ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : FIFA 14

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18

Greedy
26-01-2014, 21:42
خانم ها و اقایان :33:

و اینک جایزه ی تخیلی ترین سیو سال میرسد به Guaita دروازه بان رزمی کار تیم والنسیا :n08:
و باید اضافه کنم این دروازه بان سالهای سال تای چی کار کرده و به درجه استادی رسیده . به همین خاطر توپ رو به این صورت میتونه دفع کنه :n09:

به هیچ وجه این ویدئو رو از دست ندید . حجمش رو اوردم پایین کیفیتش یه ذره کم شد .

لینک ویدئو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

انصافا تقلب توی این ویدئو رو میشه انکار کرد ؟ :n27:
شیطونه میگه این ویدئو رو بفرستم EA تا بهشون بفهمونم که چقدر تقلب توی بازیشون هر سال داره بیشتر میشه .
یکی هم از 13 داشتم که طرف بدون اینکه به توپ ضربه بزنه توپ رو شوت میکنه تو دروازه . مثل این فیلمها که طرف مشت میزنه و بادش طرف رو پرت میکنه :n08:

:n08:واکاشی زوما هم نمیتونست اینطوری دفع کنه توپ رو :دی
ولی کلا دروازبان های فیفا فوق العاده هستن ... واکنش های ردیفی انجام میدن البته این کلا چیز ماورایی بود :دی

dipi
26-01-2014, 21:52
میگم سایتی فیلمی چیزی نیست در مورد شادی گل ؟
میخوام ببینم شادی گل ها چند نوع داره . درسته توی ستینگ زده ولی شکل شادی رو نشون نداده
من شادی گل کریم بنزما رو میخوام که سلام نظامی میده:n01:

Gregar
26-01-2014, 23:03
:n08:واکاشی زوما هم نمیتونست اینطوری دفع کنه توپ رو :دی
ولی کلا دروازبان های فیفا فوق العاده هستن ... واکنش های ردیفی انجام میدن البته این کلا چیز ماورایی بود :دی

ولی واقعا دروازه بان وظیفه شناسی بود و تا سر حد مرگ جنگید ، از اخر هم 1-0 باختن . بیچاره واسه دفع کردن این توپ مجبور شد تمام قوانین فیزیک رو نقض کنه تا بتونه جلوی گل شدن توپ رو بگیره :n08:ولی نتونست از باختشون جلوگیری کنه :n10:

Hatek
27-01-2014, 03:30
شیرجه زدن برای پنالتی چطوریه ؟ :n02:
ویدئو هم نشد دانلود کنم :n13:

Greedy
27-01-2014, 12:30
شیرجه زدن برای پنالتی چطوریه ؟ :n02:
ویدئو هم نشد دانلود کنم :n13:

شیرجه رو با rs یا همون شوک سمت راست میزنی باید قبلش دستت تنظیم شده باشه

=========

تو فیفا چطوری میشه مثلا یه کاری رو پشیمون شدیم قطع کنیم ؟ مثلا من جلوی دروازه قبل اینکه توپ بیاد دکمه شوت میزنم بعد چند صدم ثانیه قبل اینکه توپ برسه بهم میبینم اشتباه کردم دکمه شوت زدم ولی دیگه قبلش شوت زدی چطوری میشه بگی کار قبلی رو انجام نده ؟

Zlatan_ibra
27-01-2014, 20:02
تو فیفا چطوری میشه مثلا یه کاری رو پشیمون شدیم قطع کنیم ؟ مثلا من جلوی دروازه قبل اینکه توپ بیاد دکمه شوت میزنم بعد چند صدم ثانیه قبل اینکه توپ برسه بهم میبینم اشتباه کردم دکمه شوت زدم ولی دیگه قبلش شوت زدی چطوری میشه بگی کار قبلی رو انجام نده ؟
منم تو فیفا چنین چیزی نمیبینم....البته شوت رو میشه ضربدر رو زد و تو سر توپ زد ولی وقتی که دست رو دکمه ی ضربدر هست و پرس کردی یه لحظه توپ که بهت رسید میبینی یه پاس محکم انداخت...تو آموزش فیفا که تو خود بازی هستش یه چیزی به اسم کنسل هستش ولی من نتونستم اجراش کنم

Greedy
27-01-2014, 20:23
منم تو فیفا چنین چیزی نمیبینم....البته شوت رو میشه ضربدر رو زد و تو سر توپ زد ولی وقتی که دست رو دکمه ی ضربدر هست و پرس کردی یه لحظه توپ که بهت رسید میبینی یه پاس محکم انداخت...تو آموزش فیفا که تو خود بازی هستش یه چیزی به اسم کنسل هستش ولی من نتونستم اجراش کنم

اره اون کنسل من هم دیدم ولی اجرا نمیشه
تو pes میتونستی با r1+r2 کلا دکمه هایی که زدی رو خنثی کنی خیلی کاربرد داشت / تو فیفا هم باید باشه مطمئننا

MESI08
27-01-2014, 20:30
دوستان بخشید شما میدونید legendary سخت تره یا world class ؟ من تفاوت چندانی ندیم !

reza4024
27-01-2014, 20:36
legendary سخت تره
بچه ها امروز داشتم فیفا بازی میکردم رو سطح لجندری هم بود یه اتفاق خیلی عجیب افتاد با اینکه تیم حریف هم اسپانیا بود درجا گوشیو گذاشتم رو صندلیو فیلم گرفتم
متاسفانه نرم افزار فیلم برداری از صفحه مانیتور دم دست نبود و ریپلی هم جواب نمیداد
این اتفاق عجیب در طول کل بازی جریان داشت و کل بازی رو با موبایل فیلم گرفتم
متاسفانه کامپیوترم کنار پنجرست و نور میومد واسه همین فیلم کیفیتش اصلا خوب نیس
اگه بفرستم واسه سازنده فیفا خودشو دار میزنه
با اینکه کیفیتش کمه به خاطر نور به نظرتون آپ کنم؟ اینجا هم میذارمش

Amin Safavi
27-01-2014, 20:50
خب کامپیوترت را از کنار پنجره بر میداشتی ! برو یه گوشی کیفیت خوب بگیر. مثلا نوت 3.

همه را گذاشتی تو کف اتفاق عجیب حالا میگی آپ کنم یا نه :n02:؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

reza4024
27-01-2014, 21:43
اخه همین یه بازی اینجوری شد
تا فردا آپ میکنم اما بی کیفیته

soheilnouri
28-01-2014, 13:37
بازی داره بهتر میشه با بازی کردن بیشتر...شما هم موافقین؟

delpiero107
28-01-2014, 13:42
بچه ها تمارض هم داره یا نه

Greedy
28-01-2014, 13:58
بازی داره بهتر میشه با بازی کردن بیشتر...شما هم موافقین؟

سگ در سگ :دی

من تازه دو سه ماه فیفا بازی میکنم از همون اولین روز هم لجندری بازی میکردم اون اوایل که 6-5 تا میخوردم هی رسید به 3 تا 2 تا
امروز که دیگه 4 تا بازی دوستانه کردم با آرسنال و منچستر و رئال مادرید و یوونتوس
ارسنال 2-1 بردم منچستر 1- 0 بردم رئال 4-2 بردم با یوونتوس هم یک -یک تو پنالتی بردم
پیشرفت محسوسه :دی
کلا بتونی حفظ توپ رو خوب انجام بدی حله / دکمه l2 یا همون LT خیلی کاربرد داره تو بازی واسه حفظ توپ ، موقع گرفتن توپ هم این دکمه رو نگه دارید از وقتی LT میزنم کمتر توپام رو دفاع حریف میگیره

بچه ها تمارض هم داره یا نه

فکر نکنم ... تو راهنمای تاکتیک ها هم تمارض نبود
=====

کسی نگفت چطوری میشه دستور کنسل کرد ؟ اصلا میشه یا نه؟

Gregar
28-01-2014, 15:12
سگ در سگ :دی

من تازه دو سه ماه فیفا بازی میکنم از همون اولین روز هم لجندری بازی میکردم اون اوایل که 6-5 تا میخوردم هی رسید به 3 تا 2 تا
امروز که دیگه 4 تا بازی دوستانه کردم با آرسنال و منچستر و رئال مادرید و یوونتوس
ارسنال 2-1 بردم منچستر 1- 0 بردم رئال 4-2 بردم با یوونتوس هم یک -یک تو پنالتی بردم
پیشرفت محسوسه :دی
کلا بتونی حفظ توپ رو خوب انجام بدی حله / دکمه l2 یا همون LT خیلی کاربرد داره تو بازی واسه حفظ توپ ، موقع گرفتن توپ هم این دکمه رو نگه دارید از وقتی LT میزنم کمتر توپام رو دفاع حریف میگیره

فکر نکنم ... تو راهنمای تاکتیک ها هم تمارض نبود
=====

کسی نگفت چطوری میشه دستور کنسل کرد ؟ اصلا میشه یا نه؟

فکر نکنم بشه اگر هم باشه به دردسرش نمیارزه چون تا بیای کنسل کنی طول میکشه و بهتره همون رو یا شوت کنی یا تو سر توپش کنی .

من نمیدونم روی چه درجه ای بازی کنم . بازی یه بار روی ورلد کلاس واسم سخته یه بار اسون .
میبینی یه بار 4 تا به رئال میزنم ولی میبینی باز از یک تیم دسته دومی میبازم . کلا قاعده و قانون نداره . اگه بزارم روی لجندری میبینم به صورت منطقی بازی رو میبرم . اما یه دفعه میبیی از یه تیم داغون 5 یا 6 تا میخورم . اصلا حساب کتاب نداره .
این LT یا همون حفظ توپ رو هم که اصلا خوشم نمیاد ازش و وقتی ازش استفاده میکنم بیشتر باعث میشه توپ از پام جدا بشه . من بیشتر از LT+RT استفاده میکنم واسه حفظ توپ و فقط تو کورس ها LT رو میزنم .
خدایی خیلی 13 بهتر بود . اصلا احتیاجی به این دکمه نبود واسه حفظ توپ .

reza4024
28-01-2014, 23:30
به زودی یه فیلم تمام عیار از هوش مصنوعی فیفا واستون میذارم :n08:

IRAN_KING
29-01-2014, 09:40
به زودی یه فیلم تمام عیار از هوش مصنوعی فیفا واستون میذارم :n08:
بزار تو اپارات :n01:

Zlatan_ibra
29-01-2014, 13:02
سلام دوستان
اون چمن اچ دی که دوستمون چند صفحه قبل گذاشته بود چطوری میشه پاکش کرد؟

Greedy
29-01-2014, 14:09
اگه بزارم روی لجندری میبینم به صورت منطقی بازی رو میبرم . اما یه دفعه میبیی از یه تیم داغون 5 یا 6 تا میخورم

اره خیلی مسخره هست این ... همین دیروز من چند تا بازی دوستانه با تیم های قوی تو درجه لجندری بازی کردم که گفتم نتایج چند چند کردم و اکثرا بردم
بعد رفتم کریر دو سه بازی اول بردم بعد با رایو وایکانو:n09: باختم خارج شدم از بازی که دوباره باهاش بازی کنم :دی بازم هر کاری کردم باختم!
معلوم نیست چطوریه صددرصد قدرتشون میبرن بالا و کلا خستگی ندارن بازیکن ها

Gregar
29-01-2014, 18:22
اره خیلی مسخره هست این ... همین دیروز من چند تا بازی دوستانه با تیم های قوی تو درجه لجندری بازی کردم که گفتم نتایج چند چند کردم و اکثرا بردم
بعد رفتم کریر دو سه بازی اول بردم بعد با رایو وایکانو:n09: باختم خارج شدم از بازی که دوباره باهاش بازی کنم :دی بازم هر کاری کردم باختم!
معلوم نیست چطوریه صددرصد قدرتشون میبرن بالا و کلا خستگی ندارن بازیکن ها

من قبلا هم گفتم
اخه مگه میشه جوردی البا به مهاجمی که توپ زیر پاشه نرسه ؟ مهاجم حریف حتی اگه سرعتش هم 99 باشه توپ که زیر پاش بیاد نمیتونه با اون سرعت بدوه بعد مثلا با البا دنبالش میری که توپ رو بگیری عمرا بهش نمیرسی
دیروز یه بازی دوستانه اول فصل با یه تیمی افتادم که همه بازیکنهاش قدرتشون 65 بود تقریبا . ناکردارا از هم پشت 18 چه شوتهایی که نمیزدن .
بد نیست تیمهای ضعیف هم هر از چندگاهی خوب بازی کنن و بازی از اسونی درمیاد اما نه دیگه در حد چی که حتی با بارسا هم نتونی بزنیشون .

reza4024
29-01-2014, 19:35
بالاخره فیلمی که قول داده بودم
تو این بازی من برزیل و سی پی یو اسپانیا
روی سطح لجندری !!!
تو آپارات گذاشتمش اما کیفیتشو خیلی کم کرد
لینک آپارات رو میذارم لینک دانلود از یه سایت دیگه هم میذارم با کیفیت خوب ( 30 مگ )
همونطور که گفتم چون کامپیوتر کنار پنجرست و نور بود و نرم افزار فیلمبرداری از صفحه مانیتور در دسترس نبود مجبور شدم با گوشی بگیرم و کیفیتش خوب نیس اما خنده رو روی لبتون میاره :n02:
اگه دانلودش کنین از اون سایت دیگه بهتره :n06:
فقط به رادار پایین صفحه و جایگیری بازیکنان اسپانیا دقت کنین تا مستفیض بشین :n08:

لینک آپارات:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

لینک دانلود با کیفیت خوب(30 مگ):

واسه دانلود روی دانلود رایگان با سرعت پایین کلیک کنین (سرعتش کم نیس) بعدش روی ایجاد لینک کلیک کنین.

Greedy
29-01-2014, 21:01
روی سطح لجندری !!!
لینک آپارات رو میذارم لینک دانلود از یه سایت دیگه هم میذارم با کیفیت خوب ( 30 مگ )
همونطور که گفتم چون کامپیوتر کنار پنجرست و نور بود و نرم افزار فیلمبرداری از صفحه مانیتور در دسترس نبود مجبور شدم با گوشی بگیرم و کیفیتش خوب نیس اما خنده رو روی لبتون میاره :n02:
فقط به رادار پایین صفحه و جایگیری بازیکنان اسپانیا دقت کنین تا مستفیض بشین :n08:

لینک آپارات:

واسه دانلود روی دانلود رایگان با سرعت پایین کلیک کنین (سرعتش کم نیس) بعدش روی ایجاد لینک کلیک کنین.

:n08:
یعنی تهش بود :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همه چپیدن یه گوشه :n09:
این باگ دقیقا تو pes2014 هم دیده شد فکر نمیکردم تو فیفا هم باشه
راستی مانیتورت هم کثیف شده تمیزش کن :n02:

Zlatan_ibra
29-01-2014, 21:53
چنین چیزی رو اصلا مشاهده نکردم...ولی خب باگهایی مثل دروازه بان غول پیکر و توپ غول پیکر که مشکل کرک بود و جابجا شدن توپ بدون تماس بازیکن رو دیدم
بحرحال بهترین گزینه همین فیفا14 هست و باید باهاش بازی کرد....

AlirezaLamLam
29-01-2014, 23:06
اقا سلام
تووی قسمت Skill Games نمیشه نمای دوربین رو عوض کرد؟؟؟؟
چون بعضی از حرکاتو نمیشه با اون دوربین دیفالتش انجام داد، توپ میره اینور اونور

Gregar
29-01-2014, 23:20
روی سطح لجندری !!!

لینک آپارات:

اره این باگه :n08:
موقع دمو یکی از دوستان یه ویدئو گذاشت که اونجا تیم میلان بود و همچین باگی ایجاد شده بود
بعد از دمو دیگه کسی فکر نمیکرد توی بازی اصلی هم این باگ وجود داشته باشه تا اینکه شما فیلمش رو گرفتی . واقعا یکی از پر باگ ترین گیم پلی ها رو داره این فیفا 14 .

reza4024
30-01-2014, 00:08
راستی مانیتورت هم کثیف شده تمیزش کن :n02:
حسش نیست :n02: اخه یه سیستم گرفتم چندماه پیش اما مانیتورم قدیمیه میخوام یکی دیگه بگیرم

حالا من جاها خنده دارشو گذاشتم یه بعضی جاهاش بود هر ده نفر با هم میومدن واسه توپ :|

Gregar
30-01-2014, 01:19
بعضی بازی ها رو ادم Forfeit کنه سنگینتره والا
این دیگه چه بازی ایه EA ساخته به خدا ؟
خوب اگه قراره ادم ببازه همون اول بازی بگه که ادم وقتش رو نزاره واسه همچین بازی ای . مگه مرض داره کلی وقت ادم رو میگیره بازی به این خوبی میکنی ولی باید اخر کار ببازی ؟ :n15:
با بارسلونا که تو لیگ صدرنشینم توی جام باشگاه ها مرحله گروهی با شالکه و المپیاکوس و سلتیک افتادم بعد شدم اخر جدول با 6 تا باخت . تو هر بازی دروازه بانشون نمیدونم چیه که نمره 10 میگیره همش . یعنی کاملا 100% توپها رو سیو میکنه .

فایده نداره این بازی . فقط وقت تلف کردنه . ما که رفتیم ارجینال بخریم . کاری که از همون اول باید میکردم و این همه وقتم رو بابت بازی با Cpu هدر نمیدادم .

قضیه بازی با Cpu توی فیفا هم شده مثل ویندوز .
فیفا 11 عالی . فیفا 12 چرت . فیفا 13 خوب . فیفا 14 افتضاح . فقط امیدوارم بعد از اپدیت زمستون که قراره بیاد بازی یه تغییر درست حسابی بکنه . فکر کنم 13 هم با همین تغییر خوب شد .

mehrabooni
30-01-2014, 04:41
هم این مزخرفه
هم پی اس

همون pes پارسال رو بازی میکنم که بهترین بازی فوتباله

Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk

mehrabooni
30-01-2014, 04:41
شنیدم فیفا 11 خیلی خوبه
دلیلش چیه

یه نسخه از فیفا رو معرفی کنین که بهترین باشه

Zlatan_ibra
30-01-2014, 10:00
همین فیفا خوبه و من هیچ موردی ندارم و تو هر سطحی راحت بازی میکنم......باگهایی داشتم که با کرک5 حل شده....
اما در عجبم که چرا رو فیفا13 همین تغییرات رو ندادن چون تغییرات فیفا14 جزئی بوده و مربوط به انیمیشن ها یا بخش کریر میشه....میتونست راحت بیان رو فیفا13 این تغییرات رو بدن بدون اینکه بیان گرافیک و هوش مصنوعی رو کمتر کنن...
در کل فیفا13 و 11 بد نبودن ولی 11 تو زمان خودش خیلی خفن تر بود....الانم یه پچ 2 گیگی برا فیفا11 اومده که همه چیزشو آپدبت میکنه

Gregar
30-01-2014, 11:47
همین فیفا خوبه و من هیچ موردی ندارم و تو هر سطحی راحت بازی میکنم......باگهایی داشتم که با کرک5 حل شده....
اما در عجبم که چرا رو فیفا13 همین تغییرات رو ندادن چون تغییرات فیفا14 جزئی بوده و مربوط به انیمیشن ها یا بخش کریر میشه....میتونست راحت بیان رو فیفا13 این تغییرات رو بدن بدون اینکه بیان گرافیک و هوش مصنوعی رو کمتر کنن...
در کل فیفا13 و 11 بد نبودن ولی 11 تو زمان خودش خیلی خفن تر بود....الانم یه پچ 2 گیگی برا فیفا11 اومده که همه چیزشو آپدبت میکنه

EA واسه فروش بیشتر و ایجاد کردن یه سری تفاوت بین نسخه کارنت و نکست عمرا همچین کاری نمیکنه و سطح گرافیک و هوش مصنوعی رو در یه سطح ثابت واسه نسخه کارنت نگه داشته .
الان بازی سنگین تر شده حالا به چه دلیلی نمیدونم اما مجبور شده از سطح هوش مصنوعی و گرافیک کمی بزنه .
شما نگاه توی فیفا 13 بازی چقدر روونتر بود اما حالا فقط زمانی که ورزشگاه تماشاگر کمی داشته باشه اون حالت روونی رو داره .

البته فیفا 11 هم فقط نسخه کنسولی خوب بود و نسخه pc هم به نظر همون فیفا 10 بود . این همه پچ و ... که واسش هم میاد فقط به خاطر اینه که اخرین فیفایی بود که بدون نیاز به ارجینال هم میشد انلاین بازی کرد .

AlirezaLamLam
30-01-2014, 13:07
اقا سلام
تووی قسمت Skill Games نمیشه نمای دوربین رو عوض کرد؟؟؟؟
چون بعضی از حرکاتو نمیشه با اون دوربین دیفالتش انجام داد، توپ میره اینور اونور

دمتون گرم به مام دیگه ج نمیدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مثلا حق آبو گل داریم اینجاها

Zlatan_ibra
30-01-2014, 13:56
اقا یه برنامه یا لیست معرفی کنید که ایدی فیسها و موهای همه بازیکنا رو داشته باشه.

Greedy
30-01-2014, 14:09

نمیشه دوربین همونطوری هست
خوب تو حرکات ببین مثلا تو فیلم rs زده سمت راست تو بزن rs سمت بالا

Gregar
30-01-2014, 14:32

بابا خودت که حرفه ای تر از ما هستی بعد از ما اماتورها انتظار داری بدونیم دوریبن رو میشه چه کار کرد :n27:
Just kidding

اقا یه برنامه یا لیست معرفی کنید که ایدی فیسها و موهای همه بازیکنا رو داشته باشه.

ایول داداش زدی تو کار مود ؟ :n06:

Zlatan_ibra
30-01-2014, 14:39
آره چهره نصب میکنم :دی
اگه میشه بدین

elshaarawy
30-01-2014, 14:54
اقا یه برنامه یا لیست معرفی کنید که ایدی فیسها و موهای همه بازیکنا رو داشته باشه. میتونی از cm14 استفاده کنی

Zlatan_ibra
30-01-2014, 15:15
cm14 رو نمیتونم دانلود کنم...یه لینک بدین...در ضمن ایدی بازیکنایی مث پالاسیو رو قبلا نتونستم پیدا کنم

Zlatan_ibra
30-01-2014, 16:56
یادم نبود تو اینجا ایدی بازیکنا هم هست

payam117
30-01-2014, 23:10
تاپیکی واسه کسایی که لایو دارن فیفا 14 بازی میکنن هست ؟

mehrabooni
31-01-2014, 01:15
EA واسه فروش بیشتر و ایجاد کردن یه سری تفاوت بین نسخه کارنت و نکست عمرا همچین کاری نمیکنه و سطح گرافیک و هوش مصنوعی رو در یه سطح ثابت واسه نسخه کارنت نگه داشته .
الان بازی سنگین تر شده حالا به چه دلیلی نمیدونم اما مجبور شده از سطح هوش مصنوعی و گرافیک کمی بزنه .
شما نگاه توی فیفا 13 بازی چقدر روونتر بود اما حالا فقط زمانی که ورزشگاه تماشاگر کمی داشته باشه اون حالت روونی رو داره .

البته فیفا 11 هم فقط نسخه کنسولی خوب بود و نسخه pc هم به نظر همون فیفا 10 بود . این همه پچ و ... که واسش هم میاد فقط به خاطر اینه که اخرین فیفایی بود که بدون نیاز به ارجینال هم میشد انلاین بازی کرد .

بهترین فیفا کدوم نسخه است رفیقا
من الان دارم 14 بازی میکنم ولی میگن که 13 بهتره

نظرتون کدوم نسخه است

mehrabooni
31-01-2014, 01:17
من اصلا انلاین بازی نمیکنم
بهترین نسخه ی فیفا برای افلاین کدوم نسخشه

الان فیفا 14 رو با تمام پچ های مودینگ وی دانلود کردم و بازی میکنم

Zlatan_ibra
31-01-2014, 10:09
13 فقط گرافیکش و هوش مصنوعیش نسبت بهتره
کاملترین نسخه همین هستش

Gregar
31-01-2014, 15:54
13 فقط گرافیکش و هوش مصنوعیش نسبت بهتره
کاملترین نسخه همین هستش

البته این دوتا مهمترین ملاک ها هستن مخصوصا هوش مصنوعی . درسته بازی پیشرفت هم داشته . اما هوش مصنوعی خیلی مهمه . امیدوارم طی اپدیتهایی که میاد این مشکلات هم رفع بشه تا بشه گفت کاملترین نسخه .

Zlatan_ibra
31-01-2014, 19:55
امشب مرکاتو زمستانی تموم میشه....دیتابیس نقل و انتقالات میاد دیگه؟

afshin-434
31-01-2014, 22:34
بهترین فیفا کدوم نسخه است رفیقا
من الان دارم 14 بازی میکنم ولی میگن که 13 بهتره

نظرتون کدوم نسخه است

ملّت ایران از این چرت و پرتا زیاد می‌گن. شما توجه نکن. همون 14 رو بشین بازی کن.

TimeWarp
01-02-2014, 00:14
یکی تو این دو زمینه راهنمایی کنه :

1- گرفتن پنالتی : شوک فعاله و دروازبان به طرفین می پره . منظورم فهمیدن اینه که داره به کدوم سمت پنالتی رو میزنه. خیلی تمرین کردم اما اصلا نمیشه متوجه شد کدوم سمتی می خواد بزنه . دیگه 50 50 هم نیست. خیلی شانس می خواد گرفتن پنالتی ها

2- زدن کرنر : هر چی سانتر می کنیم اولین توپو دفاع میزنه و چون از سیستم 1-3-2-4 زیاد استفاده می کنم بازیکن پشت 18 ندارم تا تو موج دوم از پشت 18 شوت کنه و توپ میره زیر پای بازیکن حریف و یه جواریی میشه ضد حمله به خصوص بارسا رو برداری .

چطور می تونم در زمان زدن کرنر یار اضافه کنم برای زدن کرنر کوتاه چون فکر کنم بهتر جواب میده.
--------------

تا حالا این همه تیمای مختلف رو برداشتم به نظرم بهترین تیم ها از نظر مهره و کارایی بیشترشون با سیستمی که گفتم ، آرسنال و دورتموند هستند . البته این نظر منه و یا شاید من با این تیما راحت تر هستم.

البته خارج از کریر رو میگم. عاشق حرکتای تو عمق اوبامیانگ (شماره 17 دورتموند) هستم. سرعتش محشره :n02: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%D9%86%DA%AF+%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C%DA%A9%D9%86 +%D8%AF%D9%88%D8%B1%D8%AA%D9%85%D9%88%D9%86%D8%AF&spell=1&sa=X&ei=pQrsUrP6MoSatQaNpoDoCA&ved=0CCMQvwUoAA&biw=1024&bih=629&dpr=1)

Zlatan_ibra
01-02-2014, 01:04
تو پنالتی به سر بازیکنا دقت کن ببین تو اخرین لحظه به کدوم طرف نگا میکنن

reza4024
01-02-2014, 02:53
ملّت ایران از این چرت و پرتا زیاد می‌گن. شما توجه نکن. همون 14 رو بشین بازی کن.

شما از کدوم ملتین؟

Zlatan_ibra
01-02-2014, 14:05
اقا یه پچی چیزی هست که تو گروه بندی لیگ قهرمانان و جام جهانی تو کریر مود کمی گرافیکی باشه...مثلا uclمثل خودش باشه شکلش یا تو جام جهانی که میری تم و جدولش انحصاری باشه!
الان تو هرسالی جام جهانی میری همش رو نوشته برزیل2014! :|

TimeWarp
01-02-2014, 15:35
تو پنالتی به سر بازیکنا دقت کن ببین تو اخرین لحظه به کدوم طرف نگا میکنن

نه اینم نیست . به همون طرف نگاه میکنه ، ممکنه بزنه یا نزنه. بالای 100 تا پنالتی تست کردم . برعکسشم نمیشه.مثلا چپ نگاه کنه و بزنه راست. یه بار وسطه. یه بار گوشه راسته . دو تا ممکنه بزنه چپ. الگوریتم خاصی نداره. خیلی سخته . پنالتی زدن خیلی راحت تر از گرفتنشه :n21:

afshin-434
01-02-2014, 17:08
شما از کدوم ملتین؟
من نمی‌دونم از کدوم ملّتم فقط می‌دونم با رفتار این ملّت مشکل اساسی دارم.

reza4024
01-02-2014, 20:17
من نمی‌دونم از کدوم ملّتم فقط می‌دونم با رفتار این ملّت مشکل اساسی دارم.

آره دقیقا باهات موافقم که معلوم نیس از کدوم ملّتی !
در رابطه با فیفا 14 هم همین دوتا فیلمی که ازش تو همین چند صفحه گذاشته شده خودش گویای همه چی هست و یه سری مشکلاتی که دوستان گفتن
بچه های این تاپیک با اینکه فیفا بازن اما تعصب بی جا روش ندارن

elshaarawy
01-02-2014, 20:49
کسی میدونه فیس های 14 به 13 میخوره یا نه ؟؟؟

afshin-434
01-02-2014, 21:39
آره دقیقا باهات موافقم که معلوم نیس از کدوم ملّتی !
در رابطه با فیفا 14 هم همین دوتا فیلمی که ازش تو همین چند صفحه گذاشته شده خودش گویای همه چی هست و یه سری مشکلاتی که دوستان گفتن
بچه های این تاپیک با اینکه فیفا بازن اما تعصب بی جا روش ندارن
و البته این باعث افتخارمه!
بازی کرک شده که اونم خود سازنده‌ی کرک می‌گه کرکش ناقصه، می‌خوای مشکل نداشته باشه؟!
در ضمن اگر هم این مشکلات در خود بازی باشه و ربطی به کرک نداشته باشه بسیار نادر هستند مثلاً من خودم در بازی‌ای که الآن روی هارد دارم این مشکلات رو ندیدم.
من روی فیفا 14 هیچ تعصّبی ندارم اتفاقاً امسال بیش‌تر PES 2014 بازی می‌کنم.

EhsanCPU
01-02-2014, 21:55

تغییرات نسخه 1.7.0
—————————-
- بروزرسانی پایگاه داده های جام جهانی 2014
————————–
* تیم های کلاسیک
- آرژانتین، انگلستان، اسپانیا، آلمان، ایتالیا ، فرانسه، برزیل، هلند، ستارگان جهان ، ستارگان اروپا
- بیش از ۳۰۰ بازیکن کلاسیک
- کیت کلاسیک ، اعداد و فونت جدید
- چهره جدید برای بازیکنان کلاسیک
- مسابقات جام حذفی با کلیه تیمها
- تبلیغات کلاسیک
* تیم ستارگان
- FIFA / FIFPro XI 2013
- ستارگان نایک ، آدیداس، پوما
- ستارگان MLS
- ستارگان CONCACAF ، CONMEBOL ، AFC ، OFC ، UEFA ، CAF و FIFA
* توپ کلاسیک
- آدیداس Questra
- آدیداس Etrusco
- آدیداس Azteca
- آدیداس تانگو
- آدیداس EUROPAS
- آدیداس Teamgeist
- آدیداس Durlast آپولو

- کلیه پایگاه داده ها
——————
* کفش های جدید
- Nike Tiempo Legend V Reflective Collection – White/Black/Blue
- Nike Tiempo Legend V – Red/White
- Warrior Skreamer – S-Lite Spicy Orange/Baja Blue/White
- Puma evoPOWER 1 – Peach/Blue/Yellow
- Nike Tiempo Legend V – Black
- Nike Tiempo Legend V – Black/White
- Nike Tiempo Legend V XX – White/Black
- adidas Nitrocharge 1.00 – Black/White/Orange
- adidas Nitrocharge 1.00 – EarthGreen/RunningWhite/SolarZest

دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Gregar
01-02-2014, 22:59
یکی تو این دو زمینه راهنمایی کنه :

1- گرفتن پنالتی : شوک فعاله و دروازبان به طرفین می پره . منظورم فهمیدن اینه که داره به کدوم سمت پنالتی رو میزنه. خیلی تمرین کردم اما اصلا نمیشه متوجه شد کدوم سمتی می خواد بزنه . دیگه 50 50 هم نیست. خیلی شانس می خواد گرفتن پنالتی ها

2- زدن کرنر : هر چی سانتر می کنیم اولین توپو دفاع میزنه و چون از سیستم 1-3-2-4 زیاد استفاده می کنم بازیکن پشت 18 ندارم تا تو موج دوم از پشت 18 شوت کنه و توپ میره زیر پای بازیکن حریف و یه جواریی میشه ضد حمله به خصوص بارسا رو برداری .

چطور می تونم در زمان زدن کرنر یار اضافه کنم برای زدن کرنر کوتاه چون فکر کنم بهتر جواب میده.
--------------

تا حالا این همه تیمای مختلف رو برداشتم به نظرم بهترین تیم ها از نظر مهره و کارایی بیشترشون با سیستمی که گفتم ، آرسنال و دورتموند هستند . البته این نظر منه و یا شاید من با این تیما راحت تر هستم.

البته خارج از کریر رو میگم. عاشق حرکتای تو عمق اوبامیانگ (شماره 17 دورتموند) هستم. سرعتش محشره :n02:

تاکتیک رو بزار روی attacking تا یارات توی کرنر زیاد بشن . حتی اگه بزاری روی defensive بارات موقع کرنر حریف میان تو زمین خودت جمع میشن .

راجع به اوبامیانگ باید بگم که توی فیفا هم محشره . با اینکه اورالش خیلی بالا نیست اما واقعا خوب بازی میکنه . این نشون میده که اورال همه چیز نیست .

نه اینم نیست . به همون طرف نگاه میکنه ، ممکنه بزنه یا نزنه. بالای 100 تا پنالتی تست کردم . برعکسشم نمیشه.مثلا چپ نگاه کنه و بزنه راست. یه بار وسطه. یه بار گوشه راسته . دو تا ممکنه بزنه چپ. الگوریتم خاصی نداره. خیلی سخته . پنالتی زدن خیلی راحت تر از گرفتنشه :n21:

من که تو گرفتنش راحت ترم تا زدنش و کاملا شانسی کار میکنم

و البته این باعث افتخارمه!
بازی کرک شده که اونم خود سازنده‌ی کرک می‌گه کرکش ناقصه، می‌خوای مشکل نداشته باشه؟!
در ضمن اگر هم این مشکلات در خود بازی باشه و ربطی به کرک نداشته باشه بسیار نادر هستند مثلاً من خودم در بازی‌ای که الآن روی هارد دارم این مشکلات رو ندیدم.
من روی فیفا 14 هیچ تعصّبی ندارم اتفاقاً امسال بیش‌تر PES 2014 بازی می‌کنم.

دلیل نمیشه که تا حالا اگه مشکلی ندیدی مشکل نداشته باشه . مطمئن باش از کرک هم نیست . کرک روی هوش مصنوعی تاثیر نداره .

amiralimadrisimo
02-02-2014, 16:14
دوستان لطفا اگه میتونید یک کمکی به من کنید تو این بازی ثبت نام کنید حتی اگه بازی هم نخواستید بکنید ولی حتما لطفا ثبت نام کنید ممنون

Greedy
02-02-2014, 17:26
تو کریر چطوری میشه تو لیگ قهرمانان اروپا شرکت کرد ؟ من بارسا رو برداشتم ولی فصل اول که کلا فقط تو لیگ و کوپا دل ری شرکت کردم و لیگ قهرمانان نداشت قهرمان لیگ هم شدم ولی فصل دوم هم که امروز شروع کردم تو برنامه بازی ها اصلا ندیدم بازی ای تو لیگ قهرمانان داشته باشم !

Zlatan_ibra
02-02-2014, 18:14
تو کریر چطوری میشه تو لیگ قهرمانان اروپا شرکت کرد ؟ من بارسا رو برداشتم ولی فصل اول که کلا فقط تو لیگ و کوپا دل ری شرکت کردم و لیگ قهرمانان نداشت قهرمان لیگ هم شدم ولی فصل دوم هم که امروز شروع کردم تو برنامه بازی ها اصلا ندیدم بازی ای تو لیگ قهرمانان داشته باشم !

داره...کمی برو جلوتر داره
تو فصل اولم وقتی میخوای بازی رو شروع کنی اون قسمتی که مشخصات رو میدی زیرش یه گزینه هست که میتونی شرکت در مسابقات اروپا رو تو فصل اول فعال کنی...
البته قبل از زدن پچ اسم این رقابتها چمپیونز کاپ هستش نه چمپیونز لیگ....
یه چیزشم بده که تو چمپیونزلیگ واقعی تو گروهی مثلا تیم سومی که بازی کردی باید بازی چهارم هم با اون بازی کنی ولی تو این اینطوری نیس

elshaarawy
02-02-2014, 20:28
مژده مژده !!!!! آخرش تونستم لباس میلان رو عوض کنم برای فصل بعد کریر .اونم بدون کرش کردن کریر مد . عکسی از لباس جدید که خودم با فتوشاپ ساختم

Zlatan_ibra
02-02-2014, 21:14
اره تو کریر مود یه مدت لباسا همش یه مدله حال نمیده....خوبه با پچهای مودینگوی چند مدل لباس میاد
مگه فصل بعد میلان لباسش اینه؟؟

elshaarawy
02-02-2014, 21:30
اره تو کریر مود یه مدت لباسا همش یه مدله حال نمیده....خوبه با پچهای مودینگوی چند مدل لباس میاد
مگه فصل بعد میلان لباسش اینه؟؟
آره دیگه همش یه لباس فایده نداره . من برای تست این لباس رو جایگزین لباس سوم کردم که اگه خراب شد لباس اصلی خراب نشه .. لباس فصل بعد میلان نیست ساخته ذهنه !!!! .. با پچ ایمپورت نکردم . با CM14.2 ایمپورتش کردم . اگه خواستی تا یه عکس از نحوه عوض کردن لباس بزارم .

elshaarawy
02-02-2014, 21:33
هوواوی سرور فلای امیرات :n08::n08::n08::n08:

sh79
02-02-2014, 23:16
سلان.این معیار rating دروازه بانا چیه؟؟من الان مربی چلسی ام.یه بار دروازه بان ذخیره رو گذاشتم تو(اسمش رو یادم نیس)و چک رو بیرون گذاشتم.یه بازی توستانه با psg بود.دروازه بانه 2,3 تا تک به تک و یک پنالتی رو گرفت(رو سطح ورد کلس).هر شوت هم طرف دروازش شده بود سیو کرد.ولی تو ریتینگ بهش 8.8 داد؟چرا؟معیارهاش چیه؟

Gregar
03-02-2014, 10:44
سلان.این معیار rating دروازه بانا چیه؟؟من الان مربی چلسی ام.یه بار دروازه بان ذخیره رو گذاشتم تو(اسمش رو یادم نیس)و چک رو بیرون گذاشتم.یه بازی توستانه با psg بود.دروازه بانه 2,3 تا تک به تک و یک پنالتی رو گرفت(رو سطح ورد کلس).هر شوت هم طرف دروازش شده بود سیو کرد.ولی تو ریتینگ بهش 8.8 داد؟چرا؟معیارهاش چیه؟

بستگی به تعداد موقعیت هایی هم که سیو کرده داره دیگه . یعنی بین یک دروازه بان که از 15 تا شوت 15 تا رو سیو کرده با کسی که از 10 تا شوت 10 تا رو سیو کرده فرق داره . حتی اگه گل هم بخوره فقط کمی از امتیازش کم میشه ولی هر سیو کلی امتیاز رو میبره بالا . حتی بیرون اومدن های دروازه بان هم حساب میشه .

مژده مژده !!!!! آخرش تونستم لباس میلان رو عوض کنم برای فصل بعد کریر .اونم بدون کرش کردن کریر مد . عکسی از لباس جدید که خودم با فتوشاپ ساختم

ایول اگه خودت درست کردی کارت قشنگه :12:

sh79
03-02-2014, 11:40
پنالتی بودن یا نبودن.مسئله اینست:تازه کارت قرمز هم داد به تری:

داور غش کرده بود...

Amir-Rainman
03-02-2014, 11:50
.. لباس فصل بعد میلان نیست ساخته ذهنه !!!! .. .

لباس فصل بعد میلان

لباس فصل بعد بعضی تیمای پرطرفدار

Zlatan_ibra
03-02-2014, 12:22
البته اینا رسمی نیستن چون فعلا هیچ لباسی به صورت رسمی رونمایی نشده

sh79
03-02-2014, 13:11
پنالتی بودن یا نبودن.مسئله اینست:تازه کارت قرمز هم داد به تری:

داور غش کرده بود...
به نظر شما پنالتی بود یا نه؟؟؟

Greedy
03-02-2014, 13:27
به نظر شما پنالتی بود یا نه؟؟؟

از روی این تصاویر نمیشه قضاوت کرد :n09:

reza4024
03-02-2014, 13:34
زدی پاشو قلم کردی میگی خطا بود یا نه؟ :n02:

sh79
03-02-2014, 13:39
آخه توپ رو از جلو پاش زدم:n03:

siahkamar
03-02-2014, 13:40
حضور علی دایی و سید جلال تو تیم های منتخب پچ جدید بسیار جالب بود مخصوصا علی دایی

reza4024
03-02-2014, 13:52
بعدم پاشو ناز کردی :n02:

Arash Behroozi
03-02-2014, 18:52
دلیل نمیشه که تا حالا اگه مشکلی ندیدی مشکل نداشته باشه . مطمئن باش از کرک هم نیست . کرک روی هوش مصنوعی تاثیر نداره .

این قوانین چیه میزارید که کرک و پچ روی گیم و هوش تاثیر نداره؟
کرک و پچ ناقص روی همه چیز تاثیر میزاره
البته جالبه شما مثلا مصدومیت یا اخراج بیمورد داور رو هوش مصنوعی نمیدونید!
ولی من یک کرکی اپلود میکنم براتون که روی پوزیشن و یارگیری و کلا به چیزی که میگین گیم پلی و هوش! تاثیر محسوسی داره
و یک کرک هم میزارم که دروازه بان کاملا جهت رو اشتباه تشخیص میده!

همه اینها جز AI هست و بنظر من تعصب یعنی اینکه AI و گیم پلی رو در هاله ی مقدسی بپیچیم و بگیم چیزی اینهارو دچار مشکل نمیکنه!

Zlatan_ibra
03-02-2014, 20:22
دوستان یکی دیتابیسی بده که نقل و انتقالات زمستانی توش انجام شده باشه....اگه نیستش ما خودمون دستی بندازیم

esi222
03-02-2014, 20:30
تغییرات نسخه 1.7.0
—————————-
- بروزرسانی پایگاه داده های جام جهانی 2014
————————–
* تیم های کلاسیک
- آرژانتین، انگلستان، اسپانیا، آلمان، ایتالیا ، فرانسه، برزیل، هلند، ستارگان جهان ، ستارگان اروپا
- بیش از ۳۰۰ بازیکن کلاسیک
- کیت کلاسیک ، اعداد و فونت جدید
- چهره جدید برای بازیکنان کلاسیک
- مسابقات جام حذفی با کلیه تیمها
- تبلیغات کلاسیک
* تیم ستارگان
- FIFA / FIFPro XI 2013
- ستارگان نایک ، آدیداس، پوما
- ستارگان MLS
- ستارگان CONCACAF ، CONMEBOL ، AFC ، OFC ، UEFA ، CAF و FIFA
* توپ کلاسیک
- آدیداس Questra
- آدیداس Etrusco
- آدیداس Azteca
- آدیداس تانگو
- آدیداس EUROPAS
- آدیداس Teamgeist
- آدیداس Durlast آپولو

- کلیه پایگاه داده ها
——————
* کفش های جدید
- Nike Tiempo Legend V Reflective Collection – White/Black/Blue
- Nike Tiempo Legend V – Red/White
- Warrior Skreamer – S-Lite Spicy Orange/Baja Blue/White
- Puma evoPOWER 1 – Peach/Blue/Yellow
- Nike Tiempo Legend V – Black
- Nike Tiempo Legend V – Black/White
- Nike Tiempo Legend V XX – White/Black
- adidas Nitrocharge 1.00 – Black/White/Orange
- adidas Nitrocharge 1.00 – EarthGreen/RunningWhite/SolarZest

دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام
چندتا سوال درمورد این آپدیت :
1) همین که اکسترکت بشه و تو محلش کپی بشه حله؟
2) واسه اعمال این آپدیت باید آپدیت های قبلی هم نصب شده باشه یا همین به تنهایی جواب میده؟
3) تو کرک مشکلی پیش نمیاد؟
ممنون

mojtaba_tanha
04-02-2014, 09:32
آقا من با xbox بازی میکنم چطوری بازی رو بروز کنم. منظورم آبدیت رسمیه نه نقل و انتقالات.!

Gregar
04-02-2014, 11:14
راستی بچه ها این اپدیت 1.7.0 نقل و انتقالات جدید رو هم به روز کرده یا باید منتظر 1.7.1 باشیم ؟ من هنوز نصب نکردم و توی فایل Readme اش هم که ننوشته بود دیتابیس 2 یا 4 رو اپدیت کرده یا نه .

این قوانین چیه میزارید که کرک و پچ روی گیم و هوش تاثیر نداره؟
کرک و پچ ناقص روی همه چیز تاثیر میزاره
البته جالبه شما مثلا مصدومیت یا اخراج بیمورد داور رو هوش مصنوعی نمیدونید!
ولی من یک کرکی اپلود میکنم براتون که روی پوزیشن و یارگیری و کلا به چیزی که میگین گیم پلی و هوش! تاثیر محسوسی داره
و یک کرک هم میزارم که دروازه بان کاملا جهت رو اشتباه تشخیص میده!

همه اینها جز AI هست و بنظر من تعصب یعنی اینکه AI و گیم پلی رو در هاله ی مقدسی بپیچیم و بگیم چیزی اینهارو دچار مشکل نمیکنه!

البته منظور من رو بد گرفتی .
منظور من این بود که ممکنه اگه باگی چیزی هست از خود بازی اصلی باشه .
و در واقع وقتی بحث اشکال در هوش مصنوعی میشه دو حالت داره :
1. یا منظور باگ هایی هست که عملا انتظار نمیره cpu همچین عملکردی داشته باشه . مثل همون مصدومیت یا اخراج یا پرش اشتباه دروازه بان که میگی .
2. و یا ضعف توی هوش مصنوعی . مثل اختلاف درجه هوش مصنوعی بین حالت Easy و Legendary .

و من منظورم همون حالت 2 بود . یعنی وقتی شما با کرک بازی میکنی امکان نداره cpu باهوش تر یا خنگ تر بازی کنه . ممکنه از اون حرکات حالت 1 انجام بده که در واقع بهش میگن باگ هوش مصنوعی اما ضعف نداره یا همون حالت 2 .

دو دلیل هم اگه قبول نداری میگم :
اول اینکه من فیفا 12 و 13 رو ارجینال میگرفتم اما قبل از هر کدوم یه مدت کرکی بازی میکردم و وقتی ارجینال میگرفتم هم همون مشکلات و باگهای نسخه کرکی باز هم بود و من هیچ وقت با خریدن نسخه ارجینال نشد که نسخه با باگ کمتری رو ببینم . البته کرک های نسخه های قبل میگفتن کامله و فقط کرک امسال بود که مشکل زیاد داشت .
دوم اینکه یک نفر هست به اسم doc+ نمیدونم میشناسیش یا نه . این یارو مودر هستش که تا جایی که یادمه از نسخه 11 به بعد هر سال میاد یه پچی به نام Hybrid gameplay رو میده بیرون که این پچ کلی تغییر اساسی روی هوش مصنوعی اعمال میکنه و اصلا هم به exe بازی دست نمیزنه و نشون میده که هوش مصنوعی حالت 2 بازی ربطی به فایل اجرایی بازی نداره .
سوم هم اینکه بعضی وقتها اپدیتهایی برای بازی میاد و گیم پلی و هوش مصنوعی رو ارتقا میده ولی باز هم دست به فایل exe نمیزنه .

البته من اطلاعات کاملی از سیستم بازی ندارم اما با توجه شواهد با احتمال تقریبا 90% میگم که تغییر فایل اجرایی بازی تاثیری روی درجه هوش مصنوعی نداره .
ولی به هر حال ممکنه کرک باعث یه سری باگ هوش مصنوعی توی بازی بشه . همونطور که توی کرک های قبلی فیفا 14 دیدیم .

Gregar
04-02-2014, 11:57
مودینگ وی 1.7.1 هم اومد :

MWM 1.7.1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اگه کریر رو شروع نکردین این اپدیت رو نصب کنین که نقل و انتقالات همه اپدیت شده و کلی اورال و پتانسیل هم عوض شده .

hitler1945
04-02-2014, 13:28

MWM 1.7.1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اگه کریر رو شروع نکردین این اپدیت رو نصب کنین که نقل و انتقالات همه اپدیت شده و کلی اورال و پتانسیل هم عوض شده .

مایی که وسط کریر هستیم چی ؟ نصب کنیم همه چی پریده؟
اگه سیو رو کپی کنیم هم نمیشه؟

Zlatan_ibra
04-02-2014, 18:43
اقا من یه سوال دارم....اگه ما این پچ جدید ۱٫۷٫۱ رو دانلود کنیم و فقط دیتابیسش رو ورداریم نقل و انتقالات درست میشه؟
چون پچهای قبلی نصب نیس فقط دیتابیسش رو میخوام که نقل و انتقالات بروز بشه

elshaarawy
04-02-2014, 19:10
دلم برای pes2013 تنگ شده ... ولی نمیتونم از فیفا دل بکنم:n29:

Gregar
04-02-2014, 19:20
اقا من یه سوال دارم....اگه ما این پچ جدید ۱٫۷٫۱ رو دانلود کنیم و فقط دیتابیسش رو ورداریم نقل و انتقالات درست میشه؟
چون پچهای قبلی نصب نیس فقط دیتابیسش رو میخوام که نقل و انتقالات بروز بشه

اگه منظورت اینه که کلا پچ مودینگ وی نداری که نه نمیشه ولی اگه پچ های قبلی مودینگ وی رو داری و میخوای بدون نصب این یکی دیتابیسش رو فقط نصب کنی باز هم فکر نکنم بشه . چون به هر حال یه سری بازیکنهای جدید اضافه میشن که face های جدید و تکسچر جدید دارن و باید همراه با پچ اونها اضافه بشن .

Zlatan_ibra
04-02-2014, 19:28
تا پچ 1.5 دارم ولی من فقط نقل و انتقالات میخوام اگه پچ بریزم باز کریر رو باید از اول برم...یادمه تو فیفا 13 یه دیتابیس کم حجم اومد انداختیم بازی اپدیت شد...تو این چنین چیزی نیس؟

دلم برای pes2013 تنگ شده ... ولی نمیتونم از فیفا دل بکنم:n29:
اتفاقا الان داشتم پیس 13 رو بازی میکردم....یعنی من 1.5سال با این اخت گرفته بودم و با 9تا تیم مستر رفته بود

elshaarawy
04-02-2014, 19:55
تا پچ 1.5 دارم ولی من فقط نقل و انتقالات میخوام اگه پچ بریزم باز کریر رو باید از اول برم...یادمه تو فیفا 13 یه دیتابیس کم حجم اومد انداختیم بازی اپدیت شد...تو این چنین چیزی نیس؟

اتفاقا الان داشتم پیس 13 رو بازی میکردم....یعنی من 1.5سال با این اخت گرفته بودم و با 9تا تیم مستر رفته بود
میترسم برم سمت pes گرافیکش منو وسوسه کنه که نیام سمت fifa !!!

Zlatan_ibra
04-02-2014, 20:53
گرافیک فیفا13 که تو روز بهتر از پیس بود....الانم گرافیک فیفا تو شب بهتر شده
البته پیس14 گرافیکش معرکه هست بهترین گرافیک تاریخ رو همین پیس 14 داره....من رو حداکثر تنظیمات رو تلویزیون 42 اینچ اچ دی بازی کردم فکم باز موند ولی خود بازی تعریفی نداره نمیشه باهاش کنار اومد....من هر چند یبار بازی میکنم ولی اگه 2 روز پیس بازی کردم دوباره برمیگردم فیفا 1ماه فیفا بازی میکنم....تو سال قبل این مورد برعکس بود

delpiero107
04-02-2014, 21:12
بچه ها چرا پس تیمای قدیمی نیستن باید دیتا بیس چند رو انتخاب کنیم....کجا هستن تیمای قدیمی؟

stealer
04-02-2014, 21:18

اقا من کلا مودینگ وی دانلود نکردم:دی
فقط یه فایل کوچیک نقل و انتقالات دانلود کردم که تغییراتش واسه تابستون هست و جدید نیست
میشه یه مودینگ وی all in one رو لینکشو بذاری؟
اگه پچی هم هست که نقل و انتقالات نیم فصل جدید رو هم داشته باشه ممنون میشم قرار بدین

amiralimadrisimo
04-02-2014, 21:44
شما باید دیتابیس جام جهانی رو انتخاب کنی بعد برای مثال اگه برای بازی دوستانه تو قسمت فیفا یک فیفا هست یک legends یا کلاسیک که 10 تا تیم هستن انتخاب کنید

Zlatan_ibra
04-02-2014, 22:22
سلام خدمت اساتید فیفا
اقا چطوری میشی پیراهن بازیکنارو اندامی کرد؟الان بعضی از بازیکنا پیراهنشون اندامیه مث سولدادو و ....ولی مال بعضیا نه
الان من میخوام پیراهن بازیکنا مث عکس شماره 2 اندامی باشه....

pc-game
04-02-2014, 22:51
پیراهن اندامی حرام است برادر ! و روحیه بازیکن رو خراب میکنه !:25:

esi222
04-02-2014, 23:10
سلام
2) واسه اعمال این آپدیت باید آپدیت های قبلی هم نصب شده باشه یا همین به تنهایی جواب میده؟
ممنون
یکی نیست جواب ما رو هم بده؟ :n03:

Gregar
04-02-2014, 23:17

فکر کنم اگه من که الان دیتابیس جدید رو دارم فایل squad ام رو بدم به تو تو بازی لود کنی هم نقل و انتقالات بیرون از کریرت اپدیت میشه هم کریرت خراب نمیشه .
اگه خواستی بگو اپلود کنم
البته واسه امکانات دیگه من جمله رفع باگ و ... اگه پچ جدید رو بدون اعمال دیتابیس بریزی خوبه . چون تو مشخصاتش نوشته Fixed some errors

اقا من کلا مودینگ وی دانلود نکردم:دی
فقط یه فایل کوچیک نقل و انتقالات دانلود کردم که تغییراتش واسه تابستون هست و جدید نیست
میشه یه مودینگ وی all in one رو لینکشو بذاری؟
اگه پچی هم هست که نقل و انتقالات نیم فصل جدید رو هم داشته باشه ممنون میشم قرار بدین

این پیج فروم اصلی مودینگ وی هست . از همون AIO 1.0.1 بگیر تا اخر همه رو بریز

سلام خدمت اساتید فیفا
اقا چطوری میشی پیراهن بازیکنارو اندامی کرد؟الان بعضی از بازیکنا پیراهنشون اندامیه مث سولدادو و ....ولی مال بعضیا نه

اره خداییش منم خیلی تو کف این نوع لباس هستم و فقط بازیکنهای خاصی این لباس رو دارن . مثل روبن ، کاوانی و بیل و ... اگه بشه همه اینطوری بشن خوبه . پارسال یه مود بود همه رو اینطوری میکرد یادم رفته چی بود

Zlatan_ibra
04-02-2014, 23:26
من که تا پچ 1.3 دارم و هیچ باگ و اروری ندارم...اگه میشه اون دیتابیس نقل و انتقالات رو آپ کنید....با اضافه شدن اون که باگ به بازی نمیاد؟

EhsanCPU
04-02-2014, 23:32
سلام
ممنون

سلام
1- باید اکسترکت و تو محل نصب بازی کپی کنین و فایل Installer رو اجرا کنین (البته قبلش باید 15 پچ قبلی رو دانلود و نصب کرده باشین)
2- بله حتما باید آپدیت های قبلی رو هم نصب کنین برای دانلود به این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برین
3- نه مشکلی نداره با همون کرک 3DM راحت جواب میده

Gregar
05-02-2014, 00:04
من که تا پچ 1.3 دارم و هیچ باگ و اروری ندارم...اگه میشه اون دیتابیس نقل و انتقالات رو آپ کنید....با اضافه شدن اون که باگ به بازی نمیاد؟

گفتم دیگه یه وقت میبینی یه بازیکن جدید به دیتابیس اضافه شده بعد منتهی چون فایلهای تکسچر اون بازیکن رو نداری مشکل به وجود میاد . البته شاید همه اینا توی دیتابیس باشه من نمیدونم . میخوای همون فایل squad رو اپلود کنم یا فایل دیتابیس 2 مربوط به مودینگ وی رو ؟

delpiero107
05-02-2014, 08:58
سلام خدمت اساتید فیفا

برای اندامی کردن پیراهن بازیکن ها باید پچ moddingway رو نصب کنی بعد برو توی moddingway selector اونجا یه گزینه داره select players اونجا بازیکن مورد نظر خودت رو انتخاب کن بعد گزینه tight kit رو بزن yes هر بازیکنی بخوای میتونی پیراهنش رو چسبان کنی بعدش assign بزن بیا بیرون

amiralimadrisimo
05-02-2014, 11:02
اتفاقا من خیلی از لابس اندامی بدم میاد میزنه تو ذوق چطوری همه رو عادی کنیم لباسشون رو؟

Zlatan_ibra
05-02-2014, 11:51
گفتم دیگه یه وقت میبینی یه بازیکن جدید به دیتابیس اضافه شده بعد منتهی چون فایلهای تکسچر اون بازیکن رو نداری مشکل به وجود میاد . البته شاید همه اینا توی دیتابیس باشه من نمیدونم . میخوای همون فایل squad رو اپلود کنم یا فایل دیتابیس 2 مربوط به مودینگ وی رو ؟

من فقط 1.7 رو ندارم...بقیه رو هم خودم نصب نکردم چون باگ داشت
همون squadرو اپلود کنین برا نقل و انتقالات....مسکلی هم بوجود اومد با پاک کردنش دوباره درست میشه
ممنون

arsalantottijadid
05-02-2014, 12:04
سلام دوستان من تازه میخوام بازی رو نصب کنم از همینجام دانلودش کردم،لطفا بگید چیکار کنم که به مشکل نخورم و چه پچ ها و آپدیت هایی رو نصب کنم؟؟! نمیخوام بازی خراب بشه و مخصوصا کرش کنه اونم تو کریر که خیلی ضدحال میشه،واسه همین پچ هایی که به بازی و کریر آسیب میزنن رو نمیخوام نصب کنم،فقط اونا که ضرورین رو بگید کافیه ، مرسی

Gregar
05-02-2014, 14:20
من فقط 1.7 رو ندارم...بقیه رو هم خودم نصب نکردم چون باگ داشت
همون squadرو اپلود کنین برا نقل و انتقالات....مسکلی هم بوجود اومد با پاک کردنش دوباره درست میشه
ممنون

اینم فایل Squad ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

amiralimadrisimo
05-02-2014, 18:43
ماله نیم فصل دوم هست؟
اگه آره نحوه نصبشم بگو

TimeWarp
05-02-2014, 19:25
اینم فایل Squad ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

منم پچ های جدید مودینگ وی رو نریختم و فقط تا 1.2.5 اعمال کردم ( لزومی ندیدم پچ های جدید رو اعمال کنم ) دستیم تغییرات مهم رو اعمال کردم و ترنسفر کردم سیو نمیشه و دوباره می بینی همون بازیکنا تو تیم های قبلی هستن.

1- اینو دقیقا کجا باید قرار بدیم ؟
2- اگه مشکلی پیش اومد روش حذفش چیه ؟ یه دلیت ساده یا اینکه نه این به جای فایل دیگه ای میشینه و در اصل replace میشه ؟
3- تغییرات اخیر هم هست دیگه ؟

:n16:
----------------
تنها روشی که من تست کردم و تا حدودی جواب گرفتم برای گرفتن پنالتی توجه به ساق پای بازیکنی هست که داره پنالتی میزنه:n06:

arsalantottijadid
05-02-2014, 19:42
سلام دوستان من تازه میخوام بازی رو نصب کنم از همینجام دانلودش کردم،لطفا بگید چیکار کنم که به مشکل نخورم و چه پچ ها و آپدیت هایی رو نصب کنم؟؟! نمیخوام بازی خراب بشه و مخصوصا کرش کنه اونم تو کریر که خیلی ضدحال میشه،واسه همین پچ هایی که به بازی و کریر آسیب میزنن رو نمیخوام نصب کنم،فقط اونا که ضرورین رو بگید کافیه ، مرسی

دوستان کسی نبود مارو راهنمایی کنه؟!

Zlatan_ibra
05-02-2014, 19:59

اقا اینو تو پوشه سیو بازی انداختم منتهی کار نکرد...

Zlatan_ibra
05-02-2014, 21:01
من دیتابیس اخرین پچ رو دانلود کردم و استفاده کردم ولی فقط رو دیتابیس رسمی 2 جواب میده و اون موقع باید قید خیلی از تیمارو بزنم

sh79
05-02-2014, 21:33
یک گاف وحشتناک از دروازه بان:
FIFA_14_2014-2-5-12-50-36-466.mpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

amiralimadrisimo
05-02-2014, 21:41
دوستان اول فصل یک پچ نقل و انتقالات اومد که میرفتیم اون رو تو my document قسمت فیفا 14 کپی می کردیم بعد تو بازی تو قسمت پروفایل تو load squads پوشه ای به نام new transfer به وجود می آمد و نقل و انتقالات بروز میشد با اومدن پچ های مودینگ وی دیگه به یان نیاز نشد . اما حالا با توجه به نقل انتقالات زمستان فعلا فقط دیتابیس 2 که رسمی فیفا هست آپدیت شده. دوستان بنظرم منتظر باشن شاید دیتابیس چهار هم آپدیت شه در پچ بعد

zodiac67
06-02-2014, 01:39
روشی وجود داره موقع پنالتی زدن مکث کرد بعد ضربه زد مثل بالوتلی اگه اره چطوری ؟ :n09:

Greedy
06-02-2014, 01:46
روشی وجود داره موقع پنالتی زدن مکث کرد بعد ضربه زد مثل بالوتلی اگه اره چطوری ؟ :n09:

+
یه فیلم دیدم بعد زدن پنالتی پشتک میزد یعنی بلافاصله که ضربه رو زد بازیکن پشتک زد اینم بگید
با تشکر :n02:

sh79
06-02-2014, 11:50
سلام.چیجوری تو پنالتی ها قبل از ضربه یه مکث میکنه بعد میزنه؟

Mohammad Yek110
06-02-2014, 12:48
سلام.چیجوری تو پنالتی ها قبل از ضربه یه مکث میکنه بعد میزنه؟

سلام
دکمه شوت رو بیش از یه بار بزنید...

amiralimadrisimo
06-02-2014, 12:48
برای اینکار شما دو بار شوت رو بزنید

amiralimadrisimo
06-02-2014, 12:53
تو پناتی ها تو گرفتنش بستگی به دو چیز داره یکیش پای بازیکنا هست اگر چپ پا باشه مثل گرت بیل یا وسط میزنه یا چپ اگه هم راست بزنه خیلی ریسکی هست و بعیده . بستگی به جایگیری تو دروازه هم داره . بدترین حالتم اینه که چیپ بزنه ولی اکثرا توپ های چیپ بیرون میره

Zlatan_ibra
06-02-2014, 12:54
من هم یه جا یه کاری کردم موقع پنالتی از عقب بدو بدو اومد زد ولی ندونستم کدومو زدم

amiralimadrisimo
06-02-2014, 12:55
دوستان کسی کلیپی داره یا عکسی که skill moves ها رو آموزش بده؟

Greedy
06-02-2014, 13:07
دوستان کسی کلیپی داره یا عکسی که skill moves ها رو آموزش بده؟
اینا رو چند روز پیش از یوتیوب مستقیم کردم دو روز دیگه پاک میشن پس زودتر دانلود کن :

FIFA_14_All_55_Skills_Tutorial___HD_1080p_[tag18].mp4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %5D.mp4)

FIFA_14__AMAZING!_Online_Goals_&_Skills_Compilation_HD_[tag18].mp4
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ation_HD_%5Btag18%5D.mp4)FIFA_14_Tutorial__Advance d_Body_Feint___Best___Most_Effective_Skill_Move!!
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] t_Effective_Skill_Move%21%21_%5Btag18%5D.mp4)
FIFA_14___Warrior___Online_Goals_&_Skills_Compilation___HD_[tag18].mp4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ation___HD_%5Btag18%5D.mp4)

FIFA_13_14_Rabona_Tutorial_[tag18].mp4

کیفیت همشون 360p هست / فقط من هر کاری کردم نتونستم حرکت rabona رو اجرا کنم کسی بلده توضیح بده
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Gregar
06-02-2014, 13:19
ماله نیم فصل دوم هست؟
اگه آره نحوه نصبشم بگو

اره مال نیم فصل دومه . البته بعضی از نقل و انتقالات هنوز انجام نشده و احتمالا هفته دیگه EA همه رو اعمال کنه .

منم پچ های جدید مودینگ وی رو نریختم و فقط تا 1.2.5 اعمال کردم ( لزومی ندیدم پچ های جدید رو اعمال کنم ) دستیم تغییرات مهم رو اعمال کردم و ترنسفر کردم سیو نمیشه و دوباره می بینی همون بازیکنا تو تیم های قبلی هستن.

1- اینو دقیقا کجا باید قرار بدیم ؟
2- اگه مشکلی پیش اومد روش حذفش چیه ؟ یه دلیت ساده یا اینکه نه این به جای فایل دیگه ای میشینه و در اصل replace میشه ؟
3- تغییرات اخیر هم هست دیگه ؟

----------------
تنها روشی که من تست کردم و تا حدودی جواب گرفتم برای گرفتن پنالتی توجه به ساق پای بازیکنی هست که داره پنالتی میزنه:n06:

اومدی دستی تغییر دادی . در واقع customize کردی ترکیبت رو . پس باید موقع شروع کریر ترکیبت رو بزاری روی حالت customized نه default .

اقا اینو تو پوشه سیو بازی انداختم منتهی کار نکرد...

این فایل رو که ریختین توی my documents > fifa14
بعدش میرین تو بازی از قسمت customize > profile > load squad این فایل رو لود میکنین و فعال میشه.
واسه غیر فعال کردنش هم میرین تو قسمت customize > edit teams > reset all squad رو که بزنین squad هاتون برمیگرده به حالت اولیه .
یادتون هم نره موقع شروع کریر باید ترکیب روی حالت customized باشه نه default .

+

من تازگی دنبال کارهای doc+ هستم که تغییراتی که توی مودهاش نوشته خیلی جالبه و بازی رو از این رو به اون رو میکنه . تا چند وقت دیگه شاید مودهای اون رو هم نصب کنم ببینم چطوره . یکی از بهترین مودهاش edit player unlocker توی کریر هستش که دفعه قبلی واسه من کار نکرد و حالا ورژن جدید داده شاید کار کنه . اگه بشه edit player ازاد بشه توی کریر خیلی خوبه و میشه youth ها رو ادیت کرد و دیگه مثلا شاهد بازیکنی با شلوار یا لباس tucked توی بازی نباشیم :n08:

dipi
06-02-2014, 13:53
میگم سایتی فیلمی چیزی نیست در مورد شادی گل ؟
میخوام ببینم شادی گل ها چند نوع داره . درسته توی ستینگ زده ولی شکل شادی رو نشون نداده
من شادی گل کریم بنزما رو میخوام که سلام نظامی میده:n01:
کسی نمیدونه؟

Greedy
06-02-2014, 14:12
کسی نمیدونه؟

FIFA 14 ALL 40 Celebrations TUTORIAL HD (How to do all Celebrations) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] do_all_Celebrations%29_%5Btag18%5D.mp4

واسه شادی کریم :دی هم r1 نگه دار بعد مثلث بزن
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] do_all_Celebrations%29_%5Btag18%5D.mp4)

Gregar
06-02-2014, 15:33
خوب همونطور که گفتم رفتم این مود جدید Doc+ رو که برای انلاک کردن گزینه ی edit player توی کریر هستش رو تست کردم و خوشبختانه این دفعه جواب داد
حالا اموزشش رو میزارم . البته به صورت کلی و اگه جزییاتی خواستین بپرسین .

خوب اول از همه این صفحه مربوط به این مود هست :
FIFA 14 MENU & CAREER MODE PLAYER'S EDITOR UNLOCKER ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

خوب اول این فایل رو دانلود کنین :
FIFA 14 CM Players Editor ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

توی این فایل زیپ دو تا فایل هست که careermanagerhubcfg مربوط به همون قضیه edit player توی کریر هست و mainhubcfg هم منوی اصلی بازی رو تغییر میده و بعضی گزینه ها رو میاره دم دست .

این دو تا رو توی این مسر کپی کنین :
D:\Program Files\Electronic Arts\FIFA 14\Game\data\ui\layout

که احتمالا چون فایل mainhubcfg از قبل اونجا هست میخواد replace کنه که کلا پیشنهاد میکنم به منوی اصلی دست نزنین و این فایل رو کپی نکنین و فقط همون careermanagerhubcfg رو کپی کنین .

حالا باید توسط یک BH regenerator فایل های Bh رو regenerate کنین .

که با این کار دیگه تمومه و گزینه Edit player توی کریرتون باز میشه و هیچ صدمه ای هم به کریرتون نمیزنه و لازم هم نیست واسه باز شدن این گزینه کریر رو از اول برین .

البته بگم که با این کار در واقع گزینه ی بدرد نخور injury list توی کریر تبدیل میشه به edit player و خود Edit player باز نمیشه .

Greedy
06-02-2014, 16:03
FIFA 14 ALL 40 Celebrations TUTORIAL HD (How to do all Celebrations) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] do_all_Celebrations%29_%5Btag18%5D.mp4

واسه شادی کریم :دی هم r1 نگه دار بعد مثلث بزن
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] do_all_Celebrations%29_%5Btag18%5D.mp4)

Unlockable Celebrations

یه سری حرکات شادی هست به اسم
Unlockable Celebrations اینا رو نمیشه زد ... باید فیفا ارجینال داشته باشیم ؟ نمیشه بازشون کرد ؟

amiralimadrisimo
06-02-2014, 16:52
در مورد این میشه بیشتر توضیح و آموزش بدی؟
ماله من
FHL-BH-Editor ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ارور stop working میده

mj94
06-02-2014, 17:06
خوب همونطور که گفتم رفتم این مود جدید Doc+ رو که برای انلاک کردن گزینه ی edit player توی کریر هستش رو تست کردم و خوشبختانه این دفعه جواب داد
حالا اموزشش رو میزارم . البته به صورت کلی و اگه جزییاتی خواستین بپرسین .

خوب اول از همه این صفحه مربوط به این مود هست :
FIFA 14 MENU & CAREER MODE PLAYER'S EDITOR UNLOCKER ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

خوب اول این فایل رو دانلود کنین :
FIFA 14 CM Players Editor ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

توی این فایل زیپ دو تا فایل هست که careermanagerhubcfg مربوط به همون قضیه edit player توی کریر هست و mainhubcfg هم منوی اصلی بازی رو تغییر میده و بعضی گزینه ها رو میاره دم دست .

این دو تا رو توی این مسر کپی کنین :
D:\Program Files\Electronic Arts\FIFA 14\Game\data\ui\layout

که احتمالا چون فایل mainhubcfg از قبل اونجا هست میخواد replace کنه که کلا پیشنهاد میکنم به منوی اصلی دست نزنین و این فایل رو کپی نکنین و فقط همون careermanagerhubcfg رو کپی کنین .

که با این کار دیگه تمومه و گزینه Edit player توی کریرتون باز میشه و هیچ صدمه ای هم به کریرتون نمیزنه و لازم هم نیست واسه باز شدن این گزینه کریر رو از اول برین .

البته بگم که با این کار در واقع گزینه ی بدرد نخور injury list توی کریر تبدیل میشه به edit player و خود Edit player باز نمیشه .

سلام بعد از مدت ها.
نوکرم.
ببین، من از fifa 13 دنبال این قضیه انلاک ادیت پلیرم.
اگه میشه لینک دانلود یه BH regenerator رو هم بذاری.
باور کن وقت گشتن دنبالشو ندارم.
اگه ممکنه لینک همونی که خودت استفاده کردیو بذار.

Gregar
06-02-2014, 17:31
در مورد این میشه بیشتر توضیح و آموزش بدی؟
ماله من
FHL-BH-Editor ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ارور stop working میده

سلام بعد از مدت ها.
نوکرم.
ببین، من از fifa 13 دنبال این قضیه انلاک ادیت پلیرم.
اگه میشه لینک دانلود یه BH regenerator رو هم بذاری.
باور کن وقت گشتن دنبالشو ندارم.
اگه ممکنه لینک همونی که خودت استفاده کردیو بذار.

من خودم قبلا یه چندتا داشتم اما پاک کرده بودم و اسمشون هم یادم رفته بود اما امروز یکی دیگه گرفتم اونم بد نیست و طرز کارش خیلی راحته . منتهی یکی دیگه قبلا داشتم اون بهتر بود .

اینی که خودم گرفتم اینه :

File Master 14.0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
که توی این صفحه همون File Master رو فقط بگیرین .
واسه regenerate هم توی نوار ابزارش گزینه regenerate BH رو داره .

این Regenetor ها بعضی موقع ها موقع اجرا ممکنه ارور stop working بدن که به خاطر اینه که بازی ما ها به صورت نصبی نبوده و توی رجیستری محل نصب فیفا مشخص نیست .

واسه این کار هم باید مراحل زیر رو انجام بدین :

یه فایل txt با notepad توی دسکتاپ بسازین و اینا رو توش کپی کنین

منتهی به جای اون قسمت bold شده ادرس محل فیفای خودتون رو بدین . مثلا به این صورت : C:\\Program Files\\FIFA 14
که یادتون نره باید بینشون به جای یک \ دوتا بزارین . یعنی \\ .

بعد پسوند این فایل رو از txt بکنین reg
و بعد اجراش کنین و yes رو بزنین تا محتویاتش بره تو رجیستری .
البته این روش واسه NHL BH Editor جواب نداد حالا شاید واسه شما جواب بده . البته واسه این file master هم لازمه .

TimeWarp
06-02-2014, 17:42
3 تا سوال :

1- ضد سیستم ، سیستم 4.2.3.1 چیه ؟ البته این سیستم حالت wide و چند حالت دیگه هم داره مثلا سیستم پیش فرض مارسی یا دورتموند .
2- چطوری میشه مثل cpu پاس چیپ داد ؟ من L1 رو نگه می دارم و سانتر می کشم پاس چیپ نمیشه و یه جواریی میشه سانتر که آخرش یا توپ لو میره یا میرسه به دروازه بان
3- نحوه ی سانتر قطری چطوره ؟ مثلا از وسط زمین می خوام سانتر بکشم سمت چپ زمین حریف (با اینکه جهتو به اون سمت نگه می دارم با فشردن دو تا از کلیدهای جهتی به صورت هم زمان ) ولی بازم مستقیم سانتر میکنه .

اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم :n16:

amiralimadrisimo
06-02-2014, 17:49
File Master 14.0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) واسه من کار نکرد

amiralimadrisimo
06-02-2014, 17:53
من یکجا خونده بودم باید این دو جا رو تغییر بدی

"Folder"="D:\\GAMES\\FIFA\\FIFA 14""Install Dir"="D:\\Program Files\\FIFA 14"

Zlatan_ibra
06-02-2014, 18:08
این فایل رو که ریختین توی my documents > fifa14
بعدش میرین تو بازی از قسمت customize > profile > load squad این فایل رو لود میکنین و فعال میشه.
واسه غیر فعال کردنش هم میرین تو قسمت customize > edit teams > reset all squad رو که بزنین squad هاتون برمیگرده به حالت اولیه .
یادتون هم نره موقع شروع کریر باید ترکیب روی حالت customized باشه نه default .

فک کنم برا دیتابیس 2 بود درسته؟من برا دیتابیس 4 میخوام برا دیتابیس2 درست بود ولی برا 4 نه

reza4024
06-02-2014, 19:21
3 تا سوال :

1- ضد سیستم ، سیستم 4.2.3.1 چیه ؟ البته این سیستم حالت wide و چند حالت دیگه هم داره مثلا سیستم پیش فرض مارسی یا دورتموند .
2- چطوری میشه مثل cpu پاس چیپ داد ؟ من L1 رو نگه می دارم و سانتر می کشم پاس چیپ نمیشه و یه جواریی میشه سانتر که آخرش یا توپ لو میره یا میرسه به دروازه بان
3- نحوه ی سانتر قطری چطوره ؟ مثلا از وسط زمین می خوام سانتر بکشم سمت چپ زمین حریف (با اینکه جهتو به اون سمت نگه می دارم با فشردن دو تا از کلیدهای جهتی به صورت هم زمان ) ولی بازم مستقیم سانتر میکنه .

اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم :n16:

پاس هوایی L1 رو بگیر و دکمه پاس تو عمق رو بزن
واسه سانتر قطری L1 بگیر و دکمه سانتر رو بزن
واسه سیستم اینکه بگی این سیستم ضد این هستش جالب نیس چون به نحوه بازی کردنت هم ربط داره
من با این سیستما بازی میکنم:
4-2-3-1
4-1-2-3
و سیستم مورد علاقم واسه وقتی که دوستان سیستم چار دو سه یک رو برمیدارن:
3-5-1-1
که تو این سیستم دوتا فروارد پشت سر همن که من دستی او عقبیو کمی به سمت چپ و جلویی رو کمی به سمت راست متمایل میکنم جایگاهشونو
امتحان کن ببین نحوه بازیت با این سیستم هماهنگه یا نه

mj94
06-02-2014, 19:29
من خودم قبلا یه چندتا داشتم اما پاک کرده بودم و اسمشون هم یادم رفته بود اما امروز یکی دیگه گرفتم اونم بد نیست و طرز کارش خیلی راحته . منتهی یکی دیگه قبلا داشتم اون بهتر بود .

اینی که خودم گرفتم اینه :

File Master 14.0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
که توی این صفحه همون File Master رو فقط بگیرین .
واسه regenerate هم توی نوار ابزارش گزینه regenerate BH رو داره .

این Regenetor ها بعضی موقع ها موقع اجرا ممکنه ارور stop working بدن که به خاطر اینه که بازی ما ها به صورت نصبی نبوده و توی رجیستری محل نصب فیفا مشخص نیست .

واسه این کار هم باید مراحل زیر رو انجام بدین :

یه فایل txt با notepad توی دسکتاپ بسازین و اینا رو توش کپی کنین

منتهی به جای اون قسمت bold شده ادرس محل فیفای خودتون رو بدین . مثلا به این صورت : C:\\Program Files\\FIFA 14
که یادتون نره باید بینشون به جای یک \ دوتا بزارین . یعنی \\ .

بعد پسوند این فایل رو از txt بکنین reg
و بعد اجراش کنین و yes رو بزنین تا محتویاتش بره تو رجیستری .
البته این روش واسه NHL BH Editor جواب نداد حالا شاید واسه شما جواب بده . البته واسه این file master هم لازمه .

شد! :n04:
به شکل باورنکردنی ای, شد!
دمت گرم, بابا دمت گرم. :n16:
دم اونی که اینو ساخته هم گرم.

یعنی من الان از داخل تهی شدم! :n28:

TimeWarp
06-02-2014, 19:48
فک کنم برا دیتابیس 2 بود درسته؟من برا دیتابیس 4 میخوام برا دیتابیس2 درست بود ولی برا 4 نه

آره . برای منم به همین شکله :n27:

TimeWarp
06-02-2014, 20:05
پاس هوایی L1 رو بگیر و دکمه پاس تو عمق رو بزن
واسه سانتر قطری L1 بگیر و دکمه سانتر رو بزن
واسه سیستم اینکه بگی این سیستم ضد این هستش جالب نیس چون به نحوه بازی کردنت هم ربط داره
من با این سیستما بازی میکنم:
4-2-3-1
4-1-2-3
و سیستم مورد علاقم واسه وقتی که دوستان سیستم چار دو سه یک رو برمیدارن:
3-5-1-1
که تو این سیستم دوتا فروارد پشت سر همن که من دستی او عقبیو کمی به سمت چپ و جلویی رو کمی به سمت راست متمایل میکنم جایگاهشونو
امتحان کن ببین نحوه بازیت با این سیستم هماهنگه یا نه

دستت درد نکنه :n11::n16:

من وقتی دورتموند و آرسنال و میلان رو ور میدارم سیستم 4.2.3.1 رو انتخاب می کنم .

تو دورتموند ، یانگ - تو میلان ، روبینیو و تو آرسنال ، ولکات ، بازیکنان سرعتی هستن در نتیجه پاسهای اریب زمینی پشت دفاع خیلی عالی جواب میده ولی وقتی سی پی یو منچستر یا مارسی و چلسی باشه و یا یوزر دوم با هر تیمی مثل شما سیستم بذاره چون بازیکنا دقیقا کنار هم هستن ، یه جورایی بازی گره میخوره . من در این حالت از سیستم پیش فرض تیم های مذکور استفاده می کنم که چندان جواب نمیده و تعداد موقعیت ها نسبت به قبل کمتره .
این حالتها وقتی بارسا رو انتخاب کنی خیلی بدتره و اصلا بارسا چندان با سیستم 4.2.3.1 سازگار نیست و سیستم پیش فرضشم فاجعه هست

یه تست میزنم ببینم چی میشه .:n16:

mansoor 7
06-02-2014, 20:34
دوستان من نسخه کرک شده را داشتم الان اوریج خریدم بازی( همون نسخه کرک شده)را به اوریجین شناسوندم ۳ گیگ دان کرد اما الان که بازیا اجرا میکنم رو اسکرین مسی بازی کرش میکنه کسی راه حلی سراغ داره؟

amiralimadrisimo
06-02-2014, 21:43
دوستان دستم خورد فیفام پاک شد باید دوباره بریزم :n28:

Gregar
06-02-2014, 22:48
دستت درد نکنه :n11::n16:

من وقتی دورتموند و آرسنال و میلان رو ور میدارم سیستم 4.2.3.1 رو انتخاب می کنم .

تو دورتموند ، یانگ - تو میلان ، روبینیو و تو آرسنال ، ولکات ، بازیکنان سرعتی هستن در نتیجه پاسهای اریب زمینی پشت دفاع خیلی عالی جواب میده ولی وقتی سی پی یو منچستر یا مارسی و چلسی باشه و یا یوزر دوم با هر تیمی مثل شما سیستم بذاره چون بازیکنا دقیقا کنار هم هستن ، یه جورایی بازی گره میخوره . من در این حالت از سیستم پیش فرض تیم های مذکور استفاده می کنم که چندان جواب نمیده و تعداد موقعیت ها نسبت به قبل کمتره .
این حالتها وقتی بارسا رو انتخاب کنی خیلی بدتره و اصلا بارسا چندان با سیستم 4.2.3.1 سازگار نیست و سیستم پیش فرضشم فاجعه هست

یه تست میزنم ببینم چی میشه .:n16:

من از یه طرف عاشق بارسام اما تو فیفا انصافا فقط تیمایی مثل رئال و دورتموند جواب میدن نه بارسا
واسه همین بارسا برداشتم و کلی از بازیکنهای اصلیش رو فروختم و بازیکنهای جدید خریدم .
بالوتلی - رویس - پوگبا - کروس . یه تیم کاملا شوت زن . شوتینگ رو گذاشتم روی 90 :n02:

من الان 4 نوع تاکتیک گذاشتم تو بازیم .
تاکتیک اول که بازی رو باهاش شروع میکنم سیستم 1-3-2-4 هستش که کمی سرعتی کار میکنم و یه جورایی مثل دورتموند
تاکتیک دوم با همون سیستم و روی ضد حمله خالص برنامه ریزی شده . وقتی که من جلویم و میبینم حریف فشار زیادی میاره و زیاد میاد تو زمین من این تاکتیک رو فعال میکنم که همیشه هم جواب داده .
تاکتیک سوم حفظ توپ هستش که با سیستم1-5-4 (مثل بایرن) کار میکنم . اینو زمانی فعال میکنم که میبینم تاکتیک اول که بازی سرعتی هست جواب نمیده و کلا حریف خیلی wide بازی نمیکنه و یا هم اینکه جلو هستم و میخوام حفظ توپ کنم اینو فعال میکنم میزنم روی دفاعی . به نظرم واسه حفظ توپ سیستم 1-5-4 خیلی بهتر از سیستم بارسا یا همون 3-3-4 هستش .
تاکتیک سوم هم که مال زمانیه که به شدت عقب هستم و سیستمش هم 1-1-5-3 هستش و به شدت فشار میارم و شده بازی 3-0 باخته رو به کمک این سیستم مساوی کردم .

یه چیز خیلی مهم توی سیستم ها هست که خیلی بعضی ها بهش توجه نمیکنن و اون هم work rate بازیکن هستش . مثل دفاع های بارسا به طور معمول زیاد تو حمله شرکت میکنن که وقتی میری روی سیستم 1-3-2-4 و ضدحمله ، خیلی به ضررته اگه این work rate رو همینطوری ول کنی .

شد! :n04:
به شکل باورنکردنی ای, شد!
دمت گرم, بابا دمت گرم. :n16:
دم اونی که اینو ساخته هم گرم.

یعنی من الان از داخل تهی شدم! :n28:

اره اصلا فکر نمیکردم همچین مودی باشه . اخه فکر کن حتی اگه ارجینال هم داشته باشی ولی از EA Server قطع بشی این گزینه واست غیر فعال میشه چه برسه به نسخه کرکی .
حالا جالبه بدونی چرا این مود رو خارجی ها درست کردن که اینقدر کپی رایت رو رعایت میکنن ؟
چون واسه باز کردن این گزینه توی کریر باید به یه لول خاصی برسی و پول داشته باشی و همچنین انلاین باشی واسه همین اینکار رو کردن .

من که یه دو هفته دیگه ارجیال میخرم و عملا این خیلی به کارم نمیاد .

88mohammad
07-02-2014, 00:40
سلام. دوستان من چند شب پیش میخواستم یه کاپ بزارم که با رفقا دسته جمعی بازی کنیم ولی نتونستم این کار رو بکنم. یعنی بلد نبودم باید از کجا این کار رو کرد میشه مسیرشو بهم بگید؟دستتون درد نکنه:n16:

Gregar
07-02-2014, 01:57

اره این دیتابیس 2 بود . من 4 نمیزنم واسه اینکه یه وقت ناقص نباشه کریر خراب نشه و چون دیرتر هم میاد .

amiralimadrisimo
07-02-2014, 10:12
دوستان یک پچگرافیکی خوب دارن بزارن

Zlatan_ibra
07-02-2014, 10:55
پچ گرافیکی همشون بازی رو سنگین میکنن
اقا بازی جام جهانی برا کامپیوتر منتشر نمیشه :((

Gregar
07-02-2014, 11:05
اقا اگه کسی این مود انلاکر رو ریخته یه ندا بده که گیم پلیش عوض نشده ؟ مال من کلا خیلی خوب و روون شده و نمیدونم از چیه .

esi222
07-02-2014, 11:59
سلام
1- باید اکسترکت و تو محل نصب بازی کپی کنین و فایل Installer رو اجرا کنین (البته قبلش باید 15 پچ قبلی رو دانلود و نصب کرده باشین)
2- بله حتما باید آپدیت های قبلی رو هم نصب کنین برای دانلود به این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برین
3- نه مشکلی نداره با همون کرک 3DM راحت جواب میده
سلام
ممنون بابت لینک
دقیقا کدوما رو باید دانلود کنم؟
من کریر بازی نمیکنم و فقط میخوای پچ هاشو بنصبمو آپدیت باشه

amiralimadrisimo
07-02-2014, 12:25
آقا مشکل حل پچ گرافیکی ام که خراب بود درست شد . edit player هم باز شد دوستانی که ریجستری ساختن اگه تم تیم ها رو خواستن اینجا مراجعه کنن

Zlatan_ibra
07-02-2014, 12:29
یک سوال خدمت اساتید مجرب و کارکشته ی فیفا دارم :دی
دوستان یه فایلی بود که به بازی اضافه میکردی بازی روشن تر و زیباتر میشد...من به هر سیستمی اضافه میکنم بازی لگ دار میشه
ولی تو کد نویسیش یه سری نکات هست که به فریم و اینجور چیزا مربوطه...فک کنم مربوط به اون باشه...
ممنون میشم دوستان کمک کنن...فابل رو هم برا دانلود گذاشتم 2کیلو بایته

Greedy
07-02-2014, 13:06
الان داشتم بازی میکردم دروازبان حریف یه حرکتی انجام داد که فقط از واکاشی زوما بر میاد :n04:

فیلمش :

:n09:

Gregar
07-02-2014, 13:51
یک سوال خدمت اساتید مجرب و کارکشته ی فیفا دارم :دی
دوستان یه فایلی بود که به بازی اضافه میکردی بازی روشن تر و زیباتر میشد...من به هر سیستمی اضافه میکنم بازی لگ دار میشه
ولی تو کد نویسیش یه سری نکات هست که به فریم و اینجور چیزا مربوطه...فک کنم مربوط به اون باشه...
ممنون میشم دوستان کمک کنن...فابل رو هم برا دانلود گذاشتم 2کیلو بایته

از این دست enb ها زیاد میاد مخصوصا واسه بازی های RPG مثل اسکایریم . الان این فایله خیلی هم روی حالت high نیست ولی میتونی با پایین اوردن SSAO و Bloom لگ رو بهتر کنی . مخصوصا SSAO . البته دیگه خیلی چیز خاصی ازش نمیمونه :n02:

برای مثال توی فیلد SSAO یه کم این دوتا رو بیار پایین تر و بزارشون روی 1
OcclusionQuality=2
FilterQuality=2

و برای Bloom هم این رو بزار روی 1
BloomQuality=2

اگه دیدی باز هم کلی لگ داره باید تنظیمات دیگه مثل reflection رو عوض کنی
البته پیشنهاد میکنم بیرون از این فایل و از تو خود بازی AntiAliasing رو بیاری پایین تر و حتی resoulotion رو هم پایین تر بیاری .

نمیدونی این enb چه کار که با اسکایریم نمیکرد :n02: ولی حیف که کلی لگ مینداخت
یه نمونه اش (کسایی که اسکایریم زدن میدونن که همچین گرافیکی نداشت)
.
.

اینم اطلاعاتی در مورد ENB :

ENBSeries is 3d graphic modification for games like TES Skyrim, GTA 4, GTA San Andreas, Deus Ex HR, FSX, and many others. It work by modifying render functions calls of the games and applying additional effects.
It's divided to generic versions and exclusive. First category allow to run it on thousands of games, not all effects will work, but you can try several versions of mod to find best suited. Second, exclusive types of the mod, are games specific versions which developed to work with some game and rarely with same game engine.
Available effects are SSAO, SSIL, Depth Of Field, Lens FX, Bloom, HDR, Tone Mapping, Sharpening, Vignette, Sun Rays, Shadows, Detailed Shadows, Reflection and others in various versions of them.
ENBoost is patch from ENBSeries which reduce memory usage of the games, so you may install much more modifications without crashes and errors, also it better utilize video memory of modern videocard.

TimeWarp
07-02-2014, 14:20
سلام. دوستان من چند شب پیش میخواستم یه کاپ بزارم که با رفقا دسته جمعی بازی کنیم ولی نتونستم این کار رو بکنم. یعنی بلد نبودم باید از کجا این کار رو کرد میشه مسیرشو بهم بگید؟دستتون درد نکنه:n16:

play / more / load tornoment

سه حالت داره . با موس روی دایره های کوچیک سمت راست ، پایین کلیک کنی نمایان میشه .
قسمت نیو تورنُمنت

----------------------------------
یه سوال :

این پیتر چک حسابی منو کفری کرده . شوت پشت 18 همه رو میگیره:n21:
اما تو تک به تک ها اگه شوت کنی مستقیم تو بدن دروازه بان هست به خصوص اگه پیتر چک باشه 100 درصد میگیره :n15:

تو تک به تک R2 رو میگیرم و آروم می شوتم اما توپ هوا می زنن. وقتی R2 بگیری مستقیم نمیزنه و یکم توپ کات بر میداره :n06:

چی کار کنم در حالی که کات بر میداره ، زمینی باشه و زیاد نره هوا ؟:n13: زیادم شوت رو پر نمی کنم.

راهنمایی قبلی دوستمون محشر بود در مورد L1 :n10:

Zlatan_ibra
07-02-2014, 15:43
سلام. دوستان من چند شب پیش میخواستم یه کاپ بزارم که با رفقا دسته جمعی بازی کنیم ولی نتونستم این کار رو بکنم. یعنی بلد نبودم باید از کجا این کار رو کرد میشه مسیرشو بهم بگید؟دستتون درد نکنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورت چیزی مث کامنتی پیس2012ه؟
چنین چیزی تو فیفا وجود نداره

از این دست enb ها زیاد میاد مخصوصا واسه بازی های RPG مثل اسکایریم . الان این فایله خیلی هم روی حالت high نیست ولی میتونی با پایین اوردن SSAO و Bloom لگ رو بهتر کنی . مخصوصا SSAO . البته دیگه خیلی چیز خاصی ازش نمیمونه :n02:

برای مثال توی فیلد SSAO یه کم این دوتا رو بیار پایین تر و بزارشون روی 1
OcclusionQuality=2
FilterQuality=2

و برای Bloom هم این رو بزار روی 1
BloomQuality=2

اگه دیدی باز هم کلی لگ داره باید تنظیمات دیگه مثل reflection رو عوض کنی
البته پیشنهاد میکنم بیرون از این فایل و از تو خود بازی AntiAliasing رو بیاری پایین تر و حتی resoulotion رو هم پایین تر بیاری .

مشکل اینجاست که حتی تو قوی ترین سیستمم هم لگ میندازه...از ریفرش ریت نباشه؟
من فقط از روشن بودن و شفافیتش خوشم میاد...چون که فیفا کمی رنگش کدر هست و تو شب بعضی رنگهای لباس خوب مشخص نمیشه از این استفاده کردم که عالی جواب داد ولی خیلی لگ میشه بازی...
نمیشه همشو پاک کرد و فقط روشن بودنش بمونه؟

TimeWarp
07-02-2014, 17:41
الان داشتم بازی میکردم دروازبان حریف یه حرکتی انجام داد که فقط از واکاشی زوما بر میاد :n04:

فیلمش :

:n09:

دروازبان کدوم تیمه ؟ حتما چند رشته ی رزمی هم فعالیت داره :n09: البته فکر کنم پسر خاله ی پیتر چکه :n08:

amiralimadrisimo
07-02-2014, 17:58
فکر کنم دروازه بان ختافه باشه

Greedy
07-02-2014, 18:04
دروازبان کدوم تیمه ؟ حتما چند رشته ی رزمی هم فعالیت داره :n09: البته فکر کنم پسر خاله ی پیتر چکه :n08:

فکر کنم دروازه بان ختافه باشه

دروازبان ویارئال هست :n09:
فصل بعد یه پیشنهاد میدم براش :n02:

amiralimadrisimo
07-02-2014, 18:33
دروازبان ویارئال هست :n09:
فصل بعد یه پیشنهاد میدم براش :n02:
نه عمو ویارئال که لباسش زرده بعید میدونم احتمالا هم لیگ اسپانیاست این باید لباس ختافه باشه لباس اسپانیول هم نیست چون اون سفید و آبی هست راه راه

afshin-434
07-02-2014, 18:45
نه عمو ویارئال که لباسش زرده بعید میدونم احتمالا هم لیگ اسپانیاست این باید لباس ختافه باشه لباس اسپانیول هم نیست چون اون سفید و آبی هست راه راه
عزیز جان آقای Greedy داشتند بازی می‌کردند و می‌گن ویارئاله. اونوقت شما میای میگی ویارئال نیست!

LiverBarca
07-02-2014, 19:03
بعد از 4 5 ماه دوباره قسمت شد فیفا رو بازی کنم!فقط یه اپدیت 65 مگی اول کار خواست که تغییراتی توی بازی ایجاد کرده و منی که بازی تقریبآ یادم رفته بود رو دیگه کاملا اماتور کرد!!!
از دیروز راحت 20 تا تک به تک رو به خاطر همین تغییرات از دست دادم،قبلا با rb+x راحت میتونستی با شوت از فضای مناسب و تو تک به تک ها دروازه حریفو باز کنی ولی از دیروز که دارم با تغییرات جدید بازی میکنم هر چی با rb زدم هدر رفته!!!شایدم خیلی وقته بازی نمیکنم قلشقش یادم رفته ولی به نظرم مشکل از این اپدیته هست!!!
دوستانی که تو لایو هستن اددم کنن چند دستی باهاشون بازی کنیم،ای دی من: AliHitman47

Greedy
07-02-2014, 19:23

چرا دایی :دی لباس دوم ویارئال هست ... میخوای بقیه رو گمراه کنی خودت بری دروازبان رو بخری ؟:n05::n10:

reza4024
07-02-2014, 19:30
فایل enb رو دان کردم واسه من لگ ننداخت رو بازی اما خیلی روشن شد دیگه :n15: حذفش کردم
من از اینجا دان کردم:

amiralimadrisimo
07-02-2014, 20:03
ببخشید عذر میخوام حواسم نبود خود ایشون گذاشته فکر کردم داره در رابطه با پست یک کاربر دیگه صحبت می کنه

amiralimadrisimo
07-02-2014, 20:04
نه عزیز . من دروازه بانام کاسیاس و لوپز هستن فصل بعد میخوام لوپز رو بفروشم کورتوا دروازه بان آتلتیکو رو بخرم

Greedy
07-02-2014, 20:08
نه عزیز . من دروازه بانام کاسیاس و لوپز هستن فصل بعد میخوام لوپز رو بفروشم کورتوا دروازه بان آتلتیکو رو بخرم
کورتوا فوق العادس ... من الان دو فصل دروازبانم کورتوا هست ... واکنش هاش عالی هست

Zlatan_ibra
07-02-2014, 22:11
هیچ دروازه بانی باردی نمیشه
اکروباتیک با رفلکس97

Gregar
07-02-2014, 22:11
من همیشه تراستگن رو میخرم و امسال هم پتانسیلش بالاست . strength اش خیلی بالاست .

Zlatan_ibra
07-02-2014, 22:18
فایل enb رو دان کردم واسه من لگ ننداخت رو بازی اما خیلی روشن شد دیگه :n15: حذفش کردم
من از اینجا دان کردم:

سیستمتون چیه؟

amiralimadrisimo
07-02-2014, 22:34
من خودم فیفا 14 با تراشتگن بازی نکردم فیفا 13 خوب بود ولی فیفا 14 خیلی ها ازش انتقاد کردن باردی فکر کنم دروازه بان دوم اینتر یا یووه هست که قرضی رفته یک تیم تو دسته 2 ایتالیا . دوستان اگه دفاع چپ خواستن بخرن پیشنهاد من luke shaw ماله ساوتهمپتون هست که 17 سالشه قدرت 73 یعنی فکر کنم تو 24 سالگی به 90 برسه

amiralimadrisimo
07-02-2014, 22:36
پچ گرافیگی هم خواستن من FXAA_Tool رو پیشنهاد میدم

Gregar
08-02-2014, 00:05
پچ گرافیگی هم خواستن من FXAA_Tool رو پیشنهاد میدم

luke shaw یکی از بهترین دفاع چپ هاست . کلا من نمیفهمم چرا دفاع چپ ها بهترن تا دفاع راستها .
دفاع چپ خوب زیاد داریم که حتی به 90 هم میرسن اما دفاع راست نه .

reza4024
08-02-2014, 00:29
سیستمتون چیه؟

core i 7 haswell 3.4GB
vga 4GB ddr5
ram 16 GB ddr3
:n02:

hitler1945
08-02-2014, 01:20
دوستان راهی هست سرعت بازی متعادل تر بشه ؟ با سرعت کم باز هم فک میکنم توپ و بازیکنا سریعتر از حالت واقعی هستن

TimeWarp
08-02-2014, 09:53
یه سوال :

این پیتر چک حسابی منو کفری کرده . شوت پشت 18 همه رو میگیره:n21:
اما تو تک به تک ها اگه شوت کنی مستقیم تو بدن دروازه بان هست به خصوص اگه پیتر چک باشه 100 درصد میگیره :n15:

تو تک به تک R2 رو میگیرم و آروم می شوتم اما توپ هوا می زنن. وقتی R2 بگیری مستقیم نمیزنه و یکم توپ کات بر میداره :n06:

چی کار کنم در حالی که کات بر میداره ، زمینی باشه و زیاد نره هوا ؟:n13: زیادم شوت رو پر نمی کنم.

دوستان همچین مشکلی ندارن ؟:n06:

Gregar
08-02-2014, 10:23
core i 7 haswell 3.4GB
vga 4GB ddr5
ram 16 GB ddr3

خسته نباشی :n09:
اگه با این سیستم هم لگ میداشتی اونوقت باید خودت رو از بالای برج میلاد پرت میکردی پایین :n02:

amin_21
08-02-2014, 14:41
با سلام به دوستان من در:n13::n13: قسمت کریر مود قسمت مربی گری پول کم میارم کسی هست رمز یا ترلیری داشته باشه کمکم کنه چون 2 تا دانلود کردم هیچ کدوم کار نمی کنه ؟؟:n13::n13::n27:اینم ایمیلم مرسی Amin_21_lord@yahoo.com

Zlatan_ibra
08-02-2014, 15:11
core i 7 haswell 3.4GB
vga 4GB ddr5
ram 16 GB ddr3

منم هم رمم6
گرافیک 720
سی پی یو core i 7
ولی تو اون فایل لگ میندازه نمیدونم چرا
کسی چیزی سراغ نداره که بازی رو کمی روشن تر کنه به طوری که تو شب رنگ لباسها کدر نباشه؟
راستی یه سوال هم دارم ...چرا تو کریشن مستر اسم همه بازیکنا نیستش؟

LiverBarca
08-02-2014, 15:20
دوستانی که انلاین میزنن شما هم زیاد dnf میشید؟:n13:
دیگه اعصاب برا من نمونده امروز،هر بازی سیزن رو که دارم میبرم اخراش دیس کانکت میشم و حریف تو... عروسی میگیره!!!
زدم بارسا رو یه بار 4-0 و یه بار 3-0 داغون کردم،2 تا به لیورپول زدم ولی اخرای بازی اومده بیرون و تو news هم 3-0 به نفع حریف میزنه که ادم آتیش میگیره!:n04:(شانس آوردم بازی مساوی نبوده تا حالا وگرنه 3-0 تو سیزن هم ثبت میشد!:n27:)
با یکی از دوستان هم دوستانه میزدیم با 2 تا dnfی که شدم وقتی مساوی بودیم ولی چون من مهمون بودم 3-0 به نفع ایشون زد!!!و با همین 6 امتیاز هم یه کاپ ازم برد!:n29:
خلاصه دیگه کلافم کرده این dc شدن و خواسم بدونم بقیه دوستانم مخصوصا تو سیزن زیاد dc میشن یا مشکل از نت من هست!!!؟

راستی من از دیشب سیزن رو بازی میکنم و چیز زیادی دربارش نمیدونم،یه نکته ای که اذیتم میکنه اینه که همیشه من مهمون میشم!!!یه بار ندیدم میزبان باشم یعنی!!!چیکار کنم به منم میزبانی برسه؟!؟:n02:

Gregar
08-02-2014, 16:03
دوستانی که انلاین میزنن شما هم زیاد dnf میشید؟:n13:
دیگه اعصاب برا من نمونده امروز،هر بازی سیزن رو که دارم میبرم اخراش دیس کانکت میشم و حریف تو... عروسی میگیره!!!
زدم بارسا رو یه بار 4-0 و یه بار 3-0 داغون کردم،2 تا به لیورپول زدم ولی اخرای بازی اومده بیرون و تو news هم 3-0 به نفع حریف میزنه که ادم آتیش میگیره!:n04:(شانس آوردم بازی مساوی نبوده تا حالا وگرنه 3-0 تو سیزن هم ثبت میشد!:n27:)
با یکی از دوستان هم دوستانه میزدیم با 2 تا dnfی که شدم وقتی مساوی بودیم ولی چون من مهمون بودم 3-0 به نفع ایشون زد!!!و با همین 6 امتیاز هم یه کاپ ازم برد!:n29:
خلاصه دیگه کلافم کرده این dc شدن و خواسم بدونم بقیه دوستانم مخصوصا تو سیزن زیاد dc میشن یا مشکل از نت من هست!!!؟

راستی من از دیشب سیزن رو بازی میکنم و چیز زیادی دربارش نمیدونم،یه نکته ای که اذیتم میکنه اینه که همیشه من مهمون میشم!!!یه بار ندیدم میزبان باشم یعنی!!!چیکار کنم به منم میزبانی برسه؟!؟:n02:

من همین الان رفتم ارجینال خریدم ولی مثل اینکه مثل پارسال هم باید این همه dc رو تحمل کنیم .

TimeWarp
08-02-2014, 19:04
من همین الان رفتم ارجینال خریدم ولی مثل اینکه مثل پارسال هم باید این همه dc رو تحمل کنیم .

قیمت ؟ :n02:

LiverBarca
08-02-2014, 20:55
من همین الان رفتم ارجینال خریدم ولی مثل اینکه مثل پارسال هم باید این همه dc رو تحمل کنیم .چند خریدی دادا؟
این اینترنت ایران کی میخواد درست بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:1 9:
راستی دوستانی که با دسته بازی میکنن دکمه ی فشار Cpu رو بازیکن حریف رو،رو کدوم دکمه تنظیم میکنین؟یا دست نمیزنین؟(در حالت عادی روی rb یا همون r1 هست!)

Gregar
08-02-2014, 21:56
قیمت ؟ :n02:

چند خریدی دادا؟
این اینترنت ایران کی میخواد درست بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:1 9:
راستی دوستانی که با دسته بازی میکنن دکمه ی فشار Cpu رو بازیکن حریف رو،رو کدوم دکمه تنظیم میکنین؟یا دست نمیزنین؟(در حالت عادی روی rb یا همون r1 هست!)

69 تومن
فقط من یه سایت دیدم که اینقدر تخفیف میده

Zlatan_ibra
08-02-2014, 22:30
سایتشو به مام بگو

soheilnouri
08-02-2014, 23:39
اقا يون گل سلام.من ميخام واسه فيفا ١٤ يه ايتم بخرم از سايت ايكس باكس..با اينكه ٢٤ دلار اعتبار دارم ولي ميگه نحوه پرداختتو عوض كن و منو ارجاع ميده به سايتي كه بايد كارت اعتباريً معرفي كنم!!!!!!

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

kamran_b
09-02-2014, 01:43
سلام دوستان یه سوالی ؟ من کی اوریجینال خریدم واسه فیفا ولی میخوام بدونم که با یه cd key میتونم هم تو مغازه هم تو خونه آنلاین بزنم ؟ اگه میشه راهنماییم کنید خیلی ممنون میشم

soheilnouri
09-02-2014, 10:48
بله ميشه مهنذس من

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

kamran_b
09-02-2014, 11:38
سهیل جان اگه میشه یکمی توضیح بدید تا ما هم متوجه بشیم

Gregar
09-02-2014, 11:51
سلام دوستان یه سوالی ؟ من کی اوریجینال خریدم واسه فیفا ولی میخوام بدونم که با یه cd key میتونم هم تو مغازه هم تو خونه آنلاین بزنم ؟ اگه میشه راهنماییم کنید خیلی ممنون میشم

کافیه اونجا هم اریجین و فیفا نصب کنی و با همون اکانت خودت وارد بشی
البته فکر کنم قابلیت cloud storage هم داره واسه اینکه بخوای سیوهات همون سیوها باشن . البته دقیق نمیدونم ولی در کل میشه از هر جا وصل بشی . فقط کافیه فیفا رو روی اون سیستم هم داشته باشی .

kamran_b
09-02-2014, 12:04
مرسی از راهنماییت ولی سوالی که برام پیش میاد اینه که نمیشه یه اکانت دیگه اوریجین رو با اکانت اصلیت ست کنی تا با 2 اکانت "اما نه بصورت همزمان" بازی کنی ؟یعنی اگه اون اکانت اوریجینت -- بشه دیگه پولی که واسه کی دادیم پرید ؟

REZAHOSEYNGANI
09-02-2014, 13:30
سلام.
من با xBOX بازی میکنم.چرا نمیشه اپدیت SQUAD رو که از اینترنت دانلود کردی رو به XBOX منتقل کنی؟فیفا 13 میشد:n03:

Gregar
09-02-2014, 13:54
اوه اوه دهنم سرویس شد واسه دانلود بازی
فایلهای بازی رو ریختم و همه اپدیتها رو هم اعمال کردم اما اریجین میگه باید یه 2 گیگ دیگه دانلود کنه ( فکر کنم فایلهای زبان بازیه)
شبا ISP ها (مخصوصا مخابرات) سرورهای خارجی رو که محدود میکنن و همش هم dc میکنن . هیچی دیگه مجبور شدم بزارم روز دانلود بشه . 2 گیگ = 8 تومن هم اینجا ازم کم شد .
تازه احتمالا الان که بازی رو هم نصب کنم و برم واسه بازی انلاین اینقدر لگ داره که باید بی خیال انلاین بشی .
خداییش انصافه که ما ایرانی ها بیشتر از خارجی ها واسه یه بازی پول بدیم اما از اخر به خاطر محدودیت ها ، نصف امکاناتی که گیمرهای خارجی دارن رو نداشته باشیم ؟ :n15:

مرسی از راهنماییت ولی سوالی که برام پیش میاد اینه که نمیشه یه اکانت دیگه اوریجین رو با اکانت اصلیت ست کنی تا با 2 اکانت "اما نه بصورت همزمان" بازی کنی ؟یعنی اگه اون اکانت اوریجینت -- بشه دیگه پولی که واسه کی دادیم پرید ؟

کلا هر سی دی کی رو فقط میشه واسه یک اکانت فعال کرد .
البته الان نگاه کردم دیدم تو اریجین یه گزینه داره نوشته connected accounts که نمیدونم چیه ؟ ایا منظورش اکانتهایی مثل استیمه یا اریجین رو هم شامل میشه ؟ ولی کلا نمیشه یک سی دی کی رو واسه دوتا اکانت استفاده کرد .

gigi_alex
09-02-2014, 14:04
درود
دوستان پچ برای گیم پلی نیومده ؟؟
فیفا هم مثل ساکر وقتی درجه سختی میبری بالاتر بجای اینکه هوش بازیکنا زیاد بشه قبلیت بازیکنای خودت کم میشه :n27:
الان ورد کلاس بازی میکنم . خیلی بازیکنام افت کردن . اصلا نه شوت میتونن بزنن نه پاس میدن . سرعتشون که ماشالا 0 شده . توپ میگیرن شاید 3-4 ثانیه طول میکشه تا کاره بعدی انجام بدن با اینکه به موقع مثلا پاس میزنم ولی طول میکشه تا انجام بدن .
اکثر مواقع موقع پاس دادن یا شوت زدن با کله میان زمین . توپو از دست میدن . توپ هم که میرسه به شون کلا تعطیل میشن :n02: داور هم میتونه بگیرشون :n02:

کلا هم فیفا و ساکر فوتبال ساز نمیشن . خیلی بد طراحی میکنن . اصلا توجه نمیکنن به اینکه چجوری بازی سختر کنن فقط با هر بار بالابردن سختی بازی بازیکنات اسکل تر میشن :n08:

AlirezaLamLam
09-02-2014, 14:15
اقا مسنترین بازیکن فیفا کیه؟ کجا بازی میکنهو چند سالشه؟

kamran_b
09-02-2014, 15:02
راستی دوستان کسی میدونه که چطور میشه از شر 2 و خورده ای گیگ که خود اوریجین اونم با سرعت افتضاح سرورش دانلود میکنه خلاص شد ؟یعنی کل گیم ما رو فقط 69% رو میشناسه و بقیه رو باید دانلود کنه اگه کسی میدونه راهنماییم کنه

Gregar
09-02-2014, 19:12
اقا مسنترین بازیکن فیفا کیه؟ کجا بازی میکنهو چند سالشه؟

Kevin Poole ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یعنی تا نپرسیده بودی فکر نمیکردم همچین کسی هم وجود داشته باشه :n02:

راستی دوستان کسی میدونه که چطور میشه از شر 2 و خورده ای گیگ که خود اوریجین اونم با سرعت افتضاح سرورش دانلود میکنه خلاص شد ؟یعنی کل گیم ما رو فقط 69% رو میشناسه و بقیه رو باید دانلود کنه اگه کسی میدونه راهنماییم کنه

فکر نمیکنم
چون این نسخه ای که ما داریم توش زبان های غیر انگلیسی (گزارشگرها) حذف شده که خودش کلی حجم میگیره . به احتمال زیاد اینها همون فایلها هستن که داره دانلود میکنه . مال منم دقیقا از 69% شروع شد . تازه خوبه اپدیت رو هم اعمال کرده بودم وگرنه از 49 درصد میزد .

بهترین راه اینه که از یه نفر که نسخه ارجینال داره پوشه بازیش رو بریزی روی فلش و بیاری تو سیستم خودت .

درود
دوستان پچ برای گیم پلی نیومده ؟؟
فیفا هم مثل ساکر وقتی درجه سختی میبری بالاتر بجای اینکه هوش بازیکنا زیاد بشه قبلیت بازیکنای خودت کم میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان ورد کلاس بازی میکنم . خیلی بازیکنام افت کردن . اصلا نه شوت میتونن بزنن نه پاس میدن . سرعتشون که ماشالا 0 شده . توپ میگیرن شاید 3-4 ثانیه طول میکشه تا کاره بعدی انجام بدن با اینکه به موقع مثلا پاس میزنم ولی طول میکشه تا انجام بدن .
اکثر مواقع موقع پاس دادن یا شوت زدن با کله میان زمین . توپو از دست میدن . توپ هم که میرسه به شون کلا تعطیل میشن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داور هم میتونه بگیرشون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کلا هم فیفا و ساکر فوتبال ساز نمیشن . خیلی بد طراحی میکنن . اصلا توجه نمیکنن به اینکه چجوری بازی سختر کنن فقط با هر بار بالابردن سختی بازی بازیکنات اسکل تر میشن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

میدونستی home and away هم کلی روی اورال ها تاثیر داره ؟
من تا چند وقت پیش نمیدونستم Cpu چقدر تقلب میکنه اما چند وقت پیش توی یکی از فرومهای مود (فکر کنم سوکر گیمینگ بود) یه کدهایی گذاشته بود که نوشته بود با تغییر اینها به مقدار صفر میشه تقلب Cpu رو حذف کرد .
یعنی واسه هر عاملی مثل درجه سختی یا بازی خونگی یا دور از خانه و حتی اب و هوا هم ضریب داشت که باعث میشد اورال بازیکنها بالاتر یا پایینتر بره . جدا از اون فلش فرم .
مثلا موقع بازی روی لجندری تا چندین درصد به اورال بازیکنهای cpu اضافه میکرد .

پس الکی نیست که بازیکنت با اون همه سرعت نمیتونه از cpu بزنه جلو . چون سرعتش رو برده بالا .
اینم تاپیکش واسه اطلاعات عمومی :n02:

sh79
09-02-2014, 20:06
Kevin Poole ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یعنی تا نپرسیده بودی فکر نمیکردم همچین کسی هم وجود داشته باشه :n02:

فکر نمیکنم
چون این نسخه ای که ما داریم توش زبان های غیر انگلیسی (گزارشگرها) حذف شده که خودش کلی حجم میگیره . به احتمال زیاد اینها همون فایلها هستن که داره دانلود میکنه . مال منم دقیقا از 69% شروع شد . تازه خوبه اپدیت رو هم اعمال کرده بودم وگرنه از 49 درصد میزد .

بهترین راه اینه که از یه نفر که نسخه ارجینال داره پوشه بازیش رو بریزی روی فلش و بیاری تو سیستم خودت .

میدونستی home and away هم کلی روی اورال ها تاثیر داره ؟
من تا چند وقت پیش نمیدونستم Cpu چقدر تقلب میکنه اما چند وقت پیش توی یکی از فرومهای مود (فکر کنم سوکر گیمینگ بود) یه کدهایی گذاشته بود که نوشته بود با تغییر اینها به مقدار صفر میشه تقلب Cpu رو حذف کرد .
یعنی واسه هر عاملی مثل درجه سختی یا بازی خونگی یا دور از خانه و حتی اب و هوا هم ضریب داشت که باعث میشد اورال بازیکنها بالاتر یا پایینتر بره . جدا از اون فلش فرم .
مثلا موقع بازی روی لجندری تا چندین درصد به اورال بازیکنهای cpu اضافه میکرد .

پس الکی نیست که بازیکنت با اون همه سرعت نمیتونه از cpu بزنه جلو . چون سرعتش رو برده بالا .
اینم تاپیکش واسه اطلاعات عمومی :n02:
واسه از بین بردن تقلب فایلی که باید محتویاتش رو تغییر بدیم کجایه؟میشه آدرسش رو بدی؟؟

Greedy
09-02-2014, 20:16
به نظرتون ارزش داره با اینترنت مزخرف ایران اکانت فیفا بخریم ؟ من خسته شدم از بازی با cpu :دی میخوام اکانت بگیرم ولی با این اینترنت درپیتی میشه بازی کرد ؟

Gregar
09-02-2014, 20:17
علیرضا جان یه سوال پرسید گفتم همینطوری یه سرچ بزنم و یه اماری بگیرم به صورت زیر و خلاصه :

ترین های فیفا 14

بیشترین

کمترین

اورال

Lionel Messi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 94
Laidler ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 40

قد
Van Hout ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 208 cm
Villalva ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 152 cm

وزن
Van Hout ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 110 kg
Al Rebaei ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 50 kg

Poole ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 49

سانتر
Giggs ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 90

گلزنی
Lionel Messi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 97

سرزنی
Falcao ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 95

پاس کوتاه
Xavi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - Iniesta ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 95

والی
Falcao ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 93

قدرت شوت
Roony ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 96

پرش
T.Cahill ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 96

Stamina
Rizzato ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - Van Damme ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 95

قدرت بدنی
Akinfenwa ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 97

شوت از راه دور
C.Ronaldo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 93

یورش
Pipe ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 95

دخالت
Mascherano ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])- Lahm ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 92

جایگیری
Falcao ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - Lionel Messi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 93

دید
Xavi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 96

پنالتی
Balotelli ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 95

یارگیری
Thiago Silva ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 92

تکل ایستاده
Thiago Silva ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 91

تکل خوابیده
Lahm ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 94

دریبل
Lionel Messi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 97

کاد دادن
Salihovic ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - Simao ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 91

ضربه ازاد
Arango ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 92

پاس بلند
X.Alonso ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - Pirlo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 94

کنترل توپ
Lionel Messi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 96

شتاب
Bolly ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - Walcott ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 97

سرعت دویدن
Bolly ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - Biabiany ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 97

چالاکی
Bermudez ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 97

واکنش
Lionel Messi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 96

تعادل
Bermudez ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 97

جمع تمام Attribute ها
Vidal ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 2308
Konovalov ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 984

اوف چه طولی کشید :9:

Gregar
09-02-2014, 20:37
واسه از بین بردن تقلب فایلی که باید محتویاتش رو تغییر بدیم کجایه؟میشه آدرسش رو بدی؟؟

شرمنده دیگه اونشو نمیدونم وگرنه خودم اینکار رو میکردم . بهتره همچین کاری هم نکنی . چون فیفا سختیش به همینه و اگه این تقلب رو هم بخوای حذف کنی بازی به شدت اسون میشه چون هوش مصنوعی انچنانی نداره .

البته این یک مودی هست که اگه بتونی نصبش کنی نوشته هم تقلب رو حذف میکنه و هم اینکه هوش مصنوعی رو بهتر میکنه .

من خودم نه نصبش کردم نه میدونم دقیقا چطوری نصب میشه . اگه میتونی خودت یه نگاه بندازه ببین چطوریه .

soheilnouri
09-02-2014, 21:04
ممنون Gregar عزیزم...فوق العاده بود پست قبلیت...interception رو خوب ترجمه کردی...دخالت یا توپ گیری که باید هافبک های دفاعی متخصصش باشن...ممنون

Zlatan_ibra
09-02-2014, 21:16
کاد دادن به توپ به انگلیسی چی میشه؟

Gregar
09-02-2014, 23:19
کاد دادن به توپ به انگلیسی چی میشه؟

میشه Curve

ممنون Gregar عزیزم...فوق العاده بود پست قبلیت...interception رو خوب ترجمه کردی...دخالت یا توپ گیری که باید هافبک های دفاعی متخصصش باشن...ممنون

میگم بچه ها برین حتما توی صفحات همین بازیکنهای "ترین" مخصوصا غیر معروفها
بعد برین کامنتها رو بخونین تا اخر شبی کلی شاد شین . من که مردم از خنده :n08: مخصوصا این Pipe :n08:

hitler1945
10-02-2014, 10:55
چجور میشه بازیکن های مسن رو نگه داشت ؟
من گیگزم این فصل بازیش تموم میشه
چجوری میتونم نگهش دارم؟

soheilnouri
10-02-2014, 12:46
ارانگو واقعا ازاد زن قهاریه من دیدم بازیاشو تو گلادباخ و مایورکا ولی فک نمی کنم از همه بهتر باشه..پیرلو دل پیرو رونالدو و بیل بهترن..

amiralimadrisimo
10-02-2014, 16:26
بهترین هافبک : Pogba که اصلا احتیاجی به توصیف این موجود نیست
گزینه های خوب دیگه واسه هافبک تهاجمی : Correa و Hernanes
هافبک دفاعی : Malanda و Goretzka?
Correa کدوم تیمه؟

Gregar
10-02-2014, 18:19
دهنمون سرویس شد اه اه اه
خاک تو سرت EA

اومدم بازی رو مثل همیشه به این صورت که خود بازی رو میریزی و از وسط دانلود میشه کلی دانلود کردیم و بعد از چندین روز حالا که میریم تو بازی روی عکس مسی قفل میکنه
پرس و جو کردم میگن باید از اول دانلود کنی . 6.7 گیگ رو باید حالا شبانه با سرعت 30 دانلود کنم . یعنی چی بگم واقعا . 2 گیگ از حسابم پرید به خاطر این خاک بر سرها . سرورهاشون که یک سره dc میشه و باید رو سر دانلود وایستی و هی رزیوم کنی .
اقایون پیشنهاد میکنم امسال به هیچ وجه سمت ارجینال فیفا نرین که به نظر EA پشتیبانیش رو از pc و xbox 360 و ps3 تقریبا قطع کرده . صدای خود خارجی ها هم در اومده و EA اصلا پاسخگو نیست و به نظر نمیرسه فعلا پچی چیزی بده بیرون . ولی مثل اینکه واسه کنسول های جدید رو به راهست .
پس ریسک بزرگی میکنین اگه ارجینال میخرین . ممکنه از این مشکلات واستون پیش بیاد .

?
Correa کدوم تیمه؟

نمیدونم ولی فکر کنم لیگ ارژانتینه . اسمش رو سرچ بزنی میاد
سرعتش واقعا بالاست این بشر . بعد از چندین فصل میشه سریعترین هافبک وسط بازی
یکی دیگه هم هست به اسم meyer توی شالکه . گویند که خیلی شبیه ادریان توی فیفا 13 میشه . ولی من هنوز تستش نکردم .
ولی هیچ کس ادریان فیفا 13 نمیشه . به نظرم بهترین بازیکن جوون فیفا بود و بعد از چندین فصل وحشیترین بازیکن فیفا . بازیکنی میشد که تمام attribute هاش به غیر از دفاعی هاش همه سبز میشد . یه CAM که هم complete midfield میشد و هم complete forward . کلا legend ای بود .

amiralimadrisimo
10-02-2014, 19:39
نه پیداش کردم لیگ آرژانتین 18 ساله

mj94
11-02-2014, 15:04
بازی جام جهانی بازم برا pc نمیاد. :n28:
تف به ذاتت EA.
یادش به خیر world cup 2006. :n28:

Meisam.apk
11-02-2014, 18:10
منم خبرشو خوندم و تریلر بازی رو هم دیدم البته چند روز پیش. واقعا ناراحت شدم بهتره EA توی سیاست هاش تغییر ایجاد کنه،چون هنوز هم بیشتر گیمر ها با PC بازی می کنن.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk

Gregar
11-02-2014, 18:25
منم خبرشو خوندم و تریلر بازی رو هم دیدم البته چند روز پیش. واقعا ناراحت شدم بهتره EA توی سیاست هاش تغییر ایجاد کنه،چون هنوز هم بیشتر گیمر ها با PC بازی می کنن.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk

من که میخوام صد سال سیاه نکنه .
این همه پول ارجینال میری میدی یه ذره مشتری مداری ندارن . pc رو کلا پرت کردن تو سطل اشغال کثافتا .

واقعا حیفه پوله که بابت بازی های ارجینال بدی به این EA . من این فیفا 14 اخرین فیفای ارجینال بود که خریدم و دیگه عمرا بابتش پول بدم . همین رو انشالله اگه بتونم تا موقع اومدن فیفا 15 دانلودش کنم بازی میکنم و میزارم کنار .

عین ادم داشتیم با نسخه کرکی کریر میزدیم شیطونه رفت تو جلدمون گفت برو ارجینال بخر .

sh79
11-02-2014, 18:39
اگه نسخه اریجینالش رو نخری نمیشه اولتیمیت تیم بازی کنی؟؟؟

amirpers
11-02-2014, 19:24
دوستان تو نسخه پی سی چه جوری کنترل بازی رو میشه به حالت کلاسیک در آورد؟
آخه من که می خوام براش دکمه ها رو تعریف کنم بعضی از دکمه ها رو قبول نمیکنه.

sh79
11-02-2014, 20:02
دوستان تو نسخه پی سی چه جوری کنترل بازی رو میشه به حالت کلاسیک در آورد؟
آخه من که می خوام براش دکمه ها رو تعریف کنم بعضی از دکمه ها رو قبول نمیکنه.

Ar@shx
11-02-2014, 22:00
سلام

دوستان یک راهنمایی بابت فرق کی بورد و گیم پد می خواستم.

من از همون اول با کی بورد بازی می کردم ولی احساس می کنم تو بعضی چیزها کی بورد کم میاره! یکیش سرعت دویدن بازیکنانه! بازیکنان تیم مقابل سرعتشون خیلی بیشتره! تو کورس ها من کم میارم. وقتی که من با دروازه بان تیم حریف تک به تک میشم دفاع حریف سریع بهم می رسه ولی وقتی اون تک به تک میشه من نمی تونم بهش برسم! مشکل دیگه تو دفاع کردنه.... فکر می کنم یک سری کارهای دفاعی تو گیم پد اتوماتیک انجام میشه در حالی که من برای انجام همون کار باید چند تا دکمه رو با هم بزنم! من با کی بورد خیلی راحت نمی تونم توپ حریف رو بگیرم! آیا شما هم چنین مشکلی دارید؟ از طرفی من وقتی حمله می کنم دفاعم خالی میشه و خیلی رو ضد حمله گل می خورم! حریفم حتی توپ رو که دفع می کنه می رسه به بازیکن خودش!!! و سریع میره تو ضد حمله... راهی هست که سریع همه بازیکنان رو کشید عقب؟ چون حریفم این کار رو می کنه و وقتی توپ رو از دست میده سریع بازیکنانش میان عقب!
راستی تو نسخه فیفا 14 خیلی آفساید میشه! پرتاب اوت هم که رو اعصابه...

mj94
11-02-2014, 23:34
من که میخوام صد سال سیاه نکنه .این همه پول ارجینال میری میدی یه ذره مشتری مداری ندارن . pc رو کلا پرت کردن تو سطل اشغال کثافتا .واقعا حیفه پوله که بابت بازی های ارجینال بدی به این EA . من این فیفا 14 اخرین فیفای ارجینال بود که خریدم و دیگه عمرا بابتش پول بدم . همین رو انشالله اگه بتونم تا موقع اومدن فیفا 15 دانلودش کنم بازی میکنم و میزارم کنار . عین ادم داشتیم با نسخه کرکی کریر میزدیم شیطونه رفت تو جلدمون گفت برو ارجینال بخر .حتی برا xbox one و ps4 هم نداده. فقط 360 و ps3.خارج هم خیلیا از این موضوع ناراحتن و حتی اونایی که 360 و ps3 دارن هم میگن ea فقط بخاطر پول این بازیو بیرون میده و قیمتش براشون قابل قبول نیست.بعد عمری ایران رفت جام جهانیا.

Zlatan_ibra
12-02-2014, 12:32
سلام
دوستان نمیشه هم نقل و انتقالات اپدیت باشه هم تیمهای ایران و ... رو داشت باشیم ؟

Gregar
12-02-2014, 13:07
سلام
دوستان نمیشه هم نقل و انتقالات اپدیت باشه هم تیمهای ایران و ... رو داشت باشیم ؟

چرا دیگه دیتابیس 4 رو باید فعال کنی
منتهی دیتابیس 4 الان توی پچ 1.7.1 اپدیت نیست و واسه اپدیت باید دیتابیس 2 فعال کنی که نمیشه همزمان همه رو با هم داشت

Greedy
12-02-2014, 13:12
Messi:n08:

elshaarawy
12-02-2014, 14:57
Messiاز وقتی فیفا میزنم هیچ باگی ندیدم حالا دوستان نمیدونم مشکل از چیشونه .. والا ما که ندیدیم !:n08:

از وقتی فیفا میزنم هیچ باگی ندیدم حالا دوستان نمیدونم مشکل از چیشونه .. والا ما که ندیدیم !

arsalantottijadid
12-02-2014, 14:59
آقا سلام،من کرک 5 و آپدیت رو از همینجا دان کردم همه پچ هارم از مودینگ وی گرفتم،کدوما رو اول بریزم کدومو اصن نریزم؟؟میخوام کریر شروع کنم نمیخوام کرش کنه وسطش :n13:

EhsanCPU
12-02-2014, 15:28
لباس جدید تیم ملی در فیفا 14 :46:

sh79
12-02-2014, 17:24
از وقتی فیفا میزنم هیچ باگی ندیدم حالا دوستان نمیدونم مشکل از چیشونه .. والا ما که ندیدیم !
منم همچین باگ هایی که مربوط به گرافیک باشه ندیدم.:n27:

Gregar
12-02-2014, 18:45

این مسی بود ؟ :n04:
بیشتر شبیه پینر پیتزا بود :n08:

راجع به باگ هم بگم که باگ زیاده ولی ممکنه ندیده باشیم ولی دلیل نمیشه که وجود نداشته باشه . یه اختلال محاسباتی توی بازی پیش بیاد میشه باگ .

Greedy
12-02-2014, 18:53

منم 400 دست بازی کردم یکی پیش اومد
البته بگم تو موقع شادی کردن بازیکن ها کلی باگ داره فیفا و اکثرا بازیکنا دست و پاشون تو همدیگس :دی

Zlatan_ibra
12-02-2014, 20:21
اقا تو پیس وقتی کرنر یا ضربه ازاد میزنی میشه کنترل بازیکن رو به دستت بگیری و مثلا یه بازیکن از دفاع بیاری تو محوطه جریمه حریف....تو فیفا نمیشه اینکارو کرد نه؟

LΩRD
12-02-2014, 21:56
دوستانی که Windows 8.1 دارن میتونن FIFA 14 رو به راحتی نصب کنن ؟ آپدیت کنم ایرادی نداره ؟

کلا سایتی هست که بتونم ببینم کدوم بازی ها با Windows 8.1 سازگار هستند ؟

LiverBarca
12-02-2014, 22:13
دوستان این اپدیتی که امروز واسه فیفا اومد باز واسه چیه و چه تغییراتی ایجاد کرده؟:n13:(ایکس باکس)

Zlatan_ibra
12-02-2014, 22:32
دوستانی که Windows 8.1 دارن میتونن FIFA 14 رو به راحتی نصب کنن ؟ آپدیت کنم ایرادی نداره ؟

کلا سایتی هست که بتونم ببینم کدوم بازی ها با Windows 8.1 سازگار هستند ؟
من تو 8.1 بازی کردم و مشکلی ندارم

Greedy
13-02-2014, 00:14

منم همچین باگ هایی که مربوط به گرافیک باشه ندیدم.:n27:

این مسی بود ؟ :n04:
بیشتر شبیه پینر پیتزا بود :n08:

راجع به باگ هم بگم که باگ زیاده ولی ممکنه ندیده باشیم ولی دلیل نمیشه که وجود نداشته باشه . یه اختلال محاسباتی توی بازی پیش بیاد میشه باگ .

این رو ببینید همین دو ساعت پیش بازی کردم این صحنه پیش اومد ... همینطوری هاج و واج مونده بودم ... همش داشتم حمله میکردم هیچ کدوم گل نشد cpu یه کرنر زد دروازبان گرفت بعد ببینید چطوری تبدیل به گل شد :n04::n08:

EhsanCPU
13-02-2014, 06:09

FIFA 14 ModdingWay Mod - Update 1.8.0

Version 1.8.0 changelog
- Updated Database 2.0 with lastest update by EA ( winter transfers )
- New Kits :
* Alternative EPL GK Kits
* Boca Juniors new alternative kit
* Third Kit Nott.Forest, Derby County
* Missing Tippeligaen GK Kits
* Missing Ekstraklasa GK Kits
* Urawa Red Diamonds 13/14 Kits
* Racing Club 13/14 Kits
* Hellas Verona New Sponsor
* Bayern Munich World Club Champions Badge
- New and updated Faces ( more than 170 ! )
- DFB Pokal Trophy
- Banners : Bundesliga, Eredivisie, Russia, Scotland and Brazil
- Next-Gen Overlays ( apply scoreboards to enable them )
- New Boots
* adidas Copa Mundial - Samba Blue/White/Zest
* adidas Copa Mundial - Samba Slime/Black/Zest
* adidas Copa Mundial - Samba Solar Zest/Black
* adidas Copa Mundial - Samba Purple/White/Berry (purple laces)
* adidas Copa Mundial - Samba Purple/White/Berry
* adidas Copa Mundial - Samba Berry/White/Slime
* adidas Copa Mundial - White/Black
* Puma evoPOWER 1 - Stampa
- New Gloves
* adidas Predator Pro - Manuel Neuer
* adidas Predator Pro - Black/White/Berry
* Puma PowerCat 1.12 Super - Blue
* HO Soccer One Protek - Orange/Black/White
* HO Soccer Pro Protek - Orange/Black/Royal
* HO Ghotta Gecko - White/Black
* Nike Grip 3 - Yellow/White
* Nike GK Premier SGT - Black/Dark Armory/Volt
* Nike Vapor Grip 3 - Tim Krul
* Puma evoSPEED 1.2 - Black/Flourescent Yellow
* Puma evoPOWER Protect 1 - White/Grey
* Reusch Waorani Deluxe G2
* Reusch Argos Pro G2 Ortho-Tec - Green Palm
* Reusch Argos Pro G2 Ortho-Tec - White Palm
* Sells Wrap VII Elite Aqua
* Sells Silhouette Exosphere - Black/Silver
* Gloves Axis 360 III Subzero
* Uhlsport Remembrance Day
* Uhlsport Fangmaschine - Red/White/Silver
* Uhlsport Eliminator - Cyan/Yellow/Black
* Uhlsport Cerberus - White/Red
* Uhlsport Pro Comfort Rollfinger - White/Black
* Uhlsport Fangmaschine Aquasoft - Blue/Green
* Uhlsport Fangmaschine Hard Ground - White/Black/Yellow
* Uhlsport Cerberus - White/Flor Yellow/Black
- Managers : Wenger, Seedorf

FACES

Teo Gutiérrez
Bamba Anderson
Srna
Caldirola Luca
Danny
Roman Gerus
Hübschman
Stefanos Kapino
Miroslav Stoch
Karnezis
D. Kombarov
K. Kombarov
Pocognoli
James McCarthy
N.Clyne
S.Berahino
Tom Carroll
Hernanes
Emre Can
Carl Jenkinson
Georginio Wijnaldum
Unnerstall
Daniel Osvaldo
Éder ( SC Braga )
Kone Panagiotis
A. Büttner
Ibrahima Baldé
Yanga-M'Biwa
Wanyama
Max Kruse
Labyad
Christian Atsu
Bryan Ruiz
Taarabt
Akpom
Hosiner
Ben Yedder
Charbonnier
Finnbogason
Romain Hamouma
João Moutinho
McGeady
Graziano Pellè
Sílvio
Taison
van Dijk
Otamendi
Licá
Izmaylov
Josué ( Porto )
Helton
Rondón
Sergio Romero
José Sosa
Ezequiel Garay
Marcos Rojo
Arango
Luuk de Jong
Alex Teixeira
Oscar Cardozo
Chico
Iñigo Martínez
Luciano Narsingh
Cañas ( Swansea )
Rickie Lambert
Shane Long
Bernd Leno
Griezman
Suso
Ninis
Samaras
Stekelenburg
B.Yilmaz
Luka Djordjevic
Monreal
Reviére
Federico Fernández
Lorik Cana
Biglia
Manuel Pasqual
Nico López ( Udinese )
Paulo Lopes
Faouzi Ghoulam
Jagielka
Eric Dier
Anthony Martial
Carlos Peña ( México - León )
Thorgan Hazard
Doménico Berardi
Michy Batshuayi
Max Meyer
F. Schär
Marquinhos ( PSG )
Pantilimon
Ganso
Alderweireld
Xabi Prieto
Agirretxe
Kyle Ebecilio
Viktor Fischer
Luiz Adriano ( Shakhtar )
Kerzhakov
Matthew Taylor
Fidel Martínez ( Tijuana )
Cédric
Nekounam
Karimi
Teymourian
Astori
Cigarini
Danilo ( Udinese )
Dessena
Diamanti
Ederson ( Lazio )
Juan Manuel Vargas
Saponara
Spolli
Gonzalo Rodríguez ( Fiorentina )
Álvaro González
Alexander Mitrovic
Juan Manuel Martínez
Orión
Barovero
Gigliotti
Leandro Somoza

Updated
----------

Van Buyten
Juan Jesus
Ogbonna
Fernandinho
Mkhitaryan
C. Zapata
J. Evans
Sterling
Paulinho
Behrami
Blaszczykowski
Konoplyanka
Yesil
Reus
Casemiro
Anderson
Hazard
Juan Mata
Wilshere
Andrea Poli
K.Asamoah
Maggio
Dzemaili
Vucinic
Benzema
Casillas
Evra
Götze
Xabi Alonso
Ben Arfa
Julio Cesar
Nastasic
Aubameyang
Marc Bartra
Ibrahimovic
Jesé Rodríguez
Dany Welbeck
Neymar
Alvaro Negredo
Oscar
Kagawa
Honda
Hummels
Cavani
Lee Chung-Yong
Andy Carroll
Januzaj
Giggs
Gerrard
Di Natale
Arda Turan
Campagnaro
De Bruyne
Diego López
Juan Sebastián Verón
Joel Matip

DOWNLOAD
قبل از نصب این پچ باید پچ زیر را نصب کنید:
FIFA 14 ModdingWay Mod - 1.7.1 A I O
DOWNLOAD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Gregar
13-02-2014, 15:15
این رو ببینید همین دو ساعت پیش بازی کردم این صحنه پیش اومد ... همینطوری هاج و واج مونده بودم ... همش داشتم حمله میکردم هیچ کدوم گل نشد cpu یه کرنر زد دروازبان گرفت بعد ببینید چطوری تبدیل به گل شد :n04::n08:

وای خدا :n08:
همیشه با خودم میگفتم ایا امکانش هست توی فیفا که دروازه بان با توپ از خط دروازه رد بشه و گل بشه ؟
که امروز دیدیم :n08:

بروبچس این فیلمها رو جمع کنیم بفرستیم EA بکوبونیم تو سرش این بازی پر باگش رو
شاید بعضی ها فکر کنن همه این موارد به خاطر کرک هستش اما اکثرش باگ خود بازیه و اگه ارجینال هم داشته باشی باز هم از این باگها میبینی

2lombe
13-02-2014, 17:05
اقا من تازه به باز پیوستم ولی خیلی کیفیت پایینه چه کار کنم؟؟!!!

TimeWarp
13-02-2014, 17:36

بله این باگ رو من بسیار دیدم و اگه یه 50 صفحه یا بیشتر در همین تایپک به عقب برگردید بنده به این موضوع اشاره کرده بودم . پیتر چک هم همین جوری کش میاد :n08:

TimeWarp
13-02-2014, 18:01

Version 1.8.0 changelog
- Updated Database 2.0 with lastest update by EA ( winter transfers )
- New Kits :
* Alternative EPL GK Kits
* Boca Juniors new alternative kit
* Third Kit Nott.Forest, Derby County
* Missing Tippeligaen GK Kits
* Missing Ekstraklasa GK Kits
* Urawa Red Diamonds 13/14 Kits
* Racing Club 13/14 Kits
* Hellas Verona New Sponsor
* Bayern Munich World Club Champions Badge
- New and updated Faces ( more than 170 ! )
- DFB Pokal Trophy
- Banners : Bundesliga, Eredivisie, Russia, Scotland and Brazil
- Next-Gen Overlays ( apply scoreboards to enable them )
- New Boots
* adidas Copa Mundial - Samba Blue/White/Zest
* adidas Copa Mundial - Samba Slime/Black/Zest
* adidas Copa Mundial - Samba Solar Zest/Black
* adidas Copa Mundial - Samba Purple/White/Berry (purple laces)
* adidas Copa Mundial - Samba Purple/White/Berry
* adidas Copa Mundial - Samba Berry/White/Slime
* adidas Copa Mundial - White/Black
* Puma evoPOWER 1 - Stampa
- New Gloves
* adidas Predator Pro - Manuel Neuer
* adidas Predator Pro - Black/White/Berry
* Puma PowerCat 1.12 Super - Blue
* HO Soccer One Protek - Orange/Black/White
* HO Soccer Pro Protek - Orange/Black/Royal
* HO Ghotta Gecko - White/Black
* Nike Grip 3 - Yellow/White
* Nike GK Premier SGT - Black/Dark Armory/Volt
* Nike Vapor Grip 3 - Tim Krul
* Puma evoSPEED 1.2 - Black/Flourescent Yellow
* Puma evoPOWER Protect 1 - White/Grey
* Reusch Waorani Deluxe G2
* Reusch Argos Pro G2 Ortho-Tec - Green Palm
* Reusch Argos Pro G2 Ortho-Tec - White Palm
* Sells Wrap VII Elite Aqua
* Sells Silhouette Exosphere - Black/Silver
* Gloves Axis 360 III Subzero
* Uhlsport Remembrance Day
* Uhlsport Fangmaschine - Red/White/Silver
* Uhlsport Eliminator - Cyan/Yellow/Black
* Uhlsport Cerberus - White/Red
* Uhlsport Pro Comfort Rollfinger - White/Black
* Uhlsport Fangmaschine Aquasoft - Blue/Green
* Uhlsport Fangmaschine Hard Ground - White/Black/Yellow
* Uhlsport Cerberus - White/Flor Yellow/Black
- Managers : Wenger, Seedorf

FACES

Teo Gutiérrez
Bamba Anderson
Srna
Caldirola Luca
Danny
Roman Gerus
Hübschman
Stefanos Kapino
Miroslav Stoch
Karnezis
D. Kombarov
K. Kombarov
Pocognoli
James McCarthy
N.Clyne
S.Berahino
Tom Carroll
Hernanes
Emre Can
Carl Jenkinson
Georginio Wijnaldum
Unnerstall
Daniel Osvaldo
Éder ( SC Braga )
Kone Panagiotis
A. Büttner
Ibrahima Baldé
Yanga-M'Biwa
Wanyama
Max Kruse
Labyad
Christian Atsu
Bryan Ruiz
Taarabt
Akpom
Hosiner
Ben Yedder
Charbonnier
Finnbogason
Romain Hamouma
João Moutinho
McGeady
Graziano Pellè
Sílvio
Taison
van Dijk
Otamendi
Licá
Izmaylov
Josué ( Porto )
Helton
Rondón
Sergio Romero
José Sosa
Ezequiel Garay
Marcos Rojo
Arango
Luuk de Jong
Alex Teixeira
Oscar Cardozo
Chico
Iñigo Martínez
Luciano Narsingh
Cañas ( Swansea )
Rickie Lambert
Shane Long
Bernd Leno
Griezman
Suso
Ninis
Samaras
Stekelenburg
B.Yilmaz
Luka Djordjevic
Monreal
Reviére
Federico Fernández
Lorik Cana
Biglia
Manuel Pasqual
Nico López ( Udinese )
Paulo Lopes
Faouzi Ghoulam
Jagielka
Eric Dier
Anthony Martial
Carlos Peña ( México - León )
Thorgan Hazard
Doménico Berardi
Michy Batshuayi
Max Meyer
F. Schär
Marquinhos ( PSG )
Pantilimon
Ganso
Alderweireld
Xabi Prieto
Agirretxe
Kyle Ebecilio
Viktor Fischer
Luiz Adriano ( Shakhtar )
Kerzhakov
Matthew Taylor
Fidel Martínez ( Tijuana )
Cédric
Nekounam
Karimi
Teymourian
Astori
Cigarini
Danilo ( Udinese )
Dessena
Diamanti
Ederson ( Lazio )
Juan Manuel Vargas
Saponara
Spolli
Gonzalo Rodríguez ( Fiorentina )
Álvaro González
Alexander Mitrovic
Juan Manuel Martínez
Orión
Barovero
Gigliotti
Leandro Somoza

Updated
----------

Van Buyten
Juan Jesus
Ogbonna
Fernandinho
Mkhitaryan
C. Zapata
J. Evans
Sterling
Paulinho
Behrami
Blaszczykowski
Konoplyanka
Yesil
Reus
Casemiro
Anderson
Hazard
Juan Mata
Wilshere
Andrea Poli
K.Asamoah
Maggio
Dzemaili
Vucinic
Benzema
Casillas
Evra
Götze
Xabi Alonso
Ben Arfa
Julio Cesar
Nastasic
Aubameyang
Marc Bartra
Ibrahimovic
Jesé Rodríguez
Dany Welbeck
Neymar
Alvaro Negredo
Oscar
Kagawa
Honda
Hummels
Cavani
Lee Chung-Yong
Andy Carroll
Januzaj
Giggs
Gerrard
Di Natale
Arda Turan
Campagnaro
De Bruyne
Diego López
Juan Sebastián Verón
Joel Matip

DOWNLOAD
قبل از نصب این پچ باید پچ زیر را نصب کنید:
FIFA 14 ModdingWay Mod - 1.7.1 A I O
DOWNLOAD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

1-الان این پچ 1.7.1 شامل همه ی پچ ها از اول تا اینجای کاره یا نه همه ی پچ هایی که از A.I.O 1.0.1 به بعد اومده بود؟

2-وضعیت تغییر نام پوشه ها به چه شکل میشه ؟

reza4024
13-02-2014, 18:08

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ماشالله دروازه بان :n08:

EhsanCPU
13-02-2014, 18:23
1-الان این پچ 1.7.1 شامل همه ی پچ ها از اول تا اینجای کاره یا نه همه ی پچ هایی که از A.I.O 1.0.1 به بعد اومده بود؟

1- بله پچ 1.7.1 شامل همه پچ ها از آغاز تا کنونه و نیاز به هیچ پچ دیگه ای نیست فقط یکم حجمش بالاست (1.2 گیگ)
2- در رابطه با تغییر نام پوشه هم در سایت اصلی چیزی عنوان نشده .

Gregar
13-02-2014, 19:26

اگه همه پچ ها رو تا الان نصب کردی که دیگه این نیازی نیست . این مثل همون 1.0.1 AIO هست واسه کسایی که تازه میخوان مودینگ وی نصب کنن .

TimeWarp
13-02-2014, 21:14
اگه همه پچ ها رو تا الان نصب کردی که دیگه این نیازی نیست . این مثل همون 1.0.1 AIO هست واسه کسایی که تازه میخوان مودینگ وی نصب کنن .

من A I O 1.0.1 رو ریختم و مودینگ وی 1.2 یا 1.2.5 اگه اشتباه نکنم و بعد اون پچی اعمال نکردم . هر چند به نظرم بعد اون پچ چندان جالبی نیومد که مثلا کارایی خاصی داشته باشه .

مثلا لباس بعضی تیم ملی ها اضافه شد ، تم جام جهانی بود ، تیم های قدیمی و کلاسیک اضافه شد و یک سری کارای جانبی دیگه ، درسته ؟

amirpers
13-02-2014, 22:19
ممنون ولی منظور من تنظیم دکمه های کیبورد بود چون من با گیم پد بازی نمی کنم.

pejixkola
14-02-2014, 00:59
سلام دوستان . یک سوالی داشتم . تو بازی فیفا 14 وقتی پاس میدیم بازیکنای تیممون وایمیستن تا توپ بهشون برسه ... باید چکار کنیم که خودشون برن سمت توپ ؟ اینجوری خیلی از توپهارو حریف میگیره . خواهشا کمکم کنید .

Kamyar_AnathemA
14-02-2014, 03:11
دهنمون سرویس شد اه اه اه
خاک تو سرت EA

اومدم بازی رو مثل همیشه به این صورت که خود بازی رو میریزی و از وسط دانلود میشه کلی دانلود کردیم و بعد از چندین روز حالا که میریم تو بازی روی عکس مسی قفل میکنه
پرس و جو کردم میگن باید از اول دانلود کنی . 6.7 گیگ رو باید حالا شبانه با سرعت 30 دانلود کنم . یعنی چی بگم واقعا . 2 گیگ از حسابم پرید به خاطر این خاک بر سرها . سرورهاشون که یک سره dc میشه و باید رو سر دانلود وایستی و هی رزیوم کنی .
اقایون پیشنهاد میکنم امسال به هیچ وجه سمت ارجینال فیفا نرین که به نظر EA پشتیبانیش رو از pc و xbox 360 و ps3 تقریبا قطع کرده . صدای خود خارجی ها هم در اومده و EA اصلا پاسخگو نیست و به نظر نمیرسه فعلا پچی چیزی بده بیرون . ولی مثل اینکه واسه کنسول های جدید رو به راهست .
پس ریسک بزرگی میکنین اگه ارجینال میخرین . ممکنه از این مشکلات واستون پیش بیاد .

روز اولی که فیفا اومد من دانلود کردم . هنوز اورجینال نگرفته بودم
2-3 روز بعد که اورجینال گرقتم اومدم از روش کپی کردن استفاده کردم . اول 5 مگ دانلود کردم بعد بازیو کپی کردم و بعدش که دانلود رو زدم در کمتر از 3 ثانیه شد 100 درصد و نوشت Ready To Play
کف کردم
حتی یک مگ هم دانلود کردم
اون نسخه هرچی بود گویا نسخه کاملا اصلی بود که بازیو 100% شناخت
هنوزم دارمش
بعد که فیفا رو بازی کردم دیدم اینقدر داغونه فکر کردم نسخه ای که کپی کردم مورد داشته . و دوباره بازیو از حود اوریجین دانلود کردم اما بعد دیدم نه بابا کلا بازی مورد داره و داغونه

اون روزی با یه بنده خدایی از رومانی که کلی مقام آنلاین جهانی داره بازی کردم و 5-2 بردم
1 ساعت بعد باز دوباره خوردم بهش 5-2 باختم

این است منطق فیفا 14 آشغال

مثل پشکل گل رد و بدل میشه تو این 14

13 بازی میکردی 3 تا بازی 0-0 میشد بازی چهارم 1-0 میبردی یا میباختی

Greedy
14-02-2014, 10:34
سلام دوستان . یک سوالی داشتم . تو بازی فیفا 14 وقتی پاس میدیم بازیکنای تیممون وایمیستن تا توپ بهشون برسه ... باید چکار کنیم که خودشون برن سمت توپ ؟ اینجوری خیلی از توپهارو حریف میگیره . خواهشا کمکم کنید .

سلام
این سوال منم یه ماه پیش پرسیده بودم :دی
ولی دیگه الان میشه گفت دیگه فوت و فنشو یاد گرفتم ... اولا اینکه باید خودت بازی کنی تا قلقش دستت بیاد ... با توضیح دادن نوشتاری نمیشه زیاد راهنمایی کرد ولی خوب تو باید در درجه اول کسی که قراره بهش پاس بدی رو ببینی بدنش و نوع حرکتش در چه شرایطی هست ... تو وقتی توپ قراره به بازیکنی پاس بدی جهت حرکت بازیکن صاحب توپ رو به سمت اون بازیکن که میخوای پاس بدی میکنی و اون بازیکن دو نوع حرکت میکنه اغلب یا به سمت تو حرکت میکنه یا در عمق حرکت میکنه ... وقتی دیدی استارت زد واسه حرکت به سمتت ،تو پاس بدی و بلافاصله دکمه LT یا همون L2 رو بگیر تا با بدنش هم از توپ محافظت کنه و نذاره بازیکن حریف توپ رو بزنه و وقتی هم پاس میدی بلافاصله بعد پاس سوییچ میکنه رو بازیکن گیرنده پاس و تو خودت میتونی حرکتش بدی به سمت توپ

=====
دیشب ده بیست تا کلیپ درباره فیفا 14 از یوتیوب دانلود کردم یکیشون خیلی خنده دار بود . باگ ها فیفا14 بود یه چند تا عکس از کلیپش میذارم :

بازی در جریان بود یهو این دو بازیکن لباسشون تبدیل به گرمکن شد نشستن وسط زمین کم مونده بود قلیون بیارن بکشن :دی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

شادی بعد از گل که یکم منشوری هست :دی

سر این صحنه از خنده کف زمین پخش شدم :n08:نیمار خودش مصدوم شده بود افتاده بود زمین بلند نمیشد بعد این بازیکن زیریش گیر کرده بود زیر نیمار هی دستاش محکم میکوبید به زمین که کمک کنن ملت :n08:

اینم نشستن بازیکن ها رو هوا :دی

این صحنه هم اقتباسی از فیلم ترمیناتور2 هست ... اون آدم فلزی که کلش تبدیل به تیر آهن هم میشد دوباره برمیگشت مثه اول

این صحنه هم که قبلا خودم واسم پیش اومد گذاشتم دو سه صفحه قبل ... پنیر پیتزای شیرآوران :دی

ژیمناست بین المللی

یه بازی بود سام ماجراجو بچه بودم بازی میکردم یه موجوداتی توش بود دستاشون حالت توپ بود این صحنه منو یاد اونا انداخت :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1).jpg

و اما تاپ همه این صحنه ها این بود . بازیکن حریف پنالتی رو خراب کرد و نشست زمین و سرشو انداخت پایین . ویکتور والدز هم خوشحال و خندان از گرفتن پنالتی اومد شادی رو با بقیه بازیکنا تقسیم کنه مستقیم و قشنگ از همون جایی که بازیکن نشسته بود رد شد و با زانوهاش زد کله یارو رو ترکوند :n08:

===========

:n08:این که دیگه باگ نیست وسط بازی مواد شیمیایی و رادیو اکتیو زدن این دروازبان جهش یافته شده :دی

لینک یوتیوب : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sh79
14-02-2014, 14:41
ممنون ولی منظور من تنظیم دکمه های کیبورد بود چون من با گیم پد بازی نمی کنم.
برای تنظیمات کیبورد FIFA 2014 مثل PES باید مراحل زیر رو دنبال کنید:

به قسمت تنظیمات CONTROLLER برید،

در حین بازی هم برای ورود به صفحه تنظیمات کیبورد میتونین از منوی بازی به قسمت SETTINGS و سپس CONTROLLER SETTINGS برید

در قسمت CONTOROLLER گزینه Control Device رو به Keyboard Only تغییر بدید

دکمه e رو بزنید تا وارد قسمت تنظیمات دکمه های بازی بشید

همونطور که میبینید قسمت Preset روی گزینه Classic هست که باید اونو با دکمه های جهت نما به حالت Alternate تغییر بدیم

حالا میتونیم هر کدوم از دکمه ها رو با انتخاب اونا به شکل زیر تغییر بدیم که عکس زیر تنظیمات FIFA14 رو به شکل پیشفرض PES نشون میده

Through Ball همون پاس عمقی است که ما روی W انتخاب میکنیم

Lob Pass/Cross/Header همون سانتر یا تکل است که ما روی D انتخاب میکنیم

Shoot/Volley/Header همون شوت است که ما روی A انتخاب کردیم

Short Pass/Header همون پاس است که ما روی X انتخاب کردیم

Player Run/Modifier برای تکنیک زدن و شوت چیپ و هنگام دفاع تغییر اشاره گر بازیکن بکار میره که ما روی Q انتخاب کردیم

Finesse Shoot Modifier برای شوت فنی یا به اصطلاح کات داره که ما روی C انتخاب کردیم

Pace Control بری آهسته دویدن است که ما روی Z انتخاب کردیم

Sprint هم برای دویدن با سرعت است که ما روی E انتخاب میکنیم

دکمه های جهت نما در حالت Alternate خودشون روی فلش های چهار جهته تنظیم هستند

مابقی دکمه ها هم برای تاکتیک ها به کار میرن

soheilnouri
14-02-2014, 15:01
سلام دوستان...من میخام واسه فیفا خرید کنم از لایو...میرم xbox.com با قند شکن ولی با اینکه 3000 تا بوینت داشتم ولی میگه اعتبار نداری و منو ارجاع میده به یه سایت دیگه واسه انتخاب کارت اعتباری جدید...چرا؟

Layken
15-02-2014, 14:41
سلام دوستان...من میخام واسه فیفا خرید کنم از لایو...میرم xbox.com با قند شکن ولی با اینکه 3000 تا بوینت داشتم ولی میگه اعتبار نداری و منو ارجاع میده به یه سایت دیگه واسه انتخاب کارت اعتباری جدید...چرا؟

شما هنوز با این مشکل دارین دست و پنجه نرم میکنید :دی
تا اونجایی که میدونم چون مقدار کافی پوینت دارید باید اوکی میشد که نمیدونم چشه ولی من برای حل این مشکل حتما سعی خودمو میکنم.
خیلی وقته میشه که از LIVE خریدی چیزی نکردم.

REZAHOSEYNGANI
17-02-2014, 12:55
سلام
اقا چرا پولی که فصل قبل از فروش بازیکن ها و ... به دست اوردم فصل بعد نیستش!:angry:

Kamyar_AnathemA
17-02-2014, 14:28
مفسدین اقتصادی و دونه درشتا کشیدن بالا !!!

TimeWarp
17-02-2014, 16:19
بهترین ترکیب برای این بایرن مونیخ درپیت چیه ؟ کلا بازیکناش نای بازی کردن ندارن و راحت توپ از دست میدن و خیلی هم کندن :n21:

REZAHOSEYNGANI
17-02-2014, 18:59
سلام
اقا چرا پولی که فصل قبل از فروش بازیکن ها و ... به دست اوردم فصل بعد نیستش!:angry:
اقا کسی نیست؟

AlirezaLamLam
17-02-2014, 19:39
اقا کسی نیست؟

شاید بازیت ایراد داره. کرکشو عوض کن

REZAHOSEYNGANI
17-02-2014, 20:16
شاید بازیت ایراد داره. کرکشو عوض کن
با xbox بازی میکنم.یعنی مشکل از بازیه؟!

amiralimadrisimo
17-02-2014, 22:24
این یک عمر طبیعی هست واسه همین باید پول فصل قبلت رو استفاده کنی . و مشکلی هم نیستش امسال این طوری شده

pedromi
18-02-2014, 11:02
با سلام من دیگه بریدم. 4 روز سر دسته الافم.
همه سایتهارو زیر و رو کردم و کلی فایل روش امتحان کردم اما انالوگ راست وقتی چراغ روشنه کار میکنه ولی جهت ها وقتی که چراغ انالوگ روشنه کار نمی کنه.( یعنی باید بیخیال تکنیک بشم؟!!) لطفا راهنمایی کنید.

Gregar
18-02-2014, 12:02
خوب منم بالاخره تونستم نسخه ارجینال رو نصب کنم و چند دستی انلاین زدم

فقط تنها توصیه ام اینکه که به هیچ وجه سمت انلاین نرین . مضخرف ترین انلاینی که توی این چند سری دیدم رو این نسخه داشته .

یکی از دوستان بود کلی فیلم از گل های مفت cpu میزاشت (فکر کنم جناب Greedy بود) و به هوش مصنوعی cpu میخندیدیم .
حالا همون مشکلات رو دو برابر کنین تازه میشه موقع بازی انلاین .

تقریبا توی این چند دست که بازی کردم 50% گلها به روش های تخیلی زده شد و چه بازی های پر گلی هم بود . در واقع انگار دروازه خالی بود همیشه .
یکی از گل ها مثلا طرف با پوگبا از جای نقطه کرنر شوت میزنه به سمت دروازه گل میشه .
یا با دروازه بان پس میدم به پویول بدون اینکه توپ رو بگیره لایی میخوره و توپ میرسه به بنزما و اون هم با یک شوت از راه دور گل میزنه .
حیف که یادم رفت هایلایت هاشو سیو کنم وگرنه میزاشتم دور همی بخندیم :n08:
البته نیازی هم نیست . چون قبلا kamyar anathem اشاره کرده بود به این قضیه . کلی هم فیلم گذاشته بود از این گل های مسخره که گویای همه چیز بود . دوستانی که بیشتر از من انلاین زدن تجربه بیشتری دارن و فکر کنم اونها هم این قضیه رو تایید میکنن .