PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نقد و بررسی مودم جدید TF-i60 (4.5G) ایرانسل

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16

yakooza
12-12-2018, 21:19
دوستان ورژن من 11.195.01.01.131 هستش 069 هم بستم ولی بازم اپدیت شد به 196 وافعا راه حلی برای جلو گیری وجود نداره من 2 تا مودم انلاک دارم دومی رو جرات نمی کنم روشن کنم و این که ورژن 197 گلو بال رو از کجا می تونم دان کنم

saeexx
12-12-2018, 21:33
ممنون
اما در توضيحات شما جوابي براي سوال من نبود!!!!
كسي نيست راهنمايي كنه لطفاً

همه دنبال این هستن اپدیت نشه
واسه اپدیت ظاهرا چه تیک خورده باشه چه نه اپدیت میشه باید توی ساعات شبانه مودم روشن باشه خودش اپدیت میشه

mahdyshr
12-12-2018, 21:41
ببخشید ورژن ۱۹۶ ایرانسل هم مثل مبین نت آنلاک نمیشه درسته ؟

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

yakooza
12-12-2018, 22:29
من فکر کنم فریم ور های وب برای لاک نشدن خوب باشه من یه مودمو های وب زدم تا الان لاک نشده

ormax1
12-12-2018, 23:14
دوستان ورژن من 11.195.01.01.131 هستش 069 هم بستم ولی بازم اپدیت شد به 196 وافعا راه حلی برای جلو گیری وجود نداره من 2 تا مودم انلاک دارم دومی رو جرات نمی کنم روشن کنم و این که ورژن 197 گلو بال رو از کجا می تونم دان کنم

من هم همین نسخه رو دارم و لاک و آپدیت نشده. سیم کارت شما چیه؟ آیا تیکهارو طبق تصویری زیر برداشتید؟ 069 رو بستم یعنی چی؟ تنظیماتتون مثل تصویر زیر هست؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پ.ن. راستی آیدیتو دیدم از 13 سال پیش تا حالا 7 تا پست. الان منو شما کلکسیونی هستین تو این انجمن.

بهجون
13-12-2018, 00:31
من فکر کنم فریم ور های وب برای لاک نشدن خوب باشه من یه مودمو های وب زدم تا الان لاک نشده
تایید میشه ، من هم با فریمویر " های وب " و سییم کارت رایتل
هنوز آپدیت نشده ...

yakooza
13-12-2018, 00:36
069 رو مطابق عکسی که گذاشتین غیر فعال کرده بودم سیم تی دی دی ایرانسل گذاشته بودم نسخه 197 گلو بال رو کسی داره؟لینک بده لطفا در ضمن تیک اپ دیت هم برداشته بودم

arash.74
13-12-2018, 00:47
من نسخه 11.195.03.00.1445 ویرایش شده توسط حسین عزیز رو ریختم. تنظیم tr069 تو web ui مودم نداره ولی از قبل غیرفعال شده. فعلا که سالمه وآپدیت نشده
البته من سیمکارت همراه اول استفاده میکنم

rar
13-12-2018, 02:09
اساتید من شماره imei رو عوض کردم با یه گوشی اندرویید که سوخته بود و استفاده نمیشد
مشکلی که ایجاد نمیشه ؟ :n02::n03:

ormax1
13-12-2018, 02:26
069 رو مطابق عکسی که گذاشتین غیر فعال کرده بودم سیم تی دی دی ایرانسل گذاشته بودم نسخه 197 گلو بال رو کسی داره؟لینک بده لطفا در ضمن تیک اپ دیت هم برداشته بودم

عجب. یعنی دقیقا طبق عکس من؟ بعد لاک شد؟ الان نسخش چند شده؟ 197 برای چی اونوقت؟ من همین فریمور رو دارم و سیم همراه اول و لاک نشده. جناب بلوچی نظرتون چیه؟ چطور ممکنه؟

من نسخه 11.195.03.00.1445 ویرایش شده توسط حسین عزیز رو ریختم. تنظیم tr069 تو web ui مودم نداره ولی از قبل غیرفعال شده. فعلا که سالمه وآپدیت نشده
البته من سیمکارت همراه اول استفاده میکنم
درسته. منم همراه اول دارم. شاید بخاطر سیمکارتمونه که لاک نشده تا حالا

اساتید من شماره imei رو عوض کردم با یه گوشی اندرویید که سوخته بود و استفاده نمیشد

نه اصلا مشکلی ایجاد نمیشه. اگه اون گوشی اعلام مفقودی و سرقت نباشه مشکلی نیست. دوست عزیز. منم خیلی این تغییر IMEI برام مهمه. لطفا اگه برات زحمت نیست آموزشش رو قرار بده برای این مودم. ممنون میشم

amirniack
13-12-2018, 02:41
سلام خدمت دوستان عزیز
بنده یه مودم مبین نت داشتم که بنا به دلایلی فریمور ایرانسل رو نصب کرده بودم و استفاده می کردم
دیشب این ریسک رو انجام دادم و آپدیتش کردم به نسخه جدید 11.196.01.01.234
خوشبختانه مودم لاک نشد و می بینید که سیم کارت همراه اول هست
تست سرعت هم گرفتم فعلا خوب بوده
پس دوستانی که مودم TF-i60 دارن نگران لاک شدن مودمشون نباشن ولی بازم ریسک نکنید و از نسخه هایی که TR-069 بسته شده استفاده کنید
سوالی بود در خدمتم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mahdyshr
13-12-2018, 05:38
ببخشید ورژن ۱۹۶ ایرانسل هم مثل مبین نت آنلاک نمیشه درسته ؟

Sent from my SM-G935F using Tapatalkببخشید کسی تست نکرده ببینه مدل ۱۹۶ ایرانسل آنلاک میشه یا نه ؟

metal gun
13-12-2018, 15:05

دوست عزیز ممنون میشم آموزش تغییر imei رو بذارید ...

rar
13-12-2018, 16:42
دوست عزیز اموزششو نمیتونم بزارم. چون غیرقانونیه

تو سایت 4pda هست .

hoomane1
13-12-2018, 17:42
سلام
دوستان مودم رو با فریمور جناب بلوچی آنلاک کردم. اگر به ورژن ۱۹۷ یا ۱۹۶ گلوبال آپدیت کنم باز لاک میشه؟ و اینکه برای آپدیت باز لحیم کاری لازمه؟

mohammadgh6
13-12-2018, 19:08
برای منم چند روز پیش این پیغام اومد.خاموشش کردم.تمام تیکها تو هم برداشتم ولی اجازه میخاست آپدیت بشه ورژنم 195هستش

saber73
13-12-2018, 20:22
دوستان در شهر ما ایرانسل برای 4g+ از ارتباط mimo2*2 استفاده کرده و همراه اول از mimo4*4 با ویرایش دوم و سوم موجود در سایت تست زدم . درسته هیچ علامتی کنار 4g نشون داده نمیشه ولی به شبکه 4g+ وصل میشه و سرعت چندین برابر میشه دقیقا برابر با سرعت مودم fd-m60 در حالت 4g+ .

balouchi
13-12-2018, 21:54
سلام
کسی آخرین آپدیت مودم مبینت رو داره من نیاز بهش دارم ورژن 196
فریمور مبین نت B612s-25dTCPU-V100R001B196D01SP02C1472_Firmware_05015MAM

balouchi
13-12-2018, 22:00
عجب. یعنی دقیقا طبق عکس من؟ بعد لاک شد؟ الان نسخش چند شده؟ 197 برای چی اونوقت؟ من همین فریمور رو دارم و سیم همراه اول و لاک نشده. جناب بلوچی نظرتون چیه؟ چطور ممکنه؟

دوستم مودمش مبین نت هستش و همین فریمور V100R001B195D01SP01C131 رویشه. از سه تا سیمکارت رایتل، همراه اول و ایرانسل هم روی مودمش استفاده می کنه و تا الان آپدیتی از طرف مبین نت براش نیومده. چک آپدیت هم می زنه آپدیتی براش موجود نیستش. اینکه دوستان میگند با وجود خاموش بودن TR-069 و غیرفعال بودن گزینه های آپدیت اتوماتیک با این فریمور آپدیت و لاک شده اند، اطلاع و پاسخی در این زمینه ندارم. تا اینجای کار آپدیت مبین نت فقط روی فریمور یونیورسال آمده و فریمورهای اپراتوری برای مودم مبین نت امن ترند.

balouchi
13-12-2018, 22:02
دوستان در شهر ما ایرانسل برای 4g+ از ارتباط mimo2*2 استفاده کرده و همراه اول از mimo4*4 با ویرایش دوم و سوم موجود در سایت تست زدم . درسته هیچ علامتی کنار 4g نشون داده نمیشه ولی به شبکه 4g+ وصل میشه و سرعت چندین برابر میشه دقیقا برابر با سرعت مودم fd-m60 در حالت 4g+ .

آرم 4G+ تو فریمورهای b612 روی mimo 4*4 ست شده. یعنی اگه MIMO_RANK روی 4 بره آرم دیده میشه. من چند وقت پیش MIMO_RANK رو روی 2 ست کردم مودم به راحتی آرم 4G+ رو برام میاورد(تو MIMO_RANK – 4 دیگه آرم رو نمیاورد). شاید هم عملا مودم داره دو فرکانس رو تجمیع می کنه. خودم بالشخصه تفاوت سرعتی در MIMO_RANK 2 با 4 احساس نکرده ام.

mohammadgh6
14-12-2018, 02:47
دوستان من فریمور ویرایش سوم اومدم آپدیت کنم مرحله اول و انجام دادم و چراغها هم ثابت شد. مرحله دوم که نصب فریموره انجام نمیشه اون کدها دیگو رو هم امتحان کردم.کمک کنید

mohammadgh6
14-12-2018, 03:58

این ارور میده

mahdyshr
14-12-2018, 06:21
کسی از دوستان لینک firmware هایوب رو دارن ؟
میشه قرارش بدن ؟

balouchi
14-12-2018, 06:39
کسی از دوستان لینک firmware هایوب رو دارن ؟
میشه قرارش بدن ؟
فریمور «های وب»
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] eb%2529.zip/file

برخی از فریمورهای اورجینال مودم B612s-25d

saber73
14-12-2018, 09:51

این ارور میده

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید این طوری بنویس فقط شماره پورت چنده با عدد 17 موجود در متن جاشو عوض کن و اسم فریم ویری که میخوای انتقال بدی هم کپی کن و بزار جای اسم فریم ویری که من نوشتم .

mohammadgh6
14-12-2018, 11:33
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید این طوری بنویس فقط شماره پورت چنده با عدد 17 موجود در متن جاشو عوض کن و اسم فریم ویری که میخوای انتقال بدی هم کپی کن و بزار جای اسم فریم ویری که من نوشتم .
داداش خیلی خیلی ممنونم

mohammadgh6
14-12-2018, 11:56
اسکریپ انلاک و اجرا کردم انجام شد ولی مودم ریاستارت نشد دوم اینکه ای پی مودم و همین
192.168.0.1 باشه مشکل نداره؟یا عوض کنم
TR069 داخل فریمور پیش فرض غیر فعاله؟

saber73
14-12-2018, 13:04
اسکریپ انلاک و اجرا کردم انجام شد ولی مودم ریاستارت نشد دوم اینکه ای پی مودم و همین
192.168.0.1 باشه مشکل نداره؟

اسکریپ انلاک جدید برای ورژن سوم جناب اقای حسین موسوی منتشر شده و خود ایشون زحمتش رو کشیدن و میتونید از اون استفاده کنید . در ضمن اسم ویرایش سوم اقای حسین موسوی به دین صورت هست B612_11.195.03.00.00_moddedv3.bin و اونی که شما دارید استفاده میکنید فکر نکنم ماله اقای موسوی باشه یا حداقل ویرایش سوم باشه به اسم فریم ویرها دقت کنید .

mohammadgh6
14-12-2018, 13:08
اسکریپ انلاک جدید برای ورژن سوم جناب اقای حسین موسوی منتشر شده و خود ایشون زحمتش رو کشیدن و میتونید از اون استفاده کنید . در ضمن اسم ویرایش سوم اقای حسین موسوی به دین صورت هست B612_11.195.03.00.00_moddedv3.bin و اونی که شما دارید استفاده میکنید فکر نکنم ماله اقای موسوی باشه یا حداقل ویرایش سوم باشه به اسم فریم ویرها دقت کنید .

همون ویرایش سومه ولی بنده قسمت دوم رو که انجام دادم مودم و ری استارت کردم و usb رو جدا کردم احتمالا به همین خاطره

nemati2
14-12-2018, 14:53
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۸-۱۲-۱۴-۱۴-۴۳-۱۰_thumb.png ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۸-۱۲-۱۴-۱۴-۴۳-۱۰.png)
کسی نمیدونه این کد رو باید از کجا گیر آورد؟

juolipuoli
14-12-2018, 16:13
دوستان ورژن ۱۹۶ ایرانسل هم مثل مبین نت آنلاک نمیشه؟

amirniack
14-12-2018, 20:14
دوستان ورژن ۱۹۶ ایرانسل هم مثل مبین نت آنلاک نمیشه؟
من مودمم آنلاک بود آپدیت کردم بازم آنلاکه پس به احتمال زیاد میشه آنلاکش کرد

saber73
14-12-2018, 22:19
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۸-۱۲-۱۴-۱۴-۴۳-۱۰_thumb.png ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۸-۱۲-۱۴-۱۴-۴۳-۱۰.png)

این صفحه درخواست کد انلاک مودم هست . داخل ایران کسی من ندیدم با کد بتونه اینو انلاک کنه و حتما نیاز به تغییر فریم ویر برا انلاک هست . با استفاده از imei مودم سایتهای خارجی وجود دارن که کد انلاک رو در اختیار شما قرار میدن و ناقابل قیمت هاشون از 10 دلار شروع میشه تا ........

mohammadgh6
14-12-2018, 22:58
من مودمم آنلاک بود آپدیت کردم بازم آنلاکه پس به احتمال زیاد میشه
آنلاکش کرد

داش امیر مودمت مبین نت بود یا ایرانسل؟

golavi
14-12-2018, 23:17
سلام دوستان
یه مودم tf ایرانسل دارم آنلاک نشده
دیشب خود بخود آپدیت شده به ورژن 11.196.01.01.234 حالا به نظرتون باز به روش قبلی آنلاک میشه یا نه؟؟؟

saber73
15-12-2018, 01:04
سلام دوستان
یه مودم tf ایرانسل دارم آنلاک نشده
دیشب خود بخود آپدیت شده به ورژن 11.196.01.01.234 حالا به نظرتون باز به روش قبلی آنلاک میشه یا نه؟؟؟

کاری نداره تست کنید شد چه بهتر نشد دیگه هیچ . هیچ ترسی هم از انلاک نداشته باشید و مشکلی پیش نمیاد .

amirniack
15-12-2018, 01:10
داش امیر مودمت مبین نت بود یا ایرانسل؟
مبین نت بود داداش
روی فریمور ایرانسل یه ذره سرعتم بهتر بود تا فریمور های جهانی واسه همین موندم رو ایرانسل

mostafadc
15-12-2018, 13:41
تمام مودم هايي كه اين قسمت براشون گذاشته شده، بالقوه قابليت آنلاك شدن دارن. ولي هر مودم يه كد منحصر بفرد داره كه فقط با اون كد آنلاك ميشه. الگوريتم توليد كد آنلاك مودم هاي قديمي عمومي شده ولي مودم هاي جديدتر مثل b612 اين الگوريتم عمومي نشده
كسايي كه اين الگوريتم رو دارن، ميتونن با imei مودم، كد آنلاك كننده رو بدست بيارن.
تو يه سري سايتاي خارجي هم اين كار رو با پول انجام ميدن. البته من نميدونم كه كدوماشون واقعي هستن و كلاه بردار نيستن
چيزي كه مشخص هست اينه كه احتمالاً اين مدل ها هم بعد از يه مدت، الگوريتم آنلاكشون public ميشه و همه ميتونن بصورت مجاني آنلاك كنند.

juolipuoli
15-12-2018, 14:39
دوستان مودم لاک ایرانسل i60 ورژن 196 رو طبق روال قبلی انلاک کردیم تا مرحله اخر هم رفتیم و ورژن نرم افزار مودم 192 شد ولی الان هر سیم کارتی وارد میکنم میزنه سیم کارت را وارد کنید بنظر شما مشکل از کجاست ایا ربطی به ورژن 196 که دوستان میگفتن مودم مبین نت ورژن 196 انلاک نمیشه داره؟چرا الان هر سیم کارتی وارد میشه نمیخونه؟

amirniack
15-12-2018, 15:43
دوستان مودم لاک ایرانسل i60 ورژن 196 رو طبق روال قبلی انلاک کردیم تا مرحله اخر هم رفتیم و ورژن نرم افزار مودم 192 شد ولی الان هر سیم کارتی وارد میکنم میزنه سیم کارت را وارد کنید بنظر شما مشکل از کجاست ایا ربطی به ورژن 196 که دوستان میگفتن مودم مبین نت ورژن 196 انلاک نمیشه داره؟چرا الان هر سیم کارتی وارد میشه نمیخونه؟
نه ایرانسل 196 لاک نیست و اینکه رفتید روی فریمور گلوبال 192 یعنی فلش شده ولی اینکه سیم کارت نمیخونه ممکنه اتصال کوتاه باعث مشکل توی بورد سیم کارت شده

MH.Mousavi
15-12-2018, 15:53
نسخه بالاتر بزن به احتمال زیاد درست میشه

juolipuoli
15-12-2018, 15:56
نه ایرانسل 196 لاک نیست و اینکه رفتید روی فریمور گلوبال 192 یعنی فلش شده ولی اینکه سیم کارت نمیخونه ممکنه اتصال کوتاه باعث مشکل توی بورد سیم کارت شده
بار اولم نبود فلش میزدم لذا بعید میدونم اتصال کوتاه باعث این ممشکل شده مجدد هم فلش زدم باز سیم کارت رو نمیخونه imie و سریال مودم پاک نشده راه حلی بنظر دوستان میرسه

saber73
15-12-2018, 17:06
بار اولم نبود فلش میزدم لذا بعید میدونم اتصال کوتاه باعث این ممشکل شده مجدد هم فلش زدم باز سیم کارت رو نمیخونه imie و سریال مودم پاک نشده راه حلی بنظر دوستان میرسه

از ورژن سوم استفاده کنید با اسکریپت آنلاک جدید و نتیجه رو بگید . در ضمن مطمئن هستید nvram پاک نشده ؟

saber73
15-12-2018, 17:10
دوستانی که امکان تهیه nvram از هر دو مدل ایرانسل و مبین نت این مودم رو دارن لطفا در انجمن جهت استفاده عمومی قرار بدن . جایه دوری نمیره کمک بزرگی هست برا حل مشکلات پاک شدن nvram موقع فلش کردن مودم . برای رعایت نکات ایمنی میتونن شماره سریال و imei داخل فایل nvram رو پاک کرده و اینجا قرار بدن تا دوستان مشکل دار با مشخصات مودم خودشون جایگذاری و داخل مودم بارگزاری کنن .

juolipuoli
15-12-2018, 17:25
از ورژن سوم استفاده کنید با اسکریپت آنلاک جدید و نتیجه رو بگید . در ضمن مطمئن هستید nvram پاک نشده ؟ از کجا مشخصه nvram پاک نشده ؟فریمور ایران سل هم زدم حل نشد.ویرایش سوم زدم البته اسکریپت رو استفاده نکردم بازم حل نشد

hamedxx1
15-12-2018, 17:26
سلام
از دوستانی که بلند از nvram بکاپ بگیرند لطف کنن ی آموزش بزارن

saber73
15-12-2018, 18:19
از کجا مشخصه nvram پاک نشده ؟فریمور ایران سل هم زدم حل نشد.ویرایش سوم زدم البته اسکریپت رو استفاده نکردم بازم حل نشد

ورژن 197 رو هم تست کنید . nvram شما طبق عکس پاک نشده در صورت پاک شدن imei و سریال نامبر مودم میپره . قسمت webui هم کلا اعداد صفر نشون داده میشه انتن هم از بین میره و بعضی مواقع دو خط میاد و میره و اسم وای فای هم هم عوض میشه . حتی اسم مودم هم تغییر پیدا میکنه .

Javad-E
15-12-2018, 19:40
سلام دوستان، مودم من ایرانسله، آنلاکش کرده بودم، دیشب آپدیت شد ولی لاک نشد!!! من با سیمکارت رایتل تونستم کانکت بشم. کسی میدونه جریان چیه؟ :n13::n13::n13::n13::n13:

juolipuoli
15-12-2018, 19:58
ورژن 197 گلوبال رو هم تست کنید . nvram شما طبق عکس پاک نشده در صورت پاک شدن imei و سریال نامبر مودم میپره . قسمت webui هم کلا اعداد صفر نشون داده میشه انتن هم از بین میره و بعضی مواقع دو خط میاد و میره و اسم وای فای هم هم عوض میشه . حتی اسم مودم هم تغییر پیدا میکنه .

دوستان با این فریمور هم مشکل حل نشد و همچنان با فلش زدن چندین فریمور علیرغم داشتن شماره ime و سریال همچنان سیم کارت رو شناسایی نمیکنه راهی دیگر بنظرتون نمیرسه/ میتونه سخت افزار اسیب دیده باشه/تعمیرات این مودم رو کجا انجام میدن

emrouz
15-12-2018, 20:18
سلام دوستان

کسی ورژن 196 ایران‌سل رو داره؟

RezaMehranfard
15-12-2018, 22:07
دوستانی که نیاز به فایل دارن به خصوصی بنده پیام بدن بهشون بدم

saber73
15-12-2018, 22:55
سلام دوستان، مودم من ایرانسله، آنلاکش کرده بودم، دیشب آپدیت شد ولی لاک نشد!!! من با سیمکارت رایتل تونستم کانکت بشم. کسی میدونه جریان چیه؟ :n13::n13::n13::n13::n13:

دوستان تست کردند و مثل شما دوباره مودم لاک نشده . فقط ورژن 192 ایرانسل لاک هستش .

saber73
15-12-2018, 22:59
دوستان با این فریمور هم مشکل حل نشد و همچنان با فلش زدن چندین فریمور علیرغم داشتن شماره ime و سریال همچنان سیم کارت رو شناسایی نمیکنه راهی دیگر بنظرتون نمیرسه/ میتونه سخت افزار اسیب دیده باشه/تعمیرات این مودم رو کجا انجام میدن

با این اوصاف فقط میمونه تعویض nvram اونم اگر پیدا کنید و بتونید ویرایش کنید و انتقال بدید . با این هم جواب نداد مشکل سخت افزاری دارید و خود ایرانسل هیچ پشتیبانی تعمیری ندارد و فقط تعویض دارد اونم پلمپ دستگاه باز نشده باشه . میتونید بفرستید تهران تعمیرگاهای مجاز و تخصصی مودم های همراه .

saber73
15-12-2018, 23:01

فایل چی ؟ ورژن 196 ایرانسل یا فایل های آنلاک یا nvram ؟

MH.Mousavi
16-12-2018, 00:11
دوستانی که امکان تهیه nvram از هر دو مدل ایرانسل و مبین نت این مودم رو دارن لطفا در انجمن جهت استفاده عمومی قرار بدن . جایه دوری نمیره کمک بزرگی هست برا حل مشکلات پاک شدن nvram موقع فلش کردن مودم . برای رعایت نکات ایمنی میتونن شماره سریال و imei داخل فایل nvram رو پاک کرده و اینجا قرار بدن تا دوستان مشکل دار با مشخصات مودم خودشون جایگذاری و داخل مودم بارگزاری کنن .
داداش من درخواست NVRAM مودم m60 رو دادم تو فروم خودش ولی کسی جواب نداد شما که خودتم m60 (e5785) داری nvram اون رو آپلود کن که قدم اولو برداشته باشی کار یه نفرم راه میندازی

MH.Mousavi
16-12-2018, 00:15
داداش دست ازین کارات بکش این فایل ها همه بصورت رایگان توی فروم ما هست پاک هم بشه تو 4pda هست سعی نکنید از یه عده که اطلاعاتشون کمتره با شارژ اخاذی کنی چند بار دوستان بهت تذکر دادن بازم داری ادامه میدی

Hamid1920
16-12-2018, 09:50
سلام
از دوستانی که بلند از nvram بکاپ بگیرند لطف کنن ی آموزش بزارن
در صورتی که Adb مودمتون فعاله به Adb وصل بشید و این کامند رو بزنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با اجرای این دستورمحتویات mnvm2:0 که فایل nv.bin هست روی فولدر جاری کپی میشه

برای ریستور هم از کامند زیر استفاده کنید

برای ویرایش NVRam هم از balong-nvtool استفاده کنید

hamedxx1
16-12-2018, 10:19

منونم
میشه ی خورده بیشتر توضیح بدین که منظور از پوشه جاری کجا هست و اینکه چطوری باید به مودم وصل بشی(با کابل شبکه یا usb) و دستو اتصال چیه؟

Hamid1920
16-12-2018, 10:28
منونم
میشه ی خورده بیشتر توضیح بدین که منظور از پوشه جاری کجا هست و اینکه چطوری باید به مودم وصل بشی(با کابل شبکه یا usb) و دستو اتصال چیه؟

مودمتون اگر adb فعال باشه مثل نسخه 3 حسین رو پورت 5555 داره لیستن میکنه به این پورت وصل میشید و دستوراتتون رو میفرستید میتونی با وای فای یا کابل به مودم وصل بشید
دستور اتصال به این صورت هست

که اگر ایپی مودمتون چیز دیگه ای هست آیپی 192.168.8.1 رو که به عنوان مثال بود عوض میکنید
فولدر جاری هم همون جایی که کامند لاین با فلش نشون میده مثلا

داره به درایو سی اشاره میکنه که اگر کامند رو اینجا بزنید فایل nv.bin همونجا ریخته میشه
فایل های adb هم باید تو فولدرتون باشه یا اینکه تو یه فولدر مستقل بریزید و مسیرش رو تو Path ویندوز بدید که همه جا بتونید استفاده کنید

hamedxx1
16-12-2018, 10:45
مودمتون اگر adb فعال باشه مثل نسخه 3 حسین رو پورت 5555 داره لیستن میکنه به این پورت وصل میشید و دستوراتتون رو میفرستید میتونی با وای فای یا کابل به مودم وصل بشید
دستور اتصال به این صورت هست

که اگر ایپی مودمتون چیز دیگه ای هست آیپی 192.168.8.1 رو که به عنوان مثال بود عوض میکنید
فولدر جاری هم همون جایی که کامند لاین با فلش نشون میده مثلا

داره به درایو سی اشاره میکنه که اگر کامند رو اینجا بزنید فایل nv.bin همونجا ریخته میشه
فایل های adb هم باید تو فولدرتون باشه یا اینکه تو یه فولدر مستقل بریزید و مسیرش رو تو Path ویندوز بدید که همه جا بتونید استفاده کنید

منون که جواب دادین
امکان داره فایل های adb رو ی جای برای دانلود بزارین

Hamid1920
16-12-2018, 10:50
منون که جواب دادین
امکان داره فایل های adb رو ی جای برای دانلود بزارین
خدمت شما

hamedxx1
16-12-2018, 11:04
موقع اتصال این خطا رو میده
C:\Users\hamed va mahshid\Desktop\New folder (3)>adb.exe adb connect 192.168.0.1
:5555
Android Debug Bridge version 1.0.26

-d - directs command to the only connected USB devic
e
returns an error if more than one USB device is
present.
-e - directs command to the only running emulator.
returns an error if more than one emulator is r
unning.
-s <serial number> - directs command to the USB device or emulator w
ith
the given serial number. Overrides ANDROID_SERI
AL
environment variable.
-p <product name or path> - simple product name like 'sooner', or
a relative/absolute path to a product
out directory like 'out/target/product/sooner'.

Hamid1920
16-12-2018, 11:08
موقع اتصال این خطا رو میده
C:\Users\hamed va mahshid\Desktop\New folder (3)>adb.exe adb connect 192.168.0.1
:5555
Android Debug Bridge version 1.0.26

-d - directs command to the only connected USB devic
e
returns an error if more than one USB device is
present.
-e - directs command to the only running emulator.
returns an error if more than one emulator is r
unning.
-s <serial number> - directs command to the USB device or emulator w
ith
the given serial number. Overrides ANDROID_SERI
AL
environment variable.
-p <product name or path> - simple product name like 'sooner', or
a relative/absolute path to a product
out directory like 'out/target/product/sooner'.

If -p is not specified, the ANDROID_PRODUCT_OUT

environment variable is used, which must
be an absolute path.
devices - list all connected devices
connect <host>:<port> - connect to a device via TCP/IP
disconnect <host>:<port> - disconnect from a TCP/IP device

device commands:
adb push <local> <remote> - copy file/dir to device
adb pull <remote> [<local>] - copy file/dir from device
adb sync [ <directory> ] - copy host->device only if changed
(see 'adb help all')
adb shell - run remote shell interactively
adb shell <command> - run remote shell command
adb emu <command> - run emulator console command
adb logcat [ <filter-spec> ] - View device log
adb forward <local> <remote> - forward socket connections
forward specs are one of:
tcp:<port>
localabstract:<unix domain socket name>
localreserved:<unix domain socket name>
localfilesystem:<unix domain socket name>
dev:<character device name>
jdwp:<process pid> (remote only)
adb jdwp - list PIDs of processes hosting a JDWP transport

adb install [-l] [-r] [-s] <file> - push this package file to the device and i
nstall it
('-l' means forward-lock the app)
('-r' means reinstall the app, keeping its data
)
('-s' means install on SD card instead of inter
nal storage)
adb uninstall [-k] <package> - remove this app package from the device
('-k' means keep the data and cache directories
)
adb bugreport - return all information from the device
that should be included in a bug report.

adb help - show this help message
adb version - show version num

DATAOPTS:
(no option) - don't touch the data partition
-w - wipe the data partition
-d - flash the data partition

scripting:
adb wait-for-device - block until device is online
adb start-server - ensure that there is a server running
adb kill-server - kill the server if it is running
adb get-state - prints: offline | bootloader | device
adb get-serialno - prints: <serial-number>
adb status-window - continuously print device status for a specifie
d device
adb remount - remounts the /system partition on the device re
ad-write
adb reboot [bootloader|recovery] - reboots the device, optionally into the boo
tloader or recovery program
adb reboot-bootloader - reboots the device into the bootloader
adb root - restarts the adbd daemon with root permissions
adb usb - restarts the adbd daemon listening on USB
adb tcpip <port> - restarts the adbd daemon listening on TCP on th
e specified port
networking:
adb ppp <tty> [parameters] - Run PPP over USB.
Note: you should not automatically start a PPP connection.
<tty> refers to the tty for PPP stream. Eg. dev:/dev/omap_csmi_tty1
[parameters] - Eg. defaultroute debug dump local notty usepeerdns

adb sync notes: adb sync [ <directory> ]
<localdir> can be interpreted in several ways:

- If <directory> is not specified, both /system and /data partitions will be u
pdated.

- If it is "system" or "data", only the corresponding partition
is updated.

C:\Users\hamed va mahshid\Desktop\New folder (3)>
دوبار adb نوشتی adb.exe اول رو بردار درست میشه

saber73
16-12-2018, 11:24

سلام . امکان داره این قسمت رو کمی باز کنید و با تصویر یا یه راهنمایی بگید بعد از استراخ فایل nvram که به صورت nv.bin هستش حالا توسط این برنامه چگونه شروع به ادیت اون کنیم . با تشکر . دوستان یاد بدند اونوقت ماله هر دو تا مودم b612 , fd-m60 رو استخراج و ادیت و اینجا میزارم .

saber73
16-12-2018, 11:29
داداش من درخواست NVRAM مودم m60 رو دادم تو فروم خودش ولی کسی جواب نداد شما که خودتم m60 (e5785) داری nvram اون رو آپلود کن که قدم اولو برداشته باشی کار یه نفرم راه میندازی

چشم بزار اموزش رو بدن ببینم میتونم استخراج و ادیت کنم . حتما اونوقت اینجا اپلود میکنم .

Hamid1920
16-12-2018, 12:43
سلام . امکان داره این قسمت رو کمی باز کنید و با تصویر یا یه راهنمایی بگید بعد از استراخ فایل nvram که به صورت nv.bin هستش حالا توسط این برنامه چگونه شروع به ادیت اون کنیم . با تشکر . دوستان یاد بدند اونوقت ماله هر دو تا مودم b612 , fd-m60 رو استخراج و ادیت و اینجا میزارم .

کامند هاش رو حفظ نیستم، منم خودم هر موقغ کار میکنم میرم help رو ترجمه و استفاده میکنم ولی سعی میکنم امشب رسیدم کامند هایی که بیشتر مورد احتیاجه رو اینجا بزارم که استفاده کنید

juolipuoli
16-12-2018, 15:42
با این اوصاف فقط میمونه تعویض nvram اونم اگر پیدا کنید و بتونید ویرایش کنید و انتقال بدید . با این هم جواب نداد مشکل سخت افزاری دارید و خود ایرانسل هیچ پشتیبانی تعمیری ندارد و فقط تعویض دارد اونم پلمپ دستگاه باز نشده باشه . میتونید بفرستید تهران تعمیرگاهای مجاز و تخصصی مودم های همراه .
دوست عزیز زمانی که imei مودم سرجاش هست پس تعویض nvram چه تاثیری داره؟الان مودم روشن میشه وارد پنل میشم و تمام قسمتها از جمله وایفای و لن و غیره سالمه فقط سیم کارت نمیخونه میشه سخت افزار اسیب دیده باشه؟میتونه زمان اتصال کوتاه برای انلاک باعث این مشکل و خرابی سخت افزار شده باشه؟

- - - Updated - - -

MH.Mousavi
16-12-2018, 16:36
دوست عزیز زمانی که imei مودم سرجاش هست پس تعویض nvram چه تاثیری داره؟الان مودم روشن میشه وارد پنل میشم و تمام قسمتها از جمله وایفای و لن و غیره سالمه فقط سیم کارت نمیخونه میشه سخت افزار اسیب دیده باشه؟میتونه زمان اتصال کوتاه برای انلاک باعث این مشکل و خرابی سخت افزار شده باشه؟

- - - Updated - - -
بعید میدونم سخت افزاری باشه
اگر ورژن اخری ایرانسل رو تونستی پیدا کنی بزنی احتمال زیاد درست میشه احتمالا تو این نسخه کاری کردن که بخش مودم روتر قابلیت دانگرید نداشته باشه

juolipuoli
16-12-2018, 17:10
بعید میدونم سخت افزاری باشه
اگر ورژن اخری ایرانسل رو تونستی پیدا کنی بزنی احتمال زیاد درست میشه احتمالا تو این نسخه کاری کردن که بخش مودم روتر قابلیت دانگرید نداشته باشه
خودم من هم خیلی بعید میدونم سخت افزاری باشه چرا که تا قبل از انلاک مودم سیم کارت رو میخوند و مشکلی نداشت و ما کاری با سخت افزار نکردیم فقط اتصال کوتاه برقرار و مودم رو انلاک کردم بعد از انلاک هر سیمکارتی وار کردم نخوند!البته فریمور ورژن 192 ایرانسل رو زدم ولی درست نشد و فریمور 196 ایرانسل رو ندارم البته یکی از دوستان فروم فریمور 197 گلوبال رو اپلود کردن که زدم با اون هم سیم کارت رو نخوند!اگر دوستان فروم فریمور 196 ایرانسل رو دارن لطفا اپلود کنند

juolipuoli
16-12-2018, 17:24
دوستان فروم دقت کنند تا مشخص شدن علت این مشکل از انلاک کردن مودم فریمور 196 ایرانسل خودداری کنند تا احتمالا دچار چنین مشکلی نشوند!

RezaMehranfard
16-12-2018, 19:55
مطمعن هستید از فریمور 196 هست؟؟
بنده نصب کردم اما مشکلی نداشت و باز برگشتم به فریمور 195 بنظر بنده فریمور 195 که آخرین نسخه ویرایش شده اش توی انجمن هست بهترین نسخه هست

Hamid1920
16-12-2018, 20:14

نوشتن Imei

نوشتن سریال

برای خوندن Imei و سریال هم از دستور پایین استفاده کنید سلول 0 برای Imei و سلول 6 برای سریال هست که با اجرای دستور با x به عنوان فایل تو مسیر جاریتون کپی میشه و با d تو همون کنسول پرینت میکنه

بقیه دستورات رو استفاده نکردم که پایین میزارم دوستان هر کدوم رو استفاده کردن با یه مثال بنویسن که همه کامنداش رو با توضیح بچه ها داشته باشن

هر کی بدردش خورد یه دعا منو بکنه

saber73
16-12-2018, 20:20

- - - Updated - - -

همیشه تو کار عیب یابی اول میریم سراغ نرم افزار و میان افزار و بعدا میرسیم به سخت افزار . در ضمن یکی از علت شایع شناسایی نشدن سیم کارت و شبکه و انتن دهی در موبایل و مودم همین nvram هستش .

saber73
16-12-2018, 20:28
خودم من هم خیلی بعید میدونم سخت افزاری باشه چرا که تا قبل از انلاک مودم سیم کارت رو میخوند و مشکلی نداشت و ما کاری با سخت افزار نکردیم فقط اتصال کوتاه برقرار و مودم رو انلاک کردم بعد از انلاک هر سیمکارتی وار کردم نخوند!البته فریمور ورژن 192 ایرانسل رو زدم ولی درست نشد و فریمور 196 ایرانسل رو ندارم البته یکی از دوستان فروم فریمور 197 گلوبال رو اپلود کردن که زدم با اون هم سیم کارت رو نخوند!اگر دوستان فروم فریمور 196 ایرانسل رو دارن لطفا اپلود کنند

متسفانه هنوز ایرانسل به صورت افلاین ورژن 196 خودش رو منتشر نکرده .

saber73
17-12-2018, 13:35
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B7_%DB%B0%DB%B2%DB%B0%DB%B3%DB%B3%DB%B0_%DB%B3%DB% B8%DB%B6.jpg

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B7_%DB%B0%DB%B2%DB%B0%DB%B7%DB%B0%DB%B0_%DB%B4%DB% B8%DB%B1.jpg

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B7_%DB%B0%DB%B2%DB%B0%DB%B8%DB%B4%DB%B6_%DB%B5%DB% B8%DB%B2.jpg

Saeedking369
17-12-2018, 13:39
از وقتی همراه اول نت شبانه رایگانشو برداشت دیگه آنلاک کردن این مودم ارزشی نداره نمیدونم اینهمه زور زدن برای آنلاک کردنش از کجا میاد.ایرانسلم که هم سرعتش از سیمکارتای دیگه بالاتره هم پینگش پایینتره هم سیم تی دی ش طرحاش خیلی به صرفه تره.

saber73
17-12-2018, 13:47
نوشتن Imei

نوشتن سریال

برای خوندن Imei و سریال هم از دستور پایین استفاده کنید سلول 0 برای Imei و سلول 6 برای سریال هست که با اجرای دستور با x به عنوان فایل تو مسیر جاریتون کپی میشه و با d تو همون کنسول پرینت میکنه

بقیه دستورات رو استفاده نکردم که پایین میزارم دوستان هر کدوم رو استفاده کردن با یه مثال بنویسن که همه کامنداش رو با توضیح بچه ها داشته باشن

هر کی بدردش خورد یه دعا منو بکنه

واقعا دستتون درد نکنه . من nvram بکاپ گرفتم از مودم fd-m60 و ویرایش هم کردم و داخل تاپیک خودش برا استفاده عمومی قرار دادم . فقط یک مشکل دارم اونم اینکه بکاپ مودم tfi-60 رو نمیتونم ویرایش کنم یعنی با دستور :

balong-nvtool -i 102031510006016 nv.bin

balong-nvtool -s 10203151000601612345 nv.bin

هیچ تغییری در فایل nvram صورت نمیپذیره ! در حالی که ماله مودم fd-m60 راحت با این دستورها ویرایش شد .

saber73
17-12-2018, 13:50
از وقتی همراه اول نت شبانه رایگانشو برداشت دیگه آنلاک کردن این مودم ارزشی نداره نمیدونم اینهمه زور زدن برای آنلاک کردنش از کجا میاد.ایرانسلم که هم سرعتش از سیمکارتای دیگه بالاتره هم پینگش پایینتره هم سیم تی دی ش طرحاش خیلی به صرفه تره.

قرار نیست همیشه اپراتورها نت رایگان بدن . یه دوره میدن و بعد جمع میکنن و طرح های دیگه ای میدن . الانم بسته های نامحدود شبانه همراه اول از نظر حجم و قیمت خیلی عالی هستن و به صرفه . در ضمن زور زدن لازم نیست . بغیر از ورژن 196 مبین نت الباقی راحت و بدون دردسر انلاک میشه و دست کسی که روش انلاک رو عمومی کرده درد نکنه .

hamedxx1
17-12-2018, 16:10
واقعا دستتون درد نکنه . من nvram بکاپ گرفتم از مودم fd-m60 و ویرایش هم کردم و داخل تاپیک خودش برا استفاده عمومی قرار دادم . فقط یک مشکل دارم اونم اینکه بکاپ مودم tfi-60 رو نمیتونم ویرایش کنم یعنی با دستور :

هیچ تغییری در فایل nvram صورت نمیپذیره ! در حالی که ماله مودم fd-m60 راحت با این دستورها ویرایش شد .
منم همین مشکلو دارم کسی راهشو بلـــــــده؟

saber73
17-12-2018, 16:35
منم همین مشکلو دارم کسی راهشو بلـــــــده؟

بله نمیشه کسی بلده راهنمایی کنه ؟

Hamid1920
17-12-2018, 18:07
سر کار هستم NVRAM رو اینجا ندارم برم خونه چک میکنم

momi133
17-12-2018, 19:58
دوستان فروم دقت کنند تا مشخص شدن علت این مشکل از انلاک کردن مودم فریمور 196 ایرانسل خودداری کنند تا احتمالا دچار چنین مشکلی نشوند!
سلام دوستان.
۱. الان اگه مودم ایرانسل بخریم و ورژن ۱۹۶ باشه، نمیشه آنلاک کرد؟

۲. اگه الان بخرم ۱۰۰ درصد ورژن ۱۹۶ نصبه؟

golavi
17-12-2018, 20:46
بعید میدونم آپدیت شده باشه
من خودم حدود 2 ماه پیش خریدم ورژن 192 بود ولی چند شب پیش آپدیت شد به 196
شرکت هم نمیاد این همه مودم رو آپدیت کنه
هروقت فروش برن و روشن بشن مث مال من خود بخود آپدیت میشن

golavi
17-12-2018, 20:54
سلام دوستان.

بعید میدونم آپدیت شده باشه
من خودم حدود 2 ماه پیش خریدم ورژن 192 بود ولی چند شب پیش آپدیت شد به 196
شرکت هم نمیاد این همه مودم رو آپدیت کنه
هروقت فروش برن و روشن بشن مث مال من خود بخود آپدیت میشن

saber73
17-12-2018, 21:55
سلام دوستان.

196 هم باشه برا ایرانسل آنلاک میشه . نگران نباشید .

Hamid1920
17-12-2018, 22:12

فلگ crc این NVRAM 3 هست که balong_nvtool ساپورت نمیکنه اگر وقت کنم بررسی میکنم سعی میکنم الگوریتمشو پیدا کنم اضافه کنم به nv-tool ولی اگر خیلی براتون عوض کردن Nvram ضروریه میتونید از کامندهای At رو خود مودم استفاده کنید و فایل رو از روی مودم بردارید و مجدد NvRam خودتون رو بریزید
من NVRAM I60 رو با At command تا حالا کاری نکردم برای همین با مسئولیت خودتون انجام بدید و حتما قبل اعمال تغییرات بکاپ از Nvram داشته باشید

hamedxx1
17-12-2018, 22:46
پست شماره ۶ رو ی نگاه بندازید در مورد تغییر شماره سریال ه

Hamid1920
17-12-2018, 23:57
پست شماره ۶ رو ی نگاه بندازید در مورد تغییر شماره سریال ه
از حسین بپرسید راهنمایی کنه چون من اخرین نسخه رو گرفتم این CRC رو ساپورت نمیکنه و اینکه با At کامند همونطور که گفتم میتونید انجام بدید

golavi
18-12-2018, 02:04
196 هم باشه برا ایرانسل آنلاک میشه . نگران نباشید .

بعضی از دوستان گفتن دست نگه دارین
به نظرت خطری نیس
من دو ماه نشده که مودم رو خریدم میترسم قفل بشه

نقل قول نوشته شده توسط juolipuoli مشاهده تاپيک

saber73
18-12-2018, 12:43
بعضی از دوستان گفتن دست نگه دارین
به نظرت خطری نیس
من دو ماه نشده که مودم رو خریدم میترسم قفل بشه

نقل قول نوشته شده توسط juolipuoli مشاهده تاپيک

خیر اصلا رو ورژن 196 ایرانسل مشکلی وجود نداره و راحت انلاک میشه .

hamedxx1
18-12-2018, 18:41
برای تغییر سریال i60 میتونید از این فایل استفاده کنید

hamedxx1
18-12-2018, 18:47
برای تغییر سریال i60 میتونید از این فایل استفاده کنید

mohammadgh6
18-12-2018, 22:03
دوستان منویرایش سوم جناب حسین و ریختم و همه چی تکمیله. سوال اینکه واجبه آی پی مودم و192.168.0.1 عوض کنم؟

- - - Updated - - -

دوستان منویرایش سوم جناب حسین و ریختم و همه چی تکمیله. سوال اینکه واجبه آی پی مودم و192.168.0.1 عوض کنم؟

saber73
18-12-2018, 22:29

- - - Updated - - -

شما نمیتونید ip ورود به مودم رو عوض کنید بلکه ip ورود به مودم با این فریم ویر : 192.168.0.1 هستش و اگر از این فریم ویر استفاده میکنید مجبورید با این ip وارد شوید .

mohammadgh6
18-12-2018, 23:03
مشکلی ندارم باهاش.ممنونم

alirezaveis
18-12-2018, 23:33

- - - Updated - - -

برید به قسمت setting. بعد گزینه DHCP رو انتخاب کنید و از اونجا هر آیپی آدرسی که خواستید برای مودم مشخص کنید

saber73
19-12-2018, 02:41
nvram مودم هواوی tfi-60 ایرانسل :

سریال نامبر و imei خودتون رو داخل فایل ویرایش کنید و به مودم تزریق کنید .

metal gun
19-12-2018, 11:03
nvram مودم هواوی tfi-60 ایرانسل :

سریال نامبر و imei خودتون رو داخل فایل ویرایش کنید و به مودم تزریق کنید .

ممنون دوست عزیز برای بکاپ گیری و تزریق nvram از چه طریقی باید انجام داد ؟

دوباره مودم رو باید باز کرد و با usb وصل کرد یا از طریق لن میشه ؟

دستوراتش چیه ؟

ممنون

RezaMehranfard
19-12-2018, 15:05
آنلاک میشه مشکلی نداره که

saber73
19-12-2018, 16:19
ممنون دوست عزیز برای بکاپ گیری و تزریق nvram از چه طریقی باید انجام داد ؟

دوباره مودم رو باید باز کرد و با usb وصل کرد یا از طریق لن میشه ؟

دستوراتش چیه ؟

ممنون

باید رو مودمتون فریمور مود شده مثل ویرایش سوم آقای موسوی که دارای قابلیت تلنت و adb هست نصب باشه تا راحت از طریق دستورهای adb اقدام به بک آپ nvram و ویرایش داخل برنامه balong nvtools و باز گردانی از طریق adb کنید .

چند صفحه قبل دوستان دستوراتش و برنامه های مورد نیاز و مشکلات و راه حل اونها رو قرار دادن . میتونید از همونها استفاده کنید . با این روش نیازی به باز کردن مودم و وصل usb و بردن به حالت دانلودینگ نیست .

erfan69
19-12-2018, 21:39
کسی میدونه مک آدرس چطوری میشه روی مودم برگردونیم

rar
20-12-2018, 02:11
کسی میدونه مک آدرس چطوری میشه روی مودم برگردونیم

با این دستور تست کن

divone30000
20-12-2018, 03:49
من این مودم آی 60 ایرانسل رو امروز از نمایندگی خریدم به قیمت 360 تومان به همراه 30 گیگ اینترنت بین الملل 6 ماهه 50 تومان برای سیم کارت TDD . فروشنده گفت محل شما تو محدوده زرد هست و احتمالا آنتن نمیدهد و یا خیلی ضعیف هست باید رو حالت FDD سیم بزاری استفاده کنی که در اون صورت اون 30 گیگ اینترنتت از بین میره و قابل برگشت نیست و مودم هم اگر کلا آنتن نداد پس نمیگیریم با این وجود من خریدم.درضمن اون خانم فروشنده خیلی اصرار داشت سیم کارت اعتباری ایرانسلم رومجانی به داثمی تبدیل کنه گفت بیا تبدیل کنم قیمت مکالمه هات از 90تومان دقیقه ای میشه 30 تومان و آخر ماه هم یک قبض ناقابلی هم برات اس ام اس میشه برو پرداخت کنبعلاوه هزینه مالیات و غیره که اگه هیچی هم استفاده نکنی بازم برات قبض میاد در عوض چند گیگ اینترنت رایگان بهت میدم به زور فرمهاش رو داد دستم پرکنم از من انکرار از خانم اصرار . خلاصه گفتم نمیخوام بیخیال ما شو مودم رو فقط بده ما بریم و موفق شدم از نمایندگی بیام بیرون نمیدونم چقدر پورسانت به کارکنانشان بابت راضی کردن مشتری برای تبدیل به داثمی میدن که اینقدر اصرار داشت . و آوردم تو خونه روشن کردم رو حالت TDD فقط چراغ قرمزش روشن میشد هیچ سیگنالی نداشت بردم تو فضای باز روشن کردم اونجا 3 تا آنتن داد بعد دوباره آوردم تو اتاق روشن کردم بعد از مدتی 3 تا چراغ سیگنالش روشن شد بعد از چند دقیقه یک چراغ دیگه هم اضافه شد و تا این لحظه 4 تا چراغ سینگنال دارم و چراغ پنجمی هرکار کردم روشن نشد.وارد صفحه تنظیماتش شدم دوستان گفتن وفقط تنظیماتش مختص به تغییر رمز مودم و وایرلس و نام مودم هست و خیلی ساده هست و تنظیم دیگه ای ندارد ولی تنطیماتش نسبتا از نظر ینده زیاد هست مانند یک مودم ADSL پنل اس ام اس و آپدیت و کدهای دستوری شارژو فایروال و مک وغیره داره که من زیاد سررشته ندارم میتونم حالت وای فای ش رو خاموش کنم یا مخفی کنم و فقط با کابل لن از طریق کامپیوتر استفاده کنم و یا پراکسی براش تعریف کرد که نیازی به نرم افزار جانبی در گوشی یا کامپیوتر نداشته باشیم .در حالت TDD که من سیم کارت گداشتم اینترنت رو 4G+ نشان میدهد و درحالت FDD چون بسته فعال نداشتم تست نکردم ببینم 4.5G میشه یا نه.و فروشنده گفت مودمت رو امشب تا صبح روشن بزاری به طور خودکار آپدیت میشه و بعضی مشکلات و باگهاش تا حدودی برطرف میشه.بهرحال من که مودم رو لاک خریدم و فعلا هم آنلاک نمیکنم چون گارانتیش احتمالا باطل میشه و همین بسته ایرانسل تا 6 ماه کار میکنه.و قیمت بسته های شرکتهای دیگه هم که من تعرفه هاش رو نگاه کردم نسبت به ایرانسل بالاتره.البته برای مصرف پایین .از نظر سرعت هم تست کردم در سایت داخلی دانلود 7.70 مگابایت و آپلود 3.23 مگابایت بود عکسش رو اگر شد در اینجا قرار میدم. در سایت خارچی هم سرعت دانلود 8.30 مگابایت و آپلود 2.96 مگابایت برای من بود که نسبت به خیلیها ضعیف بود.سرعت دانلود هم از سایت داخلی با آی دی ام 1.041 مگابایت در ثانیه بود که اون هم نسبت به اینترنت ADSL که دارم ضعیفتر بود.و وای فای ش نسبت به مودم تی پی لینک که دارم قوی تر عمل میکنه از طبققه بالا تا طبقه پایین که استفاده کردم همه سیگنالهای وای فای موبایل پر بود و نوشته سیگنال خیلی قوی .ولی با این وجود چون من گوشیم 3G هست این مودم رو خریدم تا از اینترنت 4G استفاده کنم و در کل ظاهر زیبایی داره و فعلا که بعد از گدشت چند ساعت از خریدم راضی هستم .درضمن کارشناس نمایندگی هم گفت این مودم تا پایان سال 2018 موجود هست و بعد از اون موجود نیست هر کی میخواد الان باید بخره .طرح تعویض وایمکس با این مدل هم الان نداشتن وگرنه من یک مودم وایمکس داشتم عوض میکردم در مورد رنگ بندی چراغ سیگنالش از من با 4 چراغ روشن به رنگ بنفش هست که نمیدونم نشانه چیست که وقتی سیگنال نباشد قرمز هست. و نمیدونم میشه آنتن مودم ADSL به این دستگاه وصل کنم تا هر 5 چراغش روشن بشه از لحاظ سایز که میخوره ولی تو راهنماش نوشته آنتن دستگاه دیگه ای رو بهش وصل نکنین امکان آسیب وجود دارد. این بود نقد و بررسی مودم جدید TF-i60 (4.5G) ایرانسل. ببخشیم که زیاد تجزیه تحلیل کردم.:n11:

AmirAra2
20-12-2018, 13:24
سلام دوستان من مودم i60 رو دو سه روزه که از یکی از دوستان برای تست آنتن دهی منطقه قرض گرفتم... سیم tdlte که میذارم که به زور سرعت به 8مگابیت میرسه و یک یا دو تا از چراغهای آنتن بیشتر روشن نمیشه... سیم 4g هم سه یا چهار تا چراغ روشن میشه و سرعت معمولا حدود 16مگابیت هست... آیا تنظیمات خاصی در مودم هست که باعث افزایش سرعت بشه؟ در مورد آنتن چطور؟‌ آیا کسی از دوستان با آنتن خاصی تست کرده تغییرات سرعت رو؟ واقعا ارزش داره در حد 100 تا 250 تومن هزینه بشه برای خرید یک آنتن؟

mahdi54321
20-12-2018, 13:24
سلام من مودم انلاک کردم

ایا برای تغییر فریمور باید سیم usb وصل کنم

با سیم lan می شود

saeexx
20-12-2018, 18:16
سلام دوستان من مودم i60 رو دو سه روزه که از یکی از دوستان برای تست آنتن دهی منطقه قرض گرفتم... سیم tdlte که میذارم که به زور سرعت به 8مگابیت میرسه و یک یا دو تا از چراغهای آنتن بیشتر روشن نمیشه... سیم 4g هم سه یا چهار تا چراغ روشن میشه و سرعت معمولا حدود 16مگابیت هست... آیا تنظیمات خاصی در مودم هست که باعث افزایش سرعت بشه؟ در مورد آنتن چطور؟‌ آیا کسی از دوستان با آنتن خاصی تست کرده تغییرات سرعت رو؟ واقعا ارزش داره در حد 100 تا 250 تومن هزینه بشه برای خرید یک آنتن؟

تنظیمات خیر نداره
سرعت تی دی معولا رو ۲۰ تا ۳۰ مگابیت هست در شرایط خوب خیلی خفن نیست
واسه انتن باید کل خونه رو زیر و رو‌کنی که بهترین حا رو‌پیدا کنی
مودم من از سقف اویزون هست ۴ تاش پره
واسه راهنمایی بیشتر تو فروم اینترنت ثابت ایرانسل مطالعه کنید

sara100
20-12-2018, 22:49
سلام

کسی میدونه ایسی فلش برای پروگم کردن کدومه ؟

اینم عکس از مودم خودم :

MH.Mousavi
20-12-2018, 23:44
سلام

داداش یه سوال داشتم شما نمیتونی emmc مودم رو پیدا کنی به چه دردت میخوره کسی بهت بگه کدومه
بعد هم یکی از دوستان گفته شما با پروگرام Emmc نمیتونی مودم رو درست کنی چون efuse تو یه چیپ دیگه سوزونده شده و شما هر کاری میخوای بکنی با اون چیپه نه چیپی که رام توش لوده

saber73
20-12-2018, 23:57
به نظر من کار خودتون نیست و اگر ای سی فلش رو هم پیدا کنید باز نیاز به اداپتور مخصوص اون ای سی فلش هست که فکر نکنم هر جایی پیدا بشه . بدید بیرون هم براتون فلش کنن راحت بالای 150 ازتون میگیرن + یه مودم سالم باید پیدا کنید و بدید از ای سی فلش اون کپی کنن . این کار رو هم هر کسی قبول نمیکنه .

saber73
21-12-2018, 00:06
داداش یه سوال داشتم شما نمیتونی emmc مودم رو پیدا کنی به چه دردت میخوره کسی بهت بگه کدومه
بعد هم یکی از دوستان گفته شما با پروگرام Emmc نمیتونی مودم رو درست کنی چون efuse تو یه چیپ دیگه سوزونده شده و شما هر کاری میخوای بکنی با اون چیپه نه چیپی که رام توش لوده
این مورد رو نمیدونم ولی در کل من از یک متخصص پرسیدم گفتن . در مواردی با پروگرام کردن ای سی فلش امکان انلاک هم وجود داره . در کل گفتن مودم بریک شده باشه و راهی برا فلش کردن از نظر نرم افزاری نمونده باشه برا احیای مودم میتونیم ای سی فلش رو پروگرام کنیم و مودم رو احیا کنیم .

ormax1
21-12-2018, 00:41
سلام

اینم عکس از مودم خودم :

سطر اول یا دوم آیسی هارو در گوگل سرچ کنید و دیتا شیت اونارو بدست بیارید و بخونید ( فایل PDF ) بعد نیاز به هیتر و پروگرامر اون آیسی دارید. من این امکانات رو دارم. البته این مودم چیپهاش از نوع فوق ظریفه و کمی مشکله. مثلا مودم های ADSL راحت بارها فلش کردم و آنبریک کردم. ولی این مودم آیسی فلشش چندان رایج نیست. شاید هم اطلاعات من کمه. ولی برام جالبه. شما خیلی پیگیر هستید در تعمیرات. از خیلی سال پیش و این خوبه. مودم رو نگه دارید. ممکنه بعدا راهی برای راه اندازیش پیدا کنید.

روشهایی هم مثل جیتک وجود داره . معمولا مودمها پینهای جیتگ دارن. گوشیها و اکثر دستگاه ها دارن. باید پین هاشو شناسایی کرد ( مثل همون پین دانلود مود ) بعد با پروگرامر مخصوص میشه فریمور بهش داد.

من فکر میکنم این مودم بعد از مدتی با استفاده از روشهای نرم افزاری براحتی قابل حل خواهد شد مشکلش و نیاز به کارهای خیلی سخت نخواهد بود

mirsina1979
21-12-2018, 02:05
این مورد رو نمیدونم ولی در کل من از یک متخصص پرسیدم گفتن . در مواردی با پروگرام کردن ای سی فلش امکان انلاک هم وجود داره . در کل گفتن مودم بریک شده باشه و راهی برا فلش کردن از نظر نرم افزاری نمونده باشه برا احیای مودم میتونیم ای سی فلش رو پروگرام کنیم و مودم رو احیا کنیم .
امکانش هس اطلاعات یه مودم انلاک شده رو موم ورژن ۱۹۶ مبین نت انتقال داد اونم انلاک کرد؟

ormax1
21-12-2018, 02:17
سلام

اینم عکس از مودم خودم :

من تا حدی که اطلاعات و تجربم یاری داد و تشخیص دادم براتون نوشتم. پشت برد چیز خاصی نبود جز یه آیسی تغذیه و یه آیسی که روش مطمئن نیستم. روی برد چیپهایی که شناسایی کردم اکثرا مطمئنم . بعضیاشون رو ولی زیاد مطمئن نیستم. مثلا چیپ فلش رو مطمئن نیستم ( همونی که مد نظر شماست ) بعضی ها هم پردازشگر اصلی و فلش با هم در یک چیپ ادغام شده. خلاصه چیپ فلشش هر چی که هست زیاد رایج و راه دست نیست

saber73
21-12-2018, 02:47
امکانش هس اطلاعات یه مودم انلاک شده رو موم ورژن ۱۹۶ مبین نت انتقال داد اونم انلاک کرد؟

منم همین سوال رو از متخصص پرسیدم گفتن در مواردی امکان داره و کامل پاسخ ندادن .

sara100
21-12-2018, 09:48
سلام

اینم عکس از مودم خودم :

از همه دوستانی که کمک میکنند ممنونم

قطعا راهی دارد . منم چند ماهی میشه خریدم و همینطور بلااستفاده انداخته است و باید چاره ای اندیشید

AmirAra2
22-12-2018, 01:16
اگر کسی بتونه PDF سرویس منوال -service manual- و دیتاشیت بورد این مودم رو پیدا کنه تقریباً میشه گفت همه چیز ممکن میشه...
باید کسی توی مرکز تعمیرات این مودمها آشنا داشته باشه بتونه این فایلها رو گیر بیاره ازش... من که هرچی توی نت گشتم چیزی پیدا نکردم...

saeexx
22-12-2018, 14:36
من دیروز مودم رو روشن کردم‌برای بار اول بدون‌سیم که ببینم‌چه ورژنی هست که ۱۹۲ بود
بعد برای تست سیم تی دی مودم‌قبلی رو گذاشتم روشن کردم و‌در سرعترین‌زمان ممکن اپدیت شد به ۱۹۶ در کسری از ثانیه
دوستانی که مودم نو‌ میگیرن و‌میخان انلاک کنن به این نکته توجه کنند

i3ooter
22-12-2018, 19:32
سلام خدمت دوستان؛
مودم مبین‌نت نسخه 196 آنلاک میشه ؟
با تشکر

farzad021
23-12-2018, 08:39
دوستان جهت اطلاع ، ورژن 196 ایرانسل به راحتی و بدون مشکل آنلاک شد و با همه اپراتورها به خوبی کار میکنه. (ورژن 196 ایرانسل تبدیل شد به ورژن 192 هوآوی)
چند جا که آنلاک انجام میدادند زنگ ردم پرسیدم گفتند نمیشه چون آپدیت شده ، اما با همین آموزش موجود توی انجمن به راحتی هر چه تمام آنلاک شد.(طبیعتا نسخه مبین نت هم باید به همین راحتی آنلاک بشه)
کل پروسه آنلاک هم 2 تا نکته داره ، یکی استفاده از ویندوز 7 صرفا ، دوم لحیم صحیح کابل usb (کابل شارژ موبایل بود کابل من)

davood!
23-12-2018, 10:46
کاش یکی از دوستان به صورت جامع و ویدیوئی مراحل آنلاک رو میزاشت

Black.Hawk
23-12-2018, 12:09
سلام
آقا بعد از آنلاک مودم مبین نت یا ایرانسل سیم td lte هر دو تا اپراتور روی مودم همچنان کار میکنه؟

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

saber73
23-12-2018, 12:23
دوستان جهت اطلاع ، ورژن 196 ایرانسل به راحتی و بدون مشکل آنلاک شد و با همه اپراتورها به خوبی کار میکنه. (ورژن 196 ایرانسل تبدیل شد به ورژن 192 هوآوی)
چند جا که آنلاک انجام میدادند زنگ ردم پرسیدم گفتند نمیشه چون آپدیت شده ، اما با همین آموزش موجود توی انجمن به راحتی هر چه تمام آنلاک شد.(طبیعتا نسخه مبین نت هم باید به همین راحتی آنلاک بشه)
کل پروسه آنلاک هم 2 تا نکته داره ، یکی استفاده از ویندوز 7 صرفا ، دوم لحیم صحیح کابل usb (کابل شارژ موبایل بود کابل من)

سلام
آقا بعد از آنلاک مودم مبین نت یا ایرانسل سیم td lte هر دو تا اپراتور روی مودم همچنان کار میکنه؟

مبینت نمیشه نه با این روش و نه با هیچ روش دیگه کلا سیکور بوت شده و تا بوت لودرش توسط توسعه دهنده مبین نت منتشر نشه یا به بیرون درز پیدا نکنه فعلا خبری از انلاک نیست . عین مودم های جدید اپراتور تیشکنت عراق که در ورژن 326 و بالاتر کلا دسترسی یو اس بی بوت و نصب هر گونه فریمور رو بسته . فعلا هم راهی پیدا نشده .
--------------------------------------------------------------------------------------------
بله بعد انلاک مودم میشه از هر سیم کارتی چه fdd و چه tdd استفاده کرد .

saber73
23-12-2018, 12:28
کاش یکی از دوستان به صورت جامع و ویدیوئی مراحل آنلاک رو میزاشت

از این هم راحتر کار داریم ؟ داخل فایل انلاک اموزش pdf هست با توضیحات کامل و عکس و مراحل تا پایان کار و حل مشکلات . در ضمن با روش جدید موجود در سایت و استفاده از ویرایش سوم روش کار خیلی راحتر و بهتر شده . مثل اینکه مودم اپگرید میکنید و منتها اخرش یک اسکریپت اجرا میکنید تا انلاک بشه و تمام .

farzad021
23-12-2018, 16:37
سلام

در مورد مودم نسخه مبین نت مطمئن نیستم چون تست نکردم ، اما نسحه ایرانسل بعد از آنلاک با سیم کارت های TD-LTE مبین نت و خود ایرانسل و با سیم کارت های FDD همراه اول ، شاتل موبایل و ایرانسل تست کردم اکی بودن همگی.

saeexx
23-12-2018, 19:31
حالت voLTE چجوری میشه استفاده کرد؟ مودم باید روی چه حالتی باشه؟
روی شبکه اف دی تست کردم بوق اشغال میزنه همش
مودم لاک هست

divone30000
24-12-2018, 00:51
اینترنت +4G مودم ایرانسل بر روی هر دو مدل سیم کارت

توجه مهم

امکان ارسال لینک فعال ( قابل کلیک ) و عکس ( قابل مشاهده ) برای کاربران جدید امکان پذیر نیست .
این محدودیت بصورت خودکار و به مرور زمان برای شما برداشته خواهد شد.

لطفا لینک ها فعال و عکس ها را از پست خود حذف کنید و سپس مطلب را ارسال کنید.
برای اینکار کافیست از تگ های url و img استفاده نکنید و به جای آن آدرس عکس یا لینک مورد نظر را بصورت متن در کد قرار دهید ( از دکمه # در ویرایشگر کمک بگیرید ) یا مستقیما به این شکل عمل کنید :

چطوری عکس در اینجا قرار بدهم هر جایی آپلود میکنم این سایت قبول نمیکنه وسایت upload724 نیز پیغام خطا میدهد برای آپلود عکس=
MySQL Driver Error
The requested page could not be loaded because a fatal error has occurred.
Sometimes this error is temporary and will go away when you refresh the page.

You can try to refresh the page by clicking here.

If this error page continues to appear after refreshing, then try
contacting the server administrator at: webmaster@img.upload724.com.

divone30000
24-12-2018, 01:27
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اینترنتg+_درحالت.jpg

saeexx
24-12-2018, 02:57
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اینترنتg+_درحالت.jpg

از صفحه device information اسکرین میذارین؟

hamedxx1
24-12-2018, 07:26
سلام
کسی از دوستان ورژن ۱۹۶ ایرانسلو داره؟

saber73
24-12-2018, 15:29
سلام
کسی از دوستان ورژن ۱۹۶ ایرانسلو داره؟
افلاین منتشر نشده . در ضمن با این ورژن دوباره مودم لاک نمیشه .

xshya
24-12-2018, 16:17
از همه دوستانی که کمک میکنند ممنونم

قطعا راهی دارد . منم چند ماهی میشه خریدم و همینطور بلااستفاده انداخته است و باید چاره ای اندیشید

بجز پورت usb مودم, اتصال micro usb را هم تست کنید(خودم فرصت ندارم امتحان کنم)

sara100
24-12-2018, 19:01
بجز پورت usb مودم, اتصال micro usb را هم تست کنید(خودم فرصت ندارم امتحان کنم)

این کار یا نیازمند سوکت اندروییدی یا پیدار کردن مسیر دیتا است در صورتی که مشکل سخت افزاری نیست و نیازی به این راه نیست !

چرا ؟

چونکه قفل نرم افزاری است و نرم افزار یکسری کدهایی را بعد از چک و بررزسی کردن اجازه لود میده !

نیاز به دولوپر داره تا این کدها را دور بزنه

مثل بعضی از گوشی های هواوی که با داشتن همین قفل دورش زدند و فایل هایش را گذاشتند ...

یا باکس ها و تیم پشتیبانی انها

موفق باشید

xshya
24-12-2018, 22:11
مشخصه که مشکل سختافزاری نیست.... مگر غیر از اینه که برای انلاک این مودم که نرمافزاری بوده مجبور بودین با اتصال کانکتور یا کابل usb مودم را انلاک کنید... الان هم همان مشکل رو دارین و اگر قصد ندارین تست کنید دیگه بخودتون مربوطه
بله راه زیاده شما تشریف ببر تو فروم 4pda.ru با کاربر forth32 که ابزار balong usbdload را نوشته صحبت کن در مورد این فریمور و بوت لودر حتما کمک میکنند:n02:
یه راه دیگه هم فروش مودمه :n09: نه شوخی میکنم یه راه دیگه هم بنظرم رسید این هم تست کنید البته اگر دوباره فاز منفی منتشر نمیکنید..... شرکت مبین نت از ارتباط ACS برای اپدیت استفاده میکنه که خب ادرس و پورت هم مشخصه یعنی روی ادرس لوکال سرویس CWMP یا TR-069 نصب کنید و به مودم متصل بشوید یک ابزاری شبیه به TR-069 manager برای ویندوز یا cwmp server برای نسخه های لینوکس

xshya
24-12-2018, 22:18
البته منظور از انلاک این نسخه 196 مبین نت تغئیر این فریمور است چون مشخصه این نسخه 196 از فریمویر مبین نت فقط با سیمکارت مبین نت قابل استفاده است یعنی مشخصات اوپراتورهای دیگر برای این فریمور تعریف نشده . برای همین فکر میکنید مودم لاک شده که خیر اینطور نیست کلا اون فریمور با سیمکارت همان اوپراتور کار میکند و حتما باید برای استفاده از سیمکارت اوپراتورهای دیگر فریمور را تغئیر بدین ( احتمالا بخاطر همین است که نمیتوانید از کد انلاک استفاده کنید )

sara100
25-12-2018, 21:52
مشخصه که مشکل سختافزاری نیست.... مگر غیر از اینه که برای انلاک این مودم که نرمافزاری بوده مجبور بودین با اتصال کانکتور یا کابل usb مودم را انلاک کنید... الان هم همان مشکل رو دارین و اگر قصد ندارین تست کنید دیگه بخودتون مربوطه
بله راه زیاده شما تشریف ببر تو فروم 4pda.ru با کاربر forth32 که ابزار balong usbdload را نوشته صحبت کن در مورد این فریمور و بوت لودر حتما کمک میکنند:n02:
یه راه دیگه هم فروش مودمه :n09: نه شوخی میکنم یه راه دیگه هم بنظرم رسید این هم تست کنید البته اگر دوباره فاز منفی منتشر نمیکنید..... شرکت مبین نت از ارتباط ACS برای اپدیت استفاده میکنه که خب ادرس و پورت هم مشخصه یعنی روی ادرس لوکال سرویس CWMP یا TR-069 نصب کنید و به مودم متصل بشوید یک ابزاری شبیه به TR-069 manager برای ویندوز یا cwmp server برای نسخه های لینوکس

اون زمانی که از روش سخت افزاری برای رفتن به حالت بوت استفاده میکردید قفل نرم افزاری نداشتید. ولی الان قفل نرم افزاری اضافه شده که استفاده از راه سخت افزاری جوابگو و منظقی نیست

پیام دادم ولی جوابگو نیستند

در مورد روش " ارتباط ACS " هم قبلا به ذهنم رسیده بود روش خوبی برای تست هست منتهی مشکلی هست باید فریمور ساین شده باشه ! چون نرم افزار 196 قفل را چک میکنه و بقیه داستان ها ....

sara100
26-12-2018, 03:45
بزودی ....

zarezadehheydar
26-12-2018, 04:26
با سلام من تیشک نت مدل mf910دارم که بعد از مدتها

تلاش تونستم انلاکش کنم دوستانی که گفتن انلاک نمیششه

فرستاده شده از LND-L29ِ من با Tapatalk

xshya
26-12-2018, 12:23
بزودی ....?????!!!!!!!!

الان اون مشکلی که داشتی حل شده؟ شما هم مثل بقیه اقایان مهندس فریمور ویرایش شده داری تپیک جدید بزن:n02:

xshya
26-12-2018, 12:25
بزودی ....

الان اون مشکلی که داشتی حل شده؟ شما هم مثل بقیه اقایان مهندس فریمور ویرایش شده داری تپیک جدید بزن:n02:

sara100
26-12-2018, 13:41

این پسره باعث شده دیشب دوباره مودم را باز کردم تا 4 صبح بیدار بودم داشتم تست میگرفتم مودم را بریک هم شد و سریال پرید و غیره ولی هنوز تجمیع انجام نمیشه و فقط نهیت سرعت روی 4G را میده نه 4G+

به موقع اش باشه ! :n11:

saber73
26-12-2018, 15:23
بزودی ....

این webui برا b525 هست منم رو فریمور مود شده ورژن 195 جایگزین کردم و رو مودم زدم دقیقا این امکانات فعال شد ولی سرعت مودم باز برگشت به حالت قبل فعال سازی ca و mimo و بی فایده شد . در کل نمیشه هر دو امکان رو باهم داشت یعنی هم انتخاب باندها و هم فعال بودن ca و mimo . بتونید دو تا رو با هم فعال کنید خیلی عالی میشه . تو این ورژن و webui باز اسم اپراتور ایرانسل هم دو تا نوشته میشه . یک ورژن هم ادیت کردم علاوه بر این امکانات که شما عکس دادی volte هم فعال بود مثل ورژن 196 خود ایرانسل ولی اونم باز قابلیت ca و mimo نداشت و سرعت خیلی پایین بود . با تشکر

saber73
26-12-2018, 15:27
با سلام من تیشک نت مدل mf910دارم که بعد از مدتها

تلاش تونستم انلاکش کنم دوستانی که گفتن انلاک نمیششه

تیشکنت رو خبر ندارم ولی ماله ایرانسل انلاک میشه و الانم بیشتر فروشگاه های اینترنتی حتی نسخه انلاک شده این مودم رو به فروش میرسونن . فقط کم پیدا هست و دیگه ارائه نمیشه .

Ehsan-Dadash
26-12-2018, 17:04
من فریمور 195 ورژن دوم جناب حسین رو ریختم از همین سایت. یه سری امکانات مثل VoLTE رو نداره. واینکه با اینکه منطقه 4g+ هست ولی تا حالا ندیدم مودم 4g+ رو بزنه. کسی ورژن بالاتر و با امکانات بیشتری داره پیشنهاد بده؟ یه 196 و 197 دانلود کردم ولی راستش اطمینانی ندارم نصب کنم. کسی ورژن خوب 197 یا 196 تست شده داره؟

sara100
26-12-2018, 18:10
من فریمور 195 ورژن دوم جناب حسین رو ریختم از همین سایت. یه سری امکانات مثل VoLTE رو نداره. واینکه با اینکه منطقه 4g+ هست ولی تا حالا ندیدم مودم 4g+ رو بزنه. کسی ورژن بالاتر و با امکانات بیشتری داره پیشنهاد بده؟ یه 196 و 197 دانلود کردم ولی راستش اطمینانی ندارم نصب کنم. کسی ورژن خوب 197 یا 196 تست شده داره؟

در حال حاضر هیچ فریموری ازین مودم تجمیع انجام نمیده و همشون نهایت سرعت روی بستر 4g را ارائه میدند نه 4g+

یکی گفته روی اخرین ورژن ایرانسل 4g+ گرفته ولی هنوز برای اثبات حرفش هیچ سندی ارائه نکرده ...

saber73
26-12-2018, 18:55

برگردید به ورژن 192 ایرانسل و بزارید مودم آپدیت شه به 196 ایرانسل با سیم 4g ایرانسل تست کنید ببنید فرقی میکنه یا نه .

mirsina1979
26-12-2018, 20:49
196 ایرانسل آنلاک میشه؟

sara100
26-12-2018, 21:05
196 ایرانسل آنلاک میشه؟

دیشب تست کردم . خیر نشد!

saber73
26-12-2018, 21:28
196 ایرانسل آنلاک میشه؟

مودم انلاک باشه و برگردید به 192 و از اونجا اپدیت انلاین کنید مودم رو به 196 اونوقت بله انلاک هست و با همه سیم کارتها کار میکنه . باز مودمتون 196 ایرانسل هست و انلاک نیست یک بار مودم رو انلاک کنید (اموزش های انلاک موجود در سایت ) و ورژن 192 ایرانسل که به صورت افلاین موجود هست رو روی مودم بریزید و میبینید که دیگه مودم لاک نیست و میتونید همون جا اپدیت انلاین انجام بدید و برید به ورزن 196 ایرانسل و مودم هم انلاک هست .

emrouz
26-12-2018, 22:40
مودم انلاک باشه و برگردید به 192 و از اونجا اپدیت انلاین کنید مودم رو به 196 اونوقت بله انلاک هست و با همه سیم کارتها کار میکنه . باز مودمتون 196 ایرانسل هست و انلاک نیست یک بار مودم رو انلاک کنید (اموزش های انلاک موجود در سایت ) و ورژن 192 ایرانسل که به صورت افلاین موجود هست رو روی مودم بریزید و میبینید که دیگه مودم لاک نیست و میتونید همون جا اپدیت انلاین انجام بدید و برید به ورزن 196 ایرانسل و مودم هم انلاک هست .

تأیید می‌شه.
روش ایشون رو من انجام دادم و مودم آن‌لاک موند.

sara100
26-12-2018, 23:16

sepehr_sn
26-12-2018, 23:28

سلام دوست عزیز
شبتون بخیر
امکانش هست لینک ورژن 192 ایرانسل رو قرار بدید ؟؟
ضمنا در حالی که مودم به 196 آپدیت میشه و کماکان آنلاک هست در تنظیمات IPV6 APN وجود داره ؟؟

متشکرم

divone30000
26-12-2018, 23:33
...........

divone30000
27-12-2018, 00:48
در حال حاضر هیچ فریموری ازین مودم تجمیع انجام نمیده و همشون نهایت سرعت روی بستر 4g را ارائه میدند نه 4g+

یکی گفته روی اخرین ورژن ایرانسل 4g+ گرفته ولی هنوز برای اثبات حرفش هیچ سندی ارائه نکرده ...

من که مودم ایرانسل رو جدیدا خریدم از همون ابتدای روشن کردن ورژن 196 روش نصب بود و با هر دو سیم کارت ایرانسل به صورت 4G+ نمایش داده میشود البته بعضی مواقع به 4G تبدیل میشود و این متغییر هست بعضی ساعات . و هنوز فایل مناسبی برای آنلاک کردن پیدا نکردم و روش دوم جناب حسین رو هم که دوستان معرفی کردن متوجه نشدم که برای آنلاک کردن اولیه میباشد یا فریمور برای بعد از آنلاک میباشد اگر لینک مستقیم فایل رو برایم بفرستند ممنون میشوم.

saber73
27-12-2018, 01:02
سلام دوست عزیز
شبتون بخیر
امکانش هست لینک ورژن 192 ایرانسل رو قرار بدید ؟؟
ضمنا در حالی که مودم به 196 آپدیت میشه و کماکان آنلاک هست در تنظیمات IPV6 APN وجود داره ؟؟

متشکرم

بله در 192 , 196 ایرانسل وجود دارد .

saber73
27-12-2018, 01:05
من که مودم ایرانسل رو جدیدا خریدم از همون ابتدای روشن کردن ورژن 196 روش نصب بود و با هر دو سیم کارت ایرانسل به صورت 4G+ نمایش داده میشود البته بعضی مواقع به 4G تبدیل میشود و این متغییر هست بعضی ساعات . و هنوز فایل مناسبی برای آنلاک کردن پیدا نکردم و روش دوم جناب حسین رو هم که دوستان معرفی کردن متوجه نشدم که برای آنلاک کردن اولیه میباشد یا فریمور برای بعد از آنلاک میباشد اگر لینک مستقیم فایل رو برایم بفرستند ممنون میشوم.

مودم شما با فریمور ویرایش سوم موجود در سایت و فایل اسکریپ همون فریمور انلاک میشود . نحوه انلاک و فریمور زدن هم بارها در انجمن ذکر شده .

golavi
27-12-2018, 02:42
مودم شما با فریمور ویرایش سوم موجود در سایت و فایل اسکریپ همون فریمور انلاک میشود . نحوه انلاک و فریمور زدن هم بارها در انجمن ذکر شده .

دوست عزیز تو آموزش نصب فریمور ویرایش سوم اون آخرش گفته که احتمال اینکه اون خطا یا بهتر بگیم مشکل بوجود بیاد هست و راه حلش رو هم گفته
الان حرف من اینه مودم من اجباری آپدیت شد به 196 ایرانسل و اینکه این فریمور با روش قبلی آنلاک نمیشه
حالا اگه با ویرایش سوم آقا حسین که میگین آنلاک میکنه پیش بریم و اون مشکل بوجود بیاد چکار باید کرد؟
توی راه حل اون مشکل گفته باید از اول آنلاک کنین بعد ویرایش سوم رو بزنین
حالا برا ما که آنلاک نمیشه اگه خطا داد و مجبور بودیم از اول آنلاک کنیم چکار باید کرد؟
راه حلی هست براش؟

sara100
27-12-2018, 08:35

عکس از سرعت دانلود بدید

divone30000
27-12-2018, 09:23
[QUOTE=

;9092331]عکس از سرعت دانلود بدید[/QUOTEغغ

سرعت دانلود با IDM البته سرعت اینترنتم با اینکه تو محدوده 4G+ هستم نسبت به مابقی دوستان در این فروم که عکس گذاشتن خیلی پایینتر میباشد.شاید بخاطر ترافیک منطقه باشه وآیا میشه تنظیمات رو تغییر داد تا افزایش سرعت داشته باشم و درضمن قسمت فایرول مودم همه گزینه هاش فعال هست آیا ربطی به سرعت دارد.
ویک نکته اینکه چرا نام مودم من رو در SSID تنظیمات به این شکل میزنه=
Irancell-TF-i60FB_1 یعنی آخرش بجای H1 میزنه FB_1 آیا از مابقی هم همین رو میزنه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سرعت_دانلود.jpg

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تست_سرعت_دانلود.jpg

sara100
27-12-2018, 14:10
[QUOTE=

;9092331]عکس از سرعت دانلود بدید[/QUOTEغغ

سرعت دانلود با IDM البته سرعت اینترنتم با اینکه تو محدوده 4G+ هستم نسبت به مابقی دوستان در این فروم که عکس گذاشتن خیلی پایینتر میباشد.شاید بخاطر ترافیک منطقه باشه وآیا میشه تنظیمات رو تغییر داد تا افزایش سرعت داشته باشم و درضمن قسمت فایرول مودم همه گزینه هاش فعال هست آیا ربطی به سرعت دارد.
ویک نکته اینکه چرا نام مودم من رو در SSID تنظیمات به این شکل میزنه=
Irancell-TF-i60FB_1 یعنی آخرش بجای H1 میزنه FB_1 آیا از مابقی هم همین رو میزنه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سرعت_دانلود.jpg

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تست_سرعت_دانلود.jpg

سرعت شما تایید 4G+ نیست. بنظر میاید ارمی که مشاهده میکنید ظاهری میباشد

shaahani
27-12-2018, 15:46
اون آرم اصلا مهم نیست ؛ همون طور که میبینید در مودم b525 من ایرانسل را 4G نشون میده همیشه
اما در مشهد منطقه امامت از 4G+ استفاده میکنه .

saber73
27-12-2018, 17:59
اون آرم اصلا مهم نیست ؛ همون طور که میبینید در مودم b525 من ایرانسل را 4G نشون میده همیشه

یعنی سرعت افزایش پیدا میکنه ولی علامت کنار انتن فقط 4g رو نشون میده درسته ؟ با سیم همراه اول تست نکردید ؟

shaahani
28-12-2018, 00:28
یعنی سرعت افزایش پیدا میکنه ولی علامت کنار انتن فقط 4g رو نشون میده درسته ؟ با سیم همراه اول تست نکردید ؟

سیم کارت همراه اول ندارم ، اما واسه ایرانسل رو همیشه 4G نشون میده ، احتمال خیلی قوی میدم که واسه همراه اولم همینو نشون بده .
در اصل این 4G+ همون تکنولوژی 4G شناخته میشه همه جای دنیا ، فقط اومدن از فرکانس های بیشتری برای تبادل اطلاعات استفاده کردن و سرعت بالا رفته .
که بیشتر از اینها هم میتونست باشه اما چون فرکانس های 700 و 800 در اختیار صدا و سیما هست ، روی این فرکانس ها سرویس دیتا داده نمیشه و برای همین سرعت بالاتر نمیره.
مودم همیشه 4G مینویسه و حداقل 60مگابیت رو در ساعت های ترافیک میده ، ساعت های خلوت تر به 100 میرسه سرعتش . فقط سرعت مهمه خیلی فکرتون رو درگیر اسامی نکنید.

این که مینویسه 4G+ یا 4G LTE اینا همه ادا های اوپراتور های همراه توی ایران هست که میان و فریمور اصلی دستگاه را تغییر میدن و این رو مینویسن روی مودم ، پهنای باند با تکنولوژی 4G فعلا تو ایران حدود 100 مگابیت هست و اینو دارن به اسم 4G+ میدن ، هر مودمی که با تکنولوژی 4G کار کنه و استاندارد های جدید رو داشته باشه میتونه این سرعت رو ارائه بده .

درواقع این ها همه تیلیغات اوپراتور های ایرانی هست ، اگه نه در کشور آذربایجان با 3G و همون H+ گوشی رو که هرجا به اینترنت وصل میکنی بیشتر از 50مگابیت سرعت دریافت میکنی ، چون ساختار مناسبش در کشور وجود داره و اصلا 4G ندارن !

sara100
28-12-2018, 00:36
سیم کارت همراه اول ندارم ، اما واسه ایرانسل رو همیشه 4G نشون میده ، احتمال خیلی قوی میدم که واسه همراه اولم همینو نشون بده .
در اصل این 4G+ همون تکنولوژی 4G شناخته میشه همه جای دنیا ، فقط اومدن از فرکانس های بیشتری برای تبادل اطلاعات استفاده کردن و سرعت بالا رفته .
که بیشتر از اینها هم میتونست باشه اما چون فرکانس های 700 و 800 در اختیار صدا و سیما هست ، روی این فرکانس ها سرویس دیتا داده نمیشه و برای همین سرعت بالاتر نمیره.
مودم همیشه 4G مینویسه و حداقل 60مگابیت رو در ساعت های ترافیک میده ، ساعت های خلوت تر به 100 میرسه سرعتش . فقط سرعت مهمه خیلی فکرتون رو درگیر اسامی نکنید.

این که مینویسه 4G+ یا 4G LTE اینا همه ادا های اوپراتور های همراه توی ایران هست که میان و فریمور اصلی دستگاه را تغییر میدن و این رو مینویسن روی مودم ، پهنای باند با تکنولوژی 4G فعلا تو ایران حدود 100 مگابیت هست و اینو دارن به اسم 4G+ میدن ، هر مودمی که با تکنولوژی 4G کار کنه و استاندارد های جدید رو داشته باشه میتونه این سرعت رو ارائه بده .

درواقع این ها همه تیلیغات اوپراتور های ایرانی هست ، اگه نه در کشور آذربایجان با 3G و همون H+ گوشی رو که هرجا به اینترنت وصل میکنی بیشتر از 50مگابیت سرعت دریافت میکنی ، چون ساختار مناسبش در کشور وجود داره و اصلا 4G ندارن !

دوست عزیز چند بار بگم من با گوشی A5 2017 و همراه اول با سرعت 22 مگابایت دانلود کردم. واقعی.

shaahani
28-12-2018, 01:06
دوست عزیز چند بار بگم من با گوشی A5 2017 و همراه اول با سرعت 22 مگابایت دانلود کردم. واقعی.

خب میشه حدود 200 مگابیت در ثانیه
برنامه های تست سرعت معمولا عدد دقیق تری رو نسبت به دانلود نشون میدن ، علتش اینه که از نظر نرم افزاری ممکنه برنامه ها دچار قطع و وصلی بشند و یا از قبل مقداری ار یک فایل دانلود شده باشد و دانلود مجدد باعث ادامه یابی فایل شود ؛ ولی دانلود از ابتدا نمایش داده شود ، در نتیجه در این حالت ها و خطا های نرم افزاری مقدار دانلود شده قبلی به سرعت دانلود فعلی اضافه می شود .
اگه فرض رو بر این بگیریم که خطایی در کار نبوده باشه و این سرعت رو واقعا دریافت کرده باشید ، اینها در زمان های خاص بوده که اوپراتور ها مشغول قدرت نمایی یا باز کردن حداکثری پهنای باند بودن ، از طرف دیگه کم کار بودن یک منطقه و نداشتن مشترک ، نزدیک بودن به آنتن ارسال کننده و خیلی چیزهای دیگه میتونسته عامل دریافت این مقدار سرعت بوده باشه .

اما سوال اینه که شما هر روز میتوانید ، این سرعت را دریافت نمایید ؟
سرعتی که من عنوان کردم به عنوان سرعتی که بطور روزانه در زمان های کم ترافیک تر هر کاربر میتونه دریافت کنه و سقف بالای معمولی و نرمال روزانه است ، بود و ربطی به اینکه در یک زمان خاص در ماه یا یک سال چه سرعت بالاتری دریافت شده ندارد .
سرعت اوپراتور های همراه در حال حاضر در ایران در معدل 40 تا 50 مگابیت با تکنولوژی 4G+ است و عدد درست و واقعی در زمانی است که شبکه و روترهای مخابراتی زیر بار قرار گرفتن و ساعت های نسبتا شلوغ و حالا نگیم خیلی شلوغ ، بلکه متوسط رو به بالا است .

sara100
28-12-2018, 10:29
:n04: :n19: :n08:

sara100
28-12-2018, 10:34
بشدت سرعتی ....

در حال تست

ولی هنوز به 4g+ نرسیدم !

nemati2
28-12-2018, 12:14

مودم شما مدل
B525-23A
هست؟؟

shaahani
28-12-2018, 13:50
مودم شما مدل
B525-23A
هست؟؟

بله B525s-23a
البته متوجه شدم در زمان تست سرعت و یا دانلود و استفاده زیاد در همان لحظه فقط نماد به 4G+ تغییر پیدا میکنه و بعد از اتمام دانلود مجدد به 4G بر میگرده.

این سرعت حداقلی و متوسط در همین لحظه که میانه روز هست و استفاده از شبکه نسبتا زیاده .

RezaMehranfard
28-12-2018, 14:34
کدوم فریمور روی مودم شما نصبه الان؟

saber73
28-12-2018, 16:58

شما موقع وصل دیتا که علامت + میاد هم یه تست سرعت بزار هم موقع خلوت و هم موقع شلوغ زمان استفاده از دیتا ببینیم 22 مگ رو میگیری ؟ یا نه همون سرعت قبلی رو میگیری ؟ سرعت قبلی رو بگیری این مودم با این قیمت و با اینکه + هم ظاهر میشه هیچ فرقی با b612 از نظر سرعت نداره .

saber73
28-12-2018, 17:10
کدوم فریمور روی مودم شما نصبه الان؟

بله امکان داره یه عکس از قسمت device information بدید .

shaahani
28-12-2018, 17:25
شما موقع وصل دیتا که علامت + میاد هم یه تست سرعت بزار هم موقع خلوت و هم موقع شلوغ زمان استفاده از دیتا ببینیم 22 مگ رو میگیری ؟ یا نه همون سرعت قبلی رو میگیری ؟ سرعت قبلی رو بگیری این مودم با این قیمت و با اینکه + هم ظاهر میشه هیچ فرقی با b612 از نظر سرعت نداره .

12.5 مگابایت یا 100 مگابیت سرعت منطقه ماست ، در زمانی که کاملا خلوت باشه بیشتر از این نمیشه و توی همون محدوده سرعت میچرخه .
زمان های شلوغ هم خیلی از شبکه استفاده میشه ، علاوه بر اون نویز و نوسان سیگنال هم زیاد میشه سرعت در حدود 50 مگابیت هست.

اون علامت خیلی مهم نیست ، دانلود که شروع بشه و یه مقدار سرعت بره بالا اون علامت + میاد ، به محضی هم که قطع بشه میره.
به سرعت منطقه است به مودم خیلی ربط نداره ، من دقیقا همین سرعت رو با گوشی P10 هم دریافت میکنم.

saber73
28-12-2018, 17:46
12.5 مگابایت یا 100 مگابیت سرعت منطقه ماست ، در زمانی که کاملا خلوت باشه بیشتر از این نمیشه و توی همون محدوده سرعت میچرخه .
زمان های شلوغ هم خیلی از شبکه استفاده میشه ، علاوه بر اون نویز و نوسان سیگنال هم زیاد میشه سرعت در حدود 50 مگابیت هست.

اون علامت خیلی مهم نیست ، دانلود که شروع بشه و یه مقدار سرعت بره بالا اون علامت + میاد ، به محضی هم که قطع بشه میره.
به سرعت منطقه است به مودم خیلی ربط نداره ، من دقیقا همین سرعت رو با گوشی P10 هم دریافت میکنم.

حرف منم همینه ولی دوستان کم لطفی میکنن و میگن مودم tf-i60 اصلا از ca پشتیبانی نمیکنه و اصلا توجهی به افزایش سرعت ها ندارن و هیچ مقایسه ای با ورژن 192 این مودم که قابلیت ca نداشت انجام نمیدن . منم با مودم tf-i60 در خلوت ترین موقع با ایرانسل 100 مگابیت و با همراه اول 90 مگابیت میگیرم ولی قبل فعال سازی ca رو فریمور این موده این سرعت اصلا قابل دریافت نبود . من حرف شما رو هم تایید میکنم و علامت ربطی نداره مهم سرعت هست . الان برا شما هم مثل ما نوع باند شبکه رو 3 نشون میده یعنی همون 1800 دقیقا رو مودم tf-i60 هم اینطوری نشون میده . الان مودم شما 1350000 ت قیمت داره و پیشرفته ترین در نوع خودش هست و با این توضیحات و این مشخصات اینترنت رو میگره و مودم tf-i60 هم دقیقا با این مشخصات و توضیحات و خصوصیات اینترنت رو میگیره . فقط یک تفاوت وجود داره اونم اینکه برا شما علامت + ظاهر میشه ولی برا ما نمیشه و این مهم نیست مهم سرعت دریافتی و تفاوت اون با 4g خالی هست . ممنون از شما که برا خیلی ها اینجا قضیه رو مشخص کردی ولی من فکر نکنم باز قبول کنن .

shaahani
28-12-2018, 18:17
حرف منم همینه ولی دوستان کم لطفی میکنن و میگن مودم tf-i60 اصلا از ca پشتیبانی نمیکنه و اصلا توجهی به افزایش سرعت ها ندارن و هیچ مقایسه ای با ورژن 192 این مودم که قابلیت ca نداشت انجام نمیدن . منم با مودم tf-i60 در خلوت ترین موقع با ایرانسل 100 مگابیت و با همراه اول 90 مگابیت میگیرم ولی قبل فعال سازی ca رو فریمور این موده این سرعت اصلا قابل دریافت نبود . من حرف شما رو هم تایید میکنم و علامت ربطی نداره مهم سرعت هست . الان برا شما هم مثل ما نوع باند شبکه رو 3 نشون میده یعنی همون 1800 دقیقا رو مودم tf-i60 هم اینطوری نشون میده . الان مودم شما 1350000 ت قیمت داره و پیشرفته ترین در نوع خودش هست و با این توضیحات و این مشخصات اینترنت رو میگره و مودم tf-i60 هم دقیقا با این مشخصات و توضیحات و خصوصیات اینترنت رو میگیره . فقط یک تفاوت وجود داره اونم اینکه برا شما علامت + ظاهر میشه ولی برا ما نمیشه و این مهم نیست مهم سرعت دریافتی و تفاوت اون با 4g خالی هست . ممنون از شما که برا خیلی ها اینجا قضیه رو مشخص کردی ولی من فکر نکنم باز قبول کنن .

با شما کاملا موافقم ، ممکنه بخاطر چیپ، این مودم من گرون تر باشه ، اما سرعت و فناوری ارتباطی اون با دستگاه شما فرقی نمیکنه .
من این دستگاه رو یک ملیون و چهارصد خریدم ، یکی از امکان هاش مثلا اینه که 64 کلاینت میتونن همزمان بهش متصل بشن !
از نظر منطقی هم چنین کاری درست نیست ، چه برسه به این که واقعا نیاز یک کاربر خانگی آیا چنین تعداد دستگاهی هست یا خیر .
خوب طبیعتا چنین امکانی نیاز به کارت شبکه هوایی متعدد در داخل دستگاه داره که بتونه این تعداد کاربر رو در محل به خودش وصل کنه و مشخصه که هزینه تولید دستگاه رو بالا میبره تازه واسه قابلیتی که در عمل استفاده نمیشه .

و در مجموع نظر من اینه که این مودم ها آنچنان آش دهن سوزی از نظر تنظیمات و امکانات نیستند ، جای خالی خیلی از قابلیت های مهم که توی هر مودم ADSL ای وجود داره ، داخل دستگاه کاملا مشخصه .
من از یک مسئله دیگه واقعا تعجب کردم ، وقتی دستگاهی رو با این قیمت خریداری کردم ، اصلا انتظار داشتن ضعف امنیتی WPS به این بزرگی رو داخلش نداشتم !
حتی یک دستگاه شبکه 90 هزارتومنی هم وقتی بخش WPS اون رو خاموش میکنی ، بطور کامل خاموش میشه .
اما این دستگاه های هواوی وقتی WPS رو روشون خاموش میکنی فقط دکمه WPS روی مودم بصورت سخت افزاری از کار می افته !
این واقعا خنده داره ! .... سیستم WPS در هر صورتی روی دستگاه کار میکنه و هیچ جوره خاموش نمیشه !
چنین مشکلی دستگاه را به سادگی آب خوردن ، در معرض هک شدن به وسیله هکر ها قرار میده ، من از دیدن چنین ضعفی واقعا شوکه شدم ، اگه ده سال پیش چنین مشکلی رو در دستگاهی میدیدم شاید خیلی تعجب نمیکردم ، اما تو این دوره داشتن چنین ضعفی واقعا بحث برانگیزه .
مودم های دیگه هواوی رو نمیدونم اما لااقل مودم B525 من که این مشکل بزرگ رو داره ، امیدوارم شرکتشون آپدیت بده و مشکل رو حل کنه .

shaahani
28-12-2018, 18:46
اتفاقا من یک تبلت دارم که 4G هست و CA رو پشتیبانی نمیکنه .
چون بحثش شد من یک تست سرعت دقیقا در همون محلی که گوشی p10 و مودم b525 که 4G+ هستند و CA را پشتیبانی میکنند ، گرفتم .
دستگاه های 4G+ در حداقل سرعت 50مگابیت سرعت ارائه میدن در این محل .

اما تست سرعت تبلت که 4G بدون CA است حداکثر 30 مگابیت میشه :

saber73
28-12-2018, 18:59
اتفاقا من یک تبلت دارم که 4G هست و CA رو پشتیبانی نمیکنه .
چون بحثش شد من یک تست سرعت دقیقا در همون محلی که گوشی p10 و مودم b525 که 4G+ هستند و CA را پشتیبانی میکنند ، گرفتم .
دستگاه های 4G+ در حداقل سرعت 50مگابیت سرعت ارائه میدن در این محل .

اما تست سرعت تبلت که 4G بدون CA است حداکثر 30 مگابیت میشه :

بله تمامی حرف های شما رو تایید میکنم و موافقم

اینم الان تست سرعت من : عینه ماله شما رو حالت lte advenced و باند 3 = 1800 هستش . قابلیت ca هم فعاله رو سیم کارت ایرانسل . در حالی که همین الان همین تست رو با گوشی خودم که cat4 هست یا مودم e5577 که اونم cat4 هست بدم بیشتر از 40 یا 50 مگابیت سرعت بالا نمیره :

saber73
28-12-2018, 19:11
اینم الان با همون سیم کارت و همون فایل از همون سرور و همون منطقه گرفتم بیشتر از 40 نمیره : مودم :e5577

این مودم یکی از بهترین و پرسرعت ترین مودم های همراه هستش و الان قیمتی دور بر 600 تومن داره ولی این نهایت سرعتی هست که دریافت شد

saber73
28-12-2018, 19:23
مودم tf-i60 در همین منطقه زندگی ما برای همراه اول سرعتی نزدیک 100 مگابیت رو میده ولی در همین منطقه و با همون سیم کارت ولی با مودم fd-m60 دقیقا برابر با e5577 سرعت میده یعنی 40 مگابیت علت هم اینه مودم fd-m60 نمیتونه به شبکه 4.5 همراه اول در منطقه ما که از نوع mimo4 هست وصل بشه و فقط mimo2 رو میتونه ساپورت کنه مثل شبکه ایرانسل در منطقه زندگی ما که در این شبکه سرعت هر دو مودم tf-i60 و fd-m60 دقیق برابر و تا 100 مگابیت و بعضی اوقات 120 میگابیت میرسه و نشون میده هر دو مودم قابلیت تجمیع رو دارن ولی مودم tf-i60 پیشرفته تر و بهتر از fd-m60 هست . چون میتونه علاوه بر mimo2 به mimo 4 هم وصل بشه . شبکه ای 4.5 که همراه اول در بیشتر شهر ها راه اندازی کرده .

vbigdeli
28-12-2018, 19:27
یکی از جذاب ترین قابلیت های این مودم برام گیگابیت بودن لن ها بود که البته اینم بگم که اگه از دو کامپیوتر متصل بهم فایل کپی کنید سرعت 110 مگابایت در ثانیه ای میشه نصف!
حالا نمیدونم روتر های گیگابیتی همشون اینطورن یا فقط اینه که اینطوره:n02:

راستی اگه بهش اینترنت wan نصب کرده باشید و سیم کارت ایرانسل هم روش باشه..اگه اینترنت wan برای چند دقیقه کار نکنه..خودش خودبخود میره روی اینترنت ایرانسل و البته قابلیت تعریف بک اپ و failover اصلا نداره و خود جوشه این حرکتش :n09:

vbigdeli
28-12-2018, 19:32
با شما کاملا موافقم ، ممکنه بخاطر چیپ، این مودم من گرون تر باشه ، اما سرعت و فناوری ارتباطی اون با دستگاه شما فرقی نمیکنه .
من این دستگاه رو یک ملیون و چهارصد خریدم ، یکی از امکان هاش مثلا اینه که 64 کلاینت میتونن همزمان بهش متصل بشن !
از نظر منطقی هم چنین کاری درست نیست ، چه برسه به این که واقعا نیاز یک کاربر خانگی آیا چنین تعداد دستگاهی هست یا خیر .
خوب طبیعتا چنین امکانی نیاز به کارت شبکه هوایی متعدد در داخل دستگاه داره که بتونه این تعداد کاربر رو در محل به خودش وصل کنه و مشخصه که هزینه تولید دستگاه رو بالا میبره تازه واسه قابلیتی که در عمل استفاده نمیشه .

و در مجموع نظر من اینه که این مودم ها آنچنان آش دهن سوزی از نظر تنظیمات و امکانات نیستند ، جای خالی خیلی از قابلیت های مهم که توی هر مودم ADSL ای وجود داره ، داخل دستگاه کاملا مشخصه .
من از یک مسئله دیگه واقعا تعجب کردم ، وقتی دستگاهی رو با این قیمت خریداری کردم ، اصلا انتظار داشتن ضعف امنیتی WPS به این بزرگی رو داخلش نداشتم !
حتی یک دستگاه شبکه 90 هزارتومنی هم وقتی بخش WPS اون رو خاموش میکنی ، بطور کامل خاموش میشه .
اما این دستگاه های هواوی وقتی WPS رو روشون خاموش میکنی فقط دکمه WPS روی مودم بصورت سخت افزاری از کار می افته !
این واقعا خنده داره ! .... سیستم WPS در هر صورتی روی دستگاه کار میکنه و هیچ جوره خاموش نمیشه !
چنین مشکلی دستگاه را به سادگی آب خوردن ، در معرض هک شدن به وسیله هکر ها قرار میده ، من از دیدن چنین ضعفی واقعا شوکه شدم ، اگه ده سال پیش چنین مشکلی رو در دستگاهی میدیدم شاید خیلی تعجب نمیکردم ، اما تو این دوره داشتن چنین ضعفی واقعا بحث برانگیزه .
مودم های دیگه هواوی رو نمیدونم اما لااقل مودم B525 من که این مشکل بزرگ رو داره ، امیدوارم شرکتشون آپدیت بده و مشکل رو حل کنه .

فرمور شما ورژنش چنده که نمیشه wps رو خاموش کرد ؟ اصلا دکمه wps ندیدم والا..همون دکمه که بغل خاموش کردن مودمه wps هستش؟
ورژن من اینه 11.196.01.01.234

hamedxx1
28-12-2018, 20:39
بشدت سرعتی ....

در حال تست

ولی هنوز به 4g+ نرسیدم !
دوست من همین فایلو میشه بزارید برای دانلود

divone30000
28-12-2018, 21:06
در آپدیت جدید مودم توسط ایرانسل قسمت پشتیبانی از CA که قبلا نوشته بود به زودی الان نگاه کردم نوشته

پشتیبانی از CA
yes
آیا CA همان تجمیع فرکانس: افزایش سرعت و پهنای‌باند هست؟

shaahani
28-12-2018, 21:14
فرمور شما ورژنش چنده که نمیشه wps رو خاموش کرد ؟ اصلا دکمه wps ندیدم والا..همون دکمه که بغل خاموش کردن مودمه wps هستش؟
ورژن من اینه 11.196.01.01.234

ورژن 11.232.05.00.07

دکمه Wps مدل b525 روی مودم کنار دکمه power قرار دارد .
وقتی از داخل تنظیمات Wps خاموش می شود ، این دکمه از کار می افتد و نمی شود با استفاده از آن دستگاهی را به مودم متصل نمود.
اما سیستم WPS همچنان روشن باقی میماند و هکر ها میتوانند رمز 8رقمی مخفی آنرا یافته و به دستگاه متصل شوند.

به عنوان تجربه شخصی خود من قبلا یک مودم هواوی را به همین روش هک کرده بودم ؛ اما در آن زمان تصور میکردم این خطای کاربر است که سیستم آنرا روشن گذاشته است ، اما الان که یک دستگاه از آنرا تهیه کرده ام ، متوجه شده ام بطور کلی این سیستم در این دستگاه ها خاموش نمی شود !!

shaahani
28-12-2018, 21:34
CA مخفف Carrier Aggregation یا همان تجمیع فرکانس است .
اطلاعات بیشتر را میتوانید در لینک زیر مطالعه کنید :

به عنوان مثال در گوشی p10 من در بخش تنظیمات Network گزینه ای تحت عنوان Carrier وجود دارد .
اگر شبکه 4G را روشن نمایم اما Carrier خاموش باشد ، سرعت ارسال بسیار پایین و سرعت دریافت از 40 مگابیت تجاوز نمیکند ،
اما اگر گزینه Carrier را فعال نمایم ، در همان لحظه سرعت بسیار بالاتر می رود و سرعت 100 مگابیت اندکی بالا و پایین را مشاهده می کنم .
مفهوم شبکه 4G+ را درواقع میتوان در همین قابلیت CA خلاصه نمود.

divone30000
28-12-2018, 21:50
CA مخفف Carrier Aggregation یا همان تجمیع فرکانس است .
اطلاعات بیشتر را میتوانید در لینک زیر مطالعه کنید :

به عنوان مثال در گوشی p10 من در بخش تنظیمات Network گزینه ای تحت عنوان Carrier وجود دارد .
اگر شبکه 4G را روشن نمایم اما Carrier خاموش باشد ، سرعت ارسال بسیار پایین و سرعت دریافت از 40 مگابیت تجاوز نمیکند ،
اما اگر گزینه Carrier را فعال نمایم ، در همان لحظه سرعت بسیار بالاتر می رود و سرعت 100 مگابیت اندکی بالا و پایین را مشاهده می کنم .
مفهوم شبکه 4G+ را درواقع میتوان در همین قابلیت CA خلاصه نمود.

پس طبق فرمایشات شما ظاهر شدن علامت 4G+ بخاطر فعال شدن این گزینه CA نشان میدهد.

divone30000
28-12-2018, 22:00
ورژن 11.232.05.00.07

وقتی از داخل تنظیمات Wps خاموش می شود ، این دکمه از کار می افتد و نمی شود با استفاده از آن دستگاهی را به مودم متصل نمود.
اما سیستم WPS همچنان روشن باقی میماند و هکر ها میتوانند رمز 8رقمی مخفی آنرا یافته و به دستگاه متصل شوند.

به عنوان تجربه شخصی خود من قبلا یک مودم هواوی را به همین روش هک کرده بودم ؛ اما در آن زمان تصور میکردم این خطای کاربر است که سیستم آنرا روشن گذاشته است ، اما الان که یک دستگاه از آنرا تهیه کرده ام ، متوجه شده ام بطور کلی این سیستم در این دستگاه ها خاموش نمی شود !!

من از داخل تنطیمات WLAN اگر به وای فای نیازی نداشته باشم بیشتر اوقات آن را خاموش میکنم و چراغ Wlan نیز روی مودم خاموش میشود و هیچ هکری هم دیگر احتمال دسترسی ندارد. و در مورد WPS مگر شما دستگاه های جانبی رو با رمز نمیتوانید وارد کنید که رمز رو غیر فعال میکنید من مودم تی پی لینک دارم وقتی WPS رو میزنم فقط برای چند ثانیه رمز غیر فعال میشه وبعد وقتی دستگاه مورد نظر وصل شد دوباره فعال میشه.در مورد این مودم هنوز اون دکمه اش رو تست نکردم.

saber73
28-12-2018, 22:04
در آپدیت جدید مودم توسط ایرانسل قسمت پشتیبانی از CA که قبلا نوشته بود به زودی الان نگاه کردم نوشته

پشتیبانی از CA
yes
آیا CA همان تجمیع فرکانس: افزایش سرعت و پهنای‌باند هست؟

بله فعال شده در ورژن 196 ایرانسل هم اعمال شده و سرعت دو برابر شده ولی نگید اینجا الان دوستان باز این ca رو زیر سوال میبرن و روز از نو و روزی از نوع :n02:

mahdyshr
28-12-2018, 22:14
ورژن 11.232.05.00.07

به عنوان تجربه شخصی خود من قبلا یک مودم هواوی را به همین روش هک کرده بودم ؛ اما در آن زمان تصور میکردم این خطای کاربر است که سیستم آنرا روشن گذاشته است ، اما الان که یک دستگاه از آنرا تهیه کرده ام ، متوجه شده ام بطور کلی این سیستم در این دستگاه ها خاموش نمی شود !!چطوری این رو تست می کنید ؟
من wps مودم رو خاموش کردم ولی می خوام تست کنم ببینم واقعا خاموشه یا مثل شما در واقع روشنه ...

vbigdeli
28-12-2018, 22:48
ورژن 11.232.05.00.07

نسخه انلاک دارید شما ؟ چقد جلویید
من 196م و شب با گوشی داداشم که مثل شما ایفون داره یا ایپد میبینم که اطلاعاتwps رو میزنه یا نه و خبر میدم..:n13:
کلشت هم برو یه دست بازی کن :n09:

این مودم که 5 گیگاهرتز نداره راستی

--
دوستانی که انلاک کردن یه هولی بدن منو مرسی..راهکارشو پخ کنید مرسی:n16::n12:

اگه نگران هک شدن هستید باید MAC فیلتر رو اعمال کنید

zarezadehheydar
28-12-2018, 23:06
سلام بنده مودم تیشک نت دارم انلاک شده ولی فقط روی تری جی کار میکنه کسی میتونه مشکل کجاست

zarezadehheydar
28-12-2018, 23:14
سلام مودم تیشک نت مدلmf910انلاک شده ولی فقط تری جیش کار میکنه کسی میتونه فورجی درست کنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

saber73
29-12-2018, 00:42
من 196م و شب با گوشی داداشم که مثل شما ایفون داره یا ایپد میبینم که اطلاعاتwps رو میزنه یا نه و خبر میدم..:n13:

--

منظورشون مودم : b525 هست

saber73
29-12-2018, 00:49
سلام مودم تیشک نت مدلmf910انلاک شده ولی فقط تری جیش کار میکنه کسی میتونه فورجی درست کنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گویا این مدل تیشکنت بعد انلاک اینطوری میشه . اگر میتونید جدیدترین فریمور و webui این مودم رو پیدا و اپدیت کنید .

vbigdeli
29-12-2018, 01:03

--

من الان رو گوشی داداشم که ایفون با ios 12 داره تست کردم..مودم تی پی لینک البته و wps رو روشن کردم ولی ننوشته بود wps available
نگران شدم در کل در مورد این قضیه ..باید نت رو سرچ کنم ببینم چیه واقعا.
الان i60م روتر شده و مودم خالی نیست و کلی فایل شیر هست روی شبکه

shaahani
29-12-2018, 01:42

تصور نکنید اگه Mac Filter اعمال کنید ، در برابر هک شدن ، ایمن شدین ، هکر به سادگی با یک اسکن ساده ، مک آدرس دستگاه های متصل به مودم شما رو می بینه و اون رو روی دستگاه خودش ست میکنه ، با تغییر دادن مک آدرسش راحت وصل میشه .

تنها چیزی که میتونه ممانعت کنه همون رمز WiFi هست ، وقتی WPS روشن باشه ، هکر نیاز به دونستن رمز WiFi شما برای لاگین کردن به مودم نداره ،
بلکه از نقص امنیتی این سیستم استفاده میکنه و پین کد ورود هشت رقمی WPS شما رو پیدا میکنه و وارد میشه ، بلافاصله بعد از ورود به دستگاه رمز WiFi شما رو هم بدست میاره .

در مورد اینکه بدونید WPS مودمتون روشن هست یا نه ، باید با موبایلی که WPS فعال را نشون میده ، شبکه WiFi مودم را نگاه کنید و یا از نرم افزار های مثل Andro Dupmper (دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) یا WPA WPS tester (دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) و امثال اینها برای اندروید استفاده کنید که به شما فعال بودن سیستم WPS دستگاه ها رو نشون میدهد .

saber73
29-12-2018, 01:42
من الان رو گوشی داداشم که ایفون با ios 12 داره تست کردم..مودم تی پی لینک البته و wps رو روشن کردم ولی ننوشته بود wps available
نگران شدم در کل در مورد این قضیه ..باید نت رو سرچ کنم ببینم چیه واقعا.
الان i60م روتر شده و مودم خالی نیست و کلی فایل شیر هست روی شبکه
wps مودم i60 مشکلی نداره الان برا خودم تست زدم کلا خاموش هست و چیزی نیست که باز باشه یا اصلا باشه و بتونی بهش وصل بشی . دوستمون مودم b525 منظورشون بود اونم با فریمور جدید درست خواهد شد . و مشکل نرم افزاری هست.

vbigdeli
29-12-2018, 03:51

کی میگه همراه اول برداشته چند روز پیش خریدم

saber73
29-12-2018, 04:34
کی میگه همراه اول برداشته چند روز پیش خریدم

منظورشان رایگان شبانه. همراه بسته ای که میخرید و بهتون به صورت نامحدود و رایگان میدن هست که بله برداشته

Memonex
29-12-2018, 04:45
من چندتا سوال در مورد این مودم دارم گیچ شدم دیگه و نمیدونم واقعا این مودم جواب کار من رو میده یا نه.. در حال حاظر من با گوشی 4G معمولی خودم روی باند 3 و 7 همراه اول هرکدوم جداگانه 80 مگابیت سرعت دارم و سوالم اینه بالاخره این مودم میتونه تجمیع این دوتا فرکانس رو انحام بده و برسه 160 مگابیت مثلا؟ مایمو 2*2 ساپورت میکنه یا سرعتهای 15 مگابایت دانلود به بالا بخاطر مایمو 4*4 هست؟ مورد دیگه این مودم آنلاکش قیمتهای مختلفی تو نت ازش هست یکی میده 720 دیجی کالا میده 600 یه جا هم با گارانتی اصلی هواوی یک میلیون !! آدم به فکر فرو میره در حالی که لاک شده ایرانسل 360 تومن!! این اختلاف قیمت برای چی هست. و آیا کلا ورژن اصلی هواوی این مودم تو ایران هست؟ منظورم آنلاک شده نیست و تفاوتی توی سخت افزار با مدل مبین نت و ایرانسل دارن یا خیر

divone30000
29-12-2018, 11:26
مودم tf-i60 در همین منطقه زندگی ما برای همراه اول سرعتی نزدیک 100 مگابیت رو میده ولی در همین منطقه و با همون سیم کارت ولی با مودم fd-m60 دقیقا برابر با e5577 سرعت میده یعنی 40 مگابیت علت هم اینه مودم fd-m60 نمیتونه به شبکه 4.5 همراه اول در منطقه ما که از نوع mimo4 هست وصل بشه و فقط mimo2 رو میتونه ساپورت کنه مثل شبکه ایرانسل در منطقه زندگی ما که در این شبکه سرعت هر دو مودم tf-i60 و fd-m60 دقیق برابر و تا 100 مگابیت و بعضی اوقات 120 میگابیت میرسه و نشون میده هر دو مودم قابلیت تجمیع رو دارن ولی مودم tf-i60 پیشرفته تر و بهتر از fd-m60 هست . چون میتونه علاوه بر mimo2 به mimo 4 هم وصل بشه . شبکه ای 4.5 که همراه اول در بیشتر شهر ها راه اندازی کرده .
مودم من با وجودی که 4G+ نشان میده سیم ایرانسل رو ولی وقتی تست سرعت داخلی میگیرم از 22 مگابایت بیشتر نمیشه و سرعت دانلود هم 3 و نیم مگابایت بر ثانیه فراتر نرفته با آی دی ام . آیا مربوط به اون چراغ اتصال به شبکه تلفن همراه میشه با رنکهای سبز آبی زرد. چون از من همیشه این جایی که هستم آبی نشان میده.:n17:

ALIRK
29-12-2018, 11:26
من چندتا سوال در مورد این مودم دارم گیچ شدم دیگه و نمیدونم واقعا این مودم جواب کار من رو میده یا نه.. در حال حاظر من با گوشی 4G معمولی خودم روی باند 3 و 7 همراه اول هرکدوم جداگانه 80 مگابیت سرعت دارم و سوالم اینه بالاخره این مودم میتونه تجمیع این دوتا فرکانس رو انحام بده و برسه 160 مگابیت مثلا؟ مایمو 2*2 ساپورت میکنه یا سرعتهای 15 مگابایت دانلود به بالا بخاطر مایمو 4*4 هست؟ مورد دیگه این مودم آنلاکش قیمتهای مختلفی تو نت ازش هست یکی میده 720 دیجی کالا میده 600 یه جا هم با گارانتی اصلی هواوی یک میلیون !! آدم به فکر فرو میره در حالی که لاک شده ایرانسل 360 تومن!! این اختلاف قیمت برای چی هست. و آیا کلا ورژن اصلی هواوی این مودم تو ایران هست؟ منظورم آنلاک شده نیست و تفاوتی توی سخت افزار با مدل مبین نت و ایرانسل دارن یا خیر

1مودم قابلیت تجمیع رو داره و سرعتهای بالاتری هم میتونه دریافت کنه
اما سرعتی که شما گفتی رو دور از انتظار نیست منتها فکر نمیکنم داخل ایران کسی این سرعت رو با تجمیع باندها گرفته باشه
یعنی هرچی عکس وتست سرعت من دیدم نهایت 100مگابیت بوده وهیچ زمان هم خودم در چند استان مختلف که رفت امد داشتم اخرین سرعتم همون 70مگابیت بوده

مگر اینکه لود بالانس کنی که بازم از ی اپراتور نمیتونی این سرعت روداشته باشی باید دوتا مختلف باشه

اختلاف قیمت در این هست که یکسری سود جو امدن مودم در طرح های مختلف قالب میکنن به مردم
همشون یکی هست هیچ فرقی در سخت افزار ندارن

sara100
29-12-2018, 15:32
اما سرعتی که شما گفتی رو دور از انتظار نیست منتها فکر نمیکنم داخل ایران کسی این سرعت رو با تجمیع باندها گرفته باشه
یعنی هرچی عکس وتست سرعت من دیدم نهایت 100مگابیت بوده وهیچ زمان هم خودم در چند استان مختلف که رفت امد داشتم اخرین سرعتم همون 70مگابیت بوده

مگر اینکه لود بالانس کنی که بازم از ی اپراتور نمیتونی این سرعت روداشته باشی باید دوتا مختلف باشه

اختلاف قیمت در این هست که یکسری سود جو امدن مودم در طرح های مختلف قالب میکنن به مردم

ما هم 22 مگ گرفتیم با گوشی A5 2017

saber73
29-12-2018, 18:03
مودم من با وجودی که 4G+ نشان میده سیم ایرانسل رو ولی وقتی تست سرعت داخلی میگیرم از 22 مگابایت بیشتر نمیشه و سرعت دانلود هم 3 و نیم مگابایت بر ثانیه فراتر نرفته با آی دی ام . آیا مربوط به اون چراغ اتصال به شبکه تلفن همراه میشه با رنکهای سبز آبی زرد. چون از من همیشه این جایی که هستم آبی نشان میده.:n17:

الان چه فریموری رو مودم نصبه ؟ قابلیت ca و mimo فعاله ؟ در کل سرعت به دکلی که از اون خدمات میگیرد هم ربط داره .

saber73
29-12-2018, 18:05

کاملا تایید میشه

alirezaveis
29-12-2018, 23:00

بنده این حرف شما رو تایید نمیکنم. بنده با مودم B525 سرعت 17.5 مگابایت (140 مگابیت) رو به صورت ناپایدار و سرعت 15 مگابایت (مگابایت) رو به صورت پایدار هنگام دانلود از اپراتور ایرانسل دریافت میکنم. از دوستانی هم که میشناسم سرعت دانلود 20 مگابایت (160 مگابیت) و حتی بالاتر از اون رو در اپراتور همراه اول دارن

saber73
29-12-2018, 23:52
بنده این حرف شما رو تایید نمیکنم. بنده با مودم B525 سرعت 17.5 مگابایت (140 مگابیت) رو به صورت ناپایدار و سرعت 15 مگابایت (مگابایت) رو به صورت پایدار هنگام دانلود از اپراتور ایرانسل دریافت میکنم. از دوستانی هم که میشناسم سرعت دانلود 20 مگابایت (160 مگابیت) و حتی بالاتر از اون رو در اپراتور همراه اول دارن

شما این سرعت رو دریافت میکنی یا اون اقا 22 مگ گرفته قرار نیست تا کسی این سرعت ها رو نگیره مودمش از ca پشتیبانی نکنه . به این لینک توجه کنید و کامل بخونید ایشون هم مودم b525 دارن ولی سرعت شما یا اون اقا 22 مگ رو نمیگیرن و مودمشون هم علامت + رو نشون میده .

saber73
30-12-2018, 00:01
دوستان ببنید چقدر این بازار بی صاحب هست و هر جوری خواستن جنس رو قالب میکنن . یکی از فروشگاه های اینترنتی خیلی معروف ایران :

Aliebrahimi76
30-12-2018, 01:29
سلام
من این مودم رو خریدم امروز به دستم رسید.روش فریمور 196 هست و با روشی که واسه انلاک توی فروم بود رفتم.
مودم رو میشناسه لودر رو اجرا میکنم ولی میپره بیرون.خط پنجم که نوشته huawei mobile connect به اونجا نمیرسه...

منظورم خط پنجم اعکس هست.میشه لطفا منو راهنمایی کنید تا چه طور انلاک کنم؟
2.و اینکه میتونم با اون فریمور ویرایش شده نسخه 3 که توش اسکریپت انلاک هست هم انلاک کنم مودم رو؟

پ.ن
متاسفانه من نمیتونم نه عکس و نه ادرس اضافه کنم به پست

saber73
30-12-2018, 01:53
سلام
من این مودم رو خریدم امروز به دستم رسید.روش فریمور 196 هست و با روشی که واسه انلاک توی فروم بود رفتم.
مودم رو میشناسه لودر رو اجرا میکنم ولی میپره بیرون.خط پنجم که نوشته huawei mobile connect به اونجا نمیرسه...

منظورم خط پنجم اعکس هست.میشه لطفا منو راهنمایی کنید تا چه طور انلاک کنم؟
2.و اینکه میتونم با اون فریمور ویرایش شده نسخه 3 که توش اسکریپت انلاک هست هم انلاک کنم مودم رو؟

پ.ن
متاسفانه من نمیتونم نه عکس و نه ادرس اضافه کنم به پست

بله با همون ویرایش سوم انلاک کن بهتره . برا لودر هم از همون لودر ویرایش سوم که با خود فریمور هست استفاده کن با دستورات زیر :

فقط مقابل p پورت خودت رو وارد کن در توضیحات انلاک اومده چطور و از کجا پورت رو پیدا و اینجا بنویسیم .

vars1
30-12-2018, 02:31
سلام
آیا میشه بدون لحیم کردن مودم tf i60 ایرانسلو آنلاک کرد؟
سوال دوم:چطوری سرعت دانلود بالا مثلا بالای 10 مگ میگیرین مال من از 5 مگابایت با idm بیشتر نمیشه:n35:. لطفا راهش رو بگید.چون من سرعت دانلود بالا رو لازم دارم برای تانوما درخواست دادم ولی گفتن سال بعد برای منطقه ی ما فعال میشه.تو این مدت میخام با مودمم سرعت بالا رو داشته باشم.ممنون میشم راهش رو بگید

Aliebrahimi76
30-12-2018, 02:43
من اینارو انجام میدم ولی cmd با چند تا علامت سوال و وسطش com10 و بازم چند تا سوال هیچ کاری نمیکنه.
ضمنا من پورت 10 وصل شده مودم چندین بار روشن خاموش کردم پورت هارو عوض کردم و هیچ فرقی نکرد.همون ارور رو میده
از ویندوز 10 پرو نسخه 64 استفاده میکنم

Aliebrahimi76
30-12-2018, 02:44
سلام
سوال دوم:چطوری سرعت دانلود بالا مثلا بالای 10 مگ میگیرین مال من از 5 مگابایت با idm بیشتر نمیشه:n35:. لطفا راهش رو بگید.چون من سرعت دانلود بالا رو لازم دارم برای تانوما درخواست دادم ولی گفتن سال بعد برای منطقه ی ما فعال میشه.تو این مدت میخام با مودمم سرعت بالا رو داشته باشم.ممنون میشم راهش رو بگید

پست تکراری هست لطفا حذف کنید
ممنون:n16:

saber73
30-12-2018, 03:13
من اینارو انجام میدم ولی cmd با چند تا علامت سوال و وسطش com10 و بازم چند تا سوال هیچ کاری نمیکنه.
ضمنا من پورت 10 وصل شده مودم چندین بار روشن خاموش کردم پورت هارو عوض کردم و هیچ فرقی نکرد.همون ارور رو میده
از ویندوز 10 پرو نسخه 64 استفاده میکنم

رو ویندوز 10 نمیشه داخل توضیحات انلاک گفته باید برا نصب درایوها چیکار بکنی انجام بده نشد مجبوری با یک کامپیوتر دارای ویندوز 7 این کار رو انجام بدی .

saber73
30-12-2018, 03:16
سلام

خیر نمیشه
سرعت به دکل های منطقه شما و کلا شبکه اینترنت منطقه و شهر شما و تعداد افراد متصل به اون دکل بستگی داره و در مرحله دوم از فریمور ویرایش سوم موجود در سایت استفاده کنید . اگر هم ایرانسل دارید و نمیخواهید انلاک کنید و رو فریمور 192 هستید به ورژن 196 به صورت انلاین اپگرید کنید . مبین نت هم دارید اگر ورژن 196 هست دیگه نمیشه انلاک کرد .

vbigdeli
30-12-2018, 03:20
دوستان ببنید چقدر این بازار بی صاحب هست و هر جوری خواستن جنس رو قالب میکنن . یکی از فروشگاه های اینترنتی خیلی معروف ایران :

بنویس خب بامیلو هستش دوستان خریدم بکنید اونقدر برا مرجوع جنس و پول اذیت میکنن که قیدشو بزنید کلا..اینم از تجربه ام

vbigdeli
30-12-2018, 03:22
دوستانی که ویندوز هفت نمیخان نصب کنن با vmware workstation به احتمال زیاد کارشون راه بیوفته..نصب یه ویندوز مجازی روی ویندوز ده البته hyper-v خوده ویندوز هم هست..
ولی من vmware workstation رو توصیه میکنم چون قابلیت های شبکه بهتره داره و کلا با دیوایس ها بهتر کار میکنه.
از سایت ---------- پیدا میشه کرک شده سالم.

xshya
30-12-2018, 05:53
بنویس خب بامیلو هستش دوستان خریدم بکنید اونقدر برا مرجوع جنس و پول اذیت میکنن که قیدشو بزنید کلا..اینم از تجربه ام

بامیلو واسطه است دوست عزیز.... موقع خرید هم نام فروشنده ها در سایتشون ذکر شده و اگر کالایی نداشته باشن که سریع پولتون برگشت میخوره اما وقتی مرجوع میکنید بخاطر دریافت و ارسال کالا و پول کالا از فروشنده اصلی این وسط فروشگاه بامیلو تقریبا بیتقصیره و این دیرکرد به فروشنده مربوط میشود دیگه تجربه خرید زیاد از این فروشگاه هاکم کم خودتون متوجه میشوید

shaahani
30-12-2018, 11:19
متوجه شدم مودم TF-i60 (B612)چهار انتن داره و MIMO 4x4 هست در صورتی که مودم B525 که بهتر ازش میگن MIMO 2x2 هست و احتمالا در شرایط یکسان سرعت کمتری نیز نسبت به مودم B612 دریافت خواهد کرد ، باتوجه به اینکه هر دو این دستگاه ها Cat6 هستند و حداکثر 300 مگابیت سرعت را پشتیبانی میکنند .
هرچندکه من هیچگاه با مودم B525 خود بیشتر از 100Mbps دریافت نکرده ام .

دوستانی که بهترین دستگاه های مودم را برای خرید در ایران پیشنهاد میکنند ، متوجه شدم مدل B618 از CAT11 پیشتیبانی میکند و سرعت دستگاه تا 600Mbps است و MIMO 4x4 است .
هرچند که اگر همین سرعت 100Mbps را نیز بطور ثابت اوپراتور ها ارائه دهند ، نیازی به سرعت بالاتر ندارم اما با توجه به سرعت دریافت بیشتر در این مودم ها و همینطور آنتن دهی بهتر MIMO 4X4 کاش این اطلاعات را قبل از خرید مودم بدست آورده بودم ، خرید یک دستگاه B618 میتونست من را در آینده از خرید مودم بی نیاز کنه و همینطور آنتن و سرعت بیشتری را در شرایط مشابه نسبت به B525 دریافت کنم
این مودم B525 نیز دو مدل داره که 23a اون نسبت به 65a فرکانس های کمتری را پشتیبانی میکنه ، این مسئله نیز در زمان خرید به من اطلاع رسانی نشد و مدل 23a رو به اشتباه خریدم.
شاید علت دریافت کمتر سرعت من نسبت به بعضی دوستان که سرعت های بالای 100 مگابیت با این مودم دریافت کردن ، همین تفاوت مدل باشه.

divone30000
30-12-2018, 11:27

من که مودم ایرانسل رو به تازگی 360 تومان خریدم یک دفتر فروش هم 340 تومان میداد ولی من رفتم از نمایندگی ایرانسل خریدم همون 360 تومان ولی تو این آگهی نوشته 990 هزار تومان :n34: چه خبره مگه با اون پول میشه یک موبایل 4G خرید دیگه نیازی به مودم نداشته باشین. البته همین مودم هم همون روز مسول فروشش تو نمایندگی گفت (فقط تا پایان سال میلادی ازین مودم موجود هست و تولید میشه وبعد ازاون ایرانسل این مودم رو نداره که بفروشه و نایاب میشه هر کسی لازم داره تا موجود هست باید تهیه کنه.)

divone30000
30-12-2018, 11:51
الان چه فریموری رو مودم نصبه ؟ قابلیت ca و mimo فعاله ؟ در کل سرعت به دکلی که از اون خدمات میگیرد هم ربط داره .

الان که 11.196 هست و قابلیت CA فعاله ولی به MIMO میشه تغییر داد مشخصات طبق عکسی که گذاشتم هست. ولی سرعت همچنان کم میباشد شاید مربو ط به همان چراغ شبکه تلفن همراه هست که از من همیشه آبی هست حتی رو پشت بام هم تست کردم سبز نشد از شما آیا سبز هست که سرعتتان بالاست.

shaahani
30-12-2018, 12:07
واسه مودم B525 من که وقتی قطع باشه چراغ قرمز هست و وقتی وصل باشه چراغ آبی هست .
چراغ سبز را وقتی روی 2G only تنظیم میکنم مشاهده میکنم ، اگه شبکه را روی 4G Only تنظیم باشه چراغ آبی هست و چراغ سبز فکر میکنم مربوط به شبکه سرعت پایین تر باشه.
با چراغ آبی سرعت 100مگابیت رو دریافت میکنم ، پیشنهاد میکنم با مودمتون به محلی که سرعت بالاتر دریافت میشه و تست سرعت ها همون 100 مگ یا بیشتر رو نشون میدن برید و اونجا تست کنید ببینید سرعت مودم چقدر هست .
در صورت امکان در مکان هایی با پوشش خوب که دوستان دیگر سرعت 100 مگابیت را دریافت کرده اند ، تست سرعت را بین ساعت های 5 تا 6 بامداد و در فضای باز انجام دهید.
بعید میدونم دستگاه شما کمتر از مودم b525 سرعت ارائه کنه .

shaahani
30-12-2018, 12:30
همینطور متوجه شدم شبکه ایرانسل در زمانی که اعتبار سیم کارت مشترک کم باشد ، بصورت خودکار پهنای باند او را کاهش می دهد.
به همین جهت اطمینان پیدا کنید در زمان تست سرعت بالای 5گیگابایت اعتبار اینترنت در سیم کارت شما وجود داشته باشد.

italodance
30-12-2018, 12:32
متوجه شدم مودم TF-i60 (B612)چهار انتن داره و MIMO 4x4 هست در صورتی که مودم B525 که بهتر ازش میگن MIMO 2x2 هست و احتمالا در شرایط یکسان سرعت کمتری نیز نسبت به مودم B612 دریافت خواهد کرد ، باتوجه به اینکه هر دو این دستگاه ها Cat6 هستند و حداکثر 300 مگابیت سرعت را پشتیبانی میکنند .
هرچندکه من هیچگاه با مودم B525 خود بیشتر از 100Mbps دریافت نکرده ام .

دوستانی که بهترین دستگاه های مودم را برای خرید در ایران پیشنهاد میکنند ، متوجه شدم مدل B618 از CAT11 پیشتیبانی میکند و سرعت دستگاه تا 600Mbps است و MIMO 4x4 است .
هرچند که اگر همین سرعت 100Mbps را نیز بطور ثابت اوپراتور ها ارائه دهند ، نیازی به سرعت بالاتر ندارم اما با توجه به سرعت دریافت بیشتر در این مودم ها و همینطور آنتن دهی بهتر MIMO 4X4 کاش این اطلاعات را قبل از خرید مودم بدست آورده بودم ، خرید یک دستگاه B618 میتونست من را در آینده از خرید مودم بی نیاز کنه و همینطور آنتن و سرعت بیشتری را در شرایط مشابه نسبت به B525 دریافت کنم
این مودم B525 نیز دو مدل داره که 23a اون نسبت به 65a فرکانس های کمتری را پشتیبانی میکنه ، این مسئله نیز در زمان خرید به من اطلاع رسانی نشد و مدل 23a رو به اشتباه خریدم.
شاید علت دریافت کمتر سرعت من نسبت به بعضی دوستان که سرعت های بالای 100 مگابیت با این مودم دریافت کردن ، همین تفاوت مدل باشه.

به به گرفتی؟ مبارک باشه :n02: آنتن هم گرفتی؟ پس اخر FDD را ترجیح دادی. خوب کاری کردی

B618 خیلی کمیابه! مودم مارت شاید داشته باشه. من خودم اینجا کسی رو ندیدم که داشته باشه و متاسفانه تجربه ای روش نبود. :n03:

مودم را به دیوار زدی؟ عکس بگزاری ممنون می شوم.

sara100
30-12-2018, 14:04

کاملا تایید میشود

mostafadc
30-12-2018, 14:19
من که مودم ایرانسل رو به تازگی 360 تومان خریدم یک دفتر فروش هم 340 تومان میداد ولی من رفتم از نمایندگی ایرانسل خریدم همون 360 تومان ولی تو این آگهی نوشته 990 هزار تومان :n34: چه خبره مگه با اون پول میشه یک موبایل 4G خرید دیگه نیازی به مودم نداشته باشین. البته همین مودم هم همون روز مسول فروشش تو نمایندگی گفت (فقط تا پایان سال میلادی ازین مودم موجود هست و تولید میشه وبعد ازاون ایرانسل این مودم رو نداره که بفروشه و نایاب میشه هر کسی لازم داره تا موجود هست باید تهیه کنه.)
احتمالش هست كه ايرانسل يه مدل جديد تر از اين و با پشتيباني tdd و fdd در سال جديد ميلادي برا فروش بزاره؟

sara100
30-12-2018, 14:23
سیمکارت TD Irancell هم اکنون » این ساعت از روز :

shaahani
30-12-2018, 14:57
به به گرفتی؟ مبارک باشه :n02: آنتن هم گرفتی؟ پس اخر FDD را ترجیح دادی. خوب کاری کردی

B618 خیلی کمیابه! مودم مارت شاید داشته باشه. من خودم اینجا کسی رو ندیدم که داشته باشه و متاسفانه تجربه ای روش نبود. :n03:

مودم را به دیوار زدی؟ عکس بگزاری ممنون می شوم.

آره یک مودم ADSL جدید هم گرفتم ،
مودم B525 رو پشت پنجره گذاشتم و آنتن رو در فضای باز پشت پنجره به دیوار زدم که قدرت سینگال از -94 به -84 بهبود یافت با اینکار.

تصاویر :

مودم B525s-23a ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

آنتن نصب شده برای این مودم پشت پنجره ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

موقعیت مودم ADSL و b525 روی میز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اما اگه میگشتم B618 میخریدم بهتر میشد ، فکر نمیکنم B525 با B612 فرقی در گیرندگی و سرعت داشته باشند تازه 612 Mimo 4x4 هست و 525 2x2
بعد کاش قبل خرید یک سر به سایت هواوی میزدم ، B525 دو مدل داره و 23a که من خریدم فرکانس کمتری پشتیبانی میکنه ، در سایت دیجیکالا هیچی در مورد دو مدل بودن نوشته نشده بود.

italodance
30-12-2018, 15:45
مودم B525 رو پشت پنجره گذاشتم و آنتن رو در فضای باز پشت پنجره به دیوار زدم که قدرت سینگال از -94 به -84 بهبود یافت با اینکار.

تصاویر :

مودم B525s-23a ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

آنتن نصب شده برای این مودم پشت پنجره ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

موقعیت مودم ADSL و b525 روی میز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اما اگه میگشتم B618 میخریدم بهتر میشد ، فکر نمیکنم B525 با B612 فرقی در گیرندگی و سرعت داشته باشند تازه 612 Mimo 4x4 هست و 525 2x2
بعد کاش قبل خرید یک سر به سایت هواوی میزدم ، B525 دو مدل داره و 23a که من خریدم فرکانس کمتری پشتیبانی میکنه ، در سایت دیجیکالا هیچی در مورد دو مدل بودن نوشته نشده بود.

ایول خوب و دقیق همینطور که گفتم آنتن رو زدی میبینی اکسترنال عالی جواب میده:n02:

saeexx
30-12-2018, 17:14
دوستان با توجه به پست ها اخیر این چند روز و نظر دوستان در مورد فعال سازی ca در فریمور جدید چنتا سوال داشتم
این فعالسازی ca در حال حاضر فقط روی fd اعمال شده؟
و اینکه حتما توی تنظیمات حالت شبکه روی ca باشه یا mimo?

RezaMehranfard
30-12-2018, 17:56
این فریمور ویرایش شده خودتون هست؟ یا فریمور اصلی خوده مودم؟

RezaMehranfard
30-12-2018, 17:57
این فریمور ویرایش شده خودتون یا فریمور اصلی خوده مودم هواوی ؟؟

saber73
30-12-2018, 18:04
الان که 11.196 هست و قابلیت CA فعاله ولی به MIMO میشه تغییر داد مشخصات طبق عکسی که گذاشتم هست. ولی سرعت همچنان کم میباشد شاید مربو ط به همان چراغ شبکه تلفن همراه هست که از من همیشه آبی هست حتی رو پشت بام هم تست کردم سبز نشد از شما آیا سبز هست که سرعتتان بالاست.

به مودم و چراغ ها ربطی نداره الان بهترین فریمور رو مودم شما نصبه و نمیتونی سرعت خوب دریافت کنی به کمبود انتن و شلوغ بودن دکل و سایتی که از اون خدمات میگیری و کم بودن پهنای باند منطقه شما و اون سایت هست . برا منم قبلا سرعت افتضاح بود ولی طی یک ما چندین بار دیدم اومدن و رفتن رو دکل و تجهیزات رو ارتقاء دادن و از اون به بعد عالی شده

saber73
30-12-2018, 18:06
کاملا تایید میشود

شما همینطور ادامه بدی به جایی انشاالله میرسی:n02:

saber73
30-12-2018, 18:08
دوستان با توجه به پست ها اخیر این چند روز و نظر دوستان در مورد فعال سازی ca در فریمور جدید چنتا سوال داشتم
این فعالسازی ca در حال حاضر فقط روی fd اعمال شده؟
و اینکه حتما توی تنظیمات حالت شبکه روی ca باشه یا mimo?

بله فقط fdd . و شما تست کن ببین رو کدوم بهتر جواب میده بزار رو اون . برا من رو ca عالی جواب میده رو هر دو اپراتور معروف کشور .

saber73
30-12-2018, 18:11
این فریمور ویرایش شده خودتون یا فریمور اصلی خوده مودم هواوی ؟؟

این برا اپراتور orange هست و این فریمور برا اسرائیل هست. امکانات خوبی نداره و ca و mimo هم غیر فعاله و سرعت خوبی نداره و گزینه اپدیت هم فعاله .

saeexx
30-12-2018, 18:13
بله فقط fdd . و شما تست کن ببین رو کدوم بهتر جواب میده بزار رو اون . برا من رو ca عالی جواب میده رو هر دو اپراتور معروف کشور .

من مودم را انلاک نکردم چون مودم های دیگه ای هم دارم
الان در حال حاضر از td استفاده میکنم چون بسته با تخفیف مشترکین غیرفعال شامل من میشد
روی ca و mimo روی شبکه fd تغییری ایجاد نمیشه از لحاط سرعت
فقط متوجه شدم در حالت ca یا mimo باند شبکه عوض میشه ۳ یا 7 ولی همزمان تجمیع نمیکنه
از طریق برنامه ویندوز روی lte advance گذاشتم ولی انتن نداد
ایراد از منطقه ما هست یا مودم
چون ظاهرا هر ۲ باند فعال هست ولی انتن دهی ضعیف هست
واسه volte باید چیکار کرد؟

saber73
30-12-2018, 18:13

تصاویر :

خیلی عالی و مبارک باشه . مهم نیست از نظر فرکانس مودم شما با اپراتورهای ایران سازگاری کامل رو دارن و این مودم یکی از بهترین های حال حاضر بازار هست .

saeexx
30-12-2018, 18:14

تصاویر :

این انتی که نصب کردی چقدر هرینه شد
جواب میده؟

saber73
30-12-2018, 18:17
الان در حال حاضر از td استفاده میکنم چون بسته با تخفیف مشترکین غیرفعال شامل من میشد
فقط متوجه شدم در حالت ca یا mimo باند شبکه عوض میشه ۳ یا 7 ولی همزمان تجمیع نمیکنه

با یک اپراتور دیگه هم تست کنید . مثلا الان همراه اول استفاده میکنی . حالا برو رو ایرانسل هم تست بزن . مشکل از اینترنت دکلی هست که شما ازش سرویس میگیری . به اون برنامه lte advenced و غیره هم کار نداشته باش با این فریمور اگر منطقه شما و اپراتور شما خدمات خوبی بدن حتما مودم دریافت میکنه و این مودم هم مثل مودم b525 تجمیع رو نشون نمیده و فقط میزنه باند 3 یا 7 . دوستان همه تست کردن . با اینکه علامت پلاس میاد ولی مودم رو یک باند نشون داده میشه . مهم افزایش سرعت هست .

saber73
30-12-2018, 18:20
جواب میده؟

saber73
30-12-2018, 18:24

این سیم کارتی که الان رو مودم استفاده میکنی و بسته داری سیم کارت fdd هست یا tdd ؟

سیم : tdd

RezaMehranfard
30-12-2018, 18:24
ممنون بازم اما منوی کاربری اش خوشگل بود کاش توی ایران خوب جواب میداد این فریمور
این برا اپراتور orange هست و این فریمور برا اسرائیل هست. امکانات خوبی نداره و ca و mimo هم غیر فعاله و سرعت خوبی نداره و گزینه اپدیت هم فعاله .

shaahani
30-12-2018, 18:26
جواب میده؟

من آنتن رو 200 تومن خریدم بدون کابل اضافه ، با کابل خودش که حدود دومتر هست ؛ در فضای بیرون نصب کردم .
بله سیگنال قوی تری دریافت میکنم.
بدون آنتن RSRP=-94 RSSI=-63 / با نصب آنتن RSRP=-84 RSSI=-55
تفاوتش زیاد نیست اما از نظرمن مهمه .

saber73
30-12-2018, 18:35
ممنون بازم اما منوی کاربری اش خوشگل بود کاش توی ایران خوب جواب میداد این فریمور

گزینه اپدیت فریمور باز هست و امکان داره خودکار اپدیت کنه و خدای ناکرده مودم قفل بشه . مگر نه صد درصد با اپدیت جدید بهتر خواهد شد .

Aliebrahimi76
30-12-2018, 23:19
سلام
من فریموری که اقا حسین توی فروم گذاشته بودن رو زدم و انلاک اسکریپت رو هم اجرا کردم و تا اخر رفت.
به این صورت که بعد از زدن فریمور کابل یو اس بی رو در اوردم و کابل لن رو زدم و درحالی که توی مودم سیم کارتی نبود طبق گفته شون مودم رو ریست فکتوری کردم.بعدش سیم کارت گذاشتم و اسکریپت انلاک رو اجرا کردم و همونطوری که نوشته بودن مودم ریبوت شد و نوست ok فکر کنم.
ولی الان سیم کارت رایتل میزارم توی مودم ولی وصل نمیشه و میگه کد انلاک رو وارد کنید.
ولی با سیم ایرانل درست کار میکنه.
میخواستم لطف کنید راهنمایی کنید که من کجاش رو اشتباه رفتم؟:n41::n13:

saber73
30-12-2018, 23:24
سلام
من فریموری که اقا حسین توی فروم گذاشته بودن رو زدم و انلاک اسکریپت رو هم اجرا کردم و تا اخر رفت.
به این صورت که بعد از زدن فریمور کابل یو اس بی رو در اوردم و کابل لن رو زدم و درحالی که توی مودم سیم کارتی نبود طبق گفته شون مودم رو ریست فکتوری کردم.بعدش سیم کارت گذاشتم و اسکریپت انلاک رو اجرا کردم و همونطوری که نوشته بودن مودم ریبوت شد و نوست ok فکر کنم.
ولی الان سیم کارت رایتل میزارم توی مودم ولی وصل نمیشه و میگه کد انلاک رو وارد کنید.
ولی با سیم ایرانل درست کار میکنه.
میخواستم لطف کنید راهنمایی کنید که من کجاش رو اشتباه رفتم؟:n41::n13:

ورژن سوم رو نصب کردی ؟ از نسخه جدید اسکریپت استفاده کردی ؟

Aliebrahimi76
30-12-2018, 23:33
اول از نسخه ای که توی خود فایل زیپ بود انلاک اسکریت پوشه اش بود از اونجاکه دیدم کار نکردبعدشم هم از نسخه 2 اشپ.نتوی اون صفحه به فردی که نوشتید جواب داده که ارتباط مودم رو قطع و یو اس بی رو هم جدا کردن.منم دقیقا همین کارو کردم به علاوه یه ریست فکتوری هم کردمچون توی نصب فریم ور (همون قسمت 2 نوشته بود ریست کنید)پ.ن 2ممنون از همه عزیزایی که منو راهنمایی کردنمشکل با یه بار ریست فکتوری دیگه حل شد

Ehsan-Dadash
30-12-2018, 23:41
سلام دوستان
من فریمور زیر رو نصب کردم ولی اطلاعات لاگینش عوض شده! دیگه ادمین ادمین نیست! حتی با ریست هم درست نشد. از کجا میشه فهمید اطلاعات ورودش چیه؟

alirezaveis
31-12-2018, 01:27
شما این سرعت رو دریافت میکنی یا اون اقا 22 مگ گرفته قرار نیست تا کسی این سرعت ها رو نگیره مودمش از ca پشتیبانی نکنه . به این لینک توجه کنید و کامل بخونید ایشون هم مودم b525 دارن ولی سرعت شما یا اون اقا 22 مگ رو نمیگیرن و مودمشون هم علامت + رو نشون میده .

قبلش این پست رو خونده بودم نیازی به یادآوری نبود. فقط روی سخنم با ایشون بود که گفته بودن هیچ اپراتوری سرعت بالای صد مگ نداره که من هم خودم سرعت بالاتر از صد مگ گرفتم و هم چند تا دوستانی که میشناسم. من حرفی از ca یا همون تجمیع فرکانس نزده بودم بهتر بود موقع خوندن پست بنده بیشتر دقت میکردید. در ضمن بسته به منطقه و اپراتور سرعت دریافتی فرق میکنه. اگر پهنای باند دکل بوسیله آنتن ماکرو تامین شده باشه در حالت تجمیع و در بهترین حالت نهایت سرعت 100 مگ دریافت بشه ولی اگر برای تامین پهنای باند دکل از فیبر نوری استفاده بشه سرعت دریافتی به مراتب بالاتر خواهد بود. مودم B612 رو هم دارم استفاده میکنم. واقعا مودم سطح پایینی هست فقط به درد آنلاک کردن و کارای دم دستی میخوره اصلا واسه دانلود توصیه نمیشه چون حتی اگر شبکه هم خلوت باشه و کل پهنای باند دکل رو به یه نفر اختصاص بدن باز سرعت دانلودش پایینه چون چیز به درد نخوریه. پست اول این تاپیک رو مطالعه بفرمایید میبینید در مقایسه با مودم 3372 چه عملکرد پایینی رو نشون داده. کلا وقتتون رو صرف همچین مودمی نکنید

vbigdeli
31-12-2018, 01:54
قبلش این پست رو خونده بودم نیازی به یادآوری نبود. فقط روی سخنم با ایشون بود که گفته بودن هیچ اپراتوری سرعت بالای صد مگ نداره که من هم خودم سرعت بالاتر از صد مگ گرفتم و هم چند تا دوستانی که میشناسم. من حرفی از ca یا همون تجمیع فرکانس نزده بودم بهتر بود موقع خوندن پست بنده بیشتر دقت میکردید. در ضمن بسته به منطقه و اپراتور سرعت دریافتی فرق میکنه. اگر پهنای باند دکل بوسیله آنتن ماکرو تامین شده باشه در حالت تجمیع و در بهترین حالت نهایت سرعت 100 مگ دریافت بشه ولی اگر برای تامین پهنای باند دکل از فیبر نوری استفاده بشه سرعت دریافتی به مراتب بالاتر خواهد بود. مودم B612 رو هم دارم استفاده میکنم. واقعا مودم سطح پایینی هست فقط به درد آنلاک کردن و کارای دم دستی میخوره اصلا واسه دانلود توصیه نمیشه چون حتی اگر شبکه هم خلوت باشه و کل پهنای باند دکل رو به یه نفر اختصاص بدن باز سرعت دانلودش پایینه چون چیز به درد نخوریه. پست اول این تاپیک رو مطالعه بفرمایید میبینید در مقایسه با مودم 3372 چه عملکرد پایینی رو نشون داده. کلا وقتتون رو صرف همچین مودمی نکنید

سرعت که همه چیز نیست دوست من..
من خودم صبحا 90 مگابیت در ثانیه رو گرفتم و بسمه!
مگه اینجا دیتاسنتر راه انداختم که بیشتر بخام:n02:

سرعت یه فاکتور از ده فاکتوره برا من..تعیین کننده نبود ولی تبیین کننده بود.

اگه سرعت میخایید یه peplink بگیرید و چند تا خط اینترنت رو بهم وصل کنید که بشید گیگابیت در ثانیه.
انلاک کردنم راحتم نیست والا من که اولش تا اسم لحیم کاری و. ... شنیدم بیخیال شدم گفتم چه کاریه یکی ببینه چی فکر میکنه در موردم :n02:

حرف ایشون هم منطقیه که نهایت دسترسی رو به هر یوزر اندازه 100 مگابیت در ثانیه ست کردن چون لابد نرم افزاری ست شده مثل vdsl و روتر ها نهایت این سرعت توانو دارن...