مشاهده نسخه کامل
: FIFA 14
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
11
12
13
14
15
16
17
18
پیسی دانلود اپ دیت رو 80 مگ گذاشته پیسی دی 2.7 گیگ کدومو درسته؟
fouad-pes
13-10-2013, 10:21
SKIDROW هیچ کرکی بیرون نداده دوست من ان هم جعلیست
داداش! خودش توی سایتش و فیس بوکش گذاشته :D
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SKIDROW هیچ کرکی بیرون نداده دوست من ان هم جعلیست
پس باید دست اونایی رو که رو دست skidrow و reloaded بلند شدنو بوسید.
کریر مشکلی نداره. کرک رو توی پوشه اصلی game کپی کنید و از همونجا وارد بازی بشید.
برا بقیه دوستان هم وین رونی توی ریال مادریده؟؟؟؟؟
پچ نقل و انتقالات رو از کجا دانلود کنم ؟
88mohammad
13-10-2013, 11:03
سلام . رفقا فیفا14 رو میشه رو ویندوز xp اجرا کرد؟ اگه میشه الکی ویندوز عوض نکنم
شما چطور آپدیت 3 گیگی رو اینقدر سریع دانلود کردی ؟!
برای نقل و انتقالات همونطور که گفتم میتونین از پچ Modding Way استفاده کنین .
بهتره آخرین آپدیت کارت گرافیکتون رو دانلود و نصب کنید .
من اون آپدیت که با کرک بود رو منظورم بود...
TimeWarp
13-10-2013, 11:16
خوب چی شد آخرش؟!! تو وین 7 این کارا رو انجام بدیم ، حله؟
---------------------
1- کرک رو دانلود می کنیم و تو پوشه بازی قرار میدیم؟
2-آپدیت 2.5 گیگی رو که مرتبط به همین کرکه دانلود و نصب می کنیم؟
3- پچ Modding Way رو هم تو پوشه بازی کپی و اجرا می کنیم؟ (برای انجام نقل و انتقالات)
این پچ رو از کجا باید دانلود کرد؟
------------------------
با انجام این کارا بازی بدون مشکلی اجرا میشه یا نه باید منتظر یه کرک دیگه باشیم؟
:n13:
من که هرکار کردم نشد بازی اجرا بشه...ویندوز 8 هست آپدیت 80 مگی هم گرفم...الانم آپدیت 2گیگی رو بذاریم شاید بشه!!! البته تا فردا طول میکشه دانلودشه!!!:n02:
fg_war2000
13-10-2013, 11:37
با آپدیت 2.5 گیگی هم بازی اجرا نمیشه :n29:
دوستان آپدیت 2/5 گیگی در کار نیست. فقط کرک هست و آپدیت 80 مگی. کرک رو کپی کنید توی پوشه GAME و از همین کرک بازی رو اجرا کنید. روی ویندوز 7 هستم و بازی بدون مشکل اجرا میشه ولی کرک کامل نیست و کرک جدید به زودی منتشر میشه
SevenCity
13-10-2013, 11:53
با آپدیت 2.5 گیگی هم بازی اجرا نمیشه :n29:
بعد از آپدیت کرک رو ریختی؟
اسم کرکت هم نباید FIFA 14 باشه
1- Install Update 1 (recommend)
Apply Crack (do not rename) -2
Play -3
--------
با اپدیت 2.5 گیگی هم اجرا میشه اما بهرحال کرش میکنه
ویندوز، گرافیک و ... هم فول اپدیت
fg_war2000
13-10-2013, 12:16
واسه من یه بار بازی اجرا میشه ! از بازی بیام بیرون دیگه اجرا نمیشه ! فک کنم باید منتظر کرک reloaded بمونیم از این اسکیدرو چیزی به ما نمیرسه !
فایل کرک رو اسمش وعوض نکنید
fg_war2000
13-10-2013, 13:11
اسم فایلم من عوض نکردم همه راه ها هم امتحان کردم نمیشه دیگه . تو پیج فیسبوک و خود سایت اسکیدرو هم گفتن کار نمیکنه فقط ما نیستیم که مشکل داریم
payamovie
13-10-2013, 13:54
crack only v2
لینک دانلود
Crack Ver3
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
shopezoon
13-10-2013, 14:32
سلام دوستان گلم یکی این کرس فیکس فوتبال منجیر را به من بده برای من کرش میکنه ومیاد بیرون یکی بگه مشکل از چیست و کرش سالمش را برای من بذاره تا دانلود کنم
با کرک جدید هم نتونسم بازی رو اجرا کنم...برخلاف دوستان که کرک حالا یا وارد بازی میشه یا عدم اجرا میده برای من کلا هیچ کاری نمیکنه!!!
کسی نظری نداره؟؟
Zlatan_ibra
13-10-2013, 14:50
آقا من کلا قاطی کردم...این اپدیت 2 گیگی چیه؟اصلا نیازی نیس بهش که
Zlatan_ibra
13-10-2013, 14:52
آقا در ضمن یکی اینو دالنود کنه ببینه...مثل اینکه این کرک هیچ مشکلی نداره
vahidreza2007
13-10-2013, 15:00
دوستان لطفا یک این فایل کانفیق بازی رو که تنظیمات دستش مثل تنظیمات دسته پیس هستش رو برام تنظیم و یه جا اپلود کنه تا بردارم .
هر کاری می کنم از داخل بازی نمی تونم دسته رو مثل پیس تنظیم کنم :n13:
دوستان لطفا یک این فایل کانفیق بازی رو که تنظیمات دستش مثل تنظیمات دسته پیس هستش رو برام تنظیم و یه جا اپلود کنه تا بردارم .
هر کاری می کنم از داخل بازی نمی تونم دسته رو مثل پیس تنظیم کنم :n13:
این برنامه رو استفاده کنید
CHOOSE YOUR FAVOURITE SETTINGS OF GAMEPAD OR KEYBOARD AND ENJOY ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
payamovie
13-10-2013, 15:05
Crack Ver3
جایی خوندم همون ورژن 2 هست که برای بازدید بیشتر نوشتن 3
saeeddeeas
13-10-2013, 15:07
اقا یکی لینک دانلود بازی رو بهم میده؟ با کرک و همه چی
مرسی
فک کنم حق با شما باشه...اسم فایلش یه v2 داره
البته زیاد فرقی هم نداره :n02:
این ورژن 2 هم باید با اپدیت باشه دیگه اره ؟
قضیه اپدیت 80 مگی چیه دیگه . همون 2.5 گیگه معتبره .
ولی اینجوری نمیشه . کرک فقط ریلودد . من که تا اون موقع صبر میکنم .
Marshall_
13-10-2013, 15:12
من فایل 80 مگی از سایت اسکیدرو رو دانلود کردم ، آپدیت+کرک
مشکلی نداشتم برای اجرای بازی. گرافیک بازی هم خیلی خوبه ( اگر تنظیمات رو درست کنید)
بازی هم بسیار بسیار لذتبخش و روون هست.
فقط بعد از 2-3 دست بازی مشکل لرزش دوربین واسه من هم اومد. کرک فعلی یه چیز ماسمالی و سرهم بندی شده است ، این مشکلات طبیعیه. تا 1-2 هفته دیگه کرک درست و نهایی هم میاد
اما تا اینجا خیلی راضی بودم از بازی
والله درحقیقت که باید با آپدیت باشه ولی بعضی دوستان بدون آپدیت هم از اول تونسن بازی رو بالا بیارن...
دوستان انگار با کرک جدید بیشتر باگ ها فیکس شده جز خطا که داور هر خطایی رو قرمز میده...
ماکه کماکان موفق نشدیم!!!:n03:
zanyar.sew
13-10-2013, 15:16
اینجا بری اره همون دوئه! :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی اینجا نه ! : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اولین باره دارم کرک میگیرم ببینم کار میکنه یا نه.
TimeWarp
13-10-2013, 15:30
ما که آخرش متوجه نشدیم چی به چی شد. 2.5 گیگی درسته یا 80 مگی ؟ این پچ آخرین انتقالات چیه و از کجا میشه دانلود کرد. فعلا منتظر می مونم تا ببینم ریلودد چی کار میکنه.
یکی میگه درسته ، یکی میگه لگ داره ، یکی میگه کلا کار نمی کنه :n21:
vahidreza2007
13-10-2013, 15:32
این برنامه رو استفاده کنید
CHOOSE YOUR FAVOURITE SETTINGS OF GAMEPAD OR KEYBOARD AND ENJOY ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اقا ممنون ولی لینک دانلودش رو پیدا نکردم و از طرفی ممنون میشم لینک دانلود و نحوه کار باهاش رو توضیح بدی
vahidreza2007
13-10-2013, 15:34
و یه سوال از دوستان فیفا باز ! اقا من این اولین سال هستش که می خوام فیفا رو امتحان کنم . تو نگاه اول جایی رو پیدا نکردم که مثل پیس بشه رفت لیگ بازی کرد یا کاپ یا مستر لیگ ! برای بازی کردن این موارد باید دقیقا به کدوم قسمت بازی برم .
Marshall_
13-10-2013, 15:34
با آپیدت 80مگی نقل و انتقالات روز آخر درست نمیشه.
من از آپیدت 2.5 گیگی هم اطلاعی ندارم. اگر کسی امتحان کرده بیاد بگه.
Marshall_
13-10-2013, 15:35
و یه سوال از دوستان فیفا باز ! اقا من این اولین سال هستش که می خوام فیفا رو امتحان کنم . تو نگاه اول جایی رو پیدا نکردم که مثل پیس بشه رفت لیگ بازی کرد یا کاپ یا مستر لیگ ! برای بازی کردن این موارد باید دقیقا به کدوم قسمت بازی برم .
Career mode
چقدر عجله دارید شما . بهترین راه اینه صبر کنید تا یکی از شرکتای ایرانی بازیو با قیمت مناسب بده بیرون.و صد البته کرک شده.
وضعیت اینترنت همه مون افتضاحه. حیف بخواید دو گیگ از حجم نت رو برای کرکی که کلی باگ داره هدر کنید. بماند بعضی از دوستان هفت هشت گیگ فقط خوده بازیو دانلود کردن.
کسی مشکل کارت قرمز نداره؟؟؟ ما هر خطایی میکنیم داکر فقط کارت قرمز میده!!!!!! برا حریف هم همینه
saeedsh7j
13-10-2013, 15:56
من پچ پنجاه مگی رو ریختم برای کرک هم از لینک زیر استفاده کردم
بازی هیچ باگی نداره! کارت قرمز هم نمیده. فقط مشکلی که هست واسه فعال شدن شوک راست تو فیفا 13 از برنامه x360ce استفاده میکردم ولی وقتی این برنامه رو واسه فیفا 14 میریزم از بازی خارج میشه! الان راه حل چیه؟ یه سوال دیگه برای درست شدن نقل و انتقالات باید چه پچی ریخت؟
Zlatan_ibra
13-10-2013, 15:59
آقا من همین کرک بالایی رو ریختم ولی اپدیت رو نه
بازی کرش نمیشه ولی کارت قرمر میده
اپدیت50 مگی رو بزنم حل میشه؟
برای نقل و انتقالات باید پچ moddingway رو بریزید که البته اونم انگار باعث یه سری مشکلات میشه.... تو پست اولش نوشته که برای بعضیا مشکل به وجود آورده...حالا خود دانید...
برنامه x360ce رو از پوشه فیفا13 کپی کردید؟ اگه آره که این کارو نکنید و برنامه رو دوباره بگیرید و بریزید تو پوشه فیفا14...
zanyar.sew
13-10-2013, 16:10
دوستان واسه شمام اینطوریه؟ همه قسمتای بازی فعال نیست آره؟ حتی تنظیمات ابتدایی؟!!!
Zlatan_ibra
13-10-2013, 16:16
برا من که ففقط همون باگ کارت قرمز هستش
الانم دارم اپیدت 55مگی رو دان میکنم ببینم چی میشه
saeedsh7j
13-10-2013, 16:16
برای نقل و انتقالات باید پچ moddingway رو بریزید که البته اونم انگار باعث یه سری مشکلات میشه.... تو پست اولش نوشته که برای بعضیا مشکل به وجود آورده...حالا خود دانید...
برنامه x360ce رو از پوشه فیفا13 کپی کردید؟ اگه آره که این کارو نکنید و برنامه رو دوباره بگیرید و بریزید تو پوشه فیفا14...
این کارو کردم بازم از بازی میره بیرون. یه پچ دیگه هم میگفتن EA داده واسه بهتر شدن شوت زدن و ... اونو میشه نصب کرد؟
SevenCity
13-10-2013, 16:23
خب...
خبر خوش اینکه کرک ورژن دو بخوبی و بدون کرش کار میکنه و تنها موردی که تا حالا ذیدم (دو دست فقط بازی کردم)
پیش فرض اب و هوای بازی روی برفی هست که البته قابل تغییره
مشکلی توی خطا و کارت قرمز ندیدم بنظر نرمال میاد (البته من اپدیت 2.5 گیگی هم ریختم)
میلان 1-0 بردم از بایرن هم 1-0 باختم
توی دمو به سختی لجند رو میبردم و فکر نمیکردم توی لجند براحتی ببرم امیدوارم گیم پلی تغییر نکرده باشه با این اپدیت ها و کرک ها :n02:
Zlatan_ibra
13-10-2013, 16:36
آقا قسمت تورنمت کجاس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مثلا لیگ و ...
تبریک به EA :n16:
بابت ارائه پردردسرترین نسخه فیفا . چه ارجینال چه کرکی :n09:
saeedsh7j
13-10-2013, 17:20
کسی پچ moddingway رو نریخته؟
هنوز مشکل کارت قرمز هست!!!
Abas1100
13-10-2013, 18:28
سلام
دوستان من بازی رو نصب کردم و کرکو ریختم ولی بازی رو که میزنم اصلا بالا نمیاد
کمکم کنید
من بازی رو از سایت mobinigi دانلود کردم،کرک ورژن 3 رو ریختم تو پوشه Game
بازی بنظرم پرتابل هست چون فقط اکسترکت کردم نه نصب! بازی راحت اجرا میشه بدون هیچگونه مشکلی
حالا یکی بگه قضیه این پچ چیه؟ چیکار میکنه؟ بازی باگ خاصی داره که اونو رفع میکنه یا واسه ترنسفرها و چهره ها و لباس و ... ست ؟؟؟
fg_war2000
13-10-2013, 19:03
بازی بالا میاد بازیم میشه کرد ولی تنظیمات دسته خیلی داغونه ! هر کاری میکنم پاس تو عمقم شده پاس اصلی :n29: اون فایل تنظیم دسته xbox رو همه که میریزم تو بازی نمیره .
پیغام reloaded تو سایتش :n02: : Be Patient guyz and wait for the Scene Release , Instead of Downloading a shit with a lot of Bugs !
SevenCity
13-10-2013, 19:13
بازی بنظرم پرتابل هست چون فقط اکسترکت کردم نه نصب! بازی راحت اجرا میشه بدون هیچگونه مشکلی
حالا یکی بگه قضیه این پچ چیه؟ چیکار میکنه؟ بازی باگ خاصی داره که اونو رفع میکنه یا واسه ترنسفرها و چهره ها و لباس و ... ست ؟؟؟
اوضاع خطاها چطوره؟
کارت قرمز میده واسه هر خطا یا خیر؟
ragbar12
13-10-2013, 19:14
دوستان اين كرك ها روي ويندوز xp , 7 كار ميكنن؟
جايي شنيده بودم فقط روي ويندوز هشت جواب ميدن ممنون ميشم يكي جواب بده
تو بازی خطا کن ببین کارت قرمز میده فقط یا نه ؟
پیغام reloaded تو سایتش :n02: : Be Patient guyz and wait for the Scene Release , Instead of Downloading a shit with a lot of Bugs !بمیره، زودتر بده دیگه.فعلا همینو استفاده میکنیم تا بعد.
Zlatan_ibra
13-10-2013, 19:51
مشکل کارت قرمز هم حل شد در حال حاظر با هیچ مشکلی مواجه نشدم
TimeWarp
13-10-2013, 19:53
پیغام reloaded تو سایتش :n02: : Be Patient guyz and wait for the Scene Release , Instead of Downloading a shit with a lot of Bugs !
خوب این الان یعنی چــــَ ؟؟؟!!!ترجمه لطفا :n02:
mohammad_87
13-10-2013, 20:00
بازی بالا میاد بازیم میشه کرد ولی تنظیمات دسته خیلی داغونه ! هر کاری میکنم پاس تو عمقم شده پاس اصلی :n29: اون فایل تنظیم دسته xbox رو همه که میریزم تو بازی نمیره .
تنظیمات رو پاک کن و وقتی دوباره بازی رو اجرا کنی ازت تنظیمات شخصی میخواد.همون اول همه چیز رو درست کن.
تو بازی خطا کن ببین کارت قرمز میده فقط یا نه ؟
نه داداش اینکه نشد
برای من اصلا مشکل کارت قرمز نداره.توی 4-5 بازی که دیشب انجام دادم اصلا کارت قرمز نگرفتم.چندتا زرد فقط گرفتم
بنظر من فعل کرکی که در سایت download دات آی آر هست کمترین مشکل رو داره.برای من فقط مشکل لرزش رو داره که به کرک مربوط میشه نه کارت گرافیک
چون لرزشش مثل زلزله هستش اونم فقط تو استادیوم !!
برای آپدیت هم منتظر ریلودد میمونیم که از همه بی نقص تره تا اینکه هی بخواهیم 2 گیگ دانلود کنیم
مشکل کارت قرمز هم حل شد در حال حاظر با هیچ مشکلی مواجه نشدم
چیکار کردی درست شد ؟
Zlatan_ibra
13-10-2013, 20:11
از سایت p30sourceکرک و اپدیت رو دان کردم و نصب کردم بعد روشون پچ مودینگوی رو ریختم درست شد
البته نیم ساعت بازی کردم و هیچ مشکلی نبود حتی یه عالمه تکل زدم و باگی نبود...شب باز تست میکنم
از سایت p30sourceکرک و اپدیت رو دان کردم و نصب کردم بعد روشون پچ مودینگوی رو ریختم درست شد
البته نیم ساعت بازی کردم و هیچ مشکلی نبود حتی یه عالمه تکل زدم و باگی نبود...شب باز تست میکنم
ببین کریر مشکل داره یا نه.
یکی نیست یه لینک از این پچ بده ؟؟؟
fg_war2000
13-10-2013, 20:32
خوب این الان یعنی چــــَ ؟؟؟!!!ترجمه لطفا
:n02:
یعنی منتظر بمونید کرک کامل و بدون مشکل ریلیز بشه بجای این که کرک های مخزرف و پر از باگ رو دانلود کنید :n02:
تنظیمات رو پاک کن و وقتی دوباره بازی رو اجرا کنی ازت تنظیمات شخصی میخواد.همون اول همه چیز رو درست کن.
داداش تست کردم این کار رو ولی نتیجه ای نداشت ! تو تنظیمات درسته همه چی ولی تو بازی نه .
ویرایش : پیدا کردم :n02: اینم پچ مودینگ وی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوضاع خطاها چطوره؟
کارت قرمز میده واسه هر خطا یا خیر؟
نه اصلا! من 2 تا بازی کردم، 3 تا کارت زرد گرفتم یه قرمز که بخاطر باگ نبود،فروارد حریف داشت تک به تک میشد اومدم
توپ رو بزنم ولی بازیکن رو قیچی کردم رفت هوا :n02:
ضمنا من فقط کرک ورژن3 واسه اسکیدرو را ریختم، آپدیتشم دانلود کردم ولی چون سردرنیاوردم چی به چیه نریختم
فقط یه مشکلی دارم،وقتی بازی رو از تنظیمات میذارم رو High موقع شروع شدن بازی، بازی بسته میشه
فک کنم بخاطر ضعف سخت افزاری سیستم من باشه چون زیاد قوی نیست
اینم پچ مودینگ وی
دوستان این پچ چیکار میکنه دقیقا ؟؟؟
Abas1100
13-10-2013, 21:05
:n02:
ویرایش : پیدا کردم :n02: اینم پچ مودینگ وی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
این پچ به چه درد میخوره
آقا یکی کمک کنه چیکار کنم هم آپدیت 1 و هم کرک ورژن 3 رو ریختم ولی بازی بالا نمیاد
swastika
13-10-2013, 21:05
پس تاپیک مشکلات نصب و اجرای فیفا رو واسه خنده و دور همی درست کردن که اینجا ده صفحه همش شده بحث مواد مخدر و کرک؟؟؟؟؟:grrr::grrr:
ناظر اینجا نظارت نمیکنه؟؟؟؟؟
SevenCity
13-10-2013, 21:13
نه اصلا! من 2 تا بازی کردم، 3 تا کارت زرد گرفتم یه قرمز که بخاطر باگ نبود،فروارد حریف داشت تک به تک میشد اومدم
توپ رو بزنم ولی بازیکن رو قیچی کردم رفت هوا :n02:
ضمنا من فقط کرک ورژن3 واسه اسکیدرو را ریختم، آپدیتشم دانلود کردم ولی چون سردرنیاوردم چی به چیه نریختم
فقط یه مشکلی دارم،وقتی بازی رو از تنظیمات میذارم رو High موقع شروع شدن بازی، بازی بسته میشه
فک کنم بخاطر ضعف سخت افزاری سیستم من باشه چون زیاد قوی نیست
اپدیت 2.5 گیگی فقط با کپی پیست انجام میشه copy paste and replace
کارت گرافیک های ضعیف اصلا بازی رو اجرا نمیکنند و اگر اجرا کنند با لگ اجرا میکنند پس شاید مشکل شما از اپدیت نبودن درایور باشه
در مورد کارت قرمز من تو بازی کیک آف مشکلی نداشتم ولی تو کریر مشکل رویت شد شما بیزحمت کریر هم یه تست کن
TimeWarp
13-10-2013, 21:17
پس تاپیک مشکلات نصب و اجرای فیفا رو واسه خنده و دور همی درست کردن که اینجا ده صفحه همش شده بحث مواد مخدر و کرک؟؟؟؟؟:grrr::grrr:
ناظر اینجا نظارت نمیکنه؟؟؟؟؟
شما
همچین تایپکی می بینی ؟!!!!
پس تاپیک مشکلات نصب و اجرای فیفا رو واسه خنده و دور همی درست کردن که اینجا ده صفحه همش شده بحث مواد مخدر و کرک؟؟؟؟؟:grrr::grrr:ناظر اینجا نظارت نمیکنه؟؟؟؟؟به نظرم بهتره فعلا همینجا در موردش بحث بشه.
کرک توی کریر مشکل داره. همش کارت قرمز میده داور.. باید منتظر کرک سالم بود
Zlatan_ibra
13-10-2013, 22:36
آقا یه باگ جالب...وقتی کریر رو میری بعد اون دیگه نمیشه از اول بری و فقط ادامش هست ...یعنی کریر جدیدی نمیتونی بازی کنی از نو
آقا یه باگ جالب...وقتی کریر رو میری بعد اون دیگه نمیشه از اول بری و فقط ادامش هست ...یعنی کریر جدیدی نمیتونی بازی کنی از نو
میشه دوست عزیز. من الان همزمان دو تا کریر میرم جلو
اپدیت 2.5 گیگی فقط با کپی پیست انجام میشه copy paste and replace
کارت گرافیک های ضعیف اصلا بازی رو اجرا نمیکنند و اگر اجرا کنند با لگ اجرا میکنند پس شاید مشکل شما از اپدیت نبودن درایور باشه
در مورد کارت قرمز من تو بازی کیک آف مشکلی نداشتم ولی تو کریر مشکل رویت شد شما بیزحمت کریر هم یه تست کن
کدوم آپدیت ؟؟؟ من بازی رو که حجمش 6.8 گیگ هست دانلود کردم، فایلهای rar رو اکسترکت کردم،بعد کرک ورژن3 رو ریختم و تمام
اما بعد از اینکه پچ مدینگوی رو ریختم بازی به فنا رفت کلا و موقعی که میخاد بازی شروع شه میپره بیرون
از اول دارم دانلود می کنم، فرداصبح تست می کنم ببینم مشکل کارت قرمز در کریر وجود داره یا نه
ضمن اینکه من بازی رو بدون هیچ لگ و افت فریمی راحت اجرا میکردم ولی اون پچ زد همه چیو داغون کرد
saeedsh7j
13-10-2013, 23:16
کدوم آپدیت ؟؟؟ من بازی رو که حجمش 6.8 گیگ هست دانلود کردم، فایلهای rar رو اکسترکت کردم،بعد کرک ورژن3 رو ریختم و تمام
اما بعد از اینکه پچ مدینگوی رو ریختم بازی به فنا رفت کلا و موقعی که میخاد بازی شروع شه میپره بیرون
از اول دارم دانلود می کنم، فرداصبح تست می کنم ببینم مشکل کارت قرمز در کریر وجود داره یا نه
ضمن اینکه من بازی رو بدون هیچ لگ و افت فریمی راحت اجرا میکردم ولی اون پچ زد همه چیو داغون کرد
یعنی پچ مدینگو رو نریزم
کسی تونسته شوک راست رو فعال کنه؟
Zlatan_ibra
13-10-2013, 23:50
اقا تو دمو یووتیچ بازیکن منچستر سیتی چهرش استار هد بود ولی الان تو نسخه ی اصلی چهرش جنریکه و ساخته نشده
Zlatan_ibra
13-10-2013, 23:58
اقا نصب فیس مانند 13 هستش؟
اقا تو دمو یووتیچ بازیکن منچستر سیتی چهرش استار هد بود ولی الان تو نسخه ی اصلی چهرش جنریکه و ساخته نشده
نه، یوتیچ تو دمو هم جنریک هست.
یعنی پچ مدینگو رو نریزم
والا واسه من که زد داغون کرد بازی رو ، همه منو ها و بخش ها و ... درست هستن
ولی وقتی میخواد مسابقه شروع بشه یهو بازی بسته میشه
به نظرم الان زوده که پچ مدینگ وی رو بریزین . فعلا باگ های همین کرک رو دریابید تا بعد نوبت مودینگ وی برسه .
saeedsh7j
14-10-2013, 00:53
به نظرم الان زوده که پچ مدینگ وی رو بریزین . فعلا باگ های همین کرک رو دریابید تا بعد نوبت مودینگ وی برسه .
این پچ به غیر درست کردن نقل و انتقالات کار دیگه ای هم انجام میده؟
shahin666
14-10-2013, 01:26
سلام
دوستان عزیز من یه PES باز قدیمی هستم که امسال به دلیل تغییرات نه چندان جالب نسخه 2014 میخوام FIFA 2014 رو تست کنم
راستش من خیلی با فیفا آشنایی ندارم ممنون میشم بنده رو راهنمای کنید:n16:
الان سا یت پی سی . دانلود لینک این نسخه رو گذاشته و گفته کرک نسخه 2 تست شده و از این حرفا
به نظر میرسه کرک کردن فیفا کلا یه پروسه ای هست برای خودش ؟!!! چون چند بار تو این تاپیک اومدهمش حرف از کرک بود؟!! و اگر فیفا کرک نشه یعنی حتی اجازه بازی رو هم نمیده؟!!!:n15:
تو سایت پی . سی . دانلود در مورد فیفا این رو گفته
یعنی این نسخه به صورت پرتابل هست؟!!! بعد انوقت نسخه Setup و قابل نصب شدن هم وجود داره ؟!!!!!
بعد الان کرک نسخه 2 SKIDROW کار میکنه و میشه باهاش بازی کرد
بعد این FIFA.14.Update هم مثل پچ های pesedit هست که هر چند وقت یه بار برای آپدیت نقل انتقالات میاد؟!!!
و در آخر حجم: 6500 مگابایت
و این که اگر دوستان از این سایت دانلود کردن و این نسخه بدون مشکل هست اطلاع بدن ماهم دانلود کنیم
دوستان ادامه بحث کرک رو خواهشا اینجا دامه بدین:
مشکلات ونصب و اجرای FIFA 14 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خوب بالاخره ما هم تونستیم فیفا 14 رو بازی کنیم :n02:
گیم پلی و فیزیک بازی خیلی بهتر شده . ولی همچنان این پاس های پشت دفاع از نسخه 13 تا این نسخه 14م حضور داره و خیلی رو اعصابه .
از طرف دیگه حرکات بدون توپ بازیکتان و حرکت در فضاهای خالی خیلی خوب کار شده و بازیکنانت تا حدود زیادی با فکر بازی میکنن .
حرکت پا به توپ بازیکنان و انیمیشن ها هم خوب شده . مخصوصا موقع دریبل زدن و حفظ تعادل این مسئله خیلی به چشم میاد .
ولی گرافیک از 13 پایین تره ... یک جورایی بعد از ورود به بازی توی ذوقم خورد !!! گرافیک 13 خیلی از این نسخه بهتره .
مخصوصا چمن بازی که اصلا مطلوب و با کیفیت نیست .
شوت ها هم اکثرا توی چارچوبه و گل میشه که بعد از اون پاس های بلند پشت دفاع یکی دیگه از نقاط ضعف مهم بازی به حساب میاد .
با این حال اگه این نقاط ضعف توسط آپدیت ها برطرف بشه میتونیم تا یک سال با این نسخه سر کنیم .
احتمال زیاد EA توجه اصلی خودش رو بر روی نسخه نسل بعد قرار داده .
من به شخصه انتظار بیشتری داشتم ... ولی حداقل امیدوارم نسخه نسل بعد چیزی بهتری از آب در اومده باشه { که حتما همینطوره} و از همه مهمتر امیدوارم سال دیگه بر روی PC هم منتشر بشه .
در کل نه خیلی راضیم و نه خیلی ناراضی :n02:
یک جورایی تعادل برقراره ... ولی اون چیزی که {من} مد نظر داشتم نیست .
Zlatan_ibra
14-10-2013, 08:57
به نظر منم کاش یه اپدیت گرافیک بیاد که حداقل نورپردازی بازی رو بهتر کنه....اصلا شما برو الان 13 رو بازی کن متوجه تغییرات میشی
در ضمن پچ مودینگوی هم جز نقل و انتقالات چیز خاصی رو ندیدم تغییر بده
CRIS Joon CR7
14-10-2013, 08:58
اینی که روی PC بازی میکنید الان آپدیت شدس؟
روی PS3 که تا الان دو تا آپدیت اومده و بازی دچار تغییرات زیادی مثل شوت های فنی بهتر و مشکل Head و ... برطرف شده و گیم پلی بسیار روون تر شده.
همچنین برخی تصاویر بازیکنان به روز شده .
یه تشکر ویژه هم بابت طراحی جدید منو (که البته از 8 اسکی رفته :دی) باید کرد که واقعا بهتر شده مخصوصا هنگام آنلاین بازی کردن که سریعا به چیزی که میخوای برسی...
در ضمن FIFA رو حتما آنلاین بازی کنید چون لذت آنلاین با حریف های آدم خیلی لذتبخش تر از CPU هستش.
مود های متنوع و جالبی داره و کلا اصل فیفا به آنلاینشه یا نهایتا بازی با رفیقت کنار دستت:n26:
Zlatan_ibra
14-10-2013, 10:27
اقا مشکل کارت قرمز تو کریر مود همچنان برقراره
Marshall_
14-10-2013, 11:55
موتور گرافیکی بازی دقیقا همون موتور 13 هست . فقط توی کنسول های نسل جدید موتور گرافیکی فرق می کنه. در نتیجه عملا امکان ضعیف بودن گرافیک این نسخه از نسخه قبل وجود نداره. گرافیک 13 و 14 دقیقا مثل هم هستن. حتی به نظر من 14 خیلی بهتر شده. من اصلا از گرافیک 13 راضی نبودم. اما 14 رو اگر روی تنظیمات درست بزارید ، گرافیک بسیار خوبی میده.
هیچکس دیگه ای با مثل لرزیدن دوربین مواجه نشده؟
vahidreza2007
14-10-2013, 12:04
اقا یک نفر پیدا نشد این تنظیمات دسته رو مثل پیس برامون تنظیم کنه و فایلش رو بده ؟؟؟ یا تنظیم کنه و عکس اون صحفه رو بذاره تا بر طبق اون ما هم تنظیم کنیم .
من خودم هر کاری می کنم درست در نمیاد
saeedsh7j
14-10-2013, 12:05
من پچ moddingway رو ریختم و نقل و انتقالات درست شد! بازی هم مشکلی پیدا نکرده! فقط کلید های بازی به هم میخوره و قابل اصلاح نیست واسه همین باید سیو های قبلی رو پاک کرد و تو بازی یوزر جدید ساخت.
تو ادرس زیر هم یک پچ گرافیکی هست که وقتی میریزی نور پردازی بهتر میشه و چمن. این پچ هم مشکلی ایجاد نمیکنه و من تست کردم
الان تنها مشکل بازی فعال نشدن شوک راست دسته هستش!
اقا یک نفر پیدا نشد این تنظیمات دسته رو مثل پیس برامون تنظیم کنه و فایلش رو بده ؟؟؟ یا تنظیم کنه و عکس اون صحفه رو بذاره تا بر طبق اون ما هم تنظیم کنیم .
من خودم هر کاری می کنم درست در نمیاد
دوست عزیز شما اول باید نرمافزار x360ce رو دانلود کنی بعد تو نرافزار دسته رو به صورت درست تنظیم کنی. بعد توی بازی تنظیمات دسته رو روی دلخواه بزاری بعد دسته رو تنظیم کنی. عکس تنظیمات رو بعدا از کامپیتور میزارم.
Sent from my LG-P715 using Tapatalk 2
SevenCity
14-10-2013, 13:35
موتور گرافیکی بازی دقیقا همون موتور 13 هست . فقط توی کنسول های نسل جدید موتور گرافیکی فرق می کنه. در نتیجه عملا امکان ضعیف بودن گرافیک این نسخه از نسخه قبل وجود نداره. گرافیک 13 و 14 دقیقا مثل هم هستن. حتی به نظر من 14 خیلی بهتر شده. من اصلا از گرافیک 13 راضی نبودم. اما 14 رو اگر روی تنظیمات درست بزارید ، گرافیک بسیار خوبی میده.
هیچکس دیگه ای با مثل لرزیدن دوربین مواجه نشده؟
چمن 13 بهتر بود
من روی 1080 و high و msaa 4x بازی میکنم منتها روی فریم no limit کمی لرزش دارم اما
این فریم lock 60 رو کاملا درست کردند و دیگه لرزشی نیست مخصوصا رو سرعت slow بازی فوقالعاده روونه
پ ن: شاید این لرزشی که میگی برای این اپدیت 55 مگی باشه بعد از نصب اون هر چندتا بازی لرزش دارم
اگر این اپدیت رو نصب نکردی حتما مشکل از درایور یا لاک نبودن فریم روی 60 هست
gigi_alex
14-10-2013, 13:58
دورود بر دوستان
بازی اجرا نمیشه :n02: چه کنم ؟
کرک ورژن 3 هم اسفاده میکنم
shopezoon
14-10-2013, 14:02
سلام بچه ها من آپدیت را ریختم و کرک 3 هم ریختم ولی بالا نمیاد چه کار کنم
میندوزم 7 هست
Marshall_
14-10-2013, 15:02
چمن 13 بهتر بود
من روی 1080 و high و msaa 4x بازی میکنم منتها روی فریم no limit کمی لرزش دارم اما
این فریم lock 60 رو کاملا درست کردند و دیگه لرزشی نیست مخصوصا رو سرعت slow بازی فوقالعاده روونه
پ ن: شاید این لرزشی که میگی برای این اپدیت 55 مگی باشه بعد از نصب اون هر چندتا بازی لرزش دارم
اگر این اپدیت رو نصب نکردی حتما مشکل از درایور یا لاک نبودن فریم روی 60 هست
روی 60 لاک کردمش ، همیشه همینجوری بوده. 13 رو هم همینجوری بازی می کردم
مشکل لرزش دوربین گرافیکی نیست ، باگه. توی یوتوب هم چندتا کلیپ پیدا کردم ازش.
آپدیت رو پاک می کنم ببینم چی میشه
TimeWarp
14-10-2013, 16:31
این کرک ریلود پس کی میاد ؟؟؟؟:n27:
MOH333EN
14-10-2013, 17:05
بالاخره fifa 2014 با کرک سالم هم آمد خوش باشید 9393355925
aftabbalans
14-10-2013, 17:07
سلام من موندم خیلی ها این مشکلو دارن که بازی اصلا بدون هیچ اروری اجرا نمیشه حتی علامت موس هم نشون میده که چیزی میخواد لود بشه ولی بعد از 2 ثانیه اونم میره و بازی اصلا نمیاد هر کاری که فکر میکنید باید انجام میشده انجام شده از نصب انواع ورژن های کرک و آپدیت و نمیدونم نرم افزار های مرتبط و نمیدونم دیگه آپدیت گرافیک و ...کسی هم نیست انگار جوابی بده
Mostafa NBA
14-10-2013, 17:14
دوستان میخواستم بپرسم که واقعا فیفا امسال خوب شده؟؟؟ نمره ش که مثل سابق نیست و شنیدم کرنر هاش مشکل داره.
من از فیفا 12 دیگه فیفا بازی نکردم و الان خیلی عقده ی فیفا دارم. میخوام بدونم که بخرم اینو؟؟ نا امیدم نمیکنه؟
البته بگم که مشکل کرک ندارم، روی کنسول بازی میکنم.
مرسی.
Marshall_
14-10-2013, 17:18
دوستان میخواستم بپرسم که واقعا فیفا امسال خوب شده؟؟؟ نمره ش که مثل سابق نیست و شنیدم کرنر هاش مشکل داره.
من از فیفا 12 دیگه فیفا بازی نکردم و الان خیلی عقده ی فیفا دارم. میخوام بدونم که بخرم اینو؟؟ نا امیدم نمیکنه؟
البته بگم که مشکل کرک ندارم، روی کنسول بازی میکنم.
مرسی.
مشکل کرنر ها و شوت های فنی ، با پچ جدید کاملا حل شده. بگیر حالشو ببر
88mohammad
14-10-2013, 17:32
سلام. با این مشکل کارت قرمزها چکار کردن دوستان؟ کسی تونسته راه حلی براش پیدا کنه؟
ما که بدون مشکل بازی رو اجرا کردیم . همون اپدیت 55 مگی رو ریختیم و کرک رو هم اضافه کردیم و بازی قشنگ اجرا شد . فعلا که مشکلش به نظرم فقط اینکه هوش بازیکنا حتی نسبت به دمو افت داره . گرافیک هم مضخرف تر از 13 . هوا هم که همون اول پیش فرض برفیه که هی باید درستش کنی .
Mostafa NBA
14-10-2013, 17:49
مشکل کرنر ها و شوت های فنی ، با پچ جدید کاملا حل شده. بگیر حالشو ببر
ما ها که کنسول داریم باید چه کنیم ؟؟؟؟
فقط میشه گفت فیفا 13 واقعا از 14 سرتره
aftabbalans
14-10-2013, 17:54
سلام من موندم خیلی ها این مشکلو دارن که بازی اصلا بدون هیچ اروری اجرا نمیشه حتی علامت موس هم نشون میده که چیزی میخواد لود بشه ولی بعد از 2 ثانیه اونم میره و بازی اصلا نمیاد هر کاری که فکر میکنید باید انجام میشده انجام شده از نصب انواع ورژن های کرک و آپدیت و نمیدونم نرم افزار های مرتبط و نمیدونم دیگه آپدیت گرافیک و ...کسی هم نیست انگار جوابی بده
ما که بدون مشکل بازی رو اجرا کردیم . همون اپدیت 55 مگی رو ریختیم و کرک رو هم اضافه کردیم و بازی قشنگ اجرا شد . فعلا که مشکلش به نظرم فقط اینکه هوش بازیکنا حتی نسبت به دمو افت داره . گرافیک هم مضخرف تر از 13 . هوا هم که همون اول پیش فرض برفیه که هی باید درستش کنی .
ولی اینطور که بر میاد مشکل ما با این چیزا حل نشده که نشده
Zlatan_ibra
14-10-2013, 18:00
من پچ moddingway رو ریختم و نقل و انتقالات درست شد! بازی هم مشکلی پیدا نکرده! فقط کلید های بازی به هم میخوره و قابل اصلاح نیست واسه همین باید سیو های قبلی رو پاک کرد و تو بازی یوزر جدید ساخت.
تو ادرس زیر هم یک پچ گرافیکی هست که وقتی میریزی نور پردازی بهتر میشه و چمن. این پچ هم مشکلی ایجاد نمیکنه و من تست کردم
الان تنها مشکل بازی فعال نشدن شوک راست دسته هستش!
این پچ کمی بازی رو سنگین میکنه
نورپردازیش هم تو شب بهتر میشه در واقع فقط نورشو زیاد میکنه
Karistias
14-10-2013, 18:53
اقایون من مشکلی که دارم با چمن بازی رنگشه که به زردی میزنه البته تو روز رو میگم
راهی نداره که سبز تر بشه ؟
این گزینه تغییر کنتراست رو که برداشتن و برایتنس رو هم نمیشه تغیییر داد درسته؟
ولی انصافا گرافیک pes14 اگه از فیس ها فاکتور بگیریم بهتره نسبت به فیفا فقط حیف لایسنسش ضعیفه نسبت به فیفا و گیمپلیش هم ...
aftabbalans
14-10-2013, 18:57
اقایون من مشکلی که دارم با چمن بازی رنگشه که به زردی میزنه البته تو روز رو میگم
راهی نداره که سبز تر بشه ؟
این گزینه تغییر کنتراست رو که برداشتن و برایتنس رو هم نمیشه تغیییر داد درسته؟
ولی انصافا گرافیک pes14 اگه از فیس ها فاکتور بگیریم بهتره نسبت به فیفا فقط حیف لایسنسش ضعیفه نسبت به فیفا و گیمپلیش هم ...
بابا خیلی باحالی ما مشکل اجرا داریم تو مشکل پررنگ شدن چمن؟!!!!!!:n08: میگم مثل ورزشگاه حافظیه شیراز با اسپری رنگش کن :n08:
Karistias
14-10-2013, 19:03
بابا خیلی باحالی ما مشکل اجرا داریم تو مشکل پررنگ شدن چمن؟!!!!!!:n08: میگم مثل ورزشگاه حافظیه شیراز با اسپری رنگش کن :n08:
اخه من نسخه ی کنسولیش رو بازی میکنم و مشکل اجرا ندارم
aftabbalans
14-10-2013, 19:07
اخه من نسخه ی کنسولیش رو بازی میکنم و مشکل اجرا ندارم
جان خودم هیچی پی سی نمیشه اصلا انگار خودت تو گیمی من که هیچ وقت پی سی رو به صدتا از این کنسول جماعت نمیدم(نظر شخصیه دیگه)
ولی بازم خوشبحالت که داری بازی میکنی
نمیدونم چرا شرکت های مختلف نسبت به پی سی اینقده کم لطف شدن خیلی مسخرس انصافا:n28:
روی ویندوز 8 ارور stop working میده؟!
mohsengolshan
14-10-2013, 20:27
این دمو پر از باگ هم اعصاب نذاشته برا ما:24:
Reloaded عوضی نمیخواد کرک کنه بازیو ؟:3:
bahador2009
14-10-2013, 21:08
سلام یکی میشه سریعا جواب منو بده؟من بازی رو نصب کردم و کرکشم همین سومیس ولی اررور استاپ وورکینگ میده .چی کار کنم؟
دوستان خواهشا مشکلاتشون رو در تاپیک مربوطه دنبال کنن . تاپیک ها مجزا شده که هر کدام طبق روال خودشون پیش برن .
مشکلات نصب و اجرای FIFA 14 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
امروز یک کم دیگه بازی کردم و بیشتر علاقمند شدم :n02:
حرکات پا به توپ چیزیه که خیلی خوشم اومده :n01: ... موقع تغییر جهت دادن و حرکات زیگزاگی بخوبی خودش رو نشون میده .
مخصوصا وقتی که با بازیکنان متفاوت این کار رو انجام بدین تفاوتش بیشتر به چشم میاد .
داوری هم بهتر شده {تا اینجایی که من دیدم} و برخوردهای بی مورد رو خطا نمیگره .
تماشاچی ها هم بهتر از 13 هستن ... توی نسخه 13 اکثر هواداران طرح یکدستی داشتن و پوشش 95% اونا یکی بود .
مثلا اگه میلان رو انتخاب میکردی بیشتر ورزشگاه قرمز پوش بودن که خوشبختانه توی این نسخه تنوع بیشتری در اونا دیده میشه .
یک نقطه ضعف دیگه هم پیدا کردم که شاید زیاد مهم نباشه ... ولی چهره خیلی از بازیکنان وارد نشده که برای من عجیب بود .
توی این چند وقت ندیده بودم که توی فیفا اینقدر با کمبود چهره های Import شده مواجه بشیم .
Kamyar_AnathemA
14-10-2013, 23:31
فقط میشه گفت فیفا 13 واقعا از 14 سرتره
خدا پدرتو بیامرزه . 13 خیلی بهتر بود
بعضی از این نقد های ملتو میخونم ... !!!
مثلا : وای چقدر ورزشگاه ها خوب درست شده !
وای هوای برفی و بارونیش چه باحاله
وای چرا چهره ها ایمپورت نشده
وای چرا گرافیک اینجوری شده
وای نمیدونم فلان ...
amin 2010
14-10-2013, 23:45
@^
نظرتون محترم ولي من و خيلي ها مثله من اين نسخه رو بهترين ميدونن ( افيشنسي ضربات سر مهاجما زياد هست و اين مهم ترين نكته منفي بازي بود كه تو پچ اخر بهبود داشت و الان با به موقع. دفاع كردن ميشه گل مفت نخورد )
خدا پدرتو بیامرزه . 13 خیلی بهتر بود
بعضی از این نقد های ملتو میخونم ... !!!
مثلا : وای چقدر ورزشگاه ها خوب درست شده !
وای هوای برفی و بارونیش چه باحاله
وای چرا چهره ها ایمپورت نشده
وای چرا گرافیک اینجوری شده
وای نمیدونم فلان ...
فکر میکنم اینا نظرات افراد pes باز باشه که تازه به فیفا مهاجرت کردن و بیشتر ظاهر واسشون مهمه . دلم خیلی واسه فیفا 13 تنگ شده ولی حیف که EA نامرد واسش اپدیت دیگه نمیده بیرون . تیمها همون پارسالی ها هستن . خاک بر سرش که به خاطر فروش نسخه جدیدش این کارا رو میکنه .
CRIS Joon CR7
14-10-2013, 23:53
@^
نظرتون محترم ولي من و خيلي ها مثله من اين نسخه رو بهترين ميدونن ( افيشنسي ضربات سر مهاجما زياد هست و اين مهم ترين نكته منفي بازي بود كه تو پچ اخر بهبود داشت و الان با به موقع. دفاع كردن ميشه گل مفت نخورد )
دقیقا با آخرین آپدیتی که روی PSN قرار گرفت . این مشکل هم تقریبا برطرف شد.
در مورد گرافیک هم با اینکه 13 رو روی PC هم بازی کردم. 14 PS3 خیلی تفاوتی نکرده حتی در برخی موارد بهتر شده.
*
آخه بگو چرا تنظیمات کنتراست و برایتنس رو حذف کردید؟:n27:
من بعنوان یک فراری از دست pes2014 باید بگم فیفا14 ایول داره :n02:
کلا خیلی خوبه،حداقل میشه درست حسابی پاسکاری و سانتر کرد و 1ساعت از بازی کردن لذت برد
فقط خداکنه یه کرک کامل و درست بیاد بیرون چون این کرکی که ریختم - اسکیدرو ورژن 3 - کلا پر از باگه و عملا کریر کار نمی کنه !!!
Karistias
15-10-2013, 00:23
آخه بگو چرا تنظیمات کنتراست و برایتنس رو حذف کردید؟:n27:
ای گفتی البته برایتنس هست ولی نمیشه تغییرش داد ولی کنتراست کلا حذف شده
واقعا جای سوال داره چرا حذف کردن اخه:n03:
Karistias
15-10-2013, 00:24
حذف.............
گرفتم، بازی کردم.
در صدد رفع باگ ها هستم.
تنها مشکل اساسی من، نقل و انتقالات روز اخره که با وجود اینکه از یه جایی گیرش اوردم (فقط فایل squad رو که تو document هست) و میگن فایل اولیه، اپدیت رسمی هست، ولی بازیکن قرضیا به عنوان بازیکن فروخته شده تو تیمای دیگن و تو کریر مود باید دوباره بخریمشون.
@^
باهاتون موافقم.
کلیت بازی خیلی بهتر از پارساله.
فقط یه سری چیزای جزئی اذیت میکنن.
باهاتون موافقم.
کلیت بازی خیلی بهتر از پارساله.
فقط یه سری چیزای جزئی اذیت میکنن.
چیزهای جزیی ؟
اون مشکلاتی که با اپدیت حل شد که دمش گرم بهتر شد . اما سنگینی بیش از حد بازیکنها ، پاس های اشتباه بسیار زیاد و ... چیز جزیی حساب نمیشه والا .
بازی چنان مسخره شده که فقط شده سانتر از جناحین و پاس تو عمق . کاش لااقل پاس کاری ها بهتر میبود . دو ساعت جون میکنی برنامه میچینی و کلی با پاس کاری زیبا توپ رو میرسونی به منطقه حریف ولی به بازیکنت که پاس میدی توپ از لای پاش رد میشه . از بازیکنی مثل ژاوی :n09: بعیده این سوتی ها . خیلی واسم پیش اومد توی این نسخه . در حالی که دمو خداییش سرتر از این نسخه اصلی بود و همچین مشکلاتی زیاد نبود .
من عشقمه اصلا با بارسا بازی کنم . بازیکنهایی که دیگه خدای پاسکارین پاسهای احمقانه ای میدن که نگو . یه بازیکن مثل مسی حتی نمیتونه دو قدم با توپ بره و چند نفر رو جا بذاره . سریع توپش رو میگیرن . واقعا سیستم مضخرفیه این حذف دکمه LT و اختصاص دادنش به حفظ توپ . وقتی میگیریش بازیکن مثل سفره پهن میشه روی توپ و پاهاش رو باز میکنه که حریف بهتر بتونه توپ رو بگیره . عملا استفاده ای نداره این دکمه . مگه فقط توی کورس ها .
دقیقا نسبت فیفا 13 به 14 واسم مثل نسبت ویندوز 7 به 8 ـه . اومده همه چی رو بهتر کنه با تغییر سیستم قبلی اما از بدجایی خورده .
یه بازیکن مثل مسی حتی نمیتونه دو قدم با توپ بره و چند نفر رو جا بذاره . سریع توپش رو میگیرن
یعنی زدی وسط خال !
خودمو کشتم،هرچی سعی کردم نشد که نشد
همین که توپ رو میدم به مسی،از اونطرفم از دستش میدم،شاید باورت نشه با مسی تو کل بازی فقط 3-2 تا پاس دادم،نه گلی،نه شوتی،هیچی !!!
کرک شماره 3 اسکیدرو توی کریر مشکل کارت قرمز داره یه نه ؟
Kamyar_AnathemA
15-10-2013, 04:31
فوتبال نیست که !
هاکی روی یخه
هر کار میکنی بازیکن لیز میخوره از بس سنگینه
تو سر توپ میزنی لیز میخوره
ایست میکنی لیز میخوره
تکنیک میزنی لیز میخوره
راه میری لیز میخوره
میشینی لیز میخوره
پا میشی لیز میخوره
توپم که ماشالله آدم فکر میکنه اون گوی های تو مردان آهنینه که روح الله داداشی بلند میکرد میزاشت اون بالا ! یک سیو کامل نمیتونه دروازه بان بکنه ! همش ریباند میده میفته جلو پای حریف یا هم میره کرنر
کرنر هم که ماشاالله ...
فوتبال نیست که !هاکی روی یخههر کار میکنی بازیکن لیز میخوره از بس سنگینهتو سر توپ میزنی لیز میخورهایست میکنی لیز میخورهتکنیک میزنی لیز میخورهراه میری لیز میخورهمیشینی لیز میخورهپا میشی لیز میخورهتوپم که ماشالله آدم فکر میکنه اون گوی های تو مردان آهنینه که روح الله داداشی بلند میکرد میزاشت اون بالا ! یک سیو کامل نمیتونه دروازه بان بکنه ! همش ریباند میده میفته جلو پای حریف یا هم میره کرنرکرنر هم که ماشاالله ...از نظر شما تغییرات خوب نبودن، ولی من فکر میکنم این لیز خوردنا طبیعی تر کرده بازیو.دروازه بان هم نباید بتونه همه توپا رو جمع کنه.
چیزهای جزیی ؟
اون مشکلاتی که با اپدیت حل شد که دمش گرم بهتر شد . اما سنگینی بیش از حد بازیکنها ، پاس های اشتباه بسیار زیاد و ... چیز جزیی حساب نمیشه والا .
بازی چنان مسخره شده که فقط شده سانتر از جناحین و پاس تو عمق . کاش لااقل پاس کاری ها بهتر میبود . دو ساعت جون میکنی برنامه میچینی و کلی با پاس کاری زیبا توپ رو میرسونی به منطقه حریف ولی به بازیکنت که پاس میدی توپ از لای پاش رد میشه . از بازیکنی مثل ژاوی :n09: بعیده این سوتی ها . خیلی واسم پیش اومد توی این نسخه . در حالی که دمو خداییش سرتر از این نسخه اصلی بود و همچین مشکلاتی زیاد نبود .
من عشقمه اصلا با بارسا بازی کنم . بازیکنهایی که دیگه خدای پاسکارین پاسهای احمقانه ای میدن که نگو . یه بازیکن مثل مسی حتی نمیتونه دو قدم با توپ بره و چند نفر رو جا بذاره . سریع توپش رو میگیرن . واقعا سیستم مضخرفیه این حذف دکمه LT و اختصاص دادنش به حفظ توپ . وقتی میگیریش بازیکن مثل سفره پهن میشه روی توپ و پاهاش رو باز میکنه که حریف بهتر بتونه توپ رو بگیره . عملا استفاده ای نداره این دکمه . مگه فقط توی کورس ها .
دقیقا نسبت فیفا 13 به 14 واسم مثل نسبت ویندوز 7 به 8 ـه . اومده همه چی رو بهتر کنه با تغییر سیستم قبلی اما از بدجایی خورده .
من که تو پاسکاری مشکل ندارم.
البته طبیعیم هست که بازیکنت تحت فشار دو تا بازیکن حریف نتونه پاس درست بده. حالا چه ژاوی، چه هر کی.
این مشکلی که شما میگی رو من در قالب پرس بیش از حد حریف میبینم.
Behnam_o2
15-10-2013, 09:37
دوست عزیز یه فایل def هست که باید دانلود کنی تو مسیر بازی بزاری با ادمینستراتور اجراش کنی و سیستم رو ریست کنی درست میشه. لینکشو ندارم تو نت بگرد هست
دوست عزیز یه فایل def هست که باید دانلود کنی تو مسیر بازی بزاری با ادمینستراتور اجراش کنی و سیستم رو ریست کنی درست میشه. لینکشو ندارم تو نت بگرد هست
من اینو ریختم، تست کردم، درست نشد.
باز امروز یه بار دیگه امتحان میکنم.
فوتبال نیست که !
هاکی روی یخه
ایست میکنی لیز میخوره
تکنیک میزنی لیز میخوره
راه میری لیز میخوره
میشینی لیز میخوره
پا میشی لیز میخوره
توپم که ماشالله آدم فکر میکنه اون گوی های تو مردان آهنینه که روح الله داداشی بلند میکرد میزاشت اون بالا ! یک سیو کامل نمیتونه دروازه بان بکنه ! همش ریباند میده میفته جلو پای حریف یا هم میره کرنر
کرنر هم که ماشاالله ...
تو هم زدی واسط خال . این نسخه واسه کسایی مثل ما که بیشتر با نفوذ و دریبل و کلا حرکت و کنترل توپ کارش رو پیش میبرد واقعا مضخرف شده . فقط سانتر ، پاس تو عمق ، سانتر ، پاس تو عمق ، سانتر ، پاس تو عمق و ...
من که تو پاسکاری مشکل ندارم.
البته طبیعیم هست که بازیکنت تحت فشار دو تا بازیکن حریف نتونه پاس درست بده. حالا چه ژاوی، چه هر کی.
این مشکلی که شما میگی رو من در قالب پرس بیش از حد حریف میبینم.
فشار رو که دیگه نگو . توپ دست مدافعم تو زمین خودمه بازیکن حریف میاد میچسبه که توپ رو بگیره . در حالی که تو واقعیت پرسینگ توی یک سوم حریفه نه تو زمین خودی .
در مورد پاس هم مشکلی با پاس دهنده ندارم و حتی موقع فشار دو بازیکن هم راحت میشه پاس داد و البته میشه پاس های اشتباهش رو با دید مثلا واقعی بودن بازی نگاه کرد اما اینکه به یه بازیکن تحت بهترین شرایط پاس بدی و توپ از لای پاش رد بشه دیگه قابل تحمل نیست . کاملا هم معلومه که باگه . چون بازیکن ایستاده که مثلا توپ رو بگیره اما توپ از لای پاش رد میشه و غافلگیر میشه و چندباری هم شده که توپ به جای اینکه از لای پاش رد بشه بخوره به پاش و تا دو متر بالا بیاد و بره سمت حریف . اینا با موقعی که مثلا RB رو موقع پاس بگیری که توپ ازت رد بشه یا first touch باعث بشه توپ پرت بشه یه طرف فرق میکنه و باگه . تعجب میکنم شما ندیده باشین . شاید 10 بار در طول یه بازی همچین اتفاقایی رخ میده واسه من که باعث میشه گلهای مفتی غافلگیری بخورم .
تو هم زدی واسط خال . این نسخه واسه کسایی مثل ما که بیشتر با نفوذ و دریبل و کلا حرکت و کنترل توپ کارش رو پیش میبرد واقعا مضخرف شده . فقط سانتر ، پاس تو عمق ، سانتر ، پاس تو عمق ، سانتر ، پاس تو عمق و ...
فشار رو که دیگه نگو . توپ دست مدافعم تو زمین خودمه بازیکن حریف میاد میچسبه که توپ رو بگیره . در حالی که تو واقعیت پرسینگ توی یک سوم حریفه نه تو زمین خودی .
در مورد پاس هم مشکلی با پاس دهنده ندارم و حتی موقع فشار دو بازیکن هم راحت میشه پاس داد و البته میشه پاس های اشتباهش رو با دید مثلا واقعی بودن بازی نگاه کرد اما اینکه به یه بازیکن تحت بهترین شرایط پاس بدی و توپ از لای پاش رد بشه دیگه قابل تحمل نیست . کاملا هم معلومه که باگه . چون بازیکن ایستاده که مثلا توپ رو بگیره اما توپ از لای پاش رد میشه و غافلگیر میشه و چندباری هم شده که توپ به جای اینکه از لای پاش رد بشه بخوره به پاش و تا دو متر بالا بیاد و بره سمت حریف . اینا با موقعی که مثلا RB رو موقع پاس بگیری که توپ ازت رد بشه یا first touch باعث بشه توپ پرت بشه یه طرف فرق میکنه و باگه . تعجب میکنم شما ندیده باشین . شاید 10 بار در طول یه بازی همچین اتفاقایی رخ میده واسه من که باعث میشه گلهای مفتی غافلگیری بخورم .
اون که میشه گیجی بازیکن. مشکلو درست اشاره نمیکنید دیگه.
بله هست، ولی برا من خیلی مشکل ایجاد نکرده.
در ضمن، من اکثرا از گوشه حمله میکنم، میارم پشت محوطه و شوت میزنم، ولی همچنان خوبه.
CRIS Joon CR7
15-10-2013, 12:06
فوتبال نیست که !
هاکی روی یخه
ایست میکنی لیز میخوره
تکنیک میزنی لیز میخوره
راه میری لیز میخوره
میشینی لیز میخوره
پا میشی لیز میخوره
کرنر هم که ماشاالله ...
همه ی این ها با آپدیت هایی که EA رو Live و PSN منتشر کرده برطرف شده رو PC رو نمیدونم ...
FIFA بعد از این آپدیت ها واقعا عالی شده ...
Zlatan_ibra
15-10-2013, 12:23
من یدونم مال شرکت نیوتک رو خریدم اینم باگ داره؟
afterten
15-10-2013, 13:20
من یدونم مال شرکت نیوتک رو خریدم اینم باگ داره؟
منم همین شرکتو دارم آره داره مخصوصا لرزش شدید دوربین!! یه نگاه بنداز ببین میتونی بفهمی کرکش مال کدوم ورزن هستش؟کرک دیگه ای رو میشه روش نصب کرد؟
elshaarawy
15-10-2013, 13:22
سلام . یه سوال دارم . میشه فیس الشراوی رو از فیفا 14 در بیاریم و روی 13 بریزیم . امکانش هست یا نه ؟؟
سلام . یه سوال دارم . میشه فیس الشراوی رو از فیفا 14 در بیاریم و روی 13 بریزیم . امکانش هست یا نه ؟؟
فیس ها باید با برنامه مخصوص Convert بشه .
چون که فیس های فیفا 13 و 14 به طور معمول روی همدیگه جواب نمیدن و باید با برنامه های مرتبط آماده سازی بشن .
Kamyar_AnathemA
15-10-2013, 14:07
:9::9::9:
من رفتم معتاد شم
mehdimvi
15-10-2013, 17:32
سلام
بخش lan هم به بازی اضافه شده یا نه ؟
Zlatan_ibra
15-10-2013, 18:54
منم همین شرکتو دارم آره داره مخصوصا لرزش شدید دوربین!! یه نگاه بنداز ببین میتونی بفهمی کرکش مال کدوم ورزن هستش؟کرک دیگه ای رو میشه روش نصب کرد؟
کراکش برا اسکایدرو هستش اپدیت دیگه ای هم امتحان نکردم
کرک 4 رو تست کنید ببینید درست میشه یا نه. این لینکش:
Zlatan_ibra
15-10-2013, 20:12
برا نم که فقط مشکل کارت هست....برا کسی برطرف نشده؟
Meisam.apk
15-10-2013, 20:17
بازی رو خریدم و درحال نصب کردت هستم،امیدوارم انتظارات رو برآورده کنه.
waiting...:n02:
gigi_alex
15-10-2013, 20:41
دوستان کسی اینجا بعد از اجرا بازی
تو همون صفحه ی اول که نوشته FIFA 14 مونده ؟
بعد از کلی تلاش اجرا شد حالا اینجا مونده
دوستان کرک ورژن 4 رو دانلود کنید خیلی از باگها بر طرف شده :n02:
Zlatan_ibra
15-10-2013, 21:52
کارت قرمز چی برطرف شده؟
کارت قرمز چی برطرف شده؟
بله، شده.
تقریبا میشه گفت دیگه نیازی به کرک reloaded نیست.
کسی فریز شروع فصل دوم کریرو تست کرده ببینه وجود داره یا نه؟
البته میدونم خواسته زیادیه و بچه ها هنوز درگیر راه اندازی بازین. :n02:
SevenCity
15-10-2013, 21:57
این توپ سنگین، در شروع بازی گنده شد!
گوی آهنین به حقیقت پیوست!
این توپ یه کابوس میشه برای هممون من میدونم!
فیلم:
fifa14-www 2013-10-15 21-29-40-61.mpg - 4.3 MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عکس:
Zlatan_ibra
15-10-2013, 22:15
:n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04: :n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04:
دوستان کرک ورژن 4 رو دانلود کنید خیلی از باگها بر طرف شده :n02:
این چقدر باگ داره......همه چیش داغونه :n02:
تو کرک رو داری.........از کارات معلومه
منو اینوایتم کن.......توو کف ِ آنلاینم
شک نداره ea ..........به منو اعصابم......... :n14:
Zlatan_ibra
15-10-2013, 22:30
آقا کرک ورژن 4 که داغونه!برا من تو کرکهای قبلی حین بازی کرش نداشت اما این داره...در ضمن توپ بزرگ رو هم با چشمای خودم دیدم....توپ هم که به اوت میره حتی تو وسط زمین داور کرنر میگیره!
CRIS Joon CR7
15-10-2013, 22:31
این چقدر باگ داره......همه چیش داغونه :n02:
تو کرک رو داری.........از کارات معلومه
منو اینوایتم کن.......توو کف ِ آنلاینم
شک نداره ea ..........به منو اعصابم......... :n14:
ٍEA چه گناهی کرده؟ شما کرک(غیر قانونی) بازی میکنید میخواید برگرده بگه ازینکه بازی ما رو کرک شده بازی میکنیم کمال تشکر رو داریم:n26:
اکثر باگ ها مربوط به کرک و ... هستش.
Zlatan_ibra
15-10-2013, 22:33
آقا نکنه باید با این کرک جدید اپدیت جدید رو هم بریزیم؟
این توپ سنگین، در شروع بازی گنده شد!
گوی آهنین به حقیقت پیوست!
این توپ یه کابوس میشه برای هممون من میدونم!
امیدوارم این باگ مربوط به کرک باشه! :n04:
فیلم:
fifa14-www 2013-10-15 21-29-40-61.mpg - 4.3 MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عکس:
یاد فوتبال 98 پلی استیشن 1 افتادم با گیم شارک یه رمز زدم اینقدر توپ رو بزرگ کرد
delpiero107
15-10-2013, 22:43
بچه ها من از همون فیفا 11 تا الان هر وقت پچ میدم میرسم به برنامه i68regenerator این برنامه خیلی طول میکشه حداقل 1 ساعت چکار کنم که اینقدر طول نکشه؟
دوستانی که روی بازی عیب میذارن یک سر به فروم های خارجی بزنن .
هیچ وقت همچین موارد و مشکلاتی پیش نیومده همه موارد مطرح شده مربوط به کرک و ایرادات اون میشه .
تازه با آپدیت هایی که EA ارائه داده شاهد بهبود در گیم پلی هم بودن .
پس اگه تصویری میذارین اون رو به کل بازی ربط ندین ... بلکه عنوان کنین که مربوط به مشکلات کرک بازی است .
ممنون.
Marshall_
15-10-2013, 22:56
با کرک جدید ، بدون آپدیت ، به نظر همه چی خوب میاد. مشکل لرزش دوربین هم حل شده.
الان که تونستم 4-5 بازی بکنم بلاخره ، واقعا لذت بردم از بازی. پا به توپ ها خیلی خوب شدن! تفاوت بین بازیکن ها توی تغییر جهت دادن ها معلوم میشه.
الان هم دارم آپدیت 2.5 گیگی رو دانلود می کنم ، ببینم تاثیری میزاره یا نه
با کرک جدید ، بدون آپدیت ، به نظر همه چی خوب میاد. مشکل لرزش دوربین هم حل شده.
الان که تونستم 4-5 بازی بکنم بلاخره ، واقعا لذت بردم از بازی. پا به توپ ها خیلی خوب شدن! تفاوت بین بازیکن ها توی تغییر جهت دادن ها معلوم میشه.
الان هم دارم آپدیت 2.5 گیگی رو دانلود می کنم ، ببینم تاثیری میزاره یا نه
اپدیت 2.5 گیگی لازم نیست . همون 2.5 گیگی به صورت یه فایل اجرایی اومد 55 مگ و نیازی نیست 2.5 گیگ دانلود کنی .
EhsanCPU
15-10-2013, 23:19
سلام
نسخه RELOADED بازی FIFA 14 منتشر شده :question:
سلام
دوستان لینک کرکی که باگ هایی مثل کارت قرمز و لرزش دوربین حل شده رو میدید لطفا؟
linkin_park
15-10-2013, 23:40
من با اینکه آپدیت و پچ moddingway رو ریختم squad هنوز آپدیت نشده . مشکل از چیه ؟!
gigi_alex
15-10-2013, 23:41
سلام
دوستان لینک کرکی که باگ هایی مثل کارت قرمز و لرزش دوربین حل شده رو میدید لطفا؟
تو تاپیک مشکلات نصب و اجرای fifa 14 هست
aidinjuve
16-10-2013, 00:03
آقا یه سوال,رمز موفقیت گل زدن چیه؟:n02: خیلی خرکی دفاع میکنن لا مصبا!
چقدر باحاله.
من فردا بازی اینتر تاتنهامو امتحان میکنم ببینم از اینا برام میاد یا نه.
استادیومش چیه، سن سیرو؟
Zlatan_ibra
16-10-2013, 00:39
تیم و استادیوم فرقی نمیکنه ولی من خودمم اینتر ورداشتم باسم اومد...شاید تیمت باید اینتر باشه ...شاید از توپشه
سلام به همگی !!
بروبکس الان کرک نهایی و سالم که بدون مشکل بازی رو اجرا کنه اومده یا هنوز گیر و گاز داره !!؟
تا جایی که من متوجه شدم باید 60 مدل پچ روی کرکش بریزیم تا بشه یه مقدار بازی کرد انگار !
سلام به همگی !!
بروبکس الان کرک نهایی و سالم که بدون مشکل بازی رو اجرا کنه اومده یا هنوز گیر و گاز داره !!؟
تا جایی که من متوجه شدم باید 60 مدل پچ روی کرکش بریزیم تا بشه یه مقدار بازی کرد انگار !
اره، یه همچین چیزایی.
ولله من پچ رو ریختم ، کرک 4 رو هم ریختم همه چی اوکی هست . 2 بازی کریر هم بازی کردم و مشکلی نداشتم اصلا
Zlatan_ibra
16-10-2013, 08:59
ولله من پچ رو ریختم ، کرک 4 رو هم ریختم همه چی اوکی هست . 2 بازی کریر هم بازی کردم و مشکلی نداشتم اصلا
من با این مشکل کرش و بزرگ شدن توپ رو دارم :دی
Zlatan_ibra
16-10-2013, 09:21
این مسیر زیر رو برین، مشکل کارت قرمز درست میشه! دیگه داور نه کارت زرد میده نه قرمز!!
Main Menu - Customise - setting - Game Setting - Rules - Bookings = OFF
delpiero107
16-10-2013, 09:35
من با اینکه آپدیت و پچ moddingway رو ریختم squad هنوز آپدیت نشده . مشکل از چیه ؟!
database رو تغییر بده بزار database 2 درست میشه
mohsengolshan
16-10-2013, 11:21
سلام
نسخه RELOADED بازی FIFA 14 منتشر شده :question:
خیر منتشر بشه سایت دانلودها میذاره.
من 2 تا بازی کریر که میکنم یا مثلا 2-3 هفته تو کریر میگزه بازی یهو بسته میشه بدونه هیچ اروری.پچی,کرک خاصی هست برا مشکل من؟(کرک 4 رو ریختم درست نشد.)(راستی همه چی تو بازی عالی کار میکنه و فقط تو کرییر مشکل کرش دارم ! )
سلام
من هم کلی مشکل دارم یکیش همین کارت قرمز بود که حل شد...خطا می شد قرمز میداد
دوستان من یک مشکل دیگه هم دارم اونم اینه که تو career بعد یک ماه میگه شما رو از مربیگری ورداشتیم حتی تو proهم میاد :n04:
بعد هیچ اتفاقی نمیوفته اخراج هم نمیشمم ولی مشکل اینجاست که هر روز این ایمیل میاد که advanceام روزی باید بره جلو اینش رو اعصابه
دوستان نظری یا کمکی،جوابی ندارن؟
REZAHOSEYNGANI
16-10-2013, 12:42
این خرید بازیکن هم هیچ فرقی نکرده!
فقط کافیه پول بدی
اونوقت مسی با کله میاد تو تیمت
MJ assassins creed
16-10-2013, 13:59
سلام.
این Scout ها بازیکنانی رو که پیدا میکنن با توجه به بودجه تیم و متناسب با رتبه تیم هست دیگه؟یا فاکتور دیگه ای مد نظرشون هست؟
Turok-71
16-10-2013, 16:02
یه سری تغییرات دستی برای گیم پلی بازی بیرون اومده که خیلیا با اعمال این تنظیمات از گیم پای بازی رضایت بیشتری کسب کردن،حالا هرکی خواست انجام بده ببینه نتیجه خوبه یا نه!
Game Settings
Controls: Full manual
Half length: 15 Minutes we prefer 10 minutes
Difficulty: World Class or Legendary
Game speed: Normal
Analog sprint: On
Camera: Default
Gameplay Sliders User/CPU
Sprint: 45/45
Acceleration: 48/48
Shot Error: 54/56
Pass Error: 51/69
Shot Speed: 51/51
Pass Speed: 53/53
Injury Frequency: 71/71
Injury Severity: 25/25
GK Ability: 49/49
Marking: 54/50
Run Frequency: 56/56
Line Height: 50/50
Line Length: 48/48
Line Width: 51/51
Fullbacks: 54/54
First Touch: 52/56
Power Bar: 50
سلام.
این Scout ها بازیکنانی رو که پیدا میکنن با توجه به بودجه تیم و متناسب با رتبه تیم هست دیگه؟یا فاکتور دیگه ای مد نظرشون هست؟
اگه مثل فیفای قبلی باشه که بر اساس درجه اسکاتت بازیکنهای پیدا میشن . یعنی اگه اسکات خوبی داشته که 5 ستاره باشه بهترین بازیکنها و پیشرفت بالا رو پیدا میکنه .
یه سری تغییرات دستی برای گیم پلی بازی بیرون اومده که خیلیا با اعمال این تنظیمات از گیم پای بازی رضایت بیشتری کسب کردن،حالا هرکی خواست انجام بده ببینه نتیجه خوبه یا نه!
Game Settings
Controls: Full manual
Half length: 15 Minutes we prefer 10 minutes
Difficulty: World Class or Legendary
Game speed: Normal
Analog sprint: On
Camera: Default
Gameplay Sliders User/CPU
Sprint: 45/45
Acceleration: 48/48
Shot Error: 54/56
Pass Error: 51/69
Shot Speed: 51/51
Pass Speed: 53/53
Injury Frequency: 71/71
Injury Severity: 25/25
GK Ability: 49/49
Marking: 54/50
Run Frequency: 56/56
Line Height: 50/50
Line Length: 48/48
Line Width: 51/51
Fullbacks: 54/54
First Touch: 52/56
Power Bar: 50
فکر کنم باید بیشتر از اینا تغییرات اعمال بشه . اینا رو منوال بازی میکنن . بازی همینجوریش روی assisted مشکل داره چه برسه به منوال . دیگه باید یه 10 تایی توی هر بازی بخوری .
جانه من یکی از دوستانی که دارن بازی میکنن جواب بدن.کریر برا شما هم همش کرش میکنه؟چه جوری درستش کنم.(بقیه ی قسمت های بازی هیچ مشکلی ندارم و همه چیش عالیه)
یه سوال دیگه هم اینکه این فایل که برا نقل و انتقالات بود چرا تو کریر انجام نمیشه؟
zanyar.sew
16-10-2013, 17:08
دوستان یکی اینجا به ما بگه از رو چی بفهمم fifa 13م تا چه آپدیتی داره؟ یه نشونه ایی راهکاری چیزی به ما بدید. مثلا بگید بازیکن x تو ورژن 1.5 فلان تیم بود الان به تیم b رفته! حجم دانلودم کمه نمیتونم 500 مگ از رو شانس بگیرم. ببخشید تاپیک 13 رو خاک گرفته کسی جواب نمیده
دوستان یکی اینجا به ما بگه از رو چی بفهمم fifa 13م تا چه آپدیتی داره؟ یه نشونه ایی راهکاری چیزی به ما بدید. مثلا بگید بازیکن x تو ورژن 1.5 فلان تیم بود الان به تیم b رفته! حجم دانلودم کمه نمیتونم 500 مگ از رو شانس بگیرم. ببخشید تاپیک 13 رو خاک گرفته کسی جواب نمیده
مثلا فالکائو رفته موناکو اما نیمار و اوزیل هنوز توی تیم قبلیشونن .
gigi_alex
16-10-2013, 18:25
دوستان چجوری میشه کارت دادنو خاموش کرد ؟
کشب مارو این کارت قرمزهای کریر :n03:
MJ assassins creed
16-10-2013, 19:24
اگه مثل فیفای قبلی باشه که بر اساس درجه اسکاتت بازیکنهای پیدا میشن . یعنی اگه اسکات خوبی داشته که 5 ستاره باشه بهترین بازیکنها و پیشرفت بالا رو پیدا میکنه
نه اینو میدونم منظورم بر اساس بودجه باشگاه هست؟یعنی مثلا برای تیم برانشواگ بازیکنایی که اسکوت پیدا میکنه قیمتاش خیلی پایین تره تا بازیکن هایی که اسکوت بایرن یا دورتمند پیدا میکنه؟منظورم محدودیتی برای قیمت بازیکنای انتخابی قائل هست؟
دوستان چجوری میشه کارت دادنو خاموش کرد ؟
کشب مارو این کارت قرمزهای کریر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی settings بازی بخش rules قسمت booking رو غیرفعال کن.
رفتم واسه ازمایش کارت قرمز کریر رو شروع کردم خداییش خیلی باحال بود . بازی ای که تا دقیقه 80 دو بر صفر جلو بودم به خاطر اینکه تعداد بازیکنهام به 6 تا رسید باختم :n08:یعنی از دستی خطا میکردم ببینم توی فیفا همچین قانونی رعایت شده ؟ چون هیچ وقت مثل الان امکانش نبود که 5 تا کارت قرمز توی یک بازی بگیری .
zanyar.sew
16-10-2013, 21:27
مثلا فالکائو رفته موناکو اما نیمار و اوزیل هنوز توی تیم قبلیشونن .
مال من اینطوریه گفتید! منتها نگفتید کدوم ورژن اینطوریه! تو 1.7 اوزیل ارسناله؟
توی settings بازی بخش rules قسمت booking رو غیرفعال کن.
سلام
من این قسمت rules رو توی بخش setting ندیدم
اینو گفتین واسه غیر فعال کردن کارت هستش ولی من پیداش نمی کنم:n03:
لطفا اگه میشه راهنمایی کنین
مرسی:n16:
Kamyar_AnathemA
16-10-2013, 23:12
تو آنلاین دو مورد هست که تغییر کرده و مثل گیم پلی پسرفت کرده
1.شما تو هر بازی آنلاین 3 بار حق داری استارت بزنی . تا فیفا 13 Shift+F1 که میزدی Origin In Game میومد اما از امسال اگه اینو برنی علاوه بر اینکه Origin In Game میاد بازی هم استارت میشه و یکی از 3 تا استارتت میپره که مسخرس
2.تا پارسال وقتی میرفتی داخل بازی ( آنلاین ) زیر 5 دقیقه اگه میخواستی میتونستی از بازی بیای بیرون حالا به هر دلیلی مثلا از یارو خوشت نمیومد یا بازی لگ و دیلی داشت یا حریفتو میشناختی میدونستی چیت میزنه و نتیجه رو به نفع خودش میکنه یا ... اما امسال 1 ثانیه هم گذشته باشه و بیای بیرون بازنده میشی و 3-0 میخوره به نفع حریف !!!!!
این دومی رو نمیدونم EA با چه انگیزه ای گذاشته تو بازی !!!!
Zlatan_ibra
16-10-2013, 23:17
سلام
من این قسمت rules رو توی بخش setting ندیدم
اینو گفتین واسه غیر فعال کردن کارت هستش ولی من پیداش نمی کنم:n03:
لطفا اگه میشه راهنمایی کنین
مرسی:n16:
از خود منوی بازی میرین...فک کنم صفحات قبلی گذاشته بودم
Main Menu - Customise - setting - Game Setting - Rules - Bookings = OFF
gigi_alex
16-10-2013, 23:22
دوستان پچ برای گیم پلی نیومده ؟؟
هرچی شوت میزنی میخوره به مدافع ها یا دروازبان یا همش تو تیرکه . حتی دروازه خالی :n13:
اصلا به جز چیپ نمیشه گل زد
Zlatan_ibra
16-10-2013, 23:56
یکی بگه این گرافیک رو چیکار کنیم!
خداییش سخت بود گرافیک 13 رو میزاشتن رو این...باز بگیم پیس موتورش کلا تغییر کرده این چی؟
دوستای گلم سلام.من تازه واردم.فیفا رو نصب کردم اما گرافیکش خیلی ضعیفه.بد اجرا میشه.قسمت تنظیمات گرافیک نداره.چیکار کنم؟
1.شما تو هر بازی آنلاین 3 بار حق داری استارت بزنی . تا فیفا 13 Shift+F1 که میزدی Origin In Game میومد اما از امسال اگه اینو برنی علاوه بر اینکه Origin In Game میاد بازی هم استارت میشه و یکی از 3 تا استارتت میپره که مسخرس
2.تا پارسال وقتی میرفتی داخل بازی ( آنلاین ) زیر 5 دقیقه اگه میخواستی میتونستی از بازی بیای بیرون حالا به هر دلیلی مثلا از یارو خوشت نمیومد یا بازی لگ و دیلی داشت یا حریفتو میشناختی میدونستی چیت میزنه و نتیجه رو به نفع خودش میکنه یا ... اما امسال 1 ثانیه هم گذشته باشه و بیای بیرون بازنده میشی و 3-0 میخوره به نفع حریف !!!!!
اولی حالا هیچی ولی خداییش دومی ظلمیه واسه ما ایرانی ها . از الان تسلیت واسه کسایی که سیزن میزنن . فکر نکنم بتونن به دیویژن 1 هم برسن با این اوضاع . دو تا بدی داره این قانون اگه صحت داشته باشه :
1-لگ داری یا دیلی داری باید با همون لگ و دیلی سر کنی یا بیای بیرون و ببازی .
2-میبینی بازی رو دوباره با همون ادم قبلی افتادی که اصلا حال نمیکنی باهاش دوباره بزنی . باز هم باید تحمل کنی . این مورد خیلی رو اعصابه . بارها پیش اومده که با ادمی افتادم که یا ضدفوتبال بازی میکنه و ادم حالش بهم میخوره یا کلا بازی رو ول میکنه به امون خدا و میره پی کارش و تو نمیتونی بیای بیرون از بازی و باید یه ربع الاف بشی و وقتت رو هدر بدی .
FCBarcelona.ir
17-10-2013, 00:05
درسته. نکته رو اعصاب اینه که پچ گیم پلی انگار برای بخش آنلاین اعمال نشده و هنوز بساط مسخره هنوز هست. عملا فوتبال بازی نمی کن، مسابقه اسب سواریه با حضور اسبهای مسابقه ای مثل رونالدو و بیل و ریبری و روبن ... و قهرمانان ضربات سر مثل خود رونالدو - که از هرجا بزنه گله - و خیلی های دیگه.
gigi_alex
17-10-2013, 01:43
دوستای گلم سلام.من تازه واردم.فیفا رو نصب کردم اما گرافیکش خیلی ضعیفه.بد اجرا میشه.قسمت تنظیمات گرافیک نداره.چیکار کنم؟
FIFA 14 > Game > fifasetup > fifaconfig
تو این مسیر فایل fifaconfig اجرا کن تنظیمات مربوط به بازی هست .
saeedsh7j
17-10-2013, 08:15
یکی بگه این گرافیک رو چیکار کنیم!
خداییش سخت بود گرافیک 13 رو میزاشتن رو این...باز بگیم پیس موتورش کلا تغییر کرده این چی؟
گرافیکش که مثل سیزده حتی بهتره. حتما تو سیستمت درست اجرا نمیشه
Zlatan_ibra
17-10-2013, 10:21
گرافیکش که مثل سیزده حتی بهتره. حتما تو سیستمت درست اجرا نمیشه
این حرفو نزن...شما الان برو 13 رو بازی کن ببین گرافیکش چقدر بالاس
من یه مدت 14 بازی کردم چشمام عادت کرد بعد اومد 13 رو دیدم یعنی داغون شدم....دلم میخوا اصلا 13 بازی کنم...تنظیمات هم رو اخره مال همون 13 هستش مث همونه تنظیماتم
اما گیم پلی پیشرفت کرده
دیگه نورپردازیش اونقدر ضعیفه که لباس تیم مشکی و قرمز قاطی میشه باهم تو زمین
saeedsh7j
17-10-2013, 11:22
من یه مدت 14 بازی کردم چشمام عادت کرد بعد اومد 13 رو دیدم یعنی داغون شدم....دلم میخوا اصلا 13 بازی کنم...تنظیمات هم رو اخره مال همون 13 هستش مث همونه تنظیماتم
اما گیم پلی پیشرفت کرده
چند صفحه قبل لینک یه پچ گذاشتم که نور پردازی بهتر میشه
Zlatan_ibra
17-10-2013, 11:27
اون پچو استفاده کردم ولی بازی رو سنگین میکنه و لگ میفته
اما گیم پلی پیشرفت کرده
اره بابا اصلا چمنش کلا سرتره چی برسه به بقیه چیزاش . خیلی هم عجیب نیست اینقدر افت نسبت به 13 .
Karistias
17-10-2013, 11:53
تایید میشه از نظر گرافیک به خصوص توی روز به جرئت میشه گفت 13 سرتره
(یعنی اگه گرافیک 13 رو 14 با هم عوض میکردند وبه عنوان fifa14 بهت میدادن میگفتی پیشرفت قابل ملا حظه ای داشته نسبت به 13 )
البته اینایی که میگم منظور کیفیت جنس و رنگ ولعاب چمن اونم توی روز هست
ولی بازی تو شب پیشرفت قابل ملاحظه ای داشته , همچنین چهره ها و یه سری موارد ریزه دیگه
تو 13 وقتی زمان بازی رو شب میذاشتی بازی یه حالت بی رنگ و روحی داشت وبخصوص نورپردازی ضعیف بود که من هیچ موقع تو شب نمنیذاشتم بازی رو
ولی تو 14 تا حد قاب قبولی این مسئله اصلاح شده
من نمیدونم ea کی میخواد یه تغییر اساسی تو گرافیک بازی بده بعد از 11 تقریبا داریم همون گرافیک با درصد کمی پیشرفت و دستکاری تو رنگ چمن البته پیشرفت نورپردازی قابل ملاحظه بوده داریم بازی میکنیم
__________________________________________________ _____________________
من یه مشکل هم دارم اینه که :
اینه که وقتی رئال رو برمیدارم با بارسا تو زمان روز تو برنابئو بازی میکنم( البته شاید تو ورزشگاه های دیسگه هم اینجوری باشه ولی چون بیشتر تو این ورزشگاه بازی کردم جا های دیگه رو دقت نکردم )
گه گداری رنگ چمن اندازه یه هاله به مدت یکی دو ثانیه کمرنگ پررنگ میشه
البته میگم چون اندازه یه هاله ومدت زمان کمی تغییر میکنه مسئله زیاد ازار دهنده ای نیست ولی خوب بالاخره باگه دیگه
میخوام ببینم کسی همچین مسئله ای رو دیده ؟
واینکه بعدا با پچ درست میشه؟ این پچ ا.02 رو که ریختم فرقی نکرد
Zlatan_ibra
17-10-2013, 11:57
چمن 11 هم خوب بود تو روز....اصلا سوای چمن گرافیک خود بازیکنا هم کم شدن ...تو 13 پیرهن بازیکنا یه حالت چروکی و درخشندکی داشت ولی تو 14 اینطوری نیس
delpiero107
17-10-2013, 12:13
خداییش فیفا 14 نور پردازیش تو شب عالی شده فقط تو روز کاش کیفیت چمنش مثل 13 میشد اما با پچ میشه درستش کرد...بچه تو کریر مو این بازاریاب مال من فقط یکیشون بازیکن پیدا میکنه بقیه بیکار نشستن قضیه چیه؟
arash_gartal
17-10-2013, 12:22
نسخه دمو بهتر از این نسخه کامل هستش. استیل و دویدن بازیکنا سنگین تر و بهتره. همچنین حرکت توپ.
fg_war2000
17-10-2013, 12:26
نسخه دمو بهتر از این نسخه کامل هستش. استیل و دویدن بازیکنا سنگین تر و بهتره. همچنین حرکت توپ.
دقیقن ! همینو میخواستم بگم ! اصن نسخه کامل رو بازی میکنم بهم نمچسبه ! حس میکنم بازی آسون تر شده :n03:
linkin_park
17-10-2013, 12:27
من با اینکه database 2 رو apply میکنم همچنان roster update نمیشه ... bale تو تاتنهامه مثلا ... کسی میتونه کمکی کنه ؟!
خداییش فیفا 14 نور پردازیش تو شب عالی شده فقط تو روز کاش کیفیت چمنش مثل 13 میشد اما با پچ میشه درستش کرد...بچه تو کریر مو این بازاریاب مال من فقط یکیشون بازیکن پیدا میکنه بقیه بیکار نشستن قضیه چیه؟
بازاریاب؟!!!!!!!!
خیلی عجیبه . مودینگ وی 0.6 رو که ریختم با اینکه فقط دیتابیس اپدیت شد و کمی هم چمن بهتر شد گیم پلی هم بهتر و منطقی تر شده . کلا بازی نرم تر شده اگه بخوام بگم . دیگه اون زمختی قبل رو نداره . خیلی عجیبه واسم . پاس کاری ها و دریبل ها واقعا بهتر و نرم تر شده بود .
واقعا نمیدونم چرا ؟ چون این مود که فقط دیتابیس رو اپدیت میکنه .
برای اعمال آخرین تغییر و تحولات توی انتقال بازیکنا باید کدوم پچ رو نصب کنیم؟ چند صفحه برگشتم عقب خبری نبود؟!
من با اینکه database 2 رو apply میکنم همچنان roster update نمیشه ... bale تو تاتنهامه مثلا ... کسی میتونه کمکی کنه ؟!
پوشه fifa14 تو داکیومنت رو پاک کنید ببینید squad آپدیت میشه یا نه
linkin_park
17-10-2013, 14:30
پوشه fifa14 تو داکیومنت رو پاک کنید ببینید squad آپدیت میشه یا نه
این حرکتم ردم ولی فرقی نکرد .
saeedsh7j
17-10-2013, 15:00
این پچ هایی که واسه بهتر شدن بازی اومده قرار نیست واسه pc بیاد؟
لطفا بگید شوک سمت راست رو چطور فعال کنیم ؟!
patch ای برای نقل و انتقالات نیومده ؟
delpiero107
17-10-2013, 18:36
بچه ها فایلی نیست که بدونم چهره بازیکنا شماره چنده اخه یه پچ ریختم 1000 تا چهره از فیفا 13 وارد فیفا 14 شده ماله چندتا بازیکن هم که تو 14 خیلی خوب بود شده مثل ماله 13 مثلا کیخون میخوام بدونم شماره فیسش چنده؟
gigi_alex
17-10-2013, 18:42
دوستان تو کریر میشه هم زمان هم مربی تیم باشگاهی بود هم ملی ؟؟
payamovie
17-10-2013, 19:02
یکی بگه نک به تک رو چطور باید بدون چیپ گل کرد؟:n13:
gigi_alex
17-10-2013, 19:04
یکی بگه نک به تک رو چطور باید بدون چیپ گل کرد؟:n13:
اگه پیدا کردی راهشو به منم بگو . برای منم اینجوریه . هرچی تک به تک بیخوره به دروازه بان یا تیرک
Zlatan_ibra
17-10-2013, 20:02
بله همزمان میشه مربی ملی و باشگاهی بود تو 13 که اینطوری بود
چیپ هم مشکلی نداره برا من
gigi_alex
17-10-2013, 20:17
بله همزمان میشه مربی ملی و باشگاهی بود تو 13 که اینطوری بود
چیپ هم مشکلی نداره برا من
ممنون
چیپ مشکلی نداره
منظورمون اینه که تنها راه گل کردن تک به تک چیپ هست . ضربه های معمولی اصلا گل نمیشه .
بعد تو کریر تا پیشنهاد مربیگری تیم ملی میاد برام . از اینور باشگاه تهدید به اخراج میکنه . یعنی ممکنه اگه پیشنهاد ملی قبول کنم از باشگاه اخراج بشم ؟
Zlatan_ibra
17-10-2013, 22:02
چنین چیزی رو نمیدونم
تک به تک هم میتونی دکمه r1رو بگیری که روپا و دقیق و زمینی گل میزنه
منم تو کریر مود فقط برام یه مسیج میاد که به بوردت نگاه کن هی ادونس رو میزنم بره هروز اون مسیج میاد....از کجا میشه بورد رو نگاه کرد؟
payamovie
17-10-2013, 22:15
لطفا بگید شوک سمت راست رو چطور فعال کنیم ؟!
من با این آموزش تصویری مشکل شوک سمت راست رو حل کردم:n19:
پسورد: extremesport
amir_p30world
17-10-2013, 22:50
یکی از خوبیهای فیفا تو نسخه های قبلی به روز بودن نقل و انتقالات بود که متاسفانه تو این نسخه اثری ازش نیست.
کسی خبر نداره آپدیتی، پچی چیزی اومده برا نقل و انتقالات؟!
aminkaka5530
17-10-2013, 22:55
یکی از خوبیهای فیفا تو نسخه های قبلی به روز بودن نقل و انتقالات بود که متاسفانه تو این نسخه اثری ازش نیست.
کسی خبر نداره آپدیتی، پچی چیزی اومده برا نقل و انتقالات؟!
برای اپدیت نقل وانتقالات میتونید از فایل زیر استفاده کنید و از داخل بازی در قسمت custumize بخش LOAD Squad فایل را به به بازی بشناسانیدو برای بازی با اخرین نقل وانتقالات در کریر مود باید همان اول گزینه LOAD CURRENT Squads را فعال کنید.
برای اپدیت نقل وانتقالات میتونید از فایل زیر استفاده کنید و از داخل بازی در قسمت custumize بخش LOAD Squad فایل را به به بازی بشناسانیدو برای بازی با اخرین نقل وانتقالات در کریر مود باید همان اول گزینه LOAD CURRENT Squads را فعال کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام.
این بخش LOAD Squad رو پیدا نمیکنم.کجاس دقیقا؟؟؟؟
EL NINO9
17-10-2013, 23:22
پسوردش چیه دوست عزیز؟
پسوردش چیه دوست عزیز؟
پسوردش: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن اول کپی کن فایلو اینجا: C:\Users\User\Documents\FIFA 14
بعد برو تو بازی بشناسونش ;)
aminkaka5530
17-10-2013, 23:30
سلام.
این بخش LOAD Squad رو پیدا نمیکنم.کجاس دقیقا؟؟؟؟
تو customise
profile
اونجا load هست
بعدش گزینه بالایی سیوش کن
بعد هم موقعی که خواستی کریر بری حواست باشه عوض کنی اون مورده!
چرا خودتون رو اذیت میکنین . مودینگ وی رو نصب کنین دیگه .
Zlatan_ibra
17-10-2013, 23:56
آقا من تو مودینگوی 0.5 که دان کرده بودم 140 مگ بود ولی جز نقل و انتقالات چیز خاص دیگه ای نبود
چندتا سوال
1- آقا یکی لینک دانلود پچی که خوب کار میکنه رو بده دانلود کنیم و طریقه استفاده رو هم اگه زحمت بکشید بگید ممنون میشم
2- میخواستم راهنمایی کنید چطوری میشه آنلاین بازی کرد ؟ ببخشید من خیلی مبتدی هستم بعد 8 سال برگشتم طرف فیفا
مرسی
من بازی رو امروز خریدم. هیچ مشکلی ندارم. فقط میخوام نقل و انتقالات رو آپدیت کنم. میشه کمک کنید ؟
بخش LOAD Squad فایل را به به بازی بشناسانید
خوب این شناسوندن رو توضیح بده عزیز . هیچ گزینه ای نمیاد که ما browse کنیم
بخش LOAD Squad فایل را به به بازی بشناسانید
خوب این شناسوندن رو توضیح بده عزیز . هیچ گزینه ای نمیاد که ما browse کنیم
شناسوندن نداره. تو load squad که میری، اون squad جدیده رو انتخاب میکنی. همین.
من بازی رو امروز خریدم. هیچ مشکلی ندارم. فقط میخوام نقل و انتقالات رو آپدیت کنم. میشه کمک کنید ؟ میشه بگی بازیت مال کدوم شرکته که خریدی؟ یا از کدوم سایت دان کردی؟
ما دیشب رفتیم با بچه ها 2 به 2 زدیم....خیلی سختتتت شده.اصلا پاسکاریش مثل 13 نیست.راحت نمیشه پاسکاری کرد.انگار هم بازیکنها هم توپ نسبت به 13 سنگین تر شدن.2،3 دست بازی کردیم بعدش برگشتیم به همون 13.
اینها اومدن بازی رو واقعی کنن از لذتش کم کردند.توی 13 با سرعت هر چه تمام تر میشد پاسکاری کرد:n01: اما توی 14 دیگه نمیشه تند تند پاس داد فقط .........که واقعی تر هم هست البته.
به این نتیجه رسیدم که بازی هر چی غیر واقعی تر باشه لذتبخش تره.:n13:
Amirhos3ein
18-10-2013, 11:34
سلان دوستان من Modding 5 , Modding 6 را نصب کردم ولی هرکاری میکنم اسکوربوردایی ک تو برنامه اسمشا نوشته تو بازی نیست
چیکار کنم؟
اصلا به غیر از نقل و انتقالات تغییره دیگه ای توش نمیبینم،با این نرم افزار چ تغییراتی میکنه بازی؟؟
یه سوال دیگه،فیفا 14 تورنومنت نداره؟!؟!
delpiero107
18-10-2013, 11:53
سلان دوستان من Modding 5 , Modding 6 را نصب کردم ولی هرکاری میکنم اسکوربوردایی ک تو برنامه اسمشا نوشته تو بازی نیست
چیکار کنم؟
اصلا به غیر از نقل و انتقالات تغییره دیگه ای توش نمیبینم،با این نرم افزار چ تغییراتی میکنه بازی؟؟
یه سوال دیگه،فیفا 14 تورنومنت نداره؟!؟!
خودت باید فعالش کنی برو همونجا که database رو تغییر میدی سمت راست گزینه اسکوربرد داره میتونی 6 تا انتخاب کنی
Amirhos3ein
18-10-2013, 12:15
خودت باید فعالش کنی برو همونجا که database رو تغییر میدی سمت راست گزینه اسکوربرد داره میتونی 6 تا انتخاب کنی
database فعال کردم و گذاشتم رو database 2.0 ،اسکوربودم انتخاب کردم ولی بازم جواب نمیده
Amirhos3ein
18-10-2013, 12:55
دوستان
فیفا 14 تورنومنت نداره؟!؟!
MJ assassins creed
18-10-2013, 13:17
دوستان
فیفا 14 تورنومنت نداره؟!؟!
چرا داره تو قسمتی که کریر و کیک آف هست یه گزینه به نام more داره(اگه اسمشو درست گفته باشم)تو اون قسمت بری هست.
mehdi_vsgh
18-10-2013, 13:52
اقا فیفا14 پیشکش...من الان با هزار زحمت ویندوز 8 رو دانلود و نصب کردم الان حتی فیفا 13 هم اجرا نیمشه همون اول که اوریجن را اجرا میکنم روی فیفا پلی میزنم اون دایره ای که نوشته fifa باز میشه و بعد بسته میشه و دیگه هیچ اتفاقی نمیوفته
اقا فیفا14 پیشکش...من الان با هزار زحمت ویندوز 8 رو دانلود و نصب کردم الان حتی فیفا 13 هم اجرا نیمشه همون اول که اوریجن را اجرا میکنم روی فیفا پلی میزنم اون دایره ای که نوشته fifa باز میشه و بعد بسته میشه و دیگه هیچ اتفاقی نمیوفته
پس نیازی نبود دوباره دانلود کنی . دیدی گفتم .
mehdi_vsgh
18-10-2013, 18:55
خوب اره ولی الان که اصلا بازی فیفا 13 اجرا نمیشه!!!
یه سوال الان فیفا 14 روی ویندوز 8.1 به خوبی اجرا میشه؟ اونایی که کرک شده دارن یا اورژینال لطفا بگن خواهشا!
gigi_alex
18-10-2013, 19:00
دوستان تو کریر بازیهای چمپیوزلیگ نداره ؟؟؟؟
اگه نداشته باشه اصلا حال نمیده :n03:
دوستان تو کریر بازیهای چمپیوزلیگ نداره ؟؟؟؟
اگه نداشته باشه اصلا حال نمیده :n03:
چرا داره . مگه میشه نداشته باشه . منتهی رسمی و لایسنس شده نیست . تا اونجایی که یادم میاد فیفا لایسنس چمپیونز لیگ اروپا رو هیچ وقت نخرید .
forvitem
18-10-2013, 20:23
سلام به همه
میثم هستم
بعد از چند روز موفق شدم کل پستای تاپیک رو بخونم یعنی تمام 225 صفحه
--------------------------------
یه سوال داشتم و اونم اینکه اگه من الان بخوام برم سی دی کی فیفا 13 رو بگیرم، هنوز افراد زیادی هستن که بشه باهاشون بازی کرد یا نه؟ (راستش رو بخواین بودجم به خرید سی دی کی 2014 نمیرسه) :)
بعد من پینگ 4.2.2.4 ام زیر 200 هست، و حول و حوش 170، با این پینگ می تونم آنلاین بازی کنم
Zlatan_ibra
18-10-2013, 20:25
آقا یکی کمک کنه من کریر مودم وقتی میخوام بیام سال دوم از بازی میپره بیرون
حل شدن 100% مشکل تنظیمات دسته بازی برای بازی فیفا و عملکرد بدون مشکل تمام دکمه های دسته بازی
عکس راهنمای ساده هم همراه فایل هستش
نکته مهم: بعد از همع مراحل گفته شده در عکس راهنمای این فایل، هر دو فایل تکست رو باز کنید و با فرمت ANSI دوباره ذخیر کنید. بازی بدون مشکل اجرا میشود
دانلود:
mehdi_vsgh
18-10-2013, 21:03
اقا کسی بازیو روی ویندوز 8.1 اجرا کرده؟ چه با کرک چه با اوریجن؟
ragbar12
18-10-2013, 21:19
اين بازي تا كرك ريلودد نياد ميشه گفت كه هنوز كرك نشده. اينقده دستو پا نشكنيد براي اين كرك اسكيدرو اگرم بتونيد با اين كرك ناقص بازيو اجرا كنيد در ادامه با مشكل روبرو ميشيد مثل خارح شدن بازي در كرير مود بعد از مدتي كه اين حد اقل مشكلاتشه!
صبر كنيد تا ريلودد كرك اصلي بازيو بده بريد حال كنيد من تمام كارهايي كه گفته وشنيده بودم در باريه كرك اسكيد رو رو انجام دادم ولي نتيجه نگرفتم و بازي اصلا بالا نيومد همه كركا رو پاك كردم منتظر ميمونم تا ريلودد بياد كسايي كه اينترنت خوبي ندارن براي خريد بازي دست نگه دارن تا كرك اصلي بازي بياد اينقده حول نباشيد.
گر صبر كني ز غوره حلورده سازي
forvitem
18-10-2013, 21:54
سلام آقا امیر ( amir_k2m ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) (شرمنده اومدم پیام خصوصی کنم نوشت تا 20 تا پست ندم نمی تونم پیام خصوصی بدم :| )
مرسی
شما خوب هستید
من تقریباً از فیفا 99 تا 2008 کامل همه نسخه هاشو بازی کردم بعضی نسخه ها رو زیاد و بعضی ها رو هم کم ولی تا همین امسال دیگه فیفا بازی نکرده بودم، الانم یه زره اوضاع تغییر کرده :)
چند تا سوال دارم
1- فرق نسخه آلتیمیت با معمولی چیه و سی کی شما چیه؟ التیمیت یا معمولی :|
2- هر سی دی کی با هر اکانت اوریجین مگه مچ نمیشه؟ یعنی اگه شما سی دی کی اتون رو به من بدین، من می تونم داخل اکانت خودم واردش کنم؟ بعد چند نفر می تونن با یه سی دی کی بازی کنن؟ بعد یه قضیه ی دیگه اینه که چه اعتباری هست که این سی دی کی از اون به بعد مال منه! چون اگه من یا شما بتونم سی دی کی امون رو به هر کسی بدیم خب اینجوری چند نفر می تونن استفاده کنن دیگه :|
البته یه موقع سوء تعبیر نشه، چون تو فازش نبودم و برام سوال شده بود پرسیدم
ممنون می شم پاسخ بدید :n12:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.