ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : FIFA 14

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18

Rezatommy
21-04-2014, 14:45
سلام دوستان چطوری میتونم تو بازی از دسته استفاده کنم وصل کردم کامپیوترم دسته بازی رو شناخت اما نتونستم تو بازی با دسته بیارم

Soroush HD
21-04-2014, 17:26
سلام دوستان چطوری میتونم تو بازی از دسته استفاده کنم وصل کردم کامپیوترم دسته بازی رو شناخت اما نتونستم تو بازی با دسته بیارم

.

برنامه مورد نیاز با حجم 600 kb :
رمز فایل : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک دانلود - دانلود از سرور مدیا فایر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فایلهای داخل پوشه x360ce.App 2.1.2.191 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])در مسیر بازی کپی کنید :
x:Program Files (x86)EA SPORTSFIFA 14Game
2. دسته بازی رو از سیستم جدا کنید.
3.فایل x360ce.exe را اجرا کنید و به ترتیب عکسها جلو برید :
(برای بزرگ شدن عکسها روی آنها کلیک کنید )

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

4.دسته بازی رو به کامپیوتر وصل کنید. و مانند تصاویر زیرعمل کنید :

5.در این قسمت مشاهده میکنید که رنگسبز شده و دسته بازی رو شناخته است :

6. میتونید تنظیمات دسته رو به دلخواه تنظیم کنید و در آخر سیو کرده و برنامه رو close کنید.
مثل این:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ضمن اگر زیاد stop working می داد و مشکلاتی از این قبیل!! به دلیل این هست که گیم پدتون تنظیماتش در control panel بهم ریخته ، میتونید در قسمت تنظیمات گیم پد در control panel دسته رو ریست کنید و دوباره تنظیمات رو از اول انجام بدهید
(من خودم این مشکل واسم پیش اومد،که شوک سمت راست گیم پد قاطی کرده بود و با هیچ کدوم از روش های شناخت دسته به بازی کار نمیکرد) با این روش مشکل گیم پد حل شد :

.

iker11
22-04-2014, 00:59
اول یه تشکر کنم از Gregar و سروش عزیز که هر موقع سوال داشتم جواب دادن این باز شدن ادیت بازیکنا هم زحمت Gregar عزیز بود

اول از همه داداش اینو دان کن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا برو پوشه گیم بازی به این ادرس Game - date - ui - layout
دو تا فایل دیگه هم به اسم mainhubcfg و tournamenthubcfg هست و این فایلو باید کنار اینا کپی کنی

حالا با استفاده از این نرم افزار اجراش کن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم بگم ممکنه هنگام اجرا ارور stop working بده که کاپیوترت رو چند بار ریست کن درست میشه حالا اگه بری کریر بزنی میبینی که ادیت بازیکنا باز شده

نکته اخر توی کریر که میری دو تا گزینه ادیت هست که یکیش همیشه غیر فعاله و یکیش هم باز هست پس دقت کن چند بار صفحه رو بزنی تا اون گزینه که فعال شده هست رو ببینی

iker11
22-04-2014, 01:00
سلام دوستان این باز کردن edit player در career mode رو یکی یهم بگه لینکش خراب بود اگه اشتباه نکنم صفحه 363

اول یه تشکر کنم از Gregar و سروش عزیز که هر موقع سوال داشتم جواب دادن این باز شدن ادیت بازیکنا هم زحمت Gregar عزیز بود

اول از همه داداش اینو دان کن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا برو پوشه گیم بازی به این ادرس Game - date - ui - layout
دو تا فایل دیگه هم به اسم mainhubcfg و tournamenthubcfg هست و این فایلو باید کنار اینا کپی کنی

حالا با استفاده از این نرم افزار اجراش کن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم بگم ممکنه هنگام اجرا ارور stop working بده که کاپیوترت رو چند بار ریست کن درست میشه حالا اگه بری کریر بزنی میبینی که ادیت بازیکنا باز شده

نکته اخر توی کریر که میری دو تا گزینه ادیت هست که یکیش همیشه غیر فعاله و یکیش هم باز هست پس دقت کن چند بار صفحه رو بزنی تا اون گزینه که فعال شده هست رو ببینی

Armin 7
24-04-2014, 15:48
سلام بر اساتید محترم

یه سوال فنی دارم .

من این آپدیت نقل و انتقالات جدید (کم حجم) رو وارد بازی کردم .

در حالت عادی اعمال میشه .

ولی میخوام کریر جدید برم اونجا اعمال نمیشه !!!

مثلا خوان ماتا هنوز تو چلسی هستش !!!

چیکار کنم تو کریر هم اعمال شه ؟؟؟

حتی تو تنظیمات قبل کریر جدید قسمت Squad Used رو روی حالتهای Download Latest و Current Customised قرار میدم . خودش به حالت Default برمیگردونه !!!

ممنون میشم راهنماییم کنین .

Soroush HD
24-04-2014, 18:24
سلام بر اساتید محترم

یه سوال فنی دارم .

من این آپدیت نقل و انتقالات جدید (کم حجم) رو وارد بازی کردم .

در حالت عادی اعمال میشه .

ولی میخوام کریر جدید برم اونجا اعمال نمیشه !!!

مثلا خوان ماتا هنوز تو چلسی هستش !!!

چیکار کنم تو کریر هم اعمال شه ؟؟؟

حتی تو تنظیمات قبل کریر جدید قسمت Squad Used رو روی حالتهای Download Latest و Current Customised قرار میدم . خودش به حالت Default برمیگردونه !!!

اول باید بری از تو پروفایل ترکیب رو لود کنی.بعدش موقع شروع کریر قسمت squad used رو روی current customized قرار بدی و advanced رو بزنی.

Armin 7
25-04-2014, 15:26
اول باید بری از تو پروفایل ترکیب رو لود کنی.بعدش موقع شروع کریر قسمت squad used رو روی current customized قرار بدی و advanced رو بزنی.

این کار رو کردم

امــــــــــا

اجازه انتخاب نمیده

Soroush HD
25-04-2014, 20:41
این کار رو کردم

امــــــــــا

اجازه انتخاب نمیده

مشکلی نداره.اون ارور مربوط به لیدربرد هاست.مثلا مال زمانیه که گزارشگر در رابطه با بازیکنی که ترنسفر شده صحبت میکنه در بالاوسمت چپ مانیتور که عکس بازیکن میاد زیاد درست نشون داده نمیشه و ممکنه بعضی از اطلاعات نوشته شده اشتباه باشه.ولی تو کریر نقل و انتقالات انجام شده.برا منم همین رو میگه.خیالت راحت.

denzelmovie
25-04-2014, 21:12
دوستان لطفا لینک آخرین پچ آپدیت رو قرار بدید
بعد اگه نصبش کنم هیچ مشکلی در کریر مود ایجاد نمیکنه؟ بازیکنها قاطی نمیشن؟

Armin 7
25-04-2014, 23:08
مشکلی نداره.اون ارور مربوط به لیدربرد هاست.مثلا مال زمانیه که گزارشگر در رابطه با بازیکنی که ترنسفر شده صحبت میکنه در بالاوسمت چپ مانیتور که عکس بازیکن میاد زیاد درست نشون داده نمیشه و ممکنه بعضی از اطلاعات نوشته شده اشتباه باشه.ولی تو کریر نقل و انتقالات انجام شده.برا منم همین رو میگه.خیالت راحت.

درسته

ولـــــــی

وقتی همینجوری که شما گفتی رفتم تو کریر و بخش نقل و انتقالات میرم

مثلا گرت بیل هنوز تو تاتنهامه یا خوان ماتا هنوز تو چلسیه !!!

Soroush HD
26-04-2014, 15:27
درسته

ولـــــــی

وقتی همینجوری که شما گفتی رفتم تو کریر و بخش نقل و انتقالات میرم

مثلا گرت بیل هنوز تو تاتنهامه یا خوان ماتا هنوز تو چلسیه !!!
کو این کارایی رو که میگم به ترتیب از اول انجام بده و ببین درست میشه یا نه:
1-این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])فایل رو دانلود کن.
2-فایل دانلود شده رو توی پوشه ی فیفا در ما داکیومنت بریز.
3-برو تو بازی در تب customize برو توی قسمت profile.بعد گزینه load squad رو بزن و فایل fifaxnet یا یه جیزی تو همین مایه ها رو بزن تا ترکیب لود بشه.
4-بعد برو تو قسمت new career و در قسمت squads used نوشته current customized رو انتخاب کن و ادوانس رو بزن.
5-پیغام مربوط به لیدر برد ها رو اوکی کن و ببین ترکیب ها درست شدن یا نه.
منتظر خبرت هستم.

saeed7711
26-04-2014, 18:01
با نسخه کرک شده این بازی میشه آنلاین بازی کرد یا باید ارجینال باشه ؟
قیمت ارجینال الان چنده؟

به نظر شماFifa یا PES ؟

Soroush HD
26-04-2014, 20:14
قیمت ارجینال الان چنده؟

به نظر شماFifa یا PES ؟
1-با نسخه کرکی نمیشه آنلاین بازی کرد.
2-قیمت ندارم.
3-از نظر من fifa.

Gregar
26-04-2014, 22:19
قیمت ارجینال الان چنده؟

به نظر شماFifa یا PES ؟

فیفا 14 که به نظر من ارزش ارجینال رو نداره . نگه دار واسه فیفا 15 که قراره بترکونه .

قیمت هم 87 تومن ناقابل

Greedy
26-04-2014, 23:16
فیفا 14 که به نظر من ارزش ارجینال رو نداره . نگه دار واسه فیفا 15 که قراره بترکونه .

قیمت هم 87 تومن ناقابل

به ما هم گفتی ارزش نداره ما خریدیم از صبح تا شب داریم فیفا انلاین میزنیم :n09:

soheilnouri
27-04-2014, 02:15
به نظر من ١٤ خيلي.نسخه عاليه..واقعي تر شده و تاكتيكي تر

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Gregar
27-04-2014, 11:48
به ما هم گفتی ارزش نداره ما خریدیم از صبح تا شب داریم فیفا انلاین میزنیم :n09:

میبینم از صبح تا شب انلاینی :n02:
خب جنابعالی نسخه های قبلی رو انلاین نزدی که لذتش دو چندان بود

نسبت به نسخه های قبلی واقعا ارزش نداره .
من هر چند وقت یه بار با پسر خالم و چند تا دوستان قدیمی میریم خونشون و فیفا 13 میزنیم .
یه چند وقت که 14 میزنم فکر میکنم نه انصافا 14 هم خوبه و میشه باهاش کنار اومد به نظرم مشکلی نداره .
اما وقتی دوباره بعد از یه مدت تو اوج 14 میرم با بچه ها 13 بازی میکنم به عظمت فیفا 13 دوباره ایمان میارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیت چمن ، پاس کاری های بهتر ، دریبل های بهتر ، کنترل توپ عالی ، هوش مصنوعی بهتر ، دفاع تاکتیکی تر ، داوری منصفانه تر و برخوردهای طبیعیتر و ...

khelane
27-04-2014, 18:58
خدایش فیفا همیشه عالی کارکرده چه نسخه 13 چه 14 فقط این نت خوب بشه دیگه واویلا نسخه 13 که اومد بنده خواب نداشتم تا ساعت 2 یا 3 بیدار صبح ها هم 7 یا 8 نهایتا سرکار دیگه داشتم کمکم کور میشدم:n02:
خداروشکر اینترنت خراب شد و دیگه نتونستم ادامه بدم وگرنه کور میشدم :n30:

hitler1945
27-04-2014, 19:34
دوستان دو تا سوال
چطور میشه وقتی تیم عقبه تاکتیکی بزنی که فشار شدید بیاری رو دروازه حریف
سوال دیگه چرا همیشه شادی گل بازیکنا یکی هستش و گاهن همه تو شکم هم میرن که واسه بازی تو سال 2014 خیلی ضایعه :n02::n02:

Gregar
27-04-2014, 21:42
دوستان دو تا سوال
چطور میشه وقتی تیم عقبه تاکتیکی بزنی که فشار شدید بیاری رو دروازه حریف
سوال دیگه چرا همیشه شادی گل بازیکنا یکی هستش و گاهن همه تو شکم هم میرن که واسه بازی تو سال 2014 خیلی ضایعه :n02::n02:

دکمه پایین D-Pad رو بزن و High Presure رو انتخاب کن . همچنین میتونی با زدن دکمه جلوی D-Pad تیمت رو بزاری روی حالت تهاجمی .
متاسفانه فیفا از لحاظ تاکتیکی خیلی خوب عمل نکرده و خیلی قسمت تاکتیک ها خوب عمل نمیکنه . اما هجومی یا دفاعی کردن تیم خیلی تاثیر داره . همچنین D-Pad بالا که تاکتیکهای لحظه ای رو اجرا میکنه .

moji_202
27-04-2014, 22:37
سلام دوستان
من بار اولمه فیفا بازی میکنم
قبلا کمی pes بازی میکردم
ولی تو پلی استیشن ١ حریف نداشتم قدیما
حالا از اینها گذشته
من الان فیفا 2014 نصب کردم با کلی درد سر رو ویندوز 8
همه چیش خوبه فقط وقتی که اسپید رو نگرفتم خودش کج میره دور میزنه میره تو اوت
اما وقتی با سرعت میرم مشکلی نداره
اما بدون نگه داشتن اسپید راست راه نمیره
کلا فیفا اینجوره یا من نا واردم؟

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

EhsanCPU
28-04-2014, 03:34
سلام دوستان
من بار اولمه فیفا بازی میکنم
قبلا کمی pes بازی میکردم
ولی تو پلی استیشن ١ حریف نداشتم قدیما
حالا از اینها گذشته
من الان فیفا 2014 نصب کردم با کلی درد سر رو ویندوز 8
همه چیش خوبه فقط وقتی که اسپید رو نگرفتم خودش کج میره دور میزنه میره تو اوت
اما وقتی با سرعت میرم مشکلی نداره
اما بدون نگه داشتن اسپید راست راه نمیره
کلا فیفا اینجوره یا من نا واردم؟

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

ممکنه اشکال از جوی استیک باشه

Greedy
28-04-2014, 10:17
میبینم از صبح تا شب انلاینی :n02:
خب جنابعالی نسخه های قبلی رو انلاین نزدی که لذتش دو چندان بود

نسبت به نسخه های قبلی واقعا ارزش نداره .
من هر چند وقت یه بار با پسر خالم و چند تا دوستان قدیمی میریم خونشون و فیفا 13 میزنیم .
یه چند وقت که 14 میزنم فکر میکنم نه انصافا 14 هم خوبه و میشه باهاش کنار اومد به نظرم مشکلی نداره .
اما وقتی دوباره بعد از یه مدت تو اوج 14 میرم با بچه ها 13 بازی میکنم به عظمت فیفا 13 دوباره ایمان میارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیت چمن ، پاس کاری های بهتر ، دریبل های بهتر ، کنترل توپ عالی ، هوش مصنوعی بهتر ، دفاع تاکتیکی تر ، داوری منصفانه تر و برخوردهای طبیعیتر و ...

میبینم از صبح تا شب انلاینی

مخفی میای بالا ؟ :دی نترس باهات بازی نمیکنم باز ببرمت :n09:

خدایش فیفا همیشه عالی کارکرده چه نسخه 13 چه 14 فقط این نت خوب بشه دیگه واویلا نسخه 13 که اومد بنده خواب نداشتم تا ساعت 2 یا 3 بیدار صبح ها هم 7 یا 8 نهایتا سرکار دیگه داشتم کمکم کور میشدم:n02:
خداروشکر اینترنت خراب شد و دیگه نتونستم ادامه بدم وگرنه کور میشدم :n30:

این قضیه کور شدن دقیقا داشت واسه خودم پیش میومد :دی اواخر اسفند پارسال من سیدی کی گرفتم واسه انلاین اینقدر بازی میکردم دو سه روز اول از 10 صبح تا 3-4 سحر :دی دیگه روز پنجم چشام اینقدر درد میکرد نمیتونستم باز کنم روز اول عید فک و فامیلا اومده بودن اصلا نمیتونستم بهشون نگاه کنم اینقدر چشام قرمز شده بود و درد میکرد که مجبور شدم یه روز لپتاپ کلا تعطیل کنم روشن نکنمش :دی بعد خوب شد

Zlatan_ibra
28-04-2014, 19:49

این قضیه کور شدن دقیقا داشت واسه خودم پیش میومد :دی اواخر اسفند پارسال من سیدی کی گرفتم واسه انلاین اینقدر بازی میکردم دو سه روز اول از 10 صبح تا 3-4 سحر :دی دیگه روز پنجم چشام اینقدر درد میکرد نمیتونستم باز کنم روز اول عید فک و فامیلا اومده بودن اصلا نمیتونستم بهشون نگاه کنم اینقدر چشام قرمز شده بود و درد میکرد که مجبور شدم یه روز لپتاپ کلا تعطیل کنم روشن نکنمش :دی بعد خوب شد

آقای پیس باز متعصب :دی

mohammad.asghari
28-04-2014, 20:41
آقایون چطوری میشه آنلاین زد با یه نفر خاص:d؟مثلا من خواسته باشم با یکی از شما ها بازی کنم باید چکار کنم:دی؟

Greedy
28-04-2014, 20:50
آقای پیس باز متعصب :دی

چی شده ؟

:دی
اون واسه دوران جاهلیت بود . جوان بودیم و جویای نام :n09:

آقایون چطوری میشه آنلاین زد با یه نفر خاص:d؟مثلا من خواسته باشم با یکی از شما ها بازی کنم باید چکار کنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]؟

اول که باید نیت کنی
بعدش ایدی طرف add میکنی تو فریندات که اضافه شد تو قسمت انلاین فریندلی فیفا طرف انتخاب میکنی اینوایت میکنی بازی میکنی
با ما ها که نمیتونی بازی کنی چون به ما نمیخوری :n09::n07: pc هستی دیگه ؟ اگه pc هستی
ایدی من :
origin id : masoud908
ادد کن بزنیم 6 تاییت کنم :n02:

Gregar
28-04-2014, 21:07

نه بابا وقتی انلاین میزنم که invis نیستم . مثلا الان نیستی رفتی شام بخوری فکر کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همیشه خدا هم هی یا میبازی یا DNF میشی . امروزم رفتی دسته دو :n02:

اخه مرد حسابی ادم واسه کسی که روزی یه ساعت همش فیفا میزنه کری میخونه ؟ :n27: اخه من بدبخت کری هم دارم ؟ :n03:

اون زمان اگه فیفا 13 میبودی نشونت میدادم :n02: حیف که دیگه الان واسه 14 نه وقت میکنم نه نتم میکشه
البته چند روزیه فکر کنم خوب شده اوضاع نتم شاید بیشتر بیام

Layken
28-04-2014, 21:45
سلام
بچه هایی که انلاین میزنن، الان وضعیت نت ایران به چه شکلیه؟ مشکلی نیست لگو اینا داره؟ (مخصوصا با برو بچ داخلی)

Gregar
28-04-2014, 22:13
سلام
بچه هایی که انلاین میزنن، الان وضعیت نت ایران به چه شکلیه؟ مشکلی نیست لگو اینا داره؟ (مخصوصا با برو بچ داخلی)

الان مدتیه وضع بهتره
داخلی لگ نداره ولی خارجی واسه من یکی حتی connect هم نمیشه چه برسه به لگ :n02:

Greedy
28-04-2014, 23:03
نه بابا وقتی انلاین میزنم که invis نیستم . مثلا الان نیستی رفتی شام بخوری فکر کنم :n10:

همیشه خدا هم هی یا میبازی یا DNF میشی . امروزم رفتی دسته دو :n02:

اخه مرد حسابی ادم واسه کسی که روزی یه ساعت همش فیفا میزنه کری میخونه ؟ :n27: اخه من بدبخت کری هم دارم ؟ :n03:

اون زمان اگه فیفا 13 میبودی نشونت میدادم :n02: حیف که دیگه الان واسه 14 نه وقت میکنم نه نتم میکشه
البته چند روزیه فکر کنم خوب شده اوضاع نتم شاید بیشتر بیام

من از ساعت ده شب تا 12 کلا نیستم پای لپتاپ در جریان باش :دی
نشستی امار ما رو دنبال میکنی :دی
من همش میبازم ؟ :دی خوبه همش تو دسته یکم امروز یه بازی اخر میبردم بازم دسته یک بودم بد شانسی باختم اومدم دسته دو الان 3 تا بازی دیگه ببرم میام دسته یک باز ، الان شروع میکنم تا یه ساعت دیگه باز میبینی دسته یکم :دی

مرد حسابی من تازه 6 ماهه تو کل عمرم فیفا دارم بازی میکنم و تازه یه ماه هم هست انلاین بازی میکنم تو که یه عمر فیفا بازی میکنی دیگه 13 هم بعید بدونم فرق چندانی با 14 داشته باشه چون کلیپایی که گرفتم مثه تکنیک ها و بقیه چیزا مثه شادی گل و ... یکی بود این استعداد بالای من بوده که تو 6 ماه تونستم اینقدر در فیفا ترقی کنم که این موفقیت رو مدیون یاری خداوند و رهنمودهای .... :n09: هستم
=======
ویرایش ساعت 3:34 صبح : برگشتم به دسته یک :دی اراده رو داری :دی

Gregar
29-04-2014, 11:20
من از ساعت ده شب تا 12 کلا نیستم پای لپتاپ در جریان باش :دی
نشستی امار ما رو دنبال میکنی :دی
من همش میبازم ؟ :دی خوبه همش تو دسته یکم امروز یه بازی اخر میبردم بازم دسته یک بودم بد شانسی باختم اومدم دسته دو الان 3 تا بازی دیگه ببرم میام دسته یک باز ، الان شروع میکنم تا یه ساعت دیگه باز میبینی دسته یکم :دی

مرد حسابی من تازه 6 ماهه تو کل عمرم فیفا دارم بازی میکنم و تازه یه ماه هم هست انلاین بازی میکنم تو که یه عمر فیفا بازی میکنی دیگه 13 هم بعید بدونم فرق چندانی با 14 داشته باشه چون کلیپایی که گرفتم مثه تکنیک ها و بقیه چیزا مثه شادی گل و ... یکی بود این استعداد بالای من بوده که تو 6 ماه تونستم اینقدر در فیفا ترقی کنم که این موفقیت رو مدیون یاری خداوند و رهنمودهای .... :n09: هستم
=======
ویرایش ساعت 3:34 صبح : برگشتم به دسته یک :دی اراده رو داری :دی

بعید میدونی 13 فرق چندانی با 14 داشته باشه ؟ :n04: کنترلها 90% هموناست اما گیم پلی زمین تا اسمون عوض شده

من تو 13 خوراکم فقط skill بود و پاس کاری سریع و کوتاه و توی دفاع هم واقعا خوب شده بودم کله گنده هاشم میگفتن دفاعت حرف نداره

اما الان تو 14 دریبل زدن که واقعا سخت شده مخصوصا بعد از اپدیت
پاس کاری سریع هم نمیشه بکنی چون توپ یه دفعه از لای پای بازیکنت در میره . حتی با بازیکنهای بارسا
دفاع هم که قربونش برم هوش مصنوعی بازیکنها واقعا اومده پایین و سنگین هم که شدن

13 یه کم عنصر تخیل توش وارد بود اما انصافا 14 هم از اونور بوم افتاده . اومده واقعی تر کنه زده کلا تو یک دنیای دیگه .

a1l2i3z4a5h6r7
30-04-2014, 22:45
سلام دوستان راه حلی برای این مشکل لگ تو بازی ندارین بخش ultimate team رو میگم لگ که میگیره هی هنگ میکنه ول میکنه اگه دوستان روشی بلدن بگن دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه

Gregar
01-05-2014, 11:00
سلام دوستان راه حلی برای این مشکل لگ تو بازی ندارین بخش ultimate team رو میگم لگ که میگیره هی هنگ میکنه ول میکنه اگه دوستان روشی بلدن بگن دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه

اگه تو قسمت انلاین UT مشکل داری
توجه داری که اون لگ از اینترنتته . پس باید کنار بیای دیگه . من که دیگه نمیتونم با خارجی ها بازی کنم .

shiraz_2010
02-05-2014, 10:33
دوستان عزیز من فیفا 14 رو تازه با یک مکافاتی نصب کردم......فقط ازتون خواهش می کنم با توجه به اینکه شنیدم اون اوایل باگ زیاد داشته بهترین پچی که براش اومده رو برام بزارین...همینطور آخرین آپدیت نقل و انتقالات...و همینطور بهترین آپدیت برای گیم پلی.گرافیک و کم کردن باگ ها

Soroush HD
02-05-2014, 14:45
دوستان عزیز من فیفا 14 رو تازه با یک مکافاتی نصب کردم......فقط ازتون خواهش می کنم با توجه به اینکه شنیدم اون اوایل باگ زیاد داشته بهترین پچی که براش اومده رو برام بزارین...همینطور آخرین آپدیت نقل و انتقالات...و همینطور بهترین آپدیت برای گیم پلی.گرافیک و کم کردن باگ ها
آخرین پچ مودینگ وی:

Version 2.5.1- Update[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Version 2.5.0 - Update
آخرین آپدیت نقل و انتقالات: دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Gregar
02-05-2014, 15:08
دوستان شما هم همچین مشکلی دارین ؟

مشکل مربوط میشه به Team Management :
قسمت Squad وقتی میخوام بازیکنی رو با دکمه Y جایگزین کنم اطلاعات بازیکنها سمت راست میاد و دیگه نمیره . وقتی تو بازی AWAY باشم و squad ام رو سمت راست تصویر نشون میده اونوقت کلا میاد رو تصویر رو میگیره و باید بیام بیرون Team Management
بعدی هم مربوط به قسمت specialist ها میشه که واسه من کلا specialist ها رو هایلایت نمیکنه و تاریکه .
مشکل خاصی نیستن اینا اما کنجکاو شدم بدونم از چیه و ایا همه همچین مشکلی دارن ؟

N E X T
03-05-2014, 00:02
آخرین پچ مودینگ وی:

Version 2.5.1- Update[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Version 2.5.0 - Update
آخرین آپدیت نقل و انتقالات: دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام اینارو من دانلود کردم کجا بریزم؟

Layken
03-05-2014, 11:59
سلام دوستان فیفایی انلاین باز :دی

کلا بدون هیچ مقدمه ای میرم سر اصل مطلب، الان همه در هر کجای دنیا در تب و تاب جام جهانی و فوتبال هستن بر همین اساس چه خوبه که ما هم بین خودمون یک جام جهانی در سطح انجمن خودمون برگذار کنیم و به اضافه شور و هیجان بازی های جام جهانی یک شور هیجان هم در اینجا برپا کنیم.

بر همین اساس خواستیم که یک اعلان و فراخوان صورت بدیم تا دوستانی که مایل هستن در مسابقات شرکت کنن ثبت نام کنن و بعد از طی مراحلی که بعدا گفته خواهد شد این مسابقات صورت بگیره و حتا جایزه ای هم برای نفر اول در نظر گرفته شده.

اما خب قبل از این که به صورت رسمی وارد فراخوان بشیم گفتیم که قبلش اینجا در موردش یک بحث و صحبتی انجام بدیم مخصوصا که نسبتا کمیت و تعداد شرکت کنندها رو به شکل یک امار در دست داشته باشیم تا بتونیم به بهترین شکل ممکن این مسابقات رو برگزار کنیم.

البته اینم اضافه کنم که فقط فیفا 14 مد نظر نیست و دو بازی فوتبالی دیگه هم در نظر داریم، هر دو تاشون هم عناوین قدیمی هستن که قابل بازی به صورت رایگان رو دارن و در مورد جزییات اون دو فیفا هم در ادامه بحثمون بهش میرسیم.

فعلا برای شروع بگم که اگه فیفا 14 انلاین بازی میکنید و فکر میکنید میتونید در بین بچه های انجمن نفر اول بشید پس بهتره که جلو بیایید و خودتون رو معرفی کنید.

خیلی دوست دارم دندون تک تک فیفا باز های انجمنمون رو بکشم بزارم روی سینشون :n02:.:n16:

Milad4171
03-05-2014, 12:25
ببخشید من متوجه نشدم
فیفا14 رو میشه آنلاین بازی کرد؟؟؟:n04::n02:

Greedy
03-05-2014, 13:03
سلام دوستان فیفایی انلاین باز :دی

کلا بدون هیچ مقدمه ای میرم سر اصل مطلب، الان همه در هر کجای دنیا در تب و تاب جام جهانی و فوتبال هستن بر همین اساس چه خوبه که ما هم بین خودمون یک جام جهانی در سطح انجمن خودمون برگذار کنیم و به اضافه شور و هیجان بازی های جام جهانی یک شور هیجان هم در اینجا برپا کنیم.

بر همین اساس خواستیم که یک اعلان و فراخوان صورت بدیم تا دوستانی که مایل هستن در مسابقات شرکت کنن ثبت نام کنن و بعد از طی مراحلی که بعدا گفته خواهد شد این مسابقات صورت بگیره و حتا جایزه ای هم برای نفر اول در نظر گرفته شده.

اما خب قبل از این که به صورت رسمی وارد فراخوان بشیم گفتیم که قبلش اینجا در موردش یک بحث و صحبتی انجام بدیم مخصوصا که نسبتا کمیت و تعداد شرکت کنندها رو به شکل یک امار در دست داشته باشیم تا بتونیم به بهترین شکل ممکن این مسابقات رو برگزار کنیم.

البته اینم اضافه کنم که فقط فیفا 14 مد نظر نیست و دو بازی فوتبالی دیگه هم در نظر داریم، هر دو تاشون هم عناوین قدیمی هستن که قابل بازی به صورت رایگان رو دارن و در مورد جزییات اون دو فیفا هم در ادامه بحثمون بهش میرسیم.

فعلا برای شروع بگم که اگه فیفا 14 انلاین بازی میکنید و فکر میکنید میتونید در بین بچه های انجمن نفر اول بشید پس بهتره که جلو بیایید و خودتون رو معرفی کنید.

خیلی دوست دارم دندون تک تک فیفا باز های انجمنمون رو بکشم بزارم روی سینشون :n02:.:n16:

سلام علیکم :دی
من که پایه ام
من مسعود هستم 22 ساله از تهران اینم نقاشیمه :

:n09:

من ایدیم هم صفحه قبل گذاشتم
اوانس هم میدم بهتون :n09:

Milad4171
03-05-2014, 20:04
خیلی دوست دارم دندون تک تک فیفا باز های انجمنمون رو بکشم بزارم روی سینشون :n02:
.:n16:

چی شده؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حریف می طلبم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Layken
03-05-2014, 21:39
سلام علیکم :دی
من که پایه ام
من مسعود هستم 22 ساله از تهران اینم نقاشیمه :

:n09:

من ایدیم هم صفحه قبل گذاشتم
اوانس هم میدم بهتون :n09:

عالیه پس شما یکی،اقا رضا هم هستن چند تا از دوستان همکار من هم هستن.
فقط اگه هر کسی رو میشناسید دعوت کنید تا بتونیم زیاد تر بشیم. مخصوصا اونایی که در انجمن عضو هستن :دی

چی شده؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حریف می طلبم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما هم اگه دستی در کار داری خب پس صبر چرا؟ :دی

E.N.A.Y.A.T
03-05-2014, 21:49
درود

کاری نکنید اوستاتون بیادا...:n09: دیگه همین مونده بابابزرگ(مسعود) بیاد واسه ما خط و نشون بکشه![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من با خودم سوباسا و عموش(باباش دائیش هرکی!) رو هم میارم!:n09:

Gregar
03-05-2014, 22:15
فقط اگه هر کسی رو میشناسید دعوت کنید تا بتونیم زیاد تر بشیم. مخصوصا اونایی که در انجمن عضو هستن :دی

شما هم اگه دستی در کار داری خب پس صبر چرا؟ :دی

منظورت منم ؟ پیغام داده بودم دیگه اره ؟ :n13:

Layken
03-05-2014, 22:16
درود

کاری نکنید اوستاتون بیادا...:n09: دیگه همین مونده بابابزرگ(مسعود) بیاد واسه ما خط و نشون بکشه![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

الان یعنی پایه ای برای شرکت در مسابقه؟
بنویسم اسمتو؟

منظورت منم ؟ پیغام داده بودم دیگه اره ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اره دیگه پ خ با هم صحبت کرده بودیم. :دی
اون سایز عکس امضات حجممون رو تموم کرد.
عکس اواتارت هم زندگیمون رو نابود کرد :دی

E.N.A.Y.A.T
03-05-2014, 22:22
الان یعنی پایه ای برای شرکت در مسابقه؟
بنویسم اسمتو؟

نه حامد ننویس باو کار و زندگی داریم![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست هام اسپم شد شرمنده![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Milad4171
03-05-2014, 22:24
نگفتی.
مگه فیفا 14 آنلاینش درسته؟؟
روشنمون نکردیاا.:n13:

Layken
03-05-2014, 22:30
نگفتی.
مگه فیفا 14 آنلاینش درسته؟؟
روشنمون نکردیاا.:n13:

بله میشه میلاد جان
CD-Key باید بخری و بشینی بازی کنی، به همین راحتی : دی

Greedy
03-05-2014, 23:01
درود

چطوری تارو میساکی ؟ :n08::n08::n08: ( نکته داره عبارت ):دی

فقط اگه هر کسی رو میشناسید دعوت کنید تا بتونیم زیاد تر بشیم. مخصوصا اونایی که در انجمن عضو هستن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما هم اگه دستی در کار داری خب پس صبر چرا؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوب یه پست یا تاپیکی هم ایجاد کنید و نفرات شرکت کننده هم توش بذارید که ببینیم چند نفرن و شرایط مسابقه چیه و ... :n02:

a1l2i3z4a5h6r7
03-05-2014, 23:02
اسم منم بنویس میخوام همتون ببرم علی مسابقات msi نفر 3 موم علی قادری هستمم user :r1ycc

Layken
03-05-2014, 23:25
خوب یه پست یا تاپیکی هم ایجاد کنید و نفرات شرکت کننده هم توش بذارید که ببینیم چند نفرن و شرایط مسابقه چیه و ... :n02:

اونارو هم انجام میدیم الان بیشترین هدف اینه که یک امار به شکل تقریبا دستی تهیه کنیم ببینیم اصلا شرکت کننده هست یا نه :دی
و اگر دوستان پیشنهادی داشتند و یا سوالی چیزی بود برای مراحل اولیه مطرح بشه.
وگرنه در چند روز اینده تاپیک هایی به شکل رسمی و نام نویسی هایی به شکل رسمی انجام خواهد شد، قرعه کشی ها و بقیه موارد که برای خودش یک پا جام جهانی میشه :دی

اسم منم بنویس میخوام همتون ببرم علی مسابقات msi نفر 3 موم علی قادری هستمم user :r1ycc

خیلی عالی پس اسم شما هم نوشته شد. :n16:
به به پس رقیب سرسختی هم هستید هیجان داره زیاد تر میشه.

SamGun
04-05-2014, 09:49
حامد عزیزم

اسم دوستان شرکت کننده رو تو تاپیک اول یه لیست خوشگل بزن برادر ( User+Origin ID)

danteiv
04-05-2014, 10:18
منم میخوام شرکت کنم

orgin id : danteivx:n17:

Milad4171
04-05-2014, 10:39
من این دور انصراف میدم. میخوام خودم رو آماده کنم واسه دور بعدی.
خواستم اینو بگم که واسه دور بعدی خودتون رو بیشتر آماده کنید. تقاضای وام دادم تا این 90 تومن پول اورجینال کی که گفتی رو بدم :n02:
ما بی پولا/ ما فقیرا/
+
تاپیک جامع در مورد این موضوع نزدی ؟؟؟

Layken
04-05-2014, 12:54
منم میخوام شرکت کنم

orgin id : danteivx:n17:

عالی خوش امدید :n16:

من این دور انصراف میدم. میخوام خودم رو آماده کنم واسه دور بعدی.
خواستم اینو بگم که واسه دور بعدی خودتون رو بیشتر آماده کنید. تقاضای وام دادم تا این 90 تومن پول اورجینال کی که گفتی رو بدم :n02:
ما بی پولا/ ما فقیرا/
+
تاپیک جامع در مورد این موضوع نزدی ؟؟؟

برای دوستانی که به فیفا 14 دسترسی ندارن هم یک فوتبال رایگان در نظر گرفته شده، فقط الان در مراحل تست هست و تایید که شد اونم معرفی میکنیم.
پس خودتو کنار نکش :n06:

حامد عزیزم

اسم دوستان شرکت کننده رو تو تاپیک اول یه لیست خوشگل بزن برادر ( User+Origin ID)

چشم سعید جان، تا الان این دوستان اعلام امادگی کردن.
Gregar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
danteiv ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
a1l2i3z4a5h6r7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Greedy ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

راستی سعید جان خود شما هم هستی دیگه؟

AS_ameri
04-05-2014, 12:55
سلام به همگی همونطور که دوستان گفتن یه تاپیک جداگانه بزنین اسامی شرکت کننده ها و جدول مسابقات و زمان برگزاری مسابقات و صفحه چت روم باشه خوبه .
ایدی بنده رو هم جزء ثبت نام کننده ها قرار بدین با تشکر AS_ameri

Greedy
04-05-2014, 13:09
سلام به همگی همونطور که دوستان گفتن یه تاپیک جداگانه بزنین اسامی شرکت کننده ها و جدول مسابقات و زمان برگزاری مسابقات و صفحه چت روم باشه خوبه .
ایدی بنده رو هم جزء ثبت نام کننده ها قرار بدین با تشکر AS_ameri
اوه یس
سلام سجاد :دی مسعودم :دی 908
تو از کجا فهمیدی قضیه مسابقات رو ؟ :دی
نفر اول مشخص شد دیگه :n09: رتبه 11 رنکینگ SEASON ببینید ایشونن

mohammad.asghari
04-05-2014, 13:46
مسابقات کی شروع میشه؟؟شرایط شرکت چیه؟

Gregar
04-05-2014, 13:56
اوه اوه چه پربازدید شد این تاپیک . چون جایزه میدن ملت همه اومدن ؟ :n09:

به قول ما مشهدی ها : بِچه ها بدویِن درن شله مِدن :n02:

hosiii
04-05-2014, 14:03
سلام منم هستم.
ID origin: BEST40

Kamyar_AnathemA
04-05-2014, 14:48
NergaL64

وقت زمانش جوری باشه به کار و زندگیمون لطمه نخوره

mohammad.asghari
04-05-2014, 14:57
منم هستم فقط بگید کی مسابقات شروع میشه؟

comiiseer
04-05-2014, 14:58
Maham hastim id orgine : comiiseer

AS_ameri
04-05-2014, 15:00
به سلامتی آقا مسعود. یکی از دوستان آدرس اینجا رو دادن گفتم ثبت نام کنم ببینم چطوریه وضعیت لیگ. شما لطف داری تعداد بیشتر بشه خوبه لیگ قوی تری برگزار بشه.

comiiseer
04-05-2014, 15:21
fifa baza berizid shologhesh konid maham hemayat mikonim be hame etela midim
shomaham say konid mizbani khobi dashte bshid ba barname riziye dorost

Gregar
04-05-2014, 18:22
اگه تعداد زیاد نبود چه خوبه لیگی برگزار بشه . تازه رفت و برگشت هم میشه انجام داد . مثلا روزی یه بازی یا دو بازی .

Layken
04-05-2014, 23:39
عالی خوش امدید :n16:

برای دوستانی که به فیفا 14 دسترسی ندارن هم یک فوتبال رایگان در نظر گرفته شده، فقط الان در مراحل تست هست و تایید که شد اونم معرفی میکنیم.
پس خودتو کنار نکش :n06:

چشم سعید جان، تا الان این دوستان اعلام امادگی کردن.
Gregar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
danteiv ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
a1l2i3z4a5h6r7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Greedy ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

راستی سعید جان خود شما هم هستی دیگه؟

خیلی عالی
پس به اضافه دوستان بالایی
AS_ameri ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
hosiii ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Kamyar_AnathemA ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
comiiseer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

خیلی عالیه تا الان که 8 نفر از دوستان اینجا معرفی شدن، همون طور که گفتم یکی دو تا از همکاران هم هستن به اضافه اونا که اگه تعدادمون بالاتر بره میتونیم با برنامه ریزی بهتری و با تعداد بیشتری مسابقات رو برگذار کنیم.

-------------
دوستان در نظر داریم که زمان مسابقات رو در حوالی روزهای شروع جام جهانی برگذار کنیم که حال و حوای فوتبال مجازی رو با واقعی ترکیب کنیم و هیجانی دو چندان ایجاد کنیم.
کلا شرایط خاصی هم نداریم فقط ID داشته باشید که اونم همه انلاین بازها دارن و مشکلی نخواهیم داشت.
------------

دوستان در حال اماده سازی یک تاپیک برای هماهنگی های بیشتر هستیم که تاپیکشو در چند روز اینده خواهیم زد.
دوستانی که اعلام امادگی کردن دیگه به طور کامل و رسمی در تاپیک علنی بازی نام نویسی میشن و در ارتباط خواهیم بود تا زمان مسابقات که بتونیم به لطف خدا به خوبی و خوشی به انجام برسونیم.

دوستانی که ID هاشون رو گفتن من اونارو یادداشت کردم اگر کسی نگفته باز بگه تا کسی از قلم نیوفته
ویرایش: دوستان نحوه برگذاری مسابقات که لیگی باشه یا حذفی هم در اینده مشخص خواهد شد، چون می خواهیم نسبت به تعداد شرکت کننده ها مطمئن باشیم، بنابراین نوع برگذاری مسابقه رو نسبت به تعداد نفرات و زمان بازی ها مشخص خواهیم کرد. :»

Greedy
04-05-2014, 23:48
دوستان در نظر داریم که زمان مسابقات رو در حوالی روزهای شروع جام جهانی برگذار کنیم که حال و حوای فوتبال مجازی رو با واقعی ترکیب کنیم و هیجانی دو چندان ایجاد کنیم.

اکثر بچه ها دانشجو هستن فکر کنم و امتحاناشون تو زمان جام جهانی هست و همین که فوتبالا رو ببینیم کلی شاهکار کردیم چه برسه بازی هم کنیم مشروطی رو شاخشه :دی

soheilnouri
05-05-2014, 00:04
SosoLaz

Mohammad Yek110
05-05-2014, 15:45
سلام
کسی این محمد صلاح رو خریده ؟ همش نوشته has that special something ولی الان یه فصل و نیمه فیکس توی پست تخصصی داره بازی میکنه کلا اورالش یکی رفته بالا!!!!
برعکس zakaria bakkali عجیب داره پیشرفت میکنه ، با 71 اومد ( اگه اشتباه نکنم ) بعد از یه فصل الان 81 هست!

ممنون

Gregar
05-05-2014, 19:55
سلام
کسی این محمد صلاح رو خریده ؟ همش نوشته has that special something ولی الان یه فصل و نیمه فیکس توی پست تخصصی داره بازی میکنه کلا اورالش یکی رفته بالا!!!!
برعکس zakaria bakkali عجیب داره پیشرفت میکنه ، با 71 اومد ( اگه اشتباه نکنم ) بعد از یه فصل الان 81 هست!

ممنون

اولا has that special something با بقیه فرق داره و بازیکنی این status رو میگیره که تریت Flair رو داشته باشه . بقیه به این صورته :

showing great potential بازیکنیه که تقریبا از 83 تا 85 میره اورالش .
an exciting prospect واسه کسی که بین 86 تا 89 میره
و has potential to be special هم کلا بالای 90 میره
البته بازیکن هم باید اورالش بالای 60 باشه هم زیر 22 سال (یا هم 23) باشه تا این status رو راجع بهش نشون بده .
محمد صلاح هم به صورت پیش فرض از نوع دوم هست که میره بالای 87 . یعنی مینیممش 87 هستش و بازیش که بدی تا بالای 90 هم میره و status اش میشه has potential to be special

منتهی یه سیستمی (یا شاید هم باگ) تو بازی هست که وقتی یه بازیکن تیمش رو عوض میکنه احتمال خیلی کمی هست که پتانسیلش افت کنه . البته خیلی کم پیش میاد . اگه مثلا یه بازیکن پتانسیل دار دیدی تا نیم فصل یک دونه یا هیچی رشد نکرده بدون این باگه واسش پیش اومده .
احتمالا هم محمد صلاح رو که خریدی پتانسیلش افت کرده . من یه بازیکن داشتم که پتانسیل 84 بود و اورالش 66 . منتهی بعد از خرید حتی طی سه سال هم یک دونه اروال هم نگرفت .

راه حلش هم استفاده از خود همین باگ یا قانونه . یعنی بازیکن رو توی نقل و انتقالات بعدی سریع بزاریش واسه Short loan و وقتی رفت loan صبر کنی تا قرار دادش که تموم شد خودش برگرده از loan . یا هم کلا پول بده سریع برش گردون .
اینو من خودم نمیدونستم و توی فروم های خارجی پیدا کردم و البته هنوز تستش نکردم اما همه میگن عملیه . حالا شما یه تست بزن .

lvloFa
05-05-2014, 20:40
منم هستم یوزرم تو اوریجین : mofa_95 :n23:

S0R3N4
06-05-2014, 23:09
دوستان
میشه نحوه ی استفاده از مودینگ ها رو توضیح بدید؟
و یه خواهش دیگه
آخرین squad و بروز ترینش رو میخوام.با نقل و انتقلات زمستانی کامل
ممنون

hitler1945
07-05-2014, 00:23
مارکو رویس پیشرفتش چطوره ؟ این پیشرفت بازیکن رو هر چی گشتم نفهمیدم کجاست
رویس رو یه فصل بازیش دادم الان اورالش 84 هست

Gregar
07-05-2014, 10:19

رویس که برعکس خوب پیشرفت میکنه . البته چون سنش 24 هستش توی هر فصل شاید یک یا دو تا بیشتر پیشرفت نکنه . اورالش هم توی اپدیتهای اخیر 85 شده نه 84 . ولی اینو بدون که به رونالدو میرسه حتما . لامصب میشه فقط رونالدو دوم . رویس یکی از بازیکنهاییه که تو فیفا به شدت قبولش دارم .

S0R3N4
07-05-2014, 14:32
آخرین squad و بروز ترینش رو میخوام.با نقل و انتقلات زمستانی کامل
ممنون

mohammad.asghari
07-05-2014, 14:46
منم هستم a53f

jr07
08-05-2014, 12:49
بازیکنا معمولا تا چند سالگی پیشرفت می کنن؟

Zlatan_ibra
08-05-2014, 14:09
الان من ـو پچ مودینگ وی مود جام جهانی رو انتخاب کردم ولی اسکوربوردش باعث سنگینی و لگ میشه و چون دیتابیس جام جهانی رو انتخاب میکنم انتخاب اسکوربورد غیر فعال میشه....راهی هست که بشه تغییرش داد یا اسکوربورد رو حذف کرد؟

S0R3N4
08-05-2014, 14:55
دوستان
به خدا اضطراریه.میشه یکی آخرین squad رو برام بذار که آپدیت ترین باشه؟
اکه عجله ای نبود اینقدر پست نمذاشتمم

reza.8
08-05-2014, 17:11
دوستان یه دفاع راست خوب معرفی کنید...

Mohammad Yek110
08-05-2014, 17:21

رویس فوق العادس
توی سایت sofifa.com هست پیشرفتشون
یا توی خود بازی توی squad report ، مینویسه مثلا 3 + 87 ، یعنی الان 87 هست ، قبلا 84 بوده ( ضمنا فقط پیشرفت رو توی فصل جاری مینویسه )

Gregar
08-05-2014, 18:15
دوستان یه دفاع راست خوب معرفی کنید...

اگه جوون میخوای : Juao Cancelo
واقعا مدافع راست عالی ای هست . سرعت بالا و قدرت شوت زنی خوبی هم داره . یعنی یه چیزی تو مایه های دنی الوز .

SamGun
09-05-2014, 15:17
یکی مردونگی کنه به من Coin قرض بده

من گیره این Arjen Robben ام :n03:

Kamyar_AnathemA
11-05-2014, 10:15
حیف قسمت Ultimate Team برای من بن شده و دسترسی ندارم بهش وگرنه 2,500,000 کوین داشتم با کلی بازیکن خوب مثل نیمار
20 تا روبن میشد بخری باهاش

reza.8
11-05-2014, 10:51
دوستان من سیستم بازیم 4.3.3 هست...
ولی تاکتیک رو هرجور میذارم نمیتونم دوتا وینگم رو باعث شم تو فضا برن و پاس عمقی بدم...تیمم رئال هست...تو فیفا 13 خیلی راحت میتونسم این سیستم رو پیاده کنم ولی انجا نمیتونم...دوس دارم سیستم مثل پارسال رئال باشه...حملات سریع...ولی نمیتونم تو فیفا 14...:n02:
کسی راهی بلده؟

Gregar
11-05-2014, 11:33
ولی تاکتیک رو هرجور میذارم نمیتونم دوتا وینگم رو باعث شم تو فضا برن و پاس عمقی بدم...تیمم رئال هست...تو فیفا 13 خیلی راحت میتونسم این سیستم رو پیاده کنم ولی انجا نمیتونم...دوس دارم سیستم مثل پارسال رئال باشه...حملات سریع...ولی نمیتونم تو فیفا 14...:n02:
کسی راهی بلده؟

تاکتیک تو فیفا پر :n02:
هر سال قسمت تاکتیک بازی بدتر میشه . امسال هم هوش مصنوعی افت کرده و این مشکلات به همین خاطر بیشتر شده
بیشتر شیوه بازی خودت تو بازی تاکتیک رو رقم میزنه . یعنی باید تاکتیک رو به صورت ضمنی پیاده کنی .
به قول خارجی ها فیفا یه بازی kick & play هست . یعنی همینطوری برو تو بازی و بازی کن . تاکتیک و اینها رو بی خیال . واسه همین مود انلاینش نه تاکتیک داره نه custom formation میتونی بزاری .

Mohammad Yek110
11-05-2014, 14:00
کسی راهی بلده؟
توی custom tactics ، قسمت team width و cross رو بذار روی 100
بعد سیوش کن به یه اسم خاص
بعد توی قسمت quick tactic ، همونی که سیو کردی رو وارد کن
بعدش توی بازی اعمال کن ( اول کلید مکان نمای پایین رو بزن )

elshaarawy
11-05-2014, 19:30
سلام . لطفا یکی بهترین پچ برای جام جهانی معرفی کنه ممنون میشم

elshaarawy
12-05-2014, 16:54
کسی خونه نیست !!

Layken
13-05-2014, 11:51
سلام
دوستانی که قبلا حضور خودشون رو در مسابقات اعلام کردند، من اسامیشون رو یادداشت کردم و برای پیش برد بهتر و بیشتر روند هماهنگی ها تاپیک اصلی مسابقات هم زده شد.
دوستان میتوانن نظرات خودشون رو در این تاپیک بیان کنن.:»
ثبت نام و هماهنگی برای شرکت در مسابقات فوتبال FIFA 14 و Goal 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

elshaarawy
13-05-2014, 15:03
ممنون از حوابتون:n29::n30: انجمن به این عظمت دریغ از یه جواب !!!!

stealer
13-05-2014, 15:04
ممنون از حوابتون:n29::n30: انجمن به این عظمت دریغ از یه جواب !!!!
داداش باید بری پچ های مورینگ وی رو دانلود کنی
تو اون پچ ها دیتا بیس جام جهانی هم هست

elshaarawy
13-05-2014, 15:27
داداش باید بری پچ های مورینگ وی رو دانلود کنی
تو اون پچ ها دیتا بیس جام جهانی هم هست

دمت گرم ادین هازارد .. من یه پج میخام تم و ظاهر و کالا بازی رو حال و هوای جان جهانی بکنه .. راستی کدومش تمام تیمهای ملی رو داره ؟

Gregar
13-05-2014, 17:19
دمت گرم ادین هازارد .. من یه پج میخام تم و ظاهر و کالا بازی رو حال و هوای جان جهانی بکنه .. راستی کدومش تمام تیمهای ملی رو داره ؟

همون مودینگ وی رو بگیر درسته . دیتابیس و تم جام جهانیش رو که فعال کنی همه چیز حال و هوای جام جهانی میگیره . هر چند نسخه جدا واسه جام جهانی هم هست که منتهی رو کنسوله فقط .

SamGun
15-05-2014, 10:28
تاکتیک تو فیفا پر :n02:
هر سال قسمت تاکتیک بازی بدتر میشه . امسال هم هوش مصنوعی افت کرده و این مشکلات به همین خاطر بیشتر شده
بیشتر شیوه بازی خودت تو بازی تاکتیک رو رقم میزنه . یعنی باید تاکتیک رو به صورت ضمنی پیاده کنی .
به قول خارجی ها فیفا یه بازی kick & play هست . یعنی همینطوری برو تو بازی و بازی کن . تاکتیک و اینها رو بی خیال . واسه همین مود انلاینش نه تاکتیک داره نه custom formation میتونی بزاری .

البته فکر میکنم کاره درستی کردن , چون حداقل بازیه خوده شخص هست که نتیجه رو تعیین میکنه (البته خارج از مشکلات ما با نت ایران ! )
و یک مورد دیگه اینکه به شخصه هزار بار تست کردم که تاکتیک تیم دقیقا بر مبنای نوع بازی پیاده میشه ! یعنی اگر بازی رو به صورت حفظ توپ پیش ببرم حملات Counter کاهش پیدا میکنه و فاصله بین بازی کن ها برای پاس های کوتاه بیشتر تنظیم میشه .

حیف قسمت Ultimate Team برای من بن شده و دسترسی ندارم بهش وگرنه 2,500,000 کوین داشتم با کلی بازیکن خوب مثل نیمار
20 تا روبن میشد بخری باهاش

اینجاس که من به بد شانسی خودم پی میبرم صالح :n29:

حالا 20 تا که نه :دی یه 6 تا میشد ولی

=============================================

باز من بی خواب شدم و حماسه آفرین :دی ( ساعت 2 صبح )

Zlatan_ibra
15-05-2014, 17:04
اقا من فیفا 13 رو بازی کردم با اخرین اپدیتش.....فیفا 14 آپدیت براش نیومده؟ این 13 رو خیلی وقت بود بازی نکرده بودم واقعا خفن هستش...مخصوصا چمنش که دیگه از مانیتور میزنه بیرون...بی شک بهترین چمن کل تاریخ بازیهاست
...
راستی دوستان برا انلاین باید چطور پینگ بگیریم؟ باید زیر چند باشه؟

Greedy
15-05-2014, 17:08
اقا من فیفا 13 رو بازی کردم با اخرین اپدیتش.....فیفا 14 آپدیت براش نیومده؟ این 13 رو خیلی وقت بود بازی نکرده بودم واقعا خفن هستش...مخصوصا چمنش که دیگه از مانیتور میزنه بیرون...بی شک بهترین چمن کل تاریخ بازیهاست
...
راستی دوستان برا انلاین باید چطور پینگ بگیریم؟ باید زیر چند باشه؟
ping easo.ea.com
ping 4.2.2.4
بگیر ببینیم چنده :دی

Zlatan_ibra
15-05-2014, 23:05
ping easo.ea.com
ping 4.2.2.4
بگیر ببینیم چنده :دی

برا بالایی 295 داد برا پایینی 245
البته یبارم 217 داد

Greedy
15-05-2014, 23:12
البته یبارم 217 داد

حله سیدی کی بخر با هم چند دست بزنیم :دی

SamGun
15-05-2014, 23:22
البته یبارم 217 داد

با این IP یه پینگ بگیر : ping 5.144.128.144 , اگر زیر 55 بودی برای بازی با بچه های داخل ایران مشکل نداری و راحتی برای خارج از ایران هم

یه اکانت کاهش پینگ بگیری هم دیگه کاملا اوکی میشه وضعیت نتت , راحت پینگ رو نصف میکنه گاهی اوقات نسبت به کیفیت ISP تا 1/3 هم کاهش میده پینگ رو

soheilnouri
16-05-2014, 15:12
بچه ها ممنون ميشم مقالمو بخونين..اينجا قوتبالي ترين تاپيكه فرومه

soheilnouri
16-05-2014, 15:13
راستي چرا تو اين بازي ژاپن و كرواسي نيستن؟

Zlatan_ibra
16-05-2014, 19:50
با این IP یه پینگ بگیر : ping 5.144.128.144 , اگر زیر 55 بودی برای بازی با بچه های داخل ایران مشکل نداری و راحتی برای خارج از ایران هم

یه اکانت کاهش پینگ بگیری هم دیگه کاملا اوکی میشه وضعیت نتت , راحت پینگ رو نصف میکنه گاهی اوقات نسبت به کیفیت ISP تا 1/3 هم کاهش میده پینگ رو

بین 80 تا 90 اوردم....البته سرعت دانلودم 50-60 با اینترنت 256 ولی کلا پینگ پایینه...به مسئولان هم گفتم گفتن رسیدیگی میشه....

SamGun
16-05-2014, 21:33
بین 80 تا 90 اوردم....البته سرعت دانلودم 50-60 با اینترنت 256 ولی کلا پینگ پایینه...به مسئولان هم گفتم گفتن رسیدیگی میشه....

پینگت خیلی بالاس , از کدوم ISP سرویس گرفتی؟ پهنای باندت خوبه بد نیست البته از 1MB به بالا برای بازی بهتره.

Zlatan_ibra
16-05-2014, 21:45
ISPنخبگان هست :دی...فک کنم 512 بگیرم میاد تا 50

reza4024
16-05-2014, 22:48
من سرعتم 128 اما پینگم 42 !
چه خوب!
اما فیفا اورجینال ندارم!
چه بد :n02:

SamGun
17-05-2014, 21:56
ISPنخبگان هست :دی...فک کنم 512 بگیرم میاد تا 50

به صورت مستقیم اصلا ارتباطی بین Ping وBand Width وجود نداره اما خب شاید تو تقسیم بندی User ها مثلا کیفیت بهتری برای User های 512 به بالا در نظر گرفته باشن

ایرانس دیگر همه چی ممکن الوقوع هست :دی

+ f.a.r.i
18-05-2014, 11:07
سلام

عزیزان اولین بارمه که بازی فوتبال نصب میکنم . اهل فوتبال نبودم .

میشه بیگن در فیفا 2012 دکمه کیبورد : سریع دویدن ، شوت به سمت دروازه ، پاس کوتاه ، پاس بلند ، و هد زدن چی هست ، دریبل ؟؟؟؟؟؟؟

مممنون :n16:

Time0ut
18-05-2014, 11:09
کسی دسته لاجیتک F310 داره؟ پنالتی هم میگیره؟
برای مسابقات میخوام

SamGun
18-05-2014, 18:20
برای مسابقات میخوام

4l1r3z4
18-05-2014, 19:23
دوستان یه راهنمایی واسه تنظیمه دسته می کنید
من هر چی میزنم درست تنظیم نمیشه
ممنون ;)

Time0ut
19-05-2014, 16:16

دسته رو جایی میبرم که فقط از خود تنظیمات فیفا میتونم کانفیگ کنم و فایلی جایی نمیتونم کپی کنم
با این توصیف حالا چه دسته ای بخرم؟
f310 خوبه؟

SamGun
19-05-2014, 23:38
دسته رو جایی میبرم که فقط از خود تنظیمات فیفا میتونم کانفیگ کنم و فایلی جایی نمیتونم کپی کنم
با این توصیف حالا چه دسته ای بخرم؟
f310 خوبه؟

پیشنهادم اینه یه هزینه ی بیشتر بکنید و یه دسته PS3 یا Xbox 360 سیم دار تهیه کنی شما که کاملا راحت ( مخصوصا 360) با ویندوز کانفیگ میشن و تمامی بازی هارو ساپورت میکنن.

Time0ut
19-05-2014, 23:59
پیشنهادم اینه یه هزینه ی بیشتر بکنید و یه دسته PS3 یا Xbox 360 سیم دار تهیه کنی شما که کاملا راحت ( مخصوصا 360) با ویندوز کانفیگ میشن و تمامی بازی هارو ساپورت میکنن.

آخه دسته xbox خیلی فیک داره
اصلا خود فیفا عکس F510 لاجتیک رو توی تنظیمات گذاشته من فکر کردم شاید F310 یا F510 بدون تنظیم براحتی با فیفا مچ شن :n13:

Karistias
20-05-2014, 10:08
برای مسابقات میخوام

من f710 رو دارم و میتونم بگم تقریبا همه بازی هایی که از دسته پشتیبانی میکنه رو میشناسه حتی بازی های fps مثل moh _bf_cod_crysis ولی خوب من این سبک بازی ها رو با موس وکیبرد بازی می کنم

تنظیمات بازی هم در فوتبال دقیقا مثل نسخه ی کنسولی هست و طبیعتا برای f310 هم باید همینطور باشه

ابوالفضل.ا
20-05-2014, 10:29
اگه میخواین پنالتی بگیرین اصلا لازم به هزینه بالا نیست فقط x360 رو بریزید تو پوشه گیم بعدشم درست تنظیمش کنید راحت میشه پنالتیا رو با هر دسته ی ارزونی گرفت . ولی اکثرا یه مشکل کوچیک دارن دسته های ارزون اونم اینه که شوکه سمت راست که باهاش پنالتی میگیرن یه درجه پادساعتگرد چرخیده یعنی برای پریدن سمت چپ باید بالا رو بگیری برای پریدن سمت راست پایینو . البته این تجربه منه با تقریبا 20 تا دسته از فیفا 12 تا 14 . استثناعا یه دسته داشتم یه درجه ساعتگرد چرخیده بود :D
(اینکه تو نرم افزار x360 درست دکمه هارو تعریف کنی مهمه . شاید این قضیه چرخید شوک رو هم بشه حل کرد ولی من که نتونستم ) تو دسته هام یه دسته tsco و یدونه طرح ایکس باکس دارم که درسته بقیشون همه همین مشکلو دارن .

اینم لینکشه اموزش فقط فیله :D ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خود کلمه دانلود x360 رو هم گوگل کنید پیدا میشه

ابوالفضل.ا
20-05-2014, 10:33
ضمنا اگه کسی راهی بلده داورو کلا از زمین حذفش کرد بگه . این داورو ولش کنی گل هم میزنه

Kamyar_AnathemA
20-05-2014, 14:58

آخه دسته xbox خیلی فیک داره
اصلا خود فیفا عکس F510 لاجتیک رو توی تنظیمات گذاشته من فکر کردم شاید F310 یا F510 بدون تنظیم براحتی با فیفا مچ شن :n13:

تمام دسته های سیم دار ایکس باکس فیک هستن
فقط بی سیم ها اصلی هستن

Mohammad Yek110
20-05-2014, 16:00
فقط بی سیم ها اصلی هستن
من سیم دارشو 4 ساله دارم بدون هیچ مشکلی
لوگوی مایکروسافت روی بستش بود
هولوگرام مایکروسافت ( نشانه اصلی فیک نبودن ) هم داره

Kamyar_AnathemA
20-05-2014, 22:25
من سیم دارشو 4 ساله دارم بدون هیچ مشکلی
لوگوی مایکروسافت روی بستش بود
هولوگرام مایکروسافت ( نشانه اصلی فیک نبودن ) هم داره

منظورم اونایی هست که الان تو باز هست
4 سال پیش آره اصلی بوده
اما الان نه
همه فیکن

delpiero107
21-05-2014, 08:56
سلام بچه ها من میخام فردا بازی اورجینال بخرم میخاستم بدونم این پچ ها مودینگ وی که افلاین نصب کردم رو بازی میمونه یا نه؟ راستی آپدیت بازی اورجینال چه جوریه؟ و من اولین بارم هست که میخام بخرم یه آموزش کلی میخام مرسی

AS_ameri
21-05-2014, 12:51
سلام یعنی منظورت اینه که میخوای بازی انلاین انجام بدی ؟ سی دی کی بگیری ؟ منظورت از بازی اورجینال چیه ؟ اگه انلاین میخوای بزنی بگو تا راهنماییت کنم راحتتر بتونی انلاین بشی .

امید رض
21-05-2014, 13:56
ماکه اخرنفهمیدیم الا بهترین دسته بازی برای fifa14چی هست ویه سوال هست این که منظور ازدسته بدون فیک چیه اگه توضیح بدیدممنون میشم

awz2
21-05-2014, 14:16
فیک FAKE یعنی تقلبی

Mohammad Yek110
21-05-2014, 15:25
ماکه اخرنفهمیدیم الا بهترین دسته بازی برای fifa14چی هست ویه سوال هست این که منظور ازدسته بدون فیک چیه اگه توضیح بدیدممنون میشم
بهترین دسته بازیی که مجبور نشین هر چندماه یه بار عوضش کنین و توی هر بازی یه ایرادی نیاد دسته ی ایکسباکس هست

امید رض
21-05-2014, 16:12
بهترین دسته بازیی که مجبور نشین هر چندماه یه بار عوضش کنین و توی هر بازی یه ایرادی نیاد دسته ی ایکسباکس هست

دوست عزیز من تاالان 1000تادسته خراب کردم دلیلشم ضعیف بودن دسته بوده مثلاچندباردکمه هاش کنده شدن کلید چپ وراست گیرکرده الا یعنی دسته ایکس باس مقاوم چون دسته های قبلی هیچ کدوم ضربه ندیده بودن فقط بخواطر زدن سریع دکمه هاش بوده که همشون به فنارفتن

Greedy
21-05-2014, 17:13
من هم تصمیم گرفتم دسته xbox گرفتم و با دسته های ps1 م خدافظی کنم :دی
حدود ده یازده سال پیش که ps1 گرفتم هنوزم که هنوزه دسته هاش عین ساعت کار میکنه و با تبدیل از همون دسته ها استفاده میکنم . عین خر کار گرفتم ازش ولی هنوز سالمه :دی ولی حیف که انالوگ سمت راست rs ش دچار مشکل شده و هی خودش میزنه یعنی موقع بازی یهو میبینی خودش سوییچ میکنه و حرکت میزنه. خیلی بازی ها به خاطر همین باختم حالا برای کسایی که بدون شوک بازی میکنند مشکلی نیست ولی واسه خودم دیگه نمیشه
حالا میخوام دسته xbox بی سیم بگیرم یا با سیم ؟ بی سیماش مثلا چقدر شارژ نگه میداره یا ظرفیت باتریش چقدره ؟
از کجا بفهمیم دسته اصله یا نه ؟

SamGun
21-05-2014, 20:42
فقط بی سیم ها اصلی هستن

Chip Controller همون دسته فیک هم اگه قابل اتصال به خوده کنسول Xbox 360 باشه فرق محسوسی جز کیفیت ساخت با دسته اصلی نداره در ضمن تو بازار تهران همه چی پیدا میشه .

شما الان PS1 ژاپنی باز نشده هم بخوای من برات میارم .

سلام بچه ها من میخام فردا بازی اورجینال بخرم میخاستم بدونم این پچ ها مودینگ وی که افلاین نصب کردم رو بازی میمونه یا نه؟ راستی آپدیت بازی اورجینال چه جوریه؟ و من اولین بارم هست که میخام بخرم یه آموزش کلی میخام مرسی

سلام

خب به سلامتی , دیگه برای بازی های Original ما چیزی به عنوان Offline Patch نداریم و همگی به صورت آپدیت های فصلی ( که تو 14 مشالا هیچی نداشتیم ! )
به صورت حجم های عمومی 75MB به صورت آنلاین خبر داده میشه که شما بروز کنی.
مورد خاصی نداره که آموزشی لازم داشته باشه شما بگو کجای بازی یا برنامه Origin برات سواله راهنمایی میکنن دوستان عزیز .

من هم تصمیم گرفتم دسته xbox گرفتم و با دسته های ps1 م خدافظی کنم :دی
حدود ده یازده سال پیش که ps1 گرفتم هنوزم که هنوزه دسته هاش عین ساعت کار میکنه و با تبدیل از همون دسته ها استفاده میکنم . عین خر کار گرفتم ازش ولی هنوز سالمه :دی ولی حیف که انالوگ سمت راست rs ش دچار مشکل شده و هی خودش میزنه یعنی موقع بازی یهو میبینی خودش سوییچ میکنه و حرکت میزنه. خیلی بازی ها به خاطر همین باختم حالا برای کسایی که بدون شوک بازی میکنند مشکلی نیست ولی واسه خودم دیگه نمیشه
حالا میخوام دسته xbox بی سیم بگیرم یا با سیم ؟ بی سیماش مثلا چقدر شارژ نگه میداره یا ظرفیت باتریش چقدره ؟
از کجا بفهمیم دسته اصله یا نه ؟

بی سیم که خیلی خوبه فقط فکر کنم مشکل قیمتی داشته باشه و صرفش کم باشه برای کسی که اهمیتی نداره دسته و فقط کارایی براش مطرح هست
اما دوستانی که عادت کردن به نوع دسته 360 و کلا کنسول Xbox به نظرم ارزش خرید رو داره
برای شارژ هم بهترین راه استفاده از باطری های شارژی هست که از 1 الی 3 سال بسته به مرغوبیت باطری دووم رو میاره .
اصل بودن یا نبودن دسته یکم تشخیصش سخته چون Fake ها سری های متفاوت تولید داره و تو هرکدوم یه سوتی داده شده و نمیشه یک اصل رو براش در نظر گرفت
حتی یادمه 2-3 سال پیش واسه بچه ها دسته عمده آورده بودن اینا تشخیص نداده بودن اصل و فرع رو!
از جای مطمئن خرید کردن خودش عامل خوبی میتونه باشه برای راحتی خیال.
البته دسته PS3 هم واقعا اوکیه من خودم الان از دسته PS3 ایم دارم استفاده میکنم حرف نداره

cr17
21-05-2014, 22:35
سلام بچه ها من امسال سال اوله که fifa خريدم و رفتم manager career (مستر ليگ سابق) بازي کنم
به عنوان مثال وقتي به اين صفحه ميام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و گزينه بستن قرارداد رو ميزنم چند دقيقه بعد دوباره همين صفحه ايميل ميشه واسم و بازيکن به تيمم نمياد . ولي تو pes گزينه transfer و loan داشت و بعد هم بازيکن ميومد ولي نميدونم چرا فيفا اينجوريه
لطفا راهنماييم کنيد واقعا کلافه شدم!!

Time0ut
22-05-2014, 18:58
فقط بی سیم ها اصلی هستن

دسته های بیسیم هم فیک های زیادی داره در مورد دسته ایکس باکس اینطور هست که اگر دسته رو زیاد تکون بدی خاموش میشه یا اینکه دکمه ها فضای خالی زیادی دارند و غیره

hitler1945
23-05-2014, 00:38
سلام بچه ها من امسال سال اوله که fifa خريدم و رفتم manager career (مستر ليگ سابق) بازي کنم
به عنوان مثال وقتي به اين صفحه ميام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و گزينه بستن قرارداد رو ميزنم چند دقيقه بعد دوباره همين صفحه ايميل ميشه واسم و بازيکن به تيمم نمياد . ولي تو pes گزينه transfer و loan داشت و بعد هم بازيکن ميومد ولي نميدونم چرا فيفا اينجوريه
لطفا راهنماييم کنيد واقعا کلافه شدم!!
تو این صفحه باید پولی که بابت خرید بازیکن میخای بدی رو مشخص کنی و سابمیت بزنی و منتظر بشی جوابش بیاد

SamGun
23-05-2014, 18:44
یک حس قریبی بهم میگه آخر سر تو Ultimate Team سطح Division 1 من سر از امین آباد در میارم ! :n09:

آخه این یعنی چی !؟!؟!؟!

تیم من :

تیم حریف : :n29:

:n13:

Greedy
23-05-2014, 19:21
یه خبر خوبی که خوندم اینه که تا 5-6 روز دیگه قراره اپدیتی بیاد برای فیفا14 که به world cup 2014 هم تبدیل شه البته فقط کسایی که فیفا ارجینال دارن یعنی سیدی کی دارن

awz2
23-05-2014, 19:34
یه خبر خوبی که خوندم اینه که تا 5-6 روز دیگه قراره اپدیتی بیاد برای فیفا14 که به world cup 2014 هم تبدیل شه البته فقط کسایی که فیفا ارجینال دارن یعنی سیدی کی دارن
لینک ؟!!!!!

Greedy
23-05-2014, 19:51
لینک ؟!!!!!

این عکس از ما قبول کن :n02:

REZAHOSEYNGANI
23-05-2014, 19:53
سلام..دوستان من با xbox ترکیب یا همون Squad رو آپدیت میکنم...بعد میرم واسه بازی دوستانه.مثلا یه بازیکنی اوورالش 80 هست
ولی وقتی میرم توی CAREER همون بازیکن اوورالش 77 هست!
چطوریاس؟

soheilnouri
23-05-2014, 23:15
یک حس قریبی بهم میگه آخر سر تو Ultimate Team سطح Division 1 من سر از امین آباد در میارم ! :n09:

آخه این یعنی چی !؟!؟!؟!

تیم من :

بيشتر توضيحً ميدي؟يعني پست همه رو عوض مرده؟

soheilnouri
23-05-2014, 23:42

آخه این یعنی چی !؟!؟!؟!

تیم من :

بيشتر توضيحً ميدي؟يعني پست همه رو عوض مرده؟

A.N.A.P
24-05-2014, 01:54

آخه این یعنی چی !؟!؟!؟!

تیم من :

خیلی باحال بود :n02: هر چی دروازه بانه جمع کرده . خودت هم تیمت بایرنه :n02:

game12
24-05-2014, 10:28
دوستان من الان بخوام لایو بازی کنم تو ایکس باکس بعد آپدیت بازی چیز دیگه نمیخواد ؟

soheilnouri
24-05-2014, 19:55
نه نمیخواد جز یه ایمان قوی...

امید رض
24-05-2014, 20:39
باسلام ایامیشه دسته ps1یاps2رو به کامپیوتروصل کردوچجوری

awz2
24-05-2014, 20:43
باسلام ایامیشه دسته ps1یاps2رو به کامپیوتروصل کردوچجوری
اره میشه باید رابطش رو بخری
من که خودم بازی کردم دسته ی ps1 خیلی اذیت میکنه .

امید رض
24-05-2014, 22:16
اره میشه باید رابطش رو بخری
من که خودم بازی کردم دسته ی ps1 خیلی اذیت میکنه .

دوست عزیزممنون که به من جواب دادی منظورازاذیت کردنش چیه فقطps1این مشکلوداره

hitler1945
25-05-2014, 09:59
آقا من تو کریرم مربی تیم ملی پرتغالم شدم . حالا میخام تیم ملی رو عوض کنم مثلا بکنمش ایتالیا؟
امکانش هست باز تیم ملی های دیگه بهم پیشنهاد بدن؟

A.N.A.P
25-05-2014, 12:42
نه نمیخواد جز یه ایمان قوی...
قبلا DVD Key و اکانت گلد میخواست. یعنی الان دیگه نمیخواد ؟

stealer
25-05-2014, 13:49
آقا من تو کریرم مربی تیم ملی پرتغالم شدم . حالا میخام تیم ملی رو عوض کنم مثلا بکنمش ایتالیا؟
امکانش هست باز تیم ملی های دیگه بهم پیشنهاد بدن؟
باید صبر کنی تا قراردادت با پرتغال تموم بشه
بعدش دوباره پیشنهادا میاد

Soroush HD
25-05-2014, 18:28
سلام.توی کریر از یه تیم باشگاهی دیگه بهت پیشنهاد نمیدن؟؟من که تابحال یک فصل رو تموم نکردم و هی با یه تیم دیگه از اول میرم.ولی این سری با لیورپول دارم میرم خیلی هم خوب دارم نتیجه میگیرم.میخوام بدونم از تیم های باشگاهی دیگه هم واست پیشنهاد میاد؟؟؟

elshaarawy
25-05-2014, 18:30
سلام.توی کریر از یه تیم باشگاهی دیگه بهت پیشنهاد نمیدن؟؟من که تابحال یک فصل رو تموم نکردم و هی با یه تیم دیگه از اول میرم.ولی این سری با لیورپول دارم میرم خیلی هم خوب دارم نتیجه میگیرم.میخوام بدونم از تیم های باشگاهی دیگه هم واست پیشنهاد میاد؟؟؟

باید قسمت browse job رو چک کنی .. معمولا آواخر فصل پیشنهاد میاد

soheilnouri
26-05-2014, 13:45

نه فدات..از اين دوره سيزن پس ازاد شد بواي همه اما گلد ميخاد..مايلي ميخاي واست ٤٨ ساعته ميگيرم يا پروفايل خودمو ميدمً برو امتحان كن

soheilnouri
26-05-2014, 13:52

نه فدات..از اين دوره سيزن پس ازاد شد بواي همه اما گلد ميخاد..مايلي ميخاي واست ٤٨ ساعته ميگيرم يا پروفايل خودمو ميدمً برو امتحان كن

vivabarca
26-05-2014, 21:07
راهی هست بشه واسه افزایش فریم ریت بازی تماشاگرها رو ناپدید کرد ؟

Fonixion
27-05-2014, 20:22
دوستان من تو کریر بعد از 14 هفته که از فصل گذشته و 14 پیروزی متوالی کسب کردم ایمیل اومده که شما اخراجید! (اخراج مربی) هر روز هم این ایمیل میاد. دلیلش چی هست و چطور میشه برطرفش کرد؟

Gregar
27-05-2014, 21:53
دوستان من تو کریر بعد از 14 هفته که از فصل گذشته و 14 پیروزی متوالی کسب کردم ایمیل اومده که شما اخراجید! (اخراج مربی) هر روز هم این ایمیل میاد. دلیلش چی هست و چطور میشه برطرفش کرد؟

اگه نسخه اولیه و بدون اپدیت فیفا 14 رو دارین که اپدیت کنین درست میشه . اگه هم بازیتون اپدیت شده است و این مشکل پیش اومده واستون یک باگه و باید کریر رو از اول شروع کنین .

6774
28-05-2014, 14:32
سلام دوستان عزیز از همتون میخوام تا از لیگ ایران حمایت کنین تا در فیفا 15 بالاتر از همه قرار بگیره و تا میتونین این سایت رو تبلیغ کنین تا لیگ ایران در فیفا 15 حضور داشته باشه و اگه سایت یا وبلاگی دارین در صفحه ی اول بخواهین که به ایران رای بدن . ممنونم از همتون غیرت خودتونو به دیگر تیم ها نشون بدین . در ضمن لیگ اسرائیل هم با ایران رقابت داره. اینم آدرس سایت فیفا 15

Fonixion
28-05-2014, 17:49
کریر فیفا چرا چمپیونز لیگ نداره ؟! نمیشه بهش اضافه کرد؟

Gregar
28-05-2014, 19:24
کریر فیفا چرا چمپیونز لیگ نداره ؟! نمیشه بهش اضافه کرد؟

داره منتهی یک اسمش فرق میکنه . در ضمن باید موقع شروع کریر واسه فصل اول فعالش کنی و گرنه به صورت پیش فرض فصل اول چمپیونز لیگ نداره .

jr07
29-05-2014, 12:18

این مشکل برای من که فیفام آپدیته هم پیش اومده
نیازی به از اول شروع کردن نیست.
یه بار از بازی خارج بشیین درست میشه

jr07
29-05-2014, 12:22
دوستان واسه fifa 13 یه آپدیت 2 گیگی اومده بود که خیلی تاثیر داشت و گیم پلی بازی رو عوض می کرد واسه fifa 14 همچین آپدیتی نخواهد آمد؟؟؟؟

راستی با تنظیمات اسلایدر میشه این مشکل تقلب cpu و بازی تیم دسته سوم انگلیس در حد رئال:n02: رو حل کرد؟ این مورد خیلی تو ذوق میزنه.

Gregar
29-05-2014, 14:55
دوستان واسه fifa 13 یه آپدیت 2 گیگی اومده بود که خیلی تاثیر داشت و گیم پلی بازی رو عوض می کرد واسه fifa 14 همچین آپدیتی نخواهد آمد؟؟؟؟

راستی با تنظیمات اسلایدر میشه این مشکل تقلب cpu و بازی تیم دسته سوم انگلیس در حد رئال:n02: رو حل کرد؟ این مورد خیلی تو ذوق میزنه.

همون اول پچ اومد اما خیلی هم فرقی نکرد و بیشتر مشکل سرزنی و finesse shot ها رو درست کرد .
با تنظیمات اسلایدر میشه تا حدودی بهتر کرد اما باز هم خیلی فرقی نمیکنه . در ضمن موقع بازی فکر میکنی داری با تقلب برنده میشی :n02:
یه ادمی به نام Doctor+ یا همون فیدل اومده یک پچ داده واسه کریر که سختی رو منطقی میکنه . همون که یه زمانی پچ واسه فیفا 11 pc داد و گیم پلیش رو کرد مثل فیفا 11 کنسول .

Zlatan_ibra
30-05-2014, 09:55
دوستان تو فیفا14 یه چیزی رو اعصابه که تو فیفا13 هم بود ولی بعدش با اپدیت حل شد......اینکه توپ مث شیطونک میمونه...وقتی میخوره توپ زمین سرعتش کمتر نمیشه و توپ سرعتش بیشتر میشه

6774
31-05-2014, 10:48
سلام دوستان عزیز از همتون میخوام تا از لیگ ایران حمایت کنین تا در فیفا 15 بالاتر از همه قرار بگیره و تا میتونین این سایت رو تبلیغ کنین تا لیگ ایران در فیفا 15 حضور داشته باشه و اگه سایت یا وبلاگی دارین در صفحه ی اول بخواهین که به ایران رای بدن . ممنونم از همتون غیرت خودتونو به دیگر تیم ها نشون بدین . در ضمن لیگ اسرائیل هم با ایران رقابت داره. اینم آدرس سایت فیفا 15
از دوستانی که این کارو کردند میخوام خودشونو معرفی کنن تا ببینیم چند نفر رای داده و اونایی هم که این کارو نکردن میخوام فقط یک کلیک کنن ممنون

Soroush HD
31-05-2014, 13:34
تا وقتی این عرب ها هستن عمرا ایران اول بشه.ولی در هر صورت من رای دادم.

Fonixion
31-05-2014, 19:33
دوستان تو کریر قبل از انجام یه مسابقه به من پیغام میده
you don't have enough match-fit players
و اگر اوکی کنم بازی بعدی رو 3-0 بازنده اعلام میکنه. 20 بازیکن هم دارم که 3 تاشون مصدوم شدن. راه حل چیه ؟ :n13:

misagh8900
01-06-2014, 11:10
آقا من تازه نصب کردم و چندتا سوال دارم:
1. چطوری تنظیمات دسته ها رو مثل PES بکنم؟؟
2. مال من تمام صفحه نیست، چجوری تمام صفحه اش کنم؟؟
خواهشا واضح توضیح بدین. ممنون.

Gregar
01-06-2014, 11:48
و اگر اوکی کنم بازی بعدی رو 3-0 بازنده اعلام میکنه. 20 بازیکن هم دارم که 3 تاشون مصدوم شدن. راه حل چیه ؟ :n13:

احتمالا تعداد بازیکنها توی فیفا حداقلش 18 تاست به جای 11 تا . واسه همین ارور میده .
ببین بازیکنی نداری که رفته باشه loan ؟ اگه رفته برش گردون . اگه هم که توی فصل نقل و انتقالات هستی یا بازیکن بخر یا loan بگیر . فکر نکنم راه دیگه باشه . البته غیر از کد تقلب .

Kaveh619
02-06-2014, 01:18
احتمالا تعداد بازیکنها توی فیفا حداقلش 18 تاست به جای 11 تا . واسه همین ارور میده .
ببین بازیکنی نداری که رفته باشه loan ؟ اگه رفته برش گردون . اگه هم که توی فصل نقل و انتقالات هستی یا بازیکن بخر یا loan بگیر . فکر نکنم راه دیگه باشه . البته غیر از کد تقلب .

حیف دیر رسیدم...!یه راه حل داره!اونم اینکه از تو Calender بازیرو رد کنی...اونوقت دیگه 3-0 نمیبازی...بسته به تیمت یه نتیجه میگیری...!

soheilnouri
03-06-2014, 11:51
سلام.اين تاپيك مسابقات فيفا ١٤ كجاست؟

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Greedy
03-06-2014, 13:05
سلام.اين تاپيك مسابقات فيفا ١٤ كجاست؟

Sent from my iPad using Tapatalk HD

سلام اینو میگی ؟ :

tahasama
03-06-2014, 18:39
دوستان سلام
میشه یکی به من بگه من باید چکار کنم تا اینقدر راحت دریبل نخورم خوب میتونم حمله کنم ولی زمانی که اونا حمله میکنن سخت میتونم بازیکنا شونو بگیرم :n01:

soheilnouri
03-06-2014, 20:07
بازيا فقط مخصوصه پي سيه؟

Reza31001
04-06-2014, 09:04
دوستان نسخه جام جهانی برای اکس باکس اومده؟
جداگانه است؟

Layken
04-06-2014, 13:23
بازيا فقط مخصوصه پي سيه؟

بله فقط برای PC
اگه شما روی کنسول بازی می کنید و منصرف شدید بگید تا اسمتون رو خط بزنم

دوستان نسخه جام جهانی برای اکس باکس اومده؟
جداگانه است؟

بازی فقط برای کنسول ها منتشر شده.

reza.8
06-06-2014, 19:41
بنظر میرسه فیفا 15 برای pc تفاوتی با نسخه xbox One و PS4 نداشته باشه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینم سیستم پیشنهادی بازیه که تو سایت EA بود:
On June 9, we will officially reveal FIFA 15 at our E3 Press Conference ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]). Today, we are proud to announce that our EA SPORTS IGNITE engine, powering all EA SPORTS titles on PlayStation 4 and Xbox One, will now also run FIFA 15 on PC.
The PC version will include all the same core features coming to the PS4 and Xbox One versions of the game. Learn more about all those features beginning on June 9.

Recommended Specifications:

[*=left] OS: Windows V/7/8/8.1 -64-bit
[*=left] CPU: Intel i5-2550K @ 3.4Ghz
[*=left] RAM: 8GB
[*=left] Hard Drive Space Required: 15.0 GB
[*=left] Supported Video Cards: ATI Radeon HD 6870, NVIDIA GTX 460
[*=left] DirectX: 11.0

Minimum Required Specifications:

[*=left] OS: Windows V/7/8/8.1 -64-bit
[*=left] CPU: Intel Q6600 Core2 Quad @ 2.4Ghz
[*=left] RAM: 4GB
[*=left] Hard Drive Space Required: 15.0 GB
[*=left] Minimum Supported Video Cards: ATI Radeon HD 5770, NVIDIA GTX 650
[*=left] DirectX: 11.0

dr_shahrooz
06-06-2014, 19:47
خیلیم خوب،این باعث میشه که دیگه نیازی به کنسول خریدن نداشته باشیم

Sent from my SM-G900H using Tapatalk

Soroush HD
06-06-2014, 20:43
DirectX: 11.0؟؟؟؟:n14:

Kamyar_AnathemA
08-06-2014, 22:11
کسی میدونه این گزارشگرای معروف مثل همین گزارشگر بازی فیفا یا جان چمپیون تو کدوم شبکه گزارش میکنن ؟
جام جهانی هم گزارش میکنن ؟

Time0ut
09-06-2014, 10:38

Greedy
09-06-2014, 10:49
امشب تریلر بازی تو نمایشگاه E3 میاد بیرون
ببینیم فیفا15 چی از کار در میاد
خدا کنه فقط توپ جمع گذاشته باشن :n09:

mohammad.asghari
09-06-2014, 13:44
آقا بیاین آی دی رو تون رو بدید یه بازی دوستانه بزنیم:d

Greedy
09-06-2014, 14:12
آقا بیاین آی دی رو تون رو بدید یه بازی دوستانه بزنیم:d

origin :masoud908
بیا :دی

mohammad.asghari
09-06-2014, 14:29
کیا هستی بیام:n02:

Greedy
09-06-2014, 15:41
کیا هستی بیام:n02:

24 ساعت که نه ولی از صبح ساعت 11 تا 10 شب هستیم :دیالبته از پس فردا امتحانای ترم شروع میشه کمتر میام ولی نه اونقدر که به فیفام لطمه ای بخوره :دی

mohammad.asghari
09-06-2014, 20:32
کسی دیگه نیست آیدی اورجینش رو بده برای بازی دوستانه:n02:

Greedy
09-06-2014, 23:50
تریلر رسمی fifa15

720p

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Btag22%5D.mp4

سایر ویژگی ها :

پ.ن :
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Your teammates and opponents now recognize what’s happening in the match and will adjust their tactics just like real players. Park the Bus, In The Mixer, and Time Wasting are some of the Team Tactics you’ll come up against in FIFA 15.

نوشته اتوبوس پارک کردن دم دروازه هم از تاکتیک های اضافه شده در فیفا15 هست :دی اتفاقا هفته پیش با خودم میگفتم چرا این دفاع ها رو نمیشه همه رو چپوند دم دروازه یک هیچ جلویی میخوای هی دفاعات نیان جلو گل بخوری اخرم همشون میان جلو گل میخوری کاش میشد سبک دفاع اتوبوسی هم داشت فیفا14 که خدا رو شکر تو فیفا15 اضافه کردن :دی البته من از سبک دفاع اتوبوسی متنفرم ولی تو بازی فرق میکنه لازم میشه :دی

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

daemon.vector
10-06-2014, 04:10
تریلر رسمی fifa15

720p

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Btag22%5D.mp4

سایر ویژگی ها :

پ.ن :
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Your teammates and opponents now recognize what’s happening in the match and will adjust their tactics just like real players. Park the Bus, In The Mixer, and Time Wasting are some of the Team Tactics you’ll come up against in FIFA 15.

نوشته اتوبوس پارک کردن دم دروازه هم از تاکتیک های اضافه شده در فیفا15 هست :دی اتفاقا هفته پیش با خودم میگفتم چرا این دفاع ها رو نمیشه همه رو چپوند دم دروازه یک هیچ جلویی میخوای هی دفاعات نیان جلو گل بخوری اخرم همشون میان جلو گل میخوری کاش میشد سبک دفاع اتوبوسی هم داشت فیفا14 که خدا رو شکر تو فیفا15 اضافه کردن :دی البته من از سبک دفاع اتوبوسی متنفرم ولی تو بازی فرق میکنه لازم میشه :دی

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تو نیاز پیدا نمیکنی به دفا :n16: همون طوری که منتظر میمونی تا بازیکن ها بیان رو پات کافیه - توپ رو هم بگیرن - بقیه بازی کنات هستن :n19:

Greedy
10-06-2014, 10:02
تو نیاز پیدا نمیکنی به دفا :n16: همون طوری که منتظر میمونی تا بازیکن ها بیان رو پات کافیه - توپ رو هم بگیرن - بقیه بازی کنات هستن :n19:

میگم تو الان چند روزه در به در این هستی که دسته جدید بخری و هی ازم میپرسی چه دسته ای بخرم الان یه سرچی کردم یه چند تا دسته خوب که متناسب با سبک بازیت هست پیدا کردم عکساشو میذارم یکیشو انتخاب کن :

این دسته ها کاملا منطبق با سبک بازیت هست ... از اونجایی که تو از هر جای زمین چه دم دروازه خودت چه دم دروازه حریف سانتر میکنی و به اصطلاح میزنی زیرش دسته نوع اول فقط دکمه سانتر تعبیه شده براش تا کارت راحت تر شه
دسته دوم هم همون مدل دسته اول هست ولی رنگ بندی جذاب تری داره و واسه کودکان که به رنگ علاقه دارند توصیه میشه
حالا خود دانی دیگه ببین کدوم میپسندی که البته فکر کنم مدل دوم مناسب تر باشه واست ، به هر حال تصمیم نهایی با توست ای دوست گرام :n09:

Mohammad Yek110
10-06-2014, 13:36
سلام
هیچ راهی نداره که پچ جام جهانی مودینگ وی رو نصب کنیم ولی گیم پلی عوض نشه؟

ممنون

sansa
11-06-2014, 12:29
دوستان ایا تیم ملی ایران در فیفا 2014 وجود داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

و چطوری میتونم اخرین تغییرات بازیکن ها در باشگاه ها رو اپدیت کنم در فیفا 2013؟

lionf3
11-06-2014, 12:39
دوستان ایا تیم ملی ایران در فیفا 2014 وجود داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

و چطوری میتونم اخرین تغییرات بازیکن ها در باشگاه ها رو اپدیت کنم در فیفا 2013؟

بعله وجود داره.
شما مودِ Modingway رو نصب کنید.

Zlatan_ibra
11-06-2014, 13:19
دوستان ممنون میشم یه توضیحات مختصر در مورد مودهای انلاین فیفا14 بزارین برام :دی

AS_ameri
12-06-2014, 17:00
دوستان شروع جام کی هست ؟! صفحه مربوط به جدول زمان بندی و کلا رنکینگ هنوز درست نشده یا کلا برگزار نمیشه ؟ لینکش رو بدین ممنون میشم من که چیزی ندیدم !

Layken
13-06-2014, 11:44
قوانین و جدول برگذاری مسابقات فوتبال FiFA 14 و Goal 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])دوستان تاپیک قوانین بازی هم زده شد، اماده باشید تا قرعه کشی هم انجام بشه تا به امید خدا بتونیم مسابقات را به شکل موفقی ادامه بدیم.

mohamad skystar
13-06-2014, 15:00
سلام.
دوستان عزیز
من میخوام کنترل و کلید های کیبوردم در بازی فیفا 14 رو مثل فیفا 11 تنظیم کنم
چون راحت ترم.
لطقا کمک کنید چون الان سیستم حرکت بازیکنان با کلید های W-D-A-S هست و من میخوام حرکت بازیکنان
با همون کلید های 4 جهت اصلی باشه.
لطفا چگ.نگی تنظیمات رو برام شرح بدین ممنون

mohammad.asghari
14-06-2014, 19:55
کسی هست همین الان فیفا آنلاین بزنیم:n02:؟آیدی a53f7

AlirezaLamLam
14-06-2014, 21:11
آقا سلام.
این World Cup واسه دانلود هست به صورته پکی؟ آخه واسه من نسخه اورجینال نیس . چیکار کنم بتونم منم بازی کنم!؟ :n03:

mohammad.asghari
16-06-2014, 13:52
آقا کسی نیست بیاد یه دست فیفا آنلاین بزنیم:n02::n02:؟بیاد آیدیش رو بگه اگه هستش؟

AlirezaLamLam
16-06-2014, 21:24
آقا سلام.
این World Cup واسه دانلود هست به صورته پکی؟ آخه واسه من نسخه اورجینال نیس . چیکار کنم بتونم منم بازی کنم!؟ :n03:

آقا یکی نیس ج مارو بده !؟ نا سلامتی تازه وارد نیستیما!!!!!

Zlatan_ibra
18-06-2014, 21:29
نمیشه............

Meisam.apk
20-06-2014, 09:12
سلام دوستان،نظر سنجی زیر برا اضافه کردن زبان به بازی fifa 15 هس.زبان فارسی رو انتخاب کنید:

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk

Layken
20-06-2014, 12:34
سلام
دوستان اگر این چند روز درگیر درس و امتحانات هستند، مشکلی نداره و میتونیم صبر کنیم ولی دوستانی که میتونن بازی کنن، ما قرعه کشی رو انجام دادیم و در اولین فرصت بازی رو انجام بدن.
قوانین و جدول برگذاری مسابقات فوتبال FiFA 14 و Goal 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

rouzbeh_ziafati
20-06-2014, 19:01
آقا این مد جدید که اضافه شده در مورد جام جهانی به فیفا
قسمتی که بشه یکی از تیم های جام رو انتخاب کرد و جام جهانی رو باهاش بازی کرد داره ؟ من چیزی نیافتم فقط یه فیفا آلتیمیت تخمی داره !

awz2
20-06-2014, 20:33
سلام دوستان،نظر سنجی زیر برا اضافه کردن زبان به بازی fifa 15 هس.زبان فارسی رو انتخاب کنید:

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
برای لیگ هست نه زبان.

poria77
25-06-2014, 21:05
راستی من میتونم زبان عربی رو به بازی اضافه کنم .. جالبه همه چیز حتی اخبار تو کررمد هم عربی میشه هرکی میخواد بگه چون باید آپلود کنم :n18:
هرچند دیرشده ولی اگه امکانش هست آپلود کنید.ممنون.

3Dmajid
27-06-2014, 11:12
آقا قضیه این آپدیت فیفا 14 که ورد کاپ برزیل اضافه میکنه چیه ؟
چه جوری باید این کارو کرد ؟

Vamp!r3
03-07-2014, 13:06
سلام دوستان

چند وقتی هست که میرم توی بازی , توی منو و خود بازی لگ میزنه !

یه جورایی کامل کند شده !

ممنون میشم راهنماییم کنید

AlirezaLamLam
03-07-2014, 14:19
سلام دوستان

چند وقتی هست که میرم توی بازی , توی منو و خود بازی لگ میزنه !

یه جورایی کامل کند شده !

ممنون میشم راهنماییم کنید

شاید اشکال از سرعت اینترنت باشه ! الان کلا چند وقتیه که سرعتا اومده پایین.

vahidmohsen
04-07-2014, 10:43
سلام چطوری میشه اتومات بازیکنها تعویض بشن و تاکتیک تیم تغییر کنه.

AlirezaLamLam
04-07-2014, 15:03
سلام چطوری میشه اتومات بازیکنها تعویض بشن و تاکتیک تیم تغییر کنه.

تاکتیکه تیمو نمیدونم ولی اگه دکمه S (کیبرود) رو بزنی بازیکنا اتومات تغییر میکننو بازیکنای ذخیره میان توو ترکیب!

Zlatan_ibra
07-07-2014, 23:43
دوستان اپشن جدید برا نقل و انتقالات نیومده؟

Soroush HD
07-07-2014, 23:49
جدیدترین آپدیت نقل و انقالات....اسم سرمربی ها هم توش آپدیت شده مثلا برای من یونایتد سرمربی ش رو زده رایان گیگز:
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

:n16:

Zlatan_ibra
08-07-2014, 18:34
چجوری باید ازش استفاده کرد؟ وقتی لود میکنم بالا نمیاد

Soroush HD
08-07-2014, 20:53
چجوری باید ازش استفاده کرد؟ وقتی لود میکنم بالا نمیاد
باید فایلی رو که واسه دانلود گذاشتم رو تو C:\Users\YOUR USERNAME\Documents\FIFA 14 کپی کنی....بعدش بری تو بازی تو تب Customize بعد Profile بعد Load Squad رو بزن و اسم فایل رو لود کن.
بعد اگه خواستی با این ترکیب جدید کریر رو شروع کنی باید تو قسمت Used squad یا یه همچین چیزی تو تنظیمات آغازین کریر Current Customized رو انتخاب کنی....ولی اگه داری کریر بازی میکنی وسط بازی ترکیبت آپدیت نیمیشه و باید کریر ور از اول شروع و کار هایی که گفتم رو انجام بدی.

:n16:

Soroush HD
10-07-2014, 21:19
دوستان این مد Legendary تو کریر خیلی مسخره نیست؟همش کامپیوتر یه کاری میکنی که بتونه گل بزنه تا نبازه....مثلا من با بایرن یک صفر از هانوفر جلو بودم تا دقیقه نود هم نگهش داشتم.....بهد دقیقه 91 یکی از مهاجماشون سر زد نویر واکنش نشون داد و به تیرک خورد توپ بعد مدافع میاد توپ رو دور کنه پاش به نویر گیر میکنه میفته و مهاجم حریف دروازه خالی رو گل میکنه....یا گل های تخیلیو مسخره ای مثل این....آپدیتی چیزی نیس بشه این تقلب کامپیوتر رو حذف کرد؟:n21:واقعا اعصاب آدمو خورد میکنه....

delpiero107
11-07-2014, 15:44
سلام بچه ها من از وقتی پچ modding way 3 رو نصب کردم از تو بازی میپره بیرون تو تمرین فقط میشه رفت

bibak_bahal
12-07-2014, 11:30
سلام. من تو قسمت carrer mode تو بخش transfers یه مشکل دارم. برای خرید بازیکن وقتی جستجو رو میزنم بازیکنان رو بر اساس overall یا همون قدرتشون نمیاره، در هم بر هم میان. اینجوری برای خرید یه بازیکن خوب تو یه پست باید کلی دردسر بکشم. راه حلی هست که بعد از جستجو بازیکنا بر اساس رتبه و قدرتشون لیست بشن؟

stealer
12-07-2014, 12:02
سلام. من تو قسمت carrer mode تو بخش transfers یه مشکل دارم. برای خرید بازیکن وقتی جستجو رو میزنم بازیکنان رو بر اساس overall یا همون قدرتشون نمیاره، در هم بر هم میان. اینجوری برای خرید یه بازیکن خوب تو یه پست باید کلی دردسر بکشم. راه حلی هست که بعد از جستجو بازیکنا بر اساس رتبه و قدرتشون لیست بشن؟
نه نمیشه کاریش کرد!
تو این نسخه فقط بعضی بازیکنا قدرتشون مشخصه بقیشون رو باید به کمک اسکات هاتون دربارشون تحقیق کنی تا قدرتشون مشخص بشه

delpiero107
12-07-2014, 22:02
بچه ها چجوری میشه سن یه بازیکن رو کم و زیاد کرد که تو کریر مود خداحافظی نکن

Time0ut
17-07-2014, 12:02
...........

Actros
18-07-2014, 14:45
آقا من مشکلم اینه که نمیتونم دسته رو تنظیم کنم
میخوام مثل پلی استیشن بشه
یعنی مربع شوت بزنه- ضرب پاس بده و.........
کسی میتونه کمک کنه ؟ قبلا یه بار درستش کردم ولی اینبار نمیدونم چرا پا نمیده

6774
18-07-2014, 21:27
سلام .ازتون خواهش میکنم کمکم کنین من تیمم رئاله و از 20 تیم تیمم در رده ی 19 هست .چیکار کنم تا دفاعی قوی داشته باشم. من واقعا از کارهای ضد حمله خوشم میاد ولی ترکیب درست حسابی ندارم. خواهش میکنم یه ترکیب بگین به دردم بخوره. بازیمم آپدیت شده.

6774
18-07-2014, 21:29
دوستان درضمن من نمیخوام نه بازیکن بخرم نه سطحم رو تغییر بدم

mohammad.asghari
18-07-2014, 22:40
کسی هست بیاد فیفا آنلاین بزنیم؟؟؟تمشب هر وقت باشه اشکال نداره..یوزر:a53f7

vahidmohsen
18-07-2014, 22:52
سلام میخواستم بدونم برای تعویض سیستم تیم وبازیکنها بطور خودکار توسط کامپیوتر باید چیکار کنم.ممنون اگه جواب بدین.

Zlatan_ibra
19-07-2014, 00:14
دوستان برا کریر فیفا میشه پول رو زیاد کرد؟

6774
19-07-2014, 11:12
دوستان برا کریر فیفا میشه پول رو زیاد کرد؟

با نرم افزار CHEAT ENGINE

6774
19-07-2014, 11:12
سلام .ازتون خواهش میکنم کمکم کنین من تیمم رئاله و از 20 تیم تیمم در رده ی 19 هست .چیکار کنم تا دفاعی قوی داشته باشم. من واقعا از کارهای ضد حمله خوشم میاد ولی ترکیب درست حسابی ندارم. خواهش میکنم یه ترکیب بگین به دردم بخوره. بازیمم آپدیت شده.
دوستان درضمن من نمیخوام نه بازیکن بخرم نه سطحم رو تغییر بدم

Soroush HD
19-07-2014, 12:04
این ترکیب برای رئال تو فیفا از نظرم از همه بهتره:
............................کاسیاس.......... .................
مارسلو...........راموس..............پ ه.............کارواخال
......................ژابی آلونسو......مودریچ(یکم جلوتر)
............................ایسکو............ ...............
دیماریا.................................... ...............بیل
............................رونالدو........ .................
خسه خیلی بازیکن خوبیه....سعی کن حتما بهش بازی بدی که خوب پیشرفت میکنه....گل هم زیاد میزنه....

shahrooz1222
19-07-2014, 13:38
کریر فیفا نسبت ب سال های قبل چه تغییری کرده؟؟بازیکن سازی چی؟؟؟

reza4024
19-07-2014, 14:24
آقایون restart match داخل کریر رو چجور میشه فعال کرد؟ :n02:

Gregar
19-07-2014, 18:39
آقایون restart match داخل کریر رو چجور میشه فعال کرد؟ :n02:

باید نسخه ارجینال داشته باشی و از تو فروشگاه یا همون کاتالوگ بخریش .

reza4024
19-07-2014, 18:46
باید نسخه ارجینال داشته باشی و از تو فروشگاه یا همون کاتالوگ بخریش .

در نتیجه فعالش نمیکنیم و از ترفند سیو قبل از هر بازی استفاده میکنیم :n02:

jb.NY
19-07-2014, 21:37
آقا من مشکلم اینه که نمیتونم دسته رو تنظیم کنم
میخوام مثل پلی استیشن بشه
یعنی مربع شوت بزنه- ضرب پاس بده و.........
کسی میتونه کمک کنه ؟ قبلا یه بار درستش کردم ولی اینبار نمیدونم چرا پا نمیده

سلام،واسه تنظیم دسته از نرم افزار X360 استفاده کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دستت رو وصل کن، نرم افزار رو اجرا کن، اگه دستتو شناخته باشه تب Controller 1 سبز میشه، یکی یکی دکمه هاتو تنظیم کن، تموم که شد دکمه سیو رو بزن، بعد تو پوشه X360 دوتا فایل x360ce.ini و xinput1_3.dll رو کپی کن و به پوشه اصلی بازی انتقال بده، بازی رو که اجرا کنی صفحه لودینگ یه صدای "دینگ" باید بیاد که این یعنی مراحلو درست رفتی
این نکته رو هم بگم اگه اون دوتا فایل تو پوشه اصلی بازیت باشن ولی دستت وصل نباشه بازی به شدت تیک میزنه، اگه خواستی بدون دسته بازی کنی باید اون دوتا فایل رو از پوشه بازیت برداری(این مورد واسه همه پیش نمیاد)
توی تنظیم دکمه ها مشکلی بود بپرس.

6774
20-07-2014, 19:34
دوستان برای رئال ترکیب دیگه ای سراغ ندارین.

6774
21-07-2014, 19:22
دوستان برای رئال ترکیب دیگه ای سراغ ندارین.جواب بدین:n27:

رضا جنگنده
21-07-2014, 19:34
سلام
نسخه ی پی سی تیم ملی ایرانو نداره یا من نمی تونم پیدا کنم؟

SOЯOUSH
21-07-2014, 21:19
سلام
نداره.....باید آپدیت مودینگ وی رو نصب کنید تا تیم ملی ایران هم اضافه بشه.

rezahashtpa
22-07-2014, 02:03
سلام

شما باید این فایل دانلود کنید بعد بریزین تو پوشه بازی و extract کنید ! بعد با استفاده از moddingway installer این پچ رو نصب کنید !
بعد هم با استفاده از fifa mvm selector دیتابیس 5 رو انتخاب کنید تا آخرین ترکیب تیم های ملی رو داشته باشین !

اگه مشکلی بود همینجا بگین !

rezahashtpa
22-07-2014, 02:12
دوستان برای رئال ترکیب دیگه ای سراغ ندارین.جواب بدین:n27:

این چطوره ؟ اکثرا برا رئال جواب میده !

6774
22-07-2014, 04:13
این چطوره ؟ اکثرا برا رئال جواب میده ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داداش چرا دیماریا پستش اونجا هست.

6774
22-07-2014, 04:15

داداش چرا دیماریا پستش اونجا هست.

EhsanCPU
22-07-2014, 04:31

پس جیمز یا داداش کوچیکه کریس :n02: کجاس :question:

rezahashtpa
22-07-2014, 13:14
داداش چرا دیماریا پستش اونجا هست.

خوب دیماریا هافبک دیگه تو همون پست بازی میکنه اکثرا !

جیمز هم که هنوز نیومده اینو واسه فیفا 14 الان گفتم :دی .گرنه تونی کروسو هم باید میذاشتم !

SOЯOUSH
22-07-2014, 14:11

دفاع خطی؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

rezahashtpa
22-07-2014, 17:25
دفاع خطی؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من اساسا به دفاع خطی اعتقاد دارم ! هیچ راه نفوذی هم نداره ! :n02:

6774
22-07-2014, 22:01
من اساسا به دفاع خطی اعتقاد دارم ! هیچ راه نفوذی هم نداره ! :n02:

میشه بیشتر توضیح بدی.

pooriya_hp
22-07-2014, 23:27
آقا این ایران رو هیچ جوره نمیشه بیاریم تو این بازی ؟ :دی

N E X T
23-07-2014, 00:20
نسخه ی کامل fifa14واسه pcکی میاد

3Dmajid
23-07-2014, 12:50
آقا این ایران رو هیچ جوره نمیشه بیاریم تو این بازی ؟
مد ModdingWayرو نصب کن.

نسخه ی کامل fifa14واسه pcکی میاد
یعنی چی ؟ دو ماه دیگه فیفا 15 میاد اومدی اینجا سراغ نسخه ی کامل 14 رو میگیری ؟ :n04: