مشاهده نسخه کامل
: تجربه خرید Dell Inspiron N5010
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
[
14]
15
16
17
FremderJunge
08-04-2011, 00:43
سلام.
دوست من گارانتی زیگورات هیچ ارزشی نداره ویندوز اورجینال هم پول الکی داری میدی در ضمن اگر بین i7 و i5 گیر کردی اول ببین چیکار میخوای بکنی.
اینجا اکثر دوستان i5 دارن و راضی هستن
سلام دوست عزیز چه گارانتی خوبه به نظر شما؟بدون گارانتی تقریبا خطر کردنه 50 بیشتر میدی ولی خوب خیال آدم راحته دوستم گارانتی زیگورات داشت مشکل براش پیش اومد کلا یه نو بهش دادن!
برای کاربردم هم حتما می خوام i7 بگیرم چون برای برنامه نویسی طراحی مدار و کلا برنامه های مورد استفاده خیلی سنگین هستن بخصوص 3d max به هر حال من این 5010 aluminium رو جایی بدون ویندوز ندیدم کسی قیمت بدون سیستم عاملش رو داره بده ببینم چه قدر فرق داره قطعا با ویندوز گرفتن حماقت هست چون اصلا ارزش نداره.
از طرفی این سیستم کش 6 مگ رم 6 گیگ و گرافیک 5650 داره که برای کار من خیلی عالیه بقیه کانفیگ ها کش حداکثر 3 دارن که در آینده کم میاره کسی این سیستم رو بدون سیستم عامل رو دیده؟یعنی اصلا هست توی ایران؟
سلام دوست عزیز چه گارانتی خوبه به نظر شما؟بدون گارانتی تقریبا خطر کردنه 50 بیشتر میدی ولی خوب خیال آدم راحته دوستم گارانتی زیگورات داشت مشکل براش پیش اومد کلا یه نو بهش دادن!
برای کاربردم هم حتما می خوام i7 بگیرم چون برای برنامه نویسی طراحی مدار و کلا برنامه های مورد استفاده خیلی سنگین هستن بخصوص 3d max به هر حال من این 5010 aluminium رو جایی بدون ویندوز ندیدم کسی قیمت بدون سیستم عاملش رو داره بده ببینم چه قدر فرق داره قطعا با ویندوز گرفتن حماقت هست چون اصلا ارزش نداره.
از طرفی این سیستم کش 6 مگ رم 6 گیگ و گرافیک 5650 داره که برای کار من خیلی عالیه بقیه کانفیگ ها کش حداکثر 3 دارن که در آینده کم میاره کسی این سیستم رو بدون سیستم عامل رو دیده؟یعنی اصلا هست توی ایران؟
اگر باتری 9 سلولی داره،بگیر.
قطعا لپ تاپ باتریش خیلی کاربردیه.
ولی اگه با این مشخصات 6 سلولی باشه،خیلی ضایع هست.و طبیعتآ زودی تموم می کنه.
FremderJunge
08-04-2011, 11:15
اگر باتری 9 سلولی داره،بگیر.
قطعا لپ تاپ باتریش خیلی کاربردیه.
ولی اگه با این مشخصات 6 سلولی باشه،خیلی ضایع هست.و طبیعتآ زودی تموم می کنه.
باطریش که 6 سلولی هستش ولی توی سایت دیجی کالا همین مدل رو تست گرفتن که نقدش اینه:
این لپتاپ مجهز به باتری 48 Watt-hour میباشد و در تستهایی که انجام دادیم به هنگام پخش مداوم ویدیو 2 ساعت و 20 دقیقه دوام آورد. در تستی که انجام دادیم Power Management را خاموش کرده بودیم، روشنایی را تا حد ماکزیمم بالا برده بودیم و وایرلس نیز روشن بود. این مدت زمان پشتیبانی برای یک لپتاپ 15.6 اینچی بسیار مناسب است.
ویندوز ارجینالش هم Home Premium 7 اگه بتونم بدون سیستم عاملش رو گیر بیارم خیلی عالی میشه کسی قیمت دقیق این مدل رو نداره.
شنیده ها رو بیخیال.
خیلی چیزها گفته شده که هیچکدوم واقعیت نداره.
به نظرم با این مشخصات تا 1.5 ساعت دوام میاره.
به نظرم یه 200 تومن دیگه خرج کن و گرافیک M425 رو بردار.مدل L501 دوستم گرفته،محشره.باورت میشه صداش باس داره!!!
باتریش هم 9 سلولی هست و خیالت راحته
FremderJunge
08-04-2011, 13:25
شنیده ها رو بیخیال.
خیلی چیزها گفته شده که هیچکدوم واقعیت نداره.
به نظرم با این مشخصات تا 1.5 ساعت دوام میاره.
به نظرم یه 200 تومن دیگه خرج کن و گرافیک M425 رو بردار.مدل L501 دوستم گرفته،محشره.باورت میشه صداش باس داره!!!
آره اون مدل رو دیدم xps هستش خیلی محشره ولی کل بودجه 1260 بیشتر نیست حالا تا اول اردیبهشت صبر میکنم ببینم مدل جدیدتر یا با کانفیگ بهتر میشه با این بودجه و بدون سیستم عامل میشه گیر اورد یا نه.
mohamad skystar
08-04-2011, 13:54
.مدل L501 دوستم گرفته،محشره.باورت میشه صداش باس داره!!!
1500000 تومان XPS گرونه باید صبر کنیم بیاد پایین تر بعد بخریم.
فعلا به با N5010 داریم حال میکنیم.
رفیقم 1320000 تومن گرفته!
بیشتر نیست.
FremderJunge
08-04-2011, 18:59
رفیقم 1320000 تومن گرفته!
بیشتر نیست.
باکانفیگی که من برای 5010 گفتم دقیقا همین مدل xps زده 1520000 البته ویندوز اورجینال 6 گیگ رم کش 6 مگ و ....
من همون 5010 رو بتونم بدون ویندوز گیر بیارم می خرمش.
تبدیل USB به USB 3 هست؟؟؟
PCMCI به USB3 هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sheytoon001
08-04-2011, 22:50
سلام یعنی چی؟یعنی این قدر از لحاظ کارایی باطری ضعیفه؟ 1 ساعت خیلی کمه :41:
از دوستان کسی این مدل با این مشخصات رو نگرفته یکم راجع بهش اطلاعات بده؟
سوال دیگه اینکه از لحاظ استحکام و مقاومت چه طور لپ تاپی هستش ایا زیر دست یک مهندس کامپیوتر با کارایی تقریبا 15 ساعت در روز دوام میاره یا باید برم دنبال مدل های آفیس و لتیتیوت؟
البته اگه بدون ویندوزش گیرنیاد core i5 رو میگیرم نمیارزه آدم 80 تومان بیشتر برای یه ویندوز 7 بده آخر سال هم نسخه 8 بیاد.
یه چیز دیگه محصولات دل قابلیت ویژه چی داره مثلا برای استفاده بیشتر از باطری یا نمیدونم قابلیت کاهش مصرف و از این جور قابلیت های خاص؟
خوب یا مشخصاتی که این لپ تاپ داره مصرفش باید بالا باشه
اینکه گفتن 2:20 شارژش دوام میاره بعید میدونم صحت داشته باشه!!!
و از اونجا که اکثر بچه هایی که 5010 خریدن دیگه به این تاپیک برنگشتن که ازش شکایت کنن:31: احتمالا برای شما مناسبه
در نرم افزار quick set یه گزینه برای مصرف کمتر وجود داره اما نمیدونم چقدر تاثیر داره
و در نهایت فکر میکنم سایت رایانصبا اون مدلی که میخواین رو داره، البته گرافیکش 5470 هست
سری جدید 5010 ها با عنوان Inspiron R اومده که میتونید قاب پشت رو به راحتی تعویض کنید و هر مدلی که خواشتید بزارید برای اطلاع بیشتر هم میتونید این لینک رو دنبال کنید
5010 های 14-15-17 اینچ
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
FremderJunge
09-04-2011, 11:27
خوب دوستان بالاخره تصمیم بر این شد که همین مدل رو که Inspiron 5010 aluminium رو بگیرم با گارانتی زیگورات خسته شدم از بس گشتم دنبال بدون ویندوزش و نبود البته توی اصفهان یا اگه بود گرافیکش 5470 بود بالاخره ویندوز ارجینال 64 بیتی یه سری محاسن هم داره مثل آپدیت و غیره پرسیدم گفتن درایور هاش تماما همراهش هست. به هر حال گارانتی زیگورات شد قیمت که ثابته 1250000 فقط راهنمایی کنید غیر از سرویس تگ و سریال نامبر ویندوز چه چیز های دیگه ای رو باید چک کرد؟و دیگه این که چقدر تخفیف باید گرفت حداکثرتخفیفی رو که از نمایندگی های زیگورات گرفتید بگید منم همون قدر تخفیف بگیرم.
Amin_0913
09-04-2011, 12:15
PCMCI به USB3 هست
سلام
از اینا به 5010 های ما میخوره؟
---------- Post added at 12:15 PM ---------- Previous post was at 12:14 PM ----------
سری جدید 5010 ها با عنوان Inspiron R اومده که میتونید قاب پشت رو به راحتی تعویض کنید و هر مدلی که خواشتید بزارید برای اطلاع بیشتر هم میتونید این لینک رو دنبال کنید
5010 های 14-15-17 اینچ
کلا چیزی واسه این 5010 های معمولی هست که بشه قشنگارش کرد؟
من هم به به گروه 5010 پیوستم. کور آی 7. همه چیشو هم چک کردم مشکلی نداشت و با اطلاعات سایت دل هماهنگ بود. فقط دمای سی پی یو در حالت عادی 50 درجه است که از زیگورات پرسیدم گفتن کاملا عادی است.
FremderJunge
09-04-2011, 12:58
من هم به به گروه 5010 پیوستم. کور آی 7. همه چیشو هم چک کردم مشکلی نداشت و با اطلاعات سایت دل هماهنگ بود. فقط دمای سی پی یو در حالت عادی 50 درجه است که از زیگورات پرسیدم گفتن کاملا عادی است.
سلام دوست عزیز فکر کنم دقیقا شما همین مدل آلومینیوم که من می خوام بگیرم رو گرفتید؟
core i7 6m cashe اگه همینه چند و از کجا گرفتید با ویندوز اورجینال گرفتید دیگه؟
تخفیف چقدر دادن بهتون؟
mohamad skystar
09-04-2011, 12:58
سلام.دوست من زیاد به حرف های زیگورات توجه نکن
همین جا از دوستان راهنمایی بخوای بهتره به خدا.
موفق باشید
سلام.دوست من زیاد به حرف های زیگورات توجه نکن
همین جا از دوستان راهنمایی بخوای بهتره به خدا.
موفق باشید
خب پس دوستان فروم که با این سیستم کار می کنن بگن دمای سی پی یو اون ها چنده و دمای سیستم من طبیعیه؟
FremderJunge
09-04-2011, 17:16
دوستان نظرتون در مورد این جدید لپ تاپ های دل سری R چیه با سی پی یو های سندی بریج چیه؟
البته فعلا توی سایت دل فقط core i3 i5 موجود بود کسی میدونه کی وارد میشه توسط این شرکت های بزرگ گارانتی کننده مثل زیگورات یا دل ایران چون احتمالا بیاد توی بازار قیمت این سری معمولی کاهش پیدا خواهد کرد البته من توی چند تا سایت دیدم برای فروش داشتن یا الکیه؟کسی اطلاعات موثق داره؟
pooriya_hp
09-04-2011, 19:19
سلام
از اینا به 5010 های ما میخوره؟
خیر ، چون فاقد این شکاف هست
با نرم افزار hwmonitor یه تست بگیرید و بزارید اینجا
sheytoon001
09-04-2011, 19:37
خوب دوستان بالاخره تصمیم بر این شد که همین مدل رو که Inspiron 5010 aluminium رو بگیرم با گارانتی زیگورات خسته شدم از بس گشتم دنبال بدون ویندوزش و نبود البته توی اصفهان یا اگه بود گرافیکش 5470 بود بالاخره ویندوز ارجینال 64 بیتی یه سری محاسن هم داره مثل آپدیت و غیره پرسیدم گفتن درایور هاش تماما همراهش هست. به هر حال گارانتی زیگورات شد قیمت که ثابته 1250000 فقط راهنمایی کنید غیر از سرویس تگ و سریال نامبر ویندوز چه چیز های دیگه ای رو باید چک کرد؟و دیگه این که چقدر تخفیف باید گرفت حداکثرتخفیفی رو که از نمایندگی های زیگورات گرفتید بگید منم همون قدر تخفیف بگیرم.
پست اول صفحه اول رو بخونید مخصوصا قسمت اولش که چند لینک در مورد لپ تاپ های dell هست و تا حدودی کمک میکنه بفهمید لپ تاپتون ریفربیش هست یا نه، اینم بگم اگه لپ تاپتون سفارش اروپا باشه هنوز نمیدونیم چجوری میشه ریفر بودنش رو تشخیص داد ولی درباره سفارش آمریکا و خاور میانه اونجا کاملا توضیح داده
sheytoon001
09-04-2011, 19:49
خب پس دوستان فروم که با این سیستم کار می کنن بگن دمای سی پی یو اون ها چنده و دمای سیستم من طبیعیه؟
صفحه اول تاپیک رو بخونید
تو این پست هم عکس های مربوط به دمای 5010 قرار داده شده(البته چند تا از عکس ها ظاهرا پاک شده)
به نظر من هم طبیعیه
سلام
من 10 روز یک 5010 خریدم
کیفیت LED و تصاویر فوق العاده هستش اما کیفیت نمایش فیلم افتضاح هستش .
میخواستم بپرسم مشکل از کجاست ؟
از پلیر های متفاوت استفاده کن !
درمورد کیفیت فیلمت هم مطمئن شو
خیر ، چون فاقد این شکاف هست
[/COLOR]
با نرم افزار hwmonitor یه تست بگیرید و بزارید اینجا
این هم تصویر دمای سی پی یو . البته یک کول پد هم زیرش است.
mohamad skystar
10-04-2011, 16:06
سلام
من 10 روز یک 5010 خریدم
میخواستم بپرسم مشکل از کجاست ؟
یه فیلم با کیفیت HD با برنلمه Power DVD پخش من ببین چه کیفیتی داره.
ahmad710
10-04-2011, 16:33
آقا این دماهایی که نوشتید مثل 50 درجه که از دمای کوره چیزی کم نمیاره،اگه این طور باشه که موقع کار کردن با کیبورد دستات تاول میزنه.:18: لطفا بیشتر توضیح بدید.
FremderJunge
10-04-2011, 17:29
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.44 کیلوگرم
پردازنده: Intel 2630QM 2.0 GHZ Core i7 2.90 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 6 GB DDR3
هارد دیسک: 640 GB 5400 RPM
کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT525M 1024 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS
سلام دوستان نظرتون چیه؟اینو امروز دیجی کالا زده 1299000 با گارانتی خودش پورت usb3 هم داره cpu جدیده فکر کنم سیندی بریج باشه کارت گرافیکش تقریبا با 5650 تویه سطحه!
5110a اسم مدل رو این زده
سلام دوستان من یه سری عکس داشتم توی درایو e بود بعد آنها را delet کردم رفت توی سطل آشغال که دوباره برگردونم یه کار برام پیش اومد مجبور شدم لپ تاپ رو خاموش کنم وقتی دوباره که روشن کردم دیدم عکسهام تو سطل آشغال نیست و از بین رفته باید چی کار کنم؟ مرسی
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سلام دوستان نظرتون چیه؟اینو امروز دیجی کالا زده 1299000 با گارانتی خودش پورت usb3 هم داره cpu جدیده فکر کنم سیندی بریج باشه کارت گرافیکش تقریبا با 5650 تویه سطحه!
5110a اسم مدل رو این زده
امروز معرفی کرده؟ پیشنهاد ویژه داده؟ من چیزی ندیدم !
یه فیلم با کیفیت HD با برنلمه Power DVD پخش من ببین چه کیفیتی داره.
من همیشه فیلمهامو با kmplayer میبینم power dvd بهتره ؟؟
آقا این دماهایی که نوشتید مثل 50 درجه که از دمای کوره چیزی کم نمیاره،اگه این طور باشه که موقع کار کردن با کیبورد دستات تاول میزنه.:18: لطفا بیشتر توضیح بدید.
این دما مال سنسورهای خود سی پی یو است. دمای کیبورد که پایینه. مثل تمام سیستم های دیگه.... جالبه که دمای سیستم بدون کول پد هم همینه با یکی دو درجه کمتر.
FremderJunge
10-04-2011, 18:39
...................
FremderJunge
10-04-2011, 18:44
امروز معرفی کرده؟ پیشنهاد ویژه داده؟ من چیزی ندیدم !
من الان دارم می بینم!اینم عکس. cpu هم سیندی بریج هستش.
pooriya_hp
10-04-2011, 18:45
سلام
من 10 روز یک 5010 خریدم
میخواستم بپرسم مشکل از کجاست ؟ بدلیل رزولیشن پایین فیلم ها در مقابل رزولیشن بالا صفحه نمایش هست !!
ضمنن بهتره از یه پلیر خوب استفاده کنید مثل : KM یا splash
+++
برای تست هم یه فیلم با کیفیت 720p بگیرید ( منظور رزولیشن 1280x720 هست )
این هم تصویر دمای سی پی یو . البته یک کول پد هم زیرش است.دما طبیعی هست فقط حواستون باشه که فن ها هیچ وقت مسدود نشن !!
آقا این دماهایی که نوشتید مثل 50 درجه که از دمای کوره چیزی کم نمیاره،اگه این طور باشه که موقع کار کردن با کیبورد دستات تاول میزنه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لطفا بیشتر توضیح بدید. دمای cpu هست نه keyboard
FremderJunge
10-04-2011, 18:49
..................
ahmad710
11-04-2011, 09:43
دمای cpu هست نه keyboard
خوب مگه دمای cpu رو دمای کیبورد تاثیر نمی گذاره.کیبورد و سی پی یو که باهم فاصله ای ندارن.
بدلیل رزولیشن پایین فیلم ها در مقابل رزولیشن بالا صفحه نمایش هست !!
ضمنن بهتره از یه پلیر خوب استفاده کنید مثل : KM یا splash
با KM که فوق العاده افتضاح هستش ، با VLC بهتر نشون میده ، شطرنجی های کمتری داره
+++
برای تست هم یه فیلم با کیفیت 720p بگیرید ( منظور رزولیشن 1280x720 هست )
حتما تست می کنم نتیجه رو میگم
FremderJunge
11-04-2011, 10:16
سلام دوستان من بین این دو گیر کردم شما باشید کدوم رو میگیرید:13:؟البته تا آخر اون هفته صبر میکنم تا زیگورات قیمت ها و کانفیگ جدیدش رو ارائه کنه.
این 5110 cpu جدید سندی بریج داره همون طور که میبینید با گارانتی دیجی کالا 1299000 usb3 هم که داره گرافیکش هم gt535 و بدون سیستم عامل.
البته فقط دیجی کالا فعلا اینو داره کسی سابقه خرید از این فروشگاه رو داره که چه طوره؟میترسم بگیرم سر این جریان سرویس تگ و اینها داستان داشته باشیم.
و این5010 مدل الومینییم با cpu 740qm گرافیک 5650 با سیستم عامل ویندوز 7 usb3 هم که نداره و با گارانتی زیگورات 1250000 تست کامل قبل از خرید به همراه کل درایور ها روی دی وی دی و ویندوز ارجینال.
pooriya_hp
11-04-2011, 13:53
خوب مگه دمای cpu رو دمای کیبورد تاثیر نمی گذاره.کیبورد و سی پی یو که باهم فاصله ای ندارن.
شما طراحی داخلی + فن سورا بر پردازنده رو در نظر بگیر !!
با KM که فوق العاده افتضاح هستش ، با VLC بهتر نشون میده ، شطرنجی های کمتری داره
splash هم برنامه خوبی هست !!
حتما تست می کنم نتیجه رو میگم
مرسی
سلام دوستان من بین این دو گیر کردم شما باشید کدوم رو میگیرید:13:؟البته تا آخر اون هفته صبر میکنم تا زیگورات قیمت ها و کانفیگ جدیدش رو ارائه کنه.
این 5110 cpu جدید سندی بریج داره همون طور که میبینید با گارانتی دیجی کالا 1299000 usb3 هم که داره گرافیکش هم gt535 و بدون سیستم عامل.
البته فقط دیجی کالا فعلا اینو داره کسی سابقه خرید از این فروشگاه رو داره که چه طوره؟میترسم بگیرم سر این جریان سرویس تگ و اینها داستان داشته باشیم.
و این5010 مدل الومینییم با cpu 740qm گرافیک 5650 با سیستم عامل ویندوز 7 usb3 هم که نداره و با گارانتی زیگورات 1250000 تست کامل قبل از خرید به همراه کل درایور ها روی دی وی دی و ویندوز ارجینال.
5110 خیلی بهتره.البته گرافیکش ها! و در ضمن پول ویندوز اورجینال هم نمیدی.
چون اون یکی آلومینیومی هستش و خوشکه.
پس حالا اگه بازی های سنگین رو دوست داری خوب اجرا بشن،5110 و یا
اگه دوست داری لپ تاپ خوشکلی داشته باشی،5010 رو بردار.
ولی نکته مهم اینه که هر دو باتریشون مناسب نیست.چون سی پی یو i7 و گرافیک با مشخصات اینگونه،برق بیشتری مصرف می کنند.
FremderJunge
11-04-2011, 15:28
5110 خیلی بهتره.البته گرافیکش ها! و در ضمن پول ویندوز اورجینال هم نمیدی.
چون اون یکی آلومینیومی هستش و خوشکه.
پس حالا اگه بازی های سنگین رو دوست داری خوب اجرا بشن،5110 و یا
اگه دوست داری لپ تاپ خوشکلی داشته باشی،5010 رو بردار.
ولی نکته مهم اینه که هر دو باتریشون مناسب نیست.چون سی پی یو i7 و گرافیک با مشخصات اینگونه،برق بیشتری مصرف می کنند.
گرافیکش که برای بازی اتفاقا 5650 بهتره با توجه به لینک زیر توی لیست 4 اخر لیست هر دو هستند 5650 و 525m
mohsenslr
11-04-2011, 18:13
گرافیکش که برای بازی اتفاقا 5650 بهتره با توجه به لینک زیر توی لیست 4 اخر لیست هر دو هستند 5650 و 525m
تفاوت گرافیک ها اونقدر محسوس نیست . اما 2630QM فوق العاده از 720QM قویتره !
FremderJunge
11-04-2011, 18:27
تفاوت گرافیک ها اونقدر محسوس نیست . اما 2630QM فوق العاده از 720QM قویتره !
ببخشید این مدل 5010که من دیدم با قیمت 1250000 cpu 740qm بود این عکسcpu 720qm رو زده.
ببینید من 5110 رو باید سفارش بدم تهران با پست بفرستند چون فقط دیجی کالا داره فعلا میخوم ببینم این تفاوت سرعت به اینهمه درد سر میرضه چون 5010 اصفهان هست و تقریبا اشنا و کل مسایل رو میتونم چک کنم بعد بگیرم دی وی دی درایور ها هم روشه.
در کل به نظرتون میشه به دیجی کالا اعتماد کرد که جنس اک و سالم با تضمین اکسپت سرویس تگ بده؟کسی سابقع خرید داره؟در مورد گارانتی شون هم شک دام امروز صبح هم هرچی زنگ زدم کی جواب نداد.
mohsenslr
12-04-2011, 08:47
ببخشید این مدل 5010که من دیدم با قیمت 1250000 cpu 740qm بود این عکسcpu 720qm رو زده.
ببینید من 5110 رو باید سفارش بدم تهران با پست بفرستند چون فقط دیجی کالا داره فعلا میخوم ببینم این تفاوت سرعت به اینهمه درد سر میرضه چون 5010 اصفهان هست و تقریبا اشنا و کل مسایل رو میتونم چک کنم بعد بگیرم دی وی دی درایور ها هم روشه.
در کل به نظرتون میشه به دیجی کالا اعتماد کرد که جنس اک و سالم با تضمین اکسپت سرویس تگ بده؟کسی سابقع خرید داره؟در مورد گارانتی شون هم شک دام امروز صبح هم هرچی زنگ زدم کی جواب نداد.
720 با 740 خیلی تفاوت نداره و در کل میشه گفت یکی هستند.
در مورد دیجی کالا که شک نکنید! چون من خودم چندتا خرید داشتم از دیجیکالا . هزینه حمل هم رایگان هست و شما پول پست رو نمیدید!
به هر حال اگر خودتون میتونید ویندوز بریزید و درایورهاشو نصب کنید به نظر من از همون دیجیکالا بگیرید.
reza-atom
13-04-2011, 20:44
دوستان درسته كه اين لپ تاپ ضعيفه و زود خراب ميشه؟
گارانتي زيگورات از نظر ريفر نبودن چطوره؟
بهترين كانفيگ i5 اين لپ تاپ چيه؟
sheytoon001
13-04-2011, 21:04
دوستان درسته كه اين لپ تاپ ضعيفه و زود خراب ميشه؟
گارانتي زيگورات از نظر ريفر نبودن چطوره؟
بهترين كانفيگ i5 اين لپ تاپ چيه؟
والا تا امروز که تعداد خرابی ها تو این تاپیک انگشت شمار بوده و اکثرا هم بخاطر بی احتیاطی بوده:46:
در مورد گارانتی زیگورات نظری ندارم بعضی ازش ناراضیا و بعضی راضی(بهتره تحقیق کنی) ، در مورد ریفر هم پست اول تاپیک رو بخون :46:
سلام ربطی به نوع سیستم و آنتی ویروس و .. نداره فقط به خاطره این کرک های مختلف هست و اینکه اگه یه فایل آپدیت به نام ن..k ..1030 رو بگیری اونوقت سیستم هی ریستارت می شه این فایل رو مایکروسافت برای آپدیت گذاشته که سیستم های غیر قانونی رو بشناسه
حالا مشکل انجاست که چه کار کنم که دیگه ریستارت نشه ضمنا اون فایل آپدیت رو که مایکروسافت گذاشته بود پاکش کردم اما باز ریستارت میشه
:19:
پیدا شد!!!
FremderJunge
13-04-2011, 23:25
720 با 740 خیلی تفاوت نداره و در کل میشه گفت یکی هستند.
در مورد دیجی کالا که شک نکنید! چون من خودم چندتا خرید داشتم از دیجیکالا . هزینه حمل هم رایگان هست و شما پول پست رو نمیدید!
به هر حال اگر خودتون میتونید ویندوز بریزید و درایورهاشو نصب کنید به نظر من از همون دیجیکالا بگیرید.
خوب با توجه به اینکه با کمبود بودجه مواجه شدیم چون 1300000 کل بودجه بود و باید کیف و کول پد هم بگیرم تقریبا قید این مدل جدید 5110 دیجی کالا رو میزنیم و به همون 5010 الومینیوم میرسیم تفاوت cpu هاش اونقدر ها هم محسوس نیست ولی خوب معماری سی پی یو 2630 32 نانو متری هست و به طبع سرعت بالاتر و مصرف برق کمتر.
5010 با گارانتی زیگورات همون کانفیگ رو 1190000 گیر آوردم که یه توزیع کنند زیگورات تو اصفهانه البته آشناست اگه نه 1250000 فعلا ولی گفت تا وسطای اون هفته صبر کن احتمالا این 5010 اروزن تر میشه و 5110 رو هم خود زیگورات میده تو بازار احتمالا با قیمت کمتر از دیجی کالا حالا پس کمی صبر می کنیم.....:21:
mohamad skystar
14-04-2011, 12:01
من که n5010 دارم و از همه امکاناتش دارم استفاده میکنم و خیلی عالیه.
واسه کار من خیلی خوبه.به خصوص وایرلس
دوباره میما نظر میدم چون تجربه ای جدید کسب کردم !
دوستانی که میخوان از لپ تاپ استفاده طولانی مدت بکنند حتما به این مدل نطری داشته باشند.
تقریبا سیستم من از صبح ساعت 8 تا شب ساعت 12 روشنه !
مشکلی هم نداشته !
mohammadi_4u
15-04-2011, 08:17
سلام براي 7تمين بار خواهشا يكي كوييك ست اين لبتابو برايxp دستكاري كنه تا نصب بشه:19:
درايور جديد گرافيك خيلي امكانات اضافه داره
pooriya_hp
15-04-2011, 10:21
دوباره میما نظر میدم چون تجربه ای جدید کسب کردم !
دوستانی که میخوان از لپ تاپ استفاده طولانی مدت بکنند حتما به این مدل نطری داشته باشند.
تقریبا سیستم من از صبح ساعت 8 تا شب ساعت 12 روشنه !
مشکلی هم نداشته !
لپ تاپ محدودیت برای روشن موندن نداره ( البته باید به نکات دقت کنیم) !!
من خودم 48 ساعت روشن گذاشتم !!
درسته نداره ! ولی دیدم سیستم هایی که روشن هستند ولی هیچ فرقی با خاموشی ندارند !
استفاده از کول پد یکی از ظروریات و ملزومات استفاده ی طولانی مدت هست
FremderJunge
15-04-2011, 20:28
سلام خدمت دوستان من اون پست مربوط به ریفر بودن لپ تاپ ها رو مطالعه کردم و این طور میشه نتیجه گرفت تمام لپ تاپ هایی که در بازار ایران به فروش میرسه ریفر هستند و برای پنهان کاری فوقش برچسب ریفر بودن رو از روی کارتون لپ تاپ میکنن ولی مورد ما برند Dell هست که احتمالا تمام لپ تاپ هایی که توی ایران با این برند به فروش میرسه ریفر هستند تازه اگه هم امکانات لپ تاپی رو ارتقاع بدن مثلا رم 2 گیگ رو 4 گیگ بزارند حتما سعی میکنن باس کمتر و آشغال ترین رم موجود رو استفاده کنن تا بیشتر سود کنن.
خوب سوال ایناست تا حالا کسی لپ تاپ Dell غیر ریفر دیده؟اصلا توی ایران هست؟
من که فکر نمی کنم غیر ریفر باشه کسی دیده ما رو هم در جریان بگذاره....
sheytoon001
15-04-2011, 20:36
حتما همه میدونید که ورژن جدید support center به صورت آنلاین نصب میشه و هربار که ویندوز نصب می کنید باید دوباره به صورت آنلاین نصبش کنید
اما شما می تونید دقیقا بعد از دانلود support center و قبل از نصب کامل ، محل اون رو پیدا کنید و از setupش کپی بگیرید
برای ویندوز 7 ، 64 بیتی محل ذخیره فایل بعد از دانلود این آدرس هست
C:\Users\<user name>\AppData\Roaming\PCDr\Update\Binaries\full_5744_02 _64_08.exe
توجه!!!
زمان زیادی برای کپیه این فایل ندارید، یعنی بعد از دانلود بصورت اتوماتیک نصب و بعد این فایل حذف میشه و فقط حدود 2 دقیقه وقت برای کپی دارید!!!
لپ تاپ شما در حالت عادی مثل وبگردی چندساعت شارژ نگه میداره؟
حدود یک ساعت بازی کردم شارژش تموم شد.عادیه؟
ehsan_iace
16-04-2011, 11:15
آیا برای ارسال فایلها به گوشی بوسیله بلوتوث به نصب قطعه ایی نیاز است یا نه؟
mohamad skystar
16-04-2011, 11:46
دوست من خود لپ تاپ بلوتوث داره شما باید درایورش رو نصب کنی بعد آیکون بلوتوث میاد کنار ساعت ویندوز و شما میتونید استفاده کنید.
سلام
چندتا سوال داشتم در مورد لپ تاپ Dell Inspiron N5010 15R /// Intel Core i3
قيمت اين لپ تاپ الان چنده؟i3 با i5 چه فرقي داره؟
چرا روي جعبه و پشت لپ تاپ نوشته Made in China ? يعني اصل نيست؟ولي تصاوير اين لپ تاپ كه در سايت ديدم و مشخصات ظاهري كه بيان شده با اين لپ تاپي كه من ديدم يكيه و هيچ فرقي نداره. يعني اين مدل چيني هم داره يا همه ي دل ها ساخت چين هستند؟اگر اين مدل چيني داره قيمت چيني اين مدل چنده؟
اين لپ تاپ چند وقته كه اومده به بازار؟
يه مطلب ديگه اينكه چرا پشت لپ تاپ فقط نوشته N5010 ولي روي برچسب زير كيبورد فقط نوشته Inspiron 15R? جفتش يكيه؟
ممنون ميشم اگه جواب سوال هامو بديد چون من خيلي از لپ تاپ سررشته ندارم و هرچقدر هم سايت رو زيرو رو كردم جواب سوال هامو نديدم.
sina.belyad
16-04-2011, 18:52
سلام خدمت دوستان من اون پست مربوط به ریفر بودن لپ تاپ ها رو مطالعه کردم و این طور میشه نتیجه گرفت تمام لپ تاپ هایی که در بازار ایران به فروش میرسه ریفر هستند و برای پنهان کاری فوقش برچسب ریفر بودن رو از روی کارتون لپ تاپ میکنن ولی مورد ما برند Dell هست که احتمالا تمام لپ تاپ هایی که توی ایران با این برند به فروش میرسه ریفر هستند تازه اگه هم امکانات لپ تاپی رو ارتقاع بدن مثلا رم 2 گیگ رو 4 گیگ بزارند حتما سعی میکنن باس کمتر و آشغال ترین رم موجود رو استفاده کنن تا بیشتر سود کنن.
خوب سوال ایناست تا حالا کسی لپ تاپ Dell غیر ریفر دیده؟اصلا توی ایران هست؟
من که فکر نمی کنم غیر ریفر باشه کسی دیده ما رو هم در جریان بگذاره....
سلام عزیز
فکر نکنم تموم لپ تاپ ها ریفر باشن.یعنی شرکت دل هر چی می سازه خرابه و دستکاری می شه؟:31:
من فکر نکنم لپ تاپ من ریفر باشه.چون سرویس تگشو چک کردم و سخت افزار های خود سیستم رو هم با انواع نرم افزارا چک کردم و دقیقا همونی بود که شرکت دل توی سرویس تگ لپ تاپ من گذاشته بود.
اونیم که باس رم هاش به سی پی یوش نمی خوره رو ، توی چند پست قبل توضیح دادم که دلیلش چیه.
تنها راهش واسه اینکه لپ تاپ مطمین بخری اینه که خودت موقع خرید ، تک تک قطعاتو چک کنی.والا به هیچ گارانتیو فروشگاهی نمی شه اعتماد کرد.گارانتی که کلا کشکه.
معذرت که طولانی شد.
sheytoon001
16-04-2011, 20:44
لپ تاپ شما در حالت عادی مثل وبگردی چندساعت شارژ نگه میداره؟
حدود یک ساعت بازی کردم شارژش تموم شد.عادیه؟
cpu i3-330M حدود 2:15 البته وایرلس هم روشنه:46:
فکر می کنم عادی باشه، بازی مصرف باتری رو بالا می بره
sheytoon001
16-04-2011, 20:58
سلام
چندتا سوال داشتم در مورد لپ تاپ Dell Inspiron N5010 15R /// Intel Core i3
قيمت اين لپ تاپ الان چنده؟i3 با i5 چه فرقي داره؟
چرا روي جعبه و پشت لپ تاپ نوشته Made in China ? يعني اصل نيست؟ولي تصاوير اين لپ تاپ كه در سايت ديدم و مشخصات ظاهري كه بيان شده با اين لپ تاپي كه من ديدم يكيه و هيچ فرقي نداره. يعني اين مدل چيني هم داره يا همه ي دل ها ساخت چين هستند؟اگر اين مدل چيني داره قيمت چيني اين مدل چنده؟
اين لپ تاپ چند وقته كه اومده به بازار؟
يه مطلب ديگه اينكه چرا پشت لپ تاپ فقط نوشته N5010 ولي روي برچسب زير كيبورد فقط نوشته Inspiron 15R? جفتش يكيه؟
ممنون ميشم اگه جواب سوال هامو بديد چون من خيلي از لپ تاپ سررشته ندارم و هرچقدر هم سايت رو زيرو رو كردم جواب سوال هامو نديدم.
حدود 700-750 باید باشه
البته بدون گرافیکش 600-650 هست
نه دوست من اصل هست فکر می کنم اکثر لپ تاپ ها ی dell در چین تولید میشن
کمتر از یک ساله که وارد بازار شده
15R و N5010 یکی هستن
شما لپتاپتون شارژ میشه؛از برق میکشینش؟
من همیشه با شارژر کار میکنم حداکثر هفته ای هم دوبار با باطری.این کار مشکلی پیش نمیاره؟
سلام چرا تو سایت دل برای ویندوز 7 32 بیتی درایوری وجود نداره من الان برای گرافیک چی دانلود کنم؟اابته برای دوستم.ویندوزی که نصبیدیم 32 بیتی هست کمک................
سلام چرا تو سایت دل برای ویندوز 7 32 بیتی درایوری وجود نداره من الان برای گرافیک چی دانلود کنم؟اابته برای دوستم.ویندوزی که نصبیدیم 32 بیتی هست کمک................
البته که داره،شما همانجایی که مدل لپ تاپ نوشته،نوع سیستم عاملتون رو مشخص کنید.
amir--khan
17-04-2011, 11:27
سلام.واسه راه اندازی wifi کدوم درایورو باید دانلود کنم؟
amin4562
17-04-2011, 11:50
شما همون درایور 64 بیتی رو دانلود کن.نصب میشه
لینک مستقیم دانلود Dell Quickset:
این نسخه در مدل های N5010 و M5010 کاربرد دارد
و در سیستم عامل های vista و W7
-------------------------------------------------------------------------------------------
لینک مستقیم دانلود Dell Support Center 3.0:
این نسخه در بیشتر مدل ها و سیستم عامل ها از جمله XP کاربرد دارد.
---------- Post added at 02:40 PM ---------- Previous post was at 02:38 PM ----------
لینک مستقیم دانلود Dell Quickset:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این نسخه در مدل های N5010 و M5010 کاربرد دارد
و در سیستم عامل های vista و W7
-------------------------------------------------------------------------------------------
لینک مستقیم دانلود Dell Support Center 3.0:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این نسخه در بیشتر مدل ها و سیستم عامل ها از جمله XP کاربرد دارد.
سلام دوستان
دل بعد از بایوس A12 دیگه ورژن جدید نداده؟
من دارم.
صدا: عاااااالی
گرافیک: نصبت به قیمت عاااالی ( 2-3 تا بازی تست کرم. خیلی خوب بود )
کیفیت بدنه : خیلی بد ( بدنه زود خش میگیره. مال من خط خطی شده دیگه ! )
صفحه کلید : ضعیف
سی پی یو: دمش گرم
رم: خیلی دمش گرم
هارد: اونم دمش گرم
اگر بدنه اش و کیبوردش اینطوری نبود، من بهش میگفتم بهترین لپ تاپ. ولی الان میگم، لپ تاپ خوب :دی
تا شب عکساشو میذارم ( 5-6 ماهه فکر کنم دارمش )
از سایت کیمیا آنلاین خریدم.
خیلی ناراضیم از کیمیا آنلاین
دلیلش رو با عکس شب میگذارم
( به هییییییییچ وجه اینترنتی نخرید )
sheytoon001
17-04-2011, 15:49
من دارم.
صدا: عاااااالی
گرافیک: نصبت به قیمت عاااالی ( 2-3 تا بازی تست کرم. خیلی خوب بود )
کیفیت بدنه : خیلی بد ( بدنه زود خش میگیره. مال من خط خطی شده دیگه ! )
صفحه کلید : ضعیف
سی پی یو: دمش گرم
رم: خیلی دمش گرم
هارد: اونم دمش گرم
اگر بدنه اش و کیبوردش اینطوری نبود، من بهش میگفتم بهترین لپ تاپ. ولی الان میگم، لپ تاپ خوب :دی
تا شب عکساشو میذارم ( 5-6 ماهه فکر کنم دارمش )
از سایت کیمیا آنلاین خریدم.
خیلی ناراضیم از کیمیا آنلاین
دلیلش رو با عکس شب میگذارم
( به هییییییییچ وجه اینترنتی نخرید )
خوب لپ تاپی با این فیمت اگه همه چیزش عالی باشه زیاد جور در نمیاد:31:
در مورد بدنش موافقم اما بستگی به طریقه نگهداریشم داره مثلا لپ تاپ من با اینکه 8 ماهه خریدم، حتی یه خط کوچیک هم روش نیوفتاده:5: صفحه کلیدشم متوجه نمیشم چطور گفتید ضعیفه ، من تا حالا باهاش مشکلی نداشتم
قبلا از ledش ناراضی بودم اما وقتی با یه لپ تاپ 1600000ی مقایسش کردم دیدم خیلی هم از اون پایین تر نیست، ظاهرا ال ای دی ها زاویه دید کمتری دارن
سلام
چند روزه که لپ تاپم عکسهارو خیلی بی کیفیت نشوم میده
برنامه جدیدی هم نصب نکردم
ahmad710
17-04-2011, 19:20
سلام تو سایت دل که رفتم دیدم که این سری 15R روکش بدنش عوض میشه ،میخواستم بدونم تا حالا کسی از این روکش ها تو بازار ذیذه یا نه. اگه ندیده باید از کجا روکش لپ تاپ تهیه کنم که بدنه خش برنداره.
شما لپتاپتون شارژ میشه؛از برق میکشینش؟
من همیشه با شارژر کار میکنم حداکثر هفته ای هم دوبار با باطری.این کار مشکلی پیش نمیاره؟
کسی جواب ما رو نمیده؟؟؟؟؟
---------- Post added at 10:48 PM ---------- Previous post was at 10:45 PM ----------
محل دقیق قرار گرفتن هارد کجاس؟(مثلا پایین سمت چپ؟)
توی این لپتاپ چندتا فن هست؟مثلا گرافیک هم فن داره؟
من فکر کنم هاردم صدا میده یعنی وقتی روی زمینه صدای خش خش هاردشو میشنوم(البته وقتی همه جا سکوت باشه)دل ساپورت سنتر هم هیچ ایرادی از هارد نگرفت.اینن صداش به نظر شما طبیعیه؟
sheytoon001
17-04-2011, 23:52
سلام تو سایت دل که رفتم دیدم که این سری 15R روکش بدنش عوض میشه ،میخواستم بدونم تا حالا کسی از این روکش ها تو بازار ذیذه یا نه. اگه ندیده باید از کجا روکش لپ تاپ تهیه کنم که بدنه خش برنداره.
من توی یکی از سایت ها روکش برای جلوگیری از خش افتادن روی لپ تاپ دیده بودم، سایتش یادم نیست، دنیال لوازم جانبی لپ تاپ بگرد پیدا می کنی
---------- Post added at 12:52 AM ---------- Previous post was at 12:49 AM ----------
کسی جواب ما رو نمیده؟؟؟؟؟
---------- Post added at 10:48 PM ---------- Previous post was at 10:45 PM ----------
محل دقیق قرار گرفتن هارد کجاس؟(مثلا پایین سمت چپ؟)
توی این لپتاپ چندتا فن هست؟مثلا گرافیک هم فن داره؟
من فکر کنم هاردم صدا میده یعنی وقتی روی زمینه صدای خش خش هاردشو میشنوم(البته وقتی همه جا سکوت باشه)دل ساپورت سنتر هم هیچ ایرادی از هارد نگرفت.اینن صداش به نظر شما طبیعیه؟
والا منم همینطوز استفاده میکنم، هنوز که اتفاقی براش نیوفتاده:31:
نه مشکلی نداره:46:
هارد لپ تاپ منم جدیدا یه مقدار صدا میده(البته خیلی صدای ضعیفیه) فکر نمیکنم مشکلی باشه، یه هر حال قطعه مکانیکیه دیگه
اینم محل هارد
faramarz-vc
18-04-2011, 02:14
سلام دوستان من 2تا لپ تاپ dell N5010 دارم 2تاش 1 کانفینگ هست فقط مدل کارت گرافیکشون فرق داره !!
اما سوالم اینه یکیشون سیسم اورجینالش DOS هست یکیشون WIN7 اورجیتال روشه با یک درایو ریکاوری DELL !!
راهی هست بشه از ویندوز اورجینال لپ تاپ بک آپ بگیرم رو اون یکی لپ تاپ نصب کنم ؟؟ مشکلی پیش نمیاد؟ ؟
درضمن میشه از درایو ریکاوری اوجینال لپ تاپ ک ویندوز توشه بک آپ بگیرم رو لپ تاپ دوم که ویندوز اورجینال نداره نصب کنم ؟؟
اگه میشه راهنمایی کنین ممنون میشم !!
هارد همینه که با فلش مشخص شده؟
ظاهرا تنها فن این لپتاپ فقط همین فن خنک کننده ایه که بالا سمت چپه قرار داره؛درسته؟
چون لپتاپ من یه صداهایی مثل صدایی که شارژر موبایل موقعی که توی برقه میده.یه صدای تیس خفیف که بحز صدای هارد و فن خنک کنندشه.این صدای چی میتونه باشه؟طبیعیه؟
من داشتم با لپ تاپ کار می کردم که اخطاری با متن زیر اومد:
مشکل شناسایی شده و پنجره ها را جهت جلوگیری از صدمه زدن به کامپیوتر ببندید.
اگر این اخطار برای اولین بار است که در صفحه نمایش، نمایش داده می شود. این خطار را متوقف کرده و کامپیوتر را دوباره راه اندازی کنید. اگر دوباره با این اخطار مواجه شدید این مراحل را دنبال کنید:
...........
یه لیستی از چک کردن کامپیوتر مثل درایورها، اپدیت بایوس، چک کردن سخت افزار و... اومده بود.
من فقط داشتم رایت می کردم و سیستم رو جوری تنظیم کرده بودم که باتری شارژ نشه و فقط از برق استفاده کنه (با استفاده از برنامه این کار) بعد می خواستم به اینترنت وصل بشم که این اخطار توی یه صفحه آبی ظاهر شد و دیگه نمی تونستم کاری بکنم. برای همین مجبور شدم با استفاده از دکمه پاور سیستم رو خاموش کنم.
حالا چرا این اخطار ظاهر شده؟ من لپ تاپ رو دو ماه پیش خریدم روش ویندوز سون 32 بیتی نصبه و چندبار هم ویندوز رو اپدیت کردم.
باید چکار کنم؟
reza-atom
18-04-2011, 12:32
دوستان من رفتم يه فروشگاه ميگفت سرويس تگ رو نميتوني چك كني با گارانتي زيگورات.يعني انقد مطمئنه؟
دوستان من رفتم يه فروشگاه ميگفت سرويس تگ رو نميتوني چك كني با گارانتي زيگورات.يعني انقد مطمئنه؟
نخیر. شما حتما تاکید بر چک کردن بفرمایید.
مگر اینکه به صورت حضوری از خود شرکت دل خریداری کنید !
HAMID.MCI
18-04-2011, 15:02
ظاهرا تنها فن این لپتاپ فقط همین فن خنک کننده ایه که بالا سمت چپه قرار داره؛درسته؟
چون لپتاپ من یه صداهایی مثل صدایی که شارژر موبایل موقعی که توی برقه میده.یه صدای تیس خفیف که بحز صدای هارد و فن خنک کنندشه.این صدای چی میتونه باشه؟طبیعیه؟
بله هارد همونه
سیستم خنک کنندگی این لپتاپ به اینصورته که یک هیت سینک از نقاطی که زیاد داغ میشن میگذره و در پایان به فنی که مشاهده میکنید منتهی میشه. این تصویر رو ببینید تا بهتر به حرفم پی ببرید.
sheytoon001
18-04-2011, 15:29
سلام دوستان من 2تا لپ تاپ dell N5010 دارم 2تاش 1 کانفینگ هست فقط مدل کارت گرافیکشون فرق داره !!
اما سوالم اینه یکیشون سیسم اورجینالش DOS هست یکیشون WIN7 اورجیتال روشه با یک درایو ریکاوری DELL !!
راهی هست بشه از ویندوز اورجینال لپ تاپ بک آپ بگیرم رو اون یکی لپ تاپ نصب کنم ؟؟ مشکلی پیش نمیاد؟ ؟
درضمن میشه از درایو ریکاوری اوجینال لپ تاپ ک ویندوز توشه بک آپ بگیرم رو لپ تاپ دوم که ویندوز اورجینال نداره نصب کنم ؟؟
اگه میشه راهنمایی کنین ممنون میشم !!
بهتره این کار رو نکنید، احتمالش هست باعث شه سریال ویندوزت کلا بلاک شه و دیگه اون لپ تاپ هم نتونی آپدیت کنی
مورد دومم نمیدونم چه فایده ای داره و آیا فرقی با سوال اولت داره یا نه اما احتمالا با norton ghost 15 یا acronis true image.. بشه این کار رو کرد
sheytoon001
18-04-2011, 15:37
دوستمون جوابتون رو دادن، اما اون صدایی که میگی گمون میکنم لپ تاپ منم چند وقتیه این صدارو میده، فکر میکنم از وقتی که system rate رو، برای بار دوم اجرا کردم اینجوری شد، نمیدونم والا مشکلی داره یا نه ولی اگه مشکلی بود باید یه نشونه ای داشت، من که دیگه این system rate رو استفاده نمیکنم:31: فکر میکنم فشار زیادی به سخت افزار وارد میکنه
sheytoon001
18-04-2011, 16:22
من داشتم با لپ تاپ کار می کردم که اخطاری با متن زیر اومد:
مشکل شناسایی شده و پنجره ها را جهت جلوگیری از صدمه زدن به کامپیوتر ببندید.
اگر این اخطار برای اولین بار است که در صفحه نمایش، نمایش داده می شود. این خطار را متوقف کرده و کامپیوتر را دوباره راه اندازی کنید. اگر دوباره با این اخطار مواجه شدید این مراحل را دنبال کنید:
...........
یه لیستی از چک کردن کامپیوتر مثل درایورها، اپدیت بایوس، چک کردن سخت افزار و... اومده بود.
من فقط داشتم رایت می کردم و سیستم رو جوری تنظیم کرده بودم که باتری شارژ نشه و فقط از برق استفاده کنه (با استفاده از برنامه این کار) بعد می خواستم به اینترنت وصل بشم که این اخطار توی یه صفحه آبی ظاهر شد و دیگه نمی تونستم کاری بکنم. برای همین مجبور شدم با استفاده از دکمه پاور سیستم رو خاموش کنم.
حالا چرا این اخطار ظاهر شده؟ من لپ تاپ رو دو ماه پیش خریدم روش ویندوز سون 32 بیتی نصبه و چندبار هم ویندوز رو اپدیت کردم.
باید چکار کنم؟
خوب این همون صفحه آبی خودمونه:31:
احتمالات زیادی وجود داره ولی انشالا که نرم افزاریه (برا اکثر بچه ها نرم افزاری بود ، از جمله خودم)
اولا ببینید آخرین نرم افزاری که نصب کردید چی بوده
وقتی این اتفاق می افته دقیقا ببینید از چه نرم افزارهایی استفاده می کردید
احتمال داده بعضی نرم افزارها هنگام استفاده از منابع سیستم دچار اختلال شن
اگه درایوری بجز درایورهای سایت dell نصب کردید هم احتمال این مشکل بوجود میاد
در نهایت اگه چندین بار این مشکل رخ داد یه بار ویندوز جدید نصب کنید
---------- Post added at 05:22 PM ---------- Previous post was at 05:19 PM ----------
نه زیگورات هم لپ تاپ های ریفر میفروشه، کلا تشخیص ریفربیشد بودن لپ تاپ یه مقدار سخته
شما پست اول رو بخون متوجه میشی
hosseintdk775
18-04-2011, 16:55
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
کسانی که از توزیع های لینوکس استفاده می کنن / مثل ابونتو و ... می تونن از دستور زیر به نوع و سرعت رمشون دسترسی پیدا کنن:
نمی دونم چرا تو بایوس درست نشون نمی داد (i5) / ولی در یه i7 به درستی نوشن می داد!
خوب این همون صفحه آبی خودمونه:31:
احتمالات زیادی وجود داره ولی انشالا که نرم افزاریه (برا اکثر بچه ها نرم افزاری بود ، از جمله خودم)
اولا ببینید آخرین نرم افزاری که نصب کردید چی بوده
وقتی این اتفاق می افته دقیقا ببینید از چه نرم افزارهایی استفاده می کردید
احتمال داده بعضی نرم افزارها هنگام استفاده از منابع سیستم دچار اختلال شن
اگه درایوری بجز درایورهای سایت dell نصب کردید هم احتمال این مشکل بوجود میاد
در نهایت اگه چندین بار این مشکل رخ داد یه بار ویندوز جدید نصب کنید
خب وقتی این اخطار ظاهر می شه مجبور می شم از طریق کلید روشن کردن (پاور) سیستم رو خاموش کنم. راه دیگه ای هست؟ چون می گن ممکنه به هارد ضرر برسونه.
نرم افزار خاصی هست که بتونم سیستم رو چک کنم و ببینم مشکل چیه؟ (نرم افزاری یا سخت افزاری)
البته یک بار این اخطار ظاهر شد.
sina.belyad
18-04-2011, 22:03
سلام دوستان گل
واسه لپ تاپ من یه مشکل پیش اومده.خواهشا راهنمایی کنید.
دوستان امروز ویندوز لپ تاپم رو آپدیت کردم.ریستارتم کردم(که یکم طول کشید خاموش شدن و روشن شدنش ، تا برنامه ها نصب شن)
منتها مشکل ازینجا پیش اومد که اومدم دوباره خاموش کنم ، اما خیلی طول کشید (حدود 2 دقیقه.فقط نوشته بود : windows is shuting down)
منم دیدم خیلی طول کشیده ، اومدم مونیتور رو بستم.همیشه به حالت sleep می رفت.اما اینبار دیدم چراغ power مدام روشنه.بعد که مونیتور رو باز کردم ، مونیتور خاموش بود و هیچ دگمه ای کار نمی کرد(حتی پاور و چون باتریم فول بود ، مجبور شدم باتریو درارم:13:)
دیگه بی خیال اون ماجرا شده بودم.و یه بار دیگه سیستمو روشن کردم و turn off کردم و دیدم مشکلی نداره.
اما الان روشنش کردم و اومدم مونیتور رو ببندم که به حالت sleep بره اما باز همون وضعیت پیش اومد.یعنی مونیتور خاموش شد و چراغ پاور مدام روشن بود(در حالی که همونطور که می دونید تو حالت sleep باید چشمک بزنه) و مونیتور رو هم که باز کردم خاموش بود و هیچ دگمه ای هم کار نمی کرد.
که باز مجبور شدم باتریو در بیارم.
لطفا راهنمایی کنید تا لپ تاپم نسوخته
یه توضیح دیگه هم بدم که ویندوزم از لحاظ لایسنس مشکل نداره و یه توضیح دیگه اینکه من توی تنظیمات باتری ، بستن مونیتور رو گذاشتم روی sleep
sheytoon001
18-04-2011, 22:40
خب وقتی این اخطار ظاهر می شه مجبور می شم از طریق کلید روشن کردن (پاور) سیستم رو خاموش کنم. راه دیگه ای هست؟ چون می گن ممکنه به هارد ضرر برسونه.
نرم افزار خاصی هست که بتونم سیستم رو چک کنم و ببینم مشکل چیه؟ (نرم افزاری یا سخت افزاری)
البته یک بار این اخطار ظاهر شد.
خوب یه بار مشکلی نداره، نگران نباش:46:
اما یه نرم افزاری این وسط مشکل ایجاد میکنه، دفعه بعد اگه چنین مشکلی پیش اومد ببین چه نرم افزارهایی رو با هم اجرا می کردی، خود من فیل-تر.. و مدیاپلیر به همراه ie و firefox که اجرا کرده بودم صفحه آبی اومد(البته شاید هم مشکل ازینها نبود) اما از وقتی که فیل-تر.. رو عوض کردم دیگه هیچ مشکلی پیش نیومد:8:
---------- Post added at 11:40 PM ---------- Previous post was at 11:35 PM ----------
سلام دوستان گل
واسه لپ تاپ من یه مشکل پیش اومده.خواهشا راهنمایی کنید.
دوستان امروز ویندوز لپ تاپم رو آپدیت کردم.ریستارتم کردم(که یکم طول کشید خاموش شدن و روشن شدنش ، تا برنامه ها نصب شن)
منتها مشکل ازینجا پیش اومد که اومدم دوباره خاموش کنم ، اما خیلی طول کشید (حدود 2 دقیقه.فقط نوشته بود : windows is shuting down)
منم دیدم خیلی طول کشیده ، اومدم مونیتور رو بستم.همیشه به حالت sleep می رفت.اما اینبار دیدم چراغ power مدام روشنه.بعد که مونیتور رو باز کردم ، مونیتور خاموش بود و هیچ دگمه ای کار نمی کرد(حتی پاور و چون باتریم فول بود ، مجبور شدم باتریو درارم:13:)
دیگه بی خیال اون ماجرا شده بودم.و یه بار دیگه سیستمو روشن کردم و turn off کردم و دیدم مشکلی نداره.
اما الان روشنش کردم و اومدم مونیتور رو ببندم که به حالت sleep بره اما باز همون وضعیت پیش اومد.یعنی مونیتور خاموش شد و چراغ پاور مدام روشن بود(در حالی که همونطور که می دونید تو حالت sleep باید چشمک بزنه) و مونیتور رو هم که باز کردم خاموش بود و هیچ دگمه ای هم کار نمی کرد.
که باز مجبور شدم باتریو در بیارم.
لطفا راهنمایی کنید تا لپ تاپم نسوخته
یه توضیح دیگه هم بدم که ویندوزم از لحاظ لایسنس مشکل نداره و یه توضیح دیگه اینکه من توی تنظیمات باتری ، بستن مونیتور رو گذاشتم روی sleep
شما یه بار اون قسمت که مربوط به تنظیمات بستن در لپ تاپه رو روی shut down بزار و دفعه بعد روی standby بزار ببین درست میشه؟
مورد دیگم که به نظرم میرسه، یه بار دیگه درایور گرافیکت رو نصب کن یا repair کن شاید درست شه ، یادمه تو کامپیوترم تا درایور گرافیک رو نصب نمی کردم این گزینه ی standby نمیومد ! شاید ربطی داشته باشه
دوستمون جوابتون رو دادن، اما اون صدایی که میگی گمون میکنم لپ تاپ منم چند وقتیه این صدارو میده، فکر میکنم از وقتی که system rate رو، برای بار دوم اجرا کردم اینجوری شد، نمیدونم والا مشکلی داره یا نه ولی اگه مشکلی بود باید یه نشونه ای داشت، من که دیگه این system rate رو استفاده نمیکنم:31: فکر میکنم فشار زیادی به سخت افزار وارد میکنه
پس دوست عزیز ظاهرا لپتاپ ما دو نفر؛دوتا مشکل شبیه به همدیگه دارن:یکی صدای خش خش هارد.یکی صدای تیس تیس مانندی که شما میفرمایید بعد از سیستم ریت ایجاد شده.ظاهرا هم که توی عمل دستگاه هردومون سالمن و مشکلی توی عمل ندارن
به نظرتون چیکار کنیم؟نکنه ییهو بزنه جایی رو (گوش شیطون کر) ناکار کنه؟؟؟من خیلی نگرانم
این خروجی پشت لپ تاپ که پیش usb هست به چه دردی می خوره؟ مال اترنته. درسته؟
ahmad710
19-04-2011, 19:36
سلام دوستان این "صفحه آبی" که میگند چیه؟ چند جا searchکردم ولی چیزی پیدا نکردم.
arvinivra
19-04-2011, 19:41
کسی تا حالا موفق شده روی این مدل مک نصب کنه ؟
mohsenslr
19-04-2011, 19:51
بله. میشه باهاش لپتاپ رو با یه دیوایس دیگه شبکه کرد ، پرینتر ، مودم ، کامپیوتر ، اسکنر و ....
pooriya_hp
19-04-2011, 21:03
بله ، برای شبکه کردن هست
سلام دوستان این "صفحه آبی" که میگند چیه؟ چند جا searchکردم ولی چیزی پیدا نکردم.
صفحه آبی یا blue screen یا blue died یا صفحه مرگ ، زمانی روخ میده که کامپیوتر شما دچار خللی شده باشه !!
این اختلال می تونه از : سخت افزار (مثل: رم) یا نرم افزاری (مثل:ویروس) باشه !!
کسی تا حالا موفق شده روی این مدل مک نصب کنه ؟
اول اینکه mac روی IBM pcها خوب جواب نمیده !!
دوم اینکه من روی DELL بازده خوبی ندیدم !!
amir--khan
19-04-2011, 22:18
چطوری میتونم مدل وایرلس لپ تاپم رو بفهمم؟
sheytoon001
19-04-2011, 23:29
پس دوست عزیز ظاهرا لپتاپ ما دو نفر؛دوتا مشکل شبیه به همدیگه دارن:یکی صدای خش خش هارد.یکی صدای تیس تیس مانندی که شما میفرمایید بعد از سیستم ریت ایجاد شده.ظاهرا هم که توی عمل دستگاه هردومون سالمن و مشکلی توی عمل ندارن
به نظرتون چیکار کنیم؟نکنه ییهو بزنه جایی رو (گوش شیطون کر) ناکار کنه؟؟؟من خیلی نگرانم
نه فکر نمی کنم چنین اتفاقی بیفته، بیشتر لپ تاپ ها تا جایی که توی کلوبشون دیدم هاردشون یه مقدار صدا داره
در نهایت بهتره از اطلاعات مهم روی هارد لپ تاپت یه بک آپ تهیه کنی تا خدای نکرده اگه هاردش سوخت مشکلی ایجاد نشه، که البته من بعید میدونم چنین اتفاقی بیفته:46:
---------- Post added at 12:29 AM ---------- Previous post was at 12:24 AM ----------
نخیر، اترنت نیست و پورت VGA هست و برای اتصال به مانیتور یا پرژکتور استفاده میشه (البته شاید کاربرد های دیگه هم داشته باشه)
[QUOTE=sheytoon001;6031023]نه فکر نمی کنم چنین اتفاقی بیفته، بیشتر لپ تاپ ها تا جایی که توی کلوبشون دیدم هاردشون یه مقدار صدا داره
در نهایت بهتره از اطلاعات مهم روی هارد لپ تاپت یه بک آپ تهیه کنی تا خدای نکرده اگه هاردش سوخت مشکلی ایجاد نشه، که البته من بعید میدونم چنین اتفاقی بیفته:46:
اما من چند تا لپتاپی که دیدم هیچ صدایی ندادن حتی موقع کارکردن هارد.حتی یکیشون دقیقا مثل لپتاپ خودم بود.من نگرانشممممم:45:
بفرستمش تهران برای خود مغازه ای که خریدمش؟از علاالدین گرفتم .فقط گارانتی سی تومنی خود فروشنده رو داره.اصلا جز گارانتی هست؟؟؟:23:
fishdilo
20-04-2011, 02:32
سلام
آقا من با وایرلس 5010 مشکل دارم
به نظرم درست نصب نشده
وایرلس خود سایت رو نصبیدم و نشد
وایرلس لینک زیر رو نصبیدم و نشد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا driver magician گرفتم و نصبیدم و نشد
الان وضعیت به صورت چهار شکل زیر هست
از راهنمایی های خوبتون پیشا پیش ممنونم :11:
1:
2:
3:
4:
mohsenslr
20-04-2011, 08:43
نه فکر نمی کنم چنین اتفاقی بیفته، بیشتر لپ تاپ ها تا جایی که توی کلوبشون دیدم هاردشون یه مقدار صدا داره
---------- Post added at 12:29 AM ---------- Previous post was at 12:24 AM ----------
نخیر، اترنت نیست و پورت VGA هست و برای اتصال به مانیتور یا پرژکتور استفاده میشه (البته شاید کاربرد های دیگه هم داشته باشه)
فکر میکنم تفاوت این دو پورت رو همه بفهمن !!
منظورشون اینه :
دوستانی که ویندوز 32 بیتی با رم 4 گیگ دارن لطف کنن با برنامه دل ساپورت سنتر یه چک آپ از سیستمشون بگیرن ببینن توی قسمت memory system یا همون قسمت رم ؛ براشون passed میزنه یا failed ?
چون برای من failed زد که فکر میکنم چون ویندوز 32 بیتی فقط 3 گیگ از رم رو میشناسه نتونسته کامل رم رو چک کنه.
تست کنید نتیجه رو اینجا برای بقیه دوستان بنویسید.
سلام من چک کردم برام passed زد،دوباره امتحان کن،اگه نشد ریستار کن و اولین کاری که انجام میدی چک آپ بگیر،امتحانش ضرر نداره
sheytoon001
20-04-2011, 12:02
فکر میکنم تفاوت این دو پورت رو همه بفهمن !!
منظورشون اینه :
دوست عزیز اینجا کلوب 5010 هست و فکر میکنم سوال ایشون درباره لپ تاپ dell inspiron n5010 باشه!!!
والا لپ تاپ ما پورت اترنتش سمت راستشه و فقط یک پورت بجز usb و پاور پشتش قرار داره و اون هم VGA هست:46:
احتمالا عکس لپ تاپ دیگه ای رو قرار دادید
sheytoon001
20-04-2011, 12:13
اما من چند تا لپتاپی که دیدم هیچ صدایی ندادن حتی موقع کارکردن هارد.حتی یکیشون دقیقا مثل لپتاپ خودم بود.من نگرانشممممم:45:
بفرستمش تهران برای خود مغازه ای که خریدمش؟از علاالدین گرفتم .فقط گارانتی سی تومنی خود فروشنده رو داره.اصلا جز گارانتی هست؟؟؟:23:
نمی دونم والا، من که حاضر نیستم بدم لپ تاپم رو باز کنن، به قول معروف ... بزنن چششم کور کنن:31:
از نظر من نباید مشکل خاصی باشه، اما شما از بچه های با تجربه بپرس ببین چی میگن
sheytoon001
20-04-2011, 12:20
سلام
آقا من با وایرلس 5010 مشکل دارم
به نظرم درست نصب نشده
وایرلس خود سایت رو نصبیدم و نشد
وایرلس لینک زیر رو نصبیدم و نشد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا driver magician گرفتم و نصبیدم و نشد
الان وضعیت به صورت چهار شکل زیر هست
از راهنمایی های خوبتون پیشا پیش ممنونم :11:
1:
2:
3:
4:
دوست من وایرلس لپ تاپ شما کاملا درست نصب شده!!!
و نوعش هم همونطور که در عکس devise manager مشخصه Dell Wireless WLAN 1501 Half Mini-Card (4313bgn) هست
اما اون نرم افزاری که روی آیکنش علامت تعجب هست برای لپ تاپ شما نباید نصب شه چون برای نوع دیگه ای از وایرلس یعنی Intel Centrino Wireless-N 1000 هست!!! بهتره این برنامه رو uninstall کنی چون با اینکه روی لپ تاپ نصب میشه اما نمیتونه سخت افزار رو پیدا کنه
با دکمه f2 میتونی وایرلس رو خاموش یا روشن کنی( عکس آنتن سفید رنگ که در آیکن های کنار ساعت هست نشونه روشن بودن وایرلسه و وقتی خاموش کنی روش ضربدر قرمز میندازه)
و با کلیک روی آیکن زیر میتونی وایرلس های اطراف رو ببینی
موفق باشی
fishdilo
20-04-2011, 12:33
یعنی نرم افزار Intel Proset Wi-Fi , رو uninstall بکنم و دیگه حله؟
نرم افزاری برای مدیریت وایرلس لازم نیست؟
اگه لازم هست ممنون می شوم اگه لینکش رو برام بزارید.
ممنون :11:
mohsenslr
20-04-2011, 14:39
دوست عزیز اینجا کلوب 5010 هست و فکر میکنم سوال ایشون درباره لپ تاپ dell inspiron n5010 باشه!!!
والا لپ تاپ ما پورت اترنتش سمت راستشه و فقط یک پورت بجز usb و پاور پشتش قرار داره و اون هم VGA هست:46:
احتمالا عکس لپ تاپ دیگه ای رو قرار دادید
چی بگم والا . توی این تاپیک زیاد از 5110 صحبت شد.فکر کردم لپتاپ ایشون هم 5110 هست.
sheytoon001
20-04-2011, 14:51
یعنی نرم افزار Intel Proset Wi-Fi , رو uninstall بکنم و دیگه حله؟
نرم افزاری برای مدیریت وایرلس لازم نیست؟
اگه لازم هست ممنون می شوم اگه لینکش رو برام بزارید.
ممنون :11:
بله اون نرم افزار رو حذف کنید
در مورد مدیریت وایرلس اطلاع زیادی ندارم اما اگه کاربردتون فقط برای اینترنت وایرلس هست نخیر نرم افزار دیگه ای لازم نمیشه
ehsan_iace
20-04-2011, 17:39
دوست من خود لپ تاپ بلوتوث داره شما باید درایورش رو نصب کنی بعد آیکون بلوتوث میاد کنار ساعت ویندوز و شما میتونید استفاده کنید.
نصب شد اما فایل ارسال نمیکنه راه حل لطفاً ؟
sheytoon001
20-04-2011, 18:03
نصب شد اما فایل ارسال نمیکنه راه حل لطفاً ؟
طریقه فرستادن فایل به این صورته
روی فایل راست کلیک میکنی و گزینه send to و بعد bluetooth رو میزنی و next رو میزنی تا بلوتوث های اطراف رو نشون بده
یکی رو انتخاب میکنی و ok میزنی
بار اول ممکنه هم در لپ تاپ و هم در گوشی یه سماره ازت بخواد که در هر دو دستگاه باید یک شماره وارد شه
اگه دفعه اول باشه درایورهای مربوط به دستگاه بلوتوث نصب میشن و بعد فایل انتقال داده میشه
گاهی وقت ها عکس رو نمیشه به بعضی گوشی ها انتقال داد و باید اول پسوندش رو پاک کنی و مجددا در گوشی پسوند عکس رو بنویسی یا راه بهتر اینکه از pc suite استفاده کنی
amir--khan
20-04-2011, 19:30
من درایور وایرلسو نصب کردم ولی وقتی f2 رو میزنم وایرلس و بلوتوث با هم روشن و خاموش میشن !
fisheries65
20-04-2011, 20:14
آقا جدیدا کارت گرافیک من هر از چند گاهی دچار مشکل میشه، تصویر فریز میشه بعد lcd خاموش روشن میشه و به حالت عادی بر میگرده! خصوصا وقتی از طریق کابل hdmi به تلویزیون وصله!
یه پیغامی هم تو task bar میده که کارت amd شما یه مشکلی داشته و الان رفع شده(اومدن و رفتن این پیغام چند ثانیه بیشتر طول نمیکشه)، ولی باز دوباره این مشکل تکرارا میشه
داریو کارت گرافیک هم دوباره ریختم ولی مشکل حل نشد
کسی نظری نداره؟
برای منم چند وقت اینجوری میشه . .
FremderJunge
20-04-2011, 20:56
سلام دوستان بالاخره 5110 رو زیگورات ریخت تو بازار به قیمت 1280 دقیقا کانفیگش با دیجی کالا یکی هست من احتمالا فردا و اگه نشد دوشنبه میرم واسه خرید البته اگه این امتحانات میان ترم بگذاره.
اگه بودجه کمی بیشتر بود L502 با قیمت 1450 و اون کانفیگ فضایی خیلی به صرفه تر بود والی حیف......
sina.belyad
20-04-2011, 21:45
سلام دوستان
آقا سیامک( البته اگه اسمتون درست یادم مونده باشه.منظورم sheytoon جان هست ) مرسی بابته جوابی که دادی.
عزیز امروز اومدم لپ تاپ رو خاموش کنم اما خاموش نمی شد. اینبار دیگه اینقدر واستادم تا دیدم لپ تاپ خودش ریستارت شد.بعد اینکه سیستم بالا اومد دیدم می گه یه فایل مشکل داره واسه همین ویندوز خاموش نمی شه.پایینشم نوشته بود اخطار blue screen. واسه همین اومدم اینجا و چند پست قبلتو خوندم که نوشته بودی برنامه های اخیرتو پاک کن.که شاید از این باشه.اینکارم کردم ولی باز مشکلم حل نشد.
خلاصه خودمو راحت کردم و 64 بیت نصب کردم.
خواستم تشکر کنم بابت راهنماییت.الان مشکل حل شده تا اطلاع فعلی.بازم ممنون.
mohamad skystar
20-04-2011, 22:35
سلام دوستان بالاخره 5110 رو زیگورات ریخت تو بازار به قیمت 1280 دقیقا کانفیگش با دیجی کالا یکی هست من احتمالا فردا و اگه نشد دوشنبه میرم واسه خرید البته اگه این امتحانات میان ترم بگذاره.
اگه بودجه کمی بیشتر بود L502 با قیمت 1450 و اون کانفیگ فضایی خیلی به صرفه تر بود والی حیف......
سلام.دوست من با گارانتی زیگورات بخری یا نخری یکی هست.
یکی از دوستان من 5010 خرید مشکل داشت هرچی پیگیری کرد فایده نداشت.کسی جواب نداد.
FremderJunge
20-04-2011, 22:46
سلام.دوست من با گارانتی زیگورات بخری یا نخری یکی هست.
یکی از دوستان من 5010 خرید مشکل داشت هرچی پیگیری کرد فایده نداشت.کسی جواب نداد.
مرسی از قوت قلبت!:31:
زیگورات توی اصفهان نمایندگی تعمیر داره و تعمییر کار آشنا دارم توی شعبه اصفهانشون ولی انشاالله که کار به اونجا نمیکشه.:10:
سلام من چک کردم برام passed زد،دوباره امتحان کن،اگه نشد ریستار کن و اولین کاری که انجام میدی چک آپ بگیر،امتحانش ضرر نداره
سلام دوست عزیز؛
یه 64 ریختم کنار 32 بعد از توی 64 چک آپ گرفتم برام passed زد .64 رو پاک کردم و جالب بود که اینبار دیگه از خود 32 هم passed زد.خدا رو شکر مشکلی نبود.تشکر از جوابتون(منظورمم از 32 و 64 که واضحه یعنی ویندوز 32 و 64 بیتی)
نمی دونم والا، من که حاضر نیستم بدم لپ تاپم رو باز کنن، به قول معروف ... بزنن چششم کور کنن:31:
از نظر من نباید مشکل خاصی باشه، اما شما از بچه های با تجربه بپرس ببین چی میگن
بچه های با تجربه مثلا کی؟ما که اینجا داستانمون رو نوشتیم!با تجربه ها هم به دادمون برسن دیگه.مگه شما خودت با تجربه نیستی؟:10:
sheytoon001
21-04-2011, 00:03
آقا جدیدا کارت گرافیک من هر از چند گاهی دچار مشکل میشه، تصویر فریز میشه بعد lcd خاموش روشن میشه و به حالت عادی بر میگرده! خصوصا وقتی از طریق کابل hdmi به تلویزیون وصله!
یه پیغامی هم تو task bar میده که کارت amd شما یه مشکلی داشته و الان رفع شده(اومدن و رفتن این پیغام چند ثانیه بیشتر طول نمیکشه)، ولی باز دوباره این مشکل تکرارا میشه
داریو کارت گرافیک هم دوباره ریختم ولی مشکل حل نشد
کسی نظری نداره؟
شاید بخاطر ویندوزت باشه، یه ویندوز 64 بیت دیگه نصب کن ببین بازم اینطوری میشه؟
---------- Post added at 01:03 AM ---------- Previous post was at 01:00 AM ----------
بچه های با تجربه مثلا کی؟ما که اینجا داستانمون رو نوشتیم!با تجربه ها هم به دادمون برسن دیگه.مگه شما خودت با تجربه نیستی؟:10:
وقتی لپ تاپ رو روشن میکنی میتونی f12 رو بزنی و در اون صفحه هم سخت افزار رو چک کنی
نخیر من در کار با لپ تاپ باتجربه نیستم، باتجربه ها مثل کاربرهای فعال یا مدیران بخش لپ تاپ:10:
ehsan_iace
21-04-2011, 09:07
webcam اش را چطور روشن کنم؟
sina.belyad
21-04-2011, 10:17
سلام دوستان
بعد اینکه ویندوز 64 بیتی نصب کردم ، ویندوز رو آپدیت کردم.به محض اینکه آپدیت شد و ریستارت شد ، باز اخطار bluescreen اومد و بعد اینکه سیستم بالا اومد این اخطار اومد :
بعد هم هر دفعه اومدم لپ تاپ رو خاموش کنم ، همون اخطار صفحه آبی می یومد و ریستارت می شد و بعد هم پیغام بالا می یومد.
خلاصه یه بار در حالت safe mode ویندوز رو بالا آوردم و لپ تاپ رو خاموش کردم. خوشبختانه لپ تاپ خاموش شد و الانم که ویندوز بالا اومد ، اخطاری نیومد.و مستقیم اومدم اینجا تا با شما دوستان گل مشکلمو در میون بذارم.
بدون شک مشکل از آپدیت های ویندوز بوده. کسی می دونه کدوم قسمت از آپدیت ویندوز این مشکلو به وجود می یاره؟ شاید بشه همون قسمتو آنیستال کرد و این مشکلم حل بشه
fisheries65
21-04-2011, 10:53
شاید بخاطر ویندوزت باشه، یه ویندوز 64 بیت دیگه نصب کن ببین بازم اینطوری میشه؟
---------- Post added at 01:03 AM ---------- Previous post was at 01:00 AM ----------
وقتی لپ تاپ رو روشن میکنی میتونی f12 رو بزنی و در اون صفحه هم سخت افزار رو چک کنی
نخیر من در کار با لپ تاپ باتجربه نیستم، باتجربه ها مثل کاربرهای فعال یا مدیران بخش لپ تاپ:10:
ممنون از جوابت ولی ویندوزم 64 بیته و اورجینال هستش. من بیش از 8 ماه این لب تاپ و دارم و تا حالا این مشکل و نداشتم و البته دائما هم اتفاق نمی افته!
سلام دوستان
بعد اینکه ویندوز 64 بیتی نصب کردم ، ویندوز رو آپدیت کردم.به محض اینکه آپدیت شد و ریستارت شد ، باز اخطار bluescreen اومد و بعد اینکه سیستم بالا اومد این اخطار اومد :
بعد هم هر دفعه اومدم لپ تاپ رو خاموش کنم ، همون اخطار صفحه آبی می یومد و ریستارت می شد و بعد هم پیغام بالا می یومد.
خلاصه یه بار در حالت safe mode ویندوز رو بالا آوردم و لپ تاپ رو خاموش کردم. خوشبختانه لپ تاپ خاموش شد و الانم که ویندوز بالا اومد ، اخطاری نیومد.و مستقیم اومدم اینجا تا با شما دوستان گل مشکلمو در میون بذارم.
بدون شک مشکل از آپدیت های ویندوز بوده. کسی می دونه کدوم قسمت از آپدیت ویندوز این مشکلو به وجود می یاره؟ شاید بشه همون قسمتو آنیستال کرد و این مشکلم حل بشه
ارور blue screen میده
باید ویندوزو عوض کنید حالا بازم دوستان شاید بتونن راهنماییه بهتری کنن:10:
ali_z051
21-04-2011, 13:36
من که الان 1 هفته هست لپ تاپمو دادم واسه گارانتی دکمه های تاچپدش از کار افتاده بود که اونم کاره خودم بود خرابش کردم :31: دلم براش تنگ شده:rolleye:
بچه ها مخوام رم رو ارتقا بدم چه رمی پیشنهاد میکنید ؟!
sheytoon001
21-04-2011, 15:45
سلام دوستان
احتمالا بخاطر کرک ویندوزته با یه برنامه جدیدتر وبندوزت رو کرک کن ببین درست میشه
البته چون آپدیت میکنی احتمالا بازم این اتفاق میوفته
در نهایت باید بیخیال آپدیت شی، چون بالاخره مایکروسافت بیکار نمیشینه با سریال جعلی ویندوز رو راحت آپدیت کنیم
---------- Post added at 04:42 PM ---------- Previous post was at 04:41 PM ----------
webcam اش را چطور روشن کنم؟
برنامش در صفحه اول تاپیک هست
---------- Post added at 04:45 PM ---------- Previous post was at 04:42 PM ----------
ممنون از جوابت ولی ویندوزم 64 بیته و اورجینال هستش. من بیش از 8 ماه این لب تاپ و دارم و تا حالا این مشکل و نداشتم و البته دائما هم اتفاق نمی افته!
حتما از ویندوزت بک آپ تهیه کردی، یه بار به روز اول برگردونش و برنامه ها رو دوباره نصب کن اگه درست نشد در تاپیک مربوط به گرافیک بپرس احتمالا بچه ها جواب بهتری میدن
sina.belyad
21-04-2011, 17:37
[QUOTE=sheytoon001;6034877]احتمالا بخاطر کرک ویندوزته با یه برنامه جدیدتر وبندوزت رو کرک کن ببین درست میشه
البته چون آپدیت میکنی احتمالا بازم این اتفاق میوفته
در نهایت باید بیخیال آپدیت شی، چون بالاخره مایکروسافت بیکار نمیشینه با سریال جعلی ویندوز رو راحت آپدیت کنیم
عزیز بعد اینکه با safe mode بالا اومدم ، چند باری لپ تاپ رو خاموش روشن کردم ( حدود 10 بار ) ولی دیگه اون ارور رو نداد.
100 % مشکل از آپدیت ویندوزه . می دونم. ولی نمی تونم بیخیال آپدیت ها ی ویندوز شم:31:
قبلا هم یه بار مایکروسافت ویندوزمو از کار انداخته بود ولی با پچ حلش کردم:31: منم بیکار نمی شینم.
خواستم به دوستان بگم اگه این مشکل رو داشتن ، با safe mode ویندوز رو بالا بیارن.شاید مشکلشون مثل مال من حل شد
mohammad1983
22-04-2011, 12:49
دوستان از ویندوز سون موجود در پک king شرکت پرند استفاده کنید.الان 2 سالی هست که روی pc استفاده میکنم با آپدیت.
20 روز پیش هم این 5010 رو آپدیت کردم و خیلی راضی هستم.190 مگابایت آپدیت
FremderJunge
22-04-2011, 14:06
یه سوال دوستان از کجا میشه فهمید cpu های سندی بریج رو لپ تاپ های جدید دل به خصوص 5110 اون مشکل پورت ساتا رو ندارن؟
یعنی جایی از لپ تاپ برچسبی چیزی میچسبونن که بازبینی شده؟یا ....
mohamad skystar
22-04-2011, 22:30
دوستان از ویندوز سون موجود در پک king شرکت پرند استفاده کنید.الان 2 سالی هست که روی pc استفاده میکنم با آپدیت.
من از WIN 7 شرکت دریا سافت استفاده میکنم مثل همینه که شما میگین و 2 سال پیش تا الان استفاده میکنم.خیلی خوبه.
mohsenslr
23-04-2011, 08:29
یه سوال دوستان از کجا میشه فهمید cpu های سندی بریج رو لپ تاپ های جدید دل به خصوص 5110 اون مشکل پورت ساتا رو ندارن؟
یعنی جایی از لپ تاپ برچسبی چیزی میچسبونن که بازبینی شده؟یا ....
این مشکل قبل از اینکه 5110 بیاد برطرف شده . با خیال راحت خرید کن!
win 7 sp1 نصب کنید هم اینقدر مشکل نداره هم اپدیتش کمتره
fisheries65
23-04-2011, 13:13
این مشکل قبل از اینکه 5110 بیاد برطرف شده . با خیال راحت خرید کن!
ببخشید پورت ساتاش مگه چه مشکلی داره؟
من تازه می خواستم یه هارد اکسترنال با پورت ساتا بگیرم!!!!!
pooriya_hp
23-04-2011, 13:17
ببخشید پورت ساتاش مگه چه مشکلی داره؟
من تازه می خواستم یه هارد اکسترنال با پورت ساتا بگیرم!!!!! یه مشکلی بود که مربوط به چیپ های Intel sandy bridge می شد !! ( منظور سری اول )
ولی الان اصلاح شده !!
---------- Post added at 01:17 PM ---------- Previous post was at 01:15 PM ----------
ایراد در چیپست های Sandy Bridge
سلام بر شما.
من لپ تاپ رو آنلاین از کیمیا آنلاین گرفتم.
وقتی بازش کردم یکی از دکمه های کیبوردش جدا شده بود! که وصلش کردم
و
این عکسا رو ببینید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحجم عکسا به خاطر کیفیتش بالاست. البته شاید درست متوجه نشید.
اونجا که علامت گذاشتم، فاصله ی دو قسمت عقب و جلوی قاب بالاست. قسمت جلو که میشه طرف دکمه ی خاموش و روشن، این بالا و پایین میشه و مثل این میمونه که به چیزی وصل نیست.
نمیدونم متوجه شدین یا نه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]توضیحش سخته. خلاصه، اینطوریا بود. شرکت هم گفت عادیه. تو یه سری از لپ تاپا اینطوری بود. !
( فاصله ی تیکه ی عقب و جلو در سمت چپ زیاده و اینطوری میشه ولی سمت راست کاملا درسته )
sina.belyad
23-04-2011, 18:53
دوست عزیز سلام
دوستم یه مجموعه lord خرید.که هم من هم خودش ویندوزشو نصب کردیم.به خیلی های دیگه هم داد.
هر دو هم آپدیت می کنیم.اما واسه من چند روز پیش block شد اما واسه اون نشد.
من توی وب خوندم که شرکت ماکروسافت هر 6 ماه 1 بار یه فایلیو همراه آپدیتش می فرسته به کامپیوترا.تا ویندوز های تقلبی رو block کنه
واسه همینم بود که ویندوز لپ تاپ من از کار افتاد اما واسه دوستم از کار نیافتاد.چون من هر روز آپدیت می کنم اما دوستم هر ماه 1 بار. یعنی باید شانس بیاری که اونروزی که فایل های مشخصه دارن همراه آپدیت می یان ، ویندوزتو آپدیت نکنی.(البته من همون فرداش با یه patch حلش کردم)
اینو واسه این توضیح دادم که بگم فرقی نمی کنه که ویندوز رو از مجموعه ی king یا lord و... نصب کنی.مهم اینه که توی اون 2 روز از سال آپدیت نکنی
البته این چیزیه که من از تجربه ی خودم و اطلاعات وب بدست آوردم.اگه اساتید نظرشونو در این مورد بگن ، ممنون می شم:20:
ALIREZA4006
24-04-2011, 09:38
آقایان لپ تپپ مدل N5120 آمده
لطفا کمک کنید برای خریدنش
Dell Inspiron 5110-A ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مدل
گارانتي بين الملل يکساله
گارانتی
مجهز به 2 پورت USB3 | همراه با يک دستگاه ماوس لپ تاپي
طراحی زیبا و منحصر به فرد نسبت به سایر مدل های دل
تجهیزات داخلی قدرتمند به همراه ساخت با کیفیت و محکم و قیمت مناسب
صفحه نمایش عریض و با کیفیت LED
کارآیی در محیطها و شرایط مختلف
بهرهگیری از پورتهای متنوع و مفید نظیر 2 پورت USB3، eSATA، HDMI
صفحه کلید بزرگ و مجزا به همراه سری کلیدهای عددی در سمت راست
سیستم تهویهی قدرتمند برای خنک نگه داشتن دستگاه
صدای بلند و نسبتا خوب اسپیکرهای استریو
شارژدهی مناسب باتری
پد لمسی بزرگ و راحت
نقاط قوت
عدم تجهیز به پورت 1394
نقاط ضعف
مشخصات کلي
معمولي
نوع
356 × 244 × 37 mm
ابعاد
2.44 کيلوگرم
وزن
مشکی، قرمز، آبی، سبز
رنگ
ساخت
پردازنده
Intel
سازنده پردازنده
2630QM 2.0 GHZ
مدل پردازنده
Core i7
نوع پردازنده
2.90 GHz
سرعت پردازنده
6 MB
حافظه Cache
1333 MHz
سرعت BUS
حافظه
6 GB
حافظه رم
DDR3
نوع حافظه رم
هارد ديسک
640 GB
هارد ديسک
5400 RPM
مشخصات هارد ديسک
کارت گرافيک
Nvidia
سازنده کارت گرافيک
GeForce GT525M
مدل کارت گرافيک
1024 MB
حافظه اختصاصي کارت گرافيک
4096 MB
کل حافظه گرافيکي
صفحه نمايش
15.6"
اندازه صفحه نمايش
صفحه نمايش براق
LED
نوع صفحه نمايش
HD TrueLife
توضيحات صفحه نمايش
1366x768
رزولوشن صفحه نمايش
امکانات
DVD-RW
درايو نوري
8X DVD±RW DL
توضيحات درايو نوري
فاقد مودم
مودم
توضيحات مودم
بلوتوث داخلي
بلوتوث
کارت خوان
وب کم
1.3 مگاپیکسل
توضيحات وب کم
حسگر اثر انگشت
استریو
مشخصات اسپيکر
تاچ پد بزرگ و راحت
مشخصات تاچ پد
ريموت کنترل
شبکه LAN
10/100/1000
توضيحات شبکه LAN
شبکه بي سيم Wireless
DELL WIRELESS 1501 - 802.11G/N
توضيحات شبکه بي سيم Wireless
4
تعداد پورت USB
پورت فايرواير 1394 يا iLink
پورت HDMI
پورت خروجي VGA
پورت S-Video
پورت Serial
پورت PCMCIA
پورت Express Card
Expansion Port
ساير مشخصات
6 سلولي
نوع باتري
Lithium-Ion battery
توضيحات باتري
4 ساعت
کارکرد باتري
باتري دوم
DOS
سيستم عامل
نسخه ويندوز
2 عدد پورت USB3 - صفحه کلید عددی (Numeric) -تاچ پد بزرگ و راحت -میکروفون استریو -مجهز به پورت eSATA
امکانات ديگر
باتری لیتیومی - شارژر - کابل برق - دفترچه راهنما
اقلام همراه لپ تاپ
کمکککککککک
من لپتاپو برج 7 پارسال از ایران نوت بوک که توی علاالدین بود خریدم.الان که برای صدای هاردش زنگ زدم گفت از اینجا رفتن و هیچ اطلاعی درموردشون نداریم.118 و دفتر علاالدین هم خبری ازشون نداشت.البته کارت گارانتیش به اسم پارسا لپتاپه که اون هم هیچ شماره تماسی نداره.حالا شما از این ایران لپتاپ یا پارسا لپ تاپ اطلاعی دارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کمککککککککککککککککک:42::42::42:
pirouz62
24-04-2011, 17:05
یک سوال داخل لپ تاپ 5010 دانگل برای کارگذاشتن سیم کارت هست ؟
به خاطر این که در آینده نسل سوم هم به ایران می آید و می توان از اینترنت پرسرعت استفاده کرد ؟
این قابلیت را دارد ؟
mohammad1983
24-04-2011, 18:14
دوست عزیز سلام
دوستم یه مجموعه lord خرید.که هم من هم خودش ویندوزشو نصب کردیم.به خیلی های دیگه هم داد.
هر دو هم آپدیت می کنیم.اما واسه من چند روز پیش block شد اما واسه اون نشد.
من توی وب خوندم که شرکت ماکروسافت هر 6 ماه 1 بار یه فایلیو همراه آپدیتش می فرسته به کامپیوترا.تا ویندوز های تقلبی رو block کنه
واسه همینم بود که ویندوز لپ تاپ من از کار افتاد اما واسه دوستم از کار نیافتاد.چون من هر روز آپدیت می کنم اما دوستم هر ماه 1 بار. یعنی باید شانس بیاری که اونروزی که فایل های مشخصه دارن همراه آپدیت می یان ، ویندوزتو آپدیت نکنی.(البته من همون فرداش با یه patch حلش کردم)
اینو واسه این توضیح دادم که بگم فرقی نمی کنه که ویندوز رو از مجموعه ی king یا lord و... نصب کنی.مهم اینه که توی اون 2 روز از سال آپدیت نکنی
البته این چیزیه که من از تجربه ی خودم و اطلاعات وب بدست آوردم.اگه اساتید نظرشونو در این مورد بگن ، ممنون می شم:20:
دوست عزیز
به نظر من اون فایلی که شماره اشاره میکنید اونطوری نیست که مثلا امروز ارائه بشه و هر کس که امروز آپدیت کنه اگر ویندوزش اصلی نباشه قفل میشه.
اگر مرتب آپدیت رو برای سیستمتون انجام بدید مشاهده میکنید که هر چند روز یک بار چند مگابایت آپدیت میشه.حالا اون فایل مورد نظر میتونه هر زمان که من آپدیت میکنم به کامپیوتر من منتقل بشه و روز خاصی نداره.
mohamad skystar
24-04-2011, 22:46
یک سوال داخل لپ تاپ 5010 دانگل برای کارگذاشتن سیم کارت هست ؟
به خاطر این که در آینده نسل سوم هم به ایران می آید و می توان از اینترنت پرسرعت استفاده کرد ؟
این قابلیت را دارد ؟
والا تو دفترچه راهنماش که هست اما لپتاپ نداره.
اینترنت پرسرعت رو همین الانم با EDGE MODEM میتونی داشته باشی.
من دارم و همه جا آنلاین هستم.
FremderJunge
24-04-2011, 22:55
سلام من بلاخره رفتم و 5110 رو با گارانتی زیگورات گرفتم سرویس تگش رو هم چک کردم درست بود درایور هاش روش نبود که اونم فروشنده خودش دانلود کرده بود و بهم داد.
ALIREZA4006
25-04-2011, 08:30
سلام
میشه کمکم کنید
بنظر شما 5110 بگیرم یا 5010 یا XPSL502
Dell N5110
مشخصات کلی :
Dell XPS L502-A
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.78 کیلوگرم
Intel 2630QM 2.0 GHZ Core i7 2.93 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz: پردازنده
6 GB DDR3: حافظه
750 GB 5400 RPM: هارد دیسک
Nvidia GeForce GT540M 2048 MB UpTo 4096 MB : کارت گرافیک
15.6" - Bright LED : صفحه نمایش
امکانات: BlueRay - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 9 سلولی - Microsoft Windows 7
pirouz62
25-04-2011, 10:24
من دارم و همه جا آنلاین هستم
pirouz62
25-04-2011, 10:39
من دارم و همه جا آنلاین هستم.
خوب من می خواهم پول مودم ندهم الان 70 الی 80 هزار تومان باید هزینه کنم پس چه بهتر که خود لپ تاپ داشته باشد
sina.belyad
25-04-2011, 12:36
دوست عزیز
به نظر من اون فایلی که شماره اشاره میکنید اونطوری نیست که مثلا امروز ارائه بشه و هر کس که امروز آپدیت کنه اگر ویندوزش اصلی نباشه قفل میشه.
اگر مرتب آپدیت رو برای سیستمتون انجام بدید مشاهده میکنید که هر چند روز یک بار چند مگابایت آپدیت میشه.حالا اون فایل مورد نظر میتونه هر زمان که من آپدیت میکنم به کامپیوتر من منتقل بشه و روز خاصی نداره.
عزیز دل من که گفتم،خودم هر روز ویندوزمو آپدیت می کنم.اگه اینجوری بود که هر روز باید ویندوزم بلاک می شد
سلام
میشه کمکم کنید
Dell N5110
مشخصات کلی :
Dell XPS L502-A
مشخصات کلی :
امکانات: BlueRay - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
Dell XPS L502-A باتریش خیلی خوبه.
ویندوزش هم اصله و اگه قیمت براتون مهم نیست،مناسبتره
sheytoon001
25-04-2011, 14:10
سلام
میشه کمکم کنید
Dell N5110
مشخصات کلی :
امکانات:DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
Dell XPS L502-A
مشخصات کلی :
امکانات:BlueRay - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
خوب به نظرم 5010 رو میشه با 5110 مقایسه کرد و L502 یه رده بالاتره
من جای شما بودم به لپ تاپ های جدبدتر فکر می کردم بنا بر این بین 5010 و 5110 به 5110 فکر کن و تحقیق کن که کاربراش ازش راضین یا نه! و اگه بودجه ی بیشتری میخوای اختصاص بدی دنبال L502 و.. باش
فراموش نکن حتما از چند نفر که اون لپ تاپ رو خریدن بپرسی که آیا راضی هستن یا نه!!!
FremderJunge
25-04-2011, 19:02
سلام
میشه کمکم کنید
Dell N5110
مشخصات کلی :
امکانات:DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
Dell XPS L502-A
مشخصات کلی :
امکانات:BlueRay - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
بزار دوست عزیز خیالتو راحت کنم اگه می خوای زیر 1300 خرج کنید 5110 با کانفیگ cpu i7 sسری سندی بریج بهترین انتخاب هست چون تو برند های دیگه با این قیمت و این کانفیگ چیزی گیر نمیاد یا حداقل من ندیدم خودم دیروز 5110 گرفتم که تقریبا همون 5010 با کمی تغییر در کانفیگش هست ولی ظاهر تقریبا کپی 5010 هست.
اگه میتونی 1500 به بالا خرج کنی کمی تحقیق کن چون توی این رنج تمام برند ها تقریبا مدل های مختلفی دارند یکی گرافیگش بالاتره یکی شیک تره یکی تی وی تیونر داره ولی xps l502 بدک نیست.
بک آپی که از لپ تاپمون می گیریم رو می شه روی یه لپ تاپ دیگه ای استفاده کرد؟ لپ تاپ مقصد باید چه ویژگی هایی داشته باشه؟
برای سیستم های رومیزی چطور؟ یعنی اگر از یه سیستم رومیزی با نورتون بک آپ بگیریم می شه اون رو روی یه سیستم رو میزی دیگه استفاده کرد؟
sheytoon001
26-04-2011, 14:07
بک آپی که از لپ تاپمون می گیریم رو می شه روی یه لپ تاپ دیگه ای استفاده کرد؟ لپ تاپ مقصد باید چه ویژگی هایی داشته باشه؟
برای سیستم های رومیزی چطور؟ یعنی اگر از یه سیستم رومیزی با نورتون بک آپ بگیریم می شه اون رو روی یه سیستم رو میزی دیگه استفاده کرد؟
بله میشه این کار رو کرد اما سخت افزار هردو سیستم (چه لپ تاپ چه pc) باید مثل هم باشن
فقط قبل از ریختن بک آپ یه بار اون درایو رو فرمت کنی بهتره
بله میشه این کار رو کرد اما سخت افزار هردو سیستم (چه لپ تاپ چه pc) باید مثل هم باشن
فقط قبل از ریختن بک آپ یه بار اون درایو رو فرمت کنی بهتره
اگر ممکنه بیشتر توضیح بدید. چقدر باید شبیه هم باشن؟ دقیقا شبیه هم؟ (برای هر دو مورد). ممنون
mohammad1983
26-04-2011, 18:27
وقتی با نورتون گاست کار میکنید توجه کنید تعداد پارتیشن ها هم یکی باید باشه.در حقیقت من بک آپ از 5010 خودم رو روی لپ تابی مشابه مال خودم ریختم اما ویندوز بالا نیومد.چون لپ تاپ من 3 تا درایو و مال اون یکی 4 تا درایو یا همون پارتیشن داشت.این از مشکلات نورتون هست.
اما با آکرونیس که کار کردم این مشکل رو نداشت.
sheytoon001
26-04-2011, 19:11
اگر ممکنه بیشتر توضیح بدید. چقدر باید شبیه هم باشن؟ دقیقا شبیه هم؟ (برای هر دو مورد). ممنون
هر سخت افزاری که نیاز به درایور داره باید دقیقا مشابه هم باشه
خب اگر قرار باشه بر روی چندین سیستم / لپ تاپ چندین برنامه مشابه و ویندوز و... نصب کرد باید چکار کرد؟
من می خواستم روی یکیشون ویندوز و تمام برنامه های لازم و تنظیمات رو انجام بدم بعد از اون بک آپ بگیرم و فقط بک آپ رو برای بقیه استفاده کنم ولی بقول شما ممکنه اشکال بوجود بیاد (بدلیل عدم وجود سخت افزار های مشابه)
شما چه راه ای رو پیشنهاد می کنید؟
راستی من فقط می خوام از درایو C بک آپ بگیرم و کاری به بقیه درایوها و پارتشن ان ندارم
sheytoon001
26-04-2011, 22:46
خب اگر قرار باشه بر روی چندین سیستم / لپ تاپ چندین برنامه مشابه و ویندوز و... نصب کرد باید چکار کرد؟
من می خواستم روی یکیشون ویندوز و تمام برنامه های لازم و تنظیمات رو انجام بدم بعد از اون بک آپ بگیرم و فقط بک آپ رو برای بقیه استفاده کنم ولی بقول شما ممکنه اشکال بوجود بیاد (بدلیل عدم وجود سخت افزار های مشابه)
راستی من فقط می خوام از درایو C بک آپ بگیرم و کاری به بقیه درایوها و پارتشن ان ندارم
من اطلاع زیادی در مورد بک آپ گرفتن ندارم اما واضحه که ویندوز موقع نصب بسته به سخت افزار از یک سری درایور که برای نصب لازمه استفاده میکنه و اگه این درایور با سیستم دیگه تطابق نداشته باشه مسلما ویندوز اگر هم بالا بیاد کاراییه لازم رو نداره
بازم مطمئن نیستم
در برنامه های بک آپ گیری میتونی درایو مورد نظرت رو براحتی انتخاب کنی
من چیزی به ذهنم نمیرسه باید از کسی که تجربه و اطلاع بیشتری در این ضمینه داره سوال بپرسی
hasansoft
26-04-2011, 23:29
با آکرونیس بگیرید از همه بهتره در ضمن میتونید بوتیبل هم بکنید
چرا من نمی تونم توی لپ تاپم حروف کشیده بنویسم!!! یعنی وقتی از کلید ترکیبی استفاده می کنم حروف کشیده نمی شن. منظورم از حروف کشده مثلا (تا) که بین ت........ا کشیده بشه
mohammad1983
27-04-2011, 16:05
من قبلا با نورتون،از pc خودم بک آپ داشتم و اون بک آپ رو روی سیستمی با سخت افزار متفاوت نصب کردم.البته قطعات از برند مشابه بود مثلا مینبورد گیگا اما مدل ها متفاوت.
ویندوز بعد از برگرداندن بک آپ بالا اومد اما پیغام نشناختن درایور ها رو میداد که درایور ها به صورت جدا نصب شد.
البته باید امتحان کرد ممکنه روی بعضی سخت افزار های متفاوت به دلیل معماری متفاوت نصب نشه.
چرا من نمی تونم توی لپ تاپم حروف کشیده بنویسم!!! یعنی وقتی از کلید ترکیبی استفاده می کنم حروف کشیده نمی شن. منظورم از حروف کشده مثلا (تا) که بین ت........ا کشیده بشه
اولا این پست هیــــــــــــــــــچ ربطی به این تاپیـــــــــــــــــــــ ک نداره !
پس چــــــــــــــــــرا من میتونم؟
بعد از حرف مورد نظر shift+j
اولا این پست هیــــــــــــــــــچ ربطی به این تاپیـــــــــــــــــــــ ک نداره !
اینجا نوشتم چون فقط توی این لپ تاپ باش مشکل دارم. گفتم شاید اشکال از جایی دیگست.
بله می دونم چطور می شه اینکار رو کرد ولی وقتی می نویسم این حرف ( ٱ ) بجای کشیدگی نوشته می شه
fisheries65
27-04-2011, 22:54
مــــــــــا هم توانستیـــــــــــــــــم
ولی ممنون چون من اطلاعی از این قابلیت نداشتم:31:
کمکککککککک
من لپتاپو برج 7 پارسال از ایران نوت بوک که توی علاالدین بود خریدم.الان که برای صدای هاردش زنگ زدم گفت از اینجا رفتن و هیچ اطلاعی درموردشون نداریم.118 و دفتر علاالدین هم خبری ازشون نداشت.البته کارت گارانتیش به اسم پارسا لپتاپه که اون هم هیچ شماره تماسی نداره.حالا شما از این ایران لپتاپ یا پارسا لپ تاپ اطلاعی دارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کمککککککککککککککککک:42::42::42:
ممنون که کمک کردینننننننننننننننن
sheytoon001
28-04-2011, 15:00
ممنون که کمک کردینننننننننننننننن
خوب اگه گارانتیه شماره تماسی نداره احتمالا سرکاریه:46:
یه سایت با اسم پارس لپ تاپ وجود داره، ببین گارانتیه اونا نیست؟
mohamad skystar
28-04-2011, 16:08
SHEYTOON جان من اصلا این گارانتی هارو قبول ندارم چون هیچکدوم جواب درست حسابی نمیدم به کسی.
گارانتی یعنی دلخوشی الکی
mohammad1983
28-04-2011, 21:56
آپدیت جدید بایوس در سایت dell قرار داده شده
A13
اینم لینکش
آپدیت جدید بایوس در سایت dell قرار داده شده
لازمه؟
در ضمن از اول تا به حال هیچ آپدیتی به جز آپدیت ویندوز انجام ندادم.
لازمه؟
در ضمن از اول تا به حال هیچ آپدیتی به جز آپدیت ویندوز انجام ندادم.
آپدیت بایوس بستگی داره چه نوع آپدیتی هست؟
اکثرآ باعث هماهنگی بین سخت افزارها و در نتیجه باعث افزایش سرعت سیستم میشوند.
کلا من که تا حالا آپدیت نکردم اپدیت بکنم؟
بله آپدیت کنید.
نیازی به آموزش نداره.در محیط ویندوز نیز نصب میشه.
فقط قبل از نصب،هیچ برنامه ای باز نباشه و شارژ لپ تاپ هم پر باشه.
سلام بر شما.
من لپ تاپ رو آنلاین از کیمیا آنلاین گرفتم.
وقتی بازش کردم یکی از دکمه های کیبوردش جدا شده بود! که وصلش کردم
و
این عکسا رو ببینید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحجم عکسا به خاطر کیفیتش بالاست. البته شاید درست متوجه نشید.
اونجا که علامت گذاشتم، فاصله ی دو قسمت عقب و جلوی قاب بالاست. قسمت جلو که میشه طرف دکمه ی خاموش و روشن، این بالا و پایین میشه و مثل این میمونه که به چیزی وصل نیست.
نمیدونم متوجه شدین یا نه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]توضیحش سخته. خلاصه، اینطوریا بود. شرکت هم گفت عادیه. تو یه سری از لپ تاپا اینطوری بود. !
( فاصله ی تیکه ی عقب و جلو در سمت چپ زیاده و اینطوری میشه ولی سمت راست کاملا درسته )
دوستان کمککککککککککک
fisheries65
29-04-2011, 11:34
ما آپدیت کردیم ولی تو توضیحاتش نوشته فقط یه قابلیت صوتی در ویندوز ایکس پی درست شده نه چیز دیگه ای!
---------- Post added at 12:33 PM ---------- Previous post was at 12:28 PM ----------
دوستان کمککککککککککک
دوست عزیز من فقط می تونم بگم برای من اینطوری نیست، و این دوقطعه اینقدر از هم فاصله ندارن یا کاملا به هم چسبیدن
sheytoon001
29-04-2011, 15:50
دوستان کمککککککککککک
مال منم اینطوری نیست و فاصله سمت راست و همچنین چپ به یک اندازه (حدود 1 میلیمتر) و کاملا هم محکم هست
احتمالا پیچ پشت لپ تاپ یا شل بسته شده یا پایه پیچ شکسته:46:
---------- Post added at 04:50 PM ---------- Previous post was at 04:47 PM ----------
کلا من که تا حالا آپدیت نکردم اپدیت بکنم؟
در موقع آپدیت هیچ دکمه ای و همچنین ماوس کار نمیکنه ، احیانا این حالت رو با هنگ اشتباه نگیرید و بزارید آپدیت کامل بشه و خود لپ تاپ اتوماتیک ری استارت بشه
فقط حواستون به انتی وئروس باشه که disableکنین
ali_disslove
29-04-2011, 19:27
با سلام
من دیروز یه n5010 خریدم core i5 تا دیشب هی رنگ قاطی میکرد و هنگ میکرد صبحم به همین شکل روشن شد اما دیگه از ظهر تاحالا دیگه روشن نمیشه وقتی دکمه پاورشو میزنم فن هاش روشن میشه و چراغ پاور و اون دوتا که بقلشند چشمک میزنند دوباره که این دکمه رو میگیرم فن ها خاموش و چشمک زدن هم قطع میشه -لپتاب هم تو شارژه
توروخدا زود بگید چی کار کنم -یعنی خرابه /؟؟
FremderJunge
29-04-2011, 19:42
با سلام
من دیروز یه n5010 خریدم core i5 تا دیشب هی رنگ قاطی میکرد و هنگ میکرد صبحم به همین شکل روشن شد اما دیگه از ظهر تاحالا دیگه روشن نمیشه وقتی دکمه پاورشو میزنم فن هاش روشن میشه و چراغ پاور و اون دوتا که بقلشند چشمک میزنند دوباره که این دکمه رو میگیرم فن ها خاموش و چشمک زدن هم قطع میشه -لپتاب هم تو شارژه
با این تعریف هایی که شما میکنید احتمالا کارت گرافیک یا LCD مشکل داره(شایدم رم ها).
وقتی خریدید مگه تست نکردید؟باطری رو در بیارید و با برق مستقیم تست کنید.
اگه نه احتمالا از اول این مشکل رو داشته سریع برید پیش فروشنده تا اگه انصاف داشته باشه عوضش کنه یا در بدترین حالت بده برای گارانتی البته اگه با گارانتی گرفته باشید.
sheytoon001
29-04-2011, 20:45
با سلام
بله احتمال زیاد مشکل سخت افزاریه و همونطور که دوستمون گفتن احتمالا از گرافیک یا lcd هست
بهتره هر جوری شده پسش بدید
ali_disslove
29-04-2011, 20:57
با این تعریف هایی که شما میکنید احتمالا کارت گرافیک یا LCD مشکل داره(شایدم رم ها).
وقتی خریدید مگه تست نکردید؟باطری رو در بیارید و با برق مستقیم تست کنید.
اگه نه احتمالا از اول این مشکل رو داشته سریع برید پیش فروشنده تا اگه انصاف داشته باشه عوضش کنه یا در بدترین حالت بده برای گارانتی البته اگه با گارانتی گرفته باشید.
بعید میدونم عیب از lcd باشه چون سیستم هم هنگ و ریست میکنه
حالا مطمئنید ؟یعنی عیب از ویندوز نیست ؟نصب ویندوز روی لپتاب با کامپیوتر خودم فرقی داره ؟؟؟
حالا رو کدوم حالت شارز میشه ؟رو حالتی که چشمک میزنه دکمه پاور یا روی اون حالت که نمیزنه ؟
نه گارانتی نداره --نه تست نکردم هدیست یا یه جورایی جای طلب-انگار یارو راضی نیست البته من باید راضی نباشم
mohammad1983
29-04-2011, 22:32
وقتی دکمه پاور و اولین چراغ از سمت چپ چشمک زن هست یعنی روی حالت sleep هست.
اگر در حال شارژ شدن باشه اولین چراغ از سمت راست روشن میشه.ولی اگر full باشه اون چراغ خاموش میشه.
نصب ویندوز هم کاری نداره فقط از توی setup اولین بوت رو dvd باشه.ببینید اونجا هم مشکل دارید یا ویندوز راحت نصب میشه.
FremderJunge
29-04-2011, 23:23
بعید میدونم عیب از lcd باشه چون سیستم هم هنگ و ریست میکنه
حالا مطمئنید ؟یعنی عیب از ویندوز نیست ؟نصب ویندوز روی لپتاب با کامپیوتر خودم فرقی داره ؟؟؟
حالا رو کدوم حالت شارز میشه ؟رو حالتی که چشمک میزنه دکمه پاور یا روی اون حالت که نمیزنه ؟
نه گارانتی نداره --نه تست نکردم هدیست یا یه جورایی جای طلب-انگار یارو راضی نیست البته من باید راضی نباشم
در مورد چراغ دوستمون یک پست بالاتر جواب دادن من خودم 5110 دارم چراغ هاش کمی با 5010 فرق داره.
در مورد سوال اول خوب راهش اینه که یه ویندوز 7 نصب کنید ولی اون طوری که شما گفتید سیستم دیگه اصلا بالا نمیاد که به نصب ویندوز برسه دو کار میتونید بکنید لپ تاپ رو به یه تعمییر کار درست حسابی نشون بدید یا اگه بالا اومد سریع یه ویندوز روش بریزید ببینید وضع از چه قراره.
مشکل اگه سخت افزاری باشه از گرافیک یا رم.
ali_disslove
29-04-2011, 23:57
وقتی دکمه پاور و اولین چراغ از سمت چپ چشمک زن هست یعنی روی حالت sleep هست.
اگر در حال شارژ شدن باشه اولین چراغ از سمت راست روشن میشه.ولی اگر full باشه اون چراغ خاموش میشه.
نصب ویندوز هم کاری نداره فقط از توی setup اولین بوت رو dvd باشه.ببینید اونجا هم مشکل دارید یا ویندوز راحت نصب میشه.
ممنون یعنی نصب ویندوز با کامپیوتر معمولی فرقی نداره؟اخه میگند روی لپتاب دنگو فنگ داره ویندوز ریختن و کار هر کسی نیست
سیستم بعضی وقتا میاد بالا و میگه میخوای ویندوزو تعمیر کنی یا ریکاوری ؟هر کدومم میزنم بازم به کل هنگ میکنه و دو تا دایره رنگی فقط وسط صفحه میمونه
mohammad1983
30-04-2011, 10:17
نه اصلا نصب ویندوز فرقی نداره.چه دنگو فنگی؟
دی وی دی 7 رو قرار دهید و مثل همه کامپیوتر ها از روی حالت boot نصب کنید.
انشاء الله از ویندوز باشه
fisheries65
30-04-2011, 11:20
ممنون یعنی نصب ویندوز با کامپیوتر معمولی فرقی نداره؟اخه میگند روی لپتاب دنگو فنگ داره ویندوز ریختن و کار هر کسی نیست
سیستم بعضی وقتا میاد بالا و میگه میخوای ویندوزو تعمیر کنی یا ریکاوری ؟هر کدومم میزنم بازم به کل هنگ میکنه و دو تا دایره رنگی فقط وسط صفحه میمونه
احیانا این کسی که این حرف و زده مغازه دار بوده که یه 20 تومنی از شما بابت ویندوز بهش برسه
sina.belyad
30-04-2011, 11:23
سلام دوستان
توی توضیحات bios A13 نوشته:
1. Fine tuned Audio EQ for Windows XP.
یعنی به درد ما که ویندوز 7 داریم نمی خوره؟
راستی اگه می شه ، نحوه ی دانلود از سایت دل رو هم توضیح بدین.چون قبلا راحت روی Download کلیک می کردی و دانلود می شد. اما الان که روی Download کلیک می کنی می گه DellDriverDownloadManager رو نصب کن.نصبشم می زنی erorr می ده. روش ساده تر واسه دانلود وجود نداره؟
سلام دوستان
توی توضیحات bios A13 نوشته:
1. Fine tuned Audio EQ for Windows XP.
یعنی به درد ما که ویندوز 7 داریم نمی خوره؟
راستی اگه می شه ، نحوه ی دانلود از سایت دل رو هم توضیح بدین.چون قبلا راحت روی Download کلیک می کردی و دانلود می شد. اما الان که روی Download کلیک می کنی می گه DellDriverDownloadManager رو نصب کن.نصبشم می زنی erorr می ده. روش ساده تر واسه دانلود وجود نداره؟
مرورگر رو عوض کنید تا دانلود بشه
ahmad710
30-04-2011, 14:44
سلام به دوستان عزیز
یک کانفیگ جدید از سری اینسپایرون دیدم که برای cpuنوشته بود:cori5 2410QM
CORI5 رو فهمیدم 2410QM یعنی چی؟
arvinivra
01-05-2011, 13:27
ببخشید اگه تکراری باشه . یه لینک درایور برای وایرلس و بلوتوث برای ویندوز 7 -32 بیت + جدید ترین آپدیت بایوس
برنامه ای برای تشخیص هویت چهره برای ویندوز 7 توی این مدل لپ تاپ هست؟ (برای ورود به ویندوز)
sheytoon001
01-05-2011, 15:19
ببخشید اگه تکراری باشه . یه لینک درایور برای وایرلس و بلوتوث برای ویندوز 7 -32 بیت + جدید ترین آپدیت بایوس
بفرمایید (البته باید ببینید وایرلس لپ تاپتون همینه یا نه؟)
Dell Wireless WLAN 1501 Half Mini-Card (4313bgn)
Dell Inspiron N5010 System BIOS
---------- Post added at 04:19 PM ---------- Previous post was at 04:17 PM ----------
برنامه ای برای تشخیص هویت چهره برای ویندوز 7 توی این مدل لپ تاپ هست؟ (برای ورود به ویندوز)
بله برنامه Luxand Blink مخصوص همین کاره
arvinivra
01-05-2011, 17:06
بفرمایید (البته باید ببینید وایرلس لپ تاپتون همینه یا نه؟)
Dell Wireless WLAN 1501 Half Mini-Card (4313bgn)
ممنون بابت جوابتون . از کجا بدونم مدل وایرلسم چیه ؟
بله برنامه Luxand Blink مخصوص همین کاره
می شه لینک دانلودش رو بدید.
راستی ممکن هست ورودی ویندوز هم برحسب تشخیص چهره باشه و هم رمز عبور؟ تا اگر چهره را تشخیص نداد بشه با وارد کردن رمز عبور وارد شد؟
تازه یه سرچی کردم توی این صفحه چندتا دیگه هم هست:
کدوما برای این نوع لپ تاپ بهتر جواب می ده؟
pooriya_hp
01-05-2011, 17:58
راستی ممکن هست ورودی ویندوز هم برحسب تشخیص چهره باشه و هم رمز عبور؟ تا اگر چهره را تشخیص نداد بشه با وارد کردن رمز عبور وارد شد؟
بله یه همچین برنامه ی هست !!
sheytoon001
01-05-2011, 18:57
ممنون بابت جوابتون . از کجا بدونم مدل وایرلسم چیه ؟
خواهش می کنم:46:
سرویس تگ لپ تاپت رو در سایت دل (فکر میکنم لینکش رو در پست اول همین تاپیک قرار دادم) وارد میکنی و اونجا میتونی در بخش system configuration سخت افزار لپ تاپت رو ببینی
اما اکثر 5010 ها وایرلسشون همین بوده و یه سری هم از نوع intel 1000 هست که درایور اون فرق میکنه و فقط روی ویندوز 7 ، 64 بیتی نصب میشه( البته در سایت دل یه درایور دیگه مخصوص سخت افزار دیگه هم هست اما تا الان ندیدم روی 5010 ای نصب باشه)
sheytoon001
01-05-2011, 19:06
می شه لینک دانلودش رو بدید.
برای دانلودش کافیه توی گوگل کلمه دانلود رو همراه اسم نرم افزار بنویسی ، خیلی راحت میتونی پیداش کنی
بله این نرم افزار دقیقا همینکار رو میکنه، شما میتونی روی ویندوزت پسورد بزاری و اگه مشکلی پیش اومد از طریق اون وارد بشی
ahmad710
01-05-2011, 20:29
سلام به دوستان عزیز
یک کانفیگ جدید از سری اینسپایرون دیدم که برای cpuنوشته بود:cori5 2410QM
CORI5 رو فهمیدم 2410QM یعنی چی؟
کسی نبود جواب ما رو بده:33:
FremderJunge
01-05-2011, 22:21
کسی نبود جواب ما رو بده:33:
دوست عریر یه سرج کوچک توی گوگل میکردید خیلی سریع جواب رو میگرفتید.
ولی به هر حال 2410qm از سری نسل 2 cpu های core i5 اینتل ملقب به سندی بریج یا پل شنی هست به غیر از سرعت تقزیبا 1.5 برابر بیشتر نسبت به نسل قبلی خودش طبق بنچ مارک ها 2 تفاوت عمده داره یکی اینکه 32 نانومتری هست و مصرف کمتر نسبت به نسل 1 که نمونش همین 480qm داره و تفاوت دوم این که یک گرافیک داخلی دارن که تا وقتی سیستم به گرافیک با احتیاج نداشته باشه با اون کار میکنه و در صورت نیاز به کارت گرافیک اصلی سویچ میکنه و این هم یعنی گرما و مصرف باطری کمتر اگه می خواید لپ تاپ بگیرید سعی کنید cpu نسل دوم رو بگیرید.
موفق باشید
siamakfaraji
03-05-2011, 22:13
بله یه همچین برنامه ی هست !!
سلام شیطون جان .لینک دانلود این برنامه رو میدی؟روی همه ی 5010 ها کار می کنه؟؟؟؟؟
siamakfaraji
03-05-2011, 22:39
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]این اروور رو چی کار کنم؟
ALIREZA4006
04-05-2011, 08:37
سلام بچه ها
کمک نیاز دارم فوری چند هفته دنبال یک لپ تاپ برای کاراهای گرافیکی و شبکه هستم
مبلغ پولم 1500 تومان هست بنظر شما چه مارکی و مدلی بگیرم
دوتا لپ تاپ دل بهم معرفی کردن لطفا کمک کنید
Dell XPS L502-B ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مشخصات کلی:
Intel 2630QM 2.0 GHZ Core i7 2.93 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MH :z پردازنده
6 GB DDR3 حافظه:
750 GB 5400 RPM : هارد دیسک
Dell Inspiron 5110-A ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مشخصات کلی :
Intel 2630QM 2.0 GHZ Core i7 2.90 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz پردازنده:
6 GB DDR3 : حافظه
640 GB 5400 RPM : هارد دیسک
Nvidia GeForce GT525M 1024 MB UpTo 4096 MB کارت گرافیک:
نام ها ديگر : Dell N5110
sheytoon001
04-05-2011, 18:53
سلام شیطون جان .لینک دانلود این برنامه رو میدی؟روی همه ی 5010 ها کار می کنه؟؟؟؟؟
باور کنین با یه سرچ چند ثانیه ای پیدا میشه:19::31:
اما بفرمایید:10:
---------- Post added at 07:50 PM ---------- Previous post was at 07:46 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]این اروور رو چی کار کنم؟
داره میگه هارد دیسک مشکل پیدا کرده و بهتره از اطلاعات مهمت بک آپ تهیه کنی که..:13:
چیکار کردی با لپ تاپت اینطوری شد؟ضربه شدیدی بهش وارد شد؟
نمیدونم این مشکل تا چه حد جدیه، یهتره در تاپیک های سخت افزار عنوان کنی شاید کسی اطلاعی داشته باشه
---------- Post added at 07:53 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------
سلام بچه ها
کمک نیاز دارم فوری چند هفته دنبال یک لپ تاپ برای کاراهای گرافیکی و شبکه هستم
مبلغ پولم 1500 تومان هست بنظر شما چه مارکی و مدلی بگیرم
دوتا لپ تاپ دل بهم معرفی کردن لطفا کمک کنید
Dell XPSL502-B ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مشخصات کلی:
Intel 2630QM 2.0 GHZ Core i7 2.93 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MH :z پردازنده
6 GB DDR3 حافظه:
750 GB 5400 RPM : هارد دیسک
DellInspiron 5110-A ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مشخصات کلی :
Intel 2630QM 2.0 GHZ Core i7 2.90 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz پردازنده:
6 GB DDR3 : حافظه
640 GB 5400 RPM : هارد دیسک
Nvidia GeForce GT525M 1024 MB UpTo 4096 MB کارت گرافیک:
نام ها ديگر :Dell N5110
البته بهتر بود این سوال رو در تاپیک dell یا تاپیک های مرتبط با این لپ تاپ ها می پرسیدید، چون ما با این لپ تاپ ها کار نکردیم
اما به نظرم XPS رو بگیری برات بهتره
حتما از کاربرای این لپ تاپ ها هم بپرس که آیا ازش راضیا یا نه!!!
mohamadvb
04-05-2011, 19:51
سلام به دوستان.
من یه لپ تاپ 5110 خریدم ولی وقتی تحویل گرفتم همون فروشنده روش ویندوز نصب کرده بود ، ویندوزش 64 بیتی بود و درایور هاش هم نصب کرده بود ، ولی من به ویندوز 32 بیتی نیاز دارم . حالا که ویندوز 32 بیتی روش نصب کردم درایور هاش رو ندارم . میشه لطف کنید اگه دارین برام بزارین.
با تشکر.
sheytoon001
04-05-2011, 22:30
سلام به دوستان.
من یه لپ تاپ 5110 خریدم ولی وقتی تحویل گرفتم همون فروشنده روش ویندوز نصب کرده بود ، ویندوزش 64 بیتی بود و درایور هاش هم نصب کرده بود ، ولی من به ویندوز 32 بیتی نیاز دارم . حالا که ویندوز 32 بیتی روش نصب کردم درایور هاش رو ندارم . میشه لطف کنید اگه دارین برام بزارین.
با تشکر.
دوست عزیز
جوابتون رو در تاپیک 5110 میدم:46:
ahmad710
05-05-2011, 10:26
زیگورات یک مدل 5110 رو چند روز پیش با سی پی یوcori 5 و 6 گیگ رم و گرافیک 1 گذاشته بود با قیمت 999000تومن.حالا که رفتم میبینم همون رو چون ویندوز اورجینال داره زده 1090000
yaghob.boss
05-05-2011, 12:53
من هرکاری میکنم رم ریدر کار نمیکنه درایورش هم نصبه
sheytoon001
05-05-2011, 14:09
من هرکاری میکنم رم ریدر کار نمیکنه درایورش هم نصبه
رم ریدر لپ تاپ من که کاملا درست کار میکنه ، اگه رم های میکرو اس دی .. که خشاب لارم دارن رو تست کردی بهتره با چند تا خشاب دیگم آزمایش کنی
golamiry
05-05-2011, 17:34
با سلام
من یه لپ تاپ دل n5010 خریدم تا حالا 2بار هاردش راعوض کردم الان یه صدای تیک تیک ساعت میده چیکار کنم
من یه لپ تاپ دل n5010 خریدم تا حالا 2بار هاردش راعوض کردم الان یه صدای تیک تیک ساعت میده چیکار کنم
جل الخالق !
گارانتی داره؟
اگه آره که بدید گارانتی
اگه نه بدید تعمیر !
سلام دوستان:
بلوتوث من open setting رو اجرا نمی کنه و عملآ هیچ کاری انجام نمیده.
چندین دفعه نصب و حذف کردم،ولی نشد که نشد.از سایت دل هم دانلود کردم ولی باز هم نشد.
چکار کنم؟
عزیز من همینطور به راحتی که نمیشه تا یه مشکلی پیش بیاد فرتی ویندوز عوض کنم.
این که راحترین کاری هست که همه به ذهنشون میرسه.ولی راه درستش رو می خوام.
sheytoon001
07-05-2011, 18:46
عزیز من همینطور به راحتی که نمیشه تا یه مشکلی پیش بیاد فرتی ویندوز عوض کنم.
این که راحترین کاری هست که همه به ذهنشون میرسه.ولی راه درستش رو می خوام.
یه تستی کردم دیدم وقتی این گزینه رو میزنی بهمراه پنجره blutooth setting یه پردازش به اسم rundll32 هم در تسک منیجر اجرا میشه، البته فکر نمی کنم این پردازش فقط خاص بلوتوث باشه
ببین در system32 فایلی به اسم rundll32.exe وجود داره؟ اگه نه که مشکل از همینه و باید پیداش کنی و در اون قسمت کپی کنی ، حجمشم خیلی کمه
ali_disslove
07-05-2011, 19:56
سلام مجدد
یادتونه چند روز پیش پست دادم که رنگ قاطی میکنه و ریست میشه یا گیر میکنه
بردمش یه کامپیوتری گفتم این جوری میشه گفت n5010 هست ؟ 'گفتم اره گفت خوب تو چندمین نفری که اینو میگی و دلیلش هم اینه که 2 تا رم داره و رم ها با هم سازگار نیست و سری جدید بعضی هاش این جوری در میاد
گفتم خوب حالا میگی چی کار کنم ؟گفت گارانتی داره گفتم نه گفت پس باید رمتو عوض کنی با خرج خودت گفتم نه نمیخوام خرج کنم اینو جا بدهیم ورداشتم گفت خوب رمتو برات در میارم هیچی خلاصه 10 تومن گرفت رمو در آورد حالا بهم گفت با اینکه گارانتی نداره اگه ببری گارانتی شاید بهت یه رم نو بدند و این در صورتیه که دل فراخوان داده باشه و هزینه این رم ها رو به گارانتی داده باشه اون وقت یه 10 تومن ازت میگیره فقط برا نصب وگرنه رم پات مجانی میفته--راست میگه یا خرمون کرد ؟
سلام مجدد
بردمش یه کامپیوتری گفتم این جوری میشه گفت n5010 هست ؟ 'گفتم اره گفت خوب تو چندمین نفری که اینو میگی و دلیلش هم اینه که 2 تا رم داره و رم ها با هم سازگار نیست و سری جدید بعضی هاش این جوری در میاد
گفتم خوب حالا میگی چی کار کنم ؟گفت گارانتی داره گفتم نه گفت پس باید رمتو عوض کنی با خرج خودت گفتم نه نمیخوام خرج کنم اینو جا بدهیم ورداشتم گفت خوب رمتو برات در میارم هیچی خلاصه 10 تومن گرفت رمو در آورد حالا بهم گفت با اینکه گارانتی نداره اگه ببری گارانتی شاید بهت یه رم نو بدند و این در صورتیه که دل فراخوان داده باشه و هزینه این رم ها رو به گارانتی داده باشه اون وقت یه 10 تومن ازت میگیره فقط برا نصب وگرنه رم پات مجانی میفته--راست میگه یا خرمون کرد ؟
اگه درست شده،هزینه ی عیب یابی رو ازتون گرفته و خوب گرفته.
---------- Post added at 08:51 PM ---------- Previous post was at 08:47 PM ----------
یه تستی کردم دیدم وقتی این گزینه رو میزنی بهمراه پنجره blutooth setting یه پردازش به اسم rundll32 هم در تسک منیجر اجرا میشه، البته فکر نمی کنم این پردازش فقط خاص بلوتوث باشه
ببین در system32 فایلی به اسم rundll32.exe وجود داره؟ اگه نه که مشکل از همینه و باید پیداش کنی و در اون قسمت کپی کنی ، حجمشم خیلی کمه
rundll32 فایل سیستمیه مجزاست و مربوط به بلوتوث نیست.
کلآ سری اینسپیرون با بلوتوث مشکل داره.
نکته جالبش اینه وقتی پاکش می کنم،توی دیوایس منیجر اصلآ چیزی به نام بلوتوث نداره
ahmad710
07-05-2011, 21:56
سلام مجدد
آقا این قضیه قاطی شدن رنگ ها چیه؟لپ تاپ کس دیگه ای هم این طور شده ؟
FremderJunge
07-05-2011, 22:07
سلام مجدد
گفتم که شاید از رم ها باشه!
برای عیب یابی و در آوردن رم که 10 تومان خوب گرفته تقریبا انصاف داشته ولی در مورد گارانتی اینا لپ تاپی که از خودشون میخری رو در صورت خرابی با اکراه تعمیر میکنن دیگه این که معلومه به هر حال پشت لپ تاپ رو ببینید شاید برچسب یه شرکتی چیزی چسبوندن برای گارانتی اگه نه که فکر نکنم قبول کنن ولی باز هم امتحانش ضرر نداره زنگ بزنید چندتا از این نمایندگی ها ببینید چی میگن.
mohamad skystar
07-05-2011, 22:31
چقدر دوستان مشکل پیدا کردن؟
چرا برا من این طور نیست؟ همه کاریم با N5010 میکنم.
amin4562
07-05-2011, 23:21
منم 8ماهه 5010 دارم.مثل بنز کار میکنه.ازش خیلی راضیم :20:
amirkhan_0o0
08-05-2011, 09:21
سلام مجدد
آقا منم اوایل که خریده بودم گاهی اوقات تصویر ال سی دیم یهو خط خط می شد (وقتی می خواست استندبای بشه) اما چندین ماهه که دیگه نشده مشکل شمام این بوده؟
برای تست سیستم باید چیکارکنم؟
اقا هارد منم یک تیک تیک یا خش خشی میکنه.از کجا بدونم طبیعیه یا خرابه؟علایم هارد خراب چیه؟؟؟
فوريييييييييييييييييييييي يييييييييي
كمككككككككككككككككككككككك كك
من آپديت بايوس a13 رو دانلود كردم.وقتي داشت آپديت ميكرد زماني كه داشتن خونه هاي قرمز پر ميشدن گير كرد الان يك ربعه روي يكي از خونه هاي قرمز گير كرده.همه پنجره ها و آنتي ويروس رو هم بسته بودم.چيكار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ميترسم فنش هم بسوزه
كمككككككككككككككككككككككك ك
fisheries65
09-05-2011, 14:46
اقا هارد منم یک تیک تیک یا خش خشی میکنه.از کجا بدونم طبیعیه یا خرابه؟علایم هارد خراب چیه؟؟؟
غمت نباشه خیلی ها این مشکل و دارن
از جمله مال خودم ولی تا حالا هیچ مشکلی نداشتم باهاش
من آپديت بايوس a13 رو دانلود كردم.وقتي داشت آپديت ميكرد زماني كه داشتن خونه هاي قرمز پر ميشدن گير كرد الان يك ربعه روي يكي از خونه هاي قرمز گير كرده.همه پنجره ها و آنتي ويروس رو هم بسته بودم.چيكار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ميترسم فنش هم بسوزه
آقا شد حدود يك ساعت.درست نشد.با دكمه پاور هم خاموش نشد.چيكار كنم؟؟؟؟باطري رو دربيارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
mohammad1983
09-05-2011, 15:10
دوست عزیز به نظرم هیچ چاره ای جز در آوردن باطری ندارید!
fisheries65
09-05-2011, 18:53
آقا شد حدود يك ساعت.درست نشد.با دكمه پاور هم خاموش نشد.چيكار كنم؟؟؟؟باطري رو دربيارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز ریسکش خیلی بالاست یه بنده خدایی تو همین انجمن این کارو کرد دستگاهش پوکید
راستش من نمی تونم راهی پیشنهاد کنم
خودت می دونی
---------- Post added at 07:53 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------
چند وقت پیش تصویرم فریز میشد و بعد یه فلاش تصویر بر میگشت و تو تسک بار می زد داریو کارت گرافیک پاسخگو نیست و ریست شده
ما رفتیم از سایت amd داریو و کاتالیست جدید و دانلود کردم و فعلا مشکلی نداریم
amin4562
09-05-2011, 19:29
من هفته پیش a13 رو نصب کردم و مشکلی نداشتم!!!!!
چی شد حالا؟؟؟درست شد ؟؟
ميترسم فنش هم بسوزه
آخرش چطور شد؟
رفت زباله؟:41:
ali_z051
10-05-2011, 00:39
برای همدردی با دوستمون همگی 1 دقیقه سکوت !! :39:
دادش چی شد ؟
خیلی مشتاقم بدونم سالمه یا نه؟!! انشاالله که سالمه :10:
همون موقع زنگ زدم به يه تعميركار لپ تاپ گفت تنها راهت اينه كه باطري رو بكشي.گفتم شايد هارد بسوزه.گفت نه مشكلي براش پيش نمياد.گفت اگه شانس اورده باشي محتويات بايوست كامل پاك نشده باشه بالا مياد وگرنه بايد ببري بايوس رو پروگرام كنن.ما گفتيم هرچي خدا بخواد و بعد از 50 دقيقه كه هنگ كرده بود و فن داشت با تمام سرعت ميچرخيد باطري رو كشيديم.......
وقتي روشن كردم بدون هيچ مشكلي اومد بالا.اما وقتي ريست كردم ديگه تصوير نميداد!!!! باز كه روشن كردم اومد بالا اما خودش ريست ميكرد و تصوير نميداد.البته شب قبل هم ويروس خرابي گرفته بود.مثلا هنگ ميكرد و بايد با دكمه پاور خاموشش ميكردم.خلاصه ويندوز و عوض كردم و حدود3ساعت باهاش كار كردم.فقط همون بار اولي كه ويندوز نصب شد و خودش ريست كرد وقتي داشت دسكتاپ رو اماده ميكرد قفل كرد و مجبور شدم با پاور خاموشش كنم.وگرنه ديگه هيچ مشكلي نداشت.
دوستان فقط ميتونم بگم خدا رحم كرد.همين
نكته اخلاقي:
هيچ وقت هيچ وقت بايوس رو آپديت نكنيييييييد
منم نه دستگاهم مشكلي داشت نه فايلي كه دانلود كرده بودم چون از خود سايت دل گرفته بودم.از كجا بايد ميدونستم هنگ ميكنه؟؟؟؟؟؟؟؟
آپ كردن بايوس ارزش از دست دادن دستگاهتون رو نداره.
هيچ وقت بايوس آپ نكنييييييييييييييييد
اما يه مشكل ديگه:
بايوس اون موقع كه داشت آپ ميكرد خونه هاي قرمز كامل پر نشده بودن كه قفل كرد.اما الان توي ست آپ بايوس روa13 ميزنه در صورتي كه ناقصه.چجور ميشه به همون a12 برشگردونم؟
فکر کنم بتونم حدس بزنم چرا گیر کرد موقع آپدیت
احتمالا به خاطر همون ویروسی بوده که شب قبل گرفته که باعث قفل شدن سیستم میشد.موقع آپدیت بایوس هم همون ویروس منجر به قفل کردن سیستم شده.
الان که ویندوزو عوض کردم و درایوها رو با انتی ویروس چک کردم و دیگه گیر نمیکنه فکر کنم دیگه کلک اون ویروس کنده شده باشه
برا همین هم میخوام بزارم اینبار کامل اپدیت رو انجام بدم چون اونبار ناقص موند.
نظر شما چیه دوستان؟
آپدیت که باید انجام بشه.
شما یه بار دیگه آپدیت بزن.
اگه از طریق بوت آپدیت کنی،دیگه خیالت کاملآ راحته
sheytoon001
10-05-2011, 13:50
فکر کنم بتونم حدس بزنم چرا گیر کرد موقع آپدیت
احتمالا به خاطر همون ویروسی بوده که شب قبل گرفته که باعث قفل شدن سیستم میشد.موقع آپدیت بایوس هم همون ویروس منجر به قفل کردن سیستم شده.
الان که ویندوزو عوض کردم و درایوها رو با انتی ویروس چک کردم و دیگه گیر نمیکنه فکر کنم دیگه کلک اون ویروس کنده شده باشه
برا همین هم میخوام بزارم اینبار کامل اپدیت رو انجام بدم چون اونبار ناقص موند.
نظر شما چیه دوستان؟
احتمالا دلیل این مشکل همین ویروس بوده
شانس آوردی زود باتری رو نکشید، احتمالا بیشتر یایوس کپی شده بود و برای همین سیستم دوباره بالا اومد
مشابه مشکل شما برا یکی دوتا از بچه ها پیش اومد و با درآوردن باتری سیستمشون دیگه بالا نیومد
اولا بگم این ویروس هایی که از طریق فلش وارد سیستم میشن(البته اگه ویروس لپ تاپتون از این ویروسا باشه) خاصیت اوتوران دارن و در تمام درایو ها یک نسخه از خودشون رو کپی میکنن و حتی با تعویض ویندوز اگه ویروس رو از داخل درایوها پاک نکرده باشی ، کافیه یه بار روی درایو کلیک کنی تا دوباره روز از نو و..:31: اما حتما آنتی ویروست رو آپدیت کن، اکثر این ویروسها رو شناسایی میکنه
و به نظر من هم دوباره بایوس رو با همون ورژن a13 آپدیت کن اما قبل آپدیت فایل قبلی رو پاک و دوباره دانلودش کن، کار از محکم کاری عیب نمیکنه(ممکنه فایل آلوده یا ناقص دانلود شده باشه)
من همین ورژن a13 رو ریختم و مشکلی نداشته
دوستان این درایور Intel Intel Wireless Display Connection Manager رو دانلود کردم ولی موقع نصب این خطا رو میگیره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل از کجاست ؟؟ . اصلا کارش چیه این درایور ؟
ممنون
من فایل آپدیت قبلی رو پاک کردم و دوباره دانلودش کردم.اما وقتی میره که فلش کنه این ارور رو میده:
به نظرتون مشکل از کجاست؟آیا میتونم به همون ورژن a10 برشگردونم؟
اوه چه جالب.اجازه اجرای فایل آپدیت a10 رو هم نداد و گفت دل اجازه نمیده شما به ورژن قدیمی تر آپ کنید.
حالا ما چیکار کنیم با این بایوس ناقص آپدیت شده:24:
a13 رو هم دوباره دانلود کردم اما موقع اجرا ارور داد و اجازه نداد فلش انجام بشه....
این غصه همچنان ادامه دارد...
sheytoon001
10-05-2011, 21:42
اوه چه جالب.اجازه اجرای فایل آپدیت a10 رو هم نداد و گفت دل اجازه نمیده شما به ورژن قدیمی تر آپ کنید.
حالا ما چیکار کنیم با این بایوس ناقص آپدیت شده:24:
a13 رو هم دوباره دانلود کردم اما موقع اجرا ارور داد و اجازه نداد فلش انجام بشه....
این غصه همچنان ادامه دارد...
این مشکل نیست و طبیعیه که نمیشه بایوس رو با ورژن فعلی یا پایینتر آپدیت کرد (اصلا دیکه اسمش آپدیت نیست:31:)
شاید هم آپدیت همون دفعه کامل شده بود و بدلیل هنگ کردن لپ تاپ بهت نشون نداده
اگه لپ تاپت مشکلی نداره فعلا بیخیالش شو تا آپدیت جدیدی بیاد
نمیدونم راهی هست یا نه که بشه دوباره با همون ورژن بایوس رو نوشت
---------- Post added at 10:42 PM ---------- Previous post was at 10:38 PM ----------
دوستان این درایور Intel Intel Wireless Display Connection Manager رو دانلود کردم ولی موقع نصب این خطا رو میگیره
مشکل از کجاست ؟؟ . اصلا کارش چیه این درایور ؟
ممنون
همونطور که از اسمش پیداست برای وایرلسه و البته برای سخت افزار خاص خودش
احتمالا سخت افزار وایرلس لپ تاپ شما intel نیست
---------- Post added at 10:42 PM ---------- Previous post was at 10:38 PM ----------
[/COLOR]
همونطور که از اسمش پیداست برای وایرلسه و البته برای سخت افزار خاص خودش
احتمالا سخت افزار وایرلس لپ تاپ شما intel نیست
وایرلس من اینه Intel Centrino Wireless-N 1000 13.2.0.30, A00 فکر میکنم مال خودشه حالا مشکل از کجاست نمیدونم !
sheytoon001
10-05-2011, 22:35
وایرلس من اینه Intel Centrino Wireless-N 1000 13.2.0.30, A00 فکر میکنم مال خودشه حالا مشکل از کجاست نمیدونم !
خوب اگه وایرلست اینه باید نصب شه
1. Added support for Intel Centrino Wireless-N 1000.
اگه مطمئنی سخت افزار وایرلس لپ تاپت همینه ، ببین اگه میشه هر نرم افزار وایرلسی در حال اجراست رو ببند و دوباره روی setup کلیک کن شاید نصب شه
عزیز من گفتم که از طریق بوت آپدیت کن!
FremderJunge
10-05-2011, 23:32
سلام دوستان من اون پست مربوط به نگهدارب باطری و استفاده مستقیم از باطری رو خوندم که گفته بودن بعد از اینکه شارژ به 100 برسه باطری از مدار خارج میشه و مستقیم از برق استفاده میکنه البته گفته بودن از روی تجربه اینو میدونن. حالا دوستان کسی اطلاعات موثق با دلیل داره که آیا باطری بعد از شاژ کامل از مدار خارج میشه یا نه؟من شنیدم توی لپ تاپ های دل این امکان هست ولی باید تنظیمات رو دستکاری کنید که البته من چیزی پیدا نکردم کسی در این باره چیزی میدونه.؟
خوب اگه وایرلست اینه باید نصب شه
1. Added support for Intel Centrino Wireless-N 1000.
اگه مطمئنی سخت افزار وایرلس لپ تاپت همینه ، ببین اگه میشه هر نرم افزار وایرلسی در حال اجراست رو ببند و دوباره روی setup کلیک کن شاید نصب شه
این کارم کردم نشد . زیاد مهم نیست چون وایرلسم کار میکنه . فقط نمیدونم این درایور کارش چیه و چه قابلیتی رو اضافه میکنه . به هر حال ممنون
amin4562
11-05-2011, 12:40
سلام دوستان من اون پست مربوط به نگهدارب باطری و استفاده مستقیم از باطری رو خوندم که گفته بودن بعد از اینکه شارژ به 100 برسه باطری از مدار خارج میشه و مستقیم از برق استفاده میکنه البته گفته بودن از روی تجربه اینو میدونن. حالا دوستان کسی اطلاعات موثق با دلیل داره که آیا باطری بعد از شاژ کامل از مدار خارج میشه یا نه؟من شنیدم توی لپ تاپ های دل این امکان هست ولی باید تنظیمات رو دستکاری کنید که البته من چیزی پیدا نکردم کسی در این باره چیزی میدونه.؟
وقتی شارژ فول میشه.چراغ شارژ یاتری روی لپ تاپ خاموش میشه.اگر battry meter رو نصب کرده باشی جلویه battery status نوشته idle
sina.belyad
11-05-2011, 12:44
من فایل آپدیت قبلی رو پاک کردم و دوباره دانلودش کردم.اما وقتی میره که فلش کنه این ارور رو میده:
به نظرتون مشکل از کجاست؟آیا میتونم به همون ورژن a10 برشگردونم؟
سلام دوست عزیز
اصلا مشکلی وجود نداره.همونطور که توی اخطار هم می بینی گفته که بایوست قبلا آپدیت شده و این بایوسی که می خوای نصب کنی ، قبلا نصب شده.
من منظورتونم متوجه نشدم که گفتید بایوس قبلی رو آنیستال کردید.چون بایوس که آنیستال نمی شه.
شما هم باید منتظر آپدیت جدید بایوس باشید ، اونوقت دیگه این اخطار رو نمی بینید.
سلام
بعد از چند ماه استفاده از این دستگاه میخوام چنتا نکته که بهش رسیدم با شما در میون بذارم
اول از همه اینکه من با این دستگاه اصلا خوب رفتار نکردم
تو آفتاب 4 ساعت کف پشت بوم بوده
در حال حرکت 6شونصد بار بالا پاین پریده
توی کیف 1 ساعت روشن بوده
و.....
انصافا هر دستگاه دیگه ای بود تا حالا چند بار ناراحتم کرده بود ! اما این نه !
یه چنتا عیب ازش دیدم که براتون میگم امیدوارم به دردتون بخوره
اول ابنکه پنل پلاستیکی که دوره ال ای دیش هست خیلی خیلی ظریفه اگه مواظب نباشید خارش میشکنه و خودشو میندازه
دوم لولا دربش هست که اون هم باید خیلی مراعاتش رو کرد چون سریع لق میشه و یه حالت خلاصی کوچیک هم پیدا میکنه
البته اگه استفاده خیلی معمولی هم بشه باز هم دیر به این مشکلات میرسه
دستگاه من یکبار با اینکه داخل کیف بود و دورش ضربه گیر بود از ارتفاع یک متری پرت شد و ایرادی که پیدا کرد موارد بالا بود + اینکه پنل پلاستیکی دور کیبورد از جاش دراومد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته با یه فشار کوچیک دوباره سر جاش رفت اما میدونی ؟ آدم دلچرکین میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مورد بعدی که ازش دیدم یه جورایی عیب محسوب میشه : تاچ پد بعد از یه مدت کوتاه استفاده حساسیتش رو از دست میده !!! درسته که با تنظیمات میشه حساسیتش رو زیاد کرد اما مثل روز اول نمیشه
نکته بعدی اینه که دستگاه خیلی داغ کار میکنه . حالا علت زیاد میتونه داشته باشه ولی دستگاه من که i5 2.5 هستش از یک 2.6 داغتر کار میکنه ! پس برای اینکه عمر دستگاهتون بره بالا حتما از کول پد استفاده کنید
حتما با سوکت شارژ با ملایمت بر خورد کنید چون بعد از یک مدت سفتیش رو از دست میده و کابل شارژر با کوچکترین فشار یا حتی جاذبه زمین ! از جاش در میاد
نکته بعدی اینه که فروشنده ها رو میخوام بگم خدا ...........
من از این مدل حدودا 17 تا برای دوست فامیل و همکار خریدم همه کاراشونم خودم کردم
تفاوت هایی که این دستگاه ها داشتند یکی هارد دیسک هاشون بود که فروشنده ها عوض میکنند یکی رم ها و بعد باتری
بنچ مارک هایی که خودم گرفتم وسترن دیجیتال و توشیبا و هیتاچی بهترین های هارد دیسک بودند
با اختلاف کمتری سی گیت و بعدش سامسونگ ( [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) قرار داشتند
مورد بعدی باتری هاشون بود که وزن هاشون با هم فرق میکرد . حتی فونت نوشته هاشونم با هم فرق میکرد !!! تایم خالی شدن بعضیاشونم انصافا تابلو بود !
ترجیحا اگه بازم قصد خرید داشتید اینا مد نظرتون باشه ! و یا هنگام خرید اگه فروشنده قبول کرد بگید براتون هاردیسکشو عوض کنه و 7200 بذاره لذتشو ببرید ( البته اگه خودتون هارد جدید رو تهیه بکنید خیـــــــلی بهتره )
گرافیک 550v یا همون 4650 قدیم پا به پای 5650 های dx11 میاد حتی گاهی اوقات بهتر هم هست
حتی الامکان از حداکثر توان اسپیکرها استفاده نکنید چون اون هم به مرور بلندی صداشونو از دست میدهند
موفق و موید باشید
PH3N0M
FremderJunge
11-05-2011, 23:17
وقتی شارژ فول میشه.چراغ شارژ یاتری روی لپ تاپ خاموش میشه.اگر battry meter رو نصب کرده باشی جلویه battery status نوشته idle
سلام مرسی بله وقتی باطری فول شد چراغ شارژ باطری خاموش میشه. battry meter که توی قسمت power option هست توی اون که چیزی مشخص نیست اگه هم باید جدا نصب بشه من سایت دل رو گشتم چیزی نبود شما از کجا دانلود کردید؟البته سرچ هم کردم چیزی نبود!
amin4562
12-05-2011, 10:44
سلام مرسی بله وقتی باطری فول شد چراغ شارژ باطری خاموش میشه. battry meter که توی قسمت power option هست توی اون که چیزی مشخص نیست اگه هم باید جدا نصب بشه من سایت دل رو گشتم چیزی نبود شما از کجا دانلود کردید؟البته سرچ هم کردم چیزی نبود!
تو پست های قبلی کامل بحث شده.
نرم افزار quick set رو نصب کن.battry meter داخلشه.2یار که دکمه f3 رو بزنی ظاهر میشه
عزیز من گفتم که از طریق بوت آپدیت کن!
دوست عزیز.بله،فرمودین از طریق بوت آپ دیت کنم.اما نفرمودین چطوری؟!(لطفا طریقه آپدیت از طریق بوت رو توضیح بدین.)
با تشکر از لطف همه دوستان که با ما همدردی کردن :34:
سلام دوست عزیز
اصلا مشکلی وجود نداره.همونطور که توی اخطار هم می بینی گفته که بایوست قبلا آپدیت شده و این بایوسی که می خوای نصب کنی ، قبلا نصب شده.
من منظورتونم متوجه نشدم که گفتید بایوس قبلی رو آنیستال کردید.چون بایوس که آنیستال نمی شه.
شما هم باید منتظر آپدیت جدید بایوس باشید ، اونوقت دیگه این اخطار رو نمی بینید.
سلام دوست عزیز؛
منطورم از اینکه گفتم آپدیت قبلی رو پاک کردم این بود که همون فایل آپدیت کننده ای رو که از خود سایت دل گرفتم پاک کردم و دوباره دانلود کردم.چون آقای شیطون جان فرمودن پاک کنید دوباره دانلود کنید.
منم که دیگه از ریشه دیگه بیخیال هرنوع آپدیت بایوس شدم.حتی اگه a10000 باشه! :15:
راستی ؛ شما از کجای این اروری که به من داده(که عکسشو گذاشتم)متوجه شدین که بایوس قبلا آپدیت شده؟
siamakfaraji
13-05-2011, 10:21
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام این ارور رو میده ویندوزم همش!!!یعنی داره می سوزه؟یکی گفت ویندوزت زو عوض کن درست مسشه...راست می گه؟
ali_z051
13-05-2011, 13:13
دوستان روز اول که لپ تاپم رو گرفتم عمر باتریش زیر 3 ساعت بوده چیکار کنم بیشتر شارژ نگه داره ؟ نور صفحه 50 % هست درایو گرافیکم از خود سایت AMD دانلود کردم ولی اصلا با باتریش حال نمی منم 2 ساعت و نیم 2 ساعت نگه میداره Power Option روی Balance هست!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.