PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Grand Theft Auto V

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

AF-Y
17-09-2013, 00:06
ولی به نظر من اون سایته rockstarannouncement.com/ واقعی بود... هر چند میگن فیکه ولی فک نکنم.. چون منم تو چند تا سایت اینا رو دیده بودم ولی گفتم شاید الکی باشه.....
ولی ما که از خدامونه که برا پی سی هم هر چی زود تر بیاد... تو اون سایت بالا که نوشته 15 روز دیگه برا پی سی میاد. اگه واقعی باشه چیم میشه:n19::n19: شاید ترک تحصیل کردم:n09::n09::n09:

mjorh
17-09-2013, 00:22
همین الان ویدئوی نقد IGN رو دیدم ....همون حرفی که چند ماه پیش زدمو میگم ....نمیشه به این گیم زیر 10 داد ...راه نداره ... واقعا زحمت کشیدن سر این گیم ...مثل بعضیا نیسن که سالیانه گیم میدن بیرون برا پول فقط! واقعا جزئیات بیداد میکنه ....تو همین 8 مین ویدئو یه عالمه جزئیات دیدم که نشون میده سازنده ها واقعا هر چی که داشتن ریختن رو این گیم ....گیم با این وسعت با این جزئیات باگ-فری خیلی کم پیدا میشه ...این گیم احترام به گیمر رو نشون میده ...
فقط باید "دمت گرم" حسابی گفت به ROCKSTAR ! :n12:

aramesh_61
17-09-2013, 00:44
از گرافیکش توقع بیشتری داشتم، کاش حداقل در حد red dead بود :n03:

R4MS4M.R4M2
17-09-2013, 00:50
نصبش کردم ای خدااااا گرافیکش چرا انقد ضایس چرا؟؟ کت ترور رو نگاه میکنم انگار تصویرش لود نشده اکثر تکسچر ها اینزورین چیکار کنم؟؟

manxxx
17-09-2013, 00:50
برادران کسی میتونه فاکتورهای منفی ای که گیم اسپات تو نقدش آورده رو بگه.:n16:

mjorh
17-09-2013, 01:09
برادران کسی میتونه فاکتورهای منفی ای که گیم اسپات تو نقدش آورده رو بگه.:n16:

The Good

Innovative three-protagonist structure leads to loads of amazing moments
Outstanding, multilayered heists and other missions
Huge, gorgeous, varied open world packed with things to see and do
Trevor is an unforgettable character
Great vehicle handling makes traveling the world a joy.

The Bad

Politically muddled and profoundly misogynistic
Character behavior is sometimes inconsistent.

رفتار ناپایدار کرکترها و سیاست بازی گیج کننده به همراه تبعیض نژادی شدید ....(چرت و پرت درکل !)

این نمره رو اصلا حساب نکنید چون یک زن نقدش کرده و بیشتر از Misoginistic بودنش دلخوره که اومده سر نمره خالی کرده ....(یعنی این که مردها بالاتر از زنها هستند و اینا ...مثل این که این مورد تو بازی وجود داره)

Naruto_1375
17-09-2013, 02:00
سلام بچه ها...ميگم من امروز Gta V رو خريدم...ولي هنوز بازيش نكردم...اين بازي منتشر رسمي شده؟...يني اگه باهاش برم لايو ايرادي نداره؟

Mool Tee
17-09-2013, 04:48
سلام ! من یه هارد دارم چجوری میتونم یکاریش کنم Xbox بخونه؟

mehdi30nema
17-09-2013, 06:14
چند تا سوال :

تو یه گاراژ بیشتر از یک ماشین نمیشه قرارا داد ؟

این ماشین هایی که سقفشون باز و بسته میشه با کدوم دکمه میشه این کارو کرد ؟

چراغ ماشین ها رو یه بار خاموش روشن کردم ولی یادم رفت با چی بود . کسی میدونه ؟

=CYBER=
17-09-2013, 06:37
دوستانی که قبل از عرضه رسمی با اکانت خودشون به صورت آفلاین بازی کردن و الان آنلاین شدن و بن نشدن لطفا اطلاع بدن منتظریم :دی

Naruto_1375
17-09-2013, 06:58
سلام بچه ها...ميگم من امروز Gta V رو خريدم...ولي هنوز بازيش نكردم...اين بازي منتشر رسمي شده؟...يني اگه باهاش برم لايو ايرادي نداره؟
دوستان بخدا چند ساعته گيرم...اگه كسي چيزي ميدونه بگه...

imi imi
17-09-2013, 07:27

بازی به صورت رسمی منتشر شده ولی نمیشه باهاش لایو بازی کرد . راکستار گفته که در تاریخ 1 اکتبر یه محتوای دانلودی رایگان تو شبکه های لایو قرار میده که باید اونو دانلود کنید بعد با اون لایو بازی کنید

سلام ! من یه هارد دارم چجوری میتونم یکاریش کنم Xbox بخونه؟

توی Xbox در حالت عادی چه هارد 500 چه فلش 16 در نهایت نزدیک به 8 گیگ رو به عنوان حافظه میشناسه برای اینکار هارد رو بزن به دستگاه برو تو قسمت Storage هارد یا فلشو یه بار فرمتش کن بعد بهش مقدار بده. البته راهی هم هست بشه ظریفیتو بیشتر کرد بهتره برید تاپیک xbox

چند تا سوال :

تو یه گاراژ بیشتر از یک ماشین نمیشه قرارا داد ؟ احتمالا تو خونه های بزرگتر بشه اینکارو کرد

این ماشین هایی که سقفشون باز و بسته میشه با کدوم دکمه میشه این کارو کرد ؟ اگه با xbox بازی میکنی راست D- pad رو نگهش دارید

چراغ ماشین ها رو یه بار خاموش روشن کردم ولی یادم رفت با چی بود . کسی میدونه ؟ همون دکمه رو بزن

دوستانی که قبل از عرضه رسمی با اکانت خودشون به صورت آفلاین بازی کردن و الان آنلاین شدن و بن نشدن لطفا اطلاع بدن منتظریم :دی

من بازی کردم ولی فعلا انلاین نشدم:n02: . اتفاقا همون اول بازی یه اچیومنت میده اگه میخوای بری همون اولین مرحله رو برو اونجا اچیومنت نمیده

Leon-117
17-09-2013, 07:50
در مورد Xbox 360 گفته شده که بهترین حالت اینه که دیسک 1 رو روی هارد اصلی کنسول نصب کنید و دیسک 2 (play disc) رو روی یه فلش مموری.digital Foundry هم تایید کرده این رو.......
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+

توی Xbox در حالت عادی چه هارد 500 چه فلش 16 در نهایت نزدیک به 8 گیگ رو به عنوان حافظه میشناسه
با آپدیتی که 5-6 ماه پیش داد،این قابلیت اضافه شد که تا 32 گیگ از حافظه هارد های اکسترنال و فلش مموری ها میشه استفاده.......
+

. اتفاقا همون اول بازی یه اچیومنت میده اگه میخوای بری همون اولین مرحله رو برو اونجا اچیومنت نمیده
اچیومنت های آفلاین کلا تاریخ نمیخورن،فقط دیسکتون باید با abgx پچ شده باشه و بعد دیگه مشکلی ندارید.....
اگرم هنوز نگران اچیومنت هستید،یه cheat بزنید و بعد بازی کنید!cheat ها اچیومنت ها/تروفی ها رو غیر فعال میکنن...........

pcali
17-09-2013, 07:51
یک بازی تمام عیار دقیقا همونی که انتظارشو داشتم دست راک استار درد نکنه:n12:اساسی حال داد :n19:مطمئن باشد از همه لحاظ هیچی کم نداره اصالت خودشو کاملا حفظ کرده

Naruto_1375
17-09-2013, 08:41
بازی به صورت رسمی منتشر شده ولی نمیشه باهاش لایو بازی کرد . راکستار گفته که در تاریخ 1 اکتبر یه محتوای دانلودی رایگان تو شبکه های لایو قرار میده که باید اونو دانلود کنید بعد با اون لایو بازی کنید
ميگم داداش يني لايو نمي تونيم بريم يا نبايد بريم؟...

R4MS4M.R4M2
17-09-2013, 09:43
نصبش کردم ای خدااااا گرافیکش چرا انقد ضایس چرا؟؟ کت ترور رو نگاه میکنم انگار تصویرش لود نشده اکثر تکسچر ها اینزورین چیکار کنم؟؟

2lombe
17-09-2013, 10:54
اقا جریان چیه؟

من وسط ماموریت از بازی میاد بیرون البته همیشهوسط رانندگی اینجوری میشه!!:n24::n24:

rammmy
17-09-2013, 10:56
با سلام.من دیروز این بازی رو واسه xbox خریدم.میخ.استم راهنمایی کنید.اگه بخوام روی هارد اکسترنال نصب کنم ..حتما باید دستگاه رو بدم بیرون jtag کنند یا اگه همین طور عادی هم میشه با وصل کردم هارد اکسترنال نصبش کنم؟؟

imi imi
17-09-2013, 11:06
ميگم داداش يني لايو نمي تونيم بريم يا نبايد بريم؟...

اول باید اون محتوای دانلودی رو دانلود کنید بعد برید .دیسک هم که مسلما باید برنر باشه

با سلام.من دیروز این بازی رو واسه xbox خریدم.میخ.استم راهنمایی کنید.اگه بخوام روی هارد اکسترنال نصب کنم ..حتما باید دستگاه رو بدم بیرون jtag کنند یا اگه همین طور عادی هم میشه با وصل کردم هارد اکسترنال نصبش کنم؟؟

پست 1263 دوستمون جواب داده

rammmy
17-09-2013, 11:26
تو پست 1263 دوستمون کفته در حالت عادی xbox 8 گیگ رو میشنایه!! حالا میخوام بدونم این 8 گیگ واسه باری GTA V کافیه؟؟

Xx Hossein xX
17-09-2013, 11:45
تو پست 1263 دوستمون کفته در حالت عادی xbox 8 گیگ رو میشنایه!! حالا میخوام بدونم این 8 گیگ واسه باری GTA V کافیه؟؟

نه عزیز بیشتر از 8 هم میشناسه، هارد اکسترنال هم میتونید وصل کنید بهش:

با آپدیتی که 5-6 ماه پیش داد،این قابلیت اضافه شد که تا 32 گیگ از حافظه هارد های اکسترنال و فلش مموری ها میشه استفاده.......

خود راک استار پیشنهاد کرده دیسک اول رو روی هارد نصب کنید دیسک دوم رو نصب نکنید تا بازی همزمان از روی دیسک و هارد اجرا بشه که مشکل دیر لود شدن تکسچر ها پیش نیاد.

Leon-117
17-09-2013, 11:54
خود راک استار پیشنهاد کرده دیسک اول رو روی هارد نصب کنید دیسک دوم رو نصب نکنید تا بازی همزمان از روی دیسک و هارد اجرا بشه که مشکل دیر لود شدن تکسچر ها پیش نیاد.
درسته،digital foundry هم که زیر مجموعه eurogamer هست و مسائل گرافیکی و تکنیکی بازی ها رو بررسی میکنه این مورد رو تایید کرد.
ولی خبرش رو آپدیت کرد و گفت میتونید دیسک اول رو روی هارد خود کنسول نصب کنید و دیسک دو مرو روی یه فلش مموری،اینجوری مشکلات بر طرف میشه و بهتر هم هست،چون دیسک دیگه تو درایو نمیچرخه و سر و صدا ایجاد نمیکنه،سرعت خوندن از روی فلش مموری هم بیشتر از دیسک هست.....

rammmy
17-09-2013, 12:08
نه عزیز بیشتر از 8 هم میشناسه، هارد اکسترنال هم میتونید وصل کنید بهش:

دوست عزیز.این آپدیت جدید همون آپدیت داشبورد xbox هست؟یعنی باید آنلاین بشم و دستگاه رو آپدیت کنم؟؟

من قصد jtag کردن دستگاه رو ندارم.میخوام بدون اینکه دستگاه رو بدم بیرون دستکاری کنند و مادربوردش رو دستکاری کنند بتونم این بازی رو روی هارد اکسترنال نصب کنم.!! آیا میشه؟

Turok-71
17-09-2013, 12:15
نقاط ضعف گم اسپات از نظر این خانوم/آقا:

Politically muddled and profoundly misogynistic
Character behavior is sometimes inconsistent.

"misogynistic" یعنی چی دیگه زیگیل؟؟
اول تکلیف خودتو روشن کدوم وری هستی بعد بیا صوبت کنیم!

this b**ch need a doctor

linuxx2011
17-09-2013, 12:29
اینو:n19:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ].0JZmspZE.dpbs
16 ساعت دیگه....

Xx Hossein xX
17-09-2013, 12:45
دوست عزیز.این آپدیت جدید همون آپدیت داشبورد xbox هست؟یعنی باید آنلاین بشم و دستگاه رو آپدیت کنم؟؟

من قصد jtag کردن دستگاه رو ندارم.میخوام بدون اینکه دستگاه رو بدم بیرون دستکاری کنند و مادربوردش رو دستکاری کنند بتونم این بازی رو روی هارد اکسترنال نصب کنم.!! آیا میشه؟

شما اگه صدای کنسول موقع خوندن دیسک اذیتت نمیکنه هیچ کاری لازم نیست انجام بدی.
دیسک اول رو بزار تو دستگاه خودش میخواد که روی هارد نصب بشه. دیسک دومم هم همینطوری بزار توی دستگاه بدون اینکه Install کنیش.
داشبورد هم باید آپدیت باشه بازی رو بزاری تو دستگاه اگه آپدیت داشبورد لازم داشته باشه خودش آپدیت میکنه بدون اینترنت.
اگه صدای دیسک اذیتت میکنه یا کنسولت هارد نداره یه هارد اکسترانل وصل کن ببین چه اتفاقی میوفته (فقط حواست باشه دیتا های هاردت پاک نشه اگه فلش 16 گیگ هم داری خوبه جواب میده).
جی تگ هم لازم نیست. ما توی لایو داریم بازی میکنیم الان هیچ مشکلی نیست.

Leon-117
17-09-2013, 12:49
نقاط ضعف گم اسپات از نظر این خانوم/آقا:
کاشکی کوین ونورد(درسته؟! :دی )بازی رو نقد میکرد :|
نقداش واقعا خوب هستن و ایراد بنی اسرائیلی هم نمیگیره،به نظرم اگه نقد میکرد این ایراد های الکی رو نمیگرفت و به بازی بالاتر میداد........

dverbame
17-09-2013, 12:51
اینو:n19:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ].0JZmspZE.dpbs
16 ساعت دیگه....

خوب بابا فیکه دیگه... چی اینقدر دل خوش کنیم ؟؟ :n03:

تا 2 روز پیش 15 روز بود. حالا شده 16 ساعت.. معلومه چرته ...

من که از روزی که بچه ها دارن تعریف بازی رو میکنن... دارم میمیرم... واقعا این سیاست کثیف راک استار رو میرسونه... بازی که در اصل مال پلتفرم پی سی هست .. رفته رو پلتفرم های دیگه.. حتی برا پی سی نگفتن میاد هم ...

اصلا هر بار که یکی عکسی چیزی میزاره.. گریم میگیره :n14:

AF-Y
17-09-2013, 12:57

من که از روزی که بچه ها دارن تعریف بازی رو میکنن... دارم میمیرم... واقعا این سیاست کثیف راک استار رو میرسونه... بازی که در اصل مال پلتفرم پی سی هست .. رفته رو پلتفرم های دیگه.. حتی برا پی سی نگفتن میاد هم ...

منم همینطوریم... الان اعصابم بهم ریخته حتی نمیتونم یه بازی ای چیزی بکنم...
ولی اگه اون سایت بالا که نوشته 16 ساعت دیگه فیک نباشه چیم میشه... راستی دوستان ارزش داره x360 بخرم یا نه؟؟؟؟ آخه 1 و 200 پول بدی برا بازی خیلی زوره.. من همین 4 ماه پیش 600 پول به کارت گرافیک دادم...:n03::n03:

linuxx2011
17-09-2013, 13:02

این سایت این همه توییتو شیر و لایک فیس داره!!
البته جالبه این سایت حتی هنوز رنک الکسا هم نداره:n09:
منم خب دلم میخواد رو پی سی بیاد دارم دیوونه میشم.
حداقل اینا رو آدم میبینه باعث دلگرمیه:n08:

منم همینطوریم... الان اعصابم بهم ریخته حتی نمیتونم یه بازی ای چیزی بکنم...
ولی اگه اون سایت بالا که نوشته 16 ساعت دیگه فیک نباشه چیم میشه... راستی دوستان ارزش داره x360 بخرم یا نه؟؟؟؟ آخه 1 و 200 پول بدی برا بازی خیلی زوره.. من همین 4 ماه پیش 600 پول به کارت گرافیک دادم...:n03::n03:
اگه میخوای بخری دست 2 بخر که ضررشو داده باشه
تازه چند ماه دیگه کنسولهای جدید در راهه.
یعنی اگه خریدی مطمئن باش بعدا پشیمون میشی....

rammmy
17-09-2013, 13:11
پس چرا فروشنده بازی گفت!!دستگاه رو بیار واست jtag کنیم.در ضمن گفت یه فلاش 16 یا یه هارد اکسترنال هم بیار.گفت هارد باید فرمت fat32 باشه.!! در ضمن گفت 80 هزار تومان هم هزینه jtag کزدن دستگاه هست.حالا شما میگی فقط هارد یا فلاش رو بزن به دستگاه و نصبش کن به همین راحتی؟؟:n13::n13::n13::n13:

Turok-71
17-09-2013, 13:30
کاشکی کوین ونورد(درسته؟! :دی )بازی رو نقد میکرد :|
نقداش واقعا خوب هستن و ایراد بنی اسرائیلی هم نمیگیره،به نظرم اگه نقد میکرد این ایراد های الکی رو نمیگرفت و به بازی بالاتر میداد........

جالب اینجاست اومده ب Gone Home ا 9.5 داده!
بچه ها ریختن تو کامنتا از خجالتش در اومدن:دی

کامنتارو بخونید: نــــقــــد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اینم از سایت معتبر گیم اسپات! :|
یه عده میگفتن بهتره نقدای سایتای معتبر در نظر گرفته بشه،تصحیح میکنم: سایتای معتبری که ترنس نداشته باشن! :|

AF-Y
17-09-2013, 13:36

کامنتارو بخونید: نــــقــــد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دوستان این گیم اسپات نقدا و امتیازاش ک* شعریه:n02::n02: من برا همین میگفتم به gta V ، اسکور 9 میده:n02::n02:
تو گیم اسپات امتیازایی که مردم میدن مهمه نه این منتقدا...

mjorh
17-09-2013, 13:49
بچه ها ریختن تو کامنتا از خجالتش در اومدن

برا GTA V رو نگاه کن ...خون به پا کردیم :n02:

+

خواننده ای هست که رپ میخونه برا بازیای توپ ،الان یکی برا همین بازی خونده که خیلی عالیه حتما ببینید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Xx Hossein xX
17-09-2013, 14:01
پس چرا فروشنده بازی گفت!!دستگاه رو بیار واست jtag کنیم.در ضمن گفت یه فلاش 16 یا یه هارد اکسترنال هم بیار.گفت هارد باید فرمت fat32 باشه.!! در ضمن گفت 80 هزار تومان هم هزینه jtag کزدن دستگاه هست.حالا شما میگی فقط هارد یا فلاش رو بزن به دستگاه و نصبش کن به همین راحتی؟؟:n13::n13::n13::n13:

خودت جواب خودتو دادی :دی
میخواسته 80 تومن پول بی زبون ازت بگیره و بنظرم جی تگ اصلا کار جالبی نیست، شما برای همیشه بازی آنلاین رو از دست میدی با جی تگ کردن!
توی پست قبل گفتم، اگه کنسولت هارد داره کوچکترین مشکلی برای بازی نداره.
اگه هم هارد نداری دیسک اول رو روی فلش 16 گیگ نصب کن دیسک دومم هم معمولی بزار تو دستگاه. نباید مشکلی باشه.

:n16:

Layken
17-09-2013, 14:08
تنیسش از یک بازی کامل تنیس بیشتر حال داد :|
فقط کاش که گرافیک بازی کمی بالا بود.

اینم از سایت معتبر گیم اسپات! :|
یه عده میگفتن بهتره نقدای سایتای معتبر در نظر گرفته بشه،تصحیح میکنم: سایتای معتبری که ترنس نداشته باشن! :|

حالا خوبه 8 نداده! :|
خیلی فقط پیش ها یک بزرگی حرف خوبی زد و گفت که این GS با خلاف جهت اب حرکت کردنش می خواد بگه ما خیلی حالیمونه.
با این حال من میدونم که اخر سال GTA V رو بازی سال انتخاب میکنه پس البرز عجله نکن : دی

با اعتبارش کاری ندارم ولی GS خیر باشه شر باشه طلا باشه مس باشه برا من یکی دیگه هیچ ارزشی نداره.

Leon-117
17-09-2013, 14:17
فقط کاش که گرافیک بازی کمی بالا بود.
حامد دیگه چی میخوای از جون راک استار؟! :دی
روی کنسول 8 ساله بازی با این وسعت و گرافیک و تنوع ساخته بسه دیگه :دی
+

حالا خوبه 8 نداده! :|
خیلی فقط پیش ها یک بزرگی حرف خوبی زد و گفت که این GS با خلاف جهت اب حرکت کردنش می خواد بگه ما خیلی حالیمونه.
با این حال من میدونم که اخر سال GTA V رو بازی سال انتخاب میکنه پس البرز عجله نکن : دی

با اعتبارش کاری ندارم ولی GS خیر باشه شر باشه طلا باشه مس باشه برا من یکی دیگه هیچ ارزشی نداره.

gamespot سایت خوبیه به نظرم،به بازی های ما(:n09:) که خوب امتیاز میده :دی

Bobby Sands
17-09-2013, 14:29

در حال روندن بوئینگ 747 :دی ( ماشین از این سریعتر میره !! )

به سوال بی ربط!
آفا این تیلیویزیونتون چه مارک و مدلیه؟
خیلی خشنگه!

AF-Y
17-09-2013, 14:41
تا حالا کسی هوا پیما رو به سقوط داده؟؟؟؟:n02::n02:
میخواستم بدونم چجوری خراب میشه چون آخرین نسخه که هواپیما داشت و من بازی کردم سان آندراس بود و وقتی به جایی میخوردی همه ی هواپیما در جا خاکستر میشد:n09:
میخواستم ببینم این رو چجوری ساختن.

mjorh
17-09-2013, 14:50
PC بازا تایید کنن :n02:

Viren
17-09-2013, 15:22
به قول بچه ها

No PC No Buy:n02:

M0RTEZA_R
17-09-2013, 18:50
بی صبرانه منتظر نسخه PC هستیم :n12:

khelane
17-09-2013, 19:27
سلام
نسخه برنر مکس بخرم واسه ایکس باکس یا 97 درصد
میخوام در اینده هم انلاین بازی کنم؟

Leon-117
17-09-2013, 19:38
سلام
نسخه برنر مکس بخرم واسه ایکس باکس یا 97 درصد
میخوام در اینده هم انلاین بازی کنم؟
اگه میخوای آنلاین بازی کنی 100% برنر مکس بگیر.......
+
دوستان این مپ بازی :

مپ خیلی خیلی شبیه اونی هست که 2-3 ماه پیش یه نفر توی اینترنت گذاشت :| (20-30 صفحه قبل هم وقتی اولین عکس رنگی مپ اومد البرز گفت که اگه این مپ اصلی باشه باید به اونی که مپ فن مید رو کشیده تبریک گفت :d )

khelane
17-09-2013, 19:43
خیلی ممنون
یه چیزای از مپ شبیه سان اندریاس هست ......
یه نفر فقط تو شهرمون میاره باید منتظر ایشون بشم تا زود بیاره
دوستان کرمانشاههی کسی میتونه واسم تهیه کنه نسخه برنر مکس رو هرچی هزینه باشه بهش تقدیم میکنم فقط تو پ.خ خبرم کنه
با سپاس

mjorh
17-09-2013, 20:27
هر جا که سخن از Pushing Boundaries است ....نام GTA V می درخشد :n12:

Games.it – ۱۰/۱۰
Eurogamer Spain – 10/10
Gameplanet – 10/10
SpazioGames – 10/10
Everyeye.it – 10/10
Machinima – 10/10
CVG – ۱۰/۱۰
Gameblog.fr – 10/10
Telegraph – 10/10
Guardian – 10/10
JeuxActu – 10/10
Strategy Informer – 10/10
Gamer.nl – 10/10
Vandal Online – 10/10
Thunderbolt – 10/10
Hardcore Gamer Magazine – 10/10
GamesRadar ۱۰/۱۰
games(TM) – 10/10
Gamereactor Sweden – 10/10
Gamereactor Denmark – 10/10
PlayStation LifeStyle – 10/10
Playerslink (Mexico) – 10/10
Gamer.no – 10/10
IGN – ۱۰/۱۰
MondoXbox – 10/10
OXM – ۱۰/۱۰
Eurogamer.cz -10/10
OPM -10/10
IGN Italia – 10/10
Edge – ۱۰/۱۰
Meristation – 10/10
Metro GameCentral – 10/10
The Globe and Mail (Toronto) – 10/10
Gamereactor – ۱۰/۱۰
GodisaGeek – ۱۰/۱۰
Videogamer – ۱۰/۱۰
Akihabarablues – ۱۰۰/۱۰۰
Xbox 360 Achievements – ۱۰۰/۱۰۰
LaPS3.com – ۱۰۰/۱۰۰
Eurogamer.de – ۱۰/۱۰
GiantBomb – ۵/۵
VaDeJuegos – 5/5
DigitalSpy – ۵/۵
Kotaku – Yes
GamesVillage.it – ۹٫۸/۱۰
NZGamer – 9.8/10
AusGamers – 9.8/10
Gametrailers:- 9.8/10
GameInformer – ۹٫۷۵/۱۰
Joystiq – ۴٫۵/۵
Polygon – 9.5/10
NowGamer – ۹٫۵/۱۰
USGamer – ۴٫۵/۵
Gamesurf.it – ۹٫۵/۱۰
Gamesurf.it – ۹٫۵/۱۰
GamingTrend – 9.5/10
Cheat Code Central – 9.4/10
Eurogamer – ۹/۱۰
Destructoid – ۹/۱۰
Gamespot – ۹/۱۰
Gamer Limit – 9/10
Z.se – ۴/۵
The Escapist – ۳٫۵/۵
Videogameszone.de – No score

37/98

Turok-71
17-09-2013, 20:48
مپ خیلی خیلی شبیه اونی هست که 2-3 ماه پیش یه نفر توی اینترنت گذاشت :| (20-30 صفحه قبل هم وقتی اولین عکس رنگی مپ اومد البرز گفت که اگه این مپ اصلی باشه باید به اونی که مپ فن مید رو کشیده تبریک گفت :d )
این همون نقشس،مو نمیزنه باهاش،ناکس کش رفته،نکشیده:دی

هر جا که سخن از Pushing Boundries است ....نام GTA V می درخشد :n12:

Leon-117
17-09-2013, 20:50

Steven Ogg(Trevor)-Shawn Fonteno(Franklin)-Ned Luke(Michael)

CRIS Joon CR7
17-09-2013, 21:15
هر جا که سخن از Pushing Boundries است ....نام GTA V می درخشد :n12:

37/98

حمید ، البته فکر کنم بعد از D یه دونه A داره:n02:
تعداد نمرات کامل این نسخه تا اینجا :
رو هم دو پلتفرم 43 نمره ی کامل برای GTA V
*
پی نوشت : بازی نسخه اصلیش فردا میرسه ، ببینیم چیه این همه تعریفش میکنن:n26:

mjorh
17-09-2013, 21:23
حمید ، البته فکر کنم بعد از D یه دونه A داره:n02:

آره مرسی ویرایش کردم .

ببینیم چیه این همه تعریفش میکنن

ببینیم چیه؟!:n02: نخودچیه ...باو نام GTA کافیه تا معلوم شه چیه :n12:

بازی نسخه اصلیش فردا میرسه

آره منم اوریج خورم!!!!!:n02:

CRIS Joon CR7
17-09-2013, 21:30
آره مرسی ویرایش کردم .

ببینیم چیه؟!:n02: نخودچیه ...باو نام GTA کافیه تا معلوم شه چیه :n12:

میدونم شک ندارم که بازی ترکونده و باش کلی حال میکنم.
امروز بچه ها تعریف میکردن دنیاش از بس بزرگه با ماشین تخته گاز از یه طرف شهر بخوای بری سمت دیگه نیم ساعت طول میکشه! منم اینطوری شدم:n04:
واقعا گستردگی بازی سال ها تو اذهان باقی می مونه.
دیگه واسه بازی صبرم تموم شده ، خدا به اونا که کنسول ندارن هم صبر بده و ایشالله زودتری تکلیفشون روشن شه:n26:

mjorh
17-09-2013, 21:42
خدا به اونا که کنسول ندارن هم صبر بده و ایشالله زودتری تکلیفشون روشن شه

بله کاملا معلومه که منو نمیگی !!!!:n02:
+

برای اینکه این بحث "وای خدا یعنی برا PC میاد" تموم شه این لینک رو میزارم که طمامی شواهد و غراعن مبنی بر منتشر شدن رو PC رو یکجا جمع کرده :

amin 2010
17-09-2013, 21:55
و سرانجام ... بازي رو گرفتم :n14: ( اشكِ شوق هستن ايشون :n02: )
الان اومدم فقط اطلاع رساني كنم كه نسخه ps3 بازي اومد بالاخره
+
من ميگم Edge معتبره حميد ميگه :n02:

Haniiii
17-09-2013, 22:06
جدا کاش میشد این راک استار رو تنبیه کرد ... اومده بازی رو واسه pc دیرتر ریلیز کنه که چی ؟ ... کاملا حرکت واسه سود بیشتره ...

mjorh
17-09-2013, 22:09
من ميگم Edge معتبره حميد ميگه :n02:

حمید هم تایید میکنه !:n02:
+
دیگه این عکس حرفی واسه گفتن نمیزاره :n12:

کاملا حرکت واسه سود بیشتره ...

NOR-1
17-09-2013, 22:41
نسخه اصلیش و کاملش برای xbox 360 اومده؟ حتما باید بورن مکس باشه؟

=CYBER=
17-09-2013, 23:09
برادران عزیز من قبل از اینکه پچ بازی منتشر بشه بازی رو خریدم و دارم بازی می کنم ( آفلاین )

این پچ باید رو دیسک بازی نصب بشه یا لازم نیست ؟ من می تونم برم تو ایکس باکس لایو ؟ بن نمیشم ؟

mjorh
17-09-2013, 23:33
شدیدا محتاج " تاپیک مشکلات نصب و اجرا 360 " هستیم!

manuelcalavera
17-09-2013, 23:53
شدیدا محتاج " تاپیک مشکلات نصب و اجرا 360 " هستیم!

ببین کاری که من کردمو بکن. برو دیدن رفیق خوب ِ ایکس باکس دارت ، تو چشاش نگا کن بگو :
"I need a favor"

( یه کم توی چهره ت التماس موج بزنه :دی )

FOURTH RETURN
17-09-2013, 23:53
برای پی سی کی میاد؟

MHSou
18-09-2013, 01:23
برای پی سی کی میاد؟

آه خدای من!

B.3.S.T
18-09-2013, 01:23
بنده هم بازی رو گرفتم...به قول یکی از بچه ها از کجاش باید گفت :دی
اصلآ با روح و روان آدم بازی می کنه ... چند صفحه قبل از کنترل ماشین ها گلایه کرده بودن ولی باور کنید یه مقدار که از بازی رو برین جلو به قدری کنترلش براتون راحت میشه که نگو...
لامسبا رو کوچکترین برخوردها هم دقت کردن.صپر ماشین گیر کنه به بقل یه ماشین دیگه هیچی ..:دی
تیر اندازیشو فقط من نفهمیدم چرا اتوماتیک نشونه گیری می کنه وقتی تو کاوری!؟
حرکات و راه رفتن فرانکی واقعآ طبیعی روش کار شده...
محیط بازی رو فقط تو روز (صبح) باید دید که چقدر گرافیک بالایی داره.به نظرم بی نظیره

آقا فقط یه چی بگم که اگر این بازی رو تجربه نکنین کلآ نصف عمرتون عزیزانم بر فناس.

+
راستی TLOU همچنان در قلب ما جای دارد اصلآ هم شکی بهش نیست! :دی
ولی متای GTA V نامردیه زیر 97 باشه.

bazisaz
18-09-2013, 05:04
تا حالا منتظر announcment ه راک استار بودم . مثه اینکه دوباره یه 24 ساعت دیگه باید صبر کرد
فکر کردین ما pc بازا که gta نداریم بی بازی میمونیم ؟!!! دلتون آب کنم دارم همین الان commandos behind enemy lines بازی می کنم :n07:

Leon-117
18-09-2013, 09:20
این یه نقشه از مکان easter egg های بازی،البته تایید شده نیست....(توی اسپویلر میزارم تا اگه کسی خواست خودش پیدا کنه این عکس رو نبینه)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Turok-71
18-09-2013, 10:22
شد 38 تـا،همون 98

Mool Tee
18-09-2013, 10:33
دوستان من یه مشکلی دارم ! من بازیو رو هارد نصب کردم البته ایکس باکس به مانیتورم وصله رفتم تو بازی اصلا ضد حال خوردم بدجور !!!! اصلا نوشته های xbox شارپ نیستن کیفیت داغونه ! رفتم تو ستینگ رزولیشن هم درست کردم نشد اصلا تو بازی مناطق دور مثل درختا یا چیزای دیگه تیکه تیکه و داغون و بی گرافیک میشن خیلی خفن ! اصلا میلی دیگه ندارم ! کسی میتونه راهنمایی کنه؟

imi imi
18-09-2013, 10:40
دوستان من یه مشکلی دارم ! من بازیو رو هارد نصب کردم البته ایکس باکس به مانیتورم وصله رفتم تو بازی اصلا ضد حال خوردم بدجور !!!! اصلا نوشته های xbox شارپ نیستن کیفیت داغونه ! رفتم تو ستینگ رزولیشن هم درست کردم نشد اصلا تو بازی مناطق دور مثل درختا یا چیزای دیگه تیکه تیکه و داغون و بی گرافیک میشن خیلی خفن ! اصلا میلی دیگه ندارم ! کسی میتونه راهنمایی کنه؟

میتونید یه عکس بذارید؟؟

ali_agha1981
18-09-2013, 10:45
بلاخره این هندلینگ بازی چطوریه ؟
یکی میگه مثل nfs عالی شده..
یکی میگه gta iv بهتر بود !!
اگه مثل NFSMW باشه خیلی عالیه چون هندلینگ واقعی و خوش دستی داره..!
یکی بیشتر توضیح بده..

2lombe
18-09-2013, 11:05
سلام!

اقا یک وقت هایی از وسط بازی میپره بیرون مشکل مال چیه؟!
:n28:

MR.CART
18-09-2013, 11:54
جی تی ای که رفته به کنسول دیگه هیچوقت به pc نمیاد/ تا قیامت دل من گریه میخواد!

MHSou
18-09-2013, 12:21

Leon-117
18-09-2013, 12:23
بلاخره این هندلینگ بازی چطوریه ؟
یکی میگه مثل nfs عالی شده..
یکی میگه gta iv بهتر بود !!
اگه مثل NFSMW باشه خیلی عالیه چون هندلینگ واقعی و خوش دستی داره..!
یکی بیشتر توضیح بده..
هندلیگ بازی واقعا عالی شده،هر ماشینی فیزیک و هندلینگ مخصوص به خودش رو داره.....
من MW رو بازی نکردم ولی هندلینگ نسبت به gta iv بهتر و نرمتر شده + اگه با فرانکلین بازی کنید ماشین ها رو راحت تر میشه کنترل کرد چون اسکیل draivingـش بالاتره.....
+

اقا یک وقت هایی از وسط بازی میپره بیرون مشکل مال چیه؟!
دیسک 2 بازی رو صنب کردی یا نه؟
+
بزودی یه سری عکس از داخل بازی میزارم،عکس های درخواستی رو بگید تا از اونا هم عکس بزارم :دی

AF-Y
18-09-2013, 12:25
هندلیگ بازی واقعا عالی شده،هر ماشینی فیزیک و هندلینگ مخصوص به خودش رو داره.....
من MW رو بازی نکردم ولی هندلینگ نسبت به gta iv بهتر و نرمتر شده + اگه با فرانکلین بازی کنید ماشین ها رو راحت تر میشه کنترل کرد چون اسکیل draivingـش بالاتره.....
+

دیسک 2 بازی رو صنب کردی یا نه؟
+
بزودی یه سری عکس از داخل بازی میزارم،عکس های درخواستی رو بگید تا از اونا هم عکس بزارم :دی

عکس از خراب شدن وسیله های مختلف مثه هوا پیما و .... رو بذاری ممنون میشم:n02::n02:

pcsoft
18-09-2013, 12:34
اینجارو. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم سه روز تاریخ بود. زودتر تاریخ رو برداشته.
اخه چه گناهی کردیم با احساسات ما بازی میشه:n02:
---------
دلایل فیک بودن این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

imi imi
18-09-2013, 13:10
یه ویدیو از داخل بازی از محله گرو استریت گرفتم:n01: :

*M!L4D*
18-09-2013, 13:34
بزودی یه سری عکس از داخل بازی میزارم،عکس های درخواستی رو بگید تا از اونا هم عکس بزارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

یه چند تا عکس از بیگ فوت و Sea Monster هم بذار بی زحمت :n12:

alishahvali
18-09-2013, 13:35
یه ویدیو از داخل بازی از محله گرو استریت گرفتم:n01: :

آقا دمت گرم باحال بود بازم بذار مخصوصا از توی طبیعتش

Layken
18-09-2013, 13:47
داشتم فکر می کردم اگه یک روزی راکستار یک بازی فوتبال هم داخل GTA قرار میداد که هر از گاهی بریم فوتبال بزنیم اون موقع است که دیگه فیفا و PES باید در استدیو هاشون رو تخته می کردن : دی
+
راستی دوستان یک مقدار این مبحث امدن و نیامدن بازی روی PC رو کاهش بدین لطفا :)

AF-Y
18-09-2013, 14:21
دوستانی که اینو بازی میکنن..
تو این مثه سان اندراس میشه خونه خرید یا مثه 4 بهت خودش خونه میده؟؟؟؟
بعد مثه 4 میشه تلوزیون دید؟؟؟؟ کلا تو خونه چه کارایی میشه کرد؟؟؟

Iloveu-ALL
18-09-2013, 14:28
خصوصیات و توانایی های شخصیت ها رو یکی میگه

AF-Y
18-09-2013, 14:37
خصوصیات و توانایی های شخصیت ها رو یکی میگه

اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو نگاه بنداز...

دوستان صفحه اول رو اگه یه نگاهی بندازن میبینن خیلی از سوالایی که میپرسن رو قبلا بهشون جواب داده شده...

Xx Hossein xX
18-09-2013, 16:36
دوستان ماشینم رو یه گوشه پارک کردم یادم رفته کجاست. چطوری میتونم پیداش کنم؟ کلی خرجش کردم :(

imi imi
18-09-2013, 16:40
دوستان ماشینم رو یه گوشه پارک کردم یادم رفته کجاست. چطوری میتونم پیداش کنم؟ کلی خرجش کردم :(

توی نقشه یه جاهایی هست عکس ماشین هست برید اونجا یه مبلغی رو کم میکنه ماشینو میده

Xx Hossein xX
18-09-2013, 16:44
توی نقشه یه جاهایی هست عکس ماشین هست برید اونجا یه مبلغی رو کم میکنه ماشینو میده

ممنون :دی
ولی من روی نقشه جایی رو نمیبینم که عکس ماشین باشه یکی کارواش هست یکی ماشین کابلی :دی ولی گاراژ داره.
من تو یه جا خوندم ماشینا رو بیمه هم میشه کرد که اگه صدمه دیدن که پول برای تعمیر پرداخت نکنیم.
کجا میتونم بیمه کنم؟

گستردگی بازی مغزمو درد میاره :دی

imi imi
18-09-2013, 16:50
من تو یه جا خوندم ماشینا رو بیمه هم میشه کرد که اگه صدمه دیدن که پول برای تعمیر پرداخت نکنیم.
کجا میتونم بیمه کنم؟

تا الان هزار بار با گوشی مایکل رفتم نت :n02: ولی درست و حسابی متوجه نشدم چی به چیه میخوام بزنم تو کار بورس ولی نمیدونم چرا افزایش نداره:n02:
بیمه هم اگه باشه چیز جالبیه

AF-Y
18-09-2013, 16:58
ولی من روی نقشه جایی رو نمیبینم که عکس ماشین باشه یکی کارواش هست یکی ماشین کابلی :دی ولی گاراژ داره.
کجا میتونم بیمه کنم؟

بیمه؟؟؟؟؟:n04::n04:
دم راک* گرم چه بازی ای ساخته:n02: فک کنم ارزش داشته باشه یه ایکس باکس بخرم:n02::n02:

Xx Hossein xX
18-09-2013, 17:04
تا الان هزار بار با گوشی مایکل رفتم نت :n02: ولی درست و حسابی متوجه نشدم چی به چیه میخوام بزنم تو کار بورس ولی نمیدونم چرا افزایش نداره:n02:
بیمه هم اگه باشه چیز جالبیه

منم زدم تو کار بورس ولی تا الان 1000 دلار ضرر کردم : ))

بیمه؟؟؟؟؟:n04::n04:
دم راک* گرم چه بازی ای ساخته:n02: فک کنم ارزش داشته باشه یه ایکس باکس بخرم:n02::n02:

در مورد بیمه اینجا نوشته:

منم هنوز نتونستم پیداش کنم!
ماشینمم فکر کنم گم شد :| علامت ماشین رو نقشه پیدا نمیکنم اصلا.

REZAHOSEYNGANI
18-09-2013, 17:09
سلام دوستان
من یه مشکل دارم
من بازی رو خریدم و دو تا دی وی دی هاشم واسه xbox خراب بود
dvd1‌ که مال رفیفم هست رو ریختم رو هارد
حالا اگر Dvd 2 رفیقم رو بریزم روی هارد میشه بدون دی وی بازی کرد؟!

Xx Hossein xX
18-09-2013, 17:11
سلام دوستان
من یه مشکل دارم
من بازی رو خریدم و دو تا دی وی دی هاشم واسه xbox خراب بود
dvd1‌ که مال رفیفم هست رو ریختم رو هارد
حالا اگر Dvd 2 رفیقم رو بریزم روی هارد میشه بدون دی وی بازی کرد؟!

یعنی هیچ دی وی دی ای توی دستگاه نزارید؟
خیر نمیشه.
ولی اگه دی وی دی دوم رو داشته باشید میتونید بازی کنید.

AF-Y
18-09-2013, 17:11
منم زدم تو کار بورس ولی تا الان 1000 دلار ضرر کردم : ))

در مورد بیمه اینجا نوشته:

منم هنوز نتونستم پیداش کنم!
ماشینمم فکر کنم گم شد :| علامت ماشین رو نقشه پیدا نمیکنم اصلا.

نوشته دیگه که اگه ماشینتو ول کنی وسط خیابون با جرثقیل میبرنش و باید پول بدی تا بهت برگردوننش

REZAHOSEYNGANI
18-09-2013, 17:12
یعنی هیچ دی وی دی ای توی دستگاه نزارید؟
خیر نمیشه.
ولی اگه دی وی دی دوم رو داشته باشید میتونید بازی کنید.

باید برم بازی رو عوض کنم
شانس که نداریم!

Xx Hossein xX
18-09-2013, 17:12
نوشته دیگه که اگه ماشینتو ول کنی وسط خیابون با جرثقیل میبرنش و باید پول بدی تا بهت برگردوننش

پیداش کردم :دی
در حین ماموریت نشونش نمیده نوشته Impound

Turok-71
18-09-2013, 18:34
از ساعت سه تا الان که میشه هفت بازی کردم و دیگه سرم درد گرفت دست کشیدم از بازی!:n27:

نکته اول:
یه ربع بیست دقیقه ی اول با منزلم(آماندا)تنیس بازی کردم! Top Spin بود رسما،سازنده های دیگه باید صدقه بدن که راکستار وارد سبکای دیگه نشه:دی این لامصبا هرچیزی رو که اراده میکنن به بهترین نحو ممکن تو بازیشون قرار میدن!

نکته دوم:
بالاخره اولین سرقت بزرگمو انجام دادم:n12:
یه چپتر چند لایه و فوق العاده،فقط همینو میشه گفت!
باورتون نمیشه ولی حین انجام این مرحله مثه بچه های کوچولو که اسباب بازی جدید براشون میخری ذوق میکردم:دی
کودک گیمرم کاملا زنده شد و عشق میکرد.همون سرقتیه که عکساش اومد و با یه ون آبی لباسای نارنجی بودن شخصیتا!
ایشالا نصیبتون شه بازی کردن این مرحله:دی

این عکس فکر کنم یکی از مراحل " بترکون " باشه و خیلی فاز بگیریم باهاش...

همون موقع هم میدونستم شاخ میشه این چپتر:دی

منبع: #67 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

نکته سوم:
opening داستانی ترور تا آخر عمر یادتون میمونه:دی Bad ass ترین شخصیت دنیای گیمه!
همون اول شروعه داستان ترور میخشو محکم کوبید،یه روانی بالفطرس،کارایی کرد که منم که کنترلش دستمه ازش میترسم:دی (میگه باس بم بگی حاج تری دی:)
یه اتفاقی رخ میده که شاید بزرگترین شوک داستانی سری بود!

قبل از انجام مرحله ی ترور فکر میکردم بهترین گرافیک رو، بازی زمانی ارایه میده که دم عصر تو خیابونای بالاشهر لوس سانتوس گشت بزنی،اما با دیدن صحرای Blaine County نظرم عوض شد،تا حالا اینقد آسفالت دوس نداشتم:دی این آسفالت به حدی زیبا طراحی شده که محوش میشید!

تنها کسی که میتونست گروه مخوف " The Lost MC " رو اینجوری یه تنه تار و مار کنه فقط حاج تری بود و بس! دیدید چجوری جانی کیلیبیتزو ترکوند قالتاق؟ چشام چارتا شد،کسی توی TLAD حریف Johny K نمیشد،این یارو با شیشه دلستر پروندشو بست!:دی

دوستانی که اینو بازی میکنن..
تو این مثه سان اندراس میشه خونه خرید یا مثه 4 بهت خودش خونه میده؟؟؟؟
بعد مثه 4 میشه تلوزیون دید؟؟؟؟ کلا تو خونه چه کارایی میشه کرد؟؟؟

من که فعلا کارای اقتصادی نکردم و دنبال جزییاتم ولی هر شخصیت خونه داره و این خونه ها قابلیت های منحصر به فردخودشون رو دارن!تو خونه ی تری نشستم مشروب خوردم،چنتا شیشه،تری مست و پاتیل شد دیگه نمیتونست بکشه بالا!:دی

TV میشه دید؟:دی (باید بپرسید چه کارایی تو GTA V نمیشه انجام داد؟)
چنتا کانال اختصاصی طراحی شده که میشه یه ساعت تماشاشون کرد،یه شو تلویزیونی با اجرای "لازلاو" داشت که یه ربع فقط نگاش کردم.

Leon-117
18-09-2013, 19:04
4 تا اسلحه ضاافه که collectors edition بازی داره :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mount chiliad،بلندترین کوه بازی....

10-15 تا عکس گرفته بودم،اینا بینشون بهتر بودن :دی
سایر اصلی عکس ها هم 1280x720 بود که کوچیکترشون کردم.......

عکس از خراب شدن وسایل نقلیه و .... هم فردا میزارم.

Altairezio
18-09-2013, 19:14

mount chiliad،بلندترین کوه بازی....

10-15 تا عکس گرفته بودم،اینا بینشون بهتر بودن :دی
سایر اصلی عکس ها هم 1280x720 بود که کوچیکترشون کردم.......

عکس از خراب شدن وسایل نقلیه و .... هم فردا میزارم.

دمت گرم باز تو فکر ما بودی!
این فیلمایی که گزاشتین دوستان تو اینا که کنترل ماشین درجه ای شده!!
چرا میگین روون؟!

Hatek
18-09-2013, 19:29
دوستان الان کسی نسخه کپی رو روی ps3 بازی کنه مشکلی برای انلاین شدن و.. پیش نمیاد ؟

Xx Hossein xX
18-09-2013, 19:48
آقا توی یکی از این جاهایی که علامت سوال زده یه آقایی هست که وید تبلیغ میکنه : )) بعد از کشیدنش اتفاق بی نهایت جالبی میافته، نمیگم که اسپویل نشه :دی

مواظب اینایی که گوشه خیابون کمک میخوان هم باشید، بعضیاشون خفت گیرن :دی

imi imi
18-09-2013, 19:58
آقا توی یکی از این جاهایی که علامت سوال زده یه آقایی هست که وید تبلیغ میکنه : )) بعد از کشیدنش اتفاق بی نهایت جالبی میافته، نمیگم که اسپویل نشه :دی

مواظب اینایی که گوشه خیابون کمک میخوان هم باشید، بعضیاشون خفت گیرن :دی

آره من رفتم . یاد سینت رو جدیده افتادم یه لحظه:n02:

AlexMercer
18-09-2013, 20:25
تنها دلیلی که Xone بیاد میخرم همینه که اینجوری حسرت نکشم! همه بازی ها کنار Gta کنار اگر xbox داشتم الان داشتم با جت میرفتم رو بالون فرود بیام ببینم میشه یا نه:n08:

yoosef_st
18-09-2013, 20:25

ببخشین این Collector Edtion هم مگه الان هست؟
از کجا گیر بیاریم؟؟

Leon-117
18-09-2013, 20:35
ببخشین این Collector Edtion هم مگه الان هست؟
از کجا گیر بیاریم؟؟
کنسول من jtag شده،این محتویات اضافه رو هم فایلش رو دانلود کردم و به کنسول منتقل کردم.
4 تا اسلحه،2 تا ماشین و 1 موتور،یه Zeppelin (از اون بالون گنده ها :دی ) و برای هر شخصیت هم یه سری لباس،1 مدل موی جدید و یه گاراژ باز میکنه........

mjorh
18-09-2013, 22:46
امروز زدم یه 3ساعتی ...

همونی بود که انتظار داشتم .....ولی انتظار نداشتم Mission ها اینقدر پرتنوع و جذاب و جالب و Unique باشن :n12: ،واقعا از هر نظر بازی کامل هست ، گرافیک هم عالیه حداقل برا کنسول 8ساله شاهکاره ...واقعا خاطرات SA رو داره زنده میکنه یه گیم کامل با داستان درگیرکننده و روایت عالی ، این ادویه نژاد پردازی ، مادی گرایی آمریکایی رو هم ندیدم هیچ اثری به این خوبی نشون بده .....
تا شخصیت پردازی یه سگ هم کار شده .....کف کردم خلاصه .....جزئیات هم که حرف نزنم بهتره ....:n12:

الانم منتظر وارد شدن کرکتر مورد علاقم تو این بازی هستم !

Turok-71
19-09-2013, 00:59
Zeppelin (از اون بالون گنده ها :دی )

اسمشون BLIMPـه!
این نسخه ای که بازی میکنم از این Blimp ها داره،از نزدیک ندیدم ولی تو آسمون چنباری دیدمشون،این بلیمپ ها مخصوص نسخه ی پیش خرید شده هستن!همونطور هم که در جریانید نسخه ای که لیک شد،نسخه ی پیش خرید بازی بود.با یه تیر دو نشون زدیم:دی

Turok-71
19-09-2013, 01:28
[ فروش 800 میلیون دلاری GTA V در روز اول عرضه ]

این آمار مربوط میشه به دو نسخه 360 و PS3 که در اروپا و آمریکای شمالی بوده،فعلا فروش ژاپن و برزیل شروع نشده.

" Strauss Zelnick " از مقامات Take Two در این باره گفته: یکبار دیگه راکستار استانداردهای جدیدی برای صنعت سرگرمی تعیین کرده.تو آمریکای شمالی تقاضا به حدی رسیده بوده که بیشتر از هشت هزار و سیصد فروشگاه نیمه های شب دراشون رو باز کردن تا هوادارا بتونن بازی رو تهیه کنن!

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پ.ن: هرچی رکورد بود زد لوله کرد:دی

and-roid2
19-09-2013, 05:24
جهت شوخی و مزاح::n02:

حاشیه های بازی که کسی بهش توجه نکرده:n02:..

Leon-117
19-09-2013, 07:47
[ فروش 800 میلیون دلاری GTA V در روز اول عرضه ]
من این عدد رو دیدم ترسیدم اصلا :|
از طرفی پیش فروش بازی رو هم در نظر بگیریم مغز آدم هنگ میکنه :|
البته چیز غیر عادی هم نیست،راک استار واثعا شاهکار ساخته و وقتی بازی خوب بسازه نتیجشم این میشه :) :) :)

Xx Hossein xX
19-09-2013, 09:42
کسی روی آیفون برنامه ی iFruit رو نصب نکرده؟ برای اندروید هنوز ریلیز نشده.
برای کاستومایز کردن ماشینا به درد میخوره. البته ی توی توضیحاتش نوشته برنامه مشکل لاگین داره :دی
ضمنا من از خود اکسباکس نمیتونم توی Social Club لاگین کنم. هیلتره؟

AF-Y
19-09-2013, 09:51
کسی روی آیفون برنامه ی iFruit رو نصب نکرده؟ برای اندروید هنوز ریلیز نشده.
برای کاستومایز کردن ماشینا به درد میخوره. البته ی توی توضیحاتش نوشته برنامه مشکل لاگین داره :دی
ضمنا من از خود اکسباکس نمیتونم توی Social Club لاگین کنم. هیلتره؟

فک نکنم هیلتر باشه...
من دیروز که تو سایت راک* رفتم دیدم کامنت داده بودن که لاگ این شدن سوشال کلاب مشکل داره بعد یکی از ادمین های راک* اومد تایید کرد گفت که داریم سخت کار میکنیم تا اوکی کنیمش....
اینم متنش:::::

tmgcod3s ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])1 day, 3 hours agoReply ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Hello Rockstar
I just wanted to give you guys a heads up (I think you already know) that the "iFruit" app is not working. It will not let me sign into the Social Club at all. I have full strength wifi and it won't allow sign-in. Thanks for your time. I hope it all gets fixed and works out well for yous. Have a great day

R* K19 hours, 1 minute agoReply ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Yes, we're aware of the issues and we're working very hard to fix them - thanks for your patience

Xx Hossein xX
19-09-2013, 09:59
فک نکنم هیلتر باشه...
من دیروز که تو سایت راک* رفتم دیدم کامنت داده بودن که لاگ این شدن سوشال کلاب مشکل داره بعد یکی از ادمین های راک* اومد تایید کرد گفت که داریم سخت کار میکنیم تا اوکی کنیمش....
اینم متنش:::::

این سایته میگه که مشکلی نداره:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2F

الان از نعمت اینترنت فیلتر دار برخوردار نیستم، خودم نمیتونم تست کنم. :دی
فکر کنم کلا لاگین سوشال کلاب مشکل داره.

AF-Y
19-09-2013, 10:01
دوستان با xbox 360 slim مشه انلاین بازی کرد یا ایکس باکس بن میشم؟؟؟

Xx Hossein xX
19-09-2013, 10:04
دوستان با xbox 360 slim مشه انلاین بازی کرد یا ایکس باکس بن میشم؟؟؟

قسمت مالتی پلیر بازی 1 اکتبر باز میشه.
من تا الان مشکلی نداشتم معمولا اگه یه سری چیزا رو رعایت کنی احتمال بن خیلی کمه.
دیسکت برنر مکس باشه و LT3 داشته باشی 99% مشکلی نیست.

mjorh
19-09-2013, 11:04
فروش بالا باید برای همچین گیم هایی باشه که چند سال زحمت کشیدن روش نه اون بازیای سالانه ..مخصوصا اون بازی!دی!

khelane
19-09-2013, 11:27
سلام
بلاخره بازی کردم اینقدر این مطالب رو خوندم کف کردم نیمه اول بازی بارسا رو تماشا نکردم بخاطر این بازی واقعا عالی فقط نمیدونم در این نیم ساعت یه چیزی خیلی خوب نبود اینم فرمان ماشین ها یا من اینطوری احساس میکنم یا اینطوری هست در همه ماشین ها خیلی سبک هست فرمان بخوای رو به یه طرف بپیچی ماشین میپیچه انگار اصلا وزن نداره در حین پیچ واسه ماشینها رده پایین یه کم خوب تره

GOLDFINCH
19-09-2013, 11:32
اهل راک استارم

روزگارم بد نيست

PC دارم خرده هوشي سر سوزن شوقي

GTAـی دارم بهتراز برگ درختبازیی بهتر از آب روان

و Xboxـی که دراين نزديکي است

لاي اين بازی ها پاي آن کاج بلند

روي آگاهي آب روي قانون گياه

من Xbox میخوام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif

imi imi
19-09-2013, 11:44
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ببخشید کیفیت یکم پایین آخه با موبایل گرفتم:n18:

2lombe
19-09-2013, 11:51
ببخشید اقا چرا وقت با ماشین من میرم یهو از بازی میپه بیرون البته یک وقت هایی اینجوری میشه وسط ماموریت؟!

manuelcalavera
19-09-2013, 12:03
ببخشید اقا چرا وقت با ماشین من میرم یهو از بازی میپه بیرون البته یک وقت هایی اینجوری میشه وسط ماموریت؟!

یا کپی کنید روی هاردتون دیسک 2 رو ، یا باید نسخه ی برنرمکس بگیرید.

linuxx2011
19-09-2013, 12:19
ما هم بالاخره هر جور شد یه ایکس باکس جور کردیم.
اما خدائیش خیلی محشره دم راک گرم.
کف کردم:n02:
جزئیات خیلی بالاس.هر چقدر هم که وقت صرف کنی واسه این بازی بازم کمه

ali_z051
19-09-2013, 12:24
برا PC کـــــــــی میــاد ؟! :19:

emad_rowan
19-09-2013, 12:26
دوستان الان کسی نسخه کپی رو روی ps3 بازی کنه مشکلی برای انلاین شدن و.. پیش نمیاد ؟

نه دوست عزیز مشکلی پیش نمیاد

2lombe
19-09-2013, 12:27
یا کپی کنید روی هاردتون دیسک 2 رو ، یا باید نسخه ی برنرمکس بگیرید.

ممنون!

اولا برنر مکس هست!

دوما یعنی هردو دیسکو نصب کنم؟!!

manuelcalavera
19-09-2013, 12:32
ممنون!

اولا برنر مکس هست!

دوما یعنی هردو دیسکو نصب کنم؟!!

اگه برنرمکس باشه نباید بپره بیرون اصن. اگه خودتون رایت نکردید شاید الکی گفتن که برنرمکسه.

بله ، دیسک دو رو هم کپی کنید روی هارد یا از اون بهتر USB ، بعد در حالی که دیسک 2 توی دستگاه هست ، بازی کنید.

2lombe
19-09-2013, 12:48
اگه برنرمکس باشه نباید بپره بیرون اصن. اگه خودتون رایت نکردید شاید الکی گفتن که برنرمکسه.

بله ، دیسک دو رو هم کپی کنید روی هارد یا از اون بهتر USB ، بعد در حالی که دیسک 2 توی دستگاه هست ، بازی کنید.

دوست عزیز اصلا بدون برنر مکس بازی اجرا نمیشه!

دوما مگر راکستار نگفت دیسک دوم نصب نکنید!!

manuelcalavera
19-09-2013, 13:13
دوست عزیز اصلا بدون برنر مکس بازی اجرا نمیشه!

دوما مگر راکستار نگفت دیسک دوم نصب نکنید!!

فقط باید دیسک 1 برنرمکس باشه تا کپی بشه. دیسک 2 رو معمولا" برنرمکس نمیزنن مغازه ها و "میگن" برنرمکسه.

پستای این تاپیک رو بخونید. بهترین حالت اینه که روی USB نصب بشه دیسک دوم.

2lombe
19-09-2013, 13:21
فقط باید دیسک 1 برنرمکس باشه تا کپی بشه. دیسک 2 رو معمولا" برنرمکس نمیزنن مغازه ها و "میگن" برنرمکسه.

پستای این تاپیک رو بخونید. بهترین حالت اینه که روی USB نصب بشه دیسک دوم.

دیسک دوم چطوری نصب کنم یعنی وقتی دیسک دوم گذاشتم دکمه ابی بزنم بعد بزنم Instll

Leon-117
19-09-2013, 13:26
برا PC کـــــــــی میــاد ؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فردا ساعت 10:30 صبح............

mjorh
19-09-2013, 13:29
90درصد تاپیک یا برا مشکلات 360 هستش یا pc کی میاد !

2lombe
19-09-2013, 13:33
نمیشه روی 2 تا USb نصب هرد 2 دیسکو !

16 + 2

Leon-117
19-09-2013, 13:42
قبلا چند بار اینو هم خودم و بقیه دوتسان گفتیم،ولی بازم میگم بازی خیلی خیلی فوق العادست!
امروز رفتم flying school و وقتی داشتم نزدیک کوه ها پرواز میکردم از رادیو یکی از آهنگ های johnny cash پخش میشد و آفتاب هم داشت غروب میکرد،این منظره واقعا عالی بود،ارزش اون چند دقیقه واقعا برام از خیلی از بازی ها بیشتر بود.....
15 تا عکس از بازی گرفتم:

اینجا همون قسمتی هست که آهنگ johnny cash پخش میشد : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Blimp...... البته سرعتش خیلی پایین هست و یه چیزی شبیه اون هواپیما بزرگ ـه هست.....بعد 4-5 دقیقه پرواز حوصلم سر رفتمم blimp خودم کوبوندم به یه blimpـه دیگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مسابقه های سه گانه شنا،دوچرخه سواری و دو.......
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دوستانی که اولین سرقت بزرگ رو انجام دادن بخونن :

واقعا ماموریت فوق العاده ای بودفموقع انجام دزدی از شدت هیجان نزدیک بود سکته کنم :|
از یه طرف تمام افراد مر وآدم های کم تجربه انتخاب کرده بودم که به خودم پول بشتر برسه که تقریبا گند خورد تو ماموریت! :|
هکرم که اون یارو از Life invader بود و نتونست alarm رو غیر فعال کنه و یهو گفت 30 ثانیه وقت دارید،منم هول کردم تند تند جواهر ها رو میریختم تو کیف که یهو شروع کرد گفت 10،9،8 و ... واقعا ته هیجان بود!
راننده هم که راهو بلد نبود! ما رو انداخت تو اتوبان و توی یه تونل که قبل ورودی gunman گروه با موتور رفت تو دیوار و مرد!جواهراتی هم که جمع کرده بود با هدر رفت.
بعدشم راننده مزخرف راهو گم کرد و قشنگ بردمون وسط پلیسا،با بدبختی پلیسا رو پیچوندیم........
در کل ماموریت کامل انجام نشد ولی هیجانی داشت که تا حالا خیلی کم تجربش کرده بودم :دی
+
@ mhd 1990 :
اینجور سولارو توی اسپویلر بپرسی بهتره........
جواب :
فعلا توی شهر بچرخ و بقیه ماموریت ها رو انجام بده،لستر بعد چند وقت بهت زنگ میزنه یا sms میفرسته و جزییات ماموریت رو میگه......
آره دیگه راحت میشه بین کاراکتر ها سویچ کرد،دکمه پایین روی d-pad رو نگه دار و با آنالوگ راست فرانکلین رو انتخاب کن......
+

دوستان چند درصد رفتید بازیو ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستی ، موقع انجام ماموریت ها اگه دقت کنید به محیطتون کارتون راحت میشه. مثلا" یه جایی شما میخواید یه ماشینی رو ببرید یه جای دیگه ، ولی میافتن دنبالتون. خب از کجا با خبر میشن که سوار ماشین شدید ؟ فکر کردید مث ِ قبلیا الکی همینطوری دنبالتون میافتن ؟ خیر . داشتم اطرافو نگاه میکردم دیدم یه ماشین شخصی توی محوطه پارک کرده و یکی پشتشه. اگه اون شمارو نبینه ، هیچ وقت خبر نخواهد داد و شما هم راحت میتونید ماشین رو جابجا کنید. من خیلی برام جالب بود که مث ِ قبلیا همینطوری ملت نمیافتن دنبالت.
19-20% فکر کنم.......
آره هشو مصنوعی واقعا بهتر شده،یه بارم پلیس دنبال من بود،رفتم پشت یه دیوار قایم شدم،پلیس با ماشین از بقلم رد شد ولی چون صورتش سمت من و داشت مستقیم میرفت نبود منو ندید!

mhd1990
19-09-2013, 13:50
سلام دوستان تو بازی به یه مشکلی برخوردم

مایکل یه ماموریت داره که باید بره کت و شلوار بپوشه بعد تموم کردن اون مرحله هیچ ماموریتی نیست که انجام بدم فقط یه حرف f هست تو نقشه که اونم مربوط میشه به فرانک چیکار کنم ؟ میشه شخصیت بازی رو به فرانک تغییر بدم راسنی ترور هنوز نیستش

manuelcalavera
19-09-2013, 14:28
دوستان چند درصد رفتید بازیو ؟ :دی

راستی ، موقع انجام ماموریت ها اگه دقت کنید به محیطتون کارتون راحت میشه. مثلا" یه جایی شما میخواید یه ماشینی رو ببرید یه جای دیگه ، ولی میافتن دنبالتون. خب از کجا با خبر میشن که سوار ماشین شدید ؟ فکر کردید مث ِ قبلیا الکی همینطوری دنبالتون میافتن ؟ خیر . داشتم اطرافو نگاه میکردم دیدم یه ماشین شخصی توی محوطه پارک کرده و یکی پشتشه. اگه اون شمارو نبینه ، هیچ وقت خبر نخواهد داد و شما هم راحت میتونید ماشین رو جابجا کنید. من خیلی برام جالب بود که مث ِ قبلیا همینطوری ملت نمیافتن دنبالت.

Turok-71
19-09-2013, 14:36
وســـایـــل نـــقـــلــیـــه

Caddy
XB: B LB Left RB LT A RB LB B A

PS: O L1 Left R1 L2 X R1 L1 O X

Comet
XB: RB B RT Right LB LT A A X RB

PS: R1 O R2 Right L1 L2 X X Square R1

Rapid GT
XB: RT LB B Right LB RB Right Left B RT

PS: R2 L1 O Right L1 R1 Right Left O R2

Trashmaster
XB: B RB B RB Left Left RB LB B Right

PS: O R1 O R1 Left Left R1 L1 O Right

Sanchez
XB: B A LB B B LB B RB RT LT LB LB

PS: O X L1 O O L1 O R1 R2 L2 L1 L1

Stunt Plane
XB: B LB LT Left RB LB LB Left Left A Y

PS: O Right L1 L2 Left R1 L1 L1 Left Left X Triangle

Duster
XB: Right Left RB RB RB Left Y Y A B LB LB

PS: Right Left R1 R1 R1 Left Triangle Triangle X O L1 L1

Limo
XB: RT Right LT Left Left RB LB B Right
PS: R2 Right L2 Left Left R1 L1 O Right
Buzzard
XB: B B LB B B B LB LT RB Y B Y
PS: O O L1 O O O L1 L2 R1 Triangle O Triangle

آیــــتــــم هــــا

چتر نجات
XB: Left Right LB LT RB RT RT Left Left Right LB
PS: Left Right L1 L2 R1 R2 R2 Left Left Right L1

بــازیـــکـــن

افزایش ستاره های پلیس
XB: RB RB B RT Left Right Left Right Left Right
PS: R1 R1 O R2 Left Right Left Right Left
حالت مستی
XB: Y Left Right Right LT LB X
PS: Triangle Left Right Right L2 L1 Square
دویدن سریع
XB: Y Left Right Right LT LB X
PS: Triangle Left Right Right L2 L1 Square

کاهش ستاره های پلیس
XB: RB RB B RT Right Left Right Left Right Left
PS: R1 R1 O R2 Right Left Right Left Right

Explosive Melee Attacks
XB: Right Left A Y RB B B B LT
PS: Right Left X Triangle R1 O O O L1

جــــهــــان

تغییر آب و هوا
XB: RT A LB LB LT LT LT X
PS: R2 X L1 L1 L2 L2 L2 Square
حرکت آهسته
XB: Y Left Right Right X RT RB
PS: Triangle Left Right Right Square R2 R1
Slidey Cars
XB: Y RB RB Left RB LB RT LB
PS: Triangle R1 R1 Left R1 L1 R2 L1

توضیخات
Square: مربع
Triangle: مثلث
Right: راست
Left: چـپ

پ.ن: ب پست اول اضافه شد!

AF-Y
19-09-2013, 14:40

:n19::n19::n19:
یعنی فردا ساعت 10:30 میگن بازی کی میاد برا پی سی یا فردا میاد؟؟؟؟:n02::n02:

Mohammad Yek110
19-09-2013, 14:44
وســـایـــل نـــقـــلــیـــه

جــــهــــان

تغییر آب و هوا
XB: RT A LB LB LT LT LT X
PS: R2 X L1 L1 L2 L2 L2 Square
حرکت آهسته
XB: Y Left Right Right X RT RB
PS: Triangle Left Right Right Square R2 R1
Slidey Cars
XB: Y RB RB Left RB LB RT LB
PS: Triangle R1 R1 Left R1 L1 R2 L1

توضیخات
Square: مربع
Triangle: مثلث
Right: راست
Left: چـپ

پ.ن: ب پست اول اضافه شد!

سالها پیش که SA بازی میکردم فک میکردم کد تقلب هارو هکر ها اضافه میکنن :دی خیلی خوبه کلا برا اونایی که حال و حوصله Explore کردن ندارن :دی
دم راکستار گرم ...... من فک کنم داره از EA و Konami باج میگیره که بازی فوتبال نده بیرون :دی:n19:امیدوارم زودتر برا پی سی بیاد ...........
این چند روزه به هرکی گفتم GTA پنج هم اومد میگن خیلی وقت پیش اومده که ، بازیکنشم سیاه پوسته رکابی پوشیده :| ینی اعصاب برام نمیمونه اون لحظه :|

aristocrat
19-09-2013, 14:52
منم یه روزی GTA V برای PC بیاد همینجوری با امنیت میارمش خونه :n14:

The Pro
19-09-2013, 15:31
میشه راجع به خط های زیر نقشه توضیح بدید؟ آبی و زرد برای چی هستن؟

mjorh
19-09-2013, 15:39
Top-grossing entertainment titles this year (worldwide):

. Iron Man 3: $1,214 million, 133 days
2. Despicable Me 2: $840 million, 77 days
3. Grand Theft Auto V: $800 million, 1 day

a.g g.a
19-09-2013, 15:41

:n19::n19::n19:
یعنی فردا ساعت 10:30 میگن بازی کی میاد برا پی سی یا فردا میاد؟؟؟؟:n02::n02:

سلام ببخشید نمی خوام بحث « برا پی سی میاد یا نه ؟ » رو ادامه بدم،ولی این پست جناب لئون خیلی شک بر انگیزه :n02: ...

فکر می کنم آقای لئون از روی شوخی گفته فردا ساعت 10:30...ولی خوب وقتی شوخی می کنید یه علامت خنده هم بذارین معلوم یشه،شاید یکی خوشحال شد بعد حالش گرفته شد !

من درست فکر می کنم یا واقعا خبرایی هست ؟( قشنگ با تموم وجود حس می کنم سر کاریه ولی خیلی جدی گفتین ! )

ببخشید من الآن خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم جملاتم درست سر هم نمیشن :n02: ،شما به بزرگواری خودتون ببخشید :n02:

spartaqus
19-09-2013, 15:55
اینطور که اینجا زده بازی برای pc اومدده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Dav0od
19-09-2013, 15:57
سایتGameSeek که یک فروشگاه بازی در بریتانیا می باشد، خبر خوبی برای گیمرهای pc دارد و حال به طور رسمی پیش فروش GTA V را برای pc آغاز کرده و همچنین تاریخ انتشار بازی برای این پلتفرم را هم فاش کرده است.بر طبق اعلام این سایت، GTA V در تاریخ ۲۲ نوامبر ۲۰۱۳ که ۱ آذر و در روز جمعه خواهد بود برای pc خواهد آمد.

گیمفا

CRIS Joon CR7
19-09-2013, 16:00
ساعتی پیش بازی رسید دستم و از شدت خوشحالی فقط جلد بازی رو نگاه میکردم و نزدیک بود تو پله ها بخورم زمین :n27:
شروع بازی واقعا عالی کار شده و بعد از اون کلی سوال برات پیش میاد که به مرور زمان به جوابشون میرسی ...
اصلا به تصاویری که از بازی منتشر شده اکتفا نکنید ، گرافیک بازی از چیزی که انتظار دارید بالاتره.
من سطح انتظارم رو پایین آورده بودم ولی واقعا سورپرایزم کرد!
گیم پلی خیلی روون و بدون مشکل طراحی شده و یه حس جالبی رو منتقل میکنه ...
کنترل وسائل نقلیه عالیه . صدا گذاری ها و دیالوگ ها (:دی) به شکل ظریفی شخصیت گوینده اون رو نشون میده .
واقعا درجه هایپ زده بالا دیگه نمیتوم بنویسم:n19:
اینجا من یه بار ذوق مرگ شدم:n02:
*
این تصویر هم ظاهرا نسخه ی بتای بازی روی PC هستش!
PC باز ها ببینن کلی حال کنن:n26:

khelane
19-09-2013, 16:01
امروز کنسول خودم رو اورده بودم هال تا یه دم ظهری رو حال کنیم (تی وی اطاقم داغونننننن9) ماموریت سگه رو انجام میدادم همین که بو میکشه یهو بهم گفت برو سگه رو ازش بیار پایین منم سویچ کردم :n04::n12::n04:میکرد پدرسگ تو بازی هم چه جونوری هست خواهر زداه ام گیر داده بود دایی داره چیکار میکنه (میگفت داره میزندش منم میگفتم اره:n02:) خلاصه خودم مجبور شدم سانسورش کنم یه جورایی درس عبرتی شد دیگه تو هال بازی نکنم

Altairezio
19-09-2013, 16:22
سلام ببخشید نمی خوام بحث « برا پی سی میاد یا نه ؟ » رو ادامه بدم،ولی این پست جناب لئون خیلی شک بر انگیزه :n02: ...

فکر می کنم آقای لئون از روی شوخی گفته فردا ساعت 10:30...ولی خوب وقتی شوخی می کنید یه علامت خنده هم بذارین معلوم یشه،شاید یکی خوشحال شد بعد حالش گرفته شد !

من درست فکر می کنم یا واقعا خبرایی هست ؟( قشنگ با تموم وجود حس می کنم سر کاریه ولی خیلی جدی گفتین ! )

ببخشید من الآن خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم جملاتم درست سر هم نمیشن :n02: ،شما به بزرگواری خودتون ببخشید :n02:

دوستمون از روی کلافگی گفته بود اون حرفو کاملا" معلومه! کاملا" شوخی بود!......(قضیه کلا" به ،په نه په و [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، ربط داشت!):n09::n02:
دوستان اون بحث منتشر شدن برا PC ئو بیخیال بشین تو هر ص یه 2 تا پستی میتونی پیدا کنی که راجع به اون باشه!(احتمالا" دیر منتشر شدن نسخه ی PC به خاطر فروش و استقبال بازی بوده! می خوان جدا جدا محاسبه کنن ببینن چیه نتیجش!که 100% نتیجه ی خوبی میده اینو شرکتای دیگه ام امتحان میکنن منتهی با فاصله ی زمانی کم و در حد روز!که نتیجش استقبال دو چندان هست!اگه دقت کنین بازی هایی که تو یه روز کل نسخه های بازی اعم از PC و کنسول و ... منتشر میشن استقبال کم تری ازشون میشه!این هم به این دلیله که طرف که یه بازی رو برا کنسولش خرید دیگه بلافاصله نمیره برا PCــشم یکی بخره!ولی این کار شرکت RS نشون میده که خیلی واردن ،چون بیشتر کسایی که برا کنسول بازی رو خریدن الان راغب تر شدن برا PC هم بخرن،چون بیشتر کنسولی های دنیا هم بیشتر با نسخه های PC حال میکنن تا کنسول !الان برا بعضی از کنسولی های همین تاپیکم این موضوع پیش اومده!از تاریخشم میشه فهمید که میخوان تقریبا" همزمان با انتشار کنسول های نسل جدید بازی رو برا PC و کنسول های نسل جدید منتشر کنن که فروش خوبی باز داشته باشه!احتمالا" هم بسته های به هم چسبیده میده بیرون!)
از دوستانی ام که عکس و فیلم میزارن تشکر فراوان میکنم یعنی با یه دکمه ی تشکر آدم راضی نمیشه!

Faridskystar
19-09-2013, 17:04
یعنی این بازی رکورد فروش تمام فیلمها ی سینمایی جهان تا به امروز و تمام بازیهای ساخته شده جهان تا به امروز رو زده؟ روز اول 800 میلیون دلار:n04:

playstation 3
19-09-2013, 17:40
اینا کین دیگه از هر فرصتی برای پول گیری استفاده می کنند

MHSou
19-09-2013, 17:47
3. Grand Theft Auto V: $800 million, 1 day

:n28:
GTA VI پس دیگر چه می‌شود دیگر؟!!!!

2lombe
19-09-2013, 17:49
اقا ممکنه یک وقت های تو بعضی از مراحل از بازی میاد بیرون مشکل مال بد نصب شدن دیسک اول باشه!!؟؟؟

majid322
19-09-2013, 17:54
هر وقت تو امازون زد میشه نیمچه امیدی داشت هر چند اونم 100 صددرصد نیست.

emad_rowan
19-09-2013, 19:18
من خیلی تند تند دارم میرم نگرانم زود تموم شه! بخاطر همین از امروز زدم توی خط جانبی و ولگردی

----------------------------------------------------------------------

واقعا این GTA v بینظیره ، خارق العاده است
هر سه کاراکتر محشرن
پیشنهاد میکنم مراحل شخصیت ترور رو جلوی خانواده نرید، عواقب داره :n02:
وقتی توی لس انتوس مخصوصا قسمت بیابونی شمال شهر با یک ماشین سنگین خاکی یا یک موتور چهار چرخ بیابونی یا دوچرخه کوهستانی و... دور میزنم بینهایت لذت میبرم. عجب گرافیکی داره بازی مخصوصا همون منطقه که گفتم
واقعا نمیدونم با چه کلماتی از بازی تعریف کنم. اینجاست که به ضعف زبان فارسیم پی میبرم

-------------------------------------------------------------------

دوستان به شات و فیلم های گیم پلی علاقه نشون دادند. از این به بعد من هم اگر صحنه ی جالبی دیدم حتما عکس میگیرم و براتون آپلود میکنم
موفق باشید :n16:

khelane
19-09-2013, 19:46
من خیلی تند تند دارم میرم نگرانم زود تموم شه! بخاطر همین از امروز زدم توی خط جانبی و ولگردی

----------------------------------------------------------------------

واقعا این GTA v بینظیره ، خارق العاده است
هر سه کاراکتر محشرن
پیشنهاد میکنم مراحل شخصیت ترور رو جلوی خانواده نرید، عواقب داره :n02:
وقتی توی لس انتوس مخصوصا قسمت بیابونی شمال شهر با یک ماشین سنگین خاکی یا یک موتور چهار چرخ بیابونی یا دوچرخه کوهستانی و... دور میزنم بینهایت لذت میبرم. عجب گرافیکی داره بازی مخصوصا همون منطقه که گفتم
واقعا نمیدونم با چه کلماتی از بازی تعریف کنم. اینجاست که به ضعف زبان فارسیم پی میبرم

-------------------------------------------------------------------

دوستان به شات و فیلم های گیم پلی علاقه نشون دادند. از این به بعد من هم اگر صحنه ی جالبی دیدم حتما عکس میگیرم و براتون آپلود میکنم
موفق باشید :n16:
کاملا تایید میشه
مخصوصا قسمت پیشنهادیتون که کاملا پیگرد قانونی واسه افراد -18 در حمع خانواده میشه و نظارت مدوام میشن

mr_khodaei2008
19-09-2013, 20:11
سلام.
یه سوال . این gta را میگید نسخه 5 ؟ درسته ؟
نسخه 5 این بازی که چند سال پیش عرضه شد برای پلی 2 با نام gta sanaderias و برای پلس 3 هم نسخه 6 اومد پس چرا میگید 5

Leon-117
19-09-2013, 20:42
نسخه 5 این بازی که چند سال پیش عرضه شد برای پلی 2 با نام gta sanaderias و برای پلس 3 هم نسخه 6 اومد پس چرا میگید 5
اسم بازی رو ببینید شما :
Grand Theft Auto V
این V یعنی 5......نسخه قبلی هم IV بود،IV=4

اون san andreas اصلا بازی شماره دار نبود...........

Layken
19-09-2013, 21:39
LevelUp: 10/10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

متای نسخه 360با 39 نقد 98

متای نسخه PS3 با 27 نقد 97

mjorh
19-09-2013, 23:18
به نظرتون تا 99 میره ؟ یه حسی بم میگه میره ...دی!

B.3.S.T
19-09-2013, 23:19

خدا لعنتشون نکنه!اصلآ هوش مصنوعی بی نظیره...
تا حالا چند بار چراغ قرمز رو رد کردم از بقل چنان زدن بهم که ماشین ناک اوت شده ! :|
تو یه محله ای داشتم با لامار میرفتم یهو از 2-3 تا خیابون اونطرف تر صدای تیر اندازی به قدری طبیعی شنیده میشد که یاد دوران آموزشی خدمت افتادم :دی
راستی هندلینگ ماشینها اصلآ هیچ حرفی باقی نمیزاره.بهترینه که تا الان دیدم.ماشین ها بر اساس نوع اَکسِل و دیفرانسیل خودشون تیک آف میزنن واقعآ فوق العادس
فقط ای کاش راهنما هم میزد ! :دی
بدون شک بهترین بازی سال میشه با این میزان فروش و موفقیت که تا الان به دست آورده.

E.N.A.Y.A.T
19-09-2013, 23:25
فعلا که بهترین بازی سال هست و تنها بازی ای که واقعا بهش نزدیک هستBioShock Infinite ــه!:n09:

mjorh
19-09-2013, 23:30
فعلا که بهترین بازی سال هست و تنها بازی ای که واقعا بهش نزدیک هستBioShock Infinite ــه!:n09:

و The Last of Us ! :n12:

فک کنم بیاد بدون احتساب GTA V بشینیم GOTY تعیین کنیم !دی!

درضمن Petition PC از 450 هزار هم گزشت ...به امید خبر خوش برا PC بازا (فقط جون هرکسی که دوست دارید دیگه حرفی ازش نزنید فعلا!دی!)

Turok-71
19-09-2013, 23:38
میشه راجع به خط های زیر نقشه توضیح بدید؟ آبی و زرد برای چی هستن؟
زرد: قدرت های ویژه
سبز: سلامتی
آبی: جلیقه ضدگلوله

سلام.
یه سوال . این gta را میگید نسخه 5 ؟ درسته ؟

درسته از نظر تعداد SA میشه نسخه پنجم،ولی در واقع شماره دار نبود و گیمرا واسه راحت بودن میگفتن GTA5،نسخه های شماره دار فقط پنجتا هستن و مابقی بدون شماره (Spin off) محسوب میشن!
GTA 1
GTA 2
GTA III
GTA: Vice City ا(4)
GTA: San Andreas ا(5)
GTA IV چهار
GTA V پنج

LevelUp: 10/10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

متای نسخه 360با 39 نقد 98

متای نسخه PS3 با 27 نقد 97

LevelUp تو نقدش میگه:

With Grand Theft Auto V Rockstar has delivered one of the most amazing and awe-inspiring games of this generation

+
XGN 9.8/10 ا(PS3)

linuxx2011
20-09-2013, 00:13
حتی اگه شده از نون شبتون بزنین برین یه کنسول بخرین و اینو بازی کنین برین این کارو بکنین
چون با این جزئیاتی که این بازی داره تا 1 سال حداقل میتونید اینو بازی کنید.
اگه دوستان سرواخ سمبه های بازیو بلدن اینجا عکس نقشه رو بزارن تا بریم ببینیم چون تا بخوایم این جاها رو پیدا کنیم حداقل 10 سالی طول میکشه:n08:

mjorh
20-09-2013, 00:28
خب خبری دیگر ....

اول با چند تا عکس شروع میکنم حال کنید :

30/60 fps lock(swap) lock 1280×720(1920×1080 with black bars like LA NOIRE ) Middle graphics lock Good optimization (GTX 550 50~60fps)

این یارویی که این عکسارو گرفته میگه تستر R* Torrento هست و درحال حاضر دارن رو BETA ی نسخه PC کار میکنن ....

60 فریمش منو کشته :n12:

E.N.A.Y.A.T
20-09-2013, 00:36
با کارت گرافیک من فریم 60 گرفته؟:n04: بابا دمش گرم! پس با یه کارت گرافیک متوسط به بالا میشه بازی رو روی 60 فریم بازی کرد! عالیه!:n10:

kingmohsen
20-09-2013, 01:25
خب خبری دیگر ....

اول با چند تا عکس شروع میکنم حال کنید :

30/60 fps lock(swap) lock 1280×720(1920×1080 with black bars like LA NOIRE ) Middle graphics lock Good optimization (GTX 550 50~60fps)

این یارویی که این عکسارو گرفته میگه تستر R* Torrento هست و درحال حاضر دارن رو BETA ی نسخه PC کار میکنن ....

60 فریمش منو کشته :n12:

این عکس 100درصد فیکه
تستر یه شرکت مهم فقط کارش تست گیمه نه چیز دیگه

اگه دقت کنید توی دسکتاپش نرم افزارهایی مثل نرو (قیمت 129دلار) و فوتوشاپ (حدود700 دلار) اون هم با ویندوز 8 (حدود200 دلار) قیمت دارن
به غیر از اینکه خیلی از بازیهای قدیمی مثل کرایسس 1 و میرور ایج روی سیستمش نصبه و کلی بازیهای دیگه

توی کشورهای دیگه کسی که تستر هست توی سیستمش این نرم افزارها (بخصوص فوتوشاپ و نرو) وجود نداره
و تست بازی پای سیستم خونه انجام نمیشه و توی شرکت بازی سازی انجام میشه

پس مطمئن باشید عکس جعلیه

brain
20-09-2013, 01:50
سلام.

بازیو از هارد اکسترنال رو هارد ps3 کپی کردید ، چقدر طول کشید ؟ من زدم کپی بشه ، زده 250 دقیقه دیگه ، واقعا هم همینطور آروم آروم داره میره.

قراره که دونه دونه موهام سفید بشه تا بتونم آخرش برم تو بازی . چه وضعشه ! :31:

Mool Tee
20-09-2013, 03:04
یکی بیاد به من بگه تروخدا من کلا با محیط دور بازیم مشکل داره فاصله های یکم دور و خیلی دور به شدت افت کیفیت داره و اصلا وقتی تو شهر با ماشین میرم رسما هیچی نمیبینم ! اون دو تیکه تیکه میشه و کلا داغونه ! ماله همه اینجوریه؟ یکی یه کمکی بکنه ! احساس میکنم کیفیت بازی خیلی پایینه ! مشکل تلوزیون هم نیست ! رو رزولیشن 1080p هست ولی داغونه ! یکی یه کمکی میکنه ؟ این عکس ! به لبه ی اجسام نگا کن ! حالا کل شهر اینطوریه ! اینطور که دور اجسام راه راه سیاه هست و قتی حرکت میکنم این راه راه ها میچرخه دوره جسم و مثلا توی شهر دور ساختمونه و ماشین ها !!! من چیکار کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

Leon-117
20-09-2013, 07:06
یکی بیاد به من بگه تروخدا من کلا با محیط دور بازیم مشکل داره فاصله های یکم دور و خیلی دور به شدت افت کیفیت داره و اصلا وقتی تو شهر با ماشین میرم رسما هیچی نمیبینم ! اون دو تیکه تیکه میشه و کلا داغونه ! ماله همه اینجوریه؟ یکی یه کمکی بکنه ! احساس میکنم کیفیت بازی خیلی پایینه ! مشکل تلوزیون هم نیست ! رو رزولیشن 1080p هست ولی داغونه ! یکی یه کمکی میکنه ؟ این عکس ! به لبه ی اجسام نگا کن ! حالا کل شهر اینطوریه ! اینطور که دور اجسام راه راه سیاه هست و قتی حرکت میکنم این راه راه ها میچرخه دوره جسم و مثلا توی شهر دور ساختمونه و ماشین ها !!! من چیکار کنم!!!!!!!!!!
من اینجا چندتا عکس از بازی گذاشتم (پست 1379)
دوستمون imi imi هم تویا ین صفحه عکس گذاشته :
با این عکس ها مقایسه کن بازی خودت رو...........
من خودم دیسک 1 رو روی هارد خود کنسول نصب کردم و دیسک 2 رو روی یه فلش مموری.....

Altairezio
20-09-2013, 08:31
با کارت گرافیک من فریم 60 گرفته؟:n04: بابا دمش گرم! پس با یه کارت گرافیک متوسط به بالا میشه بازی رو روی 60 فریم بازی کرد! عالیه!:n10:

آخه شما به جرئیات تصویر دقت کن شبیه GTA SA شده!:n09::n02:(البته به خاطر نسخه ی بتا بودنشه!)
ولی فک نکنم یه کمپانی به بزرگی RS بیاد این عکسارو بده بیرون اونم با یه PC که تو یه مانیتور متوسط اجرا شده!

Xx Hossein xX
20-09-2013, 09:03
بعضی ریزه کاری های بازی واقعا زیباست.
یه ماشین اسپورت درست درمورن یه مدت طولانی باهاش رانندگی کنید بعد ببریدش یه جای خیلی خیلی ساکت مثل گاراژ پارک کنید.
دیدید ماشین وقتی داغه داره خنک میشه یه صدای تق تق ریز میده؟ همون صداعه میاد :دی
---
قابل توجه دوستانی که هنوز بازی نکردن، توی بازی هم میشه خونه خرید هم گاراژ هم مغازه و حتی فرودگاه. که بعضیاشونم درامد زایی میکنن. مثلا برای فرودگاه برای هر پرواز 7000 دلار به شما پرداخت میشه :دی
---
این ماشینم که بیشتر از 200.000 دلار خرجش کردم :دی

imi imi
20-09-2013, 09:34
آخه حیف این ماشین نیست زیر دست تره ور ؟؟:n02::n06:

mjorh
20-09-2013, 09:36
این عکس 100درصد فیکه
تستر یه شرکت مهم فقط کارش تست گیمه نه چیز دیگه

اگه دقت کنید توی دسکتاپش نرم افزارهایی مثل نرو (قیمت 129دلار) و فوتوشاپ (حدود700 دلار) اون هم با ویندوز 8 (حدود200 دلار) قیمت دارن
به غیر از اینکه خیلی از بازیهای قدیمی مثل کرایسس 1 و میرور ایج روی سیستمش نصبه و کلی بازیهای دیگه

توی کشورهای دیگه کسی که تستر هست توی سیستمش این نرم افزارها (بخصوص فوتوشاپ و نرو) وجود نداره
و تست بازی پای سیستم خونه انجام نمیشه و توی شرکت بازی سازی انجام میشه

پس مطمئن باشید عکس جعلیه

آره خودمم شک داشتم ولی تست کردن بچه ها تو این سایت خارجی ببینن فیک هست یا نه که فیک نبوده ...نمیدونم اونا تو این کارن گفتن فیم نبوده

این حرفتونم خنده داره ها ....من یه گیمر پس نرو رو سیستمم نباشه؟ من یه دکترم پس بازی رو سیستمم نباشه ؟ من یه مهندسم پس فلان نرم افزار نباشه ؟:n02:

درضمن اینا همش شایعس تا وقتی R* تایید نکنه چیزی معلوم نیست ....حالا خبر بود گفتم بزارم ...بحثی بود تو پروفایل . مرسی.

ترور

اسم این بدبختو به انگلیسی بنویسید، Trevor ، چون ملت اشتباهی میخونن Terror!دی! داشتم بازی میکردم یارو گفت: این کرکتر Terror جالبه ! یعنی من همینجوری کپ کردم !

mojtabaivi
20-09-2013, 09:51
آقا بدجور تو کف این بازی ام من....خدا کنه هرچه زودتر این بازی واسه pc هم بیاد
اما تردید دارم که لپ تاپ با کارت گرافیک 650m میتونه اینو اجرا کنه؟
آخه من یه عادت بد که دارم اینه که باید هر بازی رو روی آخرین تنظیماتش اجرا کنم :n02:

a.g g.a
20-09-2013, 10:18
آقا بدجور تو کف این بازی ام من....خدا کنه هرچه زودتر این بازی واسه pc هم بیاد
اما تردید دارم که لپ تاپ با کارت گرافیک 650m میتونه اینو اجرا کنه؟
آخه من یه عادت بد که دارم اینه که باید هر بازی رو روی آخرین تنظیماتش اجرا کنم :n02:

فکر کنم نتونید این بازیو بازی کنید...مگه این که عادتتونو ترک کنید :n02:

سیستم مبارزات تن به تن بازی چه طوره خوبه ؟ مدل Batman و Sleeping Dogsـه یه مثل همون GTA های قدیمی ؟ میشه بدنسازی کرد یا ورزش رزمی یاد گرفت ؟ هیچ کس در مورد مبارزات تن به تن نگفت

نمی دونم برا این بازی بود یا بازی دیگه قبل از انتشارش یه نفر می گفت قراره یه سیستمی تو بازی باشه که هر چی بیشتر تیر بزنیم قدرت نشونه گیری شخصیتمون بیشتر میشه،برا همین بازی بود ؟ همین طوره ؟ کلا میشه مهارت های شخصیت ها رو افزایش داد یا همون طور که اولش هست می مونه ؟

دوستمون از روی کلافگی گفته بود اون حرفو کاملا" معلومه! کاملا" شوخی بود!......(قضیه کلا" به ،په نه په و [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، ربط داشت!):n09::n02:
دوستان اون بحث منتشر شدن برا PC ئو بیخیال بشین تو هر ص یه 2 تا پستی میتونی پیدا کنی که راجع به اون باشه!(احتمالا" دیر منتشر شدن نسخه ی PC به خاطر فروش و استقبال بازی بوده! می خوان جدا جدا محاسبه کنن ببینن چیه نتیجش!که 100% نتیجه ی خوبی میده اینو شرکتای دیگه ام امتحان میکنن منتهی با فاصله ی زمانی کم و در حد روز!که نتیجش استقبال دو چندان هست!اگه دقت کنین بازی هایی که تو یه روز کل نسخه های بازی اعم از PC و کنسول و ... منتشر میشن استقبال کم تری ازشون میشه!این هم به این دلیله که طرف که یه بازی رو برا کنسولش خرید دیگه بلافاصله نمیره برا PCــشم یکی بخره!ولی این کار شرکت RS نشون میده که خیلی واردن ،چون بیشتر کسایی که برا کنسول بازی رو خریدن الان راغب تر شدن برا PC هم بخرن،چون بیشتر کنسولی های دنیا هم بیشتر با نسخه های PC حال میکنن تا کنسول !الان برا بعضی از کنسولی های همین تاپیکم این موضوع پیش اومده!از تاریخشم میشه فهمید که میخوان تقریبا" همزمان با انتشار کنسول های نسل جدید بازی رو برا PC و کنسول های نسل جدید منتشر کنن که فروش خوبی باز داشته باشه!احتمالا" هم بسته های به هم چسبیده میده بیرون!)
از دوستانی ام که عکس و فیلم میزارن تشکر فراوان میکنم یعنی با یه دکمه ی تشکر آدم راضی نمیشه!

گفتم که...با تمام وجود حس می کنم که این پست سرکاریه و شوخیه...

...ولی شما نمی دونید این راک استار نامرد چه کرده با روح و روان جوونای PC باز این دور و زمونه :n02: آدم به حس تمام وجود خودشم نمی تونه اعتماد کنه :n02: (همون تمام وجودی که حس می کرد این پست سر کاریه :n02: ) اصن یه وعضی !

Xx Hossein xX
20-09-2013, 10:45
آخه حیف این ماشین نیست زیر دست تره ور ؟؟:n02::n06:

قشنگ له ترین کاکتر بازیه :دی
تا الان 50.000 دلار هزینه ی بیمارستانش شده. همش میمیره :دی

MOHAMMAD2010
20-09-2013, 11:19
ما که فعلا داریم حسرت میخوریم :n03: شما حال کنین
عکس هم فراموش نشه

Haniiii
20-09-2013, 11:40
Grand Theft Auto V Signature Series Guide رو دانلود کردم ( حالا که xbox یا ps3 نداریم ... :n02: راهنمای بازی رو ببینیم ) 436 صفحه س ... دیگه فردا باید پاشم برم یه گیم نتی چیزی 1 ساعت بازی رو تجربه کنم ... ! :n03:

( لینکش رو میتونم بزارم ؟ یا خلاف قوانینه ؟ :n02: )

MichealJackson
20-09-2013, 12:03
یه وقت برای PC بیاد ، روی کارت گرافیک gt 750m GDDR5 میشه رو very high بازی کرد؟
خدا مرگش بده راک استار رو که داره مرگمون میده.

Haniiii
20-09-2013, 12:04
یه 2 تا عکس از فهرستش :

( برای اینکه صفحه سنگین نشه لینکش رو قرار میدم )

msf66
20-09-2013, 12:05
Grand Theft Auto V Signature Series Guide رو دانلود کردم ( حالا که xbox یا ps3 نداریم ... :n02: راهنمای بازی رو ببینیم ) 436 صفحه س ... دیگه فردا باید پاشم برم یه گیم نتی چیزی 1 ساعت بازی رو تجربه کنم ... ! :n03:

( لینکش رو میتونم بزارم ؟ یا خلاف قوانینه ؟ :n02: )

منم که منتظر pc هستم عجب وصیعتی داریم لینک که بزار حال کنیم
مرسی

afshin-434
20-09-2013, 12:07
بازی کثیف، بی سر و ته، به درد نخور، سَم مطلق برای بچه ها حتی بزرگسال ها!:n21:

MichealJackson
20-09-2013, 12:17

خوب شما بازی نکن:n27:

afshin-434
20-09-2013, 12:21
خوب شما بازی نکن:n27:
من در مورد بازی کردن یا بازی نکردن (خودم یه هرکس دیگری) بحث نکردم. و اصلاً جواب شما ربطی نداشت!
در مورد بازی GTA V نظر دادم. مثل بقیه که میان 20 خط در مورد بازی نظر میدهند.
این یک بازی کثیف هست که ذهن انسان رو مستقیماً تحت تأثیر قرار میده. (به نظر من)
هربازی طبیعی که به معنی خوب بودنش نیست.

MichealJackson
20-09-2013, 12:26
من در مورد بازی کردن یا بازی نکردن (خودم یه هرکس دیگری) بحث نکردم. و اصلاً جواب شما ربطی نداشت!

من که از نسخه سه این بازی تا الان همشو بازی کردم و والا تاثیری هم ندیدم ، شاید رو بقیه بزاره ولی خداروشکر رو ما تاثیری نداشته.

amin 2010
20-09-2013, 13:01
نظرت رو برا خودت نگهدار عزيز :n06:

Haniiii
20-09-2013, 13:04

Grand Theft Auto V Signature Series Guide

مستقیم شده توسط Unexampled Orion ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

MOHAMMAD2010
20-09-2013, 13:18

خدایا به کیا کنسول میدی ! بنازم عدالتو !

star trek
20-09-2013, 13:27
Rockstar has not officialy confirmed GTA V for PC yet let alone the release date but in the meantime you can play this :n02:

Xo0oX
20-09-2013, 13:42

من ارزومه این بازی رو بتونم داشته باشم و بازی کنم.
کنسول بازی ندارم کامپیوترم هم ضعیفه ..
واقعا:n16:

kasra r.m
20-09-2013, 13:47
موقع سویچ کردن روی عکس سه شخصیت یه شماره هست. برای چیه؟

AlexMercer
20-09-2013, 13:53

نظر شما محترم ولی بیان نکنید بهتره. چون در تاپیک های دیگه وقتی نظر بدین حتی اگر درست باشه همه با ذهنیت غلط نظرهاتونو میخونند.

بهرحال gta بزرگترین عنوان بازی های کامپیوتریه و حتی منتقدین هم جرات نمیکنند چیز بدی پشتش بگن

clau
20-09-2013, 13:58
دوستان یک سوالی داشتم این بازی اگه برای pc بیاد روی لپتاپ با کارت گرافیک NVIDIA GeForce GT525M - 1GB راحت بالا میاد( رو بالاترین راحت ) یا نه ممنون میشم اگه یکی جواب بده-

پ.ن: cpu : core i 7 - ram 8gig

Leon-117
20-09-2013, 14:06
موقع سویچ کردن روی عکس سه شخصیت یه شماره هست. برای چیه؟

تعداد ماموریت هایی هست که اون کاراکتر داره..............

Dav0od
20-09-2013, 14:07
دوستان یک سوالی داشتم این بازی اگه برای pc بیاد روی لپتاپ با کارت گرافیک NVIDIA GeForce GT525M - 1GB راحت بالا میاد( رو بالاترین راحت ) یا نه ممنون میشم اگه یکی جواب بده-

فقط به گرافیک نیست ! رم و سی پی یو !؟
ولی با توجه به گرافیکتون میشه مشخصات سخت افزاری لپتاپ رو حدس زد ( اگه بازی خوب پورت بشه ) می تونید بازی رو اجرا کنید ولی روی آخرین تنظیمات فکر نکنم ...

afshin-434
20-09-2013, 14:38

من کنسول ندارم عزیز:n16:. تنها کنسولی که داشتم، SEGA بوده. ولی این SEGA از این لحاظ این که بازیهاش سالم بودند، بهتر از XBOX و PlayStation بود.
اینجوری زود قضاوت میکنید، به خدا هم گیر میدید! جالبه!
ممکنه یکی از عوامل این رفتارها، این بازی ها باشند دیگه.

mjorh
20-09-2013, 14:47
من کنسول ندارم عزیز:n16:. تنها کنسولی که داشتم، SEGA بوده.
اینجوری زود قضاوت میکنید، به خدا هم گیر میدید! جالبه!
ممکنه یکی از عوامل این رفتارها، این بازی ها باشند دیگه.

خب شما حتما سنتون به این بازی نمیخوره ....موقع خرید بازی باید به رده بندیش توجه شه ،این بازی برای افراد +18 طراحی شده و پشت جلد بازی هم محتویات رو هم نوشتن مثل Sexual Contents ,Violence و و و ....خب اگه کسی میبینه جنبه ی اینارو نداره خب بازیو نمیخره و میره سراغ بازی های دیگه ...

dverbame
20-09-2013, 14:50
تعداد ماموریت هایی هست که اون کاراکتر داره..............

یعنی اینقدر اخبار این بازی رو دنبال میکنی... که بدون بازی کردن همه چیشو حفظی...

خدایی دلم برا پی سی بازا سوخت :n03:

afshin-434
20-09-2013, 14:58
خب شما حتما سنتون به این بازی نمیخوره ....موقع خرید بازی باید به رده بندیش توجه شه ،این بازی برای افراد +18 طراحی شده و پشت جلد بازی هم محتویات رو هم نوشتن مثل Sexual Contents ,Violence و و و ....خب اگه کسی میبینه جنبه ی اینارو نداره خب بازیو نمیخره و میره سراغ بازی های دیگه ...
خوب عزیزم جنبه و ... حرفای بی منطقی هست.
الآن از فردا میبینی هر بچه 8 ساله ای داره GTA V بازی میکنه. فقط توی ایران هم فکر نمیکنم این مسئله وجود داشته باشه. ممکنه روش نوشته باشه +18 ولی هر بچه ای بازی میکنه.
حالا +18 هم باشه، یعنی هرکی 18 سالش بشه باید هر چرت و پرتی رو بازی کنه یا نگاه کنه؟
این بازی کلاً مشکل داره. فکر کنم حتی برخی کارشناسان خارجی هم تأیید کردند.
به هر حال من توصیه میکنم این بازی رو انجام ندید. اختیار با شماست.:n16:
این هم آخرین پستم توی این تاپیکه تا کسی از پستای ما بیشتر ناراحت نشه.:n12:

mjorh
20-09-2013, 15:06
الآن از فردا میبینی هر بچه 8 ساله ای داره GTA V بازی میکنه. فقط توی ایران هم فکر نمیکنم این مسئله وجود داشته باشه. ممکنه روش نوشته باشه +18 ولی هر بچه ای بازی میکنه.
حالا +18 هم باشه، یعنی هرکی 18 سالش بشه باید هر چرت و پرتی رو بازی کنه یا نگاه کنه؟

ظرفیت! حالا من خودمونی میحرفم دلیل به بی منطق بودن نیست !

ایران رو من نمیگم ...اینجا هیچ چیز و هیچ کسی سرجاش نیست ، تو هر بحثی منطق "استاندارد" رو درنظر میگیرن دوست عزیز نه استثناعات رو!

شما گیمر" نیستید دوست عزیز و پیشنهاد من هم اینه که در قلمرو ما گیمرا پرسه نزنید چون آخرش.....!

موفق باشید .

GOLDFINCH
20-09-2013, 15:18
وقتی رو PS3 با 30 فریم اجرا میشه، فکر نمی کنم سیستم آنچنانیی بخواد .

اینطور نیست ؟

MOHAMMAD2010
20-09-2013, 15:28
وقتی رو PS3 با 30 فریم اجرا میشه، فکر نمی کنم سیستم آنچنانیی بخواد .

اینطور نیست ؟

حالا شما بزارین بیاد بعد درباره سیستمش بحث کنیم
ولی بسگی داره اگه مثل IV پورت بشه که اگه یادتون باشه خیلی سیستم قوی برای اون زمان میخواست ! در صورتی که بازی ها بعد از IV همچین سیستم قوی نمیخواستن !
امیدوارم درست و حسابی خود راکاستار بده بیرون

manuelcalavera
20-09-2013, 16:23

شما از همونایی که موی دختر بیرون باشه از راه به در میشی ، نه ؟
شما که جنبه رو خارج از منطق میدونید باید بن بشید اصن. از زندگی کردن. چون برای جامعه مضرید.

Reza Azimy_RW
20-09-2013, 16:23

اینا به مسائل فرهنگی طرف مربوطه اگه شما ندید بدیدید با دیدن اینجور چیزا تحریک میشید و ... لازم نیست همرو همسطح خودتون ببینید و واسه بقیه تصمیم بگیرین

AlexMercer
20-09-2013, 16:26

در خارج از کشور بیتشر از ایران محدودیت فروش بازی به افراد زیر سن قانونی حک شده روی cd وجود داره ولی خوب بهرحال همیشه راه گریزی هست از این قوانین.

وقتی شما به سن 18 سالگی میرسی در هر جامعه ای عرف هست که شما یک انسان مستقل هستی و میتونی برای زندگی خودت تصمیم بگیری. در مورد این بازی ها هم همینه میتونی بازی کنی یا نکنی.

از نظر شما چه بازی مشکل و ایراد نداره؟ به نظر شما (طبق دیدگاه شما ) همه بازی ها مضر نیستند؟ یا خشن هستند و میشه در اونها ادم کشت یا پر از صحنه ها و تیکه های جنسی هستند. پس کلا نباید فیلم و سریال دید و بازی کرد درسته؟

کلا شما تو هر تاپیکی میری از بازی انتقاد میکنی فقط. احساس میکنم( قصد توهین یا انگ زدن ندارم اید احساسم درست نباشه) ولی شما تحث تاثیر فروم های دینی و ضد فراماسونری هستین منم یک زمانی بودم!! خیلی پوچ تر از اینه که فکرش رو میکنی.

Mahdi_Moosavi
20-09-2013, 16:56
نمی دونم چه قدر حقیقت داره ...

GTA V PC release date 22 November and PC screenshots ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ts.html)

At least if it isn't a hoax. The UK based website GameSeek offers GTA V PC for pre-order with a release date on 22 November. Despite many rumors, the PC version was not yet announced with a specific date.

It remains a little unclear if GameSeek ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) can actually deliver on that date as we have seen this stuff happening a lot with pre-orders, but rumors have been there for a long time now. The game is offers for £24.75 in preorder.

.
Next to that on Reddit ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) some guy has posted some screenshots of the PC version of the game, he claims to be a Beta tester. Check out the screenshots

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

peysun
20-09-2013, 17:03

ها این جوریه! دوست عزیز ناراحت نشی ولی امثال شما با این طرز تفکر نمی ذارن جامعه رشد کنه.چرا ما خودمون چنین بازی هایی تولید نکنیم؟دوست عزیز توجه کن قرن چندم هستی دیر بجنبی.....و....!

mf.designing
20-09-2013, 17:06

Grand Theft Auto V Signature Series Guide

مستقیم شده توسط Unexampled Orion ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ممنون بابت لینک
اما اگه میشه یه لینک دیگه یا لینک اصلی رو معرفی کنید ! با ای پی من نمیشه دانلود کرد !
AlexMercer
20-09-2013, 17:12

امکان داره عکس ها فتوشاپ باشه یا با برنامه ای داره همزمان از یک مانیتور برای pc و xbox استفاده میکنه.

Haniiii
20-09-2013, 17:16
ممنون بابت لینک
اما اگه میشه یه لینک دیگه یا لینک اصلی رو معرفی کنید ! با ای پی من نمیشه دانلود کرد !

dverbame
20-09-2013, 17:42

GTA V PC release date 22 November and PC screenshots ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ts.html)

At least if it isn't a hoax. The UK based website GameSeek offers GTA V PC for pre-order with a release date on 22 November. Despite many rumors, the PC version was not yet announced with a specific date.

It remains a little unclear if GameSeek ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) can actually deliver on that date as we have seen this stuff happening a lot with pre-orders, but rumors have been there for a long time now. The game is offers for £24.75 in preorder.

.
Next to that on Reddit ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) some guy has posted some screenshots of the PC version of the game, he claims to be a Beta tester. Check out the screenshots

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

در مورد تصاویر که دوستان 1-2 صفحه قبل گفتند .. احتمالا فیک هست

اما احتمال ارائه نسخه پی سی در اون تایم هست .. و دلیلش هم باز چند صفحه پیش یکی از دوستان گفتن .. یکی از سایت ها شروع به پیش فروش برای پی سی برای اون تاریخ کرده و ظاهرا سایت نامعتبری نیست

اما خودش میشه 2.5 ماه دیگه .. چه فایده.. تا اون موقع هم اگه تازه بیاد.. پی سی بازا دق میکنن

2lombe
20-09-2013, 17:49
سلام!

اقیون من نسخه
QUACKخریدم ولی در بعضی مواقع از بازی میپره بیرون و خیلی اعصاب به میرزه حالا به نظر شما برم دم فرئشگاه با نسخه Complex عوض میکنه با مقداری پول بیشتر بهشون بدم؟!:n27::n27::n28:

2lombe
20-09-2013, 18:05
سلام!

اقیون من نسخه
QUACKخریدم ولی در بعضی مواقع از بازی میپره بیرون و خیلی اعصاب به میرزه حالا به نظر شما برم دم فرئشگاه با نسخه Complex عوض میکنه با مقداری پول بیشتر بهشون بدم؟!
:n27::n27::n28:

اقا تو روخدا زود جواب بدید خیلی فوری!

kasra r.m
20-09-2013, 18:10
بالاخره بازیو تموم کردم:n19:
خلاصه چیزی نمیگم در آخر هر کدوم از شخصیتا 23میلیون دلار پول دارن

Dav0od
20-09-2013, 18:13
داستانش به اندازه GTA IV ( نیکو بلید ) طولانی هست !؟

Turok-71
20-09-2013, 18:13
سلام!

اقیون من نسخه
QUACKخریدم ولی در بعضی مواقع از بازی میپره بیرون و خیلی اعصاب به میرزه حالا به نظر شما برم دم فرئشگاه با نسخه Complex عوض میکنه با مقداری پول بیشتر بهشون بدم؟!

:n27::n27::n28:

اقا تو روخدا زود جواب بدید خیلی فوری!
`
آخه جواب چیه سوالتو بدیم؟؟:n23:
جامعه شناس نیستیم که،ببر ببین عوض میکنه یا نه!

(^_^)
20-09-2013, 18:28
بابا بسه دیگه ، از هر 3 پست ، 2 تا برای اینه که PC میاد یا نه !!!!
خودم که فعلا منتظر می مونم با Fifa 14 سفارش بدم برام بیارن : دی
ای کاش R* قابلیت 3D هم می زاشت براش : دی

neon_91
20-09-2013, 18:54

سلام دوست عزیز:n01:نظر شما کاملا محترم است خیلیا در مورد حرفای شما نظر دادن.واسه من اینکه یکی در مورد گیم همچین نظری داشته باشه کاملا طبیعی است دوستان هم زیاد سخت نگیرند:n06:ولی من می خوام یه چیزی رو برای شما بگم.تو دنیای امروز سرگرمی حرف اول و آخر رو میزنه و کلیه کامپنی های بزرگ دنبال راهی هستند که بتونند مردمو سرگرم کنند.خب حالا در مورد خشونت می خوام بگم چه خوب چه بد آدما ذاتا خشونت رو دوست دارند این یه واقعیته واسه همین شرکتا از این فاکتور هم بهره می برن تا مردمو سرگرم کنن ولی اون چیزی که اهمیت پیدا می کنه اینه که این خشونت آسیبی به کسی نزنه.همه این خشونت که در بازی می بینید در واقعیت به هیچ کسی آسیبی نمیزنه یعنی همه چی پشت اون صفحه مانیتور قایم شده و چیزی غیر از اون وجود نداره حالا یه بچه که کارش تقلید کردنه و می تونه رو ذهنش تاثیر منفی بزاره خب طبیعی است نباید بازی کنه چون از اون کارا تقلید می کنه به نوعی.ولی آدمی که به بلوغ رسیده دیگه یعنی توانایی تشخیص خوب و بد رو داره و کاری که می کنه باید بدونه عواقبشو اگه غلطی می کنه دیگه این ربطی به گیم بازی کردن نداره و به خود طرف ربط داره.هر کاری که انسان انجام میده (هرچی که به ذهنت میرسه)ابدا بد نیست مگر اینکه به کسی ضرر برسونه.حالا چه عیبی داره تو دنیای فانتزی خودمون پلیس بازی راه بندازیم و ماشین پلیس بترکونیم.:n20:

emad_rowan
20-09-2013, 20:02
خب امروز چندتا عکس گرفتم از بازی
ببخشید تعدادشون کمه امروز دوربینم قاطی کرده بود قول میدم فردا و روز های بعد با مجموعه کامل برگردم :n01:

--------------------------------------------------------------------------------

این خونه لوکس فرانکلینه
از بس پیچیده و بزرگه هنوز حوصله نکردم همش رو ببینم!

فرانکلین با چاپ (سگش)
میشه چاپ رو صدا زد که همرات توش شهر بیاد سوار ماشین هم میشه اگر هم دعوایی، چیزی شد خوب کمکت میکنه
البته باید مواظب باشین که گمش نکنید. از صداهای ناهانجار خوشش نمیاد مثلا من خودم امروز باهاش داشتم دور میزدم یک ماشین رو ترکوندم با مین یکدفعه فرار کرد به یک بدبختی پیداش کردم. خلاصه مواظب باشید.
یا امکان داره کشته شه، بعضی موقع ها هم میبینی یکهو رفت گوشه خیابون دستشویی کرد! (هه هه)
اگر هم یک سگ دیگه ببینه یا باهاش دعوا میکنه یا جذبش میشه
در کل باحاله

این یک منطقه از شهر بزرگ لس سانتوسه توی شمال شهر
خیلی زیباست همیشه یک حس خوفناک و مخوف درش نهفته ی. مخصوصا اگه شب برید اونجا
درخت ها بلند ، مه همیشه غلیط
یک لوکیشن محشر

ترور ، مایکل ، فرانکلین درحال ریختن نقشه برای یک سرقت عظیم

اینم چهره ی سفارشی سازی شده ی فرانکلین

جذابیت بازی تا حدیه که نمیشه ازش لذت نبرد
دمت گرم راک استار

and-roid2
20-09-2013, 20:14

واقعا این بازی حرف نداره!!
حیف که کنسول نداریم بازی کنیم:n27:

imi imi
20-09-2013, 20:19
آقا امروز رفتم کلوپ با دوستم pes بزنم از یه طرف دیدم بازی کلا شدیدا بیهنایت افت کرده از طرفی دیدم بچه های 12 الی 13 ساله دارن Gta v بازی میکنن منو میگی : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیگه Gta v بازی نمیکنم:n02:

Layken
20-09-2013, 20:47
صنعت گیم امسال 3 تا سیلی محکم زد تو گوش هالیود

اول قلم لوین که با بایوشاک نولان رو به زانو در اورد.
دوم ND که سینماتیک ترین لحظات دنیای سرگرمی رو برامون براورده کرد و با اتمسفر فوق العادش دارابونت و امثال اون رو به زانو در اورد.
سوم فروش میلیونی GTA اونم در روز اول، که کل رکورد های فروش دنیای فیلم رو به زانو دراورد.

amin 2010
20-09-2013, 21:01
حامد نولان با داستان بايوشاك به زانو در اومد !؟ دارابونت با TLOU زمين خورد ؟!
با قسمت Gta موافقم البته ، كه همانا اونم اين نسخش فقط نيست ، هر نسخه ايش كه اومده فروشِ فيلمارو به سخره گرفته :n02:

AlexMercer
20-09-2013, 21:02
صنعت گیم امسال 3 تا سیلی محکم زد تو گوش هالیود

دوم ND که سینماتیک ترین لحظات دنیای سرگرمی رو برامون براورده کرد و با اتمسفر فوق العادش دارابونت و امثال اون رو به زانو در اورد.
سوم فروش میلیونی GTA اونم در روز اول، که کل رکورد های فروش دنیای فیلم رو به زانو دراورد.

در مورد اولیش میشه بحث کرد . چون بحث گیم و داستانش یکم با فیلم نامه متفاوته. و شاید همین داستان بایوشاک در سینما به خوبی روایت نشه.

در مورد gta که واقعا شوکه کنندست.

mjorh
20-09-2013, 21:26

نولان به زانو دراومد؟!!!!:n04: با تمام احترامی که به کن عزیز دارم اما کن حالاحالاها راه داره تا به نولان نابغه برسه ....:n12:
+

امثال GTA V مایه سرافرازی غشر گیمرن !دی!

Turok-71
20-09-2013, 21:32
Slant Magazine ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): 10/10

(360)

Without question, the most involving, top-to-bottom, start-to-finish, out-of-body experience ever presented in a video game

هیترا،،برید خونه هاتون! بالاییم...

Thor God
20-09-2013, 21:38
دوستان بالاخره برای pc میاد یا نه ؟
چه قدر احتمال میدید که بیاد ؟

mjorh
20-09-2013, 21:39
خب تبریک میگم در عرض سه روز
$1 billion
:n12:

در تاریخ کل سرگرمی های جهان سریعترین رکورد فروش !

dverbame
20-09-2013, 21:51
خب تبریک میگم در عرض سه روز
$1 billion

:n12:

در تاریخ کل سرگرمی های جهان سریعترین رکورد فروش !

من موندم... با این فروش... راک استار چش میشه... نسخه پی سی رو هم حالا که دیگه 1 هفته گذشته رلیز کنه... سودش رو که کرده .. چقدر دیگه میخواد سود کنه ؟؟؟ :n03: لاقل زمان رلیز رو رسما اعلام کنه... ما بیچاره ها رو هم در نظر بگیره

پ.ن : به اون عزیزانی که به پست های راجب نسخه پی سی اعتراض میکنن .... بابا ما ها هم قصد نداریم اسپم بدیم...

شما ها همش میاید تعریف میکنید از این بازی... ادم دیوانه میشه... ما هم مدت هاست منتظر این بازی بودیم ...کلی سیستم ارتقاء دادیم و.... که بتونیم راحت این بازی رو بازی کنیم... درکمون کنید..:n27::n28:

ali_agha1981
20-09-2013, 22:53
از مدیران انجمن بازی خواهش میکنم جلوی تیتر تاپیک بازی بنوسید "حتما پست اول تاپیک خوانده شود..."
و توی پست اول تاپیک اون بالا با فونت درشت بنویسن که آقا جان ::

این بازی حالا حالا ها برای PC نمیاد لطفا اینقدر سوال نپرسید...!!!!
به خدا هیچکی اینجا نمیدونه این بازی برای PC کی میاد..!!! (خود RockStar هم شاید ندونه !:n09:)
ولی مطمئن باشید برای PC منتشر میشه حداکثر 6 ماه پس از عرضه نخسه کنسولی درست مثل GTA IV...
افتاد الان ؟؟؟؟ :n02:

AF-Y
20-09-2013, 22:58
از مدیران انجمن بازی خواهش میکنم جلوی تیتر تاپیک بازی بنوسید "حتما پست اول تاپیک خوانده شود..."
و توی پست اول تاپیک اون بالا با فونت درشت بنویسن که آقا جان ::

این بازی حالا حالا ها برای PC نمیاد لطفا اینقدر سوال نپرسید...!!!!
به خدا هیچکی اینجا نمیدونه این بازی برای PC کی میاد..!!! (خود RockStar هم شاید ندونه !:n09:)
ولی مطمئن باشید برای PC منتشر میشه حداقل 6 ماه پس از عرضه نخسه کنسولی درست مثل GTA IV...
افتاد الان ؟؟؟؟ :44:

برا ما که افتاده منتهی بعضی افراد میخوان به بهونه ی نسخه پی سی پستاشونو زیاد کنن که کور خوندن:n09::n09:
ادمینا مثه شیر نشستن پست حفظ میکنن.... این پست منم فک کنم حفظ کنن:n08:

MILAD MGH
20-09-2013, 23:12
این ویدیو رو حتماَ دانلود کنید:

I-Tech
20-09-2013, 23:36
این ویدیو رو حتماَ دانلود کنید:

خیلی قشنگ میزنه! مخصوصا اون ۲تا آخریا رو:دی

linuxx2011
21-09-2013, 00:19
سلام:
من یه مشکلی دارم و اون اینکه سی دی 1 نصب کردم و بازیو با سی دی 2 اجرا کردم اما گاهی اوقات یه هو از وسط بازی میپره بیرون و خود بازی یه پیام میده.
البته من الان پیامشو دقیق نمیدونم چیه اما خود بازی پیام میده.
کسی میتونه راهنمایی کنه؟
من تا الان ایکس باکس نداشتم واسه این بازی لعنتی رفتم یه ایکس باکس جور کردم:n02:
ممنون کمک کنید.

imi imi
21-09-2013, 07:17
سلام:
من یه مشکلی دارم و اون اینکه سی دی 1 نصب کردم و بازیو با سی دی 2 اجرا کردم اما گاهی اوقات یه هو از وسط بازی میپره بیرون و خود بازی یه پیام میده.
کسی میتونه راهنمایی کنه؟
ممنون کمک کنید.

اول دیسک دو رو بذار بازیو اجرا کن خودش پیام میده دیسک 1 بعد اون موقع دیسک 1 رو بذار و نصب کن

REZAHOSEYNGANI
21-09-2013, 08:47
دوستان چطوری پول در بیاریم؟!
رمز پول نیومده هنوز؟!

Leon-117
21-09-2013, 08:50
دوستان چطوری پول در بیاریم؟!
رمز پول نیومده هنوز؟!
رمز پول هنوز نیومده،شما چقدر بازی کردید؟
دزدی از ماشین های حمل پول،دزدی از مغازه ها،سرمایه گذاری تو بورس،خرید ملک های مختلف(سینما،فرودگاه و ....) و صد البته دزدی های بزرگ داخل بازی از راه های پول در آوردن هستن.........

Mool Tee
21-09-2013, 08:57
این بازی anti-aliasing نداره نه؟ واسه همین گرافیکه ماله من داغونه ! مال همه داغونه ! این لینکو ببینید ! منم همین مشکل رو دارم ! ولی گفتن ماله همه همینجوریه ! که داداش Leon فک کنم نفهمیدین من دقیقا چه مشکلیو میگم !

ششs

mojtaba_tanha
21-09-2013, 09:11
منم بازي رو تا 15% بازي كردم از نظر گيم پلي و گرافيك و صدا گذاري و ... فوق العاست فقط يه جاي قزيه گير داره يا شايد واسه من اينجوريه صحنه اي كه مايكل اومد تو خونه زنش و با يكي ديد بعد رفتارش خيلي طبيعي بود كه حقيقتا اين موضوع واسه من شده يه چالش كه بفهمم سياست راك استار تو اين مورد چي بوده؟ (من و ياد سريالاي ف ا ر س ي و ا ن انداخت)

Leon-117
21-09-2013, 10:07
این بازی anti-aliasing نداره نه؟ واسه همین گرافیکه ماله من داغونه ! مال همه داغونه ! این لینکو ببینید ! منم همین مشکل رو دارم ! ولی گفتن ماله همه همینجوریه ! که داداش Leon فک کنم نفهمیدین من دقیقا چه مشکلیو میگم !
والا اون دفعه اول که مشکلتو گفتی اصلا متوجه نشدم :| ولی دیشب که مجبور شدم xbox رو به مانیتور وصل کنم و بازی کنم این مشکل بیشتر به چشمم اومد،شما هم از مانیتور استفاده مینی؟
روی TV این مشکل رو خیلی راحت میشه نادیده گرفت و به نظرم اگه در مورد گرافیک خیلی هم سخت گیر باشید بعد 15-20 دقیقه عادی میشه و اصلا به چشم نمیاد............
من در مورد اطلاعات گرافیکی/تکنیکی بازی اطلاعات خاصی ندارم ولی فکر کنم بازی anti-aliasing داره ولی فقط برای آیتم ها/مکان های نزدیک،چون مثلا اگه کنار یه دیوار یا ماشین وایسید،این مشکل دیگه وجود نداره و توی اجسام دور این مشکل دیده میشه......
+
Mojtaba_tanha :
اینجور توضیحات در مورد بازی رو توی اسپویلر بزاری بهتره

SIMON137
21-09-2013, 10:22
اورجینالش تو ایران چند درمیاد ؟
به نظرتون 360 رو بگیرم یا ps3 ؟

Xx Hossein xX
21-09-2013, 10:27
اورجینالش تو ایران چند درمیاد ؟
به نظرتون 360 رو بگیرم یا ps3 ؟

بعید میدونم ارجینالش فعلا باشه.
ولی اگه باشه حدود 60 دلار و تقریبا 200 تومن.
Xbox360 بگیرید باید دیسک اورجینال داشته باشید که شاید پیدا نشه.
PS3 رو انگار میشه پول رو پرداخت کرد و آنلاین بازی رو با حجم 16 گیگ و ارجینال دانلود کرد.
بنده توی کنسول های نسل فعلی X360 رو ترجیح میدم توی نسل بعدی PS4 :دی
چند ماه هم اگه بتونید صبر کنید خرید کنسول های نسل بعدی عاقلانه تره.

mjorh
21-09-2013, 10:30
خب Gamespot دیگه تحمل کامنت های بیشمار علیه نقد این بازی نداشته و یک ویدئو دررابطه با این موضوع که چرا 9 داده شده رو وبسایت گزاشته که جالبه ببینید :

FEEDBACKULA GAMESPOT GTA V ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

SIMON137
21-09-2013, 11:13
بعید میدونم ارجینالش فعلا باشه.
ولی اگه باشه حدود 60 دلار و تقریبا 200 تومن.
Xbox360 بگیرید باید دیسک اورجینال داشته باشید که شاید پیدا نشه.
PS3 رو انگار میشه پول رو پرداخت کرد و آنلاین بازی رو با حجم 16 گیگ و ارجینال دانلود کرد.
بنده توی کنسول های نسل فعلی X360 رو ترجیح میدم توی نسل بعدی PS4 :دی
چند ماه هم اگه بتونید صبر کنید خرید کنسول های نسل بعدی عاقلانه تره.

راستیتش قصد رفتن روی کنسول رو فعلا ندارم
به صرف این بازی خواستم یه کنسول دست دو بگیرم که صرفا اورجینال بخوره و کپی خور نباشه + یه v اورجینال که هم از نظر قیمت برای خرید به صرفه هم با ضرر کمتر فروش بره

Mool Tee
21-09-2013, 11:22
والا اون دفعه اول که مشکلتو گفتی اصلا متوجه نشدم :| ولی دیشب که مجبور شدم xbox رو به مانیتور وصل کنم و بازی کنم این مشکل بیشتر به چشمم اومد،شما هم از مانیتور استفاده مینی؟
روی TV این مشکل رو خیلی راحت میشه نادیده گرفت و به نظرم اگه در مورد گرافیک خیلی هم سخت گیر باشید بعد 15-20 دقیقه عادی میشه و اصلا به چشم نمیاد............
من در مورد اطلاعات گرافیکی/تکنیکی بازی اطلاعات خاصی ندارم ولی فکر کنم بازی anti-aliasing داره ولی فقط برای آیتم ها/مکان های نزدیک،چون مثلا اگه کنار یه دیوار یا ماشین وایسید،این مشکل دیگه وجود نداره و توی اجسام دور این مشکل دیده میشه......
+
Mojtaba_tanha :
اینجور توضیحات در مورد بازی رو توی اسپویلر بزاری بهتره

اره دادا دقیقا ! به نظرم اگه anti aliasing استفاده میشد دیگه xbox نمیکشید ! من با مانیتور بازی میکنم ! اگه به tv وصل کنی مشکل نداره ! فقط من چشم ضعیفه باید عینک بزنم :n02:

imi imi
21-09-2013, 11:34
منم بازي رو تا 15% بازي كردم از نظر گيم پلي و گرافيك و صدا گذاري و ... فوق العاست فقط يه جاي قزيه گير داره يا شايد واسه من اينجوريه صحنه اي كه مايكل اومد تو خونه زنش و با يكي ديد بعد رفتارش خيلي طبيعي بود كه حقيقتا اين موضوع واسه من شده يه چالش كه بفهمم سياست راك استار تو اين مورد چي بوده؟ (من و ياد سريالاي ف ا ر س ي و ا ن انداخت)

چون که بار اولش نبود که تنیس یاد میگرفت ورزش های دیگه هم مثل دوچرخه سواری و شنا و ... هست:n09: . به خاطر همین مایکل عادت کرده. ولی باز با این وضعیت عکس العملش خیلی خوب بود:n02:

manuelcalavera
21-09-2013, 11:39
سلام:
کسی میتونه راهنمایی کنه؟
ممنون کمک کنید.

منم مث ِ تو سر ِ این بازی ایکس باکس گرفتم و چون مشکل زیاد داشتم باهات هم دردی میکنم. ولی یه توصیه ، همیشه این چیزایی رو که میبینی اول توی نت سرچ کن ببین کسی مشکلتو داشته یا نه ... حالا من راه هایی که باید بریو میگم.
بازی وقتی خودش میپره بیرون یعنی نسخه ی دی وی دیت برنرمکس نیست ( احتمال دیگه ای هم داره ولی همون بیشترینه ). برای حل این مشکل دیسک دو رو روی USB اینستال کن. اگه نشد سعی کن نسخه ی برنر مکس رو گیر بیاری و اگر هیچ کدوم نشد روی هارد نصب کن. ( اگه حوصله ی نسخه ی برنرمکس گیر آوردن نداشتی رو هارد نصب کن بره ولی خب یه مقداری گرافیکش - یه خورده - به مشکل میخوره. )
وقتی اون ارور رو میده ( ارور Authorize رو میگی ، و بعدش هم ایکس باکس ریست میشه ) احتمال زیاد بن هستی و یا یه مشکل دیگه ای پیش اومده که راهش اینه :
- یه سری آهنگ بریز روی USB و بزن به ایکس باکس
- از توی منوی میوزیک Play کن و وقتی شروع به خوندن کرد آهنگ رو بازیو اجرا کن
- بذار موزیک تا بیست دقیقه نیم ساعت پخش بشه ( میتونی با زدن دکمه ی ایکس باکس روی دسته و رفتن به راست ، از اونجا صدای آهنگ رو کم کنی )
- بعد از بیست دقیقه نیم ساعت از همون منویی که وسط بازی میزنی با دکمه ی ایکس باکس روی دسته ، موزیک رو استاپ کن. این باعث میشه اون ارور رو دیگه نده.

آره علی. من دو سه روز اول دیوانه شدم سر این تصویری که توی مانیتور گرفتم. فکر میکردم مشکل از پورت HDMI هست ولی با DVI هم همین مشکل بود. وقتی بازی روی 720p ران میشه ، روی مانیتور خیلی افتضاح میشه چون چگالی پیکسل بالا میره و ایرادات خیلی به چشم میاد. توی فروم ها بگردی میبینی ملتی که مثِ من PC باز بودن اصن باورشون نمیشه این گرافیکو.

dverbame
21-09-2013, 12:22
خب Gamespot دیگه تحمل کامنت های بیشمار علیه نقد این بازی نداشته و یک ویدئو دررابطه با این موضوع که چرا 9 داده شده رو وبسایت گزاشته که جالبه ببینید :

FEEDBACKULA GAMESPOT GTA V ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

جواب منطقی نداشت باز هم... فقط داشت دعوا میکرد که دیگه تحمل ندارم :n08:

خوب بابا واقعا دلایلشون جالب نبود... مثلا برای بازی که محتواش کلا بکش بکشه.. بگن خوشونت... عجبا :n13:

AF-Y
21-09-2013, 12:59
تعداد signature ها به 503k رسید ولی نمیدونم چرا باز ماکسیمم رو به 1 میلیون افزایش دادن....:n04::n04: فک میکنم سر کار گذاشتن ملت رو....

linuxx2011
21-09-2013, 13:01
منم مث ِ تو سر ِ این بازی ایکس باکس گرفتم و چون مشکل زیاد داشتم باهات هم دردی میکنم. ولی یه توصیه ، همیشه این چیزایی رو که میبینی اول توی نت سرچ کن ببین کسی مشکلتو داشته یا نه ... حالا من راه هایی که باید بریو میگم.
بازی وقتی خودش میپره بیرون یعنی نسخه ی دی وی دیت برنرمکس نیست ( احتمال دیگه ای هم داره ولی همون بیشترینه ). برای حل این مشکل دیسک دو رو روی USB اینستال کن. اگه نشد سعی کن نسخه ی برنر مکس رو گیر بیاری و اگر هیچ کدوم نشد روی هارد نصب کن. ( اگه حوصله ی نسخه ی برنرمکس گیر آوردن نداشتی رو هارد نصب کن بره ولی خب یه مقداری گرافیکش - یه خورده - به مشکل میخوره. )
وقتی اون ارور رو میده ( ارور Authorize رو میگی ، و بعدش هم ایکس باکس ریست میشه ) احتمال زیاد بن هستی و یا یه مشکل دیگه ای پیش اومده که راهش اینه :
- یه سری آهنگ بریز روی USB و بزن به ایکس باکس
- از توی منوی میوزیک Play کن و وقتی شروع به خوندن کرد آهنگ رو بازیو اجرا کن
- بذار موزیک تا بیست دقیقه نیم ساعت پخش بشه ( میتونی با زدن دکمه ی ایکس باکس روی دسته و رفتن به راست ، از اونجا صدای آهنگ رو کم کنی )
- بعد از بیست دقیقه نیم ساعت از همون منویی که وسط بازی میزنی با دکمه ی ایکس باکس روی دسته ، موزیک رو استاپ کن. این باعث میشه اون ارور رو دیگه نده.

یا خدا کی میره این همه راهو:n02:
این دی وی دی هایی که من خریدم روش نوشته 100 درصد و خود فروشنده هم گفت 100 درصده
از همونجایی که خریدم دی وی دیو چند نفر هم همین مشکلو داشتند و میگفتن کلا همینجوریه باید هر دفعه خودت بازیو سیو کنی حل میشه.

خیلی ممنون از راهنماییت

=CYBER=
21-09-2013, 13:18
دوستان عزیز رو ایکس باکس شب ها رنگ سیاه برای شما هم مشکل داره ؟

Leon-117
21-09-2013, 13:38
دوستان عزیز رو ایکس باکس شب ها رنگ سیاه برای شما هم مشکل داره ؟

چه مشکلی؟
اگه اشتباه نکنم mehdi-cinema (احتمالا یوزرشون رو درست ننوشتم :دی ) هم مشکل داشتن با رنگ های تیره........

emad_rowan
21-09-2013, 13:41
عجب داستان فراگیری داره... با اومدن این اثر شاهکار چند وقتیه بازی های دیگم داره خاک میخوره!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

در یک بعد از ظهر گرم در پارکینگ روبروی خونه ترور
یک آدم فوق روانی که تیپ زده!‌:دی

.
.
.
.

ترور در حال خرید ماسک برای یک سرقت عظیم
(سرقت های بازی مخصوصا سرقت های بزرگش، بشدت بشدت لذت بخشه... خیلی طبیعی تر شده، همین جور یکدفعه الکی نمیشه همه ی کارها رو انجام داد. از یکی دو هفته قبل نیاز به برنامه ریزی داره. یک هفته مرحله ها رو میری تا آخر بتونی مجال سرقت رو فراهم کنی. یکی از دوستات که اسمش لستر پاهاش نیمه فلجه نمیتونه خوب راه بره. این بنده خدا اکثر نشقه کشی سرقت ها رو میچینه. بعد یک چند نفر دیگه هم از گروه های دیگه استخدام میکنی.... در نهایت پیش به سوی میلیارد شدن! هوووورااااا)

.
.
.
.
.

فرانکلین جوان
بعضی از مسئولیت های اساسی در یک دزدی بزرگ بر دوش فرانکلینه که بدیهی است از پسش بر میاد

.
.
.
.
.

مایکل در استخر خونگیه خودش
به جزئیات صحنه نگاه کنید... واقعا محشره
یک نمونش خیس شدن پاچه ی مایکل

.
.
.
.

یک غروب دل انگیز با مایکل
(فکر میکنم این عنوان کوتاه برای این عکس کافی باشه)

.
.

​دفعه ی بعد با مناطق زیبای شهر برمیگردم

2lombe
21-09-2013, 18:02
اقا من فلشمو وصل میکنم این ارور میده: There was a problem performing that action