ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تجربه خرید Dell Inspiron N5010

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

ali_bah
20-10-2010, 15:01
سلام
بی زحمت یکی از دوستان لینک دانلود درایور کارت صدا این دستگاه را برای دانلود بزاره !

ممنون

ali_bah
20-10-2010, 15:43
سلام
من یه اشکال پیدا کردم :41:
کارت صدا نصبه ولی هیچ صدایی از سیستم در نمیاد !
نه از اسپیکر نه از خروجی هدفون ! :41:

کمک !

kambiz18
20-10-2010, 15:56
سیستم رو یک بار ریستارت کن ببین درست می شه یا نه یک بار برای منم پیش اومد اینطوری حاش کردم

ali_bah
20-10-2010, 16:11
ویندوز رو از نو هم نصب کردم ، درست نشد :41:
خاموشش کردم الان ، شاید قاطی کرده !

مرسی

ali_bah
20-10-2010, 16:22
آقا درست شد !
2 دقیقه خاموش کردم درست شد :دی

sayanermia
20-10-2010, 18:22
سلام
بی زحمت یکی از دوستان لینک دانلود درایور کارت صدا این دستگاه را برای دانلود بزاره !

ممنون

اینم درایور کارت صدا + نرم افزار SRS Premium :11:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

jayson cutler
20-10-2010, 20:16
سلام بر تمانی دوستان منم دیروز به جمع 5010ها پیوستم...........:20:من این 5010رو بااین کانفیگ 880000هزار تومان خریدم البته +کیف +موس +کاور کیبرد+نصب ویندوز +نصب درایور +درایورهاش هم فروشنده بهم داد وبه نظر شما چطوره؟

cpu:2.4_corei3/ram:4gb?gerafik ati1gb/hdd:320gb+ /color:black
راستی دوستان چند تا سوال دارم 1_این بلوتوثش دقیقا چطوری کانکت میشه؟
2_میشه ویندوز xpعلاوه بر seven نصب کرد یعنی دو ویندوزه بشه ؟ اگه میشه چطوری
3_میشه دوتا ویندوز را روی یک درایو نصب کرد؟
4_اگه xpنصب کردیم باید درایور هاشم روش نصب کنیم آیا این درایورها روی xpهم نصب میشه اگه نمیشه چکا باید کرد ؟
لطفا کمکم کنید چون من به این موارد که اشاره کردم خیلی نیز دارم. ممنون از شما:20:

majidek
20-10-2010, 23:10
سلام
یه سوال در مورد Caps-lock داشتم !
کپس لاک با کلید CapsLock روشن میشه و با Shift خاموش میشه!؟

شماباید روی لنگویج بار توی نوار استارت راست کلیک کنی و ستینگ رو بزنی.بعد تب سوم روadvanced key setting بزنی بعدازاون همون بالا گزینه سمت چپ و بزنی وتمام.

sheytoon001
20-10-2010, 23:17
اینم درایور کارت صدا + نرم افزار SRS Premium :11:

این srs نرم افزاریه که باید توی start مشخص بشه؟
آدرسش در کامپیوتر دقیقا کجاست؟

ali_bah
20-10-2010, 23:30
سلام
من همین لینک رو قبل از اینکه شما بگید دانلود کرده بودم !
ولی چون نصب کردم یهو دیدم کلا صدا در نمیاد از لپ تاب ! :31:
کار به جایی رسید که ویندوز عوض کردم :20: باز دیدم درست نشد :46: خاموش کردم درست شد :2:
من فکر کردم شاید درایور کارت صدا را اشتباهی نصب کردم برای همین درخواست لینک دادم ، بازم مرسی.

در کل این برنامه SRS چی هست !؟ چطور بهش دسترسی داشته باشیم!؟

راستی اون مشکل کپس لاک هم حل شد با نصب دوباره ویندوز :5:

یه سوالی داشت درباره بلوتوث !
من روی آیکن بلوتوث که راست کلیک می کنم نمیدونم چرا گزینه های Send File با Receive رو نداره ! آخرین ورژن درایور رو هم از سایت دل دانلود و نصب کردم ولی .... اون 2 تا گزینه نیست :10:

sayanermia
20-10-2010, 23:49
این srs نرم افزاریه که باید توی start مشخص بشه؟
آدرسش در کامپیوتر دقیقا کجاست؟

سلام
من همین لینک رو قبل از اینکه شما بگید دانلود کرده بودم !
ولی چون نصب کردم یهو دیدم کلا صدا در نمیاد از لپ تاب ! :31:
کار به جایی رسید که ویندوز عوض کردم :20: باز دیدم درست نشد :46: خاموش کردم درست شد :2:
من فکر کردم شاید درایور کارت صدا را اشتباهی نصب کردم برای همین درخواست لینک دادم ، بازم مرسی.

در کل این برنامه SRS چی هست !؟ چطور بهش دسترسی داشته باشیم!؟

راستی اون مشکل کپس لاک هم حل شد با نصب دوباره ویندوز :5:

یه سوالی داشت درباره بلوتوث !
من روی آیکن بلوتوث که راست کلیک می کنم نمیدونم چرا گزینه های Send File با Receive رو نداره ! آخرین ورژن درایور رو هم از سایت دل دانلود و نصب کردم ولی .... اون 2 تا گزینه نیست :10:

برای دسترسی به نرم افزار کنترل صدای SRS Premium باید به کنترل پنل و سپس به Hardware and Sound برید!! آخر همه ایکون ها ، یه آیکون جدید اضافه شده مشخصه! روش کلیک کنید نرم افزار مدیریت صدا باز میشه!!

کارش اینه صدای لپتاپو بهینه میکنه و یه سری افکت ها به صدای خروجی میده تا کیفیت و حجم صدا بهتر بشه!!

در کل جالبه!!

والا منم نصب کردم این مشکلو نداشتم!! البته اینم بگم وقتی نصب میشه اسم کارت صدا کلا عوض میشه و فکر کنم برای شما از قسمت playback device حتما اون کارت صدای مربوط به HDMI انتخاب شده بوده که صدایی از سیستمون در نمیومده!! وگرنه دل کارش درسته:10:

doostmah
21-10-2010, 00:30
داشتم دفترچه شو می خوندم دیدم نوشته که از بلو-ری هم پشتیبانی میکنه!! آیا حقیقت داره؟؟ پس چرا چیزی روی دستگاه ننوشته؟؟ کسی تا حالا چک کرده ببینه راسته یا نه ؟؟

---------- Post added at 03:44 PM ---------- Previous post was at 03:41 PM ----------

شاید ویندوزت قاطی کرده!! منم این مشکل و توی ویندوز 32 بیتی دسکتاپم داشتم یه بار!! ناخودآگاه درایور دی وی دیم از کار افتاد و هیچی نمی خوند اما وقتی میخواستم باهاش ویندوز یا نرم افزاری بوت کنم بیارم بالا میومد!!
یه ویندوز عوض کردم مشکل حل شد!!

ماشالله ویندوزهای ما یا دستکاری شده است یا به سلیقه ی شرکت ها تغییر کرده!! یه ویندوز از یه شرکت معتبر بگیرید بریزید 99 درصد مشکلتون حل میشه چون مشکل من با تغییر ویندوز حل شد!

1- ممنون ولی ویندوز 7 32 بیتی رو از تورنت دانلود کردم و این ورژن untouched هستش بگذریم فکر کنم باید دیگه به کلوپ 64 بیتی ها بپیوندم.
2- پشت باتری یک جای ورود سیم کارت هستش مثل اینکه کلا سخت افزارش رو برداشتن چون توی دفترچه من دیدم ولی عملا وقتی خواستم سیم کارت رو بذارم شانس اوردم که توی سوراخ لپتاب گیر نکرد وگرنه دراوردنش کار حضرت فیله.
می خواستم ببینم کسی از دوستان لپتابش (5010) سیم کارت می خوره یا نه؟

sayanermia
21-10-2010, 00:41
1- ممنون ولی ویندوز 7 32 بیتی رو از تورنت دانلود کردم و این ورژن untouched هستش بگذریم فکر کنم باید دیگه به کلوپ 64 بیتی ها بپیوندم.
2- پشت باتری یک جای ورود سیم کارت هستش مثل اینکه کلا سخت افزارش رو برداشتن چون توی دفترچه من دیدم ولی عملا وقتی خواستم سیم کارت رو رذارم شانس اوردم که توی سوراخ لپتاب گیر نکرد وگرنه دراوردنش کار حضرت فیله.
می خواستم ببینم کسی از دوستان لپتابش (5010) سیم کارت می خوره یا نه؟

بر اساس صحبت هایی که قبلا شده ( چند ده صفحه ی قبل ) گویا همه لپتاپ های بچه ها فاقد دستگاه سیم کارت هستش و فقط جاشه که تعبیه کردند!! شایدم این سخت افزار از اول روی لپتاپ بوده و بعدا برداشتند!!

majidbbc
21-10-2010, 03:39
راستی من بعضی وقت ها
موقع تایپ کردن ساعد دستم که با صفحه لپ تاپ کنار تاچ پد برخورد می کنه احساس می کنم خیلی خفیف حالت برق گرفتگی داره.
بقیه چنین تجربه ای داشتند تاحالا؟

احتمالا حرارت تاچ پد هستش که این حسو به شما منتقل میکنه!! شایدم سیستم عصبی ساعد طوریه که این تماس مغناطیسی و به صورت الکتریسیته منتقل میکنه!! چون تاچ پد فکر کنم فقط به پوست حساسه و به وسیله پوست تحریک میشه!
!!!!
اگه تجربه شو نداشتی مجبور نبودی جواب بدی خب!!:31:

ali_asd_1369
21-10-2010, 10:21
دوستان من میخوام لب تاپمو بفروشم و مدل بالاتر همینو بخرم
دل dell inspirion n5010 i3
حدود 2 هفته س که خریدم
30زیر قیمتش اکش میدم

sayanermia
21-10-2010, 11:32
راستی من بعضی وقت ها
موقع تایپ کردن ساعد دستم که با صفحه لپ تاپ کنار تاچ پد برخورد می کنه احساس می کنم خیلی خفیف حالت برق گرفتگی داره.
بقیه چنین تجربه ای داشتند تاحالا؟

!!!!
اگه تجربه شو نداشتی مجبور نبودی جواب بدی خب!!:31:

اخه اتفاقا ساعد دستم خورده بود ولی اصلا این برق گرفتگی خفیف و نداشتم!! لذا فکر کردم همه مثل خود منن و شما فقط اینطوری هستی :31: به هر حال دوستمون جواب واضح تر و علمی شو گفتن که منم متوجه شدم!!:31:

rickykaka
21-10-2010, 16:45
با سلام دوباره خدمت دوستان

دیروز هم 3 بازی دیگه رو روی سیستمم تست کردم و بدون هیچ مشکلی با بالاترین تنظیمات نصب شد و دارم حالشو می برم.

F1 2010
MEDAL OF HONOR Tier 1 Edition
WRC FIA World Rally Championship

majidbbc
23-10-2010, 04:24
خب این 5010 بنده که دیروز خریدمش و توی تاپیک هم گفتم الان متوجه شدم سه تا چراغ کوچیک که گوشه پایین سمت راسته و مربوط به روش بودن و باطری می شه اصلن کار نمی کنه. تاحالا اصلن روشن نشده. اگه دوستان تجربه مشابه دارند ممنون می شم منو راهنمایی کنند.

خب خودم لپ تاپ رو باز کردم درست کردم. کابلشون درست توی اسلتش جا نیفتاده بود.:27:

badterojan
23-10-2010, 11:50
سلام
من یه مشکل دارم
یه dell 5010 گرفتم و ویندوز 7 - 64 بیت نصب کردم
آفیس 2007 توش ریختم
هنگام فارسی نوشتن بجای اینکه متن رو از سمت راست اضافه کنه از سمت چپ اضافه میکنه
یعنی لغت اول متن آخر جمله قرار میگیره
تو پاور پوینت و اکسل هم عدد فارسی نمی نویسه
چرا؟

sayanermia
23-10-2010, 12:23
سلام
من یه مشکل دارم
آفیس 2007 توش ریختم
چرا؟

درود مبارکتون باشه:11:

به کنترل پنل برید و سپس به Clock , Language And Region برید. حالا روی گزینه ی Region and Language کلیک کنید تا پنجره تنظیمات مطابق شکل زیر باز بشه

دقت کنید مثل شکل زیر در قسمت Format گزینه ی persian انتخاب شده باشه
همینطور اون پایین روی دکمه ی Additional Setting کلیک کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا در قسمت Standard Digits عددهای فارسی شکل رو انتخاب کنید و اوکی کنید!! مثل عکس زیر :

مرحله بعد اینه به تب Administrative برید و روی دکمه ی Change system local کلیک کنید! پنجره تنظیماتش باز میشه که باید مطابق شکل زیر عبارت Persian و انتخاب کنید

همه این کارارو انجام بدید اوکی کنید و سیستم و ریست کنید!! ( طبیعتا فراموش نشه از طریق تنظیمات کیبورد هم باید زبان فارسی و انتخاب کنید. چون امر بدیهیه تو مراحل متذکر نشدم )

و اما اینکه از چپ شروع میکنه به نوشتن و این مسائل . برنامه ی ورد رو باز کنید و از قسمت ابزارهاتون مطابق عکس که علامت زدم دکمه ی Right-to-Left Text Direction رو کلیک کنید تا متن شما و نحوه ی تایپ و قرار گیری حروف و عبارت ها از راست به چپ بشه! فرق این گزینه با ابزار چپ چین و راست چین اینه که کلهم متن شمارو و نحوه ی نوشتن شمارو از راست به چپ و برعکس تنظیم میکنه و اگر مثلا شما بخواید بعد از عبارت فارسی تون یک عبارت انگلیسی بنویسید و سپس بعدش یه عبارت فارسی بزنید با این تنظیم خیلی راحت و پشت سر هم کار انجام میشه!!

موفق و سربلند باشید :11:

sheytoon001
23-10-2010, 12:29
سلام
من یه مشکل دارم
آفیس 2007 توش ریختم
چرا؟
توی notepad فارسی درست مینویسه؟
برا عدد فارسی نوشتن ، numeral رو روی context گذاشتی؟

badterojan
23-10-2010, 13:31
درود مبارکتون باشه:11:

به کنترل پنل برید و سپس به Clock , Language And Region برید. حالا روی گزینه ی Region and Language کلیک کنید تا پنجره تنظیمات مطابق شکل زیر باز بشه

دقت کنید مثل شکل زیر در قسمت Format گزینه ی persian انتخاب شده باشه
همینطور اون پایین روی دکمه ی Additional Setting کلیک کنید

حالا در قسمت Standard Digits عددهای فارسی شکل رو انتخاب کنید و اوکی کنید!! مثل عکس زیر :

مرحله بعد اینه به تب Administrative برید و روی دکمه ی Change system local کلیک کنید! پنجره تنظیماتش باز میشه که باید مطابق شکل زیر عبارت Persian و انتخاب کنید

همه این کارارو انجام بدید اوکی کنید و سیستم و ریست کنید!! ( طبیعتا فراموش نشه از طریق تنظیمات کیبورد هم باید زبان فارسی و انتخاب کنید. چون امر بدیهیه تو مراحل متذکر نشدم )

و اما اینکه از چپ شروع میکنه به نوشتن و این مسائل . برنامه ی ورد رو باز کنید و از قسمت ابزارهاتون مطابق عکس که علامت زدم دکمه ی Right-to-Left Text Direction رو کلیک کنید تا متن شما و نحوه ی تایپ و قرار گیری حروف و عبارت ها از راست به چپ بشه! فرق این گزینه با ابزار چپ چین و راست چین اینه که کلهم متن شمارو و نحوه ی نوشتن شمارو از راست به چپ و برعکس تنظیم میکنه و اگر مثلا شما بخواید بعد از عبارت فارسی تون یک عبارت انگلیسی بنویسید و سپس بعدش یه عبارت فارسی بزنید با این تنظیم خیلی راحت و پشت سر هم کار انجام میشه!!

موفق و سربلند باشید :11:

دوست عزیز از زحمتی که بابت جواب دادن به من کشیدی واقعا ممنونم اما من همه این کارا رو کردم
درباره راست نویس و چپ نویس خوب میدونم (من خودم تابحال دو تا کتاب نوشتم)
این که دارم میگم دقیقا مال حالت راست نویس هست
من متن رو راست نویس میکنم اما بجای اینکه کرسر موس به سمت جلو (یعنی سمت چپ) حرکت کنه کلمات حرکت میکنن و کلمه اول جمله به کلمه آخر جمله تبدیل میشه

اعصابم رو خوردکرده
شیطونه میگه دوباره همه چیز رو پاک کنم از اول ویندوز بریزم
:grrr::evil::evil2::devil::4:

---------- Post added at 01:01 PM ---------- Previous post was at 01:00 PM ----------

توی notepad فارسی درست مینویسه؟
برا عدد فارسی نوشتن ، numeral رو روی context گذاشتی؟

تو نوت پد رو نمیدونم الا هم موقعیت چک کردن ندارم اما numeral رو روی context گذاشتم

sayanermia
23-10-2010, 14:12
پس بهتره افیس 2007 سرویس پک نصب کنید!!

eafshary
23-10-2010, 14:50
میگم این 4010 که جدید اومده انگار از 5010 خیلی بهتره!! اگه کسی اطلاعاتی دربارش داره بزاره. خیلی ممنون

badterojan
23-10-2010, 15:05
پس بهتره افیس 2007 سرویس پک نصب کنید!!

افیس 2007 سرویس پک یعنی چی؟

asemanekavir38
23-10-2010, 16:43
سلام به همه ي بروبچ 5010 !!!
اگه خدا بخواد منم به همين زوديا ميخوام اين لپتاپو بخرم، اين كانفينگ :
CPU: i5-460M | 2.5~2.8
Ram: 4GB
Hdd: 500
VGA: ATI Radeon 550V
فقط تنها چيزي كه يه خورده نگرانم كرده اينه كه كارت گرافيكش چطوره؟ميترسم يه موقع باهاش به مشكل بر بخورم.آخه ميگن قديمي تره! ازطرفي اين مدل cpu بهتري داره.نظرتون چيه؟

sheytoon001
23-10-2010, 17:43
میگم این 4010 که جدید اومده انگار از 5010 خیلی بهتره!! اگه کسی اطلاعاتی دربارش داره بزاره. خیلی ممنون
بهتر که نیست! درواقع لپ تاپی با مشخصات 5010 اما 14 اینچه، به نظر من 15 اینچ بگیری بهتره
در ضمن صفحه کلیدش numpad نداره و برا کسایی که با اعداد زیاد کار میکنن شاید راحت نباشه:46:
مزیتش احنمالا فقط وزن کمتره

sheytoon001
23-10-2010, 17:53
اگه میتونی 2010 رو آزمایش کن ، من 2010 نصب کردم خیلی توپه:31: البته برا 32 بیتی و 64 بیتی برنامه هاش جداست:46:

---------- Post added at 05:53 PM ---------- Previous post was at 05:49 PM ----------

سلام به همه ي بروبچ 5010 !!!
اگه خدا بخواد منم به همين زوديا ميخوام اين لپتاپو بخرم، اين كانفينگ :
CPU: i5-460M | 2.5~2.8
Ram: 4GB
Hdd: 500
VGA: ATI Radeon 550V
فقط تنها چيزي كه يه خورده نگرانم كرده اينه كه كارت گرافيكش چطوره؟ميترسم يه موقع باهاش به مشكل بر بخورم.آخه ميگن قديمي تره! ازطرفي اين مدل cpu بهتري داره.نظرتون چيه؟
نگران نباش ، از نظر مشخصات که این گرافیک از 5470 قویتره ، به مشکلی بر نمیخوری ، 5470 خیلی جدیده اما 550v هم نمیشه گفت قدیمیه و حتما تا چند سال دبگه بازی هارو راحت اجرا میکنه:46:
cpu شم که خوبه ، من خودم i3 دارم عالیه:46:

sayanermia
23-10-2010, 18:05

آفیس 2007 دو مجموعه داد بیرون!! بسته نخست که که اولین مجموعه بود و به اسم آفیس 2007 روانه ی بازار شد!!

بسته ی دوم که مدتی بعد از نسخه ی اول اومد بیرون به همراه یک سری پک های اصلاحی و اصلاحیه های امنیتی و کاربردی آفیس 2007 ارائه شد که به صورت یک بسته ی جدید به اسم آفیس 2007 سرویس پک یک برای فروش عرضه شده!! من خودم از سرویس یکش استفاده میکنم و راضی هستم!!

sheytoon001 عزیز هم درست میگن! از 2010 استفاده کن! اتفاقا منم گرفتم نصب کردم راضی بودم ازش!! الان رو یه سیستمم 2007 نصب دارم رو اون یکی 2010!!

asemanekavir38
23-10-2010, 18:29
آخه من تموم اين 128 صفحه رو خوندم ولي كسي نديدم بگه ازين كارت گرافيك داره به جز يكي از دوستان كه ايشون هم راجع به vga: 550 v لپتاپش چيزي نگفته بود.كسي هست كه اين كارتو تستش كرده باشه؟نسبت به 5470؟

asemanekavir38
23-10-2010, 20:09
بچه ها به نظرتون من چيكار كنم بالاخره؟ اين كانفينگي كه گفتم با كارت گرافيك 550 رو بخرم يا اون 5470؟:13:

soroush20
23-10-2010, 21:59
سلام دوستان.2تا سوال داشتم که ممنون میشم جواب بدین

من قصد خرید این نوت بوک رو دارم.
اولین چیزی که میخواستم بدونم اینه که قیمتش چنده؟
همقیمت اون Cor i3رو میخوام وهمcor i5رو
دوم اینکه روش به صورت فابریک ویندوز7نصبه؟32بیتی یا64بیتی؟

بازم از دوستان گلم ممنونم:11:

sheytoon001
24-10-2010, 00:53
سلام دوستان.2تا سوال داشتم که ممنون میشم جواب بدین

من قصد خرید این نوت بوک رو دارم.
اولین چیزی که میخواستم بدونم اینه که قیمتش چنده؟
همقیمت اون Cor i3رو میخوام وهمcor i5رو
دوم اینکه روش به صورت فابریک ویندوز7نصبه؟32بیتی یا64بیتی؟

بازم از دوستان گلم ممنونم:11:
این لیست قیمت ها

asemanekavir38
24-10-2010, 09:54
بچه ها 5010 همچين كانفينگي هم داره؟
cpu:Intel CFI i3 350M Core i5 2.5 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
RAM: 6 GB DDR3
VGA: ATI Radeon HD 5470 DDR3 1024 MB UpTo 4096 MB
HDD: 640 GB 5400 RPM
LED:15.6" - Bright LED
OTHER: : DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
باتری 6 سلولی - DOS
ديجي كالا زده بود!
البته قيمت نزده بود.
دمتون گرم جواب پست قبلي رو هم كه ندادين:41:

ali_asd_1369
24-10-2010, 12:08
سلام دوستان
کسی پیدا نمیشه لب تاپ هارو عوض یا مال منو بخره ؟
بخدا هیچیش نیست فقط میخوام N5010 ci5 بخرم
:19:

sheytoon001
24-10-2010, 15:43
بچه ها 5010 همچين كانفينگي هم داره؟
cpu:Intel CFI i3 350M Core i5 2.5 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
RAM: 6 GB DDR3
VGA: ATI Radeon HD 5470 DDR3 1024 MB UpTo 4096 MB
HDD: 640 GB 5400 RPM
LED:15.6" - Bright LED
OTHER: : DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
باتری 6 سلولی - DOS
ديجي كالا زده بود!
البته قيمت نزده بود.
دمتون گرم جواب پست قبلي رو هم كه ندادين:41:
زیگورات یه کانفیگ شبیه این داره با این تفاوت که
ویندوز اورجینال روش نصبه و cpu i5 و درایو bluray هم داره
قیمتش 1200000 تومنه
هر کانفیگی ممکنه وجود داشته باشه اما اگه قیمت نداره پس تموم کردن

sheytoon001
24-10-2010, 15:49
سلام دوستان
کسی پیدا نمیشه لب تاپ هارو عوض یا مال منو بخره ؟
بخدا هیچیش نیست فقط میخوام N5010 ci5 بخرم
:19:
اگه مشکلی نداره چرا میخوای عوضش کنی ، عملکرد i3 اونقدر پایینتر از i5 نیست که به چشم بیاد:46:مگه کار خاصی انجام بدی که i5 برات مهم باشه وگرنه هزینه اضافست
یهو i5 میگیری مشکل دار از آب درمیادا:31: اگه ازش راضی هستی قدرش رو بدون:8:
از بابت خریدار هم بیخیال شو چون تو سر جنست میزنن و مفت میخرن، فرضا شاید 100 یا 150 ارزونتر بخرن شاید هم خوشبینانه گفتم:27::46:

asemanekavir38
24-10-2010, 16:39
بازم معرفت اين دوست خوبمون(sheytoon001 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])).
خواهش ميكنم يه همفكريه خوب به من بديد بچه ها.من موندم كدوم كانفينگشو بخرم؟البته ميخوام از زيگورات بخرم.يه كانفينگش با كارت گرافيك 550 v كه زده 999000 تومن.يه كانفينگم با كارت گرافيك 5470 كه زده 1050000 تومن.البته اين دوميه ويندوز سون هم روش نصبه.چيكار كنم به نظرتون؟ كدوم يكي؟:8:

soroush20
24-10-2010, 16:57
ممنون از شما دوست عزیز بابات قیمتی که دادی:11:

قیمت بروزه دیگه؟:31:

لااقل یه سایتی رو معرفی میکردی که ماخواستی 2روز دیگه آمار بگیریم دوباره تاپیک نزنیم:10:

soroush20
24-10-2010, 17:02
1چیزی من میخواستم
دل با سی پی یوI3 هارد500رمDDR3 4gbرو بخریم.
اصلا این کانفینگ وجود داره.
تواون فایل پیدی اف نبود!

soroush20
24-10-2010, 17:18
کسی نیست تا مرا یاری دهد؟

اگه بخوایم میشه هاردشو ارتقاع داد؟
یا اینکه باید هارد اکسترنال بگیرم براش؟

:40:

sayanermia
24-10-2010, 17:42
1چیزی من میخواستم
دل با سی پی یوI3 هارد500رمDDR3 4gbرو بخریم.
اصلا این کانفینگ وجود داره.
تواون فایل پیدی اف نبود!

من خودم با cor i3 و رم 3 و هارد 500 گرفتم!! رم که کاری نداره راحت تعویض میشه !! ولی این کانفیگ i3 با هارد 500 واقعا کمه!! من از دوستم که فروشنده بود خریدم کل بازارم امار گرفتم تو دوتا پاساژ فقط سه نفر داشتند!! درکل کانفیگ کمیه!!

در مورد ارتقاء هارد هم بله قابلیت تعویض و ارتقاء و داره!! هم هارد هم رم!!

surpriser
24-10-2010, 21:33
سلام دوستان.من بهتون پیشنهاد میکنم سعی کنید تا حد ممکن با گرافیم 550v بگیرید چون تفاوت قدرتش با 5470 خیلی زیاده.

sayanermia
24-10-2010, 22:43
متخصصین اهل فن!! به خاطر یه سوتی عجیبی که دادم دیگه ویندوز بالا نیومد!! حالا سوتی : اومدم پارتیشن اضافه کنم که نمی دونم چرا و به چه دلیل برداشت کلیه درایوهامو کرد simple volume

خلاصه بعد از ریست ویندوز بالا نیومد مجبور شدم ویندوز بزنم ولی وقتی موقع انتخاب درایو در محیط نصب ویندوز اومد یه چیزی عجیب بود!! جلوی هر سه تا پارتیشنم زده بود local !! حتی نمی شد پاکشون کرد که دوباره از نو ساخت!! این شد که با یه سی دی بوت پارتیشن اومدم کل هاردو پاکسازی کردم و unallocated کردم و بعد از نو سه تا پارتیشن درست کردم! ولی یادمه موقعی که لپتاپو خریدم موقع نصب ویندوز به جز درایو های اصلیم دوتا درایور با حجم کم اضافه داشتم به اسم های OME و system restore که توش انگار فایل های سیستمی بود!! ولی الان که با اینم نرم افزار پارتیشن تحت محیط داس و با سی دیش بوت کردم و پارتیشن جدید ساختم دیگه خبری از اون دوتا نبود!!

ایا وجود اونا ضروریه؟؟ حیایته؟؟ اصلا چی هستند؟؟ اگر مهم هستند الان چطوری می تونم دوباره درستشون کنم؟؟ الان ویندوز راحت نصب شده اومده بالا مشکلی ندارم! فقط افت سرعت شدیدی دارم مخصوصا قفل و هنگ و استفاده از 100% مقدار رم در بعضی مواقع که واقعا برام غیرعادی و عجیبه که فکر میکنم بخاطر نرم افزارهایی باشه که جدید نصب کردم!! ولی هدف اصلیم همون دوتا درایو مخصوص هستند!! ایا بقیه شما 5010 دارها این درایوهارو دارید؟؟ حالا که من دیگه ندارم خطری نداره؟؟ اگر داره چطوری باید دوباره درستشون کنم؟؟

sheytoon001
24-10-2010, 22:53
بازم معرفت اين دوست خوبمون(sheytoon001 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])).
خواهش ميكنم يه همفكريه خوب به من بديد بچه ها.من موندم كدوم كانفينگشو بخرم؟البته ميخوام از زيگورات بخرم.يه كانفينگش با كارت گرافيك 550 v كه زده 999000 تومن.يه كانفينگم با كارت گرافيك 5470 كه زده 1050000 تومن.البته اين دوميه ويندوز سون هم روش نصبه.چيكار كنم به نظرتون؟ كدوم يكي؟:8:
هرچی میگیری، برا ویندوز اصل اگه برات اهمیتی نداره ، پول اضافه نده!
همون 999 تومنیه رو بگیر، گرافیکش قویتر هم هست:46:
اگه i5 برات مهم نیست ، همون 860 تومنی هم خوبه:31:

---------- Post added at 10:53 PM ---------- Previous post was at 10:50 PM ----------

ممنون از شما دوست عزیز بابات قیمتی که دادی:11:

قیمت بروزه دیگه؟:31:

لااقل یه سایتی رو معرفی میکردی که ماخواستی 2روز دیگه آمار بگیریم دوباره تاپیک نزنیم:10:
اتفاقا لیست زیگورات از هر سایتی بروز تره و تقریبا هر هفته یا زودتر آپدیت میشه:3:

sheytoon001
24-10-2010, 23:04
متخصصین اهل فن!! به خاطر یه سوتی عجیبی که دادم دیگه ویندوز بالا نیومد!! حالا سوتی : اومدم پارتیشن اضافه کنم که نمی دونم چرا و به چه دلیل برداشت کلیه درایوهامو کرد simple volume

خلاصه بعد از ریست ویندوز بالا نیومد مجبور شدم ویندوز بزنم ولی وقتی موقع انتخاب درایو در محیط نصب ویندوز اومد یه چیزی عجیب بود!! جلوی هر سه تا پارتیشنم زده بود local !! حتی نمی شد پاکشون کرد که دوباره از نو ساخت!! این شد که با یه سی دی بوت پارتیشن اومدم کل هاردو پاکسازی کردم و unallocated کردم و بعد از نو سه تا پارتیشن درست کردم! ولی یادمه موقعی که لپتاپو خریدم موقع نصب ویندوز به جز درایو های اصلیم دوتا درایور با حجم کم اضافه داشتم به اسم های OME و system restore که توش انگار فایل های سیستمی بود!! ولی الان که با اینم نرم افزار پارتیشن تحت محیط داس و با سی دیش بوت کردم و پارتیشن جدید ساختم دیگه خبری از اون دوتا نبود!!

ایا وجود اونا ضروریه؟؟ حیایته؟؟ اصلا چی هستند؟؟ اگر مهم هستند الان چطوری می تونم دوباره درستشون کنم؟؟ الان ویندوز راحت نصب شده اومده بالا مشکلی ندارم! فقط افت سرعت شدیدی دارم مخصوصا قفل و هنگ و استفاده از 100% مقدار رم در بعضی مواقع که واقعا برام غیرعادی و عجیبه که فکر میکنم بخاطر نرم افزارهایی باشه که جدید نصب کردم!! ولی هدف اصلیم همون دوتا درایو مخصوص هستند!! ایا بقیه شما 5010 دارها این درایوهارو دارید؟؟ حالا که من دیگه ندارم خطری نداره؟؟ اگر داره چطوری باید دوباره درستشون کنم؟؟
درمورد درایو oem راستش کاربردش رو نمیدونم اما برا منم داره و در حد چند مگابایته، فقط هم همین درایو اضافه رو داشت
روش ساختش رو بلد نیستم اما مطمئنن ربطی به سرعت و اینا نداره
یه سرچ بکن تو p30word حتما کاربردش رو پیدا میکنی ، اگه پیدا کردی به ما هم اطلاع بده:7:

sayanermia
24-10-2010, 23:20
درمورد درایو oem راستش کاربردش رو نمیدونم اما برا منم داره و در حد چند مگابایته، فقط هم همین درایو اضافه رو داشت
روش ساختش رو بلد نیستم اما مطمئنن ربطی به سرعت و اینا نداره
یه سرچ بکن تو p30word حتما کاربردش رو پیدا میکنی ، اگه پیدا کردی به ما هم اطلاع بده:7:

OEM مخفف Original Equipment Manufacturer هستش!!

در توضیحش نوشتن یعنی " تولید کننده تجهیزات اصلی " به این صورت که این درایو شامل اطلاعاتی از تولید کننده سیستم و قطعات هستش که اگر بعضا این سیستم کلی دست به دست شد و در نهایت توسط یک شرکت یا فروشنده ای فروخته شد ، با رمزگشایی اطلاعات اون درایو میشه فهمید سازنده اصلی کی بوده و از کجا این سیستم اومده!!

پدرم دراومد همین دو سه خط اطلاعاتو از سایت های خارجی گیر اوردم!!:31:

پس در نتیجه انگار به درد ما نمی خوره چون میدونیم از شرکت دل هستش! یحتمل اون درایو system restore هم مربوط به بازیابی اطلاعات سیستمی بوده که باز به درد نمی خورده!!:13:

بنازم به این همه هوش و پشتکارم :31: خودم جواب خودمو دادم:10:

ولی چرا سرعتم اینقدر افتضاح پایینه؟؟ همون ویندوزی که قبلا داشتم ریختم!! بااین تفاوت که آفیس 2010 نصب کردم!! اما داغونه سیستمم!! فتوشاپ تو اولین باز شدنش هنگ کرد ، سیستم دو دقیقه فریز بود ، کلی گیر داشت!! فردا باز باید یه ویندوز بزنم تو رگش!! ولی اخه به چه دلیلی؟؟

sheytoon001
24-10-2010, 23:33
OEM مخفف Original Equipment Manufacturer هستش!!

در توضیحش نوشتن یعنی " تولید کننده تجهیزات اصلی " به این صورت که این درایو شامل اطلاعاتی از تولید کننده سیستم و قطعات هستش که اگر بعضا این سیستم کلی دست به دست شد و در نهایت توسط یک شرکت یا فروشنده ای فروخته شد ، با رمزگشایی اطلاعات اون درایو میشه فهمید سازنده اصلی کی بوده و از کجا این سیستم اومده!!

پدرم دراومد همین دو سه خط اطلاعاتو از سایت های خارجی گیر اوردم!!:31:

پس در نتیجه انگار به درد ما نمی خوره چون میدونیم از شرکت دل هستش! یحتمل اون درایو system restore هم مربوط به بازیابی اطلاعات سیستمی بوده که باز به درد نمی خورده!!:13:

بنازم به این همه هوش و پشتکارم :31: خودم جواب خودمو دادم:10:

ولی چرا سرعتم اینقدر افتضاح پایینه؟؟ همون ویندوزی که قبلا داشتم ریختم!! بااین تفاوت که آفیس 2010 نصب کردم!! اما داغونه سیستمم!! فتوشاپ تو اولین باز شدنش هنگ کرد ، سیستم دو دقیقه فریز بود ، کلی گیر داشت!! فردا باز باید یه ویندوز بزنم تو رگش!! ولی اخه به چه دلیلی؟؟
اینجام انگار یکی oem رو پاک کرده و ویندوزش هنگ میکرده

راستی اون سی دی که همراه لپ تاپ بود ربطی به این درایو نداشت نه؟انگار یه کلمه oem روش دیده بودم:31:

sayanermia
24-10-2010, 23:57
اینجام انگار یکی oem رو پاک کرده و ویندوزش هنگ میکرده

راستی اون سی دی که همراه لپ تاپ بود ربطی به این درایو نداشت نه؟انگار یه کلمه oem روش دیده بودم:31:

نلرزون دلمونو!

نه هنگ ندارم مثل اون!! میگم که یکم انگار گیر داره مثلا یه چیزی سنگین بشه!! اونطوریه نه اینکه مثل اون بنده خدا کلا مرخص بشه!! بابا باهاش دو ساعت کنسرت دیدم:5: اب از اب تکون نخورد!! ولی سنگین شده! شایدم واسه پارتیشن بندی چدید باشه!! حالا فردا یه ویندوز میزنم بهش!!

اون سی دی هم من هنوز ندیدمش!! فردا از جعبه درش میارم بازش میکنم ببینم چیه توش!! امیدوارم!!
ولی یه جا خوندم اون OEM مربوط به ویندوزه و وقتی واسه بار اول با خود ویندوز میخوایم پارتیشن بندی کنیم اون درایو ساخته میشه!! :19: نمی دونم دیگه حرف کی و چیو باور کنم

sayanermia
25-10-2010, 00:03
یه سری مطلب در مورد پارتیشن OEM خوندم تو نت!! بابا همه ملت های خارجی و ممالک همسایه در به در دنبال پاک کردن درایو OEM هستند!! کلی مطلب در این باره خوندم که همه میخواستن بدونن چطوری باید پاکش کنن!! ای خدا دارم گیج میزنم دیگه!! بالاخره کاره خوبی کردم از 5010 ام پاکش کردم یا کار بدی کردم :((

asemanekavir38
25-10-2010, 00:32
دوست خوبم ( [surpriser) ميشه دليلتو راجع به خريد اون مدل كه كارت گرافيكش 550 v هست رو بگي؟ دليل قانع كننده!!! ممنون.
دوستان نظر شما چيه؟:8:
ariaqwe و sayanermia منتظرم نظر شمارو بدونم!!!!
خداييش موندم كدوم يكي ازين دو مدلو بخرم!!:13: اون كه vga :550v داره يا اون كه 5470؟

sheytoon001
25-10-2010, 00:33
یه سری مطلب در مورد پارتیشن OEM خوندم تو نت!! بابا همه ملت های خارجی و ممالک همسایه در به در دنبال پاک کردن درایو OEM هستند!! کلی مطلب در این باره خوندم که همه میخواستن بدونن چطوری باید پاکش کنن!! ای خدا دارم گیج میزنم دیگه!! بالاخره کاره خوبی کردم از 5010 ام پاکش کردم یا کار بدی کردم :((
:31:
میگم هاردو با چی پارتیشن بندی کردی؟
من یه بار با پارتیشن مجیک پارتیشن بندی کردم اما نمیدونم چرا مشکل داشت، آخر هم با خود ویندوز اینکارو کردم البته تمام اطلاعاتش پاک میشه:31:
نگران نباش الان که دیگه پاکش کردی رفت ، فعلا دنبال مشکل دیر بالا اومدن ویندوز باش:46:

sayanermia
25-10-2010, 00:50
:31:
میگم هاردو با چی پارتیشن بندی کردی؟
من یه بار با پارتیشن مجیک پارتیشن بندی کردم اما نمیدونم چرا مشکل داشت، آخر هم با خود ویندوز اینکارو کردم البته تمام اطلاعاتش پاک میشه:31:
نگران نباش الان که دیگه پاکش کردی رفت ، فعلا دنبال مشکل دیر بالا اومدن ویندوز باش:46:

من مجموعه نرم افزار لرد و دارم!! با دی وی دی شماره یکش که active disk manager داره این کارو کردم!! اتفاقا کارش درست بودا!! ولی چند دقیقه پیش یه چیزی تو ذهنم جرقه زد!! من روزی که لپتاپو خریدم ویندوز JB ریختم!! یادمه اون موقع پارتیشن اضافه نداشت و موقع نصب ویندوز ساختش!! الان رفتم با همون دی وی دی لرد درایو سی و پاک کردم و بعد ویندوز گذاشتم و رفتم تو نصب!! الان یه درایو سی ساختم و قبلش یه درایو 80 مگابایتی ساخت به اسم system reserved . فکر کنم این مشکل حل شد و دوباره برگشت!! ولی اون oem من هرسایت خارجی و خوندم همه در به در دنبال پاک کردنش بودن و برعکس نیاز داشتند که این درایو system reserved باقی بمونه!! نمی دونم والا داستان چیه!!
حالا فعلا اون درایو system reserved و ساختم و الانم دارم ویندوز شرکت JB نصب میکنم!! بیاد بالا درایورهارو بزنم ببینم الان چطوره! نتیجه رو حتما اعلام میکنم که دوستان دیگه مثل من از این کارا نکنن تو دردسر بیافتند!!:31:

sayanermia
25-10-2010, 01:04
دوست خوبم ( [surpriser) ميشه دليلتو راجع به خريد اون مدل كه كارت گرافيكش 550 v هست رو بگي؟ دليل قانع كننده!!! ممنون.
دوستان نظر شما چيه؟:8:
ariaqwe و sayanermia منتظرم نظر شمارو بدونم!!!!
خداييش موندم كدوم يكي ازين دو مدلو بخرم!!:13: اون كه vga :550v داره يا اون كه 5470؟

شک نکنید 5470 فوق العاده قوی تره!! هم از نظر سرعت هسته ی پردازش ، هم از نظر میزان سرعت کلاک ، هم سرعت سایه زنی و هم پشتیبانی از directx

تنها مزیت 550v نسبت به 5470 دارا بودن مموری 128 بیتی هستش که در قبال این مزیت های 5470 نمی تونه دلیل صرف برای خریدش باشه!! پارامترهای دیگه هم مهم اند!!
5470 از Directx 11 پشتیبانی میکنه ولی 550v نمی کنه!!

سرعت هسته ، سایه زنی و حافظه ی 5470 به ترتیب : 750 ، 750 و 1800 مگاهرتز هستش در حالیکه :

سرعت هسته ، سایه زنی و حافظه ی 550v به ترتیب : 450 ، 450 و 600 مگاهرتز هستش!!

با این تفاسیر و اختلافات فاحش به نظر خودتون کدوم بهتره؟؟:46:

اینم بگم مدل 550v فقط یک مدل تغییر یافته ی 4650 هستش!!:11:

---------- Post added at 03:04 AM ---------- Previous post was at 03:00 AM ----------

اینم اضافه کنم در سایت videocardbenchmark رتبه و امتیاز 550v و بالاتر از 5470 زده اونم فقط بخاطر مموری 128 بیتی!! ولی فراموش نکنید سرعت هسته و مابقی در اجرای بازی و جلوگیری از افت فریم خیلی می تونه موثر از عمق بیت و پردازش تصویر باشه!! هرچند که این مساله هم در نوع خودش حیاتی و مهمه ولی بهتره خوبان یکجا جمع بشند!! اگرم جمع نشدند پس بین بد و بدتر بهتره بد و انتخاب کنیم!!
شک نکنید سیستم با گرافیک 5470 راضی نگه تون میداره و بهتر از 550v جوابتونو میده!

asemanekavir38
25-10-2010, 01:11
خيلي خيلي ممنونم. با اين تفاسير بايد از خير سي پي يوي 460 بگذرم.ممنون.اين قضيه ي پارتيشن بندي كم كم داره نگران كننده ميشه!!!نه؟ يه جايي خوندم گفته بودن نميشه پارتيشن بندي كرد (تعداد درايوارو زياد كرد)

sayanermia
25-10-2010, 01:15
خيلي خيلي ممنونم. با اين تفاسير بايد از خير سي پي يوي 460 بگذرم.ممنون.اين قضيه ي پارتيشن بندي كم كم داره نگران كننده ميشه!!!نه؟ يه جايي خوندم گفته بودن نميشه پارتيشن بندي كرد (تعداد درايوارو زياد كرد)

بنده هم بخاطر همین مسئله زد به سرم و با نرم افزار تحت ویندوز اقدام به اضافه کردن درایو کردم که متاسفانه نمی دونم چی شد همه درایوهام شد Simple Volume و باقی دردسرها که نوشتم در پست های قبلی! به نظرم بهترین اینه شما اول یه پارتیشن C بسازید و ویندوز نصب کنید سپس در محیط ویندوز از طریق Disk Manager خود ویندوز درایوهاتونو بسازید!! فکر کنم اونطوری میشه درایوهای بیشتری ساخت!!

اینم فراموش نکنید سی پی یو های Cor i3 مخصوصا 330 ها جزو کم مصرف ترین ها هستند!! از نظر ولتاژ و ...!! و به طبع به صرفه تر!! پس نگران این نباشید که چون cor i5 نمی گیرید مشکل سرعت خواهید داشت!! منم cor i3 دارم و راضی ام ازش!! مشکل سرعت هم نداشتم به جز این مورد اخیر که گویا مروبط میشه به پارتیشن بندی ناقص خودم!!

asemanekavir38
25-10-2010, 01:28
خدائيش جاي تشكر داره!
پس ويندوزشو نصب كردين با Disk Manager خود ویندوز درایوهاتونو بسازید ببينيد ميشه يا نه؟خبرشو به ما هم بديد.:11:

majidbbc
25-10-2010, 01:43

من دقیقن مشکل تو رو پیدا کردم.
اولن کارهایی مثل کم و زیاد کردن اندازه پارتیشن با نرم افزارهایی مثل پارتیشن مجیک واقعن کار اشتباهیه. سرعت رو میاره پایین. بهترین کار پارتیشن بندی قبل از نصب ویندوزه.
بهتره هاردتو برای همیشه یه بار کامل پارتیشن بندی کنی.
برنامه ای که همیشه خودم استفاده می کنم Acronis هستش که حالت bootable داره.
من با این برنامه هرچی توی هاردم بود رو پاک کردم و دوباره از نو پارتیشن بندی کردم. واسه درایو C هم 30 گیگ کنار گذاشتم و فضای باقیمیونده رو بین بقیه پارتیشن ها تقسیم کردم.
الانم همه چی آرومه. من چقدر خوشحالم!
موفق باشی

sayanermia
25-10-2010, 01:48
اولن کارهایی مثل کم و زیاد کردن اندازه پارتیشن با نرم افزارهایی مثل پارتیشن مجیک واقعن کار اشتباهیه. سرعت رو میاره پایین. بهترین کار پارتیشن بندی قبل از نصب ویندوزه.
من با این برنامه هرچی توی هاردم بود رو پاک کردم و دوباره از نو پارتیشن بندی کردم. واسه درایو C هم 30 گیگ کنار گذاشتم و فضای باقیمیونده رو بین بقیه پارتیشن ها تقسیم کردم.
موفق باشی

ممنون رفیق!!:11: نمیدونی چه حالی دادی!!
این آکرونیس و نمیدونم توی لرد به صورت بوتیبل داشته باشم یا نه!! اگر از خود محیط نصب ویندوز همه چیو پاک کنم و از نو پارتیشن بندی کنم مشکل حل میشه؟؟ منتظر پاسخت هستم که اگر بگی این راه میشه فردا صبح اینکارو میکنم!!
راستی گفتی برای درایو c 30 گیگ خالی گذاشتی یعنی چی؟؟ یعنی 30 گیگ قبل از درایو سی فضا خالی بدون استفاده گذاشتی یا اینکه هر مقداری خواستی تعیین کنی 30 تا اضافه بهش دادی تا فضای خالی داشته باشه؟؟

sayanermia
25-10-2010, 02:02
من الان با Acronis Disk Director کل هاردمو Clean کردم و الانم داره پردازش می کنه این مراحلو!! توی لیست پردازششم زده : Wiping

درسته دیگه؟؟ الانم همه پارتیشن هام رفته و داره کلین کردن هاردمو پردازش می کنه که خودش زده دو ساعت طول می کشه!! دیگه همینطوری میذارمش تا صبح که این ردیف شه پاشم پارتیشن بندی مجدد کنم!! فقط یه نکته ممنون میشم تا صبح بگید بهم!!
با همین Acronis پارتیشن بندی کنم با توی محیط نصب ویندوز ؟؟

majidbbc
25-10-2010, 02:05
ممنون رفیق!!:11: نمیدونی چه حالی دادی!!
این آکرونیس و نمیدونم توی لرد به صورت بوتیبل داشته باشم یا نه!! اگر از خود محیط نصب ویندوز همه چیو پاک کنم و از نو پارتیشن بندی کنم مشکل حل میشه؟؟ منتظر پاسخت هستم که اگر بگی این راه میشه فردا صبح اینکارو میکنم!!
راستی گفتی برای درایو c 30 گیگ خالی گذاشتی یعنی چی؟؟ یعنی 30 گیگ قبل از درایو سی فضا خالی بدون استفاده گذاشتی یا اینکه هر مقداری خواستی تعیین کنی 30 تا اضافه بهش دادی تا فضای خالی داشته باشه؟؟

ازین لحاظ گفتم با اکرونیس بوت ایبل پارتیشن بندی کن چون این نسخه ای که من ازش دارم اگه یه پارتیشن مشکل داشته باشه نشون می ده. از محیط نصب ویندوز هم می تونی همه رو پاک کنی و دوباره از نو پارتیشن بندی کنی. هیچ ایرادی نداره.
یعنی واسه پارتیشن c که می خوای توش ویندوز نصب کنی موقع پارتیشن بندی 30 گیگ فضا در نظر بگیر. بیشتر از این حد می تونه توی سرعت ویندوز تاثیر منفی داشته باشه.

sayanermia
25-10-2010, 09:39
ازین لحاظ گفتم با اکرونیس بوت ایبل پارتیشن بندی کن چون این نسخه ای که من ازش دارم اگه یه پارتیشن مشکل داشته باشه نشون می ده. از محیط نصب ویندوز هم می تونی همه رو پاک کنی و دوباره از نو پارتیشن بندی کنی. هیچ ایرادی نداره.
یعنی واسه پارتیشن c که می خوای توش ویندوز نصب کنی موقع پارتیشن بندی 30 گیگ فضا در نظر بگیر. بیشتر از این حد می تونه توی سرعت ویندوز تاثیر منفی داشته باشه.

ممنون!! ولی 30 گیگ؟؟:18::19: من اگه نرم افزارهاو اینارو نصب کنم شاید رو هم بشند 40 گیگ :31: ولی با این تفاسیر پس میکنمش عین دسکتاپم!! یعنی براش 65 گیگ در نظر میگیرم که حداقل 10 تا خالی بمونه !! اخه نرم افزار زیاد نصب میکنم!!

دیشب تا صبح اکرونیس هاردمو کلا پاک کرد الان پاشدم دیدم همه هاردم یه پارچه شده unallocated

پس با همین اکرونیس سه تا درایو می سازم که کارم راه بیافته!! نتیجه رو اعلام میکنم همینجا!! امیدوارم مشکل حل بشه :41:

sheytoon001
25-10-2010, 10:08
ممنون!! ولی 30 گیگ؟؟:18::19: من اگه نرم افزارهاو اینارو نصب کنم شاید رو هم بشند 40 گیگ :31: ولی با این تفاسیر پس میکنمش عین دسکتاپم!! یعنی براش 65 گیگ در نظر میگیرم که حداقل 10 تا خالی بمونه !! اخه نرم افزار زیاد نصب میکنم!!

دیشب تا صبح اکرونیس هاردمو کلا پاک کرد الان پاشدم دیدم همه هاردم یه پارچه شده unallocated

پس با همین اکرونیس سه تا درایو می سازم که کارم راه بیافته!! نتیجه رو اعلام میکنم همینجا!! امیدوارم مشکل حل بشه :41:
آره به نظر منم درایو c رو زیر 50 نذار ، حدود 20 تاشو خود ویندوز پر میکنه
من وقتی لپ تاپمو خریدم خودش درایو سی 74 گیگ بود:31: منم گذاشتم بمونه
سرعتمم خیلی خوبه
یدونه پارتیشن هم با خود ویندوز اضافه کردم

ali_asd_1369
25-10-2010, 10:55
خوب من فکر میکردم ic5 خیلی غول تره
الان دارم با همین لب تاپم کلی حال میکنم:40:
آقایون بیخیال نمیفروشم:13:

sayanermia
25-10-2010, 12:00
خوب من فکر میکردم ic5 خیلی غول تره
الان دارم با همین لب تاپم کلی حال میکنم:40:
آقایون بیخیال نمیفروشم:13:

فرکانس ها اگر اشتباه نکنم چند دهم اختلاف دارند!! به قول شماتاثیر غولی روی اجرا ندارند مگر در برخی نرم افزارهای برنامه نویسی که اونم به پست هرکسی نمی خوره!:8:

soroush20
25-10-2010, 12:55
[QUOTE]اتفاقا لیست زیگورات از هر سایتی بروز تره و تقریبا هر هفته یا زودتر آپدیت میشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][QUOTE]

لطفا اگه میشه لینک یا ادرس سایت روبدین ممنون میشم:11:

soroush20
25-10-2010, 13:02
دوست عزیزasemanekavirشما الان که قیمتا گرونه میخری یا صبر میکنی تا ارزون تر بشه؟

sayanermia
25-10-2010, 13:16
[QUOTE]اتفاقا لیست زیگورات از هر سایتی بروز تره و تقریبا هر هفته یا زودتر آپدیت میشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][QUOTE]

لطفا اگه میشه لینک یا ادرس سایت روبدین ممنون میشم:11:

خدمت شما. آدرس سایت زیگورات

hadi_vazi
25-10-2010, 13:51
سلام من همین الان یه لپ تاپ dell 5010 q گرفتم که سی پی یو 2.5 داره به قیمت 990 تومن تو چالوس آوردم خونه روشنش کردم دیدم انگاری یه ویندوز ابونتو روش نصبه و توش یه برنامه ریکاوری داره مثل لپ تاپ های سونی وایو یه سی دی هم توش داره که مال همون ابونتو باید باشه من می خوام ویندوز 7 روش بریزم باید قبل ریختن با همون برنامه ای که توشه ریکاوری کنم یا نیاز نیست می تونم همین الان روش ویندوز 7 بریزم؟
راستی اگه ویندوز 7 بریزم درایوراش رو چیمار ککنم باید از سایت همه رو یجا بگیرم؟
تو رو خدا زودتر جواب بدید منتظرم.

soroush20
25-10-2010, 14:13
دستتون درد نکنه.
زیگورات قسطی هم میده؟

sayanermia
25-10-2010, 14:13
سلام من همین الان یه لپ تاپ dell 5010 q گرفتم که سی پی یو 2.5 داره به قیمت 990 تومن تو چالوس آوردم خونه روشنش کردم دیدم انگاری یه ویندوز ابونتو روش نصبه و توش یه برنامه ریکاوری داره مثل لپ تاپ های سونی وایو یه سی دی هم توش داره که مال همون ابونتو باید باشه من می خوام ویندوز 7 روش بریزم باید قبل ریختن با همون برنامه ای که توشه ریکاوری کنم یا نیاز نیست می تونم همین الان روش ویندوز 7 بریزم؟
راستی اگه ویندوز 7 بریزم درایوراش رو چیمار ککنم باید از سایت همه رو یجا بگیرم؟
تو رو خدا زودتر جواب بدید منتظرم.

درود
اول بگم ویندوز یه سیستم عامله ، اوبونتو یه سیستم عامل دیگه!! اسم این دوتارو کنار هم نچسبون :31: میشه یه چیزی شبیه سمیبین اندورید :31:

در مورد نصب ویندوز نه مشکلی نداری!! ویندوز هفت و بذار برو واسه نصب موقع انتخاب درایو که رسید درایو مربوطه و بساز و فرمت کن و ویندوزو بنصب!!

برای درایورها هم بله باید اونایی که لازمه از سایت دل دانلود کنید تا بتونید حداکثر استفاده رو از لپتاپ و قابلیت هاش ببرید!!

hadi_vazi
25-10-2010, 14:28
در مورد اون ویندوز ابونتو حق با شماست اشتب کردم شاید باور نکنی ولی تا حالا به 50 نفر همین رو گفتم که ویندوز ابونتو نه ابونتو خالی ولی خودم اشتب کردم معذرت میخوام .
ممنون از راهنمائیتون پس الان شروع می کنم به نصب ویندوز 7 که فک کنم 64 بیتی بهتره چون تمام برنامه های مخصوص 64 بیتی هم دارم تو سایت dell هم درایور ها رو واسه 64 بیتی گذاشته راستی این برنامه هاش نباید تو یه سی دی تو کارتنش باشه؟
از کجا میشه این سی دی رو گیر آورد آخه حجم دانلود اون همه نرم افزار و درایور با سرعت ما همخونی نداره اصلا این سی دی که توش هست به چه درد می خوره؟

soroush20
25-10-2010, 14:38
من اول میخواستم ایسر 5741جی بگیرم که نظرم برگشت به دل ولی الان یه تاپیکی درست کردم که دوباره چند نفر دیگه منو نسبت به دل دلسرد کردند.
لینکشو میدم.
اگه دوستا تونستند اونا رو قانع کنند منم به جمع دوستان بادل م میپیوندم.
بیزحمت بیاید و قانعشون کنید من الان سر دوراهیم

لینک گفتگو

soroush20
25-10-2010, 14:45
تو روخدا بیاید به لینکی که دادم

من از پسشون بر نمیام

sayanermia
25-10-2010, 14:46
در مورد اون ویندوز ابونتو حق با شماست اشتب کردم شاید باور نکنی ولی تا حالا به 50 نفر همین رو گفتم که ویندوز ابونتو نه ابونتو خالی ولی خودم اشتب کردم معذرت میخوام .
ممنون از راهنمائیتون پس الان شروع می کنم به نصب ویندوز 7 که فک کنم 64 بیتی بهتره چون تمام برنامه های مخصوص 64 بیتی هم دارم تو سایت dell هم درایور ها رو واسه 64 بیتی گذاشته راستی این برنامه هاش نباید تو یه سی دی تو کارتنش باشه؟
از کجا میشه این سی دی رو گیر آورد آخه حجم دانلود اون همه نرم افزار و درایور با سرعت ما همخونی نداره اصلا این سی دی که توش هست به چه درد می خوره؟

برخی فروشنده ها و شرکت ها سی دی درایورهارو داخل جعبه میذارن!! ولی خب خیلی ها هم مثل من و بقیه دوستان بدون سی دی درایور خریدیم! حجم همه شون بیشتر از 350 مگابایت نیست!! می دونم ما که اینترنت یک مگ داریم باز روی حجم های 100 مگی غصه مون میشه تا دانلود شه!! وی خب چاره ای نیست اگر درایورهارو ندارید باید دانلود کنید!

معمولا یه سی دی راه انداز داس هم همراه لپتاپ میدن که اسمش روشه!! برای موقعی هست که میخواید عملیاتی و تحت داس انجام بدید و با اون سی دی محیط و میارید بالا!!

در مورد ویندوز هم شک نکنید 64 بیت بهتره!!

sayanermia
25-10-2010, 14:58
من اول میخواستم ایسر 5741جی بگیرم که نظرم برگشت به دل ولی الان یه تاپیکی درست کردم که دوباره چند نفر دیگه منو نسبت به دل دلسرد کردند.
لینکشو میدم.

لینک گفتگو

قبلا سر این دو مدل زیاد بحث شده!! معمولا طرفدارهای یک برند اصرار روی علاقه مندی خودشون دارند!!

کیفیت ساخت یکسانه ، اما در زیبایی و سرعت باز من پافشاریم روی دل هستش!! شاید برای منی که گرافیستم و هرچیزی از نظر ظاهر و زیبایی برام اهمیت داره اصرارم روی دل باشه ولی کلا با acer کار نکردم و نمی دونم چطوریه! اما از نظر مشخصات تقریبا هر دو یکسان هستند!! ولی فراموش نکنید هیچ گرانی ای بی علت نیست!! اون دوستمون که گفته بود دل دیگه کیفیت سابق و نداره باید بگم همچین درست هم نگفتند!! ماهایی که دل داریم هنوز ناراضایتی ای ازش نداشتیم!

فقط در یک کلام میگم سلیقه ای هستش!! این مردد بودن ارزش این همه وسواس و نداره! سرعت هیچ کدوم نسبت به دیگری اختلاف فاحشی نداره!! هیچ کدوم از لپتاپ ها به درد یک گیمر حرفه ای نمی خوره و هر جفتشون نیازهای عمومی و کاربردی مارو پاسخ می دن!!

پس به سلیقه ی خودت رجوع کن و هر کدوم به دلت نشسته همونو بخر!! من از خریدم راضی ام و به جرات میگم تحت هیچ شرایطی این لپتاپو حتی با یک acer cor i5 عوض نمی کنم!! چون همه چیزش برای من ایده آله!!

---------- Post added at 04:56 PM ---------- Previous post was at 04:54 PM ----------

دوستان من درایورهای اصلی 5010 و که شامل موارد زیر میشه :

R257288(Tuch Pad)

R257296(QuickSet)

R273948 (Bluethooth)

R280657(SRS Premium)

VGA Ati 5470

Wireless miniCard

زیپ کردم شده 340 مگابایت!! مشکل آپلود ندارم و می تونم در طول یک روز اپلودش کنم!! اگر موافق هستید این کارو بکنم تا کلا همه برای دریافت درایور راحت بشن!! نظرتون چیه؟

---------- Post added at 04:58 PM ---------- Previous post was at 04:56 PM ----------

موفق باشی

من تورو ببینمت یه ماچ آبدار ازت میکنم!!!

با آکرونیس پاک کردم ، دوباره ساختم ، ویندوز هم نصب کردم ، برنامه هارم نصب کردم!! بدون درایوهای OEM و System reserved

سرعت عالی توپ مثل قبل!! دمت گرم عزیزم!!

پس نتیجه میگیرم بهترین نرم افزار برای پارتیشن بندی فعلا آکرونیس!! امیدوارم دیگر دوستان مثل من این دردسرارو نکشن!!

soroush20
25-10-2010, 15:11

R257288(Tuch Pad)

R257296(QuickSet)

R273948 (Bluethooth)

R280657(SRS Premium)

VGA Ati 5470

Wireless miniCard

زیپ کردم شده 340 مگابایت!! مشکل آپلود ندارم و می تونم در طول یک روز اپلودش کنم!! اگر موافق هستید این کارو بکنم تا کلا همه برای دریافت درایور راحت بشن!! نظرتون چیه؟

اوکی
حتما این کارو انجام بده
چون تصمیم قاطعی گرفتم که ای دل تودلبرو رو بگیرم

فقط1چیز

دوستان نگفتن که زیگورات اقساطی هم میده؟

asemanekavir38
25-10-2010, 16:02
در جواب اون دوستي كه گفته بودن الان ميخرم يا نه!! بايد بگم اگه به اميد ارزوني باشي فكر كنم كمه كمش 2 و 3 ماهي بايد بصبري!شايد بشه شايد نشه!!!
اگه اينكارو بكني خيلي خوب ميشه حتما مفيد واقع ميشه.( آپلود درايورها)

sayanermia
25-10-2010, 16:31
بعید می دونم اقساط بده اگر میخواست بده توی سایتش اعلام می کرد!!
شما زنگ بزن به شرکتش ببینید میده یا نه!!

---------- Post added at 06:31 PM ---------- Previous post was at 06:31 PM ----------

درایورهارم از امروز خورد خورد میذارم شروع کنه به آپلود کنه!!

sheytoon001
25-10-2010, 16:55
لینکشو میدم.

لینک گفتگو
:27:
اینجور که اینا از dell بد گفتن من به لپ تاپم شک کردم که dell باشه:31:
راستش ما همین dell inspiron n5010 رو 3 ماهه خریدیم و تا الان کاملا ازش راضی بودیم:8:
معمولا هرکس سعی میکنه برند مورد علاقش رو بهتر از بقیه بدونه اما خوب من اون موقع که میخواستم لپ تاپ بخرم از ایسر بد شنیدم برا همینم اومدم دل خریدم
اما اگه قیمتش برام مهم نبود شاید سونی میخریدم، الان که n5010 خریدم بسیار راضیم:5:

---------- Post added at 04:55 PM ---------- Previous post was at 04:50 PM ----------

اوکی
حتما این کارو انجام بده
چون تصمیم قاطعی گرفتم که ای دل تودلبرو رو بگیرم

فقط1چیز

دوستان نگفتن که زیگورات اقساطی هم میده؟
شما موقع خرید میتونید از فروشنده قسطی بخرید
طریقشم گمونم به این صورته که اونا شمارو به بانک معرفی میکنن تا از بانک وام بگیرید و وام رو چند ماهه پرداخت کنید
درواقع بازم فروشنده پولشو نقد میگیره و ابن بانک که وام رو با یه مقدار بهره در چند ماه پس میگیره:46:

sheytoon001
25-10-2010, 17:00
قبلا سر این دو مدل زیاد بحث شده!! معمولا طرفدارهای یک برند اصرار روی علاقه مندی خودشون دارند!!

کیفیت ساخت یکسانه ، اما در زیبایی و سرعت باز من پافشاریم روی دل هستش!! شاید برای منی که گرافیستم و هرچیزی از نظر ظاهر و زیبایی برام اهمیت داره اصرارم روی دل باشه ولی کلا با acer کار نکردم و نمی دونم چطوریه! اما از نظر مشخصات تقریبا هر دو یکسان هستند!! ولی فراموش نکنید هیچ گرانی ای بی علت نیست!! اون دوستمون که گفته بود دل دیگه کیفیت سابق و نداره باید بگم همچین درست هم نگفتند!! ماهایی که دل داریم هنوز ناراضایتی ای ازش نداشتیم!

فقط در یک کلام میگم سلیقه ای هستش!! این مردد بودن ارزش این همه وسواس و نداره! سرعت هیچ کدوم نسبت به دیگری اختلاف فاحشی نداره!! هیچ کدوم از لپتاپ ها به درد یک گیمر حرفه ای نمی خوره و هر جفتشون نیازهای عمومی و کاربردی مارو پاسخ می دن!!

پس به سلیقه ی خودت رجوع کن و هر کدوم به دلت نشسته همونو بخر!! من از خریدم راضی ام و به جرات میگم تحت هیچ شرایطی این لپتاپو حتی با یک acer cor i5 عوض نمی کنم!! چون همه چیزش برای من ایده آله!!

---------- Post added at 04:56 PM ---------- Previous post was at 04:54 PM ----------

R257288(Tuch Pad)

R257296(QuickSet)

R273948 (Bluethooth)

R280657(SRS Premium)

VGA Ati 5470

Wireless miniCard

---------- Post added at 04:58 PM ---------- Previous post was at 04:56 PM ----------

من تورو ببینمت یه ماچ آبدار ازت میکنم!!!

با آکرونیس پاک کردم ، دوباره ساختم ، ویندوز هم نصب کردم ، برنامه هارم نصب کردم!! بدون درایوهای OEM و System reserved

سرعت عالی توپ مثل قبل!! دمت گرم عزیزم!!

پس نتیجه میگیرم بهترین نرم افزار برای پارتیشن بندی فعلا آکرونیس!! امیدوارم دیگر دوستان مثل من این دردسرارو نکشن!!
اگه آپلود کنی که برا خیلی بچه ها خوبه ، اما تو چه سایتی آپلود میکنی؟ rapidshare و.. نباشه که بیچاره میکنه آدمو:31:
وقتی آپلود کردی تو یه پست لینک و اسماشونو بذار منم لینک پستتو تو صفحه اول میذارم:10:
خوشحال شدم از اینکه مشکلت حل شد:7:

hadi_vazi
25-10-2010, 17:35
چرا من نمی تونم از تو سایت dell درایور هامو دانلود کنم تنها درایوری که دانلود شد مال کارت گرافیک بود که حدود 130 مگ حجم داشت بقیه رو هر کدوم که دانلود رو می زنم یه فایل 9 کیلوبایتی دانلود می شه نمی دونم جریان چیه.

sayanermia
25-10-2010, 18:02
چرا من نمی تونم از تو سایت dell درایور هامو دانلود کنم تنها درایوری که دانلود شد مال کارت گرافیک بود که حدود 130 مگ حجم داشت بقیه رو هر کدوم که دانلود رو می زنم یه فایل 9 کیلوبایتی دانلود می شه نمی دونم جریان چیه.

یکم صبر کنی کلیه درایورهارو از هاست شخصی خودم با لینک مستقیم و پرسرعت به تفکیک و کلهم به صورت زیپ شده قرار میدم!! فقط تا یه ساعت بصبر :5:

sheytoon001
25-10-2010, 18:08

معمولا با فایرفاکس اینجوری میشه
با IE هم امتحان کن
در صورتی که نشد یه راه دیگه هم داره اما حالا که دوستمون زحمت میکشه و آپلود میکنه یه مقدار صبر کن:46:

hosseintdk775
25-10-2010, 18:15
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
منم وقتی فایل ها رو از دل دانلود می کردم اینطوریمی شد ( سایت رو بدرستی درست نکردند! )

روی همون لینک دانلود بجای کلیک / راست کلیک کنید و روی copy link یا یه همچیم چیزی باید باشه ( تو فایرفاکس copy link location هست) بعد تو یه noepad ای چیزی paste کنید و بعد اون لینکه رو که بصورت ftp هست رو تا انتها کپی کنید و بزنید دانلود بشه / لینک هم مستقم بود فکر کنم

mohsen_rock
25-10-2010, 19:17
salam be hame!
in wireless laptop chejoori roshan mishe?
bebakhshid finglish neveshtam!

sheytoon001
25-10-2010, 19:52
salam be hame!
in wireless laptop chejoori roshan mishe?
bebakhshid finglish neveshtam!
با کلید f2
البته باید درایورش رو نصب کرده باشی و حتما quick set هم نصب کن:46:

sayanermia
25-10-2010, 20:45
خب بالاخره کار آپلود درایورهای ضروری و کاربردی لپتاپ Dell Inspiron N5010 تموم شد.

درایور هارو هم به صورت تکی و مجزا آپلود کردم و هم به صورت یک فایل زیپ برای کسانی که قصد دارند همه رو یکجا بگیرند:10:

متذکر می شم برای سه نوع گرافیک intel 4500 ، Ati 5470 , Ati 550v سه بسته ی جداگانه ( کل درایورها در یک فایل زیپ ) تهیه کردم تا هرکسی متناسب با گرافیکش کل مجموعه رو دانلود کنه. خدمت کوچیک و ناقابل برای کلیه بروبکس N5010 دار و پی سی وردی گل و گلاب:11:
درایورها در هاست شخصی خودم با سرعت 100مگابایت در ثانیه آپلود شدند! همه لینک ها سالم و با پسوند exe هستند و فقط مجموعه درایورها زیپ شدند اونهم بدون هیچ پسورد و فایل اضافه ای
امیدوارم مشکل کلیه دوستان در دانلود و پیدا کردن درایورها حل بشه

دانلود درایورها به صورت تک و مجزا :

درایور صدا و نرم افزار SRS Premium

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددرایور تاچ پد Synaptics TouchPad

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددرایور بلوتوث 365 Bluetooth

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددرایور لن وایرلس WLAN 1501 Half Mini-Card

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددرایور گرافیک ATI Radeon 5470

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددرایور گرافیک ATI Radeon 550v

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددرایور گرافیک Intel HD 4500

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنرم افزار QuickSet

دانلود درایورها به صورت یک فایل زیپ شده ( به تفکیک کارت های گرافیک )

مجموعه درایورها بهمراه گرافیک ATI Radeon 5470

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمجموعه درایورها بهمراه گرافیک ATI Radeon 550v

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمجموعه درایورها بهمراه گرافیک Intel HD 4500

hadi_vazi
25-10-2010, 21:53
کارت عالیه داداش امیدوارم این پست رو همیشه به روز نگه داری من اولین تشکر رو ازت کردم و اولین دانلود رو هم من انجام دادم.

soroush20
25-10-2010, 22:06
ممنون

کارت حرف نداره.

حتما دانلودشون میکنم.

sheytoon001
25-10-2010, 22:10
خب بالاخره کار آپلود درایورهای ضروری و کاربردی لپتاپ Dell Inspiron N5010 تموم شد.

درایور هارو هم به صورت تکی و مجزا آپلود کردم و هم به صورت یک فایل زیپ برای کسانی که قصد دارند همه رو یکجا بگیرند:10:

متذکر می شم برای سه نوع گرافیک intel 4500 ، Ati 5470 , Ati 550v سه بسته ی جداگانه ( کل درایورها در یک فایل زیپ ) تهیه کردم تا هرکسی متناسب با گرافیکش کل مجموعه رو دانلود کنه. خدمت کوچیک و ناقابل برای کلیه بروبکس N5010 دار و پی سی وردی گل و گلاب:11:
درایورها در هاست شخصی خودم با سرعت 100مگابایت در ثانیه آپلود شدند! همه لینک ها سالم و با پسوند exe هستند و فقط مجموعه درایورها زیپ شدند اونهم بدون هیچ پسورد و فایل اضافه ای
امیدوارم مشکل کلیه دوستان در دانلود و پیدا کردن درایورها حل بشه

واقعا دمت گرم ، خیلی زحمت کشیدی:10:
توجه نکرده بودی درایور 5470 و 550v و 5650یکیه؟:31:
یه خورده زحمتت هدر رفت ، اما عیب نداره ، دفه بعد خواستی آپلود کنی حتما دقت کن فایلها یکی نباشه:10:
بازم ممنون از زحمتت:11::40:
در صفحه اول لینک پستت رو گذاشتم تا پیدا کردنش راحت باشه:7:

sayanermia
25-10-2010, 23:02
واقعا دمت گرم ، خیلی زحمت کشیدی:10:
توجه نکرده بودی درایور 5470 و 550v و 5650یکیه؟:31:
یه خورده زحمتت هدر رفت ، اما عیب نداره ، دفه بعد خواستی آپلود کنی حتما دقت کن فایلها یکی نباشه:10:
بازم ممنون از زحمتت:11::40:
در صفحه اول لینک پستت رو گذاشتم تا پیدا کردنش راحت باشه:7:

5470 و 5650 که میدونم یکی هستند!!

ولی اگر این دوتا با 550v یکی هستش پس چرا تو خود سایت دل به صورت مجزا زده؟؟ من دقیقا بر اساس تقسیم بندی اون این لیست و تهیه کردم!!:blink: پس اگر یکی هم باشند تقصیر خود دله :31:

badterojan
26-10-2010, 08:38
سلام
وبکم من تو دیوایس منجر شناخته شده اما نمیدوم چجوری ران کنم

armanjoon_gh
26-10-2010, 08:50
دوستان کمک فوری می خوام:
تو پاورپوینت وقتی فول اسکرین میکنم گوشه های صفحه سیاه میمونه. احتمالا چون با سایز لپ تاپ فیت نمیشه.حالا چیکار کنم ؟ یه ارائه مهم دارم که باید رو پرده بندازم با همین لپ تاپ

badterojan
26-10-2010, 09:38
دوستان کمک فوری می خوام:
تو پاورپوینت وقتی فول اسکرین میکنم گوشه های صفحه سیاه میمونه. احتمالا چون با سایز لپ تاپ فیت نمیشه.حالا چیکار کنم ؟ یه ارائه مهم دارم که باید رو پرده بندازم با همین لپ تاپ

خوب سیاه بمونه مشکلی نیست

esmaeilbadri
26-10-2010, 10:45
سلام.ماشالله کارتون درسته ها
دوستان من روی این لب تاپ ویندوز xp نصب کردم.با کلی بدبختی همه درایوراشو پیدا کردم و الان همه چیزو شناخته به جز وایرلس
مدل وایرلسشم اینه : Dell Wireless WLAN 1501 Half Mini-Card 4313bgn
خواهشا اگه کسی این درایورو واسه xp داره لینک دانلودشو بذاره یه عمر دعاش میکنم

sayanermia
26-10-2010, 11:00
سلام
وبکم من تو دیوایس منجر شناخته شده اما نمیدوم چجوری ران کنم

برای استفاده کردن از وبکم می تونی نرم افزارهای مختلفی استفاده کنی!! من خودم از برنامه ی VMcap استفاده میکنم!! خیلی ساده است ولی خوب کار میکنه! حتی نیاز به نصب هم نداره و با کلیک روی اون اجرا میشه!!
حجم فقط 97 کیلوبایت

sayanermia
26-10-2010, 11:12
سلام.ماشالله کارتون درسته ها
دوستان من روی این لب تاپ ویندوز xp نصب کردم.با کلی بدبختی همه درایوراشو پیدا کردم و الان همه چیزو شناخته به جز وایرلس
مدل وایرلسشم اینه : Dell Wireless WLAN 1501 Half Mini-Card 4313bgn
خواهشا اگه کسی این درایورو واسه xp داره لینک دانلودشو بذاره یه عمر دعاش میکنم

خدمت شما دوست عزیز!!!
تست کنید نتیجه رو اعلام نمائید:5:

badterojan
26-10-2010, 11:20
برای استفاده کردن از وبکم می تونی نرم افزارهای مختلفی استفاده کنی!! من خودم از برنامه ی VMcap استفاده میکنم!! خیلی ساده است ولی خوب کار میکنه! حتی نیاز به نصب هم نداره و با کلیک روی اون اجرا میشه!!
حجم فقط 97 کیلوبایت

ممنون
هم بابت کمک برای دوربین
هم برای مشکل فونت ها

esmaeilbadri
26-10-2010, 11:24
خدمت شما دوست عزیز!!!
تست کنید نتیجه رو اعلام نمائید:5:

sayanermia عزیز ممنون که انقدر سریع جوابمو داری.الان دارم دانلود میکنم.امیدوارم کار کنه.یه دنیا ممنون

badterojan
26-10-2010, 11:25
دوستان من 7 64 بیت نصب کردم اما همش هنگ میکنه
چرا؟

sayanermia
26-10-2010, 11:49
دوستان من 7 64 بیت نصب کردم اما همش هنگ میکنه
چرا؟

ویندوزت معتبره؟؟از این دستکاری شده ها نیست؟؟ کی خریدی؟ نسخه ی دربه داغونی نباشه یه وقت!!

راستش همه بچه ها به جز من که مشکلی توی پارتیشن بندی داشتم با نصب ویندوز 7 64بیتی هنگی نداشتند!!

اخیرا مایکروسافت باز بسته های آپدیت جدید داده بیرون که وقتی ویندوزو آپدیت میکنیم کرک هارو شناسایی و ویندوزو غیرقانونی میکنه!! بروبکس حواستون جمع باشه آپدیت نکنید فعلا!!

badterojan
26-10-2010, 12:12
می تونه مشکل از خود لب باشه؟

sayanermia
26-10-2010, 12:21
اگر مشکل از سیستم باشه با همه جور ویندوز باید مشکل داشته باشی!!
اگه اطلاعاتی روی سیستم نداری درایوهاتو از نو بساز!! البته تو خود محیط نصب ویندوز!! ببین مشکلت حل میشه یا نه! و طبق گفته ی دوستان برای درایور سی بیشتر از 60-70 گیگ در نظر نگیر!

من که با پاک کردن کل هارد و از نو ساختن پارتیشن واقعا سیستمم یه جون تازه گرفت!!

asemanekavir38
26-10-2010, 13:00
سلام دوباره.ميگم دوستان به نظرتون الان لپتاپ بخريم يا فعلا صبر كنيم؟ بنظرتون ارزون ميشه؟:8:
ميخواستم از زيگورات بخرم،تو شهرمون نمايندگي داره كه اقساط ميده.مدلي كه ميخواستم بخرم 1050000 تومن زده بود.حالا ميگين صبر كنم ارزون ميشه؟خودم كه اميدي به ارزون شدنش ندارم.از طرفي هم آخر سال ميلاديه ميگم شايد دل باز يه مدل جديد شايدم بهتر بده بيرون.موندم به خدا چيكار كنم؟:13:

badterojan
26-10-2010, 13:25
سلام دوباره.ميگم دوستان به نظرتون الان لپتاپ بخريم يا فعلا صبر كنيم؟ بنظرتون ارزون ميشه؟:8:
ميخواستم از زيگورات بخرم،تو شهرمون نمايندگي داره كه اقساط ميده.مدلي كه ميخواستم بخرم 1050000 تومن زده بود.حالا ميگين صبر كنم ارزون ميشه؟خودم كه اميدي به ارزون شدنش ندارم.از طرفي هم آخر سال ميلاديه ميگم شايد دل باز يه مدل جديد شايدم بهتر بده بيرون.موندم به خدا چيكار كنم؟:13:

اگه احتیاج داری بخر

ali_bah
26-10-2010, 13:27
سلام
برای من یه بار هنگ کرد ، اونم یه بنده خدایی موقع لود شدن ویندوز یه USB FLASH وصل کرد ، سره اون هنگ کرد :8:
در کل لپتاب خوبیه ! خیلی خوشحالم که خام نشدم و ACER نخریدم !

نمیدونم چرا دلم نمیاد روش بازی نصب کنم :31:
همش میگم لپتاب برای بازی نیست که :دی

hadi_vazi
26-10-2010, 15:28
جریان استفاده از اثرانگشت به جای پسورد برای این لپ تاپ ها چیه؟ تو سایت زیگورات توی دفترچه راهنمای فارسیش نوشته بود با برنامه embassy security center می شه این کارو کرد.
مخصوص لپ تاپ های ما هم میشه؟
نرم افزارش رو کجا می تونم بگیرم؟
یه مشکل دیگه هم دارم من درایور wirless lan رو گرفتم ونصب کردم و با f2 فعالش میکنم حالا برای سرج باید چیکار کنم اتوماته یا باید دستی سرچ بشه؟
یه مورد دیگه هم اینکه چرا هیچ جای لپ تاپ مدلش رو ننوشته؟ مثلا مال من سری n5010 q هست که با سی پی یو 2.5 کار میکنه البته مدلش رو فروشنده گفته ولی من هیچ جاش این اسم رو ندیدم.

sheytoon001
26-10-2010, 15:30
دوستان کمک فوری می خوام:
در office 2010 به سربرگ design برو و page setup رو بزن ، در صفحه ای که باز میشه در قسمت slide size for اندازه صفحه رو از 4:3 به 16:9 تغییر بده ، 2007 هم باید همینطور باشه:46:

abbas777
26-10-2010, 15:35
5470 و 5650 که میدونم یکی هستند!!

ولی اگر این دوتا با 550v یکی هستش پس چرا تو خود سایت دل به صورت مجزا زده؟؟ من دقیقا بر اساس تقسیم بندی اون این لیست و تهیه کردم!!:blink: پس اگر یکی هم باشند تقصیر خود دله :31:

550v همون هسته ی 4650 ست ! بنده 32 ییتی نصبیدم توی مشخصات سیستمم نوشت 550v حالا که 64 بیتی نصبیدم نوشته 4650 ! :31:

عجب چیز مالی این 64 بیتی!:8:

sheytoon001
26-10-2010, 15:42
می تونه مشکل از خود لب باشه؟
فکر نمیکنم مشکل از لپ تاپ باشه!
یه ویندوز خوب و دستکاری نشده دانلود کن

sheytoon001
26-10-2010, 15:47
سلام
برای من یه بار هنگ کرد ، اونم یه بنده خدایی موقع لود شدن ویندوز یه USB FLASH وصل کرد ، سره اون هنگ کرد :8:
در کل لپتاب خوبیه ! خیلی خوشحالم که خام نشدم و ACER نخریدم !

نمیدونم چرا دلم نمیاد روش بازی نصب کنم :31:
همش میگم لپتاب برای بازی نیست که :دی
خوشبختانه برا من تو این 3 ماهی هنوز هنگ نکرده:5:
ویندوزمم از یه سایتی(32 بیتیه آپدیت may) دانلود کردم ، خیلی خوبه
بازی نصب و تستش کن ، من اوایل روزی 5-6 ساعت بدون کولپد بازی میکردم(اونم تو تابستون:27:) آخ نگفت:8:

sheytoon001
26-10-2010, 15:58
جریان استفاده از اثرانگشت به جای پسورد برای این لپ تاپ ها چیه؟ تو سایت زیگورات توی دفترچه راهنمای فارسیش نوشته بود با برنامه embassy security center می شه این کارو کرد.
مخصوص لپ تاپ های ما هم میشه؟
نرم افزارش رو کجا می تونم بگیرم؟
یه مشکل دیگه هم دارم من درایور wirless lan رو گرفتم ونصب کردم و با f2 فعالش میکنم حالا برای سرج باید چیکار کنم اتوماته یا باید دستی سرچ بشه؟
یه مورد دیگه هم اینکه چرا هیچ جای لپ تاپ مدلش رو ننوشته؟ مثلا مال من سری n5010 q هست که با سی پی یو 2.5 کار میکنه البته مدلش رو فروشنده گفته ولی من هیچ جاش این اسم رو ندیدم.

فکر میکنم لپ تاپ هایی که از اثر انگشت بجای پسورد استفاده میکنن یه سنسور مخصوص اینکار دارن که برا ما نداره:46:
اما شما با نصب یه برنامه میتونید از تشخیص چهره بجای پسورد استفاده کنید، برنامشو با یه سرچ ساده تو گوگل میشه پیدا کرد
روی آیکون NETWORK در تسک بار(کنار ساعت) یه بار کلیک کن اگه شبکه ای در دسترس باشه در نشون میده و دکمه connect هم با کلیک روی اون شبکه نمایان میشه:46:
زیر لپ تاپ یه برچسب زده که تمام مشخصاتش رو نوشته اما این کاراکتر هایی که سایت ها بعد از اسم لپ تاپ ها بکار میبرند وجود خارجی نداره و فقط مربوط به رده بندیه که اون سایت انجام داده ، فرضا یه کانفیک از خودش A و یکی رو B نامیده که وقتی شما ازش خرید میکنی مجبور نباشی دونه دونه ی قطعات اون کانفیگ رو نام ببری:31:

asemanekavir38
26-10-2010, 17:44
من توي يكي از همين تاپيكها خوندم نوشته بود اگه لپتاپ با ويندوز اورجينال خريدي باید سریال نامبر به همراه ورژن اون زیر دستگاه روی یک برچسب باشه و وقتی برای اولین بار روشن میکنید و وارد ویندوز میشید ، باید یوزر و پسورد و تنظیمات زیان و ... رو ازتون بخواد ، در غیر اینصورت یعنی قبلا استفاده شده!!
نظرتون چيه دوستان؟؟؟ شما هم همچين چيزي شنيديد؟ درسته؟؟؟

mss_195
26-10-2010, 18:30
چند روز پیش یه چیزی فهمیدم گفتم با بقیه به اشتراک بزارم: بازی کرایسیس روی ویندوز7، نسخه 64بیتی اجرا نمیشه! یعنی از معدود بازیهاییه که دو تا نسخه 64 و 32بیتی داره و از اونجایی که بازار ما خیلی خر تو خره و اکثرا 32بیتی استفاده میکنند تقریبا همه نسخه های توی بازار 32بیتی هستند. حالا دو راه وجود داره که یا نسخه 64بیتی رو دانلود کنید و یا کرک 64بیتیش رو...!

sayanermia
26-10-2010, 18:45
من توي يكي از همين تاپيكها خوندم نوشته بود اگه لپتاپ با ويندوز اورجينال خريدي باید سریال نامبر به همراه ورژن اون زیر دستگاه روی یک برچسب باشه و وقتی برای اولین بار روشن میکنید و وارد ویندوز میشید ، باید یوزر و پسورد و تنظیمات زیان و ... رو ازتون بخواد ، در غیر اینصورت یعنی قبلا استفاده شده!!
نظرتون چيه دوستان؟؟؟ شما هم همچين چيزي شنيديد؟ درسته؟؟؟

بله درسته!! اصطلاحا فروشندگان بهش میگن اکتیو کردن!! برای همینه وقتی یه لپتاپ با ویندوز اورجینال میخواید بخرید فروشنده روشنش نمی کنه برای تست!! میگن چون باید اکتیو بشه نمی تونم صرفا برای دیدن شما روشنش کنیم!! هرچتد نیازی نیست توی ویندوز برن و فقط توی بایوس برن حل میشه اما بهونه ایه که میارن :31:

hamaz
26-10-2010, 19:10
مطالب خوب تمام 137 صفحه را خوندم و قصد خريد شو دارم مي خواستم بدونم در زمان خريد آيا فروشنده ويندوز 7 رو رايگان نصب مي كنه؟ چه وسايل اضافي همراه لپ تاپ هست؟اگر به هر دليلي سريال تگ با كانفيگ سيستم مغايرت داشت تكليف چيست؟ آيا گارانتي پاسخگو ست و تعويض مي كنه؟ در ضمن روي 64 بيتي ويندوز 7 ميشه ويژوال بيسيك 6 رو نصب كرد؟

rickykaka
26-10-2010, 19:34
ویندوزت معتبره؟؟از این دستکاری شده ها نیست؟؟ کی خریدی؟ نسخه ی دربه داغونی نباشه یه وقت!!

راستش همه بچه ها به جز من که مشکلی توی پارتیشن بندی داشتم با نصب ویندوز 7 64بیتی هنگی نداشتند!!

اخیرا مایکروسافت باز بسته های آپدیت جدید داده بیرون که وقتی ویندوزو آپدیت میکنیم کرک هارو شناسایی و ویندوزو غیرقانونی میکنه!! بروبکس حواستون جمع باشه آپدیت نکنید فعلا!!

منم بعضی وقتا هنگ می کنه و 1 دقیقه می ره تو کما :19: تیکه ی خفش :5: اینجاست که اگه در حال گوش کردن آهنگ باشم همینجور میگه ترررررر تررر ترررررررررررررررررررررررر :31: واقعا عذاب آوره!!!! نه؟ :41:

sheytoon001
26-10-2010, 21:27
مطالب خوب تمام 137 صفحه را خوندم و قصد خريد شو دارم مي خواستم بدونم در زمان خريد آيا فروشنده ويندوز 7 رو رايگان نصب مي كنه؟ چه وسايل اضافي همراه لپ تاپ هست؟اگر به هر دليلي سريال تگ با كانفيگ سيستم مغايرت داشت تكليف چيست؟ آيا گارانتي پاسخگو ست و تعويض مي كنه؟ در ضمن روي 64 بيتي ويندوز 7 ميشه ويژوال بيسيك 6 رو نصب كرد؟
بستگی به جایی داره که ازش خرید میکنی، به من یه کیف و 15 تومن تخفیف گرفتم، ویندوزم خودت نصب کن تا یاد بگیری اینجوری خیلی بهتره(خیلی هم راحته)
زیاد رو گارانتی حساب نکن (فکر میکنم باید مشکل حادی داشنه باشه تا برات کاری انجام بدن) بازم مطمئن نیستم
مطمئنن میشه ولی باید ورژن 64 بیتیشو دانلود کنی:46:

---------- Post added at 09:27 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------

منم بعضی وقتا هنگ می کنه و 1 دقیقه می ره تو کما :19: تیکه ی خفش :5: اینجاست که اگه در حال گوش کردن آهنگ باشم همینجور میگه ترررررر تررر ترررررررررررررررررررررررر :31: واقعا عذاب آوره!!!! نه؟ :41:
شما یه dvd ویندوز خوب پیدا و نصب کن، این هنگ ها اکثرا مشکل ویندوزه:46:

asemanekavir38
26-10-2010, 23:59
ميگم شماها كه ويندوز خودتون نصب كردين همه از همين ويندوزاي كرك شده نصب كردين نه؟؟؟
دوستان احيانا سايت يا شركت خاصي واسه ويندوز سون مدنظر داريد كه مثلا ويندوز مال اون شركتو تهيه كنيم بهترة؟؟؟ يا فرقي نميكنه!!از همين معموليايه توي بازار؟؟/ ازين 1500 ،، 2000 تومني ها؟؟

sayanermia
27-10-2010, 00:53
ميگم شماها كه ويندوز خودتون نصب كردين همه از همين ويندوزاي كرك شده نصب كردين نه؟؟؟
دوستان احيانا سايت يا شركت خاصي واسه ويندوز سون مدنظر داريد كه مثلا ويندوز مال اون شركتو تهيه كنيم بهترة؟؟؟ يا فرقي نميكنه!!از همين معموليايه توي بازار؟؟/ ازين 1500 ،، 2000 تومني ها؟؟

بله همه از این شرکتیا استفاده میکنیم!!

راستش من فقط یا ویندوزهای JB می ریزم که دیگه بعد از ویندوز 64 بیتیش ندیدم تو بازار نسخه ی جدیدی بده و یا از ویندوز های شرکت گردو استفاده میکنم!! این دوتا به نظرم خیلی بهتر عمل کردند!!

hamaz
27-10-2010, 10:40
نقل قول:
[QUOTE=sheytoon001;5556253]بستگی به جایی داره که ازش خرید میکنی، به من یه کیف و 15 تومن تخفیف گرفتم، ویندوزم خودت نصب کن تا یاد بگیری اینجوری خیلی بهتره(خیلی هم راحته)
زیاد رو گارانتی حساب نکن (فکر میکنم باید مشکل حادی داشنه باشه تا برات کاری انجام بدن) بازم مطمئن نیستم

اگر فروشنده ويندوز و نصب نكنه كانفيگ و چه جوري چك كنم به خصوص گرافيك و ...

sayanermia
27-10-2010, 11:25
نقل قول:
[QUOTE=sheytoon001;5556253]بستگی به جایی داره که ازش خرید میکنی، به من یه کیف و 15 تومن تخفیف گرفتم، ویندوزم خودت نصب کن تا یاد بگیری اینجوری خیلی بهتره(خیلی هم راحته)

اگر فروشنده ويندوز و نصب نكنه كانفيگ و چه جوري چك كنم به خصوص گرافيك و ...

رم ، هارد و سی پی یو رو میشه از بایوس چک کنید ولی گرافیک راهی نداره جز نصب ویندوز!! چون توی بایوس هرچی گشتم هیچ نشونی ازش نیافتم!! البته وقتی فروشنده به اسم فلان گرافیک میده دیگه وقتی مشخصات فرق کنه طبیعتا عوض میکنه یا ما به تفاوت رو بر میگردونه!!

فقط حواستون باشه مثل من ضدحال نخورید!! البته من از دوستم که در بازار رضاست خریدم و نیازی هم به گرافیک بالا نداشتم ولی به من گفت گرافیک 5470 یک گیگ هستش که متاسفانه وقتی اوردم خونه دیدم 512 هستش!! و فقط به همین دلیل که نیازی به گرافیک بالا نداشتم دیگه نرفتم عوضش کنم!! این 5470 ها دو حافظه دارند!! یکی 512 یکی یک گیگ!! موقع خرید به این مورد دقت کنید و با فروشنده شرط کنید که حتما اونی که میخواید باشه و اگر نباشه عوض میکنید!

mamal_2007
27-10-2010, 13:43
سلام.ببخشید میدونم جاش اینجا نیست ولی اگه میشه قیمت روز این لپتاپ رو بگین برام . با گرافیک 1 گیگ!

sheytoon001
27-10-2010, 13:55
رم ، هارد و سی پی یو رو میشه از بایوس چک کنید ولی گرافیک راهی نداره جز نصب ویندوز!! چون توی بایوس هرچی گشتم هیچ نشونی ازش نیافتم!! البته وقتی فروشنده به اسم فلان گرافیک میده دیگه وقتی مشخصات فرق کنه طبیعتا عوض میکنه یا ما به تفاوت رو بر میگردونه!!

فقط حواستون باشه مثل من ضدحال نخورید!! البته من از دوستم که در بازار رضاست خریدم و نیازی هم به گرافیک بالا نداشتم ولی به من گفت گرافیک 5470 یک گیگ هستش که متاسفانه وقتی اوردم خونه دیدم 512 هستش!! و فقط به همین دلیل که نیازی به گرافیک بالا نداشتم دیگه نرفتم عوضش کنم!! این 5470 ها دو حافظه دارند!! یکی 512 یکی یک گیگ!! موقع خرید به این مورد دقت کنید و با فروشنده شرط کنید که حتما اونی که میخواید باشه و اگر نباشه عوض میکنید!
حافظه گرافیک شما GDDR3 هست یا GDDR5؟
برا ما که 1گیگ داریم GDDR3 هست اما یه جایی شنیده بودم 512 ها GDDR5 هستن که سرعت بالاتری داره، ولی مطمئن نیستم:46:

Makan_noor
27-10-2010, 14:06
دوستان خواهشا یه کمک فوری و فوتی بکنید.من تا امروز شب میخوام این مدل رو بگیرم.دیروز که بعضی جاها مثل پاساژ رضا و ایرانیان و پارسیان و اون حوالی رو یه رصد کلی زدم قیمت یه نوع کانفیگ از این مدل بین 930 تا یک و پنجاه در نوسان بود و گارانتی ها هم با شونصد اسم مختلف که الان دقیقا یادم نیست.حالا من از کجا بگیرم بهتره؟پایتخت از همه این جاها بهتره؟با چه گارانتی بگیرم خوبه؟اصلا گارانتی خوب وجود داره؟

abbas777
27-10-2010, 15:07
نقل و قول :
فقط حواستون باشه مثل من ضدحال نخورید!! البته من از دوستم که در بازار رضاست خریدم و نیازی هم به گرافیک بالا نداشتم ولی به من گفت گرافیک 5470 یک گیگ هستش که متاسفانه وقتی اوردم خونه دیدم 512 هستش!! و فقط به همین دلیل که نیازی به گرافیک بالا نداشتم دیگه نرفتم عوضش کنم!! این 5470 ها دو حافظه دارند!! یکی 512 یکی یک گیگ!! موقع خرید به این مورد دقت کنید و با فروشنده شرط کنید که حتما اونی که میخواید باشه و اگر نباشه عوض میکنید

اتفاقا ما دو تا همدردیم چون من هم به اسم 5470خریدم و بعد متوجه شدم که 4650 یا همون 550v هستش که خیلی دربارشون بحث کردیم! چون زیاد گرافیک لازم ندارم بی خیالش شدم !در ضمن تا الان هم مشکلی نداشته و مثل ساعت داره کار می کنه ( گوش:4: کر)

kambiz18
27-10-2010, 15:10
سلام
من درایور تاچ پد رو نصب کردم اما کار نمی کنه
فکر کنم نیاز به فعال سازی داره
انگار دیزیبل هست
تو دیواس منیجر هم چک کردم
نصبه
دوستان چی کار کنم ؟

sheytoon001
27-10-2010, 15:25
دوستان خواهشا یه کمک فوری و فوتی بکنید.من تا امروز شب میخوام این مدل رو بگیرم.دیروز که بعضی جاها مثل پاساژ رضا و ایرانیان و پارسیان و اون حوالی رو یه رصد کلی زدم قیمت یه نوع کانفیگ از این مدل بین 930 تا یک و پنجاه در نوسان بود و گارانتی ها هم با شونصد اسم مختلف که الان دقیقا یادم نیست.حالا من از کجا بگیرم بهتره؟پایتخت از همه این جاها بهتره؟با چه گارانتی بگیرم خوبه؟اصلا گارانتی خوب وجود داره؟
با گارانتیه زیگورات بخر

---------- Post added at 03:22 PM ---------- Previous post was at 03:17 PM ----------

سلام
من درایور تاچ پد رو نصب کردم اما کار نمی کنه
فکر کنم نیاز به فعال سازی داره
انگار دیزیبل هست
تو دیواس منیجر هم چک کردم
نصبه
دوستان چی کار کنم ؟
با کلید کنار Insert فعال یا غیر فعال میشه (البته در صورتی که درایور نصب باشه)

---------- Post added at 03:25 PM ---------- Previous post was at 03:22 PM ----------

سلام.ببخشید میدونم جاش اینجا نیست ولی اگه میشه قیمت روز این لپتاپ رو بگین برام . با گرافیک 1 گیگ!
لیست قیمت روز با گارانتی زیگورات

asemanekavir38
27-10-2010, 15:53
سلام بچه ها. حالم امروز گرفته شد.اون كانفينگي كه ميخواستم از زيگورات بخرم( اقساط) ، امروز ديدم از ليست فروش زيگورات حذف شده:41::19:

sayanermia
27-10-2010, 16:51
حافظه گرافیک شما GDDR3 هست یا GDDR5؟
برا ما که 1گیگ داریم GDDR3 هست اما یه جایی شنیده بودم 512 ها GDDR5 هستن که سرعت بالاتری داره، ولی مطمئن نیستم:46:

از کجا میشه فهمید شیطون جان؟؟:31:

sheytoon001
27-10-2010, 17:43
از کجا میشه فهمید شیطون جان؟؟:31:
نمیدونم :31:
تو سایت amd هم چیزی پیدا نکردم

sayanermia
27-10-2010, 18:25
نمیدونم :31:
تو سایت amd هم چیزی پیدا نکردم

والا یه GTA لیبرتی سیتی ریختم روش داشت می مرد اجرا کنه!! حتی کال آف دیوتی آخرین نسخه هم زیاد جالب اجرا نکرد!! باید همه چیو متوسط میذاشتم تا خوب و روون اجرا کنه!! بعید می دونم DDR5 باشه!!

"R E Z A"
27-10-2010, 18:43
سلام

فرق N5010 با 5010 چیه ؟

مدلی که مد نظرمه مشخصاتش اینه :

Inspiron 5010 2.4/4/500/ATI/6/7
Intel core i5 2.4 --> 2.9 GHz 3MB-1066
6GB DDR 3
640GB 5400 rpm
1366 * 768 15.6" LED
2.4کیلو
1GB ATI 5470 / 3 GB
Bluetooth/WiFi/CAM 1.3/HDMI
ویندوز7
969,000

این مدل 5010 پشت صفحه نمایشش چه رنگیه ؟!

asemanekavir38
27-10-2010, 19:09
رضا جان اين كانفينگي كه گفتي از كجا ميخواي بخري؟

"R E Z A"
27-10-2010, 20:16
والله هنوز موندم چی بگیرم .
این رو هم تویه سایت زیر دیدم که نظرم رو جلب کرد ولی توی اینترنت که سرچ کردم همه رو n5010 پیدا کنم !
فکر کنم همون باشه الان تو یه سایت دیگه هم دیدم مشخصاتشون یکیه ولی این سایت دومی قیمت رو 1100 زده

asemanekavir38
27-10-2010, 20:34
منم بيشتر از قيمتش تعجب كردم.مشكوك ميزنه!!!:13:
البته اين مدلو قبلا ديده بودم.يه سري چيزارو نداره از جمله پورت VGA

sayanermia
27-10-2010, 21:17
مشکوک میزنه نافرم!! فکر کنم بدون گارانتی میده!! اخه همچین کانفیگی با این قیمت؟؟ تازه پورت VGA هم نداره!! یعنی قدیمی تره؟؟
اینکه N اولش نمیاد خب معلومه یعنی همون No OS ولی خب بعضی کانفیگ هاش هم با داس ارائه میشه و باز N نداره!!

به نظرم شما که داری پول میدی از زیگورات بخر خیال خودتو راحت کن!!

Makan_noor
27-10-2010, 22:57
با گارانتیه زیگورات بخر

لیست قیمت روز با گارانتی زیگورات

ممنون ولی این نمایندگی زیگورات کجاست؟من هر چه تو ایرانیان یا پایتخت گشتم پیدا نکردم.آخر با گارانتی امرتات گرفتم!

asemanekavir38
28-10-2010, 12:47
سلام دوباره.
بچه ها نظرتون راجع به اين كانفينگ ديجي كالا چيه؟؟ قيمتشم : 960000 تومن

لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.8 کیلوگرم
پردازنده: Intel Core i5 2.5 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 500 GB 5400 RPM
کارت گرافیک: ATI Radeon HD 5470 DDR3 1024 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS قیمت : 930000 تومان | گارانتی بین الملل یکساله | همراه با یک دستگاه ماوس لپ تاپی

قیمت : 960000 تومان | گارانتی طلایی دیجی کالا (یکماه تعویض + یکسال تعمیر + بیمه بدنه و سرقت ایران) | همراه با یک دستگاه ماوس لپ تاپی

زيگورات مدل core i5 - 2.4 رو زده 1050000 !!
به نظرتون از ديجي كالا بخرم يا زيگورات؟؟؟؟:8:
يه چيزه ديگه اين مدل كه زيگورات زده نگفته مثلا كارت گرافيكش تا چه مقدار قابل ارتقاست؟؟

mss_195
28-10-2010, 14:13
اگه گارانتی داشته باشه، خب اون جایی که ارزون میده رو انتخاب کن به نظر من، ولی کلا چند وقت پیش ارزونتر بود. ای کاش اون موقع میرفتی سراغش.

feripilot
28-10-2010, 14:47
سلام و روز بخیر شایدم شب بخیر
اصلا هرچی ، بگذریم

منم امروز 5010 خریدم
5010 dell
cor i5
2.4~2.66
cache 3
ram 4 ddr3
500+ HDD
15.6 WXGA

ATI Radeon 550V 1 GB

Weigh 2.5
CPU (i5-460M) / TL / WB / ( Black )

با یازده ماه گارانتی زیگورات + یک عدد موس لب تاب
مبلغ 999000 ت

فکر کنم خوب خریدم
بعد از اینکه خریدم این تاپیک رو پیدا کردم
الان هیچ ویندوزی روش نصب نیست

از الان چکار باید بکنم ؟
چی ویندوزی روش نصب کنم ؟
درایور رو از کجا دانلود کنم ؟

من دانشجوی دانشگاه مجازی هستم و همش پایه کامپیوتر هستم بازی هم زیاد می کنم + وب گردی

از خریدم با دیدم این تاپیک خورسند شدم

دست همه دوستان درد نکنه که برای این تاپیک زحمت کشیدن و جواب این همه رو دادن
فکر کنم .

لطفا به منم کمک کنید من می ترسم ناشی بازی دربیارم

sheytoon001
28-10-2010, 17:03
از الان چکار باید بکنم ؟
چی ویندوزی روش نصب کنم ؟
درایور رو از کجا دانلود کنم ؟

من دانشجوی دانشگاه مجازی هستم و همش پایه کامپیوتر هستم بازی هم زیاد می کنم + وب گردی

از خریدم با دیدم این تاپیک خورسند شدم

دست همه دوستان درد نکنه که برای این تاپیک زحمت کشیدن و جواب این همه رو دادن
فکر کنم .

لطفا به منم کمک کنید من می ترسم ناشی بازی دربیارم

مبارکتون باشه:31:
اولین کار نصب ویندوز 7
به صفحه اول همین تاپیک مراجعه کنید لینک مربوط به درایورها در پست 7 نوشته شده
برا اینکه زودتر کارتون راه بیوفته یه سری درایور ها رو دوستمون آپلود کردن ، این لینک رو ببینید

"R E Z A"
28-10-2010, 18:57
شکل مدل های مختلف این لپ تاپ (5010) با هم فرق داره ؟!

رنگ پشت ال سی دی چطور ؟!

sayanermia
28-10-2010, 21:18
شکل مدل های مختلف این لپ تاپ (5010) با هم فرق داره ؟!

رنگ پشت ال سی دی چطور ؟!

شکلش فرق نداره فقط رنگ در لپتاپ فرق داره!!

یه مدلی هست نمی دونم چرا اکثر سایتا به اسم 5010 عکسشو گذاشتند که قیافه و طراحی درش با این مدلی که ماها داریم فرق داره ولی من تو بازار پرسیدم گفتند که مدلش یه چیز دیگه است و مشابه همین هاست!! ولی خود 5010 اصلی نیست!!

Makan_noor
28-10-2010, 22:35
دوستان من امروز و بعد یک روز از خریدش که اومدم آفیس نصب کنم تازه متوجه شدم کیبردش غیر عادیه.یعنی به نظر میاد عربیه چون پژگچ نداره و ردیف پایینی حروف قروقاطیه و فقط کلیدهای "ر" و "و" درست سر جاشونن.برنامه ای هستش که بشه جای حروف رو عوض کرد و اونا رو درست با نوشته های روی کیبرد تنظیم کرد؟بعدشم از دیروز همش یه دستمال دستمه مدام دارم تمیزش میکنم چقدر اثر انگشت راحت روش میمونه!!

sayanermia
28-10-2010, 22:54
دوستان من امروز و بعد یک روز از خریدش که اومدم آفیس نصب کنم تازه متوجه شدم کیبردش غیر عادیه.یعنی به نظر میاد عربیه چون پژگچ نداره و ردیف پایینی حروف قروقاطیه و فقط کلیدهای "ر" و "و" درست سر جاشونن.برنامه ای هستش که بشه جای حروف رو عوض کرد و اونا رو درست با نوشته های روی کیبرد تنظیم کرد؟بعدشم از دیروز همش یه دستمال دستمه مدام دارم تمیزش میکنم چقدر اثر انگشت راحت روش میمونه!!

در مورد اثر انگشت فقط می تونم بگم : :31::31::31:

تنظیمات مربوط به زبان و کشور را از کنترل پنل درست تنظیم کردید؟؟ اولین باره میشنوم کیبورد اینطوری درهمه!!

به هر حال این کیبورد استاندارد فارسی برای ویندوز هفت :

Makan_noor
29-10-2010, 00:23
در مورد اثر انگشت فقط می تونم بگم : :31::31::31:

تنظیمات مربوط به زبان و کشور را از کنترل پنل درست تنظیم کردید؟؟ اولین باره میشنوم کیبورد اینطوری درهمه!!

به هر حال این کیبورد استاندارد فارسی برای ویندوز هفت :

ممنون.نه کیبورد من در حقیقت درسته و تو on-screen هم به همین شکله.مشکل من حروف فارسیه که روی کلیدها نوشته شده.مثلا روی کلید N نوشته شده "ی" در حالی که باید نوشته شده باشه "د" و تو word هم حرف "د" تایپ میشه و مشکلی نداره و به همین صورت روی B نوشته "ل" در صورتی که باید "ذ" باشه.جای حروف پ ، ژ ، گ ، چ هم وجود ندارن حروف دیگه ای نوشته شده و خلاصه یه ده دوازده تایی حروف جا به جا هستن.یعنی کس دیگه ای اینجا این مشکل رو نداره؟

sayanermia
29-10-2010, 10:50
ممنون.نه کیبورد من در حقیقت درسته و تو on-screen هم به همین شکله.مشکل من حروف فارسیه که روی کلیدها نوشته شده.مثلا روی کلید N نوشته شده "ی" در حالی که باید نوشته شده باشه "د" و تو word هم حرف "د" تایپ میشه و مشکلی نداره و به همین صورت روی B نوشته "ل" در صورتی که باید "ذ" باشه.جای حروف پ ، ژ ، گ ، چ هم وجود ندارن حروف دیگه ای نوشته شده و خلاصه یه ده دوازده تایی حروف جا به جا هستن.یعنی کس دیگه ای اینجا این مشکل رو نداره؟

اینطوری که شما میگید پس مشکل از چاپ حروف روی دکمه هاست!! از زیگورات گرفتید؟؟ بهشون بدید بگید دکمه هاروتعوض کنه!! کاری نداره دونه دونه از جا میکنن یکی دیگه میذارن جاش!

---------- Post added at 12:50 PM ---------- Previous post was at 12:49 PM ----------

بچه ها!! میشه یه زحمتی بکشید و اینجا نتیجه رو اعلام کنید؟؟
وقتی با لپتاپ میاید اینترنت ، یاهو هم باز ، یه موزیک در حال اجرا!! برید Task Manager ببینید مقدار رم اشغال شده چقدره؟؟

تو این حالتی که ذکر کردم ( که به نظرم سبک ترین حالته ) میزان رم مشغول منو زده 1.20 گیگ !! یکم انگار برام غیرعادیه!! واسه شماهام همینقدره؟؟

sambox
29-10-2010, 11:47
مشکوک میزنه نافرم!! فکر کنم بدون گارانتی میده!! اخه همچین کانفیگی با این قیمت؟؟ تازه پورت VGA هم نداره!! یعنی قدیمی تره؟؟
اینکه N اولش نمیاد خب معلومه یعنی همون No OS ولی خب بعضی کانفیگ هاش هم با داس ارائه میشه و باز N نداره!!

به نظرم شما که داری پول میدی از زیگورات بخر خیال خودتو راحت کن!!

با سلام N مربوط به سی پی یوهای اینتل هست و M مربوط به سی پی یوهای Amd
و کلا کانفبگ های مختلف 5010 میتونید در این pdf ببینید

sayanermia
29-10-2010, 13:06
با سلام N مربوط به سی پی یوهای اینتل هست و M مربوط به سی پی یوهای Amd
و کلا کانفبگ های مختلف 5010 میتونید در این pdf ببینید

ممنون از اطلاع رسانیتون!! فکر کنم شدیدا اشتب زدم!! اونو با لوگوی N روی لپتاپ چسبودن اشتباه گرفتم!! به هر حال سپاسگذارم!!:11:

soroush20
29-10-2010, 17:02

دوباره سلام

سلام به همه دوستان عزیز که تو بهترین کلوپ پیسی فعلند

1سوال چه جوری موقع نصب ویندوز متوجه شیم که گرافیک1 هست یا512؟

sheytoon001
29-10-2010, 17:32
کیبرد شما عربی هست و میتونید از برچسب فارسی که قیمت کمی داره استفاده کنید
برای من کیبرد اروپاییه و فقط انگلیسی توشته و من ترجیه دادم حروف فارسی رو حفظ کنم و الان دیگه مشکلی ندارم:8:
یه برنامه هایی هم گمونم وجود داره که میشه جای حروف رو تغییر داد
از اونجا که ما تحریمیم کارخونه ها به خودشون زحمت نمیدن فارسی تولید کنن چون مقصد این لپ تاپا درواقع جای دیگه ای بوده، برا شما هم احتمالا از دبی وارد شده:46:

---------- Post added at 05:29 PM ---------- Previous post was at 05:26 PM ----------

اینطوری که شما میگید پس مشکل از چاپ حروف روی دکمه هاست!! از زیگورات گرفتید؟؟ بهشون بدید بگید دکمه هاروتعوض کنه!! کاری نداره دونه دونه از جا میکنن یکی دیگه میذارن جاش!

---------- Post added at 12:50 PM ---------- Previous post was at 12:49 PM ----------

بچه ها!! میشه یه زحمتی بکشید و اینجا نتیجه رو اعلام کنید؟؟
وقتی با لپتاپ میاید اینترنت ، یاهو هم باز ، یه موزیک در حال اجرا!! برید Task Manager ببینید مقدار رم اشغال شده چقدره؟؟

تو این حالتی که ذکر کردم ( که به نظرم سبک ترین حالته ) میزان رم مشغول منو زده 1.20 گیگ !! یکم انگار برام غیرعادیه!! واسه شماهام همینقدره؟؟
آره درسته برا من در حالت عادی بالای 900 مگابایته

---------- Post added at 05:32 PM ---------- Previous post was at 05:29 PM ----------

دوباره سلام

سلام به همه دوستان عزیز که تو بهترین کلوپ پیسی فعلند

1سوال چه جوری موقع نصب ویندوز متوجه شیم که گرافیک1 هست یا512؟

تا ویندوز و درایور گرافیک رو نصب نکنی نشون نمیده:46:

soroush20
29-10-2010, 17:38
تا ویندوز و درایور گرافیک رو نصب نکنی نشون نمیده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بازم متوجه نشدم
میشه بیشتر توضیح بدین؟
مقع نصب گرافیک چه چیزی باعث میشه بفهمیم که گرافیک 1هست یا512؟
من قصد دارم از یکی از آشناهامون بخرم
ولی میترسم از اعتماد زیاد سرم کلاه بره:31:

mss_195
29-10-2010, 17:54
برای دیدن مموری گرافیکت: 1.روی دسکتاپ کلیک راست کن 2.گزینه Screen Rezolution رو انتخاب کن 3.روی Advance Settings کلیک کن. توی قسمت Dedicated Video Memory ببین مقدارشو چقدر نوشته..

ali6803
29-10-2010, 19:53
من برای دوستم سفارش دادم دو تا دستگاه اوردند از تهران با گارانتی زیگورات....باور میکنید دو تاش مشکل داشت!!! هر دو تاش رفت گارانتی همون یه ربع اول! اولی هاردش مشکل داشت.دومی رمش مشکل داشت..... ابرومون جلوی رفیقام رفت...چین گند زده با این محصولاتش....دل چند سال قبل کجا این دل های جدید کجا؟؟؟ !!!!!!!!

Iman System
29-10-2010, 20:34
* این مدل قابلیت اتصال سیم کارت رو داره؟
* چرا صفحه کلیدش عربیه؟
* کارت گرافیکم رو DirectX Diagnostic Tool زده ATI Mobility Radeon HD 4650 حالا چه درایوری براش نصب کنم؟
* وقتی به برق وصل هست صفحه رو میبندم و جابه جا میکنم و دوباره باز میکنم صفحه سیاه میشه و دیگه هیچ جوره چیزی رو نشون نمیده تا اینکه کلا دکمه پاور رو نگه دارم و از نو روشن کنم. چرا؟ راه حلش چیه؟
* قابلیت Turbo Boost داره؟
* صفحه کلیدش Back Light داره؟

"R E Z A"
29-10-2010, 21:48
شکلش فرق نداره فقط رنگ در لپتاپ فرق داره!!

یه مدلی هست نمی دونم چرا اکثر سایتا به اسم 5010 عکسشو گذاشتند که قیافه و طراحی درش با این مدلی که ماها داریم فرق داره ولی من تو بازار پرسیدم گفتند که مدلش یه چیز دیگه است و مشابه همین هاست!! ولی خود 5010 اصلی نیست!!

مشکل من رنگه ... یکی تو اینترنت دیدم پشت نمایشگر صورتی پر رنگ بود :13:

دقیقا میخوام بدونم این سیستمی که میخوام بخرم چه رنگیه ؟!
مشخصات کلی:
پردازنده:
Intel CFI i3 350M Core i5 2.53 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
حافظه:
4 GB DDR3
هارد دیسک:
500 GB 5400 RPM
کارت گرافیک:
ATI Radeon HD 5470 DDR3 1024 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش:
15.6" - Bright LED
امکانات:
DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات:
باتری 6 سلولی - DOS

sheytoon001
29-10-2010, 22:09
* این مدل قابلیت اتصال سیم کارت رو داره؟
* چرا صفحه کلیدش عربیه؟
* کارت گرافیکم رو DirectX Diagnostic Tool زده ATI Mobility Radeon HD 4650 حالا چه درایوری براش نصب کنم؟
* وقتی به برق وصل هست صفحه رو میبندم و جابه جا میکنم و دوباره باز میکنم صفحه سیاه میشه و دیگه هیچ جوره چیزی رو نشون نمیده تا اینکه کلا دکمه پاور رو نگه دارم و از نو روشن کنم. چرا؟ راه حلش چیه؟
* قابلیت Turbo Boost داره؟
* صفحه کلیدش Back Light داره؟
نخیر سیم کارت نمیخوره
احتمالا گرافیکت 550v در هرصورت درایور گرافیک تو سایت dell برا هر سه کانفیگ 5470 , 5650 , 550v یکیه فرقی نمیکنه کدوم رو نصب کنی :46:
شما وقتی در لپ تاپ رو میبندی درواقع لپ تاپ به حالت sleep میره بنابر این باید با یک بار زدن پاور از sleep خارج بشه ، در کنترل پنل قسمت پاور چک کن ببین همه چیز درست باشه
در صورتی که درست نشد ویندوز رو عوض کن
اگه i3 هست نداره اما گمونم i5 داره
نخیر backlit نداره:46:

---------- Post added at 10:09 PM ---------- Previous post was at 10:07 PM ----------

مشخصات کلی:
پردازنده:
حافظه:
4 GB DDR3
هارد دیسک:
500 GB 5400 RPM
کارت گرافیک:
صفحه نمایش:
15.6" - Bright LED
امکانات:
DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات:
باتری 6 سلولی - DOS
کلا سه رنگ مشکی ، آبی و قرمز داره
شما برا خرید میتونید رنگ مورد نظرتون رو انتخاب کنید ، ما مشکیشو داریم خیلی خوبه:46:

serhossien
29-10-2010, 23:06
سلام دوستان
من لپ تاپ Dell INSPIRON 5010,core i5 دارم می خواستم بدونم که می شه سیستم عامل های لینوکس یا مک رو روی این مدل نصب کرد.

sayanermia
29-10-2010, 23:28
سلام دوستان
من لپ تاپ Dell INSPIRON 5010,core i5 دارم می خواستم بدونم که می شه سیستم عامل های لینوکس یا مک رو روی این مدل نصب کرد.

سیستم عامل های مک فکر کنم سخت افزار مخصوص خودشو میخواد!! چون منم یه بار قصد این کارو داشتم که فروشنده گفت بیخیال این مورد شو

ولی در مورد لینوکس بله!! می تونید توزیع های باز لینوکس از جمله اوبنتو رو روی این سیستم نصب کنید!! نمی دونم چرا عده ای خیلی این سیستم هارو دوست دارند ولی من که کار کردم واقعا خسته شدم!! شاید بخاطر راحتی و بسیط بودن ویندوز هستش!!

doostmah
30-10-2010, 00:15
سلام دوستان
من یه هفته ای هستش که ویندوز 7 ، 64 بیتی ریختم . تازه فهمیدم ویندوز یعنی چی و سرعت لپتاپ یعنی چی
به همه توصیه میکنم اگه میتونن حتما روی 5010 سون 64 بیتی نصب کنن

msa85
30-10-2010, 00:21
دوستان نظرتون در مورد تاپیک کیفیت دل که در ذیل امده چیست؟

اگر این حرف ها صحت داشته باشه باید قید هر چی دل هست را زد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:18:

قصد خرید DEll inspiron 5010 را دارم نظرتون چیه؟:13:

poonak1
30-10-2010, 00:25
سلام
من یه لپ تاپ dell n5010 Ci5 460M 2.53G با کارت گرافیک ATI 550V گرفته ام. چند روزیه که بعضی وقت ها صفحه ش قاطی می کنه (بُر میزنه). البته این مشکلو وقتایی می بینم که با باتری کار می کنه، اما وقتی به برق وصله من تا حالا این مسئله رو ندیدم. باتریش هم ظاهراً سالمه. همه درایوراش نصبه (البته اونارو از فروشنده گرفتم). خواهش می کنم یکی کمکم کنه که ایرادش از کجاست؟

mss_195
30-10-2010, 00:43

مشخصات کلی:
پردازنده:
حافظه:
4 GB DDR3
هارد دیسک:
500 GB 5400 RPM
کارت گرافیک:
صفحه نمایش:
15.6" - Bright LED
امکانات:
سایر مشخصات:
باتری 6 سلولی - DOS

اول از همه اینکه وزنش باید 2.6 باشه نه 2.8! بقیش که ok به نظر میرسه. درباره رنگم فقط اینو از من بشنو که این خوشگل بازیا فقط توی عکس و اینترنته! منم قبل از خرید کلی رنگاشو بالا پایین کردم ولی وقتی وارد بازار ایران میشی تازه میفهمی که 90% فروشنده ها سیاهشو دارن(یا همون نوک مدادی) و اگه فروشگاهش خیلی خاص باشه آبی و نهایتا قرمزشو داره. پس زیاد دلتو صابون نزن. در ضمن این رنگها فقط برای روی دستگاهه و داخل و زیرش دارای یه رنگ ثابته.

sayanermia
30-10-2010, 00:45

اگر این حرف ها صحت داشته باشه باید قید هر چی دل هست را زد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:18:

قصد خرید DEll inspiron 5010 را دارم نظرتون چیه؟:13:

دوست عزیز شما تاپیک 142 صفحه ای و نادیده گرفتی و به نظر 5-6 نفر که اونم سری های دیگه دل رو گرفتند توجه کردی؟؟ هر بندی خوب و بد داره!! همه ی ما بچه هایی که 5010 گرفتیم هم از کیفیت راضی بودیم هم از سرعت و قدرت!!! اگر این 142 صفحه رو بخونید متوجه می شید!!

asemanekavir38
30-10-2010, 08:44
دوستاي خوبم ممنون ميشم اگه يه مشاوره بهم بديد.دراينكه دل 5010 لپتاپه خوبو ايده آلي هست شكي نيست اما بازم ميخوام نظرتون رو بدونم:
لپ تاپ اچ پی 6-2153 (( HP Pavilion DV6-2153 )) با اين كانفينگ:

مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 3.1 کیلوگرم
پردازنده: Intel Core i5 2.4 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 500 GB 5400RPM
کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT230 DDR3 1024 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - Finger Print - LAN - WiFi - iLink - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7

قيمتشم بين 1000000 تا 1200000 هست 5010؟ يا اچ پي؟.

asemanekavir38
30-10-2010, 09:00

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدقصد خرید DEll inspiron 5010 را دارم نظرتون چیه؟:13:

142 صفحه!!!!!!! چندتا پست ديدي دوست عزيز كه اونايي كه اين لپتاپو دارن ازش ناراضي باشن؟؟؟؟؟؟؟
حداقل 5010 فعلا سرتره از مدلايي كه اون بنده هاي خدا گفته بودن.شك نكن!:5:

soroush20
30-10-2010, 14:36
اقا من موافق 100در 100 5010 هستم ولی بعضی تاپیک ها توی این قسمت از فرم باعث میشه آدم یکمی دلسرد بشه(البته بگم که من نظر اکثریتکه98یا99در100 هستند رو در نظر میگیرم واین نوت بوکو انتخواب کردم)

:11::40:

sheytoon001
30-10-2010, 20:09

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدقصد خرید DEll inspiron 5010 را دارم نظرتون چیه؟:13:
قبول کن وقتی یه چیزی میخوای بخری همیشه همچین مطالبی آدم رو به شک میندازه:31:
من اول میخواستم 1564 بخرم ، به تاپیکش مراجعه کردم و متوجه شدم اکثرا ازش راضیا اما همون موقع متوجه شدم 5010 هم به بازار اومده که علاوه بر داشتن کارت گرافیک خیلی قویتر و داشتن پورت esata قیمت مناسبی هم داره
اون موقع هنوز چنین تاپیکی وجود نداشت و تصمیم گرفتم از بچه هایی که این لپ تاپ رو دارن درباره میزان رضایتشون از کارکرد اون بپرسم و بعد این لپ تاپ رو خریدم ،الان هم کاملا راضی هستم
به نظر من هر وسیله ای میخوای بخری فقط از کسایی دربارش بپرس که دارن ازش استفاده میکنن ، بقیه فقط آدمو گیج میکنن:11:

---------- Post added at 08:09 PM ---------- Previous post was at 08:07 PM ----------

اقا من موافق 100در 100 5010 هستم ولی بعضی تاپیک ها توی این قسمت از فرم باعث میشه آدم یکمی دلسرد بشه(البته بگم که من نظر اکثریتکه98یا99در100 هستند رو در نظر میگیرم واین نوت بوکو انتخواب کردم)

:11::40:

درباره مدل های دیگه هم میتونی از استفاده کننده هاشون سوال کنی بینی چقدر راضیا

sheytoon001
30-10-2010, 20:18
سلام
من یه لپ تاپ dell n5010 Ci5 460M 2.53G با کارت گرافیک ATI 550V گرفته ام. چند روزیه که بعضی وقت ها صفحه ش قاطی می کنه (بُر میزنه). البته این مشکلو وقتایی می بینم که با باتری کار می کنه، اما وقتی به برق وصله من تا حالا این مسئله رو ندیدم. باتریش هم ظاهراً سالمه. همه درایوراش نصبه (البته اونارو از فروشنده گرفتم). خواهش می کنم یکی کمکم کنه که ایرادش از کجاست؟
منظورت از اینکه بُر میزنه چیه؟اگه میتونی یه عکس بذار:20:

"R E Z A"
30-10-2010, 22:12
اول از همه اینکه وزنش باید 2.6 باشه نه 2.8! بقیش که ok به نظر میرسه. درباره رنگم فقط اینو از من بشنو که این خوشگل بازیا فقط توی عکس و اینترنته! منم قبل از خرید کلی رنگاشو بالا پایین کردم ولی وقتی وارد بازار ایران میشی تازه میفهمی که 90% فروشنده ها سیاهشو دارن(یا همون نوک مدادی) و اگه فروشگاهش خیلی خاص باشه آبی و نهایتا قرمزشو داره. پس زیاد دلتو صابون نزن. در ضمن این رنگها فقط برای روی دستگاهه و داخل و زیرش دارای یه رنگ ثابته.

قربون دهنت خب منم مشکیش رو میخوام

ممنون

poonak1
30-10-2010, 23:26
بُر میزنه یعنی اینکه اون لحظات یه صفحه مات روشن روی تصویر رو می گیره و یا خطوط عمودی مات رو صفحه می افته. به طوریکه صفحه اصلی ویندوز معلوم نیست. البته این حالت دائمی نیست. ببخشید که دوربین نداشتم واسه تون عکس بفرستم.

asemanekavir38
31-10-2010, 00:15
دوستان نظرتون رو به من نميگيد؟؟؟؟ اچ پي اون مدل كه گفتم يا 5010 ؟؟؟؟/

sheytoon001
31-10-2010, 00:30
بُر میزنه یعنی اینکه اون لحظات یه صفحه مات روشن روی تصویر رو می گیره و یا خطوط عمودی مات رو صفحه می افته. به طوریکه صفحه اصلی ویندوز معلوم نیست. البته این حالت دائمی نیست. ببخشید که دوربین نداشتم واسه تون عکس بفرستم.
اولین کاری که میکنی بایوس رو آپدیت کن و بعد درایور کارت گزافیکت رو از سایت dell دانلود کن و نصب کن ، این حالت نباید بوجود بیاد!!! اگه حل نشه،ممکنه بعدا بیشتر هم بشه
این لینک درایور بایوس ورژن A09

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم درایور گرافیک ATI

sayanermia
31-10-2010, 00:36

نمی خوام جوسازی کنم ولی چند نفراز دوستانم و همینطور پسر داییم لپتاپ HP گرفتند و اصلا راضی نبودند!! به نظرم شما دل 5010 بگیری ضرر نکردی!! حداقل امتحان خودشو خوب پس داده!!

---------- Post added at 02:36 AM ---------- Previous post was at 02:34 AM ----------

بچه ها cpu این مدل لپتاپ قابل ارتقا یا تعویض هست؟؟؟

sheytoon001
31-10-2010, 00:52
به تاپیک بزن و نظر کسایی که از اون مدل استفاده میکنن رو بپرس ، البته نگو کدوم بهتره، چون هرکی از لپ تاپ خودش تعریف میکنه:31:
شما مزایا و معایبش رو بپرس و با مزایا و معایب 5010 مقایسه کن:10:
روی کاغذ فرقش اینه که
سرعت باس cpu این مدل اچ پی 1333 هست اما برا ما 1066
گرافیکش ظاهرا قویتره
ilink و fp داره
esata نداره
وزنش نیم کیلو بیشتره

---------- Post added at 12:52 AM ---------- Previous post was at 12:48 AM ----------

بچه ها cpu این مدل لپتاپ قابل ارتقا یا تعویض هست؟؟؟
یکی از دوستان که میگفت نمیشه اما مطمئن نیستم:46:

Makan_noor
31-10-2010, 13:45
من با بلوتوث مشكل پيدا كردم.هر وقت ميخوام فعالش كنم نميشه و يك ارور در مورد explorer ميده كه بايد بسته شه و براي يك ثانيه explorer بسته ميشه و باعث ميشه آيكون هاي دسكتاپ واسه يه ثانيه برن و دوباره بيان.مشكل از چيه؟

sheytoon001
31-10-2010, 16:03
من با بلوتوث مشكل پيدا كردم.هر وقت ميخوام فعالش كنم نميشه و يك ارور در مورد explorer ميده كه بايد بسته شه و براي يك ثانيه explorer بسته ميشه و باعث ميشه آيكون هاي دسكتاپ واسه يه ثانيه برن و دوباره بيان.مشكل از چيه؟
مشکل از ویندوزه:31:
توی xp این موارد زیاد پیش میاد اما تا الان تو 7 ندیده بودم:46:
اگه تازه اینجور شده و قلان نبوده شاید با restor هم درست شه

"R E Z A"
31-10-2010, 17:53
سلام .

گرافیک ATI Radeon 550V با ATI Radeon 5470 که جفتشون 1 گیگ اند چه فرقی میکنه ؟!

زیگورات 550V رو میده یه تومن دل ایران 5470 رو یک و پنجاه تومان بقیه مشخصاتشون تا جایی که توی فایل لیست قیمتاشون زده بود با هم یکی بودن (جفتشون i5 )

sayanermia
31-10-2010, 19:30
سلام .

گرافیک ATI Radeon 550V با ATI Radeon 5470 که جفتشون 1 گیگ اند چه فرقی میکنه ؟!

زیگورات 550V رو میده یه تومن دل ایران 5470 رو یک و پنجاه تومان بقیه مشخصاتشون تا جایی که توی فایل لیست قیمتاشون زده بود با هم یکی بودن (جفتشون i5 )

تفارق این دو مدل:11:

Makan_noor
31-10-2010, 19:42
مشکل از ویندوزه:31:
توی xp این موارد زیاد پیش میاد اما تا الان تو 7 ندیده بودم:46:
اگه تازه اینجور شده و قلان نبوده شاید با restor هم درست شه
نه.من اولین بار بود که بلوتوث رو امتحان کردم و دیدم اینجوریه.ویندوزم هم 7 32 بیتی مال شرکت گردو هستش که فروشنده برام ریخت.ممکنه از درایورش باشه؟

sayanermia
31-10-2010, 20:37
نه.من اولین بار بود که بلوتوث رو امتحان کردم و دیدم اینجوریه.ویندوزم هم 7 32 بیتی مال شرکت گردو هستش که فروشنده برام ریخت.ممکنه از درایورش باشه؟

احتمالا درایور اشتباهی ریخته!! چون دوتا درایور برای بلوتوث در سایت دل قرار گرفته که نمی دونم چرا !! ولی یکیش سالمه و کار میده!! تو بخش درایورهای این تاپیک هست!! ( صفحه اول ) می تونی مراجعه و دانلود کنی

"R E Z A"
01-11-2010, 08:25
سلام .

یکی از دوستان توی همین تاپیک اگه اشتباه نکنم مدل i5 رو خریده بود 940 ، الان داشتم لیست قیمت زیگورات رو نگاه میکردم
همین i5 رو با همین مشخصات زده یک ملیون .تازه گرافیکش 550v هستش
3M 2.5~2.8 4GB 500++ 15.6 WXGA 2.5 - ATI Radeon 550V 1 GB Dos CPU (i5-460M) / TL / WB / ( Black )

مدل i3 رو هم زده 860 تومن
4GB 320+ 15.6 WXGA 2.5 - ATI Radeon 5470 1 GB Dos CPU (i3-370M) / TL / WB / ( Black )

یعنی تو این سه چهار ماهه گرون شده ؟!
امکان داره قیمتا بیاد پایین ؟!

+++++++++++

یه سوال دیگه ، تا جایی که من سرچ کردم دو تا نمایندگی معتبر زیگورات و دل ایران واسه این لپ تاپ هست و اینکه اگه مدت گارانتی دستگاه تموم بشه ، این شرکتها خدمات پس از فروش هم ارائه میدن ؟

sheytoon001
01-11-2010, 13:26
سلام .

یکی از دوستان توی همین تاپیک اگه اشتباه نکنم مدل i5 رو خریده بود 940 ، الان داشتم لیست قیمت زیگورات رو نگاه میکردم
همین i5 رو با همین مشخصات زده یک ملیون .تازه گرافیکش 550v هستش
3M 2.5~2.8 4GB 500++ 15.6 WXGA 2.5 - ATI Radeon 550V 1 GB Dos CPU (i5-460M) / TL / WB / ( Black )

مدل i3 رو هم زده 860 تومن
4GB 320+ 15.6 WXGA 2.5 - ATI Radeon 5470 1 GB Dos CPU (i3-370M) / TL / WB / ( Black )

یعنی تو این سه چهار ماهه گرون شده ؟!
امکان داره قیمتا بیاد پایین ؟!

+++++++++++

یه سوال دیگه ، تا جایی که من سرچ کردم دو تا نمایندگی معتبر زیگورات و دل ایران واسه این لپ تاپ هست و اینکه اگه مدت گارانتی دستگاه تموم بشه ، این شرکتها خدمات پس از فروش هم ارائه میدن ؟
بله گرون شده ،کانفیگ i3-350 m قبلا 830 بود
درمورد پایین اومدن قیمت و خدمات پس از فروش اطلاعی ندارم (با گارانتی تماس بگیر) :46:

mss_195
01-11-2010, 14:42
به نظر من کلا میانگین قیمتها رفته بالا، 2-3 ماه پیش هم که میخواستم نوت بوکمو بخرم فروشنده بهم هشدار داد که تا گرون نشده بگیر. دلایلشم تحریم و دلاره. بنده خدا میگفت همه جنسا توی گمرک گیر کرده، همه جای ایرانم وضعیت همینه. بنابراین اگه قرار باشه توصیه ای به اونایی که قصد خرید نوت بوک دارن بکنم یه چیزه، و اونم اینکه تا گرون تر نشده خریدتونو انجام بدید!

asemanekavir38
01-11-2010, 15:45
سلااام. بچه ها؟ زيگورات يه كانفينگ جديد از 5010 گذاشته عجيب تركونده:18:، ميخوام نظرتون رو راجع به كارت گرافيكش بدونم؟؟؟؟

cpu: (core i 7-740 QM 1.73-2.93 6M CASH
ram: 6 g DDR3
HDD: 500
VGA: QUAD CORE ATI -1G

راجع به گرافيكش ميخوام بدونم.:8:

sheytoon001
01-11-2010, 19:38
سلااام. بچه ها؟ زيگورات يه كانفينگ جديد از 5010 گذاشته عجيب تركونده:18:، ميخوام نظرتون رو راجع به كارت گرافيكش بدونم؟؟؟؟

بلاخره 5010 با کانفیگ i7 هم به بازار اومد؟:31:
دیدن لپ تاپش خوب درومده همینطور دارن سخت افزارشو ارتقا میدن:5:
cpuش که بالاتر از قبلیاست اما گرافیکش رو من نفهمیدم دقیقا چیه، با چنین اسمی گرافیک پیدا نکردم ، البته یه مدلهایی quadro.. هستن ، اما زیگورات مشخص نکرده کدومه:46:

"R E Z A"
01-11-2010, 20:38
امروز سر راه رفتم نمایندگی دل ایران

میگفت موس و کیف و مودم اکسترنال دیال آپ و نصب ویندوز و درایورها رو موقع خریداری میدن و میگفت به خاطر اینا + کارت گرافیک 5470 پنجاه تومن گرونتر از زیگورات یعنی یک و پنجاه میفروشن چون زیگورات کانفیگ I5 رو با کارت گرافیک 550 V یه تومن میفروشه
و گفت که 5470 بهتر از 550V هست . و یه چیز دیگه اینکه گفت همه ی service tag های لپتاپهامون Valid هست و تو سایتش بدون معطلی میتونی چک کنی

بعدا هم میخوام از زیگورات سوال کنم که چه چیزایی میدن و ارزش اینکه پنجاه تومن بیشتر بدم و از دل ایران بخرم رو داره یا نه .

یه سر هم بازار بودم کانفیگ I5 رو همشون بیشتر از 930 نگفتن با گارانتی های متفرقه و .....

نظر خودم اینه که یا از زیگورات یا از دل ایران بگیرم چون اعتماد نمیشه کرد به جنس های بازار (از لحاظ ریفر و ... )

hassanshaikhi
01-11-2010, 23:05

ایول مهندسای زیگورات:31:
اولین باره که اصطلاح quad core رو برای گرافیک میشنوم :18: به احتمال زیاد منظورشون quadro بوده. quad core با quadro از زمین تا آسمون فرق داره معماری کارت گرافیک با cpu فرق داره و اصطلاح quad core برای گرافیک به کل اشتباه است.
در ضمن اسم کارتهای رندرینگ انویدیا quadro هست و اسم کارت های رندرینگ ای تی ای firepro هست حالا اینا نوشتن QUAD CORE ATI که هیچ کدوم از کلمه ها به هم ربطی ندارند:31:
برای کارای معمولی و بازی همین 4 گیگ رم هم زیادی هست چه برسه به 6 گیگ.
کارت های گرافیک quadro برای رندرینگ طراحی شدند و برای بازی زیاد مناسب نیستند!!!
اگه به فرض منظورشون quadro بوده قیمت این گرافیک های زیاده و قیمت لپتاپ فضایی میشه:27:

sheytoon001
02-11-2010, 00:41

احتمالا اسم گرافیک رو اشتباه نوشتن

PH3N0M
02-11-2010, 12:32
شک نکنید 5470 فوق العاده قوی تره!! هم از نظر سرعت هسته ی پردازش ، هم از نظر میزان سرعت کلاک ، هم سرعت سایه زنی و هم پشتیبانی از directx

تنها مزیت 550v نسبت به 5470 دارا بودن مموری 128 بیتی هستش که در قبال این مزیت های 5470 نمی تونه دلیل صرف برای خریدش باشه!! پارامترهای دیگه هم مهم اند!!
5470 از Directx 11 پشتیبانی میکنه ولی 550v نمی کنه!!

سرعت هسته ، سایه زنی و حافظه ی 5470 به ترتیب : 750 ، 750 و 1800 مگاهرتز هستش در حالیکه :

سرعت هسته ، سایه زنی و حافظه ی 550v به ترتیب : 450 ، 450 و 600 مگاهرتز هستش!!

با این تفاسیر و اختلافات فاحش به نظر خودتون کدوم بهتره؟؟:46:

اینم بگم مدل 550v فقط یک مدل تغییر یافته ی 4650 هستش!!:11:

---------- Post added at 03:04 AM ---------- Previous post was at 03:00 AM ----------

اینم اضافه کنم در سایت videocardbenchmark رتبه و امتیاز 550v و بالاتر از 5470 زده اونم فقط بخاطر مموری 128 بیتی!! ولی فراموش نکنید سرعت هسته و مابقی در اجرای بازی و جلوگیری از افت فریم خیلی می تونه موثر از عمق بیت و پردازش تصویر باشه!! هرچند که این مساله هم در نوع خودش حیاتی و مهمه ولی بهتره خوبان یکجا جمع بشند!! اگرم جمع نشدند پس بین بد و بدتر بهتره بد و انتخاب کنیم!!
شک نکنید سیستم با گرافیک 5470 راضی نگه تون میداره و بهتر از 550v جوابتونو میده!

همسنگر ته دلمونو خالی کردی که !!!!! :23:
تعداد سایه زن های 550 بیشتره یا 5470؟
اصلا فرقی میکنه ؟

*mahsa
02-11-2010, 14:54
من 5010 دارم میشه راجع به سوالات زیر راهنمائیم کنید؟!
1- با بلوتوثش چطوری میشه کار کرد؟! توضیح کامل لطفاً
2- مودم وایرلسش در چه جا هایی کاربرد داره؟! مثلاً دانشگاه ما وایرلس آنیم ، اما نمی دونم چطوری می تونم آن شم با 5010 ام؟!
فعلاً همینااااااااا :11:

hosein7
02-11-2010, 15:13
سلام بچه ها ویندوز سون 64bit دارید بذارید برای دانلود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:10::10::31::31:

PH3N0M
02-11-2010, 16:17
sheytoon جان (ببخشید اسمتو نمیدونم )
بی زحمت پست شماره 2 همین تاپیکو آپدیت کنید مال منم بذارید
Core i5 2.53 ghz
4g ram
vga hd 550
os dos
hdd 500 g western digital
fee 920 choogh :D

hassanshaikhi
02-11-2010, 16:58
همسنگر ته دلمونو خالی کردی که !!!!! :23:
تعداد سایه زن های 550 بیشتره یا 5470؟
اصلا فرقی میکنه ؟

دوست عزیز نگران نباش . توی قوی بودن گرافیک 550v از 5470 شک نکن:5:
550v حد اقل توی بازی ها کارایی دو برابری نسبت با 5470 داره:21:
تنها مزیت 5470 پشتیبانی از directx11 هست که همونطور که قبلا هم گفتم با توجه به low end بودن این گرافیک عملا شما نمیتونید از Directx11 استفاده کنید:46:
درسته که سرعت سایه زنی 5470 بیشتره ولی تعداد هسته های سایه زنی 550v چهار برابر 5470 هست که خودش کارایی توی بازی رو خیلی بالا میبره. 320 هسته در مقابل 80 هسته.
تعداد ترانزیستورهای 550v هم دو برابر 5470 هست. 514 در مقابل 242

550v همون 4650 هست فقط سرعت هسته و حافظش کاهش یافته

mss_195
02-11-2010, 18:27
من 5010 دارم میشه راجع به سوالات زیر راهنمائیم کنید؟!
1- با بلوتوثش چطوری میشه کار کرد؟! توضیح کامل لطفاً
2- مودم وایرلسش در چه جا هایی کاربرد داره؟! مثلاً دانشگاه ما وایرلس آنیم ، اما نمی دونم چطوری می تونم آن شم با 5010 ام؟!
فعلاً همینااااااااا :11:

در مورد اولی که بچه ها زیاد توضیح دادن، یه سر به 2-3 صفحه قبل بزنی جوابتو میگیری. درباره سوال دومتم برو به پست 939. جواب دادنو حال کردین؟!

Mr Unknown
02-11-2010, 19:34
سلام
من درایور ویرلس رو نصب کردم ولی وقتی می خوام یه addhoc بسازم می نویسه windows could not setup X

مشکل از چیه ؟؟
ممنون

sheytoon001
02-11-2010, 21:24
sheytoon جان (ببخشید اسمتو نمیدونم )
بی زحمت پست شماره 2 همین تاپیکو آپدیت کنید مال منم بذارید
Core i5 2.53 ghz
4g ram
vga hd 550
os dos
hdd 500 g western digital
fee 920 choogh :D

اولا بابت اینکه عکس ریت لپ تاپتون رو گذاشتین تشکر میکنم
اما اگه زحمت نیست در همون صفحه rate گزینه ی view and print detailed.. که عکس پرینتر هم کنارش داره رو بزن و بعد عکس بگیر و عکس رو بذار تا توی صفحه اول بذارم، به این دلیل اینو گفتم که در اون حالت سخت افزار لپ تاپ هم مشخصه:10:لپ تاپ شما تا اینجا بالاترین rate رو داشته:31:

sheytoon001
02-11-2010, 21:33
تنها مزیت 5470 پشتیبانی از directx11 هست که همونطور که قبلا هم گفتم با توجه به low end بودن این گرافیک عملا شما نمیتونید از Directx11 استفاده کنید:46:
درسته که سرعت سایه زنی 5470 بیشتره ولی تعداد هسته های سایه زنی 550v چهار برابر 5470 هست که خودش کارایی توی بازی رو خیلی بالا میبره. 320 هسته در مقابل 80 هسته.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید550v همون 4650 هست فقط سرعت هسته و حافظش کاهش یافته
شما ظاهرا اطلاعات خوبی راجع به کارت های گرافیک دارید
اگه زحمت نیست یه بررسی کامل بین 5470 و 550v بزارین و مزایا و معایبشون نسبت به هم رو بنویسید
البته خواهشا تا جایی که ممکنه با دلیل و سند این مقایسه رو انجام بدید :10:
این مورد برا خیلی از بچه ها سوال بوده ،میخوام لینک این پست رو در صفحه اول بذارم:46:

poonak1
02-11-2010, 22:30
اولین کاری که میکنی بایوس رو آپدیت کن و بعد درایور کارت گزافیکت رو از سایت dell دانلود کن و نصب کن ، این حالت نباید بوجود بیاد!!! اگه حل نشه،ممکنه بعدا بیشتر هم بشه
این لینک درایور بایوس ورژن A09

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم درایور گرافیک ATI

سلام
ببخشید که باز مزاحم میشم. من دو تا فایل بالا رو دانلود و نصب کردم. مشکلش یه ذره بیشتر هم شد. باز خیلی وقتا صفحه ش بازی درمیاره (به هم می ریزه). البته یک ساعت که کار میکنه وضعیتش بهتر میشه. راه حل دیگه ای به نظرتون نمیرسه؟

kouroshkahal
03-11-2010, 00:24
...........

sheytoon001
03-11-2010, 00:35
سلام
ببخشید که باز مزاحم میشم. من دو تا فایل بالا رو دانلود و نصب کردم. مشکلش یه ذره بیشتر هم شد. باز خیلی وقتا صفحه ش بازی درمیاره (به هم می ریزه). البته یک ساعت که کار میکنه وضعیتش بهتر میشه. راه حل دیگه ای به نظرتون نمیرسه؟
بله راه دبگه هم هست و حتما هم باید انجام بدی
سریع ببر گارانتی ، ظاهرا مشکل سخت افزاریه ، اگه تونستی تعویضش کن:46:

hassanshaikhi
03-11-2010, 01:31
شما ظاهرا اطلاعات خوبی راجع به کارت های گرافیک دارید
اگه زحمت نیست یه بررسی کامل بین 5470 و 550v بزارین و مزایا و معایبشون نسبت به هم رو بنویسید
البته خواهشا تا جایی که ممکنه با دلیل و سند این مقایسه رو انجام بدید :10:
این مورد برا خیلی از بچه ها سوال بوده ،میخوام لینک این پست رو در صفحه اول بذارم:46:

Radeon HD 5470 VS Radeon HD 550v

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5470:
Core Speed:750 MHz
shader Speed :750 MHz
Memory Speed :800 MHz ,1600MHz effective
Memory Bus Width:64 Bit

550v:
Core Speed :450 MHz
Shader Speed :450 MHz
Memory Speed :600 MHz, 1200MHz effective
Memory Bus Width:128 Bit

همون طور که میبینید سرعت هسته 5470 از 550v بیشتره ولی لزوما این دلیل برتری کلی نیست. چون این دو هم خانواده نیستند و معماریشون با هم متفاوته.
سرعت حافظه 5470 از 550v بیشتره ولی پهنای باسش کمتره و سرعت حافظه 550v کمتره ولی در عوض پهنای باسش بیشتره.
سرعت حافظه و پهنای باس توی پهنای باند حافظه موثره که مقدار هر کدومش از این روش محاسبه میشه

پهنای باند حافظه 5470:

فرض GDDR3

(1600*64)/8= 12.8GB/s

پهنای باند حافظه 550v:
فرض GDDR3

(1200*128)/8=19.2GB/s

همان طور که میبینید با اینکه سرعت حافظه 5470 بیشتره ولی در کل پهنای باند حافظه 550v حدود 6.4GB/s از 5470 بیشتره.

5470:
rops=8
tmu=16

Pixel Fill Rate=8*750=6000
Texture Fill Rate=16*750=12000

Pixel Fill Rate: 6 Gigapixels/sec
Texture Fill Rate: 12 Gigatexels/sec

550v:
rops=8
tmu=32

Pixel Fill Rate=8*450=3600
Texture Fill Rate=32*450=14400

Pixel Fill Rate: 3.6 Gigapixels/sec
:Texture Fill Rat: 6 Gigatexels/sec

که به علت تعداد texture unit بیشتر 550v از texture fillrate بالاتری برخورداره

Fill Rate Pixel: اين معيار اشاره به‌تعداد پيكسل‌هايي دارد كه يك پردازنده‌گرافيكي مي‌تواند در يك ثانيه پردازش و سپس در حافظه گرافيكي ذخيره كند

Texture Fill Rate: این معیار اشاره به‌تعداد بافت‌هایی دارد که یک کارت‌گرافیکی می‌تواند در یک ثانیه پردازش کند. در پردازش یک صحنه سه‌بعدی، بافت‌ها به‌واسطه شبکه‌های چندضلعی (Texture Mapping)، تشکیل می‌شوند. این Texture Mappingها توسط واحد نقشه‌گذاری بافت (TMU) ایجاد می‌شوند. به‌عبارت ساده‌تر، Texture Fill Rate میزان سرعتی است که یک کارت‌گرافیکی می‌تواند Texture Mappingها را اجرا کند.

5470:
80 Stream Processing Units

550v:
320 stream processing units

تعداد هسته های سایه زن های 550v چهار برابر 5470 هست که باعث افزایش چشمگیر کارایی در بازی ها میشه.

5470:
DirectX 11, Shader 5.0

550v:
DirectX 10.1, Shader 4.1

5470 از directx 11 پشتیبانی میکنه در حالی که 550v ازش پشتیبانی نمیکنه. شاید بگید که 5470 بهتره به خاطر directx 11 .
ولی استفاده از قابلیت های directx 11 باعث افت فریم زیادی داره و احتیاج به یک گرافیک قوی داره در حالی که 5470 جز رده low end حساب میشه و اگه شما توی بازی ها بخاین فعالش کنین باعث کندی بازی میشه که ناچار میشین غیر فعالش کنین.
و از یه طرفی تعداد بازی های فعلی که از directx 11 پشتیبانی میکنند به 10 تا هم نمیرسه

5470:
40nm
Transistors:242 Million
توان محاسباتی: 120GFlops

550v:
55nm
Transistors:514 Million
توان محاسباتی: 432GFlops

تعداد ترانزیستورهای 550v حدود دو برابر 5470 هست که باعث افزایش عملکردش میشه.

میزان مصرف برق 5470 حدود 12/15wat هست و 550v حدود 15/25wat که مصرف 5470 کمتره که چیز کاملا طبیعی هست چون 5470 از تکنولوژی 40 نانومتر ساخته شده و تعداد ترانزیستورهاش هم کمتره.

.....

توی بازی ها هم 550v از 5470 بهتر عمل میکنه.

اینم چند تست

با توجه به اینکه 550v هنوز مورد تست قرار نگرفته و از اونجایی که نزدیک به geforce 240 بود میشه از تست های اون استفاده کرد.
برای دیدن تست های بیشتر هم میتونید به این لینک برید

samfisher7
03-11-2010, 13:46
hassanshaikhi
دستت درست
اگه میشه یه مقایسه هم بین 2کارت گرافیک 550v و 420M که روی 5742 acer هست بذارید.

Mr Unknown
03-11-2010, 21:04
سلام
من درایور ویرلس رو نصب کردم ولی وقتی می خوام یه addhoc بسازم می نویسه windows could not setup X

مشکل از چیه ؟؟
ممنون

کسی نیست که جواب بده ؟؟؟

mas_dodar
03-11-2010, 23:59
امروز دوستم کانفیگ
cpu=c i5 2.53
ram=4gb
hdd=500
رو گرفت 900

B.i.r.i.y.a
04-11-2010, 03:57
بچه ها نمیدونم کجا ولی یه جایی تو انجمن خوندم که XP روی 5010 نصب نمیشه و خیلی تعجب کردم !؟!!!
آخه با عقل جور در نمیاد !
این درسته یا فقط یک شایعس ؟!
من تصمیم دارم چند روز دیگه 5010 بگیرم (860 تومنیه) و امیدوارم از خرید آیندم راضی باشم.
از زیگورات بگیرم یا جایی دیگه؟ آخه قبلی رو از زیگورات گرفتم ولی نامردا هیچ هدیه ای ندادن ؛
تازه پول نصب ویندوز و درایوراشم گرفتن !
فکرشو بکنید 1 و 800 بدی بعد حتی یه فلش 10 تومنی هم اشانتیون نگیری...:13:

مر30 بچه ها. :11:

asemanekavir38
04-11-2010, 11:14
بچه ها نمیدونم کجا ولی یه جایی تو انجمن خوندم که XP روی 5010 نصب نمیشه و خیلی تعجب کردم !؟!!!
من تصمیم دارم چند روز دیگه 5010 بگیرم (860 تومنیه) و امیدوارم از خرید آیندم راضی باشم.
از زیگورات بگیرم یا جایی دیگه؟ آخه قبلی رو از زیگورات گرفتم ولی نامردا هیچ هدیه ای ندادن ؛

نصب كه ميشه اما درايوراش نيست!! اگرم باشه به سختي گير مياد.:8:

agha vahid
04-11-2010, 11:40
اوه اوه دلم رو خالی کردی!!!!
سرویس تگ دیگه چیه؟!!!!
گارانتی نداره!!! قیمتش مگه قبلا هم همین که من الان خریدم نبوده؟!

فکر کنم یکم گرون خریدی.الان تو بازار cori5 820000

---------- Post added at 08:10 AM ---------- Previous post was at 08:09 AM ----------

نصب كه ميشه اما درايوراش نيست!! اگرم باشه به سختي گير مياد.:8:

شوخی میکنی!!!!!!!!!!!

sayanermia
04-11-2010, 12:14
کسی نیست که جواب بده ؟؟؟

من الان تست کردم راحت ساخت!! چطوری می سازی شما؟؟

---------- Post added at 02:14 PM ---------- Previous post was at 02:10 PM ----------

اگر اشانتیون میخواید باید از دیجی کالا بخرید!! فکر کنم یه موسی فلشی یا کیف همراش میده!! همیشه ی خدا یه چیزی می فروشه روش یه اشانتیون هم میذاره!

در مورد ایکس پی اگر اشتباه نکنم روی cor i5 به بالا نمیشه ایکس پی نصب کرد وگرنه روی cor i3 چرا که نه!! یکی از بچه ها نصب کرد اما گیر آوردن درایورهاش کار حضرت فیله و اصلا توصیه نمیشه این کارو بکنید چون معلوم نیست درایورهاشو چه کسی ریلیز کرده و اصلا الوده هستند نیستند اسیب می رسونن به سخت افزار یا نه!! اگر قرار بود ایکس پی و راحت ساپورت کنه خود سایت دل درایورشو میذاشت!! پس بهتره شما هم بیخیال ایکس پی بشی و ویندوز 7 نصب کنی!!

یه چیز خیلی جالب!! من سه گیگ رم دارم! امروز به توصیه یکی از دوستان ویندوز 32 بیت نصب کردم واقعا عالیه!! میزان رم اشغال شده در حالت عادی در ویندوز 64بیت حدود 1.20 گیگ بود ولی الان توی 32 بیت 700 مگابایته!! سرعتشم خیلی خیلی بهتر شده!!
دوستانی که زیر 4 گیگ رم دارند 64 بیت نریزند که نتیجه عکس میده!!

mas_dodar
04-11-2010, 13:44
یه سوال
دوشاخه اداپتور دوستمو(اونجا که تبدیل میخوره) نگاکردم
دیدم با مال خودم فرق میکنه
یه تیکه پلاستیک بازشو داشت
بازش کردم دیدم یه چیزی مث خازن توشه
اون چیه؟
کارش چیه؟

sheytoon001
04-11-2010, 14:01

من شنیدم نسخه های جدید xp مثل sp3 نصب میشه ولی خوب بیشتر درایوراش نیست
از من میشنوی 7 نصب کن مطمئن باش برا همیشه با xp خداحافظی میکنی چون منم اول فکر میکردم ممکنه بعضی برنامه ها با 7 مشکل پیدا کنن اما به لطف قابلیت تطابق برنامه ها در 7 با xp تا الان برای من هیچ برنامه ای نبوده که با 7 مشکل داشته باشه ، کافیه برنامه رو در حالت administrator یا با فعال کردن Compatibility mode اجرا کنی:8:
شما از نمایندگی های زیگورات بگیر و موقع خریدن چونه بزن:31: من خودم یک کیف + 15 تومن تخفیف گرفتم تازه نصب ویندوزم مجانی انجام میدادن:27: کم مونده بود یه ماوس هم بگیرم، اگه جدا بخری قیمت کیف 12 تومن و ماوس 3.500 تومنه
راستی توی چندتا فروشگاه آنلاین کول پد 3 فن که بچه ها دارن رو 3.500 میفروشن:27:
در ضمن قیمت 5010 رو هم ارزونتر زدن اما فکر کنم گارانتی نداره
برای نمونه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین کانفیگ رو میده 865 تومن:18:

Processor: Intel® 2.50 GHz Core™ i5 3M L2 Cache
Memory: 4 GB DDR3
HDD: 500 GB SATA
Graphics: ATI Mobility Radeon 5470 1.0 GB up to 2.8 GB
Display: LCD 15.6" LED
Optical Drive: Double-Layer DVD/RW
Other: Lan, WiFi, Bluetooth, Webcam, HDMI

اما معلوم نیست فروشگاهش خوب باشه یا نه:46:

sheytoon001
04-11-2010, 14:19
یه چیز خیلی جالب!! من سه گیگ رم دارم! امروز به توصیه یکی از دوستان ویندوز 32 بیت نصب کردم واقعا عالیه!! میزان رم اشغال شده در حالت عادی در ویندوز 64بیت حدود 1.20 گیگ بود ولی الان توی 32 بیت 700 مگابایته!! سرعتشم خیلی خیلی بهتر شده!!
دوستانی که زیر 4 گیگ رم دارند 64 بیت نریزند که نتیجه عکس میده!!
دوست من ، شما با نصب 32 بیتی سرعت لپ تاپت بالا تر رفت؟
من 32 بیت دارم و سرعتش عالیه ، با توجه به صحبت های قبلیتون قصد نصب 64 بیت داشتم اما چون ورژن 64 بیتیه .net 2010 رو پیدا نکردم تا امروز نصبش نکردم، شما مطمئنی که سرعت با 4 گیگ رم بالاتر از 32 بیتیه یا پیشنهاد میکنی فعلا دست نگه دارم؟:20:
راستی فکر میکنم چون تازه 32 بیتی نصب کردی رم اشغال شده 700 مگه چون برای من حدود 1 گیگه(نمودار مموری در task manager رو میگم):31: ویندوزمم خیلی توپه(بزنیم به تخته:27:) تا حالا هیچ مشکلی نداشته ( آپدیت سپتامبر)

sheytoon001
04-11-2010, 14:28
یه سوال
دوشاخه اداپتور دوستمو(اونجا که تبدیل میخوره) نگاکردم
دیدم با مال خودم فرق میکنه
یه تیکه پلاستیک بازشو داشت
بازش کردم دیدم یه چیزی مث خازن توشه
اون چیه؟
کارش چیه؟
بله برا منم همون شکلیه
زیر اون قسمت یه قطعه به اسم فیوز هست که کارشم اینه در زمانی که برق نوسانات خطرناکی برا وسیله داره ، اون قطعه میسوزه و جریان رو قطع میکنه و از آسیب رسیدن به لپ تاپ جلوگیری میکنه و شما تنها هزینه ناچیز خرید یه فیوز نو رو میپردازین و جایگزین میکنین:5:

sayanermia
04-11-2010, 14:52
دوست من ، شما با نصب 32 بیتی سرعت لپ تاپت بالا تر رفت؟
من 32 بیت دارم و سرعتش عالیه ، با توجه به صحبت های قبلیتون قصد نصب 64 بیت داشتم اما چون ورژن 64 بیتیه .net 2010 رو پیدا نکردم تا امروز نصبش نکردم، شما مطمئنی که سرعت با 4 گیگ رم بالاتر از 32 بیتیه یا پیشنهاد میکنی فعلا دست نگه دارم؟:20:
راستی فکر میکنم چون تازه 32 بیتی نصب کردی رم اشغال شده 700 مگه چون برای من حدود 1 گیگه(نمودار مموری در task manager رو میگم):31: ویندوزمم خیلی توپه(بزنیم به تخته:27:) تا حالا هیچ مشکلی نداشته ( آپدیت سپتامبر)

نه ببین!! نگرفتی چی شد!! ویندوز 64 بیتی روی سیستم های با رم 4 گیگ و 4 به بالا خوب جواب میده!! ولی روی سیستم هایی با رم 3 گیگ و پایینتر خیلی بد جواب میده!! یعنی نسبت به 32 بیتی بدتره! من اگر 4 گیگ رم داشتم شک نکن 64بیتی نصب میکردم! چون سیستم خونه هم 4 گیگ رم داره و 64 زدم روش عین قرقی کار می کنه!! ولی این لپتاپم سه گیگ رم داره واسه همین 64 بیتی روش خیلی مال اجرا نمیشه! بالاخره بعد از دو سه هفته دوندگی و پرس و جو به این نتیجه رسیدم 32 بیتی نصب کنم!

حالا گرقتی؟؟:31: 32 بیت روی رم های 3 به پایین فوق العاده است و سرعت بهتری داره ولی برای رم های 4 و 4 به بالا طبیعتا 64 بیت خیلی سریع تره!!

PH3N0M
04-11-2010, 20:01
بابا بچه های این فروم چقدر اکتیون!!!:10:
30 ثانیه سر نزنیم کلی عقب میفتیم :5:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید550v همون 4650 هست فقط سرعت هسته و حافظش کاهش یافته

آقای شیخی خدا روشنت کنه که جوون مردمو روشن میکنی :46:
دوست دارم دوتا :15:
با احتساب پست شما من اجازه دارم که گرافیکمو بکنم تو چشم مشرکین :31:

اولا بابت اینکه عکس ریت لپ تاپتون رو گذاشتین تشکر میکنم
اما اگه زحمت نیست در همون صفحه rate گزینه ی view and print detailed.. که عکس پرینتر هم کنارش داره رو بزن و بعد عکس بگیر و عکس رو بذار تا توی صفحه اول بذارم، به این دلیل اینو گفتم که در اون حالت سخت افزار لپ تاپ هم مشخصه:10:لپ تاپ شما تا اینجا بالاترین rate رو داشته:31:
تشکر از شما بخاطر این تاپیک وزین :10:
بلت نبودم ! وگرنه از اول میذاشتم (حدود یه ساله که از سون استفاده میکنم ولی تا حالا اونو ندیده بودم) :31:
با اجازتون ریت با جزییاتو رو میذارم ولی قول بده کتکمون نمیزنی
گرافیکم با مموری شیر این امتیازو گرفته
ولی به جان بچم من اصلا بهش دست نزدم (خودش سرخود از رم همایونیمون استفاده کرده :14:)

hosein7
04-11-2010, 23:43
سلام دوستان کسی درایور کارت گرافیک داره بزاره واسه دانلود؟؟؟؟؟؟؟:10::11::40:

sambox
04-11-2010, 23:44
من دیگه از 5470 خوشم نمیاد:41:

hosein7
04-11-2010, 23:48

بلت نبودم ! وگرنه از اول میذاشتم (حدود یه ساله که از سون استفاده میکنم ولی تا حالا اونو ندیده بودم) :31:
ولی به جان بچم من اصلا بهش دست نزدم (خودش سرخود از رم همایونیمون استفاده کرده :14:)
چرا واسه من 1.0????ویندوزم 64bit:41::41::41::41:

asemanekavir38
04-11-2010, 23:50

چرا خوشت نمياد؟؟؟؟:8:

از بچه هايي كه 5010 با گرافيك V 550 دارند كسي تابحال اين كارت گرافيكو تست كرده؟؟؟ با چندتا بازي سنگين از لحاظ گرافيكي؟؟؟؟ ممنون ميشم اگه نتيجه رو به ما هم بگيد:11:

sayanermia
04-11-2010, 23:50
سلام دوستان کسی درایور کارت گرافیک داره بزاره واسه دانلود؟؟؟؟؟؟؟:10::11::40:

مناسب با مدل گرافیکت ، می تونی دانلود کنی:11:

sheytoon001
05-11-2010, 00:29

شما تست کن ببین بازی هایی که 5470 به راحتی اجرا کرده روی 550v هم به همین صورته؟روی کاغذ باید باشه اما تست کن که مطمئن شی:31:

---------- Post added at 12:28 AM ---------- Previous post was at 12:24 AM ----------

والا تا حالا هرچی بازی بوده این بنده خدا اجرا کرده ، شما چه انتظاری مگه از گرافیک لپ تاپ 800 تومنی داری؟:27:این بهترین گزینه در این رده قیمته ، تازه اونایی که این لپ تاپ رو میخرن میشه گفت بازی خور نیستن:46:

---------- Post added at 12:29 AM ---------- Previous post was at 12:28 AM ----------

چرا واسه من 1.0????ویندوزم 64bit:41::41::41::41:
به صفحه اول یه نگاهی بنداز:19::31:

khodadadeh
05-11-2010, 07:26
من چند بار ویندوز عوض کردم
دوتا 64 بیتی
سه تا 32 بیتی
(منظورم ویندوز سون هست)
ولی همشون مشکل دارن یعنی مشکل اینه که سرعت خیلی پایینه
فقط یه دقیقه طول می کشه تا ویندوز بیاد بالا
قبلا توی همین تاپیک گفتم بچه ها گفته بودن ویندوزت مشکل داره چون مال اونها 30 ثانیه ای ویندوز رو لود می کنه
الان کلی ویندوز عوض کردم ولی هنوز مشکل حل نشده
کسی می دونه ممکنه مشکل از کجا باشه؟

sambox
05-11-2010, 11:03
شما تست کن ببین بازی هایی که 5470 به راحتی اجرا کرده روی 550v هم به همین صورته؟روی کاغذ باید باشه اما تست کن که مطمئن شی:31:

---------- Post added at 12:28 AM ---------- Previous post was at 12:24 AM ----------

والا تا حالا هرچی بازی بوده این بنده خدا اجرا کرده ، شما چه انتظاری مگه از گرافیک لپ تاپ 800 تومنی داری؟:27:این بهترین گزینه در این رده قیمته ، تازه اونایی که این لپ تاپ رو میخرن میشه گفت بازی خور نیستن:46:

---------- Post added at 12:29 AM ---------- Previous post was at 12:28 AM ----------

به صفحه اول یه نگاهی بنداز:19::31:

اخه من با قیمت کمتر از اینی که 5470 روشه میتونستم 550 بگیرم ولی امان از اطلاع رسانی اشتباه

M Mobin
05-11-2010, 11:40
سلام
این دستگاه به زودی با کارت گرافیک Mobility Radeon HD 5650 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و CPU:intel Q720m cor i7 به بازار خواهد آمد.
برای مشاهده لیست گیمهای تست شده با کارت گرافیکها هم می توانید به این صفحه مراجه کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشاید لینک تکراری باشد ولی به علت تعداد زیاد صفخات این تاپیک نتوانستم همه آنها را مشاهده کنم.

sayanermia
05-11-2010, 11:46
من چند بار ویندوز عوض کردم
دوتا 64 بیتی
سه تا 32 بیتی
(منظورم ویندوز سون هست)
ولی همشون مشکل دارن یعنی مشکل اینه که سرعت خیلی پایینه
فقط یه دقیقه طول می کشه تا ویندوز بیاد بالا
قبلا توی همین تاپیک گفتم بچه ها گفته بودن ویندوزت مشکل داره چون مال اونها 30 ثانیه ای ویندوز رو لود می کنه
الان کلی ویندوز عوض کردم ولی هنوز مشکل حل نشده
کسی می دونه ممکنه مشکل از کجا باشه؟

من به توصیه یکی از بچه های همین تاپیک عمل کردم مشکل سرعتم حل شد

شما با نرم افزار Acronis Disk Director که بوتیبل هم هست کل هاردتو پاک کن و از نو پارتیشن بساز!

برای نصب ویندوز دو راه داری :

1- اگر کمتر از 4 گیگ رم داری حتما و فقط 32 بیت نصب کن

2- اگر 4 گیگ رم داری فقط 64 بیت نصب کن

ویندوزت هم حتما از یه شرکت درست حسابی معتبر باشه! تا جایی که یادمه ویندوزهای شرکت گردو و JB Team بهترین ها هستند!! من خودم الان از 32بیت گردو دارم استفاده میکنم سرعت فوق العاده است! منم لود ویندوزم حدود 1 دقیقه طول میکشید ولی الان دیگه حدود 35 الی 40 ثانیه طول میکشه لود میشه!!

asemanekavir38
05-11-2010, 11:59
سلام. آقا ميگم بالاخره چي شد؟؟؟ اگه خدا بخواد بعدازظهر ميخوام بخرم(((البته اگه مشكلي پيش نياد))) اما هنوز سر اين كارت گرافيك(550 وي )) دودلمو موندم.آخه زيگورات فقط همونو داره.:41:
چيكار كنم؟؟؟؟ همينو بخرم يا از جاي ديگه با كارت گرافيك 5470؟؟؟؟ توروخدا يكي يه راهي جلو پام بزاره!:11:

M Mobin
05-11-2010, 12:30
سلام. آقا ميگم بالاخره چي شد؟؟؟ اگه خدا بخواد بعدازظهر ميخوام بخرم(((البته اگه مشكلي پيش نياد))) اما هنوز سر اين كارت گرافيك(550 وي )) دودلمو موندم.آخه زيگورات فقط همونو داره.:41:
چيكار كنم؟؟؟؟ همينو بخرم يا از جاي ديگه با كارت گرافيك 5470؟؟؟؟ توروخدا يكي يه راهي جلو پام بزاره!:11:

کارت گرافیک 550v از 5470 بسیار قویتر بوده و در یک کلاس بالاتر از 5470 قرار دارد.(طبق طبقه بندی سایت نوت بوک چک)

دیدن این لینک هم برای مقایسه این کارتها به شما کمک خواهد کرد.برای مقایسه دو کارت گرافیک را انتخاب گزینه restrict را در گوشه سمت چپ و بالای جدول را کلیک کنید.

farid_1
05-11-2010, 15:27
سلام من این سوال رو جای دیگه مطرح کردم اما مثل اینکه بهتر اینجا بپرسم
با تشکر از راهنمایی دوستان من مدل 5010 corei5 با کارتهای گرافیک مختلفی پیدا کردم
مثل 5470 550 4650 که کیفیتشون به همین ترتیب نوشتنشون زیاد می شه توی لینک سایت دل هم که نوع کارت گرافیک
رو مشخص نکرده
حالا یک سوال برای من پیش می یاد
آیا همه مدلها اصل هستن یا بعضی رو ری اسمبل کردن ؟

farid_1
05-11-2010, 16:47
با تشکر از راهنمایی دوستان من مدل 5010 corei5 با کارتهای گرافیک مختلفی پیدا کردم
مثل 5470 550 4650 که کیفیتشون به همین ترتیب نوشتنشون زیاد می شه توی لینک سایت دل هم که نوع کارت گرافیک
رو مشخص نکرده

ظاهرا اون 4650 همون 550 هست ولی یک مدل دیگه هم هست 5650
که خیلی بالاتره

کسی جایی این مدل رو سراغ داره؟

sheytoon001
05-11-2010, 17:43
اخه من با قیمت کمتر از اینی که 5470 روشه میتونستم 550 بگیرم ولی امان از اطلاع رسانی اشتباه
حداقل 5470 امتحانش رو پس داده:5:

sheytoon001
05-11-2010, 17:56
بچه ها هر اطلاعی که لازم بود رو گفتن
جمع بندی اینکه روی کاغذ 550v از 5470 برای اجرای بازی ها باید قویتر باشه اما هنوز کسی روی 5010 تستش نکرده
5470 هم که امتحانش رو پس داده
می خوای شما 550v بخر و تستش کن:31:
تصمیم آخر رو خودت باید بگیری:46:

---------- Post added at 05:56 PM ---------- Previous post was at 05:52 PM ----------

ظاهرا اون 4650 همون 550 هست ولی یک مدل دیگه هم هست 5650
که خیلی بالاتره

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکسی جایی این مدل رو سراغ داره؟
با زیگورات تماس بگیر
یه مدل که در لیست 5010 ها گذاشته دارای پردازنده ی i7 هست و احتمالا گرافیکش 5650 باشه ، اما هنوز مشخص نیست شاید هم نباشه:46:

khodadadeh
05-11-2010, 18:01
من به توصیه یکی از بچه های همین تاپیک عمل کردم مشکل سرعتم حل شد

شما با نرم افزار Acronis Disk Director که بوتیبل هم هست کل هاردتو پاک کن و از نو پارتیشن بساز!

برای نصب ویندوز دو راه داری :

1- اگر کمتر از 4 گیگ رم داری حتما و فقط 32 بیت نصب کن

2- اگر 4 گیگ رم داری فقط 64 بیت نصب کن

ویندوزت هم حتما از یه شرکت درست حسابی معتبر باشه! تا جایی که یادمه ویندوزهای شرکت گردو و JB Team بهترین ها هستند!! من خودم الان از 32بیت گردو دارم استفاده میکنم سرعت فوق العاده است! منم لود ویندوزم حدود 1 دقیقه طول میکشید ولی الان دیگه حدود 35 الی 40 ثانیه طول میکشه لود میشه!!
ممنون دوست عزیز :20:

پس این کار می افته برای ماه بعد:31:
چون نمی تونم بی خیال اطلاعاتم بشم باید برم یه هارد اکسترنال بگیرم:31:

M Mobin
05-11-2010, 20:24
بچه ها هر اطلاعی که لازم بود رو گفتن
جمع بندی اینکه روی کاغذ 550v از 5470 برای اجرای بازی ها باید قویتر باشه اما هنوز کسی روی 5010 تستش نکرده
5470 هم که امتحانش رو پس داده
می خوای شما 550v بخر و تستش کن:31:
تصمیم آخر رو خودت باید بگیری:46:

---------- Post added at 05:56 PM ---------- Previous post was at 05:52 PM ----------

با زیگورات تماس بگیر
یه مدل که در لیست 5010 ها گذاشته دارای پردازنده ی i7 هست و احتمالا گرافیکش 5650 باشه ، اما هنوز مشخص نیست شاید هم نباشه:46:

تا چند روز آینده محصول فوق برای فروش در زیگورات ارائه می شود.
البته قیمت هنوز مشخص نیست.

M Mobin
05-11-2010, 20:29
رو مشخص نکرده

اصولا چیزی به اسم لپ تاپ تقلبی وجود ندارد.
ممکن است در برخی موارد (که عمومیت ندارد) فروشنده رم یا هارد دستگاه را حداکثر کم زیاد کرده باشد ولی امکان تغییر گرافیک نوت بوک به هیچ عنوان وجود ندارد.

sina.belyad
05-11-2010, 23:48
سلام.
خلاصه بعد از خوندن 149 صفحه ی این تاپیک (1486 پست) قاطعانه تصمیم گرفتم این لپ تاپ رو بخرم.تو رنج خودش فراتر از فوق العادست. دیگه به اندازه ای به این لپ تاپ اعتماد پیدا کردم که حتی اگه رییس شرکت دل هم بیاد بگه که این لپ تاپ خوب نیستو فلان لپ تاپ رو بخر به حرفش گوش نمیدم.:31:

تپل
06-11-2010, 00:06
یکی از بچه ها چند روز پیش این مدل رو گرفته ولی مدام صفحه آبی میاد.

ظاهرا خیلی ها این مشکل را دارن.

مشکل از چیه .

M Mobin
06-11-2010, 01:31

مشکل از چیه .

به احتمال زیاد مشکل از هارد یا رم دستگاه است.مشکلات نرم افزری هم ممکن است باعث بلو اسکرین دادن دستگاه باشد.

sayanermia
06-11-2010, 10:50

مشکل از چیه .

حتما ویندوز ایکس پی هم نصب کرده؟؟

amir69_k
06-11-2010, 13:19
سلام بچه ها من یک دونه 5010 Cori5 خریدم ولی یک مشکلید دارم ویندوز Xp 32 bit هیچ رقمه روش نصب نمیشه حتی با آخرین اپدیت Vista هم تا یک جایی میره دیگه Stop میزنه 2 ساعتم ولش کنی جولوتر نمیره آیا این لپتاپ فقط 7 را ساپورت میکنه و حتما هم باید 7 64 باشه

hoomankarimi
06-11-2010, 13:34
سلام بچه ها من یک دونه 5010 Cori5 خریدم ولی یک مشکلید دارم ویندوز Xp 32 bit هیچ رقمه روش نصب نمیشه حتی با آخرین اپدیت Vista هم تا یک جایی میره دیگه Stop میزنه 2 ساعتم ولش کنی جولوتر نمیره آیا این لپتاپ فقط 7 را ساپورت میکنه و حتما هم باید 7 64 باشه

سلام دوست عزیز
داخل سایت dell.com تمام درایو های 5010(core i5) برای 64 بیته.
در کل رم های 4gb برای 64 بیت ساخته شده اند.اگر هم 32 بیت نصب کنی فقط از 3gb رمت حداکثر استفاده می شه.:10:

Bobby Sands
06-11-2010, 13:52
xp رو نمیدونم میشه یا نه ولی من 7 32 بیتی ریختم شد .

sardareghalbha
06-11-2010, 13:56
Dell N5010
Intel(R) Core(TM) i5 CPU M 460 @ 2.53GHz 6.6
Ram 4.00GB 7.2
ATIMobility Radeon HD 5470 5.0
Gaming graphics 2295 MB Total .... 6.2
.........
دوستان در پستهای قبلی هم نظیر اینو زده بودن تعجب می کنم کانفیگ یکیه ولی ریتینگ متفاوت
صاحب نظران کمک کنید
در ظمن من نتونستم عکس آپ کنم برا همین نوشتم

تپل
06-11-2010, 14:44

مشکل از چیه .

حتما ویندوز ایکس پی هم نصب کرده؟؟

نه اصلا شاید 2ساعت باهاش کار نکرده.

sheytoon001
06-11-2010, 15:11
Dell N5010
Intel(R) Core(TM) i5 CPU M 460 @ 2.53GHz 6.6
Ram 4.00GB 7.2
ATIMobility Radeon HD 5470 5.0
Gaming graphics 2295 MB Total .... 6.2
.........
دوستان در پستهای قبلی هم نظیر اینو زده بودن تعجب می کنم کانفیگ یکیه ولی ریتینگ متفاوت
صاحب نظران کمک کنید
در ظمن من نتونستم عکس آپ کنم برا همین نوشتم
کاملا طبیعیه، اون کانفیگ با گرافیک 550v هست :46:

sheytoon001
06-11-2010, 15:19
ویستا و 7 که نصب میشه
من شنیدم ورژن های جدید xp sp3 هم نصب میشه
بهتره سی دی ویستاتو عوض کنی و یکی جدید دانلود کنی
اما به نظر من ویندوز 7 از همشون کارایی بهتری روی این لپ تاپ داره:46:
درایورا هم به 32 بیتی میخورن هم به 64:20:

---------- Post added at 03:19 PM ---------- Previous post was at 03:16 PM ----------

نه اصلا شاید 2ساعت باهاش کار نکرده.
یه ویندوز دیگه نصب کن اگه بازم همینطور بود باید بدی گارانتی:46:احتمالا مشکل سخت افزاریه

asemanekavir38
06-11-2010, 16:30
سلام بچه ها. آقا بالاخره ماهم به جمع 5010 دارها پيوستيم.امروز ظهر خريدم.:8: با گارانتي زيگورات 996000 تومن + يه كيف و موس!
درايوراشم خود فروشنده داد.
cpu : core i 5 - 2.5 - 2.8
ram: 4 g ddr3
vga : 550v
hdd : 500
حالا باز سعي ميكنم اطلاعات بيشتري ازش بزارم.
بچه ها همين اول كاري شروع شد!! سرويس تگشو توي سايت دل وارد كردم اين پيغامو داد!

There was a problem with your submission:
Your service tag was not recognized. Please check your service tag and try again.
اي بابا! حالا چيكار كنم؟

david .jones
06-11-2010, 17:32

550v همون 4650 هست فقط سرعت هسته و حافظش کاهش یافته

به علاوه اين سايت نشون ميده 550v (رتبه 71)بهتر از 5470 (رتبه 111)هست

اينم بگم كه اين كانفيگ يعني hd550v بازي gtavi رو ميتونه اجرا كنه اما اون يكي نميتونه

david .jones
06-11-2010, 17:40
من ديشب اين مدل رو يه تست حرارتي كردم

دماي cpu از 63 بالاتر نرفت دماي اتاق 28 بود

به نظر من اين لپ تاپ به همين علت عمر زيادي داره

---------- Post added at 05:40 PM ---------- Previous post was at 05:39 PM ----------

سلام بچه ها. آقا بالاخره ماهم به جمع 5010 دارها پيوستيم.امروز ظهر خريدم.:8: با گارانتي زيگورات 996000 تومن + يه كيف و موس!
cpu : core i 5 - 2.5 - 2.8
ram: 4 g ddr3
vga : 550v
hdd : 500
حالا باز سعي ميكنم اطلاعات بيشتري ازش بزارم.
بچه ها همين اول كاري شروع شد!! سرويس تگشو توي سايت دل وارد كردم اين پيغامو داد!

There was a problem with your submission:
Your service tag was not recognized. Please check your service tag and try again.
اي بابا! حالا چيكار كنم؟

به نظر من يه ميل به شركت دل بزن و مشكلو بهشون بگو و يه تماس هم با زيگورات بگير