مشاهده نسخه کامل
: Grand Theft Auto V
صفحه ها :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
amin 2010
31-01-2013, 19:11
خوب 45 دقیقه پیش تاریخ عرضه رسمی بازی اومد که متاسفانه بازی 4 ماه تاخیر خورده نسبت به بازه اعلام شده قبلی ، تاریه عرضه میتونه به اول تاپیک اضافه بشه . ( تو سایت رسمی البته RS عذر خواهی کرده بابت این تاخبر و دلیل اون و عرضه هر چه بی نقص تر بازی اعلام کرده ) دپرس میشویم :n28:
تاریخ عرضه بازی 9.17.2013 هستش که میشه اواخر تابستونه سال اینده .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
خیلی بعیده اون ویدیویی که حمید گذاشته از بازی باشه .
Spaniuly
31-01-2013, 19:59
خوب 45 دقیقه پیش تاریخ عرضه رسمی بازی اومد که متاسفانه بازی 4 ماه تاخیر خورده نسبت به بازه اعلام شده قبلی ، تاریه عرضه میتونه به اول تاپیک اضافه بشه . ( تو سایت رسمی البته RS عذر خواهی کرده بابت این تاخبر و دلیل اون و عرضه هر چه بی نقص تر بازی اعلام کرده ) دپرس میشویم :n28:
+
خیلی بعیده اون ویدیویی که حمید گذاشته از بازی باشه .
آرمین می دونی چیه؟ کاش یه عنوانی داشتیم کاربر خبر رسان بدترین خبرهای انجمن بازی اونوقت صددرصد می گرفتیش!:n13:
فعلا مخم تعطیله! واسه بهار شیکم رو صابون زده بودم... اه!!!:n14:
خوب چیز کردن تو اعصاب ما رفتن :n03::n04::n21:
تنها دلیل تاخیر دوباره بازی عرضه نسخه جدید کنسول های xbox , playstation هست که راک استار هم می خواد بازی رو خیلی بهتر ارائه کنه . چون کنسول های جدید خیلی قوی تر از نسخه های فعلی خواهند بود .
راکستار در حال نظر بارون شدن : 1009 comments on this article
AlexMercer
31-01-2013, 23:35
۲ تا سوال:
اگر تاخیر میزنه خوب برای کنسول نسل جدید بازی رو پخش کنه.اونوقت شاید برای یک عنوان نسل جدید یکم از نظر گرافیکی حداقل ساده باشه.
من میخواستم سیستم جمع کنم به امید این بازی و کرایسیس ۳ حالا به نظر شما دست نگه دارم تا سپتامبر ببینم برای pc میاد یا نه و اگر میاد چه سیستمی میخواد؟
۲ تا سوال:
اگر تاخیر میزنه خوب برای کنسول نسل جدید بازی رو پخش کنه.اونوقت شاید برای یک عنوان نسل جدید یکم از نظر گرافیکی حداقل ساده باشه.
من میخواستم سیستم جمع کنم به امید این بازی و کرایسیس ۳ حالا به نظر شما دست نگه دارم تا سپتامبر ببینم برای pc میاد یا نه و اگر میاد چه سیستمی میخواد؟
دلار 4ت هست :دی بزار ببین اون موقع بهتر میشه یا نه :دی
ولی اگه سیستمی که میندازی بالاس بسم الله
چون فک کنم سیستم کرایسیس بالاتر از Gta باشه
Amir Hossein
02-02-2013, 11:23
دلار 4ت هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
بزار ببین اون موقع بهتر میشه یا نه
:دی
ولی اگه سیستمی که میندازی بالاس بسم الله
چون فک کنم سیستم کرایسیس بالاتر از Gta باشه
انجین بازی کرایسیس یکی از بهترین انجین های دنیا هستش
من با کارت 9600gt با حداکثر تنظیمات گرافیکی رو رزولیشن 1152*764 30 فریم داشتم که این کافیه برایم
چرا؟ چون این انجین علاوه قدرت گرافیکی بالا میتونه بدون احتیاج سیستم خیلی قوی هم بازدهی خوبی داشته باشی(البته این تیکه آخر رو یکی از دوستان هم تآیید کرده بودن :31:)
gta هم به دلیل پورت های افتضاحی که میکنه افت فریم شدید داره مثل چیزی که تو 4 دیدیم.مگر نه سیستم آنچنان قوی ای هم نمیخواد
البته gta برای خودش گرافیک هنری خوبی داره مثل بازیی elder scrools
انجین بازی کرایسیس یکی از بهترین انجین های دنیا هستش
من با کارت 9600gt با حداکثر تنظیمات گرافیکی رو رزولیشن 1152*764 30 فریم داشتم که این کافیه برایم
چرا؟ چون این انجین علاوه قدرت گرافیکی بالا میتونه بدون احتیاج سیستم خیلی قوی هم بازدهی خوبی داشته باشی(البته این تیکه آخر رو یکی از دوستان هم تآیید کرده بودن :31:)
gta هم به دلیل پورت های افتضاحی که میکنه افت فریم شدید داره مثل چیزی که تو 4 دیدیم.مگر نه سیستم آنچنان قوی ای هم نمیخواد
البته gta برای خودش گرافیک هنری خوبی داره مثل بازیی elder scrools
به خاطر همین افت فریمش گفتم دیگه
چون خودم رو 4 خیلی افت داشتم و گفتم شاید این نسخه هم عین این باشه :دی
siahkamar
03-02-2013, 18:45
این تایپیک بی ربط با بازی جی تی ای وی نیست لطفا کمک کنید
ممنون
Electronic-Arts
04-02-2013, 16:25
سیستم مورد نیاز بازی بیرون نیومده هنوز؟ اگه خیلی سنگین باشه باید بزنیم تو کار ارتقا:n10:
virus2009
04-02-2013, 16:38
سیستم مورد نیاز بازی بیرون نیومده هنوز؟ اگه خیلی سنگین باشه باید بزنیم تو کار ارتقا:n10:
سیستم مورد نیاز : Xbox360 - PS3
بازی هنوز به صورت رسمی برای PC تایید نشده که بخواد مشخصات سیستم مورد نیازش اعلام بشه
برای پی سی هم میاد صد درصد شاید دیرتر ولی میاد
سیستم هم اون جور که بوش میاد
با این سیستم فقط بالا میاد یعنی فقط اجرا میشه با پایین ترین تنظیمات
Minimum Grand Theft Auto V requirements:
Processor: Intel Core 2 Duo 2.6 Ghz or equivalent
Memory/RAM: 2 GB Ram
Video Card: 512MB NVIDIA 7900 or 512MB ATI X1900
Hard Disk Space: 30 – 40 GB
Operating System: Windows XP SP3 or Windows Vista SP1 or Windows 7 SP1
با این سیستم هم میتونید قشنگ بازی رو بازی کنید
Recommended system requirements:
CPU: Intel Core 2 Quad 3.66GHz or equivalent AMD
RAM: 4 GB
Video Card (GPU): NVIDIA GTX 480 or similar ATI
Hard Disk Space: 40 GB free HDD
Operating System: Vista SP 2 or Window 7 – 8 SP 1
این سیستم رو از کجا اوردی ؟ میشه منبعشم بگی؟
چون هنوز خود راک استار اعلام نکرده ولی چه جوری سیستم اومده نمیدونم :|
این سیستم رو از کجا اوردی ؟ میشه منبعشم بگی؟
چون هنوز خود راک استار اعلام نکرده ولی چه جوری سیستم اومده نمیدونم :|
دوست عزیز درسته که هنوز سیستم مورد نیاز رو رسمی اعلام نکردن ولی میشه متوجه شد نمیتونن که بگن حتما باید گرافیک هیولا داشته باشی یک جوری بازی رو میسازن که بیشتر مردم بتونن بازی کنند حداقل با یک گرافیک متوسط روز بشه بازی کرد
اینم سایت منبع
تا راکستار تایید نکنه چیزی معلوم نیست ...
این سیستمی هم که اینجا هست باورنکردنیه برای این بازی Open -World ! رم حداقل 4 حداکثر 8 لازم میشه ، Cpu حتما چهار هسته ای باید باشه ( دو هسته امکان نداره جواب بده ) گرافیک هم حداقل GTX550 میخواد ...پیشبینی من اینه اگه Port خوبی داشته باشه! اگه بخوان مثل 2008 عمل کنن که هیچ سیستمی جواب نمیده !
تا راکستار تایید نکنه چیزی معلوم نیست ...
این سیستمی هم که اینجا هست باورنکردنیه برای این بازی Open -World ! رم حداقل 4 حداکثر 8 لازم میشه ، Cpu حتما چهار هسته ای باید باشه ( دو هسته امکان نداره جواب بده ) گرافیک هم حداقل GTX550 میخواد ...پیشبینی من اینه اگه Port خوبی داشته باشه! اگه بخوان مثل 2008 عمل کنن که هیچ سیستمی جواب نمیده !
داداش اینو برای سیستم با کیفیت بالا گفتی دیگه؟
حداقل اگه باشه این سیستمی هم که گفتی خیلی زیادیه :دی
برای حداقل من فک میکنم که رم همون 4-8 خوبه ولی cpu و گرافیک یه ذره باید پایین تر بیاد :دی
campuzlit
04-02-2013, 19:58
به نظر من سیستم مورد نیاز بازی GTA حتی اگه از طرف خود راک استار هم اعلام شه قابل اطمینان نیست به دلیل پورت های افتضاحی که واسه PC می کنه. و عملا روی سیستم های بالا هم با مشکل مواجه می شیم. ( البته امیدوارم این دفعه این جوری نشه)
همچنین GTA بازی هست که اجرای روون اون به قدرت CPU بستگی داره و کارت گرافیک درجه دوم اهمیت رو داره. پس به فکر یه CPU درست و حسابی واسه این بازی باشید.
به نظر من سیستم مورد نیاز بازی GTA حتی اگه از طرف خود راک استار هم اعلام شه قابل اطمینان نیست به دلیل پورت های افتضاحی که واسه PC می کنه. و عملا روی سیستم های بالا هم با مشکل مواجه می شیم. ( البته امیدوارم این دفعه این جوری نشه)
همچنین GTA بازی هست که اجرای روون اون به قدرت CPU بستگی داره و کارت گرافیک درجه دوم اهمیت رو داره. پس به فکر یه CPU درست و حسابی واسه این بازی باشید.
نمیشه که راک استار فکری به حال این مشکل نکنه :| به نظرم درسش کرده
تو نسخه 4 این پورت افتضاح به نظرم تنها چیزی بود که خیلی به چشمم اومد تا این که تو بازی کوهستان نداره :n09:
البته هر چند کار از محکم کاری عیب نمیکنه :دی
به فکریم به حال cpu میکنیم :|
Amir Hossein
06-02-2013, 01:30
باو
سیستم مورد نیازو ولش کنین:31:
راک استار یه چی میگه
مهم اینه که برای pc یه پورت افتضاح در پیش داریم که با هر سیستمی بیشتر از 28 فریم نمیگیریم
Electronic-Arts
07-02-2013, 00:46
باو
سیستم مورد نیازو ولش کنین:31:
راک استار یه چی میگه
مهم اینه که برای pc یه پورت افتضاح در پیش داریم که با هر سیستمی بیشتر از 28 فریم نمیگیریم
تصحیح میکنم
یه پورت افتضاح در پیش داریم که با حداقل سیستمی که اعلام میشه اصلا بالا نمیاد و با حتی با GTX 690 و I7 3960X هم بیشتر از 28 فریم نمیگیریم
:n04:
تــــــــــا تابستون صبر ايوب ميخواد !
ولي يه چيزي بگم ، هيچي به GTA San Andreas نميرسه ! بازي Open World به اين ميگن !:n02:
خبر جدیدی ازین بازی نشده؟
بهترین open world ها به نظر من
vice city
san andreas
و read dead
goldenmember
01-03-2013, 18:49
ای مرده شورتو ببرن راکستار آخه چقدر تاخیر
قبلنا قرار بود نوروز 91 بیاد.
حالا میگن تابستون 92
که البته خدا میدونه و خودشون که کی میاد
من که کاری باهاش ندارم هر وقت میاد بیاد
اما اگه بیاد عالی میشه.
هیچی gta نمیشه.
اگه بتونن همون san anderias رو بهش يه شري چيز ها اضافه كنن كه ديگه رو دست نداره و احتمالا تا 4 5 سال بي همتاست....
hasanoooooooo
08-03-2013, 15:30
نکنه واقعا نمیخوان برا pc بازی رو بدن بیرون؟
linuxx2011
15-03-2013, 14:11
سلام
راسته که این بازی واسه پی سی قراره 15 روز دیگه ریلیز بشه و واسه ps3 هم 185 روز و ایکس باکس حدود 290 روز دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n19:
این هم منبعش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Leon-117
15-03-2013, 14:16
vg releases اصلا منبع قابل اطمینانی نیست.
بازی هنوز برای PC تایید هم نشده چه برسه به اینکه بخواد 15 روز دیگه منتظر بشه!
linuxx2011
15-03-2013, 14:42
vg releases اصلا منبع قابل اطمینانی نیست.
بازی هنوز برای PC تایید هم نشده چه برسه به اینکه بخواد 15 روز دیگه منتظر بشه!
اما تا حالا اکثر بازیها با تاریخای ریلیز این سایت تقریبا یکی بوده مگر با 2-3 روز تاخیر!!!!!
campuzlit
15-03-2013, 16:03
اما تا حالا اکثر بازیها با تاریخای ریلیز این سایت تقریبا یکی بوده مگر با 2-3 روز تاخیر!!!!!
اگه همچین چیزی هم بوده باشه. با این تاریخ انتشار خیلی ضایع کرده.
راک استار بازی رو برای شهریور آینده برای 360 و PS3 تاریخ زده. فعلا حتی از نسخه PC خبری هم نیست.
GOLDFINCH
16-03-2013, 23:06
من که صبرم تموم شد ... :24:
CRIS Joon CR7
27-03-2013, 17:10
تصاویر جدید از بازی :
راک استار گفته بود کرده بود که حتی ما کف اقیانوس رو هم طراحی کردیم
ولی تصویری منتشر نکرده بود ، که در این چند تا شات تصویری از عمق دریا هم مشاهده میشود .
این بازی در سپتامبر 2013 برای PS3 و X360 منتشر میشود و برای اولین بار سایت VG247 پلتفرم PC را هم برای مقصد این بازی ذکر کرده است ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Altairezio
27-03-2013, 20:28
محسن جان نگفتن کف اقیانوس ،گفتن عمق دریا!
البته منبعشو هر چی میگردم پیدا نمیکنم ولی اینو یه جایی خونده بودم!:n06::n05:
CRIS Joon CR7
27-03-2013, 20:48
محسن جان نگفتن کف اقیانوس ،گفتن عمق دریا!
البته منبعشو هر چی میگردم پیدا نمیکنم ولی اینو یه جایی خونده بودم!:n06::n05:
عمق دریا؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
"You can even explore the fully detailed ocean floor along the Los Santos coastline."
به نظرت معنی ocean floor چی میشه؟:blink:
منبع جمله ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] d_dead_redemption_combined.html)ای که گفتم ...
منبع شماره 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
منبع شماره 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و ...
Altairezio
27-03-2013, 21:16
عمق دریا؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
"You can even explore the fully detailed ocean floor along the Los Santos coastline."
به نظرت معنی ocean floor چی میشه؟:blink:
منبع جمله ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] d_dead_redemption_combined.html)ای که گفتم ...
منبع شماره 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
منبع شماره 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و ...
من اینو الان میبینم!:n02:
نه من یه جا دیگه دیده بودم که نوشته بود شما میتونید به عمق دریا برید و عمق دریا به زیبایی طراحی شده!(کلمه ی Depth هنوزم یادمه!)
اینجا Ocean floor منظور اونجا های قابل دسترسی هستش فک کنم ! (همونطور که میدونید این بازی باید محدود باشه!)
اگه محدود نباشه باید بازی چند موتوره و چند بخشی باشه! و اِلا که ته اقیانوس که نمیشه!(اون عمق یعنی صرف نمیکنه!:n09:)
این به احتمال زیاد منظرش زمینه ی دریاست!:n09:
Altairezio
28-03-2013, 13:23
چند هفته پیش یه مطلبی پخش شد تو وب سایت ها تحت عنوان شرکت کیت آپتون تو بازی GTA V
عکس هاش با هم مقایسه شدن شما میتونی این عکسا رو خودتون مقایسه کنید و به وسیله ی هیلتر شکن میتونید ببینیدشون!:n06:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
رضا جنگنده
28-03-2013, 15:26
سلام
بلاخره کی قراره بیاد؟
من که دیگه نمی تونم صبر کنم.
Karistias
28-03-2013, 16:17
سلام
بلاخره کی قراره بیاد؟
من که دیگه نمی تونم صبر کنم.
خیلی وقته تاریخ عرضه مشخص شده
که برابر با 26 شهریور هستش
Altairezio
30-03-2013, 06:48
دوستان متاسفانه خبری هماکنون بدستم رسید که حاکی از اینه که تصاویر منتشر شده ی اخیر برا کنسول هستن (PS3&XBOX360)!
به این تصاویر دقت کنید!
تو تصویر پایین اونقدر واضحه که میشه گلوله های رو هوا رو شمرد!
یا تو این تصویر میشه کل تشکیلات موتورو دید(بیشتر بود جعبه دندشم دیدده میشد!:n02:)
بابا یه نگاهی هم به دورو برتون بندازید ما PC دارا چی کار کنیم!(با این وضع دسته ی XBOX رو هم نمیشه خرید!:n09:)
این بازی قراره برای کنسول های ps3 و xbox 360 بشه که قدرت پردازشی و گرافیکی پایینی دارند همین الان اکثر بازی های جدید رو کنسول ها دارن با پایین ترین تنظیمات به صورت تیک دار جواب میدن حالا این بازی رو هم مجبورن یک جوری بسازن که کنسول ها جواب بدن شاید نسخه پی سی رو بهتر بسازن
Altairezio
30-03-2013, 12:24
این بازی قراره برای کنسول های ps3 و xbox 360 بشه که قدرت پردازشی و گرافیکی پایینی دارند همین الان اکثر بازی های جدید رو کنسول ها دارن با پایین ترین تنظیمات به صورت تیک دار جواب میدن حالا این بازی رو هم مجبورن یک جوری بسازن که کنسول ها جواب بدن شاید نسخه پی سی رو بهتر بسازن
شما خیلی عقبی ها!(بخشا توهین نیست توصیه هست!:n09::n02:)
به این تاپیک سر بزنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تا ببینید گرافیک به چی میگن!(در باره ی کنسول ها و گرافیکاشون از محسن و رامین میتونید بپرسید تا PC رو همین الان بزارید کنار!البته نمیشه دیگه الان خرید!450 تومن بودنی التماس میکردن برا خرید توجهی نداشتیم الان شده 2 میلیون!:n15:)
Altairezio
02-04-2013, 06:34
باکس آرت (عکس جعبه ی بازی ) GTA V در حال طراحی روی دیوار در منهتن در نیویورک!
:
البته این باکس آرت رسمی نیست و قراره تا چند روز دیگه باکس آرت رسمی بیاد بیرون!
این تصویر نقاشی شده روی دیوار یک کافه در منهتن است!
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
درضمن تاریخ رسمی رلیز (انتشار)بازی هم تا دو روز دیگه به صورت رسمی از راک استار منتشر میشه!
رو باکس آرت اون مرد که لباس گی اف پوشیده معلومه رسمی نیست!! :n09::n02::n10:
پایین دو تا عکس کوچیک سمت چپ و و راستش هم یه جوری رو مخفه! اضافس یه چیزی قشنگ بزارن دی
amin 2010
02-04-2013, 18:36
باكس ارت رسمي رو صفحه توييتر RS اومد
شما خیلی عقبی ها!(بخشا توهین نیست توصیه هست!:n09::n02:)
به این تاپیک سر بزنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تا ببینید گرافیک به چی میگن!(در باره ی کنسول ها و گرافیکاشون از محسن و رامین میتونید بپرسید تا PC رو همین الان بزارید کنار!البته نمیشه دیگه الان خرید!450 تومن بودنی التماس میکردن برا خرید توجهی نداشتیم الان شده 2 میلیون!:n15:)
والا بنظرم شما هیچی از سخت افزار سر در نمیاری که گرافیک کنسولها رو از پی سی بهتر میدونی
شما الان بازی های جدید مثل فار کرای 3 رو روی پی سی و کنسول مقایسه کنید متوجه میشید که پی سی خیلی بهتره
در کل تو بازی های جدید کنسولها وا دادن و الانم شرکتها به زور دارن برای این کنسولها بازی میسازن
manuelcalavera
03-04-2013, 09:18
چیزی که خیلی عجیبه اینه که mock upی که fan ها کشیدن بیش از حد شبیه نسخه ی آفیشیال هست
والا بنظرم شما هیچی از سخت افزار سر در نمیاری که گرافیک کنسولها رو از پی سی بهتر میدونی
شما الان بازی های جدید مثل فار کرای 3 رو روی پی سی و کنسول مقایسه کنید متوجه میشید که پی سی خیلی بهتره
در کل تو بازی های جدید کنسولها وا دادن و الانم شرکتها به زور دارن برای این کنسولها بازی میسازن
هر چیزی را بهر کاری ساختند
Altairezio
08-04-2013, 13:16
ماریو و لوئیجی در GTA V
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Turok-71
16-04-2013, 16:47
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فرانکلین با موتور
مایکل با جت اسکی
+
تصاویر با کیفیت بالا برای دسکتاپ
"1080p"
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Altairezio
17-04-2013, 06:02
اول عکس بالاییشو دیدم گفتم چه میکنه gta بعد یهو فهمیدم داستان از چه قراره:n03::n29:
star trek
17-04-2013, 22:39
تاریخ دقیق عرضه بازی کیه؟
تاریخ دقیق عرضه بازی کیه؟
26 شهریور برای کنسول
kingmohsen
17-04-2013, 23:51
اول عکس بالاییشو دیدم گفتم چه میکنه gta بعد یهو فهمیدم داستان از چه قراره:n03::n29:
واقعا خیلی تفاوت تیزر تبلیغاتی و خود بازی هست
اما من این احتمال رو میدم که عکس اولی مال پی سی و یا کنسول های نسل جدید باشه و دومی مال 360 و پلی 3
چون خود راک استار هم اعلام کرد که این بازی برای پلی 4 هم میاد
amin 2010
18-04-2013, 00:00
این بولشات ها همیشه با گرافیک خود بازی تفاوت دارن و این موضوع چیز عجیبی نیست ، البته این عکس گیم پلی هم از یه ویدیو یوتیوب گرفته شده که نه کیفیت بالایی داشته و نه از زمان مناسبی عکس گرفته شده . پس نگران نباشید ! با نگاه به بازی های این نسل RS با اطمینان میشه گفت که گرافیک بازی سطح توقعات رو براورده میکنه (هنوز بعد 5 سال گرافیک نسخه چهارم سری در بین بازی های OW عالیه و بهترین گرافیک بازی های OW هم با اختلاف RDR داره پس جای نگرانی نیست :n02: )
چون خود راک استار هم اعلام کرد که این بازی برای پلی 4 هم میاد
برادر من کجا تایید کرده :n02: پلتفرم های تایید شده PS3 و 360 هستن و حتی از نسخه Pc هم خبری نیست ( البته با یه تاخیر چند ماهه قطعا عرضه میشه برای این پلتفرم هم ، من بشخصه تضمین می کنم :n02:)
GOLDFINCH
19-04-2013, 22:46
26 شهریوی ؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا انقدر دییر ؟ اول که قرار بود اسفند پارسال بیاد . کاش اول تابستون میومد . حالا مطمئنید که 26 شهریور میاد ؟ اگه بیاد برای کامپیوتر تبدیل می کنن ؟ یا باید بریم یه کنسول بخریم ؟
Karistias
19-04-2013, 23:00
حالا مطمئنید که 26 شهریور میاد ؟
تاریخ به صورت رسمی وتایید شدست
اگه بیاد برای کامپیوتر تبدیل می کنن ؟ یا باید بریم ایس باس بخریم ؟
به احتمال خیلی زیاد بعد یه مدتی برای pc میاد ولی خوب هنوز خود راک استار همچین حرفی رو تایید نکرده
26شهریور برای کنسول میاد بازار نسخه pcهم که هنوز تایید نشده اومدنش اگه gta Vبرای کامپیوتر ندن بازار اخر ضد حاله:n28:
GOLDFINCH
20-04-2013, 13:58
می تونیم تبدبلش کنیم .
Altairezio
22-04-2013, 20:54
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یه تبلیغات واقعی و رسمی داره برا GTA V درست میشه که عکسای از اون نشت کردن !
Turok-71
25-04-2013, 17:30
انتشار سه تریلر از بازی در تاریخ 30 آوریل( یک هفته دیگه )
این سه تریلر به صورت جداگانه به سه تا شخصیت بازی: مایکل ، فرانکلین و تروور میپردازن...
بینیم آقایونه اراذل این نسخه چجوریان،،
مثل این که تریلر هم اومده...
منبع:ORPF.IR/forum
مایکل:
مایکل یک دزد بازنشسته و موفق بانک است!او هم اکنون زندگی خوبی را دارد اما خودش از این وضع ناراضی است.او میخواهد
پدر شود،خانواده اش را دوست داشته باشد،رویاهایش را زنده کند. همسرش به او خیانت کرده و او را طلاق داده است.او
دنبال راه فراری میگردد و شاید بازگشتی دوباره به جرم و جنایتکاری راه دیگری باشد.
فرانکلین:
داستان او با بقیه فرق میکند.او یک جنایتکاری حرفه ای است.از قانون فرار میکند و موجودی تکمیل شده از تفنگ های مختلف است!!!!
ترور:
سومین و آخرین شخصیت بازی،قاچاقچی مواد مخدر که به بیماری روانی مبتلا است.او این کار را فقط به خاطر علاقه ای که
به قاچاق مواد دارد انجام میدهد
GTA 5 در تاریخ 17 سپتامبر بر روی پلتفرم های PS3 xbox و PC میاید.
لینک تریلر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]استفاده از چیز شکن اجباریست)
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اختصاصی orpf.ir/forum
Altairezio
30-04-2013, 20:50
دوستمون لطف کردن تریلرو گزاشتن و البته کسایی که نمیتونن به یو چیز !:n02: برن میتونن از لینکایه زیر برا تریلرایه HD استفاده کنن!
دانلود ویدئو معرفی Franklin ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود ویدئو معرفی Trevor ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود ویدئو معرفی Michael ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] InABottleDesigni)
Karistias
30-04-2013, 20:50
دانلود تریلر هایی که راک استار وعده داده بود (بدون قند شکن)
مایکل :
فرانکلین:
تروور:
ویرایش : پست از شانس با پست بالایی تو یک دقیقه ارسال شد:n29:
Turok-71
30-04-2013, 21:44
+
این اولی از سمت راست کلا آدم نــادخـــیــه...چ اسم ضایه ای هم داره تع...ایــضــا چ قیافه ی لــشــی هم داره!!
تو بیوگیشم نوشته آدم بی اعصابیه...لانـتـوره چــفت!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
سه تا تریلرو دیدم:
چیزی که زیاد تو تریلرای مایکی و فرانکی بود تصاویر برهنه زنان بود...معلوم نی چرا انقد ازش استفاده کردن توی یه بازی!!! دیگه زیاد روی بود...البته تو تریلر تری جبران کردن،،تری رو چنجا لخت نشون میدن حقوق زن و مرد بطور برابر رعایت شه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیز بعدی هم این بود که این سه شخصیت از طبقات مختلف آمریکا هستن و مثلا مایکل ک بچه خر پوله خلافاش کلاس بالاتری دارن...
هر شخصیت بنا ب وضعیت محلی ک داره و وابسته به هر طبقه ای ک هست خلاف میکنه...هر ک بامش بیش...برفش بیش//
Karistias
30-04-2013, 22:01
این اولی از سمت راست کلا آدم نــادخـــیــه...چ اسم ضایه ای هم داره تع...ایــضــا چ قیافه ی لــشــی هم داره!!
قیافه لششو تپل اومدی:n02:
اینم اضافه میکردی که جای عرقش رو زیر بغل و سینش مونده :n21::n09:
فکر کنم جذاب ترین شخصیتش مایکل باشه که میشه جذابیتهایی رو که شخصیت نیکو داشت رو در قالب این شخصیت ببینیم
hasanoooooooo
01-05-2013, 15:30
مثل این که تریلر هم اومده...
منبع:ORPF.IR/forum
مایکل:
مایکل یک دزد بازنشسته و موفق بانک است!او هم اکنون زندگی خوبی را دارد اما خودش از این وضع ناراضی است.او میخواهد
پدر شود،خانواده اش را دوست داشته باشد،رویاهایش را زنده کند. همسرش به او خیانت کرده و او را طلاق داده است.او
دنبال راه فراری میگردد و شاید بازگشتی دوباره به جرم و جنایتکاری راه دیگری باشد.
فرانکلین:
داستان او با بقیه فرق میکند.او یک جنایتکاری حرفه ای است.از قانون فرار میکند و موجودی تکمیل شده از تفنگ های مختلف است!!!!
ترور:
سومین و آخرین شخصیت بازی،قاچاقچی مواد مخدر که به بیماری روانی مبتلا است.او این کار را فقط به خاطر علاقه ای که
به قاچاق مواد دارد انجام میدهد
GTA 5 در تاریخ 17 سپتامبر بر روی پلتفرم های PS3 xbox و PC میاید.
لینک تریلر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]استفاده از چیز شکن اجباریست)
کد:
اختصاصی orpf.ir/forum
یعنی برا pc تایید شد؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی برا pc تایید شد؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظر میرسه بله.
پلتفرم: x360,ps3,PC
amin 2010
02-05-2013, 11:31
نه عزيز هنوز تاييد نشده .
تريلرا بنظرم خيلي خوب بودن ديگه انتظار براي GTA جديد داره سخت ميشه :n14:چقدر IV بازي كنيم اخه ؟:n02:
halflife g
02-05-2013, 11:53
طبق پرسشي كه از راك استار در مورد عرضه بازي براي pc شده اين جواب رو دريافت كردن كه فعلا تمركرشون روي نسخه كنسولي هست و فعلا خبري از نسخه pc نيس :
.
virus2009
02-05-2013, 11:54
توی این 3 تریلر آخری نشون داد بازی دارای محله ها و گنگستر های خاص به خودشون هست که اگه مثل GTA SA باشه فوق العاده میشه
+
فرض کنید برای هر گروه هم یک ماموریت فرعی باشه که وقتی اون ماموریت رو به آخر میرسونید یکی از گنده های ( شکلک خنده ) اون گروه میشید ( مثل اسکایریم ) که بازی رو فوق العاده میکنه
امیدوارم این سه کرکتر شدن لطمه نزنه به بازی ، تک کرکتر به نظرم خیلی بهتر از این چند تایی بودن هست ... ارتباط بیشتری میشه برقرار کرد
امیدوارم درحد GTASA باشه :n12:
Altairezio
02-05-2013, 20:16
Leon-117
03-05-2013, 09:01
اطلاعات زیاد و فوق العاده ای از بازی منتشر شده،تصور این همه جزئیات توی این نسل واقعا سخته.......
گوشه ای از اطلاعاتی که منتشر شده:
1.هر کدوم از کاراکتر ها یه قابلیت مخصوص دارن(Special).
مایکل یه قابلیت شبیه bullet time مکس پین داره،فرانکلین میتونه موقع رانندگی بره تو حالت اسلوموشن و وقتی special ترور فعال بشه نصف حالت عادی صدمه میبینه و میتونه ضربات قوی تری وارد کنه....
2.قابلیت کاستومایز کردن ماشین ها(هم میشه ظاهر ماشین رو عوض کرد و هم اینکه از قطعه های مختلف برای بهبود عملکرد ماشین استفاده کرد)
3.هر کدوم از کاراکتر ها یه سری مهارت مختلف دارن(مثل تیراندازی،قدرت،رانندگی،خل بانی،استقامت و......) و هر کدوم توی یه سری از مهارت ها بهترن ولی میشه با انجام ماموریت های فرعی و کارهای مختلفی که میشه تو بازی انجام داد اون مهارت ها رو افزایش داد ......
4.قابلیت کاستومایز کردن اسلحه ها(مثلا گذاشتن لیزر،دوربین،خشاب های با ظرفیت بیشتر و ......)
5.Trevor همیشه بهترین خلبان و فرانکلین همیشه بهترین راننده میمونه،ولی هر کدوم میتونن بقیه قابلیت هاشون رو پیشرفت بدن.
6.یکی از مهارت ها مخفی کاری هست که با استفاده از اون بازیکن میتونه داخل مراحل روش های مختلف عمل کنه.....
7.یوگا،تنیس،گلف و مسابقه های موتور سواری هم تایید شدن
8.داخل بعضی از قایق ها میشه وسایل مختلف(مثل لباس قواصی) پیداکرد.
9.داخل دریا یه سیستم حیات/اکوسیستم کامل وجود داره،توی دریا میشه ماهی ها و کوسه ها رو دید....
10.داخل دریا میشه گنج پیدا کرد،ولی بقیه NPC ها هم دنبال این گنج ها میرن
11.میشه مدل موی کاراکتر و لباس هاش رو عوض کرد و روی بدن کاراکتر تتو های مختلف زد.
12.خرید خونه،گاراژ و .... هم تایید شده.
13.هر کدوم یه کاراکتر ها یه سری ویژگی های فیزیکی خاص دارن،مثلا مایکل آروم تر حرکت میکنه.
وجود پایگاه های نظامی،کوه ها،آبشارها،زمین های کشاورزی،ساحل های مختلف و گروههای موتور سوار هم تایید شده.
کوتاکو در مورد بازی گفته:
کل نقشه بازی از اول قابل دسترسی هست،بزرگترین لیست وسایل نقلیه و بیشترین سلاح ها رو توی این نسخه میبینیم.
نقشه ی زمینی بازی 3.5 برابر Red Dead Redemption هست ولی تمام مناطق قابل دسترس(زیر دریا) حدود 5 برابر RDR هست......
در مورد خرید ملک ها هم گفته شده که میشه مثلا یه کمپای تاکسی رو خرید و یا اینکه شما میتونید هلیکوپتر بخرید ولی برای اینکه نگهش دارید باید یه Heli-pad (محل فرود هلیکوپتر! D:) هم بخرید.
اینا فقط بخشی از اطلاعاتی بود که از بازی منتشر شده،حتما اخبار بازی رو دنبال کنید.
اینطور که پیداست راک استار داره یه بازی فراتر از شاهکار میسازه!
manuelcalavera
03-05-2013, 11:06
یعنی باید به PC خیانت نموده ، و کنسول تهیه نماییم ؟ :|
Turok-71
03-05-2013, 11:55
شروعی زندگی ای واقعی:
- آهنگ ها نسبت به نسخه های قبلی "کاستوم" بیشتری رو دارند.
- شهروندا میتونن با موبایل گزارشتون رو به پلیس بدن.
- انواع فعالیت های تفریحی.
- پیشرفت درگیری ها.
- مینی گیم ها.
- بازگشت سیستم مالیات.
- ماموریت های جانبی بی شمار.
- بازی به سدت نسبت به قبل سینماتیک تر و استراتژیک تر شده.
- شما میتونید یوگا انجام بدید،دوچرخه سواری کنید،گلف بازی کنید و خیلی فعالیت های ورزشی دیگه.
- هریک از شخصیت ها مهارت های مخصوص به خودش رو داره،مثلا مایکل میتونه مثل مکس پین زمان رو آهسته کنه،فرانکلین در رانندگی مهارت داره و تری در کارهای یدی(D)مثلا در جنگ های تن ب تن حرفی واسه گفتن داره.هر کدوم از مهارت های مخصوص یک نوار مخصوص ب خودش رو داره ک باید پر بشه.
رونمایی از شخصیت های جدید:
جیمی و تریسی
لامار در حال سرقت ماشین
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Nervous
تصاویرجدید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
AlexMercer
03-05-2013, 14:15
میشه گفت راک استار شرکتیه که تو هر راهی پا میزاره حساب شده این کارو انجام میده. معمولا پیش زمینه ذهنی همه شرکت های سازنده(به غیر چند شرکت مثل bethesda ) اینه که نسخه جدید بازی حداقل بتونه به سطح موفقیت نسخه قبلیش برسه اما راک استار همیشه میخواد نسخه های جدیدش بهتر باشند و چیزهای نوعی داشته باشند.هیچ وقت نشده gta بیاد و حسرت نسخه قبلی رو بخوریم.
۳ کارکتری کردن بازی میتونه یک اتفاق خاص باشه.اتفاقی که اگر بگیره میتونه سرنوشت روایت داستان رو در بازی های کامپیوتری عوض کنه.بازی های دیگه هم با چند کارکتر روایت شه.
abolfazlm
05-05-2013, 02:44
تصاویر جدید...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در یک خبر جالب سایت آمازون آلمان در یک به روز رسانی جدید در وب سایت رسمی خود بازی GTA V را در لیست عناوین PC نیز قرار داد و حتی برای پیش خرید آن نیز قیمتش را هم تعیین کرده است. این فروشگاه با چنین خبری نسخه ی PC بازی Grand Theft Auto V را تایید کرده است.همچنین در اوایل سال جاری هم آمازون فرانسه نیز ذکر کرده بود که Grand Theft Auto V برای PC هم پورت خواهد شد. البته اگر به سابقه ی Rockstar در عرضه بازی هایش هم نگاه کنیم ، این شرکت بسیاری از قسمت های Grand Theft Auto را برای بار اول در کنسول ها منتشر می کند و پس از چند ماه بعد شاهد پورت بازی نیز برای پلتفرم PC بوده ایم. در حال حاضر نیز به نظر می سد که این استدیوی بازی سازی با Grand Theft Auto V نیز قصد انجام چنین کاری را دارد.به هر حال عده ی بسیاری امیدوارند که Rockstar بزودی صحبت های رسمی مبنی بر انتشار GTA V بر روی PC داشته باشد. Grand Theft Auto V در تاریخ ۱۷ سپتامبر( ۲۶ شهریور ۱۳۹۲ ) برای کنسول های XBOX 360 و PS3 عرضه خواهد شد.شما همچنین می توانید تصویری از پیش خرید بازی برای PC را نیز که توسط سایت آمازون آلمان به دست آمده را در زیر مشاهده فرمایید.
منبع:
gamefa
arYa2550
06-05-2013, 12:34
دوستان اگه واسه پی سی بیاد حدس میزنید چه سیسمتی بخواد؟ (البته حدس منطقی) :n06: رو سیستم من که max payne و battlefield به زور اجرا میشه
altair57
07-05-2013, 23:35
از دوستان می خوام برن تو این ادرس
و به اومدن gta V
واسه pc امضا بدن
Altairezio
08-05-2013, 06:24
شباهت دنیای واقعی با داخل بازی!
Source: BehindGames ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان اگه واسه پی سی بیاد حدس میزنید چه سیسمتی بخواد؟ (البته حدس منطقی) :n06: رو سیستم من که max payne و battlefield به زور اجرا میشه
به نظر من این جوری باید باشه
cpu i5 3550 / fx8350 = high
i3 3220 / fx6300 = medium-high
pentium g840 fx4100 = low
vga
hd 7870 / gtx 570 = high
hd 7770 / gtx 650 ti medium
hd 6670 / gtx 640 = low
ram
8gb ddr3 = high
4gb ddr3 = medium
2gb ddr3 = very low
----Ali----
09-05-2013, 00:22
اگه واسه PC نمیومد خودم به شخصه میرفتم شرکتشونو آتیش میزدم : دی
از دوستان می خوام برن تو این ادرس
و به اومدن gta V
واسه pc امضا بدن
ادرس ایمیل راک استار چیه؟
GOLDFINCH
10-05-2013, 16:34
به نظرتون رو سیستم من چه جوریه ؟
CPU : core i5 2320 3GHz
GPU : AMD Radeon 7970
Ram : 8GB
چند فریم رو very high می گیرم ؟
mohammad.asghari
10-05-2013, 21:24
بازی چه تاریخی میاد؟
و آیا رو کنسولps3 میاد یا برا نسل بعد خواهد بود؟
GOLDFINCH
10-05-2013, 22:04
26 شهریور برای کنسول
emad_rowan
11-05-2013, 21:02
نمیدانم چطور 4 ماه برای پاه زدن (با دوچرخه) ، سواری با ماشین کلاسیک ، شنا در دریا ، یک سرقت حسابی، ... در شهر عظیم و چشم نواز لس انتوس صبر کنم!!!!!
انتظارم سر آمده و هنوز 4 ماه دیگر مانده!
چقدر این GTA V معرکه است. گیمر رو توی خودش حل میکنه
AMoO.Reza
11-05-2013, 21:05
دوستان برای پی سی هم میاد ؟
چه سیستمی برای اجرا لازم داره ؟
خیلی وقته به دلیل نداشتن سیستم بالا نمیتونم بازیش کنم :n03:
Altairezio
11-05-2013, 21:17
دوستان برای پی سی هم میاد ؟
چه سیستمی برای اجرا لازم داره ؟
خیلی وقته به دلیل نداشتن سیستم بالا نمیتونم بازیش کنم :n03:
سیستم مورد نیاز برا پی سی کامل و به صورت رسمی منتشر نشده و ی یه چیزایی اگه به صفحات قبل سر بزنی دسگیرت میشه!
زمان انتشار هم اولین پست همین صفحه
AMoO.Reza
11-05-2013, 21:21
سیستم مورد نیاز برا پی سی کامل و به صورت رسمی منتشر نشده و ی یه چیزایی اگه به صفحات قبل سر بزنی دسگیرت میشه!
زمان انتشار هم اولین پست همین صفحه
ممنون.حداقل سیستم بازی رو نمیشه بر اسا سری های قبلی حدس زد؟
Altairezio
11-05-2013, 21:30
ممنون.حداقل سیستم بازی رو نمیشه بر اسا سری های قبلی حدس زد؟
اصلا" این چیزی نیست که بتونیم حدس بزنیم!
مثلا" BF 3 با یه کارت گرافیکی راحت اجرا میشد!ولی حالا BF 4 با اون کارت گرافیکی با گرافیک پایین تر اجرا میشه!
کاملا" هم موتور عوض شده و هم جزئیات و هم کار های گرافیکی!
AMoO.Reza
11-05-2013, 21:32
اصلا" این چیزی نیست که بتونیم حدس بزنیم!
مثلا" BF 3 با یه کارت گرافیکی راحت اجرا میشد!ولی حالا BF 4 با اون کارت گرافیکی با گرافیک پایین تر اجرا میشه!
کاملا" هم موتور عوض شده و هم جزئیات و هم کار های گرافیکی!
پس باید یه فکری به حال سیستمم بکنم که لااقل این نسخه رو بتونم بازی کنم
تشکردوست من:n16:
kourosh4
11-05-2013, 22:09
به نظر من که هیچ فکری واسه pc نکن..... هر چی ابدیت کنی بی فایدس....
دواش خرید یه کنسوله که حدود 1.5 باید پیاده بشین... اما واقعا ارزشش رو داره... به خصوص این کینکت لامصب...!
من که چند روز پیش خریدم و واقعا راضیم و تازه فهمیدم گیم یعنی کنسول و این دو تا با هم کامل میشن...!
.
.
.
راستی دوستان انجین این gta v چیه یکم اطلاعات در موردش میخوام
AMoO.Reza
11-05-2013, 22:15
به نظر من که هیچ فکری واسه pc نکن..... هر چی ابدیت کنی بی فایدس....
دواش خرید یه کنسوله که حدود 1.5 باید پیاده بشین... اما واقعا ارزشش رو داره... به خصوص این کینکت لامصب...!
من که چند روز پیش خریدم و واقعا راضیم و تازه فهمیدم گیم یعنی کنسول و این دو تا با هم کامل میشن...!
.
.
.
یعنی میگی سیستمم رو ارتقا ندم و یه کنسول بخرم؟
kourosh4
11-05-2013, 23:19
والا داداش منم همپین فکری میکردم اما تا تست نکنی متوجه نمیشی...!
در کل یک پیشنهاد بود تاپیک هم داره منحرف میشه.....دی
campuzlit
11-05-2013, 23:53
موتور بازی فک کنم RAGE باشه که انحصاری راک استاره و داره تو بازیهاش استفاده می کنه. Rockstar Advance Game Engine
FOURTH RETURN
12-05-2013, 00:09
سیستمی که میخواد یه طرف مشکلات نصب و کرکش هم یه طرف بازیهای جدید دیگه مثل فبل راحت کرک نمیشن از حالا باید برای نصب و کرکش عزا بگیریم
AMoO.Reza
12-05-2013, 00:12
سیستمی که میخواد یه طرف مشکلات نصب و کرکش هم یه طرف بازیهای جدید دیگه مثل فبل راحت کرک نمیشن از حالا باید برای نصب و کرکش عزا بگیریم
باز خوبه شما سیستمش رو داری ما همینم نداریم :n03:
Mehran-King
12-05-2013, 00:39
دوستان حداقل سیستم مورد نیاز واسه این بازی چنده؟ با این گرافیک که من می بینم محاله با Sapphire 7770 بشه بازی کرد...:n03:
emad_rowan
12-05-2013, 11:54
وسایل نقلیه موجود در بازی یکی از نکات مثبت بازیه
اونطوری که سایت ها و مجله های گیم از زیر زبون راک استار تونستن حرف بکشن نقشه بازی چیزی حدود 5 برابر بازی RDR
پس مطمئنا باید وسایل نقلیه مختلف و زیادی وجود داشته باشه.
چند نوع دچرخه ( حرفه ای، کوهستانی، جاده ای، درون شهری) انواع و اقسام برند های ماشین ، چند نوع قایق و چت اسکی ، مدل های مختلف موتور (کراس ، کیپس، چهار چرخ ،...) ، کامیون های سنگین و سبک تر ، دو نوع هلیکوپتر و...
تا الان این وسایل نقلیه بالا به طور یقین در بازی وجود دارند. از این به بعد باید منتظر اضافه کردن بر اون ها باشیم
ضد و خورد (همون مشت بازی خودمون) خیلی نسبت به GTA IV پیشرفت کرده و به شکل مشهودی بهبود یافته است
بنده سعی میکنم تمامی اخبار در باب این بازی عظیم رو پوشش بدم.
بسیــــــــار ممنون که میخونید
FOURTH RETURN
12-05-2013, 12:17
باز خوبه شما سیستمش رو داری ما همینم نداریم :n03:
نه بابا کجا سیستمش رو دارم هنوز نخریدم میخوام یه سیستم درست حسابی بخرم دیگه عجله نمیکنم تو خرید بازی هم که هنوز نیومده که سیستم بخرم من فقط وقتی جی تی ای ورژن جدیدش میاد سیستمم رو آپگرید میکنم
hasanoooooooo
12-05-2013, 12:19
خدا راک استار رو لعنت کنه. برا pc باید بدن بیرون. خاعصاب مارو ریختن بهم. اه اه . برای همیشه تحریم میکنم این شرکت مسخررو. هرچند اونا زودتر این کار رو کردن.:n13:
FOURTH RETURN
12-05-2013, 13:43
عکسی از محیط واقعیه جی تی ای:
emad_rowan
12-05-2013, 14:23
تصاویر خارخ العاده و چشم نواز از محیط و گیم پلی GTA V
عکس هاش آدم رو یاد just cause 2 میندازه :|
چقدر مانور دادن روی هوا و بیرون ماشین بودن
Mehran-King
12-05-2013, 16:04
آقایون کسی نبود جواب منو بده؟ سیستم مورد نیاز این بازی چقدره؟؟؟؟ گرافیک پردازنده هارد ؟؟؟؟ :n13:
GOLDFINCH
12-05-2013, 16:09
یکی از دوستان تو صفه ی 34 یه حدسی زد به نقل از ایشون :
به نظر من این جوری باید باشه
cpu i5 3550 / fx8350 = high
i3 3220 / fx6300 = medium-high
pentium g840 fx4100 = low
vga
hd 7870 / gtx 570 = high
hd 7770 / gtx 650 ti medium
hd 6670 / gtx 640 = low
ram
8gb ddr3 = high
4gb ddr3 = medium
2gb ddr3 = very low
تابستونو با این بازی عشق است
GOLDFINCH
12-05-2013, 19:24
نه بابا ...
آخر تانستون میاد . 26 شهریور 5 روز دیگش دانشگاه ها و مدارس باز می شن .
تازه تا بخواد بیاد ایران که یکی دو هفته ای آی می خوره ... تازه هنو به طور رسمی PC رو تایید نکردن :n23:
emad_rowan
12-05-2013, 21:24
نه بابا ...
آخر تانستون میاد . 26 شهریور 5 روز دیگش دانشگاه ها و مدارس باز می شن .
تازه تا بخواد بیاد ایران که یکی دو هفته ای آی می خوره ... تازه هنو به طور رسمی PC رو تایید نکردن :n23:
این بازی هر موقع بیاد آدم رو میخکوب خودش میکنه
درزم شما میتونید بگید چرا یکی دو هفته آی میخوره تا به ایران بیاد؟!!
من قول میدم 27 شهریور توی کیف بازی های کنسولم دارمش
Altairezio
13-05-2013, 12:22
بعضی از ماشینای بازی شناسایی شدن!
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این دوتا خودرو هم فعلا" معلوم نیست ولی امید واریم تو بازی باشن!
EhsanCPU
13-05-2013, 13:03
ولی عجب شهریه این لس سانتوس
الهام گرفته از شهری واقعی واقعی
نقشه ای 5 برابر GTA IV :n04:
Mehran-King
13-05-2013, 13:21
دوستان خوبم با این سیستم میشه این بازی رو قشنگ بدون افت فریم بازی کرد؟
PC:
Monitor:LG LED 2060s OR LG LED E2040S
Case: Green x-5 fusion
M.B: ASUS P8B75-V
VGA: Sapphire 7850 2GB DDR5
CPU: Intel Core™ i5-3570K
Power: Green GP585B
Ram: Corsair 2*4DUAL 1600
H.D.D: Seagate 1TB(1024GB)
سی پی یو خوبه دیگه نه ؟!
دوستان خوبم با این سیستم میشه این بازی رو قشنگ بدون افت فریم بازی کرد؟
PC:
Monitor:LG LED 2060s OR LG LED E2040S
Case: Green x-5 fusion
M.B: ASUS P8B75-V
VGA: Sapphire 7850 2GB DDR5
CPU: Intel Core™ i5-3570K
Power: Green GP585B
Ram: Corsair 2*4DUAL 1600
H.D.D: Seagate 1TB(1024GB)
سی پی یو خوبه دیگه نه ؟!
این سیستم شما بازی رو روی های راحت جواب میده بدون aa
این بازی روی کنسولها که خیلی افتضاح باید باشه وضوح پایین درخشندگی کم به خاطر dx9 و گرافیک وری وری لاو
و افت فریم وحشتناک
اگه برای pc خوب برنامش رو بنویسن روی پی سی میشه حالش رو برد
اونایی که کنسول دارن زیاد روش حساب نکنن
Leon-117
13-05-2013, 16:49
دوستانی که دارید در مورد نسخه پی سی بحث میکنید،جا داره اشاره کنم بازی هنوز برای PC رسما تایید نشده!
+
این بازی روی کنسولها که خیلی افتضاح باید باشه وضوح پایین درخشندگی کم به خاطر dx9 و گرافیک وری وری لاو
و افت فریم وحشتناک
اگه برای pc خوب برنامش رو بنویسن روی پی سی میشه حالش رو برد
اونایی که کنسول دارن زیاد روش حساب نکنن
بزارید حداقل روی کنسول ها بیاد بعد اینجور نظرات رو بدید.
با توجه به تریلر ها و preview هایی که از بازی اومده،گرافیک روی کنسول ها کاملا راضی کننده هست.من نمیگم عالیه ولی برای یه بازی با این وسعت و اونم روی این کنسول های 7 ساله گرافیک خیلی هم خوبه.
گرافیک بازی در حد Red Dead Redemption هم باشه بازم خوبه............
emad_rowan
13-05-2013, 19:02
ولی عجب شهریه این لس سانتوس
الهام گرفته از شهری واقعی واقعی
نقشه ای 5 برابر GTA IV :n04:
بله حق با شماست
واقعا تعجب آوره
نقشه ای با این اندازه و ریزکاری تا این حد در شبیه سازی شهر لوس آنتوس
همیشه یکی از سرگرمی های اصلی بازی جی تی ای شهری گردی (دور زدن توی شهر) هست. با این حال شرایط برای ولگردی توی GTA V به وفور فراهمه.
تا الان که هرچی از این عنوان فاخر رو شنیدم کنار هم میزارم، یک چیزی تو مایه های فراشاهکار در میاد!
البته یادتون باشه این عکسهایی که میزارید برای pc هست و نسخه کنسولیش خیلی پایین تر از این حرفهاست
emad_rowan
13-05-2013, 19:13
البته یادتون باشه این عکسهایی که میزارید برای pc هست و نسخه کنسولیش خیلی پایین تر از این حرفهاست
نه جناب این عکس هایی که توسط شرکت راک استار منتشر میشه مربوط به نسخه کنسول بازی هست
شما مگر خبر ندارید؟ پروداکشن راک استار اعلام کرده فعلا نظری روی ساخت بازی برای pc نداریم
هنوز اصلا معلوم نیست بازی برای pc میاد یا نه
emad_rowan
13-05-2013, 19:28
این عکس رو ساعاتی پیش شرکت راک استار بر روی وب سایت اصلی خودش قرار داد
عکس معروف که تیزر اخرین تریلر انتشار شده از بازی بود (مایکل - فرانکلین - تروور) در کنار هم از این عکس ها برش خرده بود. در واقع به عبارتی original artwork GTA V
همچنین راک استار نوید این رو داد که در هفته ی آینده اسکرین شات هایی از شخصیت های دیگه ی این بازی انتشار خواهد کرد، از جمله بقیه دوستان ، اعضای خانواده ، همکاران دیگر این سه شخصیت اصلی بازی
بنده تمامی اخبار این بازی (خبر، اسکرین شات، تریلر) رو به محض انتشار شدن در فروم قرار خواهم داد
vahidgame
13-05-2013, 19:47
تا وقتی که بازی به طور رسمی برای پی سی تایید نشده دیگه صحبت در مورد نسخه پی سی و به خصوص سیستم مورد نیاز توی این تاپیک دیگه جایی نداره!
از این به بعد قاعدتا پستایی که اینو رعایت نکنن ، پاک میشن...
Altairezio
14-05-2013, 05:35
تفاوت چشم گیر
EhsanCPU
14-05-2013, 15:38
تفاوت چشم گیر
این کجا و آن کجا
این = (GTA V)
آن = (GTA SA)
Mehran-King
14-05-2013, 15:40
دوستان عکسایی که گذاشتین رو آنتی ویروس من بلاک میکنه... ویروسی نذارین لطفا:n16:
Altairezio
14-05-2013, 20:34
این کجا و آن کجا
این = (GTA V)
آن = (GTA SA)
دوستان لطف کنین عکسا رو نقل قول نکنین !:n16:
دوستان عکسایی که گذاشتین رو آنتی ویروس من بلاک میکنه... ویروسی نذارین لطفا:n16:
آنتی ویروس بلاک نیمکنه شیلترن!:n09:(البته اگه ام بلاک کنه ، ویروسی نیستن یه دلیل دیگه داره!(چون من خودم خیلی چکشون کردم![):n06:
دوستان خیلی بد شد بازی تو کنفرانس E3 نخواهد بود!:n03::n28::n14:
تفاوت چشم گیر
اگر به تاریخ عرضه ی هر دو عنوان دقت کنی اصلآ حتی یه سر سوزن هم چشمگیر نیست!
gta sa در زمان خودش بی رقیب بود در زمینه ی گرافیک.حالا بعد از چندین سال با توجه به گذر زمان و پیشرفت صنعت گیم GTA V شده اینی که الان داریم میبینیم.
واقعآ از تنها گیمی که همیشه لذت فرآوان بردم همین سری های gta بود.
Altairezio
15-05-2013, 11:56
اگر به تاریخ عرضه ی هر دو عنوان دقت کنی اصلآ حتی یه سر سوزن هم چشمگیر نیست!
gta sa در زمان خودش بی رقیب بود در زمینه ی گرافیک.حالا بعد از چندین سال با توجه به گذر زمان و پیشرفت صنعت گیم GTA V شده اینی که الان داریم میبینیم.
واقعآ از تنها گیمی که همیشه لذت فرآوان بردم همین سری های gta بود.
آره میدونم ولی این فقط یه مقایسه بود !(والا MP1 با MP3 که سال پیش منتشر شد یکی نبودن سالاشون و تکنولوژِ هاشون!)
اینا فقط یه سری عکس بودن با زاویه ها و وسایل نقلیه و محیط دورو بر یکسان!(این برا این بود که مشتری و گیمر بفهمه که چی دارن بهش تحویل میدن!)
GOLDFINCH
15-05-2013, 12:18
اما بالاخره هرچی باشه من مطمئنم که این بازی رو هممون با دهان های باز بازی خواهیم کرد :33:
emad_rowan
15-05-2013, 12:31
بغیر از مراحل اصلی بازی صدها نوع ماموریت جانبی وجود داره که هر کدوم منبع خوبی برای پول در آوردن هست
همینطور انواع و اقسام سرگرمی ها در بازی گنجانده شده
گروه های کوهنوردی ، دچرخه سواری ، شرکت در مسابقات تنیس ، گلف ، یوگا ، خرید ملک و گاراژ ، اسپورت کردن ماشین ها ، تجهیز کردن سلاح ها ، عوض کردن مدل مو ، مدل لباس و خالکوبی گوشه ای از این سرگرمی هاست تازه شما اگر سوار مینی بوس های توریستی شوید، تور توریستی شما را به خانه های عطیقه و قدیمی و مناطق زیبای شهر میبرد!
واقعا روی سه شخصیت اصلی بازی کار شده
هر کدام در نقاط مختلف شهر زندگی میکنند. هر کدام نگرش ، زندگی و اهداف خاصی را دنبال میکنند
هر یک از شخصیت های بازی خصوصیات خاص خودوشون رو دارن. حتی قدم زدن و دویدن هر کدوم با دیگری فرق داره
بعوان مثال :
مایکل متفکر تر ، فرانکلین بلند پرواز تر ، تروور دیوانه تر!
در روز های آتی خبرهای بدردبخوری از این پروژه پت و پهن منتشر خواهد شد. ماشین دزدان حرفه ای منتظر باشند :n01:
GOLDFINCH
15-05-2013, 12:39
راک استار حتی کاور بازی رو هم منتشر کرده . اما خبری از pc نیست :n15:
kourosh4
15-05-2013, 20:19
شاید باور نکنید اما فقط به خاطر این گیم کنسول خریدم.... اما واقعا موندم این گیم با رم 512 کنسول راحت ران میشه.!:n13:
campuzlit
15-05-2013, 21:33
شاید باور نکنید اما فقط به خاطر این گیم کنسول خریدم.... اما واقعا موندم این گیم با رم 512 کنسول راحت ران میشه.!:n13:
مطمئن باش راحت اجرا می شه. راک استار رو کنسول خرابکاری نمی کنه و حتی به خاطر رفع اشکالات بازی تاریخ عرضه رو حدود 4 ماه عقب انداخت.
حالا که کنسول خریدی تا موقعی که GTA بیاد بشین انحصاری ها رو بزن حالش رو ببر.:n02:
kourosh4
15-05-2013, 21:42
مطمئن باش راحت اجرا می شه. راک استار رو کنسول خرابکاری نمی کنه و حتی به خاطر رفع اشکالات بازی تاریخ عرضه رو حدود 4 ماه عقب انداخت.
حالا که کنسول خریدی تا موقعی که GTA بیاد بشین انحصاری ها رو بزن حالش رو ببر.:n02:
امیدوارم.....
اما خدایی این انحصاریها هم خیلی خفن هستن..... به خصوص هیلو و گرز اف وار........ صبح تا شب پاشم:n06:
GOLDFINCH
15-05-2013, 22:06
شاید باور نکنید اما فقط به خاطر این گیم کنسول خریدم.... اما واقعا موندم این گیم با رم 512 کنسول راحت ران میشه.!:n13: چرا باور نکنیم ؟ من خودم زدم تو کار سیستم .:n09: اما رم 512 بنظرت برا همچین بازیی کم نی :n27:؟ من که تو کنسول تخصص ندارم :n15:. اما فکر کنم تو pc راحت یه 4 تایی رو پرکنه :n06: به هرحال همه برای اجرای این بازی باید دست تو جیبشون کنن :n08:
FOURTH RETURN
15-05-2013, 23:35
قیمت کنسول الان چنده؟
چه کنسولی بهتره؟ من از کنسول منسول سر درنمیارم فقط اسمشو شنیدم نمیدونم چی هست اصلا!!!
emad_rowan
16-05-2013, 00:02
جناب
FOURTH RETURN شما به تاپیکی که برای همین سوالات ایجاد شده رجوع کنید. کمکتون میکنند
مایکل پتچر:عنوان GTA V در ۶ ماه اول عرضه اش به فروش ۲۰ میلیون نسخه خواهد رسید
به تازگی آقای “مایکل پتچر” یکی از معروف ترین و سرشناس ترین تحلیل گران صنعت بازی های رایانه ای در تازه ترین اقدامات خود اعلام کرده است که عنوان Open_World شرکت Rockstar در ۶ ماه اول عرضه ی رسمی اش به فروشی بالغ بر ۲۰ میلیون نسخه دست خواهد یافت که رسیدن به این تعداد فروش نسخه آن هم تنها در دو پلتفرم کنسولی PS3,X360 یک مقدار جای تامل بر جای می گذارد.در تازه ترین پیش بینی هایی که آقای “مایکل پتچر” داشته وی اذعان داشته که عنوان Grand Theft Auto V در ۶ ماه اول عرضه اش میتواند ۲۰ میلیون نسخه فروش داشته باشد که اگر این عنوان در به فروش رساندن این تعداد آمار و ارقام ناکام و ناموفق ظاهر شود,پیش بینی می شود از زمان عرضه ی رسمی این عنوان تا تاریخ ۳۱ ماه مارچ سال ۲۰۱۴ میلادی ۱۵ الی ۲۰ میلیون نسخه از آن عنوان در سرتاسر جهان به فروش برسد که همچنین در یادداشت های اخیر سرمایه گذاران “مایکل پتچر” در خصوص این زمینه این چنین معتقد بود:
عنوان بزرگ GTA V در مسیر فروش یک رکورد در سال ۲۰۱۴ میلادی از خود به ثبت خواهد رسانید.عنوان در حال توسعه ی شرکت Rockstar به طور رسمی برای عرضه در ماه سپتامبر برنامه ریزی شده است که در ۶ ماه اول عرضه ی رسمی این عنوان سال مالی خوبی برای توسعه دهندگان پیش بینی می شود که در آن همچنین بازیکنندگان میتواند از بازی کردن در فروشگاه ها لذت ببرند.این ویژگی کاملا تضاد نسخه های پیشین این سری بوده است زیرا به طور معمول نسخه های گذشته در نزدیکی پایان سال های مالی عرضه می شدند و از فروش در تعطیلات بهره می بردند.ما انتظار داریم که در سال مالی ۲۰۱۴ نسخه های بیشتری نیز از عنوان GTA V در قیاس با عناوین این سری همچون GTA IV به فروش برسد و از سوی ما پیش بینی می شود که تعداد آمار و ارقام فروش این عنوان هرساله از روزها و ماه های اولش افزایش خواهد یافت و ما امیدواریم ۲۰ میلیون نسخه از این عنوان در طی دو سال اخیر به فروش برسد که اگر بخواهیم بسیار خوشبینانه با این موضوع برخورد کنیم,میتوان گفت ۲۴ میلیون نسخه فروش انتظار این عنوان را در طی تمامی سال ها خواهد کشید.
منبع: GAMEfa
mohammad.asghari
16-05-2013, 00:19
قیمت کنسول الان چنده؟
چه کنسولی بهتره؟ من از کنسول منسول سر درنمیارم فقط اسمشو شنیدم نمیدونم چی هست اصلا!!!
شک نکن ps3 عالی هست و خیلی ویژگی بهتر از ایکس باکس داره
فک کنم 360 گیگش 1میلیون چهارصد یا پانصد
MOHAMMAD2010
16-05-2013, 13:29
هر وقت موقع انتشار این بازی میشه از این کنسول ندارم حسابی ناراحت میشم !
GOLDFINCH
16-05-2013, 13:55
نمیشه به pc تبدیلش کرد ؟
Turok-71
16-05-2013, 15:24
یه جدول طراحی کردم و تمامی نسخه هایی که واسه PC اومدن یا نیومدن رو نشون دادم...
نسخه
سال عرضه
نسخه PC
کاور
GTA 1
1997
دارد
London 1969
1999
دارد
London 1961
1999
دارد
GTA 2
1999
دارد
GTA 3
2001
دارد
Vice City
2002
دارد
San Andreas
2004
دارد
Advance
2004
ندارد
(انحصاری کنسول دستی Game Boy)
Liberty City Stories
2005
ندارد
(انحصاری PSP)
Vice City Stories
2006
ندارد
(انحصاری PSP)
GTA: IV
2008
دارد
The Lost and Damned
2009
دارد
The Balled of G*ay Tony
2009
دارد
Chaintown Wars
2009
ندارد(انحصاری DS)
GTA: V
2013
?
+
ببینید بچه ها از سال 1997 که سری GTA متولد شده تا الان با همین نسخه آخری 15 نسخه از این سری منتشر شده،که فقط چهار نسخه از این سری برای PC نیومده که این نسخه ها در زمان خودشون انحصاری یک پلتفرم خاص بودن.والا باقی نسخه ها همگی برای PC هم منتشر شدن،،نسخه آخرم یعنی GTA V انحصاری نیست و واسه X360 و PS3 میاد.پس دیگه نگران نباشید و این نسخه هم واسه PC پورت میشه.
+
خواستم با دلیل بهتون ثابت کنم که واسه PC میاد یا نه!!
در ضمن با زور و تهدید هیچ مسئله ای حل نمیشه،،بلکه وخیم تر میشه،،نمونشم همین تاپیک!!
+
لطفا دیگه به این بحث PC خاتمه بدید و درمورد بازی و قدرتهاش بحث کنید و لذت ببرید،،اصلا هم نگران نسخه PC نباشید،چون دیر یازود داره ولی...سوخت و سوز نداره.پس پای بحث PC نسوزید:دی از بازی لذت ببرید...
Liberty City Stories و Vice City Stories انحصاری PSP بودند در اصل بعد برای PS2 اومدند.
Altairezio
16-05-2013, 21:02
نمیشه به pc تبدیلش کرد ؟
میشه پرتش کرد ولی هم از نظر گرافیکی پایین میاد کیفیت هم به صورت GTA IV میشه دوربینش!
A.M.D.D.E.V.I.L
16-05-2013, 21:43
راک استار لیاقت نداره واسه pc بازی بسازه از همون ارتقای سایه های gta iv epflc معلوم بود
CRIS Joon CR7
17-05-2013, 01:28
اسکرین شات های جدید از نسخه ی کنسولی بازی :
بازی 17 سپتامبر بر روی PS3 و 360 عرضه می شود ...
GOLDFINCH
17-05-2013, 01:37
این که تکسچراش کیفیت نداره . نسخه ی کنسولی این جوریه ؟ ( مگه نسخه دیگه ای ام هست ؟ :n02: ) 4 ما دیگه این موقع ...
GOLDFINCH
18-05-2013, 00:12
واااای بچه ها ...
من یه چیزی به ذهنم رسید ...
توی استارت ویندوز 8 دیدین به اپلیکیشن Game وقتی می ریم می نویسه Xbox Game ؟ حالا من می گم شای GTA رو
بتونیم با او اجراش کنیم . نمیشه ؟
saeed_136915
18-05-2013, 00:28
واااای بچه ها ...
من یه چیزی به ذهنم رسید ...
توی استارت ویندوز 8 دیدین به اپلیکیشن Game وقتی می ریم می نویسه Xbox Game ؟ حالا من می گم شای GTA رو
بتونیم با او اجراش کنیم . نمیشه ؟
دوست عزیز بازی های 360 رو که ویندوز 8 اجرا نمیکنه.
شما مطمئن باشین واسه پی سی هم میاد. البته من روی 360 بازی میکنم :n02:
----Ali----
18-05-2013, 10:40
عزیزم امکان نداره بیخودی خودتو اذیت نکن
manuelcalavera
18-05-2013, 12:20
اون XBOX Games ویندوز ۸ هست ( واسه قبلیا هم اومده ). اونجا شما فقط میتونید با اکانتتون بک سری کارهای خرید بازی و دیدن اچیومنتا و این کارارو انجام بدید. بازی هایی که اونجا ارائه میشه یه چیزایی مث انگری بردز هست. در ضمن بازیهای مشارک با ایکس باکس هم بازیهایی هست که کراسپلتفرم طراحی شده تا بشه ادامه ی بازی مشخصی رو از پی سی برید ... هر وقت یه جایی مث Steam دیدید این بازیو اونوقت یعنی توی پی سی هم میشه
Mehran-King
19-05-2013, 12:34
سلام
ویدیوی اول: GTA V in The Air
اسم ویدیو : GTA V in the Air
کیفیت: 720p HD
حجم: 29 مگابایت
مدت زمان: 01:21 دقیقه
لینک تماشای ویدیو با کیفیت پایین:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود ویدیو با کیفیت 720p HD(مدیا فایر):[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویدیوی دوم: GTA V in the Car Game play
اسم ویدیو : GTA V in the Car Game play
حجم: 8 مگابایت
مدت زمان: 00:40 ثانیه
* این ویدیو صدا نداره،ولی گیم پلی رو میتونین ببینین که واقعا معرکه است!!!*
لینک تماشای ویدیو با کیفیت پایین: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود ویدیو با کیفیت 720p HD(مدیا فایر):[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته مهم: نمیدونم چرا ولی سایت آپارات کیفیت ویدیو هارو کاهش داد!!! بخاطر همین تو سایت مدیا فایر هم واستون آپلود کردم (آخه دوست دارم گرافیک محشر این بازی رو با چشمای خودتون ببینین!!!)
یه خبر دیده بودم که نوشته بود : در July 2014 این گیم واسه پی سی عرضه میشه:n29:
عکس هایی از محیط بازی:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تاریخ انتشار بازی برای PS3 و Xbox 360:
۲۰۱۳/۹/۱۷
۱۳۹۲/۶/۲۶
it's true, there will be a PC version about six months after the Xbox 360 and PS3 release.it will only work on Windows 8
خداحافظ.
وای خدای من دیونه کنندس من که کفم برید :n04::n04: چه کرده این راک استار به خدا این بازی از نظر جلوه بصری ترکونده من مطمئنم این بازی در تاریخ موندگار میشه خدایا صبر ایوب بده من چه کنم تا شهریور :n19:
Mehran-King
19-05-2013, 13:50
لینک دانلود ویدیو با کیفیت 720p HD(مدیا فایر) اضافه گردید.
Iloveu-ALL
19-05-2013, 17:51
hosseincode2008
19-05-2013, 17:59
سلام دوستان ، براتون دوتا ویدیو از این بازی واسه دانلود کردن گذاشتم ،از یوتیوب گرفتم و 23 میلیون نفر این ویدیوهارو تماشا کرده بودن :happy: امیدوارم خوشتون بیاد و میتونین به صفحه اول تاپیک هم اضافه کنین موفق باشین:n16:
ویدیوی دوم: GTA V in the Car Game play
اسم ویدیو : GTA V in the Car Game play
حجم: 8 مگابایت
مدت زمان: 00:40 ثانیه
* این ویدیو صدا نداره،ولی گیم پلی رو میتونین ببینین که واقعا معرکه است!!!*
لینک تماشای ویدیو با کیفیت پایین: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطوري كه حدس ميزدم اين ويديو كه به عنوان نمونه ديدمش ماله GTA V نيست و مربوط به همون نسخه هاي قبلي ميشه كه مادهاي گرافيكي روشون ريخته شده و براي همين گرافيكشون اينقدر بالاست.
عشق به GTA V ببين چيكار كرده باهاتون كه هر چيزي رو سريع باور ميكنيد! گيم پلي از GTA V بياد و تو سايت هاي معتبر حرفي ازش نباشه؟
+
درضمن براي بار هزارم بازي براي PC به طور رسمي تاييد نشده! اينقدر در اين باره پست نديد! من به شما قول ميدم همون ثانيه اي كه بازي رسما براي PC تاييد بشه عنوان تاپيك رو ويرايش كنم تا هرچه سريع تر شما مطلع بشيد!
ويرايش:
اين سايت gtavpc.com هم براي سوء استفاده از محبوبيت اين عنوان هست و داره با تبليغات سايت واسه خودش پول در مياره. مطالبشم بخونيد ميبينيد كه فقط حدس خودش رو نوشته.
itwire.com هم از روي شايعات اون خبر رو نوشته كه چند هفته پيش نسخه PC تو فروشگاه هاي اينترنتي روماني مشاهده شده بود.
در كل احتمالش زياده چند ماه بعد از نسخه كنسولي براي PC بياد ولي هنوز رسما از طرف خود راك استار تاييد نشده.
emad_rowan
19-05-2013, 18:57
بله درسته کاملا حق با جناب
hosseincode2008 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تا به حال تنها 2 تا تریلر رسمی و معرفی سه شخصیت بازی منتشر شده. بقیه از قبیل این ویدئو ها تنها برای تست موتور گرافیکی انجام شده.
GOLDFINCH
20-05-2013, 10:07
من موندم که چرا انقدر تکسچراش بیکیفیته ؟
:n13:
The Rover
20-05-2013, 10:26
من موندم که چرا انقدر تکسچراش بیکیفیته ؟
:n13:
نظر دادن با چند تا عکس و تصویر نمیتونه دقیق باشه.
وقتی بازی در حال اجرا و in motion باشه اوضاع خیلی فرق میکنه.
نظر مشابه اینو دوست خوبم Leon-117 درباره بازی saints row 3 داشت.
اما بعد انتشار بازی ، متوجه کیفیت نسبتا خوب بافت و گرافیک کلی بازی شد.
Mehran-King
20-05-2013, 16:32
GTA V برای پی سی منتشر می شود!!!!
منبع:
دقت کنین نوشته PS3-Xbox360-PC اون بالا!!!!
Grand Theft Auto V
| PC PS3 Xbox 360
| Release Date: TBA 2013
campuzlit
20-05-2013, 17:38
GTA V برای پی سی منتشر می شود!!!!
منبع:
دقت کنین نوشته PS3-Xbox360-PC اون بالا!!!!
Grand Theft Auto V
| PC PS3 Xbox 360
| Release Date: TBA 2013
من اون لینک ها رو دیدم اما چیز جدیدی توش نبود. اینکه یه خرده فروسی بیاد بازی رو برای PC پیش فروش بذاره که دلیل انتشار بازی روی PC نیست.
فقط کافی بود به قسمت آخر این دو خبر دقت می کردی که نوشته بودن:
آی جی ان: Grand Theft Auto V will hit Xbox 360 and PlayStation 3 on September 17th
اینم گیم اسپات: Grand Theft Auto V will be released, for Xbox 360 and PlayStation 3 at least, on September 17
که توش خبری از PC نیست.
+
اینکه دوستان هم گفتن با شواهد موجود بازی به احتمال زیاد برای PC منتشر می شه. اما تا خود راک استار تایید نکنه اینا همش بی فایده هست.
Mehran-King
20-05-2013, 18:59
من اون لینک ها رو دیدم اما چیز جدیدی توش نبود. اینکه یه خرده فروسی بیاد بازی رو برای PC پیش فروش بذاره که دلیل انتشار بازی روی PC نیست.
فقط کافی بود به قسمت آخر این دو خبر دقت می کردی که نوشته بودن:
آی جی ان: Grand Theft Auto V will hit Xbox 360 and PlayStation 3 on September 17th
اینم گیم اسپات: Grand Theft Auto V will be released, for Xbox 360 and PlayStation 3 at least, on September 17
که توش خبری از PC نیست.
+
اینکه دوستان هم گفتن با شواهد موجود بازی به احتمال زیاد برای PC منتشر می شه. اما تا خود راک استار تایید نکنه اینا همش بی فایده هست.
خب عزیزم خلاصش که بازی واسه پی سی منتشر میشه! خود راکستار گفته! گفته اول میخوان نسخه ps3 و xbox 360 رو انتشار بدن بعدش میخوان واسه پی سی عرضه کنن! برو بخش نیوز راکستار میبینی!!!
alihashtaad
21-05-2013, 14:25
خب عزیزم خلاصش که بازی واسه پی سی منتشر میشه! خود راکستار گفته! گفته اول میخوان نسخه ps3 و xbox 360 رو انتشار بدن بعدش میخوان واسه پی سی عرضه کنن! برو بخش نیوز راکستار میبینی!!!
ولی خدا میدونه بعد از چه مدتی
شاید مثل la noire بشه
Turok-71
21-05-2013, 14:56
Mehran-King
21-05-2013, 16:04
ولی خدا میدونه بعد از چه مدتی
شاید مثل la noire بشه
دیر یا زودش واسه من مهم نیست مهم اینه که در نهایت واسه پی سی منتشر میشه!!! واسه من همینش مهمه!:n16:
----Ali----
22-05-2013, 19:47
اتفاقا واسه من که در حال کف کندنم مهمه که زود بیاد...
Children_Of_Bodom
22-05-2013, 19:55
اگه پورت پی سیش عین LA Noire بخواد باشه،کو صد سال برا پی سی نیاد! :n01:
صد رحمت به آی وی.
Altairezio
23-05-2013, 21:04
نسخه ی سفارشی هم اومد و ضمیمه های جالبش
[*=left]Full retail copy of Grand Theft Auto V
[*=left]Collectible SteelBook with Exclusive Artwork
This special SteelBook features double-sided, never-before-seen artwork of Michael, Trevor and Franklin. Custom color and metallic treatments bring out the detail of the artwork created exclusively for this SteelBook.
[*=left]Blueprint Map
This exclusive, additional 21.5” x 26.75” map displays a blueprint view of Los Santos and Blaine County. Cryptic markings indicate locations for fast cash and other points of interest for the up-and-coming entrepreneur.
[*=left]Special Ability Boost
Michael, Franklin and Trevor each have a unique special ability. With this boost, the special ability bar will generate 25% faster.
[*=left]Stunt Plane Trials
Single player Stunt Plane Trials let you take on additional aerial challenges spread throughout Los Santos and Blaine County.
[*=left]Bonus Outfits, Tattoos and More
Michael, Franklin and Trevor get bonus outfits in their wardrobes, character specific tattoos at tattoo parlors, and special deals from shopkeepers across Los Santos and Blaine County.
[*=left]Additional Weapons
When visiting Ammunation stores in single player, merchants will have special weapons in their inventory available for free: the Pistol .50, Bullpup Shotgun and melee Hammer.
The Collector’s Edition costs $149.99 and includes all of the above, plus:
[*=left]Grand Theft Auto V Security Deposit Bag with Logo Key
Inspired by the heists in Grand Theft Auto V, this custom 10.75” x 8.5” money bag features a pop-up style lock and laser cut logo key to secure important items. The reverse side features a pressed Rockstar Games logo on the security mount with a framed ID window.
[*=left]Grand Theft Auto V New Era 9FIFTY™ Snapback Cap
This exclusive New Era 9FIFTY™ cap features an embroidered Los Santos logo on the front, a stitched, black Rockstar Games logo on the wearer’s left side, a Grand Theft Auto ‘V’ logo applique on the opposite side, and snapback closure for an adjustable fit.
[*=left]Custom Characters for Grand Theft Auto Online
Get classic Grand Theft Auto characters to use within the Grand Theft Auto Online Character Creation System.
[*=left]Unique Vehicles and Garage Property
Players will instantly receive a garage to store custom vehicles. In single player, the garage will be stocked with the 1930’s style Hotknife hotrod and the CarbonRS sports bike. In Grand Theft Auto Online, players will get the high-end Khamelion electric car.
mohammad.asghari
24-05-2013, 09:24
Full retail copy of Grand Theft Auto V;
Collectible SteelBook with Exclusive Artwork – features custom color and metallic treatments to bring out the detail of the Michael, Trevor and Franklin artwork created exclusively for this SteelBook;
Blueprint Map – exclusive, 21.5″ x 26.75″ map displays a blueprint view of Los Santos and Blaine County;
Special Ability Boost – Michael, Franklin and Trevor each have a unique special ability. With this boost, the special ability bar will generate 25% faster;
Stunt Plane Trials – single-player Stunt Plane Trials let players take on additional aerial challenges spread throughout Los Santos and Blaine County;
Bonus Outfits, Tattoos and More – Michael, Franklin and Trevor get bonus outfits in their wardrobes, character specific tattoos at tattoo parlors, and special deals from shopkeepers across Los Santos and Blaine County;
Additional Weapons – when visiting Ammunation stores in single-player, merchants will have special weapons in their inventory available for free: the Pistol .50, Bullpup Shotgun and melee Hammer.
Grand Theft Auto V Collector’s Edition ($149.99)
Includes the contents of Grand Theft Auto V Special Edition plus;
Grand Theft Auto V Security Deposit Bag with Logo Key – inspired by the heists in Grand Theft Auto V, this custom 10.75″ x 8.5″ money bag features a pop-up style lock and laser cut logo key to secure important items. The reverse side features a pressed Rockstar Games logo on the security mount with a framed ID window;
Grand Theft Auto V New Era 9FIFTYTM Snapback Cap – this exclusive New Era 9FIFTYTM cap features an embroidered Los Santos logo on the front, a stitched, black Rockstar Games logo on the wearer’s left side, a Grand Theft Auto ‘V’ logo applique on the opposite side, and snapback closure for an adjustable fit;
Custom Characters for Grand Theft Auto Online – get classic Grand Theft Auto characters to use within the Grand Theft Auto Online Character Creation System;
Unique Vehicles and Garage Property – players will instantly receive a garage to store custom vehicles. In single-player, the garage will be stocked with the 1930′s style Hotknife hotrod and the CarbonRS sports bike. In Grand Theft Auto Online, players will get the high-end Khamelion electric car.
Comes packaged in a collectible outer box featuring a foil embossed Grand Theft Auto V logo on the top and finished with a matte, scuff-resistant film lamination housing all of the contents.
Children_Of_Bodom
24-05-2013, 09:50
Full retail copy of Grand Theft Auto V;
Collectible SteelBook with Exclusive Artwork – features custom color and metallic treatments to bring out the detail of the Michael, Trevor and Franklin artwork created exclusively for this SteelBook;
Blueprint Map – exclusive, 21.5″ x 26.75″ map displays a blueprint view of Los Santos and Blaine County;
Special Ability Boost – Michael, Franklin and Trevor each have a unique special ability. With this boost, the special ability bar will generate 25% faster;
Stunt Plane Trials – single-player Stunt Plane Trials let players take on additional aerial challenges spread throughout Los Santos and Blaine County;
Bonus Outfits, Tattoos and More – Michael, Franklin and Trevor get bonus outfits in their wardrobes, character specific tattoos at tattoo parlors, and special deals from shopkeepers across Los Santos and Blaine County;
Additional Weapons – when visiting Ammunation stores in single-player, merchants will have special weapons in their inventory available for free: the Pistol .50, Bullpup Shotgun and melee Hammer.
Grand Theft Auto V Collector’s Edition ($149.99)
Includes the contents of Grand Theft Auto V Special Edition plus;
Grand Theft Auto V Security Deposit Bag with Logo Key – inspired by the heists in Grand Theft Auto V, this custom 10.75″ x 8.5″ money bag features a pop-up style lock and laser cut logo key to secure important items. The reverse side features a pressed Rockstar Games logo on the security mount with a framed ID window;
Grand Theft Auto V New Era 9FIFTYTM Snapback Cap – this exclusive New Era 9FIFTYTM cap features an embroidered Los Santos logo on the front, a stitched, black Rockstar Games logo on the wearer’s left side, a Grand Theft Auto ‘V’ logo applique on the opposite side, and snapback closure for an adjustable fit;
Custom Characters for Grand Theft Auto Online – get classic Grand Theft Auto characters to use within the Grand Theft Auto Online Character Creation System;
Unique Vehicles and Garage Property – players will instantly receive a garage to store custom vehicles. In single-player, the garage will be stocked with the 1930′s style Hotknife hotrod and the CarbonRS sports bike. In Grand Theft Auto Online, players will get the high-end Khamelion electric car.
Comes packaged in a collectible outer box featuring a foil embossed Grand Theft Auto V logo on the top and finished with a matte, scuff-resistant film lamination housing all of the contents.
یا خدا 150 دلار!:n04:
تا برسه به دستمون تو ایران یه یک میلیونی باید خرج بشه!
اونوقت می گن چرا کپی می کنید و اصلشو نمی خرید...:n20:
Altairezio
24-05-2013, 21:14
تصاویر جدید از بازی
abolfazlm
25-05-2013, 00:02
Altairezio
25-05-2013, 13:16
GOLDFINCH
25-05-2013, 14:02
فقط خداکنه که ایراد ها و باگ های iv رو نداشته باشه ...
هیچ حرفی در مورد دینامیکش زده نشده. درسته؟
یکی از ایراد های بزرگ نسخه ی iv همین دینامیکی نبودن بعضی از اجسام مثل آب و چمن بود.
که حتما در این نسخه بهش اهمیت دادن.
ولی خداییش هیچ آبی به قشنگی آب کرایسیس 3 نبودـ ....
مطمٹنا به زودی v بهترین خواهد بود :n17:
mohammad.asghari
26-05-2013, 20:51
رونمایی از نسخه های ویژه GTA V
The game in a steelbook case with exclusive art of the three main characters, Michael, Trevor, and Franklin
A 21.5" x 26.75" blueprint map of Los Santos and Blaine County that includes fast cash locations and other landmarks
A 25 percent regeneration bump for the main character's special ability bar
Single-player stunt plane trials
Bonus outfits, tattoos, and deals at shops for the main characters
Get the Pistol .50, Bullpup Shotgun, and melee hammer for free at Ammunation stores in single-player
Grand Theft Auto V Collector's Edition ($149.99)-Click to see enlarged detail
All the contents of the Special Edition listed above
A 10.75" x 8.5" security deposit bag with laser-etched key and game logo
New Era 9Fifty GTA V cap
Classic GTA characters for use within the online character creation system
A garage with a Hotknife hotrod in single-player and a Khamelion electric car in multiplayer
The Rover
26-05-2013, 20:59
قیمت ها با توجه به محتویات خیلی مناسبه.
کم پیش میاد اینطوری باشه.
به نظرم هر کسی توانشو داره حتما تهیه کنه.
Mehran-King
27-05-2013, 00:15
فک نکنم آدم با بازی کردن چنین بازی ای خسته بشه!!! واقعا آدم حال میکنه!!! مخصوصا اینکه این بازی رو میشه دو نفره بازی کرد!!!:n20:
mohammad.asghari
28-05-2013, 12:11
طی حضور Rockstar و عنوان GTA V در نمایش شهر مسکو، Rockstar و استودیوی SoftClub که قرار است این بازی را در روسیه منتشر کند. یک دموی 30 دقیقه ای جدید از بازی نمایش داده شد.
جزییات جدید و جالب توجهی مانند ، موسیقی پس زمینه ی خود بازی و برای اولین بار در سری ، زخم های و آسیب های واقعی روی بدن بازیبازان که از برخورد های مختلف مانند تیر خوردن بوجود می آیند ؛ و در ضمن این زخم ها از بین نمی روند تا بازیباز خودش را درمان کند.
و دیگر جزییات نیز شامل : گروه های ارتشی که مخفی شده اند ، حیوان هایی که یکدیگر را شکار می کنند ، مسابقه های موتور سواری ، قابلیت شکار در بازی (!!) . فقط کافیست در بازی گردش کنید تا خودتان شاهد همه چیز باشید.
این ها زمانی نمایش داده شدند که شخصیت فرانکلین Franklin از هواپیما خارج شده و یک پرش همراه با چتر خود را انجام داده است.
البته مطمئنا تا الان این بازی فقط برای X360 و PS3 نمایش داده شده و جزییات بیشتر را زمانی خواهیم دید که بازی در 17 سپتامبر سال جاری به بازار می آید.
نظر شما چیست ؟!!
منبع : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
swastika
28-05-2013, 12:39
نظر شما چیست ؟!!
منبع : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به نظرمن ترجمه اش زیاد خوب نیست.
Altairezio
29-05-2013, 21:01
آب و هوای نزدیک به واقعیت در GTA V
RS اطلاعات جدیدی از آب هوای بازی منتشر کرده که تو اون گفته شده که آب و هوای داخل بازی دقیقا" شبیه به واقعیت خواهد بود و ما شاهد طوفان های سخت و هولناک و امواج اقیانوس(البته معمولیش نه انگار کلا" مخربش!:n02:) و ... در بازی خواهیم بود!
Mehran-King
29-05-2013, 23:43
دوستان تو این بازی برف هم می باره ؟! کیفیت آب و هوا چجوریه ؟! کسی اطلاع داره ؟!
Mehran-King
30-05-2013, 01:47
اخبار خوب در رابطه با GTA V PC Version :
Rockstar have only told fans when they will reveal GTA 5 on the PS3 and Xbox 360. However international retailers have now started to advertise GTA 5 being available for the PC on 9th May.
This claim was seen in Romania when a retailer said that GTA 5 was coming to the PC. Emag.ro said that the upcoming game would release on the PC, Xbox 360 and PS3. This makes the 3rd retailer to have said that GTA 5 is coming to the PC. Amazon Germany and GamesOnly.at have also listed GTA 5 as coming to the PC since the start of this month.
Rockstar have released some new batches of screenshots for the game, with the twelve screenshots showing motorbike action along with heists and much more.
GTA 5 will be coming to the PS3 and Xbox 360 on 17th September in North America. But now we can be rest assured that the PC release date shouldn’t be too far away from the highly anticipated game.
supermax15
30-05-2013, 01:52
این بازی برای pc نمیاد؟
Mehran-King
30-05-2013, 01:57
این بازی برای pc نمیاد؟
میاد............ مگه میشه نیاد؟:n24:
Altairezio
30-05-2013, 05:23
دوستان تو این بازی برف هم می باره ؟! کیفیت آب و هوا چجوریه ؟! کسی اطلاع داره ؟!
فعلا" اطلاعاتی از نعمتایه طبیعی ندادن ،فقط بلایایه طبیعی معرفی شدن!:n02:
دوستان میدونین من از الان تو فکر چی ام؟!
اگه آر پی جی تو بازی باشه میخوام بیوفتم به جون اون ماهواره ها![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خیلی به این بازی دل خوش کردم از اخبار دوستان هم که اینجا میزارن خیلی تشکر میکنم
وای یاد سان اندریاس میفتم اون طبیعتش
تو سان اندریاس یه کوه بزرگ بود که یه جاده داشت میرفتی بالا یه چترنجات بهم میداد
از اونجا یه تریلر با بارش رو بالا میبردم داشتیم روش شرط بندی میکردیم که کی سریعتر بالا میبره عجب خاطرههای بود ولی خدایش نسخه جدیدش ای وی خیلی چنگی به دل نمیزد
حالا از این نقشه پیداست چی هست..........:n04:
MOHAMMAD2010
30-05-2013, 20:47
میاد............ مگه میشه نیاد؟:n24:
اومدن که میاد ولی مهم اینه گند پورت IV رو احتمالا دوباره میزنن !
Thor God
31-05-2013, 16:09
حداقل گرافیک برای اجرای این بازی چی هست ؟
Altairezio
31-05-2013, 20:45
حداقل گرافیک برای اجرای این بازی چی هست ؟
فعلا" معلوم نیست برا PC میاد یا نه که بیان براش حداقل یا حداکثر سیستم تعیین کنن!
:n16::n11::n06:
Thor God
31-05-2013, 21:37
اگه بیاد از کرایسس 3 قوی تر میشه ؟! :n04:
gt650 میتونه اجرا کنه ؟ حتی تو ضعیف ترین حالت ممکن ؟ً
Altairezio
31-05-2013, 21:56
اگه بیاد از کرایسس 3 قوی تر میشه ؟! :n04:
gt650 میتونه اجرا کنه ؟ حتی تو ضعیف ترین حالت ممکن ؟ً
دوست من همون طور که گفتم فعلا" معلوم نیست بیاد یا نیاد و هیچ پیش فرضی براش تعیین نشده!(مقایسه هم نمیتونیم بکنیم چون نه موتور بازی یکیه با بازیه دیگه ای ،نه همزمانه با هم موتورایه خودش و ...!):n02:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
GOLDFINCH
31-05-2013, 22:13
مطمـناً GTA V تا چند سال بعد از انتشار هم بهترین گرافیک و بهترین فیزیک رو داره ...
Thor God
31-05-2013, 22:15
باشه چرا ناراحت میشی آخه گفتم شما گیمری سیر پیشرفت بازی ها رو شاید بدونی
باز هم ممنون از راهنماییت.
من احتمال میدم که از کرایسس هم قوی تر باشه چون از عکس هایی که پخش شده اینجوری به نظر میاد:n09:
از اونجا که این بازی برای کنسول های نسل بعد عرضه نمیشه نباید انتظار گرافیک خیلی فوق العاده ای داشت
حتی اگه روی pc هم عرضه بشه با توجه به سابقه ی rockstar نباید نیاز به کارت خیلی خفنی داشته باشه
Altairezio
01-06-2013, 13:01
مطمـناً GTA V تا چند سال بعد از انتشار هم بهترین گرافیک و بهترین فیزیک رو داره ...
باشه چرا ناراحت میشی آخه گفتم شما گیمری سیر پیشرفت بازی ها رو شاید بدونی
باز هم ممنون از راهنماییت.
من احتمال میدم که از کرایسس هم قوی تر باشه چون از عکس هایی که پخش شده اینجوری به نظر میاد:n09:
از اونجا که این بازی برای کنسول های نسل بعد عرضه نمیشه نباید انتظار گرافیک خیلی فوق العاده ای داشت
حتی اگه روی pc هم عرضه بشه با توجه به سابقه ی rockstar نباید نیاز به کارت خیلی خفنی داشته باشه
دوستان کم کم تاپیک داره به حاشیه میره بی خیال بحث شین!
خوب چون بازی در سبک دنیای بازه و قراره مراحل زیادی داشته باشه و قسمتایه مختلف و... باید جوری از نظر گرافیکی جلو باشه که بعد چند ماه یا حتی (تجربه نشون داده)بعد چند سال هنوز هم زنده باشه و خسته کننده نشه!
احتمالا" گرافیک بسیار قوی ای خواهد داشت! چون حالا حالا ها از این بازی های همه چی تموم ساخته نمیشه پس این احتمال بالای 80 % ـه!
با تشکر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر دفعه تاپیک میاد بالا فکر میکنم مطلب جدیدی گذاشته شده.
ولی چرخه ی باطل ":-واسه pc میاد ؟ :- آره حتما میاد/هنوز معلوم نیست کی میاد" همینجور تکرار میشه . :n21:
تریلری از گیم پلی بازی منتشر نشده؟؟
Altairezio
02-06-2013, 20:56
این عکس به تازگی درز کرده بود که سریع پاکش کردن !
بس روزنه امیدی هست برا نسخه ی PC!
این عکسو هم یکی از طرفداران بازی جمع آوری کرده از عکسا و تریلرا و یه جا گزاشته و شده این!(نقشه ی تقربی بازی!)
ولی این نقشه ی اصلی نیست! ولی خیلی به واقعیتش تو بازی نزدیکه!
و در آخر هم این که نسخه های مخصوص کالکتر که تو صفحه ی قبل اطلاعاتش گزاشته شده تقریبا" به کلی فروخته شدن!
Daniel-Fire
02-06-2013, 21:04
اصلا 1 درصد فک کنین این بازی واسه PC نیاد !!!
Thor God
02-06-2013, 22:02
فکر نکنم این باشه
چون اگه این باشه که شهر خیلی کوچیک و خلوت میشه !!!!!!!!! باید پیچیده تر و بزرگ تر از این باشه. وایس سیتی از این بزرگتره !
mohammad.asghari
03-06-2013, 00:41
نقشه این بازی
تایید شده دیگه، توی لیست بازی های E3 رفته. (البته رسمی نه ولی تابلو خوب)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 20E3%20Site
GOLDFINCH
03-06-2013, 20:42
اصلا 1 درصد فک کنین این بازی واسه PC نیاد !!!
بیخیال آقاجون :n02:
GOLDFINCH
03-06-2013, 20:49
حتی میانبر های راکستار هم نتوانست جلوی بسیاری از شایعات را مبنی بر وجود نسخه PC بازی GTA V را بگیرد. چرا که چندین خرده فروش معتبر و وب سایت های متفاوت، از وجود فیزیکی این نسخه اطلاع داده اند. روز گذشته نیز راکستار طی پاسخی به یکی از کاربران، به گونه ای سهوی به در دست ساخت بودن نسخه PC عنوان محبوب GTA V اعتراف کرد!بقیه در ادامه مطلب…یکی از کاربران مبنی بر وجود تضاد میان گفته های منابع خبری و شرکت راکستار، جویای دیدگاه راکستار در این باره شد که Rockstar چنین پاسخ داد:
با سپاس از پیگیری شما. ما در حال حاضر تمام تمرکزمان را بر نسخه های X360 و PS3 نهاده ایم و هنوز اطلاعاتی از نسخه احتمالی PC وجود ندارد که قصد نشر آن را داشته باشیم.
ما طبق معمول(!) پاسخ مان را طی چند روز آینده ی کاری به mouthoffs (پشتیبانی وبسایت راکستار) می دهیم.
علاوه بر استفاده از واژه “احتمالی” برای نسخه PC، راکستار تاکید کرده که بیانیه رسمی دیگری در این رابطه منتشر خواهد کرد؛ از این رو جا دارد تا همچنان به وجود نسخه PC امیدوارم باشیم. به هر حال راکستار چنین تاخیر هایی را در مورد تایید نسخه ی PC بازی GTA IV هم به وجود آورده بود؛ با تکیه بر گفته های خرده فروشان معتبر از جمله آمازون و منابع خبری و البته این بیان راکستار، می توان انتظار تایید نسخه ی PC این بازی را در آینده ای نه چندان دور داشت.منبع: گیمفا
Saeed System
04-06-2013, 08:13
این نقشه هم من پیدا کردم:
zoom in:
Turok-71
07-06-2013, 13:33
یکی از کاربرای فروم GTA نسخه جدید RDR: GOTY رو خریداری کرده که توی پک بازی عکس GTA V بوده.ایشون هم با موبایلش عکس گرفته!
تصویر مایکی،تری و فرانکی رو درحال وارد شدن به یه بانک برای انجام سرقتی بس بزرگ نشون میده!!: )
اقا من شنیدم قراره چنتا ایرانی بعنوان خلافکار تو بازی بیان!
shayankh450
07-06-2013, 14:51
سلام این هم یک گیم پلی جدید از بازی
تصویر جدید که البته با دوربین گرفته شده...
به نظرم ویدیو صفحه قبل به خاطر مشکلات فنی و جمله های اخرش به احتمال 90% واقعی نباشه:n15: . یه سری از علاقه مندان به این بازی یه ویدیویی رو ساختند که حدس هاشون رو درباره محیط های بازی میرسونه. که احتمال میدن به این شکل باشه.
+
اگه کسی لینک اون آهنگی که روی فیلم هست رو داره لطف کنه برام پست کنه:n16:
تصویر جدید که البته با دوربین گرفته شده...
مثل اینکه شخصی به اسم Mr. Peddler دیروز رفته بازی سرخپوست مرده، ادیشن بازی سال رو خریده و وقتی پکشو باز کرده و این کاغذ توش بوده و فوری با موبایل ازش عکس گرفته.
مثل اینکه تصویر سه تا شخصیت اصلیه که در حال دزدی هستند، تو اولین تریلر هم این صحنه بود.
[gameinformer]
CRIS Joon CR7
08-06-2013, 12:23
نمیونم قصد دوستمون چیه و چیزی شنیده یا از روی موضوعی این رو گفته ولی :
راک استار اخیرا طرحی داشت که توسط اون افراد عادی میتونستن با دادن عکس خود تمام رخ و نیم رخ ( مثل زندانی ها:n02: ) و اسم خودشون ،
خودشون رو به عنوان شخصیت های داخل بازی ببینن ، حالا شانس یکی این بود که کله شو میزاشتن جای یه نفر که یه لامبورگینی برداشته و چند نفر(ازونا :دی)
سوار کرده و داره حالشو می بره:n10:
شانس یکی هم این بود که چهره شو بزارن روی یه معتاد که افتاده تو جدول مرده:n27:
Altairezio
08-06-2013, 12:53
دوباره عکسی گرفته شده با موبایل![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فک نمیکنم گرافیک چندان بالایی داشته باشه. با توجه به این که روی کنسول های ps3 و xbox 360 میاد، احتمالا گرافیکش بهبود یافته ی همون iv باشه.
linuxx2011
09-06-2013, 01:45
مطمئننا گرافیک چندانی نداره چون همین سایتی که بازیو واسه دانلود گزاشته بود توی قسمت سیستم پیشنهادی این بازی نوشته Directx 9 نیازه!!!!!!!!:n05:
مطمئننا گرافیک چندانی نداره چون همین سایتی که بازیو واسه دانلود گزاشته بود توی قسمت سیستم پیشنهادی این بازی نوشته Directx 9 نیازه!!!!!!!!:n05:
برادر اون سایت نسخه فیک هستش، احتمالا همون IV مد کردند.بازی صد درصد 11 یا کم کمش 10 خواهد بود.
Leon-117
09-06-2013, 06:17
برادران بازی هنوز برا pc رسما تایید نشده که بخواد 9,10,11,12,13 و ..... باشه :|
گرافیکش هم به نظرم یچیزی تو مایه های Red Dead Redemption میشه........
Mehran-King
09-06-2013, 06:24
برادر اون سایت نسخه فیک هستش، احتمالا همون IV مد کردند.بازی صد درصد 11 یا کم کمش 10 خواهد بود.
سلام علیکم ، ما هم نمیدونیم باید یه نفر بره تستش کنه تا بفهمه ...:n18:
سلام این هم یک گیم پلی جدید از بازی
آقا آخر این این ویدیو نوشته بود fransnk3d من تو نت یک چرخی زدم معلوم شد این یارو ودیو هاش واقعی نیست و میشینه با 3dmax و .... درست میکنه
کلا فیکه. یک صحنه فکم افتاد از این ویدیو. حیف شد.
برادران بازی هنوز برا pc رسما تایید نشده که بخواد 9,10,11,12,13 و ..... باشه :|
گرافیکش هم به نظرم یچیزی تو مایه های Red Dead Redemption میشه........
آره دوستان احتمال داره مثل بازی
Red Dead Redemption اصلا برا PC نیاد.
خیلی هیجان زده نشید که بعد بخوره تو پرتون.
وجدانآ 20 صفحه تاپیک شده بحث های کاذب در مورد منتشر شدن برای pc یا اخبار فیک و شایعه!
کیفیت بار اطلاعات تاپیک واقعآ اومده پایین....:)
کافیه دوستان لطفآ یکم خونسرد باشید بزارید خود سازنده اطلاعات رسمی بده بیرون با حرس وجوش خوردن که چیزی درست نمیشه
Turok-71
11-06-2013, 13:19
باندل GTA V برای PS3 نمایش داده شد:(299 دلار)
1- PS3 500G
2- هدست با لوگوی GTA
3- دیسک بلوری بازی.
4- یک ماه عضویت در پلاس.
دوستان
تاریخ عرضه ی بازی واسه کنسول Xbox360 دقیقا کی هست ؟!
امیدوارم بازی داستان جذاب تر و گیرا تری داشته باشه نسبت به نسخه ی های پیشین!
راستی...
کاراکتر بازی کیه دقیقا؟!
عکس های پست اول از بین رفتن!
17 شهریور انشاالله............
Altairezio
11-06-2013, 22:31
عکسایه جدید از بازی منتشر شد
گرافیک ماشینا چه قدر خشکه!
پیوسته کار کردن برادرایه RS!
Turok-71
11-06-2013, 22:32
دوستان
تاریخ عرضه ی بازی واسه کنسول Xbox360 دقیقا کی هست ؟!
امیدوارم بازی داستان جذاب تر و گیرا تری داشته باشه نسبت به نسخه ی های پیشین!
راستی...
کاراکتر بازی کیه دقیقا؟!
عکس های پست اول از بین رفتن!
17 September
شخصیت های بازی سه نفرن: فرانکی،تری و مایکی که هر کدوم از طبقات مختلف جامعه ی آمریکا هستن و طی اتفاقاتی با هم آشنا میشن و دست به اعمال مجرمانه خودشون میزنن..هر شخصیت ویژگی ها و قابلیت های منحصر به فرد خودش رو داره....
و همچنین این قابلیت رو دارید که بین هر سه شخصیت هروقت که خواستید سوییچ کنید(یه چیزی تو مایه های درایور:سان فرانسیسکو)
+
پست اول گزینه ی ویرایش نداره یه دستی به سر و روش بکشم...:n27:
با توجه به عکس های منتشر شده!
گرافیک بازی خیلی پیشرفت داشته که!!
چرا دوستان معتقد بودن که از نظر گرافیکی بازی پیشرفت خاصی نخواهد داشت!!!؟؟
من هنوز کارکتر تامی تو وایس سیتی و سی.جی تو سن اندرس رو خیلی بیشتر از اون یارو؛قبلیه دوست دارم!! :n03:
ایکاش؛واسه تحریک حس نوستالوژیه ما؛یه بار تامی بر میگشت در یکی از این نسخه ها!! :n27::n27:
GOLDFINCH
12-06-2013, 09:38
در یکی از عکس بالا ( عکس قایق ) نشون می ده که این بازی از آب دینامیکی باکیفیت مثل کرایسیس 3 استفاده نکرده . یعنی در مقابل عکس العمل آب نسبت به
یک جسم،آبی پرتاپ نمیشه ( یه چیزی مثل ذرات ریز سفید رنگه که حرکت می کنه ) .
و این نا خیلی نامید کنندس .
اصلاً خوشم نیومد :n15:
Thor God
12-06-2013, 14:20
دوستان بازی رو مفت می خرید کر+ک هم میکنید بعد به نوع ساخت بازی هم گیر میدید ؟ دندون اسب پیش کش رو نمی شمارن ...
من به شخصه زیاد به گرافیک اهمیت نمیدم اما دوست هم ندارم خیلی ضعیف باشه. بیشتر به داستان و شخصیت اصلی و امکاناتی که تو شهر موجوده فکر می کنم یعنی همون ماموریت های متفرقه و انواع سرگرمی ها و ...
GOLDFINCH
12-06-2013, 15:10
در کنار نکات مثبت بازی نکات منفی اون هم باشد ذکر بشه .
البته من به جز این مورد عادت دارم نسخه ی اصلی بازی رو تهیه کنم .
Leon-117
12-06-2013, 16:04
همونطور که قبلا هم خودم و هم بقیه دوستان گفتن با توجه به وسعت بازی نمیشه از بازی انتظار یه شاهکار گرافیکی داشت.
مثلا همون آب دینامیکی که گفتید رو به نظر من اصلا نمیتونیم توی این نسل کنسول ها ببینیم،اون برای بازی ای به وسعت GTA که توی این نسخه آب و زیر آب مهمتر شدن.
در کل گرافیک بازی خیل هم خوبه و حتی عالیه،چون با یه بازی خطی طرف نیستیم که بخوایم اینجور ایراد ها رو ازش بگیریم........
تو سری GTA بیشتر به گیم پلی اهمیت داده میشه و تمرکز بیشتر رو گیم پلی هست . این بازی بیشتر به محیط Open Word و ماموریت های اصلی و فرعی و سرگرمی های مختلفش معروفه . دیگه نباید انتظار گرافیکی مثل بازیهایی نظیر کرایسیس که تمرکز بیشتر روی گرافیک هست رو ازش داشته باشیم.
نقل قول از سایت رسمی بازی به آدرس اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):
Developed by series creators Rockstar North, Grand Theft Auto V will be available worldwide on September 17th for Xbox 360® and PlayStation®3.
GOLDFINCH
14-06-2013, 15:18
سلام ... .
اگه من 1300000 تومن پول xbox یا PS3 بدم، چند فزیم می گیرم ؟
Leon-117
14-06-2013, 18:45
معلوم نیست.
برای pc معمولا یشم هاین مورد رو پیش بینی کرد ولی برای کنسول ها تا انتشار بازی نمیشه چیزی رو 100% پیش بینی کرد.
به نظر خودم فریم بازی پایین تر از 27-28 نمیاد...........
Saeed System
14-06-2013, 18:58
سلام ... .
من قبلا شنیده بودم xb & ps فریمشون روی 30 قفله ...ولی بینایی انسان 30 فریمه اما احساس انسان 4 هزار فریمه..
برای همین بازی تو کامپیوتر با گرافیک خوب و فریم بالا گرفتن احساس بیشتری به بازیکن میده چون وقتی دست درگیره فریم بیشتری نیازه..اینو از یکی از ناظرین انجمن سخت افزار با ذکر منبع معتبر شنیدم..
که احساس انسان 4 هزار فریمه و هر چی پول پای گرافیک بهتری بدی ضرر نکردی..:n16:
درسته بینایی انسان 30 فریم بیشتر تشخیص نمیده اما احساس و دست و مغز و اعصاب وقتی درگیر میشه تا 4 هزا رفریم هم میتونه تشخیص بده
GOLDFINCH
14-06-2013, 19:02
آره این رو قبلاً از عرفان شنیده بودم .
The Rover
14-06-2013, 19:10
بینایی انسان 30 فریم نیست.
برای مثال من میتونم تفاوت 30 و 60 فریم رو احساس کنم.
لطفا هر چیزی رو که مطمئن نیستیم نقل قول نکنیم :»
(شرمنده بابت این پست بی ربطم و پستای بی ربطی مثل این)
این گیم پلی جدید نیست: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Saeed System
15-06-2013, 07:11
بینایی انسان 30 فریم نیست.
برای مثال من میتونم تفاوت 30 و 60 فریم رو احساس کنم.
لطفا هر چیزی رو که مطمئن نیستیم نقل قول نکنیم :»
(شرمنده بابت این پست بی ربطم و پستای بی ربطی مثل این)
البته دوست عزیز حرف شما هم کاملا درست نیست!
چشم انسان 60 فریم هم نیست.! بهتره تا کاملا مطمئن نیستید نقل قول نگیرید پست دیگران رو :n16:شرمنده برای این پستم و پستهای بی ربط مثل این
طبق تحقیقاتی که دکتر ها و دانشمندان انجام دادن به این نتیجه رسیدن که چشم انسان به طور عادی تعداد 30 فریم بر ثانیه اطلاعات به مغز انتقال میده...
یعنی فریم ریتی که ما زندگی رو با اون میبینیم 30 فریم هست...
همینجوری که شاید بدونین اغلب فیلم های اصلی و اوریجینال با فریم ریت 27.9 (یا 29.7 مطمئن نیستم) ارائه میشن...که این خود دلیلی هست از اینکه چشم ما 30 فریم رو میبینه...
اما تحقیقات نشون داده که وقتی ادرنالین خون بالا میره این مقدار 30 فریم افزایش پیدا میکنه...
یعنی مقدار اطلاعاتی که چشم به مغز میفرسته بیشتر میشه...
و این عدد 30 به 60 تغییر میکنه...
یعنی حرف شما زمانی صدق پیدا میکنه که آدرنالین خون افزایش پیدا میکنه...
پس حرف من هم 100% غلظ نبود و همچنین حرف شما هم 100% غلط نبود..
منبع:
دوست عزیز لطفا به این بحث بی مورد خاتمه بدید که ربطی به این تاپیک نداره...:n16:آخرش باعث میشه هر جفتمون بن دائم بشیم ..و نتونیم به فروم دسترسی پیدا کنیم حتی اگر بحث به دعوا کشیده نشه چون به تاپیک ربطی نداره و آف تاپیک حساب میشه باعث اخطار گرفتن یا حتی قطع دسترسی به فروم خواهد بود پس خواهش میکنم دیگه نقل قول نگیرید..چون شما خودتون اول شروع کردید پس قاعدتا باید جواب میگرفتید از من..جواب های ....هوی..
وگرنه من اصلا با شما کار ی نداشتم ..شما خودتون نقل قول گرفتن رو شروع کردید و خوشبختانه که اطلاعاتتون هم کامل نبود :n16:
من دیگه به این تاپیک سر نمیزنم به هیچ عنوان پس خواهشا هیچ پاسخی ندید که من نمیخونم حتی اگر فهش و ناسزا هم بگید مطمئن باشید چشم من بهش نمیخوره چون من نمیام این تاپیک که الکی اعصابم خورد بشه :n11:
من بیشتر منظورم روی اون احساس انسان که 4 هزار فریمه بود ولی شما انگار دنبال غلظ املایی میگشتید و خوشبختانه موفق هم نشدید
ا زمدیران و ناظران محترم هم معذرت میخوام بخاطر این پستم اما باید جواب این دوستمون رو حتما میدادم..
من قبلا شنیده بودم xb & ps فریمشون روی 30 قفله ...ولی بینایی انسان 30 فریمه اما احساس انسان 4 هزار فریمه..
برای همین بازی تو کامپیوتر با گرافیک خوب و فریم بالا گرفتن احساس بیشتری به بازیکن میده چون وقتی دست درگیره فریم بیشتری نیازه..اینو از یکی از ناظرین انجمن سخت افزار با ذکر منبع معتبر شنیدم..
که احساس انسان 4 هزار فریمه و هر چی پول پای گرافیک بهتری بدی ضرر نکردی..:n16:
درسته بینایی انسان 30 فریم بیشتر تشخیص نمیده اما احساس و دست و مغز و اعصاب وقتی درگیر میشه تا 4 هزا رفریم هم میتونه تشخیص بده
جالبه از اون جایی که من می دونم چشم انسان بیشتر از 60 فریم رو نمی تونه تشخیص بده حالا شما میگین 4 هزار فریم:n04:
GOLDFINCH
15-06-2013, 14:15
دوستان بهتره ادامه ی این بحث رو در این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تایپیک ادانه بدیم .
باتشکر
سلام دوستان, یوتیوب یک ویدیو پیدا کردم که تاریخ انتشارGTA Vبرای کامپیوتر زده بود که لینک ویدیو رو در قسمت پایین همین صفحه گذاشتم البته نیاز به قندشکن داره :n29:داخل ویدیو نشون میده که بعد از موفق بودن نسخه GTA IVنسخه GTA V در تاریخ 2013/9/17 قراره بیاد,یعنی سه ماه دیگه:n19::n20:
sima_6600
30-06-2013, 08:44
جالبه از اون جایی که من می دونم چشم انسان بیشتر از 60 فریم رو نمی تونه تشخیص بده حالا شما میگین 4 هزار فریم:n04:
ولی من بازی رو روی 250 فریم بازی میکنم کاملا حس میشه :دی و زیر این فریم برام Slow motion هست:n02:
بازی Gta san andearas با 2 پیج که سر هم میشه 21 میلیون پرطرفدار ترین بازی تو کل فیسبوگه
طی یه پرسش و پاسخ تو سایت راک استار، ناشر بازی تایید کرد که بازی برای کنسول ایکس باکس در دو دیسک عرضه میشه که دیسک اول برای صرف نصب بازی هست و دیسک دوم برای اجرای بازی هست.
به این ترتیب دیگه نیازی به عوض کردن دیسک در خلال بازی نیست و فقط به هشت گیگ فضا نیاز دارید.
[gameinformer] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Rockstar Releases New GTA V Art
این تصویر رفیق فرانکلینه، اسمش لامار هست و در حال دست و پا کردن یه ماشین جدیده.
این یکی هم عکس بچه های مایکل، تریسی و جیمی هست که در حال ابراز علاقه ی خواهر برادری به یکدیگرند.
تو پرسش و پاسخ که گشتم خبری از اومدن به PC نبود:n14:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.