مشاهده نسخه کامل
: FIFA 14
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
[
13]
14
15
16
17
18
hatef_animat
15-12-2013, 14:13
سلام. من فیفا رو نصب کرده بودم و همه آپدیت ها رو هم. از FIFA14MWM05 تا 095. بعد چون ویندوزم رو عوض کردم، برا آپدیت مثل قبل عمل کنم (یعنی از شماره 05 نصب کنم تا 095 بعد 1.0.1 و 2 و 3؟) یا فقط آپدیت های جدید رو نصب کنم؟ میشه کاملتر توضیح بدین من یه مدت میشه که اینجا نیومدم نمی دونم چی به چیه!
سلام. من فیفا رو نصب کرده بودم و همه آپدیت ها رو هم. از FIFA14MWM05 تا 095. بعد چون ویندوزم رو عوض کردم، برا آپدیت مثل قبل عمل کنم (یعنی از شماره 05 نصب کنم تا 095 بعد 1.0.1 و 2 و 3؟) یا فقط آپدیت های جدید رو نصب کنم؟ میشه کاملتر توضیح بدین من یه مدت میشه که اینجا نیومدم نمی دونم چی به چیه!
نه دیگه مشکلی نداره . چون فقط اسمش نصبه وگرنه فقط یه سری فایل کپی میکنه و تغییر میده و با عوض کردن ویندوز چیزی عوض نمیشه . اپدیت های جدید رو فقط نصب کن .
دوستان یه سوال غیر فنی
به فیفا عادت کردم اما تو حرفه ای دریبل زدن هنوز راه نیفتادم
گزینه ای نداره بشه تمرین کرد؟مثلا داخل pes تمرینو انتخاب میکردی یه گزینش فقط تیم خودت بود و یه دروازبان دیگه راحت همه چیو امتحان میکردی(فک کنم free training بود)
تو فیفا skills داره ولی تمرین به این شکل که راحت خودت همه چیو امتحان کنی ندیدم باشه
فیفا اینو داره؟ اگه نه بی زحمت دریبلی که تو pes واسه انجامش دوبار پشت سرهم RS رو فشار میدن تو فیفا چه جوریه؟اسم تکنیکو نمیدونم همون که توپو میبره پشت پاش و از بالای سر خودش و حریف ردش میکنه
ممنون :n11:
منظورت فکر کنم همون Rainbow یا دریبل سوباسات دیگه ؟ :n02:
باید با RS اینطوری بزنی . عقب جلو جلو . که جلوی اخری رو اگه با کمی مکث بزنی میشه Advanced Rainbow .
واسه تمرین هم باید بری تو قسمت Arena . فکر کنم توی قسمت Play > More بود اون هم .
آقا کسی درد منو نفهمید؟دیگه اصلا نمیتونم فیفا بازی کنما
یعنی با نصب دوباره هم درست نشد ؟ :n04: اون پوشه فیفا توی My Documents رو پاکش کردی تا خود فیفا دوباره بسازش ؟ شاید هم از کارت گرافیکت باشه که یه مشکلی واسش پیش اومده . یه اپدیت کارت گرافیک بکن .
Zlatan_ibra
15-12-2013, 14:57
نه از اول نصب نکردم ....گرافیک هم مشکلی نداره
mahyarSAMSUNG
15-12-2013, 16:41
حال میکنید فوتبال بازی میکنیدا :n02: به نظر من بزنید تو کار کال اف و بتل فیلد . از تو فوتبال چیزی درنمیاد :n02:
hatef_animat
15-12-2013, 17:08
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این پیج نوشته
Version 1.0.1 - ALL IN ONE
منظورش از
ALL IN ONE
چیه؟ من آپدیتهای 05 تا 095 رو دارم، همینا رو میگه یا آپدیت دیگه ای هست؟
اگه بین 095 و 1.2 ، آپدیت دیگه ای هم هست بفرمایین از کجا میشه دانلود کرد!
حال میکنید فوتبال بازی میکنیدا :n02: به نظر من بزنید تو کار کال اف و بتل فیلد . از تو فوتبال چیزی درنمیاد :n02:
:n27:
تو این پیج نوشته
Version 1.0.1 - ALL IN ONE
منظورش از
ALL IN ONE
چیه؟ من آپدیتهای 05 تا 095 رو دارم، همینا رو میگه یا آپدیت دیگه ای هست؟
اگه بین 095 و 1.2 ، آپدیت دیگه ای هم هست بفرمایین از کجا میشه دانلود کرد!
منظورش اینه که از اولین پچ تا پچ 1.0.1 هر چی بوده توی همین یک پچ خلاصه شده . شما باید اون رو بگیری بعد ادامه پچ ها رو بعد از 1.0.1 روش نصب کنی . یا هم اگه اینکه پچها رو تا 9.5 نصب کردی فقط کافیه چهارتا پچ بعد از اینا رو بگیری . یعنی اینا : 1.0.0 و 1.0.1 و 1.2 و 1.2.5
TimeWarp
15-12-2013, 17:45
یه سوال :
این لول ها تو فیفا ، ترتیبش به چه شکله ؟
اولی که آماتور هست و بعد اون چی میشه؟
منظورم اینه که پروفشنال بلاتره یا world class و ...؟
:n02:
یه سوال :
این لول ها تو فیفا ، ترتیبش به چه شکله ؟
اولی که آماتور هست و بعد اون چی میشه؟
منظورم اینه که پروفشنال بلاتره یا world class و ...؟
:n02:
world class مشکل تر هست
legendry از همه مشکل تره...
سلام دوستان اگه راهنمایی کنین ممنون میشم
آپدیت یا کرک برای اینکه نقل و انتقالات آپدیت بشن چی اومده ؟ من تازه فیفا 14 نصب کردم
TimeWarp
15-12-2013, 20:19
سلام دوستان اگه راهنمایی کنین ممنون میشم
آپدیت یا کرک برای اینکه نقل و انتقالات آپدیت بشن چی اومده ؟ من تازه فیفا 14 نصب کردم
شما پچ های
all in one 1.0.1 مودینگ وی
و
1.2 مودینگ وی رو دانلود و مثل دستورعمل زیر اعمال کن
سوال :
آقا امکانش هست یکی مراحل ریختن پچ رو به ترتیب توضیح بده ؟ من یه فیلم آموزشی در این زمینه دیدم که دوستان میگن اشتباهه!
- فکر کنید که اصلا بنده تا حالا هیچ پچی نریختم و تازه می خوام پچ مودینگ وی (all in one 1.0.1 ) که از آپدیت نقل و انتقالات تا .... رو اعمال میکنه نصب کنم.
- بعدش می خوام پچ 1.2 مودینگ وی رو اعمال کنم .
به ترتیب این دو مورد رو لطفا توضیح بدید که دقیقا چه چیز رو کپی کنم به خصوص تغییر نام پوشه ها در هر مرحله رو .
چون تناقص تو این مورد زیاد دیدم و هر کی یه چیز میگه.
جواب :
اگه منظورت فقط پچهای مودینگ وی هستش (نه اپدیتهای فیفا) به این روش کار کن :
1. محتویات پچ رو بریز تو پوشه فیفا و کلا همه رو copy and raplace کن .
2. ModdingWayInstaller رو با Run as admin اجرا کن و گزینه نصب رو بزن تا زمانی که نصب بشه
3. میری به پوشه data و اونجا اسم پوشه loc رو میکنی loc-original
4. همونجا اسم پوشه loc-licensed رو هم میکنی loc
5. حالا FIFA 14 MWM Selector رو هم توسط run as admin اجرا کن و تنظیمات مورد نظرت رو انجام بده . فقط دیتابیس مورد نظرت رو انتخاب کن و apply بزن و دکمه yes رو بزن . همچنین EA update manager رو هم disable کن و apply بزن . بقیه گزینه ها رو هم هر جور خواستی انتخاب کن و apply بزن .
6. واسه پچ 1.2 یا هر اپدیتی بعد از اون مرحله 1 تا 5 رو اجرا کن (غیر از مرحله 3 که به جاش باید پوشه loc رو حذف کنی و loc licensed رو به loc تعییر نام بدی)
:n26:
SIMON137
15-12-2013, 21:12
به نظرتون می ارزه برم سمت اورجینال ؟ :n01:
غیر از دریافت آپدیت ها بدون مشکل و قسمت آنلاین ویژگی دیگه ای داره ؟
به نظرتون می ارزه برم سمت اورجینال ؟ :n01:
غیر از دریافت آپدیت ها بدون مشکل و قسمت آنلاین ویژگی دیگه ای داره ؟
فروشگاهش هم خوبه . کلی لباس و توپ و کفش و ... اضافه میکنی به بازی . حالا اینا به کنار چون با پچ مودینگ وی میتونی بهترش رو اضافه کنی . ولی یه سری امتیازها برای کریر داره مثل پولدارشدن و یک youth قوی . از طرف دیگه کلی خوشحالی هم به بازی اضافه میکنی . واسه مود پلیر کریر هم کلا بودن خرید امتیازهای فروشگاه نمیشه قدرت پروت رو ماکزیمم کنی .
اینا کل استفاده های فروشگاه بود . غیر از اینا مود UT هم هست که مود انلاین و جالبیه اما وقتگیره . من خودم این مود رو دوست دارم .
فعلا همینا به ذهنم رسید
hitler1945
16-12-2013, 01:13
یه سوال تو کریر چرا بعضی بازیکنا سبز پر رنگن بعضیا زرد بعضیام سبز کم رنگن ؟ هر چی بیشتر بهشون بازی بدی خسته تر میشن یعنی؟
EhsanCPU
16-12-2013, 04:00
یه سوال تو کریر چرا بعضی بازیکنا سبز پر رنگن بعضیا زرد بعضیام سبز کم رنگن ؟ هر چی بیشتر بهشون بازی بدی خسته تر میشن یعنی؟
بله درسته هر چه بیشتر بازیکن بازی کنه انرژی بدنش تحلیل میره
شما باید از بازیکنان کلیدی و موثرت به هنگام نیاز و با استفاده از تعویض استفاده کنی
hatef_animat
16-12-2013, 12:46
شما پچ های
all in one 1.0.1 مودینگ وی
و
1.2 مودینگ وی رو دانلود و مثل دستورعمل زیر اعمال کن
یعنی برا نصب آپدیت 1.2 نیازی به نصب آپدیت 1.1 که حدودا 80 مگ هست، نیست؟
San iKer
16-12-2013, 13:34
سلام دوستان.
من چند سالی هست که فیفا بازی نکردم (تقریبا از زمان قبل از میلاد مسیح دوره فیفا 06:n02:)
حالا تو بخش کریر یه مشکل دارم . اصلا از نقل انتقالات بازیکن ها سر در نمیارم (قبلا خیلی ساده بود ).
اگه براتون مقدوره کمی در این مورد و طریقه خرید بازیکنان توضیح بدین .(شرمنده اگه سوال تکراری بود )
با تشکر
سلام دوستان.
من چند سالی هست که فیفا بازی نکردم (تقریبا از زمان قبل از میلاد مسیح دوره فیفا 06:n02:)
حالا تو بخش کریر یه مشکل دارم . اصلا از نقل انتقالات بازیکن ها سر در نمیارم (قبلا خیلی ساده بود ).
اگه براتون مقدوره کمی در این مورد و طریقه خرید بازیکنان توضیح بدین .(شرمنده اگه سوال تکراری بود )
با تشکر
باید از قسمت player search بازیکنی رو که میخوای سرچ کنی . بعد میتونی به یکی از scout هات بگی بره راجع بهش تحقیق کنه . واسه خرید میتونی اولش خودش توسط گزینه enquire از تیمش قیمتش رو بپرسی و بعد واسه ایمیل میاد و تو هم میری اول با یه قیمتی به تیمش پیشنهاد میدی یا میتونی بازیکن معاوضه کنی . بعد اگه تیمش قبول کرد باید به خود بازیکن پیشنهاد حقوق بدی همچنین نقشش تو تیم و مدت زمان قراردادش رو .
San iKer
16-12-2013, 17:00
Gregar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مرسی برادر.
فقط یه سوال دیگه من یادمه که قبلا میشد قدرت (Overall) بازیکنان رو دید. . و بعد از روی Overall بازیکنان میتونستیم بازیکن مورد نظر خودمون رو انتخاب کنیم . اما الان نمیشه و فقط ( ؟ ) نشون میده .
چطوری میشه قدرت و ویژگی های بازیکنان(شوت . سرعت . تکنیک و...) رو که میخوایم بخریم دید ؟!
با تشکر
TimeWarp
16-12-2013, 18:53
یعنی برا نصب آپدیت 1.2 نیازی به نصب آپدیت 1.1 که حدودا 80 مگ هست، نیست؟
این all in one 1.0.1 یعنی از پچ 5 هست تا پچ 1.1 ، که همه رو با هم ادغام کردن و یکی کردن (یه بار مراحل رو میری و تمام)
ولی اگه قبلا شما تک تک پچ ها رو ریختی باید 1.1 رو اعمال کنی و بعد 1.2 رو .
--------------------------------------------------------------------------------------
سوال 1 - تو لود تورنومنت ، این تورنومنت هایی رو که ایجاد کردیم ، چطور می تونیم حذف کنیم؟
سوال 2 - اگه بخوایم یه ترکیب جدید بسازیم به صورت جداگانه میشه همچین کاری کرد ؟ آخه من دیدم فقط میشه همین ترکیبایی رو که داره مقداری ادیتش کرد و کاری فراتر از اون نمیشه انجام داد .
سیو ترکیب های ادیت شده که برای همیشه تو لیست بمونه به چه شکله ؟
:n16:
Gregar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مرسی برادر.
فقط یه سوال دیگه من یادمه که قبلا میشد قدرت (Overall) بازیکنان رو دید. . و بعد از روی Overall بازیکنان میتونستیم بازیکن مورد نظر خودمون رو انتخاب کنیم . اما الان نمیشه و فقط ( ؟ ) نشون میده .
چطوری میشه قدرت و ویژگی های بازیکنان(شوت . سرعت . تکنیک و...) رو که میخوایم بخریم دید ؟!
با تشکر
الان جوری شده که شما فقط اورال بازیکنهای مشهور رو میتونین ببینین . واسه بقیه بازیکنها همونطور که گفتم باید توسط گزینه Ask یکی از scout ها رو بفرستی روی اون بازیکن تحقیق کنه تا اورالهاش در بیاد هر چند باز هم دقیق نمیتونه در بیاره و حتی اورال رو مشخص نمیکنه و همون علامت سوال باقی میمونه .
بهتره از این سایت استفاده کنی که هم اورال بازیکنها و هم پتانسیلشون رو نوشته . با توجه به تاریخ اپدیت نقل و انتقالات بازیت توی این سایت از دیتابیس مربوط به خودش استفاده کن . مثلا اگه نقل و انتقالات رو با پچ مودینگ اخیر یعنی 1.2.5 اپدیت کردی که باید همون دسامبر رو انتخاب کنی و اگه بازیت همون به صورت اولیه است گزینه FIFA 14 رو تو سایت انتخاب کن نه FIFA 14 Weekly
اینم سایتش : لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این all in one 1.0.1 یعنی از پچ 5 هست تا پچ 1.1 ، که همه رو با هم ادغام کردن و یکی کردن (یه بار مراحل رو میری و تمام)
ولی اگه قبلا شما تک تک پچ ها رو ریختی باید 1.1 رو اعمال کنی و بعد 1.2 رو .
--------------------------------------------------------------------------------------
سوال 1 - تو لود تورنومنت ، این تورنومنت هایی رو که ایجاد کردیم ، چطور می تونیم حذف کنیم؟
سوال 2 - اگه بخوایم یه ترکیب جدید بسازیم به صورت جداگانه میشه همچین کاری کرد ؟ آخه من دیدم فقط میشه همین ترکیبایی رو که داره مقداری ادیتش کرد و کاری فراتر از اون نمیشه انجام داد .
سیو ترکیب های ادیت شده که برای همیشه تو لیست بمونه به چه شکله ؟
1-باید از تو خود پوشه سیو بازی پاک کنی . یا اینکه تورنومنتهایی جدید رو روی همونا سیو کنی . پوشه سیو بازی هم اینجاست : My Documents > FIFA14
2- هر ترکیبی رو میشه ساخت . فقط دیگه ترکیب های مسخره رو فکر نکنم بشه ساخت . مثل 8-1-1 :n02:
San iKer
16-12-2013, 20:20
مرسی برادر خیلی کمک کردی
...
واقعا این سیستم جدید نقل انتقالات خیلی رو اعصابه .:n27:
AlirezaLamLam
16-12-2013, 21:30
اقااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اا کدوم بازیکنتونو با بیشترین قیمت فروختین تا بحال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟ چه قیمتی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رفیقم اوزیلو فصل اول فروخته 90 میلیون یورو !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بابا اوزیل 90 واقعا می ارزهههههههههههههههههههه
مرسی برادر خیلی کمک کردی
...
واقعا این سیستم جدید نقل انتقالات خیلی رو اعصابه .:n27:
اره قبلی خیلی بهتر بود که اورال داشت . مثلا یکی از مشکلات این سیستم اینه که توی قسمت سرچ بازیکنهای ازاد یا لیست قرضی ها یا لیست فروش نمیتونی بر اساس اورال مرتبشون کنی . مثلا میخوای یه بازیکن خوب از توی بازیکنهای ازاد بخری منتهی این همه بازیکن ازاد رو نمیشه scout کرد .
اقااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اا کدوم بازیکنتونو با بیشترین قیمت فروختین تا بحال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟ چه قیمتی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رفیقم اوزیلو فصل اول فروخته 90 میلیون یورو !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بابا اوزیل 90 واقعا می ارزهههههههههههههههههههه
اینو یه بار دیگه هم گفتی .
میگم مطمئنی روی واحد یورو بوده حتما ؟ شاید دلار بوده .
در ضمن شاید روی درجه سختی پایین cpu حاضر به دادن همچین پولهایی بشه .
تا جایی که من دیدم فقط بازیکنهای با اورال بالا و پتانسیل بالای 90 هستن که میشه با این قیمت فروختشون .
Zlatan_ibra
16-12-2013, 21:32
من فروش تا 70 میلیون یورو داشتم
AlirezaLamLam
16-12-2013, 21:49
اره قبلی خیلی بهتر بود که اورال داشت . مثلا یکی از مشکلات این سیستم اینه که توی قسمت سرچ بازیکنهای ازاد یا لیست قرضی ها یا لیست فروش نمیتونی بر اساس اورال مرتبشون کنی . مثلا میخوای یه بازیکن خوب از توی بازیکنهای ازاد بخری منتهی این همه بازیکن ازاد رو نمیشه scout کرد .
اینو یه بار دیگه هم گفتی .
میگم مطمئنی روی واحد یورو بوده حتما ؟ شاید دلار بوده .
در ضمن شاید روی درجه سختی پایین cpu حاضر به دادن همچین پولهایی بشه .
تا جایی که من دیدم فقط بازیکنهای با اورال بالا و پتانسیل بالای 90 هستن که میشه با این قیمت فروختشون .
بابا به جانه وایرووخم دارم دیوانه میشم. اره یورویه عکسم ازش دارم. وااااااااای خدا اخر زمانه . هازارد من به اون با استعدادیو جوونی 70تا بره بعد اوزیله گ.ه 90 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! من اجازه دارم سرمو بکوبم به همین میز!
Kaveh619
17-12-2013, 11:40
من زیاد بازی نمی کنم...منتها بیشترین فروشم Toni Kroos بوده به قیمت 86 میلیون یورو به رئال مادرید...
من زیاد بازی نمی کنم...منتها بیشترین فروشم Toni Kroos بوده به قیمت 86 میلیون یورو به رئال مادرید...
Realy ؟ :n04:
خوب اگه اینطور باشه که پس قضیه اوزیل هم درسته . منتهی میشه بگی روی چه درجه سختی بازی میکنی ؟
San iKer
17-12-2013, 14:14
من یکی از پدیدهای فوتبال آلمان( J. Draxler ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))که بعد از 3 فصل اورالش میره روی 88 رو با" 30 میلیون دلار + یه بازیکن در پیت" خریدم .
3RiaLbaZ
17-12-2013, 17:13
من آگوئرو رو تو سن 29 سالگی 75 میلیون فروختم به بایرن ، 2 برابر قیمتش
واسه گوتزه هم یه پیشنهاد 115 میلیونی داشتم که ندادم اورالش 91
خدا رو شکر با اینکه تیم نوجوون دارم تربیت می کنم تا حالا تا یال 2018 بازی واسه من کرش نکرده با کرک 3dm (فکر کنم) یادمه فیفا 13 تیم نوجوون که کار می کردم بعد 2-3 فصل کرش می کرد
کسی بیشتر از 2018 رفته؟
Zlatan_ibra
17-12-2013, 23:02
من تا سال 2020 رفتم کرش نکرد
EhsanCPU
18-12-2013, 00:04
پچ 1.2.6 FIFA 14 ModdingWay هم اومد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] gMXnGbZYQX6kWPJqNFp
FIFA 14 ModdingWay Mod Update 1.2.6
Version 1.2.6 changelog
---------------------------------
- Database 4.0 & 4.0 Matrix
* Fixed problem with Al-Ahly formation that crashed the game when you face them in tournaments
* Fixed problem with New Teams playing only night games.
- Tournaments Mode
* Fixed problem with missing stadium for final game of Europa League and Champions League.
لینک دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
EhsanCPU
18-12-2013, 15:13
دوستای عزیز لطفا به این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برین و در سمت راست در جواب سوال
Which league should be licensed for FIFA 15
؟
Iranian League را انتخاب کنید
EA اعلام کرده که این رای ها در بازی FIFA 15 تأثیر زیادی داره
تا این لحظه ترکیه اوله و متاسفانه ما جایگاه خوبی نداریم ...
همیشه ما توی رای گیری های اینترنتی حماسه ساز بودیم
پس به خاطر حیثیت کشورمونم که شده شرکت کنین ...
:46:
دوستای عزیز لطفا به این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برین و در سمت راست در جواب سوال
؟
ملت هر سال دارن میریزن تو این سایت رای میدن منتهی اصلا EA محل این سایت غیر رسمی هم نمیزاره . ملت هم بی خیال شدن دیگه رای نمیدن .
Mohammad Yek110
18-12-2013, 17:46
سلام
دوستان کریر فیفا 13 موقع سرچ بازیکنا رو بر اساس overal سورت میکرد
الان دیگه اینطوری نیست
چیکار کنم؟
ضمنا گزینه سیو هم نمیدونم پیدا کنم
TimeWarp
18-12-2013, 19:58
به نظر خودم (البته من حرفه ای فیفا نیستم) یه دو تا نقطه ضعف اعصاب خورد کن داره این نسخه. (تو بازی دو نفره و یا با cpu ) نه به صورت آنلاین که قبلا دوستان تو همین تایپک مشکلات رو گفتن .
1- آفساید های زیاد (خیلی مهاجم ها تو افساید گیر می کنن)
2- ضریب اشتباه بالای پاس ها ( اومدن طبیعی کنن از اون طرف بوم افتادن پایین) یا شایدم ملاک لیگ ایران بوده
:n02: یه چیزی که به نظر من خیلی بهتر شده تکل ها هست که هدفمند تر شده
:n06:
EhsanCPU
18-12-2013, 20:16
ملت هر سال دارن میریزن تو این سایت رای میدن منتهی اصلا EA محل این سایت غیر رسمی هم نمیزاره . ملت هم بی خیال شدن دیگه رای نمیدن .
ظاهرا در رابطه رای گیری های قبلی هم اعتراض هایی به EA شده بوده
که اعلام کردن این سری رای گیری واقعیه
بچه ها این کار 3 ثانیه بیشتر طول نمیکشه ...
ایران 2 درصد رای داره و متاسفانه Is ra eli با 3 درصد بالاتر از ماست ... :n15:
اگه اینایی که رفته بودن تو پیج Messi بیان اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رای بدن ایران 100 درصد اول میشه :n06:
ظاهرا در رابطه رای گیری های قبلی هم اعتراض هایی به EA شده بوده
که اعلام کردن این سری رای گیری واقعیه
بچه ها این کار 3 ثانیه بیشتر طول نمیکشه ...
ایران 2 درصد رای داره و متاسفانه Is ra eli با 3 درصد بالاتر از ماست ... :n15:
اگه اینایی که رفته بودن تو پیج Messi بیان اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رای بدن ایران 100 درصد اول میشه :n06:
اسرایل هم لیگ داره ؟ :n04:
EhsanCPU
18-12-2013, 22:28
بله لیگ داره
لیگش هم 14 تیمی هست
اگه توی گوگل سرچ کنی اطلاعات لیگشون رو میاره
بچه ها رای بدین برای ایران 75 میلیونی زشته که رتبه 17 باشیم
هند و بنگلادش هم از ما جلو زدن :n15:
saadat68
19-12-2013, 03:43
من پچ all in one رو نصب کردم ولی هیچ تغییری ایجاد نشده
البته اسم سایت مودینگ وی توی بازی میاد ولی تغییرات مثل نقل و انتقالات و ... ایجاد نشده :n03:
البته اسم سایت مودینگ وی توی بازی میاد ولی تغییرات مثل نقل و انتقالات و ... ایجاد نشده :n03:
فقط نصب کردی ؟
احتمالا فقط نصب کردی . یه فایل MWM Selector هست اونو باید اجرا کنی و اونجا تنظیمات اضافی رو انجام بدی . مثل نقل و انتقالات ، تورنومنتها ، اسکوربورد و ...
soheilnouri
19-12-2013, 14:05
واقعا فک کردی لیگ نداره؟تیمش هر سال داره تو مقدماتی جام جهانی و یورو تا استانه صعود میاد..حتی به پلی اف رسیده بود 4 سال قبل...این همه تیم های خوب داره مکابی تل آویو..مکابی هایفا... و کلی بازیکنای شناخته شده مثل یوسی بنایون؛تل بن هاییم و...
واقعا فک کردی لیگ نداره؟تیمش هر سال داره تو مقدماتی جام جهانی و یورو تا استانه صعود میاد..حتی به پلی اف رسیده بود 4 سال قبل...این همه تیم های خوب داره مکابی تل آویو..مکابی هایفا... و کلی بازیکنای شناخته شده مثل یوسی بنایون؛تل بن هاییم و...
بابا الان که هر کشوری واسه خودش لیگ داره :n02:
هدفم بیشتر تمسخر بود که فیفا یه وقت بخواد همچین لیگی رو بیاره تو بازی :n15:
saadat68
19-12-2013, 20:00
فقط نصب کردی ؟
احتمالا فقط نصب کردی . یه فایل MWM Selector هست اونو باید اجرا کنی و اونجا تنظیمات اضافی رو انجام بدی . مثل نقل و انتقالات ، تورنومنتها ، اسکوربورد و ...
چرا داداش اونم درست کردم دیتابیس 4 رو ادد کردم
TimeWarp
20-12-2013, 00:43
شما اون مودینگ وی رو اجرا کن با ران (همونی که مد رو قرار دادی) و تنظیمات رو اعمال کن و apply کن و ok . ولی نبند برنامه رو و برو تو بازی . فکر کنم تنظیمات اعمال بشه . یه تست بکن.
با سلام
من بازی فیفا 14 رو نصب کردم خوب اجرا میشه ولی در جریان اولین بازی یکی دو دقیقه بعد میپره به فضای دسکتاپ... ویندوزم 8 و گرافیکم هم آخرین آپدیته ... حالا مشکل چیه :n28:
hatef_animat
20-12-2013, 13:03
با سلام
من بازی فیفا 14 رو نصب کردم خوب اجرا میشه ولی در جریان اولین بازی یکی دو دقیقه بعد میپره به فضای دسکتاپ... ویندوزم 8 و گرافیکم هم آخرین آپدیته ... حالا مشکل چیه :n28:
کرک ورژن پنج رو نصب کن!
تو بعضی سایتها این راه حل هم پیشنهاد شده من خودم امتحان نکردم.
دوستانی که روی ویندوز 8 مشکل کرش کردن و بیرون پریدن از بازی رو دارند از روش زیر برند جلو .
روی ایکون بازی راست کلیک کنید .
properties
compatibility
تیک گزینه Rub this program in compatibility mode for : رو بزنید.
ویندوز 7 رو انتخاب کنید . سرویس پک 1 در صورت موجود بودن .
OK کلیک کنید و بیاید بیرون .
hatef_animat
20-12-2013, 13:10
پچ 1.2.6 FIFA 14 ModdingWay هم اومد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] gMXnGbZYQX6kWPJqNFp
FIFA 14 ModdingWay Mod Update 1.2.6
Version 1.2.6 changelog
---------------------------------
* Fixed problem with Al-Ahly formation that crashed the game when you face them in tournaments
* Fixed problem with New Teams playing only night games.
- Tournaments Mode
* Fixed problem with missing stadium for final game of Europa League and Champions League.
لینک دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این
رو آپدیت 1.2 نصب میشه؟
hatef_animat
20-12-2013, 13:20
من آپدیت 1.2.5 رو نتونستم دانلود کنم. کسی لینک از سایت دیگه داره؟
کرک ورژن پنج رو نصب کن!
تو بعضی سایتها این راه حل هم پیشنهاد شده من خودم امتحان نکردم.
دوستانی که روی ویندوز 8 مشکل کرش کردن و بیرون پریدن از بازی رو دارند از روش زیر برند جلو .
روی ایکون بازی راست کلیک کنید .
properties
compatibility
تیک گزینه Rub this program in compatibility mode for : رو بزنید.
ویندوز 7 رو انتخاب کنید . سرویس پک 1 در صورت موجود بودن .
OK کلیک کنید و بیاید بیرون .
مرسی از جواب شما ... لینک کرک ورژن 5 رو لطف کن برادر عزیز
EhsanCPU
20-12-2013, 14:10
این
رو آپدیت 1.2 نصب میشه؟
دوست عزیز
برای نصب پچ 1.2.6 باید پچ های زیر رو نصب کرده باشین
MODDINGWAY MOD ALL IN ONE V 1.0.1
MODDINGWAY MOD V 1.2.0
MODDINGWAY MOD V 1.2.5
hatef_animat
20-12-2013, 15:10
مرسی از جواب شما ... لینک کرک ورژن 5 رو لطف کن برادر عزیز
شرمنده !!
hatef_animat
20-12-2013, 15:12
دوست عزیز
برای نصب پچ 1.2.6 باید پچ های زیر رو نصب کرده باشین
MODDINGWAY MOD V 1.2.0
MODDINGWAY MOD V 1.2.5
برای آپدیت 1.2.5 ، لینک دانلود داری؟
از سایت مودینگ وی هر کاری کردم دان نشد.
EhsanCPU
20-12-2013, 15:30
برای آپدیت 1.2.5 ، لینک دانلود داری؟
از سایت مودینگ وی هر کاری کردم دان نشد.
خدمت شما:
لینک دانلود پچ 1.2.5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Kaveh619
20-12-2013, 17:21
لطفا یه لینک خوب واسه ی دانلود اون فایل Alll In One که حجم 660 مگ داره بدید...
Kaveh619
20-12-2013, 22:08
Realy ؟ :n04:
خوب اگه اینطور باشه که پس قضیه اوزیل هم درسته . منتهی میشه بگی روی چه درجه سختی بازی میکنی ؟
درجه ی سختی بازی برای من روی Legendary هست...
3RiaLbaZ
21-12-2013, 15:40
من یه مشکلی با کریر فیفا 14 دارم
با رئال بازی می کنم روی درجه legendary
مشکل اینه که بارسلونا با اینکه کریس رونالدو هم بهش دادم ، بالوتلی هم داره ولی همیشه 3-4 جدوله ، حتی اتلتیکو مادرید هم بهتر از بارساست!
چرا اینطوریه؟ رقابت بی مزه شده
Kamyar_AnathemA
22-12-2013, 03:26
؟
خیلی خوشحالم که ما جایگاه خوبی نداریم . ار این بهتر نمیشه
لیگ ایرانو چه به این غلطا
پس فردا لیگ ایران بیاد تو بازی میخواد منشور احلاقی راه بندازه تو بازی :n19:
فکر کنم شماها یا خیلی قوی هستید یا از بس پچ مچ نصب کردید بازیتون خراب شده
لجند فیفا 14 خیلی سختتر از لجند فیفا 13 هست من هم لجند فیفا 13 رو بیشتر اوقات میبردم
ولی تو 14 اینطوری نیست و البته خیلی هم بازی کردم
لجند 14 دقیقا همیشه مثل اون 10 دقیقه ی پایانی بازیها با لجند فیفا 13 بازی میکنه زمانی که عقب میفتاد و قدرت سرعت و پوزیشن و مارکینگش به طرز عجیبی میرفت بالا الان هم به جای 10 دقیقه 90 دقیقه اونطوری بازی میکنه
عجیبه که میگید لجند 14 خیلی آسونه! :n13:
البته من تنها نیستم دوستان نزدیکمم که اتفاقا خودم فیفاشونو فقط آپدیت رسمی کردم حرفهای منو تایید میکنند
من یه مشکلی با کریر فیفا 14 دارم
با رئال بازی می کنم روی درجه legendary
مشکل اینه که بارسلونا با اینکه کریس رونالدو هم بهش دادم ، بالوتلی هم داره ولی همیشه 3-4 جدوله ، حتی اتلتیکو مادرید هم بهتر از بارساست!
چرا اینطوریه؟ رقابت بی مزه شده
واسه سختی های بازی تو کریر و غیر طبیعی بودن کریر یه پچ اومده که توش نوشته یه سری مشکلات کریر رو درست میکنه .
همون مشکلاتی که همه میگن . دیگه حالا نمیدونم درست کار میکنه یا نه . من خودم که دیگه کریر نمیزنم و نصبش نکردم اما باید پچ خوبی باشه . نوشته با MWM هم سازگاره .
این ادرس صفحه پچ : FIFA 14 Better Career Patch ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فکر کنم شماها یا خیلی قوی هستید یا از بس پچ مچ نصب کردید بازیتون خراب شده
لجند فیفا 14 خیلی سختتر از لجند فیفا 13 هست من هم لجند فیفا 13 رو بیشتر اوقات میبردم
ولی تو 14 اینطوری نیست و البته خیلی هم بازی کردم
لجند 14 دقیقا همیشه مثل اون 10 دقیقه ی پایانی بازیها با لجند فیفا 13 بازی میکنه زمانی که عقب میفتاد و قدرت سرعت و پوزیشن و مارکینگش به طرز عجیبی میرفت بالا الان هم به جای 10 دقیقه 90 دقیقه اونطوری بازی میکنه
عجیبه که میگید لجند 14 خیلی آسونه! :n13:
البته من تنها نیستم دوستان نزدیکمم که اتفاقا خودم فیفاشونو فقط آپدیت رسمی کردم حرفهای منو تایید میکنند
ربطی به پچ های اضافی نداره . چون گیم پلی رو که اپدیت نمیکنن . فقط ظاهریه . کلا همش به خاطر عادته . الیته کسی هم نگفت خیلی اسونه . در واقع منظور از اسونی اینه که راحت تر میشه برد . وگرنه سختیش که سخته . لااقل در حد ورلدکلاس فیفا 13 هستش دیگه .
فیفا 14 از همون اول حتی موقع دمو هم که اومد پر از باگ و نقطه ضعف بود که معلوم بود یه کم که بازی کنی گل زدن از یه سری روش ها واست اسونتر میشه .
در ضمن هر چی هم تیمهای رده پایین تر بازی کنی بازی واست سخت تره . چون تقریبا همه تیمها از رئال گرفته تا المریا و لاس پالماس و ... همه یه جور بازی میکنن و شیوه بازی cpu دیگه لو رفته و بهش عادت کردیم .
hatef_animat
22-12-2013, 16:12
خدمت شما:
لینک دانلود پچ 1.2.5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مرسی، یدونه ای!
reza4024
22-12-2013, 16:30
واسه منم لجندری فیفا 14 خیلی سخته :n15:
البته من تازه از pes اومدم فیفا ولی خب...
البته ناگفته نماند پاس اشتباه بیداد میکنه من حتی شده جهت راست رو بگیرم واسه پاس دادن اما پاس بده بالا!
یکی دیگه هم تکل هاش . من هروقت تکل میزنم و توپ رو میزنم 90 درصد دوباره حریفی که توپو از زیر پاش در اوردم تا یار من از زمین بلند شه توپو بر میداره و میره :n15: یه جورایی اصلا تکل نمیزنم دیگه .چون بیخوده مگه در مواقع خاص
اما یه سوال :n02:
دریبل زدن خیلی سخته شما روش یا قلق خاصی دارین یا اینکه همش با پاس میرین جلو؟
ربطی به پچ های اضافی نداره . چون گیم پلی رو که اپدیت نمیکنن . فقط ظاهریه . کلا همش به خاطر عادته . الیته کسی هم نگفت خیلی اسونه . در واقع منظور از اسونی اینه که راحت تر میشه برد . وگرنه سختیش که سخته . لااقل در حد ورلدکلاس فیفا 13 هستش دیگه .
فیفا 14 از همون اول حتی موقع دمو هم که اومد پر از باگ و نقطه ضعف بود که معلوم بود یه کم که بازی کنی گل زدن از یه سری روش ها واست اسونتر میشه .
در ضمن هر چی هم تیمهای رده پایین تر بازی کنی بازی واست سخت تره . چون تقریبا همه تیمها از رئال گرفته تا المریا و لاس پالماس و ... همه یه جور بازی میکنن و شیوه بازی cpu دیگه لو رفته و بهش عادت کردیم .
لجند 14 در حد ورلدکلاس 13 هست؟ :n08:
لجند 13 اصلا در حد لجند 14 نبود بسیار بسیار آسونتر بود
درضمن شما اسلایدرهارو به نفع خودتون تغییر میدی و این یعنی تقلب
اصلا خواسم نبود چون فقط شما هستی که میگی لجند آسونه چون خیلی خیلی اینجا پست میدی به اسم کاربریتون توجه نکرده بودم و فکر کردم چند نفر گفتند! :n02:
دقیقا الان متوجه شدم قضیه از چه قراره
رفتم انجمن EA و دیدم بعضی ها از لذت سخت بودن لجند صحبت میکنند
اینجا هم اتفاقا همه به جز شما میگن لجند سختتر شده که شما هم باید بگی آسونه چون کلا نظرات متناقضی و متضادی نسبت به فیفا داری اگه بگی سخته پس یعنی آسونه و اگه بگی آسونه پس یعنی سخته :n18:
لجند 14 در حد ورلدکلاس 13 هست؟ :n08:
لجند 13 اصلا در حد لجند 14 نبود بسیار بسیار آسونتر بود
درضمن شما اسلایدرهارو به نفع خودتون تغییر میدی و این یعنی تقلب
اصلا خواسم نبود چون فقط شما هستی که میگی لجند آسونه چون خیلی خیلی اینجا پست میدی به اسم کاربریتون توجه نکرده بودم و فکر کردم چند نفر گفتند! :n02:
دقیقا الان متوجه شدم قضیه از چه قراره
رفتم انجمن EA و دیدم بعضی ها از لذت سخت بودن لجند صحبت میکنند
اینجا هم اتفاقا همه به جز شما میگن لجند سختتر شده که شما هم باید بگی آسونه چون کلا نظرات متناقضی و متضادی نسبت به فیفا داری اگه بگی سخته پس یعنی آسونه و اگه بگی آسونه پس یعنی سخته :n18:
شما احیانا قبلا با چند تا نام کاربری دیگه اینجا نبودین ؟ :n23:
کاملا معلومه از رو هوا میای پست میدی و اسپم میدی که سریع امار پستات بره بالاتر . واقعا متاسفم برات :n15:
mansour2023
22-12-2013, 22:11
دوستان از چه سایتی دانلود کنم که بازی مشکلی نداشته باشه ؟
این بازی هم پچ و اینا مثل pes براش میاد ؟
سلام دوستان
خسته نباشید
آیا نسخه ی کنسولی بازی با نسخه ی PC مانند سابق تفاوت داره؟
الان کرک درست و حسابی براش پیدا میشه؟
سلام دوستان
خسته نباشید
آیا نسخه ی کنسولی بازی با نسخه ی PC مانند سابق تفاوت داره؟
الان کرک درست و حسابی براش پیدا میشه؟
نسخه pc و XBOX360 و PS3 مثل همن اما نسخه های Xone و PS4 با این سه تا فرق میکنن .
newahwaz
23-12-2013, 19:52
سلام
وقتی کرنر زده میشه روی دروازه ات چطوری ضربه سر رو زود تر از مهاجم حریف باید زد ، این تنها مشکل منه لطفاً یکی کمک کنه.
دوستان قبول دارید فیفا 14 مضخرف ترین نسخه از این سری بازی هاست که تو این چند سال اخیر منتشر شده؟
من که به این نتیجه رسیدم و 14 رو یک فاجعه میدونم، کلی هم دلیل و مدرک دارم.
نسخه pc و XBOX360 و PS3 مثل همن اما نسخه های Xone و PS4 با این سه تا فرق میکنن .
من نسخه PS4 رو دارمش و بازیش کردم به جز برخی تغییرات گرافیکی و رفتارهای بازیکن ها بعضا در نوع دریبل ها که شکل نسل جدیدی دارن بقیه بازی که اصلش همون گیم پلی باشه تفاوت انچنانی نداره با نسخه های نسل هفتمی، من که تفاوت خاصی احساس نکردم.
AlirezaLamLam
23-12-2013, 21:42
سلام
وقتی کرنر زده میشه روی دروازه ات چطوری ضربه سر رو زود تر از مهاجم حریف باید زد ، این تنها مشکل منه لطفاً یکی کمک کنه.
کلید خاصی نیست ولی بهترین حالتش اینکه به بازیکن حریف فشار بیاری در همون حال دکمه سرعتو نگهداری بعد پشت سر هم دکمه شوتو بزنی.
نگا مثلا من بازیکنم داویید لوییزه حریفمم بازیکنش مثلا رونالدویه . به فرض که کرنرم شده واسه حریف . سانتر که انجام شد جهتو به به سمت زمین حریف مایل به بالا (حالا راست مایل به بالا یا چپ مایل به بالا) همراه با دکمه سرعت نگه می دارم بعد پشت سر هم دکمه شوتو می زنم. اینجوری بازیکن من به بازیکن حریف فشار میاره تا دیگه نتونه ضربه سرشو بزنه. این بهترین روشه اما اینم بگم که کاملترین نیست چون بازم احتماله اینکه انجام نشه هست ولی خیلی کم. مثلا 10 بار می شه یبار نمیشه
کلید خاصی نیست ولی بهترین حالتش اینکه به بازیکن حریف فشار بیاری در همون حال دکمه سرعتو نگهداری بعد پشت سر هم دکمه شوتو بزنی.
نگا مثلا من بازیکنم داویید لوییزه حریفمم بازیکنش مثلا رونالدویه . به فرض که کرنرم شده واسه حریف . سانتر که انجام شد جهتو به به سمت زمین حریف مایل به بالا (حالا راست مایل به بالا یا چپ مایل به بالا) همراه با دکمه سرعت نگه می دارم بعد پشت سر هم دکمه شوتو می زنم. اینجوری بازیکن من به بازیکن حریف فشار میاره تا دیگه نتونه ضربه سرشو بزنه. این بهترین روشه اما اینم بگم که کاملترین نیست چون بازم احتماله اینکه انجام نشه هست ولی خیلی کم. مثلا 10 بار می شه یبار نمیشه
بر عکس تند تند زدن دکمه اشتباهه و همون 10% به خاطر همونه که پشت سر هم دکمه رو میزنی .
بعضی وقتها یک دکمه رو که زود بزنی باعث میشه بازیکنت زودتر مثلا به توپ بخواد ضربه بزنه و ممکنه ضربه اش به توپ نخوره. مثلا توپ از جناحین داره میاد روی پات و میخوای Valley بزنی . منتهی تند تند دکمه رو بزنی که همین که توپ اومد روی پات شوت کنه . اینطوری چون ضربه رو عجله ای میزنه دقیق نمیزنه .
واسه سر زدن هم باید زمان بندی کرد و به موقع بپری . تا قبل از اومدن توپ هم باید با جهت ها بازیکن حریف رو هل بدی .
یادمه قبلا تو همین تاپیک کامیار اناتم همچین مشکلی داشت و اون هم فکر میکرد باید تند تند دکمه رو بزنی .
دوستان قبول دارید فیفا 14 مضخرف ترین نسخه از این سری بازی هاست که تو این چند سال اخیر منتشر شده؟
من نسخه PS4 رو دارمش و بازیش کردم به جز برخی تغییرات گرافیکی و رفتارهای بازیکن ها بعضا در نوع دریبل ها که شکل نسل جدیدی دارن بقیه بازی که اصلش همون گیم پلی باشه تفاوت انچنانی نداره با نسخه های نسل هفتمی، من که تفاوت خاصی احساس نکردم.
14 رو نمیشه دقیقا افتضاح دونست . مخصوصا بعد از اپدیت هایی که اومد و بازی نسبتا بهتر شد . اما اره نسبت به نسخه های قبلی باید گفت نسخه های قبلی خیلی بهتر بود . البته حس میکنم فیفا 15 بتونه موفقیت زیادی کسب کنه .
دوستان
راسته نقل و انقلات آپدیت نیس؟
راستی
میشه لطفا بهترین کرک رو برای دانلود بذارید؟
hatef_animat
24-12-2013, 20:26
راستی
میشه لطفا بهترین کرک رو برای دانلود بذارید؟
بفرمایید کرک ورژن 5
soheilnouri
24-12-2013, 20:56
من با كليت نظر شما موافقم.من از فيفا ورلد كاب ١٠ تا حالا بازي كردم و ميتونم بگم ضعيف ترين هست.ولي نه با او غلظتي كه شما فرمودين.بازي به شكل اغراق اميزي سريع هستش..با اينكه همه ابديت ها رو اوكي كردم اما سوييچ كردن اصلا به رووني قبل نيست.تو دروهمي هامون بجاي ١٤ ما ١٣ ميريم.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
soheilnouri
24-12-2013, 20:57
بابا الان که هر کشوری واسه خودش لیگ داره :n02:
هدفم بیشتر تمسخر بود که فیفا یه وقت بخواد همچین لیگی رو بیاره تو بازی :n15:
اسراييل فوتبال سطح بالايي داره و هر بار هم تا استانه صعود مياد بالا
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من با كليت نظر شما موافقم.من از فيفا ورلد كاب ١٠ تا حالا بازي كردم و ميتونم بگم ضعيف ترين هست.ولي نه با او غلظتي كه شما فرمودين.بازي به شكل اغراق اميزي سريع هستش..با اينكه همه ابديت ها رو اوكي كردم اما سوييچ كردن اصلا به رووني قبل نيست.تو دروهمي هامون بجاي ١٤ ما ١٣ ميريم.
14 رو نمیشه دقیقا افتضاح دونست . مخصوصا بعد از اپدیت هایی که اومد و بازی نسبتا بهتر شد . اما اره نسبت به نسخه های قبلی باید گفت نسخه های قبلی خیلی بهتر بود . البته حس میکنم فیفا 15 بتونه موفقیت زیادی کسب کنه .
حالا اون روز یک باخت سخت داشتم اعصابم خراب بود ولی واقعا من بعضی وقت ها اعصاب ادمو به هم میریزه.
هافبک ها واقعا ضعیف هستن، مثلا شده یک ضد حمله برای تیم من شکل میگیره ولی بلوک میشه و حریف توپ رو برمیگردونه در این حین میبینم که
هنوز هافبکم هام در تدارک همون ضد حمله موندن اونم در یک خط با سرعت زیاد و دیگه تا بیان برگردن و به دفاع بپیوندن کار ار کار گذشته.
حالا این یک نکیته ای هستش که الان به نظرم رسید، تو کل عمر فیفا که بازی می کنم تا این حد تو افساید نیوفتادم که در 14 افتادم.
چند لحظه طول میکشه تا یک بازیکن کاملا بتونه به توپ مسلط بشه اصلا یک رفتارهایی از خودشون نشون میدن که ادم نمی تونه با جملات اینجا بگه و بنویسه
فقط مات و مبهوت میمونم حیرت زده.
در واقع فکر می کنم بهتره من هم در بازی های دور همی همون 13 رو بازی کنم تا حداقل به جای اعصاب خرد شدن کمی سرگرم فوتبال بشیم.
برادران و خواهران گرامی.
برای فیفا 14 پچی چیزی نیومده که مربوط به جام جهانی باشه؟ یا اینکه تیمای جدید بیاره . و یا تیم ایرانی. اصلا پچی اومده براش؟
اگه هس لطفا لینک شو بذارید . با تشکرات فراوان .
بفرمایید کرک ورژن 5
این کرک تاثیری روی گیم پلی بازی داره ؟ من که انگار دارم سگا بازی میکنم. کنسول سگا یه فیفا 98 داشت . گیم پلی فیفا 14 دقیقا مثل همونه. خاطره ها زنده شدن :n14:
Zlatan_ibra
25-12-2013, 02:20
اقا یه مشکل دارم
رو لپتاپ ریختم بازی...تصویر بازی نصفه میاد یعنی رزولوشنش یجوریه که نصف تصویر انگار اونور مانتیور میمونه....هرچقدر رزولوشن عوض میکنم تاثیری نداره
کمک کنید
TimeWarp
25-12-2013, 03:27
حالا اون روز یک باخت سخت داشتم اعصابم خراب بود ولی واقعا من بعضی وقت ها اعصاب ادمو به هم میریزه.
هافبک ها واقعا ضعیف هستن، مثلا شده یک ضد حمله برای تیم من شکل میگیره ولی بلوک میشه و حریف توپ رو برمیگردونه در این حین میبینم که
هنوز هافبکم هام در تدارک همون ضد حمله موندن اونم در یک خط با سرعت زیاد و دیگه تا بیان برگردن و به دفاع بپیوندن کار ار کار گذشته.
حالا این یک نکیته ای هستش که الان به نظرم رسید، تو کل عمر فیفا که بازی می کنم تا این حد تو افساید نیوفتادم که در 14 افتادم.
چند لحظه طول میکشه تا یک بازیکن کاملا بتونه به توپ مسلط بشه اصلا یک رفتارهایی از خودشون نشون میدن که ادم نمی تونه با جملات اینجا بگه و بنویسه
فقط مات و مبهوت میمونم حیرت زده.
در واقع فکر می کنم بهتره من هم در بازی های دور همی همون 13 رو بازی کنم تا حداقل به جای اعصاب خرد شدن کمی سرگرم فوتبال بشیم.
آفساید رو مخ بود . من که پاکش کردم . از نظر داوری فجیع بود ولی تو بخش تمرین خیلی عالی بود . از سبک تمرین دهی خیلی حال کردم.
3RiaLbaZ
25-12-2013, 09:29
خداییش خیلی بد شده فیفا 14 :(((
نیم ساعت پشت دروازه ی یه تیم داغون دارم پاس کاری می کنم هیچ راهی پیدا نمی کنم گل بزنم ، مدافع حریف هول هولکی یه زیر توپ میزنه ، مهاجمش بین 3 تا مدافع من که مثل ماست وایسادن(!) توپو میگیره تا من بخوام مدافع رو فعال کنم توپو ازش بگیرم یارو با گلر تک به تک شده :|
از زاویه بسته که توپ دیگه با تیرک مماسه(!) میشه گل با هد زد!!
90% گل ها شده هِد! ، با ال شراوی که اصلا هدزن نیست تو طول فصل 30 تا گل با هد میزنم 8-7 تا با پا!
کلا سیستم فیفا مثل سیستم استقلال شده (بکش زیرش هد بزن خخخخخخ)
برادران و خواهران گرامی.
برای فیفا 14 پچی چیزی نیومده که مربوط به جام جهانی باشه؟ یا اینکه تیمای جدید بیاره . و یا تیم ایرانی. اصلا پچی اومده براش؟
اگه هس لطفا لینک شو بذارید . با تشکرات فراوان .
جواب بدید خواهشا . چیزی ازتون کم نمیشه که .:n16:
EhsanCPU
25-12-2013, 17:52
جواب بدید خواهشا . چیزی ازتون کم نمیشه که .:n16:
دوست عزیز اگه صفحات قبل رو بخونی توضیح داده شده
اگه میخوای جام جهانی با گروه بندی واقعی و تیم ملی ایران رو داشته باشی باید 2 پچ زیر را نصب کنی
MODDINGWAY MOD V 1.2.0
دوست عزیز اگه صفحات قبل رو بخونی توضیح داده شده
اگه میخوای جام جهانی با گروه بندی واقعی و تیم ملی ایران رو داشته باشی باید 2 پچ زیر را نصب کنی
MODDINGWAY MOD V 1.2.0
عزیزجون با این عکست هواییم کردی. طریقه ی نصبش چیه ؟ توی پوشه ی بازی اکسترت کنم شون ؟ :42: :42:
soheilnouri
25-12-2013, 20:49
برخي از نقاط ضعف و باگ ديگه مسخرس!مثلا ورزشگاه 'ولتينس اره نا'ي گلزن كرشن هستش و يا 'المپيك اشتاديون'برلين تا يه نم باروون ميزنه انگار داري تو ورزشگاه شهداي نوشهر يا وطني قائمشهر داري بازي ميكني!
اوضاع وقتي وخيم ميشه كه داري انلاين ميزني و تو ١٠ حالت ٨ بار بارونه..نسخه ي قبل يه خوبي داشت.زير ٥ دقيقه ميومدي بيرون نتيجه محسوب نميشد ولي تو ١٤ forfeit محسوب ميشه و ٣-٠ باختي...
reza4024
25-12-2013, 21:40
من به این نتیجه رسیدم لجندری فیفا 14 سخت نیست این کامپیوتر هست که با ما لجه :n02:
اگر کنترل کردن توپ و افساید و به قول دوستمون وضعیت ماست بودن بازیکنا درست شه لجندری اسونه :n02:
بچه ها یه سوال
من امروز چندبار فرانسه گرفتم واسه حریفم برزیل , وقتی حریف ضد حمله می کرد دفاع من اصلا بهشون نمیرسید و اونا مثل فرفره رد میشدن
بعدش تیمها رو عوض کردم(من برزیل با همون ارایش تیمی حریف ) اصلا اونجوری نبود یعنی تو ضد حمله هام دفاعش خیلی راحت بهم می رسید :n15:
واسه شما هم همینجوره؟
ورژن 1.3.0 پچ مودینگ هم اومد
Version 1.3.0 changelog
* New Teams : Peñarol, Nacional, Esperánce de Tunis, Bursaspor, Metalist Kharkiv, Kashima Antlers, Urawa Red Diamonds, Sanfrecce Hiroshima, Yokohama Marinos
* Rest of the World Teams split into CONMEBOL, CAF, AFC and OFC
* Fixed problem with Copa Sudamericana qualification for teams of Colombia and Chile
* Nacional and Peñarol play Copa Libertadores
* AFC Teams play AFC Champions League
- Kits
* Liga Mexicana : Updated GK Kits and Third Kits
* Liga Adelante : Added GK Kits
* tipp3 Bundesliga : Added GK Kits
* Allsvenskan : Added GK Kits
* Classic Kits for Manchester United, Manchester City and Liverpool
* Many alternative kits
- New Faces
- SPL and Hyunday-A League Adboards
- Voit Ball Mexican League ( Thanks to Ares )
- Bundesliga Scoreboard ( Thanks to Evolution )
- Minifaces ( more than 900 ! )
- Bench players for top teams
- New Boots :
* Lotto Solista II - Mundial
* adidas 11Pro TRX - BlackRunningWhiteLime
* adidas 11Pro TRX - RunningWhiteSolarBlueBlack
- New Intro Songs
* Liga BBVA
* Bundesliga
* Eredivisie
* Argentina ( Futbol para Todos )
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان
من بازی رو دانلود کردم
ازین ها که نیاز به نصب نداره
کرک FIFA.14.Update.Crack.v5_-----------.com رو هم نصب کردم!یعنی دانلود پوشه بازی extract کردم
ولی موقع اجرا این ارور رو میده؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آپدیت و کرک بهترینش کدوم و از کجا دانلود کنم؟
soheilnouri
26-12-2013, 01:33
اين پج ها فقط واسه پي سي هيتش؟
Zlatan_ibra
26-12-2013, 01:49
اقا یه مشکل دارم
رو لپتاپ ریختم بازی...تصویر بازی نصفه میاد یعنی رزولوشنش یجوریه که نصف تصویر انگار اونور مانتیور میمونه....هرچقدر رزولوشن عوض میکنم تاثیری نداره
کمک کنید
کسی ندونست اینو؟؟
-----
اقا بنظرتون سرعت توپ وقتی که به زمین میخوره زیاد نیست ؟به نظرم این ضدحال ترین چیز توی فیفا هستش وقتی پاس هوایی میدی توپ که میخوره زمین مث شیطونک رفتار میکنه!معمولا توپ که زمین میخوره از سرعتش کاسته میشه...ادم فک میکنه راحت میگیرتش ولی وقتی زمین میخوره دیگه باید موشک باشی که بگیریش
این یه مورد درست بشه خیلی عالی میشه
من که لپ تاپ دارم با کانفیگ مناسب باید چکار کنم؟
دوستان
من بازی رو دانلود کردم
ازین ها که نیاز به نصب نداره
کرک FIFA.14.Update.Crack.v5_-----------.com رو هم نصب کردم!یعنی دانلود پوشه بازی extract کردم
ولی موقع اجرا این ارور رو میده؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آپدیت و کرک بهترینش کدوم و از کجا دانلود کنم؟
شما فایل اگزه بازی رو اجرا کردید...باید فایل fifa14-3dm رو اجرا کنید که به صورت لانچر هست...
soheilnouri
26-12-2013, 12:42
به نظر شما اگر میخام روی پی سی بازی کنم بازی رو اورجینال بخرم؟
TimeWarp
26-12-2013, 16:05
این سوالو یکی ازم پرسید ، من بلد نبودم .
اینجا مطرح می کنم ، ببینم دوستان می دونن .
--------------------
جابه جایی دستی بازیکنا برای تیم های باشگاهی امکان پذیره ولی تیم ملی نه .
مثلا تیم ملی برزیل کاستا (اتلتیکو) رو نداره . این بشر الان جزء تیم ملی اسپانیا هست . در حالی که تو تیم ملی اسپانیا هم نیست . خوب این یعنی چی . من می خوام این بازیکن رو تو تیم ملی اسپانیا داشته باشم .
یا مثلا روبینیو یا پاتو که به تیم ملی برزیل دعوت نشدن تو تیم نیستن . دو تا مهاجم در پیت رو گذاشته تو 18 نفر .
چه طوری میشه این مشکلو برطرف کرد ؟:n13:
چطوری میشه تیم هایی که قفل شدن رو باز کرد ؟ مثلا mls stars و یا adidas stars ؟ :n25:
خدا خیر بده به این پچ درست کن ها ! دیگه داشت تکراری میشد این تیمای فیفا . یه سوال. هندوستان لیگ فوتبال داره ؟:n26:
شما فایل اگزه بازی رو اجرا کردید...باید فایل fifa14-3dm رو اجرا کنید که به صورت لانچر هست...
میشه توضیح بیشتری بدین.فکر کنم این کارم کردم///
میشه توضیح بیشتری بدین.فکر کنم این کارم کردم///
منظورش اینه بازی رو از این مسیر اجرا کن : Program Files\AsreBazi\FIFA 2014\Game
اسم فایلی که باید اجرا کنی اینه : fifa14v3.exe
این سوالو یکی ازم پرسید ، من بلد نبودم .
اینجا مطرح می کنم ، ببینم دوستان می دونن .
--------------------
جابه جایی دستی بازیکنا برای تیم های باشگاهی امکان پذیره ولی تیم ملی نه .
مثلا تیم ملی برزیل کاستا (اتلتیکو) رو نداره . این بشر الان جزء تیم ملی اسپانیا هست . در حالی که تو تیم ملی اسپانیا هم نیست . خوب این یعنی چی . من می خوام این بازیکن رو تو تیم ملی اسپانیا داشته باشم .
یا مثلا روبینیو یا پاتو که به تیم ملی برزیل دعوت نشدن تو تیم نیستن . دو تا مهاجم در پیت رو گذاشته تو 18 نفر .
چه طوری میشه این مشکلو برطرف کرد ؟:n13:
امکانش نیست که ملیت کسی رو تغییر بدی .
از توی قسمت ترکیب تیمهای ملی فقط میتونی کسایی که ملیتشون همون کشوره رو به تیم ملی دعوت کنی . حتی خارج از کریر
شاید با مودینگ وی از قسمت ادیت بازیکنها بشه ملیت یکی رو عوض کرد . هرچند فکر کنم نمیشه . یه چک بکن .
البته دیتابیس رو که اپدیت کنی همه چی ردیفه
میشه این کند حرکت کردن بازیکنا رو درست کرد ؟
یه جورایی عکس العملشون خیلی کنده! بعضی موقع ها توپو خیلی میندازن جلو (از پاش زیاد جدا میشه) و اصلاً نمیشه حرکت زد! فیفا 13 خیلی راحت تر میشد لایی کشید از دفاع تیم حریف (:n02:) ولی اینجا نمیشه !
راهی چیزی هست ؟
TimeWarp
26-12-2013, 23:29
یه جورایی عکس العملشون خیلی کنده! بعضی موقع ها توپو خیلی میندازن جلو (از پاش زیاد جدا میشه) و اصلاً نمیشه حرکت زد! فیفا 13 خیلی راحت تر میشد لایی کشید از دفاع تیم حریف (:n02:) ولی اینجا نمیشه !
راهی چیزی هست ؟
شما پچ های مودینگ وی نصب کردی ؟
hitler1945
27-12-2013, 01:41
آقا این فیفا 14 فوتبال زنان رو هم داره یا سرکاری بودش؟
reza4024
27-12-2013, 03:09
سوالا قبلیمو که جواب ندادین اینو جواب بدین :n15:
شما که فیفا بازین
بازی فیفا رو هم مثل pes دوبله میکنن؟
AlirezaLamLam
27-12-2013, 10:03
آقا این فیفا 14 فوتبال زنان رو هم داره یا سرکاری بودش؟
سرکاری بود. همیشه قبل از اینکه فیفا جدیدش بیاد همیشه ازین شایعات دورش بوده.
AlirezaLamLam
27-12-2013, 10:05
سوالا قبلیمو که جواب ندادین اینو جواب بدین :n15:
شما که فیفا بازین
بازی فیفا رو هم مثل pes دوبله میکنن؟
سواله قبلیت چی بود عزیزم بت جواب بدم.
اره دوبله میکنن ولی نه مثه PES هر سریشو. مثلا من یادمه آخرین فیفایی که دوبله کردن فیفا 08 بوده. بعده اون من دیگه ندیدم. چون توو ایران PES زیاد بازی می کنن واسه همون زیاد دنبال دوبله FIFA نیستن
AlirezaLamLam
27-12-2013, 10:10
راهی چیزی هست ؟
در اصلم بگیری درستش همونه. فیفا توو 14 بازیرو به واقعیت نزدیکتر کرده. بازیکن هیچوقت نمیتونه با یه سرعت یا یک فاصله با توپ در لحظه حرکت کنه. در هر لحظه فاصلش با توپ یا سرعتش تغییر میکنه. فیفام توو این ضمینه توو 14 نهایت ظرافتو قرار داده. شما وقتی داری 14 بازی می کنی باس خودتو جای بازیکن قرار بدی. باس روو حساب کتاب بری جلو وگرنه اگه بخوای بزن برو بری جلو که بنظرم بری سمت PES بهتره
soheilnouri
27-12-2013, 12:10
خیلی خیلی بازی نومید کننده ایی هستش...:n27:
در اصلم بگیری درستش همونه. فیفا توو 14 بازیرو به واقعیت نزدیکتر کرده. بازیکن هیچوقت نمیتونه با یه سرعت یا یک فاصله با توپ در لحظه حرکت کنه. در هر لحظه فاصلش با توپ یا سرعتش تغییر میکنه. فیفام توو این ضمینه توو 14 نهایت ظرافتو قرار داده. شما وقتی داری 14 بازی می کنی باس خودتو جای بازیکن قرار بدی. باس روو حساب کتاب بری جلو وگرنه اگه بخوای بزن برو بری جلو که بنظرم بری سمت PES بهتره
اگه اینطوریه پس چرا بازیکنای تیم حریف سریعتر بازی میکنن ؟ :n13:
من فقط با منوش حال کردم ! قشنگ تر از فیفا 13 ه ولی گیم پلیش افتضاحه ..
درسته . ولی با هر بازیکنی ؟ :n27:
یعنی باید با یکی مثل رونالدو یا مسی هم توپ اینقدر از پات جدا بشه ؟
به همین خاطر وقتی با یه تیم ضعیفتر بازی میکنی باز حس واقعیتر بهت دست میده .
البته من نمیدونم به خاطر اپدیتهای فیفا بود یا نه ولی اواخر خیلی بهتر شده بود بازی .
من فقط مشکلم توی کریر همینه گزینه Edit players هست که قفله و باید انلاین باشی تا فعال باشه و هیچ راهی هم نداره که به صورت افلاین روی نسخه کرکی فعالش کنی .
چون بعد از چندین فصل که بازیکنهای youth میاری همشون با کفش و لباس های بی ریختن و تیمت رو بی ریخت میکنه .
AlirezaLamLam
27-12-2013, 16:10
نه فکر می کنی. همش بستگی به بازیکنت داره که چقدر سرعت داره. مگه اینکه تنظیماتتو دست کاری کرده باشی. یکی از نکات دیگه ای که باید در نظر داشته باشی میزان برد و باختت توو بازیای قبلیه که این نکته روی سرعت تیمتت و سرعت بازیه تیمت خیلی خیلی تاثیر داره. و من به عینه دیدم. اگه چند باخت پشت سرهم توو لیگ یا چمپیون شیپ داشته باشی اگه دقت کنی می بینی سرعت بازی ه تیمت میاد پایین. پاس کاریای تیمت دیگه اون نظمو ندارن. خودت 3 چهار بازیو پشت سرهم توو لیگ یا هر جام دیگه ای بباز تا خودت ببینی چی میگم. البته توو یکی از جامها باختات باشنا. چون هر جامی واسه تیمت شرایط خاص خودشو داره
AlirezaLamLam
27-12-2013, 16:11
من فقط با منوش حال کردم ! قشنگ تر از فیفا 13 ه ولی گیم پلیش افتضاحه ..
نه فکر می کنی. همش بستگی به بازیکنت داره که چقدر سرعت داره. مگه اینکه تنظیماتتو دست کاری کرده باشی. یکی از نکات دیگه ای که باید در نظر داشته باشی میزان برد و باختت توو بازیای قبلیه که این نکته روی سرعت تیمتت و سرعت بازیه تیمت خیلی خیلی تاثیر داره. و من به عینه دیدم. اگه چند باخت پشت سرهم توو لیگ یا چمپیون شیپ داشته باشی اگه دقت کنی می بینی سرعت بازی ه تیمت میاد پایین. پاس کاریای تیمت دیگه اون نظمو ندارن. خودت 3 چهار بازیو پشت سرهم توو لیگ یا هر جام دیگه ای بباز تا خودت ببینی چی میگم. البته توو یکی از جامها باختات باشنا. چون هر جامی واسه تیمت شرایط خاص خودشو داره
دوستان گرافیک بازی از کجا تنظیم میشه ؟
احساس میکنم گرافیکش پایینه اصلا طبیعی نیست بذارم روی high ببینم چطور میشه ؟
همینطور تنظیمات resolution
.....
ویرایش :
این اولین سری فیفا هست که من 2 بازی بیشتر باهاش بازی کردم اما یه سری مشکلات و سوالات هست
توی بازی برای توپ گیری مثل همون pes باید عمل کرد ؟
توی pes وقتی دکمه هارو میگرفتی قشنگ میرفت تو پای بازیکن و توپو میگرفت ولی فیفا دکمه های سرعت و پاس رو که میگیرم میره جلوی بازیکن بی حرکت وایمیسه در واقع فقط تا نزدیک توپ میره
همینطور سرعت بازی هم یه طوریه
مدافع های حریف خیلی سریع میرسن به مهاجم حتی اگه مهاجمم بازیکنی مثل مسی و رونالدو باشه
گرافیک و رزولویشن هم که عرض کردم
ممنون یه راهنمایی کنید
دوستان گرافیک بازی از کجا تنظیم میشه ؟
احساس میکنم گرافیکش پایینه اصلا طبیعی نیست بذارم روی high ببینم چطور میشه ؟
همینطور تنظیمات resolution
سلام.
محل نصب بازی:
FIFA13\game\fifasetup\fifaconfig.exe
Game Settings => Display Configuration
این اولین سری فیفا هست که من 2 بازی بیشتر باهاش بازی کردم اما یه سری مشکلات و سوالات هست
توی بازی برای توپ گیری مثل همون pes باید عمل کرد ؟
توی pes وقتی دکمه هارو میگرفتی قشنگ میرفت تو پای بازیکن و توپو میگرفت ولی فیفا دکمه های سرعت و پاس رو که میگیرم میره جلوی بازیکن بی حرکت وایمیسه در واقع فقط تا نزدیک توپ میره
همینطور سرعت بازی هم یه طوریه
مدافع های حریف خیلی سریع میرسن به مهاجم حتی اگه مهاجمم بازیکنی مثل مسی و رونالدو باشه
توی حالت پیش فرض فیفا (Tactical Defending) دکمه ای برای توپ گیری اختصاص داده نشده، اما از قسمت Controller Settings (داخل خود بازی) در قسمت پایین صفحه می تونی نوع Defending رو به
Legacy Defending تغییر بدی که مشابه دفاع به شکل PES هست و یک دکمه همزمان کار پرس و توپ گیری رو انجام میده.
اگه در ادامه مایل بودی دفاع Tactical فیفا رو هم یاد بگیری، یک دکمه(A یا دکمه پاس) کار Contain رو انجام میده که بازیکن صاحب توپ رو زیر نظر می گیره و تا یکی دو متری پرس می کنه اما با حریف درگیر
نمیشه، دکمه دیگه ای هست برای پا انداختن و گرفتن توپ (B یا دکمه شوت) که زمان بندی اون خیلی اهمیت داره و اگه به موقع زده نشه، مهاجم حریف راحت مدافع مستقیمش رو جا می گذاره.
در مورد سرعت پا به توپ توی این نسخه یه مقدار کمتر شده، در عین حال اگه توی فضاهای باز، خصوصا گوشه ها از آنالوگ سمت راست (RS) استفاده کنی این مشکل به وجود نمیاد.
reza4024
27-12-2013, 20:08
من با این دوستمون موافقم
چند صفحه قبلم گفتم
من واسه خودم فرانسه گرفتم و واسه حریف برزیل
تو ضد حمله ی من, دفاعش راحت بهم میرسید اما تو ضد حمله اون محال بود دفاع من بهش برسه
تیمها رو برعکس کردم یعنی من برزیلو اون فرانسه با همون آرایش تیمی
اما بازم دفاع من به مهاجمش نمیرسید تو ضد حمله
ولی تو ضد حمله من ...
به هر حال من که راحت بازی میکنم .
اون اولا به خاطر شیوه بازیم تو 13 که بیشتر روی دریبل حساب میکردم توی 14 به مشکل خوردم که دیگه با تغییر شیوه بازی الان برام اسون شده و حتی روی لجندری .
البته به سیستم رندم بازی cpu هم بستگی داره که یه تیم قوی ممکنه بد بازی کنه و روز بدش باشه و ازش راحت ببری یا یه تیم ضعیف خوب بازی کنه و روز خوبش باشه ازش ببازی .
اما با این حال باز هم سختی بازی تو لجندری به 13 نمیرسه . دلیلش هم فقط هوش پایین cpu تو بعضی موارده که همه هم دیدن .
مثل حفظ توپ افتضاح مدافعین حریف ، توپ دورکردن های خیلی کوتاه مدافعان حریف و دروازه بان ، جلو اومدن ها و ترک کردن دروازه توسط دروازه بان حریف و ... که همه باعث میشه حتی تو لجندری بتونی راحت گل بزنی .
راجع به اون باختهای پشت سر هم باید بگم که همه چی برمیگرده به فرم بازیکنها . یعنی وقتی ببازی کمی از فرم بازیکنهات کم میشه که تو بازی تاثیر خودش رو میزاره .
یه نکته جالب دیگه هم که من دقت کردم دیدم تو کریر سختی بازی ها به قدرت تیمت هم بستگی داره . مثلا منی که کریر رو روی لجندری با دورتموند بازی میکنم یه جورایی مثل کریریه کهبا بارسا روی ورلدکلاس میری .
دقیقا از دو نفر دیگه هم که کریر 13 و 12 رو با تیمهای مختلف تموم کرده بودن پرسیدم اونا هم گفتن مثل اینکه این قانون درسته .
پارسال اومدم بعد از اولین کریرم که تا 5 سال رفته بودمش کریر جدیدی با بارسا شروع کردم و کم کم همه اون بازیکنهایی که توی کریر قبلیم واسه تیم سانتاندر خریده بودم رو دوباره خریدم و بعد از 5 سال تقریبا همون اورالها شده بودن .
یعنی این بازیکنها : تراسجن - دی شیلیو - زوما - ناستاسیک - شاو - فرناندو - پوگبا - ادریان - الشعراوی - لاملا - بنزیا
جالب بود که در حالی که توی کریر قبلیم روی حالت ورلد کلاس به هر تیمی توی لالیگا بالای 5 تا میزدم (حتی بارسا یا رئال) اما توی کریر جدید همین ورلدکلاس رو به زور میبردم و کلی هم باخت میدادم . این قضیه رو واسه چلسی هم امتحان کردم و اون هم همینطوری بود .
نه اینکه بخوای از روی نتیجه بازی ها قضاوت کنی نه . اما سختی خود بازی ها و هوش مصنوعی در حد زیادی بیشتر شده بود .
به گمونم این سیستم رو EA جاسازی کرده که کریر با تیم های بزرگ کسل کننده نشه .
soheilnouri
28-12-2013, 21:27
بنظر شما از استيم نسخه اصلشو بخرم؟ارزش داره؟
بنظر شما از استيم نسخه اصلشو بخرم؟ارزش داره؟
استیم ؟ مگه اریجین نیست ؟ :n04:
یعنی منظورم اینه که مگه فیفا رو غیر از اریجین جای دیگه هم میشه بازی کرد ؟ :n13:
من که میخوام بگیرم . البته منتظرم قیمتش برسه به زیر 70 تومن .
TimeWarp
29-12-2013, 01:45
یه سوال :
این فیفا کرک شده رو ، اگه به نت وصل باشیم ولی اجراش نکنیم بازم کرکش از کار میفته ؟ و کلا دیگه اجرا نمیشه؟
منظورم با اتصال به نت بازی به طور خودکار به سایت مربوطه وصل میشه جهت آپدیت شدن؟ و در نتیجه از کار میفته؟
-------------------
آخه اینطور باشه بنده مجبورم اینترنت سکوریتی بنصبم و آنتی ویروس فعلی رو که لایسنس دارم ، پاک کنم. تنها اینترنت سکوریتی هم که می تونه نرم افزارها رو مسدود کنه تا به نت وصل نشن بیت دفندر هست.
hitler1945
29-12-2013, 01:52
دوستان یه سوال
روحیه بازیکنا تو فیفا 14 رو چطور میشه بالا برد ؟
مث pes که مثلا قرمز و زرد و سبز بود فهمیده میشد تو فیف چطور فهمیده میشه ؟
و اینکه یه بازیکن مث گیگز که فصل آخر حضورشو زده رو نمیشه باز تو تیم نگه داشت؟
راستی رود فان نیستلروی تو کدوم تیم فیفاست الان؟
reza4024
29-12-2013, 02:18
یه سوال :
این فیفا کرک شده رو ، اگه به نت وصل باشیم ولی اجراش نکنیم بازم کرکش از کار میفته ؟ و کلا دیگه اجرا نمیشه؟
منظورم با اتصال به نت بازی به طور خودکار به سایت مربوطه وصل میشه جهت آپدیت شدن؟ و در نتیجه از کار میفته؟
من به اینترنت وصلم و فایل دانلود میکنم فیفا رو هم بازی میکنم و مشکلی پیش نمیاد
البته فیفا رو تو فایروال ویندوز بلوک کردم شاید واسه اینم هست
soheilnouri
29-12-2013, 12:03
استیم ؟ مگه اریجین نیست ؟ :n04:
یعنی منظورم اینه که مگه فیفا رو غیر از اریجین جای دیگه هم میشه بازی کرد ؟ :n13:
من که میخوام بگیرم . البته منتظرم قیمتش برسه به زیر 70 تومن .
اها همون اريجين..درسته.تو كنسول بازي ميكني؟
Zlatan_ibra
29-12-2013, 14:46
دوستان یه سوال
روحیه بازیکنا تو فیفا 14 رو چطور میشه بالا برد ؟
مث pes که مثلا قرمز و زرد و سبز بود فهمیده میشد تو فیف چطور فهمیده میشه ؟
و اینکه یه بازیکن مث گیگز که فصل آخر حضورشو زده رو نمیشه باز تو تیم نگه داشت؟
راستی رود فان نیستلروی تو کدوم تیم فیفاست الان؟
تو اینجا تو کریر هم یه فلش هست که به بالا باشه یعنی روحیشون خوبه.....و همچنین یه قسمت moraleهستش که اونم باید سبز باشه کامل....
بازیکنای دیگه هم باید قرار دادشونو تمدید کنی البته نمیدونم تو این نسخه میشه یا نه ولی من تو 13 قرارداد یه بازیکن رو 5سال تمدید کردم تا 45 سالگی برام بازی کرد قدرتشم شده بود 40!
نستلروی هم در حال حاظر بازنشسته شده فک کنم....پارسال میخواستنش بیارنش اینتر که خودش گفت فوتبال رو گذاشته کنار
یه سوال :
-------------------
آخه اینطور باشه بنده مجبورم اینترنت سکوریتی بنصبم و آنتی ویروس فعلی رو که لایسنس دارم ، پاک کنم. تنها اینترنت سکوریتی هم که می تونه نرم افزارها رو مسدود کنه تا به نت وصل نشن بیت دفندر هست.
منم بازی رو مسدود کردم البته با فایروال نود 32 . اما چون کرک بازی به صورت یه فایل exe هستش که از خود exe اصلی بازی برای اجرای بازی استفاده میکنه نمیشه دقیقا گفت چطوریه . در واقع سیستمشون رو چون عوض کردن هر مشکلی ممکنه پیش بیاد . اما فکر نکنم چیز خاصی باشه . فوق فوقش شاید فقط کرش کنه .
اها همون اريجين..درسته.تو كنسول بازي ميكني؟
نه دیگه . دارم میگم اریجین . کنسولم کجا بود :n02: منتظرم Cd key زیر 70 تومن بیاد برم بخرم . حوصله این همه دردسر واسه اپدیت بازی و ... رو ندارم . بعد از یه مدت هم میزنیم تو انلاین . کلی هم لول گرفتیم و حیف این همه بازی با کرک بکنی و حساب نشه .
تو اینجا تو کریر هم یه فلش هست که به بالا باشه یعنی روحیشون خوبه.....و همچنین یه قسمت moraleهستش که اونم باید سبز باشه کامل....
بازیکنای دیگه هم باید قرار دادشونو تمدید کنی البته نمیدونم تو این نسخه میشه یا نه ولی من تو 13 قرارداد یه بازیکن رو 5سال تمدید کردم تا 45 سالگی برام بازی کرد قدرتشم شده بود 40!
نستلروی هم در حال حاظر بازنشسته شده فک کنم....پارسال میخواستنش بیارنش اینتر که خودش گفت فوتبال رو گذاشته کنار
البته morale همون روحیه است و اون فلش ها در واقع فرم بازیکنه .
من pes بازی نکردم ولی فکر کنم اونجا فقط یه چیز داریم به اسم morale یا همون روحیه که باعث بالا رفتن قدرت بازیکن توی بازی ها میشه اما اینجا توی فیفا morale فقط نشون میده یه بازیکن چقدر قصد ترک تیم رو داره و ناراحته . فرم هم که نشون میده بازیکن طی بازی های گذشته خوب کار کرده یا بد و همچنین روی بازیش تاثیر میزاره .
امروز بعد از دو هفته دوباره فیفا رو نصب کردم که بازی کنم . دیدم نمیشه تحمل کرد . فیفای خونم خیلی کم شده این همه مدت . بریم یکم بازی کنیم :n20:
سطح لجندری خیلی سخته . اصلا راه نداره ببری . انگار طراحی شده فقط گل بزنه کامپیوتر .
امروز همونطور که گفتم اومدم بازی رو دوباره نصب کردم و یه چند تا بازی زدم . به شدت حالم بد شد از این بازی و اصلا قابل تحمل نبود . بازی هم یه اسونی خاصی داشت و هم هیجانی نداشت و خیلی فانتزی بود . در حالی که تا جایی که یادمه قبلا اینطوری نبود .
اما وقتی داشتم تو تنظیمات بازی میگشتم دیدم تمام تنظیمات بازی به حالت اولیه برگشته بود . یعنی لجندری 6 دقیقه و اسلایدرها هم همه 50 شده بودن .
نگو قبلا به خاطر تغییر اسلایدرها بازی جالب شده بود بود واسم .
هیچی دیگه اومدم دوباره تنظیمات مثل قبل کردم .
به این صورت :
البته من روی assisted بازی میکنم و وقت بازی رو هم روی 10 دقیقه گذاشتم با سرعت Normal .
از طرفی pass error رو گذاشتم روی 58/61 که عدالت برقرار بشه . بالاتر از این مقدار خیلی پاس های من حالت پینگ پنگی میگرفت (با تغییر این اسلایدرها کاملا میشه فهمید cpu تقلب میکنه)
با این تنظیمات اماری که اخر بازی هم بدست میاد مثل بازی های واقعی در میاد نه تخیلی .
پیشنهاد میکنم حتما این تنظیمات رو اعمال کنین .
البته باعث اسون شدن cpu نمیشه . چون فقط دو سه تا عدد بالا پایین داره نسبت یه cpu . ولی چون گیم پلی منطقی تر میشه باعث میشه لذت بهتری از بازی ببرین و سختی بازی به قول معروف به دلتون میشینه .
دلیلش هم توی اسلایدرهای سرعت و اسلایدرهای دفاعه که سرعت رو از حالت فضایی طبیعیتر میکنه و همچنین جایگیریه مدافعین رو بهتر میکنه و اینقدر راحت پاس تو عمق ها رو خالی نمیکنن .
واقعا بهتون میگم خیلی فرق کرد بازی با این تنظیمات . شاید در نگاه اول دیده نشه اما در بلند مدت لذت زیادی از بازی میبرین .
ragbar12
29-12-2013, 20:54
من زياد خوره بازي نيستم فقط فوتبال بازي ميكنم به خاطر علاقه ادعايي هم در اين زمينه ندارم ولي اين تنظيماتي كه گذاشته شده براي اسلايدر ها به نظرم بازي رو ابكي ميكنه اينايي كه ميگن روي لجندري بازي راحته به خاطر همين دست كاريهاي اماتور تو اسلايدر هاست من بيشتراسلايدر ها رو جابجا كردم ولي هر درصدي براي خودم گذاشتم براي سي پي يو هم همونو گذاشتم مثلا پاس ارور من 60 براي cpu هم 60 و شوت ارور من 59 سي پي يو 59 پاس اسپيد من 45 سي پي بو هم 45 الي اخر بازي رو هم روي ورد كلاس بازي ميكنم بازي خيلي منطقي و جذاب شده مثلا درصد مالكيت توپ متغيره اينطوري نيست كه هميشه مالكيت با درصد بالا با من باشه گاها مثلا يك تيم متوسط تو زمين خودم مالكيت توپش از تيم من بالا تر بوده يا تعداد شوتها ممكنه يه بازي من 25 تا شوت به دروازه بزنم يه بازي 5 تا.
رفیق مون درست میگه . توی حالت برابر ، cpu تقلب میکنه . توی سطح لجندری وقتی حریفم رو هند انتخاب میکنم ، باز هم مدافع هاش مثل پلنگ بهم یورش میارن .
من زياد خوره بازي نيستم فقط فوتبال بازي ميكنم به خاطر علاقه ادعايي هم در اين زمينه ندارم ولي اين تنظيماتي كه گذاشته شده براي اسلايدر ها به نظرم بازي رو ابكي ميكنه اينايي كه ميگن روي لجندري بازي راحته به خاطر همين دست كاريهاي اماتور تو اسلايدر هاست من بيشتراسلايدر ها رو جابجا كردم ولي هر درصدي براي خودم گذاشتم براي سي پي يو هم همونو گذاشتم مثلا پاس ارور من 60 براي cpu هم 60 و شوت ارور من 59 سي پي يو 59 پاس اسپيد من 45 سي پي بو هم 45 الي اخر بازي رو هم روي ورد كلاس بازي ميكنم بازي خيلي منطقي و جذاب شده مثلا درصد مالكيت توپ متغيره اينطوري نيست كه هميشه مالكيت با درصد بالا با من باشه گاها مثلا يك تيم متوسط تو زمين خودم مالكيت توپش از تيم من بالا تر بوده يا تعداد شوتها ممكنه يه بازي من 25 تا شوت به دروازه بزنم يه بازي 5 تا.
خوب الان این رد بود یا تایید ؟ :n02:
روی لجندری بازی اصلا راحت نیست و یه بازی پایاپای هستش . منتهی به دلیل برخی اشکالات بازی که قبلا گفتم بازی به نفع user میتونه تموم بشه .
مثل فشار اوردن به مدافع حریف که باعث میشه توپ رو لو بده . این تغییر سرعت و شتاب بازیکنها توی اسلایدر هم کمی باعث میشه این فشار اوردن ها بی اثر بشه .
یا دروازه بان چند متر از دروازه دور میشه که نزاره توپ بره تو کرنر و موفق هم میشه و توپ رو دور میکنه منتهی دور میکنه جلوی پای من و من هم راحت توی دروازه :n02:
من خودم الا بعد از چند هفته که دارم دوباره فیفا میزنم بازی نسبتا سخت شده واسم و روی ورلد کلاس دارم بازی میکنم .
reza4024
29-12-2013, 23:58
من که به تنظیمات دس نزدم
فقط gk ability رو هم برای خودم و هم cpu کردم 80
اخه رو 50 خیلی مذخرف گل میشه :n02:
ragbar12
30-12-2013, 02:14
خوب الان این رد بود یا تایید ؟ :n02:
روی لجندری بازی اصلا راحت نیست و یه بازی پایاپای هستش . منتهی به دلیل برخی اشکالات بازی که قبلا گفتم بازی به نفع user میتونه تموم بشه .
مثل فشار اوردن به مدافع حریف که باعث میشه توپ رو لو بده . این تغییر سرعت و شتاب بازیکنها توی اسلایدر هم کمی باعث میشه این فشار اوردن ها بی اثر بشه .
یا دروازه بان چند متر از دروازه دور میشه که نزاره توپ بره تو کرنر و موفق هم میشه و توپ رو دور میکنه منتهی دور میکنه جلوی پای من و من هم راحت توی دروازه :n02:
من خودم الا بعد از چند هفته که دارم دوباره فیفا میزنم بازی نسبتا سخت شده واسم و روی ورلد کلاس دارم بازی میکنم .
هم به نوعي تاييد بود هم رد. چون بيشتر اسلايدهارو به نفع خودمون جابجا كنيم ديگه برد حد اقل براي من يكي جذابيتي نخواهد داشت. نكته بعد به نظرم حالت نرمال بازي همون ورلد كلاسه تو لجندري بازي از دست كاربر خارج ميشه بخصوص تو كرير مود، من تو لجندري بعضي وقتا فكر ميكردم به جاي فوتبال دارم فيلمي رو بازي ميكنم كه سناريوش قبلا نوشته شده و نتيجش از قبل تعيين شده مثلا سي پي يو گلهاي ميزد كه واقعا مفتو خنده دار بودن اونم توسط تيمهايي كه اصلا در حدو اندازه اون حرفا نبودن. ولي تو ورلد كلاس اين اتفاقات كمتر ميوفته و به لطف جابجايي اسلايدر ها بك حالت رندوم منصفانه تو كل بازيها ايجاد شده.به هر حال ذائقه ها فرق ميكنن هر كسي دوست داره به جور بازي بكنه و فيفا اين امكانو تقريبا با اسلايدر ها برا همه فراهم كرده در ضمن ديتابيس پچهاي هم تو روند گيم پلي تاثير دارن من رو ديتا بيس 4 بازي ميكنم قبلانم رو ماتريكس بودم كه شرايط بازي خسته كننده ميكرد و تقريبا مثل همون فيلمي بود كه از قبل نوشته شده .
zodiac67
30-12-2013, 08:12
من لجندری رو تو بازی های دوستانه میتونم ببرم ولی وقتی از توی تورنمنت ها مثلا" چمپیونزلیگ رو بازی میکنم خیلی سخت میشه تا حالا شونصد بار بازی کردم نتوستم از گروهم صعود کنم :n08: تیمم هم رئال بود پیشنهاد میکنم شما هم امتحان کنید اسلایدرها هم default هست :n10:
من که به تنظیمات دس نزدم
فقط gk ability رو هم برای خودم و هم cpu کردم 80
اخه رو 50 خیلی مذخرف گل میشه :n02:
80 ؟ :n04: خداییش خیلی زیاده . یعنی اصلا توپی هم گل میشه تو بازی ؟ :n02:
به نظر من که همینطوریش هم طبیعیه . من فوقش 3 یا 4 تا گل تو بازی بزنم و 2 تا هم بخورم که طبیعیه .
شما به جای بالا بردن قدرت دروازه بان ها که تخیلی میشن بیا به جاش shot error رو ببر بالا که بازی رو هم طبیعیتر میکنه.
هم به نوعي تاييد بود هم رد. چون بيشتر اسلايدهارو به نفع خودمون جابجا كنيم ديگه برد حد اقل براي من يكي جذابيتي نخواهد داشت. نكته بعد به نظرم حالت نرمال بازي همون ورلد كلاسه تو لجندري بازي از دست كاربر خارج ميشه بخصوص تو كرير مود، من تو لجندري بعضي وقتا فكر ميكردم به جاي فوتبال دارم فيلمي رو بازي ميكنم كه سناريوش قبلا نوشته شده و نتيجش از قبل تعيين شده مثلا سي پي يو گلهاي ميزد كه واقعا مفتو خنده دار بودن اونم توسط تيمهايي كه اصلا در حدو اندازه اون حرفا نبودن. ولي تو ورلد كلاس اين اتفاقات كمتر ميوفته و به لطف جابجايي اسلايدر ها بك حالت رندوم منصفانه تو كل بازيها ايجاد شده.به هر حال ذائقه ها فرق ميكنن هر كسي دوست داره به جور بازي بكنه و فيفا اين امكانو تقريبا با اسلايدر ها برا همه فراهم كرده در ضمن ديتابيس پچهاي هم تو روند گيم پلي تاثير دارن من رو ديتا بيس 4 بازي ميكنم قبلانم رو ماتريكس بودم كه شرايط بازي خسته كننده ميكرد و تقريبا مثل همون فيلمي بود كه از قبل نوشته شده .
نه دیگه تایید بود چون من هم همینو گفتم و از لحاظ اسلایدرها مال user خیلی فرقی با Cpu نداره و اگه دقت کنی این تنظیمات مربوط به حالت manual هستش که به مراتب بازی رو واست سختتر میکنه . من یکی خودم روی حالت semi هم به زور بازی میکنم واسه همین روی assisted راحت ترم .
البته خیلی ها هستن که کلا دوست دارن بازی هر چه بیشتر به واقعیت نزدیک بشه و کلا تمام تنظیماتشون رو مثل واقعیت میکنن . مثلا زمان رو میکنن 15 دقیقه یا کنرتل بازی منوال و .... (چقدر بیکارن خداییش . اخه هر بازی 15 دقیقه ؟:n27: )
من لجندری رو تو بازی های دوستانه میتونم ببرم ولی وقتی از توی تورنمنت ها مثلا" چمپیونزلیگ رو بازی میکنم خیلی سخت میشه تا حالا شونصد بار بازی کردم نتوستم از گروهم صعود کنم :n08: تیمم هم رئال بود پیشنهاد میکنم شما هم امتحان کنید اسلایدرها هم default هست :n10:
همونطور که قبلا هم گفتم یک مشکل فیفا اینه که تورنومنتها بیشتر از قدرت خود تیمها روی سختی بازی تاثیر میزارن .
یعنی شما توی بازی دوستانه یا لیگ مقابل تیمی مثل رئال بازی کنین از لحاظ سختی خیلی فرقی نمیکنه با اینکه مقابل دورتومند یا شالکه بازی کنین .
ولی وقتی از لیگ سوییچ میکنین روی مثلا چمپیونز لیگ اونوقت سختی بازی واقعا بیشتر میشه . حالا میخواد هر تیمی باشه .
سلام خدمت دوستان عزیز
من فیفا 14 شرکت مدرن رو نصب کردم و این مشکل رو دارم ، اگه ممکنه راهنماییم کنین که مشکل از کجاست ...!!!
soheilnouri
30-12-2013, 14:02
کلا اگر بخاییم اسلایدر ها رو تغییر بدیم چیزی که پیشنهادی هست چیه؟چیزی اصن هستش که یه مرجع رسمی اونو پیشنهاد بده؟
hatef_animat
30-12-2013, 15:01
آپدیت 1.2 رو چیکار کنم؟ بریزم تو کدوم فلدر؟ فایل نصب نداره!!
hatef_animat
30-12-2013, 15:06
کلا اگر بخاییم اسلایدر ها رو تغییر بدیم چیزی که پیشنهادی هست چیه؟چیزی اصن هستش که یه مرجع رسمی اونو پیشنهاد بده؟
یکی از دوستان چند ده صفحه قبل لینک داده بود به یه سایت خارجی اینا رو از اونجا کپی کردم، سایتش چی بود یادم نیست! گفتم شاید به دردت بخوره.
Gameplay Sliders (User/CPU)
Sprint: 45/45
Acceleration: 48/48
Shot Error: 54/56
Pass Error: 51/69
Shot Speed: 51/51
Pass Speed: 53/53
Injury Frequency: 71/71
Injury Severity: 25/25
GK Ability: 49/49
Marking: 54/50
Run Frequency: 56/56
Line Height: 50/50
Line Length: 48/48
Line Width: 51/51
Fullbacks: 54/54
First Touch: 52/56
Power Bar: 50
hatef_animat
30-12-2013, 15:10
سلام خدمت دوستان عزیز
من فیفا 14 شرکت مدرن رو نصب کردم و این مشکل رو دارم ، اگه ممکنه راهنماییم کنین که مشکل از کجاست ...!!!
سلام. از این ارور خیلی سردرنمیارم ولی بیشتر ارور های فایلهای با پسوند DLL مربوط به ویندوزه. شما «رفع ایراد ارورهای فایل dll» رو تو اینترنت سرچ کن به یه چیزایی می رسی.
ولی در نظر بگیر که کارت گرافیکیت باید آپدیت باشه و کرک ورژن 5 فیفا 14 هم تو اینترنت هست، اونو دانلود کن اگه نداری!
اگه با این چیزایی که گفتم حل نشد ویندوز و مشخصات سیستم ت رو بگو تا دوستان بهتر بتونن کمک کنن!
reza4024
30-12-2013, 15:28
نوشته شده توسط P C [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سلام خدمت دوستان عزیز
نمیدونم اما وقتی ویندوزم اکس پی بود و بازی ای نصب میکردم که ویندوز ویستا به بالا فقط ساپورتش میکرد این ارور رو میداد
اگه ویندوزت اکس پی هستش باید ویندوزت رو ارتقا بدی
80 ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خداییش خیلی زیاده . یعنی اصلا توپی هم گل میشه تو بازی ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من که همینطوریش هم طبیعیه . من فوقش 3 یا 4 تا گل تو بازی بزنم و 2 تا هم بخورم که طبیعیه .
شما به جای بالا بردن قدرت دروازه بان ها که تخیلی میشن بیا به جاش shot error رو ببر بالا که بازی رو هم طبیعیتر میکنه.
اخه خیلی راحت گل میشه رو 50
رو 80 که بازی میکنم چه با دوستم چه با کامپیوتر نتایج نرمال هست رو 50 که هست توپ از کنار دستش میره تو گل
حالا من کار شما رو انجام میدم یعنی دروازبان 50 و شوت ارور رو میبرم بالا
شما هم کار منو انجام بده یعنی شوت ارور 50 و دروازبان 80
بعدش میایم نظر میدیم :n11:
سلام. از این ارور خیلی سردرنمیارم ولی بیشتر ارور های فایلهای با پسوند DLL مربوط به ویندوزه. شما «رفع ایراد ارورهای فایل dll» رو تو اینترنت سرچ کن به یه چیزایی می رسی.
ولی در نظر بگیر که کارت گرافیکیت باید آپدیت باشه و کرک ورژن 5 فیفا 14 هم تو اینترنت هست، اونو دانلود کن اگه نداری!
اگه با این چیزایی که گفتم حل نشد ویندوز و مشخصات سیستم ت رو بگو تا دوستان بهتر بتونن کمک کنن!
آقا هاتف ممنون واسه جوابتون
این error هم اضافه شده !!!! یعنی اول این error جدیده رو میاره ، ok رو که میزنی error قبلی رو میاره !!!!
نمیدونم اما وقتی ویندوزم اکس پی بود و بازی ای نصب میکردم که ویندوز ویستا به بالا فقط ساپورتش میکرد این ارور رو میداد
اگه ویندوزت اکس پی هستش باید ویندوزت رو ارتقا بدی
رو 80 که بازی میکنم چه با دوستم چه با کامپیوتر نتایج نرمال هست رو 50 که هست توپ از کنار دستش میره تو گل
آقا رضا به شکل پنجره ها دقت کردی ؟! :n02:ویندوز 7 هستش ویندوزم
reza4024
30-12-2013, 16:04
آقا رضا به شکل پنجره ها دقت کردی ؟! :n02:ویندوز 7 هستش ویندوزم
راس میگیا :n02:
ولی نیتم پاک بود :n02:
3RiaLbaZ
30-12-2013, 16:25
این error هم اضافه شده !!!! یعنی اول این error جدیده رو میاره ، ok رو که میزنی error قبلی رو میاره !!!!
شاید آنتی وسروست یکی از فایل های کرک رو پاک کرده باشه ، فایل کرک رو از اول بریز ، آخرین ورژن رو حتما بریز
Zlatan_ibra
30-12-2013, 17:14
به نظر م که تو فیفا تو گیم پلیش چندتا چیز آزار دهندس یکی اینکه مدافع ها وقتی مهاجم حریف بهشون نزدیک میشه عقلانی عمل نمیکنن و توپو همینطوری محکم شوت میکنن بیرون در حالی که میتونن راحت پاس بدن...یکیم که تک به تک هارو تیم حریف خیلی سخت گل میکنه و به ندرت میبینم که چیپ بزنه...
خوشحالی بعد گل هم کاش دوربین نشون دادنشو درست کنن چون اینطوری یه جورایی حس واقعیت به ادم دست نمیده....
یکیم که مثلا داری تو لیگ بازی میکنی بالای استینت ارم اون لیگ هستش و وقتی مثلا میری چمپیونز لیگ باید رو بالای آستینت آرم چمپیونز لیگ باشه ولی تو همه رقابتها آرم روی آستین اون آرمیه که خود بازی تعریف کرده مثلا اگه تیمی الان تو دست 2انگلیس باشه بیاد لیگ برتر انگلیس ارم لیگ 2انگلیس رو استینشه بازم و این خیلی آزار دهندس
hatef_animat
30-12-2013, 17:52
خواهش می کنم کاری نمی کنیم که. دوستمون اون بالا گفتنیها رو گفتن. کرک ورژن جدید رو دان کن!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]].rar
کرک اسکیدرو قدیمیه.
ویندوزت 64 بیت هستش یا 32؟
hatef_animat
30-12-2013, 17:54
دوستان من این آپدیت 1.3 رو هم ریختم. تابلوها برگشتن به حالت قبلی. و برخی از لباسهای تیمها هم قفل شده چیکار کنم؟ تیم ایران رو چجوری بیارم؟
خواهش می کنم کاری نمی کنیم که. دوستمون اون بالا گفتنیها رو گفتن. کرک ورژن جدید رو دان کن!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]].rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]].rar)
کرک اسکیدرو قدیمیه.
ویندوزت 64 بیت هستش یا 32؟
آقا هاتف 64 بیت هستش.
بازم ممنون
از خیر مدرن گذشتم و رفتم Newtech گرفتم ...!!!
همین تنظیماتی که من چندتا پست قبل تر گذاشتم رو اعمال کن . اینا رو خود oriel که توی fifa soccer blog هستش گذاشته . ادم معتبریه و بهترین اسلایدرها رو هر سال میده . البته واسه کنترل منوال . شما باید پاس ارور رو عوض کنی وقتی روی assisted بازی میکنی .
یکی از دوستان چند ده صفحه قبل لینک داده بود به یه سایت خارجی اینا رو از اونجا کپی کردم، سایتش چی بود یادم نیست! گفتم شاید به دردت بخوره.
منظورت همونیه که صفحه قبل گذاشتم ؟ :n02:
البته این که جدیدا گذاشتم اپدیت شده است .
اخه من موشکلی ندارم . دروازه بان ها همینطوریش اکثر شوتها رو میگیرن . حتی دروازه بان خودم .
من واسه شما گفتم که میگی راحت شوتهات گل میشه و راحت گل میخوری .
سلام دوستان
من ونیدوز 8.1 رو نصب کردم الان که وارد فیفا میشم لگ داره شدیییددددددددددد
کرک و سیستمم مشکلی نداره
ولی چرا اینجوری شده تو ویندوز8 که اینجوری نبود
کمکککککککککککککک کنین
hatef_animat
31-12-2013, 12:35
بروبچ میگم من این آپدیت 1.3 رو نصب کردم هم تابلوهام رفت (تابلوی های تبلیغاتی کنار زمین برگشت به حالت قبل) هم برخی از لباسها رو قفل کرد. بقیه تغییرات رو نمی دوم. اینا رو چجوری میشه برگردوند!؟
help me
hatef_animat
31-12-2013, 12:38
منظورت همونیه که صفحه قبل گذاشتم ؟ :n02:
البته این که جدیدا گذاشتم اپدیت شده است .
صفحه قبل نه. صفحه قبل رو الان رفتم دیدم و کپی کردم. اونی که من می گفتم همون چند ده صفحه قبل بود. لینک هم داشت به یه سایت خارجی!!
ولی من حق کپی رایت رو رعایم کردم گفتم که مال یکی از دوستان بود. هر چند اسمش یادم نبود!! :n10::n02:
Kaveh619
31-12-2013, 14:30
اون ارور چند پست قبل مربوط به نصب نبودن یکی از نسخه های Visual C++ هست...
بروبچ میگم من این آپدیت 1.3 رو نصب کردم هم تابلوهام رفت (تابلوی های تبلیغاتی کنار زمین برگشت به حالت قبل) هم برخی از لباسها رو قفل کرد. بقیه تغییرات رو نمی دوم. اینا رو چجوری میشه برگردوند!؟
help me
منظورت پچ مدینگ وی هست یا اپدیت خود بازی ؟
صفحه قبل نه. صفحه قبل رو الان رفتم دیدم و کپی کردم. اونی که من می گفتم همون چند ده صفحه قبل بود. لینک هم داشت به یه سایت خارجی!!
ولی من حق کپی رایت رو رعایم کردم گفتم که مال یکی از دوستان بود. هر چند اسمش یادم نبود!! :n10::n02:
خوب اون رو هم خودم گذاشتم منتهی این اپدیت شده بود .
الان دیگه جدیدا همون oriel واسه نسخه کارنت اسلایدرها رو نمیزاره و واسه نکست میزاره .
نمیدونم چه خبره هر جا تو فروم های خارجی میری میبینی همه از نسخه نکست تعریف میکنن و میگن چقدر شبیه سازی شده است .
حالا اینا یا نسخه کارنت رو بازی نکردن و همین نسخه نکست هم واسشون جدیده یا اینکه بیشتر منظورشون گرافیک بازیه یا هم اینکه کلا نسخه نکست با این کارنت زمین تا اسمون فرق میکنه .
silhouette
01-01-2014, 00:23
پیس بازیش روونتر از فیفاس من گرفتم بازی کردم زیاد حال نمیده بازکینا مشنگن دنبال توپ نمیدون بازیکنا هم مث همیشه ژله ای هستن
Zlatan_ibra
01-01-2014, 02:25
اقا وقتی تو اسلایدرها پاس حریف رو کم میکنیم حریف کلا دست و پا بسته میشه....انگار اصلا فیفا به لطف همین پاس کاری هاش حریفو بسته! پاس ارور حریف رو که کردم 55 حریف کلا نمیتونه از نیمه بیاد بیرون
سلام
من بازیم هر چند وقت می پرید بیرون (مثلا هر 1 ساعت) ولی دوباره اجراش می کردم درست کار می کرد تا یه ساعت بعدش
الان فصل سوم کریر چند روز ازش گذشته (ولی هنوز تو نقل و انتقالاتم) هر دفعه می رو توش و نکست و می زنم تا بره روز های بعد می پره بیرون و دیگه نمی شه ادامش داد
فکر می کنم از کرک هست مشکلم
الان چه کرکی رو باید دانلود کنم ؟؟
ممنون می شم جواب بدید
اقا وقتی تو اسلایدرها پاس حریف رو کم میکنیم حریف کلا دست و پا بسته میشه....انگار اصلا فیفا به لطف همین پاس کاری هاش حریفو بسته! پاس ارور حریف رو که کردم 55 حریف کلا نمیتونه از نیمه بیاد بیرون
البته به نظر من cpu رو 67 هم ناجور پاس کاری میکنه چه برسه به 55 . من فقط به خاطر خودم که شوت ارورم زیاد نباشه و عدالت هم رعایت بشه اومدم مال خودم رو گذاشتم 54 و cpu رو هم 56 .
روی همین مقدار هم با بارسا که بازی میکنی تیم حریف درصد پاس های درستش بالای 90% میره در حالی که مال من با اون همه پاسور قهار به زور به 90% میرسه .
از طرفی پاس ارور و شوت ارور به زمان بازی هم مربوطه . مثلا اگه زمان بازی روی 15 دقیقه به بالا گذاشتی بالای 60 تا پاس ارور باید بزاری که توی این همه مدت بازی تعداد موقعیت ها واقعی در بیاد . اما اگه زیر 10 دقیقه بازی میکنی همون 55 خوبه .
در مورد تقلب cpu هم باید بگم که شما حتی پاس ارور cpu رو بزار روی 70 ولی پاسهاش حتی یه ذره حالت پینگ پونگی نمیگیره در حالی که اگه واسه یوزر بزاری رو 60 پاس هات اکثرا پینگ پنگی میشه و دقتش میاد پایین .
سلام
من بازیم هر چند وقت می پرید بیرون (مثلا هر 1 ساعت) ولی دوباره اجراش می کردم درست کار می کرد تا یه ساعت بعدش
الان فصل سوم کریر چند روز ازش گذشته (ولی هنوز تو نقل و انتقالاتم) هر دفعه می رو توش و نکست و می زنم تا بره روز های بعد می پره بیرون و دیگه نمی شه ادامش داد
فکر می کنم از کرک هست مشکلم
الان چه کرکی رو باید دانلود کنم ؟؟
ممنون می شم جواب بدید
اخرین کرک ورژن 5 هستش . همون که به صورت لانچر باید بازی رو اجرا کنی . یعنی همون که موقع اجرا زبان چینی و انگلیسی داره . اگه واسه اجرای فیفا خود Fifa.exe رو اجرا میکنی و میری تو بازی یعنی کرکت ورژن 5 نیست . لینکش هم صفحات قبل یه سرچ بزنی هستش .
ARMIN 007
01-01-2014, 17:36
آخرین پچی که ریختم به این اسمه :
FI-XIV-MWM126
جدیدتر نیومده؟
آخرین پچی که ریختم به این اسمه :
FI-XIV-MWM126
جدیدتر نیومده؟
چرا . پچ 1.3.0 اومده
اینم لینکش : MWM 1.3.0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
hatef_animat
01-01-2014, 19:47
منظورت پچ مدینگ وی هست یا اپدیت خود بازی ؟
پچ مودینگ وی!
ببینم میدونید این گزینه که دورش خط کشیدم و تو آپدیت های آخر اضافه شده (یا شاید تو کامپیوتر من اینجوری بوده!!!) برا چیه و باید چیکار کنم؟ قبلا نبود.
خودشم بعضی ها میگن با چند تغییر ساده تو گزینه های همین برنامه مثلا میشه تیم ایران رو آورد! میشه؟
البته برای من فعلا مهم تابلوهای تبلیغاتی (که همه رفتن پی کارشون، یعنی همش فیفا دات کامه!) اللخصوص لباس قدیمی بارسلوناس که قفله! چجوری میشه برش گردوند!!؟ قبل آپدیت 1.3 داشتمش.
در ضمن الان گوشه مانیتور تو بازی یه علامت تلویزیونی زده. میشه حذفش کرد؟
وقتی هم میخواد صحنه های حساس رو تکرار کنه آرم لالیگا میاد میره! جالب شده.
تو رو خدا نگید چقد سوال پرسیده!
hatef_animat
01-01-2014, 19:48
چرا . پچ 1.3.0 اومده
اینم لینکش : MWM 1.3.0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این 1.3 نصبی نیست نه؟ باید کپی پست کنی؟
Mohammad Yek110
01-01-2014, 20:29
سلام
بعد از مدتها فرصت پیدا کردم درست و حسابی بازی کنم ، افتضاحه !!!!
همش آفساید ، همش پاس اشتباه ، هرچی گل زدم ضربه سر بوده ، اصلا پاسکاری نمیشه کرد !!! خیلی ضعیف شده نسبت به فیفا13
یه نفر لطفا لینک همه آپدیتهای مربوط به گیم پلی رو برام پیام خصوصی کنه
ممنون
ARMIN 007
01-01-2014, 21:47
چرا . پچ 1.3.0 اومده
یعنی از 1.2.6 پریده به 1.30 ؟
پچ مودینگ وی!
ببینم میدونید این گزینه که دورش خط کشیدم و تو آپدیت های آخر اضافه شده (یا شاید تو کامپیوتر من اینجوری بوده!!!) برا چیه و باید چیکار کنم؟ قبلا نبود.
خودشم بعضی ها میگن با چند تغییر ساده تو گزینه های همین برنامه مثلا میشه تیم ایران رو آورد! میشه؟
البته برای من فعلا مهم تابلوهای تبلیغاتی (که همه رفتن پی کارشون، یعنی همش فیفا دات کامه!) اللخصوص لباس قدیمی بارسلوناس که قفله! چجوری میشه برش گردوند!!؟ قبل آپدیت 1.3 داشتمش.
موقع ورود به مسابقه آهنگ CL یا چیزای دیگه با تم همون لیگا رو نشون میده.
کپی میکنی تو مسیر خودش و بعدش اون فایل اجرایی رو میزنی و نصب میکنی.
سلام
بعد از مدتها فرصت پیدا کردم درست و حسابی بازی کنم ، افتضاحه !!!!
همش آفساید ، همش پاس اشتباه ، هرچی گل زدم ضربه سر بوده ، اصلا پاسکاری نمیشه کرد !!! خیلی ضعیف شده نسبت به فیفا13
یه نفر لطفا لینک همه آپدیتهای مربوط به گیم پلی رو برام پیام خصوصی کنه
ممنون
مطمئنم مشکلی وجود داشته.
همه ی پچ هارو بریز+از یه دسته ی 360 دار(نه آنالوگ دار) مثل لاجیتک استفاده کن.
پچ مودینگ وی!
نه عزیز سوال پرسیدن که عیب نیست ندانستن عیبه :n02:
شما شاید پچت بد نصب شده . پیشنهاد میکنم بازی رو کلا از اول به این شیوه نصب کنی :
1-نصب یه نسخه معتبر بازی مثل همین نسخه های 3DM
2-ریختن اپدیت 1.1 خود بازی که به صورت نصبی هستش و بعد از اون اپدیت 2 و 3 که فقط کپی پیست میکنی .
3-ریختن کرک ورژن 5 مربوط به اپدیت 3 (فکر کنم دوتا کرک V5 باشه . یکیش مال قبل از اپدیت 3 و یکیش مال یعد از اپدیت 3 که باید دومی رو بریزی که تو خود پوشه اپدیت 3 هستش)
4-ریختن به ترتیب پچهای مودینگ وی (اگه شیوه نصب این پچ ها رو هم خواستی صفحات قبل رو یه سرچ بزن راحت پیدا میشه)
5-اجرا کردن MWM Selector و apply کردن همه گزینه های مورد نیاز
اون اپشنی رو هم که گفتی مربوط به صحنه وارد شدن به مسابقه میشه که یه اهنگ و تم مخصوصی میزنه . گزینه اول بهتر از همه هستش به نظرم . اهنگ لیگ قهرمانان .
اون علامتهای تلویزیونی هم به خاطر تنظیمات اسکوربرد هست که سمت راست MWM تنظیمشون کردی .
نه همش نصبیه .
Zlatan_ibra
02-01-2014, 14:39
اقا چرا تو فیفا نمیشه از پشت محوطه مثل پیس سانتر رو دروازه کرد راحت؟یا میره بیرون یا پشت محوطه میره
اخرین کرک ورژن 5 هستش . همون که به صورت لانچر باید بازی رو اجرا کنی . یعنی همون که موقع اجرا زبان چینی و انگلیسی داره . اگه واسه اجرای فیفا خود Fifa.exe رو اجرا میکنی و میری تو بازی یعنی کرکت ورژن 5 نیست . لینکش هم صفحات قبل یه سرچ بزنی هستش .
من کرک ورژن 5 رو دانلود کردم و ریختم و رد اول فصل رو
الان به نیم فصل رسیدم و باز هم تو فصل نقل و انتقالات می پره بیرون از بازی :(
چه باید بکنم ؟؟
Mohammad Yek110
02-01-2014, 20:04
مطمئنم مشکلی وجود داشته.
همه ی پچ هارو بریز+از یه دسته ی 360 دار(نه آنالوگ دار) مثل لاجیتک استفاده کن.
دسته X360 دارم!!
کلا گیم پلی ب دلم نچسبید!
Reza31001
02-01-2014, 20:37
اقا چرا تو فیفا نمیشه از پشت محوطه مثل پیس سانتر رو دروازه کرد راحت؟یا میره بیرون یا پشت محوطه میره
قلق داره
روی دسته L1 رو بگیر موقع سانتر
جهتگیری و میزان قدرت هم کاملا تاثیرگذاره
واسه اینجور سانتر ها باید دکمه LB رو بگیری و سانتر کنی . همون دکمه ای که باهاش چیپ میزنی .
به اینجور سانترها میگن Early Cross یا سانتر زودهنگام . بعضی از بازیکنها این Early Crosser رو توی trait هاشون دارن که باعث میشه این سانترها رو خوب بفرستن .
من که کلا واسه هر سانتری این دکمه رو میگیرم .
من کرک ورژن 5 رو دانلود کردم و ریختم و رد اول فصل رو
الان به نیم فصل رسیدم و باز هم تو فصل نقل و انتقالات می پره بیرون از بازی :(
چه باید بکنم ؟؟
دو تا کرک ورژن 5 هستش . یکی با اپدیت 3 یکی هم بدون اپدیت 3 . شما باید بعد از نصب اپدیت 3 اون که مربوط به اپدیت 3 هست رو بریزی .
شایدهم باید کلا کریر رو از اول شروع کنی . منم توی 13 یه بار همچین مشکلی پیش اومد و توی هر بازی که به بارسا میخوردم بازی کرش میکرد . در حالی که نسخه ارجینال هم داشتم . منتهی کریر رو که از اول شروع کردم درست شد .
3RiaLbaZ
03-01-2014, 04:23
یه چیز جالب!!
من با رئال کریر مود بازی می کنم
هر وقت می خورم به بتیس ، یکی از مهاجم های بتیس شلوار پاشه!:n04: دفعه ی اول فکر کردم اتفاقی این جوریه ولی الان 5-6 فصله با شلوار مشکی میاد بازی می کنه :))) (شبیه شلوار کردیه!)
AlirezaLamLam
03-01-2014, 09:36
یه چیز جالب!!
هر وقت می خورم به بتیس ، یکی از مهاجم های بتیس شلوار پاشه!:n04: دفعه ی اول فکر کردم اتفاقی این جوریه ولی الان 5-6 فصله با شلوار مشکی میاد بازی می کنه :))) (شبیه شلوار کردیه!)
آره یادمه توو 12هم با همچین چیزی منم بر خوردم
Amin Safavi
03-01-2014, 14:18
سلام دوستان. راستش تعداد صفحه ها خیلیه... نمیشه همشو بگردم تا راه حل مشکلمو پیدا کنم. ببخشید اگه سوالم تکراریه.
من تو قسمت کریر بهم یه ایمیل میزنن که اخراجی. در صورتی که یه بازی هم انجام ندادم. حتی روی اولین save هم که میرم بازم همینو بهم میگه !!! این باگ بازیه ؟ مال پچ هستش ؟ چیکارش کنم ؟
پیشاپیش ممنونم
MeHrDaD-91
03-01-2014, 18:22
طریقه کرک کردن نسخه pC رو میگین؟
از بس الکی کارت قرمز داور میده اعصابم خرد شده
یه چیز جالب!!
اره من تو 13 برای اولین بار دیدم .
جالب اینجاست که فقط بازیکنهای youth که میان تو تیم اینطورین . یعنی اون بازیکن بتیس به احتمال زیاد جزو تیم youth اش بوده و حالا اومده تو تیم اصلی .
وقتی با بازیکن youth ات قرارداد میبندی و میاریش تو تیم اصلیت به صورت رندم یه سری چیزها بهش داده میشه که من اصلا خوشم نمیاد .
مثلا همین قضیه شلوار یا تی شرت توی لباس (tucked shirt) یا کفشها که فکر کنم همه کفش هاشون سیاهه یا همین skill move که خیلی کم پیدا میشه که یه بازیکن 4 ستاره یا 5 ستاره باشه که مثلا میبینی طرف 95 تا دریبلینگ داره ولی skill move اش 2 ستاره است .
خیلی ها هم به همین قضیه بازیکنهای youth که بعد از چند سال اکثر ترکیب ها از همین بازیکنها تشکیل میشه به EA اعتراض کردن و معلوم نیست کی میخواد درستش کنه . چون بعد از چند سال توی کریر دیگه خیلی ظاهر تیم ها خوشایند نیست .
من خودم الان در به در دنبال یه مودی هستم که edit player رو توی کریر باز کنه منتهی پیدا نکردم و کلا مثل اینکه امکانش نیست چون تنها راه بازکردنش اینه که از فروشگاه بازی بخریش که باید به سرور فیفا وصل باشی واسه این کار .
چون حتی اگه ارجینال هم داشته باشی و اونو بخری ولی افلاین وارد بازی بشی اون گزینه باز هم غیر فعاله . یعنی در واقع فعال بودنش فقط منوط به انلاین بودنه که EA فکر همه جا رو کرده .
سلام دوستان. راستش تعداد صفحه ها خیلیه... نمیشه همشو بگردم تا راه حل مشکلمو پیدا کنم. ببخشید اگه سوالم تکراریه.
من تو قسمت کریر بهم یه ایمیل میزنن که اخراجی. در صورتی که یه بازی هم انجام ندادم. حتی روی اولین save هم که میرم بازم همینو بهم میگه !!! این باگ بازیه ؟ مال پچ هستش ؟ چیکارش کنم ؟
پیشاپیش ممنونم
کرک جدید یعنی ورژن 5 رو دانلود کنین . برای این کار باید اپدیتهای بازی رو دانلود کنین .
شما بور توی این سایت و تمام اپدیتها رو به ترتیب بگیر و نصب کن و کرک اپدیت اخر رو هم بریز که توی پوشه خودشه .
اگه واست دانلود این همه حجم مقدور نیست فقط اپدیت 3 رو بگیر و نصب کن و کرکش رو بریز . گفته شده درست جواب میده
اینم لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Amin Safavi
04-01-2014, 00:39
کرک جدید یعنی ورژن 5 رو دانلود کنین . برای این کار باید اپدیتهای بازی رو دانلود کنین .
شما بور توی این سایت و تمام اپدیتها رو به ترتیب بگیر و نصب کن و کرک اپدیت اخر رو هم بریز که توی پوشه خودشه .
اگه واست دانلود این همه حجم مقدور نیست فقط اپدیت 3 رو بگیر و نصب کن و کرکش رو بریز . گفته شده درست جواب میده
اینم لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[/QUOTE]
دستت درد تکته دوست خوبم، ولی تو این سایتی که بهم گفتی یه عالمه آپدیت واسه دان هست ! 1.1 .. 1.2 ... 1.3....
من فقط اینو دان کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و فایل های داخل پوشه آپدیت را تو محل بازی ریختم . کرکش را هم همینطور... ولی حالا دیگه بازی اجرا نمیشه... راستی من بازی که خریده بودم وقتی نصب کردم مثل اینکه مال اسکیدرو بودش. ! چون روی فایل exe بازی نوشته بود fifa14-[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا میگید باید چیکار کنم؟ همشو باید دان کنم ؟ آخه همشم را هم که دان کنم مگه رو هم کپی پیست نمیشند ؟ پس چه فرقی داره ؟
TimeWarp
04-01-2014, 11:58
سلام
بنده قبلا وین 7 - 64 بیت داشتم (به علتی ویندوز عوض کردم و دوباره همین وین رو نصب کردم)
تو وین قبلی همین نسخه ای که از فیفا 14 داشتم نصب می شد .
اما در وین جدید با اینکه تمامی نسخه های vc++ نصبه و کارت گرافیک آپدیته این ارور رو میده و نمیره تو بازی .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تو وین قبلی هم از همین کرک استفاده کردم و دقیقا همین ورژن ها (تصویر زیر) رو سیستم نصب بود . این فایل چیه که نیست و چطور میشه این مشکل رو برطرف کرد؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
بنده قبلا وین 7 - 64 بیت داشتم (به علتی ویندوز عوض کردم و دوباره همین وین رو نصب کردم)
تو وین قبلی همین نسخه ای که از فیفا 14 داشتم نصب می شد .
اما در وین جدید با اینکه تمامی نسخه های vc++ نصبه و کارت گرافیک آپدیته این ارور رو میده و نمیره تو بازی .
تو وین قبلی هم از همین کرک استفاده کردم و دقیقا همین ورژن ها (تصویر زیر) رو سیستم نصب بود . این فایل چیه که نیست و چطور میشه این مشکل رو برطرف کرد؟
دایرکت ایکس باید نصب کنی
TimeWarp
04-01-2014, 13:04
دایرکت ایکس باید نصب کنی
چند ؟ 11 رو ؟
آخه تو پوشه ی خود بازی هست. اومدم نصب کنم ارور داد و میگه به نت وصل شو. برای نصبش به نت باید متصل بود؟
خود وین 7 که دایرکت ایکس 11 داره .
اگه نسخه ی درستشو دارید قرار بدید لطفا :n16:
دستت درد تکته دوست خوبم، ولی تو این سایتی که بهم گفتی یه عالمه آپدیت واسه دان هست ! 1.1 .. 1.2 ... 1.3....
من فقط اینو دان کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و فایل های داخل پوشه آپدیت را تو محل بازی ریختم . کرکش را هم همینطور... ولی حالا دیگه بازی اجرا نمیشه... راستی من بازی که خریده بودم وقتی نصب کردم مثل اینکه مال اسکیدرو بودش. ! چون روی فایل exe بازی نوشته بود fifa14-[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا میگید باید چیکار کنم؟ همشو باید دان کنم ؟ آخه همشم را هم که دان کنم مگه رو هم کپی پیست نمیشند ؟ پس چه فرقی داره ؟
یعنی چی که اجرا نمیشه ؟ شما اروری که میده رو بگو . در ضمن باید از طریق fifa14-3dm بازی رو اجرا کنی نه خود فایل fifa14.exe
چند ؟ 11 رو ؟
آخه تو پوشه ی خود بازی هست. اومدم نصب کنم ارور داد و میگه به نت وصل شو. برای نصبش به نت باید متصل بود؟
خود وین 7 که دایرکت ایکس 11 داره .
اگه نسخه ی درستشو دارید قرار بدید لطفا :n16:
نه دیگه اگه اون نسخه تو پوشه خود فیفا (یعنی این :D:\Program Files\Electronic Arts\FIFA 14\__Installer\directx\redist\DXSETUP.exe ) رو نصب کردی که نباید به ایترنت وصل بشه و کلا افلاین نصب میکنه . این DX Runtime هستش که باید نصب بشه .
TimeWarp
04-01-2014, 13:41
یعنی چی که اجرا نمیشه ؟ شما اروری که میده رو بگو . در ضمن باید از طریق fifa14-3dm بازی رو اجرا کنی نه خود فایل fifa14.exe
نه دیگه اگه اون نسخه تو پوشه خود فیفا (یعنی این :D:\Program Files\Electronic Arts\FIFA 14\__Installer\directx\redist\DXSETUP.exe ) رو نصب کردی که نباید به ایترنت وصل بشه و کلا افلاین نصب میکنه . این DX Runtime هستش که باید نصب بشه .
از کجا باید دانلودش کنم ؟ کلا چه برنامه ای هست؟:n16:
------------------------
ویرایش :
این فیفایی که بنده دارم setup داره و تو پوشش دو تا برنامه بیشتر نیست (به غیر از خود setup و فایل های ایمیج وابسته به اون)
1- vc++ که مربوط به نسخه ی 2010 بود و نصبش کردم .
2- DXwebsetup که اجراش می کنم میگه به نت وصل شو و احتمالا من اشتباه متوجه شدم و این دایرکت نیست بلکه به وسیله ی این فایل دایرکت رو از نت دانلود می کنیم .
در نتیجه دوستمون که صفحه ی بعد فایل ها رو قرار دادن می نصبم
اما تعجب می کنم که وقتی وین 7 دایرکت 11 داره چرا باید همچین اروری مربوط به دایرکت بده؟:n15:
MUSK£T££R
04-01-2014, 15:33
از کجا باید دانلودش کنم ؟ کلا چه برنامه ای هست؟:n16:
این سه تا رو دانلود ونصب کن ...!
1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
toorajjj
04-01-2014, 18:06
با سلام ببخشید من توفیفا 14 چه جوری جام جهانی یا تورنمت بازی کنم؟ اصلا اون بخش را بازی من نداره!
Zlatan_ibra
04-01-2014, 18:19
سلام
سریال اورجینال فیفا14 چنده؟پینگت باید چند باشه؟
AlirezaLamLam
04-01-2014, 18:59
با سلام ببخشید من توفیفا 14 چه جوری جام جهانی یا تورنمت بازی کنم؟ اصلا اون بخش را بازی من نداره!
یه سری پچارو باس نصب کنی که توو صفحات قبلی توضیحاتش داده شده.
دوستان سلام
من پچ های MODDINGWAY MOD ALL IN ONE V 1.0.1 و MODDINGWAY MOD V 1.2.0 رو نصب کردم حالا اگه بخوام پچ 1.3 رو نصب کنم آیا حتما نیاز هست که پچ های 1.2.5 و 1.2.6 رو نصب کنم ؟!
یه سوال دیگه اینکه آپدیت هایی که اومدن کدوم رو باید نصب کنم ؟ آپدیت 1.3 + کرک ورژن 5 کفایت میکنه ؟
Zlatan_ibra
04-01-2014, 23:05
اقا چرا وقتی از اسکوربورد استفاده میکنم بازیم سنگین میشه؟
سلام
سریال اورجینال فیفا14 چنده؟پینگت باید چند باشه؟
فعلا قیمتش حول و حوش 90 تومن هست که میاد پایینتر
پینگت هم زیر 200 باشه خوبه اما باز هم خیلی نمیشه روش حساب کرد چون مثل بعضی بازی ها یه سرور جدا نداره که چندین نفر وصل بشن بهش و در واقع فیفا PvP هستش . یعنی بستگی به کانکشن هر دو بازیکن داره و وقتی با خارجی ها بازی میکنی بیشتر لگ و دیلی داره تا با ایرانی ها بازی کنی
دوستان سلام
من پچ های MODDINGWAY MOD ALL IN ONE V 1.0.1 و MODDINGWAY MOD V 1.2.0 رو نصب کردم حالا اگه بخوام پچ 1.3 رو نصب کنم آیا حتما نیاز هست که پچ های 1.2.5 و 1.2.6 رو نصب کنم ؟!
یه سوال دیگه اینکه آپدیت هایی که اومدن کدوم رو باید نصب کنم ؟ آپدیت 1.3 + کرک ورژن 5 کفایت میکنه ؟
خیر باید اون پچ ها رو هم بریزی
اپدیتها رو هم میل خودته . با اپدیت 1.3 تنها گفتن جواب میده منتهی اینکه باگی نداشته باشه معلوم نیست . جهت اطمینان اگه خواستی اون دوتا قبلی رو هم بریز.
Zlatan_ibra
05-01-2014, 01:28
اقا امروز من داشتم فیفا بازی میکردم با ارژانتین آلمان رو 3-0 بردم تو وردکلاس....یه نقطه جالب پیش اومد....مدافع تیم المان پاس عقب داد به گلر خودشون گلر اومد تک ضرب پاس بده توپ از زیرپاش در اومد رفت تو گل!:دی
نمیدونم باگ بود یا میخواستن بازی طبیعی بشه
elshaarawy
05-01-2014, 12:54
سلام به همه . کسی تا حالا فیفا 14 رو آنلاین بازی کرده . اولتیمیت چطور ... اگه کسی آنلاین زده توضیحی در موردش بده . مرسی :n18:
TimeWarp
05-01-2014, 15:04
از قسمت ستینگ (خارج از بازی، همون پنلی که پلی داره ) رزولوشن رو رو آخرین حالت قرار میدم ولی بازم به طور کامل بازی تو صفحه فیت نمیشه و از دو طرف (یه مقدار کن ) سیاه هست .
راه حلی نداره که بشه این مشکل رو برطرف کرد؟:n16:
تو خود ویندوز همچین مشکلی ندارم و دسکتاپ با همین رزولوشن و البته 75 هرتز ( screen refresh rate ) کاملا منطبق هست.
Amin Safavi
05-01-2014, 15:47
منم یه بار این اتفاق افتاد ALt+Enter زدم درست شد ..مثل وقتی میخوای پلیرتو بزرگ کنی...
اقا امروز من داشتم فیفا بازی میکردم با ارژانتین آلمان رو 3-0 بردم تو وردکلاس....یه نقطه جالب پیش اومد....مدافع تیم المان پاس عقب داد به گلر خودشون گلر اومد تک ضرب پاس بده توپ از زیرپاش در اومد رفت تو گل!:دی
نمیدونم باگ بود یا میخواستن بازی طبیعی بشه
یعنی تا حالا واسه خودت پیش نیومده ؟
من این اتفاق مسخره واسه خود بازیکنهای من زیاد میفته مخصوصا وقتی بارسلونا برمیدارم که بهترین پاسورها رو داره . یعنی میخوام سر ضرب بزنم یه جورایی ریسکه چون ممکنه از زیر پاش دربره .
دیروز هم یک گل جالب زدم که مشابهش رو زده بودم اما نه تا این حد . دروازه بان cpu توپ رو گرفته و تا بیرون از منطقه جریمه میاد بیرون در حالی که داره میبیه من دارم با نیمار میام که توپ رو ازش بگیرم .
واقعا هوش مصنوعی cpu توی این نسخه افتضاحه . اغلب گل هایی هم که میزنه به خاطر نقاط ضعف گیم پلی و تقلب هستش . و گرنه هوش مصنوعیش واقعا کمتر شده نسبت به قبلا . نمیدونم EA محاسبات واسه هوش مصنوعی و همچنین جزییات گرافیک رو به خاطر سبک کردن بازی کمتر کرده یا دلیل دیگه ای داشته ؟ :n13:
سلام به همه . کسی تا حالا فیفا 14 رو آنلاین بازی کرده . اولتیمیت چطور ... اگه کسی آنلاین زده توضیحی در موردش بده . مرسی :n18:
UT مودیه که بیشتر با کارت ها سر و کار داری . مثلا کارت یه بازیکن رو که داشته باشی یعنی میتونی از اون بازیکن تو ترکیبت برای یه مدتی استفاده کنی .
بازی ها رو انلاین یا افلاین انجام میدی که البته انلاین میچسبه .
یه سری پک هست که میخری و توش مثلا کارت بازیکن پیدا میشه یا کارت قرارداد یا یا هر کارت دیگه . کارتها استفاده های مختلف دارن .
هر بازیکن یا درواقع همون کارت بازیکن هم یه سری مشخصات داره . مثلا روی کارت یه سیستم بازی نوشته شده که اگه اون بازیکن رو بزاری توی پست مخصوصش توی ترکیب اشاره شده به قول معروف chemistry تیمت میره بالا که یه جورایی تیمت رو تو بازی قوی میکنه .
کارهای زیادی واسه بالا بردن chemistry هستش .
البته من نسخه 14 رو هنوز ارجینالش رو نگرفتم اما در مورد مود UT توی فیفا 13 یه پست توی تاپیک فیفا 13 گذاشتم که کلی توضیح دادم . همینطور توی 12 . اگه توضیح بیشتری خواستی میتونی توی تاپیک 13 یه سرچ بزنی و پیداش کنی . کلیات UT توی همه فیفا ها یکی بوده و فرقی ندارن .
از قسمت ستینگ (خارج از بازی، همون پنلی که پلی داره ) رزولوشن رو رو آخرین حالت قرار میدم ولی بازم به طور کامل بازی تو صفحه فیت نمیشه و از دو طرف (یه مقدار کن ) سیاه هست .
تو خود ویندوز همچین مشکلی ندارم و دسکتاپ با همین رزولوشن و البته 75 هرتز ( screen refresh rate ) کاملا منطبق هست.
مانیتورت چنده ؟ 16:9 هستش ؟
دوستان یه توضیح راجع به نصب این آپدیت ها میدین؟ اینکه چطور نصب کنیم
منظورم آپدیت های 1.1 و 1.2 و 1.3 هست و کرک هاشون
TimeWarp
05-01-2014, 16:38
مانیتورت چنده ؟ 16:9 هستش ؟
Aspect Ratio 5:4
فکر کنم همین باشه منظورت ، درسته ؟
مشخصات کلی :
Amin Safavi
05-01-2014, 18:09
[QUOTE=Gregar;8049887]یعنی چی که اجرا نمیشه ؟ شما اروری که میده رو بگو . در ضمن باید از طریق fifa14-3dm بازی رو اجرا کنی نه خود فایل fifa14.exe
همون ارور همیشگی استاپ ورکینگ را میده...من بازی را پاک کردم و از اول نصب کردم. این درون پوشه بازی که نصب کردم هستش... که توی کریر بعد از چند دور کوتاه بازی، اخراجم میکنند. ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب حالا فایل های آپدیتی (1.3 ) که دانلود کردم را، که شامل فولدر های Installer ، Game ، Support و یه تک فایل GDFBinary هستش را باید کپی پیست کنم تو محلی که عکسش را گذاشتم (فولدر بازی)؟
آخه حجم پوشه های اصلی 6 گیگه ولی آپدیته یه 60 مگ بیشتر نیست !!!
و اینکه کرک را تو کدوم پوشه بریزم ؟
سری قبل که اینکار را کردم تا روی fifa14-3dm کیلیک میکردم یه چیزی باز میشد که هم توش انگلیسی داشت هم چینی..و وقتی مبخواستم بازی را اجرا کنم میگفت fifa14.exe را پیدا نمیکنه. کرکش را هم کپی کرده بودم. تو رو خدا کمکم کنیییییییییید . :n03:
reza4024
05-01-2014, 18:17
شما مانیتورتون مثل مال منه
مال من مشکلی نداره و تنظیماتم:
حالا که مانیتورمون مثل همه یه سوال :n02:
بعضی بازی ها واسم ارور میده the monitor out of range
صفحه سیاه اما صدای بازی میاد
نمیدونی راه حلش چیه؟
TimeWarp
05-01-2014, 19:04
نمیدونی راه حلش چیه؟
دستت درد نکنه . با این تنظیمات کاملا فیت مانیتور میشه؟
------------------------------
نمی دونم والا ، شاید مربوط به درایور مانیتورت باشه . وین 7 مانیتور شما رو به صورت پیش فرض میشناسه . شما درایور مانیتور رو نصب کن شاید درست شد . از دوستان اهل فن تو فروم زیادن ، بپرسی صد در صد به جواب میرسی.
[QUOTE=Gregar;8049887]یعنی چی که اجرا نمیشه ؟ شما اروری که میده رو بگو . در ضمن باید از طریق fifa14-3dm بازی رو اجرا کنی نه خود فایل fifa14.exe
همون ارور همیشگی استاپ ورکینگ را میده...من بازی را پاک کردم و از اول نصب کردم. این درون پوشه بازی که نصب کردم هستش... که توی کریر بعد از چند دور کوتاه بازی، اخراجم میکنند. ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب حالا فایل های آپدیتی (1.3 ) که دانلود کردم را، که شامل فولدر های Installer ، Game ، Support و یه تک فایل GDFBinary هستش را باید کپی پیست کنم تو محلی که عکسش را گذاشتم (فولدر بازی)؟
سری قبل که اینکار را کردم تا روی fifa14-3dm کیلیک میکردم یه چیزی باز میشد که هم توش انگلیسی داشت هم چینی..و وقتی مبخواستم بازی را اجرا کنم میگفت fifa14.exe را پیدا نمیکنه. کرکش را هم کپی کرده بودم. تو رو خدا کمکم کنیییییییییید . :n03:
کرک رو تو پوشه ی game قرار میدن نه پوشه ی fifa 14 .
نمیدونی راه حلش چیه؟
مانیتور منم مثل مانیتور شماست!نتیجه میگیریم مانیتور من با مانیتور TimeWarp عزیز یکیه.نتیجه میده که 3 تامون یک نوع مانیتور داریم.:n02:
مشکل شما فکر کنم مربوط به این باشه که رزولوشنی که تو بازی انتخاب کردی رو مانیتورت ساپورت نمیکنه.احتمال میدم از این باشه.:n16:
reza4024
05-01-2014, 20:09
البته اینو هم بگم که پیغام میده فرکانس خارج از محدودست
85Hrtz/75Hrtz
حدس میزنم بازی مانیتورای زیر 85 هرتز رو ساپورت نمی کرد
این ارور داخل این سه بازی واسه من اومد:
injustice : god among us
sniper elite v2
max pyne 3
شما یکی از این سه بازی رو نصب کردین ؟
soheilnouri
05-01-2014, 20:14
حالا عملا بهتر میشه واقعا؟کسی تجربه داشته؟
البته اینو هم بگم که پیغام میده فرکانس خارج از محدودست
85Hrtz/75Hrtz
حدس میزنم بازی مانیتورای زیر 85 هرتز رو ساپورت نمی کرد
این ارور داخل این سه بازی واسه من اومد:
injustice : god among us
sniper elite v2
max pyne 3
شما یکی از این سه بازی رو نصب کردین ؟
من فقط max payne 3 رو نصب کرده بودم که با یک مانیتور دیگه بازی کردم.مشکلی نداشت.من دو تا مانیتور دارم.یک CRT هست و تا 85 هرتز ساپورت میکنه یکی هم Flat panel هست که تا 75 هرتز ساپورت میکنه(اونی که مال من و تویه) .چون اون یکی بزرگه بیشتر از این استفاده میکنم.:n16:
saadat68
05-01-2014, 22:51
سلام
بچه ها من پچ ها رو نصب کردم کرک پنج هم نصب کردم الان یک و فصل و نیمه دارم بازی میکنم یه پنالتی به نفعه من گرفته نشده برای حریف میگیره ولی من نه
به نظر شما طبیعیه ؟ :n29:
سلام
بچه ها من پچ ها رو نصب کردم کرک پنج هم نصب کردم الان یک و فصل و نیمه دارم بازی میکنم یه پنالتی به نفعه من گرفته نشده برای حریف میگیره ولی من نه
به نظر شما طبیعیه ؟ :n29:
دیگه باید طبیعی فرض کنی :n02: چون فیفا شبیه سازه :n08:
شما معلومه که کلا اشتباه کرک کردی .
الان تو پوشه فیفا فقط باید همون فایل GDFBinary باشه .
البته مثل اینکه نسخه شما نسخه نصبیه که مال یکی از این شرکتهای ایرانیه که واسه خودشون بازی رو پک میکنن به صورت نصبی میفروشن . چون نسخه اصلی 3dm تا جایی که یادم میاد نصبی نبود .
حالا کاری نداره . فقط کافیه کرک رو که شامل دو تا تا فایل میشه رو بریزی تو پوشه Game . البته بعد از اپدیت 3 .
در مورد حجم اپدیت هم نگران نباش درسته .
وقتی کرک کردی اون فایل چینی انگلیسی :n02: رو اجرا میکنی و زبونش رو عوض میکنی میزاری روی English و بعد Launch Game میزنی .
اگه درست نشد از من میشونی یه نسخه معتبرتر از فیفا گیر بیار نه از اینایی که توی سی دی فروشی ها میفروشن .
soheilnouri
06-01-2014, 00:03
چرا بازي تنده اينقد؟
Zlatan_ibra
06-01-2014, 01:50
اقا دوتا سوال کلافه کننده دارم
یکی اینکه چرا نمیتونم از توپهایی که دارم استفاده کنم؟من الان توپ چمپیونز لیگ رو انتخاب میکنم ولی تو بازی یه توپ دیگست
و اینکه چرا وقتی اسکوربورد انتخاب میکنم بازی کمی سنگین میشه در حالی که تو 13 اصلا اینطوری نبود
Amin Safavi
06-01-2014, 08:03
شما معلومه که کلا اشتباه کرک کردی .
الان تو پوشه فیفا فقط باید همون فایل GDFBinary باشه .
البته مثل اینکه نسخه شما نسخه نصبیه که مال یکی از این شرکتهای ایرانیه که واسه خودشون بازی رو پک میکنن به صورت نصبی میفروشن . چون نسخه اصلی 3dm تا جایی که یادم میاد نصبی نبود .
حالا کاری نداره . فقط کافیه کرک رو که شامل دو تا تا فایل میشه رو بریزی تو پوشه Game . البته بعد از اپدیت 3 .
در مورد حجم اپدیت هم نگران نباش درسته .
وقتی کرک کردی اون فایل چینی انگلیسی :n02: رو اجرا میکنی و زبونش رو عوض میکنی میزاری روی English و بعد Launch Game میزنی .
اگه درست نشد از من میشونی یه نسخه معتبرتر از فیفا گیر بیار نه از اینایی که توی سی دی فروشی ها میفروشن .[/QUOTE]
درسته مال شرکت مدرن هستش. ولی من تو اون عکس هیچ کرکی را هنوز نصب نکردم.اصلا تو سی دی هیچ فایل کرکی وجود نداره . فکر کنم برای نسخه معتبر باید دانلود کنم. بهرحال ممنونم ازت:n16:
Amin Safavi
06-01-2014, 08:47
درست شد. دستت برسه به هرکی که میخوای داداش. :n16:
TimeWarp
06-01-2014, 20:30
امروز همونطور که گفتم اومدم بازی رو دوباره نصب کردم و یه چند تا بازی زدم . به شدت حالم بد شد از این بازی و اصلا قابل تحمل نبود . بازی هم یه اسونی خاصی داشت و هم هیجانی نداشت و خیلی فانتزی بود . در حالی که تا جایی که یادمه قبلا اینطوری نبود .
اما وقتی داشتم تو تنظیمات بازی میگشتم دیدم تمام تنظیمات بازی به حالت اولیه برگشته بود . یعنی لجندری 6 دقیقه و اسلایدرها هم همه 50 شده بودن .
نگو قبلا به خاطر تغییر اسلایدرها بازی جالب شده بود بود واسم .
هیچی دیگه اومدم دوباره تنظیمات مثل قبل کردم .
به این صورت :
البته من روی assisted بازی میکنم و وقت بازی رو هم روی 10 دقیقه گذاشتم با سرعت Normal .
از طرفی pass error رو گذاشتم روی 58/61 که عدالت برقرار بشه . بالاتر از این مقدار خیلی پاس های من حالت پینگ پنگی میگرفت (با تغییر این اسلایدرها کاملا میشه فهمید cpu تقلب میکنه)
با این تنظیمات اماری که اخر بازی هم بدست میاد مثل بازی های واقعی در میاد نه تخیلی .
پیشنهاد میکنم حتما این تنظیمات رو اعمال کنین .
البته باعث اسون شدن cpu نمیشه . چون فقط دو سه تا عدد بالا پایین داره نسبت یه cpu . ولی چون گیم پلی منطقی تر میشه باعث میشه لذت بهتری از بازی ببرین و سختی بازی به قول معروف به دلتون میشینه .
دلیلش هم توی اسلایدرهای سرعت و اسلایدرهای دفاعه که سرعت رو از حالت فضایی طبیعیتر میکنه و همچنین جایگیریه مدافعین رو بهتر میکنه و اینقدر راحت پاس تو عمق ها رو خالی نمیکنن .
واقعا بهتون میگم خیلی فرق کرد بازی با این تنظیمات . شاید در نگاه اول دیده نشه اما در بلند مدت لذت زیادی از بازی میبرین .
من این تنظیمات رو اعمال کردم (البته سمت چپ یوزر و سمت راست cpu )
اشتباه که نکردم ، به همین شکله دیگه ؟
1- نسبتا بهتر شده (البته power رو تغییر ندادم و مساویه) ولی یه مشکلی که دارم رو سانتر هست. قبلا از کناره ها سانتر می کردم توپ تو 18 بود اما الان با کوچکترین اشاره سانتر (خیلی کم پر کنی ) توپ از 18 هم رد میشه .
چطور میشه این رو درست کرد؟ به کدوم مولفه مربوطه ؟
2- این تنظیمات برای cpu و user هست . حالا اگه دو تا یوزر با هم بازی کنن چطور میشه ؟ منظورم اینه که دسته یک رو یوزر حساب میکنه و دسته دو رو cpu و یا نه کلا یه جور دیگست و برای دسته دو هم باید این تنظیمات رو اعمال کنیم؟؟
وای خدا چقدر این فیفا باحاله :n08:
یعنی یه بازی کردم داشتم شاخ در میاوردم
بزارین عکس هاشو بزارم :
توی کریر با بارسا میرم و سیستم رو کاملا هجومی بستم . تو تموم فصل یه باخت هم نداشتم و همه بازی هام رو روی ورلدکلاس بالای 3 تا گل میزنم و خیلی هم گل نمیخورم مگه چه جور بشه .
خلاصه منظورم اینه که تیم به شدت خفنه و همه رو حتی رئال رو ترکونده .
ولی تو این بازی که اخرای نیم فصل هستش دیدم والدس به شدت خسته شده و گفتم بزار این پینتو رو بزارم تو دروازه .
هیچی دیگه اخر بازی نتیجه این شد : :n08:
حالا کاش فقط یه باخت معمولی بود و میگفتیم فوقش دفاعشون خوب بازی کرده و دفاع و دروازه بان من بد بازی کردن .
ولی مشکل توی سیوهای دروازه بان اونها بود :n27:
این همه که فیفا تا حالا بازی کردم هیچ بازی ای نبوده که دروازه بان حریف به این شدت عالی باشه . مثل این بود که انگار GK Ability رو بزاری روی 100
وای خدا باورم نمیشه یعنی هر توپی رو میگرفت . توی عکس پایین یه نگاه به بازیکنها بندازین و خودتون تشخیص بدین هر شوتی که این تیم بزنه رو اگه بگیری دیگه چی میشه . سه تا شوت زن خفن و تکنیکی پشت منطقه جریمه و دوتا از بهترین مهاجمهای دنیا هم توی منطقه جریمه حریف دروازه رو به توپ بسته بودم .
اینم امتیازهای بازیکنها بعد از بازی (به امتیاز دروازه بانشون نگاه کنین :n08:)
اخه تا چه حد یه دروازه بان معمولی میتونه اینقدر خوب باشه .
و از اون طرف تنها یک بازی والدز نتونست بازی کنه و به جاش پینتو رو گذاشتم . نگاه کن چه گندی بالا اورد :n21: :
همش دوتا توپ اومد به سمت دروازه . همونم نتونست بگیره :n08:
افرین پینتو :n02:
این بازی 30 ام ماه بود . همین بازی کافی بود تا دروازه بان حریف با این امتیاز بشه بازیکن ماه به جای نیمار که تو هر بازی 2 گل میزنه (قسمت زرد رنگ)
قسمت قرمز هم گند زد به تمام این فصل بارسلونا :n22:
خدایا چی بگم از دست این فیفا .
وقتی قسم بخوره که بازی رو نبری نمیبری و تازه شانس بیاری قسم نخوره که ببازی .:n09:
امروز به این قانون کاملا ایمان پیدا کردم :42:
M O H A MM A D
06-01-2014, 23:00
سلام
دوستان یه مشکلی با نصب فیفا 14 پیدا کردم.این ارور رو میده.کسی راه حلشو میدونه؟ :n16:
Zlatan_ibra
06-01-2014, 23:28
اخر فصل گلر تیم بیلبائو رو بخر خب
MUSK£T££R
06-01-2014, 23:28
سلام
دوستان یه مشکلی با نصب فیفا 14 پیدا کردم.این ارور رو میده.کسی راه حلشو میدونه؟ :n16:
دوست عزیز باید کرک بریزی ....!
اخر فصل گلر تیم بیلبائو رو بخر خب
یه نگاه به مشخصاتش بکن ببین اصلا ارزشش رو داره بخرمش ؟ :n21:
حرف من اینه که یه دروازه بان با این مشخصات اصلا امکان نداره همچین واکنش هایی نشون بده . جالبه تو همون بازی سه بار توپم به تیر خورد . دیگه از این واضحتر که بعضی وقتها cpu نمیخواد تو ببری ؟
M O H A MM A D
07-01-2014, 00:38
دوست عزیز باید کرک بریزی ....!
لینک واسه کرک لطف می کنی؟:n06:
MUSK£T££R
07-01-2014, 02:02
لینک واسه کرک لطف می کنی؟:n06:
تو این پست همه چیز در مورد نصب بازی هست ...!
لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Zlatan_ibra
07-01-2014, 02:13
یه نگاه به مشخصاتش بکن ببین اصلا ارزشش رو داره بخرمش ؟ :n21:
حرف من اینه که یه دروازه بان با این مشخصات اصلا امکان نداره همچین واکنش هایی نشون بده . جالبه تو همون بازی سه بار توپم به تیر خورد . دیگه از این واضحتر که بعضی وقتها cpu نمیخواد تو ببری ؟
من خودم تو این فصل چندتا خرید انجام دادم همشونم ریتشون زیر 74 بوده! یه گلر خریدم ریتش 67 هستش
یه دفاع خریدم ریتش 74 هستش....یدونم دفاع راست خریده بودم 70 بود شده 77
ریت74 خوبه که!البته سنش زیاده...من خودم بازیکن 40 ساله نگه داشتم تو تیم با ریت خیلی کم
اقا من موندم چرا انقدر ریباند گل میخورم...از هد گل خوردن خلاص شدم الان فقط برگشت توپ گل میخورم...میزنن دروازه بان ناقص دف میکنه...همیشه خدا یه بازیکن حریف هست تو محوطه جریمم بعد توپ هم دقیق میوفته زیر پاش طرفم دروازه خالی رو باز میکنه!!!!
من خودم تو این فصل چندتا خرید انجام دادم همشونم ریتشون زیر 74 بوده! یه گلر خریدم ریتش 67 هستش
یه دفاع خریدم ریتش 74 هستش....یدونم دفاع راست خریده بودم 70 بود شده 77
ریت74 خوبه که!البته سنش زیاده...من خودم بازیکن 40 ساله نگه داشتم تو تیم با ریت خیلی کم
واسه بارسا که یه تیم اکادمیک هستش و دنبال بازیکن جوون و اینده دار میگرده بیام بازیکن 32 ساله بخرم . کار شما هم اشتباهه . بازیکنی که میدونی پیشرفت نمیکنه خریدنش فقط ضرره .
Zlatan_ibra
07-01-2014, 15:38
واسه بارسا که یه تیم اکادمیک هستش و دنبال بازیکن جوون و اینده دار میگرده بیام بازیکن 32 ساله بخرم . کار شما هم اشتباهه . بازیکنی که میدونی پیشرفت نمیکنه خریدنش فقط ضرره .
چرا همون دروازه بان 67 شده الان 71 یه مورد مناسب برا دروازه بان سومی
آقا چیجوری تو پنالتی ها شیرجه میزنه.هر کار کردم نشد. چه شوت رو گرفتم چه پاس عمقی،معمولی و.... . میشه بگین چیجوری شیرجه میزنه یا فقط تو همون محدوده اینور و اونور میره؟!:n29:
TimeWarp
07-01-2014, 17:43
آقا چیجوری تو پنالتی ها شیرجه میزنه.هر کار کردم نشد. چه شوت رو گرفتم چه پاس عمقی،معمولی و.... . میشه بگین چیجوری شیرجه میزنه یا فقط تو همون محدوده اینور و اونور میره؟!:n29:
1- دسته ی کنترلر شما از چه نوعی هست ؟ (شوک داره یا نه )؟مدل ایکس باکس هست یا پلی استیشن ؟
2- اگه شک داره و چراغش رو روشن می کنی ولی دروازبان نمی پره نشون میده شوک شما فعال نیست .
elshaarawy
07-01-2014, 19:28
سلام . بعد یه ماه دوباره فیفا رو نصب کردم . قبلا با کرک 5 بازی میکردم . ولی الان بعد نصب آپدیت 55 مگی وقتی کرک 5 رو لانج میکنم روی عکس EA وسط تصویر میمونه و اصلا وارد بازی نمیشه . با کرک 4 تست کردم کار میکرد ولی5 نه .کسی میدونه مشکل از کجاست ؟؟؟؟:n13:
1- دسته ی کنترلر شما از چه نوعی هست ؟ (شوک داره یا نه )؟مدل ایکس باکس هست یا پلی استیشن ؟
2- اگه شک داره و چراغش رو روشن می کنی ولی دروازبان نمی پره نشون میده شوک شما فعال نیست .
من اصولا با کیبورد بازی می کنم!راحت ترم.:n02:
hitler1945
08-01-2014, 01:55
آقا چرا منچستر یونایتد علاوه بر اینکه واقعی تر زده تو فیفای منم همینجور شده
بعد 1 ماه اومدم فیفا بزنم با ساندرلند بازی داشتم تو همون 15 دقیقه اول 3 تا خوردم :n03:
مث چی فشار میاوردم رو دروازه حریف ولی یا دروازه بان مث واکی بایاشی همه توپارو سیو میکرد یا اینکه همش به تیر میخورد
انگار قرار بود خود سیستم از جام اتحادیه حذفم کنه خخخخخ
siahkamar
08-01-2014, 09:50
سلام
چه طوری لیگ هارو بازی کنم تو پی سی
delpiero107
08-01-2014, 12:04
بچه ها گذارشگر عربی هنوز واسه بازی نیومده؟
آقا چرا منچستر یونایتد علاوه بر اینکه واقعی تر زده تو فیفای منم همینجور شده
بعد 1 ماه اومدم فیفا بزنم با ساندرلند بازی داشتم تو همون 15 دقیقه اول 3 تا خوردم :n03:
مث چی فشار میاوردم رو دروازه حریف ولی یا دروازه بان مث واکی بایاشی همه توپارو سیو میکرد یا اینکه همش به تیر میخورد
انگار قرار بود خود سیستم از جام اتحادیه حذفم کنه خخخخخ
اگه چندتا از پستهای قبلی من رو خونده باشی میفهمی که cpu کافیه فقط با تبدیل کردن دروازه بانش به واکابایاشی :n02: حتی تیمی مثل بارسای من رو هم حذف کنه چه برسه به منچستر که امسال تو دنیای واقعی هم داغون شده .
این سختی های غیر منطقی تو بازی ها فقط تخصص فیفاست .
اگه با کیبوردی احتمال زیاد با کلیدهای Numpad 4 , 6 شیرجه میزنه !
4 = شیرجه ب سمت چپ
6 = شیرجه ب سمت
TimeWarp
08-01-2014, 15:20
بابا این فیفا 14 فاجعه هست . به خصوص بخوای با cpu بازی کنی :n21:
کوچکترین حرکت تو عمق آفساید هست ولی سی پی یو با پاسای چیپ راحت این کار رو انجام میده(هر کی بارسلونا رو ورداره بدبخت میشه):n21:
جاگیری و حرکات عجیب خط حمله . اونجایی که درست باید جرکت کنن ، 4 متر تو آفساید هستن و اونجایی که که باید حرکت کنن به بازیکن صاحب توپ چسبیدن:n21:
پاسای تو عمق فاجعه . قصد شما دادن پاس تو عمق به یکی دیگست اما توپ رو میفرسته به یه جای دیگه :n03:
مشکل در برخورد بی جهت بازیکنا به خصوص دفاع ها به هم و ایجاد موفعیت برای حریف :n15:
سی پی یو قصد کنه گل رو بزنه دیگه تمومه و کاری نمی تونی بکنی . توپ رو از تو 18 خودت به حالت بکش زیرش هم دور کنی تا پش 18 میره و باز موقعیت برای اون ایجاد میشه وحمله ادامه داره حتی اگه تیم حریف مالدیو باشه:n02:
این سر توپی که میزنن به خصوص جلوی محوطه جریمه واقعا رو اعصابه . مثلا با 4 تا رو سر توپ زدن و تغییر جهت 6 تا مدافع رو از جریان بازی محو میکنه اونوقت اگه شما بخوای یه استپ رو توپ انجام بدی 6 متر توپ از پای بازیکن شما جدا میشه (خنده دار ترین ایم حالت تو استپ سینه هست )طرف استپ سینه میکنه توپ 6 متر میفته جلو:n21:
هوش مصنوعی بازی که فاجعه ای هست برای خودش :n08:
یه چیزی من دیدم اولش فکر کردم خطای دیده ولی بعد که چندبار رخ داد شاخ در آوردم . توپ دو متر از بازیکن حریف جلوتر بود یکدفعه پای بازیکن حریف عین فنر کش اومد و توپ گرفت :n04:
--------------------------------------------------------------------------
دو تا سوال :
شما که دوستان ماشااله اهل فوتبالید و همه حرفه ای .لطفا به این دو سوال جواب بدید.
1- چطور میشه وقتی بازیکن حریف صاحب توپه و ما دوش به دوش اون حرکت می کنیم توپ رو بدون تکل ازش بگیریم؟
2- چرا هر چی سانتر می کنم از 18 رد میشه در حالی که کم پر می کنم .
ARMIN 007
08-01-2014, 15:33
کوچکترین حرکت تو عمق آفساید هست ولی سی پی یو با پاسای چیپ راحت این کار رو انجام میده(هر کی بارسلونا رو ورداره بدبخت میشه):n21:
جاگیری و حرکات عجیب خط حمله . اونجایی که درست باید جرکت کنن ، 4 متر تو آفساید هستن و اونجایی که که باید حرکت کنن به بازیکن صاحب توپ چسبیدن:n21:
پاسای تو عمق فاجعه . قصد شما دادن پاس تو عمق به یکی دیگست اما توپ رو میفرسته به یه جای دیگه :n03:
مشکل در برخورد بی جهت بازیکنا به خصوص دفاع ها به هم و ایجاد موفعیت برای حریف :n15:
سی پی یو قصد کنه گل رو بزنه دیگه تمومه و کاری نمی تونی بکنی . توپ رو از تو 18 خودت به حالت بکش زیرش هم دور کنی تا پش 18 میره و باز موقعیت برای اون ایجاد میشه وحمله ادامه داره حتی اگه تیم حریف مالدیو باشه:n02:
این سر توپی که میزنن به خصوص جلوی محوطه جریمه واقعا رو اعصابه . مثلا با 4 تا رو سر توپ زدن و تغییر جهت 6 تا مدافع رو از جریان بازی محو میکنه اونوقت اگه شما بخوای یه استپ رو توپ انجام بدی 6 متر توپ از پای بازیکن شما جدا میشه (خنده دار ترین ایم حالت تو استپ سینه هست )طرف استپ سینه میکنه توپ 6 متر میفته جلو:n21:
یه چیزی من دیدم اولش فکر کردم خطای دیده ولی بعد که چندبار رخ داد شاخ در آوردم . توپ دو متر از بازیکن حریف جلوتر بود یکدفعه پای بازیکن حریف عین فنر کش اومد و توپ گرفت :n04:
دو تا سوال :
شما که دوستان ماشااله اهل فوتبالید و همه حرفه ای .لطفا به این دو سوال جواب بدید.
1- چطور میشه وقتی بازیکن حریف صاحب توپه و ما دوش به دوش اون حرکت می کنیم توپ رو بدون تکل ازش بگیریم؟
اکثر این مشکلات مال نسخه pc ـه و در ضمن نداشتن کنترلر 360 درجه دار...وگرنه بازی روی کنسول هیچکدوم ازینایی که گفتی نداره و خیلی هم عالیه.
3RiaLbaZ
08-01-2014, 18:04
خوب کاری نداره شما هم هی بزنین از اول تا cpu از رو بره یهو بطور عجیب بازیکناشون مارادونا و دروازه بانشون واکاشی زوما نشه!
من بعضی وقتها کلا از بازی میرم بیرون از اول بازی رو باز می کنم ، نمیدونم چطوریه ولی واقعا تاثیر داره! بعضی وقتها می رم تو بازی به طرز عجیبی تیم حریف پرس می کنه حتی از نیمه نمیشه رفت جلو ولی بعد اینکه بازی رو می بندم و باز می کنم دوباره نورمال میشه!
peyman_omnia2
08-01-2014, 20:11
سلام دوستان
من تازه FIFA 14 رو دارم بازی میکنم
ولی به جز قسمت بازی یه نفره بقه قسمت هاش رو بلد نیستم از کجا میشه رفت توش مثل بازی کردن تو لیگ ها یا جام جهانیو ...
میشه راهنمایی بفرمایید؟
elshaarawy
08-01-2014, 20:49
سلام دوستان
من تازه FIFA 14 رو دارم بازی میکنم
ولی به جز قسمت بازی یه نفره بقه قسمت هاش رو بلد نیستم از کجا میشه رفت توش مثل بازی کردن تو لیگ ها یا جام جهانیو ...
میشه راهنمایی بفرمایید؟
تو قسمت تورتومنت با موس یه فلش کوچیک کوشه عکس هست رو روی new tournoment میزاری . برا جام جهانی هم باید تو کریر مد سرمربی تیم ملی بشی .
elshaarawy
08-01-2014, 20:52
راستی دو تا سوال دارم .
1- من با cm14 نستا رو 10 سال جونتر کردم و save کردم . ولی اول کریر کرش میگنه !!! دیتابیس هم رو 4 هست مال مودینگوی .علت رو کسی میدونه ؟؟؟
2- برا اولتیمیت باید حتما cd key بخری تا بشه تو این قسمت رفت ؟؟؟
hitler1945
08-01-2014, 22:41
اگه چندتا از پستهای قبلی من رو خونده باشی میفهمی که cpu کافیه فقط با تبدیل کردن دروازه بانش به واکابایاشی :n02: حتی تیمی مثل بارسای من رو هم حذف کنه چه برسه به منچستر که امسال تو دنیای واقعی هم داغون شده .
این سختی های غیر منطقی تو بازی ها فقط تخصص فیفاست .
نه بابا یونایتد منو دست کم نگیر . مانوئل نویر و رویس و رونالدینیو و دی ماریا رو دارم :n02:
یه سوال دیگه چطور میشه بازیکن جوونی که میگیری میتونه پیشرفت کنه ؟
در مورد نقل و انتقالات چرا قیمت یه بازیکن گاهی دوبرابر قیمت واقعیش میشه ؟ مثلا من تیاگو سیلوا رو با 44 میلیون دلار نتونستم بخرم ولی منچستر سیتی با 45 میلیون دلار خریدش :n13:
دو تا سوال :
من یکی که درکت میکنم .
فیفا رو فقط باید عادت کنی و ازش لذت ببری تا این مشکلات اعصاب خوردی رو حس نکنی و گرنه ممکنه کلا باعث بشه بازی رو ترک کنی .
به نظرم اینکه cpu تقلب میکنه حقیقته . چند وقت پیش توی یه سایتی مثل مودینگ وی طرف یک مود گذاشته بود که لینکش هم توی همین تاپیک گذاشته بودم . اسمش بود Better career mod .
توی مشخصات این پچ طرف گفته وقتی این پچ رو نصب میکنی کلی از مشکلات هوش مصنوعی توی کریر (مثل جابه جا نشدن زیاد بازیکنهای معروف یا قیمتهای بازیکنها) رو درست کرده و همچنین گفته بود تقلب cpu رو تو بازی ها حذف کرده که نشون میده Cpu طبق برنامه از پیش تعیین شده تقلب میکنه .
البته نمیشه دقیقا گفت تقلب . بلکه EA از یه طرف داره فیفا رو به عنوان شبیه ساز ارائه میده و از طرف دیگه واقعا تکنولوژی هوش مصنوعیش در حدی نیست که بتونه فوتبال واقعی رو شبیه سازی کنه . بنابراین مجبور میشه مثل بقیه بازی های دیگه برای سخت تر کردن بازی به راه های دیگه غیر از هوش مصنوعی تکیه کنه .
خنده داره اگه فکر کنیم طراحی یه سیستم هوش مصنوعی برای فوتبال به سادگی شطرنج باشه .
راجع به دوتا سوالات :
1-طبق تجربه شخصی وقتی با حریف تنه به تنه میشی اگه تند تند دکمه تکل رو بزنی ممکنه به دلیل کشیدن پیراهن خطا بشه اما وقتی دکمه رو نگه داری بهتر میتونه طرف رو کنترل کنه . البته اینو هم بگم که خیلی اینجور مواقع که تنه به تنه حریف میری روی دکمه تکل حساب نکن و بیشتر تمرکزت روی فشار اوردن به حریف توسط دکمه های حرکتی باشه و همزمان هم با استفاده از دکمه تکل یا تکل کن یا تنه بزن . یعنی بیشتر سعی کن ازش جلو بزنی تا اینکه بخوای زیر پاش بزنی . ولی اگه دیدی بهش نمیرسی دیگه فقط به قصد ناک اوت بزنش . خطا بهتر از گله بهر حال
2-پیشنهاد میکنم دکمه LB رو هم موقع سانتر بگیری . در ضمن برو تو تنظیمات کنترلر ببین سانتر روی منوال نباشه . بهتره که روی Semi باشه .
اکثر این مشکلات مال نسخه pc ـه و در ضمن نداشتن کنترلر 360 درجه دار...وگرنه بازی روی کنسول هیچکدوم ازینایی که گفتی نداره و خیلی هم عالیه.
البته اکثر مشکلات ربطی به نسخه نداره . بیشتر به سبک بازی و ذهنیته که بستگی داره .
من خودم با بارسا بازی میکردم و سعی میکردم حفظ توپ کنم اما توپ به طور افتضاحی همیشه لو میرفت و مقصر بازیکنها بودن که زیاد پاس ها رو از لای پاشون عبور میدادن .
اما از وقتی به سبک دورتموند بازی میکنم (حتی با بارسا) که کمتر پاس کوتا داده میشه یه سری از مشکلات کمتر دیده میشه . از طرفی یه سری مشکلات بیشتر شده .
عالی بودن بازی از دید شماست و اگه اینطور بود که هر منتقدی به یک بازی یک نمره میداد :n02:
خوب کاری نداره شما هم هی بزنین از اول تا cpu از رو بره یهو بطور عجیب بازیکناشون مارادونا و دروازه بانشون واکاشی زوما نشه!
من بعضی وقتها کلا از بازی میرم بیرون از اول بازی رو باز می کنم ، نمیدونم چطوریه ولی واقعا تاثیر داره! بعضی وقتها می رم تو بازی به طرز عجیبی تیم حریف پرس می کنه حتی از نیمه نمیشه رفت جلو ولی بعد اینکه بازی رو می بندم و باز می کنم دوباره نورمال میشه!
دقیقا درسته
این از فیفاهای قبلی هم همینطوری بود
حتی شما بازی ای رو که sim هم میکنین در وقتی از کریر میاین بیرون و دوباره میرین تو و sim میکنین نتیجه عوض میشه .
این قضیه میشه همون Random Difficulty که فیفا داره و یه سرچ بزنی میتونی ببینی تو فرومهای مختلف راجع بهش بحث شده .
مثلا EA خیر سرش خواسته مثل دنیای واقعی یه تیم یه دفعه خوب بازی کنه و یه دفعه بد بازی کنه اما دیگه این رنج رو محدود نکرده و یه دفعه میبینی یه تیم در حد رئال یا بارسا ظاهر میشن .
جالبه شرایط بازی هم بعضی وقتها عوض میشه وقتی بازی رو از اول میاری . یعنی اول میری تو بازی میبینی اه چقدر بازیکنها کند شدن و چه جو بدی توی ورزشگاه حاکمه و کلا داغون بازی میکنی :n21: یعنی بازی خودت رو تحت تاثیر میزاره .
اما بعد دوباره میری تو بازی میبینی به به همه گل و بلبل و چهچه میزنن بیا حال کن . بازی روون ، سرعت بازیکنها نرمال . همه چی عالی من چقدر خوشحالم . :n20:
نه بابا یونایتد منو دست کم نگیر . مانوئل نویر و رویس و رونالدینیو و دی ماریا رو دارم :n02:
یه سوال دیگه چطور میشه بازیکن جوونی که میگیری میتونه پیشرفت کنه ؟
در مورد نقل و انتقالات چرا قیمت یه بازیکن گاهی دوبرابر قیمت واقعیش میشه ؟ مثلا من تیاگو سیلوا رو با 44 میلیون دلار نتونستم بخرم ولی منچستر سیتی با 45 میلیون دلار خریدش :n13:
قیمت انتقال بازیکنها به چند چیز بستگی داره .
اورال فعلیشون
پتانسیلشون (یعنی از اخر به طور عادی تا چه اورالی میرن)
فرمشون
مدت قراردادشون
و ...
cpu میاد طبق اینا یه مبلغی رو بر اون مبلغ اولیه شون اضافه میکنه . این پتانسیل خیلی تاثیر داره .
بعد هم در مورد اون مثالی که زدی به خاطر اینه که cpu تو رو تو یه جبهه میبینه و بقیه تیمها رو تو جبهه خودش . و خیلی راحت بازیکنهای تیمها رو با قیمت پایین جابه جا میکنه ولی اگه تو بخوای بخری بهت قیمت بالا پیشنهاد میده .
فکر میکنی تو کریر من PSG رونالدو رو چند خرید از رئال ؟
55 میلیون یورو :n15:
بعد من قبلش اومدم iniesta رو بهش دادم با 40 میلیون یورو ولی رئال قبول نکرد .
هر چند بعدش هم که اومدم مسی رو پیشنهاد دادم قبول کرد اما خود رونالدو نمیومد تو بارسا . حتی با حقوق 600 هزار یورو . بعد هم که رفت PSG و رئال با پولش لوان رو خرید با 36 میلیون یورو . عجب ضرری کرد خداییش .
(به جهنم که نیومد . منم رفتم رویس رو خریدم الان هم خیلی خوب بازی میکنه و مسی هم عالیه . داشتم عجب اشتباهی میکردم :n27:)
ARMIN 007
09-01-2014, 02:17
روی PC بازی میکنم ، اون اوایل آپدیت های رسمی که همراه با کرک ها بود رو دانلود کردم و اعمال کردم که زمین چمن سیاه شد و بازی خراب شد.
ازون موقع بازی رو آپدیت نکردم و با مودیگ وی ها سر میکردم تا امروز از تو FIFA 14 MWM Selector.exe آپدیت رسمی ea رو اعمال کردم که بازی ازین رو به
اون رو شد ، لگ بازی برطرف رو فریم رو 60 ثابت ، گیم پلی عالی تر و همه چی بهتر شده مثل شوت فنی و پاس تو عمق و ...:n19:
حتما او رو بریزید که بازی عالی میشه...
elshaarawy
09-01-2014, 11:46
روی PC بازی میکنم ، اون اوایل آپدیت های رسمی که همراه با کرک ها بود رو دانلود کردم و اعمال کردم که زمین چمن سیاه شد و بازی خراب شد.
ازون موقع بازی رو آپدیت نکردم و با مودیگ وی ها سر میکردم تا امروز از تو FIFA 14 MWM Selector.exe آپدیت رسمی ea رو اعمال کردم که بازی ازین رو به
اون رو شد ، لگ بازی برطرف رو فریم رو 60 ثابت ، گیم پلی عالی تر و همه چی بهتر شده مثل شوت فنی و پاس تو عمق و ...:n19:
حتما او رو بریزید که بازی عالی میشه...
سیاه شدن چمن با یه بار pc رو خاموش کردن و دویاره روشن کردن درست میشه که .!!! :n05:
reza4024
09-01-2014, 12:15
پاس تو عمق زمینی که اصلا نباید داد چون به قول دوستمون واقعا پاهاشون کش میادو میگیرنش خیلی افتضاست مثلا یه دفاع حریف جلومه و یه یار دیگم سمت راستش میخوام پاس تو عمق اریب بدم اما توپ رو مستقیم پاس میده تو بغل دروازبان
یه چیز دیگه هم که متوجه شدم اینه که تو فیفا(آخه چند هفتست اومدم فیفا) سرعت بازیکن زیاد مهم نیست ! قدرت بازیکن خیلی مهم تره
چون در هرصورت دفاع حریف بهت میرسه اگه قدرت بازیکنی که توپ زیر پاشه زیاد باشه به این راحتی توپو ازش نمیگیرن مثلا من با مسی که سرعتش 90 هست فک کنم یا بیشتر تو عمق رفتم دفاعش کلی با من فاصله داشته خودشو رسوند جهتو عوض نکردم مستقیم رفتم گفتم چون سرعت مسی زیاده نمیگیره توپو اما راحت گرفتش برعکسشم بود یعنی خیلی شده سرعت بازیکنم کم باشه اما به خاطر strength بالا نمیتونن توپو بگیرن اما تو pes سرعت مهم تر بود
یکی دیگه هم اینکه هد زنی به jumping ربطی نداره واسه من نیمار که پرشش رو هفتادو خرده ای هست خیلی بهتر از جو که پرشش رو نود هستش هد میزنه
این چیزایی بود که تو این چند هفته فهمیدم اگه اشکالی داره یا نکته ای که من نمیدونم دوستان فیفا باز بگن که یاد بگیریم :n11:
Zlatan_ibra
09-01-2014, 12:22
من که مشکلی ندارم کلا همه چی خوبه.....فقط دیگه سخت نیست بازی....دمو سخت تر نبود یا من قوی تر شدم؟تو دمو مساوی میگرفتم یا 1-0 میباختم حال میکردم اینجا هم وقتی 2-0 میبرم حال میکنم که خوبه 4تا نزدم!
پاس تو عمق زمینی که اصلا نباید داد چون به قول دوستمون واقعا پاهاشون کش میادو میگیرنش خیلی افتضاست مثلا یه دفاع حریف جلومه و یه یار دیگم سمت راستش میخوام پاس تو عمق اریب بدم اما توپ رو مستقیم پاس میده تو بغل دروازبان
یه چیز دیگه هم که متوجه شدم اینه که تو فیفا(آخه چند هفتست اومدم فیفا) سرعت بازیکن زیاد مهم نیست ! قدرت بازیکن خیلی مهم تره
چون در هرصورت دفاع حریف بهت میرسه اگه قدرت بازیکنی که توپ زیر پاشه زیاد باشه به این راحتی توپو ازش نمیگیرن مثلا من با مسی که سرعتش 90 هست فک کنم یا بیشتر تو عمق رفتم دفاعش کلی با من فاصله داشته خودشو رسوند جهتو عوض نکردم مستقیم رفتم گفتم چون سرعت مسی زیاده نمیگیره توپو اما راحت گرفتش برعکسشم بود یعنی خیلی شده سرعت بازیکنم کم باشه اما به خاطر strength بالا نمیتونن توپو بگیرن اما تو pes سرعت مهم تر بود
یکی دیگه هم اینکه هد زنی به jumping ربطی نداره واسه من نیمار که پرشش رو هفتادو خرده ای هست خیلی بهتر از جو که پرشش رو نود هستش هد میزنه
این چیزایی بود که تو این چند هفته فهمیدم اگه اشکالی داره یا نکته ای که من نمیدونم دوستان فیفا باز بگن که یاد بگیریم :n11:
درسته و موافقم در مورد پاس تو عمق و همچنین سرعت و قدرت بازیکنها
ولی اون پرش که گفتی برعکس تاثیرش زیاده . واسه من یک بار هم نشده بازیکنی که پرشش کمه بتونه هد بزنه .
من بازی نسخه شرکتیش گرفتم.وقتی میخوام بازی اجرا کنم.ارور میده.همون dont send قدیم.رو یه سیستم دیگه اجرا شد.وقتی که lunch یازی میزنم پیغام میده origin رو اپدیت کن.مشکلش چیه؟
reza4024
09-01-2014, 14:41
دوستان من یه مشکل عجیب دارم
اول فک میکردم اتفاقیه اما چند بار واسم پیش اومده
وقتی توپ زیرپامه و با سرعت در حال حرکتم گاهی که توپ یکم از پاش جدا میشه جهتو که عوض میکنم توپو ول میکنه و میره به همون سمتی که جهتشو گرفتم !!! البته کم اتفاق افتاده
تمام آپدیت ها رو نصب کردم اما بازی رو از همین سی دی فروشیا گرفتم صریر گیم هستش
واسه شما هم پیش اومده یا از نسخه بازیم هستش ؟
elshaarawy
09-01-2014, 15:50
وقتی توپ زیرپامه و با سرعت در حال حرکتم گاهی که توپ یکم از پاش جدا میشه جهتو که عوض میکنم توپو ول میکنه و میره به همون سمتی که جهتشو گرفتم !!! البته کم اتفاق افتاده
این باگ نیست و صد درصد مربوط به اسلایدر ها user هست و در مرحله دوم تنظیمات دسته که شاید بعضی رو manul باشه
TimeWarp
09-01-2014, 16:02
چرا save صحنه ها تو فیفا 14 اینجوریه :n22:مثلا اگه از داخل خود بازی یک گل یا کلا دقایقی از بازی رو سیو کنی و بعد بخوای تو خود فیفا بری و تماشا کنی انگار داری تصویر رو تو تی وی 14 سیاه سفید می بینی . همش برفکی و تصویر کوچیکه:n21:
بعد رایطه ی این شرکت ea که کانادایی هست با انگلیسی ها چیه ؟ مدیراش انگلیسی هستن ؟ :n07:تیم های انگلیسی رو قوی تر از اون چیزی که هستن نشون میده
:n29:مثلا یه جام ضربدری گذاشتم و چند تا تیم انگلیسی مثل اورتون و چلسی و .... هم قرار دادم . بعد به نتایج نگاه می کردم شاخ در آوردم:n04: چلسی رفت و برگشت 6 بر صفر آث میلان برد :n04:اورتون 7 تا به بایرلورکوزن زده:n02: منچستر 6 بر صفر دورتموند رو برده :n04:لامصب همشم تیمای انگلیسی صعود کردن. عجب هوش مصنوعی ای :n21:
داوری که تهشه . یعنی اگه بازیکن من تو محوطه جریمه ی خودم اینجوری کنه ، پنالتی و اخراج هست اما تو محوطه جریمه اون انگار نه انگار:n21:
احتمالا اینطوریه که وقتی توپ رو جلو میندازی حریف هم همون دور و بر هستش که وقتی توپ از پات جدا میشه مالکیت توپ میشه مال حریف و از اونجا که منطق فیفا منطق 0 و 1 هستش یه تیم همیشه توپ رو در اختیار داره و یه تیم همیشه در حال دفاع هستش و ما بینش رو نداریم . مثلا حالتی که توپ یه جای زمین افتاده باشه و دو طرف بخوان با هم شوت کنن .
چرا save صحنه ها تو فیفا 14 اینجوریه :n22:مثلا اگه از داخل خود بازی یک گل یا کلا دقایقی از بازی رو سیو کنی و بعد بخوای تو خود فیفا بری و تماشا کنی انگار داری تصویر رو تو تی وی 14 سیاه سفید می بینی . همش برفکی و تصویر کوچیکه:n21:
بعد رایطه ی این شرکت ea که کانادایی هست با انگلیسی ها چیه ؟ مدیراش انگلیسی هستن ؟ :n07:تیم های انگلیسی رو قوی تر از اون چیزی که هستن نشون میده
:n29:مثلا یه جام ضربدری گذاشتم و چند تا تیم انگلیسی مثل اورتون و چلسی و .... هم قرار دادم . بعد به نتایج نگاه می کردم شاخ در آوردم:n04: چلسی رفت و برگشت 6 بر صفر آث میلان برد :n04:اورتون 7 تا به بایرلورکوزن زده:n02: منچستر 6 بر صفر دورتموند رو برده :n04:لامصب همشم تیمای انگلیسی صعود کردن. عجب هوش مصنوعی ای :n21:
داوری که تهشه . یعنی اگه بازیکن من تو محوطه جریمه ی خودم اینجوری کنه ، پنالتی و اخراج هست اما تو محوطه جریمه اون انگار نه انگار:n21:
داوری که واقعا تهشه :n08:
من با یکی مثل مسی تکل میکنم و پرت میشم اونور و حتی توپ رو هم نمیتونم بگیرم داور خطا میگیره و کارت قرمز هم میده به مسی (یه چیزی تو مایه های کاکرو که همه رو پرت میکرد)
از اونطرف حریف با پا میاد تو شکم یار من و توپ رو میگیره و باز هم منو پرت میکنه اما خطا نمیگیره . چیزی به نام بازی خطرناک هم که توی فیفا ندارم وگرنه توی فیفا 14 کلی خطا گرفته میشد .
hitler1945
09-01-2014, 19:12
یه مشکلی که خیلی عذاب اوره تو فیفا نبود توپ جمع کن کنار زمینه
گاهی بازیکن ده متر میدویه دنبال توپ :n04:
این EA باید یه چندتا توپ جمع کن مشهدی تو بازی میذاشت خخخ:n10:
یه مشکلی که خیلی عذاب اوره تو فیفا نبود توپ جمع کن کنار زمینه
گاهی بازیکن ده متر میدویه دنبال توپ :n04:
این EA باید یه چندتا توپ جمع کن مشهدی تو بازی میذاشت خخخ:n10:
جالبه بعضی وقتها اینقدر میدووه تا به توپ میرسه ولی چون فاصله زیاده توپ رو ول میکنه . خیلی خیلی مسخره است این حرکت . اخه EA با کدوم عقلی همچین سیستمی طراحی کرده . کجای دنیای واقعی تا این حد دنبال توپ میدوون ؟ تو 13 این سیستمش طبیعی تر بود .
امروز داشتم بازی میکردم که توپ رو مدافع حریف دور کرد رفت طرف سرمربی یکی از تیم ها.مربیه فرار کرد و دوید تو زمین که یه موقع توپ بهش نخوره!!:n04:بعد بازیکن من رفت اوت رو سریع پرتاب کنه که توپ دوباره طرف سرمربی رفت.دوباره در رفت .تا وسط زمین رفت!!!:n04:خیلی ترسو بود مربیه!!!!تا اوت نشد از زمین هم بیرون نمیومد.انگار اون وسط اعتراض میکرد(شایدم میرقصید:n02:)چرا اینجوریه؟
امروز داشتم بازی میکردم که توپ رو مدافع حریف دور کرد رفت طرف سرمربی یکی از تیم ها.مربیه فرار کرد و دوید تو زمین که یه موقع توپ بهش نخوره!!:n04:بعد بازیکن من رفت اوت رو سریع پرتاب کنه که توپ دوباره طرف سرمربی رفت.دوباره در رفت .تا وسط زمین رفت!!!:n04:خیلی ترسو بود مربیه!!!!تا اوت نشد از زمین هم بیرون نمیومد.انگار اون وسط اعتراض میکرد(شایدم میرقصید:n02:)چرا اینجوریه؟
کاش فیلشو میگرفتی :n08: عجب سوژه ای بودا :n02:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.