مشاهده نسخه کامل
: FIFA 14
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
13
14
15
16
17
18
چرا داره . مگه میشه نداشته باشه . منتهی رسمی و لایسنس شده نیست . تا اونجایی که یادم میاد فیفا لایسنس چمپیونز لیگ اروپا رو هیچ وقت نخرید .
چرا اتفاقا.
یه مدت اصلا یه بازی جداگونه واسه چمپیونز لیگ میزد.
آقا یکی کمک کنه من کریر مودم وقتی میخوام بیام سال دوم از بازی میپره بیرون
ای وای، نگو.
من امروز ژانویه رو تموم کردم.
خداکنه اینجوری نشه.
gigi_alex
19-10-2013, 00:50
دوستان من چنتا مشکل دارم :دی
اول اینکه چرا بازیکنا تمدید نمیکنن . هرجوری پیشنهاد میدم رد میکنن و میرن آخر فصل
بعد چرا صدای تماشاگرا نسبت به نسخه ی دمو کمتره .
مشکل خیلی بدی هم داره نداشتم مراسم جام دادن و قهرمانی :n03:
درود
چرا توی کریر قیمت بازیکنا اینقدر کمه ؟! رونالدو 55 میلیون !!! الشاراوی 9 میلیون !!!! و خیلی های دیگه که قیمت های بسیار پایینی دارن !
برای بقیه دوستان هم به این شکله ؟!
Zlatan_ibra
19-10-2013, 08:53
اونا قسمت مارکت هستن....پیشنهاد که بدی زیاد میخوان ازت
ولی من فعلا نمیتونم بازی کنم چون وقتی میرم فصل دوم از بازی میپره
دوستان من چنتا مشکل دارم :دی
اول اینکه چرا بازیکنا تمدید نمیکنن . هرجوری پیشنهاد میدم رد میکنن و میرن آخر فصل
بعد چرا صدای تماشاگرا نسبت به نسخه ی دمو کمتره .
مشکل خیلی بدی هم داره نداشتم مراسم جام دادن و قهرمانی :n03:
ای وای، نگو.
من امروز ژانویه رو تموم کردم.
خداکنه اینجوری نشه.
اونا قسمت مارکت هستن....پیشنهاد که بدی زیاد میخوان ازت
ولی من فعلا نمیتونم بازی کنم چون وقتی میرم فصل دوم از بازی میپره
این ریلودد هم کرک نمیده . ملت خودشون رو کشتن .
بابا ول کنین کریر با اون همه باگ که اصلا حال نمیده . من که منتظرم ریلودد بده . یا فوقش میرم ارجینال میخرم :n02:
hitler1945
19-10-2013, 12:32
آقا من سیستمم از اونی که بازی میخوادم بالاتره ولی لگ دارم شدید .
در ضمن هرکاریم میکنم دسته تو بازی تعریف نمیشه . کسی اموزشش رو بلده؟
آقا من سیستمم از اونی که بازی میخوادم بالاتره ولی لگ دارم شدید .
در ضمن هرکاریم میکنم دسته تو بازی تعریف نمیشه . کسی اموزشش رو بلده؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان لطفا تمامی بخشای فیفا 14 رو به من توضیح بدین اصلا یاد ندارم - دوم اینکه وقتی بازی میکنم صفحه بالا و پایین میره و پر پر میزنه - سوم اینکه تو ویندوز 8 نمیتونم بازی کنم ممنون میشم کمکم کنین:n03:
Zlatan_ibra
19-10-2013, 20:12
اقا اقا اقا یکی یه راه بگه به من
چرا نمیشه ادامه بدم کریر مود رو؟تو فصل دوم میپره بیرون
اقا اقا اقا یکی یه راه بگه به من
چرا نمیشه ادامه بدم کریر مود رو؟تو فصل دوم میپره بیرون
چون هنوز کرک درست حسابی نیومده . کاریش هم نمیشه کرد . دقیقا مثل پارسال .
Zlatan_ibra
19-10-2013, 20:35
بد شد
ریلودد کی میاد؟
گرافیک هم درسته میشه با آپدیت؟
soheilnouri
19-10-2013, 21:08
دیروز داشتم تو قستم سیزن لایو با کنسول بازی میکردم.بازیکنی که میخواست تعویض بشه با کسی که نامرئی بود دست داد و اومدن بیرون و بازیکن من بصورت نامرئی وارد بازی شد.باگ به این عظیمی!ولی گیم بلی عالیه!
MJ assassins creed
19-10-2013, 23:41
سلام.
تا حالا کسی از بچه ها تو کریر از تیم اخراج شده یا فقط تهدیده؟
ahmad rezaa
20-10-2013, 05:44
تاحالا شده یخواین یه کامنت رو داخل انجمن پاک بکنین اما نتونین؟ای بابا یه قابلیت نمیشه اضافه کنین کامنترو بشه باهاش پاک کرد؟
ahmad rezaa
20-10-2013, 05:45
دوستان دروود به همتون.کسی بازی رو آپدیت کرده؟؟؟چرا آپدیت میکنیم بازی اجرا نمیشه؟من یکی که کلافه شدم
دیروز داشتم تو قستم سیزن لایو با کنسول بازی میکردم.بازیکنی که میخواست تعویض بشه با کسی که نامرئی بود دست داد و اومدن بیرون و بازیکن من بصورت نامرئی وارد بازی شد.باگ به این عظیمی!ولی گیم بلی عالیه!
انیمیشن wreck it Ralph رو دیدی ؟ :n09:
بعضی وقت ها کاراکترهای بازی های دیگه ممکنه یه دفعه بیان تو بازیت . mortal kombat رو سیستمت نداری احیانا ؟ :n08:
احتمالا بازیکنت قابلیت invisibility داشته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
fastfind
20-10-2013, 12:46
سلام. آقا اول stop working داشتم بعد با off کردن dep و آپدیت و کرک v3 و v4 بازی رو اجرا کردم.
ولی یه مشکل اساسی دارم, چمن اصلا مشخص نیست :n28:
عکس گرفتم ببنید: (52 کیلوبایت بیشتر نیست)
اصلا یه وضعی. گرافیکش پایینه چمن نداره....
مشکلش چیه؟
راستی سیستم هم گرافیک GTX 560.... سی پی یو athlon x4 645... رم 2 گیگ
گرافیکش رو کم کردم, زیاد کردم... رزولوشن رو هم همینطور بالا پایین کردم ولی هیچ فرقی نکرد.بعد اینم بگم من بازی رو به صورت این دیسکهای اوریجینال که شرکتهای ایرانی میزنن خریدم. کلی هم ادیت کرده بودن نصبش رو
میشه به خاطر اینه و باید ورژن اصلی رو دانلود کنم؟
لطفا کمک کنید.
سلام. آقا اول stop working داشتم بعد با off کردن dep و آپدیت و کرک v3 و v4 بازی رو اجرا کردم.
ولی یه مشکل اساسی دارم, چمن اصلا مشخص نیست :n28:
عکس گرفتم ببنید: (52 کیلوبایت بیشتر نیست)
اصلا یه وضعی. گرافیکش پایینه چمن نداره....
مشکلش چیه؟
راستی سیستم هم گرافیک GTX 560.... سی پی یو athlon x4 645... رم 2 گیگ
گرافیکش رو کم کردم, زیاد کردم... رزولوشن رو هم همینطور بالا پایین کردم ولی هیچ فرقی نکرد.بعد اینم بگم من بازی رو به صورت این دیسکهای اوریجینال که شرکتهای ایرانی میزنن خریدم. کلی هم ادیت کرده بودن نصبش رو
میشه به خاطر اینه و باید ورژن اصلی رو دانلود کنم؟
لطفا کمک کنید.
:n04:
داداش احتمالا این نسخه التیمیت فیفا نیست که باگ به این زیبایی توش هست! آخرین نسخه منتشر شده فیفا نسخه آلتیمیت هست
fastfind
20-10-2013, 18:14
داداش احتمالا این نسخه التیمیت فیفا نیست که باگ به این زیبایی توش هست! آخرین نسخه منتشر شده فیفا نسخه آلتیمیت هست
ممنون. خوب پس دیگه باید نسخه ی کاملش رو دانلود کنم. :|
دوستان لطفا تمامی بخشای فیفا 14 رو به من توضیح بدین اصلا یاد ندارم - دوم اینکه وقتی بازی میکنم صفحه بالا و پایین میره و پر پر میزنه - سوم اینکه تو ویندوز 8 نمیتونم بازی کنم ممنون میشم کمکم کنین
دوستان کمک وقتی بازی میکنم بازی تو صفحه مانیتور بالا و پایین میره.
دوم اینکه تو ویندوز 8 کار نمیکنه ولی تو ایکس پی کار میکنه.:n03:
Amirhos3ein
20-10-2013, 20:23
دوستان کمک وقتی بازی میکنم بازی تو صفحه مانیتور بالا و پایین میره.
دوم اینکه تو ویندوز 8 کار نمیکنه ولی تو ایکس پی کار میکنه.:n03:
واسه بالا پائین پریدنش باید از کرک ورژن 4 استفاده کنید
ultimate نسخه نیست که.یه بخش هست توی قسمت آنلاین فیفا به نام ultimate team که به اون ربط داره ...
ultimate نسخه نیست که.یه بخش هست توی قسمت آنلاین فیفا به نام ultimate team که به اون ربط داره ...
نسخه Ultimate Edition آخرین نسخه منتشر شده هست. میتونید سرچ کنید و ببینید
payamovie
20-10-2013, 22:59
گرفتن توپ از مهاجم خیلی سخت شده
دفاع ها خیلی سنگین تغییر مسیر میدن
چکار باید کرد برای دفاع؟
من بازی رو دانلود کردم. ولی با کرکش مشکل دارم. جدید ترین کرکش رو هم دانلود کردم.
وقتی که هنوز کرک رو کپی نکردم، بازی رو اجرا می کنم پیغام می ده Origin is not installed !
وقتی که کرک رو کپی می کنم و بازی رو می خوام اجرا کنم پیغام میده FIFA 14 has stopped working ! و مجبورم که خارج شم.
به نظر شما چی کار کنم؟
DirectX و .net frame work و c++ رو نصب کردم و همچنین آخرین آپدیت کارت گرافیکم رو هم نصب کردم.
اینم مشخصات سیستمم که ببینید می تونید بفهمید مشکل از کجاست یا نه.
CPU: Intel (R)core (TM) 2 Duo CPU E7400 @ 2.80GHz 2.80GHz
RAM: 2GB
VGA: Nvidia Geforce 9400 GT , 1024 MB
خیلی ممنون می شم از راهنمایی هاتون.:n01:
چکار باید کرد برای دفاع؟
هیچ کار . همین که هست . هیچ کاریش هم نمیشه کرد . افتضاحه فقط . حیف 13 دیگه اپدیت نمیشه وگرنه سگش به 14 شرف داشت . یعنی EA حاضر نیست به خاطر اینکه ملت این نسخه رو بخرن نسخه 13 رو اپدیت کنه . وای که چقدر پول پرسته این EA . یه کم رفتم 13 بازی کردم خداییش خیلی حال داد بهم بعد از این مدتی که 14 زدم .
نسخه Ultimate Edition آخرین نسخه منتشر شده هست. میتونید سرچ کنید و ببینید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A+14+ultimate+edition%3F ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A+14+ultimate+edition%3F
هیچ کار . همین که هست . هیچ کاریش هم نمیشه کرد . افتضاحه فقط . حیف 13 دیگه اپدیت نمیشه وگرنه سگش به 14 شرف داشت . یعنی EA حاضر نیست به خاطر اینکه ملت این نسخه رو بخرن نسخه 13 رو اپدیت کنه . وای که چقدر پول پرسته این EA . یه کم رفتم 13 بازی کردم خداییش خیلی حال داد بهم بعد از این مدتی که 14 زدم .
کاملا مخالفم. نسخه نهایی خیلی خوب شده.
اینکه بازیکنا سنگین شدن خیلی به طبیعی شدن بازی کمک کرده و دیگه هر جور بخوایم نمیتونیم حرکت کنیم.
تنها مشکلی که من میبینم گیج بودن بیش از حد بازیکناس که شامل جاگیری بد دفاعا (البته به ندرت) و نگرفتن پاساییه که بهشون میرسه.
بقیه بازی خیلیم خوبه.
payamovie
21-10-2013, 08:26
اینکه بازیکنا سنگین شدن خیلی به طبیعی شدن بازی کمک کرده و دیگه هر جور بخوایم نمیتونیم حرکت کنیم.
تنها مشکلی که من میبینم گیج بودن بیش از حد بازیکناس که شامل جاگیری بد دفاعا (البته به ندرت) و نگرفتن پاساییه که بهشون میرسه.
بقیه بازی خیلیم خوبه.
دروازبان ها هم واقعی اند؟
از تو هجده قدم با قدرت شوت می کنی سه کنج ولی دروازبان می گیره!
بازیکنی که توپ در اختیارش نیست باید بتونه بهتر از مهاجم بپیچه
البته در کل قبول دارم واقعی تر شده ولی سیاست اینه همیشه یه مشکل هایی وجود داشته باشه که نسخه بعدی حرفی برای گفتن داشته باشه
mehdimvi
21-10-2013, 11:06
نمیدونم چرا مردم ایران اینجورین
فیفا 12 که اومد گفتن فیفا 11 خیلی بهتره -- 13 که اومد گفتن 12 بهتره -- 14 اومده میگین 13 بهتر -- قطعا 15 بیاد میگین 14 بهتره
سلام
من سی دی کی بازی رو تهیه کردم یک مشکل عجیب دارم زمانی که تیم بارسلونا یا منچستر یا هر تیم دیگه رو انتخاب کنم نام بازیکونا تغییر می کنه مثل messi می شه masilo از انگلیسی تغییر می کنه به یک زبان دیگه نمی دونم چیکار کنم خیلی حال گیریه فقط زمانی که آنلاین بازی می کنم این مشکل پیش می یاد.
از ف ی ل ت ر ش ک ن استفاده میکنم.
دروازبان ها هم واقعی اند؟
از تو هجده قدم با قدرت شوت می کنی سه کنج ولی دروازبان می گیره!
بازیکنی که توپ در اختیارش نیست باید بتونه بهتر از مهاجم بپیچه
البته در کل قبول دارم واقعی تر شده ولی سیاست اینه همیشه یه مشکل هایی وجود داشته باشه که نسخه بعدی حرفی برای گفتن داشته باشه
برا من پیش نیومده دروازه بان چنین شوتی رو بگیره.
معمولا انقدر سمتت میاد و زاویه رو میبنده که هر جور بشوتی میگیره. یا باید دروازه بانو دریبل کنی یا از فاصله با دروازه بان بشوتی یا دقیقا به جهت مناسب، در زمان مناسب بشوتی.
italodance
21-10-2013, 14:02
چون هنوز کرک درست حسابی نیومده . کاریش هم نمیشه کرد . دقیقا مثل پارسال .
هیچ کرکری بیرون نیومده
ان skidrow تقلبیست برام عجیبه تقلبی تونسته کرک یا نزدیک به ان بزنه
مثلا شما کرکری یکی میاد بنام شما میزنه جالقالق
من اینو 2 هفته پیش گفتم هیچ کرکری نیومده و همگی تقلبیست
من امشب سعی میکنم باز بپرسم از RELOADED حالا اگه جواب بدند
بقیه بازی خیلیم خوبه.
یه بازی خوب بازی ایه که ازادی عمل رو بیشتر به پلیر بده نه اینکه جلوش رو بگیره .
عملا تو این نسخه مسی تعطیل تشرف داره . دریبل هم کلا باید قیدش رو زد . اما پاس تو عمقها و فاینس شاتها و سانترها به راحتی هر چه تمام تر گل میشن .
طبیعی کردن یه بازی وقتی خوبه که همه جنبه ها رو طبیعی کنیم نه که فقط سنگین شدن بازیکنها یا فیزیک توپ رو . این سنگین شدن ها باعث شده بیشتر گل ها رو ضربات سر و شوت های از راه دور گل بشه .
نمیدونم چرا مردم ایران اینجورین
فیفا 12 که اومد گفتن فیفا 11 خیلی بهتره -- 13 که اومد گفتن 12 بهتره -- 14 اومده میگین 13 بهتر -- قطعا 15 بیاد میگین 14 بهتره
فیفا 11 کنسول واقعا محشر بود و به نظرم یه بازی کامل بود که کم و کاستی نداشت . اما فیفا 12 که اومد یه سیستم جدید با خودش اورد و پر از باگ و مشکلات خوب طبیعیه که نسخه قبلی بیشتر پسندیده بشه . اما واقعا در حدی هم نبود که ادم به خاطر اون مشکلات این فیفا متحول شده رو بازی نکنه .
راجع به فیفا 13 که بر عکس همه ازش تعریف کردن و نسخه کامل شده فیفا 12 بود . وقتی 13 اومد کی گفت 12 بهتره . اونو به من نشان بده اول . تحولی که از 12 به 13 شد خیلی ناچیز بود . روونتر شدن بازی + شیوه دریبل جدید + رفع باگهایی که توی سیستم جدید وجود داشت . با همین تحول کوچیک کلی فیفا از این رو به اون رو شد . به هیچ نقطه ضعفی نسبت به 12 نداشت که کسی بخواد ازش بد بگه .
حالا که 14 اومد تقریبا خیلی از نکات مثبتی که توی 13 وجود داشت رو از بین برد . مثل بازی تکنیکی و سرعت بازی ، روون بودن بازی ، هیجان و در جریان بودن بازی و ... .
راجع به هیجان بازی و در جریان بودنش که فقط میشه گفت این بازی یه افتضاحه . توی 13 خیلی کم پیش میومد که بازی از جریان بیفته و هیجان رو دو چندان میکرد . اما حالا پشت سر هم تو بازی یا افساید میشه یا بازیکنها توپ رو لو میدن .
شیوه های گل زدن یا گل خوردن هم که همش به یه صورته . یا سانتر یا پاس تو عمق و عملا لذت بازی خیلی کم شده . موقع حمله cpu هر تیمی که میخواد باشه با اکثر بازیکنهاش میاد حمله میکنه که باعث میشه در صورتی که توپ رو بگیری ضدحمله رخ بده . من توی یک بازی 90 درصد حملاتم خود به خود به صورت ضد حمله در میاد در حالی که تیمی مثل بارسا برداشتم که خیلی روی ضد حمله کار نمیکنه .
سلام دوستان ، نسخه ی نهایی fifa14 کی میاد؟
سلام دوستان ، نسخه ی نهایی fifa14 کی میاد؟
خیلی وقته اومده . الان نسخه نهاییه .
خیلی وقته اومده . الان نسخه نهاییه .
میشه سایتشو معرفی کنی ، اخه تو سافت98و سافت گذر نیست
Kamyar_AnathemA
21-10-2013, 17:06
چکار باید کرد برای دفاع؟
درکت میکنم
کاری نمیشه کرد باید کشکتو بسابی فقط
البته مثل بعضی ها هم میتونی خودتو با حرف هایی مثل این که بازی مثل واقعیت هست و خیلی خوبه و انیمیشن ها چه خوب شده و تماشاگرا چه باحال شدن و ورزشگاه ها چه خوب درست شده و خیابون های اطراف ورزشگاه ها چه باحال طراحی شده و از همه مهمتر اینکه گرافیک چهره ها چقدر خوب کار شده ( حالا نه که وقتی داری بازی میکنی از اون فاصله گرافیک چهره ها رو خوب میبینی ) و حرف هایی از این دست خودتو راضی کنی
وای خدا آخه به کی بگی اینو :n08:طرف میاد بخاطر این چیزا ( مخصوصا همون خیابون ها ) کلی از بازی تعریف میکنه که عالی شده و ... بعد میری تو بازی یک Finesse Shot میزنی از وسط زمین میره تو گل !!!
بعد چون خیابونا خوب طراحی شدن دیگه خیلی بازیه خوبیه فیفا :n08:
باشد که همون خیابون های خوب طراحی شده اطراف ورزشگاه ها بیان و جلو این شوت هارو بگیرن که از وسط زمین نره تو گل:n01:
بازی سنگینه ؟
توپ سنگینه ؟
بازیکن ها سنگینن؟
بازی حال نمیده بهت ؟
اشکالی نداره فدات شم . عوضش بازی واقعی شده و خیلی هم خوبه اشکالی نداره که از بازی لذت نمیبری
مهم اینه که به واقعیت ( ارواح عمش ) نزدیک شده خیلی
Reza31001
21-10-2013, 17:19
فیفا 11 کنسول واقعا محشر بود و به نظرم یه بازی کامل بود که کم و کاستی نداشت . اما فیفا 12 که اومد یه سیستم جدید با خودش اورد و پر از باگ و مشکلات خوب طبیعیه که نسخه قبلی بیشتر پسندیده بشه . اما واقعا در حدی هم نبود که ادم به خاطر اون مشکلات این فیفا متحول شده رو بازی نکنه .
راجع به فیفا 13 که بر عکس همه ازش تعریف کردن و نسخه کامل شده فیفا 12 بود . وقتی 13 اومد کی گفت 12 بهتره . اونو به من نشان بده اول . تحولی که از 12 به 13 شد خیلی ناچیز بود . روونتر شدن بازی + شیوه دریبل جدید + رفع باگهایی که توی سیستم جدید وجود داشت . با همین تحول کوچیک کلی فیفا از این رو به اون رو شد . به هیچ نقطه ضعفی نسبت به 12 نداشت که کسی بخواد ازش بد بگه .
حالا که 14 اومد تقریبا خیلی از نکات مثبتی که توی 13 وجود داشت رو از بین برد . مثل بازی تکنیکی و سرعت بازی ، روون بودن بازی ، هیجان و در جریان بودن بازی و ... .
راجع به هیجان بازی و در جریان بودنش که فقط میشه گفت این بازی یه افتضاحه . توی 13 خیلی کم پیش میومد که بازی از جریان بیفته و هیجان رو دو چندان میکرد . اما حالا پشت سر هم تو بازی یا افساید میشه یا بازیکنها توپ رو لو میدن .
شیوه های گل زدن یا گل خوردن هم که همش به یه صورته . یا سانتر یا پاس تو عمق و عملا لذت بازی خیلی کم شده . موقع حمله cpu هر تیمی که میخواد باشه با اکثر بازیکنهاش میاد حمله میکنه که باعث میشه در صورتی که توپ رو بگیری ضدحمله رخ بده . من توی یک بازی 90 درصد حملاتم خود به خود به صورت ضد حمله در میاد در حالی که تیمی مثل بارسا برداشتم که خیلی روی ضد حمله کار نمیکنه .
پروسه ای که گفتی رو کامل قبول دارم مخصوصا 13 که در واقع نسخه ای از 12 بود با رفع مشکلات
14 رو هم هنوز نرسیدم بازی کنم :n02: ولی اون قسمت بولد شده ای رو که نوشتی به فال نیک میگیرم
یکی از تحولات خیلی خوب یا بهتر بگم بهترین تغییری که 12 نسبت به 13 داشت (البته برای من) این بود که توی 13 بازی رو 10 دقیقه میذاشتم و برام خسته کننده نبود
حالا این موردی که شما گفتی برای من این معنی رو میده که ایجاد موقعیت روی دروازه ها کار سختی شد و نمیشه هر حمله ای رو تبدیل به موقعیت کرد پس باید زمان بازی رو بیشتر کرد
کلا من انتظاری که از فیفا دارم اینه که بتونم روزی بازی 90 دقیقه ای داشته باشم و اون بازی برام خسته کننده و تکراری نباشه
راستی در مورد گل زدن هم اگه سانتر و حرکت از عمق رو کنار شوت راه دور بذاریم شما چه روش کلی دیگه ای مد نظرته؟
دقيقا با نظرت موافقم . يعني بهترين FIFA ـي كه تجربه كردم 11 بود. مخصوصا بخش آنلاينش كه خيلي به من ميچسبيد. هــــي يادش بخــيـــر خيلي خوب بود !:n12:
Mohammad Yek110
21-10-2013, 18:09
من بازیم کرک شدس و آنلاین نمیتونم برم ، چطوری لباس کلاسیک بارسلونا رو میتونم باز کنم؟؟
Kamyar_AnathemA
21-10-2013, 18:19
من بازیم کرک شدس و آنلاین نمیتونم برم ، چطوری لباس کلاسیک بارسلونا رو میتونم باز کنم؟؟
نمیتونی :n01:
واقعا میشه گفت بازی محشر شده. نسبت به فیفا 13 واقعا بهتر شده و به واقعیت خیلی نزدیک هست. چند بازی که انجام بدید مسلط میشید به بازی و اون موقع هست که میتونید تفاوت رو درک کنید
aminrafael3
21-10-2013, 18:41
سلام یکی لطف میکنه عکس تنظیمات دسته رو بزاره؟ ممنون میشم
یه سوال دیگه هم دارم تو بازی داور با هر خطایی کارت قرمز میده چطور میشه درستش کرد؟
وقتی میخوام وارد بازی fifa14 بشم اتفاقی نمی افته هیچی!!!!
سلام یکی لطف میکنه عکس تنظیمات دسته رو بزاره؟ ممنون میشم
یه سوال دیگه هم دارم تو بازی داور با هر خطایی کارت قرمز میده چطور میشه درستش کرد؟
کرک ورژن 4 رو دانلود کنید.
برای تنظیمات دسته هم از لینک زیر استفاده کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
elshaarawy
21-10-2013, 20:06
سلام . من پچ modingway v.05 رو نصب کردم . بازی رونتر و بهتر شد ولی دیگه تو کریر نمیره و وقتی از اول میسازم کریر جدیدو بعد از زدن advance کرش میکنه !!! کسی میتونه کمک کنه ؟؟
:n13:
elshaarawy
21-10-2013, 20:16
در مورد فیفا 14
1- گزارشگر که بعضی ها اصلا بهش اشاره نداشتن باید بگم خیلی بهتر شده ....مثلا با میلان دو بازی پشت سرهم باختم و به اون اشاره کرد و آخرین بردم که مقابل یووه بود رو میگفت !! بازیکنایی که رو فرم باشه رو اشاره میکنه ..قدرت پیش گویی هم پیدا کرده !! یا مثلا روبینیو تو محوطه و من از گوشه نفوذ کردم میگه میتونه برا روبینیو بفرسته !!!
2- لودینگ موقع پرتاب توپ جالبه ولی ولی وقتی عقبی از حریف رو مخه
:n24: یارو 40 متر دنبال توپ مثل بچه میدووه !!!
3- نور پردازی شب محشره کیف کردم
4- بخش کریر تا قبل اینکه پچ بریزم وقتی توش بودم نتایج سایر لیگ ها بصورت خبر میومد و مصدومان و غیره ... جالب بود این بخش
فعلا اینا تو ذهنم بود تا بعد که بیشتر بیام در مورد نقاط ضعف هم بگم
:n18:
کرک reloaded اومد
پروسه ای که گفتی رو کامل قبول دارم مخصوصا 13 که در واقع نسخه ای از 12 بود با رفع مشکلات
14 رو هم هنوز نرسیدم بازی کنم :n02: ولی اون قسمت بولد شده ای رو که نوشتی به فال نیک میگیرم
یکی از تحولات خیلی خوب یا بهتر بگم بهترین تغییری که 12 نسبت به 13 داشت (البته برای من) این بود که توی 13 بازی رو 10 دقیقه میذاشتم و برام خسته کننده نبود
حالا این موردی که شما گفتی برای من این معنی رو میده که ایجاد موقعیت روی دروازه ها کار سختی شد و نمیشه هر حمله ای رو تبدیل به موقعیت کرد پس باید زمان بازی رو بیشتر کرد
کلا من انتظاری که از فیفا دارم اینه که بتونم روزی بازی 90 دقیقه ای داشته باشم و اون بازی برام خسته کننده و تکراری نباشه
راستی در مورد گل زدن هم اگه سانتر و حرکت از عمق رو کنار شوت راه دور بذاریم شما چه روش کلی دیگه ای مد نظرته؟
به قول تو یکی از نکات مثبتی که نسخه 13 داشت این بود که اگه بازی رو روی 10 دقیقه یا 5 دقیقه بازی میکردی قشنگ انگار سرعت بازی با زمان وفق پیدا میکرد . یعنی اگه توی بازی 5 دقیقه ای 10 تا موقعیت گل داشتی توی 10 دقیقه ای هم همینطور بود .
ولی الان پشت سر هم موقعیت درست میشه . مخصوصا از طرف cpu . بازی رو اگه بزاری روی 10 دقیقه تقریبا توی هر بازی بالای 5 تا گل زده میشه . برعکس توی 5 دقیقه موقعیت زیادی گیر نمیاد .
راجع به روش گل زدن هم که این همه روش توی دنیا داره از همش استفاده میشه واسه گل زدن و توی این بازی فقط انگار با دو روش میشه گل 90% گل زد . یعنی توی این موقعیت ها 90% احتمال گل شدن هست . سانتر و پاس تو عمق (ترجیحا هوایی) .
شوتها هم که اگه موقعیتش گیر بیاد و جهت رو درست بگیری با هر کسی میشه از راه دور و پشت محوطه گل زد . چون عملا دروازه بان ها بسیار ضعیف تشریف دارن که با ضعیفترین شوت هم گل میخورن . من با پیکه و بوسکتس و فابرگاس تا حالا از فاصله 25 - 35 متری گل زدم .
اصلا به کل من میتونم حمله رو بی خیال شم . چون همینطوریش توی هر بازی 2 یا 3 تا گل میزنم . اما من با دفاع مشکل دارم که حتی بهترین مدافعها هم راحت لایی میخورن و دریبل میشن .
یادمه یکی از پیشرفتهایی که نسخه 13 به 12 داشت این بود که دیگه با راه رفتن معمولی از بین بازیکنها نمیشد دریبلشون زد . اما تو نسخه 13 با اومدن دریبل کشویی این مشکل حل شد که خیلی بازی رو جذاب میکرد .
اما مثل اینکه این قابلیت دوباره برگشته و مهاجم حریف راحت با راه رفتن از بین بازیکنها به دروازه میرسه .
کرک reloaded اومد
دوستان کرک فیک هست...همونی که قبلن چند نفر گذاشته بودند
بروبکس یه سوال !!
الان کرک بدون مشکل که تو کریر کرش نکنه یا سوتی نافرم نده !! اومده ؟؟ یا آپدیت ؟
من موندم بازی رو بخرم یا نه !
بروبکس یه سوال !!
الان کرک بدون مشکل که تو کریر کرش نکنه یا سوتی نافرم نده !! اومده ؟؟ یا آپدیت ؟
من موندم بازی رو بخرم یا نه !
توی بازی هایی که بارون هست ، بازی خیلی زیاد لگ میزنه!
soheilnouri
21-10-2013, 23:50
مود انلاین بازی تو محیط ایکس باکس لایو واقعا بر از باگ هستش....
Arsenal-4ever
22-10-2013, 00:55
سلام
انقال اوزیل به آرسنال رو بصورت دستی انجام میدم و در شروع کریر هم گزینه squad رو customized انتخاب میکنم اما بازم اوزیل در ترکیب آرسنال نیست. وقتی هم که پیشنهاد خرید اوزیل رو به رئال میدم جواب میدن که با هیچ قیمتی حاضر به فروش نیستن. راهی نیست که بشه اوزیل رو توی کریر مود در آرسنال داشت؟
نسخه PC رو باری میکنم. ممنون
دوستان شما هم در بازی هایی که بارونی هست ، لُگ دارید ؟
یه بازی خوب بازی ایه که ازادی عمل رو بیشتر به پلیر بده نه اینکه جلوش رو بگیره .
عملا تو این نسخه مسی تعطیل تشرف داره . دریبل هم کلا باید قیدش رو زد . اما پاس تو عمقها و فاینس شاتها و سانترها به راحتی هر چه تمام تر گل میشن .
طبیعی کردن یه بازی وقتی خوبه که همه جنبه ها رو طبیعی کنیم نه که فقط سنگین شدن بازیکنها یا فیزیک توپ رو . این سنگین شدن ها باعث شده بیشتر گل ها رو ضربات سر و شوت های از راه دور گل بشه .
خیر، نمیشه واقعیت ها رو بخاطر راحتی گیمر نادیده گرفت.
تمام شبیه سازی ها رو هم نمیشه یه ساله انجام داد. برا همین هر سال بالانس تو یه مورد بهم میخوره، که به نظر من امسال دریبل زدن بطور غیرطبیعی انجام میشه و حرکات ریز نمیشه انجام داد.
در مورد فیفا 11 هم، من خودم عاشق 11 بودم، ولی واقعا غیر واقعی بود و از وسط زمین میشد دروازه بانو با توپ به تور دروازه چسبوند.
همچنان من 14 رو در مجموع یه سر و گردن بالاتر از نسخه های قبل میبینم.
دوستان شما هم در بازی هایی که بارونی هست ، لُگ دارید ؟
من که سیستمم ضعیفه، تو بارونی به زور اجرا میشه. :n02:
delpiero107
22-10-2013, 11:28
بچه ها پچی نیست که دوربین رو نزدیک اورد من دوست دارم خیلی نزدیک بازی کرد zoom رو تا اخر اوردم اما هنوز اون چیزی که میخوام نیست ....پچی هم باشه که چمن ها گرافیکش بیشتر بشه دیگه عالی میشه
خیر، نمیشه واقعیت ها رو بخاطر راحتی گیمر نادیده گرفت.
تمام شبیه سازی ها رو هم نمیشه یه ساله انجام داد. برا همین هر سال بالانس تو یه مورد بهم میخوره، که به نظر من امسال دریبل زدن بطور غیرطبیعی انجام میشه و حرکات ریز نمیشه انجام داد.
در مورد فیفا 11 هم، من خودم عاشق 11 بودم، ولی واقعا غیر واقعی بود و از وسط زمین میشد دروازه بانو با توپ به تور دروازه چسبوند.
همچنان من 14 رو در مجموع یه سر و گردن بالاتر از نسخه های قبل میبینم.
راحتی کجا بود برادر من . داریم میگیم ازادی عمل . یعنی تو هر کار که بخوای بکنی اما کسی نگفت راحت . الان مثلا حتی نمیشه از بین چندین مدافع نفوذ کرد یا حتی توی کورسها با مسی توپ رو حفظ کنی .
بعد هم ما انتظار نداریم که EA بیاد هر سال ابروی بازی رو درست کنه ولی بزنه چشمش رو کور کنه . توی 13 حتی میشد راحت تر حرکات ریز و دریل انجام داد . کارکردی که دکمه LT اونجا داشت اینجا از بین رفته و شده حفظ توپ که حتی خود CPU هم ندیدم از این حفظ توپ غیر از موقع کورس ها ازش استفاده کنه .
فیفا 11 رو هم نکنه نسخه PC رو میگی . چون من فقط نسخه pc رو دیدم که همچین باگ گنده ای داشته باشه که اون هم اصلا فیفا 11 نبود . همین فیفا 14 که بدتر از اون باگها رو داره .
راستی شما تنظیمات اسلایدر رو تغییر دادی ؟
بچه ها پچی نیست که دوربین رو نزدیک اورد من دوست دارم خیلی نزدیک بازی کرد zoom رو تا اخر اوردم اما هنوز اون چیزی که میخوام نیست ....پچی هم باشه که چمن ها گرافیکش بیشتر بشه دیگه عالی میشه
عجیبه . والا همه دنبال اینن که دوربین رو از دور ببینن شما میخوای از نزدیک ببینی ؟ اینجوری که کلا نمیتونی به کسی پاس بدی . فکر نکنم همچین پچی باشه .
Marshall_
22-10-2013, 11:54
بلاخره EA تونست یه AI درست بده بیرون! نسخه های قبلی هوش مصنوعی فوق العاده بدون اشکال و پرفکت بود. اصلا خطا نمی کردن ، تکل نمی زدن ، و مهمتر از همه اینکه اصلا نمیتونستید پیشبینی کنید و توپشون رو بگیرید. اما امسال این کارها شدنیه!
دوستانی که میگن فیفا 13 خیلی بود ، من واقعا نمی دونم چی بگم!! فیفا 13 یکی از بدترین فیفاهایی بود که دیدم تو عمرم!! من از فیفا 99 فیفا بازی کردم ، اما واقعا به نظرم فیفا 13 از 99 هم بدتر بود!
بهترین فیفا از نظر من 12 بود. 14 یه سری مشکلات داره ، اما از 13 بهتره. بازی نرم تر شده ، اما در عوض باگ هد زدن واقعا رو اعصابه! درسته که با آپدیت درست میشه ، اما خیلی جاها بازی رو آپدیت نمی کنن....
پاس های هوایی هم زیادی قویه! این ها تنها مشکلات بازیه به نظر من. که البته مشکلات کمی نیست. اما همچنان معتقدم از 13 خیلی بهتره بازی!
من امسال هنوز اورجینال نخریدم ، چون معتقدم فیفا14 واقعی رو باید روی کنسول های نسل بعد تجربه کرد. صبر می کنیم ببینیم قیمت کنسول ها نجومی خواهد بود یا نه....
بلاخره EA تونست یه AI درست بده بیرون! نسخه های قبلی هوش مصنوعی فوق العاده بدون اشکال و پرفکت بود. اصلا خطا نمی کردن ، تکل نمی زدن ، و مهمتر از همه اینکه اصلا نمیتونستید پیشبینی کنید و توپشون رو بگیرید. اما امسال این کارها شدنیه!
دوستانی که میگن فیفا 13 خیلی بود ، من واقعا نمی دونم چی بگم!! فیفا 13 یکی از بدترین فیفاهایی بود که دیدم تو عمرم!! من از فیفا 99 فیفا بازی کردم ، اما واقعا به نظرم فیفا 13 از 99 هم بدتر بود!
بهترین فیفا از نظر من 12 بود. 14 یه سری مشکلات داره ، اما از 13 بهتره. بازی نرم تر شده ، اما در عوض باگ هد زدن واقعا رو اعصابه! درسته که با آپدیت درست میشه ، اما خیلی جاها بازی رو آپدیت نمی کنن....
پاس های هوایی هم زیادی قویه! این ها تنها مشکلات بازیه به نظر من. که البته مشکلات کمی نیست. اما همچنان معتقدم از 13 خیلی بهتره بازی!
من امسال هنوز اورجینال نخریدم ، چون معتقدم فیفا14 واقعی رو باید روی کنسول های نسل بعد تجربه کرد. صبر می کنیم ببینیم قیمت کنسول ها نجومی خواهد بود یا نه....
من :n08:
کارکنان EA :n27:
لیونل مسی :42:
کی روش :n09:
فیفا 12 :n04:
فیفا 13 :n23:
فیفا 14 :n19:
فیفا 99 :34:
Man.Utd:4:
زلاتان :n20:
توپ جمع کن بازی داماش و استقلال :n29:
farhad_persona
22-10-2013, 13:08
دوستان کنترل بازی رو میشه نزدیک به PES کرد؟ الان برای من جهت جلو و عقب و بالا و پایین روی دکمه های w a s d ثابت هست و نمیتونم عوض کنم. من میخوام جهت جلو و عقبش همون دکمه ای جلو و عقب کیبرد باشه.
Marshall_
22-10-2013, 13:51
من :n08:
کارکنان EA :n27:
لیونل مسی :42:
کی روش :n09:
فیفا 12 :n04:
فیفا 13 :n23:
فیفا 14 :n19:
فیفا 99 :34:
Man.Utd:4:
زلاتان :n20:
توپ جمع کن بازی داماش و استقلال :n29:
چقدر با نمکی تو پسر!:n21:
mohammad.asghari
22-10-2013, 15:49
دوستان چطوری میتونم دریبل بزنم مثلا یک پا دوپا .پا عوض کنم یا دریبل دو طرفه زد
Kamyar_AnathemA
22-10-2013, 15:53
مگه تو 14 نمیشه ؟
دو حالت داری شما . یا فیف 14 شما اورجینال هست یا با این کرک های دربو داغون تست کردی
اگه با کرکی که نظر دادن بر اون مبنا اشتباهه
اگه اورجینال داری بیا یکی دو دست باهم بازی کنیم باگ های فیفا 14 که اینقدر ازش طرفداری میکنی بهت نشون بدم ببینم چجوری میخوای جلوی گل خوردنو بگیری
اینم آی دیمه NergaL64
king 2009
22-10-2013, 16:33
من هنوز منتظر یه نسخه درست حسابی ام!
امیدوارم به زودی بیاد بیرون کرک ریلودد!
Mohammad Yek110
22-10-2013, 16:56
با این وضعیت هد زدنا بهترین تیم آرسناله ، 4.4.2 ، مهاجما Giroud و Bendtner :27:
farhad_persona
22-10-2013, 18:15
دوستان من میخوام جهت های چپ راست جلو عقب از W S D A به دکمه های جلو و عقب و چپ و راست خود کیبرد تغییر بدم ولی هر کاری میکنم نمیشه. کس دیگه ای هم این مشکل رو داره؟
دوستان لطفا تمامی بخشای فیفا 14 رو به من توضیح بدین اصلا یاد ندارم - دوم اینکه وقتی بازی میکنم صفحه بالا و پایین میره و پر پر میزنه - سوم اینکه تو ویندوز 8 نمیتونم بازی کنم ممنون میشم کمکم کنین:n03:
کریر رفتم فصل دوم.
مشکلی پیش نیومد.
چطوری میتونم رزلویشن بازی رو تغیر بدم ؟ اصلا همچین چیزی داره فیفا ؟
بماند که پد رو نمیشه تنظیم کرد اگر هم بشه دوباره به صورت اتوماتیک ریست میشه .
سوال اولو جواب بدید خواهش میکنم :n16:
امروز بازیو گرفتم . لیگ عربستان هم داره. کاش فیفا این باگ رو بر طرف کنه !:n13:
کریر رفتم فصل دوم.
مشکلی پیش نیومد.
با کدوم کرک ؟
shaparak13
22-10-2013, 22:04
به نظر شما pes14 رو حذف کنم و fifa14 رو نصب کنم؟؟ یعنی میخوام بدونم ارزششو داره چون خیلی وقته که فیفا بازی نکردم!!!!:n01:
به نظر شما pes14 رو حذف کنم و fifa14 رو نصب کنم؟؟ یعنی میخوام بدونم ارزششو داره چون خیلی وقته که فیفا بازی نکردم!!!!:n01:
فیفا در کل خیلی از pes بهتره :n16:
shaparak13
22-10-2013, 22:20
پس من میرم تو خط دانلود فیفا بعد از دانلود و نصب نظرو اعلام میکنم. مرسی:n01:
با کدوم کرک ؟
همون کرک (معروف به) ورژن 4.
البته شاید بخاطر این باشه که مربی تیم ملیم و تو جام جهانی هستیم.
اون دوستی که گفته بود فصل دوم نمیره، ایا کرک 4 رو داشت و مربی تیم ملی بود و تیمش تو جام جهانی حضور داشت؟
چطوری میتونم رزلویشن بازی رو تغیر بدم ؟ اصلا همچین چیزی داره فیفا ؟
بماند که پد رو نمیشه تنظیم کرد اگر هم بشه دوباره به صورت اتوماتیک ریست میشه .
سوال اولو جواب بدید خواهش میکنم :n16:
امروز بازیو گرفتم . لیگ عربستان هم داره. کاش فیفا این باگ رو بر طرف کنه !:n13:
استادیوم ملک فهد خیلی استادیوم زیباییه. طراحی سقفشم از طرح چادر ها بیابون گرفته شده و کلا استادیومیه که نشان دهنده سبک معماریشونه.
Zlatan_ibra
22-10-2013, 23:09
آقا برا من میپره بیرون فصل دوم تو کریر مود
کرک ریلودد نیومد هنوز؟
همون کرک (معروف به) ورژن 4.
البته شاید بخاطر این باشه که مربی تیم ملیم و تو جام جهانی هستیم.
اون دوستی که گفته بود فصل دوم نمیره، ایا کرک 4 رو داشت و مربی تیم ملی بود و تیمش تو جام جهانی حضور داشت؟
کرک ورژن 4 مگه مشکل نداشت ؟ همون که توپ رو بزرگ میکرد . مشکل کارت حل شده ؟
راستی شما با پچ مودینگ وی نقل و انتقالات رو اپدیت کردین ؟
چطور میشه وضوح تصویر بازی رو تغیر داد ؟ گرافیک خیلی پائینه...
سلام.من چند روز پیش رفتم بخرم گفت کرکش خرابه...یعنی چی؟واقعا خرابه؟
سلام.من چند روز پیش رفتم بخرم گفت کرکش خرابه...یعنی چی؟واقعا خرابه؟
من همین دیشب بازیو خریدم . هیچ مشکلی هم نداره . فقط این که هیچ اثری از تیمای ایرانی نیست. هند و عربستان و لیگ کلمبیا رو داره . تیم ایرانی نه .:n24:
بازی من مال شرکت عصر بازی مدرن و new tech با هم هستش. اینو هم گفته باشم :n25:
چجوری دوستان کریر مود بازی میکنن. همش انگلیسیه . آدم سر در نمیاره چه خبره اون تو. یکی میره یکی میاد توو تیم ،اون یکی قهر میکنه.واااااای
Zlatan_ibra
23-10-2013, 10:53
خیلی راحته که من فوله فولم
چجوری دوستان کریر مود بازی میکنن. همش انگلیسیه . آدم سر در نمیاره چه خبره اون تو. یکی میره یکی میاد توو تیم ،اون یکی قهر میکنه.واااااای
میخوای فارسی باشه؟:n13:
حیف تیم ایرانی نداره . یکی میذاشتن حداقل ، شموشک نوشهر هم باشه راضی ایم .:n14:
کرک ورژن 4 مگه مشکل نداشت ؟ همون که توپ رو بزرگ میکرد . مشکل کارت حل شده ؟
راستی شما با پچ مودینگ وی نقل و انتقالات رو اپدیت کردین ؟
من که تا الان مشکل توپ بزرگ نداشتم.
مشکل کارت و دوربینم نداره.
نقل و انتقالاتو با یه فایل squad که طرف از سیستم خودش که اپدیت رسمی شده بود و اپلود کرده بودش، درست کردم. همش 3 مگه.
من تو این دو سه سال اخیر که پیغاما و اخبار تو کریر زیاد شده، خیلی انگلیسی ازش یاد گرفتم.
elshaarawy
23-10-2013, 12:54
تا حالا کسی فصل دوم رفته کریر مد رو میگم ؟؟
تا حالا کسی فصل دوم رفته کریر مد رو میگم ؟؟
من رفتم. الان هنوز تو جولایم.
متاسفانه کریر مود یک مشکل بزرگ داره،اونم هوش مصنوعی ضعیف مربیان حریف هست..
مثلا منی که منچستر بر می دارم و بازی می کنم توی خونه ی خودم،مثلا با ساثهمتون بازی دارم،حریف به این ضعیفی میاد 4.3.3 میچینه!در حالی که باید حداکثر به فکر تساوی باشه و سیستم دفاعی بچینه..بعضی وقت ها این مشکلات باعث میشه از کریر مود دست بکشم و برم همون آلتیمت تیم رو بزنم.
داداش من امروز بازی رو خریدم ولی این پیغام رو میده
این چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
متاسفانه کریر مود یک مشکل بزرگ داره،اونم هوش مصنوعی ضعیف مربیان حریف هست..
مثلا منی که منچستر بر می دارم و بازی می کنم توی خونه ی خودم،مثلا با ساثهمتون بازی دارم،حریف به این ضعیفی میاد 4.3.3 میچینه!در حالی که باید حداکثر به فکر تساوی باشه و سیستم دفاعی بچینه..بعضی وقت ها این مشکلات باعث میشه از کریر مود دست بکشم و برم همون آلتیمت تیم رو بزنم.
فکر کنم توی این چند سری که فیفا کریر میزدم هیچ وقت مربی دست به ترکیبش نمیزد . مگه فقط وسط بازی .
baneshi90
23-10-2013, 16:30
سلام ببخشید من کرک ورژن 4 فیفا رو هم گرفتم و ریختم تو پوشه گیم ولی تا اونجایی که ترکیب میچینی میاد بعدش که میزنی بره تو بازی میپره بیرون.کسی میتونه بگه باید چیکار کنم.ممنون از همه کاربران سایت پیسی وورلد.
zodiac67
23-10-2013, 16:48
سلام ببخشید من کرک ورژن 4 فیفا رو هم گرفتم و ریختم تو پوشه گیم ولی تا اونجایی که ترکیب میچینی میاد بعدش که میزنی بره تو بازی میپره بیرون.کسی میتونه بگه باید چیکار کنم.ممنون از همه کاربران سایت پیسی وورلد.
درایور کارت گرافیک رو آپدیت کن احتمال زیاد درست میشه
baneshi90
23-10-2013, 16:57
تشکر.برم گرافیکو اپدیت کنم پس
داداش من امروز بازی رو خریدم ولی این پیغام رو میده
این چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگه بازی رو به شکل زیر و از فایل fifaconfig.exe اجرا کنی همین خطا رو نشون میده . که به دلیل نصب نبودن برنامه اوریجین هست. البته نیازی به نصب اوریجین نداری.
بعد از نصب، بازیو از شرتکاتی که روی دسکتاپ هست اجرا کن که مستقیم میره تو بازی. اگر شرتکاتی نداشت از مسیر زباید اجرا کنی...
توی فیفا 14 بازیکنا موقع دویدن مثل موش میدون ! مخصوصا تیم آرژانتین . نا امید شدم. من اگه به جای مدل ea میرفتم بهتر نقشم رو اجرا میکردم .
کسی میدونه فیفا کاپ یا تورنومنت داره ؟ منظورم کریر نیستا . مثلا یه کاپ ساده یا ساختگی ، هر جور که باشه... چیزی تو منو ها نیست ...
توی فیفا 14 بازیکنا موقع دویدن مثل موش میدون ! مخصوصا تیم آرژانتین . نا امید شدم. من اگه به جای مدل ea میرفتم بهتر نقشم رو اجرا میکردم .
کسی میدونه فیفا کاپ یا تورنومنت داره ؟ منظورم کریر نیستا . مثلا یه کاپ ساده یا ساختگی ، هر جور که باشه... چیزی تو منو ها نیست ...
یه قسمت داره نوشته More . اونجا برو یه تورنومنت انتخاب کن .
آخه اینم شد کرک(ورژن4):n27:
آخه اینم شد کرک(ورژن4):n27:
این توپ تو دروازه هم میره ؟:n02:
چرا خودتو اذیت میکنی . برو یکی بخر از مغازه ها . هیچ باگی هم نداره . دانلودی هم نمیخواد کنی. البته من خیلی وقت پیش همین جا اشاره کردم که به خاطر دو روز این ور اون ور ، این همه دانلود بازی راه نندازید .
دیر یا زود یکی از شرکتا بازیو در بسته بندی شکیل :n02: و قیمت مفت در اختیارتون میذاره . دیروز یکی گرفتم و مشکلی هم ندارم..
ali_n2011
23-10-2013, 18:54
بخش تورنمنت ها در 14 نیست؟ فقط قسمت لودش هست تو بقیه موارد باید به سرور فیفا وصل شه
تو حالت معمولیم همش هوای برفی داره من کرک 4 را اجرا می کنم
Zlatan_ibra
23-10-2013, 19:41
من رفتم. الان هنوز تو جولایم.
برا من فصل دو نمیره
این توپ تو دروازه هم میره ؟:n02:
چرا خودتو اذیت میکنی . برو یکی بخر از مغازه ها . هیچ باگی هم نداره . دانلودی هم نمیخواد کنی. البته من خیلی وقت پیش همین جا اشاره کردم که به خاطر دو روز این ور اون ور ، این همه دانلود بازی راه نندازید .
دیر یا زود یکی از شرکتا بازیو در بسته بندی شکیل :n02: و قیمت مفت در اختیارتون میذاره . دیروز یکی گرفتم و مشکلی هم ندارم..
عزیزم ملت p30world خودشون یه پا مغازه ان :n02: لازم نیست دیگه برن از مغازه بخرن . اونایی هم که تو مغازه ها میبینی حتی ممکنه کرکهای قدیمی تر رو داشته باشن . اما در کل هنوز کرک معتبری نیومده که هیچ مشکلی نداشته باشه .
برا من فصل دو نمیرهاخر فصل اول مربی تیم ملی بودی؟
عزیزم ملت p30world خودشون یه پا مغازه ان :n02: لازم نیست دیگه برن از مغازه بخرن . اونایی هم که تو مغازه ها میبینی حتی ممکنه کرکهای قدیمی تر رو داشته باشن . اما در کل هنوز کرک معتبری نیومده که هیچ مشکلی نداشته باشه .من که تا حالا هیچ مشکلی نداشتم.
Alex Fera
23-10-2013, 21:49
یه تاپیکی هست به اسم :
مشکلات نصب و اجرا - FIFA 14 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خیلی تاپیک خوبیه!!!!!!
لطف کنید مباحث کرک و این داستانا رو اونجا پیگیری کنید،اینجا جای این چیزا نیست...............
هر روز میایم تو این تاپیک یه بحث فنی خوب ببینیم،فقط پستای کژوال این کرک اومده،اون کرک اومده به چشمون خورد..............
بابا بذارید کنار این پایرت بازیارو..........
مردم ایران با همین کاراشون جهان سومی شدن،وقتی ما به زحمت و اندیشه ی بقیه احترام نذاریم به نظرتون اونا به احترام میذارن؟!
بعد میگید چرا EA لیگ کشورای عربی رو اضافه میکنه؟!
به نظر من خوب کاری میکنه،اصلا حقشه سال دیگه لیگ امارات رو با هر اسمی میخواد بذاره تو بازی،چون همه اورجینال تهیه میکنن.....................
یعنی یه بازی اورجینال 200 تومنی یا یه CD Key حدود 100 تومنی انقد برای مردم ایران گرونه که با این کارا به خودشون توهین نکنن؟!
بخش تورنمنت ها در 14 نیست؟ فقط قسمت لودش هست تو بقیه موارد باید به سرور فیفا وصل شه
تو حالت معمولیم همش هوای برفی داره من کرک 4 را اجرا می کنم
فعاله خوبم فعاله . توی بخش more که بری روی لود تورنومنت باید آنالوگ ( شوک ) سمت راست رو به طرف چپ یا راست حرکت بدی تا مود نیو تورنومنتش رو ببینی . بزن تشکر قشنگ رو :n02:
عزیزم ملت p30world خودشون یه پا مغازه ان :n02: لازم نیست دیگه برن از مغازه بخرن . اونایی هم که تو مغازه ها میبینی حتی ممکنه کرکهای قدیمی تر رو داشته باشن . اما در کل هنوز کرک معتبری نیومده که هیچ مشکلی نداشته باشه .
اتفاقا بازی من اصلا مشکلی نداره . فقط مشکل همین دویدن بازیکناس که روی اعصابه . آخه یکی نیست بگه بنی بشر این طوری میدوه ؟ کمرشونو خم میکنن سرشونو میندازن پائین و استارت میزنن ... انگار سگ دنبالشون کرده !
به نظر من خوب کاری میکنه،اصلا حقشه سال دیگه لیگ امارات رو با هر اسمی میخواد بذاره تو بازی،چون همه اورجینال تهیه میکنن.....................
یعنی یه بازی اورجینال 200 تومنی یا یه CD Key حدود 100 تومنی انقد برای مردم ایران گرونه که با این کارا به خودشون توهین نکنن؟!
عزیزه من تو هم از خوده ما هستی دیگه . میدونی 150 تومن واسه یه بازی زیاده . خیلی هم زیاده. قرار باشه برای هر بازی این همه هزینه کنیم نمی صرفه.
حرف شما درسته اما اگه کشورای دیگه اورجینال میخرن برای اینه که نمیدونن معنی رنج و زحمت چیه...
جدای از حرف شما فیفا تیم هند هم داره . بازیکناش هم آمیتا خان و جبار سینگ اینا هستن..:n02:
:n16:
Ramos1367
23-10-2013, 22:32
من که تا الان مشکل توپ بزرگ نداشتم.
مشکل کارت و دوربینم نداره.
نقل و انتقالاتو با یه فایل squad که طرف از سیستم خودش که اپدیت رسمی شده بود و اپلود کرده بودش، درست کردم. همش 3 مگه.
دوست عزیز میشه این فایل squad که میگی رو برا ما هم آپ کنی تا نقل و انتقالات رو آپدیت کنیم....
hamidshahrsaz
23-10-2013, 22:36
فیفای من وسط بازی میپره بیرون
چیکار کنم؟؟
دوست عزیز میشه این فایل squad که میگی رو برا ما هم آپ کنی تا نقل و انتقالات رو آپدیت کنیم....
تو تاپیک مشکلات نصب و اجرا فیفا 14 لینکشو گذاشتم.
الان سخته دوباره پیداش کنم. یکم تو اون تاپیک دنبالش بگردی پیداش میکنی.
hamidshahrsaz
23-10-2013, 22:45
تو تاپیک مشکلات نصب و اجرا فیفا 14 لینکشو گذاشتم.
الان سخته دوباره پیداش کنم. یکم تو اون تاپیک دنبالش بگردی پیداش میکنی.
میشه لینک خود تاپیک رو بدین؟
من از نسخه کرک شده عصر بازی استفاده کردم
یه تاپیکی هست به اسم :
مشکلات نصب و اجرا - FIFA 14 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خیلی تاپیک خوبیه!!!!!!
لطف کنید مباحث کرک و این داستانا رو اونجا پیگیری کنید،اینجا جای این چیزا نیست...............
هر روز میایم تو این تاپیک یه بحث فنی خوب ببینیم،فقط پستای کژوال این کرک اومده،اون کرک اومده به چشمون خورد..............
مردم ایران با همین کاراشون جهان سومی شدن،وقتی ما به زحمت و اندیشه ی بقیه احترام نذاریم به نظرتون اونا به احترام میذارن؟!
به نظر شما گرون نیست؟
نمیدونم وضعیت درامد شما چجوریه، ولی تو اکثر خانواده های ایرانی 150 تومن پول نسبتا زیادی محسوب میشه. اونم برای یه بازی که هیچ ضرورتی در زندگی ما نداره. اگه کسی بخواد چند تا بازی بگیره که دیگه هیچی.
هر وقت ea راضی شد بازی رو با قیمت حدود 50 تومن تو ایران بفروشه، من خودم میرم بگیرم.
نمیدونم چرا بعضیا دایه دلسوز تر از مادر میشن.
سلام داداش این عکس رو ببین برای من خیلی شلوغه تازه وقتی روی بازی کلیک میکنم نه پیغام میده نه میره تو بازی حتی با کلیک راست و run administrator هم نمیره به نظرتون بازی مشل داره؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
گشتم برات خود لینکو پیدا کردم.
hamidshahrsaz
23-10-2013, 23:27
گشتم برات خود لینکو پیدا کردم.
ممنون الان این رو باید چیکار کنم؟
میشخ یه توضیح بدین؟
سلام داداش این عکس رو ببین برای من خیلی شلوغه تازه وقتی روی بازی کلیک میکنم نه پیغام میده نه میره تو بازی حتی با کلیک راست و run administrator هم نمیره به نظرتون بازی مشل داره؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تو که هنوز بازیو نصب نکردی. این مسیر ، مسیره فایل دی وی دیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعده نصب یه نگا به عکسای صفحه ی قبل کن که برات آپلود کردم. کامل نشون دادم ...
برو مودینگ وی رو نصب کن بهتره . کلا دیتابیس رو اپدیت میکنه نه فقط squad رو . یعنی حتی چهره ها هم بروز میشه و مثلا عکس اوزیل با لباس رئال نیست .
برو مودینگ وی رو نصب کن بهتره . کلا دیتابیس رو اپدیت میکنه نه فقط squad رو . یعنی حتی چهره ها هم بروز میشه و مثلا عکس اوزیل با لباس رئال نیست .
اخه عکسش چه اهمیتی داره. این به هر حال فقط تیما رو درست میکنه و چیزی رو تغییر نمیده. حجمشم ناچیزه.
به هر حال، باید تو documents تو فولدر fifa 14 کپیش میکنی. اونیکی فایل squad رو که خود بازی ساخته رو پاک میکنی.
بعد میری تو بازی، تو customize، تو profile ، تو load squad، اینو انتخاب میکنی. بعد میای تو save squad، رو خودش overwrite میکنی.
یه تاپیکی هست به اسم :
خیلی تاپیک خوبیه!!!!!!
اگه به خاطر این چیزا بود که تا الان همه کشور ها تو فیفا لیگاشون بود.اون لیگ هم به خاطر این تو بازی هست که به اندازه ی نا معلوم به EA پول دادن!
تو که هنوز بازیو نصب نکردی. این مسیر ، مسیره فایل دی وی دیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعده نصب یه نگا به عکسای صفحه ی قبل کن که برات آپلود کردم. کامل نشون دادم ...
ببخشید عکس رو اشتباه آپلود کردم این عکسه ببین
ردیف وسطی ، پائینو نگا کنی میبینی.'''''''''''''''' .... fifa14 .... """""
ردیف وسطی ، پائینو نگا کنی میبینی.'''''''''''''''' .... fifa14 .... """""
سلام
روی اون هم کلیک کردم ولی فقط یه حالت لود میده و توی بازی نمیره
درایو گزافیک رو هم دانلود کردم ولی بازم نشد
ببخشید هی سوال میکنم
شرمنده دوستان انجمن
اخه عکسش چه اهمیتی داره. این به هر حال فقط تیما رو درست میکنه و چیزی رو تغییر نمیده. حجمشم ناچیزه.
به هر حال، باید تو documents تو فولدر fifa 14 کپیش میکنی. اونیکی فایل squad رو که خود بازی ساخته رو پاک میکنی.
بعد میری تو بازی، تو customize، تو profile ، تو load squad، اینو انتخاب میکنی. بعد میای تو save squad، رو خودش overwrite میکنی.
خوب یعنی هر وقت فیفا رو شروع میکنی باید این فایل رو لود کنی ؟ یا ثابت و همیشگیه ؟
کریر چی ؟ وقتی کریر رو شروع میکنی باید روی چه گزینه ای قرار بدی ؟ Default یا Customized ؟
خوب یعنی هر وقت فیفا رو شروع میکنی باید این فایل رو لود کنی ؟ یا ثابت و همیشگیه ؟
کریر چی ؟ وقتی کریر رو شروع میکنی باید روی چه گزینه ای قرار بدی ؟ Default یا Customized ؟
بعد از اینکه overwrite کردم دیگه فیکس شد، هر دفعه همین میاد.
برا کریر رو customized باید گذاشت.
Zlatan_ibra
24-10-2013, 14:17
یه کرک درست حسابی نیومد ما فصل دوم کریر رو هم بریم؟
دوستان چطوري ميتونم تو كرير مود بازيكن بخرم - دوم اينكه پس تو بازيها شورش از طرف هوادار ها صورت نميگيره يا هوا ابري به آفتابي تبديل نميشه و هوا ثابت مونده و اينكه وقتي بازي ميكنم وسط بازي بازي بالا و پايين ميره لطفا كمك كنين ازتون خواهش ميكنم چندمين باره نوشتم ولي جوابمو ندادين
یه کرک درست حسابی نیومد ما فصل دوم کریر رو هم بریم؟
میخوای کرک خودمو برات اپلود کنم؟
Zlatan_ibra
24-10-2013, 18:02
میخوای کرک خودمو برات اپلود کنم؟
کرکت چی هست؟فصل دوم کریر رو رفتی مگه؟
سلام
روی اون هم کلیک کردم ولی فقط یه حالت لود میده و توی بازی نمیره
درایو گزافیک رو هم دانلود کردم ولی بازم نشد
ببخشید هی سوال میکنم
شرمنده دوستان انجمن
دیگه نمیدونم چی بگم. دوباره نصب کن بازیو. یه شرتکات روی دسکتاپ میاد صد در صد . از اونجا اجرا کن. اگه نشد اوریجین نصب کن.:n24:
دوستان چطوري ميتونم تو كرير مود بازيكن بخرم - دوم اينكه پس تو بازيها شورش از طرف هوادار ها صورت نميگيره يا هوا ابري به آفتابي تبديل نميشه و هوا ثابت مونده و اينكه وقتي بازي ميكنم وسط بازي بازي بالا و پايين ميره لطفا كمك كنين ازتون خواهش ميكنم چندمين باره نوشتم ولي جوابمو ندادين
اونا که همش الکیه . یعنی اون سایتی که اینا رو نوشته فقط به خاطر تبلیغه .
elshaarawy
24-10-2013, 18:54
سلام . یه سوال ؟؟ تو فیفا 14 چطور میتونم استارت سریع بزنم ؟؟ مثلا الشراوی تو بال چپ هر چی دکمه سرعت رو نتد نتد میزنم یه جور میدوه و دفاع حریف بهم میرسه و توپو میگیره !!!
:n29:
امروز فیفا 14 ( عصر بازی ) رو گرفتم :n02:
تا امروز داشتم PES 2014 بازی می کردم ولی با بازی کردم فیفا دوباره جذب بازی قبلیم شدم!
به نظر من که خیلی خوب شده! تاز ه گرافیکش هم از 13 بهتره ! من مقایشه کردم 14 به واقعیت بیشتر نزدیک شده!
گیم پلی فوق العاده ...
فکر می کردم امسال pes 2014 بازی اصلیم بشه ، ولی این فیفا لامصب ترکونده ...
سلام . یه سوال ؟؟ تو فیفا 14 چطور میتونم استارت سریع بزنم ؟؟ مثلا الشراوی تو بال چپ هر چی دکمه سرعت رو نتد نتد میزنم یه جور میدوه و دفاع حریف بهم میرسه و توپو میگیره !!!
:n29:
نمیشه . تو فیفا 13 میشد اما توی 14 نمیشه . همونطور که میدونی فیفا 14 به واقعیت نزدیک شده :n09: و شما نمیتونی همینطوری با بهترین بازیکن جهان هم استارت سریع بزنی . چون توپ دو سه متر از پات جدا میشه و حریف هم میگیره .
شما باید مثل واقعیت فقط پاس کاری کنی و تنها چند متر میتونی توپ رو حمل کنی و باید سریع پاس بدی .
بعد از یه مدت پاس کاری یه دفعه یکی از بازیکنات تو خط حمله بهترین مدافعان جهان رو جا میزاره و میره تو عمق .
حالا شما با بهترین پاسور دنیا با یه پاس بلند توی عمق توپ رو بهش میرسونین . البته به احتمال 90% افساید میشه اما اگه بهش رسید میرین و گل رو میزنین .
البته اگه مهاجم حریف باشه که 100% دروازه بان شما ماست هم نمیتونه بخوره و گل میخورین اما اگه مهاجم شما باشه و تک به تک بشه احتمال 90% دروازه بان اونا میتونه ماست بخوره و گل نمیشه .
البته چون فیفا 14 به واقعیت خیلی نزدیک شده شما با روش های بیشماری میتونین گل بزنین یا گل بخورین :
1.سانتر از جناج راست و گل زدن با سر
2.سانتر از جناح چپ و گل زدن با سر
3.سانتر از جناح راست و گل زدن با جای دیگه از بدن
4.سانتر از جناح چپ و گل زدن با جای دیگه از بدن
.
.
.
n.سانتر از هر جای زمین و گل زدن با هر جای بدن (مانند گل معروف مارادونا)
n+1 . شوت زدن به یه جای بدن مدافع تا توپ تغییر مسیر بده و بره تو گل .
این مورد اخر لامصب من رو عاشق فیفا 14 کرده . یعنی عین خود واقعیته . تو هر بازی نا شده که همچین گلی نخورم . مهاجم حریف چنان باهوشه که میاد توپ رو به یه زاویه دیگه از دروازه میزنه و مدافع منم میپره جلوی توپ و توپ میخوره به یه جای بدنش و میره تو گل . این صحنه رو هر وقت من میبینم واقعا کف میکنم که چه AI ای ساخته این EA . من رو یاد کارتون فوتبالیستها میندازه . همون کارتونی که از روی واقعیت ساخته شده بود .
اره روش های زیادی واسه گل زدن هست . احتیاجی نیست شما دریبل کنی . هر چند نمیتونین هم دریبل کنین توی فیفا 14 . چون فیفا 14 به واقعیت نزدیک شده .
کجای واقعیت افرادی مثل نیمار میتونن دو یا سه نفر رو دریبل کنن . یا مگه بازیکنی مثل مسی میتونه حتی یه نفر رو هم جا بزاره .
حالا شما چه اصراری دارین که استارت سریع بزنین و از بین مدافعین رد بشین . تا وقتی n+1 روش واسه گل زدن هست لازم نیست کارهای دیگه رو انجام بدین . مهم نتیجه است که با استفاده از این n+1 روش به نفع شما تموم میشه .
امروز فیفا 14 ( عصر بازی ) رو گرفتم :n02:
تا امروز داشتم PES 2014 بازی می کردم ولی با بازی کردم فیفا دوباره جذب بازی قبلیم شدم!
به نظر من که خیلی خوب شده! تاز ه گرافیکش هم از 13 بهتره ! من مقایشه کردم 14 به واقعیت بیشتر نزدیک شده!
گیم پلی فوق العاده ...
فکر می کردم امسال pes 2014 بازی اصلیم بشه ، ولی این فیفا لامصب ترکونده ...
pes 14 که اصلا حرفشو نزن . شنیدم نسبت به 13 واقعا مضخرف شده . اما 14 فیفا هم بد نیست . به واقعیت خیلی نزدیک شده و ترکیبها همه اپدیت شده نسبت به 13 . میارزه وقتت رو واسش حروم کنی . البته راجع به گرافیک که فکر نکنم از 13 بالاتر باشه . دیگه چمن بازی گویای همه ماجرا هست .
Abas1100
24-10-2013, 20:25
نمیشه . تو فیفا 13 میشد اما توی 14 نمیشه . همونطور که میدونی فیفا 14 به واقعیت نزدیک شده :n09: و شما نمیتونی همینطوری با بهترین بازیکن جهان هم استارت سریع بزنی . چون توپ دو سه متر از پات جدا میشه و حریف هم میگیره .
شما باید مثل واقعیت فقط پاس کاری کنی و تنها چند متر میتونی توپ رو حمل کنی و باید سریع پاس بدی .
بعد از یه مدت پاس کاری یه دفعه یکی از بازیکنات تو خط حمله بهترین مدافعان جهان رو جا میزاره و میره تو عمق .
حالا شما با بهترین پاسور دنیا با یه پاس بلند توی عمق توپ رو بهش میرسونین . البته به احتمال 90% افساید میشه اما اگه بهش رسید میرین و گل رو میزنین .
البته اگه مهاجم حریف باشه که 100% دروازه بان شما ماست هم نمیتونه بخوره و گل میخورین اما اگه مهاجم شما باشه و تک به تک بشه احتمال 90% دروازه بان اونا میتونه ماست بخوره و گل نمیشه .
البته چون فیفا 14 به واقعیت خیلی نزدیک شده شما با روش های بیشماری میتونین گل بزنین یا گل بخورین :
1.سانتر از جناج راست و گل زدن با سر
2.سانتر از جناح چپ و گل زدن با سر
3.سانتر از جناح راست و گل زدن با جای دیگه از بدن
4.سانتر از جناح چپ و گل زدن با جای دیگه از بدن
.
.
.
n.سانتر از هر جای زمین و گل زدن با هر جای بدن .
n+1 . شوت زدن به یه جای بدن مدافع تا توپ تغییر مسیر بده و بره تو گل .
اره روش های زیادی واسه گل زدن هست . احتیاجی نیست شما دریبل کنی . هر چند نمیتونین هم دریبل کنین توی فیفا 14 . چون فیفا 14 به واقعیت نزدیک شده .
کجای واقعیت افرادی مثل نیمار میتونن دو یا سه نفر رو دریبل کنن . یا مگه بازیکنی مثل مسی میتونه حتی یه نفر رو هم جا بزاره .
.
سلام
این موردی که در مورد سانتر گفتی تو دمو خیلی تابلو بود که تو بازی واقعا درست شده
بی انصافی س خدایی اگه بگیم از هرجا سانتر بزنیم گله
نه واقعا این جوری نیس
تو بازيها شورش از طرف هوادار ها صورت نميگيره يا هوا ابري به آفتابي تبديل نميشه
خوشم اومد ازت . :n02: منم منتظره همچین آپشنی بودم اما خبری نیست انگار . فیفا و پی اس امسال شرم آورترین فوتباله ممکن رو ارائه دادن .
شاهکار فیفا نسخه ی 11 بود و دیگر هیچ...
zanyar.sew
24-10-2013, 20:53
به نظر شما گرون نیست؟
نمیدونم وضعیت درامد شما چجوریه، ولی تو اکثر خانواده های ایرانی 150 تومن پول نسبتا زیادی محسوب میشه. اونم برای یه بازی که هیچ ضرورتی در زندگی ما نداره. اگه کسی بخواد چند تا بازی بگیره که دیگه هیچی.
هر وقت ea راضی شد بازی رو با قیمت حدود 50 تومن تو ایران بفروشه، من خودم میرم بگیرم.
نمیدونم چرا بعضیا دایه دلسوز تر از مادر میشن.
دوست عزیز داری حرف بی اساس میزنی ها! میخوای اینجا صد تا دلیل بیارم که گرفتن بازی با 200 تومن نه فقط واسه مردم متوسط ایران غلطه بلکه واسه سرمایه دارشم؟
تو نصف دنیا حتی بیشتر کسی یه ریال بابت این بازیا نمیده فقط ما نیستیم ک. حتی اینو بازی سازام قبول دارن. یعنی باور کن شعورشون انقد بالاس درک میکنن بعضیا مجبورن بازیو کرک کنن و باهاشون کاری ندارن و چون میدونن در هر صورت اینا بازی رو نمیگیرن! من اگه قرار باشه کرک شده بازی نکنم 15 تومن بیشتر بابتش نمیدم
تو ایران آدمهایی داریم با ماهی 100 تومن راحت یه ماه زندگی میکنن مرد حسابی. با وجود همچین آدمایی من بیام 200 بدم ea ؟ (200 که چه عرض کنم همه ماها حداقل سالی 5 6 تا بازی تو برناممون هست) فک کردی مردم احمقن؟ داشته باشن بهتر نیست برن به همنوعشون کمک کنن؟ میدونی چند هزار کودک بی سرپرست داریم که دولت هیچ کمکی بهشون نمیکنه؟
خیرین داوطلبانه کمکشون میکنن؟ خیرینی که من نوکر همشون هستم که پولشونو جای اینکه بدن بچشون بازی original بگیره برن کوچه خیابون و فروم داد بزن من بازی اصلی گرفتم میرن صرف چنین کارایی میکنن. کودکان هیچ. بیماریهای خاص سالخوردگان زنان بی سرپرست و ... و .... و ....
حالا شما میای اینجا از حقوق یه شرکت میلیاردی که دستمزد پایینترین دستاش بالای 200 هزار دلار تو ساله دفاع میکنی؟
اینم دلیل واسه اونایی که میرن اصلی میگیرن و من به عقل همگیشون شک دارم( البته موارد خاصی هم داریم: من جمله کسایی که طاقته 2 هفته منتظر شدن واسه کرک ندارن و.... من اینا رو هم درک میکنم!)
لطفا این جو روشن فکری و اصلی اصلی و احترام به دولپر و سازنده رو بزارید کنار که فقط به خودتون بی احترامی کردید. اینا به درد ما نمیخوره. امیدوارم یه روزی بتونیم این کار بکنیم. اون روز یعنی ما مشکلای واجبتر رو حل کردیم و بالطبع همه خوشحالیم.
3000 میلیارد پوله این مملکت رو بردن تو این کشور(اتفاقا کشور سازنده همین بازی!) یکی پیدا شد بگه این دزده رو بگیرید پسش بدید پول این مردم بی گناهو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میدونم اینم دلایلی داره و میتونم قسم بخورم صدها بار بهتر از تو جوانب این مساله رو سنجیدم. پس موضوع رو قاطی نکنیم.
این یه اتفاقاتیه که دسته من و شما نیست. اونا با اون پول خوشن چون ماها یه اشتباهاتی کردیم( همه مملکت ما جز به جزش).
مام الکی با یه بازی 1000 تومنی خوشیم زندگیمونم خوبه.
ضررش فقط به اون کودک معصوم. این جوونهای بیکار و مردم فقیر میرسه ( کسایی که از هیچ کدوم از این مسائل خبری ندارن :-( :n03: :n14:)
تا ابد هممون مفتی بازی کنیم به این پوله نمیرسه. بازیتونو بکنید به این حرفهای احساسی گوش ندید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سلام حالا خود به خود درست شد ولی وقتی وارد کرر مود میشم توپش خیلی بزرگه البته وقتی روی این ارور کلیک میکنم میره تو بازی مشکل از چیه؟
دوست عزیز داری حرف بی اساس میزنی ها! میخوای اینجا صد تا دلیل بیارم که گرفتن بازی با 200 تومن نه فقط واسه مردم متوسط ایران غلطه بلکه واسه سرمایه دارشم؟
تو نصف دنیا حتی بیشتر کسی یه ریال بابت این بازیا نمیده فقط ما نیستیم ک. حتی اینو بازی سازام قبول دارن. یعنی باور کن شعورشون انقد بالاس درک میکنن بعضیا مجبورن بازیو کرک کنن و باهاشون کاری ندارن و چون میدونن در هر صورت اینا بازی رو نمیگیرن! من اگه قرار باشه کرک شده بازی نکنم 15 تومن بیشتر بابتش نمیدم
تو ایران آدمهایی داریم با ماهی 100 تومن راحت یه ماه زندگی میکنن مرد حسابی. با وجود همچین آدمایی من بیام 200 بدم ea ؟ (200 که چه عرض کنم همه ماها حداقل سالی 5 6 تا بازی تو برناممون هست) فک کردی مردم احمقن؟ داشته باشن بهتر نیست برن به همنوعشون کمک کنن؟ میدونی چند هزار کودک بی سرپرست داریم که دولت هیچ کمکی بهشون نمیکنه؟
خیرین داوطلبانه کمکشون میکنن؟ خیرینی که من نوکر همشون هستم که پولشونو جای اینکه بدن بچشون بازی original بگیره برن کوچه خیابون و فروم داد بزن من بازی اصلی گرفتم میرن صرف چنین کارایی میکنن. کودکان هیچ. بیماریهای خاص سالخوردگان زنان بی سرپرست و ... و .... و ....
حالا شما میای اینجا از حقوق یه شرکت میلیاردی که دستمزد پایینترین دستاش بالای 200 هزار دلار تو ساله دفاع میکنی؟
اینم دلیل واسه اونایی که میرن اصلی میگیرن و من به عقل همگیشون شک دارم( البته موارد خاصی هم داریم: من جمله کسایی که طاقته 2 هفته منتظر شدن واسه کرک ندارن و.... من اینا رو هم درک میکنم!)
لطفا این جو روشن فکری و اصلی اصلی و احترام به دولپر و سازنده رو بزارید کنار که فقط به خودتون بی احترامی کردید. اینا به درد ما نمیخوره. امیدوارم یه روزی بتونیم این کار بکنیم. اون روز یعنی ما مشکلای واجبتر رو حل کردیم و بالطبع همه خوشحالیم.
3000 میلیارد پوله این مملکت رو بردن تو این کشور(اتفاقا کشور سازنده همین بازی!) یکی پیدا شد بگه این دزده رو بگیرید پسش بدید پول این مردم بی گناهو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میدونم اینم دلایلی داره و میتونم قسم بخورم صدها بار بهتر از تو جوانب این مساله رو سنجیدم. پس موضوع رو قاطی نکنیم.
این یه اتفاقاتیه که دسته من و شما نیست. اونا با اون پول خوشن چون ماها یه اشتباهاتی کردیم( همه مملکت ما جز به جزش).
ضررش فقط به اون کودک معصوم. این جوونهای بیکار و مردم فقیر میرسه ( کسایی که از هیچ کدوم از این مسائل خبری ندارن :-( :n03: :n14:)
تا ابد هممون مفتی بازی کنیم به این پوله نمیرسه. بازیتونو بکنید به این حرفهای احساسی گوش ندید.
من که طرف شمام.
چرا با من دعوا دارید؟ :n13: :n29:
کرکت چی هست؟فصل دوم کریر رو رفتی مگه؟
صد بار بهت گفتم برا من مشکل نداره.
حالا میخوای یا نه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سلام حالا خود به خود درست شد ولی وقتی وارد کرر مود میشم توپش خیلی بزرگه البته وقتی روی این ارور کلیک میکنم میره تو بازی مشکل از چیه؟
این ارور نیست که . فقط اولش پیغام میده کرک مربوط به گروه 3DM هستش . چیز خاصی نیست و واسه همه هست .
با کلیت حرفتون راجع به کپی رایت موافقم که خیلی هم لازم نیست ادم به فکر این شرکتها باشه .
اما کسی هم که میره نسخه ارجینال میگیره به نظرت اگه اون همه پول رو به بازی نده میره در راه خیر مصرف میکنه ؟ نه عزیز من بعضی ها هم مثل خود من هستن که فقط به عشق فیفا و اون هم قسمت انلاینش میرن اون همه پول بابت یه بازی میدن و چه میدونی شاید از پول ADSL اش میزنه یا پول شلوارش که میخواد بگیره . بالاخره هر کس که ارجینال میخره صرفا ادم مرفه بی درد که نیست . من خودم البته ارجینال نگرفتم و فقط نسخه 12 و 13 رو گرفتم اما حق میدم به کسی که میره میگیره و طرف هم به خاطر رعایت قانون کپی رایت و پر کردن جیب سازنده این همه پول نمیده . بلکه میخواد از امکانات بیشتر بازی بهره مند بشه .
Zlatan_ibra
24-10-2013, 22:24
صد بار بهت گفتم برا من مشکل نداره.
حالا میخوای یا نه؟
آقا چرا میزنی ؟ :دی
اره میخوام
کسی میتونه کاری کنه که کنترل کیبورد فیفا مثل PES بشه :n16::n16::n16::n16::n06::n06::n06::n06:
آقا چرا میزنی ؟ :دی
اره میخوام
اخ اخ، ببخشید، نمیتونم اپلود کنم، ولی لینکایی که خودم ازشون گرفتم اینان:
کرک 4:
این فایل پایینی رو قبل از کپی کردن کرک تو فولدر game بریز و با run as administrator اجراش کن. بعد سیستمو ریستارت کن، بعد کرکو بریز.
فایل squad که نقل و انتقالاتو درست میکنه هم چند صفحه پیش لینکشو دادم.
پسورد فایل ها هم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست.
Kaveh619
25-10-2013, 02:38
کرک 4:
این فایل پایینی رو قبل از کپی کردن کرک تو فولدر game بریز و با run as administrator اجراش کن. بعد سیستمو ریستارت کن، بعد کرکو بریز.
پسورد فایل ها هم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست.
دوست عزیز این کارهایی که گفتی رو انجام دادم،منتها الان بعد از هر خطا از بازی میپره بیرون!!
ویندوزم 8 هست و گرافیکم آبدیت و ورژن عصر بازی رو خریدم،و اینکه دایرکت ایکس رو ههم نصب دارم،منتها این مشکل رو داره فعلا...
دوست عزیز این کارهایی که گفتی رو انجام دادم،منتها الان بعد از هر خطا از بازی میپره بیرون!!
ویندوزم 8 هست و گرافیکم آبدیت و ورژن عصر بازی رو خریدم،و اینکه دایرکت ایکس رو ههم نصب دارم،منتها این مشکل رو داره فعلا...
من ویندوزم 7، 32 بیتیه.
این ارور نیست که . فقط اولش پیغام میده کرک مربوط به گروه 3DM هستش . چیز خاصی نیست و واسه همه هست . پس چرا تو کریر توپش مثل کره زمین گنده شده با اون چکار کنم یا بازی یهو کرش میکنه من این دی وی دی رو به اسم 100 درصد کامل خریدم؟
Zlatan_ibra
25-10-2013, 10:43
کرک 4:
پسورد فایل ها هم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست.
بازم میپره
نکنه من مودینگوی ریختم از اونه؟
از خود ea که نخریدی حالا شاکی هستی!! صبر کن کرک بهتر تو نت بیاد شاید اون موقع کاملا سالم باشه!! کلا بازی کرک شده کاملا سالم نداریم!!!!!من که کرکو اپدیتو ریختم الان هیچ مشکلی ندارم همه ی کارای پست اولو انجام بده!!
linkin_park
25-10-2013, 10:54
بازم میپره
منم ویندوز 8 ام و بعد خطا ها میپره بیرون . نمیدونم از چیه واقعا !
سلام تو قسمت آلتیمیت تیم
چطور می شه از مربی دروازبانها یا بقیه مربیها استفاده کرد.
منظورم مربی اصلی تیم نیست
farshad kazemi
25-10-2013, 12:58
سلام
این بازی رو ویندوز 8.1 اجرا میشه یانه؟
چون من تمام کارها و کرک ها رو امتحان کردم ولی وقتی بازی رو اجرا می کنم هیچ اتفاقی نمیافته و بازی اجرا نمیشه
به نظرتون مال ویندوزمه که چون 8.1 اجرا نمیشه؟؟؟؟ کسی رو 8.1 امتحان کرده؟؟؟؟؟؟
دوستان این تاپیک برای حل مشکلات شما نیست
برای رفع مشکلات بازی به این تاپیک مراجعه کنید : مشکلات نصب و اجرا - FIFA 14 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــ
دوستان بازی رو بالاخره تونستم با موفقیت نصب کنم، ولی سرعت بازی کمی تو ذوق میزنه ، کمی شبیه PES شده که انگار همه توربو سرخود دارن :n02:
خیلی بازی سرعتی شده ، کمی دور از ذهنِ
من گیم پلی fifa 13 رو ترجیخ میدم ، شایدم هنوز به این قضیه عادت نکردم :n27:
afterten
25-10-2013, 17:08
بازم میپره
منم همین مشکلو داشتم ولی یه راهی کشف کردم احتمالا جواب میده برو Database رو از 2.0 تغییر بده به Default درست میشه( برای کسایی که پچ Moddingway ریختن!!)
Zlatan_ibra
25-10-2013, 19:13
منم همین مشکلو داشتم ولی یه راهی کشف کردم احتمالا جواب میده برو Database رو از 2.0 تغییر بده به Default درست میشه( برای کسایی که پچ Moddingway ریختن!!)
اون موقع باید از اول شروع کرد کریر رو
چاره ای نیس از اول شروع میکنم ببینم فصل دوم باز اینطوری میشه یا نه
afterten
25-10-2013, 19:28
ارا ولی بهتر از اینه که تو خماری باشیم من یه بار همینطوری همه بازیارو simulating کردم برای فصل بعد مشکلی نداشت حالا خودتم امتحان کن ببین میشه همینطوری یه خبر بده!!
دوستان من با کمک این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])تونستم کیفیت چمن رو بهتر کنم ...
شما هم یه امتحانی بکنید .
Zlatan_ibra
25-10-2013, 21:20
دوستان من با کمک این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])تونستم کیفیت چمن رو بهتر کنم ...
این بازی رو لگ میندازه
این بازی رو لگ میندازه
ولی من بدون هیچ مشکل و لگی دارم بازی می کنم ...
به نظرم حتی گرافیک بازی رو هم بهتر میکنه !
دوستان عزیز یه زحمت میکشید آخرین کرکی که اومده رو به همراه پچ آپدیت آخرین نقل و انتقالات رو هم بزارید
ممنون :n12::n12:
mehdi_vsgh
25-10-2013, 22:23
اقا ما بازی مکینم ولی تا یه خطایی میشه یا افسایدی جیزی میشه میپره از بازی بیرون!! چه کنیم؟
نه پس، میخوای همون سیو قبلی مشکلش برطرف بشه.
باید از اول شروع کنی.
Zlatan_ibra
25-10-2013, 23:48
ارا ولی بهتر از اینه که تو خماری باشیم من یه بار همینطوری همه بازیارو simulating کردم برای فصل بعد مشکلی نداشت حالا خودتم امتحان کن ببین میشه همینطوری یه خبر بده!!
آقا درست شد!
فصل دوم هم رفتم...هووووورا
پس آقا مشکل از دیتابیس بازی بود
payamovie
26-10-2013, 13:14
میشه بیشتر توضیح بدید؟
آقا درست شد!
فصل دوم هم رفتم...هووووورا
پس آقا مشکل از دیتابیس بازی بود
چه کار کردی ؟ دیتابیس رو برگردوندی به حالت قبل ؟
همون سیو کریر رو تونستی بری فصل دوم ؟
Zlatan_ibra
26-10-2013, 18:53
چه کار کردی ؟ دیتابیس رو برگردوندی به حالت قبل ؟
همون سیو کریر رو تونستی بری فصل دوم ؟
نه از اول شروع کردم
دیتابیس رو گذاشتم رو دیفالت
payamovie
26-10-2013, 18:55
وقتی x360 رو کپی می کنم و تو بازی استفاده می کنم بازی صحنه آهسته اجرا میشه
سیستمم قویه و مشکلی نداره
دلیلش چیه؟
اگه میخواید ارور نده وقتی بازی بالا اومد و پرچم رو نشون داد دسته ها رو وصل کنید
Zlatan_ibra
26-10-2013, 20:37
کسی میدونه که ایا برنامه اسکوربورد فیفا13 به روی 14 کار میکنه یا نه؟
RONALDO17
26-10-2013, 21:32
بچه ها بالاخره کرک فیفا 14 واسه پی سی اومده یا نه
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
afterten
26-10-2013, 21:36
میشه بیشتر توضیح بدید؟
اگه پچ مودینگوی نصب کردی تو فصل دوم کریر میپره بیرون برای همین برو تو FIFA!14 MWM Selector و ِدیتا بیس رو از 2.0 بزار رو Default و Apply کن( البته باید فصل رو دوباره شروع کنی ولی میتونی بری فصلای بعد)
وقتی x360 رو کپی می کنم و تو بازی استفاده می کنم بازی صحنه آهسته اجرا میشه
سیستمم قویه و مشکلی نداره
دلیلش چیه؟
اگه میخواید ارور نده وقتی بازی بالا اومد و پرچم رو نشون داد دسته ها رو وصل کنید
دوست عزیز تو قسمت تنظیمات برنامه قسمت شوک رو غیر فعال کن فک میکنم تو تب دوم باشه. Force feed backگزینه
Sent from my LG-P715 using Tapatalk 2
Zlatan_ibra
26-10-2013, 23:05
آقا چمپیونز لیگش چه قشنگ شده...تبلیغات کنار زمین و استادیوماش کلا مث بازی های رسمی چمپیونز لیگ شده...نمیدونم شاید چون من پچ زدم بخاطر اونه
teraktor2003
26-10-2013, 23:07
سلام
تو کریر مد سرچ بازیکن برای خرید چرا اینقد ابتدایی شده؟
نمی شه بر اساس قدرت بازیکن سرچ کرد؟:n27:
نه از اول شروع کردم
دیتابیس رو گذاشتم رو دیفالت
خوب اگه اینطوریه که بهتره همون squad رو لود کنی . دیفالت که کلا نقل و انتقالات رو برمیگردونه به حالت اول و اپدیت نشده .
payamovie
27-10-2013, 09:28
وقتی دروازبان بازی رو شروع می کنه بازیکن کامپیوتر که پشت سر من قرار داره وقتی توپ تو هواست بازیکن من رو هول میده جلو توپ رو می گیره با کدوم دکمه میشه این کار رو کرد؟:n28:
سلام
تو کریر مد سرچ بازیکن برای خرید چرا اینقد ابتدایی شده؟
نمی شه بر اساس قدرت بازیکن سرچ کرد؟:n27:
ساده نشده . برعکس پیشرفته تر شده . شما واسه دیدن قدرت یه بازیکن باید یکی از scout هاتون رو بفرستین روی اون بازیکن تحقیق کنه . هر چی scout تون بهتر باشه مشخصات بیشتری از بازیکن پیدا میکنه و پتانسیل بازیکن رو هم میتونه تشخیص بده .
teraktor2003
27-10-2013, 10:57
ساده نشده . برعکس پیشرفته تر شده . شما واسه دیدن قدرت یه بازیکن باید یکی از scout هاتون رو بفرستین روی اون بازیکن تحقیق کنه . هر چی scout تون بهتر باشه مشخصات بیشتری از بازیکن پیدا میکنه و پتانسیل بازیکن رو هم میتونه تشخیص بده .
یعنی دقیقا چجوری؟
alexamir
27-10-2013, 15:19
خوب دوستان منم بعد مدت ها تونستم بازی رو شخصا بازی کنم
اول نظراتمو میگم بعد هم یه مشکل دارم ببینم مشکل شما هم هست
خوب نظر من درمورد بازی اینه که
1-گیم پلی بازی کمی کندتر شده و کلا حرکت های بازیکن ها و کارهایی مثل دریبل در اون سخت تر شده که البته با تنظیمات میشه سرعت بازی و بازیکن ها رو بیشتر کرد که از نظر من کندتر شدن گیم پلی باعث سخت تر شدن بازی شده که به نظرم میتونه هم مثبت و هم منفی باشه
2-اونجور که دوستان گفته بودن میگفتن گرافیک بازی کمتر شده اما بنظرم اینطور نیست اگر بازی رو روی بالاترین حد گرافیک بازی کنید متوجه میشید که بازی پیشرفت در گرافیک و چهره ها داشته فقط یخورده از نظر من پیراهن بازی کنا بد طراحی شده انگار که به بدنشون چسبیده البته شاید با پچی کمی بهتر بشه
3-صداگذاری فوق العاده شده یعنی جوری که من محو بازی شده بودم خونه تنها بودم و صدا ی اسپیکر رو زیاد کردم کلا جو مثل جو واقعی بود وخیلی باعث جذاب تر شدن بازی شده.همین طور گزارشگر بازی خیلی متنوع تر شده صحبتاش و در مورد بازیکن ها و بازی های قبل هم میگه که فرضا از 5 بازی قبل چکار کردی یا یه بازیکن که رو فرم هست رو بهش اشاره میکنه
4-بازی به واقعیت نزدیک تر شده و این رو اصلا قبول ندارم بر خلاف نظر بعضی دوستان که خیلی خیلی افراطی و احساسی میگن بازی افت کرده و بنظرم EA نوید یک بازی خیلی خیلی واقعی تر رو تا چند سال اینده میده که البته نسل بعد بازی هم باید منتظرش بود امسال.
5-نکته جذاب شوت زدن های بازیکناست که نصافا عالی شده ضربات والی فوق العاده شده و یه حس واقعی رو به آدم میده.
6-فقط یه نکته ضعف در مورد سانترها بود که یکم غیر طبیعی گل میشن که با پچ شاید درست شه یا بهتر شه.
alexamir
27-10-2013, 15:40
ببخشید با گوشی اومدم نتونستم ویرایش کنم من بازی رو از از همین شرکتیا گرفتم عصر بازی و ورژن 4 کرک هم ریختم اما بعد از حدود هر 4بازی یک بار در کریر بازی میاد بیرون
و همین طور همین رو روی سیستم پسرعمم نصب کردم ولی جالبه بازی رو سیستم اون بالا نمیاد و موقع کلیک رو ایکون بازی اتفاقی نمیفته گرافیکش هم اپدیت کرد و همه موارد جانبی هم نصب کردیم اما نیومد بالا گرافیکش هم ای تی ای هست و ویندوز سون هم هست ولی گرافیک سیستم من جی فورس و ویندوزمم سون میخواستم ببینم کسی این مشکلاتبالا رو داشته و راه حلی داره.ممنون میشم جواب بدید.
سلام فیفا بازهای عزیز:n01:
2تا اموزش به عشق فیفا :n12:
روش به روز کردن نقل و انتقالات و فعال کردن لیگ های معتبر
(روش تغییر تنظیمات کلیدهای دسته بازی FIFA14)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
(مشکل بیرون پریدن)
Zlatan_ibra
28-10-2013, 01:00
آقا این کرک ریلودد نیومد؟؟من باز نیم فصل دوم بازیم کرش میشه
2تا اموزش به عشق فیفا :n12:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
(مشکل بیرون پریدن)
من این اموزش رو دیدم و فکر نمیکنم یه سری از کارهایی که توی این اموزش گفته شده واجب باشه . مثل اون فایل dep یا استفاده از i68 reg . خود MW رو که درست نصب کنی نقل و انتقالات اپدیت میشه چون ربطی به فایلهای دیتا نداره . البته من این دفعه بازی رو از اول با روش این pdf نصب کردم تا ببینم تفاوتی داره یا نه . فرقی نکرد . البته چمن حس کردم بهتر شد . فکر کنم i68 فقط برای وقتهای بدرد میخوره که احتیاج هست فایلهای دیتای بازی مثل گرافیک و ... عوض بشه .
البته گیم پلی تغییری نکرد و مثل قبل مضخرفه :n02:
afterten
28-10-2013, 11:25
آقا این کرک ریلودد نیومد؟؟من باز نیم فصل دوم بازیم کرش میشه
جدی شوخی نکن یعنی بازم کرش میکنه؟؟از چه تاریخی تو بازی میپره بیرون؟من یه بار سیمولیتی 3-4 تا فصل رفتم جلو اوکی بودا!!
hatef_animat
28-10-2013, 13:57
سلام دوستان
این آپدیتی که 3 گیگ هست چیه؟
چه تغییراتی ایجاد می کنه؟
اگه خیلی واجب نیست دانلودش نکنم!
hamid ghh
28-10-2013, 14:07
من فیفا 14 رو امروز از بازار گرفتم میخواستم بدونم از کجا میشه فهمید پچ 2.5 گیگی داخلش هست یا نه؟ من فیفا رو از new tech گرفتم رفیقم هم از شرکت تصویر گستر پاسارگاد گرفته اگر کسی میدونه راهنمایی کنه؟
سلام دوستان
من فیفا 14 رو امروز از بازار گرفتم میخواستم بدونم از کجا میشه فهمید پچ 2.5 گیگی داخلش هست یا نه؟ من فیفا رو از new tech گرفتم رفیقم هم از شرکت تصویر گستر پاسارگاد گرفته اگر کسی میدونه راهنمایی کنه؟
کرک اصلا بدون اون اپدیت اجرا نمیشه . یعنی واجبه بگیری . اگه هم الان داری بازی میکنی که یعنی پچ از قبل نصب بوده . احتمالا از این مغازه ها گرفتین که نسخه توش با اپدیت نصب میشه . اپدیت چیز خاصی هم نیست که میگی 3 گیگ . فایلهای جدید فیفاست که جایگزین میشه . همون رو یه فایل exe اش کردن 50 مگ که فایلها رو ادیت میکنه و لازم نیست 3 گیگ دانلود کنی .
hatef_animat
28-10-2013, 15:34
کرک اصلا بدون اون اپدیت اجرا نمیشه . یعنی واجبه بگیری . اگه هم الان داری بازی میکنی که یعنی پچ از قبل نصب بوده . احتمالا از این مغازه ها گرفتین که نسخه توش با اپدیت نصب میشه . اپدیت چیز خاصی هم نیست که میگی 3 گیگ . فایلهای جدید فیفاست که جایگزین میشه . همون رو یه فایل exe اش کردن 50 مگ که فایلها رو ادیت میکنه و لازم نیست 3 گیگ دانلود کنی .
وای یا پیغمبر! سه تا فایل بود، دو تا یه گیگ و یدونه هم ششصد مگ. یه گیگ رو دانلود کرده بودم داشتم میرفتم بقیه رو دانلود کنم.
خب شد پرسیدم. من لان دارم بازی می کنم. کرکش هم BP@3DM هستش (همونی که وقتی رو آیکون فیفا کلیک می کنی یه پنجره کوچیک باز میشه باید اوکی کنی بعد بری تو بازی). حجم بازی هم حدود 6.7 گیگه. توی بازی هم من مشکل خاصی ندیدم. با این حجم، بنظرت نسخه ای که من دارم دستکاری شده یا نه؟
مرسی
Reza31001
28-10-2013, 16:26
این بازی تاپیک رفع مشکلات نصب و اجرا نداره؟
سلام دوستان
اسم اپدیتی که میگی چیه؟
این بازی تاپیک رفع مشکلات نصب و اجرا نداره؟
hatef_animat
28-10-2013, 18:35
اسم اپدیتی که میگی چیه؟
اسمشو نمی دونم ولی برای مثال تو این آدرس هست!
من به غیر این سایت، فقط تو یه سایت دیگه دیدم. یعنی اون موقع که من سرچ می کردم، سایت هایی که این آپدیت رو با این حجم داشتن دو سه تا بودند. الان نمیدونم. برای همین نتونستم اطلاعاتی زیادی ازش بدست بیارم.
دوستمون که میگه مهم نیست. کسی اطلاعات بیشتری داشت بگه.
Zlatan_ibra
28-10-2013, 18:43
جدی شوخی نکن یعنی بازم کرش میکنه؟؟از چه تاریخی تو بازی میپره بیرون؟من یه بار سیمولیتی 3-4 تا فصل رفتم جلو اوکی بودا!!
تو نیم فصل دوم شد موقع نقل و انتقالات که درستش کردم.....بازی رو با کرک 1 و بدون اپدیت و پچ بازی کردم و اون قسمت رو رد کردم بعد دوباره با کرک 3 رفتم درست شد
وای یا پیغمبر! سه تا فایل بود، دو تا یه گیگ و یدونه هم ششصد مگ. یه گیگ رو دانلود کرده بودم داشتم میرفتم بقیه رو دانلود کنم.
خب شد پرسیدم. من لان دارم بازی می کنم. کرکش هم BP@3DM هستش (همونی که وقتی رو آیکون فیفا کلیک می کنی یه پنجره کوچیک باز میشه باید اوکی کنی بعد بری تو بازی). حجم بازی هم حدود 6.7 گیگه. توی بازی هم من مشکل خاصی ندیدم. با این حجم، بنظرت نسخه ای که من دارم دستکاری شده یا نه؟
مرسی
خب دیگه پس حله . نسخه ات درسته و احتیاجی به اپدیت نیست .
zanyar.sew
28-10-2013, 20:29
دوستان این بازی واسه شما هم اینطوریه؟
من که گرافیک رو گذاشتم رو های 1080p هم هست.
ولی.....
چیه این؟ بازی بیشتر شبیه جوکه. از فوتبال 1998 پلی استیشن وان بدتره که!
نکنه نسخه من فیکه؟
اون بازی 70 مگا بایت بود این 7 گیگه ولی کیفیت اون به مراتب بهتر بود! گرافیک اون بهتر بود ولی گیم پلی این یه مقداری بهتره!
واقعا در وصف شاهکار pes14 همینو میتونم بگم. تعجب میکنم بازی میکنید. اگه نمیخواید fifa بازی کنید حداقل همون pes13 رو بازی کنید.
421454547
28-10-2013, 20:45
فیفا 14 بهترین فوتبال ساخته شده در صنعت گیم هست و مخالفان از سر بی علمی ناچار به مقایسه این بازی با بازی های سال 1998 هستند و این خود گویای وضع این منتقدان است!
بگذریم
سوالی در مورد هوش سی پی یو:
در فوتبال واقعی مدافعان حق ندارند توپ رو زیاد نگه دارند و این مسئله در هوش مصنوعی فیفا 13 رعایت شده بود اما در فیفا 14 این مسئله رعایت نشده و من بارها بواسطه این کم هوشی سی پی یو (لجند) با دروازبان تک به تک شدم
میخواستم بدونم این مسئله مربوط به کرکه؟
و اگه نیست راهی برای برطرف کردن این مشکل هست؟
اگر Acceleration سی پی یو رو زیاد کنم درست میشه؟
ولی.....
نکنه نسخه من فیکه؟
اون بازی 70 مگا بایت بود این 7 گیگه ولی کیفیت اون به مراتب بهتر بود! گرافیک اون بهتر بود ولی گیم پلی این یه مقداری بهتره!
واقعا در وصف شاهکار pes14 همینو میتونم بگم. تعجب میکنم بازی میکنید. اگه نمیخواید fifa بازی کنید حداقل همون pes13 رو بازی کنید.
تائید میشه . نمیدونم فیفا قصدش از این نسخه چی بوده . میخواد چیو بگه . مثلا ما هم بلدیم آماتور بازی در بیاریم ؟
ولی.....
نکنه نسخه من فیکه؟
تصویر فوق رو یه نگاهی بندازین ! گرافیکش از 13 بیشتر نیست !؟ تازه با فتوشاپ کیفیتش رو پایین آوردم تا حجمش کم شه ...
بهترین فیفایی که بازی کردم همین 14 هستش ...
گیم پلی ، گرافیک ، انیمیشن ها و صداگذاری و ... همه و همه عالی کار شده واقعا دارم ازش لذت می برم.
از شوت و سانتر و برخورد بازیکن ها بگیر تا صدای تشویق و گزارشگر بازی (یعنی نمی دونم از کجاش بگم :n02: )
نسخه 14 تمام نکات ریز و درشت رو رعایت کرده! مثلا وقتی 2 تا بازیکن با هم برخورد میکنن مثل موشک بلند نمیشن و بلند شدنشون طول میکشه!
خلاصه واقعا دم EA گرم :n12:
عکس از فیفا آپدیت شده :
2تا اموزش به عشق فیفا :n12: امیدوارم جواب بده دهنم سرویس شد تا اینا رو نوشتم :n13:
(مشکل بیرون پریدن)
Zlatan_ibra
28-10-2013, 22:13
اقا من چرا هر افزونه ای به بازی میزنم بازی لگ پیدا میکنه؟مثلا همین پچ افزایش گرافیک رو زدم بازی لگ شد یا مثلا از خود مودینگوی اسکوربورد میزارم بازی لگ پیدا میکنه
چرا؟
اقا من چرا هر افزونه ای به بازی میزنم بازی لگ پیدا میکنه؟مثلا همین پچ افزایش گرافیک رو زدم بازی لگ شد یا مثلا از خود مودینگوی اسکوربورد میزارم بازی لگ پیدا میکنه
چرا؟
فیفا 14 نسبت به 13 سنگین تر شده و برای استفاده از پچ گرافیکی باید سخت افزار مناسبی داشته باشید ...
فیفا 14 بهترین فوتبال ساخته شده در صنعت گیم هست و مخالفان از سر بی علمی ناچار به مقایسه این بازی با بازی های سال 1998 هستند و این خود گویای وضع این منتقدان است!
بگذریم
سوالی در مورد هوش سی پی یو:
در فوتبال واقعی مدافعان حق ندارند توپ رو زیاد نگه دارند و این مسئله در هوش مصنوعی فیفا 13 رعایت شده بود اما در فیفا 14 این مسئله رعایت نشده و من بارها بواسطه این کم هوشی سی پی یو (لجند) با دروازبان تک به تک شدم
میخواستم بدونم این مسئله مربوط به کرکه؟
و اگه نیست راهی برای برطرف کردن این مشکل هست؟
اگر Acceleration سی پی یو رو زیاد کنم درست میشه؟
عجب هوش مصنوعی ای :n08:
واقعا از بهترین فوتبال ساخته شده در صنعت گیم بعیده همچین مشکلاتی :n09:
تصویر فوق رو یه نگاهی بندازین ! گرافیکش از 13 بیشتر نیست !؟ تازه با فتوشاپ کیفیتش رو پایین آوردم تا حجمش کم شه ...
بهترین فیفایی که بازی کردم همین 14 هستش ...
گیم پلی ، گرافیک ، انیمیشن ها و صداگذاری و ... همه و همه عالی کار شده واقعا دارم ازش لذت می برم.
از شوت و سانتر و برخورد بازیکن ها بگیر تا صدای تشویق و گزارشگر بازی (یعنی نمی دونم از کجاش بگم :n02: )
نسخه 14 تمام نکات ریز و درشت رو رعایت کرده! مثلا وقتی 2 تا بازیکن با هم برخورد میکنن مثل موشک بلند نمیشن و بلند شدنشون طول میکشه!
خلاصه واقعا دم EA گرم :n12:
اره که بیشتر نیست . الان شما یا فیفا 13 رو خیلی وقته بازی کردی و حالا اومدی فیفا 14 رو که بازی میکنی حس میکنی این بهتره . یا هم اینکه کلا چشمات فیفا 14 رو خشگل میبینه . عزیز من فقط همین چمن فیفا 14یه جا وایستاده داره بهت فحش میده با اون ظاهرش . انگار داری روی موکت بازی میکنی . چطور نمیبینیش ؟
حالا گرافیک مگه چقدر مهمه . بیاد گیم پلیش رو درست کنه . یا حداقل 13 رو اپدیت کنه که ما دلمون خوش باشه به همون فیفا 13 لااقل .
ولی خوب EA بعضی ها رو گذاشته سر کار و نسخه کارنت رو بهشون داده و یه شعار هم سرش چسبونده که بازی به واقعیت نزدیک شده و برین خوش باشین . از اونور هم پول ملت رو میگیره و خرج نسخه نکست میکنه و نسخه خوبش رو اونجا میده بیرون .
saadat68
29-10-2013, 03:59
بچه ها من هنوز نگرفتم بازی رو
میخواستم بدونم چه نسخه ای بخرم که مطمئن باشم تموم نقل و انتقلات توی تیم ها اعمال شده و کاملا آپدیت شده باشه
اصلا همچین چیزی هست ؟ یا آخرش مشکل داره ؟
421454547
29-10-2013, 08:24
عجب هوش مصنوعی ای :n08:
واقعا از بهترین فوتبال ساخته شده در صنعت گیم بعیده همچین مشکلاتی :n09:
اره که بیشتر نیست . الان شما یا فیفا 13 رو خیلی وقته بازی کردی و حالا اومدی فیفا 14 رو که بازی میکنی حس میکنی این بهتره . یا هم اینکه کلا چشمات فیفا 14 رو خشگل میبینه . عزیز من فقط همین چمن فیفا 14یه جا وایستاده داره بهت فحش میده با اون ظاهرش . انگار داری روی موکت بازی میکنی . چطور نمیبینیش ؟
حالا گرافیک مگه چقدر مهمه . بیاد گیم پلیش رو درست کنه . یا حداقل 13 رو اپدیت کنه که ما دلمون خوش باشه به همون فیفا 13 لااقل .
ولی خوب EA بعضی ها رو گذاشته سر کار و نسخه کارنت رو بهشون داده و یه شعار هم سرش چسبونده که بازی به واقعیت نزدیک شده و برین خوش باشین . از اونور هم پول ملت رو میگیره و خرج نسخه نکست میکنه و نسخه خوبش رو اونجا میده بیرون .
مدیران دقت کنند هیچ یوزری حق نداره اینطور بصورت تیکه و کنایه صحبت کنه
در صورت تکرار این رفتار لمپنی که همیشه از این یوزر صورت میگیره مقابل به مثل خواهیم کرد و از اونجایی که کنایه برای من از هزارتا فحش بدتره اون چیزی که نباید اینجا رخ بده رو خواهید دید!
ایشون من رو نمیشناسه ولی با این ادبیات صحبت میکنه!
منم براحتی میتونم بگم چه آدم **** هستی :n08: و ...
واقعا این یوزر خیلی متناقض و دهن بینه
به تایپیک فیفا 12 سر بزنید چقدر بیخود از فیفا ایراد میگرفت و به همه میخندید
توی تایپیک فیفا 13 بدترین نظرهارو نسبت به فیفا 13 داشت و از فیفا 12 و فیفا 11 دفاع سرسختانه میکرد
توی این تایپیک که فیفا 14 باشه فیفا 13 رو خدا میدونه و میخواد که فیفا 13 آپدیت بشه
نمیدونم حس نوستالژیک به گذشته داره یا ذهن بچه گونه و با یه انتقاد ساده تمام پرنسیبشو از دست میده!
یوزرها خواهشن به تایپیک های قدیمی فیفا سر بزنید واقعا کار این بچه خنده داره
ببینید توی 13 چه نظری داشته و اینجا نسبت به همون 13 چه نظری داره!!!
Zlatan_ibra
29-10-2013, 09:41
من کاری ندارم ولی به جرات میتونم بگم 13 گرافیکش فقط کرافیکش خیلی از 14 بالاتره...بخدا چشم بصیرت نمیخواد همین الان برین 13 رو بازی کنین متوجه میشین
CRIS Joon CR7
29-10-2013, 09:50
من کاری ندارم ولی به جرات میتونم بگم 13 گرافیکش فقط کرافیکش خیلی از 14 بالاتره...بخدا چشم بصیرت نمیخواد همین الان برین 13 رو بازی کنین متوجه میشین
من روی PC بازی نکردم ولی با توجه به شات هایی که دوستان گذاشتند میبنیم که تو این تصاویر (یا شاید کلا نسخه ی PC ) هیچگونه AA و چمن 3D و دیتیل بالایی وجود نداره ، والله گرافیک روی PS3 خیلی بهتر از این تصاویر هستش ...
Behnam_o2
29-10-2013, 10:01
aa که وجود داره چمن 3بعدی هم فقط از زاویه نزدیک زمان شرو بازی و وقتی که تو ریپلی میریم داره.
CRIS Joon CR7
29-10-2013, 10:10
aa که وجود داره چمن 3بعدی هم فقط از زاویه نزدیک زمان شرو بازی و وقتی که تو ریپلی میریم داره.
این AA داره؟ حتی 2X هم نیست ، تیر یک دروازه رو ببینید:
من روی PC بازی نکردم ولی با توجه به شات هایی که دوستان گذاشتند میبنیم که تو این تصاویر (یا شاید کلا نسخه ی PC ) هیچگونه AA و چمن 3D و دیتیل بالایی وجود نداره ، والله گرافیک روی PS3 خیلی بهتر از این تصاویر هستش ...
نمی دونم مشکل از چیه ولی کلا نسخه PC انگار روی low ترین حالت ممکن اجرا میشه و تنظیمات گرافیکی خود بازی هم تاثیری نداره! ولی با پچ گرافیکی این مشکل حل میشه و گرافیک فوق العاده میشه...
Rasoul2142
29-10-2013, 10:52
ببخشید این چمن 3D که میگید کجاس ؟ :n04:
اینکه من تمام پچها رو هم که روش ریختم ولی فقط مثل یه موکت سبزه :n28:
Alex Fera
29-10-2013, 11:14
این AA داره؟ حتی 2X هم نیست ، تیر یک دروازه رو ببینید:
محسن جان حالا انقدم که بزرگنمایی میکنی نیستا!!!
خیلی فرق فاحشی نداره از این زاویه با گرافیک کنسولی................
مگه اینکه از نزدیک و تو ریپلی و این داستانا اذیت کنه،البته فیس بازیکنا هم خیلی تاثیر گذاره،توی کنسول فیس بازیکنایی که 3D اسکن شدن خیلی عالی هستش..........................
راستی محسن بچه ها میگن یه قیچی قشنگ خوردی!!!
راسته؟!
بیا اون 4-1 رو هم من جبران کنم که چیزی نداشته باشی واسه ادعا دیگه!!!
CRIS Joon CR7
29-10-2013, 11:24
محسن جان حالا انقدم که بزرگنمایی میکنی نیستا!!!
خیلی فرق فاحشی نداره از این زاویه با گرافیک کنسولی................
مگه اینکه از نزدیک و تو ریپلی و این داستانا اذیت کنه،البته فیس بازیکنا هم خیلی تاثیر گذاره،توی کنسول فیس بازیکنایی که 3D اسکن شدن خیلی عالی هستش..........................
راستی محسن بچه ها میگن یه قیچی قشنگ خوردی!!!
راسته؟!
بیا اون 4-1 رو هم من جبران کنم که چیزی نداشته باشی واسه ادعا دیگه!!!
چرا خیلی فرق داره ولی دوستمون گفت که با پچ و ... حل میشه ...
قیچی؟ کی کجا؟:n02:
ایشالله FIFA 14 رو PS4 از خجالتت در میایم ...
بعدش هم اون تنها پیروزیت بود:n26:باید هم ذوق کنی:n09:
afterten
29-10-2013, 12:51
بچه ها کسی هست که پچ مودینگوی رو ریخته باشه و تونسته باشه فصل دوم کریر رو هم بره؟؟؟؟
دیگه اینطوری هم که میگین که گرافیک 14 بد نیست . فقط چمنش نسبت به قبلا خیلی موکتی شده و سه بعدی نیست وگرنه به نظرم روی بالاترین تنظیمات گرافیک در بعضی از جزییات بهتره از نسخه قبل . هر چند موقع بازی فقط چمن سه بعدی به چشم میاد واسه همین در یک نگاه میشه گفت گرافیک 13 بالاتر بود از 14 .
+
راستی این که میگین توی فصل دوم بازی کرش میکنه دقیقا کجا کرش میکنه ؟ اولین بازی بعد از فصل یا موقع رفتن به فصل بعد ؟
پارسال توی فیفا 13 من پچ مودینگ وی رو که ریخته بودم توی یکی از کریرهام یه مشکلی وجود داشت . اون هم این بود که وقتی توی کریر با هر تیمی به بارسا میخوردم نمیشد اصلا بازی کنی و کرش میکرد . حالا احتمالش هم هست که این مورد از همین پچ باشه . دوستان کلا پچ رو پاک کنن و با روشی که دوستمون گفتن برن شاید درست بشه . یعنی همون لود کردن squad .
soheilnouri
29-10-2013, 14:25
محسن تو هم پی سی میری هم پلی استیشین واسه بازی کردن فیفا 14؟
نمیدونم چرا وقتی تیم ها به محوطه جریمه میرسن بازی خیلی لُگ میزنه !!!
saadat68
29-10-2013, 20:00
بچه ها من هنوز نگرفتم بازی رو
میخواستم بدونم چه نسخه ای بخرم که مطمئن باشم تموم نقل و انتقلات توی تیم ها اعمال شده و کاملا آپدیت شده باشه
اصلا همچین چیزی هست ؟ یا آخرش مشکل داره ؟
Zlatan_ibra
29-10-2013, 20:40
تنظیمات رو بیار پایین...فقط تو بعضی ورزشگاهها اوطنوری میشه بخاطر اینکه تماشگرا گرافیک زیادی مصرف میکنن....ورزشگاه ارسنال و چلسی اونطوریه ولی ورزشگاههایی که صندلیاش نزدیک زمین نیس لگ نداره
gigi_alex
30-10-2013, 12:04
درود بر دوستان
میگم چجوری بازیکنامو نگه دارم تو تیم . همشون رفتن :| تیم خالی شد . هرجوری هم پیشنهاد تمدید میدم قبول نمیکنن :n27:
gigi_alex
30-10-2013, 12:06
دقیقا یکی از مشکلاته . من رو چنتا سیستم قویتر از خودم هم تست کردم با حداکثر تنظیمات لگ داره
دقیقا یکی از مشکلاته . من رو چنتا سیستم قویتر از خودم هم تست کردم با حداکثر تنظیمات لگ داره
من با سیستمی که تو تصویر مشاهده می کنید حتی با پچ گرافیکی هم لگ ندارم ! شما رو چه سیستم قوی (ای) تست کردی !؟ سخت افزار من که برای 3 سال پیشه و یه سیستم معمولی هم بحساب میاد ...
soheilnouri
30-10-2013, 13:25
چرا اینقدر شور و شوق فیفا بازها تو تاپیک واسه 14 کمه امسال؟
لینک پچ گرافیک رو یکی از دوستان لطف میکنه بده تا ما هم دانلود کنیم .
ممنون.
درود بر دوستان میگم چجوری بازیکنامو نگه دارم تو تیم . همشون رفتن :| تیم خالی شد . هرجوری هم پیشنهاد تمدید میدم قبول نمیکنن :n27:لابد باهاشون بد تا کردی.البته زمان پیشنهاد دادن مهمه.بهترین زمان، حدود ماه مارچ هست.کلا اول فصل و نزدیکای فصل نقل و انتقالات پیشنهاد نده. داخل فصل نقل و انتقالات که به هیچ وجه.بعد، حتما پیشنهادی که مورد نظر خود بازیکن هست باید بدی. نهایتا یک سال کمتر یا بیشتر. رولشونم باید مشخص کنی که مثلا چقدر بازی بهشون میرسه.فکر کنم مشکلت از این اخری باشه.
لینک پچ گرافیک رو یکی از دوستان لطف میکنه بده تا ما هم دانلود کنیم .
ممنون.
ا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ز اینجا دانلود کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ز اینجا دانلود کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون دوست عزیز .
ولی این پچ فقط نورپردازی بازی رو کمی تغییر میده و بازی روشن تر میشه :n02:
من پیش خودم گفتم الان این پچ گرافیکی یک حال اساسی به بازی میده !!! الکی امیدوار بودیم :n02:
با این حال ممنون :n16:
ممنون دوست عزیز .
ولی این پچ فقط نورپردازی بازی رو کمی تغییر میده و بازی روشن تر میشه :n02:
من پیش خودم گفتم الان این پچ گرافیکی یک حال اساسی به بازی میده !!! الکی امیدوار بودیم :n02:
با این حال ممنون :n16:
فقط نور پردازی نیست! به نوشته های فایل enbseries یه نگاهی بندازید...
بطور معمول از طریق تنظیمات بازی هرکاری کنید بازی روی low اجرا میشه ولی این فایل enbseries تمام تنظیمات رو تا آخرین کیفیت بالا میبره :n01:
این عکس از تیرک و چمن بدون پچ و برنامه ی اضافی؛ از هر زاویه ای بخواید میزارم، تیرک هیچ مشکلی نداره چمن کاملا سه بعدیه و اما رنگ بندی چمن از دور به نظر من بسیار طبیعیه و بنظر خیلی ها موکتی و مصنوعی هست و من فکر میکنم فقط عادت نیستند
PC Full high
چهره ی بازیکن در حالت تکل و همچنین در حالت عادی
بطور معمول از طریق تنظیمات بازی هرکاری کنید بازی روی low اجرا میشه ولی این فایل enbseries تمام تنظیمات رو تا آخرین کیفیت بالا میبره :n01:
به هیچ عنوان اینطور نیست
تنظیمات رو هرچه بیشتر کنید گرافیک بهتر میشه
اما همه ی یوزرها نمیتونند روی 1080 و high و 4x بازی کنند چون حتما نیاز به یک 4 هسته ای نسل جدید هست البته باز هم سلیقه ای هست چون شما رو همین حالت high فول اچدی بازی میکنی خوشت نیومد ولی من که خوشم اومد ولی عکسهای صفحات قبلی برای این حالت گرافیکی نیستند برای حالت low هست
روی low اینطور میشه و روی high هم که عکسهارو تو پست قبلی گذاشتم
کاملا با high متفاوته
تیر دروازه و چمن در low:
Zlatan_ibra
30-10-2013, 21:00
خلاصه چه لاو چه های گرافیکش از 13 کمتره ...حتی از پیس 13
AlexMercer
30-10-2013, 21:09
اقا مشکلات بازی(پریدن از بازی بیرون.....) حل شد؟ میشه بگین من میخوام شروع کنم به بازی ویندوز 8 دارم 64 بیت
خلاصه چه لاو چه های گرافیکش از 13 کمتره ...حتی از پیس 13
لاو رو خوب اومدی!
یه چیز رو میدونستی؟
چمن 11 از 12 بهتر بود و 12 از 13 بهتر و 13 از 14 بهتر بود
همه ی اینها از 3d grass فیفا 10 شروع شد که اگر فعال میشد لگ میفتاد و اگر نه چمن افتضاح بود
و اگر اجرا میشد بهترین چمن ممکن رو داشتیم سازنده ها دیدند هیچکس نمیتونه 3d grass رو اجرا کنه
اومدن از 11 چمن رو بهبود بخشیدن اما بهترین سیستم ها هم نمیتونستند فیفارو 60 فریم ثابت داشته باشند
و هر سری از کیفیت چمن کاستند تا فریم به 60 ثابت برسه
دیگه امروز که فیفا 14 باشه کاملا 60 فریم ثابت رو داریم (البته با سخت افزار خوب)
این یعنی یک بازی فوقالعاده نرم و روان
من هر سری سیستم رو ارتقا دادم تا فقط فیفا رو 60 فریم ثابت داشته باشم هیچوقت نشد (تو چندین سیستم دیدم)
اما ایندفعه توی این ورژن شد درواقع حاضرم همه ی ویژگی های گرافیکی رو بدم ولی 60 فریم ثابت رو داشته باشم چون فوتبال مثل بازیهای دیگه نیست که با
افت فریم اعصابت خورد نشه فوتبال بازی لحظه هاست خیلی ها رو دیدم اصلا با افت فریم فیفا مشکل ندارند ولی من خیلی حساسم و دیدم یوزرهای خارجی هم از این افت فریم های خیلی ریز گلایه میکنند
فیفا به این مرحله رسیده و مطمئنم چه نسل جدید چه قدیم دیگه بیخیال این نوع چمن نمیشه تازه دوران خوشی خیلی ها با این فیفای نرم و روون شروع شده یکیش من :n02:
به نظر من بهتره یه گزینه ی 3d grass حرفه ای هم مثل فیفا 10 و 9 بزاره تا اونایی که با افت فریم مشکل ندارند این گزینه رو فعال کنند
پ ن: منظورم از فریم همون فریم های محاسباتی نرم افزاری نیست منظورم اون فریم هایی صدم ثانیه ای هست که با چشم و نرم افزار دیده نمیشه و فقط با حرکت توپ و بازیکن حس کرده میشه شاید fraps فیفارو 60 فریم نشون بده ولی این کافی نیست چون برنامه ها روی ثانیه تنظیم شدند و نمیتونند این افت فریم های میکروثانیه ای رو تشخیص بدن
تو Career قدرت بازیکنها رو چجوری باید دید؟
Rasoul2142
31-10-2013, 09:44
به هیچ عنوان اینطور نیست
تنظیمات رو هرچه بیشتر کنید گرافیک بهتر میشه
اما همه ی یوزرها نمیتونند روی 1080 و high و 4x بازی کنند چون حتما نیاز به یک 4 هسته ای نسل جدید هست البته باز هم سلیقه ای هست چون شما رو همین حالت high فول اچدی بازی میکنی خوشت نیومد ولی من که خوشم اومد ولی عکسهای صفحات قبلی برای این حالت گرافیکی نیستند برای حالت low هست
روی low اینطور میشه و روی high هم که عکسهارو تو پست قبلی گذاشتم
کاملا با high متفاوته
تیر دروازه و چمن در low:
دوست عزیز سیستم من روی High هست
ولی چمن من مثل اینه برای همین میگم مثل موکت میمونه چرا ؟
تو Career قدرت بازیکنها رو چجوری باید دید؟یه سری معروفا مشخصن، ولی بقیه رو باید scout بفرستی، بررسیش کنن.
اینایی که میگن چمن روی low و high فرق میکنه یا نمیکنه یه تست از چند ورزشگاه مختلف بگیرن شاید به خاطر ورزشگاه باشه . مثلا الان روی نیوکمپ واسه من که همه تنظیمات روی high هستش چمن دو بعدیه . بعد هم روز و شب رو یه تست هم بکنن .
لاو رو خوب اومدی!
یه چیز رو میدونستی؟
چمن 11 از 12 بهتر بود و 12 از 13 بهتر و 13 از 14 بهتر بود
همه ی اینها از 3d grass فیفا 10 شروع شد که اگر فعال میشد لگ میفتاد و اگر نه چمن افتضاح بود
و اگر اجرا میشد بهترین چمن ممکن رو داشتیم سازنده ها دیدند هیچکس نمیتونه 3d grass رو اجرا کنه
اومدن از 11 چمن رو بهبود بخشیدن اما بهترین سیستم ها هم نمیتونستند فیفارو 60 فریم ثابت داشته باشند
و هر سری از کیفیت چمن کاستند تا فریم به 60 ثابت برسه
دیگه امروز که فیفا 14 باشه کاملا 60 فریم ثابت رو داریم (البته با سخت افزار خوب)
این یعنی یک بازی فوقالعاده نرم و روان
من هر سری سیستم رو ارتقا دادم تا فقط فیفا رو 60 فریم ثابت داشته باشم هیچوقت نشد (تو چندین سیستم دیدم)
اما ایندفعه توی این ورژن شد درواقع حاضرم همه ی ویژگی های گرافیکی رو بدم ولی 60 فریم ثابت رو داشته باشم چون فوتبال مثل بازیهای دیگه نیست که با
افت فریم اعصابت خورد نشه فوتبال بازی لحظه هاست خیلی ها رو دیدم اصلا با افت فریم فیفا مشکل ندارند ولی من خیلی حساسم و دیدم یوزرهای خارجی هم از این افت فریم های خیلی ریز گلایه میکنند
فیفا به این مرحله رسیده و مطمئنم چه نسل جدید چه قدیم دیگه بیخیال این نوع چمن نمیشه تازه دوران خوشی خیلی ها با این فیفای نرم و روون شروع شده یکیش من :n02:
به نظر من بهتره یه گزینه ی 3d grass حرفه ای هم مثل فیفا 10 و 9 بزاره تا اونایی که با افت فریم مشکل ندارند این گزینه رو فعال کنند
پ ن: منظورم از فریم همون فریم های محاسباتی نرم افزاری نیست منظورم اون فریم هایی صدم ثانیه ای هست که با چشم و نرم افزار دیده نمیشه و فقط با حرکت توپ و بازیکن حس کرده میشه شاید fraps فیفارو 60 فریم نشون بده ولی این کافی نیست چون برنامه ها روی ثانیه تنظیم شدند و نمیتونند این افت فریم های میکروثانیه ای رو تشخیص بدن
حرف اخرت رو نفهمیدم . خوب اگه با چشم دیده نمیشه چطور میخوای حسش کنی ؟ اگه یه بازی افت فریمش با نرم افزار یا چشم دیده نشه که نمیشه گفت افت فریم .
بعد هم من فیفا 13 رو روی اخرین تنظیمات خیلی روونتر از فیفا 14 بازی میکردم با اینکه اونجا چمنش بهتر بود و سیستم من هم مال 4 سال پیشه . نه اینکه که به صورت نرم افزاری بگم فریمش بهتر بود . همونطور که خودت میگی حرکات خیلی روونتر از 14 اجرا میشد و به نظرم 13 خیلی روونتر از 14 بود . البته با پچی که برای 13 اومد خیلی روونتر شد .
بعد هم شما اگه انلاین بازی کنی چه میکنی ؟ :n02: همه لگ و دیلی و قطعی . فکر کنم بزنی مانیتور رو بشکونی حین بازی :n10:
FCBarcelona.ir
31-10-2013, 19:24
الان وارد فیفا شدم، اینکه اول بازی میاد بازی و گزارشگرا و اینا رو معرفی می کنه، در مورد هالووین صحبت می کرد. خیلی هم خوب. :D
kasra r.m
31-10-2013, 21:06
من ایکس باکس لایو بازی میکنم تو بخش season . بیشتر از 20 تا بازی کردم ولی همشون تو خونه حریف میفته چی کار کنم؟:n27:
الان وارد فیفا شدم، اینکه اول بازی میاد بازی و گزارشگرا و اینا رو معرفی می کنه، در مورد هالووین صحبت می کرد. خیلی هم خوب. :D
اره توی فیفا های قبل هم بود که چیز جالبیه . اگه یادم باشه فقط هالووین نیست و موقع مناسبتهای دیگه مثل سال نو هم پیام میده .
اره.
احتمالا تو هر مناسبتی ازش یاد میکنه. مثل کریسمس و ...
TimeWarp
01-11-2013, 01:15
اصلا این کرک ریلود میاد آخرش یا نه ، بیخود منتظریم ؟ مال این شرکتام هیچکدوم به درد نمی خوره :n21:
FCBarcelona.ir
01-11-2013, 01:38
اره توی فیفا های قبل هم بود که چیز جالبیه . اگه یادم باشه فقط هالووین نیست و موقع مناسبتهای دیگه مثل سال نو هم پیام میده .
تو فیفا 13 دیده بودم اگه روزی تولد بازیکنی بود، تو گزارش بازی بهش اشاره می کرد، ولی مناسبت ندیده بودم. خوب بود بازیکنا با کله کدویی شکل می اومدن تو زمین. :D
بازیهای قدیمی از این آپشنای جنگولک بازی بانمک داشتن. حیف. :n03::n02:
چرا این کرک ریلودد نمیاد ؟ سرکاریه واقعا ؟ وقتی 3dm اومده کرک ناقص تری رو داده بیرون فکر نکنم بیشتر از یک ماه طول بکشه تا ریلودد که همچین گروه حرفه ای هستش نتونه کرک درست درمونی اماده کنه . قضیه کلا بوداره .
اگه خدا بخواد امسال بجای ارجینال فیفا میرم ارجینال dark souls رو میخرم .
تو فیفا 13 دیده بودم اگه روزی تولد بازیکنی بود، تو گزارش بازی بهش اشاره می کرد، ولی مناسبت ندیده بودم. خوب بود بازیکنا با کله کدویی شکل می اومدن تو زمین. :D
بازیهای قدیمی از این آپشنای جنگولک بازی بانمک داشتن. حیف. :n03::n02:
توی فیفا 13 من هالووین رو دیده بودم و حتی توی 12 هم فکر کنم . اینا که جنگولک بازی نیست . توی واقعیت هم گزارشگرها از این حرفا میزنن و فیفا هم خواسته مثلا واقعی تر کنه گزارش رو . ولی خداییش امسال گزارشگرها خوب پیشرفتی داشتن .
FCBarcelona.ir
01-11-2013, 14:37
منظورم از جنگولک بازی اون کله کدویی شدن بود. قدیما از این چیزا زیاد بود تو فیفا و PES :n03::n02:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.