مشاهده نسخه کامل
: تجربه خرید Dell Inspiron N5010
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
[
16]
17
sheytoon001
11-07-2011, 14:47
سلام
من ویندوز 7 نصب کردم ولی سی دی درایورها رو ندارم و نمی دونم چه درایورهایی لازمه. توی device manager فقط دوتا گزینه ی network controller و PCI Simple Communications controller علامت تعجب زرد دارن و بقیه به نظر نصب میان. این دوتا گزینه چی ان؟ درایورشون رو از کجا گیر بیارم؟
بعد یه سوال دیگه. از کجا بفهمم گرافیکش نصبه؟
لینک پیج درایورها در صفحه اول وجود داره
میتونی از همون لینک همه درایورها رو دانلود کنی
دوتا درایوری هم که نصب نیستن احتمالا اینان
Realtek RTL8103T Ethernet Controller
Intel Management Engine Interface Driver
اولی مربوط به شبکه و پورت اترنته ولی دومی رو نمیدونم
اگه گرافیکت نصب باشه اولا در device manager باید مدلش رو نشون بده (در قسمت display adapter) ، ثانیا catalyst control center هم باید روی لپ تاپت نصب باشه (روی صفحه راست کلیک کن ، گزینه اول باید همین باشه)
DJ POLESTAR
13-07-2011, 00:18
درود
چند سوال از N5010 داران!؟
1. بلوتوث لپتاپم کار نمیکنه! یعنی مثلا میرم تو قسمت استارت و تایپ میکنم Bluetooth و کلیک میکنم اصلا اجرا نمیشه، مشکل از چیه؟
2. کولد پد یا همون دستگاههای خنک کننده لپتاپ کارشون دقیقا اینه که لپتاپ رو میزارن روش یا با یو اس پی و... وصل میشه...!؟
بنظرتون کدوم مارک و کدوم سریها خوبن؟ واقعا در بین این همه تنوع این کلد پدها نمیشه استخاب درست رو کنم! خواهشا راهنمایی کنید با ذکر قیمت و امکانات و مزایا؟
3.من شنیدن این مدل از لپتاپ Dell قابلیت ارتقای هارد و رم دارن، درسته؟ بعد بحز اینا سخت افزار دیگه ای هم قابلیت ارتقا دارن؟
با تشکر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
fisheries65
13-07-2011, 20:46
درود
چند سوال از N5010 داران!؟
1. بلوتوث لپتاپم کار نمیکنه! یعنی مثلا میرم تو قسمت استارت و تایپ میکنم Bluetooth و کلیک میکنم اصلا اجرا نمیشه، مشکل از چیه؟
2. کولد پد یا همون دستگاههای خنک کننده لپتاپ کارشون دقیقا اینه که لپتاپ رو میزارن روش یا با یو اس پی و... وصل میشه...!؟
بنظرتون کدوم مارک و کدوم سریها خوبن؟ واقعا در بین این همه تنوع این کلد پدها نمیشه استخاب درست رو کنم! خواهشا راهنمایی کنید با ذکر قیمت و امکانات و مزایا؟
3.من شنیدن این مدل از لپتاپ Dell قابلیت ارتقای هارد و رم دارن، درسته؟ بعد بحز اینا سخت افزار دیگه ای هم قابلیت ارتقا دارن؟
با تشکر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1. من همچین مشکی داشتم دوباره اینیستالش کردم درست شد(دفعه دوم علامتش اومد داخل Notificatio are راحت روشن میشه)
2.آره اکثرا با usb وصل میشه، ولی شنیدم مدلی هم که آداپتور می خوره هم هست، یه مدل هم زیگورات تبلیغ می کرد بدون نیاز به برق! من DEEP cool گرفتم برای 15.4 اینچه.حدود 30 تومن(آلومنیومی با 2 تا فن 12 سانتی با 3تا usb اضافه). با توجه به دمای هوای محیط 5 تا 12 درجه دما رو میاره پائین. فقط یه چیزی سعی کن مدلی باشه که دمندگی فنش با سوراخای کف لب تاپت بخوره.
3. والا تا اونجا که من میدونم اکثر لب تاپا قابلیت این تغییرات و دارن.اونی که ارزش داره ارتقا سی پی یو و گرافیکه کا این لب تاپ قابلیتشو نداره
چند وقتیه وقتی میخام بازی کنم خاموش میشه داغ میکنه
قبلا اینطوری نبود..!
sheytoon001
16-07-2011, 21:32
چند وقتیه وقتی میخام بازی کنم خاموش میشه داغ میکنه
قبلا اینطوری نبود..!
خوب مشخصه که سیستم خنک کننده مشکل پیدا کرده
از کول پد استفاده نمیکردی؟
نه استفاده نمیکردن منظورت چیه مشکل پیدا کرده زیادی داغ میکنه
sheytoon001
17-07-2011, 14:06
نه استفاده نمیکردن منظورت چیه مشکل پیدا کرده زیادی داغ میکنه
بله مطمئنن مشکلی بوجود اومده که قطعات لپ تاپ زیاد داغ میکنن و این باعث خاموش شدنش میشه
ممکنه خیلی کردو غبار داخلش رفته باشه
یکی از دوستان تذکر داده بود که لپ تاپ رو روی فرش یا در جاهایی که ممکنه پرز یا گردوغبار داشته باشه نذارید
بهتره به یه مرکز تعمیر لپ تاپ ببری تا چک کنن مشکل از چیه، دمای زیاد برای سخت افزار مضره
sayanermia
17-07-2011, 15:55
دیروز داشتم با وایو سونی f136 کار میکردم دپرس شدم :(((
آپدیتی چیزی واسه گرافیک این دل نیمده؟؟ بشه روزولوشنشو بیشتر کرد!!
One Mania
17-07-2011, 16:42
سلام
من نمی توان با وایرلس به اینترنت وصل بشوم. تمام درایورها نصبه ولی باز هم کار نمی ده. کسی هست که دقیقا راهنمایی کنه که باید از اول چه کار کنم.
sheytoon001
17-07-2011, 18:25
دیروز داشتم با وایو سونی f136 کار میکردم دپرس شدم :(((
آپدیتی چیزی واسه گرافیک این دل نیمده؟؟ بشه روزولوشنشو بیشتر کرد!!
چرا دیپرس آخه دوست من؟
اتفاقا من با f134 کار کردم اما این اتفاق برام نیفتاد:31::46:
مگه از سایت AMD درایور 5470 رو دانلود نکردی؟، میتونی درایور گرافیک 5470 (مخصوص لپ تاپ) رو از سایت AMD دانلود و نصب کنی، فکر میکنم کلا 4-5 تا فایل برا دانلود داره که مهمترینشون همون catalyst هست
حالا چه تفاوتی احساس کردی که دپرس شدی؟:19::46:
---------- Post added at 07:25 PM ---------- Previous post was at 07:21 PM ----------
سلام
من نمی توان با وایرلس به اینترنت وصل بشوم. تمام درایورها نصبه ولی باز هم کار نمی ده. کسی هست که دقیقا راهنمایی کنه که باید از اول چه کار کنم.
مشکل شما دقیقا چیه؟
آیا اکسس پونت رو نشون نمیده؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] QVzpTlhcUN36GlPwysP&t=1
دوستان من گرافیکم ATI Mobility Radeon HD 5650 است درایورشو از همون سایت دل دانلود کردم . میخواستم بدونم آخرین درایور برای گرافیکم همینیه که سایت دل گذاشته یا تو سایت AMD میتونم درایور جدیدترشو دانلود کنم ؟
ممنون
amin4562
18-07-2011, 04:53
دوستان من گرافیکم ATI Mobility Radeon HD 5650 است درایورشو از همون سایت دل دانلود کردم . میخواستم بدونم آخرین درایور برای گرافیکم همینیه که سایت دل گذاشته یا تو سایت AMD میتونم درایور جدیدترشو دانلود کنم ؟
ممنون
تو سایت amd جدیدتر هست
Mahziar-7
18-07-2011, 20:33
بچه ها مدل کارت گرافیک منو نوشته Intel(R) HD Graphics . این مدلشه یعنی؟ مگه نباید عدد باشه؟
Dell 5110 Ci7 - لطفا بگید چند ساعت شارژ نگه میداره!؟ اینو هم بگید تو چه شرایطی این تست صورت گرفت.
One Mania
19-07-2011, 18:09
چرا دیپرس آخه دوست من؟
اتفاقا من با f134 کار کردم اما این اتفاق برام نیفتاد:31::46:
مگه از سایت AMD درایور 5470 رو دانلود نکردی؟، میتونی درایور گرافیک 5470 (مخصوص لپ تاپ) رو از سایت AMD دانلود و نصب کنی، فکر میکنم کلا 4-5 تا فایل برا دانلود داره که مهمترینشون همون catalyst هست
حالا چه تفاوتی احساس کردی که دپرس شدی؟:19::46:
---------- Post added at 07:25 PM ---------- Previous post was at 07:21 PM ----------
مشکل شما دقیقا چیه؟
آیا اکسس پونت رو نشون نمیده؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] QVzpTlhcUN36GlPwysP&t=1
اصلا در این پنجره کانکشن وایرلس نیست.فقط یک VPN برای وصل شدن در دانشگاه هست.
hamidrezavictor
19-07-2011, 23:12
سلام
سلام از این سایت دانلود کن درایوشو و نصب کن درست میشه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 12:12 AM ---------- Previous post was at 12:08 AM ----------
سلام یکی از دوستام نوت بوک دلinspiron گرفته usb 3 کار نمیکنه میشه کمکم کنید اگه درایور باید نصب کنه لطفا سایت دانلودشو بدین ممنون
dell inspiron 5110 core i5
Mahziar-7
21-07-2011, 11:38
خواهشا جوابمو بدین دوستان! من واقعا نمیتونم بازی کنم با این لپ تاپ! من به عشق بازی گرفتم اینو!!
sheytoon001
21-07-2011, 23:01
خواهشا جوابمو بدین دوستان! من واقعا نمیتونم بازی کنم با این لپ تاپ! من به عشق بازی گرفتم اینو!!
لپ تاپ شما 5010ست؟ یا 5110؟
اگه 5110 هست در فروم خودش بپرسید ایشالا جواب می گیری
از این بابت گفتم که در مدل های جدید که sandy bridge در اونها بکار رفته دو گرافیک وجود داره و در مدل های قدیمی که 5010 هم جزوشونه فقط یک گرافیک وجود داره
ehsanerica
22-07-2011, 00:08
mohammad1983
22-07-2011, 17:14
سلام
دی وی دی رام 5010 من هم چند هست که نمیتونه dvd بخونه .امروز هر چی cd و dvd توی دستو بالم بود گذاشتم اینقدر قیژ و قوژ میکنه و سر و صدا اما اصلا نمیخونه.بعد از 20 ثانیه هم از تلاش کردن برای خوندن صرف نظر میکنه.
آیا تعمیر میشه ؟ یا باید کلا عوضش کرد؟
از همون اول هم معلوم بود که یه مرگش میشه و به راحتی dvd رو نمیخوند.
مدلش هم این هست.
TSST TS-L633J 12.7 SATA Trayload 8X DVDRW
لپ تاپ شما 5010ست؟ یا 5110؟
اگه 5110 هست در فروم خودش بپرسید ایشالا جواب می گیری
از این بابت گفتم که در مدل های جدید که sandy bridge در اونها بکار رفته دو گرافیک وجود داره و در مدل های قدیمی که 5010 هم جزوشونه فقط یک گرافیک وجود داره
آقا منم دقیقا همین مشکل مهزیار رو دارم. مدل لپ تاپم هم 5010 هست و نمیتونم باهاش بازی کنم! COD blackops زو که بچه ها با بالاترین کیفیت بدون مشکل اجرا کردن تو همین تاپیک گفته، من با 600x800 پرش داشتم! :41:
sheytoon001
24-07-2011, 21:49
آقا منم دقیقا همین مشکل مهزیار رو دارم. مدل لپ تاپم هم 5010 هست و نمیتونم باهاش بازی کنم! COD blackops زو که بچه ها با بالاترین کیفیت بدون مشکل اجرا کردن تو همین تاپیک گفته، من با 600x800 پرش داشتم! :41:
گرافیک لپ تاپت چی هست؟ مطمئنی گرافیکش intel نیست؟
چون گرافیک های ati ای که رو این لپ تاپ هست امکان نداره با black ops مشکل داشته باشه مگه اینکه درایورش رو نصب نکرده باشی
---------- Post added at 10:49 PM ---------- Previous post was at 10:48 PM ----------
سلام
دی وی دی رام 5010 من هم چند هست که نمیتونه dvd بخونه .امروز هر چی cd و dvd توی دستو بالم بود گذاشتم اینقدر قیژ و قوژ میکنه و سر و صدا اما اصلا نمیخونه.بعد از 20 ثانیه هم از تلاش کردن برای خوندن صرف نظر میکنه.
آیا تعمیر میشه ؟ یا باید کلا عوضش کرد؟
از همون اول هم معلوم بود که یه مرگش میشه و به راحتی dvd رو نمیخوند.
مدلش هم این هست.
TSST TS-L633J 12.7 SATA Trayload 8X DVDRW
گارانتی نداره؟
اگه داره فکر کنم عوض بشه
اما قبلش ببین دوباره میتونی آخرین فریمورش رو روش بریزی؟ شابد اینجوری درست شه
ولی من همه درایورهارو نصب کردم.
دوست عزیز این اطلاعات مربوط به گرافیک منه، میتونی بهم بگی مشکل کجاست؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sina.belyad
25-07-2011, 10:12
سلام
من blackops رو با ویندوز 32 بیتی در بالاترین حالت بازی کردم مشکلی پیش نیومد. حالا که 64 بیتی نصب کردم وقتی می خوام در بالاترین کیفیت و رزولیشن بازی کنم ، بعد اینکه 2 یا 3 مرحله می رم بازی هنگ می کنه و مجبورم با ctrl + alt + delete بازی رو ببندم.
DJ POLESTAR
25-07-2011, 10:26
سلام
من blackops رو با ویندوز 32 بیتی در بالاترین حالت بازی کردم مشکلی پیش نیومد. حالا که 64 بیتی نصب کردم وقتی می خوام در بالاترین کیفیت و رزولیشن بازی کنم ، بعد اینکه 2 یا 3 مرحله می رم بازی هنگ می کنه و مجبورم با ctrl + alt + delete بازی رو ببندم.
منم مشکل شما رو داشتم، ولی با این کرک مشکلت حل میشه دوست من:
از اینجا کرک بازیو دان کنید.
درضمن فایل Steam.dll هم تو محل نصب بریز.
mohammad1983
25-07-2011, 12:39
---------- Post added at 10:49 PM ---------- Previous post was at 10:48 PM ----------
[/COLOR]
گارانتی نداره؟
اگه داره فکر کنم عوض بشه
اما قبلش ببین دوباره میتونی آخرین فریمورش رو روش بریزی؟ شابد اینجوری درست شه
سلام
گارانتی امرتات داره.
شنبه لپ تاپ رو بردم پایتخت.ظاهرا خیلی با کلاس بودند و لپ تاپ رو با اسپری تمیز کردند که اگر خط و خشی داره مشخص بشه.دی وی دی رام رو تست کردند و دیدند نمیخونه.پذیرش کردند و قرار شد تا 72 ساعت خبر بدهند.
sheytoon001
26-07-2011, 16:51
ولی من همه درایورهارو نصب کردم.
دوست عزیز این اطلاعات مربوط به گرافیک منه، میتونی بهم بگی مشکل کجاست؟
دوست من باید خدمت شما عرض کنم که گرافیک لپ تاپ شما به احتمال زیاد intel هست و این گرافیک ضعیف ترین گرافیکیه که بر روی لپ تاپ ها بکار میره، اگه میخواستید از لپ تاپتون برای بازی کردن استفاده کنید بهتر بود این لپ تاپ رو با یکی از سه گرافیک AMD) ATI) خریداری می کردید
لپ تاپها با گرافیک اینتل قیمت پایینتری دارن و مناسب کسانی هستن که کارهای گرافیکی خاصی انجام نمیدن
احتمالا با قیمتی حدود 600 یا 650 باید خرید کرده باشین
به هرحال قدرت گرافیک لپ تاپتون همینه و نباید انتظار بالایی ازش داشته باشید
---------- Post added at 05:51 PM ---------- Previous post was at 05:51 PM ----------
سلام
احتمالا این مشکل بخاطر کرک بازیه، چون این بازی در اوایل که وارد شده بود چنین مشکلاتی داشت
سلام دوستان برنامه speed fan رو نصب کردم موقع بازی cod دما به 100 درجه!! رسید و حجم اشغالی cpu 90 درصد شد
در صورتیکه کول پد هم استفاده میکردم مسلما اگه از بازی بیرون نمیومدم auto shutdown میشد
این عکس وقتی گرفته شده که هیچ برنامه ای باز نسیت
دوست من باید خدمت شما عرض کنم که گرافیک لپ تاپ شما به احتمال زیاد intel هست و این گرافیک ضعیف ترین گرافیکیه که بر روی لپ تاپ ها بکار میره، اگه میخواستید از لپ تاپتون برای بازی کردن استفاده کنید بهتر بود این لپ تاپ رو با یکی از سه گرافیک AMD) ATI) خریداری می کردید
لپ تاپها با گرافیک اینتل قیمت پایینتری دارن و مناسب کسانی هستن که کارهای گرافیکی خاصی انجام نمیدن
احتمالا با قیمتی حدود 600 یا 650 باید خرید کرده باشین
به هرحال قدرت گرافیک لپ تاپتون همینه و نباید انتظار بالایی ازش داشته باشید
مرسی برادر، ولی یعنی هیِِچ راهی برای ارتقا دادنش نیست؟! :41:
ehsanerica
26-07-2011, 21:18
سلام بر دوستان عزیز من رو لپ تاپ n5010 خودم ویستا 64 bit نصب کردم و همه درایور هاشم نصب کردم همه چیزش ok هست غیر از usb که نه فلش میخوند و نه دسته گیم را کلا اصلا کار نمیکند چیکار کنم دوستان غیر از عوض کررن ویندوز؟؟؟
DJ POLESTAR
27-07-2011, 00:21
سلام بر دوستان عزیز من رو لپ تاپ n5010 خودم ویستا 64 bit نصب کردم و همه درایور هاشم نصب کردم همه چیزش ok هست غیر از usb که نه فلش میخوند و نه دسته گیم را کلا اصلا کار نمیکند چیکار کنم دوستان غیر از عوض کررن ویندوز؟؟؟
حالا چه زوریه که ویستا نصب کنید!؟
مگه ویندوز اورجینال 7 روش نصب نبود؟
ehsanerica
27-07-2011, 12:28
حالا چه زوریه که ویستا نصب کنید!؟
مگه ویندوز اورجینال 7 روش نصب نبود؟
bikhyal vista shodam ama bazam usb kar nemikonad seven 64 bit nasb kardam na daste dovom gereftam seven original nadasht.bebakhshid ke finglish tayp kardam farsi nadasht windows.
سلام دوستان،باطری لپتاپ من موقع نت گردی و آهنگ گوش دادن حتی با هدست 1:30 الی 2 ساعت شارژ نگه میداره،خواستم ببینم باطریش مشکلی داره یا طبیعیه؟میشه از دو باطری(یدکی) استفاده کنم یا باطری که رو لپتاپ نباشه خراب میشه؟یا میشه از باطری 9 سلولی برای 5010 استفاده کرد؟
sheytoon001
27-07-2011, 17:09
مرسی برادر، ولی یعنی هیِِچ راهی برای ارتقا دادنش نیست؟! :41:
نه فکر نمی کنم، مجبورید بازی ها رو روی پایینترین کیفیت اجرا کنید
---------- Post added at 06:09 PM ---------- Previous post was at 06:07 PM ----------
bikhyal vista shodam ama bazam usb kar nemikonad seven 64 bit nasb kardam na daste dovom gereftam seven original nadasht.bebakhshid ke finglish tayp kardam farsi nadasht windows.
احتمالا مشکل سخت افزاریه
اما قبل مراجعه برای گارانتی بایوس رو جک کن که احیانا گزینه ای مربوط به usb داره یا نه
همچنین اگه بایوس آپدیت نیست آپدیتش کن
sheytoon001
27-07-2011, 17:18
سلام دوستان،باطری لپتاپ من موقع نت گردی و آهنگ گوش دادن حتی با هدست 1:30 الی 2 ساعت شارژ نگه میداره،خواستم ببینم باطریش مشکلی داره یا طبیعیه؟میشه از دو باطری(یدکی) استفاده کنم یا باطری که رو لپتاپ نباشه خراب میشه؟یا میشه از باطری 9 سلولی برای 5010 استفاده کرد؟
فکر میکنم طبیعی باشه
میتونی برای دوام بیشتر نور صفحه رو کمتر کنی و همچنین بلوتوث رو خاموش کنی و گزینه Extended battry رو با زدن دکمه f3 فعال کنی
بله میشه استفاده کرد اما بهتر اینه از همون 9 سلولی استفاده کنی که در بین کار مجبور نشی عوضش کنی
9 سلولی هم وجود داره
اگه از دوباتری استفاده میکنی قبل از تعویض اول لپ تاپ رو خاموش کن و موارد توصیه شده در باره نگه داری باتری رو رعایت کن
ehsanerica
27-07-2011, 22:18
[/QUOTE]احتمالا مشکل سخت افزاریه
اما قبل مراجعه برای گارانتی بایوس رو جک کن که احیانا گزینه ای مربوط به usb داره یا نه
همچنین اگه بایوس آپدیت نیست آپدیتش کن[/QUOTE]
ممنون درست شد مشکل از بایوس بود دو گزینه داشت هر دو تا غیر فعال بودند.
راستی من وقتی ویندوز سون 64 بیتی نصب میکنم داخل تنظیمات بازی pes 2011 گرافیک نشون میده 64 ولی وقتی ویندوز ویستا 64 بیتی را نصب میکنم گرافیک 128 میزند و بازی بهتر میارد.در ضمن گرافیک من اینتل هست.آیا راهی خیت برای ارتقاء گرافیک.
احتمالا مشکل سخت افزاریه
همچنین اگه بایوس آپدیت نیست آپدیتش کن
ممنون درست شد مشکل از بایوس بود دو گزینه داشت هر دو تا غیر فعال بودند.
راستی من وقتی ویندوز سون 64 بیتی نصب میکنم داخل تنظیمات بازی pes 2011 گرافیک نشون میده 64 ولی وقتی ویندوز ویستا 64 بیتی را نصب میکنم گرافیک 128 میزند و بازی بهتر میارد.در ضمن گرافیک من اینتل هست.آیا راهی خیت برای ارتقاء گرافیک.در ویندوز 7 میتونید روی فایل exe بازی pes کلیک سمت راست کنید و properties بگیرید.
در برگه compatibility تیک run this program in compatibility mode for فعال کنید و از لیست یکی از موارد انتخاب کنید. مثلا vista service pack 2 .
عکس زیر یک مثال هست:
به نظرم گرافیک اینتل 64 بیت هست و ویستا اشتباها 128 بیت تشخیص میده.
ehsanerica
28-07-2011, 19:23
در ویندوز 7 میتونید روی فایل exe بازی pes کلیک سمت راست کنید و properties بگیرید.
در برگه compatibility تیک run this program in compatibility mode for فعال کنید و از لیست یکی از موارد انتخاب کنید. مثلا vista service pack 2 .
عکس زیر یک مثال هست:
به نظرم گرافیک اینتل 64 بیت هست و ویستا اشتباها 128 بیت تشخیص میده.
به نظر من که اینطور نیست اگه 64 بود که pes در ویندوز ویستا 128 نشون نمیداد یا اینکه امروز من بازی gta liberty city را نصب کردم خوب بود فقط کمی تیک داره بازم من را که امیدوار کرد بنظر من که گرافیکش بشود ارتقا داد فقط راهش نمیدونم اگه دوستان تجربه دارند با گرافیک اینتل لطفا بگن تا راهنمایی بشود برای همه دوستان.
به نظر من که اینطور نیست اگه 64 بود که pes در ویندوز ویستا 128 نشون نمیداد یا اینکه امروز من بازی gta liberty city را نصب کردم خوب بود فقط کمی تیک داره بازم من را که امیدوار کرد بنظر من که گرافیکش بشود ارتقا داد فقط راهش نمیدونم اگه دوستان تجربه دارند با گرافیک اینتل لطفا بگن تا راهنمایی بشود برای همه دوستان.
دوست عزیز نمیشه چیپست گرافیک لپتاپو ارتقا داد به چیپست قویتر.
به هر حال من نمیدونم که نام درست و کامل چیپ گرافیک لپتاپتون چی هست اما اگر نامشو به صورت کامل بدونم میتونم مشخصاتشو براتون همین جا ارسال کنم.
میتونید با این برنامه مشخصات و نام چیپ گرافیک ببینید.
GPU-Z
با روشی که در پست قبل گفتم شما میتونید بازی مورد نظرتونو در ویندوز 7 بازی کنید و ویندوز با این روش محیط ویندوز ویستا براتون شبیه سازی میکنه و شاید بتونید به همون عدد 128 دست پیدا کنید.
ehsanerica
28-07-2011, 21:55
دوست عزیز نمیشه چیپست گرافیک لپتاپو ارتقا داد به چیپست قویتر.
به هر حال من نمیدونم که نام درست و کامل چیپ گرافیک لپتاپتون چی هست اما اگر نامشو به صورت کامل بدونم میتونم مشخصاتشو براتون همین جا ارسال کنم.
میتونید با این برنامه مشخصات و نام چیپ گرافیک ببینید.
GPU-Z
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا روشی که در پست قبل گفتم شما میتونید بازی مورد نظرتونو در ویندوز 7 بازی کنید و ویندوز با این روش محیط ویندوز ویستا براتون شبیه سازی میکنه و شاید بتونید به همون عدد 128 دست پیدا کنید.
فعلا که امکان تعویض ویندوز ندارم.اگر دوستان که سون دارند امتحان کنند و نتیجه را بگند ممنون میشوم
اینم مشخصات گرافیک لپ تاپم
mohammad1983
29-07-2011, 14:09
سلام
گارانتی امرتات داره.
شنبه لپ تاپ رو بردم پایتخت.ظاهرا خیلی با کلاس بودند و لپ تاپ رو با اسپری تمیز کردند که اگر خط و خشی داره مشخص بشه.دی وی دی رام رو تست کردند و دیدند نمیخونه.پذیرش کردند و قرار شد تا 72 ساعت خبر بدهند.
بعد از 3 روز از پذیرش لپ تاپ sms زدند که دستگاه شما آماده هست.رفتم تخویل گرفتم و دی وی دی رام با مارک lg تعوبض شده بود.بدون هرینه
کلا از برخوردشون وسرویس دهیشون راضی بودم و اما و اگر تو کارشون نبود.
alonestar69
29-07-2011, 14:54
بعد از 3 روز از پذیرش لپ تاپ sms زدند که دستگاه شما آماده هست.رفتم تخویل گرفتم و دی وی دی رام با مارک lg تعوبض شده بود.بدون هرینه
کلا از برخوردشون وسرویس دهیشون راضی بودم و اما و اگر تو کارشون نبود.
سلام
خداروشکر شما از گارانتی لب تابت راضی هستی.آخه این روزها همه دارن مینالند که ....
kouroshkahal
29-07-2011, 16:46
سلام به دوستان
میخواستم بپرسم ایا برنامه ای وجود داره که بعد از پیغام بلواسکرین مشخص کنه که ایراد از کجای سیستمه.چند وقتی روی لبتابم این اتفاق میافته.و هر بار با یک برنامه.
کارت گرافیک رو با برنامه furmark چک کردم موردی نداشت.رم رو هم تست کردم اون هم ایرادی نداشت.یک بار هم بردم نمایندگی گفت یکی از برنامه ها با سیستم همخونی نداره .و بعد از نصب ویندوز تا همین چند وقت پیش مشکل نداشت.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
ببخشید یک سوال دیگر هم داشتم.
من به تازگی از وی پی ان استفاده میکنم.روی پی سی بدون مشکل کانکت میشم.اما وقتی میخوام از روی لبتاب با وایر لس کانکت بشم نمیتونم از وی پی ان استفاده کنم.وارور 800 رو نشون میده.البته قبلش وی پی ان رو از پی سی غیر فعال میکنم.ایا تنظیمات وایر لس رو باید دستکاری کنم.
mohammad1983
29-07-2011, 21:10
سلام به دوستان
میخواستم بپرسم ایا برنامه ای وجود داره که بعد از پیغام بلواسکرین مشخص کنه که ایراد از کجای سیستمه.چند وقتی روی لبتابم این اتفاق میافته.و هر بار با یک برنامه.
کارت گرافیک رو با برنامه furmark چک کردم موردی نداشت.رم رو هم تست کردم اون هم ایرادی نداشت.یک بار هم بردم نمایندگی گفت یکی از برنامه ها با سیستم همخونی نداره .و بعد از نصب ویندوز تا همین چند وقت پیش مشکل نداشت.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
ببخشید یک سوال دیگر هم داشتم.
من به تازگی از وی پی ان استفاده میکنم.روی پی سی بدون مشکل کانکت میشم.اما وقتی میخوام از روی لبتاب با وایر لس کانکت بشم نمیتونم از وی پی ان استفاده کنم.وارور 800 رو نشون میده.البته قبلش وی پی ان رو از پی سی غیر فعال میکنم.ایا تنظیمات وایر لس رو باید دستکاری کنم.
من همیشه لپ تاپ رو hibernate میکنم.چند وقتی بود که هر بار سیستم رو روشن میکردم و سیستم میخواست resume کنه صفحه آبی میومد.هر بار این اتفاق میافتاد.
تنها کاری که کردم استفاده از برنامه 1-Click Cleaner بود که زیر مجموعه برنامه Windows 7 Manager هست.
کامپیوتر رو clean کردم و درایو c رو هم defrag کردم.دیگه تا حالا صفحه آبی نیومده.
علتش رو نمیدونم اما حتما فابل بلا استفاده و زائدی بوده که مسبب این قضیه شده.
mohamad skystar
30-07-2011, 11:29
سلام
خداروشکر شما از گارانتی لب تابت راضی هستی.آخه این روزها همه دارن مینالند که ....
سلام دوست من.
من که پدر این لپ تاپ رو در آوردم هنوز کوچکترین عیبی نکرده درجه 1
خیلی راضیم
تا الان 5 تا از این مدل خریدم همه راضی بودن به نظر من بهتر از 5110 هست.
sina.belyad
30-07-2011, 12:51
من همیشه لپ تاپ رو hibernate میکنم.چند وقتی بود که هر بار سیستم رو روشن میکردم و سیستم میخواست resume کنه صفحه آبی میومد.هر بار این اتفاق میافتاد.
تنها کاری که کردم استفاده از برنامه 1-Click Cleaner بود که زیر مجموعه برنامه Windows 7 Manager هست.
کامپیوتر رو clean کردم و درایو c رو هم defrag کردم.دیگه تا حالا صفحه آبی نیومده.
علتش رو نمیدونم اما حتما فابل بلا استفاده و زائدی بوده که مسبب این قضیه شده.
منم این 2 بار آخر که ویندوز عوض می کردم بعد نصب تمامی درایور ها این خطای بلواسکرین می اومد.که توی توضیحاتش آدرس 2 تا فایل رو نوشته بود و گفته بود مشکل ازیناست.
منم هر 2 شونو پاک کردم:31: خوشبختانه هر 2 بار مشکل حل شد و هیچ مشکل دیگه ای هم پیش نیومد و اون ارور رو هم دیگه نداد. حالا نمی دونم اون 2 فایل مهم بود یا نه.
---------- Post added at 01:51 PM ---------- Previous post was at 01:47 PM ----------
منم مشکل شما رو داشتم، ولی با این کرک مشکلت حل میشه دوست من:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز اینجا کرک بازیو دان کنید.
درضمن فایل Steam.dll هم تو محل نصب بریز.
مرسی عزیز.لطف کردی.
فقط یه سوال دیگه دارم اینکه:
الان این فایلو دانلود کردم ، از زیپ هم درآوردم.فقط کپیشون کنم توی فولدری که بازی نصب شده؟
منظورم اینه که الان کرک قبلی نصبه.نیاز نیست که کار خاصی کنم ، اینو هم بریزم رو کرک قبلی مشکلی پیش نمی یاد؟
DJ POLESTAR
30-07-2011, 14:07
مرسی عزیز.لطف کردی.
فقط یه سوال دیگه دارم اینکه:
الان این فایلو دانلود کردم ، از زیپ هم درآوردم.فقط کپیشون کنم توی فولدری که بازی نصب شده؟
منظورم اینه که الان کرک قبلی نصبه.نیاز نیست که کار خاصی کنم ، اینو هم بریزم رو کرک قبلی مشکلی پیش نمی یاد؟
بله، تمام محتویات فولدر زیپ رو بریزید به محل نصب بازی؛ و بدون مشکل بازی رو اجرا کنید.
sayanermia
02-08-2011, 16:58
دوستان باور کنید مشکل صفحه آبی فقط و فقط واسه ویندوزه!! توصیه میکنم از یک شرکت معتبر و درست درمون ویندوز بگیرید و بریزید روی لپتاپ! من از وقتی ویندوزو از همین سایت خریدم نصب کردم هیچ مشکلی نداشتم الان فکر کنم داره میشه یک سال تمام که این لپتاپ و خریدم. تا امروز نه ارور نه هنگ نه صفحه ابی...
فقط از صحت و سلامت ویندوزی که نصب می کنید مطمئن باشید
mortal kombat 2008
02-08-2011, 18:19
سلام دوستان ...
N5010 قیمتش چند شده ؟؟ مدل مشابه ای امده یا نه ؟؟ من خیلی وقته ازش خبری ندارم .
sayanermia
02-08-2011, 22:27
سلام دوستان ...
N5010 قیمتش چند شده ؟؟ مدل مشابه ای امده یا نه ؟؟ من خیلی وقته ازش خبری ندارم .
آخرین قیمت روز یکشنبه داشتم
Cor i5 با رم 4 و گرافیک یک گیگ = 725 تومن
kouroshkahal
06-08-2011, 17:48
سلام
کسی میدونه این درایور رو چطور میشه اپدیت کرد.
منظورم اینه که فایل اون رو از کجا میشه پیدا کرد؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9RY/1xc.jpg?psid=1
sheytoon001
06-08-2011, 17:50
دوستانی که صفحه بلواسکرین براشون زیاد اتفاق میفته
اگه از کول پد استفاده میکنن، یه مدت کول پد رو بدون فن استفاده کنن (usb رو به لپ تاپ وصل نکنید)
ببینید بازم این صفحه رو نشون میده؟
من چند وقتی این اتفاق برام می افتاد، 1 هفتست کول پد رو بهش وصل نکردم تا الان که بلواسکرین نیومده
amir--khan
06-08-2011, 22:56
سلام.
روی قاب پشت LED لپ تاپ چند تا خش افتاده که باعث میشه خیلی ضایع دیده بشه!
کاوری ، چیزی هست بچسبونم روش؟
یه راه حل لطفا!
:20::20::20::20:
arash20031382
07-08-2011, 11:58
سلام.
روی قاب پشت LED لپ تاپ چند تا خش افتاده که باعث میشه خیلی ضایع دیده بشه!
کاوری ، چیزی هست بچسبونم روش؟
یه راه حل لطفا!
:20::20::20::20:
تو اینترنت پوسته لپ تاپ جستجو کن
طرح های قشنگی داره
موفق باشی
amir--khan
07-08-2011, 15:58
قاب پشت LED عوض میشه؟
آپدیت بایوس ورژن (A15) برای N5010 اومد . میتونید از سایت Dell دانلود کنید .
arash20031382
10-08-2011, 09:05
قاب پشت LED عوض میشه؟
تو خود سایت دل قابهای قشنگی هست
اولش 49 دلار بود
بعد از یک هفته شد 59 دلار
الان نمی دونم چنده
تو تهران هر چی گشتم جیزی پیدا نکردم
فقط برچسب هست ( پوسته ) که می تونید اینتر نتی یا تو بازار پیدا کنی
kouroshkahal
10-08-2011, 19:48
up...........
سلام
کسی میدونه این درایور رو چطور میشه اپدیت کرد.
منظورم اینه که فایل اون رو از کجا میشه پیدا کرد؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9RY/1xc.jpg?psid=1
سلام دوستان
یه سوال داشتم
راستش من قبلا روی سیستم خونگیم کارت گرافیک انویدیا داشتم که با درایوری که نصب میکردم میشد با نرم افزارش رنگ صفحه و کنتراست تصویر و .... رو تغییر داد
ولی این 5010 که گرفتم با گرافیک 5470 با اینکه نرم افزار داره و... ولی هیچ گزینه ای برای تغییر کنتراست و .... نداره.خواستم ببینم برای دوستان هم همینطوره یا از جائی یا با نرم افزاری میشه این تغییرات رو اعمال کرد
ممنون
arash20031382
13-08-2011, 09:21
سلام دوستان
یه سوال داشتم
راستش من قبلا روی سیستم خونگیم کارت گرافیک انویدیا داشتم که با درایوری که نصب میکردم میشد با نرم افزارش رنگ صفحه و کنتراست تصویر و .... رو تغییر داد
ولی این 5010 که گرفتم با گرافیک 5470 با اینکه نرم افزار داره و... ولی هیچ گزینه ای برای تغییر کنتراست و .... نداره.خواستم ببینم برای دوستان هم همینطوره یا از جائی یا با نرم افزاری میشه این تغییرات رو اعمال کرد
ممنون
اگه منظورت display setting هست داره
تو catalyst setting هم چیزهای زیادی هست بررسی کردی ؟؟
دوستانی که صفحه بلواسکرین براشون زیاد اتفاق میفته
اگه از کول پد استفاده میکنن، یه مدت کول پد رو بدون فن استفاده کنن (usb رو به لپ تاپ وصل نکنید)
ببینید بازم این صفحه رو نشون میده؟
من چند وقتی این اتفاق برام می افتاد، 1 هفتست کول پد رو بهش وصل نکردم تا الان که بلواسکرین نیومده
دوست عزیز این مشکل به خاطر این هستش که این کول پدها usb hub دارن و موقع اتصال به لپ تاپ به خوبی سینک نمیشن و سیستم کول پد رو نمیشناسه و به عنوان یه سخت افزاره ناشناخته مشکل ایجاد میکنه واسه سیستم و بلو اسکرین اتفاق میفته...
این به دلیل مرغوب نبودن کول پد هست که نمیتونه امکانات خودشو به سیستم بشناسونه...همه میدونیم که usb hub
و اسپیکرهایی که روی کول پدها استفاده میشه بیشتر جنبه تبلیغات داره تا کارایی
سلام
من می خوام گوشی رو از طریق برنامه Nokia PC Suite به لپ تاپ وصل کنم. می خوام از بلوتوث لپ تاپ استفاده کنم. ولی توی برنامه بلوتوث لپ تاپ رو نمی شناسه! تنظیمات خاصی باید روی بلوتوث لپ تاپ بکنم؟
کسی از دوستان تاحالا این کار رو کرده؟
sheytoon001
19-08-2011, 20:50
سلام
من می خوام گوشی رو از طریق برنامه Nokia PC Suite به لپ تاپ وصل کنم. می خوام از بلوتوث لپ تاپ استفاده کنم. ولی توی برنامه بلوتوث لپ تاپ رو نمی شناسه! تنظیمات خاصی باید روی بلوتوث لپ تاپ بکنم؟
کسی از دوستان تاحالا این کار رو کرده؟
درایور بلوتوث رو حتما نصب کن و آخرین ورژن pc suite هم نصب کن
مشکلی نداره، من ازش استفاده میکنم
kouroshkahal
20-08-2011, 15:08
سلام دوستان.
من برای بار چندم این مشکل رو اینجا مطرح میکنم.خواهشا" در صورت امکان رسیدگی کنید.تو این گرما سخته لبتاب رو ببری نمایندگی بعدش بگن مشکل نرم افزاریه.
الان بعد از 5 بار کرش کردن تو safemode دارم کار میکنم.
این هم از فایلهای دامپ:
سلام دوستان بعد از a13 آپدیت جدیدی نیومده ؟
fisheries65
21-08-2011, 15:20
سلام دوستان بعد از a13 آپدیت جدیدی نیومده ؟
بهترین روش اینه که خودت یه سر به سایت Dell بزنی
ولی چرا A15 اومده تو همون سایت Dell هستش
Mr.Mazmamfi
21-08-2011, 16:36
سلام
تعویض هارد 5010 :
Mr.Mazmamfi
22-08-2011, 00:54
سلام
تعویض سلولهای باتری لپ تاپ :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپست شماره 21
sheytoon001
22-08-2011, 19:57
سلام دوستان.
من برای بار چندم این مشکل رو اینجا مطرح میکنم.خواهشا" در صورت امکان رسیدگی کنید.تو این گرما سخته لبتاب رو ببری نمایندگی بعدش بگن مشکل نرم افزاریه.
الان بعد از 5 بار کرش کردن تو safemode دارم کار میکنم.
این هم از فایلهای دامپ:
دوست عزیز احتمالا مشکل نرم افزاریه
من خودم به نرم افزار های فیلترشک.. شک دارم
چون وقتی از اینا استافاده میکنم این مشکل بیشتر میشه اما برا اطمینان دوباره ویندوز نصب کن و یه مدت نرم افزاری روش نصب نکن ببین بازم این اتفاق می افته؟ اگه بیفته احتمالا سخت افزاری باشه
امین لفتافی
23-08-2011, 19:22
سلام من اول دو دل بودم که بخرم ولی با توضیحات شما قصد کردم بخرم دم همتون گرم
sheytoon001
24-08-2011, 18:10
سلام من اول دو دل بودم که بخرم ولی با توضیحات شما قصد کردم بخرم دم همتون گرم
درسته که 5010 خیلی خوبه
اما برا 1 سال پیشه و به نظرم الان بهتره یه لپ تاپ جدیدتر بخری تا از امکاناتی مثل usb 3 و غیره بتونی استفاده کنی
اگه اینا برات مهم نیست، 5010 گزینه خوبیه
tranceyou
25-08-2011, 17:26
سوال مهم و فوری
ما این لپ تاپو گرفتیم و واسه گارانتی مادیران هست ویندوز نداره ولی یه سی دی گذاشتن که روش نوشته ویندوز 7 64 بیت
با نورتون گوست ایمیج هم میاد بالا ولی وقتی تا 50 درصد که میره میگه فایل بعدی رو پیدا نمیکنه من باید چیکار کنم و یه چیز
دیگه اینکه اگه یه دی وی دی ویندوز 7 64 بیت دیگه که البته کپی باشه نصب کنیم موردی پیش میاد؟؟؟
sheytoon001
27-08-2011, 00:43
سوال مهم و فوری
ما این لپ تاپو گرفتیم و واسه گارانتی مادیران هست ویندوز نداره ولی یه سی دی گذاشتن که روش نوشته ویندوز 7 64 بیت
با نورتون گوست ایمیج هم میاد بالا ولی وقتی تا 50 درصد که میره میگه فایل بعدی رو پیدا نمیکنه من باید چیکار کنم و یه چیز
دیگه اینکه اگه یه دی وی دی ویندوز 7 64 بیت دیگه که البته کپی باشه نصب کنیم موردی پیش میاد؟؟؟
در مورد نورتن که باید در انجمن خودش بپرسید
شاید اسم فایل مشکل داره
اما در مورد نصب ویندوز کپی
نه مشکلی نیست
بعد از نصب ویندوز رو کرک کنید
من می خواستم بپرسم که اگه با کابل hdmi لب تاپ را به تی وی وصل کنم صدا هم از تی وی پخش میشه یا باید با اسپیکر گوش کنم
من می خوام برای دیدن فیلم لب تاپ را به تی وی وصل کنم اگه ایم امکان هست کابل hdmi بخرم ممنون
DJ POLESTAR
27-08-2011, 13:02
من می خواستم بپرسم که اگه با کابل hdmi لب تاپ را به تی وی وصل کنم صدا هم از تی وی پخش میشه یا باید با اسپیکر گوش کنم
من می خوام برای دیدن فیلم لب تاپ را به تی وی وصل کنم اگه ایم امکان هست کابل hdmi بخرم ممنون
بله با تنها یک کابل HDMI هم صدا دارید هم تصویر با کیفیت حداکثر!
فقط موقع خرید کابل حتما تا حد امکان گرون قیمتش رو بگیرید چون کابلهای ارزون هیچ ارزشی ندارن حتی به گرافیک لپتاپ ممکنه آسیب بزنن، و نویز تصویری دارن!
mohammad1983
27-08-2011, 17:29
بله 100 % صدا هم دارید.
اما بعد از نصب کابل به کنترل پانل رفته و روی IDT Audio control panel کلیک کنید.بعد از باز شدن در سمت چپ بر روی ati hdmi output کلیک کنید و از منوی روبروش گزینه set as default playback device رو بزنید تا صدا رو از کابل منتقل کنه.
abozar101
27-08-2011, 21:11
دوستان من دوهفته ای هست که نوت بوک 5110(core i7) را خریدم . موقع خرید یه سی دی ویندوز 7 شرکت دل روش بود منم نصب کردم. موقع نصب هیچ سوالی درمورد سریال نامبر نکرد و بعد از نصب شدن ویندوز اکتیو بود . خواستم ببینم از کجا می شه فهمید این ویندوز اورجینال بوده یا نه ؟ راستی من این سوال را در انجمن 5110 پرسیدم اما کسی جواب نداد. ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه.
nanoboy123
28-08-2011, 14:23
دوستان من دوهفته ای هست که نوت بوک 5110(core i7) را خریدم . موقع خرید یه سی دی ویندوز 7 شرکت دل روش بود منم نصب کردم. موقع نصب هیچ سوالی درمورد سریال نامبر نکرد و بعد از نصب شدن ویندوز اکتیو بود . خواستم ببینم از کجا می شه فهمید این ویندوز اورجینال بوده یا نه ؟ راستی من این سوال را در انجمن 5110 پرسیدم اما کسی جواب نداد. ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه.
سلام این ویندوز ارجینال نیست مطمن باش:46:
fisheries65
28-08-2011, 20:27
به امکان زیاد اورجینال نیست چون خیلی وقته حتی لب تاپ هایی که مطمئنی ویندوز اورجینال داره تو جعبش دی وی دی برای ویندوز نمی زارن و به صورت یه فایل ریکاوری در قسمتی از هارد قرارا داره
ولی خیلی راحت تر اینه که لب تاپ هایی که از همون اول در کارخونه ویندوز اورجینال روشونه پشت لب تاپ یه برچسب هولوگرام دار و دارای نخ (دقیقا مانند اسکناس) با آرم ماکروسافت دیده میشه. که مدل ویندوز و کلید فعال سازی ویندوز روش نوشته شده
کسی هست در مورد بخش های dell battery metter توضیح بده!؟
"R E Z A"
30-08-2011, 11:47
سلام . یه مشکل با وایرلس
از ابتدا که لپتاپ رو گرفته بودم شرکت دلیران ویندوز و همه ی درایورها رو روش نصب کرده بود و وایرلس هم به خوبی کار میکرد چند روز پیش ویندوز رو عوض کردم و همه ی درایور ها از جمله wlan 1501 half minicard رو به همراه یه فایل realtek ethernet controller رو هم که مربوط به سخت افزاره درایور وایرلس منه نصب کردم . وایرلس هم از بایوس و کنترل پنل enable و روشنه ولی نمیتونه هیچ شبکه ای رو پیدا کنه به نظرتون مشکل از کجاست ؟
خودم فکر میکنم مشکل از قسمت manage wireless networks باشه . چطور میشه در این قسمت تنظیمات رو طوری تنظیم کرد که شبکه های مختلف رو بتونه شناسایی کنه ؟
با تشکرقبلی
کسی هست در مورد بخش های dell battery metter توضیح بده!؟
از dell battery metter فقط بخش dell extended battery life دارای کاربرده به این صورت که وقتی دارین از باتری استفاده میکنین و این گزینه رو فعال (Enable ) کنید ، باعث صرفه جویی در استفاده از منابع سیستم و افزایش مدت استفاده از باتری میشه .
توی قسمت battery life هم اگه اون گزینه رو تیک بزنین حتی اگر از شارژر هم استفاده کنید باعث میشه که باتریتون شارژ نشه . برای کسانی که بیشتر از شارژر و برق برای استفاده از لپتاپ استفاده میکنن این گزینه کاربرد داره به این صورت که شارژ لپتاپ رو روی 40% نگه دارین و این گزینه رو فعال کنین البته با هر بار خاموش روشن یا ریستارت شدن لپتاپ ، تیک این گزینه برداشته میشه و عملا این گزینه هم بی استفاده است
از dell battery metter فقط بخش dell extended battery life دارای کاربرده به این صورت که وقتی دارین از باتری استفاده میکنین و این گزینه رو فعال (Enable ) کنید ، باعث صرفه جویی در استفاده از منابع سیستم و افزایش مدت استفاده از باتری میشه .
توی قسمت battery life هم اگه اون گزینه رو تیک بزنین حتی اگر از شارژر هم استفاده کنید باعث میشه که باتریتون شارژ نشه . برای کسانی که بیشتر از شارژر و برق برای استفاده از لپتاپ استفاده میکنن این گزینه کاربرد داره به این صورت که شارژ لپتاپ رو روی 40% نگه دارین و این گزینه رو فعال کنین البته با هر بار خاموش روشن یا ریستارت شدن لپتاپ ، تیک این گزینه برداشته میشه و عملا این گزینه هم بی استفاده است.
چرا رو 40% تاکید میکنید.... خوب من بفرض من شارژو 100% میکنم بعد تیک Turn off battery charging رو میزنم تا عملا از باتری برای استفاده از لپ تاپ مورد استفاده قرار نگیره! درسته بعضی ها میگن وقتی باتری 100% شد برق باتری از مدار خارج میشه و باتری رو درگیر نمیکنه.
---------- Post added at 02:50 PM ---------- Previous post was at 02:46 PM ----------
توی قسمت battery life هم اگه اون گزینه رو تیک بزنین حتی اگر از شارژر هم استفاده کنید باعث میشه که باتریتون شارژ نشه . برای کسانی که بیشتر از شارژر و برق برای استفاده از لپتاپ استفاده میکنن این گزینه کاربرد داره به این صورت که شارژ لپتاپ رو روی 40% نگه دارین و این گزینه رو فعال کنین البته با هر بار خاموش روشن یا ریستارت شدن لپتاپ ، تیک این گزینه برداشته میشه و عملا این گزینه هم بی استفاده است.
چرا رو 40% تاکید میکنید.... خوب من بفرض من شارژو 100% میکنم بعد تیک Turn off battery charging رو میزنم تا عملا از باتری برای استفاده از لپ تاپ مورد استفاده قرار نگیره! درسته بعضی ها میگن وقتی باتری 100% شد برق باتری از مدار خارج میشه و باتری رو درگیر نمیکنه.اما بنظر من این چندان مطمئن بنظر نمیاد.
"R E Z A"
30-08-2011, 17:10
40% چیزیه که شرکتهای سازنده باتری پیشنهاد میدن برای کسانی که قصد استفاده از باتری را نداشته باشند و میخواهند طی مدت زمان زیادی از باتری استفاده نکنند البته یه سری هم میگن که خب اگه قصد استفاده از باتری رو ندارین کلا از لپتاپ درش بیارین و یه جای خشک و مرطوب ( مثل جای معمولی یخچال ) نگهداری کنین که اصلا توصیه نمیشه و توی همین تاپیک هم سابقه داشته که یکی از دوستان باتریش رو خارج کرده بود و برق رفته بود و وقتی خواسته بود لپتاپ رو روشن کنه متوجه میشه که هاردش سوخته .بنابراین حتی اگه قصد استفاده طولانی مدت از باتری رو ندارین به هیچ وجه اون رو از لپتاپ خارج نکنید .
sheytoon001
02-09-2011, 17:55
سلام . یه مشکل با وایرلس
از ابتدا که لپتاپ رو گرفته بودم شرکت دلیران ویندوز و همه ی درایورها رو روش نصب کرده بود و وایرلس هم به خوبی کار میکرد چند روز پیش ویندوز رو عوض کردم و همه ی درایور ها از جمله wlan 1501 half minicard رو به همراه یه فایل realtek ethernet controller رو هم که مربوط به سخت افزاره درایور وایرلس منه نصب کردم . وایرلس هم از بایوس و کنترل پنل enable و روشنه ولی نمیتونه هیچ شبکه ای رو پیدا کنه به نظرتون مشکل از کجاست ؟
خودم فکر میکنم مشکل از قسمت manage wireless networks باشه . چطور میشه در این قسمت تنظیمات رو طوری تنظیم کرد که شبکه های مختلف رو بتونه شناسایی کنه ؟
با تشکرقبلی
فکر نمیکنم به اون قسمت manage wireless natworks مربوط باشه
این پست رو بخون ایشالا که مشکلت رفع میشه
سلام دوستان عزیز من در مورد درایور گرافیکم به مشکل خوردم و من یک سال 5010 دارم ؛ همیشه درایور گرافیکی که از خود سایت گرفتمو نصب می کردم که مدلش ATI Mobility Radeon™ HD 5650 هستش ، خواستم درایور جدیدشو از سایت amd بگیرم که تنها چیزی که پیدا کردم 11.8 Catalyst Control Center بود ، وقتی نصبش میکنم درایورم و ATI Mobility Radeon™ HD 5000 میشناسونه . . .دوستان اگه در این مورد اطلاع دارند لطفا کمکم کنید . .. . که درایور جدید و اصلی hd 5650 رو از کجا گیر بیارم . . من هرچه قدر که گشتم توی سایت amd پیدا نکردم ممنونم
"R E Z A"
02-09-2011, 22:24
[/RIGHT]
فکر نمیکنم به اون قسمت manage wireless natworks مربوط باشه
این پست رو بخون ایشالا که مشکلت رفع میشه
سلام .
نمیدونم چش شده بود ، خودش درست شد منم اصلا کار خاصی نکردم:13:(تو این مدت هم از شارژر استفاده میکردم ) درکل عجیب بود . فکر کنم چون از صبح تا شب وایرلس رو روشن گذاشتم و کاری بهش نداشتم درست شد .
سلام دوستان عزیز من در مورد درایور گرافیکم به مشکل خوردم و من یک سال 5010 دارم ؛ همیشه درایور گرافیکی که از خود سایت گرفتمو نصب می کردم که مدلش ATI Mobility Radeon™ HD 5650 هستش ، خواستم درایور جدیدشو از سایت amd بگیرم که تنها چیزی که پیدا کردم 11.8 Catalyst Control Center بود ، وقتی نصبش میکنم درایورم و ATI Mobility Radeon™ HD 5000 میشناسونه . . .دوستان اگه در این مورد اطلاع دارند لطفا کمکم کنید . .. . که درایور جدید و اصلی hd 5650 رو از کجا گیر بیارم . . من هرچه قدر که گشتم توی سایت amd پیدا نکردم ممنونم شما میتونین از 1 گیگ گرافیکتون استفاده کنین ؟ (مثلا بازی هایی که قبلا اجرا میکردین رو الان اجرا کنین ؟)
درایور کارت گرافیک 5650 هم توی سایت dell.com موجوده میتونین از صفحه ی زیر وانتخاب home users به یکی از سه روش درایورهای لپتاپتون رو دریافت کنید
سلام دوستان عزیز
من این تاپیک رو تازه پیدا کردم و خیلی از صفحاتش رو هم خوندم
فقط یه سوال که ممنون میشم اگه جواب بدید
موقع بازی خیلی داغ میکنه مشکلی واسش پیش نمیاد ؟؟؟
اصلا مناسب بازی هست ؟؟؟
"R E Z A"
03-09-2011, 06:46
بهتره موقع بازی از یه کول پد استفاده کنین که دما رو چند درجه ای پایین میاره
تا حالا کسی از بازی کردن با این لپتاپ به مشکلی برنخورده
sheytoon001
03-09-2011, 13:15
سلام دوستان عزیز من در مورد درایور گرافیکم به مشکل خوردم و من یک سال 5010 دارم ؛ همیشه درایور گرافیکی که از خود سایت گرفتمو نصب می کردم که مدلش ATI Mobility Radeon™ HD 5650 هستش ، خواستم درایور جدیدشو از سایت amd بگیرم که تنها چیزی که پیدا کردم 11.8 Catalyst Control Center بود ، وقتی نصبش میکنم درایورم و ATI Mobility Radeon™ HD 5000 میشناسونه . . .دوستان اگه در این مورد اطلاع دارند لطفا کمکم کنید . .. . که درایور جدید و اصلی hd 5650 رو از کجا گیر بیارم . . من هرچه قدر که گشتم توی سایت amd پیدا نکردم ممنونم
منم درایور گرافیک 5470 رو از سایت AMD تهیه کردم چون درایورهای سایت دل خیلی قدیمی شده
دقت کنید در بخش درایورهای مربوط به نوت بوک دنبال درایور مورد نظرتون بگردید
علاوه بر catalyst که فکر میکنم مهمترین نرمافزار مربوط به گرافیکتونه چندتا نرم افزار دیگه هم نشون میده که بهتره دانلود و نصب کنید
ظاهرا برای تمام سریهای 5XXX درایورهاشون مشترکه
این لینک درایورهای 64 بیتشه، ببین درست دانلود کردی؟
توجه کن این صفحه 3 سربرگ داره و در هر سربرگ چند نرم افزار وجود داره
بهتره همه رو دانلود و نصب کنی
منم درایور گرافیک 5470 رو از سایت AMD تهیه کردم چون درایورهای سایت دل خیلی قدیمی شده
علاوه بر catalyst که فکر میکنم مهمترین نرمافزار مربوط به گرافیکتونه چندتا نرم افزار دیگه هم نشون میده که بهتره دانلود و نصب کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتوجه کن این صفحه 3 سربرگ داره و در هر سربرگ چند نرم افزار وجود داره
ممنمون از راهنمای ، الان خود شما که اینارو نصب کردی ؛ DEVICE MANAGER اتون درایوره گرافیکت همون 5470 شناخته ؟ من یکی از این برنامه هارو نصب کردم که درایورمو 5000 HD میشناسونه !!!!!!
sheytoon001
03-09-2011, 20:13
ممنمون از راهنمای ، الان خود شما که اینارو نصب کردی ؛ DEVICE MANAGER اتون درایوره گرافیکت همون 5470 شناخته ؟ من یکی از این برنامه هارو نصب کردم که درایورمو 5000 HD میشناسونه !!!!!!
خواهش میکنم
بله در دیوایس منیجر در قسمت Display adapters گرافیک رو با اسم ATI Mobility Radeon HD 5470 شناخته
شما هم تمام اون برنامه ها رو نصب کن (البته شاید اونی که 1 میگابایته نیاز نباشه اما برا اطمینان ببین کدوما نصب میشن همه رو نصب کن)
اگه باز هم به این اسم گرافیک رو شناخت مشکلی نیست چون درایور مربوط به خودشه وباید ببینی در بازیها گرافیکت خوب عمل میکنه یا نه، اگه آره که دیگه جای نگرانی نیست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتوجه کن این صفحه 3 سربرگ داره و در هر سربرگ چند نرم افزار وجود داره
آخه توی سایت AMD همه ی مدلها هستش به غیر 5470 . . . .
سلام دوستان
در ادامه سوالم:::سلام دوستان
یه سوال داشتم
ممنون:::و در جوابی که دوست عزیزم دادن:::اگه منظورت display setting هست داره
تو catalyst setting هم چیزهای زیادی هست بررسی کردی ؟؟:::من راستش هرچی گشتم ای گزینه دوم رو پیدا نکردم.تنها نرم افزاری که من دارم همونیه که با راست کلیک روی دسکتاپ نمایان میشه.یعنی catalyst control .حالا اگه نرم افزار خاصی داره لطف کنید لینک بزارید ویا اگر راه دیگری رو باید برم لطفا راهنمائی کنید.ممنون
sheytoon001
04-09-2011, 15:33
آخه توی سایت AMD همه ی مدلها هستش به غیر 5470 . . . .
دوست عزیز
من به شما لینک دانلود درایور رو دادم و این درایور برای تمام گرافیک های سری Mpbility Radeon HD 5xxx هست که 5470 هم جزوشه
برای پیدا کردن درایور در سایت
در سمت راست، بالا
عبارت Find a Driver مشخصه
باید تمام فیلد های اون رو بر اساس گرافیکت انتخاب کنی و با زدن View results نتیجه رو بهت نشون میده
اینم 5470 که میگین نیست
5470 جزو سریه 5400 هست
در سربرگ Speeds & Feeds میتونید ببینید
امروز داشتم بازی میکردم یه هو لپ تاپم خاموش شد . دست زدم کنار دگمه پاور دیدم یه شدت داغه . تا الان که 9 ماهه این لپ تاپ رو دارم این اولین باریه که زیاد از حد داغ شده . هیچ وقت هم از Cooler استفاده نکردم . به نظرتون مشکل از کجا بوده ؟
امروز داشتم بازی میکردم یه هو لپ تاپم خاموش شد . دست زدم کنار دگمه پاور دیدم یه شدت داغه . تا الان که 9 ماهه این لپ تاپ رو دارم این اولین باریه که زیاد از حد داغ شده . هیچ وقت هم از Cooler استفاده نکردم . به نظرتون مشکل از کجا بوده ؟
یکی من هم موقع بازی به شدت داغ میکنه
لب تاپ با این مشخصاتو چه شرکتی با این قیمت میده ؟؟؟
واقعا این دل آشغال ترین لب تاپا رو تولید میکنه
من که پشیمونم شما چه طور ؟؟؟
یکی من هم موقع بازی به شدت داغ میکنه
لب تاپ با این مشخصاتو چه شرکتی با این قیمت میده ؟؟؟
واقعا این دل آشغال ترین لب تاپا رو تولید میکنه
من که پشیمونم شما چه طور ؟؟؟
البته من خدائیش از خرید 5010 پشیمون نیستم و راضی هستم از لپ تاپم . بعد از دقیقا 9 ماه این اولین باریه که داغ شد و خاموش شد . البته فکر کنم فنش گرد و خاک گرفته بود چون وقتی با جارو برقی باد رو فرستادم خروجی فن مقداری گرد و خاک خارج شد .
sheytoon001
09-09-2011, 11:22
اینکه لپ تاپ داغ میکنه ، فقط مختص به این لپ تاپ نیست
یه لپ تاپ سونی با cpu i7 دستم بود، که حتی در حالت عادی هم گرمایی در حد سشوار از کنارش بیرون میومد
موقع بازی لپ تاپ رو به هیچ وجه روی فرش یا سطحی که مانع عبور هوا از زیر لپ تاپ بشه قرار ندید، اگه از کولپد استفاده نمیکنید سعی کنید چیزی زیر لپ تاپ قرار بدید که هوا به راحتی زیر لپ تاپ در جریان باشه
یه لپ تاپ سونی با cpu i7 دستم بود، که حتی در حالت عادی هم گرمایی در حد سشوار از کنارش بیرون میومد
موقع بازی لپ تاپ رو به هیچ وجه روی فرش یا سطحی که مانع عبور هوا از زیر لپ تاپ بشه قرار ندید، اگه از کولپد استفاده نمیکنید سعی کنید چیزی زیر لپ تاپ قرار بدید که هوا به راحتی زیر لپ تاپ در جریان باشه
من روی شیشه میزارم مشکلی نداره ؟؟؟
من روی شیشه میزارم مشکلی نداره ؟؟؟
روی سینی فلزی قرار بدی خیلی بهتره. یه بار امتحان کن ببین وقت بازی سینی چقدر داغ میشه (البته کول پد با کلاس تره)
روی سینی فلزی قرار بدی خیلی بهتره. یه بار امتحان کن ببین وقت بازی سینی چقدر داغ میشه (البته کول پد با کلاس تره)
کاملا درسته چون فلز گرما رو به راحتی انتقال میده
یه سوال
من crysis 2 ریختم با آخرین پچ (1.9) و دایور کارت گرافیک رو هم از amd.com دانلود و نصب کردم
ولی با رزولوشن 800*600 و پایین ترین جزییات گرافیکی هم بازی روون اجرا نمیشه
در صورتی که من nfs hot pursuit را راحت اجرا میکنم
خیلی ممنون میشم اگر استادان جواب بدهند :11::11::11:
mohammad1983
09-09-2011, 12:52
شما مدل گرافیکت چیه؟
من با 5650 crysis 2 روی آخرین کیفیت عالی اجرا میکنم.
یه دفعه 1 ساعت و نیم هم بازی میکنم و داغ هم میشه اما هیج ایرادی نداره.البته زیرش یه کول پد از این 8 تومانی ها هست.
شما مدل گرافیکت چیه؟
من با 5650 crysis 2 روی آخرین کیفیت عالی اجرا میکنم.
یه دفعه 1 ساعت و نیم هم بازی میکنم و داغ هم میشه اما هیج ایرادی نداره.البته زیرش یه کول پد از این 8 تومانی ها هست.
cpu core i5
4 gig ram
ati 5470
sheytoon001
09-09-2011, 18:58
کاملا درسته چون فلز گرما رو به راحتی انتقال میده
یه سوال
من crysis 2 ریختم با آخرین پچ (1.9) و دایور کارت گرافیک رو هم از amd.com دانلود و نصب کردم
ولی با رزولوشن 800*600 و پایین ترین جزییات گرافیکی هم بازی روون اجرا نمیشه
در صورتی که من nfs hot pursuit را راحت اجرا میکنم
خیلی ممنون میشم اگر استادان جواب بدهند :11::11::11:
مشخصات لپ تاپت مثل ماله منه فقط با این فرق که مال من i3 هست
اتفاقا من همین crysis 2 رو بدون هیچ مشکلی (البته رو کیفیت پایینش اما با رزولوشن 1366x7668) بازی کردم تا آخرشم رفتم
احتمالا مشکل از کرک بازیه
مطمئنی درایور خودش رو دانلود کردی دیگه؟
تا جایی که یادمه این بازی رو با 3 کیفیت میشه بازی کرد که با گرافیک 5470 روی پایینترین که گمونم gamer هست روون اجرا میشه
مشخصات لپ تاپت مثل ماله منه فقط با این فرق که مال من i3 هست
اتفاقا من همین crysis 2 رو بدون هیچ مشکلی (البته رو کیفیت پایینش اما با رزولوشن 1366x7668) بازی کردم تا آخرشم رفتم
احتمالا مشکل از کرک بازیه
مطمئنی درایور خودش رو دانلود کردی دیگه؟
تا جایی که یادمه این بازی رو با 3 کیفیت میشه بازی کرد که با گرافیک 5470 روی پایینترین که گمونم gamer هست روون اجرا میشه
اره عزیز از سایت amd.com اخرین ورژن رو دانلود کردم
اسمش ati 5400 family هست
وقتی رو 1366*768 میزارم حتی موس رو حرکت میدم بعد 1 ثانیه حرکت میکنه
از کجا میشه فهمید تو این بازی من چند فریم در ثانیه میگیرم
الانم پچ 1.9 اومده که تنظیمات گرافیکش کلا فرق کرده
کم ترینش high و بیشترینش ultra هست
یه ربع بعد بازی هم نمیشه بهش دست زد دماش نزدیک 90 میشه
sheytoon001
09-09-2011, 23:25
اره عزیز از سایت amd.com اخرین ورژن رو دانلود کردم
اسمش ati 5400 family هست
وقتی رو 1366*768 میزارم حتی موس رو حرکت میدم بعد 1 ثانیه حرکت میکنه
از کجا میشه فهمید تو این بازی من چند فریم در ثانیه میگیرم
الانم پچ 1.9 اومده که تنظیمات گرافیکش کلا فرق کرده
کم ترینش high و بیشترینش ultra هست
یه ربع بعد بازی هم نمیشه بهش دست زد دماش نزدیک 90 میشه
اگه از سایت amd دانلود کردی توجه کن که برای دسکتاپ و لپ تاپ درایورهای جداگانه ای گزاشته
شاید مموریه گرافیکت 1 گیگ نباشه، مطمئنی 1 گیگه؟ میتونی روی صفحه راست کلیک کنی و گزینه screen resolution رو بزنی و در صفحه جدید advanced settings رو بزنی و در صفحه جدید در مقابل Dedicated video memory حافظه گرافیکت نوشته که برای لپ تاپ من عدد 1024 نوشته
تا جایی که من یادمه high نبود و کمتربنش یه کلمه دیگه بود
همین رو بگم در بازی من تقریبا با هیچ افت فریمی مواجه نشدم
نمیدونم چرا لپ تاپ شما با این مشکل مواجع شده
کرک بازی رو عوض کن و حتما دایرکت ایکس رو نصب کن شاید درست شه
در باره فریم هم اطلاع ندارم
javad fadaee
10-09-2011, 00:02
من با نصب وب کم 5010 مشکل دارم
اگه از سایت amd دانلود کردی توجه کن که برای دسکتاپ و لپ تاپ درایورهای جداگانه ای گزاشته
شاید مموریه گرافیکت 1 گیگ نباشه، مطمئنی 1 گیگه؟ میتونی روی صفحه راست کلیک کنی و گزینه screen resolution رو بزنی و در صفحه جدید advanced settings رو بزنی و در صفحه جدید در مقابل Dedicated video memory حافظه گرافیکت نوشته که برای لپ تاپ من عدد 1024 نوشته
تا جایی که من یادمه high نبود و کمتربنش یه کلمه دیگه بود
همین رو بگم در بازی من تقریبا با هیچ افت فریمی مواجه نشدم
نمیدونم چرا لپ تاپ شما با این مشکل مواجع شده
کرک بازی رو عوض کن و حتما دایرکت ایکس رو نصب کن شاید درست شه
در باره فریم هم اطلاع ندارم
اره دقیقا درایور خودشو ریختم
Dedicated video هم 1024 هست
قبل از نصب پچ gamer advanced .... بود ولی بعد از نصب پچ که خود بازی هنگام اجرا دانلود کرد تنظیمات گرافیک فرق کرد کلا
این راههایی که شما گفتی امتحان میکنم ...
mohammad1983
10-09-2011, 11:20
شما زمانی که داری بازی میکنی ،بازی رو مینیمایز کن ببین درصد cpu روی چنده؟؟
شما زمانی که داری بازی میکنی ،بازی رو مینیمایز کن ببین درصد cpu روی چنده؟؟
اولی و سومی ترید (از چپ) رو 35 و دومی و چهارمی رو 15
کلا ندیدم cpu usage بالاتر از 50 بشه
الانم همه درایور ها و بایوس و firmware ها که تو سایت دل بود (39 تا ) نصب یا آپدیت یا upgrade شدن ...
sheytoon001
10-09-2011, 16:06
اگه منظورتون کار با وب کم هست که در درایورهای 5010 نرم افزاری برای این کار وجود نداره و باید از نرم افزارهای دیگه که در صفحه اول همین تاپیک معرفی کردم استفاده کنید که امکانات زیادی هم دارن
اما در مورد شناختن وب کم، نیازی به درایور نداره و اتوماتیک توسط ویندوز 7 شناخته میشه
mohamad skystar
10-09-2011, 16:52
میشه مانیتور N5010 رو جداگانه خاموش روشن کرد؟
میشه تو power plan از turn off display استفاده کرد . مثلا بگید بعد از 2 دقیقه کار نکردن مانیتور خاموش بشه.
تو این لینک آموزش تصویری گذاشته
Mr.Mazmamfi
10-09-2011, 18:48
تو این لینک آموزش تصویری گذاشته
سلام
یه برنامه ساده هست که میتونه این کارو بدون هیچ درد سری انجام بده . :
mohammad1983
10-09-2011, 19:02
توی ویندوز سون خودش نصب میشه.اما برای این که ببنید درست کار میکنه میتونید از این فایل استفاده کنید که وب کم رو روشن میکنه.
sheytoon001
10-09-2011, 22:34
این گجت برای این کاره و اینجا قرار میدم تا دوستان هم استفاده کنن
Lord-Voldemort
15-09-2011, 20:26
اقا من ویندوز عوض کردم سون 64 بیتی نصب کردم
نه حالت شیشه ای داره
نه وایرلسش وصله
سی دی هم نداره حالا چیکار کنم
starless_90
20-09-2011, 13:46
اقا من ویندوز عوض کردم سون 64 بیتی نصب کردم
نه حالت شیشه ای داره
نه وایرلسش وصله
سی دی هم نداره حالا چیکار کنم
شما چرا یه بار نمیرید تو سایت دل درایورهای لب تابتون رو بگیرین بریزین روی سی دی ای فلشی چیزی تا مشکلتون حل بشه؟
سرویس تگ لب تابتون هم روی کارتون هست هم زیر خود لب تابتون نوشته شده.
وقتی توی سایت ساپورت دل اون سرویس تگ رو فعال کنین همه ی درایورهای لازم براتون رو میتونین دانلود کنین و مشکلتون برا همیشه حل میشه.
شیشه ای نبودن ویندوز سون که به علت نبود درایور کارت گرافیک هست و وایرلس هم به علت نداشتن درایور مناسب کار نمیکنه.بازم سوالی بود در خدمتم.
amirkhan_0o0
22-09-2011, 19:37
بچه ها من رمم دو گیگه!
می خوام بدم عوضش کنن و 4 گیگش بکنن!!
کسی تجربه ای در این زمینه داره؟؟
مشکلی پیش نمیاد؟؟
هزینه هاش حدود چنده؟؟
sheytoon001
23-09-2011, 18:57
بچه ها من رمم دو گیگه!
می خوام بدم عوضش کنن و 4 گیگش بکنن!!
کسی تجربه ای در این زمینه داره؟؟
مشکلی پیش نمیاد؟؟
هزینه هاش حدود چنده؟؟
اگه فقط یک رم 2 گیگ روی لپ تاپته نیازی به تعویض نیست، بلکه کافیه ی یدونه 2 گیگ دیگه بهش اضافه کنی، چون دوتا جا برای گزاشتن رم داره
اما اگه دوتا 1 گیگ باشه باید عوضش کنی
نخیر مشکلی پیش نمیاد با خیال راحت ارتقا بده
قیمت رم DDR3 لپ تاپ هم از سایت های فروشگاه میتونی بدست بیاری
starless_90
25-09-2011, 15:04
اگه فقط یک رم 2 گیگ روی لپ تاپته نیازی به تعویض نیست، بلکه کافیه ی یدونه 2 گیگ دیگه بهش اضافه کنی، چون دوتا جا برای گزاشتن رم داره
اما اگه دوتا 1 گیگ باشه باید عوضش کنی
نخیر مشکلی پیش نمیاد با خیال راحت ارتقا بده
قیمت رم DDR3 لپ تاپ هم از سایت های فروشگاه میتونی بدست بیاری
عدر میخوام سه تا سول دارم در این رابطه:
1.رم چهار گیگ پیدا میشه با باس 1333 تو بازار؟
2.این سری لبتابها (مال من 5110 هست)از دوال چنل پشتیبانی میکنه که؟
3.قیمت رم دو با باس 1333 دیدم حدودای 30تومان بود رم چهار حول و حوش قیمتش چنده؟
سلام
لپ تاپه یکی از آشنایان که 5010n بود مادربوردش ایراد پیدا کرد ( سوخت ).
تا جایی که من فهمیدم، دلیله خاصی هم نداشت.( برق، لوازم جانبی، ضربه و ... مشکلی نداشتن )
خدا رو شکر گارانتی داشت و درستش کرد و هزینه ای پرداخت نکردیم.
انگار این مشکل مادربوردش، مشکله رایجیه.
یه چندتا سوال برام پیش اومده. اگه دوستان لطف کنن جواب بدن ممنون میشم.
1 - الان که گارانتیه لپ تاپ داره تموم میشه، چکار کنیم تا دوباره مادربوردش نسوزه؟
2 - این مادربورده جدید بازم ممکنه بسوزه؟ (مشکلش برطرف شده؟)
3 - اصلا مشخص هست دلیل این خرابی های مادربوردش چیه؟
* یه چیزه جالب هم اینکه دمای لپ تاپ پایین اومده. ( در حده 7 - 8 درجه )
** شاید نباید اینجا میپرسیدم ولی ممنون میشم جواب بدین**
sheytoon001
02-10-2011, 01:22
عدر میخوام سه تا سول دارم در این رابطه:
1.رم چهار گیگ پیدا میشه با باس 1333 تو بازار؟
2.این سری لبتابها (مال من 5110 هست)از دوال چنل پشتیبانی میکنه که؟
3.قیمت رم دو با باس 1333 دیدم حدودای 30تومان بود رم چهار حول و حوش قیمتش چنده؟
1.باید پیدا بشه
2.فکر میکنم دوال چنله ، 5010 من که در نرم افزار cpu z دوال نشون میده
3. قیمت 4 احتمالا بیشتر از 2برابر رم 2 گیگه، حدود 70-60 باید باشه
sheytoon001
02-10-2011, 01:34
سلام
لپ تاپه یکی از آشنایان که 5010n بود مادربوردش ایراد پیدا کرد ( سوخت ).
تا جایی که من فهمیدم، دلیله خاصی هم نداشت.( برق، لوازم جانبی، ضربه و ... مشکلی نداشتن )
خدا رو شکر گارانتی داشت و درستش کرد و هزینه ای پرداخت نکردیم.
انگار این مشکل مادربوردش، مشکله رایجیه.
یه چندتا سوال برام پیش اومده. اگه دوستان لطف کنن جواب بدن ممنون میشم.
1 - الان که گارانتیه لپ تاپ داره تموم میشه، چکار کنیم تا دوباره مادربوردش نسوزه؟
2 - این مادربورده جدید بازم ممکنه بسوزه؟ (مشکلش برطرف شده؟)
3 - اصلا مشخص هست دلیل این خرابی های مادربوردش چیه؟
* یه چیزه جالب هم اینکه دمای لپ تاپ پایین اومده. ( در حده 7 - 8 درجه )
** شاید نباید اینجا میپرسیدم ولی ممنون میشم جواب بدین**
حداقل ما در این تاپیک تقریبا چنین موردی نداشتیم پس چندان هم رایج نیست، من به شخصه فقط یکی یادمه یه مشکل حاد براش رخ داده بود اونم با یه بدشانسی
شنیدم لپ تاپای دل لوازمش راحتتر پیدا میشه
1. شما همین که درست ازش استفاده کنی مشکلی پیش نمیاد (این همه دوستان درن با لپ تاپشون کشتی میگیرمن چیزی نمیشه پس خیالت راحت باشه که به این راحتی ها هم خراب نمیشه، مگه اینکه بدشانس باشی):31:
2.همون یکی هم نباید میسوخت(مگه اینکه دیگه خیلییییییی بدشانس باشی:27::46:)
3.برادر من کدوم خرابی؟
بزار یه نمونه که برا یکی اتفاق افتاده بود رو بگم
یکی از دوستان در حال ریت گرفتن از سیستم بود که یهو برق رفت و لپ تاپش دیگه روشن نشد(به همین راحتی)
پیشنهاد من اینه در لپ تاپ از این خاصیت ریت(امتیاز) ویندوز استفاده نکنید ظاهرا فشار زیادی به سخت افزار وارد میکنه، خودم یادمه هارد لپتاپم صدا نمیداد اما بعد دوبار ریت گرفتن صداش درومد(حالا شایدم ربط نداشت و شانسی بود):46:
در کل بگم، درسته که لپ تاپ ظریفی به نظر میاد اما تو کارایی کم نمیاره و کارکرد عالی داره
یادتون باشه اگه بعد یه مدت زیاد خود بخود خاموش میشد حتما داخلش (یا فقط فن هم کافیه) گردگیری کنید
این کار رو با هوای فشرده (اسپری هوای فشرده یا دستگاه blower میتونید انجام بدید)
موفق باشید
khodadadeh
02-10-2011, 09:53
سلام
یه دکمه روی کیبورد من هست که نمی دونم چی کار می کنه
اگه کسی می دونه خوشحال می شم بگه چی کار می کنه؟
یه سوال هم داشتم:
لپ تاپ من (N5010) الان 4 گیگا بایت رم داره می خواستم ببینم اگه رم رو به 8 گیگ ارتقا بدم مشکلی پیش میاد؟
اصلا سیستم این قدر رم رو ساپورت می کنه؟
IRAN_KING
02-10-2011, 10:44
حداقل ما در این تاپیک تقریبا چنین موردی نداشتیم پس چندان هم رایج نیست، من به شخصه فقط یکی یادمه یه مشکل حاد براش رخ داده بود اونم با یه بدشانسی
1. شما همین که درست ازش استفاده کنی مشکلی پیش نمیاد (این همه دوستان درن با لپ تاپشون کشتی میگیرمن چیزی نمیشه پس خیالت راحت باشه که به این راحتی ها هم خراب نمیشه، مگه اینکه بدشانس باشی):31:
3.برادر من کدوم خرابی؟
بزار یه نمونه که برا یکی اتفاق افتاده بود رو بگم
یکی از دوستان در حال ریت گرفتن از سیستم بود که یهو برق رفت و لپ تاپش دیگه روشن نشد(به همین راحتی)
پیشنهاد من اینه در لپ تاپ از این خاصیت ریت(امتیاز) ویندوز استفاده نکنید ظاهرا فشار زیادی به سخت افزار وارد میکنه، خودم یادمه هارد لپتاپم صدا نمیداد اما بعد دوبار ریت گرفتن صداش درومد(حالا شایدم ربط نداشت و شانسی بود):46:
در کل بگم، درسته که لپ تاپ ظریفی به نظر میاد اما تو کارایی کم نمیاره و کارکرد عالی داره
یادتون باشه اگه بعد یه مدت زیاد خود بخود خاموش میشد حتما داخلش (یا فقط فن هم کافیه) گردگیری کنید
موفق باشید
خرابی که کم نداره برو تعمیر سخت افزار ها بهت می گن..!!!
چه فشاری مییاره امتیاز دهی ویندوز عزیز اگه بخواد با اون کار لب تاپ خراب بشه یا صداش دربییاد همون بهتره که به عنوان سینی چای ازش استفاده کنی.:31: شایدم بخاطر کیفیت بالاش باشه جدیدا :27:
sheytoon001
02-10-2011, 14:48
خرابی که کم نداره برو تعمیر سخت افزار ها بهت می گن..!!!
چه فشاری مییاره امتیاز دهی ویندوز عزیز اگه بخواد با اون کار لب تاپ خراب بشه یا صداش دربییاد همون بهتره که به عنوان سینی چای ازش استفاده کنی.:31: شایدم بخاطر کیفیت بالاش باشه جدیدا :27:
خدارو شکر هنوز مسیرم اون طرفی نیفتاده:8:و ایشالا هم نیفته:31:
اگه خرابی زیاد داره من دلیلش رو نمیدونم
شما اگه دوست داشتی میتونی جای سینی چای یدونه ازینا بخری:27:
ما که داریم تو سرش میزنیم آخ نمیگه
درضمن دوست عزیز، هارد ربطی به لپ تاپ نداره و اگه مثل هارد لپ تاپ من سامسونگ باشه صدا دادنش چندان هم غیرطبیعی نیست:46:
---------- Post added at 02:48 PM ---------- Previous post was at 02:45 PM ----------
سلام
یه دکمه روی کیبورد من هست که نمی دونم چی کار می کنه
اگه کسی می دونه خوشحال می شم بگه چی کار می کنه؟
یه سوال هم داشتم:
لپ تاپ من (N5010) الان 4 گیگا بایت رم داره می خواستم ببینم اگه رم رو به 8 گیگ ارتقا بدم مشکلی پیش میاد؟
اصلا سیستم این قدر رم رو ساپورت می کنه؟
این دکمه برای فعال و غیرفعال کردن تاچ پد هست
برای استفاده از اون حتما باید درایور لپ تاپ رو نصب کرده باشی
برای ارتقا هم فکر میکنم مشکلی نیست و میتونی با خیال راحت رم هاتو به 8 گیگ ارتقا بدی
khodadadeh
02-10-2011, 17:54
خدارو شکر هنوز مسیرم اون طرفی نیفتاده:8:و ایشالا هم نیفته:31:
اگه خرابی زیاد داره من دلیلش رو نمیدونم
شما اگه دوست داشتی میتونی جای سینی چای یدونه ازینا بخری:27:
ما که داریم تو سرش میزنیم آخ نمیگه
درضمن دوست عزیز، هارد ربطی به لپ تاپ نداره و اگه مثل هارد لپ تاپ من سامسونگ باشه صدا دادنش چندان هم غیرطبیعی نیست:46:
---------- Post added at 02:48 PM ---------- Previous post was at 02:45 PM ----------
این دکمه برای فعال و غیرفعال کردن تاچ پد هست
برای استفاده از اون حتما باید درایور لپ تاپ رو نصب کرده باشی
برای ارتقا هم فکر میکنم مشکلی نیست و میتونی با خیال راحت رم هاتو به 8 گیگ ارتقا بدی
من درایورهاش رو نصب کردم ولی کاری نمی کنه:41:
کدوم درایور رو باید براش نصب کنم؟ (هر چند که همه رو نصب کردم:31:)
sheytoon001
03-10-2011, 16:44
من درایورهاش رو نصب کردم ولی کاری نمی کنه:41:
کدوم درایور رو باید براش نصب کنم؟ (هر چند که همه رو نصب کردم:31:)
شاید درست نصب نشده
اولا درایور مربوطه این اسم رو داره
Synaptics Synaptics TouchPad
ثانیا اگه مطمئنی نصب کردی و کار نمیکنه، احتمالا موارد دیگه ای چون اسکرول و زوم کردن هم برای شما کار نمیکنه
به مسیر زیر برو
C:\Program Files\Synaptics\SynTP
و روی فایل InstNT.exe کلیک کن تا اجرا شه
اما اگه باز هم با شروع ویندوز این دکمه کار نکرد، دوباره درایور رو نصب کن
توی دفتره فنی که بودم، لپ تاپای درحاله تعمیر که چیزه دیگه ای میگفتن :41:
در مورده لوازم هم درسته، ولی اصلا چرا باید یه همچین مشکل اساسی بوجود بیاد؟
ما که کشتی نگرفتیم اینجوری شد، وای به وقتی که بخوایم یه فنی هم روش بزنیم.
ما رو دسته کم نگیر :46:
3.برادر من کدوم خرابی؟
خرابیه مادربورد
موفق باشید
البته تا جایی که من میدونم نباید همین جوری داخله لپ تاپ رو blower زد.
به هر حال ممنون از جوابت :11:
ولی هنوز این علامت سواله (؟) توی مخم هست!!
sheytoon001
06-10-2011, 16:56
توی دفتره فنی که بودم، لپ تاپای درحاله تعمیر که چیزه دیگه ای میگفتن :41:
در مورده لوازم هم درسته، ولی اصلا چرا باید یه همچین مشکل اساسی بوجود بیاد؟
ما که کشتی نگرفتیم اینجوری شد، وای به وقتی که بخوایم یه فنی هم روش بزنیم.
ما رو دسته کم نگیر :46:
خرابیه مادربورد
البته تا جایی که من میدونم نباید همین جوری داخله لپ تاپ رو blower زد.
به هر حال ممنون از جوابت :11:
ولی هنوز این علامت سواله (؟) توی مخم هست!!
شاید یکی از دلایل به چشم اومدن خرابی 5010 فروش بالای این لپ تاپ هم باشه
اما قبول دارم باز هم نباید اینطور باشه، از اونجا که خرابی قطعات الکتریکی هر دلیلی میتونه داشته باشه متاسفانه من اطلاع ندارم که چرا مادربورد بعضی از این مدل خراب میشه
با این حرف شما هنوز برام عجیبه چرا بچه های سایت لپ تاپاشون زیاد خراب نشده
برای مثال اگه به کلوب 1558 مراجع کنید میبینید که خرابی اون مدل بیداد میکنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید تولیدات ابتدایی با تولیدات پایانی از نظر کیفیت تفاوت هایی داشته باشن
از نظر ظاهری من تنها تفاوتی که در یه 5010 دیگه دیدم این بود ،شیار سیم کارت (که سخت افرارش هم روی هیچ 5010 ای نصب نشده ) در اون دیگه وجود نداشت
در مورد blower هم خودم تاحالا رو لپ تاپ آزمایش نکردم اما تا دلت بخواد قطعات کامپیوترم رو باهاش تمیز کردم(مطمئن نیستم بی ضرر باشه)
البته اون هم که گفتم اگه ریستارت میشد برحسب تجربه ای که یکی دو تا از دوستان داشتن بیان کردم
راستی اگه ورژن بایوس قدیمیه حتما بایوس رو آپدیت کن ، چون یه سری مشکلات رو میتونه خود بایوس معیوب ایجاد کنه و مطمئنن در آخرین ورژن مشکلات رفع شده
pesareagha
06-10-2011, 19:31
حالا دوستان این همه گفتین ، کسی نیست بگه این لپ تاپ سیم کارت می خوره؟
amirkhan_0o0
06-10-2011, 22:14
دوستان با توجه به آسیایی بودن ورژن لپتاپ ما Back lit لپ تاپ ما وصل نیست و یا اصلا تعبیه نشده
کسی در زمینه اضافه کردن بکلیت برای کیبورد تجربه ای نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
HAMID.MCI
07-10-2011, 16:51
این دستگاه توی هیچ ورژنیش بک لایت نداره
amirkhan_0o0
10-10-2011, 08:09
دوستان ببخشید سوال نامربوط می پرسم
کسی لینک تاپیک لپتاپ 4030 یا 4050 رو نداره؟؟
اگه تاپیکش نیست کسی اطاعاتی راجع بهش نداره؟؟
راسته که می گن core i5 به خوبی core i3 جواب نداده؟؟
راسته که می گن core i5 به خوبی core i3 جواب نداده؟؟
من یه ساله 5010 core i5 دارم و خیلی راضیم.
هرجور بلا سرش اومد و همشم روشنه و هزار جور نرم افزارم رو ویندوز نصبه.
خداروشکر هیچ مشکلی هم برام پیش نیومد.
ایول به این میگن لپ تاپ که حالا که توی بازار 5110 جاش رو گرفته ولی ....
من پدرشو در آوردم دمش گرم
khodadadeh
29-10-2011, 23:02
کسی تا حالا از کابل HDMI استفاده کرده؟ سرعتش چه جوری هاست؟
کسی تا حالا از کابل HDMI استفاده کرده؟ سرعتش چه جوری هاست؟
خیلی خوبه :46:
سلام دوستان:
رنگ لپ تاپ در قسمت زیر کیبورد داره میره!!!(خیلی ضایع هست،دل هم کیفیتش خیلی پایینه!)
ایا شامل گارانتی میشه یا نه؟
سلام به دوستان عزیز
من یه یک دو ماهه که میخوام یه لپ تاپ بگیرم به نظرتون بین اینها کدوم یکی بهتره
acer aspire 5755g
vaio s135fx
dell inspiron 5110
hp probook 4530 s
asus 53sv
msi ge620
خواهشا رتبه بندی هاشو به ترتیب بگین
اگه تا 1تومن چیز لپ تاپ بهتری هست هم بگید
نیاز من : اینترنت - فیلم دیدن و موسیقی گوش دادن - بازی بکنم فوقش pes2012 و ...
الان وقت خوبی برای خریدن لپ تاپ هست یا نه ؟
MeHrDaD-91
03-11-2011, 22:11
ببخشید من تازه ویندوز عوض کردم و حالا کلید FN را هرچی میزنم کار نمیکنه. ولی وقتی دکمه CTRL را میزنم به همراه کلید F9 صدا کم زیاد میشه کسی میدونه باید چکار کنم که مثل سابق بشه.
کمکککککککککککک
شارژر من یعنی نه دوشاخش که میره توی برق،این قطعه مستطیلی بعد از دوشاخ وقتی گوشتو میزاری روش یه صدایی مثل صدای تق تق تلگراف میده.یه جورایی تیک تیک مث صدا عقربه ساعت اما تند تر.دوشاخش هم همچین صدایی داره اما وقتی فیششو از لپتاپ میکشم بیرون صداش یک نواخت میشه مث سوت ممتد.نمیدونم از اول این صدا رو میداده یا نه چون بعد از یکسال همین الان صداشو شنیدم
بنظرتون طبیعیه؟
مال شما هم همچین صدایی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
"R E Z A"
05-11-2011, 15:15
ببخشید من تازه ویندوز عوض کردم و حالا کلید FN را هرچی میزنم کار نمیکنه. ولی وقتی دکمه CTRL را میزنم به همراه کلید F9 صدا کم زیاد میشه کسی میدونه باید چکار کنم که مثل سابق بشه.
دقیقا متوجه نشدم مشکل چیه ! مثلا اگر اف 3 رو میزنی به صفحه ی battery meter نمیره ؟
محض اطلاع :
control panel . windows mobility center .
fn key behavior رو روی مولتی مدیا بذار
کمکککککککککککک
شارژر من یعنی نه دوشاخش که میره توی برق،این قطعه مستطیلی بعد از دوشاخ وقتی گوشتو میزاری روش یه صدایی مثل صدای تق تق تلگراف میده.یه جورایی تیک تیک مث صدا عقربه ساعت اما تند تر.دوشاخش هم همچین صدایی داره اما وقتی فیششو از لپتاپ میکشم بیرون صداش یک نواخت میشه مث سوت ممتد.نمیدونم از اول این صدا رو میداده یا نه چون بعد از یکسال همین الان صداشو شنیدم
بنظرتون طبیعیه؟
نه مال من همچین صدایی نمیده ....!
ali_z051
08-11-2011, 15:17
جدیدآ اینجوری شده چیکارش کنم :))) ذوب نشه یه وقت؟؟
کمکککککککککککک
بنظرتون طبیعیه؟
سلام. بله. مال من و یکی دیگه از دوستام هم همین صدا رو میده. من هم اتفاقی متوجهش شدم. یه لپ تاپ lenovo هم دیدم شارژرش همین صدا رو میداد.
---------- Post added at 05:41 PM ---------- Previous post was at 05:40 PM ----------
جدیدآ اینجوری شده چیکارش کنم :))) ذوب نشه یه وقت؟؟
آقا نکنه فن لپ تاپ خراب شده؟ اخیرا لپ تاپ ضربه نخورده ؟
ali_z051
08-11-2011, 17:39
آقا نکنه فن لپ تاپ خراب شده؟ اخیرا لپ تاپ ضربه نخورده ؟
نه داداش ضربه نخورده.....
قبلا روی 43 درجه اینا بود حالا اونم یه وقتای میره بالا الان دما بین 47 تا 55 هست... نمی دونم چشه شاید خاک گرفته؟
اقا کلا ازش راضی نیستم خواهرمم یه دونه از همینا داره ولی ماله اون بهتر کار می کنه! فقط Cpu و Hard بهتری داره ماله من یه حالت هنگ داره شایدم درایواشو اشتباه نصب کردم
این درایوارو از سایت اینتل گرفتم
اخرین ورژن هستن...
Intel(R) Management Engine Components
Intel(R) Rapid Storage Technology
Intel(R) Turbo Boost Technology Driver
دیگه درایو خاصی به غیر از بلوتوث و کارت صدا و گرافیک نصب نمی کنم
اگه چیزی هست بگین مرسی.
قید اینو میزنم اخرش :D
یه مک بوک یا XPS 15z میگیرم...
ali_z051
12-11-2011, 08:36
نه داداش ضربه نخورده.....
قبلا روی 43 درجه اینا بود حالا اونم یه وقتای میره بالا الان دما بین 47 تا 55 هست... نمی دونم چشه شاید خاک گرفته؟
اقا کلا ازش راضی نیستم خواهرمم یه دونه از همینا داره ولی ماله اون بهتر کار می کنه! فقط Cpu و Hard بهتری داره ماله من یه حالت هنگ داره شایدم درایواشو اشتباه نصب کردم
این درایوارو از سایت اینتل گرفتم
اخرین ورژن هستن...
Intel(R) Management Engine Components
Intel(R) Rapid Storage Technology
Intel(R) Turbo Boost Technology Driver
دیگه درایو خاصی به غیر از بلوتوث و کارت صدا و گرافیک نصب نمی کنم
اگه چیزی هست بگین مرسی.
قید اینو میزنم اخرش :D
یه مک بوک یا XPS 15z میگیرم...
ای بـــابِــا کسی نیست کـــه !!;)
asstubirs
12-11-2011, 10:36
دلایل افزایش دما سی پی یو
1- استفاده از نسخه غیر رسمی ماکروسافت وهمچنین آپدیت کردن آن
2-تغییر شرایط مکانی
3- استفاده از آنتی ویروس های سنگین همچون کسپرای
4-متناسب نبودن نسخه ویندوز با لحاظ فیزیکی لپ تاپ
5-نصب برنامه های سنگین که نیاز به ویژگی های بیشتر قطعات نیاز دارد.
6-قرار دادن لپ تاپ روی پا
در کل داغ کردن لپ تاپ ها امری عادی است اما اگر از حالت غیر عادی خارج شد یعنی یجا ی کار عیب داره.
هر گونه صدای غیر عادی از لپ تاپ باید بررسی شود چون لپ تاپ ها خیلی کم صدا هستند.
asstubirs
12-11-2011, 10:50
در خرید لپ تاپ علاوه بر قیمت وخوش دست بودن حتما نوع قطعات رو از فروشنده سوال کنید وبهت این سوالات رو تز یک تعمیر کار لپ تاپ بپرسید.
1-مادربود چه مارکی است چون روی لپ تاپ ها اصلا ذکر نمیشه(ازاین رو لپ تاپ های ایسوس این مزیت رو دارند)
2-ال ای دی ساخت کدام شرکت است.
3- از لحاظ کیفیت متریال در چه حدی است چون خیلی راحت لپ تاپ ها در اثر ضربه خراب میشوند
4- یه کم پول بیشتر دادن بهتر از خرید یک دستگاهی که با اون دچار مشلل شوید
5- جدید ترین مدل رو از سایت سازنده چک کنید تا حداقل 2سال یا بیشتر ساپورت بکنه
6-با گارانتی بخرید هر چند گارانتی اون معنی رو که باید داشته باشه رو نداره
7-اگر سنتون پایینه حتما با بزرگتر برید چون یه چیزایی رو میبینند که ما ها نمی بینیم
8-هیچگاه به فروشنده اعتماد تام نداشته باشید بلکه بیشتر به دانش وآگاهی خودتون اعتماد کنید
9- جعبه کاملا سالم باشد در غیر اینصورت نخرید
10- سعی کنید با ویندوز اصلی بخرید یا ویندوز رسمی روش نصب کنید
11-بمعمولا به دفترچه راهنما توجه نمیشه که این از معایب ماست
12 قیمت ها رو کاملا بررسی کنید وفروشگاه ها رو و قیمت معقول رو خریداری کنید.
13- اگر هیچ گونه اطلاعاتی در مورد لپ تاپ ندارید عیبی نداره ولی توصیه من اینکه از شرکت های بزرگ که با گارانتی معتبر میدن خرید کنید.
asstubirs
12-11-2011, 10:59
اگر صدای از شارژر میاد که به گوش میرسه در صورت امکان با مدل مشابه خودتون یه چک بکنید
2- شارژر یعنی برق 220 با آمپر با لا رو به آمپر و ولتاژ پایین تبدیل میکنه.
لذا هر گونه صدا بعلت ضعف در ترانس داخلی ان است . قطعا برای شما چینی است اونم نه از مارک خوبش
بنابراین توصیه میکنم اگر صدا درحدی است که به گوش میرسه حتما ببر نمایندگی چون آسیبمیزنه باتری رو
چون از حالت کالیبره خارج شده است.اما نه گاهی ذاتی است بعلت ضعف قطعات یا عدم تست های کافی این قطعه در ولتاژ بالای 110 چون خیلی از این کشور ها بر اونا 110 است .بنابراین توصیه میکنم برای خرید لپ تاپ حتما به قطعات جانبی توجه کنی خیلی راحت یه سرچ در وب وضعیت کارخونه تولید این قطعات رو چک کنی.
asemanekavir38
23-11-2011, 19:20
من تو مغازه چون بخاری نداریم همیشه دستامو با فن این عزیز(5010) گرم میکنم:31:
منم خدائیش از خریدش پشیمون نیستمو راضی ام.بزنم به تخته...
باز وقتی دیدم بالا اومده تاپیک خوشحال شدم.
تا به این لحظه من ازش راضی هستم.
سلام دوستان
کسی لینک دانلود درایور تاچ پد رو داره؟ تو سایت دل گشتم نتونستم پیدا کنم.سپاس...
DJ POLESTAR
29-11-2011, 01:52
آیا دکمه ای هست برای فقط خاموش کردن مانیتور؟
ali_z051
29-11-2011, 07:21
سلام دوستان
کسی لینک دانلود درایور تاچ پد رو داره؟ تو سایت دل گشتم نتونستم پیدا کنم.سپاس...
ورژن 64 بیت
ورژن 32 بیت
آیا دکمه ای هست برای فقط خاموش کردن مانیتور؟
اره دکمه F1 سپس گزینه Projetor Only
DJ POLESTAR
30-11-2011, 11:36
اره دکمه F1 سپس گزینه Projetor Only
دوست من اونکه مونیتور رو خاموش نمیکنه! حالت نمایش رو به پروژکتور میبره که که بعد 5 ثانیه پیام Unable to to connect to projector
یعنی کلا این مدل لپتاپ کلید خاموش مانیتور رو نداره؟
"R E Z A"
30-11-2011, 16:43
دوست من اونکه مونیتور رو خاموش نمیکنه! حالت نمایش رو به پروژکتور میبره که که بعد 5 ثانیه پیام Unable to to connect to projector
یعنی کلا این مدل لپتاپ کلید خاموش مانیتور رو نداره؟
کلیدی واسه این کار نیست ولی برنامه هایی زیادی هستن که این کارو انجام میدن :
turn off lcd
67KB
"R E Z A"
02-12-2011, 21:38
دوستانی که N5010 corei5 دارن NFS the run رو میتونن روون اجرا کنن ؟
برای من توی محیطهای شلوغ مثل داخل شهر کند اجرا میشه ....
دوستان من وقتی دکمه های F رو میزنم,مثلن وقتی صدارو کم و زیاد میکنم رو صفحه چیزی نشون داده نمیشه که صدا کم و زیاد شده.کسی میتونه کمکم کنه؟ همین طور وقتی f3 رو میزنم پنجره ای باز نمیشه
دوستان یه مشکل دیگه ام دارم :41: از لپ تاپ میتونم بلوتوث بفرستم ولی با گوشیم که میخوام بفرستم نمیشه!:13:
amery.ehsan
11-12-2011, 17:31
دوستان من وقتی دکمه های F رو میزنم,مثلن وقتی صدارو کم و زیاد میکنم رو صفحه چیزی نشون داده نمیشه که صدا کم و زیاد شده.کسی میتونه کمکم کنه؟ همین طور وقتی f3 رو میزنم پنجره ای باز نمیشه
اول برو تو کنترل پنل بعد mobility center بعد قسمت function key رو باید رو multimedia key باشه
اگه درست نشد
برنامه quick set رو دوباره نصب کن احتمالا خراب شده
---------- Post added at 05:31 PM ---------- Previous post was at 05:28 PM ----------
دوستان یه مشکل دیگه ام دارم :41: از لپ تاپ میتونم بلوتوث بفرستم ولی با گوشیم که میخوام بفرستم نمیشه!:13:
شما برو تو تنظیمات بلوتوث ببین allow blutoth device تیک خورده ؟ باید خورده باشه
البته منم همین مشکلو با گوشی قدیمی خودم داشتم مثل اینکه با بلوتوث های ورژن قدیمی مشکل داره ولی گوشیمو که عوض کردم دیگه اصلا اذیت نمیکنه فکر کنم علتش همین باشه
با استفاده از نرم افزار Driver Genius میتونید جدید ترین اپدیت سخت افزار لپ تاپتونو بگیرید . واقعا فوق العادس حتما امتحان کنید. این هم لینک دانلود
naseresmaeily
18-12-2011, 23:28
سلام
دوستان چند روزیه مواقعی که فیلم با Km player نگاه میکنم یهو یه صفحه ی آبی رنگ با خط های عمودی میاد رو صفحه و کل صفحه رو میگیره و لپ تاپ هنگ میکنه... میدونید مربوط به چی میشه؟ البته فقط 2-3 بار اتفاق افتاده...
ویندوز 64 بیت و درایورها همه درست نصب شده...
دکمه های بالایی لب تاب من کار نمی کنه کدوم درایور باید نصب کنم
سلام دوستان من دنبال یه کول پد خوب برا n5010 هستم اگه کسی سراغ داره کمکم کنه ممنون میشم
راستی با توجه به فن های زیرش پس باید یه کولپدی باشه که مثل هواکش عمل کنه درسته؟؟؟
ممنون
amery.ehsan
20-12-2011, 19:16
دکمه های بالایی لب تاب من کار نمی کنه کدوم درایور باید نصب کنم
quick set
رو بگیر دوباره نصب کن
---------- Post added at 07:16 PM ---------- Previous post was at 07:13 PM ----------
سلام
دوستان چند روزیه مواقعی که فیلم با Km player نگاه میکنم یهو یه صفحه ی آبی رنگ با خط های عمودی میاد رو صفحه و کل صفحه رو میگیره و لپ تاپ هنگ میکنه... میدونید مربوط به چی میشه؟ البته فقط 2-3 بار اتفاق افتاده...
ویندوز 64 بیت و درایورها همه درست نصب شده...
از اون جایی که موقع دیدن فیلم این اتفاق میفته احتمال داره از گرافیک باشه درایور کارت گرافیکت رو اگر نیست آپدیت کن ببین چی میشه
با برنامه های دیگه اینطوری نمیشه ؟ اگر نه kmplayer رو پاک کن دوباره نصبش کن ببین درست میشه
omid.unique
20-12-2011, 21:28
سلام دوستان من دنبال یه کول پد خوب برا n5010 هستم اگه کسی سراغ داره کمکم کنه ممنون میشم
راستی با توجه به فن های زیرش پس باید یه کولپدی باشه که مثل هواکش عمل کنه درسته؟؟؟
ممنون
کول پد کولرمستر خوبه، مدل infinite رو من دارم خوب کار میکنه.
کول پد کولرمستر خوبه، مدل infinite رو من دارم خوب کار میکنه.
ببخشید چند گرفتینش ودما لپتاپ رو چقدر کاهش میده ؟؟؟؟؟ لپتاپ شما هم n5010هستش؟؟؟:11::10:
ممنون
omid.unique
25-12-2011, 20:19
ببخشید چند گرفتینش ودما لپتاپ رو چقدر کاهش میده ؟؟؟؟؟ لپتاپ شما هم n5010هستش؟؟؟:11::10:
ممنون
35 تومان گرفتم. 10 تا 15 درجه دمارو پایین میاره و نمیذاره دستگاه داغ شه. بله منم همین مدل را دارم
amirkhan_0o0
30-12-2011, 19:38
بچه ها چرا این آداپتور بلوتوث من یه حالیه؟؟
یه روز کار می کنه یه روز نه!!
شما هم همچین مشکلی رو دارین؟
بلوتوث لب تاپ من اصلا کار نمیکنه و فایل ارسال نمیکنه. واقعا مسخرست. چیکارش کنم
مال من n5010 هست
با تشکر
DJ POLESTAR
01-01-2012, 15:18
بلوتوث لب تاپ من اصلا کار نمیکنه و فایل ارسال نمیکنه. واقعا مسخرست. چیکارش کنم
مال من n5010 هست
با تشکر
داریور بلوتوث رو کاملا آنیستال کرده و دوباره با استفاده از DVD لپتاپ اقدام به نصب نمایید. مشکل حتما درست میشود.
DJ POLESTAR
03-01-2012, 01:32
درود
راسته که میگن باتری لپتاپ ها رو فقط موقع ضرورت استفاده کنید چرا که لپتاپ هنگام استفاده از باتری کمترین بازدهی رو داره؟
و مهمتر اینکه شنیدم میگن موقع استفاده از لپتاپ با شارژرش حتما باتری رو از لپتاپ جدا کنید! چون باعث خرابی باتری میشه!
"R E Z A"
03-01-2012, 08:33
درود
راسته که میگن باتری لپتاپ ها رو فقط موقع ضرورت استفاده کنید چرا که لپتاپ هنگام استفاده از باتری کمترین بازدهی رو داره؟
و مهمتر اینکه شنیدم میگن موقع استفاده از لپتاپ با شارژرش حتما باتری رو از لپتاپ جدا کنید! چون باعث خرابی باتری میشه!
مورد اول بله تا جایی که امکانش هست وقتی پریز برق اطرافتون هست حتما از شارژر استفاده کنید و اگه مداوم از برق استفاده میکنید هفته ای یکبار هم باتری رو خالی کنید تا راندمانش پایین نیاد . و اینکه وقتی از باتری استفاده میکنین راندمان پایین میاد هم درسته میتونین یه گیم را با و بدون باتری اجرا کنین تا تفاوت رو ببینین
مورد دوم هم ریسک داره چون اگه باتری رو دربیارین و از برق استفاده کنین و اگه یه موقعی برقا قطع بشه امکان سوختن هاردتون خیلی بالا میره (توی همین تاپیک یه نمونه از این اتفاق برای یکی افتاده بود )
سلام دوستان من لگ تاپ دل مدل 5010 n سی دی درایورهاشم دارم وینوزش 32 بیتی است ولی خراب شده یعنی خیلی کند شده میخوام ویندوزشو عوض کنم یه 32 بیتی دوباره نصب کنم چیکار کنم ؟آموزش می خوام و بعد درایورهاشو چطوری نصب کنم؟
"R E Z A"
04-01-2012, 23:20
سلام دوستان من لگ تاپ دل مدل 5010 n سی دی درایورهاشم دارم وینوزش 32 بیتی است ولی خراب شده یعنی خیلی کند شده میخوام ویندوزشو عوض کنم یه 32 بیتی دوباره نصب کنم چیکار کنم ؟آموزش می خوام و بعد درایورهاشو چطوری نصب کنم؟
برای نصب ویندوز که اول فایلهایی رو که توی درایو C لازم دارین و به یه درایور دیگه منتقل کنین چون بعدا درایو سی رو فرمت میکنین ویندوز رو با دی وی دی ویندوز7 بوت کنین و شروع به نصب کنین
کتاب اموزش ویندوز 7 از نصب تا استفاده :
رمز عبور فایل : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای درایور ها هم اگه از روی سی دی که دارین میخواین نصب کنین ، مشکلی نیست و به سادگی نصب یه نرم افزاره ، فایل نصب درایورها رو (که اکثرا با حرف R ) شروع میشن رو اجرا میکنین ، فایلها توی مسیر c:dell/drivers اکسترکت میشن و بعد صفحه ی نصب درایور به طور خودکار بالا میاد فقط بعد از نصب هر درایور سیستم رو ریستارت نکنین و بعد از نصب اخرین درایور این کارو بکنین .
اگه هم میخواین درایور ها رو دانلود کنین از سایت dell.com و وارد کردن سرویس تگ میتونین لیست درایورهای مخصوص لپتاپتون رو مشاهده و دانلود کنید .
برای نصب ویندوز که اول فایلهایی رو که توی درایو C لازم دارین و به یه درایور دیگه منتقل کنین چون بعدا درایو سی رو فرمت میکنین ویندوز رو با دی وی دی ویندوز7 بوت کنین و شروع به نصب کنین
کتاب اموزش ویندوز 7 از نصب تا استفاده :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2Fdl11%2FWindows-7-Persian-E-book-[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
رمز عبور فایل : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای درایور ها هم اگه از روی سی دی که دارین میخواین نصب کنین ، مشکلی نیست و به سادگی نصب یه نرم افزاره ، فایل نصب درایورها رو (که اکثرا با حرف R ) شروع میشن رو اجرا میکنین ، فایلها توی مسیر c:dell/drivers اکسترکت میشن و بعد صفحه ی نصب درایور به طور خودکار بالا میاد فقط بعد از نصب هر درایور سیستم رو ریستارت نکنین و بعد از نصب اخرین درایور این کارو بکنین .
اگه هم میخواین درایور ها رو دانلود کنین از سایت dell.com و وارد کردن سرویس تگ میتونین لیست درایورهای مخصوص لپتاپتون رو مشاهده و دانلود کنید .
سلام مرسی که جواب دادین وقتی اکسترک شد بعد باید برم تو مسیر اکسترک نصی کنم یا نه؟ و اینکه بهترین نسخه ویندوز سون 32 بیتی چیه؟یعنی برم مغازه بگم چه ورژنی بده؟
"R E Z A"
05-01-2012, 20:07
سلام مرسی که جواب دادین وقتی اکسترک شد بعد باید برم تو مسیر اکسترک نصی کنم یا نه؟ و اینکه بهترین نسخه ویندوز سون 32 بیتی چیه؟یعنی برم مغازه بگم چه ورژنی بده؟
بعد از اکسترکت کردن خود به خود صفحه ی نصب درایور میاد و نیازی نیست کار دیگه ای بکنین
من هم n5010 دارم و اگه جای شما بودم نسخه ی 64 بیتی ویندوز رو نصب میکردم ( همونطور که شرکت دل این پیشنهاد رو داده )
فرقی نمیکنه ویندوز7 مال چه شرکتی باشه شما اخرین ورژن اش رو بگیر ( ویندوز 7 سرویس پک 1 )
بعد از اکسترکت کردن خود به خود صفحه ی نصب درایور میاد و نیازی نیست کار دیگه ای بکنین
من هم n5010 دارم و اگه جای شما بودم نسخه ی 64 بیتی ویندوز رو نصب میکردم ( همونطور که شرکت دل این پیشنهاد رو داده )
فرقی نمیکنه ویندوز7 مال چه شرکتی باشه شما اخرین ورژن اش رو بگیر ( ویندوز 7 سرویس پک 1 )
مرسی از راهنمایی مفیدتون. آخه 64 یه سری برنامه ها و بازی ها روش نصب نمیشه
"R E Z A"
06-01-2012, 09:55
اگه نرم افزارهایی دارین که روی 64 بیت جواب نمیدن خب همون 32 رو نصب کنین
بعضی نرم افزارها نسخه ی 64 بیتی دارن یه سری هم ندارن من خودم تا حالا مشکلی با دسته ی دوم نداشتم و تا حالا برنامه ها و بازی های مختلفی رو نصب کردم رو 64 بیتی .
naseresmaeily
12-01-2012, 11:13
دوستان فن لپ تاپ من معمولا روی دور بالا کار میکنه ، کول پد هم که میزارم فقط باعث میشه دورش کمتر بالا بره ولی مشکل اینه که خیلی نویز داره (فن خود لپتاپ رو میگم) و مخصوصا شبا که میزارم برای دانلود صداش کاملا روی اعصابمه...اندازه فن یه Pentium 3 صدا میده..به نظرتون چیکار میشه کرد؟ میشه با فن بی صدا عوضش کرد؟ هزینه..؟
acer قبلی که داشتم حتی تو دور بالا هم صدایی ازش در نمیومد...
"R E Z A"
12-01-2012, 11:41
دوستان فن لپ تاپ من معمولا روی دور بالا کار میکنه ، کول پد هم که میزارم فقط باعث میشه دورش کمتر بالا بره ولی مشکل اینه که خیلی نویز داره (فن خود لپتاپ رو میگم) و مخصوصا شبا که میزارم برای دانلود صداش کاملا روی اعصابمه...اندازه فن یه Pentium 3 صدا میده..به نظرتون چیکار میشه کرد؟ میشه با فن بی صدا عوضش کرد؟ هزینه..؟
acer قبلی که داشتم حتی تو دور بالا هم صدایی ازش در نمیومد...
چند تا احتمال داره :
1-گرد و خاک زیادی توی قسمت تهویه هست و لازمه که باز بشه و تمیز بشه
2-نرم افزارهای زیادی در پیش زمینه فعال هستن (شما توی تسک منیجر تو حالت معمولی مموری چند درصده؟)
3-دمای اتاق شما بالاست !
4-بایوس رو هم یه آپدیتی بکنید حتما میدونین که موقع آپدیت انتی ویروس و بقیه برنامه باید بسته باشه و بعد از اجرای آپدیت به هیچ وجه اصلا دست هم به کیبرد نزنید تا تموم بشه
من 5010 دارم و صدای فنش نرماله و مشکلی نداره توی شبا هم که واسه دانلود میذارم حتما مانیتور رو خاموش میکنم که خود این کار هم از صدای فن کمتر میکنه (برنامه اش صفحه قبل هست)
naseresmaeily
12-01-2012, 13:44
چند تا احتمال داره :
1-گرد و خاک زیادی توی قسمت تهویه هست و لازمه که باز بشه و تمیز بشه
2-نرم افزارهای زیادی در پیش زمینه فعال هستن (شما توی تسک منیجر تو حالت معمولی مموری چند درصده؟)
3-دمای اتاق شما بالاست !
4-بایوس رو هم یه آپدیتی بکنید حتما میدونین که موقع آپدیت انتی ویروس و بقیه برنامه باید بسته باشه و بعد از اجرای آپدیت به هیچ وجه اصلا دست هم به کیبرد نزنید تا تموم بشه
من 5010 دارم و صدای فنش نرماله و مشکلی نداره توی شبا هم که واسه دانلود میذارم حتما مانیتور رو خاموش میکنم که خود این کار هم از صدای فن کمتر میکنه (برنامه اش صفحه قبل هست)
نه دوست عزیز از روز اولی که خریدمش اینطوریه ، تو حالت عادی memory 1.35 gig و cpu = 0 - 1% ...
بایوس رو هم آپدیت کردم ولی همونه، فنش کلا صدا میده و نویز داره...
Punisher_2008
12-01-2012, 20:48
نه دوست عزیز از روز اولی که خریدمش اینطوریه ، تو حالت عادی memory 1.35 gig و cpu = 0 - 1% ...
بایوس رو هم آپدیت کردم ولی همونه، فنش کلا صدا میده و نویز داره...
سلام..
متاسفانه 5010 5110 مشکلات زیادی دارند و خیلی از دوستان باهاشون مشکل دارند.. شما باید هامون اول تست میکردین..:41::41:
یک بار ویندوزت رو عوض کن یک ویندوز دیگه بریز ببین درست میشه یا نه...:41:
"R E Z A"
12-01-2012, 23:13
اگه ویندوز میخواین بریزین نسخه ی home premium یا professional بریزین به نظر من هم بهتره و هم سبکتر
میتونین توی صفحه ی 30 و 31 این تاپیک هم اطلاعاتی در مورد اینکه چطور تشخیص بدین لپ تاپتون ریفر هست یا نه بدست بیارید
در مورد مشکل دار بودن 5010 هم لااقل در این تاپیک تعداد افراد ناراضی خیلی کم بود و علت اینکه خرابی بیشتری نسبت به برندهای دیگه داره به نظر من فروش بیشتر این محصول نسبت به برندهای دیگه بود
amirkhan_0o0
16-01-2012, 17:00
بچه ها این دکمه هست بغل F12 که تاچپد رو غیر فعال می کنه
این رو چجوری باید فعالش کرد؟
من ویندوزم رو عوض کردم و کوئیک ست هم نصبه
نمی دونم چرا تاچپد رو نمی شه غیر فعال کرد!!
amirkhan_0o0
16-01-2012, 17:50
مشکلم حل شد!
یه چیز جالب بهتون بگم:
Synaptics شرکتیه که تاچپد دل رو می سازه اگه توی قسمت دانلود درایور های دل به آدرس
برید میبینید که آخرین آپدیت برای سال 2010 هست در حالی که توی خود سایت Synapticsآپدیت جدید تری ارائه کرده که با اون قابلیت های جدید تری اضافه شده مثلا تنظیم داره وقتی با سه تا انگشت دوبار بزنید روی تاچپد یک صفحه باز می شه و اونوقت وقتی بنویسید M می ره تو مدیا
یا مثلا می تونید بعضی از حرف ها و حرکت ها رو تعریف کنید!
فقط باید به یه مسأله توجه کنید که برای این که دگمه فعال یا غیرفعال کردن تاچپد کار کنه باید اول درایور قدیمی رو که خود دل ارائه داده نصب کنید
و بعد به درایور جدید آپگرید کنید!
سلام
جدیدا لپ تاپ n5010 بعد از چند ثانیه هنگ کردن این اخطار را میزنه:
بعدش دوباره درست میشه! اشکال از کجاست؟
mohammadi_4u
17-01-2012, 19:04
سلام
جدیدا لپ تاپ n5010 بعد از چند ثانیه هنگ کردن این اخطار را میزنه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعدش دوباره درست میشه! اشکال از کجاست؟
سلام دوست گلم
ابتدا جدیدترین درایور کارت گرافیک رو نصب کن و اگر مولتی گرافیک هست گرافیک بیس یا همون ان بورد هم همین مشکلو داره؟؟
از گرم شدن لبتاب جلوگیری کن چون در دمای بالا بیشتر این اتفاق میفته و تو خیلی از لبتاب ها این مشکل رخ میده حتی اپل و وایو!
از تو سیف مود درایور گرافیک رو حذف کن و درایور جدید رو از شرکت سازندش بگیر و نصب کن! از سایت سازندش نه سایت دل!
برنامه های جانبی که برای تنظیم مختلف اورکلاک و از قبیل اون هست اگه نصبه حذف کن
ایشالا درست میشه این مشکل کلی از لبتابای بازاره
درود
من حدودا یک ساله این لپ تاپ را گرفتم تا الآن هیچ مشکلی نداشته
دوستان طرف راست LED لپ تاپم نسبت به وسط و طرف چپش داغ تره. آیا طبیعیه؟
amirkhan_0o0
30-01-2012, 17:48
درود
من حدودا یک ساله این لپ تاپ را گرفتم تا الآن هیچ مشکلی نداشته
دوستان طرف راست LED لپ تاپم نسبت به وسط و طرف چپش داغ تره. آیا طبیعیه؟
برای من همهمین طوره!
البت یه کوچولو
احتمالا ماژول ارتباطی ای چیزی اونجا باشه که فعالیتش زیاده!
سلام دوستان
یه چیزی برام ابهام ایجاد کرده.ماه های اول که خریدمش سی دی یا دی وی دی میزاشتم معمولی میچرخید توی رام
ولی الان وقتی سی دی یا دی وی دی میزارم آنچنان باسرعت می چرخه که انگار میخواد منفجر شه!!
این طبیعیه یا خطریه و ممکنه دخل دی وی دی رام لپ تاپم بیاد؟:41:
مرتضی nvcd
03-02-2012, 16:20
وای فکر کنم بیچاره شدم :41:
دیشب داشتم لپ تاپ رو با باتری استفاده می کردم که خاموش شد ... شارژش تموم شد
رفتم گذاشتم رو میز تا شارژ بشه ... این دکمه شارژش بصورت چشمک زن قرمز سفید می شد ... صبح که اومدم سر وقتش هنوز داشت چشمک می زد .... الان متوجه شدم بله بدبخت شدم
وقتی پریز به برقه لپ تاپ روشن می شه و باتری رو 35 درصد نشون می ده ... ولی نوشته Pluged but not charging ... وقتی هم برق رو قطع می کنی کلا لپ تاپ خاموش می شه ...
فکر کنم باتریم پرید .... :19:
کسی نمی دونه چی شده و چیکار می شه کرد ؟ ... اگه پریده چرا پس 35 درصد رو نشون می ده ؟ ... بهرحال که باید این 35 درصد مصرف بشه !!! ... پس چرا با باتری اصلا کار نمی کنه ... خدا لعنتتون کنه چینی های ............ یکسال شد من اینو خریدم !
mohammadi_4u
10-02-2012, 08:55
وای فکر کنم بیچاره شدم :41:
دیشب داشتم لپ تاپ رو با باتری استفاده می کردم که خاموش شد ... شارژش تموم شد
رفتم گذاشتم رو میز تا شارژ بشه ... این دکمه شارژش بصورت چشمک زن قرمز سفید می شد ... صبح که اومدم سر وقتش هنوز داشت چشمک می زد .... الان متوجه شدم بله بدبخت شدم
وقتی پریز به برقه لپ تاپ روشن می شه و باتری رو 35 درصد نشون می ده ... ولی نوشته Pluged but not charging ... وقتی هم برق رو قطع می کنی کلا لپ تاپ خاموش می شه ...
فکر کنم باتریم پرید .... :19:
کسی نمی دونه چی شده و چیکار می شه کرد ؟ ... اگه پریده چرا پس 35 درصد رو نشون می ده ؟ ... بهرحال که باید این 35 درصد مصرف بشه !!! ... پس چرا با باتری اصلا کار نمی کنه ... خدا لعنتتون کنه چینی های ............ یکسال شد من اینو خریدم !
سلام
ببینید داخل نرم افزار دل ساپورت سنتر قسمت تست و مشخصات باطری چه اروری میده؟
نرم افزارش تو سایت دل هست برا آپدیت و تست قطعاته:8:
مرتضی nvcd
17-02-2012, 00:13
چیزی نمی نویسه ... فقط میگه :
percent of original capacity :54%
your battery charging normally
فکر کنم منظورش اینه که ظرفیت باتریم کمتر شده ... ولی خوب چرا کار نمی کنه ؟ ... بدون برق اصلا لپ تاپ روشن نمی مونه
tana_2007
17-02-2012, 18:58
سلام در کل لپ تاپ بدی نیست به نسبت قیمتش
ولی در مدت 1.5 سالی که من داشتمش تا حالا 2 بار شارژرش سوخته :41:
مرتضی nvcd
18-02-2012, 19:47
ای بابا ... پس شما هم تجربه داشتید ... حالا عزیز قیمت باتری یدکی چنده ؟
naseresmaeily
18-02-2012, 23:16
دوستان من پیرو صدای زیاد فن دستگاه اونو به نمایندگی بردم... گفتن که اگر تعمیر بشه 25 تومان و اگر تعویض قطعه بشه 60 تومان هزینه اش میشه..!
حالا به نظر شما اگر قرار به تعویض باشه , فقط برای تعویض یک فن 60 تومان هزینه میگیرن ؟؟؟ نظرتون چیه؟
کارایی که انجام دادم:
1- سرویس تگ رو بررسی کردم ، ریفر و .. نیست.
2- ویندوز رو عوض کردم ، درست نشد.
3-سی پی یو و رم در کمترین درصد ممکن هستن ولی اصلا دور فن فقط تو یکی دو دقیقه اول پایینه بعد که دور رفت بالا دیگه پایین نمیاد تا موقعی که لپتاپ خاموش بشه..الان تو خونه ی ما دوتا لپ تاپ دیگه هم هست; یه سونی که اصلا از فنش صدا در نمیاد...و یه ایسوس که خب صدای فنش خیلی نرماله... ولی این لپ تاپ من اعصاب خورد میکنه ها...!!!:41:
ممنون میشم راهنمایی کنید
azadeh2007
19-02-2012, 12:33
با سلام و درود خدمت تمام دوستان...
من يه سوال دارم و اون اينه كه...
من يه لپتاپ N5010 Core i3 دارم كه باطريش 9 سله و حدود 9.4 درصد Wear شده و ميزان شارژ دهيش واسه كار هاي معمولي حدودا 1:30-1:45 دقيقه هستش ...
سوالم از دوستان اينه كه باطري لپتاپ شما (اگه 9 سل هستش) چقدر شارژ ميده؟؟؟ آيا اين ميزان شارژ دهي طبيعيه؟؟؟
تا اونجا كه يادم مياد قبلا حدود 2:30-3 ساعت هم شارژ ميداد...
naseresmaeily
19-02-2012, 13:11
با سلام و درود خدمت تمام دوستان...
من يه سوال دارم و اون اينه كه...
من يه لپتاپ N5010 Core i3 دارم كه باطريش 9 سله و حدود 9.4 درصد Wear شده و ميزان شارژ دهيش واسه كار هاي معمولي حدودا 1:30-1:45 دقيقه هستش ...
سوالم از دوستان اينه كه باطري لپتاپ شما (اگه 9 سل هستش) چقدر شارژ ميده؟؟؟ آيا اين ميزان شارژ دهي طبيعيه؟؟؟
تا اونجا كه يادم مياد قبلا حدود 2:30-3 ساعت هم شارژ ميداد...
دوست عزیز باتری لپ تاپ شما باید حدودا 4-6 ساعت شارژ بده...! مال من که 6 سلولیه حدود 2:30 تا 3 ساعت جواب میده...
amirkhan_0o0
19-02-2012, 18:07
دوستان من پیرو صدای زیاد فن دستگاه اونو به نمایندگی بردم... گفتن که اگر تعمیر بشه 25 تومان و اگر تعویض قطعه بشه 60 تومان هزینه اش میشه..!
حالا به نظر شما اگر قرار به تعویض باشه , فقط برای تعویض یک فن 60 تومان هزینه میگیرن ؟؟؟ نظرتون چیه؟
کارایی که انجام دادم:
3-سی پی یو و رم در کمترین درصد ممکن هستن ولی اصلا دور فن فقط تو یکی دو دقیقه اول پایینه بعد که دور رفت بالا دیگه پایین نمیاد تا موقعی که لپتاپ خاموش بشه..الان تو خونه ی ما دوتا لپ تاپ دیگه هم هست; یه سونی که اصلا از فنش صدا در نمیاد...و یه ایسوس که خب صدای فنش خیلی نرماله... ولی این لپ تاپ من اعصاب خورد میکنه ها...!!!:41:
ممنون میشم راهنمایی کنید
آپديت كنيد باياسش رو توي خود سايتش بود قبلا!!
ببينيد حل مي شه يا نه!!
اگه گاغرانتي توند تموم شده خودتون مي تونين به راحتي بازش كنين!
اگه خواستين پيام بدين تا لينك ويدئوش رو بفرستم!!
mohammadi_4u
19-02-2012, 18:34
کارایی که انجام دادم:
ممنون میشم راهنمایی کنید
فقط بایاسش رو آپدیت کن حل میشه
آخرین بیایاس قابلیت تنطیم سرعت فن بطور اتوماتیک داره
در صورتی که صدای فن غیر عادی باشه از فنه! وگرنه ممکنه از خمیر سیپیو و سینک و غیره باشه
دلیل 60 تومن همینه!
اگه صدای چرخش فن زیاده و صدای جانبیی نداره فن کاملا سالمه
naseresmaeily
20-02-2012, 00:21
آپديت كنيد باياسش رو توي خود سايتش بود قبلا!!
ببينيد حل مي شه يا نه!!
اگه گاغرانتي توند تموم شده خودتون مي تونين به راحتي بازش كنين!
اگه خواستين پيام بدين تا لينك ويدئوش رو بفرستم!!
آخرین آپدیت بایوس یعنی a15 روش نصیه ولی دور فن اصلا پایین نمیاد...
فقط بایاسش رو آپدیت کن حل میشه
آخرین بیایاس قابلیت تنطیم سرعت فن بطور اتوماتیک داره
در صورتی که صدای فن غیر عادی باشه از فنه! وگرنه ممکنه از خمیر سیپیو و سینک و غیره باشه
دلیل 60 تومن همینه!
اگه صدای چرخش فن زیاده و صدای جانبیی نداره فن کاملا سالمه
نه همونطور که گفتم بایوسش آپدیته ولی فن با دور بالا میچرخه ، امروز رفتم دستگاهو گرفتم گفتن که کاملا طبیعیه و صدای فن هم تو خیلی از این دستگاهها هست.!!!
azadeh2007
20-02-2012, 00:24
دوست عزیز باتری لپ تاپ شما باید حدودا 4-6 ساعت شارژ بده...! مال من که 6 سلولیه حدود 2:30 تا 3 ساعت جواب میده...
شما مطمئنی باید 4-5 ساعت باطریم شارژ بده؟؟؟ بنظر شما مشکل از کجاست؟؟؟ اصلا از کجا میتونم بفهمم باطریم چند سله؟؟؟والا با این حرفی که شما زدید شک دارم 9 سل باشه... میشه یکم راهنماییم بفرمایید... این هم یه شات از میزان شارژ دهی لپتاپم... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
naseresmaeily
20-02-2012, 01:55
شما مطمئنی باید 4-5 ساعت باطریم شارژ بده؟؟؟ بنظر شما مشکل از کجاست؟؟؟ اصلا از کجا میتونم بفهمم باطریم چند سله؟؟؟والا با این حرفی که شما زدید شک دارم 9 سل باشه... میشه یکم راهنماییم بفرمایید... این هم یه شات از میزان شارژ دهی لپتاپم... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله مطمینم ، احتمالا شما از باتری درست و بهینه استفاده نکردید .منظورم شارژ و دشارژ اولیه و استفاده ی رندوم از باتری و برق هست، این متن رو بخونید بد نیست:
تعداد سلول باتری روی برچسبی که کنار جعبه لپ تاپ میزنن نوشته شده... مال من 6cell هست که حدودا 2:30 تا 3 ساعت گاها جواب میده...
azadeh2007
20-02-2012, 08:28
بله مطمینم ، احتمالا شما از باتری درست و بهینه استفاده نکردید .منظورم شارژ و دشارژ اولیه و استفاده ی رندوم از باتری و برق هست، این متن رو بخونید بد نیست:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .com%2F%3Fp%3D4955)
تعداد سلول باتری روی برچسبی که کنار جعبه لپ تاپ میزنن نوشته شده... مال من 6cell هست که حدودا 2:30 تا 3 ساعت گاها جواب میده...
با اين شارژ دهي باطري ... ميشه بدونم ميزان Wear شدن باطري لپتاپتون چند درصد هستش؟؟؟
در صورتي كه كارتن(جعبه لپتاپ) در دسترس نباشه ، راهي هست كه بشه فهميد چند سلوليه؟؟؟
سلام
امروز که ویندوز 64 بیتی رو با 32 بیتی تعویض کردم
دیگه نتونستم وایرلس رو پیدا کنم ..
چکار کنم؟؟
amirkhan_0o0
22-02-2012, 00:24
سلام
امروز که ویندوز 64 بیتی رو با 32 بیتی تعویض کردم
دیگه نتونستم وایرلس رو پیدا کنم ..
چکار کنم؟؟
درايو عزيزم!درايور :27::27:
amin4562
23-02-2012, 01:09
کارایی که انجام دادم:
ممنون میشم راهنمایی کنید
بایوس رو update کردی؟؟منم مشکل فن داشتم.گاهی اوقات که روشن میکردم فن حرکتی نداشت که سیستم داغ میشد و خودشو خاموش میکرد
mahdi098
24-02-2012, 20:57
سلام من در رابطه با قیمت فن اطلاعاتی ندارم ولی فکر کنم همین قیمت باشه در ضمن اگه قراره کاری بکنی تعمیر اصلا نکن حتما تعویض کن.:10:
سلام دوستان
یکی جواب سوالای منم بده راه دوری نمیره.دمتون گرم
درمورد سرعت بالای درایو دی وی دی پرسیدم که گاهی حتی سیستمو میلرزونه اینقدر تند میچرخه.کسی جوابی نداد که ایا مشکلی داره یا درایوری میخواد یا طبیعیه
اما یه موردی خیلی وقته پیش اومده که بهش بی اعتنا بودم تاحالا ولی نگران شدم:
بعضی وقتا شارژر لپتاپ یه صداهایی ازش میاد! بعضی وقتا هم بی سروصداس.خواهشا اگه این صدا دادنش مثل الان ، مشکل ساز میشه واسه باتری یا بدتر ازون واسه سیستم بهم بگید.
دوستان زودتر لطفا جواب بدید
دوستان یدونه 5010 دارم با این قطعات:
i5
ram:4
hdd:500
vga:5470(1gig
میخوام بفروشمش.با این وضع قیمتها چقدر بدمش خوبه؟؟؟
mohammadi_4u
29-02-2012, 12:53
i5
مغازه که 400 برنمیداره!
من به یک فرد خونگی فروختم 650 i3 بود با همین مشخصات دقیقا 5 روز پیش
i5
یه مغازه ای گفت خودم حدود 500 برمیدارم اما بزاریش حدود دو هفته شاید تا 700 هم بفروشیش.چکار کنم؟چند بدم؟
صفحه نمایش این لپ تاپ led هستش یا lcd ؟
DJ POLESTAR
08-03-2012, 02:06
صفحه نمایش این لپ تاپ led هستش یا lcd ؟
LED.......
amirkhan_0o0
08-03-2012, 03:51
یه مغازه ای گفت خودم حدود 500 برمیدارم اما بزاریش حدود دو هفته شاید تا 700 هم بفروشیش.چکار کنم؟چند بدم؟
اگه عیب فنب نداره، 500 تومن بزخره!!
تو سایت آل دیجیتال بزار واسه فروش
میخوام بفروشمش
کسی مایل بود پیام خصوصی بده
i5
vga:1gig ati
amirkhan_0o0
11-03-2012, 04:13
میخوام بفروشمش
کسی مایل بود پیام خصوصی بده
i5
vga:1gig ati
برادر من این طوری که نمی شه!
مدت کارکرد و مشکلات فنی گارانتی و باز شدن دستگاه رو هم بفرما!
برادر من این طوری که نمی شه!
مدت کارکرد و مشکلات فنی گارانتی و باز شدن دستگاه رو هم بفرما!
کارکرد:حدود یکسال
بدون هیچ مشکل فنی و باز شدن
بدون حتی یک خط روی دستگاه
فقط هم بخاطر پولش میخوام بفروشمش وگرنه هیچ وقت حتی فکر فروشش رو هم نمیکردم.
alone_king2007
16-03-2012, 13:50
سلام دوستان
نزدیک 2 سال هست این لب تاب رو دارم
چند ماهی بود برای باطری پیغام میداد باطری رو باید عوض کرد و....
دیروز باطری جدید از نمایندگی خریدم
گداشتم رو شارژ و با باطری کامل شارژ شد
امروز که با باطری روشن کردم
باز همون ارور رو میده باطری دل رو بزارید و باید عوض بشه؟؟؟!!!:41::41:
و رنگ نارنجی و سفید میشه چراغ مربوط به شارژ باطری
مشکل کجاست
باتشکر
سلام ف من خودم توی سخت افزار سر رشته ای ندارمولی یکی از دوستان که مهندس کامپیوتر بود و خیلی هم باسوادبود گفت که بابد باطری رو باید وقتی 30 در صد شارژ داره برداری و بهتره که هرهفته یک مرتبه باتری رو پر و خالی کنی
amirkhan_0o0
19-03-2012, 02:46
پر و خالی کردن یاتری از 0 تا 100 مربوط به باتری های نیکل کادمیوم هست و نه لیتیوم در حالی که باتری های لپ تاپی لیتیومی هستند!
این لینک را مشاهده نمایید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Farshid72
19-03-2012, 02:47
سلام دوستان
نزدیک 2 سال هست این لب تاب رو دارم
چند ماهی بود برای باطری پیغام میداد باطری رو باید عوض کرد و....
دیروز باطری جدید از نمایندگی خریدم
گداشتم رو شارژ و با باطری کامل شارژ شد
امروز که با باطری روشن کردم
باز همون ارور رو میده باطری دل رو بزارید و باید عوض بشه؟؟؟!!!:41::41:
و رنگ نارنجی و سفید میشه چراغ مربوط به شارژ باطری
مشکل کجاست
باتشکر
ممکنه از پین های ارتباطی ویا سیستم برق باشه
سلام ف من خودم توی سخت افزار سر رشته ای ندارمولی یکی از دوستان که مهندس کامپیوتر بود و خیلی هم باسوادبود گفت که بابد باطری رو باید وقتی 30 در صد شارژ داره برداری و بهتره که هرهفته یک مرتبه باتری رو پر و خالی کنی
بله درسته ولی منظورتونو از 30 درصد متوجه نمیشم
سلام در مورد لرزش دی وی دی رام ، مشکل از دیسک هست یعنی دیسک دی وی دی شما کمی تاب برداشته و از حالت بالانس خارج شده و دیگه نباید ازش استفاده کنی در غیر اینصورتبه دیویدی رام ت صدمه میزنی .در مورد شارژر هم باید بگم مال من هم صدا میده اول که روشنش میکنم صدای تریک تریک میده وقتی هم که گرم شد صدا وزوز البته خیلی آهسته. که وقتی پستهای دیگه رو خوندم بقیه دوستان هم گفته بودن مشکلی نداره.
Farshid72
19-03-2012, 03:10
آداپتور بدلیل تغییر ولتاژ یخورده صدا عادی هستش و البته چون همه دوستان گفتن ک این صدا رو داره پس نمیتونه مشکلی باشه
در مورد دیسک هم باید بم که خیلی مواظب باشید که دیسک توش نشکنه
"R E Z A"
19-03-2012, 13:28
کی از دوستان که مهندس کامپیوتر بود و خیلی هم باسوادبود گفت که بابد باطری رو باید وقتی 30 در صد شارژ داره برداری و بهتره که هرهفته یک مرتبه باتری رو پر و خالی کنی
کلا بهتره هیچ وقت باتری رو از لپ تاپ خارج نکنید مگر اینکه بخوایید مدت زمان زیادی کلا لپ تاپ رو روشن نکنید ، در این صورت مشکلی نداره ولی اگه میخواین از برق استفاده کنین و باتری رو خارج کنین اصلا درست نیست چون با رفتن برق امکان سوختن هارد بسیار بالاست .
در مورد شارژر من بعد از خاموش کردن لپ تاپ شارژر رو هم از پریز درمیارم و تا حالا هیچ صدایی هم نداده
سلام
من مشکل دمای سی پی یو رو دارم
فن همیشه روی دور بالا کار میکنه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دستگاه رو باز کردم . هیت سینک سی پی یو سر جاش هست
پره های فن هم تمیزه
هیت سینک فن هم تمیزه تمیز کردم
همچنان جوش کار میکنه
کول پد هم اثری نداره
کانفیگ : i5 460
gpu 4650
4g ddre3
به نظر شما چیکار میتونم بکنم؟
تنها جایی که بهش شک دارم خمیر سیلیکون سی پی یو هست !
همین الان دماش به 87 رسیده
اگه دست رو جلوی خروجی فن بذارید میسوزه
ممنون میشم راهنمایی بکنید
(آپدیت بایوس هم A15 کردم که بی تاثیر بود)
Farshid72
02-04-2012, 23:23
ببین دوسته عزیز شما ویندوزتو عوض کن
خمیر سیلیکون پردازنده رو هم عوض کن و از خمیر های خوب که قیمتی حدود 20 تومن داره استفاده کن
در غیر اینصورت مشکل میتونه سخت افزاری باشه و بهتره به یه تعمیرگاه مجاز نشونش بدید
ببین دوسته عزیز شما ویندوزتو عوض کن
خمیر سیلیکون پردازنده رو هم عوض کن و از خمیر های خوب که قیمتی حدود 20 تومن داره استفاده کن
در غیر اینصورت مشکل میتونه سخت افزاری باشه و بهتره به یه تعمیرگاه مجاز نشونش بدید
ممنونم فرشید جان
ویندوز رو که عوض میکنم تا قبل از نصب درایور ها نسبتا خنک کار میکنه !
اما به محض نصب درایور ها داغی بیشتر میشه
بدون درایور ها هم که نمیشه .
کارت صدا کارایی ماکزیممشو نداره
وایرلس و بلوتوث که همیشه نیاز هست و ....
امروز خمیر سیلیکون جنس خوب گرفتم
سر یه فرصت دوباره بازش میکنم و خمیر رو اعمال میکنم
اگر توصیه و نصیحت خاصی دارید با کمال میل شنوا هستم
ممنون از توجهت:10:
از کجا بفهمیم گرافیکمون یک گیگ واقعیه یا شیر میکنه؟گرافیکم اینه :ati 5470
دوم اینکه حس میکنم باطریش یه کمک زود خالی میشه جدیدا مثلا فقط باهاش که موزیک گوش کنی توی نیم ساعت 18% از باطریش کم میشه.این به نظرتون طبیعیه ؟
"R E Z A"
03-04-2012, 11:34
5470 یک گیگ هست میتونین از این مسیر ببینین : روی دسکتاپ راست کلیک کنین
screen resolution _ advanced settings - dedicated memory
در مورد باتری هم به نظرم طبیعیه برای من واسه یه وبگردی حدود 2 و 15 دقیقه شارژ میده
برای اینکه باتری زودتر خالی نشه برنامه هایی که نیازی بهشون نیست رو ببندید و از task manager پروسه های غیرضروری رو ببندین و با زدن F3 گزینه ی دوم رو enable کنین نور صفحه نمایش هم تاثیر داره
سلام. من جدیدا به این مشکل برخوردم. وقتی ویندوز را آپدیت میکنم (فقط تیک آپدیت های ویندوز را میزنم و اجازه اپدیت را به برنامه های جانبه نمیدم) بعد از اینکه فایل ها دانلود میشند و سیستم روشن میشه دیگه ویندوز بالا نمیاد و روی همون درصد آپدیت گیر میکنه! یه بار فقط تیک فایل های امنیت ویندوز را تیک زدم که آپدیت بشه ولی باز هم این مشکل بود. چرا اینطوری شده؟ چطور میشه درستش کرد؟
5470 یک گیگ هست میتونین از این مسیر ببینین : روی دسکتاپ راست کلیک کنین
screen resolution _ advanced settings - dedicated memory
پس یعنی این قسمت که نوشته : total available graphics memory : 2747 mb این یعنی تا دو گیگ هم share میکنه؟؟
سلام کسی میتونه کمک کنه
dell 5010 دارم میخوام bioos up کنم که حتما باطری میخواد اما خراب شده و 1% هم شارژ نداره چیکار کنم بدون باطری آپ شه؟؟
naseresmaeily
22-05-2012, 23:06
سلام
دوستان امروز به یه مساله عجیب برخوردم ، وقتی دستگاه (n5010 ) رو میزارم شارژ بشه بعد از یه مدتی چراغ شارژ چشمک میزنه ، 3-4 بار قرمز و یه سفید ! جالبه که همیشه رعایت حال باتری رو داشتم و حداقل هفته ای یک بار با باتری استفاده شده ! شارژش هم همیشه اصولی بوده! تقریبا یک ساله استفاده میشه !
به نظرتون چیکار کنم؟ چطوری تستش کنم که ببینم خراب شده یا نه؟ از قیمت باتری 6 سلولی هم اگر خبر دارین بگین لطفا !
ممنون
-----
مشکل حل شد ، یکبار باتری رو کاملا تخلیه کردم و گذاشتم 4-5 ساعت بدون استفاده و خاموش بمونه ، بعد زدم به شارژ و کاملا شارژ شد و درست شد..!
سلام
دوستان امروز به یه مساله عجیب برخوردم ، وقتی دستگاه (n5010 ) رو میزارم شارژ بشه بعد از یه مدتی چراغ شارژ چشمک میزنه ، 3-4 بار قرمز و یه سفید ! جالبه که همیشه رعایت حال باتری رو داشتم و حداقل هفته ای یک بار با باتری استفاده شده ! شارژش هم همیشه اصولی بوده! تقریبا یک ساله استفاده میشه !
به نظرتون چیکار کنم؟ چطوری تستش کنم که ببینم خراب شده یا نه؟ از قیمت باتری 6 سلولی هم اگر خبر دارین بگین لطفا !
ممنون
-----
مشکل حل شد ، یکبار باتری رو کاملا تخلیه کردم و گذاشتم 4-5 ساعت بدون استفاده و خاموش بمونه ، بعد زدم به شارژ و کاملا شارژ شد و درست شد..!
آقا منم چند روزه اینجور شده لپتاپم.هر کار کردم درست نشد.فکر کردم باتری کامل خراب شده.مشکل از چیه؟ اون روشی که گفتی ام الان امتحان میکنم
ps:
کاری که گفتی رو کردم... جواب نداد
alone_king2007
19-06-2012, 18:45
آقا منم چند روزه اینجور شده لپتاپم.هر کار کردم درست نشد.فکر کردم باتری کامل خراب شده.مشکل از چیه؟ اون روشی که گفتی ام الان امتحان میکنم
ps:
کاری که گفتی رو کردم... جواب نداد
سلام
منم این مشکل رو دارم
بعضی وقتها باطری رو نمی شناسه
بعضی وقتها چراغ باطری روشن خاموش میشه
ویندوزم عوض کردم مشکل حل نشده
چیکار کنیم ؟؟
sheytoon001
22-06-2012, 17:14
در حالت پیشفرض ویندوز اجازه نمیده باتری کاملا خالی شه و تقریبا روی 10% سیستم رو خاموش میکنه
تنظیماتش رو از کنترل پنل پیدا کن تا باتری رو بتونی کاملا خالی کنی (البته نمیدونم این کار درستیه یا نه اما احتمالا بخاطر مصرف زیاد یه بار نیاز به این کار هست)
salehbbb
01-07-2012, 09:25
سلام بچه ها. من تازه میخوام لب تاب بخرم
از طرفی چون نمیخوام زیاد هزینه کنم قصد دارم لپ تاب n5010 رو که پارسال برا دوستم خردیم رو ازش 600 تومن بگیرم .به دلیل این که میدونم زیاد ازش استفاده نکرده. زیاد با کامپیوتر کاری نداره.الکی خرید. فقط وقتی لب تاب رو دیدم یه چیزی ذهنمو مشغول کرد.
این که گوشه ی لپ تاب که به نظر فلزی هم میرسه شکسته!! انگار یه چیزی از بالا افتاده خورده به گوشه ی لپ تاب و به اندازه ی 2تا عدس خالیه گوشش.:31:
اول این که اگه بخوام بخرمش چه چیزاییش رو چک کنم تا مطمئن شم سالمه؟وراه تست کردنش؟
دوم این که این چقدر می ارزه براش هزینه کنم؟
الان لپ تاب رو گرفتم ازش تا تست کنم.
peyman_mi
13-07-2012, 05:02
سلام دوستان این لب تاب بازی gta iv خوب اجرا میکنه در چه حدی هست ؟
من روی dell stuio 1557 با گرافیم ati 4570 تست کرده ام اصلا خوب نبود
Amin_0913
13-07-2012, 17:15
دوستان میشه روی این لپ تاپ 8 رم استفاده کرد یا 6 گیگ؟
سلام
ممنون
-----
آقا وقتی اون جوری میشه یعنی باطریت در حال انفجاره !!!
انگلیسو سرچش کن عکساشو نشونت میده ملت باطریشون ترکیده!
باطری 6 سل فابریک من هم اینجوری بود. کافی بود بهش دست بزنی تا حرارت جهنم رو احساس کنی !
متاسفانه باطریت مرخص هست
هنوز هم به همون روش که گفتی میتونی شارژش کنی و چند دقیقه ای ازش استفاده کنی ولی خب بی فایده است !
اگر خواستی شارژش کنی حتما کنارش باش. منظورن اینکه نزنی به برق و از خونه بری بیرون. چون آتیش میگیره خدای ناکرده پشیمونی به بار میاره
باطری 6 سل به من 85 تومن قیمت دادند تو بازار
ولی بعدا پاساژ ایران 9 سل خریدم 75 تومن !!!
روز اول که 9 سل رو فول شارژ کردم با وایرلس خاموش و نور صفحه کم 6 ساعت ( 5:50 ) دقیقه بهم شارژ داد :27:
ازش غافل نشو !
بروبچ کسی میدونه قاب ( بدنه روی ال سی دی ) رو از کجا میشه تهیه کرد؟
واسه من شکسته. نیاز دارم تعویضش کنم چون بقایاش رفته بود تو برد پشتش اتصالی کرده بود !
ممنون میشم راهنمایی کنید :)
Senator_Offline
18-07-2012, 20:26
سلام
من مشکل دمای سی پی یو رو دارم
فن همیشه روی دور بالا کار میکنه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دستگاه رو باز کردم . هیت سینک سی پی یو سر جاش هست
پره های فن هم تمیزه
هیت سینک فن هم تمیزه تمیز کردم
همچنان جوش کار میکنه
کول پد هم اثری نداره
کانفیگ : i5 460
gpu 4650
4g ddre3
به نظر شما چیکار میتونم بکنم؟
تنها جایی که بهش شک دارم خمیر سیلیکون سی پی یو هست !
همین الان دماش به 87 رسیده
اگه دست رو جلوی خروجی فن بذارید میسوزه
ممنون میشم راهنمایی بکنید
(آپدیت بایوس هم A15 کردم که بی تاثیر بود)
من هم همین مشکل رو داشتم. بازش کردم و اینا کلن حل نشد بعد فهمیدم اصلا نیاز به باز کردن نبود دوستانی که زیاد لپ تاپشون داغ می کنه از بیرون فن لپ تاپ رو باد بگیرید حل میشه.
خاک میگره این جوری میشه.الان برای من اکثر اوقات باد خنک میاد بیرون.:31:
sayanermia
21-07-2012, 17:45
دوستان میشه روی این لپ تاپ 8 رم استفاده کرد یا 6 گیگ؟
من به صورت پیش فرض وقتی خریدم 3 گیگ رم داشت! اول فکر میکردم تا 4 بیشتر ساپورت نمی کنه لذا تبدیلش کردم به 4 گیگ رم! ولی چند روز پیش فهمیدم این لپتاپ تا 8 گیگ رم رو به خوبی ساپورت میکنه! منم سریعا رفتم دوتا رم دو گیگی که روی دستگاه داشتم فروختم و بجاش دوتا 4 گیگ خریدم و الان رم دستگام شده 8 گیگ
باورتون نمیشه سرعت بی نهایت تغییر کرده و خیلی فرز و سریع و جنگی شده لپتاپ! مخصوصا من که با فتوشاپ هم کار میکنم خیلی این افزایش رم برام محسوس بود
تازه هاردشم تعویض کردم یک هارد هیتاچی 7200 دور انداختم روش :31:
کلا لپتاپ به ماهی 5010 ندیدم!
فقط خیلی بلا سرش اوردم قاب پشت و دور LCD که شدیدا داغون و پر از خط و خشه خیلی زشت شده. سینی کیبورد (همون صفحه استیل فلزیه) هم که میگفتند ضدخشه واسه من پر از خط و خش و پریدگی شده
دنبالشم ببینم کجا قاب و سینی جنس خوب می فروشه که برم دنبالش سریعا عوضشون کنم تا لپتاپم بشه عین روز اول نو و تمیز و آکبند :31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.