مشاهده نسخه کامل
: Grand Theft Auto V
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
11
12
13
14
15
16
erfan90ir
20-12-2013, 16:05
دیروز توی خونه داشتم بازیو می رفتم یه جا به یه صحنه ای از بازی رسیدم که خیلی تابلو بود و سریع از بازی اومدم بیرون! :دی
کلا اصلا نمیشه جلوی خانواده این بازیو رفت و فقط تنهایی میشه
حالا باز لحن صحبت هاشون مهم نیست ولی صحنه ها رو دیگه نمیشه کاری کرد :دی
gta از اول تا حالا هیچوقت خانوادگی نبوده
رو جلد بازی هم زده +15 +18 +25
saeedsh7j
20-12-2013, 16:13
کریسمس هم داره میاد و از نسخه pc خبری نیس
ardal 254
20-12-2013, 16:23
کریسمس هم داره میاد و از نسخه pc خبری نیس
ما هم منتظریم والا
EhsanCPU
20-12-2013, 18:28
یه سوال :question:
با نرم افزار شبیه ساز Xbox 360 Emulator میشه بازی GTA V رو روی کامپیوتر اجرا کرد ؟
کسی تا حالا امتحان کرده ؟
dverbame
20-12-2013, 21:01
با نرم افزار شبیه ساز Xbox 360 Emulator میشه بازی GTA V رو روی کامپیوتر اجرا کرد ؟
فک نکنم جواب بده... امولاترش کجاست ؟ لینک دارید که معتبر باشه نرم افزارش
تازه مبدل های پی اس 2 هر چی هم سیستم بالا بود با یه عالمه لگ و مشکل و بند و بساط اجرا میشد.. برای ایکس باکس اونم برای همچین بازی سنگینی فکر نکنم بشه اجراش کرد به این راحتی ها :n03:
jahangir1400
20-12-2013, 21:31
من امتحان نکردم ولی اگه همچین چیزی میشد مثه بمب صدا میکرد و همه استفاده میکردن و بازی های انحصاری Xbox بی معنی میشد، یه مدت هم میگفتن که روی ویندوز 8 میشه اما الکی بود.
ویرایش:
بعد از این پست به سرم زد برم امتحانش کنم! دانلودش کردم، از اینکه آنتی ویروس به عنوان ویروس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2aa0c6bb2244ef/analysis/) شناختش که بگذریم بعد از اجرای برنامه برای فعال کردن برنامه حواله میکنه آدمه به سایت خارجی که یا باید یه برنامه یا بازی از سایتای خاجی بخریم که نمیشه! نوشته باید همه این کارارو بکنی تا برنامه فعال بشه، منم گفتم برو بابا حال داری:n02: کلا سرکاریه ، اگر هم بشه فکر نمیکنم مثل یه بازی مخصوص PC یا مثل Xbox حال بده اونم بازی ای مثل GTA V
Spaniuly
21-12-2013, 08:50
دیروز توی خونه داشتم بازیو می رفتم یه جا به یه صحنه ای از بازی رسیدم که خیلی تابلو بود و سریع از بازی اومدم بیرون! :دی
کلا اصلا نمیشه جلوی خانواده این بازیو رفت و فقط تنهایی میشه
حالا باز لحن صحبت هاشون مهم نیست ولی صحنه ها رو دیگه نمیشه کاری کرد :دی
ایولا داش وحید:n02: بساط لحو لعب رو راه انداختی پس... مثه اینکه واقعا می خوای چیر کنی:n02:
این بازی پره از صحنه و چیزای ماور التابلوعیه من توی مغازه نمی تونم درست حسابی نگهاه کنم بعضا سینماتیکاشو از دست میدم.
برو حال GTA V می کن و مگو چیست حال که سرمایه جاودانیست حال
چنین چیزی موجودیت خارجی نداره... این ننه مرده ها تو PS2 ش موندن و خبری هم از Emulator XBOX نشد، چه برسه به امولاتور 360!
amir_k2m
23-12-2013, 20:27
دوستان میشه یکی واسم از جایی که با فرانکلین یه ماشین میدزده بعد باید یه جاهایی بره از اونجا با مایک تماس بگیره سیوش رو بزاره؟بعد از این مرحله میخوام سخته نمیتونم برم
xbox360
linuxx2011
24-12-2013, 04:07
هنوز تاریخ عرضه نسخه pc مشخص نشده؟؟
Spaniuly
24-12-2013, 10:23
دوستان میشه یکی واسم از جایی که با فرانکلین یه ماشین میدزده بعد باید یه جاهایی بره از اونجا با مایک تماس بگیره سیوش رو بزاره؟بعد از این مرحله میخوام سخته نمیتونم برم
xbox360
اینکه میگی دو بار اتفاق می افته سری اول یا سری دوم؟
در ضمن شما سیو گیم رو بخوای کانورت کنی سخت تر از مرحله رد کردنه! سیو گیم ها باید با هورایزن کانورت بشن تازه باید کنسولتون هم جی تگ باشه
هنوز تاریخ عرضه نسخه pc مشخص نشده؟؟
نه دوست عزیز
راستی کی قرار واسه پی سی ییاد؟؟:n02:
می خوام شما کنسول بازارو یه خورده اذیت کنم:n10:
MUSK£T££R
24-12-2013, 22:16
به نقل از آمازون این بازی برای PC منتشر میشه ...!
تاریخ معرفی بیستو چهارم همین ماه و تاریخ انتشار 3/12 سال آینده ...!
اما با این صحبتها نمیشه مطمئن بود که نسخه ی pc بازی Gta v به زودی منتشر می شه اما احتمال منتشر شدن این بازی برای pc در اوایل سال 2014 بسیار زیاده..!
آمازون چند وفت پیش خبر از انتشار چندین بازی از جمله Mortal Kombat رو برای pc اعلام کرد که همینطورم شد و آون بازی ها برای Pc منتشر شدن با این وجود باید گفت که Pc بازها باید امیدوار باشند...!:42:
jahangir1400
24-12-2013, 22:39
اومدنش که میاد شکی نیست، 24 ام هم همین امروزه البته به وقت us که تا فردا صبح وقت هست، اگه تایید بشه که دمش گرم وگرنه که روی تاریخ عرضه هم نمیشه حساب کرد، اگرجه همون موقع ها باید باشه
MUSK£T££R
24-12-2013, 22:58
آره تا فردا معلوم میشه ...!
اگه معرفی شه از این به بعد همیشه گفته های آمازونو قبول میکنم حتی اگه بگه کلاغ سفیده ...:n04:
jahangir1400
24-12-2013, 23:22
ما که چشممون به صفحه newswire راکستاره:n09: واسه کریسمس یه هدیه واسه بخش آنلاین گذاشته که بازی برفی میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته عکس اول یه gif به حجم 26 مگ! بود که برف میبارید که به خاطر رعایت حال کاربران ایرانی با نت محدود نذاشتم:n02:
EhsanCPU
24-12-2013, 23:38
ما که چشممون به صفحه newswire راکستاره:n09: واسه کریسمس یه هدیه واسه بخش آنلاین گذاشته که بازی برفی میشه
البته عکس اول یه gif به حجم 26 مگ! بود که برف میبارید که به خاطر رعایت حال کاربران ایرانی با نت محدود نذاشتم:n02:
چه کیفی داره تو برف روندن ماشین GTAV
البته با PC و موس و کیبورد :n02:
MUSK£T££R
25-12-2013, 00:36
چه کیفی داره تو برف روندن ماشین GTAV
البته با PC و موس و کیبورد :n02:
با دسته مایکرو سافت حالش بیشتره ...!
jahangir1400
25-12-2013, 00:57
با دسته مایکرو سافت حالش بیشتره ...!
کاملا مخالفم :n02: تسلطی که آدم با موس و کیبرد داره اصلا قابل مقایسه نیست با دسته، مخصوصا تیراندازی و کنترل دوربین تو رانندگی اونم توی بازی ای مثل GTA ، انگار آدم با تمام بدنش در ارتباط با بازیه، البته این نظر منه و هرکس سلیقه ای داره
soheilnouri
25-12-2013, 15:06
دوستان ببخشید اگر سوالم خیلی مبتدیانه است چون تازه از بیکاری شروع کردم.این بازی چطوری سیو میشه؟
Spaniuly
25-12-2013, 23:49
دوستان ببخشید اگر سوالم خیلی مبتدیانه است چون تازه از بیکاری شروع کردم.این بازی چطوری سیو میشه؟
بازی هم آئوتو سیو داره هم توی سیف هاوس میشه سیو کرد و هم می تونی گوشی موبایلت رو دربیاری و گزینه کوئیک سیو رو بزنی به همین راحتی...
soheilnouri
26-12-2013, 01:36
من اول اول بازي بودم تا قبل از تيتواژ ابتدايي ..تتبتراژ هم اومد رفت رو يه كاراكتر سياه..برق رفت ولي باز از ٩ سال قبل شروع شد
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
jahangir1400
26-12-2013, 21:36
آمازون خدا بگم چیکارت نکنه که دل مارو خوش کردی:13:دیگه فقط باید صبر کرد خود راکی تائید کنه، البته طول کشیدن عرضه بازی واسه PC میتونه یه جنبه خوب هم داشته باشه که عجله ای نیست و یه بازی خوب و با کیفیت و کم باگ بده
ardal 254
27-12-2013, 15:59
آمازون خدا بگم چیکارت نکنه که دل مارو خوش کردی:13:دیگه فقط باید صبر کرد خود راکی تائید کنه، البته طول کشیدن عرضه بازی واسه PC میتونه یه جنبه خوب هم داشته باشه که عجله ای نیست و یه بازی خوب و با کیفیت و کم باگ بده
از دست راک استار من که دق میکنم اخرش. بابا یه نگاهی هم به پی سی بازا بنداز
jahangir1400
28-12-2013, 01:33
لیست شدن نسخه PC توسط سایتهای:
آمازون فرانسه و آلمان،IGN ، up1، Gameseek، Zavvi ،وب سایت رسمی E3
صحبت انویدیا درباره نسخه PC (البته بعدش تکذیب کرد)
صحبت اینتل مبنی بر اینکه کسی پول زیادی داده که این بازی برای PC نیاد اما بی تاثیر بوده و عرضه خواهد شد.
وجود کد های مخصوص به نسخه PC (و PS4) در نسخه های کنسولی
کد های نسخه PCدر درایورهای هر دو شرکت انویدیا و اي ام دی
اعلام عرضه نسخه PC در سه ماهه اول 2014 توسط سایت معتبر Eurogamer
آگهی استخدام راکستار از افراد واجد شرایط برای پورت یک بازی برای PC
تمام اینارو که آدم کنار هم میذاره میبینه امکان اینکه برای PC عرضه نشه نزدیک به صفره، اگر هم راکستار نمیخواست واسه PC بده نمیگفت ما الان نمیتونیم راجب نسخه PC صحبت کنیم، در حالی که روش راکستار تو نسخه های قبلی هم همین بوده.
خواهشا حرف هوایی نزنید با دلیل و مدرک بگین
mohammad1196
28-12-2013, 07:47
آمازون : نسخه PC بازی GTA V در تاریخ ۲۲ مارچ عرضه می شود!!!
بنابر گزارش اختصاصی سینماباکس، به تازگی از سوی آمازون خبری جدید در مورد تاریخ انتشار بازی GTA V برای pc شده است که این خبرهنوز هیچ رسمیتی ندارد و فعلا به صورت شایعه است آمازون در این متن ذکر کرده است :به آمازون چت خوش آمدید. من Fatima هستم.با توجه به اطلاعات ما نسخه PC بازی GTAV در تاریخ ۱۲/۲۴ معرفی و در تاریخ ۰۳/۱۲ در آمریکا منتشر می شود.سایت آمازون تا به حال نسخه pc عنوان های بسیاری را درست پیش بینی کرده است و میتواند این خبر نیز صحت داشته باشد ولی تا راکستار رسما خودش تایید نکند طرفداران آرام نمیگیرند .تصویر زیر متن خبر است که نمیتوان به تصویری اعتماد کرد میتواند یک تصویر ساختگی از پشتیبانی آمازون برای جوسازی باشد!!! من به شخصه امیدوارم واقعیت داشته باشد چون واقعا این بازی ارزش این همه انتظار را دارد نظر شما چیست ؟
PORSCHE 911
28-12-2013, 22:56
تمام اینارو که آدم کنار هم میذاره میبینه امکان اینکه برای PC عرضه نشه نزدیک به صفره، اگر هم راکستار نمیخواست واسه PC بده نمیگفت ما الان نمیتونیم راجب نسخه PC صحبت کنیم، در حالی که روش راکستار تو نسخه های قبلی هم همین بوده.
یک مورد رو فراموش نکنید،
هر بازی به محض اینکه نسخه پی سی ش وارد بازار شد، فورن نسخه کپیش هم پخش شد! البته نسخه های کنسولی هم بازی کپی دارن ولی درصد امار نشون میده که امار دانلود بازیهای کپی pc از نسخه کپی کنسولی بیشتره! دلیلشم واضح هست، چون 1- قانون کپی رایت pc رو زاحتتر میشه دور زد(با کرک های متفاوت) ولی کنسول به دلیل طریق خاص اپدیت، رجیون بندی بازیها و ... یکم سختتره، 2- خوب مسلما الان تو هر خونه ای یک pc وجود داره، پس" قابل دسترس بودن"
دلیله دیگه اینکه، راکاستار با اینکارش، هم فروش کنسولهای بازی رو بالا میبره هم فروش نسخه بازی کنسولی خودشو، چون با اینکار عاشقانه gta باید یا صبر کنن یا برن یک کنسول تهیه کنن! که مسلما اگر عاشق این بازی باشن، حتما کنسول تهیه میکنن تا اینکه بخوان برای نسخه pc صبر کنن، و راکستار هم داره به این قضیه دامن میزنه تا دارندگان pc کاملا دلسرد بشن! و برن سراغ نسخه های کنسولی بازی و خرید خود کنسول
( پس:فروش کنسول بیشتر= خرید بازی بیشتر)
ولی جدی نگیرید، راکستار بعد اینکه نسخه های ps3-ps4 xbox 360 one رو فروخت و جیبش کاملا پر پول شد، حتما نسخه های pc هم تولید میکنه، تا امار دانلود+ فروش نسخه pc ش رو هم بالا ببره،
در واقع راکستار میدونه که بیشتر کاربران نسخه pc این بازی رو به خاطر اینکه میشه بیشتر روش مانور داد ترجیح میدن به نسخه کنسولی! برای اینکه امار فروشش رو تا هنوز بازار کنسول داغه خراب نمیکنه!:n02:
راستی من جای جت پک رو پیدا کردم، توی یک برج بلنده:n19:
EhsanCPU
29-12-2013, 01:16
یه سوال از دوستانی که XBOX 360 بازی میکنن
XBOX 360 قابلیت اتصال موس و کیبورد را داره :question:
jahangir1400
29-12-2013, 01:33
یه سوال از دوستانی که XBOX 360 بازی میکنن
XBOX 360 قابلیت اتصال موس و کیبورد را داره :question:
این وسیله هست
اما اینکه آیا تو ایران هست یا اینکه با همه بازی ها سازگاره یا نه نمیدونم
mohammad.m.amiri
01-01-2014, 12:31
سلام من این بازی رو برای ایکس باکس 360 گرفتم حافظه ی داخلی ایکس باکس من پر هستش من قصد دارم سی دی اول این بازی که نیاز به نصب داره رو روی فلش نصب نم برای این کار فلشم رو میزنم به ایکس باکس تنظیمات مربوط به فلشم رو انجام میدم بعد سی دی رو میزارم تو دستگاه نصب بشه و ازم می پرسه کجا میخوای نصب کنی میزنم رو فلش اما هرچی می زنم رو فلش مثل این که قبول نمیکنه در ضمن فلش من 8 گیگ هستش تورو خدا راهنماییم کنید
:n01:
:n02::n01:
Karistias
01-01-2014, 14:36
سلام من این بازی رو برای ایکس باکس 360 گرفتم حافظه ی داخلی ایکس باکس من پر هستش من قصد دارم سی دی اول این بازی که نیاز به نصب داره رو روی فلش نصب نم برای این کار فلشم رو میزنم به ایکس باکس تنظیمات مربوط به فلشم رو انجام میدم بعد سی دی رو میزارم تو دستگاه نصب بشه و ازم می پرسه کجا میخوای نصب کنی میزنم رو فلش اما هرچی می زنم رو فلش مثل این که قبول نمیکنه در ضمن فلش من 8 گیگ هستش تورو خدا راهنماییم کنید
عزیز فلشت حداقل باید 16gb باشه چون فلش 8gb دقیقا 8 گیگش قابل استفاده نیست واینکه بین 16 و 8 هم فلش نداریم مجبوری 16gb بگیری.
EhsanCPU
07-01-2014, 14:37
2 تا سوال در مورد GTAV از دوستای عزیز داشتم
شهر بازی GTAV مثل نسخه های قبلی متروکه هست ؟؟؟ و GTAV استادیوم فوتبال هم داره ؟؟؟
Spaniuly
08-01-2014, 00:36
2 تا سوال در مورد GTAV از دوستای عزیز داشتم
شهر بازی GTAV مثل نسخه های قبلی متروکه هست ؟؟؟ و GTAV استادیوم فوتبال هم داره ؟؟؟
از اونجایی که شهربازی محل بازی کودکان هست و کودک هم کلا توی بازی GTA جایی نداره... من شهربازی و فضای سبز ندیدم توی سان آندریاس جدید... اون قضیه هم که می گفتن سان آندریاس جدید 5 برابر لیبرتی IV هست یه شایعه گنده بود محیط بازی حتی از لیبرتی IV کوچیکتره. استادیوم فوتبال که نه ولی تنیس و گلف داره خیلی هم باحاله
سلام..بچه ها برای انلاین بازی کردنش اپدیت gta v رو کپیخور شدن دستگا تاثیر میذاره؟و اپدیت ورژن خود دستگا اتومات شرو میشه یا پیغام میده اولش؟:n01:
قربون بچه ها باحال فروم
FOURTH RETURN
10-01-2014, 12:17
از اونجایی که شهربازی محل بازی کودکان هست و کودک هم کلا توی بازی GTA جایی نداره... من شهربازی و فضای سبز ندیدم توی سان آندریاس جدید... اون قضیه هم که می گفتن سان آندریاس جدید 5 برابر لیبرتی IV هست یه شایعه گنده بود محیط بازی حتی از لیبرتی IV کوچیکتره. استادیوم فوتبال که نه ولی تنیس و گلف داره خیلی هم باحاله
سان آندریاس جدید چیه؟ منظورت این بازیه؟ محیط این از iv کوچکتره؟؟؟؟:n04:
aligoodbeh
10-01-2014, 12:39
یعنی واقعا فضاش کوچیکتر از iv هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n03: این همه تبلیغات پس چی شد؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Spaniuly
10-01-2014, 13:03
سان آندریاس جدید چیه؟ منظورت این بازیه؟ محیط این از iv کوچکتره؟؟؟؟:n04:
بله شدیدا معتقدم شهر سان آندریاس از لیبرتی IV کوچیکتر هست نهایتا باهاش مساوی میشه ولی اونجه که بدون شک میشه بهش مطمئن شد یک چیزه سان آندریاس GTA V 5 برابر که سهل حتی دو برابر هم نیست شما فرض کن توی فرودگاه هستی (فرودگاه توی جنب غربی ترین نقطه شهر هست) شما بخوای به شمال شرق نقشه بری (حومه شهر) با یه دوج اس آر تی 4 دقیقه ای می تونی برسی به شمال غربی ترین نقطه نقشه شایدم 5 یا شش دقیقه ولی شما حساب کنید با اینفرنوس توی GTA IV نمی تونستید قطر نقشه رو توی این تایم طی کنید چطور شد 5 برابر شد سان آندریاس من نمی گکم کوچیکه ولی 5 برابر نیست مگه اینکه بعدا توی دی ال سی چیزی باز بشه مناطق جدید
jahangir1400
10-01-2014, 20:01
بله شدیدا معتقدم شهر سان آندریاس از لیبرتی IV کوچیکتر هست نهایتا باهاش مساوی میشه ولی اونجه که بدون شک میشه بهش مطمئن شد یک چیزه سان آندریاس GTA V 5 برابر که سهل حتی دو برابر هم نیست شما فرض کن توی فرودگاه هستی (فرودگاه توی جنب غربی ترین نقطه شهر هست) شما بخوای به شمال شرق نقشه بری (حومه شهر) با یه دوج اس آر تی 4 دقیقه ای می تونی برسی به شمال غربی ترین نقطه نقشه شایدم 5 یا شش دقیقه ولی شما حساب کنید با اینفرنوس توی GTA IV نمی تونستید قطر نقشه رو توی این تایم طی کنید چطور شد 5 برابر شد سان آندریاس من نمی گکم کوچیکه ولی 5 برابر نیست مگه اینکه بعدا توی دی ال سی چیزی باز بشه مناطق جدید
خب لیبرتی محیط شهری بود مثل سن اندریاس از این سر تا اون سرش یه اتوبان 6 بانده که نداشت که بشه تخت گاز رفت وگرنه 2 دقیقه ای میرسیدیم اون سرش! جدای از این به نظرم اینکه چقدر طول میکشه از این سر به اون سرش بریم ملاک خوبی نیست میتونس یه بازی مستطیل شکل و دراز بسازه که نیم ساعت بکشه بریم اون سرش:n02: مهم محیط های طبیعی گسترده و متنوعیه که داره که اصلا تو لیبرتی که همش یه زمین صاف و خیابون و ساختمون بود قابل مقایسه نیست، اون 5 برابری که گفتن شاید یه کمی اغراقه اما واقعا تنوع و کار خیلی بیشتری ساخت این شهر برده و همه جور محیطی میتونی توش پیدا کنی، همون 4 دقیقه رو اگه بخوای دور و اطرافتو با دقت نگاه کنی و ببینی چه خبره چندین برابر چیز واسه دیدن هست
Spaniuly
10-01-2014, 23:25
خب لیبرتی محیط شهری بود مثل سن اندریاس از این سر تا اون سرش یه اتوبان 6 بانده که نداشت که بشه تخت گاز رفت وگرنه 2 دقیقه ای میرسیدیم اون سرش! جدای از این به نظرم اینکه چقدر طول میکشه از این سر به اون سرش بریم ملاک خوبی نیست میتونس یه بازی مستطیل شکل و دراز بسازه که نیم ساعت بکشه بریم اون سرش:n02: مهم محیط های طبیعی گسترده و متنوعیه که داره که اصلا تو لیبرتی که همش یه زمین صاف و خیابون و ساختمون بود قابل مقایسه نیست، اون 5 برابری که گفتن شاید یه کمی اغراقه اما واقعا تنوع و کار خیلی بیشتری ساخت این شهر برده و همه جور محیطی میتونی توش پیدا کنی، همون 4 دقیقه رو اگه بخوای دور و اطرافتو با دقت نگاه کنی و ببینی چه خبره چندین برابر چیز واسه دیدن هست
حرفهای شما منطقی م قابل قبول هست برام... اما واقعا وقتی یکی فقط شنیده باشه که سان آندریاس V پنج برابر لیبرتی IV هست واقعا فکر می کنه که حالا چی هست نقشه سان آندریاس! پنج برابر بودن خیلی اغراق بود و من نمی دونم از کجا دراومده بود اون حرف!
FOURTH RETURN
11-01-2014, 01:29
من این بازی رو میگم نقشش چقدره سان آندریاس که مال عهد بوقه
playstation 3
11-01-2014, 01:33
دوست عزیز نقشه ی این بازی هم همون سان آندریاس هست با یک سری تغییر جدید هست
playstation 3
11-01-2014, 01:36
همون جی تی 5 خودمون
Spaniuly
11-01-2014, 08:59
سان آندریاس در واقع نام تقلبی هست که برای ایالت کالیفرنیا در نظر گرفتن. و توی نسخه بازی GTA San Andreas سه شهر لوس سانتوس (لس آنجلس) سن فیه رو (سان فرانسیسکو) و لاس ونچورز (لاس وگاس) توش گنجونده شده اما اینجا ما فقط با یک شهر لس آنجلس یا لس سانتوس خودمون مواجه هستیم با حومه شهری بزرگتر خبری از سان فرانسیسکو و لاس وگاس با اون کازینوهاش نیست ولی همون تیکه لوس آنجلس اون واقعا بزرگ هست.
سان آندریاس در واقع نام تغلبی هست که برای ایالت کالیفرنیا در نظر گرفتن
البته نام تقلبی هست ولی سان اندریاس نام یکی از مناطق این ایالته و یکی از گسلهای مشهور آمریکا هم به نام همین سان اندریاسه
FOURTH RETURN
11-01-2014, 15:46
ما که فیلن منتظر نسخه پی سی هستیم
GOLDFINCH
12-01-2014, 15:58
دوستان یه سوال داشتم :
V هم مثل بقیه ورژن های بازی با رفتن به ماموریت شهراش باز می شه ؟
تشکرررر
reza4024
12-01-2014, 17:31
با اون کازینوهاش نیست
کازینو نداره؟ از راک* بعید بود :n15: :n02:
erfan90ir
12-01-2014, 17:55
کازینو نداره؟ از راک* بعید بود :n15: :n02:
میخوای بری تو کازینو کارای غیر اخلاقی و منافی عفت عمومی انجام بدی :34:
به خاطر سو استفاده بی جنبه ها در این نسخه کازینو برداشته شده :n09:
Spaniuly
12-01-2014, 19:55
صد رحمت به کازینو یه دونه نایت کلاب گذاشته کل سری جی تی ای رو شرمنده کرده!!!:n02: یعنی اگه به این مسئله پی ببرن حکم اعدام تک تک اعضای راک استار اعلام میشه از طرف علما:n08:
دوستان یه سوال داشتم :
V هم مثل بقیه ورژن های بازی با رفتن به ماموریت شهراش باز می شه ؟
تشکرررر
نه کلا شهر یکپارچه هست: خود لس سانتوس + حومه شهر ، فقط کافیه به جاهای مختلف سفر کنی روی نقشه اون تیکه هاش ظاهر میشه اینطور نیست با روند بازی شهرها قابلیت Free Ride داشته باشن در کل شهر این نسخه یکپارچه هستش
reza4024
14-01-2014, 23:31
حالا کازینو نداره اشکال نداره و به بزرگی خودمو برادران اهل حال میبخشیمش :3:
حداقل مد هات کافی هم نداره ؟ :n02:
Iloveu-ALL
14-01-2014, 23:37
حالا کازینو نداره اشکال نداره و به بزرگی خودمو برادران اهل حال میبخشیمش :3:
حداقل مد هات کافی هم نداره ؟ :n02:
برو ... برو ... برو از خدا بترس :sq_11:
SIMON137
15-01-2014, 07:27
حرف بدی که نزد ، صرفا محل هایی روی نقشست که توش قهوه ی داغ سرو می کنن که الحق تو این هوای سرد بسیار میچسبه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------------------------------- [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Spaniuly
15-01-2014, 15:38
بابا جان من دارم میگم اون یه دونه نایت کلابش روی هات کافی رو سفید کرده... باز میگن هات کافی، هات کافی... بیخیال این بحث بشید که بحث بکشه به جاده خاکی همگی تیرباران میشیم ها :n10:
reza4024
15-01-2014, 17:48
بابا جان من دارم میگم اون یه دونه نایت کلابش روی هات کافی رو سفید کرده... باز میگن هات کافی، هات کافی... بیخیال این بحث بشید که بحث بکشه به جاده خاکی همگی تیرباران میشیم ها :n10:
ما که بخیل نیستیم . روی هات کافی رو سفید کنه :n01:
:n08:
ما که همچنان منتظر نسخه پی سی هستیم
اگه به play station4 بشه کیبورد و موس وصل کرد میخرم حتما اخه با انالوگ بازی کردن خیلی واسم سخته :n27:
peyman_omnia2
15-01-2014, 18:40
دیگه از راکاستار بعید بود این همه تاخیر بده شایدم هیچ وقت برا پی سی نیاد این بازی منتظر watch dogs میمونم
راکاستار اصالت خودشو به پول فروخت تو روحش
SIMON137
15-01-2014, 19:47
دیگه از راکاستار بعید بود این همه تاخیر بده شایدم هیچ وقت برا پی سی نیاد این بازی منتظر watch dogs میمونم
راکاستار اصالت خودشو به پول فروخت تو روحش
شما برو واسه طرفای 12 مارچ :n02:
ما که بخیل نیستیم . روی هات کافی رو سفید کنه :n01:
ما که همچنان منتظر نسخه پی سی هستیم
اگه به play station4 بشه کیبورد و موس وصل کرد میخرم حتما اخه با انالوگ بازی کردن خیلی واسم سخته :n27:
این قضیه ماوس و کیبورد بخش عمده ایش به عادت برمیگرده ، یکم بازی کنه با دسته ، عادت می کنی هلوووو
dverbame
15-01-2014, 19:54
شما برو واسه طرفای 12 مارچ :n02:
این قضیه ماوس و کیبورد بخش عمده ایش به عادت برمیگرده ، یکم بازی کنه با دسته ، عادت می کنی هلوووو
کلاجی تی ای بازی پایه پی سی هست ...
جز پی سی هیچجوره با دسته حال نمیده ..
لاقل هر چی حال بده .. کلا تیر اندازی و نشونه گیری با دسته مسخره ...
راک استار یکی از منفورترین شرکتاست :یییییییییییی
جریان این بازی هم مثل red dead ..... این شرکت...
Altairezio
15-01-2014, 20:05
دوستان اینو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])بخونن جالبه!(جالب تر هم خواهد شد!)
FOURTH RETURN
15-01-2014, 20:48
دوستان اینو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])بخونن جالبه!(جالب تر هم خواهد شد!)
چی رو بخونیم؟!
peyman_omnia2
15-01-2014, 21:02
چی رو بخونیم؟!
اینو خوب
Spaniuly
16-01-2014, 00:04
قبلا گفتم بازم میگم این بازی برای PC میاد دیر یا زود داره ولی سوخت و سوز نه ممکنه حتی یک سال طول بکشه ولی میاد... پس این مسائل رو واسه خودتون دغدغه نکنید. باید منتظر بود که برای PC بیاد اما اینم بگم منتظران باید یه سیستم تاپ خفن داشته باشن واسه پذیرایی از GTA V بعضی مواقع توی چهارراه های شلوغ کنسول هم کم میاره توی رندر... شاید برای بازی کردن این بازی روی کیفیت High مجبور باشید کامپیوتر شخصی سم هوسر رو ازش قرض بگیرید
jahangir1400
16-01-2014, 00:17
قبلا گفتم بازم میگم این بازی برای PC میاد دیر یا زود داره ولی سوخت و سوز نه ممکنه حتی یک سال طول بکشه ولی میاد... پس این مسائل رو واسه خودتون دغدغه نکنید. باید منتظر بود که برای PC بیاد اما اینم بگم منتظران باید یه سیستم تاپ خفن داشته باشن واسه پذیرایی از GTA V بعضی مواقع توی چهارراه های شلوغ کنسول هم کم میاره توی رندر... شاید برای بازی کردن این بازی روی کیفیت High مجبور باشید کامپیوتر شخصی سم هوسر رو ازش قرض بگیرید در مورد سیستم سیستم قوی میخواد اما به نظرم نه اونقدر، زمان GTA SA و GTA IV رو اگه یادتون باشه همینجور بود به نسبت بازی های همزمانش بازی با گرافیک و شاخی بودن، مخصوصا IV اما سیستم شاخی به اون صورت نمیخواست و معقول بود نسبتا، یادمه سن اندریاس با اینکه همه میگفتن گرافیک 128 میخواد یا اگه بخوای خوب باشه 256 میخواد من با 64 به راحتی بازی میکردم (یادش بخیر)، خیلی هم به تکنولوژی و تجربه بازی ساز برمیگرده این مساله، الان کالاف رو میبینید که با اینکه از نظر گرافیک برتری خاصی نداره اما ببینید چه سیستمی میخواد، چون با یه موتور عهد عتیق خواستن تکنولوژی و گرافیک روز رو بسازن، از این نظر راکستار خیلی با تجربس و با اینکه بازی شاخیه اما بعید میدونم سیستم خیلی عجیب غریبی بخواد
MUSK£T££R
16-01-2014, 00:20
آره درست اومدنو که صد در صد میاد راکستار نمیتونه کنسول مادرو نادیده بگیره مخصوصا بازی GTA که از اول تا الان برای PC بوده ...!
منتظران باید یه سیستم تاپ خفن داشته باشن واسه پذیرایی از GTA V بعضی مواقع توی چهارراه های شلوغ کنسول هم کم میاره توی رندر... شاید برای بازی کردن این بازی روی کیفیت High مجبور باشید کامپیوتر شخصی سم هوسر رو ازش قرض بگیرید
چند سال پیش داداش کوچیکم میخواست یه PS3 بخره قبلش رفته بود سی دی هاشو خریده بود :n04: منم خیلی مسخرش میکردم:n08:
الان من این سیستم خفنرو واسه همین بازی جمع کردم ولی بازی نمیاد اونم هر روز میاد میپرسه بازی نیومد میگم همین روزا میاد بعد میشینه توپ بهم میخنده...!:n03:
در مورد سیستم سیستم قوی میخواد اما به نظرم نه اونقدر، زمان GTA SA و GTA IV رو اگه یادتون باشه همینجور بود به نسبت بازی های همزمانش بازی با گرافیک و شاخی بودن، مخصوصا IV اما سیستم شاخی به اون صورت نمیخواست و معقول بود نسبتا، یادمه سن اندریاس با اینکه همه میگفتن گرافیک 128 میخواد یا اگه بخوای خوب باشه 256 میخواد من با 64 به راحتی بازی میکردم (یادش بخیر)، خیلی هم به تکنولوژی و تجربه بازی ساز برمیگرده این مساله، الان کالاف رو میبینید که با اینکه از نظر گرافیک برتری خاصی نداره اما ببینید چه سیستمی میخواد، چون با یه موتور عهد عتیق خواستن تکنولوژی و گرافیک روز رو بسازن، از این نظر راکستار خیلی با تجربس و با اینکه بازی شاخیه اما بعید میدونم سیستم خیلی عجیب غریبی بخواد
احتمالا مثل بازیهای جدید که دلوکس و گلد ادیشن هستن دو نسخه واسه PC بیاد . یکی با گرافیک پایینتر و یکی با گرافیک بالاتر یعنی همونی که واسه کنسولای نصل جدید میاد ..!
مثلا واچ داگز سایت shopto دونسخه واسه PC پیش فروش کرده یکی قیمتش 29.86 £ و یه نسخه به نام Dedsec Edition قیمتش 74.86 £ هست ..که البته این نظر منه ..:n02:
FOURTH RETURN
16-01-2014, 15:24
برای پی سی باید تاپیک جداگانه خودش رو بزنیم وقتی اومد
jahangir1400
16-01-2014, 18:07
برای پی سی باید تاپیک جداگانه خودش رو بزنیم وقتی اومد
نه داداش لازم نیست وقتی واسه PC بیاد اینقدر اینجا بحث داغ میشه که کنسولیا خود به خود یا به بیرون هدایت میشن یا مهاجرت میکنن به PC (مثل خودم):n02:
goldenmember
16-01-2014, 19:51
سلام من یه pc باز بدبختم که از انتظار خسته شدم.
حالا منو بیخیال.
این خبرو از گیمفا پیدا کردم.
درسته که gta iv رو قبلا تموم کردم ولی هنوزم دوسش دارم.
میخوام راجب این خبر بیشتر بدونم.
از کجا میشه دانلودش کرد؟
حجمش چقدره؟
و....
در ضمن اگه جفنگیات داشته باشه یه قسمتش به من ربطی نداره.
من فقط کپی کردم.طرفم فقط ترجمه کرده
هنوز مشخص نشده که بازی GTA V برای کامپیوتر های شخصی منتشر خواهد شد یا نه ولی می دانیم که GTA IV نسخه ی قبلی این بازی برروی کامپیوترهای شخصی منتشر شده است و مادهای جدیدی در حال حاضر دارد، پس آن ها را از دست ندهید.بله درست است این ماد از لحاظ گرافیکی پوزه ی بازی هایی مانند Ryse و Battlefield 4 را به خاک مالیده است که در ادامه عکس هایی از آن مشاهده می کنید. این عکس ها حتی از بازی های نسل بعدی مثل Ryse: Son of Rome ،Battlefield 4 ،Killzone: Shadow Fall ،Forza 5 و خیلی های دیگر کیفیت بیشتری دارد و سیلی از دوست داران GTA را دوباره به سمت این بازی سوق داده است. برای رسیدن به همچنین کیفیتی از این قابلیت ها در این ماد استفاده شده بود:
Ultimate Textures v2.0
Fizzy’s Darker Road Textures v1.0
TreesModIV
EMB Fake Tweak Ragga v1.0
همچنین کاربری از سخت افزار کامپیوترش که این بازی را به خوبی اجرا کرده لیستی تهیه کرده که در زیر می بینید.
CaseLabs TH10 + Pedestal
MSI Big Bang XPower II X79
Intel Core i7 3930k 3.8GHz 12MB @ 4.8GHz
Kingston HyperX Beast 16GB 2400MHz CL11 @ 2495MHz 11-13-11-26
3x EVGA GTX 780 Classified ACX 3GB @ 1305/7812
2x Corsair Force GT 120GB @ Raid-0
2x Western Digital Red 3TB @ Raid-0
Creative X-Fi Titanium Fatal1ty PCI-E
2x Corsair AX1200
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])توجه داشته باشید که کیفیت عکس ها خیلی کم شده چون کامپیوترهایی که این ماد برروی آن ها اجرا شده خیلی قوی نبوده اند.
Spaniuly
16-01-2014, 21:19
این تصاویر فیک هستند من شخصا GTA IV رو با سیستم فوق العاده قدرتمند تست کردم این جزئیات وجود نداره توش اصلا پورشه توی GTA IV نبود یه ماشین به اسم Comet بود که شبیه پورشه بود ولی توی این عکس پورشه با تمام جزئیات هست این تصاویر کاملا طراحی ظریف هستند و از داخل بازی شات نشدن GTA تا حالا شاهکار گرافیکی نبوده خیره کنندگی این بازی به خاطر ریالیتی بودن اتفاقاتش هست نه گرافیک... و اما در مورد MOD شدن بازی شک نکنید چرنده! اگه یه MOD بتونه این خروجی رو بگیره باید ناتی داگ و کرایتک و ... برن غاز بچرونن یعنی فقط یک درصد از صنعت گیمینگ و موتور های گرافیکی که در ساخت بازی ها ازشون استفاده میشه اطلاعات داشته باشید می فهمید که اگه با MOD کردن (که ساخته دست یوزرهای علاقمند هست) میشد یه تغییر گرافیکی ایجاد کرد کل عقل بازی ساز های بزرگ زیر سوال می ره که میشنن خودشون رو جر می دن موتورهای جدید ارائه میدن.
arming900
16-01-2014, 21:27
این تصاویر فیک هستند من شخصا GTA IV رو با سیستم فوق العاده قدرتمند تست کردم این جزئیات وجود نداره توش اصلا پورشه توی GTA IV نبود یه ماشین به اسم Comet بود که شبیه پورشه بود ولی توی این عکس پورشه با تمام جزئیات هست این تصاویر کاملا طراحی ظریف هستند و از داخل بازی شات نشدن GTA تا حالا شاهکار گرافیکی نبوده خیره کنندگی این بازی به خاطر ریالیتی بودن اتفاقاتش هست نه گرافیک... و اما در مورد MOD شدن بازی شک نکنید چرنده! اگه یه MOD بتونه این خروجی رو بگیره باید ناتی داگ و کرایتک و ... برن غاز بچرونن یعنی فقط یک درصد از صنعت گیمینگ و موتور های گرافیکی که در ساخت بازی ها ازشون استفاده میشه اطلاعات داشته باشید می فهمید که اگه با MOD کردن (که ساخته دست یوزرهای علاقمند هست) میشد یه تغییر گرافیکی ایجاد کرد کل عقل بازی ساز های بزرگ زیر سوال می ره که میشنن خودشون رو جر می دن موتورهای جدید ارائه میدن.
اینی که گفتی راجبِ ماشین ها درسته که به خاطر تبلیغات مقداریچ هره ماشینو با مارکشو عوض کردن ولی با ریختن پچ میشه تمام ماشین ها رو به صورت واقعیتشون درآورد
jahangir1400
16-01-2014, 22:29
این عکسا همینجوری که گفته ماده، تو GTA اصلی هیچ ماشینی به شکل اصلیش نیست چون لایسنس نشده اما به راحتی میتونی هر ماشینی رو که میخوای از سایتهایی مثل این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلود کرد و در بازی قرار داد من خودم تمام ماشین های GTA IV رو عوض کردم و دقیقا به شکل اصلیه، در مورد گرافیک هم این ماد جدیده تست نکردم اما مادهای زیادی هست که تغییرات زیادی تو گرافیک بازی میده که تو همون سایت زیاد هست، من چند نمونشو تست کردم، حتی یه مد ریختم که 4.5 گیگ حجمش بود و که کل بازی رو برفی کرد، اما تغییرات ریشه ای هیچ کدوم نمیدن، این ماد هم که عکساش هست فقط یه رفلکشن یا همون انعکاس و براق بودن هست که به زمین هنگام بارون و ماشینها در مقابل نور داده شده و یه تغییری هم در رنگها که این تغییر گرافیکی خاصی به حساب نمیاد، کیفیت بافتها و نورپردازی هیچ تغییری نکرده، دلیل اینکه سیستم بالایی هم میخواد همینه که اصلا بهینه نیست و دست سازه یه یوزر سادس، من یه مد ساده گرافیکی شبیه این ریختم که خیلی تغییرات جزئی و کمتری داد اما بازی دو برابر سنگین شد، حتی ماشین هم که به بازی اضافه بشه چون کیفیت ماشین ها بیشتره بازی سنگین تر میشه که اگه سیستم ضعیف باشه پیداس
الان من فقط منتظرم GTA V واسه PC بیاد تمام ماشیناشو عوض کنم چون با اون ماشینای داغون اصلا حال نمیده و با ماشینای اصلی انگار بازی یه چیز دیگه میشه:n09:
EhsanCPU
17-01-2014, 03:28
الان من فقط منتظرم GTA V واسه PC بیاد تمام ماشیناشو عوض کنم چون با اون ماشینای داغون اصلا حال نمیده و با ماشینای اصلی انگار بازی یه چیز دیگه میشه:n09:
دوست عزیز اونطوری هم که شما میگی ماشین های اصلی بازی داغون نیستن
توی بازی های GTA IV و GTA IV FLC هم ماشین های پیشفرض خیلی خوبی دارن
اصولا به ماشین های GTA SA باید گفت داغون :n02:
sasansamiri
17-01-2014, 06:07
اقا یه پیش بینی سر انگشتی کنیم
سیستم پذیرای vباید چه مشخصاتی داشته باشد؟؟:n13:
MUSK£T££R
17-01-2014, 10:31
اقا یه پیش بینی سر انگشتی کنیم
سیستم پذیرای vباید چه مشخصاتی داشته باشد؟؟:n13:
دوست عزیز هنوز مشخص نیست شایعه زیاده ولی خود راکستار چیزی درباره نسخه PC بروز نداده ..!
با توجه به بازیهای اخیر و سنگین بودن بازی احتمالا مینیموم سیستم بازی یه CPU چهار هسته ای تقریبا 3.0 گیگا هرتز ,یه گرافیک 128 بیت ,شش گیگ رم و سی چهل گیگ فضا باشه ..!
ولی بازم یه احتماله ....!
jahangir1400
17-01-2014, 11:35
دوست عزیز اونطوری هم که شما میگی ماشین های اصلی بازی داغون نیستن
توی بازی های GTA IV و GTA IV FLC هم ماشین های پیشفرض خیلی خوبی دارن
اصولا به ماشین های GTA SA باید گفت داغون :n02:
درست میگی به خودیه خود ماشین های خوبی داره و خیلی هم حال میده اما اون لحظه من فکرم پیش ماشین هایی مثل اینا بود:
(مخصوصا نسخه GTA V که گرافیک بالاتری هم خواهد داشت)
در مقابل اینا به من حق بده که به ماشینای اصلی بازی بگم داغون:n02:
بچه ها خواهشن کسی میدونه gta v انلاین چقد ازشارژ اینترنت میخوره؟
K!ng of th3 K!ngs
17-01-2014, 19:44
دوست عزیز این ها فیک نیستن من خودم با ENB تونستم همچین گرافیکی بگیرم.ماشین هم که اره اون mod هست.جی تی ای خودش شاهکار گرافیکی نیست ولی وقتی پچ 1.0.4.0 باشه و یه ENB خوب مثل iCenhancer روش نصب باشه چند تا ماشنی کاستوم هم بریزی روش اون وقت از هر بازی که شما فکر میکنید بهترین گرافیک رو داره هم بهتره میشه عین عکس.اگر فرصت شد چند تا شات که خودم گرفتم آپلود میکنم میزارم باورتون بشه
SIMON137
17-01-2014, 20:06
این مد های gta iv ، ماشینای توی بازی رو عوض می کنه یا ماشین جدید اضافه می کنه ؟
jahangir1400
17-01-2014, 20:11
این مد های gta iv ، ماشینای توی بازی رو عوض می کنه یا ماشین جدید اضافه می کنه ؟
همونارو عوض میکنه، جایگزین میشه
K!ng of th3 K!ngs
17-01-2014, 21:13
اینم اون عکس ها از gta iv که گفته بودم
بچه ها اینم یه چند تا شات که خودم گرفتم از gta iv
Spaniuly
17-01-2014, 22:56
ممنون بابت شات ها ولی این کجاش گرافیکش خفن بود؟ عکسای قبلی که دوستمون گذاشته بود آسفالت خیابون جای آینه کاربرد داشت! این عکسهای شما عین گرافیک خود بازی هستش فقط ماشیناش مود شده هستن گرافیک World همونه ولی توی قبلی گرافیک World متفاوت بود مشخص بود که از محیط GTA IV نیست... اگه به این راحتی میشد با مود کردن این خروجی رو گرفت راک استار نمیرفت میلیونها دلار بی زبون رو هزینه موتور گرافیکی کنه واسه V دو تا از این Moder های عزیز رو می گرفت میگفت بیا این 100 دلاری رو بگیر واسمون یه GTA V بساز مهندسین ما بلد نیستن مثه شما جواب بگیرن... منطقی باشید و با دیدن عکس اینقدر زود باور نکنید همه چیزو... منظورم عکسای صفحه قبل بود نه اینا که دوستمون گذاشتن... چون اینا پوز مال نیستن خودتون رو گول نزنید
K!ng of th3 K!ngs
18-01-2014, 01:55
حالا بالاخره این خیلی گرافیشک بالاتره نسب به دیفالت بازی.. من بلد نیستم شات خوب بگیرم اگر با اینا بازی کنید اون وقت متوجه میشید خودتون. خداییش عین واقعیته برای من و خیلی از کسای دیگه که من خوندم همین طوریه احساسش..اون شات های قبلی هم بله مود های زیاد تری نسبت به من داره و توی شب و هنگام بارون گرفته شده. حالا اگر شد از اون حالت هم چند تا میزارم مقایسه کنیم...
..........
edit
اینم شات توی شب.
به نظر خودم خیلی قشنگ تر از نسخه ی اصلی بازی هست.شما رو نمیدونم. ولی پیشنهاد میکنم اگر GTA IV 1.0.4.0 PC دارید حتما iCEnhancer رو بریزید تا ببینید چی هستتتت.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Spaniuly
18-01-2014, 08:00
بله گرافیک بازی خیلی متفاوت میشه ولی...
بازم میگم این گرافیک نه پوز غولهای گرافیکی رو می ماله و نه باعث میشه که بازی لذت بخش بشه اون 16 گوشه تصویر نشون دهنده تعداد فریم ها نیست؟ یا من اشتباه می کنم؟
به هرشکل به نظرم بهتره این بحث ها توی این بستر کش پیدا نکنه اینجا تاپیک V هست اگه توضیحاتی در مورد IV هست بایستی توی تاپیک خودش گذاشته بشه ممنونم از همگی
Altairezio
18-01-2014, 14:16
خوب اینجاس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که میگن جالب تر هم شد!
K!ng of th3 K!ngs
18-01-2014, 16:37
بله گرافیک بازی خیلی متفاوت میشه ولی...
بازم میگم این گرافیک نه پوز غولهای گرافیکی رو می ماله و نه باعث میشه که بازی لذت بخش بشه اون 16 گوشه تصویر نشون دهنده تعداد فریم ها نیست؟ یا من اشتباه می کنم؟
به هرشکل به نظرم بهتره این بحث ها توی این بستر کش پیدا نکنه اینجا تاپیک V هست اگه توضیحاتی در مورد IV هست بایستی توی تاپیک خودش گذاشته بشه ممنونم از همگی
من این هم بگم بعد دیگه بحث تموم بشه.
بله دیگه غول گرافیکی نمیشه ولی خب من بحثم سر این بود که عکس ها فیک نیستن و میشه جی تی ای رو اون شکلی کرد.
چرا تعدد فریم هاست ولی من گرافیک هارو خیلی بردم بالا ولی سیستمم اون قدر قوی نبود که بتونه فریم خوب بده.قصدم گرفتن جند تا شات خوب بود
reza4024
18-01-2014, 23:46
من حرفه ای نیستم
ولی بخوام نظر بدم هم حق با دوستمون Spaniuly ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست هم اون یکی دوستمون K!ng of th3 K!ngs ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این ماجرا مثل یه عکس میمونه
عکسی که گرفته شده دیگه کیفیتش همونه و نمیشه بیشترش کرد اما با فتوشاپ یا نرم افزارای دیگه با یه سری تغییرات و دادن چندتا افکت میشه عکسو قشنگتر کرد اما با کیفیت تر نه
این ماجرا هم مثل همینه تقریبا
mehdiporbaba
20-01-2014, 12:46
مجله pc gamers خبری رو منتشر کرد مبنی بر ریلیز شدن باگ های gta V در دایرت ایکس 11 که نشون میده داره کم کم اماده میشه برای اومدن
FOURTH RETURN
20-01-2014, 14:16
مجله pc gamers خبری رو منتشر کرد مبنی بر ریلیز شدن باگ های gta V در دایرت ایکس 11 که نشون میده داره کم کم اماده میشه برای اومدن
این دیگه کم کم نیست خلی زیاده :)
aligoodbeh
20-01-2014, 15:03
من نمیدونم آخه راکستار چرا اینقد ناز می کنه؟خوب یه بار تاریخ عرضشو بگه هم خودشو راحت کنه هم گیمر ها رو .
خدایا کی باز سیستمو ارتقا بده یه یا علی بگید واسه این باید کلن سیستمو عوض کرد هیچ اعضاش موس مانیتور کیبورد پیچای کیس کلن اتاق رو هم باید عوض کنیم اصن باس سیستم زندگیمون رو عوض کنیم :n02::n07::n02:
EhsanCPU
23-01-2014, 15:39
وقتی نسخه PC بازی GTA V بیاد حتی با CPU هایی نظیر E8400 هم به احتمال بسیار زیاد اجرا میشه
یعنی سیاست بازیسازان به این صورته که بازیها روی سیستم های متوسط هم اجرا میشه ولی برای دیدن جزئیات و گرافیک بالاتر و جذابتر و REAL باید سیستم به روز و قوی داشت :46:
Amir Hossein
25-01-2014, 18:30
سلام
میدونم اندازه کافی در مورد ریلیز شدن بازی برای Pc صحبت شده (عقلمون میرسه :31: )
ولی امروز یه نفر بهم گفت برای pc اومده من باورم نشد
تا لینک بهم داد
یعنی چی این؟
حتی تو کامنت دونیش فیدبک مثبت دادن
jahangir1400
25-01-2014, 20:56
بر اساس تحقیقات من! یه مقایسه ای بین تاریخ عرضه نسخه کنسولی و PC و تاریخ تایید نسخه PC توسط راکستار در پنج نسخه بازی کردم که ببینم آیا الگو و روش خاصی برای عرضه وجود داره یا نه که نتیجه جالبی گرفتم:
III
عرضه نسخه کنسولی: 27/10/2001
تایید نسخه PC:ـ ظاهرا 27/3/2002
عرضه نسخه PC:ـ 20/5/2002
Vice City
عرضه نسخه کنسولی: 27/10/2002
تایید نسخه PC:ـ ظاهرا 18/2/2003
عرضه نسخه PC:ـ 12/5/2003
SanAndreas
عرضه نسخه کنسولی: 26/10/2004
تایید نسخه PC:ـ 9/9/2004
عرضه نسخه PC:ـ 7/6/2005
IV
عرضه نسخه کنسولی: 29/4/2008
تایید نسخه PC:ـ 6/8/2008
عرضه نسخه PC:ـ 18/11/2008
EFLC
عرضه نسخه کنسولی (Xbox360):ـ 29/10/2009
تایید نسخه PC و PS3:ـ 29/1/2010
عرضه نسخه PC و PS3:ـ 13/4/2010
نتیجه اینکه همونجور که میبینید تو این پنج تا، نسخه PC حدود 7 ماه بعد از نسخه کنسولی عرضه شده! یعنی GTA V هم اگه طبق اونا باشه (که احتمالش زیاده) باید ماه آوریل بیاد یعنی یه ماه بعد از تاریخی که بعضی منابع گفتن که تفاوت زیادی نداره، یعنی 4 ماه دیگه، همچنین تاریخ تایید هم قائده خاصی نداره و اون زیاد مهم نیست و دیر نشده، اما اگه چهار ماه دیگه قرار باشه بیاد دیگه باید تا 1 یا حداکثر 2 ماه آینده تایید بشه
سلام و خسته نباشید..
من یه ماموریت گیر کردم (ماموریت L )که میریم طبقه بالا پیش مردی که عصا دستشه میگه go change و میگه وقتمو تلف میکنی و من نمیدونم باید چیکار کرد و حتی لباس هم عوض کردم ولی فایده ای نداشت.
ممنون میشم راهنمایی کنید..
MUSK£T££R
28-01-2014, 00:24
کاربری با نام funmw2 در انجمن بازی Gta v اعلام کرده است که نسخه ی pc این بازی در دست توسعه می باشد و در بخش آنلاین آن نیز ۳۲ نفر همزمان می توانند همزمان به بازی بپردازند.
این کاربر در کدهای HUD colors با نوشته های زیر مواجه شده است :
HUD_COLOUR_NET_PLAYER1
HUD_COLOUR_NET_PLAYER2
HUD_COLOUR_NET_PLAYER3
HUD_COLOUR_NET_PLAYER4
HUD_COLOUR_NET_PLAYER5
HUD_COLOUR_NET_PLAYER6
HUD_COLOUR_NET_PLAYER7
HUD_COLOUR_NET_PLAYER8
HUD_COLOUR_NET_PLAYER9
HUD_COLOUR_NET_PLAYER10
HUD_COLOUR_NET_PLAYER11
HUD_COLOUR_NET_PLAYER12
HUD_COLOUR_NET_PLAYER13
HUD_COLOUR_NET_PLAYER14
HUD_COLOUR_NET_PLAYER15
HUD_COLOUR_NET_PLAYER16
HUD_COLOUR_NET_PLAYER17
HUD_COLOUR_NET_PLAYER18
HUD_COLOUR_NET_PLAYER19
HUD_COLOUR_NET_PLAYER20
HUD_COLOUR_NET_PLAYER21
HUD_COLOUR_NET_PLAYER22
HUD_COLOUR_NET_PLAYER23
HUD_COLOUR_NET_PLAYER24
HUD_COLOUR_NET_PLAYER25
HUD_COLOUR_NET_PLAYER26
HUD_COLOUR_NET_PLAYER27
HUD_COLOUR_NET_PLAYER28
HUD_COLOUR_NET_PLAYER29
HUD_COLOUR_NET_PLAYER30
HUD_COLOUR_NET_PLAYER31
HUD_COLOUR_NET_PLAYER32
سلام و خسته نباشید..
من یه ماموریت گیر کردم (ماموریت L )که میریم طبقه بالا پیش مردی که عصا دستشه میگه go change و میگه وقتمو تلف میکنی و من نمیدونم باید چیکار کرد و حتی لباس هم عوض کردم ولی فایده ای نداشت.
ممنون میشم راهنمایی کنید..
salam.
کت شلوار بپوش.دقت کن کفشت هم باید عوض کنی
FOURTH RETURN
29-01-2014, 10:19
کاربری با نام funmw2 در انجمن بازی Gta v اعلام کرده است که نسخه ی pc این بازی در دست توسعه می باشد و در بخش آنلاین آن نیز ۳۲ نفر همزمان می توانند همزمان به بازی بپردازند.
این کاربر در کدهای HUD colors با نوشته های زیر مواجه شده است :
HUD_COLOUR_NET_PLAYER1
HUD_COLOUR_NET_PLAYER2
HUD_COLOUR_NET_PLAYER3
HUD_COLOUR_NET_PLAYER4
HUD_COLOUR_NET_PLAYER5
HUD_COLOUR_NET_PLAYER6
HUD_COLOUR_NET_PLAYER7
HUD_COLOUR_NET_PLAYER8
HUD_COLOUR_NET_PLAYER9
HUD_COLOUR_NET_PLAYER10
HUD_COLOUR_NET_PLAYER11
HUD_COLOUR_NET_PLAYER12
HUD_COLOUR_NET_PLAYER13
HUD_COLOUR_NET_PLAYER14
HUD_COLOUR_NET_PLAYER15
HUD_COLOUR_NET_PLAYER16
HUD_COLOUR_NET_PLAYER17
HUD_COLOUR_NET_PLAYER18
HUD_COLOUR_NET_PLAYER19
HUD_COLOUR_NET_PLAYER20
HUD_COLOUR_NET_PLAYER21
HUD_COLOUR_NET_PLAYER22
HUD_COLOUR_NET_PLAYER23
HUD_COLOUR_NET_PLAYER24
HUD_COLOUR_NET_PLAYER25
HUD_COLOUR_NET_PLAYER26
HUD_COLOUR_NET_PLAYER27
HUD_COLOUR_NET_PLAYER28
HUD_COLOUR_NET_PLAYER29
HUD_COLOUR_NET_PLAYER30
HUD_COLOUR_NET_PLAYER31
HUD_COLOUR_NET_PLAYER32
یعنی نسخه پی سی چیزهایی داره که نسخه کنسولی نداره؟ ممکنه پی سی میشن های اضافی داشته باشه؟
MUSK£T££R
29-01-2014, 12:54
یعنی نسخه پی سی چیزهایی داره که نسخه کنسولی نداره؟ ممکنه پی سی میشن های اضافی داشته باشه؟
نه دوست عزیز این کدها نشون میده تو نسخه PC تا 32 نفر میتونن آنلاین بازی کنن ..!
FOURTH RETURN
29-01-2014, 15:02
آنلاینش که رایگان نیست پس بدرد ما نمیخوره
goldenmember
29-01-2014, 16:03
خب pc بازای عزیزی کم منم جزو شماهام
راکستار واسه pc رسما تاییدش کرد:n19:
از کی شنیدی؟؟؟ :n13:
من الان سایت اصلی بازی که اخبار این بازی رو پوشش میده هستم چیزی اگه اعلام بشه این سایت gtav.net اولین مکان باید باشه که من چیزی ندیدم. لطفا از خبری اطمینان پیدا نکردید منتشر نکنید.البته اگه هدفتون واقعا خبررسانی بوده نه چیز دیگه
Altairezio
29-01-2014, 20:57
خوب پیش فروش بازی توسط آمازون شرو شد..... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MUSK£T££R
30-01-2014, 00:08
خوب پیش فروش بازی توسط آمازون شرو شد..... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شروع نشده قراره از همین جمعه یعنی فردا پیش فروش این بازی شروع بشه ..!
يعني خداييش واسه PC تاييد شد؟:n04::n19:
jahangir1400
30-01-2014, 07:47
تایید رسمی نشده هنوز، ولی تو اومدنش شک نکن
Altairezio
30-01-2014, 09:07
شروع نشده قراره از همین جمعه یعنی فردا پیش فروش این بازی شروع بشه ..!
آره میدونم ،منتهی بعد ارسال دیدم جمعه رو دیگه حوصله نداشتم ادیت کنم!:n02:
تایید رسمی نشده هنوز، ولی تو اومدنش شک نکن
همین که آمازون شروع به پیش فروش کرده بدونین تا چند هفته دیگه بازی دستمونه!(چون آمازون لامصب منابع خیلی قوی ای داره!):n06:
FOURTH RETURN
30-01-2014, 11:51
یه دو سه هفته ای هم تا دانلودش کنیم زملن میبره البته با سرعت 128
goldenmember
30-01-2014, 13:26
از کی شنیدی؟؟؟ :n13:
شرکت داره باگای نسخه pc رو رفع میکنه تا منتشرش کنه
درضمن آمازون دروغ نمیگه و قبلا مورتال کومباتو پیش بینی کرده بود
این خبرم تو گیمفا خوندم:که خبر خوب دیگه هم توش داره
در یک تحقیق جدید که” پیشبینی های سال ۲۰۱۴ صنعت بازیهای رایانهای و پیشنمایش نتایج ” نام دارد، Braid Equity پیشبینیهایی را با توجه به لاین-آپ شرکت راکستار در سال ۲۰۱۴ انجام داده است و تصورم این است که طرفداران از این خبرها بسیار خوشحال خواهند شد!در واقع آنالیزگر Colin Sebastian اذعان داشته که Take Two نسخهای از GTA V برای PC و کنسولهای نسل بعد آماده دارد، و به احتمال قوی Red Dead Redemption 2 نیز در دست ساخت است.
Take Two همچنان به تولید با کیفیتترین عناوین کنسول ها و رایانههای شخصی ادامه میدهد و تقریبا وقت آن رسیده است که چمدانهایمان را جمع کنیم و به نسل هشتم سفر کنیم. در سال پیش رو انتظار داریم تا GTA V برای پلتفرمهای دیگر معرفی شود (این پلفرمها شامل PC و کنسول های نسل بعدیست)، و همچنین معرفی Red Dead بعدی را برای بیشتر کردن فروش این عناوین و بالا رفتن سود حاصل از آنها پیشبینی میکنیم. در حال حاضر کمپانی پتانسیل بالایی برای سوداوری از عناوین و بخش های آنلاین بازیهای خود را داراست، که به نظر با انتشار بازی های بیشتر بر روی پلتفرمهای بیشتر، این سود حتی بالاتر خواهد رفت.
پیشبینی میشود در سال ۲۰۱۴ نسخهی PC عنوان محبوب GTA V در دسترس قرار بگیرد. اخیرا فروشگاه آمازون لیستی از محصولات و بازی های PC را منتشر ساخت که فرنچایز پرفروش کمپانی راکستار یعنی GTA V نیز جزو آن بود. در حالی که بسیاری از ما از معرفی نسخهی PC این عنوان شگفتزده نخواهیم شد، اما این عمل راکستاربه طور غیر مستقیم بسیاری از پیشبینیهای دیگر را وارد مرحلهی جدیدی می کند.
در واقع، قبل از این اعلام کرده بودیم که محتویات اضافه برای GTA V مراحل تولید را پشت سر میگذارند، ما همچنین معتقدیم که نسخهی بعدی Red Dead مراحل ساخت را پشت سر می گذارد و برای انتشار در سال ۲۰۱۴ آماده خواهد بود!
با اینکه تخمینهای زده شده در رابطه با عنوان GTA V در این مرحله، بسیار امن و احتمال به وقوع پیوستن آنها بسیار بالاست؛ ادامهای بر عنوان Red Dead اگر به حد استانداردهای با کیفیتی که خود راکستار تعیین کرده است نرسد، میتواند تا سال ۲۰۱۵ نیز تاخیر داشته باشد.
MUSK£T££R
31-01-2014, 01:31
مثل اینکه بازم مشقی بود ..!
دفعه پیشم آمازون اعلام کرد تاریخ معرفی بیستو چهارم ماه پیشه و تاریخ انتشار 3/12 امساله ولی همچین چیزی اتفاق نیوفتاد...!
خبری از پیشفروش این بازی تو سایت آمازون نیست ولی بازی Plants vs. Zombies Garden Warfare رو گذاشتن واسه پیشفروش روز تحویلشم 30 جون 2014 هست یعنی 5 ماه دیگه ..!
erfan90ir
07-02-2014, 20:10
خبر جدیدی نیست بچه ها؟ :41::n28::37:
Altairezio
07-02-2014, 20:37
خبر جدیدی نیست بچه ها؟ :41::n28::37:
این آرامش قبل از طوفانه که معلومه تا یه ماه کلا" تکلیف روشن میشه!
بنظرمن گرافیکش بالیبرتی سیتی فرق چندانی نکرده دوستان کسی میدونه به چه سیستمی میخوره من که دلم اب شد
jahangir1400
09-02-2014, 09:01
یه قدم دیگه به تایید بازی واسه PC نزدیک شدیم
مدیر عامل Take-Two ناشر GTA V در جواب سوال وبسایت mcv راجب عرضه بازی برای سایر پلتفرما گفته که هرجا که گیمرها باشن قطعا ما هم میریم، جالبه که فقط راجب PC نگفته و گفته چه X1 چه PS4 و چه تبلت ها و... اگه بدونیم گیمرای ما هستن ما هم برای اون پلتفرما عرضه میکنیم. منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]). یعنی غیر مستقیم گفته آره عرضه میشه حداقل واسه PC، کیه که ندونه کمتر بازی برای کمتر پلتفرمی مثل GTA واسه PC هوادار داره و بالای 650 هزار امضا براش جمع شده، به در میگه دیوار بشنوه:n09:
aligoodbeh
14-02-2014, 23:59
وقتی watch dogs سه ماه عقب افتاد خدا به داد gta v برسه فکر نکنم تا 6-5 ماه دیگه بیاد. اصلا هنوز تاییدشم نکرده.
erfan90ir
17-02-2014, 22:14
بچه ها درسته میگن gtav پی سی تموم کردن مراحلش چند سال طول میکشه :n04:
Reza Azimy_RW
17-02-2014, 23:36
بچه ها درسته میگن gtav پی سی تموم کردن مراحلش چند سال طول میکشه
یا حضرت دروغ :n04:
aligoodbeh
18-02-2014, 00:04
بنازم اخبار موسخ رو
Spaniuly
18-02-2014, 08:05
بله کاملا درسته یعنی اگه از همین الان بازی رو روی PC شروع کنی به بازی کردن معلوم نیست کی بتونی تمومش کنی حتی نصبشم همینطوریه اگه دقت کنی بازی فیفا 17 هم 3 سالی طول می کشه که بتونی فقط یه تک بازی انجام بدی در کل خاصیت بازی هایی که هنوز منتشر نشدن اینطوریه... البته ما همگی امیدواریم این اتفاق واسه GTA V نیفته و هرچه زودتر برای PC ریلیز بشه.
کلا الان هر وصله ای بگی به نسخه PC بازی می چسبه
تموم کردن مراحل GTA V هم بعضا طولانی هستند بعضا هم کوتاه و ساده البته روی کنسولا
میگن برنامه کلیک گفته بازی ریلیز شده برای pc یا قراره بشه و اینجور چیزا.واقعیت داره یا شایعه س؟
میگن برنامه کلیک گفته بازی ریلیز شده برای pc یا قراره بشه و اینجور چیزا.واقعیت داره یا شایعه س؟
100 % شایعه بی اساس.
بازی حداقل تا ماه ژوئن منتشر نمیشه.
vahidgame
12-03-2014, 22:26
من هم بازیو دیر شروع کردم هم یکمی لفتش دادم به خاطر همین دیشب تمومش کردم
ولی خب ماموریت های فرعی اون یکمی مونده و حداقلش جا برای گشتن و گذار و اینا هست
نمی خوام بازیو نقد کنم و دیگه به اندازه کافی اینجا در مورد بازی گفته شده فقط یکمی خلاصه از بازی تعریف می کنم :دی
یعنی واقعا اپن ورلد های راکستار حرف ندارن و اصلا قابل مقایسه بازی های دیگه اپن ورلد و اکثر بازی های سبک اکشن ماجرایی نیستن
چند وقت پیش AC4 رو تموم کرده بودم که از نظر اپن ورلد پیشرفت کرده بود و خیلیهم سرگرم کننده بود و شاید هر کسی حداقل حدود 30-40 ساعت برای اون وقت بذاره ولی بعد از یه مدت دیگه آدم احساس پوچی می کنه چون ماموریت های فرعی اون چنان چیزی خاصی ندارن و گشت و گذار توی بازی هم دیگه تکراری میشه
ولی توی GTA حتی آدم کلا کاری هم نکنه و الکی توی شهر گشت بزنه باز لذت بخشه!
کلا باید بگم که یکی از بهترین اپن ورلد هایی بود که تا حالا تجربه کردم و شاید لقب بهترین بازی راکستار تا به این زمان رو بتونه لقب بگیره
بازی نکات مثبت زیادی داره ولی یه چیزی که برام همیشه خیلی جالب بود وجود شخصیت مثل Trevor هستش که جذابیت بازی رو دو چنان می کنه یعنی واقعا یکی از شخصیت های دیوانه به یاد ماندنی دنیای بازیه :دی
در کل به نظر من بازی جوریه که به راحتی هر کسی می تونه بین 9.5-10 بهش امتیاز بده
امیدوارم حتما پی سی باز ها هم بتونن امسال اونو تجربه کنن اونم در یه شرایط خوب. چون خود منم جزو اونا قرار می گیرم :دی
کسی نمیدونه ورژن PCش کـِی میاد؟
EhsanCPU
15-03-2014, 00:06
اگه پست های قبلی رو بخونی به جوابت میرسی ...
aligoodbeh
15-03-2014, 01:36
حدود 3 ماه دیگه
Karistias
31-03-2014, 03:23
بروبج این V که رو سیوشرت مهران غفوریان تو سریال روزهای بد به در نوشته به GTA V مربوط نیست احیانا؟!
EhsanCPU
03-04-2014, 04:35
پک اورجینال GTA V :n04:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rockstar_xbox_360_ntsc_00-540x360.jpg
ویدئو باز کردن پک GTA V ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حجم 13 مگ
پک اورجینال GTA V :n04:
ویدئو باز کردن پک GTA V ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حجم 13 مگ
هعی....روزگار :37:
Thor God
03-04-2014, 19:04
عزیزان شرمنده که باز هم می خوام این بحث رو وسط بکشم.
بنده اصلا گیمر نیستم اما دیوانه ی gta هستم.
عزیزان خواهشا یکی بیاد ما رو روشن کنه و با منبع درست و درمون بررسی کنه که بالاخره برای pc میاد یا نه. راک استار تایید کرد بالاخره ؟
و البته به پست اول هم اضافه کنه که دیگه کسی نپرسه.
04-04-2014, 00:54
عزیزان شرمنده که باز هم می خوام این بحث رو وسط بکشم.
بنده اصلا گیمر نیستم اما دیوانه ی gta هستم.
عزیزان خواهشا یکی بیاد ما رو روشن کنه و با منبع درست و درمون بررسی کنه که بالاخره برای pc میاد یا نه. راک استار تایید کرد بالاخره ؟
و البته به پست اول هم اضافه کنه که دیگه کسی نپرسه.
احتمالا بازی باید برای پی سی منتشر بشه ولی هنوز چیزی رو به طور رسمی سازندگان اعلام نکردن و این هنوز چیزی بیشتر از احتمالات نیست
هر موقع بازی به طور رسمی تایید بشه همه جا صدا می کنه و کاملا مشخص میشه و ما هم اینجا اعلام می کنیم
اینم لینک ویکیپدیای بازی که به محض اینکه فرضا برای پی سی تایید بشه به پلتفرم های اون اضافه میشه و تاریخ انتشارش هم قرار می گیره(حتی کمتر از چند دقیقه بعد از خبر رسمی):
برای کسانی که منتظر بازین بهتره همیشه ویکیپدیای بازی یا پست اول همین تاپیک رو چک کنن که توی همون پست هم اشاره شده که فعلا بازی نسخه پی سی نداره...
Thor God
04-04-2014, 13:42
احتمالا بازی باید برای پی سی منتشر بشه ولی هنوز چیزی رو به طور رسمی سازندگان اعلام نکردن و این هنوز چیزی بیشتر از احتمالات نیست
هر موقع بازی به طور رسمی تایید بشه همه جا صدا می کنه و کاملا مشخص میشه و ما هم اینجا اعلام می کنیم
اینم لینک ویکیپدیای بازی که به محض اینکه فرضا برای پی سی تایید بشه به پلتفرم های اون اضافه میشه و تاریخ انتشارش هم قرار می گیره(حتی کمتر از چند دقیقه بعد از خبر رسمی):
برای کسانی که منتظر بازین بهتره همیشه ویکیپدیای بازی یا پست اول همین تاپیک رو چک کنن که توی همون پست هم اشاره شده که فعلا بازی نسخه پی سی نداره...
تشکر دوست عزیز که بالاخره یک جواب درست و حسابی به ما دادن.
شایعاتی که گفتید منبع دقیق هستن یا خیر ؟ سایت آمازون یا ای بی بود که پیش فروش کرده بود درسته ؟ خب بر چه اساسی قیمت گزاری کرده بود ؟ حتما خبریه دیگه ... .
jahangir1400
04-04-2014, 14:25
تشکر دوست عزیز که بالاخره یک جواب درست و حسابی به ما دادن.
شایعاتی که گفتید منبع دقیق هستن یا خیر ؟ سایت آمازون یا ای بی بود که پیش فروش کرده بود درسته ؟ خب بر چه اساسی قیمت گزاری کرده بود ؟ حتما خبریه دیگه ... .
اگه 10-20 صفحه گذشته رو میدید با دوستان زیاد در این باره صحبت کردیم نمیشه تمام بحث هارو هر دفعه تکرار کرد، این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) منو ببین
soheilnouri
09-04-2014, 12:11
اقايون سلام من اونجايي گير كردم كه فرانك به دستور لستر ميره juror رو حذف كنه و تو دادگاه كسي نباشيه..اول اون بدنسازه رو تو ساخل زدم.بعدا كه ميرم eclipse hospital tower لستر ميگه برو به طرف پنجره كثيف..ولي نميدونم كجاست!كمك كنيد لطفا!
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
soheilnouri
11-04-2014, 12:48
چرا اينجا خلوته؟
jahangir1400
11-04-2014, 19:17
یه خرده فروش رمانیایی که سابقه خوبی در لیک کردن بازی ها قبل از اعلام رسمی داره GTA V رو واسه PS4 و Xbox One لیست کرده و تاریخ تخمینی عرضه رو 15 جون اعلام کرده (25 خرداد)، پیش فروش هم میکنه، آخرین بازی که این خرده فروش قبل از اعلام رسمی لیک کرده بود اساسین کرید ورژن Jackdaw edition بوده
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
غیر از این مدیر یه خرده فروش آلمانی (Saturn.de) در توییتر گفته نسخه PS4،X1 و PC احتمالا در ماه جون عرضه میشه، البته گفته 100% نیست.منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگر هم تا اون موقع خبری نشه چون E3 هم تو ماه جون هست احتمالش زیاده که تو E3 یه خبری از راکستار بیاد مارو از بی خبری در بیاره:n23:
اقايون سلام من اونجايي گير كردم كه فرانك به دستور لستر ميره juror رو حذف كنه و تو دادگاه كسي نباشيه..اول اون بدنسازه رو تو ساخل زدم.بعدا كه ميرم eclipse hospital tower لستر ميگه برو به طرف پنجره كثيف..ولي نميدونم كجاست!كمك كنيد لطفا!
وقتی میری به محل یه ساختمون بلندی اونجا هست که سمت راستش یه جرثقیل که شیشه هارو میشوره آویزونه، آدمی که توشه رو بکش
soheilnouri
13-04-2014, 10:17
اقا وقتي با يكي قرار hang out ميزاريم كجا باس بريم نبالش؟
کسی مشکل رنگ رو در بازی موقعی که شب میشه رو نداره؟ من نسخه 360 بازی رو دارم و انگار راکستار رنگ رو روی 16 بیت قرار داده.. کلا تمامی اشیا تیره و آسمان و کوه... رنگ تکسچراشون تغییر میکنه و خیلی غیر طبیعی میشه.. اگه راهی واسه حل این مشکل هست بگید تا انجام بدیم.. البته فکر نمیکنم راهی باشه
vahidgame
13-04-2014, 20:24
اقا وقتي با يكي قرار hang out ميزاريم كجا باس بريم نبالش؟
توی راهنمای نقشه مشخصه و یه گزینه برای اون هست که اونو نگاه کنید توی نقشه علامت داره که دقیقا کجا برید که شکل اون فکر کنم شکل یه آدمه
البته برای سه شخصیت اصلی که دیگه راحته و کافی سوئیچ کرد به طرف مقابل و اونچوری دیگه سریع هم دیگه رو می بینید
کسی مشکل رنگ رو در بازی موقعی که شب میشه رو نداره؟ من نسخه 360 بازی رو دارم و انگار راکستار رنگ رو روی 16 بیت قرار داده.. کلا تمامی اشیا تیره و آسمان و کوه... رنگ تکسچراشون تغییر میکنه و خیلی غیر طبیعی میشه.. اگه راهی واسه حل این مشکل هست بگید تا انجام بدیم.. البته فکر نمیکنم راهی باشه
والا من توی شب زیاد دقت نکردم
ولی کلا گرافیک بازی به نظرم یه سری جاها خیلی قویه یه سری جاها هم متوسط
به خصوص در زمینه طراحی محیط و کیفیت بافت ها در بعضی قسمت ها تعریف زیادی نداره
ولی خب از لحاظ نورپردازی و طراحی شخصیت ها و این جور چیزا خیلی خوبه
والا من توی شب زیاد دقت نکردم
ولی کلا گرافیک بازی به نظرم یه سری جاها خیلی قویه یه سری جاها هم متوسط
به خصوص در زمینه طراحی محیط و کیفیت بافت ها در بعضی قسمت ها تعریف زیادی نداره
ولی خب از لحاظ نورپردازی و طراحی شخصیت ها و این جور چیزا خیلی خوبه
وقتی روز میشه همه چیز عالی هست ولی در شب بخصوص قسمتهای تاریک بهم میریزه.. لطفا به این صفحه سر بزنید:
من رو مانیتور این مشکلو دارم و نمیدونم رو tv چه جوری هست قضیه.
vahidgame
13-04-2014, 21:22
اگه مشکل اینه که عجیبه!
من منظورم گرافیک کلی بازی بود و از این مشکلات خیلی ناجور که اصلا برام پیش نیومد
روی تی وی اصلا هیچ جای بازی ندیدم که توی شب یه دفعه اینجوری تبدیل به 16 بیتی بشه!
همون جور که خودتون گفتید راه خاصی نیست و فقط راهش اینه که شما روی تی وی هم امتحان کنی ببینی این مشکل هست یا نه که احتمالش دیگه خیلی کمه روی تی وی هم باز این مشکل پا برجا باشه
jahangir1400
14-04-2014, 01:48
وقتی روز میشه همه چیز عالی هست ولی در شب بخصوص قسمتهای تاریک بهم میریزه.. لطفا به این صفحه سر بزنید:
من رو مانیتور این مشکلو دارم و نمیدونم رو tv چه جوری هست قضیه.
منم تو 360 شبا یه چیز تو همین مایه ها میشه، هم تو TV هم مانیتور امتحان کردم، از نظر من تقریبا مطمئنم به خاطر نورپردازی هست که تو شب بیشتر قدرت لازم داره، تو بازی های PC هم اگه دقت کنید مثلا GTA IV با یه کیفیت مساوی توی شب به خاطر نورپردازی بیشتر افت فریم پیدا میکنه، البته این عکس به نظر یکم عجیب میاد من در این حد ندیدم بیشتر تو خیابون و رنگ ماشین ها شبیه این عکس میشه تا یه حدی
منم تو 360 شبا یه چیز تو همین مایه ها میشه، هم تو TV هم مانیتور امتحان کردم، از نظر من تقریبا مطمئنم به خاطر نورپردازی هست که تو شب بیشتر قدرت لازم داره، تو بازی های PC هم اگه دقت کنید مثلا GTA IV با یه کیفیت مساوی توی شب به خاطر نورپردازی بیشتر افت فریم پیدا میکنه، البته این عکس به نظر یکم عجیب میاد من در این حد ندیدم بیشتر تو خیابون و رنگ ماشین ها شبیه این عکس میشه تا یه حدی
راکستار بازی رو به صورت high color 16 bit ساخته بخاطر اینکه در این حالت پرفورمنس بهتری داره .. دیگه سخت افزار 360 کم میاره جلو این بازی... البته این مساله در روز دیده نمیشه و در تصاویری که عمق سیاهی و کنتراست بالاتری رو میطلبن دیده میشه.. درست بشو هم نیست..
Immunology
23-04-2014, 15:47
دوستان چی شد برای پی سی نیومد؟
Mehdi Bayern
24-04-2014, 11:49
تازه بازی رو گرفتم، سی دی 1 رو روی فلش نصب کردم و با سی دی 2 رفتم تو بازی و چند ساعت بازی کردم و کنسول رو خاموش کردم ، الان وقتی دوباره خواستم بازی کنم سیو کار نمیکنه و باید از اول بازی رو شروع کنم، دلیلش چیه؟
سلام.
کسی 500,000 دلار رو پیدا کرد تو بازی؟
دوستان من اینو موقع عرضه اش تموم کردم بازیشو.بدون مشکل الان که میخوام بزارم بازی کنم بعد 10 20 دقیقه این ارور رو میده درصورتی که قبلا راحت میشد بازی کرد فلشم همونه با سرعت خوندن 16 ممنون میشم کمک کنید؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
amirmz12
08-05-2014, 17:26
معلوم نشد این واسه پی سی میاد یا نه؟!
FOURTH RETURN
09-05-2014, 11:28
معلوم نشد این واسه پی سی میاد یا نه؟!
صد در صد میاد چون پول هنگفتی توش خوابیده:n10:
rohalah k
10-05-2014, 19:36
gta vرو دانلود کرده بودم اما یه دفهعه یه فایل تو پوشه userبود مه 2.353گیگ بود پاک شد خواهش میکنم اگه کسی میتونه تو رو خدا اگه نزارین دیوونه میشم
rohalah k
10-05-2014, 19:37
gta vرو دانلود کرده بودم اما یه دفهعه یه فایل تو پوشه userبود مه 2.353گیگ بود پاک شد خواهش میکنم اگه کسی میتونه بزاره:n27:
rohalah k
10-05-2014, 19:40
برا ps3دانلود کرده بودم اون 2.253گیگ رو خواهشا بزاریییییییییییییییییییید
rohalah k
11-05-2014, 11:21
:n13::n13::n13:بعد یه سوال داشتم بشقاب پرنده رو چطور باید بیازیم
Altairezio
14-05-2014, 11:52
دوستان نمیخوام داغ دلتونو تازه کنم....ولی گمانه زنی هایی شده درباره ی انتشار نسخه های PS4 و Xbox One و PC در ماه ژوئن و بعد جام جهانی....:n02:
البته فقط در حد گمانه زنیه....:n09:
farhad_persona
16-05-2014, 23:30
ای خدا پس کی میاد برای پی سی این؟
mehrabooni
17-05-2014, 06:56
ای خدا پس کی میاد برای پی سی این؟
تا یک ماه اینده
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
FOURTH RETURN
17-05-2014, 17:32
تا یک ماه اینده
پس یک ماه دیگه جیبامون رو خالی میکنه من حاظرم کارتن خواب بشم اما این بازی رو با بهترین سیستم بازی کنم:n02:
Devicestreet
17-05-2014, 19:04
پس یک ماه دیگه جیبامون رو خالی میکنه من حاظرم کارتن خواب بشم اما این بازی رو با بهترین سیستم بازی کنم:n02:
حاجی ایشون شما رو سرکار گذاشته:n03:
فقط t2 گفته *R پروژه ای در حال ساخت داره که تاریخ عرضه اون بیش از یک ماه آینده هست:n02:
Spaniuly
25-05-2014, 16:06
سلام به GTA خورهای عزیز نمیدونم کیا DLC پک GTA V DLC Collectors Edition رو گرفتن ولی اونایی که نگرفتن حتما بگیرن تعدادی اسلحه جدید + چکش:n02: و تعداد زیادی ماشین جدید اضافه شده که بین اونها میشه به لامبورگینی سستو المنتو اشاره کرد یه چند تایی هم ماشین کلاسیک اضافه شده که واقعا قشنگن
+ یک سوال دیگه از دوستانی که ته دیگ بازی رو در آوردن دارم... تعداد 20 تا اشخاص ناشناسی که باهاشون برخورد می کنیم وجود داره یکیشون لباش آمریکا رو پوشیده و به مهاجرین بد و بیراه میگه باید کار خاصی باهاش بکنیم همینطور داد و بیداد می کنه و کاریم نمیشه کرد باهاش من 17 تا از افراد ناشناس رو پیدا ردم و کمکشون کردم نمی دونم 3 تای دیگه کجان هر بار میرم داخل بازی الاف ول می چرخم توی شهر بلکه بخورد کنم بهشون
FOURTH RETURN
25-05-2014, 18:03
این هم مثل iv چیزهای پنهان داره که کشف کنی؟ مثل همون قلبه توی مجسمه آزادی وضعیت داف و ماف چطوره تو این نسبت به iv ؟ از کنار خیابون هم میشه بلند کنی؟ خونه دوست دخترش هم میره ؟ توی iv میرفت خونه میشل اما فقط صداشون میومد خودشون رو حین عملیات نشون نمیداد:n02:
Spaniuly
26-05-2014, 05:32
مورد اکتشافی رو نمیدونم چون من توی iv داخل مجسمه ازادی نتونستم برم هرکاری کردم ولی ظاهرا اینم داره یه همچین چیزایی
وضعیت دافا شدیدا منشوری بدتر از قبل دی:
کنار خیابونی بعله داره مثل iv
دوست دختر که نه ولی یه چیز دیگه گیر میاریم که خونه اش میریم و خبری از تصویر نیست کل ماجرا قبل تر از رفتن به خونه اتفاق می افته اونجا که توی کلاب دانس هستیم
FOURTH RETURN
26-05-2014, 18:39
مورد اکتشافی رو نمیدونم چون من توی iv داخل مجسمه ازادی نتونستم برم هرکاری کردم
یه در پنهان بالای مجسمه هست که باید از اونجا وارد بشی یعنی در نیست مثل دیواره دستگیره ای چیزی نداره:n10:
بازیش کی واسه pc میاد تقریبا؟
FOURTH RETURN
27-05-2014, 23:41
یه ما دیگه
Iman-Emperatour
28-05-2014, 20:49
سلام دارم gta بازی میکنم. از اینترنت تانک خریدم ولی نمیدونم کجاست؟ تو پارکینگ نیست! بایدکجا پیداش کنم؟
mehrabooni
28-05-2014, 22:51
یه ما دیگه
دروغ میگه چون لینک نزاشته اصلا
راس میگه یه لینکی از منبع معتبر بزار ببینم راس میگی یا نه
erfan90ir
01-06-2014, 16:36
من که دیگه ناامید شدم:n14:
jahangir1400
01-06-2014, 17:46
طاقت بیار رفیق!:n02:
اینهمه صبر کردی فوقش یه چند ماه هم روش، دیگه زیاد نمونده، E3 هم که نزدیکه احتمالش زیاده که یه خبری بشه ازش
سلام دارم gta بازی میکنم. از اینترنت تانک خریدم ولی نمیدونم کجاست؟ تو پارکینگ نیست! بایدکجا پیداش کنم؟
وسط بیابون یه فرودگاه هست که قبلا نظامی بود برو اونجا بعد بری توش می تونی وسیله ای که الان تو گاراژ هست رو عوض کنی ٬ الان مثلا هواپیما هست بری تو لیست تانک هم اونجاس می تونی انتخاب کنی .
Altairezio
02-06-2014, 12:19
aligoodbeh
02-06-2014, 20:39
امیدت به خدا باشه :n09:
دوستان کسی هست که تمام پک های بخش آنلاین رو داشته برام آپلود کنه از طریق کامپیوتر دانلود کنم .اخه با ایکس باکس طول میکشه بعدم میرم تو سایت ایکس باکس دان کنم ویزا کارت میخواد ممنون میشم جواب بدید
jahangir1400
10-06-2014, 06:44
دوستان GTA V برای PS4 در کنفرانس E3 سونی تایید شد.
تریلر GTA V نسخه PS4 در آپارات با کیفیت معمولی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود تریلر GTA V برای PS4 با کیفیت 720p ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کیفیت بازی فوق العاده است، درختا و گیاها با جزییات بالا و پر پشت، نورپردازی فوق العاده به شکلی که سایه هواپیما روی زمین به وضوح دیده می شه، دیده شدن جزئیات بیشتر در فواصل دور
اما خبری از نسخه PC و Xbox One نیست فعلا، البته چون توی کنفرانس سونی بود طبیعی هست و میشه انتظار داشت به زودی بازی برای PC و Xbox One هم تایید بشه
Akbar"22"
10-06-2014, 07:01
خوب دوستان بالاخره صبر ما هم جواب داد و GTA V برای PC عرضه خواهد شد
jahangir1400
10-06-2014, 07:29
برای PC و Xbox One هم تایید شد. لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vahidgame
10-06-2014, 07:36
وقتی توی تریلر پلفترم ها رو زده معلومه پس دیگه تایید شده
پس دیگه خوشبختانه برای پی سی هم تایید شد و توی این تاپیک شاهد سوال های تکراری نخواهیم بود :دی
مطمئنا گرافیک بازی هم توی کنسول های نسل جدید و پی سی نسبت به قبل پیشرفت خیلی خوبی داشته
فقط باید دید توی پی سی به سرنوشت شماره قبلی دچار میشه یا نه!
jahangir1400
10-06-2014, 07:53
وقتی توی تریلر پلفترم ها رو زده معلومه پس دیگه تایید شده
پس دیگه خوشبختانه برای پی سی هم تایید شد و توی این تاپیک شاهد سوال های تکراری نخواهیم بود :دی
مطمئنا گرافیک بازی هم توی کنسول های نسل جدید و پی سی نسبت به قبل پیشرفت خیلی خوبی داشته
فقط باید دید توی پی سی به سرنوشت شماره قبلی دچار میشه یا نه!
تو همین تاپیک یه بررسی کرده بودم که GTA های قبلی چند ماه بعد از نسخه کنسولی نسخه PC عرضه شده یه چیزی حدود 5-6 ماه بود، اما این دفعه بیشتر از یه سال میشه، البته به خاطر اضافه شدن PS4 و Xbox One هم هست اما چون تاریخ تعیین نکرده و بیشتر از یه سال میشه معلومه راکستار نخواسته عجله ای کار کنه، همونجور که در سایت رسمیش راکستار نوشته کلا از نو بازی پولیش شده و از تریلر هم معلومه یه جون تازه گرفته بازی، البته هنوز دارن روش کار می کنن و من نظرم اینه که یه بازی با کیفیت میده بیرون
Meysam Raz
10-06-2014, 09:00
ای بابا دیشب داشتم تا صبح درس میخوندیم صبحم رفتیم یک امتحان دادیم برگشتیم بازی تایید شد :n20: یک شب نبودما :n02:
از طرف خودم به PC بازها تبریک عرض میکنم :n16:
حالا ببینم سیستم چی میخواد
الان مده دیگه هر بازی میاد کارت هایی مثل کارت من ( GTX 570 ) میرن مینیمم سیستم :n24:
پس دیگه خوشبختانه برای پی سی هم تایید شد و توی این تاپیک شاهد سوال های تکراری نخواهیم بود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
اتفاقا از این به بعد هی میان میگن کی بازی لینک میشه؟
بازی لینک نشد؟
بابا یکی بیاد با دلیل و برهان اثبات کنه و به ما بگه بالاخره بازی کی لینک میشه؟
یک نسخه اومده 17 مگ!!!!!!! ، نسخه فول فشردست باید همینو دانلود کنم؟ :n02:
همین فردا !!!!!! میان میگن تورنت بازی اومده ، دانلود کنم ؟
یکی از علت هایی که توی تاپیک نمیومدم همه می گفتن برای PC هم میاد :دی
بالاخره تایید شد!
ما کنسول باز ها هم باید مثل پی سی باز ها صبر کنیم تا بازی بر روی کنسول های نسل جدید بیاد ببینیم چی شده!
RIP Watch Dogs 2014-2014
با تشکر از کنسولی های عزیز به خاطر تست کردن بازی برای اینکه ما بتونیم به خوبی بازی رو با pc بازی کنیم :n02:
Altairezio
10-06-2014, 13:00
منتهی یه چیزی که هست اونم اینه که زمان انتشار افتاده یه جای دور از دست رس....:n23:پاییز امسالــ.....:n12:
یه تصویر از مقایسه ی نسخه ی PS3 و PS4
آخه چرا!! ...
من دیروز کارت گرافیکمو فروختم :n02:
dverbame
10-06-2014, 19:02
منتهی یه چیزی که هست اونم اینه که زمان انتشار افتاده یه جای دور از دست رس....:n23:پاییز امسالــ.....:n12:
یه تصویر از مقایسه ی نسخه ی PS3 و PS4
دقیقا همینو میخواستم بگم .. بعد 6 سال کار هنوز برای عرضه بازی بیس پی سی 1 سال هم بیشتر فاصله بندازن :n03:
Altairezio
11-06-2014, 05:13
مقایسه ی نسخه ی PS3 و PS4 :
دوستانی که دارن بازی میکنن ،یعنی واقعا" در این حده؟!
jahangir1400
11-06-2014, 06:37
مقایسه ی نسخه ی PS3 و PS4 :
دوستانی که دارن بازی میکنن ،یعنی واقعا" در این حده؟!
در همین حده، ولی اینقدر بازی گسترده و پر امکاناته که اصلا تو چشم نمیاد اونم تو کنسولایی که قدرت نداره و در مقابل بازیای دیگه گرافیکش خیلی توپه، حتی اون کوه و علفهای روی زمین که توی عکس خیلی ضایعه و تکسچرش خیلی بی کیفیته وقتی آدم بازی میکنه حس بدی به آدم نمی ده مثل خیلی بازیای دیگه، اما خب توی کنسولای نسل 8 و مخصوصا PC بازی کلا عوض شده
اگرچه گرافیکش عالیه اما کلا GTA لذتش به گرافیکش نیست و گرافیک توی درجه دومه، یه حس واقعی بودنی داره که آدمو جذب میکنه
mehrabooni
12-06-2014, 00:21
بازی کی لینک میشه
" M e H r D a D "
12-06-2014, 00:39
پس دیگه خوشبختانه برای پی سی هم تایید شد و توی این تاپیک شاهد سوال های تکراری نخواهیم بود
اتفاقا از این به بعد هی میان میگن کی بازی لینک میشه؟
بازی لینک نشد؟
بابا یکی بیاد با دلیل و برهان اثبات کنه و به ما بگه بالاخره بازی کی لینک میشه؟
یک نسخه اومده 17 مگ!!!!!!! ، نسخه فول فشردست باید همینو دانلود کنم؟ :n02:
همین فردا !!!!!! میان میگن تورنت بازی اومده ، دانلود کنم ؟
بازی کی لینک میشه
واقعا عجب پیش بینی ای :n19:
(شوخیه یه موقع کسی ناراحت نشه!)
Meysam Raz
12-06-2014, 02:56
بازی کی لینک میشه
همونطوری که دوستان توی این یکی دو صفحه قبل اظهار تاسف میکردن و توی آخر تریلر منتشر شده از بازی نوشته شده بود بازی رفته پاییز :n14::n02:
واقعا عجب پیش بینی ای :n19:
(شوخیه یه موقع کسی ناراحت نشه!)
اتفاقا یک ورژن چند مگی !!! اومده روی تورنت
خدا رو شکر هنوز کسی از بچه های اینجا پیداش نکرده :n02:
سعید1400
12-06-2014, 06:34
نمیدونم چرا همه به گرافیک بازیا گیر دادن ...به خدا گرافیک بازیا خیلی وقته به حد قابل قبولش رسیده الان مهم اول گیم پلی هست بعد داستان و موزیک:n13:..........خوب حالا فرضا رو پی سی بیاد کدوم سیستمی میخواد بازی رو استارت کنه من که میخوام یه x360 بخرم:n19:
hoseinsps
12-06-2014, 09:29
نمیدونم چرا همه به گرافیک بازیا گیر دادن ...به خدا گرافیک بازیا خیلی وقته به حد قابل قبولش رسیده الان مهم اول گیم پلی هست بعد داستان و موزیک:n13:..........خوب حالا فرضا رو پی سی بیاد کدوم سیستمی میخواد بازی رو استارت کنه من که میخوام یه x360 بخرم:n19:
سلام
بنظر من گرافیک ps3 یکمی ضعیف برا gta v ...
من یه بار تمومش کردم رو ps3
سر پیچ ها یا وقتی تصویر شلوع میشه بازی تا حدودی لگ میشه که خیلی دل منو میزنه :n03:
ادم توی سرعت سر پیچ داره میره که یدفعه همه چی افکت افکت میشه ....
ببینیم تا پاییز که برا ps4 میاد چی میشه !
دوستان لینک نه لیک درسته ;)
دوستان حالا که بازی واس پی سی تایید شده پس چرا زمانش رو معلوم نکرده راک استار؟:n24:
عجب بدبختی گیر کردیم از دست راک استارا اول شونصد صفحه جلو رفته بود برای اینکه بازی واسه پی سی منتشر میشه یا نه حالا هزار وشونصد تا صفحه جلو میره تا معلوم بشه کی منتشر میشه بازی.
jahangir1400
12-06-2014, 17:09
دوستان حالا که بازی واس پی سی تایید شده پس چرا زمانش رو معلوم نکرده راک استار؟:n24:
عجب بدبختی گیر کردیم از دست راک استارا اول شونصد صفحه جلو رفته بود برای اینکه بازی واسه پی سی منتشر میشه یا نه حالا هزار وشونصد تا صفحه جلو میره تا معلوم بشه کی منتشر میشه بازی.
یه شایعه هست که 17 سپتامبر که پارسالم همین روز بازی منتشر شد میخواد بده، اما میشه اوائل پاییز، بعید میدونم به این زودی بده، البته اینکه تاریخ مشخص نکرده نشونه ای خوبیه که درست و حسابی بازیو درست کنه عجله نکنه
mehrabooni
15-06-2014, 02:20
یه لینک تورنت پیداکردم به نظرتون قضیش چیه
hoseinsps
15-06-2014, 10:57
یه لینک تورنت پیداکردم به نظرتون قضیش چیه
Fake !
تا پاییز باید صبر کرد .
Sent from my HTC One max using Tapatalk
mehrabooni
15-06-2014, 11:49
Fake !
تا پاییز باید صبر کرد .
حدث میزدم fake باشه
پاییز 3 تا ماه داره بنظرتون حدودا کی release میشه
hoseinsps
15-06-2014, 12:00
حدث میزدم fake باشه
پاییز 3 تا ماه داره بنظرتون حدودا کی release میشه
تا جایی که من فهمیدم قراره april2015برای سه پلتفرم pc/ps4/x one
منتشر بشه .
jahangir1400
15-06-2014, 14:29
تا جایی که من فهمیدم قراره april2015برای سه پلتفرم pc/ps4/x one
منتشر بشه .
منبع؟
خود راکستار گفته پاییز 2014
mehrabooni
17-06-2014, 00:01
منبع؟
خود راکستار گفته پاییز 2014
اخر تریلر زدخ پاییز
jahangir1400
17-06-2014, 01:58
اخر تریلر زدخ پاییز
خب؟
منم میگم پاییز دیگه
mehrabooni
17-06-2014, 02:13
خب؟
منم میگم پاییز دیگه
نزن مشتی
منم تایید کردم شمارو
کدوم تریلر؟
تو سایت راک استار هست یعنی خبر تاریخش که میگین پاییزه تو سایتش هست؟اگه هست لینکشو بدین لطفا
jahangir1400
17-06-2014, 02:45
کدوم تریلر؟
تو سایت راک استار هست یعنی خبر تاریخش که میگین پاییزه تو سایتش هست؟اگه هست لینکشو بدین لطفا
بازی روی استیم هم اومده :n12:
زده پاییز
آقا من واقعا ناراحت میشم برای pc بیاد . چون من xbox 360 دارم . نمیشه این یه دونه برای pc نیاد ؟ شما هم به جای بحث برید پول جم کنید یه کنسول بخرید. :n23::n23:
آقا من واقعا ناراحت میشم برای pc بیاد . چون من xbox 360 دارم . نمیشه این یه دونه برای pc نیاد ؟ شما هم به جای بحث برید پول جم کنید یه کنسول بخرید. :n23::n23:
از اون حرفا بوداااا
حالا شما 360 داری، اوناییکه ندارن نباید لذت این بازیو ببرن؟
همون red dead ای که نیومد کلی pc بازها اذیت شدن،اینم نمیومد دگ هیچی
اصلا مگه تو سازنده ایکس باکسی که از اومدنش واسه پی سی ناراحت بشی عجب آدمی هستیا یعنی دوست نداری ما پی سی بازا این بازی رو داشته باشیم:n24::n25:
اینطوری شد شما برو پولاتو جمع کن یه پی سی توپ بخر بعد جی تی آی رو رو اون احرا کن:n10:اون موقع ایکس باکس درپیتتو میندازیش دور:n09:
mehrabooni
18-06-2014, 00:20
EhsanCPU
18-06-2014, 01:11
برای اجرا ویندوز باید 7 باشه و 64 بیتی ... ولی فکر کنم بعد از انتشار پچ 32 بیتی هم منتشر بشه ...
mehrabooni
18-06-2014, 02:15
بنظرتون روی ge60 msi الترا اجرا میشه
دوستان حالا بیایین 1 سال در مورد system requment صحبت کنیم؟:n02:
من میگنم جو این تاپیک با این سوالها خراب نشه..البته من کسی نیستم قانون بزارم..
ولی میتونم یه پیشنهاد بدم اینه که برین به این سایت:
بازی رو انتخاب کنید بهتون میگه که میتونه سیستمتون اجراش کنه یا نه..لازم به ذکر gta v هنوز به لیستش اضافه نشده..میتونید با IV تست بگیرید ببینید فعلا کجای کاره سیستمتون تا gta v هم اضافه بشه به لیست..به زودی میشه جای هیچ نگرانی نیست..
mehrabooni
18-06-2014, 14:04
به نظرم روی ge 60 الترا اجرا نشه
اگه بشه هم باید رزولوشن رو کم کنم
حالا کی صبر کنه تا پاییز
زودتر رلیز کنین دیگه
EhsanCPU
18-06-2014, 18:32
بنظرتون روی ge60 msi الترا اجرا میشه
سلام
'گرافیکش GT650M هست ؟
اگه این مدل باشه روی الترا نمیتونین بازی کنین
mehrabooni
19-06-2014, 00:54
سلام
'گرافیکش GT650M هست ؟
اگه این مدل باشه روی الترا نمیتونین بازی کنین
بله همین مدله که بالا گفتی
فکر کنم با رزولوشن اچ دی بتونم ها
Hideo Kojima از جزییات GTA 5 بر روی PS4 متحیّر شد.
Hideo Kojima سازنده سری بازی های Metal Gear Solid از دیدن تریلر بازی Grand Theft Auto V بر روی PS4 به حدی شگفت زده شد که موجب ناراحتی او شد.
او گفت : چیزی که Rockstar ساخته و دنیایی که توسط انها ساخته شده بسیار متحیّر کننده است و من وقتی تریلر PS4 این بازی را چند روز پیش دیدم واقعاً ناراحت شدم .
تابستان سال قبل Kojima گفته بود که بازی Rockstar open-world موجب ناراحتی او شده است از این بابت که او فکر می کند که عنوان جدید او یعنی Metal Gear Solid V: The Phantom Pain در حد این بازی نباشد .
The Phantom Pain عنوانی open-world تشریح شده است (مانند GTA V) ولی این کاملا صحیح نیست. Kojima در اینباره گفت: این تا حدی فرق دارد به خاطر اینکه راهی که Rockstar در حال طی کردنش هست بسیار با چیزی که من میخواهم بسازم متفاوت است. او گفت : وقتی ما گفتیم میخواهیم عنوانی open-world بسازیم بسیاری فکر کردند که این بازی قرار است مانند بازی GTA V شود ولی کاری که ما در حال انجام دادنش هستیم بسیار متفاوت است .
GTA V در پاییز امسال برای PC, PS4 و Xbox One منتشر می شود و این در حالی است که Metal Gear Solid V: The Phantom Pain هنوز تاریخ مشخصی برای انتشار ندارد.
منبع :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mehrabooni
23-06-2014, 01:05
یکی لینک های تورنت رو تست میکه بیزحمت
سعید1400
28-06-2014, 13:44
فکر کنم بر عکس بود کوجیما گفته بود این گرافیک gta برای نسل 8 خیلی کمه و...کلا به راک استار زده حال زده بود!درست میگم?
عجب حرفی !!!!!!!!!! شک نکن هر کسی این بازی رو بخاد با PC بازی کنه حتما 3-4 برابر یه Xbox 360 خرج سیستمش کرده و البته من Xbox هم دارم ولی ترجیح میدم رو PC بازی کنم (جای توضیح نداره چون دوباره بحث pc و کنسول پیش میاد)
vahidreza2007
30-06-2014, 16:03
با این طرز تفکر شما باید بگم چقدر خوشحال میشم ناراحت بشی !!! پول کارت گرافیک من از ایکس باکس تو بالاتره !! شما هم بهتره از این نظریات شخمی ارایه نکنی :n25::n25::n25::n24:
Soroush HD
30-06-2014, 17:18
واقعا طرز فکرتون و این اخلاق و حسادتون مثل محل سکونتتون تو مشخصاتتون پشت کوهی هست....واقعا برای همچین اشخاصی احساس تاسف میکنم.....:n15:
Altairezio
30-06-2014, 19:02
دوستان بس کنید لطفا" .... 60 صفحه برا منتشر شدن برا PC بحث بی خود کردیم....حالا ام ایشون یه اظهار نظری کردن ،همه ریختن میگن باید بزنیمش.....
مدیران عزیز این پست و پست های صفحه ی پیش رو لطفا" پاک کنید.....:n16:
vahidreza2007
30-06-2014, 22:31
دوستان بس کنید لطفا" .... 60 صفحه برا منتشر شدن برا PC بحث بی خود کردیم....حالا ام ایشون یه اظهار نظری کردن ،همه ریختن میگن باید بزنیمش.....
مدیران عزیز این پست و پست های صفحه ی پیش رو لطفا" پاک کنید.....:n16:
شما خودش رو ناراحت نکن :n08::n08: این جور موارد رو جواب ندی طرف فکر میکنه با یه ایکس باکس داشتن سلطان دنیا شده !!! پول یک و نیم ایکس باکس رو دادم برای کارت گرافیک و این همه ادعام نمیشه !!!
اما درمورد بازی
بی صبرانه منتظر اومدن بازی هستم . بازی واچ داگز که عالی بود امیدوارم اینم پشت بندش بازی کنیم و حالش رو ببریم
javad2015
01-07-2014, 06:31
آقا من واقعا ناراحت میشم برای pc بیاد . چون من xbox 360 دارم . نمیشه این یه دونه برای pc نیاد ؟ شما هم به جای بحث برید پول جم کنید یه کنسول بخرید. :n23:
چه قدر حسود دقیقاً مثل بچه ها:n04:
بروعمو بزارباد بیاد کامپیوتر هرروز گرافیک جدید هرروز مادربورد جدید اونوقت همه بازی هابرای xbox360بیاد ماخرج میلیونی میکنیم اقای گیگاو ام اس ای بخورن اونوقت باید قطعاتمون خاک بخوره بعد تو بیای بایه پولی که حتی یک رم برای کامپیوترنمیشه بری xboxبگیری هرچی میخوای بازی کنی بروخجالت بکش کنسول برای نی نی هاست pcبرای بزرگترا:n24::n24::evil:
به نظرتون بس کنید بهتر نیست؟
حالا یک نفر یک چیزی گفته درست یا غلط میبینیم که توسط دوستان هم ردش کردن، دیگه انقدر کشش دادن چه فایده ای داره من نمیفهمم.
Soroush HD
01-07-2014, 21:27
حامد راس میگه دیگه تمومش کنید....طرف دیگه فکر کنم کلا از انجمن خداحافظی کرد:n09:
Transporter2009
01-07-2014, 21:37
دیگه داشتم میرفتم واسه خاطر این بازی پلی استیشن بخرم که خبر آمد خبری در راه است :n02:
و اینگونه بود که GTA V برای PC تأیید شد. :n12:
EhsanCPU
01-07-2014, 23:29
خدا کنه حجم بازی کم باشه و 20 - 30 گیگ نباشه...
والی باید 1 ماه بزاریم دانلود بشه ... :n27:
jahangir1400
01-07-2014, 23:48
وقتی واچ باگز (ببخشید داگز:n02:) 22 گیگه و ولفنشتاین 42 گیگ دیگه GTA هرچقدر باشه تعجب نداره، اما به نظرم از 25 گیگ زیادتر نباشه
FOURTH RETURN
02-07-2014, 11:43
چند وقتی بودم نیومده بودم این تاپیک ببینم برای پی سی اومده یا نه حوصله خوندن پستهای پیش رو هم ندارم یکی بگه چه خبره؟:n01:
Soroush HD
02-07-2014, 12:09
چند وقتی بودم نیومده بودم این تاپیک ببینم برای پی سی اومده یا نه حوصله خوندن پستهای پیش رو هم ندارم یکی بگه چه خبره؟:n01:
همین دیگه....مثل اینکه میخواد واسه PC بیاد....:n20:
امیدوارم 2ماه دیگه واردبازاربشه نه به این زودی ها
سعید1400
02-07-2014, 16:07
قبلن گفتم بازم میگم...حالا فرضا بیاد کدوم سیستم میخواد اینو بکشه غیر از اینکه رو low بازی کنیم...منم که تا 2 یا3 روز دیگه ps3 میگیرم
قبلن گفتم بازم میگم...حالا فرضا بیاد کدوم سیستم میخواد اینو بکشه غیر از اینکه رو low بازی کنیم...منم که تا 2 یا3 روز دیگه ps3 میگیرم
یعنی اون قدرسیستمش بالاست که روی یه گرافیک قوی وسیپیو6هسته ای اجرانمیشه من که باورنمیکنم اصلا امکان نداره
دوستان انقدرازاین بازی غول نسازید
سعید1400
02-07-2014, 18:35
رو گرافیک قوی اره نه رو gt 525 ....به هر حال
سعید1400
02-07-2014, 18:38
رو گرافیک قوی اره نه رو gt 525 ....به هر حال ....ما که بازیای نسل هفت رو 720 و مدیوم بازی میکردیم
رو گرافیک قوی اره نه رو gt 525 ....به هر حال ....ما که بازیای نسل هفت رو 720 و مدیوم بازی میکردیم
این گرافیک لپ تاپ هستش یاکامپیوتر
Thor God
02-07-2014, 19:53
فکر کنم با آلبومه مجاز سروش لشکری عرضه بشه ! :n09:
ولی بی شوخی آخرین اخبار از نسخه کامپیوترش چی هست ؟ بالاخره چی شد ؟
فکر کنم با آلبومه مجاز سروش لشکری عرضه بشه ! :n09:
ولی بی شوخی آخرین اخبار از نسخه کامپیوترش چی هست ؟ بالاخره چی شد ؟
یه روزِ خوب میاد :n02:
برا سالِ ۲۰۱۵ روزروش کردن مثکه
برا نسلِ هشتم و PC قراره بیاد.
Thor God
02-07-2014, 20:13
آره احتمالا یه روز خوب باید بیاد که بازی هم بیاد باهاش.
ولی خدایی خیلی وقته تو کفه بازی هستیم، انصاف نیست دیر عرضه بشه. :n28:
G.O.Batistuta
02-07-2014, 22:16
224 صفحه شکم صابون زدید که چی بشه
جی تی ای سن اندریاس خوب بود روون اجرا میشد:n02:
jahangir1400
03-07-2014, 00:19
کی گفته 2015، فوقش 3-4 ماه دیگه میاد:n01:
224 صفحه شکم صابون زدید که چی بشه
جی تی ای سن اندریاس خوب بود روون اجرا میشد:n02:
Core I7 4770k
R9 290X 4GB
Ram 16GB
به نظرم از اون کنسولی که شما داری باهاش بازی میکنی خیلی روانتر و بهتر اجرا کنه خخخخ
دیگه تا امدن بازی برا نسل جدید و PC نیازی نیست تاپیک بازی مهم بمونه، پس تا اون موقع تاپیک از استیکی بودن خارج میشه.
از پست های غیرضروری هم جلوگیری میشه.
FOURTH RETURN
04-07-2014, 18:54
این رو سایت راک استار زده؟ اگه اینطور باشه سیستم آنچنانی هم نمیخواد
FOURTH RETURN
04-07-2014, 18:56
20 تا 30 گیگ خیلی کمه برای این بازی به نظر من اتفاقا آرزو کن حجمش هر چه بیشتر باشه تا جزئئیاتش هم بیشتر باشه
mehrabooni
04-07-2014, 21:22
یه روز خوبم بیاد که جای pc نی
مگه توی تریلر ها ننوشته fall ینی پاییز
Sent from my iPhone 5 using tapatalk
Spaniuly
04-07-2014, 23:00
Core I7 4770k
R9 290X 4GB
Ram 16GB
به نظرم از اون کنسولی که شما داری باهاش بازی میکنی خیلی روانتر و بهتر اجرا کنه خخخخ
سیستم امضا جلو واچ داگز لعنتی به مشکل برخورد... نمی خوام توی دلت رو خالی کنما ولی همیشه بازیهای پر سر و صدا واسه PC که میان گند می زنن به اعصاب High End باز ها که یکیشم خودم هستم البته های اند بازی من توفیق اجباریه به خاطر شغلم انواع و اقسام قطعات سخت افزاری قدرتمند زیر دستمه ولی کلا هر وقت اومدم با کامپیوتر بازی رو اجرا کنم ضد حال خوردم بازی سازها همیشه گند می زنن به عناوین جنجالی وقتی می خوان بازی رو روی PC ارائه کنن من شک ندارم همین بامبول سر GTA V میاد سیستم شما و سیستم هایی که من بازی ها رو روی اونها تست می کنم دهها برابر قدرتمندتر از کنسولهای PS4 و X One هستند. ولی عملا توی بازیها به خاطر اشکال هی برنامه نویسی موقع اجرا به مشکل برمی خورن. به امید یه GTA V تر تمیز و بدون اشکال برای PC
mehrabooni
04-07-2014, 23:14
20 تا 30 گیگ خیلی کمه برای این بازی به نظر من اتفاقا آرزو کن حجمش هر چه بیشتر باشه تا جزئئیاتش هم بیشتر باشه
به نظر منم حجم بازی بیشتر باشه خیلی بهتره
Sent from my iPhone 5 using tapatalk
سیستم امضا جلو واچ داگز لعنتی به مشکل برخورد... نمی خوام توی دلت رو خالی کنما ولی همیشه بازیهای پر سر و صدا واسه PC که میان گند می زنن به اعصاب High End باز ها که یکیشم خودم هستم البته های اند بازی من توفیق اجباریه به خاطر شغلم انواع و اقسام قطعات سخت افزاری قدرتمند زیر دستمه ولی کلا هر وقت اومدم با کامپیوتر بازی رو اجرا کنم ضد حال خوردم بازی سازها همیشه گند می زنن به عناوین جنجالی وقتی می خوان بازی رو روی PC ارائه کنن من شک ندارم همین بامبول سر GTA V میاد سیستم شما و سیستم هایی که من بازی ها رو روی اونها تست می کنم دهها برابر قدرتمندتر از کنسولهای PS4 و X One هستند. ولی عملا توی بازیها به خاطر اشکال هی برنامه نویسی موقع اجرا به مشکل برمی خورن. به امید یه GTA V تر تمیز و بدون اشکال برای PC
سخن شما متین و درسته دقیقا بازی ها روی PC طوری بوده که همیشه مشکلاتی رو داشته که حتی با سخت افزار خیلی قویتر دیدیم بازی دچار مشکلات fps و غیره ولی چی کنیم که PC رو دوست داریم که حتی همین Upgrade کردنو خودش جزو بخشی از لذت داشتن PC هست . البته به شخصه اگه بخام یه PS4 بگیرم فکر کنم هزینه و مشکلات کمتری داشته باشیم ولی خوب به موس و کیبورد عادت کردیم و اون کیفیت خاص گرافیک در PC
اگه یه سری بزنیم به سری قبل GTA دیدیم تا حالا هیچ مشکلی در نسخه های قبل روی PC نداشته ولی برعکس بازی هایی مثل Test Drive که همیشه برای من مشکل داشته و حتی تاپیک های زیادی هم دیدم کاربران در مورد مشکلات FPS صحبت میکنن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.