مشاهده نسخه کامل
: Grand Theft Auto V
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
12
13
14
15
16
alone_son
01-10-2013, 21:35
آقایون گیمر عزیز بنده دارم این بازی را روی کنسول PS3 بازی میکنم می خواهـــــــــــــــــــــ ــــــــم آنلاین بازی کنم وقتی میرم روی قسمت آنلاینش هرچی ضبدر میزنم نمیادددددددددددد
یه جا خوندممممم که هنوز قسمت آنلاینش فعال نشده:n13:
یکی میگه برو پچش را دانلود کن بعدم بنصب بعد بازی کن مـــــــــــــــــــا هم هرچی گشتیم پچ نبود واسه دانلود:n27:
خداوکیلی اگه کسی اطلاعی درباره نحوه آنلاین بازی کردنش داره به من بدبخت فقیر درمونده کمک کنه ثواب داره:n30:
همه چی هم واسه آنلاین بازی کردنش دارم از جمله اسپوف کردن پی اس اکانت سونی خلاصه همه بازی ها را هم آنلاین میزنمی اما این یکـــــــــــــی...:n28:
راستی اینا یادم رفت بگم که
Social Club هم عضـــوم:n16:
عجیبه که من اصلا نمی تونم از بازی لذت ببرم :|
این حس رو من موقعی که IV منتشر شده بود هم داشتم و به زحمت و به زور تونستم IV رو تموم کنم.
الان هم سر V دقیقا به همین شکل، طوری که فقط یک ساعت میتونم بازی کنم و اروم اروم خسته میشم و از بازی میام بیرون :|
هیچ حسی نسبت به هیچ نکته ای از بازی ندارم.
من بیشتر از همه دیوانه گشت و گذار در این سری بودم و تمامی کوچه پس کوچه های قسمت های قدیمی رو حفظ بودم اما اینجا...:|
شاید چون احساس تکرار می کنم همچین حسی دارم، احساسی که دقیقا از IV در من به وجود اومد
تکرار یک روند همیشگی، رسوندن اقای X از مکان B به مکان A
تکرار یک سرقت از یک مغازه یا از یک بانک ولی همون بیس، کاری که در GTA III هم انجام دادیم در Vice City هم انجام دادیم کلا در همه قسمت ها انجام دادیم.
نه ستاره پر کردن ها میچسبه نه انجام تنیس یا ورزش های جانبی
ماموریت فرعی بازی منو یاد یکی از ماموریت های فرعی اسکاریم انداخت که یک زنی یک داروی گیاهی می خواست که از بد روزگار ان گیاه درست پشت خونش بود :|
نه ادم له کردن بهم حال میده و نه توجه به دیالوگ های سرتاپا فوحش
هیچ حس کنجکاوی در بازی ندارم، حسی که بدونم زیر پل چی هست یا این ماشین چه سرعتی داره یا اصلا این مسیر به کجا منتهی میشه.
هیچ حسی نسبت به زنده موندنم ندارم و مهم نیست فوق از یک بیمارستان نزدیک شروع میکنم.
هیچ لذتی نسبت به رسوندن خودم به بالاترین طبقه یک ساختمان ندارم :|
در واقع نکته قوت GTA در من تبدیل به بی تفاوتی شده و این طور پیش بره شاید نتونم نمره 9 و یا بالاتر از 9 بهش بدم :|
خب واقعا بهترین ازین لحظه پیدا نمیشه برا دعواکردن با بهترین ناظر این انجمن ! دی!
حامد "تکرار" برای این گیم معنا نداره ، به دیالوگ های بازی هم گیر نده فوش هست آره ولی نه هر فوشی تو بعضیاشون اصن خلاقیت دیده میشه :n02: حالا جدا از شوخی باید بگم این دیالوگ ها به نحوی نوشته شدن که جامع ی امریکا رو نشون بدن البته از نوع exaggeration ! که خب روشی هست که میشه گفت خود Rockstar ابداع کرده یعنی این که برای توصیف یک شرح حال مثلا شرح حال جامعه ، از غلو کردن استفاده میکنن تا مطلب به خوبی رسونده بشه به مخاطب ...
سایر موارد هم به نظرم بیشتر سلیقه هست تا ....
موفق باشی :n12:
Turok-71
01-10-2013, 21:40
تنیسش از یک بازی کامل تنیس بیشتر حال داد :|
استادی؟ أ نوعه اسَدی! ب خودت میزنی! :n26:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:دی
Killzone2
01-10-2013, 23:09
حامد "تکرار" برای این گیم معنا نداره ، به دیالوگ های بازی هم گیر نده فوش هست آره ولی نه هر فوشی تو بعضیاشون اصن خلاقیت دیده میشه :n02:
چرا پس برای COD تکرار معنی داره؟ : دی
حالا جدا از شوخی باید بگم این دیالوگ ها به نحوی نوشته شدن که جامع ی امریکا رو نشون بدن البته از نوع exaggeration ! که خب روشی هست که میشه گفت خود Rockstar ابداع کرده یعنی این که برای توصیف یک شرح حال مثلا شرح حال جامعه ، از غلو کردن استفاده میکنن تا مطلب به خوبی رسونده بشه به مخاطب ...
این ها ( راک استار و بقیه ) برای منحرف کردن ما این بازی ها رو میسازن ... حتی عناوینی مثل Angri Birds هم میشه مشاهده کرد این تهاجم رو... مثلا برج میلاد خراب کنیم, منحرف میشیم! lol
+
حامد, تو اخرین صحبتت با راک که رفته بوی زیر کامیون دوباره زنده شدی؟ : دی
دوستان ایکس باکسی gta برای ایکس باکس ناقصه یکیش رادیو موقع رانندگی نمیشه عوض کرد اما تو ps3 با نگه داشتن دکمه چپ D-pad میشه
Mool Tee
02-10-2013, 00:19
نه ناقص نیست و میتونید با دکمه چپ و راسته D-Pad به راحتی رادیو رو عوض کنید !
نه ناقص نیست و میتونید با دکمه چپ و راسته D-Pad به راحتی رادیو رو عوض کنید !
شما رو xbox تست کردین؟
شما رو xbox تست کردین؟
واسه X360 وقتي همون D-pad چپ رو نگه ميداري راديو رو ميشه عوض يا Off كرد.
باید چیکار کنیم پلیس دیگه کاریمون نداشته باشه؟
Turok-71
02-10-2013, 17:29
GTA V از فروش DLC ها'344میلیون دلار'و سیستم microtransactionsا(پول مجازی)93میلیون دلار'در بخش آنلاین در آمدی بالغ بر 437 میلیون دلار کسب خواهد کرد!
پیشتر اعلام شد که در بخش آنلاین بازی سیستم microtransactions با واحد پولیه $GTA طراحی شده که با استفاده از اونها میتونید امکانات مورد نظرتون رو خریداری کنید!استفاده از $GTA بصورت اختیاریه و اجباری نیست.
VG247 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
+
آپدیت جدیدی برای GTA V منتشر شده که برخی از اشکالات بازی رو رفع میکنه،با این آپدیت دیگه مشکل گم شدن ماشین ها توی نقشه حل میشه!
Fix for interface issues when using Internet on the cell phone after completing the game, or during a mission replay
Fix for the Vanilla Unicorn occasionally becoming locked
Fix for issues where the character’s money could drop below zero and become stuck there
Fix for the Epsilon Program missions not progressing properly after delivering some cars
Fix for issue where the Atomic Blimp sometimes does not appear as a phone contact for Collector’s Edition owners
Fix for issues with saved vehicles going missing, or losing their upgrades
Fixes for several map escape and collision issues along with other various bug fixes
این آپدیت از طریق PSN و XBL قابل دسترسیه!
فعله نسخه آنلاین بازی خرابه نمی تونیم بازی کنیم :n24:
amaranth_silent
02-10-2013, 18:42
این شخصیت مایکل منو یاد شخصیت اردلان سریال ماه رمضون میندازه:n26:
فعله نسخه آنلاین بازی خرابه نمی تونیم بازی کنیم :n24:
نه خراب نیست. فقط : 1.پینگ باید خیلی پایین باشه 2.روز اول همه هجوم آوردن به سرور ها برای بازی کردن به خاطر همین مشکلاتی پیدا کرد.
فقط یه بدی داره که نتونستم باهاش کنار بیام اینکه گرافیکش کمی ضعیفتره:n27:
چطوری میشه پلیس رو از کار انداخت؟
تا یکی رو میزنی یا یه ماشین میدزدی پلیس میزاره دنبال ادم و حال نمیده...:n21:
کد تقلب پست اول رو هم امتحان کردم و جواب نـداد:n29:
swastika
02-10-2013, 22:06
نه خراب نیست. فقط : 1.پینگ باید خیلی پایین باشه 2.روز اول همه هجوم آوردن به سرور ها برای بازی کردن به خاطر همین مشکلاتی پیدا کرد.
پینگ باید از کدوم سرور خیلی پایین باشه؟؟؟
alone_son
02-10-2013, 23:18
نمیدونی حدودا باید چند باشه؟؟ من کمتر از 130 یا140 با 4.2.2.4 نمی تونم باشم حالا با این پینگ میشه بازی کرد؟؟:n03:
کلا سروهای راک استار خوابیده اکثرا نمی تونن بازی کنن به پینگ و سرعت ربطی نداره .
فروم های خارجی رو سرک بکشید می بینید :دی
ببین روی نقشه حضور پلیس هارو نشون میده و محدوده ای که تحت نظرشون هستش.
باید از محدوده حضور پلیس ها دور بشی هر چقدر دور تر بهتر که باعث میشه زود از دستشون خلاص بشی
نمیدونی حدودا باید چند باشه؟؟ من کمتر از 130 یا140 با 4.2.2.4 نمی تونم باشم حالا با این پینگ میشه بازی کرد؟؟:n03:
به نظرم باید 30 تا 40 باشه. ولی باز طبق حرف دوستمون فقط این ملاک نیست
majid322
03-10-2013, 09:33
دیشب خواب دیدم بازی رو به یه روشی رو پی سی اجرا کردم :n02: اومدم روشش رو تو همین تاپیک بنویسم یکی صدام کرد گفت سریع بیا کارت دارم...دیگه رفتم بعدشم از خواب بیدار شدم :n02:
پليس رو كلا نميشه از كار انداخت ولي ميشه درجه شو كم كرد با اين Cheat :
RB + RB + B + RT + RIGHT + LEFT+RIGHT + LEFT + RIGHT + LEFT
منظور از RIGHT و LEFT ، چپ و راست D-Pad هست.
Turok-71
03-10-2013, 11:03
یکی صدام کرد گفت سریع بیا کارت دارم
اون وجدانت بوده،امشب که خوابیدی گولشو نخور!:n26:
+
پ.ن: پرچم بالاس! حصین هم ویروسی شد!
بزنه یه ترک واسه بازی بده بیرون،جیووون.....
این که نمیتونین انلاین بازی کنین عذاب الهی ه:n09::n09:
شما دارین بازی میکنین ما پی سی بازا اینجا نشستیم و نگاه میکنیم:n03::n03:.... راستی خبری از نسخه پی سی نشده؟؟؟؟؟ من یه مدتی نبودم خبری ندارم.
........ لطفا ضد حال نزنید و پست رو پاک نکنید.......
Mehdi Bayern
04-10-2013, 14:43
یه مشکل جدید دارم اونم اینه که امروز که اومدم بازی کنم وارد بازی نمیشه صفحه سیاهه و لودینگ نمیاد، دیگه کلافم کرده :n03:
کسی راه حلی نداره واسه مشکل من؟
این نسخه ای که فروشگاه سایت میفروشه کسی خریده؟ مشکلی نداره؟
mehdi30nema
04-10-2013, 15:37
اینجا رو یه نفر میتونه راهنمایی کنه ؟
اوایل بازی با تروور که تو یه مرحله باید با رفیق تروور با هواپیما بریم یه بسته بندازیم روی اب و برگردیم ، من هرکاری میکنم هواپیما رو فرود بیارم نمیتونم . یعنی یا میخوره زمین و میترکه یا اینکه فرود میاد ولی میره بیرون باند وایمیسه و میگه برگردم روی باند ، منم تا میام با هواپیما دوبزنم برم رو باند بازم میترکه . 10 بار امتحان کردم ولی بازم نشد .
اینجا قلق خاصی میخاد برای فرود ؟
jericho-sina
04-10-2013, 23:30
اینجا رو یه نفر میتونه راهنمایی کنه ؟ اوایل بازی با تروور که تو یه مرحله باید با رفیق تروور با هواپیما بریم یه بسته بندازیم روی اب و برگردیم ، من هرکاری میکنم هواپیما رو فرود بیارم نمیتونم . یعنی یا میخوره زمین و میترکه یا اینکه فرود میاد ولی میره بیرون باند وایمیسه و میگه برگردم روی باند ، منم تا میام با هواپیما دوبزنم برم رو باند بازم میترکه . 10 بار امتحان کردم ولی بازم نشد . اینجا قلق خاصی میخاد برای فرود ؟ چرخ های هواپیما رو باز میکنی برا فرود ؟ با دکمه LS ، شک چپ رو فشار بدی پایین باز و بسته میشه
CRIS Joon CR7
04-10-2013, 23:52
به زمین هم که رسیدی L2 رو نگه دار تا ترمز کنی و بعدش برو تو آشیانه.
من هم هنگام فرود مشکل داشتم و باسر میومدم زمین:n26: ولی روش/ش رو یاد گرفتم ...
فرمونش هم L1 و R1 هستش ...
دوستان واسه بازی کردن آنلاین GTA-v به کد نیاز هست ؟ ا با همین بازیهای کپ میشه آنلاین بازی کرد
کنسول : Xbox360
دوستان واسه بازی کردن آنلاین GTA-v به کد نیاز هست ؟ ا با همین بازیهای کپ میشه آنلاین بازی کرد
کنسول : Xbox360
من دیروز رفتم لایو کاراکترم ساختم ولی سر همون اولین مرحله اش که باید با ماشین مسابقه بدی میمونه منم دیگه بیخیال شدم
کد نمیخواد وقتی وصل بشی یه آپدیت 59 مگی انجام میده بعد بازی میکنی فقط برنر باشه
mehdi30nema
05-10-2013, 09:51
چرخ های هواپیما رو باز میکنی برا فرود ؟ با دکمه LS ، شک چپ رو فشار بدی پایین باز و بسته میشه
درست شد ، مشکلم این بود که چرخ ها رو باز نمیکردم .
mehdi30nema
05-10-2013, 09:59
کسی میتونه در مورد این سوالات منو راهنمایی کنه :
1 - نحوه خرید خونه چه جوریه ؟ من هر چی تو نقشه میبینم فقط گاراژ برای فروش هست .
2 - نحوه سرمایه گذاری تو بانک و شرکت های دیگه به چه صورتی هست ؟
3 - روش های پول درآوردن چه جوریه ؟ یعنی میشه روفت مغازه ها رو زد یا جاهای دیگه رو سرقت کرد ؟ ( به جز روند داستانی بازی )
Amin4All
05-10-2013, 21:13
عین kombat معلوم نیست برا pc بیاد یا نه ؟
Turok-71
05-10-2013, 22:46
کسی میتونه در مورد این سوالات منو راهنمایی کنه :
1 - نحوه خرید خونه چه جوریه ؟ من هر چی تو نقشه میبینم فقط گاراژ برای فروش هست .
2 - نحوه سرمایه گذاری تو بانک و شرکت های دیگه به چه صورتی هست ؟
3 - روش های پول درآوردن چه جوریه ؟ یعنی میشه روفت مغازه ها رو زد یا جاهای دیگه رو سرقت کرد ؟ ( به جز روند داستانی بازی )
1- توی map گوشه سمت چپو نگاه بین گزینه ها بیارش روی اونی که خونه های سیاه رنگ رو نشون میده(علامت سوال وسطشه) با D-Pad میتونی همه ی ملک های قابل خریدن رو نگاه کنی،از همه رقم هست،مثل سینما،برگری،تئاتر و....
2- از طریق موبایل به اینترنت برو و سهام بخر و سرمایه گذاری کن.
3- به ماشین های حمل پول حمله کن،پول خوبی داره! تا حالا به مغازه ای خارج از خط اصلی داستان دستبرد نزدم!
عین kombat معلوم نیست برا pc بیاد یا نه ؟
فعلا مشخص نیست عزیزم...
من دیروز رفتم لایو کاراکترم ساختم ولی سر همون اولین مرحله اش که باید با ماشین مسابقه بدی میمونه منم دیگه بیخیال شدم
کد نمیخواد وقتی وصل بشی یه آپدیت 59 مگی انجام میده بعد بازی میکنی فقط برنر باشه
من آنلاین بازم ولی معمولا فیفا رو آنلاین بازی میکردم. ممنون که بابت بارنرمکس یادآوری کردی :) بازیم بارنر مکس نیست باید برم عوضش کنم...
خدایا از خلقت GTA-v متشکریم
mehdi30nema
06-10-2013, 07:42
1- توی map گوشه سمت چپو نگاه بین گزینه ها بیارش روی اونی که خونه های سیاه رنگ رو نشون میده(علامت سوال وسطشه) با D-Pad میتونی همه ی ملک های قابل خریدن رو نگاه کنی،از همه رقم هست،مثل سینما،برگری،تئاتر و....
2- از طریق موبایل به اینترنت برو و سهام بخر و سرمایه گذاری کن.
3- به ماشین های حمل پول حمله کن،پول خوبی داره! تا حالا به مغازه ای خارج از خط اصلی داستان دستبرد نزدم!
فعلا مشخص نیست عزیزم...
خونه تو بالاشهر لوس سانتوس نمیشه خرید ؟ آخه خونه فرانکلین هم خیلی ضایع هست هم اینه جای بدی ، میخام ببرمش بالا ها .
emad_rowan
06-10-2013, 11:31
خونه تو بالاشهر لوس سانتوس نمیشه خرید ؟ آخه خونه فرانکلین هم خیلی ضایع هست هم اینه جای بدی ، میخام ببرمش بالا ها .
نیازی نیست برا فرانکلین خونه بخری... بعدا ی خونه مشتی خودش توی روند داستان میخره
من هنوز همش رو نگشتم از بس بزرگه
kasra r.m
06-10-2013, 22:28
آقا مکان ufo هارو کسی میدونه2 ساعته مرحله مربوط به ufo روموندم الکی دارم میگردم(مرحله جانبی)
سلام دوستان من دیروز این بازی رو گرقتم و dvd اول رو نریخت رفتم عوض کردم بارم نریخت! ببنطرتون مشکل از بازی یا کنسول؟ یه ایکس باکس 360 اسلیم 250 گیگ هم دارم.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
FOURTH RETURN
07-10-2013, 15:10
برای پی سی هم بیاد گمون نکونم بزودی کرک درست و حسابی براش بیاد بیرون بازیهای جدید رو دیگه نمیشه مانند گذشته به آسونی کرک کرد
saeedsh7j
07-10-2013, 23:52
برای پی سی هم بیاد گمون نکونم بزودی کرک درست و حسابی براش بیاد بیرون بازیهای جدید رو دیگه نمیشه مانند گذشته به آسونی کرک کرد
نه بابا اتفاقا اگه بخوان راحت میتونن کرک کنن.
aligoodbeh
08-10-2013, 11:58
سلام.من می خوام gta v وقتی اومد بازیش کنم ولی سیستمم یکم پاییه : گرافیک 1 گیگ ATI دارم سی پی یو هم 2 هسته ای و رم هم 3 که به زودی میشه 4 . حالا یه مقدار پولی دستم اومده می خوام سیستمو ارتقا بدم ولی کافی نیست برا همش. حالا با این اوصاف دوستان گل پیشنهاد می کنن cpu رو عوض کنم یا گرافیک. می ترسم گرافیکو بالا ببرم تو gta v سی پی یو بیشتر نیاز باشه و بر عکس.موندم چیکار کنم.یکی راهنماییم کنه بی زحمت
دوستان واسه من ديگه نميشه با D-pad راديو عوض كرد.اصن منوي راديو ديگه نمياد.قبلا ميومد ولي الان نمياد.كسي ميدونه مشكلش چيه ؟
Devicestreet
08-10-2013, 15:19
سلام.من می خوام gta v وقتی اومد بازیش کنم ولی سیستمم یکم پاییه : گرافیک 1 گیگ ATI دارم سی پی یو هم 2 هسته ای و رم هم 3 که به زودی میشه 4 . حالا یه مقدار پولی دستم اومده می خوام سیستمو ارتقا بدم ولی کافی نیست برا همش. حالا با این اوصاف دوستان گل پیشنهاد می کنن cpu رو عوض کنم یا گرافیک. می ترسم گرافیکو بالا ببرم تو gta v سی پی یو بیشتر نیاز باشه و بر عکس.موندم چیکار کنم.یکی راهنماییم کنه بی زحمت
دوست عزیز اصلا معلوم نیست برای pc میاد یا نه شاید به پورت افتصاح iv یا شایدم مثل mp3 خوب یا شایدم مثل RDR اصلا نیاد بهتره یه x360 دست دو بگیرید
از دوستان تقاضا دارم تا خبری از سوی *R نیومد بحث pc رو پیش نکشن
aligoodbeh
08-10-2013, 18:20
خوب چرا می خوای بزنی تو گوشم؟
FOURTH RETURN
08-10-2013, 20:05
دوست عزیز اصلا معلوم نیست برای pc میاد یا نه شاید به پورت افتصاح iv یا شایدم مثل mp3 خوب یا شایدم مثل RDR اصلا نیاد بهتره یه x360 دست دو بگیرید
از دوستان تقاضا دارم تا خبری از سوی *R نیومد بحث pc رو پیش نکشناینا چی هستن؟
Devicestreet
08-10-2013, 20:08
خوب چرا می خوای بزنی تو گوشم؟
خسته شدم از یس سوال درباره pc شنیدم
اگر ناراحتتون کردم عذر میحام منظوری نبود:n16:
اینا چی هستن؟
Max Payne 3
Red Dead Redemption
mahyarSAMSUNG
08-10-2013, 23:35
شوکه بزرگی بهم وارد شد :n04: منو بگو منتظرم PCش بیاد . یکی منو بیدار کنه از خواب :n04:
GTA 5 on PC: “Somebody paid a lot of money” to keep it exclusive, says Intel boss
یکی یه عالمه افتاد تا بازیو انحصاری نگه داریم ! INTEL!
بازی قطعا برای PC منتشر خواهد شد ،!
More on vg247 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
+
دوستان خبری بشه من خودم اینجا پست میکنم پس برای به هم ریخته نشدن تاپیک سئوال نفرمایید.
با تشکر .
aligoodbeh
09-10-2013, 11:52
شک نکنید برا pc میاد حالا یکی بگه گرافیکو بالا ببرم یا cpu?
Turok-71
09-10-2013, 11:59
GTA V هفت رکورد کتاب جهانی گینس را از آن خود کرد!
بهترین فروش در سبک اکشن ماجرایی طی 24 ساعت!
بهترین فروش صنعت گیم در 24 ساعت!
سریعترین "محصول سرگرمی" که به سود ناخالص 1 میلیارد دلار دست یافت!
سریعترین "بازی" که به سود ناخالص 1 میلیارد دلار دست یافت!
پرفروش ترین "بازی" طی 24 ساعت!
بالاترین درآمد حاصل از یک محصول سرگرمی در 24 ساعت!
بیشترین تعداد بازدید از تریلر این بازی در سبک اکشن ماجرایی!
- همچنین خارج از کتاب گینس این بازی رکورد سریعترین فروش PSN در تمام تاریخ رو به خودش اختصاص داده!
پ.ن: فقط میتونیم بگیم Godstar دست مریزاد!
دوستان واسه من ديگه نميشه با D-pad راديو عوض كرد.اصن منوي راديو ديگه نمياد.قبلا ميومد ولي الان نمياد.كسي ميدونه مشكلش چيه ؟
ظاهرا باگه،واسه منم همین مشکل پیش اومد خودش برطرف شد!
GTA V هفت رکورد کتاب جهانی گینس را از آن خود کرد!
بهترین فروش در سبک اکشن ماجرایی طی 24 ساعت!
بهترین فروش صنعت گیم در 24 ساعت!
سریعترین "محصول سرگرمی" که به سود ناخالص 1 میلیارد دلار دست یافت!
سریعترین "بازی" که به سود ناخالص 1 میلیارد دلار دست یافت!
پرفروش ترین "بازی" طی 24 ساعت!
بالاترین درآمد حاصل از یک محصول سرگرمی در 24 ساعت!
بیشترین تعداد بازدید از تریلر این بازی در سبک اکشن ماجرایی!
- همچنین خارج از کتاب گینس این بازی رکورد سریعترین فروش PSN در تمام تاریخ رو به خودش اختصاص داده!
پ.ن: فقط میتونیم بگیم Godstar دست مریزاد!
ظاهرا باگه،واسه منم همین مشکل پیش اومد خودش برطرف شد!
و بیشترین بازی دارای انلاین 15 میلیون نفر (چرا ثبت نشده):n13:
FOURTH RETURN
09-10-2013, 14:44
GTA 5 on PC: “Somebody paid a lot of money” to keep it exclusive, says Intel boss
یکی یه عالمه افتاد تا بازیو انحصاری نگه داریم ! INTEL!
.چی؟ متوجه نشدم
Devicestreet
09-10-2013, 14:52
شک نکنید برا pc میاد حالا یکی بگه گرافیکو بالا ببرم یا cpu?
دیروز سیستم مینیموم cod اومد امروز تکذیب شد! اگه برای pc تایید هم بشه تا صحبت رسمی راک* نمیشه چیزی گفت
:n23:
چی؟ متوجه نشدم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D9%84-gta-v-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-pc-%D9%85%DB%8C%D8%A7%DB%8C/
چی؟ متوجه نشدم
فکر کنم نوشته رئیس اینتل گفته یکی یه عالمه پول داده تا این بازی واسه کامپیوتر منتشر نشه ! :n27:
حالا این انسان پولدار و بیمار کی بوده !؟ نکنه محمود خاوری بوده !؟
FOURTH RETURN
09-10-2013, 18:43
نیکو بلیک توی این نیست:n01:
فکر کنم نوشته رئیس اینتل گفته یکی یه عالمه پول داده تا این بازی واسه کامپیوتر منتشر نشه ! :n27:
حالا این انسان پولدار و بیمار کی بوده !؟ نکنه محمود خاوری بوده !؟
نه باو :n02: ، منظورش این بوده که پول زیادی ردوبدل شده برای اینکه خبر انتشار PC به تعویق بیفته یعنی فعلا خبری ازین موضوع درز نکنه ...
farzan311
09-10-2013, 19:46
منم مطمینم برای pc میاد نسخه های قبلی هم حدود 7 8 ماه بعد برای PC اومدند پس فعلا باید صبر کنیم فقط امیدوارم یه پورت پر از اشکال از نسخه کنسول ها نباشه
به گفتهی برخی منابع بسیار نزدیک و مطمئن وبسایت معتبر یوروگیمر عنوان Grand Theft Auto V برای رایانههای شخصی تایید شد.
همان طور که انتظار میرفت مثل شمارهی قبلی این سری یعنی GTA IV که چند ماه پس از نسخههای کنسولی عرضه شد، نسخهی رایانههای شخصی بازی GTA V همچنین قرار است در بهار سال بعدی میلادی برای PC ها عرضه گردد.چندین بار شایعات زیادی مبنی بر این اتفاق منتشر شد که همگی الان به واقعیت پیوستند.
خبرهایی که ادیتور اندویدیا در مورد این نسخه داد، کدهایی که نشان از انتشار نسخه PS4 و PC بازی در کدهای سورس نسخه X360 یافت شد و اظهار نظرهای سازندگان مختلف به واقعیت پیوست.
هم اکنون ۶۰۰,۰۰۰ نفری که برای انتشار GTA V برای PC رای دادند میتوانند بازی را چند ماه دیگر بر روی سیستمهای خود داشته باشند.
گیمفا
به گفتهی برخی منابع بسیار نزدیک و مطمئن وبسایت معتبر یوروگیمر عنوان Grand Theft Auto V برای رایانههای شخصی تایید شد.
همان طور که انتظار میرفت مثل شمارهی قبلی این سری یعنی GTA IV که چند ماه پس از نسخههای کنسولی عرضه شد، نسخهی رایانههای شخصی بازی GTA V همچنین قرار است در بهار سال بعدی میلادی برای PC ها عرضه گردد.چندین بار شایعات زیادی مبنی بر این اتفاق منتشر شد که همگی الان به واقعیت پیوستند.
خبرهایی که ادیتور اندویدیا در مورد این نسخه داد، کدهایی که نشان از انتشار نسخه PS4 و PC بازی در کدهای سورس نسخه X360 یافت شد و اظهار نظرهای سازندگان مختلف به واقعیت پیوست.
هم اکنون ۶۰۰,۰۰۰ نفری که برای انتشار GTA V برای PC رای دادند میتوانند بازی را چند ماه دیگر بر روی سیستمهای خود داشته باشند.
گیمفا
خبر خیلی خوبی است ولی من انتظار داشتم که ماه نوامبر یا نهایتا دسامبر منتشر بشه:n15:ولی خیلی دیر می خواد منتشر بشه:n03:بازم تاریخ انتشارو بگن حداقل از بلاتکلیفی در بیایم:n27:
Altairezio
10-10-2013, 21:39
دوستان تاییده انگار نسخه ی PC
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
4 ماه دیگه ایشاللا
CRIS Joon CR7
10-10-2013, 22:24
نوشته Q1 یعنی سه ماهه ی اول 2014 یعنی در بهترین حالت دی ماه 1392 و در بدترین حالت ، عید نوروز 1393:n02:
خدا رو شکر تا اون موقع این سوال : واسه PC نیومد ؟ رو دیگه نمیبینم:n26:
معلومه مگه میشه که pc نداشته باشه.نسخه های اول بازی همه واسه pc بود.کنسول کجا بود!:n02:
دو روزی میشه که بازیو تمومش کردم.
اگه بخوام برای این بازی نقد بنویسم باید دو هفته ای فقط برای مقدمش وقت گذاشت حالا کل بازی پیشکش اما به صورت مختصر و خودمونی نظر خودمو نسبت به بازی میدم که برگردم تو شهر بگردم : دی
من سر GTA V مثل ادمی بودم که موقع نهار اصلا احساس گرسنگی نمی کنه و میل به غذا نداره در حالی که وقتی میاد خونه میبینه سفره ای رنگی با کلی غذاهای لذیذ پهن شده.
از بد قضا هم که چون هیچ حسی به این تنوع بالا نداری یک قاشق مربا خوری از دسر میخوری تا احتارم بزاری به میز و سفره و اشپزو غیره.
GTA V هم برای من همینطور بود، دقیقا مثل GTA IV ولی تفاوتش در این بود که هر چقدر صبر کردم عطشی نسبت به بازی کردنش در من ایجاد نشد(حداقل با شور و شوق و اینا)
اما خب به احترام نام بازی، گذشته ای که داشت، نقدهایی که گرفته، دوستان :دی نشستم تا تهشو رفتم حالا رفته رفته به اون لذت دست پیدا می کردم، به هر حال به نظر من:
نکات منفی:
یک سری مواردی که دو سه صفحه قبل گفته بودم همچنان پاورجاست اما حالا اینهارو میشه به یک نظرشخصی و سلیقه ربط داد.
همون طور که گفتم یک نوع احساس تکرار رو داشتم.
همه ماموریت های فرعی رو نرفتم ولی اونایی که رفتم اکثرشون زیاد دندان گیر نبود و یک روند ساده رو داشت.
گرافیک بازی رو نپسندیدم، البته وسعت بازی خیلی بزرگ و زیاد بود و همین خودش یک دلیل برای برخی ضعف های گرافیکی بازی بود اما خب
به نظرم (خیلی کوچولو) اگه کمی از وسعت میزدن و به گرافیک میرسیدن بهتر میشد. برای من 3 تا کوه یا 5 تا کوه اهمیتی نداشت گرافیکش بهتر بود بیشتر میپسندیدم.
تا حدوی هم تعداد NPC های شهر کم شدن، خیلی وقتها تو پیاده رو ها اصلا ادم نبود :/
به نظرم میشد که بهتر و بیشتر از فضا و گستردگی بازی استفاده بشه.
یک مقدار طی کردن ماموریت ها اسان بودن.
نکات مثبت:
کل بازی :دی
داستان بازی خیلی گیرا و رفته رفته گیرا تر میشه.
سه تا شخصیت و امکان سویچ و طی کردن روند داستان بین اینا و اشنایی با 3 شخصیت مختلف واقعا عالی کار شده.
اخر بازی و پایانش هم خیلی زیبا بود، دیگه اواخر بازی ادم برای تموم کردن بازی بیشتر وسوسه میشد.
هر سلیقه ای می تونه وارد فاز یک شخصیت بشه مثل من که از مایکل خوشم اومد و لذت بردم. ( همیشه پولدار ها لذت بخش هستن :دی )
وسعت و عظمت بیش از حد بازی، سوار یک موتور گازشو بگیر برو و لذت ببر
من عاشق گشت و گذار در این سری هستم (یا این که در این قسمت خیلی خیلی افت داشته برام اما...) باز دلو میزدم به دشت و صحرا، موتور رو برمیداشتم و در دل طبیعت ویراژ میدادم.:n02:
کلکسیونی از ماشین های بزرگ جمع کردم، 18 چرخ ها، سوار اتوبوس میشدم و مسافرهارو جابه جا میکردم یا میرفتم به سمت دریا پرتشون می کردم ته دریا تا خفه بشن ( انقدر حال میداد :دی)
شبها وای، یک ماشین مدل بالا کنار خیابون و یک بوق یک لیدی خوشگل و در ادامه لذت بردن از شهر زیبای بازی :دی
دوبله بازی بسیار عالی بود این دوبله در کنار صداگذاری دقیق واقعا زیباتر شده بود بازی به طور خیلی دقیقی تونسته بود که با دوبله ای که روی شخصیت ها داشتن کاملا اون حس و حال شهر و دنیای کشور امریکا رو برامون تداعی کنه. سیاه پوست ها و اون رفتهاری لات مانندشون انصافا عالی بود.
من به این شکل به بازی نمره میدم:
گرافیک: 9
گیم پلی :10
داستان:10
صدا و موسیقی:10
امتیاز کلی: 10
گرافیک بازی رو نپسندیدم، البته وسعت بازی خیلی بزرگ و زیاد بود و همین خودش یک دلیل برای برخی ضعف های گرافیکی بازی بود اما خب
اینم تو نسخه PC حله !:n12:
+
تبریک به همه ی PC GAMER ها ...:n12:
mehdi30nema
11-10-2013, 11:19
من این دو جا گیر کردم ، یکی بگه چی کار کنم :
الان کلا دو تا ماموریت موجوده یکی برای مایکل و اون یکی برای فرانکلین که هر دو رو گیر کردم .
1 - برا مایکل یه ماموریت بازه که باید بریم خارجه شهر و جایی که نوشته Federal Investigation Burea که من میرم ولی اصلا معلوم نیست باید چی کار کرد .
- برای فرانکلین هم اون ماموریتی هستم که لستر بهش ماموریت میده سه نفر رو بکشه . نفر اول که داره فیگور بدنسازی میگیره و دومی تو قایقه و وقتی میرم جای نفر سومی ، تو نقشه نشون میده کنار یه ساختمان هست ولی نه کسی کناره ساختمانه نه اینکه توی ساختمان میره . خلاصه نفر سوم رو نمیشه کشت . بی زحمت بگید چی کار کنم .
supermax15
11-10-2013, 11:23
اگه بخوام برای این بازی نقد بنویسم باید دو هفته ای فقط برای مقدمش وقت گذاشت حالا کل بازی پیشکش اما به صورت مختصر و خودمونی نظر خودمو نسبت به بازی میدم که برگردم تو شهر بگردم : دی
من سر GTA V مثل ادمی بودم که موقع نهار اصلا احساس گرسنگی نمی کنه و میل به غذا نداره در حالی که وقتی میاد خونه میبینه سفره ای رنگی با کلی غذاهای لذیذ پهن شده.
از بد قضا هم که چون هیچ حسی به این تنوع بالا نداری یک قاشق مربا خوری از دسر میخوری تا احتارم بزاری به میز و سفره و اشپزو غیره.
GTA V هم برای من همینطور بود، دقیقا مثل GTA IV ولی تفاوتش در این بود که هر چقدر صبر کردم عطشی نسبت به بازی کردنش در من ایجاد نشد(حداقل با شور و شوق و اینا)
اما خب به احترام نام بازی، گذشته ای که داشت، نقدهایی که گرفته، دوستان :دی نشستم تا تهشو رفتم حالا رفته رفته به اون لذت دست پیدا می کردم، به هر حال به نظر من:
نکات منفی:
یک سری مواردی که دو سه صفحه قبل گفته بودم همچنان پاورجاست اما حالا اینهارو میشه به یک نظرشخصی و سلیقه ربط داد.
همه ماموریت های فرعی رو نرفتم ولی اونایی که رفتم اکثرشون زیاد دندان گیر نبود و یک روند ساده رو داشت.
به نظرم (خیلی کوچولو) اگه کمی از وسعت میزدن و به گرافیک میرسیدن بهتر میشد. برای من 3 تا کوه یا 5 تا کوه اهمیتی نداشت گرافیکش بهتر بود بیشتر میپسندیدم.
نکات مثبت:
کل بازی :دی
سه تا شخصیت و امکان سویچ و طی کردن روند داستان بین اینا و اشنایی با 3 شخصیت مختلف واقعا عالی کار شده.
اخر بازی و پایانش هم خیلی زیبا بود، دیگه اواخر بازی ادم برای تموم کردن بازی بیشتر وسوسه میشد.
هر سلیقه ای می تونه وارد فاز یک شخصیت بشه مثل من که از مایکل خوشم اومد و لذت بردم. ( همیشه پولدار ها لذت بخش هستن :دی )
من عاشق گشت و گذار در این سری هستم (یا این که در این قسمت خیلی خیلی افت داشته برام اما...) باز دلو میزدم به دشت و صحرا، موتور رو برمیداشتم و در دل طبیعت ویراژ میدادم.:n02:
کلکسیونی از ماشین های بزرگ جمع کردم، 18 چرخ ها، سوار اتوبوس میشدم و مسافرهارو جابه جا میکردم یا میرفتم به سمت دریا پرتشون می کردم ته دریا تا خفه بشن ( انقدر حال میداد :دی)
شبها وای، یک ماشین مدل بالا کنار خیابون و یک بوق یک لیدی خوشگل و در ادامه لذت بردن از شهر زیبای بازی :دی
دوبله بازی بسیار عالی بود این دوبله در کنار صداگذاری دقیق واقعا زیباتر شده بود بازی به طور خیلی دقیقی تونسته بود که با دوبله ای که روی شخصیت ها داشتن کاملا اون حس و حال شهر و دنیای کشور امریکا رو برامون تداعی کنه. سیاه پوست ها و اون رفتهاری لات مانندشون انصافا عالی بود.
با چیپ و رمز بازی رو تمام کردی ؟:n05::n05::n05:
Turok-71
11-10-2013, 11:34
من این دو جا گیر کردم ، یکی بگه چی کار کنم :
الان کلا دو تا ماموریت موجوده یکی برای مایکل و اون یکی برای فرانکلین که هر دو رو گیر کردم .
1 - برا مایکل یه ماموریت بازه که باید بریم خارجه شهر و جایی که نوشته Federal Investigation Burea که من میرم ولی اصلا معلوم نیست باید چی کار کرد .
- برای فرانکلین هم اون ماموریتی هستم که لستر بهش ماموریت میده سه نفر رو بکشه . نفر اول که داره فیگور بدنسازی میگیره و دومی تو قایقه و وقتی میرم جای نفر سومی ، تو نقشه نشون میده کنار یه ساختمان هست ولی نه کسی کناره ساختمانه نه اینکه توی ساختمان میره . خلاصه نفر سوم رو نمیشه کشت . بی زحمت بگید چی کار کنم .
1- متوجه نشدم دقیقا کجای داستان هستی،بیشتر توضیح بده!
2- اون داره با بالابر از قسمت جلویی ساختمان بالا میره،اگه بالارو نگاه کنی راحت میبینیش،واسه کشتنش از اسنایپر استفاده کن،راحت تره!
majid322
11-10-2013, 11:44
بابت نقد ممنون :n12:فقط امتیاز کلی نمیشه 9.75 ؟؟
Altairezio
11-10-2013, 12:38
نوشته Q1 یعنی سه ماهه ی اول 2014 یعنی در بهترین حالت دی ماه 1392 و در بدترین حالت ، عید نوروز 1393:n02:
خدا رو شکر تا اون موقع این سوال : واسه PC نیومد ؟ رو دیگه نمیبینم:n26:
کوارتر اولو میــــــگــــــن!:n02: ولی چون Nvidia انگشت کرده تو کار بس خوب پیش رفت میکنه و فک میکنم تا بهمن دستمونه!
اون سوالو من شرط میبندم که دو صفحه دیگه یکی از دوستان لطف میکنه دوباره مطرح میکنه!:n02:
دادا شما كجا بازي ميكردي كه گرافيكش رو نپسنديدي ؟:n04:
با سلام.میشه روش اجرای بازی از روی هارد یا فلاش مموری رو توضیح دهید.؟من یه فلاش 16 گیگ دارم.گذاشتم داخل ایکس باکس و الان سی دی رو گذاشتم و داره نصب میشه.میخوام بتونم بدون سی دس بازی کنم که به دی وی دی رام دستگاه فشار نیاد و صدا نکنه! بعد از نصب باید چکار کنم؟
moghaddas mfa
11-10-2013, 20:41
این حس رو من موقعی که IV منتشر شده بود هم داشتم و به زحمت و به زور تونستم IV رو تموم کنم.
الان هم سر V دقیقا به همین شکل، طوری که فقط یک ساعت میتونم بازی کنم و اروم اروم خسته میشم و از بازی میام بیرون :|
من بیشتر از همه دیوانه گشت و گذار در این سری بودم و تمامی کوچه پس کوچه های قسمت های قدیمی رو حفظ بودم اما اینجا...:|
شاید چون احساس تکرار می کنم همچین حسی دارم، احساسی که دقیقا از IV در من به وجود اومد
تکرار یک سرقت از یک مغازه یا از یک بانک ولی همون بیس، کاری که در GTA III هم انجام دادیم در Vice City هم انجام دادیم کلا در همه قسمت ها انجام دادیم.
ماموریت فرعی بازی منو یاد یکی از ماموریت های فرعی اسکاریم انداخت که یک زنی یک داروی گیاهی می خواست که از بد روزگار ان گیاه درست پشت خونش بود :|
هیچ حس کنجکاوی در بازی ندارم، حسی که بدونم زیر پل چی هست یا این ماشین چه سرعتی داره یا اصلا این مسیر به کجا منتهی میشه.
هیچ حسی نسبت به زنده موندنم ندارم و مهم نیست فوق از یک بیمارستان نزدیک شروع میکنم.
در واقع نکته قوت GTA در من تبدیل به بی تفاوتی شده و این طور پیش بره شاید نتونم نمره 9 و یا بالاتر از 9 بهش بدم :|
اما خب به احترام نام بازی، گذشته ای که داشت، نقدهایی که گرفته، دوستان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نشستم تا تهشو رفتم حالا رفته رفته به اون لذت دست پیدا می کردم، به هر حال به نظر من:
نکات منفی:
نکات مثبت:
کل بازی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر سلیقه ای می تونه وارد فاز یک شخصیت بشه مثل من که از مایکل خوشم اومد و لذت بردم. ( همیشه پولدار ها لذت بخش هستن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
کلکسیونی از ماشین های بزرگ جمع کردم، 18 چرخ ها، سوار اتوبوس میشدم و مسافرهارو جابه جا میکردم یا میرفتم به سمت دریا پرتشون می کردم ته دریا تا خفه بشن ( انقدر حال میداد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شبها وای، یک ماشین مدل بالا کنار خیابون و یک بوق یک لیدی خوشگل و در ادامه لذت بردن از شهر زیبای بازی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با با دمت گرم .
عجب تحولی:n04:
mehdi30nema
11-10-2013, 21:29
من تازه بازی رو 20 درصد رفتم جلو اما الان متوجه شدم که یه سری ماشین جدید که اوایل بازی اصلا نبودند الان دارن تو شهر رانندگی میکنن و ماشین هایی هم که اون موقع بودن الان دیگه نیستن یا خیلی کم هستند . این برای همه اتفاق افتاده ؟
راستی من آخر نفهمیدم چه طوری از مغازه ها سرقت کنم ؟ آخه توی مغازه ها که اسلحه نمیشه دآورد هیچ مشد و لگدی هم که نمیزنه . چه طوری دخلشونو بزنم ؟
بابت نقد ممنون :n12:فقط امتیاز کلی نمیشه 9.75 ؟؟
مرسی.
کلا من میانگین نمیگیریم، تاثیر گذار هست ولی نمره نهایی رو جدا مد نظر قرار میدم اما با این حال گرافیک کم ترین تاثیر رو روی نمره نهایی یک بازی داره چون اولویت های گیم پلی و داستان خیلی مهم تر هستن. خیلی از بازی ها هستن که گرافیک چند سال پیش رو دارن ولی نمره کامل یا بالا مثل 10 و 9.5 اینا میگیرن.
با چیپ و رمز بازی رو تمام کردی ؟:n05::n05::n05:
فکر کنم من جز معدود افرادی در اینجا باشم که بازی رو خیلی دیر تموم کرده :دی
نه اصلا کلا تو زندگیم چیزی به نام رمز تو بازی ها برام مفهومی نداشته.
دادا شما كجا بازي ميكردي كه گرافيكش رو نپسنديدي ؟:n04:
در داخل خانه و کنج اتاقی درویشانه :دی
star trek
12-10-2013, 01:00
اما خب به احترام نام بازی، گذشته ای که داشت، نقدهایی که گرفته، دوستان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نشستم تا تهشو رفتم حالا رفته رفته به اون لذت دست پیدا می کردم، به هر حال به نظر من:
نکات منفی:
نکات مثبت:
کل بازی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر سلیقه ای می تونه وارد فاز یک شخصیت بشه مثل من که از مایکل خوشم اومد و لذت بردم. ( همیشه پولدار ها لذت بخش هستن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
کلکسیونی از ماشین های بزرگ جمع کردم، 18 چرخ ها، سوار اتوبوس میشدم و مسافرهارو جابه جا میکردم یا میرفتم به سمت دریا پرتشون می کردم ته دریا تا خفه بشن ( انقدر حال میداد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شبها وای، یک ماشین مدل بالا کنار خیابون و یک بوق یک لیدی خوشگل و در ادامه لذت بردن از شهر زیبای بازی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:|
نمونه ی یک گیمر حرفه ای !!!
:n13:
Alex Fera
12-10-2013, 02:21
آقا این حامد ما کلا باحاله،اذیتش نکنید...........
خوب کاری نمیتونه بکنه،دست خودش نیست دیگه:n02:
+
خوب خدارو شکر ، یکیم پیدا شد و دل شما...............
آخ ببخشید!!!!
خوب بخدا رو شکر،یکی بالاخره انگار نسخه PC رو تایید کرده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]،ازخیل عظیم سوالات رهایی می یابیم می پندارم:n02:
FOURTH RETURN
12-10-2013, 10:53
دوبله فارسی؟
FOURTH RETURN
12-10-2013, 10:55
CRIS Joon CR7
12-10-2013, 12:58
دوبله فارسی؟
منظورش صدا پیشگیه:n29:
بازی اینقدر عالی بوده نظر یه سونی فن رو اینقدر عوض کرده و ایشون خیلی محترمانه اومدن نقد خودشونو گذاشتن اونوقت یه سری...:n27:
ولش کن بازی واسه PC نیومد؟:n26:
کسی اهنگ هایی که از رادیو بازی پخش میشه رو داره؟
یه پک دانلود کردم ولی موزیک های مراحله فکر کنم
mehdi30nema
12-10-2013, 21:02
میشه یه نفر لطف کنه نحوه سرمایه گذاری و پول درآوردن رو بگه ؟ این که میگید سهام بخریم و بفروشیم و ... چه جوریه ؟
من کلی تو بازی پیشرفت کردم ولی فقط همون پولی که از سرقت جواهر فروشی درآوردیم رو دارم .
با سلام.میشه روش اجرای بازی از روی هارد یا فلاش مموری رو توضیح دهید.؟من یه فلاش 16 گیگ دارم.گذاشتم داخل ایکس باکس و الان سی دی رو گذاشتم و داره نصب میشه.میخوام بتونم بدون سی دی بازی کنم که به دی وی دی رام دستگاه فشار نیاد و صدا نکنه! بعد از نصب باید چکار کنم؟
میشه یه نفر لطف کنه نحوه سرمایه گذاری و پول درآوردن رو بگه ؟ این که میگید سهام بخریم و بفروشیم و ... چه جوریه ؟
من کلی تو بازی پیشرفت کردم ولی فقط همون پولی که از سرقت جواهر فروشی درآوردیم رو دارم .
راستش منم درست نفهمیدم چیه. ولی با آی فروت :n02: برو اینترنت قسمت درامد و پول چند تا گزینه برات باز میکنه ولی برای من فقط benq بازه! میری اونجا با توجه به اینکه رشد نزولی داشته یا صعودی سهم میخری . بعد چند وقت سر میزنی میفروشیش.
ولی بهترین راه برای پول درآوردن سرقت از ماشین حمل پول یا مغازه ها. مراحل.جاهایی رو میشه خرید مثل کلوپ ها یا کافی شاب ها که هفته ای پول میریزن به حساب
با سلام.میشه روش اجرای بازی از روی هارد یا فلاش مموری رو توضیح دهید.؟من یه فلاش 16 گیگ دارم.گذاشتم داخل ایکس باکس و الان سی دی رو گذاشتم و داره نصب میشه.میخوام بتونم بدون سی دی بازی کنم که به دی وی دی رام دستگاه فشار نیاد و صدا نکنه! بعد از نصب باید چکار کنم؟
اگه دستگاهتون هارد داره دیسک 1 رو بریزید روی هارد. دیسک 2 رو هم روی فلش
اگه نداره دیسک 1 روی فلش و دیسک 2 رو هم از روی همون دیسک اجرا کنید. فشار چندان زیادی نمیاد هیچیم نمیشه. فقط صدا داره دیگه.
برای نصب هم بهتره اول دیسک 2 رو بذاری . بعد خودش میگه دیسک 1 . اونموقع میذاری نصب میکنه
kasra r.m
13-10-2013, 19:19
شایعه شده که راکستار میخواد که CJ رو به عنوان یک DLC(بسته الحاقی) برای GTA V منتشر کنه. میخوان یک داستان جدید در مورد بازگشت CJ با به GROVE STREET بسازن. :
اگه GTA V رو بازی کرده باشین حتما دیدین که فرانکلین اسم عمش دنیس هست. تو سن اندرس هم اسم جی اف CJ دنیس بود.
شایعه شده که راکستار میخواد که CJ رو به عنوان یک DLC(بسته الحاقی) برای GTA V منتشر کنه. میخوان یک داستان جدید در مورد بازگشت CJ با به GROVE STREET بسازن. :
اگه GTA V رو بازی کرده باشین حتما دیدین که فرانکلین اسم عمش دنیس هست. تو سن اندرس هم اسم جی اف CJ دنیس بود.
اگه بشه چی میشه:n19::n19::n19:ولی فکر کنم شایعه باشه.تو جی تی آی 4 در حین انجام یه ماموریت رو یه دیواری یه سری نوشته هایی بود در مورد شخصیت های قبلی که از اونا یاد شده بود."Victor - never forget you / always remember you bro", "RIP Claude", "RIP Toni", "remember Tommy - u r still my hero", "Carl I love you RIP everyone miss you", "RIP Vic".که اون قسمت بولد شده در مورد سی جی است.حتی این معنی رو میده که شاید تا اون موقع اصلا سی جی مرده باشه که امیدوارم اینطور نباشه.:n03:در واقع از مضمون این متن این جور پیداست که شخصیت های قبلی بازی به نوعی به تاریخ پیوستند که دیگه اونارو نمی بینیم:n14:
نسخه ای رو که یکی از شرکت ها برای کامپیوتر تبدیل کرده رو کسی بازی کرده؟
ارزش 34 گیگ دانلود رو داره؟
dverbame
13-10-2013, 20:40
نسخه ای رو که یکی از شرکت ها برای کامپیوتر تبدیل کرده رو کسی بازی کرده؟
ارزش 34 گیگ دانلود رو داره؟
یکی از شرکت ها ؟
لینکش کجاست ؟
یکی از شرکت ها ؟
لینکش کجاست ؟
سایت Razor1911
به این لینک سر بزنی می فهمی
سایت Razor1911
به این لینک سر بزنی می فهمی
شرکت ، سایت ، وبلاگ !؟
خود راکستار هنوز نسخه PC رو تایید نکرده اونوقت توی این وبلاگ کرکش رو هم گذاشته :n02:
تاريخ ارسال : دوشنبه هفدهم تیر 1392
خدایا این شادی ها رو از ما نگیر ...
شرکت ، سایت ، وبلاگ !؟
خود راکستار هنوز نسخه PC رو تایید نکرده اونوقت توی این وبلاگ کرکش رو هم گذاشته :n02:
تاريخ ارسال : دوشنبه هفدهم تیر 1392
خدایا این شادی ها رو از ما نگیر ...
'گفتم که یه گروهی خودشون نسخه ایکس باکس رو برای پی سی تبدیل کردند و ربطی به راک استار نداره
این که میتونی شخصیت خودت رو عوض کنی یعتی داستان رو با یکی دیگه از شخصیت ها ادامه بدی و ماموریت انجام بدی به خاطر چیه؟؟ در ضمن ماشین حمل پول چه شکلیه؟
dverbame
14-10-2013, 15:39
'گفتم که یه گروهی خودشون نسخه ایکس باکس رو برای پی سی تبدیل کردند و ربطی به راک استار نداره
عزیز معلومه فیکه ... تو تیر هنوز بازی رلیز نشده بود.. چه برسه که دیگه تبدیل هم بشه... :n19:
The Rover
14-10-2013, 19:32
به نظر نمیاد فیک باشه
حتی جایی خوندم همون گروهی که نسخه ایکس باکس GTA V رو به پی سی تبدیل کرد بدون دخالت راکستار داره GTA VI رو واسه pc آماده میکنه.
Altairezio
14-10-2013, 19:43
به نظر نمیاد فیک باشه
حتی جایی خوندم همون گروهی که نسخه ایکس باکس GTA V رو به پی سی تبدیل کرد بدون دخالت راکستار داره GTA VI رو واسه pc آماده میکنه.
GTA VI ?!:n04:
شوخی میکنی؟!
حتما" ماشینای GTA IV رو عوض کردن و با اد کردن چنتا بخش به مپ گفتن GTA Vــه!:n09:
به نظر نمیاد فیک باشه
تازه گفتن که GTA VI فقط در انحصار pc هستش ! راکستار هم نمی تونه هیچ غلطی بکنه !
ملت همیشه در صحنه هم با شعار مرگ بر راکستار ، حمایت خودشون رو از این اقدام نشون دادند !
dverbame
14-10-2013, 23:26
به نظر نمیاد فیک باشه
دادا اخه چجوری میشه.. قبل از لیک بازی حتی یه پست برای تیدیل رلیز بشه.. والا من که موندم :n13:
دوستان به جان خودم جناب The Rover عزیز شوخی کردند ... :n02:
amin 2010
14-10-2013, 23:35
GTA VI ?!:n04:
شوخی میکنی؟!
حتما" ماشینای GTA IV رو عوض کردن و با اد کردن چنتا بخش به مپ گفتن GTA Vــه!:n09:
خير كاملا جدي ميگه |:
+
پارسا چجوري بازي رو ١٠٠ درصد كردي ؟:n02: من رو ٨٠ گير كردم :n14:
dverbame
14-10-2013, 23:42
دوستان به جان خودم جناب The Rover عزیز شوخی کردند ... :n02:
اخه یه جوری شوخی میکنه که با احساسات ادم بازی میشه انگار :n08:
منم پس میگیرم با این منوال ... 100% واقعیه :یییییییییییی:n02:
بابا چرا مسخره می کنین؟ توی فرومشون نوشتن تا 2 3 ماه دیگه VI آماده میشه.
اینم آدرس فرومش:
به جان خودم من الان بیام یه سایت متلا با دامنه konami-fifa.com بسازم و توش بنویسم فیفا 15 رو قراره کونامی بدون دخالت EA بسازه و ... یه عده محتواشو باور میکنن ! :n29:
همین زودباوری ها باعث شده وضعمون این شه ! :n27:
Reza Azimy_RW
15-10-2013, 18:17
نقل قول از : Altairezio
دوستان تاییده انگار نسخه ی PC
4 ماه دیگه ایشاللا
تایید برای پی سی و انتشارش تا 4 ماه دیگه :
Devicestreet
15-10-2013, 19:58
البته *R تکذیب نکرد و عبارت "Out now" که به معنی "فعلا" هست رو اضافه کرد(به لیست پلتفرم ها:n02:
SIMON137
15-10-2013, 20:27
Of course it will, followed (inevitably) by nextgen console versions. Rockstar is not going to skip out on all that $.
با توجه به اینکه افرادی با این طرز تفکر وجود دارند
I’ll gladly buy this again on next gen consoles.
:n02:
سلام
من زیاد بازی نمیکنم
ولی بازیم رو 43 درصد گیر کرده از هردو سه تا مرحله یکیش طلایی هست ولی الان هیچ مرحله ای نیست بازی کنم اخرین مرحله ای که بازی کردم یه مرد و یه زن پیر بود با تروار بود مراحلشون رو انجام دادم
کل مراحل فرعی رو انجام دادم مسابقات و ....
باهرکس تماس میگیرم میگه مسیج بزار و مسیج هام رو همه جواب دادم فقط هی سری خونه هست سیاه هست بخرم اونم پول ندارم
این سرمایه گذاری تو نقشه رو گجا میشه پیدا کرد
ضمنا یه جت دزدیدم از ارتش اوردم فرودگاه ترواره عحب چیزی هست لامصب
این مدرسه پرواز هم گذروندم چندتاش برنز هست همه طلایی هست تاثیر داره
با سپاس
Altairezio
16-10-2013, 10:37
دوست من رو اون منبع یه بار کلیک میکردی لازم نبود اسپم بدیو منم از حرص وادار به اسپم دادن کنی!:n23:
سلام
من زیاد بازی نمیکنم
ولی بازیم رو 43 درصد گیر کرده از هردو سه تا مرحله یکیش طلایی هست ولی الان هیچ مرحله ای نیست بازی کنم اخرین مرحله ای که بازی کردم یه مرد و یه زن پیر بود با تروار بود مراحلشون رو انجام دادم
کل مراحل فرعی رو انجام دادم مسابقات و ....
باهرکس تماس میگیرم میگه مسیج بزار و مسیج هام رو همه جواب دادم فقط هی سری خونه هست سیاه هست بخرم اونم پول ندارم
این سرمایه گذاری تو نقشه رو گجا میشه پیدا کرد
ضمنا یه جت دزدیدم از ارتش اوردم فرودگاه ترواره عحب چیزی هست لامصب
این مدرسه پرواز هم گذروندم چندتاش برنز هست همه طلایی هست تاثیر داره
با سپاس
چجوری جت رو دزدیدی؟
منکه هر کاری میکنم نمیشه با موشک میزنن
با چه ماشینی رفتی؟
اقا قضیه ریلیز بازی واسه PC راسته یا فیکه اخر؟:دی
mahyarSAMSUNG
16-10-2013, 12:18
راک استار اگه واسه پی سی آزادش کنه خیلی فروش میکنه که اونم میلیاردی . اگه این راک استار یذره حس پول پرستی ایرانیا رو داشت مطمن باش برای آندروید هم اکسپورتش میکرد :n06:
Devicestreet
16-10-2013, 12:51
اقا قضیه ریلیز بازی واسه PC راسته یا فیکه اخر؟:دی
راک* نم پس نداده فقط اون عبارت "Out Now" اضافه شده که با توجه به معنیش جای امیدواریه:n02:
تکذیب هم نشد
راک استار اگه واسه پی سی آزادش کنه خیلی فروش میکنه که اونم میلیاردی . اگه این راک استار یذره حس پول پرستی ایرانیا رو داشت مطمن باش برای آندروید هم اکسپورتش میکرد
Wii U بعد pc مهمتره
دوستان تو Gta v چطوری پول بدست بیارم؟ 2-3 هزار تا هم کافیه.راستی چطوری میشه سرمایه گذاری کرد؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
یه قسمتیه که مایکل باید بره تو یه کارگاه لباس که Lester هم اونجاس و مایکل باید یه کاری رو انجام بده ولی من هرچی گشتم نفهمیدم باید چکار کنم....تقریبا اوایل بازی هم هست
کسی میتونه کمک کنه؟
CRIS Joon CR7
17-10-2013, 11:05
یه قسمتیه که مایکل باید بره تو یه کارگاه لباس که Lester هم اونجاس و مایکل باید یه کاری رو انجام بده ولی من هرچی گشتم نفهمیدم باید چکار کنم....تقریبا اوایل بازی هم هست
کسی میتونه کمک کنه؟
برو تو فروشگاه های لباس فروشی با کلاس:n26: نه فروشگاه های معمولی ،
بعد گرون ترین کت و شلوار ممکن رو بخر یا میتونی بری تو خونه ی خودت و از تو کمد خودت یه دست کت و شلوار بپوشی ...
سلام من يه اشتباه خيليييي بزوگ كردم موضوع اينه كه در اواخر بازي ديگه مرحله نمي ياد و بايد يه ماشينو بيرون از خيابان برد و به لستر زنگ زد ولي من به طور اشتباه به فرانكلين زنگ زدم و حالا ام ماشينو گم كردم و سومم از يه جاي ديگس و هيچ سيوي كنار ماشينه ندارم براي همين ديگه نمي تونم كاري كنم . مسي اگه راهي مي دونه كه مي تونه به من كمك كنه حتماً بگه
با تشكر
moh3en_sh
17-10-2013, 17:05
سلام من يه اشتباه خيليييي بزوگ كردم موضوع اينه كه در اواخر بازي ديگه مرحله نمي ياد و بايد يه ماشينو بيرون از خيابان برد و به لستر زنگ زد ولي من به طور اشتباه به فرانكلين زنگ زدم و حالا ام ماشينو گم كردم و سومم از يه جاي ديگس و هيچ سيوي كنار ماشينه ندارم براي همين ديگه نمي تونم كاري كنم . مسي اگه راهي مي دونه كه مي تونه به من كمك كنه حتماً بگه
با تشكر
واسه منم هیچ ماموریتی تو نقشه نیست نمیدونم چیکار کنم:n13:
این ماشینی ک میگی چیه جور ماشینیه؟با چه شخصیتی باید زنگ بزنی به لستر؟
آقا برای شما هم این انفاق افتاده؟ باگه؟:n02::n04:
بعد از اون مرحله ای هم که کشتی رو منفجر میکنیم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Leon-117
17-10-2013, 21:42
آقا برای شما هم این انفاق افتاده؟ باگه؟:n02::n04:
بعد از اون مرحله ای هم که کشتی رو منفجر میکنیم:
برا منم پیش اومد این :|
بع داز همون مامرویت روی ترور سویچ کردم از یه مغازه اومد بیرون و دیدم زیر دریایه بقل مغازست :|
Mostafa NBA
17-10-2013, 22:48
دوستان بازی چقدر بد شروع میشه. محیط بازی خیلی دلگیر هستش و اون شور و اشتیاق سابق توش نیست.
احساس میکنم خیلی یهو شروع میشه بازی، RDR کجا و این کجا.
اینقدرم Slang حرف میزنن واقعاً من نمیفهمم چی میگن، کسی میتونه همون اوایل بازی رو توضیح بده که چی به چیه !!!!؟؟؟
دوستان تورو خدا کمک کنید
من رفتم با هزار تا بدبختی از شهرستان به اصفهان بعد بازیرو گرفتم موقع نصب بازی وسط دیسک 1 تو 1985 مگ گیر میکنه و دیگه دستگاه کار نمیکنه
دارم دیونه میشم سی دی خرابه؟
لنز هم تازه عوض شده
دوستان تورو خدا کمک کنید
من رفتم با هزار تا بدبختی از شهرستان به اصفهان بعد بازیرو گرفتم موقع نصب بازی وسط دیسک 1 تو 1985 مگ گیر میکنه و دیگه دستگاه کار نمیکنه
دارم دیونه میشم سی دی خرابه؟
لنز هم تازه عوض شده
اره دیسک خرابه ببر عوضش کن اگه بازم نشد دیسک برنر مکس بگیر
اره دیسک خرابه ببر عوضش کن اگه بازم نشد دیسک برنر مکس بگیر
مملکت همه دزد شدن حالا من چجوری برم دوباره اصفهان
تازه برنر مکس بم داد پدرسگ
زنگ زده بودم میگفت رو دستگاه های قدیمی اجرا نمیشه و اداپتورت خرابه و میخواستم بدونم راست میگه؟
یا اینکه میخواد پس نگیره
واسه منم هیچ ماموریتی تو نقشه نیست نمیدونم چیکار کنم:n13:
این ماشینی ک میگی چیه جور ماشینیه؟با چه شخصیتی باید زنگ بزنی به لستر؟
برا منم یه همچین وضعی پیش اومده.
دوستان چی کار باید کرد؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk now Free ('[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]')
مملکت همه دزد شدن حالا من چجوری برم دوباره اصفهان
تازه برنر مکس بم داد پدرسگ
زنگ زده بودم میگفت رو دستگاه های قدیمی اجرا نمیشه و اداپتورت خرابه و میخواستم بدونم راست میگه؟
یا اینکه میخواد پس نگیره
به آداپتور که اصن ربطی نداره آداپتور اگه خراب باشه کنسول روشن نمیشه
دستگاهم مگه چند سال پیش گرفتی؟ بازیای جدید تازگیا چی بازی کردی؟ مگه اینکه آپدیت نباشه که باز اونم ربطی نداره. نصب که باید بشه. یا کنسولت هنگ میکنه که احتمال اینم 5 درصده. صد در صد نخواسته عوض کنه
دوستان چی کار باید کرد؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk now Free ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
قبل از این مرحله رو میگی چی بوده؟ من الان 52 درصد بازیو رفتم ولی به همچن مشکلی نخوردم
به آداپتور که اصن ربطی نداره آداپتور اگه خراب باشه کنسول روشن نمیشه
دستگاهم مگه چند سال پیش گرفتی؟ بازیای جدید تازگیا چی بازی کردی؟ مگه اینکه آپدیت نباشه که باز اونم ربطی نداره. نصب که باید بشه. یا کنسولت هنگ میکنه که احتمال اینم 5 درصده. صد در صد نخواسته عوض کنه
قبل از این مرحله رو میگی چی بوده؟ من الان 52 درصد بازیو رفتم ولی به همچن مشکلی نخوردم
الان حدود ۳۴-۳۵ درصد از بازی رد شده اما هیچ مرحله اصلی نیستش.
دیگه دارم کلافه میشم:n13:
قبل از این هم مرحلهای بودش که با زیر دریایی رفتیم زیرِ دریا و ترور یه چیزی رو از زیر دریا آورد بالا اگر اشتباه نکنم.
قبل از این هم مرحلهای بودش که با زیر دریایی رفتیم زیرِ دریا و ترور یه چیزی رو از زیر دریا آورد بالا اگر اشتباه نکنم.
اون مرحله هایی که نوشته ?B یا ?p رو انجام دادی؟ شاید باید اونارو انجام بدی تا یکی بهت زنگ بزنه
ولی برای من اینجوری نبود راحت پیوسته دارم میرم
احتمال زیاد باید یه ماشین 4 در پیدا کنی و بذاری تو کوچه پس کوچه ها.
mojtaba_tanha
19-10-2013, 13:03
دوستان چی کار باید کرد؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk now Free ('[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]')
تا الان دوبار براي من اين اتفاق افتاد يه بار (پيغام Fire Truck همچين چيزي توپيغام بالاي صفحه هست)بايد بري پمپ بنزين و با 20 ليتري آتيش بزني بعد ماشين آتش نشاني كه آمد بايد سوار شي بعد مرحله باز ميشه يه بار ديگه ام بايد با فرانكلين بايد بري ماشيني كه ظرفيت 4 نفره داره سوار شي بعدش فكر كنم زنگ بزني به لستر شايد اصلا زنگم نخواد بزني يادم نيست بعد تو نقشه مسيرو نشون ميده ماشين و بايد ببري تو يه گاراژ پارك كني و پياده بياي بيرون مرحله باز ميشه ...
نكته(سعي كن ماشين سريع و خوبي رو انتخاب كني.!)
ممنون از همه دوستان یه مقدار دیگه باهاش ور میرم تا ببینم چی میشه.
mehdi30nema
19-10-2013, 20:35
این ماشین های حمل پول رو چجوری پیدا کنیم ؟ یعنی روی نقشه معلوم نمیکنه که بتونیم خارج از روند داستان بریم یه سرقتی بکنیم پولی به جیب بزنیم ؟
یا این کامیون هایی که ماشین حمل میکنن رو نمیشه سرقت کرد و ماشین هاشونو بفروشیم ؟
GTA 5 referenced in latest AMD Catalyst driver
این GS چیو میخواد اثبات کنه .....آخه کسی که به Bioshock Infinite میاد 4 میده رو اصن باس جزو Staff قرار داد تا بیاد به GTA V بده 8 !؟!
jahangir1400
20-10-2013, 09:08
این ماشین های حمل پول رو چجوری پیدا کنیم ؟ یعنی روی نقشه معلوم نمیکنه که بتونیم خارج از روند داستان بریم یه سرقتی بکنیم پولی به جیب بزنیم ؟
یا این کامیون هایی که ماشین حمل میکنن رو نمیشه سرقت کرد و ماشین هاشونو بفروشیم ؟
چندجا تو نقشه هست که وقتی از کنارش رد بشی به صورت نقطه آبی در میاد که همین ماشین های انتقال پول وایساده و میتونی بدزدی، در حال گشت و گذار هم ممکنه ببینی اما واسه من کم شده، راجب تریلرهای حمل ماشین هم نمیدونم فکر نکنم بشه
دوستان بعد از اینکه از مغازه جواهر فروشی عکس برداری میکنه و بالا پشت بوم میره و عکس میگیره باید چکار کرد؟؟ من موندم!!!
دوستان بعد از اینکه از مغازه جواهر فروشی عکس برداری میکنه و بالا پشت بوم میره و عکس میگیره باید چکار کرد؟؟ من موندم!!!
بعد از اینکه از اون کانال هوا روی پشت بوم عکس گرفتی با همون ماشین لستر رو میرسونی یه سری توضیحات میده و نحوه ی اجرای عملیات رو انتخاب میکنی ( مخفی بری یا یهو ) و اعضا تیم رو هم با توجه به مهارتشون انتخاب میکنی بسته به اون باید بری چند تا ماشین بدزدی. راستی دو نکته یادت باشه اول اینکه یه جوری سیو کن هر دو روش رو ببینی جالبه دوم اینکه اگه اعضای تیمت ضعیف باشن و آماتور مقدار پولی که آخر به حسابت واریز میشه خیلی کم میشه. موفق باشی:n16:
supermax15
20-10-2013, 15:27
وقتی 6 تا ستاره میشه (خلاف ) پلیس ها ضعیفن یا سگ ؟
تانک هم میارن ؟
وقتی 6 تا ستاره میشه (خلاف ) پلیس ها ضعیفن یا سگ ؟
تانک هم میارن ؟
5 تا ستاره بیشتر نداره :)
سگ نداره ولی تانک هست نه تو سطح شهر
ممنون دوست عزیز..میشه بیشتر توضیح بدی؟؟ چه ماشینی بدزدم؟ کجا ببرم؟ چون وقتی ماموریت رو توضیح میده و افراد رو انتخاب میکنم و از ساختمان میام بیرون هیچ جای مشخصی نیست که برم!! در ضمن من چطور میتونم هر بار هر کاری که میکنم رو سیو کنم؟..من یکیم توو این بازی ضعیف هستم!!
بعد از اینکه از اون کانال هوا روی پشت بوم عکس گرفتی با همون ماشین لستر رو میرسونی یه سری توضیحات میده و نحوه ی اجرای عملیات رو انتخاب میکنی ( مخفی بری یا یهو ) و اعضا تیم رو هم با توجه به مهارتشون انتخاب میکنی بسته به اون باید بری چند تا ماشین بدزدی. راستی دو نکته یادت باشه اول اینکه یه جوری سیو کن هر دو روش رو ببینی جالبه دوم اینکه اگه اعضای تیمت ضعیف باشن و آماتور مقدار پولی که آخر به حسابت واریز میشه خیلی کم میشه. موفق باشی:n16:
ممنون دوست عزیز..میشه بیشتر توضیح بدی؟؟ چه ماشینی بدزدم؟ کجا ببرم؟ چون وقتی ماموریت رو توضیح میده و افراد رو انتخاب میکنم و از ساختمان میام بیرون هیچ جای مشخصی نیست که برم!! در ضمن من چطور میتونم هر بار هر کاری که میکنم رو سیو کنم؟..من یکیم توو این بازی ضعیف هستم!!
sajad-tnt
21-10-2013, 17:30
سلام به همه.
یکی از دوستانم با این بازی به مشکل برخورده ...
میگه بعد از پایان مرحله زیر دریایی با Terver (اونجایی که عصبی میشه و سرش رو به دیوار میزنه) دیگه بهش مرحله ی جدید نمیده ...
حتی دیگه به Micheal و Franklin هم مرحله جدید نمیده ...
اسم آخرین مراحل داده شده :
Terver | vinewood ... Souvenirs - Willie
Micheal | Exercising Demons
Franklin | Papazzo - The Meltdown
اما توی یکی از فروم ها گفته بودن باید ترور کت و شلوار بپوشه تا بهش مرحله جدید بده ... ما این کاروهم کردیم اما متاسفانه جواب نداد.
ممنون میشم اگه کمک کنید.
مـوفق باشـید.
سلام به همه.
یکی از دوستانم با این بازی به مشکل برخورده ...
میگه بعد از پایان مرحله زیر دریایی با Terver (اونجایی که عصبی میشه و سرش رو به دیوار میزنه) دیگه بهش مرحله ی جدید نمیده ...
حتی دیگه به Micheal و Franklin هم مرحله جدید نمیده ...
اسم آخرین مراحل داده شده :
Terver | vinewood ... Souvenirs - Willie
Micheal | Exercising Demons
Franklin | Papazzo - The Meltdown
اما توی یکی از فروم ها گفته بودن باید ترور کت و شلوار بپوشه تا بهش مرحله جدید بده ... ما این کاروهم کردیم اما متاسفانه جواب نداد.
ممنون میشم اگه کمک کنید.
مـوفق باشـید.
سلام دوست من
ببین تو brief چی مینویسه؟
فکر کنم باید یه ماشین برداری و تو کوچه پس کوچه ها قایمش کنی
ممنون دوست عزیز..میشه بیشتر توضیح بدی؟؟ چه ماشینی بدزدم؟ کجا ببرم؟ چون وقتی ماموریت رو توضیح میده و افراد رو انتخاب میکنم و از ساختمان میام بیرون هیچ جای مشخصی نیست که برم!! در ضمن من چطور میتونم هر بار هر کاری که میکنم رو سیو کنم؟..من یکیم توو این بازی ضعیف هستم!! وقتی از ساختمان میای بیرون یه دوری با ماشین بزنی مایکل زنگ میزنه به فرانکلین بعد توی نقشه نشون میده چه ماشینایی رو باید بدزدی مثلا با علائم Hs نشون میده اگه بازم نشد برای خودت تو بازی بچرخ تا زنگ بزنه چون این بازی باگ به این صورت زیاد داره مثلا یه بار من با فرانکلین رفتم سر ماموریت وقتی رسید به اون علامت زرد رنگ علامته غیب شد منم بیخیال شدم رفتم گردش یه دفعه بعد چند دقیقه دمو ماموریتو نشون داد:n04:
بازی بیشتر مواقع خودش سیو میکنه اما برای احتیاط هر چند بار تو خونه های هر کدوم از شخصیت برو خودت سیو کن
اگرم هر موقع خواستی سیو کنی مثلا موقعی که حال نداری بازی کنی یه ماشین توپ گیرت اومده همونجا گوشیشو در میاری روی اون گزینه ای که شکل یه ابر هست میزنی دفعه بعد از همونجا میاره.
اما یه نکته مهم
سعی کنید مراحلو یکسان پیش ببرید تا به مشکلاتی مثل ماموریت دادن نخورید . مثلا دو تا ماموریت با فرانک میرین دو تا هم با تره ور برین:n01:
چجوری جت رو دزدیدی؟
منکه هر کاری میکنم نمیشه با موشک میزنن
با چه ماشینی رفتی؟
نزدیک سطح زمین پرواز کن
ممنون از همه دوستان مشکل من حل شد
به بقیه دوستان هم که این مشکل رو دارین یه راهنمایی کوچولو میکنم:
هر ماشینی که دوست دارین بردارین و یه جایی پست ببرین بعدش هم به فرانکلین یا ترور زنگ بزنین و تو قسمت آپشن باید اگر اشتباه نکنم Mark The Gateway یا
یه همچین چیزی رو انتخاب کنید.
Xx Hossein xX
25-10-2013, 16:47
دوستان ماشینایی که میخریم و گاهی اوقات منفجر میشن قابل باز یابی نیستند؟ اگه میشه از کجا؟
Sent from my HTC One using Tapatalk
Game of the Year: Grand Theft Auto 5
:n12:
Faridskystar
27-10-2013, 09:21
دوستان من چند بار با هزار بدبختی ...و ضد ضربه شدن برای 5 دقیقه ...( همون رمزه که ضد ضربه میکنه برای 5 مین) میرم تو اون پادگان ارتش که توش پر از سرباز و تانک و جت و موشکه...میرم یه موشک با بدبختی میدزم...
بعدش
چرا سوختش تموم میشه رو هوا یهو سقوط میکنه؟:n13: میخوام بیارمش تو فرودگاه اونور بزارمش تو آشیانه که سیوش کنم ولی همش رو هوا سقوط میکنه یهو موتوراش خاموش میشه....:n28:
دوستان من چند بار با هزار بدبختی ...و ضد ضربه شدن برای 5 دقیقه ...( همون رمزه که ضد ضربه میکنه برای 5 مین) میرم تو اون پادگان ارتش که توش پر از سرباز و تانک و جت و موشکه...میرم یه موشک با بدبختی میدزم...
بعدش
چرا سوختش تموم میشه رو هوا یهو سقوط میکنه؟:n13: میخوام بیارمش تو فرودگاه اونور بزارمش تو آشیانه که سیوش کنم ولی همش رو هوا سقوط میکنه یهو موتوراش خاموش میشه....:n28:
دوست عزیز اون رمزه رو مینویسی که برای 5 مین ضد ضربه میکنه من پیداش نکردم
Faridskystar
27-10-2013, 16:20
دوست عزیز اون رمزه رو مینویسی که برای 5 مین ضد ضربه میکنه من پیداش نکردم
برای ایکسباکس
--> ---> از راست به چپ بزنید
راست A راست چپ راست RB راست چپ Y A :n16:
بعد یه تایمر 5 دقیقه قرمز رنگ سمت راست پایین صفحه میاد که شما 5 دقیقه مهلت دارید ضد ضربه باشید. خلاصه دیگه تو هروسیله باشی مثلا جت باشی و با تانک بهت شلیک کنند جت منفجر میشه اما نمیمیری و میای بیرون راحت...
به نظرم خوراکش اینه که وقتی ضد ضربه رو زدی بعدش skyfall بزنی و خودت هواپیما بشی هر جا دوست داری پروازکنی و وقتی فرود بیای نمیمیری...skyfal رو که رمزش رو بلدی؟
اینم رمز skyfall اینو از چپ به راست بزنید:
<---- <----
XBOX: LB, LT, RB, RT, LEFT, RIGHT, LEFT, RIGHT, LB, LT, RB, RT, LEFT, RIGHT, LEFT, RIGHT
PS3: L1, L2, R1, R2, LEFT, RIGHT, LEFT, RIGHT, L1, L2, R1, R2, LEFT, RIGHT, LEFT, RIGHT
بعدش
منم رفتم یه جت دزدیدم ولی همینجوری میشه یه دفعه وسط پرواز ریپ میزنه و سقوط میکنه
البته من فرانکلین رفتم اسکیل پروازش کمه شاید به خاطر اونه اگه با تره ور باشه شاید اینجوری نشه
italodance
29-10-2013, 09:41
GTA.V.REAL.USA.PC-LeGIT
این هم 4 ساعت پیش امد
:n06:
farhad_persona
29-10-2013, 16:24
دوستان برای PC مشخص نشد کی میاد؟
Altairezio
30-10-2013, 21:35
به به دوستان این خبرو خوندن؟!
یکی پول داده تا بازی برا PC منتشر نشه!:n24:
ولی با این حال گفته شده بازی برا PC منتشر میشه!:n02::n07::n12:
underworld
31-10-2013, 20:02
سلام
من وقتی وارد سینما میشم هیچ فیلمی برای من نمایش داده نمیشه
نه صدایی داره نه تصویری
فقط نشون میده یه عده نشستن روی صندلی دارن پرده سیاه سینما تماشا میکنن
شما هم همچین مشکلی داشتید؟:n03:
aligoodbeh
31-10-2013, 23:30
سلام.
دوستان آخرش این بازی برا پی سی میاد؟ نمیاد؟ می خواد بیاد ولی نمیزارنش؟ نمیاد ولی می گن بیاد؟ یا فاتحه؟؟؟ (با ذکر مثال) (2 نمره):n02:
با سلام.من به مرحله ای رسیدم که داخل عرشه کشتی بمب گذاری میکنیم و بعد همه رو فرانکلین با sniper میکشه.بعد میگه بمب ها رو منفجر کن!! ولی چطور باید اینکارو بکنن؟میشه دوستان راهنمایی کنند؟ چون از این بالا که فرانکلن ایستاده چیزی معلوم نیست
محمد ه ف
01-11-2013, 22:11
با سلام.من به مرحله ای رسیدم که داخل عرشه کشتی بمب گذاری میکنیم و بعد همه رو فرانکلین با sniper میکشه.بعد میگه بمب ها رو منفجر کن!! ولی چطور باید اینکارو بکنن؟میشه دوستان راهنمایی کنند؟ چون از این بالا که فرانکلن ایستاده چیزی معلوم نیست
اون بالا سمت چپ بهت توضیح میده چه دکمه ای رو بزنیا !!
دکمه آنالوگ سمت راست بود فکر کنم
Right Analog (تو ایکس باکس, پلی استیشنم فکر کنم همین طور باشه)
قبل از اینکه بازی بیاد من خونده بودم وقتی chop کشته میشه . میشه یکی دیگه خرید یا اینکه یه تصویر منتشر شده بود دستوراتی که به بهش میدیم توش بود
ولی من الان 75% بازیو رفتم ولی به جز اینکه توپ پرتاپ کنیم چاپ بیاره چیزی نداره:n13: یه نوار پایین صفحه هست که خوشحالیه سگه رو نشون میده ولی پر نمیشه اصن :n27:برای شماهم همینجوریه؟ بایدچی کار کنم؟
و
این ها رو هم ببینید جالبه:n01:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Michael De Santa - Ned Luke
Franklin Clinton - Shawn Fonteno
Trevor Philips - Steven Ogg
Lester - Jay Klaitz
Lamar Davis - Gerald ‘Slink’ Johnson
Amanda De Santa - Vicki van Tassel
Jimmy De Santa - Danny Tamberelli
Tracey De Santa - Michal Sinnott
Wade Herbert - Matthew Maher
Aunt Denise - Janet Huber
Dr. Isiah Friedlander - Bryan Scott Johnson
Fabian LaRouche - Michael Giese
'Nervous' Ron Jakowski - David Mogentale
FIB Steven ‘Steve’ Haines - Robert Bogue
FIB David ‘Dave’ Norton - Julian Gamble
Deer - Deer
Tire - Tire
منبع :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یادش بخیر یه زمانی این تاپیک 10 نفر حداقل هم زمان آنلاین داشت. حالا من یکی آن ام. حتی یکی نیست اینجا که هی گیر بده بگه اینقد درباره ی پی سی سوال نکنید:n09:
حالا واقعا قراره برا پی سی بیاد یا نه؟؟؟؟:n02:
یکی بلطفه جواب بده....
jahangir1400
03-11-2013, 21:26
یادش بخیر یه زمانی این تاپیک 10 نفر حداقل هم زمان آنلاین داشت. حالا من یکی آن ام. حتی یکی نیست اینجا که هی گیر بده بگه اینقد درباره ی پی سی سوال نکنید:n09:
حالا واقعا قراره برا پی سی بیاد یا نه؟؟؟؟:n02:
یکی بلطفه جواب بده....
فصل درس و بحثه دیگه:n02:
آره معلومه که میاد، دیر و زود داره سوخت و سوز نداره :n05:
به به دوستان این خبرو خوندن؟!
یکی پول داده تا بازی برا PC منتشر نشه!:n24:
ولی با این حال گفته شده بازی برا PC منتشر میشه!:n02::n07::n12:
خوب کاری کرد دست از سر این PC بدبخت بردارین!
من به مرحله ای رسیدم که سه نفری با ماسک به صورتاشون با ماشین سنگین وسط یک خیابون به یه ماشین حمله میکنند و پلیس ها هم حمله میکنند.ولی هرچی میکشم بازم میان.آیا کار خاصی باید انجام بدم؟
من به مرحله ای رسیدم که سه نفری با ماسک به صورتاشون با ماشین سنگین وسط یک خیابون به یه ماشین حمله میکنند و پلیس ها هم حمله میکنند.ولی هرچی میکشم بازم میان.آیا کار خاصی باید انجام بدم؟
ببین اول که پلیس ها میریزن باید یه سری پلیس با فرنکلین بکشی بعد چند تا پلیس از کوچه بغلی میان باید با مایکل بزنی بعد باید اسنایپر هارو با ترور بزنی بعد هم یه ذره بزن بزن و بعدش باید با ترور یک هلیکوپترو بزنی. اونوقت به فرانکلین سوییچ کن سوار کامیون آشغالی شو، برو پیش ماشینی که قایم کرده بودی،کامیون رو نابود کن و سوار ماشین شو.
فقط ممکنه بعضی جاهاشو جا گذاشته باشم چون خیلی وقت پیش ردش کردم خوب یادم نمیاد
امیدوارم بتونی رد کنی
mehdi30nema
08-11-2013, 22:32
اینجا رو کسی میتونه راهنمایی کنه :
اون مرحله ایی که ترور سوار هواپیما میشه و رفیقش از پایین با میکروفون راهنمایی میکنه و ترور دنبال یه هواپیما میوفته ، بعد از اینکه با هواپیمای خودش میره توی اون هواپیما و همه رو میکشه و کنترل هواپیما رو به دست میاره ، بازی میگه هواپیما رو توی فرودگاه ترور فرود بیاریم .
اما اینجاست که دو تا جت جنگی میان و بهمون اخطار میدن و بعد هم که شلیک میکنن و میزنن هواپیمای ترور رو میترکونن و MISSAIN FAILED میشه . اینجا دقیقا باید چی کار کرد ؟
اینجا رو کسی میتونه راهنمایی کنه :
اون مرحله ایی که ترور سوار هواپیما میشه و رفیقش از پایین با میکروفون راهنمایی میکنه و ترور دنبال یه هواپیما میوفته ، بعد از اینکه با هواپیمای خودش میره توی اون هواپیما و همه رو میکشه و کنترل هواپیما رو به دست میاره ، بازی میگه هواپیما رو توی فرودگاه ترور فرود بیاریم .
اما اینجاست که دو تا جت جنگی میان و بهمون اخطار میدن و بعد هم که شلیک میکنن و میزنن هواپیمای ترور رو میترکونن و MISSAIN FAILED میشه . اینجا دقیقا باید چی کار کرد ؟
موقعی که جت ها هواپیما رو میزنن بپر پایین
من گیر کردم..هیچ ماموریتی بهم نمیده!! به هیچ کدومشون ماموریت نمیده.باید چکار کنم؟؟ فقط یه سری جاهای علامت سوال (؟) هست!!
چند درصد از بازیو رفتی؟ مرحله قبلش چی بود؟
FOURTH RETURN
09-11-2013, 18:02
خوب کاری کرد دست از سر این PC بدبخت بردارین! پی سی بدبخت؟؟؟:n04::n04: مثل اینکه ایکسباکس و پلی استیشن تو کف گرافیک پی سی موندن و هر کار میکنن باز تو گرافیک یک قرا از پی سی عقبن:n10:
چند درصد از بازیو رفتی؟ مرحله قبلش چی بود؟
از کجا بفهمم چند درصد از بازی رو رفتم؟ آخرین ماموریت که رفتم جایی بود که هرسه نفر ماسک زدند و وسط یک کوچه با پلیس ها درگیری میشه و فرار میکنند
آقا جان خودتون من نسخه 360 رو دارم تا حدود 30 درصدی رفتم اما فقط فرانکلین 200 هزار دلار پول داره و مایکل 700 تا چی کار کنم 500 میلیون گیرم بیاد خواهشا کمک کنید ؟؟؟؟:n13::n13: چند تا فیلم هم دیدم اما چیزی نفهمیدم یارو میرفت توی بورس و....
با سلام.خواهشا دوستانی که حرفه ای هستند و این بازی رو تمام کردند جاهایی که سوال پیش میاد کمک کنند.
من به مرحله ای رسیدم کهه فقط یه حرفT وسط نقشه هست.با هر سه نفرهم امتحان کردم رفتم به همین مکان ولی خبری نیست!!توو قسمت biref هم هیچ ماموریتی ننوشته! میشه کمک کنید؟؟
معمولا اگه تو شهر بچرخی بهت زنگ میزن و ماموریت میدن. فقط باید بعضی جمله ها رو که بالا سمت چپ مینویسه دقت کنی تا بتونی مرحله رو بری
با سلام .این بازی واقعا کفر منو دراورده.بعضی جاها واقعا مسخره و اعصاب خوردیه!! باید کلی وقت بزاری ببینی چکار کنی> به مرحله ای رسیدم که فرانکلین برمیگرده خونه و سگش باهاشه.نمیدونم باید چکار کنم؟ چندبار واسه سگه توپ پرتاب کردم تا بیاره ولی فرقی نکرده.میشه منو راهنمایی کنید.ممنون میشم:n27::n27::n27::n28::n28:
با سلام .این بازی واقعا کفر منو دراورده.بعضی جاها واقعا مسخره و اعصاب خوردیه!! باید کلی وقت بزاری ببینی چکار کنی> به مرحله ای رسیدم که فرانکلین برمیگرده خونه و سگش باهاشه.نمیدونم باید چکار کنم؟ چندبار واسه سگه توپ پرتاب کردم تا بیاره ولی فرقی نکرده.میشه منو راهنمایی کنید.ممنون میشم:n27::n27::n27::n28::n28:
باب دمت گرم تو که تو همه ی مراحل مشکل داری:n02: (شوخی)
سلام
لامبورگینی خریدم اما دیگه تو گاراژم نیست البته قبلش تو گاراژ نذاشتمش وارد ماموریت شدم ......!!!!
سلام
لامبورگینی خریدم اما دیگه تو گاراژم نیست البته قبلش تو گاراژ نذاشتمش وارد ماموریت شدم ......!!!!
خب تو گاراژ نذاشتی سیو نشد دیگه...
اگه بازی رو تموم نکردین لطفا اسپویلر رو باز نکنید چون حس و حال بازی تموم میشه
[/SPOILER]
توی مرحله آخر 3 گزینه داریم
kill trevor: با زدن این گزینه شما با ترور در جایی قرار می گذارید و او را می کشید (خودم رفتم)
deathwish: فرانکلین میخواد خودکشی کنه که مایکل و ترور نمیذارن و همه با هم میرن دیو رو میکشن! (دوستم رفته)
و اما kill michael...
اگه کسی میدونه با انتخاب این گزینه چه اتفاقی میفته لطفا به این تاپیک جواب بده
REZAHOSEYNGANI
19-11-2013, 21:37
اگه بازی رو تموم نکردین لطفا اسپویلر رو باز نکنید چون حس و حال بازی تموم میشه
دوستان تو مرحله آخر 3 گزینه داریم:
kill trevor: با زدن این گزینه شما با ترور در جایی قرار می گذارید و او را می کشید (خودم رفتم)
deathwish: فرانکلین میخواد خودکشی کنه که مایکل و ترور نمیذارن و همه با هم میرن دیو رو میکشن! (دوستم رفته)
و اما kill michael...
اگه کسی میدونه با انتخاب این گزینه چه اتفاقی میفته لطفا به این تاپیک جواب بده
جواب
اگر مایکل رو بکشی،مایکل میمیره دیگه:n02:اتفاق خاصی نمی افته
بچه ها موقع رانندگی به جای دکمه R2 میشه با R1 گاز داد؟
من kill trevor رو رفتم با deathwish ولی اصن دلم نیومد کیل مایکل رو برم:n01: . راستی توی deathwish فرانکلین خود کشی نمیکنه . میره توی یه کارخونه میبینه ترور و مایکل به هم اسلحه کشیدن بعد که قضیه رو بهشون میگه . سه نفری میرن wei cheng و devin weston و stave hains رو میکشن
peyman_omnia2
22-11-2013, 00:21
ما که تو کف این بازی موندیم!
برا پیسی نمیاد این؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
منم امروز تمامش کردم.باید بگم واقعا محشر بود.مخصوصا قسمتی که کنترل بویینگ 747 رو توو دست میگیره!:n19::n19: عشق کردم.خداکنه واسه پی سی هم بیاد که دوستان لذتش رو ببرند.من که واقعا حال کردم.من با گزینه سوم تمامش کردم یعنی سه نفری رفتیم به جنگ دیو!:n24::n24::n24::n24:
الان هم میخوام call of suty;ghoats رو شروع کنم...
خب تو گاراژ نذاشتی سیو نشد دیگه...
یعنی ماشینتو تو گاراژ نذاری دیگه از بین میره !!!!
EhsanCPU
23-11-2013, 02:11
سلام این جریان جنگ با دیو چیه ؟:4:
این بازیم زد تو کار تخیلات ؟
و کسی از دوستان خبر جدید از نسخه PC نداره ؟
سلام این جریان جنگ با دیو چیه ؟:4:
این بازیم زد تو کار تخیلات ؟
و کسی از دوستان خبر جدید از نسخه PC نداره ؟
نه باو منظور ایشون آدمای داخل بازین که به دیو تشبیه شدن:n09:
سلام من تو ی مرحله که فرانکلین میره پیش لستر بعد میره به نزدیکی ی هتل بعد از هتل ی ماشین میاد بیرون اون وقت باید چیکار کرد کلی تعقیبشون میکنم ولی اتفاق خاصی نمی افته تیر اندازی هم میکنم میسوزه مرحله رو باید دوباره تکرار کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید :n13::n13:
سلام من تو ی مرحله که فرانکلین میره پیش لستر بعد میره به نزدیکی ی هتل بعد از هتل ی ماشین میاد بیرون اون وقت باید چیکار کرد کلی تعقیبشون میکنم ولی اتفاق خاصی نمی افته تیر اندازی هم میکنم میسوزه مرحله رو باید دوباره تکرار کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید :n13::n13:
باید صبر کنی زمان تموم بشه یه نفر شخص مهم میاد بکشیش درست یادم نیست تو کدوم ماشینه ولی نشون میده
باید صبر کنی زمان تموم بشه یه نفر شخص مهم میاد بکشیش درست یادم نیست تو کدوم ماشینه ولی نشون میده
یعنی جلوی همون هتل بکشمش یا با ماشین بره تو مسیر
Milad4171
28-11-2013, 18:54
دوستان داستان این لینک چیه؟
E.N.A.Y.A.T
28-11-2013, 19:04
دوستان داستان این لینک چیه؟
من که فک میکنم الکیه و اون کامنت ها هم ساخته خودشونه... چون تو خودت سایت راکستار هیچی در مورد نسخه PC که لیک شده باشه، گفته نشده...
IRAN_KING
02-12-2013, 11:41
برای بهتر اجرا شدن پس دیسک اول نصب کنیم دومی نه ؟
virus2009
02-12-2013, 13:47
برای بهتر اجرا شدن پس دیسک اول نصب کنیم دومی نه ؟
وقتی وارد بازی میشید دیسک اول رو نصب میکنه و میگه دیسک دوم رو بزارید و بازی کنید
saeedsh7j
02-12-2013, 14:34
خبری از pc نیست؟:n30:
EhsanCPU
02-12-2013, 15:43
نه متاسفانه :n28:
نسخه PC شده یه رویا
taghi_buffon
02-12-2013, 20:39
واقعا پی سی نیمده؟؟
نمیادددد؟؟؟
IRAN_KING
02-12-2013, 20:40
نه متاسفانه :n28:
نسخه PC شده یه رویا
گریه نکنید الان گریم می گیره :n14: چند روز دیگه بازی میاد دستم از طرف شما یه دور امریکایی می زنم :n10:
taghi_buffon
02-12-2013, 20:49
دادا من ایکس باکسشو دارم :)).
.
مشکل اینه لایوم بنه.
میخوام با کامپیوتر آنلاین بازی کنم:n07:
MUSK£T££R
02-12-2013, 21:08
میگم ییاییم واسه لیک شدنش دعا کنیم ...!! :42: من یکی که دارم دیوونه میشم ..:34:
mehdiporbaba
03-12-2013, 19:40
:42::42::n24::n24:
PORSCHE 911
04-12-2013, 10:39
دوستان رمز پول برای v نیومده؟؟؟؟؟
اینقدر تو بانکهاش سرمایه گذاری کردم به امید پول بیشتر،میترسم یهو ورشکست بشم:n04:
دوستان چطور میشه رفت قاتل اون دختری که ساعت 9 شب روحش تو کوه ظاهر میشه رو کشت؟؟؟ با خونش مینوسه joke میدونم منظورش به کیه،منتها اینیکه چطور باید رفت و اونیارو رو کشت، نمیدونم؟؟؟
کسی بوده که مراحلش رو 100% کنه و بره بالای کوهش،سفینه سواری؟؟؟؟
ardal 254
04-12-2013, 13:10
دوستان برای PC مشخص نشد کی میاد؟
اگه واسه pc هم بیاد ما ها باید اندازه پول 2تا کنسول خرج کنیم ارتقا بدیم تا اینو بازی کنیم :D
MUSK£T££R
04-12-2013, 15:27
اگه واسه pc هم بیاد ما ها باید اندازه پول 2تا کنسول خرج کنیم ارتقا بدیم تا اینو بازی کنیم :D
من که رفتم ده تومن سیستم جمع کردم ولی بازی نیومده ...!
:42::42::42::42::34:
PORSCHE 911
04-12-2013, 17:39
10تومان!!:n04:
چه خبره؟؟؟ خوب بنده خدا 2-3 تومان میدادی یک کنسول درست حسابی میخریدی، میشستی بازی میکردی، اونجوری دیگه دردسر نصب، اجرا نشدن و...... نداشتی
اقا من امروز رفتم 3-4 ساعت بازی کردم ولی نمیدونم چرا مراحلش کامل 100% نمیشه!!! 87 شده اما 100 نمیشه، لطفا دوستانی که این بازی رو 100 کردن راهنمایی کنن؟؟
راستی اپدیت 1.6 هم اومده، من هرچی اپدیت کردم تو بازی تغییری ندیدم، همه چیز مثل قبله
jahangir1400
04-12-2013, 18:17
10تومان!!:n04:
چه خبره؟؟؟ خوب بنده خدا 2-3 تومان میدادی یک کنسول درست حسابی میخریدی، میشستی بازی میکردی، اونجوری دیگه دردسر نصب، اجرا نشدن و...... نداشتی
اقا من امروز رفتم 3-4 ساعت بازی کردم ولی نمیدونم چرا مراحلش کامل 100% نمیشه!!! 87 شده اما 100 نمیشه، لطفا دوستانی که این بازی رو 100 کردن راهنمایی کنن؟؟
راستی اپدیت 1.6 هم اومده، من هرچی اپدیت کردم تو بازی تغییری ندیدم، همه چیز مثل قبله
GTA فقط تو PC حال میده، من تو کنسول بازی کردم اما وقتی مراحلش تموم شد دیگه حس بازی نیست اما تو PC یه دنیای دیگس
واسه 100 درصد شدن هم باید تمام مراحل جانبی رو بری
04-12-2013, 19:25
من که رفتم ده تومن سیستم جمع کردم ولی بازی نیومده ...!
:42::42::42::42::34:
من که فعلا دست نگه داشتم تا ps4 بیاد اونو بگیرم دیگه واسه pc خرج نمیکنم بابا ادم زورش میاد :n14:
PORSCHE 911
04-12-2013, 21:35
GTA فقط تو PC حال میده، من تو کنسول بازی کردم اما وقتی مراحلش تموم شد دیگه حس بازی نیست اما تو PC یه دنیای دیگس
واسه 100 درصد شدن هم باید تمام مراحل جانبی رو بری
اینقدر این بازی طولانی و پر پیچ و خمه که حالا حالا ها سر گرمت میکنه، البته قبول دارم اضافه کردن ماشین و.... تو پی سی یک چیز دیگست ولی خوب تو کنسول هم قابلیتهای زیادی وجود داره، مثل این که مثلا با اپدیت کردن بازی مشکلات کرک و اجرا نشدن و.... دیگه وجود نداره و لازم نیست برای بازی جدید تک تک اجزای سخت افزاری رو دان کنی، فقط کافی هر ماه یکدفه یک فایل-60 120 مگابایتی اپدیت کنسول رو دان کنید.
(برای کنسول ps3) انلاین بازی کردن با کنسول هم خیلی راحته من اکثرا انلاین بازی میکنم
من که فعلا دست نگه داشتم تا ps4 بیاد اونو بگیرم دیگه واسه pc خرج نمیکنم بابا ادم زورش میاد
ps4 اومده با قیمت نجومی 2600
به نظرم دست نگه داری بهتره، چون ظاهرا تعداد کمی از ps4 ها و xbox one ها مشکل داشتن، به نظرم بهتره صبر کنید تا نسخه فیس لیفت ( مثل ps3 slime ) ازش منتشر بشه تا عیوب نسخه اولیه درش از بین بره،
تو اینجام که ضمانت درست حسابی وجود نداره، همش قاچاقا، اگر خدایی نکرده مشکلی براش پیش بیاد،هم پولت سوخت میشه هم کسی تعمیرشو اینجا بلد نیست!
من که صبر میکنم 1 سالی بگذره بعد برای خریدش اقدام کنم
MUSK£T££R
05-12-2013, 00:20
کل زندگی ما شده پی سی شما میگین برو کنسول بگیر..:n13:
به قول یارو آل این وانه..:n02:
بعدشم خدایی پی سی یه چیز دیگست..:n05:
میشه اپدیتهای gta برای ps3 رو برام بزارید یا لینک بدید؟
من هنوز اپدیتی نکردم...
ardal 254
05-12-2013, 08:47
اینقدر این بازی طولانی و پر پیچ و خمه که حالا حالا ها سر گرمت میکنه، البته قبول دارم اضافه کردن ماشین و.... تو پی سی یک چیز دیگست ولی خوب تو کنسول هم قابلیتهای زیادی وجود داره، مثل این که مثلا با اپدیت کردن بازی مشکلات کرک و اجرا نشدن و.... دیگه وجود نداره و لازم نیست برای بازی جدید تک تک اجزای سخت افزاری رو دان کنی، فقط کافی هر ماه یکدفه یک فایل-60 120 مگابایتی اپدیت کنسول رو دان کنید.
(برای کنسول ps3) انلاین بازی کردن با کنسول هم خیلی راحته من اکثرا انلاین بازی میکنم
ps4 اومده با قیمت نجومی 2600
به نظرم دست نگه داری بهتره، چون ظاهرا تعداد کمی از ps4 ها و xbox one ها مشکل داشتن، به نظرم بهتره صبر کنید تا نسخه فیس لیفت ( مثل ps3 slime ) ازش منتشر بشه تا عیوب نسخه اولیه درش از بین بره،
تو اینجام که ضمانت درست حسابی وجود نداره، همش قاچاقا، اگر خدایی نکرده مشکلی براش پیش بیاد،هم پولت سوخت میشه هم کسی تعمیرشو اینجا بلد نیست!
من که صبر میکنم 1 سالی بگذره بعد برای خریدش اقدام کنم
عجله ندارم صبر میکنم قیمتا درست شه بدش میرم تو کارش مشکلی نیست مخصوصا دلار بیاد پاییین :n09:
2600 کجا میدن؟ خیلی گرون بابا که اینجورییی
کل زندگی ما شده پی سی شما میگین برو کنسول بگیر..:n13:
به قول یارو آل این وانه..:n02:
بعدشم خدایی پی سی یه چیز دیگست..:n05:
میدونم اینجا جاش نیست ولی قطعاتتو میگی؟
MUSK£T££R
06-12-2013, 12:38
میدونم اینجا جاش نیست ولی قطعاتتو میگی؟
CPU :core i7 4770k
MIN :asus z87 v pro
VGA : asus GTX 680 4GB
RAM :4x4GB Gskil 2400
POWER :GREEN 1000 GOLD
CASE :CoolerMaster Sniper
Monitor : IPS LED 23EA63 & LG E2391 VR
HDD :2TB
SSD :128GB
Speakers : Edifier E3350
موسو کیبوردشم مایکروسافت آرکه ...
چهار تا دسته مایکروسافت وایرلس....!!
PORSCHE 911
09-12-2013, 00:54
دوستان به یک زوری بازی رو 100%تموم کردم، ظاهرا وقتی با تله کابین میری روی اون سکوی چوبی، باید بشقاب پرنده ظاهر بشه که نمیشه!!!
ظاهرا بازی دوتا مرحله دیگه هم داره که هنوز لوکیشناش تو بازی ظاهر نشده!!
1- مرحله egg ester
2مرحله پا گنده یا big foot
باید چه کار دیگه ای انجام بدم تا این دو مرحله هم تو نقشه ظاهر بشن؟؟؟
MOHAMMAD2010
10-12-2013, 14:07
فکر نکنم این بازی زودتر از تابستون سال دیگه برا pc بیاد
dverbame
10-12-2013, 15:01
فکر نکنم این بازی زودتر از تابستون سال دیگه برا pc بیاد
اعلام کرده بودن برای این ماه برای پی سی میاد.. فکر نکنم تا تابستون طول بکشه ...
اما این راکستار واقعا اعصاب همه رو بهم ریخته ب این سیاست هاش
jahangir1400
10-12-2013, 15:38
اعلام کرده بودن برای این ماه برای پی سی میاد.. فکر نکنم تا تابستون طول بکشه ...
اما این راکستار واقعا اعصاب همه رو بهم ریخته ب این سیاست هاش
کی کجا اعلام کرده بود؟
dverbame
10-12-2013, 16:51
کی کجا اعلام کرده بود؟
هم بچه های تاپیک تو همون بهبوه ای که میگفتن پی سی پی سی ... از یه جایی زدن
هم سایت های معتبر مثل امازون و... بازی رو برای این ماه پیش فروش میکردن.. البته مثلا مرجع فرانسویش ...
بازم نمیدونم ... اشک من که در اومده از بس تو کف این بازی بودم :n14:
jahangir1400
10-12-2013, 17:07
هم بچه های تاپیک تو همون بهبوه ای که میگفتن پی سی پی سی ... از یه جایی زدن
هم سایت های معتبر مثل امازون و... بازی رو برای این ماه پیش فروش میکردن.. البته مثلا مرجع فرانسویش ...
بازم نمیدونم ... اشک من که در اومده از بس تو کف این بازی بودم :n14:
درسته در اومدنش شکی نیست شواهد زیادی هست، تو جفت دایورهای انویدیا و ای ام دی کدهای GTA دیده شده، تو نسخه کنسولی هم کدهایی واسه PC دیدن، پیش فروش و لیست کردن بازی برای PC تو خیلی سایتا و حرفای انویدیا که بعدش تکذیب کرد، آگهی راکستار برای استخدام افرادی برای پورت بازی واسه PC و ...
ولی زمانش معلوم نیست، باید خود راکستار بگه ما که منتظریم:n27:
IRAN_KING
10-12-2013, 23:13
عجب کلاب های با صفایی داره :n02::n09:
PORSCHE 911
10-12-2013, 23:20
عجیبه که اینجا کسی از رازهای این بازی چیزی نگفته!!!!
این بازی رمز و رازهایی داره که اول اخرش میرسه به ufo ها ، من یکچیزایی دارم کشف میکنم، مثلا کشف کردم که اون نقشه بالای کوه(تله کابین) چطور روی نقشه میوفته، و اون علاعم تو نقشه چی هستن و کجا هستن، ظاهرا پای یک جت پک (همونی که نمونش تو سن اندرس بود) هم در میانه، که کم کم دارم بهش میرسم اول از همه بعد 100% شدن و کشتن پا گنده، ساعت 3 صبح وقتی برید روی کوه مورد نظر و به وسیله رمز هوارو بارانی،همراه با رعد و برق بکنید سفینه فضایی ظاهر میشه
دوستانی که مایلن به کشف رمز و رازهای egg easter بازی ، لطفا کمک کنن تا با کمک هم کشف کنیم
اینم بگم سر نخ اصلی تو ارتش، و مکانی هست که ارتش توش هست، باید برید و یک نور سبز رو پیدا کنید (نور سفینه فضایی) من اون نور و مکانشو پیدا کردم اگر خواستید میگم باید چکار کنید، یک سنگ نوشته هم پیدا کردم که تو کمپینگ ل خ ت هاست، اونم یک سر نخ دیگست
احساس میکنم تو این تاپیک دوستانی که vبازی میکنن یا تعدادشون کمه یا مایل به کند و کاو بازی نیستن وگرنه وقت میزاشتم و تمام چیزایی که کشف کردم رو الان قرار میدادم
فعلا اینو داشته باشید
این رمز جدید که به مدت 5 دقیقه ضد ضربه میکنه(به درد رفتن به قرار گاه ارتش میخوره)
RIGHT X LEFT RIGHT R1 RIGHT LEFT X TRIANGLE
هنوز خودم تست نکردم، نمیدونم عمل میکنه یا نه،فردا تست میکنم
راست
IRAN_KING
11-12-2013, 18:48
سایتی هست که مراحل راهنمایی کرده باشه ؟
Devicestreet
12-12-2013, 12:45
سایتی هست که مراحل راهنمایی کرده باشه ؟
FOURTH RETURN
12-12-2013, 13:12
آقا چی شد پس برای پی سی نیومد؟
MUSK£T££R
12-12-2013, 14:23
آقا چی شد پس برای پی سی نیومد؟
نه هنوز خبری ازش نیست ..!
فکر کنم همون بهار 2014 بیاد ..!:n30:
IRAN_KING
12-12-2013, 15:30
مراحل میشه دوباره بازی کرد از کدام قسمت ؟
Spaniuly
12-12-2013, 15:55
مراحل میشه دوباره بازی کرد از کدام قسمت ؟
گوشی موبایل
گزینه سمت راست بالا
Misions
این بازی بهترین اثر مدیایی هست که تا به این لحظه دیدم... خدایا این راک استار چیه؟ کی هستن این مخلوقات!!! بهترین بازی تاریخ در یک کلام
ardal 254
13-12-2013, 13:18
گوشی موبایل
گزینه سمت راست بالا
Misions
این بازی بهترین اثر مدیایی هست که تا به این لحظه دیدم... خدایا این راک استار چیه؟ کی هستن این مخلوقات!!! بهترین بازی تاریخ در یک کلام
حالا ما داريم هى دل مارو اب کنيد :(:(:(:(:(:(:(:(
EhsanCPU
13-12-2013, 16:01
گوشی موبایل
گزینه سمت راست بالا
Misions
یه طوری گفتی که واجب شد همین فردا برم یه XBOX بخرم :n02:
دیگه نمیتونم برای PC صبر کنم ... :n15:
ardal 254
13-12-2013, 17:58
قیمتا امده پایین الان خوبه واسه خرید360 وps3 ما که بودجمون نمیرسه واسه ps4 اگه برسه هم به نظر من خرید بیخودش
Spaniuly
14-12-2013, 11:09
وقتی به جایی می رسیم که کنترل تره وور رو در دست داریم یاد سان آندریاس افتادم مرحله Badlands اولین مرحله ای که در حومه لوس سانتوس اتفاق می افته
چهره بازی توی این قسمت نوستالژی اون RDR رو برام زنده کرد.
راک استار می خوامت :n28:
یه حسی دوستانه بین این سه تا بوجود میاد ادمو تو خودش غرق میکنه واقعا وصف ناشدنیه
erfan90ir
14-12-2013, 19:43
چه کیفی داره کف رفتن این ماشینا :21:
MUSK£T££R
14-12-2013, 19:56
دیشب تو یوتوب بودم یه صحنه از بازی رو دیدم اول فکر کردم واقعیه بعد دقیق نگاه کردم دیدم GTA هستش ...:n04:
پسر چه گرافیکی چه گیم پلی ای عجب سبکی بعد پنیر از دهن کلاغه افتاد..:n02:
ardal 254
14-12-2013, 23:04
چه کیفی داره کف رفتن این ماشینا :21:
دیشب تو یوتوب بودم یه صحنه از بازی رو دیدم اول فکر کردم واقعیه بعد دقیق نگاه کردم دیدم GTA هستش ...:n04:
پسر چه گرافیکی چه گیم پلی ای عجب سبکی بعد پنیر از دهن کلاغه افتاد..:n02:
حالا تا بیاد واسه پی سی گریه مارو در میاره دیگه
jahangir1400
14-12-2013, 23:15
چه کیفی داره کف رفتن این ماشینا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ًًُِ
این ماشینو من نتونستم پیدا کنم شبیهش هست اما دقیقا این نیست کسی پیدا کرده اینو؟
دیشب تو یوتوب بودم یه صحنه از بازی رو دیدم اول فکر کردم واقعیه بعد دقیق نگاه کردم دیدم GTA هستش ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسر چه گرافیکی چه گیم پلی ای عجب سبکی بعد پنیر از دهن کلاغه افتاد..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید از نزدیک تو TV ببینی، قبل از اینکه بازی بیاد وقتی همه تریلر ها و گیم پلی بازی رو دیدن گفتن چه بی کیفیته، اما وقتی اومد بازی کردن دیدن خیلی بهتر از اون فیلماشه چون تو فیلم نمیشه کیفیت کامل رو نشون داد حجم فیلم به چند گیگ میرسه :n09:
erfan90ir
14-12-2013, 23:24
پاک شود لطفا :41:
MUSK£T££R
15-12-2013, 00:04
حالا تا بیاد واسه پی سی گریه مارو در میاره دیگه
من خودم منتظر نسخه pc شم ...!:42:
ًًُِباید از نزدیک تو TV ببینی
TV چیه دو تا مانیتور دارم یه Super LED یه IPS رو هر کدوم بهتر جواب داد با همون بازیش میکنم ..:n10:
من یه مشکلی با سری بازی های GTA دارم بویژه PC
به طوری که هر موقع بازی میکنم کر و کور میشم البته نسبت به محیط اطرفم و تا کسی یک پس گردنی بهم نزنه از بازی بیرون نمیام :n02:
خودم را عینا جای شخصیت بازی میزارم با دویدنش انگار منم خسته میشم با غذا خوردنش منم سیر میشم با مردنشم قلبم میخواد وایسه و خیلی چیزای دیگه..........
بچه ها شما هم همیطورین؟:n13: یا من مشکل روانی دارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شرمنده دوست عزیز ...!
خدا شفات بده ..!:n04:
dverbame
15-12-2013, 00:08
شرمنده دوست عزیز ...!
هیچ فایده ای نداره.. این راک استار واقعا شورش رو در اورده ...
الان هم بعد از 1 ماه اعلامیه و شلوغ بازی که ما san andreas رو برای موبایل میدیم و ال و بل....
امده بازی رو فقط واسه ios رلیز کرده .... این هم گوشی اندروید رو حتی ادم هم حساب نکرده...
واقعا داره دیگه حالمو بهم میزنه این شرکت
jahangir1400
15-12-2013, 00:17
TV چیه دو تا مانیتور دارم یه Super LED یه IPS رو هر کدوم بهتر جواب داد با همون بازیش میکنم ..:n10:
حالا گیر نده منظورم از نزدیک بود:n15: شما اصلا برو مثل این یارو تو سینما بازی کن!:n08:
MUSK£T££R
15-12-2013, 00:21
حالا گیر نده منظورم از نزدیک بود:n15: شما اصلا برو مثل این یارو تو سینما بازی کن!:n08:
جان ...:n04:
ملت یه چیزیشون میشه ...!:n15:
من یه مشکلی با سری بازی های GTA دارم بویژه PC
به طوری که هر موقع بازی میکنم کر و کور میشم البته نسبت به محیط اطرفم و تا کسی یک پس گردنی بهم نزنه از بازی بیرون نمیام :n02:
خودم را عینا جای شخصیت بازی میزارم با دویدنش انگار منم خسته میشم با غذا خوردنش منم سیر میشم با مردنشم قلبم میخواد وایسه و خیلی چیزای دیگه..........
بچه ها شما هم همیطورین؟:n13: یا من مشکل روانی دارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برو خوش باش یکی دیگه هم پیدا شد ...!
ardal 254
15-12-2013, 14:04
شرمنده دوست عزیز ...!
دارم وسوسه میشم برم ps3 بگیرم دیگههههه:confused:
MUSK£T££R
15-12-2013, 14:11
دارم وسوسه میشم برم ps3 بگیرم دیگههههه:confused:
رو کامپیوتر یه چیز دیگست ....!:n15:
Spaniuly
15-12-2013, 22:06
خواهش می کنم از دوستان عزیز که تاپیک رو به حاشیه نکشونن حتی اگه برای PC هم بیاد اینجا جایی برای نقد و بررسی قطعات کامپیوتر نیست. لطفا صفحات تاپیک رو با این حالت ناخوشایند افزایش ندید. این بازی به قدری عالی هست که بی انصافی محضه که تاپیکش پر از پست های آف تاپیک بشه.
هر روز که بازی رو انجام می دم به مسائلی برخورد می کنم که عشق آتشین رو توی قلبم به این بازی شعله ورتر و شعله ورتر میشه فقط یه عمری باید نشست و اون عمر رو صرف این بازی کرد. من توی هیچ بازی از سری NFS ندیده بودم بشه یه ماشین رو اینقدر اسپورت و دوست داشتنی مودینگ کرد. بعد اسپورت کردن و کاستوم کردن ماشین ها به قدری ناز میشه ماشین که مجبور می کنه برم و بندازم توی گاراژ که گم نکنمش. اصلا شاهکار هم کمه برای این بازی هرچی بیشتر جلو می ره بازی پلیر رو شیفته خودش می کنه. شبها با خودم فکر می کنم آیا کاری هست که نشه توی بازی انجام داد؟ و وقتی فکر می کنم می بینم جواب منفیه! همه کار میشه کرد همه کار! همه چیزهایی که توی GTA San Andreas بود و توی GTA IV حذف شده بود برگشتن. خدایا این بهترین بازی عمرم نیست بهترین سرگرمی عمرمه!!!
MUSK£T££R
15-12-2013, 22:48
IRAN_KING
16-12-2013, 10:01
این Trevor چقدر جالبه ! :n02:
اون صحنه ای که با دو نفر در گیر میشه رفتار و صحبتاش اخر خنده هست :n02: اون قسمتی که به رفیقش سنگ میزنه هم جالب بود برام.
از همه مهمتر قسمتی بود که غذا یه مدت مانده رو از یخچال میاره بیرون گرم می کنه مثله حلیم بود میخوره بعد استفراغ می کنه :n08:
Spaniuly
16-12-2013, 10:23
کاملا یه فرد غیر طبیعی و آنرمال هست این تره ور اصلا فرسنگ ها از تمدن و انسانیت عقبه تمامی فاکتورهای بی فرهنگی رو یکجا داره
+
همین الان از توی سایت Legenda Motorsport
سه تا ماشین سفارش دادم
بوگاتی ویرون
فراری جی تی او
ییک بنتلی لوکس لیموزین
بابا این بازی می کشه آخر مارو
MOHAMMAD2010
16-12-2013, 15:59
خواهش می کنم از دوستان عزیز که تاپیک رو به حاشیه نکشونن حتی اگه برای PC هم بیاد اینجا جایی برای نقد و بررسی قطعات کامپیوتر نیست. لطفا صفحات تاپیک رو با این حالت ناخوشایند افزایش ندید. این بازی به قدری عالی هست که بی انصافی محضه که تاپیکش پر از پست های آف تاپیک بشه.
هر روز که بازی رو انجام می دم به مسائلی برخورد می کنم که عشق آتشین رو توی قلبم به این بازی شعله ورتر و شعله ورتر میشه فقط یه عمری باید نشست و اون عمر رو صرف این بازی کرد. من توی هیچ بازی از سری NFS ندیده بودم بشه یه ماشین رو اینقدر اسپورت و دوست داشتنی مودینگ کرد. بعد اسپورت کردن و کاستوم کردن ماشین ها به قدری ناز میشه ماشین که مجبور می کنه برم و بندازم توی گاراژ که گم نکنمش. اصلا شاهکار هم کمه برای این بازی هرچی بیشتر جلو می ره بازی پلیر رو شیفته خودش می کنه. شبها با خودم فکر می کنم آیا کاری هست که نشه توی بازی انجام داد؟ و وقتی فکر می کنم می بینم جواب منفیه! همه کار میشه کرد همه کار! همه چیزهایی که توی GTA San Andreas بود و توی GTA IV حذف شده بود برگشتن. خدایا این بهترین بازی عمرم نیست بهترین سرگرمی عمرمه!!!
آقا اینجوری مینویسی دیوونمون میکنی :n03:
-----------------------------------------------------------
دوستان از لحاظ فروش نسخه های کنسول این بازی چندم شد ؟ اول شد ؟
jahangir1400
16-12-2013, 18:54
دوستان از لحاظ فروش نسخه های کنسول این بازی چندم شد ؟ اول شد ؟
مگه نسخه غیر کنسولی هم داره؟:n02:
اول که هیجی رکود هرچی بازی بود رو زد، یه چندتا رکورد گینس رو هم ثبت کرد، تو روز اول 800 میلیون دلار فروش کرد اونم فقط رو 2 تا پلتفرم!
ardal 254
16-12-2013, 19:34
والا من همچین قصدی نداشتم بحث پیش امد بعد رفت جلو دیگه. من از شما معذرت میخوام
vahidgame
20-12-2013, 11:15
دیروز توی خونه داشتم بازیو می رفتم یه جا به یه صحنه ای از بازی رسیدم که خیلی تابلو بود و سریع از بازی اومدم بیرون! :دی
کلا اصلا نمیشه جلوی خانواده این بازیو رفت و فقط تنهایی میشه
حالا باز لحن صحبت هاشون مهم نیست ولی صحنه ها رو دیگه نمیشه کاری کرد :دی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.