مشاهده نسخه کامل
: FIFA 14
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
13
14
15
16
17
18
Kamyar_AnathemA
01-11-2013, 16:57
بازی های جهانی چند روزیه شروع شده بازی فیفا هم هست اونم فیفا 14 شاهکار !
2 تا نماینده ایران هم هستن و هر دو از گروهشون رفتن مرحله بعد اما هر دو تو گروهاشون آخرین نفری بودن که رفتن مرحله بعد
حالا اینا به کنار اما کسی که در مسابفات انتخابی ایران اول شد دیروز بازی داشت یک نفر از تیم همراه هم لحظه به لحظه بازیوگزارش میکرد که چی به چیه
یک جاشو خوندم خیلی جالب بود : بنده خدا که خودش زیاد اهل فیفا نبود نوشته بود که جاوید اصلا دفاع نمیکنه فقط حمله میکنه :n02: !!!!
تو دلم گفتم بنده خدا خبر نداری ! تو این افتضاحی به اسم فیفا 14 نمیشه دفاع کرد ! کسی که بخواد مثلا اصولی دفاع کنه کلاهش پس معرکس یهو به خودش میاد میبینه 5-6 تا گل خورده بدونه اینکه یک گل بزنه
دفاع رو باید بسپاری به نیروهای غیبی و دعا کنی زیاد گل نخوری و ار اونور با 11 نفر حمله کنی که شاید کاری از پیش ببری:n21:
نتایج رو نگاه میکنم خندم میگیره به مولا : 5-1 ! 4-0 ! 6-1 !
خیلی خنده داره خدایی ! فیفا 13 نتایج یا 1-1 مساوی بود یا 1-0 بود یا 2-3
13 بازیا بهم نزدیک بود درست میشد دفاع کرد میشد حمله حریف رو خنثی کرد برای همین نتایج هم نزدیک به هم بود وفتی دو تا حرفها ی بازی میکردن . اما 14 ... از نتایج بازی ها در مسابقات جهانی معلومه چیه
دوتا حرفه ای که بازی میکنن نباید نتیجه بشه 5-1 !!!! اونم بازی مثل فیفا ! حالا ساکر بود میگیم بچه بازیه موردی نداره اما فیفا ...
عوضش فیفا 14 چند تا نکته مثبت داره که نباید ازش چشم پوشی کرد مثل خیابون های اطراق ورزشگاه ها و هم چنین خط کشی های عابرین پیاده خیابون های اطراف ورزشگاه که باعث میشه عبور و مرور عابرین تسهیل پیدا کنه و شاهد ترافیک روانی باشیم و تماشاگران زودتر برسن به ورزشگاه ها . دیگه جونم براتون بگه مثلا تیرک های دروازه ها . چهره بازیکن موقع تکل زدن . چمن ورزشگاه از اون فاصله ای که عکسش چند صفحه قبل بود ( انگار موقع بازی کردن با همون فاصله میخواد بازی کنه که اومده از چمن تعریف کرده و عکس گذاشته )
این ذو سه مورد آخرو در موردش همین 2=3 صفحه فبل خوندم . گویا بعضی از دوستان خیلی با این چیزا حال میکنن که کلی در موردش به بحث و تبادل نظر پرداختن !!!!!
چطوری می شه شماره پیرهن بازیکن ها رو عوض کرد ؟؟
منظورم خارج از کریره
mehdi_vsgh
01-11-2013, 19:35
سلام کسی اکانت فیفا 14 دست دوم نداره؟ میخرم!:n05:
kasra r.m
01-11-2013, 20:23
کسی نیست جواب مارو بده؟ چرا همه ی بازیام تو season mode تو ایکس باکس لایو خارج خونست؟:n13:
Zlatan_ibra
01-11-2013, 20:44
چطوری می شه شماره پیرهن بازیکن ها رو عوض کرد ؟؟
منظورم خارج از کریره
از ادیت پلییر باید بری....خود بازیکن رو انتخاب میکنی و شمارشو عوض میکنی
pouyasony
01-11-2013, 21:14
خداوکیلی افتضاح ترین فیفایی بود که بازی کرده بودم هرکار میکنم که بتونم با بازی حال کنم اصلا نمیشه سرتاپاش ایراده اصلا نمیشه به چشم یه فوتبال حرفه ای بهش نگاه کرد.فیفا 13 واقعا سرتر از 14 هست.لامصب تو 14 انگار به بازیکنا موتور جت وصله با اینکه با حالت low بازی میکنم ولی بازم سرعتشون خیلی غیرطبیعیه.
درکل امسال جفت فوتبالا(pes وfifa) افتضاح بودن
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
Alex Fera
01-11-2013, 21:35
کسی نیست جواب مارو بده؟ چرا همه ی بازیام تو season mode تو ایکس باکس لایو خارج خونست؟:n13:
season خیلی شانسیه!!!
یدفه میبینی 10 تا بازی توی خونه ی خودت بازی میکنی..............
وقتی شما سرچ رو میزنی اگه کسی توی رتبه ی شما دنبال حریف باشه شما رو به هم وصل میکنه ولی اگه کسی نباشه شما رو host میکنه و باید صبر کنی یکی رو به شما جوین کنه.............
معمولا اگه زود حریف رو پیدا کنه اون هاست هستش و باید توی خونه ی حریف بازی کنید،ولی اگه زیاد تر از حد معمول طول بکشه شما هاست هستید....................
بازی های جهانی چند روزیه شروع شده بازی فیفا هم هست اونم فیفا 14 شاهکار !
2 تا نماینده ایران هم هستن و هر دو از گروهشون رفتن مرحله بعد اما هر دو تو گروهاشون آخرین نفری بودن که رفتن مرحله بعد
حالا اینا به کنار اما کسی که در مسابفات انتخابی ایران اول شد دیروز بازی داشت یک نفر از تیم همراه هم لحظه به لحظه بازیوگزارش میکرد که چی به چیه
یک جاشو خوندم خیلی جالب بود : بنده خدا که خودش زیاد اهل فیفا نبود نوشته بود که جاوید اصلا دفاع نمیکنه فقط حمله میکنه :n02: !!!!
تو دلم گفتم بنده خدا خبر نداری ! تو این افتضاحی به اسم فیفا 14 نمیشه دفاع کرد ! کسی که بخواد مثلا اصولی دفاع کنه کلاهش پس معرکس یهو به خودش میاد میبینه 5-6 تا گل خورده بدونه اینکه یک گل بزنه
دفاع رو باید بسپاری به نیروهای غیبی و دعا کنی زیاد گل نخوری و ار اونور با 11 نفر حمله کنی که شاید کاری از پیش ببری:n21:
نتایج رو نگاه میکنم خندم میگیره به مولا : 5-1 ! 4-0 ! 6-1 !
خیلی خنده داره خدایی ! فیفا 13 نتایج یا 1-1 مساوی بود یا 1-0 بود یا 2-3
13 بازیا بهم نزدیک بود درست میشد دفاع کرد میشد حمله حریف رو خنثی کرد برای همین نتایج هم نزدیک به هم بود وفتی دو تا حرفها ی بازی میکردن . اما 14 ... از نتایج بازی ها در مسابقات جهانی معلومه چیه
دوتا حرفه ای که بازی میکنن نباید نتیجه بشه 5-1 !!!! اونم بازی مثل فیفا ! حالا ساکر بود میگیم بچه بازیه موردی نداره اما فیفا ...
عوضش فیفا 14 چند تا نکته مثبت داره که نباید ازش چشم پوشی کرد مثل خیابون های اطراق ورزشگاه ها و هم چنین خط کشی های عابرین پیاده خیابون های اطراف ورزشگاه که باعث میشه عبور و مرور عابرین تسهیل پیدا کنه و شاهد ترافیک روانی باشیم و تماشاگران زودتر برسن به ورزشگاه ها . دیگه جونم براتون بگه مثلا تیرک های دروازه ها . چهره بازیکن موقع تکل زدن . چمن ورزشگاه از اون فاصله ای که عکسش چند صفحه قبل بود ( انگار موقع بازی کردن با همون فاصله میخواد بازی کنه که اومده از چمن تعریف کرده و عکس گذاشته )
این ذو سه مورد آخرو در موردش همین 2=3 صفحه فبل خوندم . گویا بعضی از دوستان خیلی با این چیزا حال میکنن که کلی در موردش به بحث و تبادل نظر پرداختن !!!!!
والا قبل از فیفا 14 که گل میخوردی میشد یه جورایی به این حساب گذاشت که حریف خیلی حرفه ایه . اما الان دفاع فقط کلمه مضخرف واسش مناسبه و 90% درصد گلهایی که میخوری همه گل مفتن .
kasra r.m
02-11-2013, 00:31
season خیلی شانسیه!!!
یدفه میبینی 10 تا بازی توی خونه ی خودت بازی میکنی..............
وقتی شما سرچ رو میزنی اگه کسی توی رتبه ی شما دنبال حریف باشه شما رو به هم وصل میکنه ولی اگه کسی نباشه شما رو host میکنه و باید صبر کنی یکی رو به شما جوین کنه.............
معمولا اگه زود حریف رو پیدا کنه اون هاست هستش و باید توی خونه ی حریف بازی کنید،ولی اگه زیاد تر از حد معمول طول بکشه شما هاست هستید....................
من الان dvision 6هستم بیشتر از 30تا بازی کردم ولی حتی یدونه هم تو خونه خودم نبوده
غیر طبیعیه واقعا
king 2009
02-11-2013, 01:00
منم اصلا خوشم نیومد. خیلی افتضاح شده. اسلایدر ها فیفا رو هم تغییر دادم بازم فایده نداشت.
حرکت بازیکن ها شبیه pes شده و همین افتضاح کرده بازی رو. گیم پلی واقعا افتضاحه. خیلی بده! والا!
گرافیک بازی اصلا قابل قبول نیست. لباس بازیکن ها و چمن بازی خیلی تویه ذوق میزنه.
حس میکنم این فیفا مثل فیفا 11 هست که نسخه کنسول خیلی بهتر از پی سی بود. فقط اینبار نسخه نسل بعد حسابی روش کار شده ولی نسخه پی سی و کنسولها رو سرش کلاه گذاشتند!
من فیفا 13 رو خیلی کم بازی کردم. دوباره نصب کردم، تمام پچ ها و آپدیت ها رو هم نصب کردم. واقعا عالی شده. آدم لذت میبره از بازی.
Rasoul2142
02-11-2013, 09:35
دوستان پچی هست که بشه نقل و انتقالات فیفا 13 رو به روز کرد ؟
یکی از دوستان صفحات قبل یک فایل squad گذاشته بود که اگه توی بازی لودش کنی نقل و انتقالاتت به روز میشه .
اما من خودم از پچ مودینگ وی استفاده کردم که کلا نقل و انتقالات default رو اپدیت میکنه .
اینم پچش که تا ورژن 0.6 اومده . اول باید 0.5 رو نصب کنی بعد 0.6 رو . اموزش کلی نصب هم یکی از بچه ها چند صفحه پیش گذاشت واست میزارم . سوالی بود در خدمتم .
ModdingWay 0.5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ModdingWay 0.6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اموزش نصب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Rasoul2142
02-11-2013, 10:22
یکی از دوستان صفحات قبل یک فایل squad گذاشته بود که اگه توی بازی لودش کنی نقل و انتقالاتت به روز میشه .
اما من خودم از پچ مودینگ وی استفاده کردم که کلا نقل و انتقالات default رو اپدیت میکنه .
اینم پچش که تا ورژن 0.6 اومده . اول باید 0.5 رو نصب کنی بعد 0.6 رو . اموزش کلی نصب هم یکی از بچه ها چند صفحه پیش گذاشت واست میزارم . سوالی بود در خدمتم .
ModdingWay 0.5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ModdingWay 0.6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اموزش نصب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوست عزیز این پچها رو دانلود کردم
اینا مگه روی فیفا 13 هم کار میکنن ؟
مسائل مربوط به فیفا 13 رو در همون تایپیک فیفا 13 دنبال کنید، اصلا به ما ربطی نداره که فیفا 13 رو میپسندید!
بیشتر تحلیلها ار روی بغض و احساسات بیهوده مطرح میشه
مثلا یکی خیلی جالبه میگه بازیها در فیفا 13 کم گل و نزدیک بود و در فیفا 14 پرگل
یعنی یک انتقاد کاملا وارونه انگار که بگی ماست سیاهه
تمام فیفاهای گذشته رو پرگل تموم میکردیم اما توی این فیفا 14 بیشتر بازیها 1-0 و 1-1 و نهایتا 2-0 تموم میشه
یک بازی کاملا شبیه سازی شده رو شاهد هستیم که به قول ea این بازی نیست
شما تو فوتبال حقیقی حق نداری یک لحظه هم تمرکزت رو از دست بدی در فیفا 14 هم همینطوره همون لحظه که توپ
به پات رسید باید سریع پاس بدی کاملا باید متمرکز باشی و از لذت های یک بازی معمولی و فانتزی دست بکشی
من فکر میکنم بعضی ها بلد نیستند دفاع کنند
اولین قانون دفاع لایه ها هستند دفاع سنتی سه دفاعه لایه ها بخوبی رعایت میشدند
اما در دفاع مدرن حتما باید مدافعان کنار نخبه باشند یعنی خاصیت دفاع و حمله رو همزمان داشته باشد حتما باید سریع باشند
لایه هافبک دفاعی باید مثل یک دفاع مرکزی عمل کنه
بعضی ها فکر میکنند دو دفاع مرکزی دارند و تمام حالا باید هافبکشون آی بدو آی بدو کنه و توپ رو از حریف بگیره
نخیر اینطور نیست وقتی شما 4 دفاع میزاری در واقع دو دفاع فقط داری که دفاع سوم که یکی از هافبک ها باشه اصلا نباید دنبال توپ باشه
باید با همون حالت تاکتیکال دفنس در حاشیه ی مهاجم باشی و دفاع های کنار یا دیگر بازیکن ها عمل دنبال کردن و درگیری رو ایجاد کنند!
بازی با فکر دنبال میشه
در فیفاهای گذشته یک بازیکن با اسپید و استامینای بالا میزاشتی اون جلو و هر بازی برات هتتریک میکرد
ولی عملا دیگه این قضیه به یک رویا برای فانتزی بازها تبدیل شده!
به فکر چاره برای نوع فوتبال کردنتون باشید .. دست از تاکتیک های تکراری بردارید
خوبه که انجمن معروف و انگلیش زبانی نیستیم!
به نظر من همه باید تا میتونیم به انگلیسی از فیفا 14 در همه جا دفاع کنیم تا بازهم شاهد تحت تاثیر بودن ea برای تغییرات نباشیم
okkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:n06:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
alexamir
02-11-2013, 12:02
مسائل مربوط به فیفا 13 رو در همون تایپیک فیفا 13 دنبال کنید، اصلا به ما ربطی نداره که فیفا 13 رو میپسندید!
تمام فیفاهای گذشته رو پرگل تموم میکردیم اما توی این فیفا 14 بیشتر بازیها 1-0 و 1-1 و نهایتا 2-0 تموم میشه
شما تو فوتبال حقیقی حق نداری یک لحظه هم تمرکزت رو از دست بدی در فیفا 14 هم همینطوره همون لحظه که توپ
به پات رسید باید سریع پاس بدی کاملا باید متمرکز باشی و از لذت های یک بازی معمولی و فانتزی دست بکشی
اما در دفاع مدرن حتما باید مدافعان کنار نخبه باشند یعنی خاصیت دفاع و حمله رو همزمان داشته باشد حتما باید سریع باشند
بعضی ها فکر میکنند دو دفاع مرکزی دارند و تمام حالا باید هافبکشون آی بدو آی بدو کنه و توپ رو از حریف بگیره
نخیر اینطور نیست وقتی شما 4 دفاع میزاری در واقع دو دفاع فقط داری که دفاع سوم که یکی از هافبک ها باشه اصلا نباید دنبال توپ باشه
باید با همون حالت تاکتیکال دفنس در حاشیه ی مهاجم باشی و دفاع های کنار یا دیگر بازیکن ها عمل دنبال کردن و درگیری رو ایجاد کنند!
بازی با فکر دنبال میشه
در فیفاهای گذشته یک بازیکن با اسپید و استامینای بالا میزاشتی اون جلو و هر بازی برات هتتریک میکرد
به نظر من همه باید تا میتونیم به انگلیسی از فیفا 14 در همه جا دفاع کنیم تا بازهم شاهد تحت تاثیر بودن ea برای تغییرات نباشیم
تایید میشه این کسایی که میگن 13 از 14 بهتره واقعا برام عجیبه من که از بازی لذت میبرم در واقع نیمه پر لیوان رو باید دید تا خالی رو اره قبول دارم بازی نقطه ضعف داره که اونم سانتر هاست و الا من گیم پلی بهتر رو به فرضا چمن بهتر ترجیح میدم یکم منطقی باشید یه سری به سایتا خارجی بزنین متوجه میشین نظرات وبازخورد مردم دنیا رو.
ما ایرانی جماعت همیشه دوس داریم گیر بدیم و گیر بدیم بازی کرک شده مفت هم بازی می کنیم می خواهیم بیایم یه گروه که یکسال رو یه بازی کار کرده رو زحماتشو نادیده بگیریم .
نمونه بارزش اینه که تنها نقطه ای تو دنیا به اسم ایران هست که بازی ساکر رو به فیفا ترجیح میدنو اونم بخاطر راحت طلبی.
پ ن:فیفا 14 یه سروگردن از 13 بهتره شکی هم درش نیست حتی با یه سری نقاط ضعف.شمایی که اینقدر می نالید برید همون پی اس با اون گیم پلی محشرش رو بازی کنید واقعا لذت بردم از پی اس امسال دوتا بازی کردم نمیدونم یه حس ناخو اگاهی بهم گفت طاقت اینهمه خوبی این بازی رو ندارم سریع ریموش کردم/.
بازی با فکر دنبال میشه
اولا اون کسی که میگه بازی ها تو فیفا 13 نتایجش طبیعی بود و توی 14 غیر طبیعیه و تو هر بازی 5 تا یا 6 تا گل زده میشه کاملا هم درست گفته و انتقادش بی راه نیست .
شما که اینقدر از فیفا 14 دفاع میکنی ، انلاین بازی میکنی ؟
اگه با cpu بازی میکنی و بازی رو طبیعی میبینی که بحثش جداست اما اگه انلاین بازی میکنی و اینقدر از فیفا 14 دفاع میکنی من دیگه حرفی ندارم .
و باز در مورد 13 که میگی تمام بازی ها رو پر گل تموم میکردی .
من هم جلوی cpu و توی لجندری راحت 3 یا 4 تا گل میزدم توی کریر اما موقع بازی انلاین فقط در صورتی همچین اتفاقی میفتاد که حریفت یا تیم داغونی داشت یا بازی داغونی داشت .
در مواردی مثل مسابقات که همه تقریبا گنده های فیفا هستن و تقریبا هم در یک سطحن همچین نتایجی نشون از ضعف فاحش فیفا 14 توی یه سری نقاطه .
من هم دوست دارم فیفا به سمت شبیه سازی بره اما نه شبیه سازی ناقص . چیزی که من الان دارم میبینم یه شبیه ساز ناقصه و پر از باگ و نقطه کور در مقابل فیفا 13 ای که تقریبا کامل بود در سطح خودش .
الان توی فیفا 14 پر از نقطه کور واسه گل زدنه که همونطور که گفتم گل هایی که از این طریق زده میشه رو بهشون میگن "گل مفت" . توی واقعیت هم همچین گلهایی زده میشه اما نه اینقدر . یعنی اکثر گلهایی که توی فیفا 14 زده میشه گلهای اتفاقی و با استفاده از باگ و ... است نه روی تاکتیک یا تکنیک .
فیفا همیشه عالی بوده چون هر سال چیز جدیدی به بازی اضافه کرده و نقاط مثبت قبلی رو هم همیشه حفظ کرده .
اما امسال اومد کلی نقاط مثبت فیفا 13 رو از بین برد و سیستم جدیدی رو ابدا کرد که نسبت به سیستم قبلی نقطه ضعف هایی داره . در حالی که میتونست با حفظ همون نقاط مثبت این سیستم رو پیاده سازی کنه .
برای مثال تغییر عملکرد دکمه LT که به عنوان pace control استفاده میشد یه کار واقعا بیهوده و مضر بوده . دکمه ای که بیشترین کاربرد رو تو بازی داشت حالا شده کم کاربردترین دکمه بازی که فقط باعث میشه توپ از پات چند متر فاصله بگیره .
+
راستی شما که اینقدر دفاعتون خوبه یه کم بیشتر در مورد شیوه دفاع کردن توضیح بدین ببینم چطوری میشه خوب دفاع کرد با مدافعان 300 کیلوگرمی :n02:
این اموزشی که گذاشتین به نظرم جالب بود اما یه کم بیشتر توضیح بدین ممنون میشم .
afterten
02-11-2013, 13:42
دوستان یه سوال فنی از کسایی که پچ Moddingway ریختن.. اگه پچ جدید مودینگوی رو بریزیم کریر مود قبلیم خراب نمیشه؟
دوستان یه سوال فنی از کسایی که پچ Moddingway ریختن.. اگه پچ جدید مودینگوی رو بریزیم کریر مود قبلیم خراب نمیشه؟
موقعی که مودینگ وی رو نصب میکنی دیتابیس رو هم نصب میکنی دیگه . فقط در صورتی خراب میشه که database عوض بشه . یعنی الان که دیتابیس 2.0 هستش اگه ورژن جدیدش بیاد و نصب کنی باید کریر رو از اول بری .
kasra r.m
02-11-2013, 15:39
عاقا من یه مشکل دارم با کامپیوتر که میام اینترنت به ندرت دیسکانکت میشم. اما وقتی میخوام آنلاین با ایکس باکس بازی کنم هر یه ربع قطع میشه اینترنتنم .سره همین کلی از بازیامو الکی 3-0 باختم کسی راهی برای حل این مشکل داره؟
zodiac67
02-11-2013, 16:45
ورژن 0.8 مودینگوی هم اومد :
djmetalboy2005
02-11-2013, 17:48
دوستان من خیلی از پستای این تاپیک و تاپیک نصب بازی رو خوندم. ولی برای اطمینان میخواستم بهم بگید که از اول کدوم فایلا رو نصب کنم که بهترین جواب رو بگیرم؟!
بازی رو دانلود کردم که فایل نصب نداره . از پی---سی--دانلود
پچ 3dm رو هم دارم.
آپدیت رو هم دارم.
یه فایل dep هم بود که نفهمیدم به چه کار میاد.
squad و پچ گرافیکی هم هست. الان یکی بگه به چه ترتیبی اینارو نصب کنم که بهترین نتیجه رو بگیرم. مرسی
این پچ مودینگوی رو هم نیاز هست دانلود کنم؟!
Kamyar_AnathemA
02-11-2013, 18:43
شما دو حالت بیشتر نداری : 1-فیفات کرک شده هست اونم نه یک کرک سالم . یک کرک داغون که مفت نمیرزه و بر اساس اون داری در مورد بازی و جزییاتش نظر میدی و بازیت آپدیت هم نیست که خوب در این مورد من ارزش نداره وقتمو تلف کنم و جواب بدم
2-فیفات اورجینال هست که در این صورت اگه پی سی بازی میکنی آی دی اوریجینتو بزار اینجا تا اد کنم ببینم این حرف هایی که میزنی چقدر میتونی تو زمین پیاده کنی
انتقاد وارونه ؟ تمام فیفاهای گذشته رو پرگل تموم میکردیم
با کیا بازیارو پر گل تموم میکردی شما ؟ با پسر خالت و 4-5 تا از رفیقات که دور هم هفته ای یک بار جمع میشدید و فیفا بازی میکردید ؟ یا با CPU بازی میکردی که پر گل میشده ؟
من حرفی که براش میزنم سند و مدرک دارم اونم مقایسه نتایجی هست که پارسال و امسال در مسابقات جهانی بدست اومده و پارسال با فیفا 13 بوده و امساب با فیفا 14 !!!
سند و مدرک من دیدن بازی ها و پیگیریه نتایج بازی ها در معتبر ترین لیگ ها و مسابفات جهانی هست اونم بازی بین بهترین پلیر های فیفا در دنیا و مقایسه اونا بین فیفا 13 و 14
مدرک شما چیه ؟ بازی کردن با سی پی یو و 4-5 تا از رفیقات ؟ تحلیل من احساسی هست و از روی بغض یا تحلیل شما ؟
همین مسابقاتی که الان داره برگزار میشه و فکر نمیکنم شما بدونی چی هست و کجا برگزار میشه پارسال تو فینال بازی دقیقه 120 1-0 تموم شد
امسال همون که اول شد تو 16 نفر 6-1 باخت و حذف شد . حرفم سر باختش نیست چون همه امکان باخت براشون هست اما نتیجش مهمه . امسال فقط همین نتیجه هم نبوده و 7-8 تا بازی دیگه هم با این نتایج بوده تو مسابقات !!! این یعنی افتضاح
وفتی دو نفر بازیاشون در یک سطح هست بوجود اومدن نتیجه 5-1 و 6-1 و 7-1 خنده داره اونم در مهمترین مسابفات جهانی
پارسال یک بازی داشتم آنلاین میدیدم که برنده میرفت فینال و در آنلاین چون بازی به پنالتی کشیده نمیشه اگه بازی مساوی بشه اینقدر بازی میکنن که یک نفر گل بزنه
بازی اول مساوی شد
بازی دوم مساو شد
بازی سوم مساوی شد
بازی چهارم دقیقه 70 یکی گل زد و رفت فینال
این یعنی بازی . نه فیفا 14 که در اون سطح نتایج 5-1 و 6-1 بوجود میاد
هیچ بقالی نمیگه ماستم ترشه ! اگه اینجوری بود EA دو روز بعد از انتشار بازیش آپدیت برای بازی نمیداد بیرون اونم برای گیم پلی بازی
چیزی که از فیفا 11 اتفاق نیفتاده بود
البته شما احتمالا کرک شده بازی میکنی و در جریان این چیزا نیستی و همین که با پسر خالت و 4-5 تا از دوستات بازی میکنی و بهتون خوش میگذره ذیگه فیفا 14 میشه براتون بهترین فیفا
باز دوباره مقایسه واقعیت با بازی :n08:لامصب EA خیلی موفق بوده در این زمینه که به همه تلقین کنه بازی که میسازه مثلا شبیه واقعیت هست
در فوتبال واقعی شما توپ دستت میاد باید دورو برتو نگاه کنی سرت بالا باشه ببینی کدون بازیکن بهترین فضا و موقعیت رو داره بعد پاس بدی بهش که در فیفا تا میای به خودت بجنبی و یه حرکتی به اون بازیکن سنگین وزنت بدی ...
نه که تا توپ میاد دستت سریع و بدونه هیچ برنامه ای فقط پاس بدی و توپ رو نگه نداری
در فیفا های گذشته فرقی نمیکرد که شما با 3 مدافع بازی کنی یا 6 تا ! اگه درست و اصولی دفاع میکردی با 3 تا دفاع هم کاری میکردی که هیچ کس نتونه ار دفاعت رد بشه
اما اینجا با 6 تا دفاع هم ...
اینجا اصولی نمیشه دفاع کرد از بس مدافعین پراکنده هستن و از بس وزنشون زیاده که نمیشه انیور اونورشون کرد
بازی با فکر دنبال میشه
در این فیفا هم یک بازیکن فقط با قدرت سر زنی بالا میزاری اون جلو برات در هر بازی 3 با هتریک میکنه
حالا دیگه استفاده از سرعت و جایگیریه خوب یک بازیکن شده بازی فانتزی و سانتر از جناحین و شاخ زدن شده بازی با فکر !!!
سخن آخر : امیدوارم یه کسی بر نخوره !
از نظر من کسایی که بازیشون محدود هست به بازی کردن با نهایت 6-7 نفر و کل سبک های بازی که دیدن همین ها بوده و بر اساس بازی با سی پی یو نظر میدن و تجربه بازی کردن با حرفه ای جماعت رو ندارن صلاحیت ندارن در مورد اشکال داشتن یا بی اشکال بودن گیم پلی بازی نظر بدن
من خودمم رو هم در همین دسته فرار میدم
والسلام
Kamyar_AnathemA
02-11-2013, 19:09
تایید میشه این کسایی که میگن 13 از 14 بهتره واقعا برام عجیبه من که از بازی لذت میبرم در واقع نیمه پر لیوان رو باید دید تا خالی رو اره قبول دارم بازی نقطه ضعف داره که اونم سانتر هاست و الا من گیم پلی بهتر رو به فرضا چمن بهتر ترجیح میدم
کسی نگفته شما و امسال شما از بازی لذت نبرید . من و کسی مثل من اگه انتفاد میکنه منظورش این نیست که شما و امثال شما از بازی لذت نبرید
یکم منطقی باشید یه سری به سایتا خارجی بزنین متوجه میشین نظرات وبازخورد مردم دنیا رو
باید دید کی و با چه دیدی نظر میده . کسی که فیفا رو آماتوری بازی میکنه و فقط هدفش سرگرمیه معلومه نظرش هم در مورد بازی و گیم پلی و هر چیزه دیگش نمیتونه خیلی مهم و اثر گذار باشه و آماتوری هست مثل خیلی از نظر هایی که میخونبم در مورد چمن و تیر دروازه و گرافیک چهره بازیکن موقع تکل زدن و خیابون های اطراف ورزشگاه و ...
حالا میخواد اون شخص ایرانی باشه یا خارجی
ما ایرانی جماعت همیشه دوس داریم گیر بدیم و گیر بدیم بازی کرک شده مفت هم بازی می کنیم می خواهیم بیایم یه گروه که یکسال رو یه بازی کار کرده رو زحماتشو نادیده بگیریم .
شما اگه منظورت من هستم من از فیفا 10 دارم اورجینال میخرم و بازی میکنم . حتما سابفم از شما بیشتر هست در این مسایل
فیفا 14 یه سروگردن از 13 بهتره شکی هم درش نیست حتی با یه سری نقاط ضعف.شمایی که اینقدر می نالید برید همون پی اس با اون گیم پلی محشرش رو بازی کنید واقعا لذت بردم از پی اس امسال دوتا بازی کردم نمیدونم یه حس ناخو اگاهی بهم گفت طاقت اینهمه خوبی این بازی رو ندارم سریع ریموش کردم
اتفاقا شما و امثال شما که بیشتر حرف ها و نظراتتون در مورد ظاهر بازی فیفا و گرافیک چهره و ورزشگاه و چمن و این چیزا هست بیشتر به سمت ساکر باز ها میل میکنید چون اونا هستن که تا بحث بین این دو بازی میشه سریع میرن سراغ همین گرافیک چهره و انیمیشن های بازی و چمن و ... چیزهایی که همش ظاهر بازی هست
واسه شما و امثال شما که زیاد مهم نیست ایرادات بازی . چون جدی بازی نیمکنید . فان بازی میکنید
اما اون بدبختی که میخواد خیره سرش مسابفات بره میدونه که این مسایل به ظاهر بی اهمینت از نظر شما فردا تو مسابفات جلو 4 تا حرفه ای میشه بزرگترین مشگلات که راهی برای جلوگیری ازش نیست
mehdi_vsgh
02-11-2013, 20:47
خوش به حالتون شماهاکه دارین بازی میکنید!!
من که وارد بازی میشم یه بازی دوستانه الکی میخوام انجام بدم با اولین افساید می پره بیرون از بازی.....
همچنان به دنبال یه اکانت دست دوم هستم!!!:n24:
Amir Yousof
02-11-2013, 22:15
سلام دوستان ، جایی هست که بتونم origin ID بچه های اینجا رو پیدا کنم تا ادشون کنم؟
من همیشه pes بازی می کردم الان پناه آوردم به فیفا دیگه :n02:
می شه یکی بگه چطوری می شه دریبل زد اینجا ؟؟
من همیشه pes بازی می کردم الان پناه آوردم به فیفا دیگه :n02:
می شه یکی بگه چطوری می شه دریبل زد اینجا ؟؟
خوشبختانه امسال فیفا دریبل زدنش شده مثل pes و فقط با انالوگ سمت راست میتونی دریبل بزنی . البته اگه پیشنهاد میکنم فقط جاهای خالی اون هم با یکی مثل نیمار یا رونالدو بزنی و یه وقت مدافع حریف رو دریبل نکنی چون یا توپ از پات جدا میشه و میرسه به حریف یه میخوری به شکم حریف رو پرت میشی اونور .
Iron-Skull
03-11-2013, 01:20
ظاهرا فقط من نیستم که 13 رو به 14 ترجیح میدم!
واقعا همونطور که دوستمون اشاره کردن گل هایی رو تو بازی شاهدیم که نه تنها گلهای مفتی هستن بلکه برای جلوگیری از اونا بیشتر مواقع هیچ کاری نمیشه کرد، برای گل زدن تو فیفا 14 روشهایی که اکثر اوقات جواب میده ایناست:
1.ارسال پاسهای بلند پشت دفاع در حالی که مهاجمتون چندین قدم از مدافع حریف عقبتر باشه باز هم بهش میرسه
2. شوت زدن از فاصله 20-25 متری: مطمئن باشید اگه گل نشه ریباندش گله
3.سانتر کردن از جناحین: که به صورت تخیلی اکثرا روی سر مهاجم فرود میاد و مدافعا جایگیری مناسبی برای دفع توپ ندارن
اونقدرا هم که دوستان میگن گیم پلی به واقعیت نزدیک شده اینطور نیست، چرا که تو فیفا 14 عکس العمل بازیکنی مثل رونالدو با خدیرا فرقی نمیکنه، دوتاشون کند تغییر مسیر میدن!!
در کل به نظرم این فیفا برای حرفه ای ها و کسایی که تو مسابقات شرکت میکنن، فیفایی نیست که بشه روش حساب کرد.
راستی جناب Kamyar_AnathemA ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بازی های جهانی رو کجا میشه دید؟
djmetalboy2005
03-11-2013, 08:55
دوستان من خیلی از پستای این تاپیک و تاپیک نصب بازی رو خوندم. ولی برای اطمینان میخواستم بهم بگید که از اول کدوم فایلا رو نصب کنم که بهترین جواب رو بگیرم؟!
بازی رو دانلود کردم که فایل نصب نداره . از پی---سی--دانلود
پچ 3dm رو هم دارم.
آپدیت رو هم دارم.
یه فایل dep هم بود که نفهمیدم به چه کار میاد.
squad و پچ گرافیکی هم هست. الان یکی بگه به چه ترتیبی اینارو نصب کنم که بهترین نتیجه رو بگیرم. مرسی
این پچ مودینگوی رو هم نیاز هست دانلود کنم؟!
به لطف کل کل ها و نظرات کارشناسی طولانی دوستان، پست من دیده نشده بود. ! عذرخواهی !
aidinjuve
03-11-2013, 09:59
من میتونم با وجود این که بازی رو کرک کردم آنلاین بازی کنم؟اگه میشه چجوری؟
alexamir
03-11-2013, 12:26
کسی نگفته شما و امسال شما از بازی لذت نبرید . من و کسی مثل من اگه انتفاد میکنه منظورش این نیست که شما و امثال شما از بازی لذت نبرید
باید دید کی و با چه دیدی نظر میده . کسی که فیفا رو آماتوری بازی میکنه و فقط هدفش سرگرمیه معلومه نظرش هم در مورد بازی و گیم پلی و هر چیزه دیگش نمیتونه خیلی مهم و اثر گذار باشه و آماتوری هست مثل خیلی از نظر هایی که میخونبم در مورد چمن و تیر دروازه و گرافیک چهره بازیکن موقع تکل زدن و خیابون های اطراف ورزشگاه و ...
حالا میخواد اون شخص ایرانی باشه یا خارجی
شما اگه منظورت من هستم من از فیفا 10 دارم اورجینال میخرم و بازی میکنم . حتما سابفم از شما بیشتر هست در این مسایل
اتفاقا شما و امثال شما که بیشتر حرف ها و نظراتتون در مورد ظاهر بازی فیفا و گرافیک چهره و ورزشگاه و چمن و این چیزا هست بیشتر به سمت ساکر باز ها میل میکنید چون اونا هستن که تا بحث بین این دو بازی میشه سریع میرن سراغ همین گرافیک چهره و انیمیشن های بازی و چمن و ... چیزهایی که همش ظاهر بازی هست
واسه شما و امثال شما که زیاد مهم نیست ایرادات بازی . چون جدی بازی نیمکنید . فان بازی میکنید
اما اون بدبختی که میخواد خیره سرش مسابفات بره میدونه که این مسایل به ظاهر بی اهمینت از نظر شما فردا تو مسابفات جلو 4 تا حرفه ای میشه بزرگترین مشگلات که راهی برای جلوگیری ازش نیست
ببخشید اولا احترام خودتون رو نگه دارید
من منظور خاصی به کسی نداشتم که شما اینجوری صحبت می کنید خیلی خوب حرف از سابقه شد من خودم از فیفا 98 تا الان که 14ست فیفا بازی می کنم تا چند سال پیش هم مسابقات انلاین شرکت می کردم و همینطور مسابقات کاپ کشوری فیفا 07 تو استان اول شدم
اما الان به دلیل مشغله درسی وقتشو ندارم فقط با دوستان بازی میکنیم .
این از این نکته بعد مشکل شما اینه که ندیده نشناخته میاید در مورد این و اون قضاوت می کنید من کجا گفتم ظاهر بازی برام مهمه اگه خوب مشاهده کنید پست قبلیمو گفتم من گیم پلی بازی رو به چمن و امثال مسایل ظاهری ترجیح میدم.نیازی نمیبینم وقتمو برای اثبات حرفام به این و اون بگذرونم هر کس نظری داره من نظری دارم شما نظری دارید باید به هم احترام بذاریم .
مکگه سهام شرکت فیفا رو دارید که اون رو مال خود و امثال خود می دونید و نباید کسی راجع بهش نظری بده .
من اون پست رو بدون منظوربه کسی نوشتم فقط نظر خودمو گفتم .شما هم بدون اینکه بیاید نقد تون رو راجعبه بازی بنویسید هی به این اون حمله میکند تیکه میندازید انگار شما خدای فیفایید و بقیه آماتور.
اگه فیفا 14 شبیه ساز فوتبال نیست پس شبیه ساز چیه کشتی/بکس/راگبی/تنیس؟
اومدن با توجه به پتانسیلی که دیدن تو موتور بازی یه سری تغییرات دادن به بازی بله هیچ چیزی کامل نیست نه 13 نه 14 نه...فیفا 1000 مهم پیشرفته.نظر من بازی بهتر شده شما میگی بدتر شده خیلی خوب بدتر شده دلیلی نداره بیاید به این اون تیکه بندازید.
شما اگه میخواهید یه شبیه ساز بهتر رو داشته باشید چند ماه دیگه صبر کنید نسل بعد رو بازی کنید.
پ ن.باتوجه به توهین شما به شخص بنده که بنده وامثال بنده رو آماتور و ظاهر بین خوندین اومدم تا جواب بدم .هیچ بحثی هم نیست.موفق باشید.
به لطف کل کل ها و نظرات کارشناسی طولانی دوستان، پست من دیده نشده بود. ! عذرخواهی !
نه اینکه دیده نشه بلکه اینقدر اینجا بچه ها گفتن که دیگه خسته شدن و شما هم یه سرچ میزدی پیدا میشد که باید چه کار کنی و در ضمن تاپیک نصب و رفع مشکلات فیفا 14 هم جداست .
ولی به صورت کلی شما الان همه چی رو داری . به نظرم squad رو بریزی بهتره تا پچ مودینگ وی . اون پچ گرافیکی هم باعث ایجاد لگ میشه در بعضی موارد . چند صفحه پیش لینک اموزش pdf رو که یکی از بچه ها گذاشته بود دوباره گذاشتم برو همونو بخون .
من میتونم با وجود این که بازی رو کرک کردم آنلاین بازی کنم؟اگه میشه چجوری؟
شما باید بازی رو به صورت ارجینال تهیه کنید برای اینکه بتونین انلاین بازی کنین .
vahid_civil
03-11-2013, 13:43
سلام . من پروفشنال بازی میکنم فعلا . چقدر حریف راحت میتونه پاسهام رو قطع کنه !! گلزنی خیلی سختتر شده توی این ورزن برای من . بهترین روش گل زنی چیه ؟ دریبل زدن جز تغییر جهت بازیکن حالت دیگه ای هم داره ؟ حریف خیلی راحت دریبل میزنه ! (من با کیبرد بازی میکنم ) .
Kamyar_AnathemA
03-11-2013, 15:38
ببخشید اولا احترام خودتون رو نگه دارید
احترام خودمو نگه داشتم و به کسی بی احترامی نکردم . اگه ادامه رو بخونی میفهمی
من منظور خاصی به کسی نداشتم که شما اینجوری صحبت می کنید
شما در ادامه حرف های اون آفای دیگه که مستقیما روی صحبتشون با من بود و بلافاصله بعد از صحبتاشون اومدید و حرف هاتون رو زدید و حرف های اون آقا رو هم تایید کردید . حرف های اون آقا رو نقل قول کردید و تایید کردید . این یعنی روی صحبتتون با من بوده
در یکی دو صفحه گذشته هم غیر از من کسی از فیفا انتقاد نکرده که شما و اون آقا بخواید بهش جواب بدین
پس نگید منظورتون با شخص خاصی نبوده
خیلی خوب حرف از سابقه شد من خودم از فیفا 98 تا الان که 14ست فیفا بازی می کنم تا چند سال پیش هم مسابقات انلاین شرکت می کردم و همینطور مسابقات کاپ کشوری فیفا 07 تو استان اول شدم
اما الان به دلیل مشغله درسی وقتشو ندارم فقط با دوستان بازی میکنیم .
سابفه هم شامل فان و آماتوری میشه هم حرفه ای . انجور که معلومه شما از فیفا 07 به اینور به دلیل مشغله درسی نتونستشد جدی بازی کنید و فان بازی میکردید ! میشه بفرمایید این کاپ های آنلاینی که بازی میکردید چی بوده اسمش ؟ در زمان حرفه ایتون منظورمه که فیفا 07 بوده و قبل و از اون ! دلم میخواد بدونم اون زمان شما چه اینترنتی داشتید و چه کاپ هایی شرکت میکردید که هیچ مشکلی با پینگ تایم و ... نداشتید
اسم کاپ هارو لطفا بگید
این از این نکته بعد مشکل شما اینه که ندیده نشناخته میاید در مورد این و اون قضاوت می کنید من کجا گفتم ظاهر بازی برام مهمه اگه خوب مشاهده کنید پست قبلیمو گفتم من گیم پلی بازی رو به چمن و امثال مسایل ظاهری ترجیح میدم.نیازی نمیبینم وقتمو برای اثبات حرفام به این و اون بگذرونم هر کس نظری داره من نظری دارم شما نظری دارید باید به هم احترام بذاریم .
من ندیده و نشناخته حرف نزدم . این نمونه نظرات شما در مورد بازی فیفا 14 هست که چند صفحه فبل موجوده :
2-اونجور که دوستان گفته بودن میگفتن گرافیک بازی کمتر شده اما بنظرم اینطور نیست اگر بازی رو روی بالاترین حد گرافیک بازی کنید متوجه میشید که بازی پیشرفت در گرافیک و چهره ها داشته فقط یخورده از نظر من پیراهن بازی کنا بد طراحی شده انگار که به بدنشون چسبیده البته شاید با پچی کمی بهتر بشه
3-صداگذاری فوق العاده شده یعنی جوری که من محو بازی شده بودم خونه تنها بودم و صدا ی اسپیکر رو زیاد کردم کلا جو مثل جو واقعی بود وخیلی باعث جذاب تر شدن بازی شده.همین طور گزارشگر بازی خیلی متنوع تر شده صحبتاش و در مورد بازیکن ها و بازی های قبل هم میگه که فرضا از 5 بازی قبل چکار کردی یا یه بازیکن که رو فرم هست رو بهش اشاره میکنه
اینا حرف هایی هست که شما زدی در مورد گرافیک و چهره و صدا و گزارشگر و فرم بازیکن و ...
منظور همین پست آخر شما نبوده که گیم پلی رو به چمن ترجیح دادی
من اون پست رو بدون منظوربه کسی نوشتم فقط نظر خودمو گفتم .شما هم بدون اینکه بیاید نقد تون رو راجعبه بازی بنویسید هی به این اون حمله میکند تیکه میندازید انگار شما خدای فیفایید و بقیه آماتور.
دیگران هم مثل شما شعور و فهم دارن و متوجه میشن . نیازی به توضیح شما نیست و مشخص هست که حرفاتون بدون منظور به شخص خاصی نبوده به دلایلی که بالا گفتم
بچه 14 ساله که نیستم متوجه نشم منظور شما چی بوده و با کی بوده :n06:
اگه فیفا 14 شبیه ساز فوتبال نیست پس شبیه ساز چیه کشتی/بکس/راگبی/تنیس؟
فیفا 2014 که هیچی ! فیفا 3014 هم شبیه سازه هیچی از واقعیت نیست . اینا تبلیغات شرکت های سازنده هست برای فروش بیشتر و خالی کردن جیب بنده و شما . انتشار خبر دروغ در سطح وسیع باعث تاثیر بر شنونده میشه
فیفا فقط یک بازی هست ! بازی ! از بازی هم نباید فراتر از بازی توقع داشت
اومدن با توجه به پتانسیلی که دیدن تو موتور بازی یه سری تغییرات دادن به بازی بله هیچ چیزی کامل نیست نه 13 نه 14 نه...فیفا 1000 مهم پیشرفته.نظر من بازی بهتر شده شما میگی بدتر شده خیلی خوب بدتر شده دلیلی نداره بیاید به این اون تیکه بندازید.
شما اگه میخواهید یه شبیه ساز بهتر رو داشته باشید چند ماه دیگه صبر کنید نسل بعد رو بازی کنید.
پ ن.باتوجه به توهین شما به شخص بنده که بنده وامثال بنده رو آماتور و ظاهر بین خوندین اومدم تا جواب بدم .هیچ بحثی هم نیست.موفق باشید.
من تو صحبت هام به کسی توهین نکردم. شما به گفته خودت خیلی وقته حرفه ای بازی نمیکنی و با دوستات معمولی بازی میکنی . پس یعنی فان بازی میکنی ! یعنی آماتوری بازی میکنی ! جدی بازی نمیکنی !
این اسمش توهین نیست
من اگه برای شما از لفظ فان و آماتور استفاده نکنم پس چی استفاده کنم ؟ چی شد که فکر کردی کلمه فان و آماتور توهین محسوب میشه ؟
مگه حالتی بین اینکه کسی جدی بازی میکنه و کسی که جدی بازی نمیکنه هم وجود داره ؟
اگه جدی بازی میکنی و هدف خاصی داری اسمت میشه حرفه ای و اگه جدی بازی نمیکنی و هدف خاصی نداری اسمش میشه فان ! اسمش میشه آماتور ! این توهین نیست برادر من
و اما در آخر : این نظر شما رو در یکی از پست هاتون خوندم :
5-نکته جذاب شوت زدن های بازیکناست که نصافا عالی شده ضربات والی فوق العاده شده و یه حس واقعی رو به آدم میده.
چون میدونم شما اورجینال نداری و کرک شده بازی میکنی دادن یک همچین نظری اونم در مورد شوت های بازی فیفا 14 خیلی از کسی مثل شما که خودت رو حرفه ای میدونی بعیده !
دیگه عالم و آدم فهمیدن شوت های فیفا 14 اونم فبل از اینکه آپدیت براش بیاد فاجعه بود
کلیپشم گذاشتم همه دیدن دیگه طرف با داوید ویا از وسط زمین هر چی شوت میکرد گل میشد
بعد شما میگی شوت های این بازی یک حس وافعی رو به آدم میده !!!!!! اون هم شوت های بازی فبل از آپدیت شدن !
آپدیت شدش هنوز مورد داره چه برسه به آپدیت نشدش
والسلام
elshaarawy
03-11-2013, 16:11
سلام . من امروز متوجه یه اشکال تو بازیها شدم . اونم اینکه میزبان و میهمان جاشون عوضه !!! یعنی تیم میزبان میاید به میهمان دست میده !!! در صورتی که تو بازی های واقعی تیم میزبان سمت چپ و میهمان میاد دست میده . و موقعی که تو خونه حریف گل میزنی تماشاگرا بازم تشویق میکنن!! در صورتی که تو 13 یه 30 ثانبه سکوت حاکم میشد . اگه کسی این مشگاو داره بگه ... فکر میکنم شاید مشکل از کرک باشه
:n13:
چون میدونم شما اورجینال نداری و کرک شده بازی میکنی دادن یک همچین نظری اونم در مورد شوت های بازی فیفا 14 خیلی از کسی مثل شما که خودت رو حرفه ای میدونی بعیده !
دیگه عالم و آدم فهمیدن شوت های فیفا 14 اونم فبل از اینکه آپدیت براش بیاد فاجعه بود
کلیپشم گذاشتم همه دیدن دیگه طرف با داوید ویا از وسط زمین هر چی شوت میکرد گل میشد
بعد شما میگی شوت های این بازی یک حس وافعی رو به آدم میده !!!!!! اون هم شوت های بازی فبل از آپدیت شدن !
آپدیت شدش هنوز مورد داره چه برسه به آپدیت نشدش
البته کامیار جان ناگفته نماند که اپدیت واسه نسخه کرک هم اومده و کلا کرک بدون اپدیت اجرا نمیشه و توش این مشکل شوتهای finesse تا جایی که من دیدم حل شده . اما خیلی از مشکلات دیگه همونطور که گفتی همچنان هست . خیلی هم گیر به کرک نده . چون گیم پلی که با کرک عوض نمیشه . مگه اینکه منظورت انلاین بازی کردن باشه .
سلام . من پروفشنال بازی میکنم فعلا . چقدر حریف راحت میتونه پاسهام رو قطع کنه !! گلزنی خیلی سختتر شده توی این ورزن برای من . بهترین روش گل زنی چیه ؟ دریبل زدن جز تغییر جهت بازیکن حالت دیگه ای هم داره ؟ حریف خیلی راحت دریبل میزنه ! (من با کیبرد بازی میکنم ) .
با کیبرد باید کلا بزاری کنار بازی رو . مخصوصا امسال با این فیفا . دریبل رو هم که کلا بی خیال . چون ماها هم که توی 13 راحت دریبل میزدیم اینجا با مشکل مواجه شدیم و عملا قید دریبل رو تو بازی زدیم . واسه گل زدن فقط سانتر کن واسه یه مهاجر نسبتا سرزن مثل لوان و ... . اگه هم کاوانی یا ابرا بود که دیگه هیچی . توی این حالت به احتمال 90% هر کدوم از سانترهات گل میشه و میتونی هر بازی رو با نتیجه خیلی واقعی 5-3 ببری .
mehrabooni
03-11-2013, 19:30
از هردو دوست متشکرم بابت بحثهایی که داشتن.حرفها بوی کل کل میداد ولی تقریبا مفید بود
من یه pes باز قدیمی ام،ادعا هم ندارم چون سن ما از این چیزا گذشته،فقط اومدم اینجا یه سر زدم ببینم امسال fifa چیکار کرده و نظر شماها درباره اش چیه.از حرفهای دوستان مشخصه بازی افت کرده
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Rasoul2142
03-11-2013, 19:39
دوستان راهی هست که بشه نور بازی رو کم کرد ؟
mehdi_vsgh
03-11-2013, 20:25
دوستان راهی هست که بشه نور بازی رو کم کرد ؟
اکثر بچه ها توی اجرای درست بازی موندن...بازیشون اجرا نمیشه یا مشکلات از قبیل بیرون پریدن از بازیو.... دارن شما الان تنها مشکلتون نور بازی هست؟؟؟؟
تو خود بازی فکر نمیکنم بشه چنین کاری کرد...فکر کنم بهترین راهش از خود ویندوزتون و تنظیمات کارت گرافیکتون میتونید نور را تغییر بدین!!!
hamid ghh
04-11-2013, 14:42
من دو تا فیفا14 دارم یکیش مال شرکت new tech یکیشم مال شرکت تصویر گستر پاسارگاد کدومشونو نصب کنم بهتره؟
من دو تا فیفا14 دارم یکیش مال شرکت new tech یکیشم مال شرکت تصویر گستر پاسارگاد کدومشونو نصب کنم بهتره؟
شک نکن فیفا 14 ی تصویر گستر پاسارگاد رو نصب کن . کلا یه چیز دیگه است . گیم پلی بهتری نسبت به بقیه فیفا 14 ها داره و تازه میشه انلاین هم بازی کرد . فکر میکنی این همه که از بازی انتقاد های بی جا میشه دلیلش چیه ؟ دلیلش اینه که هیچکدومشون فیفا 14 ی شرکت تصویر گستر پاسارگارد رو نصب نکردن .
اگه میخوای فیفا 14 واقعی رو تجربه کنی بازی مربوط به شرکت تصویر گستر پاسارگاد رو نصب کن . من تا همین چند روز پیش که فیفا 14 ارجینال رو بازی میکردم هیچ حسی بهم دست نمیداد . ولی از وقتی فیفا 14 شرکت تصویر گستر پاسارگاد رو نصب کردم اصلا زندگیم از این رو به اون رو شده و دیگه هیچ مشکلی توی زندگیم ندارم .
hamid ghh
04-11-2013, 17:23
شک نکن فیفا 14 ی تصویر گستر پاسارگاد رو نصب کن . کلا یه چیز دیگه است . گیم پلی بهتری نسبت به بقیه فیفا 14 ها داره و تازه میشه انلاین هم بازی کرد . فکر میکنی این همه که از بازی انتقاد های بی جا میشه دلیلش چیه ؟ دلیلش اینه که هیچکدومشون فیفا 14 ی شرکت تصویر گستر پاسارگارد رو نصب نکردن .
اگه میخوای فیفا 14 واقعی رو تجربه کنی بازی مربوط به شرکت تصویر گستر پاسارگاد رو نصب کن . من تا همین چند روز پیش که فیفا 14 ارجینال رو بازی میکردم هیچ حسی بهم دست نمیداد . ولی از وقتی فیفا 14 شرکت تصویر گستر پاسارگاد رو نصب کردم اصلا زندگیم از این رو به اون رو شده و دیگه هیچ مشکلی توی زندگیم ندارم .
داداش این شرکت تصویرگسترپاسارگادکه میگی آپدیت 2.5 گیگی رو هم داخل خودش داره؟
emad_rowan
04-11-2013, 18:45
داداش زیاد جدی نگیر.... این دوستمون شوخی دارن
اون رو که واسه مزاح گفتم اما ...
کلا بازی کرک شده بدون اپدیت اجرا نمیشه و اگه اجرا شد که یعنی اپدیت رو داره اما اگه اجرا نشد لازم نیست 2.5 گیگ دانلود کنی . همون اپدیت با حجم 55 مگ اومده که اگه خواستی لینکش رو بهت میدم .
Zlatan_ibra
04-11-2013, 19:53
یه چیز پیدا کردم
کرک بدون اپدیت بهتر جواب میده!الان من هیچ مشکلی بدون اپدیتو با کرک ورژن3 ندارم عالی
دوستان من یه مشکلی دارم !!
بازی رو به هر شکلی که نصب میکنم ارور Not Responding لعنتی رو میگیرم !
کرک ورژن 4 رو کپی کردم نشد
آپدیت داخل خود دی وی دی رو نصب کردم و کرک رو هم کپی کردم نشد !
کرک 4 با آپدیت بازی رو هم نصب کردم باز هم نشد !
متاسفانه نمیدونم بازیش برای کدوم شرکته !! یه فایل آپدیت هم داخل دی وی دی دومش داره .
یه کمکی بکنید ممنون میشم
TimeWarp
04-11-2013, 22:19
کلا قید این فیفا رو زدیم .ریلود هم فکر نکنم کلا کرکش کنه.
سوال 1: پس چرا این سایتا زدن منتظر کرک بهتر باشید؟
سوال 2 : آپدیت نقل و انتقالات فیفا 14 رو فیفا 13 نصب میشه یا نه؟
hamid ghh
04-11-2013, 22:43
کرک جدید ورژن 5 اومد اینم لینکشfs2.filegir.com/manchester_united/FIFA14.v1.2.0.0.Final.Crack.Only.v2.rar ازسایت PESEDIT.IR
TimeWarp
04-11-2013, 22:57
کرک جدید ورژن 5 اومد اینم لینکشfs2.filegir.com/manchester_united/FIFA14.v1.2.0.0.Final.Crack.Only.v2.rar ازسایت PESEDIT.IR
مطمئنی کرک فیفاست؟!!!!!!!!!!!پس چرا پی اس دات آی آر؟
:n09:
hamid ghh
04-11-2013, 23:08
آره مطمئنم
کلا قید این فیفا رو زدیم .ریلود هم فکر نکنم کلا کرکش کنه.
سوال 1: پس چرا این سایتا زدن منتظر کرک بهتر باشید؟
سوال 2 : آپدیت نقل و انتقالات فیفا 14 رو فیفا 13 نصب میشه یا نه؟
1.خوب گفتن منتظر باشید دیگه . بگن منتظر نباشید ؟
2.والا اگه میشد که الان ما میرفتیم همون فیفا 13 رو بازی میکردیم . کلا نه اپدیت رسمی نه غیر رسمی واسه نقل و انتقالات فیفا 13 نمیاد . الان فیفا 12 هم به قول یکی از دوستان هنوز با ترکیب دو سال پیشه .
سلام
آقا من یه مشکلی برام پیش اومده
آنالوگ راست جوی استیکمو نمی شناسه :|
بعد می رم تو تنظیمات هم آنالوگ راست رو نمی شه تنظیم کرد
من الان نه می تونم دریبل بزنم نه هیچ کدوم از کارایی که این آنالوگ می کنه رو
چه کنم ؟؟
دوستان مثل اینکه کرک 5 هم اومده!
گفتن که این کرک نهایی هست و تمامی باگها رو هم فیکس کردن!
NOTE:
Note: run fifa14-3dm.exe to start game
Fixed all bug and crash.
For win 8/8.1,try to put in compatibility for windows 7
البته من خودم کرک 4 رو نصب دارم و مشکلی هم نداشتم.
TimeWarp
05-11-2013, 02:08
دوستان مثل اینکه کرک 5 هم اومده!
گفتن که این کرک نهایی هست و تمامی باگها رو هم فیکس کردن!
البته من خودم کرک 4 رو نصب دارم و مشکلی هم نداشتم.
این که فقط برای وین 8 هست.گفته برای وین 7 سعی می کنیم؟
دوستان من یه مشکلی دارم !!
بازی رو به هر شکلی که نصب میکنم ارور Not Responding لعنتی رو میگیرم !
کرک ورژن 4 رو کپی کردم نشد
آپدیت داخل خود دی وی دی رو نصب کردم و کرک رو هم کپی کردم نشد !
کرک 4 با آپدیت بازی رو هم نصب کردم باز هم نشد !
متاسفانه نمیدونم بازیش برای کدوم شرکته !! یه فایل آپدیت هم داخل دی وی دی دومش داره .
یه کمکی بکنید ممنون میشم
دوست عزیز اخرین ورژن درایور کارت گرافیکت رو دانلود کن درست میشه.منم همین مشکل رو داشتم.
Sent from my LG-P715 using Tapatalk 2
Kaveh619
05-11-2013, 04:33
واقعا کرک مضخرفی هست این کرک ورژن 5!
مشکل کرک ورژن 3 کارت قرمز و لرزش دوربین بود!
کرک 4 از بازی میومد بیرون کرش میکرد!
و حالا در کرک ورژن 5 مشکل عجیب مصدومیت وجود داره!بازیکنا همون اول بازی یکی یکی مصدوم میشن!
امتحانش مچانیه!!
من حاضرم همون کرک 4 رو استفاده کنم کرش کنه ولی این مصدومیت و کارت قرمز و این چیزا رو نداشته باشه!
شما رو نمیدونم!!
ویندوز من هم 8 و 64 بیتی هستش...
Kamyar_AnathemA
05-11-2013, 06:18
60 مگابایت آپدیت جدید اومد اوریجین
معلومم نیست به چه دردی میخوره
امیدوارم کمی گیم پلی رو بهبود بدن . خیلی عجیبه در حالی که هنوز دو ماه هم نگذشته ار رلیز بازی این همه اپدیت میاد
این که فقط برای وین 8 هست.گفته برای وین 7 سعی می کنیم؟
نه. گفته مشکل ویندوز 8 و 8.1 هم حل شده. باید بزارید روی Compatibility مودِ ویندوز 7 اگه از ویندوز 8 یا 8.1 استفاده میکنید.
soheilnouri
05-11-2013, 12:53
امیدوارم کمی گیم پلی رو بهبود بدن . خیلی عجیبه در حالی که هنوز دو ماه هم نگذشته ار رلیز بازی این همه اپدیت میاد
من نمیدونم مشکل گیمر ها با بازی چیه که اینقدر بزرگنمایی میکنن گاهی...اوایل بازی زیاد امیدوارکننده نبود.ولی من هر شب تو لایو میرم و بازی میکنم.به نظر من خیلی بهتر و روون تر شده بازی...
Kamyar_AnathemA
05-11-2013, 13:42
من نمیدونم مشکل گیمر ها با بازی چیه که اینقدر بزرگنمایی میکنن گاهی...اوایل بازی زیاد امیدوارکننده نبود.ولی من هر شب تو لایو میرم و بازی میکنم.به نظر من خیلی بهتر و روون تر شده بازی...
ما هم والا هر روز آنلاین با 1001 نفر بازی میکنیم . به نظرم خیلی بدتر شده بازی :n06:
با این کرک بدون مشکل بازی کردم...البته کریر رو امتحان نکردم
سلام
آقا من یه مشکلی برام پیش اومده
آنالوگ راست جوی استیکمو نمی شناسه :|
بعد می رم تو تنظیمات هم آنالوگ راست رو نمی شه تنظیم کرد
من الان نه می تونم دریبل بزنم نه هیچ کدوم از کارایی که این آنالوگ می کنه رو
چه کنم ؟؟
کسی جوابی نداره ؟؟
TimeWarp
05-11-2013, 16:17
لینک؟
پس این سایتا چرا آپدیتا یا کرک جدید میاد قرار نمیدن؟
این آپدیتا رو (منظورم همس)باید نصب کرد یا نه ؟ فقط اون آخری که میاد نصب شه؟
یعنی این همه مشکل داره این فیفا! پس طی این یک سال داشتن چه غلطی می کردن.فقط رو رمزش کار می کردن که زود کرکش نیاد:n08:
hamid ghh
05-11-2013, 17:16
کسی میدونه تنظیمات روشنایی بازی تو فیفا14 چه جوریه؟
لینک؟
پس این سایتا چرا آپدیتا یا کرک جدید میاد قرار نمیدن؟
این آپدیتا رو (منظورم همس)باید نصب کرد یا نه ؟ فقط اون آخری که میاد نصب شه؟
یعنی این همه مشکل داره این فیفا! پس طی این یک سال داشتن چه غلطی می کردن.فقط رو رمزش کار می کردن که زود کرکش نیاد:n08:
این که اپدیت اریجین رو میگه . باید صبر کرد دید ایا اپدیت غیر رسمیش هم میاد یا نه . یعنی همون که سایتها میزارن .
با جمله اخرت هم موافقم :n09:
روش به روز کردن نقل و انتقالات و فعال کردن لیگ های معتبر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
(روش تغییر تنظیمات کلیدهای دسته بازی FIFA14)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
(مشکل بیرون پریدن)
mehdi_vsgh
05-11-2013, 20:57
کرک ورژن جدید (5) رو تست کردم خیلی عالی کار کرد بالاخره یک بازی رو من تونستم به پایان برسونم...شماها هم تست کنید حتما مشکلاتش ظاهرا بالاخره حل شد:n19:
rooli2006
05-11-2013, 22:34
کرک ورژن جدید (5) رو تست کردم خیلی عالی کار کرد بالاخره یک بازی رو من تونستم به پایان برسونم...شماها هم تست کنید حتما مشکلاتش ظاهرا بالاخره حل شد:n19:
کرک مشکل اساسی داره. تو کریر تموم بازیکنا مصدوم میشن. من تا دقیقه 30 بازی کردم که از تیم حریف فقط دروازبون تو زمین مونده بود و از تیم من هم 5 تا بازیکن. اصلا دانلود نکنیییییییییییییییییییییی ییییییید.
با کرک ورژن 5 هنوز هم هوا پیش فرض برفیه ؟
Kaveh619
06-11-2013, 01:02
مشکل هوای برفی نه،منتها بازیکنا سریعا مصدوم میشن...
یعنی 10 ثانیه ی اول بازی هم نگذشته سریعا مصدوم میدید،و سریعا در صحنه ی بعد هم بازم مصدوم و این داستان ادامه دارد...
TimeWarp
06-11-2013, 01:19
مشکل هوای برفی نه،منتها بازیکنا سریعا مصدوم میشن...
یعنی 10 ثانیه ی اول بازی هم نگذشته سریعا مصدوم میدید،و سریعا در صحنه ی بعد هم بازم مصدوم و این داستان ادامه دارد...
همه ی کرکا مشکل داره و باگ داره بعد چطور بعضی از کاربرا میگن بی مشکل داریم بازی می کنیم؟!!!!!!!!!
mehdi_vsgh
06-11-2013, 07:27
کرک مشکل اساسی داره. تو کریر تموم بازیکنا مصدوم میشن. من تا دقیقه 30 بازی کردم که از تیم حریف فقط دروازبون تو زمین مونده بود و از تیم من هم 5 تا بازیکن. اصلا دانلود نکنیییییییییییییییییییییی ییییییید.
مصدومیت ربطی به کرک نداره ..اصلا کرکر نمیتونه گیم پلی و سورس بازی رو دستکاری کنه... من بازی کردمو هیچ مشکلی نداشت...هوا هم پیش فرض افتابی بود.....
مشکل مهم کرک قبلی بیرون پریدن از بازی بود که کاملا این مشکل حل شده
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
delpiero107
06-11-2013, 08:40
بچه ها کاش یه ذره رو دروازبانا بیشتر کار کنن هر چی شوت میاد گل میشه کرک 5 هم همینجوره ...اپدیتی چیزی نیومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
delpiero107
06-11-2013, 08:42
راستی پچی نیست که گرافیک چمنا و نورپردازی بهتر بشه.......دوربین هم اونجور که دوس دارم نزدیک نمیاد دوست دارم مثل فیفا 13 دوربینش نزدیک بیاد این دوربین انگار ثابت یه جا باشه ماله 13 خیلی جالب بود ....نور پردازیش تو شب اما انصافا بهتر شده
Rasoul2142
06-11-2013, 10:05
منم با کرک 5 بازی کردم مشکلی ندیدم
Zlatan_ibra
06-11-2013, 11:09
من با کرک ورزن 3 بازی میکنم بدون اپدیت هیچ مشکلی ندارم
mehdi_vsgh
06-11-2013, 13:35
بچه ها کاش یه ذره رو دروازبانا بیشتر کار کنن هر چی شوت میاد گل میشه کرک 5 هم همینجوره ...اپدیتی چیزی نیومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
گل شدن توپها یا مصدومیت هیچ ربطی به کرک نداره خود بازی اینطوری طراحی شده
بروبکس یه سوال !!
من کریر مد رو شروع کردم ولیم یخوام فقط تا جایی که خودم سیو کردم بازی سیو بشه ( که اگه یه بازی حیاتی رو باختم بتونم از اول دوباره بازی کنم )
ولی کریر مود اتوماتیک و لحظه به لحظه آتو سیو میکنه و این امر رو غیر ممکن کرده !! همون حالت Continue رو اجباری رو گذاشته !!
راهی نیست که فقط سیوهای خودم تو بازی اعمال بشه ؟
gigi_alex
06-11-2013, 14:16
درود
دوستان برای تمدید قرداد بازیکنا چه کنیم ؟؟
اصلا تمدید نمیکنن . هم فیکس هستن و هم دستمزد میبرم بالا اصلا تمدید نمیکنن
فصلی 5 تا بازیکن از دست میدم :|
Kaveh619
06-11-2013, 14:29
آقا این کرک 5 هم واسه من مشکل مصدومیت داشت،یه بار 4 رو ریختم،بعد پاک کردم دوباره 5 رو ریختم و compatibility رو روی ویندوز سون گذاشتم و الان با run as admin هیچ مشکلی تو خود بازی از قبیل کرش کردن،کارت قمرز،مصدومیت،لرزش دوربین و ... ندارم...
فقط تنها مشکلی که هست همون X360 Emulator که دسته ها رو قاطی پاطی میشناسونه...
payamovie
06-11-2013, 14:32
آپدیت 1.3 برای کرک 5 هم اومد. قبلش باید کرک 5 یا همون 1.2 نصب باشه
RAR PASS
مشخصات:
Career Mode lag when subbing players · Fixed several FIFA Ultimate Team hangs, including: o One instance of a crash when entering the FIFA Ultimate Team main menu o A hang when comparing players after accepting a trade offer · Skill Games pad arrows now switched to pass receiver when he gets the ball · Virtual Pro numbers defaulting to 9 after a match · Corrected instances of kit clashing · New kits on Creation Centre showing as EA Kit 1 · Fixed some audio scenarios · Co-Op Seasons squad changes will be reflected on teammate’s screen · Added Bahia licensed kits and crest
لینکی از آپدیت دارید؟
من برنامه x360ce هسچ مشکلی ندارم...البته باکرک ورژن5
اپدیت جدید مودینگ وی هم اومد . اول 0.8 رو نصب کنید و بعد 0.8.5
قبلش حتما اپدیتی که واسه خود فیفا اومده رو نصب کنین و کرک 5 رو هم بریزین
Modding Way 0.8 and 0.8.5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
rooli2006
06-11-2013, 19:01
گل شدن توپها یا مصدومیت هیچ ربطی به کرک نداره خود بازی اینطوری طراحی شده
این چه طراحی ایه که تا دقیقه 30 بازی از 22 نفر فقط 7 نفر تو زمین موندن و بقیه همه مصدوم شدن . تازه سه تا از مصدومای هر تیم هم تعویض شدن:n13:
MOH333EN
06-11-2013, 19:58
بالاخره بازی اصلی میاد کرک سالم یا برم xbox بخرم بچه ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
delpiero107
06-11-2013, 22:47
بچه ها بازی رو واسه دوستم نصب کردم وقتی میخواد بره تو بازی ارور میده مشکل از چیه؟
TimeWarp
06-11-2013, 23:04
آپدیت 1.3 برای کرک 5 هم اومد. قبلش باید کرک 5 یا همون 1.2 نصب باشه
RAR PASS
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مشخصات:
Career Mode lag when subbing players · Fixed several FIFA Ultimate Team hangs, including: o One instance of a crash when entering the FIFA Ultimate Team main menu o A hang when comparing players after accepting a trade offer · Skill Games pad arrows now switched to pass receiver when he gets the ball · Virtual Pro numbers defaulting to 9 after a match · Corrected instances of kit clashing · New kits on Creation Centre showing as EA Kit 1 · Fixed some audio scenarios · Co-Op Seasons squad changes will be reflected on teammate’s screen · Added Bahia licensed kits and crest
اپدیت جدید مودینگ وی هم اومد . اول 0.8 رو نصب کنید و بعد 0.8.5
قبلش حتما اپدیتی که واسه خود فیفا اومده رو نصب کنین و کرک 5 رو هم بریزین
Modding Way 0.8 and 0.8.5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این همه آپدیت تا حالا اومده.برای چیه؟
اون آپدیتی که اول اومده بود همراه بازی مال فیفا بود؟
الان برای رفع مشکل شوت فنی
برای رفع نور کم ورزشگاه و گرافیک چمن
برای رفع مشکل گل شدن ضربات سر
کدوم آپدیت ها رو باید بریزیم؟
در کل چندتا آپدیت تا حالا اومده؟
اون آپدیت 2.5 گیگ چطور؟
یه سایت یه فایل گذاشته به عنوان dep این برای چیه؟
الان اینجوریم من:sq_21:
arash_gartal
07-11-2013, 02:00
آپدیت جدیدو نصب کردم کرک ورژن 5 رو ریختم درست شد. دیگه مصدوم نمیشن بازیکنان
Rasoul2142
07-11-2013, 09:47
تایید میشه کرک ورژن 5 با آپدیت جدید هیچگونه مشکلی نداره
فقط من تنها مشکلم اینه که بازیم رنگش کمه و بیشتر رو به سفیدی میزنه
نور بازی خیلی زیاده راهی نیست بشه از توی خود بازی نور رو کم کرد و رنگ رو بیشتر کرد
آخه چمن تمام ورزشگاه ها چه توی روز و چه توی شب رنگشون یه جوره
shaparak13
07-11-2013, 09:51
از pes فرار کردم اومدم تو fifa بلکه اوضاع خوب بشه ولی نشد.......
یعنی گرافیک در حد pes6 کونامی بود اینا کی میخوان یاد بگیرن یه دستی به گرافیک این بازی بکشن....
شیفت دیلیت اینتر کردم رفت پی کارش منتظر میمونم سال بعد یا pes یا fifa ببینم چیکار میکنن امسالم نا امیدمون کردن این فوتبال سازا.......
این همه آپدیت تا حالا اومده.برای چیه؟
اون آپدیتی که اول اومده بود همراه بازی مال فیفا بود؟
الان برای رفع مشکل شوت فنی
برای رفع نور کم ورزشگاه و گرافیک چمن
برای رفع مشکل گل شدن ضربات سر
کدوم آپدیت ها رو باید بریزیم؟
در کل چندتا آپدیت تا حالا اومده؟
اون آپدیت 2.5 گیگ چطور؟
یه سایت یه فایل گذاشته به عنوان dep این برای چیه؟
الان اینجوریم من:sq_21:
با همون اپدیت 2.5 گیگی تقریبا 10% از مشکلات گیم پلی حل میشه . اپدیت جدید هم اومده که معلوم نیست مال چیه . بقیه اپدیت هم واسه نقل و انتقالاته .
hatef_animat
07-11-2013, 17:09
تایید میشه کرک ورژن 5 با آپدیت جدید هیچگونه مشکلی نداره
فقط من تنها مشکلم اینه که بازیم رنگش کمه و بیشتر رو به سفیدی میزنه
نور بازی خیلی زیاده راهی نیست بشه از توی خود بازی نور رو کم کرد و رنگ رو بیشتر کرد
آخه چمن تمام ورزشگاه ها چه توی روز و چه توی شب رنگشون یه جوره
مطمئنی تنظیمات کارت گرافیکی و مونیتورت رو تغییر ندادی؟ من خودم وقتی نور مونیتور رو کم و زیاد می کنم (تو محیط ویندوز) تو بازی به این مشکل می خورم.
hatef_animat
07-11-2013, 17:13
منم به این مشکل بر میخورم. قبل رفتن به بازی، حالت هوا رو حتی اگه صاف انتخاب شده، تغییر بده (مثلا ابری رو انتخاب کن) و دوباره برگردون به صاف. برا من که همیشه جواب داده. نمیدونم چرا اینطوری میشه.
منم به این مشکل بر میخورم. قبل رفتن به بازی، حالت هوا رو حتی اگه صاف انتخاب شده، تغییر بده (مثلا ابری رو انتخاب کن) و دوباره برگردون به صاف. برا من که همیشه جواب داده. نمیدونم چرا اینطوری میشه.
با کرک ورژن 5 درست شد و هوا همیشه صافه البته بعضی مواقع بارونیه .
برای نصب کرک و آپدیت چدید
بایـــــــــد
حتما بازی رو دوباره نصب کرد ؟
یا رو همون ورژن قبلی میشه ؟
tahasama
07-11-2013, 22:46
سلام من فیفا رو تازه دارم بازی میکنم کرک ورژن 4 رو هم ریختم مشکلی ندارم ولی نمیدونم چطوری باید تورنمت ها رو اورد چطوری باید لیگ بازی کرد یا مثلا جام جهانی
این آپدیت نقل و انتقالات رو که تو بازی لود میکنم اصلا روی کریر مد تاثیری نداره و هیچ نقل و انتقالی تو کریر انجام نمیشه !! هیچ راهی نیست این مشکل رو حل کرد ؟
zodiac67
08-11-2013, 07:27
مودینگوی 0.8 لینک مستقیم : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودینگوی 0.8.5 : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
farshad kazemi
08-11-2013, 11:34
مودینگوی 0.8 لینک مستقیم : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودینگوی 0.8.5 : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا روش نصب این دوتا پچ بگید
من با فایل راهنمایی که تو خودش بود نصب کردم این دوتارو ولی الان که بازی رو اجرا می کنم بعد از عکس مسی که همون اول میاد از بازی می پره بیرون
چیکار باید بکنم؟؟؟؟آپدیت 2 + کرک 5 رو هم که قبلا ریخته بودم
ممنون میشم راهنماییم بکنین
من بازی دانلود کردم کرک ورزن 5 هم ریختم ولی اجرا نشد.مشکلش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
Kamyar_AnathemA
08-11-2013, 13:13
ضربات وحشیانه سر در فیفا 14 !
تازه این بازیکن سرزن نیست و کارش این نیست
حجم 1 مگ
اگه با KMPlayer سیاهه با VLC ببینید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پچ مودینگ وی ورژن 0.90 که همین الان گذاشته شد...
گفتم یکسری از مسائل رو بیان کنم ببینم دوستان چقدر درگیر این موضوعات هستن با هم همدردی کنیم :دی
مشکلات و پایین بودن هوش مصنوعی در شماره های جاری این بازی بعد از پیاده سازی فیزیک جدید ( از فیفا 2012) که واقعا در بازی آزار دهنده و بی مزه شده !
یک بازی حدودا 1-2 ماه قبل از انتشار نسخه Beta کامل شده و همواره در مرحله تست به سر میبره . حالا چیزی که جالبه شخصیت ها و افرادی که حالا به نوبه ی خود ب آنها ناظرین و تستر های بازی گفته میشه واقعا چرا همچین مسائل ساده رو نا دیده میگیرن !!!
1- برخورد بازی کن به داور !! و از دست دادن موقعیت گل و یا رد موقعیت حمله ی حریف !
2- گیر کردن بازی کنان پشت یکدیگر در حال دویدن ! نه در حال دفاع !
3- دویدن بازی کن به دنبال توب برای گرفتن و پرتاب توب از اوت !! ( انگار تو زمین همین یک عدد توپ موجوده :دی )
4- وجود اشکال در مورد آوانتاژ در زمان آفساید زمانی که توپ به بازی کن افساید نمیرسه !
5- سوت زدن داور در موقیعت حمله !!!! ( این واقعا شاهکار FIFA14 بوده تا به الان ! )
6- فرورفتن بدن بازی کنان در هم و نبود فیزیک صحیح ( واقعا جای تاسف داره )
7- سرور های افتضاح برای قسمت آنلاین PC
8- کاهش کیفیت چمن نسبت به نسخه های پیشین !!
9- خطا گیری و کارت های اشتباه ! ( گاها پیش اومده در موقعیت تک به تک کارت زرد داده شده و در زمان برخورد شدید هیچ خطایی گرفته نشده ! )
البته درسته که این شماره , آخرین سری بازی فیفا از نسل هفتم بود اما واقعا انتظارات بیشتری میرفت .
ضربات وحشیانه سر در فیفا 14 !
تازه این بازیکن سرزن نیست و کارش این نیست
حجم 1 مگ
اگه با KMPlayer سیاهه با VLC ببینید
واقعا چی میشه گفت ؟ خیلی به واقعیت نزدیک بود . بعضا دیده شده توی دنیای واقعی مثل کارتون فوتبالیستها همچین ضربات سری زده میشه . پس نمیشه به بازی ایراد گرفت :n09:
گفتم یکسری از مسائل رو بیان کنم ببینم دوستان چقدر درگیر این موضوعات هستن با هم همدردی کنیم :دی
مشکلات و پایین بودن هوش مصنوعی در شماره های جاری این بازی بعد از پیاده سازی فیزیک جدید ( از فیفا 2012) که واقعا در بازی آزار دهنده و بی مزه شده !
یک بازی حدودا 1-2 ماه قبل از انتشار نسخه Beta کامل شده و همواره در مرحله تست به سر میبره . حالا چیزی که جالبه شخصیت ها و افرادی که حالا به نوبه ی خود ب آنها ناظرین و تستر های بازی گفته میشه واقعا چرا همچین مسائل ساده رو نا دیده میگیرن !!!
1- برخورد بازی کن به داور !! و از دست دادن موقعیت گل و یا رد موقعیت حمله ی حریف !
2- گیر کردن بازی کنان پشت یکدیگر در حال دویدن ! نه در حال دفاع !
3- دویدن بازی کن به دنبال توب برای گرفتن و پرتاب توب از اوت !! ( انگار تو زمین همین یک عدد توپ موجوده :دی )
4- وجود اشکال در مورد آوانتاژ در زمان آفساید زمانی که توپ به بازی کن افساید نمیرسه !
5- سوت زدن داور در موقیعت حمله !!!! ( این واقعا شاهکار FIFA14 بوده تا به الان ! )
6- فرورفتن بدن بازی کنان در هم و نبود فیزیک صحیح ( واقعا جای تاسف داره )
7- سرور های افتضاح برای قسمت آنلاین PC
8- کاهش کیفیت چمن نسبت به نسخه های پیشین !!
9- خطا گیری و کارت های اشتباه ! ( گاها پیش اومده در موقعیت تک به تک کارت زرد داده شده و در زمان برخورد شدید هیچ خطایی گرفته نشده ! )
البته درسته که این شماره , آخرین سری بازی فیفا از نسل هفتم بود اما واقعا انتظارات بیشتری میرفت .
نکات خوبی بود و با همش موافقم مخصوصا اون نکته 5 .
1و2 - جالب اینجاست که وقتی میخوان از هم رد بشن دیگه به هیچی جز رد شدن توجه ندارن . یعنی موقع رد شدن دیگه نه تغییر مسیر میدن نه تکل میکنن و ...نه هیچی . مثل دزدی که کیف قاپیده و داره از پلیس فرار میکنه و مردم رو میزنه کنار . مثل اساسین . توی اون مدت زمان هم حریف فرار کرده رفته دیگه . توپ هایی هم که به داور میخوره معرکه است .
3-دیگه باید این رو هم گذاشت توی لیست پیشرفتهایی که بعضی ها میگن نسبت به پارسال کرده :n09:
4-این همون قضیه اینه که در ان واحد فقط یه نفر در زمین صاحب توپ حساب میشه . یعنی به اون بازیکن توی افساید که پاس دادی دیگه تمومه بعد از پاس ، بازی اون رو مالک توپ میدونه . مثل همون قضیه که توی فیفا که ادعای شبیه سازی هم میکنه هیچ وقت نمیشه دو بازیکن با هم به توپ ضربه بزنن . یعنی همیشه یه پلیر در حالت حمله و طرف مقابل هم در حالت دفاع قرار داره که باعث میشه این امکان نباشه که دو بازیکن همزمان به توپ ضربه بزنن . البته غیر از توپ های هوایی .
5-اخ که چقدر این رو اعصابه . باور کن شده توپم داشته میرفته توی دروازه که داور سوت زده . یعنی از اون حرکتهاس این حرکت ها .
6-البته بگم توی این نسخه مثل که کلا این مشکل رفع شده و شواهدی هم به نظر موجود نیست که این باگ هنوز وجود داشته باشه .
7-دیگه چی میشه گفت . ما که پارسال ارجینال هم خریدیم و قید انلاین رو زدیم به خاطر همین مشکل
8-جالب اینجاست که بعضی ها ادعا دارن کیفیت چمن بیشتر هم شده و تصاویری با زوم بسیار بالا هم موجوده که نشون میده چمن 3D طراحی شده و موکت خالص نیست . البته موکت خونه رو هم از اون زاویه و با زوم بالا که نگاه کنی هم اون پرزهاش کمی دیده میشه .
9-اینم که همیشه توی بازی بوده و امسال با توجه به اضافه شدن سیستم جدید به نام حفظ توپ شما خیلی از مواقع خودتون رو هم بکشین نمیتونن توپ رو بگیرین مگه با خطا .
مشکلات هوش مصنوعی کم هم نیست . مخصوصا هوش مصنوعی مدافعین که این دفعه واقعا شاهکاریه . یا حمله میشه کنار اومد ولی گل های مفت خوردن رو نمیشه هضم کرد .
توپ دور کردن ها چنان کوتاه شده که مدافع ها توپ رو حداکثر تا پشت 18 قدم دور میکنن و بازیکن حریف هم موقعیت از قبل بهتر واسش جور میشه .
توی دنیای واقعی بازیکن مدافع همیشه کنترل بهتری روی حرکاتش داره و چابکتره اما اینجا برعکسه و وقتی مهاجم تغییر مسیر میده به راحتی مدافع رو جا میزاره . این قابلیت توی فیفا 12 بود که توی 13 کمش کردن و الان دوباره برگشته .
یکی از بچه ها همین چند وقت پیش موقع دمو یه ویدئو اپلود کرد که توش با نیمار از وسط زمین فقط با دریبل کردن سه نفر با دروازه رسید و گل رو زد . اون هم توی لجندری . همه هم از جمله خودم باور نکردیم و گفتیم که حتما روی easy همچین گلی زده . اما چند روز پیش خودم توی نسخه پی سی همچین گلی تونستم بزنم .
این نشون از دو مشکل تو فیفا داره :
1-چابک نبودن مدافعان و سنگینی بیش از حدشون
2-اکثر گل هایی که من خودم به شخصه میخورم به همین خاطره و اخر بازی که امار رو نگاه میکنم میبینم که تیمی مثل رئال یا حتی بارسا تمام موقعیت های گلشون رو با تعداد پاس کم به دست میارن . یعنی از دم دروازه شون تا دم دروازه من به راحتی با 5-10 تا پاس میتونن موقعیت بسازن که در واقعیت همچین چیزی فقط توی ضد حمله ها رخ میده نه همیشه .
واقعا چی میشه گفت ؟ خیلی به واقعیت نزدیک بود . بعضا دیده شده توی دنیای واقعی مثل کارتون فوتبالیستها همچین ضربات سری زده میشه . پس نمیشه به بازی ایراد گرفت :n09:
نکات خوبی بود و با همش موافقم مخصوصا اون نکته 5 .
1و2 - جالب اینجاست که وقتی میخوان از هم رد بشن دیگه به هیچی جز رد شدن توجه ندارن . یعنی موقع رد شدن دیگه نه تغییر مسیر میدن نه تکل میکنن و ...نه هیچی . مثل دزدی که کیف قاپیده و داره از پلیس فرار میکنه و مردم رو میزنه کنار . مثل اساسین . توی اون مدت زمان هم حریف فرار کرده رفته دیگه . توپ هایی هم که به داور میخوره معرکه است .
3-دیگه باید این رو هم گذاشت توی لیست پیشرفتهایی که بعضی ها میگن نسبت به پارسال کرده :n09:
4-این همون قضیه اینه که در ان واحد فقط یه نفر در زمین صاحب توپ حساب میشه . یعنی به اون بازیکن توی افساید که پاس دادی دیگه تمومه بعد از پاس ، بازی اون رو مالک توپ میدونه . مثل همون قضیه که توی فیفا که ادعای شبیه سازی هم میکنه هیچ وقت نمیشه دو بازیکن با هم به توپ ضربه بزنن . یعنی همیشه یه پلیر در حالت حمله و طرف مقابل هم در حالت دفاع قرار داره که باعث میشه این امکان نباشه که دو بازیکن همزمان به توپ ضربه بزنن . البته غیر از توپ های هوایی .
5-اخ که چقدر این رو اعصابه . باور کن شده توپم داشته میرفته توی دروازه که داور سوت زده . یعنی از اون حرکتهاس این حرکت ها .
6-البته بگم توی این نسخه مثل که کلا این مشکل رفع شده و شواهدی هم به نظر موجود نیست که این باگ هنوز وجود داشته باشه .
7-دیگه چی میشه گفت . ما که پارسال ارجینال هم خریدیم و قید انلاین رو زدیم به خاطر همین مشکل
8-جالب اینجاست که بعضی ها ادعا دارن کیفیت چمن بیشتر هم شده و تصاویری با زوم بسیار بالا هم موجوده که نشون میده چمن 3D طراحی شده و موکت خالص نیست . البته موکت خونه رو هم از اون زاویه و با زوم بالا که نگاه کنی هم اون پرزهاش کمی دیده میشه .
9-اینم که همیشه توی بازی بوده و امسال با توجه به اضافه شدن سیستم جدید به نام حفظ توپ شما خیلی از مواقع خودتون رو هم بکشین نمیتونن توپ رو بگیرین مگه با خطا .
مشکلات هوش مصنوعی کم هم نیست . مخصوصا هوش مصنوعی مدافعین که این دفعه واقعا شاهکاریه . یا حمله میشه کنار اومد ولی گل های مفت خوردن رو نمیشه هضم کرد .
توپ دور کردن ها چنان کوتاه شده که مدافع ها توپ رو حداکثر تا پشت 18 قدم دور میکنن و بازیکن حریف هم موقعیت از قبل بهتر واسش جور میشه .
توی دنیای واقعی بازیکن مدافع همیشه کنترل بهتری روی حرکاتش داره و چابکتره اما اینجا برعکسه و وقتی مهاجم تغییر مسیر میده به راحتی مدافع رو جا میزاره . این قابلیت توی فیفا 12 بود که توی 13 کمش کردن و الان دوباره برگشته .
یکی از بچه ها همین چند وقت پیش موقع دمو یه ویدئو اپلود کرد که توش با نیمار از وسط زمین فقط با دریبل کردن سه نفر با دروازه رسید و گل رو زد . اون هم توی لجندری . همه هم از جمله خودم باور نکردیم و گفتیم که حتما روی easy همچین گلی زده . اما چند روز پیش خودم توی نسخه پی سی همچین گلی تونستم بزنم .
این نشون از دو مشکل تو فیفا داره :
1-چابک نبودن مدافعان و سنگینی بیش از حدشون
2-اکثر گل هایی که من خودم به شخصه میخورم به همین خاطره و اخر بازی که امار رو نگاه میکنم میبینم که تیمی مثل رئال یا حتی بارسا تمام موقعیت های گلشون رو با تعداد پاس کم به دست میارن . یعنی از دم دروازه شون تا دم دروازه من به راحتی با 5-10 تا پاس میتونن موقعیت بسازن که در واقعیت همچین چیزی فقط توی ضد حمله ها رخ میده نه همیشه .
شماره 6 که نام بردم در زمان خوشحالی گل فاجعه ای هست برای خودش :دی
دقیقا با مطالبت موافقم , بجای اینکه گل های بازی از موقعیت سازی ها بهره ببره از حماقت و نبود AI صحیح , به ثمر میرسه .
aidinjuve
08-11-2013, 20:55
چند تا چیز خدایی خیلی رو مخه تو 14.علاوه بر اینایی که اشاره شد من اعصابم خیلی از دست بلاکای بازی خورد میشه.از روی 6 قدم همچین توپ توز رو بلاک کردن که هنوز توش موندم.تازه هم جهت درست گرفتم هم خوب پر کردم شوتو :n29: یا پاس تو عمقایی که میندازن پشت دفاعت,با بدبختی رو بازیکن سوویچ میکنی بعد مگه میشه به سمت توپ بردش:angry: انگار از قصد میخواد شرایطو برا گل خوردن محیا کنه!در کل 14 معدن این باگای مسخرس :n02:
basketball
08-11-2013, 21:24
من میخواستم کوچ کنم به فیفا، پس با این توضیحات و باگ ها همان PES بهتر هست؟
vivabarca
08-11-2013, 21:56
من میخواستم کوچ کنم به فیفا، پس با این توضیحات و باگ ها همان PES بهتر هست؟
دموی فیفا 14 خیلی لذت بخش تره تا pes 14
چند تا چیز خدایی خیلی رو مخه تو 14.علاوه بر اینایی که اشاره شد من اعصابم خیلی از دست بلاکای بازی خورد میشه.از روی 6 قدم همچین توپ توز رو بلاک کردن که هنوز توش موندم.تازه هم جهت درست گرفتم هم خوب پر کردم شوتو :n29: یا پاس تو عمقایی که میندازن پشت دفاعت,با بدبختی رو بازیکن سوویچ میکنی بعد مگه میشه به سمت توپ بردش:angry: انگار از قصد میخواد شرایطو برا گل خوردن محیا کنه!در کل 14 معدن این باگای مسخرس :n02:
حالا تو بیا از دور با هافبک دفاعیت شوت کن رد خور نداره . 90 درصد گل میشه . در حالی که با کسی مثل رویس یا توز و رونالدو پشت 18 هم بیای بشوتی به احتمال 90 درصد شوتت بلاک میشه . یاد کارتون فوتبالیستها میفتم که با شکمشون جلوی توپ رو میگرفتن و جلوی لباسشون به اندازه یه توپ فوتبال پاره میشد .
TimeWarp
08-11-2013, 22:36
حالا تو بیا از دور با هافبک دفاعیت شوت کن رد خور نداره . 90 درصد گل میشه . در حالی که با کسی مثل رویس یا توز و رونالدو پشت 18 هم بیای بشوتی به احتمال 90 درصد شوتت بلاک میشه . یاد کارتون فوتبالیستها میفتم که با شکمشون جلوی توپ رو میگرفتن و جلوی لباسشون به اندازه یه توپ فوتبال پاره میشد .
با آبدیت ها هم درست نشده این باگا مثل شد یا مشکل دفاع؟
Kaveh619
09-11-2013, 02:01
مد اصلاحی برای چمن فیفا 14
اگر از کیفیت ، رنگ و یا Contrast چمن فعلی بازیتون راضی نیستید،با ریختن این پچ ، میتونید چمن بازی رو تغییر بدید...
حجم فایل : 24 مگابایت
راهنمای نصب در فایل فشرده موجود است
اسکرین شات:
دانلود از سه سرور :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
منبع:
zodiac67
09-11-2013, 04:05
لطفا روش نصب این دوتا پچ بگید
من با فایل راهنمایی که تو خودش بود نصب کردم این دوتارو ولی الان که بازی رو اجرا می کنم بعد از عکس مسی که همون اول میاد از بازی می پره بیرون
چیکار باید بکنم؟؟؟؟آپدیت 2 + کرک 5 رو هم که قبلا ریخته بودم
ممنون میشم راهنماییم بکنین
بازی رو پاک کن و دوباره بریز و آپدیت 2 و کرک 5 هم بریز
بعد پچ ها رو از اول به ترتیب نصب کن مطابق راهنماشون به این ترتیب : 0.5 ,0.6 , 0.8 , 0.8.5 , 0.9
Zlatan_ibra
09-11-2013, 11:12
مد اصلاحی برای چمن فیفا 14
اگر از کیفیت ، رنگ و یا Contrast چمن فعلی بازیتون راضی نیستید،با ریختن این پچ ، میتونید چمن بازی رو تغییر بدید...
حجم فایل : 24 مگابایت
راهنمای نصب در فایل فشرده موجود است
اسکرین شات:
دانلود از سه سرور :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
منبع:
اموزش نصبش رو هم بگو برا من نصب نشد ارور داد موقع نصب
کیفیت چمن رو خیلی خوب کرد :n16:
برای نصب هم یه روش اتوماتیک داره یه روش دستی
اگه تو اتوماتیک ارور داد محتویات فولدر Manual رو تو محل نصب بازی data ه sceneassets ه pitch کپی کنید .
TimeWarp
09-11-2013, 11:36
بعد پچ ها رو از اول به ترتیب نصب کن مطابق راهنماشون به این ترتیب : 0.5 ,0.6 , 0.8 , 0.8.5 , 0.9
آپدیت 2 دیگه کدومه؟ همونی که با کرک اولی اومد و 55 مگ بود؟
ویندوزت چیه؟
این پچ ها رو از کجا میشه دانلود کرد؟
------------------------
آخه یه بازی این همه پچ و اصلاحیه؟ آدم گیچ میشه چی به چیه.کدوم رو نصب کنه. مردشورتو ببرن EA با این فیفا ساختنت:n02:الان یه نفر از ابتدا بازی رو دانلود و نصب کنه معلوم نیست باید چی کار کنه.60 تا آپدیت و.... اومده که رو هر سیستمی باید به یک شکل عمل کرد:n21:
روش به روز کردن نقل و انتقالات و فعال کردن لیگ های معتبر(پچ مودینک وی)
کد:
کد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
(مشکل بیرون پریدن)
کد:
پچ هارو یکی یکی از 5 تا 9 کپی میکردم و ModdingWayInstaller رو میزدم تا نصب کنه
این روش درست نیست؟
به نظر همه چیز درست میاد مثلا سری B پیراهن و ارمهاشون درست شد
ولی توی ترکیب بعضی تیمها بازیکن بدون اسم میبینم
ویندوزت چیه؟
------------------------
آخه یه بازی این همه پچ و اصلاحیه؟ آدم گیچ میشه چی به چیه.کدوم رو نصب کنه. مردشورتو ببرن EA با این فیفا ساختنت:n02:الان یه نفر از ابتدا بازی رو دانلود و نصب کنه معلوم نیست باید چی کار کنه.60 تا آپدیت و.... اومده که رو هر سیستمی باید به یک شکل عمل کرد:n21:
دیگه مشکل که از EA نیست . مشکل از ماست که نسخه کرکی نصب میکنیم . فقط چمنش احتیاج به پچ داره که اون هم میشه بدون پچ تحمل کرد .
پچ هارو یکی یکی از 5 تا 9 کپی میکردم و ModdingWayInstaller رو میزدم تا نصب کنه
این روش درست نیست؟
به نظر همه چیز درست میاد مثلا سری B پیراهن و ارمهاشون درست شد
ولی توی ترکیب بعضی تیمها بازیکن بدون اسم میبینم
اون بدون اسم طبیعیه . دیگه نسخه کرکی باید یه سری ضعفه ها هم داشته باشه دیگه . فکر میکنم این کرش کردن ها توی کریر به خاطر همین بازیکنهای بدون اسم باشه .
اون بدون اسم طبیعیه . دیگه نسخه کرکی باید یه سری ضعفه ها هم داشته باشه دیگه . فکر میکنم این کرش کردن ها توی کریر به خاطر همین بازیکنهای بدون اسم باشه .
این پچ رو اگر روی نسخه ارجینال هم نصب کنید (البته نیاز نیست) به همین صورته، پس مشکل از پچه، چون اون اپدیت 2 مگی ترنسفرز با هیچ کرکی مشکلی نداره.
Kaveh619
09-11-2013, 17:53
اموزش نصبش رو هم بگو برا من نصب نشد ارور داد موقع نصب
فایل Readme.txt در فایل فشرده آموزش نصبش رو گفته...همچنین آموزش پاک کردنش،البته من که پاکش کردم چمن بازی رو کاملا از بین برد و سیاه کرد،مجبور شدم دوباره بازی رو نصب کنم...
اما هر جای نصبش مشکل داشتید بگید شاید بتونم کمکی بکنم...ضمنا اون فایل Exe که تو فایل فشرده هست رو اول اکسترکت کنید تو فولدر game بازی تون،بعد از اونجا استارت بزنید و موقع نصب آدرس پوشه ی اصلی Fifa14 رو بدید،یعنی همون فولدری که توش سه تا فولدر به نام های 1:_installer
2.game
3.support
موجوده....
Kaveh619
09-11-2013, 17:55
کیفیت چمن رو خیلی خوب کرد :n16:
برای نصب هم یه روش اتوماتیک داره یه روش دستی
اگه تو اتوماتیک ارور داد محتویات فولدر Manual رو تو محل نصب بازی data ه sceneassets ه pitch کپی کنید .
من این مد رو ریختم،منتها همونطور که گفتم پاکش کردم،به نظرم چمنش در حالت عادی خوشرنگ تر بود...
به هر حال هر کس یه نظری داره...
خدا رو شکر شما خوشتون اومد....
من این مد رو ریختم،منتها همونطور که گفتم پاکش کردم،به نظرم چمنش در حالت عادی خوشرنگ تر بود...
به هر حال هر کس یه نظری داره...
خدا رو شکر شما خوشتون اومد....
کیفیت چمن از دور خیلی خوب میشه و از نزدیک یه موکت با کیفیت میشه و بهر حال از ین نسل بیشتر از این هم انتظار نمیره ...
در کل من که خیلی خوشم اومد و به دوستانی که سخت افزار مناسبی دارن و از رزولیشن 1080 استفاده می کنند پیشنهاد میکنم.
Zlatan_ibra
09-11-2013, 18:30
من خودم از رزولوشن 1080استفاده میکنم ولی چمنش خوب نیس...این پچی هم که گفتید چمن رو بدتر کرد به نظرم مصنوعی شد
zodiac67
09-11-2013, 20:48
ویندوزت چیه؟
------------------------
آخه یه بازی این همه پچ و اصلاحیه؟ آدم گیچ میشه چی به چیه.کدوم رو نصب کنه. مردشورتو ببرن EA با این فیفا ساختنت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]الان یه نفر از ابتدا بازی رو دانلود و نصب کنه معلوم نیست باید چی کار کنه.60 تا آپدیت و.... اومده که رو هر سیستمی باید به یک شکل عمل کرد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه آپدیت 2 که نسخه فیفارو به 1.3 ارتقاء میده همین آپدیت آخری هست که با کرک 5 یا همون 3dm که یک هفته ی اخیر اومده هستش.
ویندوزم سون 64 bit هست.
این پچ ها هم به ea ربطی نداره و نصبشون لزومی نداره و دل بخواهی هست و هرکس دوست داشت نصب میکنه که یکسری امکانات رو به بازی اضافه میکنه .
اخرین نسخه رو که برای نصبش باید نسخه های قبلی رو نصب کنی در ادرس زیرموجود هست :
دوستان کسی تونسته پچ های مودینگوی 0.8 و 0.8.5 . 0.9 رو بدون مشکل نصب کنه ؟ من تا 0.5 و 0.6 مشکلی نداشتم ولی بقیشو که ریختم تا عکس مسی میره چند ثانیه وای میسته بعد میاد بیرون میخواستم ببینم کسی بدون مشکل این 3 تای آخری رو نصب کرده ؟
hatef_animat
09-11-2013, 21:09
من مودینگوی 0.8 و 0.8.5 رو نصب کردم (با همون روش نصبی که دوستان چند صفحه قبل گذاشته بودن). 0.9 رو تازه دارم دانلود می کنم.
نه آپدیت 2 که نسخه فیفارو به 1.3 ارتقاء میده همین آپدیت آخری هست که با کرک 5 یا همون 3dm که یک هفته ی اخیر اومده هستش.
ویندوزم سون 64 bit هست.
این پچ ها هم به ea ربطی نداره و نصبشون لزومی نداره و دل بخواهی هست و هرکس دوست داشت نصب میکنه که یکسری امکانات رو به بازی اضافه میکنه .
اخرین نسخه رو که برای نصبش باید نسخه های قبلی رو نصب کنی در ادرس زیرموجود هست :
[B]دوستان کسی تونسته پچ های مودینگوی 0.8 و 0.8.5 . 0.9 رو بدون مشکل نصب کنه ؟ من تا 0.5 و 0.6 مشکلی نداشتم ولی بقیشو که ریختم تا عکس مسی میره چند ثانیه وای میسته بعد میاد بیرون میخواستم ببینم کسی بدون مشکل این 3 تای آخری رو نصب کرده ؟
اره من نصب کردم مشکلی نبود . البته تا 0.8.5 . 9 رو هنوز نصب نکردم .
جالبه نسخه جدید این مود رو که نصب میکنی خیلی از نوشته های بازی رو تبدیل میکنه به اسم سایتش که خوشم نیومد از این کارش .
zodiac67
09-11-2013, 23:39
اره من نصب کردم مشکلی نبود . البته تا 0.8.5 . 9 رو هنوز نصب نکردم .
جالبه نسخه جدید این مود رو که نصب میکنی خیلی از نوشته های بازی رو تبدیل میکنه به اسم سایتش که خوشم نیومد از این کارش .
در تنطیمات MWM Selector اون آیکون سبز رنگ که نوشته boots assignemet update available click here که در تصویر زیر مشخصه رو هم میزنی ؟
من زدم بعد حجم فولدر فیفا 14 .13 گیگ شد :n04: فکر کنم کفش ها رو تغییر میده.
نکته دیگه اینکه پچ 9 رو نصب کردم حالا تو بازی میره ولی دیگه چمپیونزلیگ و جام جهانی و اینارو نداره :n27:
در تنطیمات MWM Selector اون آیکون سبز رنگ که نوشته boots assignemet update available click here که در تصویر زیر مشخصه رو هم میزنی ؟
من زدم بعد حجم فولدر فیفا 14 .13 گیگ شد :n04: فکر کنم کفش ها رو تغییر میده.
نکته دیگه اینکه پچ 9 رو نصب کردم حالا تو بازی میره ولی دیگه چمپیونزلیگ و جام جهانی و اینارو نداره :n27:
نه دیگه کفش ها رو که تغییر نمیدم . ببین هر چی بیشتر بخوای بازی رو با این پچ تغییر بدی باگ بازیت بیشتر میشه . من فقط همون تنظیمات پیش فرض خودش رو + نقل و انتقالات تغییر میدم . یعنی همه رو روی همون که هستن apply میزنم و بقیه رو دست نمیزنم . مثل همون pdf که گفته .
در ضمن چجوری میگی چمپیونز لیگ و جام جهانی رو نداره ؟ مگه کریر رو دوباره شروع کردی تا چمپیونز و جام جهانی هم رفتی ؟
zodiac67
10-11-2013, 03:48
نه دیگه کفش ها رو که تغییر نمیدم . ببین هر چی بیشتر بخوای بازی رو با این پچ تغییر بدی باگ بازیت بیشتر میشه . من فقط همون تنظیمات پیش فرض خودش رو + نقل و انتقالات تغییر میدم . یعنی همه رو روی همون که هستن apply میزنم و بقیه رو دست نمیزنم . مثل همون pdf که گفته .
در ضمن چجوری میگی چمپیونز لیگ و جام جهانی رو نداره ؟ مگه کریر رو دوباره شروع کردی تا چمپیونز و جام جهانی هم رفتی ؟
نه از کرییر نرفتم از قسمت تورنمنت رفتم تو همین MWM Selector نگاه کن قسمت select tournaments رو اگه بزاری روی game mode tournaments بعد جام جهانی و جام کنفدراسیونها و کوپا آمریکا و چمپیونز لیگ و جام یوفا اینا در قسمت تورنمنت فیفا برات فعال میشه .و میتونی بازی کنی فقط حواست باشه هر وقت خواستی کرییر بزنی دوباره به حالت کرییر برگردونی و گرنه بازیت خراب میشه باید از اول نصب کنی.البته در این پچ 0.9 که اومده مشکل داره geme mode tournament فعال نمیشه که قرار شده در نسخه بعدی درستش کنن ولی پچ های قبلی کار میکنه
delpiero107
10-11-2013, 06:49
بچه ها من ویندوز رو دوباره نصب کردم واسه نصب پچ moddingway اول کرک رو بریزم و اپدیت رو بعد پچ رو نصب کنم یه راهمایی میخواستم
zodiac67
10-11-2013, 08:55
بچه ها من ویندوز رو دوباره نصب کردم واسه نصب پچ moddingway اول کرک رو بریزم و اپدیت رو بعد پچ رو نصب کنم یه راهمایی میخواستم
اول آپدیت بعد کرک بعد پچ ها به ترتیب
delpiero107
10-11-2013, 11:02
راستی کفشارو دوستمون گفته فعال نکنیم باگ پیدا میکنه قضیش چیه چه باگی داره؟
نه از کرییر نرفتم از قسمت تورنمنت رفتم تو همین MWM Selector نگاه کن قسمت select tournaments رو اگه بزاری روی game mode tournaments بعد جام جهانی و جام کنفدراسیونها و کوپا آمریکا و چمپیونز لیگ و جام یوفا اینا در قسمت تورنمنت فیفا برات فعال میشه .و میتونی بازی کنی فقط حواست باشه هر وقت خواستی کرییر بزنی دوباره به حالت کرییر برگردونی و گرنه بازیت خراب میشه باید از اول نصب کنی.البته در این پچ 0.9 که اومده مشکل داره geme mode tournament فعال نمیشه که قرار شده در نسخه بعدی درستش کنن ولی پچ های قبلی کار میکنه
اون که اره ولی چون من دیدم توی عکس اون اپشن رو گذاشتی رو career mode واسه همین فکر کردم توی کریر داری میگی . به قول تو پس حتما توی نسخه بعد درستش میکنن .
Rasoul2142
10-11-2013, 18:49
دوستان من اون گزینه game mode tournaments رو از قسمت select tournaments توی MWM Selector انتخاب میکنم ولی جام جهانی و جام کنفدراسیونها و کوپا آمریکا و چمپیونز لیگ و جام یوفا نمیاد از کدوم قسمت باید بهشون دسترسی پیدا کنم ؟
elshaarawy
10-11-2013, 22:14
سلام من با برنامه x360ce شوک سمت راست رو فعال کردم ولی جهت ها اشتباهه !!! مثلا برای جهش دروازه بان به راست باید آنالوگ رو سمت بالا یگیری یعنی بالا و پاین میشه چپ و راست و برعکس !! راستش نمیتونم 200 صفحه رو دنبال این موضوع بگردم لطفا راهنمایی کنید
:n29:
zodiac67
11-11-2013, 05:00
دوستان من اون گزینه game mode tournaments رو از قسمت select tournaments توی MWM Selector انتخاب میکنم ولی جام جهانی و جام کنفدراسیونها و کوپا آمریکا و چمپیونز لیگ و جام یوفا نمیاد از کدوم قسمت باید بهشون دسترسی پیدا کنم ؟
اول اینکه اگه patch 0.9 رو نصب کرده باشی تورنمنتش مشکل داره و نمیاد
برای دسترسی به تورنمنت ها هم به سربرگ play برو بعد more بعد load tournament رو با موس یا ls حرکت بده تا new tournament بیاد بعد اگه برات فعال شده باشه توی پرچم کشورها دنبال ارم فیفا بگرد اون قسمت جام جهانی و اینا رو داره .:n06:
soheilnouri
11-11-2013, 12:38
اقا این هوای بارونی و برفی تو اینلاین فرندلی ها ما رو رسوا کرد...چیکار کنیم که تو همه بازی های انلاینی که با رفقامون انجام میدی هوا صاف باشه؟
computer-times
11-11-2013, 16:52
اگر pes 20014 روی سیستم نصب باشه میشه فیفا هم همزمان نصب کرد؟
اگر pes 20014 روی سیستم نصب باشه میشه فیفا هم همزمان نصب کرد؟
میشه! هیچ ربطی به هم ندارند دو شرکت جدا دو بازیه جدا دو فوتبال جدا
AlexMercer
11-11-2013, 20:13
این اپدیت های جدید مودینگ وی و خود ea و کرک رو بریزیم squad تو بازی حذف میشه؟
فایده نداره واسه کرک ریلودد وایستیم . میخوام کریر رو شروع کنم . بچه ها با همین پچ مودینگ وی و اپدیت جدید و کرک 5 توی کریر مشکل نداشتین تا حالا ؟ بگین که شروع کنیم
Kaveh619
11-11-2013, 22:55
فایده نداره واسه کرک ریلودد وایستیم . میخوام کریر رو شروع کنم . بچه ها با همین پچ مودینگ وی و اپدیت جدید و کرک 5 توی کریر مشکل نداشتین تا حالا ؟ بگین که شروع کنیم
من شخصا با ویندوز 8 نسخه 64 بیتی و با آبدیت آخری که حدود 50-60 مگ بود و با کرک ورژن 5 تا حالاهیچ مشکلی در کریر نداشتم و تا فصل 2016-17 هم پیش رفتم...
AlexMercer
11-11-2013, 23:11
اپدیت 9 مودینگ وی
این اپدیت های جدید مودینگ وی و خود ea و کرک رو بریزیم squad تو بازی حذف میشه؟
مودینگ وی 5 و 6 حذف میکنه هم SQUAD رو و هم کریر رو
8و 8.5 لگ ایجاد نمیکنه اما 9 میکنه!
اون اپدیت ها هم مربوط به EA نیست خود کرکر اپدیت داده تا باگ هاش رفع بشه و ربطی به squad ندارند
توی واقعیت چه بارسا و چه شموشک هیچ وقت یک مدافع مرکزی توپ رو اینطور لو نمیده
اصلا با این وضعیت فقط میشه با انسان بازی کرد
مودینگ وی 5 و 6 حذف میکنه هم SQUAD رو و هم کریر رو
8و 8.5 لگ ایجاد نمیکنه اما 9 میکنه!
اون اپدیت ها هم مربوط به EA نیست خود کرکر اپدیت داده تا باگ هاش رفع بشه و ربطی به squad ندارند
توی واقعیت چه بارسا و چه شموشک هیچ وقت یک مدافع مرکزی توپ رو اینطور لو نمیده
اصلا با این وضعیت فقط میشه با انسان بازی کرد
مودینگ وی : پچیه که هر سال واسه هر فیفا میاد و ترکیبی از چند موده و مود اصلیش همون اپدیت نقل و انتقالاته
اپدیت های بازی : همون هایی هست که توسط اریجین بازی اپدیت میشه منتهی چون ما بازی ارجینال نداریم گروه های کرکر همون اپدیت ها رو به صورت جداگانه و بدون نیاز به اریجین ارائه میدن و در واقع از خودشون نساختن اون اپدیتها رو . هر چی مشکلات غیر از باگ توی بازی هم هست به کرک مربوط نمیشه . حتی خیلی از باگها هم از خود نسخه اصلیه .
راجع به اینکه مدافعا توپ رو نگه میدارن دیگه میشه گفت یکی از نقاط ضعف فیفا 14 هست . در ضمن شما اگه بری با انسان بازی کنی مطمئن باش بدتر از این قضایا رو خواهی دید و فکر نکن بازی با انسان به واقعیت نزدیکه . برعکس بازی با cpu بیشتر به واقعیت نزدیکه . یه کارهایی میکنن این انسانها که نگو :n02:
AlexMercer
12-11-2013, 16:24
UPDATE 9.5 هم امشب میاد
CRIS Joon CR7
12-11-2013, 16:33
نقد سایت IGN بر روی پلتفورم PS4 .
نکات مثبت :
پیشرفت قابل ملاحظه در انیمیشن های بازی
پیشرفت در هوش مصنوعی (تصمیمات گرفته شده از سوی بازیکنان خودی)
جو بهبود یافته و عالی
متنوع بودن بازی
نکات منفی:
این نسخه جهش بسیار بزرگی رو به جلو برنداشته است.
نقد سایت IGN بر روی پلتفورم PS4 .
نکات منفی:
این نسخه جهش بسیار بزرگی رو به جلو برنداشته است.
به نظر من گرافیک نسخه ی نسل بعد فیفا با توجه به قدرت کنسول های نسل 8 می تونست خیلی خیلی خیلی بهتر از اینی باشه که تو تریلر ها دیدیم ...
حالا شاید بعضی از دوستان بیان و بگن همه قدرتشو تو سال اول نشون نمیده و ... ولی با توجه به تغییرات گرافیکی که فیفا از سال 2008 تا 2014 داشته به نظر من گرافیک فیفاهای نسل بعد ، آنچنان پیشرفت چشمگیری نمیکنه ...
خداییش گرافیک nba2k14 نسل بعد رو با فیفا یه مقایسه بکنید ! آخه چرا باید این همه فاصله باشه ؟
AlexMercer
12-11-2013, 17:26
به نظر من گرافیک نسخه ی نسل بعد فیفا با توجه به قدرت کنسول های نسل 8 می تونست خیلی خیلی خیلی بهتر از اینی باشه که تو تریلر ها دیدیم ...
حالا شاید بعضی از دوستان بیان و بگن همه قدرتشو تو سال اول نشون نمیده و ... ولی با توجه به تغییرات گرافیکی که فیفا از سال 2008 تا 2014 داشته به نظر من گرافیک فیفاهای نسل بعد ، آنچنان پیشرفت چشمگیری نمیکنه ...
خداییش گرافیک nba2k14 نسل بعد رو با فیفا یه مقایسه بکنید ! آخه چرا باید این همه فاصله باشه ؟
درسته فوتبال و بستکتبال هر دو ورزش هستند ولی یک مقایسه بکنی میبینی که ساخت یک بازی برای فوتبال به مراتب سخت تر و پیچیده تر از بستکتباله! میزان درگیری در بین بازیکن ها در فوتبال چندین برابره بسکتباله. قرار نیست فیفا همه تلاشش و وقتشو رو گرافیک بزاره که!
مودینگ وی : پچیه که هر سال واسه هر فیفا میاد و ترکیبی از چند موده و مود اصلیش همون اپدیت نقل و انتقالاته
اپدیت های بازی : همون هایی هست که توسط اریجین بازی اپدیت میشه منتهی چون ما بازی ارجینال نداریم گروه های کرکر همون اپدیت ها رو به صورت جداگانه و بدون نیاز به اریجین ارائه میدن و در واقع از خودشون نساختن اون اپدیتها رو . هر چی مشکلات غیر از باگ توی بازی هم هست به کرک مربوط نمیشه . حتی خیلی از باگها هم از خود نسخه اصلیه .
راجع به اینکه مدافعا توپ رو نگه میدارن دیگه میشه گفت یکی از نقاط ضعف فیفا 14 هست . در ضمن شما اگه بری با انسان بازی کنی مطمئن باش بدتر از این قضایا رو خواهی دید و فکر نکن بازی با انسان به واقعیت نزدیکه . برعکس بازی با cpu بیشتر به واقعیت نزدیکه . یه کارهایی میکنن این انسانها که نگو :n02:
نه منظورم اون اپدیت دو مگی هست و اینکه کلا پچ 5 و 6 اپدیت های دستی نقل و انتقالات رو لود نمیکنند و کریر هم بالا نمیارند
اینکه آپدیت های 2.5 گیگی و اپدیت اخر از اریجین گرفتند رو مطمئن نیستم چون آپدیت ها زو زمانی دیدم که کرک ها باگ داشتند مثل بزرگی توپ و اخراج از کریر و این آخری مصدومیت شدید و اتفاقا با این اپدیت ها مشکلات فیکس شدند یعنی با ریختن اپدیت ها فقط شاهد برطرف شدن باگهای کرک بودیم نمیدونم والا شایدم اپدیت اصلی باشن اینا من که هیچ تغییری احساس نکردم :n13:
انسانها که سوتی زیاد میدن ولی با هر یوزری که بازی میکنم حداقل وقتی دفاعشون پا به توپ میشه زیاد حمل توپ نمیکنند و در بدترین شرایط علی اصغری میزنند زیرش ولی این CPU با دفاع تا وسط زمین میاد و بازیسازی میکنه و بیشتر اوقات توپش رو میزنم ولی خب بهرحال شانس میاره چون توپ به سمت دروازه خودش میره و خودش زودتر به توپ میرسه ولی این صحنه ای که توپ مدافع وسط رو بارها تو یه بازی میزنم داره حالمو بد میکنه خیلی غیرواقعیه :n21:
من مطمئنم هوش هر 11 بازیکن CPU در حمل توپ در هر پستی هیچ فرقی با هم ندارند در واقعیت دفاع نباید امون بده چون آخرین خطه
hatef_animat
12-11-2013, 18:42
بنظرتون PES نرم تر از fifa نیست؟ حتی تو تریلر هایی هم که از فیفا 14 این ور اونور دیده میشه (یا حتی تو دموی آغازین بازی ، اونجایی که اسپیس نمی زنی، نشون میده)، حرکت بازیکنان یه جوریه.
البته بگم من طرفدار فیفا م. بنظر شخصیم پی اس با اینکه ویژه گیهای خوبی داره، خیلی نچسبه!
به چند جهت در مقایسه با نسخه های قبلی از فیفا 14 خوشم میاد. (نظر و برداشت شخصی!!)
1. بازیکنان نسبت به نسخه ها قبلی راحتر اشتباه می کنند. این خیلی بازی رو جذاب و واقعی تر می کنه!
2. حریف خیلی سفت و سخت دفاع می کنه و اغلب شوتها خیلی راحت بلوکه میشه. این گل زدن رو سخت کرده بازی رو داغ. (اما بعضی وقتها آزار دهنده هم میشه. )
3. گزارش بازی واقعا عالیست! (هرچند من انگلیسی نمیدونم)
4. صداگذاری و تشویق ها هم! خیلی طبیعیه.
5. هوش مصنوعی عالیه و سی پی یو هم خیلی خوب با آدم بازی می کنه!
ولی ایرادات
1. گرافیکش در حد خودش نیست. یا بهتره بگم در حد اسمش نیست.
2. انیمیشن بازی رو اصلا خوشم نمی یاد. تو نماهای کلی و بزرگ خیلی خوبه. ولی برا بازی از نزدیک اصلا! بازیکن مثل یه تیکه تخته اینور اونور میدوئه!
3. وقتی می خوای با مدافع توپ مهاجم رو بگیری، مدافع یه جوری حرکت می کنه که پشت مهاجم قرار بگیره مگه اینکه خودت نذاری! (نمیدونم شاید این یه حسنه!)
4. قبلا با یه مهاجم تو عرض محوطه جریمه حرکت می کردم، حتی با سرعت، شوت می زدم خیلی راحت شوت می زد الان من و من می کنه. البته این من و من کردن تو شوت بیشتر جاها هست.
5. قبلا قدرت شوت رو تا نصف پر می کردی، شوتای خوبی میزدند بازیکنان. الان تا سه خط و کمی بیشتر باید پر کنی، اینم از بس که دستم نخوابیده فعلا داره اذیت می کنه.
6. بعضی وقتا سی پی یو انگار که قسم خورده توپ رو اذت بگیره، یه کارایی می کنه که آدم واقعا جا میخوره.
خوشبختانه یا بدبختانه من اصلا کریر و لیگ و اینا رو بازی نمی کنم تا با ایرادات دیگه برخورد کنم.
AlexMercer
12-11-2013, 21:58
مودینگ وی 9.5
نه منظورم اون اپدیت دو مگی هست و اینکه کلا پچ 5 و 6 اپدیت های دستی نقل و انتقالات رو لود نمیکنند و کریر هم بالا نمیارند
اینکه آپدیت های 2.5 گیگی و اپدیت اخر از اریجین گرفتند رو مطمئن نیستم چون آپدیت ها زو زمانی دیدم که کرک ها باگ داشتند مثل بزرگی توپ و اخراج از کریر و این آخری مصدومیت شدید و اتفاقا با این اپدیت ها مشکلات فیکس شدند یعنی با ریختن اپدیت ها فقط شاهد برطرف شدن باگهای کرک بودیم نمیدونم والا شایدم اپدیت اصلی باشن اینا من که هیچ تغییری احساس نکردم :n13:
انسانها که سوتی زیاد میدن ولی با هر یوزری که بازی میکنم حداقل وقتی دفاعشون پا به توپ میشه زیاد حمل توپ نمیکنند و در بدترین شرایط علی اصغری میزنند زیرش ولی این CPU با دفاع تا وسط زمین میاد و بازیسازی میکنه و بیشتر اوقات توپش رو میزنم ولی خب بهرحال شانس میاره چون توپ به سمت دروازه خودش میره و خودش زودتر به توپ میرسه ولی این صحنه ای که توپ مدافع وسط رو بارها تو یه بازی میزنم داره حالمو بد میکنه خیلی غیرواقعیه :n21:
من مطمئنم هوش هر 11 بازیکن CPU در حمل توپ در هر پستی هیچ فرقی با هم ندارند در واقعیت دفاع نباید امون بده چون آخرین خطه
پچ مودینگ که فقط دیتابیس رو اپدیت میکنه + چیزهای اضافی مثل اسکوربورد و تورنومنت و ...
اپدیت های 2.5 گیگی که بعدا با حجم 50 مگ اومد و یه اپدیت دیگه هم بعدش اومد که باعث بهتر شدن گیم پلی میشد . من تقریبا بعد از اپدیت دوم بازی واسم بهتر شده ولی هنوز اون هوش مصنوعی ضعیف و مشکلات سر زنی سر جاش باقیه . البته فکر میکنم بیشتر به خاطر عادتم به گیم پلی هستش .
اون مشکلات مثل کارت قرمزها و توپ بزرگ هم به خاطر کرک بود که الان توی کرک 5 فعلا من مشکلی نمیبینم .
در ضمن منظور من از بازی با انسان هم این نبود که انسان زیاد سوتی میده :n02:
منظورم این بود که بازی با انسان طبیعی نیست چون هدفشون فقط گل زدن با استفاده از نقطه ضعف های بازیه نه بازی عادی . دیگه مثلا نمیان دو ساعت بفهمن نقطه ضعفت توی دفاع کجاست یا از کجا بیشتر حمله میکنی تا همون نقطه ها رو ببندن . بازی جوری شده که راحت گل میزنی و گل میخوری .
واقعا 13 یه چیز دیگه بود .
Kaveh619
12-11-2013, 22:40
بنظرتون PES نرم تر از fifa نیست؟ حتی تو تریلر هایی هم که از فیفا 14 این ور اونور دیده میشه (یا حتی تو دموی آغازین بازی ، اونجایی که اسپیس نمی زنی، نشون میده)، حرکت بازیکنان یه جوریه.
البته بگم من طرفدار فیفا م. بنظر شخصیم پی اس با اینکه ویژه گیهای خوبی داره، خیلی نچسبه!
به چند جهت در مقایسه با نسخه های قبلی از فیفا 14 خوشم میاد. (نظر و برداشت شخصی!!)
1. بازیکنان نسبت به نسخه ها قبلی راحتر اشتباه می کنند. این خیلی بازی رو جذاب و واقعی تر می کنه!
2. حریف خیلی سفت و سخت دفاع می کنه و اغلب شوتها خیلی راحت بلوکه میشه. این گل زدن رو سخت کرده بازی رو داغ. (اما بعضی وقتها آزار دهنده هم میشه. )
3. گزارش بازی واقعا عالیست! (هرچند من انگلیسی نمیدونم)
4. صداگذاری و تشویق ها هم! خیلی طبیعیه.
5. هوش مصنوعی عالیه و سی پی یو هم خیلی خوب با آدم بازی می کنه!
ولی ایرادات
1. گرافیکش در حد خودش نیست. یا بهتره بگم در حد اسمش نیست.
2. انیمیشن بازی رو اصلا خوشم نمی یاد. تو نماهای کلی و بزرگ خیلی خوبه. ولی برا بازی از نزدیک اصلا! بازیکن مثل یه تیکه تخته اینور اونور میدوئه!
3. وقتی می خوای با مدافع توپ مهاجم رو بگیری، مدافع یه جوری حرکت می کنه که پشت مهاجم قرار بگیره مگه اینکه خودت نذاری! (نمیدونم شاید این یه حسنه!)
4. قبلا با یه مهاجم تو عرض محوطه جریمه حرکت می کردم، حتی با سرعت، شوت می زدم خیلی راحت شوت می زد الان من و من می کنه. البته این من و من کردن تو شوت بیشتر جاها هست.
5. قبلا قدرت شوت رو تا نصف پر می کردی، شوتای خوبی میزدند بازیکنان. الان تا سه خط و کمی بیشتر باید پر کنی، اینم از بس که دستم نخوابیده فعلا داره اذیت می کنه.
6. بعضی وقتا سی پی یو انگار که قسم خورده توپ رو اذت بگیره، یه کارایی می کنه که آدم واقعا جا میخوره.
خوشبختانه یا بدبختانه من اصلا کریر و لیگ و اینا رو بازی نمی کنم تا با ایرادات دیگه برخورد کنم.
دوست عزیز ، من پست شما رو دقیق خوندم و اینکه اینا همه نظر شما بود رو هم کامل متوجهم،اما کاملا مخالفم باتون...
چند مورد بود که به نظرم شاید اشتباه میکنید :
مثلا مورد 6 در قسمت نکات منفی:این مورد بیشتر توت فیفا 13 به چشم میومد،ووقتی بازیکنتون توپ رو از دست میداد این حالت پیش میومد و بازیکنای حریف با یه پرس خیلی شدید سریعا توپ رو ازت میگرفتن....
مورد 5 رو که کاملا مخالفم...اصلا اولین موردی که توی فیفا 14 باش برخورد کردم همین بود که قدرت شوت ها به نظرم خیلی خوب و طبیعی شدن و شوت های محکم رو میشه واقعا دید و حس کرد و همچنین دروازه بان ها نسبت به نسخه ی قبل پیشرفت داشتن اما هنوز جای کار دارن...
مورد 4:من شخصا با فیفا 13 نمیتونستم با حرکت در عرض شوت خوب بزنم،اما اینکارو تو 14 دارم خیلی راحتتر انجام میدم...
مورد 3 رو اصلا متوجه نمیشم!!
مورد 1:کاملا موافقم شدید!!
در مورد مورد 2:شما رو Pc بازی میکنید یا XBOx؟چون من رو Pcخیلی راحتترم...ولی با Xboxداشت حالم به هم میخورد از بازی....
hatef_animat
12-11-2013, 23:18
دوست عزیز ، من پست شما رو دقیق خوندم و اینکه اینا همه نظر شما بود رو هم کامل متوجهم،اما کاملا مخالفم باتون...
چند مورد بود که به نظرم شاید اشتباه میکنید :
مثلا مورد 6 در قسمت نکات منفی:این مورد بیشتر توت فیفا 13 به چشم میومد،ووقتی بازیکنتون توپ رو از دست میداد این حالت پیش میومد و بازیکنای حریف با یه پرس خیلی شدید سریعا توپ رو ازت میگرفتن....
مورد 5 رو که کاملا مخالفم...اصلا اولین موردی که توی فیفا 14 باش برخورد کردم همین بود که قدرت شوت ها به نظرم خیلی خوب و طبیعی شدن و شوت های محکم رو میشه واقعا دید و حس کرد و همچنین دروازه بان ها نسبت به نسخه ی قبل پیشرفت داشتن اما هنوز جای کار دارن...
مورد 4:من شخصا با فیفا 13 نمیتونستم با حرکت در عرض شوت خوب بزنم،اما اینکارو تو 14 دارم خیلی راحتتر انجام میدم...
مورد 3 رو اصلا متوجه نمیشم!!
مورد 1:کاملا موافقم شدید!!
در مورد مورد 2:شما رو Pc بازی میکنید یا XBOx؟چون من رو Pcخیلی راحتترم...ولی با Xboxداشت حالم به هم میخورد از بازی....
نظرات شما هم خیلی جالبه.
این اختلاف نظر بیشتر فکر کنم به سبک بازیمون برمی گرده.
من رو پی سی بازی می کنم. اتفاقا با فیفا 14 خیلی خیلی راحتترم تا فیفا 13. واقعا خوشم میاد ازش. ولی جدی گفتم من تو 13 با حرکت تو عرض، مثلا با مسی گل هم می زدم ولی اینجا به سختی می تونم حتی شوت کنم. یعنی تا بیام شوت کنم، یا میگیرن یا بلوکه می کنند. فک کنم باید بیشتر فضا رو باز کنم برا شوت زن!!!
مورد 5 هم منظورم خوب یا بد بودن شوت ها نبود. اینکه شوتها بهتر شدن، با شما صد در صد موافقم. حتی تا حدودی حس شوت کردن هم انتقال پیدا می کنه به آدم از بس نرم، با سرعت خوب و منطقی هستش. منظورم این بود که وقتی قبلا دکمه رو 1 ثانیه نگه میداشتم تا بازیکن شوت مورد نظر رو بزنه، الان باید مثلا 3 ثانیه نگه دارم تا همون شوت رو بزنه. (با در نظر گرفتن اینکه سرعت قدرت و ارتفاع هر دو شوت یکی باشه)
مورد 6 هم منظورم اینه که مثلا وقتی بازیکن من توپ رو تو پای حریف میزنه، توپ یکی دو متری جدا میشه، هر کاری می کنم نمیره دنبالش (این اتفاق همش یک ثانیه یا کمی بیشتر طول می کشه). این کلا فقط دو سه بار اتفاق افتاده. چیزی مهمی به نظر نمیاد. ولی گفتم بگم.
درواقع ایراداتی که گرفتم، زیاد مهم نیستن! فیفا 14 واقعا عالیه.
فقط خدا خدا می کنم که یکی از این آپدیتها انیمیشن بازی رو نرمتر از اینی که هست بکنه، اونوقت فیفا میشه محشر کبری!
zodiac67
13-11-2013, 03:13
نظرات شما هم خیلی جالبه.
من رو پی سی بازی می کنم. اتفاقا با فیفا 14 خیلی خیلی راحتترم تا فیفا 13. واقعا خوشم میاد ازش. ولی جدی گفتم من تو 13 با حرکت تو عرض، مثلا با مسی گل هم می زدم ولی اینجا به سختی می تونم حتی شوت کنم. یعنی تا بیام شوت کنم، یا میگیرن یا بلوکه می کنند. فک کنم باید بیشتر فضا رو باز کنم برا شوت زن!!!
مورد 5 هم منظورم خوب یا بد بودن شوت ها نبود. اینکه شوتها بهتر شدن، با شما صد در صد موافقم. حتی تا حدودی حس شوت کردن هم انتقال پیدا می کنه به آدم از بس نرم، با سرعت خوب و منطقی هستش. منظورم این بود که وقتی قبلا دکمه رو 1 ثانیه نگه میداشتم تا بازیکن شوت مورد نظر رو بزنه، الان باید مثلا 3 ثانیه نگه دارم تا همون شوت رو بزنه. (با در نظر گرفتن اینکه سرعت قدرت و ارتفاع هر دو شوت یکی باشه)
مورد 6 هم منظورم اینه که مثلا وقتی بازیکن من توپ رو تو پای حریف میزنه، توپ یکی دو متری جدا میشه، هر کاری می کنم نمیره دنبالش (این اتفاق همش یک ثانیه یا کمی بیشتر طول می کشه). این کلا فقط دو سه بار اتفاق افتاده. چیزی مهمی به نظر نمیاد. ولی گفتم بگم.
فقط خدا خدا می کنم که یکی از این آپدیتها انیمیشن بازی رو نرمتر از اینی که هست بکنه، اونوقت فیفا میشه محشر کبری!
بازی رو تو استادیوم های کوچیک که تماشاگر کمتری جای میگیره بزار بازی رون تر و بهتر اجرا میشه .نمیدونم شاید این حس من باشه فقط :n01:
mehdi_vsgh
13-11-2013, 10:37
یه سوال چرا کلا تو فیفا مدافعان حریف اینقدر از خود گذشته عمل میکنند و هر توپی میزنم چنان شیرجه میزنن و خودشون رو جلوی شوت قرار میدن .....ولی مدافعان من همیشه راه را برای حریفان باز میکنن و راحت گل میخورم!! منم مدافعای غیرتی میخوام!!!:n30:
delpiero107
13-11-2013, 11:16
بچه ها من فیفا قبلی رو دوربین رو حالت dynamic زوم میکردم خیلی باحال میشد میومد نزدیک اما اینجا هر کاری میکنم نیمشه تو سایتای خارجی یکی اورده بود زوم کرده بود خیلی باحل شده بود مثل 13 کسی میدونه باید چکار کرد؟ کمک کمک :n30::n28:
پستها رو که خوندم عجب اختلاف عقیده ای بود :n02:
نظر کلیم اینه که فیفا 13 واقعا بهتر بود و بحثش هم زیاد شد اینجا و هنوز هم نظرم همونه هر چند دارم به گیم پلی 14 عادت میکنم اما هنوز بازی بد جور غیر منطقیه .
فقط در مورد حرکت در عرض مهاجمین و نفوذ از گوشه ها باید بگم خیلی کار سختی شده و با کسی مثل نیمار هم نمیشه از گوشه زمین راحت نفوذ کرد .
فیفا 14 شده فقط حرکات طولی و پاس های تو عمق و از جناحین تنها کاری که میشه کرد سانتر کردنه .
face_2_faces
13-11-2013, 13:09
سلام دوستان من تو نقل و انتقالات مشکل دارم بازیکن های مد نظرم رو اسکوت میکنم و مشخصاتش میاد و اورال یا یک عدد که نشون بده قدرتش چقدره نمیاد.منم خریدام نا موفقا میشه کمکم کنید چجوری میشه بازیکن با استعداد گیر اورد؟کلا در مورد نقل و انتقالات جایی نیست که توضیحی داده باشن دوستان؟
پچ مودینگ که فقط دیتابیس رو اپدیت میکنه + چیزهای اضافی مثل اسکوربورد و تورنومنت و ...
اپدیت های 2.5 گیگی که بعدا با حجم 50 مگ اومد و یه اپدیت دیگه هم بعدش اومد که باعث بهتر شدن گیم پلی میشد . من تقریبا بعد از اپدیت دوم بازی واسم بهتر شده ولی هنوز اون هوش مصنوعی ضعیف و مشکلات سر زنی سر جاش باقیه . البته فکر میکنم بیشتر به خاطر عادتم به گیم پلی هستش .
اون مشکلات مثل کارت قرمزها و توپ بزرگ هم به خاطر کرک بود که الان توی کرک 5 فعلا من مشکلی نمیبینم .
در ضمن منظور من از بازی با انسان هم این نبود که انسان زیاد سوتی میده :n02:
منظورم این بود که بازی با انسان طبیعی نیست چون هدفشون فقط گل زدن با استفاده از نقطه ضعف های بازیه نه بازی عادی . دیگه مثلا نمیان دو ساعت بفهمن نقطه ضعفت توی دفاع کجاست یا از کجا بیشتر حمله میکنی تا همون نقطه ها رو ببندن . بازی جوری شده که راحت گل میزنی و گل میخوری .
واقعا 13 یه چیز دیگه بود .
عجیبه من هیچ تغییری توی گیم پلی مشاهده نمیکنم چون هرازگاهی به دمو سر میزنم و دقیقا همون مشکلات هست (البته بعضی چیزها از نظر خودم مشکل نیست و پیشرفته)
این کرک آخر رو گفتند کرک نهایی هست اما یک باگ مصدومیت داشت که دقیقا یکروز بعدش اپدیت 50 مگی اومد و باگ درست شد برای همین فکر کردشم شاید این آپدیتهای اصلی نباشه
درمورد انسان هم من فکر میکنم شما با خوره های فیفا بازی میکنی و اونا هم نامردی میکنند و از ضعفهای بازی سواستفاده میکنند من با دوستان بازی میکنم و اجازه نمیدیم سواستفاده بشه مثلا نمیزاریم هرکس هی از تاکتیک پاس تو عمق هوایی استفاده کنه چون خیلی مسخره توپ دقیقا میفته پشت دفاع و دفاع هم تعلل داره و ...
delpiero107
13-11-2013, 14:00
بچه ها من فیفا قبلی رو دوربین رو حالت dynamic زوم میکردم خیلی باحال میشد میومد نزدیک اما اینجا هر کاری میکنم نیمشه تو سایتای خارجی یکی اورده بود زوم کرده بود خیلی باحل شده بود مثل 13 کسی میدونه باید چکار کرد؟ کمک کمک :n24::n24:
SA33D_GT
13-11-2013, 15:45
سلام دوستان من تو نقل و انتقالات مشکل دارم بازیکن های مد نظرم رو اسکوت میکنم و مشخصاتش میاد و اورال یا یک عدد که نشون بده قدرتش چقدره نمیاد.منم خریدام نا موفقا میشه کمکم کنید چجوری میشه بازیکن با استعداد گیر اورد؟کلا در مورد نقل و انتقالات جایی نیست که توضیحی داده باشن دوستان؟
پیشنهاد میکنم قبل از خرید بازیکن مورد نظر تو اینترنت میزان اورالش فعلی و قابل پیشرفتش رو ببینید.
غیر از این خیلی کار وقت گیری میشه من خودم اول مثل شما خریدهام ناموفق بود تا اینکه این ترفند رو استفاده کردم.
face_2_faces
13-11-2013, 15:47
پیشنهاد میکنم قبل از خرید بازیکن مورد نظر تو اینترنت میزان اورالش فعلی و قابل پیشرفتش رو ببینید.
غیر از این خیلی کار وقت گیری میشه من خودم اول مثل شما خریدهام ناموفق بود تا اینکه این ترفند رو استفاده کردم.
تو اینترنت؟منظوذتو نفهمیدم یکم توضیح میدی؟
Kaveh619
13-11-2013, 16:33
یه سوال چرا کلا تو فیفا مدافعان حریف اینقدر از خود گذشته عمل میکنند و هر توپی میزنم چنان شیرجه میزنن و خودشون رو جلوی شوت قرار میدن .....ولی مدافعان من همیشه راه را برای حریفان باز میکنن و راحت گل میخورم!! منم مدافعای غیرتی میخوام!!!:n30:
قلق خوب دفاع کردن تو فیفا فقط با تجربه ی زیاد بازی به دست میاد،مثلا من به نظر خودم خیلی خوب دفاع میکنم،اما اصلا بلد نیستم به کسی یاد بدم مثل من دفاع کنه!چون اصلا کار نشدنیه!(به نظر من البته)
دفاع کردن تو فیفا بر خلاف سوکر ، کاملا ارادی و ذاتی هست!:n02:
تنها پیشنهادم به شما اینه که زیاد بازی کنید و حوصله داشته باشید امکان نداره دفاع کردنش رو یاد نگیرید...
حتی شاید به 30 - 40 بازی هم برسه تا یکم بهتر یاد بگیرید
بچه ها من فیفا قبلی رو دوربین رو حالت dynamic زوم میکردم خیلی باحال میشد میومد نزدیک اما اینجا هر کاری میکنم نیمشه تو سایتای خارجی یکی اورده بود زوم کرده بود خیلی باحل شده بود مثل 13 کسی میدونه باید چکار کرد؟ کمک کمک :n30::n28:
همین الان امتحان کردم هم 13 و هم 14 رو...هر دوشون دوربینش در حالت داینمیک کار میکنن...فرقی هم با هم ندارن،منظورم اینه که دوربین داینمیک 14 با داینمیک 13 هیچ فرقی نمیکنن و یکین....منتها اون قسمت که نوشته Camera Setting که روی دیفالت هست رو باید به Custom تغییر بدید که قابلیت زوم براتون فعال بشه،زیر همین Custom هم گزینه های Zoom و Height و .... فعال هستند....
نظرات شما هم خیلی جالبه.
در مورد حرکت در عرض منظور من این بود که شوت هام اکثرا دقت بالاتری دارن...یعنی وقتی میزنم معمولا یا گل میشه،یا تیر میخوره یا نهایتا دروازه بان حریف خیلی خوب باشه کرنر میکنتشون....منتها گویا مشکل شما جای دیگریست،یعنی شما هنوز یه مرحله عقبتر هستید،تو شوت زدن مشکل دارید،منم همین طور بود برام،منتها با بازیکن هایی که کنترل توپ و سرعت و تکنیک بالاتری دارن الان نمیگم خیلی راحت،ولی راحتتر از قبل بازیکنا رو تو عرض جا میذارم و شوتمو میزنم،منتها همیشه که قرار نیست بگیره...بالاخره یکم بلاک هم لازمه جهت طبیعی تر شدن بازی.....
اتفاقا درباره ی مورد 5 که همون قدرت شوتی بود که گفتید ، منظور شما رو کامل متوجه شده بودم،
شما میگید اگه تو 13 مثلا اگه تا 3 خونه پر میکردم،اگه تو 14 هم تا 3 خونه پر کنم شوتم اون قدرتی که در 13 داشت رو نداره...
خب من با این مخالفم...چون به نظرم شوت ها محکم تر از 13 شدن...اون روزای اول که 14 بازی کردم چون فکر میکردم مثل 13 شوت میکنه تا یه حدی پر میکردم که تو 13 گل میشد،اما تو 14 با اون قدرت توپام از بالای دروازه میره اوت!!
در مورد مشکل دفاع و کند عمل کردنشون من تا الان در این حد دقت نکرده بودم،متوجه همچین چیزی حداقل تا الان نشدم،شاید بعدا برام پیش بیاد...
بازی رو تو استادیوم های کوچیک که تماشاگر کمتری جای میگیره بزار بازی رون تر و بهتر اجرا میشه .نمیدونم شاید این حس من باشه فقط :n01:
بله خیلی تاثیر داره...یه Fraps نصب کنید تو ورزشگاه های مختلف تست کنید متوجه میشید واقعا فریم ریت مختتلف میگیرید...
من 150 فریم هم میگیرم اما هنوز به نظرم باید بهتر از این باشه...
اگه ارتفاع و زاویه ی دوربین طوری باشه که تماشاگرا رو زیاد تر نشون بده خب طبیعتا از فریم ریت کم میکنه...
اسکات 5 ستاره بگیرید ، اون اسکات های معمولی نمیتونن تمام جزییات قدرت یه بازیکن رو دربیارن...ضمنا هر بازیکن هم یه چند روزی طول میکشه تا اسکاتتون،تمام قدرت ها و اورالش رو دربیاره...
به اینترنت و سایت های مختلف هم به نظر من چندان نیازی نیست...
Kaveh619
13-11-2013, 16:43
تو اینترنت؟منظوذتو نفهمیدم یکم توضیح میدی؟
منظور ایشون سایت هایی مثل این سایت هست که در لینک زیر دادم که برید قدرت و پتانسیل بازیکن ها رو ببینید،البته به این سایت های نمیشه اعتماد 100 % کرد چون خطا داره کارشون ، خودتون اینو متوجه میشید،مثلا ممکنه برای یه بازیکن نهایت اورال 84 در نظر بگیرن اما شما مثلا شاید بتونید تا 90 اونو ببرید بالا...
مثلا برای دیه گو کاستا نوشته هیچ پیشرفتی نمیکنه،اما برای من زیاد شده!
اه اه حالم دیگه داره بهم میخوره از این بازی . حس میکنم زیادی اسونه حتی تو لجندری . هوش cpu واقعا پایینه .
مثل اینکه دیگه اون دفاع زیبایی که توی 13 داشتیم اینجا کارساز نیست . چقدر سیستم دفاع اونجا خوب بود . کاملا تاکتیکی باید دفاع میکردی . اون اولا هم که فیفا 14 اومده بود یکسره گل میخوردم به خاطر اینکه با همون شیوه دفاع میکردم .
اما حالا فهمیدم کافیه فقط بری تو پای حریف و پرسینگ شدید بکنی و راحت توپاشون رو میگیری . اینقدر دفاع اسون ندیده بودم تا حالا .
مدافعاشون رو که دیگه نگو . کافیه فقط یه کم فشار بیاری به مدافعشون و توپ رو راحت بدست میاری . یکی دوتا گل تو هر بازی به این روش واسه من زده میشه .
فقط مشکل من فعلا گل زدنه . یعنی توی هر بازی تقریبا شاید 10 موقعیت تک به تک گیرم میاد که از 10 تا شاید دو یا سه تاشو گل کنم . واقعا تک به تک ها سخت شده توی این نسخه .
منظور ایشون سایت هایی مثل این سایت هست که در لینک زیر دادم که برید قدرت و پتانسیل بازیکن ها رو ببینید،البته به این سایت های نمیشه اعتماد 100 % کرد چون خطا داره کارشون ، خودتون اینو متوجه میشید،مثلا ممکنه برای یه بازیکن نهایت اورال 84 در نظر بگیرن اما شما مثلا شاید بتونید تا 90 اونو ببرید بالا...
مثلا برای دیه گو کاستا نوشته هیچ پیشرفتی نمیکنه،اما برای من زیاد شده!
این سایتها کم مشکل دارن و اگه میبینی یه بازیکن مثلا نوشته تا 80 میره ولی تو تا 88 بردیش معنیش این نیست که سایت اشتباه زده .
این عددها توی سایت حداقل پتانسیل رو نشون میده . و اگه شما یه بازیکن رو مدام بازی بدین در سنین بالا تقریبا 8 تا بیشتر از حداقل پتانسیلش پیشرفت میکنه . حتی اگه مصدوم هم بشه ممکنه پتانسیل حداکثرش برای مدتی تغییر کنه .
hatef_animat
13-11-2013, 23:39
بنظرم، بصورت کلی، حرکت بازیکنا خوب نیست. من بیشتر، تریلر هایی که هست رو معیار قرار میدم. حتی تو اونا هم بازیکنا حرکتشون یجوریه! نرم نیست. شخصیت اصلی بازی L.A.Noire یادتون هست؟ یا بازی splinter cell 1 شخصیت اصلی، عالی کار شده بود. راه رفتنش خیلی نرم و اصطلاحا عضلانی بود. خیلی تو پر و روان راه می رفت.
ولی باز امتحان می کنم مرسی!
hatef_animat
14-11-2013, 00:48
در مورد حرکت در عرض منظور من این بود که شوت هام اکثرا دقت بالاتری دارن...یعنی وقتی میزنم معمولا یا گل میشه،یا تیر میخوره یا نهایتا دروازه بان حریف خیلی خوب باشه کرنر میکنتشون....منتها گویا مشکل شما جای دیگریست،یعنی شما هنوز یه مرحله عقبتر هستید،تو شوت زدن مشکل دارید،منم همین طور بود برام،منتها با بازیکن هایی که کنترل توپ و سرعت و تکنیک بالاتری دارن الان نمیگم خیلی راحت،ولی راحتتر از قبل بازیکنا رو تو عرض جا میذارم و شوتمو میزنم،منتها همیشه که قرار نیست بگیره...بالاخره یکم بلاک هم لازمه جهت طبیعی تر شدن بازی.....
اتفاقا درباره ی مورد 5 که همون قدرت شوتی بود که گفتید ، منظور شما رو کامل متوجه شده بودم،
شما میگید اگه تو 13 مثلا اگه تا 3 خونه پر میکردم،اگه تو 14 هم تا 3 خونه پر کنم شوتم اون قدرتی که در 13 داشت رو نداره...
خب من با این مخالفم...چون به نظرم شوت ها محکم تر از 13 شدن...اون روزای اول که 14 بازی کردم چون فکر میکردم مثل 13 شوت میکنه تا یه حدی پر میکردم که تو 13 گل میشد،اما تو 14 با اون قدرت توپام از بالای دروازه میره اوت!!
در مورد مشکل دفاع و کند عمل کردنشون من تا الان در این حد دقت نکرده بودم،متوجه همچین چیزی حداقل تا الان نشدم،شاید بعدا برام پیش بیاد...
عزیز دلم اصلا فرض می کنیم من هیچی بلد نیستم، این چه ربطی به این داره که شوت وقتی سه خط پر می کنم قویه یا دو خط؟ دوما من میگم تو 13 تو عرض حرکت می کردم راحت تر شوت می زدم تا تو فیفا 14، این به نظرت صرفا به بلد بودن یا نبودن ربط داره یا به گیم پلی؟
اولشم گفتم اینا برداشت شخصی منه. نمیخوام که دروغ بگم من دو و نیم خط پر می کنم قشنگ میره تو دست دروازه بان. نه کمی بالاتر نه پایین تر! صفحه کلیدم، دسته م خرابه یا فیفایی که من بازی می کنم خوب کرک نشده، اینا رو نمی دونم. فقط میدونم وقتی دو و نیم خط پر می کنم، راست میره تو دست دروازه بان. الا اینکه سرعت بازیکن زیاد باشه و دور و برش خلوت و موقعیتش خوب. تو فیفا 13 اینا زیاد ملاک نبود(برداشت و نظر شخصی).
گفتم نظر شخصی یعنی اینکه نظر شخصی به بحث نمیاد. من از کجا به شما ثابت کنم که وقتی دو و نیم خط پر می کنم میره دست دروازه بان؟ تا بعد ببینیم علتش چیه ... .
من که نمی تونم یه تصویر با کیفیت 1080 رو برات فیلم برداری کنم و آپ کنم!
باهات موافقم. شوتها، پاسها، سانترها تو فیفا 14 واقعا عالیه. واقعا عالیه(نظر کارشناسی نیست نظر شخصیه!).
شما بهتر بود نظر شخصی خودتونو جدا و بی اشاره به نظر بنده می نوشتین. مثلا من نمیدونم شما گزینه های پاس و شوت رو دست کاری کردین یا نه!
خودشم این چیزایی که بهشون اشاره کردم به بحث نمیاد، برای همین تاکید کردم نظر شخصی. الان من خودم از 100 به فیفا 14 100 میدم. ولی همین الان آدمایی هستن که به فیفا صفر هم نمیدن. چیکار کنیم بگیم اونا دروغ میگن؟ نه نظر و پسند شخصیشونه. وقتی پی اس نصب کردم اولین چیزی که ازش بدم اومد، گرافیکش بود. بعد که تو اینترنت سرچ می کنی می بینی یه نفر هست که بیشتر به خاطر گرافیک خوب پی اس 14 رو انتخاب کرده، نظر و دید و پسند شخصیشه! چیکار میشه کرد؟ از رو این نمیشه گفت من راست میگم یا اون!
بیخیال این بحث. شما بهتره نظری داشتین بی اشاره به نظر بنده بهش بپردازین! ما هم استفاده می کنیم حتما حتما حتما!
Kaveh619
14-11-2013, 01:08
عزیز دلم اصلا فرض می کنیم من هیچی بلد نیستم، این چه ربطی به این داره که شوت وقتی سه خط پر می کنم قویه یا دو خط؟ دوما من میگم تو 13 تو عرض حرکت می کردم راحت تر شوت می زدم تا تو فیفا 14، این به نظرت صرفا به بلد بودن یا نبودن ربط داره یا به گیم پلی؟
اولشم گفتم اینا برداشت شخصی منه. نمیخوام که دروغ بگم من دو و نیم خط پر می کنم قشنگ میره تو دست دروازه بان. نه کمی بالاتر نه پایین تر! صفحه کلیدم، دسته م خرابه یا فیفایی که من بازی می کنم خوب کرک نشده، اینا رو نمی دونم. فقط میدونم وقتی دو و نیم خط پر می کنم، راست میره تو دست دروازه بان. الا اینکه سرعت بازیکن زیاد باشه و دور و برش خلوت و موقعیتش خوب. تو فیفا 13 اینا زیاد ملاک نبود(برداشت و نظر شخصی).
گفتم نظر شخصی یعنی اینکه نظر شخصی به بحث نمیاد. من از کجا به شما ثابت کنم که وقتی دو و نیم خط پر می کنم میره دست دروازه بان؟ تا بعد ببینیم علتش چیه ... .
من که نمی تونم یه تصویر با کیفیت 1080 رو برات فیلم برداری کنم و آپ کنم!
باهات موافقم. شوتها، پاسها، سانترها تو فیفا 14 واقعا عالیه. واقعا عالیه(نظر کارشناسی نیست نظر شخصیه!).
شما بهتر بود نظر شخصی خودتونو جدا و بی اشاره به نظر بنده می نوشتین. مثلا من نمیدونم شما گزینه های پاس و شوت رو دست کاری کردین یا نه!
خودشم این چیزایی که بهشون اشاره کردم به بحث نمیاد، برای همین تاکید کردم نظر شخصی. الان من خودم از 100 به فیفا 14 100 میدم. ولی همین الان آدمایی هستن که به فیفا صفر هم نمیدن. چیکار کنیم بگیم اونا دروغ میگن؟ نه نظر و پسند شخصیشونه. وقتی پی اس نصب کردم اولین چیزی که ازش بدم اومد، گرافیکش بود. بعد که تو اینترنت سرچ می کنی می بینی یه نفر هست که بیشتر به خاطر گرافیک خوب پی اس 14 رو انتخاب کرده، نظر و دید و پسند شخصیشه! چیکار میشه کرد؟ از رو این نمیشه گفت من راست میگم یا اون!
بیخیال این بحث. شما بهتره نظری داشتین بی اشاره به نظر بنده بهش بپردازین! ما هم استفاده می کنیم حتما حتما حتما!
خب منم دقیقا همینکارو کردم،منتها سوتفاهم شد و شما بد برداشت کردین...شما نظر شخصیتونو گفتید و منم گفتم میدونم این نظر شماست،اما نظر من با نظر شما متفاوته ...لزوما نمیشه گفت حق با کیه...نظر نظره شخصی بوده...
من فقط میخواستم اینو بگم این چیزایی که شما گفتید عکسش واسه من اتفاق افتاده...
به هر حال اگه چیزی گفتم باعث ناراحتی شده من معذرت میخوام...
منتها باور کنید منظور منو بد متوجه شدید...
farshad kazemi
14-11-2013, 01:31
سلام
من بازی رو نصب کردم و آپدیت 2 و کرک 5 رو هم ریختم بعد پچ های مودینگ وی رو تا ورژن 8.5 ریختم و بازی بدون هیچ مشکلی اجرا میشد بعد از چند روز بازی کردن امروز که می خواستم بازی بکنم دیدم که بازی اجرا میشه ولی حالت اسلوموشن داره!!! فیفا 13 رو هم که اجرا کردم همینجور بود! گفتم شاید مشکل از کارت گرافیک باشه! واسه همین nba 2k 2014 رو باز کزدم بدون مشکل اجرا شد! بعد از کلی ور رفتن باهاش یه بار FIFA 14 MWM Selector رو اجرا کردم و apply زدم و دوباره رفتم تو بازی درست شده بود !! الان دوباره همون حالت پیش اومده و درست هم نمیشه؟؟؟ علتش چیه؟؟؟ مشکل از کجاست؟؟؟؟؟ لطفا راهنماییم بکنین
ممنون
مدافعاشون رو که دیگه نگو . کافیه فقط یه کم فشار بیاری به مدافعشون و توپ رو راحت بدست میاری . یکی دوتا گل تو هر بازی به این روش واسه من زده میشه .
پس بالاخره یکی زوم کرد روی این مشکل،
این پرس کردن دفاعشون روی tactical سخته اگر میبینی کسی صداش بخاطر این نکته افتضاح بازی در نمیاد بخاطر اینه که روی tactical بازی میکنند
اما توی Legacy Defence راحتتر میشه cpu رو پرس کرد احساس میکنم سازنده های بازی روی legacy اصلا بازی نکردند که ببینند دفاع cpu چه کارهایی میکنه :n02:
دیگه اصلا نمیشه با تیم های ضعیف بازی کرد البته تیم های قوی هم این مشکل رو دارند اما چون ری ایکشن بالایی دارند سریعتر عمل میکنند و این بخاطر هوش نیست تنها بخاطر چند عدد اورال بالاتره!
درسته بازی مشکل زیاد داره اما این مشکل غیرقابل تحمله میخوام این مشکل رو گزارش کنم ایمیل دارند یا برم ea forum ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8)؟ :n02:
پس بالاخره یکی زوم کرد روی این مشکل،
این پرس کردن دفاعشون روی tactical سخته اگر میبینی کسی صداش بخاطر این نکته افتضاح بازی در نمیاد بخاطر اینه که روی tactical بازی میکنند
اما توی Legacy Defence راحتتر میشه cpu رو پرس کرد احساس میکنم سازنده های بازی روی legacy اصلا بازی نکردند که ببینند دفاع cpu چه کارهایی میکنه :n02:
دیگه اصلا نمیشه با تیم های ضعیف بازی کرد البته تیم های قوی هم این مشکل رو دارند اما چون ری ایکشن بالایی دارند سریعتر عمل میکنند و این بخاطر هوش نیست تنها بخاطر چند عدد اورال بالاتره!
درسته بازی مشکل زیاد داره اما این مشکل غیرقابل تحمله میخوام این مشکل رو گزارش کنم ایمیل دارند یا برم ea forum ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8)؟ :n02:
هنوز دفاع legacy وجود داره ؟ حذفش نکردن هنوز ؟ :n02: چون توی فیفا 14 فکر کنم روی legacy بزنی دهن مدافعای حریف رو سرویس کنی .
جالبه برعکس همه هم اعتراض دارن به همچین مشکلی . اون اولا توی این تاپیک میومدی کلی مدافع حقوق بشر میومدن از فیفا 14 دفاع میکردن اما حالا ...
EA هم خودش میدونه این مسئله رو . منتهی رفت تا سال دیگه . اگه هم بخواد پچی چیزی بده واسه نسخه نکست میده .
یعنی اگه انلاین فیفا 14 رو ببینی حالت بهم میخوره از کثیف بازی هایی که توی این بازی به اصطلاح شبیه ساز میشه .
البته فیفا 14 بیچاره هم حق داره بنده خدا . اخه توی واقعیت مدافعین توپ رو بلافاصله پاس نمیدن . در واقع اون مهاجمه که انرژیش رو هدر نمیده واسه گرفتن توپ از مدافع . چون مدافع سریع میتونه پاس یده .
اما توی فیفا 14 سرعت بازیکنی که صاحب توپ نیست خیلی بالاست و stamina هم که خیلی مهم نیست . واسه همین طرف از خط حمله شروع میکنه پرسینگ شدید . از طرفی هم دیگه راحت نمیشه بعد از گرفتن توپ حرکت کرد و یه استپی چیزی لازمه واسه همینه که راحت از مدافع توپ رو میشه گرفت .
denzelmovie
14-11-2013, 13:10
دوستان کلا میخوام هر کسی بگه توی فیفا چه تیمی رو بر میداره و توی ترکیبش چه تغییراتی رو ایجاد میکنه؟
کلا میخوام ترفندها و موارد مختلف ترکیب چیدن رو یاد بگیرم
اگه هم کریر مود استفاده میکنید بگید چه تیمی رو برمیدارید و چه کسانی رو میخرید و ترکیب رو چطوری می چینید؟
همه باید بگید :n02: ممنون
payam.n5
14-11-2013, 13:22
هنوز دفاع legacy وجود داره ؟ حذفش نکردن هنوز ؟ :n02: چون توی فیفا 14 فکر کنم روی legacy بزنی دهن مدافعای حریف رو سرویس کنی .
جالبه برعکس همه هم اعتراض دارن به همچین مشکلی . اون اولا توی این تاپیک میومدی کلی مدافع حقوق بشر میومدن از فیفا 14 دفاع میکردن اما حالا ...
EA هم خودش میدونه این مسئله رو . منتهی رفت تا سال دیگه . اگه هم بخواد پچی چیزی بده واسه نسخه نکست میده .
یعنی اگه انلاین فیفا 14 رو ببینی حالت بهم میخوره از کثیف بازی هایی که توی این بازی به اصطلاح شبیه ساز میشه .
البته فیفا 14 بیچاره هم حق داره بنده خدا . اخه توی واقعیت مدافعین توپ رو بلافاصله پاس نمیدن . در واقع اون مهاجمه که انرژیش رو هدر نمیده واسه گرفتن توپ از مدافع . چون مدافع سریع میتونه پاس یده .
اما توی فیفا 14 سرعت بازیکنی که صاحب توپ نیست خیلی بالاست و stamina هم که خیلی مهم نیست . واسه همین طرف از خط حمله شروع میکنه پرسینگ شدید . از طرفی هم دیگه راحت نمیشه بعد از گرفتن توپ حرکت کرد و یه استپی چیزی لازمه واسه همینه که راحت از مدافع توپ رو میشه گرفت .
سلام
شما چطوری رو tactical دفاع میکنید ؟ من اصلا بلد نیستم تو این روش دفاع کنم ولی تو legacy باز بهتر میتونم مثه pes هست ضربدر مربع رو میگیرم دو نفری میرن پرس میکنن ولی تو تاکتیکال اصلا پرس نمیکنن
اگر میشه دکمه ها و روش های دفاع تاکتیکال یه توضیحی بدید ممنون میشم
در مورد این تنظیمات هم :
هم اگر توضیح بدید هر گزینه چیه و کدوم تنظیمات بهتره ممنون میشم
اصلا یه پیشنهادی دارم :
تو این انجمن :
یه تاپیک هست اموزش pes2014 شما هم که تو فیفا خیلی حرفه ای هستید همین تاپیک واسه فیفا بزنید خیلی استقبال میشه :n16:
amirfakhrian
14-11-2013, 13:47
تا چند وقت پیش فقط به صورت legacy دفاع می کردم، تا اینکه از نسخه 14 به بعد، فقط با tactical دفاع می کنم. دفاع با این روش واقعا سخته. امروز با بدبختی رفتم به دیویژن 4.
تو این مد خیلی راحت دریبل می خورم، آیا راه حلی برای خوب دفاع کردن دارید؟
aftabbalans
14-11-2013, 17:44
من هم نصبش کردم و هم بازیش کردم منتها یه مسئله ای هستش الان تو بخش ترانسفر بازیکن خیلی پیچیده شده الان من بخوام بازیکنی که میخوام بخرمش قدرتش مشخص باشه نشون نمیده که باید چیکار کنم؟
farshad kazemi
14-11-2013, 18:29
سلام
من بازی رو نصب کردم و آپدیت 2 و کرک 5 رو هم ریختم بعد پچ های مودینگ وی رو تا ورژن 8.5 ریختم و بازی بدون هیچ مشکلی اجرا میشد بعد از چند روز بازی کردن امروز که می خواستم بازی بکنم دیدم که بازی اجرا میشه ولی حالت اسلوموشن داره!!! فیفا 13 رو هم که اجرا کردم همینجور بود! گفتم شاید مشکل از کارت گرافیک باشه! واسه همین nba 2k 2014 رو باز کزدم بدون مشکل اجرا شد! بعد از کلی ور رفتن باهاش یه بار FIFA 14 MWM Selector رو اجرا کردم و apply زدم و دوباره رفتم تو بازی درست شده بود !! الان دوباره همون حالت پیش اومده و درست هم نمیشه؟؟؟ علتش چیه؟؟؟ مشکل از کجاست؟؟؟؟؟ لطفا راهنماییم بکنین
ممنون
;کسی نیست جواب منو بده؟؟؟؟؟
س پی یوم میره نزدیکای صد در صد و بازی حالت اسلوموشن میشه؟؟؟؟؟ قبلا اینجوری نبود یه هویی اینجور شد؟ لطفا کمک کنین؟
mohsengolshan
14-11-2013, 18:52
بچه ها منم تازه کریر رو شروع کردم رو لجندری دو تا بازی کردم که تو هر دوتا بازی به همین شیوه ( پرس روی حریف و قاپیدن توپ ) به گل رسیدم :n13:
سلام
شما چطوری رو tactical دفاع میکنید ؟ من اصلا بلد نیستم تو این روش دفاع کنم ولی تو legacy باز بهتر میتونم مثه pes هست ضربدر مربع رو میگیرم دو نفری میرن پرس میکنن ولی تو تاکتیکال اصلا پرس نمیکنن
اگر میشه دکمه ها و روش های دفاع تاکتیکال یه توضیحی بدید ممنون میشم
در مورد این تنظیمات هم :
هم اگر توضیح بدید هر گزینه چیه و کدوم تنظیمات بهتره ممنون میشم
اصلا یه پیشنهادی دارم :
تو این انجمن :
یه تاپیک هست اموزش pes2014 شما هم که تو فیفا خیلی حرفه ای هستید همین تاپیک واسه فیفا بزنید خیلی استقبال میشه :n16:
بخوای توی دفاع تاکتیکال خوب بشی فقط احتیاج به تجربه و بازی زیاد داره . دیگه الان ما فیفا بازها دو ساله داریم دفاع تاکتیکال انجام میدیم عادت کردیم . واسه pes باز هایی که تازه میان به فیفا اولش سخته ولی کم کم دفاعتون خوب میشه . یکی دو ماه بازی کنی عادت میکنی .
اگه بخوام راهنمایی بکنم . اینطوریه که شما دیگه نمیتونی با گرفتن دکمه پرس کنی . یه حالت دیگه غیر از پرس توی دفاع تاکتیکال داریم به اسم contain که با فاصله کمی از حریف دفاع میکنی که به دکمه A روی دسته ایکس باکس میتونی contain کنی .
همچنین دکمه X تکل ایستاده است و دکمه B تکل اسلایده که روی زمین لیز میخوری .
پرس رو باید به صورت دستی انجام بدی و خودت مستقیم با دکمه های جهتی به سمت حریف بری و توپ رو بگیری . در حالتی که میخوای بری تو پای حریف میتونی موقع رسیدن به پای حریف با دکمه ی X یا B تکل بزنی . از پشت حریف هم با گرفتن دکمه X نزاری حریف راحت از جلوت فرار کنه و انگار لباسش رو میکشی . اگه چند تا پشت سر هم بزنی ممکنه خطا بشه .
اینا نکته های اصلی بود و برای خوب دفاع کردن باید تجربه ات توی دفاع تاکتیکال زیاد بشه .
آقا مگه هنوز کسی هم رو legacy بازی میکنه؟!!
بچه ها منم تازه کریر رو شروع کردم رو لجندری دو تا بازی کردم که تو هر دوتا بازی به همین شیوه ( پرس روی حریف و قاپیدن توپ ) به گل رسیدم :n13:
فیفا 13 روی حالت ورلدکلاس به زور میتونستی بازی رو ببری و اصلا نتیجه قابل پیش بینی نبود و هر بار cpu یه جور بازی میکرد .
ولی الان روی لجندری راحت توی کریر 5 یا 4 تا گل به هر تیم میزنم و فوق فوقش یک گل بخورم . تازه منی که گل زدنم اصلا خوب نیست . بازی کاملا تکراریه واسم و هر تیم تاکتیکش با تیمهای دیگه خیلی فرقی نداره . بازی شده فقط پاس تو عمق هوایی و سانتر . تموم .
hatef_animat
14-11-2013, 19:20
خب منم دقیقا همینکارو کردم،منتها سوتفاهم شد و شما بد برداشت کردین...شما نظر شخصیتونو گفتید و منم گفتم میدونم این نظر شماست،اما نظر من با نظر شما متفاوته ...لزوما نمیشه گفت حق با کیه...نظر نظره شخصی بوده...
من فقط میخواستم اینو بگم این چیزایی که شما گفتید عکسش واسه من اتفاق افتاده...
به هر حال اگه چیزی گفتم باعث ناراحتی شده من معذرت میخوام...
منتها باور کنید منظور منو بد متوجه شدید...
بیخیال این چه حرفیه!
داداش من فقط نمیخواستم بحث ادامه پیدا نکنه. چون به نظرم چیزی ازش بیرون نمی اومد. والا من همیشه به اینجا سر می زنم و نکاتی که دوستان اشاره یا یادآوری می کنن را با دقت می خونم. چیزای زیادی یاد میگیرم.
hatef_animat
14-11-2013, 19:28
من این FIFA14MWM095 نصب کردم، تغییری ندیدم، دوستان کسی میدونه چیکار میکنه این آپدیت؟
بعد مثلا چندتا لباس که قبلا قفلش باز شده بود، الان قفله و اینکه تابلوها همه برگشته به قبل. همون تابلوهای تکراری آدرس سایت فیفا14 و فیس بوک اینا. اینو میشه درستش کرد؟
بعد موقع نصب این آپدیت تو نرم افزارFIFA 14 MWM Selector دکمه بزرگ سبز رنگ رو زدم(تو قسمت کفشها!!)، الان حجم فیفا 14 من شده 14.5 گیگ، اینو چیکار کنم؟
vivabarca
14-11-2013, 19:52
;کسی نیست جواب منو بده؟؟؟؟؟
س پی یوم میره نزدیکای صد در صد و بازی حالت اسلوموشن میشه؟؟؟؟؟ قبلا اینجوری نبود یه هویی اینجور شد؟ لطفا کمک کنین؟
اسلوموشن شدن بازی به دلیل فایل شبیه ساز دسته ایکس باکس هست که ریختی احتمالا. فایل ini. ـش رو پاک و دوباره تنظیم کن که فایل ساخته بشه.
دوستان من هر وقت میرم که بازی رو جرا کنم ازش در میاد چکار کنم؟؟؟
delpiero107
14-11-2013, 21:13
بچه ها این برنامه رو بگیرید بازیتون فوق العاده میشه SweetFX_config الان یه عکس از محیط بازیم واستون میدم ببینید
بچه ها یه برنامه معرفی کنید برای شناسایی و کانفیگ دسته ها
ما تو فیفا تازه کاریم (تازه مهاجرت کردیم) یکی از بچه ها یه دسته عجیب غریب داره تو بازی تمام تنظیماتش بهم ریخته.
برنامه ای هست که مثل pes بشه دکمه ها رو از بیرون کانفیگ کرد؟؟؟؟:n13:
mohsengolshan
14-11-2013, 22:45
بچه ها یه برنامه معرفی کنید برای شناسایی و کانفیگ دسته ها
ما تو فیفا تازه کاریم (تازه مهاجرت کردیم) یکی از بچه ها یه دسته عجیب غریب داره تو بازی تمام تنظیماتش بهم ریخته.
برنامه ای هست که مثل pes بشه دکمه ها رو از بیرون کانفیگ کرد؟؟؟؟:n13:
بفرما
x360ce.rar - 503 KB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mohsengolshan
14-11-2013, 22:49
دوستان منظور این چیه؟
دوستان منظور این چیه؟
درخواست ترانسفر داده...باید بفروشیش...
دوستان منظور این چیه؟
(خوب جوابت رو که پست قبلی رفیقمون داد)
ولی ...
اه اه بدم میاد اینقدر از این مسخره بازیا . هنوز فیفا این تقاضاهای بچگونه اش رو درست نکرده .
یهو یکی از بهترین بازیکنات در بهترین شرایطش تو تیم بدون هیچ دلیلی در خواست میده که میخوام برم یه باشگاه دیگه . میبینی طرف یکی از بهترین بازیکنهای جهانه بعد همچین ایمیلی واست میاد .
فکر کن خود ریبری داره فیفا بازی میکنه بعد توی فیفا یه دفعه همچین ایمیلی واسش میاد :n08: بیچاره کپ میکنه :n04:
چه میشه کرد فیفاست دیگه . میخواد طبیعی جلوه کنه .
farshad kazemi
15-11-2013, 00:12
اسلوموشن شدن بازی به دلیل فایل شبیه ساز دسته ایکس باکس هست که ریختی احتمالا. فایل ini. ـش رو پاک و دوباره تنظیم کن که فایل ساخته بشه.
مرسی دستت درد نکنه واقعا
با همین روشی که فرمودین مشکلم حل شد
ممنون
Alireza.M67
15-11-2013, 12:24
چرا توی این شماره نمیشه یه جام دو نفره آفلاین را انداخت و بازی کرد ؟
سلام.میشه یکی لینک دانلود پچ moddingway رو بده.تو یه سایتی رفتم نوشته بود ورژن 0.6 ولی گفته بود برای نصبش احتیاج به ورژن قبلی داره. میشه لینک دو تا پچ رو بدین.ممنون:n16:چون گرت بیل هنوز تو تاتنهامه.اعصبمو خورد کرده.
mohsengolshan
15-11-2013, 13:37
سلام.میشه یکی لینک دانلود پچ moddingway رو بده.تو یه سایتی رفتم نوشته بود ورژن 0.6 ولی گفته بود برای نصبش احتیاج به ورژن قبلی داره. میشه لینک دو تا پچ رو بدین.ممنون:n16:چون گرت بیل هنوز تو تاتنهامه.اعصبمو خورد کرده.
بفرما
FIFA 14 MODDINGWAY MOD V 0.5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
FIFA 14 MODDINGWAY MOD V 0.6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
FIFA 14 MODDINGWAY MOD V 0.8 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
FIFA 14 MODDINGWAY MOD V 8.5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
FIFA 14 MODDINGWAY MOD V 0.9 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
FIFA 14 MODDINGWAY MOD V 9.5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
aftabbalans
15-11-2013, 17:38
یه سوال؟
من الان لیگ دارم بازی میکنم اگه برم بیرون و سیو هم کنم بعدش بخوام برگردم میزنه کنتنیو فور... خب من اگر بخوام برم سیوهامو ببینم کجا باید برم؟!
delpiero107
15-11-2013, 17:50
یه سوال؟
من الان لیگ دارم بازی میکنم اگه برم بیرون و سیو هم کنم بعدش بخوام برگردم میزنه کنتنیو فور... خب من اگر بخوام برم سیوهامو ببینم کجا باید برم؟!
دوست عزیز همونجا که واسه شما میاره کنتینیو روش برو و شوک سمت راست رو بزن میاره لود
ببخشید اینجا سوال میکنم فکر بهترین جا باشه!!
می خواستم بدونم این سیستم برای اجرای بازی های جدید خوبه:
گرافیک: GTX 610
رم: 8G
سی پی یو : AMD Athlon II 445 X3
راستی اگر cpu پایینه کدوم مدل شرکت amd خوبه برای بازی؟؟
aftabbalans
15-11-2013, 18:42
دوست عزیز همونجا که واسه شما میاره کنتینیو روش برو و شوک سمت راست رو بزن میاره لود
من با کیبورد کار میکنم
بفرما
FIFA 14 MODDINGWAY MOD V 0.5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
FIFA 14 MODDINGWAY MOD V 0.6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
FIFA 14 MODDINGWAY MOD V 0.8 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
FIFA 14 MODDINGWAY MOD V 8.5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
FIFA 14 MODDINGWAY MOD V 0.9 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
FIFA 14 MODDINGWAY MOD V 9.5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مرسی.میشه یه توضیحی هم دربارش بدی که چیجوری باید نصب کنم؟همشو باید به ترتیب نصب کنم یا فقط نصب آخرین پچ کافیه؟ممنون
mohsengolshan
15-11-2013, 20:45
مرسی.میشه یه توضیحی هم دربارش بدی که چیجوری باید نصب کنم؟همشو باید به ترتیب نصب کنم یا فقط نصب آخرین پچ کافیه؟ممنون
بله بترتیب نصب کنید پچ ها رو که گرفتید داخل فولدر
FIFA 14 جایگزین کنید بعد فایل ModdingWayInstaller رو به صورت run admin اجرا و روی گزینه install کلیک کنید تا پچ نصب بشه
FIFA 14 جایگزین کنید بعد فایل ModdingWayInstaller رو به صورت run admin اجرا و روی گزینه install کلیک کنید تا پچ نصب بشه
بازم ممنون.یه سوال دیگه:وقتی بازیکنا نزدیک محوطه جریمه میشن بازی لگ میگیره.چیجوری حلش کنم؟مشکل از چیه؟
mohsengolshan
15-11-2013, 23:08
بازم ممنون.یه سوال دیگه:وقتی بازیکنا نزدیک محوطه جریمه میشن بازی لگ میگیره.چیجوری حلش کنم؟مشکل از چیه؟
درایو کارت گرافیکو آپدیت کنید. priority class بازی رو هم با نرم افزار Process Lasso بذارید روی high. با اینکار موقع اجرای بازی کل تمرکز cpu میره رو fifa:n06:
TimeWarp
16-11-2013, 01:20
لطفا یکم بیشتر توضیح بدید.چطور جایگزین بشه؟ 6 بار کپی و رپلیس کنیم محتویات پوشه ی پچ رو و هر دفعه ریپلیس می کنیم اون فایل رو اجرا کنیم؟حالا این پچا چی کار می کنن مثلا؟
اون آپدیتی که با کرک 5 اومد چیه؟
با تشکر
Rasoul2142
16-11-2013, 09:56
بچه ها این برنامه رو بگیرید بازیتون فوق العاده میشه SweetFX_config الان یه عکس از محیط بازیم واستون میدم ببینید
ببخشید دوست عزیز کدوم برنامه لینک ؟
لطفا یکم بیشتر توضیح بدید.چطور جایگزین بشه؟ 6 بار کپی و رپلیس کنیم محتویات پوشه ی پچ رو و هر دفعه ریپلیس می کنیم اون فایل رو اجرا کنیم؟حالا این پچا چی کار می کنن مثلا؟
اون آپدیتی که با کرک 5 اومد چیه؟
با تشکر
هدف اصلی از این پچ اپدیت شدن نقل و انتقالاته . البته چیزای دیگه ای هم واسه ظاهر بازی داره .
واسه نصبش
پچ اول رو بریز . moddingWayInstaller رو با ادمین اجرا کن و مود رو نصب کن . بعد برو توی پوشه Game > Data و اونجا پوشه loc رو حذف کن و پوشه loc-licensed رو به loc تغییر نام بده .
بعد برو سراغ پچ دوم و محتویاتش رو بریز توی پوشه فیفا و replace کن . و همون مراحل قبلی رو اجرا کن تا اخرین پچ .
از اخر که اخرین پچ رو هم نصب کردی FAFA 14 MWM selector رو اجرا کن و دیتا بیس رو بزار روی گزینه دلخواهت (واسه نقل و انتقالات بزار روی Database 2.0) و apply رو بزن . بقیه گزینه ها رو هم اگه خواستی تغییر بده و اگه هم نخواستی تغییر نده . در کل همه apply ها رو بزن .
پیشنهاد میکنم گزینه های بالای صفحه MWM Selector رو که مربوط به ادیت بازیکنهاست دست نزنی مگه اینکه بخوای یه بازیکن رو ادیت کنی .
hatef_animat
16-11-2013, 12:28
denzelmovie
16-11-2013, 13:08
(خوب جوابت رو که پست قبلی رفیقمون داد)
ولی ...
اه اه بدم میاد اینقدر از این مسخره بازیا . هنوز فیفا این تقاضاهای بچگونه اش رو درست نکرده .
یهو یکی از بهترین بازیکنات در بهترین شرایطش تو تیم بدون هیچ دلیلی در خواست میده که میخوام برم یه باشگاه دیگه . میبینی طرف یکی از بهترین بازیکنهای جهانه بعد همچین ایمیلی واست میاد .
فکر کن خود ریبری داره فیفا بازی میکنه بعد توی فیفا یه دفعه همچین ایمیلی واسش میاد :n08: بیچاره کپ میکنه :n04:
چه میشه کرد فیفاست دیگه . میخواد طبیعی جلوه کنه .
یه پیشنهاد خوب بهش بده نمیره جایی :n02:
دوستان چطوری باید روحیه بازیکنا رو توی کریر مود افزایش بدیم؟ اگه بذارم همیشه فیکس بازی کنند که هم برای بازیهای بعدی خسته میشن
و هم بقیه روحیه اشون رو از دست میدن، یا اصلا روحیه مهم نیست؟
delpiero107
16-11-2013, 14:31
هر کی برنامه ها رو میخواد ایملش رو بده واسش بفرستم اخه اپلود بلد نیستم بکنم اینم به یه زوری لینکش رو پیدا کردم دانلود کردم ....هرکی اپلود بلده ایمیلش رو بده واسش بفرستم
delpiero107
16-11-2013, 14:35
بچه ها لینکش رو دیدم اینم واسه شما محتویات رو کپی کنید تو پوشه game :
delpiero107
16-11-2013, 14:47
با این برنامه هم میتونید بازیتون رو به بالاترین گرافیک ممکن تبدیل کنید : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم اوزش تصویری داده که با برنامه چجوری کار کنید:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vivabarca
16-11-2013, 15:25
برخلاف pes که موقع تک به تک شدن مدافع حریف توربو میزنه و توپ رو میگیره تو فیفا مدافع طوری واکنش نشون میده آدم حظ میکنه! :
یه پیشنهاد خوب بهش بده نمیره جایی :n02:
دوستان چطوری باید روحیه بازیکنا رو توی کریر مود افزایش بدیم؟ اگه بذارم همیشه فیکس بازی کنند که هم برای بازیهای بعدی خسته میشن
و هم بقیه روحیه اشون رو از دست میدن، یا اصلا روحیه مهم نیست؟
روحیه تو بازی تاثیر نداره . فقط جنبه اینو داره که بازیکنت تیمت رو ترک نکنه .
چیزی که تو بازی تاثیر داره فرمه . هر چی بازیکنی روی فرم باشه اورالش موقتا تو بازی بیشتره .
برخلاف pes که موقع تک به تک شدن مدافع حریف توربو میزنه و توپ رو میگیره تو فیفا مدافع طوری واکنش نشون میده آدم حظ میکنه! :
واسه همینه که من هیچ وقت نمیتونم تک به تک رو گل کنم .
من دورتموند بودم حریف هم شالکه . من با 19 موقعیت و اون هم با 1 موقعیت که همونم پنالتی بود . اخر سر بازی رو 1-0 برد ازم .
بچه ها واسه اینکه مطمئن بشیم این پچ مودینگ وی نقل و انتقالات رو درست اپدیت میکنه لطفا قضیه زیر رو یه تست بزنین و اینجا بگین . حتما تا اخرین پچ مودینگ وی یعنی 0.9.5 رو نصب کرده باشین .
برای مثال برین توی منچستر ببینین Adnan Januzaj اورالش چنده . مال من زده 63 در حالی که این مال ماه سپتامبره و بعد از اون اورالش شده 69 .
ویرایش :
مشکلم حل شد . موقع انتخاب DB اشتباهی no میزدم . فکر میکردم میپرسه بک اپ بگیرم یا نه . منم میزدم no :n02:
face_2_faces
16-11-2013, 23:40
سلام به همه عزیزان
من مشکلم با نقل و انتقالات بازیکن ها حل نشده من روی بازیکن هایی که اسکات پیدا میکنه کلیک میکنم و اولین گزینه رو میزنم بعد از 12 یا بیشتر یا کمتر اطلاعات اون بازیکن رو بهم میده اون اطلاعات فقط قدرت پرش بازیکن و چیزهای شبیه اینو بهم میده اکثرا هم بالای 90 و تا 94 هم هست وقتی اون بازیکن 24 ساله رو میخرم میبینم اورالش روی 80 و کلی میخوره تو ذوقم و اصلا نمیتونم بفهمم بازیکن هایی که پیدا میکنه خوبن یا بد اسکات 5 ستاره هم خریدم ولی اورال بازیکن ها رو نمیده چکار کنم کلی رفته رو اعصابم خواهشا اگه دوستان میتونن کمک کنن.فقط برای پاتو یکبار اورالش رو زده بود الان نمیدونم چکار کنم بازیکن با استعداد بگیرم لطفا کمک کنید
وین رونی
17-11-2013, 11:01
پنالتی خنده دار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بفرما
x360ce.rar - 503 KB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان این برنامه کنترل دسته هاست میشه بگید کجا باید کپی بشه چطور باید تنظیم بشه ؟
delpiero107
17-11-2013, 13:21
بچه ها اون برنامه ها رو دادم نصب کردین دیدید تغییر رو یا نه
سلام به همه عزیزان
من مشکلم با نقل و انتقالات بازیکن ها حل نشده من روی بازیکن هایی که اسکات پیدا میکنه کلیک میکنم و اولین گزینه رو میزنم بعد از 12 یا بیشتر یا کمتر اطلاعات اون بازیکن رو بهم میده اون اطلاعات فقط قدرت پرش بازیکن و چیزهای شبیه اینو بهم میده اکثرا هم بالای 90 و تا 94 هم هست وقتی اون بازیکن 24 ساله رو میخرم میبینم اورالش روی 80 و کلی میخوره تو ذوقم و اصلا نمیتونم بفهمم بازیکن هایی که پیدا میکنه خوبن یا بد اسکات 5 ستاره هم خریدم ولی اورال بازیکن ها رو نمیده چکار کنم کلی رفته رو اعصابم خواهشا اگه دوستان میتونن کمک کنن.فقط برای پاتو یکبار اورالش رو زده بود الان نمیدونم چکار کنم بازیکن با استعداد بگیرم لطفا کمک کنید
به نظرم این روش مضخرفیه که اومده توی کریر جدیدا . یعنی نسبت به قبلا خوبه اما چون نقص داره این سیستم استعداد یابیشون بهتره ازش استفاده نکنی . من فقطاسکاتهای اکادمی رو میخرم چون اسکاتهای معمولی واسه نقل و انتقالات خیلی تاثیری ندارن و فقط واسه پیدا کردن بازیکنه که همون هم اشتباه زیاد دارن .
شما بهتره فعلا از این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده کنی .
حواست باشه اگه موقع شروع کریر پچ مودینگ وی رو نصب کردی باید اطلاعات بازیکنها رو روی FIFA 14 weekly سرچ کنی و اگه بدون پچ مودینگ وی بازی میکنی همون FIFA 14 معمولی رو سرچ کن .
تو این سایت بازیکنهای با پتانسیل بالا رو میتونی پیدا کنی .
Rasoul2142
17-11-2013, 17:38
بابا یه جا آپلودش کن نمیشه دانلود کرد
اگه نمیتونی این ایمیلمه بفرست به ایمیلم
mis940@gmail.com
mohsengolshan
17-11-2013, 18:22
دوستان این برنامه کنترل دسته هاست میشه بگید کجا باید کپی بشه چطور باید تنظیم بشه ؟
سه تا فایل داره extract کنید بعد کپی کنید تو پوشه game در FIFA 14 بعد فایل x360ce رو اجراش کنید. اون قسمت مربوط به انتخاب دسته هم بزارید روی logitech crodless rumblePad 2 و روی load کلیک کنید بعد مثل تصویر زیر تنظیمش کنید. در آخر هم save کنید.تمام:n05:
mohsengolshan
17-11-2013, 18:33
آره من نصب کردم عالی شده به نظرم خوده بازی رو هم روون تر میکنه. دمت گرم داداش :n11:
mohsengolshan
17-11-2013, 18:39
دوستان کسی فایل های گزارشگر عربی واسه 14 سراغ نداره؟ خیلی باحاله:n01:
face_2_faces
17-11-2013, 21:07
به نظرم این روش مضخرفیه که اومده توی کریر جدیدا . یعنی نسبت به قبلا خوبه اما چون نقص داره این سیستم استعداد یابیشون بهتره ازش استفاده نکنی . من فقطاسکاتهای اکادمی رو میخرم چون اسکاتهای معمولی واسه نقل و انتقالات خیلی تاثیری ندارن و فقط واسه پیدا کردن بازیکنه که همون هم اشتباه زیاد دارن .
شما بهتره فعلا از این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده کنی .
حواست باشه اگه موقع شروع کریر پچ مودینگ وی رو نصب کردی باید اطلاعات بازیکنها رو روی FIFA 14 weekly سرچ کنی و اگه بدون پچ مودینگ وی بازی میکنی همون FIFA 14 معمولی رو سرچ کن .
تو این سایت بازیکنهای با پتانسیل بالا رو میتونی پیدا کنی .
سلام و ممنون برای جواب شما من اگه 6 یا 7 فصل بازی کنم دیگه این سایتا به دردم نمی خوره نه؟
سلام و ممنون برای جواب شما من اگه 6 یا 7 فصل بازی کنم دیگه این سایتا به دردم نمی خوره نه؟
دیگه تا اون موقع باید تیم youth ات رو جمع کردی باشی . بازیکن هایی که از youth academy میان خیلی بازیکنهای خوبین .
elshaarawy
18-11-2013, 19:24
سلام . خواهش میکنم کمک کنید . من با x360ce دسته رو درست کردم آنالوگ سمت راست هم کار میکنه ولی ی ی وقتی دکمه آنالوگ رو روشن میکنم دیگه بازیکنا با چهار جهت اصلی حرکت نمیکنن!!! و با آنالوگ چپ حرکت میکنن ! لطفا یکی بگه باید چی کار کنم
:n16:
کد:
کد:
(مشکل بیرون پریدن)
کد:
کد:
کد:
(مشکل بیرون پریدن)
کد:
maa22 جان نمیدونم این pdf رو خودت درست کردی یا نه اما توی این pdf گفته که باید i68 regenerator رو اجرا کنیم و کلی کار اضافه .
در حالی که پچ مودینگ اصلا احتیاجی به i68 reg نداره .
siamak_mu
18-11-2013, 23:29
دوستان چرا این بازی مثل هر سال یه نسخه کرک شده توسط یه تیم معروف نداره؟! قفلش سخته؟ الآن بهترین نسخه برای دانلود چیه؟
hatef_animat
19-11-2013, 00:53
من این پچ رو نصب کردم
FIFA14MWM090
تابلوها خراب شده (برگشت به همون تابلوهای قبلی و اولیه)، بعضی لباس و اینا رو هم قفلش باز شده بود دوباره بسته شد.
خودشم تو FIFA 14 MWM Selector تو قسمت boot یه دکمه سبز رنگ بزرگی بود اونو زدم الان حجم فیفا شده 14.5 گیگ.
چیکار کنم تابلوها برگرده و چیکار کنم حجم بازی رو کم کنم؟ میشه؟
gigi_alex
19-11-2013, 20:54
دوستان پچ برای گیم پلی نیومده ؟؟
هرچقدر سختی بازی میبری بالاتر بجای اینکه حرفه ای بشن بازیکنا اسکل تر میشن :n21:
این اموزشو یه جایی دیدم گفتم بزارم شاید بدرد بخوره :
سلام ضاهرا FIFA14 با دسته های غیر از Xbox جور نیست و خیلی ها من جمله من با دسته هاش مشکل دارن علی الخصوص آنالوگ سمت راست ترفندهای زیادی تو اینترنت هست که خیلی هاش کار نمیکنه مثالا نرم افزار x360ce وقتی میریزم تو فولدر بازی از بازی میپره بیرون!
درحالی که میشه فایل تنظیم دسته FIFA11 رو بریزی تو محل نصب بازی و دسته هارو تنظیم کنید و فایل مربوط به تنظیماتش رو از Documents بریزی تو پوشه FIFA14 ، تو همون قسمت!!!
آموزش: ابتدا فولدر "Game0" رو بعد از اکسترک کردن بریزید تو پوشه محل نصب بازی (داخل فولدر "Game) بعد داخل فولدر، فایل "fifa11.exe"رو اجرا کنید و دسته هاتونو طبق سلیقه خودتون تنظیم کنید. برید تو "My Document" و فولدر "FIFA 11" رو باز کنید یه فایل به نام "buttonDataSetup" هست که اونو بریزید توی همون فولدر "My Document" ولی این بار "FIFA 14" (یه فایل به همون نام اونجا هست، اگه پیغام داد "Replace" رو بزنید! الان دیگه همه چی درست شده از بازی لذت ببرید در ضمن اگر کار نکرد اسم فولدر "Game0" رو به "Game" تغییر بادید و مراحل بالا رو تکرار کنید! دانلود فایل تنظیم دسته FIFA 11 با حجم 1.1 Mb در لینک زیر:
من core i7 با gtx 560 دارم یعنی عملا نباید هیچ بازی رو کم بیارم اما این پچ ها پدر فیفا رو در میارن و هر چند ثانیه یه بار یک فریم کوچولو میخورند بدون پچ البته بازی عالیه
نمیدونم شما چجوری اینقدر پچ میزنید
کسی هست پچ بزنه ویندوز 8 هم داشته باشه و لگ نزنه؟
فکر کنم این پچ ها فقط با ویندوز 8 مشکل دارند چون سیستم دوستم با ویندوز 7 مشکلی نبود
به نظر میاد پچ های مفیدی باشند چون چهره و پیراهن تیمها رو درست میکنند البته اسم تیمهارو کامل مینویسه که این واقعا مسخرست چون بعضی تیمها اسم طولانی دارند و تو صفحه جا نمیشه!
Zlatan_ibra
20-11-2013, 10:40
بله من هم وقتی پچهای گرافیکی میزنم بازی لگ پیدا میکنه و سنگین تر میشه...ویندوز هم 8 است
elshaarawy
20-11-2013, 17:57
سلام . آنالوگ سمت چپ رو چجوری فعال کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
denzelmovie
20-11-2013, 19:21
دوستان من توی کریر مود همیشه با خستگی بازیکنا مشکل دارم، مثلا یه بازی میکنم بازی بعدی که خیلی مهمه همه اشون خسته میشن
الان هر 3 روز یکبار باید با یک تیم قوی بازی کنم که با این خستگی ها نمیشه
لطفا بگید باید چکار کنم؟ ترینر هم هرچی سرچ کردم یا کار نمیکنه یا ویروس کش باهاش مشکل داره
یه نفر لطف کنه یا یک ترینر خوب قرار بده یا یه راه حلی برای این خستگی ها بده، ممنون
دوستان من توی کریر مود همیشه با خستگی بازیکنا مشکل دارم، مثلا یه بازی میکنم بازی بعدی که خیلی مهمه همه اشون خسته میشن
الان هر 3 روز یکبار باید با یک تیم قوی بازی کنم که با این خستگی ها نمیشه
لطفا بگید باید چکار کنم؟ ترینر هم هرچی سرچ کردم یا کار نمیکنه یا ویروس کش باهاش مشکل داره
یه نفر لطف کنه یا یک ترینر خوب قرار بده یا یه راه حلی برای این خستگی ها بده، ممنون
طبیعیه که . مگه تو واقعیت بازیکن ها خسته نمیشن ؟ خوب بازیکنهای ذخیره نباید بازی کنن . اونا واسه همین روزا هستن دیگه .
بعد هم مشکل زمان بندی بازی هاست نه بازیکن ها . میبینی توی دو هفته باید 5 تا بازی انجام بدی . بعد هم با تیم های ضعیف از تیم ذخیره ات استفاده کن دیگه .
denzelmovie
20-11-2013, 21:03
طبیعیه که . مگه تو واقعیت بازیکن ها خسته نمیشن ؟ خوب بازیکنهای ذخیره نباید بازی کنن . اونا واسه همین روزا هستن دیگه .
بعد هم مشکل زمان بندی بازی هاست نه بازیکن ها . میبینی توی دو هفته باید 5 تا بازی انجام بدی . بعد هم با تیم های ضعیف از تیم ذخیره ات استفاده کن دیگه .
خب همین کار رو میکنم از بازیکنای ذخیره استفاده میکنم ولی بعضی وقتها پشت سر هم با تیمهای قوی بازی دارم
مثلا توی دو هفته باید با بایر و بارسلونا (رفت و برگشت بازی کنم) ترینر که کار کنه سراغ ندارید؟
هرچی دانلود میکنم کار نمیکنه
Zlatan_ibra
20-11-2013, 22:41
اقا چرا تو فیفا14 وقتی میخوایم یه چهره نصب کنیم ارور دیتابیس میده؟
درود
پچی یا کرکی منتشر نشده که مشکل کارت قرمز کریر مود رو برطرف کنه ؟!
من یک مدت از این تاپیک دور بودم از اخبار عقب موندم :n02:
درود
پچی یا کرکی منتشر نشده که مشکل کارت قرمز کریر مود رو برطرف کنه ؟!
من یک مدت از این تاپیک دور بودم از اخبار عقب موندم :n02:
چرا . کرک ورژن 5 رو بگیر هیچ مشکلی نداره .
3RiaLbaZ
21-11-2013, 22:31
دوستان کسی بازیکن جوون تربیت کرده؟
فیفا 13 من وقتی بازیکن تربیت می کردم بعد 2-3 فصل کریر مود کرش می کرد ، ولی بدون بازیکن جوون تا 10-12 فصل بازی کردم
فیفا 14 هم همین طوریه یا درست شده؟
من الان فصل سومم ولی می ترسم بازیکن جوون کشف کنم اینم کرش کنه :|
zanyar.sew
21-11-2013, 23:09
با این کرک آخریه بازی واسه من کامل شد و آخرش نشستم بازی کردم.
و به جرات میگم فیفا 13 بهتر بود.
اینجا غیر از تماشگرا و فیس بازیکنا با حرکات فیزیکی بازیکنها پیشرفتی تو بازی ندیدم. که تو این مورد آخری 13 هم اندازه کافی خوب بود و فرسنگها با pes فاصله داره :n08: فرسنگ که چه عرض کنم سالهای نوری!
متاسفانه چمن و خصوصا استادیوم ها در حد شوخی بی مزه اییه ان! تماشگرا هم که میگم بهتر شدن واقعا باز قابل تحمل نیست و مقوایی شکلن و حجم ندارن و به شخصه احساسم به 13 بهتره! استادیومها رو چندتا رو دیدم اصلا با واقعی یکی نیست نمیدونم از کجا آوردنشون. ضمن اینکه انتظار داشتم رو بخش تماشگرا و استادیوم و نورپردازی کار بشه که نه واقعا انگا کلا بیخیال این قسمت شدن و خیلی افت داشته نسبت به 13.
واقعا تو 13 سانتر و هد و گل زدن از این روش به بلوغ رسیده بود! دوباره گند زدن به همه چی! اینا که از کنار میرن و هی سانتر و سانتر و سانتر اعصاب واسه آدم نمیزارن رو دوباره به اینا بها دادن :n14:
13 هم اینطوری بود اولش امیدوارم برگردن به حالت قبل.
بعد یه چیز دیگه که از همه واسه من مهمتره: نمیشه با تیمای درجه 2 برابر تیمهای درجه یک بازی کرد. یعنی امان از یه حرکت صحیح. این دیگه چه طرز فکریه سوار فیفا 14 شده؟؟؟ مساله ایی هم نیست بخواد با آپدیت و ... حل بشه. به نظرم این در حد فاجعه اس. واسه پاسهای ساده میمونی توش ! با ناپولی و تاتنهام زیاد بازی میکنم ولی واقعا تو 14 نمیشه بازی کرد. نصف پاسهامو کات میکنن تیمهای دیگه. تا یووه رو ورداشتم دیدم منم دارم پاسهای حریف رو کات میکنم اوه اوه ! میتونم بعضی وقتها از بازیکناش رد بشم!
راستی اوزیل تو ریال مادرید بود بعد طرف گذاشته بودش چپ! عاقا این اوزیل دیوا نه مان کرد! آخه اوزیل منکر محشر بودن نیستم ولی بخواد هی از زونیگا رد بشه با عقل چه بشری جور در میاد؟ اوزیل کنده و تا بخواد استارت بزنه زونیگا با اون سرعت خارق العاده نصف زمینو رفته! اینو گفتم تا فاجعه تفاوت تیمای a با b دستتون بیاد!
در کلم تصلتی رو که روی بازی تو 13 داشتیم اینجا نداریم و تو 13 بسته به تواناییهامون تو بازی میتونستیم خیلی تغییرات گسترده ایی تو تاکتیک و سبک بازی بدیم ولی اینجا کمتر.
از یه بازی سرعتی با پاسهای کوتاه یا بلند تا یه بازی با میدان داری و آرامش دادن به بازی همه دست خودمون بود ولی 14 این ویژگی رو کمتر داره( این یه مورد رو شاید بشه بازی بیشتر درست کرد ولی یادمه کلا چند بار با 13 بازی کردم بودم این ویژگی رو تو شریانام احساس کرده بودم!)
خلاصه بازی کردن با فیفا 14 احساس میکنم وقت کشیه و در توصیف pes 14 بگم خودکشیه!
ببخشید این pes رو هی وسط میکشم و زیاد ربطی به اینجا نداره ولی :n08: :42: چی بود آخه ؟ :n08:
دوستان این 14 آپدیت ماژوری نداره بازی رو تغییر داده باشه؟
siamak_mu
22-11-2013, 09:39
میشه بفرمایید کدوم نسخه رو دانلود کردید؟ کرک 5 هم لینک میدید؟
با این کرک آخریه بازی واسه من کامل شد و آخرش نشستم بازی کردم.
و به جرات میگم فیفا 13 بهتر بود.
اینجا غیر از تماشگرا و فیس بازیکنا با حرکات فیزیکی بازیکنها پیشرفتی تو بازی ندیدم. که تو این مورد آخری 13 هم اندازه کافی خوب بود و فرسنگها با pes فاصله داره :n08: فرسنگ که چه عرض کنم سالهای نوری!
متاسفانه چمن و خصوصا استادیوم ها در حد شوخی بی مزه اییه ان! تماشگرا هم که میگم بهتر شدن واقعا باز قابل تحمل نیست و مقوایی شکلن و حجم ندارن و به شخصه احساسم به 13 بهتره! استادیومها رو چندتا رو دیدم اصلا با واقعی یکی نیست نمیدونم از کجا آوردنشون. ضمن اینکه انتظار داشتم رو بخش تماشگرا و استادیوم و نورپردازی کار بشه که نه واقعا انگا کلا بیخیال این قسمت شدن و خیلی افت داشته نسبت به 13.
واقعا تو 13 سانتر و هد و گل زدن از این روش به بلوغ رسیده بود! دوباره گند زدن به همه چی! اینا که از کنار میرن و هی سانتر و سانتر و سانتر اعصاب واسه آدم نمیزارن رو دوباره به اینا بها دادن :n14:
13 هم اینطوری بود اولش امیدوارم برگردن به حالت قبل.
بعد یه چیز دیگه که از همه واسه من مهمتره: نمیشه با تیمای درجه 2 برابر تیمهای درجه یک بازی کرد. یعنی امان از یه حرکت صحیح. این دیگه چه طرز فکریه سوار فیفا 14 شده؟؟؟ مساله ایی هم نیست بخواد با آپدیت و ... حل بشه. به نظرم این در حد فاجعه اس. واسه پاسهای ساده میمونی توش ! با ناپولی و تاتنهام زیاد بازی میکنم ولی واقعا تو 14 نمیشه بازی کرد. نصف پاسهامو کات میکنن تیمهای دیگه. تا یووه رو ورداشتم دیدم منم دارم پاسهای حریف رو کات میکنم اوه اوه ! میتونم بعضی وقتها از بازیکناش رد بشم!
راستی اوزیل تو ریال مادرید بود بعد طرف گذاشته بودش چپ! عاقا این اوزیل دیوا نه مان کرد! آخه اوزیل منکر محشر بودن نیستم ولی بخواد هی از زونیگا رد بشه با عقل چه بشری جور در میاد؟ اوزیل کنده و تا بخواد استارت بزنه زونیگا با اون سرعت خارق العاده نصف زمینو رفته! اینو گفتم تا فاجعه تفاوت تیمای a با b دستتون بیاد!
در کلم تصلتی رو که روی بازی تو 13 داشتیم اینجا نداریم و تو 13 بسته به تواناییهامون تو بازی میتونستیم خیلی تغییرات گسترده ایی تو تاکتیک و سبک بازی بدیم ولی اینجا کمتر.
از یه بازی سرعتی با پاسهای کوتاه یا بلند تا یه بازی با میدان داری و آرامش دادن به بازی همه دست خودمون بود ولی 14 این ویژگی رو کمتر داره( این یه مورد رو شاید بشه بازی بیشتر درست کرد ولی یادمه کلا چند بار با 13 بازی کردم بودم این ویژگی رو تو شریانام احساس کرده بودم!)
خلاصه بازی کردن با فیفا 14 احساس میکنم وقت کشیه و در توصیف pes 14 بگم خودکشیه!
ببخشید این pes رو هی وسط میکشم و زیاد ربطی به اینجا نداره ولی :n08: :42: چی بود آخه ؟ :n08:
دوستان این 14 آپدیت ماژوری نداره بازی رو تغییر داده باشه؟
البته بگم که کم کم با بازی کردن قلق بازی دستت میاد و میتونی cpu رو راحت شکست بدی . حتی توی لجندری .
اما به شدت 13 سرتر بود از این نسخه . واسه من یکی 13 یه نسخه کامل بود و جوری نبود که توی 13 بگم کاش مثلا اینجاش اینجوری باشه یا اونجوری . چیزی کم نداشت . EA باید همون رو فقط ارتقا میداد نه اینکه یه سری مزیت ها رو برداره ازش .
همونطور که گفتم با بازی میشه کنار اومد وقتی زیاد بازی کنی . مخصوصا بعد از اپدیت ها . اما واقعا اون نکته ای که گفتی رو نمیشه کاریش کرد .
توی 14 مجبور میشی به سمت یه نوع تاکتیک متمایل بشی . توی 13 زدن اکثر گل ها بسته به مهارت و تاکتیک بازیکن فرق داشت .
یکی مهارت توی دریبل و بازی سرعتی داشت . یکی پاس کاری و تیکی تاکا کار میکرد . یکی تا توپ رو میگرفت پاس بلند میداد واسه مهاجمش . یکی زیاد سانتر میکرد و ...
اما توی 14 یکی دو روش چون بیشتر از همه کاربرد دارن واسه همین متمایل میشیم به استفاده از اون روش ها .
نکته ای که بیش از همه روی اعصابه حفظ توپه که مدافعین حریف خیلی ریلکس بازی میکنن و به راحتی میشه توپشون رو گرفت که بازی رو واسه من بی مزه میکنه . از اون طرف دروازه بان هاشون که همگی واکاشی زوما . با یه حرکتی توپ ها رو میگیرن که نگو . توی یه بازی میبینی 20 تا موقعیت یا شوت به دروازه دارم که فقط یکیش گل شده د حریف همون یکیش رو هم میبینی گل میکنه .
ولی این اسلایدر ها خیلی توی بهتر شدن بازی کمک کرده . دمش گرم . دفاع خیلی هوشمندانه تر عمل میکنه . حتما تنظیمشون کنین .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.