مشاهده نسخه کامل
: Grand Theft Auto V
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
13
14
15
16
jahangir1400
25-02-2015, 10:45
من درخواست دارم از راکستار بازی رو تا ۳۰ اوریل که تولدمه تاخیر بزنه :دی
فکر کن... معاف نشم مجبور بشم برم خدمت :| بازی رو بخری، دو سال بازیش نکنی o_O
Sent from my ST15i using Tapatalk
اگه معاف نشدی میتونی امیدوار باشی داداش چون راکستار فقط گفته 14 آوریل، اما سالشو نگفته :n09:
Reza Azimy_RW
25-02-2015, 13:59
من درخواست دارم از راکستار بازی رو تا ۳۰ اوریل که تولدمه تاخیر بزنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کن... معاف نشم مجبور بشم برم خدمت :| بازی رو بخری، دو سال بازیش نکنی o_O
فراری شو داداش ارزششو داره :دی
Reza Azimy_RW
25-02-2015, 14:07
راستی دوستان حدود چند ماه پیش ( خیلی وقته ) یه بحثی تو تایپیک پیش اومد من بد حرف زدم من اونموقع تو شرایط روحی خوبی نبودم و کاملا پشیمونم از تک تک دوستان معذرت خواهی میکنم امیدوارم شما هم درک کنین و معذرت خواهی منو قبول کنید :n12:
کلا من چیزی تو دلم نیست :دی :n16::n06:
Altairezio
27-02-2015, 21:06
تصاویری از نسخه ی PC منتشر شد.....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به جای این کارا بازی رو منتشر کنند:n15:من که هنوز تو شوک هستم که بازی رو بازهم تاخیر زدند بعد 24 ژانویه که شد 24 مارس حالا هم 14 آوریل:n04: ولی خداییش راک استار که من همیشه قبولش دارم در این مورد بدجوری به پی سی بازها توهین کرد انگار اصلا پی سی بازها آدم نیستند:n03:
FOURTH RETURN
28-02-2015, 17:12
اگه روزی 2 گیگ هم دانلود کنیم با سرعت 128 میشه یک ماه من و قیمتش 13 تومن اما اگه بازی رو بخریم نه فضای هاردو اشغال میکنه و نه معطل میشیم به شرطی که دی وی دی خراب تحویلمون ندن و یه دی وی دی نصب بشه یکی نشه
jahangir1400
28-02-2015, 17:27
حال و روز PC بازا بعد از تاخیر دوباره GTA V در یک کلیپ 5 ثانیه ای:n02:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
dverbame
28-02-2015, 22:46
به جای این کارا بازی رو منتشر کنند:n15:من که هنوز تو شوک هستم که بازی رو بازهم تاخیر زدند بعد 24 ژانویه که شد 24 مارس حالا هم 14 آوریل:n04: ولی خداییش راک استار که من همیشه قبولش دارم در این مورد بدجوری به پی سی بازها توهین کرد انگار اصلا پی سی بازها آدم نیستند:n03:
اگه روزی 2 گیگ هم دانلود کنیم با سرعت 128 میشه یک ماه من و قیمتش 13 تومن اما اگه بازی رو بخریم نه فضای هاردو اشغال میکنه و نه معطل میشیم به شرطی که دی وی دی خراب تحویلمون ندن و یه دی وی دی نصب بشه یکی نشه
اولا که باز هم تاخیر خواهند زد ... چون کار نمیکنن که ... میشینن با هم جوک تعریف میکنن .. راک استار باز هم منتظره میخواد بازار کنسول نسل جدید رو هم پر کنه ... اخر همه وقتی همه خریدن بده برا پی سی .
ثانیا هیچ بهینه سازی نخواهید ددید .... قول 100 % میدم.. از عکس ها هم معلومه که حتی به اندازه کنسول نسل قبلی هم روش کار نشده ...
زمانی که همه بازی ها بهترین تکسچر رو داره ... این بازی همونطور که عکس ها نشون میدن .. حتی پشتی صندلیاش و لباسا و... کلی زاویه داره .. انگار با نقاله و گونیا امدن مثلث و مربع و دایره کشیدن :n09:
برای ای وی هم همین داستانا رو داشتیم ( حالا کم تر ) ...
اما نکته جالب اینه که این بازی ... بیس پی سی هست .. بازی هست که روزه اول روی پی سی بوجود امده . بعد راک استار اجازه میده اینقدر پی سی بازا رو .... واقعا چی میشه گفت :)
پول همه چیزه دیگه :n19:
بعله جناب dverbame ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز راست میگه :n15:اینا به هوایه فروش بیشترکنسول دارن بهونه بهینه تربودن pc رو درمیارن تونسخه قبلیه gta یعنی iv تو سیستم مورد نیازش گفته بودن پردازنده تک هسته ای یا 2هسته ای و یه گرافیک 1gb دربالاترین حالتش یه 4هسته ای وگرافیک 1gb میتونید بازی کنید ولی من رویه پردازنده 8هسته ای وگرافیک 4gb این بازی رو با 35الا25 فریم اجراکردم یعنی عمق فاجعه به طوری که 35الا 40 فریم تو اساسینس یونیتی میگیرم بدون ابدیت وتنظیمات very high :n04:
این سیستم بهینش هم کلکی بیش نیس سال 2015 وگرافیک gt9800 1gb :n08:اونم توسیستم مورد نیازش
نسخه pc این بازی فرقی با نسخه کنسول نسل 8 نمیکنه تنها فرق اینه که 60فریمه ورزولوشنه 4k هست که این 30فریم هم فقط روشنایییه تصویرش بهتره همین :n15:
چون بازی نه تکنیک انچنانی نه فناوریه خاصی رو pc داره مثل کنسول میمونه
اینه توهین به pc بازا :n24::n24::n24::n24:نه فناوریه منتل داره نه تکنولوژی هایه انویدیا حالا یدونه از این مورد تکنیک گذاشتن مثلا شاهکارکردن ..خسته نشن یه وقت :n15:با هزارتا تاخیر
الان دارن تخمه میشکنن اعضایه راکستار ودارن به pc بازا میخندن
Reza Azimy_RW
01-03-2015, 12:58
ولی من رویه پردازنده 8هسته ای وگرافیک 4gb این بازی رو با 35الا25 فریم اجراکردم
شما مشکلی داشته سیستمتون ( نرم افزاری یا سخت افزاری ) ( البته علاوه بر این بازی هم مشکل داشت و کلی پچ باید نصب میکردی تا بهینه بشه )
من اونموقع با یه سی پی یو دو هسته ای E5200 و دو گیگ رم و گرافیک AMD 5670 یک گیگ بازی رو حالت Low بود فک کنم Very Low هم داشت(یکی مونده به آخر) و رزولیشن 1360*768 زیر 35 فریم نمیومد
شما مشکلی داشته سیستمتون ( نرم افزاری یا سخت افزاری ) ( البته علاوه بر این بازی هم مشکل داشت و کلی پچ باید نصب میکردی تا بهینه بشه )
من اونموقع با یه سی پی یو دو هسته ای E5200 و دو گیگ رم و گرافیک AMD 5670 یک گیگ بازی رو حالت Low بود فک کنم Very Low هم داشت(یکی مونده به آخر) و رزولیشن 1360*768 زیر 35 فریم نمیومد
دوست عزیز من رو very ultra بازی کردم و اونم رزولوشن 1600.900 اونم فقط 65 الا 75درصد گرافیکو اشغال میکنه
درضمن شما مطلب روبروشو خوندی به جواب مشکل سیستم رسیدی :n02:یعنی نوشته پایینو
عمق فاجعه gta به طوری که 35الا 40 فریم تو اساسینس یونیتی میگیرم بعضی قسمتاش که 60فریم بدون ابدیت وتنظیمات very high درضمن 99درصد ازگرافیک رو اشغال میکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این gta که قربونش برم از35 فریم درست بالانمیره
من یه ویدئو از یوتوب آورده بودم gta iv رو روی 4k بازی میکرد.فکم افتاده بود از گرافیکش انگار که بازی واسه آیندست انگا رنه انگا رکه چند سال بازیش کردم.
ویدوش 2دقیقه بود 400 مگ حجمش بود 4k بود یه عکس همین الان از تو ویدئو گرفتم :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چه حالی میداد بازیها رو میشد رو ی رزولیشن 4k کرد.یه گرافیک 12 میلیونی میخواد.با گرافیک ماها که نمیشه
Reza Azimy_RW
01-03-2015, 17:44
دوست عزیز من رو very ultra بازی کردم و اونم رزولوشن 1600.900 اونم فقط 65 الا 75درصد گرافیکو اشغال میکنه
درضمن شما مطلب روبروشو خوندی به جواب مشکل سیستم رسیدی :n02:یعنی نوشته پایینو
عمق فاجعه gta به طوری که 35الا 40 فریم تو اساسینس یونیتی میگیرم بعضی قسمتاش که 60فریم بدون ابدیت وتنظیمات very high درضمن 99درصد ازگرافیک رو اشغال میکنه :n04:
این gta که قربونش برم از35 فریم درست بالانمیره
بحث چیز دیگه ای بود کاری به اینکه شما روی چه سیستمی تست کردین یا من ندارم
در ضمن قدرت کارت گرافیک رو با گیگ نمیسنجن !!!
بحث چیز دیگه ای بود کاری به اینکه شما روی چه سیستمی تست کردین یا من ندارم
در ضمن قدرت کارت گرافیک رو با گیگ نمیسنجن !!!
:n23:والا اون موقعی که این بازی اومد کارته گرافیک ها گیگ نمشناختن :n09:
بازیه iv تعطیله تعطیله بعله من با مانیتور crt با یه گرافیک hd5450 1gb ویه پردازنده athlon x2 250 راحت رو تنظیمات مدیوم بازی می کردم ولی وقتی تنظیمات فرامیره یه چیزه دیگه میشه قضیه :n09:
والا من تصاویر 4K بازی رو دیدم . اصلا به نظرم جالب نیستن . تصاویر یجورایی کارتنی هستن !
EhsanCPU
02-03-2015, 21:44
سلام بچه ها از GTA V چه خبر ؟
اومدم اینجا یه لحظه فکر کردم اشتباه اومدم توی تاپیک GTA iv :n13:
سلام بچه ها از GTA V چه خبر ؟
اومدم اینجا یه لحظه فکر کردم اشتباه اومدم توی تاپیک GTA iv :n13:
تاخیرخورد براسال اینده :n27:
dverbame
02-03-2015, 23:47
تاخیرخورد براسال اینده :n27:
البته بفرمایید ..
اول که معلوم نبود
بعدا 1 سال تاخیر خورد
بعد 3 ماه تاخیر خورد
بعد 1 ماه
بعد 14 روز
مطمئنم اخرشم میگن اصا بازی نبوده :n10:
بنظر من با توجه به gt 9800 نباید توقع کیفیت ps4 را داشته باشیم..
احتمالا نسخه ps3 را با حالت اول شخص میدن بیرون
نظر شما چیه دوستان؟؟؟
jahangir1400
04-03-2015, 11:45
نظر شما چیه دوستان؟؟؟
اشتباه نکنید، حداقل گرافیک 9800 به معنی گرافیک کم نیست، به معنای بهینه سازی خوبه بازیه، مثل مکس پین 3، که پایین ترین سیستم ها هم اجراش کردن اما برای حالت اولترا قوی ترین سیستم ها لازم بود، برعکس بازی هایی مثل اساسین یا واچ داگز که سیستم Low با High فاصله کمی داره که به خاطر بهینه نبودنه، در مورد کیفیت بازی هم این حرفتون بیشتر شبیه شوخیه:n02: شاید تفاوت خیلی زیاد نباشه اما بدون شک بهتر از PS4 هست
در مورد PS3 هم احتمالش نزدیک به صفره، توی پرسش و پاسخی که چند وقت پیش تو سایت راکستار بود همین سوال رو کرده بودن که راکستار جواب داده بود به دلیل افزایش انیمیشن ها در حالت اول شخص و محدودیت قدرت در نسل 7 امکانش نیست، دیگه فاتحه نسل قبل رو باید کم کم خوند، نه فقط واسه این بازی بلکه واسه همه بازیای جدید...
vahidgame
04-03-2015, 14:11
این تاپیک رو ظاهرا دوباره ابهام فرا گفته :دی
اولا در مورد این صحبت های که در مورد تاخیر نسخه پی سی میشه خیلی دیگه بزرگ نماییه
سوال پیش میاد که نسخه پی سی کی رسما تایید شد؟ از اون موقع که بازی تایید شد فک کنم دو بار تاخیر خورده
اینکه بگید بازی دو ساله تاخیر خورده و تاریخ انتشار رو از نسخه x360 و ps3 در نظر بگیرید درست نیست چون اون موقع اصلا بحث نسخه پی سی از طرف سازندگان نبوده
اگه اینجوری در نظر بگیرید پس نسخه کنسول های نسل هشتمی هم با تاخیر منتشر شده
کلا این بحث تاخیر چیز خاصی نیست و خیلی بازی ها هستن که تاخیرهای خیلی بیشتر از این بازی داشتن
نظر شما چیه دوستان؟؟؟
حداقل سیستم نمی تونه ملاک کیفیت گرافیک بازی باشه
اگه قرار بود همون نسخه نسل هفتمی رو منتشر کنن همزمان از همون نسخه یه پورت انجام می دادن و خیلی وقت پیش منتشر میشد!
مطمئنا گرافیک بازی حداقل در سطح نسخه نسل هشتمی که پارسال منتشر شد هست
توی آخرین تنظیمات گرافیکی و با کیفیت 4K هم قاعدتا باید بهتر از اون نسخه ها باشه
البته همون نسخه نسل هشتمی هم کیفیت خیلی بالا بودش و اگه بازی برای پی سی بدون مشکل مثل نسخه کنسولی باشه ، اونایی که سیستم فوق العاده ندارن هم از لحاظ گرافیکی بازی براشون راضی کننده ست
حقیقا من این بازی رو اصلا باری نکرده بودم امروز روی ps3 بازی کردم حالم بهم خورد خیلی گرافیکش ضایع بود با توجه ب این که همین چند روز پیش cod:aw را با الترا تموم کردم
نمیدونم من خیلی توقعم بعد از بازی کردن بازی های جدید روی pc رفته بالا یا دوستانی که ps3 داشتند خیلی تعریف میکردند
واقعا تفاوت این بازی روی ps4 با ps3 چقدر است؟؟؟
ایا چشگیر است یا نه؟؟؟
چند روز اینده میخوام ps4 بخرم لطفا پاسخ بدید؟؟
jahangir1400
04-03-2015, 23:57
حقیقا من این بازی رو اصلا باری نکرده بودم امروز روی ps3 بازی کردم حالم بهم خورد خیلی گرافیکش ضایع بود با توجه ب این که همین چند روز پیش cod:aw را با الترا تموم کردم
نمیدونم من خیلی توقعم بعد از بازی کردن بازی های جدید روی pc رفته بالا یا دوستانی که ps3 داشتند خیلی تعریف میکردند
واقعا تفاوت این بازی روی ps4 با ps3 چقدر است؟؟؟
ایا چشگیر است یا نه؟؟؟
چند روز اینده میخوام ps4 بخرم لطفا پاسخ بدید؟؟
این ویدئو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])مقایسه PS3 با PS4 میتونه کمکت کنه
تفاوت که داره اما در حد CoD AW که نمیشه دیگه، چون بیس و پایه بازی نسله هفته
نظرتون چیه بازی رو تحریم کنیم:n02: مشت محکمی هم به استبداد راک استار بزنیم
Thor God
06-03-2015, 20:57
نه دیگه gta v شوخی بردار نیست :n02: از نون شب واجب تره !
GOLDFINCH
06-03-2015, 21:03
چقدرم آخه اورجیال می خریم که بخوایم تحریم کنیم :n09:
dverbame
06-03-2015, 23:04
چقدرم آخه اورجیال می خریم که بخوایم تحریم کنیم :n09:
:n09: خدایی قبلا ها بازی 1000 تومن میشد .. الان این بازی باید حدودا 10 تومنی بشه .. اوریجینال حساب میشه دیگه خخخخخ :n31:
خدا کنه بیاد . واقعا اگه دیگه تاخیر بخوره میمیرم من :(
vahidgame
07-03-2015, 01:27
معمولا اینجور موقع ها باید شرکت های بازیسازی کلا یه کشور رو تحریم کنن نه برعکسش :دی
اگه بازیو اورجینال می خواستین بخرین که فرقی نداره حتی راکستار توی پی سی زیر یه میلیون نسخه هم بفروشه باز ضرری نمی کنه چون همین الان نسخه های کنسولی این بازی بالای 40 میلیون نسخه فروش داشته
اگه هم می خواستین بازیو کپی تهیه کنین فقط با این کار باعث میشین آمار چند میلیونی دانلود بازی یک عدد پایینتر بیاد :دی
کلا به نظرم راکستار یکی از بهترین شرکت های بازیسازی تاریخه و با این صحبت های مختلفی که میشه این واقعیت تغییری نمی کنه
اون چیزی که مشخصه راکستار تا حالا بیشتر اولویت انتشار بازی هاش برای کنسول بوده و نمیشه به این هم ایرادی گرفت چون اونا هدف ها و دلایل خاص خودشون رو دارن و با نمی تونیم از این استنباط های غلط داشته باشیم
باز خوبه این بازی بالاخره این بازی برای پی سی منتشر میشه و به واسطه نام GTA بالاخره همیشه برای پی سی هم میاد ولی بهترین بازی راکستار یعنی RDR کلا برای پی سی منتشر نشد و یکی از حسرت های من یه زمانی همین بودش که خوشبختانه چند سال بعدش بازیش کردم و می تونم بگم یکی از بهترین بازی های عمرمم بودش و حتی از GTA V و GTA IV هم یکمی بهتر
خلاصه هر شرکتی راه و روش خاص خودش رو داره و این موج ضد راکستاری (ضد آمریکایی!) که چند وقت اخیر اینجا راه افتاده جالب نیست
معمولا اینجور موقع ها باید شرکت های بازیسازی کلا یه کشور رو تحریم کنن نه برعکسش :دی
اگه بازیو اورجینال می خواستین بخرین که فرقی نداره حتی راکستار توی پی سی زیر یه میلیون نسخه هم بفروشه باز ضرری نمی کنه چون همین الان نسخه های کنسولی این بازی بالای 40 میلیون نسخه فروش داشته
اگه هم می خواستین بازیو کپی تهیه کنین فقط با این کار باعث میشین آمار چند میلیونی دانلود بازی یک عدد پایینتر بیاد :دی
کلا به نظرم راکستار یکی از بهترین شرکت های بازیسازی تاریخه و با این صحبت های مختلفی که میشه این واقعیت تغییری نمی کنه
اون چیزی که مشخصه راکستار تا حالا بیشتر اولویت انتشار بازی هاش برای کنسول بوده و نمیشه به این هم ایرادی گرفت چون اونا هدف ها و دلایل خاص خودشون رو دارن و با نمی تونیم از این استنباط های غلط داشته باشیم
باز خوبه این بازی بالاخره این بازی برای پی سی منتشر میشه و به واسطه نام GTA بالاخره همیشه برای پی سی هم میاد ولی بهترین بازی راکستار یعنی RDR کلا برای پی سی منتشر نشد و یکی از حسرت های من یه زمانی همین بودش که خوشبختانه چند سال بعدش بازیش کردم و می تونم بگم یکی از بهترین بازی های عمرمم بودش و حتی از GTA V و GTA IV هم یکمی بهتر
خلاصه هر شرکتی راه و روش خاص خودش رو داره و این موج ضد راکستاری (ضد آمریکایی!) که چند وقت اخیر اینجا راه افتاده جالب نیست
این موج ضد راکستاری فقط اینجا راه نیفتاده و در فروم های خارجی هم راه افتاده این که راک استار بهترین شرکت در زمینه بازی سازی است کاملا درسته و بازی هاش واقعا عالی و اینجوری نیست که مثل سایر استودیو ها هرسال بازی بده بیرون و روی بازی که می خواد بده بیرون روش وقت میزاره.ولی یه مشکل بزرگ داره اونم اینکه صداقت تو کارش نیست و بازی رو اینهمه تاخیر بزنند و بگن داریم روش کار می کنیم ولی پشت پرده هدفشون فروش بیشتر نسخه کنسول باشه.شما بگین اینکه هدف ها و دلایل خاص خودشون رو دارند درست ولی به نظر شما درسته که بازی که سپتامبر 2013 منتشر شده برای انتشار اون در نسخه پی سی نزدیک 2 سال ملتو معطل کنند خب اینا به هدفشون نرسیدند یا واقعا دست هایی پشت پرده است تا مانع انتشار نسخه پی سی بشه.اگه واقعا هدف بهینه سازی بازی بود مشکلی با صبر کردن نبود ولی متاسفانه اینطوری نیست.
vahidgame
07-03-2015, 23:56
این موج ضد راکستاری فقط اینجا راه نیفتاده و در فروم های خارجی هم راه افتاده این که راک استار بهترین شرکت در زمینه بازی سازی است کاملا درسته و بازی هاش واقعا عالی و اینجوری نیست که مثل سایر استودیو ها هرسال بازی بده بیرون و روی بازی که می خواد بده بیرون روش وقت میزاره.ولی یه مشکل بزرگ داره اونم اینکه صداقت تو کارش نیست و بازی رو اینهمه تاخیر بزنند و بگن داریم روش کار می کنیم ولی پشت پرده هدفشون فروش بیشتر نسخه کنسول باشه.شما بگین اینکه هدف ها و دلایل خاص خودشون رو دارند درست ولی به نظر شما درسته که بازی که سپتامبر 2013 منتشر شده برای انتشار اون در نسخه پی سی نزدیک 2 سال ملتو معطل کنند خب اینا به هدفشون نرسیدند یا واقعا دست هایی پشت پرده است تا مانع انتشار نسخه پی سی بشه.اگه واقعا هدف بهینه سازی بازی بود مشکلی با صبر کردن نبود ولی متاسفانه اینطوری نیست.
بازی سال 2013 برای Xbox 360 و PS3 منتشر شد و اون موقع اصلا سازندگان هیچ اشاره ای به نسخه پی سی نکرده بودن
تا E4 2014 که بازی برای نسل جدید آنونس و مشخص شد پی سی هم جزو پلتفرم هاست ولی با این حال باز تاریخ انتشار نسخه پی سی نامعلوم بودش
برای پی سی هم بعدها تاریخ انتشار مشخص شد که فک کنم دو بار نسبت به اون تاخیر خورد الانم نسبت به نسخه Xbox One و PS4 که نوامبر منتشر شد با 5 ماه فاصله منتشر میشه
اینجوری نبوده که مثلا سازندگان همون موقع که بازیو توی سال 2013 منتشر کردن داشتن روی نسخه پی سی کار می کردن
اگه همون سال 2013 قبل از انتشار بازی اشاره میشد که پی سی جزو پلتفرم های بازیه دیگه الان میشد اعتراض کرد که مطمئنا هیچ وقت یه شرکتی همچین کاری نمی کرد که یه بازی رو دو سال تاخیر بزنه!
الان فقط می تونیم بگیم که نسبت به نسخه Xbox One و PS4 با 5 ماه تاخیر منتشر میشه و شاید مثلا یکمی این مدت می تونست کمتر باشه
ولی اینم حتی قابل قبوله چون یه بازی رو از یه کنسول نسل هفتمی به نسل هشتمی بخوان تبدیل کنن باز راحتر از اینه که اونو برای پی سی تبدیل کنن و این زمان بیشتری می بره
همین امسال یکی از بهترین بازی ها یعنی ویچر 3 با اینکه سازندگان گفتن ساخت بازی تموم شده ولی چند ماه تاخیر خورد و این شاید در نگاه اول عجیب باشه ولی وقتی سازندگان میگن این چند ماه تاخیر به خاطر رفع مشکلات بازیه کاملا قابل قبوله
حالا باید منتظر موند بازی منتشر بشه و دید چه کیفیتی داره و اگه فرضا مشکلی وجود داشت اون موقعست که میشه از راکستار انتقاد کرد
سلام
این بازی چقدر صحنه غیر خانوادگی داره؟؟
میخوام برای ps4 بخرمش
jahangir1400
08-03-2015, 15:04
سلام
میخوام برای ps4 بخرمش
در یک کلمه بخوام بگم زیاد :n02:
بستگی به میزان حساسیت خانواده هم داره، بیشتر ماموریت ها که چیزی نداره اما بعضیاشم کلا نمیشه جلو خانواده بازی کرد
اگه دقیق تر میخوای بدونی اینجارو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ببین
عاقا گیر کردم.
اون جواهر فروشی رو میدزدیم بعد که تموم میشه میریم تو نقش اون کچله بی اعصاب :دی
بعد که از بازی خارج میشم دوباره میام تو بازی فرت برم میگردونه از مرحله قبل از دزدی جواهر فروشی؟!!!!؟
vahidgame
08-03-2015, 22:08
سلام
میخوام برای ps4 بخرمش
اگه جلوی خانواده می خواید برید اصلا نمیشه
صحنه های بازی زیاد نیستن ولی همونایی که هستن دیگه حسابی نافرمن!
یادمه خودم چون با تی وی اونو می رفتم دقیقا باید بازیو می ذاشتم برای موقع هایی که تنهام چون بازی اصلا قابل پیش بینی نبود
عاقا گیر کردم.
اون جواهر فروشی رو میدزدیم بعد که تموم میشه میریم تو نقش اون کچله بی اعصاب :دی
بعد که از بازی خارج میشم دوباره میام تو بازی فرت برم میگردونه از مرحله قبل از دزدی جواهر فروشی؟!!!!؟
من خیلی وقت پیش رفتم دقیق یادم نیست
فک کنم اون اوایل بازی هستی که تازه با trevor میری
مطمئن بشو بازی سیو میشه و ماموریت کامل تموم میشه
همین طور سعی کن trevor رو تا یه جایی ماموریت هاش رو بری تا اون قسمت اولیه تموم بشه و داستان اصلی شروع بشه
اگه جلوی خانواده می خواید برید اصلا نمیشه
صحنه های بازی زیاد نیستن ولی همونایی که هستن دیگه حسابی نافرمن!
یادمه خودم چون با تی وی اونو می رفتم دقیقا باید بازیو می ذاشتم برای موقع هایی که تنهام چون بازی اصلا قابل پیش بینی نبود
اره اگر بخرم باید بزام اخر شب
ی سوال این بازی ارزش خرید داره؟؟ یعنی تا دو سه ماهی برات تازگی داره یا نه؟؟
نسخه san anderesea خیلی خوب بود واسم
ولی iv اصلا جالب نیود خیلی خسته کننده بود همش تکراری
vahidgame
09-03-2015, 14:05
اره اگر بخرم باید بزام اخر شب
ی سوال این بازی ارزش خرید داره؟؟ یعنی تا دو سه ماهی برات تازگی داره یا نه؟؟
نسخه san anderesea خیلی خوب بود واسم
ولی iv اصلا جالب نیود خیلی خسته کننده بود همش تکراری
آره مطمئنا ارزش فوق العاده بالایی داره
به خصوص اینکه شما نسخه اورجینال رو می گیرید و بخش آنلاین اونو هم تجربه می کنید که تا مدت ها میشه براش وقت گذاشت
کلا یه بازی با میانگین امتیاز 97 دیگه گویای همه چیزه و اگه یه نفر نسخه اصلی برای سال 2013 رو نرفته حتما جزو واجباته که این نسخه رو تهیه کنه
jahangir1400
11-03-2015, 14:56
یه کلیپ 1 مگی
تا این حد واقعی!:n08:
یه کلیپ 1 مگی
واقعا استثنایی هست
انشالا تا شنبه دستمه
یه کلیپ 1 مگی
این کلیپ برا چه کنسولیه؟؟؟
jahangir1400
11-03-2015, 21:34
این کلیپ برا چه کنسولیه؟؟؟
برای نسل هشته یا X1 یا PS4 اما چون عکس دکمه ای چیزی نداره معلوم نیس کدوم
آخرین نسخه ی سری GTA کدام است؟
soroosh_cz
13-03-2015, 01:00
آخرین نسخه ی سری GTA کدام است؟
GTA IV : Episodes From Liberty City البته برای PC
وگرنه GTA V برای همه ی کنسول ها اومده و تنها برای PC نیومده.
سایت چینی Gamersky به تازگی دست به انتشار تصاویر مقایسه ای از نسخه های PS4,PC,PS3 عنوان GTA V زده که قدرت PC را نشان می دهد.به نظر می رسد واقعا راکستار دلیل موثقی برای تاخیر نسخه PC داشته و تاخیرهای بیهوده برای این نسخه انتخاب نکرده است. همانطور که پیش از این گفته شد سایت چینی Gamersky اخیرا تصاویر مقایسه ای از نسخه های PS4,PC,PS3 عنوان GTA V منتشر کرده که اختلاف بسیار دو نسخه پلی استیشنی با PC به خوبی مشخص است.البته نسخه PC با کیفیت ۴k بوده و از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است. اگر به تصاویر نسخه PC خوب توجه کنید خروجی گرافیکی بسیار بهتری نسبت به دو نسخه دیگر دارد و راکستار تمام تلاشش را کرده تا در مقابل طرفداران نسخه PC سرافکنده نشود.اگر به یاد داشته باشید پورت نسخه PC عنوان GTA IV بسیار بد انجام گرفته بود و مشکلاتی را همراه داشت. به نظر می رسد راکستار قصد دارد مشکلات پورت نسخه PC عنوان GTA IV را در GTA V جبران کند تا بازیکنان این نسخه بدانند که برای راکستار بسیار با اهمیت هستند.عنوان GTA V قرار است ۱۴ آپریل مصادف با ۲۵ فروردین ۹۴ در نهایت برای PC عرضه گردد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
منبع:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
GTA IV : Episodes From Liberty City البته برای PC
وگرنه GTA V برای همه ی کنسول ها اومده و تنها برای PC نیومده.
تو کدوم نسخه از داخل ماشین هم میشه باهاش رانندگی کرد؟
soroosh_cz
14-03-2015, 20:15
تو کدوم نسخه از داخل ماشین هم میشه باهاش رانندگی کرد؟
منظورتون رو متوجه نمیشم. :n41:
یعنی موقع رانندگی داشبورد و فرمون ماشین رو هم ببینی.
پلتفرم من PC هست ولی واقعا چرا باید بین نسخه PS4 و PC اینقدر تفاوت باشه؟ یعنی نسخه PC اونقدر گرافیک شاخی نداره که PS4 نتونه از پسش بر بیاد...
عجیبه! :n13:
Sh-Meteor
14-03-2015, 21:33
یعنی موقع رانندگی داشبورد و فرمون ماشین رو هم ببینی.
نسخه GTA IV San Andreas این قابلیت رو داره و فکر کنم همه نسخه ها داشته باشن.
چون من آخرین نسخه ای که بازی کردم همینه از بقیه اطلاع ندارم.
سایت چینی Gamersky به تازگی دست به انتشار تصاویر مقایسه ای از نسخه های PS4,PC,PS3 عنوان GTA V زده که قدرت PC را نشان می دهد.به نظر می رسد واقعا راکستار دلیل موثقی برای تاخیر نسخه PC داشته و تاخیرهای بیهوده برای این نسخه انتخاب نکرده است. همانطور که پیش از این گفته شد سایت چینی Gamersky اخیرا تصاویر مقایسه ای از نسخه های PS4,PC,PS3 عنوان GTA V منتشر کرده که اختلاف بسیار دو نسخه پلی استیشنی با PC به خوبی مشخص است.البته نسخه PC با کیفیت ۴k بوده و از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است. اگر به تصاویر نسخه PC خوب توجه کنید خروجی گرافیکی بسیار بهتری نسبت به دو نسخه دیگر دارد و راکستار تمام تلاشش را کرده تا در مقابل طرفداران نسخه PC سرافکنده نشود.اگر به یاد داشته باشید پورت نسخه PC عنوان GTA IV بسیار بد انجام گرفته بود و مشکلاتی را همراه داشت. به نظر می رسد راکستار قصد دارد مشکلات پورت نسخه PC عنوان GTA IV را در GTA V جبران کند تا بازیکنان این نسخه بدانند که برای راکستار بسیار با اهمیت هستند.عنوان GTA V قرار است ۱۴ آپریل مصادف با ۲۵ فروردین ۹۴ در نهایت برای PC عرضه گردد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
منبع:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فاتحه نسخه PC خوندست.:n02: Dislike Rockstar!
soroosh_cz
15-03-2015, 11:28
نسخه GTA IV San Andreas این قابلیت رو داره و فکر کنم همه نسخه ها داشته باشن.
چون من آخرین نسخه ای که بازی کردم همینه از بقیه اطلاع ندارم.
اتفاقا GTA:SA نداره. من بازیش میکنم و نصبه. شاید IV و V داشته باشن.
چطور مگه؟
EhsanCPU
15-03-2015, 19:49
ولی عکسها نشون میده فاتحه PS4 خوندس :n39:
اتفاقا GTA:SA نداره. من بازیش میکنم و نصبه. شاید IV و V داشته باشن.
فقط GTA V داره . اونم نسخه جدیدش
anti-military
15-03-2015, 22:28
سیستم بازی به طور رسمی منتشر شد....
حداقل سیستم مورد نیاز:
[*=left]OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2 (NVIDIA video card recommended if running Vista OS)
[*=left]Processor: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz
[*=left]Memory: 4GB
[*=left]Video Card: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)
[*=left]Sound Card: 100% DirectX 10 compatible
[*=left]HDD Space: 65GB
[*=left]DVD Drive
سیستم پیشنهادی :
[*=left]OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1
[*=left]Processor: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHZ (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHZ (8 CPUs)
[*=left]Memory: 8GB
[*=left]Video Card: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD7870 2GB
[*=left]Sound Card: 100% DirectX 10 compatible
[*=left]HDD Space: 65GB
[*=left]DVD Drive
منبع
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تاریخ انتشار بازی به 24 مارس تاخیر خورد.....
+
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
درسته خیلی دوست داشتیم سریع تر بازی بیاد بیرون ولی این تاخیر زد تو ذوقمون....ولی فک کنم لازم بود چون تاخیر انداختن تو معرفی سیستم مورد نیاز بازی نشون میداد که هنوز تردید دارن و این تاخیر صرف تست چندین باره ی بازی میشه تا هیچ گونه یا حداقل باگ رو شاهد باشیم....
این بازی رو حتما" (گرچه با تاخیر ) ولی اصلشو میخرم...دو سالیه بازی اصل نخریدم ولی به نظرم این بازی استحقاقشو داره....
+
سیستم بازی همچینم فضایی نبود....سیستم پیشنهادی میگه که با یه بازی ای که به خوبی بهینه شده طرفیم...مثل سری های قبلی ...
دوستان لطفا" رعایت کنن و اسپم های توهین آمیز ندن .... بیشتر ایرانی ها پولی بابت بازی نمیدن...حالا دلیل ارسال این پست های بی ربط چیه نمیدونم....
درسته که جزئیات و کیفیت بافت ها تو نسخه pc بهتره اما من حس میکنم نور پردازی تو نسخه pc خیلی خشک و بی روح شده
تو نسخه PS3 گرمای نور خورشیدو میشد حس کرد اما رو PS4 و PC انگار خبری از اون نورپردازی نیست :n36:
jahangir1400
16-03-2015, 07:29
درسته که جزئیات و کیفیت بافت ها تو نسخه pc بهتره اما من حس میکنم نور پردازی تو نسخه pc خیلی خشک و بی روح شده
تو نسخه PS3 گرمای نور خورشیدو میشد حس کرد اما رو PS4 و PC انگار خبری از اون نورپردازی نیست :n36:
در عکس هیچی معلوم نیست مخصوصا نورپردازی، من از PS4 خبر ندارم اما هنوز هم هیچ گیم پلی و فیلمی از نسخه PC منتشر نشده فقط چندتا عکسه، قبل از عرضه نسل هفت هم ملت از گرافیک پایین عکس ها و فیلم ها شکایت میکردن اما وقتی بازی عرضه شد فک همه افتاد پایین از گرافیک بازی
Altairezio
16-03-2015, 14:35
باید اعتراف کنم تو عکس های مقایسه ای بهترین ها تو Ps4 ــه....PC یه کم بی دلیل روشن نشون میدن عکسا....
MOHAMMAD2010
16-03-2015, 15:25
تو بعضی عکس ها ps4 بهتره تو بعضیا pc ! باید دید در واقعیت کدوم بهتره
سلام
بلاخره دبروز بازی بدستم رسید با قیمت ۲۰۵
من سری های قبلی این بازی را از gta III تا نسخه قبلی یعنی IV بازی کردم فک کنم حدود ۴-۵ نسخه باشند
خوب بریم سر اصل ماجرا من یسری نقد بر این بازی میتویسم که برای خودم جالب بود و ممکنه دوستان هم توی همین تاپیک نوشته باشند اما من ندیدم
اول از همه داخل پگ یک نقشه یک کد ۱ میلیون دلاری و دیسک بازی موجود هستند
نکات جالب توجه این نسخه
۱.میشه گفت راک استار از نمامی امکانات دول شاک ۴ (دسته پلی استیشن ۴) استفاده کرده
الف.چراغ دسته با توجه به وضعیت در بازی تغییر رنگ میده مثلا هتگامی که پلیس دنبالتان میافتد مانند اژیر پلیس قرمز و ابی چشمک زن میشود و اگر بازی را در اتاق تاریک بازی کنید این نور روی دیوار میافتد و بسیار جالب میشود وضعیت های دیگر هم هست که...
ب.اسپیکر دسته برای تماس تلقنی است...مثلا گوشی که زنگ میخورد صدا از اسپیکر پخش میشود!!!! خیلی جالب هست انگاری واقها گوشی خودتان زنگ میخورد
پ.پدال گاز با کلید r2 دقیقا شما یک پدال گاز دارید و میشود کم زیاد و یا متوسط گاز داد!!!!
۲.این بازی واقعا بالا شهر پایین شهر دارد!!! یعنی تیپ مردم بالا شهر خیلی فشن و شیک هست و ماشین های شیکی هم توی خیابان ها میینید اما در پایین شهر وضع فرق میکند در ساحل هم با لیاس راحتی
میدونید که توی نسخه های قبل طرف توی ساحل و بالا شهر و پایین شهر ی تیپی داشت!!!!
۳.صدا گزاری واقغا استثنایی هست ! مثلا زیر یک درخت کنار رود که میروید واقعا صدا وزش باد لابلای شاخه های درخت قابل شنیدن هست!!!:n12:
۴.ترافیک ماشین ها بسیار طبیعی شده است..مثلا در نسخه های قبل ما توی اوتوبان دوچرخه هم میدیدم اما اینحا خبری نیست ..کامیون ها بیشتر در جاده های بین شهری هستند
۵.سرعت ماشین ها در جاده ها بسیار زیاد است و اصلا نمیشه پیاده از جاده گذشت
ویرایش اول:
۶.کارکتر شما عرق می کند و لباسش خیس میشود
۷.انفجار خودرو بسیار طبیعی است صدا گذرای ویبره تکون خوردن دوربین ..هنگامی که تو یک خیابان شلوغ منفجر بشه تو اون خیابان راه بندان میشه ماشین ها بوق میزنن و.... حتی تصادف هم میشه
۸.ماشین شما از نظر فنی هم خراب میشود...میدونید که در نسخه های قبل یا ماشین سالم بود یا میترکید اما توی این نسخه ماشین رفته رفته خراب میشود(سرعتش کم میشود نمی پیجد) تا جایی که دیگر استارت نمی خورد
ویرایش دوم:
۹.اگه با موتور ب زمین بخورید صورتتان زخمی میشود
۱۰.بطور کلی محیط خارج از شهر بسیار زیبا تر و طبیعی تر طراخی شده
۱۱.شما میتونید با لات و لوت ها دعوا بکنید!!!
۱۲.اگر ب هواپیماتان تیر بخورد رفته رفته سقوط میکنید موتور ها از کار میافتند
۱۳.هنوز هم توی خیابانها بچه نمیبینیم نمیدونم چرا؟؟؟ بعد از ۸ نسل
۱۴.بازی بنزین نداره!!!! واقعا توی این سبک بعیده...مافیا ۱سال ۲۰۰۱ بنزین داشت!!!!
ویرایش سوم
۱۵.شرایط بارانی فوق العاده طراحی شده است..مثلا توی خیابانها چاله اب تشکیل میشوند...فک کنم لباس مردم هم تغییر میکند ....اگر سوار هواپیما بشوید پرواز بسیار سخت است
۱۶.دزدین ماشین مدل بالا و پایین فرق دارد مثلا ماشین مدل پایین درشو خودش باز میکنه ولی مدل بالا شیشه شو میشکنه
۱۷.ماموریت های اصلی بسیار داستان زیبا و متنوعی دارند مدت زمان مناسبی هم طول میکشه که توم بشن حدود ۳۰ تا ۴۵ مین
۱۸.اواخر شب و اوایل صب خیابان ها بسیار خلوت میشوند
چون این بازی را تازه خریدم این پست به مرور اپدیت میشود
dverbame
17-03-2015, 10:39
امروز رفتم گیم اسپات نظرات در مورد خبر پیشفروش نسخه پی سی رو بخونم ... مردم از خنده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ما ایرانیا که به جا خودمون که میریم کرک شده میگیریم ...
تمام خارجی ها هم نوشتن 2 ساله ما رو فیلم دارین .. بعد توقع داریم بازی رو پیش خرید کنیم ؟ 100 % پورتتون رو کرک شده بازی میکنیم :n02::n31: :n10::n09:
به شخصه ترجیح میدم دیگه راک استار سری بعدی جی تی ای رو نزنه . ولی همه پی سی بازا کرک شده بازیش کنن :n09:
دو تا صحنه زیبا بر خورد کردم اسکرین شات گرفتم
shahriyar ps4
19-03-2015, 22:03
دوستان آیا میشه در ps4 به بازی gta v سیو انداخت؟
یعنی چی؟؟ منظورت چیه؟؟
shahriyar ps4
21-03-2015, 13:12
منظورم اینه که میخام سیو 100 %بازی رو از طریق فلش داخل ps4 اضافه کنم.
درضمن نمیشه از طریق فلش یا هارد اکسترانال فیلم نگاه کرد؟
سیو که میشه اضافه کرد البته نمیدونم psn گیر میده یا خیر؟؟
فعلا نمیشه از روی هارد فیلم نگاه کرد فقط از طریق نت یا دیسک
24 مارس یعنی سه روز دیگه برای PC میاد؟
Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk 2
MOHAMMAD2010
21-03-2015, 14:16
24 مارس یعنی سه روز دیگه برای PC میاد؟
Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk 2
14 آپریل میاد
خدا یعنی میشه من gta v بدون مشکل بازی کنم
Fifa 15 ک فقط لگ بود رو سیستم ما
Sent from my C5303
یعنی چی این !؟
بعد از یک هفنه بازی کردن چندتا سوتی بسیار خفن توی بازی دیدم که خواستم نظر شما رو بدونم
۱.میشه چندتا اسلحه بزرگ همراه داشت!!!!!!!کلانش شات گان و..... واقعا بازی که گربه های خیابان رو اینقدر طبیعی طراحی کرده خیلی این تیکه ضایع است (تیر زیادی هم میشه حمل کرد مثلا ۶۰۰ تا)
۲.بازی بنزین نداره و واقعا احساس میشه که کاش داشت..البته پمپ های بنزین سطح شهر و جاده خیلی زیبا طراحی شده
۳.اول شخص بازی اصلا زیبا نیست!!(البته بنظر من) شبیه کانتر ۱۰ سال پیشه!!! اصلا با فارکرای قابل مقایسه نیست
پست صفحه پیش ویرایش سوم شد
.
.
.
ویرایش سوم
۱۴.شرایط بارانی فوق العاده طراحی شده است..مثلا توی خیابانها چاله اب تشکیل میشوند...فک کنم لباس مردم هم تغییر میکند ....اگر سوار هواپیما بشوید پرواز بسیار سخت است
۱۵.دزدین ماشین مدل بالا و پایین فرق دارد مثلا ماشین مدل پایین درشو خودش باز میکنه ولی مدل بالا شیشه شو میشکنه
۱۶.ماموریت های اصلی بسیار داستان زیبا و متنوعی دارند مدت زمان مناسبی هم طول میکشه که توم بشن حدود ۳۰ تا ۴۵ مین
۱۷.اواخر شب و اوایل صب خیابان ها بسیار خلوت میشوند
jahangir1400
23-03-2015, 23:48
بعد از یک هفنه بازی کردن چندتا سوتی بسیار خفن توی بازی دیدم که خواستم نظر شما رو بدونم
۱.میشه چندتا اسلحه بزرگ همراه داشت!!!!!!!کلانش شات گان و..... واقعا بازی که گربه های خیابان رو اینقدر طبیعی طراحی کرده خیلی این تیکه ضایع است (تیر زیادی هم میشه حمل کرد مثلا ۶۰۰ تا)
۲.بازی بنزین نداره و واقعا احساس میشه که کاش داشت..البته پمپ های بنزین سطح شهر و جاده خیلی زیبا طراحی شده
۳.اول شخص بازی اصلا زیبا نیست!!(البته بنظر من) شبیه کانتر ۱۰ سال پیشه!!! اصلا با فارکرای قابل مقایسه نیست
پست صفحه پیش ویرایش سوم شد
.
.
.
ویرایش سوم
۱۴.شرایط بارانی فوق العاده طراحی شده است..مثلا توی خیابانها چاله اب تشکیل میشوند...فک کنم لباس مردم هم تغییر میکند ....اگر سوار هواپیما بشوید پرواز بسیار سخت است
۱۵.دزدین ماشین مدل بالا و پایین فرق دارد مثلا ماشین مدل پایین درشو خودش باز میکنه ولی مدل بالا شیشه شو میشکنه
۱۶.ماموریت های اصلی بسیار داستان زیبا و متنوعی دارند مدت زمان مناسبی هم طول میکشه که توم بشن حدود ۳۰ تا ۴۵ مین
۱۷.اواخر شب و اوایل صب خیابان ها بسیار خلوت میشوند
البته به نظرم این 3 موردی که گفتین سوتی نیست و تصمیم سازنده بازی هست، در مورد اسلحه به نظرم قرار نیست بازی شبیه سازی باشه و هدف بازی فان بودن و لذت بردن از بازیه، حسابشو بکنید اگه قرار بود مثل کانتر 2-3 تا اسلحه میداشت چقدر خسته کننده میشد، یکی از کارای خیلی معروف توی کل سری GTA همین به آشوب کشیدن شهر با این اسلحه هاست!
در مورد بنزین یکم موافقم، شاید اگه یه مکانیزم بنزین زدن در مدت زمانهای طولانی قرار میدادن (نه زود به زود) شاید بد نمیشد، البته شاید اینم خسته کننده باشه
اول شخص هم من چون هنوز تجربه نکردم نظری ندارم اما کلا بیس بازی سوم شخصه و صرفا به عنوان یه آپشن به بازی اضافه کردن
هواپیما هم چون تازس برات سخته، تمرین کنی فول میشی
در مورد هواپيما كه نوشتم سخت هست در هواي باراني منظورم هست باد كه مياد كنترل از دستتون كمي خارج ميشه
اگر يك امكاني داشت ميتونستيد همين جوري الكي پرواز كني مثل ي پرنده. بازم ميشد تصميم سازنده بازي؟؟؟
بنظر من اگر فقط يك اسحله بزرگ رو ميشد حمل كرد خيلي جذاب تر ميشد
راستي پليسهاش بسيار قوي هستند اصلا نميتوني شهر رو ب اشوب بكشي در جا ميكشنت
jahangir1400
24-03-2015, 00:20
اگر يك امكاني داشت ميتونستيد همين جوري الكي پرواز كني مثل ي پرنده. بازم ميشد تصميم سازنده بازي؟؟؟
منظورتون رو متوجه نمیشم
وقتی روی جزئی ترین چیزها کار شده که مواردی رو خودتون هم اشاره کردین پس موارد بزرگی مثل این اسلحه قطعا تصمیم سازنده است نه سوتی
راستي پليسهاش بسيار قوي هستند اصلا نميتوني شهر رو ب اشوب بكشي در جا ميكشنت
آره سخت شده اما هیجانش هم بیشتر شده، این شکلی شدن پلیساش :n02:
مواردی که گفتید اصلا سوتی نیست یه سری چیزا هست که از قدیم الایام با جی تی ای بوده و نمیشه اونارو تغییرش داد مثلا همین سیستم مردن و زنده شدن در بیمارستان چیزی غیر واقعی است یا مثلا شما میاین یه سری آدم بیگناه می کشید و بعدش که دستگیر میشین از زندان آزاد میشین و اینکه چندتا اسلحه قابل حمل وجود داشته باشه هم درسته غیر واقعی است ولی از قدیم بوده دلیل اینکه اینجوری است اینه که راهی غیر این وجود نداره.اون اول شخص هم من از اول مخالف بودم چون قرار نیست که کانتر بازی کنیم و جی تی ای بازی کردن با دوربین سوم شخص به نظر من بیشتر حال میده
بنزینم اصلا حرفشو نزن فکرشو بکن وسط بیابون داری با ماشین میری یهویی بنزین تموم می کنی خیلی ضدحال میشه و اینکه داری رانندگی می کنی هی چشت به عقربه بنزینت هست که تموم نشه و بعد مدتی که هی بنزین میزنی به شدت خسته کننده میشه برات
linuxx2011
24-03-2015, 13:59
ملت ته دیگ این بازیو هم خوردن تموم شده شما تازه دارین نقدش میکنین!!!!!:D
اتفاقا براي خيلي ها كه كنسول ندارن و مثل من منتظر نسخه pc هستن نقد كردنش خيلي هم جالبه .:n02:
EhsanCPU
24-03-2015, 16:56
فکر کنم و منطقی هم هست که نسخه PC از لحاظ داستان و محیط کمی با کنسول ها تفاوت داشته باشه ...
دوستان يه سوالي داشتم اونايي كه بازي رو انجام دادن جواب بدن لطفا
هنوزم مثل سري هاي قبل زود به زود شب و روز ميشه يا طولاني تر شده زمانش.:n13:
jahangir1400
24-03-2015, 17:43
دوستان یه سری کلیپ جالب از GTA V تو آپارات آپ کردم که اینجا شلوغ نشه و دیدنش هم راحت باشه
aparat.com/j4h4n
دوستان يه سوالي داشتم اونايي كه بازي رو انجام دادن جواب بدن لطفا
هنوزم مثل سري هاي قبل زود به زود شب و روز ميشه يا طولاني تر شده زمانش.:n13:
چرخه شبانه روز در بازی 48 دقیقه است، به عبارت دیگه هر دقیقه در بازی 2 ثانیه در زمان واقعیه، دقیقا یادم نیست نسخه های قبلی رو اما این نسخه به نظرم خوب بود، نه زوده نه دیر
linuxx2011
24-03-2015, 18:09
اتفاقا براي خيلي ها كه كنسول ندارن و مثل من منتظر نسخه pc هستن نقد كردنش خيلي هم جالبه .:n02:
من خودمم تازه این بازیو گرفتم اما فک کنم نسخه پی سی خیلی تفاوت داشته باشه با این نسخه نسل ۸.اما در هر صورت این بازی واقعا معرکس بخصوص با کنسول علی الخصوص پلی ۴ که بعضی صداهای بازی از دوال شوک میاد;)
jahangir1400
24-03-2015, 18:13
من خودمم تازه این بازیو گرفتم اما فک کنم نسخه پی سی خیلی تفاوت داشته باشه با این نسخه نسل ۸.اما در هر صورت این بازی واقعا معرکس بخصوص با کنسول علی الخصوص پلی ۴ که بعضی صداهای بازی از دوال شوک میاد;)
Dualshock 10 هم اگه بیاد توی GTA به پای موس و کیبرد نمیرسه:n05::n02:
من همیچن نقدی توی این تاپیک ندیدم
در ضمن این بازی روی کنسول نسل ۷ با ۸ زمین تا اسمون فرق داره از امکانات دول شاک ۴ بگیر تا....
شاید کسی بخواد نسخه اورجینال این بازی رو بخره بالاخره خیلی سوال براش پیش میاد که بهتره بدونه سوالاتی که برای خودم بی جواب موند و ریسک خرید رو پذیرفتم و الان پیشمون نیستم ای بازی فوق لعاده هست
ته دیگ با ته دیگ فرق میکنه :n09:
مثلا بازی رو کنسول نسل7 ...ته دیگ پیازه
روکنسول نسل8 ..ته دیگ نونی با خورشت قورمه سبزیه :n09:
رو pc که ارشد ایناست ..ته دیگ سیب زمینیه ماکارونیه پرچرب باسس اضافس :n02:
پس نقدشون تفاوت داره:n09:
من که بدون شک منتظر نسخه pc هستم که 60فریمو بترکونم ..
پرچم pc بالاست :n19:
Reza Azimy_RW
24-03-2015, 19:03
نمیدونم چرا يه عده فک ميکنن سيستم مورد نياز بازي راهنماي تشخيص بالا بودن گرافيک يا ... هست :n04:
اين بازيهاي نسل جديد فقط و فقط عمدا" تا اين حد سيستم مورد نيازشون رفته بالا ... هرچی هم بازی رو داغون بسازن تا این حد سیستم بالا لازم نداره
با توجه به اینکه بهینه بودن بازی و سیستم پایین بودنش باعث میشه افراد بیشتری بتونن بازی رو اجرا کنن و فروشش میره بالاتر وقتی پشتیبانی شرکتای سخت افزاری از بازیها تموم شد (سخت افزارا رو فروختن) دوباره سیستم مورد نیازا میاد پایین . ببینید کِی گفتم
خوشهالم که راکستار با شرکتاي سخت افزاري قرار داد نميبنده و حقوق مصرف کننده ها رو در نظر ميگيره بازی واقعا سیستم مورد نیاز مناسبی داره
linuxx2011
24-03-2015, 19:13
ته دیگ با ته دیگ فرق میکنه :n09:
مثلا بازی رو کنسول نسل7 ...ته دیگ پیازه
روکنسول نسل8 ..ته دیگ نونی با خورشت قورمه سبزیه :n09:
رو pc که ارشد ایناست ..ته دیگ سیب زمینیه ماکارونیه پرچرب باسس اضافس :n02:
پس نقدشون تفاوت داره:n09:
من که بدون شک منتظر نسخه pc هستم که 60فریمو بترکونم ..
پرچم pc بالاست :n19:
این چیزی که شما میگی درست اما واسه این بازی اگه بخوای رو ۶۰ فریم پلی کنی یه سیستم میخواد با خداتومن پول که اصلا بصرفه نیس ادم ۱.۵ میده کنسول میخره این همه هم خودشو الاف نمیکنه من خودم منتظر نسخه پی سی این بازی بودم اما وقتی تاخیر خورد و حتی دیدم بازیو باید اورحینال خرید این بود که رفتم یه کنسول گرفتم.در ضمن از انحصاری های کنسول نمیشه گذشت.....
این چیزی که شما میگی درست اما واسه این بازی اگه بخوای رو ۶۰ فریم پلی کنی یه سیستم میخواد با خداتومن پول که اصلا بصرفه نیس ادم ۱.۵ میده کنسول میخره این همه هم خودشو الاف نمیکنه من خودم منتظر نسخه پی سی این بازی بودم اما وقتی تاخیر خورد و حتی دیدم بازیو باید اورحینال خرید این بود که رفتم یه کنسول گرفتم.در ضمن از انحصاری های کنسول نمیشه گذشت.....
خیر ..اینجوری هم نیست که ازسیستم مورد نیاز معلومه بازی کاملا بهینس ........کنسول هم نمیصرفه :n09:...قیمت بازیهاش اوففففف
ار تکنیک هایه pc هم نمیشه گذشت
linuxx2011
24-03-2015, 19:34
خیر ..اینجوری هم نیست که ازسیستم مورد نیاز معلومه بازی کاملا بهینس ........کنسول هم نمیصرفه :n09:...قیمت بازیهاش اوففففف
ار تکنیک هایه pc هم نمیشه گذشت
اگه بهینه هم باشه بازم واسه اینکه به روونی و گرافیک پلی ۴ برسه یه سیستم بالا میخواد.در ضمن جدیدا شما با ۶۰ هزارتومن میتونی هر بازی ای خواستیو رو کنسول بریزی بدون محدودیت هم با قابلیت افلاین و انلاین .من دیگه بحثی ندارم چون تاپیک داره منحرف میشه;)
منظورتون از باید نسخه pc رو اورجینال خربد چیه؟
تا جایی که بنده خبر دارم حتی از سیستم Denuvo هم استفاده نمیکن.
اسکرین های جدید نسخه pc منتشر شد
هفته ی دیگه هم تریلر بازی میاد.
بعد از ۲ هفته میتونم بگم
این بازی به معنای واقعی کلمه محشره....
همه بازی ها بعد از یک مدتی ازشون سیر میشن اما این بازی هر چی بیشتر بازی کنید بیشتر جذبش میشین...
.
.
راستی یک نظر سنجی
این بازی با دوتا اپدیتش روی کنسول چیزی حدود ۶۰ گیگ جا میگیره که روی پی سی فک کنم بیشتر هم بشه بدلیل اضافه شدن ایستگاه رادیو و....
حالا اگه ما فایل نصبش رو ۵۰ گیگ هم در نظر بگیرم بنظرتون وقتش نشده بریم سمت بلو ری؟؟ ۵۰ گیگ روی دیویدی تقریبا ۱۲ تا میشه اکثر جاها هم که دیویدی ۹ گیگ ندارن
اگر حساب کنید بلو ری ارزون تر در میاد یک بلو ری خام ۵۰ گیگ حدود ۱۰ تومن هست...دیگه درد سر این دیسک رو بزار اون دیسک رو بردار هم نداریم
این حجم رو هم وقعا سخته دانلود کرد
linuxx2011
28-03-2015, 10:57
منظورتون از باید نسخه pc رو اورجینال خربد چیه؟
تا جایی که بنده خبر دارم حتی از سیستم Denuvo هم استفاده نمیکن.
شما باید بازی رو اورجینال تهیه کنید چون امکان کرک کردنش نیست و قفل drm روی بازی هست. :D
شما باید بازی رو اورجینال تهیه کنید چون امکان کرک کردنش نیست و قفل drm روی بازی هست. :D
تویِ دنیای هک چیزی غیرممکن نیست،DRM هست توسط گروه 3DM هک شده:لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ضمن اینکه قبلا هم گفتم جایی تایید نشده که از DRM این بازی استفاده میکنه،همونطور که خیلی هم اطلاع دارن R* خیلی از ایده های از Mod های نسخه PC میگیره!!
اینطور که بنظر میاد شما فک کنم چون PS4 داری ناراحتی بازی واسه PC بیاد؟!!
EhsanCPU
28-03-2015, 13:53
تویِ دنیای هک چیزی غیرممکن نیست،DRM هست توسط گروه 3DM هک شده:لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ضمن اینکه قبلا هم گفتم جایی تایید نشده که از DRM این بازی استفاده میکنه،همونطور که خیلی هم اطلاع دارن R* خیلی از ایده های از Mod های نسخه PC میگیره!!
یه مسئله هم هست در بازی های کرک شده هر لحظه ممکنه بازی کرش کنه و این خیلی عذاب آوره :n03:
یه مسئله هم هست در بازی های کرک شده هر لحظه ممکنه بازی کرش کنه و این خیلی عذاب آوره :n03:
برای من که خیلی کم پیش اومده کرش و این حرفها!
فیفا 15 هم هیچ مشکلی نداشتم باهاش!
ضمن اینکه شما چرا از اون طرف بازی اورجینال رو در نظر میگیری واسه PS4 و از این طرف واسه PC بازی کرک شده؟
مگه کسی که PC داره نمیتونه اورجینال بازی کنه؟!
jahangir1400
28-03-2015, 15:12
لامصب این GTA V تو بخش Top Sellers استیم از دوم پایین تر نمیاد، جالبیش اینه که فقط ببین پیش فروشها اول و دوم نیست، بین کل بازیهای عرضه شده اول یا دومه! الان 2-3 هفتس دنبال میکنم فقط یه بازی جدید خوب مثل Cities: Skylines یا اخیرا Pillars of Eternity که میاد یه روز GTA V میره دوم و باز میاد اول و الان هم اوله! چه رکوردی بزنه فروش این نسخه روی PC
linuxx2011
28-03-2015, 15:33
اتفاقا من از خدامه چون رو پی سی هم تجربش میکنم.اما انلاینش یه چیز دیگس که اگه نسخه هکی بخرید این مزیتو نمیتونید استفاده کنین.ههههه:D
لامصب این GTA V تو بخش Top Sellers استیم از دوم پایین تر نمیاد، جالبیش اینه که فقط ببین پیش فروشها اول و دوم نیست، بین کل بازیهای عرضه شده اول یا دومه! الان 2-3 هفتس دنبال میکنم فقط یه بازی جدید خوب مثل Cities: Skylines یا اخیرا Pillars of Eternity که میاد یه روز GTA V میره دوم و باز میاد اول و الان هم اوله! چه رکوردی بزنه فروش این نسخه روی PC
من همین الان از استیم خریدم 160 هزا رتومن پیش خرید..اولین نفری که شروع به دانلود میکنه خودمم همون ثانیه که ریلیز بشه دانلود رو میزنم..دکه intsall تو استیم ظاهر بشه زدم.
این عکس استیمم :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان آیکون بازی تو دکستاب این شکلی میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همین الان create desktop shurtcut رو از تو استیم زدم دیدمش..
من با اینکه رو x360 بازی رو تا آخر رفتم ولی روی pc بازی یه چیز دیگست...به قول یکی از دوستان gta بازی بیسیک pc بوده و هست و خواهد بود.
jahangir1400
28-03-2015, 20:14
یه یادآوری بکنم واسه اونایی که میخوان بازی رو اوریجینال بخرن و احیانا اخبار رو دنبال نکردن، حواستون باشه ورژن روس رو نخرید که نمیتونید بازی کنید، سی دی کی یا گیفتی که میگیرید مطمئن بشید فروشنده ورژن روس رو جای نسخه های دیگه مثل EU بهتون نندازه. (البته این قانون از حدود 2 هفته پیش اجرا شده و اگه قبلش بازی رو اکتیو کردید مشکلی ندارید)
موقع فعال سازی یه همچین پیامی میاد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] m/images/kxj8FBlHfV_U.878x0.Z-Z96KYq.jpg
قراره كي بياد؟! حداقل سيستم مورد نيازش چقدره؟
Altairezio
30-03-2015, 12:48
در پی انتشار تریلر رسمی پیش درآمد بازی یه سری اسکرین شات از بازی منتشر شـــد...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
+
عکس های مقایسه ای از نسخه ها....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این بازی روی pc اومده ؟
روی این سیستم جواب میده ؟
core i5 3230 2.6gh
6gram
gt 740m geforce 2g
EhsanCPU
30-03-2015, 15:17
+
نسخه PC به هیچ عنوان با کنسولهایی مثل ps4 قابل مقایسه نیست
اصلا یه دنیای دیگس :n04:
بازی زنده و پر از Object :n38: و در کل معرکه ...
حالا متوجه میشم که چرا ساخت این بازی 7 سال طول کشیده ...
حیف الله شدیم
سیستم نمی کشه:n37:
این بازی روی pc اومده ؟
روی این سیستم جواب میده ؟
core i5 3230 2.6gh
6gram
gt 740m geforce 2g
اره به نظر روی لپ تابت بالا میاد
فقط نمیدونم تا چه سطح گرافیکی
ول شاید متوسط بتونی اجرا کنی
مدلش چیه?محض اطلاع
z510
MOHAMMAD2010
30-03-2015, 15:41
والا من ps4 ندارم ولی این جوری هم که شما میگی دیگه نیست ! ( یه دنیای دیگه ! )
خیلی شبیه هستن
اره به نظر روی لپ تابت بالا میاد
فقط نمیدونم تا چه سطح گرافیکی
ول شاید متوسط بتونی اجرا کنی
مدلش چیه?محض اطلاع
z510
z500
ای بخشکی شانس
gta iv بعضی جاها تیک میزنه با این سیستم
z500
ای بخشکی شانس
gta iv بعضی جاها تیک میزنه با این سیستم
نه
سی پی بوت که خوبه
گرافیکتم من تست کردم بد جواب نمیده
دوستم باهاش کرایسیس 3 رو روی گرافیک بالا می آورد
پس اونم خوبه
فقط میمونه بهینه سازی ویندوز و درایورهات
اگر جی تی ای 4 گیر میزده از سخت افزار سیستمت نبوده
مشکل نرم افزاری بوده بلا شک D:
عکس دوم که تابلو هست ps4 اوایل صب هست ولی پی سی شب پس ps4 خیابانش خلوته
عکس اولی توی نسخه pc کوه اومده نزدیک تر !!!!! پس احتمالی که فیک باشه زیاد هست!
در کل حرف شما را قبول دارم ولی بشرط اینکه سیستم high end بازی را داشته باشی
Altairezio
30-03-2015, 23:34
تو چند تا عکسی که از بازی دیدم متاسفانه نور پردازی بازی بد جور نا فرم میزنه.....PS4 خیلی طبیعی تره به نظرم....
سیستمی که بازی روش اجرا میشه ام مهمه....
vahidgame
30-03-2015, 23:51
معمولا برای اینجور مقایسه ها دقیقا دو تا تصویر مثل هم رو در نظر می گیرن ولی اینجا این رعایت نشده
برای مقایسه نسخه PS3 و PS4 به شکل جالب با ویدئو این کار انجام میشد
برای مقایسه نسخه پی سی با مثلا نسخه PS4 هم باید منتظر موند که بازی منتشر بشه و مقایسه تخصصی انجام بشه
مشخصه که توی آخرین تنظیمات و با کیفیت 4K توی پی سی باید بهتر باشه
ولی فک نمی کنم خیلی اختلاف زیادی داشته باشن و اختلاف زیاد فقط بین نسخه نسل فعلی بازی با نسخه نسل قبلیه
نمیشه گفت مثلا بازی متفاوتی رو توی پی سی میشه تجربه کرد و اختلافات باید کم باشه و تازه اون اختلافات رو هر کسی با هر سخت افزاری نمی تونه تجربه کنه!
در کل به نظرم اینا جزئیاته و کیفیت نهایی خود بازی مهمه
اگه بازی در حد همون نسخه 5 ماه پیش کنسول ها باشه و بهینه سازی هم شده باشه مطمئنا پی سی بازها هم یه بازی خیلی کامل رو می تونن تجربه کنن
jahangir1400
30-03-2015, 23:53
تو چند تا عکسی که از بازی دیدم متاسفانه نور پردازی بازی بد جور نا فرم میزنه.....PS4 خیلی طبیعی تره به نظرم....
سیستمی که بازی روش اجرا میشه ام مهمه....
نمیدونم بر چه اساسی میگی نا فرم شده
از بهبودهایی که توی این عکسای جدید پیداس یکیش همین نورپردازیه که تو عکس توی جنگل به وضوح مشخصه و اون Light Shaft هایی که از لای درختا پیداس توی نسخه های دیگه به این شکل نیستن (که احتمال داره مثل فارکرای کار nVidia GameWork باشه)
از نظر کیفیت و روزلوشن سایه ها، افزایش تراکم و تنوع پوشش گیاهی، تراکم جمعیت و ترافیک، و بالاتر رفتن کیفیت بافت تفاوت هاییه که که من از این عکسای جدید نسبت به نسل 8 میبینم
پرچم pc بالاست
اینا 30فریم دیدن جوگرفتتشون :n33::n33::n33:بایه سیستم معمولی هم میشه 30یا26 فریم گرفت .:n08:کیفیت بازی رو pc بالاست ..اینجوری ساختنش
مثل یک فیلم میمونه باکلی جزئیات که کنسول عاجزه
پرچم pc بالاست
اینا 30فریم دیدن جوگرفتتشون :n33::n33::n33:بایه سیستم معمولی هم میشه 30یا26 فریم گرفت .:n08:کیفیت بازی رو pc بالاست ..اینجوری ساختنش
مثل یک فیلم میمونه باکلی جزئیات که کنسول عاجزه
پای حرف بی منطق که میاد وسط من یکی دیگه بحثی ندارم!
پای حرف بی منطق که میاد وسط من یکی دیگه بحثی ندارم!
پای حرف بی منطق چرا جواب میدی ونقل قول می کنی؟ واقعیت تلخیه که بایدقبول کنی
یک ویدوو از جزئیات این بازی روی PS4 البته اپارت کیفیتش رو اورده پایین ولی قابل تشخیصه توسط خودم ضبط شده
به چراغ های ماشین ها در خیابان ها دقت کنید
یک ویدوو از جزئیات این بازی روی PS4 البته اپارت کیفیتش رو اورده پایین ولی قابل تشخیصه توسط خودم ضبط شده
به چراغ های ماشین ها در خیابان ها دقت کنید
دمت گرم .....
linuxx2011
31-03-2015, 19:45
اقا نمیدونید تو انلاین چرا اینقدر خیابونها خلوته؟؟؟؟؟:D:D
تریلر پنجشنبه میاد به گفته راکستار!
اینم روز شما تاریخ انتشار تریلر:
از تصاویر همین حالا هم خیلی به نظر نمیاد تکسچرها و ... برای PC متفاوت باشن، شاید فقط در حد بسیار جزئی، بیشتر سایر تکنولوژی هاست که تفاوت رو مشخص می کنه (Antialiasing بهتر + امکان رزولوشن بالاتر + فریم ریت بالاتر). بهترین امکانی که PC نسبت به کنسول ها داره فریم ریت بالاتر است (تجربه گیمینگ 60fps با 30fps خیلی متفاوته، چه برسه 120Hz/144Hz).
happyfeat
01-04-2015, 18:30
یعنی بازی سر تاریخ گفته شده لانچ میشه ؟؟
dverbame
01-04-2015, 18:39
زیاد امیدوار نباش دوست عزیز ...
2 سال ... 2 ماه ... لاقل 2 هفته دیگه هم باید روش بشه :n02:
Altairezio
01-04-2015, 20:12
این تاریخ به احتمال زیاد کاملا" قطعیه....
چون تریلر لانچش هم فردا صب میاد.....راک استار کم پیش اومده بعد لانچ تریلر بیاد بد قولی کنه....
EhsanCPU
01-04-2015, 20:18
زیاد امیدوار نباش دوست عزیز ...
2 سال ... 2 ماه ... لاقل 2 هفته دیگه هم باید روش بشه :n02:
فکر نکنم دیگه تاخیر بخوره ...
اگه اینبار این اتفاق بیفته اعتبار جهانی RockStar زیر سوال میره
بعضی سایتها هم روزشمار معکوس تاریخ Release بازی 14 April رو گذاشتن
فردا همین موقع هم Trailer رسمی بازی منتشر میشه ... :n06:
Altairezio
02-04-2015, 17:23
یه شایعه مطرح شد که هنوز جدی نیست و تا چند دیقه دیگه کاملا" معلوم میشه....
به دلیل باگ های متعدد انتشار بازی به 15 ژوئن موکول میشود.....:n34:
البته به دلیل در پیش بودن 13 آوریل خیلی قابل اعتماد نیست....:n02:
jahangir1400
02-04-2015, 17:33
از شما بعیده داداش!:n02: اگه همچین چیزی صحت داشت کل نت میترکید اما هیچ خبری نیست، من تو کامنتهای همون سایتی که این دروغ 13 رو توش دیدی هم گفتم اما چون میخوان دروغ سیزدهشون لو نره بیشتر کامنتامو پاک کردن
در ضمن یه دروغ اول آوریل داریم واسه خارجیاس یه دروغ 13 که واسه ایرانیا چیزی به نام 13 آوریل نداریم:n02:
ویرایش: تریلر بازی منتشر شد و خب اون تاخیر که تابلو بود دروغه و در تریلر هم زده 14 آوریل، اما این 60fps لامصب چی هست:n04: یه بازی دیگه شده کلا
EhsanCPU
02-04-2015, 17:59
دوست عزیز فکر قلب های ما هم باش :n12:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
soroosh_cz
02-04-2015, 18:26
تریلر را دیدم :n19:
احسنت به FPS و گرافیک... خیلی خیلی قشنگه خداییش.
آخر تریلر هم میگه April 14 پس میاد حتما!
لینک دانلود تریلر، 60 FPS و FHD
Altairezio
02-04-2015, 18:33
از شما بعیده داداش!:n02: اگه همچین چیزی صحت داشت کل نت میترکید اما هیچ خبری نیست، من تو کامنتهای همون سایتی که این دروغ 13 رو توش دیدی هم گفتم اما چون میخوان دروغ سیزدهشون لو نره بیشتر کامنتامو پاک کردن
من که گفتم شایعس......:n02:
البته این دروغ آوریل دیگه زیادی داره رواج پیدا میکنه و شورش در اومد تقریبا" امسال....
+
تریلرو دیدم ولی یه چیزی که همیشه رو مخه و اذیت میکنه منو همین رنگ کرومیک اضافه ــس رو گرافیک.....زیادی کرومیک متال رو بالا میبرن که خیلی بد میشه گرافیک انعکاسا.....
نظر دوستان در این مورد چیه؟!
soroosh_cz
02-04-2015, 18:40
من که گفتم شایعس......:n02:
البته این دروغ آوریل دیگه زیادی داره رواج پیدا میکنه و شورش در اومد تقریبا" امسال....
+
تریلرو دیدم ولی یه چیزی که همیشه رو مخه و اذیت میکنه منو همین رنگ کرومیک اضافه ــس رو گرافیک.....زیادی کرومیک متال رو بالا میبرن که خیلی بد میشه گرافیک انعکاسا.....
نظر دوستان در این مورد چیه؟!
آره اونش کمی ضدحاله...
میگم شاید رنگ ماشین واقعا باید اونجوری باشه، ما اینقدر پراید دیدیم فکر میکنیم درستش اینه :n02:
jahangir1400
02-04-2015, 18:47
حالا شاید سلیقه هرکس یه جور باشه، اما توی نسل 7 یکی از ترفندای راکستار واسه گرافیک بالا جلوه دادن بازی همین انعکاس و حالت کرومی بودن ماشینا بود، توی فیلم و عکسا چون از نزدیک نشون میده شاید بد به نظر بیاد اما توی نسل هفت از نظر من خیلی خوب بود و به آدم احساس خوبی میداد
Altairezio
02-04-2015, 20:28
آره اونش کمی ضدحاله...
میگم شاید رنگ ماشین واقعا باید اونجوری باشه، ما اینقدر پراید دیدیم فکر میکنیم درستش اینه :n02:
حالا شاید سلیقه هرکس یه جور باشه، اما توی نسل 7 یکی از ترفندای راکستار واسه گرافیک بالا جلوه دادن بازی همین انعکاس و حالت کرومی بودن ماشینا بود، توی فیلم و عکسا چون از نزدیک نشون میده شاید بد به نظر بیاد اما توی نسل هفت از نظر من خیلی خوب بود و به آدم احساس خوبی میداد
دوست عزیزی که تو PS4 بازی میکنی اگه لطف کنی یه فیلم از شب و روز کنار ماشینا بگیر تا ببینیم وضعیت این رفلکس تو کنسول نسل هشتمی چه طوریه....
ممنون
دوست عزیزی که تو PS4 بازی میکنی اگه لطف کنی یه فیلم از شب و روز کنار ماشینا بگیر تا ببینیم وضعیت این رفلکس تو کنسول نسل هشتمی چه طوریه....
ممنون
چشم ساعت 1 امشب میزارم
linuxx2011
02-04-2015, 20:56
این که اصلا تفاوت محسوسی با نسخه ps4 نداره.
حتی تو بعضی جاها نسخه ps4 خیلی بهتر از این چیزی که تو تریلر بود هست....:n33:
campuzlit
02-04-2015, 22:42
این که اصلا تفاوت محسوسی با نسخه ps4 نداره.
حتی تو بعضی جاها نسخه ps4 خیلی بهتر از این چیزی که تو تریلر بود هست....:n33:
مسلما گرافیک نسخه PC بهترین گرافیک در بین پلتفرم هاست اما..
در عمل فقط با سیستم های High-End میشه گرافیکی بهتر از PS4 رو تجربه کرد.
نکته مهم این تریلر فریم 60 هست. اینجا تفاوتش با PS4 کاملا مشخص میشه.
که با توجه به شواهد راکستار برای این بازی بهینه سازی خوبی کرده و اگه بشه با تنظیمات مختلف با توجه به سیستم 60 فریم رو گرفت خیلی عالی میشه.
FOURTH RETURN
02-04-2015, 23:06
بازی اومد؟
نه تریلرش فقط اومده!
14 اپریل میاد.
linuxx2011
03-04-2015, 00:20
مسلما گرافیک نسخه PC بهترین گرافیک در بین پلتفرم هاست اما..
در عمل فقط با سیستم های High-End میشه گرافیکی بهتر از PS4 رو تجربه کرد.
نکته مهم این تریلر فریم 60 هست. اینجا تفاوتش با PS4 کاملا مشخص میشه.
که با توجه به شواهد راکستار برای این بازی بهینه سازی خوبی کرده و اگه بشه با تنظیمات مختلف با توجه به سیستم 60 فریم رو گرفت خیلی عالی میشه.
والا چیزی که تو این تریلر بود و من دیدم تفاوتی ندیدم.
حتی کیفیت ps4 بنظر بالاتر میومد.
البته شایدم تا بازی نیاد مشخص نشه.
یه وقت فک نکنین تعصب دارم رو کنسول چون خودمم اینو رو پی سی حتما تجربش میکنم.:n33:
ممنون
کلیپ روز
شب یزودی..
jahangir1400
03-04-2015, 01:44
والا چیزی که تو این تریلر بود و من دیدم تفاوتی ندیدم.
حتی کیفیت ps4 بنظر بالاتر میومد.
البته شایدم تا بازی نیاد مشخص نشه.
یه وقت فک نکنین تعصب دارم رو کنسول چون خودمم اینو رو پی سی حتما تجربش میکنم.:n33:
به غیر تفاوت های جزئی مثل پوشش گیاهی بیشتر و نورپردازی بهتر و تراکم جمعیت؛ به طور کلی بازی همونه، اما مهمترین تفاوت همون فریم بالاتره که کلا گیمپلی بازی رو متحول میکنه
Reza Azimy_RW
03-04-2015, 11:18
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کاملا برتری پی سی مشخصه . فقط هم افزایش جمعیت و اینا نیست . اصلا شیدرای پی سی با اون قابل مقایسه نیست (کف پیاده رو رو دقت کنید یا... ).
توی عکس شب درسته توی دو تا زمانه ولی حتی اگه همه چیو بیخیال شید و به تابلو سمت راست ( WHIRLIGIG ) دقت کنید از نظر کیفیت تکسچر و ... برتری پی سی کاملا مشخصه
FOURTH RETURN
03-04-2015, 12:25
تو صحفه نخست چرا تاریخ انتشار بازی رو نمینویسن؟ که هی نپرسیم؟
Altairezio
03-04-2015, 12:35
کلیپ روز
شب یزودی..
با توجه به این پست به نظر شخصی من فک کنم PS4 گرافیک ماشیناش خیلی بهتره....کارتونی نیست.....
نظر دوستان چیه!؟
تو صحفه نخست چرا تاریخ انتشار بازی رو نمینویسن؟ که هی نپرسیم؟
به پست اول اضافه شد. :12:
کلیپی که اپلود کردم هم خود ps4 برای ضبط کیفیت رو میاره پایین هم قربونش برم اپارت !!! فریم ریتش شده ۱۰ فک کنم!!!
چندتا عکس تا شب میزارم اونجوری بهتره
مثل اینکه دومین تریلر هم اومده!!
Afshin405
03-04-2015, 23:40
این بازی واقعا فوق العاده بود تنها بازی بود که این چند وقته یه سره نشستم پاش و تمومش کردم البته رو 360 هم حاله خاص خودشو داره:n10: ////
EhsanCPU
04-04-2015, 00:35
این بازی واقعا فوق العاده بود تنها بازی بود که این چند وقته یه سره نشستم پاش و تمومش کردم البته رو 360 هم حاله خاص خودشو داره:n10: ////
سلام
چقدر طول کشید که بتونی تمومش کنی ؟ چند مرحله بود ؟
یک خبر خوب!
7آپریل Preload (پیش بارگذاری) بازی در دسترس میشه!
عاقا یه سوال!؟
وقتی بازی اصلی تموم میشه.توخونه T مادرش اون رو میندازه بیرون میگه یه ماشین برام پیدا کن!خب کجاست اون ماشین؟
مراحل جانبیش چقدر گسترده هستش؟
jahangir1400
04-04-2015, 12:43
یک خبر خوب!
7آپریل Preload (پیش بارگذاری) بازی در دسترس میشه!
خدا خیرت بده داداش خیلی خوشحالم کردی همش تو این فکر بودم اگه بخواد 2 روز قبل از عرضه preload بده (با توجه به بقیه Preload های استیم) با این سرعت نت تا بیام دانلود کنم ممکنه راکستار یه آپدیت بده و همه دانلود بپره، اینجوری خیلی بهتر شد
Ali*Reza
04-04-2015, 13:09
سلام.
عاقا چندتا سوال کلى و پيش پا افتاده دارم.
- اين بازى براى پى سى فقط تحت استيم اجرا ميشه؟
- اگه بازى اورجينال نباشه فقط قسمت آنلاين بازى رو از دست ميديم؟ يا موارد ديگه اى هم هست؟
- دوستانى که الان منتظر تاريخ عرضه بازى براى پى سى هستن تا دانلود کنن يعنى همگى بازى رو پيش خريد کردين؟
- من سابقه اين بازيو و کلا بازيهاى کمپانى راکستار رو ندارم ، ميخواستم بدونم دوستان در مورد کرک احتمالى با توجه به نسخه هاى قبلى چه نظرى دارن؟ ( از لحاظ زمان عرضه و سالم و بدون مشکل بودن )
- اين تاريخ پريلود دقيقا چيه؟ يعنى در اين تاريخ امکان دانلود بازى هست ولى اجرا نميشه؟
ممنون
Altairezio
04-04-2015, 13:19
سلام.
- اگه بازى اورجينال نباشه فقط قسمت آنلاين بازى رو از دست ميديم؟ يا موارد ديگه اى هم هست؟
- دوستانى که الان منتظر تاريخ عرضه بازى براى پى سى هستن تا دانلود کنن يعنى همگى بازى رو پيش خريد کردين؟
- من سابقه اين بازيو و کلا بازيهاى کمپانى راکستار رو ندارم ، ميخواستم بدونم دوستان در مورد کرک احتمالى با توجه به نسخه هاى قبلى چه نظرى دارن؟ ( از لحاظ زمان عرضه و سالم و بدون مشکل بودن )
- اين تاريخ پريلود دقيقا چيه؟ يعنى در اين تاريخ امکان دانلود بازى هست ولى اجرا نميشه؟
ممنون
سلام علی آقا از این طرفا.....:n02:
تحت استیم که منظور با این نرم افزار و حساب کاربریش قادر به سیو و اجرای بازی خواهیم بود (البته اگه کرک کاملی براش نیاد)
با تو جه به بازی های امروزه که بیشتر آنلاین شدن و اگه آفلاین بازی کنی قسمت هایی از مراحل جانبی و بیشتر امکانات بازی از گیمر صلب میشه....(اگه دلار بیاد پایین (یا حتی اگه نیاد) این بازی ارزش خرید داره....چون ناقص بازی کردن حس و حالی نداره)
اونایی که پیش خرید کردن دانلود میکنن(نسخه ی اصلی رو) اونایی هم که میگن دانلود میکنیم و پیش خرید نکردن پس حتما" منتظر نسخه ی کرکی هستن....
بازی اول باید بیاد و ببینیم چه هــــــکر هایی بازی رو کرک میکنن و کرک میدن بیرون....(پیشا پیش نمیشه گفت)
تاریخ پریلود برا کسانی هست که بازی رو پیش خرید کردن تا اگه مایل باشن پارت پارت بازی رو از استیم یا جاهای دیگه (که ازشون خرید کردن) بازی رو دانلود کنن تا همزمان با روز انتشار بازی هم در اختیارشون باشه.....:n06:(اگه هم زود تر دانلود بشه بازی امکان اجرا نداره چون هم آنلاینه هم تاریخ جهانی باید به روزش برسه....)
jahangir1400
04-04-2015, 13:25
سلام.
ممنون
1- نسخه استیم که تحت استیمه اما نسخه های فیزیکی یا نسخه های دیگه معلوم نیست ممکنه اونا هم تحت استیم اجرا بشه ممکنه نشه و فقط تحت rockstar social club باشه
2- مورد خاص دیگه ای نیست همون آنلاینه، البته اوریج مزیت های دیگه هم داره مثل اینکه آدم دنبال آپدیت و اینا نیست که ببینه کدوم ورژن داره و کدومو باید دانلود کنه و ... به محض عرضه آپدیت خودش اعمال میشه که واسه آدمای بی حوصله خیلی خوبه!
3- نه خوب اونایی که نخریدن میخوان ببین بازی کی میاد و کرکی رو دانلود میکنن!
4- سخت ترین نوع قفل که ممکنه داشته باشه Denuvo هست اما خیلیا میگن به دلیل اینکه بازی محبوبیه حتی اگه این قفل رو هم داشته باشه بازم میشکنش فقط ممکنه یکم بیشتر طول بکشه، اگه نداشته باشه که مثل بقیه بازیا زود کرک میشه
5-درسته همینی که گفتی، دانلود میشه اما در زمان عرضه قابل بازی میشه
FOURTH RETURN
04-04-2015, 15:06
بهای بازی چقدره؟ تو ایران هم میشه خرید؟
jahangir1400
04-04-2015, 15:08
بله چرا نشه خرید، حدود 180
soroosh_cz
04-04-2015, 15:11
قبلا که استیم اجازه ی VPN Activation میداد، میشد با VPN روسیه فعال کرد و قیمتش 120 میشد تقریبا.
یه ماهی میشه که استیم اون گزینه رو برداشته و فقط میشه Region Free خرید. نزدیک به 170-180.
البته میشه با VPN خرید باز هم به همون قیمت ولی فرقش اینه که گیر میدن و اگر بفهمن که VPN اکتیو شده، احتمال بسته شدن حساب یا حذف شدن بازی زیاده :n35:
jahangir1400
04-04-2015, 15:22
البته میشه با VPN خرید باز هم به همون قیمت ولی فرقش اینه که گیر میدن و اگر بفهمن که VPN اکتیو شده، احتمال بسته شدن حساب یا حذف شدن بازی زیاده :n35:
الان حتی اگه با VPN هم بازی روس رو فعال کنی نمیتونی بازی کنی و حتما باید آی پیت موقع بازی روس باشه، یعنی باید وی پی ان موقع بازی روشن باشه که کلا ارزش نداره و نمیشه، اگه با آی پی روس بازی رو فعال کنی اما بخوای با آی پی ایران بازی کنی یه همچین پیامی میاد:
قضیه بن شدن اینا که بماند
FOURTH RETURN
04-04-2015, 15:39
نه من میخوام با آی پی ایران بخرم از خود سایت راک استار باید خرید؟
FOURTH RETURN
04-04-2015, 15:42
با یه نفری تو خارج چت میکردم میگفت تو بازی چیت زده پروفایلش بلوک شده و دیگه نمیتونه بازی کنه البته آنلاین رو
soroosh_cz
04-04-2015, 17:43
نه من میخوام با آی پی ایران بخرم از خود سایت راک استار باید خرید؟
فروشگاه های ایرانی براتون از استیم خرید میکنن. استیم باشه کلا بهتره.
با یه نفری تو خارج چت میکردم میگفت تو بازی چیت زده پروفایلش بلوک شده و دیگه نمیتونه بازی کنه البته آنلاین رو
یک سری افراد از یه باگ سوء استفاده کردن و پول های خیلی زیادی برای خودشون ساختن، راک استار بنشون کرد.
Leon-117
04-04-2015, 19:11
از 7 آپریل (3 روز دیگه ) امکان pre-load کردن بازی فراهم میشه:
باو تا تریدر تو steamtrade هست چرا 180 پول بدی وقتی با 130 تومن میشه خرید ؟ !
jahangir1400
04-04-2015, 21:06
ترید به درد کسی میخوره که باهاش آشنا باشه و عجله هم نداشته باشه، نه دوستانی که الان حتی سی دی کی برا استیم خریدن رو هم بلد نیستن:n02:
soroosh_cz
04-04-2015, 21:50
ترید به درد کسی میخوره که باهاش آشنا باشه و عجله هم نداشته باشه، نه دوستانی که الان حتی سی دی کی برا استیم خریدن رو هم بلد نیستن:n02:
ترید چی میگه؟ احتمالا جاش توی این تاپیک نیست... اگر کسی اطلاعاتی داره بگه خواهشا :n29:
soheilnouri
04-04-2015, 22:00
ببخشيد بازي جديدي از اين سري بايد رليز شه كه همه حرفشو ميرنن؟
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
soroosh_cz
04-04-2015, 22:01
ببخشيد بازي جديدي از اين سري بايد رليز شه كه همه حرفشو ميرنن؟
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
خیر، ولی نسخه GTA V برای PC روز 14 آوریل قراره ریلیز بشه.
تا الان برای کنسول های نسل هفت و هشت بود...
FOURTH RETURN
04-04-2015, 22:16
خو این که تو وگویی یعنی چه؟:n02:
Reza Azimy_RW
04-04-2015, 22:17
دوستان انلاین بازی چجوریه ؟! یعنی کلا هدف چیه باید چیکار کنی ممنون میشم یکی روشنم کنه
Killzone2
04-04-2015, 22:26
واسه ترید نیاز به اکانتی بالای 100$ تو استیم تریدز دارید
کلید CSGO و TF2 برای معاوضه ایتم ها با بازی مورد نظرتون...
الان تعداد بسیار زیادی GTA V Region Free دارن که از این طریق بازی رو با کلید های سی اس عوض میکنن! قیمتش هم حدود 120-130 تومن میشه.
البته الان فک نکنم دیگه 120 اینا گیر بیاد چون بعد از کشتار تریدر های زیادی که بتازگی راه افتاده استیم و باعث شده خیلی ها بن بشن, قیمت کلید رو یه سری بالا بردن ( صرفا کلاه برداری و دزدیدن پوله هدفشون) وگرنه دلار هم پایین اومده تقریبا ولی اکثرا سود جو هستن و کلید رو باید قیمت 8 تومن حتی 9 تومن و بیشتر بفروش میرسونن که این قیمت قبلا 6 تومن بوده برای csgo
خلاصه الان بصرفه نیست دیگه این روش مگر آشنایی داشته باشید که با قیمت خوب بهتون بده!
الان با این وضع بخوایید بگیرید همون 160 اینا درمیاد.
واسه ترید نیاز به اکانتی بالای 100$ تو استیم تریدز دارید
کلید CSGO و TF2 برای معاوضه ایتم ها با بازی مورد نظرتون...
الان تعداد بسیار زیادی GTA V Region Free دارن که از این طریق بازی رو با کلید های سی اس عوض میکنن! قیمتش هم حدود 120-130 تومن میشه.
البته الان فک نکنم دیگه 120 اینا گیر بیاد چون بعد از کشتار تریدر های زیادی که بتازگی راه افتاده استیم و باعث شده خیلی ها بن بشن, قیمت کلید رو یه سری بالا بردن ( صرفا کلاه برداری و دزدیدن پوله هدفشون) وگرنه دلار هم پایین اومده تقریبا ولی اکثرا سود جو هستن و کلید رو باید قیمت 8 تومن حتی 9 تومن و بیشتر بفروش میرسونن که این قیمت قبلا 6 تومن بوده برای csgo
خلاصه الان بصرفه نیست دیگه این روش مگر آشنایی داشته باشید که با قیمت خوب بهتون بده!
الان با این وضع بخوایید بگیرید همون 160 اینا درمیاد.
بذارید منتشر شه استیم یه تخفیفی میذاره که فکه همه بیوفته....
Ali*Reza
05-04-2015, 00:49
من موندم اين 65 گيگ رو چجورى ميشه دانلود کرد !
روى dvd هم بخواد ريخته بشه حدودا دوازده سيزده تا ميشه.
از همون هفتم آوريل اگه شروع به دانلود کنيم شايد تا روز انتشار بازى هم کامل نشه. ;)
soroosh_cz
05-04-2015, 01:30
اتفاقا فکر نکنم تا تعطیلات تابستون تخفیف بخوره بازی.
از همون هفتم آوريل اگه شروع به دانلود کنيم شايد تا روز انتشار بازى هم کامل نشه. ;)
من دو تا خط 2 مگ دارم که شبانه تا 4مگ میرن، اگه با Dispatcher اوکیشون کنم، میتونم موقع ریلیز دانلود شدشو داشته باشم :n02:
Killzone2
05-04-2015, 01:42
حالا حالا ها منتظر تخفیف نباشید, تخفیف فک برانداز میره برای کریسمس که اونم فک کنم 30% بیشتر نباشه!
اصولا بازی های بزرگ مثل این به این زودی ها تخفیف نمیزنه.
اتفاقا فکر نکنم تا تعطیلات تابستون تخفیف بخوره بازی.
من دو تا خط 2 مگ دارم که شبانه تا 4مگ میرن، اگه با Dispatcher اوکیشون کنم، میتونم موقع ریلیز دانلود شدشو داشته باشم :n02:
ببخشید این Dispatcher که میگین نرم افزاره؟!اگه شدنی هست میتونین یه لینک بدین؟
از همون هفتم آوريل اگه شروع به دانلود کنيم شايد تا روز انتشار بازى هم کامل نشه. :wink:
فک نکنم حجم بازی 65 باشه!
اون چیزی که راک استار نوشته برایِ موقع نصب بازی هست!
در مورد سرعت هم، فک کنم خیلی ها بتونن دانلود کنن تا 14 آپریل.
من یکی که تویِ 2 روز!:n02:
soroosh_cz
05-04-2015, 02:46
ببخشید این Dispatcher که میگین نرم افزاره؟!اگه شدنی هست میتونین یه لینک بدین؟
فک نکنم حجم بازی 65 باشه!
اون چیزی که راک استار نوشته برایِ موقع نصب بازی هست!
در مورد سرعت هم، فک کنم خیلی ها بتونن دانلود کنن تا 14 آپریل.
من یکی که تویِ 2 روز!:n02:
بله نرم افزاره، یکیش مثلا Connectify Dispatch که خودم گرفتم. کانکشن های مختلف رو میگیره و با هم ادغام میکنه سرعتشون رو. امکانات دیگه ای هم داره. تو سایت های وارز بگردید، هست. فقط احتمالا کرکشون کار نکنه... به هر حال نسخه ی معمولیش کافیه.
الان عکس زیر، دو کانکشن یکی شدن. البته این روی یک مودمه، یعنی پورت یو اس بی و اترنت رو از یک مودم گرفتم، فردا اون یکی خط رو روی 2مگ شارژ میکنم :n10: نتیجه اش رو میذارم :n40: البته نه اینجا چون آف تاپیک هست :32:
دوستان بابت آف تاپیک عذر میخوام :n27:
shahriyar ps4
05-04-2015, 14:20
دوستان آیا میشه از طریق فلش با ps4 فیلم اجرا کرد؟
حدود 3 ماه پیش Sniper elite V3 رو 75 درصد تخفیف گذاشته بود فکر نکنم اینقدر قدیمی شده باشه sniper درسته خیلی فروشش کم بوده و جزو بازی های رده پایین هست ولی تخفیف های استیم همیشه برا من فک بر انداز بوده :DDD
دوستان آیا میشه از طریق فلش با ps4 فیلم اجرا کرد؟
دوست عزیز اینجا تاپیک GTA هست سوال شما هیچ ربطی به این تاپیک نداره در بخش مربوطه مطرح کنید
.
.
.
.
.
عکس از انعکاس نور در شب که دوستان گفتند بزار
وای این بازی واسه پی سی منتشر بشه این تاپیک مثل روزی که بازی تازه منتشر شده میترکه:n10:
فکر کنم چند صد صفحه ای بره جلو
فکر کنم خیلیا هستند که بازی نکردند یا من اینجور فکر میکنم؟:n27:
erfan90ir
05-04-2015, 18:07
سلام با4گیگ رم و سی پی یو کور تو دو دو هسته ای3000وگرافیک430 1 گیگ بازی اجرا میشه یا باید قید بازی رو بزنم:n03:
امير موسر
05-04-2015, 18:17
سلام با4گیگ رم و سی پی یو کور تو دو دو هسته ای3000وگرافیک430 1 گیگ بازی اجرا میشه یا باید قید بازی رو بزنم:n03:
متاسفانه اجرا نمیکنه ! گرافیکتون از پس بازی های خیلی ضعیف تر هم برنمیاد .
خیرنمیشه ..البته اجرا شاید بشه ولی با کلی لگ
......سیست بالایی نمیخواد ولی
حداقل پردازنده 4هسته لازم داره وبه 6گیگ رم .درضمن گرافیکتون هم ضعیفه
همین .
kiarashyk
05-04-2015, 18:32
سلام با 8 گیگ رم و سی پی یو کور تو دو 4 هسته ای8300 وگرافیکGT730 GIGA 2GIGگیگ بازی اجرا میشه یا باید قید بازی رو بزنم :n16::n16::n16:
سلام با 8 گیگ رم و سی پی یو کور تو دو 4 هسته ای8300 وگرافیکGT730 GIGA 2GIGگیگ بازی اجرا میشه یا باید قید بازی رو بزنم :n16::n16::n16:
بله براحتی بازی اجرامیشه ......ولی شاید گرافیکتون کم بیاره
Ali*Reza
05-04-2015, 18:46
دوستان انلاین بازی چجوریه ؟! یعنی کلا هدف چیه باید چیکار کنی ممنون میشم یکی روشنم کنه
اين سوال من هم هست. ممنون ميشم پاسخ بدين.
Immunology
05-04-2015, 18:47
آقا این سیستم به نظرتون جواب میده؟؟؟؟
با کیفیت بالا منظورمه
i5 2500k
8g ram
2g msi 6870
Sent from my SM-T700 using Tapatalk
سلام
یکی از مد های بسیار جالب بازی که جدیدا اضافه شده تو ps4 مد heist هست که میتونین 4 نفری برین و یه سرقت انجام بدین و پولها رو بین خودتون تقسیم کنید.
vahidgame
05-04-2015, 19:17
حداقل سیستم مورد نیاز بازی یه جوریه که یه سیستم تقریبا معمولی هم می تونه اونه اجرا کنه
ولی فک کنم این دوباره لازم به یادآوری باشه:
:Minimum
CPU: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz
RAM: 4 GB
OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2
(Video Card: NVIDIA GeForce 9800 GT 1GB / AMD Radeon HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11
Free Disk Space: 65 GB
:Recommended
(CPU: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHZ (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHZ (8 CPUs
RAM: 8 GB
OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1
Video Card: NVIDIA GeForce GTX 660 2GB / AMD Radeon HD 7870 2GB
Free Disk Space: 65 GB
با توجه به اونا تا قسمت زیادی مشخصه بازی رو در چه سطحی هر کسی می تونه اجرا کنه
ولی اینکه مثلا توی چه تتظیماتی چتد فریم میشه گرفت و اینکه بازی بهینه ست و کلا اینجور جزئیات بعد از انتظار بازی مشخص میشه
jahangir1400
05-04-2015, 19:19
پیشنهاد میدم ویدئوهای مربوط به GTA 5 Online این کانال یوتیوب رو ببینید، مخصوصا Heists هاش، کلا میفهمید تو چه مایه هاییه جالبه
youtube.com/channel/UCKqH_9mk1waLgBiL2vT5b9g
EhsanCPU
06-04-2015, 00:36
سلام به دوستان عزیز
اگه دوست دارید بفهمید بازی GTA V بر روی سیستمتون اجرا میشه یا نه و یا با چه کیفیتی اجرا میشه به لینک زیر برین :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-processor)
Grand Theft Auto V System Requirements ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-processor)
گزینه هایی مثل :
CPU
RAM
Graphic
و حتی نوع ویندوز وجود داره که باید سخت افزارتون رو از لیست پیدا کنین
که جلوی سخت افزار سیستمتون اجرا شدن یا نشدن و کیفیت اجرای بازی GTA V به صورت زیره :
Won't Run = بازی اجرا نمیشه
Low = بازی با کیفیت پائین اجرا میشه
Medium = بازی با کیفیت و فریم دهی متوسط اجرا میشه
High = بازی با بهترین کیفیت و فریم دهی اجرا میشه
Pitbull2015
06-04-2015, 02:24
برا من خدا رو شکر همه ی گزینه ها High در اومد! عالیه! بی صبرانه منتظرم بازی منتشر شه! :D فقط 8 روز مونده... :n02:
برا من خدا رو شکر همه ی گزینه ها High در اومد! عالیه! بی صبرانه منتظرم بازی منتشر شه! :D فقط 8 روز مونده... :n02:
ببخشید یه سوال سیستمت چیه:n02:
سلام به دوستان عزیز
اگه دوست دارید بفهمید بازی GTA V بر روی سیستمتون اجرا میشه یا نه و یا با چه کیفیتی اجرا میشه به لینک زیر برین :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-processor)
Grand Theft Auto V System Requirements ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-processor)
گزینه هایی مثل :
CPU
RAM
Graphic
که جلوی سخت افزار سیستمتون اجرا شدن یا نشدن و کیفیت اجرای بازی GTA V به صورت زیره :
خوب بیاد بالا دوستان هی سوال نکنن:n02:
Pitbull2015
06-04-2015, 11:23
ببخشید یه سوال سیستمت چیه:n02:
سلام. لپ تاپ دارم (MSI GT70 Dragon Edition 2) با این مشخّصات:
CPU : Intel Core i7 4700MQ 2.40 GHtz
GPU : NVIDIA GTX 780M 4 GB DDR5 Dedicated
384 GB SSD با سرعت 1500MB/S
1 TB HDD با 7200 دور در دقیقه (البتّه بازی رو روی SSD نصب می کنم)
RAM : 32 GB DDR3
Monitor : 17'3" Full HD 1080P TFT 60Htz
befermatooo
06-04-2015, 11:37
حیف شد
مجرد که بودم 2 بار سیستمم رو ارتقا دادم تا بی نقص GTA رو بالا بیاره .
با این حساب بنده باید قید بازی رو بزنم
در حال حاضر هم نمیتونوم هزینه یه سیستم جدید رو متحمل بشم .
فقط دانلود میکنم و آرشیو تا یه روزی یه جایی بکارم بیاد :n02:
Altairezio
06-04-2015, 11:52
خب با توجه به اطلاعاتی که رو سایت راک استار قبل پری لود استیم آپدیت شدن نشون از حجم 65 گیگی بازی روی هارد دارن.....
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یه چیزی ام که انگار قراره اتفاق بیوفته اینه که بیشتر قطعات اسپرت یا به طور کلی خود اسپرت ماشین برا کسایی که آنلاین هستن قراره موجود باشه(یابازیشون اصله)
MOHAMMAD2010
06-04-2015, 12:23
برا من cpu و گرافیک Medium شد رم High
--------------------------------------------
احتمالا بازی رو چد تا dvd میاد ؟
برا من cpu و گرافیک Medium شد رم High
--------------------------------------------
احتمالا بازی رو چد تا dvd میاد ؟
احتمالا١٥ تا!!!!!
نميدونم چرا بلو ري وارد دنياي گيم ايران نميشه قيمتش ب مراتب كمتر از ١٥ تا ديويدي هست
خامش ١٠ تومنه !
soroosh_cz
06-04-2015, 16:37
خب با توجه به اطلاعاتی که رو سایت راک استار قبل پری لود استیم آپدیت شدن نشون از حجم 65 گیگی بازی روی هارد دارن.....
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یه چیزی ام که انگار قراره اتفاق بیوفته اینه که بیشتر قطعات اسپرت یا به طور کلی خود اسپرت ماشین برا کسایی که آنلاین هستن قراره موجود باشه(یابازیشون اصله)
با تلاوت کلامی چند از Dispatch، به استقبال Pre-Load میرویم :n02:
احتمالا١٥ تا!!!!!
نميدونم چرا بلو ري وارد دنياي گيم ايران نميشه قيمتش ب مراتب كمتر از ١٥ تا ديويدي هست
خامش ١٠ تومنه !
حالا ما بازی کردیم رفته ولی کلا میگم کو بلو ری درایو؟؟؟؟
سلام به دوستان عزیز
گزینه هایی مثل :
CPU
RAM
Graphic
کاملا سیستمش بی پایه و اساسه
اصلا خنده داره هیچ کس باور نکنه همش چرت و پرته
سی پی یو چهار هسته ای رو زده بازی نمیاره!!!!!!
اکثر کارت گرافیگ های خوب و نسبتا قوی رو زده بازی رو نمیاره!!!!
دوستان عزیزم در کل منظورم اینه که به کل چرته و یه جورایی جهت دار...
زمان اومدن سری قبلی هم این حرفا زیاد بود ولی رو اکثر سیستم ها راحت بازی بالا اومد
در کل تا نیاد نمیشه دربارش نظر داد.
SONY XPERIA Z ULTRA
jahangir1400
06-04-2015, 18:34
زمان اومدن سری قبلی هم این حرفا زیاد بود ولی رو اکثر سیستم ها راحت بازی بالا اومد
SONY XPERIA Z ULTRA
من چندتا سخت افزارو که نگاه کردم زیاد هم بی اساس نیست، شما مدل سی پی یو و گرافیکی رو که دیدی میشه بگی؟
EhsanCPU
06-04-2015, 18:58
SONY XPERIA Z ULTRA
دوست عزیز
تا قبل از اومدن بازی به هیچ عنوان نمیشه اظهار نظر کرد ...
این سایت بر طبق اطلاعات اعلامی RockStar در مورد Minimum System و Recommended System سخت افزار ها رو بررسی کرده و اعلام کرده که میتونن بازی رو اجرا کنن یا نه یا با چه کیفیتی اجرا میکنن
چند روز دیگه که بازی اومد همه چیز مشخص میشه ...
البته مثل روز مشخصه که CPU باید 4 هسته ای باشه و کش بالایی حدود 8 مگ داشته باشه تا بتونه بازی رو اجرا کنه ضمنا گرافیک هم باید بالا باشه ... منظورم از گرافیک بالا گرافیک های بالای 500/000 تومانه
در غیر این صورت اگه بازی هم اجرا بشه فریم دهی در کار نیست و طی نمودن یک خیابان 100 متری با ماشین در بازی 1 ساعت طول خواهد کشید ...
shamsoddin
06-04-2015, 19:07
اظهر من الشمس شده بازیسازا دیگه حوصله بهینه سازی بازی برای کارت گرافیک های مختلف رو ندارن، و فقط تکسچر و افکت های زیاد بدون فریم ، اخه من تا یکی دو سال پیش بتمن و گرید و just cause واینا رو 40 فریم بازی میکردم الان نتونم یه بازی رو low اجرا کنم!!
خیلی مسخره است
حالا ما بازی کردیم رفته ولی کلا میگم کو بلو ری درایو؟؟؟؟
همینو میگم دیگه بلو ری کلا تو ایران ناشناخته هست در صورتی که خیلی بدرد خور هست از فیلم بگیر تا.....
سلام
بچه ها من میتونم با این سیستم high بازی کنم؟
Ram : 8GB
Cpu : Intel i5-4430 3.00 Ghz
VGA : ASUS R7 250X Dual Fan 2GB GDDR5
EhsanCPU
06-04-2015, 20:35
سلام
بچه ها من میتونم با این سیستم high بازی کنم؟
Ram : 8GB
Cpu : Intel i5-4430 3.00 Ghz
VGA : ASUS R7 250X Dual Fan 2GB GDDR5
سلام به دوستان عزیز
گزینه هایی مثل :
CPU
RAM
Graphic
matr!x_2008
06-04-2015, 21:03
تاریخش معلوم شد کی میاد؟
aidinjuve
06-04-2015, 21:44
دوستان یه سوال,الان با توجه به این بخشای آنلاین و ... ما نمیتونیم با نصب مد مثلا لامبورگینی و فراری بیاریم جای ماشینای بازی؟
تاریخش معلوم شد کی میاد؟
تو پست اول هست دیگه
PC: در 14 اوریل 2015 | 25 فروردین 1394
MOHAMMAD2010
06-04-2015, 22:12
البته مثل روز مشخصه که CPU باید 4 هسته ای باشه و کش بالایی حدود 8 مگ داشته باشه تا بتونه بازی رو اجرا کنه
البته اینجوری نیست ! همین i3 4130 خودم دو هسته ای هست ولی حتی از بعضی i7 های لپتاپ قوی تره !
یا حتی تفاوت فریم بین i3 دسکتاپ با یه i5 دسکتاپ اونقدر تو فریم دهی زیاد نیست ( البته منظورم i5 های متوسط هست نه قوی )
کلا منظروم اینه نمیشه کلی گفت باید حتما چهار هسته ای باشه یا فلان ! مهم یه چیزای دیگه هست !
EhsanCPU
06-04-2015, 23:28
البته اینجوری نیست ! همین i3 4130 خودم دو هسته ای هست ولی حتی از بعضی i7 های لپتاپ قوی تره !
یا حتی تفاوت فریم بین i3 دسکتاپ با یه i5 دسکتاپ اونقدر تو فریم دهی زیاد نیست ( البته منظورم i5 های متوسط هست نه قوی )
کلا منظروم اینه نمیشه کلی گفت باید حتما چهار هسته ای باشه یا فلان ! مهم یه چیزای دیگه هست !
دوست عزیز 4130 شما 2 هسته ای هست ولی 4 مدار یا هسته مجازی داره که در عمل به 4 هسته ای واقعی خیلی نزدیک میشه
مطمئن باشین اگه 2 مداره بود اون رو LOW نشون میداد ...
ی سوال
ما ps4ها میتونیم با شماpcها انلاین بزنیم؟
اگه بشه چی میشه :)
نمیدونم سرور انلاین بازی دس راک استاره یا دس سونی
befermatooo
07-04-2015, 01:44
داستان غم انگیزش اینجاست که رو ویندوز xp بالا نمیاد و این یعنی نوستالوژی :n28:
اون سایته که کلا سیستم منو آدم حساب نکرده و زده No run !
ی سوال
psn & xbl & steam بازیکناشون جداست...اگر میشد که خیلی حال میداد همین بازیهایی که حتی الان هست مثلا mw3 رو ما از استیم با شما psn ها بازی میکردیم...
کاشکی اینکارو بکنن پلتفورم شرط نشه شبکه یکی باشه
MOHAMMAD2010
07-04-2015, 10:56
دوست عزیز 4130 شما 2 هسته ای هست ولی 4 مدار یا هسته مجازی داره که در عمل به 4 هسته ای واقعی خیلی نزدیک میشه
مطمئن باشین اگه 2 مداره بود اون رو LOW نشون میداد ...
بله حرف شما درسته - اون دو هسته ای های قدیمی که یا کلا بالا نمیاد روشون یا low
soroosh_cz
07-04-2015, 11:38
ی سوال
فکر نکنم بشه آنلاین زد.
دست راکستار هست این موضوع و از اونجایی که کاربرای PC با موس و کیبرد بازی میکنن، در کل میرن کنسول بازها رو درو میکنن :n02:
بازی APB Reloaded هم میخواد برای کنسول و PC بیاد، سروراشون رو جدا در نظر گرفتن. به همین دلیل که گفته شد.
فکر نکنم بشه آنلاین زد.
دست راکستار هست این موضوع و از اونجایی که کاربرای PC با موس و کیبرد بازی میکنن، در کل میرن کنسول بازها رو درو میکنن :n02:
بازی APB Reloaded هم میخواد برای کنسول و PC بیاد، سروراشون رو جدا در نظر گرفتن. به همین دلیل که گفته شد.
اپش aim چي چي رو اگه ان كنيم خودش هدف ميگره و فقط باس شليك كرد
اينحوري واسه پي سي ايرانيها خيلي سخت ميشه چون خيلي خيلي افراد كمي نسخه اورجينال بازي را ميگيريند كه انلاين بازي كنن
Ali*Reza
07-04-2015, 13:11
از امروز قاعدتا دوستانیکه بازی رو پیش خرید کردن میتونن دانلود کنن.
میخواستم بدونم امکان دانلودش برای دوستان فراهم شده؟
حجم فایل دانلودی چقدره؟ ( همون 65 گیگه؟ )
و همچنین سرعت سرور چطوره؟
jahangir1400
07-04-2015, 13:28
هنوز فعال نشده، حجم دانلودش هم قطعا 65 گیگ نیست چون فشرده میشه، تا شب یا فردا صبح معلوم میشه دقیقا چقدره
سرعت سرورای دانلود استیم هم همیشه فوله مشکلی نداره اگرم کم باشه 10 ها سرور همه جای دنیا داره میشه عوض کرد.
soroosh_cz
07-04-2015, 14:13
اينحوري واسه پي سي ايرانيها خيلي سخت ميشه چون خيلي خيلي افراد كمي نسخه اورجينال بازي را ميگيريند كه انلاين بازي كنن
aim assist به احتمال 90% تو آنلاین غیرفعاله. چون یه جور Cheat حساب میشه.
من الان خیلی از دوستام بازی رو اورجینال پیش خرید کردن اونموقع که 120 تومن بود :n02:
احتمالا میخوان ساعت 23:59 فعالش کنن :n02: ولی برای استیم احتمالا فشرده هست و ممکنه نسخه های غیر اورجینال که خیلی خفن کمپرس و ریپک شدن هم حجم یکسان با استیم داشته باشن وگرنه نسخه های معمولی احتمالا حجمشون بالاس.
soroosh_cz
07-04-2015, 14:14
من الان خیلی از دوستام بازی رو اورجینال پیش خرید کردن اونموقع که 120 تومن بود :n02:
احتمالا میخوان ساعت 23:59 فعالش کنن :n02: ولی برای استیم احتمالا فشرده هست و ممکنه نسخه های غیر اورجینال که خیلی خفن کمپرس و ریپک شدن هم حجم یکسان با استیم داشته باشن وگرنه نسخه های معمولی احتمالا حجمشون بالاس.
vahidgame
07-04-2015, 14:28
در اونصورت توی کنسول هم گیمرها با قابلیت aim assist همه رو هدشات می کردن :دی
این قابلیت توی آنلاین هم غیر فعال نیست و میشه توی تنظیمات اونو فعال یا غیر فعال کرد
حالا سوای از این هم حتی با غیر فعال بودن این قابلیت هم کنترل با آنالوگ دسته خیلی فرق با موس نداره و بیشتر به مهارت ربط داره و اگه همچین چیزی اتفاق می افتاد خیلی با همین دسته هم درو می کردن :دی
ولی کلا چیزی به عنوان cross-platform برای این بازی فعلا وجود نداره
soroosh_cz
07-04-2015, 14:55
در اونصورت توی کنسول هم گیمرها با قابلیت aim assist همه رو هدشات می کردن :دی
این قابلیت توی آنلاین هم غیر فعال نیست و میشه توی تنظیمات اونو فعال یا غیر فعال کرد
حالا سوای از این هم حتی با غیر فعال بودن این قابلیت هم کنترل با آنالوگ دسته خیلی فرق با موس نداره و بیشتر به مهارت ربط داره و اگه همچین چیزی اتفاق می افتاد خیلی با همین دسته هم درو می کردن :دی
ولی کلا چیزی به عنوان cross-platform برای این بازی فعلا وجود نداره
این درو کردن رو که من نمیگم... چندین GM گفتن... البته اگر قرار بر Free Aim باشه. فکر نکنم چیز بحث برانگیزی باشه که قطعا هدفگیری با موس بسیار ساده تر هست... البته کسی که با دسته کار کشته شده هم به راحتی موس میتونه هدف گیری کنه ولی مشکل اینجاس که همه کار کشته نیستن :n02:
یه سرچی زدم، نمیدونم درسته یا نه، ولی برای کنسول نوشتن مثل اینکه اونایی که Free aim میرن جدا از اونایی که با Aim Assist میرن بازی میکنن تو کنسول.
نسخه ی PC داره Aim Assist رو؟
تو GTA : SA که قبلا بازی میکردم فقط برای Joystick فعال میشد این مورد.
پ.ن: به نظرتون این شمارش معکوس درسته؟
Altairezio
07-04-2015, 20:03
دوستان فک کنم اونایی که کرکی بازی میکنن زود تر از اونایی که اصل خریدن بتونن بازی کنن.....
GTA V Full Unlocked ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگه اینم واقعیت نداشته باشه دیگه حداکثر تا جمعه میاد اگه پریلود تو خارج از امروز شروع شده باشه......
:n02:
مثلِ اینکه حجم بازی 60.04GB هست،چند تا اسکرین شات هم بود از منوی نصب (نمیدونم واقعیِ یا نه!)
در ضمن سایت اسکیدرو یک پیج واسه GTA V درست کرده،اینطور که بنظر میاد فکر نکنم از drm هم استفاده کرده باشن!(اینم نمیدونم واقعی هست یا نه!)
jahangir1400
07-04-2015, 20:58
خب پرلود شروع شد اما با حجم 59 گیگ :|
ظاهرا خریدن بک آپ بازی یا ریختن بازی کرکی تو استیم به صرفه تر از دانلوده :/
EhsanCPU
07-04-2015, 21:22
حجم بازی رو زده 60 گیگ
وضعیت لینکها رو زده Uploading + FULL UNLOCKED :n04:
Ali*Reza
07-04-2015, 21:41
چند تا سوال دارم :
- دوستانی که دارن دانلود میکنن سرعت دانلود از سرور چجوریه؟
- آیا این امکان وجود داره که بازی رو دانلود نکرد و بجاش بازی رو از جای دیگه به هارددیسک منتقل کرد؟ ( آیا استیم اجازه اینکار رو میده؟ )
- بعد از دانلود در استیم امکان بک آپ از بازی وجود داره؟ ( برای نصب مجدد احتمالی؟ )
ممنون
Leon-117
07-04-2015, 21:50
چند تا سوال دارم :
- آیا این امکان وجود داره که بازی رو دانلود نکرد و بجاش بازی رو از جای دیگه به هارددیسک منتقل کرد؟ ( آیا استیم اجازه اینکار رو میده؟ )
- بعد از دانلود در استیم امکان بک آپ از بازی وجود داره؟ ( برای نصب مجدد احتمالی؟ )
ممنون
1.سرور که استیم همه حای دنیا داره و معمولا هر چقدر که سرعت اینترنت شما بکشه سرعت دانلود میتونید بگیرید.
2.بله،خو داستیم قابلیت بک آپ گرفتن از فایل های بازی رو داره،یا میتونید بک آپ بازی که با خود استیم گرفته شده رو بریزید یا این نسخه هایی که سایت های دانلود میزارن رو بگیرید و فایل هاش رو به استیم بشناسونید،که البته تقریبا هیچوقت هم هی فایل ه ارو کامل نمیشناسه :| کثلا از بازی 20 گیگ حدود 10 گیگش رو میشناسه و بقیش باید دانلو دبشه...
3.بله....
soroosh_cz
07-04-2015, 21:53
چند تا سوال دارم :
ممنون
سوال اول: من زدم سرور ژاپن ولی سرعتشو ندارم.
سوال دوم: بله شما دیتای بازی رو بگیر، کپی کن تو پوشه ای به اسم بازی، بعد استارت دانلود رو بزنید، شناسایی میکنه فایل ها رو و بعد فایل های تغییر یافته رو آپدیت میکنه.
dverbame
07-04-2015, 22:32
همینه دیگه .. وقتی 2 سال این همه پی سی باز رو معطل میزارن ...
اون کرکره هم جزو همیناست دیگه خخخخ ...
الان دو ساله پای پی سی داره صفحه رو ریفرش میکنه تا برای پی سی رلیز بشه .. سریع کرک کنه بشینه بازی کنه :n31: :n19::n02:
ایول به برو بکس
kiarashyk
07-04-2015, 22:48
سلام
هکر ها دست به کار شدند ؟
soroosh_cz
07-04-2015, 23:20
سایت P30Day پستشو زده، ادمینش هم گفته فایل ها آماده بشن، لینکشو آپدیت میکنن. منتظرم اگر امشب شد که هیچ، نشد، از استیم میگیرم خودم :n27:
jahangir1400
08-04-2015, 00:19
این کامنت تقدیم به کنسول بازایی که به تاخیر خوردنای GTA V و انتظار ما میخندیدن!
(من فکر میکردم این جمله رو فقط ایرانیا استفاده میکنن :| شایدم تاثیرات منفیه مموتـی روی خارجیاس:n02: )
soroosh_cz
08-04-2015, 00:51
(من فکر میکردم این جمله رو فقط ایرانیا استفاده میکنن :| شایدم تاثیرات منفیه مموتـی روی خارجیاس:n02: )
این شده یه Meme مشهورم هست.
دو خط 2مگ و 5 مگ دیسپچ کردیم، نتیجه اش:
برای من 6-7 روز طول میکشه از استیم دانلود کنم با این اوصاف :n29:
befermatooo
08-04-2015, 09:28
خدا قوت
آقا مشغله کاری باعث شده ما دیگه جزو بازی خور ها حساب نشیم و بخاطر همین سوالاتی واسمون پیش بیاد :
1 : دانلود از استیم به چه صورته ؟ رایگانه ؟
2 : منظور از Unlock چیه ؟ مگه محدودتی تو بازی وجود داره ؟ من تا gta 5 رو بلازی کردم و روال نسخه های بعد رو نمیدونم :n14:
فعلا همینا
منظور از این جمله رو نفهمیدم!
نسل ۷ که دوسال پیش تجربه کردن
نسل ۸ هم ۶ ماه پیش
پس دیگه اب یخ رو بریز فلان جات چ معنی میده؟
اگر نسخه بعدی قرار بود اول واسه pc بیاد این جمله کاملا منطقی بود!
jahangir1400
08-04-2015, 10:20
منظور از این جمله رو نفهمیدم!
نسل ۷ که دوسال پیش تجربه کردن
نسل ۸ هم ۶ ماه پیش
پس دیگه اب یخ رو بریز فلان جات چ معنی میده؟
اگر نسخه بعدی قرار بود اول واسه pc بیاد این جمله کاملا منطقی بود!
تا همین یه هفته پیش قبل از اینکه تریلر و عکسای بازی منتشر بشه و هیچ خبری از نسخه PC نبود چه تو سایتا و شبکه های اجتماعی ایرانی چه خارجی میدیدم خیلیا و اکثرا کنسول بازایی که مخالف PC هستن همش مسخره میکردن و میگفتن این دفعه هم تاخیر میخوره یا مثلا به جای PCMasterRace# از PCDelayRace# یا جمله های شبیه این استفاده میکردن! و کلا PC بازا هم زیاد مطمئن نبودن از راکستار و فکر میکردن تاخیر میخوره باز، حالا این اشاره به همون مسائل داره:n02:
برتری های نسخه PC نسبت به کنسول هم (حداقل واسه PC بازا) اینقدری هست که براشون مثل یه بازی جدید باشه نسبت به نسخه کنسولی
YAHYA-PRO
08-04-2015, 12:13
الان اینو دان کنیم و منتظر کرک باشیم ؟ یا این که کلا باید ضیر کنیم نسخه با کرک بیاد ؟
62 گیگ هست اگه مشکلی نداره که بزارم دانلود ! سه روزی دانلودش طول میکشه !!!
Ali*Reza
08-04-2015, 13:09
اگر تا قبل از 14 آوریل بازی از استیم دانلود بشه امکان اجرا و ران بازی نیست؟ ( یا مثلا فقط قسمت آنلاینش فعال نیست تا اونموقع؟ )
jahangir1400
08-04-2015, 13:15
الان اینو دان کنیم و منتظر کرک باشیم ؟ یا این که کلا باید ضیر کنیم نسخه با کرک بیاد ؟
62 گیگ هست اگه مشکلی نداره که بزارم دانلود ! سه روزی دانلودش طول میکشه !!!
این نسخه استیمه نسخه کرکی معتبر هنوز نیومده اگه صبر کنی بهتره، اما اگه صبر نداری هم مشکلی نداره دانلود کن بعدا کرک رو میریزی روش
اگر تا قبل از 14 آوریل بازی از استیم دانلود بشه امکان اجرا و ران بازی نیست؟ ( یا مثلا فقط قسمت آنلاینش فعال نیست تا اونموقع؟ )
خیر کلا غیر فعاله
kiarashyk
08-04-2015, 14:06
سلام
بازی کرک شد !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع : یکی از سایت های بازی ..... تست نکردم
کسایی که بازی رو دارن تست کنند
Senator_Offline
08-04-2015, 14:32
این بک آپ استیم که سایتا برای فروش میذارن همون فایلای اورجینال بازیه دیگه؟ یا فرمت خاصیه که فقط استیم میخونه؟
از این بک آپ میشه برای key تحت سوشال کلاب استفاده کرد؟
kiarashyk
08-04-2015, 14:36
بازی رو با لینک مستقیم دانلود کنید
Leon-117
08-04-2015, 14:38
سلام
بازی کرک شد !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع : یکی از سایت های بازی ..... تست نکردم
Fake........
کلا دیگه تیمی به اسم razor وحود نداره که بخواد کرک کن،از اسمش برای نبلیغ و ... استفاده میشه.
اون کامنت ها هم همه فیک هستن...
من برای اولین بار می خوام بازی اوریجنال بخرم ولی نمی دونم باید چیکار کنم و از چه طریقی اینکارو انجام بدم.:n03:
دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید.درضمن من دوست ندارم کل بازی که 60 گیگ است رو دانلود کنم مثلا میشه خود بازی رو به صورت فیزیکی خرید(روی دی وی دی)و بعد یه سی دی کی چیزی باشه بزنیم به جای کرک کردن؟این استیم چطوری است خریدش باید دانلود بشه؟ببخشید من در این مورد اصلا تجربه ندارم:n03:
Devicestreet
08-04-2015, 19:25
من برای اولین بار می خوام بازی اوریجنال بخرم ولی نمی دونم باید چیکار کنم و از چه طریقی اینکارو انجام بدم.:n03:
دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید.درضمن من دوست ندارم کل بازی که 60 گیگ است رو دانلود کنم مثلا میشه خود بازی رو به صورت فیزیکی خرید(روی دی وی دی)و بعد یه سی دی کی چیزی باشه بزنیم به جای کرک کردن؟این استیم چطوری است خریدش باید دانلود بشه؟ببخشید من در این مورد اصلا تجربه ندارم:n03:
برای خرید فیزیکی نسخه pc باید خودتون همت کنید و بازی رو از خارج سفارش بدید و براتون بفرستند که با توجه به هزینه های مخبلف این کار برای مرفهین بی درد هست
در حالت دیگه شما میتونید بازی رو از یکی از سایت های واسطه بخرید (cd key) و نسخه کرک شه اون رو هم بخرید و فایل های نصب شده اون رو به استیم بدید با این کار استیم فقط اپدیت ها رو دان میکنه که اکثر ایرانیها احتمالا از این راه استفده میکنند برای پیدا کردن سایت های ئاسطه میتونید تو گوگل "خرید بازی اوریجینال" رو سرچ کنید
این بک آپ استیم که سایتا برای فروش میذارن همون فایلای اورجینال بازیه دیگه؟ یا فرمت خاصیه که فقط استیم میخونه؟
از این بک آپ میشه برای key تحت سوشال کلاب استفاده کرد؟
در صورتی که نوشته شده باشه فایل های بازی احتمالا فقط فایل های بازی رو کپی کردند اما اگر نوشته شده باشه بک اپ معمولا فایل بک اپ بازی هست که باید اون رو با استیم باز کرد اما در کل معمولا فایل بک اپ فروخته میشه
soroosh_cz
08-04-2015, 19:41
اول حساب استیم میسازی بعدش
دو حالت داره:
یا Wallet خودت رو شارژ میکنی از طریق فروشگاه های بازی و بازی رو میخری.
یا از یه فروشگاه ایرانی مطئمن بازی GTA V رو میخری، بعد اون ها بصورت Gift برات ارسال میکنن و بعد شما فقط بازی رو فعال میکنید.
تا اینجا بازی اضافه شد به Library بازی های استیم شما.
بعد
دانلود میکنید با خود استیم، که موردی نداره و احتیاج به کار دیگه ای نیست.
یا
بازی رو از یه سایت دیگه یا هر لینکی دانلود میکنید
یا
دیتای بازی رو به هر طریقی جور میکنید.
بعد
در صورت دوم و سوم، دیتای بازی رو در محلی که استیم بازیها رو نصب میکنه(مثلا من زدم E:/Steam که بازی ها میرن E:/Steam/Common) در پوشه ای به اسم بازی کپی می کنید
بعد
میزنید دانلود بشه از بخش Library، استیم دنبال فایل ها میگرده و شناسایی میکنه، اگر فایلی نیاز به آپدیت داشت، آپدیت میکنه. :n39:
چقدر آسون بود :n09:
Altairezio
08-04-2015, 20:20
بازی رو ریلودد گذاشت منتهی کرکش تو راهه....
فک کنم تا جمعه برسه کرکش....البته استیم فعلا" فایل exe. شو نذاشته که کرک کنن....که فک نکنم تا روز انتشار بده.... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
البته تقلبی یا درست بودن بازی رو نمیشه تایید کرد چون این سایت اون اولا چند هفته بعد انتشار بازی برا کنسول برا PC هم گذاشت که بعدا" برداشت....
آپشن های گرافیکی ممکن بازی منتشر شد: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آپشن ها خیلی وسیع تر، و خیلی سنگین تر از چیزی است که من شخصا انتظار داشتم. نبود خیلی از این آپشن ها (از جمله AA) در GTA IV واقعا اذیت کننده بود که الان رفع شده.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.