مشاهده نسخه کامل
: FIFA 14
صفحه ها :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
hamed70t
24-09-2013, 11:30
دوستان لطفا راهنمایی کنید چطور این بازی رو با کیبورد میشه انجام داد ؟
این عدم اپدیت ترنسفرهای جدید برای PC هم صدق میکنه؟
PC هم که با کرک اپدیت نمیشه پس مجبوریم دستی مثلا بیل رو ببریم رئال؟ :n13:
خب اینجوری درست نیست همه ترنسفرها به هم وابسته هستند یا باید همه رو درست کنیم یا هیچکدوم رو
اگر بیل رفته رئال، اوزیل هم رفته ارسنال، از ارسنال هم بازیکن به تیم های کوچکتر رفته و همینطور الی اخر
emad_rowan
24-09-2013, 12:00
دست شما درد نکنه، ولی مطمئنید فقط همین 3 تا اسکن شدن؟ ذخیره ها و اینا رو هم چک کردید؟
در مورد قرضیا، خب وقتی بفرستیشون تو تیم جدیدشون، تو کریر کلا جزو بازیکنای اون تیم بحساب میان و باید بخریشون که بدرد نمیخوره.
اون سوال منم دقت نکردیدا. پرسیدم لیست بازیکنای قرضی چلسی تو کریر مود چجوریه.
بعد راستی، یعنی حتی بیل هم تو رئال نیست؟ واقعا برای فیفا متاسفم. تا 12 همیشه همه نقل و انتقالات درست بودن، از پارسال این مسخره بازی رو شروع کرده.
نه شما اشتباه متوجه شدید من بد گفتم. همینجوری برای اطلاع رسانی گفتم که فیس هازارد و اسکار و ازپلی کوئتا اسکن شده چون توی نسخه ی قبل تا جایی که یادم میاد اسکن نبودن و اگر نه اتفاقا چلسی جز تیم هایی ست که چهره های بازیکناش خوب کار شده.
ببخشید من هنوز کریر مود نرفتم.
بله بیل توی رئال نیست خدمتتون عرض کردم که نقل و انتقالات روز اخر انجام نشده.
این عدم اپدیت ترنسفرهای جدید برای PC هم صدق میکنه؟
PC هم که با کرک اپدیت نمیشه پس مجبوریم دستی مثلا بیل رو ببریم رئال؟ :n13:
خب اینجوری درست نیست همه ترنسفرها به هم وابسته هستند یا باید همه رو درست کنیم یا هیچکدوم رو
اگر بیل رفته رئال، اوزیل هم رفته ارسنال، از ارسنال هم بازیکن به تیم های کوچکتر رفته و همینطور الی اخر
ببخشید یک سوال
چه اجباری وجود داره که اگه تیمی بازیکنی رو بخره یکی بجاش بفروشه؟!!! تاتنهام هیچ بازیکنی رو بجای بیل نخرید یا آرسنال وقتی اوزیل رو از رئال گرفت دیگه بازیکنی رو نفروخت. منظورتون رو نفهمیدم که اگه اوزیل رفته آرسنال یک بازیکنش رفته یک تیم دیگه الی آخر یعنی چی؟
شما بیل رو ببر رئال
اوزیل رو ببر آرسنال
کاکا - میلان
دیگه هیچ ترنسفر مهمی نمیمونه...
سلام
بازی برای PC منتشر شده؟
pedi_buzzard
24-09-2013, 12:25
سلام. من ایکس باکسمو یه سالی میشه آپ دیت نکردم. برا این بازی باید آپ دیت کنم؟
سلام
بازی برای PC منتشر شده؟
نسخه۳DM – CloneDVD Unlockedتو نت قرار گرفته ولی بازی هنوز کرک نشده...
دوستان تاریخ عرضه بازی 4 مهر بود؟؟
ببخشید یک سوال چه اجباری وجود داره که اگه تیمی بازیکنی رو بخره یکی بجاش بفروشه؟!!! تاتنهام هیچ بازیکنی رو بجای بیل نخرید یا آرسنال وقتی اوزیل رو از رئال گرفت دیگه بازیکنی رو نفروخت. منظورتون رو نفهمیدم که اگه اوزیل رفته آرسنال یک بازیکنش رفته یک تیم دیگه الی آخر یعنی چی؟شما بیل رو ببر رئال اوزیل رو ببر آرسنالکاکا - میلاندیگه هیچ ترنسفر مهمی نمیمونه...منظورش اینه که کلی نقل و انتقال هست که تو روز اخر انجام شده و درست کردن همش خیلی سخته.
حالا بیا و متاسف نباش! حالا چرا واسه فیفا؟ چرا EA نه ؟:n02:
تقصیر این مدیر تاتنهام هستش که بیل رو زودتر نداد رئال تا همه چیز ردیف باشه.:n26:
بعدش هم به محض آنلاین شدن همه ی ترنسفر ها آپدیت میشه .
خب تیم سازنده فیفا مقصره دیگه. کل ea که مقصر نیست.
داداش، ما که کراکی ایم، ببخشید، کرکی ایم که نمیتونیم انلاین بشیم.
دوستان لطفا راهنمایی کنید چطور این بازی رو با کیبورد میشه انجام داد ؟
مشکلتون چیه؟
mohammad.asghari
24-09-2013, 12:40
سلام. من ایکس باکسمو یه سالی میشه آپ دیت نکردم. برا این بازی باید آپ دیت کنم؟
بله باید آبدیت کنید:n15:
محسن ، فقط آنلاين شدن كافيه ؟ پوينت و گلد و اين چيزا نميخواد ؟
(حالا واسه 360 نيومده ها :n02: )
ببین باید گلد بخری که بتونی تو شبکه لایو بازی کنی ، 800پوینت هم نیاز داری که بازی رو لایسنس کنی. در غیر این صورت 2 3 روز به صورت آزمایشی فقط میتونی بازی کنی
delpiero107
24-09-2013, 15:16
بچه ها اگه میشه اسکن صورت بازیکنای یوونتوس رو بزارید و اورالشون
ببخشید یک سوال
چه اجباری وجود داره که اگه تیمی بازیکنی رو بخره یکی بجاش بفروشه؟!!! تاتنهام هیچ بازیکنی رو بجای بیل نخرید یا آرسنال وقتی اوزیل رو از رئال گرفت دیگه بازیکنی رو نفروخت. منظورتون رو نفهمیدم که اگه اوزیل رفته آرسنال یک بازیکنش رفته یک تیم دیگه الی آخر یعنی چی؟
شما بیل رو ببر رئال
اوزیل رو ببر آرسنال
کاکا - میلان
دیگه هیچ ترنسفر مهمی نمیمونه...
خب اینجا ابهام داره پس شما تشخیص میدی چه ترنسفری مهمه و چه ترنسفری مهم نیست؟!!!
همه که مثه شما حرفه ای نیستند که از همون ابتدا رئال رو بردارند بعضی ها هم مثل ما آماتورند و از تیمهای نیم ستاره شروع میکنند!!!
دوست داریم با ترکیب اصلی تیمهای کوچیک بازی کنیم ... اینجا PES نیست اینجا فیفاست همه ی تیمهای دنیا مهمند...
اون ترنسفرهایی هم که گفتی اصلا کوچکترین ارزشی برای من نداره چون در شروع کریر اصلا اون تیمهای پنج ستاره رو به من نمیدن!!!
یا باید همه ترکیبها از دسته 4 انگلیس بگیر تا سطح اول رو درست کرد یا فقظ بصورت دیفالت بازی کرد چون همه انتقال ها به هم وابسته هستند
فکر کنم برای اولین باره که فیفا چنین کاری میکنه
Zlatan_ibra
24-09-2013, 15:38
آقا این سایت بروز شد...ریتهای فیفا 14 هم توش قرار گرفت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دانلود کنیم؟ کسی تست کرده؟ معتبره؟
لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
TimeWarp
24-09-2013, 16:10
سلام
دانلود کنیم؟ کسی تست کرده؟ معتبره؟
لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عزیز بازی الان 3 روزه اومده ولی هنوز کرک نیومده :n27:
عزیز بازی الان 3 روزه اومده ولی هنوز کرک نیومده :n27:
این سایتی که دادم نوشته کرک شده هست!
شاید هر دو نسخه 3DM باشند.
کاور کامل شده من برای بارسا.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این سایتی که دادم نوشته کرک شده هست!
شاید هر دو نسخه 3DM باشند.
دروغ نوشته عزیز.
بازی هنوز کرک نشده . من بازی رو کامل دانلود کردم و هیچ پوشه ای توی اون نیست که کرک داخلش باشه .
mohammad_87
24-09-2013, 18:29
خدا کنه قضیه کرک مثل پارسال نشه
سلام؛
نسخهی PS3
دانلود نسخهی کامل
گروه iMars
بخش ۱: لینک مستقیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]].part1.rar)
بخش ۲: لینک مستقیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]].part2.rar)
بخش ۳: لینک مستقیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]].part3.rar)
بخش ۴: لینک مستقیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]].part4.rar)
بخش ۵: لینک مستقیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]].part5.rar)
بخش ۶: لینک مستقیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]].part6.rar)
بخش ۷: لینک مستقیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]].part7.rar)
حجم هر قسمت به جز قسمت آخر: 1 گیگابایت
آموزش نصب بازی :
,۱ پس از دانلود تمامی بخش ها, بخش اول را با Winrar
استخراج نمایید.
,۲ پوشه با نام BLUS31189 را در یک فلش مموری یا هارد
اکسترنال در یک فولدر با نام GAMEZ کپی کنید (فرمت حتما باید
FAT32 باشد)
,۳ پس از اتصال به کنسول وارد برنامه Multiman شده و روی بازی
دکمهی مربع را زده و گزینه Copy را انتخاب کنید
,۴ پس از اتمام مراحل کپی بازی را اجرا کنید
ID بازی : BLUS31189
نسخهی PC
دانلود نسخهی Ultimate
گروه 3Dm
بخش ۱: Expressleech ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، Directlink 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ، Directlink ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بخش ۲: Expressleech ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، Directlink 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ، Directlink ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بخش ۳: Expressleech ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، Directlink 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، Directlink ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بخش ۴: Expressleech ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، Directlink 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ، Directlink ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بخش ۵: Expressleech ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، Directlink 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ، Directlink ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بخش ۶: Expressleech ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، Directlink 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ، Directlink ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بخش ۷: Expressleech ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، Directlink 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ، Directlink ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بخش ۸: Expressleech ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، Directlink 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ، Directlink ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حجم هر قسمت به جز قسمت آخر: 999 مگابایت
پسورد: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پسورد اکسپرس لیچ :dfire.ir
دانلود کرک (اسکیدرو یا ریلودد) (به زودی)
پس از دانلود هر یک از کرکها، آن را در پوشهی بازی
کپی کنید. (حجم تقریبی هر کرک 34-36 مگابایت)
نسخهی Xbox 360
دانلود نسخهی NTSC
گروه iMars
دانلود از طریق تورنت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این نسخه را وقتی دانلود کردم هیچ ایکنی واسه نصب نداره!
با چی نصب کنم؟
نسخه PC
این نسخه را وقتی دانلود کردم هیچ ایکنی واسه نصب نداره!
با چی نصب کنم؟
نسخه PC
سلام؛
این نسخه نیازی به نصب نداره؛ پس از اینکه کرک اومد، میتونید اون رو در محل بازی کپی کنید و بازی کنید...
خوب ما هم کوچ کردیم به فیفا 14:دی
ایشالا هر چه زودتر کرک هم بیاد و بریم واسه دانلود
خدا کنه قضیه کرک مثل پارسال نشه
کاملا مشخصه که مثل پارسال می شه ! چون اگر می خواست زود بیاد همون روز اول همراه بازی منتشر میشد. من فکر کنم یک ریگی به کفش این گروه های کراکر باشه.
EngineeR EhsaN
24-09-2013, 20:29
خوب ما هم کوچ کردیم به فیفا 14:دی
ایشالا هر چه زودتر کرک هم بیاد و بریم واسه دانلود
مطمئن باش پشیمون نمیشی. من خودم بعد PES 11 کوچ کردم فیفا. فیفا رو فهم فوتبالی و درک فوتبال واقعا تاثیر مثبتی داره.
مطمئن باش پشیمون نمیشی. من خودم بعد PES 11 کوچ کردم فیفا. فیفا رو فهم فوتبالی و درک فوتبال واقعا تاثیر مثبتی داره.
منم فیفا 13 رو خیلی باهاش حال کردم:دی
فقط یه مشکلی که شدید با فیفا دارم اینه که نسخه کرک شده خیلی سخت اپدیتش گیر میاد:|
pes همه ی اپدیتش هر جایی پیدا میشه ولی خدایی سایتی هست که اپدیت فیفا رو کرک شده بذاره رو سایتش؟
mohammad_87
24-09-2013, 20:46
کاملا مشخصه که مثل پارسال می شه ! چون اگر می خواست زود بیاد همون روز اول همراه بازی منتشر میشد. من فکر کنم یک ریگی به کفش این گروه های کراکر باشه.
پارسال گروههای کرکر میگفتن منتظر پچ فیفا هستیم تا باگها رفع بشه ولی گیمرها میگفتند اینها با ea sport تبانی کردند دیرتر کرک بدن تا فروش بیشتری داشته باشه
امسال تا یکی دو روز دیگه کرک نیاد باز باید منتظر جنجال باشیم
دوستان! این نسخه فیفا برای کنسولها قراره با نسخه ی PC فرق داشته باشه؟
فقط یه مشکلی که شدید با فیفا دارم اینه که نسخه کرک شده خیلی سخت اپدیتش گیر میاد:|
pes همه ی اپدیتش هر جایی پیدا میشه ولی خدایی سایتی هست که اپدیت فیفا رو کرک شده بذاره رو سایتش؟
سایت رایان گیم معمولاً تمام اپدیت هارو میذاره چه فیفا چه هربازی دیگه ای...من برای 13 خیلی گشتم اوایل برای پچ مودینگ وی که بلاخره سایتی که گفتم پیدا کردم...امیدوارم امسال هم آپدیت های رسمی رو این سایت ارائه بده
من چند ساله کوچ کردم فیفا امسال پی اس بد نبود ولی خیلی سی پی یو میبره و فکر کنم کم کم بتونه پیشرفت کنه اما امسال هم فیفا بازی میکنم که خیلی گیم پلیش بهم میچسبه
arash_gartal
24-09-2013, 21:24
سایت سافت98 همه آپدیت ها رو می ذاره
میگم این فیفام حالش خوب نیستا چظوره که بیل رو کاور بازی پیراهن رئال پوشیده ولی توی بازی هنوز درست نشده!!!!!!!!!!!!
میگم این فیفام حالش خوب نیستا چظوره که بیل رو کاور بازی پیراهن رئال پوشیده ولی توی بازی هنوز درست نشده!!!!!!!!!!!!ای کاش فقط همین بود.همون روز بلند شدن یه تریلر بیرون دادن برای بیل که تو رئاله. تیم رئال قشنگ میان اول بازی صف میکشن, بیل تو لباس رئال برا هوادارا دست میزنه و ... :n29:
دوستان قسمت آنلاین بازی مرتبط با سرور ها و کیفیت بازی آنلاین بحثی شده ؟ تغییری اعلام شده ؟ من که CD-Key بازی رو خریدم دوستانی که بازی میکنن اعلام وجود کنن البته رو PC
بازی که کرک نشده هنوز پس چرا این بالا تبلیغش هست واسه فروش ؟؟ :n23:
بازی که کرک نشده هنوز پس چرا این بالا تبلیغش هست واسه فروش ؟؟ :n23:
احتمالا هر وقت کرک شد ارسال می کنند :n02:
شما بازی خام رو تهیه کنی فکر نمیکنم برای کرک خیلی دغدغه خاصی باشه مگه چند MB حجم کرک هست ؟! دانلود میکنی راحت
پارسال گروههای کرکر میگفتن منتظر پچ فیفا هستیم تا باگها رفع بشه ولی گیمرها میگفتند اینها با ea sport تبانی کردند دیرتر کرک بدن تا فروش بیشتری داشته باشه
این کارا کاملا" از EA بر میاد ولی بازم صبر کنیم ارزششو داره...من pes14 رو نصب کردم و واقعا" نا امید شدم...البته من با اهلش هر 2تا فوتبالوو بازی میکنم
دلیل اینکه تو هر صفحه یه پست میدی معلوم شد مصرف مواد مخدر و توهم! :n26:شما چرا اینقدر اینجا پست های اعصاب خورد کن میدی جمع کن برو دیگه :n01:کار به جایی رسیده که تبلیغ مواد هم میکنی . :n21:.. من نمیدونم تو چجوری یوزر فعال گیم هم شده بودی هیچی بارت نیست :n13:یعنی چی؟ این چه طرز حرف زدنه؟
دوستانی که یکم تو اینکار تخصصشون بیشتره ما اگه این نسخه های کرک نشده رو بگیریم دیگه مشکلی برا کرک کردن نخواهیم داشت کدوم نسخه بهتره؟؟ ؟ یا بهتره وایسیم کرکو وقتی با کل بازی توی نت میزارن ؟؟؟
دوستانی که یکم تو اینکار تخصصشون بیشتره ما اگه این نسخه های کرک نشده رو بگیریم دیگه مشکلی برا کرک کردن نخواهیم داشت کدوم نسخه بهتره؟؟ ؟ یا بهتره وایسیم کرکو وقتی با کل بازی توی نت میزارن ؟؟؟
دوست عزیز یکم دندون و جیگر بذار نسخه ی کرک شده ش به زودی میاد بازار . به خاطر یکی دو روز این ور اون ور ، خودت رو به زحمت ننداز .
گر صبر کنی ز فیفا ، ps4 سازی :n02:
یکی این Voice Actor این جمله ایی که اول بازی میگه رو پیدا کرده : EA SPORTS IT'S IN THE GAME
حتما دانلود کنید ،500KB هستش چیزی نیست :
VAEASPORTS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خدا کنه زودتر این کرک بیاد مردیم از بس اسلومیشن بازی کردیم
چشم درد گرفتیم:n21:
یکی این Voice Actor این جمله ایی که اول بازی میگه رو پیدا کرده : EA SPORTS IT'S IN THE GAME
حتما دانلود کنید ،500KB هستش چیزی نیست :
VAEASPORTS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من هر چقدر تا حالا زور زدم، نتونستم عین این یارو با این سرعت بگم.
حالا معنیش چیه؟
mohammad_87
25-09-2013, 11:12
خدا کنه زودتر این کرک بیاد مردیم از بس اسلومیشن بازی کردیم
چشم درد گرفتیم:n21:
چه ربطی به اسلوموشن داره؟مگه قراره تو نسخه نهایی سریعتر بشه
در نسخه دمو چون فقط چند تیم و بازیکن محدود قرار داده شده چنین حجمی داره و در نسخه نهایی همه تیمها اضافه میشه
گیم پلی نسبت به دمو تغییر محسوس نخواهد داشت
CRIS Joon CR7
25-09-2013, 11:37
در نسخه دمو چون فقط چند تیم و بازیکن محدود قرار داده شده چنین حجمی داره و در نسخه نهایی همه تیمها اضافه میشه
منبع این کفتتون جیه؟ نسخه ی Demo رو منتشر میکنند تا برخی از اشکالات رو در فاینال ورزن برطرف کنند.
من خودم نسخه ی نهایی رو روی PS3 بازی کردم هم دمو رو. نسخه ی نهایی سرعتش خیلی بهتر شده ، جمن اون هم بهتر شده و
حتی با اولین آبدیت ، اکثر توب هایی که کل میشد ، راحت کل نمیشن و دروازه بان ها عملکرد بهتری دارند.
ٍEA هر چند وقت یکبار آبدیت میده که بازی کم کم بهتر میشه. 13 که اینطوری بود و تا آخرین آبدیت بازی خیلی خوب شده بود ... (Fu*ck arabic):n27:
یه سوال ایشون ps3 دارن اپدیت رسمی میکنن واسه pc هم اپدیت رسمی واسه فیفا 13 میومد؟ اگه میومد از کجا میگرفتید؟ با moddingway فرق داشت؟
من از FIFA 11 به این طرف روی PC بازی نکردم ولی حتما آبدیت داره.
delpiero107
25-09-2013, 11:48
منبع این کفتتون جیه؟ نسخه ی Demo رو منتشر میکنند تا برخی از اشکالات رو در فاینال ورزن برطرف کنند.
من خودم نسخه ی نهایی رو روی PS3 بازی کردم هم دمو رو. نسخه ی نهایی سرعتش خیلی بهتر شده ، جمن اون هم بهتر شده و
حتی با اولین آبدیت ، اکثر توب هایی که کل میشد ، راحت کل نمیشن و دروازه بان ها عملکرد بهتری دارند.
ٍEA هر چند وقت یکبار آبدیت میده که بازی کم کم بهتر میشه. 13 که اینطوری بود و تا آخرین آبدیت بازی خیلی خوب شده بود ... (Fu*ck arabic):n27:
یه سوال ایشون ps3 دارن اپدیت رسمی میکنن واسه pc هم اپدیت رسمی واسه فیفا 13 میومد؟ اگه میومد از کجا میگرفتید؟ با moddingway فرق داشت؟
Zlatan_ibra
25-09-2013, 11:52
آقا این فیفا ها که برا کامپیوتر میفروشن کرک ندارن چرا میدن بیرون پس؟
نه ، ممکنه فرق کنه .
پارسال هم نسخه اصلی که اومد با دمو کمی فرق داشت و بازی هم روون تر شده بود و هم گیم پلیش بهتر بود . اپدیت 1.7 بازی هم که اومد به قشنگی روونتر شدن بازی معلوم میشد .
ما کراکی ها هم میتونیم اپدیت رسمی رو استفاده کنیم؟
ما کراکی ها هم میتونیم اپدیت رسمی رو استفاده کنیم؟
کراکی ؟ :n02: اقا مراقب باشید این بحث کرک داره تبدیل میشه به کراک :n09:
خود سایت اسکیدرو هر چند وقت اپدیتی رو میزاره و میتونی دانلود کنی . البته مثل پچ رسمی نیست که یه فایل اجرایی باشه و روی بازی اعمال کنی . در واقع یه سری فایلهای اپدیت شده ی فیفا هست که باید با قبلی ها توی پوشه نصب جایگزین کنی . فقط یه copy و replace میخواد همین .
به همین دلیل حجمش ممکنه در حد یکی دو گیگ هم باشه . ولی از طریق اریجین که اپدیت میشه حجمش کمه .
معمولا هم یک اپدیت یه ماه بعد از بازی و یکی هم بعد از نقل و انتقالات زمستانه میاد . البته این پچها جوری که من پارسال دیدم تغییری توی نقل و انتقالات نداد و فقط گیم پلی اپدیت شد . حالا شاید من اشتباه نصب کرده بودم .
خود سایت اسکیدرو هر چند وقت اپدیتی رو میزاره و میتونی دانلود کنی . البته مثل پچ رسمی نیست که یه فایل اجرایی باشه و روی بازی اعمال کنی . در واقع یه سری فایلهای اپدیت شده ی فیفا هست که باید با قبلی ها توی پوشه نصب جایگزین کنی . فقط یه copy و replace میخواد همین . به همین دلیل حجمش ممکنه در حد یکی دو گیگ هم باشه . ولی از طریق اریجین که اپدیت میشه حجمش کمه .معمولا هم یک اپدیت یه ماه بعد از بازی و یکی هم بعد از نقل و انتقالات زمستانه میاد . البته این پچها جوری که من پارسال دیدم تغییری توی نقل و انتقالات نداد و فقط گیم پلی اپدیت شد . حالا شاید من اشتباه نصب کرده بودم .فایده نداره اونجوری.حالا اینا رو کپی کنیم، سیو کریرمون کتلت نمیشه؟اون اپدیت 1.7 که گفتی، اپدیت رسمی بود؟ با کراک، ببخشید، کرک نمیشه دیگه؟
سلام
معذرت میخوام نتونستم منظورم رو بگم امیدوارم بمنو ببخشید ولی من مقایسش با پی اس 14 بود که واقعا اسلومیشنه و روی اعصابه فیفا که حرف نداره
فقط پارسال پرس و توپ گیریش و پاسهای بلندش کمی تخیلی بود که امیدوارم امسال رفع بشه
کراکی ؟ اقا مراقب باشید این بحث کرک داره تبدیل میشه به کراک
از بس کرک دیر میاد، بچه ها میرن سمت کراک تا عذابشو فراموش کنن. :n07:
فایده نداره اونجوری.حالا اینا رو کپی کنیم، سیو کریرمون کتلت نمیشه؟اون اپدیت 1.7 که گفتی، اپدیت رسمی بود؟ با کراک، ببخشید، کرک نمیشه دیگه؟
بله آپدیت رسمیه که بصورت فایل های دانلودی قرار میگیره .
توی همون آپدیت ها فایل FIFA.EXE بصورت کرک شده قرار میگیره و نیازی نیست که به دنبال کرک مناسب با آپدیت باشین .
من به همین صورت فیفا 13 رو آپدیت میکردم.
فایده نداره اونجوری.حالا اینا رو کپی کنیم، سیو کریرمون کتلت نمیشه؟اون اپدیت 1.7 که گفتی، اپدیت رسمی بود؟ با کراک، ببخشید، کرک نمیشه دیگه؟
البته من زیاد فیفا 13 با کرک نرفتم اما سیو کریر فکر کنم همون کتلت میشه .
بله آپدیت رسمیه که بصورت فایل های دانلودی قرار میگیره .
توی همون آپدیت ها فایل FIFA.EXE بصورت کرک شده قرار میگیره و نیازی نیست که به دنبال کرک مناسب با آپدیت باشین .
من به همین صورت فیفا 13 رو آپدیت میکردم.
نه دیگه رسمی نیست . EA فیفا 11 رو واسه پی سی پچ رسمی میداد و بعد از اون یعنی از فیفا 12 به بعد فقط با اریجین اپدیت میشه . گروه هایی مثل ریلودد و اسکیدرو و ... هم میگیرن تمام فایلهایی که اپدیت شده رو به همراه کرک جدید با هم یه جا به عنوان اپدیت رلیز میکنن . واسه همینه که حجمش از اپدیت رسمی بیشتره .
بعضی وقتها اریجین فیفا رو مثلا 50 مگ اپدیت میکنه و بعد اپدیت غیر رسمی هم با حجم مثلا 1 گیگ رلیز میشه .
نه دیگه رسمی نیست . EA فیفا 11 رو واسه پی سی پچ رسمی میداد و بعد از اون یعنی از فیفا 12 به بعد فقط با اریجین اپدیت میشه . گروه هایی مثل ریلودد و اسکیدرو و ... هم میگیرن تمام فایلهایی که اپدیت شده رو به همراه کرک جدید با هم یه جا به عنوان اپدیت رلیز میکنن . واسه همینه که حجمش از اپدیت رسمی بیشتره .
بعضی وقتها اریجین فیفا رو مثلا 50 مگ اپدیت میکنه و بعد اپدیت غیر رسمی هم با حجم مثلا 1 گیگ رلیز میشه .
منظور این بود که آپدیت ها و تغییرات همونی است که توسط EA انجام شده .
فقط در حجم فایل ها تغییر ایجاد شده . :n02:
حالا واقعا اپدیتا تغییرات محسوسی دارن؟
من که زورم میاد کریر از نو شروع کنم.
پارسالم با همون اولین سیو کریرم تا اخرش که 15 فصل کریر باشه رفتم. به زور بازنشستم کردن. :n28:
dr_shahrooz
25-09-2013, 16:12
قشنگ معلومه که خودشون نمیخوان بازی رو کرک کنن،ظاهرا پشت پرده فیفا به این کرک کننده ها پول هایی داده تا اقلا یک ماه کرک نکنن تا فیفا بتونه خوب فروش کنه،البته این حق EA SPORTS هستش تا بتونه سود کنه تا افرادی مثل من نتونن مفتی و دزدی بازیش کنن...مسئله کرک یه چیز عادی شده دیگه برامون ولی اگه آدم تو خلوت خودش بشینه و به این فکر کنه که یه تیم چند صد نفره یک سال زحمت میکشن و یه بازی میسازن اونوخت آدمی مثل من با 2 هزار تومن میره اونو میخره و بازی میکنه،خداییش خیلی نامردیه
جالب اینجاش که سایت های ایرانی ای که بازی رو کپی میکنن و تو سایتشون میزارن واسه دانلود،زیرشم مینویسن :
كپی برداری از مطالب ترجمه شده آسان دانلود در وب سایت ها و وبلاگها به صورت متن کامل یا بخشی از آن شرعاً و قانوناً حرام بوده و گروه آسان دانلود هیچگونه رضایتی در این مورد ندارد.
خدایی آخر پرروییه ! نوشته شرعا و قانونا ! یکی نیست بگه آخه مرتیکه بازی رو یکی دیگه ساخته اونوقت تو کپیش میکنی و میفروشی و پولشو هاپولی میکنی اونوقت حرف از شرع و قانون میزنی !!!!؟!؟!؟
واقعا که آدم چیزایی تو دنیا میبینه که کم مونده شاخ در بیاره !
به نظر من آدمی مثل من که میره این بازی رو کپی میکنه و بازی میکنه،اصلا حق نداره بگه کی کرک میشه پس؟! حق نداره بگه چرا نقل و انتقالاتش درست نیست؟
حق نداره بگه پس چرا چمنش اینجوری نیست و اونجوریه؟!؟! مثل دزدی میمونه که شب قبل به صاحب خونه زنگ بزنه بگه : داداش دستت درد نکنه،شب که دارم میام دزدی،سعی کن پول نقد و طلا جواهر رو در دسترس بزاری ! پولتم از 20 میلیون کمتر نباشه !
حقن نداره بگه واقعا متاسفم که گرت بیل تو رئال نیست و ....
شاید حالتون از من بهم بخوره بابت این حرفا...ولی ازتون خواهش میکنم یک لحظه تو خفا و تو خلوت خودتون به حرف های من فکر کنین...
گاهی اوقات یه چیزی رایج میشه ولی دلیلی نداره که حتما درست هم هست ! خیلی از آدما سیگار میکشن ولی آیا سیگار کشیدن کار درست و پسندیده ایه ؟
از اونجایی که فکر کردن به این مسائل هیچ سودی برای ما نداره و بدتر باعث میشه که مثلا برای یه بازی 100 یا 200 هزار تومن بپردازیم،باعث میشه که بهش فکر نکنیم و تو این حالتی که توش گرفتار شدیم،حالا حالاها بمونیم...
و این داستان ادامه دارد...
ببخشید اگه زیاد حرف زدم...
قشنگ معلومه که خودشون نمیخوان بازی رو کرک کنن،ظاهرا پشت پرده فیفا به این کرک کننده ها پول هایی داده تا اقلا یک ماه کرک نکنن تا فیفا بتونه خوب فروش کنه،البته این حق EA SPORTS هستش تا بتونه سود کنه تا افرادی مثل من نتونن مفتی و دزدی بازیش کنن...مسئله کرک یه چیز عادی شده دیگه برامون ولی اگه آدم تو خلوت خودش بشینه و به این فکر کنه که یه تیم چند صد نفره یک سال زحمت میکشن و یه بازی میسازن اونوخت آدمی مثل من با 2 هزار تومن میره اونو میخره و بازی میکنه،خداییش خیلی نامردیه
.
.
.
ومن بپردازیم،باعث میشه که بهش فکر نکنیم و تو این حالتی که توش گرفتار شدیم،حالا حالاها بمونیم...
دوست گلم شرکت سازنده وقتی ما رو آدم حساب نمیکنه ما چکار کنیم؟ اونا که خارج هستن و میتونن راحت بخرن با دلار و یورو. میان کرک میسازن براش و کرک میکنن. اونوقت ما. که عضو کپی رایت هم نیستیم! شما اگر اینطوریه باید ویندوز و تمام بازی های روی سیستم ات روبزاری کنار با لینوکس Supertux بازی کنی:n09: عجب حرف هایی میزنن بعضی ها.
گاهی اوقات یه چیزی رایج میشه ولی دلیلی نداره که حتما درست هم هست ! خیلی از آدما سیگار میکشن ولی آیا سیگار کشیدن کار درست و پسندیده ایه ؟
از اونجایی که فکر کردن به این مسائل هیچ سودی برای ما نداره و بدتر باعث میشه که مثلا برای یه بازی 100 یا 200 هزار تومن بپردازیم،باعث میشه که بهش فکر نکنیم و تو این حالتی که توش گرفتار شدیم،حالا حالاها بمونیم...
تائید میشه...:n16:
Kamyar_AnathemA
25-09-2013, 17:10
خب دوستان کرک های جدید هم رسید
اینارو خودم شخصا از کلمبیا وارد کردم و طرف معامله هم پسر مرحوم مغفور پابلو اسکبار بود . پس اصل اصل هستن و نون خشک یا سوسیس کالباس قاطی ندارن :n02:
تو همشم عالی بصورتی که به یک بار مصرف فیقا 15 هم میتونین بازی کنین !!!! بدون لگ و دیلی
تا اومدن کرک میتونین با کرک های ما زندگی کنین
بشتابید بشتابید . شرکت پابلو اسکبار و پسران :n02:
سلام؛
طوری میفرمایید تبانی که انگار کار بدی کردند! :n09:
حالا واقعا اپدیتا تغییرات محسوسی دارن؟
من که زورم میاد کریر از نو شروع کنم.
پارسالم با همون اولین سیو کریرم تا اخرش که 15 فصل کریر باشه رفتم. به زور بازنشستم کردن. :n28:
اره باو . تغییرات قشنگ دیده میشه . برای مثال پارسال بعد از اپدیت 1.7 بازی خیلی از قبل روون تر شد و گیم پلی هم حتی جوری شد که بازیکنها کمتر زیر توپ میرفتن موقع توپهای هوایی .
این تغییر رو من از اون اپدیت به بعد قشنگ حس کردم و یکی از اشناهامون هم که اومد خونمون گفت که چقدر بازی فرق کرده چون اون نسخه اولیه رو داشت و 4 دور کریر رو تا اخر رفته بود و وقتی میومد خونه ما خوب نمیتونست بازی کنه .
جالب اینجاش که سایت های ایرانی ای که بازی رو کپی میکنن و تو سایتشون میزارن واسه دانلود،زیرشم مینویسن :
كپی برداری از مطالب ترجمه شده آسان دانلود در وب سایت ها و وبلاگها به صورت متن کامل یا بخشی از آن شرعاً و قانوناً حرام بوده و گروه آسان دانلود هیچگونه رضایتی در این مورد ندارد.
خدایی آخر پرروییه ! نوشته شرعا و قانونا ! یکی نیست بگه آخه مرتیکه بازی رو یکی دیگه ساخته اونوقت تو کپیش میکنی و میفروشی و پولشو هاپولی میکنی اونوقت حرف از شرع و قانون میزنی !!!!؟!؟!؟
به نظر من آدمی مثل من که میره این بازی رو کپی میکنه و بازی میکنه،اصلا حق نداره بگه کی کرک میشه پس؟! حق نداره بگه چرا نقل و انتقالاتش درست نیست؟
حق نداره بگه پس چرا چمنش اینجوری نیست و اونجوریه؟!؟! مثل دزدی میمونه که شب قبل به صاحب خونه زنگ بزنه بگه : داداش دستت درد نکنه،شب که دارم میام دزدی،سعی کن پول نقد و طلا جواهر رو در دسترس بزاری ! پولتم از 20 میلیون کمتر نباشه !
شاید حالتون از من بهم بخوره بابت این حرفا...ولی ازتون خواهش میکنم یک لحظه تو خفا و تو خلوت خودتون به حرف های من فکر کنین...
حرفات کاملا درسته و درست نیست که مایی که پولی نمیدیم بابت بازی همون بازی رو بازی کنیم که یکی دیگه رفته واسش 30 40 دلار خرج کرده . من خودم هم از 12 به بعد ارجینال گرفتم بعد از یه مدتی که کرک زدم به بدن :n02:
ولی این یه طرف قضیه است . طرف دیگه قضیه رو هم باید دید . یه چندتا نکته میخوام بگم که چرا این کار رو ما دزدی نمیدونیم و به نظرم کاملا هم حق داریم .
1.تهیه بازی ارجینال برای pc بازهای ایرانی به مراتب سخت تر از خارجیهاست . شما نگاه کن در کشوری که اینترنت ذغال سنگیش فقط شبها رایگانه چجوری میشه از پس این همه حجم به راحتی بر اومد . 7 8 گیگ که بازی رو باید بگیری . کلی هم اپدیت وسطا میاد که اگه روز بخوای بازی کنی باید از حجم روزانه ات بزنی و ...
ولی این دلیل خیلی باعث نمیشه ادم نره سمت نسخه ارجینال . چون بالاخره راههایی هست که این حجم ها رو دور زد . یعنی اگه پولشو داشته باشی غمی نیست .
2.با فرض اینکه ما پول داشته باشیم و راحت هم بازی رو تهیه کنیم . اما وقتی میبینیم که یکی تو خارج میاد اندازه ما پول میده واسه بازی و امکانات بیشتری میگیره این هم باید حساب کرد . الان وضعیت نت ایران جوریه که اکثرا نمیشه با خارجی ها خوب بازی کرد و حتی مود pro club هم کلا تعطیله واسه ماها . کلی از این امکانات هست که ما ایرانی ها به خاطر وضعیت نت نمیتونیم ازش بهره مند بشیم و همون امکاناتی هم که داریم بعضی مواقع مشکل داره .
3.نکته سوم مربوط به نسخه کرکیه . کی گفته کسی که میره پول میده واسه بازی همون بازی ای رو بازی میکنه که یکی دیگه رفته کرکیش رو بازی میکنه . خوبه که والا همه امکانات انلاین بازی به کل قطعه واسه نسخه کرکی . دیگه فیفا بدون انلاین که مزه ای نداره . فوقش ادم تا یکی دو ماه cpu رو تحمل میکنه . پس کسی که یه ماه صبر میکنه تا نسخه کرکی بیاد و با همون امکانات محدود بازی میکنه هم با توجه به دو نکته بالا که گفتم میشه بهش حق داد .
4.مهمترین دلیل که باعث میشه به این عمل به عنوان دزدی نگاه نکنیم اینه که وقتی یه نفر از خونه کسی سرقت میکنه به صاحب خونه ضرر میزنه و خودش سود میکنه . ولی استفاده از نسخه کرکی نه که باعث نمیشه به صاحب اثر ضرر وارد بشه بلکه تشویق و تبلیغی هم هست واسه خرید ارجینال بازی . جدیدا هم توی سایت اسکیدرو که میری واسه هر بازی نوشته که اگه خوشتون اومد از بازی از تولیدکنندگان حمایت کنید و نسخه ارجینال رو بخرید .
پول مهم ترین دلیلیه که ملت ما کپی رایت رو رعایت نمیکنن . چون اگه به فرض نسخه کرکی رو هم نگیرن نمیتونن هم ارجینال بخرن . پس وقتی میبینن با گرفتن نسخه کرکی ضرری به تولیدکننده نمیزنن میرن سمت کرک .
البته اینا بیشتر در مورد فیفا و بازی هایی بود که قسمت انلاینش زمین تا اسمون فرق میکنه . ولی در کل دقیقا حق با شماست در صورتی که قانون کپی رایت اجرا بشه توی مملکت و از اون طرف پولها اینقدر بی ارزش نباشن و ارزون تر باشه خوب چه بهتر ادم نسخه اصل بگیره .
به نظرم کار خوبیه که این گروه ها کمی انصاف داشته باشن و خودشون کرک رو دیر بدن بیرون . چون خیلی وقتها شرکتها نسخه pc رو به خاطر رعایت نکردن کپی رایت چندماه دیر تر میدن بیرون . یه بدبخت هم که بخواد ارجینال بخره باید صبر کنه .
من و شما چاره ی دیگه ای داریم ؟؟
اینم در نظر داشته باشید که اونا رو بازار کشور ما هیچ حسابی نمی کنن ، اصلا در نظر نمی گیرن مارو ، پس خرید بازیه کرکی تو ایران هیچ ضرری به اونا نمی زنه
fouad-pes
25-09-2013, 17:47
این همه در مورد اورجینال گفتین، ولی نگفتین از چه راهی میشه خرید؟
از سایت های ایرانی با صرفه تره یا خارجی؟
فکر نمیکنم ea با این گروها تبانی کرده باشه، چون کلا دارن خلاف میکنن و بهش ضرر میرسونن.
مثل اینه که دزدو بشناسی و به همون دزده بگی لطفا تا یه ماه نیا خونه ما رو بزن. منم یه پولی میذارم کف دستت. خیلی احمقانس. مطمئنا ea سعی میکنه کلک اینا را از بیخ و بن بکنه.
در مورد اینکه ایا کار ما دزدی هست یا نه، باید گفت بله، هست، ولی مثل دزدی که داره از گشنگی میمیره و پولش انقدر کمه که نمیتونه یه کف دست نون بخره و مجبور میشه کف بره.
من خودم به شخصه کلا فقط فیفا و فیفا منیجر و نهایتا بازی های خفن فکری، مثل پرتال (اونم شاید سالی یکی) رو بازی میکنم.
در اخر، تو خیلی از کشور ها که نسخه ارجینال با قیمت نسبتا مناسب (نسبتا چون خودشونم برای خرید بازی برنامه ریزی میکنن) موجوده، همچنان از کرک استفاده میکنن. حالا نمیدونم چرا، ولی استفاده میکنن. شاید بخاطر همون قیمت که از نظرشون ناعادلانس.
تیم فیفا و ea سود خیلی خوبی از فیفای تقریبا مشابهشون در هر سال، بدست میارن. خیلی بیشتر از هزینشون سود میکنن. تازه هزار جور کلکم سوار میکنن که حتی از فروش کنسول مایکروسافت هم سود کنن. به نظرم با تغییرات جزئی فیفا و اون پولی که هر سال در میاره، خود ea هم به نوعی دزده.
تازه بخش بزرگی از سود ea از فیفا، از بخش های انلاین تامین میشه و کرکی ها هم نمیتونن ازش استفاده کنن.
از طرف انجمن معتادان به کرک
نمیدونم چرا دوستان حق و حقدار رو فقط توی خرید گیم میدونن !
اگه بخوایم اینطوری حساب کنیم شما باید از ویندوزی که روی سیستمت نصب میکنی تا آنتی ویروس - فوتوشاپ - پلیر - دانلود منیجر و .... همگی رو با پرداخت هزینه تهیه کنی تا به اون کمپانی ضرر نزنی .
حالا خودتون حساب کنین قیمت تنها چند نسخه نرم افزار چقدر میشه .... بعد قیمت تک تک نرم افزارهای دیگه ای که نصب میکنین رو هم اضافه کنین .
پس اگه قراره برای پشتیبانی از کمپانی ها هزینه پرداخت کنیم این باید شامل همه موارد بشه ... نه فقط گیم .
حالا کسی هست که حاضر باشه همچین هزینه ای بکنه ؟!
بقیه دوستان هم لطف کنن بحث مواد مخدر و کراک رو خارج از تاپیک دنبال کنن .
همین مونده که تاپیک فیفا 14 برای همچین مواردی قفل بشه !!!
FCBarcelona.ir
25-09-2013, 18:33
حالا بازی تو اوریجین غیر فعاله و حتما باید 26 سپتامبر بشه تا بذاره بریم تو بازی! :n27:
من چک کردم تو اپ آنلاین FUT دیدم یه سری هستن که امتیاز مسابقه گرفتن یعنی بازی کردن! نمی دونم اونا قضیه ش چیه؟! :n24:
خب دوستان کرک های جدید هم رسید
اینارو خودم شخصا از کلمبیا وارد کردم و طرف معامله هم پسر مرحوم مغفور پابلو اسکبار بود . پس اصل اصل هستن و نون خشک یا سوسیس کالباس قاطی ندارن :n02:
تو همشم عالی بصورتی که به یک بار مصرف فیقا 15 هم میتونین بازی کنین !!!! بدون لگ و دیلی
تا اومدن کرک میتونین با کرک های ما زندگی کنین
بشتابید بشتابید . شرکت پابلو اسکبار و پسران :n02:
شما خیلی جالب تشریف دارین . با خوندن مطلبت دل غم زدم شاد شد :n02:
soheilnouri
25-09-2013, 18:41
خیلی تشکر
ریت بازیکنای اینتر رو نسبت به عملکرد فصل قبل طراحی کردن اگه زمستون آپدیت بیاد مثلا بهتر میشه مثلا آلوارز باید ریتش بالای 83 باشه یا مثلا کواچیچ
كواچيچ كه ذخيرس..اما ريت گوارين خيلي مسخرس..٨٥ بايد ميشد
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
mohammad_87
25-09-2013, 18:41
برای استفاده از ارجین(مثلا برای دانلود خود بازی و آپدیتها) باید سریال اورجینال یا اکانت خاصی داشت؟
سلام؛
طوری میفرمایید تبانی که انگار کار بدی کردند! :n09:
خب تبانی میشه دست به یکی کردن دیگه طور خاصی نگفتم :n02:
در رابطه با تهیه نسخه اورجینال،با دوستانی که استفاده از نسخه کرکی رو توجیه کردند موافقم.بهمون دلایلی که دوستان گفتند.
--------------------
این وسط یه سری افراد سوجو(در سایتهای خارجی) اومدن برای ارائه کرک کردن فیفا 14،راه حلهایی روی یوتیوب گذاشتن،وقتی میری سایتشون طرف مجبور میشه اول یکی از محصولات تبلیغاتی اون سایت رو بخره تا تازه دانلود شروع بشه!!!!!!!
قربون همون اسکیدرو با باگهاش و البته ریلودد دوست داشتنی
soheilnouri
25-09-2013, 18:42
دوستان من ميتونم از محيط لايو بازي رو بخرم مه راحت به انلاين پسس دسترسي داشته باشم و بازيمم اصل باشه؟
برای استفاده از ارجین(مثلا برای دانلود خود بازی و آپدیتها) باید سریال اورجینال یا اکانت خاصی داشت؟
خب تبانی میشه دست به یکی کردن دیگه طور خاصی نگفتم :n02:
در رابطه با تهیه نسخه اورجینال،با دوستانی که استفاده از نسخه کرکی رو توجیه کردند موافقم.بهمون دلایلی که دوستان گفتند.
--------------------
این وسط یه سری افراد سوجو(در سایتهای خارجی) اومدن برای ارائه کرک کردن فیفا 14،راه حلهایی روی یوتیوب گذاشتن،وقتی میری سایتشون طرف مجبور میشه اول یکی از محصولات تبلیغاتی اون سایت رو بخره تا تازه دانلود شروع بشه!!!!!!!
قربون همون اسکیدرو با باگهاش و البته ریلودد دوست داشتنی
اریجین مثل استیمه . نمیدونم با استیم کار کردی یا نه . وقتی یه اکانت اریجین که همینطوری مجانی میسازی میری توی اریجین و یه کد یا همون سی دی کی رو که خریدی توی ارجیین redeem اش میکنی یعنی میدی بهش و اون هم اجازه دانلود بازی رو بهت میده . وقتی بازی دانلود و نصب شد دیگه از توی خود اریجین بازی رو اجرا میکنی و خودش هر وقت لازم بشه اپدیت میکنه . اریجین و استیم در واقع بستری هستن برای خرید و انلاین بازی کردن بازی ها و ارتباط با گیمرهای دیگه .
این کار نمیکنه؟ کامنتا که احتمالا فیکن، اما یه جا طرف اینو معرفی کرده بود، طرف مقابل تشکر کرده بود و این حرفا.
اگه سالمه که استفاده کنیم تا کرک های معتبر.
dr_shahrooz
25-09-2013, 20:38
دوست گلم شرکت سازنده وقتی ما رو آدم حساب نمیکنه ما چکار کنیم؟ اونا که خارج هستن و میتونن راحت بخرن با دلار و یورو. میان کرک میسازن براش و کرک میکنن. اونوقت ما. که عضو کپی رایت هم نیستیم! شما اگر اینطوریه باید ویندوز و تمام بازی های روی سیستم ات روبزاری کنار با لینوکس Supertux بازی کنی:n09: عجب حرف هایی میزنن بعضی ها.
تا حالا فکر کردی چرا ما رو آدم حساب نمیکنه ؟ من فکر میکنم مهمترین دلیلش اینه که خودمونم خودمونو آدم حساب نمیکنیم...
اگه کسی برای خودش شخصیت قائل باشه قطعا دیگران هم براش شخصیت قائل میشن....رعایت نکردن کپی رایت هم به نظر یه نوع بی شخصیتی به خودمونه....برای همینه که باید حسرت داشتن لیگ ایران تو فیفا رو داشته باشیم...چون فقط کپی میکنیم...
dr_shahrooz
25-09-2013, 20:40
اره باو . تغییرات قشنگ دیده میشه . برای مثال پارسال بعد از اپدیت 1.7 بازی خیلی از قبل روون تر شد و گیم پلی هم حتی جوری شد که بازیکنها کمتر زیر توپ میرفتن موقع توپهای هوایی .
این تغییر رو من از اون اپدیت به بعد قشنگ حس کردم و یکی از اشناهامون هم که اومد خونمون گفت که چقدر بازی فرق کرده چون اون نسخه اولیه رو داشت و 4 دور کریر رو تا اخر رفته بود و وقتی میومد خونه ما خوب نمیتونست بازی کنه .
حرفات کاملا درسته و درست نیست که مایی که پولی نمیدیم بابت بازی همون بازی رو بازی کنیم که یکی دیگه رفته واسش 30 40 دلار خرج کرده . من خودم هم از 12 به بعد ارجینال گرفتم بعد از یه مدتی که کرک زدم به بدن :n02:
ولی این یه طرف قضیه است . طرف دیگه قضیه رو هم باید دید . یه چندتا نکته میخوام بگم که چرا این کار رو ما دزدی نمیدونیم و به نظرم کاملا هم حق داریم .
1.تهیه بازی ارجینال برای pc بازهای ایرانی به مراتب سخت تر از خارجیهاست . شما نگاه کن در کشوری که اینترنت ذغال سنگیش فقط شبها رایگانه چجوری میشه از پس این همه حجم به راحتی بر اومد . 7 8 گیگ که بازی رو باید بگیری . کلی هم اپدیت وسطا میاد که اگه روز بخوای بازی کنی باید از حجم روزانه ات بزنی و ...
ولی این دلیل خیلی باعث نمیشه ادم نره سمت نسخه ارجینال . چون بالاخره راههایی هست که این حجم ها رو دور زد . یعنی اگه پولشو داشته باشی غمی نیست .
2.با فرض اینکه ما پول داشته باشیم و راحت هم بازی رو تهیه کنیم . اما وقتی میبینیم که یکی تو خارج میاد اندازه ما پول میده واسه بازی و امکانات بیشتری میگیره این هم باید حساب کرد . الان وضعیت نت ایران جوریه که اکثرا نمیشه با خارجی ها خوب بازی کرد و حتی مود pro club هم کلا تعطیله واسه ماها . کلی از این امکانات هست که ما ایرانی ها به خاطر وضعیت نت نمیتونیم ازش بهره مند بشیم و همون امکاناتی هم که داریم بعضی مواقع مشکل داره .
3.نکته سوم مربوط به نسخه کرکیه . کی گفته کسی که میره پول میده واسه بازی همون بازی ای رو بازی میکنه که یکی دیگه رفته کرکیش رو بازی میکنه . خوبه که والا همه امکانات انلاین بازی به کل قطعه واسه نسخه کرکی . دیگه فیفا بدون انلاین که مزه ای نداره . فوقش ادم تا یکی دو ماه cpu رو تحمل میکنه . پس کسی که یه ماه صبر میکنه تا نسخه کرکی بیاد و با همون امکانات محدود بازی میکنه هم با توجه به دو نکته بالا که گفتم میشه بهش حق داد .
4.مهمترین دلیل که باعث میشه به این عمل به عنوان دزدی نگاه نکنیم اینه که وقتی یه نفر از خونه کسی سرقت میکنه به صاحب خونه ضرر میزنه و خودش سود میکنه . ولی استفاده از نسخه کرکی نه که باعث نمیشه به صاحب اثر ضرر وارد بشه بلکه تشویق و تبلیغی هم هست واسه خرید ارجینال بازی . جدیدا هم توی سایت اسکیدرو که میری واسه هر بازی نوشته که اگه خوشتون اومد از بازی از تولیدکنندگان حمایت کنید و نسخه ارجینال رو بخرید .
پول مهم ترین دلیلیه که ملت ما کپی رایت رو رعایت نمیکنن . چون اگه به فرض نسخه کرکی رو هم نگیرن نمیتونن هم ارجینال بخرن . پس وقتی میبینن با گرفتن نسخه کرکی ضرری به تولیدکننده نمیزنن میرن سمت کرک .
البته اینا بیشتر در مورد فیفا و بازی هایی بود که قسمت انلاینش زمین تا اسمون فرق میکنه . ولی در کل دقیقا حق با شماست در صورتی که قانون کپی رایت اجرا بشه توی مملکت و از اون طرف پولها اینقدر بی ارزش نباشن و ارزون تر باشه خوب چه بهتر ادم نسخه اصل بگیره .
به نظرم کار خوبیه که این گروه ها کمی انصاف داشته باشن و خودشون کرک رو دیر بدن بیرون . چون خیلی وقتها شرکتها نسخه pc رو به خاطر رعایت نکردن کپی رایت چندماه دیر تر میدن بیرون . یه بدبخت هم که بخواد ارجینال بخره باید صبر کنه .
دوست من ، نظر شخصی بنده اینه که خیلی از حرف هامون توجیه...مگه میشه ما کپی کنیم و شرکت ضرر نکنه ؟ وقتی ما کپی نکنیم،شرکت سود میکنه پس این یعنی کپی کردن ما هم یعنی ضرر برای اونا...
dr_shahrooz
25-09-2013, 20:42
من و شما چاره ی دیگه ای داریم ؟؟
اینم در نظر داشته باشید که اونا رو بازار کشور ما هیچ حسابی نمی کنن ، اصلا در نظر نمی گیرن مارو ، پس خرید بازیه کرکی تو ایران هیچ ضرری به اونا نمی زنه
چرا چاره ای نداریم ؟ راحت میتونیم به یه سایت ایرانی رجوع کنیم و اریجینال بخریم،خواستی پ خ بده تو آدرس سایت رو بهت بدم...در مورد ضرر کردن فیفا یا نه هم تو پست قبلی در جواب دوستمون توضیح دادم...
چرا چاره ای نداریم ؟ راحت میتونیم به یه سایت ایرانی رجوع کنیم و اریجینال بخریم،خواستی پ خ بده تو آدرس سایت رو بهت بدم...در مورد ضرر کردن فیفا یا نه هم تو پست قبلی در جواب دوستمون توضیح دادم...
بله راحت میتونیم بخریم. بعدشم راحت آنلاین بازی کنیم! اینترنتمون هم که ماشالله 100 مگابیت هست سرعت فضاییه. انگاری داری LAN بازی میکنی:n09:
شما داری از نگاه خودت به قضیه نگاه میکنی. من دارم قضیه رو از نگاه شرکت سازنده می بینم. شرکتی که بازاری در یه کشور نداره.براش چه فرقی داره که حالا کسی بخره محصولش رو یا نخره و کرک کنه. که اتفاقا در بعضی موارد این کرکی استفاده کردن به سود شرکت سازنده هست. چون باعث محبوبیتش میشه و بعدا ممکنه استفاده هایی براش داشته باشه.
dr_shahrooz
25-09-2013, 20:48
نمیدونم چرا دوستان حق و حقدار رو فقط توی خرید گیم میدونن !
اگه بخوایم اینطوری حساب کنیم شما باید از ویندوزی که روی سیستمت نصب میکنی تا آنتی ویروس - فوتوشاپ - پلیر - دانلود منیجر و .... همگی رو با پرداخت هزینه تهیه کنی تا به اون کمپانی ضرر نزنی .
حالا خودتون حساب کنین قیمت تنها چند نسخه نرم افزار چقدر میشه .... بعد قیمت تک تک نرم افزارهای دیگه ای که نصب میکنین رو هم اضافه کنین .
پس اگه قراره برای پشتیبانی از کمپانی ها هزینه پرداخت کنیم این باید شامل همه موارد بشه ... نه فقط گیم .
حالا کسی هست که حاضر باشه همچین هزینه ای بکنه ؟!
بقیه دوستان هم لطف کنن بحث مواد مخدر و کراک رو خارج از تاپیک دنبال کنن .
همین مونده که تاپیک فیفا 14 برای همچین مواردی قفل بشه !!!
دوست گل من
من رو سیستمم فوتوشاپ ندارم ولی آنتی ویروسم،پلیرم،IDM ام،خود ویندوزم و بازی هایی که بازی میکنم همشوووووون اریجینالن
حتی فیفا 14 ای رو که منتظرم کرکش بیاد به خاطر اینه که این 1 ماه سرگرم باشم تا اینکه PS4 و FIFA SOCCER NEXT GEN بیاد تا همون روز اول بخرم و بازی کنم...
من حتی آلبوم خواننده های مجاز هم که میاد دانلود میکنم گوش میدم ولی فرداش سی دی ش رو میخرم و میشکونم میندازم دور
قبول دارم اگه بخوای همه چیت اریجینال باشه،هزینه ی زیادی لازمه،کسی منکر این نیست ولی من فکر میکنم هزینه ی زیاد نباید توجیهی باشه برای زیر پا گذاشتن کپی رایت
البته قبول دارم مثلا همین فیفا 14 اریجینالش واسه پی سی اقلا 100 تومنی آب میخوره و ای کاش سایت های ایرانی که اریجینال میفروشن،یه مقدار قیمت های پایین تری میدادن تا بضاعت همه اجازه اریجینال خریدنشو بده...
من خودم تا همین 2 3 سال پیش همه چیم کپی بود،یکی این حرف ها رو بهم زد،دیدم خدایی راست میگه...و دیگه سعی کردم اریجینال بگیرم...
زیاد در مورد این مساله حرف زدیم...ببخشید سرتونو درد آوردم،ته دلم مونده بود اگه نمیگفتم اذیت میشدم...
dr_shahrooz
25-09-2013, 20:52
بله راحت میتونیم بخریم. بعدشم راحت آنلاین بازی کنیم! اینترنتمون هم که ماشالله 10 مگابیت هست سرعت فضاییه. انگاری داری LAN بازی میکنی:n08:
شما داری از نگاه خودت به قضیه نگاه میکنی. من دارم قضیه رو از نگاه شرکت سازنده می بینم. شرکتی که بازاری در یه کشور نداره.براش چه فرقی داره که حالا کسی بخره محصولش رو یا نخره و کرک کنه. که اتفاقا در بعضی موارد این کرکی استفاده کردن به سود شرکت سازنده هست. چون باعث محبوبیتش میشه و بعدا ممکنه استفاده هایی براش داشته باشه.
دوست من شما با هر کیفیت ADSL ای که داری اگه خواستی یه پیغام خصوصی بهم بده تا چیزی بهت یاد بدم که پینگتو یک سوم کنه
من خودم فیفا 13 رو با پینگ 300 بازی میکردم که یه حرکتی زدم پینگم شد 90 بدون DELAY بدون LAG ، فکر میکنم اینا همش توجیهه
اون شرکت تو ایران بازاری نداره چون خود ما نمیخوایم بازاری داشته باشه،مطمئن باشید ما اگه کپی نکینیم و برای اون شرکت سود مالی داشته باشیم،نه تنها تو ایران بازار ایجاد میکنه،بلکه تیم ملی و تیم های باشگاهیمونم وارد بازی میکنه
من رو سیستمم فوتوشاپ ندارم ولی آنتی ویروسم،پلیرم،IDM ام،خود ویندوزم و بازی هایی که بازی میکنم همشوووووون اریجینالن
حتی فیفا 14 ای رو که منتظرم کرکش بیاد به خاطر اینه که این 1 ماه سرگرم باشم تا اینکه PS4 و FIFA SOCCER NEXT GEN بیاد تا همون روز اول بخرم و بازی کنم...
من حتی آلبوم خواننده های مجاز هم که میاد دانلود میکنم گوش میدم ولی فرداش سی دی ش رو میخرم و میشکونم میندازم دور
با این اوصاف شما 100 % یکی از اون 313 نفر خواهید بود :n09:
منتظر رجعت شما بهمراه جناب چاوز هستیم :n02:
+
من هم دمو رو بازی کردم ...
فکر نمی کردم گیم پلی تا این حد پیشرفت کنه ! فوق العاده شده ...
بیصبرانه منتظر کرک ( این گناه کبیره ) هستم . :n19:
anticopyright
25-09-2013, 21:46
دقت کردید تو این تایپیک ها همون کسانی که خرید کنسول رو تبلیغ میکنند به شدت هم خرید بازی ها و نرم افزارهای انحصاری رو تبلیغ میکنند!؟
برخی ساده لوح هم دنبال رو اینها هستند زیرا آلترناتیوی ندارند
اما چه آلترناتیوی بزرگتر از کپی لفت CopyLeft
چه آلترناتیوی بزرگتر از زندگی اشتراکی
آقا شما انحصار رو دوست داری و کپی رایت رو دوست داری ما هم کپی لفت رو دوست داریم شما چه اصراری به تبلیغ داری مگه ما تبلیغ میکنیم؟
پس یه خبرایی هست دیگه ...
درضمن اگر به عقاید من میگی بی شخصیتی و توهین به انسان، من هم دقیقا همین نظر رو در مورد امثال تو دارم چون امثال تو نمیخوان همه ی افراد این بازی رو انجام بدن و میخوای فقط اقلیتی این بازیهارو انجام بده که سرمایه ی خرید بازی رو داره...
توی قرن 21 زندگی میکنیم با اینترنت و شبکه های اجتماعی و افشاگریها و به اشتراک گذاریها دیگه تو زمینه نرم افزار هیچ انحصاری نداریم تمام شد این قلدر بازیهای شرکت های بزرگ هم بزودی با اپن سورس کبیر به فنــــــــا میره
شما تازه برگشتی به دهه 80 میلادی؟، اگر بازاریابی شغلت نیست و مثلا قصد خیر داری میدونی شرکت های انحصاری که ازشون حمایت میکنی تا کجا غرق در فساد و استثمار کارگران و نخبه ها هستند؟ نیکی و خیر واقعی یعنی همه چیز برای همه کس
ویندوزم رو با این عظمتش با اسکایپ قانونی کردم الان از ویندوز شما هم قانونی تره، اونوقت میخوای یه بازی ساده کرک نشه؟
هیچ مشکلی نیست که به دست هکر ها و کرکرها حل نشه بازی در آنلاین هم در اینترنت راهکار داشت حالا چون اینجا پیگیر نبودند و بلد نبودند پس باید بازی رو بخریم؟
حالا که عشق تبلیغ دارید برو که بریم:
کپی رایت یعنی انحصار طلبی
ای مخالفین کپی رایت :n02:
احساس گناه نکنید بدانید که در کشوری زندگی میکنید که پدران و مادرانتان به زحمت پول بدست میاورند و این گناه هست که زحمت زحمتکشان را در شکم انحصارگران بریزیم و این گناه هست که زن و بچه مان گشنه بخوابند ولی ما پول IDM و فیفا بدهیم!
زنده باد اشتراک ننگ بر انحصار
درود بر هکرها و کرکرها
و همینطور درود بر اپن سورس
دوست من شما با هر کیفیت ADSL ای که داری اگه خواستی یه پیغام خصوصی بهم بده تا چیزی بهت یاد بدم که پینگتو یک سوم کنه
من خودم فیفا 13 رو با پینگ 300 بازی میکردم که یه حرکتی زدم پینگم شد 90 بدون DELAY بدون LAG ، فکر میکنم اینا همش توجیهه
اون شرکت تو ایران بازاری نداره چون خود ما نمیخوایم بازاری داشته باشه،مطمئن باشید ما اگه کپی نکینیم و برای اون شرکت سود مالی داشته باشیم،نه تنها تو ایران بازار ایجاد میکنه،بلکه تیم ملی و تیم های باشگاهیمونم وارد بازی میکنه
میشه دقیق این روش رو برام بزاری
بنده با ایکس باکس وصل میشم ولی خیلی دلم میخواد این روش رو تست کنم
با سپاس
دوست من ، نظر شخصی بنده اینه که خیلی از حرف هامون توجیه...مگه میشه ما کپی کنیم و شرکت ضرر نکنه ؟ وقتی ما کپی نکنیم،شرکت سود میکنه پس این یعنی کپی کردن ما هم یعنی ضرر برای اونا...
دقت کردید تو این تایپیک ها همون کسانی که خرید کنسول رو تبلیغ میکنند به شدت هم خرید بازی ها و نرم افزارهای انحصاری رو تبلیغ میکنند!؟
آقا شما انحصار رو دوست داری و کپی رایت رو دوست داری ما هم کپی لفت رو دوست داریم شما چه اصراری به تبلیغ داری مگه ما تبلیغ میکنیم؟
درضمن اگر به عقاید من میگی بی شخصیتی و توهین به انسان، من هم دقیقا همین نظر رو در مورد امثال تو دارم چون امثال تو نمیخوان همه ی افراد این بازی رو انجام بدن و میخوای فقط اقلیتی این بازیهارو انجام بده که سرمایه ی خرید بازی رو داره...
توی قرن 21 زندگی میکنیم با اینترنت و شبکه های اجتماعی و افشاگریها و به اشتراک گذاریها دیگه تو زمینه نرم افزار هیچ انحصاری نداریم تمام شد این قلدر بازیهای شرکت های بزرگ هم بزودی با اپن سورس کبیر به فنــــــــا میره
شما تازه برگشتی به دهه 80 میلادی؟، اگر بازاریابی شغلت نیست و مثلا قصد خیر داری میدونی شرکت های انحصاری که ازشون حمایت میکنی تا کجا غرق در فساد و استثمار کارگران و نخبه ها هستند؟ نیکی و خیر واقعی یعنی همه چیز برای همه کس
ویندوزم رو با این عظمتش با اسکایپ قانونی کردم الان از ویندوز شما هم قانونی تره، اونوقت میخوای یه بازی ساده کرک نشه؟
هیچ مشکلی نیست که به دست هکر ها و کرکرها حل نشه بازی در آنلاین هم در اینترنت راهکار داشت حالا چون اینجا پیگیر نبودند و بلد نبودند پس باید بازی رو بخریم؟
احساس گناه نکنید بدانید که در کشوری زندگی میکنید که پدران و مادرانتان به زحمت پول بدست میاورند و این گناه هست که زحمت زحمتکشان را در شکم انحصارگران بریزیم و این گناه هست که زن و بچه مان گشنه بخوابند ولی ما پول IDM و فیفا بدهیم!
درود بر هکرها و کرکرها
تا حدودی باهاتون موافقم.
ولی سازنده حق داره روی محصولش قیمت بذاره و بفروشدش، اما بعد از فروش، بازی در اختیار ماست و حق داریم هر کاری میخوایم بکنیم.
اون شرکت هم حق داره کاری کنه که ما نتونیم مثلا به شخص دیگه ای بدیمش، ولی ما اگه خریدیم و تونستیم دور بزنیمش، حق داریم کار خودمونو بکنیم.
انحصار طلبی حق سازنده هست و اختیار در مورد محصولی که خریدیم، حق ماست.
konami-pes
25-09-2013, 22:38
بچه ها یکی کرک سالم این بازی رو واسه دانلود قرار میده.هر چی تو نت میگردم پیدا نمیشه!!
anticopyright
25-09-2013, 22:39
تا حدودی باهاتون موافقم.
ولی سازنده حق داره روی محصولش قیمت بذاره و بفروشدش، اما بعد از فروش، بازی در اختیار ماست و حق داریم هر کاری میخوایم بکنیم.
اون شرکت هم حق داره کاری کنه که ما نتونیم مثلا به شخص دیگه ای بدیمش، ولی ما اگه خریدیم و تونستیم دور بزنیمش، حق داریم کار خودمونو بکنیم.
انحصار طلبی حق سازنده هست و اختیار در مورد محصولی که خریدیم، حق ماست.
انحصار طلبی و مالکیت خصوصی حق هیچ کسی نیست اگر ابزار تولید آزاد شوند تمام نخبه ها و کارگران میتوانند بازیهای بزرگ درست کنند
انحصارطلبان بدلیل سرمایدار بودن ابزار تولید را در اختیار گرفته اند و کارهای یدی و فکری را با پول میخرند و به نام خود ثبت میکنند
فیفا 14 ها محصول نخبه ها و کارگران است اگر ابزار تولید برای عموم باز بود و خصوصی نبود خیلی ها میتوانستند فیفا بسازند اما چون با سرمایه ابزار تولید را خریده اند و مغزها هم به ناچار خود را در اختیار انحصارگران گذاشته اند بازی به نفع کمپانی ها فروخته میشود
دزدی یعنی همین یعنی تو بازی رو نسازی ولی به نام خودت بزنی چرا؟ چون سرمایداری
Zlatan_ibra
25-09-2013, 22:50
آقا اگه آپدیت بیاد چند مگ خواهد بود؟؟
در ضمن میگن گرافیکش بهتر شده یعنی ممکنه سیستم دچار مشکل بشه؟من دمو رو روون اجرا میکردم
anticopyright
25-09-2013, 23:10
من دیگه این بحث کپی رایت (همون دزدی مدرن) رو ادامه نمیدم ولی اگر ببینم باز هم برای خرید محصولی تبلیغ میشه اون هم با جملاتی احساسی و دروغ،
میام و جواب میدم و در خدمت هستم،
در دنیای فلسفه و حقوق انسانی مطالب زیادی در مورد ضدیت به حق با کپی رایت و مالکیت خصوصی وجود داره با کمی مطالعه میتونیم جواب این سودجویان رو بدیم
به ما بخاطر استفاده بحق از کرک میگن دزد اما خودشون دزدان بزرگی هستند که به نفع دزدان اصلی یعنی سرمایداران دزدی میکنند اگر ما خرده دزدیم خودشون شاه دزدند
دوستانی که به انگلیسی مسلط هستند به تایپیک کمک کنند تا همه ی قسمت های فیفا با ترفند و کرک و پچ باز بشه حتی بازی انلاین و التیمیت تیم هم بازشدنی است
همه چیز برای همه کس
ننگ بر کپی رایت زنده باد به اشتراک گذاری تمام تولیدات بشری
بدرود
حرف های دوست عزیزمون anticopyright ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در مورد ایران صدق میکنه... وقتی نه اینتزنت درست و حسابی دارین و هر کسی برای هر کاری زحمت میکشه مردم هیچ وقت نسخه اصلشو میخرن و کلا تو این موارد مشکل داریم نباید انتظار بره که ما بیایم حق کپی رایت رعایت کنیم.....
AlexMercer
25-09-2013, 23:32
به قول یغما گلرویی عزیز:
روشن فکران بند تومبانی!!!!
ننگ بر کپی رایت زنده باد به اشتراک گذاری تمام تولیدات بشری
بله درود بر دزدی! درود بر رعایت نکردن حق تولید کننده و زحمتی که میکشند. درود بر سیاه تر کردن جهان. درود بر مفت خوری!
من ادعا ندارم بازی اورجینال میخرم و بازی میکنم ولی تا الان هرچی که میخواستم بخرم (موسیقی و فیلم) رو اورجینال خریدم اگر بازی اورجینال در بازار با قیمت واقعی نه 30 هزار بیشتر از قیمت اصلی(بدون محاسبه قیمت دلار) پخش میشد اون رو هم اورجینال میخریدم.
حتی اگر فکر میکنید شرکت سازنده پول پرسته یا زحمتی نیست تولید یک بازی باید به راه پول در آواردن این انسان احترام بزارید تا باقی هم به شما وشغلتون اجترام بزارند.
Turok-71
25-09-2013, 23:40
انحصار طلبی و مالکیت خصوصی حق هیچ کسی نیست اگر ابزار تولید آزاد شوند تمام نخبه ها و کارگران میتوانند بازیهای بزرگ درست کنند
انحصارطلبان بدلیل سرمایدار بودن ابزار تولید را در اختیار گرفته اند و کارهای یدی و فکری را با پول میخرند و به نام خود ثبت میکنند
فیفا 14 ها محصول نخبه ها و کارگران است اگر ابزار تولید برای عموم باز بود و خصوصی نبود خیلی ها میتوانستند فیفا بسازند اما چون با سرمایه ابزار تولید را خریده اند و مغزها هم به ناچار خود را در اختیار انحصارگران گذاشته اند بازی به نفع کمپانی ها فروخته میشود
دزدی یعنی همین یعنی تو بازی رو نسازی ولی به نام خودت بزنی چرا؟ چون سرمایداری
شما احیانا تازگیا کتابی به اسم " کاپـیـتـال " (نوشته ی کارل مارکس) نخوندی؟:دی
خوب معلومه که توجیهه . به نظر من کارمون درست نیست و دزدی حساب میشه . ولی رابین هود هم کارش دزدی حساب میشد و به عنوان قهرمان ازش یاد میشه :n10:
بعدش هم راجع به ضرر من نمیفهمم چه ضرری به شرکت سازنده وارد میشه . کپی محصولات فرهنگی در دنیای مجازی که ضرری به تولید کننده وارد نمیکنه . کسی که نتونه نسخه کرکی رو پیدا کنه و همچنین اهی هم در بساط نداره به نظرت میره نسخه ارجینال بخره که سود داشته باشه واسه تولیدکننده ؟ شما ضرری که تولیدکننده میکنه رو بگو اگه میدونی ؟
در ضمن همین فیفا فکر کن از اول کپی رایتش تو ایران رعایت میشد . کی دیگه فیفا رو میشناخت ؟ همه میرفتن pes :n21: بازی میکردن و میگفتن فیفا چی هست اصلا .
دلیل اینکه الان خیلی از ماها تو ایران میریم به خاطر انلاین فیفا ارجینالش رو میخریم همینه که تا فیفا 11 میتونستیم با کرک ، انلاین بازی کنیم . خوب به نظر من این حتی واسه شرکت سود بیشتری از سمت ایران نصیبش کرد .
بله
اخلاقی بودن استفاده از کرک با رای اکثریت اعضا تایید شد. :n05:
mohammad_87
26-09-2013, 01:01
دنیای کرک و کپی جزو جدا ناشدنی دنیای نرم افزاریه کامپیوتره
کاربرانی که از برنامه ها و بازیهای غیر اورجینال استفاده میکنن فقط ایرانیها نیستند که بگیم بخاطر عدم عضویت در قانون کپی رایت یا نبود فرهنگ فلان و بهمانه....در همه جای دنیا چنین استفاده هایی میشه اما خیلی از شرکتها از همین قابلیت باز هم برای خودشون استفاده لازم رو میبرن.
مثال:در دنیای نرم افزارهای امنیتی الان اکثر کاربران چه در داخل و چه خارج از سریالهای موجود در اینترنت استفاده میکنن و شرکت سازنده به علم به اینکه اکثر کاربرانش از نسخه های دانلودی! استفاده میکنن اما در تبلیغات خودش از مجموع کاربران (چه دارای لایسنس و چه کاربران غیر مجاز) استفاده میکنه و به یک آمار بالا میرسه
این نکته در دنیای سیستم عاملها و بازی ها هم کاملا صدق میکنه
جدای این مسایل ،به مسایل داخلی هم کلی میشه گیر داد و هزار یک نوع مثال زد و استفاده از نرم افزارهای کرک شده رو توجیه کرد.
اگه بخواهیم این موارد رو تشریح کنیم که میریم توی مسایل سیاسی،اقتصادی،فرهنگی و کلی از تاپیک دور میشیم
جمله آخر اینکه استفاده از نرم افزارها و بازیهای اورجینال به نوبه خود کار بسیار درست و قانونمندیست اما در شرایطی که حقوق فردی برای اون شخص، در اون جامعه و در اون خرید متقابلا رعایت شود
-----------------------------------------------------------------------
این کار نمیکنه؟ کامنتا که احتمالا فیکن، اما یه جا طرف اینو معرفی کرده بود، طرف مقابل تشکر کرده بود و این حرفا.
اگه سالمه که استفاده کنیم تا کرک های معتبر.
هزارتا از اینها من پیدا کردم.درباره این کرکها اینجا نوشتم(آخر پست):
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها یکی کرک سالم این بازی رو واسه دانلود قرار میده.هر چی تو نت میگردم پیدا نمیشه!!
هنوز نیومده
تو ایران کرکر درست و حسابی نداریم بشینه بدون هیچ چشم داشتی و بدون تبانی با ea، بازی رو کرک کنه؟
FCBarcelona.ir
26-09-2013, 01:43
بازی رسما افتتاح شد! :n12:
مرحبا به EA! من عاشق این لباس بارسا بودم! :n16:
لباس کلاسیک بارسا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
delpiero107
26-09-2013, 10:12
گیم پلی نسبت به دمو چه تغییراتی کرده گرافیک چی؟ توضیح لطفا
dr_shahrooz
26-09-2013, 10:15
من که دیگه طاقتم تموم شد و Serial Number اریجینال خریدم...
بعد از مقداری که بازی رو بازی کردم،میام و نظراتمو میگم
اقا سیستم دمو با بازی اصلی فرق داره؟
من البان رو high بازی میکنم
میتونم نسخه اصلی رو هم همین طور بازی کنم؟
Mohammad Yek110
26-09-2013, 10:53
بازی رسما افتتاح شد! :n12:
مرحبا به EA! من عاشق این لباس بارسا بودم! :n16:
لباس کلاسیک بارسا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عکس باز نمیشه
منظورتون لباس سال 1999 هست؟ لباس anniversary ؟؟؟
classic kit بارسا توی فیفاست؟؟؟:40:
لباسای کلاسیک چطوری باز میشن توی پی سی ؟
night lord
26-09-2013, 11:21
دوستان این FIFA 14 برای PC نسبت به نسخه NEXT GEN از نظر فیزیک و نرمی بازی و طبیعی بودن (منظورم گرافیک نیست ) چه فرقی میکنه؟
میخوام بدونم نسبت به FIFA 13 روی PC برترب ای داره؟
همچنان در کف کرک............:sq_24:
من که دیگه طاقتم تموم شد و Serial Number اریجینال خریدم...
بعد از مقداری که بازی رو بازی کردم،میام و نظراتمو میگم
:n04: نه خداییش شما خیلی وضعتون توپه ها . معلومه که باید هم از کپی رایت حمایت کنی :n09:
ما که پول خرید کرک شده بازی رو هم نداریم:دی
دانلود میکنیم و لذت میبریم و به ریش ea میخندیم:n08:
به بعضیا میگن مرفحین بی درد جامعه....
تو ايران رعايت كردن كپي رايت مفهومي نداره (البته نه واسه محصولات داخلي) .كسي كه تو كشور هاي ديگه كپي رايت رو رعايت ميكنه ، تحت پوشش خيلي از خدمات پس از فروش اون محصول هم قرار ميگيره.
ولي تو ايران ، كسي كه مياد يه برنامه يا يك بازي رو اوريجينال ميخره ، گارانتي و وارانتي اصل خود شركت شاملش ميشه ؟
وقتي يه كشور خيلي كوچيك رو توي ليست كشور هاشون قرار ميدن بعد ميبيني ايران نيست و حسرت ميخوري ، ديگه معني نداره حمايت كردن.
hamed_dij
26-09-2013, 12:15
فكر كنم الان ديگه همه خبر دارن كه تيم اسكيدرو اعتراف كرده كه كرك كردن بازي فيفا 14 يه چيزي در حد غيرممكن هست و ديگه دست از كرك كردن فيفا كشيدن و همينطور تيم ريلودد هم نظرات اسكيدرو رو تاييد كردن ، گفتن توي چندتا از پوشه هاي بازي چندتا فايل مخفي هست كه اصلا كسي نميدونه چه فرمتي دارن و چه كاربردي دارن به محض اينكه يه فايل ناشناس تو مسير بازي كپي ميشه خودكار پاك ميشه.
همه تيم هاي كرك ديگه دارن نااميد ميشن.
از بس از شنيدن اين خبر حالم گرفته شد ديگه حوصله لينك منبع هم بگذارم ندارم خودتون تو گوگل يه سرچ كنين خبرشو ميبينين تقريبا تو همه سايتها هست.
مثل اينكه كم كم بايد بيخيال بازيهاي كرك شده بشيم واسه بازي بايد پول بديم
خداحافظ دنياي گيم، من پول بازي اورجينال ندارم
فكر كنم الان ديگه همه خبر دارن كه تيم اسكيدرو اعتراف كرده كه كرك كردن بازي فيفا 14 يه چيزي در حد غيرممكن هست و ديگه دست از كرك كردن فيفا كشيدن و همينطور تيم ريلودد هم نظرات اسكيدرو رو تاييد كردن ، گفتن توي چندتا از پوشه هاي بازي چندتا فايل مخفي هست كه اصلا كسي نميدونه چه فرمتي دارن و چه كاربردي دارن به محض اينكه يه فايل ناشناس تو مسير بازي كپي ميشه خودكار پاك ميشه.
از بس از شنيدن اين خبر حالم گرفته شد ديگه حوصله لينك منبع هم بگذارم ندارم خودتون تو گوگل يه سرچ كنين خبرشو ميبينين تقريبا تو همه سايتها هست.
واسه 13 هم همین اراجیف رو میگفتن:دی
وقتی خوب بازی فروش کرد به سرعت راه حل پیدا میشه و همه چی درست:|
خ.ر خودشونن:n09:
من که هیچ جایی ندیدم همچین صحبتی شده باشه .
در ضمن گیم هایی سخت تر از فیفا کرک شدن . نظرات اون سایت ها منبع معتبری برای تصمیم گیری نیست .
به احتمال زیاد چند روز دیگه فیفا کرک میشه .
Zlatan_ibra
26-09-2013, 12:38
آقا یعنی باید اورجینال بخریم؟؟؟چنده اورجینال؟
مفت.. 130-100 تومن
ولی من مطمئن هستم کرک میاد.:n06:
mohammad.asghari
26-09-2013, 12:56
منم مطمئنم کرک میاد(با اینکه با ps3بازی میکنم)دیگه کار هکش از -- دستگاه ps3سخت تر که نیست هس!
FCBarcelona.ir
26-09-2013, 13:03
عکس باز نمیشه
منظورتون لباس سال 1999 هست؟ لباس anniversary ؟؟؟
classic kit بارسا توی فیفاست؟؟؟:40:
لباسای کلاسیک چطوری باز میشن توی پی سی ؟
آره لباس 100 سالگی باشگاه :n12:
باید بری از بخش کاتالوگ بازی بازش کنی.
گیم پلی نسبت به دمو چه تغییراتی کرده گرافیک چی؟ توضیح لطفا
من احساسم اینه که بازی نسبت به دمو آسونتر شده. یعنی کنترل توپ و در نتیجه کل بازی و گل زدن راحت تر شده. البته شاید یه دلیلشم اینه که تو دمو همش با تیمای قوی بازی می کردم ولی اینا با تیمای ضعیف ترم بازی کردم.
دوستان رو این قضیه خریدن بازی اوریجینال انقدر حساس نشید. به خدا هرکس این کارو می کنه مرفه بی درد نیست. من خودم دانشجوئم و به خاطر سنگینی درس فعلا کار رو ول کردم و اصلا و به هیچ وجه هم مرفه نیستم، ولی خب آدمیزاد تو زندگی 4 تا چیز براش جذابن و برای اونا هزینه می کنه. باور کنید نه خرید بازی اوریجینال گناهه و نه کرکش رو گرفتن! امیدوارم روزی این تفکر «حمله به هرکس که با من فرق داره» از جامعه ما بره بیرون.
dr_shahrooz
26-09-2013, 13:10
آره لباس 100 سالگی باشگاه :n12:
باید بری از بخش کاتالوگ بازی بازش کنی.
من احساسم اینه که بازی نسبت به دمو آسونتر شده. یعنی کنترل توپ و در نتیجه کل بازی و گل زدن راحت تر شده. البته شاید یه دلیلشم اینه که تو دمو همش با تیمای قوی بازی می کردم ولی اینا با تیمای ضعیف ترم بازی کردم.
دوستان رو این قضیه خریدن بازی اوریجینال انقدر حساس نشید. به خدا هرکس این کارو می کنه مرفه بی درد نیست. من خودم دانشجوئم و به خاطر سنگینی درس فعلا کار رو ول کردم و اصلا و به هیچ وجه هم مرفه نیستم، ولی خب آدمیزاد تو زندگی 4 تا چیز براش جذابن و برای اونا هزینه می کنه. باور کنید نه خرید بازی اوریجینال گناهه و نه کرکش رو گرفتن! امیدوارم روزی این تفکر «حمله به هرکس که با من فرق داره» از جامعه ما بره بیرون.
دوست من ، خدایی من به کسی حمله نکردم و قصد بی احترامی هم نداشتم،من فقط محترمانه نظرمو گفتم...ولی خب واکنش بعضی از بچه ها کمی تند بود...
dr_shahrooz
26-09-2013, 13:11
من 120 تومن خریدم
Iloveu-ALL
26-09-2013, 13:45
ایران رفته جام جهانی بعد چرا تو این بازی قرارش ندادن؟
ایران رفته جام جهانی بعد چرا تو این بازی قرارش ندادن؟
چون که این نسخه مربوط به جام جهانی نیست و خیلی از تیم هایی هم که به جام جهانی نرفتن در این نسخه حضور دارن .
Iloveu-ALL
26-09-2013, 13:54
چون که این نسخه مربوط به جام جهانی نیست و خیلی از تیم هایی هم که به جام جهانی نرفتن در این نسخه حضور دارن .
درسته ... ولی چرا باید تیم های که به جام جهانی رفتن حضور نداشته باشند؟ تیم های ضعیف تری هستند ولی ایران نیست!!
تو نسخه ی جام جهانی ، ایران رو تو بازی قرار میدن؟ بعد مگه تو جام جهانی 32 تا تیم ملی فقط هست؟
درسته ... ولی چرا باید تیم های که به جام جهانی رفتن حضور نداشته باشند؟ تیم های ضعیف تری هستند ولی ایران نیست!!
تو نسخه ی جام جهانی ، ایران رو تو بازی قرار میدن؟ بعد مگه تو جام جهانی 32 تا تیم ملی فقط هست؟
تو بازی جام جهانی، تمام تیم هایی که از اولین مراحل انتخابی جام جهانی حضور داشتن، وجود خواهند داشت.
شما چه توقعی داری، وقتی هند تو بازی هست و خیلی از تیم های بزرگ نیستن.
Iloveu-ALL
26-09-2013, 14:08
تو بازی جام جهانی، تمام تیم هایی که از اولین مراحل انتخابی جام جهانی حضور داشتن، وجود خواهند داشت.
شما چه توقعی داری، وقتی هند تو بازی هست و خیلی از تیم های بزرگ نیستن.
چه تیم های بزرگی نیستن؟
چه تیم های بزرگی نیستن؟
اکراین، نیجریه، غنا و ...
کلا شما در نظر بگیر که اگه همه 47 تیم ملی حاضر تو فیفا 14، 47 تیم برتر دنیا باشن، به جز هند، اونوقت حداقل یکی از 47 تیم برتر دنیا تو فیفا نیست.
حالا شما ببین چند تا از این تیمای حاضر تو فیفا 14، رنکینگ کمتر از 47 دارن و حق چند تا تیم بوده که باشن و نیستن.
night lord
26-09-2013, 18:03
دوستان این FIFA 14 برای PC نسبت به نسخه NEXT GEN از نظر فیزیک و نرمی بازی و طبیعی بودن (منظورم گرافیک نیست ) چه فرقی میکنه؟
میخوام بدونم نسبت به FIFA 13 روی PC برترب ای داره؟
shiraz_2010
26-09-2013, 18:27
دوستان نسخه اورجینال رو چطور باید خرید!!؟
و کسایی که خریدن فقط سی دی کی تحویل گرفتن!!؟اصل بازی رو چطور باید تهیه کرد!!؟
Mohammad Yek110
26-09-2013, 18:57
اگه کرک نشده پس این چیه؟
همه اینا نسخه های بدون کرک هستن . وقتی کرکی روی نت قرار نگرفته پس به طور حتم فروشگاه هایی که اقدام به فروش میکنن بدون کرک این بازی رو در اختیار مشتری میذارن .
فعلا که گفته شده بزودی کرک منتشر میشه ... حالا این بزودی چقدر زمان میبره مشخص نیست .
shahrooz1222
26-09-2013, 20:04
اینترنت که داری زمانی که رایگان هست دانلود کن البته اگه تعرفه داره
konami-pes
26-09-2013, 20:28
همه اینا نسخه های بدون کرک هستن . وقتی کرکی روی نت قرار نگرفته پس به طور حتم فروشگاه هایی که اقدام به فروش میکنن بدون کرک این بازی رو در اختیار مشتری میذارن .
فعلا که گفته شده بزودی کرک منتشر میشه ... حالا این بزودی چقدر زمان میبره مشخص نیست .
یعنی همین سایت هم داره بدون کرک میفروشه؟پس چرا تو توضیحاتش اینو ننوشته؟از این سایت دیگه بعید بود!
alexamir
26-09-2013, 20:32
دوستان خوب من فیفا باز هستم و پی اس هم بازی کردم همین پی اس 14 که اصلا حالم به هم خورد از بازیش چون خیلی باگ داره ولی موتور بازیش بنظرم خوبه و سال دیگه یه بازی خوب میتونن بدن اما در مورد فیفا 14 من منتظر کرک هستم بی صبرانه و موفق هم نشدم دمو را بازی کنم کسایی بازی کردن میشه این مسایل رو جواب بدن ایا؟
1-اون فیزیک توپ که در فیفا 13 بود رو برطرف کردن؟ چون واقعا بعضی وقتا حس بازی با بادکنک رو به ادم دست میداد
2-میشه بازی زیبا انجام داد مثل دادن پاس های بلند که واقعا در نسخه 13 همچین کاری نمیشد و خیلی زشت بود و غیر طبیعی
3_سانتراشم که تو 13 به نظرم اصلا غیر طبیعی بود اون رو چی کار کردن روش؟
4-داور هنوزم تو دست و پاست؟
5-تو نسخه 13 استپاش بعضی وقتا اعصاب آدم رو خورد می کرد و به محض اینکه یه بازیکن توپ رو میگرفت مثلا در مورد تک به تک دفاع میومد سریع بهش میرسید
به نظرم اگه فیزیک توپ رو روش خوب کار کرده باشند بازی خوبی از کار میتونه در بیاد ولی کلا فیفا و پی اس مثل مقایسه تیم منچستره مثلا با تیم هال سیتی پی اس خیلی عقبه منتظر جواباتون هستم .
Zlatan_ibra
26-09-2013, 20:47
دوستان یه سوال
میشه فیسهای فیفا 13 رو با همون روش به 14 امپورت کرد؟؟؟
یعنی همین سایت هم داره بدون کرک میفروشه؟پس چرا تو توضیحاتش اینو ننوشته؟از این سایت دیگه بعید بود!
بله بدون کرک میفروشه . وقتی که به هیچ عنوان کرکی منتشر نشده پس مشخصه که DVD خریداری شده بدون کرک هست .
البته حجم زیادی نداره و حدود 40 مگابات میشه که راحت میشه دانلود کرد.
دوستان یه سوال
میشه فیسهای فیفا 13 رو با همون روش به 14 امپورت کرد؟؟؟
نه نمیشه . یکی از دوستان هم تصویرش رو گذاشته بود .
konami-pes
26-09-2013, 21:26
بله بدون کرک میفروشه . وقتی که به هیچ عنوان کرکی منتشر نشده پس مشخصه که DVD خریداری شده بدون کرک هست .
البته حجم زیادی نداره و حدود 40 مگابات میشه که راحت میشه دانلود کرد.
خب همه که مثل ماها نمیان تو اینترنت وب گردی و خوندن مطالب در مورد اخبار فیفا و بازیها.خیلی ها سریع میان بازی رو میخرن و به فروشگاه اعتماد میکنند.به نظرم به این علت نزده کرک نداره که فروشش بیشتر بشه.اصلا از این حرکتشون خوشم نیومد.
دوستان خوب من فیفا باز هستم و پی اس هم بازی کردم همین پی اس 14 که اصلا حالم به هم خورد از بازیش چون خیلی باگ داره ولی موتور بازیش بنظرم خوبه و سال دیگه یه بازی خوب میتونن بدن اما در مورد فیفا 14 من منتظر کرک هستم بی صبرانه و موفق هم نشدم دمو را بازی کنم کسایی بازی کردن میشه این مسایل رو جواب بدن ایا؟
1-اون فیزیک توپ که در فیفا 13 بود رو برطرف کردن؟ چون واقعا بعضی وقتا حس بازی با بادکنک رو به ادم دست میداد
2-میشه بازی زیبا انجام داد مثل دادن پاس های بلند که واقعا در نسخه 13 همچین کاری نمیشد و خیلی زشت بود و غیر طبیعی
3_سانتراشم که تو 13 به نظرم اصلا غیر طبیعی بود اون رو چی کار کردن روش؟
4-داور هنوزم تو دست و پاست؟
5-تو نسخه 13 استپاش بعضی وقتا اعصاب آدم رو خورد می کرد و به محض اینکه یه بازیکن توپ رو میگرفت مثلا در مورد تک به تک دفاع میومد سریع بهش میرسید
به نظرم اگه فیزیک توپ رو روش خوب کار کرده باشند بازی خوبی از کار میتونه در بیاد ولی کلا فیفا و پی اس مثل مقایسه تیم منچستره مثلا با تیم هال سیتی پی اس خیلی عقبه منتظر جواباتون هستم .
1- فیزیک توپ خوب و قابل قبوله. با پارسال فرق داره.
2- پاس بلندو امتحان نکردم، ولی تو 13 هم پاسای خفنی میشد داد. من خودم تا حالا اونجوری پاس ندادم، ولی با بچه ها که بازی میکردم، پاسای بلند خوبی میدادن. کلا قلق داره.
3- سانترا به نظرم بد نبودن.
4- داور فقط گه گاهی تو دست و پا میاد. عین فوتبال واقعی.
5- استپا همچنان مشکل دارن و اذیت میکنن.
سخن پایانی: گیم پلی کلا با پارسال فرق میکنه و به کلی تمرین برای یاد گرفتن قلقای جدید نیاز هست.
سانتر ها خیلی زیبا شده از نظر من...مثل فوتبال واقعی بازیکن زاویش رو درست میکنه تا بتونه خوب سانتر کنه و مث نسخه 13 یلخی تو هر حالتی سانتر نمیکنه...اول یه قوسی میده به حرکتش و بعد سانتر میکنه...
استپ ها هم خیلی بهتر و طبیعی تر شده و انیمیشن های بهتری داره....
فیزیک توپ که به نظر من عالی بود...
FCBarcelona.ir
26-09-2013, 21:51
دوستان نسخه اورجینال رو چطور باید خرید!!؟
و کسایی که خریدن فقط سی دی کی تحویل گرفتن!!؟اصل بازی رو چطور باید تهیه کرد!!؟
بازی رو دانلود کن یا بخر. CD Key رو فقط کافیه بخری. تو گوگل سرچ کن سی دی کی اوریجینال فیفا 14. یه سری سایت ایرانی میاره که می فروشن. روش استفاده ش رو هم تو اکثر سایتاشون نوشتن.
ببخشید دوستان می خاستم بدونم واسه پی سی ارزش داره سی دی کی بازی رو بخرم؟!
اگه نت خیلی خوب دارین و صد البته پول نسبتا مفت!!
بله ارزش داره و به نظرم جز معدود بازی هایی هست که انلاینش خیلی بیشتر از خودت کیف داره:دی
FCBarcelona.ir
26-09-2013, 22:33
به جرات میشه گفت 80 درصد امکانات فیفا آنلاینه و نیاز به سی دی کی داره. اصلا اگر بخوای آفلاین بازی کنی دیگه 1 ماهه خسته میشی ازش.
اگر جز مرفهین هستین بله ارزش داره.....
راستش خلی وقته فیفا می زنم
2سالی هم هس پولی دیگه بابت بازی ندادم، فیفا هم دانلود می کردم
پولم رو جم کردم چون این اواخر دیگه خسه کننده شده بود واسم
دیگه عگه یه سری خرجای اضافه رو بزاری کنار می شه گرفت
نمی خام بحث رو منحرف کنم ولی وقتی تو این مملکت یه شلوار که نهایتش 10،15 تومن واسه فروشنده عاب خورده به خریدار تا 100 هم می ده دیگه نباید بگیم این پول زیادی هس
به جرات میشه گفت 80 درصد امکانات فیفا آنلاینه و نیاز به سی دی کی داره. اصلا اگر بخوای آفلاین بازی کنی دیگه 1 ماهه خسته میشی ازش.
بخاطر همین میخام بخرم چون سری های قبل بخش کریرش رو همیشه با رم و آرسنال می رفتم بد برای تنوع از اول با یه سری تیمای دیگه می رفتم تا یکم از این حالت تکراری در عاد
ببخشید فروشگاه معتبر می شناسین یا من یکی می شناسم کریدیت کارد اینا داره که پول بدم عزش بگیریم چون سرچ کردم یه جا 136 اینا بود یه جا 128 تومن
120 که قیمت واقعیش هس رو جایی پیدا نکردم
دوستان با اینترنت نامحدود 256 مخابرات میشه آنلاین بازی کرد :n02:
چون نامحدوده 256 واقعی نیست :n09:
کسی هست که با 256 مخابرات تونسته باشه آنلاین بازی کنه !؟
a1l2i3z4a5h6r7
26-09-2013, 23:02
دوستانی که اروجینال دارن پی سی اورجین من ادد کنن r1ycc
خیلی ربطی به سرعت نداره . فکر کنم جواب بده اگه پینگت خوب باشه فقط . مخابرات مشهد که کلا پینگش داغونه و نامحدود نداره اما شما رو نمیدونم پینگ چطوریه .
fouad-pes
26-09-2013, 23:47
چی چی رو بعید بود. همین سایت یکی دو سال پیش 25 تومن پول منو خورد و بازی ها رو نفرستاد
خیلی ربطی به سرعت نداره . فکر کنم جواب بده اگه پینگت خوب باشه فقط . مخابرات مشهد که کلا پینگش داغونه و نامحدود نداره اما شما رو نمیدونم پینگ چطوریه .
میانگین پینگ 1700 ms :n02:
داغونه مگه نه !؟ :n13:
afterten
27-09-2013, 00:41
دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه چجوری از پچ های فیس سایت Moddingway استفاده کنیم؟برای فیسها برنامه خاصی باید دانلود بشه؟
TimeWarp
27-09-2013, 01:46
داغونه ! یه چیزی اونور فاجعه هست.با این پینگ چطور وبگردی می کنی ؟
بهترین حالت 128 ms بدون تایم اوت .
خب. من بازی رو انجام دادم. بازی خیلی خوب و طبیعی تر شده
از همه جالب تر اینکه میشه بازی رو بست و نگهش داشت. این نکته خوب بازیه
بازی بیشتر تو میانه های زمین دنبال میشه ، اگه حریف دست به ریسک بزنه میتونید راحت تر برای گل زنی اقدام کنید. سانتر ها گل میشه (خدارو شکر مثل بازی قبلی نیست)
بازیکنایی مثل رونالدو رو میشه کنترل کرد و مثل بازی قبل تافته جدا بافته نیستن...
امشب با بچه ها یه ترنمنت-لیگ روی ایکس باکس360 زدیم. خیلی خوب بود... خودمم قهرمان شدم. در کل همه از بازی راضی بودن :n01::n01::n01:
آپدیت هم حتما انجام بدید تا آورال ها و ترکیبای جدید به بازی اضافه بشه
سلام
من ایکس باکس م بن شده و نمیشه به لایو وصل بشم
بعدش هر چی میگردم گزینه ایجاد لیگ رو پیدا نمیکنم ( یعنی مثلا لیگ برتر یا لالیگا)
یه راهنمایی میکنین؟؟
shiraz_2010
27-09-2013, 10:08
بازی رو دانلود کن یا بخر. CD Key رو فقط کافیه بخری. تو گوگل سرچ کن سی دی کی اوریجینال فیفا 14. یه سری سایت ایرانی میاره که می فروشن. روش استفاده ش رو هم تو اکثر سایتاشون نوشتن.
خوب فعلا که بازی تو بازار نیومده!!
اگه نسخه کرک شده رو بگیرم و بعدش سی دی کی رو بخرم مشکلی پیش نمیاد!؟
پینگ سرویس من 320 هست!!چطوریاس!!؟میشه آنلاین بازی کرد!!؟
سلام دوستان با پینگ 375 می شه آنلاین بازی کرد
afshin-434
27-09-2013, 10:23
این الآن جمله ی خبری بود یا سوالی؟
dr_shahrooz
27-09-2013, 10:33
قطعا نمیشه
دیگه سقف پینگی که اگه باشه میتونی حس کنی داری بازی میکنی نه اسکل بازی (!) 160 170 ، بالاتر از این دیگه نمیشه بازی کرد
afterten
27-09-2013, 11:21
دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه چجوری از پچ های فیس سایت Moddingway استفاده کنیم؟برای فیسها برنامه خاصی باید دانلود بشه؟
Zlatan_ibra
27-09-2013, 11:42
پس نسخه ی پی سی کی میاد ؟ :n14:
ای بابا این نسخه 14 هم که اومد وضعیت نت ما هنوز نامعلومه با این پینگ مضخرف
دوستان انلاین پسس میگن نمونده چطوری بازیمون رو اوریجینال کنیم باید نسخه اصلی بخریم یا چیکار کنیم
با سپاس
اقا امروز که میخوام برم دمو رو بازی کنم میزنه online login is cuurently unavaliabale
نتم وصله چه مرگشه؟
الته منظورم اوریجین هست که این پیغامو میده
من پینگم 300 ولی براهتی دارم بازی می کنم هر چند بعضی وقتا سرور قطع می شه ولی خوب دیگه بهتر از هیچیه.
arash_gartal
27-09-2013, 12:45
اگه یادتون باشه پارسال وقتی اولین آپدیت بازی اومد بازی کرک شد. کاش امسال هم همینطور باشه. مثل این که آپدیت بازی اومده!!
FCBarcelona.ir
27-09-2013, 12:59
خوب فعلا که بازی تو بازار نیومده!!
اگه نسخه کرک شده رو بگیرم و بعدش سی دی کی رو بخرم مشکلی پیش نمیاد!؟
پینگ سرویس من 320 هست!!چطوریاس!!؟میشه آنلاین بازی کرد!!؟
اوریجین فایلها رو چک می کنه و هرچیش مشکل داشته باشه دوباره دانلود می کنه. من از یکی از این سایتا دانلود کردم و بهش دادم همه فایلا رو پذیرفت و چیزی دانلود نکرد. می تونی کلش رو از خود اوریجین هم دانلود کنی ولی سرعتش کمتره از لینک مستقیم.
همون طور که دوستان گفتن هم پینگ باید دیگه از 150 اینا بیشتر نباشه و گرنه بازی لگ داره.
آقا من یه سوال فنی دارم . اگه بازی که کرک نشده باشه بخرم ، یعنی اگه نصبش کنم بازی اجرا نمیشه ؟ دقیقا چه مشکلی پیش میاد ؟ ممنون جوابتون هستم پیشاپیش :n16::n16::n16:
آقا من یه سوال فنی دارم . اگه بازی که کرک نشده باشه بخرم ، یعنی اگه نصبش کنم بازی اجرا نمیشه ؟ دقیقا چه مشکلی پیش میاد ؟ ممنون جوابتون هستم پیشاپیش :n16::n16::n16:
درود
مشکلی پیش نمیاد . فقط بازی اجرا نمیشه و باید منتظر کرک بمونین .
ببخشید دوستانی که با اورجین کار کردن می شه بگن بعد عز وارد کردن سی دی کی در قسمت redeem product code بدش بازی رو عز کجا باید دانلود کنم یا بازی کنم؟!
این نسخه رو دانلود کنم موردی نداری؟!! FIFA.14-ULTIMIATE.EDITION
یه سوال دیگه، راهی هس پینگ رو عاورد پایین؟! شنیدم به سرعت بستگی داره
خیلی ساده نمیره تو بازی:دی
درود
مشکلی پیش نمیاد . فقط بازی اجرا نمیشه و باید منتظر کرک بمونین .
یه سوال دیگه . این کرک بازیو خود سازنده درست میکنه یا افراد متفرقه ؟
الان اگه اورجینال بخریم نیازی به کرک نیستش درسته ؟
خود سازنده روی برنامه یا بازی قفل یا سریال میذاره . ولی کرکرها اون قفل و لایه حفاظتی رو میشکنن تا برای هر کسی قابل استفاده بشه .
اگه سریال نامبر اورجینال رو داشته باشین نیازی به کرک ندارین .
karim messi
27-09-2013, 13:24
اره دیگه نیازی به کرک نداری
ببخشید دوستانی که با اورجین کار کردن می شه بگن بعد عز وارد کردن سی دی کی در قسمت redeem product code بدش بازی رو عز کجا باید دانلود کنم یا بازی کنم؟!
این نسخه رو دانلود کنم موردی نداری؟!! FIFA.14-ULTIMIATE.EDITION
یه سوال دیگه، راهی هس پینگ رو عاورد پایین؟! شنیدم به سرعت بستگی داره
از خود اوریجین میتونی دانلود کنی ولی اگه دی وی دی بازی رو داری یا از یه جای دیگه دانلود کردی باید کرک رو پاک کنی و بعد تو مسیر بازی های اوریجین کپی کنی که مسیرش تو سیتینگ اوریجین نوشته ولی بهترین راه همون دانلود به وسیله خوبی اوریجین هست .
سلام
من ایکس باکس م بن شده و نمیشه به لایو وصل بشم
بعدش هر چی میگردم گزینه ایجاد لیگ رو پیدا نمیکنم ( یعنی مثلا لیگ برتر یا لالیگا)
یه راهنمایی میکنین؟؟
لود ترنمنت رو پیدا کن ، آنالوگ سمت راست رو حرکت بده...
soheilnouri
27-09-2013, 13:59
درود بر هکرها و کرکرها
يكي از بهترين نوشته هاي فروم بازي..زنده باد
Sent from my iPad 2
soheilnouri
27-09-2013, 14:01
من ميتونم از طريق لايو و با ms point بازي رو بصورت دريافت انلاين بسس بخرم؟
Sent from my iPad 2
dr_shahrooz
27-09-2013, 14:23
اوریجین فایلها رو چک می کنه و هرچیش مشکل داشته باشه دوباره دانلود می کنه. من از یکی از این سایتا دانلود کردم و بهش دادم همه فایلا رو پذیرفت و چیزی دانلود نکرد. می تونی کلش رو از خود اوریجین هم دانلود کنی ولی سرعتش کمتره از لینک مستقیم.
همون طور که دوستان گفتن هم پینگ باید دیگه از 150 اینا بیشتر نباشه و گرنه بازی لگ داره.
البته به طور کلی پینگ بیشتر به Delay برمیگرده تا Lag ، پینگ وقتی بالاتر از 150 میره،Delay زیاد میشه نه لگ
فکر کنم منظور شما هم همین بود
FCBarcelona.ir
27-09-2013, 14:52
البته به طور کلی پینگ بیشتر به Delay برمیگرده تا Lag ، پینگ وقتی بالاتر از 150 میره،Delay زیاد میشه نه لگ
درسته. این روزها انقدر این کلمه لگ رو به خصوص تو تاپیک PES شنیدم که جای همه چی همینو میگم :D
LiverBarca
27-09-2013, 15:09
خب منم بالاخره نسخه اصلی امروز رسید دستم...
چون 13 رو بازی نکردم نمیتونم درباره ی تغییرهاش نسبت به 13 نظر بدم ولی 12 رو خیلی بازی کرده بودم(رو لجندری و سیستم دفاع قبلی(lagacy))
این اولین باری هست که از سیستم دفاعی تاکتیکال استفاده میکنم ولی نمیدونم چرا بازی حتی رو این حالت که نسبت به lagacy سخت تره در مقایسه با 12 خیلی اسونتر شده!(تازه 12هی که با lagacy بازی میکردم و با تاکتیکال سخت تر هم بود!)
تنها ایرادش تا حالا به نظرم این اسون شدن بیش از حد هستش،ادم تو 12 جونش بالا میومد تا یه تیم معمولی رو ببره ولی تو این با لیورپول 2 3 دست با چلسی و منچستر بازی کردم که همشونو بردم!اونم رو لجندری و پرگل!تازه هر گلی هم که میخورم به خاطر ناشی بودنم تو دفاع تاکتیکال هست و اگه بخوام باlagacy بازی کنم حتی فک نمیکنم بتونن گل بزنن!یعنی اینقدر اسون شده لجندری بازی که این خیلی بده!امیدوارم با یه اپدیتی چیزی درستش کنن...
نسبت به 12 سرعتش هم بیشتر شده...
ادم هر وقت اراده کنه میتونه با سانتر،شوت فنی و پاس در عمق به cpu گل بزنه!که این خیلی بده...
به نظرم نور بازی تو روز یکم زیاده و چشممو اذیت کرد!!!مخصوصآ که لیور هم قرمز قرمز هست وخیلی تو چشم میزنه لباسش!
بازی نسبت به دمو هم خیلی اسونتر شده و دیگه توپ زیاد از پا فاصله نمیگیره وقتی rt رو میگیری!
فیزیک توپ هم عالیه...
در کل با یه بازی فوق العاده طرف هستیم،من که خیلی خوشم اومد...:n12:
afshin-434
27-09-2013, 15:52
درود بر هکرها و کرکرها
يكي از بهترين نوشته هاي فروم بازي..زنده باد
Sent from my iPad 2
یکی نیست به این عزیزان بگه مرد حسابی! 200-300 تا مهندس میشینن با هزار بدبختی یه بازی درست میکنن بعد توقع دارید مفتی بدن شما بازی کنی؟
اووقت حقوق این مهندس های بازی ساز رو کی میده؟ حقوق گزارشگر، آنالیزور و ... رو کی میده؟ 200-300 نفر نخبه که نمیان محض رضای خدا یک سال زندگیشونو تلف کنند بدن دست شما.
باید به آقایون با سواد هم عرض کنم Right موجود در Copy، به معنی حق است نه راست!
shiraz_2010
27-09-2013, 15:58
پس شما میگی کلا قید آنلاین بازی کردن رو بزنم یا قید خریدن سی دی کی!!؟
اصلا تهیه نسخه اصلی غیر از امکان آنلاین بازی کردن چه مزایای دیگه ای داره!!؟
خب منم بالاخره نسخه اصلی امروز رسید دستم...
چون 13 رو بازی نکردم نمیتونم درباره ی تغییرهاش نسبت به 13 نظر بدم ولی 12 رو خیلی بازی کرده بودم(رو لجندری و سیستم دفاع قبلی(lagacy))
این اولین باری هست که از سیستم دفاعی تاکتیکال استفاده میکنم ولی نمیدونم چرا بازی حتی رو این حالت که نسبت به lagacy سخت تره در مقایسه با 12 خیلی اسونتر شده!(تازه 12هی که با lagacy بازی میکردم و با تاکتیکال سخت تر هم بود!)
تنها ایرادش تا حالا به نظرم این اسون شدن بیش از حد هستش،ادم تو 12 جونش بالا میومد تا یه تیم معمولی رو ببره ولی تو این با لیورپول 2 3 دست با چلسی و منچستر بازی کردم که همشونو بردم!اونم رو لجندری و پرگل!تازه هر گلی هم که میخورم به خاطر ناشی بودنم تو دفاع تاکتیکال هست و اگه بخوام باlagacy بازی کنم حتی فک نمیکنم بتونن گل بزنن!یعنی اینقدر اسون شده لجندری بازی که این خیلی بده!امیدوارم با یه اپدیتی چیزی درستش کنن...
نسبت به 12 سرعتش هم بیشتر شده...
ادم هر وقت اراده کنه میتونه با سانتر،شوت فنی و پاس در عمق به cpu گل بزنه!که این خیلی بده...
به نظرم نور بازی تو روز یکم زیاده و چشممو اذیت کرد!!!مخصوصآ که لیور هم قرمز قرمز هست وخیلی تو چشم میزنه لباسش!
بازی نسبت به دمو هم خیلی اسونتر شده و دیگه توپ زیاد از پا فاصله نمیگیره وقتی rt رو میگیری!
فیزیک توپ هم عالیه...
در کل با یه بازی فوق العاده طرف هستیم،من که خیلی خوشم اومد...:n12:
جدی اسون شده ؟
نسخه دمو که اصلا اسون نبود و هوش مصنوعی خوبی هم داشت و البته انچنان سخت هم نبود و اگه سختی داشت لذت بخش بود . دیگه اگه روی لجندری اسون باشه هیچی دیگه .
البته شما روی بازی معمولی تست کردی دیگه احتمالا . چون تو نسخه های قبلی هم بازی های معمولی روی لجندری خیلی سخت نبود . اما کریر به نظرم سختیش 50% زیاد میشه نسبت به بازی های معمولی و همینطور که توی کریر پیش میری بازی ها هی سخت تر میشه . اونجا باید تست کنی ببینی سختیش چقدره . اگه اینا واست اسونه کریر رو امتحان کن . من خودم توی 13 راحت لجندری معمولی رو میبردم اما کریر روی وردکلاس تازه میشد لجندری بازی معمولی .
پس شما میگی کلا قید آنلاین بازی کردن رو بزنم یا قید خریدن سی دی کی!!؟
اصلا تهیه نسخه اصلی غیر از امکان آنلاین بازی کردن چه مزایای دیگه ای داره!!؟
اگه پینگت خراب باشه و نتونی انلاین بازی کنی فقط یه سری مزایا واست میمونه .
1.فروشگاه بازی که لباس ها و کفش و ... به همراه امتیازهایی برای کریر مخصوصا پلیر کریر که با پول مجازی خرید میشه . این پول مجازی هم هر چی بازی کنی توی فیفا بهت میده .
2.اپدیت رسمی نقل و انتقالات که توی خود بازی به راحتی میتونی انجامش بدی و کریر رو میتونی با اون اپدیت بازی کنی
3.قابلیت match day که موقع kick off قدرت هر تیم رو بر اساس قدرتش توی توی دنیای واقعی قرار میده . یعنی برای مثال اگه دیشب بارسا بازیش رو خراب کرده و چندتا از بازیکنهاش بد بازی کردن قدرت تیم رو کمی میاره پایین . حتی مصدومیت ها و محرومیتها هم لحاظ میشه .
....
قابلیت مهم دیگه به ذهنم نرسید .
+
الان مثلا این رفیقمون واسه چی باید بیاد نسخه ارجینال رو بخره با اون همه قیمت و بعد از اکثر امکانات بازی محروم باشه (قابل توجه اونایی که اینقدر اصرار به رعایت کپی رایت دارن)
البته بماند که اگه پاکت لاست زیاد باشه یا همون قطعی های نامحسوس ، بازی لگ وحشتناکی بر میداره .
کلا واسه من که همیشه دو حالته . یا لگ دارم یا دیلی و یا هیچی ندارم .
اگه دیلی خیلی زیاد باشه راضیم به همون داشتن لگ ولی اگه دیلی کم باشه بهتر از لگه . هر دوش بدجور رو اعصابه .
dr_shahrooz
27-09-2013, 16:39
به نظر من فیفا 14 همون فیفا 13 س فقط آپدیت شده و یه سری انیمیشن جدید بهش اضافه شده
کلا بازی قشنگیه و من بهش نمره 8 میدم
ولی من بی صبرانه منتظر فیفا 14 NEXT GEN ام...
دوستان اگر بازی کرک شده رو نصب کنیم و بعد یه مدت بخواهیم بازی اورجینال رو بخریم مشکلی پیش نمی آد؟ یعنی میشه همون بازی کرک شده رو رجیستر کرد و ادامه داد یا باید کلاً بازی پاک کنیم و نسخه اصل رو نصب کنیم یا اینکه اصلاً نمیشه؟
دوستان اگر بازی کرک شده رو نصب کنیم و بعد یه مدت بخواهیم بازی اورجینال رو بخریم مشکلی پیش نمی آد؟ یعنی میشه همون بازی کرک شده رو رجیستر کرد و ادامه داد یا باید کلاً بازی پاک کنیم و نسخه اصل رو نصب کنیم یا اینکه اصلاً نمیشه؟
واسه اطمینان سعی کن نسخه بدون نصب رو بگیری . همون نسخه که اول اومد (3DM) و سایتها گذاشتنش . واسه 12 من با نسخه نصبی مشکل داشتم ولی 13 رو نسخه بدون نصب گرفتم و بعد ارجینال روی همون نصب شد و نیازی به دانلود نبود .
واسه اطمینان سعی کن نسخه بدون نصب رو بگیری . همون نسخه که اول اومد (3DM) و سایتها گذاشتنش . واسه 12 من با نسخه نصبی مشکل داشتم ولی 13 رو نسخه بدون نصب گرفتم و بعد ارجینال روی همون نصب شد و نیازی به دانلود نبود .
مرسی. پس ممکنه مشکل ایجاد بشه اگه کرک نصب کنم!
بیشتر از این جهت پرسیدم که اول ببینم بازی بازی چطوریه بعد اگه ارزش داشت اصلش رو بگیرم.
Zlatan_ibra
27-09-2013, 17:59
پس چرا بازی نمیاد آخه؟اه
FCBarcelona.ir
27-09-2013, 19:38
مرسی. پس ممکنه مشکل ایجاد بشه اگه کرک نصب کنم!
بیشتر از این جهت پرسیدم که اول ببینم بازی بازی چطوریه بعد اگه ارزش داشت اصلش رو بگیرم.
مشکلی پیش نمیاد، فقط فایلایی که کرک جایگزین کرده رو باید بک آپ داشته باشی که برگردونی سر جاش قبل اینکه بخوای CD Key رو روش اعمال کنی.
gigi_alex
27-09-2013, 21:05
دورود بر دوستان
میخواستم ببینم کرکش اومده ؟؟
کار میکنه ؟
دانلود کنم بازیو ؟
shahrooz1222
27-09-2013, 21:08
داداش هر روز ما میام تا ببینیم بازی کرکش واسه pc اومده که میبینیم نیومده :n30:
gigi_alex
27-09-2013, 21:11
داداش هر روز ما میام تا ببینیم بازی کرکش واسه pc اومده که میبینیم نیومده :n30:
فکر کنم مثل 13 1 ماهی طول بکشه :n28:
بازیو دانلود کنم ؟؟
فکر کنم مثل 13 1 ماهی طول بکشه :n28:
بازیو دانلود کنم ؟؟
بکنی بعد میتونی کرک رو بریزی مشکل نداره
shahrooz1222
27-09-2013, 21:22
شاید امسال سریعتر بشه چون بازی میگن تغییری نکرده و مثل قبل هست تقریبا پس اسونتر هست
gigi_alex
27-09-2013, 21:43
کسی این کرک تست کرده ؟؟
لینک برای دانلود بازی دارید بزارید ؟؟
shahrooz1222
27-09-2013, 21:57
برو سافت 98 یا پی سی دی
داغونه ! یه چیزی اونور فاجعه هست.با این پینگ چطور وبگردی می کنی ؟
بهترین حالت 128 ms بدون تایم اوت .
دوستان میانگین سرعت دانلودم 32 kb اونوقت به نظر شما پینگ 1700 ms طبیعیه !؟
یا اصلا ربطی نداره !؟ :n13:
خیلی دوست دارم فیفا رو آنلاین تجربه کنم ...
ربطی نداره
مورد داشتیم سرعت دی ال 10 kb/s بوده ولی پینگش 40 ms بوده
ربطی نداره
مورد داشتیم سرعت دی ال 10 kb/s بوده ولی پینگش 40 ms بوده
من الان این مشکلمو چطوری حل کنم !؟
باید با پشتیبانی تماس بگیرم یا اینکه کلا isp عوض کنم !؟
mohammad_87
28-09-2013, 00:11
من الان این مشکلمو چطوری حل کنم !؟
باید با پشتیبانی تماس بگیرم یا اینکه کلا isp عوض کنم !؟
اول در تاپیک isp خودتون مطرح کن.مشکلات خط ربطی به تاپیک فیفا نداره
---------------------------------------
پارسال کرک در تاریخ 10 اکتبر منتشر شد.یعنی حدود 12 روز دیگه :n03:
صبر ایوب میخواد...............
پينگ 1700 :n02:
پينگ از كدوم سرور گرفتي ؟
به پينگ كه خيلي ربط داره.بايد زير 200 باشه كه راحت بازي كني !
من زماني كه فيفا آنلاين بازي ميكردم پينگ بالاي 200 تقريبا 0.3 ثانيه تاخير داشت ولي ميشد بازي كرد.
(تو بازي هاي گروهي لگ و تاخير داشت شـــديــد !)
ولي پينگ هاي زير 200 كه معمولا آخر شبا بدست ميومد ، خوب بود حال ميداد.
در ضمن سرعت 32 هم خيلي كمه. ديگه حداقل 50 بايد باشه.
emad_rowan
28-09-2013, 01:53
بجز انلاین نمیشه جور دیگه این خوشحالی ها رو باز کرد؟
پينگ 1700 :n02:
پينگ از كدوم سرور گرفتي ؟
به پينگ كه خيلي ربط داره.بايد زير 200 باشه كه راحت بازي كني !
من زماني كه فيفا آنلاين بازي ميكردم پينگ بالاي 200 تقريبا 0.3 ثانيه تاخير داشت ولي ميشد بازي كرد.
(تو بازي هاي گروهي لگ و تاخير داشت شـــديــد !)
ولي پينگ هاي زير 200 كه معمولا آخر شبا بدست ميومد ، خوب بود حال ميداد.
در ضمن سرعت 32 هم خيلي كمه. ديگه حداقل 50 بايد باشه.
پینگ باید از چه فاصله ای 200 باشه؟
امریکا؟ انگلیس؟ تهران؟:دی
پینگ باید از چه فاصله ای 200 باشه؟
امریکا؟ انگلیس؟ تهران؟:دی
از 4.2.2.4 بگیر که کمترین فاصله رو داره و پینگ بهینه رو یه جورایی نشون میده ولی 8.8.8.8 که مال گوگله رو هم میتونی بگیری .
تا پارسال نت مخابرات اینقدر خوب بود که من با 512 نامحدود تا 200 پینگم بود با اروپا
swastika
28-09-2013, 11:16
برای پینگ برید تو speedtest.net
اونجا از هر سروری که بخوایید تو کل دنیا می تونید پینگ بگیرید.
Squall Leonhart
28-09-2013, 11:33
آخ جون با سرعت 380 کیلوبایت در ثانیه از سایت پی سی دانلود داره دانلود میشه (^_^) :
فقط امیدوارم نسخه به درد بخور و بدون ایرادی باشه!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من تا حالا فیفا بازی نمیکردم fifa14 رو گرفتم نصب کردم رفتم تمریناتش این صحنه رو دیدم اصلا جذب بازی شدم کینگ لئو با سحر و جادو پای خودش رو در توپ فرو برده و هیچکس نمیتونه توپ رو ازش بگیره واقعا عالی هست :n09:
soheilnouri
28-09-2013, 12:34
بازی اومده که واسه ایکس باکس...تو فروشگاه همینجا میفروشن تو سایت...چرا میگین پس کی میاد؟
سلام دوستان. FIFA14 واسه Xbox گرفتم از این شرکتی های به اصطلاح اوریجینال هست.(ازین شرکت های ایرانی)
میخوام وصل شم لایو و آخرین نقل و انتقال ها رو آپدیت کنم.
حالا اگه با این نوع بازی وصل شم بن نمیکنه ؟
سلام میشه بگید آیا این کرک فیفا اومده یا تبلیغ الکیه من نمیدونم! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
shahrooz1222
28-09-2013, 14:07
بازی اومده که واسه ایکس باکس...تو فروشگاه همینجا میفروشن تو سایت...چرا میگین پس کی میاد؟
داداش سهیل کرک بزای واسه pc نیومده
سلام میشه بگید آیا این کرک فیفا اومده یا تبلیغ الکیه من نمیدونم! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فیک هست عزیز. از این لینک ها نزار الکی ترافیکمون حروم میشه و بیشتر اعصابمون خورد میشه. من همینجوری میدونستم فیک هست دانلود کردم 4-5 تا از فایل های توی zip مال 2012 هست!:n06:
با وجود فیک بودن کلی هم میخواد کاربر رو سر کار بزاره سر بدست اوردن پسورد rar. عجب رویی دارن:n08:احتمالا کرک fifa 13 باشه.
سلام دوستان. FIFA14 واسه Xbox گرفتم از این شرکتی های به اصطلاح اوریجینال هست.(ازین شرکت های ایرانی)
میخوام وصل شم لایو و آخرین نقل و انتقال ها رو آپدیت کنم.
حالا اگه با این نوع بازی وصل شم بن نمیکنه ؟
هيچي ديگه.دلو زديم به دريا و آپديت كرديم.يه آپديت 4 MB رو نيم ساعت طول داد. :|
آپديت 16537 گفته بعضي از كشور ها رو از خريد پوينت بن كرده . خدا كنه تـحريم هاي مايكرو هم ورداشته بشه مثه آدم بازي كنيم.
soheilnouri
28-09-2013, 15:25
من از كجا بازيو ميتونم واسه ايضكس باكس اصل بخرم با سي دي كي؟
Sent from my iPad 2
ولي با اينحال واسه باوي كه تو خوشي ها غم ها اعياد تفريح همدممونه ارزش داره ادم اصل بخره
Sent from my iPad 2
shahrooz1222
28-09-2013, 15:36
من از كجا بازيو ميتونم واسه ايضكس باكس اصل بخرم با سي دي كي؟
Sent from my iPad 2
ایکس باکس که بدون سی دی کی میشه بازی کرد انلاین
Zlatan_ibra
28-09-2013, 15:43
آقا یه سوال دارم
چرا من وقتی فیسهای فیفا 13ر و نصب میکنم بازی ارور دیتابیس میده و کریر مود هم حذف میشه؟
آپشن نهایی هست برا فیفا13 /من دان کرده بودم روش 3 ساعت درست کار کردم نشد
ایکس باکس که بدون سی دی کی میشه بازی کرد انلاین
نمیشه عزیز.هر FIFA اوریجینال یک CD Key مخصوص داره که باید باشه تا بازی کنی.
zodiac67
28-09-2013, 18:41
....................
zodiac67
28-09-2013, 18:42
نسخه unlock شده که اومده ؟ مگه همین نسخه کامل نیست ؟
amir_k2m
28-09-2013, 19:02
نمیشه عزیز.هر FIFA اوریجینال یک CD Key مخصوص داره که باید باشه تا بازی کنی.
دوست عزیز برای xbox و ps4 نیازی به cdkey نیستea آنلاین پس هاشو برداشته از نسخه های کنسولی فقط pc هست که باید cdkey خریداری بشه واسه آنلاین زدنش
نسخه unlock شده که اومده ؟ مگه همین نسخه کامل نیست ؟
درسته کامله ... ولی وقتی کرک نداشته باشین قابل اجرا نیست .
دوستان بقران بنده مطالب شما رو درمورد انلاین بازی کردن با ایکس باکس خوندم خدایش گیجم الان
بنده نسخه برنر مکس فیفا 14 رو بخرم میتونم انلاین بازی کنم؟
باید اروجینالش رو بخرم؟
در کل چیکار کنم
با سپاس
shahrooz1222
28-09-2013, 22:31
ای بابا این بازی هم نمیرسه یعنی اخه چرا فیفا انقدر کرکش دیر میاد میگن تغییر چندانی با 13 نکرده پس باید اسون باشه دیگه
CRIS Joon CR7
28-09-2013, 23:04
روی PS3 الان چند دست بازی کردم .
واقعا عالی شده ،
پاسکاری و انیمیشن و هوش مصنوعی یاران خودی و حریف واقعا پیشرفت کرده ...
در ضمن هر چیزی تو دمو دیدید بریزید دور! بازی واقعا متحول شده...:n25:
انیمیشن تعویض هم میشه اسکیپ کرد:n19:
آقا من توی نت خوندم که فیفا 14 فوتبال زنان داره ، نیمکت ذخیره ها واکنش و عکس العمل نشون میدن و تماشاگر نما هم داره . اگه خواستید اسم سایتو براتون بذارم..
اونایی که بازیو دارن تائید میکنن ؟
اگه این طور باشه خیلی خوبه :n20:
آقا من توی نت خوندم که فیفا 14 فوتبال زنان داره ، نیمکت ذخیره ها واکنش و عکس العمل نشون میدن و تماشاگر نما هم داره . اگه خواستید اسم سایتو براتون بذارم..
اونایی که بازیو دارن تائید میکنن ؟
اگه این طور باشه خیلی خوبه :n20:
:دی کجا خوندی بذار لینکشو .
:دی کجا خوندی بذار لینکشو .
میخوای کجا خونده باشه؟ fifplay دیگه.
جای دیگه هم خونده باشه، منبعش fifplay هست.
توی این سایت
جواب ندادید . اینارو داره ؟
پاک شد
Zlatan_ibra
29-09-2013, 00:31
آقا اسکوربورد چمپیونز لیگ چطوری میشه گذاشت؟
mohammad_87
29-09-2013, 00:39
توی این سایت
جواب ندادید . اینارو داره ؟
عجب منبعی!
یکم مطالبش رو با هم مرور کنیم:
پست به روز شد
28 مهر ماه امسال pes 2014 منتشر میشود
28 مهر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jon murphy این بازی رو نصل جدید pes دونسته
شکل و شمایل نسل جدید رو هم در همین خط دیدیم!
با این موتور جدید،بازی pes که مشکلش جزئیاتشه برطرف میشه
عجب،گیم پلی pes مشکلش نبوده .......پس
.
.
دیگه باقیش رو نخوندم :n02:
دوستان کسی نسخه pc رو امتحان کرده؟
اینکه گفته میشد نسخه pc یک سرو گردن ازنسخه کنسولی پایین تر خواهد بود درسته؟
عجب منبعی!
یکم مطالبش رو با هم مرور کنیم:
28 مهر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شکل و شمایل نسل جدید رو هم در همین خط دیدیم!
عجب،گیم پلی pes مشکلش نبوده .......پس
.
.
دیگه باقیش رو نخوندم :n02:
دوسته عزیز ممنون بابت جواب . زحمت کشیدید . اگه بری پائین سایتش نوشته های مربوط به فیفا رو میبینی .
این مسائل عادیه
همه ی سایتا از ویژگی های فیفا 14 نوشتن و امکانت جدیدش ولی اینجا هیچکس خبر نداره حتی اونایی که بازی اوجینالو دارن :38:
تنها چیزی که خوندیم اینه که گیم پلی بهتر شده !!!!!!:44:
mohammad87 در جواب نوشتن که پی اس 28 مهر میاد !!! :n08:
همه ی سایتا از ویژگی های فیفا 14 نوشتن و امکانت جدیدش ولی اینجا هیچکس خبر نداره حتی اونایی که بازی اوجینالو دارن :38:
دعوا برا چیه؟
میگم که، منبع اصلی fifplay هست و اینا مثلا 10 ایده برترن.
یکی از بچه ها قبلا تو همین تاپیک گذاشته بودشون. بگردید پیدا میکنید.
pedi_buzzard
29-09-2013, 11:47
اینایی که نوشتین یعنی چی؟ مگه فیفا 14 نیومده که میگین 28 مهر میاد؟ پس اینی که من الان دارم بازی میکنم چیه؟ این چیزایی که میگین هم توش نیست. تنها تفاوتش که من تا الان حس کردم با نسخه قبلی یکی تو منو هاشه یکی هم تو گیم پلی بازی.
alexamir
29-09-2013, 12:46
دوست عزیز شوت ها چی طبیعی تر شده؟مثلا شوت پشت محوطه جوری شده که نیازی نباشه قدرت شون رو بالا تر برد؟
جو حاکم به بازی چی؟به خصوص در بازی های مهم که باز نسخه قبل نسبت به 12 پیشرفت داشت
یا اینکه مثلا منطقه بازی رو جوری میشه عوض کرد که سریع بشه اینکارو انجام داد و جوری که طبیعی بنظر برسه اخه تو نسخه قبل یکم مشکل داشت مثلا یه بازیکن یه گوشه خالی بود برای پاس بلند بهش مشکل وجود داشت
متاسفانه هنوز کرک نیومده و بی صبرانه منتظر بازی هستم.
delpiero107
29-09-2013, 12:49
سلام بچه ها فقط یه سوال داشتم از اونایی که نسخه اصلی رو بازی کردن...دوربین بازی نزدیک اومده یا مثل دمو همون دور هستش من تو دمو هر چی زوم کردم باز هم دور بود
سلام بچه ها فقط یه سوال داشتم از اونایی که نسخه اصلی رو بازی کردن...دوربین بازی نزدیک اومده یا مثل دمو همون دور هستش من تو دمو هر چی زوم کردم باز هم دور بود
کجاش دور بود . دیگه از این نزدیک تر که میره تو دل بازیکن و اطراف رو نمیبینی . شما روی تله بازی میکنی یا تله برادکست ؟
Zlatan_ibra
29-09-2013, 14:11
یعنی اینقدر سخت بود؟
جوي كه تماشاگرا ميدن فوق العادس !! خيلي حال ميدن لامصبا :n02:
پاسكاري تك ضرب يكم نسبت به 13 راحت تر شده.يعني توپ كم تر مياد بالا.
اين Challenge Level توي قسمت Skill چقدر سخته كسي تونسته ردش كنه ؟
اینایی که نوشتین یعنی چی؟ مگه فیفا 14 نیومده که میگین 28 مهر میاد؟ پس اینی که من الان دارم بازی میکنم چیه؟ این چیزایی که میگین هم توش نیست. تنها تفاوتش که من تا الان حس کردم با نسخه قبلی یکی تو منو هاشه یکی هم تو گیم پلی بازی.
نه دادا .اينايي كه گفتن شوخي دوستان بود.اصلا چنين چيزايي رو نداره.
دوربين رو Custom بذار و زوم رو كم و زياد كن.
من خودم رو Co-op بازي ميكنم. خيلي بهتر از Tele هست.
اسكوربود چمپيونز ليگ چيه ؟
soheilnouri
29-09-2013, 16:33
از لايو ميشه بازي رو اصل خريد؟
Zlatan_ibra
29-09-2013, 16:35
اسكوربود چمپيونز ليگ چيه ؟
همون تابلو نتایج دیگه
برای فیفا 13 میخوام
به شکل چمپیونز لیگ
اینطوری:
محمد ه ف
29-09-2013, 16:40
آقا سلام
یه سوال از 360بازا ...
من برای آپدیت Squad و ... ام ازم Origin Account میخواد که اصن من نمیدونم این اوریجن اکانت چیه؟! ربط به اکانت Gold داره؟! چیکار کنم؟!
راستی برای آپدیت Squad نیازی به اکانت Gold دارم یا نه؟! آخه Ozil و Bale ترنسفر نشدن :| :(
همون تابلو نتایج دیگه
برای فیفا 13 میخوام
به شکل چمپیونز لیگ
اینطوری:
من تو اين 10 سالي كه فيفا بازي كردم چنين چيزي نديدم. فيفا اصن UCL نداره.
آقا سلام
یه سوال از 360بازا ...
من برای آپدیت Squad و ... ام ازم Origin Account میخواد که اصن من نمیدونم این اوریجن اکانت چیه؟! ربط به اکانت Gold داره؟! چیکار کنم؟!
راستی برای آپدیت Squad نیازی به اکانت Gold دارم یا نه؟! آخه Ozil و Bale ترنسفر نشدن :| :(
آپديت Squad به گلد ربطي نداره.به اوريجين هم همين طور.
از قسمت Edit Teams آپديت كردي؟
Zlatan_ibra
29-09-2013, 17:57
من تو اين 10 سالي كه فيفا بازي كردم چنين چيزي نديدم. فيفا اصن UCL نداره.
نه یعنی خودمون به شکل پچ امپورت کنیم
من الان دارم اما کار نمیکنه
mohammad_87
29-09-2013, 19:21
من سوتی های اون سایت رو نوشتم.نویسنده ای که در تبدیل تاریخ میلادی به خورشیدی،یک ماه اشتباه داشته باشه و غلط های املایی کودکانه داشته باشه چه توقعی ازش میره؟مطالبش هم کلا کپی پیست
سوال کردن در اینجا هم هیچ مشکلی نداره.انجمن برای همینه اما جوابی که میخواستی رو دوستان طور دیگه نوشتن
خودتون تو منابع معتبر سرچ میکردی به جواب خودت میرسیدی.سرچ کن fifa 14 new features
سه منبعی که من پیدا کردم:
سایت رسمی خود بازی ea.com
سایت ign که از بزرگترین سایتهای تحلیل گیم هست:
سایت gamespot که باز هم از معتبرترین سایتهاست:
در هر سه لینک،توضیحاتی در مورد ویژگی های جدید در فیفا 14 نوشته شده که تماما به گیم پلی مربوط میشه
این هم یک جمله از gamesspot که نشون میده ویژگی خاص آنچنانی به بازی اضافه نشده:
"!There's no single new feature in FIFA 14 that screams "Buy me
دو سایت بالا رو با ابزار باز کنید
اینکه گفته میشه بازی تماشاگر نما داره و ... رو من فقط در سایتهای ایرانی دیدم و همون اول فهمیدم این مسایل فقط شایعه هست.اگه به پخش بازیهای اروپایی دقت کنید متوجه میشید که در اکثر کشورها((و نه همه اونها) وقتی در بین بازی تماشاگران آشوب میکنن یا یه جیمی جامپر ظاهر میشه کارگردانان تلویزیونی اصلا اون رو نشون نمیدن و در حین این اتفاقات جاهای دیگه زمین رو نشون میدن.این برای فرهنگ سازیه.حالا یه شرکت بیاد چنین مسایلی رو بذار تو بازی ای که رده سنی +3 داره ؟
elshaarawy
29-09-2013, 20:12
سلام دوست من . این برنامه رو دانلود کن . FIFA 13 Scoreboard Switcher 0.3 ALL IN ONE.rar . اسکوربورد cl چهار نوع داره خبلی حال مبده
:n18:
چرا نمیییییییییاد؟
پارسال باز یه خبرایی بود، امسال عین تشنه ها تو کویر، منتظر بارونیم.
یکی پیدا بشه این کرک کنندها رو -- کنه که دیگه اینجور مردم رو اذیت نکنن
emad_rowan
29-09-2013, 22:05
تکتیک(skill) های جدید توی این 14 اضافه نشده؟
یکی پیدا بشه این کرک کنندها رو -- کنه که دیگه اینجور مردم رو اذیت نکنن
بهترین راه اینه که خود ایرانیا کرک کنن، دیگه مسئله تبانی هم مطرح نمیشه.
بهترین راه اینه که خود ایرانیا کرک کنن، دیگه مسئله تبانی هم مطرح نمیشه.
خیلی طول کشیده باز مثل 13 داره میشه:n03:کاش این reloaded زودتر یه کرک درست حسابی منتشر کنه.
خدا کنه همراه با اولین اپدیت کرک هم بیاد چون تا قبل از اپدیت بازی نمیچسبه وقتی ترکیب ها درست نیست . من که کریر رو نمیتونم شروع کنم تا اپدیت نیاد .
خیلی طول کشیده باز مثل 13 داره میشهکاش این reloaded زودتر یه کرک درست حسابی منتشر کنه.
همینطور که قبلا گفتم،هر سال EA درست همین موقع یعنی زمان ریلیز FIFA کدهای DRM خودش رو عوض میکنه یعنی یه جورایی DRM بازی رو از نو طراحی میکنه و به خاطر همین هم هست معمولا بازیهای EA که این موقع تا پایایان سال میلادی منتشر میشن معمولا کرک شدنشون یه خورده طول میکشه!
خوب FIFA هم فعلا اولین بازی هست که از سیستم جدید استفاده میکنه به خاطر همین مدت زمانش خیلی بیشتر میشه....
حلا اینکه بازی کی کرک بشه دیگه برمیگرده به میزان توانایی گروههای هَکر و اینکه چقدر سیستم DRM بازی پیچیده شده باشه!!!
Zlatan_ibra
30-09-2013, 01:36
تا آخر این هفته کرک خواهد آمد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.