مشاهده نسخه کامل
: FIFA 14
صفحه ها :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
سلام
دوستان خبری از دمو نیست ؟
با این که هنوز چیزی رسماً اعلام نشده، باید یک ماه قبل انتشار بازی بیاد.
یعنی مثلاً 26 روز دیگه (24 آگوست)...
با این که هنوز چیزی رسماً اعلام نشده، باید یک ماه قبل انتشار بازی بیاد.
یعنی مثلاً 26 روز دیگه (24 آگوست)...
تقریبا هم زمان با gamescom میاد. تیما و استادیوم دمو هم تو همون gamescom معرفی میشه.
امیدوارم امسال دوباره چلسی تو دمو باشه.
هر چند به نظر میرسه تاتنهام باشه.
پیش بینی من از تیمای دمو:
تاتنهام، بارسلونا، میلان، دورتموند، پاریس سینت ژرمن، من سیتی، بایرن، رئال
البته یادم نیست 6 تا تیم تو دمو بودن یا 8 تا. اگه 6 تا باشن، احتمالا من سیتی و بایرن نیستن.
استادیوم هم نیو کمپ.
REZAHOSEYNGANI
29-07-2013, 13:03
ورزشگاه سانتیاگو برنابئو رو هم خداکنه تغییر بدن.فاصله صندلی ها تا زمین زیاده
بهترین ورزشگاه 13 هم که خیلی واقعی بود الدترافورد بود!
تقریبا هم زمان با gamescom میاد. تیما و استادیوم دمو هم تو همون gamescom معرفی میشه.
امیدوارم امسال دوباره چلسی تو دمو باشه.
هر چند به نظر میرسه تاتنهام باشه.
پیش بینی من از تیمای دمو:
تاتنهام، بارسلونا، میلان، دورتموند، پاریس سینت ژرمن، من سیتی، بایرن، رئال
البته یادم نیست 6 تا تیم تو دمو بودن یا 8 تا. اگه 6 تا باشن، احتمالا من سیتی و بایرن نیستن.
استادیوم هم نیو کمپ.
8 تا خیلی زیاده؛
احتمالاً طبق روال معمول، 5 تا تیم میذارن تو دمو...
mohammad.asghari
30-07-2013, 21:13
کاور اتریش با آلابا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
REZAHOSEYNGANI
30-07-2013, 21:15
این مسی پای ثابت همه کاور هاست؟
رونالدو پس کو؟:n02:
CRIS Joon CR7
30-07-2013, 23:18
این مسی پای ثابت همه کاور هاست؟
رونالدو پس کو؟:n02:
EA تو تریلر ها هم تصویر رونالدو رو درست نشون نمیده اونوقت بزارش رو کاور؟
ایشان با شرکت رقیب(Konami) قرار داد دارند و تصویرش روی کاور PES 2014 قرار خواهد گرفت.
کاور اتریش با آلابا
در کاور آلمان هم David Alba و Xherdan Shaqiri حضور دارند!
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Dark Soul
31-07-2013, 12:29
در کاور آلمان هم David Alba و Xherdan Shaqiri حضور دارند!
نه فقط داره میگه که این دوبازیکن در کاور های فیفا 14 هستند.
پایین تر اشاره می کنه که شکیری روی کاور سوئیس و البا روی کاور اتریش همراه با مسی هستند.
+آلمان خودش ستاره های بزرگی داره که اگه کاور اختصاصی داشته باشه حتما از اونها استفاده می کنند.
نه فقط داره میگه که این دوبازیکن در کاور های فیفا 14 هستند.
پایین تر اشاره می کنه که شکیری روی کاور سوئیس و البا روی کاور اتریش همراه با مسی هستند.
+آلمان خودش ستاره های بزرگی داره که اگه کاور اختصاصی داشته باشه حتما از اونها استفاده می کنند.
بله ظاهراً آلابا در کاور اتریش و اون یکی در کاور سوئیس خواهند بود!
فیفا ساکر بلاگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم اشتباه کرده ظاهراً...
کاورهای بازی:
سوئیس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
جمهوری چک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مجارستان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ایتالیا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
انگلیس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آمریکای مرکزی و جنوبی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آمریکای شمالی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سراسری PS3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، XBOX360 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آرتوُرک اوّلیه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ولی واقعاً مسی بد افتاده!
shahrooz1222
31-07-2013, 15:57
دانلود تریلر FIFA 14 Ultimate Team ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود تریلر بارسلونا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
(قدیمی هست ولی در این تاپیک نبود!)
به زودی کاور fifa 13 خودمو اینجا اپ میکنم، ea با این کاوراش تخته کنه، بره.
ابر کاور fifa 14 رو هم بصورت دمو براتون نمایش میدم تا قسمت اخرشو بعد از اومدن بازی تکمیل کنم. :n10:
REZAHOSEYNGANI
31-07-2013, 17:37
منوهاش خیلی قشنگ شدن
به آدم انرژی میده!
Karistias
31-07-2013, 18:24
دوستان ببینم تو نسل هفتم فیفا از چه سالی برای کنسولها نکست جن شد از همون 2006 که میشد اولین سال XBOX 360 ؟
دوستان ببینم تو نسل هفتم فیفا از چه سالی برای کنسولها نکست جن شد از همون 2006 که میشد اولین سال XBOX 360 ؟
سلام؛
از FIFA 08
تصویری از نسخهی نکست:
این تصویر رو هم نمیدونم برای کدوم نسخه هست:
تصویری از نسخهی نکست:
این تصویر رو هم نمیدونم برای کدوم نسخه هست:
همش چرته . پارسال هم قبل از انتشار بازی کلی از این تصاویر منتشر شد همه اینطوری :n04: که چه گرافیکی داره فیفا 13 . بعد که بازی اومد دیدن با همون گرافیک 12 رو به رو هستن :n09: . نه فقط پارسال بلکه هر سال همین اش و همین کاسه اس .
کلا کار هر سالشه EA که تصاویر فیک ارائه میده . نه فن هاش بلکه خودش این تصاویر رو منتشر میکنه . واقعا شرکتی پولدوست تر و تبلیغ گرا تر از EA نداریم .
همش چرته . پارسال هم قبل از انتشار بازی کلی از این تصاویر منتشر شد همه اینطوری :n04: که چه گرافیکی داره فیفا 13 . بعد که بازی اومد دیدن با همون گرافیک 12 رو به رو هستن :n09: . نه فقط پارسال بلکه هر سال همین اش و همین کاسه اس .
کلا کار هر سالشه EA که تصاویر فیک ارائه میده . نه فن هاش بلکه خودش این تصاویر رو منتشر میکنه . واقعا شرکتی پولدوست تر و تبلیغ گرا تر از EA نداریم .
این تصاویر واقعیه ! و مربوط نسخه Next Gen فیفاهه که فقط برای PS4 و Xbox One منتشر میشه ( متاسفانه :n03: ) .
REZAHOSEYNGANI
31-07-2013, 22:46
Next Gen یعنی چی؟
مگه واسه 360 و ps3 چی منتشر میشه؟
Next Gen یعنی چی؟
واسه 360 و ps3 یه چیزی تو مایه های fifa 13 ( از نظر گرافیک ) با گیم پلی بهتر و تغییرات منو و ... !
Next Gen هم یعنی نسل بعدی :n02: !
REZAHOSEYNGANI
31-07-2013, 23:02
واسه 360 و ps3 یه چیزی تو مایه های fifa 13 ( از نظر گرافیک ) با گیم پلی بهتر و تغییرات منو و ... !
Next Gen هم یعنی نسل بعدی :n02: !
نــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ه
خب تغییراتش چی هست؟
فقط منو؟
بالاخره صورتها هم کمی تغییر میکنه یا مثلا ورزشگاه ها همین طور
یا امکاناتی مثل نیمکت یا برانکارد به نسخه xbox360 و ps3 اضافه میشه دیگه؟
اول مرسی از توضیحات و دوما امید وارم بازی خوبی بشه و کمی دریبل هاش بهتر باشن.
shahrooz1222
31-07-2013, 23:07
چیزی در مورد bal بازی نیومده چون خیلی ضعیفه کریر مود چی
خب تغییراتش چی هست؟
فقط منو؟
تغییراتش رو گفتم دیگه ! از نظر گرافیک که نباید انتظار تغییر زیادی داشته باشیم ! فیس ها هم 100 % بروز میشن و ...
امیدوارم اوضاع دلار !!! یکم روبراه بشه و هممون بتونیم یه کنسول نسل هشتم ( فرقی نمیکنه کدوم ! ) بخریم و حالشو ببریم :n02:
تغییراتش رو گفتم دیگه ! از نظر گرافیک که نباید انتظار تغییر زیادی داشته باشیم ! فیس ها هم 100 % بروز میشن و ...
امیدوارم اوضاع دلار !!! یکم روبراه بشه و هممون بتونیم یه کنسول نسل هشتم ( فرقی نمیکنه کدوم ! ) بخریم و حالشو ببریم :n02:
اره.خداکنه اینو با بهترین کیفیت واسه ایکس باکس 360 درست کنن و بدم حالشو ببریم.:n25:
REZAHOSEYNGANI
31-07-2013, 23:19
خداکنه همه بتونن بخرن حالشو ببرن
امیدوارم دلار ارزون تر بشه
PES هم امسال تغییرات اساسی داده
درضمن PES واسه نسل جدید نمیاد
فیفا هم خداکنه نیوکمپ رو درست زده باشه:n02:
طرز دفاع کردنش هم اصلا جالب نیست!
من که منتظر next-gen رو pc میمونم. اصلا با دسته نمیتونم بازی کنم.
فکر کنم حداقل باید 3 سالی صبر کنید ! :n15:
آقا من اصلا" جریان next generation رو نمیفهمم...یکی رک و راست بگه فیفا 14 برای pc میاد یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟(میدونم Ng یعنی نسل بعدی) ولی کلا" میخوام بدونم یه فیفا 14 کامل از همه نظر! واسه pc میاد یا نه....ممنون
Reza31001
01-08-2013, 05:04
ولی کلا" میخوام بدونم یه فیفا 14 کامل از همه نظر! واسه pc میاد یا نه
نچ!
فقط X1 و PS4
چیزی در مورد bal بازی نیومده چون خیلی ضعیفه کریر مود چی
سلام؛
BaL که برای PES هست! برای فیفا BaP بود دیگه! :n02:
و امّا در مورد کریر:
در پشت صحنهی آکادمی جوانان بارسلونا یا شهرت چشمگیر آرسن ونگر به خاطر کشف استعدادهای ناشناخته، گروهی از دیدهبانان مطمئن وجود دارد. این شبکههای جهانی دیدهبانی پیچیده برای یافتن ابرستارهی بعدی باشگاهشان پاسخگو هستند؛ و فیفا 14 این دنیای دیدهبانی حرفهای را زنده میکند.
شبکهی نقل و انتقالات سراسری
روش بازی کردن مود کریر به لطف شبکهی نقل و انتقالات سراسری برای همیشه تغییر میکند. اکنون مدیران میتوانند شبکهی دیدهبانان خود را بسازند، توسعه دهند و بهبود ببخشند تا برایشان مشخصات و ویژگیهای بازیکنان را از سراسر جهان جمعآوری کنند. دیدهبانها برای جست و جو در لیگهای مختلف، نوع بازیکنها یا زیر نظر داشتن بازیکنان خاص فرستاده میشوند.
این روش نوآورانه برای بازی مود کریر، همچنین از مفهوم رتبهی کلی بازیکن به عنوان یک سنجش مورد تقاضا از تواناییهای بازیکن صرف نظر میکند. به جای آن، شما با دیدهبانانتان دربارهی نوع بازیکنی که میخواهید، گفتوگو میکنید. برای این کار از اصطلاحات فوتبالی مانند پرکار، امیدوارکننده، سریع و ... استفاده میکنید. این باعث تعامل بیشتری با دیدهبانانتان و بازار نقل و انتقالات میشود، و بسیار طبیعیتر و واقعیتر به نظر میرسد.
بهتر از همه، این است که دیدهبانی تنها به فصل نقل و انتقالات محدود نمیشود. مانند دنیای واقعی، شبکهی دیدهبانان شما در طول سال برای استعدادیابی جستوجو خواهند کرد که این امر فصل نقل و انتقالات بهتری را برای شما در پی خواهد داشت.
مرکز کریر
در مرکز شبکهی سراسری نقل و انتقالات، یک مرکز کاملاً جدید وجود دارد؛ بهترین پیشرفت برای کاری که سه سال پیش شروع شد. این مرکز کارآمد اجازهی دسترسی مستقیم به همهی قابلیتهای مود کریر را میدهد. ارتباط با کارمندان باشگاه شما را از جریان بازی دور نخواهد کرد و وقفهی کمتری ایجاد خواهد شد. همچنین گزارشهای دیدهبانی زنده از شبکهی شما در هر زمانی ارائه میشوند و به شما برای تصمیمسازی اطّلاعات بیشتری میدهند.
با شبکهی سراسری نقل و انتقالات جدید فیفا 14، شما توانایی قراردادهایی را امضا کنید، پیش از آن که بازیکنان جوان، ابرستارههای فردا شوند.
ببخشید که با این ترجمه هیچی نفهمیدید!! منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
راستی، دیده بان = Scout و رتبهی کلی = Overall Rating
Next Gen یعنی چی؟
خب تغییراتش چی هست؟
فقط منو؟
آقا من اصلا" جریان next generation رو نمیفهمم...یکی رک و راست بگه فیفا 14 برای pc میاد یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟(میدونم Ng یعنی نسل بعدی) ولی کلا" میخوام بدونم یه فیفا 14 کامل از همه نظر! واسه pc میاد یا نه....ممنون
نسخهی نسل بعد برای کنسولهای نسل جدید (PS4 و XBox1) عرضه خواهد شد.
تفاوتش هم بر میگرده به بهرهگیری نسخهی نکست از موتور Ignite که گرافیک بهتری رو برای بازیکنان به همراه داره؛ علاوه بر حرکات دقیقتر و انیمیشنهای بیشتر برای حرکت بازیکنان، درگیر بودن همهی بازیکنان در بازی، فعّالیت بیشتر و پر شورتر تماشاگران و تکنیکهای جدید برای بازیکنان.
پیشرفتهای نسخهی نسل فعلی هم عبارتاند از: پیشرفت در سیستم شوتزنی و کنترل توپ، حرکات دقیقتر بازیکنان، هوش بیشتر هم تیمیها، سیستم جدید نقل و انتقال و فیزیک واقعیتر توپ.
فکر کنم حداقل باید 3 سالی صبر کنید ! :n15:
تأیید میشه!
اینا که ویدیوهاش هم منتشر شده!!
به زودی کاور fifa 13 خودمو اینجا اپ میکنم، ea با این کاوراش تخته کنه، بره.
ابر کاور fifa 14 رو هم بصورت دمو براتون نمایش میدم تا قسمت اخرشو بعد از اومدن بازی تکمیل کنم. :n10:
حالا من این رو بذارم دوباره مدیران عزیز حذف میکنن، ولی انصافاً اگه به جای اون عکس مسی این رو بزارن بهتر نمیشه؟ :n02:
سعید1400
01-08-2013, 07:56
تا جایی که من میدونم فیفا 14برای کنسول های نسل بعدی با موتور جدید همراه هست ولی برای پی سی که از همون موتور قبلی استفاده میکنند حالا بعضیا میگفتند برای پی سی نمیاد اخه فیفا توی کنسول 20درصد گیمر های پی سی میشه حرفایی... این کارایی هم که برای کنسول ها میکنن نه به خاطر اینه که اینده خوبی داشته باشن بلکه سخت افزار های کامپیوتر بازی با این گرافیکارو نمیکشه.
تا جایی که من میدونم فیفا 14برای کنسول های نسل بعدی با موتور جدید همراه هست ولی برای پی سی که از همون موتور قبلی استفاده میکنند حالا بعضیا میگفتند برای پی سی نمیاد اخه فیفا توی کنسول 20درصد گیمر های پی سی میشه حرفایی... این کارایی هم که برای کنسول ها میکنن نه به خاطر اینه که اینده خوبی داشته باشن بلکه سخت افزار های کامپیوتر بازی با این گرافیکارو نمیکشه.
سلام؛
آخه ظاهراً بحث کشیدن نیست، وقتی عنوانی مثل Battlefield 4 هم داره روی پیسی عرضه میشه...!
(البته مقایسهی درستی نیست، ولی بعید میدونم سیستمی که BF4 رو بکشه فیفا رو نکشه :n13:)
این فیفا 14 واسه ایکس باکس میاد؟:n13:
این فیفا 14 واسه ایکس باکس میاد؟:n13:
نسخهی نکست برای ایکس باکس 1 و پلی استیشن 4
نسخهی کارنت برای پیسی، ایکس باکس 360 و پلی استیشن 3
نسخهی نکست برای ایکس باکس 1 و پلی استیشن 4
نسخهی کارنت برای پیسی، ایکس باکس 360 و پلی استیشن 3
این دو نسخه با هم چه تفاوتی باهم دارند؟:n06:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
FIFA 14 iPhone, iPad and iPod (Swipe to shoot)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
FIFA 14 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) iPhone & iPad (Tap to pass)
FIFA 14 iOS (Drag to move)
FIFA 14 iPhone, EA Sports Football Club Match Day
FIFA 14 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) iPhone, Games of the Week
FIFA 14 iPhone, Player Info
فکر کنم حداقل باید 3 سالی صبر کنید ! :n15:شاید ایدنفعه انقدر فاصله نندازن.فکر کنم سال دیگه یا نهایتا سال بعدش بیاد.امیدوارم بازی جام جهانی رو حداقل next-gen برا pc بدن.
این دو نسخه با هم چه تفاوتی باهم دارند؟:n06:
نسخهی نکست بر پایهی موتور گرافیکی جدید Ignite ساخته شده، گرافیک بهتر، هوش مصنوعی قویتر، تماشاگران پویاتر، انیمیشنهای بیشتر و ... داره...
نسخهی کارنت که برای کنسولهای نسل حاضر منتشر میشه، با این که به خوبی نسخهی نکست نیست، پیشرفتهایی در زمینهی فیزیک توپ، انیمیشن بازیکنها، حرکت بازیکنان، مالکیت توپ، سیستم شوتزنی، هوش همتیمیها و ... داشته...
نه، صرفا بخاطر بالا بردن امار فروش کنسول هاست.
وگرنه pc همیشه سخت افزار قوی تری از کنسول ها داره.
امیدوارم بازی جام جهانی رو حداقل next-gen برا pc بدن.
به نظر من که مثل 2010 میدن بیرون...
فکر نکنم.
احتمالا نسخه pc هم داره. حالا چه current-gen چه next-gen.
این تصاویر واقعیه ! و مربوط نسخه Next Gen فیفاهه که فقط برای PS4 و Xbox One منتشر میشه ( متاسفانه :n03: ) .
من که چشمم اب نمیخوره . چون کلا کار EA همینه که تصاویر و ویدئو های پیش نمایشش که ارائه میده کمی اغراق امیزه . مگه خود گیم پلی رو مستقیما نشون بده . همین پارسال هم که از گیمزکام تصاویر گیم پلی بازی منتشر شده بود بعد از انتشار حالا نسخه کنسول رو نمیدونم اما نسخه پی سی کمی با اون گرافیکی که حتی توی نمایشگاه نشون دادن فرق میکرد .
این هم کاور Fifa 13 من:
اینم کاور Fifa 14:
البته داخل اون شش ضلعی بزرگ, بعد از اومدن بازی, یه اسکرین شات از بازی, از استمفورد بریج از نمای پشت دروازه, درحالی که چک شیرجه زده تا توپو بگیره, اضافه میشه.
راستی بهتره اون بارکدو اسکن نکنید. :n02:
اقا
لیورپولم پارتنرشیپ بست:
طبق معمول یه قرار داد 3 ساله.
اینم فیس چندتا از بازیکنا:
منبع:
این هم کاور Fifa 13 من:
اینم کاور Fifa 14:
البته داخل اون شش ضلعی بزرگ, بعد از اومدن بازی, یه اسکرین شات از بازی, از استمفورد بریج از نمای پشت دروازه, درحالی که چک شیرجه زده تا توپو بگیره, اضافه میشه.
راستی بهتره اون بارکدو اسکن نکنید. :n02:
این که فقط چلسیه :n02:
اسم بازی رو بزاریم FIFA 14 : Chelsea Origins
سعید1400
01-08-2013, 22:48
نه، صرفا بخاطر بالا بردن امار فروش کنسول هاست.
وگرنه pc همیشه سخت افزار قوی تری از کنسول ها داره.
نه درسته منظورم رو بد فهمیدی منظور من این بود که سخت افزار های اکثریت سیستم ها الان شاید یک دهم سیستم ها به ترتیب رم و گرافیک بالای 2و512نداشته باشند تازه هنوز خیلی ها از سی پی و های پنتیوم و تک هسته ای استفاده میکنند
این که فقط چلسیه :n02:
اسم بازی رو بزاریم FIFA 14 : Chelsea Origins
اره دیگه. :n02:
کاور مخصوص چلسیه.
البته این جدیده رو خیلی راحت میتونم برای بقیه تیمام درست کنم.
مثلا برای لیورپول باید اون شیره رو وردارم جاش لک لکشونو بذارم.
اصلا حالا که گفتی، فردا نسخه لیورپولشو درست میکنم، میذارم اینجا.
اقا
لیورپولم پارتنرشیپ بست:
طبق معمول یه قرار داد 3 ساله.
اینم فیس چندتا از بازیکنا:
منبع:
سلام؛
این هم مقایسهی چهرهها با چهرههای واقعی:
کوتینیو:
اگر:
جرارد:
دانلود تریلر لیورپول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
(در این ویدیو توضیحاتی دربارهی چگونگی کپچر کردن صورتها و تبدیل آنها به مدلهای سه بعدی و پیاده کردن در بازی داده میشود...)
REZAHOSEYNGANI
02-08-2013, 10:27
سلام؛
این هم مقایسهی چهرهها با چهرههای واقعی:
کوتینیو:
اگر:
جرارد:
این عکس ها واسه نکست جن و این جور چیزاست؟:n02:
خدا وکیلی فیسای فیفا به واقعیت خیلی نزدیکترن تا pes.
فقط مشکلشون اینه که یکم پلاستیکی به نظر میان.
فکر کنم مال نکست باشن.
ولی تو current-gen هم فیسای مشابهی هستن. خیلی فرق ندارن.
برای نسخهی نکست هست...
REZAHOSEYNGANI
02-08-2013, 13:13
لعنت!
آقا فعلا واسه همین نسخه معمولی عکس بذارید:n02:
Turok-71
02-08-2013, 13:13
FIFA 14: نسل فعلی
FIFA 14: نسل بــعـد
چه جالب دقت نکرده بودم . مطمئنی اینو ؟
دانلود تریلر بارسلونا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
(با تریلر بارسلونای قبلی فرق میکنه)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 84244
اینم اون تصویر نیوکمپ که توی سایت فیفا هست، با اندازهی بزرگتر:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فیس ها خیلی پیشرفت کردن
ولی در کل با توجه به مشخصات سخت افزاری کنسول های نسل بعد انتظارم خیلی بیشتر از این حرف ها بود !
Turok-71
02-08-2013, 14:51
چه جالب دقت نکرده بودم . مطمئنی اینو ؟
آره!
این تصاویر برای کدوم نسخه هست؟
نسل فعلی....
MJ assassins creed
02-08-2013, 14:52
یه مشکل تو فیفا هست که امیدوارم توی این نسخه حل شه.
اونم پنالتی گرفتن دروازه بان هاست.شما اگر مماس با دو تیر کنج دروازه هم بزنید یعنی گوشه ی گوشه دروازه بان میتونه بگیره.انصافا چند درصد احتمال داره تو واقعیت این طور بشه.از اون طرف چقدر احتمال داره اون جا توپ بره.
ایشالله این مشکل که البته خیلی بزرگ نیست حل بشه و بازی از این نظر هم طبیعی تر بشه.
فیس ها خیلی پیشرفت کردن
ولی در کل با توجه به مشخصات سخت افزاری کنسول های نسل بعد انتظارم خیلی بیشتر از این حرف ها بود !
آخه توی اوّلین سال عرضهی کنسولهای نسل جدید کار درستی نیست که همهی تواناییشونو نشون بدن؛ اون موقع برای سالهای دیگه کاری برای انجام دادن باقی نمیمونه!!
یه مشکل تو فیفا هست که امیدوارم توی این نسخه حل شه.
اونم پنالتی گرفتن دروازه بان هاست.شما اگر مماس با دو تیر کنج دروازه هم بزنید یعنی گوشه ی گوشه دروازه بان میتونه بگیره.انصافا چند درصد احتمال داره تو واقعیت این طور بشه.از اون طرف چقدر احتمال داره اون جا توپ بره.
ایشالله این مشکل که البته خیلی بزرگ نیست حل بشه و بازی از این نظر هم طبیعی تر بشه.
حالا این همه مشکل توی خود بازی شما هم چسبیدی به پنالتی ؟ :n09:
اصلا شما خودت چند درصد توی خود فیفا میتونی مماس بزنی به تیر بره تو دروازه ؟
اصلا بالا گوشه بزنی گلر میگره.
فقط یه نقطه هست که همیشه گل میشه (البته 2 تا، یکیم اونور دروازه همونجاست)
MJ assassins creed
03-08-2013, 13:34
من به طور مثال گفتم.شما گوشه بالا هم بزنی دروازه بان میگیره.به نظر شما این یکم تخیلی نیست؟
کاور های من برای ارسنال, لیورپول و منچستر یونایتد:
Turok-71
03-08-2013, 16:17
نوسخه ی فعلی کی میاد؟
24 سپتامبر آمریکای شمالی
27 سپتامبر اُروپــــــــــــــــــا
24 سپتامبر آمریکای شمالی
27 سپتامبر اُروپــــــــــــــــــا
پس اسیا کی؟:n01:
اسیا نداره. امریکای شمالی و جهانی داره که جهانی و اروپا (فکر کنم) یکین.
soheilnouri
05-08-2013, 12:32
برخی اتفاقاتی که توی انلاین مود میافته و خصوصا تو season و حتی cup باید بهبود پیدا کنه.
یه چیز جالب عرض میکنم.الان دو ماه هست که من اکانت گلد خودم تمدید کردم.خب درسته که از طریق این اکانت میتونم بازی هایی مثل rdr.بایوشاک و فوترسا 4 موتورو اسبورت و هورایزون و مورتال کمبات 9 رو ابدیت کنم((من یه بازی رو متمرکز نمیرم و شده یه بازی رو در کنار بازی های دیگه تو 4 ماه طول دادم)) اما انگیزه اصلی واسه برداخت مبلغ برای گلد فیفا انلاین هستش..
متاسفانه الان دو ماه هست که از 50 بازی که انجام دادم 48 تا بازی تو هوای بارونی بوده.خب..هوای بارونی هم که به نظر من تو این نسخه خیلی اغراق امیز روش کار شده.مثلا داریم تو ورزشگاه "veltins arena" 'شهر گلزن کرشن بازی می کنیم.بارون هم ریز میاد.هوا جوری رو ی توپ و حرکات بازیکنان و چمن تاثیر گذاشته که انگار داریم تو ورزشگاه شهدای نوشهر بازی میکنیم.جوری شده که من (((تیمم اکثرا لاتسیو هست))وحشت دارم تو ورزشگاه المپیکو رم بازی تیمم رو تو هوای بارونی برگزار کنم.چون میدونم باید بخاطر بارونی بودن هوا منتظر اتفاقات عجیب غریب باشم.اینکه تو این مدت همیشه هوا بارونیه یه باگ هست و هیچ اپشنی هم برای تغییر این هوا نیست.
امیدوارم تو نسخه ی جدید بهبود پیدا کند.
shahrooz1222
05-08-2013, 16:11
من دوست دارم تو کریر بشه توی قرارداد بستن با بازیکن امکانات بیشتری داشته باشیم
و همچنین بازیکنان تیم های دیگر هم پیشرفتی مثل تیم خودمون داشته باشن
REZAHOSEYNGANI
05-08-2013, 20:37
امیدوارم کمی بازیکن خریدن سخت بشه
مثلا من راحت مسی رو خریدم!
نمیشه که اینطوری
shahrooz1222
05-08-2013, 22:13
اره با مبلغ بالا راحت میاد باید یک ذره شبیه واقعیت بشه
سلام؛
تیم شاختار دونتسک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و لیگ شیلی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم در بازی حضور خواهند داشت...
اسیا که مهم نیست . تو ایران یا همیشه نسخه اروپا میاد یا امریکا .
ESETNOD.BIZ
06-08-2013, 02:04
لیگ ایران اضافه نشده؟
تو نسخه 13 قرار بود باشه
REZAHOSEYNGANI
06-08-2013, 10:27
دوستان نسخه اروپا و آمریکا چه فرقی داره؟
چون ما فامیلمون از خارج اومده بود میگفت واسه من نیو کمپ رو داره!
FIFA 13!
ولی واسه من نداشت
shahrooz1222
06-08-2013, 11:55
لیگ ایران اضافه نشده؟
تو نسخه 13 قرار بود باشه
نه نظر سنجی بود که انتخاب نشد بعدش هنوز تیم ملی نیست لیگ رو بیارن
دوستان نسخه اروپا و آمریکا چه فرقی داره؟
چون ما فامیلمون از خارج اومده بود میگفت واسه من نیو کمپ رو داره!
FIFA 13!
ولی واسه من نداشت
:n09: حتما همون استادیوم بارسا رو گفته .
مگه میشه ؟ اصلا قبل از انتشار بازی این خبر توی کل فرومها و پیج فیفا و ... پیچیده بود که نیوکمپ توی فیفا 13 نیست .
نه نظر سنجی بود که انتخاب نشد بعدش هنوز تیم ملی نیست لیگ رو بیارن
دیگه سال بعد باید حتما تیم ملی رو لااقل بیارن با توجه به صعودش به جام جهانی . والبته اگه استقلال هم بتونه توی جام باشگاهها خوب نتیجه بگیره و حتی قهرمان هم بشه امیدی هست که لیگ ایران هم بیاد . هر چند EA به اینجور چیزا توجه نداره و فقط دوولار واسه مهمه .
underali
06-08-2013, 13:48
دیگه سال بعد باید حتما تیم ملی رو لااقل بیارن با توجه به صعودش به جام جهانی . والبته اگه استقلال هم بتونه توی جام باشگاهها خوب نتیجه بگیره و حتی قهرمان هم بشه امیدی هست که لیگ ایران هم بیاد . هر چند EA به اینجور چیزا توجه نداره و فقط دوولار واسه مهمه .
صد در صد وقتی ما و کشور ما واسش سود نداشته باشیم بیاد تیم مارو بزاره واسه چی الان لیگ عربستان رو گذاشته خوب لیگشون دوغاز نمی ارزه ولی خوب پول داره پول اگه قانون کپی توی کشور ماهم رعایت میشد( که البته اگر رعایتم بشه پول خریدشو نداریم ) الان تیم ایران داخل فیفا با بهترین لایسنس ها بود ولی چی خوب هیچی به هیچی سال بعد هم ایران نمیاد فقط واسه نسخه world cup میاد
چون سعود کرده با کیفیت بهتر میزارنش دقیقا مثل سال 2006
ولی سال 2010 سعود نکرد حتی زحمت نکشیدن بازیکنای ایران و یه ذره شبیه خودشون درست کنن
صد در صد وقتی ما و کشور ما واسش سود نداشته باشیم بیاد تیم مارو بزاره واسه چی الان لیگ عربستان رو گذاشته خوب لیگشون دوغاز نمی ارزه ولی خوب پول داره پول اگه قانون کپی توی کشور ماهم رعایت میشد( که البته اگر رعایتم بشه پول خریدشو نداریم ) الان تیم ایران داخل فیفا با بهترین لایسنس ها بود ولی چی خوب هیچی به هیچی سال بعد هم ایران نمیاد فقط واسه نسخه world cup میاد
چون سعود کرده با کیفیت بهتر میزارنش دقیقا مثل سال 2006
ولی سال 2010 سعود نکرد حتی زحمت نکشیدن بازیکنای ایران و یه ذره شبیه خودشون درست کنن
از لحاظ طرفدار فیفا و کسایی که بازی رو ارجینال میخرن که در حدی هست که حتی اگه قانون کپی رایت هم رعایت بشه اونا همچین کاری رو بکنن منتهی نکته اینه که هیچ وقت این قانون توی ایران نخواهد امد .
قبول ندارم که بخاطر سوده فقط.
چرا پس لیگ اوکراین و ترکیه رو نمیذاره؟
اگه فقط بخاطر پول بود، لیگ های چک و ترکیه رو حذف نمیکرد.
یا مثلا امسال لیگ لوکزامبورگ رو اضافه نمیکرد. مگه لوکزامبورگ چند نفر جمعیت داره؟
کلا خیلی با حساب و کتاب کار نمیکنه.
لیگ ایرانو یدفعه میزنه، بعد میبینه یهو یه تیمی حق حضور تو لیگ اونیکیو خرید، تیما جا به جا شدن. :n02:
shahrooz1222
06-08-2013, 14:54
تیم ملی یعنی هست ؟
تیم ملی یعنی هست ؟
تو 14 که احتمالا نیست، ولی شاید اگه ایران تو جام جهانی خوب کار کنه، تو 15 باشه.
shahrooz1222
06-08-2013, 15:54
ایشالا قهرمان میشه :n02:
soheilnouri
06-08-2013, 17:48
من نمیدونم چرا فیفا بازیکنای کلاسیک و قدیمی رو نمیزاره تو بازیاش...کسایی مثل ریوالدو هاجی استویچکف روماریو و مارادونا و قبل تر حتی مثل کرویف و بکن باوئر...حیف نیست واقعا...کار سختی هم نیست فک کنم واسشون...
REZAHOSEYNGANI
06-08-2013, 18:09
من نمیدونم چرا فیفا بازیکنای کلاسیک و قدیمی رو نمیزاره تو بازیاش...کسایی مثل ریوالدو هاجی استویچکف روماریو و مارادونا و قبل تر حتی مثل کرویف و بکن باوئر...حیف نیست واقعا...کار سختی هم نیست فک کنم واسشون...
تو فیفا 13 بازیکنانی مث کانتونا,حاجی و ... هستن
همشون توی یه تیم هستن
AlexMercer
06-08-2013, 18:35
ایران توی بازی مستقل FIFA WORLD CUP 2014 که تایید هم شده خواهد بود به صورت لایسنس شده. شاید افرادی مثل نکونام و شجاعی و تیموریان دژاگه قوچان نژاد و اگر داوری هم بیاد رو با چهره واقعی ببینیم چون تجربه بازی در اروپا دارند.
ایران توی بازی مستقل FIFA WORLD CUP 2014 که تایید هم شده خواهد بود به صورت لایسنس شده. شاید افرادی مثل نکونام و شجاعی و تیموریان دژاگه قوچان نژاد و اگر داوری هم بیاد رو با چهره واقعی ببینیم چون تجربه بازی در اروپا دارند.
من که فکر کنم دژاگه قیافه واقعی داشته باشه. به جز اون فکر کنم شاید شجاعی و قوچان نژاد درست بشن.
خوبیش اینه که سال بعد فیساشون برای فیفا هم میاد.
به همین دلیل امید دارم شاهد تیم ملی تو فیفا 15 باشیم.
ایرانو یه جوری میسازن که نتونیم یک گلم باهاش بزنیم.
AlexMercer
07-08-2013, 11:34
البته متاسفانه باید بگم که فکر کنم بازی World Cup برای نکس جن عرضه شه و بر اساس Ignite ساخته شه. پس pc باز ها مثل 2010 سرشون بی کلاه میمونه. و اگر بخواد برای PC . xbox 360 . ps3 عرضه شه مثل euro 2012 یک dlc باشه که کیفیت بالایی هم نداره
Meisam.apk
07-08-2013, 11:57
ایرانو یه جوری میسازن که نتونیم یک گلم باهاش بزنیم.
کاری نداره که رفیق،بذار رو سطح آماتور هرچی خواستی گل بزن.
shahrooz1222
07-08-2013, 12:10
تازه بسازن من تو کریر مود میکنمش برترین تیم ملی جهان :n02:
راستی باید یه کاری بکنن که بشه تیم حریف رو امارش رو دید و رنکینگ جهانی فیفا رو بزارن
راستی یک سوال داشتم چند وقتی .
کشورها و منطقه هایی که توی youth academy میتونیم ازشون بازیکن جذب کنیم بر چه اساسه . کشورهایی هستن که تیم ملیشون توی فیفا هست یا کشورهایی که لیگشون توی فیفا هست ؟ یعنی میگم اگه یه وقت فقط تیم ملی ایران به فرض بیاد تو فیفا توی youth هم میشه از ایران بازیکن پیدا کرد یا نه ؟
لیگ نیست، تیم ملیه.
مثلا چک که لیگش نیست، میشه ازش بازیکن پیدا کرد.
فکر کنم هندم که امسال اضافه شده میشه بهش scout فرستاد.
نیجریه رو نمیدونم تیم ملیش تو فیفا هست یا نه، ولی میشه ازش بازیکن اورد.
البته متاسفانه باید بگم که فکر کنم بازی World Cup برای نکس جن عرضه شه و بر اساس Ignite ساخته شه. پس pc باز ها مثل 2010 سرشون بی کلاه میمونه. و اگر بخواد برای PC . xbox 360 . ps3 عرضه شه مثل euro 2012 یک dlc باشه که کیفیت بالایی هم نداره
فکر نکنم فقط برا next-gen باشه.
شرایط با شرایط 2010 فرق میکنه. اون موقع چند سال از اومدن کنسول جدید گذشته بود، الان یه سالم نمیشه کنسول جدید اومده.
فکر میکنم همه نسخه هاش عرضه بشه.
خدا بگم EA رو آتیش بزنه که اصلا" pc رو تحویل نمیگیره....حالم گرفته شده:n15:
underali
07-08-2013, 17:41
من فقط و فقط به خاطر همین فیفا سمت کنسول رفتم وقتی از سال 2007 به اینور دیدم نه بابا ما فوتبال بازی نمیکنیم یه سری زامبی رو داریم دنبال توپ میفرستیم بیخیال کامپیوتر شدم و رفتم کنسول خریدم و از همون موقع تا الان هم دارم بازی مینکم ولی فرقش از زمین تا آسمون بود الانم میدونم فیفا واسه pc زیاد کار خاصی انجام نمیده من شرکت ea رو خیلی دوست دارم ولی از حق نگذریم خیلی پول پرسته با این کارش کنسول های جدید فروش بیشتری دارن چون خیلی ها هستن مثل من که بابت یه بازی خاص میرن ps4 یا xo میگیرن حالا میخواد فیفا باشه یا یه بازی انحصاری ولی تا اونجایی که من یادمه بازی دیگه ای نیست جز فیفا که روی این نسل با نسل بعدی خیلی فرق کنه
Turok-71
07-08-2013, 19:35
- اضافه شدن لیگ شیلی به FIFA 14
- اضافه شدن "شاختار دونتسک اوکراین" به فیفا 14
ویدئوی جدید/ نمایش از ویژگی های جدید فیفا 14: فیزیک واقعی توپ و شوت
لینک یـوتـیـوب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام؛
تو فیفا 13 بازیکنانی مث کانتونا,حاجی و ... هستن
همشون توی یه تیم هستن
توی فیفا 06 هم بودن تیمهای منتخب جهانی و منتخب کلاسیک...
لیگ نیست، تیم ملیه.
مثلا چک که لیگش نیست، میشه ازش بازیکن پیدا کرد.
فکر کنم هندم که امسال اضافه شده میشه بهش scout فرستاد.
نیجریه رو نمیدونم تیم ملیش تو فیفا هست یا نه، ولی میشه ازش بازیکن اورد.
چک که لیگش توی 14 هست! تو 13 نیست؟
من فقط و فقط به خاطر همین فیفا سمت کنسول رفتم وقتی از سال 2007 به اینور دیدم نه بابا ما فوتبال بازی نمیکنیم یه سری زامبی رو داریم دنبال توپ میفرستیم بیخیال کامپیوتر شدم و رفتم کنسول خریدم و از همون موقع تا الان هم دارم بازی مینکم ولی فرقش از زمین تا آسمون بود الانم میدونم فیفا واسه pc زیاد کار خاصی انجام نمیده من شرکت ea رو خیلی دوست دارم ولی از حق نگذریم خیلی پول پرسته با این کارش کنسول های جدید فروش بیشتری دارن چون خیلی ها هستن مثل من که بابت یه بازی خاص میرن ps4 یا xo میگیرن حالا میخواد فیفا باشه یا یه بازی انحصاری ولی تا اونجایی که من یادمه بازی دیگه ای نیست جز فیفا که روی این نسل با نسل بعدی خیلی فرق کنه
البته GTA V هم اگه برای پیسی نیاد همین اتفاق میافته...
چک که لیگش توی 14 هست! تو 13 نیست؟
نه، تو 12 بود، تو 13 حذف شد.
از کجا میدونی تو 14 هست؟
elshaarawy
08-08-2013, 22:08
سلام . یه سوال ؟ سیستم مورد نیاز با فیفا 13 فرق میکنه ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif قط خدا کنه ویندوز مد رو از ستینگ بازی بر ندارن . راستی دمو کی میاد پس . :n13:
سلام . یه سوال ؟ سیستم مورد نیاز با فیفا 13 فرق میکنه ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif قط خدا کنه ویندوز مد رو از ستینگ بازی بر ندارن . راستی دمو کی میاد پس . :n13:
احتمالا سیستم مورد نیاز، همونه و تغییر نمیکنه.
دمو زمان دقیقش تو کنفرانس ea تو gamescom مشخص میشه. تیما و استادیوم دمو هم همون موقع معرفی میشه.
احتمالا زمان عرضه دمو بین یک ماه تا دو هفته قبل از عرضه بازیه.
امروز ea یه چیزی معرفی کرده که نمیدونم دقیقا چیه؟
گویا قراره از pc بشه رایگان انلاین بازی کرد.
امیدوارم ربطی به اینده next-gen روی pc نداشته باشه.
برا دریافت تاریخ دقیق انتشار بازی ها به آدرس زیر مراجعه کنین
FCBarcelona.ir
09-08-2013, 17:20
امروز ea یه چیزی معرفی کرده که نمیدونم دقیقا چیه؟
گویا قراره از pc بشه رایگان انلاین بازی کرد.
امیدوارم ربطی به اینده next-gen روی pc نداشته باشه.
درست توضیح نداده! ولی از نظرسنجی که موقع ثبت نام آورد و سوال کرد که چه بازیهایی انجام دادید، که لیستی شامل بازیهایی مثل هت تریک می شد، احتمالا باید یه جور بازی آنلاین مربیگری یا لیگ فانتزی یا چیزی شبیه به اون باشه! :n13:
درست توضیح نداده! ولی از نظرسنجی که موقع ثبت نام آورد و سوال کرد که چه بازیهایی انجام دادید، که لیستی شامل بازیهایی مثل هت تریک می شد، احتمالا باید یه جور بازی آنلاین مربیگری یا لیگ فانتزی یا چیزی شبیه به اون باشه! :n13:
اخه میگه ultimate team و seasons رو داره.
احتمالا باید بشه بازی کردش. نمیدونم.
نه، تو 12 بود، تو 13 حذف شد.
از کجا میدونی تو 14 هست؟
سلام؛
روی کاور چک نوشته:
shahrooz1222
10-08-2013, 10:53
چرا تیم ملی ایران رو نمیسازن ؟؟
سلام؛
fifa street 14 هم هست؟؟!
تا الان که چیزی اعلام نشده...
چرا تیم ملی ایران رو نمیسازن ؟؟
خب نمیخوان لایسنس کنن ایرانو؛
ولی در بازی جام جهانی 2014 ایران باید باشه...
soheilnouri
11-08-2013, 20:14
یکی از باگ های حاشیه ایی این بازی اینه که موقعی شما سه تعویضتو تو 13 انجام میدی باز هم میبینی بازیکنا دارن گوشه خودشونو گرم میکنن که خیلی تو ذوق میزنه...باید درستش کنند:n24:
یکی از باگ های حاشیه ایی این بازی اینه که موقعی شما سه تعویضتو تو 13 انجام میدی باز هم میبینی بازیکنا دارن گوشه خودشونو گرم میکنن که خیلی تو ذوق میزنه...باید درستش کنند:n24:شاید میخوان این همه گرم کردن، ضایع نشه، تا اخرش ادامه بدن. :n02:
من تریلر این بازی رو دیدم.
به نظر، چندان فرقی نکرده!
ولی بازم خیلی بهتره از، PES
البته تریلر PES رو که دیدم، دیدم که گرافیکش خیلی بهتر شده! ولی فقط گرافیک و چند تا خوشحالی کلیشه ای جدید و چند تا زمین خوردن جدید، در حالی که توی فیفا اینطوری نیست و زمین خوردنشون به هر حالتیه که روشون تکل زده می شه.
در کل:
FIFA IS THE BEST OF THEM ALL
راستی من توی سایتهای دانلود، بازی LORDS OF FOOTBALL رو دیدم.
کسی می دونه چیه؟
REZAHOSEYNGANI
11-08-2013, 22:33
یکی از باگ های حاشیه ایی این بازی اینه که موقعی شما سه تعویضتو تو 13 انجام میدی باز هم میبینی بازیکنا دارن گوشه خودشونو گرم میکنن که خیلی تو ذوق میزنه...باید درستش کنند:n24:
یه نکته این که
مثلا خطا به نفع تیم حریف هست و پشت محوطه جریمه و میخوای تعویض کنی
انیمیشن تعویض رو که نشون میده میبینی که بازیکن وسط زمین هست!
اینم زیاد جالب نیست!
یه نکته این که
مثلا خطا به نفع تیم حریف هست و پشت محوطه جریمه و میخوای تعویض کنی
انیمیشن تعویض رو که نشون میده میبینی که بازیکن وسط زمین هست!
اینم زیاد جالب نیست!
این که به کنار بعضی وقتها که روی cpu خطا میشه و cpu میخواد بازی رو سریع شروع کنه هنوز بازی رو شروع نکرده من میرم یه تعویض رو انجام میدم که هم تعویض رو بکنم و هم Cpu بازی رو سریع شروع نکنه ولی تعویض انجام نمیشه و Cpu بازی رو سریع شروع میکنه .
دوست دارید تمام نامردی ها و نا حقی هایی که بازی در حق شما میکنه و به نفع cpu میگیره رو نام ببرم؟
حتی بعضی چیزا که ظاهرا به نفع شما میگیره، در واقع به نفع cpu میگیره.
تنها چیزی که امیدوارم امسال اصلاح شده باشه، زیر توپ زدن مدافعای cpu هست که صاف به تک مهاجمشون تو زمین ما میرسه. اینو اصلاح کنه، cpu تو world class حرفی برای گفتن نداره.
soheilnouri
12-08-2013, 00:26
اگر میخاد از دو مربی همیشه ثابت اسیتفاده کنه بهتره که اصلا مربی رو حذف کنند...
راستی، یه چیز دیگه رو هم توقع دارم درست کنن.
اینکه بعد از موفقیت تو یه تیم تو career mode (به عنوان مربی) پیشنهاد از تیمای خوب داشته باشم. :n28:
ایا این حق من نیست؟ :n03:
حرف از باگ ها شد
یه باگ مصدومیت داریم وقتی 3 تعویض انجام میشه دیگه خیالت راحته که دیگه مصدومی نخواهی داشت اگر هم بعد از 3 تعویض مصدوم داشتی طی چند ثانیه مصدومیت بازیکن خوب میشه،
من گاهی به بازیکنایی که انرژی بسیار پایینی دارم نیاز دارم پس سریع سه تعویض رو انجام میدم تا مشکلی براش پیش نیاد
در کریر هم بازیکن های آزاد به لطف هوش مصنوعی پایین در فصل دو به بعد از طرف باشگاههای دیگه خریداری نمیشن و شما با پرداخت مبلغ کمی یعنی پرداخت هفتگی میتونید بازیکن های چند میلیونی و عجیب غریب رو بخرید و بفروشید و با اینکار درامدزایی کنید،
من معمولا از این ترفند مصنوعی و غیرواقعی استفاده نمیکنم.
مربی ها بصورت مسخره ای برخی اوقات هنگ میکنند و تکون نمیخورند
بازیکن ها و توپ بعضی اوقات روح میشن و از تبلیغات میگذرند
تماشاگرا بر جاذبه زمین غلبه میکنند و پرچم ها و شال هاشون رو در زمین و هوا معلق نگه میدارند
فیفا در مورد گیم پلی خیلی سختکوش و باگ برطرف کن هست امیدوارم این نکته ظریف رو دیده باشه که میشه همیشه با ضربه بسیار آروم مهاجم به دروازه بان حریف موقعیت ریباند درست کنیم چون هیچوقت دروازه بان برخی شوت های آروم که با قلق خاصی زده میشه رو دفع کامل نمیکنه و رد میکنه
cpu در هر لولی در هرکجای زمین با حرکت صاف عمودی پا به توپ ما به راحتی جا میمونه (دریبل نمیخوره ولی جا میمونه و فریب میخوره) حالا اگر این حرکت رو در کنار دروازه انجام بدیم براحتی تک به تک میشیم
و خیلی چیزهای دیگه
نمیدونم چرا باگهارو اینجا میگیم هیچکس که نمیبینه!
باید تو فروم EA بگیم
اونجا هم کسی نمیبینه.
کلا فیفا توجهی به مصرف کننده نداره.
ESETNOD.BIZ
13-08-2013, 13:17
حرف از باگ ها شد
یه باگ مصدومیت داریم وقتی 3 تعویض انجام میشه دیگه خیالت راحته که دیگه مصدومی نخواهی داشت اگر هم بعد از 3 تعویض مصدوم داشتی طی چند ثانیه مصدومیت بازیکن خوب میشه،
من گاهی به بازیکنایی که انرژی بسیار پایینی دارم نیاز دارم پس سریع سه تعویض رو انجام میدم تا مشکلی براش پیش نیاد
در کریر هم بازیکن های آزاد به لطف هوش مصنوعی پایین در فصل دو به بعد از طرف باشگاههای دیگه خریداری نمیشن و شما با پرداخت مبلغ کمی یعنی پرداخت هفتگی میتونید بازیکن های چند میلیونی و عجیب غریب رو بخرید و بفروشید و با اینکار درامدزایی کنید،
من معمولا از این ترفند مصنوعی و غیرواقعی استفاده نمیکنم.
مربی ها بصورت مسخره ای برخی اوقات هنگ میکنند و تکون نمیخورند
بازیکن ها و توپ بعضی اوقات روح میشن و از تبلیغات میگذرند
تماشاگرا بر جاذبه زمین غلبه میکنند و پرچم ها و شال هاشون رو در زمین و هوا معلق نگه میدارند
فیفا در مورد گیم پلی خیلی سختکوش و باگ برطرف کن هست امیدوارم این نکته ظریف رو دیده باشه که میشه همیشه با ضربه بسیار آروم مهاجم به دروازه بان حریف موقعیت ریباند درست کنیم چون هیچوقت دروازه بان برخی شوت های آروم که با قلق خاصی زده میشه رو دفع کامل نمیکنه و رد میکنه
cpu در هر لولی در هرکجای زمین با حرکت صاف عمودی پا به توپ ما به راحتی جا میمونه (دریبل نمیخوره ولی جا میمونه و فریب میخوره) حالا اگر این حرکت رو در کنار دروازه انجام بدیم براحتی تک به تک میشیم
و خیلی چیزهای دیگه
نمیدونم چرا باگهارو اینجا میگیم هیچکس که نمیبینه!
باید تو فروم EA بگیم
فیفا 14 اومد؟
فیفا 14 اومد؟
یه ماهو نیم دیگه.
خوب این که داور اجازه ی تعویض نده اشکال نیست
تو فوتبال واقعیم هیچ وقت داور شروع سریع بازی رو به خاطر تعویض قطع نمیکنه!!!!
دوستان یه اگه ea میتونست یه کاری بکنه برای مود be a pro و تیم پلی که بازی کنان سرخود تک روی نکنن یا درست مثل یه انسان بازی کنن عالی میشد
فرضا قبل از بازی هرکی که رنکش نسبت به بقیه زیاد تر باشه رو ادمین انتخاب میکردو اون رو در بازی مجاز میکرد هرکی این کار رو میکرد کیک کنه
یا یه نفر مثل یار 12 :n02: برای هر دو تیم باشه بازی رو نگاه کنه این مسائل پیش میومد و اعتراض میشد بازیکن رو یه حالی میداد یا کیک میکرد:n02:
ESETNOD.BIZ
14-08-2013, 20:24
یه ماهو نیم دیگه.
پس این باگها مال 13 است؟
داداشهاي قولم من اطلاعات زيادي در موردفيفا14 ندارم اگه ميشه تمام اطلاعات را در اختيارم بذارين ممنون
بله
مال 13 هستن که امیدواریم تو 14 نباشن.
من اطلاعات زيادي در موردفيفا14 ندارم اگه ميشه تمام اطلاعات را در اختيارم بذارين ممنون
من اطلاعات زيادي در موردفيفا14 ندارم اگه ميشه تمام اطلاعات را در اختيارم بذارين ممنوناطلاعات مهم و اصلی رو میتونید تو پست اول، تو صفحه اول ببینید.اگر سوالی داشتید، در خدمتیم.
گویا قراره استادیوم ها تو fifa 14 بیشتر شبیه سازی بشن.
این خبر در مورد current-gen هست، در مورد next-gen به احتمال بالا خیلی شبیه تر از این حرفان.
اینم عکس از سه استادیوم مهم. به ترتیب از راست به چپ، مستایا، سانتیاگو برنابئو و انفیلد:
راستی، اینا مثل اینکه اسکرین شاتای fifa online هستن، ولی تو نسخه های pc, xbox 360 و ps3 هم تغییر کرده.
دورتموند، پارتنر شیپش تمدید شد.
اینا فقط بازار گرم کنی های ea هست که هر سال موقع اومدن بازی انجام میده تا جو بده، بازیشو بخریم.
اینم عکس:
AlexMercer
16-08-2013, 10:02
واسه منچستر یونایتد متاسفم که با PES قرار داد بسته!!!
البته به عنوان گرون ترین باشگاه جهان و گرون ترین مارک ورزشی جهان فکر نکنم اصلا ea سمت این باشگاه بره چون هزینش زیاد میشه
واسه منچستر یونایتد متاسفم که با PES قرار داد بسته!!!البته به عنوان گرون ترین باشگاه جهان و گرون ترین مارک ورزشی جهان فکر نکنم اصلا ea سمت این باشگاه بره چون هزینش زیاد میشهخیلی با بارسلونا تفاوت نداره که بخواد مبلغ زیادی بشه.فکر میکنم در اینده، منچستر هم پارتنرشیپ داشته باشه.
AlexMercer
16-08-2013, 11:37
خیلی با بارسلونا تفاوت نداره که بخواد مبلغ زیادی بشه.فکر میکنم در اینده، منچستر هم پارتنرشیپ داشته باشه.
چرا با بارسا فرق داره. برند منچستر یونایتد در بین تمامی تیم های ورزشی(حتی بسکتبال و بیسبال) معتبر ترین و گرون ترین برنده! همچنین میزان قرارداد های تبلیغاتی و هزینه هایی که منچستر از اسپانسر هاش میگیره بیشتره. میتونی تو فربس تحقیق کنی! همین قراردادی که با شورلت برای تبلیغ رو لباس بسته برای 8 سال مبلغش 550 میلیون پونده! که در تاریخ گرون ترین مبلغ قرارداده اسپانسر رو لباسه! همچنین فروش لباس های منچستر برای نایک بیشتر از بارسلونا بوده برای همین منچستر تبدیل به تیم اول نایک شده. در بیزینس هیچ تیمی رقیب منچستر نیست ولی همه قبول دارن که بارسلونا در حال حاضر پرستاره ترین تیم جهان و یکی از بهترین هاست
چرا با بارسا فرق داره. برند منچستر یونایتد در بین تمامی تیم های ورزشی(حتی بسکتبال و بیسبال) معتبر ترین و گرون ترین برنده! همچنین میزان قرارداد های تبلیغاتی و هزینه هایی که منچستر از اسپانسر هاش میگیره بیشتره. میتونی تو فربس تحقیق کنی! همین قراردادی که با شورلت برای تبلیغ رو لباس بسته برای 8 سال مبلغش 550 میلیون پونده! که در تاریخ گرون ترین مبلغ قرارداده اسپانسر رو لباسه! همچنین فروش لباس های منچستر برای نایک بیشتر از بارسلونا بوده برای همین منچستر تبدیل به تیم اول نایک شده. در بیزینس هیچ تیمی رقیب منچستر نیست ولی همه قبول دارن که بارسلونا در حال حاضر پرستاره ترین تیم جهان و یکی از بهترین هاستدرسته، میدونم، ولی میگم یه قرارداد پارتنرشیپ برای بارسلونا و منچستر یونایتد خیلی تفاوت قیمت نداره که ea نتونه پرداخت کنه یا نصرفه براش.
اقای روتر، تهیه کننده فیفا تو صحبتاشون گفتن current-gen و next-gen تجربه متفاوتی دارن.
Goodison park، استادیوم اورتون به بازی اضافه شده و بازیکنای اورتون هم فیساشون اسکن شده. پارتنرشیپشونم 2 سال تمدید شده.
من که منتظر anichebe با قیافه واقعیم.
عکس استادیوم و پینار:
Turok-71
17-08-2013, 13:58
در عرض و پهنا تو حلق پِس فن:n12:
پ.ن: تو این برنابئو شیشتایی کردن رئال بد حال میده،بد!
:n13:
حالا این تصویر چه ربطی به فیفا 14 داره ؟! :n29:
حداقل یک تصویر Ingame میذاشتین آدم دلش نسوزه :n02:
Kamyar_AnathemA
17-08-2013, 15:28
از چند نفر شنیدم میگم تو قسمت Pre Order نوشته برای پی سی هیچی نمیاد و فقط پچ نقل و انتقالات میاد !
رفتم نگاه کردم دیدم همچین چیزی نیست !
قضیه چیه ؟
کاملا مشخصه که اون چند نفر دروغ گفتن .
نسخه PC مثل سابق منتشر میشه .
AlexMercer
17-08-2013, 16:02
:n13:
حالا این تصویر چه ربطی به فیفا 14 داره ؟! :n29:
حداقل یک تصویر Ingame میذاشتین آدم دلش نسوزه :n02:
تایید شده بازی برای pc میاد ولی نه با موتور جدیدش. فرقی هم با همون پچ نقل و انتقالات و لباس نداره
از چند نفر شنیدم میگم تو قسمت Pre Order نوشته برای پی سی هیچی نمیاد و فقط پچ نقل و انتقالات میاد !
رفتم نگاه کردم دیدم همچین چیزی نیست !
قضیه چیه ؟
تایید شده بازی برای pc میاد ولی نه با موتور جدیدش. فرقی هم با همون پچ نقل و انتقالات و لباس نداره
نسخهی نکست بر پایهی موتور گرافیکی جدید Ignite ساخته شده، گرافیک بهتر، هوش مصنوعی قویتر، تماشاگران پویاتر، انیمیشنهای بیشتر و ... داره...
نسخهی کارنت که برای کنسولهای نسل حاضر و PC منتشر میشه، با این که به خوبی نسخهی نکست نیست، پیشرفتهایی در زمینهی فیزیک توپ، انیمیشن بازیکنها، حرکت بازیکنان، مالکیت توپ، سیستم شوتزنی، هوش همتیمیها و ... داشته...
یکی از ایرادهای صحنه آهسته گله که از چند ثانیه قبل نشون نمیده ببینیم چیکار کردیم تا گل شده.
PES این مورد رو رعایت کرده
و به نظرم زمین خیلی بزرگه تو FIFA نمیدونم استاندارده؟؟؟
یا بازیکنا کوچیکند؟؟؟
یکی از ایرادهای صحنه آهسته گله که از چند ثانیه قبل نشون نمیده ببینیم چیکار کردیم تا گل شده.PES این مورد رو رعایت کردهو به نظرم زمین خیلی بزرگه تو FIFA نمیدونم استاندارده؟؟؟یا بازیکنا کوچیکند؟؟؟اندازه زمین خیلی بد نیست به نظرم.
لیگ کشور شیلی هم با 18 تیم در فیفا 14 حضور خواهد داشت...
ای هوار از دست ea
بابا بیا لیگ اوکراینو بذار، تیم ملیای مهمو بذار.
همش فکر پوله. تیم ملی چین و هندو به ترتیب کشورایی که جمعیت بیشتری دارن.
دوستان
دقیقا کی بازی میاد ایران و میشه بازی کردش ؟ (با در نظر گرفتن منتظر موندن کرک شدنش واسه کنسول Xbox360 )
راستی؛واسه کنسول Xbox ONE نسخه ی متفاوتی قراره ارائه بشه؟!
به نظرتون 360 رو رد کنیم بره؟
زمان دقیقش که معلوم نیست.
برای xbox one نسخه next-gen میاد که قراره تغییرات زیادی داشته باشه. تا هفته دیگه اطلاعات بیشتری ازش مشخص میشه.
به نظر میاد ارزش خرید داشته باشه.
یعنی بگم خدا EA رو چکار نکنه . حالا من خودم معلوم نیست اصلا سمت فیفا 14 برم یا نه اما این EA دیگه شورشو در اورده .
فیفا شاید بشه گفت محبوب ترین بازی دنیاست . هنوز دو سال نیست که نسخه کارنت برای PC میاد و امسال هم مثل هر سال پیشرفت خیلی زیادی کرد اما باز هم انتقادهای زیادی داشت که امید داشتیم امسال سالی میشه که فیفا یه نسخه کامل تری نسبت به 13 ارائه بده و تقریبا با یه بازی خیلی کم عیب رو به رو باشیم . چون به نظر مشکلاتی که توی 13 بود کاملا اشکار بود و میشد رفعش کرد تا نسخه 14 یک نسخه خیلی عالی از اب در بیاد .
اما همین امسال اومد سریعا با اومدن نسل جدید گند زد به تمام طرفدارهای نسخه PC اش یا حتی کنسول دارهایی که نمیتونن کنسول جدید رو بخرن . مخصوصا توی ایران با این وضع دلار . بالشخصه تاسف میخورم واسه خودم که این همه پول دادم واسه این بازی و از اخر با اون وضع سرورهاش که البته مشکل از سمت ایرانه و در نهایت ارزشی که واسه PC بازها قائل شد .
دیگه فکر کنم بشه گفت کاملا این نسخه رو رها کرده و فقط روی نسخه نکست تمرکز کرده . EA هر سیاستی داره باید بگم کثیف ترین سیاست توی دنیای گیمه . حتی یوبی هم با اون کاراش به این کثیفی نیست . ارائه نکردن نسخه ای که ملت انتظارش رو میکیشیدن روی سه پلتفرم فقط به خاطر فروش کنسولهای نسل جدید به نظرم توهینیه به طرفداران نه تشویقشون به خرید کنسولی که هنوز تو راهه . باید این کارشو سال بعد میکرد .
کاملا" موافقم...خیلی حالمو گرفت و نا امیدم کرد...شاید بیشتر pes بازی کنم ....
دوستان
دقیقا کی بازی میاد ایران و میشه بازی کردش ؟ (با در نظر گرفتن منتظر موندن کرک شدنش واسه کنسول Xbox360 )
راستی؛واسه کنسول Xbox ONE نسخه ی متفاوتی قراره ارائه بشه؟!
به نظرتون 360 رو رد کنیم بره؟
سلام؛
در ایران که معمولاً 2 - 3 روز قبل از انتشار بازی نسخهی کرک شدهی بازی موجوده :n09:!
سلام؛
در ایران که معمولاً 2 - 3 روز قبل از انتشار بازی نسخهی کرک شدهی بازی موجوده :n09:!
پارسالو فراموش نکنید که یک ماهو نیم منتظر کرک و اسکیدرو و ... :n29:
Abas1100
19-08-2013, 17:33
سلام
من تازه گرافیکم روعوض کردم AMD 6450 گرفتم فیفا 13 رو تازه نصب کردم بازی بالا میاد ولی تا میخاد بازی شروع بشه کل صفحه سیاه میشه
دوستان کمک کنید مشکل از کجاست شرمنده که اینجا مطرح کردم
ممنون
Karistias
19-08-2013, 18:22
ببینم یه سوال فنی تو این یه ماهی که لیگ های اروپایی بازی هاشون شروع شده و تا عرضه fifa 14 ادامه داره اگه بازیکنی تو این یک ماه درخشش داشته باشه امار یا اورالش بالا میره تو fifa 14 یا این که طبق لیگ سال قبل اورالشون تغییر میکنه؟
سلام
من تازه گرافیکم روعوض کردم AMD 6450 گرفتم فیفا 13 رو تازه نصب کردم بازی بالا میاد ولی تا میخاد بازی شروع بشه کل صفحه سیاه میشه
دوستان کمک کنید مشکل از کجاست شرمنده که اینجا مطرح کردم
ممنون
تو fifa 13 خیلیا این مشکلو داشتن.
به تاپیک fifa 13 سر بزن، صفحه های بعد از حدود 60 یا 70، در مورد این مشکلات بحث شده.
یا مشکل از direct x هست یا از کرک بازی.
AlexMercer
19-08-2013, 18:53
ببینم یه سوال فنی تو این یه ماهی که لیگ های اروپایی بازی هاشون شروع شده و تا عرضه fifa 14 ادامه داره اگه بازیکنی تو این یک ماه درخشش داشته باشه امار یا اورالش بالا میره تو fifa 14 یا این که طبق لیگ سال قبل اورالشون تغییر میکنه؟
معمولا اورآل بازیکنان بر اساس میانگین یک فصل اندازه گیری میشه نه 4 تا بازی!
نه، تغییر نمیکنه. بعدا بصورت انلاین اپدیت میشه یا پک هاشو باید دانلود کرد.
الان دیگه تقریبا اکثر کارای بازی تموم شده و فقط نقل و انتقالات درست میشه.
خدایا اینا رو در نسخه فعلی درست کنن
انیمشن های تعویض بتونیم ردش کنیم یا قشنگ تر و متنوع تر باشه
ضربه های ایستگاهی نمیدونم واسه شما هم اینطوری هست خیلی خیلی راحت میشه با مسی یا رنالدو خلاصه با یه بازیکن حتی پاینتر هم میتونید راحت گل کنید از 25 قدم!!!!
انیمشین های پیروزی و شادی پس از گل مخصوصا پیروزی بنده چندتا بازی انجام دادم یکیش با یونتوس افتادم تو زمین خودم 4 به 1 باختم رفتم زمین اون 5 به 1 بردم خداوکیلی اینقدر ذوق زده شدم ولی اصلا بازیکنام خوشحال جندانی نشون ندادند لامصب ها داشتن میرفتن فینال قهرمانان اروپا
ولی یه چیز رو حال کردم تو نسخه 13 وقتی تو زمین حریف قلدری مثل رئال بازی میکنی گل میخوری خیلی سروصدا میکنن تماشاگرها ولی بلافاصله بتونی گل کنی فقط یه چند نفر تشویق میکنن همشون :n04:میشن
باگ های بازی
هنگ کردن بیخود خیلی رو اعصابه هست اول خیال کردم مال اینترنتم هست در بخش انلاین این دوماه افلاین بازی میکنم اینترنت هم وصل نیست ولی هرزگاهی خیلی کم ولی هنگ میکنه
یا بازی های رو داشتم بازی میکردم وقتی گل میزنم سریع استارت کنم بازی صدا داره منوهاش اون زیر همه اطلاعات ردوبدل میشه ولی نمیتونم رو تیم منیجمنت یا بازی رو از سر بگیریم نمیدونم تا حالا این مشکل رو داشتید دیسک بازی هم اک هست تازه خریدم ...
انلاین که بمونه واسه بعد ببینیم یه ماهه دیگه چیا رو حل میکنن
اورال بازیکنها از ابتدا که بازی میاد بستگی به عملکردشون توی فصل قبل داره . اپدیت اورال ها هم فقط یک بار و اون هم موقع نقل و انتقالات زمستانی اتفاق میفته . یعنی در واقع بازی بازیکن رو توی نیم فصل نگاه میکنن و بعد تغییرش میدن اگه نیاز بود .
اورال بازیکنها از ابتدا که بازی میاد بستگی به عملکردشون توی فصل قبل داره . اپدیت اورال ها هم فقط یک بار و اون هم موقع نقل و انتقالات زمستانی اتفاق میفته . یعنی در واقع بازی بازیکن رو توی نیم فصل نگاه میکنن و بعد تغییرش میدن اگه نیاز بود .
نه دیگه.
اگه بازی اصل داشته باشی, هر دفعه میری تو kick off وقتی match day رو on کنی, overall بازیکنا طبق جدیدترین بازیاشون تو دنیای واقعی تغییر میکنه. همینطور مصدوما هم مصدوم میشن!
Karistias
19-08-2013, 23:48
اخه حیفه مثلا الان ایسکو تو رئال مادرید داره میدرخشه و خوب تو تیم جا افتاده مثل همین بازی دیشب با بتیس ... گرچه همینجوریشم امارش بالا میره با توجه به فصل قبل تو تیم قبلیش وااز وقتی تو رئال اومده بهتر هم شده
این تورنومنت هایی که معمولا هم تو تابستان هستند مثل جام جهانی, یورو یا همین جام کنفدراسیون ها که تابستان امسال بود اونا چی تو اور ال تاثیر میذاره ؟
اخه حیفه مثلا الان ایسکو تو رئال مادرید داره میدرخشه و خوب تو تیم جا افتاده مثل همین بازی دیشب با بتیس ... گرچه همینجوریشم امارش بالا میره با توجه به فصل قبل تو تیم قبلیش وااز وقتی تو رئال اومده بهتر هم شده
این تورنومنت هایی که معمولا هم تو تابستان هستند مثل جام جهانی, یورو یا همین جام کنفدراسیون ها که تابستان امسال بود اونا چی تو اور ال تاثیر میذاره ؟
اره
جام جهانی و یورو تاثیر دارن، ولی کنفدراسیونا نه.
ایسکو به اندازه کافی قوی میشه. امسال هم در حد پارساله فعلا، هر چند بعدا بیشتر به چشم میاد، ولی فعلا همون ایسکو پارساله.
نه دیگه.
اگه بازی اصل داشته باشی, هر دفعه میری تو kick off وقتی match day رو on کنی, overall بازیکنا طبق جدیدترین بازیاشون تو دنیای واقعی تغییر میکنه. همینطور مصدوما هم مصدوم میشن!
match day که اصلا اپدیت حساب نمیشه . اسمش هم بالاشه . منظور من اورال ثابت بازیکنهاست . حتی در حالت افلاین .
در حالت match day فقط فرم بازیکن میره تغییر میکنه که باعث میشه اورالش هم کمی تغییر کنه و در واقع همون معنی توی فوتبال واقعی رو میده که میگن بازیکن روی فرم هست یا نیست و وقتی روی فرم باشه یعنی بازی های قبلی رو خوب بازی کرده فرمش میره بالا .
بازی انلاین هم که میزنی فقط اورال ثابت بازیکن اونجاست نه فرم فعلی توی مچ دی .
توی کریر هم فرم داریم و باعث میشه اورال بازیکن تغییر کنه واسه یه مدتی که همش خوب بازی میکنه . منتهی این تغییر اورال hidden هست و توی management نشون نمیده و فقط فرم رو نشون میده .
اورال ثابت فقط موقع نقل و انتقالات زمستانی تغییر میکنه . که حتی پتانسیل بازیکنهای توی کریر هم ممکنه همراه با اون تغییر کنه .
امیدوارم سیستم رشد بازیکنا تو کریر مود بهتر بشه تا مجبور نشیم هی به بازیکن جوونا بازی بدیم تا در اینده بدرد تیم بخورن.همینطور بازیکنایی که قرضی میفرستیم، اگه بازیکن فیکسن و تیمشون تو لیگشون وضعیت خوبی داره، خوب رشد کنن، نه یدونه یا دو تا.
در FIFA 14 Ultimate Team و به طور اختصاصی برای کنسول Xbox One، امکان بازی کردن با بازیکنان قدیمی وجود خواهد داشت.
Turok-71
20-08-2013, 15:28
انتشار تریلر جدید FIFA 14،امروز ساعت سه (ب وقت اونور)
همونطور هم که قبلا گفته شده بود قابلیت انتقال امتیاز فیفا بین نسخه های دو نسل وجود داره برای بخش UT
میشه ساعت 7:30 به وقت ما.
تاریخ عرضه دمو هم مشخص میشه.
ﺩﺭ ﺁﺧﺮﯾﻦ ﺍﺧﺒﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﯿﻤﺰﮐﺎﻡ،ﺍﻋﻼﻡ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﮐﺴﺎﻧﯽ ﮐﻪ
ﮐﻨﺴﻮﻝ ﻧﺴﻞ ﻫﺸﺘﻤﯽ ﻣﺎﯾﮑﺮﻭﺳﺎﻓﺖ ﺭﺍ ﭘﯿﺶ ﺧﺮﯾﺪ ﮐﻨﻨﺪ ﯾﮏ ﮐﭙﯽ
ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﻓﯿﻔﺎ ۱۴ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﺭﺍﯾﮕﺎﻥ ﺩﺭﯾﺎﻓﺖ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﮐﺮﺩ
delpiero107
20-08-2013, 17:25
بچه ها حتما آپلودش کنید که مجبور نشیم بریم از لینک غیر مستقیم دانلود کنیم 1 ساعت دیگه من میام تریلر رو دانلود کنم مرسی دوستان
دمو 10 و 11 سپتامبر.
21 روز دیگه.
Gamescom FIFA 14 FULL HD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام؛
فهرست بازیکنان قدیمی موجود در Ultimate Team که اختصاصی Xbox 360 و Xbox One هستند:
Dennis Bergkamp - Fernando Hierro - Robert Pirès - Oliver Bierhoff - Filippo Inzaghi - Frank Rijkaard - Sol Campbell - Patrick Kluivert - David Seaman - Fabio Cannavaro - Henrik Larsson - Teddy Sheringham - Rui Costa - Jens Lehmann - Andriy Shevchenko - Hernán Crespo - Gary Lineker - Davor Šuker - Frank de Boer - Freddie Ljungberg - Marco van Basten - Marcel Desailly - Paolo Maldini - Edwin van der Sar - Paulo Futre - Lothar Matthäus - Ruud van Nistelrooy - Stefan Effenberg - Gary Neville - Patrick Vieira - Robbie Fowler - Michael Owen - Christian Vieri - Ruud Gullit - Pauleta - George Weah - Gheorghe Hagi - Pelé - Gianfranco Zola
EngineeR EhsaN
20-08-2013, 22:45
تریلر گیمپلی نمایشگاه گیمزکام برای نسل فعلی:
دانلود با کیفیت 720 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
EngineeR EhsaN
20-08-2013, 22:58
Gamescom FIFA 14 FULL HD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کم حجمترش رو ندارید؟
دانلود تریلر نسخهی نکست، با حجم 14.3 مگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود تریلر نسخهی کارنت، با حجم 34.39 مگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برکمپ رو عشقه
اگه باتیستوتا و اورتگاه هم داشت اخرش بود یا ببتو تافارل خب این تیم چون کلاسیک هست کاشکی دوتاش میکردن هردوتا یه 22 تای رو میزاشتن عالی میشد اینطوری همه بود خیلی باحال یادی از قدیما میکردیم
روبرتو باجیو رو ندیدم هانری .
دانلود کنفرانس فیفا 14 در Gamescom با حجم 145.62 مگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود تریلر FIFA Ultimate Team Legends با حجم 13.79 مگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
AlexMercer
20-08-2013, 23:45
ای بابا ! حواسشون کجا بود! توی تریلر نکست جن! بازوی بازیکن منچستر سیتی رو نگاه کنید آستینش! باگ بدیه! اونم توی تریلر!
ولی دلم خواست! خدایا دلار را ارزان و xone را سریعا حک بفرما!
آقا کسی اخبارشون رو نداره بنویسه ؟ لینکی چیزی ندارین بخونیم ؟
باز خدارو شکر یه کم فعال شد این تاپیک
میتونی از fifasoccerblog.com یا سایت خود فیفا یا fifplay.com بخونی.
فردا یا خودم یا احتمالا دوستان خبرا رو اینجا قرار میدیم.
soheilnouri
21-08-2013, 08:23
من عاشق بازیکنای کلاسیکم...اینا فقط تو fut هستش؟
من عاشق بازیکنای کلاسیکم...اینا فقط تو fut هستش؟بلهاونم فقط برای xbox 360 و xbox one.
خب تریلر جدیدی منتشر شد همین 2ساعت پیش :
FIFA 14 - Ultimate Team Legends Trailer
FULL HD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
20MB
:n12:
+
اگه تریلری رو نتونستید دانلود کنید به هر دلیلی پ.خ کنید ،لینک میدم
موفق باشید .
REZAHOSEYNGANI
21-08-2013, 10:42
تریلر رودیدم
متاسفانه تغییر آنچنانی نیست
همون fifa 13 هست منتها با کمی تغییرات
ea کل تمرکزش رو گذاشته برای نسخه بعد که برای ps4 و xbox one میاد
اصلا هیچی رو درست نکنه، فقط یه دو تا قابلیت جدید تو career اضافه کنه.
Reza31001
21-08-2013, 11:39
خب تریلر جدیدی منتشر شد همین 2ساعت پیش :
FIFA 14 - Ultimate Team Legends Trailer
FULL HD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
20MB
:n12:
+
اگه تریلری رو نتونستید دانلود کنید به هر دلیلی پ.خ کنید ،لینک میدم
موفق باشید .
عزیز این تریلر همون GAMESCOM هست که خودت صفحه قبل گذاشتی ها !
عزیز این تریلر همون GAMESCOM هست که خودت صفحه قبل گذاشتی ها !
نه اون 400mb هستش :n02: ، اون قسمتی از کنفرانس MS هست که برداشته شده با توضیحات کامل
delpiero107
21-08-2013, 19:30
بچه ها یعنی تو کریر مود هم میشه بازیکنای قدیمی (کلاسیک) رو خرید؟
REZAHOSEYNGANI
21-08-2013, 20:09
امیدوارم career کمی حرفه ای تر شه
مثلا بودجه سالیانه تغییر کنه
اینطور نباشه هر سال یه بودجه مشخص بگیری!
dr_shahrooz
21-08-2013, 21:28
بچه ها یعنی تو کریر مود هم میشه بازیکنای قدیمی (کلاسیک) رو خرید؟
نه
فقط تو FUT و اونم فقط تو XBOXONE
بعید میدونم کوچکترین تغییر مثبتی کرده باشه.
یه سری تغییر داره، ولی مفید ...
واقعا دارم حس میکنم این گروه کریر فیفا پول مفت میگیرن. انقدر ایده ساده و سه سوته تو ذهنم هست که اگه رو کریر اجرا بشه، کلا زیرو رو میشه.
منظورم ساخت استادیوم و لباس جدید و اینا نیست. ایده های خیلی ساده و عملی.
توی 13 هم که ثابت نبود . بودجه با توجه به رتبه ای که هر سال توی لیگ و جام باشگاه ها بدست میارید تعیین میشه . اگه میخواست ثابت بمونه که نمیشد تیمی مثل سانتاندر رو یه تیم 5 ستاره کرد .
نه
فقط تو FUT و اونم فقط تو XBOXONE
شما چکار میکنی شهروز خان ؟ کنسول جدید یا همون فیفا کارنت روی ps3 رو میخری ؟
CRIS Joon CR7
21-08-2013, 23:29
جدید ترین تریلر منتشر شده از نسخه ی نسل بعدی بازی ، منتشر شد ...
طبق متنی که اول تریلر نمایش داده میشود ، تمامی تصاویر عینا از گرافیک In game بازی هستش !
طراحی جدید و دوباره ی استادیوم ها و فیس های بازیکنان و اضافه شدن جزئیات بسیار به بازی ، FIFA 14 Next generation را به یکی از بهترین شبیه ساز های فوتبال تبدیل میکند ...
یکی از نکات چشمگیری که توی تریلر خودنمایی میکند پیشرفت بسیار بالای تماشاگران و نیمکت ذخیره ی تیمها هستش .
استادیم اتحاد
سانتیــــاگو برنابـــئو
چهره ی جدید بازیکنان
استادیوم سن سیرو
آنفیلد
آلینز آرنا وقتی بایرن مونیخ بازی داره .
نیمکت ذخیره های زنده و پویا
دانلود تریلر :
HD Quicktime 46.8MB Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 169_fifa14_nextgengameplay_multi_ot_082113_2800.mp 4%3Fs%3D6413411%26c%3Dmovie_ftp_716420%26site%3D1% 26u%3D[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 252Fd8%252Fgsc%252F2013%252F08%252F169_fifa14_next gengameplay_multi_ot_082113_2800.mp4)Lo-Res IPOD / PSP 7.0MB Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4)
dr_shahrooz
22-08-2013, 11:36
توی 13 هم که ثابت نبود . بودجه با توجه به رتبه ای که هر سال توی لیگ و جام باشگاه ها بدست میارید تعیین میشه . اگه میخواست ثابت بمونه که نمیشد تیمی مثل سانتاندر رو یه تیم 5 ستاره کرد .
شما چکار میکنی شهروز خان ؟ کنسول جدید یا همون فیفا کارنت روی ps3 رو میخری ؟
دوست من ، من که بی صبرانه منتظرم که فیفا 14 نکست و پی اس 4 بیاد که قول میدم جزو اولین نفرهایی باشم(اگه نگم اولین ! چون امکان داره تاجر پی اس 4 ، یه دونشو واسه بچه خودش برداره! :n02:) که همون ثانیه ی اول بخرم و بازی کنم ! دارم از تو کفی میمیرم یعنی ! این فیفای نکست قولیه برای خودش ! راستی اگرم دلتون خواست هم ویدئو از آنباکس فیفای 14 نکست براتون میزارم هم از آنباکس کنسول !!!
راستی این تریلری که تو نمایشگاه GC نمایش داده شد و دوستان لطف کردن و لینکشو هم اینجا گذاشتن ، من یه ویدئو دیدم که 50 ثانیه قبل از اینکه این تریلر رو نشون بده،شروع میشه و یکی از مسئولای فیفا میاد حرف میزنه و معرفیش میکنه،بعدش میره تو این تریلر !
اون معرفی کردنه و اون ویدئو ای که پشتش رو صحنه نشون میده،و حرف هایی که طرف تو این 50 ثانیه میزنه،از خود تریلر واسه من جالب تر بود... در یک کلام بگم آب از دهنم میچکید !
اینم لینکش ، هرکی دوست داشت،بره ببینه ، فقط فندق شکن میخواد :n02:
راستی امسال ظاهرا PES هم خیلی خوب شده ، گیم پلی شو که دیدم به دلم نشست ، ظاهرا بدجوری از فیفا تقلید کرده ولی به هر حال خوب شده ، ما که بخیل نیستیم،رقابت این 2 رقیب هم به نفع خودشونه هم به نفع ما گیمر ها، باحال باشه،جفتشو بازی میکنیم خب !
دوست من ، من که بی صبرانه منتظرم که فیفا 14 نکست و پی اس 4 بیاد که قول میدم جزو اولین نفرهایی باشم(اگه نگم اولین ! چون امکان داره تاجر پی اس 4 ، یه دونشو واسه بچه خودش برداره! :n02:) که همون ثانیه ی اول بخرم و بازی کنم ! دارم از تو کفی میمیرم یعنی ! این فیفای نکست قولیه برای خودش ! راستی اگرم دلتون خواست هم ویدئو از آنباکس فیفای 14 نکست براتون میزارم هم از آنباکس کنسول !!!
راستی این تریلری که تو نمایشگاه GC نمایش داده شد و دوستان لطف کردن و لینکشو هم اینجا گذاشتن ، من یه ویدئو دیدم که 50 ثانیه قبل از اینکه این تریلر رو نشون بده،شروع میشه و یکی از مسئولای فیفا میاد حرف میزنه و معرفیش میکنه،بعدش میره تو این تریلر !
اون معرفی کردنه و اون ویدئو ای که پشتش رو صحنه نشون میده،و حرف هایی که طرف تو این 50 ثانیه میزنه،از خود تریلر واسه من جالب تر بود... در یک کلام بگم آب از دهنم میچکید !
اینم لینکش ، هرکی دوست داشت،بره ببینه ، فقط فندق شکن میخواد :n02:
راستی امسال ظاهرا PES هم خیلی خوب شده ، گیم پلی شو که دیدم به دلم نشست ، ظاهرا بدجوری از فیفا تقلید کرده ولی به هر حال خوب شده ، ما که بخیل نیستیم،رقابت این 2 رقیب هم به نفع خودشونه هم به نفع ما گیمر ها، باحال باشه،جفتشو بازی میکنیم خب !
اره یادت باشه حتما از انباکس دوتاش فیلم بگیری
تا حالا فهمیدی که چند در میاد ؟ مخصوصا کنسول . اگه خدا خواست ما هم یکی بگیریم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شناسنامه بازی:
نام: FIFA 14
ناشر: EA
سازنده: EA Canada
سری: FIFA
سبک: ورزشی
پلتفرم: PS3 ، X360 ، PC
درجه سنی: RP
حالت ها: Single-player و multiplayer
تاریخ عرضه: September 2013
مقدمه:
در فوتبال مدرن بازیسازها نقش بسیار پررنگی رو بازی میکنن و با قدرتی که دارن میتونن حملات رو به خوبی پایه ریزی و هماهنگ کنن.آندرس اینیستا،ژاوی هرناندز،آندره پیرلو،لیونل مسی و...اغلب این بازیکنا هافبک های بازیساز و یا مهاجم های نفوذی هستن که اهداف یک تیم رو به ثمر میرسونن.هدف فیفا 14 در این نسخه رسیدن به چنین فوتبالیه.هرساله زمانی که به ساختن نسخه بعدی فیفا نزدیک میشیم تیم سازندگان بازخوردهای گیمرها رو در مورد بازی سال قبل بررسی میکنن و با توجه به اونها تصمیم میگیرن که بازی به چه سمتی هدایت بشه.از بازخوردهای اصلی که سازندگان دریافت کردن مربوط به سرعت بیش از حد بازی بود که باعث میشد در منطقه 18 قدم و اطرف اون فشردگی بازیکنا بوجود بیاد.Nick Channon از سازندگان بازی در مورد بازی گفته که بهترین تیم ها،بهترین هافبک ها رو دارن که میتونن توپ رو به دو طرف زمین بفرستن،منطقه بازی رو تعویض کنن و یا از کناره ها حملات سریعی رو ترتیب بدن و بطور کلی اونها میتونن از تمامی مناطق زمین برای حمله به دروازه حریف استفاده کنن.ما برای رسیدن به این نوع بازی تلاش میکنیم و از اهداف بزرگ ما فقط رسیدن به شوت های واقعی نیست.
فیزیک توپ:
اولین چیزی که در نسخه امسال فیفا تایید شد و جز قابلیت های جدید محسوب میشه و در اولین ویدئوی گیم پلی بازی به نمایش در اومد،فیزیک واقعی توپ هستش.این قابلیت به طبیعی تر جلوه داده شدن حرکات توپ در شوت ها کمک میکنه.در نسخه های قبلی اگر شوت بزنید توپ طی الگوریتم خاصی یک مسیر رو میره ولی با اضافه شدن این قابلیت توپ حالتی واقع گرایانه پیدا کرده و روی هوا مواج حرکت میکنه و قوس پیدا میکنه.در واقع جو تاثیر زیادی روی توپ داره و ضریب حرکت توپ در هوا شامل الگوریتمی غیرخطی شده و مثل سابق به صورت خطی و مصنوعی عمل نمیکنه.در کل این خصوصیت باعث شده تا هوا از طریق تاثیری که روی توپ میزاره،توپ حرکتی واقع گرایانه در هوا داشته باشه.به عنوان مثال اگه شما توپی رو با قدرت بالا و سرعت زیاد شوت بزنید خطی که توپ برای رسیدن طی میکنه در یک مسیر منظم نیست و میدان حرکتی بیشتری رو به خودش اختصاص میده و تکون های به سمت چپ و راست داره قوس پیدا میکنه.
Pure Shot:
قابلیت دیگه Pure Shot هستش که در این حالت بازیکنا وقت شوت زدن حالت طبیعی به خودشون میگیرن و مثل نسخه قبلی یه دفعه پاشون رو عقب نمیارن واسه شوت زدن.در نسخه قبل اگه یک توپ از سمت چپ برای یک بازیکن راست پا فرستاده میشد انیمیشن حرکت پای بازیکن برای شوت زدن حالت طبیعی نداشت و یجورایی حس ماشینی بودن رو القا میکرد و یکباره بازیکن پاشو عقب میبرد واسه شوت زدن،ولی در این نسخه با این قابلیت باعث شده که این نقص رفع بشه و بازیکنان هنگام شوت زدن طول گام و تعداد قدم هاشون برای شوت زدن تنظیم شده تا دیگه این مشکل بوجود نیاد و از لحاظ بصری و تکنیکی حالتی به مراتب واقعی تر داشته باشه.
مارکینگ:
تغییر بزرگ بعدی مربوط میشه به مارک کردن بازیکن های حریف،در فیفا 13 این احساس وجود داشت که بازیکنی که مارک شده آزادی عمل زیادی داره و اونجور که باید تحت فشار قرار نمگیره و میدان حرکتی گسترده ای واسه جلو رفتن داره،در تغییرات جدید و به لطف تغییر AI سعی شده تا این میدان حرکتی تنگ تر و محدود تر بشه تا بازیکن حریف تحت فشار بیشتری قرار بگیره.در فیفا 13 تصمیم گیری های دفاعی که به عهده CPU بود در یک تک فریم بود که باعث میشد اگر یک بازیکن تیم حریف نفوذ کنه و برای کاور کردن اون بازیکن به مشکل بر بخوره و برنامه ی سریعی نداشته باشه و یک موقعیت خطرناک بوجود بیاد.در نسخه جدید عکس العمل مدافع ها به چندین فریم افزایش پیدا کرده که باعث میشه علاوه بر کاور کردن بازیکن صاحب توپ برای بازیکنایی که بدون توپ در دفاع نفوذ میکنن برنامه داشته باشه و نزاره به آسونی به دروازه نزدیک بشید.
همچنین هوش مصنوعی بازیکنا در حملات به مراتب پیشرفت کرده و اونها میتونن در مواقع حمله سه نوع حرکت رو به جلو انجام بدن: ایجاد فضا در پشت مدافعان،حرکت در خط آفساید و کشیدن مدافعان به جلو برای ایجاد فضا در پشت سرشون.
بخش ‘Skill Games’ هم همچنان برای ایجاد چالش و محک زدن شما در بازی گنجونده شده،این بار با مینی گیم های جدیدی از شما استقبال میشه.
بخش career mode هم با لیسانس بیش از 15،000 بازیکن آمادست تا مهارت های شمارو در هدایت تیم و مدیریت در نقل و انتقالات بازیکنان یک تیم به چالش بکشونه.منوها و رابط کاربری این قسمت شامل تغییرات شدن که باعث شدن شما راحت تر بازیکن مورد نظر خودتون رو پیدا کنید
یکی از اصلی ترین بازخوردهای طرفدران نسبت به فیفا 13 آزادی عملی بود که به بازیکن میداد،شما بیش از حد میتونستید به حمله و یا دفاع بپردازید و این خیلی هیجان انگیز جلوه پیدا میکرد،گرچه در فوتبال واقعی پیروی از چنین ترفندهایی به نفع تیم ها نیست.تغییرات نمایش داده شده در نسخه جدید فیفا،خبر از تلاش سازندگان برای پرورش ایده ی ساخت یک بازی دلچسب هستش.
دریبلینگ:
قطعا از جنبه های جذاب و هیجان انگیز ورزش فوتبال بخش مربوط به هنر و تکنینک بازیکناست که در دریبل زدن ازش استفاده میکنن.در فیفا 13 شاهد این بودیم که یک سیستم دریبلینگ کامل و پویا در بازی وجود داشت و در تمامی جهات میتونستید دریبل بزنید،اما ضعفی که این سیستم داشت این بود که در سرعت و درحال دویدن کارایی لازم رو نداشت و عملا شما کار خاصی رو نمیتونستید انجام بدید.اما در فیفا 14 در سیستم دریبلینگ گامی رو به جلو برداشته شده و شما قادر هستید که در حال دویدن و سرعت بالا امکان زدن دریبل رو داشته باشید و مثل قبل برای دریبل زدن نباید سرعت بازیکن رو پایین بیارید تا بتونید دریبل بزنید.در این حالت بازیکنای سرعتی آزادی عمل بیشتری رو دارن و میشه روشون بیشتر حساب باز کرد.بعنوان مثال بازیکنایی که در تیم مقابل شمارو کاور میکنن رو میتونید با سرعت بالای بازیکن آشفته کنید و به راحتی مدافع ها رو دور بزنید.حرکات های مربوط به دریبل زدن و انیمیشن های به کار رفته هم واقع گرایانه شدند و به گفته سازندگان دارای وزن شدن،مثلا اینجور نیست که با تغییر ناگهانی جهت بازیکنتون مثه قبل سریع تغییر جهت بده بلکه باید فیزیک بدن خودش رو در اون حالت قرار بده و وزنش رو به حالت جهت مخالف وقف بده تا بتونه تعادل خودش رو حفظ کنه که قطعا به واقعی تر شدن بازی خیلی کمک میکنه.تغییر جهت های ناگهانی با یک مکث کوتاه همراه میشه که مربوط به قرار دادن بازیکن در موقعیت جدیدی هست که قرار گرفته،وجود این سیستم به این معنیه که قدرت بیشتری رو در حفظ توپ پیدا میکنید.
کاور کردن بازیکن حریف نیز دچار تغییراتی شده،قبلا برای گرفتن کاور کردند در سرعت باید دکمه RT/R2 رو فشار میدادید و A رو میگرفتید ولی الان فقط با گرفتن LT/L2 میتونید اینکارو انجام بدید و برای ضربه زدن،تنه زدن و کشیدن پیراهن بازیکن دیگه نیازی نیست که O یا B رو بزنید.در سیستم جدید این ماراتن های دونفره فیزیکی تر شده و خیلی واقعی به نظر میاد و بازیکنا با استفاده از پرتاب وزنشون سعی در گرفتن توپ از حریف دارن.در این سیستم به طور طبیعی بازیکنایی که از فیزیک قوی تری برخوردار هستن شانس موفقیت بیشتری دارن،اگر به نظر شما مسی بهترینه اما در مقابله با بازیکنای قدرتی قطعا کم میاره و بهتره به بازیکنایی مثل دیدیه دروگبا و با اندی کارول روی بیارید.در کل این سیستم پتانسیل بالایی برای گسترده تر کردن گیم پلی فیفا ایجاد میکنه.
با رونمایی از این ویژگی جدید این نگرانی بوجود میاد که تیم هایی که در حال حمله هستن قدرتشون به تیم های در حال دفاع میچربه و باعث میشه که بالانس بازی به هم بخوره.در این نسخه دیگه توپ مثل چسب به کفش های بازیکنان نمیچسه،در سیستم جدیدی که 'variable dribble touches' اسمش هست هر بازیکن در حال سرعت توپ رو به اندازه های متفاوتی جلوتر از خودش میندازه،که این امر بستگی به سنگینی ضربه ای داره که به توپ وارد میکنید و این سیستم باعث میشه که مدافعان فرصت های ارزشمندی برای تصاحب توپ به دست بیارن.این سیستم باعث میشه بازیکنایی مثل رونالدو و مسی که مهارت بیشتری در حفظ توپ دارن قدرت بیشتری برای مانور دادن پیدا کنن.
تکل زنی:
هم دچار تغییرات شده،منطقه ای که تکل پوشش میده گسترده تر شده و تکل ها به نوعی هوشمندتر از قبل برای توپ ربایی عمل میکنن و همچنین بعد از زدن هر تکل با سرعت بیشتری میتونید به بازی برگردید و با فوت وقت کمتری نسبت به قبل.فضای خالی ایجاد شده پشت سر مدافعان هم برای مانور بیشتر نسبت به قبل طراحی شده،چه برای تیمی که داره دفاع میکنه و یا تیمی که برای شوت زدن اقدام میکنه.در فیفا 13 اگر یک تکل میزدید و به اشتباه منجر میشد فاصله ی برگشتن اون بازیکن به بازی زیاد بود،ولی در این نسخه سعی شده تا این فاصله کمتر بشه و بازیکن زودتر پاشه و به بازی برگرده.
در فیفا 13 قطعا همه چیز در بازی بازی غیرقابل پیش بینی بود و این هیجان بالایی رو برای بازیکن ایجاد میکرد،این خصیصه هم در فیفا 14 وجود داره و به مراتب شامل پیشرفت شده تا بتونه رضایت کامل گیمرها رو جلب کنه.در کل پیشرفت های فیفا 14 رو میتوان در محدود شدن مارکینگ،ظرافت در حمله ها،کنترل بیشتر روی توپ و فیزیک پیشرفته تر خلاصه کرد.این قابلیت ها الگوی امیدوارکننده برای پیشرفت بازی هستن.فیفا 14 درحال حاضر فقط برای کنسول های نسل فعلی و PC در نظر گرفته شده و هیچ اشاره ای برای انتشارش روی کنسول های نسل بعد نشده.
اطلاعات جدیدی که EA از بازی منتشر کرد و در قالب عکس بودن شامل: منوهای جدید game career،شوت ها،کنترل توپ،تکلها و سایر بخش های جدید میشد.
عکس ها:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لیگ های فیفا 14:
(لیگهای جدید Bold شدن)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Argentina ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Argentina Primera Division ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Australia ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) / [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] New Zealand ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
A-League ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Austria ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Austrian Bundesliga ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Belgium ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Pro League ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Brazil ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Série A ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Czech Republic ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Gambrinus liga ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Denmark ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Superliga ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] England ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) / [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Wales ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Premier League ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
The Championship ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
League One ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
League Two ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Conference National ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] France ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) / [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Monaco ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Ligue 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Ligue 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Germany ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
1. Bundesliga ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2. Bundesliga ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Greece ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Greek Super League ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Italy ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Serie A TIM ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Serie B ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Korea Republic ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
K-League ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Kuwait ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Kuwaiti Premier League ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Mexico ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Liga MX ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Netherlands ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Eredivisie ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Norway ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Tippeligaen ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Poland ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Polska Liga (unlicensed version of Ekstraklasa ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Portugal ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Primeira Liga ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Republic of Ireland ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) / [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Northern Ireland ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Airtricity League ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Russia ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Premier League ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Saudi Arabia ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Professional League ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Scotland ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Spain ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Primera División ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Segunda División ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Sweden ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Allsvenskan ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Switzerland ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Super League ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Turkey ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Süper Lig ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Ukraine ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Ukrainian Premier League ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] United Arab Emirates ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
UAE Pro League ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] United States ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) / [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Canada ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Major League Soccer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مصاحبه با "سباستین انریکه" تهیه کننده FIFA 14
خبرنگار: خواستم بپرسم که شما چطور هر سال یک نسخه از FIFA رو منتشر میکنید؟ آیا یک نقشه ی راه و سند چشم انداز برای خودتون ترسیم میکنید؟
انریکه: بله ما یک نقشه ی راه و چشم انداز داریم و یک لیست از چیزهایی که میخوایم بهشون برسیم داریم.این لیست شامل بسیاری از ویژگی های مختلف میشه که ما در موردشون فکر و تحقیق میکنیم.همچنین ما به بازخوردهایی که از گیمرها در نسخه قبل میگیریم خیلی توجه میکنیم بعنوان مثال در مورد بازیکنان تیم ها نظراتی رو دریافت کردیم که قراره در بازی تاثیر بدیم این نظرات رو.
علاوه بر اینها ما بیش از حد به تماشای فوتبال واقعی میپردازیم،اینکار به ما کمک میکنه تا بتونیم از دنیای واقعی فوتبال الهام بگیریم و ایده های جدیدی رو بدست بیاریم.همه ی این عناصر دست به دست هم میده و با تم اصلی ای که از بازی های قبلی داریم تلفیق میشه و نسخه جدید ساخته میشه.
خبرنگار: مهم ترین بازخوردی که از طرفدارن در نسخه قبل داشتین چی بوده؟غیر از ویژگی های جدید مثل محافظت از توپ.
انریکه: یکی از انتقاداتی در بین بازخوردها رایج بود،خرده گرفتن گیمرها به سرعت زیاد بازی بود.تیم ما به تفسیر این انتقاد مشغول شد ولی واقعیت امر اینه که سرعت بازی در دو سه سال اخیر اصلا تغییر نکرده و این اظهار نظرها برای ما عجیب بود.
ما سرعت بازی رو بطور مشخص در نسخه قبلی بالا نبردیم بلکه با پیاده سازی مکانیک های مختلف روی بازی باعث شد تا بازی پویا و متحرک بنظر بیاد.فیفا 13 یک بازی فوتبال پویا و متحرکه.
انتقاد دیگه ای که به نسخه قبل وارد بود به منوهای مود CM مربوط میشد که از ما خواستن که در نسخه بعدی خسته کننده نباشن و دسترسی به منوها راحت تر صورت بگیره.باتوجه به این انتقاد ما منوی های حالت CM رو تغییر دادیم و سعی کردیم حالتی پویا رو پیدا کنه.
بعنوان مثال یکی از تغییرات اینه که انرژی بازیکنان رو به راحتی میتونید ببینید و دیگه لازم نیست برای دیدن این قسمت منوهای مختلف رو طی کنید.
در کل ما به همه بازخوردها توجه میکنیم،ولی به این معنی نیست که همه ی اونها رو در بازی تاثیر بدیم،اما بطور کلی خیلی از این بازخوردها مفید هستند.
خبرنگار: در خبرها شنیدم که EA بدنبال تستر برای فیفاست،شما چقدر به عملی شدن این پروژه امید دارید؟
انریکه: ما بدنبال این هستیم که در سراسر جهان تسترهایی رو داشته باشیم،در حال حاضر تسترهایی رو در آرژانتین و رومانی داریم.اما تمرکز ما روی تسترها بیشتر معطوف به انگلستان میشه.شاید بپرسید چرا؟ چون که پرشورترین کارشناسان FIFA در این کشور هستن و اینجا میتونیم بیشترین تعداد رو از اونها داشته باشیم.
ما هرسال یک بازی بیرون میدیم و سعی داریم که تصمیمات درستی رو اتخاذ کنیم و برای تحقق این امر شما نیاز دارید تا مردم بازی شما رو تست کنن و نظرات خوشون رو اعلام کنن.ما از اونا میخوایم که به ما بگن این نسخه چه نکات ضعف،چه نکات قوت و چه اشتباهاتی داره و چه چیزی به بهتر شدن بازی میتونه کمک میکنه.
خبرنگار: با دیدن بعضی از ویژگی های جدید این سوال بوجود میاد که چرا این قابلیت ها در نسخه های قبلی استفاده نشده؟
انریکه: خب این مسئله تا حد زیادی به زمان و فنآوری که در اختیار ما بوده برمیگرده.بعنوان مثال ساخت موتور بازی دوسال زمان برد و باعث شد که ما عملا فرصتی برای کار بیشتر روی نسخه های قبلی رو نداشته باشیم،همونطور که میدونید ما فقط یک سال زمان برای ساخت نسحه جدیدتر داریم که این زمان محدودیت برای ما بوجود میاره.
مسئله دیگه اینه که ما رو ویژگی های مختلف کار میکنیم و ممکنه به نسخه در دست ساخت نرسن و اونهارو برای نسخه بعدی در نظر بگیریم.مسئله دیگه که حائز اهمیته توازن بین ویژگی های جدیده که در بازی قرار داده میشه و باید بین توان دفاعی و توان هجومی بالانس رو بوجود بیاریم.مثلا اگه ما دریبل در سرعت بالارو به تنهایی در بازی جدید قرار بدیم تیم هایی که در دفاع هستن متضرر میشن.همین ایجاد توازن در بازی سه یا چهارماه از زمان رو به خودش اختصاص میده.
خبرنگار: همونطور که میدونید کونامی یک موتور جدید(FOX) رو برای نسخه بعدی PES در نظر گرفته.آیا این قضیه برای شما تهدید جدی محسوب نمیشه؟
انریکه: به اعتقاد من کونامی افراد بسیار خوبی رو داره و احترام زیادی براشون قائلم.ما هردو میدونیم که ساختن یه بازی کار آسونی نیست و اونها هم بدنبال ساختن یک بازی خوب هستن،اما زمانی که ما به بهبود و پیشرفت فیفا فکر میکنیم فقط تمرکزمون روی بازی حودمونه.هدف ما اینه که بهترین بازی فوتبال رو بسازیم،برای انجام اینکار ما فقط نیاز داریم که روی بازی خودمون تمرکز کنیم.فانتزی من اینه که کونامی هم یک بازی بزرگ بسازه و من صددرصد لذت خواهم برد.
خبرنگار: از شما نقل قول شده که نه تنها قصد دارید با بازی های فوتبال رقابت کنید بلکه قصد دارید با عناوین پرفروشی مثل COD هم رقابت کنید.میتونم بپرسم برنامه ی شما برای سبقت گرفتن از COD چیه؟؟
انریکه: فکر میکنم در مورد صحبتی که من کردم تفسیرهای مختلفی شده.چیزی که من قصد داشتم بگم اینه که ما در تلاشیم تا از تمام بازی ها الهام بگیریم،من یه سازنده بازی هستم اما خب بطور کلی گیمر هستم.شما اگه به فرنچایزهای بزرگ نگاه کنید متوجه میشید که میتونید از اونام ایده بگیرید.شما میتونید از تمام ژانرها ایده های خوب بگیرید،میشه از COD,BF,GTA ایده گرفت.بعنوان یک سازنده بازی بدیهیه چیزی که من میخوام تنها ساختن یک بازی فوتبال خوب نیست بلکه ساختن بهترین بازی ویدیویی هستش.
خبرنگار: از وقتی که برای این مصاحبه گذاشتید سپاسگذارم.
انریکه: خواهش میکنم!
# تهیه و تنظیم: الـبــرز (Turok-71)
# پست اول تا انتشار بازی بــروز میشه.
# کپی بدون ذکر نام منبع غیر مجاز میباشد.
تریلر بازی رو دیدم، به نظر از نظر گرافیکی خیلی تغییری نکرده، ولی کلا خیلی خوب شده!
Karistias
22-08-2013, 13:56
تریلر بازی رو دیدم، به نظر از نظر گرافیکی خیلی تغییری نکرده، ولی کلا خیلی خوب شده!
فکر کنم میتونستی حرفتو بدون نقل قول کردن استارت تاپیک که طوماریه واسه خودش, بزنی !!! :5:
اولای این تاپیک یه بحث راه انداختم راجع به اینکه کمک کنین دست به دست هم بدیم یه نامه ای به فیفا بزنیم (که زدم) این لیگ ایران هم لایسنس کنن
همه گفتن ایران فلانه و نباید باشه و کلاس بازی میاد پایین و از این حرفا !!!
بفرما تحویل بگیر : لیگ کویت ! لیگ امارات ! لیگ عربستان هم که بود
یعنی واقعا از اینا کمتریم ؟!!!!!!!!
JUSTIN11
22-08-2013, 17:39
^^ بله در حال حاضر کمتریم.
اونا به راحتی میتونن با انگلیسیا و کاناداییا ارتباط برقرار کنن که ما نمیتونیم.تازه بر علیهشون شعار میدیم!
اونا قانون کپی رایت دارن که ما نداریم.
اونا همه چیزشون مثل آدمیزاد و برنامه ریزی دارن که ما نداریم..
و...
اونا به راحتی میتونن با انگلیسیا و کاناداییا ارتباط برقرار کنن که ما نمیتونیم.تازه بر علیهشون شعار میدیم!
و...
بین این دلیلایی که گفتین، فقط کپی رایت میتونه دلیل باشه.
البته بی برنامگی ها میتونن باعث بعضی مشکلات بشن.
بین این دلیلایی که گفتین، فقط کپی رایت میتونه دلیل باشه.
البته بی برنامگی ها میتونن باعث بعضی مشکلات بشن.
اومدیمو قانون کپی رایت رو برداشتن شما میتونی چندتا بازی ارجینال بخری؟:دی
در کل اینا همش حرفه و تنها دلیلش دست های پشت پرده و لابی گری های اون کشور هاست که ایرانیا استعدادشون خیلی کمه:دی
dr_shahrooz
22-08-2013, 18:05
اره یادت باشه حتما از انباکس دوتاش فیلم بگیری
تا حالا فهمیدی که چند در میاد ؟ مخصوصا کنسول . اگه خدا خواست ما هم یکی بگیریم :n02:
فکر کنم اگه بخوای همون ثانیه ی اول بگیری ، یه 4 5 تومنی باس بزاری کنار
من تا 7 8 تومنم باشه ، حاضرم چون راستش دارم میمیرممممممممممممممم
AlexMercer
22-08-2013, 18:12
خوب کپی رایت خیلی خیلی مهمه! و خوب برای EA هم سودی نداره که لیگ کشوری رو بزنه که هم کپی رایت درش رعایت نمیشه و هم از همه نظر تحریمه و به نوعی یک تهدید بین المللی برای امنیت جهانه!
شما پیراهن های باشگاه ها رو هم در نظر بگیرید! در کویت و امارات شرکت های تولید کننده پیرهن تیم ها هم از کمپانی های مطرحی مثل نایکی-ادیداس-پوما و آمبرو هستند! اما لیگ ایران مجید و آل اشپور...! در همین فیفا 13 چون تولید کننده لباس ناپولی شرکت ماکرون بود( قرار بود تولید کننده لباس ایران هم باشه) لباس این تیم ساخته نشده بود.!
خوب کپی رایت خیلی خیلی مهمه! و خوب برای EA هم سودی نداره که لیگ کشوری رو بزنه که هم کپی رایت درش رعایت نمیشه و هم از همه نظر تحریمه و به نوعی یک تهدید بین المللی برای امنیت جهانه!شما پیراهن های باشگاه ها رو هم در نظر بگیرید! در کویت و امارات شرکت های تولید کننده پیرهن تیم ها هم از کمپانی های مطرحی مثل نایکی-ادیداس-پوما و آمبرو هستند! اما لیگ ایران مجید و آل اشپور...! در همین فیفا 13 چون تولید کننده لباس ناپولی شرکت ماکرون بود( قرار بود تولید کننده لباس ایران هم باشه) لباس این تیم ساخته نشده بود.!این دیگه از اون حرفا بود.استون ویلا هم پارسال ماکرون بود. شاید یکی دو تیم دیگه هم همینطوری بودن.
AlexMercer
22-08-2013, 18:43
این دیگه از اون حرفا بود.استون ویلا هم پارسال ماکرون بود. شاید یکی دو تیم دیگه هم همینطوری بودن.
خوب ea با خود لیگ برتر قرار داد بسته! حرفیم که من زدم اشتباه نبود. خیلی از لباس هایی که تولید کننده معروفی ندارند ساخته نمیشه
و...
یعنی ما نمیتونیم ارتباط برقرار کنیم ؟ کَریم ؟ کوریم ؟ انگلیسی بلد نیستیم ؟
دلایل سیاسی هم قاطیش نکن... لیگ امارات و کویت چی داره که اصلا برنامه ریزی بخواد داشته باشه ! تاریخ فوتبالشون چی داره اصلا !!! بحث کپی رایت هم باشه من خودم تحقیق کردم از همه جای دنیا این داستان کپی هست و همه جا از اینکارا میکنن ! اوجش هم تو برزیل هست که میبینید سرتاپای برزیل لایسنس شده امروزم خبر دادن تیم ملی برزیل لایسنس شد تو بازه !اصلا کی کرک میکنه بازیو ؟ این مساله مربوط به ایران نمیشه
ما یه اراده قوی کم داریم برای انجام اینکار انصافا ! وقتی خودمون ، خودمون رو مسخره میکنیم به اینجا میرسه که کشورایی که فوتبالشون در سطح ایران نیست باشن ، و ما نباشیم
آرزوی اینکه یه بار کریر مود رو با ملوان شروع کنم رو دلم مونده :n02:
من خودم به شخصه هرسال نسخه ارجینال بازی رو میخرم واسه اینکه رو ایکس باکس آنلاین بتونم بازی کنم ، 2قهرمانی جهان در بخش Seasons روی دیویژن 1 دارم.
MJ assassins creed
22-08-2013, 20:31
دلایل سیاسی هم قاطیش نکن... لیگ امارات و کویت چی داره که اصلا برنامه ریزی بخواد داشته باشه ! تاریخ فوتبالشون چی داره اصلا !!! بحث کپی رایت هم باشه من خودم تحقیق کردم از همه جای دنیا این داستان کپی هست و همه جا از اینکارا میکنن ! اوجش هم تو برزیل هست که میبینید سرتاپای برزیل لایسنس شده امروزم خبر دادن تیم ملی برزیل لایسنس شد تو بازه !اصلا کی کرک میکنه بازیو ؟ این مساله مربوط به ایران نمیشه
ما یه اراده قوی کم داریم برای انجام اینکار انصافا ! وقتی خودمون ، خودمون رو مسخره میکنیم به اینجا میرسه که کشورایی که فوتبالشون در سطح ایران نیست باشن ، و ما نباشیم
من خودم به شخصه هرسال نسخه ارجینال بازی رو میخرم واسه اینکه رو ایکس باکس آنلاین بتونم بازی کنم ، 2قهرمانی جهان در بخش Seasons روی دیویژن 1 دارم.
آقا شما حرفتون درباره کپی رایت تا یه جایی درسته.ولی اعراب مردم متمولی هستند و حاضرند بازی های ارجینال رو بخرند.درضمن عربها چیزی دارن که ما نداریم.پول.
لیگ های برزیل هم به خاطر سطح بازیشون هست که لایسنس میشه و بازیکنان بزرگی توی لیگشون هست و بود.مثل نیمار،لوکاس،گانسو،رونالدی نیو و ...
من امید دارم تا 2، 3 سال دیگه لیگ ایرانو تو بازی ببینیم.
تیم ملیم شاید سال دیگه.
و...
آقا شما حرفتون درباره کپی رایت تا یه جایی درسته.ولی اعراب مردم متمولی هستند و حاضرند بازی های ارجینال رو بخرند.درضمن عربها چیزی دارن که ما نداریم.پول.
لیگ های برزیل هم به خاطر سطح بازیشون هست که لایسنس میشه و بازیکنان بزرگی توی لیگشون هست و بود.مثل نیمار،لوکاس،گانسو،رونالدی نیو و ...
داداش من میگم ما فقط یه اراده کم داریم. فکر میکنی تو جواب ایمیل من چی گفتن ؟
گفتن شما دیر اقدام کردید برای لایسنس. ولی ما اسم شمارو یادداشت کردیم و برای بازی بعدی باهاتون درباره قرارداد کاری صحبت میکنیم. اگه لازم باشه از ایمیل هم عکس میگیرم میزارم اینجا
یعنی تاحالا هیچکی برای اینکار اقدام نکرده بود !!! مثلا فکر میکنی اونا حوصله دارن بشینن بازی پرسپولیس رو تماشا کنن و آورال در بیارن از بازیکناش ؟ نه برادر من ! یه نماینده میگیرن تو اون کشور اون براشون اینکارارو میکنه
ما اون یه نفرو نداشتیم و نداریم هنوز... همونطور که گفتم هنوز اراده ای وجود نداره برای اینکار متاسفانه
AlexMercer
22-08-2013, 21:35
داداش من میگم ما فقط یه اراده کم داریم. فکر میکنی تو جواب ایمیل من چی گفتن ؟
گفتن شما دیر اقدام کردید برای لایسنس. ولی ما اسم شمارو یادداشت کردیم و برای بازی بعدی باهاتون درباره قرارداد کاری صحبت میکنیم. اگه لازم باشه از ایمیل هم عکس میگیرم میزارم اینجا
یعنی تاحالا هیچکی برای اینکار اقدام نکرده بود !!! مثلا فکر میکنی اونا حوصله دارن بشینن بازی پرسپولیس رو تماشا کنن و آورال در بیارن از بازیکناش ؟ نه برادر من ! یه نماینده میگیرن تو اون کشور اون براشون اینکارارو میکنه
ما اون یه نفرو نداشتیم و نداریم هنوز... همونطور که گفتم هنوز اراده ای وجود نداره برای اینکار متاسفانه
دوست منچستری من این کارهارو باید فدراسیون انجام بده! فدراسیون فوتبال ما هم که قربونش برم! فدراسیون نیست! عرضه کاری نداره!
MJ assassins creed
22-08-2013, 22:03
دوست منچستری من این کارهارو باید فدراسیون انجام بده! فدراسیون فوتبال ما هم که قربونش برم! فدراسیون نیست! عرضه کاری نداره!
دقیقا منظور منم همین بود.فدراسیون ما پول خلعتبری رو نداد بیاد پرسپولیس تو لیگ امارات نباشه بعد بیاد پول این چیز ها رو بده؟یعنی کسی همت نداره بره سراغ این کار ها چون توی کشور ما اکثرا فکر میکنن گیم برای بچه هاست ولی الان خیلی از گیمر های حرفه ای جز افراد بزرگسال اند.
نمیدونم کجا بود که میگفت یه نفر از شرکت کنندگان در لیگ بازی های رایانه ای بالای 60 سال داشته.
دقیقا منظور منم همین بود.فدراسیون ما پول خلعتبری رو نداد بیاد پرسپولیس تو لیگ امارات نباشه بعد بیاد پول این چیز ها رو بده؟یعنی کسی همت نداره بره سراغ این کار ها چون توی کشور ما اکثرا فکر میکنن گیم برای بچه هاست ولی الان خیلی از گیمر های حرفه ای جز افراد بزرگسال اند.
نمیدونم کجا بود که میگفت یه نفر از شرکت کنندگان در لیگ بازی های رایانه ای بالای 60 سال داشته.
فدراسیون باید پول خلعتبری رو بده بیاد پرسپولیس نه ؟! :دی
یه اراده قوی باشه همه چی حل میشه. والله تو این ایمیلشون من براشون نوشتم مدیر وب سایت باشگاه ملوان هستم ، اونا قبول کردن که قرارداد کاری ببندن...
این قرارداد کاری و اینا، منظور همون سایتی هست که فیفا برای استخدام افراد برای scouting و گرفتن عکس از لباس و اینای تیمو یه چیز دیگه که یادم نیست درست کرده؟
من خودم برای چند تا تیم اقدام کردم، گفتن شما شرایطتون مناسبه ولی ایده ال نیست. (مضمون متن این بود)
با اینکار نمیشه تیما رو لایسنس کرد یا تو بازی اورد.
در ضمن، این به هیچ وجه به فدراسیون ربط نداره. فدراسیون که نباید بیاد بگه مارم تو بازی بذار. خود شرکت اگه احساس کرد حضور لیگ تو بازی اهمیت داره، باید بیاد با فدراسیون و مسئولین لیگ صحبت کنه و باهاشون قرار داد ببنده و پول بده. فدراسیون پول نمیده، شرکت پول میده.
mohammad.asghari
23-08-2013, 01:34
آقا الان دمو کی میاد؟فردا یا پسفردا؟
dr_shahrooz
23-08-2013, 02:06
به نظر من ما ایرانیا از هیچ نظر لیاقت اینو نداریم که لیگمون بیاد تو فیفا،مهمترین دلیلشم اینه که 99 درصدمون بازی رو کرک شده بازی میکنیم و فیفا،سرمایه گزاریش تو ایران فقط ضرره...
JUSTIN11
23-08-2013, 03:49
اون کسی که اومده پستمو نقل قول کرده:
Irmpmn
نه عزیزم نه کریم و نه کور.انگلیسیمونم خوبه.اون موردی که گفتم نمیتونیم ارتباط برقرار کنیم کاملا دلیل سیاسی داره.فرضشو کن یه شرکت کانادایی حالا هر چی, میخواد اینترتیمنت باشه یا پزشکی یا. ... بخوات با ایران همکاری کنه. . خب این خیلی خنده داره چون اونا ما رو تحریم کردن. .. یکم برو پرس و جو کن
در ضمن بنظر تو چرا بلیزارد پارسال همه ایرانیا رو از سرورش انداخت بیرون؟
بعد که همه اعتراض کردن جوابشون چی بود؟؟؟
برو در مورد این مسائل یکم اطلاعات کسب کن , بعد بیا اینجا شعار ما میتوانیم سر بده!
در ضمن اون قانون کپی رایت فوق العاده مهمه! هر کشوری که کپی رایت جزو قوانینشه میتونه انتظار داشته باشه لیگش توی فیفا باشه.اون چیزی رو هم که در مورد لیگ برزیل گفتی واقعا چه ربطی داشت؟؟ چون بعضیا کپی رایت رو رعایت نمیکنن نتیجش این میشه که تو اون کشور این قانون وجود نداره؟
مثلا تو یه کشور قتل انجام میشه تو نتیجه میگیری که قتل تو اون کشور آزاده ؟؟
LOL
منم جای EA بودم لیگ امارات رو فول لایسنس میکردم ولی لیگ ایران رو نه حالا هرچی بخواد پیشینه یا تماشاگر داشته باشه.هضم این قضیه واست خیلی مشکله؟ یا رگ غیرتت زده بالا ؟ یا الان فکردی از عربا عقب افتادی؟؟
آدم یه چیزایی میشنفه شاخ درمیاره.
AlexMercer
23-08-2013, 04:21
این قرارداد کاری و اینا، منظور همون سایتی هست که فیفا برای استخدام افراد برای scouting و گرفتن عکس از لباس و اینای تیمو یه چیز دیگه که یادم نیست درست کرده؟
من خودم برای چند تا تیم اقدام کردم، گفتن شما شرایطتون مناسبه ولی ایده ال نیست. (مضمون متن این بود)
با اینکار نمیشه تیما رو لایسنس کرد یا تو بازی اورد.
در ضمن، این به هیچ وجه به فدراسیون ربط نداره. فدراسیون که نباید بیاد بگه مارم تو بازی بذار. خود شرکت اگه احساس کرد حضور لیگ تو بازی اهمیت داره، باید بیاد با فدراسیون و مسئولین لیگ صحبت کنه و باهاشون قرار داد ببنده و پول بده. فدراسیون پول نمیده، شرکت پول میده.
دوست عزیز لیگ های عربی مخصوصا کویت ( که اصلا لیگ معتبری هم نداره) خودشون با ea مذاکره کردن برای ساخت لیگشون! فکر میکنی ea غشق چشم و ابروی عرب هاست بیاد لیگ این کشور هارو بسازه؟ اینقدر لیگ مهم تر هست که اینا توش گمن ! نمیتونه لیگ چین رو بسازه یا ارمنستان یا ازبکستان؟ یا لیگ های اروپایی مثل ایرلند؟
مطمئنا سودی براش داره و قول و قرار هایی از طرف اعراب گرفته!
مثلا لیگ ما چه اهمیتی داره که ea بیاد دنباالش؟ یا همین لیگ عربستان چه اهمیتی داشت؟
من فکر میکنم که در قرارداد ea با لیگ عربستان یا کویت ذکر شده که مثلا یک تعداد نسخه خاص باید حتما در بازار اون کشور فروش بره مثلا 1000 نسخه در کویت به فروش بره حتما. چنین قراردادی با فدراسیون ایران هم ببندن خوب ادم مایل میشه بره بخره
JUSTIN11
23-08-2013, 04:31
از AlexMercer تشکر میکنم حرفامو تکمیل کرد:
پس دلایلشو اینجا میگم که گیج نشی یه وقت:
1-سیاسی
2-کپی رایت
3-همکاری فدراسیون یا مجموعه های مرتبطه با لیگ ایران با شرکت سازنده بازی-همکاری مثل تضمین فروش تعدادی از نسخه اورجینال بازی - تبلیغات مختلف - برگزاری جام ها و مسابقات رسمی در سطح بین المللی و. ...
امیدوارم دیگه این بحث همین جا تموم بشه.
dr_shahrooz
23-08-2013, 11:18
FIFA SOCCER 14 NEXT GENERATION GAMEPLAY MOVIE :n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12: :n12::n12::n12::n12::n12:
REZAHOSEYNGANI
23-08-2013, 11:57
وای خدا
این فیفا نسل بعد عجب چیزیه
من فقط به خاطر فیفا PS4 یا XBOX ONE میگیرم
اون کسی که اومده پستمو نقل قول کرده:
Irmpmn
نه عزیزم نه کریم و نه کور.انگلیسیمونم خوبه.اون موردی که گفتم نمیتونیم ارتباط برقرار کنیم کاملا دلیل سیاسی داره.فرضشو کن یه شرکت کانادایی حالا هر چی, میخواد اینترتیمنت باشه یا پزشکی یا. ... بخوات با ایران همکاری کنه. . خب این خیلی خنده داره چون اونا ما رو تحریم کردن. .. یکم برو پرس و جو کن
در ضمن بنظر تو چرا بلیزارد پارسال همه ایرانیا رو از سرورش انداخت بیرون؟
بعد که همه اعتراض کردن جوابشون چی بود؟؟؟
برو در مورد این مسائل یکم اطلاعات کسب کن , بعد بیا اینجا شعار ما میتوانیم سر بده!
در ضمن اون قانون کپی رایت فوق العاده مهمه! هر کشوری که کپی رایت جزو قوانینشه میتونه انتظار داشته باشه لیگش توی فیفا باشه.اون چیزی رو هم که در مورد لیگ برزیل گفتی واقعا چه ربطی داشت؟؟ چون بعضیا کپی رایت رو رعایت نمیکنن نتیجش این میشه که تو اون کشور این قانون وجود نداره؟
مثلا تو یه کشور قتل انجام میشه تو نتیجه میگیری که قتل تو اون کشور آزاده ؟؟
LOL
منم جای EA بودم لیگ امارات رو فول لایسنس میکردم ولی لیگ ایران رو نه حالا هرچی بخواد پیشینه یا تماشاگر داشته باشه.هضم این قضیه واست خیلی مشکله؟ یا رگ غیرتت زده بالا ؟ یا الان فکردی از عربا عقب افتادی؟؟
آدم یه چیزایی میشنفه شاخ درمیاره.
اولا من شعار ما میتوانیم سر ندادم ، گفتم اراده ای وجود نداره که شانس مارو هم امتحان کنه
مساله کپی رایت تو همه جای دنیا هست و همونطور که گقتم مربوط به ایران نمیشه ! همونطور که نوشتم بیشترین ضرر رو شرکتهای بازی تو برزیل میکنن !!! ایران هم به ظاهر یه قانون داره به اسم "حمایت از حقوق سازنده" که همون کپی رایتی که شما میگی هست ، ولی مثل همون برزیل یا جاهای دیگه رعایت نمیشه ، مشکل ما اینه که همیشه فکر میکنیم تو ایران هست که اینجور اتفاقا میفته...
الان تو طرف اونایی و داری میگی که دمت گرم که مارو به حساب نمیاری ؟
خا باشه تو خارجی ، تو روشن فکر
خفتم میگیره دیگه طرف میشینه پشت کامپیوتر ادای روشن فکرارو در میاره ! در حالی که خودش اولین نفر میره بازی کپی رو میخره
در ضمن در خلال بحث و گفتگو دقایقی پیش "لیگ کلمبیا هم لایسنس شد"
دوست عزیز لیگ های عربی مخصوصا کویت ( که اصلا لیگ معتبری هم نداره) خودشون با ea مذاکره کردن برای ساخت لیگشون! فکر میکنی ea غشق چشم و ابروی عرب هاست بیاد لیگ این کشور هارو بسازه؟ اینقدر لیگ مهم تر هست که اینا توش گمن ! نمیتونه لیگ چین رو بسازه یا ارمنستان یا ازبکستان؟ یا لیگ های اروپایی مثل ایرلند؟
مطمئنا سودی براش داره و قول و قرار هایی از طرف اعراب گرفته!
مثلا لیگ ما چه اهمیتی داره که ea بیاد دنباالش؟ یا همین لیگ عربستان چه اهمیتی داشت؟
من فکر میکنم که در قرارداد ea با لیگ عربستان یا کویت ذکر شده که مثلا یک تعداد نسخه خاص باید حتما در بازار اون کشور فروش بره مثلا 1000 نسخه در کویت به فروش بره حتما. چنین قراردادی با فدراسیون ایران هم ببندن خوب ادم مایل میشه بره بخره
اینا رو از خودتون میگید؟
EA اومده برای بدست اوردن بازار اون کشور با فدراسیونش مذاکره کرده و لایسنسشون کرده تا konami نتونه بازارشونو بگیره.
مطمئنا مسئولین لیگ های عربی هم بیکار نیستن بیان خودشون پیشنهاد بدن.
در ضمن لیگ ایرلند خیلی وقته تو بازیه. قرارداد با فدراسیون و لیگ از هم جدا هست، مثلا لیگ عربستان هست و تیم ملیش نیست یا تیم ملی هند هست و لیگش نیست.
اینکه میگید پول دادنو این حرفا، چرا باید ea تیم ملی هندو تو بازی بذاره؟ نه لیگ درست حسابی داره، نه تیم ملی درست حسابی و نه حتی تو بازی لایسنسه. فقط تو بازی گذاشتنش تا هندی ها رو به خرید بازی ترقیب کنن و بازار هندو بدست بیارن.
ea عاشقشون نیست، فقط مطمئنه بازیش تو اون کشور فروش میره.
در ضمن در خلال بحث و گفتگو دقایقی پیش "لیگ کلمبیا هم لایسنس شد"
فکر کنم فیفا باید یه بخش سرچ برای پیدا کردن کشور و لیگ و تیم مورد نظر با استفاده از اسم یا کلید واژه ها بذاره. :n02:
MJ assassins creed
23-08-2013, 13:03
FIFA SOCCER 14 NEXT GENERATION GAMEPLAY MOVIE :n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12: :n12::n12::n12::n12::n12:
کسی کم حجم شده رو نداره؟
JUSTIN11
23-08-2013, 13:15
اولا من شعار ما میتوانیم سر ندادم ، گفتم اراده ای وجود نداره که شانس مارو هم امتحان کنه
مساله کپی رایت تو همه جای دنیا هست و همونطور که گقتم مربوط به ایران نمیشه ! همونطور که نوشتم بیشترین ضرر رو شرکتهای بازی تو برزیل میکنن !!! ایران هم به ظاهر یه قانون داره به اسم "حمایت از حقوق سازنده" که همون کپی رایتی که شما میگی هست ، ولی مثل همون برزیل یا جاهای دیگه رعایت نمیشه ، مشکل ما اینه که همیشه فکر میکنیم تو ایران هست که اینجور اتفاقا میفته...
خفتم میگیره دیگه طرف میشینه پشت کامپیوتر ادای روشن فکرارو در میاره ! در حالی که خودش اولین نفر میره بازی کپی رو میخره
حمایت از حقوق سازنده؟؟؟؟؟
:!
خب بنظرم وقتشه که ماکروسافت تو ایران شعبه بزنه: ))))
عزیزم این قانون فقط در مورد محصولات تولید داخلی تاز فکر کنم اونم فقط روی اسم محصولات حساس باشن: ))))
واقعیت رو باید قبول کرد, این روشن فکری نیست, واقع بینیه.
مسائل خیلی پیچیده تر از این حرفاست و از همت و اراده من و شما خارجه.
خلاصه اینکه وضعیت کشور الان طوریه که اگه یوقت دیدی لیگ برکینافاسو لایسنس شده و هنوز خبری از لایسنس لیگ حرفه اییه ایران نشده تعجب نکن.
amin 2010
23-08-2013, 13:54
گل پسر اين كه هر كس چجوري فكر مي كنه ، روشنفكره يا نه به خودش مربوط ميشه ، فروم ميايم بايد طاقت نظراي مخالفو اونايي كه مثله ما نيستن و داشته باشيم
حمایت از حقوق سازنده؟؟؟؟؟
:!
خب بنظرم وقتشه که ماکروسافت تو ایران شعبه بزنه: ))))
عزیزم این قانون فقط در مورد محصولات تولید داخلی تاز فکر کنم اونم فقط روی اسم محصولات حساس باشن: ))))
واقعیت رو باید قبول کرد, این روشن فکری نیست, واقع بینیه.
مسائل خیلی پیچیده تر از این حرفاست و از همت و اراده من و شما خارجه.
خلاصه اینکه وضعیت کشور الان طوریه که اگه یوقت دیدی لیگ برکینافاسو لایسنس شده و هنوز خبری از لایسنس لیگ حرفه اییه ایران نشده تعجب نکن.
مسائل خیلی پیچیده نیستن، ولی از همت و اراده من و شما خارجه.
کلا ما مصرف کننده ایم و هیچ طرف این قرارداد ها قرار نداریم.
سلام؛
تا وسطاش دانلود کردم ولی کلاً لینک از سرورشون پاک شد!!
Amir Sepehr
23-08-2013, 14:31
دوستان از گیم پلی بازی ویدیویی منتشر نشده ببینیم نسل جدید فیفا چه کرده ؟؟؟؟
این ویدیویی که شهروز چنتا پست قبل گذاشت دانلود نمیشه...:n03:
کسی گیم پلی next gen ویدیو داره دریغ نکنه ممنون :n12:
سلام؛
تا وسطاش دانلود کردم ولی کلاً لینک از سرورشون پاک شد!!
آره منم چیزی واسه دانلود نیافتم.
سلام؛
تیم ملی برزیل نکست:
Konami_Pc
23-08-2013, 16:25
بروبکس یکی این لینک گیم پلی فیفا نکست رو مستقیم کنه ممنونش میشیم همین که شهروز عزیز گذاشته
آره منم چیزی واسه دانلود نیافتم.
توی همون پست نوشتن:
Update: We are getting very differing informations about us being allowed or not to put this video online. Many different sites seem to already have footage of this game, but we are still going to remove this video while we wait for a word from EA or Microsoft about this. Sorry.
تمام گیمپلیهای منتشر شده از فیفا 14 نکست در گیمز کام ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
pouyaabiboy
23-08-2013, 17:09
تمام گیمپلیهای منتشر شده از فیفا 14 نکست در گیمز کام ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (در حال آپلود)
داداش دم شما گرم ( لظفا تا میتونی ازین ویدیوها بزار ممنون)
دوستان معذرت بابت این پست
محمد ه ف
23-08-2013, 18:52
اونا با تاکتیک فیروز کریمی جلو میرن که دقیقه 70 تعویضاش تموم میشه! کل نیمکت رو تا دقیقه 90 میدوئونه !! :دی
سوت بازی هم زده شد اگه تیمش ببازه 54 دور کل تیم دور زمین میدوئه !
REZAHOSEYNGANI
23-08-2013, 19:45
اقا این منوهای نکست جن با نسخه معمولی فرق داره؟
بروبکس یکی این لینک گیم پلی فیفا نکست رو مستقیم کنه ممنونش میشیم همین که شهروز عزیز گذاشته
سلام؛
سایتی که این ویدیو رو گذاشته بود؛ فعلاً ویدیو رو حذف کرده تا از EA اجازه بگیره!!
اقا این منوهای نکست جن با نسخه معمولی فرق داره؟
فکر نمیکنم متفاوت باشن. البته همینجوری دارم میگم، خودم ندیدم.
فیسا هم تقریبا یکین. درسته مال نکست بهتره، ولی از یه تصویر برای ساختن فیسا تو هر دو تا نسخه استفاده میشه.
یعنی مثلا این عکس تیم ملی برزیل که هست، تو نسخه فعلی هم قیافه همین بازیکنا، همینطوریه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.