مشاهده نسخه کامل
: Grand Theft Auto V
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
13
14
15
16
سعید1400
05-07-2014, 16:00
من که دارم از خوش حالی ذوق میکنم چون فردا این موقعه دارم با این و the last of us بازی میکنم اخه فردا صبح میخوام ps3 بگیرم...هورآاااااااا:n19::n19::n1 9:
mehrabooni
05-07-2014, 16:37
دارم از خوش حالی ذوق میکنم چون فردا این موقعه دارم با این و the last of us بازی میکنم اخه فردا صبح میخوام ps3 بگیرم...هورآاااااااا:n19::n19::n1 9:
جسارت نباشه،چند سالتونه
یه لینک تورنت از gta v واسه سیستم پیدا کردم ولی خراب بود،حجمش دوازده گیگ بود که همشو دانلود کردم
Sent from my iPhone 5 using tapatalk
سیستم امضا جلو واچ داگز لعنتی به مشکل برخورد... نمی خوام توی دلت رو خالی کنما ولی همیشه بازیهای پر سر و صدا واسه PC که میان گند می زنن به اعصاب High End باز ها که یکیشم خودم هستم البته های اند بازی من توفیق اجباریه به خاطر شغلم انواع و اقسام قطعات سخت افزاری قدرتمند زیر دستمه ولی کلا هر وقت اومدم با کامپیوتر بازی رو اجرا کنم ضد حال خوردم بازی سازها همیشه گند می زنن به عناوین جنجالی وقتی می خوان بازی رو روی PC ارائه کنن من شک ندارم همین بامبول سر GTA V میاد سیستم شما و سیستم هایی که من بازی ها رو روی اونها تست می کنم دهها برابر قدرتمندتر از کنسولهای PS4 و X One هستند. ولی عملا توی بازیها به خاطر اشکال هی برنامه نویسی موقع اجرا به مشکل برمی خورن. به امید یه GTA V تر تمیز و بدون اشکال برای PC
میشه بگین با این سیستم چطوری و به چه مشکلی برخوردین؟:n29:
jahangir1400
05-07-2014, 19:18
در مورد GTA فکر نمیکنم مثل واچ داگز که عمرا، حتی مثل GTA IV هم فکر نکنم باشه (که IV هم با اولین آپدیتی که داد مشکلاتش حل شد)، چون از راه و روش و زمان اعلام و عرضه نسخه های کنسولی و نسل بعدیش پیداس داره روش کار میکنه
میشه بگین با این سیستم چطوری و به چه مشکلی برخوردین؟:n29:
واچ داگز کلا مشکل گرافیک داره یوبی قراره یه آپدیت بده واسه حل این مشکلاتش (احتمالا یه ساله دیگه!) واسه منم لگ و افت فریم اعصاب خورد کن داره که تا آپدیت نیاد بازی رو گذاشتم کنار
من که دارم از خوش حالی ذوق میکنم چون فردا این موقعه دارم با این و the last of us بازی میکنم اخه فردا صبح میخوام ps3 بگیرم...هورآاااااااا:n19::n19::n1 9:
والا ما دوتا گرافیکhd6990 4gbروکامپیوترمه ذوق نمیکنم ولی دوری ازاین چیزا 12سالم بود برای گرفتن ps1کلی مثل شما ذوق داشتم
playstation 3
05-07-2014, 20:53
از رده خارجه پولتو دور نریز یا ps4 بگیر یا قطعات pc رو عوض کن.همون ps4 بگیری بهتره.
1-چون بازی های انحصاریش بهتره.
2-تا چند سال دیگه براش بازی میاد.
3-قیمت کلیش از یه pc متوسط ارزون تر هست.
4-the last of us remastred هم تا چند وقت دیگه براش میاد.
سعید1400
06-07-2014, 13:53
بابا این چیه دیگه هر چی میفرستم یا نصفه میاد یا نمیاد 4بار فرستادم دیروز هم فرستادم فکر کن این کروم یه چیزیش شده!...من الان 5 6 ماهه پول رو هم میزارم تا بتونم یه کنسول بخرم واسه همین که از جیب خودمه خوشحالم وگرنه دیگه احساس میکنم از هرچی بازی حالم بهم میخوره. تازه نخریدم چون تو شهرستانم امروز میخواستم با یکی از دوستام بیا شیراز بخرم که از شانس بد من5 کیلومتر نرفته ماشین خراب شد و کلی معتل شدیم و قراره پس فردا بخرم...همین باتشکر
mehrabooni
16-07-2014, 23:04
بچه ها این بازی واسه pc هم می یاد؟ پست اول رو درست دیدم اشتباه نیست. هر چند راک استار استاد بدترین پورت های ممکن واسه pc هستش. ولی خدا کنه سر این یکی بلایی که سر GTA4 آورد نیاره.
مگه gta 4 چی شده بود خب
منکه دارم بازی میکنم واقعا جذابه[emoji182][emoji105]
mehrabooni
23-07-2014, 13:51
یه مد پیدا کردم بازیو شبیه gta v میکنه باحاله
کسی این مد رو امتحان کرده
این رو سایت راک استار زده؟ اگه اینطور باشه سیستم آنچنانی هم نمیخواد
بنظر سایت را استار نیس سات gd هستش
یه سوال چنوخته ذهن منو درگیر کرده:n13: که کارت gtx 480 از 650 قدیمی تر نیس؟ پس چرا برای سیستم high ش 480 رو گذاشته:n13:
FOURTH RETURN
24-07-2014, 10:46
بنظر سایت را استار نیس سات gd هستش
یه سوال چنوخته ذهن منو درگیر کرده:n13: که کارت gtx 480 از 650 قدیمی تر نیس؟ پس چرا برای سیستم high ش 480 رو گذاشته:n13:
قدیمی تر همیشه به معنی ضعیفتر بودن نیست اگه پرسشت رو در بخش سخت افزار بپرسی بهتره
قدیمی تر همیشه به معنی ضعیفتر بودن نیست اگه پرسشت رو در بخش سخت افزار بپرسی بهتره
اهان باشه ممنون:n12: دیگه دیدم اون عکسه اونجا هس همینجا بگم :n02:
mehrabooni
25-07-2014, 19:53
لینک های تورنت رو کسی امتحان نکنه که همش فیک
تک تک تورنت های م جود رو دانلود کردم ولی فایل خاصی نبود
لینک های تورنت رو کسی امتحان نکنه که همش فیک
تک تک تورنت های م جود رو دانلود کردم ولی فایل خاصی نبود
چه بیکاری هستی تو:n02:
شوخی کردم در کل ممنون ولی برای اینکه پی به فیک بودنش ببری لازم نبود همشو دانلود کنی با استفاده از عقل و اینکه هنوز خبری دال بر اعلام رسمی انتشار بازی برای پی سی نشده خیلی راحت میشد فهمید که فیک است.خدایا اینترنت پرسرعتو دست کیا دادی:n28:
mehrabooni
26-07-2014, 00:57
علاقه دارم میفهمی علااااااقه :دی
ریا نباشه اما نت پرسرعت (اکانت خریدم از اسمون میگیرم داش) گرونه ولی نامحدود :وی
یجوری شکسته بسته حرف زدم
امیدوارم زرنگ باشی منظورمو بفهمی
FOURTH RETURN
27-07-2014, 11:54
علاقه دارم میفهمی علااااااقه :دی
ریا نباشه اما نت پرسرعت (اکانت خریدم از اسمون میگیرم داش) گرونه ولی نامحدود :وی
یجوری شکسته بسته حرف زدم
امیدوارم زرنگ باشی منظورمو بفهمی
نت آسمونی چطوره؟ سرعتش چقدره؟ قیمتش چنده؟ برام خصوصی کن شاید منم خواستم بگیرم
نت آسمونی چطوره؟ سرعتش چقدره؟ قیمتش چنده؟ برام خصوصی کن شاید منم خواستم بگیرم
منم همینطور:n02:
دی وی بی اگه گفتی چیه lol
Karistias
11-08-2014, 18:30
GTA V رو وضوح 8K
قبل اینکه بازش کنی یه اتو هم دستت باشه که اگه فر خورد صافش کنید دی :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جا خوردی:n09: تلویزیون سیاه سفید و برای ساله 1973 هستش
GTA V رو وضوح 8K
قبل اینکه بازش کنی یه اتو هم دستت باشه که اگه فر خورد صافش کنید دی :
جا خوردی:n09: تلویزیون سیاه سفید و برای ساله 1973 هستش
اوووووف مانیتورم نمیکشه نشونش بده ههه:n02:
FOURTH RETURN
15-08-2014, 13:55
یعنی مانیتور هم باید برای این بازی بخریم؟
یعنی مانیتور هم باید برای این بازی بخریم؟
با توجه به عکس صفحه قبل مثل اینکه مجبوریم بخریم:n02:
FOURTH RETURN
15-08-2014, 19:30
با توجه به عکس صفحه قبل مثل اینکه مجبوریم بخریم:n02:
کسی میتونه راهنمایی کنه چه تیپ مانیترهایی باید بخریم مشخصات کاملشون
کسی میتونه راهنمایی کنه چه تیپ مانیترهایی باید بخریم مشخصات کاملشون
همین که مانیتوری بخرید که از رزولوشن HD 1080 پشتیبانی کنه، برای چند سال کفایت میکنه.
EhsanCPU
15-08-2014, 22:44
من این مدلو پیشنهاد میدم :8:
Altairezio
21-08-2014, 21:19
اه بابا....
این خبر اونقدر اعصاب خورد کن بود که حس ترجمم پرید....
امیدوارم یه شوخی ای بیش نباشه..... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):n28:
javad2015
21-08-2014, 23:04
جریان مانیتور دیگه چه صیغه ایه؟
jahangir1400
21-08-2014, 23:06
اه بابا....
این خبر اونقدر اعصاب خورد کن بود که حس ترجمم پرید....
امیدوارم یه شوخی ای بیش نباشه..... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):n28:
این نظر شخصیه یه بنده خدایی از سایت CVG هست که با یه استدلالی به این نتیجه رسیده که ممکنه تاخیر بخوره، که همه استدلالاش هم بی پایس، گفته همه شرکتا کلی وقت قبل از عرضه کلی اطلاعات و این چیزا میدن که هیجان ایجاد بشه، اما ایشون نمیده راکستار مثل بقیه نیست، راکستار کمترین علاقه رو به اعلام اطلاعات و تریلر از بازی قبل از عرضه رو داره، قبل از عرضه GTAV که هیچکس هنوز بازی نکرده بود به زور 3-4 تا تریلر توی یه سال و خورده ای داد، الان که دیگه خیلیا بازی کردن و فقط از نظر گرافیکی بهبود داره، دلیلی نمیبینه بخواد اطلاعات بده، روشش از اول همین بوده
یه دلیل دیگه هم که آورده اینه که اگه قرار باشه پاییز بیاد زمان تایید تاریخ داره دیر میشه، اما من تو این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گفتم که نسخه های قبلی GTA حتی خود تایید شدن نسخه PC هم بین 2 تا 4 ماه قبل از عرضه بازی بده، حالا الان که تایید شده این بنده خدا میگه تاریخش چرا تایید نمیشه، حتی اگه 1 ماه قبل از عرضه هم تاریخش تایید بشه امکانش هست و قبلا هم اینکارو راکستار کرده
من نمیگم ممکنه تاخیر نخوره، خود GTA V هم واسه کنسولای نسل هفت تاخیر خورد، اما میگم به حرفای بی پایه و نظر شخصی نمیشه اعتماد کرد
Altairezio
30-08-2014, 21:40
نسخه ی PC و نسل بعد GTA V تاخیر نخواهد خورد.
به دنبال شایعه ای که هفته ی پیش درباره ی تاخیر خوردن تاریخ انتشار بازی منتشر شد یکی از طرفداران از راک استار خواسته بود تا در این باره شفاف سازی بکنه که راک استار برای چندمین بار گفتن که تاریخ انتشار پاییزی بازی عوض نخواهد شد.
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
siahkamar
12-09-2014, 16:06
نسخه پی سی 7 بهمن ماه 1393 میاد
Rockstar Games is proud to announce that Grand Theft Auto V ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) will arrive on the PlayStation 4 and Xbox One on November 18, 2014 with the PC version to follow January 27, 2015.
Grand Theft Auto V for PlayStation 4, Xbox One and PC will feature a range of major visual and technical upgrades to make Los Santos and Blaine County more immersive than ever. In addition to increased draw distances and higher resolution, players can expect a range of additions and improvements including:
- New weapons, vehicles and activities
- Additional wildlife
- Denser traffic
- New foliage system
- Enhanced damage and weather effects, and much more
براساس اطلاعاتی که راک استار منتشر کرده تاریخ انتشار بازی GTA V برای PS4 و Xbox One؛ ۱۸ نوامبر ۲۰۱۴ (۲۷ آبان ۱۳۹۳) و تاریخ انتشار برای PC؛ ۲۷ ژانویه ۲۰۱۵ (۸ بهمن ۱۳۹۳) است .
در این نسخه ماموریت های جدید , ایستگاه های رادیویی بیشتر و اسلحه و ماشین های جدید و همینطور سیستم آب و هوا و آسیب پزیری طبیعی تر و ... ویزگی های جدید دیگری اضافه شده .
تصاویر مربوط به نسخه PS4 :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تریلر به زودی ....:n12:
چه جالب من و علی جان هر دو تو 18:15 . مدیرا هر کدومو که دلشون میخواد پاک کنن .
با سپاس .
Altairezio
12-09-2014, 17:15
تصاویر جدید از نسخه ی جدید و بروز شده...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
+
تریلر جدید(نسخه ی PS4):
دانلود 720P ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود 360P ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
+
چه همزمانی جالبی......:n02:
حامد اگه خواستی مال منو پاک کن.....:|
+
یعنی جوش آوردم وقتی شنیدم بازی رفته بهمن....از یه طرفم خوب شد...امتحانای پایان ترمو میدیم میشینیم تا عید بازی میکنیم....:n22:
:n19: تریلر جدید منتشر شد :n19:
HD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
SD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خدالعنتشون کنه بهمن ماه 2015 مردن بهتراز عکس گذاشتنه دوستان دیگه عکس نزارید
ما یه عمرداریم باعکسایه gta vزندگی میکنیم بگن منتشرنشه بهتره که هی 100سال به تاریخ انتشار اضافه میکنن
بگن این gtx vلیاقت رواجراشدن pcرونداره همون قدیمی رو اجراکنیم شرف داره تا v هم ماروراحت کنه هم خودشون رو تااون موقع داریم اساسینس سری 300رو بازی میکنیم دایرکس 15
خسته شدیم هی فیلماشو بازیش رو تورویاهادیدیم
فقط یه کلمه بگه راکستار ما غلط میکنیم برایه pc منتشرمیکنیم
دیگه مرحله هاشوملت میدونن باید یه gtaجدید دروست کنن
javad2015
12-09-2014, 18:08
بهمن ماه 2015
:n02:.........
:n02:.........
:n25::n25::n25::n23:
ماازاول تایپیک دیدیم منتشرمیشه هی اون میادمیگع منتشرمیشه یایکی دیگه میادمیگه منتشرمیشه
اصلا منتشرچیه این اقایه منتشرکیه همه کنسول هاروبگید وبحث کنید ولی درباره pcصحبت نکنید
jahangir1400
12-09-2014, 18:55
این تاریخ متفاوت واسه PC نشون میده که این دفعه راکستار به نسخه PC اهمیت داده نه مثل IV، البته منم دوست داشتم زودتر بیاد اما این مدت هم زود میگذره همونجوری که این یه سال عین برق و باد گذشت عوضش با یه بازی بدون لگ و باگ و کامل مدت ها زندگی میکنیم:n20: من نسل هفتیشو بازی کردم ولی اصلا بهم نچسبید به شدت منتظر نسخه PC ام، توجه کنید این عکسا و تریلرا تا الان همش واسه PS4 بوده، واسه PC چجوریه دیگه:n19:
Altairezio
12-09-2014, 20:04
این تاریخ متفاوت واسه PC نشون میده که این دفعه راکستار به نسخه PC اهمیت داده نه مثل IV، البته منم دوست داشتم زودتر بیاد اما این مدت هم زود میگذره همونجوری که این یه سال عین برق و باد گذشت عوضش با یه بازی بدون لگ و باگ و کامل مدت ها زندگی میکنیم
ولی من فک می کنم جی فروس گیر کرده یه جای بازی که این همه تاخیر میخوره بازی....
هر تاخیری ام نشان از بهبود نیست....
FOURTH RETURN
12-09-2014, 21:15
حیف نیکو بلیک دیگه نیستش خیلی دلم براش تنگ شده هیشکی نیکو نمیشه:n03:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان ایا حقیقت داره که بازی روبخواطر این برایه pcتا 2015انداختن تا ازدایرکس 12بازی پشتیبانی کنه ؟واز 11.1به بالا اجراشه وشاید رو11اجرانمیشه فقط ازیه جاشنیدم برایه این پرسیدم حقیقت داره یا نه؟چجوریاست
jahangir1400
13-09-2014, 08:45
دلیل دیرتر عرضه شدن نسخه PC از زبان راکستار:
اول از همه ما بسیار خوش حال هستیم که می بینیم، طرفداران و بازیبازان به خاطر انتشار نسخه جدید و نسل هشتمی GTA V انقدر ذوق زده هستند و باید این مژده را بدهیم که به زودی اطلاعات بیشتری درباره این نسخه از بازی GTA V در اختیارتان خواهیم گذاشت. خوب ما بسیار خوش حال هستیم که توانسته ایم نسخه بازسازی شده بازی GTA V را برای پلتفرم PC آماده سازیم، اما ما برای اینکه بتوانیم سیستم کلی بازی را تقویت ساخته و آن را بهینه سازی کنیم، همینطور برای تحویل دادن یک بازی استثنائی به طرفداران این سری، ما کمی بین نسل هشتم و پلتفرم PC وقفه انداخته ایم. منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
همونجور که گفتم، راکستار اولویت اولش کیفیته
Altairezio
13-09-2014, 18:50
یه سری مقایسه....
برای دیدن عکس های مقایسه حتما" روی عکس ها کلیک بفرمایید....
SAEED 120
17-09-2014, 17:26
این بازی فقط روی Pc حال میده و بس. کنسول فقط kombat footbal tekken و بس.
FOURTH RETURN
18-09-2014, 12:35
یه سری مقایسه....
برای دیدن عکس های مقایسه حتما" روی عکس ها کلیک بفرمایید....
مقایسه با چی ؟ همه عکسها مال پلی استیشن 3 هست !!
Meysam Raz
18-09-2014, 13:51
:n15:
عکسها gif هستش ، روی عکس ها کلیک کنید تا عکس اصلی رو ببینید
sub▬zero
18-09-2014, 14:04
این بازی فقط روی Pc حال میده و بس. کنسول فقط kombat footbal tekken و بس.
شما اشتباه میکنید و بس.این بازی رو کنسول بیشتر حال میده و بس.البته من خودم کنسول ندارم و منتظرم که نسخه ی پی سی اش بیاد و بس.:n02:
jahangir1400
18-09-2014, 14:55
شما اشتباه میکنید و بس.این بازی رو کنسول بیشتر حال میده و بس.البته من خودم کنسول ندارم و منتظرم که نسخه ی پی سی اش بیاد و بس.:n02:
الان چون هردو نسخه کنسولی و PC واسه IV هست آدم میتونه مقایسه کنه که زمین تا آسمون فرقشونه به جرات میتونم بگم حتی یه مرحله اش رو هم نمیتونم با ذوق برم، اما روی PC با موس و کیبورد و اون تسلطی که آدم روی بازی داره حتی پرسه زدن توی شهر و ویراژ دادن با ماشین هم لذت بخشه و هنوز هم خسته کننده نیست، تازه IV توی شهر بود و خیلی محدود بود و اکثر کارایی که توی V میشه کرد مثل خلبانی، انواع ورزشها و اسپورت کردن ماشین و... رو نمشد توش انجام داد، چه برسه به GTA V با اون دنیای رنگارنگ و گسترده و گرافیک فوق العاده، وقتی بیاد یه عالمه مد واسش میاد و من خودم همین که ماشین های بازی رو بتونم با نمونه های واقعی بنز و بی ام دبلیو و لامبو و... عوض کنم انگار یه بازیه جدیده، خلاصه اینکه نظرت محترمه ولی GTA فقط و فقط روی PC حال میده و بس:n02:
یه مطلب جالب در خصوص GTA V در بازی سنتر دیدم گفتم اینجا هم بزارم که خیبی جالبه اینو برایه pc باز هاگذاشتم نه برایه کنسولی هاکه 1000بار بازی کردن
صد بار تحسین از GTA V
واقعا جزییات وحشتناک هست
1 . وقتی تو بازی یک ماموریت رو از دست میدید و مجبور به انجام دوباره اون میشید برای بار دوم دیالوگها کمی تغییر میکنه.
2 . در بازیها معمولا جسمی مانند دمپایی به پای کاراکتر چسبیده اما در این بازی دمپایی جسم مستقل است. !
3 . وقتی وارد آب میشید لباس خیس میشه اما فقط قسمتی که با آب تماس داره.
4 . اگه تو فرودگاه زنگ بزنی به تاکسی و منتظرش بمونی در حالیکه یک نفر دیگه هم منتظر تاکسی باشه.... طرف شروع میکنه به جرو بحث با شما و به دعوا ختم میشه . !
5 . شما فرصت رفتن در بیزینس رو پیدا میکنید زمانیکه بصورت رندوم یکی از NPC ها غارت و دزدی میکنه تو کارش . !
6 . هر بار روانپزشکه مایکل رو ملاقات کنید ، مایکل بصورت رندوم اتفاقاتی که براش افتاده رو به روانپزشکش میگه !
7 . وقتی ماشین خاموش میشه یه صدای کوچیک "تینک تینک تینک " شنیده میشه که صدای خاموش شدن خنک کننده ماشینه.
8 . اگه با یه کاراکتر تلفنی صحبت کنید و دقیقا بعد از اتمام مکالمه دوباره بهش زنگ بزنید بهتون میگه که الان با هم صحبت کردیم. !
9 . لامار در یکی از مراحل در مورد اصلاح موی فرانکلین صحبت میکنه و بعد ها بسته به مویی که شما تو بازی برای فرانکلین انتخاب کردین دیالوگاش تغییر میکنه . !
10 . با ماشینهایی که از پشتشون آتش بیرون میاد میتونین مسیری که با مواد اشتعال زا مشخص کردین رو آتیش بزنید.
11 . تو پارتی های Vinewo از خانمها عکس بگیرید گاهی اوقات باهاتون تماس میگیرن و کلی ناسزا بهتون میگن حتی گاهی اوقات دوست پسرشون سراغتون میاد . !
12 . اگر در بزرگراه ماشینو متوقف کنید رانندگان پشت سر شما شروع میکنن به هل دادن و ناسزا گفتن به شما .
13 . اگه با ترووِر سعی کنید نوع خاصی از موزیک رو گوش کنید عصبانی میشه و بدون اهمیت دادن به شما موج رادیو رو تغییر میده . !
14 . اگه تو بازی برای مدتی ورزش کنید یا فعالیت زیاد داشته باشید کاراکترهای بازی عرق میکنند و عرق روی لباسشون نمایان میشه .
15 . اگه تو بازی پول زیادی بدست بیارید و ماشینتون رو سفارشی کنید بصورت رندوم NPC ها ازتون تعریف میکنند و گاهی اوقات عکس میگیرند.
16 . اگه شما بصورت اتفاقی زن مایکل رو با ماشین زیر بگیرید هر دو کاراکتر دیالوگهایی رو بازگو میکنند و بعد از مدتی صورتحساب بستری شدن زن مایکل در بیمارستان برای شما فرستاده میشه . !
17 . اگه از اجراهای خیابانی عکس بگیرید بدون دادن انعام از دسستون عصبانی میشن.
18 . گاهی اوقات اجرا کننده های خیابانی باهاتون تماس میگیرن و شروع میکنن به صحبت کردن .
19 . اگه شما کاراکترهای دیگه رو بی منظور به محلی بفرستین
بعد از مدتی عکس العملهایی مثله عصبانیت یا گیج شدن از طرفشون براتون فرستاده میشه .
20 . کوه نوردها در بالای کوه ها با گوشیشهاشون از منظره های زیبا عکس میگیرن
21 . زن مایکل رو میتونید تو سایت تقلبی زمان بازیها پیدا کنید.
22 . نشانه گر ماوس در سایت های IN GAME در بازی یک دست با انگشت وسط است . !
23 . قبل از خریدن لباس برای مرحله Lifeinvader mission اگه به فروشگاه برگردین clerk ازتون میپرسه که صحبت بکجا رسید.
24 . بعد از مرخص شدن از بیمارستان کاراکترها هنوز اثرات بریدگی و کوفتکی در بدنشون دارند.
25 . ماشین delittante در ابتدا بی صروصدا حرکت میکنه تا زمانیکه سرعت بگیره و بعد موتور شروع به غرش میکنه .
26 . اگه یه ماشین اسپرت پر سرعت داشته باشید و پشت چراغ قرمز کنار یه ماشین اسپرت دیگه ترمز بزنید و با نگه داشتن دکمه A و RT در XBOX یا X و R2 در پلی استیشن دور موتور ماشین رو بالا ببرید بعد از سبز شدن چراغ مسابقه بین شما و ماشین اسپرت شروع میشه.
27 . سوزاندن لاستیک یا هر حرکت قابل توجهی باعث میشه تا NPC ها گوشی هارو دربیارن و شروع کنن به فیلم برداری از شما . !
28 .با ضربه زدن به ماشین ها میتونین فرو رفتگی توشون ایجاد کنید .
29 . زمانیکه بارون میاد NPC ها رو سرشون رو می پوشونن یا به یه محل با پوشش می رن.
30 . وقتی وارد تونل میشید سیگنال GPS از بین میره.
31. اگه دنبال یه زن راه بیفتید بعد یه مدت کمی نگران میشه و سریعتر راه میره .
32 . در روند بازی پیام های کاراکتر ها بسته به محل و کاری که انجام می دهند تغییر می کند .
32 . با ماشین رو یه جسد تیکاف بکشید تا اسپری خون راه بیفته . !
33. ماشینای قدیمی ترمزشون صدا میده و دیرتر روشن میشن .
34 . چهره ماه هر شب تغییر میکنه و بعد از یک هفته تغییر روشنایی ماه رو خواهید دید.
35 . زمانی که در حال رانندگی دید رانندگی رو جلو ببرید و بعد عقب ماشین رو نگاه می کنید کاراکتر از آینه های دید عقب پشت سر رو نگاه میکنه.
36 . شما میتونید تنظیمات گوشیتون رو طوری اعمال کنید که بجای زنگ ویبره بخوره .
37 . در صورت برخورد با ژنراتور های برق عکس العمل قابل پیش بینی و طبیعی صورت میگیره .
38 . وقتی چند کاراکتر با هم یک مرحله رو انجام میدن دیالوگهای ابتدای مرحله متفاوت خواهند بود بسته به کسی که مرحله رو شروع کرده .
39 . دنبال سگتون باشید جفت گیریشو خواهید دید . !!!
40 . اگه به پای یک پلیس تیر اندازی کنید همکارش اونو به یه محل امن منتقل میکنه .
41 . در صورت ترمز شدید کاراکتر بشدت به جلو پرت میشه.
42 . وقتی با یه وسیله پرواز میکنین پرنده ها ممکنه بهتون آسیب بزنن یا داخل موتور وسیله مکیده بشن.
43 . اگه با تروور یا فرانکلین ماشین مایکلو بردارین مایکل بهتون زنگ میزنه و کلی ناسزا میشنوین . !
44 . دی جی ها به شما صبح بخیر یا شب بخیر میگن بسته به زمانیکه دارین موزیک گوش میدین .
45 . هر چی بیشتر با ماشین رانندگی کنید کثیف تر میشه مخصوصا وقتی بیرون جاده باشی . NPC ها در مورد ماشین کثیفتون صحبت میکنن .
45 . در صورت رانندگی در کوه ها بعضی از سیگنال های رادیو رو از دست خواهید داد .
46 . خطوط برقی در باد نوسان دارند .
47 . اگه شانه سمت راست جاده رانندگی کنید سمت راست کنترلر لرزش خواهد داشت و اگه شانه سمت چپ رانندگی کنید سمت چپ کنترلر لرزش خواهد داشت
48 . ماشین ها بسته به مدل آپشن های مختلفی دارند .
49 . تو ساحل راه برید یک سگ رو می بینید کمی جلوتر یک خانوم رو می بینید که ازتون در مورد سگ گم شدش میپرسه.
50 . وقتی بارون میاد حوض ها و چاله های خیابانی کم کم پر میشوند .
51 . ریش و موهاتون رو از ته بزنید تا بعد یه مدت رویش موها رو ببینید .
52 . NCP ها ماشین هاشون رو بصورت موازی پارک میکنند گاهی اوقات با هم به مشکل میخورن و کلی عقب جلو میکنن تا پارک کنن .
53 . سه کاراکتر بازی سه مدل تلفن دارن IOS , ANDROID , WINDOWS PHON
54 . در صورت مصرف مواد مخدر توسط فرانکلین احساسات درونیش بروز میکنه و دیالوگ هایی مثله من هیچ دوست واقعی ای ندارم رو بیان میکنه.
55 . اگه یک پنجره رو بشکنید و روی شیشه ها راه برید صدای خورد شدن شیشه ها رو خواهید شنید .
56 . وقتی کفشاتون خیس بشه صدای چلپ چلوپ رو خواهید شنید تا زمانیکه تمیزشون کنید .
57 . NPC ها تنیس بازی میکنند و بسته به نوع بازیشون دیالوگها هم تغییر میکنه .
58 . فرانکلین وقتی با سگش تو ماشینه قبل از پیاده شدن درو براش باز میکنه .
59 . در صورت تیر اندازی به باک مخزن ، خودرو ها منفجر می شوند .
60 . در هنگام سحر وسایل سنگین در ساحل Vespucci یافت می شوند.
61 . شما میتونید دوربین رو به اول شخص تغییر بدید و محیط اطاف رو با زوم کردن بررسی کنید.
62 . اگه شب در هنگام رانندگی با یک خونه برخورد کنید چراغهای خونه روشن میشه و این یعنی صاحب خونه رو بیدار کردید . !
63 . اگه خواستید یک ف.ا.حشه رو سوار کنید ولی یک ماشین پلیس هم نزدیکتون باشه سوار نمیشن .
64 . صفحات اینترنتی کاراکترها در طول بازی آپدیت میشن و کامنتهایی از دوستان و آشنایان دریافت میکنند در مورد اتفاقات داستان بازی. !
65 . شما میتونید با یک اتوبوس راهی تور بشید و محل های دیدنی شهر رو با توضیحات کامل ببینید .
66 . تروور یه خالکوبی از مایکل رو بدنش داره .
67 . شما میتونید تو بوته ها مخفی بشید تا پلیسا گمتون کنند .
68 . ف.ا . شه ها گاهی اوقات تماس هایی در مورد پرداخت اجاره بها و هزینه های مختلف دارند.
69 . اگه تو شب چراغ خاموش رانندگی کنید بقیه ماشین ها بهتون هشدار میدن .
70 . اگه با ماشین به یه حیوون زدید بسته به نوع حیوون دیالوگهایی رو میشنوید .
71 . اگه با یکی از خلافکارا تو منطقه ای مبارزه کنی بقیه خلافکارایه منطقه هم میزن سرت . ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
72 . کاراکتر ها بعد از خواب کشش های صورت و بدن خواهند داشت .
73 . صداهای اطراف میتواند صداهای گنگ و مبهمی باشد بسته به محلی که صدا از آنجا تولید میشود . مانند صدای ماشین npc ها
74 . وقتی فرانکلین خونشو عوض میکنه ابتدا خونش خالیه بعد یه مدت وسایل تو خونه چیده میشه.
75 . ابتدای بازی چون در گذشته صورت میگیره گوشیه مایکل هم قدیمیه .
76 . اگه ماشین پلیسو از کار بندازید ولی پلیس زنده بمونه با تماس پلیس تعقیبو گریز ادامه خواهد داشت .
77 . مراحل میتونن اسکیپ بشن اگه چند بار پشت سر هم نتونین ردش کنید .
78 . در شب در ساحل آتیش هایی رو می بینید که افرادی دورش جمع شدن و بحث های مختلفی می کنند گاهی اوقات گیتار هم میزنن .
79 . شما می تونید با سه کاراکتر قرار بزارید و کارهای مختلفی با هم انجام بدید .
78 . باران در روند بازی گلف تاثیر خواهد گذاشت .
79 . دیدار با ف.ا.حشه ها استامینای شما را افزایش می دهد . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
80 . اگه با یه نفر که عینک داره دعوا کنید عینکش از رو صورتش می افته .
81 . اگه مایکل با همسرش به مشکل بخوره و شروع کنه به خوردن م.ش.ر.و.ب دیالوگهاش عاقلانه تر میشه و نگاه عمیق تری به رابطه میکنه .
82 . اگه چندین بار یه مغازرو غارت کنید دفعات بعد فروشنده شما روشناسایی میکنه و به پلیس خبر میده .
83 . اگه در حال رانندگی با تلفن صحبت کنید بدلیل درگیر بودن دست دیگه نمیتونید چراغ های جلو رو تنظیم کنید .
84 . در درجات بالای درگیری با پلیس ، پلیس ها کمتر رو در رو درگیر میشن و بیشتر از نارنجک استفاده می کنن .
85 . هنگام عبور npc ها از چراغ راهنما اگه چراغ زرد بشه یا ترمز میزنن و برمیگردند یا سریعتر و با احتیاط حرکت میکنن .
85 . اگه با مایکل برید شنا و بعد با لباسهای خیس برید خونه آماندا باهاتون بحث میکنه و سرتون داد میزنه .
86 . اگه به خونه ی یکی از کاراکتر ها تیر اندازی کنید یک پیام با متن عصبانی ازش دریافت می کنید .
87 . اگه در تیر اندازی ها یک دشمن برای مدتی به شما تیر اندازی نکرد و از رادار شما محو شد نشانه عقب نشینی و تسلیم و مخفی شدن پشت کاور است .
88 . اگه یه نفر رو صندلی نشسته میتونید با یه ضربه صندلی رو از زیرش برداشته و زیرشو خالی کنید . ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
89 . بسته به نوع و قیافه ماشین ها موزیک های مختلفی ازشون شنیده میشه.
90 . بعد از ظهر ها کارکنانی رو در حال حرس و مرتبط کردن گل و گیاه ها می بینید .
91 . اگه با ماشین زیاد تیکاف بکشید لاستیک ها از بین میرن .
92 . تمام موجودات بازی کاملا واقعی هستن و کوچکترین پرنده رو میتونید با تیر بزنید .
93 . سوار ترن بشید تا هیجان رو حس کنید . در حالت دوربین اول شخص .
94 . تم موبایلتون رو با رنگهای مختلف میتونید عوض کنید .
مسابقات مقاومتی که شامل دویدن ، شنا کردن و دوچرخه سواری میشه رو میتونید از تلویزیون ببینید در حالیکه شما هم تو مسابقه شرکت کردین . (جالبی کار اینجاست که گیم پلی از تو تلویزیون ادامه پیدا میکنه)
96. عکس العمل npc ها زمانیکه روشون آپ میپاشید خیلی طبیعیه و دیالوگ ها بسته به موقعیت گفته میشن.
97 . بعضی از فروشنده ها اصلحه دارن و از خودشون و مغازشون دفاع میکنن .
98 .زیر آب موجوداتی هستن که در صورت نزدیک شدن بهتون آسیب میرسونن .
99 . عکس العمل حیوانات نسبت به اصلحه برقی خیلی طبیعی کار شده . ( بعد از افتادن دوباره بلند میشن )
100 . در صورت دزدین جت پلیس موشک سممتون شلیک میکنه . !
Altairezio
18-09-2014, 18:28
خوبه پایین عکس یه جمله ی امری نوشتما.....
+
جالبم اینجاس که ببین کیا زیرشو تشکر زدن.....:|:n02:
vivabarca
18-09-2014, 18:32
عکس ها که مقایسه ای هست باید دانلود کنید بعد با مرورگر ببینید. تو خود اون سایت آپلود من هرچی صبر کردم پلی نشد انیمیشن.
...............
دوستان سیستم مورد نیاز بازی اعلام نشده هنوز ؟
sub▬zero
18-09-2014, 20:19
خوبه پایین عکس یه جمله ی امری نوشتما.....
+
جالبم اینجاس که ببین کیا زیرشو تشکر زدن.....:|:n02:
من خودم حوصله نداشتم رو عکس کلیک کنم واسه همین ازش تشکر کردم:n02: و بیشتر به خاطر عکس آواتارش.
البته به نظر من اصلن مقایسه دقیق نیست تو اون عکسه سگه مثلن لباس کرکتر و مکان و زمانش کاملن مشخصه که متفاوته و این جوری نمیشه مقایسه کرد و گفت که چون اینجا سگ هست اونجا هم سگ هست پس مقیاس برای مقایسه ی گرافیکشون یکیه!:n06:
فصل پاییز نزدیک است و مانند هر سال در این فصل شاهد عرضه شدن بازی های زیادی می باشیم. البته امسال با بقیه سال ها اندکی فرق می کند زیرا امسال اولین پاییزی است که کنسول های نسل هشتمی به خود می بینند. همان طور که می دانید نسخه ی نسل هشتمی عنوان GTA V در این فصل برای پلتفرم های Play Station 4 و Xbox One عرضه خواهد شد و نسخه PC آن دیرتر عرضه می شود . حال به تازگی اطلاعات جدیدی از این بازی منتشر شده است که در ادامه می توانید آن ها را مشاهده کنید.
در پایین می توانید این ویژگی ها را مشاهده کنید: (البته توجه داشته باشید که بعضی از این ویژگی ها قبلا تایید شده اند)
Draw Distance بازی به طور قابل توجهی بازی ارتقاء یافته است و نسبت به نسل قبل بسیار زیباتر شده است. ترافیک ماشین ها در بازی وجود خواهد داشت و درکل تعداد ماشین ها نسبت به قبل در خیابان ها زیادتر شده است و تکسچرهای خیابان ها نیز نرم تر شده است که همین کارها باعث شده که دنیای GTA V زیباتر و قشنگ تر از قبل شود.
محتویات بسیاری برای بخش GTA Online در روز لانچ بازی در دسترس خواهد بود. این محتویات شامل اسلحه های جدید، وسایل نقلیه جدید و امکانات زیادی برای شخصی سازی کاراکترها در دسترس خواهد بود. پیشرفت های بازیکن در نسل قبل نیز قابل انتقال به نسل حاضر می باشد.
حالت اول شخص ماشین ها ارتقاء زیادی نسبت به حالت اول شخص رانندگی در نسخه های نسل هفتمی دارد. در نسخه های نسل هشتمی می توان به مانند بازی های ریسینک سرعت ماشین و .. را مشاهده کرد که بسیار جالب می باشد.
مراحل جانبی بازی بیشتر شده اند و رازهای جدیدی ( Easter Egg) نیز به بازی اضافه شده اند.
حیوانات بیشتری به بازی اضافه شده اند. البته در بخش آنلاین نیز امکان وجود حیوانات وجود خواهد داشت.
نسخه PC بازی نیز دارای یک ویرایشگر فیلم انحصاری می باشد که به طور انحصاری فقط برای این پلتفرم منتشر خواهد شد.
حالا اینقدر پیشرفته اش میکنن تا روی سیستم های ما روی Low هم اجرا نشه:n15:
SAEED 120
04-10-2014, 11:51
مگه قرا رنبود پاییز بیاد الان پاییزه ..تازه برگ درخت هم میریزه ولی این بازی نیومده
مگه قرا رنبود پاییز بیاد الان پاییزه ..تازه برگ درخت هم میریزه ولی این بازی نیومده
اونجوری که گفته شد برایه نسخه نسل هشتمی توابان ماه میاد ونسخه pc هم توبهمن ماه میاد
Altairezio
07-10-2014, 23:27
حجیم ترین بازی کنسول PS4، بازی GTA V با 50GB حجم....
اگر قصد خرید این بازی را برای کنسول PS4 دارید باید به فکر 50 GB حافظه ی خالی از هارد کنسول باشید....
بله این بازی در صدر جدول بازی ها از نظر حجم قرار دارد...پیش از این بازی Wolfenstein: The New Order با حجم 48 GB در صدر بود...ولی این نسخه از بازی حداقل فضای مورد نیازش 50 GB است که ممکن است بیش از تصور ظاهر شود...تنها با مقایسه ی حجم نسخه ها می توان به کیفیت بازی پی برد...این در حالی است که نسخه ی PS3 این بازی 18GB فضا بر روی هارد نیاز داشت....
EhsanCPU
08-10-2014, 00:39
50 گیگ :n04:
مگه چند تا مرحله داره :n13:
تموم کردنش چند سال طول میکشه :n19:
تاکیدی دوباره برایه دوستانی که اطلاعاتی ندارن حوصله زدن به صفحه قبلی روندارن
طبق اطلاعاتی که راک استار منتشر کرده است، تاریخ انتشار بازی GTA V برای PS4 و Xbox One؛ ۱۸ نوامبر ۲۰۱۴ (۲۷ آبان ۱۳۹۳) و تاریخ انتشار بازی برای پلتفرم PC؛ ۲۷ ژانویه ۲۰۱۵ (۸ بهمن ۱۳۹۳) اعلام شده است. همچنین می توانید در زیر ویژگی های نسخه های نسل هشتمی را مشاهده کنید:
عملیات های جدید
سلاح های جدید
ماشین های جدید
حیات وحش ویژه
ترافیک های ماشین ها، متراکم تر و طبیعی تر است
سیستم شاخ و برگ و درختان داخل بازی بازسازی شده اند
آسیب پذیری طبیعی تر، تغییرات آب و هوا، و تغییرات طبیعی بیشتر
شبکه های رادیویی بیشتر، ۱۰۰ موزیک جدیو و میکس های جدید DJ ها که در ۱۷ کانال رادیویی وجود دارد
سیستم مورد نیاز برای اجرا روی pc مشخص شده ؟
FOURTH RETURN
09-10-2014, 23:13
50 گیگ :n04:
مگه چند تا مرحله داره :n13:
تموم کردنش چند سال طول میکشه :n19:
چه ربطی داره مگه سایز تنها به شمار مراحل ربط داره؟ سایزش زیاده چون بهش رسیدن گرافیکش بالاس جزییات زیاد داره محیط بازی بزرگه و..... کاشکی برای پی سی 100 گیگ باشه:n10:
AlexMercer
10-10-2014, 00:46
احتمال تاخیر پخش نسخه PC به خاطر عرضه اون روی فریم ریت بالاتر و کیفیت 1080 و یا حتی 4K هست و شاید مانند اساسین کنسول ها خیلی از جزییات گرافیکی رو نداشته باشند و راک استار خواسته یجوری فروش نسخه کنسول رو خراب نکنه.
Sh-Meteor
19-10-2014, 14:41
سلام
دو تا سوال دارم:
1. نسخه PC کی منتشر میشه؟
2. حداقل سیستم مورد نیاز برای اجرا چیه؟
ممنون :n16:
Meysam Raz
19-10-2014, 14:55
سلام
دو تا سوال دارم:
1. نسخه PC کی منتشر میشه؟
2. حداقل سیستم مورد نیاز برای اجرا چیه؟
ممنون :n16:
1.صفحه قبل رو بخونید
2. هنوز اعلام نشده
EhsanCPU
19-10-2014, 17:19
چه ربطی داره مگه سایز تنها به شمار مراحل ربط داره؟ سایزش زیاده چون بهش رسیدن گرافیکش بالاس جزییات زیاد داره محیط بازی بزرگه و..... کاشکی برای پی سی 100 گیگ باشه:n10:
شوخی کردم میدونم اگه گرافیک بازی و تکسچر ها و ... زیاد بشن حجم بالاتر میره :n06:
به نظر من هر چقدر مراحلش بیشتر باشه برای معضل بیکاری و ازدواج مفیدتره :n02:
جوونا توی بازی عقده هاشون رو خالی میکنن :n25::n24:
حالت اول شخص در بازی GTAV تایید شد . همچنین نسخه PC از رزولوشن 4K/1080.60FPS پشتیبانی خواهد کرد کنسولها هم 1080 و 30 فریم هستند
Click here to view the original image of 932x524px.
اینطور که عنوان شده راکستار فقط ۳۰۰۰ انیمیشن اسلحه برای حالت fps ساخته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واقعا از همچین شرکت شاهکاری بعید هم نبود.
حالت اول شخص لذت نشونه گیری با موس بروی پلتفروم PC بینهایت عالی خواهد بود.
منبعGTA V - First Person
Altairezio
05-11-2014, 12:59
تریلر و تصاویر جدید بازی در آستانه ی انتشار برای PS4 و XB1 .....
دانلود(LQ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %20SD.flv)
دانلود(HQ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
EhsanCPU
05-11-2014, 17:07
ممنون دوستان
از اطلاعات سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی خبری نیست ؟؟؟
ممنون دوستان
نه دوست عزیز تا 2ماه دیگه اعلام میشه
vahidgame
05-11-2014, 17:26
حالت اول شخص خیلی جالبه بعضی وقتا برای تنوع میشه ازش استفاده کرد به خصوص توی وسایل نقلیه
گرافیک بازی هم نسبت به این نسخه ای که ما بازی کردیم خیلی پیشرفت داشته
کلا راکستار خیلی روی بازی کار کرده و کسانی که نسخه نسل قبلی رو رفتن حتما برای رفتن این نسخه هم اشتیاق دارن
مثلا من خودم کامل ماموریت های فرعی بازیو نرفتم و خیلی هم توی بازی گشت و گذار نداشتم. دقیق یادم نیست ولی شاید در حد 30-40 بازی کردم
این بازی که من دارم می بینم حداقل اندازه 40-50 ساعت ارزش وقت گذاشتن داره
برای کنسول های نسل جدید دو هفته دیگه منتشر میشه و اونایی که دارن حتما اونو بگیرن
ممنون دوستان
فعلا نه
ولی کلا منتظر یه سیستم نسبتا تخیلی برای بازی باشید
گول این 4k رو هم نباید خورد چون برای اینکه این بازیو توی این کیفیت بازی کنید احتمالا به یه سیستم فوق تخیلی نیازه! :دی
Altairezio
06-11-2014, 13:43
ویدئوی مقایسه ای رسمی نسخه ی PS3 و PS4 ..........
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])(16MB)
بخشی از مقایسه ی جالب.....
+
این عکس زیر به چیزای خیلی جالبی اشاره میکنه که شامل تغییراتی هست که راک استار تو این نسخه های جدید داده....
واقعا" چیزای شگفت انگیزن...
jahangir1400
06-11-2014, 18:50
خوشم میاد راکی کم نمیزاره، فقط بازی های شبیه سازی اینقدر روی جزئیات کار میکنن، جزئیات ماشین، موتور، هواپیما، هلیکوپتر هرکدوم یه بازیه جداس... من خودم تو نسل هفت از نظر تنوع وسایل نقلیه مختلف و واقعی بودن دست فرمون و کنترل راکستارو تحسین میکردم، حالا دیگه جزئیات درون کابین و واقعی بودنش هم به همه اونا اضافه شده... چه شود
یه نکته دیگه تو این عکس هست، توی صحفه دور موتور سنج علامت نور پایین هست که احتمالا نور بالا و چراغ راهنما هم خواهد بود!
اساتيد عزيز
ميتونيد بازه ي سيستم رو بگيد بين چقدر تا چقدر بايد باشه تقريبي؟!
اگه ميتونيد يه مينيموم ، ماكسيموم بديد
jahangir1400
06-11-2014, 19:27
اساتيد عزيز
ميتونيد بازه ي سيستم رو بگيد بين چقدر تا چقدر بايد باشه تقريبي؟!
اگه ميتونيد يه مينيموم ، ماكسيموم بديد
تا خود راکستار نگه نمیشه قطعی گفت، اما سابقه راکستار نشون میده مثل یوبی نیست که بیخودی سیستم بالا بخواد و بهینه میکنه، به نظرم اگه کسی سیستمش واچ داگز رو کشید GTA V رو هم میکشه، یادمه سن اندریاس که همه میگفتن حداقل گرافیک 128 میخواد و 256 نرمال بود من با گرافیک 64 بازی میکردم
من پیشبینی خودمو میگم اما بازم باید صبر کرد و معلوم نیست
حداقل: رم 4، cpu i3، گرافیک یه چیز در حد انویدیا 450 یا 640 با 1 گیگ حافظه
پیشنهادی: رم 8، cpu i7، گرافیک GTX680 با 4 گیگ حافظه
_________
اینم واسه طرفدارای سریال Breaking Bad نسخه GTA IV!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
_________
حدود 70 تا عکس جدید از بازی در نسل 8 منتشر شده، چند نمونش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Altairezio
07-11-2014, 13:32
تصاویر تکمیلی پست قبل....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینا تصاویر از نسخه ی نسل هشتمی هستن....البته قول داده شده از نسخه ی PC هم عکس منتشر بشه...
Altairezio
07-11-2014, 14:00
یه شایعه مطرح کنیم که تن PC بازا بلرزه....
دوستان حتما" قصد بازی سری FiFa رو داشتن که به دلیل کرک نشدن نسخه ی 2015 اون که از سیستم DRM برای قفل استفاده شده نا کام موندن.....
خب خبری امروز صب منتشر شده مبنی بر اینکه یه کاربر فروم GTA گفته که نسخه ی PC این بازی هم از سیستم DRM در کنار Steam استفاده میکنه البته این سیستم DRM کاملا" جدید هست با نام Denuvo که تا به حال روشی برای کرک شدنش پیدا نشده....برای همین بازی های فیفا 2015 و Lords of the Fallen فعلا" قابل بازی نیستن به صورت کرک شده....
نحوه ی کار این سیستمم به طوریه که کد های بازی متغیرن و باید همیشه آنلاین باشید تا اون کدا آنلاک شده و بتونید بازی رو اجرا کنید...
البته اینا همش بر اساس یه حدسه که وقتی Denuvo امروز صبح تو قسمت های شرکت های همکار راک استار رو هم اضافه کرده،زده شده.....
نقل قول خود شایعه پخش کن....
"
Rockstar will use new DRM system in GTA 5 for PC. This system is Denuvo, which also used in FIFA 15 and Lords of the Fallen. This System uses special code which changes every time, so this DRM is still not hacked, and I think it won’t be.
No more piracy on PC and only way you can play GTA 5 is Steam. Got this info today. Also today Denuvo updated partners on their site. Rockstar now here too. So it’s confirmed.
"
+
پس کتلت شدیم رفت....
حالا بیا 260 تومن بده بازی اصل بگیر حالشو ببر.... :|
260 ت چیه باو زیره 170 گیر میاد که دیگه کسی که پول داده واسه سیستمی که توش بخواد اینو راحت اجرا کنه حتما نسخه اصلش رو هم میگیره دیگه.
من که همون iv رو هم نمیتونم راحت اجرا کنم :n30:
یه شایعه مطرح کنیم که تن PC بازا بلرزه....
دوستان حتما" قصد بازی سری FiFa رو داشتن که به دلیل کرک نشدن نسخه ی 2015 اون که از سیستم DRM برای قفل استفاده شده نا کام موندن.....
خب خبری امروز صب منتشر شده مبنی بر اینکه یه کاربر فروم GTA گفته که نسخه ی PC این بازی هم از سیستم DRM در کنار Steam استفاده میکنه البته این سیستم DRM کاملا" جدید هست با نام Denuvo که تا به حال روشی برای کرک شدنش پیدا نشده....برای همین بازی های فیفا 2015 و Lords of the Fallen فعلا" قابل بازی نیستن به صورت کرک شده....
نحوه ی کار این سیستمم به طوریه که کد های بازی متغیرن و باید همیشه آنلاین باشید تا اون کدا آنلاک شده و بتونید بازی رو اجرا کنید...
البته اینا همش بر اساس یه حدسه که وقتی Denuvo امروز صبح تو قسمت های شرکت های همکار راک استار رو هم اضافه کرده،زده شده.....
نقل قول خود شایعه پخش کن....
"
Rockstar will use new DRM system in GTA 5 for PC. This system is Denuvo, which also used in FIFA 15 and Lords of the Fallen. This System uses special code which changes every time, so this DRM is still not hacked, and I think it won’t be.
No more piracy on PC and only way you can play GTA 5 is Steam. Got this info today. Also today Denuvo updated partners on their site. Rockstar now here too. So it’s confirmed.
"
+
پس کتلت شدیم رفت....
حالا بیا 260 تومن بده بازی اصل بگیر حالشو ببر.... :|
مطمئن باشید جی تی ای مثل بازی فیفا یا لورد او فالن نیست که تا به الان کرک نشه.دلیل اینکه اونا کرک نشدن این است که درسته که از سیستم پیشرفته ای استفاده شده ولی طرفدار بودن بازی و اینکه چقدر از بازی بخش مولتی پلیر داره هم تاثیر گذار است مثلا همین فیفا خب بخش مهمی از بازیش مولتی است که اگه حتی کرک هم بشه خاصیت مولتی از بین میره و بازی دیگر هم زیاد پرطرفدار نیست(حداقل به اندازه جی تی ای)ولی بحث جی تی ای فرق میکنه و هکرها بیکار نخواهند نشست وقتی ویندوز با اون عظمت کرک میشه چرا جی تی ای نشه
jahangir1400
07-11-2014, 18:17
GTA IV هم واسه جلوگیری از هـک شدن یه چیزی به اسم securom داشت که البته کرک شد اما به سادگی بقیه بازی ها هم نبود، متاسفانه از راکستار بعید نیست این کارا
Spaniuly
07-11-2014, 22:51
GTA IV هم واسه جلوگیری از هـک شدن یه چیزی به اسم securom داشت که البته کرک شد اما به سادگی بقیه بازی ها هم نبود، متاسفانه از راکستار بعید نیست این کارا
بابا سکیور رام که راحت الحلقوم کرکر ها بود:n02: 6 بار آپدیت کرد واسه همش توی همون روز آپدیت کرک اومد توسط ریزور
در مورد کرک نشدن هم واقعا اگه کسی سیستم چند میلیونی برای بازی کنار گذاشته باشه واقعا خنده داره که واسه خرید اورجینال بازی نخواد پول یه رم 8 گیگ رو بده!
من اگه بنا باشه روی PC بازی کنم اورجینالشو می گیرم البته اینو می گم چون احتمالش خیلی ضعیفه بخوام یه سیستم خفن جور کنم سیستم قبلی رو که حدود 12 میلیون برام آب خورده بود رو قطعه قطعه فروختم رفت
AlexMercer
07-11-2014, 23:13
Denuvo Co-founder Robert Hernandez یکی از سازندگان این سیستم قفل گزاری گفته که gta v از این سیستم استفاده نمیکنه.
jahangir1400
07-11-2014, 23:43
بابا سکیور رام که راحت الحلقوم کرکر ها بود:n02: 6 بار آپدیت کرد واسه همش توی همون روز آپدیت کرک اومد توسط ریزور
در مورد کرک نشدن هم واقعا اگه کسی سیستم چند میلیونی برای بازی کنار گذاشته باشه واقعا خنده داره که واسه خرید اورجینال بازی نخواد پول یه رم 8 گیگ رو بده!
من اگه بنا باشه روی PC بازی کنم اورجینالشو می گیرم البته اینو می گم چون احتمالش خیلی ضعیفه بخوام یه سیستم خفن جور کنم سیستم قبلی رو که حدود 12 میلیون برام آب خورده بود رو قطعه قطعه فروختم رفت
من که خودمم گفتم کرک شد، منظورم تلاش راکستار برای اینکار بود که بعید نیست، همونجور که گفتی چندبار آپدیتش کرد.
خوشبختانه حالا که انگار تکذیب شده
مد FPS فقط برای pc و نسل هشتمه؟
رو 360 جواب نمیده؟
AlexMercer
07-11-2014, 23:49
مد FPS فقط برای pc و نسل هشتمه؟
رو 360 جواب نمیده؟
خیر فقط برای نسل جدیده
Immunology
08-11-2014, 22:51
بالاخره کی میاد؟
Sent from my SM-T700 using Tapatalk
خوشا به حال اونایی که GTX 980 دارن حالشو میبرن گرچه بازی DX 12 نیست ولی خوب بازم Quality رو احساس میکنن
سلام.
یه سوال مهم:
این ورژن جدید بازی با اپدیت برای xbox/ps3 میاد؟ یا باید کنسول نسل هشتم بخریم؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
vahidgame
09-11-2014, 19:52
سلام.
یه سوال مهم:
این ورژن جدید بازی با اپدیت برای xbox/ps3 میاد؟ یا باید کنسول نسل هشتم بخریم؟
برای کنسول های نسل قدیم نمیاد و همین پارسال اومدش :دی
بازی همونه با یه سری تغییرات و هدف اصلا اینه که برای کنسول های نسل جدید و پی سی بیاد
پیشرفت اصلی بازی هم در گرافیک بازیه که کاملا نشون میده یه بازی نسل جدیده
به خاطر همین دیگه معنا نداره دوباره برای کنسول های نسل قدیم بیاد و اونجوری میشه در حد یه DLC که فقط چند تا قابلیت جدید داره!
برای کنسول های نسل قدیم نمیاد و همین پارسال اومدش :دی
بازی همونه با یه سری تغییرات و هدف اصلا اینه که برای کنسول های نسل جدید و پی سی بیاد
پیشرفت اصلی بازی هم در گرافیک بازیه که کاملا نشون میده یه بازی نسل جدیده
به خاطر همین دیگه معنا نداره دوباره برای کنسول های نسل قدیم بیاد و اونجوری میشه در حد یه DLC که فقط چند تا قابلیت جدید داره!
اینجوری که واقعا بد میشه..دیگه باید در فکر خرید کنسول نسل هشت باشم :-D
SAEED 120
09-11-2014, 20:05
مطمئن باشید جی تی ای مثل بازی فیفا یا لورد او فالن نیست که تا به الان کرک نشه.دلیل اینکه اونا کرک نشدن این است که درسته که از سیستم پیشرفته ای استفاده شده ولی طرفدار بودن بازی و اینکه چقدر از بازی بخش مولتی پلیر داره هم تاثیر گذار است مثلا همین فیفا خب بخش مهمی از بازیش مولتی است که اگه حتی کرک هم بشه خاصیت مولتی از بین میره و بازی دیگر هم زیاد پرطرفدار نیست(حداقل به اندازه جی تی ای)ولی بحث جی تی ای فرق میکنه و هکرها بیکار نخواهند نشست وقتی ویندوز با اون عظمت کرک میشه چرا جی تی ای نشه
راستی میگه خداوکیلی منم همین فکرو کردم.fifa آخه تو کل عمرم 1 ساعت بازی کردم gta 1000 ساعت. خوب بازی که طرفدارش 1000 برابره معلومه هکرها هم براش بیشتر مایه میزارن.
سیمز 4 هم باید اوریجین آنلاین می بود 10 تا قفل داشت ولی -- شد همش .
سلام.
اینم عکس جدید از امکانات ورژن جدید (فقط روی سونی4)
vahidgame
10-11-2014, 22:28
تریلر لانچ بازی برای Xbox One و PS4 که امروز اومدش جالب بود
با اینکه بازیو تموم کردم احساس کردم یه بازی جدید منتشر شده! :دی
یه دقیقه بیشتر نبود ولی کاملا مشخص بود با این تریلر می خوان بیشتر نشون بدن که بازی از نظر بصری چه قدر فرق کرده
اگه کنسول های نسل جدید رو داشتم حتما بازیو می گرفتم و بازم میگم اونایی که دارن بازیو از دست ندن
مثل The Last of Us که نسخه نسل جدید اونم خیلی عالی بود باز در مورد این بازی همین شرایط وجود داره
ضمن اینکه چون GTA قسمت های فرعی هم زیاد داره خیلی جذابیت داره حتی اگه نسخه نسل قبلی رو رفته باشین
حالا چند روز دیگه نقدها هم میاد
اونایی که بازی کردن می تونن از نجربه خودشون بگن
اینجاست که می فهمیم این کجا و اپن ورلدهای دیگه مثل Watch Dogs کجا :دی
Altairezio
11-11-2014, 14:38
لانچ تریلر بازی برای نسل هشتم
حجم کم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])8MB
حجم زیاد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])14MB
به عنوان اولین تجربه خوب بود ولی در کل یه طبل تو خالی بود....
ولی در کل :n21:
elestor_potter
11-11-2014, 17:30
ما که عمرمون سپری شد و بازی نیومد ! :n04:
دوستان متخصص...من از سخت افزار هیچی حالیم نیس. لطفا ببینید با این سیستم میشه بازی رو اجرا کرد؟
Processor: Amd phenom(tx) II B60 3.30 Ghz
Ram : 4 GB
Graphic : Ati radeon HD 5570
EhsanCPU
11-11-2014, 17:49
ما که عمرمون سپری شد و بازی نیومد ! :n04:
دوستان متخصص...من از سخت افزار هیچی حالیم نیس. لطفا ببینید با این سیستم میشه بازی رو اجرا کرد؟
Processor: Amd phenom(tx) II B60 3.30 Ghz
Ram : 4 GB
Graphic : Ati radeon HD 5570
به احتمال زیاد اجرا میشه
ولی روی low
sunrise07
11-11-2014, 23:09
دوستان عزیز چند تا سوال داشتم . من این بازی رو میخوام برای pc پیش خرید کنم . اول اینکه دوستان سایتی میشناسند که بتونم پیش خرید کنم ؟ میتونید خصوصی پخ کنید؟
دوم اینکه اگه پیش خرید کنم حتما باید بازی رو از استیم دانلود کنم یا میتونم دی وی دی اش رو تهیه کنم و بعد از سی دی کی استفاده کنم ؟
سلام.
یه خبر خوب واسه اونایی که کنسول نسل هشت ندارن.
دی ال سی جدید براس ورژن جدید بازی تو راهه و برای ایکس باکس و پلی 3 میاد.
vahidgame
17-11-2014, 18:20
خب امتیازهای بازی برای PS4 هم منتشر شد که یه جورایی قابل پیش بینی بود باز امتیازها خیلی بالا میشه:
Eurogamer Spain - 10
IGN Italia - 10
Hardcore Gamer - 10
PSX-Sense.nl - 10
JeuxActu - 10
Gameblog.fr - 10
Meristation - 10
God is a Geek - 10
Metro GameCentral - 10
Eurogamer Italy - 10
Gaming Nexus - 9.8
Multiplayer.it - 9.7
Vandal Online - 9.6
Everyeye.it - 9.5
3DJuegos - 9.5
GamingTrend - 9
USgamer - 9
Post Arcade (National Post) - 9
GameSpot - 9
XGN - 9
حالا فک نکنیم صرفا چون پارسال امتیازها برای کنسول های نسل قبلی هم همین بود اونا دوباره میان همین امتیاز رو میدن و اتفاقا سایت ها اینجور موقع ها دقت می کنن
همه سایت ها تقریبا از گرافیک و همین طور حالت اول شخص بازی تعریف کرده بودن و اشاره کردن که انگار با این حالت اول شخص بازیو که قبلا رفتین یه جور دیگه تجربه می کنین!
تقریبا همه این سایت ها اشاره کردن که بازی نسبت به قبل لذت بخش تره...
و در آخر می رسیم به این حرفم توی چند تا پست بالاتر :دی :
حالا چند روز دیگه نقدها هم میاد
اونایی که بازی کردن می تونن از نجربه خودشون بگن
jahangir1400
18-11-2014, 02:26
من یه سوالی برام پیش اومده، اینایی که به بازی 9 دادن تا حالا شده به یه بازی 9.5 یا 10 بدن؟! دیگه به چه بازی میخوان 10 بدن؟ یا شاید کلا سیستم نمره دهی شون 9/9 هستش و حداکثرش 9 ــه؟ :n13::n02:
من یه سوالی برام پیش اومده، اینایی که به بازی 9 دادن تا حالا شده با بازی 9.5 یا 10 بدن؟! دیگه به چه بازی میخوان 10 بدن؟ یا شاید کلا سیستم نمره دهی شون 9/9 هستش و حداکثرش 9 ــه؟ :n13::n02:
9 GameSpot رو میتونی بالاتر از 10 حساب کنی ! :n02:
jahangir1400
18-11-2014, 02:36
9 GameSpot رو میتونی بالاتر از 10 حساب کنی ! :n02:
آره واقعا گیم اسپات که اکثرا 8 نمره خوبشه دیگه 9 داده خیلی ترکونده! ولی متا که اینو حالیش نیست، 9 همون 9 ــه :n02:
hassanshaikhi
18-11-2014, 08:15
من یه سوالی برام پیش اومده، اینایی که به بازی 9 دادن تا حالا شده به یه بازی 9.5 یا 10 بدن؟! دیگه به چه بازی میخوان 10 بدن؟ یا شاید کلا سیستم نمره دهی شون 9/9 هستش و حداکثرش 9 ــه؟ :n13::n02:
بازی bayonetta 2 از gamespot امتیاز 10 گرفته و از ign 9.5.
gta iv از gamespot امتیاز 10 گرفته از ign هم امتیاز 10.(نسخه کنسول)
vahidgame
18-11-2014, 18:55
اینجوری نمیشه حساب کرد
خیلی از شاهکارها هستن که بعضی از سایت ها در کمال ناباوری یه امتیازای خیلی عجیب غریب بهشون میدن!
دیگه که جای خود داره و طبیعیه و همه سایت ها نمیان که امتیاز کامل بدن
همین الانشم بازی کم امتیاز نیاورده
یعنی متا فعلا همون 97 شده که نسخه نسل قبلی هم همین بودش و برای خودش خیلی عالیه
بعد جالبه برای بازی فعلا هیچ امتیاز زیر 9 ثبت نشده در صورتی که نسخه نسل قبلی چند تا داشت
اگه پارسال منتشر نشده بود الان با این شرایطی که امسال داره به راحتی گوتی با اختلاف امسال بودش!
ولی خب سایت ها دیگه سیستمشون جوریه که یه بازی که برای یه پلتفرم قبلا منتشر شده رو دیگه جزو نامزدهای گوتی نمیارن
در هر صورت بازی چه برای کسانی که نسخه نسل قبلی رو بازی نکردن چه بازی کردن می تونه خیلی جذاب باشه
اگه کسی هم کنسول های نسل جدید رو داره شاید بهترین بازی که فعلا برای اونا منتشر شده همین بازی باشه و نباید اونو از دست بدن...
SIMON137
18-11-2014, 20:51
یادش بخیر چقدر سر این 9 دادن گیم اسپات همون روزای اولی که V اومده بود ، ملت ریختن فحشو کشیدن به سایت تا مجبور شد یه ویدئو در توجیه این 9 دادن بده ، دفاعیاتشونم در نوع خودش جالب بود .:n02:
یه سوال بی ربط
به نظرتون این سیستم توانایی اجرای بازی رو داره ؟ اگر آره رو چه سطحی :n28:
Intel Q6600
Ram : 4GB ddr2 1066
VGA : GTX 980
:n27:
یادش بخیر چقدر سر این 9 دادن گیم اسپات همون روزای اولی که V اومده بود ، ملت ریختن فحشو کشیدن به سایت تا مجبور شد یه ویدئو در توجیه این 9 دادن بده ، دفاعیاتشونم در نوع خودش جالب بود .:n02:
یه سوال بی ربط
Intel Q6600
نه دوست عزیز دیگه راکستار که انقدربدبخت نشده که سیستم 4سال پیش بزاره رو بازیه امروزیش درضمن یه جواب بیربط سیپیوتون 100 درصد گلوگاه ایجادمیکنه براکارت گرافیکتون
MOHAMMAD2010
18-11-2014, 21:47
یه سوال بی ربط
Intel Q6600
اجرا که میکنه ولی احتمالا در پایین ترین حالت
Spaniuly
18-11-2014, 23:43
یه سوال بی ربط
Intel Q6600
اگه رمت 6 بود عالی میشد پسر چقدر خرج این گرافیک هیولا کردی به نظرم صد در صد می خوره بازی رو این GTX 980 جور همه چیو می کشه در ضمن 6600 سی پی یوی کمی نیست! 8 مگ کشه! اون روی لایر 2
یه سوال بی ربط
Intel Q6600
خیلی جالبه که شما GTX 980 که حدود 2.5م قیمت داره رو با یه CPU داغون انداختین
نسخه پی سی داره از کجا دان کنم؟
یه سوال بی ربط
Intel Q6600
من گمان میکنم کارت گرافیکش یه صفر کم گذاشته 9800 رو زده 980 که 2 میلیون فرق این 2 کارت گرافیک.
آخه اگر 980 باشه که کسی رو همچین سیستمی نمیبنده..حداقل 16 گیگ رم میندازه با یه core i 7 ..
9800 بیشتر مچ با سیستم ایشون.هم دوره ای هستن با هم.با رم ddr2 که نوشتن و سوکت 775 جشون.
یه سوال بی ربط
Intel Q6600
نه دوست عزیز دیگه راکستار که انقدربدبخت نشده که سیستم 4سال پیش بزاره رو بازیه امروزیش درضمن یه جواب بیربط سیپیوتون 100 درصد گلوگاه ایجادمیکنه براکارت گرافیکتون
اجرا که میکنه ولی احتمالا در پایین ترین حالت
اگه رمت 6 بود عالی میشد پسر چقدر خرج این گرافیک هیولا کردی به نظرم صد در صد می خوره بازی رو این GTX 980 جور همه چیو می کشه در ضمن 6600 سی پی یوی کمی نیست! 8 مگ کشه! اون روی لایر 2
احتمالا منظورشون GTX 9800 بوده :n02:
++ با پست قبلی همزمان شد!
احتمالا منظورشون GTX 9800 بوده :n02:
++ با پست قبلی همزمان شد!
اصلا مقصر Nvidia هست که اسماشون مثل همه . که دوستمون زده GTX 980 :n08:
Spaniuly
19-11-2014, 23:07
آره این دوستمون گرافیکش 9800 هست ولی همین 9800 GTX هم واقعا گرافیک گردن کلفتیه
آره این دوستمون گرافیکش 9800 هست ولی همین 9800 GTX هم واقعا گرافیک گردن کلفتیه
با اینکه معلومه شما سرتون تو کاره و میدونید چی به چیه ولی اختلاف قدرت در یه بنچمارک حدودا و میانگین 500% هست و 9800 برای این بازی مردود هست
playstation 3
20-11-2014, 08:48
سلام دوستان به نظرتون با این سیستم میاره یا ن؟
intel core2 duo e8400 3.7ghz
ram:4gb ddr2
vga:amd hd6870 1gb gddr5
Spaniuly
20-11-2014, 09:29
با اینکه معلومه شما سرتون تو کاره و میدونید چی به چیه ولی اختلاف قدرت در یه بنچمارک حدودا و میانگین 500% هست و 9800 برای این بازی مردود هست
اینکه کاملا مبرهنه که 9800 GTX برای این بازی مردوده عزیزم من اول بنابه پست دوستمون که نوشته بود 980 گفتم قورت میده این بازی رو و جور رم و سی پی یو رو به تنهایی میکشه توی پست دوم فقط عرض کردم گرافیک گردن کلفتیه در واقع گردن کلف ترین گرافیک Lagecy جی فورث به حساب میاد بعد از این گرافیک ها دیگه سری های 210 و 220 و 430 و 440 و 450 و 460 و 560 و ... و تا الان که تایتان و 980 حکومت می کنن
سلام دوستان به نظرتون با این سیستم میاره یا ن؟
intel core2 duo e8400 3.7ghz
ram:4gb ddr2
vga:amd hd6870 1gb gddr5
سیستم خیلی خوبیه ولی برای امسال نه ولی من عقیده دارم که برای این بازی جواب میده در ضمن CPU رو روی همون 3 نگه دارید 7 دهم اورکلاک برای سی پی یویی مثل 8400 خیلی زیاده حیفه سی پی یو واقعا فشار می کشه این سی پی یو خیلی خوبه نیازی به این اورکلاک نداره
اگر سی پی یو خنک باشه هیچ فشاری بهش نمیاد تنها عامل خرابی اینجور قطعه ها حرارت و در نهایت ناپایداری بر اساس حرارت زیاده
البته کنترل دما (بصورت حرفه ای) باید سخت افزاری باشه که کار سخت و زمانبر و حوصله بر و پر هزینه ای هست.
gholamzadegan
25-11-2014, 08:37
سلام
آیا نسخه PC این بازی منتشر شده یا راهی هست روی PC اجراش کردی؟
با این سیستم جور در میاد البته لپتاپ G510 Lenovo
CPU Intel(R) Core(TM) i5-4200M CPU @ 2.50GHz x 4 (2.50Ghz)
RAM 6GB
GPU Intel(R) HD Graphics 4600 (PS5.0/VS5.0)
VRAM 2.1GB Shared 2GB
moghaddas mfa
25-11-2014, 14:16
سلام
RAM 6GB
VRAM 2.1GB Shared 2GB
هنـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــوز نه:n34:
سلام
RAM 6GB
VRAM 2.1GB Shared 2GB
اگه گرافیک اذیت نکنه . CPU و Ram مشکلی نباید داشته باشی
vahidgame
28-11-2014, 00:14
اول بذارید سیستم مورد نیاز و پیشنهادی بازی اعلام بشه بعد بازی منتشر بشه و تست بشه بعد تازه میشه در مورد اینکه با فلان سیستم اجرا میشه یا خوب اجرا میشه صحبت کرد!
ولی اون چیزی که مشخصه برای حداقل سیستم مورد نیاز ملاک می تونه همین بازی هایی که این اواخر منتشر شدن باشه و روی کمتر از اونا زیاد حساب نکنید...
به جا این بحث ها من انتظار داشتم کسانی که روی PS4 و Xone بازی کردن بیان نظرشون رو بگن :دی
واقعا بازی ارزش پول خرج کردن رو داره یعنی یه نفر اگه نسخه نسل قبلی رو بازی نکرده باشه که این بازی دیگه براش رویائیه!
اگه هم بازی کرده باشه این نسخه با کیفیت بالاترش و همین طور بخش آنلاینش می تونه براش خیلی لذت بخش باشه
همون بخش آنلاین بازی که در قالب GTA Online پارسال برای کنسول های نسل قبلی منتشر شد و توی این نسخه وجود داره ، خودش یه ویژگی مثبته. من خودم به شخصه این نسخه آنلاین اونو نرفتم ولی مطمئنا در کنار بخش داستانی بزرگ بازی رفتن این بخش بازی اونم با یه گرافیک بهبود یافته خیلی عالیه...
gholamzadegan
29-11-2014, 16:17
اگه گرافیک اذیت نکنه . CPU و Ram مشکلی نباید داشته باشی
سلام
گرافیک این هست من اشتباه گفتم
AMD Radeon HD 8570M 2GB
SIMON137
02-12-2014, 13:34
3 تومن از منابع درآمدمونو کشید بیرون :(
مشکلی تو ارتقا رم نیست ، تا 8 هم می تونم ارتقا بدم ، راحتت تر بخوام بگم تا ماکسیمم حدی که مادربورد ساپورت کنه می تونم ارتقا بدم ، ولی بخوام از پایه تعویض کنم باس رم و سی پی یو و مادربردم عوض کنم که الان برام چندان توجیه نداره :n02:
سیستم مال 6 سال پیشه ، تا همین جاشم دووم آورده خیلی مرد ِ ، در کل راضیم ازش ، کارمونو راه میندازه :n02:
هیچ بازی اندازه این وسوسم نکرد به خاطرش یه دستی بکشم رو سیستم ، البته اونم اگه گرافیکم نمی سوخت شاید نمی کشیدم : ))
همونطور که عرض کردم سیستم مال 6 سال پیشه گرافیک قبلی 280 بود ، سوخت ، دیگه مجبوری گفتیم یه کاری کنیم :دی
تنها قطعه ی مستقل قابل تعویض همین گرافیک بود ، باقی مواردو بخوام دست بزنم باید کل قطعاتو با توجه به نسلش عوض کنم ، در حال حاضر به نظرم نیاز نمی اومد
گفتم یه چیزی بندازم اگه بشه یه درصدم صرفا بازیو اجرا کنه ، نهایت امر باقی قطعاتم ارتقاء میدم یا نهایتا کارمون باهاش تموم شد گرافیکو میفروشم :n02:
سلام دوستان من عاشق سری های قیل این بازی بجز iv بودم از iv بدلیل اینکه ماموریتهاش یک نواخت بود بدم میاد...
اگه اشتباه نکنم خیلی شبیه ب نسخه San Andreas یعنی همه جور کاری بدون محدودیت میشه کرد..
سوال اینه که این بازی روی نسل ۷ با ۸ چقدر فرق داره؟؟ ایا ارزش داره ۱ میل بیشتر بخاطر این بازی هزینه کرد؟؟؟کنسول منظورمه....
vahidgame
05-12-2014, 01:26
سلام دوستان من عاشق سری های قیل این بازی بجز iv بودم از iv بدلیل اینکه ماموریتهاش یک نواخت بود بدم میاد...
اگه اشتباه نکنم خیلی شبیه ب نسخه San Andreas یعنی همه جور کاری بدون محدودیت میشه کرد..
سوال اینه که این بازی روی نسل ۷ با ۸ چقدر فرق داره؟؟ ایا ارزش داره ۱ میل بیشتر بخاطر این بازی هزینه کرد؟؟؟کنسول منظورمه....
آره به اون یکمی شبیه ولی کلا یه مدل خاصه
ماموریت های اصلی که اصلا تکراری نمیشن و تنوع خوبی دارن
ماموریت های فرعی هم خیلی زیاد نیستن ولی عالی طراحی شدن یعنی الکی چیز اضافی توی بازی قرار نگرفته!
یه خصوصیت بازی هم اینه که شما آزادید مثلا برید تنیس یا گلف یا اصلا می تونید توی کل بازی طرف اونا نرید و تازه اینو در نظر بگیرید این تنیس و گلف و اینا جدا از ماموریت های فرعین و ماموریت های فرعی به خودی خود باقین
ولی کلا با اینکه در نگاه اول بازی به نظر می رسه ماموریت فرعی زیاد نداره ولی اگه آدم توی بازی بگرده یه سری بیشتر از اونا رو کشف می کنه
در مورد نسل 7 و 8 که خب مسلما فرق می کنه
از لحاظ گرافیکی که خیلی بهتر شده و مطمئنا رفتن اون لذت بخش تره
بعد یه سری تغیرات جزئی هم توی بازی هست به اضافه دوربین اول شخص
بخش آنلاین بازی هم که قبلا جدا منتشر شده بود با نام GTA Online هم یکجا با این بازی همراه هست که خودش بخش عظیمیه
به طور خلاصه اگه کسی کنسول های نسل جدید رو داره و احتمالا تا حالا چندین بار حدود 200 تومن برای هر بازی پرداخت کرده دیگه برای خرید این بازی نباید شکی کنه و یه جورایی واجبه!
مگر اینکه کلا فرد از سبک بازی خوشش نیاد که اون بحثش جداست
آره به اون یکمی شبیه ولی کلا یه مدل خاصه
ماموریت های اصلی که اصلا تکراری نمیشن و تنوع خوبی دارن
ماموریت های فرعی هم خیلی زیاد نیستن ولی عالی طراحی شدن یعنی الکی چیز اضافی توی بازی قرار نگرفته!
یه خصوصیت بازی هم اینه که شما آزادید مثلا برید تنیس یا گلف یا اصلا می تونید توی کل بازی طرف اونا نرید و تازه اینو در نظر بگیرید این تنیس و گلف و اینا جدا از ماموریت های فرعین و ماموریت های فرعی به خودی خود باقین
ولی کلا با اینکه در نگاه اول بازی به نظر می رسه ماموریت فرعی زیاد نداره ولی اگه آدم توی بازی بگرده یه سری بیشتر از اونا رو کشف می کنه
در مورد نسل 7 و 8 که خب مسلما فرق می کنه
از لحاظ گرافیکی که خیلی بهتر شده و مطمئنا رفتن اون لذت بخش تره
بعد یه سری تغیرات جزئی هم توی بازی هست به اضافه دوربین اول شخص
بخش آنلاین بازی هم که قبلا جدا منتشر شده بود با نام GTA Online هم یکجا با این بازی همراه هست که خودش بخش عظیمیه
به طور خلاصه اگه کسی کنسول های نسل جدید رو داره و احتمالا تا حالا چندین بار حدود 200 تومن برای هر بازی پرداخت کرده دیگه برای خرید این بازی نباید شکی کنه و یه جورایی واجبه!
مگر اینکه کلا فرد از سبک بازی خوشش نیاد که اون بحثش جداست
انلاینش حرف نداره البته تو کنسول خیلی unstable بود ( البته برا ایرانیا من با دوستام بازی میکردم هر لحظه یکیشون DC میشد این نیست که فقط مشکل من یا کس دیگه ای باشه ایران فایده نداره ) هر لحظه ممکن بود DC بشه ولی ماموریت های انلاینش که میری مواد میدزدی یا خیلی های دیگه بشدت زیبا و باحاله این بازی رو یاد orig گرفت :D وانقدر بعضی ماموریت های انلاین سخته که واقعا زجر اور میشه چون سیو هم نمیشه باید ماموریت رو از اول بری
GTA IV هم انلاینش توی سرور ها نمیرفت و باید با VPN بازی میکردی تا Dc نشی :/
hossein blak
13-12-2014, 11:10
بالاخره انتظارها به پایان رسید و بعد از کلی اخبار غیر رسمی که باعث شده بود کاربران علاقه مند به اجرای بازی GTA V روی کامپیوتر را به کلی مایوس کند این شرکت به طور رسمی زمان عرضه بازی برای کامیپوتر و کنسول را اعلام کرد. اگر یادتان باشد در نسخه قبلی بازی به علت پورت کردن بازی از روی کنسول کاربران با مشکلات متعددی رو به رو بودند و برای اینکه راک استار بتوانند این بازی را برای سخت افزارهای کامپیوتر بهینه کند نسخه های تکملیی زیادی را به بازار ارائه کرد که با این وجود بسیاری از کاربران نسخه قبلی این بازی را با مشکلات متعدد بازی کردند. اما این بار فکر کنیم که راک استار نظرش عوض شده است و قصد دارد یک کار درست حسابی کند (البته امیدواریم).
براساس اطلاعات ارائه شده قرار است بازی GTA V را برای کنسول های Xbox one و PS4 در تاریخ 18 نوامبر سال جاری ارائه کند (کنسول دوستان خوشحال باشید). پس کامپیوتر چی؟ اما درست مدتی بعد از این یعنی زمان یعنی در 27 ژانویه 2015 هم شاهد نسخه مخصوص کامپیوتر این بازی خواهیم بود. علت این موضوع بدلیل تغییرات فنی و بروزرسانی مورد نیاز برای اجرای بهتر بازی روی کامپیوتر اعلام شده است. علاوه بر این موارد تغییرات زیادی در نمایش تصاویر دور دست، دقت تصویر و امکانات جانبی در بازی هم داده خواهد شد که این موارد شامل فعالیت های متنوع تر، ماشین های بیشتر و اسلحه های جدیدتر است. به طور کلی باید در نسخه جدید بازی خود را برای تغییرات زیاید اماده کنید تا بیش از پیش لذت یک بازی جذاب را احساس کنید. امیدواریم که در این تاریخ شاهد عرضه یک بازی مطلوب باشید. GTA دوستان دید الکی حرص خوردید و بالاخره بازی برای پی سی هم میاد!:n02:
Black_Army
14-12-2014, 06:50
یه سوال بی ربط
Intel Q6600
عذر میخوام نوشتید gtx980 احتمالا اشتباه نوشتید اگه منظورتون gtx 9800 هست که قدیمیه اما گرافیک قوی هست احتمال خیلی زیاد میکشه من با گرافیک 9600gt بتل فیلد 3 رو بازی کردم
گرافیک های جدید رابط PCI Express 3 دارند
که به مادر برد های اون مواقع نمیخوره
vestlaif
15-12-2014, 11:55
یه سوال از همگی عذر میخوام
با این سیستم میخوره ؟
Vga: giga 770 2g
Cpu:4670k
Ram: 8 kingston
. لازمه گرافیکو عوض کنم ؟ سی پی و یو رم رو چطور ؟
Black_Army
15-12-2014, 12:12
با این سیستم میخوره ؟
گرافیکتون مدلش چیه و نوع رمش؟
برای مثال یک گرافیک با رم 1 گیگ از نوع ddr5 قویتر از گرافیگ 4 گیگ dd3 هست
با این سیستم میخوره ؟
اره سیستمت عالیه براحتی این بازی روجواب میده بابهترین کیفیت
البته بازی با گرافیک amd بیشترجوره وبدجورخوراکشه ولی شما میتونید بابهترین کیفیت اجراش کنید
vestlaif
15-12-2014, 12:31
گرافیکتون مدلش چیه و نوع رمش؟
برای مثال یک گرافیک با رم 1 گیگ از نوع ddr5 قویتر از گرافیگ 4 گیگ dd3 هست
دیگه الان تقریبا همه گرتفیک ها ddr5 هستن . Gigabyte gtx770 2g . دنبال یه بهونه بودم برم gtx980 g1 بگیرم که خب حالا خیالم راحت شد اجرا میکنه . تا حالا همه بازی هارو روی حالت اولترا جواب داده مثل تام رایدر و اسیسن کرید ای وی و ... .
vestlaif
15-12-2014, 12:34
اره سیستمت عالیه براحتی این بازی روجواب میده بابهترین کیفیت
البته بازی با گرافیک amd بیشترجوره وبدجورخوراکشه ولی شما میتونید بابهترین کیفیت اجراش کنید
ممنون از راهنماییت ولی دوست عزیز آخر حرفت یکم برام جای علامت سواله . کارت های انویدیا بر روی بازی مشهور به برتری هستند . اما اینکه میگید بدجور خوراکشه و بیشتر جوره میشه سند لطف کنید ؟ سایت معتبری خبرنامه سرمی چیزی که بشه بهش تکیه کرد .
ممنون
ممنون از راهنماییت ولی دوست عزیز آخر حرفت یکم برام جای علامت سواله . کارت های انویدیا بر روی بازی مشهور به برتری هستند . اما اینکه میگید بدجور خوراکشه و بیشتر جوره میشه سند لطف کنید ؟ سایت معتبری خبرنامه سرمی چیزی که بشه بهش تکیه کرد .
ممنون
سلام درقدرت کارت گرافیک هایه انویدیا شکی نست ولی
هربازی وشرکت از یه سازنده پشتیبانی میکنه مثلا اساسینس که سازندش یوبی سافت هس از انویدیاتبلیغ میکنه واز تکنولوژیه انویدیا توبازیاش بهره میبره
وراکستار هم ازamd واین جوری که توخبرهادیده بودم توبازیه gta v توبازیش از فناوریه منتل استفاده میشه که فقط کارت هایه جدید amd این فناوریه منتل رودارن یعنی اگه سیستمت توبازی 30فریم یاحتی پایین تر بده بامنتل 50فریم میشه یا اگه 40فریم باشه بااین تکنولوژی 60فریم میشه که انویدیا بدجور مخالف تولید این بازی براpc هست اگه لینکشو پیداکنم میزارم
jahangir1400
15-12-2014, 17:09
در حال حاضر یه سری بازی که تعدادشون هم کمه منتل تا حدی بهتر عمل کرده اما منتل به هیچ وجه نمیتونه جای DirectX رو بگیره، منتل در مقابل DX11 که قدیمیه ضعیفتره اما تا چند ماه دیگه DX12 میاد و اونموقع باید سنجید، حتی اونموقع هم بازار اکثر بازی ها در دست DX هست و حتی خود AMD که سازنده منتل هست نمیتونه DX رو بذاره کنار چه برسه شرکتایی مثل انویدیا و اینتل، به همین دلیله که کمتر بازی سازی بازار بزرگ رو میزاره کنار و کامل بره سمت منتل، این حرفهام از لیک زیر هست که خیلی خوب توضیح داده جوانب مختلف رو
یه چیز دیگه هم که نوشته مشکل منتل با کارت های ارزون قیمت AMD هست که در این کارتها کارایی منتل تفاوتی با DX نداره و فقط روی کارتهایی مثل 290X هست که اون تفاوت چند فریمی مشخص میشه ، منتل یه چیزی مثل PhysX در انویدیا هست که یه سری برتری هایی داره اما کمتر بازی سازی سراغش میره چون باید کلی منابع و زمانش رو بذاره روی چیزی که همه ازش نمیتونن بهره ببرن، حتی کارتهایی انویدیا هم اون قدرتمنداش میتونن به خوبی از PhysX پشتیبانی میکنن دقیقا مثل منتل، خود AMD هم گفته منتل فعلا در مرحله Beta هست و مشکل زیاد داره، مطالب دیگه هم گفته که میتونید بخونید
بعلاوه در مورد GTA V تا جایی که من میدونم ساپورتش از منتل در حد شایعس و هنوز خبر رسمی نیومده اگه رسمی شده منبعش رو هم بگید
در حال حاضر یه سری بازی که تعدادشون هم کمه منتل تا حدی بهتر عمل کرده اما منتل به هیچ وجه نمیتونه جای DirectX رو بگیره، منتل در مقابل DX11 که قدیمیه ضعیفتره اما تا چند ماه دیگه DX12 میاد و اونموقع باید سنجید، حتی اونموقع هم بازار اکثر بازی ها در دست DX هست و حتی خود AMD که سازنده منتل هست نمیتونه DX رو بذاره کنار چه برسه شرکتایی مثل انویدیا و اینتل، به همین دلیله که کمتر بازی سازی بازار بزرگ رو میزاره کنار و کامل بره سمت منتل، این حرفهام از لیک زیر هست که خیلی خوب توضیح داده جوانب مختلف رو
یه چیز دیگه هم که نوشته مشکل منتل با کارت های ارزون قیمت AMD هست که در این کارتها کارایی منتل تفاوتی با DX نداره و فقط روی کارتهایی مثل 290X هست که اون تفاوت چند فریمی مشخص میشه ، منتل یه چیزی مثل PhysX در انویدیا هست که یه سری برتری هایی داره اما کمتر بازی سازی سراغش میره چون باید کلی منابع و زمانش رو بذاره روی چیزی که همه ازش نمیتونن بهره ببرن، حتی کارتهایی انویدیا هم اون قدرتمنداش میتونن به خوبی از PhysX پشتیبانی میکنن دقیقا مثل منتل، خود AMD هم گفته منتل فعلا در مرحله Beta هست و مشکل زیاد داره، مطالب دیگه هم گفته که میتونید بخونید
بعلاوه در مورد GTA V تا جایی که من میدونم ساپورتش از منتل در حد شایعس و هنوز خبر رسمی نیومده اگه رسمی شده منبعش رو هم بگید
شما ازکجا اینو میدونی؟ همش اشتباهه:n24:
منتل یک API هست که به دلیل دسترسی مستقیم اش به منابع سخت افزاری , هماهنگی بسیار بین CPU و GPU و موتور بازی ایجاد میکنه که نسبت به DX تا 40 افزایش پرفرمنس مبده و کاهش شدید DATA OVERHEAD یا سربار رو به همراه داره , همچنین MANTLE میتونه چند هزار ترسیم رو ایجاد کنه که DX عاجز هست و خروجی ایش میشه سربار
برای بهره وری از MANTLE باید از کتابخانه MANTLE در انجین بازی استفاده شده باشه و همچنین درایور گرافیک هم پشتیبانی کنه , تمام کارت های بر پایه معماری GCN میتونه از MANTLE پشتیبانی کنه , مثل سری 7000 و R2XX.
مثلا dx همون دایرکس 10هزار ترسیم داره ولی منتل 100هزار ترسیم داره که dx سربار این منتل هست شمافکرکن 100هزار ترسیم خروجیش 10000ترسیم باشه شماچه انتظاری داری ولی بااومدن دایرکس 12 درست میشه ایناروهم ازخودم ننوشتم که انقدر باکیفیت جواب بدم
jahangir1400
15-12-2014, 20:13
من از خودم حرفی نزدم و از سایت تامزهاردور نقل کردم شما به این سایت بگو اشتباهه، که اگه 3تا سایت معتبر در این بحثا باشه این یکیشه که مقاله هاش و بنچمارک هاش معروفه، بعید میدونم اصلا نگاه به اون لینک کرده باشید
من نمیخوام بحث کنم فقط چون حرفش شد و مربوط به GTA V بود گفتم، بیشتر از این هم اینجا جاش نیست هر کسی میتونه تحقیق کنه یا در جای خودش بحث بشه
ند روزی بود که خبر زیادی از بازی منتشر نمی شد و راک استار از محتویات اضافه ای که برای نسخه های PS4،Xbox One و PC بازی سخن گفته بود هیچ اطلاعاتی را شاهد نبودیم. اما امروز این سکوت ها به پایان رسید و راک استار بالاخره آیتم ها و فعالیت های انحصاری این سه نسخه از بازی را معرفی کرد.
در اینجا لیست ترجمه شده به صورت مستیم از سوی راک استار را مشاهده میکنید:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رویداد ها و پاداش های جدید:همانطور که می دانید همواره در سطح شهر لوس سانتوس اتفاقات بسیار زیادی در حال رخ دادن است، حال راک استار برای نسخه های نسل هشتمی و PC رویداد های جدیدی را اعمال کرده است. با کامل کردن چالش های این رویداد ها و فعالیت ها وسایل نقلیه جدیدی همانند ماشین های حرفه ای و … برایتان باز می شود.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])The Imponte Duke O’Death:مسلما شما وقتی یک ماشین ویرانگر با قابلیت شلیک مرگبار به دستتان می آید آن را نمی توانید تا زمانی که کل شهر را به آشوب نکشانید رها کنید. در نسخه های نسل هشتمی و PC بازی یکی از آن ها دست شماست. هر چه قدر میخواهید پلیس و آدم بکشید و همه چیز را منفجر کنید، کسی جلوی شما را نگرفته است![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Murder Mystery(پیدا کردن رمز یک قتل مرموز):این مسلما یکی از ویژه ترین و خاص ترین فعالیت هایی است که تا به حال برای این بازی شاهد بوده ایم. شما در این فعالیت باید توسط مایکل به دنبال کشف راز یک قتل وحشتناک در لوس سانتوس باشید. شما در این ماموریت ویژه باید به دنبال سرنخ هایی باشید و تنها در ماموریت یک Noir Style Filters در اختیار شما گذاشته شده است. گیم پلی و داستان این ماموریت بسیار عالی کار شده است.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])اسلحه های اضافه و ویژه:The Rail Gun و Hatchet : دشمنان را با بهترین و سریعترین و قدرتمند ترین سلاح ها از راه خود بردارید. دو اسلحه جدید (که تصویر یکی از آن ها را در بالا مشاهده میکنید) برای نسخه های PS4،Xbox One و PC بازی GTA V. این دو اسلحه از فن آوری های نظامی ارتش هستند و می توانید با استفاده از آن ها در یک محدوده هر چیزی را نابود کنید، کشننده تر از تمام اسلحه ها هستند و قدرت بسیار زیادی دارند.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])عکاسی از چالش های حیات وحش در زیر دریا:گونه های زیادی از حیوانات در سراسر لوس سانتوس و شهرستان Blaine وجود دارند و دائم در حال گردش هستند، به همین علت لوس سانتوس گردشگران بسیار زیادی را به خود جذب کرده است و آن ها نیاز دارند تا از این حیات وحش تصاویری هم بگیرند. به همین دلیل می توانید به وسیله فرانکلین در سراسر نقشه با باز کردن یک انجمن ویژه، از آن ها تصویر برداری کنید و به دست گردشگران برسانید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])مسابقات Stock Car:با برنده شده در هر یک از مسابقات با ماشین های Stock Car جوایز ویژه ای همانند Muscle Cars به صورت سفارشی سازی شده و ظاهری آراسته دریافت میکنید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هنر مندی مرموز در خیابان های لوس سانتوس:یک نقاش و هنر مند مرموز همواره در خیابان های شهر لوس سانتوس به دیوار های شهر برچسب های نقاشی که از میمون الهام گرفته شده اند میزند. شما باید همه آن ها دنبال کنید و از تمام آن ها عکس برداری کنید تا یک آیتم ویژه یعنی لباس های میمون برای شما باز شود. همچنین بسته ویژه Go Go Monkey Blista برای بازیکنان به طور انحصاری باز میگردد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])وسایل جدید و بیشتر:کوچه ها و بزرگراه های لس سانتوس برای میزبانی از شما با کامیون هیولا هستند. ماشین هیولا Cheval Marshall یک آیتم اضافه برای نسخه های PS4,Xbox One و PC این بازی است. همچنین یک بالن هوایی هم در این نسخه ها وجود خواهد داشت.این شرکت در ادامه گفت:
همچنین یک جایزه ویژه برای تمام بازیکنان وجود دارد. یک جایزه برای بازیکنانی که از نسل قبل بازگشته اند، برای کشف آن ها خودتان باید به جست و جو در شهر بپردازید.
قبلا هم گفتیم که بازیکنانی از نسل هفتم یعنی PS3 و Xbox 360 به PS4 یا Xbox One بیایند قادر خواهند بود تا شخصیت و پیشرفت های خود را در بازی به PS4 یا Xbox One یا PC منتقل کنند. برای اینکار عضویت Social Club لازم است.
توجه:تصاویر جدید ۱۰۸۰p که در عنوان ذکر کردیم، همان تصاویری هستند که در مطلب قرار داده شدند.طبق اطلاعاتی که راک استار منتشر کرده است، تاریخ انتشار بازی GTA V برای PS4 و Xbox One؛ ۱۸ نوامبر ۲۰۱۴ (۲۷ آبان ۱۳۹۳) که فکرکنم بازیش برا کنسول اومده و تاریخ انتشار بازی برای پلتفرم PC؛ ۲۷ ژانویه ۲۰۱۵ (۸ بهمن ۱۳۹۳) اعلام شده است.
منبع[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب نمیدونم کسی این مطالبوگفته بودیانه اگه گفته بود به بزرگیه خودش ببخشه :n02:ایناروگذاشتم تا تایپیک حفظ بمونه جذابیتش وکسی مهارت هایه بازی روفراموش نکنه
jahangir1400
18-12-2014, 09:22
توی پرسش و پاسخی که در سایت راکستار قرار گرفته شده راکستار گفته نسخه PC در مرحله پایانی ساخته و در هفته پیش رو سیستم مورد نیاز بازی اعلام میشه
اینم گفته که شخصیت و پیشرفت بازی در بخش GTA Online هر 4نسخه کنسولی قابل انتقال به PC هست
خداکنه این یکی سازنده بازی یعنی راکستار نیاد یه سیستم شخمی فضایی بده بگه gtx titan
خیلی دیگه ستمه کنسول نسل 7براحتی اجراکنه ازدوباره با همون گرافیک نسل 7 روpc یبارو یه گرافیک 2ملیونی اجرشه:n24::n24:تازه این همه pc بازاروالاف کردن:n23::n23:
AlexMercer
19-12-2014, 16:13
شرکت انویدیا اولا شرکتی بود که پخش gta رو برای pc لو داد که بعدها هم به خواست راک استار تکذیب کردن. بازی قبلی هم میونه بهتری با گرفیک های این شرکت داشت و به شدت هم با cpu های اینتل جور بود. max payne 3 هم که به زیبایی از directx 11 استفاده کرده بود و مشکللی نداشت.چون اینتل و انویدیا بازار کنسول رو به amd باختن مطمئن باین توی pc جبران میکنند. یکی از دلایل تاخیر بتمن هم پشتیبانیش از directx 12 هست
راک استار گیمز اخیرا اقدام به انتشار بخش پرسش و پاسخ ویژه ای در وب سایت خود نموده که در آن موضوعات متنوع و متعددی مورد بحث قرار گرفته اند که از جمله آنها می توان به بازیGrand Theft Auto V نسخه PC اشاره نمود. خبر خوب برای علاقه مندان به این بازی جذاب این است که GTA V در تاریخ 27 ژانویه (7 بهمن) عرضه خواهد شد. راک استار در این بخش اشاره کرده: "ما درحال حاضر در مراحل نهایی توسعه نسخه PC بازی GTA V هستیم و امیدواریم سیستم مورد نیاز این بازی را تا هفته آینده به صورت رسمی اعلام کنیم." همچنین راک ستار موضوع انتقال شخصیت ها از بازی GTA Online و کنسول های بازی موجود به نسخه PC را شفاف سازی کرد. در حال حاضر گیمرها می توانند پیشرفت ها و وضعیت خود در بازی GTA V را از PlayStation 3 و Xbox 360 به PlayStation 4 و Xbox One منتقل کنند.
همین فرآیند می تواند از Xbox One و PlayStation 4 به نسخه PC بازی هم اتفاق بیافتد. سوال و جواب های انجام شده در وب سایت راک استار این موضوع را تائید کرده که بخش Heists بازی GTA Online روی پلتفرم PC هم علاوه بر کنسول ها، قابل بازی کردن است. همچنین این استودیوی بازی سازی عنوان کرده که حالت اول شخص بازی برای کنسول های نسل قبلی یعنی Xbox 360 و PlayStation 3 ، به دلیل نداشتن حافظه کافی، در دسترس نخواهد بود. ماه گذشته بود که راکستار حالت اول شخص را معرفی کرد که با استقبال خیلی خوب از طرف علاقه مندان مواجه شد. البته راکستار به طرفداران خود اعلام کرده که در نسخه های بعدی قرار نیست فقط بر روی حالت اول شخص متمرکز شود. این شرکت همچنان به روند سوم شخص خود متعهد باقی خواهد ماند. حالا با احتساب اینکه بازی از حالت اول شخص هم پشتیبانی می کند شاید بازی به مقدار 8 گیگابایت رم نیاز داشته باشد! به نظر شما سیستم سخت افزاری مورد نیاز این بازی چه خواهد بود؟
منبع : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Altairezio
24-12-2014, 21:18
هفته داره میگذره ولی همچنان خبری از سیستم بازی نیست.......:n27:
jahangir1400
25-12-2014, 02:47
هفته داره میگذره ولی همچنان خبری از سیستم بازی نیست.......:n27:
گفته امیدواریم که بتونیم 100 نگفته، خود بازی رو هم لازم باشه راکستار تاخیر میندازه دیگه سیستم مورد نیاز که بماند:n02: اما اگه بخواد بگه هم دیر نشده، چون تو سایتش ننوشته تا 1 هفته دیگه، نوشته در هفته آینده، که یکشنبه پایان هفته اوناس
days 30
Grand Theft Auto V
درود
دقیقا یکماه مانده به انتشار بهترین بازی جهان GTAV بروی پلتفروم معظم PC
دوستانی که علاقه مند هستید میتونید تمام وسائل نقلیه موجود در بازی در لینک زیر مشاهده بفرمایید
منبع
EhsanCPU
28-12-2014, 01:49
پس چرا RockStar سیستم مورد نیاز بازی رو اعلام نمیکنه ؟؟؟ :n13:
مٌردیم از استرس اینکه سیستممون بازی رو میکشه یا نه ... :n30:
پس چرا RockStar سیستم مورد نیاز بازی رو اعلام نمیکنه ؟؟؟ :n13:
مٌردیم از استرس اینکه سیستممون بازی رو میکشه یا نه ... :n30:
متسفانه هنوز مشخص نشده
ولی
عین هلو فریم بافر میطلبه خیلی روش کارشده
اره مامنتظر سیستمش هستیم هیجا نمیریم همینجاهستیم
بزرگترین بازیه سال من همه بازی هارو اول میزارم 2ماه الا3ماه بگذره بعدمیگرم ولی ازخرید این بازی درروز اول درنگ نمیکنم یعنی سایشو باتیرمیزنم ویه چندتامحافظ استخدام میکنم بازی رو تاخونمون ساپورت کنن مبادا کسی بدوزدتش
فکرشوبکن راکستاربگه 1سال دیگه بازی براpc تاخیرخورد:n21::n30::n30::n30::n30::n30::3 4::34::34::34::24:
Altairezio
31-12-2014, 22:39
سیستم شایعه شده
تقریبا" یه 27 روز مونده به انتشار بازی و قرار بود هفته ی پیش راک استار سیستم مورد نیاز بازی رو معرفی کنه که با یه بد قولی رو به رو شدیم که فعلا" تا الان تاخیر داشته....
امروز یه سری مشخصات منتشر شدن (به عنوان شایعه) که بد نیست یه نگاهی بندازیم بهشون....البته هنوز تایید نشدن...
GTA V MINIMUM PC Specs:
CPU: Core 2 Duo E8200 2.66GHz or Phenom II X2 545
GPU: GeForce GT 530
RAM: 4GB
HDD Space: 20GB
GTA V RECOMMENDED PC Specs:
CPU Core i5-2500T 2.3GHz or Phenom II X4 975
GPU: GeForce GTX 480 or Radeon HD 6970
RAM: 6GB
HDD Space: 20GB
peyman_omnia2
01-01-2015, 01:56
فک کنم یه سیستم ارتفا دادن برای این میارزه!تنها بازی که باعث میشه به فکر ارتفا بیافتم!
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام به همه ی دوستان عزیز
هنوز خبری از انتشار نسخه ی کامپیوتری ِ GTA نشده؟!!
چرا واسه PC ندادن ؟!!
راستی؛
تفاوت این بازی در Ps3 و Xbox360 با کنسول های جدید XBOX ONE و Ps4 چقدره؟!!
خیلی فاحشه این تفاوت؟!
با سلام اطلاعاتی که بازی میخواد دقیقش منتشر شد به شرح زیر است:
ناشر: Rockstar
تاریخ انتشار: ۷ بهمن ۱۳۹۳
پلتفرم ها:
PC
سیستم شایعه شده ای دیگر ولی زیاد به واقعیت نزدیکه
سیستم پیشنهادی
-OS: Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1) or Windows 8 (64 bit OS only)
-Processor: Eight core – Intel Core i7-3770 @3.5 GHz or AMD FX-8350 X8 @ 4 GHz
-Memory: 8 GB RAM
-Graphics: DirectX 11 graphics card with 2 GB Video RAM – Nvidia Geforce GTX 560 ti or AMD Radeon HD 7850
-DirectX: Version 11
-Hard Drive: 30 GB available space
-Sound Card: DirectX 9.0c Compatible Sound Card with Latest Drivers
-Additional Notes: Broadband connection and service required for multiplayer mode. Supported Video Cards at Time of Release: nVidia GeForce GTX460 or better, GT500, GT600, GT700 series; AMD Radeon HD5850 or better, HD6000, HD7000, R7 and R9 series Intel® IrisTM Pro HD 5200
حداقل سیستم مورد نیاز
-Processor: Intel Core 2 Quad Q8400 @ 2.66Ghz or AMD Phenom II X4 940 @ 3.0Ghz
-Memory: 6 GB RAM
-Graphics: DirectX 11 graphics card with 1 GB Video RAM – Nvidia Geforce GTX 460 or AMD Radeon HD 5770
-Additional Notes: Broadband connection and service required for multiplayer mode. Supported Video Cards at Time of Release: nVidia GeForce GTX460 or better, GT500, GT600, GT700 series; AMD Radeon HD5850 or better, HD6000, HD7000, R7 and R9 series Intel® IrisTM Pro HD 5200
منبع
من دیگه طاقت ندارممممممممم:n24::n24::n24:
happyfeat
04-01-2015, 12:49
با سلام اطلاعاتی که بازی میخواد دقیقش منتشر شد به شرح زیر است:
ناشر: Rockstar
تاریخ انتشار: ۷ بهمن ۱۳۹۳
پلتفرم ها:
PC
سیستم شایعه شده ای دیگر ولی زیاد به واقعیت نزدیکه
سیستم پیشنهادی
-Processor: Eight core – Intel Core i7-3770 @3.5 GHz or AMD FX-8350 X8 @ 4 GHz
-Memory: 8 GB RAM
-Graphics: DirectX 11 graphics card with 2 GB Video RAM – Nvidia Geforce GTX 560 ti or AMD Radeon HD 7850
حداقل سیستم مورد نیاز
-Processor: Intel Core 2 Quad Q8400 @ 2.66Ghz or AMD Phenom II X4 940 @ 3.0Ghz
-Memory: 6 GB RAM
-Graphics: DirectX 11 graphics card with 1 GB Video RAM – Nvidia Geforce GTX 460 or AMD Radeon HD 5770
منبع
من دیگه طاقت ندارممممممممم:n24::n24::n24:
تاریخ خبری که قرار دادید در سایت مرجع مربط به 16 سپتامبر 2014 هست یعنی چیزی حدود بیشتر از 3 ماه قبل دوست عزیز.
این جور که معلومه باید بیشتر صبر کنیم برای ورژن پی سی
jahangir1400
04-01-2015, 14:58
تاریخ خبری که قرار دادید در سایت مرجع مربط به 16 سپتامبر 2014 هست یعنی چیزی حدود بیشتر از 3 ماه قبل دوست عزیز.
این جور که معلومه باید بیشتر صبر کنیم برای ورژن پی سی
دیروز یکی در توییتر از راکستار پرسیده و گفتن که تا الان تغییری در برنامه نیست و همون 27 ژانویه عرضه میشه، بعدشم راکستار کلا مدلش همینه تا دقیقه 90 هیچی نمیگه، همین چند ماه پیش یادتون رفته تا قبل از E3 همه میگفتن دیگه واسه PC نمیده خیلی دیر شد اگه میخواست بده باید تایید میکرد و ازین حرفها همونجا من گفتم که حتی تا 2 ماه قبل از عرضه هم ممکنه تایید نکنه، من که اگه یه هفته قبل از عرضه هم سیستمشو بگه تعجبی نداره برام چون راکستارو شناختم، ولی یکی تو سایت راکستار همینو پرسیده بود یکی از اعضای راکستار جوابشو داده بود گفته بود 6 ژانویه یعنی دو روز دیگه شرط میبندم اعلام میشه! ولی در کل تاریخ اعلام سیستم مورد نیاز ربطی به تاخیر این حرفها نداره
اینم روز و دقیقه شمار بازی به صورت انلاین داره میگذره دوستانی که طاقت ندارن میتونن این روز ودقیقه هارو موبه مو نگاه کنن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تموم شدن این وقت یعنی ریلیز شدن و اومدن بازی وخریداریه اون
jahangir1400
09-01-2015, 00:30
شایعه: عکس های نسخه PC به دست یک کاربر رسیده که رسمی نیست ولی شاید از یه نسخه از بازی باشه که برای نقد و بررسی به دست کسانی رسیده
و یه سری توضیح هم داده:
- مشخصات گرافیکی خیلی شبیه GTA IV هست، دارای لغزنده هایی برای تعیین میزان حافظه گرافیک اشغال شده
- نسخه PC شبیه نسخه PS4 هست اما تراکم مردم و ماشین ها افزایش داره
- ظاهرا روی 60 فریم بر ثانیه قفل شده
-کنترل در حالت اول شخص به نظر دقیق میاد، اگرچه ظاهرا شتاب دهنده هم وجود داره
- کیفیت بافت ها و جزئیات کمتر از نسخه کنسولیه(!؟)
- در موبایل میشه از طریق کیبورد شماره وارد کرد
- با یه گرافیک 970 میشه به حدود 45-50 فریم رسید، تمام مشخصات روی حداکثر به جز Anti Aliasing
تاخود راکستار تایید نکنه نمیشه نظر داد شایعت برا هربازی میتونه درست باشه ولی برا راکستار نه ببین بایه چند تا عکس چجوری داستان بافتن :n08::n08::n08::n08:اینا چجوری باچندتا عکس فهمیدن با گرافیک gtx970 میشه 45 فریم گرفت هرکی هست میخواد خرابشون کنه :n08:این تنظیماته گرافیکی که کنسول نسل 8هم داره اونم توحالت فول اچ دی و1080 اینا
اون عکس اولش چرا اینقدر گرافیکش مزخرفه؟؟؟؟
بعد این جمله یعنی چی؟؟؟؟ :
"
مشخصات گرافیکی خیلی شبیه GTA IV هست":n29:
jahangir1400
09-01-2015, 12:15
اون عکس اولش چرا اینقدر گرافیکش مزخرفه؟؟؟؟
بعد این جمله یعنی چی؟؟؟؟ :
"
مشخصات گرافیکی خیلی شبیه GTA IV هست"
:n29:
البته همونجور که نوشتم اینا رسمی نیست و باید صبر کرد، اما این جمله منظور اون عکس آخره یعنی تنظیمات و آپشن های گرافیکی، نه کیفیت بازی
happyfeat
12-01-2015, 14:08
طبق آخرین خبر ظاهرا هنوز تغییری در تاریخ عرضه بازی ایجاد نشده و شرکت راکستار همون تاریخ قبلی را تایید کرده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vestlaif
12-01-2015, 14:51
دوستان سلام یه سوال . به نظرتون گرافیک gta v قدرت بیشتری در مقابل گرافیک farcry 4 داره ؟
چون من الان اینو خیلی روون بازی میکنم روی حالت اولترا روی کارت 770 میخوام ببینم آیا gta v هم مثل همینه ؟
mehrabooni
12-01-2015, 21:26
پیش خرید نداره
حدودا قیمتش چقدره
MOSTAFA_ABBASI
12-01-2015, 22:24
دوستان سلام یه سوال . به نظرتون گرافیک gta v قدرت بیشتری در مقابل گرافیک farcry 4 داره ؟
چون من الان اینو خیلی روون بازی میکنم روی حالت اولترا روی کارت 770 میخوام ببینم آیا gta v هم مثل همینه ؟
بله به احتمال زیاد همینطوریه.
البته اگر *R تو پورت کردن بازی سوتی نده.:n20:
jahangir1400
13-01-2015, 19:16
GTA V تاخیر خورد:n03:
بالاخره راکستار سکوتش رو شکست، هم با اعلام سیستم مورد نیاز، هم با چند اسکرین شات 4K هم با این خبر بد.
تاریخ جدید عرضه 24 مارس یا 4 فروردین 94 هست. راکستار معذرت خواهی کرده و گفته این تصمیم خیلی برای ما سخت بود اما مطمئن باشید که ارزشش رو داره و میخوایم بازی رو چند هفته بیشتر تست و پولیش کنیم چون میخوایم بازی در نهایت کیفیت باشه و این تصمیم هم به نفع خودمون هم به نفع طرفدارانه
سیستم مورد نیاز هم از این قراره:
Minimum specifications:
OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2* (*NVIDIA video card recommended if running Vista OS)
Processor: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz
Memory: 4GB
Video Card: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)
Sound Card: 100% DirectX 10 compatible
HDD Space: 65GB
DVD Drive
Recommended specifications:
OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1
Processor: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHZ (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHZ (8 CPUs)
Memory: 8GB
Video Card: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD7870 2GB
DVD Drive
این طور که معلومه همونطور که قبلا هم گفته بودم به دلیل بهینه بودن بازی سیستم شاخی نمیخواد و حتی بر خلاف اکثر بازی های جدید از DirectX 10 هم پشتیبانی میکنه که این میتونه یه خبر خوب واسه خیلیا باشه، حداقل رم 4 لازم داره و حتی گرافیک 9800 قدیمی که تقریبا از رده خارج شده هم بازی رو پشتیبانی میکنه.
واقعا برن گم شن این همه مدت ملت رو تو کف گذاشتن اخرش هم تاخیر مسخره هستند همش به خاطر فروش بیشتر رو کنسول هستش وقتی 2 ماه یا بیشتر تاخیر میخوره دوباره خیلی ها میرن روی ps4 یا xbox one بازی میکنن
لینک دقیق خبر به همرا اسکرین شات 4k
jahangir1400
13-01-2015, 19:38
واقعا برن گم شن این همه مدت ملت رو تو کف گذاشتن اخرش هم تاخیر مسخره هستند همش به خاطر فروش بیشتر رو کنسول هستش وقتی 2 ماه یا بیشتر تاخیر میخوره دوباره خیلی ها میرن روی ps4 یا xbox one بازی میکنن
لینک دقیق خبر به همرا اسکرین شات 4k
تو پست منم همین لینک هست دوست عزیز!
تو پست منم همین لینک هست دوست عزیز!
:n02:
ببخشید اینقدر ریز و نامری نوشتی من ندیدم گفتم شاید کسی بخواهد عکسها رو بزرگ ببینه
ولی مهم اینه حالمون رو گرفتن بی وجدانا :n27:
jahangir1400
13-01-2015, 19:48
:n02:
ببخشید اینقدر ریز و نامری نوشتی من ندیدم گفتم شاید کسی بخواهد عکسها رو بزرگ ببینه
ولی مهم اینه حالمون رو گرفتن بی وجدانا :n27:
عجیب هم حالمون رو گرفتن، کلا راکستار به تـ ـ ـمشم نیست کی چی میگه و چی میخواد، هرکار خودش میخواد میکنه
Pitbull2015
13-01-2015, 19:52
ای بابا! کی می خواد تا 4 فروردین صبر کنه؟ :| همش اوّل برای کنسول پخش می کنن بازی رو. یا زودتر پخش می کردید برا PC رو یا مساوی با کنسول پخش می کردید. دیگه شورشو در آوردن. هر روز خدا عقب میندازن! :n34: :n34: :n34:
واقعا من موندم اینا چطور روشون شده بگن بازی تاخیر خورده اونم بعد اینهمه سرکار گذاشتن ملت:n15:
درسته که بازی بهینه سازی شده بهتر از بازی پر از باگ است ولی به نظر میرسه پست این تصمیم اهداف دیگری هم پنهان است.جالبه تو خود سایت اصلی جی تی ای 5 تا به الان همچین خبری درز نکرده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n13:
امیدوارم بعد اینهمه تاخیر بازی پی سی بدون مشکل و روان اجرا یشه و اتفاقات جی تی ای 4 برای این بازی اتفاق نیفته:n37:
EhsanCPU
13-01-2015, 19:58
ویندوز 7 64 بیتی
CPU ی 4 هسته ای
4 گیگ رم
گرافیک 1 گیگ DX10
دوستانی که سیستمشون پائینتر از سیستم بالاست از حالا به فکر ارتقاء باشن والی باید قید این بازی و رانندگی با ماشین های زیر رو بزنن ... :n03:
MOSTAFA_ABBASI
13-01-2015, 20:23
ای بابا یعنی چی؟؟؟:n34::n34::n34::n34:
من میرم از راک استار شکایت می کنم.
هر ساعت تاخیر میزنه فقط برای فروش بیش ترش
آخرش هم میخواد با قفل DRM بده بیرون
اصن جی تی ای وی نخواستیم بابا نخـــــــــــواستیم :n24::n25:
linuxx2011
13-01-2015, 20:54
سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز:
ببخشید از بس ذوق زده شدم اینجا سوال میپرسم
آیا با این لپ تاب
Lenovo IdeaPad Z5070 - B
راحت میشه بازیو با کیفیت فول اچ دی اجرا کرد؟
با احترام
ای بابا یعنی چی؟؟؟:n34::n34::n34::n34:
من میرم از راک استار شکایت می کنم.
هر ساعت تاخیر میزنه فقط برای فروش بیش ترش
آخرش هم میخواد با قفل DRM بده بیرون
اصن جی تی ای وی نخواستیم بابا نخـــــــــــواستیم :n24::n25:
شما و دوستان دیگه نمیدونم چرا متوجه نمیشین ...این تاخیر برای بهبود و بهینه سازی بازی هستش و باید ازین موضوع خوشحال بود ! ما که این همه صبر کردیم حالا چند هفته هم روش !
سیستم مورد نیاز بازی هم نشون میده که با پورت بسیار خوبی طرف هستیم .
P30WORLD HAS GONE TO SHIT !
سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز:
ببخشید از بس ذوق زده شدم اینجا سوال میپرسم
آیا با این لپ تاب
Lenovo IdeaPad Z5070 - B
راحت میشه بازیو با کیفیت فول اچ دی اجرا کرد؟
با احترام
فول اچ دی بعید میدونم ، ولی رو تنظیمات بالا آره.
MOSTAFA_ABBASI
13-01-2015, 21:20
دادا همین قد بهبود خوبه دیگه الکی اینقد برا چی صب کنیم؟
حداقل الان بازی رو بده بیرون بعد پچ بده یا کرک و... اینقد منتظرمون نزاره دیگه :n35:
محتوای مخفیت :n27:
Altairezio
13-01-2015, 21:49
سیستم بازی به طور رسمی منتشر شد....
حداقل سیستم مورد نیاز:
[*=left]OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2 (NVIDIA video card recommended if running Vista OS)
[*=left]Processor: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz
[*=left]Memory: 4GB
[*=left]Video Card: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)
[*=left]Sound Card: 100% DirectX 10 compatible
[*=left]HDD Space: 65GB
[*=left]DVD Drive
سیستم پیشنهادی :
[*=left]OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1
[*=left]Processor: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHZ (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHZ (8 CPUs)
[*=left]Memory: 8GB
[*=left]Video Card: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD7870 2GB
[*=left]Sound Card: 100% DirectX 10 compatible
[*=left]HDD Space: 65GB
[*=left]DVD Drive
منبع
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تاریخ انتشار بازی به 24 مارس تاخیر خورد.....
+
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
درسته خیلی دوست داشتیم سریع تر بازی بیاد بیرون ولی این تاخیر زد تو ذوقمون....ولی فک کنم لازم بود چون تاخیر انداختن تو معرفی سیستم مورد نیاز بازی نشون میداد که هنوز تردید دارن و این تاخیر صرف تست چندین باره ی بازی میشه تا هیچ گونه یا حداقل باگ رو شاهد باشیم....
این بازی رو حتما" (گرچه با تاخیر ) ولی اصلشو میخرم...دو سالیه بازی اصل نخریدم ولی به نظرم این بازی استحقاقشو داره....
+
سیستم بازی همچینم فضایی نبود....سیستم پیشنهادی میگه که با یه بازی ای که به خوبی بهینه شده طرفیم...مثل سری های قبلی ...
دوستان لطفا" رعایت کنن و اسپم های توهین آمیز ندن .... بیشتر ایرانی ها پولی بابت بازی نمیدن...حالا دلیل ارسال این پست های بی ربط چیه نمیدونم....
MOSTAFA_ABBASI
13-01-2015, 22:03
65 گیگ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟:n04::n04::n38::n34::n27:
یا خود خــــــــــدا 65 گیگ چن تا دی وی دی میشه؟؟؟
فک کنم قیمتش کپیش از نسخه اصل هم بیش تر بشه :n36:
jahangir1400
13-01-2015, 22:07
65 گیگ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟:n04::n04::n38::n34::n27:
یا خود خــــــــــدا 65 گیگ چن تا دی وی دی میشه؟؟؟
فک کنم قیمتش کپیش از نسخه اصل هم بیش تر بشه :n36:
البته این حجم مورد نیاز بعد از نصبه، فایل نصبیش کمتره
EhsanCPU
13-01-2015, 22:13
البته این حجم مورد نیاز بعد از نصبه، فایل نصبیش کمتره
فکر کنم فایل نصبی حدود 50 گیگ باشه
با دانلود شبانه شبی 2 گیگ هم دانلود کنیم 25 روز طول میکشه :n02:
jahangir1400
13-01-2015, 22:16
اره همین حدودا احتمالا، بالاخره بازی پر حجمیه
یه چیزی که من به تجربه البته نه 100% اما کم و بیش دیدم درسته رابطه بین حجم بازی و سیستم مورد نیاز و بهینه بودن بازیه، که هرچی حجم بیشتر باشه یعنی بازی بهینه تره و سیستم پایین تری میخواد و برعکس، مثلا یه بازی مثل Euro Truck Simulator 2 نسبتا مپ گسترده ای داره اما ستاپ حدود 600 مگ بود اما افتضاح بود و حتی شاخ ترین سیستما هم نمیشد رو اولترا بکشه و مشکل از بازی بود برعکسش مکس پین 3 که خیلی بازی بهینه ای هست حدود 30 گیگ بود که در زمان عرضه اش جز حجیم ترین بازیا بود که بهینه سازی خوبی هم داشت، از همین نظر این 65 گیگ نوید یه بازی فوق العاده بهینه ای رو میده
Altairezio
13-01-2015, 22:21
اره همین حدودا احتمالا، بالاخره بازی پر حجمیه
یه چیزی که من به تجربه البته نه 100% اما کم و بیش دیدم درسته رابطه بین حجم بازی و سیستم مورد نیاز و بهینه بودن بازیه، که هرچی حجم بیشتر باشه یعنی بازی بهینه تره و سیستم پایین تری میخواد و برعکس، مثلا یه بازی مثل Euro Truck Simulator 2 نسبتا مپ گسترده ای داره اما ستاپ حدود 600 مگ بود اما افتضاح بود و حتی شاخ ترین سیستما هم نمیشد رو اولترا بکشه و مشکل از بازی بود برعکسش مکس پین 3 که خیلی بازی بهینه ای هست حدود 30 گیگ بود که در زمان عرضه اش جز حجیم ترین بازیا بود که بهینه سازی خوبی هم داشت، از همین نظر این 65 گیگ نوید یه بازی فوق العاده بهینه ای رو میده
دلیل این حجم اینه که برا هر سطح گرافیکی وقت گذاشته شده و فرقی بین پایین تریو بالاترین و سطح متوسطش هست....بازی ای مثل CoD AW مثلا" اصلا" بهینه نیست...یا الترا یا لاو....کلا" متوسط و نرمال معنی ای نمیده....
برا هر سطحی طراحی جداگانه شده به احتمال زیاد....
vestlaif
13-01-2015, 22:28
من فارکرای 4 سی گیگ رو سه روزه دانلود کردم . با سرعت 128 شب تا صبح و صبح تا شب تقریبا .
happyfeat
13-01-2015, 22:55
خب همون اتفاقی که انتظارش میرف افتاد
تاریخ عرضه بازی به تاخیر افتاد - تاریخ جدید March 24, 2015.
این سیستم پیشنهادی راکستار برای بازی
Minimum specifications:
OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2* (*NVIDIA video card recommended if running Vista OS)
Processor: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz
DVD Drive
Recommended specifications:
Processor: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHZ (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHZ (8 CPUs)
DVDDrive
erfan90ir
13-01-2015, 23:59
سیستم مورد نیاز
Minimum specifications:
DVD Drive
کمکم کنین
سی پی یوم کور تو دو 7500 هست گرافیکم جی تی 9500 1 گیگ با 2 گیگ رم بازی اجرا میشه
پولم ندارم ارتقا بدم
کمک کنین
erfan90ir
14-01-2015, 00:59
یعنی اگه پول قرض کنم سی پی یو کورتودو 8400 بخرم و2گیگ رم دیگه هم بخرم بازم اجرا نمیشه:n03::n03::n03::n03::n03::n03::n03::n03: :n03::n03:
atonemental
14-01-2015, 01:10
با گرافیک اتی 5570 بازی اجرا میشه؟
MOSTAFA_ABBASI
14-01-2015, 01:19
توی سایت gpuboss.com کارت خودتون رو با حداقل کارت مورد نیاز مقایسه کنید.
یعنی اگه پول قرض کنم سی پی یو کورتودو 8400 بخرم و2گیگ رم دیگه هم بخرم بازم اجرا نمیشه:n03::n03::n03::n03::n03::n03::n03::n03: :n03::n03:
شما پردازندتو 4هسته ای کن رمت روهم 4گیگ کن اون موقع میتونی البته گرافیکتون هم پایینه ولی اینا حل باشه گرافیک زیاد بچشم نمیاد
happyfeat
14-01-2015, 08:58
اول اجازه بدین بازی منتشر بشه بعد نسبت به به روز رسانی سیستمتون اقدام نمایید
vahidgame
14-01-2015, 11:07
کسانی که می خوام ببینن بازی روی سیستمشون اجرا میشه یا نه توی این سایت برن و این بازی رو انتخاب کنن:
حداقل سیستم مورد نیاز بازی خوبه به خصوص برای کسانی که می خوان فقط بازیو اجرا کنن و تنظیمات بالا نمی خوان
دیگه همه بازی های نسل جدید مطمئنا سیستم مورد نیاز بالاتری می خوان و فک کنم دیگه از این مناسبتر سیستم مورد نیاز نمیشد
ولی خب مشخصه برای اجرا کردن بازی توی تنظیمات بالا بهترین سیستم لازمه به خصوص برای 4K
این که بازی بهینه ست یا نه رو هم فقط موقع انتشار و با تحلیل های مختلف میشه فهمید و الان هر نظری داده بشه درست نیست
+
بازی اون چنان تاخیر زیادی نخورده و دو ماه چیزی نیست و خیلی بازی ها بیشتر از این تاخیر می خورن
همین ویچر 3 الان ساخت بازیش تموم شده ولی به خاطر بهینه سازی تقریبا 5 ماه دیگه منتشر میشه!
اتفاقا این تاخیر خوبه و می تونه توی کیفیت نهایی بازی تاثیر زیادی داشته باشه
حداقل سیستم موردنیاز کجاش خوبه؟؟ با cpu core i5 لپ تاپ من هم نمیشه بازی کرد. بنچمارک این cpu که معرفی کرده 3000 هست. اونوقت سی پی یو برا 2010 ما که بنچمارک 2200 داره نمیکشه اما از اونور گرافیک 9800 GT میخواد بنچمارکش با Passmark 700 هست که کارت من ATI 5730 600 خورده ای هست. یا حتی کارت 4870 بنچمارک 1300 داره که تقریبا دو برابر 9800 قدرت داره. یعنی تناقض تا کجا.
درسته پولی پرداخت نمی کنیم برای بازی. ولی در اصل قضیه تفاوتی نیست که ظلم به هواداران هستش.
حجم بازی هم که خودش یه پارتیشن بندی هارد لازم داره!
این شرکت داره با بازی با ورژن Directx، همه رو گول میزنه که سیستم موردنیاز خیلی خوبه!
واقعا چه نیازی بود که نسخه نسل قبل رو به نسل جدید برای PC ارتقا بدن. دلیلی جز اجبار گیمرها برای ارتقا سیستم؟؟ بازی های نسل قبل مگه چه مشکلی توی گرافیک داشتند؟
اگر بازی از اول برای نسل جدید ساخته میشد اعتراضی به این شکل بهش نمیشد ولی این بازی برای نسل قبل بوده.
امیدوارم هر چه سریعتر کرک این بازی بعداز انتشار، بیرون بیاد تا راک استار به جای سود. ضرر کنه.
بازم این سازنده های مستقل بازی دمشون گرم که به فکر ماها هستن و سیستم موردنیاز غولی نمیخوان. وگرنه شرکت هایی مثل راک استار یا یوبی سافت با افتضاح unity فقط به فکر پولن.
mehrabooni
14-01-2015, 12:23
چطوری نسخه اصلیو بخریم
قیمتش چنده حدودا
چطوری نسخه اصلیو بخریم
قیمتش چنده حدودا
کامپیوتر منم قدیمی شدا..... هرچی بازی میزنم میگه نمیشه بازی کرد :n27: همین عید قبلی ارتقا داده بودم بازیارو میخورد الان بازیای جدید سیستم میخواد ابر قدرت:n04:. حالا تا کنکور صبر میکنم بعد یه سیستم میبندم بازیارو تا 5 سال راحت بالا بیاره :n02:
javad2015
14-01-2015, 19:04
جون الترا میزنیم....:n19:
i5 2500
770 gtx
8 گیگ.
البته اگه مثل iv سرمون نیاد
mehrabooni
14-01-2015, 20:24
راجع به خریدش توضیح میدید عزیز
jahangir1400
14-01-2015, 20:32
راجع به خریدش توضیح میدید عزیز
میشه از سایتهای فروش سی دی کی، گیفت کارت یا سی دی کی بازی رو بخرید، یا اینکه استیم کارت بخرید و خودتون اقدام به خرید کنید.
SA.JJ.AD
15-01-2015, 02:32
دوستان این ویدئو 15 دقیقه ای از بخش آنلاین بازی رو اگه ندیدید حتما ببینید که خیلی جالبه :n02::n01:
7 میلیون بازدید داشته :)
mehrabooni
15-01-2015, 02:35
میشه از سایتهای فروش سی دی کی، گیفت کارت یا سی دی کی بازی رو بخرید، یا اینکه استیم کارت بخرید و خودتون اقدام به خرید کنید.
واسه ما ایرانیا کدومش بهتره ؟
واقعا حیفه اگه این بازیو اورژینال نخریم و از انلاین بی بهره بمونیم
دوستان این ویدئو 15 دقیقه ای از بخش آنلاین بازی رو اگه ندیدید حتما ببینید که خیلی جالبه
کسی لینک مستقیم از سرورای داخلی داره
jahangir1400
15-01-2015, 02:42
از نظر خود بازی تفاوتی بین اینا وجود نداره، باید صبر کرد بازی بیاد بعد ببینیم کدوم ارزون تر در میاد، همین الان میتونی تو گوگل جستجو کنی خرید سی دی کی، بازی های فعلی رو میتونی مقایسه کنی کدوم روش اروزنتره، ولی واسه GTA V باید صبر کنیم بیاد، سی دی کی رایج ترین روشه
CPU i5 2500k
Ram 2*4GB Corsair XMS3 1600 DDR3
GRAPHIC: SAPPHIRE RADEON HD 6870 1GB GDDR5
HDD 1TERA WD GREEN
PWR 700 REDMAX GAMING
به نظرتون سیستم من میکشه بازی رو؟
javad2015
15-01-2015, 03:42
مدیوم میاره طبق گفته سازنده ها
vahidgame
15-01-2015, 13:36
حداقل سیستم موردنیاز کجاش خوبه؟؟ با cpu core i5 لپ تاپ من هم نمیشه بازی کرد. بنچمارک این cpu که معرفی کرده 3000 هست. اونوقت سی پی یو برا 2010 ما که بنچمارک 2200 داره نمیکشه اما از اونور گرافیک 9800 GT میخواد بنچمارکش با Passmark 700 هست که کارت من ATI 5730 600 خورده ای هست. یا حتی کارت 4870 بنچمارک 1300 داره که تقریبا دو برابر 9800 قدرت داره. یعنی تناقض تا کجا.
درسته پولی پرداخت نمی کنیم برای بازی. ولی در اصل قضیه تفاوتی نیست که ظلم به هواداران هستش.
حجم بازی هم که خودش یه پارتیشن بندی هارد لازم داره!
این شرکت داره با بازی با ورژن Directx، همه رو گول میزنه که سیستم موردنیاز خیلی خوبه!
واقعا چه نیازی بود که نسخه نسل قبل رو به نسل جدید برای PC ارتقا بدن. دلیلی جز اجبار گیمرها برای ارتقا سیستم؟؟ بازی های نسل قبل مگه چه مشکلی توی گرافیک داشتند؟
اگر بازی از اول برای نسل جدید ساخته میشد اعتراضی به این شکل بهش نمیشد ولی این بازی برای نسل قبل بوده.
امیدوارم هر چه سریعتر کرک این بازی بعداز انتشار، بیرون بیاد تا راک استار به جای سود. ضرر کنه.
بازم این سازنده های مستقل بازی دمشون گرم که به فکر ماها هستن و سیستم موردنیاز غولی نمیخوان. وگرنه شرکت هایی مثل راک استار یا یوبی سافت با افتضاح unity فقط به فکر پولن.
توجه کنید دارید در مورد راکستار صحبت می کنید :دی
کمتر شرکت هایی وجود دارن که از نظر افتخارات بتونن حتی به این شرکت نزدیک بشن
بله کاملا برای هر شرکتی سود خیلی مهمه و باید بگم که این بازی تا به الان چهارمین بازی پرفروش کل تاریخه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_platforms
فک نکنم اصلا راکستار به فروش بازی توی پی سی توجه کنه و این مقدار فروش کلا بی نظیره و حالا بگذریم که چه رکوردهایی رو این بازی جا به جا کرد
حالا اینکه بازی برای پی سی زود کرک بشه یا نه خیلی فرقی به حال این شرکت نمی کنه و بهتره از این زاویه نگاه کنیم این شرکت به پی سی گیمرها احترام می ذاره که بازیو برای پی سی منتشر می کنه
سوای از فروش هم راکستار همیشه هر بازیی رو میده کلا امتیازها رو درو می کنه و این مشخصه و لازم نیست وارد جزئیاتش بشم...
در مورد اینکه چرا همزمان با نسل قبلی برای پی سی منتشر نشده هم دلیلش واضحه
چون همون موقع که بازی برای نسل قبلی منتشر شدش تقریبا استارت نسل بعدی هم زده شده بود و شرکت ها اینجور موقع ها دقیقا برای بازی های نسل جدید برنامه ریزی می کنن
تا اینکه بازی تقریبا یکسال بعد نسخه نسل هفتمی برای نسل هشتم هم منتشر شد
برای پی سی هم با 4 ماه تاخیر منتشر میشه که اصلا مقدار زیادی نیست
مطمئنا ساخت بازی توی پی سی با کنسول فرق داره و باید این تاخیر رو هم به فال نیک گرفت بازی رو توی پی سی بهینه تر بسازن
اگه هم زودتر منتشر می کردن و بازی کلی مشکل داشت احتمالا همه اعتراض می کردن چرا بازی زود منتشر شده که مشکل داشته باشه!
در مورد سیستم هم قبلا گفتم که بالاخره توی نسل جدید هستیم و باید برای همه بازی ها حداقل سیستم حتی فراتر از این رو انتظار داشته باشیم
سیستم مورد نیاز و پیشنهادی بازی اون چنان سیستم عجیبی نیست یعنی حداقل با توجه به بازی های دیگه نسل جدید
باید دید بازی بعد از انتشار با سیستم های مختلف چه قدر بهینه ست و بیشتر اون مهمه...
vestlaif
15-01-2015, 15:00
4670k
Giga 770
Hyperx 8g
با این اوصاف سیستم من روی حالت اولترا راحت اجرا میکنه درسته ؟ گرچه تا منتشر شدنش 770 میشه 970 که دیگه بازی رو کامل قورت بدم
Pitbull2015
15-01-2015, 15:22
4670k
Giga 770
Hyperx 8g
با این اوصاف سیستم من روی حالت اولترا راحت اجرا میکنه درسته ؟ گرچه تا منتشر شدنش 770 میشه 970 که دیگه بازی رو کامل قورت بدم
سلام. مطمئنّاً خیر. نمی تونه رو Ultra اجرا کنه حتّی اگه بازی رو تا حدّاکثر ممکن بهینه کرده باشن. من خودم گرافیک لپ تاپم GTX 780M 4 GB DDR5 هست که تا 4 گیگ هم می تونه از RAM بگیره که میشه 8 گیگ. با این حال وقتی Call Of Duty : Advanced Warfare رو روی Ultra میذاشتم، بعضی جاها سرعت اجرای فیلم بازی پایین میومد مخصوصاً وقتی که محوّطه ی بازی شلوغ میشد. این که دیگه بازیش جدیدتره و مطمئنّاً برای Ultra یه گرافیک GTX 980 لازم داره!
کارمن هم جورشد
پس میتونم تا فروردین صبرکنم :n02:
اینم سیستم من که یه ارتقاء کوچیکی بهش دادم امروز:n19:
RAM:PATRIOT 4*4 16GB 1333
CPU:AMD FX8320 @4GH
VGA:MSI R9 270X GAMING OC 4GB over
خداکنه بازی رو سیستم من اجرابشه من که بعید میدونم:n30:لعنت به بازی هایه امروزی
jahangir1400
15-01-2015, 15:35
سلام. مطمئنّاً خیر. نمی تونه رو Ultra اجرا کنه حتّی اگه بازی رو تا حدّاکثر ممکن بهینه کرده باشن. من خودم گرافیک لپ تاپم GTX 780M 4 GB DDR5 هست که تا 4 گیگ هم می تونه از RAM بگیره که میشه 8 گیگ. با این حال وقتی Call Of Duty : Advanced Warfare رو روی Ultra میذاشتم، بعضی جاها سرعت اجرای فیلم بازی پایین میومد مخصوصاً وقتی که محوّطه ی بازی شلوغ میشد. این که دیگه بازیش جدیدتره و مطمئنّاً برای Ultra یه گرافیک GTX 980 لازم داره!
مشخصه که شما تفاوت گرافیک لپ تاپ با PC رو نمیدونید، که یه چیز واضحیه، پشنهاد میکنم یه نگاه با این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بندازید و مقایسه کنید، 770 دسکتاپ به مراتب قوی تر از 780 لپ تاپ شماست، گرافیک پیشنهادی کالاف هم 760 بود که امتیازش در این سایت 4971هست، در صورتی که گرافیک لپ تاپ شما 4262 هست، ضعیف تر بودن بقیه قطعات لپ تاپ که بماند
سلام شما سیستم مورد نیاز بازی رو باکالف دیوتی مقایسه کن بعد بیا بگو gta باید 2سال پیش ساخته میشد نه الان ولی اکتیویژن هرسال یه بازیه جدید میده بیرون یعنی یه شرکت امریکایی مثل راکستار بیاد سیستم مورد نیاز الکی بده بیرون؟
درضمن لپتاپ یعنی ضعف به پایه کامپیوترنمیرسه
مشخصه که شما تفاوت گرافیک لپ تاپ با PC رو نمیدونید، که یه چیز واضحیه، پشنهاد میکنم یه نگاه با این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بندازید و مقایسه کنید، 770 دسکتاپ به مراتب قوی تر از 780 لپ تاپ شماست، گرافیک پیشنهادی کالاف هم 760 بود که امتیازش در این سایت 4971هست، در صورتی که گرافیک لپ تاپ شما 4262 هست، ضعیف تر بودن بقیه قطعات لپ تاپ که بماند
البته اینم بگم مقایسه نرم افزاری بدرد نمیخوره مهم اینه که چقدر از کارت گرافیک بتونی کاربکشی اگه پنج مارک هایه مقایسه بازیه کالف رو نگاه کنی gtx760 فریم کمتری نسبت به r9 270x داره پس زیاد نباید به مقایسه سایت ها توجه کرد
حالا که انقدرgta v به تعویق افتاده حتما بازی بهینس وایشون راحت میتونن رواولترابازی رو اجراکنن دل مردم وخالی نکن 780لپتاپ گرافیک کمی نیست اساسینس یونیتی gtx680توسیستم مینیمومش میخواست ولی با ابدیت جدید وگرافیکgt640براحتی اجرامیشد این که دیگه سروره
vestlaif
15-01-2015, 15:57
دوست عزیز بد نیست بدونید گرافیک و کیفیت بازی ربطی به حافظه گرافیک نداره . حافظه کارت گرافیک رابطه مستقیم با سایز مانیتور و تصویر داره . تا بیست و هشت اینج دو گیگ کافی هست حالا چه ده چه دوازده گیگ مثل تیتان . من روی همین 770 فار کرای چهار روی روی حالت اولترا و تنظیمات ویژه انویدیا و آنتی 4x بازی میکنم خیلی روونه و بدون مشکل ولی شاید هر یک ساعت یکی دوتا لگ بزنه که اونم روی این تنظیمات طبیعیه و اصلا به چشم نمیاد ولی مطمئنا روی 970 خیلی روون تر و فریم بالاتر میاره و بدون لگ هست.
از طرفی دوستان اشاره کردن شما نمیتونید لپ تاپ رو با دسکتاپ مقایسه کنی مهم ترین عامل هم فشرده بودن قطعات و نبودن تهیویه ست و بقیه چیزا و کلا تفاوت در ساختار کارت هاست ...
MOHAMMAD2010
15-01-2015, 16:06
این مشخصات بالای لپتاپ ها خیلی ها رو گول میزنه !
jahangir1400
15-01-2015, 16:11
البته اینم بگم مقایسه نرم افزاری بدرد نمیخوره مهم اینه که چقدر از کارت گرافیک بتونی کاربکشی اگه پنج مارک هایه مقایسه بازیه کالف رو نگاه کنی gtx760 فریم کمتری نسبت به r9 270x داره پس زیاد نباید به مقایسه سایت ها توجه کرد
حالا که انقدرgta v به تعویق افتاده حتما بازی بهینس وایشون راحت میتونن رواولترابازی رو اجراکنن دل مردم وخالی نکن 780لپتاپ گرافیک کمی نیست اساسینس یونیتی gtx680توسیستم مینیمومش میخواست ولی با ابدیت جدید وگرافیکgt640براحتی اجرامیشد این که دیگه سروره
نه من دل کسیو نمیخوام خالی کنم فقط یه مقایسه علمی کردم:n02:
در اینکه 780 قویه شکی نیست، اتقاقا 780m دقیقا مطابق سیستم پیشنهادی هست، تو همون سایت اگه نگاه کنید امتیاز 780m یه رده بالاتر از 7870 هست که 7870 سیستم پیشنهادی GTA V هست، اینم واسه اینکه این دوستمون دلش پر بشه!:n02:
در مورد مقایسه و امتیاز این سایتها درسته که اصل فریم ریت در بازیه اما اینجوری هم نیست که کلا بی اعتبار باشه، این امتیازها هم فقط نرم افزاری نیست و از میانگین تست ها و بنچمارک های مختلف این امتیازهارو به دست میارن، من خیلی وقته به این 2 سایت مراجعه میکنم و اوائل مثل شما اعتماد نداشتم و میرفتم به بازیه خاص رو بنچمارک هاش رو نگاه میکردم که چه تعداد فریم روی هر کارت گرافیک داره، اما به مرور دیدم نتایجم خیلی نزدیک و این امتیاز بندی این سایتها هست و واسه یه مقایسه سریع خوبه، بعلاوه اینکه هنوز GTA V نیومده که بنچمارک های دقیقشو روی هر کارت ببینیم.
در مورد اولترا هم گاهی سوء تفاهم پیش میاد، چون تنظیمات پیش فرض اولترای هر بازی متفاوته و اگه شما به صورت دستی آپشن ها روی روی حداکثر بذاری مثلا AA رو بذاری روی 8x حتی 980 هم ممکنه کم بیاره، سیستم پیشنهادی بازی ها هم واسه این اولترای حداکثری نیست. سیستم پیشنهادی واسه کیفیت قابل قبول در حد High اینجوراست
SA.JJ.AD
16-01-2015, 03:43
دوستان این ویدئو 15 دقیقه ای از بخش آنلاین بازی رو اگه ندیدید حتما ببینید که خیلی جالبه :n02::n01:
7 میلیون بازدید داشته :)
کسی لینک مستقیم از سرورای داخلی داره
از سرور داخلی نیست اما از این لینک برید میتونید با کیفیت دلخواه بصورت مستقیم دانلود کنید
Leon-117
17-01-2015, 14:46
بازی برای pre-order روی استیم قرار گرفت.با pre order کردن بازی 1,000,000 دلار داخل بخش تکنفره و 300,000 داخل بخش مولتی پلیر بازی دریافت میکنید،به جز این یه بازی رایگان هم به افرادی که بازی رو پیش خرید کنن داده میشه )داخل استیم این بازی San Andreas هست )
+
نکته جالب اینه بازی توی استور کشور هایی مثل کانادا،چین و ..... 30 دلار هست :| (نصف قیمت،بازی این استور ها هم ریجن لاک نیست و همه جا میشه فعالشون کرد)
کسی میخواد بازی رو بخره به نظرم بهترین فرصت هستش الان،از صبح توی Steamtrades و reddit ملت همش دارن خرید و فروش میکنن :d
در جدی وضع خراب شد که صبح steamtrades با مشکل و بزور باز میشد :d
+
trader ها پولدار شدن همه :d
jahangir1400
17-01-2015, 15:25
دوستان اینجا کسی توی کنسول آنلاینشو بازی کرده؟ من پینگم بالاس میخوام ببینم با چه پینگی میشه بدون اعصاب خوردی بازی کرد، میدونم حدود 100 یا کمتر بهتره اما حداکثر پینگی که میشه بازی کرد چقدره؟ یه موقع کلی پول خالی نشیم بعد ببینیم نمیشه آنلاین بازی کرد
بازی This item is currently unavailable in your region
یعنی ریجن لاکه توی ایران ؟؟
با آی پی ایران نمیشه بازی کرد ؟ :n04::n04:
بازی This item is currently unavailable in your region
یعنی ریجن لاکه توی ایران ؟؟
با آی پی ایران نمیشه بازی کرد ؟ :n04::n04:
فقط باید با یه IP غیر ایران بازی رو بخری و اکتیو کنی
درسته ایران تحریمه ولی بعد از فعال سازی میشه با IP ایران بازی کرد (البته فک کنم حالا نظرات بقیه دوستان چیه؟)
Leon-117
17-01-2015, 17:59
با آیپی ایران میشه راحت و بدون مشکل بازی کرد فقط برای خریدش نمیشه از آی پی ایران استفاده کرد (کلا با آیپی ایران چیزی نمیشه خرید از استیم البیته :| )
+
دوستان اینجا کسی توی کنسول آنلاینشو بازی کرده؟ من پینگم بالاس میخوام ببینم با چه پینگی میشه بدون اعصاب خوردی بازی کرد، میدونم حدود 100 یا کمتر بهتره اما حداکثر پینگی که میشه بازی کرد چقدره؟ یه موقع کلی پول خالی نشیم بعد ببینیم نمیشه آنلاین بازی کرد
معمولا بستگی به سرور ها و ... داره ولی به صورت کلی برای اروپا با پینگ 150 تا 180 هم باید بشه بدون مشکل بازی کرد،پینگتون خیلی بالاست میتونید از v p n های داخلی (سرویس کاهش پینگ :| ) استفاده کنید.
با آیپی ایران میشه راحت و بدون مشکل بازی کرد فقط برای خریدش نمیشه از آی پی ایران استفاده کرد (کلا با آیپی ایران چیزی نمیشه خرید از استیم البیته :| )
.
نه واسه خرید نمیگم, کلا بازیش رو توی استیم نشون نمیده مثل بقیه ی بازی ها وقتی با آی پی ایران میری.
Leon-117
18-01-2015, 00:12
خوب بازی توی استور چین لاک شد و توی کانادا هم قیمتش برگشت به حالت عادی(70 دلار کانادا) در کل اینکه هرکی امروز خرید خیلی شانس آورد :دی
من به اندازه کافی پول داشتم که کلید بخرم ولی یه مورد خوب Arma 3 پیدا شد و اونو بجاش خریدم :|
+
نه واسه خرید نمیگم, کلا بازیش رو توی استیم نشون نمیده مثل بقیه ی بازی ها وقتی با آی پی ایران میری.
یه سری دیگه از بازی های راک استار هم اینطوری هستن،مشکل خاصی نیست و اگه اشتباه نکنم برای تحریم ها هست.
ولی سیستم حداقلش خوبه...
گرافیک 9800 فک کنم مربوط ب ۵ سال پیشه
mehrabooni
18-01-2015, 14:17
خوب بازی توی استور چین لاک شد و توی کانادا هم قیمتش برگشت به حالت عادی(70 دلار کانادا) در کل اینکه هرکی امروز خرید خیلی شانس آورد :دی
من به اندازه کافی پول داشتم که کلید بخرم ولی یه مورد خوب Arma 3 پیدا شد و اونو بجاش خریدم :|
+
یه سری دیگه از بازی های راک استار هم اینطوری هستن،مشکل خاصی نیست و اگه اشتباه نکنم برای تحریم ها هست.
ای بابا یعنی دوباره گرون شد
الان جایی نیست که سی دلار بفروشه
Leon-117
18-01-2015, 18:30
ای بابا یعنی دوباره گرون شد
الان جایی نیست که سی دلار بفروشه
فکرنکنم،یه سری افرادی هستن که بصورت فله ای :d خریدن بازی رو با همون قیمت 30 دلار و الا نمیفروشن،ولی قیمتشون بین 45 تا 50 دلار هست :x
توی مارکت ویتنام هم 45 دلاره و تک و توک هستن که بازی رو از این مارکت بخرن و بفروشن.(اینم به نظر من بزودی لاک میشه)
+
دیگه به نظر من به این زودی ها نمیشه با قیمت ارزون (زیر 40 دلار) بازی رو بخریم، مگه اینکه توی تخفیف های تابستون یه سنگی از آسمون بخوره تو سر راک استار 50% تخفیف بزنه :دی
Reza Azimy_RW
18-01-2015, 20:04
سخت افزار مورد نیاز برای اجرای نسخه PC بازی GTA V منتشر شد.
=======================================
بالاخره شرکت راکستار رسما سخت افزار مورد نیاز برای اجرای جدید ترین نسخه سری بازی های GTA را رسما منتشر کرد ، بر اساس اعلام راکستار سیستم هایی با حداقل سخت افزار زیر قادر به اجرای این بازی هستند.
Minimum specifications :
DVD DriveRecommended specifications:
DVD Drive
ویرایش :
شرمنده دوستان متوجه نشده بودم قبلا یکی این پستو گذاشته لطفا توسط مدیران حذف بشه
mostafa682
18-01-2015, 22:28
من روی ps4 بازی کردم پینگ پایین نمیخواد ولی با بعضی از ispها نمیشه واردش شد
mostafa682
18-01-2015, 22:30
ولی سیستم حداقلش خوبه...
گرافیک 9800 فک کنم مربوط ب ۵ سال پیشه
اتفاقا این خبر بدیه یعنی گرافیکش زیاد بالا نیست
jahangir1400
18-01-2015, 22:31
من روی ps4 بازی کردم پینگ پایین نمیخواد ولی با بعضی از ispها نمیشه واردش شد
یعنی تا 300-400 هم جواب میده؟ پینگت از 8.8.8.8 چنده؟
FOURTH RETURN
20-01-2015, 00:40
بازی اومد؟
mehrabooni
21-01-2015, 23:10
بازی اومد؟
اره میگن توی تورنت یه نسخه لیک شده اومده کرک شده انلاین هم میتونی بازی کنی
dverbame
21-01-2015, 23:51
لینک یا ادرس معتبری دارید ؟
Thor God
22-01-2015, 12:13
لینک درست و معتبر قرار بده هر چه قدر حجم داشته باشه من دانلود می کنم. ( حتی واسه تست )
22-01-2015, 16:04
لینک یا ادرس معتبری دارید ؟
لینک درست و معتبر قرار بده هر چه قدر حجم داشته باشه من دانلود می کنم. ( حتی واسه تست )
اتفاقا خودمم میخواستم دانلود کنم ولی متوجه شدم طرف یه آدم مریض بوده
همش فیک بوده دوستان
mohsen_gh1991
22-01-2015, 16:40
اقا واسه pc اومده؟
jahangir1400
22-01-2015, 16:46
یکی پیگیر بشه اگه میشه پست اول رو آپدیت کنن تاریخ عرضه رو بزنن هنوز نوشته نسخه PC ندارد:n02: یا اینکه یه پست ثابت یه تابلویی چیزی بذارن که نوشته باشه نسخه PC چهار فروردین میاد که اینقدر ملت سوال نکنن
mohsen_gh1991
22-01-2015, 17:44
اخرش تو همین دیماه میاد یا فروردین؟ :n02:
mehrabooni
23-01-2015, 04:08
اخرش تو همین دیماه میاد یا فروردین؟ :n02:
فروردین میاد
soroosh_cz
06-02-2015, 16:48
ما که از الان Pre-Order زدیم :n02:
یکی از دوستان برام یه کپی خرید از روسیه(به روبل) 130 تومن :n02: تازه GTA:SA HD هم داد جایزه.
jahangir1400
06-02-2015, 18:49
دوستانی که بازی رو اوریج میگیرن اگه خواستن عضو این گروه تو استیم بشن تا وقتی اومد آنلاینشو بتونیم دور همی بزنیم به رگ GTA V IRAN ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
EhsanCPU
19-02-2015, 13:25
بچه ها جریان این لینک چیه :
دانلود بازی GTA V PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
زیرش زده :
لینک های دانلود به دستور كارگروه محترم تعيين مصاديق محتواي مجرمانه حذف گردید. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MOHAMMAD2010
22-02-2015, 11:21
یک ماه دیگه میاد ؟ یا بازم تاخیر میخوره ؟ :n03:
vahidgame
22-02-2015, 11:37
بچه ها جریان این لینک چیه :
دانلود بازی GTA V PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
زیرش زده :
لینک های دانلود به دستور كارگروه محترم تعيين مصاديق محتواي مجرمانه حذف گردید. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
جریان خاصی نداره
یه لینک فیک که چند ماه قبل از انتشار بازی اومده بود و برای خودنمایی اون منبع اولیه این لینک خیلی خوب بودش!
دقیقا یه ماه دیگه منتشر میشه
تاخیر هم دیگه بعیده بخوره
تاخیر روشاخه
خدا خدا کن نره برا فروردین بعدی :n02:
جزو تعجبه اگه فروردین بیاد
بازیه 2سال پیش 4الا5سال تاخیر الکی میخوره با اون سیستم الکیش به دروغ بهینه:n15::n15::n15:
بازی 65گیگ حجمشه
45گیگش مربوطه بخش انلاینشه یاهمون مولتی پلیر........ فقط یعنی کلا بازی 20گیگه
soroosh_cz
22-02-2015, 15:08
تاخیر روشاخه
خدا خدا کن نره برا فروردین بعدی :n02:
جزو تعجبه اگه فروردین بیاد
بازیه 2سال پیش 4الا5سال تاخیر الکی میخوره با اون سیستم الکیش به دروغ بهینه:n15::n15::n15:
بازی 65گیگ حجمشه
45گیگش مربوطه بخش انلاینشه یاهمون مولتی پلیر........ فقط یعنی کلا بازی 20گیگه
اگر تاخیر بخوره و بازی رو درست و حسابی بدن بیرون، خیلی هم خوبه، ولی اگر بخوان عجله ای یه چیز الکی بدن بیرون، مثل GTA IV که صرفا یه پورت کاملا غیربهینه بود، از اونطرف یه عده بلند میشن میگن چرا بازی افتضاحه و سنگینه و فلان.
یعنی همیشه حرفی هست برای گفتن و غر زدن...
در مورد حجمش هم فکر کنم ۴۵گیگش مشترکه و ۲۰ گیگ اضافه برای سینگل هست. نه فقط ۴۵ گیگ برای آنلاین.
Sent from my ST15i using Tapatalk
Leon-117
24-02-2015, 19:16
نسخه PC بازی بازم تاخیر خورد وبازی 14 آپریل منتشر میشه...........
EhsanCPU
24-02-2015, 19:50
RockStar شورش رو درآورده ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
soroosh_cz
25-02-2015, 04:00
من درخواست دارم از راکستار بازی رو تا ۳۰ اوریل که تولدمه تاخیر بزنه :دی
فکر کن... معاف نشم مجبور بشم برم خدمت :| بازی رو بخری، دو سال بازیش نکنی o_O
Sent from my ST15i using Tapatalk
happyfeat
25-02-2015, 10:11
همین هم که هنوز میگن بازی واسه پی سی میاد و نزدن زیرش جای امیدواری داره . اما بازی با تاخیر بهتر از بازی پر از باگه به نظرم:n02:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.