PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : FIFA 14

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

italodance
08-10-2013, 08:29
کرک razor فیکه؟

خیر این گروه یکی از قدیمیترین گروه های شبکه scene است از سال 1997 انگار هستند

mj94
08-10-2013, 09:01
خیر این گروه یکی از قدیمیترین گروه های شبکه scene است از سال 1997 انگار هستند

خب پس چرا نمیشه کرکی که گذاشته رو دانلود کرد؟

pc-game
08-10-2013, 09:20
ای بابا.. یکی جواب منو بده خب.. سی دی کی گرفتم این همه هم دانلود کردم ولی وقتی بازیو اجرا میکنم صفحه سیاه میشه. همین...

amirhoseinn
08-10-2013, 09:45
گرو های کرکر دیدن EA گند زذه با این بازیش گفتن کلاس کارمون میاد پایین کرک کنیم
هروقت آپدیت داد که باگاش از بین رفت ما هم کرک میدیم

ببین داداش فیفا هرچیم باگ داشته یا مشکل داشته باشه(ک اونطور ک شما میگی نیست) بهتر از pes ک هست،پس چرا اون بازی ک کوهی از باگ،اشتباه،مشکل و نواقص هست کرک شده ولی فیفا نه؟!!؟ :n19:
قضیه چیزه دیگه ای ....:n09:

italodance
08-10-2013, 10:53
خب پس چرا نمیشه کرکی که گذاشته رو دانلود کرد؟

کدوم کرک؟

کرکی برای این بازی منتشر نکرده

این گروهها اصلا توی فضای وب و http نیستند و هیچ سایت و..ندارند

فقط هم تو فضای هارد هستند فقط هارد به هارد همین

اگه بودند که تا بحال شما هیچ بازی ای کرک شده اصلا نداشتید چه برسه به این یکی چون توسط پلیس و.. منهدم می شدند

L O L
08-10-2013, 11:07
کدوم کرک؟

اگه بودند که تا بحال شما هیچ بازی ای کرک شده اصلا نداشتید چه برسه به این یکی چون منهدم می شدند

شما چجوری باهاشون در تماسی؟ هارد به هارد در تماسی یا با ایفونت در تماسی؟ بعد هم میای تو انجمن پی سی میگی من باهاشون حرف زدم؟ بهشون گفتم کرک ندین؟ احتمالا با کله گندشون در تماس بودی که اونام به حرفت گوش کردن و گفتند باشه دیگه اصلا نمیدیم!! :n08:
به نظر من هم اگر به همین راحتی هرکس باهاشون حرف بزنه الان شما هیچ بازی کرک شده ای نداشتی چه برسه به این یکی
البته الان در جواب میشنویم که یحتمل تو هم جز اونایی بخاطر اینکه آواتار قشنگی :n08:
هرجوابی که دادی لطفا این هم بگو که چطور اونا به خودشون اجازه میدن با کسی حرف بزنند که براحتی اون یوزر میاد برنامه ها و مکالمه هاشون رو توی یک انجمن ایرانی برملا میکنه

من با RELOADED هفته پیش صحبت کردم گفت کرک نمیشه

بعد گفتم ایول همون بهتر نشه تو کشور ما یک سری فقط میخوان بگیرند کارشمارو و به بقیه بفروشند گفت پس اصلا نمیدیم

just joking

Gregar
08-10-2013, 11:12
کدوم کرک؟

اگه بودند که تا بحال شما هیچ بازی ای کرک شده اصلا نداشتید چه برسه به این یکی چون توسط پلیس و.. منهدم می شدند

بابا حالا نمیخواد خارجی صحبت کنی :n02:
منظورت اینه که فعلا هر چی کرک توی http هست فیکه دیگه ؟ اره ؟ پس شما هر وقت خبری شد از کرک خبرش رو بده اینجا دیگه :n16:

ای بابا.. یکی جواب منو بده خب.. سی دی کی گرفتم این همه هم دانلود کردم ولی وقتی بازیو اجرا میکنم صفحه سیاه میشه. همین...

بابا خودتو کشتی که :n02:
کسی جواب نداده چون کسی همچین مشکلی نداشته و من خودم که یه سرچ زدم توی فرومهای خارجی مثل اینکه خیلی ها این مشکل رو داشتن و راه حلی هم واسش نبود . فقط کارت گرافیکت رو یه اپدیت بکن شاید از اون باشه .

شما چجوری باهاشون در تماسی؟ هارد به هارد در تماسی یا با ایفونت در تماسی؟ بعد هم میای تو انجمن پی سی میگی من باهاشون حرف زدم؟ بهشون گفتم کرک ندین؟ احتمالا با کله گندشون در تماس بودی که اونام به حرفت گوش کردن و گفتند باشه دیگه اصلا نمیدیم!! :n08:
به نظر من هم اگر به همین راحتی هرکس باهاشون حرف بزنه الان شما هیچ بازی کرک شده ای نداشتی چه برسه به این یکی
البته الان در جواب میشنویم که یحتمل تو هم جز اونایی بخاطر اینکه آواتار قشنگی :n08:
هرجوابی که دادی لطفا این هم بگو که چطور اونا به خودشون اجازه میدن با کسی حرف بزنند که براحتی اون یوزر میاد برنامه ها و مکالمه هاشون رو توی یک انجمن ایرانی برملا میکنه

just joking

حرفایی که دقیقا همین موقع پارسال به این رفیقمون توی تاپیک فیفا 13 میگفتن .
به نظرت چی به این رفیقمون میماسه که بیاد از خودش دروغ بسازه . ایشون هم توی تاپیکهای بازی در مورد کرک و هم فیلم های تازه رلیز شده فعالیت داره و صحت حرفاش تایید شد همون پارسال در مورد کرک فیفا 13 و بقیه چیزا .

italodance
08-10-2013, 11:19

just joking

اره خیلی بامزه ای :n08:

بابا حالا نمیخواد خارجی صحبت کنی :n02:
منظورت اینه که فعلا هر چی کرک توی http هست فیکه دیگه ؟ اره ؟ پس شما هر وقت خبری شد از کرک خبرش رو بده اینجا دیگه :n16:

من اخرین خبر که دارم فقط میدونم کار از RELOADED خواهد بود همین و بس هیچ ETA ای به من نداد

L O L
08-10-2013, 11:31
به نظرت چی به این رفیقمون میماسه که بیاد از خودش دروغ بسازه . ایشون هم توی تاپیکهای بازی در مورد کرک و هم فیلم های تازه رلیز شده فعالیت داره و صحت حرفاش تایید شد همون پارسال در مورد کرک فیفا 13 و بقیه چیزا .

خوبه از طریق منطق بریم جلو ایشون پارسال با ادبیات خاص خودشون تو همین انجمن فیفا اعصاب همه رو خورد کرده بود هی میگفت من میدونم من میدونم میاد نمیاد و خبر میدم
کرک اومد و ایشون بعد از یک روز اعلام کردند کرک اومد!!!!
صفحات موجوده

صحت حرفای ایشون رو چه کسی تایید کرده؟ اون شخص چه ویژگی هایی داره که در کار تایید ادمها هست؟
HTTP بزرگترین ساخته ی دست بشره امنیت http به همین راحتی با دوتا جمله ی یک یوزر زیر سوال نمیره
ایشون نمیدونم از کجا یاد گرفته هی میاد میگه http خوب نیست
اگر حرفی برای گفتن داره تشریف بیاره انجمن های تخصصیه شبکه اونجا اساتید در خدمت هستند

بنده شمارو هم دقیقا بعد از کرک ریلود در همین تایپیک خواهم دید ایشون گفته نمیاد چون اعضای گروه گفتند اصلا نمیدیم!!!
البته باز هم حرفای ایشون نقض میشه و همه چیز فراموش میشه و ما میمونیم و این انسان و جملات اعصاب خورد کنش

mj94
08-10-2013, 11:37
یعنی سایت skidrow و reloaded توسط افراد خیر خواه و بصورت خودگردان اداره میشه؟

L O L
08-10-2013, 11:38

اینجا رو به رفیق بازی تبدیل نکنید
آدمهای درغگو رو امثال شما انسانهای ساده لوح میسازید و بزرگ میکنید

italodance
08-10-2013, 11:45
یعنی سایت skidrow و reloaded توسط افراد خیر خواه و بصورت خودگردان اداره میشه؟

به وسیله شارلاتانها اداره میشه

بله شما فکر کردید یک کمپانی بزرگ بنام EA با این همه پول و قدرت و...نمیتونه جلوی سایت یگیره؟

میتونه ولی میدونه انجا منبع مادر نیست ...

ضمنا یک دلیل دیگه شما هر انتشاری رو که گرفتید داخلش فایل توضیحات وجود دارد مثلا نحوه کرک و... nfo داخل ان ایا تا به حال اشاره ای به سایتی شده؟ اصلا داخلش چی نوشته تا به حال خوندید؟

FCBarcelona.ir
08-10-2013, 11:55
برادرانه من ! کسی توی فیفا 11 و یا 12 و یا 13 و یا 14 به این مشکل برنخورده ؟ :n29:

من تو فیفا ۱۳ به یه مشکلات اینطوری برخوردم. البته نه دقیقا سیاه شدن صفحه ولی کلا بازی به هم ریخته بود. اینترنت رو زیر و رو کردم راه حلی پیدا نشد. آخر مجبور شدم بازی رو دوباره از اوریجین دانلود کنم!

pc-game
08-10-2013, 12:13
من تو فیفا ۱۳ به یه مشکلات اینطوری برخوردم. البته نه دقیقا سیاه شدن صفحه ولی کلا بازی به هم ریخته بود. اینترنت رو زیر و رو کردم راه حلی پیدا نشد. آخر مجبور شدم بازی رو دوباره از اوریجین دانلود کنم!

دمت گرم حاجی . حداقل یه جوابی دادی . منم نت رو گشتم ولی چیزه به درد بخوری پیدا نکردم . :n16:شاید چون بازیه کپی شده رو ریختم در مسیر اوریجین این طور شد...شاید !

a1l2i3z4a5h6r7
08-10-2013, 12:14
آره پسر خیلی عالیه
اصلا محشره
مثلا این کلیپو ببین :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

لامصب چی ساختی EA ! واقعیت موج میزنه تو بازی

پیشنهاد میکنم همه کلیپو ببینن
دوست عزیر بعد آبدیتی که ea داد 50 mg دیگه fitnees shot نمیشه گل کرد به این راحتی

A.N.A.P
08-10-2013, 12:27
اين تاپيك هم شده كرك كرك كرك :/

دوست عزیر بعد آبدیتی که ea داد 50 mg دیگه fitnees shot نمیشه گل کرد به این راحتی
يعني شوت زدن سخت تر شده ؟ الان كه خيلي آبكيه.

CRIS Joon CR7
08-10-2013, 13:06
اين تاپيك هم شده كرك كرك كرك :/

يعني شوت زدن سخت تر شده ؟ الان كه خيلي آبكيه.

نه منظورش شوت های فنی یا معنای لغوی شوت های ظریف هستش که دوستمون به اشتباه نوشته fitnees shot :n02: که درستش finesse shot هستش.
*
گزارش های زنده از بازی های همزمان هم خیلی جالبه و بعضا خنده دار ...
لحن اون گزارشگره هم خیلی جالبه ... اسمش فکر کنم مک نالی هستش.
یه نمونه مثلا : از آنفیلد خبر میرسه که لیورپول 10 نفره شده و 1-0 عقبه:n26:

Gregar
08-10-2013, 13:11
خوبه از طریق منطق بریم جلو ایشون پارسال با ادبیات خاص خودشون تو همین انجمن فیفا اعصاب همه رو خورد کرده بود هی میگفت من میدونم من میدونم میاد نمیاد و خبر میدم
صفحات موجوده

صحت حرفای ایشون رو چه کسی تایید کرده؟ اون شخص چه ویژگی هایی داره که در کار تایید ادمها هست؟
HTTP بزرگترین ساخته ی دست بشره امنیت http به همین راحتی با دوتا جمله ی یک یوزر زیر سوال نمیره
اگر حرفی برای گفتن داره تشریف بیاره انجمن های تخصصیه شبکه اونجا اساتید در خدمت هستند

بنده شمارو هم دقیقا بعد از کرک ریلود در همین تایپیک خواهم دید ایشون گفته نمیاد چون اعضای گروه گفتند اصلا نمیدیم!!!
البته باز هم حرفای ایشون نقض میشه و همه چیز فراموش میشه و ما میمونیم و این انسان و جملات اعصاب خورد کنش

شما قبلا اینجا بودی و بن شدی دیگه اره ؟

در ضمن ایشون هم توهینی به http نکردن و واقعیت رو هم گفتن که همچین تبادلاتی توی بستر http معلومه که لو میره . امنیت http هیچ وقت نقض کپی رایت رو پوشش نمیده .
در ضمن نه فقط واسه فیفا 13 بلکه توی اکثر تاپیکهای بازی قبل از اومدن کرک اطلاع داده بودن که کرک اون روز میاد . من اخرین باری که پست ایشون رو دیدم فکر کنم پارسال توی تاپیک dishonored بود ؟ پس بحث رفیق بازی و دفاع هم نیست و الکی فکرای چیز نکنین :n02:

payamovie
08-10-2013, 14:58
چرا بازی برای xbox -- شده اما برای pc نه؟ اگه کار ea هست که نمیذاره پس چرا xbox رو گذاشت؟

king 2009
08-10-2013, 15:24
دوستان بجای اینکه اینقدر بیخود اعصابتون رو سر بحث کرک خرد کنید، یکم دیگه تحمل کنید ببینیم چی میشه.

ارزش اینقدر بحث رو نداره.

mehdy.z
08-10-2013, 15:27
چرا بازی برای xbox -- شده اما برای pc نه؟ اگه کار ea هست که نمیذاره پس چرا xbox رو گذاشت؟
Xbox 360 و PS3 که قضیه شون کاملا فرق میکنه و این بازی نیست که باید کرک بشه ،فقط بحث هَک شدن کنسوله که مدتها پیش هَک که هیچ jtag هم شدن و دیگه کارشون تمومه!!!
ولی بازیهای pc باید کرک بشن که اگه واقعا یه تبانی در کار نباشه(که واقعا بعید میدونم چینی چیزی رو)در صورتی که بازی فوقش تا پایان این هفته میلادی کرک نشه دیگه کم کم باید از فکر این بازی و احتمالا خیلی از بازیهای دیگه از جمله Battlefield 4 هم بیایم بیرون مگه اینکه یه چیزی حول حوش 100 تا 200 هزار تومان (بسته به نوع بازی) داشته باشید که بالای یه بازی بدین!!!!!

mehdi_vsgh
08-10-2013, 16:06
چرا بعضیا اینطوری فکر میکنن تبانی چیه؟ اخه کدوم شرکتی میاد با تیم کرکر تبانی کنه که کرک رو دیرتر ارایه بدن؟؟؟؟ مطمین باشید اگه دست EAبه تیم اسکیدرو یا ریلودد برسه تیکه تیکشون میکنه....مسیله اینجاست که هیچکدوم از این تیمها موفق به رمزگشایی بازی نشدن...و این موفقیت eaرو نشون میده که روی بازیش چنین کد و رمزهای پیچیده ای قرار داده..... و تا زمانیکه این کدها شکسته نشن امکان کرک نیست.....روش کار هم فقط به صورت ازمون وخطا هست و همین کار و پیچیده تر میکنه.....به هرحال دو راه بیشتر ندارید
1-صبر کنید تا بالاخره یکی از این گروهها بازی رو کرک کنن
2-برین 130تومن بدین و بازی رو اورجینال بخرید و حالش رو ببرید

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Kamyar_AnathemA
08-10-2013, 16:30

آره 130 تومن بدید حالشو ببرید اما بعد نیم ساعت بازی کردن چنان ضد حالی میخورین جوری که عرب نی انداخت !

Kamyar_AnathemA
08-10-2013, 16:32

همین الان داشتم بازی میکردم 2 تا اینجوری گل زدم

Kamyar_AnathemA
08-10-2013, 16:47
صفحات موجوده

منطق شما میگه که تنها راه ارتباطی Http هست ؟
این فقط یک راه ارتباطی در بستر اینترنت هست که عمومیت بیشتری داره

شما در بستر ارتباطی http کارت بانکی ملت رو -- کنی نمیتونن گیرت بیارن ؟
یک سایت هست Skidrowgames.ir به نظرت چند تا از اعضای این سایت اعضای اصلی این گروه هستن ؟
تاجالا دیدی یک هکر یا کرکر بیاد بگه آره من فلانی هستم اینم سایتم و آنچه شما خواسته اید رو براتون کرک میکنم ؟

بعد همه هم نگاه میکنن که کرک میاد و هیچکس جلوشو نمیگیره
http امنه اما فقط برای کارهای قانونی

درجایی که کپی رایت رعایت میشه رعایت نکردنش جرمه و راحت از طریق همین http امن قابل ردیابی هست
رد و بدل شدن اطلاعاتی که شامل رعایت نکردن قوانین کپی رایت میشه خرج از Http هست و جوری هست که عموم بهش دسترسی ندارن کسایی هم این کار هارو انجام میدن در http نیستن

منطق من اینارو میگه

mehdy.z
08-10-2013, 19:23
چرا بعضیا اینطوری فکر میکنن تبانی چیه؟ اخه کدوم شرکتی میاد با تیم کرکر تبانی کنه که کرک رو دیرتر ارایه بدن؟؟؟؟ مطمین باشید اگه دست EAبه تیم اسکیدرو یا ریلودد برسه تیکه تیکشون میکنه....مسیله اینجاست که هیچکدوم از این تیمها موفق به رمزگشایی بازی نشدن...و این موفقیت eaرو نشون میده که روی بازیش چنین کد و رمزهای پیچیده ای قرار داده..... و تا زمانیکه این کدها شکسته نشن امکان کرک نیست.....روش کار هم فقط به صورت ازمون وخطا هست و همین کار و پیچیده تر میکنه.....به

این رو قبول دارم بیشتر چرت گفتم:دی...فقط میخواستم یه کم به خودم امیدواری بدم که کرک میشه...چون هنوز دو ماه نیست بالای گرافیک پول دادم،دق میکنم اگه آخرش داغ این BT4 رو دلم بمونه!:n02:

هرحال دو راه بیشتر ندارید
1-صبر کنید تا بالاخره یکی از این گروهها بازی رو کرک کنن

ولی این رو قبول ندارم :دی
چون الان 130 تومن دادید FIFA خردیدید،هفته آینده هم دارین 150 بدین BT4 بگیرین یا دو هفته بعدش دارین 150 تا 200 بدین بالای AC بدین و همینطور برید جلو... (چون مطمئن باشید شاید گروههای کرکر نتونند قفل بازی رو بشکنند ولی مهندسین شرکتهایی نظیر UBI یا ACTIVISION براشون فقط 10 دقیقه کار داره تا به نوع سیستم کد گذاری DRM پی ببرند و یه کپی از اون روی بازیهاشون بزنند!!)
فعلا همینطور که گفتم اگه این بازی کرک نشه رسما یه جورایی خاک بر سر شدیم رفت:n28::n02:
اگرچه ته دلم روشنه که آخرش کرک میشه!!...این جمله_م مثل این می مونه که طرف بگه اگه خدا بخواد این خونه همین روزه خالی میشه با خیال راحت میرم دزدی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Gregar
08-10-2013, 19:31
این رو قبول دارم بیشتر چرت گفتم:دی...فقط میخواستم یه کم به خودم امیدواری بدم که کرک میشه...چون هنوز دو ماه نیست بالای گرافیک پول دادم،دق میکنم اگه آخرش داغ این BT4 رو دلم بمونه!:n02:
ولی این رو قبول ندارم :دی
چون الان 130 تومن دادید FIFA خردیدید،هفته آینده هم دارین 150 بدین BT4 بگیرین یا دو هفته بعدش دارین 150 تا 200 بدین بالای AC بدین و همینطور برید جلو... (چون مطمئن باشید شاید گروههای کرکر نتونند قفل بازی رو بشکنند ولی مهندسین شرکتهایی نظیر UBI یا ACTIVISION براشون فقط 10 دقیقه کار داره تا به نوع سیستم کد گذاری DRM پی ببرند و یه کپی از اون روی بازیهاشون بزنند!!)
فعلا همینطور که گفتم اگه این بازی کرک نشه رسما یه جورایی خاک بر سر شدیم رفت:n28::n02:
اگرچه ته دلم روشنه که آخرش کرک میشه!!...این جمله_م مثل این می مونه که طرف بگه اگه خدا بخواد این خونه همین روزه خالی میشه با خیال راحت میرم دزدی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اصلا فکر اینکه به خاطر کدهای DRM کرک نشه رو از فکرتون بیرون کنین . چون خدا درد رو که میده درمونش رو هم میده . مگه اینکه قضیه چیزی غیر از کدهای جدید DRM باشه که در این صورت هم فوقش فقط فیفا کرک نمیشه و اون هم میری یا یه سال صبر میکنی تا 15 یا ارجینال میخری .

mj94
08-10-2013, 19:36
واقعا چرا دوستان زحمتکش (کرکر ها) انقدر بی خیال شدن؟
اینجوری باشه مجبور میشم برم برنامه نویسی و اینا یاد بگیرم، خودم دست به کار بشم. البته دیگه میره برا فیفا 17 به بعد.

B3HZ@D
08-10-2013, 20:30
مطمئن باشین بازی کرک میشه . همیشه از این جور مشکلات در راه کرک کردن بازی های مختلف وجود داشته . ولی سرانجام بازی مورد نظر کرک شده .
ممکنه زمانش کم و زیاد بشه ... ولی در آخر اکثرا به نتیجه رسیدن . دوستان بهتره یک کم صبر داشته باشن .
کرک فیفا 13 هم با تاخیر زیادی منتشر شد.

TimeWarp
08-10-2013, 20:57
مطمئن باشین بازی کرک میشه . همیشه از این جور مشکلات در راه کرک کردن بازی های مختلف وجود داشته . ولی سرانجام بازی مورد نظر کرک شده .
ممکنه زمانش کم و زیاد بشه ... ولی در آخر اکثرا به نتیجه رسیدن . دوستان بهتره یک کم صبر داشته باشن .
کرک فیفا 13 هم با تاخیر زیادی منتشر شد.

فیفا 13 چند روز طول کشید تا کرک شد؟
الان چند روز از انتشار فیفا 14 گذشته؟

rz21
08-10-2013, 21:43
اسم تاپیک باید عوض بشه به::فیفا 14:بحث و تبادل نظر در مورد کرک...:n21:

shahrooz1222
08-10-2013, 21:55
خوب ما pc باز ها حرفی نداریم شما خودتون بازی میکنید که ایکس باکس و ... دارید از نظر من بهتره فیفا 14 برای کنسول بزارن اسم رو

mehdy.z
08-10-2013, 21:59
فیفا 13 چند روز طول کشید تا کرک شد؟
الان چند روز از انتشار فیفا 14 گذشته؟
از زمان ریلیز رسمی حدود دو هفته ولی بازی حدود 4-3 روز قبلش لیک شد!

shahrooz1222
08-10-2013, 22:04
من فکر کنم سال بعد کرک بازی برسه یا شایدم ریلودد به عنوان هدیه کریسمس بهمون تو کریسمس بده بازی رو واقعا اگه اینجوری بشه که بازی ها کرک نشن باید سال میلیونی بازی بخریم

irmpmn
08-10-2013, 23:04
کلیک کنید : کمک برای لایسنس لیگ ایران در فیفا 15
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

linuxx2011
09-10-2013, 02:49
کلا دیگه فاتحه بازی کردن با کامپیوتر خونده شده....
دیگه بازی کردن با پی سی خریت محضه
اون از جی تی آی که معلوم نیس واسه پی سی ریلیز شه این هم از فیفا که هنوز کرک نشده.

Gregar
09-10-2013, 10:06
اخه لامصب پول کنسول جدید رو هم نداریم که بدیم :n03: وگرنه فیفا نکست میزدی لذت دنیا رو میبردی

mj94
09-10-2013, 10:55
مهمترین دلیلی که من کنسول نمیخرم اینه که با کیبرد بازی میکنم.با دسته اصلا اون حالو بهم نمیده.

teraktor2003
09-10-2013, 11:18
الان داشتم تاپیک فیفا 13 رو مرور می کردم کرک دقیقا 8 اکتبر اومده
امروز 9 اکتبره...پس اینقدر فاصله ای نیس که ناامید باشین...

soheilnouri
09-10-2013, 12:05
کلا توصیه ایی به دوستان می نمایم.اینکه بازی کردن انلاین با تیم های متوسط خیلی بیشتر حال میده و بسیار رو به واقعیت هستش..من تیمی که اکثرا ور میدارم لاتسیو هست.اگرم بخام یه تیم قوی بردارم بارسا یا برزیل...اما وقتی با لاتسیو بازی میکنم((مثلا دیروز که دو دست بازی کردم یه بار در برابر اورتون و یه بار ناپولی))خیلی بیشتر حال میده...

amirhoseinn
09-10-2013, 12:23
اگه بخوام بازیا اورجینال بخرم از کجا باید بخرم؟؟
ساکن اصفهان هستم

italodance
09-10-2013, 12:56
الان داشتم تاپیک فیفا 13 رو مرور می کردم کرک دقیقا 8 اکتبر اومده
امروز 9 اکتبره...پس اینقدر فاصله ای نیس که ناامید باشین...

دقیقا 7 ام امد

یک مشکلی داشت 5 نوومبر تکمیل شد

gigi_alex
09-10-2013, 15:01
مهمترین دلیلی که من کنسول نمیخرم اینه که با کیبرد بازی میکنم.با دسته اصلا اون حالو بهم نمیده.

دقیقا منم عین خودتم :n02: اصلا فوتبال با دسته حال نمیده چه برسه به بازی های دیگه

A.N.A.P
09-10-2013, 15:06
دقیقا منم عین خودتم :n02: اصلا فوتبال با دسته حال نمیده چه برسه به بازی های دیگه

منم تا قبل از اينكه كنسول بخرم همين حرفا رو ميزدم ولي الان كلا قضيه فرق ميكنه. الان وقتي فيفا تو PC رو تصور ميكنم حالم بد ميشه.

mj94
09-10-2013, 16:30
منم تا قبل از اينكه كنسول بخرم همين حرفا رو ميزدم ولي الان كلا قضيه فرق ميكنه. الان وقتي فيفا تو PC رو تصور ميكنم حالم بد ميشه.

شاید مثل من فکر میکردید، ولی مطمئنا من بعد از خرید کنسول مثل شما فکر نمیکنم.
من کلا کنترل درستی رو دسته ندارم. هر وقت با دسته بازی میکنم، فقط دفاع میکنم تا گل نخورم، ولی با کیبرد قضیه فرق داره.
یکی از دلایلش عمق دکمه های کیبرده که کنترل رو راحت تر میکنه.

a1l2i3z4a5h6r7
09-10-2013, 16:36
تنظیمات کیبورد برای فیفا 14 چیه دوستان بزارین تنظیمات حداقل داشته باشیم

pc-game
09-10-2013, 16:53
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

afterten
09-10-2013, 19:04
آقا یکی این کرکو امتحان کنه دیروز منتشر شده تو یه سایت Reloaded!!!!

afterten
09-10-2013, 19:05
تو کامنتاشم نوشتن کرک کار کرده!!

Kamyar_AnathemA
09-10-2013, 19:14
وای خدا به چیه این بازی دل خوش کنم آخه !

از هر دو تا حمله که میکنی یکیش آفساید میشه . خیلی خنگن خدایی این بازیکن ها . همش تو آفساید میمونن

حالا از هر دو تا آفسایدی هم که میگیره یکیش باز تو صحنه آهسته اشتباهه و آفساید نیست :n08:
یعنی از خواب که پا میشم میگم برم یکم فیفا بازی کنم یاد این چیزاش که میفتم ... پشیمون میشم

mj94
09-10-2013, 19:33

از هر دو تا حمله که میکنی یکیش آفساید میشه . خیلی خنگن خدایی این بازیکن ها . همش تو آفساید میمونن

حالا از هر دو تا آفسایدی هم که میگیره یکیش باز تو صحنه آهسته اشتباهه و آفساید نیست :n08:
یعنی از خواب که پا میشم میگم برم یکم فیفا بازی کنم یاد این چیزاش که میفتم ... پشیمون میشم

داداش، بیا و اون redeem رو بده من، خودتو از شر این دغدغه های ذهنی خلاص کن.

mj94
09-10-2013, 19:44

لطفا امتحان کنید.

reza.8
09-10-2013, 19:47
حداقل یکی مستقیم کنه بشه دانلود کرد

shahrooz1222
09-10-2013, 19:49
مستقیم نمیخواد برو لینکش بزن دانلود کرک دیگه کاری نداره

reza.8
09-10-2013, 19:51
نه از ایناس که بازی در میاره ...نتونسم دانلود کنم...باید بری تو یه لینک دیگه و یه سری مراحل بری و این حرفا تا بشه دانلود کرد

hellboyhint
09-10-2013, 19:56
نه از ایناس که بازی در میاره ...نتونسم دانلود کنم...باید بری تو یه لینک دیگه و یه سری مراحل بری و این حرفا تا بشه دانلود کرد
:n27: یعنی نمیشه دان کرد؟:n28:

reza.8
09-10-2013, 19:58
والله من نتونسم...شما هم امتحان کنید ببینید میشه یا نه...شاید من استباه کاری رو انجام میدم

B3HZ@D
09-10-2013, 20:05

کرک Fake هست .
طبق معمول از اون سایت هایی است که لینکها برای درآمد زایی قرار داده میشن .
نظرات هم الکیه .

SanAndres
09-10-2013, 20:07
سلام بچه ها میخوام نسخه اورجینال بخرم کسی میتونه راهنماییم کنه آیا بدرد میخوره یا نه ؟

hellboyhint
09-10-2013, 20:12
کرک Fake هست .
نظرات هم الکیه .

باید تو برنامه 90 و کمیته تخلفات فوتبال با حضور آقای علیپور برسی بشه :n02:

mj94
09-10-2013, 20:36
کرک Fake هست .
نظرات هم الکیه .
پس سالای پیش که کرک میومد مگه تو همین سایتا نمیذاشتن؟
بر فرض که کرک بشه، از کجا خبردار میشیم؟

B3HZ@D
09-10-2013, 21:16
پس سالای پیش که کرک میومد مگه تو همین سایتا نمیذاشتن؟
بر فرض که کرک بشه، از کجا خبردار میشیم؟

برای این که سال هاست همچین سایت هایی پشت سر هم ظاهر میشن و توی یوتیوب و سایت های این چنینی اقدام به تبلیغات دروغ پیرامون کرک و Key Generator هایی میکنن که به هیچ وجه کار نمیکنه .
از اون طرف هم توی سایت ها هیچ وقت یک لینک درست و حسابی بر روی سرورهای معتبر و یا آپلودسنترهایی که بصورت معمولی لینک رو ارائه کنن دیده نمیشه .

بعد هم میان چندتا کامنت میذارن در باب تشکر و این که کار کرد و خوب بود .
شما هم کافیه فایل رو دانلود کنید تا ببینید که کار نمیکنه ... من از این جور سایت ها فایل های زیادی دانلود کردم و بدون استثنا هیچ کدام کار نمیکنه .

کرک هم اگه Release بشه توی این سایت ها پیدا نمیشه و چندین و چند لینک درست و حسابی از اون بیرون میاد .
مثل تورنت و ... که براحتی قابل دانلود هستن .

soheilnouri
09-10-2013, 21:18

شما خيلي ديگه بدبينانه تحليل ميكني بازيو

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

mojtaba 7
09-10-2013, 22:50
because fifa very beutiful as pes:n19:

mjorh
09-10-2013, 22:56
CRACK COMING UP ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

فک کنم تا فرداپس فردا بیاد :n12:

mj94
09-10-2013, 23:11
من واقعا دارم افسردگی میگیرم.
هر روز 3، 4 ساعت کاملا خالی دارم که جای خالی فیفا هست.

Gregar
09-10-2013, 23:13

با اینکه فقط دمو رو بازی کردم ولی فکر میکردم فقط من این مشکلات رو حس کردم .
افسایدگیری ها که به شدت روی اعصابه :n23: و همچنین افساید نگرفتن ها :n09: . یکی دو مورد اشتباه توش دیدم .
مشکلات قبلی هم که پابرجاست حتما دیگه اره ؟ اپدیت کردی اون مشکلات حل شد ؟

Kamyar_AnathemA
09-10-2013, 23:31
با اینکه فقط دمو رو بازی کردم ولی فکر میکردم فقط من این مشکلات رو حس کردم .
افسایدگیری ها که به شدت روی اعصابه :n23: و همچنین افساید نگرفتن ها :n09: . یکی دو مورد اشتباه توش دیدم .
مشکلات قبلی هم که پابرجاست حتما دیگه اره ؟ اپدیت کردی اون مشکلات حل شد ؟

با آپدیت وضعیت Finesse Shot یکم بهتر شده
اما همچنان بازاره لواندوفسکی و مانجوکیچ و زلاتان و کاوانی و ... بروبچ داغه

من که دیگه کلا دفاع کردنو گذاشتم کنار ! فقط حمله میکنم ! اصلا نمیشه اصولی دفاع کرد ! هیچ کنترلی روی دفاعت نداری ! هر طرف دلشون بخواد میرن و آخرشم با یک پاس پشت دفاع 3 به تک میشن با دروازه بانت !

تو 13 جلو بهترین ها نهایت 1-2 گل میخوردم اینجا جلو چاغال ترین ها 3-4 تا میخورم

کلا خوده واقعیته این بازی !

SanAndres
10-10-2013, 10:43
کسی نیست در مورد بازی آنلاین فیفا راهنمایی کنه ؟

Meisam.apk
10-10-2013, 11:13
کرک پس چی شد؟!
مگه قرار نبود امروز منتشر بشه؟

Gregar
10-10-2013, 11:22
با آپدیت وضعیت Finesse Shot یکم بهتر شده
اما همچنان بازاره لواندوفسکی و مانجوکیچ و زلاتان و کاوانی و ... بروبچ داغه

من که دیگه کلا دفاع کردنو گذاشتم کنار ! فقط حمله میکنم ! اصلا نمیشه اصولی دفاع کرد ! هیچ کنترلی روی دفاعت نداری ! هر طرف دلشون بخواد میرن و آخرشم با یک پاس پشت دفاع 3 به تک میشن با دروازه بانت !

تو 13 جلو بهترین ها نهایت 1-2 گل میخوردم اینجا جلو چاغال ترین ها 3-4 تا میخورم

کلا خوده واقعیته این بازی !

من موقع فیفا 12 که دفاعم ر..دمان بود اومدم تا زمانی که فیفا 12 انلاین میزدم هجومیترین سیستم رو برمیداشتم و از همون اول میزاشتم روی ultra attacking تمام بازی ها رو با اختلاف یک گل میبردم اون هم با گل های زیاد . خوشبختانه توی 13 دفاع منطقی تر بود اما 14 توی هوش مصنوعی هم تیمی ها واقعا گل کاشته :n08:
کی بود نمیدونم اون اولا که دمو اومده بود اینقدر از هوش مصنوعی فیفا دفاع میکرد این هم شواهدش

مثلا چه راهنمایی ؟

Lamanta
CRACK COMING UP ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

فک کنم تا فرداپس فردا بیاد :n12:

حداقلش یک هفتست که اینو نوشــــــــــــته......:n15:

italodance
ديشب طي صحبتي با RELOADED عنوان كردند اين هفته بازي رو منتشر نمي كنند پس از دوشنبه صبح ميتونيد دربارش صحبت كنيد منظورم كرك نه خود بازي

Zlatan_ibra
10-10-2013, 11:35
میگن اومد اخه کرک؟

SanAndres
10-10-2013, 11:46
ارزش خریدن داره ؟ یا اینکه وقتی کرک بیاد فرقی با اورجینال میکنه یا نه ؟

SanAndres
10-10-2013, 11:50
ارزش خریدن داره ؟ امکانات دیکه ای داره که بشه ازش استفاد کرد یا وقتی کرک بیاد فرقی با اورجینال نمیکنه؟

swastika
10-10-2013, 12:04
واقعا دفاع تو این بازی خیلی خیلی ضایع شده، طرف تو آنلاین از اول بازی دسشو میزارو رو A و RB و هی خرکی x رو میزنه یعد که توپو ازت گرفت زرتی یک پاس هوایی تو عمق میندازه و بعدم که هیچ. اصلن آنلاین بازی کردن دیگه فاز نمیده، کم پیش میاد یکی مثه آدم و درست حسابی بازی کنه، اینجوری اصن نمیشه

soheilnouri
10-10-2013, 12:07

منظورتون چيه؟خب انلاين بازي كردن يعني با چند نفر ديگه هم بتوني رقابت كني.كلا فيفا قابليت هاي انلاينش عاليه و فوق العادست.

soheilnouri
10-10-2013, 12:19
واقعا دفاع تو این بازی خیلی خیلی ضایع شده، طرف تو آنلاین از اول بازی دسشو میزارو رو A و RB و هی خرکی x رو میزنه یعد که توپو ازت گرفت زرتی یک پاس هوایی تو عمق میندازه و بعدم که هیچ. اصلن آنلاین بازی کردن دیگه فاز نمیده، کم پیش میاد یکی مثه آدم و درست حسابی بازی کنه، اینجوری اصن نمیشه

دوستان ديگه خيلي ايراد يگيرن.بستگي به تيم شما،مدافعان شما و سيستم شما داره.مثلا بارسا بدليل برخورداري از مدافعان كند(ماسكرانو و بويول و بيكه)جا ميمونن و تيمايي مثل سيتي (ناستاشيچ)و پاريس(تياگو سيلوا) و دورتموند(سوبوتيچ)كمتر جا ميمونند.هميشه تركيبي از يه مدافع بلند و قدرتي و سرعتي ايده اله

SanAndres
10-10-2013, 12:20
منظورتون چيه؟خب انلاين بازي كردن يعني با چند نفر ديگه هم بتوني رقابت كني.كلا فيفا قابليت هاي انلاينش عاليه و فوق العادست.

پس به نظر شما ارزش خریدن داره ؟

mj94
10-10-2013, 12:41
دوستان ديگه خيلي ايراد يگيرن.بستگي به تيم شما،مدافعان شما و سيستم شما داره.مثلا بارسا بدليل برخورداري از مدافعان كند(ماسكرانو و بويول و بيكه)جا ميمونن و تيمايي مثل سيتي (ناستاشيچ)و پاريس(تياگو سيلوا) و دورتموند(سوبوتيچ)كمتر جا ميمونند.هميشه تركيبي از يه مدافع بلند و قدرتي و سرعتي ايده اله

دفاع میخوای، فقط چلسی. از هافبک دفاعیا که رامیرس و میکل یکی سرعتی و اونیکی خرس.
دفاعا هم یکی از یکی خرس تر و سریعتر و در اخر افسانه ای به نام چک.
خداوکیلی بهترین دروازه بان فیفا پیتر چکه.

A.N.A.P
10-10-2013, 12:43
شاید مثل من فکر میکردید، ولی مطمئنا من بعد از خرید کنسول مثل شما فکر نمیکنم.
من کلا کنترل درستی رو دسته ندارم. هر وقت با دسته بازی میکنم، فقط دفاع میکنم تا گل نخورم، ولی با کیبرد قضیه فرق داره.
یکی از دلایلش عمق دکمه های کیبرده که کنترل رو راحت تر میکنه.

ببين دوست عزيز كاملا سليقه اي هست ولي حتي اگه بازي Shooter هم باشه ، با كنترلر ميشه بازي كرد به راحتي چه برسه به فيفا !
مگه دسته كنسول تاچ هست كه عمق نداره ؟
ضمنا سختي بازي رو گردن دسته نندازين چون دفاع كردن Legendary واقعا سخته ولي يه مدت بايد بازي كرد. من قبلا شايد از يه تيم 3 ستاره 2-3 تا ميخوردم ولي الان با همون تيم 3 ستاره (‌Hull City ) اگه بازي رو نبرم حداقل تمام آمار بازي به نفع منه.(Legendary)
(حاضرم يه آمار از بازيم اينجا بذارم.)
آدما مخصوصا خودم وقتي بازي واسم سخت ميشه همين ايرادا رو ميگيرم.

a1l2i3z4a5h6r7
10-10-2013, 13:12
جریان چیه من هی میخوام یک بازی درست حسابی کنم هی زمین بارونی میاره برام اعصاب نذاشته برام بازیکنا راه میرن لاس میزنن باهم چی گیری کردیما هوا تو فیفا 14 بارونی زیاد فکر کنم شمال ایران فیف 14 هر روز بارون میاد

A.N.A.P
10-10-2013, 15:59
جریان چیه من هی میخوام یک بازی درست حسابی کنم هی زمین بارونی میاره برام اعصاب نذاشته برام بازیکنا راه میرن لاس میزنن باهم چی گیری کردیما هوا تو فیفا 14 بارونی زیاد فکر کنم شمال ایران فیف 14 هر روز بارون میاد

خب توي تنظيمات قبل از بازي ، آب و هوا رو از Rainy در بيارين.

Gregar
10-10-2013, 16:42

مسئله جا موندن نیست . برای مثال شما داری با هافبک دفاعیت جلوی یه بازیکن شوت زن رو میگیری که شوت از راه دور نکنه و میبینی از اون طرف مهاجمشون داره فرار میکنه توی عمق و مدافعت که جزو بهترین مدافعهای جهان هم هست مثل ماست همونجا وایستاده و نه یارگیری میکنه نه افساید گیری .
مشکل اینجاست با اینکه داری میبینی طرف داره در میره منتهی نمیتونی جلوش رو بگیری . اگه سوییچ کنی روی مدافعت هافبک دفاعیت بازیکن شوت زنشون رو ول میکنه و طرف شوت میزنه و اگه هم روی همون هافبک دفاعیت بمونی طرف یه پاس تو عمق میده و تموم . خداییش توی 13 اصلا همچین هوش پایینی نداشتن بازیکنهای خودی .
عجیبه که اینقدر EA واسه این نسخه دم از هوش بازی میزد و حالا بدتر از قبل شده . اولین باریه که میبینم فیفا افتش بیشتر از پیشرفتشه نسبت به سال قبل .

یه مشکل دیگه که خیلی رو اعصاب من رفته توپ هاییه که cpu استپ میکنه و میاد بالا و ازش جدا میشه و هر بار که میرم که توپ رو بگیرم انگار مثل روح از تو بدن من رد میشه :n04:

اینایی که اینقدر میگن فیفا شبیه سازه تا حالا به این نکته دقت کردن که دو بازیکن از دو تیم نمیتونن همزمان به توپ ضربه بزنن ؟ مثلا توی منطقه جریمه تیم مقابل مدافع حریف توپ رو از مهاجمت گرفته ولی نمیشه دوباره مستقیما توپ رو از جلوی پای حریف شوت کرد در حالی که بازیکن حریف کنترلی روی توپ نداره و توپ از پاش یه کم جدا شده . باید حتما توپ رو با تکل ازش بگیری و بعد شوت رو بزنی .

دفاع میخوای، فقط چلسی. از هافبک دفاعیا که رامیرس و میکل یکی سرعتی و اونیکی خرس.
دفاعا هم یکی از یکی خرس تر و سریعتر و در اخر افسانه ای به نام چک.
خداوکیلی بهترین دروازه بان فیفا پیتر چکه.

خدایی خیلی با دفاع چلسی حال میکنم . مخصوصا داوید لوییز .
کلا من دفاعم با چلسی خیلی همیشه خوب بوده توی نسخه های فیفا . به نظرم مدافع های معتدلی هستن و توی همه چی عالین . هم سرعت هم قدرت هم سرزنی و هم پاس های بلند برای مهاجمین که خوراکه لوییزه .

اگه منظورت کریره که همون اول یه ورزشگاه سرپوشیده انتخاب کن که هوای بارونی نداشته باشه .

delpiero107
10-10-2013, 18:32
بچه ها مثل اینکه کرک اومده هم سایت ریلود گذاشته اما من نمیدونم دانلود کنم هم این سایت ایرانی داره اپلودش میکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MHSou
10-10-2013, 19:00
بچه ها مثل اینکه کرک اومده هم سایت ریلود گذاشته اما من نمیدونم دانلود کنم هم این سایت ایرانی داره اپلودش میکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام؛

گروه ریلودد که سایت نداره، اسکیدرو هم تا این لحظه کرک رو نداشته...

bbp
10-10-2013, 19:00
سلام

کسی کرک ریلودد رو تست کرده ؟

Armin 7
10-10-2013, 19:03
اقایون این کرک تاییــــــــــــد شده ؟؟؟
​[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگــــــــــه آره بریـــــــم بدانلودیمش !

B3HZ@D
10-10-2013, 19:06
سلام

کسی کرک ریلودد رو تست کرده ؟

Fake
طبق معمول لینک های تبلیغاتی و سو استفاده .

حجم فایل 123 مگ هست که برای کرک کاملا غیر طبیعی به حساب میاد .

delpiero107
10-10-2013, 19:07
نه داداش این لینکی که شما گذاشتی فیک هست برو ببین حجم کرک نوشته 146 مگه میشه کرک نهایتش 30 تا 40 مگابایت

mj94
10-10-2013, 19:55
مثل اینکه پارسال فحش کششون کرده بودن تاثیر گذاشته بود، سریعتر بیرون دادن.

mehdi_vsgh
10-10-2013, 20:07
هرچند این حجم یه کم غیرطبیعیه ولی ظاهرا کرک تایید شدس... دوستانیکه قابلیت دانلود این حجم رو دارند یه تست کنن.........(ظاهرا چندتا از فایلهای اصلی بازی دستکاری شده به خاطر همین حجم کرک بالا رفته)

Kamyar_AnathemA
10-10-2013, 20:08
من باز اومدم

این یک نمونه کلیپ از هوش پایین تو این بازی در مورد ضربات سر ! از من به شما نصیحت : ضربه سر اگه بخواد گل بشه میشه و کسی نمیتونه جلوشو بگیره . تایمینگ و ... از نظر من یعنی کشک

تو این کلیپ حتی بازیکن سر زن به خودش زحمت نمیده بپره ! ایستاده سر میزنه و گل میشه

این گل رو هم خودم زدم . من اصلا روی سانتر و ضربات سر وارد نیستم و نمیدونم چی به چیه چون اینجور گل زدن رو دوست ندارم اما کسی که بهش گل زدم از اونایی بود که همش میرفت گوش که سانتر کنه و موفق هم بود و 4 تا گل اینجوری بهم زد اما روی این کرنر ماست هم نتونست بخوره

کلیپ بعدی مربوط به هوش مصنوعی شاهکاره این بازیه . اصلا فکر نمیکردم گل بشه اما یهو دیدم دروازه خالیه و کسی هم جلوم نیست

کلیپ سوم هم باز مربوط میشه به قدرت ضربات سر که از تو دست دروازه بان سر میزنه ! پرش بازیکن از دست های دروازه بان هم بیشتره !

delpiero107
10-10-2013, 20:40
من باز اومدم

این یک نمونه کلیپ از هوش پایین تو این بازی در مورد ضربات سر ! از من به شما نصیحت : ضربه سر اگه بخواد گل بشه میشه و کسی نمیتونه جلوشو بگیره . تایمینگ و ... از نظر من یعنی کشک

تو این کلیپ حتی بازیکن سر زن به خودش زحمت نمیده بپره ! ایستاده سر میزنه و گل میشه

این گل رو هم خودم زدم . من اصلا روی سانتر و ضربات سر وارد نیستم و نمیدونم چی به چیه چون اینجور گل زدن رو دوست ندارم اما کسی که بهش گل زدم از اونایی بود که همش میرفت گوش که سانتر کنه و موفق هم بود و 4 تا گل اینجوری بهم زد اما روی این کرنر ماست هم نتونست بخوره

کلیپ بعدی مربوط به هوش مصنوعی شاهکاره این بازیه . اصلا فکر نمیکردم گل بشه اما یهو دیدم دروازه خالیه و کسی هم جلوم نیست

کلیپ سوم هم باز مربوط میشه به قدرت ضربات سر که از تو دست دروازه بان سر میزنه ! پرش بازیکن از دست های دروازه بان هم بیشتره !

داداش کلیپ اول که تقصیر دفاع بود که نبردی عقب که هد بزنه کلیپ دوم هم دروازبان رو دریبل زد که امر طبیعی هستش کلیپ سوم هم بازیکن حریف اصلا هد نزد بازیکنای خودت با دروازبان قاطی کردن چون دروازبان رو اوردی جلو با دفاع هد نزدی اصلا نیازی نبود دروازبان بیاری جلو

LiverBarca
10-10-2013, 20:58
من باز اومدم

من هر روز تو لایو بازی میکنم ولی تا حالا هیچ مشکلی تو سر زنی ندیدم!با ضربه سر هم هر 5 6 بازی یک بار یه گل میخورم!!!تیم هم لیورپول رو برمیدارم که مدافعاش بلند قدن!
فقط مشکل بازی شوتهای فنیش هست که با بعضی بازیکنها از هرجا بزنی میره تو گل!!!اگه این اپدیت 19 مگ که امروز واسه XBOX اومده این مشکل رو درست کنه بازی فوق العاده میشه!

paroucia
10-10-2013, 21:30
فایلش پسورد می خواد! :|

AlexMercer
10-10-2013, 21:46
هنوز کرکی عرضه نشده. هیچ فرومی مثل warez-bb کاربراش تایید نکردن. 100 مگ رو هدر ندین

khelane
10-10-2013, 22:19
کلا توصیه ایی به دوستان می نمایم.اینکه بازی کردن انلاین با تیم های متوسط خیلی بیشتر حال میده و بسیار رو به واقعیت هستش..من تیمی که اکثرا ور میدارم لاتسیو هست.اگرم بخام یه تیم قوی بردارم بارسا یا برزیل...اما وقتی با لاتسیو بازی میکنم((مثلا دیروز که دو دست بازی کردم یه بار در برابر اورتون و یه بار ناپولی))خیلی بیشتر حال میده...

سلام سهیل جان
کاملا تایید میشه
منم بیشتر دورتموند رو برمیدارم یا یه تیم که اورالش متوسط باشه
کریر مود هم که از تابستون شروع کردم بخاطر اینترنت بد یه تیم رو از لیگ ادلانته برداشتم و روی وردکلاس میخوام بیارم لالیگا که خیلی فاز میده واسه یه گل جون کندن میخواد
ولی چه سود لایو همه به فکر برد و اونم به هر حالتی و قیمتی هست
بنده در فیفا 13 چندتا تیم بیشتر بر نمیداشتم
تیمهای قوی
بایرن مونیخ
بارسلون
تیم های خودم
دورتموند
ارسنال
اتلتیکو
گهگای یووه-------------
واقعا اگه کسی پیدا بشه باهم بازی کنیم تیم های رو انتخاب میکردم که اورالشون پایین باشه ولی این لگ و ... نمیزارههه
یادته باهم بازی میکردیم عجب حالی میداد من که بشخصه اون بازی ها رو کاملا یادمه خیلی خیلی فاز میداد
==========================
دوستانی که اپدیت جدید رو انجام دادند
بازی درست شده
شوت ها ووو
باسپاس

FCBarcelona.ir
10-10-2013, 23:39
من بعد از آپدیت هم ضربات فنی رو راحت گل می کنم. البته این به خاطر تخصص خودمه بیشتر. :n02:

احساس می کنید سرعت بازی کم شده؟

LiverBarca
11-10-2013, 00:03
سلام سهیل جان
کاملا تایید میشه
منم بیشتر دورتموند رو برمیدارم یا یه تیم که اورالش متوسط باشه
دادا دورتموند که تیم متوسطی نیست!!!5 ستاره هستا!(البته مطمئنآ از بارسا و ریال و بایرن و چلسی و... ضعیف تره!)
تیم متوسط به 4 و 4.5 ستاره ها میگن!
مثلا همین لیورپول میشه گفت متوسطه...
من تا دیشب فقط لیورپول برمیداشتم ولی دیدم جلوی بعضی تیما مخصوصآ بارسا! نمیتونم بازی کنم،امروز 2 3 دستی هم با آرژانتین بازی کردم تازه فهمیدم لیورپول چه قدر کنده و بازی سرعتی یعنی چی!!!
از این به بعد جلوی ریال و بارسا و چلسی و اکثر 5 ستاره ها اگه دیدم با لیور نتیجه نمیگیرم ارژانتین رو هم برمیدارم...:n02:

Gregar
11-10-2013, 00:07
من باز اومدم

گل اول که نمیدونم چرا فیفا اخیرا اینطوری شده . بعضی موقع ها بازیکنها نمیرن زیر توپ وایستن و یارگیری کنن مجبوری خودت ببریشون که اون هم تا بیای ببریشون حریف ضربه رو زده .
گل دوم هم که اره بدجور توی این نسخه بازیکنها با هم برخورد میکنن مخصوصا توی دفاع . یعنی دفاعشو و دروازه بانش رفتن توی شکم همدیگه و تو هم راحت رد کردی .
گل سوم هم که به خاطر حماقت زیاد دروازه بانها توی این نسخه است که بدون اینکه تو بگی میان جلو . کلا فکر کنم فیفا دروازه بان ها رو سال در میون قوی و ضعیف میکنه .

داداش کلیپ اول که تقصیر دفاع بود که نبردی عقب که هد بزنه کلیپ دوم هم دروازبان رو دریبل زد که امر طبیعی هستش کلیپ سوم هم بازیکن حریف اصلا هد نزد بازیکنای خودت با دروازبان قاطی کردن چون دروازبان رو اوردی جلو با دفاع هد نزدی اصلا نیازی نبود دروازبان بیاری جلو

دیگه فکر نکنم توی نسخه های قبلی وظیفه ما باشه که بازیکن رو ببریم زیر توپ . وقتی پاس بلند داده میشه هر دو بازیکن از دو تیم باید زیر توپ جایگیری کنن و به دلیل اینکه بازیکن ما توی تصویر نیست و محل دقیق توپ هم مشخص نمیشه توی توپهای هوایی خودش مثل همیشه باید بازیکن رو ببره زیر توپ . دقیقا این مشکل بعد از اپدیت زمستانی فیفا 13 بود . من پسرخالم که فیفا 13 کرکی بدون اپدیت داشت وقتی میومد خونه ما میگفت چرا اینطوری شده فیفات .
+
دریبل زدن دروازه بان توی موقعیت غیر تک به تک امر طبیعیه؟ این هم که البته به خاطر برخورد دروازه بان با یارهای خودیش بود که باز هم طبیعی نیست .
+
والا ما که این همه سال فیفا زدیم یه بار هم موقع سانتر خودمون دروازه بان رو نیاوردیم جلو و همیشه خودش میاد و نیازی نیست که Y رو بزنی . توی خیلی موقعیت های تک به تک هم توی این نسخه دیدم دروازه بان خودش خودسر میاد جلو . هوش مصنوعی دروازه بان ها توی این نسخه افتضاحه فقط .

دادا دورتموند که تیم متوسطی نیست!!!5 ستاره هستا!(البته مطمئنآ از بارسا و ریال و بایرن و چلسی و... ضعیف تره!)
تیم متوسط به 4 و 4.5 ستاره ها میگن!
مثلا همین لیورپول میشه گفت متوسطه...
من تا دیشب فقط لیورپول برمیداشتم ولی دیدم جلوی بعضی تیما مخصوصآ بارسا! نمیتونم بازی کنم،امروز 2 3 دستی هم با آرژانتین بازی کردم تازه فهمیدم لیورپول چه قدر کنده و بازی سرعتی یعنی چی!!!
از این به بعد جلوی ریال و بارسا و چلسی و اکثر 5 ستاره ها اگه دیدم با لیور نتیجه نمیگیرم ارژانتین رو هم برمیدارم...:n02:

تبم محبوب من توی فیفاست دیگه . خیلی تیمش بالانسه از هر لحاظ .سرعت ، قدرت ، شوت زنی ، سرزنی و ... هر چی که بخوای توی این تیم هست .
البته اگه یکی دو اورال از بعضی بازیکنهاش کم بشه مثل میلان 4.5 ستاره میشه . ولی واقعا در حد یه تیم 5 ستاره است . با اینکه پارسال تا فینال جام باشگاه ها رفت ولی باز هم اورال هاش تغییر چندانی نکردن .

LiverBarca
11-10-2013, 00:31
گل دوم هم که اره بدجور توی این نسخه بازیکنها با هم برخورد میکنن مخصوصا توی دفاع . یعنی دفاعشو و دروازه بانش رفتن توی شکم همدیگه و تو هم راحت رد کردی .

تبم محبوب من توی فیفاست دیگه . خیلی تیمش بالانسه از هر لحاظ .سرعت ، قدرت ، شوت زنی ، سرزنی و ... هر چی که بخوای توی این تیم هست .
البته اگه یکی دو اورال از بعضی بازیکنهاش کم بشه مثل میلان 4.5 ستاره میشه . ولی واقعا در حد یه تیم 5 ستاره است . با اینکه پارسال تا فینال جام باشگاه ها رفت ولی باز هم اورال هاش تغییر چندانی نکردن .
منم بازیکنام زیاد تو دفاع قاطی میکنن و خیلی گل به خاطر حماقتشون تو دفاع خوردم!!!مخصوصآ وقتی دروازه بان هم میاد جلو و مدافعات نزدیک دروازه بان هستن سوتیهای عجیبی میدن!!!

بله شاید با کم کردن چند تا اورال 4.5 ستاره بشه ولی به اینم دقت کن که خود 4.5 ستاره ها هم کلی با هم فرق دارن!!!(دقیقا مثل ریال و بارسا و سیتی و بایرن و چلسی(5 ستاره های خیلی قوی) و دورتموند و یووه و پاریس سن ژرمن(5 ستاره متوسط) و تاتنهام و اتلتیکو(5 ستاره های ضعیف تر نسبت به بقیه!!!)منظورم از متوسط و ضعیف در مقایسه با بقیه 5 ستاره ها بود وگرنه همه این تیما قویین...)
این بین 4.5 ستاره و 4 ستاره و... هم هست!
نزدیکترین 5 ستاره ها به 4.5 ها اتلتیکو و تاتنهام هستن بین باشگاهها...

mj94
11-10-2013, 00:32
والا ما که این همه سال فیفا زدیم یه بار هم موقع سانتر خودمون دروازه بان رو نیاوردیم جلو و همیشه خودش میاد و نیازی نیست که Y رو بزنی .
همینه که میگم هجومی بازی میکنین، دفاعی بلد نیستین دیگه.
اخه مگه میشه بدون حرکت دادن دروازه بان دفاع کرد.
چیزایی که شما مطرح میکنید، اینطور تداعی میکنه که شما توقع دارید هوش مصنوعی اکثر کارای دفاعو براتون انجام بده و شما بیشتر رو حمله تمرکز کنید.
به نظر من جلو اومدن دروازه بانا تو این نسخه خیلی خوب شده، ولی جاگیریشون بد شده.

Kamyar_AnathemA
11-10-2013, 08:50

این گل هارو زدم. نخوردم . فیفا اگه فیفا باشه نباید اجازه بده منی که اصلا تبحر در سانتر و هد ندارم بیام راحت از روی کرنر اینجوری گل برنم و حتی بازیکنم برای سر زدن نپره . من که بلد نیستم اینجوریه وای به حال کسی که کارش سانتر و هد باشه . روی اینجور ضربه ها تا بخوای سلکت کنی و تشخیص بدی توپ داره کجا میره بری هد برنی توپو از تو دروازت در اوردن کاشتن وسط زمین واسه شزوع مجدد بازی

در موقعیتی که من تنهام و دروازه بان حریف هست با 2 تا دفاع دیگه کجاش ظبیعیه که ا یک دریبل ساده بازیکن من 3 تا بازیکن رو که یکیشونم دروازه بان هست رو راحت رد کنه و دروازه خالی بیاد جلوش
دروازه بان زد زیر پای بازیکن خودی ! این یعنی افتضاح

گل سوم هم شما دقت کن . وقتی په په په پریده داره سر میزنه سرش از دست های دروازه بان هم بالاتره ! این تازه په په هست ! ببین مانجوکیچ یا زلاتان که باشن چیه دیگه

دو سه تا آفساید شد نشد فیلم بگیرم وگرنه کلی باهم میخندیدیم . مثلا از تو دفاعم پاس دادم به هافبکم یهو داور آفساید رونالدو رو گرفت ! تازه آفساید هم نبود تو صحنه آهسته
یا مثلا دروازه بان شوت کرد اونور آفساید شد :n08:

من هر روز تو لایو بازی میکنم ولی تا حالا هیچ مشکلی تو سر زنی ندیدم!با ضربه سر هم هر 5 6 بازی یک بار یه گل میخورم!!!تیم هم لیورپول رو برمیدارم که مدافعاش بلند قدن!
فقط مشکل بازی شوتهای فنیش هست که با بعضی بازیکنها از هرجا بزنی میره تو گل!!!اگه این اپدیت 19 مگ که امروز واسه XBOX اومده این مشکل رو درست کنه بازی فوق العاده میشه!

من واسه ایکس باکس نطری ندارم چون بازی نکردم
فعلا حرفم روی نسخه پی سی هست

3Dmajid
11-10-2013, 09:41
کرک اومد یا نه ؟
بابا چرا نسخه پی سی نمیاد :n14:

Gregar
11-10-2013, 11:06
همینه که میگم هجومی بازی میکنین، دفاعی بلد نیستین دیگه.
اخه مگه میشه بدون حرکت دادن دروازه بان دفاع کرد.
چیزایی که شما مطرح میکنید، اینطور تداعی میکنه که شما توقع دارید هوش مصنوعی اکثر کارای دفاعو براتون انجام بده و شما بیشتر رو حمله تمرکز کنید.
به نظر من جلو اومدن دروازه بانا تو این نسخه خیلی خوب شده، ولی جاگیریشون بد شده.

ساختار فیفا اینطوریه که فقط روی توپ های زمینی وظیفه پلیر باشه که کی دروازه بان رو بیاره جلو نه روی توپ های هوایی . بازی با اون سرعت داره اجرا میشه و یه سانتر مثلا عرض زمین روی در یک ثانیه طی میکنه شما چطور میخوای دستی دروازه بان رو بیاری جلو توی اون زمان کم . اگه لازم باشه خود هوش مصنوعی میاره اش جلو .
در ضمن الان بحث جلو نیامدن دروازه بان نیست بلکه بحث جلو اومدنشونه . بحث اینه که زیاد خودسرانه میان جلو در حالی که من میتونم با بازیکن مدافعم توپ رو بگیرم ولی دروازه بان میاد جلو و دروازه خالی رو تقدیم حریف میکنه .

به نظرت روی این دو گل اخری که کامیار گذاشته طرف خودش دروازه بانش رو میاره جلو یا cpu ؟ کاملا معلومه که cpu . چون هیچ احمقی توی اون شرایط زاویه بسته و محاصره شده ای که رونالدو توش قرار داره دروازه رو ول نمیکنه بره سمت توپ و فقط از cpu بر میاد . یا زمانی که توپ داره سانتر میشه و کامیار میخواد با پپه توپ رو دور کنه همزمان خود کامیار میاد دروازه بانش رو میاره جلو ؟ اونم کار cpu .

Meisam.apk
11-10-2013, 12:30
رفتیم بازی رو بخریم فروشنده گفت یکیش 80 درصده 8000 تومن یکی دیگه 60 درصده 5000 تومن!!!
گفتم این دیگه چه صیغه ای هست؟!از خودش هم پرسیدم گفت نمی دونم!
شما میدونید؟جریان چیه؟

Dav0od
11-10-2013, 12:36
رفتیم بازی رو بخریم فروشنده گفت یکیش 80 درصده 8000 تومن یکی دیگه 60 درصده 5000 تومن!!!
شما میدونید؟جریان چیه؟

اتانول خواستید بخرید یا بازی فیفا !؟

A.N.A.P
11-10-2013, 12:39
شما میدونید؟جریان چیه؟

واسه PC يا X360 ؟
X360 يه 97% داره يه 100% كه 100% گرونتر و بهتره.

meysad
11-10-2013, 13:49
سلام . ببخشید این فیفا 14 برای کامپیوتر کی عرضه رسمی میشه ؟ اینایی که میفروشن قابل بازی هست ؟ کامل هستی یعنی ؟

h_13691990
11-10-2013, 14:35
ما که هنوز فیفا دار نشدیم ولی این پچ moddingway واسه اونایی که دارن:

-----

یه سوال هم از دوستانی که ارجینال خریدن .. بعد از آپدیت گیم پلی تغییر کرده؟ مشکل شوتهای فنی که عجیب و غریب گل میشدن برطرف شده؟

Meisam.apk
11-10-2013, 14:40
اتانول خواستید بخرید یا بازی فیفا !؟
نه کاری به اتانول و گز و اینا نبوده:n02:
مربوط به نسخه های بلک باکس بوده فکر میکنم.

Zlatan_ibra
11-10-2013, 16:00
کرک دوشنبه میاد منم پچ مودینگوی رو دان کردم

saeedsh7j
11-10-2013, 16:44
کرک دوشنبه میاد منم پچ مودینگوی رو دان کردم

کی گفته دوشنبه میاد؟

Zlatan_ibra
11-10-2013, 16:46
کی گفته دوشنبه میاد؟

احساسم :دی

soheilnouri
11-10-2013, 16:54
ابديت جديد خييلي باحالتر كرده بازيو

pc-game
11-10-2013, 17:00
یه حسی میگه بازی یا کرک میشه یا نمیشه !!!!!!!! از این دو حالت خارج نیست !!!!!:n02:
حس ششم رو حال اومدی ؟ بزن تشکر قشنگ رو !:n25:

mansoor 7
11-10-2013, 17:04
حالا جالب اینه چون کرک نشده یه سری جاها cd-key را گرونتر میفروشن
کلا تو این مملکت وضعیتی داریم

pc-game
11-10-2013, 17:07
حالا جالب اینه چون کرک نشده یه سری جاها cd-key را گرونتر میفروشن
کلا تو این مملکت وضعیتی داریم

خب همینه دیگه . یه مدت بگذره مفتشم گرون میشه . من سی کی فیفا 13 رو چند وقت پیش هشت تومن گرفتم !
اما اون قدر آپدیت داشت بی خیال بازیو نصبش شدم . با این اینترنت ذغالی اگه بتونم این صفحه رو باز کنم جای شکر داره :n02:

mj94
11-10-2013, 17:32
یعنی هیچ جوره راه نداره cd-key ها رو بتونیم پیدا کنیم؟
چجوریاست؟ اگه از یه تعدادی بیشتر cd-key اشتباه وارد کنیم اتفاقی میفته؟

pc-game
11-10-2013, 17:36
یعنی هیچ جوره راه نداره cd-key ها رو بتونیم پیدا کنیم؟
چجوریاست؟ اگه از یه تعدادی بیشتر cd-key اشتباه وارد کنیم اتفاقی میفته؟

هیچ اتفاقی نمیفته . فقط مشکل اینجاست قیمتش گرونه. من که همیشه صبر میکنم وقتی ارزون شد میخرمشون ...

2lombe
11-10-2013, 17:41
اقا شاباشاشا! تو سایت /skidrowcrack.com

همین الان گفت کرک ابدیت به زودی زود!!!

:n19::n19:

Lamanta
11-10-2013, 17:47
اقا شاباشاشا! تو سایت /skidrowcrack.com

همین الان گفت کرک ابدیت به زودی زود!!!

:n19::n19:
UPDATE: FIFA 14 is deeply integrated with EA Origin. (ADDM / CRFD security system) Hence it is taking time
Crack will be available soon

تکمیلی: FIFA 14 با EA Origin عمیقا یکپارچه شده (سیستم امنیتی ADDM / CRFD) یه همین دلیل کرک شدن زمان بر است .
کرک به زودی در دسترس خواهد بود....

mj94
11-10-2013, 18:21
هیچ اتفاقی نمیفته . فقط مشکل اینجاست قیمتش گرونه. من که همیشه صبر میکنم وقتی ارزون شد میخرمشون ...

خب چرا یه برنامه برای پیدا کردن کد نمینویسیم؟
برنامه اسونیم باید باشه برای نوشتن.
درسته وقت گیره، ولی فقط یدونه میخوایم دیگه.

Gregar
11-10-2013, 18:21
پس احتمالا همون بعد از دوشنبه قراره بیاد .

hellboyhint
11-10-2013, 18:31

بعید میدونم :n06:
حتما محدودیتی وجود داره:n23:

mj94
11-10-2013, 18:34
بعید میدونم :n06:
حتما محدودیتی وجود داره:n23:

کسی تا حالا امتحان کرده؟
کداش چند حرفیه؟

hellboyhint
11-10-2013, 18:55
کسی تا حالا امتحان کرده؟
کداش چند حرفیه؟
16 باید باشه

pc-game
11-10-2013, 19:27

عمرا یه همچین چیزی نمیشه .
مثل اینکه من چند تا دی وی دی یه شما بدم و برای هر کدوم هم یه قفل چهار رقمی بذارم. شما هر عددی غیر از این چهار تا بدی ارور میده خب. حالا میخواد برنامه این عددو بده یا شما حدس بزنی.

mj94
11-10-2013, 19:53
عمرا یه همچین چیزی نمیشه .
مثل اینکه من چند تا دی وی دی یه شما بدم و برای هر کدوم هم یه قفل چهار رقمی بذارم. شما هر عددی غیر از این چهار تا بدی ارور میده خب. حالا میخواد برنامه این عددو بده یا شما حدس بزنی.
خب، انقدر عدد میدیم تا یکی درست در بیاد و چون بصورت دستی بسیار زمان بر و بعلاوه خسته کنندس و احتمال اشتباهم توش میره، یه برنامه میتونه کد ها رو بطور متناوب امتحان کنه.
کد 16 رقمی خیلی زمان بره. حداقل فکر کنم یک ماهی باید سیستم تمام وقت کار کنه تا یه رمز پیدا بشه. هر چند، با پیدا کردن هر رمز، شانسمون برای پیدا کردن بعدی افزایش پیدا میکنه. فکر کنم اگه پردازنده مناسبی داشته باشیم، زمان کوتاه تر میشه.
ولی مسئله اصلی اینه که ایا محدودیتی برای ورود رمز داریم یا نه، که البته فکر میکنم بخاطر 16 رقمی بودنش محدودیت نداریم و سازنده کد 16 رقمی رو به اندازه کافی امن میدونه.

mehdi_vsgh
11-10-2013, 19:56
به فرض اینکه هم این کار بشه..این کدها تو سرور EA ذخیره شده وقتی شما الکی اونو (به فرض محال) هم بتونید پیدا کنید...وقتی با سرور EA تطابق پیدا نکنه خود به خود بعد از مدتی بلاک میشه....:n24::n23:

Gregar
11-10-2013, 20:18
خب، انقدر عدد میدیم تا یکی درست در بیاد و چون بصورت دستی بسیار زمان بر و بعلاوه خسته کنندس و احتمال اشتباهم توش میره، یه برنامه میتونه کد ها رو بطور متناوب امتحان کنه.
کد 16 رقمی خیلی زمان بره. حداقل فکر کنم یک ماهی باید سیستم تمام وقت کار کنه تا یه رمز پیدا بشه. هر چند، با پیدا کردن هر رمز، شانسمون برای پیدا کردن بعدی افزایش پیدا میکنه. فکر کنم اگه پردازنده مناسبی داشته باشیم، زمان کوتاه تر میشه.
ولی مسئله اصلی اینه که ایا محدودیتی برای ورود رمز داریم یا نه، که البته فکر میکنم بخاطر 16 رقمی بودنش محدودیت نداریم و سازنده کد 16 رقمی رو به اندازه کافی امن میدونه.

اولا تقریبا تعداد تمام کدهایی که میشه ساخت اینقدره: 93753749683698750476845056
که با فرض اینکه فیفا 100 میلیون کد اماده داشته باشه واسه فروش تقریبا باید واسه پیدا کردن هر کد به طور میانگین 937537496836987504 کد رو امتحان کنی .
بعد هم تمام این کدها توی سرورهای امنیتی EA هستش که شما وقتی میدی به ارجیین کلی طول میکشه تا تایید بشه . حساب کن تقریبا هر کد 0.1 ثانیه تاییدش طول بکشه . پس واسه پیدا کردن یک کد باید 2,972,911,900 سال صبر کنی . حالا دیگه خود دانی :n09:

به فرض اینکه هم این کار بشه..این کدها تو سرور EA ذخیره شده وقتی شما الکی اونو (به فرض محال) هم بتونید پیدا کنید...وقتی با سرور EA تطابق پیدا نکنه خود به خود بعد از مدتی بلاک میشه....:n24::n23:

نه دیگه اگه کد پیدا بشه که مشکلی نیست . کدها چه به صورت فیزیکی چه دیجیتالی از قبل اماده شدن و اگه شما پیدا کنی دیگه تمومه . فقط مسئله همون پیدا کردنه .

mj94
11-10-2013, 20:18

منظورتونو نفهمیدم. یه توضیحی بدید.

mj94
11-10-2013, 20:50
اولا تقریبا تعداد تمام کدهایی که میشه ساخت اینقدره: 93753749683698750476845056
که با فرض اینکه فیفا 100 میلیون کد اماده داشته باشه واسه فروش تقریبا باید واسه پیدا کردن هر کد به طور میانگین 937537496836987504 کد رو امتحان کنی .
بعد هم تمام این کدها توی سرورهای امنیتی EA هستش که شما وقتی میدی به ارجیین کلی طول میکشه تا تایید بشه . حساب کن تقریبا هر کد 0.1 ثانیه تاییدش طول بکشه . پس واسه پیدا کردن یک کد باید 2,972,911,900 سال صبر کنی . حالا دیگه خود دانی :n09:

این عددا رو از کجا اوردی؟ مگه چند تا عدد 16 رقمی داریم؟ (البته اگه فقط عدد باشه)
اگه با حروف انگلیسی هم حساب کنیم یه عدد دیگه بدست میاد.

pc-game
11-10-2013, 21:17
این عددا رو از کجا اوردی؟ مگه چند تا عدد 16 رقمی داریم؟ (البته اگه فقط عدد باشه)
اگه با حروف انگلیسی هم حساب کنیم یه عدد دیگه بدست میاد.

این عددا با نسخه ی اورجینالش عرضه میشه .
واسه هر اکانت یه عدد 16 رقمی هم ساخته میشه دیگه .

pc-game
11-10-2013, 21:23
اما اورجینال و آنلاین یه چیزه دیگه س. ما که تازگیا فیفا 11 رو داریم آنلاین میزنیم خیلی فاز میده :n02:
یه اکانت هم واسه فیفا 13 گرفتم ، از بس آپدیت داشت بی خیال شدم . با پشتیبانی اوریجین حرف میزدم گفتم ما که بازیو داریم ، اکانت هم داریم ، دیگه این دانلود واسه چیه ؟
بیچاره هنگ کرده بود میگفت مگه اوجینال نیست بازیت ؟!! روم نشد بگم بازی دو تومنی رو ریختم توو مسیر اوریجین :n02:

mj94
11-10-2013, 21:28
این عددا با نسخه ی اورجینالش عرضه میشه .
واسه هر اکانت یه عدد 16 رقمی هم ساخته میشه دیگه .

من در مورد اعدادی که Gregar ارائه داده صحبت میکنم.
راستی redeem code ها شامل حروف هم میشن یا فقط عددن؟

mj94
11-10-2013, 21:29
----------

pc-game
11-10-2013, 21:31
من در مورد اعدادی که Gregar ارائه داده صحبت میکنم.
راستی redeem code ها شامل حروف هم میشن یا فقط عددن؟

هم حروف و هم عدد . بهتره فکره دور زدنشو از سرت بیرون کنی. نمیشه . دست کرکر ها درد نکنه به فکر ما هم هستن .:n14:

pc-game
11-10-2013, 21:34
کسی فیفا 13 اگه آنلاین زده بگه چرا واسه ما نمیشه ؟ توی لابی تا میخوام جوین بشم یا کسی منو اینوایت میکنه فقط همینو مینویسه : unable to join
میدونم همتون انگلیسی فول هستید ، ترجمه نکنید . دلیلش رو میخوام :5:

airplay
11-10-2013, 21:47
کرک اومدددددددددددددددددددددد دد

کرک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

FIFA.14.Ultimate.Edition.Download_CRACK.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) |Size: 30.80 MB

reza.8
11-10-2013, 21:53
کرک اومدددددددددددددددددددددد دد

کرک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

FIFA.14.Ultimate.Edition.Download_CRACK.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) |

Size: 30.80 MB

دوست من این کرک مثل قبلی ها فیک هست...هنوز بازی کرک نشده...
قبلا همین سایت رو گذاشتن دوستان

airplay
11-10-2013, 21:54
سایت اصلی ریلودد کدومه؟

On Oct 8, 2012, RELOADED released "FIFA 13 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])", 11 days after its UK release. The protection that EA had used was very hard to break, and RELOADED was the only warez group to successfully bypass the security check.

mj94
11-10-2013, 22:09
نتیجه بررسی های بنده:
حدود 7.96E24 (معنی E میشه ضرب در 10 به توان) رمز 16 حرفی با مجموعه اعداد و حروف انگلیسی که شامل 36 کاراکتر میشه، میشه ساخت.
در یک سال 525600 کد رو میشه با احتساب زمان 1 دقیقه ای برای بررسی، امتحان کرد.
پس در یک ماه میشه 43800 رمز.
یعنی با یک ماه کار پیوسته، شانس ما حدود 5.5E-21 هست. یعنی 5.5E-20 درصد. تقریبا میشه صفر.
اما من مطمئنم حتما در یک ماه به بیش از یک رمز میرسیم.

mehdi_vsgh
11-10-2013, 22:11
منظورتونو نفهمیدم. یه توضیحی بدید.
ببین کدها زمان فروش به کاربران تولید میشن...
یک کد 16 کاراکتر در نظر بگیرین....این کد یا به یکی از کاربران فروخته شده
یا اصلا فروش نرفته.....
اگه فروش نرفته پس تو سرور EA اصلا تعریف نشده و بنابراین موقع اتصال بهتون ارور میده...یا اگه فروش رفته این کد الان در اختیار یکی از کاربران هست....اوناییکه اورجینال دارن میدونن اگه بخوان از اکانت اریجن شخص دیگه ای استفاده کنن وقتی میخوان بخش انلاین رو باز کنن ازشون برای دفعه اول یه سوال امنیتی می پرسه که پاسخ اونو فقط کسی داره که اکانت را تولید کرده و پاسخ را انتخاب کرده....

بنابراین حتی به فرض محال اگه هم بتونید یه کد سالم پیدا کنید هیج فایده ای نداره.....

اگه به این راحتی بود کرکرها که کدهای نرم افزار را میتونن بهتر مشاهده کنن و الگوریتم تولید کد را دست پیدا کنن خیلی راحت براتون یک KEYGENERATOR میساختن که براتون کدها رو تولید کنه

mj94
11-10-2013, 22:46
یا اصلا فروش نرفته.....
اگه فروش نرفته پس تو سرور EA اصلا تعریف نشده و بنابراین موقع اتصال بهتون ارور میده...یا اگه فروش رفته این کد الان در اختیار یکی از کاربران هست....اوناییکه اورجینال دارن میدونن اگه بخوان از اکانت اریجن شخص دیگه ای استفاده کنن وقتی میخوان بخش انلاین رو باز کنن ازشون برای دفعه اول یه سوال امنیتی می پرسه که پاسخ اونو فقط کسی داره که اکانت را تولید کرده و پاسخ را انتخاب کرده....

بنابراین حتی به فرض محال اگه هم بتونید یه کد سالم پیدا کنید هیج فایده ای نداره.....

اگه به این راحتی بود کرکرها که کدهای نرم افزار را میتونن بهتر مشاهده کنن و الگوریتم تولید کد را دست پیدا کنن خیلی راحت براتون یک KEYGENERATOR میساختن که براتون کدها رو تولید کنه

مگه کد همراه dvd بازی نیست؟

arash_gartal
11-10-2013, 23:26
دوستان مثل اینکه کرک اومد. تو سایت اسکیدرو نوشت CRACK UPDATE

251251
12-10-2013, 00:40
نه فعلا خبری نیست . اسکیدرو نوشته :
Crack will be available soon.

Kamyar_AnathemA
12-10-2013, 02:16
یا اصلا فروش نرفته.....

این درسته . موافقم

هر کد همزمان با فروشش ایجاد میشه

فقط نیشه کد هایی رو پیدا کرد که از طرف EA فروخته شده به سایت هایی که سی دی کی میفروشن
مثل همین سایت های ایرانی

فقط امکان -- شدن این کد ها هست

Alex Fera
12-10-2013, 02:25
کسی فیفا 13 اگه آنلاین زده بگه چرا واسه ما نمیشه ؟ توی لابی تا میخوام جوین بشم یا کسی منو اینوایت میکنه فقط همینو مینویسه : unable to join
میدونم همتون انگلیسی فول هستید ، ترجمه نکنید . دلیلش رو میخوام :5:

لابی رو کلا بیخیال شو!!!!
Season بازی کن،خیلی بهتر و هدفدارتر هستش..................
البته نمیدونم با چی بازی میکنی..........
اگه با کنسول بازی میکنی،راحت میتونی ایرانی ها رو ادد کنی و با ایرانیا بازی کنی...............
اینجوری خیلی روونتر بازی میکنی و اعصابت کمتر خط خطی میشه:n02:

mehdi_vsgh
12-10-2013, 07:16
این درسته . موافقم

هر کد همزمان با فروشش ایجاد میشه

فقط نیشه کد هایی رو پیدا کرد که از طرف EA فروخته شده به سایت هایی که سی دی کی میفروشن
مثل همین سایت های ایرانی

فقط امکان -- شدن این کد ها هست

اگه اشتباه نکنم این سایتها هم خودشون بعد از خرید ما از EA میخرن ییعنی کد اماده از قبل ندارن پس میشه همون ماجرا بالا

mj94
12-10-2013, 07:30
اگه اشتباه نکنم این سایتها هم خودشون بعد از خرید ما از EA میخرن ییعنی کد اماده از قبل ندارن پس میشه همون ماجرا بالا

یعنی چجوری؟
وقتی یه cd-key در اختیار یه فروشنده قرار داره، یعنی از قبل وجود داشته دیگه.
من فکر نمیکنم همزمان براشون رمز ساخته بشه.
راستی، جواب منو ندادین. مگه کسایی که میرن dvd بازی رو بصورت فیزیکی میخرن، همراهش cd-key نیست؟

italodance
12-10-2013, 08:35
دوستان به همگی توصیه میکنم:

1 فایل بازی که گروه منشر کننده منتشر میکنه را فقط بگیرید یعنی الکی فیفا از این ور و ان ور دانلود نکنید
2 تو وب و http و سایتهای تقلبی که بنام گروه های شبکه است بدنبال کرک و..نگیرید فقط تروجان می گیرید
3 همانطور که پنج شنبه خدمت دوستان عرض کردم این هفته RELOADED این بازی رو منتشر نمی کند منظور این نیست که کلید باشه روی دوشنبه
4 این گروه ها اصلا تو http نیستند بی خود با سایتها و اخبارهای تقلبی دل خوش نببندید که همش تقلبی و منافع ان سایت را در بر می گیرد

:n01:

pc-game
12-10-2013, 09:13
لابی رو کلا بیخیال شو!!!!
Season بازی کن،خیلی بهتر و هدفدارتر هستش..................
البته نمیدونم با چی بازی میکنی..........
اگه با کنسول بازی میکنی،راحت میتونی ایرانی ها رو ادد کنی و با ایرانیا بازی کنی...............
اینجوری خیلی روونتر بازی میکنی و اعصابت کمتر خط خطی میشه:n02:

مرسی مرسی. با پی سی بازی میکنم . میگم که چون اولین باره فیفا 13 رو انلاین کردم نمیدونم چی به چیه. سسیون رو امتحان میکنم :n16:

MJ assassins creed
12-10-2013, 12:35
یعنی چجوری؟
راستی، جواب منو ندادین. مگه کسایی که میرن dvd بازی رو بصورت فیزیکی میخرن، همراهش cd-key نیست؟
ببخشید دوست من ولی وقتی EA میتونه با سیستم DRM پدر این کرکر ها رو در بیاره (حالا کار به این که پول گرفتن یا نه نداریم) مطمئن باش که اینقدر احمق نیست که فکرش به وارد کردن CD-Key تقلبی از طرف کاربران نرسه.حتما با یه راهی جلوش رو گرفته بود.
بعد هم اگه به همین راحتی بود که شما میگی حتما کرکر ها زود تر به فکرشون میرسید.

mehdi_vsgh
12-10-2013, 12:49
یعنی چجوری؟

نه شما از یک سایت ایرانی درخواست خرید CD KEY میدین... اونا میرن از خود EAخرید میکنن ... پس ازقبل کدی ندارن.. اونایی هم که dvd را میخرن هم کدی تولید شده و بفروش میرسه... موضوعش برمیگرده که قبلا توضیح دادم

mj94
12-10-2013, 13:22
ببخشید دوست من ولی وقتی EA میتونه با سیستم DRM پدر این کرکر ها رو در بیاره (حالا کار به این که پول گرفتن یا نه نداریم) مطمئن باش که اینقدر احمق نیست که فکرش به وارد کردن CD-Key تقلبی از طرف کاربران نرسه.حتما با یه راهی جلوش رو گرفته بود.بعد هم اگه به همین راحتی بود که شما میگی حتما کرکر ها زود تر به فکرشون میرسید.ربطی نداره.مشکل نشدن نیست، مشکل احتمال بسیار پایین پیدا کردن یه کد بطور اتفاقیه.وقتی احتمالش انقدر پایینه، دلیلی نداره سازنده به سیستم امنیتی دیگه ای فکر کنه.

mj94
12-10-2013, 13:25
نه شما از یک سایت ایرانی درخواست خرید CD KEY میدین... اونا میرن از خود EAخرید میکنن ... پس ازقبل کدی ندارن.. اونایی هم که dvd را میخرن هم کدی تولید شده و بفروش میرسه... موضوعش برمیگرده که قبلا توضیح دادمSent from my GT-I9100 using Tapatalk 2خب پس dvd ای وجود داره که هنوز فروخته نشده ولی کدی داره که هنوز استفاده نشده.

Gregar
12-10-2013, 13:42
خب پس dvd ای وجود داره که هنوز فروخته نشده ولی کدی داره که هنوز استفاده نشده.

خوب اره دیگه . کسی که بازی رو فیزیکی میخره هم کد رو توش داره . جور دیگه ای که نمیتونه کد رو بدست بیاره . کد از اول توی همون بسته هست .

این دیر اومدن کرک بدجور زده به سر بچه ها . بابا ول کنین دیگه این بحث Cd key رو . هیچ جور نمیشه مفتش رو گیر اورد . فوقش اگه کسی میخواد بازی کنه اکانت بازی رو بخره که موقتی میتونی ارجینال بازی کنی .

اقا من یه سوال پرسیدم کسی جواب نداد :
میشه مثلا یه نفر یه اکانت داشته باشه و بده به مثلا 10 نفر و اون 10 نفر فقط افلاین وارد اکانت بشن و از امکانات انلاین استفاده نکنن و فقط صاحب اکانت انلاین وصل بشه . اینطوری یه لطفی هم به 10 نفر کرده و یه جورایی بدون کرک داره بازی رو انجام میده .

payamovie
12-10-2013, 14:48
میشه باورجینال خرید بعد cd key رو فروخت و آفلاین بازی کنیم؟

Kamyar_AnathemA
12-10-2013, 14:56
اقا من یه سوال پرسیدم کسی جواب نداد :
میشه مثلا یه نفر یه اکانت داشته باشه و بده به مثلا 10 نفر و اون 10 نفر فقط افلاین وارد اکانت بشن و از امکانات انلاین استفاده نکنن و فقط صاحب اکانت انلاین وصل بشه . اینطوری یه لطفی هم به 10 نفر کرده و یه جورایی بدون کرک داره بازی رو انجام میده .

یک نفر اگه چه آنلاین یا چه آفلاین با یک اکانت لاگین بشه کسه دیگه ای نمیتونه با همون اکانت نه آفلاین و نه آنلاین لاگین شه
همزمان کلا نمیشه

غیر از همزمان هم که دیگه میشه 10 نفر با هم یک اکانت بخرن و تو 24 ساعت شبانه روز بین هم تقسیم کنن که هر کس از چه زمانی تا چه زمانی لاگین باشه

البته شاید در یک صورت بشه همرمان همه آفلاین لاگین شن اونم اینکه نفر اول کلا اینترنتو قطع کنه و لاگین شه و بعد نفر دوم هم همینطور
یعنی همه اینترنتاشونو قطع کنن که اوریجین نفهمه کسی با این اکانت لاگین شده

mj94
12-10-2013, 17:07
خوب اره دیگه . کسی که بازی رو فیزیکی میخره هم کد رو توش داره . جور دیگه ای که نمیتونه کد رو بدست بیاره . کد از اول توی همون بسته هست .

پس ما شانس این رو داریم که به یکی از این کد ها دست پیدا کنیم. (و البته خریدار اصلی بدبخت و از همه جا بی خبر سرش بی کلاه میمونه.)

mansoor 7
12-10-2013, 17:32
پس ما شانس این رو داریم که به یکی از این کد ها دست پیدا کنیم. (و البته خریدار اصلی بدبخت و از همه جا بی خبر سرش بی کلاه میمونه.)

گیر دادیا :دی این تقریبا غیر ممکنه شما یا باید بازیا بخری یا صبر کنی کرک بشه همین

mj94
12-10-2013, 18:00
گیر دادیا :دی این تقریبا غیر ممکنه شما یا باید بازیا بخری یا صبر کنی کرک بشه همین

اتفاقا ممکنه، ولی تقریبا غیر ممکنه.

SevenCity
12-10-2013, 18:26
اتفاقا ممکنه، ولی تقریبا غیر ممکنه.

صددرصد ممکنه، اما چرا فراگیر نیست؟
چون کرک این مدلی شخصی هست
هر کد برای یک نفر
ولی کار کرکرهای معروف این نیست
میدونی آیدیهای یاهو رو چجوری کرک میکنند؟
برنامه هایی هستند که به نت وصل میشن با چند پرو*کسی متصل به چند سرور یاهو، این برای این هست که آیپیت و پیسیت بن نشه، هیچ گروه کرکی نیست این ایدیهارو بزنه چون هر آیدی فقط متعلق به یک شخص میشه و این سودی به نفع کرکرها نداره.
اما هزاران کرکر فردی ایدی یاهو هستند که برای خودشون ایدی های خوشگل رو کرک میکنند.
من بارها آیدی های قدیمی رو کرک کردم چون زیبا هستند مثلا یاهو نمیزاره دبل اندرلاین در ایدی قرار بگیره ولی این قانون در ایدیهای 2000 به قبل نبود برای همین این نوع ایدی ها به این صورت خیلی کرک شدند.
بهشون میگن ایدیهای الد ممبر ایلیگال!

این کدهای بازی هم به مثابه یک آیدی هست اگر به اینکار علاقه دارید باید یک برنامه بنویسید و میلیون ها کد رو به برنامه بدی (این کدهای تصادفی براحتی با برنامه ها ساخته میشن) تا بالاخره یک کد پس ار چند روز منطبق بشه.
اینکار خیلی آسونتر از کرک آیدی هست چون کد های بازی توسط ماشین نوشته میشن ولی کدهای آیدی توسط انسان.

mj94
12-10-2013, 19:16
صددرصد ممکنه، اما چرا فراگیر نیست؟
چون کرک این مدلی شخصی هست
هر کد برای یک نفر
ولی کار کرکرهای معروف این نیست
میدونی آیدیهای یاهو رو چجوری کرک میکنند؟
برنامه هایی هستند که به نت وصل میشن با چند پرو*کسی متصل به چند سرور یاهو، این برای این هست که آیپیت و پیسیت بن نشه، هیچ گروه کرکی نیست این ایدیهارو بزنه چون هر آیدی فقط متعلق به یک شخص میشه و این سودی به نفع کرکرها نداره.
اما هزاران کرکر فردی ایدی یاهو هستند که برای خودشون ایدی های خوشگل رو کرک میکنند.
من بارها آیدی های قدیمی رو کرک کردم چون زیبا هستند مثلا یاهو نمیزاره دبل اندرلاین در ایدی قرار بگیره ولی این قانون در ایدیهای 2000 به قبل نبود برای همین این نوع ایدی ها به این صورت خیلی کرک شدند.
بهشون میگن ایدیهای الد ممبر ایلیگال!

این کدهای بازی هم به مثابه یک آیدی هست اگر به اینکار علاقه دارید باید یک برنامه بنویسید و میلیون ها کد رو به برنامه بدی (این کدهای تصادفی براحتی با برنامه ها ساخته میشن) تا بالاخره یک کد پس ار چند روز منطبق بشه.
اینکار خیلی آسونتر از کرک آیدی هست چون کد های بازی توسط ماشین نوشته میشن ولی کدهای آیدی توسط انسان.

گفتید شخصی، به ذهنم رسید اگه رمز ها رو بین یه گروه تقسیم کنیم، شانسمون خیلی بالا میره.
با توجه به اینکه کدی هم وجود نداره که فقط از عدد یا فقط از حروف باشه، با الگوریتم های خاص، نتایج بسیار قابل قبول میشن.
فکر میکنم اگه یه گروه 100 نفری یا هر چه بزرگتر داشته باشیم، بتونیم بیشتر کد های فیفا رو بدست بیاریم.

Gregar
12-10-2013, 19:19
یک نفر اگه چه آنلاین یا چه آفلاین با یک اکانت لاگین بشه کسه دیگه ای نمیتونه با همون اکانت نه آفلاین و نه آنلاین لاگین شه
همزمان کلا نمیشه

غیر از همزمان هم که دیگه میشه 10 نفر با هم یک اکانت بخرن و تو 24 ساعت شبانه روز بین هم تقسیم کنن که هر کس از چه زمانی تا چه زمانی لاگین باشه

البته شاید در یک صورت بشه همرمان همه آفلاین لاگین شن اونم اینکه نفر اول کلا اینترنتو قطع کنه و لاگین شه و بعد نفر دوم هم همینطور
یعنی همه اینترنتاشونو قطع کنن که اوریجین نفهمه کسی با این اکانت لاگین شده

خوب منم منظورم همین بود که کلا اینترنت رو قطع کنی و وصل بشی . مثل زمانی که خودم اینترنتم قطعه و مجبورم افلاین برم تو بازی.

خوب این روش پس جواب میده . یعنی الان میتونیم چند نفری یه اکانت بگیریم و بعد همه افلاین وصل بشیم . یعنی اینترنت رو قطع کنیم و بریم تو بازی . انگار که بازی کرک شده است . خوب اگه اینطور باشه که یعنی EA دست ما رو واسه اینجور کپی کردن ها باز گذاشته .

و عملا داره میگه "اگه بازی انلاین نمیخوای و به همون افلاین راضی هستی نوش جونت بیا نسخه ارجینال بازی کن . چرا منتظر کرک هستی"
فقط مشکل اینجاست کسی که بازی رو خریده حاضر نیست اکانتش رو به 10 نفر دیگه هم بده . چون اون 10 نفر اطمینانی ندارن که افلاین بیان تو .

pc-game
12-10-2013, 19:32
خوب منم منظورم همین بود که کلا اینترنت رو قطع کنی و وصل بشی . مثل زمانی که خودم اینترنتم قطعه و مجبورم افلاین برم تو بازی.

خوب این روش پس جواب میده . یعنی الان میتونیم چند نفری یه اکانت بگیریم و بعد همه افلاین وصل بشیم . یعنی اینترنت رو قطع کنیم و بریم تو بازی . انگار که بازی کرک شده است . خوب اگه اینطور باشه که یعنی EA دست ما رو واسه اینجور کپی کردن ها باز گذاشته .

و عملا داره میگه "اگه بازی انلاین نمیخوای و به همون افلاین راضی هستی نوش جونت بیا نسخه ارجینال بازی کن . چرا منتظر کرک هستی"
فقط مشکل اینجاست کسی که بازی رو خریده حاضر نیست اکانتش رو به 10 نفر دیگه هم بده . چون اون 10 نفر اطمینانی ندارن که افلاین بیان تو .

به نظر من حرف این آقا درسته .
یه سی دی کی بگیریم و به نوبت نصبش کنیم . اگر هم کسی خواست بازیو آپدیت یا از اوریجین دانلود کنه بقیه باید آفلاین باشن.
کم کم دام بوی پیشرفت احساس میکنم :n02: عاشقتونم با این طرز فکر ! شما آینده دار هستید مطمئنم :n02:

یعنی اگه الکترونیک آرتز بشنوه قیافش این طوری میشه !

بزن تشکر قشنگ رو !!:n02:

mj94
12-10-2013, 19:36
بچه ها، کرک نیومده، نبوغ بچه ها داره بروز پیدا میکنه ها. :n02:
ممنون از ea که با این تحریم ها باعث شکوفایی استعداد های جوانان این مرز و بوم شده.

pc-game
12-10-2013, 19:53
تقریبا اگه 50 نفری جمع بشیم سهم هرکدوم دو سه هزار تومن میشه واسه خرید اکانت . اگه کسی موافقه اعلام وجود کنه !

ehsan_
12-10-2013, 20:10
این کرکرها چقدر کثیفن از ea پول گرفتن دیر کرک رو بیرون بدن

sh79
12-10-2013, 20:19
الان رفتم تو سایت اسکیدرو نوشته بود:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[
یعنی چی؟ما که سواد انگلیسی نداریم؟!

reza.8
12-10-2013, 20:25
الان رفتم تو سایت اسکیدرو نوشته بود:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[
یعنی چی؟ما که سواد انگلیسی نداریم؟!

دوستان چند صفحه پیش گفتن(Lamanta ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ، 2lombe ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])):
FIFA 14 با EA Origin عمیقا یکپارچه شده (سیستم امنیتی ADDM / CRFD) یه همین دلیل کرک شدن زمان بر است .
کرک به زودی در دسترس خواهد بود....

2lombe
12-10-2013, 20:32
تا ساعاتی دیگر اسکیدرو .....

2lombe
12-10-2013, 20:40
و بالاخره کرک منتشر شد!!!

shahrooz1222
12-10-2013, 20:46
پارسال اسکیدرو تو کریر مود خراب میشد ریلودد کی میاد ؟

soheilnouri
12-10-2013, 20:49
لامصب این اولتیمت تیم تا میری جلو و میخای بازیکنی رو بخری میگه ارتباط با سرور قطع شده واقعا میره رو اعصاب...کسی هست که داره اولتیمت بازی میکنه؟

Gregar
12-10-2013, 21:04
تقریبا اگه 50 نفری جمع بشیم سهم هرکدوم دو سه هزار تومن میشه واسه خرید اکانت . اگه کسی موافقه اعلام وجود کنه !

البته میتونیم به جاش یه اکانت بخریم که فیفا 14 توش نصبه و سریع تا بلاک نشده بازی رو نصب اجرا کنیم تا کرک بیاد .
ولی میتونیم دائمی هم از این روش استفاده کنیم . هر چند من خودم احتمالا تا چند ماه دیگه ارجینال بگیرم .

Zlatan_ibra
12-10-2013, 21:10
کرک اومده؟
این دوستمون لینکی که گذاشتن درسته؟

fg_war2000
12-10-2013, 21:29
بله کرک اومده ولی خودش نوشته چند تا باگ وجود داره که با پچی که به زودی میدن رفع میشه

Zlatan_ibra
12-10-2013, 21:39
میتونین لینکو بدین

pc-game
12-10-2013, 21:42
ما که دی وی دی بازیو نداریم. شما فکر کنم از اینترنت دانلود کردید درسته ؟ فعلا که هیچ فروشنده ای فیفا نداره. با اینترنت زغالی هم نمیشه دانلود کرد . کرکو میخوام چیکار :n14:

reza.8
12-10-2013, 21:46
من کرک رو گرفم ولی وارد بازی نمیشه...البته فایل اگزه ورژن 1.2.0.0 هست و بازی خب ورژن اولیه...فک کنم نیاز باشه آپدیت هم نصب کرد تا اجرا شه...درسته؟!!

2lombe
12-10-2013, 21:50
کرک بازی با لینک مستقیم :

رمز عبور:

fg_war2000
12-10-2013, 21:54
کرک کار نمیکنه سره کاریم :n02:

Zlatan_ibra
12-10-2013, 21:56
گذاشتم دانلود بشه///کار میکنه؟

2lombe
12-10-2013, 21:57
ارور Stop working میده؟!! :n02:

Zlatan_ibra
12-10-2013, 21:57
کرک کار نمیکنه سره کاریم :n02:

پس اگه اینطوره چرا سایت اسکایدرو گذاشته؟من متوفق کردم دانلودو پس
مال من نسخه ی بدون نصب هستش ها

B3HZ@D
12-10-2013, 21:58
کرک مال کدام گروهه ؟!

fg_war2000
12-10-2013, 21:58
نه پیغامش اینه :
cracked by BP@3DM

دوست عزیز مال همه نسخه بدون نصب هست نسخه ای دیگه نیومده که اصلن:n02:

کرک مال کدام گروهه ؟!

اسکیدرو

2lombe
12-10-2013, 22:03
نه دوست عزیز من میزنم OK میره داخل بازی می=ره بیرون بی تربیت!!:n02:

reza.8
12-10-2013, 22:16
باز جا شکرش باقیه برا شما چیزی میاد!!! واسه من کلا وقتی اجراش میکنم چیزی نمیاد!!! :n02:

mrmaster
12-10-2013, 22:17
کرک رو دانلود کردم یه سری مشکلات داره اما میشه بازی کرد

SevenCity
12-10-2013, 22:22
دارم بازی میکنم با کرک 3DM
مشکلی ندیدم هنوز
کدوم قسمت دقیقا مشکل داره؟

Zlatan_ibra
12-10-2013, 22:24
مشکلی ندیدم هنوز

کرک 3DMچیبه

Abas1100
12-10-2013, 22:24
سلام
دوستان کرک گروه اسکیدرو

کسی تست کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

reza.8
12-10-2013, 22:27
آقا برا من هیچ واکنشی نمیده کلا!!!

کرک 3dm? شاید منظورشون همون نسخه بازی هست که همه دارن و گروه 3dm داده

SevenCity
12-10-2013, 22:28
مشکلی ندیدم هنوز

OH OH
این کرک خیلی مشکل داره :n02:
وسط بازی میپره بیرون

کرک 3DMچیبه

همون کرکی که نوشته روش
cracked by BP@3DM

بیخیال دان نکن اینو وضعش خرابه

fg_war2000
12-10-2013, 22:29
چجوری بازی میکنید اونوفت واسه ما اصن تو بازی نمیره ! :n04: همه یه نسخه رو دانلود کردن دیگه چه فرقی میکنه آخه ؟

mehdy.z
12-10-2013, 22:32
خدا لعنت کنه این EA رو هر سال سر این قضیه FIFA ما رو تا مرز سکته میبره:دی
ولی خوب خدا رو شکر ایندفعه هم به خیر گذشت...بازی کرک شده فقط مونده رفع ایرادات که اونم فکر کنم طی دو سه روز دیگه درست شه!

AlexMercer
12-10-2013, 22:37
کرک 3DM با اپدیت 2 گیگیش قابل اجراست!
SKIDROW هم رکش روی نسخه ای که از بازی روی نت اومده ( 3DM) لیک کرده بود اجرا نمیشه

h_13691990
12-10-2013, 22:37
واسه منم میره تو بازی ولی وقتی تیمها رو انتخاب میکنی و میخواد بره تو بازی میپره بیرون

---

این آپدیت 1 که تو سایت اسکیدرو نوشته uploading همون آپدیت رسمی ea ئه؟!

h_13691990
12-10-2013, 22:39
SKIDROW هم رکش روی نسخه ای که از بازی روی نت اومده ( 3DM) لیک کرده بود اجرا نمیشه
یعنی اون نسخه 3dm رو الکی دانلود کردیم؟ :n02:

باید نسخه ریلیز شده اسکیدرو رو دانلود کنیم یا اینکه همون آپدیت 2 گیگ که شما میگین پیدا میشه؟ :n30:

sh79
12-10-2013, 22:41
روحانی مچکریم.......(به خاطر کرک)

B3HZ@D
12-10-2013, 22:42
کرک که برای ما کار نکرد ! :n27:

arash_gartal
12-10-2013, 22:42
کرک سایت دانلود دات آر !!! کار کرد من دارم به خوبی بازی میکنم. اسم فایلو هم عوض نکردم

Aless
12-10-2013, 22:44
stop working میده...

SevenCity
12-10-2013, 22:49
توجه کنید:
کرک رو به Fifa 14.exe تغییر اسم ندید
نمیدونم چرا کرک رو به نام اصلی تغییر میدیم بازی اجرا نمیشه
کرک رو به هر اسمی جز fifa 14 تغییر بدید بازی اجرا میشه و همه جزئیات بازی رو هم میتونید ببینید
اما وسط بازی بهرحال میپره بیرون !!! :n02:

SevenCity
12-10-2013, 22:50
کرک سایت دانلود دات آر !!! کار کرد من دارم به خوبی بازی میکنم. اسم فایلو هم عوض نکردم

کرک ها هیچ فرقی ندارند فقط چون برای download.ir اسمش همون fifa 14.exe نیست کار میکنه :n02:

TimeWarp
12-10-2013, 23:15
طبق گفته ها این کرک فقط بر روی ویندوز ۸ کار می کند – منتظر کرک های بهتر در روز های آینده باشید

چه خبره ! 25 کاربر در حال مشاهده ی این تایپک:n02:برید خونهاتون:n02:

mrmaster
12-10-2013, 23:15
اسکیدرو یه آپدیت داد بیرون

Zlatan_ibra
12-10-2013, 23:18
خب مال منم 8ه

reza.8
12-10-2013, 23:18
طبق گفته ها این کرک فقط بر روی ویندوز ۸ کار می کند – منتظر کرک های بهتر در روز های آینده باشید

من که ویندوزم 8 هست هیچ واکنشی نشون نمیده وقتی کرک رو اجرا میکنم!!!

Gregar
12-10-2013, 23:19
اینو دقیقا توی پی سی دی زده

(طبق گفته ها این کرک فقط بر روی ویندوز ۸ کار می کند – منتظر کرک های بهتر در روز های آینده باشید…)

دانلود Update1 مورد نیاز برای این کرک – هنوز منتشر نشده !

احتمالا اپدیت مورد نیازه

pc-game
12-10-2013, 23:21

تو خودت چرا نخوابیدی ؟ :n24:

reza.8
12-10-2013, 23:25
منم احساس میکنم آپدیت نیاز باشه چون فایل اگزه کرک ورژنش جدیده...باید منتظر آپدیت بود...

pc-game
12-10-2013, 23:25
دوستان من همین الان با مسئولین ea در مورد سالم بودن کرک ها صحبت کردم. فعلا تائید نشده ! :n02:
میگفت برو اورجینال بخر . چون انگلیسیم خوب نیست نتونستم بگم : پولشو بابات میده ؟ خارجیش چی میشه ؟ ? do your father give money

h_13691990
12-10-2013, 23:27
باید همین آپدیت رو بریزیم تا کرک کار کنه .. ولی حجمش بیشتر از 2 گیگه

از دوستان اگه دید تو سایتهای ایرانی لینک مستقیم آپدیت رو گذاشتن اطلاع بده

Zlatan_ibra
12-10-2013, 23:28
آقا برا من که کامل و بدون مشکل کار میکنه فقط یه موردی هستش که هرکاری میکنم فقط هواش برفیه و نمیشه هوای دیگه انتخاب کرد

vahidreza2007
12-10-2013, 23:28
اقا بازی من بدون مشکل میره داخل بازی و یه دست هم بازی کردم . اما این تنظیمات دسته رو نمی دونم چطور میشه مثل پیس تنظیم کردم !! جای شوت و پاس و سانتر و ... فرق میکنه تو این بازی !!

کی از دوستان اگر می تونه این فایل تنظیمات دسته رو برام مثل پیس درست کنه و فایلش رو برام اپلو کنه ممنون میشم

pc-game
12-10-2013, 23:32
اقا بازی من بدون مشکل میره داخل بازی و یه دست هم بازی کردم . اما این تنظیمات دسته رو نمی دونم چطور میشه مثل پیس تنظیم کردم !! جای شوت و پاس و سانتر و ... فرق میکنه تو این بازی !!

کی از دوستان اگر می تونه این فایل تنظیمات دسته رو برام مثل پیس درست کنه و فایلش رو برام اپلو کنه ممنون میشم

از آپشن بازی میتونی کنترل ها رو تغیر بدی.

fg_war2000
12-10-2013, 23:38
skidrowcrack.com یه فایل 82 مگی گذاشته به عنوان آپدیت !

skidrowgames.net یه فایل 2.5 گیگی !

TimeWarp
12-10-2013, 23:41
skidrowcrack.com یه فایل 82 مگی گذاشته به عنوان آپدیت !

skidrowgames.net یه فایل 2.5 گیگی !

2.5 گیگ :n04:چه خبره :n04: مگه فیلم سینمایه :n09:

mj94
12-10-2013, 23:44
من یه یه ساعتی تو کما بودم، ببخشید.
ارائه غرور افرین و پر افتخار کرک فیفا 14 رو به تمام جامعه کراکی های جهان تبریک میگم.
باشد تا چشم ea در اید.

B3HZ@D
12-10-2013, 23:53
2.5 گیگ :n04:چه خبره :n04: مگه فیلم سینمایه :n09:

آپدیت های فیفا 13 هم به همین صورت توسط کرکرها ارائه میشد و همچین حجمی داشت .

Kamyar_AnathemA
13-10-2013, 00:02
آپدیت های فیفا 13 هم به همین صورت توسط کرکرها ارائه میشد و همچین حجمی داشت .

چرا اینقدر زیاد ؟ آپدیتی که خود EA برای 14 داده 57 مگ بیشتر نبود
14 تبدیل شد به 2500 !!!

SevenCity
13-10-2013, 00:05
به یک لیچرمن نیاز داریم اینو برامون استاد کنه!

fg_war2000
13-10-2013, 00:07
اینم لینکای آپدیت 2.5 گیگی :

aram24
13-10-2013, 00:10
رو ویندوز 7 کسی امتحان کرده این کرک ها رو ؟
یکی یه راهنمایی بده برا نصب

Zlatan_ibra
13-10-2013, 00:27
آقا این اپدیت برا چیه؟
من بدون مشکل دارم بازی میکنم الانم دارم کریر میرم فقط نمیتونم بازیکن بخرم....تازه پچ مودینگوی هم ریختم روش و نقل و انتقالات بروز شد
این اپدبت 2.5 گیگی رو حتما باید دان کنیم؟

shopezoon
13-10-2013, 01:55
خب طبیعیه توی تاپیک منیجر 13 جوابی ندن. اون تاپیک کهنه شده. همه منتظر نسخه ی 14 بازی هستن.
من خودم مشکل انلاین شدن فیفا 13 دارم. ولی مطرح نمیکنم. چون کسی بازی نمیکنه و جوابی هم نمیدن. :n14:
راستی کسی میدونه فیفا 13 ، بعده دانلود بازی چرا صفحه سیا میشه :n02:

انلاین یعنی چه مثلا با ادمهای دیگه بازی میکنی میگی انلاین یا نه

Locker
13-10-2013, 01:56
با اومدن کرک فیفا 14 باید منتظر تاپیک مشکلات نصب و اجرا - FIFA 14 بود.

pc-game
13-10-2013, 01:56
چه طوری تاپیک جدید بزارم یکی بگه
برو انجمن بازی های کنسولی و ویدئویی ، و روی این نوشته کلیک کن : * ایجاد گفتگو جدید *
به نظر من بهترین راه اینه که توی اینترنت سرچ کنی. جوابای بهتری هم میگیری

saminem
13-10-2013, 02:00
اسکیدرو کرک رو همراه آپدید منتشر کرده و سایت همسایه هم برا دانلود گذاشته

pc-game
13-10-2013, 02:00
انلاین یعنی چه مثلا با ادمهای دیگه بازی میکنی میگی انلاین یا نه
این طور که از روایات پیداست در انلاین میتوانید با دیگران بازی کنید !!
مگه تا به حال انلاین بازی نکردی با کسی ؟ شایدم داری دست میندازی !!!!!!!!!!!!!!

ما که رفتیم بخوابیم . هی ! اصلا کرک بیاد ، اصلا بازی اورجینالو بدن دو تومن . نه سیستم میکشه و نه اینترنتم . الانم دارم زغال میریزم توو مودمم یکم دیگه کار کنه. برید بازی کنید . برید خوش باشید:n14:

shopezoon
13-10-2013, 02:03

نه بابا بازی نکردم چه طوری میتونم انلاین با کسی بازی کنم

نه بابا بازی نکردم چه طوری میتونم انلاین با کسی بازی کنم داش توضیح بده دیگه بعد برو

کسی نیست که بدونه فیفا منجیر 14 کی میاد و اون سوال های که راجب فیفا منجیر 13 هم کردم جواب بده

این دوست مون گفت میشه فیفا 14 را انلاین بازی کرد چه طوریه کجا باید رفت تا انلاین بازی کنی با کسی یکی توضیح بده فقط یکم زود جواب بدید ممنون

saminem
13-10-2013, 03:48
کرک رو ریختم و 2 بازی کردم . بازی باگ های مسخره ای داره که توی آپدیت ها و کرک بعدی ایشالله درست شه. مثلا هر خطایی تو بازی شه داور سریع کارت قرمز میده! شوت های پشت محوطه 99% گل هست. سرعت بازیکنا و بازی به شکل فاجعه باری زیاد هست..

mohammad_87
13-10-2013, 04:09
سلام
من کرک دانلود دات آی آر رو ریختم کرش نداشتم و راحت آب و هوا و سایر تنظیمات تغییر کرد.4-5 بازی هم انجام دادم
تنها مشکلش این بود که گاهی بازی لرزش میگرفت و تا بیرون نیومدم درست نمیشد
خود بازی رو هم از سایت دانلودها نسخه کاملش رو گرفته بودم.
فقط با این کرک نباید آپدیت کنید و هیچ فایلی رو هم نباید پاک یا جایگزین کنید.فقط کپی کرده و اجراش کنید
حالا باید منتظر کرکهای آپدیت باشیم تا نقل و انتقالات رو داشته باشیم.

B3HZ@D
13-10-2013, 04:39
سلام
من کرک دانلود دات آی آر رو ریختم کرش نداشتم و راحت آب و هوا و سایر تنظیمات تغییر کرد.4-5 بازی هم انجام دادم
تنها مشکلش این بود که گاهی بازی لرزش میگرفت و تا بیرون نیومدم درست نمیشد
خود بازی رو هم از سایت دانلودها نسخه کاملش رو گرفته بودم.
فقط با این کرک نباید آپدیت کنید و هیچ فایلی رو هم نباید پاک یا جایگزین کنید.فقط کپی کرده و اجراش کنید
حالا باید منتظر کرکهای آپدیت باشیم تا نقل و انتقالات رو داشته باشیم.

آپدیتی که اومده رو دانلود کنین خیلی از مشکلات برطرف میشه .
نسخه 13 هم با آپدیت هایی که ارائه شد خیلی خیلی بهتر شد و مشکلاتش هم کمتر شد .
با این آپدیت احتمالا نقل و انتقالات هم درست میشه {البته هنوز تست نکردم و در حال دانلود آپدیت هستم} :n02:

یا این که میتونین برای تکمیل نقل و انتقالات پچ Modding Way رو دانلود و نصب کنید .

Lamanta
13-10-2013, 05:27
آپدیتی که اومده رو دانلود کنین خیلی از مشکلات برطرف میشه .
نسخه 13 هم با آپدیت هایی که ارائه شد خیلی خیلی بهتر شد و مشکلاتش هم کمتر شد .
با این آپدیت احتمالا نقل و انتقالات هم درست میشه {البته هنوز تست نکردم و در حال دانلود آپدیت هستم} :n02:

یا این که میتونین برای تکمیل نقل و انتقالات پچ Modding Way رو دانلود و نصب کنید .

آپدیت و کرک رو ریختم ، 2 تا بازی کردم ، مهمترین مشکل لرزش خیلی بد تصویره..
نقل و انتقالات هم آپدیت نشد
اوزیل توی آرسنال نبود...

B3HZ@D
13-10-2013, 06:37
شما چطور آپدیت 3 گیگی رو اینقدر سریع دانلود کردی ؟!
برای نقل و انتقالات همونطور که گفتم میتونین از پچ Modding Way استفاده کنین .

بهتره آخرین آپدیت کارت گرافیکتون رو دانلود و نصب کنید .

SevenCity
13-10-2013, 07:21
حـذفــــــــــــ بشه

SevenCity
13-10-2013, 08:38
خب آپدیت 2.5 گیگی رو ریختم
باز هم با همون کرک از بازی میپره بیرون

italodance
13-10-2013, 08:39

SKIDROW هیچ کرکی بیرون نداده دوست من ان هم جعلیست

blackkk
13-10-2013, 08:58
انطور که معلومه فیفا هم مثه پیس اون حرف دیگه:n02:

Zlatan_ibra
13-10-2013, 09:08
آقا برا من هم ایرادش پیش اومد.......وقتی میرم کریر میخوام برم داخل بازی..کرش میشه...یعنی فقط ایرادش اینه که نمیشه بازی کرد تو کریر...
در ضمن گرافیکش خیلی افتضاحه واقعا ضعیف تر از 13 هستش

reza.8
13-10-2013, 09:19
برای شما چطور اجرا میشه؟!! بازی که دانلود کردیم همه خب یه چیز بود که!!

دوستانی که بازی رو تونسن اجرا کنن تو سیستم فیفا13 هم دارن؟

Gregar
13-10-2013, 09:31
بچه ها خواهشا اول نگاه کنین ببینین اگه با این کرک وارد بازی نمیشه ، مشکل از جای دیگه نیست ؟ بعد بیاین پست بدین که کرک کار نمیکنه . ادم نا امید میشه .
گرافیکا رو اپدیت کنین ، نسخه قبلی فیفا رو پاک کنین . اریجین رو پاک کنین و ...

چرا اینقدر زیاد ؟ آپدیتی که خود EA برای 14 داده 57 مگ بیشتر نبود
14 تبدیل شد به 2500 !!!

چون EA اپدیت رو مثل یه فایل exe میده که روی بازی اجرا میشه و تغییرات مورد نیاز رو توی فایلهای دیتای فیفا اعمال میکنه . اما این اپدیتهای جداگانه کلا شامل تمام فایلهای دیتای فیفاست که اپدیت شده است . یعنی باید فایلها رو replace کنی و بازیت اپدیت میشه .

Zlatan_ibra
13-10-2013, 09:43
برا من که از کریر میپره بیرون....فیفا13 هم دارم