مشاهده نسخه کامل
: FIFA 14
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
[
18]
نسخه ی کامل fifa14واسه pcکی میاد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش تا 10 روز دیگه پچ میاد یا نه کارخیلی مهمی دارم. فقط یه جواب داره آره یا نه ممنون؟
داداش تا 10 روز دیگه پچ میاد یا نه کارخیلی مهمی دارم. فقط یه جواب داره آره یا نه ممنون؟
داداش چون کارت خیلی مهمه باید بگم نه نمیاد
فقط دوتا سوال پیش اومد یکی اینکه دلیل تکرار پست هاتون در تایپیک چیه و دو اینکه کدوم پچ رو میفرمایید؟
هرپچی که بعد از 3.10 باشه
دوستان عزیز میشه ترکیباتون رو ارائه بدین به همدیگه.
سلام دوستان من آخرین پچ فیفا (3.10)رونصب کردم به نظرتون آلمان قویتره یا رئال.نمیدونم کدوم تیم بشم؟کمکم کنین.
pooriya_hp
26-07-2014, 00:57
مد ModdingWayرو نصب کن.
یعنی چی ؟ دو ماه دیگه فیفا 15 میاد اومدی اینجا سراغ نسخه ی کامل 14 رو میگیری ؟ :n04:
داداش من تو xbox360 بازی می کنم ، از کجا باید اقدام به نصب این مد کنم ؟
سلام دوستان یه سوال ؟؟؟؟ من فیفا رو رو پلی 3 و ایکس باکس بازی کردم چرا رو پلی 3 انقدر کیفیتش پایئنه و به صورت فوق اچ دی اجرا نمیشه ....؟؟؟ رو ایکس باکس عالیه کیفیتش !!!!!!!!! . میخواستم بدون مشکل از کجا میتونه باشه رو پلی 3 کیفیتش خیلی پائینه ؟؟؟؟؟؟؟ممنون
rezahashtpa
26-07-2014, 15:21
داداش من تو xbox360 بازی می کنم ، از کجا باید اقدام به نصب این مد کنم ؟
این پچا ماله pc اٍ !
pooriya_hp
26-07-2014, 20:55
این پچا ماله pc اٍ !
می دونم ، برای 360 باید چیکار کنم !
reza4024
26-07-2014, 23:36
دوستان داخل کریر مربی تیم ملیم میخوام چندتا بازیکن رو دعوت کنم به تیم اما هرکاری میکنم نمیشه
میشه دقیق و مرحله به مرحله توضیح بدین؟
-------------
فهمیدم خودم ممنون :دی
TimeWarp
27-07-2014, 13:04
دو تا سوال در مورد کریر :
چرا اینقدر خرید بازیکن تو کریر مشکله ؟ هر چی پیشنهاد میدی و قیمت رو میبری بالا یا دستمزد رو افزایش میدی ولی قبول نمی کنن . مثلا لاپورته 75 هست اما با 45 تا هم باشگاه راضی به انتقال نمیشه .
یکم در مورد این بخش فروش و خرید بازیکن توضیح بدید لطفا
یکی هم این ایمیل ها که کچلمون کرد . کدوم ایمیل ها مهم تره ؟
شرمنده تازه کاریم در مورد کریر چندان تو باغ نیستیم :n02:
reza4024
27-07-2014, 16:05
بازیکن باهاشون تاق بزن
من اکثرا یه بازیکن میدم یکیم میگیرم
نیمار قیمتش 45 میلیون بود با falcao عوضش کردم که قیمتش خیلی بیشتر از نیمار بود و قبول کرد باشگاه :n02:
وقتی هم میخوای حقوق هفتگی بازیکن رو تعیین کنی 1st crusial team player رو انتخاب کن که خیلی تاثیر داره
رضا جنگنده
28-07-2014, 13:37
شما باید این فایل دانلود کنید بعد بریزین تو پوشه بازی و extract کنید ! بعد با استفاده از moddingway installer این پچ رو نصب کنید !
بعد هم با استفاده از fifa mvm selector دیتابیس 5 رو انتخاب کنید تا آخرین ترکیب تیم های ملی رو داشته باشین !
اگه مشکلی بود همینجا بگین !
مرسی
کارایی که گفتین رو انجام دادم ولی هنوز تیم ملی ایران ندارم...
تو کیک آف قسمت تیم های بین الملی رو گشتم ولی ایران نبود...
ویرایش:
درست شد. باید بعد از انتخاب دیتا 5 تنظیمات رو ذخیره می کردم.
سلام دوستان دفاعم ضعیفه کمکم کنین
mehsan66
29-07-2014, 19:21
فیفا ورلد رو نصب کنید آنلاین بزنید خیلی حال می ده
دوستان راه حلی واسه دفاع کردن پاسای هوایی پشت مدافع حریف دارین لامصب همش میرسه به هدف یک استپ میکنه دفاع محو میشه میره گل
rezahashtpa
30-07-2014, 03:05
سعی کن دکمه پرسو به طور مداوم نداشته باشی ! :n16:
دفاع تاکتیکال و مارک کردن هم کم تاثیر نیست ! جواب میده !
reza4024
30-07-2014, 15:19
دوستان فیفا ورلد تیمهای باشگاهی رو هم داره؟
احسان سلیمانی
30-07-2014, 15:35
ببخشید من تازه عضو شدم می خواستم بدونم که چجوری بایستی یه لیگ مثلا لیگ اسپانیا رو بازی کنم
درمورد ترکیب قوی صحبت کنین
سلام دوستان من ممکنه سوالم تکراری باشه ولی اگه میشه جواب بدید :
شوک سمت راستم غیر فعاله با نرم افزار X360 هم تنظیمات رو انجام دادم تو فولدر بازی سیو کردم ولی موقع اجرا از بازی میپره بیرون چه راهکاری دارین ؟؟؟
mehsan66
31-07-2014, 21:13
دوستان فیفا ورلد تیمهای باشگاهی رو هم داره؟
منظورت کدومه اگه ورلد کاپ رو می گی که نه نداره ولی اگه فیفا ورلد که واسه pc اومده رو می گی آره داره
البته فقط آنلاین هست که رایگانه
درمورد ترکیب های قوی صحبت کنین
mehsan66
01-08-2014, 14:37
HFSO3 ترکیب قوی هست فقط حواست باشه نترکونتت:n02::n02:
منظورت چیه ترکیب قوی؟ از نظر بازیکن یا سیستم؟
Mohammad Yek110
01-08-2014, 14:48
دوست عزیز شما تا بازیتو خوب نکنی تمام ترکیب های ممکن رو هم امتحان کنی نمیتونی معجزه کنی
اینکه شما مثلا مودریچ رو یه سانت بیاری عقب یا جلو ، تا بازیتو خوب نکنی تاثیری نداره ، تمرین کن ، تیمای ضعیف رو بردار ، برو روی legendary و تمرین کن
موفق باشید:n16:
reza4024
01-08-2014, 15:55
این ترکیب من وقتی که با رئال بازی میکنم
تهاجمیه خیلیم باهاش حال میکنم :n02:
البته با روش بازی من جوره حالا شما هم یه امتحانی کن
ناگفته نماند حرف محمد هم درسته
amiralimadrisimo
01-08-2014, 18:04
لوپز دروازه ؟ :n04::n04::n04:
سلام دوستان من ممکنه سوالم تکراری باشه ولی اگه میشه جواب بدید :
شوک سمت راستم غیر فعاله با نرم افزار X360 هم تنظیمات رو انجام دادم تو فولدر بازی سیو کردم ولی موقع اجرا از بازی میپره بیرون چه راهکاری دارین ؟؟؟
ای بابا یعنی کسی اینجا نیست مشکل منو بدونه ؟؟؟
reza4024
01-08-2014, 19:05
لوپز دروازه ؟ :n04::n04::n04:
شما کاسیاس بذار :n02:
دوستان آخرین squad رو از کجا دان کنم؟
احسان سلیمانی
01-08-2014, 21:30
ببخشید یعنی هیچ راهی وجود نداره که بتونم بطور آفلاین یه لیگ معمولی بازی کنم.تو فیفا 10 که می شد؟
دوستان نقل انتقالات تابستون امسال رو کسی نداره؟
مثلا فابرگاسو کوستا رفته باشن چلسی
احسان سلیمانی
02-08-2014, 12:48
یعنی هیچ راهی وجود نداره که بتونم بطور آفلاین یه لیگ معمولی بازی کنم.تو فیفا 10 که می شد؟
کسی نسیت جواب منو بده
احسان سلیمانی
02-08-2014, 12:52
یعنی هیچ راهی وجود نداره که بتونم بطور آفلاین یه لیگ معمولی بازی کنم.تو فیفا 10 که می شد؟
کسی نسیت جواب منو بده
سلام دوستان پس گفتین که میتونین آنلاین در بازی فیفا ورلد کاپ 2014 بازی کنین ولی هر کاری که میکنم نمیتونم آنلاین بازی کنم. ومینویسه sign in to the origin. راهنماییم کنین.
TimeWarp
03-08-2014, 00:46
تو کریر یه بازیکن بیفته رو دنده لج و هیج جوره با افزایش دستمزد و ... قرارداد تمدید نکنه چه کار باید کرد؟ خوب بعد تموم شدن قرار داد میشه بازیکن ازاد و به درد باشگاه نمی خوره که .
فیکس هست
بازم ناز می کنن:n02:
سلام دوستان پس گفتین که میتونین آنلاین در بازی فیفا ورلد کاپ 2014 بازی کنین ولی هر کاری که میکنم نمیتونم آنلاین بازی کنم. ومینویسه sign in to the origin. راهنماییم کنین.
دوستان نقل انتقالات تابستون امسال رو کسی نداره؟
مثلا فابرگاسو کوستا رفته باشن چلسی
هرچی گشتم گیر نیوردم منم.کسی داره؟
mehsan66
03-08-2014, 22:56
عزیزم فیفا ورلد نه فیفا ورلد کاپ؛؛
فرق می کنن با هم دیگه
عزیزم فیفا ورلد نه فیفا ورلد کاپ؛؛
فرق می کنن با هم دیگه
داداش همون رو گرفتم ولی نمیشه آنلاین بازی کرد. مگه منظورت FIFA.World.Cup.Brazil.2014-Repack-by-R-G-Vitrus-[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این نیست حتی آدرس سایتش هم هست میتونی بری ببینی
Zlatan_ibra
04-08-2014, 21:36
هرچی گشتم گیر نیوردم منم.کسی داره؟
تو مودینگ وی هست ولی هنگام شروع کریر از بازی بیرون میپره....مودینگ وی ولی تازیگیا یه پچ میده بیرون تمام نقل و انتقالات هستش و کریر مود هم از 2014 شروع میشه
دوستان من چطور میتونم اتو سیو رو غیرفعال کنم و دستی سیو کنم؟
amiralimadrisimo
05-08-2014, 12:34
سلام ببخشید یک مشکلی پیش اومده من آخرین پچ مودینگ وی رو ریختم اما مشکلی بوجود اومده که همه ی اسامی تیم ها رفته لطفا کمک کنید
reza4024
05-08-2014, 12:52
دوستان من چطور میتونم اتو سیو رو غیرفعال کنم و دستی سیو کنم؟
دکمه برگشت رو که میزنی save and quit رو انتخاب کن و به هر اسمی که میخوای سیو کن
mehsan66
05-08-2014, 23:47
داداش همون رو گرفتم ولی نمیشه آنلاین بازی کرد. مگه منظورت FIFA.World.Cup.Brazil.2014-Repack-by-R-G-Vitrus-[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این نیست حتی آدرس سایتش هم هست میتونی بری ببینی
نچچچ اسمش اینه FIFA WORLD حجمش هم حدود دو گیگ و صدو و خورده ای مگ هست،اصلا جداست با فبفا اولتیمت تیم آنلاینه مث کریر فیفا،گیم پلی ش هم مثه فیفا 12 هست ؛ولی خب آنلاین که هست می چسبه
ایتم لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ش
mohamad7824
05-08-2014, 23:55
تو کریر یه بازیکن بیفته رو دنده لج و هیج جوره با افزایش دستمزد و ... قرارداد تمدید نکنه چه کار باید کرد؟ خوب بعد تموم شدن قرار داد میشه بازیکن ازاد و به درد باشگاه نمی خوره که .
فیکس هست
بازم ناز می کنن:n02:
باید هم حقوقشو زیاد کنی هم roleشو بهتر کنی که قبول کنه
سلام دوستان
یه سوال داشتم...
fifa 15 کی رلیز میشه واسه pc ؟
یه سوال دیگه هم دارم!سیو گیم برای آخرین نقل و انتقالات رو از کجا میتونم دانلود کنم؟
نچچچ اسمش اینه FIFA WORLD حجمش هم حدود دو گیگ و صدو و خورده ای مگ هست،اصلا جداست با فبفا اولتیمت تیم آنلاینه مث کریر فیفا،گیم پلی ش هم مثه فیفا 12 هست ؛ولی خب آنلاین که هست می چسبه
ایتم لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ش
سلام واقعا ممنون داداش .بخصوص برای فرستادن لینکش. چطوری میتونم در ORIGIN ثبت نام کنم هرکاری میکنم نمیشه ثبت نام کرد میشه راهنمایی کامل بکنی. یه جا نوشته بودکه وی پی ان رو تغییر بدم چطوری انجامش بدم . ممنون
TimeWarp
07-08-2014, 00:24
1- تو کریر چطوری میشه برای تیم لباس های جدید طراحی کرد؟ با چه نرم افزاری ؟
2به چه شکل باید این تغیرات رو اعمال کرد؟
با تشکر:n16:
TimeWarp
07-08-2014, 12:31
خوب همونطور که گفتم رفتم این مود جدید Doc+ رو که برای انلاک کردن گزینه ی edit player توی کریر هستش رو تست کردم و خوشبختانه این دفعه جواب داد
حالا اموزشش رو میزارم . البته به صورت کلی و اگه جزییاتی خواستین بپرسین .
خوب اول از همه این صفحه مربوط به این مود هست :
FIFA 14 MENU & CAREER MODE PLAYER'S EDITOR UNLOCKER ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خوب اول این فایل رو دانلود کنین :
FIFA 14 CM Players Editor ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
توی این فایل زیپ دو تا فایل هست که careermanagerhubcfg مربوط به همون قضیه edit player توی کریر هست و mainhubcfg هم منوی اصلی بازی رو تغییر میده و بعضی گزینه ها رو میاره دم دست .
این دو تا رو توی این مسر کپی کنین :
D:\Program Files\Electronic Arts\FIFA 14\Game\data\ui\layout
که احتمالا چون فایل mainhubcfg از قبل اونجا هست میخواد replace کنه که کلا پیشنهاد میکنم به منوی اصلی دست نزنین و این فایل رو کپی نکنین و فقط همون careermanagerhubcfg رو کپی کنین .
حالا باید توسط یک BH regenerator فایل های Bh رو regenerate کنین .
که با این کار دیگه تمومه و گزینه Edit player توی کریرتون باز میشه و هیچ صدمه ای هم به کریرتون نمیزنه و لازم هم نیست واسه باز شدن این گزینه کریر رو از اول برین .
البته بگم که با این کار در واقع گزینه ی بدرد نخور injury list توی کریر تبدیل میشه به edit player و خود Edit player باز نمیشه .
من خودم قبلا یه چندتا داشتم اما پاک کرده بودم و اسمشون هم یادم رفته بود اما امروز یکی دیگه گرفتم اونم بد نیست و طرز کارش خیلی راحته . منتهی یکی دیگه قبلا داشتم اون بهتر بود .
اینی که خودم گرفتم اینه :
File Master 14.0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
که توی این صفحه همون File Master رو فقط بگیرین .
واسه regenerate هم توی نوار ابزارش گزینه regenerate BH رو داره .
این Regenetor ها بعضی موقع ها موقع اجرا ممکنه ارور stop working بدن که به خاطر اینه که بازی ما ها به صورت نصبی نبوده و توی رجیستری محل نصب فیفا مشخص نیست .
واسه این کار هم باید مراحل زیر رو انجام بدین :
یه فایل txt با notepad توی دسکتاپ بسازین و اینا رو توش کپی کنین
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منتهی به جای اون قسمت bold شده ادرس محل فیفای خودتون رو بدین . مثلا به این صورت : C:\\Program Files\\FIFA 14
که یادتون نره باید بینشون به جای یک \ دوتا بزارین . یعنی \\ .
بعد پسوند این فایل رو از txt بکنین reg
و بعد اجراش کنین و yes رو بزنین تا محتویاتش بره تو رجیستری .
البته این روش واسه NHL BH Editor جواب نداد حالا شاید واسه شما جواب بده . البته واسه این file master هم لازمه .
1-لینک برنامه ها پاک شده اگه امکان داره دوباره قرار بدید
2- این قسمت
"حالا باید توسط یک BH regenerator فایل های Bh رو regenerate کنین ."
یه بار دیگه مرحله به مرحله توضیح می دید ؟
چون از اونجا که اسم یه برنامه ی دیگه اومد به نام File Master 14.0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کلا متوجه نشدم که باید چی کار کرد
سلام ببخشین من فیفا ورلد رو دانلود کردم ولی هر کاری میکنم اتوران و یا همون ستاپ فایلش باز نمیشه و پس از کلیک روش هیچ اتفاقی نمی افته. راهنماییم کنین. ممنون
mehsan66
07-08-2014, 14:51
سلام واقعا ممنون داداش .بخصوص برای فرستادن لینکش. چطوری میتونم در ORIGIN ثبت نام کنم هرکاری میکنم نمیشه ثبت نام کرد میشه راهنمایی کامل بکنی. یه جا نوشته بودکه وی پی ان رو تغییر بدم چطوری انجامش بدم . ممنون
یعنی با وی پی ان برو چون ایران رو ساپورت نمی کنه
لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) آموزش یادت باشه توی پسوردت حروف کوچیک و حروف بزرگ و عدد باشه
siamak_kh
07-08-2014, 15:35
آقا این شوت کاد دار در زدن ضربات آزاد،به خصوص کرنر،من هر جا گشتم،گفته بودن با نگه داشتن شاک سمت چپ،در جهات چپ و راست،بعد از ضربه...
اما من،1000 بار امتحان،کردم،نشد که نشد،مشکل چیه.(در ps4)
ابن مراحل رو انجام میدم.
1) انتخاب بازیکن چپ پا برای زدن ضربه کرنر از سمت راست دروازه،با قدرت crvبالای 80
2) سانت
3) گرفتن شاک سمت چپ( که باهاش میشه بازیکنان رو در زمین حرکت داد)، به سمت مثلا راست برای کاد توپ به سمت راست.
اما هیچ اتفاقی نمیفته. :(
سلام داداش ازت ممنونم. دانلودکردم فیفا ورلد رو ولی چرا روی ستاپش کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته
rezahashtpa
07-08-2014, 21:46
داداش بعد اینکه شوتو زدی باید شوکو نگه داری ! قبلش نه ! :n11:
mehsan66
07-08-2014, 22:05
سلام داداش ازت ممنونم. دانلودکردم فیفا ورلد رو ولی چرا روی ستاپش کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته
وقتی دانلودش کردی و توی اورجین هم ثبت نام کردی پوشه ی fifa world رو انتقال بده به Origin Games این پوشه توی محلی هست که اورجین نصیه..وی پی انت رو فعال کن
حالا اورجین رو باز می کنی می ری قسمت free games و فیفا ورلد رو انتخاب می کنی؛فیفا می ره توی قسمت my games اونجا بازی رو انتخاب می کنی و
دانلود رو می زنی حدود 140مگ دانلود داره تا 90 درصد سریع می ره
چون قبلا دانلود کردی فیفا رو ولی باقیش رو از نت می گیره یادت باشه درصد دانلود که واست اومد وی پی ان رو حتما ببند؛چون دیگه نیازی بهش نداری دانلود که تموم شد
play رو بزن و از بازی لذت ببر
siamak_kh
08-08-2014, 01:26
داداش بعد اینکه شوتو زدی باید شوکو نگه داری ! قبلش نه ! :n11:
خب اگر قبل شوت شوک رو نگه دارم که اصلا تصویر حرکت میکنه که....
siamak_kh
08-08-2014, 01:28
تکرار حذف شد.
TimeWarp
08-08-2014, 06:13
خوب همونطور که گفتم رفتم این مود جدید Doc+ رو که برای انلاک کردن گزینه ی edit player توی کریر هستش رو تست کردم و خوشبختانه این دفعه جواب داد
حالا اموزشش رو میزارم . البته به صورت کلی و اگه جزییاتی خواستین بپرسین .
خوب اول از همه این صفحه مربوط به این مود هست :
FIFA 14 MENU & CAREER MODE PLAYER'S EDITOR UNLOCKER ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خوب اول این فایل رو دانلود کنین :
FIFA 14 CM Players Editor ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
توی این فایل زیپ دو تا فایل هست که careermanagerhubcfg مربوط به همون قضیه edit player توی کریر هست و mainhubcfg هم منوی اصلی بازی رو تغییر میده و بعضی گزینه ها رو میاره دم دست .
این دو تا رو توی این مسر کپی کنین :
D:\Program Files\Electronic Arts\FIFA 14\Game\data\ui\layout
که احتمالا چون فایل mainhubcfg از قبل اونجا هست میخواد replace کنه که کلا پیشنهاد میکنم به منوی اصلی دست نزنین و این فایل رو کپی نکنین و فقط همون careermanagerhubcfg رو کپی کنین .
حالا باید توسط یک BH regenerator فایل های Bh رو regenerate کنین .
که با این کار دیگه تمومه و گزینه Edit player توی کریرتون باز میشه و هیچ صدمه ای هم به کریرتون نمیزنه و لازم هم نیست واسه باز شدن این گزینه کریر رو از اول برین .
البته بگم که با این کار در واقع گزینه ی بدرد نخور injury list توی کریر تبدیل میشه به edit player و خود Edit player باز نمیشه .
من خودم قبلا یه چندتا داشتم اما پاک کرده بودم و اسمشون هم یادم رفته بود اما امروز یکی دیگه گرفتم اونم بد نیست و طرز کارش خیلی راحته . منتهی یکی دیگه قبلا داشتم اون بهتر بود .
اینی که خودم گرفتم اینه :
File Master 14.0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
که توی این صفحه همون File Master رو فقط بگیرین .
واسه regenerate هم توی نوار ابزارش گزینه regenerate BH رو داره .
این Regenetor ها بعضی موقع ها موقع اجرا ممکنه ارور stop working بدن که به خاطر اینه که بازی ما ها به صورت نصبی نبوده و توی رجیستری محل نصب فیفا مشخص نیست .
واسه این کار هم باید مراحل زیر رو انجام بدین :
یه فایل txt با notepad توی دسکتاپ بسازین و اینا رو توش کپی کنین
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منتهی به جای اون قسمت bold شده ادرس محل فیفای خودتون رو بدین . مثلا به این صورت : C:\\Program Files\\FIFA 14
که یادتون نره باید بینشون به جای یک \ دوتا بزارین . یعنی \\ .
بعد پسوند این فایل رو از txt بکنین reg
و بعد اجراش کنین و yes رو بزنین تا محتویاتش بره تو رجیستری .
البته این روش واسه NHL BH Editor جواب نداد حالا شاید واسه شما جواب بده . البته واسه این file master هم لازمه .
1-لینک برنامه ها پاک شده اگه امکان داره دوباره قرار بدید
2- این قسمت
"حالا باید توسط یک BH regenerator فایل های Bh رو regenerate کنین ."
یه بار دیگه مرحله به مرحله توضیح می دید ؟
چون از اونجا که اسم یه برنامه ی دیگه اومد به نام File Master 14.0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کلا متوجه نشدم که باید چی کار کرد
کسی نیست به ما یاری برساند ؟ :n03:
TimeWarp
08-08-2014, 14:12
آقا اگه بخوایم تو کریر نتیجه ی چند بازی آخر (مثلا سه تای آخر) رو برگردونیم چه کار باید بکنیم؟
چون خودش به صورت خودکار سیو انجام میده
لطفا این سوال منو جواب بدید ، یعنی کسی اینجا نیست که در مورد کریر در این حد اطلاعات داشته باشه؟!! جواب سوال قبلیمو که نگرفتم :n21:
rezahashtpa
08-08-2014, 17:06
سیو جدا با یه اسم دیگه داشته باش همیشه !
فک نکنم بشه الان برگردوند اگه سیو نداشته باشی !
mohamad7824
08-08-2014, 19:29
اگه سیو نداری حداکثر جای که میتونی برگردی فکر کنم بازی قبلی باشه
لود رو که میزنی اون سیوی که آخرش نوشته 3 رو بزن
سلام داداش من فیفا ورلد رو نصب کردم ولی کامل ازش سر در نمیارم میشه یکم توضیح بدین. چون پیچیده هستش و اینکه اگه ویندوزم رو عوض کنم آیا بازی هم حذف میشه یا نه چون پس از دانلود خود به خود نصب شد و نمیدونم کدوم قسمت نصب شده. بی زحمت نام کاربریت رو هم بده باهم بازی کنیم.
سلام داداش واقعا ازت ممنونم . ولی خیلی پیچیده هستش سایتی داری برای راهنمایی .چطوری میشه دسته رو تنظیم کرد و یا دوربینش رو تغییر داد. و اینکه آیا میشه فیفا 14 رو آنلاین بازی کرد(بدون هزینه)
mehsan66
09-08-2014, 19:47
سلام داداش واقعا ازت ممنونم . ولی خیلی پیچیده هستش سایتی داری برای راهنمایی .چطوری میشه دسته رو تنظیم کرد و یا دوربینش رو تغییر داد. و اینکه آیا میشه فیفا 14 رو آنلاین بازی کرد(بدون هزینه)
دسته رو که داخل سیتنگ بالای صفحه ؛شکل چرخ دنده ست؛ می تونی تنظیم کنی altarnate بذار مثل پلی استیشن می شه؛گرافیک بازی رو هم همونجا می تونی بیشتر کنی ؛تغییر دوربین جایی ندیدم فکر نکنم هم بشه
توی قسمت اولتیمت تیمش با بقیه بازی می کنی بهت پول می ده می تونی بری قسمت ترانسفر متناسب با پولت بازیکن بخری البته یه جوری مثل مزایده ست یه قیمت پایه داره هر کی بیشتر داد بازیکن رو می بره،بعد می ری قسمت shop بازیکن رو می یاری توی ترکیبت؛علاوه بر اون با پول هات می تونی پک بخری که گلد داره و سیلور توی هر پک چیزای متفاوتی هست مثل مربی بدنساز،قرارداد و بازیکن ،توپ ،پیراهن ،ورزشگاه که دیگه بستگی به شانست داره گاهی بازیکن خوب گیرت می یاد گاهی بد؛ترکیبت هم که می بینی بازیکن ها با یخط به هم متصلن اون خط های ارتباطی اگه زرد و یا سبز بشه چیمستری تیمت می ره بالاتر و بهتر بازی می کنن ؛حالا چجوری زرد یا سبز می شه اگه بازیکن های که می خری توی یک لیگ باشن اون خط زرد می شه ولی اگه توی یک تیم باشن یا هموطن باشن اون خط سبز می شه و همچنین باز نسبت به ترکیبت بازیکن ها رو توی پست خودشون بذار چیمستری تیمت بالاتر می ره؛می تونی توی توزنمنت ها هم شرکت کنی که اگه اول بشی پول و یا پک بهت می ده؛بازی کنی دستت می یاد،من توی درایو ویندوز نصبش نکردم تا حالا هم ویندوز عوض نکردم ببینم می پره یا نه،سیوش رو هم فک نکنم پاک شه چون تو سرورش ذخیره ست البته حدس می زنم؛فیفا 14 رو هم خیر بدون خرید کد نمی تونی رایگان بازی کنی؛ در ضمن بازی توی اورجین قسمت Origin Games ذخیره شده یه بک آپ ازش بگیر ضرر نداره
آی دی من هم اینه mehsan66
ممنون داداش . دسته اش خرابه چون من قبلا ها پس (پی اس) بازی میکردم بعدش اومدم فیفا الان سبک بازی پی اس میخوام تنظیمات دسته باشه با کلاسیک و آلتنتر نمیتونم بازی کنم.
mohamad7824
10-08-2014, 13:23
اگه فیفا نصبه رو سیستمتون
برید قسمت داکیومنت و پوشه fifa14 بعد یه فایل متنی هست فکر کنم توی اسمش button داشت،اونو کپی کنید و برگردید داکیومنت و فایلی که کپی کردید بریزید توی پوشه ی fifaworld
اینطوری تنظیماتتون میشه مثل fifa14
اگه فیفا نصبه رو سیستمتون
برید قسمت داکیومنت و پوشه fifa14 بعد یه فایل متنی هست فکر کنم توی اسمش button داشت،اونو کپی کنید و برگردید داکیومنت و فایلی که کپی کردید بریزید توی پوشه ی fifaworld
اینطوری تنظیماتتون میشه مثل fifa14
انجام دادام نشد
siamak_kh
10-08-2014, 16:50
آقا این شوت کاد دار در زدن ضربات آزاد،به خصوص کرنر،من هر جا گشتم،گفته بودن با نگه داشتن شاک سمت چپ،در جهات چپ و راست،بعد از ضربه...
اما من،1000 بار امتحان،کردم،نشد که نشد،مشکل چیه.(در ps4)
ابن مراحل رو انجام میدم.
1) انتخاب بازیکن چپ پا برای زدن ضربه کرنر از سمت راست دروازه،با قدرت crvبالای 80
2) سانت
3) گرفتن شاک سمت چپ( که باهاش میشه بازیکنان رو در زمین حرکت داد)، به سمت مثلا راست برای کاد توپ به سمت راست.
اما هیچ اتفاقی نمیفته. :(
اساتید،کسی نیست که بدونه؟
فک نکنم بشه ولی شاید اینطوری کنی بشه:(ابتدا شوت رو بزن بعدش دکمه کات رو نگه دار)
rezahashtpa
10-08-2014, 22:17
فوتبال فانتزی لیگ برتر انگلستان | فصل 2014-2015
:n12:
rezahashtpa
10-08-2014, 22:19
من که گفتم ، بعد از این که شوتو زدی جهتو بگیر !
یه ویدئو تو یوتیوب هست در مورد آموزش کرنر تو فیفا 14 اگه پیدا کردم میذارم ! :n12:
آیا واقعیت داره فیفا 15 رم 8 میخواد؟
اینم اطلاعات سیستمم رم:4
گرافیک:1
سی پی یو: g630
مادربرد: پی 61
آیا فیفا 15 رو سیستمم کار میکنه و اگه کار میکنه بازی خشک میشه یا نه؟
درضمن من آپدیت کارت گرافیکم رو میگیرم.
mohamad7824
12-08-2014, 01:45
برای آخرین تنظیمات رم 8 میخواد
TimeWarp
12-08-2014, 16:27
تو کریر وقتی یه تیم ملی بهمون پیشنهاد میده تا آخرش با همون تیم ملی ادامه میدیم یا اینکه تیم ملی هم سقف قرارداد داره ، مثلا بعد 2 یا 4 سال می تونیم ازش جدا بشیم ؟ الان دو ساله تیم ملی اسکاتلند رو دارم :n02:(مالکیتش به نام منه ) :n02:و تو قرار داد همکاری هم که داشتیم از زمان و مدت مربیگری چیزی نیومده بود .
:n13:
تو کریر وقتی یه تیم ملی بهمون پیشنهاد میده تا آخرش با همون تیم ملی ادامه میدیم یا اینکه تیم ملی هم سقف قرارداد داره ، مثلا بعد 2 یا 4 سال می تونیم ازش جدا بشیم ؟ الان دو ساله تیم ملی اسکاتلند رو دارم :n02:(مالکیتش به نام منه ) :n02:و تو قرار داد همکاری هم که داشتیم از زمان و مدت مربیگری چیزی نیومده بود .
من دقیق نمیدونم ولی فک کنم که سقف نداره و فقط باید خوب مدیریت کنی.
نه . بعد از یه مدتی (فکر کنم بعد از انجام اون ماموریتی که بهت میده) دوباره میتونی باهاشون Resign کنی و مربیشون بشی و گرنه میتونی عوض کنی تیمت . در کل اون تیم ملی تا اخر واست نمیمونه و فکر کنم حداکثرش 4 سال .
TimeWarp
12-08-2014, 22:50
نه . بعد از یه مدتی (فکر کنم بعد از انجام اون ماموریتی که بهت میده) دوباره میتونی باهاشون Resign کنی و مربیشون بشی و گرنه میتونی عوض کنی تیمت . در کل اون تیم ملی تا اخر واست نمیمونه و فکر کنم حداکثرش 4 سال .
اگه امکان داره یه توضیحی در مورد کار با نرم افزار
File Master 14.0
بدید . به چه شکل باید توش پیراهن جدید برای تیم طراحی کرد و تو فیفا 14 اعمالش کرد ؟
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگه امکان داره یه توضیحی در مورد کار با نرم افزار
File Master 14.0
بدید . به چه شکل باید توش پیراهن جدید برای تیم طراحی کرد و تو فیفا 14 اعمالش کرد ؟
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
الان من یه چند ماهی هست که دیگه فیفا نمیزنم متاسفانه . این نرم افزار رو هم کار نکردم باهاش .
الان من یه چند ماهی هست که دیگه فیفا نمیزنم متاسفانه . این نرم افزار رو هم کار نکردم باهاش .
از من میشنوی داداش لباس اضافه نکن من یاد دارم ولی کلا تنظیماتت شاید بهم بخوره
TimeWarp
14-08-2014, 11:31
از من میشنوی داداش لباس اضافه نکن من یاد دارم ولی کلا تنظیماتت شاید بهم بخوره
تنظیمات چی بهم خورد ؟ منظورم اینه که کریرت پرید یا اینکه کلا فیفا و تنظیماتشو بهم ریخت ؟
البته من از کریر همیشه یه سیو دارم .
linkinpark20
18-08-2014, 11:24
دوستان من از سال 98 دیگه فیفا بازی نکردم و پی اس بازی میکردم میخواستم بدونم فیفا 14 الان بهتره یا پی اس 14 البته بدون جانبگیری نظر بدید:n16:
reza4024
18-08-2014, 11:52
دوستان من از سال 98 دیگه فیفا بازی نکردم و پی اس بازی میکردم میخواستم بدونم فیفا 14 الان بهتره یا پی اس 14 البته بدون جانبگیری نظر بدید:n16:
من پی اس بازی میکردم 2014 اومدم فیفا
جواب کاملی بود فک کنم :n02:
یادش بخیر
والا سلیقه ای هست این بازی فوتبال
از نظر بنده برید سمت فیفا بهتره فیزیک بازی واقعا عالی هست گراف هم خوبه ولی باید دید خودتون چی در نظر دارید بنده یه کنسول 360 دارم فقط واسه فیفا تا الان نفروختم حوصله ندارم با پی سی بازی کنم شب ها اگه بتونم یه دو ساعتی انلاین میزنم و بس فقط وفقط فیفا رو بازی میکنم چندتا بازی خریدم حوصله بازی کردن نداشتم
من که تا وقت داشته باشم و بتونم فیفا رو بازی میکنم
soheilnouri
19-08-2014, 02:01
مقايسه تنها شوخي است و بس!!!من تا ٢٠١٠ پس بودم و بعد اومدم فيفا!
linkinpark20
19-08-2014, 07:51
به نظر خود من هم فیفا تو این چند سال بهتر کار کرده البته پی اس 2015 گویا خیلی حرفها برای گفتن داره اما تا میاد بریم فیفا 14 بزنیم:n09::n10:
soheilnouri
19-08-2014, 14:44
مقايسه تنها شوخي است و بس!!!من تا ٢٠١٠ پس بودم و بعد اومدم فيفا!
سلام من یه پچ میخواستم که فقط نقل انتقالات و قدرت جدید بازیکنارو درس کنه کسی راه حلی داره؟
مودینگ وی انگار باید همه ی پچ هارو از اول دانلود کنی برا نقل انتقالاتش ممنون میشم راهنمایی کنید .
سلام من یه پچ میخواستم که فقط نقل انتقالات و قدرت جدید بازیکنارو درس کنه کسی راه حلی داره؟
مودینگ وی انگار باید همه ی پچ هارو از اول دانلود کنی برا نقل انتقالاتش ممنون میشم راهنمایی کنید .
نه مودینگ وی فقط اون اخرین پچ AIO اش رو دانلود کن و اپدیتهاش رو بعد از اون نصب کن . البته اگه فقط واسه نقل و انتقالات میخوای فکر نکنم احتیاجی به اپدیتهاش هم باشه چون فیفا معمولا یه چند ماه مونده به نسخه بعدی ، دیگه واسه نسخه فعلی اپدیت نمیده .
تو سیستم دفاعی تاکتیکال چطور میشه نفر دوم رو واسه پرس فرستاد
تو لگاسی با شوت نفر دوم اضافه میشه
راستی دفاع تاکتیکال رو چطور انجام میدید منظورم سرعت رو میگیرید یا همون طور آروم میرید طرف بازیکن
من بازی میکنم ولی خیلی مشکله مخصوصا تک نفره رقیب خیلی سریع تغییر حجهت میده نمیشه حدس زد چه کاری میخواد بکنه میبینی میری سمتش فوری با یک تغییر جهت ساده مدافع ما رو خنثی میکنه ولی تو لگاسی این طور نیست ضربدر مربع رو نگه میداری دو نفری میرن توپ رو میگیرن
یکی از دوستان توضیحی از منوی بازی بده؟ میخوام لیگ انگلیسو معمولی بدون نقل و انتقالات بازی کنم؟ تورنومت نداره؟
مود منیجر فقط یکبار میشه ایجاد کرد؟
یکی از دوستان توضیحی از منوی بازی بده؟ میخوام لیگ انگلیسو معمولی بدون نقل و انتقالات بازی کنم؟ تورنومت نداره؟
مود منیجر فقط یکبار میشه ایجاد کرد؟
شوکت رو فعال کن بعد راست ببرش بعد انتخاب کن وکریر مودی رو که میخوای انجام بده
درمورد سوال 2 که گفتی گزینه disable transfer را فعال کن البته نیم فصل نقل و انتقالات غیر فعال خواهد شد.
Farshadd
21-08-2014, 17:45
لینک دانلود مودینگ وی های جدید دارید؟
از 2 به بعد
لطفا
اینجا همه مودینگ وی ها هستش :
اگه میخوای کامل نصب کنی نسخه 3 رو نصب کن و بعد 3.1 و 3.2 و ... برو تا اخرین اپدیت رو نصب کن .
احسان سلیمانی
22-08-2014, 16:00
ما که عادت کردیم که جواب نگیریم اما یه سوال.من هر وقت که با کامپیوتر وارد فیفا میشم چند لحظه که می گذره (cheking connection) میزنه که قادر نیست که به اینترنت وصل بشه و بقیه ی ماجرا پس من چجوری آنلاین بشم.شماها چجوری وصل می شید.انصافا جواب بدید...
ما که عادت کردیم که جواب نگیریم اما یه سوال.من هر وقت که با کامپیوتر وارد فیفا میشم چند لحظه که می گذره (cheking connection) میزنه که قادر نیست که به اینترنت وصل بشه و بقیه ی ماجرا پس من چجوری آنلاین بشم.شماها چجوری وصل می شید.انصافا جواب بدید...
شما نسخه ارجینال داری ؟ اگه نسخه کرکی داری پس نمیتونی انلاین بزنی . فیفا فقط نسخه ارجینالش قابلیت انلاین داره . ارجینال هم باید 90 تومن تقریبا پول بدی بابتش .
ادن هازارد در کنار مسی در کاور فیفا 15 انگلستان
Click here to view the original image of 676x507px.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آلابا - کاور اتریش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شقیری - کاور سوییس
==========
FIFA 15 - Next Gen Goalkeeper
==========
لیگ ترکیه هم که اضافه شده در فیفا15
شوکت رو فعال کن بعد راست ببرش بعد انتخاب کن وکریر مودی رو که میخوای انجام بده
درمورد سوال 2 که گفتی گزینه disable transfer را فعال کن البته نیم فصل نقل و انتقالات غیر فعال خواهد شد.
گزینه تورنومت دقیقا کجاست؟ تو منو نیست ولی لود تورنومت هست!
شماره بازیکنان نمیشه تو ادیت تغییر داد؟
برو تو قسمت مور اونجایی که نوشته لود تورنمنت با شک سمت راست تکونش بده دو تا دیگه گزینه داره یه گزینه که کاستم و یه گزینه لیگه
برو تو قسمت مور اونجایی که نوشته لود تورنمنت با شک سمت راست تکونش بده دو تا دیگه گزینه داره یه گزینه که کاستم و یه گزینه لیگه
با کیبرد بازی میکنم! راهی نیست؟
ماشالله اینجا همه سوال میپرسن کسی نیست جواب بده
دفاع تاکتیکال نفر دوم رو با r2 اضافه میشه - درسته سخته ولی خیلی جالبه
linkinpark20
24-08-2014, 10:55
دوستان از این زمان تا اومدن فیفا 15 ارزش داره فیفا 14 رو وارد به حساب مستر لیگ بشیم یا صبر کنیم تا فیفا 15 بیاد رو اون بریم؟
دوستان از این زمان تا اومدن فیفا 15 ارزش داره فیفا 14 رو وارد به حساب مستر لیگ بشیم یا صبر کنیم تا فیفا 15 بیاد رو اون بریم؟
اولا مستر لیگ نه و Career
دوما چرا که نه ؟ اگه رو PC داری بازی میکنی میارزه . چون فیفا هر سال مدتی که طول میکشه تا کرک بازی بیاد هی بیشتر میشه . واسه فیفا 14 که فکر کنم یه 40 روزی طول کشید تا یه کرک نهایی بدون باگ واسش اومد . تازه از 3Dm اومد نه Reloaded . یعنی واسه این یکی حتی معلوم نیست که کرکی بیاد یا نه . از الان برو فعلا تا 2 ماه بازی کن .
TimeWarp
24-08-2014, 18:04
آقا تو فصل سوم کل جام ها رو با بارسا درو کردم که حاصل سه جام 64 میلیون پاداش بود . هر فصل تو نقل و انتقالات پیش فصل 92 تا خود باشگاه میداد (البته دو فصل قبل اینجوری بود) الان با پاداش بالا کلا 72 تا برای خرید قرار داده !!!! چرا ؟ هر چی بیشتر جام ببریم کمتر هزینه می کنن ؟
والا تا الان دو تا تیم ملی تو کریر داشتم .اسکاتلند و فرانسه . یعنی میگم از عمد بعضی تیم ملی ها رو ضعیف درست کردن حقیقت داره. تیم ملی فرانسه فاجعه هست . خدا رو شکر راه فسخ قرار داد با تیم ملی رو هم قرار دادن تو بازی :n02:
reza4024
24-08-2014, 19:21
اتفاقا من با فرانسه خیلی خوب بازی میکنم !
سلام
فیفا 14 پچ آپدیت شده داره؟
Seyed Artyom
25-08-2014, 07:30
سلام
بله.آپدیت ها رو میتونید از اینجا دان کنید:ابته به ترتیب بایدذ نصب بشه.از اولی تا آخری:
سلام
اپدیت خود بازی نمیدونم جدیدا اومده یا نه . قبلا 3 تا بود . لینکهاش هم خیلی گیر نمیاد . اما اپدیت نقل و انتقالات هست که میتونی از اینجا بگیری : FIFA 14 PC ModdingWay Mod Official Thread - 3.7.0 Released ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
rezahashtpa
25-08-2014, 20:32
ماشالله اینجا همه سوال میپرسن کسی نیست جواب بده
دفاع تاکتیکال نفر دوم رو با r2 اضافه میشه - درسته سخته ولی خیلی جالبه
بسیار ممنون ، خیلی نکته خوبی بود ! :n12:
ای کاش میشد روش آپدیت بازی تو پست اول قرار داده بشه تا دوستان دیگه در زمینه آپدیت بازی مشکل نداشته باشن !
linkinpark20
26-08-2014, 10:10
دوستان میشه با 2 تا گیم پد بازی کرد یا حتما باید یکی کیبرد باشه؟
Seyed Artyom
26-08-2014, 16:48
میشه فقط باید تو قسمت تنظیمات کنترلر بجای Keyboard+Mouse یا Gampad ، Keyboard Only رو قرار بدید.
reza4024
26-08-2014, 18:19
با چهارتا گیم پد هم میشه حتی بیشتر!
دوستان
بازی فیفا 15 کی رلیز میشه برای PC ؟
و با توجه به پیش بینی شما؛تا یه کرک درست و حسابی بیاد براش دقیقا کی میشه؟
دوستان
بازی فیفا 16 کی رلیز میشه برای PC ؟
و با توجه به پیش بینی شما؛تا یه کرک درست و حسابی بیاد براش دقیقا کی میشه؟
:n04:
23 September
اونم نه 16 عزیز دلم
فیفا 15 میشه
تاریخ دقیق نمیشه برای کرک در نظر گرفت میتونه بین چند روز تا یک ماه مثل شماره فعلی طول بکشه
gigi_alex
26-08-2014, 22:42
درود
دوستان squad جدید که تقل انتقالات داشته باشه کسی داره ؟
چجوری باید به بازی اعمالش کنیم ؟؟
سلام
دسته بازی چطوری تنظیم میشه؟
دوستان فیفا 15 به نظرتون با چه قیمتی میاد؟
یعنی واسه خرید اورجینال اولای پخش بازی با چه قیمتی حدودا میشه خرید؟
Seyed Artyom
27-08-2014, 11:40
درود
دوستان squad جدید که تقل انتقالات داشته باشه کسی داره ؟
چجوری باید به بازی اعمالش کنیم ؟؟
درود.
پچی برای اعمال نقل و انتقالات تابستونی
تاریخ:2014.08.23
این فایل رو دانلود کنید:
بعد اکسترکتش کنید و فایل Squads 20140823153322#fifaxnet transfers 23082014 رو در My Documents/FIFA 14 کپی کنید.
نرم افزار Creation Master رو دانلود و نصب کنید.لینک دانلود: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه رو Run as Administrator کنید و File -> Open FIFA 14 رو انتخاب کنید.اگه پیغام رجیستری داد میتونین گزینه سومش رو بزنید و پوشه فیفا 14 رو پیدا کنید و یکسری مراحل رو طی کنید تا باز رو پیدا کنه.
بعد Save رو بزند.
بعد پوشه Game رو در فایل فشرده ای که دانلود کردید کپی کنید و در پوشه اصلی فیفا 14 بریزید(طوری که محتویاتش در پوشه Game ریخته بشه.)
دوباره برنامه Creation Master رو Run as Administrator کنید.
دوباره فیفا 14 رو توش باز کنید.
وقتی باز شد روی Update Rosters -> Online DB کلیک کنید.
بعد فایلی رو که تو مای داکیومنت و در پوشه فیفا 14 ریخته بودید رو انتخاب کنید تا بازش کنه.
بعد سیو کنید و برنامه رو ببندید.
برید تو بازی و ترکیب رو لود کنید و در هگام شروع کریرتون در قسمت Used Squad این روستر رو انتخاب کنید.
*بهتر اینه که قبل از نصب این پچ هر پچ دیگه ای که بوده رو پاک کنید.
TimeWarp
27-08-2014, 13:42
یه مشکلاتی که کریر فیفا 14 داره اینه که :
1- تو کریر چیزی به نام تمرین و اینکه تیم رو خارج از بازی های اصلی تمرین بدیم و بازیکنان جدید رو تست کنیم و ... نداریم به جز سه بازی دوستانه اول فصل که کمه . تو همون بازی ها هم فقط سه تعویض میشه کرد در حالی که در بازی دوستانه توافقی چندین تعویض میشه انجام داد :n02:
2- در زمان خرید بازیکنان جدید اگر بازیکنان چندان سر شناس نباشه اصلا نمیشه فهمید overall اون چنده (قبل خرید) که این مسخرست واقعا:n21:
3-دلفوئه تو 3 فصل با اینکه بیشتر بازیها از اول بوده overall اش فقط 4 تا بیشتر شده در حالی که در تیمهای دیگه تو یه فصل یه بازیکن جوان 10 تا 12 تا overall اش میره بالا:n21:
4- بازیکن تیمهای دیگه با اینکه چندان سطحشون بالا نیست اما تیمها با قیمت های معقول هم راضی به فروش بازیکنشون نمیشن و قیمت های نجومی میخوان . مثلا گوندوان تیم دورتموند 85 میلیون ؟!!!!
بعد بازیکنای جوان تیم خودم که براشون پیشنهاد میاد از حد معقول هم پایین تره :n04:
--------------------------------------------------------------------
آخرش ما نفهمیدیم چطور به وسیله نرم افزار فیفا مستر لباس جدید به کریر اضافه کنیم ؟ بخش edit player که اضافه میشه به چه درد می خوره؟
آیا فعال کردن این برنامه به خود بازی فیفا 14 و کریر صدمه وارد میکنه ؟
Seyed Artyom
27-08-2014, 17:33
دقیقا.یه بار برای خدیرا من پیشنهاد اومد از بایرن:10 میلیون یورو!منم گفتم بیلاخ یره:n09:
ولی من بازیکنام رو خوب خریدم.مثلا استوریج رو 31 میلیون و کروس رو هم 33 میلیون یورو.تیمم هم رئاله.
عدم وجود زمین تمرین هم خیلی احساس میشه.
تو تو چه سطح بازی میکنی؟تیمت چیه؟من تو ورلد کلاس که میذارم اصن اعصاب آدم رو خورد میکنه.یه گل های مسخره ای میخوره که دوس داری هم خودت هم تیمت رو جر بدی:n23:آپدیتی نی که بشه این جور گل خوردن هاش رو عوض کرد؟
Mohammad Yek110
27-08-2014, 17:34
یه ترکیب خیلی عالی برای بارسلونا پیدا کردم
----------- تر اشتگن -----------
آلبا ----- متیو ----- پیکه ----- آلوز
---------بوسکتس CDM --------
----------------------راکیتیچ RCM
--------اینیستا CAM -------------
نیمار lLW ------------- مسی CF
-------------سوارز ST -----------
شدیدا شبیه ترکیب واقعی بارسلوناس امروز واقعا با شکل بازی من جواب داد
فقط overall راکیتیچ و متیو یه کم ناعادلانه بود درستش کردم ...
TimeWarp
27-08-2014, 17:59
دقیقا.یه بار برای خدیرا من پیشنهاد اومد از بایرن:10 میلیون یورو!منم گفتم بیلاخ یره:n09:
ولی من بازیکنام رو خوب خریدم.مثلا استوریج رو 31 میلیون و کروس رو هم 33 میلیون یورو.تیمم هم رئاله.
عدم وجود زمین تمرین هم خیلی احساس میشه.
تو تو چه سطح بازی میکنی؟تیمت چیه؟من تو ورلد کلاس که میذارم اصن اعصاب آدم رو خورد میکنه.یه گل های مسخره ای میخوره که دوس داری هم خودت هم تیمت رو جر بدی:n23:آپدیتی نی که بشه این جور گل خوردن هاش رو عوض کرد؟
بارسا
پروفشنال . بیشتر حس واقعی بودن داره (به نظر من)
یه توصیه : برای گرفتن توپ وقتی به سمت بازیکنا میری سرعت رو نگیر چون هیچ کاری نمی کنه هیچ ، از بازیکن رد میشه و فضای جلوش خالی میشه به خصوص وقتی حریف پشت محوطه ی جریمت صاحب توپه. با یه بازیکن جلوش وایسی و سرعت رو نگیری و فقط طوری همراهیش کنی که شوت نزنه راحت می تونی توپ رو ازش بگیری.
پچی برای اصلاح نیست چون این از خود گیم پلی بازی هست. یکدفعه یه بازیکن بر میداره با بالای 10 تا سر توپ بازیکنا رو از سر راهش بر میداره(اگه سرعت رو بگیری) و به راحتی گل میزنه.
تو فصل سوم حضورم در بارسا 5 تا جام رو درو کردم (البته سطح بازی بنده چندان بالا نیست) مهم همون لذت بردنه که به نظرم بهش رسیدم. مثلا یه بازی بود تو نیمه اول 2 بر هیچ از منچستر باخته بودم ، اما با تغییر ترکیب و تعویض دو تا بازیکن بازی 4 بر 2 به نفع خودم کردم:n02:
البته اینم بگم من کلا بارسا رو شخم زدم و از بارسا فقط پیکه ، نیمار و پدرو مونده . مثلا مسی رو تو 29 سالگی 105 میلیون دادم به رئال :n08:
به جاش یه cf گرفتم به نام Dybaly که اینم آرزانتینی هست با 45 میلیون که تو 22 سالگی overall اش 85 هست :n19:
یا یه st خریدم به نام belfodi . یعنی این خدای مهاجمه .هم سر زنه و هم پا به توپ . 35 تا آب خورد ولی 23 سالست. overall اش 83 هست:n02:
از طرفی این لباسا تکراری شده یه جورایی رو موخه.
Mohammad Yek110
27-08-2014, 18:58
من Legendary بازی میکنم با بارسا راحت همه تیمای قدرتمندو میبرم
ولی وقتی یه تیم ضعیف بر میدارم توی کریر ، مثلا رتبه تیمم دهم هست توی world class به ته جدولیا راحت میبازم
درجه سختیش خیلی خوب نیست ، برای تیمای ضعیف درست طراحی نشده ...
TimeWarp
27-08-2014, 19:03
من Legendary بازی میکنم با بارسا راحت همه تیمای قدرتمندو میبرم
ولی وقتی یه تیم ضعیف بر میدارم توی کریر ، مثلا رتبه تیمم دهم هست توی world class به ته جدولیا راحت میبازم
درجه سختیش خیلی خوب نیست ، برای تیمای ضعیف درست طراحی نشده ...
تونستی لباس جدید برای تیم طراحی کنی یا با همون لباسا بازی می کنی ؟
Seyed Artyom
27-08-2014, 19:08
درجه Legendary خوبه ولی ورلد کلاس رو خیلی غیر واقعی درست کردن .دقیقا همونطور که آقا محمد گفتن تیمای ضعیفش خیل قوی بازی میکنن و راحت ازشون گل میخوری.
درود.
پچی برای اعمال نقل و انتقالات تابستونی
تاریخ:2014.08.23
این فایل رو دانلود کنید:
بعد اکسترکتش کنید و فایل Squads 20140823153322#fifaxnet transfers 23082014 رو در My Documents/FIFA 14 کپی کنید.
نرم افزار Creation Master رو دانلود و نصب کنید.لینک دانلود: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه رو Run as Administrator کنید و File -> Open FIFA 14 رو انتخاب کنید.اگه پیغام رجیستری داد میتونین گزینه سومش رو بزنید و پوشه فیفا 14 رو پیدا کنید و یکسری مراحل رو طی کنید تا باز رو پیدا کنه.
بعد Save رو بزند.
بعد پوشه Game رو در فایل فشرده ای که دانلود کردید کپی کنید و در پوشه اصلی فیفا 14 بریزید(طوری که محتویاتش در پوشه Game ریخته بشه.)
دوباره برنامه Creation Master رو Run as Administrator کنید.
دوباره فیفا 14 رو توش باز کنید.
وقتی باز شد روی Update Rosters -> Online DB کلیک کنید.
بعد فایلی رو که تو مای داکیومنت و در پوشه فیفا 14 ریخته بودید رو انتخاب کنید تا بازش کنه.
بعد سیو کنید و برنامه رو ببندید.
برید تو بازی و ترکیب رو لود کنید و در هگام شروع کریرتون در قسمت Used Squad این روستر رو انتخاب کنید.
*بهتر اینه که قبل از نصب این پچ هر پچ دیگه ای که بوده رو پاک کنید.
تشکر و درود...
ولی من یه درخواست دیگه دارم؛من فقط سیو گیم نقل و انتقالات رو میخوام؛
نه پچ که نیاز به نصب برنامه و ادیت بازی داشته باشه؛آیا امکانش هست که فقط سیو گیم بازی رو برام بذارید که نقل و انتقلات رو درست کنه؟
Seyed Artyom
27-08-2014, 21:49
تشکر و درود...
ولی من یه درخواست دیگه دارم؛من فقط سیو گیم نقل و انتقالات رو میخوام؛
نه پچ که نیاز به نصب برنامه و ادیت بازی داشته باشه؛آیا امکانش هست که فقط سیو گیم بازی رو برام بذارید که نقل و انتقلات رو درست کنه؟
منم خیلی تلاش کردم همچین چیز پیدا کنم ولی نشد.حداقل کار واسه همینیه که گفتم.:n01:
sepehr2014
28-08-2014, 14:04
میشه فقط باید تو قسمت تنظیمات کنترلر بجای Keyboard+Mouse یا Gampad ، Keyboard Only رو قرار بدید.
خب دوست عزیز 2 تا گیم پد ، رو باید چجوری مثل بازی Pes درستشون کنیم دکمه ها رو؟؟؟؟:n13::n13:
Pes از نظر تنظیم گیم پد و کیبورد خیلی بهتر عمل کرده تا Fifa.:n10::n09:
خب دوست عزیز 2 تا گیم پد ، رو باید چجوری مثل بازی Pes درستشون کنیم دکمه ها رو؟؟؟؟:n13::n13:
Pes از نظر تنظیم گیم پد و کیبورد خیلی بهتر عمل کرده تا Fifa.:n10::n09:
اگه دسته پلی استشن داری بگو دو تا فایلم رو واست آپ کنم اونا رو بریز تو محل نصب بازی پوشه گیم + مای داکیومنت پوشه فیفا 14
بعد برو تو بازی فقط جای شوت و سانتر فکر کنم اشتباهه اونا رو تنظیم کنم بعد سیو کن به اسم کاستوم بعد دیگه راحتی
دوستان عزیز هر کسی هر تاکتیکی که واسه دفاع کردن بلده رو بگه دوستان استفاده کنن
من که تو مرکز میدان و جاهایی که بازیکنام زیاده و حریف کم تعداد هست دو نفری میرم سمت توپ می گیرم ولی تو زمین خودم با یک نفر اگه پشت سرش باشم با دکمه شوت پیراهنش رو میکشم اکثرا جواب میده از روبرو اگه توپ از پای یار حریف فاصله داشته باشه تکل و اگه نزدیکم باشه با پاس راهش رو سد میکنم بعد دکمه سرعت رو یک لحظه میگیرم میرم سمتش توپ رو می یگرم
شما چطور دفاع می کنید ؟؟؟
Mohammad Yek110
28-08-2014, 17:58
تونستی لباس جدید برای تیم طراحی کنی یا با همون لباسا بازی می کنی ؟
نه بابا لباس مهم نیست دو دیقه میخوام بازی کنم
ترنسفر های مهم رو هم خودم دستی انجام دادم ...
sepehr2014
29-08-2014, 09:57
اگه دسته پلی استشن داری بگو دو تا فایلم رو واست آپ کنم اونا رو بریز تو محل نصب بازی پوشه گیم + مای داکیومنت پوشه فیفا 14
بعد برو تو بازی فقط جای شوت و سانتر فکر کنم اشتباهه اونا رو تنظیم کنم بعد سیو کن به اسم کاستوم بعد دیگه راحتی
آره دوتا گیم پد خریدم شکل دسته های xbox هست ولی خیلی فرقی نداره با مدل ps 2 .
اگه اون فایل ها و ویدئو رو بدید ممنون میشم که استفاده کنیم و همینطور دوست عزیز میخوام با برادرم 2 نفره بازی کنم یعنی با 2 تا گیم پد(دسته) نه یکی کیبورد و یکی دگ دسته.
ممنون.:n26::n02:
آره دوتا گیم پد خریدم شکل دسته های xbox هست ولی خیلی فرقی نداره با مدل ps 2 .
اگه اون فایل ها و ویدئو رو بدید ممنون میشم که استفاده کنیم و همینطور دوست عزیز میخوام با برادرم 2 نفره بازی کنم یعنی با 2 تا گیم پد(دسته) نه یکی کیبورد و یکی دگ دسته.
ممنون.:n26::n02:
اسم دستت رو برو از control panel پیدا کن اطلاع بده فایلش رو واست بسازم
یک نکته مهم دیگه تو دفاع کردن
واسه اینکه تو ضد حمله ها جلوی حمله حریف رو بگیرید یک راه دیگه علاوه بر پرس هست
مواقعی پیش میاد شما یک یارتون رو فرستادید تا از حریف توپ رو بگیره ولی یک مهاجم دیگه داره از کنار اصافه میشه و مدافع شما یارگیری نکرده با L2 میتونید یکی از مدافعاتون رو بفرستید اون بازیکن حریف رو بگیره خودتون هم برید دنبال بازیکن صاحب توپ:n02:
rezahashtpa
01-09-2014, 08:03
لینک دانلود پچ مودینگ وی برای آخرین نقل وانتقالات و امکانات دیگر :
تغییرات در این نسخه :
Version 3.8.0 changelog
* Database 7.0 and Database 7.0 Matrix
- More transfers up to 26 / 08 / 2014
- MLS and Brasileirao complete transfers
New Kits season 14/15 Database 7
----------------------------------------
- New : Twente, Vitesse, Monterrey, Pumas UNAM, Chivas Guadalajara, Toluca, Atlas Guadalajara, Puebla, Lille, Saint Etienne, Chelsea Third Kit, Sevilla Third, Leeds, Brighton, Nottingham Forest, Middlesbrough, Wigan, Basel, Anderlecht, Leicester 3rd Kit, Hull City 3rd Kit, Newcastle 3rd Kit, FC Porto 3rd Kit, Real Madrid Third Kit and GK Third Kit
- Updated : Leicester, Chelsea, Hull City
Stadiums 14/15 Database 7
--------------------------------
The Hawthorns, Kingston Communications Stadium, St.Mary's Stadium, Stadium of Light, Selhurst Park
* New Boots
--------------
Nike Hypervenom Phantom - Blk/Hyper Punch/Wht
Nike Hypervenom Phantom - Gold/Volt/Black
Mizuno Wave Ignitus 3 - Purple Lime
Nike Mercurial Vapor X - Green-
Warrior SuperHeat S-Lite - Black/Gray/Red
Warrior SuperHeat S-Lite - White/Gold
* New Adboards
-------------------
UEFA Champions League 14/15
Arsenal, Aston Villa, QPR, Sunderland, West Bromwich, Crystal Palace, West Ham, Hull City
Copa Brasil and Brasileirao 14/15
* Faces
---------
Mounir El Haddadi
Yaya Sanogo
Waldemar Sobota
Zaza
Lucas Piazon
Bojan
Bryan Ruiz
Sergi Roberto
Bedimo
Ander Herrera
Manquillo
Alberto Moreno
Bale ( Hair Update )
Pepe ( Hair Update )
Version 3.8.1 changelog
* Fixed Stadium of Light
* Added Southampton 14/15 Adboards
* Fixed crash with second kit of Palmeiras
* Updated FC Porto Kits
ابتدا فایل رو در پوشه بازی بریزین بعد هم اکسترکت کنید و بعد با استفاده از modding way installer نصب کنید !
برای آخرین نقل وانتقالات هم برنامه modding way selector رو باز کنید و دیتابیس 7 یا 8 رو انتخاب کنید !
soheilnouri
03-09-2014, 12:30
سلام دوستاي گلم.من مشتري امازونم.امروز ديدم فيفا ١٥ رو پيش فروش ميكنه ولي داخل پرانتز زذه (انلاين كد)...عملي هست براي ما كه بازي پي سي از امازون بخريم.يعني فقط سي دي كي ميده؟بايد بريم در استيم يا اوريجين رديم كنيم؟
Mohammad Yek110
09-09-2014, 17:52
سلام
شما هم توی Player Career مشکل انتقال به بارسلونا یا چلسی رو دارین؟
وقتی به بارسلونا میرم ، اصلا بهم بازی نمیرسه ( از مربی ایمیل میاد که قراره بازی کنی ) ، وقتی هم به چلسی میرم کلا از بازی میره بیرون...!
برای Tactical Defending چه روشی رو پیشنهاد میکنین؟بعضی وقتا توپ میاد دست حریف ، تیکی تاکا بازی میکنن اصلا نمیذارن بازیکن من بهشون نزدیک شه و پاس میدن ، باید صبر کنم تا توپ بره بیرون یا حتی گل بشه تا توپو بگیرم !!!!!
سلام.
من هر کاری میکنم دروازه بان تو پنالتی نمیپری(شیرجه نمیزنه) باید چی کار کنم ؟
سلام.
نمیشه یه کاری کرد بازیکنات نرن تو افساید؟
Seyed Artyom
14-09-2014, 21:56
اگه با کیبوردی با نام پد های 8624 میپره.با دسته هم شوک سمت راست.
سلام.ببخشید اینجا پست میدم ولی میخواستم ببینم که Fifa World تاپیک داره تو اینجا یا نه.چون هرچی گشتم گیر نیوردم.اگه میشه آدرسش رو بدید
از این اپدیت های رسمی برای نقل و انتقالات نیومده؟ (منظورم پچ مودینگ وی نیست)
از این اپدیت های رسمی برای نقل و انتقالات نیومده؟ (منظورم پچ مودینگ وی نیست)
داداش واسه فیفا 14 سه چهار ماه هست که اپدیت نقل و انتقالات نمیاد . منظورم رسمی هست . مودینگ وی رو نمیدونم
Zlatan_ibra
02-10-2014, 14:19
اقا وقتی پچ جدید مودینگوی رو ریختم بعضی بازیکنا سر ندارن...مشکل از کحاس چطور حل میشه؟باید دونه دونه دستی فیس دان کنم که اونم سخته
EhsanCPU
02-10-2014, 14:37
اقا وقتی پچ جدید مودینگوی رو ریختم بعضی بازیکنا سر ندارن...مشکل از کحاس چطور حل میشه؟باید دونه دونه دستی فیس دان کنم که اونم سخته
چی ؟؟؟؟!!!! :n04:
کار داعشی های ملعونه :n02:
احتمالا پچ درست نصب نشده ؟ یا با پچ های قبلیتون سازگاری نداره ...
سلام
دوستان آیا امکان بازی با دو سیستم در این بازی وجود داره ( البته بدون خرید سریال نامبر - اورجینال ) ؟
" روی دو لب تاپ با هم بازی کنیم . مودم وابرلس و اینترنت با سرعت مناسب هم داریم . اهل شبکه کردن . کابل اینها نیستم . "
ممنون از دوستانی که راهنمایی می کنند .
سلام
دوستان آیا امکان بازی با دو سیستم در این بازی وجود داره ( البته بدون خرید سریال نامبر - اورجینال ) ؟
" روی دو لب تاپ با هم بازی کنیم . مودم وابرلس و اینترنت با سرعت مناسب هم داریم . اهل شبکه کردن . کابل اینها نیستم . "
ممنون از دوستانی که راهنمایی می کنند .
فکر نکنم تنها راهی که فیفا واسه دو نفری با دوسیتم مختلف گذاشته آنلاین هستش که اونم سریال میخواد
الان که فیفا 15 اومده سریال 14 خیلی ارزون شده 60 تومن یکی دوماه هم صبر کنی با 30-40 میشه خرید
از فیفا 15 خیلی سرتره ارزشش رو داره
vivabarca
05-10-2014, 13:40
فکر نکنم تنها راهی که فیفا واسه دو نفری با دوسیتم مختلف گذاشته آنلاین هستش که اونم سریال میخواد
الان که فیفا 15 اومده سریال 14 خیلی ارزون شده 60 تومن یکی دوماه هم صبر کنی با 30-40 میشه خرید
از فیفا 15 خیلی سرتره ارزشش رو داره
حداقل نت که باهاش میشه بدون لگ و مشکل بازی کرد چیه واسه fifa 14 ؟ با 512 مخابرات تهران (62 کیلوبایت سرعت IDM) میشه بدون مشکل بازی کرد ؟
حداقل نت که باهاش میشه بدون لگ و مشکل بازی کرد چیه واسه fifa 14 ؟ با 512 مخابرات تهران (62 کیلوبایت سرعت IDM) میشه بدون مشکل بازی کرد ؟
سرعت مهم نیست خیلی . همین سرعت زیاد هم هست . اما پینگ مهمه . فکر کنم همین مخابرات تهران خوب پینگی میده . مشکلی نداری . در ضمن الان که خیلی 14 نمیزنن . خلوت شده و کس زیادی نیست .
vivabarca
05-10-2014, 21:42
سرعت مهم نیست خیلی . همین سرعت زیاد هم هست . اما پینگ مهمه . فکر کنم همین مخابرات تهران خوب پینگی میده . مشکلی نداری . در ضمن الان که خیلی 14 نمیزنن . خلوت شده و کس زیادی نیست .
با 8.8.8.8 پینگم حدودا 230 هست. با این پینگ مشکل لگ و دیلی وجود نداره ؟
در ضمن منظورتون از خلوت شدن اینه که کسی نمیمونه تو سرورهای EA که باهاش 14 بازی کنم دیگه ؟ :n02: کلا سیستم آنلاین چطوریه؟ خودش حریف انتخاب میکنه؟ یا مثلا میشه کسی تو ایران که میشناسیش، باهاش هماهنگ کنی و آنلاین باهاش بازی کنی
با 8.8.8.8 پینگم حدودا 230 هست. با این پینگ مشکل لگ و دیلی وجود نداره ؟
در ضمن منظورتون از خلوت شدن اینه که کسی نمیمونه تو سرورهای EA که باهاش 14 بازی کنم دیگه ؟ :n02: کلا سیستم آنلاین چطوریه؟ خودش حریف انتخاب میکنه؟ یا مثلا میشه کسی تو ایران که میشناسیش، باهاش هماهنگ کنی و آنلاین باهاش بازی کنی
پینگت بد نیست . قابل بازیه . فقط ببین به صورت کلی pocket lost یا تایم اوتت زیاد نباشه .
منظورم از خلوتی اینه که الان فیفا 15 اومده و اکثرا رفتا سمت اون . الان اولشه و هنوز بعضی ها بازی میکنن اما چند وقت دیگه کسی خیلی بازی نمیکنه . سیستم انلاین هم میتونی هم خودت انتخاب کنی هم خودش واست انتخاب کنه .
hitler1945
06-10-2014, 01:09
آقا قبل بعضی بازی ها تو کریر لیست بازیکن های حریف رو واست میاره اون قضیه اش چیه؟
من هر کار میکنم دانلود نمیشه اصلا گزینه واسه دانلود این فایلا نداره میشه راهنمایی کنید لطفا
cescjoon
04-11-2014, 17:51
دوستان پچی هست که لباس کل تیم ها و همچنین نقل و انتقالات رو آپدیت کنه؟
اگه هست لینک و آموزشش رو قرار بدید.
:n16:
فایل کم حجم نقل و انتقالات تابستانی رو اگه دارید بذارید
ممنون میشم
فایل کم حجم نقل و انتقالات تابستانی رو اگه دارید بذارید
ممنون میشم
نقل و انتقالات تابستانی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دانلود-آپدیت-نقل-و-انتقالات-تابستانی-fifa-14/)
دوستان پچی هست که لباس کل تیم ها و همچنین نقل و انتقالات رو آپدیت کنه؟
اگه هست لینک و آموزشش رو قرار بدید.
:n16:
fifatools.ir ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نقل و انتقالات تابستانی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دانلود-آپدیت-نقل-و-انتقالات-تابستانی-fifa-14/)
دوست عزیز ممنون ار شمــــــــــا
ولی این فایل کار نمیکنه
تو نظرات که اینجوری نوشته .
دوست عزیز ممنون ار شمــــــــــا
ولی این فایل کار نمیکنه
تو نظرات که اینجوری نوشته .
این پچ یه مودینگ ه که به روش خودش باید نصب بشه
آموزش نصب مودینگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Creation Master ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
akbar_syberia
04-11-2014, 22:50
دوستان من جدیدا اومدم به فیفا !! این مسترلیگ آفلاین فیفا 14 همون کریر هست ؟
من رفتم مگه اینجا با تیمت بازی نمیکنی ؟
من دنبال جایی هستم که مستر لییگ باشه و بتونم با تیم بازی کنم .
ترنسفرها که بصورت فایل دو و سه مگی ایجاد میشد و داخل document کپی میشد نیومده جدیدن؟
به این صورت بود:
Squads 20140726125826#Squads New Transfer
مودینگ وی نمیخوام
Ship Storm
12-12-2014, 15:16
سلام
من تازه فیفا 2014 رو نصب کردم و میشه گفت آخرین باری که فیفا بازی کردم سال 2005 بوده و با ای نسخه جدید زیاد آشنا نیستم
میخوام بدونم تو این نسخه جدید امکانی برای برپا کردن یک تونومنت که چند تا تیم با هم مسابقه بدن وجود داره؟
ممنون
سلام
من تازه فیفا 2014 رو نصب کردم و میشه گفت آخرین باری که فیفا بازی کردم سال 2005 بوده و با ای نسخه جدید زیاد آشنا نیستم
میخوام بدونم تو این نسخه جدید امکانی برای برپا کردن یک تونومنت که چند تا تیم با هم مسابقه بدن وجود داره؟
ممنون
آره امکانش هست فقط من حذفش کردم وگرنه برات مرحله به مرحله می نوشتم ...
در ضمن نسخه 2015 جدیدترین سخه این سری هست که متاسفانه هنوز کرک نشده :n22:
Ship Storm
12-12-2014, 17:39
آره امکانش هست فقط من حذفش کردم وگرنه برات مرحله به مرحله می نوشتم ...
در ضمن نسخه 2015 جدیدترین سخه این سری هست که متاسفانه هنوز کرک نشده :n22:
2015 رو هم دانلود کردم بعدا فهمیدم کرک نداره ... :n35:
یادتون هم نیست کدوم قسمتش بود تورنومنت ؟
mohamad skystar
13-12-2014, 16:31
سلام.
دوستان عزیز میخوام کلید های کیبورد رو مثل فیفا 2011 تنظیم کنم
چون اونجوری عادت دارم.
اگه میشه لطفا راهنمایی کنید چطور کلید های کیبورد رو تغییر بدم.
ممنون
2015 رو هم دانلود کردم بعدا فهمیدم کرک نداره ... :n35:
یادتون هم نیست کدوم قسمتش بود تورنومنت ؟
نه متاسفانه یادم نیست :n03:
امیدها برای کرک شدن فیفا 15 هم زیاد شده :n05:
Ship Storm
22-12-2014, 09:53
دوستان یکی راهنمایی کنه ..... بخوایم یک تورنومنت چند جانبه ایجاد کنم باید چکار کنم ؟
سلام
یک نسخه از فیفا - skid.row دانلود کردم که بدون نیاز به نصب هستش و کاملا ک.رک شده .
دو تا مشکل دارم امیدوارم دوستان راهنمایی ام کنند :
اول اینکه میخواستم نقل و انتقالات جدید را روی بازی اجرا کنم / مثلا: گرت بیل و غیره رو به رئال اضافه کنه / ولی نمیدونم از کجا باید دانلود کنم و چطور نصب کنم . البته فقط همین نقل انتقالات و میخوام .
و دوم اینکه یک دسته بازی خریدم - بدون شوک - خیلی ساده و معمولی . و البته ارزان ! / حالا که بازی میکنم . وقتی جهت های معمول ( چپ و راست و ..... ) بازیکن را حرکت میدم . بازیکن یک حالت نمایشی بازی میکنه و مستقیم حرکت نمیده توپ رو فقط میخواد دریب بزنه ! ( بدون گرفتن دکمه ای دیگر )
ممنون از دوستانی که راهنمایی میکنند.
Ship Storm
25-12-2014, 23:15
یکی که اینجا فیفا بلده بازی کنه بیاد راهنمایی کنه حداقل ،
...
چطوری یک مسایقه چندجانبه یا همون تورنومنت ایجاد کنم ؟
سلام.
من ویندوز عوض کردم و الان فیفا رو دوباره نصب کردم ولی توی کریر از بازی میپره بیرون و یادمم نیست قبلا چه آپدیتها و کرکی رو نصب کرده بودم که این مشکل درست شده بود.اگه میشه لینکه دانلود آپدیتی که این مشکل رو فیکس میکنه بهم بدید.ممنون
afshin ghoghnos
15-01-2015, 02:37
سلام من گزارشگر عربی رو دان کردم تو پوشه گیم هم ریختم تنظیماتشم به (گزارشگر) به عربی تغییر دادم ولی چیزی نمیگه
لطفا کمک
afshin ghoghnos
15-01-2015, 02:54
بفرما داداش : Arabic Commentary[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Or [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Italian commentary
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Or [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Spanish Commentary
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Or [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه نصب کردی خبرم کن . چون خودم تست نکردم
چرا عمل نمیکنه پس؟گزارش نمیکنه
afshin ghoghnos
15-01-2015, 03:00
چرا عمل نمیکنه پس؟گزارش نمیکنه
hossein ramide
19-01-2015, 01:53
با سلام...من بازی رو بدون مشکلی بازی میکردم اما جدیدا وقتی بازی میکنم بعضی صحنه ها بازی صحنه اهسته و کند میشه و بعد از دو سه ثانیه خوب میشه...بیشتر بعد صحنه اهسته نشون دادن و تعویض کردن اینطوری میشه..یه سیو دیگه هم ساختم و قبلی رو پاک کردم چن بازی خوب بود ولی دوباره همونطوری شد. جالب اینه بازی اول همیشه مشکلی نداره و از بازی دوم این مشکل بوجود میاد..مشکل از تنظیمات هم نیس چون چک کردم مث قبله..ممنون میشم جواب بدید
Ship Storm
29-01-2015, 20:20
دوستان یکی راهنمایی کنه ..... بخوایم یک تورنومنت چند جانبه ایجاد کنم باید چکار کنم ؟
TimeWarp
31-01-2015, 19:35
این پنالتی نیست پس چیه؟:n04:
amin199555
09-05-2015, 19:45
سلام
تو فیفا 14 اگه بخوایم یک و دو کنیم باید چیکار کنیم
:n13::n13::n13::n13::n13::n13::n13::n13:
TimeWarp
11-05-2015, 20:50
تا حالا به این مسخرگی ندیده بودم. کریرش فقط تا فصل 2028 - 2029 میره و بعد اون تموم میشه و نمیذاره ادامه بدی . یعنی بعد زدن end season هیچ اتفاقی نمی افته و نمیره فصل جدید .:n21:
amir-h-h
24-11-2016, 12:30
سلام
بازی فیفا 14 که نصب کردم زمانی که بازی شروع می شود بدون هیچ دلیلی بازیکن ها شروع می کنند به مصدوم شدن . چه کار بکنم ؟ با تشکر
| SoRoush 8K |
24-11-2016, 12:40
سلام
بازی فیفا 14 که نصب کردم زمانی که بازی شروع می شود بدون هیچ دلیلی بازیکن ها شروع می کنند به مصدوم شدن . چه کار بکنم ؟ با تشکر
آخرین ورژن کرک 3DM رو دانلود و در محل نصب بازی کپی کنید مشکلتون حل میشه .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.