مشاهده نسخه کامل
: Grand Theft Auto V
صفحه ها :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
The Rover
14-08-2013, 09:48
عکسای فقلاده ایه...بازی خیلی عالیه، حتی بهتر از call of duty gost
و با این خبر خوشحال کننده ای که مدیر انویدیا به pcـباز ها داده دیگه نمیشه به راحتی صبر کرد و انتظار خیلی آزار دهنده شده.
+
حتی خبر هایی به گوش میرسه که قراره شخصیت مخفی چهارمی هم تو بازی وجود داشته باشه و بعدا بازیباز ها رو غافلگیر کنه...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نصب بنر هم تموم شد به سلامتی :n02::n10:
emad_rowan
14-08-2013, 12:17
Nvidia به اشتباه خود اعتراف کرد : خبر نداریم که GTA V برای pc عرضه می شود یا خیر !
اگر اخبار دیروز را دنبال کرده باشد ، حتما می دانید که Chris Evenden مدیر ارشد Nvidia اعلام کرده بود که بازی Grand Theft Auto V در پاییز امسال برای pc خواهد آمد و احتمالا با چنین اطلاعیه ای دلخوری Rockstar Games را هم برانگیخته است . ولی حال امروز Nvidia با عقب نشینی خود آب پاکی را بر روی دست طرفداران pc ریخت و فاش کرد که خبر ندارد که GTA V برای pc عرضه می شود یا خیر.در این آشفته بازار مربوط به خبرهای عرضه ی GTA V بر روی pc ، شرکت Nvidia با انتشار یک بیانیه عقب نشینی خود را در این مورد اعلام کرد و توضیحاتی را در این مورد ارایه داده است که در زیر می توانید بخوانید :
لطفا به این اطلاعیه توجه داشته باشید ، در هنگام اعلام درآمدهایمان در روز پنج شنبه ، تیم سرمایه گذاری ما لیستی از بازی های مهمی که گیمرها در پاییز امسال بر روی pc خود تجربه خواهند کرد را اعلام کرد و این لیست شامل Grand Theft Auto V هم بود. این بیانیه به طور کلی برای شور و شوقی که در صنعت بازی است اعلام شده بود و نه این که NVIDIA بگوید که از دانش خاصی برخوردار است . باید بگوییم که NVIDIA هیچ گونه اطلاعاتی در مورد امکان انتشار نسخه ی pc بازی Grand Theft Auto V ندارد و ما از خطایی که در این مورد داشتیم پشیمان هستیم.
یک بار دیگر امید گیمرهای PC با شنیدن چنین خبری نقش بر آب شد و فقط دیگر می توان به تاییدیه خود استدیوی راک استار برای انتشار GTA V بر روی pc اعتماد کرد.GTA V در تاریخ ۲۶ شهریور برای PS3 و ایکس باکس ۳۶۰ منتشر می شود.
منبع:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا رو شکر ما که ps3 داریم :n01:
The Rover
14-08-2013, 12:22
کاملا واضحه rockstar انویدیا رو مجبور کرده تا اینو بگه و حرفشو پس بگیره
معلوم نیس چه مبلغی بهشون دادن تا راضی بشن خبرو تکذیب کنن...
K!ng of th3 K!ngs
14-08-2013, 16:25
آره بابا مطمئن باشید به خاطر همین دلیلی که انویدیا گفته هم که شده برای PC میاد... :D آخه مگه میشه یکی از مشهور ترین بازی های تاریخ برای pc نیاد؟
ESETNOD.BIZ
14-08-2013, 20:26
حیفه برای pc نیاد:n28:
playstation 3
14-08-2013, 23:25
ای بابا این بحث pc رو تموم کنید مطمِین باشید میاد منتها سال دیگه همین موقع
Leon-117
15-08-2013, 13:41
^
جا داره منم اضافه کنم که این رونمایی به وقت ما ساعت 6:30 میشه..............
لینک ویدئو معرفی مولتی پلیر بازی : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دوستان اگر کسی می تونه لینک رو مستقیم کنه .
آخر بازی هست ، بنده کف کردم در حال حاضر :n09:
Watch Dogs :n08:
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])GTA Online - Announcement Trailer
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Leon-117
15-08-2013, 19:01
حتما ویدئو GTA Online رو ببینید.
من فکر میکردم یه مولتی پلیر معمولی هست،از اونی که فکر میکردم خیلی خیلی بزرگتر هست.
ویرایش:من دقیقا متوجه نشدم این قضیه 1 اکتبر رو :دی
death match و race ساختن از همون روز انتشار بازی قابل استفاده هستن،ولی بقیه قابلیت ها 1 اکتبر بصورت دانلودی میان یا اینکه روی دیسک هستن و 1 اکتبر فعال میشن؟
با توحه به توضیحاتی که cvg داده فکر کنم دانلودی باشه.............
دوستان
دقیقا چند روز دیگه باید صبر کنیم تا بتونیم این بازی رو روی ایکس باکس داشته باشیم؟!!! :n02:
اصلا آدم میمونه چی بگه ! درسته که هنوز بازی منتشر نشده ولی بعید میدونم کسی جرائت کنه زیر 10 بده به این شاهکار عظیم الجثه! :n12:
دقیقا چند روز دیگه باید صبر کنیم تا بتونیم این بازی رو روی ایکس باکس داشته باشیم؟
32 !
CRIS Joon CR7
15-08-2013, 22:03
تصاویر جدید از بخش چند نفره ی بازی :
عجب آنلاینی بشه:n24:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
وای خدایا دقیقا عکس ها منو یاد سان اندریاس میندازه مخصوصا کویر و کوه هاش......
دوستان موتور کراس و ماشین های سنگین تو زیاد هست یا نه تراکتور هم داره این تراکتور خدا کنه توش باشه خیلی خیلی حال میده یادمه تو سان اندریاس 24 تا از تراکتور ها رو دونه دونه به هم وصل کردم عجب حالی میداد:n19::n19::n19:
این اسکرین شات ها واقعا فوق العاده هستن
دارم تریلر مولتی رو دانلود میکنم کف کردم ببینم چطوری
اینجا برا کسی آشنا نمیزنه ؟ :n09::n02:
amir raya
15-08-2013, 22:38
تو سن بود نهههه؟ مطمئنننم!!!
shahabaliboys
15-08-2013, 23:02
به نظر همون میدون گاهی تو سن آندریاس میاد که خونه توش داشتی بسیاری از ماموریت ها هم از اینجا استارتش بود :n02:
AlexMercer
15-08-2013, 23:08
GTA هنوز نیومده Pay Day 2 رو نابود کرد!
بهتره سایر گیمر ها و تولید کنندگان بازی قبل از مقایسه بازی هاشون با GTA یکم فکر کنند که بعد ها اینجوری تحقیر نشن امثال WATCH DOGS- MAFIA-SAINT ROW !
ببخشید دوستان جریان این Pay Day 2 چیه ؟
راستی من بر خودم واجب می دونم برای اون بحثی که پیش آوردم که به مقایسه این بازی با Watch Dogs انجامید،از همه دوستان معذرت بخوام،آغا یه اشتباهی کردیم :n02:
البته اونم بازی قشنگی باید باشه ولی نباید با GTA مقایسه میشد...
AlexMercer
16-08-2013, 10:03
ببخشید دوستان جریان این Pay Day 2 چیه ؟
راستی من بر خودم واجب می دونم برای اون بحثی که پیش آوردم که به مقایسه این بازی با Watch Dogs انجامید،از همه دوستان معذرت بخوام،آغا یه اشتباهی کردیم :n02:
البته اونم بازی قشنگی باید باشه ولی نباید با GTA مقایسه میشد...
یک بازی اول شخصه co op سرقته! تازه منتشر شده تجربه انلاینش توصیه میشه
اینم تریلر بخش آنلاین بازی با حجم کمتر برای اونایی که مثل من با گوشین یا این که دیال آپ دارن،با حجم 15 مگابایت،هم تو رودفایل گذاشتم هم مدیافایر
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
bache pooldar
16-08-2013, 15:05
امیدوارم تکراری نباشه:n11:
Leon-117
17-08-2013, 18:05
معلوم شده کی میاد ؟
خیلی وقته معلوم شده کی میاد!
17 سپتامبر که دقیقا میشه 1 ماه دیگه............
انشالله اگه یا مووووولا علی بخواد واسه pc نمیاد دیگه ؟
SADEGH 7
17-08-2013, 18:56
انشالله اگه یا مووووولا علی بخواد واسه pc نمیاد دیگه ؟
هنوز رسما تایید نشده.
ولی شایعه های مختلف وجود داره که با یه سرچ ساده تو گوگل می شه خیلی هاشو دید.
manuelcalavera
18-08-2013, 11:36
بعضی از کامنتای ملت زیر پست ِ راک استار توی فیسبوق خیلی جالبه
If you havent lost your Virginity before this comes out, you never will
Teenage pregnancy is about to drop to 0%
:n02:
K!ng of th3 K!ngs
18-08-2013, 19:47
اون کامنت دومی خیلی باحاله :DDDD
حدود 28 روز تا عرضه رسمی این بازی :دی
بدون نصب DVD 2 توی X360 ، بازی بالا نمیاد ؟
حالا فلش 8G از کجا بیارم :|
supermax15
19-08-2013, 21:41
این بازی روی ps4 هم میاد؟
بازی های ps3 روی ps4 اجرا میشن؟
بدون نصب DVD 2 توی X360 ، بازی بالا نمیاد ؟
نه ، یکی از دی وی دی ها برای نصب هست یکی هم برای بازی :دی
27 روز وقت داری هنوز ، گیر میاد :n09:
Leon-117
19-08-2013, 22:20
البته باید فلش 16 گیگ بگیری.
(فلش های 8 گیگ حجم قابل استفادشون 7 گیگه حدودا........)
ویدئوی جدید درباره ی ماشین ها و customization :
Youtube ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Turok-71
20-08-2013, 15:38
There are around 700 missions in GTA Online
700 ماموریت در بخش آنلاین!! متای اعظم در انتظار است...
+
رئیس راک استار طی یک مصاحبه به طور غیر مستقیم گفته که بازی برای کنسول های جدید هم عرضه خواهد شد :n19::n09:
WACHDOGS
21-08-2013, 20:54
از نظر من این یک انقلاب بزرگ در سری بازی های GTA است! بی صبرانه منتظرش هستم.:n02:
این تریلر اخری بد جوری دل منو برد !!
مخصوصا اخرش که لوگو راکستار میاد و اون صدای مخصوصش !!
دلم خواست وحشتناک.یاد san andreas افتادم که لوگو میومد و با اسپری میکشیدن !!
واییییییییییییییی
kingmohsen
21-08-2013, 21:30
ویدئوی جدید درباره ی ماشین ها و customization :
Youtube ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک مستقیم بدید لطفا
امیدوارم تکراری نباشن عکس ها
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خبر جدید : از این به بعد باید از پمپ بنزین ها ، بنزین بزنید به ماشین واگرنه خاموش میشه :n02::n09::n05::n10:
GOLDFINCH
22-08-2013, 21:41
خیلی بد میشه که :n02:
از نظر من خوب شده :دی
یه خبر جدید هم اینکه اگه تو خیابونا مثل آدم رانندگی نکنید پلیس حالتون رو میگیره :دی
یعنی لازم نیست بزنید یکی رو له کنید تا پلیس بیفته دنبالتون :دی کافیه از سرعت مجاز بیشتر برید و ...
AlexMercer
22-08-2013, 21:53
این حس رو نه تنها مایکل بلکه همه گیمر ها دارن! اصلا Saint Row مقابل GTA مثل جاستین بیبر مقابل جان لنون کبیر میمونه!!!
majid322
22-08-2013, 22:02
خبر جدید : از این به بعد باید از پمپ بنزین ها ، بنزین بزنید به ماشین واگرنه خاموش میشه :n02::n09::n05::n10:
به به این ارزوی دیرینه ی من از نسخه های قبلی GTA تا الان بود .... تو هر GTA سعی میکردم با مود و ..... اینکارو بکنم اما هیچ وقت موفق نشدم :دی
GOLDFINCH
22-08-2013, 22:04
ولی جالبه فرض کنید تو یه جاده ی کوهستانی برای گرفتن بنزین وایسی کنار جاده تا مردم بهت بنزین بدن یا مثلاً تا پمپ بنزین پیاده بری [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](18).gif
Leon-117
22-08-2013, 22:12
یه خبر جدید هم اینکه اگه تو خیابونا مثل آدم رانندگی نکنید پلیس حالتون رو میگیره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه میشه منبع این خبر ها رو بزارید.
توی سایت های خبری من همچین چیزایی ندیدم،خود سایت راک استار هم نمیدونم چش شده برا من باز نمیشه.......
اگه میشه منبع این خبر ها رو بزارید.
توی سایت های خبری من همچین چیزایی ندیدم،خود سایت راک استار هم نمیدونم چش شده برا من باز نمیشه.......
در مورد پمپ بنزین ، من از اینجا خوندم ، چند تا سایت دیگه هم نوشته :
در مورد پلیس تو پادکست IGN شنیدم که گفت اگه سرعتتون زیاد باشه پلیس می تونه دستگیرتون کنه .
درمورد پمپ بنزین به نظر من بهتر بود توی تنطیمات میذاشتن هر کس خواست فعالش کنه هر کس نخواست نکنه !
شاید یکی بخواد بازیش به واقعیت نزدیک باشه یکی هم حوصله این کارا رو نداشته باشه،نخواد وقتشو هدر بده
توی خود سایتشم گفته این طرح هم موافق داره هم مخالف !
کاش قسمتای ناجور بازی رو کمتر می کردن(متوجه منظورم که میشین:n02:)
من به خاطر همین مسایل iv رو نتونستم درست بازی کنم(یکی دو مرحله بیشتر نتونستم برم)
همش باید با ترس و لرز رفت جلو که نکنه یه دفعه موقع رد شدن یکی از اعضای خانواده از جلو کامپیوتر یه اتفاق ناجور تو اون مرحله ای که هستی بیفته(متوجه منظورم که میشید ؟! :n02:)
کلا این جور چیزا بده :n02:
reza4024
23-08-2013, 00:55
من به خاطر همین مسایل iv رو نتونستم درست بازی کنم(یکی دو مرحله بیشتر نتونستم برم)
همش باید با ترس و لرز رفت جلو که نکنه یه دفعه موقع رد شدن یکی از اعضای خانواده از جلو کامپیوتر یه اتفاق ناجور تو اون مرحله ای که هستی بیفته(متوجه منظورم که میشید ؟! :n02:)
اگه نظر منه من که میگم واسش هات کافی هم بذارن مثل سن اندریاس عالی میشه :n02:
Gladiator.2013
23-08-2013, 01:15
بلاخره واسه Pc کی میاد ؟ یعنی باید 2 ماه بعد از انتشار بازی صبر کنیم تا اونم تازه شاییییید برای Pc بیاد ؟:n03:
Leon-117
23-08-2013, 07:31
مثل اینکه بازی Gold شده.
بازی توی PSN برای pre-load قرار گرفته و حجمش هم 18 گیگ هست،افرادی که پیش خرید کردن میتونن دانلود کنن ولی تا 17 سپتامبر نمیشه بازی کرد.
از الان باید منتظر لیک شدنش باشیم :n09:
+
بلاخره واسه Pc کی میاد ؟ یعنی باید 2 ماه بعد از انتشار بازی صبر کنیم تا اونم تازه شاییییید برای Pc بیاد ؟:n03:
واسه پی سی تایید نشده هنوز :|
ولی به احتمال زیاد میاد،به نظر من بعد از متشر شدن DLC های بازی برای کنسول ها باید منتظر نسخه پی سی باشید.............
Shadow-Man
23-08-2013, 09:30
درمورد پمپ بنزین به نظر من بهتر بود توی تنطیمات میذاشتن هر کس خواست فعالش کنه هر کس نخواست نکنه !
شاید یکی بخواد بازیش به واقعیت نزدیک باشه یکی هم حوصله این کارا رو نداشته باشه،نخواد وقتشو هدر بده
توی خود سایتشم گفته این طرح هم موافق داره هم مخالف !
اگه برای پی سی بیاد که این چیزا مشکل نیست. هزینه اش یه ترینره :دی
برای کنسولا رو نمی دونم
majid322
23-08-2013, 09:58
حرف دل منو زدی :دی اصلا ضد حال میخوره ادم همش باید حواسش باشه که چیز بدی نیاد تو بازی....:دی
Alex Fera
23-08-2013, 12:04
کلا سری GTA با چیزای ناجور گره خورده:n02:
چیزای ناجورشو کم کنن پس چی بذارن توش؟!
الله وکیلی هات کافی نزارن من بازیش نمیکنم.
majid322
23-08-2013, 12:42
هات کافی بزارن...مخفی باشه :دی هر کی خواست لذتشو ببره... اما یهو وسط ماموریت یه صحنه هایی نشون میده مجبوری بزنی بره هیچی از بازی نمیفهمی :دی
manuelcalavera
23-08-2013, 14:11
یا توی اتاق بازی کنید یا با خونواده هاتون بشینید صحبت کنید توجیه بشن. پیر دارید میشید خیلیاتون :دی
K!ng of th3 K!ngs
23-08-2013, 16:26
بچه ها اگه چیزاییه ناجورشو بردارن که دیگه نمیشه بهش گفت GTA... :D
خب این کامیپوتر لعنتی رو بزارید تو اتاق خیلی راحت صفا کنید D:
یا با خونواده هاتون بشینید صحبت کنید توجیه بشن. پیر دارید میشید خیلیاتون :دی
لابد منظورت اینه که بریم بگیم مامان بابا من میخوام صحنه های هات یا س ک س ی نگاه کنم آره ? عجججججججب !!!!!
نمیدونم شما مکس پین رو تا اخر رفتید یانه ولی یه صحنه داشت باور کنید رده سنیش بالای نود سال بود . که دونفر دارن یه زنه رو ...
خلاصه من تا اون صحنه اومد هول کردم و با یک جهش سریع کامپیوترو ریست کردم
ولی شانس اوردم کسی ندید وگرنه دیگه کامپیوتری وجود نداشت که من بازی کنم .
majid322
23-08-2013, 16:39
کلا راک استار علاقه خاصی به این موضوعات داره :دی تو هیچ کدوم از بازیهاش هم بیخیالشون نمیشه :دی
البته این چیزیه که گیمر طلب میکنه و اوناهم تو بازی میزارن....حالا این که ما میگیم نزارن شوخیه مگرنه خیلی مسخره ست این حرف.
gta که بازی خوبیه از این لحاظ....هر کس witcher رو بازی کرده باشه gta براش معمولیه :دی
ali_agha1981
23-08-2013, 16:43
من اگه تو اتاق تنها نباشم اصلا نمیتونم بازی کنم...حتی اگه بخوام COD بازی میکنم..چه برسه به gta و max payne و....
من موندم چطوری بعضی ها وسط حال خونشون میشینن کنسول بازی میکنن...!
کلا تنهایی بیشتر حال میده...:n10: خیالتم راحته...:n02:..خدا رو شکر کسی هم مزاحمم نیست تو اتاق..:n06:
majid322
23-08-2013, 16:50
یه راه حل برای این موضوع هست..منتها باید یه نفر ادم مشتی و داوطلب پیدا بشه :دی یه نفر که از این لحاظ مشکلی نداشته باشه :دی
بازی رو تا ته بره و هر جا که موردی دید یادداشت کنه و به بقیه کاربرا هشدار بده :دی
کلا راک استار علاقه خاصی به این موضوعات داره :دی تو هیچ کدوم از بازیهاش هم بیخیالشون نمیشه :دی
البته این چیزیه که گیمر طلب میکنه و اوناهم تو بازی میزارن....حالا این که ما میگیم نزارن شوخیه مگرنه خیلی مسخره ست این حرف.
gta که بازی خوبیه از این لحاظ....هر کس witcher رو بازی کرده باشه gta براش معمولیه :دی
در واقع راکستار همواره سعی کرده واقعیت های جامعه آمریکایی رو به مردم دنیا نشون بده حالا چه خوب باشه چه بد .
amin 2010
23-08-2013, 18:01
لابد منظورت اینه که بریم بگیم مامان بابا من میخوام صحنه های هات یا س ک س ی نگاه کنم آره ? عجججججججب !!!!!
نمیدونم شما مکس پین رو تا اخر رفتید یانه ولی یه صحنه داشت باور کنید رده سنیش بالای نود سال بود . که دونفر دارن یه زنه رو ...
خلاصه من تا اون صحنه اومد هول کردم و با یک جهش سریع کامپیوترو ریست کردم
ولی شانس اوردم کسی ندید وگرنه دیگه کامپیوتری وجود نداشت که من بازی کنم .
به رده سني بازي دقت كن ! براي عمه من كه نزاشتنش رو جلد بازي ! براي اينه بري بخوني ببيني زده +١٨ شما طرفش نري !
اين اسپم هاي مسخره هات بودن بازيو هم تموم كنين !
این همه موضوع خوب گیر دادید به چی !!! دوست عزیز شما چن سالته ؟! کجا بازی میکنی ؟!
خوبی که gta میشه cutscenes ها رو کرد.مشکلی نداره که.حداقل انیمشینه !! دیگه مث مافیا 2 عکس واقعی نیست.
دوستان به نظرتون برای همین یه دونه بازی xbox بگیرم بعد بفروشمش ؟!
REZAHOSEYNGANI
23-08-2013, 19:48
اینو بازی کن بعد Xbox رو بفروش!:دی
javad2015
23-08-2013, 20:09
نمیخواد بگیری کرایه کن من یه جا طرفای ملاصدرا میشناسم کرایه میده البته ازت بد جور تضمین میگیره.
psycho0098
23-08-2013, 20:11
این همه موضوع خوب گیر دادید به چی !!! دوست عزیز شما چن سالته ؟! کجا بازی میکنی ؟!
خوبی که gta میشه cutscenes ها رو کرد.مشکلی نداره که.حداقل انیمشینه !! دیگه مث مافیا 2 عکس واقعی نیست.
دوستان به نظرتون برای همین یه دونه بازی xbox بگیرم بعد بفروشمش ؟!
نسل بعد داره میاد
احتمالا فروختنش یکم سخت باشه
Sent from my SK17i using Tapatalk 2
آقا من هر چی این جا میگم درموردش بحث میشه،اون از Watchd Dogs(املای درستش یادم نیست!) این از این
من فقط گفتم کاش نگفتم که بازی بدیه،فقط نظرمو گفتم این جا هم همه نظراتشونو میگن،اصلا خدا کنه برا PC بیاد من همه ریسکارو به جون میخرم(:n02:) ولی شمام اگه شرایط منو داشتین اینارو نمی گفتین...
اصلا بی خیال دو تا سوال دارم من از سریای قبلی فقط San Adress (املای درستش یادم نیست)رو یه بخشاییش رو(همه بهش می گفتن GTA5)و یکی که قبل از اون بودو بازی کردم(همه بهش می گفتن GTA 4)
توی اون که بهش می گفتن GTA 4 خونه های قشنگی بود،یه خونه هم بود که مال یه نفر بود که اسمش دیاز بود اگه اشتباه نکنم بعد اونو که می کشتیم خونشو میداد به ما،خیلی خونه بزرگی بود،یه بخش بزرگی از یه جزیره مال اون خونه بود یه سرش هم توی دریا بود و قایق داشت،San Andries رو من زیاد بازی نکردم ولی ا اون جایی که من رفتم خونه هاش به اون قشنگی نبودن،توی سری های بعدی هم خونه هست؟ توی این سری هم هست؟ مثل اون خونه مجلل و بزرگ دیاز چی؟
یه چیزی هم توی San Andries بود میرفتیم باشگاه رزمی فن یاد می گرفتیم توی سری های بعد هم هست؟ پیشرفته تر هم شده؟
ببخشید شاید این سوالام برای GTA بازها خنده دار به نظر بیاد !
آقا من هر چی این جا میگم درموردش بحث میشه،اون از Watchd Dogs(املای درستش یادم نیست!) این از این
من فقط گفتم کاش نگفتم که بازی بدیه،فقط نظرمو گفتم این جا هم همه نظراتشونو میگن،اصلا خدا کنه برا PC بیاد من همه ریسکارو به جون میخرم(:n02:) ولی شمام اگه شرایط منو داشتین اینارو نمی گفتین...
اصلا بی خیال دو تا سوال دارم من از سریای قبلی فقط San Adress (املای درستش یادم نیست)رو یه بخشاییش رو(همه بهش می گفتن GTA5)و یکی که قبل از اون بودو بازی کردم(همه بهش می گفتن GTA 4)
توی اون که بهش می گفتن GTA 4 خونه های قشنگی بود،یه خونه هم بود که مال یه نفر بود که اسمش دیاز بود اگه اشتباه نکنم بعد اونو که می کشتیم خونشو میداد به ما،خیلی خونه بزرگی بود،یه بخش بزرگی از یه جزیره مال اون خونه بود یه سرش هم توی دریا بود و قایق داشت،San Andries رو من زیاد بازی نکردم ولی ا اون جایی که من رفتم خونه هاش به اون قشنگی نبودن،توی سری های بعدی هم خونه هست؟ توی این سری هم هست؟ مثل اون خونه مجلل و بزرگ دیاز چی؟
یه چیزی هم توی San Andries بود میرفتیم باشگاه رزمی فن یاد می گرفتیم توی سری های بعد هم هست؟ پیشرفته تر هم شده؟
ببخشید شاید این سوالام برای GTA بازها خنده دار به نظر بیاد !
سلام؛
خونه که در همهی نسخههای بعد از San Andreas هست. مثلاً تو GTA IV اگر Playboy X رو میکشتید، خونهی اون مال شما میشد که میشه گفت مجلل بود!!
تو این نسخه هم باید خونههای مجلل وجود داشته باشن؛ مثلاً خونهی مایکل!!
اون باشگاه بدنسازی هم از بعد San Andreas دیگه در نسخههای GTA وجود نداشته؛ در این نسخه هم فعلاً صحبتی در موردش نشده...
یکی از دوستان دنبال تراکتور بود ، اینم عکس رسمی از بازی : :n02:
تصاویر جدید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نمیخواد بگیری کرایه کن من یه جا طرفای ملاصدرا میشناسم کرایه میده البته ازت بد جور تضمین میگیره.
میشه اسم مغازه و جاش رو برا من پ.خ کنید؟ کرایه اش چنده؟ واسه ضمانت چی میخاد؟
ما که PS3 نداریم ولی شما برید حال کنیئ:
ما که PS3 نداریم ولی شما برید حال کنیئ:
چطور همچین چیزی ممکن است هنوز 22 روز مونده به انتشار بازی:n04:
چطور همچین چیزی ممکن است هنوز 22 روز مونده به انتشار بازی
میشه دانلودش کرد؛ ولی نمیشه بازیش کرد.
الان توی PSN هم برای دانلود گذاشتن...
بازی رو بعد دانلود نمی تونید بازی کنید ، فقط pre load هست .
Leon-117
25-08-2013, 07:13
راک استار رسما اعلام کرد که بازی گلد شده :
(عکس رو بچه های بازی سنتر گذاشته بودن و آپلود خودم نیست....)
+
مثل اینکه از اون نسخه ی pre-load که سونی روی psn گذاشته بود به جز soundtrack های بازی ،ویدئوی های بازی هم کشیدن بیرون و تا الان 40-50 تا ویدئو روی you-tube آپلود شده(اکثرشون پاک شدن ولی دوباره آپلود میکنن)
پیشنهاد میکنم اگه میخواید چیزی از بازی براتون اسپویل نشه دور youtube و یه سری فروم ها رو خط بکشین،برای احتیاط بیشتر هم میتونید تا وقتی خودتون بازی رو تهیه نکردید به اینترنت وصل نشید :دی
+
مثل اینکه از اون نسخه ی pre-load که سونی روی psn گذاشته بود به جز soundtrack های بازی ،ویدئوی های بازی هم کشیدن بیرون و تا الان 40-50 تا ویدئو روی you-tube آپلود شده(اکثرشون پاک شدن ولی دوباره آپلود میکنن)
پیشنهاد میکنم اگه میخواید چیزی از بازی براتون اسپویل نشه دور youtube و یه سری فروم ها رو خط بکشین،برای احتیاط بیشتر هم میتونید تا وقتی خودتون بازی رو تهیه نکردید به اینترنت وصل نشید :دی
آقا من می خوام ببینم ، از کجا ببینم :دی
پ.خ لطفا :دی
hajemadi
25-08-2013, 18:17
راکستار تایید کرد: تمام شایعات مبنی بر لیک شدن GTA V فیک هستند
برای کسانی که سوالات بسیار زیادی در مورد لیک شدن عنوان GTA V داشتند باید بگوییم این عنوان به هیچ وجه لیک نشده است تنها فایل های Pre-Load نسخه پلی استیشن 3 بازی برای کسانی که بازی را پیشخرید کرده اند لیک شده است و باز هم دسترسی به بازی ندارند اما باید بدانید که حجم کلی بازی طبق اعلانات 18 گیگابایت می باشد. افرادی که پیشخرید کرده اند به موسیقی های بازی نیز دسترسی دارند. راکستار رسما اعلام کرد هر چه به زمان عرضه بازی نزدیک می شویم افرادی در اینترنت هستند که سوءاستفاده می کنند ما باید در همین جا اعلام کنیم هیچ نسخه ای از بازی لیک نشده است و قابل بازی نیست. همچنین شایعه شده بود به دلیل در دسترس قرار گرفتن نسخه Pre Load بازی راکستار در نظر دارد در عرضه بازی تاخیر بیندازد که رسما راکستار این شایعه را نیز رد کرد.
منبع [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقایون بر فرض اگه برا PC بیاد، ما که کرک شده نصب می کنیم، نمیتونیم که آنلاین بازی کنیم؟
psycho0098
25-08-2013, 20:44
آقایون بر فرض اگه برا PC بیاد، ما که کرک شده نصب می کنیم، نمیتونیم که آنلاین بازی کنیم؟
مگر در سرور ها خصوصی یا با برنامه هایی مثل گیم رنجر و ...
Sent from my SK17i using Tapatalk 2
EhsanCPU
26-08-2013, 02:31
:n19:*خیلی خیلی مهم*:n19:
دوستای عزیز اگه دوست دارید بازی زیبای GTA V رو با PC هم بازی کنین و از این بازی زیبا لذت ببرین
اول برید به این لینک :
بعد فرم رو تکمیل کنید و به جای اون جای خالی که نوشته :
Why is This Important To You ?
بنویسید:
Because i love GTA V
و روی گزینه ی Sign کلیک کنید !!!
ممنون از این که به عرضه شدن بازی زیبای GTA V بر روی PC کمک کردید
در انتها به شما آمار شرکت کنندگان و آمار لازم برای اجرایی شدن پروژه ( GTA V For PC ) رو نشون میده.
با تشکر از همراهی شما :n06:
playstation 3
26-08-2013, 23:13
:n19:*خیلی خیلی مهم*:n19:
دوستای عزیز اگه دوست دارید بازی زیبای GTA V رو با PC هم بازی کنین و از این بازی زیبا لذت ببرین
اول برید به این لینک :
بعد فرم رو تکمیل کنید و به جای اون جای خالی که نوشته :
Why is This Important To You ?
بنویسید:
Because i love GTA V
و روی گزینه ی Sign کلیک کنید !!!
ممنون از این که به عرضه شدن بازی زیبای GTA V بر روی PC کمک کردید
در انتها به شما آمار شرکت کنندگان و آمار لازم برای اجرایی شدن پروژه ( GTA V For PC ) رو نشون میده.
با تشکر از همراهی شما :n06:
فکر نکنم کاری از پیش ببرید چون رییس راکستار خیلی کله شق هست کار خودشو انجام می دهد
اینو از آپارات پیدا کردم :n08::n02:. امیدوارم تکراری نباشه براتون:
واکنش نیکو بعد از دیدن گیم پلی GTA v:
ماشین الکتریکی دُم بلند Khamelion که در GTA Online و در قالب نسخهی Collector قابل استفاده خواهد بود.
نسخههای Special Edition و Collector's Editioی و (که قابلیت پیش خرید هم دارند) شامل دستهای از برتریها و امکانات برای هر سه شخصیت بازی و هم چنین شخصیت بازی آنلاین است. اطلاعات بیشتری دربارهی این قابلیتها را در ادامه میخوانید
اسلحههای اضافه
فارغ از نسخهی خریداری شده (Special یا Collector) اسلحه فروشی محلی شما همیشه یک جفت سلاح گرم مجانی به همراه قابلیتهای منحصر به فرد و قابل تنظیم خواهد داشت. هم چنین تپانچهی کالیبر 50 (Fifty Caliber Pistol) و شاتگان Bullpup، و در نهایت چکش به عنوان یک اسلحهی خشن!
لباسها، خالکوبیها و ... بیشتر
در همهی مغازههای لوس سانتوس و بلین کانتی، هر سه شخصیت بازی مشمول %20 تخفیف میشوند. هم چنین به اشیاء و لباسهای مخصوص در کمدهایشان یا در فروشگاهها دسترسی خواهند داشت. هر شخصیت یک لباس کامل دریافت خواهد کرد (تیشرت، کت و ژاکت) (به همراه یک خالکوبی).
مایکل، فرانکلین و ترور هر کدام برخی از لباسهای ویژهی درون کمدشان را پوشیده اند.
ساختن شخصیت دلخواه در جیتیای آنلاین (فقط در نسخهی Collector)
امکان جدید جیتیای در ساختن شخصیت برای قسمت آنلاین بازی، این است که شما نژاد پدر و مادر شخصیت را انتخاب میکنید، و با استفاده از تنظیم برتریهای ژنتیکی، مشخص میکنید شخصیت به کدام یک از والدین شبیهتر است. همچنین فعالیت روزانهی شخصیتتان را کنترل خواهید کرد - هر چیزی، از زندگی خانوادگی گرفته تا فعالیتهای غیرقانونی و ورزشها روی مهارتهای شخصیت شما تأثیرگذار خواهند بود و با بازی کردن میتوانید همواره آنها را ارتقا دهید. به عنوان بخشی از نسخهی Collector، شما نیکو بلیک و همچنین کلاد و میستی (از جیتیای 3) را نیز به عنوان والدین خواهید داشت و میتوانید در سیستم ساخت شخصیت از آنها استفاده کنید.
بالا بردن قابلیتهای ویژه
مایکل، فرانکلین و ترور هر کدام یک قابلیت مخصوص به خود دارند که با هر بار پر شدن نوار قابلیت ویژه (با انجام کارهای مختلف) میتوان از آن استفاده کرد. مایکل یک تیرانداز ماهر است - قابلیت ویژهی او زمان را هنگام یک درگیری مسلحانه آهسته خواهد کرد و به او اجازه میدهد که به هدفهایش آسانتر تیراندازی کند. فرانکلین یک رانندهی ماهر با واکنشهای زیرکانه است - قابلیت ویژهی او امکان آهسته شدن زمان هنگام رانندگی با هر وسیلهی نقلیهی زمینی را فراهم میکند که به او اجازه میدهد به سرعت از میان ماشینها عبور کند و در سرعتهای بالا موفق عمل کند. ترور یک شخصیت معتاد به مواد مخدر با رفتارهای مخالف جامعه و تحمل پایین است - قابلیت ویژهی او، او را وارد جنونی میکند که باعث میشود تخریب 2 برابر بر دشمنان داشته باشد. در نسخههای Special و Collector نوار قابلیت ویژه %25 سریعتر پر خواهد شد.
امتحانهای پرواز
با سرعتهای وحشتناک در لوس سانتوس و بلین کانتی در امتحانهای پرواز شرکت کنید. در پنج امتحان منحصر به فرد و نفسگیر، بر فراز کوهها، بیابانها، اقیانوسها و شهرها عبور خواهید کرد و از Checkpointهای متعدد بگذرید. کامل کردن هر امتحان مهارت خلبانی شخصیت شما را افزایش خواهد داد. همچنین میتوانید زمانهای خود را با دوستانتان مقایسه کنید.
در خیابانهای لوس سانتوس با موتور ورزشی CarbonRS گشت بزنید.
وسایل نقلیهی منحصر به فرد و گاراژ (فقط در نسخهی Collector)
در نسخهی Collector یک گاراژ ویژه برای قرار دادن خودروهای دلخواه وجود دارد که در ابتدا در آن موتور ورزشی CarbonRS و ماشین مسابقهای Hotknife به سبک دههی 1930. در GTA Online هم گاراژ شما و ماشین الکتریکی دُم بلند Khamelion، که مخصوص GTA Online است، در وبسایتهای درون بازی که از طریق موبایل شخصیت آنلاین شما در دسترس هستند، به فروش میرسند.
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پنج شنبه این هفته یک تریلر جدید از بازی منتشر خواهد شد .
emad_rowan
27-08-2013, 22:59
یک سوال اساسی
شما تا حالا که این همه خبر ، عکس ، مقاله ، دست نوشته ، ... ار کدوم سه شخصیت اصلی بازی بیشتر خوشتون اومده؟
با کدوم یکی بیشتر حال میکنید؟
خصوصیت های هر کدوم رو بارها شنیدید اما بازم برای یادآوری دوباره میزارم:
فرانکلین:او یک مرد جوان آمریکایی / آفریقایی تبار است که در آروزی تبدیل شدن به یک جنایتکار حرفه ای شهر لوس سانتوس,در این شهر بزرگ مشغول به زندگی کردن است.فرانکلین دوست دارد در یک جهانی وسیع و گسترده به باندهای خلافکار خیابانی بپیوندد,اما وی فعلا نمایندگی فروش یکی از بزرگترین شرکت های خودروها و اتومبیل های لوکس شهر را بر عهده دارد که همین امر باعث شده او به صورت جاه طلبانه در زندگی رشد کند و از وضعیت فعلی خودش به ستوه آید.
مایکل:مایکل یکی از کارکنان بانک های ایالات متحده ی آمریکا بوده که وی بنا بر دروغ هایی که به رئیس شعبه ی بانک گفته است,از سمت خود اخراج شده و همراه با خانواده اش به شهر لوس سانتوس مهاجرت کرده و در یک عمارت کاملا زیبا و مجلل مشغول به سپراندن زندگی خود می باشد.متاسفانه همسر مایکل که آماندا نام دارد یک زنی خودخواه و کاملا مغرور است که وی تمام پول های بدست آمده از زحمات همسرش را خرج می کند که همین ویژگی باعث شده تا مایکل به دزدی از بانک هایی که خودش یک روزی در آنها مشغول به کار بوده است بپردازد.
ترور:این کاراکتر دچار ذهنی ناپایدار است که او نیز همانند مایکل یکی از کارمندان بانک های آمریکا بوده است که سرانجام پس از سال ها کارکردن,تصمیم می گیرد تا بازنشستگی اش را اعلام کند و از آن پس مایکل را شریک خود به حساب می آورد.او علاوه بر آنکه در یک بانک دولتی مشغول به کار بوده,یک خلبان نظامی سابق در شهر لوس سانتوس نیز بوده است که وی از این زندگی آشفته بار خود خسته می شود و تصمیم بر تاسیس یک فروشگاه با نام “ترور فیلیپس” می کند که کار این شرکت به صورت عمده,جا به جایی اسلحه و مواد مخدر می باشد که جوانان و مردمان آمریکایی از این شرکت و کار های انجام شده توسط آن استقبال به عمل می آورند.در حال حاضر زندگی ترور با یک تریلی کوچک در اواسط بیابان های شهر لوس سانتوس سپری می شود و بنابراین ترور با شریک قدیمی خود و با یک جنایتکار آینده دار یکی از بزگرترین گروه خلافکاران شهر را تشکیل می دهند که در اکثر مواقع کار آنان,غارت پول و اتومبیل های گران قیمت و ارزشمند بوده است.
پ:ن: از امروز شمارش معکوس رو آغاز میکنیم برای یک تریلر گیم پلی از این بازی مورد انتظار
من با شخصیت مایکل خیلی حال میکنم از همه با تجربه تر و خوش تیپ تره کاراشو هم با برنامه انجام میده:n05:
یک سوال اساسی
شما تا حالا که این همه خبر ، عکس ، مقاله ، دست نوشته ، ... ار کدوم سه شخصیت اصلی بازی بیشتر خوشتون اومده؟
با کدوم یکی بیشتر حال میکنید؟
سلام؛
مایکل
Turok-71
28-08-2013, 11:26
تریلر جدید از GTA V در 29 آگوست!(فردا)
پ.ن: بیصبرانه منتظریم...
-----------
سلام
میگم این سازندگان GTA دست از تغییر محصولات واقعی برای استفاده تو بازیشون بر نمی دارن !
الآن این مارکش چیه ؟!
فکر کنم از روی اپل کپی کردن اسمشم به نظرم Fruit نوشته:n02: دوستان تیزبینتر درستشو بگن !
Devicestreet
28-08-2013, 13:38
سلام
میگم این سازندگان GTA دست از تغییر محصولات واقعی برای اشتفاده تو بازیشون بر نمی دارن !
الآن این مارکش چیه ؟!
فکر کنم از روی اپل کپی کردن اسمشم به نظرم Fruit نوشته:n02: دوستان تیز بینتر درستشو بگن !
اسمش i Fruit هست
این سیاست *R در باره GTA هست شامل اسم شهر ماشین ها و کلی چیز های دیگه میشه
Turok-71
28-08-2013, 13:38
سلام
میگم این سازندگان GTA دست از تغییر محصولات واقعی برای اشتفاده تو بازیشون بر نمی دارن !
الآن این مارکش چیه ؟!
فکر کنم از روی اپل کپی کردن اسمشم به نظرم Fruit نوشته:n02: دوستان تیز بینتر درستشو بگن !
این i Fruit گوشی بازیه و اسمو لوگوشم اسکیه آیفونه:دی
امکانات این گوشی:
با استفاده ازاین گوشی میتونید عکس بگیرید و در صفحه ی اجتماعی راکستار آپلود کنید.همچنین این گوشی نرم افزارهای مختلفی رو داره و از امکاناتی مثل دوربین،اینترنت،شبکه های اجتماعی،تقویم و بازپخش ماموریت ها بهره میبره.علاوه بر اینها راکستار اعلام کرده که این گوشی سه قابلیت دیگه داره که هنوز اونها رو معرفی نکرده.
یکی از دوستان دنبال تراکتور بود ، اینم عکس رسمی از بازی : :n02:
ما نوکرتیم
خیلی رو این مسئله تاکید داشتم ایول راکستار ببین میرم لامبورگینی رو سرویس میکنیم با یا این تراکتور فقط سنتی حال کنید تو این بازی ببینید چقدر بازی حال میده
ایول تراکتور
سلام؛
تریلر جدید بازی، امروز، ساعت 19:30 به وقت تهران قابل دانلود خواهد بود!
محمد ه ف
29-08-2013, 11:09
آقا گور بابای صاب بچه ی راکستار دیگه :| :دی بازی برا ps3 لیک شده که :|
این لینک چی میگه؟! :|
آقا گور بابای صاب بچه ی راکستار دیگه :| [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازی برا ps3 لیک شده که :|
این لینک چی میگه؟! :|
سلام؛
توضیحاتی برای شما:
میشه دانلودش کرد؛ ولی نمیشه بازیش کرد.
الان توی PSN هم برای دانلود گذاشتن...
بازی رو بعد دانلود نمی تونید بازی کنید ، فقط pre load هست .
+
راکستار تایید کرد: تمام شایعات مبنی بر لیک شدن GTA V فیک هستند
برای کسانی که سوالات بسیار زیادی در مورد لیک شدن عنوان GTA V داشتند باید بگوییم این عنوان به هیچ وجه لیک نشده است تنها فایل های Pre-Load نسخه پلی استیشن 3 بازی برای کسانی که بازی را پیشخرید کرده اند لیک شده است و باز هم دسترسی به بازی ندارند اما باید بدانید که حجم کلی بازی طبق اعلانات 18 گیگابایت می باشد. افرادی که پیشخرید کرده اند به موسیقی های بازی نیز دسترسی دارند. راکستار رسما اعلام کرد هر چه به زمان عرضه بازی نزدیک می شویم افرادی در اینترنت هستند که سوءاستفاده می کنند ما باید در همین جا اعلام کنیم هیچ نسخه ای از بازی لیک نشده است و قابل بازی نیست. همچنین شایعه شده بود به دلیل در دسترس قرار گرفتن نسخه Pre Load بازی راکستار در نظر دارد در عرضه بازی تاخیر بیندازد که رسما راکستار این شایعه را نیز رد کرد.
منبع [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود نسخهی 240P با حجم 14.14 مگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود نسخهی 360P با حجم 27.53 مگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود نسخهی 720P با حجم 60.42 مگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینکهای دانلود به زودی (در حال آپلود)
تبلیغاتی بیش نبود از نظر ما :n02:
Leon-117
29-08-2013, 19:59
گفتیم الان میاد 10 دقیقه تریلر میده :|
تریلر چیز خاصی نداشت فقط علاقم به مایکل رو یکم بیشتر کرد :d
Turok-71
30-08-2013, 00:34
این یارو معرکس!!
کاش یه نوار "جوش آوردن" براش تهویه بشه! : )
amir raya
30-08-2013, 08:58
اولش چی میگه من هرچی دقت میکنم نمیفهمم. a few weeks ago ........... ??
این یارو معرکس!!
کاش یه نوار "جوش آوردن" براش تهویه بشه! : )
سلام؛
اتفاقاً براش تعبیه شده!!
اولش تا کجاش؟
A few weeks ago I was happily sulking by my swimming pool
What do you want?
I just came by to see if there's something I can help you with
I'm retired.
منم اونجا که فرانکلین با یکی حرف میزنه ثانیه 30. چی میگه نفهمیدم؟
اولش تا کجاش؟
A few weeks ago I was happily sulking by my swimming pool
What do you want?
I just came by to see if there's something I can help you with
I'm retired.
منم اونجا که فرانکلین با یکی حرف میزنه ثانیه 30. چی میگه نفهمیدم؟
متن گفتوگوهای تریلر
.
مایکل: چند هفته قبل من تو استخرم دراز کشیده بودم...
مایکل: چی میخوای؟
فرانکلین: فقط اومدم ببینم اگر چیزی هست بتونم کمکت کنم.
مایکل: من بازنشسته شدم.
مایکل: بهترین دوست روانی من هیچ جا پیداش نمیشه...
ترور: هیچ کسی به من نمیتونه بگه چی میخوام!
مایکل: ...تا من رو به خاطر اشتباهاتی که بیشتر از ده سال پیش انجام دادم عذاب بدی.
مرد بینام: تو به بازی برگشتی؟
مایکل: حدس میزنم.
ترور: آره! ایول! خوش اومدی، مرد!
مایکل: ما همه حرفهای هستیم، ما همه امتیاز رو میشناسیم.
لامار: این کاسبی حلاله [!]
فرانکلین: 401K، اظهارنامههای مالیاتی و بقیه.
مایکل: ما باید سریع حرکت کنیم و آرامشمون رو حفظ کنیم.
ترور: کار من، امتیاز من! برای خودت امتیاز بگیر!
آماندا: تو تنهایی، بیمار روانی احساساتی.
مرد بینام: فکر میکنی گروه جواب سؤال رو میده؟
گوینده: سرقت بزرگ اتومبیل 5 17 سپتامبر منتشر میشود، ردهی سنی "M" برای افراد بالغ.
Grand Theft Auto V: Official Trailer Transcript
...Michael: A few weeks ago I was happily soaking by my swimming pool
?Michael: What do you want
.Franklin: Just came by to see if there's something I can help you with
.Michael: I'm retired
...Michael: My psychotic best friend shows up out of nowhere
!Trevor: Nobody tells me what I want
.Michael: ...To torture me over mistakes I made over a decade ago
?Unnamed Man: You back in the game
.Michael: I guess
!Trevor : Yes! Woo! Welcome back, man
.Michael: We're all professionals, we all know the score
.Lamar: This is legit business
.Franklin: 401K, tax returns and all
.Michael: We're gonna move quick and we`re gonna keep cool
!Trevor: My job, my score! Get your own
.Amanda: You are alone, you pathetic psychopath
?Unnamed Man: Suppose the group hug's out of the question
.Narrator: Grand Theft Auto V coming September 17th, rated "M" for mature
(ببخشید بعضی جاهاش خیلی خوب ترجمه نشده!)
manuelcalavera
30-08-2013, 15:31
ببخشید ولی کلا" افتصاح ترجمه شده
italodance
31-08-2013, 10:22
تبلیغات رو ببینید و حال کنید فقط 3 هفته مونده:
با تشکر از دوستم محسن عزیز بابت گرفتن عکس
emad_rowan
31-08-2013, 11:46
هر سه تاشون باحالن
ترور یک نوآوری بحساب میاد تا حالا همچین شخصیتی توی چنین بازی هایی هیچ وقت ندیده بودم
فرانکلین هم خیلی مشتیه! مخصوصا رانندگیش که از بقیه بهتره
مایکل هم که حرف نداره
امروز چندم سپتامبره؟ مطمئنی 3 هفته مونده؟
Leon-117
31-08-2013, 12:01
امروز چندم سپتامبره؟ مطمئنی 3 هفته مونده؟
امروز 31 آگوست هست.
بازی 17سپتامبر منشتر میشه که میشه 18 روز دیگه...........
moh3en_sh
31-08-2013, 13:00
بازی دقیقا 26 شهریور منتشر میشه
رکورد "اعلام تاریخ انتشار " تو این تاپیک زده شده و تا GTA VI شکسته نخواهد شد !
Turok-71
31-08-2013, 14:48
تبلیغات رو ببینید و حال کنید فقط 3 هفته مونده:
با تشکر از دوستم محسن عزیز بابت گرفتن عکس
این عکس رو دوستتون گرفتن ؟
italodance
01-09-2013, 07:51
این عکس رو دوستتون گرفتن ؟
بله برای ان سایت هم ارسال کردند چون من هم از جایی برداشتم ناپسندیده بود ایشون رو عنوان نکنم
Turok-71
01-09-2013, 11:35
برای تشویق گیمرها به کاوش در این مساحت وسیع،راکستار بیشترین تعداد وسیله نقلیه نسبت به تمام نسخه های GTA را تا به امروز در این بازی گنجانده است "
- مجله ی Game Informer
راکستار وعده داده این نسخه ی GTA از نظر تعداد و تنوع بهترین نسخه در طول زمان باشه.در ادامه به معرفی وسایل نقلیه ی مختلفی که طی عکس،پیشنمایش و یا تریلر نمایش داده شدن میپردازیم.وسایل نقلیه شامل 8 گروه میشن که در زیر اونهارو میبینید:
(با کلیک روی هر پارت وسایل نقلیه اون بخش رو مشاهده کنید)
- نکته: # به معنی نهایی نبودن اسم وسیله نقلیه س!
PART 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
PART 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
PART 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
PART 7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
PART 6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
PAR ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
- ماشین های سواری
Bodhi
الهام از جیپ دهه شصتی M715
Caddy
ماشین بازی گـلف/حضور در TBOGT
Cheetah
حضور در GTA3،Vice City،San Andreas
Honda Insight #
Bentley Continental GT #
حضور در IV
Emperor
حضور در GTA4،IV،SA
Feltzer
اولین حضور در نسخه ی SA
Futo
یک ماشین جمع و جور ژاپنی/حضور در GTA4
Habanero
حضور در IV
Huntley
شباهت به Range Rover معمولی/حضور در IV
Manana
حضور در IV
Landstalker
حضور در IV
Mesa Grande
جیپ مدل Wrangler/حضور در VC و SA
Peyote
حضور در IV
Phoenix
حضور در VC و SA
Premier
حضور در GTA4 و SA
sedan
Sentinel XS
شباهت به BMW سری سه و احتمالا سقف تاشو
Serrano
حضور در TBOGT
convertible #
Infiniti FX #
Tornado
با الهام از Chevy Bel Air/حضور در SA
Comet
حضور در IV
Patriot
با الهام از هامر
Lotus مدل Evora یا Elise #
Hellenbach #
ترکیبی از موستانگ کلاسیک و مدرن/حضور در CTW
Cavalcade
حضور در IV
Diletantte
حضور در IV
Ingot
حضور در IV
Regina #
حضور در TLAD
Intruder
حضور در IV
Sabre GT
حضور در IV
Tow Truck
BF Injection
Minivan
Honda Hatchback #
Dodge RAM #
Saab 9-5 #
Jaguar XFR #
Audi RS6 #
Nissan GT-R R35 #
Khamelion #
ناشناخته
Mercedes G-Class #
Washington
حضور در IV
Aston Martin مدل DB5 یا DB6
9F
با الهام از Audi R8
Dodge Power Wagon #
Bandito
مخصوص جاده خاکی
F620
حضور در TBOGT
Infernus
حضور در IV
TAXI
Savanna #
حضور در SA
Picador #
حضور در SA
ناشناخته
4x4 Rebel #
Buffalo
حضور در IV
Ruiner
حضور در IV
Blista Compact
حضور در IV
XFR #
Toyota FJ #
Buffalo
با الهام از Dodge Charger SRT8
German Sedan #
Gauntlet
الهام از کامارو
64 Pontiac GTO #
Chevrolet Suburban #
Ford F250 #
Benz SL65 #
Bobcat
حضور در IV
Vigero
حضور در IV
Banshee
حضور در IV
Range Rover Evoque #
Oracle
حضور در IV
Surano
Bugatti Veyron Super Sport #
Mitsubishi Eclipse SE #
Hotknife
ویژه نسخه Collector
Sandking #
New Cavalcade #
Bullet GT
حضور در TBOGT
Koenigsegg مدل CCR یا CCX #
sleek sedan #
Dominator #
Sultan
BMW M6 E63 #
Stretch
McLaren MP4-12C #
Pontiac G8 GXP #
Mini #
Mesa GRANDE
Super Diamond #
Windsor #
Coquette
Stratum
Schafter
یه ذره تعدادش کم نیست ؟ :دی
CRIS Joon CR7
01-09-2013, 23:30
یه ذره تعدادش کم نیست ؟ :دی
گران توریسمو یا فورزا که نیست یه بازیه Open world هستش ، گرچه این لایسنس نبودنشون همیشه من رو آزار میداده :n02:
منظورش برعکسه!!!
حالا برعکس یا هرچی :blink:
Karistias
01-09-2013, 23:44
گران توریسمو یا فورزا که نیست یه بازیه Open world هستش ، گرچه این لایسنس نبودنشون همیشه من رو آزار میداده :n02:
منظورش برعکسه!!!
supermax15
01-09-2013, 23:53
این بازی واسه اندروید هم میاد؟
manuelcalavera
02-09-2013, 00:26
:n04:
برو بیــــــــــــــــــــرون !
kingmohsen
02-09-2013, 01:04
فکر نکنم
اما برای جاوا 100درصد میاد
:n19::n08:
EhsanCPU
02-09-2013, 01:19
برای PC میاد بالاخره یا نه ؟؟؟
GTA V PC
آرزوی دست نیافتنی ما PC بازها :n14::37:
EhsanCPU
02-09-2013, 02:05
یه عکس از تبلیغات بازی که هیچکس جرأت نکرد اونو بزاره
ولی من ریسکش رو قبول کردم و میزارم ما رو دیگه ندیدین حلال کنین:n18:
Turok-71
02-09-2013, 11:07
ماشین های جدید به پست اول این صفحه اضافه شدن!
یه ذره تعدادش کم نیست ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 این تعداد ماشین رو تو کدوم عنوان OW دیدی؟
2 اینا فقط "ماشین های سواری" هستن،بخش های بعدی ادامه داره هنو:
- ماشین های سواری
- کامیون و ون ها
- موتورسیکلت ها
- وسایل نقلیه ی هوایی
- وسایل نقلیه ی آبی
- وسایل نقلیه ی پلیس
- دوچرخه ها
- سایر
Turok-71
02-09-2013, 11:15
- کامیون ها / ون ها
Boxville Mail Van
Boxville Taco Van
Gang Burrito
Burrito
Camper #
Linerunner
Yankee
حضور در IV
Tractor
حضور در SA
Benson
حضور در IV
Cement Mixer
ناشناخته
Mule
حضور در IV
Phantom
حضور در IV
Trashmaster
حضور در IV
ناشناخته
Bus
Rumpo #
ناشناخته
Dashound
Securicar
حضور در IV
Burrito IV
Speedo
Winnebago #
Tour Bus
Journey #
Bulldozer #
در عکس یا تریلری دیده نشده،اما Imran Sarwar گفته که در بازی بولدوزر هست
Forklift
Turok-71
02-09-2013, 15:43
موسیقی متن بازی شامل 15 ایستگاه رادیویی موزیک،2 ایستگاه رادیویی اخبار(و...) و 250 آهنگ لایسنس شده میشه.
همچنین بیشتر از 20 ساعت موزیک اختصاصی برای بازی توسط وودی جکسون(Red Dead Redemption, Max Payne 3, LA Noire رو هم آهنگسازی کرده) ساخته شده.
بعضی از رادیوهای طراحی شده:
اجرای رادیو Vinewood Boulevard توسط Stephen Pope و Nate Williams
Vinewood Boulevard Radio
اجرا توسط Stephen Pope و Nate Williams
به پخش موزیک های راک مدرن میپردازه و بیشتر برای قشر جوان برنامه پخش میکنه.
اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])میتونید به این رادیو گوش بدید!
East LOS FM Radio
اجرا توسط Camilo Lara
فرهنگ مکزیکی بخش وسیعی از شهر لس آنجلس رو به خودش اختصاص داده،این رادیو هم به این بخش از جامعه میپردازه و آهنگهای سنتی و الکترونیک مکزیکی رو پخش میکنه.
اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])میتونید به این رادیو گوش بدید!
West Coast Classics Radio
اجرا توسط DJPooh
این دیجی از شخصیت های افسانه ای محسوب میشه و با خواننده های بزرگ هیپ هاپ روابط نزدیکی داره که باعث میشه دوباره خاطرات سان آندریاس برامون زنده بشه.(از لحاظ موزیک) خودم که عاشق این رادیوم...
Rebel Radio
اجرا Jesco White
این رادیو بیشتر به سفید پوستها میپردازه و به نوعی نژاد پرستانست.
FlyLo FM
اجرا Flying Lotus
به پخش موزیک های رپ و کازینویی و غیره میپردازه و از طبعا از رادیوهای مورد علاقه ی منه! : )
+
No.
Song
Artist
1
Ogdens Nut Gone Flake
The Small Faces
2
Radar Love
Golden Earring
3
Skeletons
Stevie Wonder
4
Give It To Me Baby
Rick James
5
Radio Gaga
Queen
6
Hood Gone Luv It
Jay Rock Ft. Kendrick Lamar
7
Are You Sure Hank Done It This Way?
Waylon Jennings
8
Glamorous
Fergie
9
Regulate
Warren G Ft. Nate Dogg
10
I Like It
Enrique Iglesias Ft. Pitbull
11
187 Proof
Spice 1
12
Straight Up Menace
MC Eiht
13
Sleepwalking
Chaingang of 1974
14
It Won't Be Long (And I'll Be Hatin' You)
Johnny Paycheck
15
Can't Hardly Stand It
Charlie Feathers
16
California Girls
Shark?
17
What Would You Do?
The Dogg Pound
18
Late Night Hype
Compton's Most Wanted
19
Gangsta Gangsta
N.W.A.
20
Crawling After You
Bass Drum of Death
21
Radio Capital
La Vida Boheme
22
El Sondito
Hechizeros Band
23
Yo Tengo El Don
La Liga Ft. Alika
24
Get Out of My Car
Hasil Adkins
25
The Dream
Thee Oh Sees
ولی با این حال من میگم ماشینای SA بیشتر بود :دی >> Trainer +113 بازی :دی
elestor_potter
03-09-2013, 19:01
آقا یه سوال (ببخشید اگه تکراری)
میگم میشه تو بازی رفت به گرو استریت سر زد؟ (مگه تو سان آندریاس نیست؟)
آیا شخصیتای قدیمی نیستن؟
آقا یه سوال (ببخشید اگه تکراری)
میگم میشه تو بازی رفت به گرو استریت سر زد؟ (مگه تو سان آندریاس نیست؟)
آیا شخصیتای قدیمی نیستن؟
اون جور که از تریلرا دیده میشه گروو استریت است حتی اون محله که خونه cj در اون قرار داره هم در بازی است.در مورد شخصیت های قدیمی منظورتون شخصیت های اصلی باشه فکر نکنم همچین اتفاقی بیفته.فقط یه مورد رو من دیدم cluade که این اتفاق افتاده که در سان اندریاس دیده شده.در مورد شخصیت های فرعی که تو قسمت های قبل بودن معلوم نیست تو این قسمت هم باشن ولی سابقه داشته که شخصیت های قبلی در سری های بعدی جی تی آی حضور داشته باشند مثل سان اندریاس که بعضی از شخصیت های gta 3 حضور گسترده ای داشتند.
Turok-71
03-09-2013, 22:52
IGN 10/10
پ.ن: حامد کیسه رو واکن نمرات کاملو بشمارو بنداز توش! سهیلم نیستش کباب سیخ کنه:دی
CRIS Joon CR7
03-09-2013, 23:10
IGN 10/10
پ.ن: حامد کیسه رو واکن نمرات کاملو بشمارو بنداز توش! سهیلم نیستش کباب سیخ کنه:دی
نکات مثبت و منفیش کو؟ لب عکس رو ببین:n02: طرف فوتوشاپ رو سیستمش نصب نبوده با Paint درست کرده:n09:
این عکس الکیه ، معلوم نیست عکسارو از کجا میاره!
موفق باشید:n26:
(البرز دوست دارم:n12:)
Turok-71
03-09-2013, 23:32
نکات مثبت و منفیش کو؟ لب عکس رو ببین:n02: طرف فوتوشاپ رو سیستمش نصب نبوده با Paint درست کرده:n09:
موفق باشید:n26:
(البرز دوست دارم:n12:)
یدونه از دستاتو و یدونه از پاهاتو انتخاب کن میخوام قطعشون کنم!:n23:
IGN ده میده...
عکس های جدید
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
REZAHOSEYNGANI
03-09-2013, 23:35
از خواننده های معروف هم آهنگی هست؟
این gta 5 بهترین آهنگ ها رو داشت
snoop doggg
dr dre
2pac:n12:
IGN 10/10
میدونی البرز قضیه این بازی کلا سواست :دی
برا همین کیسه و کوله نمی خواد نمرات 10ش از الان تضمین شدست.(حالا فیک بودن یا نبودنش بماند) این از بد اقبالی ما بود که بازیمون امسال خورد به تور این GTA :دی
البته ناگفته نماند که چندین بار تن این GTA تون رو سر تعداد نمرات لرزوندیم ولی باز نشد که بهش برسیم :n22:
Turok-71
04-09-2013, 16:45
- موتورسیکلت ها
Vader
حضور در GTA4
Sanchez
Quad
Akuma
حضور در IV
Wayfarer #
ناشناخته
Daemon
حضور در IV
Hexer
حضور در TLAD
CarbonRS
ویژه نسخه Collector
Bati Custom
حضور در TBoGT
Double T
حضور در TBoGT
Freeway
حضور در IV
PCJ-600
حضور در IV
PCJ-600
حضور در TBoGT
Turok-71
04-09-2013, 19:04
از خواننده های معروف هم آهنگی هست؟
این gta 5 بهترین آهنگ ها رو داشت
snoop doggg
dr dre
2pac:n12:
250تا آهنگ لایسنس شده که خواننده های معروفن!
رادیوی West Coast Classics Radio که DJ Pooh اجراش میکنه با همین اسنوپ داگ و دِر برو بیایی داره واسه خودش:دی
+
معرفی حیوانات GTA V...بزودی!
IRAN_KING
04-09-2013, 19:51
یه عکس از تبلیغات بازی که هیچکس جرأت نکرد اونو بزاره
ولی من ریسکش رو قبول کردم و میزارم ما رو دیگه ندیدین حلال کنین:n18:
خودت لباس براش دوختی ؟!:n02:
چند عکس جدید از نسخه آنلاین بازی :
Turok-71
04-09-2013, 22:54
سازندگان GTA V وعده ی اکوسیستم و حیات وحشی پر جنب و جوش را داده اند که شامل دنیای زیرآب و خشکی ها خواهد شد.حال نگاهی به حیواناتی که تاکنون در این بازی توسط سایت ها،تریلرها و عکس ها تایید شده اند خواهیم انداخت!!
این لیست شامل بیش از 19 حیوان میشود.
Rottweiler
فرانکی یه Rottweiler نر به اسم Chop داره.
شیرکوهی
Destructoid: یک شیرکوهی را در حال شکار گوزن در تپه های اطراف شهر دیدم.
CVG: شیرهای کوهی در کوه Josiah ساکن هستند.
گرگ آمریکایی
IGN: بطور کلی اکوسیستم حیات وحش طراحی شده،از جمله گرگ آمریکایی.
Rev3Games: گرگ های آمریکایی و گربه های وحشی در حال پرسه زدن در خارج از شهر بودند.
گرگ
Hobbyconsolas: حیات وحش (گرگ ها،گوزن و...)
گربه وحشی
Rev3Games: گرگ های آمریکایی و گربه های وحشی در حال پرسه زدن در خارج از شهر بودند.
خرس
CVG: شما در جنگل ها با خرس های بزرگ برخورد خواهید کرد!
کوسه
کوسه ها در دریای آلامو سکونت دارند،آب این دریا شیرین است.
تایید شده کوسه ها به شناگرها حمله میکنند.
ماهی
نوع ماهی ها مشخص نشده!
گوزن
Videogamer: اگر از من سوال بپرسن که چه چیزی در GTA V برام قابل توجه بود میگم گوزنی که توی جاده در حال دویدن بود.
Destructoid: یک شیرکوهی را در حال شکار گوزن در تپه های اطراف شهر دیدم.
بـز
Gamer.nl: یک بزکوهی در دامنه ی کوه هنگام فرود با چترنجات مشاهده کردیم.
خرگوش
MeriStation: یک خرگوشی وحشی را در ساحل رودخانه مشاهده کردیم.
سنجاب
Eurogamer.es: رودخانه ای زیبا و کوچک،ساحل و یک سنجاب روی درخت.
موش
r/GrandTheftAutoV: لوس سانتوس با جزییاتی دقیق طراحی شده است،مثل موش های خیابان های این شهر.
حیوانات اهلی
USA Today: حومه ی شهر در این نسخه طراحی شده است که شامل کشاورزها،کارگران مزرعه و حیوانات اهلی در اطراف این مزارع میباشد.
ماهی آزاد
gamepro.de: اینجا محلی خوب برای ماهی آزاد است،به نقل از یک کارمند راکستار.
کلاغ
مرغ دریایی
در ساحل لوس سانتوس قابل رویت هستند.
شاپرک / مگس / پروانه
CVG: شما میتونید اونهارو ببینید،مگس ها اطرافتون وز وز میکنند.
لاک پشت
Hobbyconsolas: این امکان وجود دارد که در زیر آب لاک پشت مشاهده کنید که این حیوان در نسخه های قبلی سری نیز حضور داشته است.
virus2009
04-09-2013, 23:17
250تا آهنگ لایسنس شده که خواننده های معروفن!
رادیوی West Coast Classics Radio که DJ Pooh اجراش میکنه با همین اسنوپ داگ و دِر برو بیایی داره واسه خودش:دی
+
معرفی حیوانات GTA V...بزودی!
اوه اوه چی بشه .... :n12:
این رادیو ـه East LOS FM Radio خیلی باحال بود ...
رادیو های غیر آمریکایی همین یک دونه است فقط ... ؟؟
مکزیکی بیشتر باشه خیلی خوبه ..... تو مایه های شکیرا ؛ انریکه ؛ پیت بال :n02:
eblisandenzo
05-09-2013, 14:22
دوستان یه سوال !
چنانچه بازی برای pc هم ریلیز شه آیا امکان آنلاین بازی کردنش تو ایران هست ؟
چون ما که کرک شده بازی میکنیم !
Turok-71
06-09-2013, 13:43
اوه اوه چی بشه .... :n12:
این رادیو ـه East LOS FM Radio خیلی باحال بود ...
رادیو های غیر آمریکایی همین یک دونه است فقط ... ؟؟
مکزیکی بیشتر باشه خیلی خوبه ..... تو مایه های شکیرا ؛ انریکه ؛ پیت بال :n02:
فعلا که فقط همین چنتا رادیو معرفی شدن!
+
توییت DJ Pooh
" مفتخرم که بگم رادیوی من در بهترین بازی ساخته شده تا الانه،آماده باشید،17 سپتامبر GTAV "
لامصب از خودمونه :n02:
دوستان هنوز مدرکی لو رفته ای چیزی درباره پی سی نیومده؟اگه نمیاد واسه پی سی بریم کنسول بگیریم :|
دوستان هنوز مدرکی لو رفته ای چیزی درباره پی سی نیومده؟اگه نمیاد واسه پی سی بریم کنسول بگیریم :|
حداقل حداقل 3 ماهه طول میکشه تا نسخه پی سی بیاد .
Turok-71
06-09-2013, 15:03
- هواپیما / هلیکوپترها
Cropduster
حضور در SA
Hydra
الهام از F-35 /حضور در SA
F-16E
Shamal
حضور در SA
Skimmer
حضور در SA،VC
Andromada
الهام از Antonov An-124 /
حضور در SA،VC
Buzzard
حضور در TBOGT
Cuban 800
جدید
ناشناخته
جدید
Dodo
Blimp
ویژه نسخه های پیش خرید
Stunt Plane
الهام ازExtra EA-200 /
ویژه نسخه Collector
Cargobob #
Piper PA-46 Malibu #
Titan
Luxor
Maverick
حداقل حداقل 3 ماهه طول میکشه تا نسخه پی سی بیاد .
مشکل اینه راک استار حرفی دربارش نزده..اگه گفته بود میاد..قابل قبول بود که 3 ماه طول بکشه..حداقل تایمی واسه پورت کردن..ولی حرفی نزده و ادم از این زجر میکشه :دی
عکس های جدید :
Turok-71
06-09-2013, 21:40
داستان
آلاینده های کارخانجات صنعتی،طراوت و تیزی نور خورشید شهر لوس سانتوس را کاهش داده اند،ستاره های مشهور پس از مدتی که مورد اقبال قرار میگیرند از اذهان جامعه محو میشوند،گویی که هیچوقت وجود خارجی نداشته اند.اقتصاد در رکودی وحشتناک به سر میبرد و تمام طرح های تجاری در میانه ی راه متوقف میشوند و سودآوری خود را از دست داده اند.تلویزیون و رسانه ها خبرهایی به دور از واقعیات جامعه مخابره میکنند و به بنگاه های دروغ پراکنی بدل شده اند.جهانی که کاپیتالیسم(سرمایه داری) در آن به حد اعلای خود رسیده و انسان ها به دنبال روزنه ی امیدی برای بهتر شدن اقتصاد در وضعیت فعلی هستند.
در میان این بحران اقتصادی و آشفتگی سه خلافکار خود را از سایر تبهکاران متمایز جلوه میدهند و راه و روش مختص به خود را دارا هستند.فرانکلین،یک گنگستر سابق خیابانی که در حاضر به دنبال فرصت های مختلف و واقعی کسب پول است.مایکل،یک دزد بانک بازنشسته که در دوران محکومیت انفصال از خدمات دولتی به سر میبرد،او به مشکلات اقتصادی فراوانی در زندگی زناشویی برخورد کرده که احتمال بازگشتش به شغل اسبقش را دوچندان میکند.ترور،دیوانه ای خشن که از سوی جامعه طرد شده است و مهارتش در رانندگی از گزینه های شانس او برای به دست آوردن پول و رهایی از منجلابیست که در آن فرو رفته است.این سه مرد برای به دست آوردن پول راه های جسورانه و خطرناک زیادی را انتخاب میکنند که سرنوشت و آینده اشان در گرو موفقیت سرقت هایشان قرار دارد.
رونمایی
در 25 اکتبر 2011،چند روز بعد از دهمین سالگرد ساخت بازی GTA III راکستار در تمام صفحه های اجتماعیش از خبر ساخت GTAV رونمایی کرد و در توییتر با هشتگ GTAV# این موضوع رو خبررسانی کرد.همچنین برای اولین بار در اولین تریلر بازی از لوگوی GTAV و تاریخ عرضه ی بازی رونمایی شد.تریلر که به مدت زمان یک و نیم دقیقه بود نشون داد که بازی در شهر لوس سانتوس(لس آنجلس) جریان داره و از طرف راکستار بیانیه ای منتشر شد که در اون اعلام شد "GTAV در شهر لوس سانتوس و کوه های اطرافش،حومه شهر و سواحل این شهر قرار داره و این نسخه از GTA بزرگترین و بلندپروازانه ترین بازی هستش که راکستار تا بحال در تاریخ خودش ساخته،GTAV در آزادی به گیمرها،داستان گویی،ماموریت های مبتنی بر گیم پلی و بخش مولتی پلیر قدمهای جسورانه ای برداشته"
کارگردانی جدید
این برای اولین باره که در سری GTA کنترل سه شخصیت وجود داره.سیستم سوئیچینگ منحصر به فرد بازی به گیمرها اجازه میده تا بین شخصیت ها هرزمانی که خواستن مثل حین یا خارج از ماموریت ها با سرعت تعویض کنن.در تعدادی از ماموریت ها به شما اجازه داده میشه تا بین سه شخصیت برای پیشبرد ماموریت تعویض صورت بدین و به قسمت های مختلف ماموریت دسترسی داشته باشید.بعنوان مثال در یکی از مراحل شما نقش خلبان هلیکوپتر،اسنایپر و شخصیتی که روی زمین بود رو ایفا میکردین و به این معنیه که شما همیشه در بطن بازی قرار دارید.
تاریخ عرضه
در ابتدا قرار بود که بازی در بهار 2013 منتشر بشه(از اوایل ماه مارس تا اواخر ماه می) که در تاریخ 31 ژانویه ی 2013 راکستار طی خبری اعلام کرد که به دلیل "پولیش کردن بازی برای هرچه بیشتر نزدیک شدن به استاندارها که مهمتر از اون خواسته ی هوادارها اینه" بازی تاخیر خورد و تاریخ 17 سپتامبر 2013 بعنوان تاریخ جدید اعلام شد.
پلتفرم ها
GTAV برای کنسول های نسل فعلی ساخته شده و به احتمال بسیار زیاد نسخه PC هم ساخته میشه اما بعدا منتشر میشه.اولین نسخه ی GTA در سال 1997 روی کامپیوترها متولد شد.اما در سال های اخیر راکستار در طی سیاست های جدیدی که وضع کرده تمرکز و توجه بیشتری روی کنسول ها داشته و نسخه های PC معمولا هشت ماه بعد از انتشار نسخه های کنسولی عرضه میشن.بهترین نکته در ارتباط با نسخه ی PC در قابلیت تغییر در محتوای بازی هستش که باعث میشه طول عمر بازی افزایش پیدا کنه.با اینکه نزدیک به ده سال از انتشار GTA: SA میگذره اما هنوز هم فوق العاده محبوبه که به دلیل محتواهایی مثل اتومبیل،سلاح و ماموریت های جدیدی هستش که توسط فن های بازی ساخته میشه.امیدواریم که نسخه های PC از این سری بازی محبوب همچنان عرضه بشن!
ویژگی ها
- بصورت تصادفی با شخصیت ها در سراسر نقشه ی بازی برخورد میکنید،مثل GTA IV ولی خیلی بهتر و با موشن کپچر کامل.
- ماموریت های بازی مثل RDR پویا هستن،این قابلیت اتفاق های تصادفی (Random World Events) اسمش هست.بعنوان مثال شما در حال رانندگی هستین که یه اتومبیل رو میبیند که خراب شده و رانندش تو دردسر افتاده و از شما تقاضای کمک میکنه یا دوتا اتومبیل رو میبینید که باهم تصادف کردن و در اطرافشون اجسادی افتاده و شما میتونید با بررسی محل یکی از ماموریت های پویا رو آغاز کنید.
- ماشین های عمومی بصورت پویا طراحی شدن.شما صبح ها NPCهارو(شخصیت غیرقابل کنترل)در ایستگاه اتوبوس میبینید که باغبونن و برای رفتن به محل کارشون منتظر اتوبوس هستن.
- درباره ی سیستم اقتصاد بازی دن هوسر نویسنده ی بازی میگه "شما میتونید پولتون رو صرف خرید چیزهای جالب و سرگرم کننده ای مثل اسباب بازی های گرون قیمت بکنید،ما هنوز هم درحال کار روی سیستم اقتصاد هستیم تا تبدیل به عنصری قدرتمند در بازی بشه و گیمرهارو ترغیب به تلاش برای پول درآوردن برای خرج کردن بکنه"
- موسیقی در طول ماموریت ها پویاست(مثل بازی های دیگه راکستار، L.A. Noire)
- توجه زیادی به بخش مولتی شده و گیمرهارو مدت زمان زیادی به خودش مشغول میکنه.
- دریای Alamo به اسم دریای Salton در بازی طراحی شده.
- منوی انتخاب شخصیت ها به صورت دایره وار هست.
- سوئیچینگ در ماموریت ها نیمه اسکریپ شده هستش؛به این معنی که زمان تعویض شخصیت قبلی بصورت خودکار کنترل میشه.
- در قسمت پایانی تریلر شما میتونید تصمیم بگیرید که از کدوم شخصیت استفاده کنید.
- چندین انتهای متفاوت در داستان بازی طراحی شده که رویارویی با هرکدومشون به انتخاب های شما در طول بازی بستگی داره.
- تمامی نقشه از ابتدای بازی قابل دسترسیه،بجز مناطق حفاظت شده.
- برای انجام برخی از ماموریت ها به میزان مشخصی پول احتیاج دارید.
- یک اکوسیستم پر جنب و جوش با حیات وحش در بازی طراحی شده.
- شما میتونید خونه،گاراژ و اسکله بخرید و از این طریق برای خودتون منابع درآمد دستوپا کنید.
- شما میتونید مسافر بین راهی سوار کنید،پرش های بلند انجام بدین(stunt jump) و چالش های پرواز رو تجربه کنید.به یوگا،تنیس و گُلف بازی کردن بپردازید و یا در مسابقات سه گانه (شنا،دوچرخه سواری،دوندگی) و دوچرخه سواری شرکت کنید.
- " iFruit " اسم گوشی جدیدی هست که در بازی طراحی شده که با استفاده از اون میتونید عکس بگیرید و در صفحه ی اجتماعی راکستار آپلود کنید.همچنین این گوشی نرم افزارهای مختلفی رو داره و از امکاناتی مثل دوربین،اینترنت،شبکه های اجتماعی،تقویم و بازپخش ماموریت ها بهره میبره.علاوه بر اینها راکستار اعلام کرده که این گوشی سه قابلیت دیگه داره که هنوز اونها رو معرفی نکرده.
- برای حرکت بین کاورهای مختلف میتونید از غلت زدن استفاده کنید.(combat roll)
- میتونید مشروب فروشی ها و دستگاه های خودپرداز(ATM) رو مورد سرقت قرار بدید.
- اهالی شهر نسبت به رفتارهایی که انجام میدید حساس هستند و اگر ببین که شما مشغول سرقت از جایی هستین با پلیس تماس میگیرن.
- میتونید به شکار حیوانات برید.
- هرکدوم از سه شخصیت،انیمیشن های مخصوص به خودشون رو دارن.مثل مبارزات تن به تن.
- وجود سه شخصیت در بازی و سوییچ بین اونها ضربه ای به روال طبیعی و بالانس بازی نمیزنه بلکه به شما احساس طبیعی بودن رو القا میکنه،مثلا اگه فرانکی و مایکی توی ماشین باشن و با مایکل درحال رانندگی باشین،با سوییچ کردن رانندگی توسط مایکل ادامه پیدا میکنه و شما در نقش فرانکلین قرار میگیرید.
سفارشی سازی
- ظاهر شخصیت ها رو میتونید سفارشی کنید،مثل خالکوبی،مدل مو و لباس.
- وسایل نقلیه رو میتونید سفارشی کنید،از لحاظ ظاهری مثل چرخ ها،رنگ آمیزی،باله ی عقب،جلو پنجره،رنگ شیشه ها،بــوق،لاستیک ضدگلوله و از لحاظ موتوری مثل سیستم تعلیق و بالا بردن قدرت موتور و تغییرات دیگه ای که در حین رانندگی قابل احساس هستن.در این بخش شاهد بیشتر از 1000 قطعه جهت سفارشی کردن خودروها خواهید بود.برای انجام بعضی از ماموریت ها نیاز به سفارشی کردن ماشینتون دارید.شما میتونید بعد از سفارشی کردن ماشینتون عکسشو روی شبکه های اجتماعی آپلود کنید.
- سلاح هارو میتونید سفارشی کنید،مثل نصب صدا خفه کن،دوربین،لیزر و خشاب بزرگتر روی سلاح.این بخش از بازی طیف گسترده ای از تغییرات رو در اختیارتون قرار میده مثل سفارشی کردن نوع گلوله و رنگ اسلحه.
- شما میتونید سگتون رو سفارشی کنید،مثل طناب و قلاده.
مهارت ها
- هر شخصیت در یک معقوله امتیازهای ویژه ای داره،مثل استقامت،قدرت در تیراندازی،پرواز و رانندگی!
- قدرت های ویژه توسط نوار نشون داده میشن که بعد از استفاده و تموم شدن دوباره به آرومی شارژ میشه.
- سایر مهارت ها با انجام ماموریت های اصلی و فرعی بهبود پیدا میکنن.
- آمار تیراندازی در قدرت هدف گیریتون تاثیر میزاره مثل مقدار مهماتی که میتونید حمل کنید و یا ثبات هدف گیری(برای بالابردن آمارتون میتونید به منطقه ی تمرین تیراندازی و یا دشمنهای بیشتری بکشید،برای هدشات کردن امتیاز بیشتری داده میشه)
معرفی نویسنده
نام: Dan Houser
نویسنده GTAV
تولد: 1974،لندن
ملیت: بریتانیایی
شغل: نویسندگی
شروع فعالیت: 1998
دن هوسر در 1974 در شهر لندن متولد شد،پدرش والتر هوسر وکیل بود و مادرش جرالدین موفات به حرفه ی بازیگری مشغول بود.دن در مدرسه سنت پل و دانشگاه آکسفورد شهر لندن تحصیلات خودش رو گذروند.با وجود تمایلی که دن و برادرش به نوازندگی داشتن اما در دوران نوجوانی هردو برادر عاشق داستان و داستان سُرایی شدن،در حالی که بزرگتر شده بودن عطش داستان نویسی اونارو به کتابخانه ی ویدئویی در شهر لندن کشوند.اونها فیلم های آمریکایی زیادی در سبک جنایی و اسپاگتی وسترن(فیلم های وسترن ایتالیایی) تماشا کردند.هوسر اعلام کرده که فیلم مورد علاقش فیلم "جنگجویان" به کارگردانی والتر هیل هست.
دن هوسر نویسنده ی تمامی نسخه های GTA به استثنای London 1969 و Advance بوده،هوسر علاوه بر نویسندگی،تهیه کنندگی پنج نسخه از سری GTA رو بر عهده داشته،هوسر همچنین به عنوان صداپیشه در سری ایفای نقش کرده.دن در حال حاضر مشغول به نوشتن داستان نسخه ی اخیر GTA هست و همچنین معاونت شرکت راکستار رو به عهده داره.هوسر علاوه بر داستان سری GTA نویسنده ی بازی های معروفی مثل Bully،Red Dead و Max Payne 3 بوده.دن و برادرش سم بیشتر تمرکزشون رو روی راکستار و موفقیت بازی های این شرکت قرار دادن و زیاد اهل مصاحبه و حضور در محافل مختلفی که برگزار میشه نیستن.در سال 2009 طی لیستی که در مجله ی تایم به عنوان "100 نفر با نفوذ در سال 2009" منتشر شد،نام های دن و سم هوسر هم در این لیست به چشم میخورد.
تاریخچه ای کوتاه از سری GTA
سری GTA توسط دوبرنامه نویس بنام دیوید جونز (David Jones) و مایک دیلی (Mike Dailly) خلق شد و بعد توسط برادران Houser (دن و سم) و طراح بازی Zachary Clarke ادامه پیدا کرد.از همون اوایل شروع این سری هم راکستاری شمالی (DMA اسبق) در انگلستان بعنوان سازنده و راکستارگیم بعنوان ناشر بازی بودند.بد نیست بدونید که اسم سری Grand Theft Auto (ماشین دزدی بزرگ)از motor vehicle theft (سرقت وسایل نقلیه) اقتباس شده.این سری از بازیهای موفق به دریافت جوایز متعدد و مختلفی شده و یکی از بهترین فرانچایزها در سطح جهانی بوده.منتقدان دنیای گیم از GTA III و IV بعنوان انقلابی ترین بازی های دوران صنعت گیم نام میبرن.
خط داستانی سری بازی های GTA در شهرهای آمریکا رخ میده،در حالی که مقر اصلی ساخت بازی در لندن انگلستان واقع شده.تمرکز داستان بازی روی جهان باز بودنه و گیمرها میتونن با انتخاب ماموریت ها در روند کلی داستان پیشرفت داشته باشن و همچنین ماموریت و فعالیت های جانبی زیادی مثل اکشن ماجرایی،رانندگی،عناصر نقش آفرینی،مخفی کاری و بخش های ریسینگ که در کنار داستان اصلی جلو میرن.
موضوع داستانی این سری معمولا طنزی کمدی حول فرهنگ آمریکاییه که با پس زمینه های خشونت آمیز آراسته شده.تمرکز سری رو قهرمان های مختلف و بیشماریه که قصد دارن به مدارج بالایی در دنیای زیرزمینی و کثیف تبهکارها برسن که البته هرکدوم از قهرمان ها انگیزه های مخصوص و متفاوتی برای برای نیل به اهدافشون دارن.همچینن نقش ضدقهرمان هارو شخصیت هایی ایفا میکنن که به قهرمان قصه خیانت میکنن و یا در راه پیشرفتش مانع تراشی میکنن.
از سال 1997 که توسط DMA اولین نسخه از سری بازی های GTA خلق شد تا حالا ده نسخه ی اصلی و چهار نسخه ی مکمل برای این سری عرضه شده که نسخه ی GTA III مورد اقبال عمومی گسترده ای قرار گرفت،نسخه ای که سری GTA رو به دنیای سه بُعدی وارد کرد و نقطه ی عطفی در بازی های سبک OW (جهان باز) شد.پس از این نسخه شاهد کلون های دیگه ای و بازی های شبیه به این نسخه هستیم که بعنوان بازی های " Grand Theft Auto clone "معروف شدن.نسخه های بعدی از این سری پیرو و ادامه دهنده ی طرح و سبک GTA III بودند.سری GTA از نظر مکانی در نقاط مختلفی از جهان و در دوره های زمانی متفاوت جریان داشته اما سه شهر بعنوان مکان های اصلی این سری شناخته میشن: Liberty City (نیویورک)،Vice City (میامی) و San Andreas (کالیفرنیا،نِوادا).
نسخه های سری GTA بر اساس قابلیت های گرافیکی به سه دوره ی مختلف تقسیم بندی میشن:
دوران دو بُعدی (2D)
GTA: London 1961
GTA: London 1969
Grand Theft Auto
Grand Theft Auto 2
دوران سه بُعدی (3D)
GTA: Vice City Stories
GTA: Vice City
GTA: San Andreas
GTA: Liberty City Stories
GTA Game Boy Advance
GTA III
دوران HD
GTA IV
GTA: The Lost and Damned
GTA: The Ballad of Gay Tony
GTA: Chaintown Wars
GTA V
هر کدوم از ادوار مختلف نسخه ای متمایز و بهتر نسبت به سایر نسخه های اون دوره رو دارا هستن،بعنوان مثال در دوره ی دو بُعدی اولین نسخه از سری،در دوره ی سه بُعدی GTA III و در دوران HD نسخه های IV و V نسبت به سار نسخه ها انقلابی تر بودند.از سال 2001 به بعد سری GTA از دو جنبه ی فروش و نمرات همیشه موفق ظاهر شده،نقدهایی با مضامین عالی و فوق العاده و فروشی بالای 125 میلیون نسخه تا دسامبر 2012.GTA IV در اولین روز عرضه رکورد فروش 609هزار نسخه روی کنسول هارو در منطقه ی بریتانیا زد.در هفته ی اول GTA IV تونست 6 میلیون نسخه در سراسر جهان بفروشه و بیشتر از 500 میلیون دلار به حساب های راکستار سرازیر کنه.
در سال 2006 سری GTA جز یکی از 10 طرح برتر بریتانیایی قرار گرفت.این سری تا به امروز تونسته رکوردهای مختلفی رو جابجا کنه که در نتیجه توسط گینس در سال 2008 ده جایزه و رکورد مختلف در دنیای گیم به این سری اعطا شد که شامل بزرگترین صداپیشه (GTA: SA)،بزرگترین موسیقی (GTA: SA)،موفق ترین سرگرمی در طول زمان (GTA IV).سری GTA در جایگاه سوم 50 بازی برتر کنسولی در طول تاریخ قرار داره که از طرف گینس اعلام شد.GTA IV در حال حاضر بعد از بازی افسانه ی زلدا دومین بازی با نمره ی 98 در متاست.
رتبه
نسخه
فروش
رتبه
نسخه
متا
1
GTA: SA
27.5 m
1
GTA IV
98 (PS3,360)
2
GTA IV
25 m
2
GTA III
97 (PS2)
96 (360)
3
GTA: Vice City
17.5 m
3
Vice City
96 (360)
4
GTA III
14.5 m
4
San Andreas
95 (PS2)
5
GTA: Liberty City Stories
8 m
5
Chaintpwn Wars
93 (NDS)
6
GTA: Vice City Stories
4.5 m
6
The Lost and Damned
90 (360)
7
GTA: The Lost&Damned
+1 m
7
The Ballad of Gay Tony
89 (360)
8
GTA 2
250.000+
8
Liberty City Stories
88 (PSP)
9
GTA: Chaintown Wars
200.000
9
Vice City Stories
86 (PSP)
10
GTA: Episodes from Liberty City
160.000+
10
GTA 2
70 (PS1)
11
GTA
150.000+
11
Advance
68 (GBA)
-
مجموع فروش
129 m
-
-
-
پ.ن: به پست اول اضافه شد!
تهیه،تنظیم،ترجمه: T-71
fouad-pes
07-09-2013, 14:25
پلتفرم: x360,ps3,PC
از کجا فهمیدن pc هم هست؟!
Turok-71
07-09-2013, 14:29
از کجا فهمیدن pc هم هست؟!
چون من میگم:دی
خب نسخه ی PC هم داره،درسته تایید نشده ولی میاد...حدودای هَفَشدَه ماه دیگه :دی
دوستان عزیز اگه مغازه ای میشناسید که نسخه بورنرمکس رو روزی که کرک میشه بفروشه معرفی کنید من می خوام پیش خرید کنم :دی تهران نیستم .
Turok-71
08-09-2013, 14:25
- نکته1: با کلیک کردن روی آیکن یا اسم سلاح،تصویر واقعی سلاح را در بازی مشاهده کنید!
- نکته2: این سلاح ها در تریلرها و عکس های بازی مشاهده شده اند و همگی سلاح ها بصورت رسمی رونمایی نشده اند!
سلاح های سرد
Baseball Bat ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
( چوب بیسبال )
Knife ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
( چاقو )
Hammer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
( چکش )
Golf Club ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
( چوب گلف )
Tennis Racket ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
( راکت تنیس )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Baton
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])( بـاتـون )
سلاح های کمری
Fictional AP Pistol ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
IMI Desert Eagle ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Beretta 92SB-F ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Colt M1911 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Glock 17 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
SIG Sauer P226 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Heckler & Koch Universal Combat Pistol ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Submachine Guns
IMI Mini-Uzi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Heckler & Koch MP5A5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Assault Rifles
Colt AR-15 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
IMI Tavor TAR-21 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Norinco Type 56 II ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Light Machine Guns
MK 48 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
PKM ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Shotguns
Mossberg 590 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Keltec KSG ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Serbu Super-Shorty ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Sniper Rifles
AWM L115A3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Combat Sniper Rifle ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Barrett M82A1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلا ح های سنگین
M32 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
RPG-7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
M134 Minigun ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلاح های انفجاری
C4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Molotov Cocktail ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Flare ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Gasoline Canister ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
L83A1 Smoke Grenade ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Stun Grenade ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
M67 Grenade ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من که بی صبرانه منتظرم ریلیز شه ولی خدا کنه برا پی سی هم زود بیاد....
اگه 3 ماه طول بکشه برا پی سی بیاد خوبه ولی اگه بیشتر بشه بد میشه...راستی این gta v خودش قابلیت انلاین داره یا باید باز gta online بخری؟؟؟
Turok-71
09-09-2013, 13:06
- وسایل نقلیه آبـی
Speedophile 2000
Squalo
Submersible زیردریایی
جدید
Dinghy
حضور در IV
Jetmax
حضور در IV
Marquis
حضور در IV
Tropic
حضور در TBoGT
ناشناخته
Turok-71
09-09-2013, 14:24
راستی این gta v خودش قابلیت انلاین داره یا باید باز gta online بخری؟؟؟
GTA Online دوهفته بعد از انتشار GTA V (اول اکتبر/ نُهم مهر)عرضه میشه،این محتوا برای کسایی که V (نسخه اورجینال) رو خریدن بصورت رایگان قابل دسترسیه!حتما از طریق لایو و PSN میتونن دانلود کنن.
داخل ایران و برای کپی خورها قاعدتا روی DVD میاد...
پرخرج ترین بازی تاریخ !
£170 million
برای بازاریابی و ساخت
دربین فیلم ها هم :
این یارو شبیه ترور نیست؟:n08: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
19881988
09-09-2013, 20:14
خیلی شکل اونه:n20:
REZAHOSEYNGANI
09-09-2013, 20:27
این جت اسکیش خیلی باحاله!
توی Farcry هم بود:n02:
Turok-71
09-09-2013, 20:54
راکستار برای سایت های حامی GTA V که حدود نوزده بیستا هستن و بصورت اختصاصی و حرفه ای به خبررسانی در ارتباط با این بازی پرداختن عکس هایی اختصاصی به پاس زحماتشون فرستاده!
ب سلامتی راکستار :7:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
REZAHOSEYNGANI
09-09-2013, 20:57
این نقش اصلی چرا کچله؟
دلمون رو خوش کرده بودیم میبریمش سلمونی مدل موهاشو درست میکنیم!:n02:
19881988
09-09-2013, 21:03
واقعا فکر اینجا نکرده بودن
این نقش اصلی چرا کچله؟
دلمون رو خوش کرده بودیم میبریمش سلمونی مدل موهاشو درست میکنیم!:n02:
ترور یکی از 3 نقش اصلی در بازی هست نه تنها نقش اصلی
در ضمن کچل باشه رو سرش تتو میزنی ! : دی
Turok-71
09-09-2013, 23:14
*R وعـده نـقشه ای بــزرگ در V را دادهاست
نقشه GTA V بر پـایه منـطقه ی کالیفرنیای جنوبـی در آمـریـکا طراحی شده که بـه شهر لوس سانتوس (با الهام از شهر لس آنجلس)شُهره هست،نقشه شامل تپـه ها،حومه ی شهر،کوه ها و سواحل میشه.از مناطق ویژه ای که در نقشه طراحی شده میشه به یک پایگاه نظامی،منطقه ی دریای Salton،غـارهای زیـرآب،کوه Chiliad*،دنـیای زیـرآب اقیانوس و Wine County اشاره کرد.
راکستار وعده داده که نقشه ی این نسخه بزرگ باشه.نقشه یک منطقه ی بزرگ رو پوشش میده که گشت و گذار آزادنه ی شمارو فراهم میکنه.نقشه ی بازی 4.5 برابر بزرگتر از Liberty City و 2 برابر بزرگتر از GTA: SA هستش.چشم انداز نقشه ی بازی دارای تنوع و عمق بسیار بیشتری نسبت به نسخه های IV و SA هست که میشه نتیجه گرفت چیزهای خیلی بیشتری برای اکتشاف وجود داره.
*منطقه کوه Diablo
(با اسم کوه Chiliad طراحی شده)
طرح واقعی نقشه همونطور که گفته شد بر اساس منطقه ی کالیفرنیا طراحی شده،نقشه ی این نسخه مثل GTA: SA بخش به بخش ساخته و طراحی نشده،تمام منطقه های کلیدی و معروف ایالت کالیفرنیا در نقشه لحاظ شدن از جمله هالیوود،بورلی هیلز،سانتامونیکا و مرکزشهر که البته با اسم های متفاوت دیگه ای در بازی نامگذاری شدند.البته تیم سازنده،مناطقی که کمتر در ایالت کالیفرنیا شناخته شده هستن رو در نقشه ی بازی قرار ندادند.ورای مناطق شهری که طراحی شده شما میتونید به مناطق خارج از شهر معروفی مثل جنگل ملی Angeles و صحرای بزرگ برید-غروب های منطقه ی صحرای بزرگ از زیباترین اتفاق های این منطقس که اگه در بازی طراحی بشن فوق العادست-همونطور که میبینید تنوع توپوگرافیک بالایی در جنوب ایالت کالیفرنیا نهفتس که قطعا باعث میشه دنیای GTAV جذاب و سرگرم کننده باشه.
منطقه L.A در کالیفرنیای جنوبی/ توپوگرافی: جنگل ها،سواحل،کوه ها و صحرا
Fan Made از نقشه ی بازی
بخش پرسش و پاسخ نقشه:
Q: منطقه های San Fierro و Las Venturas در نقشه ی GTA V طراحی شدن؟
A: راکستار اعلام کرده که بازی در کالیفرنیای جنوبی جریان داره،Las Venturas (لاس وگاس) و San Fierro (سان فرانسیسکو) خارج از این ایالت قرار دارند.
Q: منطقه ی San Diego چطور؟جز نقشه ی بازی هست؟
A: مشخص نیست،اما چیزی که راکستار بصورت قطعی اعلام کرده "شهر لوس سانتوس،تپه ها،حومه شهر و سواحل" هستن و قطعا در نقشه GTAV طراحی شدن.
Q: اگه فقط یک شهر در نقشه وجود داره پس تکلیف عبور و مرور هواپیماها چی میشه؟باوجود یک شهر فقط یه فرودگاه وجود داره و این درحالیه که برای تردد هواپیماها شما نیاز به چندین فرودگاه دارید!
A: وجود یک شهر در نقشه ی بازی به این معنا نیست که وسعت نقشه کمه،لس آنجلس شهر بسیار بزرگیه(بزرگتر از نیویورکه) و راکستار اعلام کرده که نقشه شامل دهکده ها،شهرهای کوچیک و رشته کوه ها میشه.همچنین در جنوب کالیفرنیا فرودگاه و باندهای پرواز زیادی وجود داره و فقط فرودگاه بین المللی LAX نیست.
Q: با این تعاریف میشه نتیجه گرفت که GTA V تنها یک نسخه ی HD از GTA: SA هست،درسته؟
A: نه،راکستار در این نسخه با دید و ذهن جدیدی به لس آنجلس نگاه کرده و تنها شباهت کوچیکی بین لوس سانتوس در SA و لوس سانتوس در V وجود داره.
طـنـز تـلـخ
وقتی که صحبت از طراحی جو و اتمسفر برای یک نسخه از GTA میشه،دنیای بازی مهم ترین عنصر به حساب میاد.سازنده ها نمیتونن گیمرهارو در کلانشهرهای ناشناخته به اصطلاح پرتاب کنن.در سری GTA شهر و دنیایی که گیمر در اون قرار میگیره نیاز به زنده بودن و سرزندگی داره و به قول معروف باید نفس بکشه.جامعه ای واقعی با شهروندانی واقعی تر!
جامعه ای با هویت و ساختاری اجتماعی که در لایه های زیرینش واقعیات توسط طنزی تلخ روایت میشن.راکستار در طول سالها نشون داده که در راستای اجرای این ایده سرآمد بوده.پیشرفت در ماموریت ها و خط داستانی با شخصیت ها،جامعه و شهرها گره خورده.مفهوم "گشت و گذار آزاد" در گیم پلی فرنچایز GTA چیز جدیدی نیست،کشش این سری از طریق گستره ی شهری هست که آینه ای تمام نما از مکان های مختلف کشور آمریکاست.نکته ای که بنظر گیمرهای زیادی رو برای آزادی بدون مرزشون در این مکان ها وسوسه میکنه.
لـوس سـانـتـوس،شـهـر قِـدیـسـان
لقب: شهر قدیسان،سانتوس
ایالت: سان آندریاس
الهام از: لس آنجلس،کالیفرنیا
آب و هوا: مدیترانه ای
GTA V لوس سانتوس،سان آندریاس جریان داره که بر اساس لس آنجلس،کالیفرنیا طراحی شده.شهری با جمعیتی بالغ بر 3.8 میلیون نفر که به "خانه ی فیلم" در آمریکا معروفه.همچنین این شهر رو به خاطر سواحل شنی،بزرگراه های دیوانه وار و باندهای گنگستری و تبهکار میشناسن که به خاطر مورد آخری به این شهر عنوان ناخوشایند "پایتخت گنگستری دنیا" داده شده.
شهر لوس سانتوس برای اولین بار نیست که در این سری به نمایش در میاد،در نسخه سان آندریاس که سال 2004 عرضه شد شهر لوس سانتوس طراحی شده بود.در GTA V لوس سانتوس بصورت کامل بازنگری و طراحی شده و تنها شباهتی کوچیک با لوس سانتوس در SA خواهد داشت.مناطق زیادی از شهر لس آنجلس در GTA V طراحی شدن،از جمله Vinewood (هالیوود)،مرکز شهر لوس سانتوس (مرکز شهر لس آنجلس)،ساحل وسپوچی (ساحل وِنیس)،سئول کوچک (محله ی کُره ای)،اسکله ی دِل پرو (اسکله ی سانتا مونیکا) و تپه های Vinewood (تپه های هالیوود).
تمرکز GTA V روی موضوع ثروت و تضاد فقیر و غنی یا به عبارتی دیگه اختلاف طبقاتی حاصل از سیستم اقتصادی کشور آمریکاست.تاکید بر نمایش اختلاف طبقاتی بین منطقه ی Vinewood و محله های فقیر نشین که تنها چندمایل فاصله ی فیزیکی دارن،اما از لحاظ مالی هزاران مایل فاصله بین اونهاست.
فـراتـر از یـک شـهـر
در GTA V علاوه بر شهر لوس سانتوس،روستاها،کوه ها و سواحل و حومه ی شهر طراحی شدن و از این لحاظ نسبت به لیبرتی سیتی شاهد تنوع و طراوت بیشتری هستیم.حومه ی شهر تجربه ای متفاوت ارایه میده! برج های بلند و سر به فلک کشیده در مرکز شهر لوس سانتوس،بزرگراه های شلوغ و جنگ های گنگستری جای خودشون رو به رودخونه ها،توربین های بادی،خونه های روستایی،کوه ها و درخت ها میدن.
" فرار از زندگی شهری "
چشم انداز و مناظر خارج شهری به هیچ وجه خسته کننده نیستن و ماموریت های جانبی گیمرهارو به موندن در این مناطق ترغیب بیشتری میکنن.شهرهای کوچیک زیادی در سراسر نقشه پراکنده شدن که طرح و مردم منحصر به فرد خودشون رو دارا هستن و این ویژگی نوید این رو میده که چیزهای زیادی برای کشف کردن در بازی گنجونده شده.گیمرها میتونن به کوه "تاتاویام" سفر کنن و از چشم انداز زیبای این کوه لذت ببرن.
این توانایی رو داریم که به دنیای زیرآب برای پیدا کردن گنج ها سفر کنیم،برای جستجوی بهتر و بازدید از غارهای زیرآب شهر لوس سانتوس وسایل غواصی در بازی طراحی شده و مشکلی در این زمینه احساس نمیشه.از ویژگی های حیات وحش طراحی شده در GTA V میشه به اکوسیستم خاص مربوط به هر منطقه اشاره کرد.حیواناتی مثل سگ،خرگوش،گربه ی وحشی و انواع پرندگان و ماهی ها که میتونیم اونها رو شکار کنیم.
ویژگی بصری مهم GTA V در مناظر گسترده ی جغرافیایی هست که ارایه میده،این مناظر شامل کوه ها،رودخونه ها،دریاچه ها،زمین های کشاورزی،کویر،محیط شهری،پایگاه های نظامی و مناظر خیلی بیشتر دیگه میشه.
دریـای کـویـر
منطقه ی بیابانی جدیدی در این نسخه با نام " Blaine County " طراحی شده که یکی از مناطق شهر لوس سانتوس محسوب میشه.این منطقه بسیار به " Bone County " در SA شباهت داره.داخل این منطقه دریاچه ی آلوما قرار داره که سرشار از نمکه و برای ماهیگیری منطقه ی بسیار خوبیه.همچنین در این منطقه کوه " Chiliad " هم وجود داره.در داخل این منطقه شهر به نام " Sandy Shores " هست که جمعیتی بالغ بر 3هزار نفر داره.در این شهر یک مغازه مشروب فروشی و مُتل وجود داره و مملو از تریلرهای کشنده و ماشین های مسافرتیه.
---
تهیه،تنظیم،ترجمه: T-71
eblisandenzo
09-09-2013, 23:39
دوستان یه سوال !
Turok-71
10-09-2013, 00:29
دوستان یه سوال !
آره،امکانش هست!
+
7 روز تا انتشار...
7روز تا انقلابی دیگر در صنعت گیم !:n12: امسال واقعا سال تکی هست !(میلادی البته(2013):n02:)
+
ببینم کی اینجا بامرام و با معرفت هست که یکی از 360 و PS3 شو بده من این بازیو بزنم برشگردونم بش :n02:
من که منتظرم از این بازی لذت ببرم و بعدش کنسول رو بفروشم و اماده ی نسل بعد بشم.این بازی تنها انگیزه من هست.:دی
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
یعنی میتونه از tlou بزنه جلو ?
پاشید برید رای بدید !
پاشید برید رای بدید !
تصمیم گیری سخته خیلی :دی
اخه هیچ ربطی به هم ندارن
Turok-71
10-09-2013, 01:01
TRACY
AMANDA
SIMEON
WADE
TAO
Turok-71
10-09-2013, 12:38
- وسایل نقلیه پلیس
Police Cruiser
Sheriff's Cruiser
Police Cruiser
حضور در TBoGT
Granger Sheriff
Granger Park Ranger
Granger FIB
Ford Taurus Police #
Enforcer
حضور در IV
Rhino
Eurocopter AS350 #
Police Bike
حضور در TBoGT
ناشناخته
Speedophile 2000 #
Ambulance
حضور در IV
اقا این که میگن باید 8 گیگابایت نصب کنیم روی فلش 8 میشه ریخت؟!!:n02::n02:
virus2009
10-09-2013, 15:11
7 روز دیگه میاد ......
بریم تا آخر هفته به دوستان xbox ای محبت کنیم .... :دی
+
واسه اینکه آنلاین هم بازی کنیم چه نسخه ای رو باید خرید (xbox)... ؟؟؟ ( Of course غیر از نسخه اورجینال : دی )
Turok-71
10-09-2013, 15:25
اقا این که میگن باید 8 گیگابایت نصب کنیم روی فلش 8 میشه ریخت؟!!:n02::n02:
باید حداقل فلش 16 گیگی داشته باشی واسه نصب!
7 روز دیگه میاد ......
بریم تا آخر هفته به دوستان xbox ای محبت کنیم .... :دی
+
واسه اینکه آنلاین هم بازی کنیم چه نسخه ای رو باید خرید (xbox)... ؟؟؟ ( Of course غیر از نسخه اورجینال : دی )
6 روز :دی
+
آنلاین V اول اکتبر عرضه میشه و قاعدتا نسخه ی بُرنرمکس از همه بهتره!
کلا همه برنرمکس بگیرین با خیال راحت ویتامین G بزنین ب بدن :دی
با سلام برای نسخه pc کی میاد؟
VorteX01
10-09-2013, 19:13
خیر برای کنسول هاست
Leon-117
10-09-2013, 19:22
نقشه بازی هم لیک شد :
arash-king
10-09-2013, 19:33
با سلام برای نسخه pc کی میاد؟
فعلا معلوم نیست ... ولی من احتمال میدم بیاد
dverbame
10-09-2013, 20:05
پاشید برید رای بدید !
بابا اصلا درست نیست مقایسشون.... اخه کی میاد یه بازی زندگی مجازی رو با یه بازی استوره ای مقایسه کنه ؟؟؟ :n04:
تصمیم گیری سخته خیلی :دی
اخه هیچ ربطی به هم ندارن
دقیقا میخوام همینو بگم
TRACY
AMANDA
SIMEON
WADE
TAO
جریان اینا چیه ؟؟؟ :-| کاور مختلفه فقط یا .... چیز خاصی هم فرق میکنه ؟
Altairezio
10-09-2013, 20:28
نقشه ی اصلی بازی انگار اینه!
Turok-71
10-09-2013, 20:33
- دوچـرخـه ها
BMX
Road Bike
دوچرخه خیابان
Bicycle
Mountain Bike
دوچرخه کوهستان
Beach Bike
دوچرخه ساحل
Turok-71
10-09-2013, 20:39
نقشه بازی هم لیک شد :
نقشه ی اصلی بازی انگار اینه!
fan madeـن اینا! اصلی نی!
جریان اینا چیه ؟؟؟ :-| کاور مختلفه فقط یا .... چیز خاصی هم فرق میکنه ؟
این عکسا مربوط میشه ب تبلیغات گرافیتی(دیواری) بازی تو سطح شهر،همین!
+
تری بالاخره عرق گیرشو درآورده و کت شلوار دومادی پوشیده:دی
Amir rza
10-09-2013, 20:41
آقا این که فقط یه ذره اش شهره...:n02:
اگه نقشه به گفته خودشون بزرگ باشه (که ممکنه هم نباشه:n09:) تا بریم اونور جزیره که شب میشه...:n30:
emad_rowan
10-09-2013, 20:43
نه دوست عزیز اون عکسها نه کاور بودن نه تبلیغات اونها شخصیت های جانبی بازین که راک استار جدیدا معرفی کرده
Turok-71
10-09-2013, 20:52
نه دوست عزیز اون عکسها نه کاور بودن نه تبلیغات اونها شخصیت های جانبی بازین که راک استار جدیدا معرفی کرده
اولا اینا جدیدا معرفی نشدن دوست خوبم!همشون قبلا معرفی شده بودن جز تائو!
دوما این عکسا تبلیغات بودن،،واسه تبلیغاتم از شخصیت های بازی استفاده میشه دیگه!:n13:
عجب نقشه بزرگی داره :n04: این جزئیات با این گرافیک با این وسعت بینظیره.
+
بررسی هایی که با توجه به تریلر روی نقشه انجام دادم:n02: :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
REZAHOSEYNGANI
10-09-2013, 20:55
ایول دوچرخه:n19:
چه حالی میده تک چرخ بزنی با این:n02:
این بازی هم مثل Blacklist برای کپی خور های PS3 زودتر میاد؟؟آخه بلکلیست 4 5 روزی نسخه ی کپی خورش زود تر اومد..
بنظرتون اسلحه کم نداره؟اسلحه هاش خیلی کمه بنظرم برا این بازی به این بزرگی
Leon-117
10-09-2013, 21:08
fan madeـن اینا! اصلی نی!
فکر نکنم این نقشه آخری فن مید باشه...........
مثل اینکه نقشه رو از توی این کتاب برداشتن :
Turok-71
10-09-2013, 21:18
فکر نکنم این نقشه آخری فن مید باشه...........
مثل اینکه نقشه رو از توی این کتاب برداشتن :
چیزی که مشخصه اینه که نقشه همون فن مید قبلیس که منتشر شد ولی بهش landmark و رنگ و لعاب اضافه شده!دقیقا همونه!
فعلا که *R تایید یا رد نکرده اینو! اگه تایید بشه باید اون کسی که نقشه قبلیو طراحی کرد باس تندیسشو ساخت گذاشت تو میدون اصلی شهرشون!
Atusa 021
10-09-2013, 21:26
این بازی مشخص نشد که برای کامپیوتر هم میاد یا نه ؟ داداشم کلمو کند اینقدر گفت بپرسم منکه هرجا دیدم نوشته تایید نشه تکذیب هم نشده یعنی فقط خبری نیست دلیل بر تولیدش نمیشه .
linuxx2011
10-09-2013, 21:38
اگه نیاد واسه pc که مطمئننا فروش خوبی نخواهد داشت چون اکثرا پی سی بازن و عشق gta
Turok-71
10-09-2013, 21:39
این بازی مشخص نشد که برای کامپیوتر هم میاد یا نه ؟ داداشم کلمو کند اینقدر گفت بپرسم منکه هرجا دیدم نوشته تایید نشه تکذیب هم نشده یعنی فقط خبری نیست دلیل بر تولیدش نمیشه .
فعلا خبر رسمی از طرف شرکت سازنده برای ساخت نسخه ی PC اعلام نشده!
اما سری GTA نسخه های کامپیوترش همیشه بعد از شیش هفت ماه عرضه میشن....
اگه نیاد واسه pc که مطمئننا فروش خوبی نخواهد داشت چون اکثرا پی سی بازن و عشق gta
اون تیکه BOLD پستت امشب نمیزاره من بخوابم:دی
Atusa 021
10-09-2013, 21:57
تروخدا !!!!
شیطونه میگه راکستار رو تحریم کنیم مجبور شه درش رو گل بگیره ها :n21:
( نیست که نیازمند خرید غیرقانوی ما هست ، ببخشید منظورم دانلود قانونی و تکثیرش بود :n10: )
Turok-71
10-09-2013, 22:16
تروخدا !!!!
شیطونه میگه راکستار رو تحریم کنیم مجبور شه درش رو گل بگیره ها :n21:
( نیست که نیازمند خرید غیرقانوی ما هست ، ببخشید منظورم دانلود قانونی و تکثیرش بود :n10: )
حالا این یه دفعه رو به این اطفال معصوم رحم کنید،جوونی کردن!
+
این لیست سایتاییه که نمرشون توی متا لحاظ میشه!
کم کم بوی نقدای Embargoes میاد،امیدوارم اون عده لش بازی در نیارنو متای خوبی کاسب شیم....
ب سلامتی متای بالای 97 :7:
148Apps ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
3DJuegos ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
4Players.de ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ActionTrip ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Adventure Gamers ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Apple'N'Apps ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
AppSmile ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
AppSpy ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Arcade Sushi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (iOS Only)
Armchair Empire ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Atomic Gamer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
AusGamers ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
BigPond GameArena ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Canadian Online Gamers ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
CD-Action*
Cheat Code Central ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Cubed3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
D+Pad Magazine ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Dark Zero ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Darkstation ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Destructoid ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Digital Chumps ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
The Digital Fix ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Digital Spy ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
EDGE Magazine ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
EGM ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Eurogamer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Eurogamer Germany ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Eurogamer Italy ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Eurogamer Portugal ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Eurogamer Spain ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Eurogamer Sweden ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Everyeye.it ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
GameFocus ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
GameFront ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Game Informer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Game Over Online ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Game Revolution ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Gameblog.fr ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
GameCritics ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
GameOver.gr ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Gameplanet ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Gamer.nl ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Gamer.no ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Gamer Limit ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Gamers' Temple ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Gamestyle ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Games Master UK*
Games.cz ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
GamesBeat ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
GameSpot ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
GameStar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
GamesRadar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Gamereactor Denmark ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Gamereactor Sweden ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
GamesTM*
GameTrailers ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Gamezebo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (iOS only)
Gaming Age ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Gaming Nexus ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Gaming Trend ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
GamingXP ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Giant Bomb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
The Globe and Mail (Toronto) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
GRYOnline.pl ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Guardian ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Hardcore Gamer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Hooked Gamers ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Hyper Magazine ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
IGN ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
IGN Italia ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
IncGamers ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ImpulseGamer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
InsideGamer.nl ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
JeuxActu ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Joystiq ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
LaPS3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Lazygamer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
LEVEL (Czech Republic)*
Level7.nu ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
LevelUp ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Machinima ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MacLife ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Meristation ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Metro GameCentral ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MMORPG.com ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MondoXbox ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Multiplayer.it ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Nintendojo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Nintendo Life ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
NintendoWorldReport ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
NowGamer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
NZGamer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Official Nintendo Magazine UK ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Official PlayStation Magazine Benelux
Official Xbox Magazine UK ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Official Xbox Magazine ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
PC Gamer*
PC Gamer UK*
PC Games (Germany) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
PC Master (Greece) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
PC PowerPlay ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Pelit (Finland) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Playstation: Official Magazine UK ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Playstation: Official Magazine AU*
Play UK*
PlayStation LifeStyle ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Playstation Universe ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Pocket Gamer UK ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Polygon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Post Arcade (National Post) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
PSX Extreme ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
PSX-Sense.nl ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Push Square ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Quarter to Three ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
RiotPixels ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
RPGamer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
RPG Fan ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
TheSixthAxis ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (PS3/PSP/Vita only)
Slant Magazine ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Slide To Play ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
SpazioGames ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Strategy Informer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Telegraph ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Ten Ton Hammer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
The Escapist ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Thunderbolt ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Toronto Sun ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
TotalPlaystation ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Touch Arcade ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
TouchGen ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Vandal Online ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
VideoGamer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Wii Brasil ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Worth Playing ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
X360 Magazine UK*
Xbox360Achievements ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Xbox World Australia ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
XGN ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ZTGD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])148Apps ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
3DJuegos ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
4Players.de ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ActionTrip ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Adventure Gamers ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Apple'N'Apps ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
AppSmile ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
AppSpy ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Arcade Sushi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (iOS Only)
Armchair Empire ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Atomic Gamer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
AusGamers ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
BigPond GameArena ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Canadian Online Gamers ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
CD-Action*
Cheat Code Central ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Cubed3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
D+Pad Magazine ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Dark Zero ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Darkstation ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Destructoid ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Digital Chumps ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
The Digital Fix ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Digital Spy ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
EDGE Magazine ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Eurogamer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Eurogamer Germany ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Eurogamer Italy ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Eurogamer Portugal ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Eurogamer Spain ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Eurogamer Sweden ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Everyeye.it ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
GameFocus ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
GameFront ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Game Informer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Game Over Online ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Game Revolution ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Gameblog.fr ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
GameCritics ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
GameOver.gr ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Gameplanet ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Gamer.nl ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Gamer.no ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Gamer Limit ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Gamers' Temple ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Gamestyle ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Games Master UK*
Games.cz ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
GamesBeat ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
GameSpot ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
GameStar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
GamesRadar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Gamereactor Denmark ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Gamereactor Sweden ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
GamesTM*
GameTrailers ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Gamezebo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (iOS only)
Gaming Age ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Gaming Nexus ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Gaming Trend ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
GamingXP ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Giant Bomb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
The Globe and Mail (Toronto) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
GRYOnline.pl ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Guardian ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Hardcore Gamer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Hooked Gamers ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Hyper Magazine ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
IGN Italia ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
IncGamers ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ImpulseGamer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
InsideGamer.nl ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
JeuxActu ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Joystiq ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Lazygamer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
LEVEL (Czech Republic)*
Level7.nu ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
LevelUp ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Machinima ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MacLife ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Meristation ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Metro GameCentral ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MMORPG.com ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MondoXbox ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Multiplayer.it ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Nintendojo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Nintendo Life ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
NintendoWorldReport ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
NowGamer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
NZGamer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Official Nintendo Magazine UK ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Official Xbox Magazine UK ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Official Xbox Magazine ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
PC Gamer*
PC Gamer UK*
PC Games (Germany) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
PC Master (Greece) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
PC PowerPlay ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Pelit (Finland) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Playstation: Official Magazine UK ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Play UK*
PlayStation LifeStyle ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Playstation Universe ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Pocket Gamer UK ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Polygon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Post Arcade (National Post) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
PSX Extreme ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
PSX-Sense.nl ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Push Square ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Quarter to Three ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
RiotPixels ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
RPGamer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
RPG Fan ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
TheSixthAxis ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (PS3/PSP/Vita only)
Slant Magazine ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Slide To Play ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
SpazioGames ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Strategy Informer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Telegraph ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Ten Ton Hammer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
The Escapist ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Thunderbolt ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Toronto Sun ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
TotalPlaystation ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Touch Arcade ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
TouchGen ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Vandal Online ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
VideoGamer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Wii Brasil ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Worth Playing ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
X360 Magazine UK*
Xbox360Achievements ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Xbox World Australia ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ZTGD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])148Apps ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
CD-Action*
Games Master UK*
GamesTM*
LEVEL (Czech Republic)*
PC Gamer*
PC Gamer UK*
Play UK*
X360 Magazine UK*
ZTGD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فعلا خبر رسمی از طرف شرکت سازنده برای ساخت نسخه ی PC اعلام نشده!
معمولا هم پورتش میکنن :دی که فک کنم cpu core i7 هم جواب نده برا این :n08:
emad_rowan
10-09-2013, 22:29
اولا اینا جدیدا معرفی نشدن دوست خوبم!همشون قبلا معرفی شده بودن جز تائو!
دوما این عکسا تبلیغات بودن،،واسه تبلیغاتم از شخصیت های بازی استفاده میشه دیگه!:n13:
من بخدا قصد جسارت ندارم. شما استاد بنده ای من معتقدم نصف بخش اخبار بازی به لطف زحمات شما هنوز پابرجاست
ببخشید اشتباه از من بود
اگر متاش بالای 98 بشه من دیگه هیچ حرفی ندارم! : دی
کلآ با همه کـــات : دی
پیش بینیه بنده اینه که متا یه چیزی تو مایه های 95 الی 96 خواهد شد.بعضی سایتها خوب بلدن چجوری نقره داغ کنن متآسفانه :|
Turok-71
11-09-2013, 01:46
هنرمند معروف Patrick Brown،فن آرت جدید دیگه ای رو برای GTAV کشیده و روی سایت شخصیش قرار داده! پاتریک آرت های دیگه ای رو برای بازی طراحی کرده بود که با استقبال خیلی خوبی مواجه شدن و محبوبیت بالایی دارن بین طرفدارای بازی.
پاتریک در مورد آرت اخیری که کشیده گفته:
" تنها شیش روز ب انتشار GTA V مونده و من میخواستم برای لانچ بازی یه طرحی رو بکشم،برای اینکار قصد داشتم که هرسه شخصیت بازی داخل آرت باشن پس تصمیم گرفتن اونا رو در جریان یه درگیری مسلحانه قرار بدم! شما متونید در عمق تصویر یه کامیون زرهی ببینید.من واقعا نمیتونم برای GTA V صبر کنم.به انتشار بازی خیلی نزدیک شدیم اما روزها به کندی سپری میشن،این واقعا شگفت انگیزه.شما میتونید منتظر آرت وُرک های بیشتری از GTA V باشید.برای قسمت آنلاین GTA V هم برنامه ریزی کردم که یه فن آرت طراحی کنم "
ایـنـجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])میتونید آثار دیگه ی این هنرمند رو مشاهده کنید!
اگر متاش بالای 98 بشه من دیگه هیچ حرفی ندارم! : دی
کلآ با همه کـــات : دی
پیش بینیه بنده اینه که متا یه چیزی تو مایه های 95 الی 96 خواهد شد.بعضی سایتها خوب بلدن چجوری نقره داغ کنن متآسفانه :|
من احتمال میدم متاش روی همون 98 بمونه
درصورتی متاش بالای 98 میشه که تعداد نقدهاش کمتر از 30 تا باشن که از بین اونا هم 95 درصد نمراتش کامل 10 باشن که بشه99
اما اگه تعدادشون زیاد باشن یکی دو تا 9 بگیره میاد میشه 98
از بابت اون چند تا سایت کودک هم خیال همگی راحت بالا 90 درصد مشاهده شده که برا عناوین انحصاری حساسیت نشون دادن مخصوصا تام چیک که من احتمال میدم نمره 10 رو برا این بازی کنار گذاشته.
الان برای مثال متای TLOU رو فقط 3 سایت بودن که عامل شدن تا متاش روی 97 نمونه و اگه ثبت نمیشدن یا نمره بهتری میدادن بالا 90 درصد الان برای TLOU متای 98 رو شاهد بودیم.
این لیست سایتاییه که نمرشون توی متا لحاظ میشه!
البرز خیلی از این سایت ها دیگه در متا ثبت نمیشن (یا نقد نمی کنن) و کلا متا در یک بازه ای دیگه ثبت کردن نمراتشو قطع میکنه. مثلا برا یک بازی رو 60 تا برا یکی رو 100 تا و برا یکی رو 70.
از یک طرف هم چون بازی روی دو کنسول میاد برخی سایت ها تقسیم میشن و نمرشون روی یک نسخه ثبت میشه.
حالا متا رو با وجود برخی کودک ها نباید زیاد عادلانه بدونیم و همون چند سایت معتبر رو ملاک قرار بدیم خودش میتونه سنگ محک خوبی باشه که البته حتما نمره کاملشون رو برا این بازی کنار گذاشتن: دی
شخصا احتمال میدم متاش 96 بشه (با احتصاب ثبت شدن نمره برخی کودکان حاضر در متا) که با این اوصاف هم باز یک شاهکار به تمام معناست و جدی ترین رقیب در برابر اخرین بازی از نسل ما : دی
Turok-71
11-09-2013, 12:35
از بابت اون چند تا سایت کودک هم خیال همگی راحت بالا 90 درصد مشاهده شده که برا عناوین انحصاری حساسیت نشون دادن مخصوصا تام چیک که من احتمال میدم نمره 10 رو برا این بازی کنار گذاشته.
الان برای مثال متای TLOU رو فقط 3 سایت بودن که عامل شدن تا متاش روی 97 نمونه و اگه ثبت نمیشدن یا نمره بهتری میدادن بالا 90 درصد الان برای TLOU متای 98 رو شاهد بودیم.
البرز خیلی از این سایت ها دیگه در متا ثبت نمیشن (یا نقد نمی کنن) و کلا متا در یک بازه ای دیگه ثبت کردن نمراتشو قطع میکنه. مثلا برا یک بازی رو 60 تا برا یکی رو 100 تا و برا یکی رو 70.
از یک طرف هم چون بازی روی دو کنسول میاد برخی سایت ها تقسیم میشن و نمرشون روی یک نسخه ثبت میشه.
حالا متا رو با وجود برخی کودک ها نباید زیاد عادلانه بدونیم و همون چند سایت معتبر رو ملاک قرار بدیم خودش میتونه سنگ محک خوبی باشه که البته حتما نمره کاملشون رو برا این بازی کنار گذاشتن: دی
شخصا احتمال میدم متاش 96 بشه (با احتصاب ثبت شدن نمره برخی کودکان حاضر در متا) که با این اوصاف هم باز یک شاهکار به تمام معناست و جدی ترین رقیب در برابر اخرین بازی از نسل ما : دی
از همین الان شاهد بحثای حامد برای پایین آوردن ارزش بالای متا هستیم:دی نکن این کارارو عاقب نداره :دیحامدجان این کودکان صنعت گیم از منابع معتبر محسوب میشن و چون ب بازی مورد علاقت کم دادن مورد غضبت قرار گرفتن:دی
حالا وقتی TLOU جاموند و گوتی شدیم ما و این کودکان جشن شادی میگیریم و ب سلامتی راکستار میریم بالا!:دی
هرجور بخوای پات هستیم،هر سنگ محکی میخوای الان بزار بعدا با دلست مقایسش کنیم!:دی
من اصلا دلست رو رقیبی برای این بازی نمیدونم،بیشتر شبیه خواهرخوانده ی ماست:n09:
+
از همین الان شاهد بحثای حامد برای پایین آوردن ارزش بالای متا هستیم:دی نکن این کارارو عاقب نداره :دیحامدجان این کودکان صنعت گیم از منابع معتبر محسوب میشن و چون ب بازی مورد علاقت کم دادن مورد غضبت قرار گرفتن:دی
حالا وقتی TLOU جاموند و گوتی شدیم ما و این کودکان جشن شادی میگیریم و ب سلامتی راکستار میریم بالا!:دی
هرجور بخوای پات هستیم،هر سنگ محکی میخوای الان بزار بعدا با دلست مقایسش کنیم!:دی
من اصلا دلست رو رقیبی برای این بازی نمیدونم،بیشتر شبیه خواهرخوانده ی ماست:n09:
+
یا حضرت عباس :دی
اولا که از زیدان عکس نذار، بارسایی رو چه به رئالی جماعت خودم برات شماره میام
دوما که تا الان من نه متا رو بی اعتبار دونستم و نه بی اعتبارش کردم کلا یک صحبت دوستان و دردلانه انجام دادم که گفتم کمی بی عدالتی شامل حال نمرات متا میشه.
منظورم این بود که همون طور که شامل حال ما شد احتمال داره شامل حال شما هم بشه چه بسا که اصلا راضی نیستم همچین وضعیتی گریبان گیر بازیی بشه و راضیم همشون
متا بگیرن طرفدارهاش لذت ببرن :دی
منظورم هم از کودک تام چیک بود، اینم باید توضیح بدم؟ :دی
اخرش دلست رو رقیب نمیدونی؟ و هر جور سنگ محکی رو پایه ای دیگه؟ باشه قبول شرط میبندم باهات سر گوتی اخر سال، پایه ای بیا عهدنامه امضا کنیم :دی
Turok-71
11-09-2013, 13:34
اولا که از زیدان عکس نذار، بارسایی رو چه به رئالی جماعت خودم برات شماره میام
زیزو رو ب خاطر اهداف بشردوستانش گذاشتم نه رئالی بودنش:دی
ال کلاسیکو کُمپوت میشین:دی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] GLmfx8Dfau-4hNSniLp5A&reload=on
دوما که تا الان من نه متا رو بی اعتبار دونستم و نه بی اعتبارش کردم کلا یک صحبت دوستان و دردلانه انجام دادم که گفتم کمی بی عدالتی شامل حال نمرات متا میشه.
بصورت غیرمستقیم زیرسوال بردی:دی
بیا:
حالا متا رو با وجود برخی کودک ها نباید زیاد عادلانه بدونیم
یعنی دیگه تابلو متامونو داری زیر سوال میبری!
درکت میکنم:دی
پایه ای بیا عهدنامه امضا کنیم
پ چی؟فک کردی وا میدم؟
امضا ندارم،بُنچاقو بیار انگشت بزنم!:دی
Turok-71
11-09-2013, 13:45
بعد از اون که عده ی زیادی از وسعت مناطق شهری در GTA V خرده گرفتن راکستار در توییتر خودش عکسی رو از نقشه قرار داد و جزییات شهری رو نشون داد!
واقعا بزرگه!
من احتمال میدم متاش روی همون 98 بمونه
درصورتی متاش بالای 98 میشه که تعداد نقدهاش کمتر از 30 تا باشن که از بین اونا هم 95 درصد نمراتش کامل 10 باشن که بشه99
اما اگه تعدادشون زیاد باشن یکی دو تا 9 بگیره میاد میشه 98
اگه بخوایم دقیق تر بگیم:
TLOU متای فعلی: 94.80
TLOU متای بدون احتساب اون سه نقد : 95.56
+
متا برای دیدن یکجای خلاصه نقدها و لینکشون منبع خوبیه، عددی که به دست میاد هم یه دید نسبی از کیفیت بازی میده اما صرف مقایسه چند تا عدد و ریز شدن و صحه گذاشتن روی اون هیچ وقت نمی تونه معیار درستی باشه، مثلا توی NeoGaf که بالاخره فروم تخصصی تری هست چند درصد متا رو قبول دارن؟ یا در طرف دیگه متا سال هاست که بخش امتیاز دهی به فیلم و موزیک رو هم داره آیا Balthazar ، Lawrence of Arabia و ... بهترین فیلم های تاریخن؟ یا What’s Going On و London Calling بهترین موزیک های تاریخ؟ افراد صاحب نظر هیچ وقت "عین" اون اعداد رو اون هم با اعشار معیار مقایسه قرار نمیدن.
grendier
11-09-2013, 14:37
از نسخه ی pc خبری نشد ؟؟
Turok-71
11-09-2013, 14:48
متا برای دیدن یکجای خلاصه نقدها و لینکشون منبع خوبیه، عددی که به دست میاد هم یه دید نسبی از کیفیت بازی میده اما صرف مقایسه چند تا عدد و ریز شدن و صحه گذاشتن روی اون هیچ وقت نمی تونه معیار درستی باشه!
مثلا توی NeoGaf که بالاخره فروم تخصصی تری هست چند درصد متا رو قبول دارن؟
یا در طرف دیگه متا سال هاست که بخش امتیاز دهی به فیلم و موزیک رو هم داره آیا Balthazar ، Lawrence of Arabia و ... بهترین فیلم های تاریخن؟ یا What’s Going On و London Calling بهترین موزیک های تاریخ؟ افراد صاحب نظر هیچ وقت "عین" اون اعداد رو اون هم با اعشار معیار مقایسه قرار نمیدن.
متا مثل جوایزی میمونه که داده میشه،متای بالام یه جایزس برای بازی،سازنده های بازی ها واسه تبلیغ بازیاشون همش از نمرات مختلف و البته بالایی ک گرفتن صحبت میکنن و کلا بحث مهمیه و عجیبه که میگی مهم نیست!!!
اگه معیار و سنجش NeoGaf باشه پس باید خیلی چیزارو خراب کنیم و درست کنیم،NeoGaf هم گیمرن و نظرات خودشون رو دارن نمیتونه معیار برای صحت یا غلط بودن یه معقوله ازش بعنوان منبع استفاده کرد!!! بخصوص فروم ها که یه عده میتونن توش جوهای خاصی رو بوجود بیارن و بقیه کاربرارو باخودشون همراه کنن...
متای گیم با متای فیلم و موزیک قابل قیاسه؟؟ ب هیچ وجه!
نمونشم همین صحبت خودت،ولی تو دنیای بازی همه ی بازیها تو متا به حق خودشون میرسن و یه نمای کلی از بازی به دست میدن!
اگه یه بازی ب متای بالای 90 برسه واقعا اون بازی استانداره و الکی نمره نگرفته!این طیف گسترده ی منتقدها که با سلایق و علایق مختلف هستن اگه یه بازی بتونه نمره ی بالایی بگیره واقعا تاپ بوده!
لیست بازی های نودتایی متارو نگاه کنی متوجه میشی.
شما چنتا بازی بگو که متای بالا داشتن که حقشون نبوده یا بالعکس پایین بوده و حقشون نبوده؟؟
خلاصه بگم که متا،اُسکار دنیای گیمه و از هر نظر مهمه!
از نسخه ی pc خبری نشد ؟؟
پست اول خیلی شفاف توضیح دادم!
اگه بخوایم دقیق تر بگیم:
TLOU متای فعلی: 94.80
TLOU متای بدون احتساب اون سه نقد : 95.56
+
متا برای دیدن یکجای خلاصه نقدها و لینکشون منبع خوبیه، عددی که به دست میاد هم یه دید نسبی از کیفیت بازی میده اما صرف مقایسه چند تا عدد و ریز شدن و صحه گذاشتن روی اون هیچ وقت نمی تونه معیار درستی باشه، مثلا توی NeoGaf که بالاخره فروم تخصصی تری هست چند درصد متا رو قبول دارن؟ یا در طرف دیگه متا سال هاست که بخش امتیاز دهی به فیلم و موزیک رو هم داره آیا Balthazar ، Lawrence of Arabia و ... بهترین فیلم های تاریخن؟ یا What’s Going On و London Calling بهترین موزیک های تاریخ؟ افراد صاحب نظر هیچ وقت "عین" اون اعداد رو اون هم با اعشار معیار مقایسه قرار نمیدن.
عزیز دلم متای فعلی TLOU الان 95 هستش نه 94 و متای بازیش بدون احتساب اون 3 نقد میشه 97 (یعنی قبل از این که اون 3 تا نقد بیاد 97 بود) حالا اینایی رو که گفتی چجوری حساب کردی من نمی دونم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متای نمرات دنیای گیم با متای فیلم و موزیک و غیره تفاوت های زیادی دارن و هر کدوم یک معیار جداگونه دارن، سنگ محکشون هم فرق داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنده در این چند سالی که اینجا عضو هستم هنوز نفهمیدم چه کسانی متا رو قبول دارن و چه کسانی ندارن اکثرشون هم هر روز یک سازی میزنن حالا چه برسه به دونستن درصد ملت نئوگفایی ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما خب منطق حرفاتو بخواهیم حساب کنیم + اون عناوینی که اسم بردی پس یعنی TLOU یا هر بازیی که متای بالایی میگیره جز بهترین های تاریخ یا سال یا نسل یا هر چیزی حساب نمیشن و ارزششو ندارن دیگه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پناه میبرم به حضرت رائول [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان که دقیق حساب میکنم میبینم رزیدنت اویل اوپراشیون راکون سیتی رو به خوبی درک نکردم باید یک تجدید نظر درش داشته باشم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه بگم که متا،اُسکار دنیای گیمه و از هر نظر مهمه!
اسکار .....متا .....به نظرم این دو فوق هایپ شدن ! از اسکار که مثال خیلی هست برای نقض کردنش از تک اسکار بودن شاهکار سینما Al Paciono .....از اسکار نگرفتن نماد سینما God Father گرفته تااااا اسکار گرفتن فیلم متوسط مثل آرگو !
متا هم تا وقتی سایتای مضخرف توش هستن ارزش والایی نداره ....نمونش همون یارو دیوونه هه !
متا مثل جوایزی میمونه که داده میشه،متای بالام یه جایزس برای بازی،سازنده های بازی ها واسه تبلیغ بازیاشون همش از نمرات مختلف و البته بالایی ک گرفتن صحبت میکنن و کلا بحث مهمیه و عجیبه که میگی مهم نیست!!!
نه البرز برای تبلیغات نمیگن نمره ی متای ما فلان هست ...میگن IGN اینو گفته ....Gamespot اینو گفته .....Gameinformer اینو گفته ....یه 10تا سایت معتبر رو ذکر میکنن ....
متای بالا آره نشون از شاخ بودن بازی هست نشون از خیلی چیزاس ولی دیگه "متای ما یکی بیشتر از شما شد پس ما بهترین هستیم " رو به هیچ وجه قبول دارم ......"دنیل سه تا اسکار گرفته آلپاچینو پس دنیل بهتره " رو اصلا قبول ندارم !
Turok-71
11-09-2013, 15:33
اسکار .....متا .....به نظرم این دو فوق هایپ شدن ! از اسکار که مثال خیلی هست برای نقض کردنش از تک اسکار بودن شاهکار سینما Al Paciono .....از اسکار نگرفتن نماد سینما God Father گرفته تااااا اسکار گرفتن فیلم متوسط مثل آرگو !
متا هم تا وقتی سایتای مضخرف توش هستن ارزش والایی نداره ....نمونش همون یارو دیوونه هه !
عزیزم منظورم درجه ی اهمیت متا بود،راستی مارلون براندو هم اسکار نگرفتهP:
سایت مضخرف از نظر تو،نه از نظر سایت معتبری مثل متا.
من نمیدونم پس چی تو دنیای گیم ارزش والا داره؟؟ تنها مرجع سنجش بازی های متا و گیم رنکینگن دیگه!
نه البرز برای تبلیغات نمیگن نمره ی متای ما فلان هست ...میگن IGN اینو گفته ....Gamespot اینو گفته .....Gameinformer اینو گفته ....یه 10تا سایت معتبر رو ذکر میکنن ....
منم نگفتم نمره ی متارو میگن!!!!
دعوتت میکنم یه بار دیگه پستمو بخونی:
سازنده های بازی ها واسه تبلیغ بازیاشون همش از نمرات مختلف و البته بالایی ک گرفتن صحبت میکنن
"متای ما یکی بیشتر از شما شد پس ما بهترین هستیم "
کی همچین حرفی زده؟ :|
باز بحث فیلم شد،آقا فیلم و موزیکو قاتی گیم نکنین!!
اگه معیار و سنجش NeoGaf باشه پس باید خیلی چیزارو خراب کنیم و درست کنیم،NeoGaf هم گیمرن و نظرات خودشون رو دارن نمیتونه معیار برای صحت یا غلط بودن یه معقوله ازش بعنوان منبع استفاده کرد!!! بخصوص فروم ها که یه عده میتونن توش جوهای خاصی رو بوجود بیارن و بقیه کاربرارو باخودشون همراه کنن...
متای گیم با متای فیلم و موزیک قابل قیاسه؟؟ ب هیچ وجه!
نمونشم همین صحبت خودت،ولی تو دنیای بازی همه ی بازیها تو متا به حق خودشون میرسن و یه نمای کلی از بازی به دست میدن!
اگه یه بازی ب متای بالای 90 برسه واقعا اون بازی استانداره و الکی نمره نگرفته!این طیف گسترده ی منتقدها که با سلایق و علایق مختلف هستن اگه یه بازی بتونه نمره ی بالایی بگیره واقعا تاپ بوده!
لیست بازی های نودتایی متارو نگاه کنی متوجه میشی.
شما چنتا بازی بگو که متای بالا داشتن که حقشون نبوده یا بالعکس پایین بوده و حقشون نبوده؟؟
چرا صحبت رو تغییر میدی: صحبت من این نبود که متا مهم نیست، متا محبوبیت بالایی داره و طبیعتا اهمیت بالایی داره و برای شرکت های سازنده هم کسب نمرات و نقدهای خوب اهمیت داره، صحبت من این بود که متا یه دید نسبی از کیفیت بازی میده، مثلا یه عنوان با متای بالای 90 کیفیت ساخت خیلی خوبی داره (این توی فیلم و موزیک هم صدق می کنه) اما مسئله اینه که ریز شدن توی اون چقدر می تونه معیار باشه؟ یعنی پا رو از اون دید نسبی چقدر فراتر بذاریم؟ مثلا به طور مطلق می تونیم بگیم عنوانی که متای 94 داره از عنوانی که متای 93 داره عنوان بهتریه؟ به هیچ وجه. این صحبت من بود.
قبلا صحبت هایی به همین شکل توی تاپیک دیگه ای داشتیم، مثال می زنم: وقتی یه فرد مشخص از منتقدین IGN مثلا به Halo 4 نمره 9.9 میده و به BioShock Infinite نمره 9.5 (اگه بخوایم مثلا متا ها رو مقایسه کنیم شرایط عکس میشه) یا مثلا یه منتقد مشخص از GameSpot به TLOU نمره 8 رو میده در حالی که به LIMBO نمره 9 رو داده، معنی این چیه؟ یعنی نظر شخصی فرد و علاقه یا عدم علاقه اون شخص به یه عنوان یا سبک خاص به درست یا غلط کاملا دخیله و این نظر ممکنه خلاف نظر اکثریت باشه و نمیشه گفت به طور مطلق معیار نمره دهیی کیفیت ساخت و ... هست، اوضاع توی شرایطی که یه فرد دیگه از همون پایگاه نقد همون بازی رو نقد کنه چقدر تغییر می کنه؟ وقتی پایگاه های مختلفی دو تا عنوان رو نقد کنن چقدر تغییر می کنه؟ وقتی تعداد نقدها و پایگاه ها برای دو عنوان متفاوت هست چقدر تغییر می کنه؟
مورد اساسی دیگه ضرائبی هست که متا به هر پایگاه اختصاص میده و در میانگین وزنی منظور می کنه که در امتیاز نهایی فوق العاده اهمیت داره، یعنی برای مثال در محاسبات متا GameSpot اهمیت بیشتری داره یا IGN یا Edge یا GI یا VG یا EG ...؟ اما متا اونها رو هیچ وقت فاش نمی کنه که خودش جای نقد زیادی داره! یعنی شما وقتی نمی دونی به هر پایگاه چه ضریبی اختصاص داده میشه و این اصلا شفاف نیست چجوری می تونی چشم بسته تا واحد واحد امتیازات اون رو قبول داشته باشی؟(جواب متا در سایت رسمی خودش به این مورد Can you tell me how each of the different critics are weighted in your formula? Absolutely not)
به بحث امثال QT3 وارد نمیشیم و صحبت روی همون پایگاه های معتبر تر هست.
سوالی که باید بپرسی اینه که آیا عنوانی که نمرات و طبیعتا متای بالایی کسب کرده عنوان خوش ساختیه؟ بله
آیا مقایسه متای بازی ها "با هر دقتی" معیار درستیه؟ نه
آیا هر عنوانی که متای اون بالاتر از یه عنوان دیگه هست "لزوما" عنوان بهتریه؟ به هیچ وجه.
عزیز دلم متای فعلی TLOU الان 95 هستش نه 94 و متای بازیش بدون احتساب اون 3 نقد میشه 97 (یعنی قبل از این که اون 3 تا نقد بیاد 97 بود) حالا اینایی رو که گفتی چجوری حساب کردی من نمی دونم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حامد اون نمرات به صورت واحد واحد هست که مثلا 94.8 موقع گرد کردن میشه 95، همون طور که مثلا 95.4 میشه 95، اگه دقت کرده باشی جاهایی چند تا عنوان که هم امتیاز هستن یکی بالاتر جا می گیره و یکی پایین تر، علتش همینه.
من به طور تقریبی اون سه نقد رو همون سه نقد پایین تر از نظر امتیازی رو در نظر گرفتم(نه از نظر زمانی) اما اگه منظورت این بوده که نمره GameSpot رو هم جزو اون نقدها به حساب بیاری درسته چون GS مطمئنا عیار وزنی بالایی بهش اختصاص داده میشه و میانگین وزنی رو خیلی پایین میاره.
Turok-71
11-09-2013, 17:35
چرا صحبت رو تغییر میدی: صحبت من این نبود که متا مهم نیست، متا محبوبیت بالایی داره و طبیعتا اهمیت بالایی داره و برای شرکت های سازنده هم کسب نمرات و نقدهای خوب اهمیت داره، صحبت من این بود که متا یه دید نسبی از کیفیت بازی میده، مثلا یه عنوان با متای بالای 90 کیفیت ساخت خیلی خوبی داره (این توی فیلم و موزیک هم صدق می کنه) اما مسئله اینه که ریز شدن توی اون چقدر می تونه معیار باشه؟ یعنی پا رو از اون دید نسبی چقدر فراتر بذاریم؟ مثلا به طور مطلق می تونیم بگیم عنوانی که متای 94 داره از عنوانی که متای 93 داره عنوان بهتریه؟ به هیچ وجه. این صحبت من بود.
قبلا صحبت هایی به همین شکل توی تاپیک دیگه ای داشتیم، مثال می زنم: وقتی یه فرد مشخص از منتقدین IGN مثلا به Halo 4 نمره 9.9 میده و به BioShock Infinite نمره 9.5 (اگه بخوایم مثلا متا ها رو مقایسه کنیم شرایط عکس میشه) یا مثلا یه منتقد مشخص از GameSpot به TLOU نمره 8 رو میده در حالی که به LIMBO نمره 9 رو داده، معنی این چیه؟ یعنی نظر شخصی فرد و علاقه یا عدم علاقه اون شخص به یه عنوان یا سبک خاص به درست یا غلط کاملا دخیله و این نظر ممکنه خلاف نظر اکثریت باشه و نمیشه گفت به طور مطلق معیار نمره دهیی کیفیت ساخت و ... هست، اوضاع توی شرایطی که یه فرد دیگه از همون پایگاه نقد همون بازی رو نقد کنه چقدر تغییر می کنه؟ وقتی پایگاه های مختلفی دو تا عنوان رو نقد کنن چقدر تغییر می کنه؟ وقتی تعداد نقدها و پایگاه ها برای دو عنوان متفاوت هست چقدر تغییر می کنه؟
مورد اساسی دیگه ضرائبی هست که متا به هر پایگاه اختصاص میده و در میانگین وزنی منظور می کنه که در امتیاز نهایی فوق العاده اهمیت داره، یعنی برای مثال در محاسبات متا GameSpot اهمیت بیشتری داره یا IGN یا Edge یا GI یا VG یا EG ...؟ اما متا اونها رو هیچ وقت فاش نمی کنه که خودش جای نقد زیادی داره! یعنی شما وقتی نمی دونی به هر پایگاه چه ضریبی اختصاص داده میشه و این اصلا شفاف نیست چجوری می تونی چشم بسته تا واحد واحد امتیازات اون رو قبول داشته باشی؟(جواب متا در سایت رسمی خودش به این مورد Can you tell me how each of the different critics are weighted in your formula? Absolutely not)
به بحث امثال QT3 وارد نمیشیم و صحبت روی همون پایگاه های معتبر تر هست.
سوالی که باید بپرسی اینه که آیا عنوانی که نمرات و طبیعتا متای بالایی کسب کرده عنوان خوش ساختیه؟ بله
آیا هر عنوانی که متای اون بالاتر از یه عنوان دیگه هست "لزوما" عنوان بهتریه؟ به هیچ وجه.
حامد اون نمرات به صورت واحد واحد هست که مثلا 94.8 موقع گرد کردن میشه 95، همون طور که مثلا 95.4 میشه 95، اگه دقت کرده باشی جاهایی چند تا عنوان که هم امتیاز هستن یکی بالاتر جا می گیره و یکی پایین تر، علتش همینه.
من به طور تقریبی اون سه نقد رو همون سه نقد پایین تر از نظر امتیازی رو در نظر گرفتم(نه از نظر زمانی) اما اگه منظورت این بوده که نمره GameSpot رو هم جزو اون نقدها به حساب بیاری درسته چون GS مطمئنا عیار وزنی بالایی بهش اختصاص داده میشه و میانگین وزنی رو خیلی پایین میاره.
اصلا مایل نیستم که بحث انقدر گسترده بشه و موضوعات مختلف واردش بشه که اصلا نشه تو هر مقیاس به نتیجه ی خاصی رسید!
اون بحث نئوگف و نسبی بودن شد حالا بحث های جدیدتر که منبعش شروعش مشخص نیست باز میشه!!
حالا جواب میدم ولی اگه بازم بحثی شد بهتره مسایل مشخص باشه نه از هر دری سخنی!
پاراگراف اول: دوست عزیز چ بخوای قبول کنی و چ بخوای قبول نکنی متا یه رنکینگ سالیانه ارایه میده بهترین هارو اعلام میکنه و توی سایت قرار میده،بالاخره باید یه بهترین تو هر زمینه ای باشه و نمیشه بگیم کسی حق نداره بگه مثلا دلست بهترین بازی امسال بود چون دیدها نسبیه،این بحث که یه نمره بالاتر یه بازی بهتره یا نه خیلی گستردس و ب خیلی مسایل جزئی برمیگرده!
خب ما از نمره ی متا دنبال چی هستیم عزیز من؟؟دنبال اون کیفیتی هستیم که در محصول نهاییه و خودتم داری میگی دیگه! بازیهایی که متای بالا میگیرن نمیتونی غیرحرفه ای گری سازنده هارو توش ببینی یا قصور در کیفیت بیشتر.نمره ی متا یه معدل وزنی از طرف هر نهاد تخصصی در رابطه با اون صنعت میتونه باشه حالا چ نشریه یا سایت و یه نمره ی دقیق رو بصورت فنی و مطابق با معیارهای صنعت گیم به بازی میده! یعنی نمره متای اجماع نظرات کارشناسان صنعت گیمه،مثل انتخاب بهترین فوتبالیست دنیا با تفاوتهای خاص خودش!
خب هر بازی یه وزنی داره دیگه،پس شما میون این همه سایت بتونید نمرات کامل بالا از سایت های فوق معتبر اون صنعت بگیرید یعنی با یه بازی ب مراتب قوی طرف هستید و حتا یه نمره توی متا بالا پایین شدن میتونه خیلی حرف داشته باشه مثل المان های مختلفی مثل صداگذاری مثلا یه بازی 95 شده و قدرتش نسبت به یه بازی 94 در همین معقولست.
یه منتقد به مراتب خیلی تخصصی تره مسایل رو به قول معروف زیر تیغ تیز نقد میبره،تفاوت آشکارم در اینه که مثلا متای کاربرا تو متای تقریبا هیچ ارزش معنوی نداره چون عامه ی مردم نظر دادن و به دور از نگاه فنی و تخصصی بوده.شما میبیند که بعضی بازیها حتا تا سه ماه هم نمرات و نقدهاشون ادامه داره و در نمره متا دخیل میشه و این بدین معنیه که بازیها بصورت کامل نقد میشن و یه نگاه سرسری هر نمره ی متا برای بازی ها نیست.
we are only looking for high-quality websites or print publications
همنطور که میبینی بهترین سایتا و نشریات معیار متا هستن و خبری از منتقدای فله ای نیست.
تو سایت خود متا گفته بازی های با متای بالای 70 خوبن،حالا چه برسه به بازی هایی که ب بالای 95 میرسن که قطعا بازی های قدرتمندی هستن و خبری از نسبیت نیست اینجا!
الان مثلا کمپانی وارنرز اگه فیلماش یا بازیاش امتیاز خوبی کسب نکنن باید به این شرکت غرامت بدن،که بهش میگن متر یا معیار کیفیتی که باتوجه به نمره ی این سایت به دست میاد.
پاراگراف دوم:در مورد اعضای تحریریه و نوع نوشتن نقدها نمیدونم چقد اطلاع داری ولی نقدهای بازی ها بر اساس علاقه مندی و میزان تخصص یه منتقد بهش داده میشه و اینم یه چیز مرسومیه،پس علاقه به سبک و این صحبتا باطله توی نقدا،چون سایتی مثل IGN نمیاد فردی رو برای نقد مثلا سبک ریسینگ قرار بده که از این سبک خوشش نمیاد!
همین تکثر آرا باعث میشه متا یه معدل خوب رو ارایه بده دیگه!قرار نیست که همه ی بازی هارو یه نفر نقد کنه و بتونیم به یه نمره مرجع برسیم!عجیبه!!!
مورد اساسی: :دی
عزیز من صحبت از پارو فراتر کردن کردی،بنظرت اینجا پاتو فراتر از کل صنعت گیم نذاشتی؟؟
یعنی چی ما نمیدونیم ضریبا چنده پس نباید بهش رجوع کنیم یا هرچیز دیگه ای؟؟
دیگه منبع فوق معتبری مثل متا زیر سوال نرفته بود که...
لزوما و با هر دقتی رو نگرفتم:|
کی همچین حرفی زده؟ :|
باز بحث فیلم شد،آقا فیلم و موزیکو قاتی گیم نکنین!!
کافیه مراجعه کنید به تاپیک The Last of Us ! از حرفای خودت هم میشد برداشت کرد که متا رو یه جورایی همه چی میدونی ....بحث اسکار رو هم خودت گفتی بعد منم جواب دادم
سایت مضخرف از نظر ت
آها یعنی تام رو قبول داری؟ ! الان اونایی که یکی بالاتر یکی پایین ترند ، همشون به خاطر اینه که این یارو به یکیشون زیاد داده مثلا 10 به یکیشون صفر !
من نمیدونم پس چی تو دنیای گیم ارزش والا داره؟؟ تنها مرجع سنجش بازی های متا و گیم رنکینگن دیگه!
خود بازی ارزش داره ! برای "سنجش" هم سایت های معتبر ملاک هست البرز ...بعد از خود گیم ،نمرات سایت و جلات معتبر هست که ارزش بازی رو بالا میبره .....متا توش چند تا سایت مضخرف هست خودتم قبول داری که نمیزاره مرجع سنجشی خوبی باشه ....خدایی چقدر "Metascore " رو تو نقد ها میبینی ؟ الان تو همین نظر سنجی Gamespot اصلا نه خود سایت نه کاربری چیزی هیشکی نیومد بگه چون متای GTA 98 هست پس بهترین بازی دهه هست ! بازیی که ارزش داشته باشه شاهکار باشه همیشه تو ذهن ها میمونه و هیچکسی هم توجهی به نمره ی متاش نمیکنه ...نمره ای که امثال تام میان 2 3 میدن میانگین میاد پایین .....همین دو تا شاهکاری که تازه اومدن ثابت میکنه حرفمو ....
میگن MGS شاهکاره نه این مدلی : بله این سری شاهکار است چون متایی برابر فلان دارد ! میگن شاهکاره چون انقالاب کرده تو زمینه گیم پلی مخفی کاری شاهکاره چون فلان بوده و و و ...! همینطور بازیای دیگه !
مثلا به طور مطلق می تونیم بگیم عنوانی که متای 94 داره از عنوانی که متای 93 داره عنوان بهتریه؟ به هیچ وجه. این صحبت من بود.
منم همینو میگم ....
Altairezio
11-09-2013, 18:08
دوستان تاپیک ،تاپیک GTA V هست ،لطفا" پست های بی ربط ندید!
حمید از تو انتظار نداشتم!:n02:
(98 صفحه هنوز بازی منتشر نشده!)
Turok-71
11-09-2013, 18:16
- سـایـر
یدک: حمل اتومبیل
یدک: کانـتـیـنر
Freight #
قطار
یدک: کَـفی
یدک: تانـکر
یدک: گردشگری
یدک: ژنراتور
یدک: حمل قایق
فکر کنم این بحث ها هر چی باشن خیلی بهتر از بحث تخصصی " تاریخ انتشار" هستن .....
+
Rockstar از طرفداران درخواست کرده مراقب لیک شدن اطلاعات بازی که اجتناب ناپذیر هست ،باشن !
"Hi all, now that we're within a week of game release, there's bound to be some inevitable game info and asset leaks," Rockstar Games said on its website ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).
(به این منبع برید و کامنت هارو بخونید ...میترکید ازخنده:n02:)
there are male hookers instead of females.
All three characters can have --- with each other
Spoiler: Michael's daughter is working for the bad guys.
SPOILER: It's all a dream!!
SPOILER : Trevor is actually Miley Cyrus in disguise!
اول تشکر کنم از دوستان کاربر فعال که از پست هایی که میزنن استفاده می کنیم ولی همین خود شماها اگه کسی میاد به سری پست هایی میزنه مثلا از اینکه برای پی سی میاد یا به خورده بحث به انحراف کشیده میشه همین داد شماها در میاد میگین تاپیک اون بازدهی خودشو از دست داده به انحراف کشیده شده و از این حرفا به همین خاطرم من خودم که عاشق این بازیم(یعنی باهاش زندگی می کنم) در این تاپیک با وجود اینکه خیلی دوست دارم ولی پستی نمی زنم تا نکنه اسپم باشه.ولی نمی دونم چرا اینجوریه که دوستان اونم کاربر فعال در مورد بحث اسپم و این چیزا فقط بقیه رو می بینن بهتره آدم خودشم ببینه.الان بحث در مورد متاست که اصلا ربطی به تاپیک نداره اگرم این بحثا مفید باشه اینجا جاش نیست:n15:لطف کنید بحثاتون و کل کلتون رو جای دیگه مطرح کنید.با تشکر:n16:
saeedazami
11-09-2013, 18:52
بازی لیک شد.:n16:
شوخی کردم تا حال و هواتون عوض شه:n02:
Turok-71
11-09-2013, 18:52
@ neon_91 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
درسته،بحث از مسیر اصلی خودش که متای GTA بود خارج شده،بهتره یه جای دیگه ادامه پیدا کنه.
+
دوستان پست اولو به شکل جدیدی در آوردم کلا یه نوآوری ب خرج دادم:دی
اگه نظری در این رابطه داشتین تو پروفایلم بگین...
معرفی شخصیت ها هم ب زودی قرار میگیره.
Leon-117
12-09-2013, 08:10
مثل اینکه بازی بدست یه نفر رسیده و طرف 1-2 تا ویدئو از گیم پلی هم روی نت گذاشته.(نسخه X360)
ولی میگن بعیده این طرف بازی رو آپلود کنه.... :|
طرف ازون گیمرای شلخته اس. بازی توسط این شخص لیک نشه بهتره چون ممکنه ناقص لیک بشه .جان من ببین چجوری عکس گرفته:n08: لااقل دیسک رو اونوری میذاشت عکس میگرفت
ویدیوهاش تو یوتیوب نبود!!
Leon-117
12-09-2013, 08:29
برید اینجا چندتا ویدئو هست(طبیعتا فـــــیـــــلــــتــــر شکن میخواد)
mohammad.asghari
12-09-2013, 09:48
چندتا از گیمرهای خوب بازی س ن ت ر گفتم امروز احتمالا لیک میشه چون راک استار همه یه سوتی هایی داده
majid322
12-09-2013, 09:56
برای دیدن تعدادی از ویدیوهای منتشر شده به لینک زیر برید .
majid322
12-09-2013, 10:56
دو تا گیم پلی جدید گذاشت....نوشته ویدیوهای بیشتری میزاره !!
MILAD MGH
12-09-2013, 11:54
چندتا از ویدیوها:
البته چیز خاصی نیستن و همه در حد 4-5 ثانیه ـن. (هوای آخری برفیه.)
Turok-71
12-09-2013, 12:14
دیگه به انتشار بازی خیلی نزدیک شدیم.
دوستان دقت کنن هر ویدئو یا عکسی رو دیدن که توسط کاربرای خارجی از بازی گذاشته شده لطف کنن داخل اسپویلر قرار بدن و تا چیزی از داستان بازی لو نره.
این رویه رو وقتی هم بازی به دستتون رسید دنبال کنید و کسی نیاد یهو یه بخش داستانی یا آخر داستان رو لو بده....
با مدیرای انجمن هم هماهنگ میشه اگه کسی رعایت نکرد از اخطار تا بن شاملش بشه....پنج سال صبر نکردیم یه شبه به باد بره!
اسپویلر یادت نره!
این ویدویی که از گیم پلی لیک شده برای دوستانی موفق نشدن ببینن :
mohammad.asghari
12-09-2013, 16:52
اینم یک عکس از یکی از فروشندگان این بازی در هند .به نظرتون میاد برا pc:n02:
Mohammad Yek110
12-09-2013, 16:58
اینم یک عکس از یکی از فروشندگان این بازی در هند .به نظرتون میاد برا pc:n02:
فک کنم این عکس خیلی قدیمی باشه ، قبلا دیدمش!
فک کنم این عکس خیلی قدیمی باشه ، قبلا دیدمش!
اره قدیمیه منم دیدم :دی تو مدارکی بود که ثابت کنه برای PC میاد :دی
Leon-117
12-09-2013, 19:05
لیست کامل وسایل نقلیه :(52 تا عکس هست از guide بازی که یه سری از خصوصیاتشون مثل سرعت،handling و ... هم توضیح داده )
ویرایش:مثل اینکه این لیست کامل نیست،ولی اکثر وسایل نقلیه داخل یازی داخلش هست.
+
توی لینک یه سری توضیحات دیگه هم در مورد بازی داده شده(مثلا املاک قابل خرید،یه سری توضیحات دریا،یه سری توضیح در مورد hoo*ker ها stri*pper ها :دی و ....) ولی در کل چیز خاصی رو اسپویل نمیکنه.
+
سلاح های سرد،pistol ها و machine gun های داخل بازی :
فقط 4 روز باقی مانده است.
فقط 4 روز باقی مانده است.
سلام دوستان
بابا بی خیال :n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02: (داخل اسپویلرو میگم :n02: )
اگه چهار روز مونده اون یارو از کجا آورده ؟!...من نمی فهمم یه نفر توضیح بده،لطفا :n02:
:n09:
mohammad.asghari
12-09-2013, 23:44
اقایون اطلاعات جدید بازی اسپویل داستانی هم نداره خیالتون راحت
با نزدیک شدن به زمان عرضه یک بازی، خیلی طبیعی است که خبرهای مربوط به آن بازی بیشتر می شود و حال در مورد یکی از بهترین بازی های امسال و این نسل یعنی GTA V که تا چند روز دیگر منتشر می شود، دیگرمی توان حدس زد که چه جنجال هایی به وجود می آید. اینترنت را که میبینی، پر از اخبار لیک شدن GTA V و ویدیوهای بازی می باشد. اما حال بهتر است که قدری هم از این بحث ها فاصله بگیریم و با اطلاعاتی جدید از بازی همراه باشیم تا بفهمیم که راک استار چه موارد هیجان انگیزی را در GTA V برایمان آماده کرده است.این اطلاعات از ویدیوهای لیک شده GTA V به دست آمده و شامل نکاتی مثل، سیستم تحت تعقیب، برخی فعالیت های جدید و استفاده از زیر دریایی برای کاوش در آب های لس سانتوس می باشد.نکته : البته نگران نباشید، چرا که در این اطلاعات جدید، هیچ گونه نکته مهمی از داستان و گیم پلی فاش نشده است.اطلاعات :
به طور معمول ، بدنامی شما با توجه به سطح تحت تعقیب بودنتان اندازه گیری خواهد شد. ارتکاب چند جرم، کتک زدن چند غیر نظامی یا همان مردمان عادی بازی و حمله به پلیس ها، باعث می شود که شما یک ستاره را بر روی بخش تحت تعقیب بودنتان به دست آورید. فرار از دستگیری و یا حمله بیشتر به شهروندان و پلیس ها، باعث می شود که خشونت پلیس ها علیه شما بیشتر شود و در نتیجه ستاره های بیشتری بر روی بخش تحت تعقیب بودنتان نقش خواهد بست. البته پلیس ها به جای این که به سرعت کار شما را با شلیک چندین گلوله تمام کنند! اول تلاش خواهند کرد که به مانند واقعیت شما را بازداشت کنند. البته اشتباه نکنید که پس با یک بازی ساده روبرو هستید، چرا که هلکوپترهای پلیس و واحدهای ویژه نیز، علیه شما می باشند. همچنین در برخی از ماموریت هایی که به شما داده می شود، سطح معینی از پلیس ها به طور خودکار در تعقیب شما خواهند بود.
به مانند بازی های قبلی نیز، با ترک صحنه جرم و یا عوض کردن رنگ ماشین خودتان، می توانید که تعداد ستاره های پلیس را کاهش دهید.
در بخش ویژگی ها نیز، شما می توانید برای هر کدام از شخصیت های بازی، به طور جداگانه یک ویژگی بخرید. برخی از ویژگی ها هم تنها زمانی در دسترس خواهد بود که شما برخی از ماموریت ها را کامل کنید. از برخی ویژگی هایی که شما می توانید آن ها را انتخاب کنید و در نتیجه بخرید، می توان به سینماها، باشگاه ها، کافه ها و بیشتر اشاره کرد. شما همچنین می توانید در بخش مدیریت املاک نیز فعالیت کنید که در نتیچه پول خالص بیشتری به شما تعلق خواهد گرفت.
یکی دیگر از فعالیت های Grand Theft Auto V، بکسل کردن است. اساسا شما می توانید که با بکسل کردن ماشین ها پول به دست آورید.
شما همچنین توانایی دسترسی به زیر دریایی را هم خواهید داشت و می تواید با این وسیله، به اکتشاف در اعماق آب های شهر لس سانتوس بپردازید. البته زیر دریایی در خط داستانی بازی نیز کارایی دارد و جمع آوری اقلام ویژه از زیر دریاها، بخشی از کارایی های زیر دریایی می باشد. لازم به ذکر است که زیر دریایی می تواند آسیب ببیند و اگر شما در آب های تاریک سفر کنید، چراغ های زیر دریایی به طور خودکار روشن خواهند شد. همچنین از زیر دریایی می توانید برای سفر در سرتاسر سطح آب و همچنین آب های کم عمق استفاده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.