا خود ایرانسل سیمکارتاشو دستکاری کرده؟ اینم مشخصات سیگنال مودم
Snr:24db
Rssi:-63 dbm
Rsrq:-8dbm
Rsrp:-87dbm
Hossein jabbar
22-07-2019, 20:14
دوستان یه سوال داشتم یه مدته پینگ نت من خیلی بالا رفته از وقتی این مودمو گرفتم پینگش بالای ۱۲۰ نمیرفت اما الان زیر ۱۵۰ نمیاد هرکاریم بگی کردم جاشم عوض کردم سیگنالشم تو بهترین حالته ولی نمیدونم پینگش چرا رفته بالا.آیا ربطی به مودم داره یا خود ایرانسل سیمکارتاشو دستکاری کرده؟ اینم مشخصات سیگنال مودم
Snr:24db
Rssi:-63 dbm
Rsrq:-8dbm
Rsrp:-87dbm
مشکل شما در شبکه می باشد با پشتیبانی ایرانسل در تماس باشید تمام
سلام دوستان عذر میخوام این موضوع رو این جا هم مطرح میکنم
مودم لاک ایرانسل i60 ورژن 196 رو طبق روال قبلی انلاک کردیم (از طریق ورژن سوم 195) تا مرحله اخر هم رفتیم و ورژن نرم افزار مودم 195 شد ولی الان هر سیم کارتی وارد میکنم(حتی خود ایرانسل) میزنه سیم کارت را وارد کنید بنظر شما مشکل از کجاست ؟
یکی از دوستان دیگه مون همین مشکل رو داشتند منتها نمیدونم مشکلشون حل شد یا نه ( ازشون سوال پرسیدم هنوز جواب ندادند)
ممنون میشم راهنمایی کنید،متاسفانه مودم مال یکی از آشنایانه و ....
ضمن اینکه بنده خودم همین مودم رو دارم ولی اون همچین مشکلی براش پیش نیومد.
مودم لاک ایرانسل i60 ورژن 196 رو طبق روال قبلی انلاک کردیم (از طریق ورژن سوم 195) تا مرحله اخر هم رفتیم و ورژن نرم افزار مودم 195 شد ولی الان هر سیم کارتی وارد میکنم(حتی خود ایرانسل) میزنه سیم کارت را وارد کنید بنظر شما مشکل از کجاست ؟
یکی از دوستان دیگه مون همین مشکل رو داشتند منتها نمیدونم مشکلشون حل شد یا نه ( ازشون سوال پرسیدم هنوز جواب ندادند)
مراحل رو دوباره انجام بدید یا از یک فریمور دیگه هم استفاده نمایید نشد . دیگه نمیشه کاری کرد و تا به این لحظه روشی پیدا نشده برا این مشکل
فیلم تست سرعت دو مودم b612 و b525
====================================
در یک مکان در یک زمان و با دو سیم کارت ایرانسل و همراه اول که مشترک بر روی مودم ها جهت تست استفاده شده
بر روی هر دو مودم بهترین و پر امکانات ترین و کم باگ ترین فریمور و وب یو ای نصب شده است و دو مودم در کنار هم در حال تست بر روی یک کامپیوتر دسکتاپ از طریق وای فای 2.4ghz بودند
-------------------------------------------------------------------------------------------
طبق فیلم و تست سرعت دانلود از سرور خارجی ( سایت مایکروسافت ) در حالت تجمیع واقعی ( این مودم b525 دارای ca واقعی میباشد ) با سیم کارت ایرانسل در مودم b525 بهترین و بالاترین سرعت دریافت شد و علامت + هم ظاهر شد . در مودم b612 با همین سیم کارت ایرانسل هیچ علامتی ظاهر نشد و سرعت دانلود 15 الی 20 مگ کمتر از مودم b525 بود . با سیم کارت همراه اول در مودم b525 و بدون ظاهر شدن علامت + که نشان میداد مودم فقط از یک باند اونم 3 استفاده میکند ( در شهر ما همراه اول فقط بر روی فرکانس 1800 خدمات میدهد ) سرعت پایینتر از مودم b612 بود و اختلاف تقریبی 20 الی 30 مگ بود .
در کل عملکرد هر دو مودم عالی بود فقط عملکرد مودم b612 در تک باند بهتر از مودم b525 بود و عملکرد مودم b525 در حالت تجمیع بهتر از مودم b612 بود .
نتیجه : این تست نشان داد که مودم b612 واقعا یک مودم تکمیل و بی نقص و خارق العاده ای هست که بدون داشتن تکنولوژی واقعی ca ( تجمیع فرکانس ) میتونه سرعت قابل قبولی رو ارائه بده و وابستگی به وجود و فعال بودن همزمان دو باند 3 و 7 در منطقه زندگی شما نداره و با یک باند فقط بهترین سرعت رو در اختیار شما قرار میده .
و اگر بخواهیم نگاهی به امکانات هر دو این مودم بیندازیم میبینیم :
b525 قابلیت اتصال و شر کردن usb رو داره و از وای فای 5ghz بهره میبره و دارای ca ( تجمیع واقعی دو فرکانس ) میباشد
b612 قابلیت اتصال و شر کردن usb نداره و از وای فای 5ghz بهره نمیبره و دارای ca ( تجمیع واقعی دو فرکانس ) نمیباشد . در عوض این مودم قابلیت ساپورت باندهای tdd مورد استفاده دو اپراتور مبین نت و ایرانسل رو داره که b525 از اون بی بهره هست و همچنین مودم b612 دارای تکنولوژی mimo4*4 هست .
دست سازنده این مودم واقعا درد نکنه :n40:
فیلم تست :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rar.html
mahdyshr
31-07-2019, 08:56
در یک مکان در یک زمان و با دو سیم کارت ایرانسل و همراه اول که مشترک بر روی مودم ها جهت تست استفاده شده
بر روی هر دو مودم بهترین و پر امکانات ترین و کم باگ ترین فریمور و وب یو ای نصب شده است و دو مودم در کنار هم در حال تست بر روی یک کامپیوتر دسکتاپ از طریق وای فای 4ghz بودند
-------------------------------------------------------------------------------------------
طبق فیلم و تست سرعت دانلود از سرور خارجی ( سایت مایکروسافت ) در حالت تجمیع واقعی ( این مودم b525 دارای ca واقعی میباشد ) با سیم کارت ایرانسل در مودم b525 بهترین و بالاترین سرعت دریافت شد و علامت + هم ظاهر شد . در مودم b612 با همین سیم کارت ایرانسل هیچ علامتی ظاهر نشد و سرعت دانلود 15 الی 20 مگ کمتر از مودم b525 بود . با سیم کارت همراه اول در مودم b525 و بدون ظاهر شدن علامت + که نشان میداد مودم فقط از یک باند اونم 3 استفاده میکند ( در شهر ما همراه اول فقط بر روی فرکانس 1800 خدمات میدهد ) سرعت پایینتر از مودم b612 بود و اختلاف تقریبی 20 الی 30 مگ بود .
در کل عملکرد هر دو مودم عالی بود فقط عملکرد مودم b612 در تک باند بهتر از مودم b525 بود و عملکرد مودم b525 در حالت تجمیع بهتر از مودم b612 بود .
نتیجه : این تست نشان داد که مودم b612 واقعا یک مودم تکمیل و بی نقص و خارق العاده ای هست که بدون داشتن تکنولوژی واقعی ca ( تجمیع فرکانس ) میتونه سرعت قابل قبولی رو ارائه بده و وابستگی به وجود و فعال بودن همزمان دو باند 3 و 7 در منطقه زندگی شما نداره و با یک باند فقط بهترین سرعت رو در اختیار شما قرار میده .
b525 قابلیت اتصال و شر کردن usb رو داره و از وای فای 5ghz بهره میبره و دارای ca ( تجمیع واقعی دو فرکانس ) میباشد
b612 قابلیت اتصال و شر کردن usb نداره و از وای فای 5ghz بهره نمیبره و دارای ca ( تجمیع واقعی دو فرکانس ) نمیباشد . در عوض این مودم قابلیت ساپورت باندهای tdd مورد استفاده دو اپراتور مبین نت و ایرانسل رو داره که b525 از اون بی بهره هست و همچنین مودم b612 دارای تکنولوژی mimo4*4 هست .
فیلم تست :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rar.html
بسیار ممنون از تستی که انجام دادین
آیا روشن یا خاموش بودن mimo4*4 تفاوتی در سرعت ایجاد کرد ؟
morteza_mombeini
31-07-2019, 10:25
بر روی هر دو مودم بهترین و پر امکانات ترین و کم باگ ترین فریمور و وب یو ای نصب شده است و دو مودم در کنار هم در حال تست بر روی یک کامپیوتر دسکتاپ از طریق وای فای 4ghz بودند
فیلم تست :
دمت گرم به خاطر تستس که گذاشتی ولی انگار برای همراه اول برعکس بود و b612 سرعت بالاتری داد .
مطمئنی b612 وای فای 5 گیگاهرتز داره ؟ واسه من که فقط 2.4 داره
من هنوز مطمئن نیستم که 612 تجمیع نمیکنه چون مال همین مبین نت که پوکیده هم هست روی mimo که میزارم سرعت دانلود بیشتر از 3 مگابایت نمیشه ولی روی ca که میزارم تا 6 هم میره بالا و هیچ وقت کمتر نمیشه
Hossein jabbar
31-07-2019, 12:30
دمت گرم به خاطر تستس که گذاشتی ولی انگار برای همراه اول برعکس بود و b612 سرعت بالاتری داد .
من هنوز مطمئن نیستم که 612 تجمیع نمیکنه چون مال همین مبین نت که پوکیده هم هست روی mimo که میزارم سرعت دانلود بیشتر از 3 مگابایت نمیشه ولی روی ca که میزارم تا 6 هم میره بالا و هیچ وقت کمتر نمیشه
واقعا تجمیع زیبایی بود و تست سرعت های خفن آقای صابر زیبا بود
من هم ارزوی پیشرفت آقای صابر را خواهانم
سوپرایز های زیادی در راه به زودی با مودم b612
فعلا:n40::n40::n40:
Hossein jabbar
31-07-2019, 13:08
من دوستم پرسو جو کردم شما مودم هر سه دکمه پاور+ریست+wpsرا همزمان باسیم ایرانسل تیدی
فشار بده تا مودم به 196 اپدیت بشه نشد فریمور 196 آقای جواد اینو:
بعد لحیم ها رو بکن از هویه دو باره لحیم کن و بعد دوباره انلاک کنید
اگر هم انلاک باشه فریمور بالا رو تست کن ببین درست میشه؟؟؟
اگه درست نشه مشکل:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تست کن اگه نشد
اگه درست نشه مشکل : مشکل سخت افزاری است
باید به تعمیر کار ماهر نیازی است
امید هست درست میشه جای نگرانی نیست
موفق باشید:n12::n12::n12:
راستی 1 سوال و یک پیشنهاد:
-آیا مودم ریجستریست:n13::n13::n13:
_فقط وفقط فریمور از داخل انجمن دان کنین چون اونا تست شدن
اطلاع رسانی کنید لطفا:n16::n16::n16:
جمع بندی:
پس اول فریمور ایرانسل رو بزن ببین میشناسه /نشد
دوم لحیم هارو بردا دوباره تمیز و صیقلی لحیم کن
سوم فریمور دوم که دادم رو بزن /بازم نشد
مشکلت سخت افزاری
یا
مودم ریجستر نیست
یک کلک: برید مرکز ایرانسل بگید این کار نمی کنه با هیچ سیمی کارتی تا تعویض کنند که بعید میدونم چون i60 کمه و برای تعویض پارت می خواد:n02::n02::n02:
دو شانس دارید
میدان با شما
بعد خود دانی:n12::n12::n12:
اگه اینا نباشه چرا سیم رو نمیشناسه علت؟؟؟
اینکه وقتی سیم ها رو لحیم کردید یا دما زیاد بود یا جریان که به برد مودم آسیب زده
خواهشا وقتی میخواهید لحیم کنید این مودم رو با هویه قلمی 60W انجام بدید تا به برد و پورت سیم کارت مودم اسیب نزنه این کار باعث شده تا سیم رو نشناسه در غیر اینصورت مشکل و راه چاره ی همه رو گفتم تمام
بسیار ممنون از تستی که انجام دادین
آیا روشن یا خاموش بودن mimo4*4 تفاوتی در سرعت ایجاد کرد ؟
شهرستان ما چه روی همراه اول و چه ایرانسل هیچ فرقی با انتخاب گزینه mimo4*4 و ca مشاهده نمیشه .
بله کلا مودم b612 در تک باند بهتر از مودم b525 سرعت میگیره و علت رو من نمیدونم ! در مورد وای فای 5ghz خیر مودم های موجود در کشور ما ندارن و فقط 2.4ghz داره منم رو همون 2.4ghz تست زدم هر دو مودم رو . در مورد انتخاب بین گزینه ca و mimo4*4 در مودم b612 هم هیچ فرقی من مشاهده نکردم چه بر روی همراه اول و چه ایرانسل . و اینو بگم b612 از نظر سخت افزاری و مشخصات موجود در سایت هواوی و اینترنت ca نداره و همین تک بانده بودن همراه اول در شهر ما و سرعت گرفتن عالی این مودم بر روی همین تک باند هم گفته هواوی رو ثابت میکنه که این مودم ca یا همون تجمیع نداره و این سرعت بر روی تک باند ناشی از یک چیز دیگه هست که هنوزم من دلیلش رو نفهمیدم
بله کلا مودم b612 در تک باند بهتر از مودم b525 سرعت میگیره و علت رو من نمیدونم ! در مورد وای فای 5ghz خیر مودم های موجود در کشور ما ندارن و فقط 4ghz داره منم رو همون 4ghz تست زدم هر دو مودم رو . در مورد انتخاب بین گزینه ca و mimo4*4 در مودم b612 هم هیچ فرقی من مشاهده نکردم چه بر روی همراه اول و چه ایرانسل . و اینو بگم b612 از نظر سخت افزاری و مشخصات موجود در سایت هواوی و اینترنت ca نداره و همین تک بانده بودن همراه اول در شهر ما و سرعت گرفتن عالی این مودم بر روی همین تک باند هم گفته هواوی رو ثابت میکنه که این مودم ca یا همون تجمیع نداره و این سرعت بر روی تک باند ناشی از یک چیز دیگه هست که هنوزم من دلیلش رو نفهمیدم
منظورتو 2گیگا بود درسته
چون وایرلس 4ghz ندیدم
منظورتو 2گیگا بود درسته
چون وایرلس 4ghz ندیدم
بله 2.4ghz منظورم هست با پهنای 40
younes_pro
01-08-2019, 18:09
سلام
در مورد انلاک این مودم ها کسی اطلاعاتی داره ؟
Hossein jabbar
01-08-2019, 19:57
سلام
در مورد انلاک این مودم ها کسی اطلاعاتی داره ؟
کدوم مودم ؟؟؟؟
اگه i60 می خوایی لینک پایین:
اگه 525 می خوایی با صابر عزیز جان در ارتباط باشین
موفق باشید:n12::n12::n12:
mahdyshr
02-08-2019, 18:15
با سلام خدمت دوستان
راهی سراغ دارین تو مودم مبین نت بشه رفت رو band 7 ؟
برا من طرح ۳۶۰ فعاله و رومینگمی کنه رو همراه اول
همراه اول به بند ۳ فصل میشه که اطراف ما کیفیت خوبی نداره ولی اگه بتونیم ببریم رو بند ۷ کیفیتش بهتر میشه
با مودم مبین نت نمی تونم برم بند ۷
ولی سیم کارت مبین نت رو می گذارم رو یه مودم آنلاک دیگه می رم رو بند ۷ و سرعت بهتر می شه
درود صابر جان لینک فریمور B612 که توی کلیپ تست شد رو بده از رنگ منو خوشمان آمد:n19:
تنکس دادا
جهت اطلاع دوستان من این فریمور رو نصب کردم
فریمور جدید B612 ورژن 198 با ظاهر و امکانات جدید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
محیط گرافیکی خوبی داره
حس میکنم دستوراتی که میدیم مثل تغییر شبکه و حرکت بین منوها روانتر و سریعتر اجرا میشن
از نظر سرعت دانلود تفاوتی با اون فریمور 194 بنفش نداره و جایی که من هستم باند 7 ضعیفه اما باند 3 همراه اول خوب هست و راحت 10 مگابایت بر ثانیه دانلود دارم
های وب رو هم پیدا میکرد اگر رفتم روستا تست میکنم وصل میشه یا نه
چون نمیدونم فرکانس ها ساپورت میشن در این نسخه یا نه
تنها مشکلی که من پیدا کردم این بود که در بخش ussd حالت نمایش منوها از ستونی به خطی تغییر کرده بود که به همین خاطر اعداد و حروف انگلیسی و فارسی بهم ریختن مشکل دیگه ای نداشت .
اضافه شدن گزینه ریستارت به ایکون های بالا خیلی خوبه
و الان وقتی پیامک بیاد دیگه نیازی به ریفرش کردن صفحه نیست تا علامتش رو ببینید سریعا ایکون قرمز میشه که پیام دارید
و حالت پیامک ها هم به سبک گفت و گو گوشی های هوشمند شده
این بخش لوکال آپدیت نمیدونم برا ماکارایی داره یا نه دیگه انقدر لحیم کاری نکنیم
aliermac
03-08-2019, 06:51
سلام
ببخشید برای مودم من یه مشکل پیش اومدش بعد انلاکش هیچ سیمکارتیو تشخیش نمیده و میگه nocard راهی هست یا باید ببرم برای تعمیرش؟
younes_pro
03-08-2019, 10:10
هنوز برای مبین نت نسخه 196 راهی نیومده ؟
Hossein jabbar
03-08-2019, 10:43
هنوز برای مبین نت نسخه 196 راهی نیومده ؟
فعلا هیچ روشی برای انلاک 196 مبین نت نیست
امنیت مبین نت قابل تحسین است
Hossein jabbar
03-08-2019, 10:48
سلام
ببخشید برای مودم من یه مشکل پیش اومدش بعد انلاکش هیچ سیمکارتیو تشخیش نمیده و میگه nocard راهی هست یا باید ببرم برای تعمیرش؟
داداش من چند دفعه بگم با هویه معمولی لحیم کاری کنید 60W
با دستگاه های پیشرفته لحیم کاری نکنید چون در انها جریان و حرارت بیشتره و به برد و پورت سیم کارت اسیب میزنه این پست رو کامل مطالعه فرمایید:
Hossein jabbar
03-08-2019, 10:56
درود صابر جان لینک فریمور B612 که توی کلیپ تست شد رو بده از رنگ منو خوشمان آمد:n19:
تنکس دادا
جهت اطلاع دوستان من این فریمور رو نصب کردم
فریمور جدید B612 ورژن 198 با ظاهر و امکانات جدید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
محیط گرافیکی خوبی داره
حس میکنم دستوراتی که میدیم مثل تغییر شبکه و حرکت بین منوها روانتر و سریعتر اجرا میشن
از نظر سرعت دانلود تفاوتی با اون فریمور 194 بنفش نداره و جایی که من هستم باند 7 ضعیفه اما باند 3 همراه اول خوب هست و راحت 10 مگابایت بر ثانیه دانلود دارم
های وب رو هم پیدا میکرد اگر رفتم روستا تست میکنم وصل میشه یا نه
چون نمیدونم فرکانس ها ساپورت میشن در این نسخه یا نه
تنها مشکلی که من پیدا کردم این بود که در بخش ussd حالت نمایش منوها از ستونی به خطی تغییر کرده بود که به همین خاطر اعداد و حروف انگلیسی و فارسی بهم ریختن مشکل دیگه ای نداشت .
اضافه شدن گزینه ریستارت به ایکون های بالا خیلی خوبه
و الان وقتی پیامک بیاد دیگه نیازی به ریفرش کردن صفحه نیست تا علامتش رو ببینید سریعا ایکون قرمز میشه که پیام دارید
و حالت پیامک ها هم به سبک گفت و گو گوشی های هوشمند شده
این بخش لوکال آپدیت نمیدونم برا ماکارایی داره یا نه دیگه انقدر لحیم کاری نکنیم
سلام علیکم:
من اصلا 198 رو توصیه نمی کنم از فریمور 195 زیر استفاده کنین:ا
"تلاش و زحمات من وصابر خان و ساعت ها زحمت فراوان این نسخه را فراهم ساختیم"
younes_pro
03-08-2019, 11:03
فعلا هیچ روشی برای انلاک 196 مبین نت نیست
امنیت مبین نت قابل تحسین است
مشکلش چیه ؟ من خیلی وقته دنبالشم راه های مختلفیم دارم امتحان میکنم
احساس میکنم مبین نت دقیقا مثل فیرمویر های نسخه جدید اپراتور تیشک نت عمل کرده و بوت لودر رو از طریق بوت پین بسته
اگر بشه راهی پیدا کرد که بوت پین رو دور بزنیم احتمالا انلاک شدنیه
من یک فکری به ذهنم رسیده ولی خب خیلی دوس دارم با چند نفر حرفه ای تر از خودم مشورت کنم
اگر مایل هستین در موردش با هم دیگه بیشتر اطلاعات کسب کنیم بهم پیام بدین
Hossein jabbar
03-08-2019, 11:08
مشکلش چیه ؟ من خیلی وقته دنبالشم راه های مختلفیم دارم امتحان میکنم
احساس میکنم مبین نت دقیقا مثل فیرمویر های نسخه جدید اپراتور تیشک نت عمل کرده و بوت لودر رو از طریق بوت پین بسته
اگر بشه راهی پیدا کرد که بوت پین رو دور بزنیم احتمالا انلاک شدنیه
من یک فکری به ذهنم رسیده ولی خب خیلی دوس دارم با چند نفر حرفه ای تر از خودم مشورت کنم
اگر مایل هستین در موردش با هم دیگه بیشتر اطلاعات کسب کنیم بهم پیام بدینپ
آقای صابر خان گل و گلاب در ارتباط باشین ای دی :
@qaderi65 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]@qaderi65)
صابر خان از منم وارد تر با ایشون در ارتباط باشین
bnsh2010
04-08-2019, 01:02
این فریمور۱۹۸ رو مبین نت میشه زد؟ دسترسی های اپدیت بسته شده؟
Hossein jabbar
04-08-2019, 09:52
این فریمور۱۹۸ رو مبین نت میشه زد؟ دسترسی های اپدیت بسته شده؟
کلا بسته شده ولی فریمور 198 فریموری جنرال است و از نظر سرعت تایید نمیشود ومن برای شما پیشنهاد نمی کنم شما از لینک بالا که برای دوستمون
گذاشتم استفاده کنید
موفق باشید:n16::n16::n16:
کلا بسته شده ولی فریمور 198 فریموری جنرال است و از نظر سرعت تایید نمیشود ومن برای شما پیشنهاد نمی کنم شما از لینک بالا که برای دوستمون
گذاشتم استفاده کنید
موفق باشید:n16::n16::n16:
داداش گفتم که برای من مشکل سرعت نداره
ببینید الان وسط روز توی اوج شلوغی وضعیت سرعت همینه که قبلشم با اون فریمور بنفش همین بود
و شبا راحت به 10-11 مگ میرسه
شاید شما تست کردی تو محل شما مشکلی بوده
بنظرم یکی وقت بزاره و کامل ویرایشش کنه و آپشن های کلی رو بهش اضافه کنه خیلی خوب میشه :n19:
Hossein jabbar
04-08-2019, 14:09
داداش گفتم که برای من مشکل سرعت نداره
ببینید الان وسط روز توی اوج شلوغی وضعیت سرعت همینه که قبلشم با اون فریمور بنفش همین بود
و شبا راحت به 10-11 مگ میرسه
شاید شما تست کردی تو محل شما مشکلی بوده
بنظرم یکی وقت بزاره و کامل ویرایشش کنه و آپشن های کلی رو بهش اضافه کنه خیلی خوب میشه :n19:
داداش ما رفتیم بکاب نمیگیره
انتخاب مایمو هم نیست
باگ زیاد داره و ویرایش اون کار هرکسی
وبه یک برنامه نویس حرفه ای نیاز داره وسلام من با همون رنگ بنفش 15 الی 16 گرفتم بزودی تست سرعت میدم
داداش ما رفتیم بکاب نمیگیره
انتخاب مایمو هم نیست
باگ زیاد داره و ویرایش اون کار هرکسی
وبه یک برنامه نویس حرفه ای نیاز داره وسلام من با همون رنگ بنفش 15 الی 16 گرفتم بزودی تست سرعت میدم
میگم که فعلا باگ خاصی ندیدم که به چشم بیاد
همراه اول اینجا میمو رنک 4 نیست که بدونم بخاطر نبود گزینش فعاله یا نه
ایرانسل فکر کنم میمو 4 هست تو منطقه ما
تست سرعت محل با محل که ملاک نیست هر نقطه ای فرق میکنه .که شما میفرمایید 15-16 مگ گرفتم
وگرنه همین سرعت رو منم با ایرانسل میگیرم 15 ثابته ولی بسته هاش ارزش نداره
شما باید تو همون محل مورد نظر هر دو فریمور رو تست کنی ببینی باهم چقدر فرق دارن مثل کاری که خود من کردم و فرق خاصی ندیدم
و حتی شماره دکلی که بهش وصلم رو چک کردم و همون قبلی هست
ما شهرستان کوچیک هستیم td هم نداریم تست کنم فقط مبین نت داره اینجا با 360 و fd فرکانس میده اونم تست نکردم چون سیم کارت گیر نمیاد
اینم وضعیت سیگنال با این فریمور که همچنان مثال سابق هست
Hossein jabbar
04-08-2019, 15:54
اینم وضعیت سیگنال با این فریمور که همچنان مثال سابق هست
ببین عزیز دل ما در تبریز سکونت داریم و یک مودم لاک دارم وانلاک ها رو فروختم یک تست میگیرم
شما ببینید در این فریمور198 یک باگ voipسیو نمیشه
برید امتحان کنید
بعد به دکل RSRQمتصل نمیشه الباقی فریمور متصل میشه
واز نظر امنیت و امکانات نقاط ضعف هایی داره
من بازم میگم
استاد باید باشی در این راستا و من میدونم
شما به 198 خیلی علاقه
من اینو میگم دکل های تبریز 4x4 شده و من با همراه اول 4G+ میگیرم اینم سند
در سرعت هم فرق میکنه ولی 198 از این خاصیت محروم می باشد
اینا رو گفتم که یک ذره اطلاعاتتون در مورد فریمور 198 بیشتر بشه
حال انتخاب با شما هر کدوم رو دوست دارین تست کنید استفاده کنید
mobile-1199
04-08-2019, 21:01
سلام
وقت بخیر
اساتید یه سوال داشتم . تو سایت همسایه امروز یه مطلب خوندم که فریمور 198 اومده .
خواستم ببینم این فریمور روی i60 انلاک " نشده " قابل نصبه یا نه ؟ بعد این که بهترین فریمور برای این مودم به لحاظ سرعت و ... چی هست ؟ و نیاز به انلاک داره یا خیر ؟
Hossein jabbar
05-08-2019, 11:10
سلام
وقت بخیر
اساتید یه سوال داشتم . تو سایت همسایه امروز یه مطلب خوندم که فریمور 198 اومده .
خواستم ببینم این فریمور روی i60 انلاک " نشده " قابل نصبه یا نه ؟ بعد این که بهترین فریمور برای این مودم به لحاظ سرعت و ... چی هست ؟ و نیاز به انلاک داره یا خیر ؟
سلام علیکم :
فرقی نمی کنه از برنامه مولتی کست استفاده کنید
برای انتقال فریمور 198 ولی من تایید نمی کنم
من پیشنهاد می کنم اول از روش آقا صابر آنلاک کنید و استفاده کنید
یا این فریمور دان کن با صابر ومن زحمتش رو کشیدیم
اسکریپ انلاکم توشه میشه با انا راحت آنلاک کنید"
Hamid1920
06-08-2019, 14:29
سلام
سلام
شما به احتمال زیاد موقع باز کردن به برد صدمه زدید یکی از دوستان که مودمش همین مشکل رو پیدا کرده بود برای من ارسال کرد بعد از بررسی متوجه شدم ایرادشون نرم افزاری نیست و با تعویض قطعات اسیب دیده مشکل شناسایی سیم کارتش حل شد
دوستان موقع باز کردن مودم خیلی دقت کنید و از سمت سیم کارت جنس نوک تیز زیر قاب مودم قرار ندید ممکنه قطعاتی ایراد پیدا کنه یا آسیب ببینه بدلیل پکیج بسیار ریز این قطعات معمولا قطعاتش پیدا نمیشه پیدا هم بشه این سایز قطعات رو با دستگاه میزننن و جایگزینیش با دست خیلی سخت هست
juolipuoli
07-08-2019, 03:11
متاسفانه مشکل سخت افزاریه!من دقیقا مشکل شما بوجود اومد برام شاید بیشتر از ده تا مودم انلاک کردم بدون هیچ مشکلی و یه مورد دقیقا مثل شما شد و نفهمیدم چرا!؟ مودم انلاک شد ولی هیچ سیمی حتی ایرانسل نخوند!با تعویض فریمور هم درست نشد نهایت دادم برای تعمیر 80 دادم هزینه کردم!شما فعلا سیمه لحیم شده رو از جاش جدا کن ببین درست میشه نهایت نشد بده تعمیرات مودمی
mahdyshr
07-08-2019, 07:30
سلام وقت بخیر
آیا راهی هست که بشه رو مودم مبین نت باند fdd رو عوض کرد و از باند سه رفت رو باند 7 ؟
چون سمت ما باند 3 خوب نیست ولی باند 7 خوبه
مودم فقط به باند 3 وصل میشه
راهی هست ؟
saber73
ممنون
Hossein jabbar
07-08-2019, 21:36
سلام وقت بخیر
آیا راهی هست که بشه رو مودم مبین نت باند fdd رو عوض کرد و از باند سه رفت رو باند 7 ؟
چون سمت ما باند 3 خوب نیست ولی باند 7 خوبه
مودم فقط به باند 3 وصل میشه
راهی هست ؟
@saber73 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون
از طریق برنامه ltewatch استفاده کنید اینم لینک دانلود
موفق باشید
اگه مودم تون ورژن 196 باشه مشکل شاید پیش بیاد یا نیاد
اگر برنامه با ای پی مودم کانکت شدین برنامه متوقف شد
مشکل فریمور مبین نت است
اگه نشد اطلاع بدین یک حقه بلدم بزنیم به مبین نت:n02::n02::n02:
mahdyshr
07-08-2019, 22:06
از طریق برنامه ltewatch استفاده کنید اینم لینک دانلود
موفق باشید
اگه مودم تون ورژن 196 باشه مشکل شاید پیش بیاد یا نیاد
اگر برنامه با ای پی مودم کانکت شدین برنامه متوقف شد
مشکل فریمور مبین نت است
اگه نشد اطلاع بدین یک حقه بلدم بزنیم به مبین نت:n02::n02::n02:
ورژنم 197 هست
وصل میشه و مشخصات رو نشون میده
وقتی می زنم رو باند 7 شروع به تعویض می کنه برای کمتر از یک ثانیه هم به باند 7 وصل می شود ولی ییهو نمی دونم چطور میشه که وتبدیل به TD می شه.شروع می کنه به وصل شدن به TD مبین نت
منتظر حقه هستیم :n02:
Hossein jabbar
08-08-2019, 03:03
=============-=======تست سرعت با b612s-25d=================
این تست برای بعضی دوستان الخصوص nima-zf تست زدم تا بفهمانم فریمور با فریمور زمین تا آسمان فرف دارد
تست ها همه با سیم همراه اول انجامیده موفق باشید:n12::n12::n12:
بعضی باگ داره فریمور دارم روش کار میکنم بزودی در فریمور کلیب منتشر می شود
با اینکه با دلیل و مدرک ثابت کردیم این مودم ca نداره و چه برسه به تجمیع دو فرکانس ولی بعضی افراد دارن راه همون کسایی رو میرن که از اول خریداران این مودم رو سردرگم و دچار شک و تردید کردن . فکر کنم دیگه راهی نداریم به جز اینکه از خود کمپانی هواوی یک برگه تایید مبنی بر نبودن ca در این مودم بیاریم و این جریان تجمیع رو برای همیشه از این مودم جمع کنیم و به خوبی و خوشی تموم بشه .
با اینکه با دلیل و مدرک ثابت کردیم این مودم ca نداره و چه برسه به تجمیع دو فرکانس ولی بعضی افراد دارن راه همون کسایی رو میرن که از اول خریداران این مودم رو سردرگم و دچار شک و تردید کردن . فکر کنم دیگه راهی نداریم به جز اینکه از خود کمپانی هواوی یک برگه تایید مبنی بر نبودن ca در این مودم بیاریم و این جریان تجمیع رو برای همیشه از این مودم جمع کنیم و به خوبی و خوشی تموم بشه .
بله استاد عزیز در اغلب تاپیک های این مودم از همون ابتدا حداقل چندین بار ذکر شد که ca نداره
چیزی که دوستان تازه وارد رو به اشتباه میندازه اون گزینه در بخش تنظیمات شبکست بنظرم فقط mimo رو میذاشتین باشه دیگه نیازی به اون ca نبود و اساتید سردرگم نمیشدن وگرنه ماهم با همین حدود سرعتا دانلود میکنیم
دوستان افرادی که میان با فیلم و تست شک و شبهه در افکار شما و این مودم ایجاد میکنن و هیچوقت نشده از اول ادعای خودشون همون فریمورهایی که اعتقاد دارن با دیگر فریمورها فرق داره و بی نهایت سرعتی هست رو منتشر نمیکنن و هیچ وقت هم حرف مار و قبول نکردن و تا حرف زدیم فقط فیلم و تست دادن و مثل مرد نیومدن داخل گود و چیزی. رو نکردن همون بهتر در افکار و توهم خودشون باقی بمون و برن هی تست بزنن و فیلم منتشر کنن احتمالا اینها در اینده کارگردان های خوبی خواهند بود . توصیه منم به دوستان این هست اصلا تحت تاثیر حرفها و فیلم ها و عکس های این جور افراد قرار نگیرید .
بله استاد عزیز در اغلب تاپیک های این مودم از همون ابتدا حداقل چندین بار ذکر شد که ca نداره
چیزی که دوستان تازه وارد رو به اشتباه میندازه اون گزینه در بخش تنظیمات شبکست بنظرم فقط mimo رو میذاشتین باشه دیگه نیازی به اون ca نبود و اساتید سردرگم نمیشدن وگرنه ماهم با همین حدود سرعتا دانلود میکنیم
بله این شاهکار رو اول های وب زد بعدا هم مبین نت و ایرانسل زود رفتن کپی کردن داخل فریمور صرفا یک نوشته هست و چیزی بیشتر از اون نیست . به غیر ایران کلی کشور در دنیا وجود داره از نظر اینترنت و شبکه خیلی هم بهتر از ما هستن و اپراتورهای اونها هم از این مودم ارائه میده ولی در هیچ کدام خبری از این گزینه ca نیست و نخواهد بود . مگر اینکه ما چیزی اختراع کرده باشیم که هنوز غربی ها نتونستن به دانشش دست پیدا کنن :n02:
بله این شاهکار رو اول های وب زد بعدا هم مبین نت و ایرانسل زود رفتن کپی کردن داخل فریمور صرفا یک نوشته هست و چیزی بیشتر از اون نیست . به غیر ایران کلی کشور در دنیا وجود داره از نظر اینترنت و شبکه خیلی هم بهتر از ما هستن و اپراتورهای اونها هم از این مودم ارائه میده ولی در هیچ کدام خبری از این گزینه ca نیست و نخواهد بود . مگر اینکه ما چیزی اختراع کرده باشیم که هنوز غربی ها نتونستن به دانشش دست پیدا کنن :n02:
بابا این چیزا عادیه ولی خو صابر جان با اون قیمت 300 تومن اون موقع
یا باندل دوتایی که i60 رو با lh96 میدادن 400 هزار تومان پولی نبود که آدم ناراحت بشه عزیزم
این مودم عالیه برا پولی که دادیم اون زمان
حالا فوقش ca نداره
4.5 واقعی هم نیست
وایفای 5 گیگاهرتز نداره
لنش هم که گیگابیت نیست
عوضش امکانات خوبی داره مثل td و فرکانساش
همینکه بالا 10 مگابایت سرعت میده بهم راضیم ازش بابا می ارزه به adsl
Hossein jabbar
08-08-2019, 18:08
بابا این چیزا عادیه ولی خو صابر جان با اون قیمت 300 تومن اون موقع
یا باندل دوتایی که i60 رو با lh96 میدادن 400 هزار تومان پولی نبود که آدم ناراحت بشه عزیزم
این مودم عالیه برا پولی که دادیم اون زمان
حالا فوقش ca نداره
4.5 واقعی هم نیست
وایفای 5 گیگاهرتز نداره
لنش هم که گیگابیت نیست
عوضش امکانات خوبی داره مثل td و فرکانساش
همینکه بالا 10 مگابایت سرعت میده بهم راضیم ازش بابا می ارزه به adsl
داداشای گرامی اگر ناراحت هستین فریمور در دسترس نیست بدم تست کنید ببینید که به فریمور ربطی نداره به منتطقه مربوطه
از احضار نظر صابر جان عزیزم موافقم میدم تست کنید ببینیم کی میتونه اینجوری سرعت بگیره
با ارزو پیروزی وپیشرفت بعضی ادامها و الخصوص صابر جان عزیز:n12::n12::n12:
صابرجان یه سوال توی این فریمورهایی که ویرایش میکردی آیا امکان کنترل پهنای باند رو وایفای وجود نداشت که مثل بقیه چیزا پنهان شده باشه؟
من الان برای کنترل پهنای باند مهمان یا اعضای خانواده یه میکروتیک hap lite دارم که به این مودم اکسس پوینتش کردم و سرعت رو محدود کردم رو 2 مگابایت براشون نت رو خالی نکنن توی روز:n09:
هرچند وایفای هپ لایت با اون سایز کوچیک بردش از این i60 قویتره ولی خب دست و پا گیره اگر خود مودم داشت خیلی بهتر بود:n33:
داداشای گرامی اگر ناراحت هستین فریمور در دسترس نیست بدم تست کنید ببینید که به فریمور ربطی نداره به منتطقه مربوطه
از احضار نظر صابر جان عزیزم موافقم میدم تست کنید ببینیم کی میتونه اینجوری سرعت بگیره
با ارزو پیروزی وپیشرفت بعضی ادامها و الخصوص صابر جان عزیز:n12::n12::n12:
داداش گلم شما تا دیروز میفرمودین به فریمور مربوطه و خیلی از من ناراحت بودین که 198 نصب کردم و میگفتین باید استاد باشی تا بفهمی حالا حرف خود من رو میزنید که میگفتم نهایت سرعت مربوط به منطقست ؟
والا من آدمی نیستم ادعایی داشتم باشم و از ابتدای این تاپیک پیگیر بودم حتی بارها میومدن پست های دوستانی مثل صابر و حسین یکی دونفر دیگه رو بخاطر آموزش انلاک پاک میکردن
حتی من یبار خودم آموزش درست کردم از پست های بچه و ازسیستم خودم درایور هارو بکاپ گرفتم براتون که حتی اونم پاک کردن
یعنی میخوام بگم از اول بودم و تقریبا تمام فریمورهایی که گذاشته شده تست کردم حتی بعد از صحبت های شما همون فریموری که دادین هم تست کردم و برام فرقی نکرده با 198
نه که در کل فرقی نداشته باشه بلاخره انقدر اطلاعات دارم که بدونم فریمور مود شده امکانات بهتری داره
ولی حرفم اینکه شما میخوای چیزی رو اثبات کنی ؟میخوای بگی این مودم بیشتر از اون چیزی که میدونیم و دیدیم قابلیت سرعت داره ؟
خب بسم الله تاپیک بزن آموزش بزار حالش رو ببریم
وگرنه شما یه فریمور رو صدجا تبلیغ کردی لینکش رو گذاشتی و منم الان رو مودم نصبش کردم برا من در سرعت فرقی نکرده با اون 195 بنفش یا 198 با همون باگ هاش به قول شما
هرچیزی یه حد و محدودیتی داره دیگه این مودمم حدش همینه دیگه بیشتر از این در توانش نیست
هرچند خیلی جاها زیرساخت های مناسب برای همین سرعت هایی که ما میگیرم رو هم ندارن
یه نفر داشتیم از این حرفها زیاد میزد و خیلی وعده وعید میداد اخرش خودش رفت و دیگه پیداش نشد همه بچه های قدیمی انجمن میدونن کی رو میگم
صابرجان یه سوال توی این فریمورهایی که ویرایش میکردی آیا امکان کنترل پهنای باند رو وایفای وجود نداشت که مثل بقیه چیزا پنهان شده باشه؟
من الان برای کنترل پهنای باند مهمان یا اعضای خانواده یه میکروتیک hap lite دارم که به این مودم اکسس پوینتش کردم و سرعت رو محدود کردم رو 2 مگابایت براشون نت رو خالی نکنن توی روز:n09:
هرچند وایفای هپ لایت با اون سایز کوچیک بردش از این i60 قویتره ولی خب دست و پا گیره اگر خود مودم داشت خیلی بهتر بود:n33:
زیاد این قسمتها دقت نکردم .
Hossein jabbar
08-08-2019, 22:14
داداش گلم شما تا دیروز میفرمودین به فریمور مربوطه و خیلی از من ناراحت بودین که 198 نصب کردم و میگفتین باید استاد باشی تا بفهمی حالا حرف خود من رو میزنید که میگفتم نهایت سرعت مربوط به منطقست ؟
والا من آدمی نیستم ادعایی داشتم باشم و از ابتدای این تاپیک پیگیر بودم حتی بارها میومدن پست های دوستانی مثل صابر و حسین یکی دونفر دیگه رو بخاطر آموزش انلاک پاک میکردن
حتی من یبار خودم آموزش درست کردم از پست های بچه و ازسیستم خودم درایور هارو بکاپ گرفتم براتون که حتی اونم پاک کردن
یعنی میخوام بگم از اول بودم و تقریبا تمام فریمورهایی که گذاشته شده تست کردم حتی بعد از صحبت های شما همون فریموری که دادین هم تست کردم و برام فرقی نکرده با 198
نه که در کل فرقی نداشته باشه بلاخره انقدر اطلاعات دارم که بدونم فریمور مود شده امکانات بهتری داره
ولی حرفم اینکه شما میخوای چیزی رو اثبات کنی ؟میخوای بگی این مودم بیشتر از اون چیزی که میدونیم و دیدیم قابلیت سرعت داره ؟
خب بسم الله تاپیک بزن آموزش بزار حالش رو ببریم
وگرنه شما یه فریمور رو صدجا تبلیغ کردی لینکش رو گذاشتی و منم الان رو مودم نصبش کردم برا من در سرعت فرقی نکرده با اون 195 بنفش یا 198 با همون باگ هاش به قول شما
هرچیزی یه حد و محدودیتی داره دیگه این مودمم حدش همینه دیگه بیشتر از این در توانش نیست
هرچند خیلی جاها زیرساخت های مناسب برای همین سرعت هایی که ما میگیرم رو هم ندارن
سلام علیکم:<<باعرض خسته نباشید بچه های فرم الخصوص صابر جان عزیز دل
من در اول از تمام بچه های فرم برای ایجاد شبحه و شایع ca مودم ای 60 عرز خواهی عمیق می کنم
واز شما اعضای محترم فرم مرا حلال کنید چون عذاب وجدان راحتم نمیزاره
و تشکرات فراوان فراوان از رفیق دیرینم صابر جان و حمید خان به شخصه اورض خواهی میکنم
و الخصوص رفیق دلسوز و پر تلاشم صابر جان که این روز ها دردسر هایی برایش درست کردم از خداوند متعال خواهانم واز شما اعضای محترم فرم خواشمندم عرز خواهی مرا بپزیرید
دوست دلسوز و فداکارتان
خاک پاتان حسین
از صابر خان عزیز بل شخصه اورز خواهی میکنم
==================تمام=======================
یک دنیا تشکر از بچه های فرم که تلاش میکنند:n40::n40::n40:
سلام،مودم E5186-22A هم CA نداره؟؟
من که هر کاری میکنم نه علامت پلاس ظاهر میشه،نه سرعت فرقی میکنه.
این مودم وای فایش فریز میشه کسی راه حلی نداره؟
لطفاً راهنمایی کنید
[QUOTE=nemati2;9124188]سلام،مودم E5186-22A هم CA نداره؟؟
من که هر کاری میکنم نه علامت پلاس ظاهر میشه،نه سرعت فرقی میکنه.
این مودم وای فایش فریز میشه کسی راه حلی نداره؟
از این مودم دو مدل وجود داره گویا یکیش اصلا با شبکه های ایران تجمیع انجام نمیده حالا یا ناسازگاری داره یا نیاز به تغییر فریمور و وب یو ای .
این دو مدل :
E5186-22a
E5186-61a
شما ورژن وب یو ای و فریمور مودمت رو بفرست ببینم الانم چه ورژنی روشه . در ضمن منطقه شما دو باند 3 و 7 فعاله ؟
Tornado2800
09-08-2019, 16:07
سلام
در صورتی که tfi60 شرکت اسیاتک تهیه کنیم
انلاک میشه خیالمون راحت ؟
سلام
در صورتی که tfi60 شرکت اسیاتک تهیه کنیم
انلاک میشه خیالمون راحت ؟
بله خیالتون راحت باشه همون i60 ایرانسل هست
Tornado2800
09-08-2019, 17:05
بله خیالتون راحت باشه همون i60 ایرانسل هست
سلام صابر جان
۱- محبت می کنی لینک اموزش انلاکش برای بنده ارسال کنید ؟ چون سرچ زدم متاسفانه پیدا نکردم
۲- در اینده امکان داره اپدیتی بدند که انلاک از بین بره ؟ اگر بله قابلیتی وجود داره که نزاریم خودکار اپدیت بشه ؟
سلام صابر جان
۱- محبت می کنی لینک اموزش انلاکش برای بنده ارسال کنید ؟ چون سرچ زدم متاسفانه پیدا نکردم
۲- در اینده امکان داره اپدیتی بدند که انلاک از بین بره ؟ اگر بله قابلیتی وجود داره که نزاریم خودکار اپدیت بشه ؟
فکر نکنم ایرانسل بخواد چنین کاری انجام بده همین فریمور انلاک رو بزنید یا یکی از مود شده های داخل انجمن دیگه مودم اپدیت هم نمیگیره
Tornado2800
09-08-2019, 18:18
سلام
تشکر صابر جان
بنده در حال حرکت برای خرید هستم
اگر نیاز است به نسخه فریمور ان دقت کنم ممنون میشم اینجا بنویسید
تا قبل از خرید همان را تهیه و تراژدی مبین نت برای من تکرار نشه
مرسی
سلام
تشکر صابر جان
بنده در حال حرکت برای خرید هستم
اگر نیاز است به نسخه فریمور ان دقت کنم ممنون میشم اینجا بنویسید
تا قبل از خرید همان را تهیه و تراژدی مبین نت برای من تکرار نشه
مرسی
سیم کارت ایرانسل رو جواب داد تمومه یه سیم کارت ایرانسل ببرید و تست کنید چون مودم رو از ایرانسل تهیه کرده و خود اسیا تک داره از شبکه tdd ایرانسل استفاده میکنه باید فریمور ایرانسل رو مودم باشه .
ورژن هم پایین 196 بود حله و اگر 196 بود باید این باشه :
11.196.01.01.234
234 نشان دهنده اپراتور ایرانسل هست
کلا داخل ایران 5 اپراتور ایرانسل و همراه اول و مبین نت و های وب و رایتل دارای شناسه از سوی هواوی هستن
های وب : 1445
ایرانسل : 234
رایتل : 1323
مبین نت : 1472
همراه اول : 1279
Tornado2800
09-08-2019, 21:57
سلام
صابر جان
دستت درد نکنه
رفتم با تعجب برگشتم
قیمت مودم از حدود ۵۰۰ تومن کرده بودند ۱.۵۰۰ ! :n04:
سلام
صابر جان
دستت درد نکنه
رفتم با تعجب برگشتم
بله داداش گلم
برو سراغ نمایندگی های ایرانسل آخرین بار که پرسیدم فروش خودشون 900 بود به مشتری:n35::n28:
بنظرم تو جاهایی مثل دیوار بگرد بعد حضوری برو تست کن بخر بعضی ها قیمت معقولی گذاشتن :n27:
سلام
صابر جان
دستت درد نکنه
رفتم با تعجب برگشتم
تلگرام رو چک کنید پیغام گذاشتم در خصوص مودم
در پاسخ به آقا صابر:
بله داش هر دو باند فعاله.
Hossein jabbar
10-08-2019, 11:37
دوستان راهنمایی کنند
با اسکریپ میشه وب یوال زد آیا
صابرخان جواب؟؟؟
در پاسخ به آقا صابر:
بله داش هر دو باند فعاله.
مودمتون جنرال هست ؟ چرا فریمور اپراتور لتونی رو مودم هست ؟ من احتمال میدم از همین فریمور و وب یو ای باشه این مودم تجمیع انجام میده و ca هم داره و سرعتش از b525 هم بیشتر هست .
از سایت IDH خریدم و نمیدونم جنراله
اگه تجمیع بکنه حتما علامت پلاس میوفته؟اگه نمیوفته از کجا بفهمم تجمیع داره؟
فریمور برای این مودم سراغ ندارید که امکاناتش مثل مودم tf-i60 باشه؟چون پنلش خیلی سادس و هیچ قابلیتی مثل VPN,volte نداره
لطفاً راهنمایی کنید
از سایت IDH خریدم و نمیدونم جنراله
اگه تجمیع بکنه حتما علامت پلاس میوفته؟اگه نمیوفته از کجا بفهمم تجمیع داره؟
فریمور برای این مودم سراغ ندارید که امکاناتش مثل مودم tf-i60 باشه؟چون پنلش خیلی سادس و هیچ قابلیتی مثل VPN,volte نداره
لطفاً راهنمایی کنید
در مورد سایت idh واقعا یا من سوادم و اطلاعاتم کم هست یا نه کاسه ای زیر نیم کاسه هست افراد زیادی از این شرکت مودم های جنرال رومیزی خریدن ولی متاسفانه بعد کلی تحقیق و چک کردن فریمور و اطلاعات مودم مشص شد یا این مودم ها برای بازار منطقه ای خاص توسط هواوی ساخته شده اند یا برای اپراتوری خاص سفارش داده شده اند و شرکت idh اقدام به وارد کردن این نوع مودم ها به اسم جنرال برا فروش در بازار ایران کرده است .
در مورد مودم شما باید ریسک کنید و تغییر فریمور و وب یو ای بدید تا مشخص بشه در ایران تجمیع میکنه یا نه و سازگاری با شبکه ایران داره یا نه ؟ نحوه فریمور زدن این مدل کاملا متفاوت با مدل های دیگه هست و خوشبختانه نیاز به باز کردن مودم نیست . در مورد مود کردن فریمور و وب یو ای هم باز نحوه کار با مودم های دیگه هواوی فرق داره و خود من هم نتونستم در این زمینه کاری انجام بدم و به جایی برسم .
Hossein jabbar
13-08-2019, 14:41
به قول آقا صابر به میدان امدم با فریموری در کلیپ دادم
برادران گرامی به قول صابر خان این مودمca هم از نظر سخت افزاری هم از نظر نرم افزاری وجود ندارد
وبا پرسوجوی کامل دانستم که این یک حقه ای از سوی ایرانسل وهای وب بوده تا این مودم را تا حد توان عرضه کنند ویا به قولی کلاهبرداری
به هر حال من از خبر کذبی که مطرح کرده بودم عذر می خواهم الخصوص الخصوص صابر جان عزیز دل:n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12:: n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12:: n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12:: n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12:: n12::n12::n12::n12::n12:
ممنون همینکار رو کردم ، روی 3600 انتن نمیداد و میزد no service unable to connect ، روی 3500 انتن داد ، فک کنم زمانی که اینترنت قطع میشه و دیگه وصل نمیشه هم همین پیام میاد ، ی جورایی امیدوار شدم که دیگه این مشکل پیش نیاد ، انشاءالله درسته دیگه ، در هر حالت چند روز که بگذره خبرش رو اینجا میزارم
:n40:
قرار بود خبر بدم فراموش کردم ی مقدار دیر شد ، اما بهرحال مشکل حل شد دوستانی که این مشکل رو دارند و بعضی اوقات اینترنتشون قطع میشه و دیگه وصل نمیشه و باید خاموش و روشن کنند ، همینکار رو انجام بدند مشکلشون حل میشه انشاءالله (به صورت دستی روی فرکانسی که انتن دارند ست کنند)
x_zarbat
04-09-2019, 18:02
سلام خسته نباشید
من الان روی ای60 فریمور 195 بنفش دارم میخوام 196 ایرانسل انلاک مود شده(اقا صابر) نصب کنم کسی لینک اخرش داره؟
و همچنین قبلا به ویندور 7 دسترسی داشتم الان فقط 10 دارم میشه با اونم زد؟ چه جوری؟؟؟
Hossein jabbar
04-09-2019, 20:04
سلام خسته نباشید
من الان روی ای60 فریمور 195 بنفش دارم میخوام 196 ایرانسل انلاک مود شده(اقا صابر) نصب کنم کسی لینک اخرش داره؟
و همچنین قبلا به ویندور 7 دسترسی داشتم الان فقط 10 دارم میشه با اونم زد؟ چه جوری؟؟؟
لینک دانلود و اگر رو ویندوز 10 داری اگه ارور داد این لینک رو معرفی کن که جمع اوریش توسط صابر عزیز هس
نشناختن پورت در ویندوز10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بکاب گیری و استور کردن رو سیستم
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])نکته:فقط در فریمور ایرانسل هم مود شده هم مود نشده نمیشه بعضی از سیم ها استفاده کرد و فریمور ایرانسل از باند 42 و 7و 3 پشتیبانی میکنه اینم یک عیبه بزرگه!!!!
لینک دانلود فریمور ایرانسل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشید
سلام
این مودم از VoLTE پشتیبانی می کنه؟
توی سایت ایرانسل نوشته پشتیبانی نمی کنه اما داخل تنظیمات خود مودم یه بخش VoLTE وجود داره و روی گزینه ی Enable هم قرار داره.
سلام
این مودم از VoLTE پشتیبانی می کنه؟
توی سایت ایرانسل نوشته پشتیبانی نمی کنه اما داخل تنظیمات خود مودم یه بخش VoLTE وجود داره و روی گزینه ی Enable هم قرار داره.
سلام بله داداش منطقه ما ایرانسل volte شده
تلفن وصل کردم بهش تماس گرفتم و حالت شبکه تغییر نکرد یعنی همون 4g موند و صدا با کیفیتر بود
فریمور مورد استفاده من هم اخرین نسخه 197 مود شده توسط صابر جان هست :thumbsup:
mobile-1199
27-09-2019, 13:51
رفقا یه سوال !
الان این مودم i60 ما ، مدتیه (بعد از چند ماه استفاده نکردن) ، یکم که کار میکنه یه دفعه آنتن کامل میره و چراغ دوم از سمت چپ به حالت قرمز در میاد ! و مجبور میشم که خاموش روشن ـش کنم تا اوکی بشه .
البته معلوم هم نمیکنه کی این اتفاق می افته ! شاید نیم ساعت بعد روشن کردن ، شاید هم بعد دو روز و ... ! ولی خب چند بار دیدم این اتفاق افتاده .
مودم هم آنلاک نیست و فریمور 196 ایرانسل روش نصبه ، سیم هم td-lte هست . همین دو روز پیش هم مودم رو ریست دادم ...
ممنون میشم اگر آقا صابر و دوستان دیگه کمک کنن :»
رفقا یه سوال !
الان این مودم i60 ما ، مدتیه (بعد از چند ماه استفاده نکردن) ، یکم که کار میکنه یه دفعه آنتن کامل میره و چراغ دوم از سمت چپ به حالت قرمز در میاد ! و مجبور میشم که خاموش روشن ـش کنم تا اوکی بشه .
البته معلوم هم نمیکنه کی این اتفاق می افته ! شاید نیم ساعت بعد روشن کردن ، شاید هم بعد دو روز و ... ! ولی خب چند بار دیدم این اتفاق افتاده .
مودم هم آنلاک نیست و فریمور 196 ایرانسل روش نصبه ، سیم هم td-lte هست . همین دو روز پیش هم مودم رو ریست دادم ...
ممنون میشم اگر آقا صابر و دوستان دیگه کمک کنن :»
مشکل از شبکه tdd هست دوستان هم قبلا این مشکل رو گزارش داده بودن . از داخل تنظیمات بزارید رو tdd only و چک کنید .
mobile-1199
27-09-2019, 20:24
مشکل از شبکه tdd هست دوستان هم قبلا این مشکل رو گزارش داده بودن . از داخل تنظیمات بزارید رو tdd only و چک کنید .
بزرگوار بینهایت ممنون :»
رفتم تو بخش mode ، زدم روی 4g only (چون گزینه ای به نام tdd only نبود) که بعد خودش یه منوی جدید اورد که میشد بین fdd only و tdd only سوییچ کرد :D ان شاء الله که حل شه مشکل .
سلام
تنظیمات مربوط به VOIP که توی منوهای این مودم هست ، واقعا کاربردی داره؟ یعنی میشه مثلا ازش برای تماس صوتی از طریق اینترنت با تلفن همراه یا ثابت استفاده کرد؟
سلام، کاربرد داره.
بعضی از شرکتها مثل آسیاتک و شاتل و ... این سرویس رو دارن میفروشند. اگه بگیرید میتونید تنظیمات رو روی این مودم اعمال کنید و گوشی تلفن قدیمیتون رو هم به این مودم بزنید و مثل تلفن ثابت ازش استفاده کنید.
پیش شمارش 9 هستش البته برای هر شهری هم بگیرید، باید کد اون شهر رو هم بگیرید، مثل 0219****** برای تهران یا 0269******* برای کرج.
این سرویس رو روی مودم ایر مستر 3000 مبین نت میخواستم راه اندازی کنم، با اپراتور مبین نت که تماس گرفته بودم، میگفت اونا هم دارن این سرویس رو راه اندازی میکنن.
این سرویس رو روی مودم ایر مستر 3000 مبین نت میخواستم راه اندازی کنم، با اپراتور مبین نت که تماس گرفته بودم، میگفت اونا هم دارن این سرویس رو راه اندازی میکنن.
بله مبین نت هم مثل اینکه راه اندازی کرده تماس بر بستر lte
بادرود بسیاراستیبل ترین رام مود شده کدومه
لطفا لینک رو بزارید
- - - Updated - - -
بادرود بسیاراستیبل ترین رام مود شده کدومه
لطفا لینک رو بزارید
alirezaxn2010
18-10-2019, 23:07
با سلام خدمت دوستان گرامی
یه مدتی هست این مودم راس ساعت 10 شب از کار میوفته و باید خاموش روشن کنم تا مجدد کار کنه
کسی میدونه چجوری برطرف میشه؟
alirezaxn2010
18-10-2019, 23:13
یه مدتی هست این مودم راس ساعت 10 شب از کار میوفته و باید خاموش روشن کنم تا مجدد کار کنه
تایید میشه تا ساعت 11 همین مشکل وجود داره
بنده با ی مودم و فریمور اورجینال امتحان کردم این مشکل نبود
alirezaxn2010
19-10-2019, 22:15
تشکر ازشما
ولی بنده هیچ تغییری در فریمور انجام ندادم و اورجینال هست
ایا راهی برای برطرف کردنش هست؟
rezajahani
20-10-2019, 23:06
تشکر ازشما
مال منم دو هفتس اینجوری شده ساعت 10 شب قط میشه مودم رو یکی دو بار خاموش روشن میکنم بالا میاد حتی تنظیم کارخونه هم زدم ولی بازم اوکی نشد .
shaahani
21-10-2019, 10:30
اگه از TD استفاده میکنید بگذاریدش روی 4g و TD Only تا روی مدل FDD که سیم کارتتون توی اون سرویس نداره، بی دلیل سویچ نشه.
ممکنه تنظیمات آنتن رادیویی جوری هست که یه حالت ریست هر شب ساعت ده انجام میشه روی ارتباطات متصل و دستگاه شما بعد از قطع و وصل به اشتباه قصد دریافت سرویس FDD رو میکنه، در حالی که سیم کارت شما اجازه چنین سرویسی رو نداره. این حالت موقعی پیش میاد که تنظیم مودم شما در بخش Dial-up روی حالت Auto هست
تایید میشه تا ساعت 11 همین مشکل وجود داره
بنده با ی مودم و فریمور اورجینال امتحان کردم این مشکل نبود
تشکر ازشما
مال منم دو هفتس اینجوری شده ساعت 10 شب قط میشه مودم رو یکی دو بار خاموش روشن میکنم بالا میاد حتی تنظیم کارخونه هم زدم ولی بازم اوکی نشد .
اگر مشکل روی tdd هست . روی حالت فقط tdd بزارید به صورت دستی . نشد میتونید فریمور رو عوض کنید و دستی رو باند 42 فرکانس 3500 قفل کنید .
rezajahani
21-10-2019, 22:46
اگر مشکل روی tdd هست . روی حالت فقط tdd بزارید به صورت دستی . نشد میتونید فریمور رو عوض کنید و دستی رو باند 42 فرکانس 3500 قفل کنید .
با عوض کردن فریمور اوکی شد دیگه قط نشد
این فریموری که گذاشتی رو نصب کردم
rezajahani
21-10-2019, 22:47
با عوض کردن فریمور اوکی شد دیگه قط نشد
این فریموری که جدید گذاشتی رو نصب کردم
newhamedpc
23-10-2019, 08:19
مودم مبین نت ورژن 21.197 هست که آیپی اختصاصی خریدم براش و فایروال مودم هم خاموش کردم برای Virtual Server
پورت های پیش فرض تو این حالت کار نمیکنن مثل ۸۰ یا ۴۴۳. از کجا میشه این پورت ها رو برای مودم تغییر داد ؟
mehrdad_ati
25-10-2019, 12:57
دوستان چند تا سوال دارم که چون تاپیک شلوغ بود واقعا سخت بود پیدا کردنش !!
1- آیا باند 5 گیگاهرتزی برای Wifi ساپورت میشه ؟ 802.11ac منظورمه
2- پینگ خوبی داره شبکه ی td-lte ؟ برای بازی های آنلاین قابل استفاده هست ؟
3- قابلیت تجمیع فرکانس (4.5G) توی این مودم فعال هست یا خیر ؟
متشکرم
shaahani
25-10-2019, 13:09
دوستان چند تا سوال دارم که چون تاپیک شلوغ بود واقعا سخت بود پیدا کردنش !!
1- آیا باند 5 گیگاهرتزی برای Wifi ساپورت میشه ؟ 802.11ac منظورمه
2- پینگ خوبی داره شبکه ی td-lte ؟ برای بازی های آنلاین قابل استفاده هست ؟
3- قابلیت تجمیع فرکانس (4.5G) توی این مودم فعال هست یا خیر ؟
متشکرم
1.خیر این مودم از وای فای پنج گیگاهرتز پشتیبانی نمیکنه و مودم B525 این امکان رو داره.
2.هیچگونه ارتباطی بعد از اینکه بر بستر امواج رادیویی سوار شد، برای بازی آنلاین مناسب نیست و نوسان پینگ در آن شدید خواهد بود، اینترنت موبایل و TD-LTE نیز دارای نوسان پینگ و پینگ به مراتب بالاتر نسبت به ADSL و FFTH هستند.
3.قابلیت تجمیع در این مودم وجود نداره و مودم های B525 و B618 هواوی دارای این قابلیت هستند.
divone30000
27-10-2019, 03:20
با سلام بردوستان مودم آی 60 من وقتی روشن میکنم بعضی مواقع در حین کار صدای تق میکنه که با گوش شنیده میشود مودم رو من تاحالا باز نکردم و آنلاک هم نکردم و هنوز گارانتی دارد آیا چیز مهمی هست که ببرم نمایندگی یا خیر.
Hossein jabbar
27-10-2019, 11:32
با سلام بردوستان مودم آی 60 من وقتی روشن میکنم بعضی مواقع در حین کار صدای تق میکنه که با گوش شنیده میشود مودم رو من تاحالا باز نکردم و آنلاک هم نکردم و هنوز گارانتی دارد آیا چیز مهمی هست که ببرم نمایندگی یا خیر.
به نمایندگی ببرید به نفع شماست یدونه جدیدشو میدن
درود بر همه دوستان
مودم ایرانسل [B612] i60 بعد از فلش به نسخه 198 جنرال همه مشخصاتش مانند IMEI, MAC, SN و ... پاک شده و No Service می دهد.
سعی کردم فایل nvram مودم i60 ایرانسل که در صفحات قبلی فرستاده شده بود را push کنم ولی nv.bin پس از ریبوت کردن مودم بر میگرده به حالت قبلی.
اگر فایل پوش بشه به فولدر mnvm2:0 و دوباره پول بشه فایل همونه ولی پس از ریستارت مودم دوباره همون فایل خود مودم داخل فولدر هست.
حتی فایل را پوش دادم به مسیر دیگر و از راه shell فایل nv.bin داخل فولدر را پاک و فایل دیگر را کپی کردم. همچنان انگار از یک نسخه بک آپ فایل بر میگرده به حالت اصلی. chmod 777 هم تاثیری نداشت.
تنها موفقیت ویرایش IMEI با دستورatc بود که با وجود تغییر نسخه های فیرمور و تغییر فایل nv همچنان درسته و دیگر 0 نیست که البته مشکل را حل نکرد.
با سپاس
درود بر همه دوستان
مودم ایرانسل [B612] i60 بعد از فلش به نسخه 198 جنرال همه مشخصاتش مانند IMEI, MAC, SN و ... پاک شده و No Service می دهد.
سعی کردم فایل nvram مودم i60 ایرانسل که در صفحات قبلی فرستاده شده بود را push کنم ولی nv.bin پس از ریبوت کردن مودم بر میگرده به حالت قبلی.
اگر فایل پوش بشه به فولدر mnvm2:0 و دوباره پول بشه فایل همونه ولی پس از ریستارت مودم دوباره همون فایل خود مودم داخل فولدر هست.
حتی فایل را پوش دادم به مسیر دیگر و از راه shell فایل nv.bin داخل فولدر را پاک و فایل دیگر را کپی کردم. همچنان انگار از یک نسخه بک آپ فایل بر میگرده به حالت اصلی. chmod 777 هم تاثیری نداشت.
تنها موفقیت ویرایش IMEI با دستورatc بود که با وجود تغییر نسخه های فیرمور و تغییر فایل nv همچنان درسته و دیگر 0 نیست که البته مشکل را حل نکرد.
با سپاس
برگردی رو ورژن 195 مود شده و دوباره NVRAM رو پوش کنید و ببنید فرقی میکنه البته همه اینها رو با دسترسی تلنت میشه دستی درست کرد .
Hossein jabbar
29-10-2019, 14:47
برگردی رو ورژن 195 مود شده و دوباره NVRAM رو پوش کنید و ببنید فرقی میکنه البته همه اینها رو با دسترسی تلنت میشه دستی درست کرد .
صابر جان من دستورات atc رو پیدا نکردم راهنمایی میکنی؟؟؟
جانسان:»
در حال حاضر ورژن 195 مود شده روی مودم هست. فایل و nvtool را پوش کردم و از راه شل روی خود مودم تغییرات فایل nv.bin را انجام دادم. نتیجه این شده که فقط سیم ایرانسل کار میکند در حالت 2G
فعلا با ADB کار کردم. با تلنت چه تغییراتی نیاز هست اعمال بشه؟ باز هم سریال و .. را تغییر بدم ؟!
دستورات هم شبیه اینها هست ...
در حال حاضر ورژن 195 مود شده روی مودم هست. فایل و nvtool را پوش کردم و از راه شل روی خود مودم تغییرات فایل nv.bin را انجام دادم. نتیجه این شده که فقط سیم ایرانسل کار میکند در حالت 2G
فعلا با ADB کار کردم. با تلنت چه تغییراتی نیاز هست اعمال بشه؟ باز هم سریال و .. را تغییر بدم ؟!
دستورات هم شبیه اینها هست ...
الان nvram جدید اومد و رو مودم کامل نشست ؟ الان باید رمز وای فای مودم شما ssid مودم شما عوض شده باشه اینطور شده ؟ حالا با همین دستورات از طریق تلنت میتوانید سریال نامبر . imei . هر چهار تا ssid و هر چهارتا رمز وای فای مودم و مک ادرس مودم رو هم در صورت نیاز عوض کنید و بعد مودم رو حتما ریست کارخانه نمایید تا تغییرات انجام بشه و انشالله مشکل هم حل بشه .
صابر جان من دستورات atc رو پیدا نکردم راهنمایی میکنی؟؟؟
جانسان:»
الان nvram جدید اومد و رو مودم کامل نشست ؟ الان باید رمز وای فای مودم شما ssid مودم شما عوض شده باشه اینطور شده ؟ حالا با همین دستورات از طریق تلنت میتوانید سریال نامبر . imei . هر چهار تا ssid و هر چهارتا رمز وای فای مودم و مک ادرس مودم رو هم در صورت نیاز عوض کنید و بعد مودم رو حتما ریست کارخانه نمایید تا تغییرات انجام بشه و انشالله مشکل هم حل بشه .
متاسفانه nvram درست جایگزین نمی شود. فعلا مودم را گذاشتم کنار تا فرصت بعدی.
[*=right]با هیچ ورژنی، سیم غیر ایرانسل وصل نمی شود. سیم تی دی ایرانسل هم وصل نمی شود. No Service
[*=right]با ورژن 195 ایرانسل فقط 2G وصل می شود. 4G/3G No Service
[*=right]با ورژنهای بالاتر از 197، ایرانسل فقط 4G وصل می شود. 2G/3G No Service
[*=right]برخی اوقات بعد از خاموش/روشن کردن بدون انجام هیچ تغییری آی پی مودم به جای 8.1 1.1 می شود .
این هم وضعیت سیم لاک از nvram مودم:
از راهنمایی شما سپاسگزارم. به هر حال ازNo Service کامل به تک سرویس رسید که از هیچی بهتره!
taghifathizade
31-10-2019, 19:29
سلام دوستان من مودم را با فریمور 197 جنرال ویرایش شده اپدیت کردم مشکل نداشت بعد تنظیمات مودم را ریست کردم حالا با کابل لن به کامپیوتر وصل نمیشه با یه سیستم دیگه و کابل دیگه هم امتحان کردم ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوستان من مودم را با فریمور 197 جنرال ویرایش شده اپدیت کردم مشکل نداشت بعد تنظیمات مودم را ریست کردم حالا با کابل لن به کامپیوتر وصل نمیشه با یه سیستم دیگه و کابل دیگه هم امتحان کردم ممنون میشم راهنمایی کنید
مودم رو ریست کنید کابل رو عوض کنید مشکل پابرجا بود برید رو ورژن 195 های وب و تست کنید باز درست نشد احتمالا مشکل سخت افزاری باشه
taghifathizade
01-11-2019, 10:12
سلام پیش تعمیرات سخت افزاری هم بردم گفت مشکل سخت افزاری نداره حتی تو نرم افزار multicast_upgrade_tool هم مودم رو شناسایی میکنه هر فریموری هم فکرشو بکنین زدم روش اما مشکل همچنان پابرجاست
سلام پیش تعمیرات سخت افزاری هم بردم گفت مشکل سخت افزاری نداره حتی تو نرم افزار multicast_upgrade_tool هم مودم رو شناسایی میکنه هر فریموری هم فکرشو بکنین زدم روش اما مشکل همچنان پابرجاست
هر فریموری رو تست زدید و ریست هم کردید و کابل رو هم عوض کردید و با یک کامپیوتر دیگه هم تست زدید دیگه فقط برمیگرده به مشکل سخت افزاری یا مشکل در ای سی فلش شما و میان افزارهای داخل اون به وجود اومده و باید ای سی فلش مودم پروگرم بشه که کار راحتی نیست و هرکسی بلد نیست و کسی انجام نمیده و بک اپ یا فلش دامپ از این ای سی و میان افزار اون لازم هست اونم سالم و صحیح .
hotman1234
03-11-2019, 15:05
سلام.
کسی میتونه یه عکس از برد این مودم برای من بفرسته؟ مودم من وقتی سیم کارت میزارم داخلش کلا نمیشناسه و اسلات سیم کارت رو عوض کردم درست نشد. حالا شک کردم که یکی از ic های روی برد کنده شده باشه.
sunicorn
03-11-2019, 15:24
taghifathizade
04-11-2019, 12:26
ببخشید این چند تا سیم از usb لحیم شده مال چیه
taghifathizade
04-11-2019, 15:24
هر فریموری رو تست زدید و ریست هم کردید و کابل رو هم عوض کردید و با یک کامپیوتر دیگه هم تست زدید دیگه فقط برمیگرده به مشکل سخت افزاری یا مشکل در ای سی فلش شما و میان افزارهای داخل اون به وجود اومده و باید ای سی فلش مودم پروگرم بشه که کار راحتی نیست و هرکسی بلد نیست و کسی انجام نمیده و بک اپ یا فلش دامپ از این ای سی و میان افزار اون لازم هست اونم سالم و صحیح .
سلام شرمنده خودتون فلش دامپ مودمو دارین برام بفرستین
سلام شرمنده خودتون فلش دامپ مودمو دارین برام بفرستین
خیر متاسفانه ندارم
taghifathizade
05-11-2019, 21:29
سلام خواهشا کسی فایل dump مودم tf_i60 را داره برام بفرسته .
taghifathizade@gmail.com
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B9_%DB%B2%DB%B2%DB%B2%DB%B8%DB%B2%DB%B1.jpg
ظرفیت قطعات قسمت سیمکارت هم براتون تک تک سر فرصت روی عکس مینویسم و میفرستم. مقاومتها همگی یا 4 کیلو اهم هستند یا 33 اهم. دیود و خازت هم بکار رفته
mehrzadjalali
25-11-2019, 01:33
برای مودمهای ایرانسل راهی برای port forwarding بدون گرفتن ip static هست؟
mehrzadjalali
25-11-2019, 01:34
برای مودمهای ایرانسل tf-i60 راهی برای port forwarding بدون گرفتن ip static هست؟
mohammadgh6
26-11-2019, 12:13
سلام دوستان
یه سوال.این مودم یا چیزدیگه ایه
nokia wifi beacon 1
سلام دوستان
یه سوال.این مودم یا چیزدیگه ایه
nokia wifi beacon 1
Nokia WiFi mesh هست مودم نیست .
mohammadgh6
26-11-2019, 15:13
Nokia WiFi mesh هست مودم نیست .
عزیز کارش چیه.یه دونه برام آوردن اشتباهی به جای مودم 4g
عزیز کارش چیه.یه دونه برام آوردن اشتباهی به جای مودم 4g
taghifathizade
28-11-2019, 20:34
آقا حل شد، بعد از سه هفته ور رفتن با مودم مشکلش حل شد
taghifathizade
02-12-2019, 18:40
سلام دوستان ایرانسل رو سایتش مودم tf i60 رو با 240 گیگ اینترنت سه ماهه با قیمت 890 هزار تومان برای فروش گذاشته دوستانی که مودمو لازم دارن میتونن سفارش بدن.
مودمم من هم بعد ازنصب ورژن198همین مشکل براش پیش اومد دادم بیرون برام در ستش کردن:wac::wac::wac:
مودمم من هم بعد ازنصب ورژن198همین مشکل براش پیش اومد دادم بیرون برام در ستش کردن:wac::wac::wac:
سلام چه کسی فریمور لاک شده ایرانسل این مودم داره من نیاز مبرم دارم بهش مودم بهم ریخته و شبکه دیگه نمیگیره
برای من اپلود لینک و اینجا ارسال کنه
سلام چه کسی فریمور لاک شده ایرانسل این مودم داره من نیاز مبرم دارم بهش مودم بهم ریخته و شبکه دیگه نمیگیره
برای من اپلود لینک و اینجا ارسال کنه
فکر نکنم با این فریمور مشکل شما حل بشه مودم رو ریست کنید
خدمت شما : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درضمن مودم انلاک شده باشه دیگه لاک نمیشه حتی با این فریمور
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.