ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Grand Theft Auto V

صفحه ها : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Turok-71
01-09-2012, 20:25
GRAND THEFT AUTO V
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سازنده: Rockstar North

ناشر: Rockstar Games

کارگردان: Adam Fowler

نویسنده: Dan Houser

تهیه کننده: Leslie Benzies

آهنگساز: Woody Jackson

سری: Grand Theft Auto

موتور: RAGE

پلتفرم: PlayStation 3 | Xbox 360 | PC

تاریخ عرضه: 17 سپتامبر 2013 | 26 شهریور 1392

PC: در 14 اوریل 2015 | 25 فروردین 1394

سبک/ ژانر: Action-adventure | Open World

حالت ها: Single-player | multiplayer

دیسک ها: 2 دیسک X360ا| 1 دیسک PS3

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

- تهیه،تنظیم و ترجمه مطالب: T-71 [ البرز ]
- کپی مطالب بدون ذکر لینک منبع ممنوع میباشد

manuelcalavera
01-09-2012, 21:40
با توجه به اسمهایی که فرمودید میگم ( سوبارو ، آئودی و ... ) ، من فکر نمیکنم که در این نسخه هم راک استار حاضر شده باشه حق کپی رایت ِ این همه ماشین رو بخره. به احتمال زیاد با همون اسمای چیتا یا Banshee یا امسال اون ماشینارو معرفی میکنن.

Dark Soul
01-09-2012, 21:58
با نسخه قبلی زیاد حال نکرده بودم ،بازی خیلی به سمت واقعیت رفته بود ....
اما با دیدن جت اسکی، هواپیما ، با چتر پریدن... به نظر میاد هیجانها و دیوونه بازیهای قبلی برگشتن مخصوصا اگه واقعا بشه یه کامیون در حال حرکتو دزدید!
البته نمیشه مطمئن بود اما حسابی جای امیدواری داره.

mrtrevenge
01-09-2012, 22:28
حداقل و سیستم مناسب برای بازی هم بزاری ممنون میشم:31:

Shadow-Man
01-09-2012, 22:50
خدا کنه هواپیماهاش قابل کنترل باشه مخصوصا جت جنگی.
این بازی بدون هواپیما هیچ حالی نمیده

Vahidking.75
02-09-2012, 00:06
نسخه بتای بازی ریلیز شده ... توی فیسبوک تو خود پیج Gta V نشته بود

kingmohsen
02-09-2012, 00:19
اینطور که از شایعات مشخصه این بازی برای نسل بعدی کنسول ها میاد. یعنی پلی استیشن 4 و ایکس باکس 720 و کامپیوتر و احتمالا اواخر سال 2013 میاد.

B.3.S.T
02-09-2012, 00:20
و باز GTA وارد میشود... : دی
تنها گیمی که از بدو تولیدش مارو مجبور به ارتقاء سیستم خونگیمون می کرد(البته ارزشش رو 100% داشته)!: دی
راک استار همیشه بهترین اوپن ورد ها رو تحویل گیمر داده و امکان نداشته کار فوق العاده از آب در نیاد.

ممنون برای تاپیک

I-Tech
02-09-2012, 00:26
تنها گیمی که از بدو تولیدش مارو مجبور به ارتقاء سیستم خونگیمون می کرد(البته ارزشش رو 100% داشته)!: دی

دقیقا زدی تو خال، خود من همیشه صبر میکنم GTA یه نسخه بده بعد میرم سیستم رو ارتقا میدم، چون اعتقاد دارم سیستمی که بتونه آخرین نسخه GTA رو روون اجرا کنه تا چند سال جواب میده :دی (مخصوصا با اون پورت های که راکستار انجام میده!)

Amir Hossein
02-09-2012, 02:38
بلاخره برای این بازی تاپیک زدن
مثل همیشه بازی محشری میشه
فقط امیدوارم بازی پورت نشه که با pc به مشکل بر نخوریم:31:

campuzlit
02-09-2012, 17:38
بچه ها این بازی واسه pc هم می یاد؟ پست اول رو درست دیدم اشتباه نیست. هر چند راک استار استاد بدترین پورت های ممکن واسه pc هستش. ولی خدا کنه سر این یکی بلایی که سر GTA4 آورد نیاره.

Turok-71
03-09-2012, 12:07
خدا کنه هواپیماهاش قابل کنترل باشه مخصوصا جت جنگی.
این بازی بدون هواپیما هیچ حالی نمیده

آره خب هواپیما و هلیکوپترها قابل کنترلن!

حداقل و سیستم مناسب برای بازی هم بزاری ممنون میشم:31:

فعلا که زوده!دندون رو جیگر بزار.D

بچه ها این بازی واسه pc هم می یاد؟

آره R* بعد از یه مدت که بازی روی کنسولا ریلیز شه واسه PC هم پورتش میکنه!

با توجه به اسمهایی که فرمودید میگم ( سوبارو ، آئودی و ... ) ، من فکر نمیکنم که در این نسخه هم راک استار حاضر شده باشه حق کپی رایت ِ این همه ماشین رو بخره. به احتمال زیاد با همون اسمای چیتا یا Banshee یا امسال اون ماشینارو معرفی میکنن.

چون هنوز معلوم نیست چه اسمایی رو واسه ماشینا در نظر بگیرن فعلا اسم واقعیشو دادن سایتا.
+
سال 2012 هکرها قفل بازی مکس پین 3 رو شکستن و احتمال دادن اطلاعات مربوط به وسایل نقلیه بازی GTA V رو داشته باشه.
قبلا باشکستن قفل GTA این اتفاق در مورد RDR افتاده بود و یه سری اطلاعات به دست آورده بودن.

حالا یه لیست از ماشینا منتشر شده که از مکس پین 3 کش رفتن هکرهای نانازی:

اتومبیل ها:

BENSON
BIFF
BOBCAT
BOBSLEIGH
BOXVILLE
BUCCANEER
BURRITO
CARGA
CASCO
CADGE
CARGA
CAVALCADE
CHAVOS
COGNOSCENTI
CS2000
DUKES
FEROCI
FLATTY
FORKLIFT
FUTO
FURZEN
FXT
GANT
HAULER
INFERNUS
MINIVAN
MULE
PATRIOT
PHANTOM
PRAIRIE
POLICE
RAILMU
RANCHER
TAXI
TRASH
SCHAFTER
SEINOVE
SKIMOBILE
SNOWPLOUGH
VANPONY
WILLARD
CABLECAR
SUBWAY
MONORAIL
MONORAIL2
MONORAIL3
TRAIN_CARG
LIGHTY
DUNE
RHINO
APC
CAVIERAO
CAVIERAO_VAR
CAR_BRZHATCHPLC
CAR_BRZSEDANPLC
CAR_BRZHATCHJNK
CAR_BRZSEDANJNK
CABLECAR
CHAIRLIFT
SUBWAY_LO
SUBWAY_HI
TRAIN_CARG
TRAINF_CARG
TRAINR_CARG
TRAIN_INT
LIGHTY
WINKY

موتورها:

Z75
JZ125
ENDURO
FAGGIO2
SPIKE

قایق ها:

SQUALO
MARQUIS
REEFER
TROPIC
DINGHY
TUG
CONTBO
BASSBOY
BAYER
CHIKA
FISHER
FISHBOAT_A
FISHBOAT_B
FISHBOAT_C
FISHBOAT_D
GUNBOAT
SABS_BOAT
BOAT_CHASE
DRUG_BOAT
SMALL_GB
MARQUIS
MINI_ORIG
MINI_BOAT
SKIVVY
PH_BOAT_S
PH_BOAT_L
SPORTO
TINNY
WHALER
WOODY
SMUG
EDSBOAT
BOAT_RS
FISHBOAT
BOTSAB
SPORTO

هلیکوپتر و هواپیما:

ANNHIL
MAVERICK
PH_HELI
ANDROM
FIGHTER
AUTOGYRO
HIND
NAPALM
SCAMP
BENTHAM
HELI_LUXURY
HELI_VCPF
HELI_CP
HELI_TFE
HELI_UFE
HELI_CS
HELI_REBEL
PH_HELI
DODO
CUBAN800
FIGHTER
BCHOPPER

IOG
03-09-2012, 12:36
خداکنه گرافیکش روونتر باشه!

2lombe
05-09-2012, 20:02
اینو ببینید و به خیلی چیز ها درمورد تریلر دوم پی ببرید:

jr07
20-09-2012, 19:12
this is the expected system requirements of gta v-
os-windows xp 32-bit ,vista and 7
cpu- intel core 2 duo 3ghz
gfx- nvidia 8600/ati 3870 or any other graphic card with 512mb memory
ram-4gb ram or more
sound card-directX 9c

من اینو امروز تو سایت ign دیدم
ده ها سایت انگلیسی زبان هم این رو به عنوان سیستم مورد نیاز بازی معرفی کردند
اگه اینطوری باشه که خیلی خوبه:27:

mahyarSAMSUNG
20-09-2012, 20:40
this is the expected system requirements of gta v-
os-windows xp 32-bit ,vista and 7
cpu- intel core 2 duo 3ghz
gfx- nvidia 8600/ati 3870 or any other graphic card with 512mb memory
ram-4gb ram or more
sound card-directX 9c

من اینو امروز تو سایت ign دیدم
ده ها سایت انگلیسی زبان هم این رو به عنوان سیستم مورد نیاز بازی معرفی کردند
اگه اینطوری باشه که خیلی خوبه:27:

خوب این مینیموم سیستم ... یعنی شما باید بازی رو بزاری رو 640x480 .... ولی به نظر من حداقل گرافیک که بتونی متوسط بازی کنی ( سایز حدود 1366 در 768 ) فکر کنم AMD 4850 یا gt250 باید باشه

FOURTH RETURN
21-09-2012, 15:40
کی میاد این بازی؟ روی چه لپتاپی اجرا میشه؟

jr07
21-09-2012, 17:12
کی میاد این بازی؟ روی چه لپتاپی اجرا میشه؟

تاریخ انتشارش هنوز معلوم نیست
بعید می دونم واسه 2012 بیاد
منظورت سیستم مورد نیازشه؟؟
تو پست بالایی هست.

Jeff hardy M
22-09-2012, 13:14
GTA V could miss March 2013

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

FOURTH RETURN
22-09-2012, 21:49
شش ماه دیگه باید صبر کنیم؟

Jeff hardy M
23-09-2012, 18:41
احتمال دادن march 2013 بیاد . ممکنه دیر تر هم بیاد :دی

ye adam
28-09-2012, 17:29
راک استار تنها نسخه ای بوود که برای pc اینقدر طول کشید
برید تو سایت پردیس گیم عرضه برای xbox و ps3 رو زده
pc هنوز معلوم نیست
فک کنم گرافیکش نسبت به xbox و ps3 خیلی سر تر باشه
ولی در هر صورت
کل بازی های دنیا یک جا
راک استار یک جا :دی

shayankh450
01-10-2012, 22:24
سایت amazon ان را برای پیش فروش گذاشته ولی انگار که سال 2013 انتشار میشه

ye adam
01-10-2012, 23:22
سایت amazon ان را برای پیش فروش گذاشته ولی انگار که سال 2013 انتشار میشه

این که واضح بود سال 2013 عرضه میشه :دی

shayankh450
02-10-2012, 13:29
همان جوری که واسه gta iv صبر کردم برای این هم صبر میکنم.خدا کنه واسه pc هم بیاد :42:

ye adam
02-10-2012, 15:47
همان جوری که واسه gta iv صبر کردم برای این هم صبر میکنم.خدا کنه واسه pc هم بیاد :42:

ببین یه چیز میگم همیشه یادت باشه
Gta v اصلا قابل مقایسه با iv نیست
چون واسش وقت گذاشتن و میترکونه
gta یعنی pc
gta برای کنسول اصلا بدرد نمیخوره
نه روش بازی نه گرافیک
حالش به اینه با موس بکشی نه دسته
کسایی که کنسول دارن ناراحت نشنا من فقط نظر شخصیمو دادم :)

shayankh450
02-10-2012, 15:52
دقیقا باهات موافقم با pc راحت تر میشه بازی کرد:10:

shayankh450
02-10-2012, 16:02
gta همش هست با تیر اندازی ولی نشانه گیری با موس بهتر از دسته است چون با موس حرفه ای تر می تونی تیر اندازی کرد و راحت تر بازی کنی:20:

ye adam
02-10-2012, 16:40
gta همش هست با تیر اندازی ولی نشانه گیری با موس بهتر از دسته است چون با موس حرفه ای تر می تونی تیر اندازی کرد و راحت تر بازی کنی:20:

ولی خودمونیما
کنسولیا چه جوری gta با دسته بازی میکنن؟
دسته بازی فقط به درد فوتبال میخوره
بقیه ی بازی ها بی معنیه

shayankh450
02-10-2012, 16:48
من یک بار باxbox بازی کردم خواستم با اسلحه روی کله مردم نشانه گیری کنم که 2 ساعت فقط داشتم نشانه را تنظیم میکردم اخر هم نخورد و خطا رفت:31:

ye adam
02-10-2012, 16:53
من یک بار باxbox بازی کردم خواستم با اسلحه روی کله مردم نشانه گیری کنم که 2 ساعت فقط داشتم نشانه را تنظیم میکردم اخر هم نخورد و خطا رفت:31:

این حرف حرف کسایی هست که pc دارن
باید دید حرف بچه های xbox و ps3 چیه :دی

shayankh450
02-10-2012, 16:54
راستی داخل gta v کودک نیست:13:
اگر بود چه حالی میداد:21:

ye adam
02-10-2012, 17:01
راستی داخل gta v کودک نیست:13:
اگر بود چه حالی میداد:21:

فعلا نمیشه حرفی زد
چون تغییرای زیادی کرده
اطلاعاتی هم ازش نیست
نمیشه فعلا حرفی زد

shayankh450
02-10-2012, 17:02
حالا فعلا بشینیم gta iv بازی کنیم تا gta v بیاد:8:

shayankh450
02-10-2012, 19:11
دوستان این هم گیم پلی جدید بازی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حتما ببینید

shayankh450
02-10-2012, 19:14
دوستان این گیم پلی رو حتما حتما حتما ببینید خیلی باحاله [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نبینی از دست رفته

kingmohsen
02-10-2012, 20:09
دوستان این هم گیم پلی جدید بازی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حتما ببینید

این ویدئو خیلیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییی خفن بود. به احتمال خیلی زیاد این بازیش نیست. اما اگه واقعا این بازیش باشه خیلی بده. چون آدم دنیای کامپیوتری رو با دنیای بازی ها قاطی میکنه و این خیلی بده :31:

دوستان این گیم پلی رو حتما حتما حتما ببینید خیلی باحاله [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نبینی از دست رفته

این ویدئو هم خیلی جذاب و قشنگه. اما مطمئنا gta نیست. چون شخصیت بازی اون شخصیت اصلی gta که راک استار نشون داده نیست.
اما خیلی ایده ی مرحلش جذاب و قشنگ و خاصه. خیلیییییییییییییییییییییی یییییییییی خالی بندی و غیر امکان پذیره صحنه های توی این ویدئو اما بسیار جذابه و تا حالا من که توی هیچ بازی ای اینطور صحنه های جذاب و دیدنی ای ندیدم

shayankh450
02-10-2012, 20:37
کاش این cd مال من بود ببینید:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :45::37::37:

kingmohsen
02-10-2012, 21:21
کاش این cd مال من بود ببینید:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :45::37::37:

مشخصه که کاملا فیک هست
منم میتونم یه چیزی مثه این بسازم
خرجش چندتا کاغذه با یک پرینتر
:31:

FOURTH RETURN
03-10-2012, 14:46
ارزش اینکه بازی اورجینالش رو بخریم داره کی میدونه چند تا دی وی دیه؟ احتمالا یه هارد اختصاصی هم باید براش بخریم؟

ye adam
12-10-2012, 17:05
Gamestop تاریخ انتشار GTA V را مارس سال بعد اعلام کرد.
سایت Gamestop یکی از بزرگترین سایتهای خرده فروشی در آمریکا عنوان GTA V را برای پیش فروش قرار داد و اعلام کرد که این عنوان برای هر سه پلتفرم اصلی منتشر خواهد شد.
پیش از این نیز خیلی از افراد و سایتهای دیگر در مورد تاریخ انتشار GTA V نظرات متفاوتی داشتند که هیچ کدام درست در نیامد.
لازم به ذکر است که Rock Star هنوز هیچ واکنشی نسبت به این خبر انجام نداده است.

داداش لینک بزار ببینیم

shayankh450
16-10-2012, 15:06
دوستان خبری از بازی نیست:sq_3:

ye adam
16-10-2012, 16:14
دوستان خبری از بازی نیست:sq_3:

وسطای سال 2013 عرضه میشه به احتمال زیاد

bache pooldar
16-10-2012, 22:49
آقا ما پشت کنکوریها هم دل داریم.خدا کنه بعده کنکور منتشر بشه!:sq_3:والا امسال هم باید پشت سد این غول بی شاخ و دم بمونیم. :sq_10:

Altairezio
19-10-2012, 21:07
دوستان من از وقتی اون تریلر اول در اومد مشتاق دیدن این تاپیک بودم!
حالا هم دیر اومدم!
دوستان تریلرا رو تو پست اول بزارین!
این بازی دیگه میترکونه!
ولی سیستم خیلی گرونه شایدم نترکونه!
اون ماشینا هم که اونجوری با اسم اصلی معرفی کردی بهتره همه رو عوض کنی!
چون میدونید که این راک استار کلا" قیافه ی ماشینا رو عوض میکنه و اسماشونم همونطور!
مثلا" تو IV آستون مارتین دی بی اس با یه ماشین دیگه ترکیب شده بود!
یا وایپر یا کوروت !و ....

shayankh450
19-10-2012, 21:27
دوست عزیز ما چند تا گیم پلی در صفحه های قبل گذاشتیم

shayankh450
19-10-2012, 21:28
دوستان یک گیم پلی دیگر

shayankh450
19-10-2012, 21:32
اینو هم ببینید

shayankh450
19-10-2012, 21:34
دوستان تریلر دوم بازی gta v

shayankh450
19-10-2012, 21:39
دوستان خبر های جدید از بازی
نقشه بازی سه برابر بزرگتر از لیبرتی سیتی است. دو فرودگاه، یک فرودگاه اختصاصی، و یک پایگاه نظامی در این نقشه شامل می شود و همچنین دو فرودگاه کوچک تر هم در مناطق حومه شهر و روستایی پراکنده شده است.
اگر شما اولین تریلر بازی را مشاهده کرده باشید فردی که سقف ماشینش را پایین می آورد در واقع شخصیت اصلیست نام او آدریان می باشد او یک فردی عادیست که البته برای به دست آوردن پول آسان، همه کار می کند. آدریان از اواخر نوجوانی خود دردنیای جنایات بوده است و با استفاده کردن خوب از پول به زن، شهرت جزیی رسیده است. آلبرت مردی که در تریلر با کت و شلوار مشکی رنگ دیده می شود ثروت آدریان را به عنوان فرصتی برای گسترش علاقه مندی های خود می بیند. در طول ماموریت های خودد ممکن است با افراد غریبه ای روبرو شوید که سعی می کنند مهارت ها و تخصص هایشان را به شما ارایه دهند. مثلا ممکن است با فرد غریبه ای برخورد کنید که جزور فروشندگان بازار سیاه اسلحه است اگر او را به استخدام خود در آورید می توانید زمانی که سلاح کم آوردید از او بگیرید یا این که به عنوان یک تک تیرانداز شما را در ماموریت های سخت پشتیبانی کند.
شما می توانید شخصیت خود را سفارشی سازی کنید. لباس ها در GTA V بسیار بهبود یافته است هر لباسی که عابران پیاده می پوشند هم برای شخصیت شما از از همان اول قابل دسترس خواهد بود. آمار سلامتی نیز ممکن است بازگردد. مذاکراتی بین هماهنگی کار کردن و بدن سازی در جریان است. برای بدن سازی شما نیاز به خوردن ندارید. غذا خوردن در کار شما تاثیر نمی گذارد. خوردن هنوز هم جزو موارد اختیاری بازیست اما اگر غذا هم بخورید چاق نخواهید شد اما عدم کار کردن کار هیکل شما را از حالت فیزیکی خارج خواهد کرد. سیستم های stregnth و stamina هم بازخواهد گشت. » پول:
پول که در این زمان بسیار سخت به دست می آید هنوز هم در این سری با بسیاری از کارها به راحتی به دست خواهد آمد همچنین همه چیز از لحاظ مقدار پرداخت به واقعیت نزدیک شده است. قیمت گذاری بر روی ، غذا ، ملک ، مسکن ، وسایل نقلیه و بسیاری از موارد دیگر شباهت هایی به دنیای واقعی دارند. قیمت safehouse ( خانه ، انبار ، محل سکونت ) با توجه به محله و مکانش متفاوت خواهد بود. شما باید برای خانه هایتان اجاره هم بپردازید و کم کم با پرداخت اجاره کل خانه از آن شما می شود مثلا اگر اجاره یک خانه ماهی 1000 دلار باشد با جمع شدن 12.000 هزار دلار خانه را خواهید خرید.
تجارت مواد مخدر هم نقش بزرگی در چگونگی به دست آوردن پول خواهد داشت.
در طول بعضی از ماموریت ها ( که عمدتا از سرقت یا دستبرد گروهی تشکیل شده ) می توانید طلاها و جواهراتی که برداشته اید یا ذخیره کنید یا بفروشید. به همین علت فروشگاه های با نام PawnStar به بازی اضافه شده است که هر شخص در فروشگاه خود کالاهای مخصوصی را به فروش می رساند و شما هم در مواقع لزوم می توانید تعدادی از وسایل خود را برای دریافت پول به ان ها بفروشید.همچنین ماموریت های تاکسی هم در این شماره بازگشته است.

» وسایل نقلیه:
وسایل نقلیه ای که در GTA IV وd The Episodes of Liberty City دیده اید مانند 1984, 1986, 1992, 1998, 2001, 2008, و 2012 برگردانده شده است حتی خودروهای جدیدی هم مانند Dewbauchee Zagato GT ، the Grotti T2 Widow ، Pfister Hannover و Dinka S-EX در بازی مشاهده خواهید کرد. خبر خوب در این است که دوچرخه هم در بازی وجود دارد.
قطار، سیستم مترو، اتوبوس و تاکسی طوری برنامه ریزی و در سرتاسر نقشه گسترده شده اند که بتوانند به حمل و نقل بازیکن کمک کنند. خود روهایی هم مانند The Caddy, Journey, Baggage Handler, Kart, Quad, و Vortex در حال بازگشت هستند.
ایرکرافت و طیف وسیعی از هواپیماهای مسافربری و جت های خصوصی در بازی وجود خواهد داشت. سفارشی سازی ماشین ها با عمق بیشتری طراحی شده است حتی می توانید موتورسیکلت خود را هم سفارشی کنید.اطلاعات کاملی از این قسمت در دسترس نیست اما می توان اطمینان حاصل کرد که از سن آندریاس بسیار بهتر است.

» اسلحه ها:
سلاح های بازی بسیار زیادتر از قبل شده است. حداقل 48 تا 50 سلاح مختلف را در بازی قابل استفاده است. تعدادی از این اسلحه ها از قسمت بعدی Max Payne برداشته شده است. حتی تعدادی از اسلحه های بازی Red Dead Redemption را هم خواهید دید. این اسلحه ها بسیار نادر هستند و فقط افرادی که در ساکن صحرا هستند، مغازه های عتیقه فروشی و فروشندگان بازار سیاه به این سلاح ها دسترسی دارند.
جاروها، صندلی ها، لامپ ها و هر موانعی که در سر راه شما قرار دارد را می توانید برداشته و پرتاب کنید، این درحالی است که در GTA IV فقط قابلیت برداشتن آجر و بطری را از روی زمین داشتید.
هم اکنون می توانید در هنگام بالا رفتن از نردبان، آویزان شدن از جایی یا طناب و ماشین ها هم تیراندازی کنید با این نکته که تیراندازی در این حالت تفاوت های کوچکی خواهد داشت.
در GTA به سلاح های مکس پین هم دسترسی خواهید داشت. HUD بازی همانیست که در GTA IV استفاده شد. سیتم تعقیب بازی به همان صورت باقی مانده است هوش مصنوعی بهبود خوبی یافته است. پلیس ها برای گرفتن یک مظنون با پای پیاده به دنبالش می دوند و با استفاده از تاکتیک های متنوع سعی می کنند بازیکن را زمانی که در جایی پنهان شده به بیرون بکشانند دیگر این که ارتش هم بازگشته است اما در مواقع شش ستاره از تاکتیک APC و جلیقه ضد گلوله استفاده خواهند کرد.

» ماموریت ها و کارهای فرعی:
کارهای فرعی بازی از GTA IV بازگشته است . شامل موارد trip clubs/drinking ، تجارب مواد مخدر ، مبارزه در باشگا ه ها و مسابقات ریسینگ و چند موارد اندک دیگر هست.قمارهای قاونی و ورق بازی هم به بازی اضافه شده است.
سرقت بخش اعظمی از ماموریت های GTA V را تشکیل می دهد . این بخش در حال حاضر به دو بخش تقسیم می شود . یک سرقت تک نفروه و دو گروهی .اگر زمانی به یک فروشگاه یا خانه به تنهایی دستبرد بزنید تمام پول ها از آن شما می شود اما اگر زمانی گروهی هم همراه شما باشد باید پول را تقسیم کنید. افراد بیشتر باعث راحت کردن کار شما در دزدی خواهد شد اما در عوض با توجه به تعداد افراد بیشتر پول کمتری هم به شما می رسد پس شما مجبور هستید یا آمار مکان های بزرگ و سخت تر را برای پول بیشتر به دست آورید یا کوچکتر که ریسک تنهایی کار کردن خطراتی خواهد داشت.
کلاس های آموزش پرواز و رانندگی بازگشته است. در مدرسه تیراندازی می توانید دقت تیراندازی خود را بالا ببرید همانطور که در بخش قایقرانی هم این بخش وجود دارد اما خبری از سیگار در این نسخه نیست.
دوست دختر ها بازگشته اند اما با پیچ و تاب و فراوان و طیف وسیعی از چیزهای جدید هم به آن ها اضافه شده است . شما می توانید رابطه خود را با آن ها قطع کنید و قلبشان را بشکنید (با جواب ندادن به تماس های تلفنی مکررشان) بازیکن می تواند آیتم های مختلفی را مانند پول ، جواهرات و مواد مخدر را در قسمتی از خانه اش نگه دارد انتخاب اسلحه هنوز هم به همان سادگیست. اما بعضی از سلاح های نادر را می توانید در جای امنی قرار دهید . در بازی می توان از خانه بیرون رفته و مواد مخدر فروخت. دیگر در هنگام کشتن یک فرد پول هایش در اطراف پخش نمی شود بلکه هم اینک باید به مانند Red Dead Redemption با زدن دکمه ای جیب هایشان را بگردید . البته گاهی اوقات به غیر از پول موارد دیگر هم پیدا خواهید کرد.

shayankh450
19-10-2012, 21:41
» Los Santos تنها شهر اصلی در بازی است با این حال این به این معنا نیست که گشت و گذار و اکتشافات در بازی محدود شده باشد Los Santos در حدود 50 درصد بزرگتر از شهر لیبرتی سیتی است تعداد اندکی از شهرستانها ، شهر های کوچکتر و روستا ها در بازی وجود دارد. یکی از این شهر ها non-LS cities که در San Bernardino قرار دارد دیگری هم Tucson است هر دوی این شهر هم به اندازه Alderney هستند.
» قطعا نمیشود که تمامی سلایق کوچک مردم را در بازی اورد انتظار مناطق برفی ، بیابانی و بیشتر را در بازی داشته باشید.

» شهر Los Santos به تنهایی بزرگتر از تمامی مناطق GTA IV است.Los Santos بزرگترین و مهمترین شهر بازیست برخلاف San Andreas بازیکنان برای انجام یک ماموریت لازم نیست از یک شهر به مکانی دیگر بروند و ماموریت ها مختص به همان منطقه است.

» حداقل دو شهر جدا از Los Santos به اندازه Alderney در بازی وجود دارد

» Los Santos به تنهایی به اندازه همان دوران San Andreas است.

» کوه های بسیار بزرگی برای حداکثر ارتفاع هواپیما در بازی وجود دارد بنابر این غیر ممکن است که از ار ارتفاع کوه ها بتوانید بیشتر پرواز کنید.

» Los Santos به تنهایی دارای سه فرودگاه میباشد که بیشتر ان ها خارج از شهر هستند.

» شما این بار برای خرید سلاح باید ان را از دلالان اسلحه ها تهیه کنید.

» با استفاده از جت مسافربری میتوانید بالاتر از NPC ها و یا حتی هواپیماهایی که دارای سرنشین هستند در اسمان پرواز کنید.

» 5 شهرستان در بازی وجود دارد که لس سانتوس بزرگترین ان هاست به طور کلی لس سانتوس 1/3 از نقشه کل را شامل میشود نقشه بازی بیش از دوبرابر از RDR بزرگتر است.

» بازی بولینگ بازگشته است و به یکی از ماموریت های بازی هم ربط دارد.

» فصل های بازی تقابل تغییر است داستان بازی در زمانی بیش از یک سال اتفاق می افتد.

» بیش از سه فروشگاه لباس در بازی وجود دارد با این حال بخش عمده ای از ان ها در داستان بازی هستند و در نتیجه اختیاری نمیباشند.

» در حال حاضر قابلیتی جدید به بازی اضافه شده است که میتوانید از یک بیابان تا مناطق برفی رانندگی کنید.

» Mt. Slippery یکی از بلندترین قله ها در بازیست.

» کودک در بازی وجود خواهد داشت اما نمیتوانید ان ها را بکشید.

» شخصیت بازی دارای دو فرزند به نام های دانیل پسر و اسکایلر دختر است . ان ها حدود ده سال سن دارند و به اندازه جوانان درک بالای از جنایت ها دارند.

» قهرمان داستان از همسر خود طلاق گرفته است و حضانت کامل بچه برای همسرش است.

» شهر های San Andreas عبارتند از :
Los Angeles County –> Los Santos County
Orange County –> Valais County
San Diego County –> Santa Hueso County
San Bernardino County –> Brigham County
Ventura/Santa Barbara County –> Santa Catarina County
Riverside/Imperial County –> Trecena County

» کوه هایی با پوشش برف در بازی وجود خواهد داشت بسیاری از ان ها در داخل Brigham County هستند که در مقایسه با لس سانتوس دومین شهر بزرگ بازیست.

» در غرب و مناطق جنوب نقشه اقیانوس ارام است.

» بخش جنوب شرقی نقشه مرز مکزیک و امریکاست با این حال تنها به عنوان مرز شناخته شده است اگر از مرز عبور کنید 5 ستاره خواهید شد مگر این که بازیکن به سرغت به داخل شهر اصلی برگردد مرز های بیبان هم هیچ وقت پایان ندارند.

» باند های امریکایی افریقایی تبار بازگشته اند و با نام اتحاد خانواده (Families Alliance )شناخته میشوند رنگ ان ها سیاه و سبز است. رقبای ان ها هم باند Mafioso Alliance که پیراهن های ابی میپوشند و سومی که از همه کوچکتر است باند The Tracers با افرادی امریکایی افریقاییست که مهترین نقش را در داستان دارند.

» اوباش های کره ای ، Yakuza ، اراذل و اوباش ایرلندی و روسی هم در بازی وجود خواهد داشت.

shayankh450
19-10-2012, 22:32
بر اساس خبری که امروز بر روی بلاگ رسمی عنوان GTA V ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قرار گرفته‌است، قرار است که این بازی در تاریخ ۱۷ دسامبر سال جاری میلادی برای پلتفرم‌های معمول عرضه شود

Altairezio
20-10-2012, 13:39
دوست عزیز ما چند تا گیم پلی در صفحه های قبل گذاشتیم

دوست من دستت درد نکنه ولی کلا" همش یه جا باشه بهترر نیست؟!
یا شما با اتاق شلوغ حال میکنی؟:sq_25::sq_17:

shayankh450
20-10-2012, 13:45
دوستان این بازی یکی از بهترین بازی های سبک open world خواهد شد

Altairezio
20-10-2012, 13:46
یکی از تریلرا که تو صفحه ی قبل بود هم احتمالا" مال این بازی نبود!
چون موستانگ توش بود که رو اون داشتن طراحی فنر بندی و .. میکردن که فک نکنم GTA یا راک استار ماشینایه بازی رو دستگاری نکرده باشه!

shayankh450
20-10-2012, 13:53
این فیلم از راک استار بود و داشتن فنر بندی و ... ماشین در بازی درست میکردن

shayankh450
20-10-2012, 14:02
دوستان من این بازی را پیش خرید کردم

shayankh450
20-10-2012, 14:08
دوستان این هم تریلر اصلی بازی با زیر نویس

Altairezio
20-10-2012, 14:11
دوستان من این بازی را پیش خرید کردم
از کجا؟
به ما ام بده ما هم بریم پیش خرید کنم!
ولی بیشترشون سر کارین!
(من در خصوص این ماجرا تجربه های فراوان دارم!)

Lord Farshad
20-10-2012, 14:19
درود.

مگه زمان ارائه بازی مشخص شده؟ یا که از خیلی زودتر به پیشواز پیش خرید رفتید؟

Altairezio
20-10-2012, 14:29
درود.

مگه زمان ارائه بازی مشخص شده؟ یا که از خیلی زودتر به پیشواز پیش خرید رفتید؟

زمان فعلا" معلوم نیست!
شما کلا" 4 پست بالایی رو جدی نگیر!:sq_13:

shayankh450
20-10-2012, 14:31
من در لندن هستم و ان را پیش خرید کردم 2-3 ماه دیگه میرسه به دستم

Lord Farshad
20-10-2012, 14:44
اینطور پیش خرید کردن ها ، یه جورایی اشتباه هست.

تا زمانی که موعد ارائه و ریلیز بازی مشخص نشده ؛ نمیشه قطع به یقین کاری انجام داد (بهتره که انجام نشه).

shayankh450
20-10-2012, 15:01
دوست عزیز بازی را میارن درب منزل بعد حساب میکنم

Lord Farshad
20-10-2012, 16:24
شایان جان ، من اصلا نگفتم که شما چرا و از کجا و به چه قیمت و چطور و ... گرفتید ؛ فقط نظر خودم بود که اصولا نه نیازی هست و نه خوب هست که هنوز حتی بازی هیچ تاریخی برای ارائه اش مشخص نشده ؛ خریدش انجام بشه.

Shadow-Man
20-10-2012, 17:13
بر اساس خبری که امروز بر روی بلاگ رسمی عنوان GTA V ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قرار گرفته‌است، قرار است که این بازی در تاریخ ۱۷ دسامبر سال جاری میلادی برای پلتفرم‌های معمول عرضه شود
s
این رو همه میدونن ولی من باب رفع ابهام میذارم:

Dan7 April 2012 03:07

everyone who read this blog post knew it was april fools joke. no need to explain myself

Turok-71
24-10-2012, 23:50
بعد بایکوت خبری راکستار واسه این بازی بالاخره یه آرت ورک از بازی به بیرون درز کرد...

این عکس فکر کنم یکی از مراحل " بترکون " باشه و خیلی فاز بگیریم باهاش...

از این دونفر و این ماشین هم قبلا تو اون تریلر معروف اولیه از بازی نمایش داده میشه...حدس میزنم یه مرحله مربوط به سرقت باشه و بعدش دنبالمون راه میفتن و بنگ بنگ تیراندازی داخل ماشین....مثل اون مرحله تو کین و لینچ یک!!!

=CYBER=
25-10-2012, 00:44
بعد بایکوت خبری راکستار واسه این بازی بالاخره یه آرت ورک از بازی به بیرون درز کرد...

از این دونفر و این ماشین هم قبلا تو اون تریلر معروف اولیه از بازی نمایش داده میشه...حدس میزنم یه مرحله مربوط به سرقت باشه و بعدش دنبالمون راه میفتن و بنگ بنگ تیراندازی داخل ماشین....مثل اون مرحله تو کین و لینچ یک!!!

گفتن ماه دیگه اطلاعات زیادی از بازی رو اعلام می کنن .

B.3.S.T
25-10-2012, 01:55
آقا ینـــــی بازی فقط GTA ! : )
اصلآ یــــــــــه چی دیگس..تو بازی میشه زندگی کرد!

shayankh450
27-10-2012, 18:21
بدون شک یکی از بزرگترین بازی های open world میشه

Boy Ka
27-10-2012, 20:23

آدمو یاد Breaking Bad میندازه. ون و ماسک و دوتا همکار و.....

Turok-71
28-10-2012, 15:09
خب بالاخره تاریخ انتشار درز پیدا کرد و مشخص شد که بازی قراره بهار 2013 برای PS3،X360 و PC عرضه بشه که البته قابل پیش بینی بود این تاریخ انتشار.

این عکسام توسط یه لهستانی روی نت گذاشته شدن.

همونطور که توی تصویر میبیند همون دو رگه ِی اسپانیایی تو تصویر کنار یه سگ واساده که شخصیت اصلی بازیه و اسمش آلبرت داسیلواس...

ye adam
28-10-2012, 16:04
خب بالاخره تاریخ انتشار درز پیدا کرد و مشخص شد که بازی قراره بهار 2013 برای PS3،X360 و PC عرضه بشه که البته قابل پیش بینی بود این تاریخ انتشار.

این عکسام توسط یه لهستانی روی نت گذاشته شدن.

همونطور که توی تصویر میبیند همون دو رگه ِی اسپانیایی تو تصویر کنار یه سگ واساده که شخصیت اصلی بازیه و اسمش آلبرت داسیلواس...

داداش منیع ذکر بفرمایید پلیز :دی
بعد یه چیز دیگه
این بازی کنسولاش زود تر از pc عرضه میشه
چون مثلا تو پردیس گیم بزنی Gta v
فقط برای xbox و ps3 میاره که تاریخ انتشار TBA هست
برای pc نمیاره
ولی شما این منبعشو ذکر کنی ممنون میشم :)

CRIS Joon CR7
28-10-2012, 16:08
البـرز خودش منبعه :sq_24:
منبع:

ye adam
28-10-2012, 16:11
البـرز خودش منبعه :sq_24:
منبع:

اینجا که pc رو نگفته :sq_3:

moh3en_sh
31-10-2012, 08:13
Rockstar به طور رسمی تاریخ عرضه GTA V را مشخص کرد . طبق گفته های این کمپانی بزرگ این عنوان جنجالی رسما در بهار سال ۲۰۱۳ عرضه می شود . اخبار جدید از این عنوان اوایل سال ۲۰۱۳ منتشر می شود . پیش فروش بازی تنها برای کنسول های Xbox360 و PS3 فعال است و اسمی از PC نیامده است . اقای Sam Houser اعلام کرده است که ما هرچه در مورد بازی های Open-World یاد گرفته ایم و می دانیم در این بازی پیاده سازی می کنیم .

CRIS Joon CR7
31-10-2012, 10:55
خب این هم خبرش ، راک ستار هیچ اطلاعاتی در مورد پورت کردنش واسه PC منتشر نکرده و گفته برنامه ی ما برای GTA V مثل MAX PAYNE 3 نیست(عرضه روی PC ) و الان همه ی تلاش ما بر روی نسخه های کنسولی بازی به کار گرفته شده... و هیچ جزئیاتی در مورد عرضه بازی روی PC در دسترس نیست...
طبق خبر بالا می شود دریافت که بعد از عرضه ی بازی برای کنسول ها ، بعد از ماه ها شاید بازی برای PC هم عرضه شود...

پ.ن: اگه قرار باشه مثل GTA IV پورت بشه ، همون بهتر که پورت نشه:20:

campuzlit
31-10-2012, 12:43
راک استار سیاست بدی رو برای PC بازها پیش گرفته.
درسته که سود اصلی از فروش روی کنسول هاست و تا حدودی شرکت ها حق دارن که نسخه های کنسولی رو زودتر بدن اما به هر حال راک استار تو این چند سال اخیر یا نسخه های PC بازی ها رو نداده (RDR:41:) یا با تاخیر زیاد و اشکالات تو پورت داده بیرون.

اگه یه IP جدید بود احتمالش زیاد بود که واسه PC ندن ولی من خیلی امیدوارم که GTA رو پورت کنه. خلاصه هر چی باشه تا حالا تمام نسخه هاش رو داده. ولی اگه بخواد نده خیلیییییییییییییی نامردیه بزرگیه.

Spaniuly
01-11-2012, 00:10
نامردیه بزرگیه.
شما راست می گی ولی پایرسی نامردی بزرگتریه

فکر نکنم توی این دوره زمونه کسی به مردونگی و جوانمردی فکر کنه و پوریای ولی و پهلوانان نمی میرند رو سرلوحه کارش قرار بده الان پوله و اینکه وقتی روی PC می بینیه سود کنسول رو نمی بره طبیعیه این حرکت ها از طرفی شرکت ها خیلی نمیان خودشون رو ضایع کنن فکر کن واسه اینکه یه همچین بازی با این جزئیات چه سیستمی می طلبه دیگه... توی GTA IV کف همه PC بازای گاد سیستم برید بتونن یه دو دقیقه با فرم ریت آدمیزاد بازی کنن این بازی رو این ذهنیت جالبی به جا نمی ذاره طرف می خواد بازی کنه با PC میاد هرچی فحش هست نثار می کنه به راک استار... زکی بیا و خوبی کن! این بازی های سنگین که سیستم بالا می طلبه سازنده ها رو به فکر فرو می بره اینکه GTA IV بازی کنی یه PS3 و یا XBOX360 می طلبه هر چی می خواد باشه فت یا اسلیم جاسپر یا فالکون هر چی می خواد باشه ولی آیا داشتن یک کامپیوتر می تونه تضمینی واسه بازی کردن یک گیم باشه؟ فرق داره چه سیستمی باشه سیستمت پائین باشه دهن راک استار رو سرویس می کنی با رضایت تمام.... بالا باشه شاکی می شی چرا فول اچ دی نیست چرا گرافیکش اینقدر زاغارته! اینا حرفای من نیست نتیجه گیری های سازنده ها توی نسل نکست جنریشن هست چیزی که از آغازش تا همین الان یه مسئله شده زمانی بهترین و مناسب ترین روش گیمینگ استفاده از PC بود منظورم سالهای 2000 تا 2006 که گیم های محیط 3 بعدی متولد و پیکربندی شده بودن ولی تکنولوژی جدید یا به اصطلاح نکست جنریشن کل مسائل رو تحت الشعاع قرار داد کنسول های PS3 و XBOX360 جوری گرافیک و کیفیت و بهینه سازی رو تسخیر کردن که نه Wii رو راه دادن تو و نه PC رو طوری که سازنده های غول هم معادلاتشون به هم خورد. استفاده از PC اصولا بهترین راه واسه گیمینگه کسی منکر این قضیه نیست چیزی که این وسط باید بهش دقت بشه مبارزه بر سر همینه یعنی مبارزه با انتخاب اول بودن PC واسه گیمینگ تا الانم موفق بودن می تونید کنسول رو مثل یه قفل در نظر بگیرید وقتی گیم ها واسه کنسول ها میان قفل شدند بازی ساز گیم پد رو که دستش نمی گیره باهاش گیم رو برنامه نویسی کنه با کامپیوتر این کار رو انجام می ده و آخرش میاد خروجی کار رو روی DVD9 و بلوری می زنه و تحویلت می ده و میگه برو بذار توی دستگاهت بازیکن. من و تو شاید یه آمار دقیق نداشته باشیم ولی قبل من و تو اومدن آمارگیری کردن دیدن پایریسی روی PC چقدره روی کنسول چقدره مسلما روی هر دو هست ولی طبق آمار دیدن پایریسی توی کنسول کمتر از پایریسی روی PC هست یا آمار فروش رو مقایسه کردن و دارن یه همچین کارایی رو می کنن و خودشون رو به دردسر می ندازن مطمئن باش ارائه یک گیم واسه PC راحت تره تا کنسول. برنامه نویسی های خاص و استفاده از تکنولوژی های جدید چیزیه که توی کنسول باید انجام بگیره. نکته همین جاس یعنی ما ما که پایریت هستیم وقتی پایریت هستیم بی معنیه که فن PC باشیم یا کنسول چون پایریت هستیم و یه پایریت هم باید دنبال کار راحت واسه پایریسی بره... پایریسی روی PC آسونه یا کنسول؟ جواب : PC پس همگی باهم حمله به سمت PC .... اوه اوه صبر کن پسر انگار بازار گیم کنسول داغ تره! چاره چیه؟ من می گم چاره اش تحمل کردن چیزایی هست که خوشایند نیست کنسولی ها عاشق گیمینگ روی کنسول نیستند مجبورن وقتی خبری از گیرز 3 نیست خبری از RDR نیست خبری از اعجوبه ای مثل هوی رین نیست روی PC ٫ می ری سمت کنسول .... تا یه اندازه ای میشه کمبود ها رو واسه PC تحمل کرد بیشتر نه... باز هم همینجا تاکید می کنم اشکال از PC نیست اشکال از مبارزه علیه اون هست چون پایریسی رو تسهیل می کنه و کرده گرچه توی سالهای اخیر پایریسی کنسول ها هم داره زیاد می شه ولی به لطف شبکه های لایو و نت ورک هنوزم پایریسی کمتره نسبت به PC اعتراض به وضعیت الان بازار PC Gaming منطقی نیست من خودم پایریت هستم اکس باکسو ریست گلیچ کردم و چشمم رو روی لایو بستم دیگه نمیام بگم این نامردیه که نمی تونم لایو برم لایو رو فدای پایریسی کردم رفته. اما جمله آخر : گناه PC گیمر های اورجینال باز چیه پس؟ جواب : گناهی ندارن فقط دارن با چوب خشک پایریت های PC سوخته میشن و یا باید به همین عناوین محدود PC رضا بدن و جوانمردی خاص بشینن و بر خلاف هدف گیم سازان گیمینگ رو روی PC ادامه بدن یا جواب حق کشی که در حقشون میشه رو با پایرت شدن بدن و یا تسلیم هدف بشن یعنی کنسول برای بازی (این یک راه فرار هست نه یک جمله افتخار آمیز به سلامتی کنسول)

mjorh
01-11-2012, 00:20
من نه امیدی بش دارم نه منتظر شم! ....ب نظر من بعد از san anderes مرد این بازی ! حالا این ک رو PC نمیاد آرمین دلایلشو گف ...ولی راکساترم یه جورایی منگ میزنه تو پورت کردن ، الان این SD واقعا یه پورت تمیز داشت و گرافیکشو ب رخ کشید ،همینطور Far Cry 3 ک پیش بینی میکنم پورتش عالی ازاب دربیاد !

marmolak kocholo
02-11-2012, 10:05
2 تا آرت ورک از بازی با سایز بالا و کیفیت HD

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Turok-71
02-11-2012, 18:50
یک سری از مکان های جدید که معرفی شدن:

Grapeseed

اسکله Del Perro

محله Vespucci

محله Vinewood

رودخانه Zancudo

Layken
02-11-2012, 21:23

معلومه که گشت ارشادشون وظیفه سنگینی بر عهده داره : دی

B.3.S.T
03-11-2012, 00:50
حامد میدونی این دو تا تصویر رو که دیدم با خودم چه فکـــــرها که نکردم!؟: دی
اون ســــــگه رو قراره ببریم تو پارک دور بدیم بعد قلادشو باز کنیم پاچه ملتو بگیره تیکه پاره کنه اوفففف : دی
یا با اون لیدی بازی کنیم ... (کارهای خیلی شکیل میشه باش کرد که با اون گوریل نمیشه کرد! ) :-"

Amir Hossein
03-11-2012, 20:30
بچه ها معلوم نیست که بشه شخصیت بازی رو خودمون بسازیم یا نه؟
بازی سیستم مهارت داره به نظرتون؟؟؟
اگه این دوتا آیتم اضافه بشه بازی فوقالعده اعتیاد آور میشه
نه؟

msf66
03-11-2012, 21:09
یک سری از مکان های جدید که معرفی شدن:

Grapeseed

اسکله Del Perro

محله Vespucci

محله Vinewood

رودخانه Zancudo

بشدت یاداور نسخه سان اندریاس هستش
بهرحال هفته دیگه تريلر میاد بعد از یک سال
امیدوارم قشنگ همه چیز مشخص بشه

Masoud King
05-11-2012, 14:29
اطلاعات جدید بازی از Gameinformer فاش شد!

- شما نقش Albert DeSilva که یک دورگه آمریکایی- پرتو ریکویی هست را بر عهده دارید.

- سن او 42 سال است و از همسرش جدا شده که دو بچه نیز دارد.

- شما همچنین نقش Dougie Vejo که یک جنایتکار جوان است بر عهده دارید که فقط در Los Santos است.

- Los Santos صرفا یک شهر بزرگ است که شهرک های کوچکتری در اطراف آن شکل گرفته است.

- Grove Street به بازی برگشته ولی خبری از Carl و Sweet در بازی نیست.

- پول مثل همیشه نقش مهمی در بازی دارید بطوریکه آلبرت مقدار زیادی از پولش را در طرحی شبه هرمی از دست داده است.

- تنها شخصی سازی برای کاراکتر ها مربوط به لباس/مو/ریش می شود.

- یکی ( شایدم بیشتر) از 4 کاراکتر نمایش داده می شود.

- شخصی سازی ماشین نیز به بازی برگشته است.

- Love Fist در بازی خواهد بود.

- آهنگ ها نیز تائید شده اند : My Michelle-Guns and Roses, Magic Power- Triumph, California Dreaming- The beach boys and Beautiful-Snoop Dogg

- مینی گیم های جدید شامل گلف، تنیس و موج سواری می شوند.

- مرحله ای که بازی شده Alimony نام دارد. که در تریلر صحنه های از نشان داده شده - سرقت از جواهر فروشی

- اطلاعت بیشتر در مجله ماه دسامبر Gameinformer

Killzone2
05-11-2012, 19:05
یه concept art دیگه هم جدیدا vg247 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])نمایش داد که درکنارش sniper rifle و یه bike رو نمایش میده...

jr07
05-11-2012, 21:33
میشه یکی بگه این lovefist چی هست؟؟:sq_8:

bad_guy
05-11-2012, 21:36
میشه یکی بگه این lovefist چی هست؟؟:sq_8:

یه گروه موسیقی که در وایس سیتی معرفی شدن.

shayankh450
05-11-2012, 23:30
دوستان اینو ببینید:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقت پیش بازی در سایت زده

=CYBER=
06-11-2012, 01:19
تریلر بعدی هفته بعد روز 4 شنبه منتشر میشه :

The highly anticipated 2nd trailer for Grand Theft Auto V will debut worldwide next week on Wednesday, November 14th.

Ghaioom
07-11-2012, 12:55
ولی تا اینجا یه شاهکاره بازیه ها!
حتماً 10 رو میگیره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه جا گفته بودن راک استار داره رو کیفیت بازی کار میکنه و میخواد کیفیتشو بیشتر کنه!

فکر کنم بازی کنیش بعد تموم کردنشم خسته نشی! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ضمن دی وی دی بازی هم فکر کنم خیلی زیاد باشه! قیمتشم میشه بووووووق :دی کاش ارزون در بیاد :دی
و یه چیز دیگه این که شاید ابر سیستم بخواد برای اجراش! :دی کاش رو سیستم ما که نه چندان قدیمی نیست کار کنه مکس رو که نو پروبلم بود. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

campuzlit
07-11-2012, 15:17
در ضمن دی وی دی بازی هم فکر کنم خیلی زیاد باشه! قیمتشم میشه بووووووق :دی کاش ارزون در بیاد :دی
و یه چیز دیگه این که شاید ابر سیستم بخواد برای اجراش! :دی کاش رو سیستم ما که نه چندان قدیمی نیست کار کنه مکس رو که نو پروبلم بود. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش می گم مثل اینکه خبر نداری فعلا از نسخه pc خبری نیست و راک استار هیچ حرفی در این زمینه نزده و شاید اصلا نیاد:41:

ye adam
07-11-2012, 15:46
Grand Theft Auto V

تصاویر گیم پلی بازی:

سیستم مورد نیاز:

Minimum Grand Theft Auto V requirements:

Processor: Intel Core 2 Duo 2.6 Ghz or equivalent
Memory/RAM: 2 GB Ram
Video Card: 512MB NVIDIA 7900 or 512MB ATI X1900
Hard Disk Space: 30 – 40 GB
Operating System: Windows XP SP3 or Windows Vista SP1 or Windows 7 SP1

Recommended system requirements:

CPU: Intel Core 2 Quad 3.66GHz or equivalent AMD
RAM: 4 GB
Video Card (GPU): 1GB NVIDIA 8600 or 1 GB ATI
Hard Disk Space: 40 GB free HDD
Operating System: Vista SP 2 or Window 7 SP 1

Ghaioom
07-11-2012, 16:30
داداش می گم مثل اینکه خبر نداری فعلا از نسخه pc خبری نیست و راک استار هیچ حرفی در این زمینه نزده و شاید اصلا نیاد:41:
اشتباه نمیکنی؟!

پس این سیستم مورد نیاز چیه تو پست قبلی؟

باید بیاد شما اشتب میکنی.

ye adam
07-11-2012, 16:48
اشتباه نمیکنی؟!

پس این سیستم مورد نیاز چیه تو پست قبلی؟

باید بیاد شما اشتب میکنی.
بازی برای pc میاد ولی یکم دیرتر از کنسول ها

kingmohsen
07-11-2012, 17:07
Grand Theft Auto V

تصاویر گیم پلی بازی:

عکس ها کاملا تقلبی هست
مثلا عکس اول زاویه هلی کوپتر رو نگاه کنید و علامت اون روی نقشه
حتی طرف زخمت نکشیده که نقشه رو بر اساس خیابونهای توی عکس درست کنه

توی تمامی عکس ها جلوی اسم بازیکن (که طرف حدس زده کارل هست) مقدار تیرها دقیقا یک اندازه هست.

بعدش زمان پرواز با هواپیما چرا تیرهای تفنگ بازیکن رو نشون میده !!!!!!!!!
چرا همه جا ستاره های خالی رو گذاشته!!!!!

طرف که این عکسها رو ساخته خیلی آماتور بوده

amin 2010
07-11-2012, 17:09
عزيزم راك استار تاييد نكرده برا pc بعد شما تاييد ميكني ؟!!
عكسا هم همه فيك هستن ( منظورم اون بار سلامتي و ستاره ها و اين بساطه ! )
كپي ميكنيد هم از منابع معتبر كپي كنيد .

ye adam
07-11-2012, 17:15
عزيزم راك استار تاييد نكرده برا pc بعد شما تاييد ميكني ؟!!
عكسا هم همه فيك هستن ( منظورم اون بار سلامتي و ستاره ها و اين بساطه ! )
كپي ميكنيد هم از منابع معتبر كپي كنيد .

عزیزم فک نمیکنم تو پستم حرفی از تایید بازی برای pc زده باشم
منبع هم ذکر شده

ye adam
07-11-2012, 17:20
عکس ها کاملا تقلبی هست

توی تمامی عکس ها جلوی اسم بازیکن (که طرف حدس زده کارل هست) مقدار تیرها دقیقا یک اندازه هست.

کاملا حرفت درسته
من به عکسا نگاه کردم
ولی سیستم بازی چی؟
---------------------------------
برو تو راک استار تریلر گذاشته که همه ی این صحنه ها توش هست :دی

ye adam
07-11-2012, 18:02
اقا فک کنم برای pc اصلا نزنه
برید تو این سایت برین تو پلنفرمpc اصلا gta v وجود نداره
تو سایت راک استار
مثل اینکه بازی فقط برای کنسوله

campuzlit
07-11-2012, 18:18
دوستان دقت کنید راک استار این بازی رو برای PC تایید نکرده. بعد سیستم مورد نیاز بازی از کجا میاد؟ معلومه که همه فیک هست.
من خودم کنسول ندارم و خیلی دوست دارم واسه PC بیاد ولی ...
اگر هم بیاد احتمالا بعد از گذشت مدتی طولانی از ریلیز بازی واسه کنسولا، واسه PC منتشر می شه.

flaries
07-11-2012, 23:54
عکس ها کاملا تقلبی هست

داداش اون مقدار تیر نیست اگر توی همون تصویر اول نگاه کنی تیرها را بالای اسلحه نشون داده

Masoud King
08-11-2012, 20:53
اینها سه شخصیت اصلی بازی هستند:

+
راستی از اون عکس هایی که میگفتین فیک هست چنتاش مثه اینکه واقعی هست ... بعید نیست بقیش هم باشه
+
اینم هست البته خیلی جدید نیست ولی چون کسی قرار نداده بود گذاشتم

amin 2010
08-11-2012, 21:04
نه مسعود گلم عكسا از تريلر بودن ، روشون فقط هود گذاشته بودن

Masoud King
08-11-2012, 23:45
خب بالاخره اسکن های مجله گیم اینفورمر هم اومد
لامصبا نزاشتن 10 رقیقه طول بکشه سریع منتشرش کردن : دی

Leon-117
09-11-2012, 08:21
بلاخره یه سری اطلاعات درست حسابی از Goty سال دیگه اومد بیرون!
یه سری بازی دیگه هم بودن که دوستان میگفتن Goty میشن،اون بازی ها یا باید برن 2014 تا شانس Goty شدن داشته باشن یا اینکه بی خیال goty بشن!
+
کاراکتر من هم از همین الان اعلام مکنم مایکل هست!یعنی 90% بازی رو احتمالا با این کاراکتر بزم،حالا وسطای بازی 2-3 باری هم به جای trevor و فرانکلین هم میشیم ببینیم در چه حالن!
+
انصافا باید اسم سال بعد رو باید سال مرگ این نسل گذاشت!

kingmohsen
09-11-2012, 11:09
عکس های جدید بازی

kingmohsen
09-11-2012, 11:11
اگه سه تا شخصیت داشته باشه که بتونی با هر کدوم بازی کنی به نظرم خیلیییییی بده.
باید یک شخصیت داشته باشه فقط اینطوری گیمر بهتر میتونه باهاش ارتباط برقرار کنه و اصلا کار خوبی نیست که 3شخصیتی باشه
:41:

neon_91
09-11-2012, 12:23
اگه سه تا شخصیت داشته باشه که بتونی با هر کدوم بازی کنی به نظرم خیلیییییی بده.
باید یک شخصیت داشته باشه فقط اینطوری گیمر بهتر میتونه باهاش ارتباط برقرار کنه و اصلا کار خوبی نیست که 3شخصیتی باشه
:41:
در همه جی تی آی ها فقط یه شخصیتی بوده واقعا چه لزومی داشته که این بار این تغییر رو بدن.من خودمم زیاد خوشم نمیاد از این رویکرد راکستار.ولی بهرحال تجربه ی جدیدی است باید ببینیم چی میشه.شاید خوب از آب دراومد.لالبته زیاد نباید نگران بود. اشتباه نکنم شخصیت اصلی همان مایکل است که 90 درصد ماموریتارو با اون انجام میدیم و کلا خط داستانی ما با اونه و دو نفر دیگه بعضی وقتا میان.

Turok-71
09-11-2012, 12:56
مجله گیم اینفورمر 24 صفحه اطلاعات از بازی منتشر کرد،از نسخه دیجیتالی این مجله یه سری جزییات چاپ شده:

نقشه(مپ) این نسخه بزرگترین نقشه open world در تمام بازیهاست.لوس سانتوس حتی از RDR،سان آندریاس و نسخه چهارم GTA بزرگتره!!!شما میتونید برید بیابونگردی،پایگاه های نظامی و حتی شنا کنید برید کف اقیانوس ها پیش جلبک ها و خرچنگ های تاسمانی باهاشون بازی کنید.
بازی دارای 3 شخصیت اصلیه که قابلیت سوییچ بین اونهارو در هر زمانی دارید.(فکر کنم در حال پروازم بشه،مثلا تو جت F-35 با مایکل هستیم بعد سوییچ کنیم به فرانکی تو یه فروشگاه فروش لوازم فرهنگی(چشمکD))
رانندگی در سطح شهر به شکل غیرقابل باوری ارتقا پیدا کرده،بطوریکه سطح رانندگی این بازی با بازی های سبک ریسینگ یکیه.

مبارزات تن به تن و ازنزدیک هم یکی از ویژگی های قدرتمند و هیجان انگیز بازی هستند.

معرفی کوتاه از شخصیت ها:

مایکل: یک دزد بانک بازنشسته هستش(مگه اینکار بازنشستگی هم داره راکی؟!!)که با تبانی با سازمان FBI به پول زیادی دست پیدا میکنه.مایکل از پس هزینه و ولخرجی های همسرش آماندا برنمیاد و به همین دلیل مجبور میشه دوباره به سمت خلاف کشیده بشه.اون دوتا بچه نوجوون داره.یه پسر به اسم جیمی و یه دختر به اسم تریسی.(کلا آخرش نفهمیدم این چیکارس!!دزدبانک؟مامورFBI؟زن بچه دار؟مرفهان بی درد؟)

Trevor: یک جانی واقعیه و معتاد به مواد مخدره.اون تیک داره و هرلحظه ممکنه کارای خشونت باری انجام بده.اون به همراه مایکل روی مشخصات فوق سری چنتا بانک برای سرقت کار میکنه.

Franklin: اون یه دودره باز و کلاهبرداره و از قضا مواد هم میزنه(طرف بنگیه) اون برای یک نمایندگی ماشین های ارمنی کار میکنه.اون دست فرمون خوبی داره و مایکل تصمیم میگیره بعنوان راننده گروه ازش استفاده کنه.فرانکی از بقیه اعضا جوونتره و جاه طلبی بیشتری داره.

یک سری اطلاعات دیگه به نقل از سایت کوتاکو:
* در ماموریت هایی که این سه نفر باهم دیگه همکاری میکنن شما میتونید بین سه تا شخصیت سوییچ کنید و هر بخش از ماموریت رو به یه نفر بسپرید.(مثلا فرانکی بمونه دم در بانک هوای مایکی و تری رو داشته باشه و اونا برن گاوصندوقو سبک کنن از چرکهای کف دستو پای مردم و وقتی دید که اوضا خیته به بچه ها ندا بده و بچه ها دودر شن)

* هرکدوم از این سه شخصیت،مهارت ها و دوستان مربوط به خودشون رو دارن که با به دست گرفتن هرکدوم از شخصیت ها شاهد دنیای متفاوت تری خواهیم بود(از لحاظ معنوی،نه بصری)

* دنیای این بازی بین نسخه Liberty City و این نسخه هستش که امکان داره شما شخصیت های مربوط به اون نسخه رو هم در این بازی مشاهده کنید.راکستار گفته که این عنوان بصورت HD هستش و نباید انتظار داشته باشید هرکسی رو از نسخه های PS2 ببینید.

* پیچیدگی و فعالیت ها در ماموریت های جانبی شبیه RDR هستن.

از نکات ریز دیگه ِی بازی:

بهبود قابلیت تیراندازی در حین رانندگی

اقتصاد پویا

amin 2010
09-11-2012, 13:38
البرز مورد اولي كه گفتي تو مجله گفته نقشه V به تنهايي از تركيب نقشه iv ، rdr ,و SA بزرگتره !!

=CYBER=
09-11-2012, 15:01
منتظر تریلر 4 شنبه هستم ، فکر کنم دیگه معتاد این بازی بشیم :دی

24 ساعته بازی کنیم و نخوابیم !

merikhi
09-11-2012, 20:46
مایکل: یک دزد بانک بازنشسته هستش(مگه اینکار بازنشستگی هم داره راکی؟!!)که با تبانی با سازمان FBI به پول زیادی دست پیدا میکنه.مایکل از پس هزینه و ولخرجی های همسرش آماندا برنمیاد و به همین دلیل مجبور میشه دوباره به سمت خلاف کشیده بشه.اون دوتا بچه نوجوون داره.یه پسر به اسم جیمی و یه دختر به اسم تریسی.(کلا آخرش نفهمیدم این چیکارس!!دزدبانک؟مامورFBI؟زن � بچه دار؟مرفهان بی درد؟)

گمونم سابق دزد بوده پلیس دستگیرش میکنه اینم همکاری میکنه و تو دادگاه شهادت میده.پلیس هم بخاطر امنیتش و شروع یه زندگی جدید به شهر دیگه‌ای منتقلش میکنه. تو سایتهای خارجی شبیه این نوشتن

Michael, who has moved to Los Santos under witness relocation to escape his old life as an East Coast bank robber

kourosh4
09-11-2012, 21:32
این بازی با pc شد gta حالا برای pc نمیاد ...!جالبه...!
هرچند اش دهن سوزی هم نیست..دی

=CYBER=
09-11-2012, 22:06
این بازی با pc شد gta حالا برای pc نمیاد ...!جالبه...!
هرچند اش دهن سوزی هم نیست..دی
بازی برای pc عرضه میشه ولی حدود 6 ماه بعد از عرضه برای کنسول ها .
مثل GTA IV .

فکر کنم حدودا مهر ماه عرضه بشه ، همیشه اینطوری بوده :دی
ما می خواستیم بریم مدرسه GTA میومد :دی

kourosh4
09-11-2012, 22:26
بعید میدونم عرضه بشه...!
کل نتو گشتم چیزی نبود...!
اما در کل به نظر به pc بازها توهین کرده...دی
من که بیاد سراغش نمیرم...:sq_25:
فقط منتظر کمپانی 2 هستم.... بقیش بیخیال...!دی

kingmohsen
09-11-2012, 22:45
خیلی خیلی مضخرفه که سه نفر رو هدایت کنی
بازی اکشنه یا نقش آفرینی؟؟؟؟

همیشه از بازیهایی که همزمان بتونی چند نفر رو کنترل کنی متنفر بودم.

اه----- اعصابم بهم ریخت ازین کار راک استار. تو روحشون

kingmohsen
09-11-2012, 22:48
ازین کار راک استار خیلی بدم اومد

منتظر بازی مافیا 3 میمونم که اونم صفایی داره خدا وکیلی
:8:

kingmohsen
09-11-2012, 22:50
البرز مورد اولي كه گفتي تو مجله گفته نقشه V به تنهايي از تركيب نقشه iv ، rdr ,و SA بزرگتره !!

اگه اینطوری باشه که نقشه شهر نیست نقشه ی یک کشور میشه :46:

Amir-Rainman
10-11-2012, 09:56
الآن من یه سوال بپرسم؟:sq_24:
این بازی چندتا شخصیت اصلی داره؟؟؟
اگه قراره با این سه نفر بازی بشه، پس اون آلبرت داسیلوا 42 ساله که از زنش هم جداشده چی پس؟؟ (تصمیم داشتم آلبرت رو با زنش آشتی بدم، اون دوتا بچه هاش دیگه بچه های طلاق نشن :31::5: )
مهر ماه سال دیگه هم واسه pc بیاد خوبه(!) بعد از تحریم ها میشینیم GTA بازی میکنیم... !!!:sq_2::22::15:

shayankh450
10-11-2012, 13:49
دوستان این هم 1/2 نقشه بازی

shayankh450
10-11-2012, 13:58
این هم فیلم از عکس های بازی

Altairezio
10-11-2012, 13:59
دوستان این هم 1/2 نقشه بازی

اگه این جوری باشه که دیگه ترکوندن!

shayankh450
10-11-2012, 14:11
عجب بازی خفنی بشه:sq_9:

shayankh450
10-11-2012, 14:14
این سه نفر تو عکس که ماسک زدن و میرن دزدی این سه تا شخصیت هستند

Leon-117
10-11-2012, 14:59
اطلاعات کلی پروژه:
بهتره که از مترجم های کامپیوتری مثل google translate استفاده نکنید.
چون معمولا توی ترجمه جمله ها دقیق عمل نمیکنن.

shayankh450
10-11-2012, 15:14
خب اگر بخواهم 2صفحه ترجمه کنم خب 2روز طول می کشه:sq_24:

shayankh450
10-11-2012, 16:21
بیا ترجمه اش

» اطلاعات کلی: لس سانتوس بزرگتر از نقشه Red Dead Redemption می باشد و با نقشه های San Andreas, و Grand Theft Auto IV ترکیب شده است که شامل بیابان ها ، پایگاه های نظامی و .. می باشد.
GTA V یکی از تکامل یافته ترین بازی ها در تمامی موارد است. ویژگی هایی مثل بزرگترین عنوان جهان آزاد در تاریخ این سری و همچنین معرفی یک تکنولوژی جدید که اساسا راه بازیکن را برای یک کنترل بهتر شخصیت عوض خواهد کرد.
در gta 5 سه شخصیت قابل بازی وجود دارد. نام آن ها Trevor, Franklin and Michael می باشد.
شما نمی توانید در هنگام انجام دادن ماموریت با هر فرد اقدام به عوض کردن شخصیت کنید. زمانی که بخواهید شخصیت خود را عوض کنید دوربین زوم به سمت آسمان را نشان خواهد داد و سپس شخصیت شما تغییر پیدا خواهد کرد.
هر یک از شخصیت ها انگیزه های خاص و دوستان و مهارت های خود را دارند. هنگامی که دو شخصیت دیگر را کنترل نمی کنید، آن ها به کارهای روزمره خودشان ادامه خواهند داد و اگر زمانی آن ها را انتخاب کنید ممکن است از تغییراتی در شرایط آن ها تعجب بکنید و هر سه داستان بازی با هم در هم تنیده شده است.
برخی از شخصیت های GTAIV هم در بازی حضور خواهند داشت. البته خبری از نیکو در بین آن ها نیست. » ویژگی ها: فیزیک خودروها بهتر و به روزتر از قبل شده است. در حال حاضر رانندگی در بازی بیشتر شبیه انجام دادن یک بازی مسابقه ای می باشد و همچنین سیستم تیاندازی هم بهبود یافته است.
پس از یک وقفه در GTAIV ، حال شاهد بازگشت Ammu-Nation هستیم.
بازی بخش های جانبی بسیار زیادی دارد. از جمله یوگا ، جت اسکی ، بیس جامپ ( پرش از ارتفاعات بلند ) تنیس و گلف البته در یک زمین گلف ! می تونید در امتداد نوار ساحلی غواصی کنید و همچنین به ورزشگاه های در کنار ساحل بروید.
هر یک از شخصیت ها سرگرمی های منحصر به فرد خود را دارند. که می توان به یک یا دو مینی گیم کلدی برای هر شخصیت اشاره کرد.
بازیکنان می توانند برای خود دوست پیدا کنند و البته خبری از روابط عاشقی در بازی نخواهد بود.
بازیکنان می توانند شخصیت خود را سفارشی سازی کنند که البته شامل عناصر RPG مانند سن آندریاس نیست.
ماموریت های fleshed out در بازی بیشتر خواهد شد و همچنین ماموریت های فرعی پیچیده تر خواهند بود.
مبارزات تن به تن از نوع طراحی شده است.
در بازی ماموریت های تصادفی هم وجود دارد که شبیه به Red Dead می باشد . از بین این ماموریت ها می توان به ماشین های خراب شده و یا به پارک کردن دو ماشینی اشاره کرد که در اطراف آن ها یک جنازه می باشد. شما می توانید با تحقیق در این موارد این ماموریت ها را آغاز کنید.
بازی دارای یک بخش حیرت انگیز هم است و شخصیت های غیرقابل بازی یا همان مردمان عادی هم در بازی کارهای روزانه خود را انجام خواهند داد. به عنوان مثال ممکن است در بازی باغبان هایی را ببینید که صبح در ایستگاه اتوبوس در انتظار می باشند. وقتی که سوار بر اتوبوس شدند راه خود را به سمت باغ ها برای انجام یک روز کاری ادامه خواهند داد.
واکنش مردم بستگی به محله ای که در آن هستید متفاوت خواهد بود. مثلا واکنش مردم در یک محله خشن و خطری متفاوت تر از فردیست که در یک فروشگاه بوتیک شیک است.
هیچ بازیگر بزرگی صدای شخصیت های اصلی را درنخواهد آورد.
تمرکز بازی بر روی ماموریت های متنوع تر است.
پیشرفت های بزرگی در نورپردازی و سایه زنی مدل ها ایجاد شده است.
جت های جنگنده به نظر می رسد که هنوز هم وجود دارد. در یک تصویر نشان داده شده است که یک جت جنگنده ای مجهز به موشک در حال نابودی یک هلکوپتر می باشد.
بر روی حرکات افراد عادی به طور کامل موشن کپچر انجام شده است و می توانید با آن ها ارتباط برقرار کنید.
GTA: San Andreas در مورد فرهنگ گانگستر ها و باند ها بود. GTA 5 در مورد فرهنگ معاصر لس آنجلس می باشد.
اقتصادی بسیار پرجنب و جوش و سرگرم کننده در بازی وجود خواهد داشت اما شما قادر نخواهید بود که ملکی برای خود بخرید.
مولتی پلیر بازی در تاریخی بعد نمایش داده می شود.
هر سه شخصیت اصلی دوستانی برای ارتباط با آن ها دارند :
Lamar: وی دوست فرانکلین است. نوع خوبی از افراد دیوانه و بسیار هم خنده دار است.
جیمی: وی دوست مایکل است. فردی تنبل ، سگاری و ۲۰ ساله که آن ها رابطه پدر و پسریشان بسیار آشفته است.
Ron: دوست ترور که دارای زندگی نظریه پردازگرانه ای است.
آماندا: همسر مایکل ، روابط افتضاحی با یکدیگر دارند. آماندا دارای یک شخصیت قوی می باشد که البته این زن و شوهر همدیگر را نمی توانند تحمل کنند.
در کف اقیانوس ها جزییات کاملی وجود دارد. ( مثل صدف ، ماهی و .. ) که شما می توانید آن جا را مورد بررسی خود قرار دهید.
هیچ گونه از دست دادن وزن و یا افزایش وزن برای شخصیت ها وجود ندارد.
Rockstar قسمت ها ی سینمایی بازی را از Max Payne 3 آموخته است.
مکانیک گیم پلی بازی از زمین تا آسمان تغییر پیدا کرده است.
گروگان گیری هم در بازی وجود دارد. مثلا می تونید گروگان را با یک دست بگیرید و با دست دیگرتان که دارای یک اسلحه است دیگر افراد را بترسانید.
اگر باک یک وسیله نقلیه سوراخ شود و بنزین آن بر روی زمین بریزد پس از مدتی شعله خواهد گرفت و باعث ایجاد یک انفجار بزرگ می شود.
حیوان ها ( مثل سگ و گربه ) در بازی وجود خواهند داشت.
دزدی ها و سرقت از بانک ها بخش بزرگی از بازی هستند.
Rockstar سعی کرده تنوع ماموریت ها را طوری ایجاد کند که به شخصیت های دیگر ربط داشته باشد. مثلا در یکی از ماموریت های بازی هر سه شخصیت نشان داده خواهند شد. در بعضی ماموریت ها شما می توانید شخصیت ها را در اواسط ماموریت تغییر دهید. به عنوان مثال در یک سکانس تعقیب شما می توانید خلبان هلکوپتر را ترور انتخاب کنید ، تک تیرانداز را فرانکلین و کسی که وظیفه شلیک های دیوانه وار را بر عهده خواهد داشت مایکل خواهد بود.
بولینگ ، Strip Clubs ، نمایش های کمدی زنده ، کافه های اینترنتی و بازی کردن از طریق تلویزیون هم بازگشته است.
موبایل همچنان در بازی وجود دارد. اما لیست دوستانتان را به مانند قسمت چهارم نمایش نخواهد داد. کارایی تلفن همراه در بازی ساده تر شده است و برای مواردی مثل چک کردن ایمیل ها و رفتن به اینترنت از آن استفاده خواهد شد. » مکان ها:
بازیکنان می توانند در کوهی به قدمت هزار سال به کاوش یپردازند.
یک پایگاه نظامی در بازی وجود دارد.
حوزه ی دریایی Salton
Wine country
بیابان
بازیکنان می توانند در بستر اقیانوس ها در امتداد خط ساحلی به کاوش بپردازند. » وسایل نقلیه:
BMX
دوچرخه های کوهستان
دوچرخه جاده
دوچرخه هایی مخصوص مناطق خاکی
هواپیما
انواع و اقسام ماشین ها و کامیون ها
هلکوپتر
ATVs
جت اسکی

CRIS Joon CR7
10-11-2012, 16:30
خب اگر بخواهم 2صفحه ترجمه کنم خب 2روز طول می کشه:sq_24:

بیا ترجمه اش کرده ام

» اطلاعات کلی: لس سانتوس بزرگتر از نقشه Red Dead Redemption می باشد و با نقشه های San Andreas, و Grand Theft Auto IV ترکیب شده است که شامل بیابان ها ، پایگاه های نظامی و .. می باشد.
GTA V
بازیکنان می توانند در بستر اقیانوس ها در امتداد خط ساحلی به کاوش بپردازند. » وسایل نقلیه:
BMX
دوچرخه های کوهستان
دوچرخه جاده
دوچرخه هایی مخصوص مناطق خاکی
هواپیما
انواع و اقسام ماشین ها و کامیون ها
هلکوپتر
ATVs
جت اسکی

خب شما که ترجمه برات سخته از سایت هایی مثل همین که ازش کپی کردی ، کپی کن دیگه!
لطفا مطالب رو با ذکر منبع بزارید.
این هم منبع مطلب شما:

shayankh450
10-11-2012, 16:53
این ترجمه یک جریانی داره که تمام شد:sq_8:
من اول خواستم از سایت خارجی بگیرم و ترجمه کنم که زیاد بود برای همین گشتم ترجمه شدشو تو سایت ایرانی پیدا کردم

orochi
11-11-2012, 00:53
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ​[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ​ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Turok-71
11-11-2012, 02:54
بازيش توي ايران الان هست براي كامپيوتر؟ اومده؟ براي خريد مجاز هست؟ قيمتش چنده؟

Sent from my iPad using Tapatalk HD

هنوز منتشر نشده که!

تاريخ ريليزش ميدوني كي هست؟ نسخه ي اصليش ! براي پي سي

Sent from my iPad using Tapatalk HD

واسه بهار 2013 تاریخ خورده، نسخه PC فعلا تایید نشده...

ye adam
11-11-2012, 16:37
پس از مدت ها انتظار، مجله GameInformer منتشر شد. این مجله که 18 صفحه را به بازی Grand Theft Auto V اختصاص داده، به همراه انتشار جزئیاتی از گیم پلی، تصاویری نیز از این عنوان منتشر کرد.

منبع هم که کنار عکسا زده :)

B.3.S.T
12-11-2012, 00:25
این 2 صفحه آخر واقعآ مملو از اسپم هست
جان عزیزتون رعایت کنید...حداقل صفحه های قبل رو مطالعه بفرمایید که مطلب تکراری نذارید
چندتا تاپیک دیگه هم همین مشکل رو دارن چندتا کاربر اصلآ رعایت نمی کنن! یکی تذکر بده خواهشآ ...

vahidreza2007
12-11-2012, 00:54
به احتمال زیاد امسال کاندید اصلی گوتی همین بازی هستش !!! دیدن عکس ها فک ادم رو میندازه چه برسه به خود بازی !!! امیدوارم نامردی نکنند و برای پی سی هم ریلیز کنند بازی رو تا ما هم یه نسخه کپی شو بگیریم بازی کنیم :دی

Masoud King
12-11-2012, 18:25
چنتا تصویر جدید از بازی:

لطف کنید و تصاویری که تعدادشون زیاد هست رو همینطور که من گذاشتم قرار بدید..

shayankh450
12-11-2012, 21:07
دوستان 2 روز دیگه تا تریلر مونده
دیگه نمی تونم صبر کنم:19:

shayankh450
13-11-2012, 18:10
دوستان به تریلر 2 بازی13 ساعت دیگه مونده
این هم سایتی که تریلر را پخش میکنه
:3:تشکر

shayankh450
13-11-2012, 22:17
پس از گذاشتن پست های متعدد از GTA V بالاخره می خواهیم یک ترجمه کامل از اطلاعاتی که Gameinformer در مورد GTA V منتشر کرده است داشته باشیم. مثل این که Gameinformer توانسته است راکستار را وادار کند تا در مورد بزرگترین بازیی که در دست ساخت دارد لب به سخن بگشاید. اطلاعات به چند دسته تقسیم می شوند که ان ها را بررسی می کنیم. اصلا اسان نیست که یک بازی در زمانی که بازی های بزرگ چند میلیون دلاری عرضه می شوند در صدر قرار گیرد و بهترین بازی شود . زمانی که GTA 3 عرضه شد یک بمب میان بازیکنان منفجر شد. همه بازیکنان شگفت زده شدند و بازی را ستودنی خواندند T2 که دارای راکستار و ۲K است از همان زمان فهمید که این عنوان به یک بازی بزرگ و پر طرفدار و صدالبته پر سود تبدیل می شود و از همان زمان به فکر این فرنچایز بود. این شرکت تصمیم گرفت که بودجه و وقت کافی برای ساخت نسخه های بعد این سری را به راکستار بدهد و این فرنچایز که زمینه تبدیل به یک عنوان به یاد ماندنی را داشت را به اوج برساند . البته این کمپانی دقیقا به خواسته های خود رسید و فروش ۲۵ میلیون نسخه ای GTA IV پاسخگوی تمامی هزینه های T2 بود .حال نسخه جدید این فرنچایز یعنی GTA V با مکانیک ها و ایده های جدید امده است و بزرگترین تغییر ان وجود سه شخصیت اصلی است که در هر زمان در گیمپلی قابل تعویض هستند. چشم اندازی نو
انقلابی باور نکردنی در صنعت گیم به خصوص سبک Open-World رخ داد و راکستار شروع کننده این رخداد بود . راکستار در بازی های Open World خود که کم نیستند قهرمانان بازی را به حال خود رها نمی کند و یک داستان عمیق و گسترده برای ان ها در نظر می گیرد و این نکته باعث شد که انقلابی در سبک Open World پیش بیاید . زمانی که راکستار شخصیت اصلی GTA III یعنی Claude را با موتور ۳ بعدی خود خلق کرد به نظر شخصیتی قوی می امد ولی شخصیتی ساکت بود و شخیصت پردازی پیچیده ای نداشت اما راکستار به تدریج شخصیت پردازی در بازی هایش را پیچیده تر کرد و به ترتیب در بازی هایش شخصیت های پیچیده ای مانند Tommy Vercetti ,CJ ,Niko Bellicو John Marston را خلق کرد و هر کدام به ترتیب شخصیت پیچیده ای داشتند.
شخصیت پردازی در بازی ها بسیار سخت است اما راکستار این کار را به خوبی انجام می دهد .اقای Sam Houser کارگردان Red Dead و سری بازی های GTA در سخنان قبلی خود گفته است : ” ما شخصیت پردازی نیکو بلیک را به خوبی انجام دادیم شخیصتی قوی که همه بازیکنان با کنترل این شخیصت لذت می بردند ما این کار را با جان مرستون نیز انجام دادیم و شاید حتی خیلی بهتر . جان مرستون یکی از ان شخصیت های به یاد ماندنی است که یکی از بهترین شخصیت پردازی ها را دارد . شخصیت او طوری بود که گیمر با او اوج می گرفت .” حال راکستار کار سختی در پیش روی خود دارد باید سه شخصیت را به بهترین شکل شخیصت پردازی کند. راکستار دوباره برای یک انقلاب برگشته است . در GTA V شاهد سه شخیصت قابل بازی هستیم که با توجه به گفته های کارگردان بازی اقای Houser هر سه شخیصت بهترین شخصیت پردازی را دارند . شاید فکر کنید این کار شخیصت پردازی را برای راکستار بسیار سخت می کند ولی راکستار عقیده ای دیگر دارد . ان ها فکر می کنند که وجود سه شخیصت تنوع را برای بازیکن به ارمغان می اورد . اینطور که راکستار قول داده است هر شخصیت در بازی رفتار متفاوت و عقیده ای متفاوت دارد . هر کدام دوستانی جداگانه دارند هر کدام در محله ای جداگانه زندگی می کند . شما در بازی می توانید در هر لحظه به غیر از مواقعی که در ماموریت هستید شخصیت قابل بازی را با یک دکمه عوض کنید . کمپانی راکستار اعلام کرده است که شما در هر لحظه بازی غافگیر می شوید.

گیمپلی تکامل یافته
GTA V دستخوش تغییرات زیادی شده است. گیمپلی بازی تغییر کرده است و کاملا دگرگون شده است . تمامی مکانیک های بازی از اول طراحی شده اند و برای بسیار از بازیکنان جالب خواهند بود . اقای Houser اطلاعات زیادی از گیمپلی بازی نداد اما چند مورد اصلی در بازی را توضیح داد. رانندگی
Sam Houser: ” ما بخش رانندگی در GTA IV را بسیار لذت بخش می دانیم و یک حرکت رو به جلو را در این بخش احساس کردیم ولی ان چیزی که در GTA V خواهید دید غیر قابل تصور است . بخش رانندگی در این عنوان چیزی همانند بازی های سبک ریسینگ است و حتی چیزی بهتر از ان . تنها می توانم بگویم منتظر چیزی باشید که در سایر نسخه های GTA تا به حال ندیده اید. تیراندازی
تیراندازی پیشرفت قابل توجهی داشته است . هسته اصلی بازی بخش تیراندازی است . می توان گفت تیراندازی بخش تکامل یافته سایر نسخه ها است .در مورد این بخش زیاد صحبت نشده است.

در GTA V با چه شخصیت هایی رو به رو هستید
همان طور که اعلام شد در بازی سه شخصیت اصلی که قابل بازی هستند و جود دارد که یکی از اصلی ترین تغییرات این نسخه است. اولین و تقریبا مهم ترین شخصیت در این عنوان Micheal نام دارد. این شخصیت همان کسی است که صدایش را در اولین تریلر GTA V شنیدید .Micheal یک دزد حرفه ای بانک است و شخصیتی متفاوت و کم حرف دارد . او بسیار زیرک و باهوش است . او یک بار با FIB معامله ای داشته است و پس از ان دیگر به سوی خلاف نیامده است اما پول بسیار زیادی را از دست می دهد و دوباره به این سو کشیده می شود . Micheal در محله ای به نام Rockfort Hill در نزدیکی یک زمین تنیس اختصاصی زندگی می کند .Micheal همسری دارد که با او اختلاف های بسیاری دارد . همسر او که طلاقش داده است فردی خوش گذارن است و تمامی پول هایی که Micheal بدست می اورد را به راحتی خرج می کند . او دو فرزند دارد یک دختر نوجوان به نام Tracy و یک پسر ۲۰ ساله به نام Jimmy. او فرزندان خود را درک نمی کند. صمیمی ترین دوست Micheal شخصیت قابل بازی دیگر یعنی Trevor است.
Trevor که صمیمی ترین دوست Micheal است یک فرد با خصوصیات خشن است . این شخص در ارتش نیرو هوایی امریکا خدمت کرده است و اینطور که راکستار این شخصیت را پردازش کرده است یک شخص خشن و روانی است و هر کس که با او مقابله کند می کشد . Trevor در قسمت های صحرایی Los Santos زندگی می کند و تبحر خاصی در خلبانی جت و هلیکوپتر دارد .این شخصیت عاشق ماشین های سنگین و بیابان است و علاقه خاصی به ماشین های جیپ دارد. بیماری روانی این شخصیت باعث می شود که همه را فراری دهد . در خیابان ها و محله های گوناگون به مردم توهین می کند و موجب ترس و وحشت مردم می شود . هوش مصنوعی بالای بازی نیز باعث می شود که مردم در قبال حرکات این شخصیت رفتار های گوناگونی داشته باشند . به طور مثال اگر در محله خلافکاران به فردی توهین کنید یا اور را مورد ضرب و شتم قرار بدهید مردم ان ناحیه یک رفتار خاصی نسبت به شما نشان می دهند یا اگر در یک فروشگاه شیک به کسی توهین کنید رفتاری متفاوت از خودشان در قبال شما نشان می دهند . شخصیت قابل بازی دیگر Franklin نام دارد او فردی سیاه پوست است و یک دورگه امریکایی افریقایی است . Franklin در سواحل Vespucci در Los Santos زندگی می کند و در یک مرکز معامله ماشین برای یک فرد ثروتمند کار می کند . این شخصیت به باشگاه های ورزشی زیادی می رود و عاشق ماشین های مدل بالا است . این سه شخصیت که ازشان نام برده شد شاید با هم همکاری کنند یا با هم دوست باشند ولی به هیچ وجه اخلاق و رفتار یکدیگر را ندارند و حتی دوستان مشترکی بین ان ها وجود ندارد.

چهره های جدید در GTA V (معرفی شخصیت ها به صورت جداگانه)
Micheal
حرفه: بازنشسته
محل زندگی: Rockford Hill
توضیحات:
Micheal یک دزد حرفه است و در سرقت از بانک تبحر دارد . او یک مدت طولانی به علت معامله ای که با FIB داشته است از خلاف کناره گیری کرد اما به دلیل از دست دادن پول زیادی دوباره به کار خلاف بازگشته است . او همسری به نام Amanda داشته است که طلاق داده است و دو بچه به نام های Tracyو Jimmy دارد و Micheal فرزندان خود را درک نمی کند . ظاهر شخصیت:
Micheal مسن است و لباس هایی تمیز و شیک می پوشد و یک خانه بزرگ دارد و از سایر شخصیت ها پولدارتر به نظر می اید .
سخنان Sam Houser در مورد این شخصیت:
وقتی ما ایده این شخصیت را در ذهن داشتیم و البته همین ایده نیز تبدیل به واقعیت شد همین بود که شخصیتی پیرتر باشد . او دزدی حرفه ای است و شخصیتی زیرک است . بسیاری از خصوصیات اخلاقی Micheal شبیه به Niko در GTA IV است.

Trevor
حرفه: خلافکار
محل زندگی : Blain Country
توضیحات:
Trevor کسی است که قبلا در ارتش نیرو هوایی امریکا خدمت کرده است . او قبلا مواد مصرف می کرد . او دوست صمیمی Micheal است و در کار ها به او کمک می کند . لازم به ذکر است که این شخصیت می تواند جت ها و هلیکوپتر را کنترل کند.
ظاهر شخصیت:
Trevor قیافه ای خشن دارد و به دلیل مصرف مواد مخدر از زمین تا اسمان تغییر کرده است . او بیشتر اوقات پیراهن سفید می پوشد و یک خالکوبی بر روی بدن خود دارد .
توضیحات Sam Houser در مورد این شخصیت:
شخصیت Trevor ان سوی خلافکاری را به ما نشان می دهد . این شخصیت به بازیکن اجازه می دهد که هر کاری در بازی بخواهد انجام دهد و معنی ازادی در بازی را بفهمد . این شخصیت است که همیشه به Micheal کمک می کند و تیکه کلام این شخصیت f—K off است. این شخصیت به اندازه کافی کله شق است و هیچ وقت نمی خواهد از کسی کلمه نه را بشنود .

Franklin
حرفه: نوچه
محل زندگی: South Los Santos
توضیحات:
Franklin یک شخصیت دو رگه افریقایی امریکایی است و در یک مرکز معامله ماشین های گران قیمت کار می کند . زمانی که مردم نمی توانند قسط های خود را پرداخت کنند Franklin به سراغ ان ها می رود و پول را از ان ها به زور می گیرد . ظاهر شخصیت:
جوانی که لباس هایی به روز می پوشد و بدنی ورزیده دارد.
توضیحات Houser در مورد این شخصیت:
شخصیتی است جاه طلب و مغرور است . دوستانی خطرناک دارد . عاشق ماشین های لوکس و شیک است و همانند سایر جوان ها می خواهد پیشرفت کند و ثروتمند شود . به Los Santos افتابی خوش امدید
وقتی سران راکستار پس از ساخت و عرضه GTA IV به فکر طراحی GTA V افتادند ایده های زیادی بر روی میز کار بود . تیم سازنده می خواستند بازی همانند GTA San Andreas بسازند و همین کار را می کنند ولی این عنوان بسیار فراتر و بزرگتر از San Andreas است . اقای Houser کارگردان GTA V در گفت و گویی اعلام کرده است ” ما نتوانستیم ان چه را که می خواهیم در San Andreas پیاده سازی کنیم چرا که نقشه و شهر ها و قسمت های San Andreas بسیار کوچک بود و ما نتوانستیم بزرگی و عظمت LA را به مخاطب نشان بدهیم اما می خواهیم این کار را در GTA V انجام دهیم , Los Santos یک شهر است که می تواند عناصر بازی GTA را به خوبی در خود به نمایش در اورد اما کاری که ما می خواهیم انجام دهیم این است که بازی را مخلوطی از GTA IV و San Andreas بسازیم .” سران راکستار در طی ساخت GTA V به سه بازی LA NOIR ,Midnight Club:Los Angles و GTA San Andreas رجوع کرده اند و سعی داشته اند که از تجربیات خود در این سه بازی استفاده کنند مخصوصا در طراحی ساختمان ها.
کارگردان بازی اقای Houser اعلام کرده است که طبیعت در بازی به شدت خودنمایی می کند شما می توانید به بیرون از شهر بروید و به کوه نوردی بپردازید و لذت ببرید . در بازی مناطق روستایی , کوهستانی , کویر و بیابان وجود دارد . شما می توانید به قسمت جنوبی کالیفرنیا و اینلند(inland) بروید و از دنیای وسیع GTA V لذت ببرید . Houser کارگردان بازی فکر می کند که وجود این جایگاه ها در بازی ضروری است و برای تنوع باید در بازی وجود داشته باشند .GTA IV پر بود از تفریح ها و خوش گذارنی ها و Red Dead پر از ماموریت های جانبی بود . حال GTA V می خواهد تلفیقی از این دو عنوان باشد . راکستار تلاش می کند تا بزرگترین Open World تاریخ را بسازد و بر روی این عنوان واقعا کار کرده است. تیم راکستار می کوشد تا شهر بازی GTA V را دقیقا همانند LA یازسازی کند . طراح هنری GTA V اقای Garbut می گوید ” شما وقتی نقشه GTA V را با سایر بازی های راکستار مقایسه می کنید می فهمید که نقشه GTA V از به هم پیوستن سه بازی GTA IV ,Red Dead و San Andreas باز هم بزرگتر است . بزرگ بودن نقشه کمک می کند که زمین بازی را به چند دسته تقسیم کنیم . بخش های همانند منطقه نظامی , حیات وحش , دریا ,شهر و روستا ها .”

زندگی دزدها
چه چیزی باعث می شود که داستان سه شخصیت اصلی بازی به هم گره بخورد ؟ فقط پول و دلار . درست است که هر شخصیت داستانی کامل دارد و در بازی به به خوبی داستانش روایت می شود اما در بیشتر ماموریت ها این افراد همدیگر را ملاقات می کنند . اقای Houser اعلام کرده است که شما در GTA V فقط شاهد المان ها و نشانه هایی از بازی GTA IV نیستید و مواردی که در نسخه های قبلی GTA نیز دیده اید را در بازی مشاهده می کنید .اقای Houser یکی از دلایل وجود سه کارکتر اصلی در بازی را تنوع و وسیع تر شدن شخصیت پردازی بازی خواند . در ضمن در بازی شاهد ماموریت هایی خواهید بود که در ان ها این سه شخصیت با یکدیگر همکاری های متعددی دارند.

تشکر فراموش نشه

reza_meybod
14-11-2012, 13:35
دن هاوزر رییس Rockstar اطلاعات جدیدی از GTA V را در آخرین مصاحبه اش رو کرد،اما اینبار این اطلاعات فرق میکند! این یکی ممکن است یک اسپویلر عظیم از Grand Theft Auto V باشد،شاید هم بزرگترین پتانسیل بازی!

قبل از هرچیز بهتان هشدار میدهم که اگر ۵۰% احتمال میدهید این اسپویلر درست باشد،از خواندن این متن دست بکشید و منتظر عرضه ی بازی باشید،باشد که لذت بیشتری ببرید،اگر هم نه که میتوانید این متن را بخوانید:
اول میرویم سراغ مصاحبه دن هاوزر با نشریه New York Times.
از هاوزر درمورد باقیمانده‏ی چیزهایی که در GTA V مانده سوال شد و او پاسخ داد:

فعلا داریم ویرایش میکنیم،تعمیر میکنیم،خذف میکنیم،جایگزین،اضافه میکنیم.این کار ما معادل اینست که مثلا یک کتابی مینویسید و ممکن است ۲ میلیون اشتباه لفظی داشته باشید و باید آنها را با دست ویرایش کنید،در زبانی که کاملا هم آنرا نمیدانید!بعضی موقع‏ها انجام ندادش هم ممکن است کار کند و میتوانید بنشینید و دور و برتان را نگاه کنید.من هنوز دارم آن چیز جادویی را درموردشان پیدا میکنم.
در باب اینکه چه چیزی الهام بخش سری GTA بوده گفت:

برای آمریکایی‏ها سخت است که بغهمند چگونه فرهنگ آمریکایی روی بریتانیای دهه ۸۰ و ۷۰ تاثیر داشته است.خب،سری GTA -آنطوری که الان میشناسیمش- این کار را انجام میدهد.یک “واکنش بریتانیایی نسبت به حقایق مربوط به امریکا “.بازیهایی در هجو “فرهنگ امریکایی” ساخته شدند اما آنها فقط در حد هجو چندین موضوع بودند.
هاوزر توضیح میدهد چگونه از دیدن سریال‏هایی چون Boardwalk Empire، Breaking Bad و The Wire و حتی قسمتهایی از The Sopranos جلوگیری میکند و میگوید از نظر تاثیر گنگستری،جنایی و این فرهنگ گنگسترها ،به دلایل حرفه ای از دیدن این سریال‏ها پرهیز میکنم!

اینجا بود که هاوزر به سوال خبرنگار نیویورک تایمز Chris Suellentrop مبنی بر اینکه”چگونه سه شخصیت GTAV به راکستار کمک میکند تا به جاه‏طلبی ای که در مدیوم بازیهای ویدئویی میخواهند برسند؟” چنین جواب داد:

فقط از سطح مفهومی ایده‏ی وجود سه شخصیت جداگانه با داستانهای مجزا در یک بازی میگویم.یک قدم جلو میگذاریم،اینجا دیگر اجازه نداریم که داستان را کاملا جداگانه تعریف کنیم یا مثلا از اواسطش رابطه‏اش را با داستانهای دیگر قطع کنیم،آنها بطور کامل با هم درآمیخته اند.این مثل یک احساس قدرت واقعی در روایت داستان بود.اینکه وادار به بازی کردن با قهرمان و ضدقهرمان داستان باشید…!

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 6%d8%af%d9%87%e2%80%8f%db%8c-gta/grand_theft_auto_v_logo_-_transparent_background/)

این هم از این! خط آخر این مصاحبه خیلی نکته دارد!”قهرمانان” GTA همیشه در حال سفرکردن به یک نوغ ضدقهرمان بودند،اما همیشه داستان کار خودش را میکرد و همه چیز طوری بود که بالاخره آنها پروتاگونیست بودند(مرز باریکی بین تبدیل پروتاگونیست به آنتاگونیست در GTA همیشه بود اما هیچ وقت تبدیل نشدند)اما آنطور که ما از این متن برداشت کردیم اینبار قرار است واقعا نقش آنتاگونیست (ضدقهرمان) قصه را بدست بگیریم!یعنی کاراکتری را کنترل میکنید که کارهایش دقیقا روی شخضیت های دیگر تاثیر میگذارد!
خب،این یعنی یکی از سه شخصیت‏های داستان “آدم بده”ی داستان است؟یک ایده ی فوق العاده است! و این جا خیلی بهتر میشود وقتی مخاطب در حال بازی باشد و نداند که کسی که الان کنترل میکند کسی است تمام کارهایش بر ضد قهرمان اصلی باشد!
این جسورانه ترین ایده در دنیای بازیهای رایانه ای است!

منبع : گیم فا

shayankh450
14-11-2012, 18:19
من در این سایت دیدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل این که مشکلی پیش اومده
فکر کنم حدود 1.40 ساعت دیگه دوباره پخش بشه

بذار پیگیری کنم:sq_25:
الان میام

من الان در یک انجمن خارجی بودم که به خاطر یک مشکل تریلر را (اینطوری که می گفتن) 1 ساعت دیگه دوباره پخش میشه

=CYBER=
14-11-2012, 18:40
من الان در یک انجمن خارجی بودم که به خاطر یک مشکل تریلر را (اینطوری که می گفتن) 1 ساعت دیگه دوباره پخش میشه
برادر عزیز زمان پخش تریلر فرقی نکرده ، محاسبات شما کمی اشتباه بوده .

=CYBER=
14-11-2012, 19:30
لینک دانلود خدمت دوستان :

کیفت 720p : ( حجم 112 مگابایت )

کیفیت 240p : ( حجم 26 مگابایت )

Masoud King
14-11-2012, 19:37
سلام

لازم دیدم یک تذکر جدی به بعضی از دوستان بدم

اینکه محیط اینجا رو با چت روم اشتباه نگیرید لطفا

ممنون

CRIS Joon CR7
14-11-2012, 19:48
کیفیت 480p
حجم: 25 MB
GTA V TRAILER Number 2#
سایت اصلی بازی.

mjorh
14-11-2012, 20:20
تریلر فوق العاده بود ...

بیشتر به جنبه های مختلف گیم پلی به طور کلی اشاره می کنه ! هنوز باید صبر کرد یه تریلر کامل از گیم پلی دید !

=CYBER=
14-11-2012, 20:52
با 3 تا چیز حال کردم :دی

1 - تریلی ها به بازی اضافه شدن ( با کانتینر ) ، فکر کنید چه خراب کاری هایی میشه با این ماشین کرد :دی

2 - هواپیماهای ملخی و جت که هم میشه باهاشون خرابکاری کرد هم گشت زد :دی

3 - فروشگاه خرید ماشین ، فکر کن چیت بزنی بعد بری ماشین بخری :دی ( البته به احتمال زیاد فروشگاه های زیادی به بازی اضافه شدن . )

2 تا صحنه دیگه هم بود تو تریلر که خیلی باحال بود ، اولی اونجا روی پل که قطار ها با هم برخورد می کنن اگه بشه یه همچین کاری کرد خیلی باحال میشه :دی
دومی هم اونی که از هواپیما با ماشین میپره بیرون بعد خودش با چتر از ماشین میپره :دی

بی صبرانه منتظر بازی هستم :دی حداقل یه گیم پلی بدن بیرون .

=CYBER=
14-11-2012, 21:00
در رابطه با سویچ بین شخصیت ها ، اگر این قضیه طوری باشه که تو مغز من هست خیلی کارا میشه باهاش کرد .

به عنوان مثال یکی از خراب کاری هایی که میشه کرد اینه :

تریلی رو نگه میداری وسط اتوبان ، طبق معمول ترافیک ایجاد میشه :دی بعد میری رو شخصیت دوم که قبلا سوار جت شده و روی اون منطقه که ترافیک ایجاد کردی هست میای اونجا رو بمباران می کنی :دی

یا مثلا پلیس دنبالته روی شخصیت اول ، سویچ می کنی رو شخصیت دوم با هلی کوپتر میری پلیس ها رو میزنی :دی

saeedsh7j
14-11-2012, 21:20
اگه میشه لینک یوتیوپ بزارید

shayankh450
14-11-2012, 21:29
بیا دوست عزیز

manuelcalavera
14-11-2012, 22:06
در رابطه با سویچ بین شخصیت ها ، اگر این قضیه طوری باشه که تو مغز من هست خیلی کارا میشه باهاش کرد .

تریلی رو نگه میداری وسط اتوبان ، طبق معمول ترافیک ایجاد میشه :دی بعد میری رو شخصیت دوم که قبلا سوار جت شده و روی اون منطقه که ترافیک ایجاد کردی هست میای اونجا رو بمباران می کنی :دی

یا مثلا پلیس دنبالته روی شخصیت اول ، سویچ می کنی رو شخصیت دوم با هلی کوپتر میری پلیس ها رو میزنی :دی

سوئیچ رو وقتی میشه کرد که وسط ماموریت نباشی . واسه همین موقع ولگردی و Free Run بشه از اینکارا کرد.

imi imi
14-11-2012, 22:14

فکر نکنم اینطوری بشه. اگه بشه که خیلی حال میده:sq_5:
به نظرم اینطوریه که وقتی داری با یه شخصیت کاری رو انجام میدی بعد سوییچ میکنی روی یکی دیگه . شخصیت قبلی همون جا نمیمونه مثلا میره کار دیگه انجام میده ممکنه ماشین سوار بشه بره.

neon_91
14-11-2012, 23:29
منم تریلرو دیدم این راکستار موسیقی تریلراشو واقعا خوب انتخاب میکنه بابا این Trevor دیوانه روانی است.اون تیکه ای که پسر مایکل گفت lets bounce مایکلم جواب داد yes we are bouncing جالب بود.فقط منتظرشم.

baby_rapboy2005
15-11-2012, 01:24
New Grand Theft Auto 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
باز هم کمپانی راک استار تصاویری از متن سری جدید بازی جی تی آی ۲۰۱۳ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) منتشر کرد که در ادامه با هم به تماشای این تصاویر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) زیبا می پردازیم بازی از گرافیک زیبا یی برخوردار می باشد که به لذت خیابانگردی و صحنه های اکشن بازی می افزاید…

منبع : عالي ترين ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

msf66
15-11-2012, 04:24

من نمیتونم این سویچ بین شخصیت ها از کجا اوردی تو تریلر همچنین چیزی نشون نداده فک نکنم تو بازی باشه:sq_11:

Leon-117
15-11-2012, 07:19
من نمیتونم این سویچ بین شخصیت ها از کجا اوردی تو تریلر همچنین چیزی نشون نداده فک نکنم تو بازی باشه:sq_11:
توی تریلر نبود ولی راک استار تایید کرده سوبچ کردن بین شخصیت ها توی بازی وجود داره........
+
تریلر هم خیلی عالی بود،goty سال بعد 100% این بازی میشه!
+
من چندصفحه قبل گفته بودم کاراکترم رو مایکل اتتخاب میکنم بیشتر،الان که تریلرو دیدم به این نتیجه رسیدم که مایکل برای کارهایی که قراره تو بازی انجام بدم زیادی پیره!
پس فرانکلین کاراکتر من خواهد بود![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Spaniuly
15-11-2012, 11:48
بعضی وقتا شک می کنم راک استار روی کرده زمین باشه این راک استار با این GTA اش از یه دنیای دیه اس انگار تریلرش هم روانی می کنه آدمو قلبم از جاش داره کنده میشه... یاد GTA San Andreas , GTA IV .GTA TLAD ,GTA TBGT,Red Dead Redemption ,Undead Nightmare که می افتم می خوام کل زدگیم رو فراموش کنم برم توی دنیایی که راک استار برام ساخته و توی اونجا زندگی کنم. راک استار می دونه انگار توی زندگیم از چی لذت می برم و داره اون رو برام هدیه می کنه ممنونم ازش که بزرگ ترین دلخوشی رو برام ایجاد کرده.
:40:دوستت دارم راک استار:40:

mjorh
16-11-2012, 10:01
Grand Theft Auto V Wallpaper

دانلود کنید حتما !:sq_25:

Spaniuly
16-11-2012, 10:09
Grand Theft Auto V Wallpaper

دانلود کنید حتما !:sq_25:

ممنونم رفت روی دسکتاپم دی:

Ghaioom
16-11-2012, 19:32
ممنونم رفت روی دسکتاپم دی:
صحنه عیب داره ها خونواده نبینن! D:

در ضمن عکسهای جدید که تو صفه قبلی گذاشتن در حد لالیگا معلومه از تریلر گرفتن! :sq_2:

shayankh450
16-11-2012, 21:05

gta v.net[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

FOURTH RETURN
16-11-2012, 21:09
اینطور که معلومه خدای سیستم ها رو میخواد به نظر شما موقعی که بازی بیاد قطعات ارزون میشه؟

campuzlit
16-11-2012, 22:20
اینطور که معلومه خدای سیستم ها رو میخواد به نظر شما موقعی که بازی بیاد قطعات ارزون میشه؟
فعلا که برای PC خبری نیست. امیدواریم اگه می یاد مثل قبلی نباشه.
اینکه GTA سیستم بالایی می خواد ناشی از پورت بد هست (نسخه قبلی) نه اینکه گرافیک بازی سنگین باشه. و اگه راک استار یه پورت بدون اشکال داشته باشه به راحتی روی سیستم های معمولی هم اجرا می شه.
و همچنین بر خلاف تصور خیلی ها برای اجرای روون این بازی CPU حرف اول رو می زنه و کارت گرافیک تاثیر به مراتب کمتری داره.

B3HZ@D
16-11-2012, 22:46
کارکتر اصلی چه قیافه داغونی داره :sq_6:
حداقل یک کم خوشگلتر درستش میکردن بد نمیشد .
ما PC بازها مثل همیشه فعلا باید توی لیست انتظار بمونیم تا با تاخیر منتشر بشه و وقتی هم بازی برای PC میاد با کلی اعمال شاقه و دنگ و فنگ اجرا میشه :sq_11:

Arrowtic
16-11-2012, 23:01
بهزاد جان سه تا کاراکتر اصلی داره که با هر سه میشه بازی کرد!دو تای دیگه جالب تره قیافه هاشون!(به خصوص سیاه پوسته!)

kingmohsen
16-11-2012, 23:56
بهزاد جان سه تا کاراکتر اصلی داره که با هر سه میشه بازی کرد!دو تای دیگه جالب تره قیافه هاشون!(به خصوص سیاه پوسته!)

آره قیافش جالبه و با نمک
اما اگه بازیش بیاد من اکثر مواقع با اون مرد مسنه (مایکل) بازی میکنم
قیافش یجوری منو یاد مکس پین میندازه
آدمه باحالیه :46:

سیاهه هم جالبه خیلی شبیه سان آندریاس میشه بازیش وقتی با اون (اسمش فرانکلین بود فکنم) بازی کنی

اما ازین Trover اصلا خوشم نمیاد
خیلی روانی و عصبیه

FOURTH RETURN
17-11-2012, 10:48
کاراکتر فقط نیکو بلیک من که فقط نیکو بلیک رو قبول دارم و هیچ کس دیگه ای رو قبول ندارم:31:

M A S 0 U D
17-11-2012, 12:01
این بازی روی لپ تاپ با این مشخصات جواب میده یا نه؟ به نظر شما روی چه لولی میتونم بازی کنم؟در ضمن زمان دقیق ورود این بازی رو میدونید؟

cpu = i5
ram=4 gig
vga=amd hd 7670

reza_meybod
17-11-2012, 16:02
این بازی روی لپ تاپ با این مشخصات جواب میده یا نه؟ به نظر شما روی چه لولی میتونم بازی کنم؟در ضمن زمان دقیق ورود این بازی رو میدونید؟

cpu = i5
ram=4 gig
vga=amd hd 7670
سلام دوست عزیز
متاسفانه فعلاً خبری از انتشار بازی روی پی سی نیست
فقط برای XBOX و PS3 منتشر میشه

ye adam
17-11-2012, 16:07
کارکتر اصلی چه قیافه داغونی داره :sq_6:
حداقل یک کم خوشگلتر درستش میکردن بد نمیشد .
ما PC بازها مثل همیشه فعلا باید توی لیست انتظار بمونیم تا با تاخیر منتشر بشه و وقتی هم بازی برای PC میاد با کلی اعمال شاقه و دنگ و فنگ اجرا میشه :sq_11:

کلا PC باز ها سرشون کلاه رفته
دقیقا حرفتو قبول دارم
یکی بیاد به اینا بگه شما که برای pc رو دیر میدین بیرون لا اقل مشکلاتشو رفع کنید یه کرک درست بدین بیرون که اینقدر دنگ و فنگ نکشیم
قابل توجه iv

Arrowtic
17-11-2012, 16:41
کلا PC باز ها سرشون کلاه رفته
دقیقا حرفتو قبول دارم
یکی بیاد به اینا بگه شما که برای pc رو دیر میدین بیرون لا اقل مشکلاتشو رفع کنید یه کرک درست بدین بیرون که اینقدر دنگ و فنگ نکشیم
قابل توجه iv

حق با شماست ولی شرکت سازنده کرک بیرون نمیده.گروهایی مثل Skidrow کرک میسازن.(شرکت که نمیاد بازی خودشو کرک کنه : دی)

_____

فکر کنم این کاراکتر که به قول بهزاد جان داغونه قیافش لحظات به یاد ماندنی و جالبی برامون رقم بزنه تو بازی با طرز رفتار خشنش!

CRIS Joon CR7
17-11-2012, 17:12
دو تا شات جدید از بازی : !

ye adam
17-11-2012, 17:48
حق با شماست ولی شرکت سازنده کرک بیرون نمیده.گروهایی مثل Skidrow کرک میسازن.(شرکت که نمیاد بازی خودشو کرک کنه : دی)

_____

فکر کنم این کاراکتر که به قول بهزاد جان داغونه قیافش لحظات به یاد ماندنی و جالبی برامون رقم بزنه تو بازی با طرز رفتار خشنش!
داداش دیگه اینقدرم اماتور نیستم ندونم شرکتایی مثل اسکیدرو کرک میسازن :دی
من یکی از منظورهام این بود
اون یکی اینه که
کنسول احتمال 70% قدیمی میشه
ps2 هم یه زمانی رو اوج بود
ولی pc داره یه سره اپدیت میشه

I-Tech
17-11-2012, 18:13
دو تا شات جدید از بازی : !

این عکس اولی رو دیدم یاد SA افتادم، که تو یکی از مرحله هاش با ماشین میزدیم از وسط یه بیلبورد تو همین مایه ها رد میشدیم و یه سوراخ یادگاری وسط بیلبورد تا آخر بازی میموند.......

تریلرها اینو که نگاه میکردم دیدم خداییش معرکس همون حس و حال sa رو داره گویا، فقط حیف که وضع PC مثل همیشه نامعلومه:sq_3:

M A S 0 U D
17-11-2012, 18:52
سلام دوست عزیز
متاسفانه فعلاً خبری از انتشار بازی روی پی سی نیست
فقط برای XBOX و PS3 منتشر میشه

بی صبرانه منتطرم که بیاد من کلا دو بازی رو پیگیری می کنم و همه ورژناش و میخرم و تا آخرین مرحله هم نرم ول کن قضیه نیستم
یکی رزیدنت اویل و اون یکی هم gta

A.N.A.P
19-11-2012, 20:24
دوستان ، این بازی کی منتشر میشه ؟ ممنون !

Leon-117
19-11-2012, 20:59
دوستان ، این بازی کی منتشر میشه ؟ ممنون !

بهار 2013...............

shayankh450
21-11-2012, 20:14
تاکنون این را می دانیم که خبر ساخت GTA V فعلا برای PS3 و Xbox 360 تایید شده است. اما امروز Dan Houser معاون مدیرعامل Rockstar اعلام کرد که ساخت GTA V برای پلتفرم های دیگر (PC و Wii U) تحت بررسی می باشد.
از Dan Houser سوالی پرسیده شد که چرا خبر ساخت GTA V برای PC و Wii U تایید نشده است و وی در جواب می گوید…

”همه چیز در این مورد در حال بررسی است. اما نکته اصلی ما نمی باشیم. ما یک ناشر third-party هستیم. ما نیتندو نیستیم ، سونی نیستیم ، مایکروسافت نیستیم. ما به روش های مختلفی تمامی این پلتفرم ها را دوست داریم. اما ما می توانیم کارهایمان را جایی انجام دهیم که فرصتی مناسب برای کسب و کار و شانسی برای پیدا کردن یک بازار خوب وجود داشته باشد. در صورتی که این برای اپل باشد ما بر روی اپل یا هر جا که ممکن باشد چیزی قرار خواهیم داد.” game2download.ir

shayankh450
21-11-2012, 20:15
Rockstar در اطلاعیه ای به آن دسته از گیمرهایی که در مورد in-game بودن تریلر دوم GTA V شک دارند اعلام کرد که تمامی قسمت هایی از گرافیک بازی که در این تریلر به نمایش در آمد کاملا از داخل گیم پلی بازی بوده و هیچ چیز این تریلر از پیش رندر شده نبوده است. مدتی پیش Rockstar با انتشار دومین تریلر عنوان مورد انتظار GTA V تحسین های بسیاری را برانگیخت. با توجه به گرافیک شگفت انگیز این تریلر و محیط های بزرگ و draw distance خوب، برخی از افراد اعلام کردند که این تریلر برای کنسول های نسل فعلی یعنی PlayStation 3 و Xbox 360 نبوده است و حتی عده ای اعلام کردند که بخش های خاصی از این تریلر به هیچ وجه در داخل بازی نبوده است و از پیش رندر شده می باشد.اما Rockstar اعلام کرده است که آن ها عادت دارند در هر یک از بازی های خود نوآوری ایجاد کنند و همچنین تایید کرده اند که صحنه های مربوط به این تریلر کاملا مربوط به گیم پلی بازی بوده است و هیچ چیز از پیش رندر شده ای در آن نگجانده بودند. هنگامی که یک خواننده پرسید که آیا این تریلر کاملا از گیم پلی بازی بود Rockstar جواب داد: ”همان طور که برای تمامی تریلرهای بازی هایمان این نکته وجود دارد ، این تریلر کاملا از خود بازی بود و هیچ قسمت از پیش رندر شده ای وجود نداشت.” game2downoad.ir

Amir Hossein
22-11-2012, 08:55
Rockstar در اطلاعیه ای به آن دسته از گیمرهایی که در مورد in-game بودن تریلر دوم GTA V شک دارند اعلام کرد که تمامی قسمت هایی از گرافیک بازی که در این تریلر به نمایش در آمد کاملا از داخل گیم پلی بازی بوده و هیچ چیز این تریلر از پیش رندر شده نبوده است. مدتی پیش Rockstar با انتشار دومین تریلر عنوان مورد انتظار GTA V تحسین های بسیاری را برانگیخت. با توجه به گرافیک شگفت انگیز این تریلر و محیط های بزرگ و draw distance خوب، برخی از افراد اعلام کردند که این تریلر برای کنسول های نسل فعلی یعنی PlayStation 3 و Xbox 360 نبوده است و حتی عده ای اعلام کردند که بخش های خاصی از این تریلر به هیچ وجه در داخل بازی نبوده است و از پیش رندر شده می باشد.اما Rockstar اعلام کرده است که آن ها عادت دارند در هر یک از بازی های خود نوآوری ایجاد کنند و همچنین تایید کرده اند که صحنه های مربوط به این تریلر کاملا مربوط به گیم پلی بازی بوده است و هیچ چیز از پیش رندر شده ای در آن نگجانده بودند. هنگامی که یک خواننده پرسید که آیا این تریلر کاملا از گیم پلی بازی بود Rockstar جواب داد: ”همان طور که برای تمامی تریلرهای بازی هایمان این نکته وجود دارد ، این تریلر کاملا از خود بازی بود و هیچ قسمت از پیش رندر شده ای وجود نداشت.” game2downoad.ir
میگم یا تهیه کننده ی خبر خیلی عادت داشته یه حرفو تکرار کنه یا راک استار:31:

bad_guy
22-11-2012, 11:36
میشه یه لینک دانلود از این تریلر دوم بزارید؟
لطفا فیلتر نباشه.

CRIS Joon CR7
22-11-2012, 12:32
میشه یه لینک دانلود از این تریلر دوم بزارید؟
لطفا فیلتر نباشه.

لینک دانلود خدمت دوستان :

کیفت 720p : ( حجم 112 مگابایت )

کیفیت 480p
حجم: 25 MB
GTA V TRAILER Number 2#
سایت اصلی بازی.

....................................

Iloveu-ALL
23-11-2012, 11:31

آخ یادش به خیر چه کارایی می کردیم با رمز پرواز ماشین ها تو gta sa

آیا معنی این عکس اینه که بازم ماشینامون پرواز میکنه ؟؟؟؟

Altairezio
23-11-2012, 11:49

فکر کنم نه!
این ماشین نظامی به نظر میاد و انگار از تو هواپیما پریده بیرون!

kingmohsen
23-11-2012, 13:10

اون رو فکر نکنم اما این عکس مال یکی از صحنه های تریلر دوم هست که طرف از توی هواپیما با ماشین به بیرون میپره و خورش رو از ماشین پرت میکنه بیرون.

سن آندریاس که خیلی دیگه کدهای تقلبش مزخرف شده بود و تخیلی بود.

kingmohsen
23-11-2012, 13:15
یک نکته جالب توی این بازی هست که این بازی اولین gta هست که کلا دورن یک شهر و منطقه جدید بعد از gta2 داره اتفاق میوفته.

شاید بپرسید چطور؟

خب اولین gta در شهری به نام لیبریتی سیتی بود
gta2 بازی در سه شهر اتفاق میوفتاد یکی لیبریتی سیتی، دومی وایس سیتی و سومی سن آندریاس
gta وایس سیتی که یکی از شهرهای سری دوم بازی بود
gta sa هم یکی دیگه از شهرهای جی تی ای 2 بود
gta 4 که بازی کلا در لیبریتی سیتی برگزار میشد

اما برای اولین بار gta خارج از این 3شهره و اسم شهر لوس سانتوز هست که در نوبه خود بسیار جالبه

bad_guy
24-11-2012, 10:11
یک نکته جالب توی این بازی هست که این بازی اولین gta هست که کلا دورن یک شهر و منطقه جدید بعد از gta2 داره اتفاق میوفته.

شاید بپرسید چطور؟

gta2 بازی در سه شهر اتفاق میوفتاد یکی لیبریتی سیتی، دومی وایس سیتی و سومی سن آندریاس

اما برای اولین بار gta خارج از این 3شهره و اسم شهر لوس سانتوز هست که در نوبه خود بسیار جالبه

لوس سانتوس یکی از 3 شهر سان آندریاس بود.

B3HZ@D
24-11-2012, 10:41
کل بازی و ماموریت ها و درگیری ها یک طرف ... اون موقعی که میری شهرهای مختلف و لباس های جدید انتخاب میکنی و بعد میخری خیلی حال میده :31:

kingmohsen
24-11-2012, 13:58

شاید بپرسید چطور؟

لوس سانتوس یکی از 3 شهر سان آندریاس بود.

من این رو یادم نبود. پس جالبه

Shadow-Man
26-11-2012, 13:03
به نظرتون میشه دو سه نفری بازی کرد؟ هر کی به یه شخصیت؟:21::21::21:
اگه بشه که بزرگترین خرابکاری های قرن رو میشه انجام داد :دی
ولی حیف که فکر نمیکنم بشه

ye adam
27-11-2012, 22:10
من یه چیز تو پردیس گیم دیدم نتونستم نگم (از مدیران عزیز معذرت میخوام)
------
بازیکن ها واقعاً GTA V را برای PC می خواهند

از زمانی که Rockstar بازی Grand Theft Auto V را بطور رسمی معرفی کرده، اشاره ای به عرضه آن برای PC نکرده است. به همین دلیل، تعداد زیادی از بازیکن ها خواستار نسخه PC بازی شدند. در درخواستی آنلاین از سوی طرفداران GTA V که تا به حال 40,000 نفر در آن عضویت دارند، از Rockstar خواسته شده تا این بازی را برای PC نیز عرضه کند، اما Rockstar در جواب این افراد گفته: "به تمام کسانی که از ما می خواهند این بازی را برای PC نیز عرضه کنیم، باید بگوییم که فعلاً تمرکز ما روی Xbox 360 و PS3 است و هنوز نمی توانیم اطلاعاتی را از نسخه PC بیان کنیم."
--------------
واقعیت داره؟
وقتی میگه((هنوز نمی توانیم اطلاعاتی را از نسخه PC بیان کنیم.")) یعنی نسخه pc هم در کاره اما الان دربارش حرف نمیزنند
میشه یه همچین حرفیو زد؟که برای pc هم عرضه میشه؟

Aref_2008
28-11-2012, 11:13
فکر کنم این نقشه بازی هستش

shayankh450
28-11-2012, 19:02
فکر نکنم نقشه بازی این شکلی باشه احتمالا این نقشه بازی هست

3Dmajid
28-11-2012, 19:04
من یه چیز تو پردیس گیم دیدم نتونستم نگم (از مدیران عزیز معذرت میخوام)
------
بازیکن ها واقعاً GTA V را برای PC می خواهند

از زمانی که Rockstar بازی Grand Theft Auto V را بطور رسمی معرفی کرده، اشاره ای به عرضه آن برای PC نکرده است. به همین دلیل، تعداد زیادی از بازیکن ها خواستار نسخه PC بازی شدند. در درخواستی آنلاین از سوی طرفداران GTA V که تا به حال 40,000 نفر در آن عضویت دارند، از Rockstar خواسته شده تا این بازی را برای PC نیز عرضه کند، اما Rockstar در جواب این افراد گفته: "به تمام کسانی که از ما می خواهند این بازی را برای PC نیز عرضه کنیم، باید بگوییم که فعلاً تمرکز ما روی Xbox 360 و PS3 است و هنوز نمی توانیم اطلاعاتی را از نسخه PC بیان کنیم."
--------------
واقعیت داره؟
وقتی میگه((هنوز نمی توانیم اطلاعاتی را از نسخه PC بیان کنیم.")) یعنی نسخه pc هم در کاره اما الان دربارش حرف نمیزنند
میشه یه همچین حرفیو زد؟که برای pc هم عرضه میشه؟

امکان نداره واسه PC ندن !
ولی احتمال اینکه بعد از چند ماه بدن مثل V هست.
یعنی راک استار بی خیال سود فروش نسخه های پی سی بشه ؟!!!!!
عمرا !

bad_guy
28-11-2012, 20:00
امکان نداره واسه PC ندن !
ولی احتمال اینکه بعد از چند ماه بدن مثل V هست.
یعنی راک استار بی خیال سود فروش نسخه های پی سی بشه ؟!!!!!
عمرا !

شوخی میکنی دیگه؟

x64
28-11-2012, 20:13
از این بحثا همیشه هست ، ولی مطمن باشین که واسه PC میدن...!:31:

3Dmajid
28-11-2012, 20:34
شوخی میکنی دیگه؟

یعنی میخوای بگی هیچ سودی براش نداره پی سی ؟ :sq_14:

Aref_2008
28-11-2012, 21:22
فکر نکنم نقشه بازی این شکلی باشه احتمالا این نقشه بازی هست

ای نقشه ای که شما گذاشتین خیلی تخیلی بنظر میاد!!!

ولی من خودمم اطمینان کامل ندارم!

ye adam
28-11-2012, 21:46
یعنی میخوای بگی هیچ سودی براش نداره پی سی ؟ :sq_14:

قطعا نه
ولی اگه حرفت راست باشه کلی دعات میکنم :sq_2:

Amin4All
29-11-2012, 14:02
کی منتشر میشه این GTA ?

campuzlit
29-11-2012, 14:07
کی منتشر میشه این GTA ?

بهار 2013 البته نسخه های 360 و PS3

Saeed System
30-11-2012, 21:21
دوستان یه چیزی..

راکستار چرا تو gta iv اومده بود هواپیما سواری ..چتر بازی..جت پک..کللی قابلیتها ی خوبی که تو san anderas بود حذف کرده بود؟ و الان اومده تو v دوباره اضافه کرده؟

آیا دلیلش آینده بینی و مشتاق کردن گیمرها برای خرید V نبوده؟

مثلا خود من وقتی فهمیدم دوباره میشه هواپیما سوار ی و چتر با زی کرد و دوباره مراتع و جنگلها برگشتن...کللی خوشحا ل شدم. جدای از گرافیک بازی یکی از دلایلی که حتما این بازی رو تهیه میکنم همینه

XENON24
30-11-2012, 22:45
دوستان نمی دونم ریطی به اینجا داره یا نه اما می خواستم ببینم کسی ترتیب این بازی از اولین نسخه تا آخرین نسخه رو می دونه ؟؟؟(اسم های انگلیسی)

ye adam
30-11-2012, 23:46
دوستان یه چیزی..

راکستار چرا تو gta iv اومده بود هواپیما سواری ..چتر بازی..جت پک..کللی قابلیتها ی خوبی که تو san anderas بود حذف کرده بود؟ و الان اومده تو v دوباره اضافه کرده؟

آیا دلیلش آینده بینی و مشتاق کردن گیمرها برای خرید V نبوده؟

مثلا خود من وقتی فهمیدم دوباره میشه هواپیما سوار ی و چتر با زی کرد و دوباره مراتع و جنگلها برگشتن...کللی خوشحا ل شدم. جدای از گرافیک بازی یکی از دلایلی که حتما این بازی رو تهیه میکنم همینه
داداش بازی شما میتونی تهیه کنی
ما pc باز ها چی؟
برای کنسول حتی تاریخشم گفتن
ولی برای pc هنوز نگفتن عرضه میشه یا نه :(

Saeed System
01-12-2012, 02:04
داداش بازی شما میتونی تهیه کنی
ما pc باز ها چی؟
برای کنسول حتی تاریخشم گفتن
ولی برای pc هنوز نگفتن عرضه میشه یا نه :(

داداش گلم من کلّی گفتم...اصلا کاری به کنسول و pc ندارم... من خودم pc دارم اگر برای pc نیاد منم نمی تونم بازی کنم...

منظورم این بود که راکستار اومده بود تو Gta iv انواع هواپیما و جت و دوچرخه سواری و چترنجات و انواع وسایل نقلیه که تو نسخه san anderas بود رو حدف کرده بود و الان تو نسخه V دوباره برگردوند.

گفتم شاید با این حرکت خواسته دوباره گیمر ها مشتاق به خرید gta v بکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif

aydin_eb7777
01-12-2012, 09:29
دوستان نمی دونم ریطی به اینجا داره یا نه اما می خواستم ببینم کسی ترتیب این بازی از اولین نسخه تا آخرین نسخه رو می دونه ؟؟؟(اسم های انگلیسی)
به ترتیب زیر

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](series))

Year
Title
Developer(s)
Platform(s)
Era

Sony ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Microsoft ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Nintendo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Other

1997
Grand Theft Auto ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](video_game))
DMA Design ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), Tarantula Studios ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
PS1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](console))
Windows ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), MS-DOS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Game Boy Color ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

2D universe[8] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](series)#cite_note-RockstarGTAUniverses-8)

1999
London, 1969 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
DMA Design, Tarantula Studios,
Rockstar Canada ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), Runecraft ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
PS1
Windows, MS-DOS

London, 1961 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_Theft_Auto:_ London.2C_1961)

Windows

Grand Theft Auto 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
DMA Design, Tarantula Studios
PS1
Windows
Game Boy Color
Dreamcast ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

2001
Grand Theft Auto III ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
DMA Design, Rockstar Vienna ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
PS2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Windows, Xbox ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Mac OS X ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), iOS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]),Android ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](operating_system))
3D universe[8] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](series)#cite_note-RockstarGTAUniverses-8)

2002
Vice City ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Rockstar North ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), Rockstar Vienna
PS2
Windows, Xbox

Mac OS X, iOS, Android

2004
Advance ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Digital Eclipse ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Game Boy Advance ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

San Andreas ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Rockstar North
PS2
Windows, Xbox

Mac OS X

2005
Liberty City Stories ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Rockstar Leeds ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), Rockstar North
PSP ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), PS2

2006
Vice City Stories ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
PSP, PS2

2008
Grand Theft Auto IV ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Rockstar North, Rockstar Toronto ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
PS3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Windows,Xbox 360 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

High-definition
universe[8] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](series)#cite_note-RockstarGTAUniverses-8)

2009
The Lost and Damned ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Rockstar North
PS3
Windows, Xbox 360

Chinatown Wars ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Rockstar Leeds, Rockstar North
PSP

DS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
iOS

The Ballad of Gay Tony ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Rockstar North
PS3
Windows, Xbox 360

2013
Grand Theft Auto V ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
PS3
Xbox 360

OnT!me
01-12-2012, 22:03

Ghaioom
04-12-2012, 10:22
یه چی بگم:

گرافیک این بازی تو حلقمون!!! :دی :‌دی

MohammadT15
04-12-2012, 17:14
تاریخچه ی سری بازیهای GTA به روایت متن

همه ی ما شرکت ROCKSTAR را میشناسیم چون بازی های مشهور و به یادماندنی را به بازار ها روانه کرده است که اغلب یا بیشتری هاشون موفق بودند
در تگاهی قبلی به مکس پین اشاره کردم ولی امروز میخواهم به بازی GTA نگاهی داشته باشیم تا ببینیم در کارنامه ی خود چه چیز های دارد
.................................................. ................................
GTA به یاد ماندنی ترین بازی open word
هر نسخه از نسخه ی قبلی بهتر و ........
.................................................. ...............................

عنوان ها و تاریخ بازی Grand Theft Auto

تا به امروز نسخه های زیادی را از بازی Grand Theft Auto دیدم که فکر کنم حدودا 11 عنوان باشد چه اصلی چه فرعی.نسخه ی اصلی بازی از سال

1997 اغاز شد که یک تحولی در بازی های رایانه ای ایجاد کرد.

اسم اولین عنوان gta به نام Grand Theft Auto بود که برای دو پلیمر pc و ps1 عرضه شد همان طور که بازیکنان قدیمی یادشون هست بازی به صورت

استراتژِک بود و خوب در ان زمان اینجور بازی ها خیلی طرفدار داشت.بازی در سه شهر زیبای Liberty City . San Andreas . Vice City به رویداد در امد.

نسخه ی دوم بازی نامش Grand Theft Auto II هست که فکر کنم دو سال بعد از نسخه ی اولیه به عرضه در امد.از همان جایی که مشخص بود بازی

دارای تحولی شده بود شهر ها بزرگ تر شده بودند ولی هنوز همان گرافیک و گیم پلی رو داشت با کمی تغییر.که از نام بازی مشخص است ادامه ی

داستان قبلی هست پس گیمر ها مجبور به بازی کردن بودند که اتفاقا خیلی هم حال میکردند چون میگم خیلی بازی جذابی بود نسخه ی 1 و 2 بازی

gta .

نسخه ی سوم بازی در سال 2001 ساخته شد (انگاری از عدد 2 خوششون میاد)که کلا gta تغییر کرد از حالت استراتژیک در امد و به یک بازی
open word تبدیل شد(البته در نسخه ی 1 و 2 هم بازی open word بود ولی زیاد نمیشد به چشم یک بازی open wrod نگاه کرد)بله درست است
بازی سوم شخص شده بود و هم گرافیک هم گیم پلی هم موسیقی هم و..... تغییر کرده بود به طوری مه اصلا نمیتونستی این سری را با نسخه ی قبل
مقایسه کنی داستان بازی زیبا شد طراحی بازی عالی شد و...... بازی در شهر نیو یورک انجام میشد.اولین نسخه از gta بود که بازی دمو داشت.
نسخه ی بعدی نسخه ای فرعی است به نام GTA: Vice City که من واقعا با این بازی خاطره دارم و یک سال بعد از نسخه ی سوم عرضه شد.
گرافیک بازی بهبود یافته بود و نکته ی قابل توجه این است که شما میتوانستید کشتی . قایق.هلی کوپتر سوار شدید که این خودش یک تحولی است
در بازی های رایانه ای گرافیک بازی هم یادمه 32 بود .
نسخه ی پنجم هم باز نسخه ی فرعی بود به نام GTA: SanAndreas که واقعا از همه ی نسخه های gta جذاب تر بود که برای پلیمر های pc , ps2

عرضه شده بود و دو سال بعد یعنی در سال 2004 بازی عرضه جهانی شد.از نام این بازی هم که مشخص است بازی در شهر SanAndreas اتفاق
می افتد.این بازی از لحاظ گرافیک بهتر شده بود (نسخه ی بعد بهتر از نسخه ی قبل)حتی شما در بازی میتوانید بروید و موهایتان را اصلاح کنید
و بدنتان را خالکوبی کنید و......

بعد در سال 2006 چند عنوان عرضه شد برای کنسول های دستی که انها هم میتوان گفت تقلیدی از همین چند مجموعه و مخلوطی از نسخه ی 4 به
پایین که در حد و اندازه ی خودشان موفق بودند.
یکی از نسخه های فرعی هم به نام Grand Theft Auto: Chinatown Wars هست که فقط برای PSP عرضه شده است که میتوان گفت خیلی
موفق بوده و به دلیل درگیری هایی که دارم هنوز این نسخه از GTA رو بازی نکردم ولی زیاد از این نسخه تعریف شنیدم.
باز رسیدیم به نسخه های اصلی یعنی نسخه ی چهارم به نام gta:iv که واقعا یک شاهکار عظیمی از شرکت Rockstar بود که همه را سر جای خود
میخکوب کرد این نسخه میتوان گفت راحت GTA: SanAndreas در جیبش میکند همه چیز بازی تغییر کرد حتی استیل راه رفتن کاراکتر . گرافیک که کولاک
کرده به طوری که ذره های هوا هم در بازی نمایش داده میشد البته اغلب بازی های open word باگ های زیادی دارد که در این نسخه کمتر باگ میدیدیم
.نکته ی قابل توجه این بود که شما موبایل داشتید و درست است بازی در زمان حال اتفاق می افتاد و میتوان به مراحل پایان ناپذیر اشاره کرد که بازی دارای
مراحل زیادی بود و...... که خیلی چیز ها به این بازی اضافه شد که اگه بخوام بگم حدودا 10 خط طول داره.این نسخه از حدودا 900 میلیون دلار فروش داشت
که میتوان گفت فوق العاده است.
نسخه ی بعدی هم نسخه ی فرعی ای هست که متعلق به داستان gta:iv هست به نام GTA IV:GTA Liberty City که میگن پر فروش ترین GTA در حال
حاضر هست که این نسخه زندگی شخصیت های دیگر GTA IV رو بیان میکنند ولی نمیتواند جای GTA IV را در دل ها پر کند.

تاریخچه ی سری بازیهای GTA به روایت تصویر

GTA I
سال تولید 1997
متا : 68

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

GTA II
سال تولید 1999
متا : 70

GTA III
سال تولید 2001
بیشترین متا : 97

GTA : Vice City
سال تولید 2002
بیشترین متا : 95

GTA : San Andreas
سالت تولید 2004
بیشترین متا : 95

GTA : Liberty Chity Stories
سال تولید 2005
متا : 78

GTA : Vice City Stories
سال تولید 2006
متا : 75

GTA IV
سال تولید 2008
متا : 98

GTA : Chinatown Wars
سال تولید 2009
بیشترین متا : 92

GTA IV : The Lost And Damned
سال تولید 2010
بیشترین متا : 93

GTA IV : The Ballad Of Gay Tony
سال تولید 2010
بیشترین متا : 90

البته این 2 مورد آخر همون Liberty city خودمونه که جدا جدا مورد بررسی قرار گرفته

Layken
09-12-2012, 15:25
برو بچ دور هم جم شدن منتظرن تا نوبتشون بشه با GTA ، PS3 بزنن :D

vivabarca
14-12-2012, 02:47
یه سوال، من 2008 GTA IV رو بازی نکردم، آیا محیط بازیش همون محیط 2010 GTA IV: Liberty City هست و فقط داستانش فرق میکنه یا کلا تفاوت داره با این نسخه آخر ؟
................
از نسخه پی سی GTA V خبری نشده؟ آیا سابقه این بوده که نسخه پی سی منتشر نشه برای این بازی ؟

campuzlit
14-12-2012, 10:38
یه سوال، من 2008 GTA IV رو بازی نکردم، آیا محیط بازیش همون محیط 2010 GTA IV: Liberty City هست و فقط داستانش فرق میکنه یا کلا تفاوت داره با این نسخه آخر ؟
................
از نسخه پی سی GTA V خبری نشده؟ آیا سابقه این بوده که نسخه پی سی منتشر نشه برای این بازی ؟

خیر شبیه GTA IV نیست و بیشتر شبیه san andreas است و قابلیت های اون بازی که در شماره قبلی حذف شده بود دوباره به بازی برگشته البته محیط بازی خیلی گسترده تر از تمام جی تی ای های قبلیه و به گفته راک استار بزرگترین بازی اپن وردش هست.

طبق معمول فعلا از نسخه pc خبری نیست ولی به احتمال زیاد مثل شماره قبلی با چند ماه تاخیر منتشر می شه. تمام نسخه های اصلی بازی روی pc منتشر شده. هر چی باشه GTA رو PC جی تی ای کرد دیگه.

T E R M I N A T O R
14-12-2012, 12:09
................

بله همون محیط و گرافیک GTA IV هست و فقط داستانش فرق میکنه.

MohammadT15
16-12-2012, 22:42
خوب بچه ها 5 تا عکس میذارم که مطمئنا همه دیدید اما این عکسا از یه لحاظ هایی فرق داره

اینا مخصوص Wallpaper هست و کیفیت و رزولشن فوق العاده بی نظری داره

من که با این کیفیت ندیده بودم این عکسا رو تا به حال شما هم ببینید بد نیست :

1

سایز عکس : 8640 در 5400 پیکسل !!

حجم عکس : 6.65 مگابایت !!!

2

سایز عکس : 7335 در 5472 پیکسل !

حجم عکس : 5.64 مگابایت !

3

سایز عکس : 8640 در 5400 پیکسل!

حجم عکس : 4.60 مگابایت

4

سایز عکس : 6740 در 4200 پیکسل

حجم عکس : 1.85 مگابایت

5

سایز عکس : 5120 در 2048 پیکسل

حجم عکس : 1.32 مگابایت

grand theft auto
17-12-2012, 06:12
اولین بار 7-8 سال سن داشتم که GTA Vice City رو بازی کردم، هنوز لذتی که در اون روزها داشت و خاطراتش با من هست...
منتظرم که نشخه PC این بازی عرضه بشه، تصمیم دارم که اصلشو بخرم.
ما که توی ایران هستیم میتونیم پیش خرید کنیم؟ شنیدم به کسایی که پیش خرید کنن یه اشنتیون جالب هم میدن.

kalantarahura
17-12-2012, 09:54
خوب بچه ها 5 تا عکس میذارم که مطمئنا همه دیدید اما این عکسا از یه لحاظ هایی فرق داره

اینا مخصوص Wallpaper هست و کیفیت و رزولشن فوق العاده بی نظری داره

من که با این کیفیت ندیده بودم این عکسا رو تا به حال شما هم ببینید بد نیست :

1

سایز عکس : 8640 در 5400 پیکسل !!

حجم عکس : 6.65 مگابایت !!!

2

سایز عکس : 7335 در 5472 پیکسل !

حجم عکس : 5.64 مگابایت !

3

سایز عکس : 8640 در 5400 پیکسل!

حجم عکس : 4.60 مگابایت

4

سایز عکس : 6740 در 4200 پیکسل

حجم عکس : 1.85 مگابایت

5

سایز عکس : 5120 در 2048 پیکسل

حجم عکس : 1.32 مگابایت

دوست من لینک خود عکسهارو هم بذار

MohammadT15
17-12-2012, 11:51
دوست من لینک خود عکسهارو هم بذار

روش کلیک کنی سایز اصلی عکس باز میشه دیگه:n06:

kalantarahura
17-12-2012, 13:19
روش کلیک کنی سایز اصلی عکس باز میشه دیگه:n06:

شرمنده.اشکال از روش باز کردن من بود:n20::n20::n20:

mahdigholami
21-12-2012, 11:15
سلام دوستان
برای pc نمیاد؟

Altairezio
21-12-2012, 12:42
سلام دوستان
برای pc نمیاد؟

شاید بیاد شاید نیاد!
هی یوووووووووووووووووووووو!:n0 2:

Ghaioom
21-12-2012, 12:51
سلام دوستان
برای pc نمیاد؟
حتما میاد! دی

شاید بیاد شاید نیاد!
هی یوووووووووووووووووووووو!:n0 2:

یاد اون حرفه افتادم . شاید شاید.. دی

jr07
24-12-2012, 13:28
New Grand Theft Auto V Screenshots

اسکرین شات جدید که نشون میده در بازی با کوسه ها هم مواجه خواهیم شد!

Altairezio
24-12-2012, 15:22
کوسه تو دریا؟
نه بابا AC III رو داره جلو میزنه!:n19:

CRIS Joon CR7
05-01-2013, 20:07
اسکرین شات های جدید منتشر شده از بازی: . . .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

آرت ورک جدید از بازی (رسمی)

Altairezio
05-01-2013, 20:25
عکسا واقعا" عالین!
ممنون!
تا انتشارش لحظه شماری میکنم!:n06:

3Dmajid
05-01-2013, 20:52
کوسه تو دریا؟
نه بابا AC III رو داره جلو میزنه!

ولی فارکرای رو چی ؟ :n02:

omidsys
11-01-2013, 13:57
دوستان معلوم نیست واسه pc کی عرضه میشه؟
:n01:

ye adam
12-01-2013, 15:20
دوستان معلوم نیست واسه pc کی عرضه میشه؟
:n01:

هنوز که چیزی نگفته
فعلا میخواد ساکت باشه :دی

ali_agha1981
12-01-2013, 15:46
هنوز که چیزی نگفته
فعلا میخواد ساکت باشه :دی

سِکرت باشه... > secret :n09:

ye adam
12-01-2013, 16:26
تا الان Rockstar Games بازی GTA V برای پلتفرم های PS3 و X360 معرفی کرده است و درمورد نسخه ی PC این بازی سکوت کرده است.ولی اینکار باعث دلسردی طرفداران این سری نشده است و یکی از طرفداران این سری،10 مدرک مخفی از وجود بازی برای PC را مورد بررسی قرار داده است.

در فروم سایت GTA،یکی از کاربران با نام S1LV3R_W0LF در این باره گفته است:"باشه،بذارید موضوع را شفاف کنم.میدانم که تاپیک ها و ترد های زیادی در مورد GTAV PC زده شده است.هدف تاپیک من این نیست که درباره این بحث کنیم که آیا بازی برای PC ساخته میشود یا نه.

این حرف ها تماما حقیقت دارد و من میخواهم منابع این اطلاعات در اختیار شما قرار دهم."

این ده مدرک رو جداگانه ترجمه کردم:

1-راکستار در روز اعلام تاریخ انتظار بازی در Steam News متنی را نوشت.

همانطور که میبینید این یک اکانت جعلی نیست و بار ها کسانی را نقل قول کرده است که گفته اند بازی برای PC هم منتشر میشود و به آنها بشارت داده!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2-راکستار در یکی از آپدیت های Social Club مرتکب اشتباهی شد(که یکی از کارمندان اخراج شده این کار را کرده بود!) و فورا آپدیت دیگری منتشر کردند و آپدیت قبلی را پاک کردند که در آن پوشه ای با نام GTAV وجود داشت.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3-اطلاعات لو رفته از سایت های مشهوری مانند IGN, Gamespot, Amazon که PC را حتی بعد از انتشار پلتفرم های بازی در لیست پلتفرم های GTA V قرار دادند.بعضی از سایت ها آنرا پاک کردند و بعضی نکردند. از حق نگذریم IGN در آن زمان مشکلاتی را R* داشت و به خاطر این عکس در دردسر افتاد!

4-دو اشتباه از کارمندان راکستار که گفته بودند GTAV برای PS3,XBOX 360 و PC در حال ساخت است.

5-در قسمت پشتیبانی سایت Rockstar به کسانی که سوال سخت افزاری و تکنیکی درباره ی GTA V پرسیده بودند جواب دادند و آنها جواب دادند :"ما فعلا اطلاعات زیادی در این مورد نداریم.هر گاه به زمان عرضه نزدیک بشویم سیستم موردنیاز را اعلام خواهیم کرد."

6-در فروشگاه EB GAMES عکسی از کاور GTAV با علامت PC منتشر شد ولی مانند نسخه ی کنسولی بازی این نسخه برای پیش خرید بازی بود.

7-پوستر های داخل مغازه ها که روی آنها پلتفرم های بازی را Xbox360/PS3 و PC معرفی کرده است.

8-حدود یکی دو سال قبل،Rockstar Toronto در یک سایت اعلام کرده بود که آنها با ورژن PC نسخه ی بعدی GTA رفتار متفاوتی خواهند داشت و میخواهند قدرت واقعی موتور بازی را که آن موقع جوان بوده است،روی PC به نمایش بگذارند و تازه یاد گرفته اند که چگونه به طور مناسب از آن استفاده کنند.

9-در همین فروم،فردی ادعا میکرد که قبلا در راکستار کار میکرده است و بازی ابتدا قرار بوده است در 2010،سپس 2011 و سپس 2012 عرضه شود و گفته بود که بازی برای کنسول ها و PC در حال ساخت است.او همیچنین لینک هایی داد که نشان میداد راکستار درباره بخش آنلاین بازی فکرهای زیادی دارد و شاید بازی را مانند APB بسازد.

او به حقایق جالبی هم اشاره کرده بود مثلا گفته بود بازی سه شخصیت با نام های Albert, Franklin و Trevor دارد،و جالب این است که ماه ها قبل این را گفته بود،قبل از اینکه از وجود چنین شخصیت هایی باخبر باشیم و همچنین تصاویری از نقشه ی بازی منتشر کرده بود(که توسط یکی از ادمین های وابسته به راکستار پاک شد!).

10-راکستار گفته بود بعضی از شخصیت های Max Payne 3 در GTA V هم ممکن است باشند،پس این منطقی نیست که PC بازهایی که بازی را به خاطر شخصیت های GTA V خریدند کنار گذاشته شوند!

منبع 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

منبع 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ali_agha1981
12-01-2013, 20:39
این داستان ها چیه ؟؟
معلومه که برای PC منتشر خواهد شد....در این هیچ شکی نیست..مگه تا حالا نخسه ای از GTA بوده که واسه pc منتشر نشده باشه..؟؟!
Rockstar داره ناز میکنه....اول برای کنسول ها میاد یکی دو ماه بعدش هم برای PC.:n06:

ye adam
12-01-2013, 21:21
این داستان ها چیه ؟؟
معلومه که برای PC منتشر خواهد شد....در این هیچ شکی نیست..مگه تا حالا نخسه ای از GTA بوده که واسه pc منتشر نشده باشه..؟؟!
Rockstar داره ناز میکنه....اول برای کنسول ها میاد یکی دو ماه بعدش هم برای PC.:n06:

امید وارم 1-2 ماه بعدش بیاد :|
داستانشو فهمیدی به منم بگو :دی

I-Tech
13-01-2013, 00:56
قضیه Social Club خیلی باحال بوده:n02:

ولی از راکستار بعید نیست که اینا همه ترفندای خودش باشه برا جو دادن...

در هر حال بازی فقط GTA کمپانی هم فقط راکستار که هر دو تکن، منتظریم:n12:

Dark Soul
14-01-2013, 01:27
کلا این رفتارشون که نه تایید می کنند نه تکذیب (برای PC) خیلی توهین آمیزه.

ye adam
14-01-2013, 10:15
کلا این رفتارشون که نه تایید می کنند نه تکذیب (برای PC) خیلی توهین آمیزه.

نمیشه گفت توهین امیزه
شاید برنامه های دیگه برای pc دارن که الان زمان مناسبی برای اعلام اون نباشه
این مثل قول گرفتن به زور از راک استاره :دی
ولی اینکه نه تایید میکنن نه تکذیب یه بحث دیگه داره:n11:

Dark Soul
14-01-2013, 12:27
والا به من به عنوان یکی از طرفدارای بازی که بر می خوره.
...

شاید برنامه های دیگه برای pc دارن که الان زمان مناسبی برای اعلام اون نباشه
از نسخه قبلیشون میشه فهمید چقدر برای پی سی بازها احترام قائلند.

Spaniuly
14-01-2013, 13:50
انشالله که برای PC میاد و همگی می تونیم از این شاهکار لذت ببریم...
حالم از اختصاصی بودن بهم می خوره! الان برید یه نگاه به تاپیک فارکرای 3 بکنید خیلی راحت می تونید تشخیص بدید کیا کنسولین کیا pc گیمر در واقع اونهایی که Red Dead Redemption رو بازی کرده باشن همچین هم سورپرایز نمی شن با دیدن فارکرای 3 چون شاهکار تر از اون رو 2 سال پیش زدن تو رگ منظورم گیم گیم ها : RDR هست... این بازی اگه برای PC همین الانم بیاد... هیچ PC گیمری باورش نمیشه بازی مال 2009 هست... شاید تا این لحظه اسطوره ای ترین بازی *R باشه... مطمئنا بازی GTA V هم بهتر از RDR خواهد بود اگه نیاد درست مثل RDR خیلی ها محروم می شن از بازی کردن یه اوپن ورلد به تمام معنا...

دیگه خدائیش راه نداره GTA بعد این همه سال نخواد که برای PC ارائه بشه... البته من یه حدس می زنم اونم اینه که اینها می خوان یه بازی و یک ورژن مجزا بسازن برای PC که اگه اینطور باشه واقعا عالیه... و دیگه اون اعصاب خورد کنی های سال 2008 تکرار نمیشه با یه سیستمی که همین الان هم گیم ها رو می بلعه باز هم نمیشد مثل آدمیزاد بازی کرد GTA IV رو!
خلاصه مطلب شاید برای همین صحبتی از PC نمیشه... و احتمالا پورت شدن به صورت پایه ای انجام میشه یعنی بر پایه کدهای PC و در اینصورت قضایای GTA IV تکرار نمیشه

Masoud King
19-01-2013, 20:08
Amazon.fr این بازی رو برای PC به پیش فروش گذاشته و حتما برا PC هم میاد دیگه..

تصاویر از صفحه سایت:

=CYBER=
19-01-2013, 20:59
بازی برای کنسول ها بهار میاد ولی برای پی سی مثل همیشه مهر ماه سال دیگه :دی

mjorh
20-01-2013, 00:38

امضاهای طرفدارا به 142.246 رسیده ، به احتمال زیاد دل راکستار به رحم اومده ! یک ایمیل هم به راکستار برای راست و دروغ بودن این Pre-Order فرستاده شده است .

HadiMSC
22-01-2013, 21:06
ریلیز شددددددد

Altairezio
22-01-2013, 21:31
ریلیز شددددددد

نه بابا راست میگی؟!
یه بار برو تاریخ انتشارو نگاه کن بعد بیا بگو ریلیز شد!:n24:
عکساتم باز نشدن!:n22:

Shadow-Man
23-01-2013, 00:44
عکس که باز نشد ولی لینک مربوط به پیش فروش نسخه پی سی تو آمازون بریتانیا و آلمانه
پیش فروش البته :دی

Milad4171
25-01-2013, 20:32
واسه کنسول کی میاد؟؟؟

OnT!me
27-01-2013, 19:09
3 ماه دیگه فکر کنم واسه کنسول ها بیاد یه همچین چیزایی شنیدم .

CRIS Joon CR7
27-01-2013, 21:34
نقشه ی ساخته شده توسط هواداران بازی (یعنی تصویر رسمی نیست)
با استفاده از اسکرین شات ها و تریلر های منتشر شده از بازی:

سایز اصلی :

mjorh
31-01-2013, 14:50
یه ویدئو از گیم پلی رانندگی درز کرده بیرون ...از Font اش معلومه که برا GTA هسش ! :n12:

از دست ندید :

mmf66
31-01-2013, 16:50
در این که این بازی برای pc میاد شک نکنید
ولی خداییش من هنوز بازی مثل red dead ندیدم خدا کنه این بیاد و از اون بهتر باشه
آخه من موندم کنسولها با اون گرافیگ در حد 8600 چجوری بازی به اون مشتی رو جواب میدهند