مشاهده نسخه کامل
: Grand Theft Auto V
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
13
14
15
16
ali_agha1981
21-09-2013, 19:52
سلام یه سوال:
گرافیک این بازی به پای sleeping dogs میرسه ؟ (از لحاظ سایه ها و نورپردازی و...)
آخه این عکسهایی که این دوستمون بالا گذاشته و چند تا صفحه قبل هم بقیه گذاشتن زیاد گرافیک بالایی رو نشون نمیده..!:n13:
سلام یه سوال:
آخه این عکسهایی که این دوستمون بالا گذاشته و چند تا صفحه قبل هم بقیه گذاشتن زیاد گرافیک بالایی رو نشون نمیده..!:n13:
والا من که بازی نکردم این gta v رو.
اون sleeping dogs بنظر شما گرافیک داشت؟؟؟ آشغال بود:n09::n09: کلا گرافیکش مصنوعی بود ولی این gta رو طوری که من تو عکسا میبینم اون sleeping dogs رو میزاره تو جیبش. در ضمن اگه این gta گرافیکش کمتر از اسلیپینگ داگز باشه که نیست محیطش 4 تایه اون sleeping dogs ه. تازه افکت های gta هم خیلی قشنگ کار شده. بنظر من خیلی از Sleeping Dogs بهتره.
spartaqus
21-09-2013, 20:35
sleeping dogs که قدیمی رفیق معلومه که بهتره :دی
از نظر گرافیک اگه بخوایم با Sleeping Dogs PC مقایسه کنیم که DX11 اینا هم داشت خب معلومه پایین تر هست ، ولی شما وسعت رو باید در نظر بگیرید ، این بازی به راحتی 20 برابر SD هست ، خب شما نباید انتظار داشته باشید بازی با این عظمت رو یه کنسول 8 ساله بیاد نمیدونم یه چی مثل SD شه در حد PC !
Karistias
21-09-2013, 21:45
از نظر گرافیک اگه بخوایم با Sleeping Dogs PC مقایسه کنیم که DX11 اینا هم داشت خب معلومه پایین تر هست ، ولی شما وسعت رو باید در نظر بگیرید ، این بازی به راحتی 20 برابر SD هست ، خب شما نباید انتظار داشته باشید بازی با این عظمت رو یه کنسول 8 ساله بیاد نمیدونم یه چی مثل SD شه در حد PC !
اشتباه تکن SD حتی نسخه PC با DX 11 در کل گرا فیک کمتری داره نسبت به GTA V داره
منم وقتی SD رو روی PC با تنظیمات بالا بازی کردم وقتی مقدمه بازی رو دیدم که تو شب بودکه تو بازار بودی خودم تعجب کردم عجب گرافیکی داره ولی وقتی که بازی جلو تر رفت با کاهش شدید گرافیک و بخصوص نورپردازی مواجه شد که به طرز کاملا محسوسی قابل مشاهده بود
فقط يه جاي قضيه گير داره يا شايد واسه من اينجوريه صحنه اي كه مايكل اومد تو خونه زنش و با يكي ديد بعد رفتارش خيلي طبيعي بود كه حقيقتا اين موضوع واسه من شده يه چالش كه بفهمم سياست راك استار تو اين مورد چي بوده؟ (من و ياد سريالاي ف ا ر س ي و ا ن انداخت)
یعنی مایکل در این حد بی غ ی ر ت ه؟!!! یا این دوستمون بد متوجه شده؟!
emad_rowan
21-09-2013, 22:18
سلام یه سوال:
گرافیک gta صد در صد sd میخوره
حتی مقایسه هم خنده داره!
این عکسایی که من میزارم با دوربین نه چندان خوب از روی تلویزیون گرفته شده... خب شما چه انتظاری داری؟ انتظار داری گرافیک واقعی بازی رو نشون بده؟
من بخدا خودم عکسام رو از توی کامپیوتر که میبینم باورم نمیشه این همون gta هست که من دارم بازی میکنم. از زمین تا آسمون فرق داره
البته شک نکنید که گرافیکش خیلی فراتر از بقیه بازی های open world هست. تازه گرافیکش رو میشه با بازی های سبک های دیگه هم مقایسه کرد. من این اطمینان رو میدم که گرافیک راضیتون میکنه
نمیدونم دوستان ، شما زیاد بازی کردید و جزئیات رو دید حرف شما معتبر هست .
درمورد گرافیک این بازی هم قبلا گفتم الانم میگم فوق العادس برای همچین Open-world گسترده ای :n12:
اقا من فلشمو وصل میکنم این ارور میده: There was a problem performing that action
کسی نبوووووود؟!
آقا من به دنبال یک کِـــیس مناسب می گردم برای رابطه ی تنگاتنگ!چیکار کنم چجوری میشه لُپِ کلام,مــخ زد؟!:دی
راستش هنوز اوایل بازی هستم فکر کنم رو 10% باشم.باید بیشتر برم تا این امکان وجود داشته باشه؟
هَـــلاکِتَم راکستار ...شیرِ مادرت حلالت باشه با این وسعت بازی که بهمون دادی ( بیچارم کرده مسیرای طولانی با تاکسی میرم اینور اونور! :| ) :دی
gamerevolution: 10/10
+ Incredible and vast open world
+ Parachute to mountain-bike biathlons
+ First and last Heist missions
- Very blue dialogue, not for polite company
+ Huge range of radio stations, and scored soundtrack
+ Ambient missions in a living Los Santos
+ Strangers and Freaks, (almost) all of them
- Boring missions still pop up
/ Trevor
/ Michael
+ Frankiln
+ And Chop too!
- Really long report cards
سلام به همه :)
وقتی switch میکنم بین دو کرکتر نزدیک 10 ثانیه طول میکشه برخلاف چیزی که تو تریلرها ازش دیدم.خواستم بدونم برای شماها هم اینطوریه؟راهکاری نداره؟هووم؟
من با 360 بازی میکنم.کساییکه پلی 3 دارن هم همین مشکل منو دارن؟
کسی نبوووووود؟!
اقا یکی جواب بده شرمنده اینقدر میپرسم اخه کسی جواب بده نیست؟!
یک مشکل دیگه این که وسط بازی یا وسط ماموریت های از بازی میاد بیرون البته بعضی مواقع مشکل مال چیه بازی از اول نصب کنم درست میشه؟!
!INFERNAL
22-09-2013, 11:09
اقا یکی جواب بده شرمنده اینقدر میپرسم اخه کسی جواب بده نیست؟!
یک مشکل دیگه این که وسط بازی یا وسط ماموریت های از بازی میاد بیرون البته بعضی مواقع مشکل مال چیه بازی از اول نصب کنم درست میشه؟!
سلام دوست عزیز
منم مشکل شما را داشتم فکر کردم مشکل از xbox !:n02: اما نسخه بازی مشکل داشت رفتم بازی را پس دادم از جای دیگه ایی خریدم و الان به راحتی دارم بازی میکنم بدون اینکه بپره تو پیش نمایش راک استار !:n02:
شما هم بهتره از خیر این نسخه ایی بگذرید و برید نسخه سالم را بخرید.
موفق باشید...
Faridskystar
22-09-2013, 11:11
بازی " GRAND THEFT AUTO 5 " جوانی را تا پای مرگ کشاند! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C-%DA%A9%D9%87-%D8%AC%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%D8%AA%D8%A7-%D9%BE%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B1%DA%AF-%DA%A9%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%AF)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سه نوجوان به اتهام حمله به یک جوان 23 ساله برای دزدیدن بازی خشن کامپیوتری "سرقت بزرگ" دستگیر شدند.
به گزارش سرویس بین الملل پایگاه خبری سیتنا (citna.ir) به نقل از گاردین، سه نوجوان که به اتهام ضربه زدن با چاقو و دزدی از مرد جوانی که 80 دقیقه پیشتر بازی "Grand theft Auto 5" را خریداری کرده بود، دستگیر شدند.
این جوان 23 ساله که ساعات اولیه روز سه شنبه بعد از یک مهمانی شبانه در راه بازگشت به خانه یک بازی خریداری کرده بود در لندن مورد حمله سارقین بازی قرار گرفت.
اداره کارآگاهی لندن گفت: جوان مضروب در ساعت 1:20 دقیقه بامداد در" کولیندل" شمال لندن، ابتدا با ضربهی یک آجر مورد حجوم سارقین قرار گرفت و بعد از آن با ضربات چاقو زخمی شد. سارقین علاوه بر بازی، گوشی موبایل و ساعت این جوان را نیز به سرقت بردند.
به گزارش سیتنا، سخنگوی پلیس پایتخت گفت: سه نوجوان 14 ، 15 و 17 ساله به اتهام دزدی و وارد کردن صدمات شدید جسمی عمدی به این جوان دستگیر شدند و منتظر دادگاه خواهند بود.
منبع : پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Sib Market
22-09-2013, 11:13
دوستان بی زحمت از کامیون های بازی هم عکس بگیرید ...
خیلی عاشقشون شدم , ولی امان از دست راک استار و تاخیر های PC ...
مرسی
سلام دوست عزیز
منم مشکل شما را داشتم فکر کردم مشکل از xbox !:n02: اما نسخه بازی مشکل داشت رفتم بازی را پس دادم از جای دیگه ایی خریدم و الان به راحتی دارم بازی میکنم بدون اینکه بپره تو پیش نمایش راک استار !:n02:
شما هم بهتره از خیر این نسخه ایی بگذرید و برید نسخه سالم را بخرید.
موفق باشید...
اقا نمیشه DVD اولو نسخه Q نصب کنیم ولی با DVD 2 نسخه Complex???
هر کی میدونه جواب بده لطفا؟؟!!
emad_rowan
22-09-2013, 12:11
سلام به همه :)
وقتی switch میکنم بین دو کرکتر نزدیک 10 ثانیه طول میکشه برخلاف چیزی که تو تریلرها ازش دیدم.خواستم بدونم برای شماها هم اینطوریه؟راهکاری نداره؟هووم؟
من با 360 بازی میکنم.کساییکه پلی 3 دارن هم همین مشکل منو دارن؟
الیک سلام :n01:
بستگی به مسافت بین کاراکتر ها داره. اگه خیلی فاصله زیاد باشه حتی تا 13-14 ثانیه هم طول میکشه ولی اگه نزدیک باشن هیچ زمانی نمیبره
mojtaba_tanha
22-09-2013, 12:56
یعنی مایکل در این حد بی غ ی ر ت ه؟!!! یا این دوستمون بد متوجه شده؟!
دقيقا مشكل منم همينه تو اين بازي كه انقد طرفدار داره يه همچين موردي اين طوري جلوه داده شه. چون بازم به هر حال تاثير گذار هست و جالب كلا تو اين بازي اين مسائل خيلي طبيعيه. يكم بعد از جريان زن مايكل كه مايكل انقد طبيعي رفتار كرد يه مورد ديگه هم ديدم كه ترور گير داده بود به مادر فرانكلين و بازم فرانكلينم خيلي طبيعي برخورد كرد. با ديدن اين صحنه چالش ذهنم دو برابر شد. اصلا كلا ميتونست داستان بازي اين مسائل و نداشته باشه و همين اندازه بازم جذاب باشه.
Leon-117
22-09-2013, 12:57
اقا نمیشه DVD اولو نسخه Q نصب کنیم ولی با DVD 2 نسخه Complex???
هر کی میدونه جواب بده لطفا؟؟!!
فکر نکنم مشکل از نسخه quack باشه.
من تا الان حدود 35-40 ساع تبازی کردم و حتی 1 بار هم بازی هنگ نکرده یا از بازی پرتم نکرده بیرون.
دیسک 1 رو روی هارد نصب کردم و دیسک 2 رو روی یه فلش مموری......
+
این مامروی تهای strangers and freaks رو حتما برید،بعضیاشون واقعا عالی هستن........
GOLDFINCH
22-09-2013, 13:17
سلام دوستان ...
یه سوال از کسانی که بازی کردند :
بعد از هر مأموریت هم مثل GTA IV، آهنگ می زنه ؟
ممنون
manuelcalavera
22-09-2013, 13:28
تمــــــــــــــوم شد.
اولین GTA که بدون رمز رفتم !
Mool Tee
22-09-2013, 13:31
من سوار هلیکوپر میشم چرا قیلی ویلی میره ؟ رو موخه ! برا همه همینجوریه ؟
Leon-117
22-09-2013, 13:37
دقيقا مشكل منم همينه تو اين بازي كه انقد طرفدار داره يه همچين موردي اين طوري جلوه داده شه. چون بازم به هر حال تاثير گذار هست و جالب كلا تو اين بازي اين مسائل خيلي طبيعيه. يكم بعد از جريان زن مايكل كه مايكل انقد طبيعي رفتار كرد يه مورد ديگه هم ديدم كه ترور گير داده بود به مادر فرانكلين و بازم فرانكلينم خيلي طبيعي برخورد كرد. با ديدن اين صحنه چالش ذهنم دو برابر شد. اصلا كلا ميتونست داستان بازي اين مسائل و نداشته باشه و همين اندازه بازم جذاب باشه.
انتظار نداشتید که مایکل زنشو ببره وسط بیابون سنگسارش کنه؟!
رفت خونه طرف رو آورد پایین دیگه........
+
تمــــــــــــــوم شد.
روی چند درصد تموم کردی؟!
من دلم نمیاد بازی رو سریع برم زود تموم بشه :|
امتیازت به بازی چند هست؟
+
من سوار هلیکوپر میشم چرا قیلی ویلی میره ؟ رو موخه ! برا همه همینجوریه ؟
:دی آره برا همه همینجوریه!
اگه آنالوگ چپ روی کنترل رو آروم ببری سمت بالا + RT رو هم نگه داری صاف میره...........ولی برای چرخوندن هلیکوپتر و مانور دادن باهاش بازم اونجوری تکون میخوره :|
mojtaba_tanha
22-09-2013, 13:50
انتظار نداشتید که مایکل زنشو ببره وسط بیابون سنگسارش کنه؟!
رفت خونه طرف رو آورد پایین دیگه........
زنش چي؟ مايكل ميدونه كخ از زنشه و انقد راحت باهاش كنار اومد.ميشد اصلا اين مرحله تو بازي نباشه يا حداقل جلو مايكل اتفاق نيوفته. راك استاري كه انقد به جزئيات دقت كرده پس سر اين موضوع هم كه يه منظور خاصي داشته . نمدونم منظور منو متوجه شدين يانه!
آقا من به دنبال یک کِـــیس مناسب می گردم برای رابطه ی تنگاتنگ!چیکار کنم چجوری میشه لُپِ کلام,مــخ زد؟!:دی
راستش هنوز اوایل بازی هستم فکر کنم رو 10% باشم.باید بیشتر برم تا این امکان وجود داشته باشه؟
هَـــلاکِتَم راکستار ...شیرِ مادرت حلالت باشه با این وسعت بازی که بهمون دادی ( بیچارم کرده مسیرای طولانی با تاکسی میرم اینور اونور! :| ) :دی
دوستان اگه راه حلی برای این موضوع پیدا کردید از گفتنش در اینجا دریغ نکنید :دی
هی بوق میزنم، چراغ، نور بالا پایین، دنده عقب جلو جواب نمیده، نسخه های قبلی راحت تر امار میدادن ولی اینجا سخت شده :دی
GOLDFINCH
22-09-2013, 13:57
سلام دوستان ...
یه سوال از کسانی که بازی کردند :
بعد از هر مأموریت هم مثل GTA IV، آهنگ می زنه ؟
ممنون
لطفاً یکی جواب بده ...
تمــــــــــــــوم شد.
از IV کم تره ؟
CRIS Joon CR7
22-09-2013, 13:58
بچه ها ماموریت های جانبی بازی رو حتما قبل از تموم کردن Story Mode برید خیلی بهتره.
من که اصلا دوست ندارم تموم شه ، ولی فکر نمیکنم تموم کردنش 100 ساعتی که قبلا گفته بودن وقت بخواد!
dverbame
22-09-2013, 14:05
بازی " GRAND THEFT AUTO 5 " جوانی را تا پای مرگ کشاند! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C-%DA%A9%D9%87-%D8%AC%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%D8%AA%D8%A7-%D9%BE%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B1%DA%AF-%DA%A9%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%AF)
سه نوجوان به اتهام حمله به یک جوان 23 ساله برای دزدیدن بازی خشن کامپیوتری "سرقت بزرگ" دستگیر شدند.
به گزارش سرویس بین الملل پایگاه خبری سیتنا (citna.ir) به نقل از گاردین، سه نوجوان که به اتهام ضربه زدن با چاقو و دزدی از مرد جوانی که 80 دقیقه پیشتر بازی "Grand theft Auto 5" را خریداری کرده بود، دستگیر شدند.
این جوان 23 ساله که ساعات اولیه روز سه شنبه بعد از یک مهمانی شبانه در راه بازگشت به خانه یک بازی خریداری کرده بود در لندن مورد حمله سارقین بازی قرار گرفت.
اداره کارآگاهی لندن گفت: جوان مضروب در ساعت 1:20 دقیقه بامداد در" کولیندل" شمال لندن، ابتدا با ضربهی یک آجر مورد حجوم سارقین قرار گرفت و بعد از آن با ضربات چاقو زخمی شد. سارقین علاوه بر بازی، گوشی موبایل و ساعت این جوان را نیز به سرقت بردند.
به گزارش سیتنا، سخنگوی پلیس پایتخت گفت: سه نوجوان 14 ، 15 و 17 ساله به اتهام دزدی و وارد کردن صدمات شدید جسمی عمدی به این جوان دستگیر شدند و منتظر دادگاه خواهند بود.
منبع : پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خوب این 3 تا داغون میرفتن نسخه کرک شده میگرفتن که بهتر بود... اگرم ندارن.. بیان ایران دی وی دی 2 -3 تومن بخرن .. حالشو ببرن :n08:
خدایی اینا هم برا یه بازی ادم میکشن :n08: ما میریم ایران بازی میخریم 3 تومن .. تازه گرونش :n25:
emad_rowan
22-09-2013, 14:16
بازی طولانی بود یا نه؟ اندازه IV بود؟
-----------------------------------------------------------------------------------------------
ترور پشت یک سوپر ماشین
بعضی ماشینا به معنای واقعی میگازن! (عمرا اگه سوار اینجور ماشینا باشی پلیس بتونه نزدیکت بشه)
توی بالا شهر از این نوع سوپر ماشینا زیاده.
.
.
.
.
.
فرانکلین در حال گپ زدن رکیک با رفیق روانیش ترور!
وقتی دونفر توی V با هم، هم صحبت میشن همینجور گونی گونی فحشه که بینشون رد و بدل میشه
بعضی موقع ها پلیس ها یک چیزی میگن که معنیش توی اینترنتم نیست(!) چی برسه به این تبهکارا، تازه حساب کنید طرف روانی هم باشه...
.
.
.
.
.
مایکل در کنار یک موتور داوینسون
این ژست راه رفتن مایکل رو خیلی دوست دارم
یک جوری راه میره انگار از همه عالم آدم طلبکاره!
.
.
.
.
.
اینم یک نمونه ماشین غول آسا!
خدایی با این راه بری کسی جرات نمیکنه چپ نگات کنه
از این جور ماشینای خاص فقط توی بیابون های شمال شهر پیدا میشه
.
.
.
.
.
یک نمونه ماشین فوق سنگین برای اون دوستمون که گفتن عکس کامیون اینا بزارید ببخشید دفعه بعد بیشتر میزارم
.
.
.
.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
جزئیات اونقدر بالاست که میشه توش غرق شد. مثلا اگه یک مدت طولانی پشت ماشین یشینی پشتت عرق میکنه. بعد یک مدتی کم کم خوب میشه
چقدر خرابی اشیا بخصوص ماشین خوبه. حتی روی ماشین یک خط کوچیک هم امکان داره بیفته یا کلا نصفه شه...
زخم ها هم تا یک مدت کوتاهی روی بدن کاراکتر میمونه
از توی آب که بیرون میای کل لباسات خیس شده بعد نکته جالبش اینه که محیط رو هم خیس میکنه. مثلا با لباس خیس چند قدم راه میری یعد میبینی راه مسیری که ازش اومدی خیسه
پلیس های لس سانتوس خیلی قویترن. توی شهر خیلی نادر پیش میاد یک پلیس ببینید داره ول میچرخه ولی سریع سره سحنه میرسونه خودش رو. بعد ماشیناشون هم قوی تر شده دیگه راحت نمیشه هلش داد
و...
لطفاً یکی جواب بده ...
آهنگ نمیزنه
تا شب دوباره عکس میگیرم
mehrabooni
22-09-2013, 14:48
اقایون شدیدا منتظر نسخه pc هستیم،لپ تاپمو 2 میلیون فروختم که ایشالا یه لپ تاپ جدید برای این بازی بخرم تا با بهترین گرافیک بازی کنم
هی بوق میزنم، چراغ، نور بالا پایین، دنده عقب جلو جواب نمیده، نسخه های قبلی راحت تر امار میدادن ولی اینجا سخت شده :دی
من راهشو بلدم :n02: برو سراغ اونایی که کنار خیابون با ژست وایستادن بیشتر شب ها هستن یه بوق بزنی میگه : کام آن بیبی:n10:
توی کلاب هم یه نوار پایین صفحه هست که اگه تا آخر پر بشه شماره شو میگیره وادامه
CRIS Joon CR7
22-09-2013, 15:00
ملت با چه هدفی GTA بازی میکنن:n26:
mehrabooni
22-09-2013, 15:07
ملت با چه هدفی GTA بازی میکنن:n26:
چیکار کنیم خب ، نکنه انتظار داری با هدف گرفتن کارت بسیجی فعال برای سه شخصیت بازی کنیم
Leon-117
22-09-2013, 15:13
دوستان کسی لینک/لیستی از همه ی آهنگ های رادیو ها رو داره؟(آهنگ ها ترتیبشون درست باشه)
چندتا آهنگ هستن که خیلی عاشقشون شدم :دی میخوام بدونم بعد چه آهنگ هایی پخش میشن و خودمو برا او نآهنگ ها آماده کنم :دی
mehrabooni
22-09-2013, 15:15
دوستان کسی لینک/لیستی از همه ی آهنگ های رادیو ها رو داره؟(آهنگ ها ترتیبشون درست باشه)
چندتا آهنگ هستن که خیلی عاشقشون شدم :دی میخوام بدونم بعد چه آهنگ هایی پخش میشن و خودمو برا او نآهنگ ها آماده کنم :دی
یه چیزی میگم اگه نتونستی لینک اهنگا رو پیدا کنی این کارو بکن
داداش اگه گوشی اندرویدی داری برو shazam دانلود کن،اموزششو بخون،کارت راه میفته
CRIS Joon CR7
22-09-2013, 15:15
چیکار کنیم خب ، نکنه انتظار داری با هدف گرفتن کارت بسیجی فعال برای سه شخصیت بازی کنیم
آره دیگه ، اینو ببین خودم اینطوریش کردم :
حاج فرانکعلی اعزامی از لوس سانتوس:n02:
آقا سوء تفاهم شد مث اين ك :n02:
منظور اينه ك مث شماره هائ قبل با اينترنت دوست برا خودت پيدا ميكردى اينم ميشه؟
محسن جان بازى رو به ملكوت اعلا فرستادى با اين حركتت :n02:
کی مشخص میشه نسخه PC میاد یا نه ؟
Leon-117
22-09-2013, 15:26
آره دیگه ، اینو ببین خودم اینطوریش کردم :
2 تا عکس از حاج تیمور و سید میکائیل هم میزاشتی دیگه :|
+
پس فردا ساعت 12:30 شب.
برو این آدرس :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]'t.Know.Shit.About.The.PC.Version ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]'t.Know.Shit.About.The.PC.Version)
من راهشو بلدم :n02: برو سراغ اونایی که کنار خیابون با ژست وایستادن بیشتر شب ها هستن یه بوق بزنی میگه : کام آن بیبی:n10:
توی کلاب هم یه نوار پایین صفحه هست که اگه تا آخر پر بشه شماره شو میگیره وادامه
ای شیطون :n02:
پس فردا ساعت 12:30 شب.
برو این آدرس :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]'t.Know.Shit.About.The.PC.Version
شوخی می کنی یا جدی می گی ؟
Mool Tee
22-09-2013, 15:58
منم بالاخره یکم بازی کردم ولی بدشانسیم اینه تو موقعیت های خفن گند میزنم تو کار حس باحالش میره ! اونجا که فرانکلین رفت رو مایشین ماشینو زدم تو دیوار بدبخت نصف شد دوباره از اول شروع شد :n02:
گرافیک بازی خیلی خوبه البته در فاصله نزدیک ! داستان بازی هم که حرف نداره و یدفعه غافل گیر میشی ! من هم اون مراحل دزدی بزرگ و ترور رو اینارو ندارم هنو ! چین اصلا؟؟؟ فعلا 4 درصد رفتم
kasra r.m
22-09-2013, 20:51
من روی 70%تموم کردم
آهنگایی از brithney spears -rihanna-queen,,,,,,,, شنیدم
Killzone2
22-09-2013, 21:17
البته با اینکه من همیشه طرف IGN بودم اما همیشه ماشالله IGN یکمی نمره هایه تخیلی میده![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا IGN اصلا دله بازی باز ها رو نمیشکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امتیاز پایینه 8 به زور از این سایت بیرون میاد! ( البته بازی هایه پر سر و صدا رو میگما ).
باید حتمی نقد ها رو بخونم ببینم تویه بین اینا چه چیزی باعث شده که خیلی از سایت هایه معروف ( نظیر : CVG , IGN , Gamespot , Gametrailers و ... ) نمره ی پایین 9.5 بدن که واقعا برایه این عنوان خیلی کمه از نظر من!
( عنوانی که دیگه به عنوان نماد ملیه این سبک شناخته شده! مثل اینکه بیان به GTA نمره هایه پایین 9.5 بدن)
این رو شایان عزیز در تاپیک GOW3 گفته بود ! نتیجه گیری میکنم از پست شایان : دی
GTA V از IGN چند گرفت؟ خب این که اصلا مهم نیست, چون ign نمیخواد دل بازی ها رو بشکنه.
بعد هم, گیم اسپات به بازی 9 داد که واقعا برای یک بازی ملی مثه GTA V کمه ! پس عالی نیست : دی
شایان میگم این بازی over rate نشده؟ چیزی شبیه به Last of us ? :n02:
(کلا حرفام شوخی بوده و البته شخص شایان منظور من هست :n02:)
+
آرمین یه موقع به دل نگیری؟ : دی
+
هنوز بازی رو نگرفتم... ولی واقعا تجربه این عنوان واقعا لذت بخشه, چقدر هم از بازی تعریف میکنن! تاپیک بازی هم زیاد سر نمیزنم که یه موقع اسپویلی چیزی نبینم : دی
در کل تبریک به فن های این بازی بزرگ از جمله آرمین 2010 و شایان که بیشتر از همه به این بازی علاقه دارن و البته بقیه دوستان...
خیلی کم پیش میاد تو این اواخر نسل عنوان خفنی بیاد ولی 3 تا از عناوین به نظر من تا الان خیلی خیلی بهتر از بقیه بودن که یکی همین GTA V بوده با اینکه بازی نکردمش ولی نقد ها کاملا ثابت میکنه حرف نداره مثل سری قبل هست.
amin 2010
22-09-2013, 21:40
@soheil
برو سهيل :n02:
اقا من براي بار Nام اعلم مي كنم ، اگه سايت براي نقد ميخواين كه منصف هم باشه برين سراغ Edge ، حرف من هم كه هميشه fact هست ديگه :n02:
+
بازي تموم شد... الان دپرسم :n28:ً
ديگه با اومدن اين بازي فقط يه beyond موند كه رسما اين نسل رو ببوسيم بزاريم كنار ... GTA V هم تو TOP 10 اين نسل من اول شد و كنار GTA IV و Uncharted و TLOU و Heavy Rain و Alan Wakeو Reach و Forza و Arkham series و assassin's creed به عنوان تجربه هاي بي نظير اين نسلم قرارگرفت
از ماشین سواریش خوشم نیومد اصلاً نرمی و سختی IV رو نداشت اما نشانه گیری خوبی داشت از گرافیکش هم خوشم نیومد فقط کلی چیز بهش اضافه شده و مپش بزرگتر شده از 7/10 میدم
موتور گرافیکی V همون IV بود فقط یکم جزعییاتش بیشتر شده
از بازی های راک استار فقط از L.A Noire و RED DEAD و IV و San Andreas خوشم اومد
اصلا اون جذابیتی که تصور میکردم نداشت البته دیگه از سن ام گذشته
Milad4171
22-09-2013, 23:25
نسخه PC جدا قراره فردا بیاد؟
فک کنم تا کرک بشه زمان می بره!
اگه اطلاعاتی در مورد نسخه ی PC بدست آوردین حتما خبر بدین!
payam117
22-09-2013, 23:27
آقا هر کی کمکم کنه مردونگی کرده خواهشا سریع جوابم رو بدید :n03:
من روی ایکس باکس یه مشکلی دارم ! بار اول که نصب کردم رو فلش 16 GB و دیسک دوم رو قرار دادم به راحتی سه چهار ساعتی بازی کردم
وقتی کنسول رو خاموش کردم شب اومدم دیدم همش تو لود میمونه و RESTART میشه دوباره لود میشه و یه ارور هم میداد که دوباره روی STORAGE DEVICE نصب کن بازی رو !
خلاصه پاک کردم دوباره ریختم باز بازی اجرا شد ولی دوباره بعد از خارج شدن از بازی به اون مشکل خوردم الان !!!
نمیشه که هر بار نصب کنم !!!! یکی بگه بهم مشکل از DVD هستش یا فلش؟ از جایی که خریدم گفت برنر مکس هستش ولی چون صف وایساده بودیم ممکنه خوب رایت نکرده باشه
اما اگر حدس میزنید ممکنه از فلش باشه برم فلش هم بخرم ! فلش قدیمی هستش اما سالمه میدونم :n03:
Milad4171
22-09-2013, 23:29
این خبری هست که تو سایت خودشه :
Today we are proud to announce that Grand Theft Auto V ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) is now available worldwide for PlayStation 3 and Xbox 360.
فعلا خبری از نسخه ی PC نیست. بعید میدونم
:n03:
emad_rowan
23-09-2013, 00:53
آقا یک نفر نیست جواب ما رو بده؟ از iv طولانی تر بود یا نه؟
---------------------------------------------------------------------
@soheil
ديگه با اومدن اين بازي فقط يه beyond موند كه رسما اين نسل رو ببوسيم بزاريم كنار ...
عجب جمله ی دردناکی... :n14::37:
بله متاسفانه حق با شماست... بعد از beyond که بدون شک شاهکار دیگری خواهد بود دیگه باید کم کم این نسل که 7-8 ساله مهمون خونه هامونه بار و بندیلش رو جمع کنه و بره...
----------------------------------------------------------
امشب حدود 10 تا عکس گرفتم فردا با دست پر برمیگردم
شب همگی خوش
من روی ایکس باکس یه مشکلی دارم ! بار اول که نصب کردم رو فلش 16 GB و دیسک دوم رو قرار دادم به راحتی سه چهار ساعتی بازی کردم
وقتی کنسول رو خاموش کردم شب اومدم دیدم همش تو لود میمونه و RESTART میشه دوباره لود میشه و یه ارور هم میداد که دوباره روی STORAGE DEVICE نصب کن بازی رو !
خلاصه پاک کردم دوباره ریختم باز بازی اجرا شد ولی دوباره بعد از خارج شدن از بازی به اون مشکل خوردم الان !!!
نمیشه که هر بار نصب کنم !!!! یکی بگه بهم مشکل از DVD هستش یا فلش؟ از جایی که خریدم گفت برنر مکس هستش ولی چون صف وایساده بودیم ممکنه خوب رایت نکرده باشه
اما اگر حدس میزنید ممکنه از فلش باشه برم فلش هم بخرم ! فلش قدیمی هستش اما سالمه میدونم :n03:
ایکس باکس چه مدلیه؟ هارد داری؟
من همین امروز خریدم غیر بورن مکس دیسک اول که نصب شد گفت دیسک دوم بزار نصب که شد بازی اجرا شد از بازی اومدم بیرون بعد دیسک دوم رو تو هارد کپی کردم ولی چون بورن مکس نیست وسط بازی فریز میده و میپره بیرون اما قبل از اجرای بازی تو داشبورد یه موزیک که تو هارد ریختم اجرا کردم و بازی رو اجرا کردم هیچ مشکلی ندارم به لنز هم فشاری نمیاد
payam117
23-09-2013, 02:13
ایکس باکس چه مدلیه؟ هارد داری؟
من همین امروز خریدم غیر بورن مکس دیسک اول که نصب شد گفت دیسک دوم بزار نصب که شد بازی اجرا شد از بازی اومدم بیرون بعد دیسک دوم رو تو هارد کپی کردم ولی چون بورن مکس نیست وسط بازی فریز میده و میپره بیرون اما قبل از اجرای بازی تو داشبورد یه موزیک که تو هارد ریختم اجرا کردم و بازی رو اجرا کردم هیچ مشکلی ندارم به لنز هم فشاری نمیاد
آرکید هستش ... یعنی ---> هارد نداره
حالا من هارد ندارم بخوام آهنگ بذارم پخش شه مثل شما ... باید رو یه فلش دیگه یه آهنگ بذارم اونم وصل کنم ؟ :|
راستی فلش رو جلوی ایکس باکس وصل میکنم مشکلی که نیست؟ یعنی پشتش وصل کنم فرق داره یا نه ؟
SIMON137
23-09-2013, 07:11
تبرئه بازی های کامپیوتری! خشونت زاییده جار و جنجال رسانه ای، نه خود بازی های خشن؟
یکی از متهمان همیشگی هر اقدام خشونت باری در جامعه، بازی های رایانه ای هستند. حتما شما هم با این داستان تکراری آشنا هستید: جوانی با سلاح سرد یا گرمش، به عده ای حمله کرده و با خشونت فراوان با آنها درگیر می شود، زمانی که فرد متهم دستگیر شد، پیشینه اش در استفاده از بازی های خشن بررسی می شود، بحث در مورد تاثیر بازی های رایانه ای خشن بالا گرفته و موافقان و مخالفان در برابر هم سنگر می گیرند.
تاکنون هیچ مدرک موثق و متقاعد کننده ای در تحقیقات علمی، مبنی بر ترویج خشونت توسط بازی های رایانه ای ارائه نشده، با این وجود، نتایج یک مطالعه جدید نشان داده که سر و صدایی به پا شده توسط رسانه ها، خود عامل رفتار خشونت آمیز در جامعه است.
دکتر ماریو وانس (Mario Vance) پژوهشگر یک بنیاد علمی معتبر، در تحقیقی که هفت سال به طول انجامید، سطوح خشم بیش از هزار داوطلب را مورد بررسی قرار داد. شرکت کنندگان این مطالعه کسانی بودند که به طور منظم از بازی های ویدیویی عمدتا خشن استفاده می کردند.
نتایج این مطالعه نشان داد که گرایش به رفتارهای ناهنجار و خشونت آمیز درست زمانی افزایش می یابد که رسانه ها خشونت حاکم بر جامعه را با بازی های رایانه ای مرتبط کرده و تصاویر این خشونت ها را نمایش می دهند. به طوری که بیش از ۹۰٪ افراد مورد مطالعه اعلام کردند که درست پس از مشاهده خبری در مورد رابطه بازی های رایانه ای و خشونت، سطوح عصبانیت بیشتری در خود احساس کرده و تمایل بیشتری به ابراز خشونت یافته اند.
شاید اصلی ترین توجیه طرفداران نظریه تاثیر بازی های کامپیوتری بر روی رفتار های خشونت آمیز این باشد که عاشقان کشته مرده بازی ها قادر نیستند بین یک بازی و دنیای واقعی تمایز قائل شوند و در نتیجه بازی های خشن به رفتار های خشن در آنها منجر می گردد. اما دکتر ماریو وانس (Mario Vance) نظر دیگری دارد. او معتقد است فردی که با عقل سلیم خود یک کنسول بازی مدرن خریده و آن را راه می اندازد، به طور حتم قادر به تشخیص دنیای کارتونی بازی ها از واقعیت نیز هست.
او تاکید می کند که بازی های رایانه ای به خودی خود نمی توانند خشونت را در جامعه ترویج دهند و هیچ شاهد علمی بر این مدعا وجود ندارد، و یا حداقل نمی بایست انگشت اتهام را از همان ابتدای وقوع جرم یا خشونت به سمت آنها نشانه رفت.
شاید اکنون زمان آن فرا رسیده باشد که رسانه ها، از به تصویر کشیدن رفتار های ناهنجار و مرتبط دانستن آن ها با بازی ها و فیلم های خشن دست بر دارند، زیرا با این کار نه تنها کمکی به کاهش میزان ناهنجاری های اجتماعی نمی کند، بلکه با تاثیر بر روی ذهن طرفداران این گونه بازی ها، نا خواسته آن ها را به سمت رفتار های خشونت آمیز سوق می دهد.
Karistias
23-09-2013, 07:32
می گم چطوره یه تاپیک مشکلات نصب واجرا نسخه x360 زده بشه تعداد پستهای مربوط به مشکلات نصب داره میره بالا :n15:
تازه یه مدتیه بحث نسخه pc فروکش کرده ولی این بحث تازه گل گرفته
Mool Tee
23-09-2013, 09:40
دوستان چجوری میشه یه ماشین خفن خرید و کلا از دست نره یعنی یه جا پارک شه بره که بره ! یکی یه راهنمایی میکنه بعد هم یه سوال دیگه این علامت سوالا مرحله حساب میشن و باید ردشون کرد !؟ راستی در مورد سرقت بزرگ هم یه توضیحی میدین!
manuelcalavera
23-09-2013, 09:54
آقا یک نفر نیست جواب ما رو بده؟ از iv طولانی تر بود یا نه؟
--------------------------------------------------------------------
کوتاهتر بود عماد جان ... متاسفانه.
payam117
23-09-2013, 12:15
من همچنان منتظر پاسخ هستم دوستان
EhsanCPU
23-09-2013, 12:16
دوستان چجوری میشه یه ماشین خفن خرید و کلا از دست نره یعنی یه جا پارک شه بره که بره ! یکی یه راهنمایی میکنه بعد هم یه سوال دیگه این علامت سوالا مرحله حساب میشن و باید ردشون کرد !؟ راستی در مورد سرقت بزرگ هم یه توضیحی میدین!
باید مثل San Andreas یه خونه داشته باشی که پارکینگ ماشین داشته باشه :n06:
تبرئه بازی های کامپیوتری! خشونت زاییده جار و جنجال رسانه ای، نه خود بازی های خشن؟
یکی از متهمان همیشگی هر اقدام خشونت باری در جامعه، بازی های رایانه ای هستند. حتما شما هم با این داستان تکراری آشنا هستید: جوانی با سلاح سرد یا گرمش، به عده ای حمله کرده و با خشونت فراوان با آنها درگیر می شود، زمانی که فرد متهم دستگیر شد، پیشینه اش در استفاده از بازی های خشن بررسی می شود، بحث در مورد تاثیر بازی های رایانه ای خشن بالا گرفته و موافقان و مخالفان در برابر هم سنگر می گیرند.
تاکنون هیچ مدرک موثق و متقاعد کننده ای در تحقیقات علمی، مبنی بر ترویج خشونت توسط بازی های رایانه ای ارائه نشده، با این وجود، نتایج یک مطالعه جدید نشان داده که سر و صدایی به پا شده توسط رسانه ها، خود عامل رفتار خشونت آمیز در جامعه است.
دکتر ماریو وانس (Mario Vance) پژوهشگر یک بنیاد علمی معتبر، در تحقیقی که هفت سال به طول انجامید، سطوح خشم بیش از هزار داوطلب را مورد بررسی قرار داد. شرکت کنندگان این مطالعه کسانی بودند که به طور منظم از بازی های ویدیویی عمدتا خشن استفاده می کردند.
نتایج این مطالعه نشان داد که گرایش به رفتارهای ناهنجار و خشونت آمیز درست زمانی افزایش می یابد که رسانه ها خشونت حاکم بر جامعه را با بازی های رایانه ای مرتبط کرده و تصاویر این خشونت ها را نمایش می دهند. به طوری که بیش از ۹۰٪ افراد مورد مطالعه اعلام کردند که درست پس از مشاهده خبری در مورد رابطه بازی های رایانه ای و خشونت، سطوح عصبانیت بیشتری در خود احساس کرده و تمایل بیشتری به ابراز خشونت یافته اند.
شاید اصلی ترین توجیه طرفداران نظریه تاثیر بازی های کامپیوتری بر روی رفتار های خشونت آمیز این باشد که عاشقان کشته مرده بازی ها قادر نیستند بین یک بازی و دنیای واقعی تمایز قائل شوند و در نتیجه بازی های خشن به رفتار های خشن در آنها منجر می گردد. اما دکتر ماریو وانس (Mario Vance) نظر دیگری دارد. او معتقد است فردی که با عقل سلیم خود یک کنسول بازی مدرن خریده و آن را راه می اندازد، به طور حتم قادر به تشخیص دنیای کارتونی بازی ها از واقعیت نیز هست.
او تاکید می کند که بازی های رایانه ای به خودی خود نمی توانند خشونت را در جامعه ترویج دهند و هیچ شاهد علمی بر این مدعا وجود ندارد، و یا حداقل نمی بایست انگشت اتهام را از همان ابتدای وقوع جرم یا خشونت به سمت آنها نشانه رفت.
شاید اکنون زمان آن فرا رسیده باشد که رسانه ها، از به تصویر کشیدن رفتار های ناهنجار و مرتبط دانستن آن ها با بازی ها و فیلم های خشن دست بر دارند، زیرا با این کار نه تنها کمکی به کاهش میزان ناهنجاری های اجتماعی نمی کند، بلکه با تاثیر بر روی ذهن طرفداران این گونه بازی ها، نا خواسته آن ها را به سمت رفتار های خشونت آمیز سوق می دهد.
خداييش اين بازي نسبت به قبل خيلي خشن تر و بي ادبانه تر شده. مخصوصا اون Trevor كه خيلي داغونه !
(خشونتش يه بار رو من تاثير گذاشت . رفتم گردن رفيقم رو از پشت گرفتم داشت خفه ميشد گفت اين كارا چيه تو اين كاره نبودي :n02: )
CRIS Joon CR7
23-09-2013, 14:39
خداييش اين بازي نسبت به قبل خيلي خشن تر و بي ادبانه تر شده. مخصوصا اون Trevor كه خيلي داغونه !
(خشونتش يه بار رو من تاثير گذاشت . رفتم گردن رفيقم رو از پشت گرفتم داشت خفه ميشد گفت اين كارا چيه تو اين كاره نبودي :n02: )
به رده ی سنی بازی هایی که انجام میدید دقت کنید!:n26:
manuelcalavera
23-09-2013, 14:40
مطلب کوتاهی که مینویسم حاصل تجربه ی من از اتمام این بازیست. حاوی هیچ گونه اسپویلری نخواهد بود و در انجام بازی خللی ایجاد نمیکند و صرفا" جهت ابراز آنچه که از بازی به من منتقل شد خواهد بود ، پس این مطلب شخصی را به حساب نقد و یا ریویو نگذارید.
فرصت های از دست رفته
شهر لوس سانتوس و حومه اش بسیار وسیع است. بسیار بزرگتر از آن که فکرش را بکنید و جای جای آن را میتوان تجربه کرد. این بزرگی به حدیست که شاید برای انجام ماموریت در طرف دیگر نقشه ، راک استار را نفرین کنید. اما با این حال ، شاید نتوان توجیهی برای اینکه چرا از این وسعت استفاده نشده است پیدا کرد. برخی بخش های مهم موجود در نقشه ی بازی مثل 'زندان' و یا 'کمپ نظامی' که هر دو پتانسیل بالایی برای انجام ماموریت دارند به کل در این بازی استفاده ای ندارند. اینکه از حد اکثر پتانسیل موجود در یک محصول استفاده نشود، بالاترین ایراد آن محصول ساخته شده است.
اتومبیل ، هسته ی مرکزی ِ همیشگی
این اهمیت به قدری بالاست که سرعت یک اتومبیل از یک هلیکوپتر جنگی بیشتر است! اما با این حال ، دقت در جزییات اتومبیل ها ستودنیست. بعضی از اتومبیل ها شاید از روی اتومبیل های واقعی عینا" کپی نشده باشند اما چنان هنرمندانه طراحی شده اند که شما با یک نگاه میتوانید نسخه ی اصلی ِ آن را تشخیص دهید. تخریب پذیری مناسب اتومبیل ها ، کشیده شدن فرمان بر اثر ضربه به محور چرخ ها ، صدای سرد شدن ِ اتومبیل ، نور بالا و نور پایین ، بسته و باز شدن سقف کانورتیبل ها به حدی خوب انجام شده است که در بعضی موارد از بازی هایی که صرفا" با اتومبیل سر و کار دارید پیشی میگیرد. اما من فکر میکنم با تمام این اوصاف تعدد اتومبیل ها برای چنین وسعتی کمی محدود بود.
ماموریت های درجه سه ، سرگرم کننده اما ...
در بازی ماموریتهایی فرعی تر از ماموریتهای فرعی وجود دارد که به واسطه ی عبور از محلی اصطلاحا" Trigger میشوند. این ماموریت ها ابتدا سرگرم کننده اند ولی بعد از مدتی به شدت تکراری میشوند و در این تکرار ، انگیزه ای نیز شما را Push نمیکند. رساندن یک نفر از یک نقطه ی شهر به نقطه ی دیگر ، وقتی تنها 80 دلار به شما جایزه داده میشود و یا گرفتن پول ِ دزدیده شده ی خانمی که تنها با گفتن ِ "You're such a gentleman" شما را بدرقه میکند نمیتواند انگیزه ای کافی برای انجام چنین ماموریت هایی فراهم آورد. البته در این میان شاید به استثناء هایی هم بربخورید و یا رساندن ِ یک مسافر بخاطر صحبت هایش دلپذیر باشد ، ولی در کل ، خالی از لطف است و به نظر من برای پر کردن ِ این همه "خالی بودن" ِ بازیست.
بازی با سرمایه
وقتی ملکی خریداری میشود ، سوددهی ِ آن نسبت به هزینه ای که برایش پرداخت شده پایین است. غیر از گاراژ ها ، چندان فایده ای در دیگر املاک وجود ندارد. مثلا" یک Hanger هواپیما وجود دارد که میتواند توسط Trevor خریداری شود ، اما به نسبت قیمتی که دارد ، بازگشت سرمایه به قدری کند و با زحمت صورت میگیرد ( با بردن ِ بار توسط هواپیما بوسیله ی Trevor ) که عملا" پول ِ شما سوخت میشود. از طرفی استفاده از بورس تنها برای یک نفر از این سه نفر جای مانور دارد و میتواند بخاطر شرایطی که در بازی برایش فراهم میشود ، از بالا و پایین شدن ِ ارزش سهام بهره ببرد ، در صورتی که این کمی ناعادلانه است.
دیالوگ های شاهکار
حرفی در این قسمت باقی نمیماند. من با یک سیاهپوست صحبت میکردم و واقعا" از یک دیالوگ طولانی که بین Lamar و Franklin صورت گرفته بود به وجد آمده بود. او میگفت من هر روز این کلمات را میشنوم ولی این ترکیب ِ کلمات و جملات در ساختار دیالوگ های راک استار ، کلام را چنان جذاب میکند که جایی برای صحبت باقی نمیگذارد. به شخصه در دیالوگ هایی که در خانواده ی مایکل رد و بدل میشد - چه در ایمیل و تکست ، چه در گفتگوی مستقیم - وضعیت ِ به فنا رفته ی یک خانواده را میدیدم که به زیبایی ، با تمام سختی ها ، بخاطر کمترین میزان ِ علاقه ، باز خانواده است. مایکل از همه با تجربه تر است ولی نمیتواند خوب از کلمات استفاده کند ، راحت نیست. فرانکلین اما از طرفی بخاطر محیطی که در آن بزرگ شده، قدرت کلامی بالاتری دارد. Trevor هم به عنوان یک سایکو ، هر چیزی میگوید ولی هر سه ی این شخصیت ها ، عالی هستند و این زمانی جذابتر میشود که میبینید شخصیت های غیر اصلی نیز به این خوبی پردازش شده اند ...
دزدی ها ، به آسانی ِ آب خوردن ... حتی بزرگترینشان!
بله واقعا" شاید در بعضی دزدی ها حتی Mission Failed را هم ندیدم. در صورتی که در GTA IV کارم چنان سخت بود که به زدن ِ رمز منتهی میشد، شاید بزرگتر شده ام، درکم بالاتر رفته و یا تجربه ام بیشتر شده ولی آن موقع سخت بود. اما در اینجا نه ... حتی برای "دزدی ِ بزرگ" یا "The Big Score" ، هیچ خبری از استرس نبود. همه چیز آسان بود ... حتی تعقیب و گریز ها . همه چیز Smooth پیش میرفت. نگرانی وجود نداشت و آدرنالین از اینکه "الانه که بمیرم" ترشح نمیشد. به جرات میتوانم بگویم سخت ترین کار بازی Landing های چتر نجات و هواپیماها و هلیکوپتر ها بود. دزدی از یک کشتی سازمان نظامی خصوصی ، به راحتی آب خوردن بود ... تصورش را بکنید که اینکار چقدر میتوانست سخت باشد و در عین حال در این سختی ِ بالا ، هیجان را تجربه کرد. اما نشد ...
نکته ی بغرنج باز هم گرد ِ آسانی ِ بازی میچرخد. بازی به شما پیشنهاد میدهد که چه زمانی کاراکتر را سوئیچ کنید. هیجان ِ این مسئله در چیست ؟ بهتر نبود ندانیم که چه زمانی باید سوئیچ کنیم تا تجربه ی بهتری داشته باشیم ؟
نیش ِ آخر این نسل، بر تنه ی بهترین ِ این نسل
برای اینکه بدانید چه میگویم ، بازی را روی مانیتور انجام دهید و قبل از آن روی همان مانیتور ِ PCـتان یک بازی با کیفیت 1080p انجام داده باشید تا GTA V برایتان زهر شود. تراکم پیکسل ها در مانیتور 1080p که 27 اینچ است را نمیتوان با تلوزیون فول اچ دی 46 اینچ مقایسه کرد. مثل ِ رج ِ یکسان یک فرش بزرگ و یک فرش کوچک ... و اینجاست که متوجه میشوید در این تراکم بالا ، چه چیزهایی از دست رفته است و تنها مقصر ، نسلیست که با آن خداحافظی میکنیم.
سیستم ذخیره ی اتومبیل ها ، خوب یا بد ؟
800 هزار دلار هزینه ی اتومبیلی کرده اید که 200 هزارتای دیگر برای تیونینگش پرداختید. با این اتومبیل به محلی میروید و از شما خواسته میشود با یک اتومبیل دیگر کاری انجام دهید. اتومبیل خریداری شده تان را دیگر نخواهید دید. 1 میلیون تومان از کفتان رفته است. خیلی ها بر این عقیده اند که نباید انتظار داشت وقتی اتومبیلی را در خیابان رها میکنیم ، به گاراژ بازگردد. ولی مگر این خواست ِ ما بوده است که از بازیباز خواسته میشود اتومبیل 1 میلیون دلاریش را رها کند و با یک وسیله ی دیگر ماموریت انجام دهد.
صداگذاری ِ استثنایی
وقتی Lamar به آن زیبایی حرف میزند ، چه انتظاری از سه هنر پیشه ی اصلی دارید... فکر میکنم انتخاب این صداپیشگان ، چقدر سخت است. چه شخصیت های جالبی باید باشند. من صداگذاری ِ Mass Effect را میپسندیدم. اما این .... دنیایی دیگر است!
یادآوری های دلنشین
Grove Street و CJ شاید در راس ِ این یاد آوری ها باشد. آن کوچه ی بن بست ِ دایره ای! اما اشاره به حضور ِ یک فرد که در لیبرتی سیتی بوده و اروپایی ِ شرقی بوده و Went quiet شده است ، هم جالب است و خاطره ی نیکو بلیک را زنده میکند. البته یکی از دوستان ِ قدیمیمان هم که در IV بود (Packie McReary) هم به عنوان Crew Member حضور خواهد داشت.
اما ...
همه ی این حرفها که از نگاه انتقادی به بازی زده شده بود نمیتواند زیبایی بازی را بگیرد. بازی برای من دلنشین بود ... اما میتوانست بهتر باشد. چون همانطور که گفتم ، بزرگترین ایرادش ، استفاده نکردن از پتانسیل یک شاهکار است.
emad_rowan
23-09-2013, 14:49
همونطور که قول داده بودم امروز با یکسری عکس برگشتم
فرانکلین یا یک کت مخملی
از این دست لباسای شکیل توی بازی زیاده. 4-5 تا فروشگاه با اسم های مختلف در سراتاسر شهر بوتیک زدن و کلا 10-12 تا فروشگاه لباس توی سان سانتوس وجود داره که هر کدوم زیبایی و طبیعتا قیمت های متفاوت دارند
لباسا و کت های با کلاس فقط توی بالاشهر پیدا میشه سه تا بوتیک هستن که لباسای گرون میفروشن ولی خب بعضی موقع ها خیلی به قیمتش میرزه ولی گاهی اوقات میبینی یک تی شرت ساده که توی جنوب شهر 50 دلار قیمت داشته اینجا 550 دلاره!
.
.
.
.
این ماشین مخصوص فرانکلین
فرانکلین یک ماشین داره که همینه و یک موتور سنگین سبز رنگ (البته خیلی راحت میشه رفت los antos customs و ماشین رو زیبا و قدرمندتر کرد
.
.
.
.
آسمان زیبای شهر لس سانتوس در یک روز ابری
این عکس رو در شب روزی گرفتم که خیلی هوا طوفانی و ابری بود.
گاهی اوقات در بازی V نماهایی میبینید که خیره به تلویزیون خواهید شد
.
.
.
.
اینم یک نمونه دیگه از ماشین های خاص بازی هستش
خیلی کم پیدا میشن و فقط توی شمال شهر وجود دارند
درضمن این منطقه که توی عکس میبینید بهترین منطقه برای شکار انواع حیواناته و خیلی هم زیباست
.
.
.
.
ترور منتظر رسیدن یک تلکابین برای سفر به بلندتر قله ی این شهر عظیم
.
.
.
.
ترور آماده برای ترشح اندرنالین! (البته فکر کنم معقوله اندرنالین برای این بشر روانی معنی نداره!!!)
میشه با خرید یا پیدا کردن یک چتر نجات در بالای قله ها یک صحنه حسابی زیبا رو رقم زد
.
.
.
.
بر فراز آسمان لس سانتوس
مطلب کوتاهی که مینویسم حاصل تجربه ی من از اتمام این بازیست. حاوی هیچ گونه اسپویلری نخواهد بود و در انجام بازی خللی ایجاد نمیکند و صرفا" جهت ابراز آنچه که از بازی به من منتقل شد خواهد بود ، پس این مطلب شخصی را به حساب نقد و یا ریویو نگذارید.
فرصت های از دست رفته
شهر لوس سانتوس و حومه اش ....................
ممنون از نقدت ولی در همین نوشته هایت هم یک سری اسپویلر پیدا شد:n24:
manuelcalavera
23-09-2013, 15:36
ممنون از نقدت ولی در همین نوشته هایت هم یک سری اسپویلر پیدا شد:n24:
کووووو ؟ کجاس ؟؟
کووووو ؟ کجاس ؟؟
1-اشاره به حضور ِ یک فرد که در لیبرتی سیتی بوده و اروپایی ِ شرقی بوده و Went quiet شده است ، هم جالب است و خاطره ی نیکو بلیک را زنده میکند. البته یکی از دوستان ِ قدیمیمان هم که در IV بود (Packie McReary) هم به عنوان Crew Member حضور خواهد داشت. 2- بخش های مهم موجود در نقشه ی بازی مثل 'زندان' و یا 'کمپ نظامی' که هر دو پتانسیل بالایی برای انجام ماموریت دارند به کل در این بازی استفاده ای ندارند. 3-دزدی از یک کشتی سازمان نظامی خصوصی ، به راحتی آب خوردن بود ... تصورش را بکنید که اینکار چقدر میتوانست سخت باشد و در عین حال در این سختی ِ بالا ، هیجان را تجربه کرد. اما نشد ... البته مورد دوم رو بعدا زیر اسپویل گذاشتی یعنی رنگشو عوض کردی قبلا اینجوری نبود:n01:
خواهشا یکی بگه چرا انقدر این بازی مشکل داره؟ تو اهواز اصلا برنر مکس گیر نمیاد اولین بار رفت تو بازی دفعه دوم فقط رو لودینگ گیر میکنه رفتم عوض کردم خواستم دوباره نصب کنم دی وی دی ۱ وسط نصب یدفه میوایسه رو ۱۹۴۴ دیگه اعصاب نموند برام بخدا ترو خدا هرکی هر کمکی میتونه بکنه چون خیلیا این مشکله منو دارن ...
آرکید هستش ... یعنی ---> هارد نداره
حالا من هارد ندارم بخوام آهنگ بذارم پخش شه مثل شما ... باید رو یه فلش دیگه یه آهنگ بذارم اونم وصل کنم ؟ :|
راستی فلش رو جلوی ایکس باکس وصل میکنم مشکلی که نیست؟ یعنی پشتش وصل کنم فرق داره یا نه ؟
توی فلش یه اهنگ بریز و پخش کن بعد cd 2 بازی رو از فلش اجرا کن ببین میشه
هر جا سوراخ usb داره وصل کن مشکلی نیست
خواهشا یکی بگه چرا انقدر این بازی مشکل داره؟ تو اهواز اصلا برنر مکس گیر نمیاد اولین بار رفت تو بازی دفعه دوم فقط رو لودینگ گیر میکنه رفتم عوض کردم خواستم دوباره نصب کنم دی وی دی ۱ وسط نصب یدفه میوایسه رو ۱۹۴۴ دیگه اعصاب نموند برام بخدا ترو خدا هرکی هر کمکی میتونه بکنه چون خیلیا این مشکله منو دارن ...
از دیروز یه ورژن جدید اومده که این مشکلو نداره ببر عوض کن
لازم نیست برنر مکس باشه فقط اول CD2 تو هارد نصب کن و قبل از اجرای بازی از تو هارد یه اهنگ پخش کن و بازی رو اجرا کن هر وقت رفتی تو بازی اهنگو pause کن
manuelcalavera
23-09-2013, 17:04
1-اشاره به حضور ِ یک فرد که در لیبرتی سیتی بوده و اروپایی ِ شرقی بوده و Went quiet شده است ، هم جالب است و خاطره ی نیکو بلیک را زنده میکند. البته یکی از دوستان ِ قدیمیمان هم که در IV بود (Packie McReary) هم به عنوان Crew Member حضور خواهد داشت. 2- بخش های مهم موجود در نقشه ی بازی مثل 'زندان' و یا 'کمپ نظامی' که هر دو پتانسیل بالایی برای انجام ماموریت دارند به کل در این بازی استفاده ای ندارند. 3-دزدی از یک کشتی سازمان نظامی خصوصی ، به راحتی آب خوردن بود ... تصورش را بکنید که اینکار چقدر میتوانست سخت باشد و در عین حال در این سختی ِ بالا ، هیجان را تجربه کرد. اما نشد ... البته مورد دوم رو بعدا زیر اسپویل گذاشتی یعنی رنگشو عوض کردی قبلا اینجوری نبود:n01:
غیر از مورد دوم که تصحیح شد، بقیه شون رو اسپویلر نمیدونم. اینطوری شما ریویوی سایتها رو هم نباید بخونی.
Leon-117
23-09-2013, 18:29
@ پارسا :
اگه بخوای به بازی امتیاز بدی،چند میدی؟! :d
+
در مورد دزدی ها باهات موافقم آسون هستن ولی هیجانی که به آدم منتقل میکنن خیلی عالیه :دی فقط کافیه اعضای crewـت رو ادمای مزخرف بی تجربه بزاری تا کل ماموریت خراب بشه و کلی هیجان اضافه بهت وارد بشه :دی
منم خیلی دوست داشتم یه ماموریت توی زندان داشته باشیم،(مثلا یه هکری،gun manـی چیزی رو از زندان فراری بدیم تا بهمون کمک کنه)،پایگاه نظامی هم به نظرم همون بهتره که براش ماموریت نذاشتن......
+
پارسا برو دنبال easter egg های بازی،مخصوصا mount chiliad رو برو ببین میتونی ببینی توش چه خبره :دی
دوستان این بازی برا پی سی ریلیز شد؟ مرسی
این بازی رمز تقلب هم داره؟
dverbame
23-09-2013, 19:26
@ پارسا :
+
در مورد دزدی ها باهات موافقم آسون هستن ولی هیجانی که به آدم منتقل میکنن خیلی عالیه :دی فقط کافیه اعضای crewـت رو ادمای مزخرف بی تجربه بزاری تا کل ماموریت خراب بشه و کلی هیجان اضافه بهت وارد بشه :دی
منم خیلی دوست داشتم یه ماموریت توی زندان داشته باشیم،(مثلا یه هکری،gun manـی چیزی رو از زندان فراری بدیم تا بهمون کمک کنه)،پایگاه نظامی هم به نظرم همون بهتره که براش ماموریت نذاشتن......
+
پارسا برو دنبال easter egg های بازی،مخصوصا mount chiliad رو برو ببین میتونی ببینی توش چه خبره :دی
فکر میکنم اون قسمت ها رو گذاشتن برای دی ال سی ها ...
دوستان این بازی برا پی سی ریلیز شد؟ مرسی
خیر....
این بازی رمز تقلب هم داره؟
پست اول همین تاپیک رو نگاه کنید
manuelcalavera
23-09-2013, 20:24
@ پارسا :
من 9 میدم. همون بحث پتانسیل و کوتاهی و اینا ...
+
این خانوم رو هم ندیدیما
yoosef_st
23-09-2013, 20:41
به طور کلی اعتقاد دارم جواب اون دسته آدمهای "توهم توطعه" ای که هنوز به اون سطح از رشد فکری و درکی نرسیدن که بخوان یه بازی با ریت M بازی کنن رو نباید داد
حالا اینی که همچین آدمی که به این سطح از رشد نرسیده، چرا میره این بازی رو میخره؟؟
و بعد هم وقتی میخره چرا میاد انقدر مسرانه در موردش اظهار نظر میکنه؟؟؟
نمیدونم،
اما خب از اونجایی که بحثی مطرح شد و در مورد روند داستان بازی و زندگی شخصی مایکل صحبتهایی شد،
و من اون موقع به یه نکات خیلی واضحی اشاره نکردم، اما امروز توی بازی نکات جدیدی اضافه شدن، لازم دیدم یه توضیحاتی بدم
اولا اینکه به هر حال مایکل یه آدم "خوب" نیست
توی تریلر رسمی بازی مایکل رو اینجوری معرفی کرده بود:
یه سارق موفق بانک و یه پدر خانواده ناموفق!
مطمئنا ما قرار نیست از این شخصیت که توی یه "چیز خوب"، "ناموفق" هست و توی "یه چیز منفی"؛ "خیلی موفق" برای خودمون الگو سازی کنیم
یعنی حداقل من که فکر نمیکنم بخام همچین کاری بکنم
اما صرفا در مورد اینکه چرا همسر مایکل بهش Cheat میکنه و با مربی تنیسش میره،
توی ماموریت اولی که تروور میاد خونه مایکل و جلوی خانواده مایکل رو در رو میشن،
قبل از وارد شدن تروور، مایکل داشت با همسرش بگو مگو میکرد،
و همسرش بهش گفت من به تو وفادار بودم، تا وقتی که تو رو با یدونه ST*ripper پیدات کردم
به طور کلی مایکل با مشکلات خانوادگی خیلی زیادی رو در رو هست
دخترش، همسرش، پسرش، همگی توی زندگی شدیدا مشکل دارن
=========================
داستان بازی واقعا چند لایه و بدون نقصه
واسه منی که سواد انگلیسی کافی ندارم و خب بخش زیادی از دیالوگها رو نمیفهمم هم خیلی لذت آوره که داستان بازی رو پیگیری کنم
Leon-117
23-09-2013, 20:50
فکر میکنم اون قسمت ها رو گذاشتن برای دی ال سی ها ...
به نظرم منم یه سری از مناطق و مکان های نقشه ر وگذاشتن برای dlc ها،شدیدا منتظر یه dlc با محوریت زندان یا اون گروه نظامی merry weather (درسته؟!) هستم،راک استار قبلا ثابت کرده dlc های خیلی خوبی میده،پس باید منتظر 1-2 تا داستان با کیفیت دیگه باشیم........
+
من 9 میدم. همون بحث پتانسیل و کوتاهی و اینا ...
الله اکبر :|
زودتر امتیازت رو ببر بالاتر و ویرایش کن... :| :دی
البته منظورم 10 نیست،من خودمم 10 نیمدم به بازی،به نظرم یه امتیاز بین 9.4 تا 9.7 مناسبشه.........
به طور کلی اعتقاد دارم جواب اون دسته آدمهای "توهم توطعه" ای که هنوز به اون سطح از رشد فکری و درکی نرسیدن که بخوان یه بازی با ریت M بازی کنن رو نباید داد
حالا اینی که همچین آدمی که به این سطح از رشد نرسیده، چرا میره این بازی رو میخره؟؟
نمیدونم،
اما خب از اونجایی که بحثی مطرح شد و در مورد روند داستان بازی و زندگی شخصی مایکل صحبتهایی شد،
و من اون موقع به یه نکات خیلی واضحی اشاره نکردم، اما امروز توی بازی نکات جدیدی اضافه شدن، لازم دیدم یه توضیحاتی بدم
مطمئنا ما قرار نیست از این شخصیت که توی یه "چیز خوب"، "ناموفق" هست و توی "یه چیز منفی"؛ "خیلی موفق" برای خودمون الگو سازی کنیم
.....................................
.................................................. .......
واسه منی که سواد انگلیسی کافی ندارم و خب بخش زیادی از دیالوگها رو نمیفهمم هم خیلی لذت آوره که داستان بازی رو پیگیری کنم
بابا تورو خدا از اسپویلر استفاده کنید این چه وضعشه آخه:n15:
swastika
23-09-2013, 21:42
گلف بازی کردن چه حالی میده!!!!!!!!!
این Hitchhiker ها هم بعضیاشون خیلی با حالن، یه دختره رو سوار کردم با ترور طرف رسما روانی بود...چه دیالوگایی که بین این دو رد و بدل نشد.
لعنت به راک استار ۲ بار بازیرو بردم عوض کردم بازم اجرا نشد ... دیسکه اول کپی میشه اما با دیسکه دوم مشکل دارم ... دیگه اعصاب نموند برام همش رو لودینگ میمونه و یدفه ریستارت میشه روی هارد هم نمیتونم کپی کنم دهنم سویس شد لعنت به راک استار همیشه یه بامبولی در میاره (الان مشخصه اعصاب ندارم یا بازم بگم ؟) ترو خدا یکی یه راهی بگه من دیگه از مغازه دارا نا امید شدم ... کسی از اهواز داریم اینجا که روی فت اجرا کرده باشه من بیام ازش بگیرم رایت بزنم ؟:n14::n03::n27:
dverbame
23-09-2013, 21:57
به نظرم منم یه سری از مناطق و مکان های نقشه ر وگذاشتن برای dlc ها،شدیدا منتظر یه dlc با محوریت زندان یا اون گروه نظامی merry weather (درسته؟!) هستم،راک استار قبلا ثابت کرده dlc های خیلی خوبی میده،پس باید منتظر 1-2 تا داستان با کیفیت دیگه باشیم........
+
زودتر امتیازت رو ببر بالاتر و ویرایش کن... :| :دی
البته منظورم 10 نیست،من خودمم 10 نیمدم به بازی،به نظرم یه امتیاز بین 9.4 تا 9.7 مناسبشه.........
در مورد دی ال سی .. من فکر میکنم چون تو iv امده بود دی ال سی ها رو تو همون مناطق قبلی بازی داده بود. بازی خییلی یکنواخت میزد.. واسه همین این کار رو کردن که این نقاط کلا بی استفاده باشن تو این اولی.. که برای بعدی استفاده کنه
amin 2010
23-09-2013, 22:23
لعنت به راک استار ۲ بار بازیرو بردم عوض کردم بازم اجرا نشد ... دیسکه اول کپی میشه اما با دیسکه دوم مشکل دارم ... دیگه اعصاب نموند برام همش رو لودینگ میمونه و یدفه ریستارت میشه روی هارد هم نمیتونم کپی کنم دهنم سویس شد لعنت به راک استار همیشه یه بامبولی در میاره (الان مشخصه اعصاب ندارم یا بازم بگم ؟) ترو خدا یکی یه راهی بگه من دیگه از مغازه دارا نا امید شدم ... کسی از اهواز داریم اینجا که روی فت اجرا کرده باشه من بیام ازش بگیرم رایت بزنم ؟:n14::n03::n27:
لعنت به راك استار ؛ چرا براي قشر محترم كپي خور فكري نكرده و بازي رو يجوري نداده كه بتونن راحت تر پايرتش كنن ؟ لعنت به راك استار !
+
پارسا تا خَفت نكردم نمرتو ببر بالا ، اينجا ديكتاتوري كامل برقراره :n02:
خب تایید کنید ببینم :n02:
swastika
23-09-2013, 22:45
خب تایید کنید ببینم :n02:
تایید میشه...
البت بهتر بود می گفت:
Never see that particular car again
پارسا، با نکاتی که اشاره کردی کار منو برای اینده ای احتمالا خونین سبکتر و راحت تر کردی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البرز خودت رو اماده کن که در چند روز اینده که بازی رو تموم کردم خواهم امد، با لشکری عظیم خواهم امد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نیش ِ آخر این نسل، بر تنه ی بهترین ِ این نسل
من یک بازی برات پیشنهاد می کنم که گرافیکش مثل عسل میچکه از تنه بهترین بازی این نسل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لعنت به راك استار ؛ چرا براي قشر محترم كپي خور فكري نكرده و بازي رو يجوري نداده كه بتونن راحت تر پايرتش كنن ؟ لعنت به راك استار !
+
پارسا تا خَفت نكردم نمرتو ببر بالا ، اينجا ديكتاتوري كامل برقراره :n02:
:n02::n02::n02: والا با این نوناشون
خارج از شوخی اگه جی تگ کنم به مشکل نمیخورم ؟
manuelcalavera
23-09-2013, 23:04
و همسرش بهش گفت من به تو وفادار بودم، تا وقتی که تو رو با یدونه ST*ripper پیدات کردم
نه دوست عزیز. خود ِ اماندا ...
اول Str**per بوده ، اینو وقتی Trevor داره میره دنبال ِ مایکل واسه اون اسکله تعریف میکنه. که میگه حتی پول پروتز های اماندا رو هم مایکل میداده...
البته مایکل هم چیت کرده ولی خب فکر نکنید اماندا قدیسه بوده :n01:
زودتر امتیازت رو ببر بالاتر و ویرایش کن... :| [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین ، باور کن بیشتر نمیدم. چون که واقعا" مایوس شدم. بازی جدا" Over Hyped بود. عالی بودا ... ولی مث ِ این میموند که یه ماشین بخری 1000 اسب بخار بعد روی کیلومتر شمارت تا 120 تا بیشتر نزده باشه و بیشتر نره.
Turok-71
24-09-2013, 00:04
@ manuelcalavera ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یادداشتتو خوندم و یه سری نکته!
اولین بحث: وسعت
این وسعت دیوانه وار نیازی به ماموریت های مختلف نداره و نمیتونیم ضعفی براش در نظر بگیریم که چرا از این وسعت استفاده نشده! بهتره بگی که من از این وسعت استفاده نکردم،بازی های Sand Box این فرصتو بهت میگه که بدون هیچ محدودیتی همه ی این وسعتو زیر پات بزاری و از این طریق لذت ببری نه صرفا با ماموریت های مختلف،توی عناوین دیگه ی *G هم این مورد به چشم میخوره،مثلا وسعت RDR زیاد بود ولی همش لزوما استفاده نشد و باید از "آزادی" لذت میبردی نه انجام ماموریت.
دومین بحث: محدود بودن خودروها
جدی نگفتی که؟؟دی: از لحاظ اتومبیل هیچ کم و کسری نداره این عنوان،چه از لحاظ گوناگونی و چه از لحاظ تعدد،وقتی خودروهای روز دنیا و علاوه بر اون کلاسیک ها توی یه عنوان جمع آوری میشن ذکاوت سازنده رو میرسونه! اگه بگم اولین نفری هستی که اینو میگی بیراه نگفتم دی:
*G همون اوایل اعلام کرد که بیشترین تعداد خودروی سری رو برای این وسعت عظیم در نظر گرفته تا گیمرها بتونن توی گشت و گذارها لذت ببرن،طبیعتا هم عناوین دیگه ی این سبک اصلا قابل قیاس با این عنوان نیستن.
سومین بحث: دزدی ها
به شخصه توی دزدی های بزرگ بیشترین هیجان رو داشتم و پای بازی میخکوب میشدم،اینکه شما سطح Crew رو چجور انتخاب کنی خیلی در روند بازی تاثیر میزاره و یا اینکه نوع دزدی،بعنوان مثال اولین دزدی بزرگ با روش Smart خیلی آسونتر از روش Load بود و اینم ذاتا اینجوری طراحی شده بود،چون پشت دزدی های با روش اول فکر و طراحی بود و طبیعتا باید آسون باشه.
در آخر بگم که هرچیزی میتونه بهتر باشه و پرفکت نداریم کلا،مثلا برای نقد یه بازی بگیم میتونست بهتر باشه خیلی کلیه و نمیشه بعنوان یه امتیاز منفی در نظر گرفتش....
در مجموع یادداشت خوبی بود،انتظار داشتم یه مقدار موشکافانه تر و ریزبین تر باشی و از کلی نگری فاصله بگیری ولی بازم خوب بود...
emad_rowan
24-09-2013, 00:50
با کلمه به کلمه نوشته کاربر محترم Turok-71 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در پست بالا موافقم
هر جور فکر کردم منصفنانه نیست به یک تشکر خشک و خالی بسنده کرد
وسعت بازی غیر قابل توصیفه
همه نوع وسیله ی نقلیه ( انواع ماشین کلاسیک ، مدرن ، انواع هلکوپتر ، هواپیما ، دوچرخه ، ماشین سنگین ، اسپیشیال ، ... ، همه نوع منطقه (بیابونی ، شهری ، با کلاس ، بی کلاس ، جنگلی ، کوهستانی ، و...) ، همه جور آزادی و سفارش سازی ، همه ....
به عنوان گیمر سبک open world دیگه چه انتظاری میشه داشت؟ همه چی تکمیله ، همه چی
سه شخصیت با سه تا داستان در هم گره خورده با اتودهای متفاوت...
داستان درگیر و کننده و فراگیر...
نمره من 100/100 خواهد بود
manuelcalavera
24-09-2013, 02:37
@Turok71
خیلی برای این بازی وقت گذاشتم ، از خوابم زدم ! این برچسبارو به من نچسبونید:دی من توی این بازی از فروش لاشه ی حیوون چهار برابر خیلی ماموریتها پول در آوردم ... من نظر شخصیمو گفتم ، یادمون نره، اما ...
- اینکه شما صرفا آزادی عمل رو کافی میدونید و میگید ماموریت لازم نیست ،نظر شماست ... من با شما مخالفم. مثلا مگه فرودگاه که توش ماموریت داره ، ازش بعدا نمیشه توی آزادی عمل استفاده کرد ؟ چرا جاهای دیگه رو اینطوری استفاده نکردن. بعدشم ، RDR رو مثال میزنید ، مگه اون درست بوده اصن ؟
- شما comet رو اوایل بازی میبینید ؟ این محدودیت نیست ؟ شما ماشینهای اگزاتیک رو میتونی اول بازی از جایی بدزدی ؟
- شما خودت داری حرف منو تایید میکنی که ماموریتها آسون بوده. من دیگه لازم نیست حرفی بزنم چون خودتم قبول داری ... این چه توجیهیه که چون حساب شده ست دزدی، باید آسون باشه ؟؟؟ آخه خداییش این حرفه میزنی ؟
دوستان یادمون باشه که این بازی جدید اومده و با هیجانی که الان درگیرش هستیم صحبت نکنیم ... صحبتهای هم رو بشنویم و به صرف اینکه "داستان فراگیره و وسعت زیاده" همینجوری نمره نپاشیم واسه بازی ... ما اگه کم بخوایم ، کم بهمون ارائه میکنن بازیو ... مصرف کننده همیشه باید خواسته هاشو بگه .
linuxx2011
24-09-2013, 03:24
اینم یک نمونه دیگه از ماشین های خاص بازی هستش
خیلی کم پیدا میشن و فقط توی شمال شهر وجود دارند
درضمن این منطقه که توی عکس میبینید بهترین منطقه برای شکار انواع حیواناته و خیلی هم زیباست
هههههههههه من این ماشینو توی نیروگاه بخار شهر هم پیداش کردم.:n02:
mojtaba_tanha
24-09-2013, 08:33
نمیدونم،
به طور کلی مایکل با مشکلات خانوادگی خیلی زیادی رو در رو هست
دخترش، همسرش، پسرش، همگی توی زندگی شدیدا مشکل دارن
ببين دوست عزيز اگه منظورت با منه كه نمدونم شما رشد فكري رو تو چي ميبيني...!؟ ولي به نظر من يه چيزايي تو بازي كاملا با دليل گذاشته شده .منم ميدونم كسي قرار نيست از اين بازي الگو برداري كنه ولي باز هم تاثير گذاره(حتما براي من وشما اين طوري نيست). تو همين تايپك از زماني كه بازي منتشر شده برو بشمار ببين چند نفر گفتن عاشق شخصيت ترور ن پس همچين بي تاثيرم نيست.(فقط خواهشا به كسي بر نخوره بازم منظورم اين نيست كه روي اونا تاثير گذاشته) .بحث كشت و كشتار و سرقت جداست چون تا حالا خيلي تكرار شده و چيزي نيست كه كسي بخواد ازش الگو برداري كنه. اين موضوع تو بدترين فيلماي آمريكايي(فيلماي سطح اول) هم حتي به اين راحتي بيان نشده كه تو اين بازي به خيلي راحت بهش پرداخته شده. در ضمن رده سني بازي هاي كامپوتري هم بيشتر بين سنيني كه الگو برداري و فانتزي به اوجش رسيده كه ميانگين اين سن تو سطح فيلم بيشتره.
CRIS Joon CR7
24-09-2013, 10:27
@ پارسا یا manuelcalavera ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نقدت کامل و عالی بود ، خیلی ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
بعد از ظهر یه روز کاری با محو شدن تو افق کنار دریا و گوش دادن به صدای موج های آب:n26:
ببين دوست عزيز اگه منظورت با منه كه نمدونم شما رشد فكري رو تو چي ميبيني...!؟ ولي به نظر من يه چيزايي تو بازي كاملا با دليل گذاشته شده .منم ميدونم كسي قرار نيست از اين بازي الگو برداري كنه ولي باز هم تاثير گذاره(حتما براي من وشما اين طوري نيست). تو همين تايپك از زماني كه بازي منتشر شده برو بشمار ببين چند نفر گفتن عاشق شخصيت ترور ن پس همچين بي تاثيرم نيست.(فقط خواهشا به كسي بر نخوره بازم منظورم اين نيست كه روي اونا تاثير گذاشته) .بحث كشت و كشتار و سرقت جداست چون تا حالا خيلي تكرار شده و چيزي نيست كه كسي بخواد ازش الگو برداري كنه. اين موضوع تو بدترين فيلماي آمريكايي(فيلماي سطح اول) هم حتي به اين راحتي بيان نشده كه تو اين بازي به خيلي راحت بهش پرداخته شده. در ضمن رده سني بازي هاي كامپوتري هم بيشتر بين سنيني كه الگو برداري و فانتزي به اوجش رسيده كه ميانگين اين سن تو سطح فيلم بيشتره.
دقیقا همینطوره که شما میگی.
به خاطر اینکه تو کشور ما کسی به این مسائل که از مهمترین مسائل هستن دقت نمیکنه. هیچ نظارتی توی کلوپ ها نیست . چه بچه ی 5 ساله بگه GTA میخوام چه ادم 50 ساله فرقی نمیکنه. جالبیش اینه همه به اون 50 ساله گیر میدن
فقط کافیه یه مرحله از بازی داخل باشه دیگه تمومه.زمین وزمان رو بگردی بازی نیست در صورتی که این بازی از صد تا بازیای دیگه تاثیر گذار تره و تاثیر بدتری هم داره و این مساله رو هم بازی سازا فهمیدنو خوب میدونن. البته ناگفته نمونه این تاثیر روی نوجوانای 19 . 20 ساله بیشتره چون توی ذهنشون هزاران سول درباره آینده و زندگیه حالا یکی با چشم باز بازی میکنه ولی یکی نه
@ پارسا یا manuelcalavera ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نقدت کامل و عالی بود ، خیلی ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
بعد از ظهر یه روز کاری با محو شدن تو افق کنار دریا و گوش دادن به صدای موج های آب:n26:
هی یاد بازی kane & lynch بخیر :n02:
Leon-117
24-09-2013, 13:01
منم امروز بازی رو تموم کردم،واقعا عالی بود و 100% بهترین بازی که امسال بازی کردم،شخصیت پردازی،صداگزاری،داستان،گی م پلی و ... همه عالی بودن،توی پست های قبلیم به انداز هکافی از بازی تعریف کردم و دیگه چیزی نمیگم :دی
اگرم بخوام به بازی امتیزا بدم هموطنور که توی پست قبلیم گفتم امتیاز بین 9.4 تا 9.7 به بازی میدم...........
+
پارسا و آرمین :
(سوال در مورد آخر بازی)
اخر بازی از the big score چقد گیر هر کدوم از کاراکترهاتون اومد؟!
برا من به هر کدوم 35 ملیون رسید،سهم crew هم 75 ملیون شد.روش دوم رو انخاب کردم(اونی که با مته از زیر زمین میریم توی گاوصندوق)
اگه اشتباه نکنم کل پول های موجود توی بانک 400 ملیون بود،با روش دوم 200 ملیون برداشتیم،اگه از روش اول برم کل 400 تا رو میشه برداشت؟
+
من C ر وانتخاب کردم اخر بازی،البته هر 4 تا پایان رو دیدم،اصلا نتونستم کنار بیام که یکی از کاراکتر ها رو بکشم :|
وقتی هم رفتم مایکل رو بکشم و آماندا بهش زنگ زد گفت تریسی تو کالج قبول شده و بعد مایکل فرانک رو دعوت کرد برای شام اینجوری شدم :n28:
Turok-71
24-09-2013, 13:06
@ manuelcalavera ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
- اینکه شما صرفا آزادی عمل رو کافی میدونید و میگید ماموریت لازم نیست ،نظر شماست ... من با شما مخالفم. مثلا مگه فرودگاه که توش ماموریت داره ، ازش بعدا نمیشه توی آزادی عمل استفاده کرد ؟ چرا جاهای دیگه رو اینطوری استفاده نکردن. بعدشم ، RDR رو مثال میزنید ، مگه اون درست بوده اصن ؟
نظر شخصی نیست دوست عزیز،این فکته در مورد بازی های جهان باز،وسعت بازی رو نمیشه بخاطر نگونجوندن ماموریت ها زیر سوال برد،کما اینکه با قرار دادن ماموریت های زیاد خواه یا ناخواه تکراری میشن و کسی میلی به انجامشون پیدا نمیکنه!(فرعی ها)جالبه خودتم گفتی که تکراری میشن و از این موضوع گلایه داشتی بعد میگی ماموریت ها کم بودن!
RDR رو مثال زدم به دو دلیل:
اول: چون بهترین عنوان این سبک تو چند سال اخیر بوده و همگان این رو تصدیق میکنن و پس میتونیم بعنوان یه الگو ازش مثال بیاریم.
دوم: چون بازیه خود راکستاره و ما میتونیم امضا یا کلا روش این شرکتو رو بفهمیم و اون اینه که لذت بردن از آزادی ای که برای گشت و گذار در نظر گرفته شده از اولویت های مهم این شرکته،امضای راکستار free roaming بودن بازی هاشه زیر سوال بردنش یک مقدار آماتور بودنه!
توی GTA V شما حتا یدونهinvisible wall مشاهده نمیکنی و آزادی فوق العاده بالایی داری،یدونه Loading حتا در حد نیم ثانیه توی این وسعت وحشتناک دیدی تا حالا؟ اینا همه در راستای لذت "آزادی" طراحی شده نه انجام ماموریت!در نتیجه صحبت از نبود ماموریت ها نظری ورای واقعیت های راکستاره و اون چیزی نیست که میلیون ها گیمر میخوان!
اون مثالتم از زاویه قائمه تو حلقم:دی
- شما comet رو اوایل بازی میبینید ؟ این محدودیت نیست ؟ شما ماشینهای اگزاتیک رو میتونی اول بازی از جایی بدزدی ؟
یعنی میگی اول بازی همه ی امکانات و آیتم ها و هرچ چیز دیگه ای قابل دسترسی باشه؟ بنظرت این محدودیته؟:دی:دی
بیشترین لذت بازی ها همین پیشروی تو بازی و رسیدن به المان های مختلفه و هیچ شرکت حرفه ای از اول بازیش همچین خطای بزرگی رو انجام نمیده! به این موضوع میگن ایجاد انگیزش برای ادامه ی بازی و از مهم ترین بخش های یه بازی محسوب میشه که شما میگید نباید اینطور باشه و اون رو محدودیت قلمداد میکنید!!!!!!!
مثلا همین نقشه ی بازی که به تدریج باز میشه از بهترین لذت های این دست از عناوینه،حالا بیای دستی دستی اینو نابود کنی:دی
- شما خودت داری حرف منو تایید میکنی که ماموریتها آسون بوده. من دیگه لازم نیست حرفی بزنم چون خودتم قبول داری ... این چه توجیهیه که چون حساب شده ست دزدی، باید آسون باشه ؟؟؟ آخه خداییش این حرفه میزنی ؟
الانم میگم داداش،چندوقت پیش یه دزدی میلیون دلاری از یه فروشگاه جواهرات در عرض چند دقیقه شده بود و آبم از آب تکون نخورده بود!
خب وقتی پشت یه نقشه فکر و نبوغ باشه صد در صد راحت تر صورت میگیره تا اینکه بصورت درگیری مسلحانه و تن به تن باشه دیگه،این کجاش عجیبه؟ O-o
این راحت بودن هم باز عجیبه،من توی بعضی از مراحل چندین و چندبار میمیرم و گزینه یSkip نمایش داده میشه،اگه بازی اینقد آسون بود دیگه نیازی به گزینه ی Skip نبود(مثل IV) چون همه میتونستن به راحتی بازی رو جلو ببرن.
یادمون نره که خیلیا از سختی بالای IV مینالیدن و شاکی بودن،حالا آسون شدن بازیو یه نوع توهم میدونم که بخاطر سختی بالای IV بوده!
دوستان یادمون باشه که این بازی جدید اومده و با هیجانی که الان درگیرش هستیم صحبت نکنیم ... صحبتهای هم رو بشنویم و به صرف اینکه "داستان فراگیره و وسعت زیاده" همینجوری نمره نپاشیم واسه بازی ... ما اگه کم بخوایم ، کم بهمون ارائه میکنن بازیو ... مصرف کننده همیشه باید خواسته هاشو بگه.
کسی با هیجان صحبت نکرده،صحبت های همو هم شنیدیم و داریم پیش پا افتاده ترین کاربرد فروم یعنی بحث کردن رو انجام میدیم و نیازی نیست کسی جبهه بگیره و صد البته با صحبت کردن در مورد نکات منفی و ضعف ها میتونیم از بازی لذت ببریم و مخالف دوآتیشه ی بدون نقص دونستن یه بازی هستم و اکیدا مثل دوستانی که فرصت انتقاد از یه بازی رو نمیدن عمل نمیکنم.گرچه با شاهکار و گل سر سبد دنیای گیم طرفیم...
پس برچسب نزن و در راستای بحث جلو برو و حاشیه درست نکن! ممنون....
manuelcalavera
24-09-2013, 13:33
@Turok-71
برچسب زدن رو خودت شروع کردی :دی
این فکته در مورد بازی های جهان باز،وسعت بازی رو نمیشه بخاطر نگونجوندن ماموریت ها زیر سوال برد
میشه این فکت رو از یه منبعی ، موسسه ی فکت سازیی ، شرکت اعلام فکتی چیزی به من نشون بدی ؟
من میبرم زیر سوال! من میگم کمپ نظامی به اون عظمت چرا تنها تاثیرش اینه که روش پرواز ممنوعه ؟! این واسه یه همچین بازی با همچین کانسپی خنده دار نیست؟ من میگم زندان ساختن که چی بشه؟ فایده ش چیه؟
کما اینکه با قرار دادن ماموریت های زیاد خواه یا ناخواه تکراری میشن و کسی میلی به انجامشون پیدا نمیکنه!(فرعی ها)جالبه خودتم گفتی که تکراری میشن و از این موضوع گلایه داشتی بعد میگی ماموریت ها کم بودن!
اگه شما رسوندن ِ یک آدم رو (وقتی یهو جلو پات سبز میشه) سر قرار رو ماموریت میدونی ، یا اینکه یکی کیف یکیو دزدیده بری پس بگیری ماموریت میدونی ، که اصن من حرفی ندارم در این زمینه !
RDR رو مثال زدم به دو دلیل:
اول: چون بهترین عنوان این سبک تو چند سال اخیر بوده و همگان این رو تصدیق میکنن و پس میتونیم بعنوان یه الگو ازش مثال بیاریم.
دوم: چون بازیه خود راکستاره و ما میتونیم امضا یا کلا روش این شرکتو رو بفهمیم و اون اینه که لذت بردن از آزادی ای که برای گشت و گذار در نظر گرفته شده از اولویت های مهم این شرکته،امضای راکستار free roaming بودن بازی هاشه زیر سوال بردنش یک مقدار آماتور بودنه!
همگان شاید سلیقه ی من رو نداشته باشند. من خوشم نمیاد الکی توی شهر بچرخم! شاید شما با دور دورم حال کنی ، ولی من کاری که بدون هدف انجام بشه رو دوست ندارم. منی که بازیو بالای 75 درصدم ، و در کنار ماموریتهای اصلی و فرعی هر کاری توی بازی کردم، چه انگیزه ای برام میمونه برم الکی دور بزنم ؟ با چتر بیام پایین یا Race بذارم ؟
اگه گشت زدن صرفا" خوب بود ، یه بازی میساختن که فقط توش گشت بزنی! کسی زحمت ساخت ماموریت و اینارو به خودش نمیداد.
حتا یدونهinvisible wall مشاهده نمیکنی و آزادی فوق العاده بالایی داری،یدونه Loading حتا در حد نیم ثانیه توی این وسعت وحشتناک دیدی تا حالا؟ اینا همه در راستای لذت "آزادی" طراحی شده نه انجام ماموریت!
اصن این لودینگ و اینویزبل وال چه ربطی داشت ؟ Skyrim هم اینطوری بود شما خودتو کشتی سرش ؟ :دی
بیشترین لذت بازی ها همین پیشروی تو بازی و رسیدن به المان های مختلفه و هیچ شرکت حرفه ای از اول بازیش همچین خطای بزرگی رو انجام نمیده! به این موضوع میگن ایجاد انگیزش برای ادامه ی بازی و از مهم ترین بخش های یه بازی محسوب میشه که شما میگید نباید اینطور باشه و اون رو محدودیت قلمداد میکنید!!!!!!!
اولا" شما هِی از آزادی و Motoی راک استار حرف میزنی، ولی اینکه اول بازی یک سری چیز نباشه ، آزادیه ؟ اون موقع که بحث free roaming میکنی ، باید جواب این قسمتم داشته باشی. من شاید اول بازی بخوام برم از یه جایی Comet بدزدم. چرا نمیتونم ؟
شما که آماتور نیستی ، شما که فن ِ دو آتیشه نیستی مثلا و داری منطقی بحث میکنی ، مطمئن باش اگه از اولش همه چی باز بود نمیگفتی میخوام در راستای بازی پیشرفت کنم و اینا. خلاصه که این قضیه در راستای بازی با اون حرف خودت اصلا" نمیخونه.
مثلا همین نقشه ی بازی که به تدریج باز میشه از بهترین لذت های این دست از عناوینه،حالا بیای دستی دستی اینو نابود کنی
اتفاقا" این آزادیه. یعنی اینکه من نخوام به تدریج باز بشه. قبل از هر ماموریتی ، برم کل شهر و حومه رو بگردم. این درسته. نه اینکه یه اتوبان رو توی قبلیا میبستن تا برسی به یه مرحله ای و اتوبان باز بشه. من با هواپیمای هنگر McKenzie تقریبا" کل ِ نقشه رو باز کرده بودم خیلی زودتر ... شما به تدریج دوست داشتی ، من یهویی ... به این میگن آزادی. حالا شما چون به تدریج دوست داری باشه ، داری در مدح و ستایش روشی که خودت رفتی ، حرف میزنی.
خب وقتی پشت یه نقشه فکر و نبوغ باشه صد در صد راحت تر صورت میگیره تا اینکه بصورت درگیری مسلحانه و تن به تن باشه دیگه،این کجاش عجیبه؟
آقا میخوای اصن انقدر نبوغ بذارن که شما پشت ِ فرمون یه بوق بزنی بعد 200 ملیون پول بگیری ؟ چطوره هان ؟ میخوای اصن بوق رو هم نزن. نبوغ به حدی بالا میره که حسابت به صورت خود به خود پر میشه! آقا من اصلا" حال نمیکنم اینطوری ، شما حال میکنی آسون باشه ؟؟ من حال نمیکنم ... اصن کشت و کشتارش چلنجی نداشته باشه ، پلیسارو سه سوت جا بذاری ... شما میذاری به حساب نبوغ ؟ من نمیذارم.
یادمون نره که خیلیا از سختی بالای IV مینالیدن و شاکی بودن،حالا آسون شدن بازیو یه نوع توهم میدونم که بخاطر سختی بالای IV بوده!
این شد یه حرف منطقی ، شاید با مقایسه با اون بشه همچین توهمی زد ... ولی نه تا این حد آسون.
* منم میگم با شاهکار و گل سر سبد طرفیم. واسه همین نقدش میکنم. شما از یه آدم مزخرف انتظار بالایی نداری. ولی وقتی روی یه آدمی خیـــــلی حساب باز میکنی و قبولش داری ، ازش انتظار یه سری چیزارو نداری و کمترین حرکتش شاخکاتو تیز میکنه. بحث GTA هم بحث همون آدمه س که روش حساب باز کردی.
@علی Leon :
علی من یادم نمیاد دقیقا" الانم روشن نیست نگاه کنم. راستی منم C رو انتخاب کردم. حتی حاضر نیستم اونیکی ها رو نگاه کنم. چطوری تونستی ؟ :دی
Iloveu-ALL
24-09-2013, 13:49
چه جالب بیابون و جنگل و اینا هم داره مثله SA ... نسخه های دیگه فقط تو شهر بودن مثله IV ... ولی فقط تو شهر باشه حال نمیده :n02:
چه جالب شکار هم داره : دی
ببخشید بدون کفش می پرم وسط بحثتون:n09: @ manuelcalavera ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) من در مورد یه تیکه از حرفتون که گفتید "همگان شاید سلیقه ی من رو نداشته باشند. من خوشم نمیاد الکی توی شهر بچرخم! شاید شما با دور دورم حال کنی ، ولی من کاری که بدون هدف انجام بشه رو دوست ندارم. منی که بازیو بالای 75 درصدم ، و در کنار ماموریتهای اصلی و فرعی هر کاری توی بازی کردم، چه انگیزه ای برام میمونه برم الکی دور بزنم ؟ با چتر بیام پایین یا Race بذارم ؟
اگه گشت زدن صرفا" خوب بود ، یه بازی میساختن که فقط توش گشت بزنی! کسی زحمت ساخت ماموریت و اینارو به خودش نمیداد. "
فکر می کنم شما دیدگاهتون در مورد بازی های اوپن ورلد و فری روم فرق میکنه.خب در خیلی از بازی ها می بینی وقتی بازی تموم میشه دیگه نمی تونی ادامه بدی ولی جی تی ای با ایده ای که وجود آورده باعث شده بعد تمام شدن بازی باز هم بتونی بازی کنی که این خودش تحول بزرگی است و باعث شده گیمر هایی مثل من که همیشه از تمام شدن بازی ها ناراحت میشدم اینبار با وجود اتمام بازی هم بتونم از بازی لذت ببرم و حتی برای اینکار هم اومدن ماموریت هایی فرعی قرار دادن و خیلی چیزا مثل گنج که مجبور بشین شهرو بگردید.خب اگه از این کارا خوشتون نمیاد یعنی اینکه از سبک اوپن ورلد خوشتون نمیاد و اینطوری بازی دیگه ای رو امتحان کنید که مجبور نشید توش همین جوری بگردید.من خودم عاشق این سبکم و شخصا لذت می برم از گشتن و یافتن مکان های ناشناخته:n20:یا همین آهنگ ها و رادیویی که گذاشتن که تعدادشونم زیاد است می تونید در گذر از کوه ها و مناطق سرسبز با ماشین گوش بدید و لذت ببرید:n01:و صد البته اینا میچسبه بعد اینکه بازی رو تموم کردی و می تونی بازی رو بیشتر مورد کنکاش قرار بدی:n06:
payam117
24-09-2013, 15:12
منم مشکل تورو دارم داداش روی لودینگ گیر میکنه هی رستارت میشه .... من از یه سایتی برنرمکس خریدم صبر کن تا پس فردا به دستم برسه اگر سالم بود آدرس میدم تو هم ازشون بخر اوکی ؟
من جزو اون معدود گیمرایی هستم که از ول گشتن بی هدف خوشم نمیاد !دی! حالا بعضیارو دیدم اصلا Mission نمیرن عوضش میشینن ول میچرخن تو دنیای بازی ....که ازین مورد متنفرم !
FOURTH RETURN
24-09-2013, 16:50
وضعیت داف توی این نسخه چطوره؟ میشه از توی خیابون بلند کرد؟
من جزو اون معدود گیمرایی هستم که از ول گشتن بی هدف خوشم نمیاد !دی! حالا بعضیارو دیدم اصلا Mission نمیرن عوضش میشینن ول میچرخن تو دنیای بازی ....که ازین مورد متنفرم !
:n04::n08:عجیبه
حمید خودتی؟:n08:
وضعیت داف توی این نسخه چطوره؟ میشه از توی خیابون بلند کرد؟
:|:worried::n08: نشه که من بازی نمیکنم دیگه :n08:
مگه اینکه تو جی تی ای از این کارا کنیم :n02:
Leon-117
24-09-2013, 17:26
@علی Leon :
علی من یادم نمیاد دقیقا" الانم روشن نیست نگاه کنم. راستی منم C رو انتخاب کردم. حتی حاضر نیستم اونیکی ها رو نگاه کنم. چطوری تونستی ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با مرگ trevor یکم ناراحت شدم ولی صحنه مرگ مایکل واقعا ناراحت کننده بود :( :( :( راک استار این پایان دوم رو واقعا عالی درست کرده،پیشنهاد میکنم از تو قسمت reply mission بری پایان B رو هم ببینی........
+
dude,are you for real?! :|
من امروز 2 ساعت داشتم تلاش میکردم که وارد پایگاه merryweather بشم و ازشون هواپیما و جت بدزدم :|
2 بار جت دزدیم ولی با موشک زدن جت ها رو خراب میکردن،وقتی که جت رو با بدبختی تو فرودگاه خودم فرود میاوردم دیگه کار نمیکرد :|
Turok-71
24-09-2013, 17:29
@ manuelcalavera
میشه این فکت رو از یه منبعی ، موسسه ی فکت سازیی ، شرکت اعلام فکتی چیزی به من نشون بدی ؟
منبع خواستن از یه سریا اسباب خندس:دی
بیا:
An open world is a type of video game level design where a player can roam freely through a virtual world and is given considerable freedom in choosing how or when to approach objectives
این یه تعریف از این سبکه و شما نمیبینید داشتن ماموریت های تکراریه فرعی رو از اصولش دونسته باشه!
اگه شما رسوندن ِ یک آدم رو (وقتی یهو جلو پات سبز میشه) سر قرار رو ماموریت میدونی ، یا اینکه یکی کیف یکیو دزدیده بری پس بگیری ماموریت میدونی ، که اصن من حرفی ندارم در این زمینه !
خیلی معذرت میخوام ولی میشه بگی اسمشو چی بزاریم؟ شما اسمشو بزار ما صداش کنیم! O-o
همگان شاید سلیقه ی من رو نداشته باشند. من خوشم نمیاد الکی توی شهر بچرخم! شاید شما با دور دورم حال کنی ، ولی من کاری که بدون هدف انجام بشه رو دوست ندارم. منی که بازیو بالای 75 درصدم ، و در کنار ماموریتهای اصلی و فرعی هر کاری توی بازی کردم، چه انگیزه ای برام میمونه برم الکی دور بزنم ؟ با چتر بیام پایین یا Race بذارم ؟
اگه گشت زدن صرفا" خوب بود ، یه بازی میساختن که فقط توش گشت بزنی! کسی زحمت ساخت ماموریت و اینارو به خودش نمیداد.
من دیگه به سلیقه شخصیت کاری ندارم،وقتی نمیدونی یه بازی OW یکی از بهترین لذت هاش همین گشت و گذاره دیگه حرفی ندارم.
اکثر گیمرهایی که میشناسم چ داخل چ خارج همه بخاطر آزادی میخوان این بازیو!
اصن این لودینگ و اینویزبل وال چه ربطی داشت ؟ Skyrim هم اینطوری بود شما خودتو کشتی سرش ؟ :دی
خودمو کشتم الان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نگفتم که هیچ بازی ای اینو نداره(اسکایریم بازی نکردم،نمیدونم داره یانه)،گفتم اینا در راستای آزادی بی حد و حصر طراحی شده که از هدف های اصلی این سریه!
حالا بعدش بگو سوپرماریو هم آزادی میده:دی
اولا" شما هِی از آزادی و Motoی راک استار حرف میزنی، ولی اینکه اول بازی یک سری چیز نباشه ، آزادیه ؟ اون موقع که بحث free roaming میکنی ، باید جواب این قسمتم داشته باشی. من شاید اول بازی بخوام برم از یه جایی Comet بدزدم. چرا نمیتونم ؟
شما که آماتور نیستی ، شما که فن ِ دو آتیشه نیستی مثلا و داری منطقی بحث میکنی ، مطمئن باش اگه از اولش همه چی باز بود نمیگفتی میخوام در راستای بازی پیشرفت کنم و اینا. خلاصه که این قضیه در راستای بازی با اون حرف خودت اصلا" نمیخونه.
ببین توی بحث باید دلایلت قد و قواره ی یه بازی بزرگ باشه،آخه اینو توی یه نقد معتبر بیاری که هوت میکنن:
من شاید اول بازی بخوام برم از یه جایی Comet بدزدم. چرا نمیتونم ؟
یجوری میگی محدودیت انگار با یه بازی خطی طرفیم،شهر لوس سانتوس به تنهایی به حدی بزرگه که ساعتها بتونی داخلش گردش کنی و اصلا بین آزادی این بازی از لحاظ موقعیتی نمیتونم ربطی با امکانات یا آبجکت ها برقرار کنم!
آزادی این نیست که از همون اول بدون هیچ زحمتی همه بازی صددرصد در اختیارت باشه،
نداشتن یه ماشین یا آبجکت چه ربطی به free roaming داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همینو بگو....
آقا میخوای اصن انقدر نبوغ بذارن که شما پشت ِ فرمون یه بوق بزنی بعد 200 ملیون پول بگیری ؟ چطوره هان ؟ میخوای اصن بوق رو هم نزن. نبوغ به حدی بالا میره که حسابت به صورت خود به خود پر میشه! آقا من اصلا" حال نمیکنم اینطوری ، شما حال میکنی آسون باشه ؟؟ من حال نمیکنم ... اصن کشت و کشتارش چلنجی نداشته باشه ، پلیسارو سه سوت جا بذاری ... شما میذاری به حساب نبوغ ؟ من نمیذارم.
حرفی ندارم!
ولی تو این کارا استاد بودیم و هستیم،اینجوری بخوای بحث کنی آبکش میشی،حالا خود دانی!!!
بدون هیچ چلنجی! یه میز لطفا بدید به من....
amin 2010
24-09-2013, 17:37
@ali
علي منم مثله تو رفتم مرحله بانكو خيلي خوب بود :n02: دقيقا همين 35M هم به همه كركترا رسيد ، احتمالا كرو مون كاملا يكي بوده براي اين دزدي :n02:منم همه پايانارو ديدم مرگ مايكل بهترينشون و مرگ ترور بدترين پايان بود ... با اين كه مايكل خيانت كرده بود ولي ترور حاضر نشد نامردي كنه ولي مايكل دوباره براي حفظ خودش ترور رو به عنوان بِيت داد به FIB ؛فقط علي 4 تا پايان يا 3 تا ؟ وقتي مايكل داره سقوط ميكنه 2 تا گزينه داريم اونام فرق مي كنن تو پايان بازي ؟
Leon-117
24-09-2013, 17:47
آرمین :
نه همون 3 تا پایانه،اگه بخوای مایکلو بکشی بالا بازم میوفته پایین.........آرمین اون صحنه ای مایکل گفت بیا بریم با خانوادم شام بخوریم و صداش هم خوشحال بود رو دیدم اصن اشک تو چشام جمع شد:n28:دیاوگ مایکل فوق العاده بود و در کل این پایان خیلی عالی بود،ولی هر کاری کردم نتونستم کنار بیام یکی از کاراکتر ها بمیره.......بین شخصیت ها هم از مایکل بیشتر از بقیه خوشم میومد بعد از مایکل هم فرانکلین...........
+
راه های سرگم شدن تو این بازی هیچوقت تموم نمیشن!
GTA V یه زمین بازیه که میتونید هرکاری توش انجام بدید و لذت ببرید،چیزی که توی بازیهای دیگه عمرا با این کیفیت پیدا شه...سرگرم شدن بسته به خلاقیت خودت داره باید خودت عشقو حالتو بسازی و منتظر چپترهایی از نوع COD نباشی...
من از ول چرخیدن و کشف ریزترین جزییات این بازی هیچوقت سیر نمیشم و خیلی لذت میبرم،جوریکه بقول حمید ماموریت هارو انجام نمیدم و محو جزییات وحشتناک بازی میشم،دیگه کسی ذوق نداشته باشه و براش این چیزا مهم نباشه به خودش بر میگرده!
بچه ها کاریایی رو میکنید بیاید اینجا به لیست کنید![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البرز همین الان میخواستم بیام این پستم رو ویرایش کنم و اون قسمت بولد شده رو بگم :دی
مثلا من خودم امروز در حال تلاش بی فایده برای دزدیدن هواپیما و جت جنگی بودم،با مایکل یه آشیانه هواپیما خریده بودم،ترور هم که خودش فرودگاه داره،برا خودم challenge درست کرده بودم که با کدومشون زودتر میتونم یه جت رو سالم بشونم توی فرودگاهم :دی :دی یه بار با هواپیما و چتر رفتم تو پایگاه،یه بار با ماشین از در اصلی،یه بار با موتور از بالای کوه پریدم تو پایگاه،یه بار با اسنایپر از بالای کوه تا تونستم سربازا رو کشتم یعد رفتم،یه بار دیگه با هلیکوپتر Buzzard که روش اسلحه داره و یه بار هم به سبک طالبان هواپیما رو کوبیدم وسط تانکاشون :دی
توی 2-3 ساعتی که داشتم به پایگاه حمله میکردم اصلا گذر زمان رو حس نکردم و اصلا خسته نشدم،اگه بیشتر وق داشتم بازم راه های دیگه رو امتحان میکردم :دی
بزودی یه آموزش how to steal a jet from fu*cking MerryWeather - for dummies به همراه عکس و جزییات میزارم :دی
+
این مسافر سوار کرد نبین راه هم یه کوئست جداگانه جالب با ترور داره،اگه میخویا دخودتون کشفش کنید نخونید :
وقتی اولین نفر رو با ترور سوار کنید،ron زنگ میزنه میگه یه سری cultist هستن توی کوه که میتونی آدام ببری برای اونها،(اونا آدم خوار (cannibal) هستن،بعد اینکه 4 نفر رو ببرید براشون خود ترور رو هم میگیرن میخوان بخورن :| بعد باید کل گروهشون رو نابود کنید و فرار کنید........
Turok-71
24-09-2013, 18:29
منباب مهم نبودن گشت و گذار و آزادی بی حد حصر عرض کنم!
بقول کارولین پتی منتقد گیم اسپات:
there’s no end to the ways that you can make your own unstructured fun
راه های سرگم شدن تو این بازی هیچوقت تموم نمیشن!
GTA V یه زمین بازیه که میتونید هرکاری توش انجام بدید و لذت ببرید،چیزی که توی بازیهای دیگه عمرا با این کیفیت پیدا شه...سرگرم شدن بسته به خلاقیت خودت داره باید خودت عشقو حالتو بسازی و منتظر چپترهایی از نوع COD نباشی...
من از ول چرخیدن و کشف ریزترین جزییات این بازی هیچوقت سیر نمیشم و خیلی لذت میبرم،جوریکه بقول حمید ماموریت هارو انجام نمیدم و محو جزییات وحشتناک بازی میشم،دیگه کسی ذوق نداشته باشه و براش این چیزا مهم نباشه به خودش بر میگرده!
بچه ها کاریایی رو میکنید بیاید اینجا به لیست کنید!:دی
من چپترارو نمیرم،میرم بالای کوه ها و با چتر نجات پایین میام از مناظر فوق العاده بازی لذت میبرم،نه چنتا ماموریت پیش پا افتاده که انجامشون نمیتونه منو ارضا کنه!
با تریلی اتوبانو میبندم اطراف اتوبان گازوییل میریزم و آتیشش میزنم و منفجر شدن ماشینارو میبینم،یا با هواپیما واسه خودم چلنج های مختلفی میسازم مثل عبور کردن از بین دره های عمیق یا گذشتن از زیر پل ها!
پمپ های بنزینو میترکونم،آدمارو به رگبار میبندم به کلانتری ها حمله میکنم! میرم استریپ کلاب،میرم غواصی،تنیس،گلف یا دارت بازی میکنم،Race های خیابونی میرم،با موتور کراس دامنه ی کوه هارو زیر پا میزارم و.....
+
هدف سرگرم کردن به هر طریقیه که خودت دوس داری و لذتی که از این کار میبری،من از RPG متنفرم پس نمیرم دنبالش بعد بیام بگم ای بابا چرا اینقد دیالوگ داره،چون ذات بازی اینه،حالا بیای بگی GTA آزادیش به درد من نمیخوره و من ماموریت میخوام دقیقا میشه همون قصه!
payam117
24-09-2013, 18:47
Turok - 71
من اکثر پست های شما رو خوندم میبینم یه جورایی هم مثل خودم بازی میکنی این چیزایی که تعریف میکنی :)) :n02:
بعد یه چیزی که میخواستم بگم اینه که من بیچاره هنوز نتونستم GTA V رو جز چهار ساعت بازی کنم چون دفعه اولی که ریختم رو فلش و دیسک دوم رو گذاشتم اجرا شد (ایکس باکسم آرکید هستش) راحت اما فرداش دیگه همش رو لودینگ میمونه هی رستارت میشه هی لودینگ تکرار میشه !!!!!!!! نمیشه که هر بار نصبش کنم آخه !!!
خواستم ببینم شما رو ایکس باکس بازی میکنی ؟؟ از کجا خریدی بازیت رو ؟ من چیکار کنم اینطوری نشه آخه
دیسک دوم رو هم نصب کردین شما ؟
البته خیلی ها بهم گفتن بازیم مشکل داره منم از نت یکی دیگه سفارش دادم امیدوارم که اون سالم باشه ... فردا پس فردا میرسه دستم :n28:
manuelcalavera
24-09-2013, 18:48
@Turok-71
شما بحث رو همگانی میکنی و در عین حال شخصی. همگانی میکنی از این بابت که دوست داری چیزایی که شما خوشت میاد منم خوشم بیاد ، شخصی میکنی از باب که این بازیو دوست داری و حالا من هر چی بگم بر علیه بازی میگی نخیر! خوبه. شما وقتی آسونی مراحل رو میذاری به حساب نبوغ آخه آدم چی بگه ؟
من هنوزم میگم این بازی بی نظیره ولی جوابتو توی پست قبلیه دادم. داداش رفتم ایکس باکس گرفتم بخاطرش با Controller اوستا شدم. دیگه خودت حساب کن. ولی سر یه سری مسائل اختلاف سلیقه داریم که به قول خودت ذات همین فروم هست.
@علی و آرمین
وسوسه میکنید آدمو ... چه احساسی هم میشن :))
halflife g
24-09-2013, 19:57
هدف بازيهاي رايانه اي لذت بردن و سرگرم شدن هست....حالا يكي از گشت و گذار خارج از روند اصلي بازي يا به قولي آزادي بسيار زياد و گاهي بدون هدف تو بازي لذت مي بره يكي هم هميشه از انجام بازي اي لذت ميبره كه هدف يا داستان يا دليلي پشتش باشه.....
من خودم به خاطر همين ولگردي كردن از gta شديدا بدم مياد ولي نميشه كتمان كرد كه ميليونها گيمر از انجام اينكار لذت مي برن
+
خلاصه خواستم بگم نظرات متفاوت....بازي هم نوش جون كسايي كه بازيش مي كنن:n06:و ما هم كه بازيش نمي كنيم از خوشحالي اونا خوشحال ميشيم:n02:
.
هدف بازيهاي رايانه اي لذت بردن و سرگرم شدن هست....حالا يكي از گشت و گذار خارج از روند اصلي بازي يا به قولي آزادي بسيار زياد و گاهي بدون هدف تو بازي لذت مي بره يكي هم هميشه از انجام بازي اي لذت ميبره كه هدف يا داستان يا دليلي پشتش باشه.....
من خودم به خاطر همين ولگردي كردن از gta شديدا بدم مياد ولي نميشه كتمان كرد كه ميليونها گيمر از انجام اينكار لذت مي برن
+
خلاصه خواستم بگم نظرات متفاوت....بازي هم نوش جون كسايي كه بازيش مي كنن:n06:و ما هم كه بازيش نمي كنيم از خوشحالي اونا خوشحال ميشيم:n02:
.
خب بله اینطوری است دقیقا کسی خوشش نمیاد و اونو یه چیز بی مورد می دونه موضوع کاملا سلیقه ای است ولی جدا جی تی آی بازی نمی کنی:n04:حالا درسته ولگردی داره ولی خب ماموریت هم داره می تونی اونارو انجام بدی.چون کاربر فعالی اینون پرسیدم والله بازی نکردن جی تی آی نمی تونه عجیب باشه هاف لایوم عشقه:n02:
با مرگ trevor یکم ناراحت شدم ولی صحنه مرگ مایکل واقعا ناراحت کننده بود :( :( :( راک استار این پایان دوم رو واقعا عالی درست کرده،پیشنهاد میکنم از تو قسمت reply mission بری پایان B رو هم ببینی........
+
dude,are you for real?! :|
من امروز 2 ساعت داشتم تلاش میکردم که وارد پایگاه merryweather بشم و ازشون هواپیما و جت بدزدم :|
2 بار جت دزدیم ولی با موشک زدن جت ها رو خراب میکردن،وقتی که جت رو با بدبختی تو فرودگاه خودم فرود میاوردم دیگه کار نمیکرد :|
You wanna see the real thing ? باو اینایی که گفتی خب یا Side ان یا Main ! منظور من با ماشین ول گشتنه ...ازین ماشین پیاده شی بری به اون یکی و ازین کارا .....ملت و زیر کنی :n02: ....خوشم نمیاد درکل ازین مدل بازی کردنا !
هدف سرگرم کردن به هر طریقیه که خودت دوس داری و لذتی که از این کار میبری،من از RPG متنفرم پس نمیرم دنبالش بعد بیام بگم ای بابا چرا اینقد دیالوگ داره،چون ذات بازی اینه،حالا بیای بگی GTA آزادیش به درد من نمیخوره و من ماموریت میخوام دقیقا میشه همون قصه!
آخه البرز این گیم از هر گیم دیگه ای ماموریت زیاد داره ....! کدوم گیم 30 الی 40 ساعت فقط Main داره ؟ حالا Side ارو هم اضافه کنیم که دیگه واویلا میشه !دی!
حیف نیست آدم این همه ماموریت جالب و باحال رو ول کنه بچسب به ماشین روندنو ملتو زیر کردن :n02:
دوستان این بازی براب پی سی قراره بیاد یا نه؟
Turok-71
24-09-2013, 22:30
Turok - 71
من اکثر پست های شما رو خوندم میبینم یه جورایی هم مثل خودم بازی میکنی این چیزایی که تعریف میکنی :)) :n02:
بعد یه چیزی که میخواستم بگم اینه که من بیچاره هنوز نتونستم GTA V رو جز چهار ساعت بازی کنم چون دفعه اولی که ریختم رو فلش و دیسک دوم رو گذاشتم اجرا شد (ایکس باکسم آرکید هستش) راحت اما فرداش دیگه همش رو لودینگ میمونه هی رستارت میشه هی لودینگ تکرار میشه !!!!!!!! نمیشه که هر بار نصبش کنم آخه !!!
خواستم ببینم شما رو ایکس باکس بازی میکنی ؟؟ از کجا خریدی بازیت رو ؟ من چیکار کنم اینطوری نشه آخه
دیسک دوم رو هم نصب کردین شما ؟
البته خیلی ها بهم گفتن بازیم مشکل داره منم از نت یکی دیگه سفارش دادم امیدوارم که اون سالم باشه ... فردا پس فردا میرسه دستم :n28:
دیسک اول نصبه و دیسک دوم واسه بازی کردن،احتمال زیاد بازیت خرابه،همیشه از جاهای معتبر بازی تهیه کنید! جدیدا هرکی یه نت پرسرعتو پرینتر لیزری داره یه بازی فروشی میزنه!
@Turok-71
شما بحث رو همگانی میکنی و در عین حال شخصی. همگانی میکنی از این بابت که دوست داری چیزایی که شما خوشت میاد منم خوشم بیاد ، شخصی میکنی از باب که این بازیو دوست داری و حالا من هر چی بگم بر علیه بازی میگی نخیر! خوبه. شما وقتی آسونی مراحل رو میذاری به حساب نبوغ آخه آدم چی بگه ؟
من هنوزم میگم این بازی بی نظیره ولی جوابتو توی پست قبلیه دادم. داداش رفتم ایکس باکس گرفتم بخاطرش با Controller اوستا شدم. دیگه خودت حساب کن. ولی سر یه سری مسائل اختلاف سلیقه داریم که به قول خودت ذات همین فروم هست.
همگانی و خصوصی دیگه چیه؟:دی
نبوغ رو واسه اون مرحله ی سرقت جواهرات گفتمو الانم میگم! حرف غیرمنطقی ای بوده؟؟ براتم مثال زدم!
واقعا اینجور نیست داداش،اگه ضعف های بازی گفته شه به شخصه استقبال میکنم ولی چیزی که base بازی هست زیر سوال بره طبیعتا ازش دفاع میکنم،با کسیم دعوا نداریم:دی
اوکی...
دیگه نبینم تو فروم بازی نظر بدی:دی
آخه البرز این گیم از هر گیم دیگه ای ماموریت زیاد داره ....! کدوم گیم 30 الی 40 ساعت فقط Main داره ؟ حالا Side ارو هم اضافه کنیم که دیگه واویلا میشه !دی!
حیف نیست آدم این همه ماموریت جالب و باحال رو ول کنه بچسب به ماشین روندنو ملتو زیر کردن :n02:
دقیقا،حساب کردم بازی حدود 170 ماموریت داره که به 5 دسته تقسیم بندی میشن!واقعا زیاده،اما ظاهرا دوستمون باز احساس کمبود کردن در این زمینه:دی
دوستان این بازی براب پی سی قراره بیاد یا نه؟
نــه!
+
دوستانی که بازی براشون آسونه میتونن تو قسمت seting نوع aiming رو به free تغییر بدن تا بازی مشکل تر بشه.
مورد دیگه اینکه نشونه ی بازی رو مخم بود که اونم میشه به complex تغییر داد و خیلی بهتر میشه.
+
متا یه پله سقوط کرد: 97
متا یه پله سقوط کرد: 97
97 ....اگه همین بمونه ...باز هم دلیلی دیگر بر هایپ بودن متا ! دی ! چون IV رو 98 موند .
من خودم به خاطر همين ولگردي كردن از gta شديدا بدم مياد
خب Missionاشو برو ....خیلی جالب و جدید هستن ..حیفه ! :n12:
نــه!
تو ظوغ ملت نزن عاقا!:n02:
+
برا دختر خانوم ها هم مناسب هستش . دیگه چی میخواین؟ :n02: JessicaMeijer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
10
I'm a girl and i normally don't play games but i make a exception for this one, my boyfriend played this tonight so now i purchased the game for my self to because i was very impressed by the game. So to any girl who doesnt like games in general, try this one it wil blow you away haha
CRIS Joon CR7
24-09-2013, 23:11
نشونگر تیراندازی رو نمیشه بزرگتر کرد؟ روی LED 42 بازی میکنم. کلا فکر کنم یه پیکسل بیشتر نباشه:n02:
payam_d2
24-09-2013, 23:21
دیسک اول نصبه و دیسک دوم واسه بازی کردن،احتمال زیاد بازیت خرابه،همیشه از جاهای معتبر بازی تهیه کنید! جدیدا هرکی یه نت پرسرعتو پرینتر لیزری داره یه بازی فروشی میزنه!
از جایی که خریدم خبر مرگش معتبر ترین فروشگاه گیم شهرمونه !!!
سایت خوب چی سراغ دارید سفارش بدم ؟؟؟ از 360market.ir سفارش دادم زدم پیشتاز برام پیام زدن لطفا مبلغ فیش رو پرداخت کنیم تا بفرستیم !!! اینطوریش رو دیگه ندیده بودم !!
لطف میکنید یه سایت معتبر برای خرید بهم بدید ؟ حالا یا اینجا یا پیام خصوصی ممنون میشم
Turok-71
25-09-2013, 00:00
نشونگر تیراندازی رو نمیشه بزرگتر کرد؟
start>seting>display>simple change to complex
Games.cz: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 10/10
Post Arcade (National Post) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) : 8.5/10
مجموع نمرات بازی با 42 نقد 97
payam117
25-09-2013, 01:46
اصلا سایت هیچی ... !! یه فروشگاه گیم خوب تو تهران معرفی کنید ( با آدرس ) که فردا دارم میام تهران برم اونجا بخرم ... یه جای خوب و معتبر !!
linuxx2011
25-09-2013, 01:52
اگه فرودگاه های این بازیو پیدا کردین آدرسشو بدین
بیزحمت آدرس منظقه نظامیشو هم بدین:n01:
چون تا تموم بشه این بازی یه حدود 1-2 ماهی طول میکشه:n02:
من تازه 7.8 درصد رفتم.
ممنون
Turok-71
25-09-2013, 03:10
بخشی از نقد یه سایت رو خوندم که در همین راستا جمله ای گفته که برام جالب بود!
Chris DeAngelus منتقد سایت WPا(Worth Playing) میفرمایند:
There are so many side missions and activities that you could spend hundreds of hours on them and never touch the main plot
فعالیت ها و ماموریت های جانبی به قدری زیاد هستند که شما میتوانید صدها ساعت صرف آنها کنید،بدون آنکه هرگز داستان اصلی را لمس کنید!
+
کارمون شده: روزا زدن GTA V،شبا خوندن نقدای GTA V ,دی
Leon-117
25-09-2013, 07:42
این صفحه در مورد eatser egg های بازی هست : (حتما یه سر بزنید) تا الان دوستان تونستن 3 تا UFO پیدا کنن،ولی هنوز کسی نتونسته از داستان Mount chiliad چیزی سر در بیاره :|
ArashNAM
25-09-2013, 11:14
حاجی اگه واسه PC نیاد خودکشی میکنم :n02:
خب Amazonهم زد :
majid322
25-09-2013, 11:20
من الان تو امازون زدم چیزی نیومد !!
یه جا خوندم که قراره نسخه PC هم منتشر بشه ....
کسی خبری نداره در این رابطه که کی منتظر میشه ؟ :n03:
این خبر که سایت آمازون فرانسه GTA V رو برای PC تایید کرده برای حدود یکسال پیش هست.
تاریخ های احتمالی که مطرح شده برای نسخه PC: روز 22 نوامبر 2013 یا روز 6 دسامبر 2013
اما خبر جدید:
سایت آمازون آلمان هم GTA V رو برای PC تایید کرد.
manuelcalavera
25-09-2013, 11:59
این صفحه در مورد eatser egg های بازی هست : (حتما یه سر بزنید) تا الان دوستان تونستن 3 تا UFO پیدا کنن،ولی هنوز کسی نتونسته از داستان Mount chiliad چیزی سر در بیاره :|
داش علی ، روش چون حکاکی شده وقتی داستانت تموم شد بیا فکر کنم هنوز کار داره این Moat Chiliad .
manuelcalavera
25-09-2013, 12:46
دوستان من این Soundtrack ِ آفیشیالی که اومده بود دیروز توی آیتونز رو گرفتم. ولی یه سری آهنگ توی رادیوهای GTA V شنیدم که اون تو نیست ، کسی لیست کاملشو داره ؟
راستی از اینجا هم میتونید این آفیشیاله رو دانلود کنید ؛
اون بالای صفحه ، هر سه تا آلبوم رو میتونید جدا جدا دانلود کنید و یک لینک هم داره کنارشون که Full هست و مثکه سه تا آلبوم رو پک کرده.\
ادیت : اینی که iTunes گذاشته ، بیشتر Score بازی هست تا Soundtrack. فک کنم دونه دونه باید آهنگای رادیو ها رو دانلود کنم یا یکی پیدا بشه که همه رو جمع کنه بذاره توی تورنت چون تا حالا که نبوده .
این بازی نسبت به نسخه های قبلش خیلی صحنه های بی تربیتیش بیشتر شده.
خوبه که حرفهاشون رو زیاد نمی فهمیم والا واویلا بود. بیشتر صحبتاشون فا#ک هست.
تو یه ماموریت با دوستم و سگش میریم تعقیب یه نفر، وسط راه سگ دوستم تا سگ ماده میبینه حمله میکنه بهش و بطرز فجیعی....
شخصیت داستان تو خونه با یه دختره هست که بعضی وقت ها به نظرم کارهای انحرافی خاصی انجام میده. و...
بخاطر همین مشکلات نمی دونم چطوری این بازی رو تو خونه وسط اتاق پذیرایی و در بین خانواده انجام بدم. :(
Sent from my LT22i using Tapatalk 4
amin 2010
25-09-2013, 15:03
این بازی نسبت به نسخه های قبلش خیلی صحنه های بی تربیتیش بیشتر شده.
خوبه که حرفهاشون رو زیاد نمی فهمیم والا واویلا بود. بیشتر صحبتاشون فا#ک هست.
تو یه ماموریت با دوستم و سگش میریم تعقیب یه نفر، وسط راه سگ دوستم تا سگ ماده میبینه حمله میکنه بهش و بطرز فجیعی....
شخصیت داستان تو خونه با یه دختره هست که بعضی وقت ها به نظرم کارهای انحرافی خاصی انجام میده. و...
بخاطر همین مشکلات نمی دونم چطوری این بازی رو تو خونه وسط اتاق پذیرایی و در بین خانواده انجام بدم. :(
عزيز قبلا اين بحث انجام گرفت و قرار شد دوستاني كه مشكل دارن قبلهانجام بازي به سن خودشون و سن پيشنهاد شده ي بازي دقت كنن اگه همخوني داشت بازي رو انجام بدن . الان تاپيكو منحرف نكنين با اين بحثاي پوچ
شاد باشي
عزيز قبلا اين بحث انجام گرفت و قرار شد دوستاني كه مشكل دارن قبلهانجام بازي به سن خودشون و سن پيشنهاد شده ي بازي دقت كنن اگه همخوني داشت بازي رو انجام بدن . الان تاپيكو منحرف نكنين با اين بحثاي پوچ
شاد باشي
عزیز شما یه طوری صحبت میکنی انگار با بچه داری حرف میزنی!
من با اینکه نزدیک چهل سالمه به مشکل برخوردم.
راستی اتاق های مخصوص دیسکو هم خطریند.
اشتباهاتی رفتم اونجا از ترس اینکه کسی نبینه مجبور شدم یهو تلویزیون رو خاموش کنم.
در نهایت مجبورم بیخود و بی هدف به رانندگی در شهر بپردازم
عزیز شما یه طوری صحبت میکنی انگار با بچه داری حرف میزنی!
من با اینکه نزدیک چهل سالمه به مشکل برخوردم.
راستی اتاق های مخصوص دیسکو هم خطریند.
اشتباهاتی رفتم اونجا از ترس اینکه کسی نبینه مجبور شدم یهو تلویزیون رو خاموش کنم.
در نهایت مجبورم بیخود و بی هدف به رانندگی در شهر بپردازم
خب شما باید انتظار همچین صحنه هایی رو داشته باشین چون نسخه های قبلی هم همچین پاک نبودن. اسم بازی هم که معنیش ماشین دزدی و فساد و.. هست.
این لغت Fuc*هم اونجوری که ملت ما میفکرن بد نیست یعنی تا اون حد بد نیست !دی! پرکاربردترین لغت هنگام عصبی شدن هست تو فرهنگ آمریکایی برا کسایی که بالای 18 ان چیز خوفناکی نیست ....منظورم اینه که درکل حساسیت نشون ندید سر این لغت .
Leon-117
25-09-2013, 16:38
داش علی ، روش چون حکاکی شده وقتی داستانت تموم شد بیا فکر کنم هنوز کار داره این Moat Chiliad .
اون نوشته بالای کوه رو easter eggـش رو فهمیدن،بعد اینکه بازی 100% شد باید بین ساعت 12 تا 2 شب و وقتی هوا بارونیه بریم بالای mount chiliad و بعد یه ufo تو آسمون ظاهر میشه.
لاان همه دنبال اون نقاشی روی دیوار تلکابین هستن،نقاشی یه چیزی شبیه هرم هست هست که بالاش عسک یه ufo کشیده شده و داخل هرح هم 5-6 تا مربع هستن که داخلشون شکل های مختلف هست(مثل تخم مرغ شکسته،رعد و برق و جت پک.)برا همین احتمال دادن که جت پک ت وبازی هست ولی یه جایی مخفیه..........
+
ممکنه اون هرم در واقع یه نقشه از داخل mount chiliad باشه،یعنی اینکه داخل کوه یه سری تونل و اتاق و ... بشاه.یا اینکه کلا زیر blaine county و los santos تونلی چیزی باشه :دی
توی عکس همونطور که گفتم بالای هرم عکس یه ufi کشیده شده و اطراف هرم هم کلی شکل شبیه صاعقه کشیده شده،برا همین وجود داشتن تونل توی Mount chiliad بیشتره،چون وقتی بازی 100 بشه و توی هوای بارونی ساعت 2 نصف شب بریم بالای کوه ufo ظاهر میشه........
این لغت Fuc*هم اونجوری که ملت ما میفکرن بد نیست یعنی تا اون حد بد نیست !دی! پرکاربردترین لغت هنگام عصبی شدن هست تو فرهنگ آمریکایی برا کسایی که بالای 18 ان چیز خوفناکی نیست ....منظورم اینه که درکل حساسیت نشون ندید سر این لغت .
داداش يه جور ميگي همچين هم بد نيست اينگار وقتي ما عصبي ميشيم چي ميگيم ؟ چيز پاك تر ميگيم ؟ مثلا بي تربيت ؟:n02:
اولاي بازي كه ميگفت Fu*kشايد جالب بود ولي الان ديگه شورشو درآورده مخصوصا Trevor .
Franklin بهتره باز.
داداش يه جور ميگي همچين هم بد نيست اينگار وقتي ما عصبي ميشيم چي ميگيم ؟ چيز پاك تر ميگيم ؟ مثلا بي تربيت ؟:n02:
اولاي بازي كه ميگفت Fu*kشايد جالب بود ولي الان ديگه شورشو درآورده مخصوصا Trevor .
Franklin بهتره باز.
نه آخه ، اصن هیچ کسی حق نداره بگه شورشو دراورده :n02: ، تیکه کلامشه باید بگه ،همچین کرکترایی هستن تو دنیای واقعی ...
خب تو فرهنگ ایرانی هم موقع عصبی شدن بدتر از Fu*k استفاده میکنن ....بازم اینا همین یه لغتو استفاده میکنن ....دی!
manuelcalavera
25-09-2013, 17:08
اون نوشته بالای کوه رو easter eggـش رو فهمیدن،بعد اینکه بازی 100% شد باید بین ساعت 12 تا 2 شب و وقتی هوا بارونیه بریم بالای mount chiliad و بعد یه ufo تو آسمون ظاهر میشه.
لاان همه دنبال اون نقاشی روی دیوار تلکابین هستن،نقاشی یه چیزی شبیه هرم هست هست که بالاش عسک یه ufo کشیده شده و داخل هرح هم 5-6 تا مربع هستن که داخلشون شکل های مختلف هست(مثل تخم مرغ شکسته،رعد و برق و جت پک.)برا همین احتمال دادن که جت پک ت وبازی هست ولی یه جایی مخفیه..........
+
ممکنه اون هرم در واقع یه نقشه از داخل mount chiliad باشه،یعنی اینکه داخل کوه یه سری تونل و اتاق و ... بشاه.یا اینکه کلا زیر blaine county و los santos تونلی چیزی باشه :دی
توی عکس همونطور که گفتم بالای هرم عکس یه ufi کشیده شده و اطراف هرم هم کلی شکل شبیه صاعقه کشیده شده،برا همین وجود داشتن تونل توی Mount chiliad بیشتره،چون وقتی بازی 100 بشه و توی هوای بارونی ساعت 2 نصف شب بریم بالای کوه ufo ظاهر میشه........
آره من هنوز صد درصد نشده خب. الان 3 ( یا 4 تا ) UFO پیدا شده. از همه خفن تر هم اونیه که بالای کمپ نظامی هست. یه چیز عجیبیه. در مقابل اونی که بالای Chiliad هست سوپر اسپرت حساب میشه :دی
اون Mural رو هم دیدم. منم فکر میکنم یه جایی راه به توی کوه داره ... GTA فروم ، مثال ِ LOST رو زده بود که یه دریچه وا میشه ...
اون روح ِ زن ِ Jock رو دیدی 11 تا 12 شب ظاهر میشه ؟
هولوگرامه رو چطور ؟
کلا" خیلی باحاله این سرچ کردن ِ آدما واسه پیدا کردنش.
Leon-117
25-09-2013, 17:18
آره من هنوز صد درصد نشده خب. الان 3 ( یا 4 تا ) UFO پیدا شده. از همه خفن تر هم اونیه که بالای کمپ نظامی هست. یه چیز عجیبیه. در مقابل اونی که بالای Chiliad هست سوپر اسپرت حساب میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون Mural رو هم دیدم. منم فکر میکنم یه جایی راه به توی کوه داره ... GTA فروم ، مثال ِ LOST رو زده بود که یه دریچه وا میشه ...
اون روح ِ زن ِ Jock رو دیدی 11 تا 12 شب ظاهر میشه ؟
هولوگرامه رو چطور ؟
کلا" خیلی باحاله این سرچ کردن ِ آدما واسه پیدا کردنش.
اونی که بالای پایگاه نظامی هست رو هنوز ندیدم،امروز بازی کردم میخواستم برم سراغش که یادم رفت باید چه ساعتی بریم اونجا :|
پارسا سر اون روحه من نمیدونستم قضیه چیه،یه آدم معلوم الجالی فقط به من رو نقشه نشونش داد گفت فلان ساعت برو اینجا :| رفتم اول چیزی نبود،3-4 دقیقه گشتم یهو روحه رو دیدم بستمش به تیر :دی بعد غیب شد :|
هولوگرام هم ندیدم هنوز،در کل الان زوم کردم روی همون پایگاه نظامیه :دی
+
پارسا با بقیه کاراکتر ها تا حالا قرار گذاشتی برین بیرون؟! (از توی گوشی رو روی اسمشون گزینه hang out رو بزن) من با مایکل بودم،بعد به فرانکلین زنگ زدم که با هم بریم بیرون،دیالوگ های خیلی جالبی بینشون رد و بدل میشه...... مثلا در مورد همون دزدی های داخل بازی و ....
یه فحش جدید یاد گرفتم motherfuc*er :)))
دوستان اگه متوجه صحبتهای gat نمیشین حتما زیرنویسش رو فعال کنید تا فحش های خوبی یاد بگیرین.
Turok-71
25-09-2013, 20:10
فروش بازی از 15 میلیون نسخه عبور کرد،نزدیک شدن به رکورد 25 میلیون نسخه در سال اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
+
من با اینکه نزدیک چهل سالمه
یه فحش جدید یاد گرفتم motherfuc*er [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
:دی
+
کسی بوگاتی سوار شده تا حالا؟؟
milad_heartsick
25-09-2013, 20:17
این خبر که سایت آمازون فرانسه GTA V رو برای PC تایید کرده برای حدود یکسال پیش هست.
تاریخ های احتمالی که مطرح شده برای نسخه PC: روز 22 نوامبر 2013 یا روز 6 دسامبر 2013
اما خبر جدید:
سایت آمازون آلمان هم GTA V رو برای PC تایید کرد.
اغا قضییه چیه؟پیش فروشه؟خبره؟چیه این؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
احتمالا تو این چهل سال فقط فوتبال بازی کردن :n09:
+
دو خرده فروش Amazon فرانسه و آلمان بازی GTA V را برای PC لیست کردهاند و گفتهاند این بازی برروی سیستم عاملهای Windows XP / Vista / 7 قابل اجرا است.
این ۲ خرده فروش تاریخی برای عرضه بازی معیین نکرده اند و جالب است که هنوز صفحات این ۲ خرده فروشی به همراه خرده فروشی GamesOnly آلمان پاک نشدهاند و بازی را با قیمت €۵۹٫۹۹ یورو برای پیش فروش قرار دادهاند خرده فروشی انگلیسی Zavvi نیز بازی را با قیمت £۳۲٫۹۸ پوند برای فروش قرار داده است.
Rockstar هنوز این بازی open-world را برای PC تایید نکرده است.
گیمفا
Altairezio
25-09-2013, 21:28
نمیخوام به بحث انتشار دامن بزنم ولی این به تازگی منتشر شده :
Minimum Requirements:
Intel:
◦Core 2 Duo E4600 2.4GHz
◦GeForce GT 340
◦۲ GB RAM
◦Windows XP or 7
◦DirectX 10.0
◦۳۲ GB Hard drive
AMD:
◦Athlon 64 X2 Dual Core 5400+
◦Radeon HD 3800 series
◦۲ GB RAM
◦Windows XP or 7
◦DirectX 10.0
◦۳۲ GB Hard drive
Online: 16 Player
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
گرامر جدید امریکا:
جمله ی سوالی :
?ingفعل+ضمیر+فعل کمکی+what+the f*ck
:دی سلام :دی
دوستان من بنا به دلایلی که PC باز ها میدونن تو تاپیک نیومدم :دی یه سوال :دی متا چند شد؟:دی
گرامر جدید امریکا:
جمله ی سوالی :
?ingفعل+ضمیر+فعل کمکی+what+the f*ck
what the f..ck تکه کلامی که در هنگام شوکه شدن ناگهانی به کار میره
برادران عزیز خواهشا بحث در مورد پی سی رو تموم کنید . شکی نیست که این بازی برای پی سی عرضه میشه ولی خود راک استار حداقل 3 ماه قبل از عرضه خبرش رو میده که پیش فروش رو شروع کنن .
کدوم شرکت **** بازی رو عرضه می کنه که براش تبلیغات نکنه ؟
همه این اخباری که عرضه میشه شایعه هست تا زمانی که خود راک استار تایید کنه ، همین نسخه ای که الان منتشر شده حدود 1 سال تاخیر خورده پس به این زودی ها منتظر نسخه پی سی نباشید .
SADEGH 7
26-09-2013, 00:06
برادران عزیز خواهشا بحث در مورد پی سی رو تموم کنید . شکی نیست که این بازی برای پی سی عرضه میشه ولی خود مایکروسافت حداقل 3 ماه قبل از عرضه خبرش رو میده که پیش فروش رو شروع کنن .
کدوم شرکت **** بازی رو عرضه می کنه که براش تبلیغات نکنه ؟
همه این اخباری که عرضه میشه شایعه هست تا زمانی که خود مایکروسافت تایید کنه ، همین نسخه ای که الان منتشر شده حدود 1 سال تاخیر خورده پس به این زودی ها منتظر نسخه پی سی نباشید .
البته باید اصلاح کنم که راکستار باید تایید و پیش فروش کنه، نه مایکروسافت.
WOLF PACK
26-09-2013, 00:20
دوستان من با نسخه PS3 کپی خور یه مشکل دارم و اینه که یه قسمتی از نقشه بازی رو میرم بازی فریز میشه!!!! باید خاموش کنم دسگا رو!!! CFW 4.46 دارم ولی واقعا اعصابمو داغون کرده×××
سلام دوستان
من که هیچی بازی نکردم آهنگهای بازیو بشناسم
لطفا کسایی که بازی کردید ببینید توی این لینک چه تعداد از آهنگهای بازی هست
اگه هم اسم آهنگی رو می دونید این جا سرچ کنید فکر کنم پیدا کنه
با تشکر
eman619rv
26-09-2013, 06:45
نمیدونم کسی تا به حال آهنگ های بازی رو گذاشته یا نه...ولی حالا میذارم شاید کسی لازمش بشه.:n06:
اینم آلبوم موزیک های GTA V :
The Music of Grand Theft Auto V )Vol. 2 – The Score)
لیست آهنگ ها:
01. We Were Set Up
02. A Legitimate Business Man
03. A Haze of Patriotic Fervor
04. Los Santos At Night
05. North Yankton Memories
06. The Grip
07. Mr. Trevor Philips
08. A Bit of an Awkward Situation
09. No Happy Endings
10. His Mentor
11. (Sounds Kind of) Fruity
12. Minor Turbulence
13. Chop the Dog
14. A Lonely Man
15. You Forget a Thousand Things
16. Impotent Rage_Am I Being Clear No
17. Fresh Meat
18. Therapy and Other Hobbies
19. Rich Man’s Plaything
20. The Agency Heist
21. Hillbilly Crank Dealers’ Blues
22. Welcome To Los Santos (Outro)
لینک دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Leon-117
26-09-2013, 09:23
آهنگ های بازی توی 3 تا volume مختلف منتشر شدن،2 تا volume اول آهنگ هایی هستن که برای بازی ساخته شدن و volume 3 هم آهنگ های خواننده ها و گروه های مختلف هست که ازشون توی بازی استفاده شده،
البته این همه ی اهنگ ها توی volume 3 نیستن،لیست کامل آهنگ ها خیلی بیشتر از اینایی هست که توی vol3 گذاشتن........
moh3en_sh
26-09-2013, 09:32
نمیدونم کسی تا به حال آهنگ های بازی رو گذاشته یا نه...ولی حالا میذارم شاید کسی لازمش بشه.:n06:
The Music of Grand Theft Auto V )Vol. 2 – The Score)
لیست آهنگ ها:
01. We Were Set Up
02. A Legitimate Business Man
03. A Haze of Patriotic Fervor
04. Los Santos At Night
05. North Yankton Memories
06. The Grip
07. Mr. Trevor Philips
08. A Bit of an Awkward Situation
09. No Happy Endings
10. His Mentor
11. (Sounds Kind of) Fruity
12. Minor Turbulence
13. Chop the Dog
14. A Lonely Man
15. You Forget a Thousand Things
16. Impotent Rage_Am I Being Clear No
17. Fresh Meat
18. Therapy and Other Hobbies
19. Rich Man’s Plaything
20. The Agency Heist
21. Hillbilly Crank Dealers’ Blues
22. Welcome To Los Santos (Outro)
لینک دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آقا دمت گرم مرسی خیلی دنبال این بودم:n16:
فقط کسی میتونه رو ی سرور دیگه آپ کنه؟
manuelcalavera
26-09-2013, 11:24
The Music of Grand Theft Auto V )Vol. 2 – The Score
هر سه تا آلبوم رو گذاشته بودم
دوستان من این Soundtrack ِ آفیشیالی که اومده بود دیروز توی آیتونز رو گرفتم. ولی یه سری آهنگ توی رادیوهای GTA V شنیدم که اون تو نیست ، کسی لیست کاملشو داره ؟
راستی از اینجا هم میتونید این آفیشیاله رو دانلود کنید ؛
اون بالای صفحه ، هر سه تا آلبوم رو میتونید جدا جدا دانلود کنید و یک لینک هم داره کنارشون که Full هست و مثکه سه تا آلبوم رو پک کرده.\
ادیت : اینی که iTunes گذاشته ، بیشتر Score بازی هست تا Soundtrack. فک کنم دونه دونه باید آهنگای رادیو ها رو دانلود کنم یا یکی پیدا بشه که همه رو جمع کنه بذاره توی تورنت چون تا حالا که نبوده .
اون آهنگ بي كلام اول بازي وقتي ميخواد Load بشه كدومه ؟ اون خيلي قشنگه.
fereydon
26-09-2013, 12:57
کلی گشتم تا یه آهنگ پیدا کردم نوشته بود آهنگ تم بازی
ما که بازی نمیکنیم شما ببینید همینه دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
manuelcalavera
26-09-2013, 13:05
توی 94 درصد موندم ... فعلا" دارم همه ی ماموریت ها رو Gold Medal میگیرم ببینم اتفاق خاصی میافته یا نه.
moghaddas mfa
26-09-2013, 13:45
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان بعده مرحله 67 نمیدونم چه کنم هیچ مرحله ی اصلی نیست تو نقشه.دوستان هرکی تموم کرده لطفا بگه باید چه کنمممممممممم؟:n16:
Mehdi Bayern
26-09-2013, 18:05
دوستان بازی برای من سیو نمیشه دلیلش چیه؟ از بازی میام بیرون دوباره وارد میشم از اول میاد
kasra r.m
26-09-2013, 18:33
دوستان بازی برای من سیو نمیشه دلیلش چیه؟ از بازی میام بیرون دوباره وارد میشم از اول میادباید تو موبایل رویه قسمت quick save کلید کنی یا میتونی تو خونه ی هر شخصیت بازی رو سیو کنی
kasra r.m
26-09-2013, 18:35
دوستان بعده مرحله 67 نمیدونم چه کنم هیچ مرحله ی اصلی نیست تو نقشه.دوستان هرکی تموم کرده لطفا بگه باید چه کنمممممممممم؟:n16:باید مرحله ی جانبی رو بری یه چندتایی تا مرحله اصلی بیاد فکر کنم تو قسمت salomon باید بری
Milad4171
26-09-2013, 19:34
من خبر شنیدم که میگه بازی تو پاییز برای PC ریلیز میشه. فعلا دنبال یه منبع هستم که مطلب رو مستند کنم!
ولی اینطوری که شنیدم شرکت Nvidia گفته که داره برای نسخه ی پی سی این بازی رو تنظیم میکنه . یه چیز تو این مایه ها !
The Rover
26-09-2013, 19:59
من خبر شنیدم که میگه بازی تو پاییز برای PC ریلیز میشه. فعلا دنبال یه منبع هستم که مطلب رو مستند کنم!
ولی اینطوری که شنیدم شرکت Nvidia گفته که داره برای نسخه ی پی سی این بازی رو تنظیم میکنه . یه چیز تو این مایه ها !
اگه شایعات نسخه PC تایید بشه شوک آورترین خبر سال میشه...
+
جدن کی حدس میزد یه نسخه GTA رو PC منتشر شه؟
Altairezio
26-09-2013, 20:07
اگه شایعات نسخه PC تایید بشه شوک آورترین خبر سال میشه...
+
جدن کی حدس میزد یه نسخه GTA رو PC منتشر شه؟
شوخی میکنی دوست من؟!:n02: حدس؟!بیخیال بـــــــــــا!!
من فقط آرزو میکنم بازی پُرت نشه!(یعنی تمام حس بازیمو خراب میکنه!)
این که Nvidia احتمالا" افتاده رو بازی خبر خوبیه!
دوستانی که بازی رو دارن اینو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بخونن!
واقعا اگه واسه pc تو این پاییز بیاد من دیگه به جز این هیچ بازی دیگه اییبازی نمی کنم حتی pes
رادیو تو ایکس باکس چطور عوض میشه؟
واقعا اگه واسه pc تو این پاییز بیاد من دیگه به جز این هیچ بازی دیگه اییبازی نمی کنم حتی pes
حتی call of duty ghost؟
dverbame
26-09-2013, 21:56
اخبار در مورد پی سی اونجوری که دوستان میگن و اونجوری که منم قبلا اطلاع داشتم ( البته خبر احتمالی بود ) و کلا هم عقل همین روال رو حکم میکنه ...
درسته که nvidia دنبال گرافیکش هست ...
چون راک استار واقعا تو کارش حرفه ای هست ... امد برای نسل قدیمی ارائه کرد ... حالا هم نسخه پی سی رو به همراه نسخه جدید برای کنسول های نسل بعد ارائه میکنه با گرافیک بالا تر تا فروش چند برابری بکنه ..
ولی زمان ارائه احتمال خیلی زیاد همزمان با رونمایی کنسل های نسل جدید خواهد بود :n29::n27:
moghaddas mfa
26-09-2013, 22:07
سلام
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگر شما در طول روز به این ناحیه مراجعه کنید قادر به یافتن سرنخی مرتبط با قتل یا مرگ تصادفی این زن بدست نخواهید آورد. اگر راس ساعت ۱۱ شب به آنجا بروید یک تصویر شبح مانند از این زن را روی صخره ای خواهید دید. شما میتوانید با دوربین یک Sniper Rifle به صورت کاملاً واضح این روح را ببینید. اگر شما از صخره ای که وی روی آن قرار دارد بالا بروید لکه خون بزرگی را خواهید دید که نام “جاک” در میان آن به چشم میخورد. روح و لکه خون نیمه شب ناپدید میشوند. آیا این زن به دنبال شوهر خویش میگردد؟ آیا برای تفرج به آنجا آمده؟! و یا برای دیدن گمشده اش؟ تا زمانی که شما جواب را بیابید این روح در آنجا پرسه میزند!
شاید مراحل جدید بازی باشه!!!!!!!:n10:
منبع:گیمفا
manuelcalavera
26-09-2013, 22:51
لکه خون بزرگی را خواهید دید که نام “جک” در میان آن به چشم میخورد.
جاک ـه ، نه جک.
Jock
The Rover
26-09-2013, 23:09
شوخی میکنی دوست من؟!:n02: حدس؟!بیخیال بـــــــــــا!!
من فقط آرزو میکنم بازی پُرت نشه!(یعنی تمام حس بازیمو خراب میکنه!)
این که Nvidia احتمالا" افتاده رو بازی خبر خوبیه!
دوستانی که بازی رو دارن اینو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بخونن!
مطمئن باش مایکروسافت بازی رو با ارتقا رو pc منتشر میکنه،
پشتیبانی از تیسیلیشین و apex phsyx و Dx11
مطمئن باش مایکروسافت بازی رو با ارتقا رو pc منتشر میکنه،
پشتیبانی از تیسیلیشین و apex phsyx و Dx11
مایکروسافت اینجا چیکارس ؟ :n02:
همکاری کنید برای یک بحث جدی لطفا ، بازم Gamespot یک مطلب جنجالی زده و کار کسی نبوده جز منتقدی که این بازیو نقد کرده ! ایشون اومدن مقایسه ای کردن این بازیو با شاهکار تاریخ سینما یعنی فیلم Heat ! خب این مقایسه بیشتر به ضرر GTA V تموم شده چون ایشون اعتقاد دارن GTA V خواسته راه این فیلم رو دنبال کنه ولی نتونسته ، درواقع بحث کلی این هستش که شما نمیتونی یه داستان جدی رو با شوخی نشون بدی ! کاری که GTA V کرده .....
من خودم با یکی از Staff اشون بحث کردم سر این موضوع ، حالا میخوام نظر شمایی که خب بازی کردید رو بدونم ....بگید که با من موافقید :n02: :
Bobby Sands
27-09-2013, 10:30
یک آدم مشنگ پیدا شده که عوض بازی کردن و انجام دادن ماموریتها تو این بازی فقط دنبال مسخره بازیه و امتحان کردن انواع و اقسام کارهای خنده داری که میشه تو بازی انجام داد!
یه سر به یوتوب بزنید خودتون ببینتد. بعضی کاراش واقعا خنده داره. فکر کنم یکم سادیسم هم داشته باشه این یارو:n02:
milad_heartsick
27-09-2013, 10:45
یک آدم مشنگ پیدا شده که عوض بازی کردن و انجام دادن ماموریتها تو این بازی فقط دنبال مسخره بازیه و امتحان کردن انواع و اقسام کارهای خنده داری که میشه تو بازی انجام داد!
یه سر به یوتوب بزنید خودتون ببینتد. بعضی کاراش واقعا خنده داره. فکر کنم یکم سادیسم هم داشته باشه این یارو:n02:
لطفا لینک بده ما هم فیض ببریم:n02:
Altairezio
27-09-2013, 10:48
بزار ما ام ببینیم:n02:
ممنون:n02:
manuelcalavera
27-09-2013, 10:52
همکاری کنید برای یک بحث جدی لطفا ، بازم Gamespot یک مطلب جنجالی زده و کار کسی نبوده جز منتقدی که این بازیو نقد کرده ! ایشون اومدن مقایسه ای کردن این بازیو با شاهکار تاریخ سینما یعنی فیلم Heat ! خب این مقایسه بیشتر به ضرر GTA V تموم شده چون ایشون اعتقاد دارن GTA V خواسته راه این فیلم رو دنبال کنه ولی نتونسته ، درواقع بحث کلی این هستش که شما نمیتونی یه داستان جدی رو با شوخی نشون بدی ! کاری که GTA V کرده .....
من خودم با یکی از Staff اشون بحث کردم سر این موضوع ، حالا میخوام نظر شمایی که خب بازی کردید رو بدونم ....بگید که با من موافقید :n02: :
من حوصله ندارم وگرنه میرفتم جوابشون رو میدادم ، بدم میدادم.
اساسا" مقایسه ی دو اثر "به این شکل" غلط هست، اما من میگم اگه قیاس جایز باشه، GTA سبک خودشو داره و هیچ ربطی به Heat نداره. ادیتور بخاطر موضوع Heat سعی کرده ربط بده به GTA.
اینکه یک فیلم جدی رو نمیشه با شوخی قاطی کرد ، مثال نقضش Pulp Fiction یا Kill Bill هست که موضوعات جدی رو با مسخره بازی قاطی کرده و اتفاقا" آثار موفقی هم هستند. نگاه Rock Star خیلی بیشتر شبیه تارانتینو هست و اگه قرار هست چیزی مقایسه بشه نباید با فیلمی که کار ِ Michael Mann هست مقایسه بشه.
به هر حال من فکر میکنم خیلی احساس کردند که باید نمره شون رو توجیه کنند - در صورتی که نیازی نیست و نظرشون 9 بوده ، همونظور که نظر من هم 9 هست :دی - و برای این توجیه ، قافیه هاشون به جفنگ اومده!
اینکه یک فیلم جدی رو نمیشه با شوخی قاطی کرد ، مثال نقضش Pulp Fiction یا Kill Bill هست که موضوعات جدی رو با مسخره بازی قاطی کرده و اتفاقا" آثار موفقی هم هستند. نگاه Rock Star خیلی بیشتر شبیه تارانتینو هست و اگه قرار هست چیزی مقایسه بشه نباید با فیلمی که کار ِ Michael Mann هست مقایسه بشه.
دقیقا ! اصلا یادم نیفتاد تارانتینو رو بگم !:n02: میشه گفت بهترین مثال برای نقض این حرف ،کارای تارانتینو هست که در عین شوخ بودن مطلب رو میرسونه !
Mehdi Bayern
27-09-2013, 11:26
من همون اول بازی که اون دو تا ماشین رو میدزدن بعدش پلیس میوفته دنبالشون یه ذره که با ماشین میرم بازی ریست میشه همیشه همونجا ریست میشه و پیغام میده مشکل در اجرای بازی، دوباره اینستال کنید. حتی نمیتونم سیو کنم سیو گوشیم خاموشه بازی رو از اول باید بازی کنم، مشکل از چیه بازی رو دوباره اینستال کنم اوکی میشه؟ یا مشکل جای دیگس؟
Turok-71
27-09-2013, 13:39
بازم Gamespot یک مطلب جنجالی زده و کار کسی نبوده جز منتقدی که این بازیو نقد کرده ! ایشون اومدن مقایسه ای کردن این بازیو با شاهکار تاریخ سینما یعنی فیلم Heat ! خب این مقایسه بیشتر به ضرر GTA V تموم شده چون ایشون اعتقاد دارن GTA V خواسته راه این فیلم رو دنبال کنه ولی نتونسته ، درواقع بحث کلی این هستش که شما نمیتونی یه داستان جدی رو با شوخی نشون بدی ! کاری که GTA V کرده .....
یه گندی زدن نمیدونن چجوری جمعش کنن:دی
ظاهرا ایشون یادشون رفته که Trevor رو یه شخصیت به یاد ماندنی توی نقدش خطاب میکنه و کلی از بازی تعریف میکنه!
این مقایسه هم اصلا ربطی به ایراداتی که گرفته نداره و کلا واسه ماست مالیه!
جدیدا مد شده واسه سرپوش گذاشتن رو ایرادای شخصی،بحثو به هر طرفی میکشن تا خودشون رو توجیه کنن...
رادیو تو ایکس باکس چطور عوض میشه؟
با D-Pad،سمت چپ!
Turok-71
27-09-2013, 16:40
اینم واسه اونایی که میگن باید TES بازی کنی تا بتونی در مورد OW صحبت کنی و در عین حال منتقدین رو میپرستن::n09:
The world of Grand Theft Auto V is undeniably a masterpiece and has set a very high bar for sandbox gaming not only for this generation but for the next gen which is so closely upon us
وقتی GTA V بازی کنی(که از بد حادثه هنوزم از نزدیک ندیدیش) علاوه بر اینکه میتونی در موردسبک OWــه نسل فعلی و نسل بعد صحبت کنی ،میتونی در مورد صنعت گیم و استاندارهایی که این بازی براش تعیین کرده حرف بزنی.
+
@ Leon-117
انقد پایان بازی رو گفتی دستم رفت رو یکی از اسپویلات دیدم آخرشو :n28:
manuelcalavera
27-09-2013, 19:05
البرز این حرفارو سر اسکایریم هم میزدن ... :n02: بیخیال شو انقدر نقد نخون! تو که از بازی مطمئنی :n24:
Mehdi Bayern
27-09-2013, 21:15
من همون اول بازی که اون دو تا ماشین رو میدزدن بعدش پلیس میوفته دنبالشون یه ذره که با ماشین میرم بازی ریست میشه همیشه همونجا ریست میشه و پیغام میده مشکل در اجرای بازی، دوباره اینستال کنید. حتی نمیتونم سیو کنم سیو گوشیم خاموشه بازی رو از اول باید بازی کنم، مشکل از چیه بازی رو دوباره اینستال کنم اوکی میشه؟ یا مشکل جای دیگس؟
کسی دلیل مشکل منو نمیدونه؟ :n03:
siahkamar
27-09-2013, 21:17
با سلام
دوستان ی سوال کلی دارم درباره بازی جی تی ای
این بازی جی تی ای از اول تا الان که رسیده به نسخه فعلیش چه برای کنسول و چه برای پی سی شامل چی بوده؟
یه تاریخچه از جی تی ای میخام
ممنون
Turok-71
27-09-2013, 21:42
حضور GTA V در جشنواره فیلم نیویورک
برنامه ی حضور این بازی در این جشنواره به دو بخش تقسیم میشه:
بخش اول: 29 سپتامبر،در مورد داستان سرایی و ساخت بازی با موضوعاتی مثل فرایند ساخت سرگرمی های تعاملی،استفاده از سه شخصیت قابل کنترل برای نوع جدیدی از روایت داستانی و چگونگی ساخت شهر لوس سانتوس و Blaine County توسط راکستار.این بخش توسط Adam Sessler مدیریت میشه و تعدادی از اعضای تیم ساخت بازی هم حضور دارند.
بخش دوم: 1 اکتبر،این بخش بصورت اختصاصی به موزیک بازی مربوط میشه و همه ی آهنگسازهای بازی در این بخش حضور دارن و توسط Ryan Schreiber مدیریت میشه.
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
=-=-=
کسی دلیل مشکل منو نمیدونه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو دیسکو روی هارد نصب کردی؟
Mehdi Bayern
27-09-2013, 22:08
دو دیسکو روی هارد نصب کردی؟
نه ، دیسک اول روی فلش نصب کردم با دیسک دوم بازی اجرا میکنم
Turok-71
27-09-2013, 22:16
نه ، دیسک اول روی فلش نصب کردم با دیسک دوم بازی اجرا میکنم
بازیت ایراد داره...بنداز سطل آشغال!
CRIS Joon CR7
28-09-2013, 03:13
یه سری ویدئو سایت گیم اسپات گذاشته بود که طرف تو بازی فقط کرم میریزه:n02: (شرمنده اصطلاح بهتری پیدا نکردم تا مطلب رو برسونه:n26:)
اتوبوس پر مسافر به بدنش بمب میچسبونه تو حرکت میترکونش!
با ماشین میره از یه جای بلند میپره پایین!
این تیکه ش جالب بود ، با ماشین میره جلو قطاره ، قطاره میکوبونش به دیواره تونل و تو همین گیر و بیر ماشینه میره روی یکی از واگن های باربریش:n02:
بهترین صحنش هم اینه :
یه اتوبان پر رفت و آمد رو بند میاره و کلی ماشین جمع میشن یه نارنجک میندازه همشون دونه دونه منفجر میشن:n08:
HD Quicktime189.6MB Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Hi-Res H.264 MP4103.5MB Download
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Lo-Res IPOD / PSP26.6MB Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
SIMON137
28-09-2013, 03:17
یه سری ویدئو سایت گیم اسپات گذاشته بود که طرف تو بازی فقط کرم میریزه:n02: (شرمنده اصطلاح بهتری پیدا نکردم تا مطلب رو برسونه:n26:)
این تیکه ش جالب بود ، با ماشین میره جلو قطاره ، قطاره میکوبونش به دیواره تونل و تو همین گیر و بیر ماشینه میره روی یکی از واگن های باربریش:n02:
بهترین صحنش هم اینه :
یه اتوبان پر رفت و آمد رو بند میاره و کلی ماشین جمع میشن یه نارنجک میندازه همشون دونه دونه منفجر میشن:n08:
HD Quicktime189.6MB Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Lo-Res IPOD / PSP26.6MB Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
از این دست پستا بیشتر بذارید :n02:
parhamsoft
28-09-2013, 11:37
سلام دوستان ، من حدود 21% بازی کردم ، ولی دیگه مرحله اصلی آزاد نمیشه ، همش منتظر تلفن هستم ... نقشه دزدی از جواهرفروشی رو هم کشیدیم اما دیگه مرحله اصلی باز نمیشه ، هرچه قدر هم قرار می ذارم با دوستان و میریم اینور اونور ( بار و سینما و ... ) باز هم داستان اصلی بازی آزاد نمیشه ، مثلا کسی زنگ نمیزنه که کاری انجام بدیم و غیره .... کاراکتر سوم بازی هم هنوز باز نشده !!! خواهش می کنم راهنمایی کنید
siahkamar
28-09-2013, 11:58
با سلام
این بازی جی تی ای از اول تا الان که رسیده به نسخه فعلیش چه برای کنسول و چه برای پی سی شامل چی بوده؟
ممنون
نیازمند راهنمایی
مرسی
moh3en_sh
28-09-2013, 12:29
سلام.بازي رو %37 رفتم(هم ماموريت هاي اصلي و هم جانبي هارو ميرم) بعدش الان تو نقشه هيچ ماموريتي نيست ك برم!
Turok-71
28-09-2013, 12:32
سلام دوستان ، من حدود 21% بازی کردم ، ولی دیگه مرحله اصلی آزاد نمیشه ، همش منتظر تلفن هستم ... نقشه دزدی از جواهرفروشی رو هم کشیدیم اما دیگه مرحله اصلی باز نمیشه ، هرچه قدر هم قرار می ذارم با دوستان و میریم اینور اونور ( بار و سینما و ... ) باز هم داستان اصلی بازی آزاد نمیشه ، مثلا کسی زنگ نمیزنه که کاری انجام بدیم و غیره .... کاراکتر سوم بازی هم هنوز باز نشده !!! خواهش می کنم راهنمایی کنید
دو حالت داره:
اول اینکه همه ی مقدمات رو واسه دزدی انجام ندادی!
دوم اینکه هنوز چنتا چپتر از فرانکلین مونده و باید انجامشون بدی.(سوییچ کن به فرانکی و نقشه رو نگاه کن چیزی جا نذاشته باشی)
با سلام
ممنون
نیازمند راهنمایی
مرسی
15تا نسخه از این سری عرضه شده،تاریخچه اینارو بخوای بگی تا پایان کار دندونات مثه موهات سیاه میشه!
اگه نسخه ی بخصوصی مدنظرتون هست اعلام کنید توضیحات مذکور ارایه میشه.
سلام.بازي رو %37 رفتم(هم ماموريت هاي اصلي و هم جانبي هارو ميرم) بعدش الان تو نقشه هيچ ماموريتي نيست ك برم!
آخرین ماموریت اصلی ای که انجام دادی چی بود؟(از لحاظ داستانی)
siahkamar
28-09-2013, 12:36
15تا نسخه از این سری عرضه شده،تاریخچه اینارو بخوای بگی تا پایان کار دندونات مثه موهات سیاه میشه!
اگه نسخه ی بخصوصی مدنظرتون هست اعلام کنید توضیحات مذکور ارایه میشه.
میشه اسم 15تا رو به ترتیب با تاریخ عرضشون بگین
ممنون
manuelcalavera
28-09-2013, 12:49
دیگه 100 درصد شدم ... :|
میشه الان استراحت کرد.
Turok-71
28-09-2013, 12:52
میشه اسم 15تا رو به ترتیب با تاریخ عرضشون بگین
ممنون
#394 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دیگه 100 درصد شدم ... :|
میشه الان استراحت کرد.
اینجوری خامِت نمیشیم:دی
عـکس بذار! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
moh3en_sh
28-09-2013, 12:56
آخرین ماموریت اصلی ای که انجام دادی چی بود؟(از لحاظ داستانی)
بس ك الكي تاب ميخورم تو اين شهر دقيق يادم نيست:n02:
فك كنم اوني بود ك بايد با هليكوپتر ي زير دريايي رو ببري تا ي جايي بعدش با زيردريايي بايد بري زير آب و...
Turok-71
28-09-2013, 13:14
بس ك الكي تاب ميخورم تو اين شهر دقيق يادم نيست:n02:
فك كنم اوني بود ك بايد با هليكوپتر ي زير دريايي رو ببري تا ي جايي بعدش با زيردريايي بايد بري زير آب و...
خب طبیعتا بعد از انجام این مرحله چنتا چپتر جدید باز میشه.
شما صد در صد مرحله ای رو جا گذاشتی،مپه سه تا شخصیتو با دقت چک کن ببینم چیکار میتونم برات بکنم:دی
manuelcalavera
28-09-2013, 13:14
#394 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینجوری خامِت نمیشیم:دی
عـکس بذار! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی با این سنمون باید اینجوری بیافتیم به عکس های حیثیتی. تازه دیشب تموم شد. حامد میدونه :دی
اینم رخش سیاه ِ من ، یارو یاور در جاده های کوهستانی Chiliad ؛
دو تا عکس از UFOهای Mount Chiliad و Fort Zuncado. مشکیه خیلی خفنه ... همه چیش. همه طراحیش هم بلایی که سر هلیکوپتر میاره.
moh3en_sh
28-09-2013, 13:56
خب طبیعتا بعد از انجام این مرحله چنتا چپتر جدید باز میشه.
شما صد در صد مرحله ای رو جا گذاشتی،مپه سه تا شخصیتو با دقت چک کن ببینم چیکار میتونم برات بکنم:دی
مپه سه تاشونو با دقت چك كردم باور كن هيچي نيست!
شاهکار در دستان شاهکار :n12:
manuelcalavera
28-09-2013, 14:23
شاهکار در دستان شاهکار :n12:
وااااای ...
دو روز دیگه اون یکی شاهکار هم تموم میشه :(
Turok-71
28-09-2013, 18:37
مپه سه تاشونو با دقت چك كردم باور كن هيچي نيست!
دوتا کار بکن:
1 از منوی start توی بخش mission نگاه کن ببین چی ازت خواسته!
2 با هر شخصیتی که هستی زنگ بزن به دوتای دیگه!
پ.ن یه بدی ای که این درصدا داره واسه راهنمایی کردن اینه که درصدا واسه هرکسی متفاوته و نمیشه دقیق دونست که طرف مقابل کجاست تا راهنمایی ها مبذول بشه:دی
Thor God
28-09-2013, 19:40
دوستان این ufo ها جریانشون چی هست ؟ کسی روش نشسته یا توش رفته ؟
یکی از بچه ها اینو توی یکی از سایت ها گذاشته جالبه :
المان یوفو ساخت برای اولین بار در زمان هیتلر.
و امریکا و روسیه و انگلیس باهم هماهنگ کردند و به المان حمله کردند و جنگ جهانی.
و اخر سه مثلث پیروز شدند و تکنولوژی یوفو را از المان دزدیدند.
و در اخر مردم بسیاری یوفو دیدند و گفتند بشقاب پرنده ها.
گزارشات بسیاری امد و رسانه ها پر شد.
این سه مثلث(امریکا-انگلیس-روسیه)گفتند چیکار کند که مردم نفهمند یوفو ها مال خودشونه؟
مدت کمی گذشت و این ها گفتند این یوفو ها مال ما نیستند و از فضا امده اند!
بزرگترین دروغ بشر بود…
مردم باور کردند و برخی نکردند.
باور دارندگان گفتند موجودات های مختلفی پیدا کردند از روسیه و امریکا و …
اما همگی را با تکنولوژی و دقت ساخته بودند.
اثار باستانی نیز دستکاری شده بود.
این باعث میشود که یوفو مانند بمب اتم مال همه نشود که این سه مثلث متحد اینده را با یوفو های قدرتمندشان نابود خواهند کرد.
زمین در سال های اینده مال سه متحد خواهد بود…
قضیه یوفو در این بازی فقط اسرار بازی است باید کشف کرد… تو اکثر سری بازیای GTA هم بوده
Leon-117
28-09-2013, 21:17
رفت توی تاپ 10 داستان های عملی تخیلی که خوندم :) :) :)
+
ufo ها و به احتمال زیاد موجودات فضایی یه سری easter egg هستن توی این بازی،که باید چند تا کار ر و انجام بدید تا بتونید ببینیدشون،مثلا برای دیدن یوفو بالای mount chiliad باید اول بازی رو 100% کنید......
توش هم نمیشه،نزدیکش برید میزنه با آسفالت کف خیابون یکیتون میکنه :دی
Turok-71
28-09-2013, 21:34
UFO: Unidentified Flying Object
واسه اطلاعات عمومی و اینا :n10:
Mehdi Bayern
28-09-2013, 21:49
یه مشکل جدید دارم اونم اینه که امروز که اومدم بازی کنم وارد بازی نمیشه صفحه سیاهه و لودینگ نمیاد، دیگه کلافم کرده :n03:
Thor God
28-09-2013, 22:14
رفت توی تاپ 10 داستان های عملی تخیلی که خوندم :) :) :) + ufo ها و به احتمال زیاد موجودات فضایی یه سری easter egg هستن توی این بازی،که باید چند تا کار ر و انجام بدید تا بتونید ببینیدشون،مثلا برای دیدن یوفو بالای mount chiliad باید اول بازی رو 100% کنید...... توش هم نمیشه،نزدیکش برید میزنه با آسفالت کف خیابون یکیتون میکنه :دی متوجه ufo هستم که کلا چیه اما خیلی برام جاله که تو این بازی هم استفاده شده. حتما روش خاصی هست که بشه رفت توشون. از این gta همه چی میشه... . رمز خون بی نهایت بزن ببین میشه روش نشست. تو gta iv از این دست موارد وجود داره ؟ ( کلی میگم ) البته به غیر از اون قلبه بزرگه :دی
manuelcalavera
28-09-2013, 23:11
المان یوفو ساخت برای اولین بار در زمان هیتلر.
و امریکا و روسیه و انگلیس باهم هماهنگ کردند و به المان حمله کردند و جنگ جهانی.
و اخر سه مثلث پیروز شدند و تکنولوژی یوفو را از المان دزدیدند.
و در اخر مردم بسیاری یوفو دیدند و گفتند بشقاب پرنده ها.
گزارشات بسیاری امد و رسانه ها پر شد.
این سه مثلث(امریکا-انگلیس-روسیه)گفتند چیکار کند که مردم نفهمند یوفو ها مال خودشونه؟
مدت کمی گذشت و این ها گفتند این یوفو ها مال ما نیستند و از فضا امده اند!
بزرگترین دروغ بشر بود…
مردم باور کردند و برخی نکردند.
باور دارندگان گفتند موجودات های مختلفی پیدا کردند از روسیه و امریکا و …
اما همگی را با تکنولوژی و دقت ساخته بودند.
اثار باستانی نیز دستکاری شده بود.
این باعث میشود که یوفو مانند بمب اتم مال همه نشود که این سه مثلث متحد اینده را با یوفو های قدرتمندشان نابود خواهند کرد.
زمین در سال های اینده مال سه متحد خواهد بود…
قضیه یوفو در این بازی فقط اسرار بازی است باید کشف کرد… تو اکثر سری بازیای GTA هم بوده
ضمن اینکه موضوع خیلی خنده دار بیان شده ( اگه ماهیتش همونقدر خنده دار نباشه ) ، باید بگم یو اِف او ، الماس کوه نور نیست که یکی بدزده بعد دیگه نداشته باشیش. وقتی یک تکنولوژی رو بهش برسی ، هزار جور Blueprint و این داستانا ازش نگه داری میشه ...
این توهم توطئه داره نابود میکنه بعضی از اقشار رو. شما اصن جدیشون نگیر دوست عزیز.
hnme_bnd
29-09-2013, 01:23
اقا این سایته فیکه؟
اینم ببینید جالبه:
چند جای معتبر خوندم که راکستار گفته بازی و برای PC منتشر میکنه اونم 22ی نوامبر!!!!
Gamespot رو خدا شفا بده ! حالا یه ویدئو درست کردن : 5 بازی open-world که بهتر از GTA V در برخی چیزها عمل کرده اند!
دانلود کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
دیگه رسمن شورشو دراوردن ! Saints Row بهتر از GTA V عمل کرده تو فلان چیز ....واقعا مسخرس!
بهترین صحنش هم اینه :
دمت گرم عالی بود حسابی خندیدم اگه بازم بود بزار حال کنیم:n02:
ممنونم
Gamespot رو خدا شفا بده ! حالا یه ویدئو درست کردن : 5 بازی open-world که بهتر از GTA V در برخی چیزها عمل کرده اند!
دانلود کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
دیگه رسمن شورشو دراوردن ! Saints Row بهتر از GTA V عمل کرده تو فلان چیز ....واقعا مسخرس!
هرچقدر بیشتر همش میزنن بیشتر گند کارشون همه جارو می پیچه:n08:بابا گیم اسپات بیخیال جون من حالا اومدی یه غلطی کردی عیب نداره بخشیدیمت به جای این کارا بیا مرد و مردونه بگو اشتباه کردم:n06:
Mool Tee
29-09-2013, 15:24
جدی میرید این ویدئو های گیم اسپات رو میبینید ؟ این سایت حتی بلد نیست نمره بده ! خدایی ولش کنید خیلی خیلی ببخشیدا سایتش خیلی اوسه!:n24:
جدی میرید این ویدئو های گیم اسپات رو میبینید ؟ این سایت حتی بلد نیست نمره بده ! خدایی ولش کنید خیلی خیلی ببخشیدا سایتش خیلی اوسه!:n24:
دقیقا برای این حرف شما هم یک ویدیو گذاشته که میگه چرا به بازی 9 داده. توی این ویدیو وقتی کامنت های بقیه رو میخونه که به سایت ف-ح-ش میدن خیلی خنده داره. دلیلهاش هم تا حدودی قانع کننده هست.
ببینید بد نیست
سلام
من مرحله ایی که باید برم سه تا ماسک بخرم رو انجام دادم ولی الان هیچ ماموریت اصلی تو نقشه نیست و همش اون بالا صفحه این پیغام رو میده
hide a vehicle in a discreet location to be used as a getaway vehicle
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
Turok-71
29-09-2013, 19:21
سلام
من مرحله ایی که باید برم سه تا ماسک بخرم رو انجام دادم ولی الان هیچ ماموریت اصلی تو نقشه نیست و همش اون بالا صفحه این پیغام رو میده
hide a vehicle in a discreet location to be used as a getaway vehicle
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
سوالای مربوط به ماموریتو اسپویلر کن!
1- شما باید سوییچ کنی به فرانکی و یه ماشین سواری ترجیحا سریع بدزدی
2- ماشینو ب نقطه ای که توی نقشه به رنگ آبی در اومده(زیر پل) ببری
3- با موبایل با مایکل تماس بگیری(دوتا گزینه واسه تماس هست اونی که طولانی تره رو بگیر،اسمش یادم رفته)
5- از ماموریت لذت ببر:n26:
Mool Tee
29-09-2013, 20:37
دقیقا برای این حرف شما هم یک ویدیو گذاشته که میگه چرا به بازی 9 داده. توی این ویدیو وقتی کامنت های بقیه رو میخونه که به سایت ف-ح-ش میدن خیلی خنده داره. دلیلهاش هم تا حدودی قانع کننده هست.
ببینید بد نیست
باز هم هیچ حرفی خواصی نداشت بزنه ! اومده میگه مردم بلد نیستن ما بلدیم بعدش 9 خیلی خیلی عالیه ! تو برمیداری به هر بازی 9 میدی بعد به اینم 9 میدی ! اگه تاحالا 5 تا هم 9 نداده بود چیزی نمیگفتن مردم ! IGN هم صد درصد خیلی بهتر از این Gamespot هست ! هیچ وقت نامردی نمره نمیده و دل گیمرا رو نمیشکنه دمش گرم !:n11: باید هر بازی رو در زمان خودش حساب کنی ! GTA IV 2 سال پیش 10 بوده اینم برای زمان حال 10 هست ! نه اینکه 40 تا بازی با این سبک وجود داره اگرم باشه مال خود R* هست ! بازی بشدت فوق العاده هست ! اگه خیلی گیم اسپات مشکل داره میتونه نمرشو از 100 بکنه که مشکل پیش نیاد ! منم اگه بودم همون کامنت هایی رو که خوند میزاشتم ! منم اصلا فرد تعصبی نیستم بازی که بد باشه بده ! ViVa IGN :دی
بابا داستانو لو ندید دیگه یکی چند صفحه پیش یکی ب اخر بازی اشاره کرد ادم دلش نمیاد دیگه بازی کنهاعصابم خورد شده
من شهرستان کاشان هستم GTA V نمیدونن چیه :DDDD
سلام
دوستان چطوری میشه بازی رو بعد از هر مرحله بصورت دستی save کرد؟
قابلیت auto save رو برداشتم تا اگر برادرم بازی میکنه و تو مراحل میره save نشه.
Leon-117
30-09-2013, 15:32
سلام
دوستان چطوری میشه بازی رو بعد از هر مرحله بصورت دستی save کرد؟
قابلیت auto save رو برداشتم تا اگر برادرم بازی میکنه و تو مراحل میره save نشه.
سلام.
میتونی بروی توی خونت و بخوابی(بری کنار تخت و بعد دکمهای که نشون داده میشه رو بزنی)
یا اینکه از توی گوشیت quick save رو انتخاب کنی...........
سلام.
میتونی بروی توی خونت و بخوابی(بری کنار تخت و بعد دکمهای که نشون داده میشه رو بزنی)
یا اینکه از توی گوشیت quick save رو انتخاب کنی...........
ممنون.:n27:
با گوشی چطوری سیو میشه؟با کدوم دکمه؟کنسولم PS3 هست
emad_rowan
30-09-2013, 18:46
کاش واسه pc هم بیاد !
عجب جمله ی جدیدی! شگفتا :n02:(ناراحت نشید)
---------------------------------------------------------------------------------
من تقریبا دیگه به انتهای بازی رسیدم یک مدتی هست خیلی سعی میکنم با سرعت کمتر مراحل برم.... چون خیلی برای این بازی انتظار کشیدم حیفه زود تمومش کنم
البته یک خوبی دیگه انتشار شدن fifa 14 که گهگاهی هم سمت اون میرم
پیشنهاد میکنم برید ماشینتون رو توی los santos custoums اسپرت(سفارش سازی) کنید. بعد بزارید توی گاراژ سیو کنید. خیلی حال میده با ماشینی ولگردی کنید که یک نفر هم توی شهر به این بزرگی ندارش...
یک پیشنهاد دیگه برید روی دست فرانکلین (ترجیحا چپ) یک خالکوبی خفن بندازید... بعد یک رکابی مشتی بپوشید راه بیفتین توی شهر...ابهتش سه برابر میشه. یادتون باشه فقط یک دستش
اخرین پیشنهاد اینه که اگه توی سراسر شهر جایی به ترور بی احترامی شد از جون طرف نگذرید به هر قیمتی که شده حتی پلیس 5 ستاره باز هم بکشیدش... واسه ترور خوبیت نداره کسی جرات کنه بهش بد و بیراه بگه
:n05::n05:
Leon-117
30-09-2013, 20:08
ممنون.:n27:
با گوشی چطوری سیو میشه؟با کدوم دکمه؟کنسولم PS3 هست
از روی دسته دکمه بالا رو بزن،بعد گوشی رو میاره بالا :دی
7 تا گزینه توی گشوی موجوده که میشه انتخاب کرد،مثل contacts,messages,emails و ....)یکی از گزینه ها quick save هست که با این میشه بازی رو سیو کرد.......
bigarash
01-10-2013, 00:16
آهای شماهایی که دارین اینو بازی میکنید و لذت می برید، کوفتتون بشه ایشاللا!
نه نه شوخی بود برید حال کنید! :دی
Turok-71
01-10-2013, 00:29
رادیو چطور عوض میشه؟
با D-Pad،،سمت چپ!
+
امشبو فقط ب گشت و گذار پرداختم و لباس،اسلحه،ماشین و مدل مو اینا عوض کردم!
فقط این همه هزینه ی یه ماشین کردم و خیلی خوب Tunـش کردم ولی سیو نشد،خیلیا هم به راکستار خرده گرفتن بابت این قضیه که ماشینا همینجوری تو نقشه گم میشن...حیفه واقعا...
اینو همینجوری تیون کردم زدم بقل هر عابری رد میشد میگفت نایس کار و فلانو ...یه جایی هم نزدیک بود ازم بدزدنش نالوتیا سریع رفتم واسش یه گاراژ خریدم : دی
linuxx2011
01-10-2013, 04:20
این Hen house توی نقشه که عکس یه خونس و یه دلار و نشون میده واسه چیه؟
الکی رفتم اینجا پولامو خورد و فقط یه اس ام اس واسم فرستاد!!
اینو همینجوری تیون کردم زدم بقل هر عابری رد میشد میگفت نایس کار و فلانو ...یه جایی هم نزدیک بود ازم بدزدنش نالوتیا سریع رفتم واسش یه گاراژ خریدم : دی
فکر کنم با گوششیشون هم عکس میگیرن
REZAHOSEYNGANI
01-10-2013, 14:00
آقا خونه هم میشه خرید؟!
+
این سری مخلوطی از gta sa و ivهستش
ولی امکاناتش کمتر از sa هست
اسلحه ها کمتر شده
نقشه کوچیک تر شده
داستان هم من چیزی ازش نفهمیدم!
تا آخر بازی رفتم
در کل خوب بود
نسخه بعدی کی میاد؟
سال 2017؟:n02:
هر 4 سال یک بار gta میاد!
+
دوستان با فرانکلین برید توی شهر بیابانی بعد یه جا هست واسه تیونینگ ماشین
اگر بخریدش مجانی ماشین ها تون رو میتونید تیونینگ کنید!
قیمتش 300 هزار دلاره
amin 2010
01-10-2013, 14:39
+این سری مخلوطی از gta sa و ivهستشولی امکاناتش کمتر از sa هستاسلحه ها کمتر شدهنقشه کوچیک تر شدهWhat !?(با لحن فرانكلين خوانده شود) نقشه كوچيكتر شده ؟
manuelcalavera
01-10-2013, 15:18
نقشه کوچیک تر شده
نخیر. اون موقع شما کوچیک بودی، نقشه به نظرت بزرگ میومده :n09:
@آرمین : Wha ؟ :n02:
كسي رو ايكس باكس آنلاين بازي مي كنه خبر بده .
REZAHOSEYNGANI
01-10-2013, 19:03
What !?(با لحن فرانكلين خوانده شود) نقشه كوچيكتر شده ؟
خب 1 شهره دیگه!:n02:
همیشه gta چند تا شهر بودش
عجیبه که من اصلا نمی تونم از بازی لذت ببرم :|
این حس رو من موقعی که IV منتشر شده بود هم داشتم و به زحمت و به زور تونستم IV رو تموم کنم.
الان هم سر V دقیقا به همین شکل، طوری که فقط یک ساعت میتونم بازی کنم و اروم اروم خسته میشم و از بازی میام بیرون :|
هیچ حسی نسبت به هیچ نکته ای از بازی ندارم.
من بیشتر از همه دیوانه گشت و گذار در این سری بودم و تمامی کوچه پس کوچه های قسمت های قدیمی رو حفظ بودم اما اینجا...:|
شاید چون احساس تکرار می کنم همچین حسی دارم، احساسی که دقیقا از IV در من به وجود اومد
تکرار یک روند همیشگی، رسوندن اقای X از مکان B به مکان A
تکرار یک سرقت از یک مغازه یا از یک بانک ولی همون بیس، کاری که در GTA III هم انجام دادیم در Vice City هم انجام دادیم کلا در همه قسمت ها انجام دادیم.
نه ستاره پر کردن ها میچسبه نه انجام تنیس یا ورزش های جانبی
ماموریت فرعی بازی منو یاد یکی از ماموریت های فرعی اسکاریم انداخت که یک زنی یک داروی گیاهی می خواست که از بد روزگار ان گیاه درست پشت خونش بود :|
نه ادم له کردن بهم حال میده و نه توجه به دیالوگ های سرتاپا فوحش
هیچ حس کنجکاوی در بازی ندارم، حسی که بدونم زیر پل چی هست یا این ماشین چه سرعتی داره یا اصلا این مسیر به کجا منتهی میشه.
هیچ حسی نسبت به زنده موندنم ندارم و مهم نیست فوق از یک بیمارستان نزدیک شروع میکنم.
هیچ لذتی نسبت به رسوندن خودم به بالاترین طبقه یک ساختمان ندارم :|
در واقع نکته قوت GTA در من تبدیل به بی تفاوتی شده و این طور پیش بره شاید نتونم نمره 9 و یا بالاتر از 9 بهش بدم :|
ali_agha1981
01-10-2013, 19:38
این حس رو من موقعی که IV منتشر شده بود هم داشتم و به زحمت و به زور تونستم IV رو تموم کنم.
الان هم سر V دقیقا به همین شکل، طوری که فقط یک ساعت میتونم بازی کنم و اروم اروم خسته میشم و از بازی میام بیرون :|
من بیشتر از همه دیوانه گشت و گذار در این سری بودم و تمامی کوچه پس کوچه های قسمت های قدیمی رو حفظ بودم اما اینجا...:|
شاید چون احساس تکرار می کنم همچین حسی دارم، احساسی که دقیقا از IV در من به وجود اومد
تکرار یک سرقت از یک مغازه یا از یک بانک ولی همون بیس، کاری که در GTA III هم انجام دادیم در Vice City هم انجام دادیم کلا در همه قسمت ها انجام دادیم.
ماموریت فرعی بازی منو یاد یکی از ماموریت های فرعی اسکاریم انداخت که یک زنی یک داروی گیاهی می خواست که از بد روزگار ان گیاه درست پشت خونش بود :|
هیچ حس کنجکاوی در بازی ندارم، حسی که بدونم زیر پل چی هست یا این ماشین چه سرعتی داره یا اصلا این مسیر به کجا منتهی میشه.
هیچ حسی نسبت به زنده موندنم ندارم و مهم نیست فوق از یک بیمارستان نزدیک شروع میکنم.
در واقع نکته قوت GTA در من تبدیل به بی تفاوتی شده و این طور پیش بره شاید نتونم نمره 9 و یا بالاتر از 9 بهش بدم :|
پیشنهاد میکنم سریعا به نزدیک ترین پزشک محل مراجعه کنید...:n02:
شما به بیماری GTA زدگی دچار شده اید...این بیماری جدیدا اومده خیلی هم ناشناخته است و خطرناک....:n09:
.یه دوره درمان کوتاه مدت داره ، میگذرونی بعدش میتونی از بازی نهایت لذت رو ببری..:n10:
amin 2010
01-10-2013, 19:59
البرز چيكار كنيم اعتبار بازي رفت زير سوال ؟:n02:
به جان خودم من لحظه شماری می کردم تا بیاد با این حرفای دوستمون کلا از زندگی زده شدم
نه اقا اميدت به خدا باشه :n02: شايعست اين حرفا :n14:
@پارسا
جواب شما برادر گرامي رو با what هاي قطعه ي thrift shop برادرِ ارزشيمون ، جناب macklemore ميدم
به قول حميدمون موفق باشي:n02:
aligoodbeh
01-10-2013, 20:03
به جان خودم من لحظه شماری می کردم تا بیاد با این حرفای دوستمون کلا از زندگی زده شدم
جالبه شما نبودید که می گفتید خدا نکنه جی تی آی بازی فوتبال بیاره وگرنه پی اس و فیفا باید بکشند کنار:n02:چی شده که زانوی غم بغل گرفتید.مثل ما درد جی تی آی نکشیدید آخه.سعی کنید چند روز بازی نکنید و به جاش برید saint row یا بازی اوپن ورلد دیگه بازی کنید:n09: اون موقع نظرتون نسبت به بازی کلا عوض میشه و میشین مثل روز اولش:n16:
Mool Tee
01-10-2013, 20:57
من با دوستمون یعنی شما موافقم ! من خودم هرچی GTA اومده بازی کردم از اون 1 اش که از بالا بود و فقط 4 تا کار اصلی انجام میداد اگه یادتون باشه و تا این ! من اینو قبول دارم که بازی خیلی پیشرفت داشته ولی یه جورایی یکم خسته کننده هست !
کارهایی که مثلا تو قبلی انجام میدادیم تو این هم میشه انجام داد ولی یجورایی تو قبلی ها بیشتر به ادم حال میداد در صورتی که کار های ساده ای بودن ! مثلا من تو Vice City یه Deadly برمیداشتم و ساعت ها میزدم همرو میکشتم و بعد تانک میگیرفتم و کلا شهرو داغون میکردم که تا 3 4 ساعت از پای بازی پا نمیشدم !
ولی قبول دارم این نسخه بهترین نسخه ای هست که تا به حال از GTA منتشر شده
داداش شما نگران نباش بازی به شدت زیباس انقدر حال میکنی که فکرش نمیکنی ! ;) هر کسی سلیقه داره !
جالبه شما نبودید که می گفتید خدا نکنه جی تی آی بازی فوتبال بیاره وگرنه پی اس و فیفا باید بکشند کنار:n02:چی شده که زانوی غم بغل گرفتید.مثل ما درد جی تی آی نکشیدید آخه.سعی کنید چند روز بازی نکنید و به جاش برید saint row یا بازی اوپن ورلد دیگه بازی کنید:n09: اون موقع نظرتون نسبت به بازی کلا عوض میشه و میشین مثل روز اولش:n16:
اره خودم بودم و همراه اون خیلی چیزهای دیگه گفته بودم که ولی نمی دونم چرا کسی دکتری پیشنهاد نکرد و از اعتبار بازی صحبتی نکرد! :n02:
saint row رو من بازی کردم در نوع خودش عالی هستش ولی خودش جز زیرشاخه های مکتب GTA محسوب میشه!
البته پیشنهادتون رو عملی کردم و چند روزی سراغش نرفتم ولی باز همون احساس رو دارم ، احساس کم تنوع بودن رو نسبت به بازی دارم، یک حس تکرار که این منو زده میکنه.
پیشنهاد میکنم سریعا به نزدیک ترین پزشک محل مراجعه کنید...:n02:
شما به بیماری GTA زدگی دچار شده اید...این بیماری جدیدا اومده خیلی هم ناشناخته است و خطرناک....:n09:
.یه دوره درمان کوتاه مدت داره ، میگذرونی بعدش میتونی از بازی نهایت لذت رو ببری..:n10:
یکی از بچه ها رفته بود برگشت گفت دکتره خودش داشت GTA بازی می کرد، وقتشو نداره. :دی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.