مشاهده نسخه کامل
: Grand Theft Auto V
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
[
14]
15
16
dverbame
10-05-2015, 10:24
سلام
دوستان جایی که یه کامیون بزرگ کشتی میبره و مایکل با ماشین دنبالشه وقتی که فرانکلین و چند نفر آویزون شدن باید اونا رو با اسلحه بزنم ؟
باید اون ادما رو بزنی ... بعدشم بری زیر کشتی که پسرشو بگیره ..
Zlatan_ibra
10-05-2015, 11:39
اقا یکی لطف کنه مشخصات سیستم لازم برای بازی رو بگه...
Mehdi Bayern
10-05-2015, 12:23
این ماشینایی که میخریم چرا گم و گور مبشن؟ :| نمیشه یه کاری کرد این ماشین قرمزه رو هی واسه مایکل نیاره؟ :|
تو سطح شهر ماشین فروشی نیست فقط باید از سایت بخری؟ :|
Georges St-Pierre
10-05-2015, 12:48
دوستان پول چطوری بدست بیارم ؟ من Story mode فعلا بازی نمیکنم همینطوری دوست دارم توی شهر چرخ بزنم ...
دسته رو هم نتونستم به بازی شناسایی کنم , کار نمیکنه ... ممنون میشم راهنمایی کنید.
matin_steam
10-05-2015, 16:40
سلام دوستان من انگار تو این انجمن قریبه ام کسی جواب منو نمیده :(:n27:
در همون ابتدای بازی که هنوز 5 تا misson از 65 تا رو رفتم به یک مرحله ای بر میخورم که نمیتونم ان رو برم
به دلیل استفاده از چیت هم راهنمایی بازی کلا از بین رفته:n09:
نام معموریت
stranger and freaks can be found thorought at san andreas
جلوی خونه فرانکیلنم هست هرچی رو میرم اصلا انگار نه انگار همه کار ها رو هم کردم
زنگ زدم اینترنت رفتم عکس گرفتم ................................
طبق نام معموریت قریبه ها رو هم کشتم
این دو تا عکسم گزاشتم تا دوستان راه نمای کنن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
moghaddas mfa
10-05-2015, 18:36
سلام
دوستان من بازیو تقریبا چند شبی هست گذاشتم دانلود تقریبا تا پارت 35 دانلود کردم .....
ولی هالا توی سایتا نسخه ریلود رو گذاشتن واسه دانلود:n34: به نظرتون فرقی بین این دو نسخه هست کدومشو دانلود کنم ممنون:n13:
سلام دوستان من انگار تو این انجمن قریبه ام کسی جواب منو نمیده :(:n27:
در همون ابتدای بازی که هنوز 5 تا misson از 65 تا رو رفتم به یک مرحله ای بر میخورم که نمیتونم ان رو برم
به دلیل استفاده از چیت هم راهنمایی بازی کلا از بین رفته:n09:
نام معموریت
stranger and freaks can be found thorought at san andreas
جلوی خونه فرانکیلنم هست هرچی رو میرم اصلا انگار نه انگار همه کار ها رو هم کردم
زنگ زدم اینترنت رفتم عکس گرفتم ................................
طبق نام معموریت قریبه ها رو هم کشتم
این دو تا عکسم گزاشتم تا دوستان راه نمای کنن
توی نسخه CorePack بعضی جاهاش ناقصه که باید سه تا فایل دانلود کنی و کپی کنی تو محل نصب بازی درست میشه!
لینک دانلود فایلها و توضیح نصبش کامل توی پست اول تاپیک مشکلات هست پیشنهاد میکنم کامل مطالعه کنید.
مشکلات نصب و اجرا - Grand Theft Auto V ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان الان کاملا ترین نسخه کدومه که قشنگ اجرا بشه و مشکلی نداشته باشه؟؟ممنون میشم اسم نسخه و حجمشو بگین...با تشکر
دوستان الان کاملا ترین نسخه کدومه که قشنگ اجرا بشه و مشکلی نداشته باشه؟؟ممنون میشم اسم نسخه و حجمشو بگین...با تشکر
نسخه فول آنلاک بازی که طرفای 61گیگه و نیازی به نصب نداره
رو همین نسخه هم البته بعضی ها مشکل داشتن برا اجرا:n36:
نسخه ریلودد بازی هم برا دانلود رو سایتا اومده
سلام
دوستان من بازیو تقریبا چند شبی هست گذاشتم دانلود تقریبا تا پارت 35 دانلود کردم .....
ولی هالا توی سایتا نسخه ریلود رو گذاشتن واسه دانلود:n34: به نظرتون فرقی بین این دو نسخه هست کدومشو دانلود کنم ممنون:n13:
من کرک ریلودد رو روی نسخه 3d تست کردم جواب داد، به نظرم فریم دهی هم بهتر شده! البته کرک با فایل های مورد نیاز حدود 600 مگ بود که دانلود کردم.
saeed_136915
10-05-2015, 23:38
Kifflom :n02:
Mehdi Bayern
11-05-2015, 01:06
این ماشینایی که میخریم چرا گم و گور مبشن؟ :| نمیشه یه کاری کرد این ماشین قرمزه رو هی واسه مایکل نیاره؟ :|
تو سطح شهر ماشین فروشی نیست فقط باید از سایت بخری؟ :|
کسی جواب نمیده؟
روش پول درآوردنم توضیح بدید.
akbar_syberia
11-05-2015, 13:13
Kifflom :n02:
یاشاسین تراختور :n02:
akbar_syberia
11-05-2015, 20:34
دوستان شخصیت ترور رو من تازه بهش رسیدم حقیقتش هدفش رو از کشتن این همه آدم نفهمیدم . چرا اینکاررو میکنه ؟
دوستان شخصیت ترور رو من تازه بهش رسیدم حقیقتش هدفش رو از کشتن این همه آدم نفهمیدم . چرا اینکاررو میکنه ؟
قبلا یه جایی خونده بودم دقیق یادم نیست ولی انگار توی جنگ بوده مشکل روانی پیدا کرده یا یه همچین چیزی
اساتید محترم
پچی . مودی . dlc .
نیومده برا GTA ؟؟؟
virus2009
12-05-2015, 09:41
اساتید محترم
پچی . مودی . dlc .
نیومده برا GTA ؟؟؟
از مدها فعلا Script Mod ها دارن به سرعت ساخته میشن ولی DLC ای هنوز نیومده.
[ آموزش ] ادیت ، پچ ، Mod و اضافات بازی Grand Theft Auto V ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آخرش خیلی ناراحت کننده تموم شد.......
آفرین به راک استار.......
آخرش ................. شد.......
آفرین به راک استار.......
"دوست عزیز بذار تو اسپویل"
akbar_syberia
12-05-2015, 15:39
دوستان کل سرگرمی های این بازی که تو شهر هست رو کسی کامل اگر میدونه بنویسه . ممنون
دوستان عزیز بازی قشنگی هست یا نه ؟ حس میکنم خیلی تو این تاپیک ازش استقبال نشده .
بعدش اینکه با گرافیک 760gtx m میتونم رو تنطیمات بالا بازی کنم ؟
دوستان عزیز بازی قشنگی هست یا نه ؟ حس میکنم خیلی تو این تاپیک ازش استقبال نشده .
بعدش اینکه با گرافیک 760gtx m میتونم رو تنطیمات بالا بازی کنم ؟
جی تی آ بازی فوق العاده ایه.
arming900
12-05-2015, 20:18
اون مرحله که شکنجه میده ظرف رو دندون ش رو میکشه اونجا سوار ماشین میشن روی لودینگ گیر میکنه اسکیپ هم زدم نشد
meysambs
12-05-2015, 20:35
از کجا بفهمم بازی رو چند فریم داره اجرا میشه
در قسمت تنظیمات گرافیک بازی یه 60 هرتز هست که قابل تغییر نیست
Zlatan_ibra
13-05-2015, 12:59
آقا یه کرک خوب برا بازی معرفی کنین.......تو قسمتی از بازی سگ بودم داشتم یه سگو دگادن میکردم :دی:n02::n31:
سلام.من بازی GTI V رو نصب کردم تمام کرک هاشم ریختم ولی میگهGAME EXECUTABLE PATH. PLEASE REINSTA THE GAME لطفا راهنمایی کنین:n03::n03:
سلام. من بازی GTI V رو نصب کردم و تمام کرک هاشم درست کردم ولی وقتی میخوام وارد باز بشم میگه game executable path not found. please reinstall the game لطفا راهنمایی کنین:n03:
Mehdi Bayern
13-05-2015, 16:18
جایی که دو تا قطار رو بهم میزنن گیر میکنه میاد بیرون :n03: میترسم ریلودد برزیم کل سیوم پاک شه.
dverbame
13-05-2015, 18:51
عزیزان کرک 700 مگی ریلودد رو بریزید ... خیال خودتون رو راحت کنید ... کوچکترین کرشی ندارید دیگه
لطفا لینک کرک 700 مگی ریلوود رو بزارید. لطفا بزارید. اگرهم نمیتونید بزارید بگید که از کجا باید دانلود کنم:n16:
dverbame
13-05-2015, 21:40
لطفا لینک کرک 700 مگی ریلوود رو بزارید. لطفا بزارید. اگرهم نمیتونید بزارید بگید که از کجا باید دانلود کنم:n16: سلام. فکر میکنم خلاف قوانین باشه .. امیدوارم بیان اسم زیاد مورد نداشته باشه ..// بنده از سایت دانلود ها گرفتم . از زمانی هم که نصب کردم ... 7 8 ساعت بازی کردم بدون کوچکترین کرش ... در مرحله هایی که باید چندین بار سوییچ میکردم // قبلش خیلی کرش داشتم
akbar_syberia
13-05-2015, 21:46
سلام. من بازی GTI V رو نصب کردم و تمام کرک هاشم درست کردم ولی وقتی میخوام وارد باز بشم میگه game executable path not found. please reinstall the game لطفا راهنمایی کنین:n03:
آپدیت 1 با کرک 4 رو بریز . درست میشه .
akbar_syberia
13-05-2015, 21:48
عزیزان کرک 700 مگی ریلودد رو بریزید ... خیال خودتون رو راحت کنید ... کوچکترین کرشی ندارید دیگه
من فکر میکنم کرش از آپدیت باشه نه کرک .
من قبلا از آپدیت 3 - 4 یا حتی 5 استفاده کردم کلی کرش داشتم . بعد اومدم آپدیت 1 ریختم الان 80% رفتم هیچ کرشی ندیدم . ( کرک در هر حالت ورژن 4 بود )
dverbame
13-05-2015, 22:41
من فکر میکنم کرش از آپدیت باشه نه کرک . من قبلا از آپدیت 3 - 4 یا حتی 5 استفاده کردم کلی کرش داشتم . بعد اومدم آپدیت 1 ریختم الان 80% رفتم هیچ کرشی ندیدم . ( کرک در هر حالت ورژن 4 بود ) مطمئنا اپدیت ها رو نیاز دارند دوستان . اپدیت 5 کلا فریم بهتری میده به بازی .. . کرک 3dm از روز اول هم کلی مشکل داشت. وقتی میشه اخرین اپدیت رو با 700 مگ کرک و پچ داشت .. چه دلیلی داره با اپدیت 1 بازی کنیم ؟ چندین جا هم تایید شده که کرک ریلودد بدون کوچکترین مشکل هست
Zlatan_ibra
14-05-2015, 00:37
آقا سیو و هرچقدر میریزم کار نمیکنه یکی کمک بکنه
dverbame
14-05-2015, 09:08
آقا سیو و هرچقدر میریزم کار نمیکنه یکی کمک بکنه
فایل های داخل پوشه رو باید تو پوشه ای که گفته بریزید نه خود پوشه رو
Zlatan_ibra
14-05-2015, 10:03
خود فایلهاشو ریختم ولی باز کار نمیکنه....یکی کامل توضیح بده لطفا
یه چیز دیگه من چون تو لپتاپ بازی میکنم و لپتاپم شاین هست صفحش یکی از دوستان یه SweetFX سبک برا پررنگ تر کردن رنگها بده
akbar_syberia
14-05-2015, 10:40
مطمئنا اپدیت ها رو نیاز دارند دوستان . اپدیت 5 کلا فریم بهتری میده به بازی .. . کرک 3dm از روز اول هم کلی مشکل داشت. وقتی میشه اخرین اپدیت رو با 700 مگ کرک و پچ داشت .. چه دلیلی داره با اپدیت 1 بازی کنیم ؟ چندین جا هم تایید شده که کرک ریلودد بدون کوچکترین مشکل هست
من بحثم کرک نیست عزیز . الان کلیه کرک ها از 3dm گرفته تا reload و بقیه کار میکنن و بازی رو میارن . ولی آپدیت که با نسخه ات سازگار نباشه کرش ها اعصابتو خورد میکنه .
من با آپدیت 5 کلی رفته بودم بعضی مراحل رو کرش میکرد و مجبور بودم بسوزم و Skip کنم . ولی الان با آپدیت 1 مشکل من حل شده و از اول شروع کردم و دارم لذت میبرم .
من نگفتم حتما دوستان از آپدیت 1 استفاده کنن ولی اگر دیدن بقیه آپدیت ها مشکل دارن بیان رو آپدیت 1 که با اکثر نسخه ها و سیستم ها سازگاری داره .
چه جوری باید اپدیت 1 بازی gti v رو نصب کنم. لطفا راهنمایی کنید
supermax15
14-05-2015, 13:57
وقتی رمز خون بینهایت میزنم فقط 5دقیقه میمونه بعد دوباره باید وارد کرد ایا امکان داره زمانش رو بینهایت کرد ؟
lashkhoor2
14-05-2015, 14:35
دوست من از تورنت بگرد دنبال فایل مورد نظرت
becareful
15-05-2015, 09:32
یه راهنمای کامل جمع بندی شده توی p30world نیست هیچ کس اقدامی نکرده.
یه راهنمای کامل جمع بندی شده توی p30world نیست هیچ کس اقدامی نکرده.
اینم راهنمای کامل بازی:
Zlatan_ibra
15-05-2015, 11:08
خود فایلهاشو ریختم ولی باز کار نمیکنه....یکی کامل توضیح بده لطفا
یه چیز دیگه من چون تو لپتاپ بازی میکنم و لپتاپم شاین هست صفحش یکی از دوستان یه SweetFX سبک برا پررنگ تر کردن رنگها بده
کسی نبود جواب بده ؟
سلام
با این سیستم میشه این بازیو اجر کرد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کارت گرافیک 2
در ضمن وقتی تو بازی سرعت ماشین بالا میره تصویر میشکنه و کارت گرافیک فن نداره به نظرتون میشه با گذاشتن فن
مشکله حل کرد آخه کارت گرافیگ خیلی داغ میکنه فکر کنم به همین دلیله که نمیشه خوب اجراش کرد
نظتونو بگین لطفن
EhsanCPU
15-05-2015, 15:11
سلام
با این سیستم میشه این بازیو اجر کرد
کارت گرافیک 2
در ضمن وقتی تو بازی سرعت ماشین بالا میره تصویر میشکنه و کارت گرافیک فن نداره به نظرتون میشه با گذاشتن فن
مشکله حل کرد آخه کارت گرافیگ خیلی داغ میکنه فکر کنم به همین دلیله که نمیشه خوب اجراش کرد
نظتونو بگین لطفن
شما میتونین روی LOW بازی کنین و اگه تنظیمان بازی رو بالا ببرین با لگ و افت شدید فریم مواجه میشین
دوستان عزیز سوالات در مورد سیستم مورد نیاز رو در این تاپیک مطرح کنن:
مشکلات نصب و اجرا - Grand Theft Auto V ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چند تا نسخه تو سایتهای تورنت هست کدومش بهتره ؟:n02:
نسخه R.G
reloaded و steam البته نسبت به تجربم reloaded باید بهتر باشه نظر دوستان چیه کدومو بزارم بگیره؟
دوستان راهی هست که بشه رم گرافیک رو تو بازی بیشتر کرد؟ منظورم اینه از حافظه رم برای تامین کمبود رم گرافیک استفاده کنه، چون تو تنظیمات داخل بازی مشخصه ظاهرا این کار اتوماتیک انجام نمیشه!.
dverbame
15-05-2015, 19:36
دوستان راهی هست که بشه رم گرافیک رو تو بازی بیشتر کرد؟ منظورم اینه از حافظه رم برای تامین کمبود رم گرافیک استفاده کنه، چون تو تنظیمات داخل بازی مشخصه ظاهرا این کار اتوماتیک انجام نمیشه!.
فکر میکنم تنها راه عملی over clock باشه که پیشنهاد نمیشه
از طرفی میتونید limit رو بردارید و تنظیمات رو تا جایی که افت ندارید بالا ببرید
برای مثال من تا 1 گیگ بالاتر بردم و مشکلی هم نداشتم . :n02:
دوستان میخام یک سیستم تهیه کنم که این بازیو تو بهترین حالت ممکن اجرا کنم
لطفا بگید چه سیتمی باید بخرم
ممنون
لطفا بگین که باید اپدیت 1 بازی رو چه جوری نصب کنم. وقتی نصبش میکنم میره تو برنامه social club و هیج اتفاقی نمیافته. لطفا کمک کنین ممنون :n12:
akbar_syberia
16-05-2015, 10:21
رزلوشن آخرین مقدار 1080*1920 و اینکه گزینه های پایینی رو ON کنی خودش اونجا میگه چقدر از حافظه گرافیکت استفاده میکنه :n02:
akbar_syberia
16-05-2015, 10:25
لطفا بگین که باید اپدیت 1 بازی رو چه جوری نصب کنم. وقتی نصبش میکنم میره تو برنامه social club و هیج اتفاقی نمیافته. لطفا کمک کنین ممنون :n12:
آپدیت رو نباید که نصب کنی باید کپی کنی :n02:
بعد کرک رو کپی کنی
بعد هم با لانچر بازی رو اجرا کنی .
SHAHAB-P30
16-05-2015, 11:14
اقا این مرحله ای که هر سه نفر هستیم و با پلیس ها درگیر میشیم همونجایی که با کامیون میزنیم به یه کامیون دیگه . آخرش که همه پلیس ها را میکشم میگه فرانکلین باید سوار ماشین بشه تا F را میزنم از بازی میپره بیرون . مرحلش هم سخته 7-8 بار رفتم بازم میپره بیرون . علتش چیه آپدیت آخر را دارم
dverbame
16-05-2015, 11:28
اقا این مرحله ای که هر سه نفر هستیم و با پلیس ها درگیر میشیم همونجایی که با کامیون میزنیم به یه کامیون دیگه . آخرش که همه پلیس ها را میکشم میگه فرانکلین باید سوار ماشین بشه تا F را میزنم از بازی میپره بیرون . مرحلش هم سخته 7-8 بار رفتم بازم میپره بیرون . علتش چیه آپدیت آخر را دارم
چندین بار گفتم در همین تاپیک کرک 700 مگی ریلودد بریزید مشکل برطرف میشه . البته یکی از دوستان تاکید داره اپدیت 1 رو بریزید فقط . باز انتخاب با خودتونه
akbar_syberia
16-05-2015, 11:40
وقتی میپره بیرون باید یک پیغام خطایی بده . خطا رو دقیقا بگو بگم چیکار کنی .
VatanGame
16-05-2015, 13:48
وقتی میپره بیرون باید یک پیغام خطایی بده . خطا رو دقیقا بگو بگم چیکار کنی .
این مرحله باگ دارد دوستمان باید از جدید ترین کرک استفاده کند مشکلش حل میشه
akbar_syberia
16-05-2015, 19:44
از دوستان کسی تونسته روابط عاشقانه با کسی برقرار کنه ؟ :n02:
arming900
17-05-2015, 10:18
اون مرحله که شکنجه میده ظرف رو دندون ش رو میکشه اونجا سوار ماشین میشن روی لودینگ گیر میکنه اسکیپ هم زدم نشد
:n35::n27:
erfan90ir
17-05-2015, 11:18
از دوستان کسی تونسته روابط عاشقانه با کسی برقرار کنه ؟ :n02:
چه روابط عاشقانه ای میشه دقیقتربگی تو بازی چه کارایی میتونیم بکنیم:35:واقعیه پلیس گیر نمیده منظورم اینه ستاره پلیس بالای صفحه نمیاد من که میخوام برم وام بگیرم سیستم رو عوض کنم
سیستمم سی پی یو E8400 و 4 گیگ رم و گرافیک 430 1 گیگه به نظرت میکشه بازی رو ؟ فول اچ دی نمیخوام بازی کنم 1024در768 بازی میکنم:41:
Amin_0913
17-05-2015, 11:19
دوستان تا حالا تونستید جت جنگنده از اون پایگاه هوایی بدزدید؟
سلام دوستان
یه مرحله هست که با یه ماشین میرن و سیم میبندن به پایه ساختمان و میخان خرابش کنن باید ماشین برد جلو تا ساختمان خراب بشه منن هر کار میکنم این اتفاق نمیفته و ماشین از زمین بلند میشه و میره تو هوا انگار که هواپیما هست چیکار کنم؟!:n03:
akbar_syberia
17-05-2015, 14:24
سلام دوستان
یه مرحله هست که با یه ماشین میرن و سیم میبندن به پایه ساختمان و میخان خرابش کنن باید ماشین برد جلو تا ساختمان خراب بشه منن هر کار میکنم این اتفاق نمیفته و ماشین از زمین بلند میشه و میره تو هوا انگار که هواپیما هست چیکار کنم؟!:n03:
وقتی سیم رو بستن ماشین رو باید برونی . یعنی دکمه w رو هی فشار بدی به قصد جلو رفتن ماشین .
حالا دیگه ماشینت پرواز میکنه احتمالا باگی چیزی داره نسخه بازیت
akbar_syberia
17-05-2015, 14:28
چه روابط عاشقانه ای میشه دقیقتربگی تو بازی چه کارایی میتونیم بکنیم:35:واقعیه پلیس گیر نمیده منظورم اینه ستاره پلیس بالای صفحه نمیاد من که میخوام برم وام بگیرم سیستم رو عوض کنم
سیستمم سی پی یو E8400 و 4 گیگ رم و گرافیک 430 1 گیگه به نظرت میکشه بازی رو ؟ فول اچ دی نمیخوام بازی کنم 1024در768 بازی میکنم:41:
دوستی چیزی پیدا کردن :n02:
آخه شنیدم یکی از بچه ها میگفت من شماره گرفتم از یکی زنگ زدم برداشت دوست شدیم :n02:
Ramin khuzestan
17-05-2015, 17:39
IV بهتر نبود؟:n13: این اصلا اون چیزی که فکر میکردم نیست! حداقل حدود یک ساعتی که بازی کردم اینجوری بود!
تصادف هم که اصلا مثل IV نیست خرابی ماشین ها و . . .
خیلی به دلم ننشست :n15:
GOLDFINCH
17-05-2015, 19:43
به نطر من از لحاظ فیزیک و خرابی ماشین، ضعف داره.
مثالاً وقتی ماشین از کوه می افته، فقط کمی فرورفتگی پیدا می کنه. یا
وقتی چپ می کنه، به راحتی راست میشه.
ماموریت ها و مراحلش هم سخت نیست و از همه اونا به راحتی میشه
عبور کرد.
اما در کل، از لحاظ داستانی و گرافیکی یا جزئیات بسیار قوی ظاهر شده.
supermax15
17-05-2015, 21:08
چتر نجات رو باید با چه دگمه یی باز کرد ؟
فکر میکنم تنها راه عملی over clock باشه که پیشنهاد نمیشه
از طرفی میتونید limit رو بردارید و تنظیمات رو تا جایی که افت ندارید بالا ببرید
برای مثال من تا 1 گیگ بالاتر بردم و مشکلی هم نداشتم . :n02:
اورکلاک که قبلا تا جای ممکن کارتم رو اورکلاک کردم هم کلاک و هم مموری هر دو تا سرحد ماکزیمم مقدار استابیلیتی اورکلاک شدن، ولی با اورکلاک حافظه رو نمیشه افزایش داد، کلا حافظه رو با هیچ روشی نمیشه افزایش داد، منظور من این بود شاید بشه کاری کرد که این محدودیت ایجاد شده برای حافظه گرافیک رو بشه با رم جبران کرد.
آره منم تا یه حدی از limit گذشتم ولی دیگه بیشتر از این اگه بخوام افزایش بدم با افت فریم مواجه میشه.
MOSTAFA_ABBASI
18-05-2015, 01:32
اورکلاک که قبلا تا جای ممکن کارتم رو اورکلاک کردم هم کلاک و هم مموری هر دو تا سرحد ماکزیمم مقدار استابیلیتی اورکلاک شدن، ولی با اورکلاک حافظه رو نمیشه افزایش داد، کلا حافظه رو با هیچ روشی نمیشه افزایش داد، منظور من این بود شاید بشه کاری کرد که این محدودیت ایجاد شده برای حافظه گرافیک رو بشه با رم جبران کرد.
آره منم تا یه حدی از limit گذشتم ولی دیگه بیشتر از این اگه بخوام افزایش بدم با افت فریم مواجه میشه.
می تونید فلش رو به سیستم وصل کنید و از حافظه فلش به عنوان رم استفاده کنید!
توضیحات بیش ترش تو اینترنت هست من اطلاعات زیادی از این روش ندارم.
IRAN_KING
18-05-2015, 09:34
پارسال بازی می کردم هر کاری کردم نشد فقط یک بار سوار جت شدم روشن شد با توپ تانک ترکوندنم :n02:
IV بهتر نبود؟:n13: این اصلا اون چیزی که فکر میکردم نیست! حداقل حدود یک ساعتی که بازی کردم اینجوری بود!
تصادف هم که اصلا مثل IV نیست خرابی ماشین ها و . . .
خیلی به دلم ننشست :n15:
این نسخه هم عالیه ولی منم با IV بیشتر حال کردم:n01:
akbar_syberia
18-05-2015, 14:55
دوستان جایی که با ترور باید حداقل 25 نفر رو تو 2 دقیقه کشت میریزن سرم زود میزنن فکمو میارن پایین .
کد تقلب هم برای این بخش تاثیری نداره حتی اسکیپ هم نداره این بخش .
یکی بگه چجوری رد کنم این مرحله رو ؟:n02:
Amin_0913
18-05-2015, 16:44
دوستان جایی که با ترور باید حداقل 25 نفر رو تو 2 دقیقه کشت میریزن سرم زود میزنن فکمو میارن پایین .
پناه بگیر پشت ماشین یا دیوار
پ.ن: البته پشت دیوار بهتره چون بعد از ده نفر آدم که کشتی با ماشین میان بزنند بهت
قبلش باید جلیقه میخریدی
یا اصلا برو بالا پشت بوم
Reza Azimy_RW
18-05-2015, 16:59
ترینر هم میتونی استفاده کنی به جای کد تقلب
من دزدیدم و فرار هم کردم ولی با فرانکلین : دی ( خلبانیش افتضاحه )
بعدش با گوشی save کردم بازی رو تا بتونم هر دفعه بهش دسترسی داشته باشم ولی جایی ( مثل گاراژ ) پیدا نکردم بتونم نگه ــش دارم :|
Pitbull2015
18-05-2015, 22:13
سلام. یعنی منظورت اینه که رمز Turtle هم فعّال نمیشه؟ امکان نداره! رمز Painkiller رو تو مرحله فعّال نمی کنه ولی Turtle چرا! من تو هر مرحله که میرم، اگه تعداد دشمن زیاد باشه، هر چند ثانیه رمز Turtle رو میزنم که جونم پر شه!
من دزدیدم و فرار هم کردم ولی با فرانکلین : دی ( خلبانیش افتضاحه )
بعدش با گوشی save کردم بازی رو تا بتونم هر دفعه بهش دسترسی داشته باشم ولی جایی ( مثل گاراژ ) پیدا نکردم بتونم نگه ــش دارم :|
فرانکلین ببر اون آموزش خلبانی ...خلبانیش توپ میشه .....
من فقط با فرانکلین بازی میکنم
من تمام کارهای لازم بود انجام دادم ولی وقتی میخوام برم توبازی با launcher هیچ اتفاقی نمیافتد.لطفا راهنمایی کنید
arming900
19-05-2015, 15:42
این جای مخوف نظامی :n02: که میگید کجای نقشه س پیدا نکردم
روی نقشه نشون بدید بهتره:n40:
این جای مخوف نظامی :n02: که میگید کجای نقشه س پیدا نکردم
روی نقشه نشون بدید بهتره:n40:
Fort Zancudo
arming900
19-05-2015, 17:53
Fort Zancudo
ممنون:n16:
پیداش کردم
تا بیام بلندش کنم منفجر میشه اصلا ادم نمیفهمه از کجا میخوره :n02:چپ و راست موشک میاد،شما چجوری از اونجا دور میشید اخه من تازه با ترینر میرم با موتور میرم داخل
خواستم از راهی که از در وارد میشیم بلندش کنم بازم نشد با سرعت رفتم تو در:n09:
behnood1367
19-05-2015, 18:22
الان ترینر چند هفتس اومده همه چی داره تمام وسایل نقلیه ساخته شده که تو بازی هستش رو در جا برات میاره..اگر کسی میخواد جت بدزده ترینر بزاره جت رو هر جا که دوست داره ظاهر کنه .
ضد ضربه داره . ضد ضربه وسیله نقلیه داره. ظاهر کردن بادیگارد. تله پورت هر جای نقشه. تله پورت تو نقشه های مخفی. مثل اون مرحله برفی. تغییر شخصیت.موشک برای وسله نقلیه . سرعت زیاد و استپ درجا وسله نقلیه.
اصلا بازی یک خر تو خری میشه با این ترینرها . من واسه خودم مرغ گذاشته بودم بادیگارد. 5 تا مرغ میدویدن دنبالم ازم محافظت کنن.یه ماشین رد میشد با زمین صاف میشدن.یک مسخره بازی میشه یهویی 100 تا بادیگارد ظاهر میکنم برای خودم بازی سنگین میشه کارت گرافیکم نمیکشه بازی بسته میشه.
کاشکی یه کارت گرافیک 4 گیگ داشتم حیف این بازی که دارم رو کیفیت پایین بازی میکنم.
akbar_syberia
19-05-2015, 18:57
الان ترینر چند هفتس اومده همه چی داره تمام وسایل نقلیه ساخته شده که تو بازی هستش رو در جا برات میاره..اگر کسی میخواد جت بدزده ترینر بزاره جت رو هر جا که دوست داره ظاهر کنه .
ضد ضربه داره . ضد ضربه وسیله نقلیه داره. ظاهر کردن بادیگارد. تله پورت هر جای نقشه. تله پورت تو نقشه های مخفی. مثل اون مرحله برفی. تغییر شخصیت.موشک برای وسله نقلیه . سرعت زیاد و استپ درجا وسله نقلیه.
اصلا بازی یک خر تو خری میشه با این ترینرها . من واسه خودم مرغ گذاشته بودم بادیگارد. 5 تا مرغ میدویدن دنبالم ازم محافظت کنن.یه ماشین رد میشد با زمین صاف میشدن.یک مسخره بازی میشه یهویی 100 تا بادیگارد ظاهر میکنم برای خودم بازی سنگین میشه کارت گرافیکم نمیکشه بازی بسته میشه.
کاشکی یه کارت گرافیک 4 گیگ داشتم حیف این بازی که دارم رو کیفیت پایین بازی میکنم.
من که با واقعیت های این بازی بیشتر حال میکنم تا مسخره بازی هاش
Amin_0913
19-05-2015, 21:01
ممنون:n16:
پیداش کردم
تا بیام بلندش کنم منفجر میشه اصلا ادم نمیفهمه از کجا میخوره :n02:چپ و راست موشک میاد،شما چجوری از اونجا دور میشید اخه من تازه با ترینر میرم با موتور میرم داخل
خواستم از راهی که از در وارد میشیم بلندش کنم بازم نشد با سرعت رفتم تو در:n09:
تا روی زمینی با تانک میزنند
پیاده هم باشی اگه با تانک نزنه ، حتما سوراخ سوراخ میشید
وقتی میری رو هوا با موشک گرمایی
اصلا دیوونه خونست اونجا
داداش یه لینک بذار این ترینر عجیب دانلود کنیم....
loyal_boy
20-05-2015, 18:27
سلام به همگی
دوستان من با مشکل زیر مواجه ام . برای حلش چکار باید بکنم ؟
ویندوزم 8.1 و ورژن بازی Core Pack هست . پیشاپیش ممنون بابت راهنماییتون
سلام. بچه ها جایی که با فرانکلین میریم تو اسلحه فروشی و میگه یه فلش لایت برای شات گان بخر........فلش لایت نمیبینم......کجاست....
سلام. بچه ها جایی که با فرانکلین میریم تو اسلحه فروشی و میگه یه فلش لایت برای شات گان بخر........فلش لایت نمیبینم......کجاست....
تو آپشن های خود اسلحست....
اول برو تو قسمت شات گان بعد فلش لایت براش نصب کن....
Mehdi Bayern
21-05-2015, 10:08
آقا چجوری پول درمیارید؟
aligoodbeh
21-05-2015, 10:16
داداش په یه لینکی یه چیزی بزار استفاده کنیم
campuzlit
21-05-2015, 10:44
آقا چجوری پول درمیارید؟
مراحل اصلی رو برو توی اولین سرقت اونقدی پول دستت رو می گیره که گذران کنی تا بعد.:n02:
در مرحله آخر که بزرگترین سرقت هست پول زیادی بدست می یاد. خب اون مراحلی که مربوط با اساسینیشن لستر میشه رو هیچکدومشون رو انجام ندین تا مرحله سرقت آخر. بعدش اون مراحل رو برین و همون سهامی رو که لستر میگه توی بورس بخرین و به راحتی پول کلانی به جیب بزنین.
virus2009
21-05-2015, 11:20
داداش یه لینک بذار این ترینر عجیب دانلود کنیم....
داداش په یه لینکی یه چیزی بزار استفاده کنیم
پست سوم تاپیک زیر لینکش موجوده
[ آموزش ] ادیت ، پچ ، Mod و اضافات بازی Grand Theft Auto V ::: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
---------------------------------------------
دوستان MOD شدن بازی به مرحله Texture ـه ماشین ها رسید، به زودی شاهد دنیایی از ماشین های زیبا و واقعی در این بازی فوق العاده خواهیم بود.
akbar_syberia
21-05-2015, 20:43
دوستان منطقه نظامی که همه میگن رو من پیدا نکردم . باید مرحله ای رو ببرم جلو تا بیاد ؟ 25 درصد رفتم .
dverbame
22-05-2015, 00:00
دوستان منطقه نظامی که همه میگن رو من پیدا نکردم . باید مرحله ای رو ببرم جلو تا بیاد ؟ 25 درصد رفتم .
تو مکانی هست که ترور زندگی میکنه ... بالای نقشه
تو چند صفحه قبل یکی از دوستان رو نقشه علامت گذاشته بودش
اون مرحله که فرانکلین باید با خانمه اول مسابقه شنا بده بعد دوچرخه تو قسمت دوچرخه خیلی اروم میره و همش از خانمه جا میمونه چیکارش کنم؟
campuzlit
22-05-2015, 16:38
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دو تا منطقه هست قسمت غربیه خیلی خفنه.
اون مرحله که فرانکلین باید با خانمه اول مسابقه شنا بده بعد دوچرخه تو قسمت دوچرخه خیلی اروم میره و همش از خانمه جا میمونه چیکارش کنم؟
خب باید caps look رو روشن کنی تا تند رکاب بزنه.
آقا یک سوال!
کسی می تواند مرا در نصب آپدیت GTA San Andreas کمک نماید.
من دنبال جدید ترین آپدیت این بازی هستم اما آن را پیدا نکردم (چون هر چه را که دانلود می کردم را نمی توانستم نصب کنم) اگر امکان دارد لینکی بدهید.
آموزش هم داشته باشد.
قربان شما mjob
:n01:
تو سایتهای تورنت هست
اپدیت reloaded 5
wellbred
23-05-2015, 13:41
رفقای عزیز سلام، من بالاخره بعد از یک ماه صبر کردن برای اومدن یک نسخه کرک شده سالم، یک هفته پیش بازی رو خریدم. یه فایل image بود با حجم تقریبا 61 مگابایت که با Daemon Tools بازش کردم. بازی رو نصب کرد و یک پوشه کرک داشت فقط که چند تا فایل Socialclub.dll و ... توش بود. اون ها رو هم ریختم تو پوشه بازی و اجراش کردم و بدون مشکل بالا اومد. به گفته طرف (من مطمئن نیستم) این نسخه Reloaded هست.
حالا نکته اینجاست که، من تو بازی هیچ مشکلی مثل بیرون پریدن، ناقص بودن مرحله ها و... ندارم. همه چیز خوبه! فقط ایرادش اینه که بعد از چند دقیقه بازی کردن، بازی دچار لگ یا همون افت فریم میشه، خصوصا وقتی سوار ماشین هستی خیلی مشهوده. این لگ 10 ثانیه باقی می مونه و دوباره درست میشه اما دوباره چندین ثانیه بعد میاد و مدام این چرخه تکرار میشه. همه توصیه های سایت های خارجی و ایرانی رو انجام دادم برای حل این مشکل.
آخرین درایور گرافیک، تنظیمات Adjust the appearance and performance of Windows ، تنظیم کردن گرافیک روی پایین ترین حالت، از بین بردن لانچر بعد از اجرای بازی و قرار دادن GTAV روی high priority و ... اما هیچ کدوم جواب ندادن و این لگ های مداوم همچنان هستن.
سیستمم هم از پس بازی برمیاد:
Corei5 3000
Geforce 630m
Ram 8 GB
رفقا ایراد از کجاست؟ نسخه بازی من ایراد داره؟ ایراد از کرکه آیا؟ چه کنم؟
EhsanCPU
23-05-2015, 15:13
دوستان عزیز مشکلات مربوط به نصب و اجرا را در تاپیک زیر عنوان کنین:
Tom Clancy's
24-05-2015, 16:36
سلام دوستان
من امروز این بازی رو گرفتم 9 تا dvd هست فکنم نسخه corepack هست :n03:
میخواستم بدونم این نسخه ایرادی نداره؟؟؟ چه چیزایی ازش حذف شده؟
goldenmember
25-05-2015, 23:14
سلام دوستان
من با مایکل اول یه گاراژ خریدم
بعد یه ماشین گرون قیمت
باهاش رفتم سراغ مرحله
پیاده شد
مرحله رو که تمومش کردم انتظار داشتم تو گاراژ باشه
ولی نبود
حتی تو cars impound هم نبود
چیکار کنم؟
توریسمو پونصدتا واسش پول دادم:'(
akbar_syberia
26-05-2015, 09:51
سلام دوستان
من با مایکل اول یه گاراژ خریدم
بعد یه ماشین گرون قیمت
باهاش رفتم سراغ مرحله
پیاده شد
مرحله رو که تمومش کردم انتظار داشتم تو گاراژ باشه
ولی نبود
حتی تو cars impound هم نبود
چیکار کنم؟
توریسمو پونصدتا واسش پول دادم:'(
تو کاراژ پلیس بری احتمالا اونجاست .
akbar_syberia
26-05-2015, 09:56
رفقای عزیز سلام، من بالاخره بعد از یک ماه صبر کردن برای اومدن یک نسخه کرک شده سالم، یک هفته پیش بازی رو خریدم. یه فایل image بود با حجم تقریبا 61 مگابایت که با Daemon Tools بازش کردم. بازی رو نصب کرد و یک پوشه کرک داشت فقط که چند تا فایل Socialclub.dll و ... توش بود. اون ها رو هم ریختم تو پوشه بازی و اجراش کردم و بدون مشکل بالا اومد. به گفته طرف (من مطمئن نیستم) این نسخه Reloaded هست.
حالا نکته اینجاست که، من تو بازی هیچ مشکلی مثل بیرون پریدن، ناقص بودن مرحله ها و... ندارم. همه چیز خوبه! فقط ایرادش اینه که بعد از چند دقیقه بازی کردن، بازی دچار لگ یا همون افت فریم میشه، خصوصا وقتی سوار ماشین هستی خیلی مشهوده. این لگ 10 ثانیه باقی می مونه و دوباره درست میشه اما دوباره چندین ثانیه بعد میاد و مدام این چرخه تکرار میشه. همه توصیه های سایت های خارجی و ایرانی رو انجام دادم برای حل این مشکل.
آخرین درایور گرافیک، تنظیمات Adjust the appearance and performance of Windows ، تنظیم کردن گرافیک روی پایین ترین حالت، از بین بردن لانچر بعد از اجرای بازی و قرار دادن GTAV روی high priority و ... اما هیچ کدوم جواب ندادن و این لگ های مداوم همچنان هستن.
سیستمم هم از پس بازی برمیاد:
Corei5 3000
Geforce 630m
Ram 8 GB
رفقا ایراد از کجاست؟ نسخه بازی من ایراد داره؟ ایراد از کرکه آیا؟ چه کنم؟
دقیقا این مشکل رو من داشتم با آپدیت کارت گرافیکیم حل شد . ولی شما میگی آخرین آپدیت رو نصب کردی . ( آخرین آپدیتیت نسخه 352 هست دیگه ؟)
من بعید میدونم از بازی باشه .
سلام دوستان
من نسخه corepack رو دارم با آخرین آپدیت و کرک ریلودد و سیستمم هم این هست i5 2500K , 8GB Ram , GTX 560 TI
سیستم خوبی برای اجرای این بازی نیست اما فکر میکنم کیفیت تکسچرها و کلا گرافیک بازی خیییییلی پایین هست !!
تنظیمات رو هم بالا پایین میکنم اما باز هم تفاوت چندانی نمیکنه. میخواستم بدونم کلا بازی همینطوری هست یا از گیم یا سیستمه منن که اینطور اجرا میکنه؟!!
donkeyoxte
27-05-2015, 15:39
سلام دوستان
من میخوام این بازیو بگیرم الان چه نسخه ای بهتره؟
یا صبر کنم یه نسخه بهتر بیاد؟
EhsanCPU
27-05-2015, 16:21
سلام دوستان
به ترتیب اولویت :
1- نسخه اختصاصی Reloaded
2- Skidrow
3- Corepack
سلام دوستان
همین reloaded رو بگیر خوبه 60.2 گیگ
Ramin khuzestan
27-05-2015, 23:22
سلام
من توی بازی با مشکل افت فریم مواجه هستم حتی با پایین ترین سطح تنظیمات
CPU intel Core i7 2670QM 2.2GH
RAM 6GB
AMD Radeon 6770m
windows 8
میخواستم ببینم با توجه به مشخصات لپ تاپ این افت فریم طبیعی هست یا نه؟
goldenmember
28-05-2015, 15:07
تو کاراژ پلیس بری احتمالا اونجاست .
cars impound همونه دیگه نیس
akbar_syberia
29-05-2015, 00:09
سلام
RAM 6GB
AMD Radeon 6770m
windows 8
درایور کارت گرافیکت رو آپدیت کن درست میشه
wrath of god
29-05-2015, 09:29
روی این سیستم چجوری میاد؟
Cpu-core i7 4710hq 2.5 Ghz
ram:16gb
gpu:Nvidia gtx 860m 4gb gddr5
Pitbull2015
29-05-2015, 10:21
سلام. روی Ultra به راحتی اجرا میشه!
night lord
29-05-2015, 12:49
سلام دوستان من بازیو نصب کردم ولی اجرا که میکنم این ارور رو میده ُ چیکار کنم؟ عکس ارر و محتویات \وشه رو گذاشتم .
Ramin khuzestan
29-05-2015, 15:34
سلام دوستان من بازیو نصب کردم ولی اجرا که میکنم این ارور رو میده ُ چیکار کنم؟ عکس ارر و محتویات \وشه رو گذاشتم .
تاریخ سیستم رو به چند روز قبل تغییر بدید و امتحان کنید
akbar_syberia
29-05-2015, 20:16
واسه سیستمت کلاس نذار معلومه که اجرا میشه
Ramin khuzestan
29-05-2015, 21:17
سلام
RAM 6GB
AMD Radeon 6770m
windows 8
درایور کارت گرافیکت رو آپدیت کن درست میشه
با نسخه 15.4 BETA آپدیت کردم ولی اصلا فرقی نکرد:n03:
چیکار کنم؟ توان سخت افزارم کم هست؟
Mehdi Bayern
30-05-2015, 13:39
یه سری جاها مثل زمین گلف و سینما رو نمیشه خرید چون گرونه، نه؟
چیت پول بینهایت رو میشه زد؟
Pitbull2015
30-05-2015, 13:51
سلام. این بازی اصلاً رمز پول بی نهایت نداره. فقط باید با مرحله رفتن و آدم کشی پول جمع کرد!
بچه ها میگم این بازی تو استیم حراج نشد؟؟؟ ایا امکان حراج شدن تو استیم هست اگه اره کی حراج میشه؟؟؟:n13:
arming900
30-05-2015, 18:43
سلام. این بازی اصلاً رمز پول بی نهایت نداره. فقط باید با مرحله رفتن و آدم کشی پول جمع کرد!
چرا انقدر با اطمینان میگید نیست
با ترینر راحت میتونید پول رو 99999999999999 کنید:n09:
سیو بازی رو کسی داره بزاره تا 35& 40% باشه خیلی لازم دارم چون توی یه مرحله میپره بیرون
اگه میخواین پول زیاد در بیارین فقط تو بورس سرمایه گذاری کنید......
من با این روش راحت طی چند روز 20 میلیون جیب زدم تازه اونم دوباره دارم سرمایه گذاری میکنم تا بتونم گلف بخرم.....
Pitbull2015
30-05-2015, 23:00
اگه میخواین پول زیاد در بیارین فقط تو بورس سرمایه گذاری کنید......
من با این روش راحت طی چند روز 20 میلیون جیب زدم تازه اونم دوباره دارم سرمایه گذاری میکنم تا بتونم گلف بخرم.....
سلام. چه جوری میشه تو بورس سرمایه گذاری کرد و چه جوری میشه پولشو گرفت؟
Pitbull2015
30-05-2015, 23:02
سیو بازی رو کسی داره بزاره تا 35& 40% باشه خیلی لازم دارم چون توی یه مرحله میپره بیرون
سلام. عزیز! ایشون گفت Cheat که معنیش همون کد تقلّب بازیه! همون جورم که خودتون گفتید، با Trainer میشه! کد تقلّب با Trainer فرق داره!
supermax15
30-05-2015, 23:21
من دقیقا 35 درصد هستم
واسه کرک ریلودد هست
داخل پوشه program data/scepil club/rld کپی کن
سلام. چه جوری میشه تو بورس سرمایه گذاری کرد و چه جوری میشه پولشو گرفت؟
برو تو اینترنت قسمت money دو تا اولی برای سرمایه گذاری تو بورسه یکیش مال آنلاین که جواب نمیده اونیکی کلیک کن برو سهام بخر .....
ali.sh12
31-05-2015, 01:22
سلام دوستان، چجوری میشه با موبایل شماره گرفت ؟
Pitbull2015
31-05-2015, 01:29
برو تو اینترنت قسمت money دو تا اولی برای سرمایه گذاری تو بورسه یکیش مال آنلاین که جواب نمیده اونیکی کلیک کن برو سهام بخر .....
بعد چه جوری پول گیرم میاد از بورس (بعد از خرید سهام)؟
Mehdi Bayern
31-05-2015, 09:50
در مورد بورس جایی نیست کامل توضیح داده باشه؟ مثلا اسم شرکت ها رو کامل نوشته باشه که بفهمیم کارشون چیه که راحت تر بشه سرمایه گذاری کرد.
ali.sh12
31-05-2015, 11:41
من توی مرحله ی که ماشین حمل پولو سرقت میکنم اونجایی که فرانکلین ماشینو میبره از بینش میبره بعد از اینکه بازی میخوات روی مایکل سویچ بکن این ارورو بهم میداده و بازی متوقف میشه
.a problem caused the program to stop working correctly. windows will close the program and notify you if a solution is availabe
بعد چه جوری پول گیرم میاد از بورس (بعد از خرید سهام)؟
خب قیمت پایین میخری گرون شد میفروشی....... به همین سادگی
در ضمن هر چی سرمایت بیشتر بشه هم سودت بیشتره هم ضررت
من با فرانکلین بعضی واقع 25 میلیون سهم میخریدم...:n19::n19:
akbar_syberia
03-06-2015, 15:17
دوستان اونجا که باید با ترور 30 نفر رو تو 2 دقیقه بکشم راهی نیست زمان رو نگه دارم اصلا نمیشه رفت !!!
اسکیپ هم نمیده
دوستان اونجا که باید با ترور 30 نفر رو تو 2 دقیقه بکشم راهی نیست زمان رو نگه دارم اصلا نمیشه رفت !!!
اسکیپ هم نمیده
پشت دیواری جای قایم شو
از ویژگی ترور هم میتونی استفاده کنی
akbar_syberia
03-06-2015, 19:46
پشت دیواری جای قایم شو
از ویژگی ترور هم میتونی استفاده کنی
قایم شو چیه :n02:
من میگم وقت کم میارم نه اینکه میمیرم !
ویژگی ترور چیه ؟
ویژگیشو که فعال کنی دیونه میشه و قدرت کشتش میره بالا
نمیدونم روی pc با چی فعال میشه
روی pc دکمه caps lock ویژگی خاص هر نفر فعال میکنه
ترور : بالا بردن مهارت در جنگ های تن به تن
فرانکلین : در حین رانندگی زمان آهسته میکنه برای شلیک موثر
مایکل : در حالت عادی زمان آهسته میکنه برای شلیک ها موثر تر ( یه چیزی مثل بولت تایم مکس پین)
Zlatan_ibra
04-06-2015, 11:54
آقا جریان این کوه چیلاد چیه؟
akbar_syberia
04-06-2015, 13:55
آقا جریان این کوه چیلاد چیه؟
مثلث برمودا هست :n02:
اقا تو این علامت سوالای ترور اخرین که مامانش میاد :| (فک کنم) میندازتش بیرون -_- میگه برو یه ونی رو پیدا کن چه ونیو میگه؟
اقا تو این علامت سوالای ترور اخرین که مامانش میاد :| (فک کنم) میندازتش بیرون -_- میگه برو یه ونی رو پیدا کن چه ونیو میگه؟
اون ون کنار بیمارستانا میتونی پیدا کنی یک ون با تم سبز رنگ
اون ون کنار بیمارستانا میتونی پیدا کنی یک ون با تم سبز رنگ
آقا دمت گرم
بعد يه سوال
تانكو كه ميخرى كجا ميره؟!
بعد خونه خريدن تو سينگل نميشه نه؟!
Sent from my iPhone using Tapatalk
dverbame
04-06-2015, 20:49
آقا دمت گرم
بعد يه سوال
تانكو كه ميخرى كجا ميره؟!
بعد خونه خريدن تو سينگل نميشه نه؟!
Sent from my iPhone using Tapatalk
برید به فرودگاه .. یه بانکر بخرید :n10:
بعد تانکو بخرید . میره اونجا
چه مدت طول میکشه تو بورس سود یا ضرر کنی؟ :n02:
ادیت: گرفتم چی شد :n02:
دوستان چجوری میشه تاکسی صدا کرد؟ (pc)
djbehnam73
09-06-2015, 18:06
نرم افزار های مورد نیاز برای این بازی چیه ؟
moghaddas mfa
09-06-2015, 20:16
دوستان چجوری میشه تاکسی صدا کرد؟ (pc)
س
دکمه E رو بزن
akbar_syberia
10-06-2015, 10:33
کد تقلب افرایش پول رو کسی میدونه ؟
Pitbull2015
10-06-2015, 17:47
سلام. همچین کد تقلّبی وجود نداره ولی به جاش می تونید از Trainer استفاده کنید که همه چیتون تو بازی نامحدود میشه! :n02:
behnood1367
11-06-2015, 11:47
دوستان جریان این آپدیت 816 مگی که امروز ظاهرا واسه همه پلتفورمها اومده چیه؟
virus2009
11-06-2015, 12:20
دوستان جریان این آپدیت 816 مگی که امروز ظاهرا واسه همه پلتفورمها اومده چیه؟
یک سری ماشین، هواپیما؛ لباس و تفنگ به بازی اضافه شده. ( بیشترش در بخش آنلاین قابل دسترسه )
توضیحات بیشتر :
moghaddas mfa
11-06-2015, 16:28
یه روش دیگه هم هست که میتونی سهام که خریدی بیشتر کنی و بعدش بفروشی اگه خواستی واست توضیح بدم:n02:
akbar_syberia
11-06-2015, 23:08
یه روش دیگه هم هست که میتونی سهام که خریدی بیشتر کنی و بعدش بفروشی اگه خواستی واست توضیح بدم:n02:
نه ممنون اینو میدونم ولی حال ندارم هی موبایل باز کنم برم اینترنت سهام بازی کنم :n02:
Amin_0913
12-06-2015, 00:45
چیکار کنیم تو فرودگاه پلیس دنبالمون نذاره
dverbame
12-06-2015, 01:53
چیکار کنیم تو فرودگاه پلیس دنبالمون نذاره
یک بانکر .. یا همون از این محل نگهداری تانک و ... بخرید .. برای فرانک و مایکی میشه
ترور نداره
سلام دوستان ... با نسخه PC میشه آنلاین زد ؟ من همون اوایل که بازی اومده بود با ایکس باکس تمومش کردم میخوام ببینم اگه با PC میشه آنلاین بازی کرد نسخه PC هم بخرم
سلام دوستان ... با نسخه PC میشه آنلاین زد ؟ من همون اوایل که بازی اومده بود با ایکس باکس تمومش کردم میخوام ببینم اگه با PC میشه آنلاین بازی کرد نسخه PC هم بخرم
میشه ولی باید اورجینال بخرید
میشه ولی باید اورجینال بخرید
منظورم بدون خرید اورجینال بود کرکی چیزی نداره ؟
Amin_0913
12-06-2015, 11:04
یک بانکر .. یا همون از این محل نگهداری تانک و ... بخرید .. برای فرانک و مایکی میشه
ترور نداره
از کجا تهیه کنیم؟>
نمایدندگی داره؟
dverbame
12-06-2015, 12:12
از کجا تهیه کنیم؟>
نمایدندگی داره؟
جای فرودگاه که میری مثل یکی از بیزنس هایی که میخری .. اینا رو هم میتونی بخری
منظورم بدون خرید اورجینال بود کرکی چیزی نداره ؟
خیر هنوز خیلی زوده کرک انلاین بیاد بیرون
MOSTAFA_ABBASI
12-06-2015, 12:45
سلام
آقا من همون مرحله اول که بانکو میزنیم میایم بیرون گیر کردم.
دیگه نه پلیسی هست نه چیزی
کرکم هم corepack هس به نظرم یه جای بازی ناقصه چه کار کنم؟
moj502500
12-06-2015, 13:34
سلام کسی میدونه ارور زیر به خاطر چیه؟
javad2015
12-06-2015, 15:07
احتمالا دیسک مشکل داره.ببین میتونی رو هارد دیسک رو کپی کنی؟
بنده در هنگام نصب به این ارور بر میخورم که نمیذاره بازی رو نصب کنم!!!
البته قبلش پارت های بازی رو بد کپی کرده بودم و با ریپیر کردن پارت ها اکسترک شد و ارور نداد…
درضمن بعد از اون من یک بار با pc کل بازی رو روی hdd کپی کردم بعد اکسترک کردم که هیچ اروری مبنی بر ناقص بودن فایل rar یا نا مشخص بودن پک اون نداشت!!!!
کل فایل های تولز و اینستالر رو نصب کردم اما………………
ویندوز ۶۴ بیت
کمکم کنید!!!!!!
سلام کسی میدونه ارور زیر به خاطر چیه؟
منم بازیم همین مشکلو داره بازی رو از gamesbest.ir خریدی؟؟؟
موقع اکسترک کردن اثری از اسم gamesbest.ir میبینید؟؟؟
Pitbull2015
17-06-2015, 22:33
بنده در هنگام نصب به این ارور بر میخورم که نمیذاره بازی رو نصب کنم!!!
البته قبلش پارت های بازی رو بد کپی کرده بودم و با ریپیر کردن پارت ها اکسترک شد و ارور نداد…
درضمن بعد از اون من یک بار با pc کل بازی رو روی hdd کپی کردم بعد اکسترک کردم که هیچ اروری مبنی بر ناقص بودن فایل rar یا نا مشخص بودن پک اون نداشت!!!!
کل فایل های تولز و اینستالر رو نصب کردم اما………………
ویندوز ۶۴ بیت
کمکم کنید!!!!!!
سلام. دوست عزیز! اصلاً به بخش Repair نرم افزارهای فشرده ساز اطمینان نکنید. خود من چند بار پیش اومده که فایل های فشرده رو دانلود می کردم و خطای ناقص بودن میداد و با توجّه به داشتن چند درصد Recovery اونا رو با نرم افزار WinRAR تعمیر یا همون Repair می کردم ولی بازم ناقص میموند. گرچه به شما خطایی نشون نداد ولی 100% فایل دانلود شده ناقصه و باید از اوّل دانلود بشه...
==========
در ضمن! نکته ای که باید بهش توجّه شه که اکثر کاربرا توجّه نمی کنن، اینه که قبل از نصب، درایوی که می خواید بازی رو توش نصب کنید، باید حدّاقل 105 گیگ فضای خالی داشته باشه!
گرچه این نکته ای که گفتم، مال نسخه ی 3DM هستش که بعد از نصب حدود 40، 50 گیگ جا می گیره. برای نسخه ی Reloaded که تقریباً 60 الی 65 گیگ جا می گیره، باید 140 گیگ خالی بذارید...
سلام. دوست عزیز! اصلاً به بخش Repair نرم افزارهای فشرده ساز اطمینان نکنید. خود من چند بار پیش اومده که فایل های فشرده رو دانلود می کردم و خطای ناقص بودن میداد و با توجّه به داشتن چند درصد Recovery اونا رو با نرم افزار WinRAR تعمیر یا همون Repair می کردم ولی بازم ناقص میموند. گرچه به شما خطایی نشون نداد ولی 100% فایل دانلود شده ناقصه و باید از اوّل دانلود بشه...
==========
در ضمن! نکته ای که باید بهش توجّه شه که اکثر کاربرا توجّه نمی کنن، اینه که قبل از نصب، درایوی که می خواید بازی رو توش نصب کنید، باید حدّاقل 105 گیگ فضای خالی داشته باشه!
گرچه این نکته ای که گفتم، مال نسخه ی 3DM هستش که بعد از نصب حدود 40، 50 گیگ جا می گیره. برای نسخه ی Reloaded که تقریباً 60 الی 65 گیگ جا می گیره، باید 140 گیگ خالی بذارید...
سلام
دوست من ، یک بارکل بازیو روی یه هارد اکسرنال کپی کردم و اکسترک کردم روی لبتابم و هیچ اروری مبنی بر ناقص بودن فایل ندیدم!!!! فایل کاملا سالم اکسترک شد!!! اما الان موقع نصب این ارور رو میده!!!
درضمن هر درایو من حداقل تا خالی داره!!!!
من نمیدونم این ارور
fix decompression failed with error code -12
یعنی چی!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟
کمکممم کنییییییییییییید
Pitbull2015
18-06-2015, 13:46
سلام
دوست من ، یک بارکل بازیو روی یه هارد اکسرنال کپی کردم و اکسترک کردم روی لبتابم و هیچ اروری مبنی بر ناقص بودن فایل ندیدم!!!! فایل کاملا سالم اکسترک شد!!! اما الان موقع نصب این ارور رو میده!!!
درضمن هر درایو من حداقل تا خالی داره!!!!
من نمیدونم این ارور
fix decompression failed with error code -12
یعنی چی!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟
کمکممم کنییییییییییییید
پس در این صورت شاید دیگه مشکل از خود فایل های نصب Reloaded باشه که نمی تونه محتوای خودشو Extract کنه! من خودم نسخه ی 3DM رو نصب کردم و سالم بود ولی نصف کسایی که نسخه ی Reloaded رو دانلود کردن، دیدم که همچین مشکلی داشتن. توی سایت های مختلف هم درباره ی این خطا خیلی تحقیق کردم ولی نتیجه ی نهایی این بود که نسخه ی اوریجینال رو باید خرید که این کار برای ایرانیا تقریباً غیر ممکنه. برا همین، پیشنهاد میدم شما هم نسخه ی 3DM رو بگیرید با آپدیت 1 و کرک نسخه ی 4.
عجیبه که من اصلا نمی تونم از بازی لذت ببرم :|
این حس رو من موقعی که IV منتشر شده بود هم داشتم و به زحمت و به زور تونستم IV رو تموم کنم.
الان هم سر V دقیقا به همین شکل، طوری که فقط یک ساعت میتونم بازی کنم و اروم اروم خسته میشم و از بازی میام بیرون :|
هیچ حسی نسبت به هیچ نکته ای از بازی ندارم.
من بیشتر از همه دیوانه گشت و گذار در این سری بودم و تمامی کوچه پس کوچه های قسمت های قدیمی رو حفظ بودم اما اینجا...:|
شاید چون احساس تکرار می کنم همچین حسی دارم، احساسی که دقیقا از IV در من به وجود اومد
تکرار یک روند همیشگی، رسوندن اقای X از مکان B به مکان A
تکرار یک سرقت از یک مغازه یا از یک بانک ولی همون بیس، کاری که در GTA III هم انجام دادیم در Vice City هم انجام دادیم کلا در همه قسمت ها انجام دادیم.
نه ستاره پر کردن ها میچسبه نه انجام تنیس یا ورزش های جانبی
ماموریت فرعی بازی منو یاد یکی از ماموریت های فرعی اسکاریم انداخت که یک زنی یک داروی گیاهی می خواست که از بد روزگار ان گیاه درست پشت خونش بود :|
نه ادم له کردن بهم حال میده و نه توجه به دیالوگ های سرتاپا فوحش
هیچ حس کنجکاوی در بازی ندارم، حسی که بدونم زیر پل چی هست یا این ماشین چه سرعتی داره یا اصلا این مسیر به کجا منتهی میشه.
هیچ حسی نسبت به زنده موندنم ندارم و مهم نیست فوق از یک بیمارستان نزدیک شروع میکنم.
هیچ لذتی نسبت به رسوندن خودم به بالاترین طبقه یک ساختمان ندارم :|
در واقع نکته قوت GTA در من تبدیل به بی تفاوتی شده و این طور پیش بره شاید نتونم نمره 9 و یا بالاتر از 9 بهش بدم :|
دوستان شما هم همچین احساسی نداشتید بعد از مدتی بازی کردن؟!
اصلا انگیزه ای ندارم برم ماموریت هارو انجام بدم. تا اینجا طراحی ظاهری بعضی از ماموریت ها به تنهایی جالب و یونیک بودن ولی بیس بیشترشون خیلی تکراریه و حتی از نظر سلسله اتفاقاتی که در کنار هم میوفتن انگیزه ای برای دنبال کردن بوجود نمیاره....(البته این قضیه از وقتی ترور میاد شروع میشه)...دلیلشو نمیدونم شاید به خاطر اینه که بیشتر دیالوگ هارو متوجه نمیشم...چون اکثر دیالوگ های اصلی رو تا سوار ماشین میشیم برای انجام ماموریت شروع میکنن و دیگه حواسم به رانندگیه تا ببینم دقیقا چی میگن... فکر میکردم دیگه این داستانش و نحوه ماموریت هاش نسبت به iv بهتر شده باشه که نه تنها تغییری نکرده بود شاید حتی بدتر هم شده...تو iv انگیزه م بیشتر بود برای تمام کردن داستان اصلی... شاید این نوع ماموریت گرفتن و انجام دادن دیگه تکراری شده...البته شاید جلوتر برم یه اتفاق جذابی بین خود کاراکتر ها بیوفته و.... خیلی دوست دارم بدونم witcher 3 در این قضیه چه طور عمل کرده.
گشت و گذار و این فعالیت های همیشگیش هم که خب یه نوع وقت گذرونیه خاص خودش رو داره که سرگرم کننده هست و انگار یه بازی دیگه حساب میشه که به شخصه هدف اصلیم و انگیزه ام از بازی این نبوده و نیست.... مگه در مواردی که بخوام بازیو به کسی نشون بدم... ولی کسی که همچین هدفی داشته باشه از بازی، مطمئننا بهترین گزینه همینه...چه تو بخش آفلاین یا آنلاینش.
کلا درسته که خیلی زحمت زیادی کشیده شده در ساخت بازی و واقعا هم کل این سیستم با این عظمت رو عالی در آوردن... حتی این 3 کاراکتر بودن و نوع ماموریت انجام شدنش در این حالت (که به نظرم یک نقطه قوت محسوب میشه از این جهت که تونستن اینو به نحو احسنت اجرایی کنن ولی اینکه به بازی جذابیت بخشیده رو مطمئن نیستم)
حالا نمیدونم کوجیما چرا اینقدر تعریف و تمجید کرده از بازی...شاید فقط به خاطر سنگینی کل پروژه ساخت بوده و اینکه چه قدر خوب تونستن همه این چیزا رو جمع و جور کنن در کنار هم...
من بازی روی ps4 تجربه کردم ولی نمیدونم به پایان میرسونم یا نه : \
دوستان شما هم همچین احساسی نداشتید بعد از مدتی بازی کردن؟!
اصلا انگیزه ای ندارم برم ماموریت هارو انجام بدم. تا اینجا طراحی ظاهری بعضی از ماموریت ها به تنهایی جالب و یونیک بودن ولی بیس بیشترشون خیلی تکراریه و حتی از نظر سلسله اتفاقاتی که در کنار هم میوفتن انگیزه ای برای دنبال کردن بوجود نمیاره....(البته این قضیه از وقتی ترور میاد شروع میشه)...دلیلشو نمیدونم شاید به خاطر اینه که بیشتر دیالوگ هارو متوجه نمیشم...چون اکثر دیالوگ های اصلی رو تا سوار ماشین میشیم برای انجام ماموریت شروع میکنن و دیگه حواسم به رانندگیه تا ببینم دقیقا چی میگن... فکر میکردم دیگه این داستانش و نحوه ماموریت هاش نسبت به iv بهتر شده باشه که نه تنها تغییری نکرده بود شاید حتی بدتر هم شده...تو iv انگیزه م بیشتر بود برای تمام کردن داستان اصلی... شاید این نوع ماموریت گرفتن و انجام دادن دیگه تکراری شده...البته شاید جلوتر برم یه اتفاق جذابی بین خود کاراکتر ها بیوفته و.... خیلی دوست دارم بدونم witcher 3 در این قضیه چه طور عمل کرده.
گشت و گذار و این فعالیت های همیشگیش هم که خب یه نوع وقت گذرونیه خاص خودش رو داره که سرگرم کننده هست و انگار یه بازی دیگه حساب میشه که به شخصه هدف اصلیم و انگیزه ام از بازی این نبوده و نیست.... مگه در مواردی که بخوام بازیو به کسی نشون بدم... ولی کسی که همچین هدفی داشته باشه از بازی، مطمئننا بهترین گزینه همینه...چه تو بخش آفلاین یا آنلاینش.
کلا درسته که خیلی زحمت زیادی کشیده شده در ساخت بازی و واقعا هم کل این سیستم با این عظمت رو عالی در آوردن... حتی این 3 کاراکتر بودن و نوع ماموریت انجام شدنش در این حالت (که به نظرم یک نقطه قوت محسوب میشه از این جهت که تونستن اینو به نحو احسنت اجرایی کنن ولی اینکه به بازی جذابیت بخشیده رو مطمئن نیستم)
حالا نمیدونم کوجیما چرا اینقدر تعریف و تمجید کرده از بازی...شاید فقط به خاطر سنگینی کل پروژه ساخت بوده و اینکه چه قدر خوب تونستن همه این چیزا رو جمع و جور کنن در کنار هم...
من بازی روی ps4 تجربه کردم ولی نمیدونم به پایان میرسونم یا نه : \
زیرخاکی؟ :دی
من خیلی در این باره فکر کردم و برای خودم به این نتیجه رسیدم اون بیس رو انگار قبلا رفتم و انگیزه ای الان دیگه برام نمونده.
سن که میگذره این طور میشه.:دی
mehdi 78
19-06-2015, 02:53
سلام
نسخه کامل این بازی 24 دیویدی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟ همون بک آپ استیم رو میگم که فقط کپی میکنی و مولت پلیر حذف نشده و 100% کامله؟این نسخه همون reloaded هست؟ درکل نسخه کامل که هیچی ازش حذف نشده کدوم هست و چند دی وی دی هست؟
بعد جایی هست پستی بشه خرید؟
EhsanCPU
19-06-2015, 04:36
من خیلی در این باره فکر کردم و برای خودم به این نتیجه رسیدم اون بیس رو انگار قبلا رفتم و انگیزه ای الان دیگه برام نمونده.
دقیقا درسته
سن و سال گیمر خیلی تو لذت بردن از بازی مهمه
منم با شما دوستان همدردم
نتیجه گیری: پیر شدیم رفت ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
amirhosein2020
19-06-2015, 10:35
سلام بچه ها روزتون بخیر
من تو این مرحله GTA V گیر کردم لطفاً راهنمایی کنید دقیقاً باید چکار کنم؟
ممنون
javad2015
19-06-2015, 10:47
تو اون مرحله باید یه ماشین پر سرعت رو بری ککه یه جای امن پارک کنی مثلا کوچه های خلوت.بعدش شماره مایکل رو بگیری و گزینه mark gateway location رو بزنی.
amirhosein2020
19-06-2015, 11:52
تو اون مرحله باید یه ماشین پر سرعت رو بری ککه یه جای امن پارک کنی مثلا کوچه های خلوت.بعدش شماره مایکل رو بگیری و گزینه mark gateway location رو بزنی.
با سلام دوباره من ماشین پر سرعت رو برمیدارم و دقیقاً میرم جایی که تو راهنمای تصویری بازی هستش ولی گزینه Mark Getaway Location نمیاد.نمیدونم باید کار کنم؟نوع ماشین خاصی میخواد؟
javad2015
19-06-2015, 11:57
ماشین پر سرعت از این دو درا که بچه پولدارا سوار میشن دیگه:n02:قرار نیست حتما بری همون جا برو یه جای دیگه که ادم رد نشه زیاد.تو کوچه های بین ساختمونا. باید داخل ماشین باشی و بهش زنگ بزنی.بعدش که ماشینو نگه داشتی داخل ماشین بهش زنگ بزن.
Mehdi Bayern
19-06-2015, 11:58
ماشینی که میبری نباید ماشین خودت باشه حتما هم باید 4 در باشه، خارج از شهر باید ببری.
javad2015
19-06-2015, 12:01
ماشینی که میبری نباید ماشین خودت باشه حتما هم باید 4 در باشه، خارج از شهر باید ببری.
دو در باشه کافیه.تو اون مرحله اونا میخوان یه ماشین ون بانک رو بزنن.اولش جرثقیل بر میداره و بعدشم یه کامیون اگه اشتباه نکنم و یه مشت ماسک و .........
اونجا فقط فرانکلین سوار ماشین میشه.پس دو در کافیه
دقیقا درسته
سن و سال گیمر خیلی تو لذت بردن از بازی مهمه
منم با شما دوستان همدردم
نتیجه گیری: پیر شدیم رفت ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من،هیچ ربطی نداره که با بالاتر رفتن سن آدم به بازی کردن بی علاقه میشه و سن گیمر اصلا نمی تونه ملاک باشه مگه اینکه سن باید خیلی بالا بره(مثلا 40 50 سال)که اگه منظورتون اون سن باشه بله همین طور خواهد بود.دلیلش به نظر من اینه که هرچقدر سن بالا میره(گذر از نوجوانی به جوانی)دغدغه های دیگری در زندگی به وجود میاد مثل کار ازدواج و پول که هر جوونی داره که در این حالت نه فقط گیم بلکه هر سرگرمی که قبلا به ادم حال میداد دیگه اون لذت سابق رو نداره یا کم داره:n03:
mehdi 78
19-06-2015, 13:43
سلام
نسخه کامل این بازی 24 دیویدی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟ همون بک آپ استیم رو میگم که فقط کپی میکنی و مولت پلیر حذف نشده و 100% کامله؟این نسخه همون reloaded هست؟ درکل نسخه کامل که هیچی ازش حذف نشده کدوم هست و چند دی وی دی هست؟
دوستان. لطفا اگه میشه به جای بحث در مورد سن ، سوال من رو جواب بدید
سلام بچه ها میخاستم بدونم شما که دارید بازی میکنید از کدوم نسخه استفاده میکنید چون میخام دانلود کنم موندم نسخه reloaded که نصبیه رو دانلود کنم یا نسخه skidrow که بدون نصبه ؟
ممنونم از راهنماییت. فقط یه سوال کرک و آپدیت ها بین دو نسخه مشترک اند ؟ چون پنج تا اپدیت برای نسخه skidrow اومده . یا اپدیت های reloaded جدا هستند ؟
mehdi 78
19-06-2015, 14:02
دوستان. لطفا اگه میشه به جای بحث در مورد سن ، سوال من رو جواب بدید
با من لج هستید جوابم رو نمی دید؟
ممنونم از راهنماییت. فقط یه سوال کرک و آپدیت ها بین دو نسخه مشترک اند ؟ چون پنج تا اپدیت برای نسخه skidrow اومده . یا اپدیت های reloaded جدا هستند ؟
نسخه reloaded رو بگیر اپدیت شماره 5 شون جدا تو تورنت هست با بهترین fps اجرا میشه و کمترین باگ من نسخه skidrow ندارم که بهتون بگم reloaded بدون اینکه از بازی بپره بیرون یا باگ دیگه ای داشته باشه اجرا میشه fps هم 60 هست فایل راهنمای نصب هم داره
mehdi 78
19-06-2015, 14:32
یکی جواب من رو بدهههههههههههههههه
mehdi 78
19-06-2015, 16:18
کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینم سوالم دوباره مینویسم:
سلام
saeed ssd
19-06-2015, 18:13
کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینم سوالم دوباره مینویسم:
سلام
نسخه کامل بازی همون
reloaded هستش که با بکاپ استیم فرقی نداره این نسخه 62 گیگ حجم داره
دیگه شما خودت حساب کن چند دی وی دی میشه
mehdi 78
19-06-2015, 18:38
کاش میتونستم بهت 100 تا تشکر بدم
ممنون
بعد نسخه اسکیدرو هم کامل هست(مولتی پلیر و ... داره ؟) مثل ریلودد و چیزی ازش حذف نشده؟
بعد آپدیت هاشون هم بخوام بگیرم باید فقط آخری رو بگیرم یا از اولی تا آخری؟
ممنون
بعد این بای 13 یا 12 دی ویدی 4.7 باشه ولی یکی از فامیل هامو گرفت و 25 دیویدی بود
چطوری>
javad2015
19-06-2015, 19:23
داخل سیستم مورد نیاز بازی که از طرف راک ایتار منتشر شده حجم هارد 65 گیگ نیازه.نهایت میشه رو 17 تا دی وی دی جاش داد.اون 24 تا دیویدی برا پول بیشتر اومدن دی دی وی ها رو نصفه رایت زدن..دلیل دیگه ای نداره.متوسط 15 دی وی دی هست
mehdi 78
19-06-2015, 19:42
داخل سیستم مورد نیاز بازی که از طرف راک ایتار منتشر شده حجم هارد 65 گیگ نیازه.نهایت میشه رو 17 تا دی وی دی جاش داد.اون 24 تا دیویدی برا پول بیشتر اومدن دی دی وی ها رو نصفه رایت زدن..دلیل دیگه ای نداره.متوسط 15 دی وی دی هست
17 تا چه طور؟ هر دی وی دی 4.7 میگیره چه طور شد 17 تا حساب کنیم میشه 13 تا یا 14 تا
javad2015
19-06-2015, 20:34
دی وی دی ها رو معمولا تا ته پر نمیکنند...ممکنه بسوزه.گفتم نهایت 17 تا.یعنی اگه بخوان خیلی کم تو هر دی وی دی بریزن.
mehdi 78
19-06-2015, 23:17
دی وی دی ها رو معمولا تا ته پر نمیکنند...ممکنه بسوزه.گفتم نهایت 17 تا.یعنی اگه بخوان خیلی کم تو هر دی وی دی بریزن.
ممنووون
پس اگه 14 تا 17 بود نسخه کامل هست و کورپک نیست .درسته؟
ممنووووووووووووووووون
نسخه reloaded رو بگیر اپدیت شماره 5 شون جدا تو تورنت هست با بهترین fps اجرا میشه و کمترین باگ من نسخه skidrow ندارم که بهتون بگم reloaded بدون اینکه از بازی بپره بیرون یا باگ دیگه ای داشته باشه اجرا میشه fps هم 60 هست فایل راهنمای نصب هم داره
ممنونم . شما لینک دانلود آپدیت 5 نسخه reloaded رو ندارین؟
javad2015
20-06-2015, 01:03
ممنووون
پس اگه 14 تا 17 بود نسخه کامل هست و کورپک نیست .درسته؟
ممنووووووووووووووووون
بله...........
matr!x_2008
20-06-2015, 01:07
یه سوال؟ نصب کردنش چقدر وقت میبره؟ یه جا خوندم نوشته بود 3 4 ساعت وقت میبره!!!
javad2015
20-06-2015, 01:13
نه بابا بین 1 تا 1.5 ساعت.اگه 15 dvd باشه.
mehdi 78
20-06-2015, 01:42
نه بابا بین 1 تا 1.5 ساعت.اگه 15 dvd باشه.
بعد برای آپدیت از اولی تا آخری باید ریخت یا فقط آخری؟
javad2015
20-06-2015, 01:45
ببین من نسخه 3dm رو خریداری کردم.اول که این نسخه اپدیتاش replace میشن و همون اخری رو ریزی کافیه.بعدشم من تا اپدیت نسخه 3 رو ریختم ولی یه مرحلش بود که همش کرش میکرد.نسخه realod رو نصب کردم و مشکلی هم ندارم.به نظر من reload رو نصب کنید.
mehdi 78
20-06-2015, 02:07
ببین من نسخه 3dm رو خریداری کردم.اول که این نسخه اپدیتاش replace میشن و همون اخری رو ریزی کافیه.بعدشم من تا اپدیت نسخه 3 رو ریختم ولی یه مرحلش بود که همش کرش میکرد.نسخه realod رو نصب کردم و مشکلی هم ندارم.به نظر من reload رو نصب کنید.
ممنون
میگم شما مشخصات سیستمتون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
javad2015
20-06-2015, 02:26
i5 2500
8 گیگ
asus 770 gtx
javad2015
20-06-2015, 02:29
ممنون
میگم شما مشخصات سیستمتون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
i5 2500
8 گیگ
asus 770 gtx
mehrabooni
20-06-2015, 02:31
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] cIZOlStsNAail8gscpgBw
:n19:wtf:n38:
ممنونم . شما لینک دانلود آپدیت 5 نسخه reloaded رو ندارین؟
من از تورنت گرفتم حجمش زیاد نیست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] m+%2B+Crack+RELOADED.html
mehdi 78
20-06-2015, 18:47
سلام
نسخه 10 دی وی دی کدوم نسخه هست؟
طرف میگفت کامله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد نسخه 10 دیویدی اگه کورپک باشه نمیشه روش آپدیت ها رو زد ؟ آره
فقط سریع اگه میشه
ممنون
htotti2006
20-06-2015, 18:50
سلام دوستان
من تو مرحله Getaway Vehicle هر چی ماشین مدل بالا دو درب و 4 درب ورمیدارم میرم تو کوچه های خلوت باز گزینه ای که برای تماس با مایکل باید بیاد نمیاد کل مراحل موجود تو نقشه رو هم انجام دادم.لطفاً راهنمایی کنید.
mehdi 78
20-06-2015, 19:10
i5 2500
8 گیگ
asus 770 gtx
سلام
نسخه 10 دی وی دی کدوم نسخه هست؟
طرف میگفت کامله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد نسخه 10 دیویدی اگه کورپک باشه نمیشه روش آپدیت ها رو زد ؟ آره
فقط سریع اگه میشه
ممنون
mehdi 78
21-06-2015, 16:08
سلام
فرق نسخه ریلودد با فول آنلاک چی هست؟ هر دو شون کامل هستن؟
نسخه ریلودد که فشرده نیست؟
سلام دوستان
من تو مرحله Getaway Vehicle هر چی ماشین مدل بالا دو درب و 4 درب ورمیدارم میرم تو کوچه های خلوت باز گزینه ای که برای تماس با مایکل باید بیاد نمیاد کل مراحل موجود تو نقشه رو هم انجام دادم.لطفاً راهنمایی کنید.
اول مطمعن بشو که بازی و کرک سالم هستند
وقتی ماشین بر میداری بالا مینویسه که مناسب هست یا نه؟
برای شما مینویسه؟
bahador2009
22-06-2015, 09:34
سلام دوستان
من اون نسخه که ۴ تا آبدیت داره رو نصب میکنم درصده نصبش هی میره بالای ۱۰۰٪ تا 108 پلی تموم نمیشه.
8-9 ساعتم طول میکشه ولی اتفاقی نمی افتع یعنی واینمسته
کسی نظری نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
htotti2006
22-06-2015, 16:58
اول مطمعن بشو که بازی و کرک سالم هستند
وقتی ماشین بر میداری بالا مینویسه که مناسب هست یا نه؟
برای شما مینویسه؟
با سلام
من که هر چی ماشین بر میدارم نمینویسه این ماشین مناسب هستش یانه.اگه سیوی چیزی برای بعد این مرحله دارید برام بزارید.ممنون
با سلام
من که هر چی ماشین بر میدارم نمینویسه این ماشین مناسب هستش یانه.اگه سیوی چیزی برای بعد این مرحله دارید برام بزارید.ممنون
متاسفانه من روی کنسول بازی میکنم
alone_boy
23-06-2015, 00:05
خب من هم بازی رو نصب کردم
اعتراف میکنم که بازی بهم نمیچسبه،هیچ حس خاصی نسبت به بازی و محیطش ندارم
برخلاف انتظاراتم فکر میکردم محو بازی و میخکوبش بشم اما اصلا اینطوری نبوده
پ.ن:شاید به این خاطره که با مافیا 2 مقایسه ش میکنم.واقعا گیم پلی و اتمسفر مافیا 2 در مقایسه با هر بازی دیگه ای بی نظیر بود...
EhsanCPU
23-06-2015, 02:54
پ.ن:شاید به این خاطره که با مافیا 2 مقایسه ش میکنم.واقعا گیم پلی و اتمسفر مافیا 2 در مقایسه با هر بازی دیگه ای بی نظیر بود...
دوست عزیز شما با چه تنظیماتی بازی میکنین ؟؟؟
alone_boy
23-06-2015, 09:46
دوست عزیز شما با چه تنظیماتی بازی میکنین ؟؟؟
Resolution : 1920:1080
تنظیمات Very High
vahidgame
23-06-2015, 14:22
نسبت به مافیا 2 که فاصله کهکشانی داره :دی
بازی به مرور بهتر میشه و یه سری قابلیت های اون اولش وجود ندارن
من حتی نسخه 360 بازیو با اون گرافیک نسل قبلی رفتم یکی از بهترین بازی ها بودش
بهترین بازی راکستار نیست ولی مطمئنا جزو بهترین بازی های سبک خودشه
mehdi 78
24-06-2015, 00:10
نسبت به مافیا 2 که فاصله کهکشانی داره :دی
بازی به مرور بهتر میشه و یه سری قابلیت های اون اولش وجود ندارن
من حتی نسخه 360 بازیو با اون گرافیک نسل قبلی رفتم یکی از بهترین بازی ها بودش
بهترین بازی راکستار نیست ولی مطمئنا جزو بهترین بازی های سبک خودشه
پس بهترین بازی راک استار چیه؟
بعد به نظرم اپن ورلد تو زمان حال(نه قدیم مثل اساسین ها) رو دستش نیست .هیچ بازی نتونسته آمریکا رو به خوبی این شبیه سازی کنه
بچه ها مرحله ای که سوار این هواپیماهای قدیمی تک سرنشین میشیم .... چنتا جت میان با موشک میزننمون...چیکار باید بکنم؟؟
بچه ها مرحله ای که سوار این هواپیماهای قدیمی تک سرنشین میشیم .... چنتا جت میان با موشک میزننمون...چیکار باید بکنم؟؟
بايد نزديك سطح زمين حركت كني كه رادار پيدات نكنه. همينجور نزديك زمين بري سمت اون هواپيما تا اون يارو بهت بگه بري پشت اون هواپيما بزرگه و ديگه بقيه داستان...
gomnam23
24-06-2015, 20:33
دوستان نمی دونم جای درستی دارم می پرسم یا نه ولی میخواستم بدونم بازی روی لپ تاپ من اجرا میشه یا نه؟
asus n550
برای رم و سی پی یو میدونم مشکلی ندارم ولی گرافیکم nvidia GT 750m هست، بازی اجرا میشه؟ روی چه سطحی؟
دوستان ID Social Club رو بدین اد کنیم
meranbana
25-06-2015, 16:19
سلام
من همین مرحله هه که مدام میگین ماشین دو در و چهار در و اینارو ، کلا رد می کنم ، میرسم جایی که باید برم سوار همون ماشین که دزدیدم و جایی پارک کردم بشم ، ماشین حمل ذباله رو هم منفجر می کنم ، سوار ماشین سریعی که دزدیدم میشم ، بعد یه تلفنی با مایکل صحبت میکنه ، بعدش خود به خود میره رو حالت که شخصیت قراره تغییر کنه ، یعنی صفحه قرمز میشه ، از موقعیت من زوم اوت میشه میره موقعیت شخصیت بعدی دو تا زوم این که میکنه ، بازی میپره بیرون ، چهار بار این مرحله رو رد کردم هر چهار بار اینجوری شده ، دیگه کفری شدم ، کسی میتونه کمکم کنه یا بازیو پاک کنم بره :(
S.R Download
25-06-2015, 18:16
سلام
من همین مرحله هه که مدام میگین ماشین دو در و چهار در و اینارو ، کلا رد می کنم ، میرسم جایی که باید برم سوار همون ماشین که دزدیدم و جایی پارک کردم بشم ، ماشین حمل ذباله رو هم منفجر می کنم ، سوار ماشین سریعی که دزدیدم میشم ، بعد یه تلفنی با مایکل صحبت میکنه ، بعدش خود به خود میره رو حالت که شخصیت قراره تغییر کنه ، یعنی صفحه قرمز میشه ، از موقعیت من زوم اوت میشه میره موقعیت شخصیت بعدی دو تا زوم این که میکنه ، بازی میپره بیرون ، چهار بار این مرحله رو رد کردم هر چهار بار اینجوری شده ، دیگه کفری شدم ، کسی میتونه کمکم کنه یا بازیو پاک کنم بره :(
دقیقا واسه منم همین جوریه نمیدونم چیکار کنم ! البته فکر کنم با آپدیت کردن درست شه ولی من حجم برای 400 500 مگ ندارم !!
meranbana
26-06-2015, 15:35
دقیقا واسه منم همین جوریه نمیدونم چیکار کنم ! البته فکر کنم با آپدیت کردن درست شه ولی من حجم برای 400 500 مگ ندارم !!
کدوم اپدیت ؟ لینک داری ؟ کرک هم کار میکنه رو اپدیت جدید ؟
soheilnouri
27-06-2015, 12:20
از كجا ميتونم دوستان داستان كامل اين بازيو رو بخونم؟؟؟؟
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
soheilnouri
27-06-2015, 12:28
از كجا ميتونم دوستان داستان كامل اين بازيو رو بخونم؟؟؟؟
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Arrowtic
29-06-2015, 00:16
دوستان ذخیره کردن ماشینا دقیق چه طوره ؟(منظورم ماشینای دزدیه)
یه ماشینو وسط خیابون پارک کردم ، یه ماشین دیگه رو دزدیدم بردم Safehouse (کلا 30 ثانیه فاصلم بود باهاش) . وقتی برگشتم ماشین قبلیه رفته بود !
الآن من وقتی ماشینو دزدیدم ، چی کار کنم که مطمئن بشم تا وقتی که منفجر نشده ماشین ، از دست نمیره ؟
moghaddas mfa
29-06-2015, 06:44
دوستان ذخیره کردن ماشینا دقیق چه طوره ؟(منظورم ماشینای دزدیه)
یه ماشینو وسط خیابون پارک کردم ، یه ماشین دیگه رو دزدیدم بردم Safehouse (کلا 30 ثانیه فاصلم بود باهاش) . وقتی برگشتم ماشین قبلیه رفته بود !
الآن من وقتی ماشینو دزدیدم ، چی کار کنم که مطمئن بشم تا وقتی که منفجر نشده ماشین ، از دست نمیره ؟
تنها راهش اینه که بزاری تو گاراز
راحت ترین راه اسکیپ کردن این قسمت از بازیه - بعد اینکه پلیسا کشتی قبل اینکه سوار ماشین حمل زباله بشی اونجا 3بار از عمد کاری کنی بمیری بعد اسکیپ کنی این قسمت رو
بعد یک دمو نشون میده و این مرحله تمام میشه
mehdi 78
01-07-2015, 16:32
سلام
من هنوز بازی رو انجام ندادم ولی از ویدیو ها نتیجه گرفتم که ماشین ها بر خلاف iv فنر ندارن و وزن ندارن.تو iv نمیتونستی با سرعت زیاد بپیچی ولی تو این می شه و حس طبیعی بودن iv رو ندارند مثلا اگه تند بپیچی ، تو این چپ فکر نکنم بکنی ولی تو iv چرا
مدی و یا راهی برای درست کردن این نیست؟
بعد ماشین خودت تو تصادفات خیلی کم خراب می شه
چرا؟ بازم راهی نیست که طبیعی تر شه
ممنون
donkeyoxte
01-07-2015, 16:41
سلام دوستان
یکی از دوستان نسخه کورپک این بازیرو با حجم 31 گیگ که نسخه ریلودد هم هست بهم پیشنهاد کرده که دانلود کنم و میگه هیچ مشکلی نداره
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این ردیفه به نظرتون
Arrowtic
01-07-2015, 17:55
دوستان ، ای Stock Market خرابه ؟!
700k سرش خرج کردم ، بعد که رئیس شرکت رقیب رو ترور کردم ، سایتش بهم میگه هیچ سهامی نخریدی !
campuzlit
01-07-2015, 20:53
700k سرش خرج کردم ، بعد که رئیس شرکت رقیب رو ترور کردم ، سایتش بهم میگه هیچ سهامی نخریدی !
نسخه کرکی رو داری؟
سیستم بورس در نسخه کرکی مشکل داره. و درست کار نمی کنه.
Arrowtic
01-07-2015, 22:54
نسخه کرکی رو داری؟
سیستم بورس در نسخه کرکی مشکل داره. و درست کار نمی کنه.
آره :|
چیت ـی روشی باگی نیست من سریع با فرانکلین 700 هزار جمع کنم ؟!
dverbame
01-07-2015, 22:56
راه حلش رو قبلا گفتن دوستان
اول 1 سهم بخرید . بعد ... مجدد برید 1 سهم دیگه
اگه تو پروفایلتون بود .. انبوده بخرید
در مورد اون مشکل هم... اسامی اشتباه هست... باید اسامی درستش رو در بیارید
mehdi 78
02-07-2015, 19:33
راه حلش رو قبلا گفتن دوستان
اول 1 سهم بخرید . بعد ... مجدد برید 1 سهم دیگه
اگه تو پروفایلتون بود .. انبوده بخرید
در مورد اون مشکل هم... اسامی اشتباه هست... باید اسامی درستش رو در بیارید
منظور از اسامی ، اسامی بقیه سهام دار ها هست که دوستمون رفت یکشون رو کشت؟ اون ها اشتباه ان؟ اگه اره عیب از کرک هست یا مال خود بازی هست،؟
dverbame
03-07-2015, 01:14
منظور از اسامی ، اسامی بقیه سهام دار ها هست که دوستمون رفت یکشون رو کشت؟ اون ها اشتباه ان؟ اگه اره عیب از کرک هست یا مال خود بازی هست،؟
منظور استوک مارکت هست
مثلا debonair ... که نوشته .. خود debonair نیست... مال یه شرکت دیگست .. وقتی روش کلیک کنی .. اسم اصلیش میاد
senator2011
03-07-2015, 01:21
منو ماشینام همین الان یهویی:n09:
mehdi 78
03-07-2015, 04:05
منظور استوک مارکت هست
مثلا debonair ... که نوشته .. خود debonair نیست... مال یه شرکت دیگست .. وقتی روش کلیک کنی .. اسم اصلیش میاد
ممنون :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40:
واو
چی کردم !!!!!!!!!
بعد این باگ کرک هست یا خود بازی این طوری هست؟
ـــــــــــــــــــــ
بعد شما راهی برای آنلاین ندارید؟ نسخه اصلش هم که گیر نمی آد . جایی برای خرید اصلش می شناسید؟
moghaddas mfa
03-07-2015, 10:34
منو ماشینام همین الان یهویی:n09:
سلام
نسخه پی سی هست داش یا نه
چه جوری این ماشین ها رو خریدی....اپدیت یا چیزیه دیگه ای
dverbame
03-07-2015, 10:43
ممنون :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40:
واو
چی کردم !!!!!!!!!
بعد این باگ کرک هست یا خود بازی این طوری هست؟
ـــــــــــــــــــــ
بعد شما راهی برای آنلاین ندارید؟ نسخه اصلش هم که گیر نمی آد . جایی برای خرید اصلش می شناسید؟
باگ کرک هست دوست عزیز
نسخه های اصلی این مشکل رو ندارن .
انلاین هم . حالا حالا ها نخواهد امد روی کرک
dverbame
03-07-2015, 10:44
سلام
نسخه پی سی هست داش یا نه
با استوک مارکت میشه جمع کرد ..
کد تقلب هم میتونی بزنی ...
اما 2 تا ماشین اول از این ور ... تو بازی تو 1 گااراژ مخفی هستند ..
زیاد سخت نیست کلا :n02:
Public Enemy
03-07-2015, 11:12
عزیزان نمی دونم قبلا مطرج شده یا نه . اما بنده نسخه ی 3dm با کرک اولیه رو نصب کردم . بسیار روون اجرا میشه .
اما وقتی آپدیت 5 + کرک های مختلف رو میزنی ، بازی لگ پیدا می کنه .
هر دو حالت در یک سطح جزییات گرافیکی هستند .
مشکل از کرکه یا آپدیت یه تغییراتی کرده ؟
senator2011
03-07-2015, 12:05
سلام
نسخه پی سی هست داش یا نه
PC هستش
از اینترنت میشه خرید:n05:
campuzlit
03-07-2015, 13:13
عزیزان نمی دونم قبلا مطرج شده یا نه . اما بنده نسخه ی 3dm با کرک اولیه رو نصب کردم . بسیار روون اجرا میشه .
کرک 3DM رو بریز سطل آشغال:n02:
کرک ریلودد + تبدیل به نسخه استیم + آپدیت 5 رو بریز بدون هیچ مشکلی اجرا میشه و مشکلات مسخره نسخه 3DM رو نداره.
mehdi 78
03-07-2015, 13:19
بعد یه چیز دیگه من تو یوتیوب دیدم که با کرک انلاین بازی کرد. اما فعلا تو بتا هست و مشکل زیاد داره و سرور ها خلوت اند ( من فقط از رو ویدیو میگم نه خودم) ولی کاش بشه به سرور هایی وصل شد که بقیه با اصل وصل می شن نه سرور های دیگه. می گم تو iv که انلاین میرفتن به سرور های راک استار وصل می شد و می شد با کسایی که اصل دارند بازی کرد یا سرور های. دیگه ای بود؟
MOHAMMAD2010
03-07-2015, 13:28
PC هستش
از اینترنت میشه خرید:n05:
میشه بگی چه جوری ؟ سایت خاصی داره ؟
مشکل از کرک 3dm هست reloaded بریز با 60 fps بازی کن حالشو ببر
donkeyoxte
03-07-2015, 14:58
سلام دوستان
یکی از دوستان نسخه کورپک این بازیرو با حجم 31 گیگ که نسخه ریلودد هم هست بهم پیشنهاد کرده که دانلود کنم و میگه هیچ مشکلی نداره
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این ردیفه به نظرتون
یکی جواب بده ببینیم چند چندیم
senator2011
03-07-2015, 18:20
میشه بگی چه جوری ؟ سایت خاصی داره ؟
با موبایلتون برین اینترنت
بعد گزینه car & travel یه چیزی تو این مایه ها هستش توی همون صفحه اول
از اونجا میتونید تانک ماشین هلی یا هر چی دوس داشتی بخری:n01:
Public Enemy
03-07-2015, 19:19
نمی دونم دوستان دقت کردن یا نه ولی صدای فرانکلین تو بازی بسیار شبیه صدای CJ هستش !
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.