مشاهده نسخه کامل
: FIFA 14
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
[
16]
17
18
reza4024
18-02-2014, 12:44
با سلام من دیگه بریدم. 4 روز سر دسته الافم.
همه سایتهارو زیر و رو کردم و کلی فایل روش امتحان کردم اما انالوگ راست وقتی چراغ روشنه کار میکنه ولی جهت ها وقتی که چراغ انالوگ روشنه کار نمی کنه.( یعنی باید بیخیال تکنیک بشم؟!!) لطفا راهنمایی کنید.
انالوگت رو رشن کن و بعد دکمه ها رو تنظیم کن دوست من
یا هم از تنظیمات من استفاده کن :n02: :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داخل پوشه بازی اکسترکت کن
از تنظیمات custom A استفاده کن
انالوگ سمت راست تکنیک ها هستش
انالوگ هم حتما روشن باشه
انالوگت رو رشن کن و بعد دکمه ها رو تنظیم کن دوست من
یا هم از تنظیمات من استفاده کن :n02: :
داخل پوشه بازی اکسترکت کن
از تنظیمات custom A استفاده کن
انالوگ سمت راست تکنیک ها هستش
انالوگ هم حتما روشن باشه
دوست من با تشکر فراوان
اما باز هم نشد یعنی گیج شدم میشه قدم به قدم بهم توضیح بدی 4 روز که کلافه شدم. باز هم انالوگ روشن میکنم شوک راست کار میکنه ولی جهت ها کار نمیکنه!!!!!!
reza4024
18-02-2014, 14:34
فایلو که تو پوشه بازی اکسترکت کردی(داخل پوشه game) ؟ خب حالا ببین من دو تا تنظیمات دارم واسه دکمه ها
داخل منو بازی وارد setting شو بعدش controller حالا یه R2 بزن که بره صفحه بعد
تو این صفحه بالاش نوشته preset که جلو این کلمه نوشته custom B یا classic یا ...
شما عوضش کن با custom A
همین :n16:
فایلو که تو پوشه بازی اکسترکت کردی(داخل پوشه game) ؟ خب حالا ببین من دو تا تنظیمات دارم واسه دکمه ها
داخل منو بازی وارد setting شو بعدش controller حالا یه R2 بزن که بره صفحه بعد
تو این صفحه بالاش نوشته preset که جلو این کلمه نوشته custom B یا classic یا ...
شما عوضش کن با custom A
همین :n16:
مرسی خیلی زیاد. اذیتت کردم
ولی باز هم متاسفانه در قسمت preset چیزی پیدا نکردم تحت عنوان custom a فقط اونجا classic alternat و two button بود!!!!
reza4024
18-02-2014, 17:19
مرسی خیلی زیاد. اذیتت کردم
ولی باز هم متاسفانه در قسمت preset چیزی پیدا نکردم تحت عنوان custom a فقط اونجا classic alternat و two button بود!!!!
نه عزیز اذیت کجا بود اینجا همه دور همیم تا به هم کمک کنیم دیگه
چوت فایلیو که گذاشتم درست استفاده نکردی به همین خاطر custom A رو نداری
فایلو دانلود کن :
حالت فشرده خارجش کن که سه تا فایل هستش اون سه تا فایل رو کپی کن داخل پوشه game جایی که فیفا هستش
تو این عکس دور اون سه تا فایل خط کشیدم سه تا فایلو که دانلود کردی جایگزینه این سه تا کن(copy and replace) :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این فایل رو هم دانلود کن:
از حالت فشرده خارجش کن و کپی کن داخل پوشه fifa 14 موجود در My Documents
یعنی اینجا:
بعدش هم که کارای custom A رو انجام بده
یک ویدیوی جالب دیگه
چطوری به راحتی لجندری رو شکست بدیم ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] lty_CPU_Tutorial_%28Part_2_-_Attacking_Tips
:n09:راحت بازیکن بردارید به صورت قطری حرکت کنید از زمین خودتون راحت میرسید به دروازه حریف
bluemeysam
19-02-2014, 09:34
یک ویدیوی جالب دیگه
چطوری به راحتی لجندری رو شکست بدیم ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] lty_CPU_Tutorial_%28Part_2_-_Attacking_Tips
:n09:راحت بازیکن بردارید به صورت قطری حرکت کنید از زمین خودتون راحت میرسید به دروازه حریف
کسی که این ویدئو رو گذاشته خیلی آدم تابلویی بوده :n02:
اگر تنظیمات Gameplay Sliders رو تغییر بدی میشه ایجوری گل زد . sprint speed و Acceleration رو ببری بالا سرعت بازیکنا میره بالا و کامپیوتر دیگه حریفت نمیشه وگرنه اگه با تنظیمات دیفالت همچین گلی بزنی واقعا عجیبه
اگر تنظیمات Gameplay Sliders رو تغییر بدی میشه ایجوری گل زد . sprint speed و Acceleration رو ببری بالا سرعت بازیکنا میره بالا و کامپیوتر دیگه حریفت نمیشه وگرنه اگه با تنظیمات دیفالت همچین گلی بزنی واقعا عجیبه
دقیقا .
طرف این اسلایدرها رو به نفع خودش تغییر داده . کاملا معلومه . مخصوصا Acceleration رو . اخه مگه طرف لامبورگینیه که همچین استارتی میزنه یه دفعه .
الان شما مثلا مسی بردار همینطوری حرکت کن . دیگه فکر کنم مسی استاد همچین حرکتی باشه تو 14 . چون دریبل و شتابش واقعا بالاست . عمرا اگه بشه دو متر حرکت کرد .
شما الان بیا فقط به مقدار 2 عدد این اسلایدرها رو به نفع خودت عوض کن هر بازی رو بردی .
میگم راستی این Vision واسه یه بازیکن به چه دردی میخوره . یعنی الان که مثلا ژاوی بیشترین vision رو داره چه فرقی میکنه با بقیه . البته خودم حدرس میزنم هر چی ویژنش بیشتر باشه سریع تر پاس های بلند یا پاس تو عمق ها رو میده . چون دقت کردم بعضی بازیکنها با ویژن کم موقع پاس دادن کمی معطل میکنن ولی بارسایی ها نه .
bluemeysam
19-02-2014, 11:49
حدست درسته.
Vision میزان دید بازیکن هست هر چی بیشتر باشه بازیکن خودی رو زودتر میبینه و زودتر پاس میده
Zlatan_ibra
19-02-2014, 12:36
ویژن یعنی دید...تو دنیای واقعی هرکی دیدش بالا باشه از بین موقیتهای ممکن بهتر رو انتخاب میکنه و همیشه به بهترین جا پاس میده...
اقا کیفیت بازی من خیلی امده پایین چه کار کنم تو کدوم قسمت میتونم کیفیت ببرم بالا!
تماشاچیان انگار یک تکه مقوان کیفیت بازی کننان خیلی پایینه!
داورم که معلوله!
کمک کنید!:n28:
elshaarawy
19-02-2014, 13:09
اقا کیفیت بازی من خیلی امده پایین چه کار کنم تو کدوم قسمت میتونم کیفیت ببرم بالا!
تماشاچیان انگار یک تکه مقوان کیفیت بازی کننان خیلی پایینه!
داورم که معلوله!
کمک کنید!:n28:
اول تنظیمات بازی رو چک کن . در مرحله بعد اگه گرافیک ati داری catalyst center رو توی قسمت های 3d سری بزن شاید مشکلت حل بشه
حالا کاری به این ویدیو ندارم من خودم اصلا به اسلایدرها دست نمیزنم ولی دقیقا همین روش رو به راحتی پیاده میکنم اکثر مواقع
مثلا بارسلونا که بر میدارم با دنی آلوز یا جردی آلبا به صورت قطری حرکت میکنم در 80 درصد مواقع لجندری فقط تعقیبم میکنه و نمیاد تو پام و راحت به محوطه جریمه میرسم ولی اکثر مواقع شوت هام رو دروازبان میگیره بر عکس این ویدیو که هر شوتی زده گل شده :دی
Zlatan_ibra
19-02-2014, 22:09
دوستان وقتی دونفره بازی میکنیم وقتی طرف LB و پاس عمق رو میزنه که درواقع پاس چیپ میشه دفاع جا میمونه و دچار اشتباه میشه...راه حل این مشکل چیه؟چجوری میشه افساید گیری کرد که مثلا پاس رو انداخت بمونه تو افساید...البته تو کلید های سوویجی سمت چپ میشه اینکارو کرد ولی تو بعضی ترکیبها نیستش
reza4024
20-02-2014, 00:16
دوستان وقتی دونفره بازی میکنیم وقتی طرف LB و پاس عمق رو میزنه که درواقع پاس چیپ میشه دفاع جا میمونه و دچار اشتباه میشه...راه حل این مشکل چیه؟چجوری میشه افساید گیری کرد که مثلا پاس رو انداخت بمونه تو افساید...البته تو کلید های سوویجی سمت چپ میشه اینکارو کرد ولی تو بعضی ترکیبها نیستش
اره این مشکل جا موندن دفاع خیلیم بد هستش
راه حلشم اینه که با دکمه سرعت و پاس نری دنبال توپ
توی pes وقتی این دو دکمه رو می گرفتی میرفت دنبال توپ در هر شرایطی
اما تو فیفا فقط وقتی که توپ زیر پای بازیکن حریفه میره دنبال توپ واسه همین وقتی پاس داده میشه مخصوصا هوایی بازیکن یه لحظه مکث میکنه
خودت بازیکنو هدایت کن واسه توپ گیری این مشکل پیش نمیاد
آفساید گیریو بلد نیستم فک نکنمم جالب باشه یهو یارت میدون خالی کنه و افسایدم نشه ...
یه سوال دوستان
داخل ضربات آزاد چه جوری محکم شوت میزنه مثلا تو pes جهت بالا رو میگرفتی محکم میزد اخه ضربات کاشته یکم دور از محوطه باید محکم باشه
یه سوال دیگه
من هرچی پشت محوطه بدون L2 و با L2 شوت میزنم نمیتونم بفهمم کدوم بهتره با L2 ضربه تکنیکی تره اما بدون L2 شوت سرکش تره
چقدر گیم پلی توپ شده توی این نسخه ارجینال :n10:
چقدر روون و خوب شده . واقعا عالی
در واقع من نسبت به نسخه کرکی (حتی با اون همه اپدیت) این فرق ها رو داره
بازی انلاین که کلا تعطیله و پر از باگ و لگ و ... است و لذتی نداره
اما بازی با CPU نسبت به نسخه کرکی که قبلا داشتم ...
گیم پلی خیلی روون شده . حتی روون تر از موقعی که فیفا 13 بود . اصلا این روونی رو تا حالا ندیده بودم .
حرکات بازیکنها واقعا نرم تر و طبیعی تر شده . هر چند دریبل ها سخت تر شده و به راحتی قبل نمیشه زد اما گیم پلی اونقدر روون شده که بهتر از قبل میشه پاس کاری های پی در پی و سریع یا در واقع تیکی تاکا کار کرد .
بازی بالانس تر شده . حتی دروازه بان خودی خیلی واکنش های بهتری نشون میده . کلا هوش بازیکنهای خودی کمی بهتر شده .
البته چند دست بیشتر نزدم (تقریبا 10 بازی) اما فکر میکنم اگه بیشتر بازی کنم حتی با یه بازی بهتر از 13 مواجه باشم . لااقل نسخه ارجینال یه جاش بدرد خورد :n27:
mehrabooni
20-02-2014, 01:52
سلام دوستان...من میخام واسه فیفا خرید کنم از لایو...میرم xbox.com با قند شکن ولی با اینکه 3000 تا بوینت داشتم ولی میگه اعتبار نداری و منو ارجاع میده به یه سایت دیگه واسه انتخاب کارت اعتباری جدید...چرا؟
خیلی مردی
دمت گرم
با دسته چطوری مثل pes تنظیم کنم
تکنیک مکنیک نمیخام فقط میخام مثل pes باشه
mehrabooni
20-02-2014, 02:01
شادی پس از گل رو چطوری زود رد کنم
mehrabooni
20-02-2014, 03:00
این رو ببینید همین دو ساعت پیش بازی کردم این صحنه پیش اومد ... همینطوری هاج و واج مونده بودم ... همش داشتم حمله میکردم هیچ کدوم گل نشد cpu یه کرنر زد دروازبان گرفت بعد ببینید چطوری تبدیل به گل شد :n04::n08:
این مشکل از بازی نیست:n08:
مشکل از ویکتوره دیگه:n11:
mehrabooni
20-02-2014, 03:05
اخرین اپدیتی که نصب کردم FI-XIV-MWM151 بود
الان ایا اپدیت های دیگه ای هم اومده دانلود کنم
اخرین اپدیتی که نصب کردم FI-XIV-MWM151 بود
الان ایا اپدیت های دیگه ای هم اومده دانلود کنم
FIFA 14 PC ModdingWay Mod Official Thread - 1.8.0 RELEASED ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آقا آپدیت جدید 1.8.0 رو نصب کردم ولی تغییری نکرده ! خوان ماتا هنوز تو چلسی بازی میکنه :n03:
شما که نصب کردین نقل و انتقالات آپدیت شدن ؟
mehrabooni
20-02-2014, 12:49
با دسته چطوری مثل pes تنظیم کنم
تکنیک مکنیک نمیخام فقط میخام مثل pes باشه
آقا آپدیت جدید 1.8.0 رو نصب کردم ولی تغییری نکرده ! خوان ماتا هنوز تو چلسی بازی میکنه :n03:
شما که نصب کردین نقل و انتقالات آپدیت شدن ؟
باید دیتابیس 2 رو فعال کنی
چطوری دیتا بیس دو رو فعال کنم؟
دوستان ببخشید من تازه از pes اومدم فیفا به توضیحی به ما میدین? مثلا۱- پست بازیکنارو چجوری عوض کنم ( منظور CMF , dmf , ...)هست
۲- دفاع چرا همش تو پاسای عمقی یه مکسی میکنه و جا میمونه؟ یه هو میبینی دو سه نفر با هم جا میمونن و مهاجم راحت تک به تک میشه؟
۳- وقتی پاس میدم بازیکنی که بهش پاس دادم نمیاد جلو همونجا وا میسته تا توپ بهش برسه راهی داره حرکت کنه؟
۴- توی سانترها موقع حمله کلا هرجا خودش هوس کنه میفرسته این همه میدویم میریم تا جلو بعد سانتر که میکنیم شانسیه یه بار میره رو سر مهاجم ولی یه بار همین بغل واسه یکی دیگه میفرسته و یه بارم اون بالا واسه یکی دیگه چه باید کرد؟
۵- کلا تنظیمات بازی رو دست نمیزنم چون بلد نیستم ، چه چیزایی رو باید تغییر بدیم تا بهتر بشه؟ یا همون دیفالت خوبه؟
۶- پنالتی که اصلا حرفشو نزنید چون همش یا اوته یا وسط؟
با تشکر از شما دوستان من بازیم بد نیست و آماتور نیستم اما تو فیفا آماتور شدم یه کمکی کنید ممنون میشم
چطوری دیتا بیس دو رو فعال کنم؟
مگه مودینگ وی نصب نکردی ؟
خوب تنظیماتش رو باید از Moddingway mod selector انتخاب کنی دیگه .
از توی همون دیتابیس 2 رو فعال کن .
TimeWarp
21-02-2014, 00:20
۴- توی سانترها موقع حمله کلا هرجا خودش هوس کنه میفرسته این همه میدویم میریم تا جلو بعد سانتر که میکنیم شانسیه یه بار میره رو سر مهاجم ولی یه بار همین بغل واسه یکی دیگه میفرسته و یه بارم اون بالا واسه یکی دیگه چه باید کرد؟
۶- پنالتی که اصلا حرفشو نزنید چون همش یا اوته یا وسط؟
با تشکر از شما دوستان من بازیم بد نیست و آماتور نیستم اما تو فیفا آماتور شدم یه کمکی کنید ممنون میشم
4- زمان سانتر از کناره ها (تو حمله ) وقتی L1 رو نگه داری و سانتر کنی نتیجه ی کار بهتره . زمان کرنر هم به همین شکل .
برای دادن سانترهای قطری و تیز هم این روش جوابگو هست . البته هر چی بیشتر سانتر رو پر کنی توپ تیز تر و سریتر میره و قدرتش بیشتره.
همین L1 نگه داری و پاس تو عمق رو بزنی میشه پاس چیپ . هر چی بیشتر پر کنی پاس چیپت بلندتر میشه .
6- زمان زدن پنالتی باید به اون نوار سمت راست پایین توجه کنی . یه نواره که وسطش سبزه و از دو طرف به قرمز ختم میشه. یه زبانه هم هی حرکت میکنه از این ور به اون ور. باید زمانی شوت رو بزنی (شوت رو بزن و جهت بگیر یا همزمان با شوت جهت بگیر ، فرقی نداره) که این زبانه روی نقطه ی سبز متوقف بشه و بایسته . حالا دو تا عامل دیگه هم اینجا دخیله. مقدار جهتی که میگیری و میزان شوتی که پر می کنی . زمانی که تو قسمت زرد یا قرمز بایسته احتمال اوت شدن بیشتره.
شما از سربرگ play قسمت +more برو رو اون پنل که یه بازیکن نشسته رو یه زانو و به توپ تکیه داده (arena) بعدش یه بازیکن میاد که تو زمین تمرین هست (اینجا تمرینات فردی هست) اگه اینجا دکمه ی select که کنار دکمه ی استارت هست بزنی یه پنل باز میشه که توش حالات مختلف برای تمرین کردن مثل پنالتی و کرنر و ..... رو میتونی بیاری . غیر این هم یه بخش تمرینی دیگه هم داره .
امیدوارم توضیحات مفید واقع بشه :n06:
TimeWarp
21-02-2014, 10:42
کدوم ترکیب مانع سانتر از کناره ها میشه؟
چون اگه حریف تیم ملی انگلیس باشه (چه cpu و چه یوزر) هر سانتی از کناره ها انجام بده (بهترین دفاع سرزن هم داشته باشید مثل دفاع دورتموند) بازم بازیکنی مثل رونی رو دفاع شما ضربه سرو میزنه:n04:
البته نمی دونم بدین شکله که لول تیم ملی ها از تیم باشگاهی بالاتره یا نه که بدین شکل تیم درپیت انگلیس از دورتموند قوی تر در میاد. اونوقت تیم ملی اسپانیا مثل ماست میمونه در حالی که قهرمان جهان و دو بار یورو در 5 سال اخیر شده:n21:
مردشور این شرکت درپیت ea رو ببرن واقعا .
به نظرم خودم بهترین سیستم 1-3-1-5 هست که کناره ها رو می بنده ولی در عوض عمق دفاع آسیب پذیر میشه:n27:
نظر شما چیه؟
چون اگه حریف تیم ملی انگلیس باشه (چه cpu و چه یوزر) هر سانتی از کناره ها انجام بده (بهترین دفاع سرزن هم داشته باشید مثل دفاع دورتموند) بازم بازیکنی مثل رونی رو دفاع شما ضربه سرو میزنه:n04:
البته نمی دونم بدین شکله که لول تیم ملی ها از تیم باشگاهی بالاتره یا نه که بدین شکل تیم درپیت انگلیس از دورتموند قوی تر در میاد. اونوقت تیم ملی اسپانیا مثل ماست میمونه در حالی که قهرمان جهان و دو بار یورو در 5 سال اخیر شده:n21:
به نظرم خودم بهترین سیستم 1-3-1-5 هست که کناره ها رو می بنده ولی در عوض عمق دفاع آسیب پذیر میشه:n27:
نظر شما چیه؟
اگه سرزنیت خوب باشه (برعکس من) با همون 4 دفاعه هم میتونی خوب کار کنی . در واقع 4 دفاعه من فکر میکنم بهتره .
موقع 5 دفاعه اون WB هات خیلی میان جلو و درواقع خیلی دفاعی کار نمیکنن و باعث میشه دو تا از CB هات بیان و جاشون رو پر کنن که وسط خالی میشه .
اگه هم مثل من سرزنیت خیلی خوب نیست برو با تاکتیک جلوشون رو بگیر .
سیستم رو 4 دفاعه بچین (مثلا همون 1-3-2-4) . برو سیستم رو customize کن . همه ی دفاع هات رو یه چند قدم بیار عقب تر .Work rate رو برای تمام مدافعات بزار روی high defense و low attack .
اینطوری دفاع های وسطت خیلی جلو نمیان و دفاع های وینگت هم توی حمله زیاد شرکت نمیکنن و بیشتر از وینگ ها دفاع میکنن که حریف خیلی سانتر نکنه .
بعد برو یک custom tactic بچین و قسمت دفاع رو بزار روی low pressure و press و wide و cover و قسمت حمله رو هر جور خواستی درست کن .
من چون این فیفا 14 خیلی گیم پلیش نسبت به 13 بدتر شده بازی خوب نیست و به زور تاکتیک بازی ها رو میبرم .
hitler1945
21-02-2014, 19:17
من تو کریر بودم یهو دیدم ترکیب تیم ملی پرتقال رو باید بچینم !!!
مگه میشه هم تیم باشگاهی رو منیج کرد هم تیم ملی رو؟
reza4024
21-02-2014, 20:17
من تو کریر بودم یهو دیدم ترکیب تیم ملی پرتقال رو باید بچینم !!!
مگه میشه هم تیم باشگاهی رو منیج کرد هم تیم ملی رو؟
آره حتما وقت جام جهانیه داخل تاریخ کریرت و به عنوان مربی تیم ملی انتخابت کردن
نظر شما چیه
بهترین سیستم بستگی به نحوه بازی کردن خودت داره
اگه مثل من از دو جناه بیشتر حمله میکنی :
3-5-1-1
فروارد جلویی رو کمی به راست و عقبیو کمی به چپ متمایل کن جاشونو
واسه جلوگیری از سانتر باید بیشتر حمله کنی نه اینکه خوب دفاع کنی :n10:
تو فیفا که بازی میکنم لجندری سی پی یو مثلا 3تا شوت داشته دوتاش گل شده من 14 شوت دوتاش گل :n02:
پس بیشتر بازیکن گذاشتن واسه دفاع یه کار بیهودست
واسه هد زنی وقتی حریف حمله کرده پشت سر هم دکمه شوت رو بزن اما دکمه سرعتو نگیر اصلا(تو همین تاپیک گفته بودن یه بار بزنین و با دکمه سرعت که اینجور نیس) گاهی دکمه سرعتو بگیری جا خالی میکنه
وقتی خودت حمله میکنیو سانتر میکنی درجا تا اینکه سانتر کردی دکمه شوتو بزن و هرچقد که میخوای پر کن بعدش بدون استفاده از سرعت و با جهت به تنهایی جاتو تنظیم کن توپ که نزدیک شد دکمه شوت و جهت هد رو بزن(میزان قدرت هد با پر کردن دکمه شوت بار اول تنظیم میشه)
EhsanCPU
22-02-2014, 01:22
Version 1.9.0 changelog
----------------------------
* DB 5.0
- Extra teams found in DB 4.0
- Winter Trasnsfers 13/14
- Added Free Agents : Raul, Grafite, etc
* KITS
* Wolfsburg e-up! sponsor as alternative kits
* Alternative Bundesliga Kits
* AC Ajaccio Updated Sponsor
* River Plate 1997 Classic Kits
* PSG missing Sponsor
* Recreativo Huelva 125 Years Anniversary kit
* Tenerife Third Kit
* Girona Third Kit
* Santos, Corinthians, Internacional, Coritiba Yellow Brazil Alternative Kits
* Southamerican New Season Kits
- Colo-Colo
- Atlético Nacional
- Junior
- Deportivo Cali
- Independiente Santa Fe
- Newells Old Boys
- Universidad Católica
- Independiente Yellow Kit
* Championship Kits 3rd Kits
- Wimbledon, Chesterfield, Coventry, Colchester, Peterborough, Hartlepool, Portsmouth, Readin, Scunthorpe
* Kit Numbers
- Big Bundesliga Update
- Rayo Vallecano, Espanyol, Flamengo, Sao Paulo, Boca, At. Mineiro, Colo Colo, CSKA Moscow, Brazil, Lazio, Utrecht, América México, At. Bilbao, Real Sociedad, Almería, T-Mobile Ekstraklasa, Osasuna, Getafe, Valladolid, Universidad Católica, Zenit, Lokomotive, Anzhi, Terek Grozny, Spartak Moscow, Kuban Krasnodar, Elche, Volga, FC Krasdonar, Celta, Chornomorets, Dnipro, Bursaspor, Metallist, Besiktas.
- Updated UEFA CL Fonts, Numbers and Layout : Arsenal, Manchester United, Chelsea, Manchester City
- Special UEFA EL Numbers : Wigan
* Balls
- Nike Incyte AFC
- Argentina Argentum
- Brazuca Pimer MLS
- Brazuca assigned to Copa del Rey
* Banners
- Complete Serie A
* Added new logo and name Chile Campeonato Nacional Scotiabank
* Bugs reported with faces and hairs fixed
* New Boots
- Puma evoSPEED 1.2 White/Fluro Peach/Ombre Blue
- adidas F50 adiZero XTRX Synthetic - Solar Slime/Black/Vivid Berry
FIFA 14 ModdingWay Mod - Update 1.9.0
DOWNLOAD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Mohammad Yek110
22-02-2014, 16:21
سلام
چندتا سوال داشتم
تیمم بارساست
1.مدافعای کناری بهتره WB باشن یا LB و RB ( توی بازی با رئال مثلا ) ؟
2.فرق ST با CF چیه؟
3.بهترین ترکیب برای بارسا چیه؟با جزئیات لطفا
ممنون
می ارزه Fifa 14 origin رو بخرم ؟
واسه انلاین بازی کردن به سرور وصل میشه یا به نت خودم و اون کسی که باهاش بازی میکنم ربط داره ؟
سلام
چندتا سوال داشتم
تیمم بارساست
1.مدافعای کناری بهتره WB باشن یا LB و RB ( توی بازی با رئال مثلا ) ؟
2.فرق ST با CF چیه؟
3.بهترین ترکیب برای بارسا چیه؟با جزئیات لطفا
ممنون
1. همون LB و RB بهتره . WB فقط واسه 5 دفاعه است .
2.ST یعنی second striker یا همون مهاجم نوک و CF یعنی Central Forward . فرقشون اینه که ST تمام وظیفه اش گل زنی هستش . اما CF که پستش کمی عقب تر از ST هست هم همون وظیفه گل زنی رو داره منتهی بیشتر در کارهای بازی سازی شرکت میکنه و در واقع مخلوطی از یک مهاجم و یک بازی ساز هست .
3.همون ترکیب خودش بهترین ترکیبه . اگه تو هم نمیتونی مثل من با ترکیب پیش فرضش بازی کنی ترکیبهای دیگه هم میشه استفاده کرد منتهی دیگه اون کارکرد قبل رو نداره و میتونی با خرید یکی دوتا بازیکن دیگه از ترکیب های دیگه هم استفاده خوبی بکنی .
واسه انلاین بازی کردن به سرور وصل میشه یا به نت خودم و اون کسی که باهاش بازی میکنم ربط داره ؟
من که پیشنهاد میکنم اصلا سمتش نری . اوضاع پینگ خیلی افتضاحه واسه اکثر ایرانی ها واسه همین بازی کردن با خارجی ها یه کم مشکله . میمونه بازی کردن با خود ایرانی ها که من خودم خیلی ایرانی نمیبینم فیفا 14 بازی کنه مگه تک و توکی .
واسه انلاین هم به پینگ هر دو طرف بستگی داره چون به سروری وصل نمیشه .
Zlatan_ibra
22-02-2014, 17:55
آقا دیتابیس 4 آپدیت نمیشه نه؟
چیکار کنم که رو دیتابیس 4 نقل و انتقالات زمستانی اپدیت باشه به شرط اینکه تیمای ایران هم باشه؟الان من یه دیتابیس اپدیت دارم ولی وقتی میزنم اون تیمای ملی اضافه دیگه نیستن..وقتی هم که میرم میرم دیتابیس 4 رو میزنم دوباره میخوام برگردم به دیتابیس 2 بازم همون قدیمیه هستش و مجبورم دی بی رو از اول بندازم که اپدیت بشه باز
amiralimadrisimo
22-02-2014, 20:32
آقا ماله من کرش میکنه رو دیتابیس 5 تو کریر
norooz1345
24-02-2014, 20:47
با سلام
دوستان توی کریر که بازی میکنی وسط فصل باشگاههای دیگه به بازیکنان پیشنهاد میدن گاهی بدون اجازه تو از تیم جدا میشن راهی هست نذاری برن اخه پشنهاداشونم وسوسه انگیز نیست.
EhsanCPU
26-02-2014, 04:42
FIFA 14 ModdingWay Mod - Update 1.9.1
تغییرات نسخه ۱٫۹٫۱
—————————-
- دیتا بیس ۵٫۰
* قدرت واقعی بازیکنان
* اصلاح ملیت بازیکنان
* اعمال آخرین نقل و انتقالات
* اضافه شدن دو تیم : اسلاویا و سیوا اسپور
* حل مشکل مرحله دوم Jupiler Pro League
* لباس جدید تیم های:
- هامبورگ
- شالکه ۰۴
- ماینس ۰۵
- اندرلخت
- هانوفر ۹۶
- فرانکفورت
- مونشن گلادباخ
- والنسیا
- کوپنهاگن
* تصحیح مشکل چهره ولبک
* کفش های جدید
* adidas F50 adiZero XTRX Synthetic – Solar Slime/Black/Vivid Berry
* Nike Mercurial Vapor IX – MetallicSilver Black Volt
- در این پچ بسیاری از مینی فیس های جدید اضافه شده است.
لینک DOWNLOAD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
hitler1945
27-02-2014, 20:06
چرا من هر چی جلو میرم چمپیونز لیگ شروع نمیشه؟
مگه سال اول تو کریر چمپیونز لیگ نیست ؟
حتی نیم فصل هم رد شد و خبری از چمپیونز لیگ نشد
چرا من هر چی جلو میرم چمپیونز لیگ شروع نمیشه؟
مگه سال اول تو کریر چمپیونز لیگ نیست ؟
حتی نیم فصل هم رد شد و خبری از چمپیونز لیگ نشد
تو فصل اول نیست.باید فصل اول رو تموم کنی و با توجه به رتبه ت تو جدول و سهمیه اون لیگ معلوم میشه که میتونی چمپیونز لیگ شرکت کنی یا نه.اگه هم بخوای از فصل اول چمپیونز لیگ باشه باید موقع شروع کریر یه گزینه هست که میتونی چمپیونز لیگ رو از فصل اول فعال کنی.فقط باید گروه بندیش رو خودت مشخص کنی.
تو فصل اول نیست.باید فصل اول رو تموم کنی و با توجه به رتبه ت تو جدول و سهمیه اون لیگ معلوم میشه که میتونی چمپیونز لیگ شرکت کنی یا نه.اگه هم بخوای از فصل اول چمپیونز لیگ باشه باید موقع شروع کریر یه گزینه هست که میتونی چمپیونز لیگ رو از فصل اول فعال کنی.فقط باید گروه بندیش رو خودت مشخص کنی.
راستی راجع به همین قضیه چمپیونز لیگ تو فصل اول :
اون زمان که با مودینگ وی بازی میکردم گروه بندی رو خودش مثل واقعیت درست میکرد
اما الان که نصب نیست یه گروه بندی در هم بر همی داره . فکر کنم مودینگ وی درستش کرده بود اون زمان . الان واسه کسایی که مودینگ وی دارن هم همینطوره .
البته باید توجه کنین که روی اون گزینه که میرین دو بار باید x رو بزنین که گروه بندی واقعی بشه .
Kamyar_AnathemA
28-02-2014, 23:47
نه نمیرزه !
نه به خاطر پینگ یا از این چیزا
صرفا به خاطر خود بازی که 2 قرون نمیرزه
پولشو برو یه چیزی بخر بخور کیف کن
برو تفریح کن باهاش
پولشو بده سیگار بخر بکش والا شرف داره به اینکه فیفا بخری
hitler1945
01-03-2014, 01:14
نه نمیرزه !
نه به خاطر پینگ یا از این چیزا
صرفا به خاطر خود بازی که 2 قرون نمیرزه
پولشو برو یه چیزی بخر بخور کیف کن
برو تفریح کن باهاش
پولشو بده سیگار بخر بکش والا شرف داره به اینکه فیفا بخری
سیگار که از مد افتاد . الان دور دوره قلیونه . :n02:
آغا این مشکل توپ جمع کن کی حل میشه . گاهی باید بازیکن بیست متر بدوه دنبال توپ !!!
سیگار که از مد افتاد . الان دور دوره قلیونه . :n02:
آغا این مشکل توپ جمع کن کی حل میشه . گاهی باید بازیکن بیست متر بدوه دنبال توپ !!!
به قول بابام بزار بازیکنا یه کم بدو بدو کنن پاهاشون باز شده :n09:
من یک مشکلی که با فیفا دارم این هست که همزمان مود مربیگری و بازیکن (لجند) رو بازی می کنم. الان در سوئیچ کردن بین اینها به مشکل خوردم. همانطور که وارد بازی میشم چون قبلا پرو لجند رو بازی کردم همچنان اون میاد و نمی تونم به مود مربیگری و سیوی که ازش دارم سوئیچ کنم. سیو مود هستا اما جایی رو پیدا نمی کنم که لودش کنم و اون رو بازی کنم.
من یک مشکلی که با فیفا دارم این هست که همزمان مود مربیگری و بازیکن (لجند) رو بازی می کنم. الان در سوئیچ کردن بین اینها به مشکل خوردم. همانطور که وارد بازی میشم چون قبلا پرو لجند رو بازی کردم همچنان اون میاد و نمی تونم به مود مربیگری و سیوی که ازش دارم سوئیچ کنم. سیو مود هستا اما جایی رو پیدا نمی کنم که لودش کنم و اون رو بازی کنم.
برو تو قسمت play بعد تو قسمت مود لجند که یک مستطیل هست در جنوب شرقیش 3 تا دایره وجود داره با موس رو یکی یکی دایره ها کلیک کن تا بتونی لود کنی.اگه هم با دسته بازی میکنه با شک میشه سویچ کرد.
تغییرات نسخه ۱٫۹٫۱
—————————-
- دیتا بیس ۵٫۰
* قدرت واقعی بازیکنان
* اصلاح ملیت بازیکنان
* اعمال آخرین نقل و انتقالات
* اضافه شدن دو تیم : اسلاویا و سیوا اسپور
* حل مشکل مرحله دوم Jupiler Pro League
* لباس جدید تیم های:
- هامبورگ
- شالکه ۰۴
- ماینس ۰۵
- اندرلخت
- هانوفر ۹۶
- فرانکفورت
- مونشن گلادباخ
- والنسیا
- کوپنهاگن
* تصحیح مشکل چهره ولبک
* کفش های جدید
* adidas F50 adiZero XTRX Synthetic – Solar Slime/Black/Vivid Berry
* Nike Mercurial Vapor IX – MetallicSilver Black Volt
- در این پچ بسیاری از مینی فیس های جدید اضافه شده است.
لینک DOWNLOAD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دوست گرامی روش نصبش چجوریه ممنون میشم کمک کنید من نصبش کردم ولی هیچ نقلو لنتقالی اتفاق نیوفتاد آیا با این پچ انتقال ماتا به منچسترهستش
سلام به همه دوستان فیفا باز...
من یه مشکل جالب دارم و اونم اینه که همیشه از پنالتی گل می خورم :D چجوری دروازه بان می پره؟! من با جوی استیک (دسته) بازی می کنم...
EhsanCPU
01-03-2014, 22:05
سلام دوست گرامی روش نصبش چجوریه ممنون میشم کمک کنید من نصبش کردم ولی هیچ نقلو لنتقالی اتفاق نیوفتاد آیا با این پچ انتقال ماتا به منچسترهستش
دوست عزیز قبلش باید پچ های:
ModdingWay Mod 1.7.1 All In One
ModdingWay Mod 1.8.0
ModdingWay Mod 1.9.0
را دانلود و نصب کنین تا آخرین تغییرات اعمال بشه
لینک های دانلودش در پست های قبلی و این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) موجوده
طریقه نصبش هم تو این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من یه مشکل جالب دارم و اونم اینه که همیشه از پنالتی گل می خورم :D چجوری دروازه بان می پره؟! من با جوی استیک (دسته) بازی می کنم...
دستتون شک داره؟
با شوک سمت راست دروازه بان میپره و همین طور دریپل زدن هم با اون هست
اگه کار نمیده باید تنظیمات دسته رو درست کنی که دوستان توضیحشو قبلا دادن
REZAHOSEYNGANI
01-03-2014, 22:43
سلام
اقا چرا پولی که فصل قبل از فروش بازیکن ها و ... به دست اوردم فصل بعد نیستش!:angry:
کسی نبود جواب ما رو بده؟
yakimura sanada
02-03-2014, 17:31
بعد از مدت ها گفتم یه پست بدم :n02:
من توی کریر چلسی رو برداشتم
به نظرتون ترکیب رو چی بزارم؟
چه بازیکنایی برای تقویت تیم بخرم؟
ممنون میشم کمکم کنید
Soroush HD
02-03-2014, 17:41
ممنون میشم کمکم کنید
درباره ترکیب نمیتونم نظری بدم.4ولی 4.1.3.2 ترکیب خوبیه.خسه رودریگز رو بگیر من که خریدم خیلی به کارم اومد...نیمار هم اگه بخری خوبه چون سرعتش خیلی بالایه.
ممنون میشم کمکم کنید
من که ترکیب چلسی رو همون که بود گذاشتم فقط کاری کردم که دفاع جلو نیاید
در مورد خرید هم حتما باید یه مهاجم خیلی خوب بگیرید که واقعا نیازه
من فصل اول بازیکن خاصی نخریدم ولی واسه فصل دوم دمبا با و تورس و میکل رو فروختم + لمپارد و شوارتزر و هیلاریو رو هم رد کردم اتوئو رو هم واسه یک سال تمدید کردم فقط
با پولی که بدست اومد کاوانی رو از پاریس خریدم + پوگبا رو واسه هافبک دفاعی از یوونتوس
همچنین یه دفاع جوون گرفتم واسه بعد که تری از تیم رفت
FCBarcelona.ir
02-03-2014, 18:42
دوستان کسی FUT آنلاین بازی می کنه؟
این DNF لعنتی دیگه اعصاب و روان نمی ذاره برای آدم! :n21:
Zlatan_ibra
02-03-2014, 19:21
چلسی همه بازیکناش جووونه....لازم نیست اصلا بازیکن بخری فقط بازی بده رشد کنن
دوستان چرا بودجه فصل اول نمیره فصل دوم؟
من فصل 1 بالای 100 تا داشتم ولی بودجه فصل بعد شد 65 میل
مشکلش چیه؟
با شوک سمت راست دروازه بان میپره و همین طور دریپل زدن هم با اون هست
اگه کار نمیده باید تنظیمات دسته رو درست کنی که دوستان توضیحشو قبلا دادن
یعنی باید کلید Mode رو روشن بزارم تا بپره؟ در حالت خاموش که کاری نمی کرد :(
یعنی باید کلید Mode رو روشن بزارم تا بپره؟ در حالت خاموش که کاری نمی کرد :(
اره دیگه باید روشن باشه تا انالوگ راست کار کنه
دوستان عزیز یک سوال داشتم که ترکیب اصلی رئال مادرید فعلی چیه و چطوری میتونم نقل و انتقالات فیفا 14 رو به روز کنم ممنون
amiralimadrisimo
03-03-2014, 21:41
دوستان عزیز یک سوال داشتم که ترکیب اصلی رئال مادرید فعلی چیه و چطوری میتونم نقل و انتقالات فیفا 14 رو به روز کنم ممنون
در صورتی که پچ های مودینگ وی را از قبل ریختید تا نسخه ی 1.9.1 بریزید ترکیب ها بروز میشه . در غیر اینصورت فایل ترانسفر رو دانلود کنید که در چند صفحه ی قبل لینک و توضیحش هست
EhsanCPU
04-03-2014, 01:09
طبق اعلام ModdingWay در پچ بعدی این گروه منتظر دربی پرسپولیس و استقلال باشید :n19:
Working on new update : New Teams that join From Asia : Iran Derby -> Esteghlal and Persepolis
دوستان عزیز یک سوال داشتم که ترکیب اصلی رئال مادرید فعلی چیه
دوستان عزیز یک سوال داشتم که ترکیب اصلی رئال مادرید فعلی چیه
اگه منظورت تو اپدیت جدید هست که اینه : لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ببخشین میشه یک سایت بگین که تمامی فایل های آپدیت تو یک فایل باشن تا یک نرم افزار نصب کنم چون نمیخوام به ترتیب فایل ها رو نصب کنم چون یکبار هم آپدیت فیفا 13 رو گرفته بودم و چند فایل بود که باید به ترتیب نصب میکردم ولی نتونستم . ممنون
moghaddas mfa
05-03-2014, 12:33
طبق اعلام ModdingWay در پچ بعدی این گروه منتظر دربی پرسپولیس و استقلال باشید :n19:
Working on new update : New Teams that join From Asia : Iran Derby -> Esteghlal and Persepolis
حتما بازیشم هی میخواد مساوی بشه:n08:
ببخشین میشه یک سایت بگین که تمامی فایل های آپدیت تو یک فایل باشن تا یک نرم افزار نصب کنم چون نمیخوام به ترتیب فایل ها رو نصب کنم چون یکبار هم آپدیت فیفا 13 رو گرفته بودم و چند فایل بود که باید به ترتیب نصب میکردم ولی نتونستم . ممنون
سلام
دوستان میخواستم بدونم تو بازیه فیفا 14 شدنیه که اسم بازیکنان رو تعقیر داد مثلا اسم گرت بیل رو به اسم خودم تعقیر بدم,اگه چنین قابلیتی داره چجوری میشه انجام داد ممنون میشم.
سلام
دوستان میخواستم بدونم تو بازیه فیفا 14 شدنیه که اسم بازیکنان رو تعقیر داد مثلا اسم گرت بیل رو به اسم خودم تعقیر بدم,اگه چنین قابلیتی داره چجوری میشه انجام داد ممنون میشم.
تا اونجایی که من میدونم نمیشه ولی شاید با نرم افزار CreationMaster 14بشه.
yakimura sanada
06-03-2014, 11:14
سلام
کسی میدونه چجوری میشه خودمونو بندازیم زمین و خطا بگیریم خیلی لازم دارم:n14::n28:
yakimura sanada
06-03-2014, 11:59
سلام
کسی میدونه چجوری میشه خودمونو بندازیم زمین و خطا بگیریم خیلی لازم دارم:n14::n28:
کسی نبود؟:n14::n28:
سلام
تو تاپیک مشکلات فیفا 14 مطرح کردم کسی پاسخ نداد گفتم حداقل اینجا بپرسم :
سلام
من یچ 55 مگی رو ریختم و کرک آخرین که تو پست اول گذاشتن یعنی کرک 5
بعد از کلی مشکل اجرا نشدن بازی با این 2 کار بازی بلاخره اجرا شد اما بازیکنا تقی به توقی میخوره مصدوم میشن :n24:
چه کنم ؟؟؟
البته رو لپتاپ فقط کرک 5 رو ریختم و این مشکل رو ندارم
یجورایی مشکل فکر میکنم از پچ 55 مگی هست چطوری پاک کنم این پچ رو ؟
ببخشین ویندوز من 8.1 هست ولی باز نمیشه و هیچ اتفاقی نمی افته
yakimura sanada
06-03-2014, 21:57
ببخشین ویندوز من 8.1 هست ولی باز نمیشه و هیچ اتفاقی نمی افته
سلام
من این ویندوزو ریختم هر بازی تا حالا من امتحان کردم رو این ویندوز باز نشده و الان دوباره ویندوزمو 7 کردم شما هم چایتو عوض کن ا ببخشید ویندوزتو عوض کن:n02:
سلام
مگه میشه همچین چیزی ؟ اگه بشه که خیلی عالیه
امیر احمدی ن
07-03-2014, 01:49
آقا من یک ساله دارم با این فیفا 13 زجر کش میشم ... به خصوص که با کلی بد بختی 2 گل میزنی به دقیقه 50 که میرسه میاد 3 تا گل بهت میزنه بعدم میاد تعویض میکنه که هر چی میزنی باید دهن گشاد بازیکنا رو ببینی که هی باز بسته میشه بابا من دیگه دارم دیوانه میشم داخل این 14 این صحنه تعویض رو درست مثل قبل کردنش یا نه بازم این صحنه زجر آور رو باید دید و هرچی دکمه بزنی بازم نشون میده!! :n14:
Kamyar_AnathemA
07-03-2014, 10:47
سلام
نمیشه همچین کاری کرد تو فیفا !
سلام
بعضی بازیکنها هستن مثل نیمار که trait ای دارن به نام Diver که اینا وقتی روشون تکل میشه سعی میکنن خودشون رو بزنن زمین . balance یک بازیکن هم مهمه که کلا موقع تکل ها زمین بخوره یا نه .
مثلا اگه داری با نیمار دریبل میزنی و روت تکل بزنن بازیکنت میبینی خود به خود خطا بگیره . من بیشتر با نیمار خطا میگیرم
بعضی trait ها هست که مخفیه و البته مهم هم هست . مثلا technical dribbler که باعث میشه یه بازیکن دریبل های غیر از skill move (همونهایی که با تغییر جهت دریبل میکنیم) رو بهتر بزنن . مثلا Reus یا مسی و ... . ولی مثلا نیمار این رو نداره و اگه باهاش بیشتر با skill move دریبل کنی بهتره .
سلام
من تو این چند ماه که بازی کردم خیلی به ندرت پشت محوطه خطا گرفتم شاید هم تا حالا کلا نگرفته باشم!!!
این مشکل از بازی منه یا همه همین مشکل رو دارن؟
reza4024
07-03-2014, 12:30
سلام
تو تاپیک مشکلات فیفا 14 مطرح کردم کسی پاسخ نداد گفتم حداقل اینجا بپرسم :
سلام
من یچ 55 مگی رو ریختم و کرک آخرین که تو پست اول گذاشتن یعنی کرک 5
بعد از کلی مشکل اجرا نشدن بازی با این 2 کار بازی بلاخره اجرا شد اما بازیکنا تقی به توقی میخوره مصدوم میشن :n24:
چه کنم ؟؟؟
البته رو لپتاپ فقط کرک 5 رو ریختم و این مشکل رو ندارم
یجورایی مشکل فکر میکنم از پچ 55 مگی هست چطوری پاک کنم این پچ رو ؟
مثل من از تنظیمات injury frequency رو برابر صفر قرار بده خیلی راحت :n02:
Soroush HD
07-03-2014, 14:43
سلام
من تو این چند ماه که بازی کردم خیلی به ندرت پشت محوطه خطا گرفتم شاید هم تا حالا کلا نگرفته باشم!!!
این مشکل از بازی منه یا همه همین مشکل رو دارن؟
دقیقا این یکی از اون نکاتیه که به غیر واقعی بودن بازی کمک میکنه.تیم حریف خیلی کم روت خطا میکنه.مگه اینکه در برنامه ریزی بازی مشکلی پیش بیاد و اشتباهی روت خطا کنن!!:n09:تو هر جای زمین چه برسه به پشت محوطه جریمه...:n29:
سلام
بازی رو امروز دوباره نصب کردم میخواستم اپدیت کنم که اورال و ترکیب بازی بروز بشه منتها رسمی باشه نه مثل پچ های مدونینگ
الان اخرین و بروزترین اپدیت یا پچ رسمی که خود فیفا داده بیرون کدوم هست ؟
سلام
بازی رو امروز دوباره نصب کردم میخواستم اپدیت کنم که اورال و ترکیب بازی بروز بشه منتها رسمی باشه نه مثل پچ های مدونینگ
الان اخرین و بروزترین اپدیت یا پچ رسمی که خود فیفا داده بیرون کدوم هست ؟
خسته نباشی
الان فیفا سه سالی هست که دیگه پچ رسمی جداگانه نداره . شما اگه میخوای از غیر مودینگ وی استفاده کنی و کلا بازیت به صورت رسمی اپدیت باشه باید بازی ارجینال رو بخری .
البته اینو بگم من هم الان ارجینال دارم و از اینکه پچ مودینگ نصب نیست ناراحتم . چون واقعا پچ خوبی بود . چهره ها رو به روز میکرد . mini face اضافه میکرد . لباسهای تیمها اپدیت میشد . موسیقی بازی و تمهای جالبی داشت . اسکوربرد رو عوض میکرد . اپدیتهای نقل و انتقالاتش هم رسمی بود .
الان میترسم روی نسخه ارجینالم مودینگ وی نصب کنم . چون از یه طرف میترسم بازی مشکل دار بشه واسه انلاین و چیزای دیگه و هم اینکه الان بازیم خیلی روون شده و میترسم مودینگ وی رو که نصب کنم مثل قبلا دیگه روون نباشه .
Spaniuly
08-03-2014, 19:02
سلام چند روز پیش نسخه نکست جن بازی رو روی PS4 بازی کردم گرافیک بازی دقیقا شبیه PES 2014 هست مثل PES کاملا آبرنگی و پر رنگ هست ابجکت ها که باعث شده من از قسمت بصری بازی خوشم نیاد ولی گیم پلی و انیمیشن های خود بازی فوق العاده جالب هست.
سلام چند روز پیش نسخه نکست جن بازی رو روی PS4 بازی کردم گرافیک بازی دقیقا شبیه PES 2014 هست مثل PES کاملا آبرنگی و پر رنگ هست ابجکت ها که باعث شده من از قسمت بصری بازی خوشم نیاد ولی گیم پلی و انیمیشن های خود بازی فوق العاده جالب هست.
چقدر فرق میکنه با نسخه کارنت . از لحاظ گیم پلی میگم .
دوستان
خبری از نقل و انتقلات زمستانی نیس؟!!:n03:
Spaniuly
09-03-2014, 19:26
چقدر فرق میکنه با نسخه کارنت . از لحاظ گیم پلی میگم .
میشه گفت به اندازه یک سال یعنی یک نسخه کارهایی صورت می گیره که جالب توجه هست شوت ها خیلی دقیق هست وقتی شوتی از پشت محوطه جریمه توسط یه بازیکن ستاره زده میشه معمولا گل میشه اینم به لطف بازیکنان بزرگ هست که توی دنیای واقعی فوتبال خوب شوتهای پشت 18 قدم رو گل می کنن یه سری مسائل حاشیه ای هم هست که مربوط به رفتارهای بازیکنان توی زمین هست وقتی توپ اضافی میاد توی زمین که اشتباه توپ جمع کنا هست بازیکنا میرن و توپ رو شوت می کنن به طرف توپ جمع کنا حالا تماشاگران واقعی با چهره های متنوع و قابل تشخیص هم که واقعا جالب کرده چهره بازی رو ولی گفتم بیش از اندازه تصویر آبرنگی و پر رنگ هست که باعث شده کارتونی به نظر بیاد
میشه گفت به اندازه یک سال یعنی یک نسخه کارهایی صورت می گیره که جالب توجه هست شوت ها خیلی دقیق هست وقتی شوتی از پشت محوطه جریمه توسط یه بازیکن ستاره زده میشه معمولا گل میشه اینم به لطف بازیکنان بزرگ هست که توی دنیای واقعی فوتبال خوب شوتهای پشت 18 قدم رو گل می کنن یه سری مسائل حاشیه ای هم هست که مربوط به رفتارهای بازیکنان توی زمین هست وقتی توپ اضافی میاد توی زمین که اشتباه توپ جمع کنا هست بازیکنا میرن و توپ رو شوت می کنن به طرف توپ جمع کنا حالا تماشاگران واقعی با چهره های متنوع و قابل تشخیص هم که واقعا جالب کرده چهره بازی رو ولی گفتم بیش از اندازه تصویر آبرنگی و پر رنگ هست که باعث شده کارتونی به نظر بیاد
توپ جمع کن هم داره تو نسخه نکست جن ؟
یکی از معظلات فیفا همین نداشتن توپ جمع کن هست :n02: بازیکن صد متر میدوئه خودش بره توپ رو بیاره:n09:
yakimura sanada
09-03-2014, 19:53
یکی بگه چجوری میشه خودمونو بندازیم خطا بگیریم (دایو) خواهش میکنم:n29:
یکی بگه چجوری میشه خودمونو بندازیم خطا بگیریم خواهش میکنم:n29:
همچین چیزی تو فیفا وجود نداره
تو pes بود که اونم کلا الکی بود چون تمارض میکردی و خودتو مینداختی همش کارت زرد بهت میداد
دوستان
سیو گیم جدید نیومده که آخرین نقل و انتقلات زمستانی رو به همراه داشته باشه؟
دوستان
سیو گیم جدید نیومده که آخرین نقل و انتقلات زمستانی رو به همراه داشته باشه؟
Rosters update (08.03.2014) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
This patch will update all the teams rosters in FIFA 14 as of 08.03.2014 (all transfers are included).
Installation:
- Inzip all files to My Documents/FIFA 14 folder
- Start FIFA 14, go to Team Management menu, select to load the squads file.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Autor:
EA Sports feat. FIFAX.net
DOWNLOAD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
EhsanCPU
10-03-2014, 03:57
Version 2.0.0 changelog
---------------------------------
* Database 5.0
* New Teams
AEL Limassol, Debreceni, Ferencvaros, Cerro Porteño, Olimpia, The Strongest, Universitario ( Perú ), Sporting Cristal, Esteghlal, Persepolis, Figueirense, Chapecoense
and Sport Club de Recife.
- Figueirense, Chapecoense, Palmeiras and Sport Club de Recife promoted to Brasileirao
- Reviewed and updated rosters Russia, Poland, MLS, Brazil, etc.
- Fixed bug Asia National Teams players never coming from calls ( need to start a new career )
* Database 2.0
- Latest Update by EA Sports
New Teams that join From Asia : Iran Derby -> Esteghlal and Persepolis
* New Kits
- Mexico
Tigres Home and Third 2014
Gudalajara Away 2014 as Alternative
Puebla 2014 Full Pack
Santos Laguna 2014 Full Pack
Chiapas 2014 Full Pack
Atlante 2014 Full Pack
Monterrey 2014 Alternative
America 2014 Alternative
Cruz Azul 50 Aniversary
Atlas 2014 Alternative
Club León 2014 Copa Libertadores Full Pack
- Argentina
San Lorenzo 2014 Update Home, Away, Third, GK
Lanús 2014 Away & Sponsor Update
Colón 2014 Away & Sponsor Udpate
Quilmes 2014 Away & GK
Argentinos 2014 Sponsors Update
Belgrano Sponsors Update
Godoy Cruz 2014 GK
- Colombia
Atlético Nacional 2014 GK
Atlético Junior 2014GK
Deportivo Cali 2014 GK
Independiente Santa Fe 2014 GK
Independiente Medellin 2014 Full Pack
Millonarios 2014 Home and GK
Once Caldas Goalkeeper
Cúcuta 2014 Full Pack
Tolima Goalkeeper
Deportivo Pasto 2014 Full Pack
- Chile
Universidad Chile 2014 Third
Universidad Católica 2014 Third
Unión Española 2014 Home/Away
Santiago Wanderers 2014 Home/Away
- Brazil
Botafogo 2014 Kits Pack
Cruzeiro 2014 Home and Away
- Europe
PSV Alt away
Galatasaray All Kits updated 2 new Alt Black and white shorts added
FC Porto Alt added
Ligue 1 kits updated sponsors etc including Lyon, nantes, SC Bastia, AS Monaco and more
Fiorentina correct captain armband added
BATE Borisov new kits added
KRC Genk third added and kits updated
SC Bastia special camo third made and also special alt added
- Referees
English ref kits updated with EA sponsor
* Copa libartardores Nike Ordem ball added
* Serie B Adboards
* Ligue 1 Scoreboard
* Ligue 1 and Russial PL Song Intros available to be selected
* Many new minis added and more jan misisng minis added
* New Boots
-Under Armor Blur Carbon III - Black
-Under Armor Blur Carbon III - White/Silver/Black
-Umbro Geometra II - Black/Orange
-Umbro Geometra II - White/Cloisonne
-adidas F50 adiZero XTRX Synthetic - Messi 2014
-adidas F50 adiZero XTRX Synthetic - Messi 2014 costumised signature
* Added Virtual Pro to MW Selector
حجم 90 مگ
امیر احمدی ن
10-03-2014, 15:29
دوستان اون صحنه تعویضو حذف کردن یا نه؟
REZAHOSEYNGANI
10-03-2014, 15:52
اقا این بارسا و رئال تیم B دارن دیگه.نمیشه از تیم B بازیکن اورد به تیم اصلی؟
amiralimadrisimo
10-03-2014, 15:58
استقلال و پرسپولیس کجا هستن؟
ببخشین ویندوز من 8.1 هست ولی باز نمیشه فیفا و هیچ اتفاقی نمی افته
EhsanCPU
10-03-2014, 17:45
استقلال و پرسپولیس کجا هستن؟
برای داشتن استقلال و پرسپولیس باید Database 5.0 را انتخاب کنی
Database 5.0 آخرین نقل و انتقالات و همچنین قدرت واقعی بازیکنان در ماه های اخیر رو به بازی اضافه میکنه ...
EhsanCPU
10-03-2014, 17:51
دوستانی که از پچ های FIFA 14 MODDINGWAY MOD استفاده میکنن و نام تیمها و بازیکنان نمایش داده نمیشه باید
حتما باید به پوشه FIFA 14\Game\data برن و پوشه loc را به loc-original و loc-licensed را به loc تبدیل کنن ...
amiralimadrisimo
10-03-2014, 20:09
ماله من قبل از اینکه شما بگی مشکلم حل شد ولی به هر حال ممنون دوما اون loc هست نهlok
EhsanCPU
10-03-2014, 20:30
ماله من قبل از اینکه شما بگی مشکلم حل شد ولی به هر حال ممنون دوما اون loc هست نهlok
ببخشید دیر گفتم :n01:
آره اشتباه تایپی بود درستش کردم LOC
اقا این بارسا و رئال تیم B دارن دیگه.نمیشه از تیم B بازیکن اورد به تیم اصلی؟
:n08:
نه بابا . تیمهای B شون خودشون یک تیم جدا حساب میشن . فکر کن چقدر تخیلی . من توی 13 با بارسا B اومدم لالیگا بعد از چند فصل با تیم اصلی بارسا بر سر قهرمانی لیگ جدال داشتیم :n08:
کمک چرا نمیکنین
REZAHOSEYNGANI
10-03-2014, 22:56
نه بابا . تیمهای B شون خودشون یک تیم جدا حساب میشن . فکر کن چقدر تخیلی . من توی 13 با بارسا B اومدم لالیگا بعد از چند فصل با تیم اصلی بارسا بر سر قهرمانی لیگ جدال داشتیم :n08:
یعنی نمیشه؟:n02:
تو قانون اصلی تیم بارسا یا رئال b نمیتونه بیاد لیگ اصلی!
یعنی نمیشه؟:n02:
تو قانون اصلی تیم بارسا یا رئال b نمیتونه بیاد لیگ اصلی!
اره دیگه . به نظرم فیفا باید واسه این دو تیم استثنا قائل بشه . چون تو واقعیت اینا در اصل اکادمی بارسا و رئال هستن و در واقع یک باشگاه حساب میشن که حتی بازیکنهاشون مشترکه . الان اگه بارسا باشی و یک بازیکن بخوای از بارسا b بخری باید پول بدی :n09:
کمک چرا نمیکنین
اقا یکی بگه چه جور میشه سن بازیکنا رو پائین اورد مثلا من رئال بر میدارم چند فصل بعد کل تیم بارسا دگرگون میشه یه مشت بازیکن عجیب و قریب میاد که دیگه اصلا حال نمیده این در مورد چمپیونز لیگ و بازی با تیم های دیگه ای هم صادقه حالا راحی هست که بشه سن بازیکنا رو ادیتشون رو فعال کرد تا کمشون کنیم یا هر راه دیگه ای ؟
بعد گزینه ادیت پلیر توی کریر نمیشه یه جوری اورد من میخوام بعد از چند فصل بازی کردن کفش بازیکنارو عوض کنم ولی بعد از رفتن به کریر دیگه راهی نیست کفششون رو عوض کرد که یه تنوعی هم بشه ؟
اقا یکی بگه چه جور میشه سن بازیکنا رو پائین اورد مثلا من رئال بر میدارم چند فصل بعد کل تیم بارسا دگرگون میشه یه مشت بازیکن عجیب و قریب میاد که دیگه اصلا حال نمیده این در مورد چمپیونز لیگ و بازی با تیم های دیگه ای هم صادقه حالا راحی هست که بشه سن بازیکنا رو ادیتشون رو فعال کرد تا کمشون کنیم یا هر راه دیگه ای ؟
بعد گزینه ادیت پلیر توی کریر نمیشه یه جوری اورد من میخوام بعد از چند فصل بازی کردن کفش بازیکنارو عوض کنم ولی بعد از رفتن به کریر دیگه راهی نیست کفششون رو عوض کرد که یه تنوعی هم بشه ؟
شما هم باید اکادمی جوانان بسازی . توی اکادمیت سه تا scout با 5 ستاره بخر بعد بفرستشون برن استعداد پیدا کنن .
بعضی وقتها بازیکنهایی پیدا میشن در حد مسی . فقط باید خوب استعداد یابی کنی و بازیکنهای بدردنخور رو نگیری .
واسه edit player هم خیر در نسخه کرکی امکانش نیست . البته یه راه خاصی هست که خودم اموزشش رو قبلا تو تاپیک گذاستم . عبارت edit player رو تو تاپیک یه سرچ بزن پیدا میشه پستش . البته این روش بی مشکل نیست .
نه دوست عزیز منظورم اینه که وقتی جلو بارسا بازی میکنم قشنگتر اینه که مسی اینیستا باشن نه چند بازیکن ناشناس با اورال 94
اونجوری بازی کاملا کسل کننده میشه مثلا جلو چلسی لمپارد یا تری نیستن
حالا اگه میشه همین روشی رو که میگی یه توضیح بده که سن اینا کمتر کنم تا حداقل برا چند فصل هم که شده اینا بیشتر تو تیمشون بمونن
Soroush HD
11-03-2014, 20:31
نه دوست عزیز منظورم اینه که وقتی جلو بارسا بازی میکنم قشنگتر اینه که مسی اینیستا باشن نه چند بازیکن ناشناس با اورال 94
حالا اگه میشه همین روشی رو که میگی یه توضیح بده که سن اینا کمتر کنم تا حداقل برا چند فصل هم که شده اینا بیشتر تو تیمشون بمونن
دیگه این روال طبیعی بازیه و باید خودمون رو باهاش وقف بدیم.طبق سایتی که خوندم فیفا بیشتر تمرکزش رو رو جوونگرایی گذاشته و بقول Gregar باید یک آکادمی جوانان بسازی و با استفاده از Scout ها در لیگ ها و کشور های مختلف استعدادیابی کنی.
متاسفانه این روشی که گفتم فقط اون گزینه edit player رو تو کریر باز میکنه . توی اون هم اورال یا سن و ... بازیکنها رو نمیتونی عوض کنی . فقط لباس و کفش و ... رو میشه تغییر داد .
شما اگه میخوای با همین تیم ها مثلا بازی کنی بهتره اصلا کریر نزنی و تورنومنت معمولی بری
چون کریر بیشتر هدفش اینه که تیم رو مدیریت کنی و تیم بسازی و خرید و فروش بازیکن و پرورش استعداد و ...
اون اموزش رو هم با یه سرچ ساده پیدا میکردی دیگه
به هر حال این لینکش :
نحوه انلاک کردن گزینه Edit Players در کریر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یه برنامه پیدا کردم به اسم cm 14 که میشه سن بازکنارو عوض کرد منتها هرکاری میکنم تو بازی که میرم چیزی عوض نمیشه :n27: الان اگه امکانش هست این برنامه رو یه توضیحی بدین شاید من اشتباه انجام میدم
راستی این صفحه ای هم که گذاشتین
لینک برنامه FIFA 14 CM Players Editor ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خراب هست لطفا اصلاحش کنین
bluemeysam
12-03-2014, 09:12
با برنامه CM14 براحتی میشه فقط کافیه سن بازیکن رو کم کنی و بعد اشاره گر موس رو روی کشور بزاری و بعد سیو کنی ! بعد توی کریر سن بازیکن کم شده البته توی بازی در ادیت بازیکن که بیای همون سن اصلی رو نشون میده
با برنامه CM14 براحتی میشه فقط کافیه سن بازیکن رو کم کنی و بعد اشاره گر موس رو روی کشور بزاری و بعد سیو کنی ! بعد توی کریر سن بازیکن کم شده البته توی بازی در ادیت بازیکن که بیای همون سن اصلی رو نشون میده
راستی این cm فقط ادیت میکنه یا میشه باهاش چیزای جدید هم ساخت ؟
دوستان یکی لطف میکنه این فایل
careermanagerhubcfg رو با BH regenerator اپلود کنه لینکش خراب بود ممنون میشم
:n08::n08:
الان داشتم بازی میکردم یعنی یه صحنه شاهکار پیش اومد تو بازی اصلا پخش زمین شدم از خنده :n08:
گل خوردم و بازی از وسط زمین شروع کردم و ... :
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
==========
تصاویری ازبازی FiFA World Cup 2014 که برای کنسول های Xbox 360 / PS3 انتشار پیدا خواهد کرد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ما pc باز ها باز باید مثه gta حسرت بخوریم :دی
REZAHOSEYNGANI
12-03-2014, 22:47
اقا چه فرقی بین LW و LAM و LM وحود داره؟
اقا چه فرقی بین LW و LAM و LM وحود داره؟
LW یعنی left wing و یعنی بال چپ . این بازیکنها معمولا خیلی فرقی با LM ها ندارن و بیشتر در کارهای تهاجمی و کمتر در کارهای دفاعی شرکت میکنن . ولی LM ها هم در حمله و هم دفاع شرکت میکنن . به طور خلاصه فقط کمی LW ها جلوتر هستن دیگه نسبت به LM ها .
LAM هم که پست تخصصی نیست و فقط توی ترکیبها ممکنه همچین پستی دیده بشه . در واقع میشه بین LW و LM منتهی کمی به مرکز زمین نزدیکتر .
AlirezaLamLam
13-03-2014, 12:13
ااااا راس میگی؟؟؟ مگه توو لالیگا قانون این نیست که یه باشگاه نمیتونه 2تا تیم توو یه لیگ داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ولی من شنیدم این قانون هست توو لالیگاها! شما چجوری رفتی توو لالیگا !
ااااا راس میگی؟؟؟ مگه توو لالیگا قانون این نیست که یه باشگاه نمیتونه 2تا تیم توو یه لیگ داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ولی من شنیدم این قانون هست توو لالیگاها! شما چجوری رفتی توو لالیگا !
خوب همین دیگه . این قانون تو دنیای واقعی هست . اما تو فیفا این دو تیم دو باشگاه مجزا شناخته میشن و اصلا ربطی به هم ندارن :n09:
Abas1100
13-03-2014, 14:42
سلام
دوستان ببخشید آخرین پچی برا آپدیت بازی اومده کدوم هست؟
ممنون
Soroush HD
13-03-2014, 15:23
سلام
دوستان ببخشید آخرین پچی برا آپدیت بازی اومده کدوم هست؟
ممنون
Version 2.0.0 changelog
---------------------------------
* Database 5.0
* New Teams
AEL Limassol, Debreceni, Ferencvaros, Cerro Porteño, Olimpia, The Strongest, Universitario ( Perú ), Sporting Cristal,
Esteghlal, Persepolis
,
Figueirense, Chapecoense
and Sport Club de Recife.
- Figueirense, Chapecoense, Palmeiras and Sport Club de Recife promoted to Brasileirao
- Reviewed and updated rosters Russia, Poland, MLS, Brazil, etc.
- Fixed bug Asia National Teams players never coming from calls ( need to start a new career )
* Database 2.0
- Latest Update by EA Sports
New Teams that join From Asia : Iran Derby -> Esteghlal and Persepolis
* New Kits
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] محتوای مخفی: ادامه جزئیات
حجم 90 مگ
اینم از آپدیت ترکیب ها:
Rosters update (08.03.2014) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])This patch will update all the teams rosters in FIFA 14 as of 08.03.2014 (all transfers are included).
Installation:
- Inzip all files to My Documents/FIFA 14 folder
- Start FIFA 14, go to Team Management menu, select to load the squads file.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Autor:
EA Sports feat. FIFAX.net
:n16:
AlirezaLamLam
13-03-2014, 20:11
خوب همین دیگه . این قانون تو دنیای واقعی هست . اما تو فیفا این دو تیم دو باشگاه مجزا شناخته میشن و اصلا ربطی به هم ندارن :n09:
یعنی واقعا جالبه !!!!!!!!!! :n09:
اقا کسی مشکل ما رو حل نمیکنه ؟؟؟
لینک FIFA 14 CM Players Editor ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خراب هست یکی زحمتشو بکشه اپ کنه این فایلشو
careermanagerhubcfg شدیدا لازم دارم
اقا کسی مشکل ما رو حل نمیکنه ؟؟؟
لینک FIFA 14 CM Players Editor ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خراب هست یکی زحمتشو بکشه اپ کنه این فایلشو
careermanagerhubcfg شدیدا لازم دارم
شرمنده رفیق . من خودم تمام بازی های رو هاردم رو چون پاک کرده بودم فیفا رو هم با تمام مخلفاتش پاک کردم و این فایلها رو هم پاک کردم و نمیتونم دوباره اپلود کنم
اما مشکلی نیست . این لینک اصلی اون فایلهاست :
CM Editor 4.0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!1126#cid=A294E5270A4F6EF3&id=A294E5270A4F6EF3!1660)
تازه ورژن جدیدتره . دوتا فایل دیگه هم اضافه شده که این کارها رو میکنه :
pausehubcfg گزینه restart رو واسه بازیهای توی کریر فعال میکنه و میتونین بازی ای رو که مثلا باختین رو دوباره توی منوی اخر بازی restart کنین . مثل بازی های معمولی kick off . این گزینه در واقع جزو امکاناتی هست که از فروشگاه بازی باید بخرین .
tournamnethubcfg هم همون گزینه edit players رو توی تورنومنتهایی که ایجاد کردین فعال میکنه .
توی این نسخه گزینه injury list هم دوباره برگشته و مثل قبل edit player جایگزینش نمیشه .
واسه دانلود روی فایلها راست کلیک کن و download رو بزن . اگه با دانلود منیجر ارور داد با مرورگر دانلود کنین .
سلام
اگه ممکنه فایل نقل و انتقالات (کم حجم) رو برام بذارید .
چند صفحه قبل لینکش پاک شده !!!
سپــــــــــــاسگذارم .
سلام
اگه ممکنه فایل نقل و انتقالات (کم حجم) رو برام بذارید .
چند صفحه قبل لینکش پاک شده !!!
سپــــــــــــاسگذارم .
بفرما ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])......
بفرما ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])......
داااش دان نمیشه !!!!
نمیدونم چــــــــــرا !!!!
اگه ممکنه یه لینک دیگه بدید .
بعد این فایل مربوطه به تقل و انتقالات جدید (زمستانی) ــه دیگه ؟؟؟؟
REZAHOSEYNGANI
15-03-2014, 12:47
سلام.دوستان کسی لینکی از آموزش ویدئوئی تکنیک های فیفا 14 واسه XBOX داره؟
ممنون
Soroush HD
15-03-2014, 15:27
داااش دان نمیشه !!!!
نمیدونم چــــــــــرا !!!!
اگه ممکنه یه لینک دیگه بدید .
بعد این فایل مربوطه به تقل و انتقالات جدید (زمستانی) ــه دیگه ؟؟؟؟
جدیدترین آپدیته.نقل و انتقالات زمستانی هم توش اعمال شده:
TimeWarp
15-03-2014, 23:20
جدیدترین آپدیته.نقل و انتقالات زمستانی هم توش اعمال شده:
این همون دیتا بیس دو هست دیگه درسته ؟
برای 4 نمیشه اعمالش کرد؟
و اینکه قبلا گفته بودن که چطوری لود میشه ، اما یادم رفته .میشه یه بار دیگه توضیح بدید
Soroush HD
16-03-2014, 09:15
این همون دیتا بیس دو هست دیگه درسته ؟
برای 4 نمیشه اعمالش کرد؟
و اینکه قبلا گفته بودن که چطوری لود میشه ، اما یادم رفته .میشه یه بار دیگه توضیح بدید
فایل دانلود شده رو اکسترکت کن.بعد تو این جا بریزش:C:\Users\*YOUR USERNAME*\Documents\FIFA 14 .بعد برو تو منوی اصلی بازی،تو سربرگ Customize بعد profile بعد load squad بعد یکی از گزینه های آپدیت اسمش FIFAXnet هست.روی اون کلیک کنید تا اعمال کنه.(املا کلمه های انگلیسیش اگه اشتباه بود به بزرگی خودتون ببخشید...)
دوما من دیتابیس میتابیس حالیم نِمِرِه.امتحان کن ببین میشه یا نه.:n02:
AlirezaLamLam
20-03-2014, 01:31
سیروس قایقران :n08::n08::n02:
rezahashtpa
20-03-2014, 04:28
دوستان fifaconfig.exe من باز نمیشه ، یعنی ارور stopped working میده چیکار کنم ؟
میشه دستی تنظیماتو درست کرد ؟
فایل دانلود شده رو اکسترکت کن.بعد تو این جا بریزش:C:\Users\*YOUR USERNAME*\Documents\FIFA 14 .بعد برو تو منوی اصلی بازی،تو سربرگ Customize بعد profile بعد load squad بعد یکی از گزینه های آپدیت اسمش FIFAXnet هست.روی اون کلیک کنید تا اعمال کنه.(املا کلمه های انگلیسیش اگه اشتباه بود به بزرگی خودتون ببخشید...)
اقا من این کار انجام دادم . اما میگه فایل Damage هستش .
فایل Squad قبلیم رو هم پاک کردم اما بازم نمیشه !!!
ممنون میشم اساتید محترم کمکم کنن .
amiralimadrisimo
20-03-2014, 18:18
از مودینگ وی استفاده می کنی؟
از مودینگ وی استفاده می کنی؟
آره .
Databaseش رو Default کردم درست شـــــــد .
Farshadd
22-03-2014, 00:22
سلام
من آپدیت 2 مودینگ وی رو نصب کردم (1.71،1.8،1.9،1.91،2.0) .
بعد سلکتور رو اجرا و دیتابیس 5 رو انتخاب و apply database رو کلیک و بعد هم yes کردم.
ولی هر چی توی بازی گشتم نتونستم این استقلال و پرسپولیس رو پیدا کنم.
اگه ممکنه زیر دیپلم برای من توضیح بدید چیکار باید کنم.
--
EhsanCPU
22-03-2014, 08:09
سلام
من آپدیت 2 مودینگ وی رو نصب کردم (1.71،1.8،1.9،1.91،2.0) .
بعد سلکتور رو اجرا و دیتابیس 5 رو انتخاب و apply database رو کلیک و بعد هم yes کردم.
ولی هر چی توی بازی گشتم نتونستم این استقلال و پرسپولیس رو پیدا کنم.
اگه ممکنه زیر دیپلم برای من توضیح بدید چیکار باید کنم.
--
سلام اول باید ModdingWayInstaller کلیک کنین تا پچ نصب بشه بعد از اون از قسمت FIFA 14 MWM Selector باید DataBase 5 رو انتخاب کنین
تیم ها در قسمت ModdingWay و زیر مجموعه AFC قرار دارن ...
Farshadd
22-03-2014, 11:43
سلام اول باید ModdingWayInstaller کلیک کنین تا پچ نصب بشه بعد از اون از قسمت FIFA 14 MWM Selector باید DataBase 5 رو انتخاب کنین
تیم ها در قسمت ModdingWay و زیر مجموعه AFC قرار دارن ...
اون کارو که قبلا کامل انجام دادم
ولی مشکل اینه که AFC نداره
--
لازم به ذکره من از کرک ورژن 5 استفاده میکنم(fifa14-3dm.exe)
------------------------------------
آپدیت: مشکل حل شد. باید fifa14-3dm.exe رو run as administrator کنیم.
rouzbeh_ziafati
23-03-2014, 12:22
راهی برای استفاده از بازکینان طراحی شده توسط دیگران هست ؟
سلام
من بازی را همراه با کرک دانلود کردم نحوه نصب بازی چطوریه؟
23-03-2014, 22:40
آقا چطوری میشه وقتی یه تیم میخواد کرنر کوتاه بزنه و در واقع به بغل دستیش پاس بده جلو اونو گرفت؟اصلا نمیشه جلو اون یه نفر وایستاد
khaledi63
24-03-2014, 13:01
سلام به همگی دوستان
دوستان عزیز کسی خبر نداره ک گزارشگر عربی یا فارسی برای فیفا14 هم درست شده یا نه؟
فیفا14 با گزارش عربی یا فارسی ی حال دیگه ای داره
مخصوصا گزارشگر عربی مثل فیفا13 ک واقعا زیبای فیفا رو دو صد چندان کرد
منون میشم اگه کسی لطف کنه و راهنماییم کنه یا لینک دانلود بده
سلام به همگی دوستان
دوستان عزیز کسی خبر نداره ک گزارشگر عربی یا فارسی برای فیفا14 هم درست شده یا نه؟
فیفا14 با گزارش عربی یا فارسی ی حال دیگه ای داره
مخصوصا گزارشگر عربی مثل فیفا13 ک واقعا زیبای فیفا رو دو صد چندان کرد
منون میشم اگه کسی لطف کنه و راهنماییم کنه یا لینک دانلود بده
لینک ندارم اما گزارش گر عربی هستش مطمئننا . فارسی هم به هیچ وجه واسه فیفا نیست .
khaledi63
24-03-2014, 17:45
مرسی عزیز
مرسی از جوابت خوشحالم کردی
حالا جدا گزارشگر عربی برای فیف14 هستش
من ک نت رو زیرو رو کردم اما خبری از گزارشگر عربی نبود ک نبود
silhouette
25-03-2014, 08:56
داداش من تو قسمت کلاب منیجر آخر فصل چند تا ارز بازیکنام غیب میشن چکارکنم؟
AlirezaLamLam
25-03-2014, 10:55
داداش من تو قسمت کلاب منیجر آخر فصل چند تا ارز بازیکنام غیب میشن چکارکنم؟
برادر غیب نمیشن که!!!!!! قراردادشون تموم میشه میرن. شما واسه اینکه بخوای نگهشون داری باس قراردادشونو قبل از اینکه فصل تموم بشه تمدید کنی. البته اگه دوسشون داری بمونن! از نظر من تو قبل از اینکه فصلتو شروع کنی برو توو قسمت Contract اگه اشتباه ننوشته باشم . برو اونجا تمام بازیکناتو قرارداداشونو میاره. میبینی چند سال قرارداد با باشگاه دارن. هرکدومیرو که دیدی توو اخره مثلا این فصلت قراردادشون تموم میشه همون لحظه تمدید کن. اگه ام تمدید قراردادتو رد کرد بزار روزای نقل و انتقالات تموم بشه دوباره پیشنهاد بده چون خیلی از بازیکنا توو موقعه نقل و انتقالات تمدید نمیکنن. از منم میشنوی بازیکنایه بالای 30 سالو قرارداداشونو یک ساله تمدید کن که بزا ضرر نکنی.
Mohammad Yek110
25-03-2014, 19:25
سلام دوستان
بعد از مدتها آزمون و خطا فهمیدم بهترین تیم فیفا 14 چلسیه!!!
یه مهاجم نوک گلزن ( اتوئو ) دوتا وینگ پرسرعت ( هازارد و ویلیان ) و خط دفاع واقعا قدرتمند ... کیهیل و تری زوج خوبی رو تشکیل میدن ...
یه سوال
من اولین پچ مودینگ وی رو دارم و فقط برای لباسای کلاسیک ازش استفاده میکنم ( به گیم پلی کاری ندارم )
میتونم از این سیو های نقل و انتقالات استفاده کنم؟
ممنون میشم یه سیو نقل و انتقالات و ترکیب ها ( تا الان ) رو برام پ.خ کنید ...
AlirezaLamLam
25-03-2014, 20:10
سلام دوستان
یه مهاجم نوک گلزن ( اتوئو ) دوتا وینگ پرسرعت ( هازارد و ویلیان ) و خط دفاع واقعا قدرتمند ... کیهیل و تری زوج خوبی رو تشکیل میدن ...
یه سوال
من اولین پچ مودینگ وی رو دارم و فقط برای لباسای کلاسیک ازش استفاده میکنم ( به گیم پلی کاری ندارم )
دیگه داش چی بکنیم همجا قوییم دیگه :n02: . نه ولی توو 13 تیم شاخی بوده. کلا چلسیو فیفا خیلی نامردی اوورال یا آپدیت میکنه. من چلسییما ولی همه اینو میگن. مثلا نگا. فن پرسی یکی دوتا بازیو خوب بازی نکرد سریع توو اولین آپدیت دهنه اوورالشو سرویس کردن. ولی دم بابا رو نگا. از اوله فیفا14 تا الان هیچ تغییری تووش ندادن. همون 81 مونده. چه بازی بکنه چه نکنه. من همش چلسی میگیرم دم بابام شده مویه دماغه اینا اقا تا اپدیت میاد سریع چهارچشمی نگا میکنن دم بابا میاد بالاخره پایین یا نه. انقد فوشم میدن میگم بابا چیکار کنم خو من مگه آپدیت میزنم :n02::n02::n02::n02:
rooli2006
25-03-2014, 21:24
سلام
این مشکل کرش کردن بازی تو کریر از فصل دوم به بعد رو چه جوری باید حل کرد. همه کار کردم اما هنوز با هر تیمی وقتی کریر رو فصل دوم میرم کرش میکنه چند بار بازی رو از اول میام تا رد میکنه.
کسی راه حلی نداره؟ کرک آخریم نسخه با آخرین آپدیت مودینگ وی هم نصبه
TimeWarp
26-03-2014, 11:03
سلام دوستان
یه سوال
کی گفته ؟!!!!!!! شما تا حالا با دورتموند بازی کردی ؟ بهتریت تیم به نظرم دورتموند هست . البته شاید چلسی به سبک بازی کردن شما بخوره که میگی قویه و اینکه کلا درپیت ترین تیم انگلیسی رو هم برداری دروازبانش کش میاد که این خاصیت در تیم چلسی و پیتر چک بیشتره و بیشتر توپ ها رو می گیره:n02:
Mohammad Yek110
26-03-2014, 11:15
کی گفته ؟!!!!!!! شما تا حالا با دورتموند بازی کردی ؟ بهتریت تیم به نظرم دورتموند هست . البته شاید چلسی به سبک بازی کردن شما بخوره که میگی قویه و اینکه کلا درپیت ترین تیم انگلیسی رو هم برداری دروازبانش کش میاد که این خاصیت در تیم چلسی و پیتر چک بیشتره و بیشتر توپ ها رو می گیره:n02:
نقطه قوت چلسی خط دفاع متعادل و فوق العادشه ( توی فیفا ) که قبلا هم توی همین تاپیک ازش صحبت شده ...
اصلا به هیچ وجه نمیشه گفت کدوم تیم قویتره . ملاک خود بازیکنه . اگه اینطوری بود که توی انلاین همه یک تیم رو برمیداشتن و میبردن .
کلا تو فیفا بسته به نسخه اش که گیم پلی اش هر سال کمی تغییر کرده و همچنین بسته به نحوه بازی طرف هر تیمی ممکنه خوب باشه .
من خودم توی 12 بهتر از همه با چلسی کار میکردم چون به نظرم بازیکنهای قدرتی داشت که توی اون موتور جدید خیلی به کارت میومد .
توی 13 که بازی سرعتی و دریبل بیشتر کاربرد داشت با دورتموند و رئال بهتر کار میکردم .
و اما توی 14 انصافا چون گیم پلیش افت کرده هنوز تیمی پیدا نکردم که منو ارضا کنه . در واقع شاید مزیت باشه که تیم ها واسه من یکی بالانس شدن و دیگه تیمی همه فن حریف پیدا نمیشه .
برادر غیب نمیشن که!!!!!! قراردادشون تموم میشه میرن. شما واسه اینکه بخوای نگهشون داری باس قراردادشونو قبل از اینکه فصل تموم بشه تمدید کنی. البته اگه دوسشون داری بمونن! از نظر من تو قبل از اینکه فصلتو شروع کنی برو توو قسمت Contract اگه اشتباه ننوشته باشم . برو اونجا تمام بازیکناتو قرارداداشونو میاره. میبینی چند سال قرارداد با باشگاه دارن. هرکدومیرو که دیدی توو اخره مثلا این فصلت قراردادشون تموم میشه همون لحظه تمدید کن. اگه ام تمدید قراردادتو رد کرد بزار روزای نقل و انتقالات تموم بشه دوباره پیشنهاد بده چون خیلی از بازیکنا توو موقعه نقل و انتقالات تمدید نمیکنن. از منم میشنوی بازیکنایه بالای 30 سالو قرارداداشونو یک ساله تمدید کن که بزا ضرر نکنی.
اقا من یه سوال دارم در مورد قراردادها :
وقتی مثلا یک بازیکن رو نمیخوای و قراردادش هم داره تموم میشه باز هم بهتر نیست تمدید کنی باهاش ؟ چون به هر حال وقتی تمدید کنی ممکنه فصل بعد پیشنهاد واسش بیاد و با فروشش سود بیشتری ببری و دستمزدش هم ازادش بشه در حالی که اگه قراردادش خود به خود تموم بشه سودی نمیبری و فقط همون دستمزدش ازاد میشه .
حالا اگه اینطوریه واقعا چرا تو دنیای واقعی تیمهای خیلی از بازیکنهاشون رو ازاد اعلام میکنن .
AlirezaLamLam
26-03-2014, 14:26
اصلا به هیچ وجه نمیشه گفت کدوم تیم قویتره . ملاک خود بازیکنه . اگه اینطوری بود که توی انلاین همه یک تیم رو برمیداشتن و میبردن .
کلا تو فیفا بسته به نسخه اش که گیم پلی اش هر سال کمی تغییر کرده و همچنین بسته به نحوه بازی طرف هر تیمی ممکنه خوب باشه .
من خودم توی 12 بهتر از همه با چلسی کار میکردم چون به نظرم بازیکنهای قدرتی داشت که توی اون موتور جدید خیلی به کارت میومد .
توی 13 که بازی سرعتی و دریبل بیشتر کاربرد داشت با دورتموند و رئال بهتر کار میکردم .
و اما توی 14 انصافا چون گیم پلیش افت کرده هنوز تیمی پیدا نکردم که منو ارضا کنه . در واقع شاید مزیت باشه که تیم ها واسه من یکی بالانس شدن و دیگه تیمی همه فن حریف پیدا نمیشه .
وقتی مثلا یک بازیکن رو نمیخوای و قراردادش هم داره تموم میشه باز هم بهتر نیست تمدید کنی باهاش ؟ چون به هر حال وقتی تمدید کنی ممکنه فصل بعد پیشنهاد واسش بیاد و با فروشش سود بیشتری ببری و دستمزدش هم ازادش بشه در حالی که اگه قراردادش خود به خود تموم بشه سودی نمیبری و فقط همون دستمزدش ازاد میشه .
حالا اگه اینطوریه واقعا چرا تو دنیای واقعی تیمهای خیلی از بازیکنهاشون رو ازاد اعلام میکنن .
ببین دوسته عزیزم شما وقتی Create Mode رو داری بازی میکنی یعنی باس یک باشگاه رو مدیریت بکنی. یعنی اینکه هم باس تیمت رو هم از نظر مالی باشگات رو مدیریت کنی. پیشنهاد من به تو اینکه بازیکنایه بالای 31 یا 32رو مازاد اعلام کنی و قراردادشونو تمدید نکنی. اگه تا اون موقع که قراردادشون مونده باشگاهی پیشنهاد بهشون داد بفروش حالا به هر قیمتی که شده ولی اگه نداد دیگه 32 به بالا رو تمدید نکن چون مطمعن باش هیچ تیم دیگه ای بهش پیشنهاد نمیده توو فصل بعد مگه اینکه توو این سن بخوای فیکس بازیش بدی و خوب هم بازی کنه توو هربازی تا توو نیم فصل یا فصل بعد بهت پیشنهادی بشه که اونم فکر نکنم بازیکنه 32 ساله رو بخوای فیکس ادم بازیش بده. سعی کن توو واقعیت بری یسری تحقیق کنی ببینی باشگاه ها از نظر مالی چجوری بازیکناشونو مدیریت میکنن بعد همونو بیاری توو فیفا پیاده کنی. من برنامه مالی باشگاه چلسی رو الان توو فیفا اووردم رو خوده همین باشگاه (چلسی) پیاده کردم عالی شده. هم الان تیمم جوونه هم پوله فوق العاده ای دارم هم اینکه موفقم توو بازیام. پیشنهاد من به تو اینکه بری یه سر درمورد مدیریت مالی و خرید و فروش باشگاه وستهام یونایتد تحقیق کنی. واست مفصل توضیح دادم. :)
EhsanCPU
26-03-2014, 15:01
تغییرات نسخه ۲٫۲٫۰
* دیتابیس ۵٫۰
- تیم های جدید Emelec, Barcelona, Liga de Quito, Independiente del Valle, Oriente Petrolero, Wilstermann, Libertad, Nacional Paraguay, Danubio, Defensor, Alianza Lima, Real Garcilaso, Zamora, D. Anzoátegui, Caracas, D. Táchira.
- کوپا لیبرتادورس در حالت مسابقات با ۳۲ تیم و گروه بندی واقعی ۲۰۱۴
- کوپا لیبرتادورس در حالت حرفه ای با ۳۲ تیم .
- کوپا Sudamericana در حالت حرفه ای با ۲۴ تیم .
- کوپا آرژانتین در حالت حرفه ای
* لباس جدید – لیگ آرژانتین فوتبال ۲۰۱۴
- بوندسلیگا جدید : دینامو درسدن، کایزرسلاوترن ، اتحاد برلین ، پادربورن .
- نومانسیا به روز رسانی حامی – لیگ ۲ به روز رسانی – سری A & B
- چزنا ، یوونتوس ، مودنا، رجینا ،
- آرسنال ۲۰۰۵ کیت کلاسیک – کیت بوکا جونیورز کلاسیک
- ام ال اس کامل
* سرمربی گواردیولا ، مورینیو، رافا بنیتز، موییس ، آنجلوتی، کونته، پلگرینی و دیگران
* کفش های جدید
- adidas Samba Primeknit – Nike Magista
Nike CTR360 Maestri III
Crimson/Black/Chrome – Nike Hypervenom
Yellow/Black/Volt – Warrior Gambler
S-Lite Aviator/Blue/Red
Mizuno Morelia Neo – Wine/White/Gold
Nike Mercurial Vapor IX – Yellow/Black/Lime
Nike Hypervenom
BlackNeoLimeWhiteMetallicSilver
* مینی فیس های جدید
* تبلیغات کامل سری B
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) با حجم ۷۳ مگابایت
TimeWarp
26-03-2014, 18:59
نقطه قوت چلسی خط دفاع متعادل و فوق العادشه ( توی فیفا ) که قبلا هم توی همین تاپیک ازش صحبت شده ...
فکر نکنم ربطی داشته باشه . من خودم با بایرن و ورلد کلاس 4 تا به همین چلسی زدم. اگه به دفاع باشه دفاع تیم ملی اسپانیا باید غیر قابل نفوذ باشه با داشتن پیکه راموس و آلبا و ..... ولی اصلا اینطور نیست.
کسی لینک بازی رو داره بده منم دانلود کنم fifa2014:n16:
rezahashtpa
27-03-2014, 03:07
سلام دوستان بعد از 3-4 دقیقه بازی مردن بازی کند میشه یعنی شروع میکنه به لگ دادن ! مشکل از گرافیکمه ؟
geforce 630m دارم رم 4 و cpui5
سلام دوستان بعد از 3-4 دقیقه بازی مردن بازی کند میشه یعنی شروع میکنه به لگ دادن ! مشکل از گرافیکمه ؟
geforce 630m دارم رم 4 و cpui5
واسه منم اینجوریه
GT630
88mohammad
28-03-2014, 13:26
سلام. رفقا یه کمک کنید مشکل حل بشه. من وقتی میخوام پچ مودینگ رو نصب کنم ارورGame folder not fond.we can not continue with installation میده . مشکل چی هست. ممونم میشم یکی جواب بده:n16:
ali.reihani
28-03-2014, 14:21
چه جوری آپدئیت ها رو ریخت و اینکه من وقتی روی بلزی کلیک میکنم هیچی نمیاد!؟؟؟
amiralimadrisimo
28-03-2014, 18:38
پچ ها کسی آخرین پچمودینگ وی رونصب کرده 2.2.0 رو میگم ؟ارور میده اکسترکتش
rezahashtpa
28-03-2014, 22:13
واسه منم اینجوریه
GT630
مال من قبلا اینطوری نبودا ! جدیدا اینطور شده !
راه حلی نیست ؟
مال من قبلا اینطوری نبودا ! جدیدا اینطور شده !
راه حلی نیست ؟
مال منم درست نشده هنوز ولی فکر کنم مشکل از مادربورده که قدیمیه
rezahashtpa
28-03-2014, 22:40
مال منم درست نشده هنوز ولی فکر کنم مشکل از مادربورده که قدیمیه
لپتاپت چیه ؟
واسه من خیلی داغ میکنه ! acerv3-571g
سلام.
من تازه کارم و اولین بازی عمرم رو با فیفا 14 شروع کردم.
تغریبا 3 ماهه
تازه یاد گرفتم دکمه ها رو،تکل،ضربه،سانتر،سرعت،پا س چیپ توپ گیریو ...
ولی همیشه می بازم.
میشه ترفند ها رو یکی از دوستان به من یاد بدن؟ تا وضع بازم خوب بشه:n16:
هر کاری می کنم می بازم آخه؟
M A S T 3 R
29-03-2014, 21:40
سلام
دوستان من تازه فصل اول کریر رو شروع کردم،الان تا نیم فصل رفتم یکی از بازیکای کلیدی تیم(ozil) به اصطلاح Homesick شده!
اولا هی پیام درج میشد که اوزیل از کشوری که توش بازی میکنه راحت نیست و احساس غریبی میکنه و... گفتم شاید یه چیز عادیه برطرف میشه امروز به نیم فصل که رسیدم تو قسمت گفتگو با بازیکنا اومده گفته تصمیم گرفته باشگاه رو ترک کنه! روز بعدش از بورد خبر اومد که ما راضی نیستم که هی تو روزنامه ها اوزیل ابراز ناراحتی میکنه و تصیمیم گرفتیم بفروشیمش!
کسی به همچین چیز برخورده؟قضیه جدیه میره یا میشه مثلا یه پولی بذاری رو قراردادش بمونه؟:n02:
ممنون
چه طور دسته رو تنظیم کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دایره شوت میزنه مربع سانتر میکنه:n27:
سلام
دوستان من تازه فصل اول کریر رو شروع کردم،الان تا نیم فصل رفتم یکی از بازیکای کلیدی تیم(ozil) به اصطلاح Homesick شده!
اولا هی پیام درج میشد که اوزیل از کشوری که توش بازی میکنه راحت نیست و احساس غریبی میکنه و... گفتم شاید یه چیز عادیه برطرف میشه امروز به نیم فصل که رسیدم تو قسمت گفتگو با بازیکنا اومده گفته تصمیم گرفته باشگاه رو ترک کنه! روز بعدش از بورد خبر اومد که ما راضی نیستم که هی تو روزنامه ها اوزیل ابراز ناراحتی میکنه و تصیمیم گرفتیم بفروشیمش!
کسی به همچین چیز برخورده؟قضیه جدیه میره یا میشه مثلا یه پولی بذاری رو قراردادش بمونه؟:n02:
ممنون
زیاد از این خبرا میشه تو کریر . معمولا هم واسه هر تیمی رخ میده این قضیه . خیلی هم مسخره است . طرف homesick میشه که برگرده کشور خودش اما از اخر فروخته میشه به یک تیمی که تو کشور خودش هم نیست . بعد بازیکنهای بزرگ رو هم homesick میکنن . الان به خود اوزیل بگی حاضری برگردی المان میگه عمرا :n02:
بعضی وقتها خود به خود درست میشه قضیه و طرف تصمیم میگیره که بمونه . اما معمولا میره و با قیمت خیلی کم فروخته میشه به یه تیم دیگه . من یادمه یه فصل 60 میلیون واسه یک بازیکن دادم . فصل بعدش گفت میره و با قیمت 28 میلیون فروخته شده :n03:
88mohammad
30-03-2014, 11:27
سلام. رفقا یه کمک کنید مشکل حل بشه. من وقتی میخوام پچ مودینگ رو نصب کنم ارورGame folder not fond.we can not continue with installation میده . مشکل چی هست. ممونم میشم یکی جواب بده:n16:
کسی جواب نمیده؟:n03:
M A S T 3 R
30-03-2014, 12:08
زیاد از این خبرا میشه تو کریر . معمولا هم واسه هر تیمی رخ میده این قضیه . خیلی هم مسخره است . طرف homesick میشه که برگرده کشور خودش اما از اخر فروخته میشه به یک تیمی که تو کشور خودش هم نیست . بعد بازیکنهای بزرگ رو هم homesick میکنن . الان به خود اوزیل بگی حاضری برگردی المان میگه عمرا :n02:
بعضی وقتها خود به خود درست میشه قضیه و طرف تصمیم میگیره که بمونه . اما معمولا میره و با قیمت خیلی کم فروخته میشه به یه تیم دیگه . من یادمه یه فصل 60 میلیون واسه یک بازیکن دادم . فصل بعدش گفت میره و با قیمت 28 میلیون فروخته شده :n03:
چه جالب:n02:
الان که موقع نقل و انتقالات شد با 70 م دلار رفتش چلسی!
ارزشش حدود55-60 م بود
ولی زیادم بد نشد از اونور منم گوتزه رو گرفتم 67 میلون دلار اورالش 85 (3 تا از اوزیل کمتر) ولی سنش 21 که عالیه،اوزیل پیر بود:n02:
Need4Speed
30-03-2014, 12:46
پچ های مودینگوی باعث لگ میشه عجیبه که هیچ شکایتی هم در این مورد نیست! یعنی فقط واسه من اینجوریه؟
من core i7 و gtx 570 دارم و بدون پچ بسیار روونه
البته اون پچ های اولیه رو نصب کرده بودم و زده شدم
Need4Speed
30-03-2014, 13:06
توی فیفا همه ی بازیکنها 50 ساله هم که باشند باید تمدید قرارداد کنی تا با فروشش هم دستمزد هفتگی و هم قیمت اصلی بره تو جیبت
درصورت تمدید قرارداد بازیکنان اضافه هیچ ضرری نمیکنید زیرا به همون مقداری که میگیرند و حتی کمتر راضی به تمدید میشن و نهایتا چون چیزی برای انباشت اون سرمایه اصلی هفتگی ندارید بخاطر اینکه در شروع هرفصل بودجه ی باشگاه ریست میشه!
و در صورت آزاد شدن بازیکن هیچ پولی هم به باشگاه نمیرسه و کل این قضیه یک ایراده بزرگه و هیچ ربطی هم به واقعیت نداره.
و در وافعیت باشگاهها با آزاد کردن بازیکنهای اضافه، هرهفته درحال سود کردن هستند زیرا دیگه پولی پرداخت نمیکنند و از دست بازیکن خلاص میشن
Need4Speed
30-03-2014, 13:13
کسی جواب نمیده؟:n03:
سلام رفیق
محتویات FIFA14MWM095 (بطورمثال) رو باید بریزی در فولدر فیفا یعنی در کنار فولدر Game و کپی ریپلیس و نصب
soheilnouri
30-03-2014, 19:17
سرعت نت واقعا رو اعصابه..هي مياد بيرون...ادم گاهي به psn فك ميكنه!
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Soroush HD
30-03-2014, 19:37
. برنامه مورد نیاز با حجم 600 kb :
رمز فایل : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک دانلود - دانلود از سرور مدیا فایر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فایلهای داخل پوشه x360ce.App 2.1.2.191 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])در مسیر بازی کپی کنید :
x:Program Files (x86)EA SPORTSFIFA 14Game
2. دسته بازی رو از سیستم جدا کنید.
3.فایل x360ce.exe را اجرا کنید و به ترتیب عکسها جلو برید :
(برای بزرگ شدن عکسها روی آنها کلیک کنید )
4.دسته بازی رو به کامپیوتر وصل کنید. و مانند تصاویر زیرعمل کنید :
5.در این قسمت مشاهده میکنید که رنگسبز شده و دسته بازی رو شناخته است :
6. میتونید تنظیمات دسته رو به دلخواه تنظیم کنید و در آخر سیو کرده و برنامه رو close کنید.
مثل این:
در ضمن اگر زیاد stop working می داد و مشکلاتی از این قبیل!! به دلیل این هست که گیم پدتون تنظیماتش در control panel بهم ریخته ، میتونید در قسمت تنظیمات گیم پد در control panel دسته رو ریست کنید و دوباره تنظیمات رو از اول انجام بدهید
(من خودم این مشکل واسم پیش اومد،که شوک سمت راست گیم پد قاطی کرده بود و با هیچ کدوم از روش های شناخت دسته به بازی کار نمیکرد) با این روش مشکل گیم پد حل شد :
.
Soroush HD
30-03-2014, 19:45
دوستان میشه یک دفاع چپ خوب و جوون بهم معرفی کنید؟میخوام آزپیلیکوتا رو بفروشم.
AlirezaLamLam
30-03-2014, 20:19
سرعت نت واقعا رو اعصابه..هي مياد بيرون...ادم گاهي به psn فك ميكنه!
داش کلا این چندوقته داغونه سرعتا. پینگم بیشتر وقتا روو 200 به بالاس. عید بگذره فکر کنم درس بشه
توی فیفا همه ی بازیکنها 50 ساله هم که باشند باید تمدید قرارداد کنی تا با فروشش هم دستمزد هفتگی و هم قیمت اصلی بره تو جیبت
درصورت تمدید قرارداد بازیکنان اضافه هیچ ضرری نمیکنید زیرا به همون مقداری که میگیرند و حتی کمتر راضی به تمدید میشن و نهایتا چون چیزی برای انباشت اون سرمایه اصلی هفتگی ندارید بخاطر اینکه در شروع هرفصل بودجه ی باشگاه ریست میشه!
و در صورت آزاد شدن بازیکن هیچ پولی هم به باشگاه نمیرسه و کل این قضیه یک ایراده بزرگه و هیچ ربطی هم به واقعیت نداره.
و در وافعیت باشگاهها با آزاد کردن بازیکنهای اضافه، هرهفته درحال سود کردن هستند زیرا دیگه پولی پرداخت نمیکنند و از دست بازیکن خلاص میشن
فیفا که اصلا از لحاظ مدیریت باشگاه شبیه سازی خوبی نیست . واسه مدیریت نسخه جدا داره به اسم FIFA Manager .
مثلا الان همین weekly wage ها انگار نه انگار که حقوق بازیکنهاست .اصلا پولی از دست نمیدی . نمیدونم چرا کار خودشون رو سخت تر کردن . یه مقدار سرمایه اولیه بدن بعد هر هفته اون پول رو ازش کم کنن دیگه . اون اسلایدر Budget allocation خیلی مسخره است .
مثلا شما بیا همه اش رو بزار روی weekly wage و بودجه ترنسفرت رو صفر کن . با این حال میتونی تا اخر کریر کلی بازیکن قرضی بگیری و هیچ وقت بودجه ات تموم نمیشه .
سلام.
من تازه کارم و اولین بازی عمرم رو با فیفا 14 شروع کردم.
تغریبا 3 ماهه
تازه یاد گرفتم دکمه ها رو،تکل،ضربه،سانتر،سرعت،پا س چیپ توپ گیریو ...
ولی همیشه می بازم.
میشه ترفند ها رو یکی از دوستان به من یاد بدن؟ تا وضع بازم خوب بشه:n16:
هر کاری می کنم می بازم آخه؟
سلام دوباره
یه مرد پیدا نمیشه منو راهنمایی کنه و یه خانواده رو از نگرانی نجات بده،آا؟
Amir-Rainman
31-03-2014, 07:23
سلام دوباره
یه مرد پیدا نمیشه منو راهنمایی کنه و یه خانواده رو از نگرانی نجات بده،آا؟
این باختا رو نمیشه کاریش همه، همه همون اول تجربه داشتن:n02:
توصیه من اینه که درجه بازی رو رویه پروفشنال بزارین و بازی کنین، هر وقت تونستین تیمارُ راحت ببرین،درجه سختی رو زیاد کنین
پیروز باشی:n17:
این باختا رو نمیشه کاریش همه، همه همون اول تجربه داشتن:n02:
توصیه من اینه که درجه بازی رو رویه پروفشنال بزارین و بازی کنین، هر وقت تونستین تیمارُ راحت ببرین،درجه سختی رو زیاد کنین
پیروز باشی:n17:
دست گلت درد نکنه
لطف می کنید راهنمایی هایی درباره دریبل،شوت به دروازه،و گرفتن توپ از حریف بکنبد؟
هر جوری می زنم گل نمیشه توپام چرا؟
شوت رو با r1 , یا با l2 همزمان می زنم یا به صورت تنها ولی گل نمیشه
چه منطقی داره بازی . روی لجندری راحت بازی رو میبرم اما روی ورلدکلاس پدرم در میاد :n09:
norooz1345
31-03-2014, 20:31
سلام دوستان یک مشکل برام ایجاد شده بسیار حاد وخطر ناک یک ساعت تا دوساعت که بازی میکنمfifa14 از بازی بدون هیچ دلیلی میپره بیرون کسی اطلاع داره مشکل از کجااست:n04:
norooz1345
31-03-2014, 20:34
دوستان میشه یک دفاع چپ خوب و جوون بهم معرفی کنید؟میخوام آزپیلیکوتا رو بفروشم.
سلام به سایتsofifa.comیک سری بزن مشکلت همه جوره حله
واقعا وقتي دمو اينه ديگه از نسخه اصلي ميشه چي انتظار داشت!در يك كلام معركه!بسيار بسيار بهتر از همين فبفا ١٤..دو استاديوم و مكزيك زابن برزيل عاج انگلستان و يه منوي زيبا و چشم نواز و مود هاي معركه انلاين كه فقط با نسخه كامل ميشه رفت و اهنگ عالي...
گيم پلي جديد وارد با ي شده!كاملا مسخصه!در كرنر ها ميتوني مشخص كني بازيكنات تير يك هجوم بيارن يا دو يا شش قدم يا اينكه دور سنگربان و شلوغ كنن!فنتستيك!
خوب چرا از این کارها مثلا همین قضیه کرنر واسه بازی اصلیشون استفاده نمیکنن ؟ میمیرن اینا رو تو بازی اصلی هم بزارن ؟ چند سال پیش یادمه فیفا کرنرهاش تاکتیکی بود اما حالا نه .
سلام، خسته نباشید
دوستان نقل و انتقالات رو چطوری میشه آپدیت کرد؟
ممنون :n12:
سلام، خسته نباشید
دوستان نقل و انتقالات رو چطوری میشه آپدیت کرد؟
ممنون :n12:
به 3 صورت :
1.یا باید نسخه ارجینال داشته باشی و از طریق بازی اپدیت کنی
2.یا از طریق پچ مودینگ وی (که تو صفحات قبل لینکهاش موجوده)
3.یا از طریق لود کردن یک فایل squad توی فیفا
اگه نسخه کرکی داری من گزینه دوم رو پیشنهاد میکنم.
Mohammad Yek110
04-04-2014, 11:03
سلام
یه تیم جوون و متوسط میخوام برای کریر که بازیکناش بین 70 تا 80 باشن و پیشرفتم بکنن ....
بنظرتون چه تیمی خوبه؟؟
بارسلونا ب که اصلا خوب نبود، نه بودجه خوب بود نه پیشرفت ... گزارشگر هم اسمشونو بلد نبود :دی
ممنون
سلام
یه تیم جوون و متوسط میخوام برای کریر که بازیکناش بین 70 تا 80 باشن و پیشرفتم بکنن ....
بنظرتون چه تیمی خوبه؟؟
بارسلونا ب که اصلا خوب نبود، نه بودجه خوب بود نه پیشرفت ... گزارشگر هم اسمشونو بلد نبود :دی
ممنون
بهترین تیم جوونی که من دیدم Southampton توی لیگ برتر انگلیس بوده . البته بنفیکا هم بازیکنهای جوونی خیلی خوبی داره اما اورال کلی تیم بالاتر از سوتهامپتونه و تیم درجه یک حساب میشه . اما اگه میخوای از اورال کمتر شروع کنی همون سوت هامپتون خوبه . دفاع چپ و راستش جزو بهترین دفاعهای چپ و راست بازی میشن .
sivan2012
04-04-2014, 16:55
سلام چطور یک بازیکن میتونیم به تیم ملی دعوت کنیم
Soroush HD
04-04-2014, 18:51
سلام چطور یک بازیکن میتونیم به تیم ملی دعوت کنیم
منظورت تو کریر هست؟
sivan2012
05-04-2014, 14:13
بله تو کریر میخوام بازیکن دعوت کنم
قبل از شروع fifa day ها یعنی همون روزهایی که که بازی های ملی برگزار میشه یک ایمیل واست میاد که بازیکن ها رو دعوت کنی و گزینه اش هم تو ایمیل هست . غیر از ایمیل از تو قسمت squad قسمت national squad هم میتونی بازیکنها رو دعوت کنی . واسه دعوت هم کافیه بازیکنها رو از قسمت راست بیاری سمت چپ و یا جایگزین یک بازیکن دیگه بکنی .
Soroush HD
05-04-2014, 19:17
دوستمون جواب رو گفت دیگه:
قبل از شروع fifa day ها یعنی همون روزهایی که که بازی های ملی برگزار میشه یک ایمیل واست میاد که بازیکن ها رو دعوت کنی و گزینه اش هم تو ایمیل هست . غیر از ایمیل از تو قسمت squad قسمت national squad هم میتونی بازیکنها رو دعوت کنی . واسه دعوت هم کافیه بازیکنها رو از قسمت راست بیاری سمت چپ و یا جایگزین یک بازیکن دیگه بکنی .
سلام
واسه فیفا پچ هم میدن بیرون مثل pes ؟
Mohammad Yek110
06-04-2014, 18:09
بهترین تیم جوونی که من دیدم Southampton توی لیگ برتر انگلیس بوده . البته بنفیکا هم بازیکنهای جوونی خیلی خوبی داره اما اورال کلی تیم بالاتر از سوتهامپتونه و تیم درجه یک حساب میشه . اما اگه میخوای از اورال کمتر شروع کنی همون سوت هامپتون خوبه . دفاع چپ و راستش جزو بهترین دفاعهای چپ و راست بازی میشن .
سلام
دادا دمت گرم فوق العادس
فقط دفاع چپ که Shaw هست ، دفاع راست منظورت Clyne هست یا Chambers ؟
فقط من قبلا یه مشکلی داشتم توی بارسا B ، اینکه یه فصل بازی میکردم ، قهرمان لیگ 2 میشدم ، قهرمان جام حذفی میشدم و تیم رده خوبی توی لیگ داشت ولی بازیکنای متوسط نمیومدن!به خاطر تعداد ستاره های باشگاه هست که تاثیر میذاره توی کریر؟؟؟توی فیفا14 هم همینطوره(این مشکل که گفتم توی 13 بود)؟؟
سلام
دادا دمت گرم فوق العادس
فقط دفاع چپ که Shaw هست ، دفاع راست منظورت Clyne هست یا Chambers ؟
فقط من قبلا یه مشکلی داشتم توی بارسا B ، اینکه یه فصل بازی میکردم ، قهرمان لیگ 2 میشدم ، قهرمان جام حذفی میشدم و تیم رده خوبی توی لیگ داشت ولی بازیکنای متوسط نمیومدن!به خاطر تعداد ستاره های باشگاه هست که تاثیر میذاره توی کریر؟؟؟توی فیفا14 هم همینطوره(این مشکل که گفتم توی 13 بود)؟؟
همون clyne خوب دفاع چپیه . shaw هم که واقعا معرکه است .
بازیکنهای خوب رو میتونی بیاری تو تیمت . فقط باید حقوق بالا بهشون پیشنهاد بدی . مثلا اگه حقوق 20000 تا میخواد بهش 30000 تا بده با کله میاد . اگه هم role بهتری میخواست بهش بده دیگه .
چرا کسی نیست منو کمک کنه؟
soheilnouri
07-04-2014, 20:45
دقت کردین با ابدیت کردن فیفا 14 گیم پلی یه کم عوض شده یا من دارم اشتباه میکنم؟
سلام دوستان از اونجای که لیگ عربستان در فیفا وارد شده واقعا زشته که لیگ ما نره سایت فیفا دوباره رای گیری قرار گیری لیگ کشور ها رو در بازی fifa15 قرار داره حالا شما هم باید برید به ایرانی رای بدید که لیگ ما هم وارد بازی بشه اصلا هم مهم نیست fifa دوست دارید بازی میکنید یا نه اصلا اگه فوتبال هم دوست ندارید باید رای بدید من خودمم اهل فوتبال اصلا نیستم ولی رای دادم همچنین این خبر در هرجای که گیر آوردید به اشتراک بزارید تا بقیه هم رای بدن تا حالا ایران هشتم ببینم جکار میکنید دیگه غرور ملیتون نشون بدید . رای دادن هم آسونه ایران(Iranian League) انتخاب کنید از سمت راست و بعد Vote بزنید به همین راحتی 10 ثانیه بیشتر طول نمیکشه!
از کسانی هم که براشون مهم نیست درخواست میکنم لطفا رای بدن!(راستی الان آرای لیگهای ترکیه ، مراکش ، الجزیره ، مالزی و مصر از لیگ ما بیشتره.خدایش دیگه لیگ ما هرچی باشه از لیگ مراکش که دیگه بهتره)
ورود به سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تصویر به اندازه 48% (450x281) کوچک شده است. برای دیدن تصویر در اندازه واقعی (852x532) روی این نوار کلیک کنید. برای باز شدن در پنجره جدید روی تصویر کلیک کنید.
soheilnouri
08-04-2014, 10:43
سلام دوستان از اونجای که لیگ عربستان در فیفا وارد شده واقعا زشته که لیگ ما نره سایت فیفا دوباره رای گیری قرار گیری لیگ کشور ها رو در بازی fifa15 قرار داره حالا شما هم باید برید به ایرانی رای بدید که لیگ ما هم وارد بازی بشه اصلا هم مهم نیست fifa دوست دارید بازی میکنید یا نه اصلا اگه فوتبال هم دوست ندارید باید رای بدید من خودمم اهل فوتبال اصلا نیستم ولی رای دادم همچنین این خبر در هرجای که گیر آوردید به اشتراک بزارید تا بقیه هم رای بدن تا حالا ایران هشتم ببینم جکار میکنید دیگه غرور ملیتون نشون بدید . رای دادن هم آسونه ایران(Iranian League) انتخاب کنید از سمت راست و بعد Vote بزنید به همین راحتی 10 ثانیه بیشتر طول نمیکشه!
از کسانی هم که براشون مهم نیست درخواست میکنم لطفا رای بدن!(راستی الان آرای لیگهای ترکیه ، مراکش ، الجزیره ، مالزی و مصر از لیگ ما بیشتره.خدایش دیگه لیگ ما هرچی باشه از لیگ مراکش که دیگه بهتره)
ورود به سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تصویر به اندازه 48% (450x281) کوچک شده است. برای دیدن تصویر در اندازه واقعی (852x532) روی این نوار کلیک کنید. برای باز شدن در پنجره جدید روی تصویر کلیک کنید.
دوست عزیز تلاش شما قابل قدردانی هست ولی وقتی سرور ea ای پی ایران رو قطع میکنه و مایکروسافت هم ما رو جز کشورهای رسمی قبول نداره چه انتظاری دارید که مثلا لیگ ایران بره تو EA...مطمئن باشین برای وارد کردن لیگ هر کشور ملاک رای دادن گیمر ها و یا هواداران فوتبال اون کشور نیست.چرا که کسانی که fifa 2014 یا football manager رو میسازند کارشناسان برجسته ایی دارند((همون مفسری های بازی مثل کلایو تایدنسلی,الن اسمیت,جوزپه برگومی و...))که همشون میدونن که ما یه ورزشگاه 100 هزار نفری داریم که هر سال دو بار کامل پر میشه و هواداران ما رو تو اسیا هیچ کشوری نداره...عربستان چون پول میده و حامی این بازی هاست لیگشم وارد بازی میشه...وگرنه یه میلیارد رای هم جمع بشه مطمئن باش اتفاقی نخواهد افتاد!
AlirezaLamLam
08-04-2014, 15:45
اقا 20 ساله داریم رای میدیم چی شد اخرش که اینبار بخواد بشه ! یادمه از فیفا11 این داستان شروع شده بود ولی هنوزم درست نکردنو مطمعن باش نمیکنن
hitler1945
09-04-2014, 19:52
دوستان کسی بازیکن جوون تکنیکی نمیشناسه معرفی کنه؟
راستی از کجا بفهمیم اگه بازیکنی رو بازی بدیم پیشرفتش سریعه یا کنده؟
دوستان کسی بازیکن جوون تکنیکی نمیشناسه معرفی کنه؟
راستی از کجا بفهمیم اگه بازیکنی رو بازی بدیم پیشرفتش سریعه یا کنده؟
اگه نمیخوای از سایت sofifa استفاده کنی که پتانسیل بازیکنها رو نوشته از یه طریق تو بازی هم میشه فهمید
برو توی squad report و روی هر بازیکنی که میری info بازیکن رو نگاه کن .
اگه مثلا نوشته at the club since 20XX این بازیکن یا خیلی پیشرفت نمیکنه نسبت به وضع فعلیش یا هم اینکه فوقش قدرتش میرسه به 80 اورال یا یکی دوتا بالاتر .
اگه بازیکنی نوشته باشه showing great potential یعنی این بازیکن تقریبا بیشتر از 83 اورال پیشرفت میکنه .
اگه نوشته باشه an exciting prospect یعنی تا 86 به بعد پیشرفت میکنه
اگه نوشته باشه has potential to be special یعنی قطعا میره بالای 90 و حتی تا 98 ممکنه بره .
اینا همه بستگی داره به اینکه بازیکن توی چه مودی باشه و چقدر بازیش بدی و مصدوم نشه و کلی چیز دیگه . و ممکنه حالت بازیکن مثلا از showing great potential بشه an exciting prospect . یا حتی بازیکنی ممکنه از at the club since یه دفعه بره بالاتر .
بستگی به سنشون هم داره . مثلا بعضی بازیکنها توی یک سن خاص اورالشون خیلی کم میره بالا یا اصلا نمیره . بعد یه دفعه میکنه میره بالا :n02:
یعنی اگه بازیکنی خریدی دیدی نمیره بالا معلوم نیست بعدها هم نره بالا .
البته فکر کنم توی 14 بشه از scout ها هم کمک گرفت واسه اینکار . چون زیاد باهاشون کار نکردم خیلی وارد نیستم .
بازیکن خوب هم بگو تو چه پستی میخوای پیشنهاد بدم .
مثلا:
ST - بهترین بازیکن جوون ST که دیدم و مسی اینده اسمشو گذاشتم اینه . Yassine Benzia
توی لالیگا با اورال 70 و روی لجندری اقای گلش کردم . حرف نداره و بعد از چندین فصل چون بیشتری curve رو تو بازی میگیره ضربه ازادهاش همه گل میشه
hitler1945
09-04-2014, 22:51
یه هافبک تهاجمی پا به توپ و تکنیکی میخام :n02:
Angel Correa ارژانتینی خوب بازیکنیه . سرعتش خیلی خیلی زیاده و نسبتا تکنیکیه .
meyer المانی از شالکه هم هست که خیلی تکنیکی نیست و بازی ساز خوبیه .
Barkley هم هست که البته اورالاش بالاتر از ایناست ولی به نظرم بهترین هافبک هجومیه جوونه . هم بازی ساز هم تکنیکی هم قدرت بدنی خوب .
خیلی تو این نسخه CAM های جوون خوبی نداریم نسبت به نسخه 13 .
توی 13 که فقط یک Adryan بود میگرفتی از اخر هم complete midfield و هم complete forward میگرفت . تمام stat هاش به غیر دفاعی هاش سبز میشد . منتهی تو این نسخه چون تو فلامینگو نیمکت نشین شده پتانسیلش رو پایین اوردن .
mrbahram
10-04-2014, 18:13
الان اینا مثلا چی بود ؟ :n13:
mrbahram
11-04-2014, 09:28
هیم....خب اینارو با گرافیک توی بازی خودت مقایسه کن میفهمی..............
Zlatan_ibra
11-04-2014, 09:59
فیفا 13 هستش اینا؟
گرافیکش که انصافا خیلی فرق نمیکنه . تازه بدتر هم شده به نظرم . نکنه ENB استفاده کردی ؟
sivan2012
11-04-2014, 11:26
اگه کسی هافبک هجومی خوب میخاد{CAM) گرنیر Grenier از المپیک لیون بخره خیلی خوبه اورالشم فکر کنم 78 باشه.
soheilnouri
11-04-2014, 12:15
اين addboard ها رو چطوري اضافه كردي؟
mrbahram
11-04-2014, 14:02
با پچ های modding way
خب حالا خودتون فرقشو ببینید..................اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Mohammad Yek110
11-04-2014, 15:28
من توی ساوتمپتون Adam Lallana رو دارم خیلی عالیه .... فقط RM هست فک کنم ولی CAM هم میتونه بازی کنه .... Skill Move ـــش 4 ستارس
پ.ن : صرفنظر از پست ، Zakaria Bakkali رو حتما از PSV بخر ؛ توی یه نیم فصل 6 ، 7 تا اورالش پیشرفت کرد o_O
سلام من نسخه ی بلک باکس رو دانلود کردم . میخام با جدید ترین نقل وانتقالات بازی کنم لطفا یه آپدیت واسه نسخه بلک باکس معرفی کنید:n16:
من توی ساوتمپتون Adam Lallana رو دارم خیلی عالیه .... فقط RM هست فک کنم ولی CAM هم میتونه بازی کنه .... Skill Move ـــش 4 ستارس
پ.ن : صرفنظر از پست ، Zakaria Bakkali رو حتما از PSV بخر ؛ توی یه نیم فصل 6 ، 7 تا اورالش پیشرفت کرد o_O
عجب موجودیه این زکریا :n02:
واسه جناح چپ Bruma رو خریدم با اورال 78 و واسه راست هم Bakkali رو خریدم با 74 . بعد از 1.5 فصل bruma شده 80 و bakkali شده 82 . wing هام خفن سرعت دارن ها خفن . پاس تو عمق که بدم در جا رسیدن به دروازه .
یه بدی کریر 14 اینه که بازیکنهای cpu بدجور رشد میکنن و تقریبا بعد از یک فصل بازیکن جوون با استعداد و با اورال کم خیلی پیدا نمیشه . در حالی پیشرفت بازیکنهای تیمت خودی خیلی کمه . دقیقا برعکس نسخه 13 شده .
Zlatan_ibra
12-04-2014, 10:28
mugni هم بازیکن خوبیه برا پست هافبک تهاجمی...
soheilnouri
12-04-2014, 11:01
اين ادبوردها رو چگونه ميشه تو ايكس باكس نصب كرد؟
دوستان این اسکات ها دقیقا چی کار میکنن؟!
اونایی که بازیکن پیدا میکنن رو نمیگم
دوستان این اسکات ها دقیقا چی کار میکنن؟!
اونایی که بازیکن پیدا میکنن رو نمیگم
دو نوع scout داریم
یکی اونایی که میرن و بازیکنهای youth رو پیدا میکنن مثل 14 یا 15 ساله ها و میرن تو youth academy
یکی دیگه هم که جدید تو این نسخه اضافه شده (فکر کنم منظورت همونا هستن) میتونی باهاشون از اورال یک بازیکن سر در بیاری یا بگی برن تو بازیکنهای حال حاضر دنیا بازیکنهای با مشخصات خاص رو پیدا کنن واسه خریدن .
soheilnouri
12-04-2014, 17:49
پر طرفدارتين دوربين هاي باري كدومن؟
فکر کنم اکثریت Tele استفاده میکنن . چون از قدیم اکثرا بهش عادت کردن .
EhsanCPU
12-04-2014, 22:43
بستگی به سایز مانیتور هم داره
من برای مانیتور های 20 اینچ به پائین حالت دینامیک رو پیشنهاد میکنم ...
soheilnouri
12-04-2014, 23:09
BroadcSt هم زياد فن داره
soheilnouri
13-04-2014, 12:54
ببخشيد عكس يه كم بده ولي اينم تيممه با كميستري ٩٨ و مربي هم متاسفانه الن پارديو
ببخشيد عكس يه كم بده ولي اينم تيممه با كميستري ٩٨ و مربي هم متاسفانه الن پارديو
من sesons بازی میکنم این التیمات تیم چجوری هست ؟ چه فرقی با seasons داره ؟
a1l2i3z4a5h6r7
14-04-2014, 23:53
سلام دوستان چند وقتی تو ultimate team موقعی که من بازی میکنم وسط بازی یا اواخر بازی . بازی هنگ میکنه و بعد میپرید بیرون الان مشکل بدتر شده چند دقیقه درست میشه هی هنگ میکنه باز درست میشه آیا برای دوستان این اتفاق جدیدنا افتاده
سلام دوستان چند وقتی تو ultimate team موقعی که من بازی میکنم وسط بازی یا اواخر بازی . بازی هنگ میکنه و بعد میپرید بیرون الان مشکل بدتر شده چند دقیقه درست میشه هی هنگ میکنه باز درست میشه آیا برای دوستان این اتفاق جدیدنا افتاده
سلام
مشکل همگانیه تو ایران
واسه منم همینطوره البتته منم گفتم که seasons بازی میکنم ولی واسه منم همینه من اواخر اسفند سیدی کی گرفتم هفته اول مشکلی نداشت انلاین با خارجی ها بعد از 5 فروردین تا 19 فروردین قاطی کرد و تو seasons هی قطع میشد اواخر بازی و 3-0 میباختیم پریروز درست شد و تا اخر بازی مشکلی نداشت ولی از دیروزه که باز قاطی کرده از اوایل نیمه دوم بازی یهو بازی لگ پیدا میکنه اونم به مدت چند ثانیه بعد درست میشه باز چند ثانیه بعدش لگ پیدا میکنه که انگار بازی هنگ کرده ولی بعد چند ثانیه باز درست میشه مثلا بازی هر نیمه 6 دقیقه باشه نیمه اول 6 دقیقه بازی میکنم نیمه دوم 15 دقیقه طول میکشه از بس هی وایمیسته ادامه پیدا میکنه :n02: کلا اینترنت ایران باید بهش ...:n09:
الان چند روزیه فکر کنم سرورهای فیفا با ip ایران مشکل پیدا کرده . درسته ؟ کسی دقت کرده ؟
چون حتی squad هم نمیتوم اپدیت کنم . مگه با چیز پی ان . البته squad افلاین اپدیت میشه اما انلاین نه و همچین بگیر نگیر داره و شانسی دیدی گرفت .
soheilnouri
15-04-2014, 15:28
تو لايو خوبه گرگار
این مشکل رو فیفا هم داره ؟!
فکر کنم مشکل از طرف سرور های فیفا نباشه و از اینترنت ایران باشه چون خودمم cs:go بازی میکنم بعد 15 دقیقه دیسکانکت میشم با بقیه بازی ها هم با سرور خارجی همین مشکل هست . خیلی ها توی دوتا2 و lol همین مشکل رو دارن.
a1l2i3z4a5h6r7
15-04-2014, 20:36
سلام
مشکل همگانیه تو ایران
واسه منم همینطوره البتته منم گفتم که seasons بازی میکنم ولی واسه منم همینه من اواخر اسفند سیدی کی گرفتم هفته اول مشکلی نداشت انلاین با خارجی ها بعد از 5 فروردین تا 19 فروردین قاطی کرد و تو seasons هی قطع میشد اواخر بازی و 3-0 میباختیم پریروز درست شد و تا اخر بازی مشکلی نداشت ولی از دیروزه که باز قاطی کرده از اوایل نیمه دوم بازی یهو بازی لگ پیدا میکنه اونم به مدت چند ثانیه بعد درست میشه باز چند ثانیه بعدش لگ پیدا میکنه که انگار بازی هنگ کرده ولی بعد چند ثانیه باز درست میشه مثلا بازی هر نیمه 6 دقیقه باشه نیمه اول 6 دقیقه بازی میکنم نیمه دوم 15 دقیقه طول میکشه از بس هی وایمیسته ادامه پیدا میکنه :n02: کلا اینترنت ایران باید بهش ...:n09:
راست میگی داداش برای منم اینجوری کلافه شدم دیگه بازی که 6 دقیقه هست یهو میشه 16 دقیقه هی هنگ میکنه منم بازی که بردمو یهو میبنی میبازم اعصابمو خورد کرده نمیدونم چرا اینجوری میشه برای من موقعه که هنگ میکنه برای اون طرفی که داره با من بازی میکنه اونجوری میشه یا نه به نظرت اخه خیلی ریلکس بازی میکنن
راست میگی داداش برای منم اینجوری کلافه شدم دیگه بازی که 6 دقیقه هست یهو میشه 16 دقیقه هی هنگ میکنه منم بازی که بردمو یهو میبنی میبازم اعصابمو خورد کرده نمیدونم چرا اینجوری میشه برای من موقعه که هنگ میکنه برای اون طرفی که داره با من بازی میکنه اونجوری میشه یا نه به نظرت اخه خیلی ریلکس بازی میکنن
برای اون طرف هم همینطوره وقتی بازی وایمیسته بعد چند ثانیه از همون جایی که توقف کرده ادامه پیدا میکنه دیگه
امروز بعد از مدتها گفتم با تیمهای انگلیسی برم
میگم این تیمهای انگلیسی یه کم قوی طراحی نشدن ؟ روی لجندری 5-0 منو زد :n13: کلا شوت گل شوت گل ... من روی لجندری با ضعیف ترین تیم هم جلوی بارسا فوقش مساوی میکنم نه اینطور نتیجه ای .
hitler1945
16-04-2014, 00:41
امروز بعد از مدتها گفتم با تیمهای انگلیسی برم
میگم این تیمهای انگلیسی یه کم قوی طراحی نشدن ؟ روی لجندری 5-0 منو زد :n13: کلا شوت گل شوت گل ... من روی لجندری با ضعیف ترین تیم هم جلوی بارسا فوقش مساوی میکنم نه اینطور نتیجه ای .
از یکم قوی بیشتره من از اول کریرم با منچستریونایتده . من با من یونایتد تو حالت ورد کلاس 6 بر 5 از ساوتهمپتون باختم ولی تو حالت لجندری 3 بر 1 چلسی رو زدم:n02::n02:
soheilnouri
16-04-2014, 14:51
كسالت بار نيست بازي با سي بي يو؟
soheilnouri
16-04-2014, 16:13
دو مود كاملا متفاوتن..اولتيمت ميتوني خودت تيم بسازي.ماله من sepidroud rasht هستش و ميتوني انلاين بازيكن بخري
soheilnouri
16-04-2014, 17:00
دو مود كاملا متفاوتن..اولتيمت ميتوني خودت تيم بسازي.ماله من sepidroud rasht هستش و ميتوني انلاين بازيكن بخري
كسالت بار نيست بازي با سي بي يو؟
دیگه وقتی میری این همه پول میدی واسه فیفا و بعدش اوضاع نتت خراب میشه مجبوری همون cpu رو بازی کنی . اون اولا لااقل میتونستم فرندلی بزنم حالا همونم نمیشه این اواخر . حتی squad رو هم به زور توی ساعات خاصی میشه اپدیت کرد . واسه خارجی ها اوضاع ما رو تعریف کنی خودکشی میکنن .
soheilnouri
16-04-2014, 19:36
اره واقعا البنه با كنسول اوضاع خيلي بهتره ها
دوستان بهترین مود گرافیکی این بازی که گرافیکش رو بالا ببره چیه؟
با دیدن ویدئو گیم پلی نسخه نسل بعدی fifa دیگه این گرافیک نمی چسبه...
amirrezasy98
19-04-2014, 16:08
سلام دوستان این باز کردن edit player در career mode رو یکی یهم بگه لینکش خراب بود اگه اشتباه نکنم صفحه 363
amirrezasy98
19-04-2014, 16:31
اقا کسی نیست جواب مارو بده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.