PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : FIFA 14

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18

Spaniuly
22-11-2013, 18:51
بهترین فیفایی هست که تا به حال تجربه کردم این بازی ته ته تهشه دی:
بی تعارف معتاد بازی شدم ضربات آزاد خیلی باحال شده فقط ایکاش یه راهی بیاد بشه توی ایکس باکس بتونم بدون نیاز به لایو اون حالت ویرایش پرو رو آنلاک کنم بتونم اکامپلیشمنت های دفاعی و دروازبانی رو هم آنلاک کنم

Gregar
22-11-2013, 21:34
بهترین فیفایی هست که تا به حال تجربه کردم این بازی ته ته تهشه دی:
بی تعارف معتاد بازی شدم ضربات آزاد خیلی باحال شده فقط ایکاش یه راهی بیاد بشه توی ایکس باکس بتونم بدون نیاز به لایو اون حالت ویرایش پرو رو آنلاک کنم بتونم اکامپلیشمنت های دفاعی و دروازبانی رو هم آنلاک کنم

فکر نمیکنم بیاد . واقعا بدون اونا نمیشه پرو رو یک complete کرد . خوبیش اینه که بر عکس کریر یه بار مصرف نیست و واسه هر پرویی که شروع میکنی اون چیزایی که خریدی اعمال میشه.

zanyar.sew
23-11-2013, 01:46
البته بگم که کم کم با بازی کردن قلق بازی دستت میاد و میتونی cpu رو راحت شکست بدی . حتی توی لجندری .

اما به شدت 13 سرتر بود از این نسخه . واسه من یکی 13 یه نسخه کامل بود و جوری نبود که توی 13 بگم کاش مثلا اینجاش اینجوری باشه یا اونجوری . چیزی کم نداشت . EA باید همون رو فقط ارتقا میداد نه اینکه یه سری مزیت ها رو برداره ازش .
توی 14 مجبور میشی به سمت یه نوع تاکتیک متمایل بشی . توی 13 زدن اکثر گل ها بسته به مهارت و تاکتیک بازیکن فرق داشت .
یکی مهارت توی دریبل و بازی سرعتی داشت . یکی پاس کاری و تیکی تاکا کار میکرد . یکی تا توپ رو میگرفت پاس بلند میداد واسه مهاجمش . یکی زیاد سانتر میکرد و ...
اما توی 14 یکی دو روش چون بیشتر از همه کاربرد دارن واسه همین متمایل میشیم به استفاده از اون روش ها .

نکته ای که بیش از همه روی اعصابه حفظ توپه که مدافعین حریف خیلی ریلکس بازی میکنن و به راحتی میشه توپشون رو گرفت که بازی رو واسه من بی مزه میکنه . از اون طرف دروازه بان هاشون که همگی واکاشی زوما . با یه حرکتی توپ ها رو میگیرن که نگو . توی یه بازی میبینی 20 تا موقعیت یا شوت به دروازه دارم که فقط یکیش گل شده د حریف همون یکیش رو هم میبینی گل میکنه .
ولی این اسلایدر ها خیلی توی بهتر شدن بازی کمک کرده . دمش گرم . دفاع خیلی هوشمندانه تر عمل میکنه . حتما تنظیمشون کنین .

کاملا با همه حرفاتون موافقم. من که قبل از اینکه ۱۴ بیاد میگفتم دیگه چیکار میخوان بکنن الا اینکه یه مقداری به ورزشگاه برسن ؟ که اونم همچی لازم نیست! ولی دیدم چیکار کردن !
تاکتیکارو که کامل گفتید.
منو سانتر بازیای بازی روانی میکنه. طرف هیچی بلد نیس با یه سانتر از من جلوه :-( سری قبل قلق خاصی میخواست و تو هر حالت و شرایطی نمیشد سانتر خوب بکشی رو دروازه. الان همه بازیکنا با پشت پا توپ رو میندازن رو سر مهاجم! البته این مورد رو ۱۳ هم بعد اپدیتا حل کرد و امیدوارم اینبارم درست بشه.
در کل من نظرم اینه قبل از اینکه یه اپدیت بزرگ نگیرن نباید نسخه قبلی رو ول کنی.
دفاع رو واقعا اینطوریه. هر دو نکته رو موافقم.
واسه شمام فاصله تیمها انقد غیر قابل تحمله؟؟؟

EhsanCPU
23-11-2013, 02:06
سلام
بالاخره نسخه RELOADED نیومد ؟؟؟
نسخه 3DM ارزش دانلود داره ؟؟؟ حجمش 7 گیگه

Gregar
23-11-2013, 10:57
کاملا با همه حرفاتون موافقم. من که قبل از اینکه ۱۴ بیاد میگفتم دیگه چیکار میخوان بکنن الا اینکه یه مقداری به ورزشگاه برسن ؟ که اونم همچی لازم نیست! ولی دیدم چیکار کردن !
تاکتیکارو که کامل گفتید.
منو سانتر بازیای بازی روانی میکنه. طرف هیچی بلد نیس با یه سانتر از من جلوه :-( سری قبل قلق خاصی میخواست و تو هر حالت و شرایطی نمیشد سانتر خوب بکشی رو دروازه. الان همه بازیکنا با پشت پا توپ رو میندازن رو سر مهاجم! البته این مورد رو ۱۳ هم بعد اپدیتا حل کرد و امیدوارم اینبارم درست بشه.
در کل من نظرم اینه قبل از اینکه یه اپدیت بزرگ نگیرن نباید نسخه قبلی رو ول کنی.
دفاع رو واقعا اینطوریه. هر دو نکته رو موافقم.
واسه شمام فاصله تیمها انقد غیر قابل تحمله؟؟؟

راجع به اپدیت جالبه که همیشه بازی تا موقع زمستون اشکالات زیادی داره
اما توی 13 بعد از اپدیت زمستون که اومد بازی کلا فرق کرد و گیم پلی عالی شد . شاید الان کسایی که بین 13 و 14 میگن 14 بهتره فقط با نسخه اولیه یا همون کرکی 13 مقایسه میکنن در حالی که گیم پلی 13 بعد از اپدیت زمستون خیلی بهتر شد . مخصوصا اینکه بازی روون تر بود در حالی که خیلی ها فکر کنم منظورشون فیفا 13 اولیه بوده که میگفتن 4 از 13 روون تره . اما 13 بعد از اپدیت واقعا روون شده بود و عالی .

در ضمن در مورد فاصله تیم ها واسه منم اولش اینطوری بود و وقتی زیاد بازی کنی اونوقت برعکس فکر میکنی . یعنی به نظرت میاد که فاصله تیم ها خیلی خیلی کمه . جوری که میشه با تیم های ساده جلوی تیم های قوی خوب بازی کرد .

bluemeysam
23-11-2013, 11:38
سلام دوستان
فیفا رو از چه سایتی دانلود کنم که بدون اشکال باشه ؟

SCORPION8
23-11-2013, 18:42
دوستان کسی هست بدونه چه جوری میشه دکمه های دسته بازی رو توی نسخه pc عوض کرد آخه ماله خودش خیلی سخته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Gregar
23-11-2013, 19:59
مودینگ وی 1.0.0 و 1.0.1 هم اومد .

Zlatan_ibra
24-11-2013, 00:07
این پچهای جدید مودینگوی چهره های جدید هم به بازی اضافه میکنن؟من یکیشونو دان کردم فقط نقل و انتقالات و اسکوربورد داشت

hitler1945
24-11-2013, 11:11
دوستان مشکل افت فریم تو این کرک و اپدیت 5 حل شده یا نه؟

CRIS Joon CR7
24-11-2013, 15:52
نسخه ی PC بازی رو واسه نصب روی لبتاپ دانلود کردم.
ازون جا که سه سالی میشه روی PC بازی نکردم ، میشه بگید به ترتیب چه Patch و آپدیت هایی واسه اجرای بی دردسر بازی نیازه؟
فقط اسم ببرید کافیه و نیازی به لینکش نیست.
پیداشون میکنم.

Gregar
24-11-2013, 16:25
نسخه ی PC بازی رو واسه نصب روی لبتاپ دانلود کردم.
ازون جا که سه سالی میشه روی PC بازی نکردم ، میشه بگید به ترتیب چه Patch و آپدیت هایی واسه اجرای بی دردسر بازی نیازه؟
فقط اسم ببرید کافیه و نیازی به لینکش نیست.
پیداشون میکنم.

اپدیت های 1 و 2 رو باید بگیری به همراه کرک 5
واسه اپدیت کردن نقل و انتقالات هم باید پچ های modding way رو از نسخه 0.5 تا 1.0.1 همه رو نصب کنی .

Zlatan_ibra
24-11-2013, 16:48
اقا تو فیفا14 تو قسمت ترکیب چرا وقتی میخوای مشخصات یه بازیکن رو ببینی نمیشه؟

Gregar
24-11-2013, 19:15
پچ مودینگ وی برای کسایی که تا حالا این پچ رو نصب نکردن نسخه 1.0.1 به صورت All in One اومد که دیگه نیازی نیست نسخه های قبلی رو دانلود کنین

اینم لینکش :
ModdingWay 1.0.1 All in One ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

zanyar.sew
24-11-2013, 21:47
در مورد فاصله تیم ها واسه منم اولش اینطوری بود و وقتی زیاد بازی کنی اونوقت برعکس فکر میکنی . یعنی به نظرت میاد که فاصله تیم ها خیلی خیلی کمه . جوری که میشه با تیم های ساده جلوی تیم های قوی خوب بازی کرد .

امیدوارم اینطور باشه و 14 لذت بازی با ناپولی رو ازم نگیره! بزرگترین دلیل من واسه بازی کردن!

aminkaka5530
24-11-2013, 22:14
من تمام پچ های مودینگ رو زدم ولی وقتی پچ 1 (آخری) رو مریزم بازی گیر میکنه !
تا 9. اینجوری نبود
راه حلی نیس؟

CRIS Joon CR7
24-11-2013, 22:39
دیلیت..........

amin0192
25-11-2013, 00:26
آقا یه سوال تو فیفا وقتی دکمه سرعت رو ول مییکنی بازیکن به حالت عادی با توپ جلو نمیره ..همش داره فانتزی بازی میکنه!! دلیل خاصه داره یا بازی من مشکل داره!!!>

dj_yaser
25-11-2013, 11:57
سلام.آقا کسی هست پچ 1.0.1 modding way رو بزاره با لینک مستقیم یا از مدیا فایر حداقل.بابا تو سایت moddingway هر کار میکنم دانلود نمیشه

khelane
25-11-2013, 20:39
نمیدونم چه مرگم شده معتاد این مد پرو افلاینش شدم واقعا خیلی جالبه نمیدونم چی توش هست نسبت به پارسال خیلی زیاد تر دارم بازی میکنم این مود رو الان تو منجستر سیتی هستم کنا یووتیچ مهاجم سمت چپ هستم ....

Gregar
25-11-2013, 21:33
نمیدونم چه مرگم شده معتاد این مد پرو افلاینش شدم واقعا خیلی جالبه نمیدونم چی توش هست نسبت به پارسال خیلی زیاد تر دارم بازی میکنم این مود رو الان تو منجستر سیتی هستم کنا یووتیچ مهاجم سمت چپ هستم ....

مگه چی اضافه شده بهش که اینقدر خوشحالی :n02:

مود بدی نیست اما فیفا داره هر سال کریر معمولیش رو پیشرفت میده و چیز زیادی به پرو اضافه نمیکنه واسه همین من هر سال دارم کمتر بازی میکنم .
سال های قبل حرکات انفرادی توی فیفا بهتر میشد انجام بدی اما امسال بیشتر کار تیمی شده و سخته دیگه توی مود پرو بازی کنی و امتیاز خوب بگیری .
قبلا خوراک پرو برداشتن یا ساختن یه بازیکن LW یا RW بود اما امسال فکر کنم یه بازیکن CAM یا مدافع انتخاب کنی بهتره .

ولی یه چیزی که من نسبت به پارسال دیدم مود پرو بهتر شده باشه این هوش مصنوعی بازیکنهای هم تیمیه که نه خیلی ولی یه ذره بهتر شده

Zlatan_ibra
25-11-2013, 22:09
اقا تو فیفا14 تو قسمت ترکیب چرا وقتی میخوای مشخصات یه بازیکن رو ببینی نمیشه؟

آقا جواب این سوال رو کسی ندونست؟

Gregar
25-11-2013, 23:11
آقا جواب این سوال رو کسی ندونست؟

چرا نمیشه ؟ دکمه RS رو که میزنی میتونی ببینی دیگه

amin0192
26-11-2013, 00:24
آقا یه سوال تو فیفا وقتی دکمه سرعت رو ول مییکنی بازیکن به حالت عادی با توپ جلو نمیره ..همش داره فانتزی بازی میکنه!! دلیل خاصه داره یا بازی من مشکل داره!!!>

کسی تا الان چنین مشکلی نداشته؟

hitler1945
26-11-2013, 02:36
بالاخره این فیفا رو تونستم اجرا کنم با کرک جدید . بعد از سال ها که pes بازی میکردم از pes 4 تا الان !!!!
فقط مشکلی که دارم هنو نتونستم تو فیفا یه گلم بزنم !!!
فوتبال یعنی همین دیگه . نه مث pes که عین پشگل گل میزدم!

Gregar
26-11-2013, 15:51
بالاخره این فیفا رو تونستم اجرا کنم با کرک جدید . بعد از سال ها که pes بازی میکردم از pes 4 تا الان !!!!
فقط مشکلی که دارم هنو نتونستم تو فیفا یه گلم بزنم !!!
فوتبال یعنی همین دیگه . نه مث pes که عین پشگل گل میزدم!

اینجا هم مثل اب خوردن راحت میشه گل زد . فقط اگه قلقش دستت بیاد . مخصوصا سانترها که راحت تر میتونی گل بزنی .

Zlatan_ibra
26-11-2013, 20:18
ولی جدا 14 نسبت به فیفا13 آسون تر شده واقعا...راحت تر میشه نفوذ کرد

251251
26-11-2013, 22:44
دوستانی که مثل من خوره ی کریر مد و بازیکن سازی هستن !!
کسی بازیکن زیر 19 سال که اورالشون بالا باشه ( 70 تا 80 ) چیزی میشناسه معرفی کنه ؟ به خصوص برای دروازه و دفاع !!

Gregar
27-11-2013, 11:01
دوستانی که مثل من خوره ی کریر مد و بازیکن سازی هستن !!
کسی بازیکن زیر 19 سال که اورالشون بالا باشه ( 70 تا 80 ) چیزی میشناسه معرفی کنه ؟ به خصوص برای دروازه و دفاع !!

توی این لیست هر چی بازیکن زیر 19 سال توی فیفا که اورالشون بین 70 تا 80 هستش رو میبینی . یکیشون رو انتخاب کن :n02:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

vampyre
27-11-2013, 11:39
سلام یکی لطف میکنه لینک آخرین آپدیت ها و کرک بازی رو بزاره.من تا کرک 4 دارم که بعضی مواقع تو کریر کرش میکنه.
ممنون

zodiac67
27-11-2013, 17:01
ولی این اسلایدر ها خیلی توی بهتر شدن بازی کمک کرده . دمش گرم . دفاع خیلی هوشمندانه تر عمل میکنه . حتما تنظیمشون کنین .

منظورت از اسلایدر چیه از کجا تنظیم کنیم و روی چه گزینه ای ؟ :n02:

B3HZ@D
27-11-2013, 19:04
دوستان کسی نسخه نسل بعد رو امتحان کرده ؟!
اگه بین دوستان کسی هست بیاد یک توضیحی بده چه فرقی کرده و کلا چه ویژگی های به اون اضافه شده و کلا چه برتری ها و نقاط ضعفی داره .
رسما از نسخه نسل بعد هیچی نمیدونیم :n02:

Zlatan_ibra
27-11-2013, 21:20
نسخه بعد نیومده که هنوز

Dav0od
27-11-2013, 21:25
نسخه بعد نیومده که هنوز

فیفا 14 کنسول های نسل 8 رو میگن ( xbox one و ps4 )

Gregar
27-11-2013, 21:33
منظورت از اسلایدر چیه از کجا تنظیم کنیم و روی چه گزینه ای ؟ :n02:

قسمت setting بازی برو تب اخر یکیش اسلایدرهای cpu و یکیش اسلایدرهای user هست . واسه تنظیماتی که بازی رو نسبتا واقعیتر میکنه این تنظیمات رو به کار ببر . البته معتبر نیست ولی کاچی به از هیچی .

Zlatan_ibra
27-11-2013, 22:47
اقا تو فیفا نمیشه کاپیتان رو بین دو نیمه یا حین بازی عوض کرد نه؟

B3HZ@D
27-11-2013, 22:57
نه متاسفانه . این مشکل ابدی فیفاست مثل این که . از موقعی که به یاد دارم در حین بازی نمیشد کاپیتان رو عوض کرد !
یک مشکل خیلی ابتدایی ولی همیشگی و بدجور روی اعصابه .

Zlatan_ibra
28-11-2013, 00:57
فیفا یه مشکل اعصاب خورد کن دیگه داره
مثلا تو لیگها و تورنمت های مختلف نماد و لوگوی اون تورنمت روی بازوی لباس تیمها نصب میشه...مثلا تو چمپیونز لیگ لوگوی چمپیونز لیگ و برا سری آ لوگوی سری آ....ولی تو فیفا تو چمپیونز لیگ همون لوگوی سری آ و نماد لیگ خود اون تیم نصبه...از همه ضایع تر تیمی که مثلا از دسته ی دوم میاد دسته اول همون نماد دسته ی دوم رو لباسش حک شده...مثلا چارلتون بیاد لیگ برتر با همون نماد دسته 2 میاد...واقعا عذاب آوره...

Gregar
28-11-2013, 12:46
اقا تو فیفا نمیشه کاپیتان رو بین دو نیمه یا حین بازی عوض کرد نه؟

نه متاسفانه . این مشکل ابدی فیفاست مثل این که . از موقعی که به یاد دارم در حین بازی نمیشد کاپیتان رو عوض کرد !
یک مشکل خیلی ابتدایی ولی همیشگی و بدجور روی اعصابه .

فیفا یه مشکل اعصاب خورد کن دیگه داره
مثلا تو لیگها و تورنمت های مختلف نماد و لوگوی اون تورنمت روی بازوی لباس تیمها نصب میشه...مثلا تو چمپیونز لیگ لوگوی چمپیونز لیگ و برا سری آ لوگوی سری آ....ولی تو فیفا تو چمپیونز لیگ همون لوگوی سری آ و نماد لیگ خود اون تیم نصبه...از همه ضایع تر تیمی که مثلا از دسته ی دوم میاد دسته اول همون نماد دسته ی دوم رو لباسش حک شده...مثلا چارلتون بیاد لیگ برتر با همون نماد دسته 2 میاد...واقعا عذاب آوره...

واقعا به نظر شما این مشکلات اعصاب خورد کن حساب میشه ؟ :n04:

night lord
28-11-2013, 15:56
سایت IGN یه دیویو از xbox one گذاشته که یه صحنه کوچیک از fifa 14 توش داره . انقدر گرافیکش خوب بود که واقعا انگار داری فوتبال واقعی lیبینی تو tv .
حالا رندر فبلی بود یا خوده بازی من نمیونم ولی اگه واقا این باشه گرافیکش به خاطره همین فیفا من یه کنسول نسل جدید میخرم ، البته ps4 :n12:

zanyar.sew
28-11-2013, 18:27
من all in one modingway رو نصب و اجا کردم ولی همچنان اوزیل تو رئاله. یعنی درست نصبش نکردم؟ این modingway ربطی به آپدیت که نداره داره؟ چون آپدیت نکردم
ترنسفرهارو با یه پچ یک مگی درست کردم. این مودینگ وی یعنی ترنسفر ها رو درست نمیکنه؟
گویا نصب شده چون نشونه هاشو تو بازی دیدم چپ و راست اسمشو میبینم تو بازی!

B3HZ@D
28-11-2013, 19:17
شما باید فایل FIFA 14 MWM Selector رو اجرا کنین .
در قسمت Extra Option باید دیتابیس 2.0 رو انتخاب کنین و سپس بر روی Apply Data Base کلیک کنین تا نقل و انتقالات انجام بشه .

Zlatan_ibra
28-11-2013, 21:15
واقعا به نظر شما این مشکلات اعصاب خورد کن حساب میشه ؟ :n04:
برا من که از باگهای پیس هم اعصاب خورد کن تره

6774
29-11-2013, 21:22
سلام دوستان واقعا سوالات مهمي دارم لطفا حتي به يكي هم شده جواب بدين ممنون.1- ببخشيد cleen sheet تو كرير مود چيه وچيكار كنم كاسياس بيشتر از همه باشه حتي يك دونه هم cleen sheet نداره.2- چي شد اون همه ميگفتن تغيير آب و هوا يا شورش هواداران و پرتاب اشيا به زمين بازي چرا نيستش حتي يك بار هم هيچ كدوم اتفاق نيفتاده چه بازي هاي مهم و چه بازي هاي معمولي. لطفا پاسخ بدين دستتون درد نكنه. برادري مي كنين اگه جواب بديد.

Gregar
29-11-2013, 22:02
سلام دوستان واقعا سوالات مهمي دارم لطفا حتي به يكي هم شده جواب بدين ممنون.1- ببخشيد cleen sheet تو كرير مود چيه وچيكار كنم كاسياس بيشتر از همه باشه حتي يك دونه هم cleen sheet نداره.2- چي شد اون همه ميگفتن تغيير آب و هوا يا شورش هواداران و پرتاب اشيا به زمين بازي چرا نيستش حتي يك بار هم هيچ كدوم اتفاق نيفتاده چه بازي هاي مهم و چه بازي هاي معمولي. لطفا پاسخ بدين دستتون درد نكنه. برادري مي كنين اگه جواب بديد.

1-clean sheet یعنی بازی هایی که توش دروازه ات باز نشده . وقتی cleen sheet مثلا برابر 10 باشه یعنی توی 10 تا بازی از تمام بازی های لیگ دروازه ات بسته بوده .
2-این قضیه رو کی گفته اصلا . اونو شما به من نشان بده اول :n02: به هیچ وجه قبل از فیفا 14 همچین خبرهایی منتشر نشد . فقط بعضی سایتهای دانلود واسه اینکه بازی رو گنده کنن یه سری دروغ راجع به امکانات بازی نوشتن . جالبه توی همون سایتها هم هر کی راجع به این دروغ ها کامنت میزاشت سریع کامنتش رو پاک میکردن یا کلا کامنتش ارسال نمیشد .

Zlatan_ibra
29-11-2013, 22:09
آقا یکی به من کمک کنه.....این بازی تازگی ها برا من خیلی آسون شده به طوری که تو هر بازی راحت 3-4 تا میزارم تو کیسه حریف....اونم با تیم اینتر به بزرگترین تیمها...احساس میکنم از وقتی که کرک 5 رو دانلود کردم اینطوری شده یا نمیدونم من خیلی قوی شدم تو این مدت...تو وردکلس بازی میکنم...
یادمه تو دمو با هرتیمی 3-0 میباختم میگفتم پیشرفت کردم!

mehdi_vsgh
29-11-2013, 22:12
چرا اوریجن برای من هروقت اجراش میکنم پیغام میده که امکان انلاین نیست؟؟؟؟ و فقط به صورت افلاین کانکت میشه؟؟

mohsengolshan
29-11-2013, 23:32
دوستان نسخه رلودد دیگه نمیاد؟

hitler1945
30-11-2013, 01:16
آقا چطور میتونم تو فیفا مث مسترلیگ pes تیم درست کنم و پیشرفت کنم؟

Gregar
30-11-2013, 12:44
آقا یکی به من کمک کنه.....این بازی تازگی ها برا من خیلی آسون شده به طوری که تو هر بازی راحت 3-4 تا میزارم تو کیسه حریف....اونم با تیم اینتر به بزرگترین تیمها...احساس میکنم از وقتی که کرک 5 رو دانلود کردم اینطوری شده یا نمیدونم من خیلی قوی شدم تو این مدت...تو وردکلس بازی میکنم...
یادمه تو دمو با هرتیمی 3-0 میباختم میگفتم پیشرفت کردم!

طبیعیه . فیفا از همون اول که یادمه یه جور گیم پلی تصادفی داره . یعنی مثلا یه روز میای بازی میکنی میبینی راحت 5 تا به حریف میزنی و یه روز میای بازی میکنی میبینی به زور بازی رو میبری . البته حال خود ادم هم تاثیر داره . مثلا یه روز بی حالی یه روز باحالی . یا یه روز ناخوداگاه تاکتیکت رو عوض میکنی ولی خودت هیچی حس نمیکنی . تمام اینا تاثیر داره روی اینکه بهتر نتیجه بگیری . احتمالا یه مدت دیگه توی کریر که بری باز دوباره به حالت اول برمیگردی و باز دوباره میای رو فرم . مثل یه بازیکن واقعی :n02:

چرا اوریجن برای من هروقت اجراش میکنم پیغام میده که امکان انلاین نیست؟؟؟؟ و فقط به صورت افلاین کانکت میشه؟؟

احتمالا مشکل از نت ایرانه . این چندوقته نت افتضاح شده . پینگ افتضاح و سرعتا خراب . مخصوصا اینترنت مخابرات مشهد :n09:

دوستان نسخه رلودد دیگه نمیاد؟

نه دیگه . به احتمال زیاد نمیاد . همین کرک 5 رو باید بچسبیم . فعلا که خوب کار میکنه . یه مدت دیگه هم که قیمتها خوب شد من که ارجینال میخرم .

آقا چطور میتونم تو فیفا مث مسترلیگ pes تیم درست کنم و پیشرفت کنم؟

توی فیفا واسه اینکار باید از قسمت Career بری . یه new career بزن و بعد manager career رو انتخاب کن و بعد هم تیمت و ...

AVB
30-11-2013, 13:26
آقا یکی لینک ترکیب آپدیت شده ی تیمها رو لطفاً بده.

6774
30-11-2013, 16:48
دوستان يك سوال خيلي مهم دارم اونم اينه كه چرا سرعت رونالدو به شدت پايين اومده چكار كنم كه شكست نخورم تو تموم بازيام شكست خوردم

hitler1945
30-11-2013, 18:36
تیم کلاسیک هم تو فیفا داریم ؟ مثلا برزیلی که پله داشته باشه یا ارژانتین مارادونا رو؟

masoud93
30-11-2013, 20:33
سلام.
هر کاری میکنم قرار داد بازیکن هام رو تمدید کنم قبول نمیکنن ...
باید چکار کنم ؟
هم پول خوبی بهشون پیشنهاد میکنم ، هم مورالشون خوبه ...

B3HZ@D
01-12-2013, 19:56
درود

دوستان من کرک 5 فیفا رو دانلود کردم . توی پوشه کرک سه فایل FIFa14.3dm.dll - FIFA14.exe و FIFA14-3dm.exe وجود داره .
الان باید هر سه فایل رو کپی کنم یا این که روش کار فرق میکنه ؟!
راهنمایی کنین ممنون میشم :n16:

Gregar
01-12-2013, 21:05
درود

دوستان من کرک 5 فیفا رو دانلود کردم . توی پوشه کرک سه فایل FIFa14.3dm.dll - FIFA14.exe و FIFA14-3dm.exe وجود داره .
الان باید هر سه فایل رو کپی کنم یا این که روش کار فرق میکنه ؟!
راهنمایی کنین ممنون میشم :n16:

هر سه تا رو کپی کن و replace کن . واسه اجرای فیفا حالا دیگه باید فایل FIFA14-3dm.exe رو که گفتی اجرا کنی و launch game رو بزنی .

AlirezaLamLam
01-12-2013, 22:09
واقعا این نسخه فیفا فوق العادست. بنظر من بهترین نسخه ایه که فیفا زده تا حالا. مثه واقعیته لامسب. بچه ها چلسیو بگیرید فوق العادست

elshaarawy
02-12-2013, 14:18
وضعیت کریرمد من :

فصل 2014-2015

تیم : milan

ترکیب : 2-1-3-4

squd:
abbiati

abate mexes rami de sciglio

de jong

honda montolivo

kaka

balotelli el shaarawy

استعداد های تیم جوانان : saponara - cristante-perin

جام های کسب شده : copa italia
uefa champions league - seme final barcelona 3-1 acmilan

serie A نایب قهرمان

درجه سختی : world class

EhsanCPU
02-12-2013, 15:58
نسخه BB هم بالاخره اومد
ولی RELOADED هنوز که هنوزه نیومده !!!!!!!!!!

Gregar
02-12-2013, 16:23
وضعیت کریرمد من :

فصل 2014-2015

تیم : milan

ترکیب : 2-1-3-4

squd:
abbiati

abate mexes rami de sciglio

de jong

honda montolivo

kaka

balotelli el shaarawy

استعداد های تیم جوانان : saponara - cristante-perin

جام های کسب شده : copa italia
uefa champions league - seme final barcelona 3-1 acmilan

serie A نایب قهرمان

درجه سختی : world class

وضعیت کریر من (تازه شروع کردم)

تیم : بارسلونا

ترکیب : 1-3-2-4 (کپی ترکیب دورتموند)

Squad

Valdes

Alves-----Pique---Hummels-----Alba

Busquets------Iniesta

Neymar----------Messi--------Reus

Lewandowski

تیم جوانان :
هنوز کسی نیست

جام های کسب شده :
فعلا فقط سوپر کاپ اسپانیا

درجه سختی :
world class

AlirezaLamLam
02-12-2013, 16:44
وضعیت کریر من (تازه شروع کردم)

تیم : بارسلونا

ترکیب : 1-3-2-4 (کپی ترکیب دورتموند)

Squad

Valdes

Alves-----Pique---Hummels-----Alba

Busquets------Iniesta

Neymar----------Messi--------Reus

Lewandowski

تیم جوانان :
هنوز کسی نیست

جام های کسب شده :
فعلا فقط سوپر کاپ اسپانیا

درجه سختی :
world class

کریر مود من:

فصل 2014-2015

تیم: چلسی

ترکیب: 2-3-1-4

Squad

Cech

Azpiliqueta----------------David Luiz-----------G.Cahil--------------A.Cole

Ramirez

E.Hazard-------------------------------Oscar

A.Shurle

Fernando Torres--------------Wickham

تیم جوانان:

Borja---Cornules-----T.Hazard

جام های کسب شده:
فعلا هیچ

درجه سختی:
Legendary

شرایط تیم:
در حال حاضر صعود با اقتدار از گروه در جام باشگاه های اروپا در گروه مرگ---------صعود به نیمه نهایی Capital One Cup------------- اول با اختلاف 3 امتیاز در لیگ

Zlatan_ibra
02-12-2013, 17:11
کریر مود من
تیم :اینترمیلان
فصل 2017-2018
کاپهای کسب شده:قهرمان و نایب قهرمان سری آ...صعود بین 4تیم برتر اروپا

B3HZ@D
02-12-2013, 17:20
یعنی اینقدر تخیلی بازیکنان رشد میکنن و Overall میگیرن ؟!
رفلکس 98 ؟!

قبل از انتشار فیفا 14 میگفتن که روند رشد و افت بازیکنان در کریر مود منطقی تر شده و در هر فصل شاید بازیکنان نهایتا 2 یا 3 درجه رشد کنن !
مثل این که همه شایعه بوده ! اگه اینقدر فضایی بازیکنان رشد میکنن همون بهتر که کریر مود رو نرفتم :n02:

دوستان توضیح بدن در این مورد ممنون میشم

AlirezaLamLam
02-12-2013, 17:35
کریر مود من
تیم :اینترمیلان
فصل 2017-2018
کاپهای کسب شده:قهرمان و نایب قهرمان سری آ...صعود بین 4تیم برتر اروپا

داداااااااشش آخه این چه رشدیه بازیکنات کردن !!!!!!!!!!!!!! :n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04: نکنه آمپول مامپول زدی بهشون. این چیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

elshaarawy
02-12-2013, 18:54
ممنون از دوستایی که وضعیت کریرمدشون رو گفتن

:n16:
راستی امروز تو تقویم بازی 18 ژانویه بود و میلان و ورونا داشتم بازی میکردم .وقتی توپ به مونتولیوو رسید گزارشگر گفت که امروز روز تولدشه و اگه گل بزنه روز خوبی میشه براش !!!!!!!!!!!

:n19:

:n04:

EhsanCPU
02-12-2013, 18:59
راستی امروز تو تقویم بازی 18 ژانویه بود و میلان و ورونا داشتم بازی میکردم .وقتی توپ به مونتولیوو رسید گزارشگر گفت که امروز روز تولدشه و اگه گل بزنه روز خوبی میشه براش !!!!!!!!!!!

جدی میگی تا این حد پیشرفت داشته ؟ :n04:

elshaarawy
02-12-2013, 19:16
آره خودم شاخ درآوردم ! قبلا هم روز هالوین رو تبریک گفت !!!

B3HZ@D
02-12-2013, 20:06
دوستان در مورد رشد بازیکنان در کریر توضیح بدن ممنون میشم . واقعا رشد بازیکنان اینطوریه ؟!
خرید بازیکنان راحته یا سخت ؟! قیمتها که توی بازی خیلی پایینه . قیمت ها رو که دیدم اینقدر پایینه بدجور تعجب کردم !

ولی مهمتر از همه رشد بازیکناست که با تصویری که دوستمون گذاشت بدجوری برای من سوال برانگیز شده .
ممنون.

EhsanCPU
02-12-2013, 20:11
فیفا بازی خوبیه ولی حیف که با بعضی از کشور ها مشکل داره:13:
به نظر شما چرا کشور های زیر که همگی در جام جهانی 2014 برزیل حضور دارند در بازی جاشون خالیه ؟ :n13:

IRAN - ایران
JAPAN- ژاپن
CROATIA - کرواسی
COSTA RICA - کاستاریکا
BOSNIA-HERZEGOVINA - بوسنی و هرز گوین
HONDURAS - هندراس
NIGERIA - نیجریه
GHANA - غنا
ALGERIA - الجزایر
در عوض کشور هایی مثل هند و ... در بازی هستند :n04:

و همچنین چرا ارزش لیگ های زیر:
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Kuwaiti Premier League
Saudi Arabia League
United Arab Emirates League

از لیگ برتر Persian Gulf کشورمان بالاتر بوده ؟

Iron-Skull
02-12-2013, 21:14
دوستان، پچی برای گیم پلی بازی نیومده یه خورده سرعت حرکت بازیکنا رو ببره بالا
یه کلیپ از گیم پلی فیفا 14 نسل بعدی دیدم سرعت بازی قابل مقایسه با این نسل نیست، خیلی سرعتش بالا بود.

Zlatan_ibra
02-12-2013, 21:26
در مورد قیمت بازیکنا بگم که قیمت بازیکنا خیلی طبیعی و خوب هستش
رشد بازیکنا هم به خیلی چیزا بستگی داره...مثلا اگه بازیکنی تو پست خودش تنها باشه و ذخیره نداشته باشه خوب پیشرفت میکنه...بازیکنای من هم خاص هستن مثلا فرانچسکو باردی رو بخرین دروازه بان خوب پیشرفت میکنه...تو اینتر هستش و قرضی رفته به لیورنو...وراتی خوبه...ذکریا باکالی هم واقعا بازیکن خوبیه....بالوتلی هم 90 کرده بودم فروختم رفت....چون اینتر تیم شاخیه برا همون خوب پیشرفت میکنن :دی

Gregar
02-12-2013, 23:32
یعنی اینقدر تخیلی بازیکنان رشد میکنن و Overall میگیرن ؟!
رفلکس 98 ؟!

قبل از انتشار فیفا 14 میگفتن که روند رشد و افت بازیکنان در کریر مود منطقی تر شده و در هر فصل شاید بازیکنان نهایتا 2 یا 3 درجه رشد کنن !
مثل این که همه شایعه بوده ! اگه اینقدر فضایی بازیکنان رشد میکنن همون بهتر که کریر مود رو نرفتم :n02:

دوستان توضیح بدن در این مورد ممنون میشم

بهتر که بهتر شده اما همچنان تخلیه . بازیکنایی که خوب پیشرفت میکنن تو هر فصل حداقل 4 یا 5 تا میرن بالا که باز نسبت به قبلا بهتره ولی بازم زیاده .

ممنون از دوستایی که وضعیت کریرمدشون رو گفتن

:n19:

:n04:

آره خودم شاخ درآوردم ! قبلا هم روز هالوین رو تبریک گفت !!!

تو نسخه های قبل هم بود . تا جایی که یادمه تو 12 هم بود .

راجع به هالووین بازی تقویم سیستم رو نگاه میکنه ولی مثلا توی کریر هم تقویم کریر رو نگاه میکنه و مثلا تبریک بابت تولد یه بازیکن یا چیز دیگه

دوستان در مورد رشد بازیکنان در کریر توضیح بدن ممنون میشم . واقعا رشد بازیکنان اینطوریه ؟!
خرید بازیکنان راحته یا سخت ؟! قیمتها که توی بازی خیلی پایینه . قیمت ها رو که دیدم اینقدر پایینه بدجور تعجب کردم !

ولی مهمتر از همه رشد بازیکناست که با تصویری که دوستمون گذاشت بدجوری برای من سوال برانگیز شده .
ممنون.

این تصویر کجاست من نمیبینم :n13:

راجع به نقل و انتقالات نسبتا قیمتها واقعیه . اما نقل و انتقالات غیر واقعی . من همون اول کریر راحت سه تا بازیکن دورتموند یعنی هملز ، رویس ، لوان رو با سه تا بازیکنم یعنی سسک ، سانچز ، پدرو تعویض کردم و اونا هم راحت اومدن که زیاد تخیلیه .

در مورد قیمت بازیکنا بگم که قیمت بازیکنا خیلی طبیعی و خوب هستش
رشد بازیکنا هم به خیلی چیزا بستگی داره...مثلا اگه بازیکنی تو پست خودش تنها باشه و ذخیره نداشته باشه خوب پیشرفت میکنه...بازیکنای من هم خاص هستن مثلا فرانچسکو باردی رو بخرین دروازه بان خوب پیشرفت میکنه...تو اینتر هستش و قرضی رفته به لیورنو...وراتی خوبه...ذکریا باکالی هم واقعا بازیکن خوبیه....بالوتلی هم 90 کرده بودم فروختم رفت....چون اینتر تیم شاخیه برا همون خوب پیشرفت میکنن :دی

ترکیب صفحه قبل من رو دیدی ؟
مسی رو گذاشتم CAM . یعنی خداییش تازه فهمیدم مسی چقدر توی این پست بهتر کار میکنه:n20: نیمار رو هم گذاشتم سمت راست RM . همین هست که هر ماه بهترین بازیکن ماه میشه . اینیستا رو هم CM

حالا جالبیش اینه که از یه سری خاصیتهای مسی همینطور کم میشه و خاصیتهای بازی سازیش بیشتر میشه . الان یکی دوتا از Drrible اش کم شده و در عوض به short pass و vision اش اضافه شده .

در ضمن برای اینکه سرعت و نفس یه بازیکن بیشتر شه اگه بزاریش توی وینگ بازی کنه خیلی تاثیر داره .

از این نکته توی فیفا خوشم میاد که هر کی بسته به پستش قوی میشه .

SanAndres
03-12-2013, 14:11
سلام کسی میتونه راهنمایی کنه چرا قدرت بازیکنا و قیمتشون علامت سوال میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟ لطفا کمک کنید

Gregar
03-12-2013, 15:09
سلام کسی میتونه راهنمایی کنه چرا قدرت بازیکنا و قیمتشون علامت سوال میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟ لطفا کمک کنید

فقط بازیکنهای معروف و شناخته شده در سطح دنیا اورالشون مشخصه . واسه فهمیدن اورالشون و قدرتهاشون باید یه scout رو بفرستی راجع بهشون تحقیق کنه و بعد از یه مدت قدرتهاشون رو به صورت تخمین بهت میگه . هر چند باز هم اورالشون رو دقیق نمیگه .

خیلی مسخره است چون تو خود بازی بیرون از کریر اورالها دیده میشن و همچنین از سایت sofifa هم میشه استفاده کرد واسه دیدن پتانسیل . البته بعد از یه مدت مثل سه یا 4 سال چون اورالها تغییر میکن دیگه اونجا باید scout بفرستی یا خودت تخمین بزنی که تا الان بازیکن مورد نظر چقدر قوی شده .

hitler1945
03-12-2013, 17:50
چطور میشه تو بازی ضربه پنالتی حریف رو گرفت ؟ با کدوم دکمه دروازه بان دایو میکنه؟

Zlatan_ibra
03-12-2013, 18:43
ب
ترکیب صفحه قبل من رو دیدی ؟
مسی رو گذاشتم CAM . یعنی خداییش تازه فهمیدم مسی چقدر توی این پست بهتر کار میکنه:n20: نیمار رو هم گذاشتم سمت راست RM . همین هست که هر ماه بهترین بازیکن ماه میشه . اینیستا رو هم CM

حالا جالبیش اینه که از یه سری خاصیتهای مسی همینطور کم میشه و خاصیتهای بازی سازیش بیشتر میشه . الان یکی دوتا از Drrible اش کم شده و در عوض به short pass و vision اش اضافه شده .

در ضمن برای اینکه سرعت و نفس یه بازیکن بیشتر شه اگه بزاریش توی وینگ بازی کنه خیلی تاثیر داره .

از این نکته توی فیفا خوشم میاد که هر کی بسته به پستش قوی میشه .

خب اینایی که میگی مسی و اینیستا قیمتشون زیاده ولی من باردی ...وراتی و باکالی رو با قیمت کم آوردم و الان باکالی با ریت 89 درست 70 میلیون یورو پیشنهاد داشته

mrbahram
03-12-2013, 19:37
سلام دوستان چندتا مشکل دارم کسی میتونه کمکم کنه
1. من فیفا 13 رو روی لجندری به راحتی تو کریر اول میشدم ولی حالا اصلا نمیتونم توپو از بازیکنا بگیرمچه برسه حمله کنم
2.چرا اینقدر تیم حریف ما رو پرس میکنه از همه بدتر وقتیم میخوایم با بازیکن فرار کنیم سریع بهش میرسن
3.بازیکنای حریف راحت با یه تنه توپ رو میگیرن ما چطور میتونیم این کارو بکنیم
4.به هیچ وجه نمیشه دریبل کرد من همه جوره تست کردم آیا راه حلی داره آیا؟
5.بعضی وقتا پاس فرار میندازیم به یه حمله بازیکن حریف میچسبه به بازیکن و اصلا نمیشه ازش جدا شد و راحت اون دفاع کند میرسه به توپ؟
و........
این مشکلات من حل بشو هست یا نه ممنون میشم راهنماییم کنید.........................

vahidreza2007
03-12-2013, 19:41
سلام دوستان

بچه ها ممنون میشم یکی از دوستان فایل کانفیگ بازی رو که توش دسته مثل تنظیمات پیس تنظیم شده باشه و تنظیمات گرافیکی رو آخرین حدش باشه رو برام یه جا اپلود کنه تا وارد بازی بکنم .

Gregar
03-12-2013, 20:44
یه مشکلی که همیشه روی اعصاب من بوده موقع کریر نمیدونم شما هم تجربه کردین یا نه ؟

اونم این که سختی بازی ها اصلا به تیم حریف بستگی نداره . در عوض به تورنومنتی که توش مسابقه میدی بستگی داره . سختی های بازی های لیگ همگی یه سختی دارن و اکثرا حتی با تیم های قوی رو هم به راحتی میبری . فقط کافیه بازی تو لیگ باشه .
در عوض تورنومنت ها سخت تره . مثلا جام حذفی سخت تر از لیگ و جام باشگاه ها باز سختر از جام حذفیه .

برای مثال به الکلاسیکو میخوری که هیجانی ترین رقابت باشگاهی در دنیاست منتهی چون بازی لیگه تیم حریف چه بارسا چه رئال جوری بازی میکنن که به راحتی بازی رو میبری و تیم حریف واقعا در حد یه تیم اماتور بازی میکنه . الان تمام بازی ها توی لیگم رو هر تیمی میخواد باشه باشه . من راحت دو سه تا بهشون میزنم و فوقش یک گل بخورم .
اما باز توی تورنومنت های سخت تر هر تیمی باشه به زور میبری . هر تیمی .
البته تفاوت داره تیم ها اما واقعا اونقدر نیست که دیده بشه و باید واقعا تفاوت تیمی مثل رئال با المریا توی بازی های لیگ هم دیده بشه .

درجه سختی رو میزارم روی world class بازی های لیگ همگی اسون و بازی های تورنومنت های دیگه همگی سخت . اما باز میزاری روی لجندری بازی های لیگ سخت و تورنومنتی ها خیلی سخت میشه . واقعا واسم مهم نیست با چه تیمی بازی میکنم . بسته به درجه سختی بازی نتیجه میگیرم فقط نه تیم حریف .

فکر کنم چاره اش فقط این باشه که خودت دستی توی یه سری بازی ها درجه سختی رو تغییر بدی و بازی بیاریش پایین .

سلام دوستان چندتا مشکل دارم کسی میتونه کمکم کنه
1. من فیفا 13 رو روی لجندری به راحتی تو کریر اول میشدم ولی حالا اصلا نمیتونم توپو از بازیکنا بگیرمچه برسه حمله کنم
2.چرا اینقدر تیم حریف ما رو پرس میکنه از همه بدتر وقتیم میخوایم با بازیکن فرار کنیم سریع بهش میرسن
3.بازیکنای حریف راحت با یه تنه توپ رو میگیرن ما چطور میتونیم این کارو بکنیم
4.به هیچ وجه نمیشه دریبل کرد من همه جوره تست کردم آیا راه حلی داره آیا؟
5.بعضی وقتا پاس فرار میندازیم به یه حمله بازیکن حریف میچسبه به بازیکن و اصلا نمیشه ازش جدا شد و راحت اون دفاع کند میرسه به توپ؟
و........
این مشکلات من حل بشو هست یا نه ممنون میشم راهنماییم کنید.........................

اول سه نکته بگم که بازی واست جذابتر و واقعی تر بشه :
1. تمام اپدیت های بازی نصب کن چون واقعا بازی تغییر میکنه با اپدیتها . نسخه اولیه مشکل زیاد داشت واقعا .
2. چند صفحه قبل یه پیج از فیفا ساکر بلاگ گذاشتم که اسلایدرهای بازی رو تغییر میداد . با تغییر اونا واقعا بازی بهتر و طبیعی تر میشه .
3. با بازی بیشتر به گیم پلی عادت میکنی و بازیت بهتر میشه . بهتره از ورلد کلاس شروع کنی

حالا جواب سوالات :
1و2و3 . یه کم که بازی کنی جوری میشه که حتی توی لجندری تیم حریف از دست تو کلافه میشه :n02: یه جور میشه که توپ هنوز دست دفاعشونه و تو راحت میری تو پاشون و توپ رو میگیری و تو دروازه
4 . دریبل کم کم بهش عادت میکنی . مثل 13 دیگه نمیشه راحت دریبل زد اما بازم تا یه حدی دستت میاد . پیشنهاد میکنم موقع دریبل LT رو نگه داری .
5. موقع کورس ها با دکمه LT از رسیدن بازیکن حریف به توپ جلوگیری کن

کلا این نسخه ایرادات گیم پلی زیاد داره در برابر 13 که بی نقص بود به نظر من .
مثلا دور کردن های توپ حداکثر تا پشت 18 قدم میره . یا مدافعهای حریف زیادی توپ رو نگه میدارن که با فشار اوردن راحت میشه توپ رو ازشون گرفت . یا اینکه موقع خیلی توپ های هوایی بازیکنت نمیره زیر توپ .
اما بازم لذت میبری از فیفا .

mjorh
03-12-2013, 21:28
سلام به دوستان فیفا باز عزیز !

واقعا لذت بازی ازم گرفته شده به خاطر نبودن M.Owen ...تو این Ultimate Team Legends هست ، میخواستم بپرسم پچی چیزی هست که بشه Ultimate رو برا PC هم ردیف کرد ؟

mrbahram
03-12-2013, 22:46
چند صفحه قبل یه پیج از فیفا ساکر بلاگ گذاشتم که اسلایدرهای بازی رو تغییر میداد . با تغییر اونا واقعا بازی بهتر و طبیعی تر میشه

اینو پیدا نکردم میشه یه بار دیگه بذاری

tahasama
03-12-2013, 22:55
سلام دوستان من تازه دارم فیفا رو بازی میکنم قبلا همیشه pes بازی میکردم - من دارم با منچستر لیگ انگلیس رو بازی میکنم چطوری باید بازیکن بخرم چرا لیگ قهرمانان نداره اصلا این کریر چیه که شماها میگین کلا اشنایی ندارم خلاصه منو ها رو درست درک نمیکنم ضمنا نمیشه جام جهانی بازی کرد این تورنمنت رو نداره چرا ؟ تو حالت ورد کلاس هم که میزارم اصلا نمیشه توپو گرفت واسه همین پرفشنال بازی میکنم لطفا راهنماییم کنین:n27:

Gregar
03-12-2013, 23:12
چند صفحه قبل یه پیج از فیفا ساکر بلاگ گذاشتم که اسلایدرهای بازی رو تغییر میداد . با تغییر اونا واقعا بازی بهتر و طبیعی تر میشه

اینو پیدا نکردم میشه یه بار دیگه بذاری

اینم تنظیمات اسلایدر . بیشتر واسه بازی منوال طراحی شده اما واسه assisted هم میشه استفاده کرد . قسمت اول تنظیمات رو هر جور خواستی بزار مثلا کنترل و سختی و زمان و ... . اسلایدرها قسمت دوم میشه . عدد سمت چپ واسه user و سمت راست واسه cpu .

Game Settings
Controls: Full Manual
Half Length: 15 Minutes
Difficulty: Legendary
Game Speed: Slow
Analog Sprint: On
Camera: Default

Gameplay Sliders
Sprint Speed: 45/45
Acceleration: 48/48
Shot Error: 55/55
Pass Error: 51/67
Shot Speed: 51/51
Pass Speed: 52/52
Injury Frequency: 75/89
Injury Severity: 30/30
GK Ability: 51/48
Marking: 49/49
Run Frequency: 50/50
Line Height: 50/50
Line Length: 48/48
Line Width: 55/55
Fullback Positioning: 54/54
First Touch Control: 51/53
Power Bar: Personal Preference

6774
04-12-2013, 08:52
دوستان چرا من نميتونم حتي تو يك بازي هم پيروز بشم اگه 300 بار تا الان بازي كرده باشم فقط فوق فوقش 10 بازي رو پيروز شدم خواهش ميكنم كمكم كنين .(البته نميخوام سطح بازيام رو بيارم پايين) ممنون

delpiero107
04-12-2013, 09:01
یه سوال دوستان بازیکنانی که تو کریر از فوتبال خداحافظی میکنن مثل pes با ساخته میشن که بشه خرید؟ یا بازیکنای قدیمی رو خرید

6774
04-12-2013, 11:56
دوستان ازتون خواهش ميكنم بهترين تركيباتون رو ارائه بدين تا من براي تيمم (رئال مادريد) تر كيب خوب رو انتخاب كنم واقعا ديگه از فيفا خسته شدم نميتونم بازيامو پيروز بشم . من با تر كيب خود رئال بازي ميكنم 4.2.3.1 ممنون. در ضمن سرعت رونالدو رو اينقدر پايين آوردن كه ديگه نميشه باهاش دويد مثلا سريعترين بازيكن جهانه. در واقعيت رونالدو با سريعترين ماشين جهان(بوگاتي) مسابقه دارد با يك هزارم ثانيه پيروز شد ولي تو بازي چي ..........

Gregar
04-12-2013, 12:33
یه سوال دوستان بازیکنانی که تو کریر از فوتبال خداحافظی میکنن مثل pes با ساخته میشن که بشه خرید؟ یا بازیکنای قدیمی رو خرید

نه فیفا هم قبلا همینطوری بود که چند ساله با اومدن اکادمی جوانان دیگه اون قضیه مسخره وجود نداره .
دیگه الان شما باید از قسمت youth academy بری استعداد کشف کنی و بیاری توی تیم اکادمیت و وقتی بزرگ شدن میتونی باهاشون قرارداد ببندی . ممکنه از بینشون ستاره هایی هم ظهور کنن . اینطوری بازیکن جدید ساخته میشه .

6774
04-12-2013, 13:51
دوستان به نظرتون چطوري آستين لباس رونالدو رو از تو بازي بلند كنم . تو فيفا 13 ميتونستم آستيناشو بلند كنم ولي تو فيفا 14 نميشه.

hitler1945
04-12-2013, 14:07
دوستان جدید ترین پچ های فیفا رو از کجا بگیرم ؟

TimeWarp
04-12-2013, 14:16
بنده فیفا 14 رو از یه سایتی دانلود کردم که فایل setup داشت

بعد نصب گفت که با موفقیت نصب شده و 6 گیگ فضا اشغال کرده و ویندوزم 7 -64 بیت هست اما :

معلوم نیست کرک رو کجا باید قرار داد. کرک رو چه تو پوشه ی فیفا (که در درایو c نصب شده) و یا تو پوشه ی game (همون پوشه ی فیفا)قرار میدم و اجرا می کنم این ارور رو میده

the program can not start because “msvcp100.dll” is missing frome your computer . try reinstalling the program to fix this problem.

اومدم تو پوشه ی game اونجا یه فایل هست با نام fifa14.exe یا تو پوشه ی fifasetup یه فایل هست به نام fifaconfig.exe که از هر دوی اینها اقدام می کنم این ارور رو میده

windows can not find “fifa14-3dm.exe” make sure you typed the name correctly

----------------------------
الان دقیقا مشکل کجاست و چی کار باید بکنم؟:n21:

B3HZ@D
04-12-2013, 16:36
احتمالا مشکلتون مربوط به فایل های Runtime Library است .
از پوشه Installer__ واقع در فولدر نصب بازی, هر سه برنامه VC - Dotnet و Direct X رو نصب کنین تا مشکلتون برطرف بشه .

6774
04-12-2013, 20:33
دوستان ازتون خواهش ميكنم بهترين تركيباتون رو ارائه بدين تا من براي تيمم (رئال مادريد) تر كيب خوب رو انتخاب كنم واقعا ديگه از فيفا خسته شدم نميتونم بازيامو پيروز بشم . من با تر كيب خود رئال بازي ميكنم 4.2.3.1 ممنون. در ضمن سرعت رونالدو رو اينقدر پايين آوردن كه ديگه نميشه باهاش دويد مثلا سريعترين بازيكن جهانه. در واقعيت رونالدو با سريعترين ماشين جهان(بوگاتي) مسابقه دارد با يك هزارم ثانيه پيروز شد ولي تو بازي چي ..........دوستان به نظرتون چطوري آستين لباس رونالدو رو از تو بازي بلند كنم . تو فيفا 13 ميتونستم آستيناشو بلند كنم ولي تو فيفا 14 نميشه.

Gregar
05-12-2013, 00:27
دوستان ازتون خواهش ميكنم بهترين تركيباتون رو ارائه بدين تا من براي تيمم (رئال مادريد) تر كيب خوب رو انتخاب كنم واقعا ديگه از فيفا خسته شدم نميتونم بازيامو پيروز بشم . من با تر كيب خود رئال بازي ميكنم 4.2.3.1 ممنون. در ضمن سرعت رونالدو رو اينقدر پايين آوردن كه ديگه نميشه باهاش دويد مثلا سريعترين بازيكن جهانه. در واقعيت رونالدو با سريعترين ماشين جهان(بوگاتي) مسابقه دارد با يك هزارم ثانيه پيروز شد ولي تو بازي چي ..........دوستان به نظرتون چطوري آستين لباس رونالدو رو از تو بازي بلند كنم . تو فيفا 13 ميتونستم آستيناشو بلند كنم ولي تو فيفا 14 نميشه.

ترکیب دورتموند رو یه امتحان بکن . هم ترکیبش رو دقیقا کپی کن هم تاکتیکش رو .
من خودم طرفدار بارسام اما با شیوه بارسا خیلی خوب نمیتونم . چون بازیم بیشتر سرعتیه و شوت زنی و دریبل نه تیکی تاکا .
بهترین تیمم دورتمونده که باهاش از همه راحت ترم و بعد رئال . من توی هر تیمی که این ترکیب رو تست کردم روی رئال بهتر از بقیه جواب میده . حتی از خود دورتموند . چون بازیکنهاش خیلی قویترن . من با خود رئال یه کم مشکل دارم اما این ترکیب و تاکتیک رو که روش میزارم حرف نداره . هر چند به دلایل طرفداری خوشم نمیاد برش دارم رئال رو . واسه همین خوراکم دورتمونده .

tahasama
05-12-2013, 08:22
چرا هر وقت میرم توبازی باید برای بروز شدن نقل و انتقالات لود را انجام بدم چکار کنم که ثابت بمونه ضمنا وقتی لود رو انجام میدم بعد میام تو لیگ نقل و انتقالاتش قدیمی لطفا راهنمایی کنین

Gregar
05-12-2013, 12:32
چرا هر وقت میرم توبازی باید برای بروز شدن نقل و انتقالات لود را انجام بدم چکار کنم که ثابت بمونه ضمنا وقتی لود رو انجام میدم بعد میام تو لیگ نقل و انتقالاتش قدیمی لطفا راهنمایی کنین

یه پچ مودینگ وی نصب کن خودت رو راحت کن .
لود کردن squad خیلی هم خوب نیست به چند دلیل :
همین که میگی باید همیشه لود کنی اول بازی .
موقع کریر هم باید بزاری روی current customized در حالی که با پچ مودینگ وی دیتا بیس و ترکیب default ات اپدیت میشه . انگار که از خود فیفا اپدیت کرده باشی نقل و انتقالات رو .
خبر ندارم اورال بازیکنها اپدیت شده است توی این فایل squad که میگین یا نه . اما فکر نکنم پتانسیل بازیکنها اپدیت باشه . حتی تصویر بازیکنها هم شاید اپدیت نباشه .

6774
05-12-2013, 14:34
دوستان لطفا کمکم کنین من دو تا ویندوز دارم (8.1 و ایکس پی ) فیفا 14 تو ویندوز ایکس پی باز میشه ولی تو ویندوز 8.1 بازنمیشه و بعد از کلیک روی آیکون فیفا هیچ چیزی نشون نمیده نه ارور و نه بازی باز میشه لطفا کمکم کنین.

hamed_dij
05-12-2013, 16:03
واسه من تو کرر مود کوچک ترین خطا انجام بشه بازیکن رو اخراج میکنه :n02::n02:
کسی دیگه این مشکل رو داره؟
چجوری برطرف میشه؟

AlirezaLamLam
05-12-2013, 17:09
واسه من تو کرر مود کوچک ترین خطا انجام بشه بازیکن رو اخراج میکنه :n02::n02:
کسی دیگه این مشکل رو داره؟
چجوری برطرف میشه؟

اره من تجربشو دارم. منم اولین بار که نصب کردم توو کریر مودش همینجوری می شد. میشه گفت یه باگه. رفتم یه کرک دیگه دانلود زدم درست شد. یادمه اون روز انقد اخراجی داشتم فقط 8 نفر مونده بودن توو زمین که داور سوته بازیو زد 3 -0 به نفع CPU شد. :n02:. راستی ورژن کرکشم 1.2 بود

AlirezaLamLam
05-12-2013, 17:30

پیرو صحبتهای دوست و برادر عزیزمون جناب آقای Grager این نکتم باس اضاف شم که شما نباس ترکیب تیم های دیگرو مورد الگوی تیمت قرار بدی چون تیمها هر کدوم با نوع بازیکن های خودشون ترکیبشون چیده می شه. الان مثلا ترکیبه تیمه عشقم یعنی چلسی به این حالته 2-3-1-4 . خوب من بازیکنایی دارم که می تونن توو این فورمیشن بازیکننو خودشونو نشون بدن آیا توو ریال بازیکنهایی هست که بتونن با این ترکیب بازی کنن. واقانم بهترین ترکیبی که میشه با ریال بازی کرد همونیه که شما گفتین یعنی 1-3-2-4. چون خداییش هیچ جوری دیگه نمیتونی باش بازی کنی مگه اینکه این ترکیبی که من خودم خالقش بودمو بندازی. بشنو از هی:

سیستمو بکن : 2-3-1-4 Wide توو فورمیشن دقت کنی هست. بعد لوپزو شوتش میکنی دروازه. دفاع وسط چپو میکنی راموس ، دفاع وسط راستو می کنی واران . دفاع راست میکنی مارسلو ، دفاع چپو می کنی کونترایو. هافبک دفاعیتو می کنی ژابی آلنسو (اخاصیتش اینکه هم تدافعی تره هم اینکه تاثیرشو روو توپای برگشتی که از کرنر پیش میاد می بینی). هافبک چپو می کنی دیماریا(خاصیتش توو این پست اینکه چون چپ پایه و سرعتیه می تونه با پایه چپش واسه رونالدو سانترایه فوق العاده ای کنه. روندالدو ام که قربونش برم اصلا خوده کانتونا . یجور می پره مرده عنکبوتی توو زندگیش نمی پرید). هافبک چپو میکنی کارواخال . ( خاصیتش اینکه اسپیدیه و اونم از کنارا سانترای خوبی می کنن). خوب حالا هافبک تحاجمی رو میزاری مودریچ. دوتا نوکایه جلوتم چپشو میزاری رونالدو راستشم می زاری بیل. کریمم میندازی نیمکت 70 به بعد جایه بیل میاری. برو فقط زیاد گل نزن حریف تحقیر شه. :n02:

delpiero107
05-12-2013, 18:17
سلام بچه ها یه سوال وقتی میخوای پچ moddingway رو نصب کنی اگه همون instaler رو بزنی پچ نصب میشه دیگه نیازی به اجرای برنامه i68regenerator رو هم باید اجرا کرد یا نه؟ اخه هر وقت من این برنامه رو اجرا میکنم 30 یا 40 دقیقه طول میکشه تا تموم بشه

6774
05-12-2013, 18:29
دوستانی که میتونن تیم های دیگر رو شکست بدن لطفا بهترین ترکیباتونو ارائه بدین تا همه بتونن cpu بازی رو شکست بدن ممنونم از دو نفری که تر کیباشون رو ارائه کردن. لطفا بهترین ترکیبتون رو ارائه بدین ممنون.

6774
05-12-2013, 18:30
دوست خوب تو باید کرک دیگه ای رو دانلود کنی توصیه میکنم کرک 5 رو بگیر حدود 35 مگابایته بعد در محل نصب بازی کپی کن و از زندگی با فیفا لذت ببر. (منم مثل شما بودم)

sh79
05-12-2013, 18:31
سلام.دو تا سوال دارم درباهر پنالتی زدن.1-چیجوری میشه جهت زدن پنالتی رو تغییر داد؟چون هر وقت راست یا چپ رو نگه میدارم اگه زیادی نگه دارم میره بیرون و اگه کم نگه دارم میره وسط.چیجوری باید بزنم؟2-چیجوری میشه با دروازه بان شیرجه بزنی؟مرسی:n18:

6774
05-12-2013, 18:42
ببخشید اشتباه شد کرک 4 رو بگیر کرک 5 تصویرش خیلی خرابه

6774
05-12-2013, 18:47
دوستان ببخشین چرا فیفا 14 تو ویندوز8 خیلی بد کار میکنه انگار خش داره تصویر یک جوریه ولی تو ویندوز ایکس پی اینطور نیست

TimeWarp
05-12-2013, 21:25
تو فیفا 14 وقتی بازی شروع میشه یه فلش آبی برای هر بازیکن هست که جهت حرکت بازیکن شما در حال انتخاب قرار داره رو به سمت توپ نشون میده.

چطور میشه این فلش رو حذف کرد؟

Gregar
05-12-2013, 22:56
سلام بچه ها یه سوال وقتی میخوای پچ moddingway رو نصب کنی اگه همون instaler رو بزنی پچ نصب میشه دیگه نیازی به اجرای برنامه i68regenerator رو هم باید اجرا کرد یا نه؟ اخه هر وقت من این برنامه رو اجرا میکنم 30 یا 40 دقیقه طول میکشه تا تموم بشه

نه نیازی نیست . البته باید از MWM Selector استفاده کنی واسه نصب اضافات

پیرو صحبتهای دوست و برادر عزیزمون جناب آقای Grager این نکتم باس اضاف شم که شما نباس ترکیب تیم های دیگرو مورد الگوی تیمت قرار بدی چون تیمها هر کدوم با نوع بازیکن های خودشون ترکیبشون چیده می شه. الان مثلا ترکیبه تیمه عشقم یعنی چلسی به این حالته 2-3-1-4 . خوب من بازیکنایی دارم که می تونن توو این فورمیشن بازیکننو خودشونو نشون بدن آیا توو ریال بازیکنهایی هست که بتونن با این ترکیب بازی کنن. واقانم بهترین ترکیبی که میشه با ریال بازی کرد همونیه که شما گفتین یعنی 1-3-2-4. چون خداییش هیچ جوری دیگه نمیتونی باش بازی کنی مگه اینکه این ترکیبی که من خودم خالقش بودمو بندازی. بشنو از هی:

سیستمو بکن : 2-3-1-4 Wide توو فورمیشن دقت کنی هست. بعد لوپزو شوتش میکنی دروازه. دفاع وسط چپو میکنی راموس ، دفاع وسط راستو می کنی واران . دفاع راست میکنی مارسلو ، دفاع چپو می کنی کونترایو. هافبک دفاعیتو می کنی ژابی آلنسو (اخاصیتش اینکه هم تدافعی تره هم اینکه تاثیرشو روو توپای برگشتی که از کرنر پیش میاد می بینی). هافبک چپو می کنی دیماریا(خاصیتش توو این پست اینکه چون چپ پایه و سرعتیه می تونه با پایه چپش واسه رونالدو سانترایه فوق العاده ای کنه. روندالدو ام که قربونش برم اصلا خوده کانتونا . یجور می پره مرده عنکبوتی توو زندگیش نمی پرید). هافبک چپو میکنی کارواخال . ( خاصیتش اینکه اسپیدیه و اونم از کنارا سانترای خوبی می کنن). خوب حالا هافبک تحاجمی رو میزاری مودریچ. دوتا نوکایه جلوتم چپشو میزاری رونالدو راستشم می زاری بیل. کریمم میندازی نیمکت 70 به بعد جایه بیل میاری. برو فقط زیاد گل نزن حریف تحقیر شه. :n02:

اگه اینطور باشه که نشه ترکیب یه تیم دیگه رو واسه یه تیم دیگه استفاده کرد که اونوقت حتی نمیشه بازیکن ذخیره رو هم استفاده کرد .
چون ترکیب default هر تیم فقط برای بازیکنهای default اش طراحی شده و اگه قرار باشه بازیکنها عوض بشن و ترکیب دیگه خوب نباشه که نمیشه .
الان مثلا ترکیب دورتموند اینه که با سیستم 1-3-2-4 موقع حمله دو تا دفاع های چپ و راست میان جلو که توی اکثر تیمها همینطوره . از طرفی یه وینگ میاد وسط واسه شوت زنی و وینگ دیگه هم که بازیکن خیلی سرعتی هم هست در طول حرکت میکنه واسه سانتر واسه لواندوسکی یا نفوذ از گوش زمین . که دقیقا هم با بازیکنهای رئال جور در میاد . چون بازیکنهاشون تقریبا شبیه همن .
واسه همینه که یه مربی وقتی میره به یه تیم دیگه معمولا از همون ترکیب مورد علاقه اش به همراه کمی تغییرات استفاده میکنه . مثل گواردولا .

AlirezaLamLam
05-12-2013, 23:10
نه نیازی نیست . البته باید از MWM Selector استفاده کنی واسه نصب اضافات

اگه اینطور باشه که نشه ترکیب یه تیم دیگه رو واسه یه تیم دیگه استفاده کرد که اونوقت حتی نمیشه بازیکن ذخیره رو هم استفاده کرد .
چون ترکیب default هر تیم فقط برای بازیکنهای default اش طراحی شده و اگه قرار باشه بازیکنها عوض بشن و ترکیب دیگه خوب نباشه که نمیشه .
الان مثلا ترکیب دورتموند اینه که با سیستم 1-3-2-4 موقع حمله دو تا دفاع های چپ و راست میان جلو که توی اکثر تیمها همینطوره . از طرفی یه وینگ میاد وسط واسه شوت زنی و وینگ دیگه هم که بازیکن خیلی سرعتی هم هست در طول حرکت میکنه واسه سانتر واسه لواندوسکی یا نفوذ از گوش زمین . که دقیقا هم با بازیکنهای رئال جور در میاد . چون بازیکنهاشون تقریبا شبیه همن .
واسه همینه که یه مربی وقتی میره به یه تیم دیگه معمولا از همون ترکیب مورد علاقه اش به همراه کمی تغییرات استفاده میکنه . مثل گواردولا .

پیرو فرمایشات نفیس و گوهروارتون بایستی عرض کنم که بله شما درست میگید اما توو فیفا14 بهتره که ببینی با چه سیستمی میتونی بازی کنی با همون سیستم بری جلو. الان منو اگه بکشی تیکه تیکم کنی به غیر از 2-3-1-4 اصلا به هیچ وجه نمیتونم با سیستم دیگه ای بازی کنم. حالا چه کوپنهاگن باشه چه بهترین تیمه دنیا چلسی . با همه فقط با این سیستم. ولی در کل حرف شمام درسته.

6774
05-12-2013, 23:22
دوستان ببخشین چرا فیفا 14 تو ویندوز8 خیلی بد کار میکنه انگار خش داره تصویر یک جوریه ولی تو ویندوز ایکس پی اینطور نیست لطفا راهنماییم کنین ممنون
بعدش هم درخواستی که از همتون دارم اینه که در مورد ترکیب صحبت کنیم تا اطلاعاتمون در مورد نحوه بازی در بازی های مختلف زیاد بشه ممنون.

Zlatan_ibra
05-12-2013, 23:45
آقا امروز من یه چیزی رو تازه دیدم شاید شما دیده باشین قبلا
موقع اینکه تیم حریف ضربه ازاد میزدم کمی بازیکنمو اوردم جلو داور ضربه رو متوقف کرد و به بازیکن من که کمی جلوتر اومده بود کارت داد

Gregar
05-12-2013, 23:51
آقا امروز من یه چیزی رو تازه دیدم شاید شما دیده باشین قبلا
موقع اینکه تیم حریف ضربه ازاد میزدم کمی بازیکنمو اوردم جلو داور ضربه رو متوقف کرد و به بازیکن من که کمی جلوتر اومده بود کارت داد

قدیمیه . فیفا 13 این قابلیت اضافه شد .

پیرو فرمایشات نفیس و گوهروارتون بایستی عرض کنم که بله شما درست میگید اما توو فیفا14 بهتره که ببینی با چه سیستمی میتونی بازی کنی با همون سیستم بری جلو. الان منو اگه بکشی تیکه تیکم کنی به غیر از 2-3-1-4 اصلا به هیچ وجه نمیتونم با سیستم دیگه ای بازی کنم. حالا چه کوپنهاگن باشه چه بهترین تیمه دنیا چلسی . با همه فقط با این سیستم. ولی در کل حرف شمام درسته.

خوب منم که همین رو میگم مرد مومن :n02:

راستی اینم یه امار جالب از فیفا (شرمنده که سایزش زیاده)

6774
05-12-2013, 23:55
زحمت کشیدی از فیفا 12 یا حتی فکر کنم قبل از اونم بود.:n25:

6774
05-12-2013, 23:56
این چیه من که نفهمیدم

6774
06-12-2013, 00:19
دوستان گلم لطفا ترکیباتون رو بفرستین ببینیم بهترین ترکیب کدومش هست؟

vivabarca
06-12-2013, 00:25
راهی هست بشه مثل pes تماشاگرها رو ناپدید کرد که افت فریم از بین بره ؟

Zlatan_ibra
06-12-2013, 02:13
دوستان خوشحالی بعد گل calm dawnرو میشه تو بازی با cpu یا دونفره هم زد؟با خود رونالدو میشه فقط؟

Gregar
06-12-2013, 13:21
دوستان خوشحالی بعد گل calm dawnرو میشه تو بازی با cpu یا دونفره هم زد؟با خود رونالدو میشه فقط؟

اگه منظورت همون خوشحالیه که دو دستش رو به نشونه stop جلوش میگیره واسه همه میشه زد اما اگه خوشحالیه دیگه ای مثل انگشت اشاره و بینی داره من که ندیدم .

hitler1945
06-12-2013, 13:22
دوستان من پچ مودینگ وی رو نصب کردم اما حالا تو صفحه اول بازی کرش میکنه
مشکل از کجا میتونه باشه؟

Zlatan_ibra
06-12-2013, 13:23
اگه منظورت همون خوشحالیه که دو دستش رو به نشونه stop جلوش میگیره واسه همه میشه زد اما اگه خوشحالیه دیگه ای مثل انگشت اشاره و بینی داره من که ندیدم .

بله منظورم همونه/چطوری میشه زدش؟

Gregar
06-12-2013, 17:21
دوستان من پچ مودینگ وی رو نصب کردم اما حالا تو صفحه اول بازی کرش میکنه
مشکل از کجا میتونه باشه؟

دو تا اپدیت خود فیفا با کرک 5 رو ریختی ؟ در ضمن باید پچ های مودینگ وی رو به ترتیب نصب کنی یا اینکه نسخه AIO رو فقط رو نصب کنی .

من خودم که شانسی میزنم چون بعضی مواقع اصلا نمیزنه . مثلا رقص گنگنام استایل رو بعضی مواقع میزنه و بعضی وقتها نه . کلا فکر کنم شیوه خوشحالی بعد از گل توی این نسخه کمی عوض شده .

hitler1945
06-12-2013, 17:49
آپدیتی که با کرک هست رو ریختم پچ مودینگ وی رو هم نسخه AIO هستش

Layken
06-12-2013, 18:19
نویر ماشالله سوپر دروازبانه :دی
اقا این باگی روشی چیزی نداره بشه بهش گل زد؟ هر شکلی که بهش توپ میزنم میگیره :دی
موضوع اینه که ادم از دفاعی مثل دانته که میگذره تازه با غولی مثل نویر روبرو میشه، واقعا سوپر در اوردن ازش

Gregar
06-12-2013, 18:23
آپدیتی که با کرک هست رو ریختم پچ مودینگ وی رو هم نسخه AIO هستش

دوتا اپدیت باید نصب کنی . یکی با کرک ورژن 1 اومده بود و دومی با کرک 5 اومد . هر دوتاش رو باید نصب کنی .

موضوع اینه که ادم از دفاعی مثل دانته که میگذره تازه با غولی مثل نویر روبرو میشه، واقعا سوپر در اوردن ازش

نویر ؟ نویر کیه دیگه ؟ :n09: من راحت بهش دوتا زدم با دورتموند و بازی رو 2-1 روی لجندری بردم .

مشکل به نظر من نویر نیست . مشکل همه دروازه بان ها هستن که 90 درصد موقعیت ها رو میگیرن . یعنی از 10 موقعیت فقط یکیش گل میشه . با هر دروازه بانی هم همین مشکل هست . باز دروازه بان خودم کاملا 50 ، 50 میگیره . میبینی حریف 2 تا موقعیت کلا داشته تو بازی یکی رو گل کرده .

kasra r.m
06-12-2013, 18:26
دوستانی که میگن بعضی از شادی گل هارو نمیشه زد باید بگم که خیلی از شادی گل ها مثل calm down و خیلی هایه دیگه رو باید به صورت آنلاین تو کاتالوگ از قفل باز کنید

6774
06-12-2013, 18:35
دوستان ببخشین چرا فیفا 14 تو ویندوز8 خیلی بد کار میکنه انگار خش داره تصویر یک جوریه ولی تو ویندوز ایکس پی اینطور نیست لطفا راهنماییم کنین ممنون
بعدش هم درخواستی که از همتون دارم اینه که در مورد ترکیب صحبت کنیم تا اطلاعاتمون در مورد نحوه بازی در بازی های مختلف زیاد بشه ممنون.

AlirezaLamLam
06-12-2013, 18:59

آره داش منم بات موافقم خداییش خیلی اسبه. ولی باس زودتر غولش درست می کردن چون فصل قبل زیاد غول نبوده. حالا رو چه حسابی اینجوری درستش کردن الله اعلم. باس توو 13 غولش می کردن.

6774
06-12-2013, 19:48
دوستان لطفا کمکم کنین چرا تو ویندوز8 تصویر خیلی بده و انگار بازی خش داره ولی تو ویندوز ایکس پی اینطوری نیست.
رم 4
گرافیک 1 مدل 8400 جی فورس
سی پی یو G630
مادربرد P61
ویندوز هام هم 8 و ایکس پی هردو 32 بیتی هستند لطفا کمک کنین.

hitler1945
06-12-2013, 23:14
دوستان خواهشا یک مراحل کرک کردن رو دوباره بهم بگه
الان بازی رو هرکار میکنم کرک نمیشه و stop working میده

B3HZ@D
07-12-2013, 01:56
دوتا اپدیت باید نصب کنی . یکی با کرک ورژن 1 اومده بود و دومی با کرک 5 اومد . هر دوتاش رو باید نصب کنی .

این آپدیت ها چه تغییری توی بازی ایجاد میکنن ؟!
گیم پلی تغییر خاصی میکنه ؟! برای باگ های بازیه یا ... ؟!

TimeWarp
07-12-2013, 02:18
تو فیفا 14 وقتی بازی شروع میشه یه فلش آبی برای هر بازیکن هست که جهت حرکت بازیکن شما در حال انتخاب قرار داره رو به سمت توپ نشون میده.

چطور میشه این فلش رو حذف کرد؟

اینم چندتا شات ، فکر کنم منظور رو برسونه . چه کار باید کرد تا این خطوط آبی نباشن؟

TimeWarp
07-12-2013, 12:54
از کجا می تونم سری کامل و بدن نقص پچ مودینگ وی رو دانلود بکنم ؟

tahasama
07-12-2013, 12:58
سلام چطوری میشه دسته بازیرو مطابق PES درست کرد اگه میشه راهنماییم کنید

Gregar
07-12-2013, 13:00
این آپدیت ها چه تغییری توی بازی ایجاد میکنن ؟!
گیم پلی تغییر خاصی میکنه ؟! برای باگ های بازیه یا ... ؟!

فعلا که واسه من این اپدیتها بازی اصلی رو از این رو به اون رو کرده . البته بازم مشکل زیاد داره . اما نسبت به اول بهتر شده . امیدوارم توی اپدیت زمستون بهتر بشه . دقیقا مثل فیفا 13 .

6774
07-12-2013, 18:51
دوستان لطفا کمکم کنین چرا تو ویندوز8 تصویر خیلی بده و انگار بازی خش داره ولی تو ویندوز ایکس پی اینطوری نیست.
رم 4
سی پی یو G630
مادربرد P61

6774
07-12-2013, 21:31
دوستان لطفا کمکم کنین چرا تو ویندوز8 تصویر خیلی بده و انگار بازی خش داره و خیلی تر نشون میده ولی تو ویندوز ایکس پی اینطوری نیست.
رم 4
سی پی یو G630
مادربرد P61

Zlatan_ibra
08-12-2013, 00:10
آقا بازی برام خیلی آسون شده...نمیدونم شاید از کرک هستش یا من اونقدر بازی کردم قوی شدم.....تو ورد کلس توپ همش دست منه...با یه بازیکن هم تو محوطه ی جریمه قشنگ مثل پیس جولان میدم....
یادش بخیر یه زمانی به محوطه ی حریف میرسیدم حال میکردم :دی

hitler1945
08-12-2013, 00:15
کسی میدونه این مشکل لعنتی stop working چطور حل میشه؟
بازی کامل نصب بود و کار میکردم اومدم پچ نصب کنم همه چی بهم ریخت!!!

zodiac67
08-12-2013, 04:11

لیست celebration ها رو تو خود بازی داره مثله دریبلها بگردی پیدا میکنی

zodiac67
08-12-2013, 04:15
اینم چندتا شات ، فکر کنم منظور رو برسونه . چه کار باید کرد تا این خطوط آبی نباشن؟

قبل بازی در قسمت تنظیمات (fifa config) به قسمت دسته بازی برو و اون دسته دیگه رو انتخاب کن درست میشه

EhsanCPU
08-12-2013, 07:56
سلام
بازی FIFA WORLD CUP 2014 BRAZIL کی میاد ؟
امکان داره پچ جام جهانی فیفا 14 بیاد ؟
چون تو بازی فیفا 14 در قسمت تیم های ملی 9 تا از تیمهای حاضر در جام جهانی 2014 از جمله ایران غایب هستند
IRAN - ایران
JAPAN- ژاپن
CROATIA - کرواسی
COSTA RICA - کاستاریکا
BOSNIA-HERZEGOVINA - بوسنی و هرز گوین
HONDURAS - هندراس
NIGERIA - نیجریه
GHANA - غنا
ALGERIA - الجزایر

delpiero107
08-12-2013, 08:48
پچ 1.2 moddingway واسه جام جهانی اومده تیمای ایران و بقیه هم هستن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

delpiero107
08-12-2013, 08:48
بچه من هر سری پچ moddingway نصب میکنم باید از اول کریر مود بازی کنم مال شما همینجوره

reza.8
08-12-2013, 11:49
بچه من هر سری پچ moddingway نصب میکنم باید از اول کریر مود بازی کنم مال شما همینجوره
بله اگع دیتا بیس بازی رو عوض کنید باید از اول برید...البته میتونید از دیتا بیس بکاپ بگیرید و هر وقت خواستید که کریر رو برید از بکاپ خودتون استفاده کنید...

EhsanCPU
08-12-2013, 12:41
پچ 1.2 moddingway واسه جام جهانی اومده تیمای ایران و بقیه هم هستن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست عزیز این پچ روی نسخه BB هم نصب میشه ؟

tahasama
08-12-2013, 12:48
برای نصب این پچ باید پچ قبلی پاک بشه ؟
ضمنا شما نمیودین چطور باید دسته بازی رو تنظیم کرد

Gregar
08-12-2013, 12:51
کسی تا حالا با دیتا بیس 4 کریر رفته ؟ مشکلی واسش پیش نیومده ؟ اخه حس میکنم چون اپدیت غیر رسمی حساب میشه توی کریر مشکل دار بشه .
بعد در ضمن وقتی تیم های ملی جدید به کریر اضافه میشن scout ها هم میتونن توی اون کشور دنیال استعداد بگردن ؟ چون فقط کشورهایی رو میرن که تیم ملیشون توی بازی باشه .

Gregar
08-12-2013, 12:54
دوست عزیز این پچ روی نسخه BB هم نصب میشه ؟

احتمالا باید نصب بشه . چون BB فقط زبان های اضافی بازی رو نداره و کاری به چیزای دیگه بازی نداره .

برای نصب این پچ باید پچ قبلی پاک بشه ؟
ضمنا شما نمیودین چطور باید دسته بازی رو تنظیم کرد

برعکس باید روی مود قبلی نصب بشه . یعنی 1.0.1 AIO

TimeWarp
08-12-2013, 12:59

خوب ، خوشبختانه تونستم این مشکل رو برطرف کنم . تو بخش تنظیمات خود بازی.

1- این مشکل کندی بازیکنان خودم چطوری برطرف میشه؟

2- بخش تمرین تو کدوم قسمته ؟

soheilnouri
08-12-2013, 13:22
اقا توب جمع کن نداره کلا این بازی؟:n13:

6774
08-12-2013, 15:32
دوستان لطفا کمکم کنین چرا تو ویندوز8 تصویر خیلی بده و انگار بازی خش داره و خیلی تار نشون میده ولی تو ویندوز ایکس پی اینطوری نیست.
رم 4
سی پی یو G630
مادربرد P61

Zlatan_ibra
08-12-2013, 15:42
اقا یه نفر لینک خوب مث مدیافایر برا پچ 1.1 بده بعدش این پچ1.2 رو نصب کنم

Zlatan_ibra
08-12-2013, 15:48
اقا من الان این پچ جدید رو نصب کنیم قبلا ادیتهایی مثل چهره و کیت و ...نصب کرده بودیم همشون میپره؟

zodiac67
08-12-2013, 18:32
تیم ایران :n02:

6774
08-12-2013, 18:35
دوستان لطفا کمکم کنین چرا تو ویندوز8 تصویر خیلی بده و انگار بازی خش داره و خیلی تار نشون میده ولی تو ویندوز ایکس پی اینطوری نیست.
رم 4
سی پی یو G630
مادربرد P61

zodiac67
08-12-2013, 19:14
رم 4
سی پی یو G630
مادربرد P61

دوست عزیز چند بار این سوال رو میپرسی :n24:
مشکلات مربوط به نصب و اجرای بازی رو در تاپیک زیر مطرح کن :

6774
08-12-2013, 19:48
دوستان عزیز جدیدترین پچ فیفا چیه و چطوری میشه نصب کنیم ممنون

6774
08-12-2013, 21:16

پس چرا من نصب کردم ولی ایران نبود تغییراتی از جمله تغییر لوگو و نام باشگاه ها و..... صورت گرفت ولی ایران نبود.

6774
08-12-2013, 21:26
آیا نرم افزار fifa 14 modding way selector بازی فیفا 14 را آپدیت میکند چون پایین ترین قسمتش نوشته فعال کردن آپدیت فیفا یا غیر فعال کردن در ضمن در قسمت data base در همین نرم افزار چند گزینه هست کدوم رو بزنم و چرا هیچ تغییری اعمال نمیشه با این نرم افزار در فیفا 13 میتونستم انجام بدم با fifa 13 modding way selector ولی الان نمیتونم خواهش میکنم کمکم کنین.

TimeWarp
08-12-2013, 21:57
هر یک از این پچ ها رو ریختیم ، تک تک وارد بازی بشیم که ببینیم برای بازی مشکل ایجاد کرده یا نه ؟

یا که نه کلا همه رو ( از 5 تا 1.2 ) اعمال کنیم و بعد وارد بازی بشیم ؟

zodiac67
08-12-2013, 23:24
لینک مستقیم

FIFA 14 ModdingWay Mod V 1.0.1 - ALL IN ONE :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا ۱۳۹۲/۱۰/۰۲ مستقیمه

اگر رمز خواست تو سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ثبت نام کنین بعد ایمل و رمزی که باهاش ثبت نام کردین وارد کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این بالایی رو که دانلود کنین نیاز به دانلود پچ های قبلی نیست فقط بعدش باید پچ زیر رو هم نصب کنید تا تیم های جام جهانی رو هم بیاره :

Zlatan_ibra
08-12-2013, 23:43
این که رمز میخواد

zodiac67
09-12-2013, 01:56
این که رمز میخواد

تو سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ثبت نام کن بعد ایمل و رمزی که باهاش ثبت نام کردی وارد کن :n01:

zodiac67
09-12-2013, 01:58
لینک مستقیم

FIFA 14 ModdingWay Mod V 1.0.1 - ALL IN ONE :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا ۱۳۹۲/۱۰/۰۲ مستقیمه

اگر رمز خواست تو سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ثبت نام کنین بعد ایمل و رمزی که باهاش ثبت نام کردین وارد کنید :n01:

این بالایی رو که دانلود کنین نیاز به دانلود پچ های قبلی نیست فقط بعدش باید پچ زیر رو هم نصب کنید تا تیم های جام جهانی رو هم بیاره :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

6774
09-12-2013, 11:06
آیا نرم افزار fifa 14 modding way selector بازی فیفا 14 را آپدیت میکند چون پایین ترین قسمتش نوشته فعال کردن آپدیت فیفا یا غیر فعال کردن در ضمن در قسمت data base در همین نرم افزار چند گزینه هست کدوم رو بزنم و چرا هیچ تغییری اعمال نمیشه با این نرم افزار در فیفا 13 میتونستم انجام بدم با fifa 13 modding way selector ولی الان نمیتونم خواهش میکنم کمکم کنین.

hitler1945
09-12-2013, 11:43
هر یک از این پچ ها رو ریختیم ، تک تک وارد بازی بشیم که ببینیم برای بازی مشکل ایجاد کرده یا نه ؟

یا که نه کلا همه رو ( از 5 تا 1.2 ) اعمال کنیم و بعد وارد بازی بشیم ؟

من پچ AIO رو نصب کردم دیگه نتونستم وارد بازی بشم . الانم هر چی نصب میکنم بازم وارد بازی نمیشه

Gregar
09-12-2013, 12:22
کسی این دو تا مشکل رو با بازیش داره ؟ فکر میکنم به خاطر اپدیت 1.3 باشه .

1.موقعی که میخوایم توی ترکیب موقع بازی بازیکنها رو با دکمه Y جایگزین کنیم اون قسمت جزییات بازیکنها ثابت میمونه و جلوی صفحه رو میگیره . اگه کریر رو رفته باشین و همچین مشکلی هم باشه راحت دیده میشه .
2.این مشکل رو راحت میشه فهمید . موقعی که توی قسمت specialist های یک بازیکن میرین اونا highlight نیستن و تاریکن .

خواهشا همین نکته ها رو بررسی کنین ببینم مشکل از چیه .

Rasoul2142
09-12-2013, 12:28
دوستان این پچی که تیم ایران رو به بازی اضافه میکنه چطوری میشه باهاش جام جهانی رو بازی کرد ؟

Zlatan_ibra
09-12-2013, 17:05
اقا من این پچ اخری رو دانلود کردم ولی از قدرتهاش خوشم نیومد...خیلی افسانه ای شده....چیکار کنم مث قبلش بشه قدرتها؟

Gregar
09-12-2013, 17:53
اقا من این پچ اخری رو دانلود کردم ولی از قدرتهاش خوشم نیومد...خیلی افسانه ای شده....چیکار کنم مث قبلش بشه قدرتها؟

اگه منظورت اورال بازیکناست باید بگم که کی گفته شما بری database 4.0 Matrix رو نصب کنی ؟ این دیتابیس بر اساس عملکرد بازیکنها توی فصل قبلیشونه که تازه همون هم خیلی تخیلیه .

دیتابیس استاندارد خود فیفا که مطابق با خود اپدیت بازیه database 2.0 هستش. من حتی 4 رو هم نصب نمیکنم چون باگ زیاد داره .

در ضمن دوستان حواسشون باشه که توی تاپیک مود گفتن که این مود 1.2 باگ بدی داره که باعث میشه قرارداد یه بازیکن که تموم میشه یعنی به صفر میرسه توی همون تیم میمونه و در واقع مدت قرارداد رو منفی میزنه .

Zlatan_ibra
09-12-2013, 18:51
خب اگه دیتابیس 2 رو نصب کنم که ترکیب ها بروز نیستن....در ضمن تیمهای ملی هم که ایران و ... رو نداره
و بعد هم این مود 1.2 که میگین جیه؟

Gregar
09-12-2013, 19:03
خب اگه دیتابیس 2 رو نصب کنم که ترکیب ها بروز نیستن....در ضمن تیمهای ملی هم که ایران و ... رو نداره
و بعد هم این مود 1.2 که میگین جیه؟

دیتابیس 2 کی گفته بروز نیست . چون اسمش 2 ـه که دلیل نمیشه قدیمیتر باشه . دیتابیس 2 دقیقا خود اپدیت فیفاست . دیتابیس 4 همون دیتابیس 2 هستش که تیمهای اضافی رو هم داره . دیتابیس های ماتریکس هم که بر اساس عملکرد بازیکنها تو فصل قبله که خیلی هم تخیلیه .
خوب اگه وجود تیمهای اضافی واست مشکلی نداره دیتابیس 4 رو باید نصب کنی . البته این نکته رو هم بگم که تیمهای جدیدی که به بازی اضافه میشه هم تخیلیه . مثلا فکر کن توی تیم ایران هنوز علی کریمی هستش و جالبه اینکه واسش skill move رو زده 5 ستاره :n08: که باید فوقش 4 ستاره باشه . اورالهاشون هم که زیادی زیاده .

B3HZ@D
09-12-2013, 21:37
البته تیم ملی ایران اکثر بازیکنان با اورال 60 یا نزدیک به 70 بودن . کلا بازیکن اورال 70 توی تیم ملی به 5 نفر هم نمیرسید :n02:
باز امسال تیم ملی ایران منطقی تر ساخته شده . درسته ترکیب به روز نیست ولی اورال ها منطقی تره .

پارسال کریم انصاری فرد که ساخته شده بود سرعتش 90 بود !!!

6774
09-12-2013, 21:40
دوستان من پچ 1.3 و 1.2 و... رو نصسب کردم ولی تیم ملی ایران نبود کمکم کنین

TimeWarp
10-12-2013, 01:53
دوستان که پچ Version 1.0.1 - ALL IN ONE
مودینگ وی با حجم 600 مگ رو نصب کردین ، دچار مشکل شدین ؟

B3HZ@D
10-12-2013, 02:32

از MW Selector باید Data Base 4.0 رو انتخاب و Apply کنید .

دوستان که پچ Version 1.0.1 - ALL IN ONE
مودینگ وی با حجم 600 مگ رو نصب کردین ، دچار مشکل شدین ؟

من نصب کردم و در حال حاضر مشکلی نداشته .

EhsanCPU
10-12-2013, 04:34
منم پچ ModdingWay Mod V 1.2.0 را نصب کردم
البته قبلش پچ های 0.5 تا 1.0.1 را نصب کردم
همه تیمهای حاضر در جام جهانی با گروه بندی واقعی به بازی اضافه شدن
تیم ملی رو هم خوب ساختن مخصوصا کیت تبم ملی و کفشهای بازیکنان رو
علی کریمی هم هنوز تو تیمه :n02:
جالبه گزارشگر اسم آندرانیک تیموریان رو با اینکه لژیونر نیست گزارش میکنه :n04:

Rasoul2142
10-12-2013, 10:00
دوستان من تا پچ 1.2 رو ریختم همه آپدیتها هم انجام شده ولی فقط میشه کریر رو رفت و هیچ جام دیگه ای نیست
مثلا جام جهانی

TimeWarp
10-12-2013, 12:13
زمان نصب پچ کدوم یکی از این دو حالت درسته ؟

1- پوشه loc رو حذف و پوشه ی loc licenced رو به loc تغیر نام بدیم

2- Rename your Game/data/loc folder to loc-original
Rename Game/data/loc-licensed to Game/data/loc folder

اینم (2) کلا من نگرفتم منظورش چیه؟ اینو تو سایته خود مودینگ وی هست.

B3HZ@D
10-12-2013, 12:22

فولدر Loc رو به Loc orginal تغییر نام بدین .
فولدر loc licensed رو هم باید به Loc تغییر نام بدین .

6774
10-12-2013, 13:07
از MW Selector باید Data Base 4.0 رو انتخاب و Apply کنید .

من نصب کردم و در حال حاضر مشکلی نداشته .

ولی دوست خوبم آخه data base 4 نیست آخرش data base2 هست

Gregar
10-12-2013, 13:30
بچه ها اپدیتهای بازی رو اینجا گذاشته هر کی میخواد دانلود کنه .

دانلود تمام اپدیتهای فیفا 14 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

جالبه من نمیدونستم اپدیت 1.2 هم هست و فقط دو تا اپدیت 1.1 و 1.3 رو داشتم . به احتمال زیاد تمام مشکلاتی که بازیم داره به خاطر اینه که اپدیت 1.2 نصب نیست .

پ 1.3 که هنوز نیومده . شما احتمالا منظورت اپدیتهای خود فیفاست . شما برای بروز شدن نقل و انتقالات باید بچهای مودینگ وی رو نصب کنی .

اینم لینکش : پچ مودینگ وی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اول پچ 1.0.1 AIO رو نصب کنین و بعد اپدیت 1.2 رو . شیوه نصب هم توی خود فایل Readme پچ نوشته شده . اگه خواستین بگین براتون توضیح میدم .

منم پچ ModdingWay Mod V 1.0.2 را نصب کردم
البته قبلش پچ های 0.5 تا 1.0.1 را نصب کردم
همه تیمهای حاضر در جام جهانی با گروه بندی واقعی به بازی اضافه شدن
تیم ملی رو هم خوب ساختن مخصوصا کیت تبم ملی و کفشهای بازیکنان رو
علی کریمی هم هنوز تو تیمه :n02:
جالبه گزارشگر اسم آندرانیک تیموریان رو با اینکه لژیونر نیست گزارش میکنه :n04:

پچ 1.2 البته اومده نه 1.0.2 .
در مورد اندرانیک فکر میکنم صداش رو از فیفاهای قبلی زمانی که توی بولتون بود گذاشتن . احتمالا نکونام هم صدا داره .

دوستان من تا پچ 1.2 رو ریختم همه آپدیتها هم انجام شده ولی فقط میشه کریر رو رفت و هیچ جام دیگه ای نیست
مثلا جام جهانی

واسه انجام تورنومنتهای مختلف باید از تب play برین به بخش more که یه سری بازی ها جدا توی فیفاست .

اگه برای اولین بار داری پچ رو نصب میکنی باید گزینه 2 رو بری (مثلا برای اولین بار نسخه AIOرو میخوای نصب کنی) . اما اگه داری اپدیت پچ رو نصب میکنی باید روش 1 رو بری (مثلا نسخه 1.2 رو روی 1.0.1 نصب میکنی)
کلا چیز خاصی نیست . منظورش اینه که یک بار loc رو به loc-original تغییر نام میدی و loc-licensed رو به loc و از اون به بعد اگه اپدیتی نصب کردی دیگه نمیخواد اون روش دوم رو بری و فقط loc-licensed رو به loc تغییر میدی .

TimeWarp
10-12-2013, 14:59
آقا امکانش هست یکی مراحل ریختن پچ رو به ترتیب توضیح بده ؟ من یه فیلم آموزشی در این زمینه دیدم که دوستان میگن اشتباهه!

- فکر کنید که اصلا بنده تا حالا هیچ پچی نریختم و تازه می خوام پچ مودینگ وی (all in one 1.0.1 ) که از آپدیت نقل و انتقالات تا .... رو اعمال میکنه نصب کنم.

- بعدش می خوام پچ 1.2 مودینگ وی رو اعمال کنم .

به ترتیب این دو مورد رو لطفا توضیح بدید که دقیقا چه چیز رو کپی کنم به خصوص تغییر نام پوشه ها در هر مرحله رو .

چون تناقص تو این مورد زیاد دیدم و هر کی یه چیز میگه.

با تشکر:n16:

Gregar
10-12-2013, 15:11
آقا امکانش هست یکی مراحل ریختن پچ رو به ترتیب توضیح بده ؟ من یه فیلم آموزشی در این زمینه دیدم که دوستان میگن اشتباهه!

- فکر کنید که اصلا بنده تا حالا هیچ پچی نریختم و تازه می خوام پچ مودینگ وی (all in one 1.0.1 ) که از آپدیت نقل و انتقالات تا .... رو اعمال میکنه نصب کنم.

به ترتیب این دو مورد رو لطفا توضیح بدید که دقیقا چه چیز رو کپی کنم به خصوص تغییر نام پوشه ها در هر مرحله رو .

اگه منظورت فقط پچهای مودینگ وی هستش (نه اپدیتهای فیفا) به این روش کار کن :

1. محتویات پچ رو بریز تو پوشه فیفا و کلا همه رو copy and raplace کن .
2. ModdingWayInstaller رو با Run as admin اجرا کن و گزینه نصب رو بزن تا زمانی که نصب بشه
3. میری به پوشه data و اونجا اسم پوشه loc رو میکنی loc-original
4. همونجا اسم پوشه loc-licensed رو هم میکنی loc
5. حالا FIFA 14 MWM Selector رو هم توسط run as admin اجرا کن و تنظیمات مورد نظرت رو انجام بده . فقط دیتابیس مورد نظرت رو انتخاب کن و apply بزن و دکمه yes رو بزن . همچنین EA update manager رو هم disable کن و apply بزن . بقیه گزینه ها رو هم هر جور خواستی انتخاب کن و apply بزن .
6. واسه پچ 1.2 یا هر اپدیتی بعد از اون مرحله 1 تا 5 رو اجرا کن (غیر از مرحله 3 که به جاش باید پوشه loc رو حذف کنی)

B3HZ@D
10-12-2013, 15:12
پ 1.3 که هنوز نیومده . شما احتمالا منظورت اپدیتهای خود فیفاست . شما برای بروز شدن نقل و انتقالات باید بچهای مودینگ وی رو نصب کنی .

اینم لینکش : پچ مودینگ وی

اول پچ 1.0.1 AIO رو نصب کنین و بعد اپدیت 1.2 رو . شیوه نصب هم توی خود فایل Readme پچ نوشته شده . اگه خواستین بگین براتون توضیح میدم .

من که اون پچ حجیم رو دانلود نکردم . فقط پچ 1.1 و 1.3 رو نصب کردم و هیچ مشکلی نداشتم خوشبختانه :n02:

شما پچ رو که دانلود کردین باید در مسیر اصلی فولدر فیفا 14 کپی کنین . مسیر اصلی هم جایی است که سه فولدر اصلی بازی دیده میشه .

بعد از اون شما فایل Moddingway Installer رو اجرا میکنین و صبر میکنید تا مراحل نصب به پایان برسه .

سپس به FIFA 14 MWM Selector میرین و دیتابیس مورد نظرتون رو انتخاب میکنین . اگر DB 4.0 رو انتخاب کردین اون موقع باید تغییر نام دو فولدر Loc رو انجام بدین .

همزمان شد با پست بالایی :n02:

TimeWarp
10-12-2013, 15:25
با تشکر از هر دو دوست عزیز به خاطر توضیحات کاملتون:n16:

یه سوال : با اعمال این پچ ها (مودینگ وی نه آپدیت فیفا) و اونم datab 4 ، اصولا جام های مورد نظر (جام باشگاههای اروپا و جام جهانی ) و تیم ایران و آخرین نقل و انتقالات بازیکنان اعمال میشه دیگه ، درسته ؟

Rasoul2142
10-12-2013, 17:20
میشه خواهشا یه نفر دقیق توضیح بده برای جام جهانی و چمپیونز لیگ باید از کجا برم ؟
تا پچ 1.2 مودینگ وی رو نصب کردم

6774
10-12-2013, 17:50
data base 4 نیست آخرش data base2 هست

6774
10-12-2013, 18:01
بچه ها اپدیتهای بازی رو اینجا گذاشته هر کی میخواد دانلود کنه .

دانلود تمام اپدیتهای فیفا 14 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

جالبه من نمیدونستم اپدیت 1.2 هم هست و فقط دو تا اپدیت 1.1 و 1.3 رو داشتم . به احتمال زیاد تمام مشکلاتی که بازیم داره به خاطر اینه که اپدیت 1.2 نصب نیست .

اینم لینکش : پچ مودینگ وی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پچ 1.2 البته اومده نه 1.0.2 .
در مورد اندرانیک فکر میکنم صداش رو از فیفاهای قبلی زمانی که توی بولتون بود گذاشتن . احتمالا نکونام هم صدا داره .

واسه انجام تورنومنتهای مختلف باید از تب play برین به بخش more که یه سری بازی ها جدا توی فیفاست .

اگه برای اولین بار داری پچ رو نصب میکنی باید گزینه 2 رو بری (مثلا برای اولین بار نسخه AIOرو میخوای نصب کنی) . اما اگه داری اپدیت پچ رو نصب میکنی باید روش 1 رو بری (مثلا نسخه 1.2 رو روی 1.0.1 نصب میکنی)
کلا چیز خاصی نیست . منظورش اینه که یک بار loc رو به loc-original تغییر نام میدی و loc-licensed رو به loc و از اون به بعد اگه اپدیتی نصب کردی دیگه نمیخواد اون روش دوم رو بری و فقط loc-licensed رو به loc تغییر میدی .

بی زحمت روش دانلود رو توضیح بدین یکی 128 مگابایته و اون یکی 13.7 کیلوبایته مگه به چه دردی میخوره از یک مگابایت کمتر

zodiac67
10-12-2013, 18:10
میشه خواهشا یه نفر دقیق توضیح بده برای جام جهانی و چمپیونز لیگ باید از کجا برم ؟
تا پچ 1.2 مودینگ وی رو نصب کردم

بعد نصب پچ FIFA 14 MWM Selector رو اجرا کن بعد از قسمت select database .دیتابیس 4.0 رو برگزین بعد apply database رو بزن
بعد از همون FIFA 14 MWM Selector از قسمت game mode tornaments , select tournaments رو برگزین و apply بزن

بعد برو تو بازی در tab play به قسمت more برو و اونجایی که نوشته loud tournamet رو با موس رو اون قسمت پایینش که کنارش نوشته rs بزن تا new tournament بیاد بعد اگر این مراحلو با دقت انجام داده باشی میتونی تورنمنت های جدید رو بیاری :n02::n06:

6774
10-12-2013, 19:07
دوستان من چم مودینگ رو نصب کردم ولی کرش میشه

EhsanCPU
10-12-2013, 19:48
بعد نصب پچ FIFA 14 MWM Selector رو اجرا کن بعد از قسمت select database .دیتابیس 4.0 رو برگزین بعد apply database رو بزن

سلام
Database 4.0 - Matrix جدیدتره ...

Gregar
10-12-2013, 19:59
سلام
Database 4.0 - Matrix جدیدتره ...

جدید و قدیم نداره . دیتابیس 2 و 4 هر دوتاش اپدیته . matrix رو یه نفر خودش اومده طبق عملکرد تیمهای پارسال اورالها رو عوض کرده که اصلا خوب نیست و تخیلی زیاد داره .

البته اینم بگم که اپدیت نقل و انتقالات دیتابیس 2 و 4 هم اپدیت نیست و در واقع فکر میکنم تا 1 نوامبر باشه . باید یه پچ جدید بیاد واسه اپدیت نقل و انتقالات به تاریخ الان . چون بعضی اورال ها و پتانسیلها تو این یه ماهه عوض شده . هر چند ما کریر رو شروع کردیم دیگه .

بی زحمت روش دانلود رو توضیح بدین یکی 128 مگابایته و اون یکی 13.7 کیلوبایته مگه به چه دردی میخوره از یک مگابایت کمتر

اگه پچ مودینگ وی رو میگی که احتمالا شما تورنت پچ 1.2 رو دانلود کردین که چند کیلوبایت بیشتر نیست . همون 128 مگیه رو باید بگیری دیگه .

TimeWarp
10-12-2013, 20:13
1- اگر بخوایم به صورت دستی چندتا بازیکن رو بین چند تیم انتقال بدیم باید از کدوم قسمت اقدام کنیم؟

2- تو فیفا 10 یه قسمت بود تو بخش تمرینات که می تونستی تو تمرین دو تا تیم درست کنی و بازی تمرینی انجام بدی که خیلی عالی بود. اینم همچین چیزی داره ؟
نمی دونم چیزی که خوبه رو چرا سال بعدش بی خودی تغییر میدن.

6774
10-12-2013, 20:42
جدید و قدیم نداره . دیتابیس 2 و 4 هر دوتاش اپدیته . matrix رو یه نفر خودش اومده طبق عملکرد تیمهای پارسال اورالها رو عوض کرده که اصلا خوب نیست و تخیلی زیاد داره .

البته اینم بگم که اپدیت نقل و انتقالات دیتابیس 2 و 4 هم اپدیت نیست و در واقع فکر میکنم تا 1 نوامبر باشه . باید یه پچ جدید بیاد واسه اپدیت نقل و انتقالات به تاریخ الان . چون بعضی اورال ها و پتانسیلها تو این یه ماهه عوض شده . هر چند ما کریر رو شروع کردیم دیگه .

اگه پچ مودینگ وی رو میگی که احتمالا شما تورنت پچ 1.2 رو دانلود کردین که چند کیلوبایت بیشتر نیست . همون 128 مگیه رو باید بگیری دیگه .

اون رو گرفتم ولی data base 4 نیست

soheilnouri
10-12-2013, 20:49
اقا این پچ ایرانش خوبه؟

6774
10-12-2013, 21:53
سلام ببخشید تونستم دیتا بیس 4 رو پیدا کنم ولی applyرو میزنم ایران یا جام جهانی نمیاد

AlirezaLamLam
10-12-2013, 22:57
اقا من یه سوال ازتون داشتم ؟؟؟؟؟
شما بیشترین قیمتی که یه بازیکنتونو فروختین چند میلیون دلار بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یکی از دوستام ادعا می کنه اوزیله فکستنیو 95 میلیون یورو به من سیتی فروخته !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! من که باور نکردم گفتم برو عکس بگیر واسم بیار. اخه بابا من هازاردمو که فقط 22 سالش بودو تازه اورالشم 88 شده بودو به ریال خودمو ترکوندم بیشتر از 70 میلیون یورو نگرفت بعد اون چجوری اوزیلشو 95 میلیون یورو به من سیتی فروخته ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه هه !!!!!!!!!!!!!! دارم دیوانه می شم بخدا:19::19::22:

BIONIC
10-12-2013, 23:01
عملکرد دکمه های دسته بازی برای فیفا 14 . . .

1. آیا این تنظمیات حالت بین المللی داره یا هرکی میخواد برای خودش میتونه تنظیم کنه ؟
2. بعد اینکه آیا همین عملکرد در PS4 , PC متفاوت هست ؟

3. لپ کلام اینکه ، با چه تنظبماتی برای دسته فیفا رو بازی کنیم که فردا روزی خواستیم جایی بریم بازی کنیم ، همون لحاظ بشه و با نوع متفاوتی روبرو نشیم ؟

...................
سوال جانبی : بازی فیفا روی PC با پلی استیشن آیا فرقی می کنه ؟ (منظور از pc با کیبورد نیست .. )

ممنون

stealer
10-12-2013, 23:12
عملکرد دکمه های دسته بازی برای فیفا 14 . . .

1. آیا این تنظمیات حالت بین المللی داره یا هرکی میخواد برای خودش میتونه تنظیم کنه ؟
2. بعد اینکه آیا همین عملکرد در PS4 , PC متفاوت هست ؟

3. لپ کلام اینکه ، با چه تنظبماتی برای دسته فیفا رو بازی کنیم که فردا روزی خواستیم جایی بریم بازی کنیم ، همون لحاظ بشه و با نوع متفاوتی روبرو نشیم ؟

...................
سوال جانبی : بازی فیفا روی PC با پلی استیشن آیا فرقی می کنه ؟ (منظور از pc با کیبورد نیست .. )

ممنون
همه ی نسخه ها با هم یکسان هستن
تنظیمات دسته هم اگه تو مسابقاتی برین قبلش میگن دسته رو طبق عادت خودتون تنظیم کنین:دی

BIONIC
10-12-2013, 23:20
ممنون دوست عزیز از پاسختون
خیلی وقت میشه فیفا بازی نکردم . البته کلا فوتبال .
....................
دوتا سوال :

+ این بازی چه قدر بار روی سیستم می آره ( لب تاپ 14 ) باعث گرم شدن بیش از حد نشه ؟

+ در حال حاضر هم امکان خرید این بازی رو ندارم . شما جایی می شناسی یه نسخه کامل رو دانلود کنم ؟
البته زیاد تو کار پچ و کرک و اینا نیستم ! وارد نیستم .

Gregar
10-12-2013, 23:22
اه . خسته شدم . چقدر اسون شده بازی . توی لجندری راحت میبری همه بازی ها رو . دیگه از بایرن سخت تر ؟ با دورتموند راحت میزنم بایرن رو . فوق فوقش دیگه مساوی بگیرن ازم . خوبه تیم قویتر برنداشتم .

اقا من یه سوال ازتون داشتم ؟؟؟؟؟
شما بیشترین قیمتی که یه بازیکنتونو فروختین چند میلیون دلار بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یکی از دوستام ادعا می کنه اوزیله فکستنیو 95 میلیون یورو به من سیتی فروخته !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! من که باور نکردم گفتم برو عکس بگیر واسم بیار. اخه بابا من هازاردمو که فقط 22 سالش بودو تازه اورالشم 88 شده بودو به ریال خودمو ترکوندم بیشتر از 70 میلیون یورو نگرفت بعد اون چجوری اوزیلشو 95 میلیون یورو به من سیتی فروخته ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه هه !!!!!!!!!!!!!! دارم دیوانه می شم بخدا:19::19::22:

فکر کنم یا اون اشتباه گفته یا تو اشتباه شنیدی . احتمالا منظورش دلار بوده نه یورو . با واحد دلار یه بازیکن مثل اوزیل همون 90 میلیون به بالا میشه قیمتش . معمولا از قیمت خود بازیکن دوبرابر بیشتر نمیدن .

teraktor2003
11-12-2013, 02:01
بعد از همون FIFA 14 MWM Selector از قسمت game mode tornaments , select tournaments رو برگزین و apply بزن

بعد برو تو بازی در tab play به قسمت more برو و اونجایی که نوشته loud tournamet رو با موس رو اون قسمت پایینش که کنارش نوشته rs بزن تا new tournament بیاد بعد اگر این مراحلو با دقت انجام داده باشی میتونی تورنمنت های جدید رو بیاری :n02::n06:

سلام
من این مراحل رو کامل انجام دادم و پچ ها رو هم درست نصب کردم تیم ایران هم با ترکیب جدید اضافه شده اما در قسمت تورنمنت جدید جام جهانی نیس!
فقط لیگ داخلی تیم های باشگاهیه...
دقیقا اسم جام جهانی چیه؟

zodiac67
11-12-2013, 02:35
سلام
من این مراحل رو کامل انجام دادم و پچ ها رو هم درست نصب کردم تیم ایران هم با ترکیب جدید اضافه شده اما در قسمت تورنمنت جدید جام جهانی نیس!
فقط لیگ داخلی تیم های باشگاهیه...
دقیقا اسم جام جهانی چیه؟

راستشو بخوای خودم هنوز 2 تا پچ آخر رو نریختم ببینم جام جهانی میاد یا نه و این کارایی که گفتم از روی تجربه پچ های قبلی بود .
ظرف یکی 2 روز دیگه میریزم ببینم چطور میشه.اگر کس دیگه ای ریخته بگه براش اومده جام جهانی یا نه ؟

djmetalboy2005
11-12-2013, 14:35
ببخشید. میشه یکی بگه که از اول باید چیا رو نضب کنیم؟! من هرچی صبر کردم ریلودد بیاد نیومد (البته کار داشتم نمیرسیدم بازی کنم :دی)
حالا برای شروع باید آپدیت 1 و آپدیت 2 رو نصب کنم؟! بعد کرک 5 رو بریزم. بعد پچ مودیینگ وی 1.0.1 ؟؟؟
یکی لطف کنه و طریقه نصب آپدیت ها و پچ ها رو بگه که دیگه نصبش کنم ببینم چجوریه. ممنون میشم.

Gregar
11-12-2013, 19:53
ببخشید. میشه یکی بگه که از اول باید چیا رو نضب کنیم؟! من هرچی صبر کردم ریلودد بیاد نیومد (البته کار داشتم نمیرسیدم بازی کنم :دی)
حالا برای شروع باید آپدیت 1 و آپدیت 2 رو نصب کنم؟! بعد کرک 5 رو بریزم. بعد پچ مودیینگ وی 1.0.1 ؟؟؟
یکی لطف کنه و طریقه نصب آپدیت ها و پچ ها رو بگه که دیگه نصبش کنم ببینم چجوریه. ممنون میشم.

اول بازی رو نصب میکنی . بعد اپدیتهایی که صفحه قبل گذاشتم رو از 1 تا 3 نصب میکنی که در واقع فکر کنم فقط یه کپی پیست باشه . بعد کرک 5 رو میریزی . همون که با اپدیت 3 هستش . بعد هم پچ های مودینگ وی رو نصب میکنی . اول AIO 1.0.1 بعد 1.2

FCBarcelona.ir
12-12-2013, 01:17
دوستان اوریجین ip های ایران رو بسته؟! :n04: چند روزیه نمی تونم بدون ------ سرور بهش وصل بشم!

نکنه اینم یکی دیگه از منافع کثیر حاصله از دستبوسی آمریکا در ژنوه!!! :n23:

Gregar
12-12-2013, 11:42
دوستان اوریجین ip های ایران رو بسته؟! :n04: چند روزیه نمی تونم بدون ------ سرور بهش وصل بشم!

نکنه اینم یکی دیگه از منافع کثیر حاصله از دستبوسی آمریکا در ژنوه!!! :n23:

نه عزیزم من تا حالا ندیدم یه بار هم EA ای پی ایران ببنده . هر چی بوده از سمت خود ایران بوده . البته من الان اریجین چند وقتیه نمیرم اما قبلا هر چی مشکل از این قبیل بود فقط از طرف ایران بود . و شاید هم سراسریه و فقط مربوط به ایران نمیشه .

FCBarcelona.ir
12-12-2013, 15:34
نه عزیزم من تا حالا ندیدم یه بار هم EA ای پی ایران ببنده . هر چی بوده از سمت خود ایران بوده . البته من الان اریجین چند وقتیه نمیرم اما قبلا هر چی مشکل از این قبیل بود فقط از طرف ایران بود . و شاید هم سراسریه و فقط مربوط به ایران نمیشه .
این مسئله مال چند روز اخیره. به هیچ وجه نمی تونم اوریجین رو Online ش کنم مگر اینکه الترا سرفی چیزی رو باز کنم!

J4ck
12-12-2013, 17:20
دوستان برای شما هم لجند فیفا 14 سختتر از فیفا 13 شده؟
برای من لجند فیفا 14 بسیار سخت تر از فیفا 13 هست
لجند فیفا 13 رو براحتی میبردم و از لجند فیفا 14 بزور مساوی میگیرم

saadat68
12-12-2013, 18:50
دوستان شرمنده من تازه میخوام فیفا رو بخرم

الان فرض کنید من فیفا رو نصب کردم حالا باید برای آپدیت نقل و انتقالات و کرک و جام جهانی چه چیزایی رو نصب کنم که هیچ مشکلی نباشه و آماده بازی کردن بشه ؟:n01:

City 17
12-12-2013, 19:11
دوستان شرمنده من تازه میخوام فیفا رو بخرم

الان فرض کنید من فیفا رو نصب کردم حالا باید برای آپدیت نقل و انتقالات و کرک و جام جهانی چه چیزایی رو نصب کنم که هیچ مشکلی نباشه و آماده بازی کردن بشه ؟:n01:

وقتی Key اوریجینال تهیه کنید، نرم افزار Origin رو دانلود می کنید و بعد از ساختن اکانت و وارد شدن، Key رو وارد می کنید،
بازی رو از طریق Origin دانلود می کنید. بازی رو آپدیت می کنید و بعد از وارد شدن به بازی می تونید نقل و انتقالات رو آپدیت کنید.
اگه نسخه اوریجینال تهیه کنید نیازی به کرک ندارید، ضمنا برای جام جهانی نسخه دیگه ای منتشر میشه که برای PC تایید نشده.

saadat68
12-12-2013, 20:52
وقتی Key اوریجینال تهیه کنید، نرم افزار Origin رو دانلود می کنید و بعد از ساختن اکانت و وارد شدن، Key رو وارد می کنید،
بازی رو از طریق Origin دانلود می کنید. بازی رو آپدیت می کنید و بعد از وارد شدن به بازی می تونید نقل و انتقالات رو آپدیت کنید.
اگه نسخه اوریجینال تهیه کنید نیازی به کرک ندارید، ضمنا برای جام جهانی نسخه دیگه ای منتشر میشه که برای PC تایید نشده.
داداش اگه پول داشتم که نمیگفتم میخوام کرک کنم:n02:

saadat68
12-12-2013, 20:53
من فیفا رو نصب کردم و مشکلی نداره و بالا میاد

برای به روز کردن نقل و انتقالات و اضافه کردن جام جهانی باید چی کار کنم ؟ کدوم آپدیتا رو نصب کنم که اینا درست بشه؟

Gregar
12-12-2013, 23:25
دوستان برای شما هم لجند فیفا 14 سختتر از فیفا 13 شده؟
برای من لجند فیفا 14 بسیار سخت تر از فیفا 13 هست
لجند فیفا 13 رو براحتی میبردم و از لجند فیفا 14 بزور مساوی میگیرم

چه مدته داری بازی میکنی ؟ یه مدت که بازی کنی حتی لجندری فیفا 14 هم از وردکلاس فیفا 13 اسونتر میشه برات .

داداش اگه پول داشتم که نمیگفتم میخوام کرک کنم:n02:

من فیفا رو نصب کردم و مشکلی نداره و بالا میاد

برای به روز کردن نقل و انتقالات و اضافه کردن جام جهانی باید چی کار کنم ؟ کدوم آپدیتا رو نصب کنم که اینا درست بشه؟

نه اخه همچین گفتی میخوام برم فیفا بخرم که این دوستمون فکر کرده شما ارجینال رو میگی . واسه نسخه مفت کرکی فرض میشه شما بازی رو کلا داری . پس باید مستقیما بری سر اصل مطلب و نگی میخوام بخرم :n02:

در مورد نقل و انتقالات هم باید ....

:24: اه . خسته شدم اینقدر روش ها رو توضیح دادم . خواهشا عزیز من یه نگاه به صفحه های قبل بکن پرونده نصب فیفا میاد جلو چشمات . جای دوری هم نیست . همین دو سه صفحه قبله .

saadat68
13-12-2013, 00:24
چه مدته داری بازی میکنی ؟ یه مدت که بازی کنی حتی لجندری فیفا 14 هم از وردکلاس فیفا 13 اسونتر میشه برات .

نه اخه همچین گفتی میخوام برم فیفا بخرم که این دوستمون فکر کرده شما ارجینال رو میگی . واسه نسخه مفت کرکی فرض میشه شما بازی رو کلا داری . پس باید مستقیما بری سر اصل مطلب و نگی میخوام بخرم :n02:

در مورد نقل و انتقالات هم باید ....

:24: اه . خسته شدم اینقدر روش ها رو توضیح دادم . خواهشا عزیز من یه نگاه به صفحه های قبل بکن پرونده نصب فیفا میاد جلو چشمات . جای دوری هم نیست . همین دو سه صفحه قبله .
داداش خوندم ولی نفهمیدم دقیقا هر کدوم واسه چه کاریه - حجمشونم خیلی زیاده
من نقل و انتقالات رو با یک فایل یک مگابایتی دانلود کردم حالا تنها مشکلم همون جام جهانیه واسه این کدوم آپدیت ها رو باید اضافه کنم ؟

TimeWarp
13-12-2013, 01:09
اه . خسته شدم اینقدر روش ها رو توضیح دادم . خواهشا عزیز من یه نگاه به صفحه های قبل بکن پرونده نصب فیفا میاد جلو چشمات . جای دوری هم نیست . همین دو سه صفحه قبله .

کارت درسته داداش . صد در صد باید یه پستی تو این انجمن بهت بدن . کار ما رو که راه انداختی.دستت درد نکنه :n06: اون مشکلاتی که داشتی برطرف شد؟

من نقل و انتقالات رو با یک فایل یک مگابایتی دانلود کردم حالا تنها مشکلم همون جام جهانیه واسه این کدوم آپدیت ها رو باید اضافه کنم ؟

برای جام جهانی باید پچ های مودینگ وی رو نصب کنی و آپدیتی در کار نیست.

جواب :

اگه منظورت فقط پچهای مودینگ وی هستش (نه اپدیتهای فیفا) به این روش کار کن :

2. ModdingWayInstaller رو با Run as admin اجرا کن و گزینه نصب رو بزن تا زمانی که نصب بشه
5. حالا FIFA 14 MWM Selector رو هم توسط run as admin اجرا کن و تنظیمات مورد نظرت رو انجام بده . فقط دیتابیس مورد نظرت رو انتخاب کن و apply بزن و دکمه yes رو بزن . همچنین EA update manager رو هم disable کن و apply بزن . بقیه گزینه ها رو هم هر جور خواستی انتخاب کن و apply بزن .
6. واسه پچ 1.2 یا هر اپدیتی بعد از اون مرحله 1 تا 5 رو اجرا کن (غیر از مرحله 3 که به جاش باید پوشه loc رو حذف کنی)

:n06:

Gregar
13-12-2013, 11:29

با تشکر از دوست خوب و مهربانم TimeWarp :n11:
ببین یه پیشنهاد میکنم . به جای اون فایل 1 مگی پچ مودینگ وی رو همونطور که تو پست بالا گفته شده بگیر و نصب کن . چون علاوه بر اینکه جام جهانی رو هم اضافه میکنه نقل و انتقالات رو هم بروز میکنه .
از این جهت میگم که پچ مودینگ وی نقل و انتقالاتش بهتر از اون فایل یک مگی هستش که این پچ دقیقا مثل خود فیفا نقل و انتقالات رو بروز میکنه و کلا دیتابیس بازیت رو اپدیت میکنه . یعنی توی بازی Default Squad ات اپدیت میشه و احتیاجی به لود کردن یه فایل دیگه نیست .
در ضمن فقط هم که نقل و انتقالات نیست . اگه کریر بازی میکنی واست باید اورال و پتانسیل بازیکنها هم مهم باشه . وقتی دیتابیس اپدیت بشه پتانسیل بازیکنها هم اپدیت میشه . برای مثال Januzaj توی منچستر قبلا تا 87 پیشرفت میکرد اما حالا تا 89 .
این اپدیت شدن پتانسیلها فکر نمیکنم با لود کردن اون فایل یک مگی درست بشه . پس پیشنهاد میکنم پچ مودینگ وی رو بگیر و طبق روال پست بالا نصب کن .

SIMON137
13-12-2013, 21:52
تو سایت اسکیدرو حجم آپدیت اول 2.5 گیگه حجم آپدیت دوم 65 میگ
جفتشو باس داون کنیم ؟

Gregar
13-12-2013, 22:56
تو سایت اسکیدرو حجم آپدیت اول 2.5 گیگه حجم آپدیت دوم 65 میگ
جفتشو باس داون کنیم ؟

در واقع سه تا اپدیته . اپدیت اول 82 مگ . اپدیت دوم 2.5 گیگ و اپدیت سوم 50 مگ . صفحات قبل از یه سایت لینک مستقیم گذاشتم .

BIONIC
13-12-2013, 23:18
درود
دوستان آیا به نظر شما این نسخه رو دانلود کنم یا مورد دیگر و بهتری هم هست ؟؟
3DM بدون نیاز به نصب

امکان خرید ندارم ..
....................
:n12:

reza4024
13-12-2013, 23:37
سلام
دوستان یه سوال میپرسم ناراحت نشین :n02:
من امسال به خاطر خراب کاریه pes به فیفا مهاجرت کردم
دیدم جام جهانی نداره اومدم اینجا دیدم باید آپدیت کرد
اما چند صفحه قبلو خوندم نفهمیدم چی به چیه هرکی یه چی گفته :n02:
لطفا دقیق بگین باید کدومو دانلود و نصب کنم به همراه اموزش واسه جام جهانی و تیم ملی ایران اگه هم لینک بدین که دیگه خیلی خیلی دستتون درد نکنه
مهمون داری کنینا چند روزه که اومدم فیفا :n11:

Gregar
14-12-2013, 00:14
درود
دوستان آیا به نظر شما این نسخه رو دانلود کنم یا مورد دیگر و بهتری هم هست ؟؟
3DM بدون نیاز به نصب

امکان خرید ندارم ..
....................
:n12:

اره همون رو بگیر

سلام
دوستان یه سوال میپرسم ناراحت نشین :n02:
من امسال به خاطر خراب کاریه pes به فیفا مهاجرت کردم
دیدم جام جهانی نداره اومدم اینجا دیدم باید آپدیت کرد
اما چند صفحه قبلو خوندم نفهمیدم چی به چیه هرکی یه چی گفته :n02:
لطفا دقیق بگین باید کدومو دانلود و نصب کنم به همراه اموزش واسه جام جهانی و تیم ملی ایران اگه هم لینک بدین که دیگه خیلی خیلی دستتون درد نکنه
مهمون داری کنینا چند روزه که اومدم فیفا :n11:

توی این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) لینکهای دانلود هست .

اول به ترتیب همه اپدیتها رو بگیر و نصب کن و کرک ورژن 5 که همراه اپدیت 3 هستش رو بریز .
بعد پچهای مودینگ وی رو دانلود کن و به این ترتیب نصب کن :

دیگه تموم . از تو بازی قسمت تورنومنتها میتونی جام جهانی رو بیاری

Kaveh619
14-12-2013, 09:55
دوستان این پچ های مودینگ وی رو اگه ریختیم خوشمون نیومد خواستیم پاکشون کنیم راهی داره به جز پاک و نصب دوباره بازی!؟

Gregar
14-12-2013, 11:15
دوستان این پچ های مودینگ وی رو اگه ریختیم خوشمون نیومد خواستیم پاکشون کنیم راهی داره به جز پاک و نصب دوباره بازی!؟

اره . یه پوشه هست به نام backup که توش فایلهای اولیه ات رو بک اپ گرفته . واسه پاک کردن مود کافیه همونهارو فقط دوباره کپی کنی تو پوشه ی game .

در واقع سیستم فیفا جوریه که توی فایلهای .bh ادرس فایلهایی رو قرار میده که فیفا موقع شروع لودشون کنه و کاری که این مود میکنه اینه که فایلهای مثلا لباس و کفش و توپ و دیتابیس و ... رو کپی میکنه توی پوشه بازی و فقط ادرس ها رو توی فایلهای .bh تغییر میده که با کپی کردن دوباره همون فایلهای .bh اولیه دیگه اون فایلهای اضافی مثل لباس و کفش و ...موقع بازی لود نمیشن و بازی مثل اولشه .

EhsanCPU
14-12-2013, 13:36
سلام
چرا نمیشه همزمان Career Mode و جام جهانی را با هم داشت
چون توی MWM Selector قسمت Career را که انتخاب میکنیم جام جهانی حذف میشه و بالعکس :n13:

soheilnouri
14-12-2013, 13:55
بهترین سیستم واسه بارسلونا رو چی پیشنهاد میدین؟سیستمی که بخاطر دو مدافع کند میانی((پیکه و ماسکرانو و یا پویول))تو ضد حملات کم نیاره...کلا سیستم های پیشنهادیتون واسه حالت کلی چیه...حالا هر تیمی...

و اینکه اگر میخام تیمی رو برداریم و با تاکتیک پیش فرضش بازی کنیم؛راندمان تیم بالاتر میره تا اینکه خودمون دستکاریش کنیم؟یا ربطی نداره.با سپاس بی قیاس:n16:

Kaveh619
14-12-2013, 15:25
دوستان من این فایل 128 مگی رو دانلود و نصب کردم،تغییرات رو انجام داد ولی نه جام جهانی رو اضافه کرد نه تیم ملی های جدید رو ...

به اون فایل 666 مگی نیاز دارم؟!

Zlatan_ibra
14-12-2013, 15:25
هر تیمی رو بنا به تاکتیک اون تیم تو واقعیت ساختن....ولی چون که تو این بازی وینگر ها خیلی خوب عمل میکنن و توپ های هوایی قشنگ از بالای سر مدافعان رد میشه من ترکیب 4-4-3 رو پیشنهاد میکنم با یه مهاجم سر زن و دو مهاجم کناری سرعتی همانند چیزی که تو تیم میلان میبینیم

Zlatan_ibra
14-12-2013, 15:26
دوستان من این فایل 128 مگی رو دانلود و نصب کردم،تغییرات رو انجام داد ولی نه جام جهانی رو اضافه کرد نه تیم ملی های جدید رو ...

به اون فایل 666 مگی نیاز دارم؟!
100%...............

EhsanCPU
14-12-2013, 16:54
پچ 1.2.5 FIFA 14 ModdingWay هم اومد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] gMXnGbZYQX6kWPJqNFp
Coming today FIFA 14 ModdingWay Mod Update 1.2.5

Version 1.2.5 changelog

* Database 2.0 Updated ( last Official EA Update )
* Database 4.0 Improved : Fixed traits, numbers assignments.
* Added New Intro Songs : ESPN, Copa Libertadores
* Kits
- Improved Olympiakos kit set
- FA Cup Referees
- Europa League Kits for : Juventus, Napoli, V.Plzen, Benfica, Porto, Basel, Shakthar, Ajax
* Boots Update
- adidas F50 adiZero XTRX Leather - Black/Blue
- adidas F50 adiZero XTRX Leather - White/Solar Slime
- Reebok Ryan Giggs - WhiteRed
- Reebok Ryan Giggs - WhiteGold
- Reebok Ryan Giggs - WhiteBlue
- adidas F50 adiZero XTRX Synthetic - Black/Running White/Solar Blue
- adidas Nitrocharge 1.00 - Nitro/Black/Slime
- Warrior Skreamer Combat - S-Lite Grey-Black-Green
- Lotto Zhero Gravity II 100 - Black/Blue
- Nike Tiempo Legend V - White/Orange/Black
* Replay logos : FA Cup and Capital One Cup
* Working ESPN Intro ( English Language Only )
* Adboards for French Cups
* Fixed problem with Adidas Numbers White Set. Number 4 missing.
* Copa Libertadores now playable in 2013 in Tournament Mode.
* Improved default images for Career / Tournament news.
* EPL scarves
* Fixed teams that move from Champions League to Europa League in Tournament Mode ( Napoli, Juventus, etc )
FIFA 14 ModdingWay Mod - Libertadores Intro

Gregar
14-12-2013, 16:57
ایول اپدیت جدید هم که اومد . اگه کریر رو شروع نکردین این پچ جدید رو بگیرین که کلی پتانسیل ها و اورالها عوض شده ؟ علیرضا جهانبخش 2 تا اورالش رفته بالا :n02:

بهترین سیستم واسه بارسلونا رو چی پیشنهاد میدین؟سیستمی که بخاطر دو مدافع کند میانی((پیکه و ماسکرانو و یا پویول))تو ضد حملات کم نیاره...کلا سیستم های پیشنهادیتون واسه حالت کلی چیه...حالا هر تیمی...
و اینکه اگر میخام تیمی رو برداریم و با تاکتیک پیش فرضش بازی کنیم؛راندمان تیم بالاتر میره تا اینکه خودمون دستکاریش کنیم؟یا ربطی نداره.با سپاس بی قیاس:n16:خدایی من هر کار کردم دیدم نمیشه با بارسا به شیوه خودم بازی کنم . مگه اینکه همون اول فصل بیای تمام تیم رو عوض کنی .
من خودم توی 14 هر سیستمی که امتحان کردم باز یه جاش به مشکل خوردم ولی کاملترین سیستم که توی همه چیز مخصوصا بازی سرعتی خوب جواب بده همون 1-3-2-4 خودمونه . با این سیستم هم مهاجمت سرزنی میکنه و وینگهات سانتر میکنن . هم اینکه هافبکهای دفاعیت و هافبک هجومیت خوب بازی سازی میکنن و هم اینکه شوت زنی توی این سیستم خیلی عالیه . کافیه وینگت اگه شوت زن بود بیاد میونه میدون و گرنه در حاشیه حرکت کنه و از گوشه نفوذ کنه یا سانتر کنه . واقعا ترکیب رئال و دورتموند رو دوست دارم .
بیش از 15 ترکیب واسه بارسا امتحان کردم اما نمیشه . بازیکنهاش کاملا مختص همین تاکتیک هستن . فقط مسی و نیمار و البا توی سیستمهای دیگه موفقن و بقیه شون فقط واسه تیکی تاکا ساخته شدن .
اخه تو نگاه مثلا ژاوی که اورالش 89 ـه هر چی داره فقط از پاس داره . یعنی عملا توی سیستم سرعتی در حد یه بازیکن اورال 70 ـه . یا حتی سسک . البته اینیستا فرق میکنه چون هم سرعتی تره و تکنیکی تر . واسه دفاع هم که همون اول فصل اگه هوملز رو نخرم تیم داغون میشه و راحت گل میخوره .

واسه راندمان هم خیلی فرقی نداره منتهی باید یکی دوتا بازیکن خوب متناسب با سیستمت بخری . مثلا من فقط لواندوسکی رو خریدم و گذاشتم ST . مسی رو گذاشتم راست . نیمار چپ . اینیستا وسط . سسک و بوسکتس هم هافبک دفاعی . خوب جواب داد . راحت به هر تیمی 3 تا میزدم .

هر تیمی رو بنا به تاکتیک اون تیم تو واقعیت ساختن....ولی چون که تو این بازی وینگر ها خیلی خوب عمل میکنن و توپ های هوایی قشنگ از بالای سر مدافعان رد میشه من ترکیب 4-4-3 رو پیشنهاد میکنم با یه مهاجم سر زن و دو مهاجم کناری سرعتی همانند چیزی که تو تیم میلان میبینیم

منظورت دقیقا کدوم سیستمه ؟ 3-3-4 ؟ 3-4-3 ؟

Zlatan_ibra
14-12-2013, 17:08
چهار چهار سه! سه حالت هم داریم تو بازی :دی

Zlatan_ibra
14-12-2013, 17:12
آقا یه اتفاق عجیب برا فیفای من افتاده
صدای بازیم در نمیاد و ورزشگاه تاریک تاریکه و دکمه ها هم جاهاشون عوض شده....تیم مورد علاقه ی پیشفرض هم که تو هر دفعه میاد هی عوض میشه و تیمهای ضعیف لیگ ارزانتین و برزیل هستش....تو کریر مود هم بعد گذشت چند سال با همین ترکیب دیفالت بازی هستش و بازیکنای خریداری شده نیستن
کرک رو امتحان کردم دیتابیسم امتحان کردم اصلا خیلی عجیبه

EhsanCPU
14-12-2013, 17:54
آقا یه اتفاق عجیب برا فیفای من افتاده
صدای بازیم در نمیاد و ورزشگاه تاریک تاریکه و دکمه ها هم جاهاشون عوض شده....تیم مورد علاقه ی پیشفرض هم که تو هر دفعه میاد هی عوض میشه و تیمهای ضعیف لیگ ارزانتین و برزیل هستش....تو کریر مود هم بعد گذشت چند سال با همین ترکیب دیفالت بازی هستش و بازیکنای خریداری شده نیستن
کرک رو امتحان کردم دیتابیسم امتحان کردم اصلا خیلی عجیبه

من نسخه کم حجم BlackBox رو از سایت پی سی دی دانلود کردم
هیچ مشکلی ندارم باهاش ( باید نصب بشه )
پچ های مودینگ وی هم به راحتی روش نصب میشن

Zlatan_ibra
14-12-2013, 18:25
من هم مشکلی نداشتم یهویی اینطوری شد خواهشا یکی کمک کنه

SIMON137
14-12-2013, 19:16
پچ 1.2.5 FIFA 14 ModdingWay هم اومد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] gMXnGbZYQX6kWPJqNFp
Coming today FIFA 14 ModdingWay Mod Update 1.2.5

Version 1.2.5 changelog

* Database 2.0 Updated ( last Official EA Update )
* Database 4.0 Improved : Fixed traits, numbers assignments.
* Added New Intro Songs : ESPN, Copa Libertadores
* Kits
- Improved Olympiakos kit set
- FA Cup Referees
- Europa League Kits for : Juventus, Napoli, V.Plzen, Benfica, Porto, Basel, Shakthar, Ajax
* Boots Update
- adidas F50 adiZero XTRX Leather - Black/Blue
- adidas F50 adiZero XTRX Leather - White/Solar Slime
- Reebok Ryan Giggs - WhiteRed
- Reebok Ryan Giggs - WhiteGold
- Reebok Ryan Giggs - WhiteBlue
- adidas F50 adiZero XTRX Synthetic - Black/Running White/Solar Blue
- adidas Nitrocharge 1.00 - Nitro/Black/Slime
- Warrior Skreamer Combat - S-Lite Grey-Black-Green
- Lotto Zhero Gravity II 100 - Black/Blue
- Nike Tiempo Legend V - White/Orange/Black
* Replay logos : FA Cup and Capital One Cup
* Working ESPN Intro ( English Language Only )
* Adboards for French Cups
* Fixed problem with Adidas Numbers White Set. Number 4 missing.
* Copa Libertadores now playable in 2013 in Tournament Mode.
* Improved default images for Career / Tournament news.
* EPL scarves
* Fixed teams that move from Champions League to Europa League in Tournament Mode ( Napoli, Juventus, etc )
FIFA 14 ModdingWay Mod - Libertadores Intro

لینک دان ؟ :n02:

پ.ن :
:D

TimeWarp
14-12-2013, 19:43
من هم مشکلی نداشتم یهویی اینطوری شد خواهشا یکی کمک کنه

به نت وصل نشدی ؟ با فایروال مسدودش کردی؟

پچ جدیدی اعمال نکردی ؟ مثلا این جدیده .

-----------------------------------------------
من تو گرفتن توپ از بازیکن ها ی حریف مشکل دارم . مثلا تکل های فیفا هدف مندتر شده ولی تو حالت عادی به چه شکل باید توپ رو از بازیکن حریف گرفت؟
وقتی با cpu بازی کنی این رو موخه . بازیکن های حریف از بس دور خودشون میچرخن و با همین طرفند توپ رو راحت حمل می کنن و توپ رو تا پشت محوطه راحت میارن:n21:

Zlatan_ibra
14-12-2013, 20:29
نه به هیچی دست نزدم

BIONIC
14-12-2013, 20:59
من هر تنظیماتی میزنم برای شرایط جوی . می رم تو بازی فقط داره برف میآد و توپ قرمز هستش !!!
آیا بازی کرک درست نشده یا یه همچنین مشکلی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

urumchi
14-12-2013, 21:24
برای استفاده از پچ جدید مودینگوی ورژن 1.2.5 باید آپدیتهای 1.0.1 AIO و 1.2.0 که خود سایت مودینگوی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گذاشته رو هم نصب کنم؟؟؟

AlirezaLamLam
14-12-2013, 21:31
اقا من نمیدونم شما چرا انقد دنبال پچو اینچیزا واسه جام جهانی هستین . یکمی صبر کنید تا چند وقت دیگه EA رسما بازیهای جام جهانیو میزنهو لذتشو ببرین

TimeWarp
14-12-2013, 22:12
برای استفاده از پچ جدید مودینگوی ورژن 1.2.5 باید آپدیتهای 1.0.1 AIO و 1.2.0 که خود سایت مودینگوی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گذاشته رو هم نصب کنم؟؟؟

بله

اقا من نمیدونم شما چرا انقد دنبال پچو اینچیزا واسه جام جهانی هستین . یکمی صبر کنید تا چند وقت دیگه EA رسما بازیهای جام جهانیو میزنهو لذتشو ببرین

دوباره یه بازی دیگه نصب کنیم. خوب همین الان با یه پچ امکان پذیره چرا منتظر بمونیم ؟ ولی خودمونیم این ورزشگاه آزادی خیلی داغونه :n23: و بد طراحی شده.

Zlatan_ibra
14-12-2013, 22:31
این بازی که میاد رسمی هستش و با پچ خیلی فرق داره تو این همه تیمها هستش تو همه قاره ها حتی تیمهای ضعیف مثل مالت و ....که باید تیمی رو انتخاب کنی و از مرحله ی مقدماتی شروع کنی تا به جام جهانی برسی و خیلی لذت بخشه...من مال 2006 رو بازی کرده بودم ولی 2010 برا کامپیوتر نیومد امیدوارم اینبار برا کامپیوتر بیاد رسمی باشه نه پچ

EhsanCPU
14-12-2013, 23:01
یــــــادش بخـــــیر ...

FIFA WORLD CUP GERMANY 2006

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] roeoK0PkMmqUDEQGoBK

2010 FIFA WORLD CUP SOUTH AFRICA

برای جام جهانی 2014 برزیل هم بازی رسمی FIFA WORLD CUP BRAZIL 2014 حتما میاد ...

Gregar
14-12-2013, 23:15
من هر تنظیماتی میزنم برای شرایط جوی . می رم تو بازی فقط داره برف میآد و توپ قرمز هستش !!!
آیا بازی کرک درست نشده یا یه همچنین مشکلی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کرک ورژن 5 رو بریز

YES :n05:

دقیقا . منم نمیدونم چرا ؟ من که فقط واسه اپدیت شدن نقل و انتقالات رسمی این پچ رو میگیرم . تا چند وقت دیگه هم که ارجینال میخرم . خدا کنه سریع قیمتش بیاد پایین .

هــــــــــــــی هی :n03: فیفا 12 رو 25 تومن خریدیم همون اول به صورت پیش خرید بعد حالا تازه چند ماه که میگذره قیمتش میشه 70 تومن :n03:

urumchi
15-12-2013, 00:45
من بازی رو نصب کردم
فقط آپدیت 1.3 و کرک ورژن 5 رو ریختم و بازی بدون هیج مشکلی با تمام امکانات! اجرا میشه
حالا مونده پچ مودینگوی رو هم دانلود کنم و بریزم تا ترنسفرها و ... آپدیت بشه

یه سوال دیگه از دوستان دارم

من پچ مودینگوی رو بریزم تکلیف آپدیت و کرک چی میشه؟ از اول باید کپی بشن یا نه؟

Gregar
15-12-2013, 10:31
من بازی رو نصب کردم
فقط آپدیت 1.3 و کرک ورژن 5 رو ریختم و بازی بدون هیج مشکلی با تمام امکانات! اجرا میشه
حالا مونده پچ مودینگوی رو هم دانلود کنم و بریزم تا ترنسفرها و ... آپدیت بشه

یه سوال دیگه از دوستان دارم

من پچ مودینگوی رو بریزم تکلیف آپدیت و کرک چی میشه؟ از اول باید کپی بشن یا نه؟

صرفا نداشتن مشکل دلیل نمیشه که به اپدیتهای قبلی نیاز نباشه . ممکنه نصب درست اپدیتها توی بهتر شدن یه سری جاها تاثیر بزاره که اینطوری شما دیگه اونا رو نداری . به هر حال خود دانی . فکر نمیکنم یک اپدیت 50 مگی که توش فقط فایل patch قرار داره بتونه کار اپدیتهای قبلی رو هم بکنه .

برای پچ مودینگ وی هیچ احتیاجی به اپدیت یا کرک دوباره نیست .

Gregar
15-12-2013, 11:05
راستی doctor+ رو یادتونه ؟ همون که واسه فیفا 11 پی سی اومد Hybrid Gameplay رو ساخت

من از 12 دیگه خیلی دنبال پچهای این نبودم اما یه نگاه کردم دیدم بدک نیست و مثل اینکه خیلی بازی رو جذاب میکنه . البته من فعلا اون ادیتور کریر مودش رو گرفتم که بشه بازیکنهای کریر مثل youth رو ادیت کرد . مثل تغییر کفش و لباس و ...

اینم محصولات Doctor+ : لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کسی اگه حتما خواست و تونست این پچ های جالب دیگه اش مثل hybrid رو دانلود کنه .

Zlatan_ibra
15-12-2013, 14:02
آقا کسی درد منو نفهمید؟دیگه اصلا نمیتونم فیفا بازی کنما

reza4024
15-12-2013, 14:03
دوستان یه سوال غیر فنی
به فیفا عادت کردم اما تو حرفه ای دریبل زدن هنوز راه نیفتادم
گزینه ای نداره بشه تمرین کرد؟مثلا داخل pes تمرینو انتخاب میکردی یه گزینش فقط تیم خودت بود و یه دروازبان دیگه راحت همه چیو امتحان میکردی(فک کنم free training بود)
تو فیفا skills داره ولی تمرین به این شکل که راحت خودت همه چیو امتحان کنی ندیدم باشه
فیفا اینو داره؟ اگه نه بی زحمت دریبلی که تو pes واسه انجامش دوبار پشت سرهم RS رو فشار میدن تو فیفا چه جوریه؟اسم تکنیکو نمیدونم همون که توپو میبره پشت پاش و از بالای سر خودش و حریف ردش میکنه
ممنون :n11: