ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : FIFA 14

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18

sh79
09-01-2014, 21:27
کاش فیلشو میگرفتی :n08: عجب سوژه ای بودا :n02:
خیلی باحال بود.حواسم نبود وگرنه فیلم میگرفتم.تا نیم ساعت به مربیه میخندیدم.فکر کنم سر مربی تیم من بود.تیمم من یونایتد،اسمم هم Alex Ferguson هست.آبروی فرگوسن رفت با اون آدامسش:n02:

Hatek
09-01-2014, 21:32
دوستان من هرکاری میکنم نمیتونم با یه سری از مشکلات ( که شاید بخاطر عادت نداشتن من به فیفا باشه ) کنار بیام
مثلا همین توپ گیری که دو حالت داره رو گذاشتم روی حالت دوم که مثل pes هم پرس رو انجام بده هم توپ گیری
اما خیلی کم پیش میاد که بشه توپ رو گرفت فقط دور بازیکن میچرخن و بازیکن حریف هم اکثر اوقات هرکاری بخواد رو انجام میده
یا مشکل اصلیم دریبل کردن هست
وقتی توی حالت دو جهت هارو میزنم که توپ خیلی فاصله میگیره و سریع لو میره اما وقتی روی حالت معمولی هم جهت هارو میزنم خیلی طول میکشه تا بازیکن بدنشو اینور اونور کنه توپو گرفتن
چیزی مثل تغییر جهت ناگهانی رو ندیدم یا اگه هست بلد نیستم
درمورد دریبل ها اگه یکی توضیح بده ممنون میشم
یه چیز دیگه هم هست وقتی توی محوطه جریمه من شلوغ میشه هرچقدر هم سریع دکمه پاس و شوت رو برای دور کردن بزنم بازم بازیکن قشنگ وایمیسته و استپ میکنه بعد میزنه زیر توپ که در اون حالت هم توپو میگیرن
خلاصه چند تا نکته بگید بشه بازی کنیم :n02:
مرسی

sh79
09-01-2014, 21:38
دوستان من هرکاری میکنم نمیتونم با یه سری از مشکلات ( که شاید بخاطر عادت نداشتن من به فیفا باشه ) کنار بیام
مثلا همین توپ گیری که دو حالت داره رو گذاشتم روی حالت دوم که مثل pes هم پرس رو انجام بده هم توپ گیری
اما خیلی کم پیش میاد که بشه توپ رو گرفت فقط دور بازیکن میچرخن و بازیکن حریف هم اکثر اوقات هرکاری بخواد رو انجام میده
یا مشکل اصلیم دریبل کردن هست
وقتی توی حالت دو جهت هارو میزنم که توپ خیلی فاصله میگیره و سریع لو میره اما وقتی روی حالت معمولی هم جهت هارو میزنم خیلی طول میکشه تا بازیکن بدنشو اینور اونور کنه توپو گرفتن
چیزی مثل تغییر جهت ناگهانی رو ندیدم یا اگه هست بلد نیستم
درمورد دریبل ها اگه یکی توضیح بده ممنون میشم
یه چیز دیگه هم هست وقتی توی محوطه جریمه من شلوغ میشه هرچقدر هم سریع دکمه پاس و شوت رو برای دور کردن بزنم بازم بازیکن قشنگ وایمیسته و استپ میکنه بعد میزنه زیر توپ که در اون حالت هم توپو میگیرن
خلاصه چند تا نکته بگید بشه بازی کنیم :n02:
مرسی
برای دفاع که گفتی وقتی دیدی موقعیت مناسبه دکمه شوت رو بزن تا پاشو دراز کنه وتوپ رو بگیره.اگه هم خواست تکل.
برای دریبل زدن هم بشتر با شک دریبل میده دستتون شک دار هست؟

Hatek
09-01-2014, 21:41
برای دفاع که گفتی وقتی دیدی موقعیت مناسبه دکمه شوت رو بزن تا پاشو دراز کنه وتوپ رو بگیره.اگه هم خواست تکل.
برای دریبل زدن هم بشتر با شک دریبل میده دستتون شک دار هست؟

بله شک داره
دکمه شوت ؟ همون مربع دیگه ؟
فقط وقتی مدافع روبه رو وایساده جواب میده یا از پشت هم وقتی داره مهاجم رو تعقیب میکنه میشه همین کارو کرد ؟

sh79
09-01-2014, 21:45
بله شک داره
فقط وقتی مدافع روبه رو وایساده جواب میده یا از پشت هم وقتی داره مهاجم رو تعقیب میکنه میشه همین کارو کرد ؟
آره مربع.اونجور مواقع باید یکم بهش نزدیک بشی بعد تکل بزن توپ رو از جلو پاش میزنه.

reza4024
10-01-2014, 02:15
نوشته شده توسط Hatek [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بله شک داره

دکمه سرعت و پاس و شوت رو با هم بگیر خیلی عالیه :n02:

Zlatan_ibra
10-01-2014, 14:21
من باور نمیکنم این همون فیفایی هستش که عاری از هیچگونه باگ میشد راحت بازی کرد....درسته این باگ مثل پیس تیم خودتو به فنا نمیده و فقط برا تیم حریف هستش ولی دیگه اینطوری هم نمیشه...امروز یه شوت زدم به دورازه گلر رفت توپو ریباند کرد میتونست راحت بلند بشه و بیاد سمت بازیکن من ولی اینکارو نکرد و بلند شد به یه سمت دیگه رفت که تو اون سمت اصلا توپی نبود!!منم راحت دروازه خالی رو گل کردم!
دمو بهتر و سخت تر نبود؟

khelane
10-01-2014, 17:43
سلام
بعد از مدتها بازم اومدم انجمن
الان تو سال فکر کنم 2020 یا بالاتر باشم تو منچستر سیتی هستم مود بازیکن
اولارم 82 هست و واقعا در اوج هست در حالت ورد کلا با منچستر سیتی دوفصل پشت سرهم 40 و قصل بعدی 50 گل زدم کلا واقعا خیلی حال میده
بارسلون خیلی تقاضا داده بایرن و اینتر کلا تیم های قوی خیلی دنبالم هستن ولی من جام خوبه و تکون نمیخورم
پیشنهاد من اینه هرکی این مود رو بازی میکنه تیمهای مثل منچسترسیتی و ارسنال خیلی عالی هستند

zodiac67
10-01-2014, 18:20
من از وقتی کرک 5 رو ریختم زمان لود بازی که وارد بازی میشه بیشتر شده شاید 40 ثانیه طول بکشه و روی عکس مسی وایسته ولی تو خود بازی مشکلی نداره برای شما هم همین طور شده ؟ علتش چیه به نظرتون ؟

در ضمن برای بازی آنلاین با اوریجین قانون هست که فقط با tactical defending بازی کنیم ؟ چون من legacy بازی میکنم.

Zlatan_ibra
10-01-2014, 19:04
اره اینطوری هستش....برا من قبلش اینطوری نبود و قسمت قبل ورود بازی که انلاین بودن رو چک میکنه خیلی طول میکشید ولی الان قسمت عکس مسی زیاد طول میکشه

Gregar
10-01-2014, 21:04
من باور نمیکنم این همون فیفایی هستش که عاری از هیچگونه باگ میشد راحت بازی کرد....درسته این باگ مثل پیس تیم خودتو به فنا نمیده و فقط برا تیم حریف هستش ولی دیگه اینطوری هم نمیشه...امروز یه شوت زدم به دورازه گلر رفت توپو ریباند کرد میتونست راحت بلند بشه و بیاد سمت بازیکن من ولی اینکارو نکرد و بلند شد به یه سمت دیگه رفت که تو اون سمت اصلا توپی نبود!!منم راحت دروازه خالی رو گل کردم!
دمو بهتر و سخت تر نبود؟

درسته اما دمو هم باگهای خودش رو داشت . به نظرم پر باگترین فیفا تا الان همین بوده . نه باگهای گرافیکی . باگهای هوش مصنوعی منظورمه .

سلام
بعد از مدتها بازم اومدم انجمن
الان تو سال فکر کنم 2020 یا بالاتر باشم تو منچستر سیتی هستم مود بازیکن
اولارم 82 هست و واقعا در اوج هست در حالت ورد کلا با منچستر سیتی دوفصل پشت سرهم 40 و قصل بعدی 50 گل زدم کلا واقعا خیلی حال میده
بارسلون خیلی تقاضا داده بایرن و اینتر کلا تیم های قوی خیلی دنبالم هستن ولی من جام خوبه و تکون نمیخورم
پیشنهاد من اینه هرکی این مود رو بازی میکنه تیمهای مثل منچسترسیتی و ارسنال خیلی عالی هستند

مود پرو فقط زمانی حال میده که با پرو بری و ارجینال هم داشته باشی تا قدرت های پرو رو از توی کاتالوگ بخری . فکر نمیکنم بدون اونها بازیکنت تا بالای 90 اورال هم برسه . حتی اگه تمام اکمپلیشمنتها رو هم باز کنی . EA داره هر سال ملت رو مجبورتر از قبل میکنه که نسخه ارجینال بخرن .

AlirezaLamLam
10-01-2014, 21:26
بچه ها پچی چیزی نیست که قفل های پیراهن ها رو باز کنه؟ یا بعضی از تیما که قفلنو باز کنه؟

i!i!i!
10-01-2014, 22:42
سلام

موقع اجرا بازی وقتی که کرک رو اجرا میکنم (تمام کرک ها رو امتحان کردم) یه لحظه صفحه سیاه میشه ولی داخل بازی نمیره و برمیگرده یه ویندوزs و یه فایل به اسم FIFACrashDump تو فولدر بازی ایجاد میکنه ، رو سیستم قبلیم مشکلی نداشتم اما الان اجرا نمیشه ، دایرکت ایکس هم نصب هستش
به نظرتون مشکل از کجاست ؟

Gregar
10-01-2014, 23:40
بچه ها پچی چیزی نیست که قفل های پیراهن ها رو باز کنه؟ یا بعضی از تیما که قفلنو باز کنه؟

پچ مودینگ وی

Zlatan_ibra
11-01-2014, 01:13
اگه تو فیفا برخوردها واقعی تر بود خیلی خوب میشد بعضی اوقات برخوردها اون حالت جذاب پیس رو نداره

Lord007
11-01-2014, 01:34
حالا در کل فیفا 13 بهتر بود یا این یکی؟من 13 رو چند ماه گرفتم نمیدونم برم 14 بگیرم یا نه

Gregar
11-01-2014, 11:25
حالا در کل فیفا 13 بهتر بود یا این یکی؟من 13 رو چند ماه گرفتم نمیدونم برم 14 بگیرم یا نه

به نظر من 13 یه سر و گردن بالاتر بود . اما به هر حال 14 اپدیت هستش که همین کافیه که ادم سمت 13 دیگه نره .

xaxi
11-01-2014, 11:27
به نظر من فیفا 13 سرتر بود !

حداقل وقتی تو فیفا 13 میدوییدی توپ از پات جدا نمیشد ک برسه ب مدافع حریف !

فیفا 14 فقط تو منو و جزئیات بهتر شده ! منوش خیلی شیک شده !

-------------------------------

2-3 سال پیش یکی از رفیقام بهم گفت ک فیفا یک سال در میون بازی درست حسابی میده ! مثلاً اگه فیفا 13 خوب باشه قطعاً فیفا 14 افتضاحه !
یکم رو حرفش فکر کردم دیدم یه جورایی درست میگه !
مثلاً خود من از فیفا 2000 با گزارش فردوسی پور تا الان طرفداره فیفام اما بعضی از سالها واقعاً گند میزد !
اما کلاً اُمیدوارم حداقل تو فیفا 15 این جدا شدن زیاد توپ از پای بازیکنارو درست کنن !

AlirezaLamLam
11-01-2014, 12:00
پچ مودینگ وی
عزیز میشه یه لینک ازش بزاری. دمت گرم

pc-game
11-01-2014, 12:31
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این چهره
مشخصات : حساسیت شدید به خطا و کارت زرد .
دست به کارت : عالی !
در یک بازی دوستانه 15 تا کارت زرد نشون داد و سه تا هم اخراجی داشتیم. فقط مونده بود به مربی و تماشاچی ها کارت بده
پیشنهاد میکنم یه بار ازش دعوت به عمل بیارید !

delpiero107
11-01-2014, 14:18
اتفاقا فیفا 14 یه سرو گردن از 13 خیلی بهتره پچ نصب کنید + پچ های گرافیکی بازی میشه هلو

Gregar
11-01-2014, 14:57
عزیز میشه یه لینک ازش بزاری. دمت گرم

اینم لینک : MWM ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

این اخرین پچیه که اومده . واسه نصبش باید پچهای قبلی رو که تو خود همین صفحه نوشته چه پچهایی رو نصب کنی . انگلیسیت که خوبه نحوه نصبش هم بخون . فقط بعد از اپدیتهای فیفا باید این پچ نصب بشه .

این چهره
مشخصات : حساسیت شدید به خطا و کارت زرد .
دست به کارت : عالی !
در یک بازی دوستانه 15 تا کارت زرد نشون داد و سه تا هم اخراجی داشتیم. فقط مونده بود به مربی و تماشاچی ها کارت بده
پیشنهاد میکنم یه بار ازش دعوت به عمل بیارید !

:n02:
من خیلی به داور بازیم توجه ندارم ولی شده که تو بعضی بازیها داورها یا به نفع میگیرن یا همینطوری الکی کارت میدن . احتمالا همین داوره بوده .

اتفاقا فیفا 14 یه سرو گردن از 13 خیلی بهتره پچ نصب کنید + پچ های گرافیکی بازی میشه هلو

دیگه اینم یه نظریه . البته مشکل کسایی که میگن 13 بهتر بود گرافیک بازی نیست .
به هر حال خدا کنه همین چند تا باگی که داره هم برطرف بشه . چون اگه منکر باگهای دیگه اش بشیم واقعا هوش مصنوعی بازی مشکل داره . نه اینکه ضعیف باشه . بلکه مشکل یا همون باگ داره که خیلی هاش مربوط به دروازه بان میشه . دیگه اینو که فکر کنم همه متوجه شده باشن تا الان .

AlirezaLamLam
11-01-2014, 17:01
اینم لینک : MWM ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

این اخرین پچیه که اومده . واسه نصبش باید پچهای قبلی رو که تو خود همین صفحه نوشته چه پچهایی رو نصب کنی . انگلیسیت که خوبه نحوه نصبش هم بخون . فقط بعد از اپدیتهای فیفا باید این پچ نصب بشه .

من خیلی به داور بازیم توجه ندارم ولی شده که تو بعضی بازیها داورها یا به نفع میگیرن یا همینطوری الکی کارت میدن . احتمالا همین داوره بوده .

دیگه اینم یه نظریه . البته مشکل کسایی که میگن 13 بهتر بود گرافیک بازی نیست .
به هر حال خدا کنه همین چند تا باگی که داره هم برطرف بشه . چون اگه منکر باگهای دیگه اش بشیم واقعا هوش مصنوعی بازی مشکل داره . نه اینکه ضعیف باشه . بلکه مشکل یا همون باگ داره که خیلی هاش مربوط به دروازه بان میشه . دیگه اینو که فکر کنم همه متوجه شده باشن تا الان .

مرسی عزیز...................

TimeWarp
11-01-2014, 18:12
یه سوال

تو pes میشه یه تیم ساخت بعد کل بازیکن های مطرح تیم های دیگه رو انتقال بدی تو تیم خودت به صورت دستی .

خارج از کریر تو فیفا 14 همچین کاری نمیشه کرد ؟

ولی فکر کنم بتونیم یه تیم ورداریم و به صورت دستی بازیکن ها رو انتقال بدیم ، درسته ؟

:n16:

--------------------------

هیچ راه حلی وجود نداره من سانتر از جناحین رو درست کنم . یا اونور 18 فرود میاد یا از بس کات بر میداره میره پشت 18 یا پشت دروازه فرود میاد . فقط تو بازی اینجوریه و تو تمرین اصلا اینطور نیست.

انواع روش تست کردم
1- کلید lb رو میگیرم موقع سانتر چندان تفاوتی نکرد
2- تو تنظیمات هم برای سانتر فقط دو حالت manual و آسیستن (اگه اشتباه نکنم ) داره .رو هر دو بهمین شکله .

هیچ تنظیمات دیگه ای نداره که بشه این مشکل سانتر رو برطرف کرد ؟

Zlatan_ibra
11-01-2014, 19:29

فارغ از گرافیک که مال 13 بهتر بود و کمی باگ که در 13 نبود....فیفا 14 خیلی جذاب تر و واقع گرایانه تر از 13 هستش....انیمیشن های جدید حالت شوتهای خوب....چهره های بیشتر با طراحی زیبا...همینطور مشکل فیفا 13 که تو شوت زدن پا رو زیاد بالا میاورد برطرف شده

Gregar
11-01-2014, 21:05
اه اه حالم بهم خورد از این سختی های غیر منطقی .
نیمه نهایی جام باشگاه ها خوردم به رئال و در مجموع 4-2 ازش خوردم . اما سه بازی بعد توی لیگ باهاش بازی کردم و خیلی راحت 3-0 ازش بردم . اخه چقدر طبیعیه این سختی مگه :n21: اخه خط دفاعشون که همون خط دفاعه ولی چرا باید تو جام باشگاه ها از این همه موقعیت من فقط یکیش گل بشه ولی توی لالیگا همون چند موقعیتی هم که داری رو راحت گل میکنی .
گرت بیل با 25 گل اقای گل لالیگا و با 18 گل اقای گل جام باشگاه ها :n13:

یه سوال

تو pes میشه یه تیم ساخت بعد کل بازیکن های مطرح تیم های دیگه رو انتقال بدی تو تیم خودت به صورت دستی .

خارج از کریر تو فیفا 14 همچین کاری نمیشه کرد ؟

ولی فکر کنم بتونیم یه تیم ورداریم و به صورت دستی بازیکن ها رو انتقال بدیم ، درسته ؟

:n16:

--------------------------

هیچ راه حلی وجود نداره من سانتر از جناحین رو درست کنم . یا اونور 18 فرود میاد یا از بس کات بر میداره میره پشت 18 یا پشت دروازه فرود میاد . فقط تو بازی اینجوریه و تو تمرین اصلا اینطور نیست.

انواع روش تست کردم
1- کلید lb رو میگیرم موقع سانتر چندان تفاوتی نکرد
2- تو تنظیمات هم برای سانتر فقط دو حالت manual و آسیستن (اگه اشتباه نکنم ) داره .رو هر دو بهمین شکله .

هیچ تنظیمات دیگه ای نداره که بشه این مشکل سانتر رو برطرف کرد ؟

سانتر میشه cross که دو سه حالت داره . manual , semi , assisted

TimeWarp
11-01-2014, 22:00
اه اه حالم بهم خورد از این سختی های غیر منطقی .
نیمه نهایی جام باشگاه ها خوردم به رئال و در مجموع 4-2 ازش خوردم . اما سه بازی بعد توی لیگ باهاش بازی کردم و خیلی راحت 3-0 ازش بردم . اخه چقدر طبیعیه این سختی مگه :n21: اخه خط دفاعشون که همون خط دفاعه ولی چرا باید تو جام باشگاه ها از این همه موقعیت من فقط یکیش گل بشه ولی توی لالیگا همون چند موقعیتی هم که داری رو راحت گل میکنی .
گرت بیل با 25 گل اقای گل لالیگا و با 18 گل اقای گل جام باشگاه ها :n13:

سانتر میشه cross که دو سه حالت داره . manual , semi , assisted

آره کاملا درکت می کنم . بخصوص این داوری خیلی رو موخه . نمی دونم دوستان چطور میگن فیفا 14 خوبه . هوش مصنوعی و داوری و گیم پلی همش مشکل داره .

elshaarawy
12-01-2014, 00:10
برو بچ فیفا شما تو بازی از کدوم نوع دفاعی استفاده میکنید؟ تاکتیکال یا لجنزسی ؟؟؟

Gregar
12-01-2014, 02:25
برو بچ فیفا شما تو بازی از کدوم نوع دفاعی استفاده میکنید؟ تاکتیکال یا لجنزسی ؟؟؟

داریم اصلا کسی که الان دیگه از legacy استفاده کنه ؟ اره داریم ؟ داریم مردم ؟ :n02:

Zlatan_ibra
12-01-2014, 13:23
من از لگاسی استفاده میکنم تاکتیکال سخته

elshaarawy
12-01-2014, 15:12
من از لگاسی استفاده میکنم تاکتیکال سخته
گل گفتی . البته تاکتیکال واقعی تر توپ رو از بازیکن حریف میگیری . من بعد از مدتها از legacy به تاکتیکال کوچ کردم . اولش سخته .ولی عادت بکنی عالی میشه گیمپلی . راستی بخش تاکتیک بازی هم خیلی جالبه . مثلا بعضی گزینه ها رو کم میکنی بازیکنا نزدیک هم بازی میکنن و میتونی دفاع فشرده رو اعمال کنی . برای میلان این نوع تاکتیک هم تو واقعی و هم تو فیفا14 اینتوریه . :n06:

amiralimadrisimo
12-01-2014, 15:52
دوستان من یک مشکلی دارم.
من پچ های 0.5 تا 1.0.1 رو به اینصورت نصب کردم که هر کدوم رو تو پوشه کپی کردم بعد exe هر کدوم رو مرحله اجرا می کردم بعد که آخرین آپدیت تموم شد تغییر نام دادم بعد این کارو انجام دادم

میری به پوشه data و اونجا اسم پوشه loc رو میکنی loc-original
بعد آپدیت 1.2 رو هم کپی و ریپلیس کردم بعد فایل exe رو اجرا کردم بعد FIFA 14 MWM Selector رو اجرا کردم بعد مرحله
مرحله 3 که به جاش باید پوشه loc رو حذف کنی و loc licensed رو به loc تعییر نام بدی) رو اجرا کردم ولی تیم های ملی جدید مثل ایران و ژاپن و باشگاه ها اضافه نشدن

elshaarawy
12-01-2014, 16:08
دوستان من یک مشکلی دارم.
من پچ های 0.5 تا 1.0.1 رو به اینصورت نصب کردم که هر کدوم رو تو پوشه کپی کردم بعد exe هر کدوم رو مرحله اجرا می کردم بعد که آخرین آپدیت تموم شد تغییر نام دادم بعد این کارو انجام دادم

میری به پوشه data و اونجا اسم پوشه loc رو میکنی loc-original
بعد آپدیت 1.2 رو هم کپی و ریپلیس کردم بعد فایل exe رو اجرا کردم بعد FIFA 14 MWM Selector رو اجرا کردم بعد مرحله
مرحله 3 که به جاش باید پوشه loc رو حذف کنی و loc licensed رو به loc تعییر نام بدی) رو اجرا کردم ولی تیم های ملی جدید مثل ایران و ژاپن و باشگاه ها اضافه نشدن
باید تو
FIFA 14 MWM Selector آپدیت 4 رو انتخاب کنی

i!i!i!
12-01-2014, 16:09
آقا cosimo bernardi رو سرچ کنید تا خلعتبری رو تو فیفا ببینید :n02:

amiralimadrisimo
12-01-2014, 19:21
نه باز درست نشد

Gregar
12-01-2014, 21:31
باید تو
FIFA 14 MWM Selector آپدیت 4 رو انتخاب کنی

منظور Database 4.0 رو میگی دیگه ؟ :n27:بیچاره رو به اشتباه انداختی :n02:

راستی رفتم اول فصل دوم بالوتلی رو بخرم دیدم اورالش شده 88 و ازم 99 میلیون میخواست . چه خبره این همه پیشرفت توی یک فصل ؟ :n04:

یه چیزی که فهمیدم اینه که وقتی EA اعلام کرد پیشرفت بازیکنها حقیقی تر میشه اینطوری شده که الان برعکس فیفا 13 که بازیکنهای تیم خودمون توی یک فصل زیاد پیشرفت میکردن و بازیکنهای دیگه دیرتر میرفتن بالا توی 14 پیشرفت بازیکنهای تیمهای دیگه خیلی بیشتره تا تیم خودمون .
مثلا من نیمار فوقش 2 تا رفت بالا . یانوزای 3 تا رفت . بنزیا 3 تا رفت . رویس 1 . لوکاس و مسی هم هیچی . بعد تیمهای دیگه رو که نگاه میکنم میبینم بازیکنهای با پتانسیل بالاشون هر کدوم حداثل 4 تا پیشرفت کرده اورالشون .

EhsanCPU
13-01-2014, 04:49
پچ 1.5.0 FIFA 14 ModdingWay

تغییرات نسخه ۱٫۵٫۰
- پایگاه داده های ۲٫۰ و ۲٫۰ ماتریکس ( آخرین بروز رسانی EA )
- پایگاه داده های جام جهانی
* تیم های جدید : مونته نگرو ، ایسلند، اسلواکی، گابن ، گینه ، سنگال، کنگو ، کیپ ورد ، سنگال ، مالی ، زامبیا، آنگولا، تونس، مراکش ، کنیا ، توگو
* منوهای جدید : تم برزیل ۲۰۱۴
* تازه های ویدیوئی
- پایگاه داده های ۴٫۰ و ۴٫۰ ماتریکس
* آپدیت همه بازیکنان تیم های ملی
- لباس جدید تیم های ملی
* هلند
* کلمبیا
* ایتالیا
* اسپانیا
* آلمان
* آرژانتین
* سوییس
* اروگوئه
* روسیه
* سوئد
* فرانسه
* نیجریه
* ژاپن
* کره جنوبی
* مکزیک
* برزیل
* شیلی
* دانمارک
* ساحل عاج
* کامرون
* الجزایر
* غنا
- لیگ های : نروژ و ایرلند
- اضافه شدن لباس های جایگزین برای بسیاری از تیم های لیگ انگلیس
- کفش های جدید
- چهره های جدید
- توپ های جدید
* توپ آدیداس برازوکا
* آدیداس Katlego
* جام باشگاه های جهان
* یورو
* لیگ قهرمانان اروپا

لینک دانلود
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) با حجم 160 مگ

amiralimadrisimo
13-01-2014, 08:56
دوستان یک لطفی کنن برای اینکه مشکلم حل شه از این فولدرشون یک اسکرین شات بگیرن ببینم دقیقا چطوری باید تغییر نام ها رو بدم
Game\data
می خوام دقیقا بدونم چه فایلی رو مثل loc رو تغییر بدم

amiralimadrisimo
13-01-2014, 09:49
نه میدونستم باید دیتابیس 4 رو انتخاب کنیم باز تغغیرات اعمال نشد

amiralimadrisimo
13-01-2014, 11:53
بچه ها الان آپدیت 1.2.0 رو ریختم اعمال نشدش نصب کردم با سلکتور هم دیتابیس 4 رو هم انتخاب کردم
الان رفتم تو \Game\data الان چی کار کنم؟

Gregar
13-01-2014, 12:39
بچه ها الان آپدیت 1.2.0 رو ریختم اعمال نشدش نصب کردم با سلکتور هم دیتابیس 4 رو هم انتخاب کردم
الان رفتم تو \Game\data الان چی کار کنم؟

loc رو پاک کن و loc-licensed رو به loc تغییر نام بده .

amiralimadrisimo
13-01-2014, 12:49
انجام دادم نشد چیزی تغییر نکرد

amiralimadrisimo
13-01-2014, 12:52
امکان داره دیتابیس رو که می زنم ذخیره نکنه؟

soheilnouri
13-01-2014, 12:56
این پچ جدید واسه استادیوم های جدید اومده؟

EhsanCPU
13-01-2014, 14:40
این پچ جدید واسه استادیوم های جدید اومده؟

در پچ جدید 1.5.0 بیشتر روی جام جهانی 2014 برزیل کار شده تغییرات زیادی انجام شده، تم اصلی بازی و ویدئوی شروع بازی و خیلی چیزای دیگه تغییر کرده
حتی یک دیتا بیس جدا گانه برای جام جهانی 2014 برزیل اضافه کردن
توضیحات کاملش در پست 3287 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) موجوده

Zlatan_ibra
13-01-2014, 15:19
تو این پچ میشه از مقدماتی جام جهانی شروع کرد یا فقط مسابقات هستش؟فقط تمش عوض شده؟

Hadijooon
13-01-2014, 16:13
سلام بر دوستان گل برای استفاده از این پچ 1.5.0 حتما باید پچای قبلی نصب شده باشه؟

amiralimadrisimo
13-01-2014, 16:16
بله مثل اینکه برا من که تیم ملی هنوز نیومده

amiralimadrisimo
13-01-2014, 16:18
احتمال داره دیتابیس رو apply کنیم ولی در واقع apply نشه ؟

EhsanCPU
13-01-2014, 16:43
تو این پچ میشه از مقدماتی جام جهانی شروع کرد یا فقط مسابقات هستش؟فقط تمش عوض شده؟
از گروه بندی اصلی جام جهانی شروع میشه ...

سلام بر دوستان گل برای استفاده از این پچ 1.5.0 حتما باید پچای قبلی نصب شده باشه؟
بله قبل از نصب پچ 1.5.0 حتما باید پچ های قبلی زیر رو نصب کنین:
MODDINGWAY MOD A.I.O V 1.0.1
MODDINGWAY MOD V 1.2.0
MODDINGWAY MOD V 1.2.5
MODDINGWAY MOD V 1.2.6
MODDINGWAY MOD V 1.3.0

دوست عزیز پچ هیچ مشکلی نداره من خودم نصبش کردم به راحتی اجرا میشه
فقط برای جام جهانی باید از میان دیتا بیس های موجود دیتا بیس جام جهانی را apply کنین ...

Hadijooon
13-01-2014, 16:48
بله مثل اینکه برا من که تیم ملی هنوز نیومده

تو خود فایل دانلود یک راهنما هست (english) طبق همون عمل کنم مشکلی پیش نمیاد منظورم اینه که خارج از اون راهنما کار دیگه ای که نباید اجام بشه؟

Hadijooon
13-01-2014, 16:49
بله قبل از نصب پچ 1.5.0 حتما باید پچ های قبلی زیر رو نصب کنین:
MODDINGWAY MOD A.I.O V 1.0.1
MODDINGWAY MOD V 1.2.0
MODDINGWAY MOD V 1.2.5
MODDINGWAY MOD V 1.2.6
MODDINGWAY MOD V 1.3.0

.

اقا شرمنده لینک دانلود این پچا داری ؟ تو خود سایت مودینگ وی بود ولی برا من قیلتره

siahkamar
13-01-2014, 18:29
پچ MODDINGWAY MOD V 0.5 برای فیفا ۱۴

- فهرست اسامی با توجه به آخرین بروز رسانی رسمی EA .
- تیم های جدید .
- لباس ، کفش و توپ های جدید . - انتخاب چمن :
شما می توانید چمن های مختلف را انتخاب کنید .
* حالت مسابقات . مسابقات جدید اضافه شده
- لیگ قهرمانان اروپا
- جام جهانی
- جام کنفدراسیون ها
- یورو
- کوپا امریکا
- کوپا لیبرتادورس
* اضافه شدن توپ
- لیگ قهرمانان اروپا
- لیگ اروپا
- کوپا لیبرتادورس
- سری آ
- سری B
* افزوده شده Adboards
- مسابقات بین المللی
- سری آ
- لیگ ۱
- انگلیسی لیگ برتر
- رئال مادرید
- بارسلونا

دانلود با حجم ۱۴۲ مگابایت

پچ MODDINGWAY MOD V 0.6 برای فیفا ۱۴

* بانک اطلاعات ۲٫۰ با توجه به آخرین به روز رسانی EA .
* تصحیح نام بازیکنان در برخی از تیم ها در پایگاه داده ۲٫۰ .
* تصحیح لوگوی باشگاهها
* رفع باگها و مشکلات بازی

دانلود با حجم ۱۴ مگابایت

پچ MODDINGWAY MOD V 0.8 برای فیفا ۱۴

تغییرات نسخه ۰٫۸

* بانک اطلاعات ۲٫۰ با توجه به آخرین به روز رسانی EA .
* بانک اطلاعات آمار ماتریس ۲٫۰
* رفع مشکل فهرست اسامی پاراگوئه و ونزوئلا .
* سری B : لباس اصلی تمام تیم .
* لباس تیم های حاضر در مسابقات لیگ قهرمانان اروپا
* لیگ اروپا : لباس تاتنهام
* بیش از ۷۰۰ کفش اختصاص داده شد .
* توپ نایک : سری آ، EPL ، LFP
* به روز شدن رتبه بندی در لیگ برتر
* چهره های جدید
* نسخه جدید MW Selector
* رفع برخی اشکالات

دانلود با حجم ۲۱۵ مگابایت

پچ .5 MODDINGWAY MOD V 0.8 برای فیفا ۱۴

نسخه ۰٫۸٫۵ تغییرات
* بانک اطلاعات پیش فرض بهبود یافته است، ۲٫۰ و ۲٫۰
- اضافه شدن اسامی مربیان و استادیوم ها .
- رفع مشکلات کفش ها و توپ ها .
* بروز رسانی چهره ها .
- پیرلو
- بواتنگ
* حل مشکل دستکش های سفید

دانلود با حجم ۹ مگابایت

پچ MODDINGWAY MOD V 0.9 برای فیفا ۱۴

نسخه ۰٫۹ تغییرات
* به روز رسانی و پایگاه داده های ثابت ۲٫۰
- بوروسیا دورتموند لباس زمستانی
- کیت سوم اتریش وین
- کیت سوم ویگان
- زسکا لباس
- لباس های جایگزین برای منچستر یونایتد، چلسی ، آرسنال ، یوونتوس ، اینتر ، میلان ، و غیره
- کیت دروازبان جایگزین برای رئال مادرید ، بارسلونا ، آرسنال ، منچستر یونایتد ، یوونتوس ، و غیره
* چهره های جدید
* خالکوبی های جدید
* اسپانسر های جدید : یوونتوس ، چلسی، منچستر یونایتد، میلان، بایرن مونیخ ، بارسلونا، رئال مادرید ، دورتموند ، گالاتاسرای
* دیزاین استادیوم های با توجه به مسابقات مختلف
* کفش های جدید
* لوگوی برای لیگ برتر ، لیگ قهرمانان ، لیگ ۱ و لیگ ۲ .

دانلود با حجم ۱۶۰ مگابایت

پچ 5.MODDINGWAY MOD V 0.9 برای فیفا ۱۴

تغییرات نسخه ۰٫۹٫۵
* به روز رسانی دیتابیس ۲٫۰ و دیتابیس ماتریکس ۲٫۰
* بروزرسانی همه لباس های لیگ فرانسه
* بروزرسانی همه لباس های لیگ برزیل
* لباس های جایگزین جدید: بارسلونا ، اتلتیکو مادرید، بوروسیا دورتموند
* اضافه شده لباس جدید تیم های: لخ پوزنان ، ویسلا کراکوف ،لییژ ، و غیره
* کیت داور : انگلستان، اسپانیا، فرانسه ، اسکاتلند ، ایتالیا ، فرانسه و لیگ های دیگر
* تبلیغات بوندسلیگا
* مینی فیس برای اکثر بازیکنان
* MW Selector : امکاناتی برای تنظیم استیل بازیکن ، لباس تنگ ، طول آستین ها ، و غیره

دانلود با حجم ۱۳۰ مگابایت

پچ 0.MODDINGWAY MOD V 1.0 برای فیفا ۱۴

نسخه ۱٫۰٫۰ تغییرات
* دیتابیس جدید ۴٫۰ – با تیم های جدید
- اضافه شدن تیم های: ویکتوریا پلزن، استوا بخارست، فنرباغچه، بشیکتاش
- تیم ملی: کرواسی، صربستان، بوسنی و هرزگوین، اوکراین
* جام ها و مسابقات جدید (فقط DB 4.0)
- Recopa Sudamericana
- Sudamericana
- لیگ قهرمانان آسیا
- لیگ قهرمانان کونکاکاف
- جام باشگاه های جهان
- سوپرکاپ آلمان
* لباس
- لیگ ۲: لباس دروازه بان برای تمام تیم ها
- لیگ BBVA و لیگ ۱: اضافه شدن لباس دروازه بان
- تیم ملی: لباس جدید برای آرژانتین، اسپانیا، آلمان و سوئد
- لباس های جایگزین برای: منچستر یونایتد، کاردیف سیتی، منچستر سیتی، رم، لیورپول، فیورنتینا، نیوکاسل، و غیره
* تبلیغات برای بوندسلیگا و مسابقات جدید به DB 4.0
* توپ های جدید
- نایک ماکسیم برزیل
- نایک ماکسیم AFC (فقط برای مسابقات AFC )
- نایک Incyte CONCACAF (فقط برای CONCACAF CL )
به روز شده کفش ها
- آدیداس F50 adiZero XTRX
- آدیداس Nitrocharge 1.00
- آدیداس ۱۱Pro TRX
* مینی فیس های جدید
* چهره های جدید
* رفع اشکالات
- تصحیح لوگوی سری B

دانلود با حجم ۱۳۵ مگابایت

پچ 1.MODDINGWAY MOD V 1.0 برای فیفا ۱۴

تغییرات نسخه ۱٫۰٫۱
* رفع مشکلات و باگهای بازی

دانلود با حجم ۲ مگابایت

amiralimadrisimo
13-01-2014, 18:45
پچ 0.MODDINGWAY MOD V 1.2 برای فیفا ۱۴

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تغییرات نسخه ۱٫۲٫۰
دیتابیس ۴٫۰ و دیتابیس ۴٫۰ ماتریکس

گروه بندی دقیق تیم های حاضر در جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل

* تیم های باشگاهی جدید UEFA : اسپارت پلژن، اسلوونیا لیبرتس، ترابوزان اسپور، آپوئل ، دینامو کیف، دینامو زاگرب، اودسا، آپولون لیماسول، ریجکا، مکابی حیفا، مکابی تل آویو، ماریبور، پارتیزان، باته بوریسوف، زسکا صوفیه ، دینامو بخارست، هایدوک اشپیلت ، اسلوون براتیسلاوا، لوفسکی صوفیه
* تیم های ملی جدید: نیجریه، الجزایر، ایران، غنا، ژاپن، کاستاریکا، هندوراس
* تیم های جام باشگاههای جهان : الاهلی، اوکلند سیتی، گوانگژو اورگراند ، رجا کازابلانکا
* تم مسابقات : جام جهانی و جام باشگاه های جهان با تیم های واقعی و لوازم جانبی.
* اضافه جدید تم ورودی
* تبلیغات برای تمام تیم های جدید
* کیت برای همه تیم جدید / نسخه لیگ اروپا
* Minifaces برای بازیکنان جدید
* کفش های جدید

دانلود با حجم ۱۳۰ مگابایت

پچ 5.MODDINGWAY MOD V 1.2 برای فیفا ۱۴

تغییرات نسخه ۱٫۲٫۵
* بروزرسانی دیتابیس ۲٫۰ به روز رسانی ( آخرین بروزرسانی رسمی EA )
* اصلاح و بروزرسانی دیتابیس ۴٫۰ : تصیحیح جزئیات تیم ها و بازیکنان .
* اضافه اینتروها ی : ESPN ، کوپا لیبرتادورس
* لباس
- بروز شدن لباس المپیاکوس
- داوران جام حذفی FA
- لباس لیگ اروپا برای : یوونتوس، لاتزیو، ویتوریا پلژن ، بنفیکا ، پورتو، بازل، شاختار، آژاکس
* کفش های جدید
- adidas F50 adiZero XTRX Leather – Black/Blue
- adidas F50 adiZero XTRX Leather – White/Solar Slime
- Reebok Ryan Giggs – WhiteRed
- Reebok Ryan Giggs – WhiteGold
- Reebok Ryan Giggs – WhiteBlue
- adidas F50 adiZero XTRX Synthetic – Black/Running White/Solar Blue
- adidas Nitrocharge 1.00 - Nitro/Black/Slime
- Warrior Skreamer Combat – S-Lite Grey-Black-Green
- Lotto Zhero Gravity II ۱۰۰ – Black/Blue
- Nike Tiempo Legend V – White/Orange/Black
* آرم های پخش جام FA
* تبلیغات برای لیگ فرانسه
* حل مشکل شماره آدیداس سفید .
* رقابت های کوپا لیبرتادورس ۲۰۱۳ .
* بهبود تصاویر پیش فرض .
* افزوده شدن تیمها از لیگ قهرمانان به لیگ اروپا ( ناپولی ، یوونتوس ، و …)

دانلود با حجم ۵۶ مگابایت

پچ 6.MODDINGWAY MOD V 1.2 برای فیفا ۱۴

تغییرات نسخه ۱٫۲٫۶
———————————
- بروز رسانی پایگاه داده های ۴٫۰ و ۴٫۰ ماتریکس
* حل مشکل ترکیب الاهلی در جام باشگاهای جهان
* حل مشکل بازی در شب .
- حالت جام ها
* انتخاب استادیوم های محل برگزاری بازی های نهایی لیگ اروپا و لیگ قهرمانان.

دانلود با حجم ۳ مگابایت

پچ 0.MODDINGWAY MOD V 1.3 برای فیفا ۱۴

تغییرات نسخه ۱٫۳٫۰
- دیتابیس ۴٫۰ و ۴٫۰ ماتریکس
* تیم های جدید : پنارول ، ناسیونال ، اسپرانس تونس، بورسا اسپور ، متالیست خارکف ، کاشیما آنتلرز ، اوراوا رد ، هیروشیما ، یوکوهاما مارینوس
* سایر تیمها جهانی تقسیم CONMEBOL ، CAF ، AFC و OFC
* حل مشکل برای تیم های کلمبیا و شیلی
* پنارول و ناسیونال کوپا لیبرتادورس
* تیم های AFC بازی لیگ قهرمانان آسیا
- لباس
لباس لیگ مکزیک
* لباس کلاسیک برای منچستر یونایتد ، منچستر سیتی و لیورپول
* بسیاری ازلباس های جایگزین
- چهره های جدید
- Voit توپ لیگ مکزیک
- بیش از ۹۰۰ مینی فیس
- کفش های جدید :
* لوتو Solista II – Mundial
* آدیداس ۱۱Pro TRX – Black Running White Lime
* آدیداس ۱۱Pro TRX – RunningWhiteSolarBlueBlack
- معرفی آهنگ ها جدید
* لیگ BBVA
* بوندسلیگا
* اردویسه
* آرژانتین

دانلود با حجم ۱۳۱ مگابایت

پچ 0.MODDINGWAY MOD V 1.5 برای فیفا ۱۴

تغییرات نسخه ۱٫۵٫۰
- پایگاه داده های ۲٫۰ و ۲٫۰ ماتریکس ( آخرین بروز رسانی EA )
- پایگاه داده های جام جهانی
* تیم های جدید : مونته نگرو ، ایسلند، اسلواکی، گابن ، گینه ، سنگال، کنگو ، کیپ ورد ، سنگال ، مالی ، زامبیا، آنگولا، تونس، مراکش ، کنیا ، توگو
* منوهای جدید : تم برزیل ۲۰۱۴
* تازه های ویدیوئی
- پایگاه داده های ۴٫۰ و ۴٫۰ ماتریکس
* آپدیت همه بازیکنان تیم های ملی
- لباس جدید تیم های ملی
* هلند
* کلمبیا
* ایتالیا
* اسپانیا
* آلمان
* آرژانتین
* سوییس
* اروگوئه
* روسیه
* سوئد
* فرانسه
* نیجریه
* ژاپن
* کره جنوبی
* مکزیک
* برزیل
* شیلی
* دانمارک
* ساحل عاج
* کامرون
* الجزایر
* غنا
- لیگ های : نروژ و ایرلند
- اضافه شدن لباس های جایگزین برای بسیاری از تیم های لیگ انگلیس
- کفش های جدید
- چهره های جدید
- توپ های جدید
* توپ آدیداس برازوکا
* آدیداس Katlego
* جام باشگاه های جهان
* یورو
* لیگ قهرمانان اروپا

دانلود با حجم ۱۶۰ مگابایت

برای نصب باید فایل هارو به ترتیب نصب کنید یعنی:

پچ MODDINGWAY MOD V 0.5
پچ MODDINGWAY MOD V 0.6
پچ MODDINGWAY MOD V 0.8
پچ MODDINGWAY MOD V 0.8.5
پچ .MODDINGWAY MOD V 0.9.0.
پچ MODDINGWAY MOD V 0.9.5
پچ MODDINGWAY MOD V 1.0.0
پچ MODDINGWAY MOD V 1.0.1
پچ MODDINGWAY MOD V 1.2.0
پچ MODDINGWAY MOD V 1.2.5
پچ MODDINGWAY MOD V 1.2.6
پچ MODDINGWAY MOD V 1.3.0
پچ MODDINGWAY MOD V 1.5.0

الف) انتقال و جایگزینی محتویات فایل فشرده به پوشه FIFA 14 در محل نصب بازی.
ب) اجرای فایل ModdingWayInstaller.exe از پوشه FIFA 14 در محل نصب بازی .

دوستان میتونیم بعد از نصب تمام پچ ها تغییرات نام فولدر ها رو اعمال کنیم . و سوال دوم بالاخره کدوم روش رو برای تغییر نام فولدر ها اعمال کنیم؟

رفتن به مسیر Fifa 14/Game/data
و
الف)حذف پوشه loc
ب) تغییر نام loc-licensed به loc یا
یا

و
الف) تغییر نام پوشه loc به loc-original
ب) تغییر نام loc-licensed به loc

سلام
من همه پچ هارو دانلود و نصب کردم اما هیچ کدوم از این کارهارو نکردم
از کرک وی 5 استفاده میکنم

خب الان تیم ملی ایران رو داری؟ بدون اینکارا که نمیشه

من از v4 استفاده می کنم مشکلی هم ندارم فقط هر یک ساعت کرش می کنه

amiralimadrisimo
13-01-2014, 18:57
دوستان میتونیم بعد از نصب تمام پچ ها تغییرات نام فولدر ها رو اعمال کنیم . و سوال دوم بالاخره کدوم روش رو برای تغییر نام فولدر ها اعمال کنیم؟

و
الف)حذف پوشه loc
ب) تغییر نام loc-licensed به loc یا
یا

و

siahkamar
13-01-2014, 19:10
خب الان تیم ملی ایران رو داری؟ بدون اینکارا که نمیشه

من از v4 استفاده می کنم مشکلی هم ندارم فقط هر یک ساعت کرش می کنه

بله تیم ملی ایران رو هم دارم

pc-game
13-01-2014, 19:24
آقا این چه صیغه ایه . تا میخوام کریر مود شروع کنم از بازی شوت میشم بیرون . انواع و اقسام کرک ها رو هم امتحان کردم. کسی پیشنهادی داره؟
توی کریر مود میشه مربی تیم ملی شد ؟ تا حالا بازی نکردم نمیدونم.....؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

در مورد نصب پچ ها باید بگم که بهترین روش نصب رو در داخل فایل دانلودی با زبان واضح و گویا توضیح داده . نیازی نیست از روش های غیر معمول و آماتوری پچ هارو نصب کنید.

soheilnouri
13-01-2014, 21:28
جرا تو سایت های فروش بازی نسخه ی پی سی این بازی وجود نداره؟

Gregar
13-01-2014, 21:58

اولا واسه اطمینان بیشتر قبل از apply برو تو پوشه فیفا توی my documents و فایل squad رو پاک کن .
بعد حواست باشه وقتی دیتابیس رو apply میکنی yes رو بزنی نه no رو . باز هم واسه اطمینان بیشتر MWM رو با Run as admin اجرا کن .

Zlatan_ibra
14-01-2014, 01:00
دوستان چه طوری میشه پینگ گرفت برا بازی؟از چه آدرسی؟

soheilnouri
14-01-2014, 12:55
اقا نسخه ی سالم بازی رو از کجا میتونم تهیه کنم واسه پی سی؟

TimeWarp
14-01-2014, 17:48
الان یه چیزی میگم شاید باورتون نشه و فکر کنید که از خودم در میارم ولی به هر چی بگید قسم می خورم که عین واقعیته .خودم هنوز تو شوکم یعنی تا این حد:n04:

معمولا وقتی تو فیفا گلی زده میشه بعد اون شادی و صحنه آهسته هست و شما می تونید ردش کنید:n06:
تو جام باشگاهای اروپا دورتموند و بارسا رو ورداشتم (ورد کلاس) بارسا صعود کرده بود و آخرین بازی دورتموند مونده بود و دورتموند برای صعود فقط احتیاج به یه مساوی داشت :n02: تا دقیقه ی 85 از مارسی یک بر صفر عقب بودم:n04: خلاصه با دو تا تعویض موفق شدم دقیقه ی 90 بازی گل مساوی رو بزنم:n09: در عین ناباوری و اصلا بدون اینکه دستم به دکمه ای بخوره تا شادی و صحنه ی آهسته رو رد کنه (در حالت عادی چند بار این کلیک رو فشار بدی تا این صحنه ها رد شه) نه شادی بعد گل رو نشون داد و نه صحنه آهسته :n04::n04::n04::n04::n04: یکدفعه وسط زمین و بازی شروع شد و تمام بازیکنان مارسی شدن مسی و کریس رونالدو و با یک شوت (حداقل 30 متری) دروازه رو باز کردن:n04::n04::n04:(دقیقه ی 94) و هر چی هم زیر توپ میزدم اصلا توپ دور نمیشد و میخورد به این و اون و دوباره جلوی بازیکنای اونا بود:n21::n21:

تو فیفاهای قبلی اینجوری بود ولی نا تا این حد:n29: بابا فیفا ر ی د ی و آب قطعه:n21:

amiralimadrisimo
14-01-2014, 19:06
ما بعد ریختن پچ ۱٫۲٫۰ این فایل ها رو خواهیم داشته آیا درسته؟
loc
loc-licensed
loc-original
الان باید
و
رو انجام بدیم یا
الف)حذف پوشه loc
رو انجام بدیم ؟
یعنی خدایی یک توضیح درست حسابی نیستش هر کسی یک چیز می گه فیلم درست و حسابی هم که موجود نیس

TimeWarp
14-01-2014, 21:03
ما بعد ریختن پچ ۱٫۲٫۰ این فایل ها رو خواهیم داشته آیا درسته؟
loc
loc-licensed
loc-original
الان باید
و
رو انجام بدیم یا
الف)حذف پوشه loc
رو انجام بدیم ؟
یعنی خدایی یک توضیح درست حسابی نیستش هر کسی یک چیز می گه فیلم درست و حسابی هم که موجود نیس

اگه منظورت فقط پچهای مودینگ وی هستش (نه اپدیتهای فیفا) به این روش کار کن :

1. محتویات پچ رو بریز تو پوشه فیفا و کلا همه رو copy and raplace کن .
2. ModdingWayInstaller رو با Run as admin اجرا کن و گزینه نصب رو بزن تا زمانی که نصب بشه
3. میری به پوشه data و اونجا اسم پوشه loc رو میکنی loc-original
4. همونجا اسم پوشه loc-licensed رو هم میکنی loc
5. حالا FIFA 14 MWM Selector رو هم توسط run as admin اجرا کن و تنظیمات مورد نظرت رو انجام بده . فقط دیتابیس مورد نظرت رو انتخاب کن و apply بزن و دکمه yes رو بزن . همچنین EA update manager رو هم disable کن و apply بزن . بقیه گزینه ها رو هم هر جور خواستی انتخاب کن و apply بزن .
6. واسه پچ 1.2 یا هر اپدیتی بعد از اون مرحله 1 تا 5 رو اجرا کن (غیر از مرحله 3 که به جاش باید پوشه loc رو حذف کنی)

این صفحه رو خوب بخون

sh79
15-01-2014, 08:49
سلام.یکی لطفا دو تا پوشه loc رو برام آپلود کنه.واسه من حذف شده...پیلیز:n14:

amiralimadrisimo
15-01-2014, 09:17
این توضیح 1.2.0 هست اینو بریزیم حله دیگه پچ مودینگ وی رو میگم

- Remove your Game/data/loc folder
- Rename Game/data/loc-licensed to Game/data/loc folder

pc-game
15-01-2014, 09:56
واسه این ورژن چقد پچ دادن بیرون :n06: این جور که بوش میاد ! تا سال بعد پچ برای تیم های افغانستان ، ماداگاسکار و جزایر فارو هم تولید میشه :n02:
توی پچ جدید تیم کنیا رو هم داره ! روایت داریم تو کنیا فوتبال تازه کشف شده . ea گفته میخوایم پچ بزنیم ، سریع یه تیم تشکیل بدید !!!

M O H A MM A D
15-01-2014, 10:25
الان یه چیزی میگم شاید باورتون نشه و فکر کنید که از خودم در میارم ولی به هر چی بگید قسم می خورم که عین واقعیته .خودم هنوز تو شوکم یعنی تا این حد:n04:

معمولا وقتی تو فیفا گلی زده میشه بعد اون شادی و صحنه آهسته هست و شما می تونید ردش کنید:n06:
تو جام باشگاهای اروپا دورتموند و بارسا رو ورداشتم (ورد کلاس) بارسا صعود کرده بود و آخرین بازی دورتموند مونده بود و دورتموند برای صعود فقط احتیاج به یه مساوی داشت :n02: تا دقیقه ی 85 از مارسی یک بر صفر عقب بودم:n04: خلاصه با دو تا تعویض موفق شدم دقیقه ی 90 بازی گل مساوی رو بزنم:n09: در عین ناباوری و اصلا بدون اینکه دستم به دکمه ای بخوره تا شادی و صحنه ی آهسته رو رد کنه (در حالت عادی چند بار این کلیک رو فشار بدی تا این صحنه ها رد شه) نه شادی بعد گل رو نشون داد و نه صحنه آهسته :n04::n04::n04::n04::n04: یکدفعه وسط زمین و بازی شروع شد و تمام بازیکنان مارسی شدن مسی و کریس رونالدو و با یک شوت (حداقل 30 متری) دروازه رو باز کردن:n04::n04::n04:(دقیقه ی 94) و هر چی هم زیر توپ میزدم اصلا توپ دور نمیشد و میخورد به این و اون و دوباره جلوی بازیکنای اونا بود:n21::n21:

تو فیفاهای قبلی اینجوری بود ولی نا تا این حد:n29: بابا فیفا ر ی د ی و آب قطعه:n21:

اين فيفا 14 اول باگ بود بعد دست و پا دراوورد!:n08:
ما كه بيخيالش شديم!:n09:

amiralimadrisimo
15-01-2014, 11:46
برای من ایاران و ژاپن و تیم های جدید اومدن اما هنوز تو تورنمنت جام جهانی ینست

amiralimadrisimo
15-01-2014, 11:59
آقا یک سوال من هر بازیی که می خوام برم هواش برفی تغییر هم میدم اعمال نمیشه

Gregar
15-01-2014, 13:56

بابا اخه تا چه حد دیگه تقلب تو بازی . به قول تو توی فیفا های قبلی این همه تقلب ندیده بودم اما این فیفا 14 واقعا نوبره .
منی که با بارسا با اون تیم خفنی که ساختم روی ورلد کلاس هر بازی بالای 3 تا گل میزنم فقط یه بازی با این سویا افتادم و دهن ما رو صاف کرد با این همه تقلبش .
اخه به کی بگی تو بازی 20 تا موقعیت داشته باشی و 15 تاش هم توی چارچوب باشه و از این 15 تا 5 تا موقعیت دبل تیر داشته باشی و از اخر یک گل بزنی و از اون طرف تیم حریف 2 تا موقعیت همش داشته باشه و هر دوتاش رو هم گل کنه .
اخه چه گل هایی هم میزنه . یه پاس تو عمق هوایی واسه لوییس موریل و از اون طرف مثل چی میدوئه سمت دروازه و با یه شوت گوش دروازه و گل و تموم . دو تا گل اینجوری میزنن و بازی رو 2-1 میبرن . اخه مگه میشه جوردی البا به لوییس موریلی که توپ زیر پاشه نرسه ؟ سرعت اون کجا اون کجا ؟
در حالی که حتی با بالوتلی با اون همه strengh اش دو قدم نمیشه از مدافعای حریف فرار کرد . یا حتی مسی . اخه اگه مدافع حریف با سرعت زیر 70 میتونه به مسی برسه چطور جوردی البای من نمیتونه به موریل برسه .
خیلی داغ کردم خداییش تو این بازی . یکی این بازی یکی اون بازی با بیلبائو که دروازه بانشون نمره 10 گرفت . یعنی تمام موقعیت ها رو سیو کرد . تمام اینا رو میتونم هضم کنم یه جورایی . اما نمیدونم اون 5 تا دبل تیر رو دیگه کجای دلم بزارم والا . 5 تا دبل تیر توی یک بازی اتفاقیه ؟ اون هم بازی ای که از اخر با دوتا گل مشکوک میبازی .
پس صد در صد تقلب تو فیفا وجود داره . مخصوصا توی کریر .

جدا از اینا دقت کردین چقدر cpu شوت ها و پاس ها رو بلاک میکنه ؟ یعنی امکان نداره حریف جلوتون باشه و شما بدون دریبل بتونین با یک زاویه به یارتون که با فاصله زیاد از حریف ایستاده پاس بدین . تمامش بلاک میشه . یا حتی شوت ها که اینقدر معطل میکنن واسه زدن که مدافع حریف راحت میاد و بلاک میکنه . مگه چقدر اینا میخوان پاشون رو ببرن بالا واسه زدن شوت ؟
موقع بازی هم که به شدت اورال حریفا رو میبرن بالا . دلیلش هم اینه که وقتی تمام بازیکناشون پاسهای دقیق میدن یعنی چی ؟ یعنی مثلا short pass بازیکنا رو کردن 99 دیگه . به اینصورت به راحتی تقلب میکنن تو بازی .

amiralimadrisimo
15-01-2014, 15:08
من بعضی از اینایی رو که گفتی قبول اما برای چی ea بخواد تقلب کنه؟

Zlatan_ibra
15-01-2014, 19:14
والا من که تو هر بازی راحت 3-4 گل میزنم....سختی هم ندیدم....با اینتر تو عرض 4 دقیقه 3 گل به یوونتوس زدم بعدش اومدم بیرون از بازی....سیستم خوب بدی به بازی برنده هستی...بهترین سیستم 4-2-3-1 هستش...
راستی برا فیفا 11 یه پچ اومده با دیتابیس 2014 خیلی خفنه ولی حجمش حدوده 2 گیگه!
تمام چهره ها و تیمها هستش...ولی گرافیک و گیم پلی همون 11ه
خداییش 11 خفن نبود؟

TimeWarp
15-01-2014, 19:21

منظور تقلب اینه که فیفا تو خیلی نقاط ضعف داره در طبیعی جلوه دادن بازی. و اینکه این ضعف ها به هوش مصنوعی بازی هم بر میگرده . به جای اینکه ابرو رو درست کنه زده چشم رو کور کرده . این مورد تو جام ها و کریر خیلی به چشم میاد تا یه بازی معمولی .
و واقعا حالا حالاها باید روش کار کنه تا از این بهتر شه . فیفا 14 تو تمام خطوط (بالاخص دروازه بان) و گیم پلی (در pc که دیدم و تجربه کردم) مشکل های بزرگی داره .

مثلا یه نمونه از دروازه بان خود سی پی یو میگم که نگید فقط یکطرفه به قاضی رفتم . میلان رو برداشتم و در مقابل رئال مادرید. یه پاس تو عمق دادم به بالوتلی (زاویش با دروازه 45 درجه بود و تازه وارد 18 شده بود ) می خواستم شوت کنم و این کارم کردم ولی چون همزمان lb رو هم فشار داده بودم ناخواسته چیپ شد. دروازه بان رئال نه جلو اومده بود و نه درازکش رو زمین بود و توپ کاملا از بالا سرش رد شد و می تونست با یه جهش حتی توپ رو بگیره اما هیچ کاری نکرد و توپ راحت گل شد .انگار اصلا تو دروازه دروازبان نیست.

یا مثلا cpu رو تیم چلسی قرار بدید . مگه میشه با شوت پشت 18 به پیتر چک گل زد. انگار بدنش کش میاد حتی اگه توپ کاملا تو کنج باشه .
بگذریم کلا این فیفا خیلی مشکل داره و اصلا خرید کی سی دیش به نظر من ارزش نداره.

pc-game
15-01-2014, 19:41
یا مثلا cpu رو تیم چلسی قرار بدید . مگه میشه با شوت پشت 18 به پیتر چک گل زد. انگار بدنش کش میاد حتی اگه توپ کاملا تو کنج باشه .
بگذریم کلا این فیفا خیلی مشکل داره و اصلا خرید کی سی دیش به نظر من ارزش نداره.

کاملا موافقم . نه تنها پیتر چک ، بلکه کل تیمای انگلیسی ضد گل تشریف دارن . مخصوصا اگه تیم خودت آلمانی باشه و cpu انگلیسی .
پیشنهاد میکنم یه تورنومت بازی کنید و تیما رو آلمانی و انگلیسی انتخاب کنید . حتی اگه تمام تیما آلمانی باشه و یه تیم هم مثلا آفتابه سازی انگلیس انتخاب کنید ، میبینید که رسیده به فینال !!!

sh79
15-01-2014, 20:19
آقا کسی نبود واسه ما loc folder رو آپلود کنه؟لطفا...پاک شده.:n14:

pc-game
15-01-2014, 20:49
بهترین روش نصب رو به نقل از سازنده ی خوده پچ ها ، با زبان ساده براتون مینویسم .

1 - فایلی که دانلود کردید و پسوند zip یا rar داره رو داخل مسیر روبرو اکسترت کنید ــــــ>>> program files/ asre bazi /fifa 2014

2 - توی همون مسیر یک برنامه با نام ModdingWayInstaller.exe هستش ، این برنامه رو اجرا کنید و روی گزینه ی instal کلیک کنید .
3 - از مسیر روبرو پوشه ی loc رو حذف کنید . ــــــ>>>> fifa2014/ Game/data/loc
4 - بعد از مراحل بالا ، داخل همون مسیره قبلی پوشه ای به نام loc-licensed هستش . نام این پوشه رو به loc تغیر بدید .
5 . در این مرحله ، برنامه ای به نام FIFA 14 MWM Selector.exe در مسیر روبرو هستش. ـــ>>> program files/ asre bazi /fifa 2014
برنامه ی FIFA 14 MWM Selector.exe رو اجرا کنید و گزینه های دلخواه رو انتخاب کنید .

نکته : ممکنه بعد از نصب بعضی پچ های کم حجم ،داخل مسیر Game/data پوشه ای به اسم loc license نباشه ، در این صورت نیازی به تغیر نام و یا حذف چیزی نیست و مراحل بعدی رو طی کنید .

اگر سوالی بود در خدمتم . بزن تشکر قشنگه رو ! :n02:

Gregar
15-01-2014, 20:57

من قبلا هم گفتم این قضیه تقلب رو .
ما تو هوش مصنوعی بحث محیط ها رو داریم . خوب واسه یه بازی مثل شطرنج که یک محیط کاملا استاتیک و قابل دیدن و کلا محیط ساده ای داره شما ببین واسه این بازی هنوز که هنوزه فقط ابر کامپیوتر ها توانانی مقابله با هوش شطرنج بازهای حرفه ای رو دارن . دلیلش هم اینه که نمیتونن تمام حالات رو بررسی کنن و زمان کم میارن .
خب شما فکر میکنی برای یک بازی مثل فوتبال که کلی اتفاقات واقعی توش دخیل هست و کلا محیط بسیار پیچیده ای داره طراحی هوش مصنوعیش چقدر سخت میتونه باشه و مطمئننا اونقدر قوی نمیتونه باشه که یه هوش مصنوعی در حد world class یا legendary ارائه بده . پس واسه این درجه سختی ها میاد دست به تقلب میزنه .
خوب تقلب که چه عرض کنم . همین که مثلا پاس های cpu دقیق باشه یعنی چی ؟ یعنی انگار توی attribute های بازیکنها قسمت پاسشون رو میکنه 99 که همشون میشن یه چیزی در حد ژاوی . یا برای مثال وقتی شوت از راه دور میزنه گوش دروازه خوب این یعنی long shot طرف رو کرده 99 . شما تازه بیا با کسی مثل ژاوی پاس بده یا حتی کریس رونالدو باهاش از دور بشوت خیلی کم پیش میاد که به همون دقت cpu باشه . در واقع منظور از تقلب cpu اینه که دقتش خیلی بالاست که خودش تقلب حساب میشه چون با استفاده از یه چیزی غیر از هوشش میخواد بازی رو ببره .

والا من که تو هر بازی راحت 3-4 گل میزنم....سختی هم ندیدم....با اینتر تو عرض 4 دقیقه 3 گل به یوونتوس زدم بعدش اومدم بیرون از بازی....سیستم خوب بدی به بازی برنده هستی...بهترین سیستم 4-2-3-1 هستش...
راستی برا فیفا 11 یه پچ اومده با دیتابیس 2014 خیلی خفنه ولی حجمش حدوده 2 گیگه!
تمام چهره ها و تیمها هستش...ولی گرافیک و گیم پلی همون 11ه
خداییش 11 خفن نبود؟

خوبه خودت میگی 3-4 تا گل تو هر بازی میزنی ؟
منم به راحتی میزنم و معتقدم بهترین سیستم همون 4-2-3-1 هستش . بازی واسم اسونه . وقتی 10 برابر حریف میتونم موقعیت بسازم رو دروازه اش بازی سخته ؟ نه . اما وقتی تعداد گلهای حریف از تو بیشتر میشه دیگه میره رو اعصابت .

AlirezaLamLam
15-01-2014, 21:34
به نظر من (البته نظر شخصیمه) پچ ها باعث داغون شدن بازی میشه. پچ هایی که رسمی نیستن درسته که یه چیزای جدید به بازی اضافه می شه و لی کلی مشکلاتو این چیزا بوجود میاره. توصیه من اینکه بازی همونطوری که هست باشه خیلی بهتره.

EhsanCPU
16-01-2014, 00:05

تغییرات نسخه ۱٫۵٫۱

* پایگاه داده های ۴٫۰ و ۴٫۰ ماتریکس
*رفع مشکل تیم های جام جهانی
* بازسازی هر دو پایگاه داده
*رفع مشکل در هنگام بازی با اوکراین
* ModdingWay selector
* انتخاب تم
* لیگ ۲ minifaces
* رفع اشکالات جزئی

دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Gregar
16-01-2014, 00:41
کاملا موافقم . نه تنها پیتر چک ، بلکه کل تیمای انگلیسی ضد گل تشریف دارن . مخصوصا اگه تیم خودت آلمانی باشه و cpu انگلیسی .
پیشنهاد میکنم یه تورنومت بازی کنید و تیما رو آلمانی و انگلیسی انتخاب کنید . حتی اگه تمام تیما آلمانی باشه و یه تیم هم مثلا آفتابه سازی انگلیس انتخاب کنید ، میبینید که رسیده به فینال !!!

انصافا خیلی تیمهای انگلیسی رو خفن ساختن .
البته من خودم اگه برشون دارم نمیتونم باهاشون خوب بازی کنم اما وقتی جلوشون بازی میکنی انگار داری با کلاسیک بازی میکنی .
با استون ویلا یه بازی دوستانه اول فصل داشتم مگه دروازه بانش گل میخورد ناکردار :n08: شوتهای پوگبا و رویس و لوکاس و بالوتلی رو همه رو از یه طرف میگرفت . بازی شده بود فوتبال شائولین . مثل جنگ بود . بازیکنهام پشت 18 دروازه رو به توپ بسته بودن . اما اون کثافت چه جهشی که نمیزد . به قول دوستان کش میومد انگار :n02: همه توپ ها رو میگرفت .

pc-game
16-01-2014, 00:57

تغییرات نسخه ۱٫۵٫۱

معنی این جمله ی بالا چیه ؟؟؟:n13:

Zlatan_ibra
16-01-2014, 00:57
خب طبیعی هستش....ازهمون اول فیفا تمرکز اصلیش رو لیگ جزیره بود و حتی تا لیگ دسته 3 انگلیس هم ساختن

Zlatan_ibra
16-01-2014, 01:01
خوبه خودت میگی 3-4 تا گل تو هر بازی میزنی ؟
منم به راحتی میزنم و معتقدم بهترین سیستم همون 4-2-3-1 هستش . بازی واسم اسونه . وقتی 10 برابر حریف میتونم موقعیت بسازم رو دروازه اش بازی سخته ؟ نه . اما وقتی تعداد گلهای حریف از تو بیشتر میشه دیگه میره رو اعصابت .

درسته ...بعضی مواقع توپ فقط دست منه و به راحتی موقعیت سازی و نفوذ میکنم ولی اونی که اخر سر برنده میشه تیم حریفه.....البته شاید به خاطر گیم پلی روانش خیلی اسون به نظر میاد
مثلا تو پیس خیلی سخت شده موقعیت ایجاد کردن...

EhsanCPU
16-01-2014, 01:17
معنی این جمله ی بالا چیه ؟؟؟:n13:
یعنی:
Database 4.0 و Database 4.0 Matrix

estark
16-01-2014, 01:20
برای من این ارور رو میده.کرک ها رو ریختم.مشکل کجاس؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

reza4024
16-01-2014, 02:56
دوستان یه سوال
من پاس ارور و بقیه گزینه هام روی پنجاه هست واسه سی پی یو هم همینطور
من کم فوتبال بازی میکنم گاهی چندتا بازی دوستانه بازی میکنم رو سطح لجندری
من اصلا دفاعم به حریف نمیرسه وقتی تو عمق فرار میکنه ولی دفاع حریف خیلی راحت به من میرسه حتی وقتی با مسی تو عمق رفتم
حالا این به کنار !
وقتی حریف تو حملست و دفاع من شلوغه حتی دکمه سرعت و پاس و شوت رو میگیرم که دو نفر با هم برن واسه توپ دفاع هم فشرده یکی دو نفرم جلو دروازم هستن اما سی پی یو با یه چرخشو چپو راست کردن همشو رد میکنه مثل هلو !
قلق خاصی هست واسه توپ گیری؟
دفنینگ هم روی legacy هست

estark
16-01-2014, 10:36
یکییییییییی جواب ما روووووووو بدههههههههههههههههه.:n28::n28:: n28:

Hadijooon
16-01-2014, 10:40
تمام پچ نصب کردم ولی کلا تیم ملی خودمونو ندارم؟؟ و یه سوال دیگه که تم 2014 با apply کردن دیتابیس world cup اعمال نمیشه و فقط همون تم معمولی خود فیفا 14 میاد؟؟؟؟:n27:

Hadijooon
16-01-2014, 10:42

uninstall کن. دستی هم اگه فایلی مونده بود پاک کن. فولدر فیفا 14 توی my document هم دستی پاک کن. نصب کن فقط کرک v4 با اپدیت پیج 1 نصب کن درست میشه

Gregar
16-01-2014, 11:39
uninstall کن. دستی هم اگه فایلی مونده بود پاک کن. فولدر فیفا 14 توی my document هم دستی پاک کن. نصب کن فقط کرک v4 با اپدیت پیج 1 نصب کن درست میشه

چرا بیچاره رو به اشتباه میندازی :n02:

شما کرک رو ریختی منتهی به نظر از طریق فایل fifa.exe بازی رو اجرا میکنی . اگه کرک ورژن 5 رو ریختی که همون اخرین کرک هستش باید از طریق فایل Fifa14-3dm.exe بازی رو اجرا کنی .

estark
16-01-2014, 13:08
از طریق Fifa14-3dm.exe اجرا میکنم پیغام close the program میده.کرک مشکل نداره رو سیستم دیگه اجرا شده.برا من مشکل داره فقط.بازیش مال یکی از همین شرکتای داخلی هستش.

ragbar12
16-01-2014, 13:50
با توجه به اينكه راه براه داره پچ مودينگ وي براي بازي مياد واحتملا بازم بزودي يك پچ ديگه خواهد امد بهتون پيشنهاد ميكنم كه همه پچ ها رو مو به مو دانلود كنيد. ولي بعد از مدتي پچ ها رو نصب كنيد. چون با اين اوصاف نميشه اصلا كرير مود بازي كرد(همون طور كه همه ميدونيد با ريختن پچ ذخيره كرير مودتون از بين ميره) من الان از پچ 1.2.0 به بعدو هنوز نصب نكردم به شما هم توصيه ميكنم هر پچي رو كه دانلود ميكنيد فورا به بازي اضافه نكنيد.

amiralimadrisimo
16-01-2014, 14:15
آقا واسه من تم جدید نیومد چیکار کنم؟

SIMON137
16-01-2014, 16:32
6 گیگ خود بازیه ، اینقد مد و آپدیت ریختم شده 18 گیگ :n02:

Gregar
16-01-2014, 16:59
از طریق Fifa14-3dm.exe اجرا میکنم پیغام close the program میده.کرک مشکل نداره رو سیستم دیگه اجرا شده.برا من مشکل داره فقط.بازیش مال یکی از همین شرکتای داخلی هستش.

اوه بدم میاد از این شرکتها که کخ میریزن تو بازی ها بعد میدن تو بازار نه پچی روش نصب میشه نه اپدیتی نه کلا هیچی . بهتره نسخه معتبر اسکیدرو یا همون 3dm رو بگیری . دو تاش یکیه منتهی به دو اسم تو سایتها گذاشتن .

آقا واسه من تم جدید نیومد چیکار کنم؟

با نسخه 1.5 تم جدید نمیاد . باید نسخه 1.5.1 رو نصب کنی تا theme selector هم توش داشته باشه .
ولی اگه منظورت تم جام جهانی هستش که واسه منم نیومد . احتمالا فقط با دیتابیس جام جهانی اضافه میشه . یه امتحان بکن .

با توجه به اينكه راه براه داره پچ مودينگ وي براي بازي مياد واحتملا بازم بزودي يك پچ ديگه خواهد امد بهتون پيشنهاد ميكنم كه همه پچ ها رو مو به مو دانلود كنيد. ولي بعد از مدتي پچ ها رو نصب كنيد. چون با اين اوصاف نميشه اصلا كرير مود بازي كرد(همون طور كه همه ميدونيد با ريختن پچ ذخيره كرير مودتون از بين ميره) من الان از پچ 1.2.0 به بعدو هنوز نصب نكردم به شما هم توصيه ميكنم هر پچي رو كه دانلود ميكنيد فورا به بازي اضافه نكنيد.

خوب عزیز من مجبور که نیستی دیتابیس رو اپدیت کنی . پچها رو هر وقت اومد نصب میکنی و منتهی دیتابیس رو دست نمیزنی . به کریرت هم اسیبی نمیزنه . اون خراب شدن کریرت به خاطر اپدیت کردن دیتابیس هست . خوبه به خودش قبل از اعمال دیتابیس جدید ارور میده که اگه میخوای بک اپ بگیر از دیتابیست قبل از اپدیت .

elshaarawy
16-01-2014, 17:22
کسی میدونه چطوری لباس تیم رو عوض کنم طوری که کرر مد کرش نکنه ؟؟؟ آخه با cm14 وقتی save میکنی سیو کرر از بین میره !!!:n13:

pedram_sad
16-01-2014, 17:37
بازیش واقعا برای من یکی از نسخه های قبلی بهتر بوده
هم خود Gameplay هم پشرفت های گرافیک
منوهاش خیلی زیبا و جذاب کار شده

کاش رقیبش هم یک فکری به اون اوضاعش میکرد

mehrabooni
16-01-2014, 17:51

تغییرات نسخه ۱٫۵٫۱

*رفع مشکل تیم های جام جهانی
* بازسازی هر دو پایگاه داده
*رفع مشکل در هنگام بازی با اوکراین
* ModdingWay selector
* انتخاب تم
* لیگ ۲ minifaces
* رفع اشکالات جزئی

دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام من تازه بازی نسخه اصلی رو نصب کردم
الان این پیچ رو نصب کنم دیگه اخرین پچه ایا ؟؟

mehrabooni
16-01-2014, 17:58
6 گیگ خود بازیه ، اینقد مد و آپدیت ریختم شده 18 گیگ :n02:
سلام به همه رفیقای قدیمی پـــــــیـــــــ30ورد

بالاخره ماهم اومدیم سمت فیفا ، ولی اصلا شبیه pes نیست . اگه نکته ای راجع به فیفا هست بهم بگین
من نسخه ی اصلی بازی رو خریدم ، هیچ پچی روش نصب نیست . چه پچ هایی نصب کنم که گرافیک و گیم پلی و بازی بهبودپیدا کنه دوستای گل

mehrabooni
16-01-2014, 17:59
ببخشید اگه سوالم تکراریه ولی میشه بگین shot error و pass error و اینجور چیزا چیه داخل تنظیمات بازی
چقدر این بازی گزینه های اضافی داره !! والا بخدا pes اینجوری نیست !! بازی رو چجوری تنظیم کنم که مثل بازی pes بشه

ragbar12
16-01-2014, 18:30
خوب عزیز من مجبور که نیستی دیتابیس رو اپدیت کنی . پچها رو هر وقت اومد نصب میکنی و منتهی دیتابیس رو دست نمیزنی . به کریرت هم اسیبی نمیزنه . اون خراب شدن کریرت به خاطر اپدیت کردن دیتابیس هست . خوبه به خودش قبل از اعمال دیتابیس جدید ارور میده که اگه میخوای بک اپ بگیر از دیتابیست قبل از اپدیت .

عزيز من اينو كه همه ميدونستيم كه! مهم اپديتهاي ديتابيس بازي هستند كه گيم پلي بازي رو بروز ميكنن فيفا با اين اپديتها مشكلات گيم پلي رو سعي مينه كمتر بكنه. كه متاسفانه ذخيره كرير مود رو از بين ميبره

Gregar
16-01-2014, 20:31
عزيز من اينو كه همه ميدونستيم كه! مهم اپديتهاي ديتابيس بازي هستند كه گيم پلي بازي رو بروز ميكنن فيفا با اين اپديتها مشكلات گيم پلي رو سعي مينه كمتر بكنه. كه متاسفانه ذخيره كرير مود رو از بين ميبره

شوخی میکنی ؟ :n23:
نگو که شما تا الان فکر میکردی دیتابیس ها گیم پلی رو هم اپدیت میکنن ؟ :n04:

امیدوارم ناراحت نشده باشی . دیگه ما ترول بازا زیادی شوخیم :n02:
ولی محض اطلاع بگم که بازی فیفا ارجینالش دیتابیس نقل و انتقالات رو به صورت هفتگی و کاملا جدا از اپدیت گیم پلی عرضه میکنه . اپدیت گیم پلی از طریق اریجین انجام میشه . همون اپدیتهایی که اسکیدرو تا الان سه تا داده . اپدیت نقل و انتقالات یا همون دیتابیس رو از تو خود بازی قسمت download rosters میشه انجام داد که این دیتابیسی که میگم رو پچ مودینگ وی همراهش داره و فقط با تغییر این دیتابیس هستش که فایل کریر خراب میشه .

Gregar
16-01-2014, 20:38
ببخشید اگه سوالم تکراریه ولی میشه بگین shot error و pass error و اینجور چیزا چیه داخل تنظیمات بازی
چقدر این بازی گزینه های اضافی داره !! والا بخدا pes اینجوری نیست !! بازی رو چجوری تنظیم کنم که مثل بازی pes بشه

بازی یه سری اسلایدر داره که همین pass error و shoot error که میگی هم جزوشونه . با تغییر اینا میتونی یه سری تغییر تو بازی بدی . مثلا اگه sprint speed رو زیاد کنی سرعت بازیکنا زیاد میشه یا همین دو تا error ها خطای پاس و شوت رو زیاد میکنن . متاسفانه من pes بازی نکردم و فقط دیدم واسه همین نمیتونم راجع به سوال دوم نظری بدم .

mehrabooni
16-01-2014, 20:47
سلام به همه رفیقای قدیمی پـــــــیـــــــ30ورد

بالاخره ماهم اومدیم سمت فیفا ، ولی اصلا شبیه pes نیست . اگه نکته ای راجع به فیفا هست بهم بگین
من نسخه ی اصلی بازی رو خریدم ، هیچ پچی روش نصب نیست . چه پچ هایی نصب کنم که گرافیک و گیم پلی و بازی بهبودپیدا کنه دوستای گل

چه پچ و مد و اپدیت هایی باید دانلود کنم
از همین چند صفحه قبل یدونه پچ مودوی نصب کردم

Sent from my iPhone 3Gs using Tapatalk

Altairezio
16-01-2014, 21:28
وای عالیه بازی!(بعد سال های 2006 و 2007 دست به فیفا نزده بودم!چون نسخه ی 2009ــش آشغال بود!)
ولی الان واقعا" حال کردم و یه بار دیگه یاد فیفا 2007 برام زندده شد!
عــــــــــالــــــــــــ یه!:n12:(حس واقعی فوتبال)
تو این چند سال من در جریان این بازی نبودم ...... برا آپدیت کردن پچ میاد ؟!(کلا" یه بار توضیح بدین چه طوری آپدیت میکنن بازیو !)
ممنون:n16:

pc-game
16-01-2014, 21:59
دقت کردید ؟ گرافیکه بازی توی روز بهتر از شب ِ ! حالا اگه هوا رو ابری کنید دیگه به سر حد افتضاحیت میرسه گرافیکه بازی ! ولی توی روز خیلی هلو و نایس میشه .
اون قدر پچ نصب کردم دیگه حافظه ام جا نداره !! دو برابره بازی پچ نصبیدم :38:

pc-game
16-01-2014, 22:01
وای عالیه بازی!(بعد سال های 2006 و 2007 دست به فیفا نزده بودم!چون نسخه ی 2009ــش آشغال بود!)
تو این چند سال من در جریان این بازی نبودم ...... برا آپدیت کردن پچ میاد ؟!(کلا" یه بار توضیح بدین چه طوری آپدیت میکنن بازیو !)

همه ی موارد آپدیت و بریز بپاشه فیفا توی این سایت ــــــ>>>>> [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تشکر نشه فراموش :n02:

TimeWarp
16-01-2014, 22:11

همون خیلی وقته فیفا نزدی اینجوری تعریف می کنی . یکم جام یا کریر بازی کن همه چی دستت میاد که چه فاجعه ای است این فیفا 14 با اون هوش مصنوعیش .:n21:

sh79
16-01-2014, 22:16
سلام دوستان.چیجوری یه reply رو جوری کنم که شما بتونین ببینن(چیجوری فرمتش رو عوض کنم؟)

Gregar
16-01-2014, 22:55
دقت کردین چقدر تاکتیکها توی فیفا بی اثرن ؟
یعنی اثر دارن اما اثرشون در حد شیوه بازی خود پلیر نیست . یعنی میشه تاکتیک رو بزاری رو ضدحمله اما حفظ توپ مثل بارسا کار کنی و حتی برعکس .
و این باعث شده مثلا تاکتیک ها خیلی تفاوتی ایجاد نکنن . در واقع دلیل محبوبیت قسمت انلاین فیفا هم همینه . چون فیفا یه بازی ایه که فقط گیم پلی توپ داره و در زمینه هوش مصنوعی و تاکتیکهای مختلف ضعف داره . توی یکی از این فرومهای خارجی در مورد فیفا نوشته بودن Just Start and Play که یعنی احتیاجی به هیچ تاکتیکی نداره

AlirezaLamLam
16-01-2014, 23:09
بازیش واقعا برای من یکی از نسخه های قبلی بهتر بوده
هم خود Gameplay هم پشرفت های گرافیک
منوهاش خیلی زیبا و جذاب کار شده

کاش رقیبش هم یک فکری به اون اوضاعش میکرد
آره منم باهات موافقم نظر من نیستا نظر خیلی از آدمای دنیای که میگن این نسخه فیفا بهترین نسخه اون توو این مدت بوده.

ragbar12
17-01-2014, 03:01
شوخی میکنی ؟ :n23:
نگو که شما تا الان فکر میکردی دیتابیس ها گیم پلی رو هم اپدیت میکنن ؟ :n04:

امیدوارم ناراحت نشده باشی . دیگه ما ترول بازا زیادی شوخیم :n02:
ولی محض اطلاع بگم که بازی فیفا ارجینالش دیتابیس نقل و انتقالات رو به صورت هفتگی و کاملا جدا از اپدیت گیم پلی عرضه میکنه . اپدیت گیم پلی از طریق اریجین انجام میشه . همون اپدیتهایی که اسکیدرو تا الان سه تا داده . اپدیت نقل و انتقالات یا همون دیتابیس رو از تو خود بازی قسمت download rosters میشه انجام داد که این دیتابیسی که میگم رو پچ مودینگ وی همراهش داره و فقط با تغییر این دیتابیس هستش که فایل کریر خراب میشه .

عزيزم ميشه اينقدر شما نظر ندي درباره حرف افراد؟ فرصت بده اونايي كه اهلشن و داراي صلاحيت كافي هستن بيان حرف بزنن و حرف منو نقد كنن تو همه جا داري نظر ميدي. ميشه خواهش كرد حد اقل درباره حرفاي من يكي نظر ندي ممنونت ميشم. اين بحثم ديگه كش نده. هر چي ميگيم يه چيز در مياري ميگي ما نميخوايم مثل شما پيشرفته باشيم تو زمينه بازي فوتبال! شير فهم شد؟

قبلا تاپيك هاي مخصوص بازي فوتبال خيلي پربار تر بودن بحثاي خيلي خوبي توش ميشد ادم ميومد چيزي ياد ميگرفت ولي بعضي افراد هستن كه فقط بلدن صفحه تاپيك پر كنن و اون اطلاعات مفيدي هم كه برخي افراد تو تاپيك ميزارن تو صفحات زيادي كه اين جماعت ايجاد ميكنن گم بشن

sh79
17-01-2014, 10:36
سلام دوستان.چیجوری یه reply رو جوری کنم که شما بتونین ببینن(چیجوری فرمتش رو عوض کنم؟)
علوووو....کلا مثل اینکه پست های ما رو هیچ کس نمیبینه:n03:

Altairezio
17-01-2014, 10:56
همون خیلی وقته فیفا نزدی اینجوری تعریف می کنی . یکم جام یا کریر بازی کن همه چی دستت میاد که چه فاجعه ای است این فیفا 14 با اون هوش مصنوعیش .:n21:

امسال از PES بهتر ظاهر شده به نظر من!:n06:

sh79
17-01-2014, 11:10
به نظرم بلاک کردن های مدافعان خیلی غیر طبیعی کار شده.تو رو برگشت کرنر ها هر جوری شوت بزنی باز هم یکی از مدافعان خودش رو کش میاره و توپ رو بلاک میکنه.خیلی ضایعه...
2ستاره شدن خودم رو هم به خودم تبریک میگم:n02:ذوق کردم...:n14:

Zlatan_ibra
17-01-2014, 12:30
فیفا بازی خوبی هستش....حداقل از پیس سرگرم کننده تر بوده...

Gregar
17-01-2014, 12:42
عزيزم ميشه اينقدر شما نظر ندي درباره حرف افراد؟ فرصت بده اونايي كه اهلشن و داراي صلاحيت كافي هستن بيان حرف بزنن و حرف منو نقد كنن تو همه جا داري نظر ميدي. ميشه خواهش كرد حد اقل درباره حرفاي من يكي نظر ندي ممنونت ميشم. اين بحثم ديگه كش نده. هر چي ميگيم يه چيز در مياري ميگي ما نميخوايم مثل شما پيشرفته باشيم تو زمينه بازي فوتبال! شير فهم شد؟

قبلا تاپيك هاي مخصوص بازي فوتبال خيلي پربار تر بودن بحثاي خيلي خوبي توش ميشد ادم ميومد چيزي ياد ميگرفت ولي بعضي افراد هستن كه فقط بلدن صفحه تاپيك پر كنن و اون اطلاعات مفيدي هم كه برخي افراد تو تاپيك ميزارن تو صفحات زيادي كه اين جماعت ايجاد ميكنن گم بشن

خوب من فقط قصدم اطلاع رسانی بود که یه شوخی کوچیک هم کردم که بابتش عذرخواهی میکنم اگه ناراحت شدید :n16:
شما سوالی نپرسیدین و فقط اینو گفتین :

که دارین با این پستتون یه سری افراد رو به اشتباه میندازین و گمراه میکنین و جالبه خودتون رو هم حرفه ای نمیدونین و همچین پیشنهادهایی میدین .
خوب من واجب دونستم که در جواب شما بگم که هیچ مشکلی پیش نمیاد اگه فقط پچ رو نصب کنن و و دیتابیس رو اپدیت نکنن .
ولی باز شما ول کن نیستی و همون حرف خودت رو میخوای به کرسی بنشونی . دیگه اگه حرف منی که این همه تو فروم های فیفا و پچ ها و مود هاش گشتم و از فیفا 12 هم ارجینال داشتم رو قبول نداری خود دانی . این همه ادم مثل من . از یکی دیگه بپرس ببین جواب فرق میکنه ؟

امسال از PES بهتر ظاهر شده به نظر من![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اون رو که بی خیال . اصلا جزو موجودات نیست :n09:
JUST FIFA

pc-game
17-01-2014, 12:49
علوووو....کلا مثل اینکه پست های ما رو هیچ کس نمیبینه:n03:

بی خیال آپلود ماپلود بشو . حجم ویدئو های فیفا خیلی بالاست . مگه اینکه کیفیت رو در حد گوشکوب بیاری پائین ؛ که اونم ارزششو نداره .

amiralimadrisimo
17-01-2014, 12:59
دوستان من الان تا نسخه 1.5.1 نصب کردم تم جام جهانی اومده و کلا بازی فرق کرده رو دیتابیس جام جهانی گذاشتم الان فقط می تونم تورنمنت برم و بازی دوستانه . اگر رو دیتابیس 4 بزارم هم تیم های باشگاهی میان اما مشکل این کریر مود نمی تونم برم . ولی جام جهانی با ایران رفتم از نیجریه سه بر یک باختم آرژانتین رو بردم :n02: الان چه راه حلی هست که بتونم کریر مود برم؟

ragbar12
17-01-2014, 13:03
که دارین با این پستتون یه سری افراد رو به اشتباه میندازین و گمراه میکنین و جالبه خودتون رو هم حرفه ای نمیدونین و همچین پیشنهادهایی میدین .
خوب من واجب دونستم که در جواب شما بگم که هیچ مشکلی پیش نمیاد اگه فقط پچ رو نصب کنن و و دیتابیس رو اپدیت نکنن .
ولی باز شما ول کن نیستی و همون حرف خودت رو میخوای به کرسی بنشونی . دیگه اگه حرف منی که این همه تو فروم های فیفا و پچ ها و مود هاش گشتم و از فیفا 12 هم ارجینال داشتم رو قبول نداری خود دانی . این همه ادم مثل من . از یکی دیگه بپرس ببین جواب فرق میکنه ؟

من كه نگفتم تو مورد بالا سوالي كردم گفتم بزار اونايي كه اهلشن بيان درباره حرف من نظر بدن در ضمن شما هنوزم متوجه نشدي من چي ميگم پس ديگه بي خيال.
بحث كردن ما فايده اي نداره. خواهشا ادامه نده من علاقه ندارم مثل بعضي افراد دو روزه پستام به هزار برسه . اگرم دارم به اشتباه ميندازم ملتو مطمئن باش اين اشتباه جون كسي رو به خطر نميندازه كه شما احساس مسدوليت ميكني ميپري وسط.

mehrabooni
17-01-2014, 14:10
پس کدوم نسخه ی فیفا خوبه

Altairezio
17-01-2014, 14:22
دوستان یه مشکل خیلی فنی پیش اومده برام!
توپ گیری خیلی سخته ..... چه طوری توپ گیری میکنید؟!

mehrabooni
17-01-2014, 14:39
Hi All
i download (Version 1.5.1 - Update) and (Version 1.5.0 - Update) . i install 1.5.0 then i install 1.5.1 but FIFA 14 dont chenge . how i can use FIFA 14 middingway mod

how i can use FIFA 14 ModdingWay Mod ????????
I need to download files (Version 0.5,Version 0.6,Version 0.8,and all version) i need download all version ????????

لطفا بهم کمک کنین دوستان
این سوال منم هست

mehrabooni
17-01-2014, 15:15
Hi All
i download (Version 1.5.1 - Update) and (Version 1.5.0 - Update) . i install 1.5.0 then i install 1.5.1 but FIFA 14 dont chenge . how i can use FIFA 14 middingway mod

how i can use FIFA 14 ModdingWay Mod ????????
I need to download files (Version 0.5,Version 0.6,Version 0.8,and all version) i need download all version ????????

لطفا بهم کمک کنین دوستان
این سوال منم هست

بی زحمت جواب بدین اگه یاددارین
نسخه ی 1.5.1 رو نصب کردم ولی تغییری در بازی دیده نشد

Gregar
17-01-2014, 16:04
بی زحمت جواب بدین اگه یاددارین
نسخه ی 1.5.1 رو نصب کردم ولی تغییری در بازی دیده نشد

الان انگلیسی بنویسم یا فارسی ؟ :n02:

نسخه 1.5.0 و بعدش 1.5.1 فقط اپدیت هستن . شما برای نصب مودینگ وی اول برو توی این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

همون بالای صفحه از مود 1.0.1 AIO بگیر تا 1.3 همه رو دانلود و نصب کن . 1.5.0 و 1.5.1 رو هم که داری و اونا رو هم به ترتیب بعد از 1.3 نصب کن . اگه باز نحوه نصب خواستی در خدمتیم .

amiralimadrisimo
17-01-2014, 16:34
آقا من الان بخوام پچش 1.5.1 رو پاک کنم اگه روش دوباره پچ 1.5.0 رو بریزم پاک میشه آیا؟

Zlatan_ibra
17-01-2014, 17:50
اقا من از دوباره بازی رو ریختم و پچ هارم ریختم ولی الان تو بازی چمنهام دست ساز هستن و خیلی بدن...چطور اونارو حذف کنم؟پوشهpitchرو حذف میکنم بازی کلا سیاه میشه

TimeWarp
17-01-2014, 17:58
امسال از PES بهتر ظاهر شده به نظر من!:n06:

فیفا بازی خوبی هستش....حداقل از پیس سرگرم کننده تر بوده...

کی گفت پی اس !!!! پی اس کلا چیه ؟:n08:

پس کدوم نسخه ی فیفا خوبه

من از 2009 که فیفا بازی کردم از 11 بیشتر خوشم اومد .

Zlatan_ibra
17-01-2014, 18:08
من از 2009 که فیفا بازی کردم از 11 بیشتر خوشم اومد .

اره 11 رو هنوز من بازی میکنم......یه پچ هم بهش اومده که کلا بازی اپدیت 2014 میشه....چهره ها و ...

amiralimadrisimo
17-01-2014, 18:12
دقیقا مثب پرس اصلا اثر نداره ولی حریف ها خیلی خوب پرس می کنن

Gregar
17-01-2014, 18:19
اقا من از دوباره بازی رو ریختم و پچ هارم ریختم ولی الان تو بازی چمنهام دست ساز هستن و خیلی بدن...چطور اونارو حذف کنم؟پوشهpitchرو حذف میکنم بازی کلا سیاه میشه

چمن ها دست سازن ؟ یعنی چی ؟ :n13:
یه کم با گزینه turf توی مودینگ وی ور برو ببین از اون نیست ؟

Hadijooon
17-01-2014, 18:40
عاقا منی که تمام پچای مودینگ زدم ایران ندارم چکار کنم؟؟؟؟؟
دیتابیس 4 و 4ماتریکس فرقی باهم دارم؟

Zlatan_ibra
17-01-2014, 18:59
چمن هارو دست کاری میکنم درست نمیشه لامصب...چیکار کنم برگرده به حالت اول

amiralimadrisimo
17-01-2014, 19:04
شما تغییر اسم رو اشتباه شاید انجام دادی . FIFA 14 MWM Selector رو هم با run as admin باز کن. من الان تا 1.5.1 ریختم درست شد ایرانم اومد. دیتابیس عادی هم از ماتریکس بهتره ماتریکس غیر طبیعی هست و بر اساس ماه های اخیر هست مثلا خسه می شه 80 و رونالدو 96 . در ضمن باید rest all squads رو هم انجام بدی

amiralimadrisimo
17-01-2014, 19:06
شما احتمالا turts رو تغغیر دادی برو تو اسکلتور با run as admin بصورت پیش فرضش کن

Altairezio
17-01-2014, 20:51
دوستان با سطح کلاس جهانی 7 تا میخورم تا آخر بازی!
شما چه طوری توپ گیری میکنین؟!

Gregar
17-01-2014, 21:24

پیشنهاد من : خیلی از contain اتوماتیک یا همون دکمه A واسه دفاع استفاده نکن و بیشتر به صورت دستی برو به سمت توپ یا جلوی مدافعین رو بگیر .

pc-game
17-01-2014, 21:50

خوش به حالت . من تا سقف " ده " پانزده تا " گل میخورم . توی همین پروفشنالش موندم !!!!

Altairezio
17-01-2014, 22:02
پیشنهاد من : خیلی از contain اتوماتیک یا همون دکمه A واسه دفاع استفاده نکن و بیشتر به صورت دستی برو به سمت توپ یا جلوی مدافعین رو بگیر .
بابا برا پرس کردن تو PES کافیه کنتین کنیو جهت بگیری!
تو این باید برا یه پرس موفق 3 تا دکمه همزمان بگیری و یکی ام تند تند بزنی!
من دیروز برا اولین بار داشتم با پسر خالم بازی میکردم .... خیلی ام کیف کردم حالا میبینم نه بابا جلو کامپیوتر اصلا" نمیشه قد علم کرد!:n02:

TimeWarp
17-01-2014, 23:26

خوش به حالت . من تا سقف " ده " پانزده تا " گل میخورم . توی همین پروفشنالش موندم !!!!

تجربه خودم :

زمان دفاع وقتی به سمت بازیکن حریف میرید (به خصوص cpu اگه حریف باشه) سرعت رو نگیرید چون یا با یه سر توپ راحت جاتون میزاره یا بازیکن شما بدون اینکه کاری انجام بده از کنارش رد میشه .

من که با ورد کلاس و پروفشنال مشکلی ندارم و با اختلاف یک یا دو گل می برم اگه cpu و هوش مصنوعی از اون کارای عجیب و غریب انجام ندن.
بهتون پیشنهاد می کنم یه سر به بخش تمرینات به خصوص قسمت تمرین دفاع کردن بزنید .
تنها چیزی که تو این فیفا حال میده بخش تمرینات هست و همچنین تکل ها . اگه مثل فیفا تو بخش تمرینات میشد بازی دست گرمی هم زد که خیلی عالی بود. نمی دونم چرا برداشتنش . :n21:

چند روز پیشم سبک ضربه ایستگاهی زدن رو از تو یو+تیوب یافتم و یاد گرفتیم که چطور توپ رو از رو سر دفاع رد کنم. تا حالا نمی دونستم (تو این نسخه):n09:

Gregar
18-01-2014, 17:00
بابا برا پرس کردن تو PES کافیه کنتین کنیو جهت بگیری!
تو این باید برا یه پرس موفق 3 تا دکمه همزمان بگیری و یکی ام تند تند بزنی!
من دیروز برا اولین بار داشتم با پسر خالم بازی میکردم .... خیلی ام کیف کردم حالا میبینم نه بابا جلو کامپیوتر اصلا" نمیشه قد علم کرد!:n02:

اگه بتونی به صورت منوال هم بازیکنها رو سوییچ کنی خیلی خیلی تاثیر داره . یعنی شاید حتی مشکل بعضی ها که میگن دفاع خیلی سخته همین قضیه سوییچ باشه . هر چند تو این نسخه یه مقدار سوییچ منوال افتضاح شده ولی از اینکه بخوای از سوییچ اتوماتیک یا حتی دکمه LB استفاده کنی خیلی خیلی بهتره .

تجربه خودم :

زمان دفاع وقتی به سمت بازیکن حریف میرید (به خصوص cpu اگه حریف باشه) سرعت رو نگیرید چون یا با یه سر توپ راحت جاتون میزاره یا بازیکن شما بدون اینکه کاری انجام بده از کنارش رد میشه .

من که با ورد کلاس و پروفشنال مشکلی ندارم و با اختلاف یک یا دو گل می برم اگه cpu و هوش مصنوعی از اون کارای عجیب و غریب انجام ندن.
تنها چیزی که تو این فیفا حال میده بخش تمرینات هست و همچنین تکل ها . اگه مثل فیفا تو بخش تمرینات میشد بازی دست گرمی هم زد که خیلی عالی بود. نمی دونم چرا برداشتنش . :n21:

چند روز پیشم سبک ضربه ایستگاهی زدن رو از تو یو+تیوب یافتم و یاد گرفتیم که چطور توپ رو از رو سر دفاع رد کنم. تا حالا نمی دونستم (تو این نسخه):n09:

اگه میشد تو کریر تمرینات میداشت خوب بود که حتی تاثیر هم داشته باشه توی بازی بازیکنها . چون همونطور که گفتم فیفا یه بازی Start and play هستش . یعنی بازی که بالا اومد برو تو بازی . دیگه کارهای جانبی کم داره .

و اما در مورد ضربه ازاد زدن : میشه بیشتر توضیح بدی ؟ یا همون فیلم رو که میگی بزاری ؟
من تا 12 ضربه ازاد ها همه اکثرا گل میشد . به این صورت که RB رو با جهت بالا و چپ یا راست میگرفتی و شوتت حالت Driven میگرفت .
ولی از تو 13 اینا اومدن اون ضربه ازاد تاکتیکی رو اضافه کردن ما رو به فنا دادن . جوری که الان تا میای RB رو بگیری یار اضافه میکنه . اقا یار نخواستیم . همون سیستم قبلی بهتر بود . لذت فوتبال به ضربه ازاد های مستقیمشه نه غیر مستقیمش . یا لااقل کش دکمه اش رو عوض میکردن .

حالا شما روشت رو بزار ببینیم چطوریه ؟

Mohammad Yek110
18-01-2014, 17:17

بازی تمرینی که حذف نشده !!!!!
اگه دسته ایکسباکس دارید ، توی ARENA کلید BACK رو بزنید ..... چند گزینه میاد ، یکیش بازی تمرینیه

elshaarawy
18-01-2014, 18:39
ای خدا ... یعنی بعضی وقتا میخوام سرمو بکوبم به مانیتور !!!! نمیدونم چی شده که باید از اکثر تیما 1 گل بخورم !!! دفاع تیم که داغون . پشت دفاع که خالی میمونه و خیلی ضایع توپ از دروازه حریف زده میشه میرسه یه مهاجم و تک به تک و گللللللل !!!!!
دیگه بریدم . تیم هم میلانه و دفاع رامی و مکسس و آباته و دی شیلیو . کسی میدونه مشکل از کجاست .؟؟!!!!!!!!:grrr:

Altairezio
18-01-2014, 19:50
تجربه خودم :

متشکر ،بهترین راهنمایی بود!

اگه بتونی به صورت منوال هم بازیکنها رو سوییچ کنی خیلی خیلی تاثیر داره . یعنی شاید حتی مشکل بعضی ها که میگن دفاع خیلی سخته همین قضیه سوییچ باشه . هر چند تو این نسخه یه مقدار سوییچ منوال افتضاح شده ولی از اینکه بخوای از سوییچ اتوماتیک یا حتی دکمه LB استفاده کنی خیلی خیلی بهتره .

دوست من ممنون ،من این کارو خیلی وقته میکنم!(به نظر سوییچ بازیکنا تو فیفا یا PES خیلی کنده!حتی رو حال High)

TimeWarp
18-01-2014, 20:00

اگه میشد تو کریر تمرینات میداشت خوب بود که حتی تاثیر هم داشته باشه توی بازی بازیکنها . چون همونطور که گفتم فیفا یه بازی Start and play هستش . یعنی بازی که بالا اومد برو تو بازی . دیگه کارهای جانبی کم داره .

و اما در مورد ضربه ازاد زدن : میشه بیشتر توضیح بدی ؟ یا همون فیلم رو که میگی بزاری ؟
من تا 12 ضربه ازاد ها همه اکثرا گل میشد . به این صورت که RB رو با جهت بالا و چپ یا راست میگرفتی و شوتت حالت Driven میگرفت .
ولی از تو 13 اینا اومدن اون ضربه ازاد تاکتیکی رو اضافه کردن ما رو به فنا دادن . جوری که الان تا میای RB رو بگیری یار اضافه میکنه . اقا یار نخواستیم . همون سیستم قبلی بهتر بود . لذت فوتبال به ضربه ازاد های مستقیمشه نه غیر مستقیمش . یا لااقل کش دکمه اش رو عوض میکردن .

حالا شما روشت رو بزار ببینیم چطوریه ؟

من از این روش استفاده کردم و جوابم گرفتم. البته برای این داورا (زمانی که توپ دست ماست) چیزی به نام خطا تعریف نشده اما اگه شما کوچکترین شارژ رو رو بازیکن حریف تو جریمه خودت انجام بدی در جا پنالتی . فکر کنم الگو داورای ایرانی بودن مثل قهرمانی :n09:

بازی تمرینی که حذف نشده !!!!!
اگه دسته ایکسباکس دارید ، توی ARENA کلید BACK رو بزنید ..... چند گزینه میاد ، یکیش بازی تمرینیه

دسته ی ایکسباکس ندارم . ps2 هست که با 360x مچ کردم با بازی . روش دیگری نداره ؟ منظورت از arena چیه ؟

ای خدا ... یعنی بعضی وقتا میخوام سرمو بکوبم به مانیتور !!!! نمیدونم چی شده که باید از اکثر تیما 1 گل بخورم !!! دفاع تیم که داغون . پشت دفاع که خالی میمونه و خیلی ضایع توپ از دروازه حریف زده میشه میرسه یه مهاجم و تک به تک و گللللللل !!!!!
دیگه بریدم . تیم هم میلانه و دفاع رامی و مکسس و آباته و دی شیلیو . کسی میدونه مشکل از کجاست .؟؟!!!!!!!!:grrr:

من با میلان زیاد بازی کردم ولی یکی یا دوبار فقط اینجوری شد . پچ های مودینگ وی رو نصب کردی همو رو ؟ سیستم 1-3-2-4 خیلی خوبه برای جلوگیری از این مشکل به نظرم.

-----------------------------------------------------------------
اما سوال خودم :

من اهل کریر و اینا نیستم اما تا دلتون بخواد جام جهانی و جام باشگاههای اروپا و جام خود ساخته:n09: و .. ... بازی کردم به جزء لیگ . گفتیم یه لیگم بزنیم (خارج از کریر) اما همش تو بازی 7 به بعد می پره بیرون و ارور
close program
میده . از کرک 4 استفاده می کنم . چه پشت سر هم بازی کنم 7 تا بازی رو و چه مثلا 3 تا بازی کنم و سیو کنم و بیام بیرون و دوباره برم تو تورنومنت ، بازم بعد پایان بازی 7 میپره بیرون و در واقع جلوتر نمیره .

علت چیه؟ به نتم وصل نشدم اصلا .:n13:

delpiero107
18-01-2014, 20:04
بچه ها کسی لینک دانلود گزارشگر عربی وایتالیایی و اسپانیایی نداره

Amir-Rainman
18-01-2014, 20:32
من اهل کریر و اینا نیستم اما تا دلتون بخواد جام جهانی و جام باشگاههای اروپا و جام خود ساخته:n09: و .. ... بازی کردم به جزء لیگ . گفتیم یه لیگم بزنیم (خارج از کریر) اما همش تو بازی 7 به بعد می پره بیرون و ارور
close program
میده . از کرک 4 استفاده می کنم . چه پشت سر هم بازی کنم 7 تا بازی رو و چه مثلا 3 تا بازی کنم و سیو کنم و بیام بیرون و دوباره برم تو تورنومنت ، بازم بعد پایان بازی 7 میپره بیرون و در واقع جلوتر نمیره .

علت چیه؟ به نتم وصل نشدم اصلا .:n13:

الان کرک 5 اومده و هیچ مشکلی تا حالا نداشته، از این استفاده کنین، احتمالا درست میشه

دانلود کرک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Sk92if_7iIEH_yhs5miMQRRK6AChAVQ)

M O H A MM A D
18-01-2014, 20:38
الان کرک 5 اومده و هیچ مشکلی تا حالا نداشته، از این استفاده کنین، احتمالا درست میشه

دانلود کرک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Sk92if_7iIEH_yhs5miMQRRK6AChAVQ)

با ویندوز 8 سازگاره؟

AlirezaLamLam
18-01-2014, 21:02
آره بچه ها مخصوصاً ایتالیاییو اگه کسی داره لینکشو بده ( اقدام سریع :n02:)

amiralimadrisimo
18-01-2014, 21:49
بقول سرهنگ علیفر مشکل از دفاع خطی هستش. :n02: من خودم به مکسس اصلا اعتقاد ندارم.از تاکتیک پرسینک استفاده کن هر چند خیلی اثر نداره. با چه ترکیبس بازی می کنی؟ اگر 4-2-3-1 باشه یک هافبک تخریبی بزار یک دونه بازیساز

elshaarawy
18-01-2014, 21:58
بفرما داداش : Arabic Commentary[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Or [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Italian commentary
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Or [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Spanish Commentary
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Or [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نصب کردی خبرم کن . چون خودم تست نکردم

elshaarawy
18-01-2014, 22:15
و زبان های گزارشگری دیگر :

Russian Commentary

Czech Commentary

German Commentary

Hungary Commentary
Portuguese commentary

French commentary

Polish commentary

Dutch Commentary
:n19::n19::n19:

EhsanCPU
18-01-2014, 22:45
و زبان های گزارشگری دیگر :

Arabic Commentary
Italian commentary
Spanish Commentary
Russian Commentary
Czech Commentary
German Commentary
Hungary Commentary
Portuguese commentary
French commentary
Polish commentary
Dutch Commentary

دوست عزیز شما گزارشگر عربی، ایتالیایی، اسپانیایی، روسی، چکوسلواکی، آلمانی، مجاری، پرتغالی، فرانسوی، لهستانی و هلندی رو گذاشتی
زبان مادری خودمون رو هم اگه هست میذاشتی عادل یا مزدک هم باشه که چه بهتر :n02:

elshaarawy
18-01-2014, 23:06
دوست عزیز شما گزارشگر عربی، ایتالیایی، اسپانیایی، روسی، چکوسلواکی، آلمانی، مجاری، پرتغالی، فرانسوی، لهستانی و هلندی رو گذاشتی
زبان مادری خودمون رو هم اگه هست میذاشتی عادل یا مزدک هم باشه که چه بهتر :n02: در حال دانلود گزارش ایتالیایی هستم تموم بشه خبر میدم .:n21:

Gregar
18-01-2014, 23:27

اگه فقط بعضی وقتها اینطوری میشه که طبیعیه و فقط دلیلش خورد کردن اعصاب بازیکنه . اما اگه همیشه دفاعت خوب نبوده دیگه اون مشکل از زیرساختهاست :n02: باید بیشتر تمرین کنی دیگه . دفاع خوب هم فقط و فقط طبق تجربه بدست میاد .
هر نسخه از فیفا هم دفاع یه جور شده . من خودم اینقدر تو 13 پدرم در اومد تا دفاعم خوب شد و حتی توی انلاین هم خیلی ها میگفتن در سطح بین المللی دفاع میکنی :n05: جدا از شوخی دفاعم توی 13 خیلی خوب بود ولی الان تو 14 به دلیل سنگین تر شدن بازیکنها سخت تر شده . ولی با این حساب جلوی cpu روی ورلدکلاس راحت دفاع میکنم . cpu توی هر بازی حداکثر 2 یا 3 تا موقعیت داره .

زبان مادری خودمون رو هم اگه هست میذاشتی عادل یا مزدک هم باشه که چه بهتر :n02:

elshaarawy
18-01-2014, 23:36
گزارش ایتالیایی دانلودش تموم شد . خیلی باحاله انصافا . فکر کنم مال sky sport هست صداش انصافا عالیه نه بم نه زیر .. پیشنهاد میکنم دانلود کنید از دست ندید .من برم بقیه زبان ها رو دانلود کنم .:n19::n19::n20::n20::n19:

B3HZ@D
18-01-2014, 23:46
درود

دوستان پچ جدیدی برای آپدیت دیتابیس و برطرف کردن مشکلات فیفا ارائه نشده ؟!
کلا آخرین پچ اصلاحی چی هست ؟! :n02:

ممنون

mehrabooni
18-01-2014, 23:51
دیتا بیس رو روی 2 بزارم یا روی 4 یا روی 4 ماتریکس ؟؟
کسی بلده دیتابیس رو باید روی کدوم حالت بزارم
بی زحمت بگین ؟؟
میخام مربی باشم منیجر باشم

reza4024
19-01-2014, 00:02
واسه دوستانی که میگن توپ گیری سخته
البته توپ گیری , نه خط دفاعی
من حرفه ای نیستم اما چیزی که خیلی مهمه اینه مخصوصا اگه مثل من تازه از pes اومدین فیفا
تو pes وقتی دکمه سرعت و پاس رو گرفته بودین در هر صورت میرفت دنبال توپ اما تو فیفا وقتی میره دنبال توپ که توپ زیر پای بازیکن حریف باشه
وقتی پاس بدن بازیکنتون توقف میکنه تو این حالت,مخصوصا پاس هوایی
یا توقف میکنن یا با سرعت نمیرن دنبال توپ
وقتی توپ سرگردونه خودتون بازیکنو هدایت کنین
نکته پیش پا افتاده ای بود اما دیدم همه دوستان لطف کردن بیشتر نکات رو گفتن منم اینو گفتم واسه تکمیل کردنش :n11:

در مورد جا موندن خط دفاعی هم که اره واقعا داغونه
یه بار واسه سی پی یو برزیل رو بگیرین از تو زمین خودش جوری هوایی پاس میده که که تک به تک میشه
سی پی یو با برزیل عالی بازی میکنه :n02:

EhsanCPU
19-01-2014, 00:02
بی زحمت بگین ؟؟

سلام برای Manager زیاد فرقی نداره ولی اگه میخوای جام جهانی بازی کنی بزارش روی 4 یا 4 ماتریکس
در 4 ماتریکس قدرت واقعی بازیکنان در ماه های اخیر شبیه سازی شده

Zlatan_ibra
19-01-2014, 01:01
اقا من اگه بخوام پچ مودینگوی 1.5 رو بریزم باید دوتا پچ قبلی رو هم بریزم؟ تا 1.2 ریختم همشو

ARMIN 007
19-01-2014, 01:15
آپدیت رسمی EA رو فکر نکنم بتونم اونایی که skidrow داده استفاده کنم. از تو FIFA 14 MWM Selector.exe میشه آپدیت رسمی EA رو فعال کرد؟
اونی مه تو FIFA 14 MWM Selector.exe هستش چنده؟ آخه سه تا اومده انگار
بعدش اونایی که skidrow داده چند مگن؟

EhsanCPU
19-01-2014, 01:45
اقا من اگه بخوام پچ مودینگوی 1.5 رو بریزم باید دوتا پچ قبلی رو هم بریزم؟ تا 1.2 ریختم همشو

بله دوست عزیز
پچ Moddingway مثل Pesedit نیست
در Pesedit پچ آخر حاوی تمام پچ هاست ولی در Moddingway اینطور نیست باید همه پچ ها تک تک نصب شوند

mehrabooni
19-01-2014, 09:16
سلام برای Manager زیاد فرقی نداره ولی اگه میخوای جام جهانی بازی کنی بزارش روی 4 یا 4 ماتریکس
در 4 ماتریکس قدرت واقعی بازیکنان در ماه های اخیر شبیه سازی شده

میدونستی خیلی مردی :n12::n11:
شرمنده اگه زیاد سوال میپرسم.چون تازه اومدم سمت فیفا.هیچی یادندارم

mehrabooni
19-01-2014, 09:20
حذف شود
تکراری شد

Mohammad Yek110
19-01-2014, 09:53
دسته ی ایکسباکس ندارم . ps2 هست که با 360x مچ کردم با بازی . روش دیگری نداره ؟ منظورت از arena چیه ؟

arena همونجاس که یه بازیکن و یه دروازبان هستن ، توی فیفا های قبلی همون اول بازی میومد
دسته ی ps2 فک کنم باید اون دکمه رو بزنید که کنار start هست ، اگه اشتباه نکنم اسمش selectــه

pc-game
19-01-2014, 10:10
آقا این پچ های گزارشگر رو چجوری نصب کنیم ؟؟؟ حداقل آموزشش رو هم بگید خب . ...

AlirezaLamLam
19-01-2014, 10:39
آقا این پچ های گزارشگر رو چجوری نصب کنیم ؟؟؟ حداقل آموزشش رو هم بگید خب . ...
عزیز آموزش نمیخواد که . وقتی از زیپ دراووردی برو توو پوشش هرچی توش هستو کپی کن توو پووشه Game فیفات. همین

elshaarawy
19-01-2014, 11:15
راستی من میتونم زبان عربی رو به بازی اضافه کنم .. جالبه همه چیز حتی اخبار تو کررمد هم عربی میشه هرکی میخواد بگه چون باید آپلود کنم :n18:

mehrabooni
19-01-2014, 11:22
اگه بازی را در سلکتور روی Career Mode Tournaments قرار بدیم و کرر بازی کنیم،جام جهانی و جام باشگاهای اروپا و . . . به لیگی که بازی می کنیم اضافه میشند ؟
مثلا من در لیگ انگلیس علاوه بر جام های خود لیگ انگلیس،جام باشگاهای اروپا را هم میتونم برم ؟

mehrabooni
19-01-2014, 11:23
میخام همزمان فقط منیجر بازی کنم و جام جهانی و جام باشگاه های اروپا رو داشته باشم

آیا اگه کنار moding way پچ گرافیکی هم نصب کنم مشکلی پیش میاد ؟

میشه لینک بهترین پچ گرافیکی رو بزاری دانلود کنیم ؟

؟؟؟؟؟؟؟
؟؟؟؟؟؟؟
؟؟؟؟؟؟؟
؟؟؟؟؟؟؟

amiralimadrisimo
19-01-2014, 11:57
عزیز شما اگه روی
Career Mode Tournaments بزاری این جام ها تو کریری اضافه میشن. ولی اگه روی game mode تورنمت بزاری فقط به تورنمنت هات اضافه میشه و نمی تونی کریر بری . اگر هم همزمان پچ گرافیکی و مودینگ وی رو بزاری مشکلی پیش نمیاد مثل خود من

Gregar
19-01-2014, 16:25
بی زحمت بگین ؟؟

دیتابیس 2 رسمیه . یعنی همه چی لایسنس شده است مثل خود اپدیت فیفا ارجینالش
اما دیتابیس 4 اومدن به صورت دست ساز تیم ها رو اضافه کردن به بازی . من خودم به خاطر اینکه میترسم وسط کریر با دیتابیس 4 مشکلی پیش بیاد دیتابیس 2 رو نصب کردم .
ماتریکس رو اصلا نصب نکن . چون به شدت تخیلیه . اینم اومدن به صورت دستی اورال بازیکنها رو طبق بازی های فصل قبلشون تغییر دادن که قدیمی حساب میشه و اپدیت 2 یا 4 جدیدترن .

حالا خواهشا اگه کسی دیتابیس 4 یا 4 ماتریکس رو داره و داره کریر بازی میکنه بگه چجوریاست و مشکلی نداشته تا الان ؟ ادم میترسه چندسال کریر بری بعد کرش بشه .

mehrabooni
19-01-2014, 16:34
جناب Gregar عزیز :n12::n12:
تشکر از شما کافی نبود،تصمیم گرفتم این پست رو بنویسم،دمت گرم داداش گل

میشه لینک پچ گرافیکی برای بازی رو بدی

Zlatan_ibra
19-01-2014, 18:22
دیتابیس 2 رسمیه . یعنی همه چی لایسنس شده است مثل خود اپدیت فیفا ارجینالش
اما دیتابیس 4 اومدن به صورت دست ساز تیم ها رو اضافه کردن به بازی . من خودم به خاطر اینکه میترسم وسط کریر با دیتابیس 4 مشکلی پیش بیاد دیتابیس 2 رو نصب کردم .
ماتریکس رو اصلا نصب نکن . چون به شدت تخیلیه . اینم اومدن به صورت دستی اورال بازیکنها رو طبق بازی های فصل قبلشون تغییر دادن که قدیمی حساب میشه و اپدیت 2 یا 4 جدیدترن .

حالا خواهشا اگه کسی دیتابیس 4 یا 4 ماتریکس رو داره و داره کریر بازی میکنه بگه چجوریاست و مشکلی نداشته تا الان ؟ ادم میترسه چندسال کریر بری بعد کرش بشه .

من از اول از دیتابیس4 شروع کردم که خیلی هم خوبه...باهاش کریر هم رفتنم که الان تو سال 2017 هستم مشکلیم نداشتم اصلا....
یه سوالم من دارم
الان من پچ جدید مودینگوی رو بریزم سیو کریر هام دوباره پاک میشه و ارور میده؟

Zlatan_ibra
19-01-2014, 19:15
اقا من پچ جدید رو ریختم دیتابیس 4 رو هم انتخاب کردم ولی الان موقع انتخاب کریر دیلیت میده....یه جا دیگه هم فیفا نصب دارم تو اون اینطوری نمیشه چون فعلا دیتابیس نصب نکردم ولی اونم چمنش دست سازه
کمک

Gregar
19-01-2014, 22:16
اقا من پچ جدید رو ریختم دیتابیس 4 رو هم انتخاب کردم ولی الان موقع انتخاب کریر دیلیت میده....یه جا دیگه هم فیفا نصب دارم تو اون اینطوری نمیشه چون فعلا دیتابیس نصب نکردم ولی اونم چمنش دست سازه
کمک

خوب یه اموزش کوچولو واسه کسایی که کمی با این قضیه اپدیت کردن دیتابیس مشکل دارن :
موقعی که database رو apply میکنی اگه دیتابیس نسبت به نسخه قبلی که نصب کردی عوض شده باشه دیگه نمیتونی کریرت رو ادامه بدی .
واسه همین همیشه اگه نگران نصب دیتابیس جدید و خراب شدن کریرتون هستین یکی از این دوتا کارها رو بکنین کافیه :
1- توی فایل FIFA14MW - Readme - How to Install یا توی خود پیج مودینگ وی برین ببینین توی قسمت تغییرات نسخه جدید پچ (یعنی قسمت change log مربوط به ورژن جدید) ایا اسمی از دیتابیس مورد نظرتون برده یا نه ؟ مثلا اگه نوشته Database 4.0 and 4.0 matrix یعنی دیتابیس 4 و 4 ماتریکس توی این نسخه اپدیت شده ان که اگه یکی از این دیتابیس ها رو اعمال کنین دیگه کریری که قبلا شروع کردین رو نمیتونین ادامه بدین و باید پاکش کنین .
2- روش اول که یه چیز بدیهی بود که ادم قبل از نصب هر مود تغییراتش رو نگاه کنه .
ولی اگه نگاه هم نکردین نکردین . منتهی اگه نمیخواین کریرتون یه دفعه خراب بشه این کار رو بکنین .
پایین گزینه apply یه گزینه داره به نام backup current database که از دیتابیس فعلی تون پشتیبان میگیره
بعد از نصب پچ جدید قبل از apply کردن هر دیتابیسی یه بک اپ از دیتابیس فعلیتون بگیرین و بعدش دیتابیس رو apply کنین .
اگه یه وقت دیدین کریرتون خراب شد میرین دوباره توی MWM Selctor و توی قسمت database ها حالا دیتابیس قبلی تون به نام career database backup هستش که اگه اونو apply کنین دوباره دیتابیس قبلیتون برمیگرده و میتونین کریرتون رو ادامه بدین . قبلش حواستون باشه کریرتون رو پاک نکرده باشین

Zlatan_ibra
19-01-2014, 23:27
با این حساب کریر من پرید.....الان چمن رو چطور درست کنم؟من هرچقدر چمن رو دیفالت میکنم بازم همون چمن های مسخره دست ساز هستش همون frankieو .....

mehrabooni
19-01-2014, 23:41
پچ گرافیکی بدین دانلود کنیم دیگه دوستان گل

elshaarawy
20-01-2014, 01:01
این پچ مال چمن هست دیگه نمیدونم چه چیز دیگه ای تغییر میکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mehrabooni
20-01-2014, 01:06
این پچ مال چمن هست دیگه نمیدونم چه چیز دیگه ای تغییر میکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا بهترین پچ گرافیکی رو معرفی کنین با عکس
ایا این بهترین پچ هست

ARMIN 007
20-01-2014, 01:27
آپدیت رسمی EA رو فکر نکنم بتونم اونایی که skidrow داده استفاده کنم. از تو FIFA 14 MWM Selector.exe میشه آپدیت رسمی EA رو فعال کرد؟
اونی مه تو FIFA 14 MWM Selector.exe هستش چنده؟ آخه سه تا اومده انگار
بعدش اونایی که skidrow داده چند مگن؟

...........

Gregar
20-01-2014, 12:35
...........

اپدیتهای skidrow ربطی به پچ ندارن . یعنی شما اگه اپدیت بخوای باید فقط اونا رو نصب کنی و چاره دیگه ای نیست .
اون گزینه EA update manager توی MWM Selector هم ربطی به اپدیت خود فیفا نداره و مربوط به دیتابیس هستش .
و اصلا هم مربوط به نسخه های کرکی فیفا نیست و مربوط به کساییه که بازی ارجینال دارن .

این گزینه واسه اینه که کسایی که ارجینال دارن و میخوان انلاین بازی کنن موقع بازی انلاین فیفا دیتابیسشون رو با سرورهای فیفا چک میکنه که دیتابیس تغییر نکرده باشه و در واقع طرف تقلب نکرده باشه . اگه دیتابیس شما با دیتابیس رسمی فیفا مطابقت نداشته باشه از بازی خارج میشین یا به اصطلاح desynchronized میشین .
واسه همین این گزینه رو گذاشتن واسه کسایی که فیفا ارجینال دارن و هم میخوان مثلا با دیتابیس 4 ، کریر بازی کنن و هم میخوان بعضی وقتها انلاین بازی کنن که واسه انلاین باید گزینه EA update manager رو فعال کنن تا دیتابیس رسمی فیفا فعال بشه و واسه کریر دوباره باید این گزینه رو disable کنن تا مثلا دیتابیس 4 فعال بشه .

واسه ماها که نسخه کرکی داریم چون افلاین بازی میکنیم باید disable باشه .

Zlatan_ibra
20-01-2014, 14:00
اقا یکی کمک کنه من همه ی پچها رو ریختم ولی اون تیمایی که گفته بودن اضافه نشد و هم کیتهای ملی مث اسپانیا همون کیت قدیمی هستن...تو 1.2 اینطوری نبود

ARMIN 007
20-01-2014, 15:49
اپدیتهای skidrow ربطی به پچ ندارن . یعنی شما اگه اپدیت بخوای باید فقط اونا رو نصب کنی و چاره دیگه ای نیست .
اون گزینه EA update manager توی MWM Selector هم ربطی به اپدیت خود فیفا نداره و مربوط به دیتابیس هستش .
و اصلا هم مربوط به نسخه های کرکی فیفا نیست و مربوط به کساییه که بازی ارجینال دارن .

این گزینه واسه اینه که کسایی که ارجینال دارن و میخوان انلاین بازی کنن موقع بازی انلاین فیفا دیتابیسشون رو با سرورهای فیفا چک میکنه که دیتابیس تغییر نکرده باشه و در واقع طرف تقلب نکرده باشه . اگه دیتابیس شما با دیتابیس رسمی فیفا مطابقت نداشته باشه از بازی خارج میشین یا به اصطلاح desynchronized میشین .
واسه همین این گزینه رو گذاشتن واسه کسایی که فیفا ارجینال دارن و هم میخوان مثلا با دیتابیس 4 ، کریر بازی کنن و هم میخوان بعضی وقتها انلاین بازی کنن که واسه انلاین باید گزینه EA update manager رو فعال کنن تا دیتابیس رسمی فیفا فعال بشه و واسه کریر دوباره باید این گزینه رو disable کنن تا مثلا دیتابیس 4 فعال بشه .

واسه ماها که نسخه کرکی داریم چون افلاین بازی میکنیم باید disable باشه .
پس الان من آپدیت های گیم پلی مثل شوت فنی و پاس تو عمق و اینا رو بخوام باید چکار کنم؟

Amirhos3ein
20-01-2014, 19:38
سلام من هرکاری میکنم نتونستم هیچکدوم از پچهارا تو بازی اعمال کنم
تمام کارایی ک باید انجام دادا انجام دادم ولی تغیری تو بازی اعمال نمیشه اصلا به جز اسم تاتنهام

14
پچ ک تاحالا اومده را دانلود کردم

یکی یکی نصب کردم ولی هیچ تغیری تو بازی ندیدم

من این دوتا عکسا میزارم ببینید مشکل از کجاست از صبح تاحالا یه دارم بهش ور میرم اما موفق نشدم خواهشا کمک کنید ک دارم دیوونه میشم…

ترورخدا هرکی یه آموزش جامع و کامل داره بگه ک من بتونم استفاده کنم ازین
پچها ممنونم

elshaarawy
20-01-2014, 23:19
تمام کارایی ک باید انجام دادا انجام دادم ولی تغیری تو بازی اعمال نمیشه اصلا به جز اسم تاتنهام

14

من این دوتا عکسا میزارم ببینید مشکل از کجاست از صبح تاحالا یه دارم بهش ور میرم اما موفق نشدم خواهشا کمک کنید ک دارم دیوونه میشم…

پچها ممنونم

دوست گرامی . بعد از نصب پج باید با این برنامه File Master عملیات ریجسترینگ پوشه data رو انجام بدی تا چهره ها و لباس وبقیه چیزا اعمال بشه :n27:

ARMIN 007
21-01-2014, 00:18
پس الان من آپدیت های گیم پلی مثل شوت فنی و پاس تو عمق و اینا رو بخوام باید چکار کنم؟
...................

Gregar
21-01-2014, 00:22

باید اپدیتهای خود فیفا رو دانلود کنی . اپدیت 1 و 2 و 3 .
اپدیت 2 حجمش زیاده (2 گیگ) . اگه نمیتونی دانلود کنی بی خیالش شو . ولی اپدیت 1 و اپدیت 3 رو حتما بریز . اپدیت 1 که همون مشکلات گیم پلی رو بهتر میکنه و اپدیت 3 هم که همین کار رو میکنه و واسه اجرای بازی با کرک 5 لازمه . این دوتا رو نصب کن . اپدیت 1 به صورت نصبیه و اپدیت 3 کپی پیسته .
بعد از ریختن اپدیت 3 کرک ورژن 5 مربوط به اپدیت 3 رو که شمال سه تا فایل میشه از تو خود پک اپدیت 3 بریز تو پوشه بازی و از طریق فایل fifa14-3dm.exe بازی رو اجرا کن .

اینم لینک اپدیتها : لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

14

پچها ممنونم

پچ مودینگ اصلا احتیاجی به i68 regenerator نداره . خودش موقع نصب فایلهای.bh رو regenerate میکنه .
در صورتی که فقط مود رو به صورت دستی نصب کنین احتیاج به i68 دارین و اگه از طریق MWM Installer نصب کنین احتیاجی به i68 نیست . این i68 بیشتر باعث میشه پچ ها خرابتر بشن چون ممکنه گزینه اشباه بزنین . من خودم اول فکر میکردم لازمه و کلی بازیم رو خراب کرده بود اما بعدا درست شد .

حالا شما بگو :
پچ های مودینگ وی رو به ترتیب از 1.0.1 تا 1.5.1 نصب کردین ؟(اونجور که تو تصویر میبینم شما مثل اینکه پچها رو تا اخرین نسخه نصب نکردین . چون توی اخرین نسخه گزینه های تغییر تم و تغییر intro هم داره) (هر بار که نصب کردین باید برین تو پوشه Data و اون قضیه پوشه loc رو درست کنین)
اپدیتهای 1 و 2 و 3 مربوط به خود بازی رو نصب کردین ؟
موقع نصب فایل installer رو با run as admin اجرا کردین ؟
تغییرات دیگه تو بازی رو ندیدین ؟ منظور مثلا لباس های جدید (مثل لباس جدید المان ، ارژانتین ، اسپانیا و لباس های دوم بعضی تیم ها مثل بارسا با شرت زرد و دورتموند با شورت زرد)

در کل پیشنهاد میکنم بازی رو از اول نصب کنین . اپدیتهای حداقل 1 و 3 خود فیفا رو بریزین و کرک ورژن 5 رو هم بریزین . بعد پچ های مودینگ وی از 1.0.1 رو تا 1.5.1 به ترتیب نصب کنین . این وسط هیچ کار اضافه دیگه ای رو بازی انجام ندین . مثل همون i68 یا پچ دیگه یا هر چی .
واسه اپدیتها هم لینک بالای پست گذاشتم برین اونجا .

ARMIN 007
21-01-2014, 00:29
اپدیت 2 حجمش زیاده (2 گیگ) . اگه نمیتونی دانلود کنی بی خیالش شو . ولی اپدیت 1 و اپدیت 3 رو حتما بریز . اپدیت 1 که همون مشکلات گیم پلی رو بهتر میکنه و اپدیت 3 هم که همین کار رو میکنه و واسه اجرای بازی با کرک 5 لازمه . این دوتا رو نصب کن . اپدیت 1 به صورت نصبیه و اپدیت 3 کپی پیسته .
بعد از ریختن اپدیت 3 کرک ورژن 5 مربوط به اپدیت 3 رو که شمال سه تا فایل میشه از تو خود پک اپدیت 3 بریز تو پوشه بازی و از طریق فایل fifa14-3dm.exe بازی رو اجرا کن .

اینم لینک اپدیتها : لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پچ مودینگ اصلا احتیاجی به i68 regenerator نداره . خودش موقع نصب فایلهای.bh رو regenerate میکنه .
در صورتی که فقط مود رو به صورت دستی نصب کنین احتیاج به i68 دارین و اگه از طریق MWM Installer نصب کنین احتیاجی به i68 نیست . این i68 بیشتر باعث میشه پچ ها خرابتر بشن چون ممکنه گزینه اشباه بزنین . من خودم اول فکر میکردم لازمه و کلی بازیم رو خراب کرده بود اما بعدا درست شد .

حالا شما بگو :
پچ های مودینگ وی رو به ترتیب از 1.0.1 تا 1.5.1 نصب کردین ؟(اونجور که تو تصویر میبینم شما مثل اینکه پچها رو تا اخرین نسخه نصب نکردین . چون توی اخرین نسخه گزینه های تغییر تم و تغییر intro هم داره) (هر بار که نصب کردین باید برین تو پوشه Data و اون قضیه پوشه loc رو درست کنین)
تغییرات دیگه تو بازی رو ندیدین ؟ منظور مثلا لباس های جدید (مثل لباس جدید المان ، ارژانتین ، اسپانیا و لباس های دوم بعضی تیم ها مثل بارسا با شرت زرد و دورتموند با شورت زرد)

در کل پیشنهاد میکنم بازی رو از اول نصب کنین . اپدیتهای حداقل 1 و 3 خود فیفا رو بریزین و کرک ورژن 5 رو هم بریزین . بعد پچ های مودینگ وی از 1.0.1 رو تا 1.5.1 به ترتیب نصب کنین . این وسط هیچ کار اضافه دیگه ای رو بازی انجام ندین . مثل همون i68 یا پچ دیگه یا هر چی .

خیلی ممنون...
فقط میشه بگید آپدیت 2 گیگی چکار میکنه؟ آخه خیلیه!

reza4024
21-01-2014, 00:31
Gregar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شرمنده اسمتو نمیدونم
یه سوال
واسه آنلاین بازی کردن تقریبا نت با چه سرعتی لازمه؟ با 128 کار راه میفته؟ :n02:
128 سرعتمه اما سرعت دانلودم از 50 تا 130 متغیر هستش

Amirhos3ein
21-01-2014, 12:03

حالا شما بگو :

سلام دوست عزیز اول تشکر کنم به خاطر توجهت
خدمتت بگم که من بازیا نصب کردم کرک ورژن 4 و فایل dep را ریختم و بازی اجرا شد به راحتی
بعدش آپدیتهای moddingway از خوده سایتش دانلود کردم و همه را از MODDINGWAY MOD V 0.5 تا MODDINGWAY MOD V 1.5.1 را نصب کردم ولی کلا بازی اجرا نشد و بعد از عکس مسی از بازی پرید بیرون
این عکسیم ک گذاشتم آپدیتهای 0.5 تا 0.8.5 را ریختم و بعداین عکسا گذاشتم
آپدیت 1 و 2 و 3 کدومه؟!؟!؟!
بله موقع نصب run as admin اجرا کردم
فقط تغییری ک دیدم اول هر بازی از لیگ های مختلف لوگوی اون لیگ میاد،تابلو تبلیغلتیا عوض میشه
ولی اسکوربوردا تغییری نمیکنه
لباسم یه بار فقط لباس آلمان عوض شدا و اسم تاتنهام کامل شد
ولی هیچکدوم از جامها نمیاند

آپدیتای 1 و 3 لینکشا میشه بزاری با کرک ورژن 5
یعنی پیچهای قبل 1.0.1 را نصب نکنم؟؟

Gregar
21-01-2014, 12:07
خیلی ممنون...
فقط میشه بگید آپدیت 2 گیگی چکار میکنه؟ آخه خیلیه!

معلوم نیست چه کار میکنه اما بالاخره حتما یه کاری میکنه دیگه :n02:
به هر حال گفتم من که تغییری ندیدم با نصب اپدیت 2 . میتونی نصبش نکنی . البته اینجوری هم نیست که با نصب اپدیت 3 اپدیت قبلی نصب بشه . باید همه رو نصب کرد . ولی به هر حال وقتی امکان دانلودش نیست خیلی نباید سخت گرفت :n06:

Gregar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شرمنده اسمتو نمیدونم
یه سوال
واسه آنلاین بازی کردن تقریبا نت با چه سرعتی لازمه؟ با 128 کار راه میفته؟ :n02:
128 سرعتمه اما سرعت دانلودم از 50 تا 130 متغیر هستش

سرعتت که خوبه . با هم سرعت 30 هم راه میفته کارت ولی مهم پینگته .
واسه فیفا اینجوری نیست که پینگت رو با یه سرور خاص تست کنی و ببینی خوبه یا نه . چون به هر حال موقع بازی انلاین به صورت pvp وصل میشن . یعنی هر دو بازیکن به هم وصل میشن . چون اگه با ایرانی ها بازی کنی لگ و دیلی نداری یا خیلی کم داری . ولی با خارجی ها ممکنه لگ و دیلی داشته باشی .
ولی به طور کلی از 4.2.2.4 پینگ بگیر ببین پینگت زیر 200 هست یا نه . این پینگ نسبتا قابل قبوله ولی باز هم ممکن نتیجه متغیر باشه .
چه بسا خیلی ها رفتن ارجینال خریدن و دیدن پینگشون خوبه اما لگ و دیلی دارن و با تغییر isp وضعشون بهتر شده . بهر حال همه چی تاثیر داره . بعضی وقتها که میبینی اصلا connect نمیتونی بشی و یکی دو روز بعد باز درست میشه . کلا از دو سال پیش وضعیت بازی های انلاین تو ایران به هم ریخت که هنوز هم بعضی مشکلات پابرجاست .

سلام دوست عزیز اول تشکر کنم به خاطر توجهت
خدمتت بگم که من بازیا نصب کردم کرک ورژن 4 و فایل dep را ریختم و بازی اجرا شد به راحتی
بعدش آپدیتهای moddingway از خوده سایتش دانلود کردم و همه را از MODDINGWAY MOD V 0.5 تا MODDINGWAY MOD V 1.5.1 را نصب کردم ولی کلا بازی اجرا نشد و بعد از عکس مسی از بازی پرید بیرون
این عکسیم ک گذاشتم آپدیتهای 0.5 تا 0.8.5 را ریختم و بعداین عکسا گذاشتم
آپدیت 1 و 2 و 3 کدومه؟!؟!؟!
بله موقع نصب run as admin اجرا کردم
فقط تغییری ک دیدم اول هر بازی از لیگ های مختلف لوگوی اون لیگ میاد،تابلو تبلیغلتیا عوض میشه
ولی اسکوربوردا تغییری نمیکنه
لباسم یه بار فقط لباس آلمان عوض شدا و اسم تاتنهام کامل شد
ولی هیچکدوم از جامها نمیاند

آپدیتای 1 و 3 لینکشا میشه بزاری با کرک ورژن 5
یعنی پیچهای قبل 1.0.1 را نصب نکنم؟؟

کرک 5 تو خود اپدیت 3 هستش .
لینک اپدیت ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

واسه پچ های مودینگ وی هم این فروم اصلی پچهاست که میتونی ازش دانلود کنی و هر وقت پچ جدیدی هم بیاد اول تو همین فروم قرار میگیره .

Moddingway ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پچ 1.0.1 به صورت AIO . یعنی تمام پچهای قبلش رو توش داره . اونو بگیر و بعدش به ترتیب پچ ها رو تا 1.5.1 نصب کن .
قبلش من که میگم بازی رو از اول نصب کن . اون فایل dep نمیدونم چیه ولی ملت همه بدون اون دارن بازی رو بازی میکنن . بهتره نریزیش .
بعد از نصب بازی ، اپدیتها رو بریز (اپدیت 1 به صورت نصبیه و اپدیت 3 کپی پیسته) و بعد کرک 5 از توی اپدیت 3 رو بریز .
بعد هم به ترتیب پچهای مودینگ وی رو نصب کن و اون قضیه پوشه loc رو هم یادت نره هر بار که پچ نصب کردی اون رو اجرا کنی . اگه انگلیسیت خوبه که روش نصب پچ رو تو خود فایل readme مربوط به پچها نوشته .
باز هم یادت نره اون i68 لازم نیست .

ARMIN 007
21-01-2014, 12:43
معلوم نیست چه کار میکنه اما بالاخره حتما یه کاری میکنه دیگه :n02:
به هر حال گفتم من که تغییری ندیدم با نصب اپدیت 2 . میتونی نصبش نکنی . البته اینجوری هم نیست که با نصب اپدیت 3 اپدیت قبلی نصب بشه . باید همه رو نصب کرد . ولی به هر حال وقتی امکان دانلودش نیست خیلی نباید سخت گرفت :n06:

بحث توانایی دانلودش نیست ، شبا میزارم دانلود شه ، ولی خب باید تغییری بکنه یا نه؟
اون همه تیم و فیس و لباس و اضافه کرده MODDINGWAY MOD جمعا 600 مگه اونوقت 2 گیگ چیه؟
1.3 رو نصب کنم خود 1.3 نصب میشه؟

norooz1345
21-01-2014, 15:12
باسلام میخواستم بدونم راهی نیست توی کریر نقل و انتقالات قدرت بازیکنابیاد اخه بیشتر اونا فقط تیک خورده ومعلوم نیست چجوریا با تشکر

Gregar
21-01-2014, 15:52
بحث توانایی دانلودش نیست ، شبا میزارم دانلود شه ، ولی خب باید تغییری بکنه یا نه؟
اون همه تیم و فیس و لباس و اضافه کرده MODDINGWAY MOD جمعا 600 مگه اونوقت 2 گیگ چیه؟
1.3 رو نصب کنم خود 1.3 نصب میشه؟

تغییرات یک پچ ربطی به حجمش نداره که . توضیح بیشتر میدم .
مودینگ وی کلی فایل داره که میریزه تو پوشه فیفا و بعد ادرس اونا رو عوض میکنه فقط . منظور اینکه فقط امکانات اضافه میکنه و گیم پلی و چیز دیگه ای رو تغییر نمیده .
در حالی که اپدیتهای رسمی فیفا باید فایلهای .big رو تغییر بدن که اون 2 گیگ به این خاطره که توش همون فایلهای اپدیت شده .big توی پوشه فیفا رو داره که اگه دقت کنی میبینی مثلا فایل Data3 حجمش 1.5 گیگه .
شما اگه نگاه کنی اپدیت 1 حجمش کمه چون نصبیه و تغییرات رو مستقیما روی فایلهای .big اعمال میکنه بر خلاف اپدیت 2 که فایلها رو تو به صورت کپی پیست جایگزین میکنه .
برای مثال امروز برای فیفا ارجینال از طرف EA یه اپدیت میاد به حجم 50 مگ که روی فایلهای data3 و data6 تغییراتی ایجاد میکنه . حالا اگه skidrow بخواد این اپدیتها رو به صورت غیر رسمی رلیز کنه (مثل همین اپدیت 2) باید فایل های data3 و data6 و کلی فایل دیگه رو توی یک پک رلیز کنه که حجمش میره بالای 3 گیگ .
به این خاطره حجم اپدیت دو ، 2 گیگ در میاد چون توش فایل اپدیت شده ی Data3 رو داره اما اپدیت 3 فقط فایل patch.big رو داره که حجمش میشه 50 مگ .

باسلام میخواستم بدونم راهی نیست توی کریر نقل و انتقالات قدرت بازیکنابیاد اخه بیشتر اونا فقط تیک خورده ومعلوم نیست چجوریا با تشکر

فقط بازیکنهای شناخته شده به طور دقیق قدرتشون معلومه . واسه بقیه بازیکنها باید وقتی روشون میری گزینه ask ... رو بزنی که یکی از scout هات بره روش تحقیق کنه و بعد از یه مدت به صورت تقریبی قدرتشون رو بهت میگه .

البته اگه حوصله اینکارها رو نداشتی یا مثل من اطلاعات دقیقتر میخواستی یه سر به این سایت بزن : SoFIFA ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Zlatan_ibra
21-01-2014, 16:21
اقا من الان همه چیم درسته فقط اسکوربوردم خرابه...میشه کمک کنین؟

Amirhos3ein
21-01-2014, 18:38
آقا من بازیا از اول نصب کردم،دوآپدیتی ک گفتیا دانلود کردم و کپی کردم و کرک V5 هم از آپدیت سومی کپی کردم ولی وقتی بازیا اجرا میکنم و عکس مسی میاد از بازی میپره بیرون.... :n28::n28::n28:
دیگه به مراحل نصب پیچها نمیرسم:n03::n03:

elshaarawy
21-01-2014, 19:43
آقا من بازیا از اول نصب کردم،دوآپدیتی ک گفتیا دانلود کردم و کپی کردم و کرک V5 هم از آپدیت سومی کپی کردم ولی وقتی بازیا اجرا میکنم و عکس مسی میاد از بازی میپره بیرون.... :n28::n28::n28:
دیگه به مراحل نصب پیچها نمیرسم:n03::n03: من از کرک 4 استفاده میکنم و مشکلی ندارم

elshaarawy
21-01-2014, 19:45
راستی یکی کمک کنه . تو بازی تیم حریف با یه پاس تو عمق مهاجمشون به توپ میرسه و مدافع های من مثل احمق ها موقع پاس تو عمق به عقب نمیرن !!!!!!!!!!!!

Greedy
21-01-2014, 20:21
سلام
من بعد گندی که pes2014 زد فیفا14 نصب کردم و خیلی خوشم اومد دو ماهی هست که فیفا 14 رو زیاد بازی میکنم الان تو کریر تو درجه لجندری صدر جدولم با بارسا ولی چند تا مشکل دارم با فیفا14 که اینجا میذارم ممنون میشم کمک و راهنمایی کنید :n02:

1- مهم ترین و اعصاب خرد کن ترین مشکل تو فیفا14 عدم استقبال از توپ هست یعنی من مثلا با اینیستا پاس میدم به مسی ، مسی عین چوب خشک وایمیسته تا توپ برسه بهش خودش دو قدم نمیاد نمیاد استقبال توپ سر همین وایستادن که توپ خودش بیاد تو پاش دفاع حریف حالا میخواد از رئال بتیس هم باشه عین جت میاد توپ میقاپه میره :دی :n04: کلا باید بازیکن کلی دورتراز دفاع باشه یا اینقدر پاس محکم بدی تو پاش که اونم توپ میخوره به پاش برمیگرده این مشکل شما هم دارید یا فقط من دارم ؟ سر همین موضوع خیلی توپ هام لو میره منم چون دوست دارم از طریق عمق موقعیت ایجاد کنم و حتی اگر موقعیت سانتر از گوشه هم باشه باز پاس به عقب میدم و از طریق عمق موقعیت ایجاد کنیم زیاد نمیشه پاسکاری کرد چون بازیکنام وایمیستن تا توپ قشنگ بیاد تو پاشون و اخر هم لو میره البته من هیچ پچی نریختم تو اپدیت جدید درست نشده ؟
2-سانتر زمینی تو فیفا14 وجود نداره ؟ تو راهنما زده بود که دو بار پشت سر هم سانتر بزنی سانتر زمینی میکنه ولی من هر چی میزنم دوباره همون هوایی سانتر میکنه که بدرد بارسا نمیخوره
3- [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هر مورد دقیقا اشاره به چی داره ؟ البته کلیت میدونم چون تو pes هم این چیزا هست ولی میخوام دقیق بدونم هر مورد مربوط به چی هست و شما با کدوم تنظیمات دسته بازی میکنید ؟
4- وقتی سرعت + rs یا همون انالوگ سمت راست رو به جلو رو همزمان بگیری توپ میندازه جلو بازیکن میدوئه دنبال توپ ولی خوب این حرکت انجام نمیشه 50-50 هست یعنی یه بار میبینی دو سه بار میزنی انجام نمیده حرکت رو بعد یه بار دیگه میزنی توپ کلی میندازه جلو ولی خود بازیکن مثلا نیمار که توپ انداخته جلو وایمیسته بازیکن حریف که کلی هم از توپ عقب تره با سرعت میاد توپ میگیره بعد که بازیکن حریف توپ گرفت تازه نیمار یادش میفته بدوئه دنبال توپ:دی قلق داره یا کلا همینطوره ؟
5- من با همین دفاع تاکتیکال بازی میکنم قلقش هم یاد گرفتم ولی بعضی موقع ها دفاع هام گیج میزنن یعنی توپ و بازیکن از دو قدمیش رد میشه ولی توپ نمیگیره
فعلا همینا بیشتر سواله واسه تا سوالات بعدی پیشاپیش ممنون از کمک هاتون :n02:

Gregar
21-01-2014, 23:02
سلام
من بعد گندی که pes2014 زد فیفا14 نصب کردم و خیلی خوشم اومد دو ماهی هست که فیفا 14 رو زیاد بازی میکنم الان تو کریر تو درجه لجندری صدر جدولم با بارسا ولی چند تا مشکل دارم با فیفا14 که اینجا میذارم ممنون میشم کمک و راهنمایی کنید :n02:

1- مهم ترین و اعصاب خرد کن ترین مشکل تو فیفا14 عدم استقبال از توپ هست یعنی من مثلا با اینیستا پاس میدم به مسی ، مسی عین چوب خشک وایمیسته تا توپ برسه بهش خودش دو قدم نمیاد نمیاد استقبال توپ سر همین وایستادن که توپ خودش بیاد تو پاش دفاع حریف حالا میخواد از رئال بتیس هم باشه عین جت میاد توپ میقاپه میره :دی :n04: کلا باید بازیکن کلی دورتراز دفاع باشه یا اینقدر پاس محکم بدی تو پاش که اونم توپ میخوره به پاش برمیگرده این مشکل شما هم دارید یا فقط من دارم ؟ سر همین موضوع خیلی توپ هام لو میره منم چون دوست دارم از طریق عمق موقعیت ایجاد کنم و حتی اگر موقعیت سانتر از گوشه هم باشه باز پاس به عقب میدم و از طریق عمق موقعیت ایجاد کنیم زیاد نمیشه پاسکاری کرد چون بازیکنام وایمیستن تا توپ قشنگ بیاد تو پاشون و اخر هم لو میره البته من هیچ پچی نریختم تو اپدیت جدید درست نشده ؟
2-سانتر زمینی تو فیفا14 وجود نداره ؟ تو راهنما زده بود که دو بار پشت سر هم سانتر بزنی سانتر زمینی میکنه ولی من هر چی میزنم دوباره همون هوایی سانتر میکنه که بدرد بارسا نمیخوره
3- [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هر مورد دقیقا اشاره به چی داره ؟ البته کلیت میدونم چون تو pes هم این چیزا هست ولی میخوام دقیق بدونم هر مورد مربوط به چی هست و شما با کدوم تنظیمات دسته بازی میکنید ؟
4- وقتی سرعت + rs یا همون انالوگ سمت راست رو به جلو رو همزمان بگیری توپ میندازه جلو بازیکن میدوئه دنبال توپ ولی خوب این حرکت انجام نمیشه 50-50 هست یعنی یه بار میبینی دو سه بار میزنی انجام نمیده حرکت رو بعد یه بار دیگه میزنی توپ کلی میندازه جلو ولی خود بازیکن مثلا نیمار که توپ انداخته جلو وایمیسته بازیکن حریف که کلی هم از توپ عقب تره با سرعت میاد توپ میگیره بعد که بازیکن حریف توپ گرفت تازه نیمار یادش میفته بدوئه دنبال توپ:دی قلق داره یا کلا همینطوره ؟
5- من با همین دفاع تاکتیکال بازی میکنم قلقش هم یاد گرفتم ولی بعضی موقع ها دفاع هام گیج میزنن یعنی توپ و بازیکن از دو قدمیش رد میشه ولی توپ نمیگیره
فعلا همینا بیشتر سواله واسه تا سوالات بعدی پیشاپیش ممنون از کمک هاتون :n02:

قربونت داداش . حرفه ای از خودتونه :n02:
در مورد سوال 1 و 4 و 5 باید بگم فیفاست دیگه . فقط و فقط باید تجربه ات توی فیفا بیشتر بشه و بهش عادت کنی و این مشکلاتی که بعضی وقتها تو بازی پیش میاد رو بزاری به حساب طبیعی بودن بازی . دیگه باید cpu هم یه جورایی بتونه موقعیت ایجاد کنه دیگه :n02:

در مورد سوال 2 - واسه سانتر زمینی باید 3 بار پشت سر هم سانتر رو بزنی نه دو بار . با 2 بار زدن یه جوری میفرسته که مثلا با شیرجه بشه گل زد . یعنی یه هوا بالاتر از زمین . من خودم خیلی استفاده نمیکنم و بیشتر با نیمار و مسی میام تو 18 و پاس محکم میدم . چون زیاد فرصت نمیشه 3 بار سریع بزنی و ریسکه .

سوال 3 -
اول از همه اکثر این تنظیمات سه حالت دارن .
1-assisted =خود کامپیوتر کمی توی اون کنترل بهت کمک میکنه
2-Semi = کمی بهت کمک میکنه
3- manual = تمام کنترل به عهده خودته
مثلا اگه pass رو بزاری رو manual دقیقا پاس رو به جهتی که دسته رو گرفتی میده .

auto swithcing که میتونی بزاری روی manual که باید خودت بازیکن رو سوییچ کنی . یا با LB یا با RS . روی Air balls خودش واست موقع توپهای هوایی سوییچ میکنه . البته اگه دیدی سوییچ نکرد هم مشکلی نیست و باید بزاری همون حساب قبلی . روی auto هم که خودش واسه بازیکن ها رو عوض میکنه .

auto switching move assistance : این گزینه زمانی به کار میاد که گزینه بالا رو بزاری رو auto . اگه روی off باشه به محض سوییچ روی بازیکن به جهت دسته حرکت میکنه . اگه روی low یا high باشه بعد از سوییچ کمی در جهت قبلیش حرکت میکنه تا تو بتونی تصمیم بگیری . پیشنهاد میشه روی low بزاری در هر حالت .

passing power assistance : این تنظیم زمانی بدرد میخوره که گزینه پایینیش روی assisted یا semi باشه . اگه اینو on کنی اونوقت توی قدرت پاس هم بهت کمک میکنه . پیشنهاد میشه واسه دقیقتر شدن پاس off اش کنی .

pass assistance : اگه روی assisted باشه به جهت پاست کمک میکنه و روی semi کمی کمک میکنه و روی manual کمکی نمیکنه .
بقیه گزینه ها هم مثل همین هستن
through ball : کمک به پاس تو عمق ها
cross : کمک به سانترها
shot هم که کمک به شوته دیگه
lob pass : پاسهای هوایی
save : مربوط به زمانیه که در نقش دروازه بان بازی میکنی و تو بازی معمولی کارایی نداره
پیشنهاد میدم همه این گزینه ها رو به استثنای cross روی assisted بزاری و cross رو روی semi . دیگه اگه حرفه ای هستی میتونی روی منوال بازی کنی :n02:

Analog sprint : این گزینه اگه on باشه اونوقت شما هر چی پدال دسته رو بیشتر فشار بدی با سرعت بیشتری میدووی . اگه بتونی باهاش جور بشی خیلی گزینه بدرد بخوریه و باعث میشه بتونی دریبل های سرعتی بزنی و سرعتت خودت رو همیشه کنترل کنی . ولی استاد شدنش سخته یه کم اگه عادت کرده باشی . بهتره اول روی off باشه تا همیشه با حداکثر سرعت استارت بزنی .

defending : این هم که خودت دیدی دیگه . نوع دفاع رو میزاری روی tactical یا legacy . legacy میشه مثل pes .

دیگه همین :n01:

Greedy
21-01-2014, 23:57
قربونت داداش . حرفه ای از خودتونه :n02:
در مورد سوال 1 و 4 و 5 باید بگم فیفاست دیگه . فقط و فقط باید تجربه ات توی فیفا بیشتر بشه و بهش عادت کنی و این مشکلاتی که بعضی وقتها تو بازی پیش میاد رو بزاری به حساب طبیعی بودن بازی . دیگه باید cpu هم یه جورایی بتونه موقعیت ایجاد کنه دیگه :n02:

در مورد سوال 2 - واسه سانتر زمینی باید 3 بار پشت سر هم سانتر رو بزنی نه دو بار . با 2 بار زدن یه جوری میفرسته که مثلا با شیرجه بشه گل زد . یعنی یه هوا بالاتر از زمین . من خودم خیلی استفاده نمیکنم و بیشتر با نیمار و مسی میام تو 18 و پاس محکم میدم . چون زیاد فرصت نمیشه 3 بار سریع بزنی و ریسکه .

دیگه همین :n01:

دمت به معنای واقعی گرم :n18: :n16:
پس کلا همینطوره گفتم شاید مشکل از من هست ... پس باید بیشتر تمرین کنم :دی تو امتحانای ترم یونی که تا ساعت 3 نصفه شب به جای درس خوندن داشتیم فیفا14 میزدیم این دو سه هفته تعطیلی بین ترم باید همت بیشتری بکنم :n09:

فقط یه سوال دیگه :
من تازه برای اولین بار میخوام پچ های فیفا رو دانلود کنم صفحات قبلی هم یادمه یه بار طریقه و ترتیب دانلود پچ ها رو گفته بودی ولی الان پیداش نکردم
باید برم اینجا :

Version 1.5.1 - Update

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Version 1.5.0 - Update

Version 1.3.0 - Update

Version 1.2.6 - Update

Version 1.2.5 - Update

Version 1.2.0 - Update

Version 1.0.1 - ALL IN ONE
همه اینا رو دانلود کنم دیگه ؟

=====
پس اپدیت های اینجا چیه :
اینجا هم باید دانلود کنیم ؟
:دی چقدر دردسر داره :دی

TimeWarp
22-01-2014, 00:40
شاید اینو بدونید ولی برای دوستانی که نمی دونن
یه بخش تمرین مجزا هست
میرید تو سربرگ play
بخش more
اونجا یه گزینه داره (بازیکن رو یه زانو نشسته و زیر دستش توپه:n08:چه راهنمایی دقیقی) arena

بخش تمرین یک به یک هست. همینجا (دسته ی ps2 ) کلید select رو بزنید (کنار کلید start ) یه کادر سمت چپ باز میشه و از اونجا می تونید حالت های مختلف تمرین رو انتخاب کنید .

به نظر من این بخش قبلا خیلی بهتر و جامع تر بود (راستی این بخش خارج از چهارچوب تمرینی هست که امتیاز میده و ...)

TimeWarp
22-01-2014, 00:42
واقعا میشه همه ی این تکنیک ها و حرکات نمایشی رو تو بازی انجام داد ؟!! به شخصه شوک روشن باشه اصلا راحت نیستم.
دیدنش خالی از لطف نیست هر چند بعضی هاش فانتزی هست و به درد بازی نمی خوره یا در جریان بازی کارآمد نیست. حفظ حرکات هم خیلی سخته .

رمز : mylove

:n06:

reza4024
22-01-2014, 00:45
Gregar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (افتخار بده اسمتو بگو :n02: ) که کامل توضیح داد
واسه سانتر زمینی یه بار همینجوری Lt رو گرفتم زمینی سانتر کرد اما یکی دو بار بیشتر امتحان نکردم
یه امتحانی کن

Greedy
22-01-2014, 01:08
واقعا میشه همه ی این تکنیک ها و حرکات نمایشی رو تو بازی انجام داد ؟!! به شخصه شوک روشن باشه اصلا راحت نیستم.
دیدنش خالی از لطف نیست هر چند بعضی هاش فانتزی هست و به درد بازی نمی خوره یا در جریان بازی کارآمد نیست. حفظ حرکات هم خیلی سخته .

اتفاقا من همش با شوک بازی میکنم
خیلیاش رو من تو زمین اجرا میکنم کلا من زیاد با دریبل ور میرم تا دو سه ماه پیش هم که pes بازی میکردم کل دریبل های pes بلد بودم با رفیقام که بازی میکردم اینقدر دریبل و اینا به کار میبردم بهم میگفتن که دروازه خالی هم دریبل بزن :n09: الان هم بیشتر دریبل های فیفا رو تمرین کردم یاد گرفتم یاد بگیری اجراش کنی خیلی تو بازی به کار میاد مثلا من با نیمار از گوشه که با سرعت میرم دفاع حریف میچسبه به من من دریبل rs بالا بعد سریع rs به سمت راست میزنم این دریبل فوق العاده هست خیلی گلام با این دریبل میزنم

Zlatan_ibra
22-01-2014, 02:09
دوستان لااقل بگین چرا تو پچ جدید لباس و لوگو بعضی تیمای ملی رسمی نیستش؟تو پچ1.2 که همشون رسمی بودن...یعنی لوگوی فدراسیونشون بود نه پرچم کشورشون

Greedy
22-01-2014, 16:54
دمت به معنای واقعی گرم :n18: :n16:
پس کلا همینطوره گفتم شاید مشکل از من هست ... پس باید بیشتر تمرین کنم :دی تو امتحانای ترم یونی که تا ساعت 3 نصفه شب به جای درس خوندن داشتیم فیفا14 میزدیم این دو سه هفته تعطیلی بین ترم باید همت بیشتری بکنم :n09:

فقط یه سوال دیگه :
من تازه برای اولین بار میخوام پچ های فیفا رو دانلود کنم صفحات قبلی هم یادمه یه بار طریقه و ترتیب دانلود پچ ها رو گفته بودی ولی الان پیداش نکردم
باید برم اینجا :

Version 1.5.1 - Update

Version 1.5.0 - Update

Version 1.3.0 - Update

Version 1.2.6 - Update

Version 1.2.5 - Update

Version 1.2.0 - Update

Version 1.0.1 - ALL IN ONE
همه اینا رو دانلود کنم دیگه ؟

=====
پس اپدیت های اینجا چیه :
اینجا هم باید دانلود کنیم ؟
:دی چقدر دردسر داره :دی

من تمام این اپدیت های بالا رو دانلود کردم حالا باید یکی یکی هر کدوم تو فلدر FIFA 14 اکسترکت کنم ؟ بعد دونه دو برای هر کدوم ModdingWayInstaller بزنم در اخر هم فلدر loc رو پاک کنم loc-licensed اسمش بکنم loc ?
یا
یا وقتی همه رو اکسترکت کردم و اخر سر Version 1.5.1 رو ریختم در اخر ModdingWayInstaller یه بار اجرا کنم و فقط هم یه بار فلدر loc رو پاک کنم loc-licensed اسمش بکنم loc

چون هفت تا اپدیت هست هر بار هی بخوام ModdingWayInstaller رو اجرا کنم واسه هر کدوم و فلدر loc رو تغییر بدم اعصاب خرد کن هست

Amir-Rainman
22-01-2014, 17:49
من تمام این اپدیت های بالا رو دانلود کردم حالا باید یکی یکی هر کدوم تو فلدر FIFA 14 اکسترکت کنم ؟ بعد دونه دو برای هر کدوم ModdingWayInstaller بزنم در اخر هم فلدر loc رو پاک کنم loc-licensed اسمش بکنم loc ?
یا
یا وقتی همه رو اکسترکت کردم و اخر سر Version 1.5.1 رو ریختم در اخر ModdingWayInstaller یه بار اجرا کنم و فقط هم یه بار فلدر loc رو پاک کنم loc-licensed اسمش بکنم loc

چون هفت تا اپدیت هست هر بار هی بخوام ModdingWayInstaller رو اجرا کنم واسه هر کدوم و فلدر loc رو تغییر بدم اعصاب خرد کن هست

همه ی آپدیت ها رو بریزین تو پوشه FIFA 14 و ModdingWayInstaller رو اجرا کنید
MWM selector رو اجرا کنید ، دیتابیس رو رویه 2 بزارید و Apply کنید، آپدیت EA هم Disabled کنید
وارد بازی بشید.

stealer
22-01-2014, 18:05
یه فایل یک مگی بود فقط واسه نقل و انتقالات اونو ریختمو درست شد البته واسه شروع فصل بود و تغییرات اول فصل
چنین فایل هایی واسه نیم فصل هم کسی داره؟
اگه داره ممنون میشم برام بفرسته

Amin Safavi
22-01-2014, 22:41
سلام دوستان. من دسته شک دار دارم. چطوری توش پنالتی بگیرم.؟ تو توضیحاتش میگه با دکمه LS که میشه دایره سمت چپی ، دروازبان را تکون میدی و با RS که فکر کنم میشه دایره سمت راستی ، شیرجه میره. ولی هرکاری میکنم شیرجه (Dive) نمیره. میگه باید RS را فشار (Press) بدی، ولی نه با فشار به پایین و نه با چپ و راست کردن شیرجه نمیره !!!!

یه مورد دیگه اینکه، من الان که دقت کردم دیدم ، دکمه دایره سمت راست من ، وقتی میچرخونمش ، کار دکمه های 1. 2 .3 .4 با همون مربع ، ضربدر، و .... اینا را میکنه !!! وقتی تو game controller هم میزنم همون چراغ های 1.2.3.4 روشن میشه !!! از من فقط اینجوری یا از شما هم همینطوره ؟؟؟؟ نکنه به خاطر همینه که شیرجه نمیزنه... هیچکدوم از حرکت های تکنیکی که توش RS هست را هم نمیتونم بزنم :n03:...
میشه بگید باید چیکار بکنم ؟
ممنونم

mehrabooni
22-01-2014, 22:45
چطوری دسته ی بازی رو مثل pes تنظیم کنم ؟؟؟؟؟؟

دایره = سانتر
ضربدر = پاس
مربع = شوت
مثلث = پاس تو عمق
r1 = سرعت
l2 = جابجا شدن بین بازیکنهای تیم خودمون

mehrabooni
22-01-2014, 22:47
چطوری دسته ی بازی رو مثل pes تنظیم کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دایره = سانتر
ضربدر = پاس
مربع = شوت
مثلث = پاس تو عمق
r1 = سرعت

در حالت دفاعی هم

دایره = تکل بزنه
ضربدر = بره دنبال توپ
مربع = هد بزنه در حالت دفاع کردن که توپ روی هوا هست
R1 و L1 = دویدن و یار عوض کردن

Amin Safavi
22-01-2014, 23:37
1- مهم ترین و اعصاب خرد کن ترین مشکل تو فیفا14 عدم استقبال از توپ هست یعنی من مثلا با اینیستا پاس میدم به مسی ، مسی عین چوب خشک وایمیسته تا توپ برسه بهش خودش دو قدم نمیاد نمیادد

با استفاده از دکمه های L1 یا L2 ( هرکدوم که خودت تنظیم کرده باشی ) میره به استقبال توپ. فکر کنم تو تنظیماتش زده Run Player.

Zlatan_ibra
23-01-2014, 20:07
از وقتی که دوتا پچ اخر رو ریختم تغییرات ندیدم که هیچ....کریر مودم هم پاک شد...از اولم که شروع میکنم کرش میشه

esi222
23-01-2014, 22:35
سلام دوستان فیفا باز :n18:
من فیفا نسخه بدون نیاز به نصب رو دارم.میخوام آپدیتش کنم.
لینک پچ،آپدیت بزارید بی زحمت؟
میدونم احتمال 99% قبلا گذاشتید ممنون میشم دوباره بزارید.
این آفسایدش خیلی اذیت میکنه.چیکارش میشه کرد؟ با آپدیت درست میشه؟
ممنون

mehrabooni
23-01-2014, 22:46
از وقتی که دوتا پچ اخر رو ریختم تغییرات ندیدم که هیچ....کریر مودم هم پاک شد...از اولم که شروع میکنم کرش میشه

منم همینطور مدام کرش میشه بازی

amiralimadrisimo
24-01-2014, 00:11
داداش چک کن شاید analog یا mode خاموش هست رو دستت باید روشن کنی

Amin Safavi
24-01-2014, 02:39
داداش چک کن شاید analog یا mode خاموش هست رو دستت باید روشن کنی

وقتی روشن میکنم هم جواب نمیده ..البته دیگه RS کار دکمه های 1.2.3.4 را هم نمیکنه. !!!

Amin Safavi
24-01-2014, 03:11
میشه از دوستانی که دکمه RS درست کار میکنه خواهش کنم فایل نوت buttonData را بهم بدند...تو پوشه Game هستش. میخوام تنظیماتشو درست کنم.

AlirezaLamLam
24-01-2014, 10:27
آقا یک محاجم نوک توپ و با استعداد می شه بم معرفی کنید. تیم شدیداً نیاز داره

Zlatan_ibra
24-01-2014, 11:06

بلفودیل و ایکاردی از اینتر رو بخر....هردو74-75 هستن ولی من جفتشونو تو 2-3فصل کردم 86!

stealer
24-01-2014, 11:17
اگه با چلسی بازی میکنی دیگو کاستا خیلی خوبه:دی
قدرت بدنی عالی داره و قد خیلی خوب
اون نوک گذاشتمش هر چی رو سرش بیادو میزنه خلی راحت هم چند نفرو جا میذاره با قدرت بدنیش

mehrabooni
24-01-2014, 12:35
چطوری دسته ی بازی رو مثل pes تنظیم کنم ؟؟؟؟؟؟

دایره = سانتر
ضربدر = پاس
مربع = شوت
مثلث = پاس تو عمق
r1 = سرعت

در حالت دفاعی هم

دایره = تکل بزنه
ضربدر = بره دنبال توپ
مربع = هد بزنه در حالت دفاع کردن که توپ روی هوا هست
R1 و L1 = دویدن و یار عوض کردن
جواب بدین دیگه دوستان

Amin Safavi
24-01-2014, 12:45
جواب بدین دیگه دوستان

خب عزیز من باید از تو خود بازی تنظیم کنی. باید جای دکمه هاشو عوض کنی. تو setting باید بری. تو قسمت کنترل.

mehrabooni
24-01-2014, 18:02
اون shot که مقابلش نوشته assisted و پاس که نوشته manual چیه

reza4024
24-01-2014, 18:29
میشه از دوستانی که دکمه RS درست کار میکنه خواهش کنم فایل نوت buttonData را بهم بدند...تو پوشه Game هستش. میخوام تنظیماتشو درست کنم.

بفرما:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

انالوگ هم روشن کن
انالوگو روشن نکنی جهتم کار نمیکنه
با LS شیرجه میزنه تو پنالتی

Gregar
24-01-2014, 23:25

مهاجم سرعتی میخوای luis muriel و martial . این پسره martial که توی موناکو هستش توی چند فصل اورالش از 63 میرسه به تقریبا 90 . ببین دیگه چی هستش

مهاجم محبوب خودم : Yassine Benzia از فیفا 13 تا الان . اورالش توی چند فصل از 67 میرسه 85 . یعنی این بشر با اورال 70 شده بود اقای گل لالیگای من . سبک بازیش مثل مسیه و هر موقعیتی رو گل میکنه . بالاترین Curve ای که تو بازی دیدم مال این بازیکن بوده . وقتی تخصص ضربه ازاد بگیره شما کرنر رو نشونه بگیر میزنه تو دروازه . به این حد curve داره .

zanyar.sew
25-01-2014, 04:50
عزیزان ماهر واسه آپدیت چیکار کنم؟ es آپدیت نداده بیرون انگار چیه بیخیاله بازی شده انگار ، بهش نمیرسه لا کردار.

Zlatan_ibra
25-01-2014, 09:56
اقا چمن من دوباره سیاه شد همه جا سیاهه چیکار کنم؟
یبار نشد بیایم این بازی رو درست بازی کنیم

reza.8
25-01-2014, 17:00
دوستان چندتا هافبک خوب معرفی میکنید...

اقا چه داستانی شده...دفاع رو گذاشیم تاکتیکال...فصل رو شروع کردیم...همه بازیا تو 10 دقیقه اول گل میخورم!!!:n02:
سخت شده دفاع کردن

Gregar
25-01-2014, 19:40

اقا چه داستانی شده...دفاع رو گذاشیم تاکتیکال...فصل رو شروع کردیم...همه بازیا تو 10 دقیقه اول گل میخورم!!!:n02:
سخت شده دفاع کردن

بهترین هافبک : Pogba که اصلا احتیاجی به توصیف این موجود نیست
گزینه های خوب دیگه واسه هافبک تهاجمی : Correa و Hernanes
هافبک دفاعی : Malanda و Goretzka

AlirezaLamLam
25-01-2014, 21:04
بهترین هافبک : Pogba که اصلا احتیاجی به توصیف این موجود نیست
گزینه های خوب دیگه واسه هافبک تهاجمی : Correa و Hernanes
هافبک دفاعی : Malanda و Goretzka

پیرو صحبتهای دوست و برادر عزیزمون آقای Gregar هافبک دفاعی فقط یکی اونم YAYA TUORE. اشتبا نوشتم؟:n13:

AlirezaLamLam
25-01-2014, 21:04
اقا چمن من دوباره سیاه شد همه جا سیاهه چیکار کنم؟
یبار نشد بیایم این بازی رو درست بازی کنیم
شاید امام زمان داره میاد :n28:

pc-game
26-01-2014, 07:16
آقا این پچ های گزارش گرا..همه شون نصب میشن به غیر عربیه...بره شما هم همین طوره ؟ توی بازی کسی حرف نمیزنه..

Arash Behroozi
26-01-2014, 10:55
کاش تورنمنت های چندنفره ی افلاین کاملتر بود نه جام حذفی داره نه مثل کریر بازیکنا خسته و مصدوم مییشن
حالا پیشرفت و خرید و فروش بازیکن پیشکش
داریم تورنمنت خونگی میزنیم هیچ جذابیتی نداره

Zlatan_ibra
26-01-2014, 11:32
فک نمیکنی تو فیفا14 فیزیک و سرعت توپ کمی غیر واقعی هستش؟پیس14 تو این مورد خیلی بهتره انصافا پاسکاری تو پیس14 لذت بخش تر هستش

مهدي.ف
26-01-2014, 11:52

سخت شده دفاع کردن
گوندوغانم عالیه الان تو تیم من اورالش 90 شده!!!! پوگبا و جک ویلشرم عالین! وراتی هم خوب پاس میده ولی طول میکشه اورالش زیاد شه نیمکت نشینمه!!!

Gregar
26-01-2014, 12:15
پیرو صحبتهای دوست و برادر عزیزمون آقای Gregar هافبک دفاعی فقط یکی اونم YAYA TUORE. اشتبا نوشتم؟:n13:

فکر نمیکنی سنش یه کم واسه خرید توی کریر زیاد باشه ؟ :n02:
وگرنه منم قبول دارم بهترین هافبک دفاعی حال حاضره .

Amir-Rainman
26-01-2014, 12:35

لینک ش مثل اینکه حذف شده، امکانش هست دوباره بزارید؟ :n16:

AlirezaLamLam
26-01-2014, 12:52
فکر نمیکنی سنش یه کم واسه خرید توی کریر زیاد باشه ؟ :n02:
وگرنه منم قبول دارم بهترین هافبک دفاعی حال حاضره .
آره ه ه ه ه ه ه ه ه :n02:

Gregar
26-01-2014, 14:46
خانم ها و اقایان :33:

و اینک جایزه ی تخیلی ترین سیو سال میرسد به Guaita دروازه بان رزمی کار تیم والنسیا :n08:
و باید اضافه کنم این دروازه بان سالهای سال تای چی کار کرده و به درجه استادی رسیده . به همین خاطر توپ رو به این صورت میتونه دفع کنه :n09:

به هیچ وجه این ویدئو رو از دست ندید . حجمش رو اوردم پایین کیفیتش یه ذره کم شد .

لینک ویدئو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

انصافا تقلب توی این ویدئو رو میشه انکار کرد ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شیطونه میگه این ویدئو رو بفرستم EA تا بهشون بفهمونم که چقدر تقلب توی بازیشون هر سال داره بیشتر میشه .
یکی هم از 13 داشتم که طرف بدون اینکه به توپ ضربه بزنه توپ رو شوت میکنه تو دروازه . مثل این فیلمها که طرف مشت میزنه و بادش طرف رو پرت میکنه :n08:

erfan90ir
26-01-2014, 15:40
شاید امام زمان داره میاد :n28:

مگه وقتی امام زمان میاد همه جا سیاه میشه ؟

pc-game
26-01-2014, 17:44
خانم ها و اقایان :33:

و اینک جایزه ی تخیلی ترین سیو سال میرسد به Guaita دروازه بان رزمی کار تیم والنسیا :n08:
و باید اضافه کنم این دروازه بان سالهای سال تای چی کار کرده و به درجه استادی رسیده . به همین خاطر توپ رو به این صورت میتونه دفع کنه :n09:

لینک ویدئو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

انصافا تقلب توی این ویدئو رو میشه انکار کرد ؟ :n27:
شیطونه میگه این ویدئو رو بفرستم EA تا بهشون بفهمونم که چقدر تقلب توی بازیشون هر سال داره بیشتر میشه .
یکی هم از 13 داشتم که طرف بدون اینکه به توپ ضربه بزنه توپ رو شوت میکنه تو دروازه . مثل این فیلمها که طرف مشت میزنه و بادش طرف رو پرت میکنه :n08:

لینک خراب است .. اصلاح بفرمائید

Zlatan_ibra
26-01-2014, 18:24
نه من دیدمش...کمی با قانون فیزیک جور در نمیاد :دی

pc-game
26-01-2014, 18:50
لینک خرابه برادر...

reza4024
26-01-2014, 19:32
دوستان لینک درسته

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط Gregar [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خانم ها و اقایان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینکه خوبه
من از این بدترش واسم پیش اومده

TimeWarp
26-01-2014, 20:23
لینک ش مثل اینکه حذف شده، امکانش هست دوباره بزارید؟ :n16: