مشاهده نسخه کامل
: تجربه خرید Dell Inspiron N5010
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
david .jones
06-11-2010, 18:07
aghaye asemane kavir man ye mail be shoma dadam mitunid javabamo bedin
asemanekavir38
06-11-2010, 18:24
سلام مجدد. ممنونم. نه!!! با كلي چكو چونه ازش گرفتم.كيف رو ميگفت 25000 تومن! كلي زديمو خورديم آخرش 996000 تومن دادم كيفو موسم گرفتم:31: ( اسمم : حميد )
راستي دوستان كسي درايوراي 5010 رو واسه سون 64 بيتي داره بزاره واسه دانلود؟؟؟؟ البته فكر كنم منظورمو متوجه شدين كه طرف صحبتم كي هست!!:21:
david .jones
06-11-2010, 18:41
سلام مجدد. ممنونم. نه!!! با كلي چكو چونه ازش گرفتم.كيف رو ميگفت 25000 تومن! كلي زديمو خورديم آخرش 996000 تومن دادم كيفو موسم گرفتم:31: ( اسمم : حميد )
راستي دوستان كسي درايوراي 5010 رو واسه سون 64 بيتي داره بزاره واسه دانلود؟؟؟؟ البته فكر كنم منظورمو متوجه شدين كه طرف صحبتم كي هست!!:21:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببين اينو من خودم تست نكردم اما از تجربه قبليم با dell بالاي درايور ها نوشته واسه چه سيستمي هست
توي Compatibility ببين نوشته واسه چه سيستمي
اقاي اسمان كوير من باز يه پيغام دادم ميشه يه ميل يا چيزي بديد با هم چت كنيم
درایورهای 32 و 64 بیتی این دستگاه یکی هستند.
sayanermia
06-11-2010, 19:08
درایور ه تو صفحه اول تاپیک لینکش قرار داده شده دوست من!!:11:
asemanekavir38
06-11-2010, 19:19
درایور ه تو صفحه اول تاپیک لینکش قرار داده شده دوست من!!:11:
درايوراي 64 بيتي؟؟؟؟
ممنونم ازت:11:
من ديشب اين مدل رو يه تست حرارتي كردم
دماي cpu از 63 بالاتر نرفت دماي اتاق 28 بود
به نظر من اين لپ تاپ به همين علت عمر زيادي داره[COLOR="Silver"]
تازه کجاشو دیدی...bios رو آپدیت کن ببین چی میشه...
david .jones
06-11-2010, 20:10
تازه کجاشو دیدی...bios رو آپدیت کن ببین چی میشه...
چی میشه مگه ؟
سلام بچه ها. آقا بالاخره ماهم به جمع 5010 دارها پيوستيم.امروز ظهر خريدم.:8: با گارانتي زيگورات 996000 تومن + يه كيف و موس! درايوراشم خود فروشنده داد. cpu : core i 5 - 2.5 - 2.8 ram: 4 g ddr3 vga : 550v hdd : 500 حالا باز سعي ميكنم اطلاعات بيشتري ازش بزارم. بچه ها همين اول كاري شروع شد!! سرويس تگشو توي سايت دل وارد كردم اين پيغامو داد! There was a problem with your submission: Your service tag was not recognized. Please check your service tag and try again. اي بابا! حالا چيكار كنم؟
سلام
مبارکتان باشد.
سایت دل در برخی موارد مشخصات بعضی دستگاه ها را اعلام نمیکند.(بعضا این حالت موقتی است)
مشخصات یک دستگاه که با مشخصات مشابه دستگاه شما در سایت دل:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Dell unveils the Inspiron 15R Alloy Edition notebook PC with a premium aluminum finish and Alloy Waves design. Powered by Intel Core series processor up to Core i7, the 15R Alloy has up to 8GB DDR3 memory, Intel HD graphics or optional ATI Mobility Radeon HD5650 1GB dedicated graphics card and up to 750GB hard drive.
sina.belyad
06-11-2010, 22:04
چی میشه مگه ؟
خوب معلومه دیگه سرعت تا حد زیادی افزایش پیدا می کنه
در ضمن راجب ویندوز xp چند نفر پرسیدن من یه جایی خوندم که رو لپ تاپ با cpu core اکس پی نصب نمی شه.
البته من منظورم کاهش دمای دستگاه بود. با آپدیت بایاس به وضوح باد خنکتری از دریچه های سیستم خارج میشه.
sina.belyad
06-11-2010, 23:05
البته من منظورم کاهش دمای دستگاه بود. با آپدیت بایاس به وضوح باد خنکتری از دریچه های سیستم خارج میشه.
خوب مگه من چی گفتم؟
مگه خنک تر بودن دستگاه مساوی نیست با بالاتر رفتن سرعت؟:46:
سلام دوستان رایتر LightScribe n5010 داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان رایتر LightScribe n5010 داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
asemanekavir38
07-11-2010, 09:16
كلا احساس ميكنم بادي كه از لپتاپم خارج ميشه خيلي گرمه!! مطمئني شما اگه بايوس رو آپديت كنم خنكتر ميشه؟دوستان كهنه كار ديگه نظرشون چيه؟
ضمنا ديشب GTA IV رو نصب كردم الحمدالله و گوش شيطون كر در بهترين حالت و شرايط اجرا شد.بدون برق (فقط با باطري) هم بازي كردم افت فريم نداشت. شارژم وقتي باطري رو 100 درصد نشون ميده زده 2 ساعت و نيم.
sayanermia
07-11-2010, 11:07
كلا احساس ميكنم بادي كه از لپتاپم خارج ميشه خيلي گرمه!! مطمئني شما اگه بايوس رو آپديت كنم خنكتر ميشه؟دوستان كهنه كار ديگه نظرشون چيه؟
ضمنا ديشب GTA IV رو نصب كردم الحمدالله و گوش شيطون كر در بهترين حالت و شرايط اجرا شد.بدون برق (فقط با باطري) هم بازي كردم افت فريم نداشت. شارژم وقتي باطري رو 100 درصد نشون ميده زده 2 ساعت و نيم.
هر آپدیت بایوسی صرفا اثری برای خنک کنندگی نداره!! برخی آپدیت های بایوس برای پشتیبانی از پردازنده و رفع باگ های موجود از یک پردازنده می تونه باشه! درست مثل آپدیت بایوس اخیر ( A09 ) که صرفا به رفع مشکلات پردازنده های جدید اختصاص داده شده!! اینکه بگیم با هر آپدیتی خنک تر میشه اشتباهه! ولی بله آپدیت هایی بوده که برای خنک کنندگی و بهبود فعالیت فن ها و خنک کننده و تنظیم میزان ولتاژ مصرفی بوده!
asemanekavir38
07-11-2010, 12:26
ممنونم.حالا به نظرتون چيكار كنم؟ آپديت كنم بايوس اينارو؟البته توفكر خريد يه كول پد هم هستم.
اگه لينك اپديتارو دارين بزارين.بازم ممنون:11:
sayanermia
07-11-2010, 13:08
ممنونم.حالا به نظرتون چيكار كنم؟ آپديت كنم بايوس اينارو؟البته توفكر خريد يه كول پد هم هستم.
اگه لينك اپديتارو دارين بزارين.بازم ممنون:11:
بله آپدیت بکنید! چون لازمه!! این لینک بایوس A09
در مورد کول پد هم تنوع زیادی در بازار هست! بعضی ها تک فن هستند بعضی ها دو فن و برخی ها هم 3 فن!
من خودم از همین 5 تومنی های 3 فنه دارم خوب کار میکنه خوبم خنک کرده تا به الان!
asemanekavir38
07-11-2010, 16:32
بله آپدیت بکنید! چون لازمه!! این لینک بایوس A09
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر مورد کول پد هم تنوع زیادی در بازار هست! بعضی ها تک فن هستند بعضی ها دو فن و برخی ها هم 3 فن!
من خودم از همین 5 تومنی های 3 فنه دارم خوب کار میکنه خوبم خنک کرده تا به الان!
دوست عزيز اين لينكي كه گذاشتين مشكل داره! دانلود نميشه!!
ميگم اول اينكه: كول پدشما ازين usb هاست؟ مدلي نيست كه بشه مستقيم به برق وصلش كرد؟
دوم اينكه بعضي از دوستان ميگن كه بيشتر از باطري استفاده كن و زماني هم كه به شارژه اگه استفاده كني اونوقت باطري زود خراب ميشه!!
بعضي هم ميگن كه نه ! هميشه به برق وصل باشه! حالا شما چي ميگي؟حق با كيه؟:8:
من خودم ترجيح ميدم با باطري كار كنم و هروقت نيازبه شارژ پيدا كرد بزنم به شارژ تا اينكه هميشه به برق وصل باشه.
سلام
کسی میدونه زیگورات تو اراک نمایندگی داره یا نه؟
تو سایت زیگورات قسمت نمایندگیش فعال نیست
sheytoon001
07-11-2010, 16:58
دوست عزيز اين لينكي كه گذاشتين مشكل داره! دانلود نميشه!!
ميگم اول اينكه: كول پدشما ازين usb هاست؟ مدلي نيست كه بشه مستقيم به برق وصلش كرد؟
دوم اينكه بعضي از دوستان ميگن كه بيشتر از باطري استفاده كن و زماني هم كه به شارژه اگه استفاده كني اونوقت باطري زود خراب ميشه!!
بعضي هم ميگن كه نه ! هميشه به برق وصل باشه! حالا شما چي ميگي؟حق با كيه؟:8:
من خودم ترجيح ميدم با باطري كار كنم و هروقت نيازبه شارژ پيدا كرد بزنم به شارژ تا اينكه هميشه به برق وصل باشه.
بهتره از باتری کمتر استفاده کنی چون این باتری ها عمر مفید دارن و با هربار شارژ و دشارژ شدن عمرشون کم میشه اما حتما هفته ای 1-2 بار از باتری استفاده کن(خودم هفته ای یه بار استفاده میکنم)چون اگه مدت زیادی بدون استفاده رها بشه هم فرسوده میشه،هیچ وقتم شارژ باتری نذار 0% بشه (اگرچه خود ویندوز نمیذاره) و تا 20-10 درصد که میمونه استفاده کن و بعد بزن به شارژ، قیمت باتری هم خیلی گرونه پس هواشو داشته باش:31:
در ضمن سعی کن کارهایی مثل بازی و فیلم دیدن رو با برق انجام بدی چون این کارها به سرعت باتری رو دشارژ میکنن و ممکنه تاثیر منفی در دراز مدت بذارن، وقتی رو باتری بازی میکنی ولتاژ گرافیک روی حالت کم مصرف هست ، به شارژ بزن بازی کن و از تفاوتش لذت ببر:8:
12ساعت شارژ اولیه هم که انشاالله گذاشتی:31:
---------- Post added at 04:58 PM ---------- Previous post was at 04:54 PM ----------
سلام
کسی میدونه زیگورات تو اراک نمایندگی داره یا نه؟
تو سایت زیگورات قسمت نمایندگیش فعال نیست
بهترین راه برای اطلاع از این موضوع ، تماس با زیگوراته:46:
asemanekavir38
07-11-2010, 17:45
اخه من يه دوست دارم كه خودش 7 ، 8 ساله لپتاپ داره! ايشون ميگفت با باطري كار كني بهتره! آره گذاشتم البته نه 12 ساعت ، 14 ساعت گذاشتم. GTA IV بازي كردم با باطري تفاوتي احساس نشد:5:
بيشتر الان نگران اين سرويس تگشم! آخه زدم گفت this service tag not recognized
حالا فردا زنگ ميزنم هم به فروشنده هم به زيگورات ببينم چي ميشه.
اخه من يه دوست دارم كه خودش 7 ، 8 ساله لپتاپ داره! ايشون ميگفت با باطري كار كني بهتره! آره گذاشتم البته نه 12 ساعت ، 14 ساعت گذاشتم. GTA IV بازي كردم با باطري تفاوتي احساس نشد:5:
بيشتر الان نگران اين سرويس تگشم! آخه زدم گفت this service tag not recognized
حالا فردا زنگ ميزنم هم به فروشنده هم به زيگورات ببينم چي ميشه.
بحث باطریهای جدید با قدیم کاملا متفاوته
پیشنهاد میکنم تو همین تاپیک بحثهایی که در مورد باطریهای لیتیوم یونی شده رو مطالعه کنید
در مورد gtaiv اینکه فرقی نداشته باشن با منطق جور در نمیاد مگر اینکه مراحل از بین بردن افت فریم رو انجام داده باشید
asemanekavir38
08-11-2010, 10:30
بحث باطریهای جدید با قدیم کاملا متفاوته
پیشنهاد میکنم تو همین تاپیک بحثهایی که در مورد باطریهای لیتیوم یونی شده رو مطالعه کنید
در مورد gtaiv اینکه فرقی نداشته باشن با منطق جور در نمیاد مگر اینکه مراحل از بین بردن افت فریم رو انجام داده باشید
سلام.كارخاصي راجع به تنظيمات گرافيكش نكردم.عجيب اينجاست كه ديشب كه به شارژ بودو بازي ميكردم تصوير خيلي اذيت ميكرد و افت فريم داشت.
راستي زنگ زدم زيگورات واسه خاطر سرويس تگ لپتاپ كه گفته بودم تو سايت دل ميگه not recognize!!!
گفت هيچ اشكالي نداره و طبيعيه:13:بعضي ازين لپتاپا ميگفت چون به سفارش خاورميانست و ايتا ديگه دل اونارو رجيستر نميكنه.فقط محصولات اروپا رو رجيستر ميكنه! حالا به نظرتون چيكار كنم؟ پيله شم داد و دعوا راه بندازم لپتاپو پس بدم؟چيكار كنم؟ يا كه بيخيال اين سرويس تگه بشم؟:8:
يه چيزه ديگه اينكه اين لپتاپ مگه مودم داره؟؟؟؟؟؟
توي ديوايس منيجر نيگاه كردم مودم داره انگار.
اي عكسو ببينيد
اين آپديت بايوس (09) رو هم كه دانلود كردمو نصب ازون موقع صداي فنش بيشتر شده.
gta iv کلا با کامپیوتر مشکل داره، من بعد از امتحان 3 تا کرک و نصب دو تا پچ رسمی و غیر رسمی، بازیم هم روی low و هم روی high به فواصل زمانی یکسان گیر میکرد و دوباره راه میوفتاد. البته مدتش خیلی کوتاه بود ولی من چون خیلی آرمان گرا(!) هستم قیدشو زدم. در هر حال مشکل از طرف بازی زیاده، سخت نگیر.
"R E Z A"
08-11-2010, 11:46
سلام .
بلاخره منم مدل i5 این لپتاب رو از نمایندگی دلیران با قیمت 1 تومن و کارت گرافیک 550v گرفتم که خودشون همه ی درایورا و ویندوز 7 32 بیتی رو نصب کرده بودن + کیف و موس و مودم دیال آپ .
سلام .
بلاخره منم مدل i5 این لپتاب رو از نمایندگی دلیران با قیمت 1 تومن و کارت گرافیک 550v گرفتم که خودشون همه ی درایورا و ویندوز 7 32 بیتی رو نصب کرده بودن + کیف و موس و مودم دیال آپ .
مبارکه دوست من
خوشبختانه Dell n5010 که صحیحترش 15r هست باعث شده خیلیها به سمت دل بیان .. حتی کسانی که از برند دل بد تعریف میکردن هم نظرشون تغییر کرده .. اون روزای اول من و آقا سیامک و الباقی بجه ها وقتی ازین محصول در این تاپیک تمجید میکردیم خیلیها فکر میکردن به قولی الکی داشتیم از مالمون تعریف میکردیم و خارج از منطق و بدون دلیل فقط میکوبیدن .... بارها شد به تمسخر گرفته بشم از طریق پیقام خصوصی و یا صجبتهای دوستان در تاپیکهای دیگه .. بهرحال خیلی خوشحالم که دیگه الان ثابت شد که بچه های این تاپیک همشون حرفه ای بودن (خودم رو نمیگما ) و نیازی نبود الکی تعریف بکنن از مالشون و این لپتاپ تک و عالی دل دقیقا زمانی اومد که خود من به شخصه قصد خرید داشتم ..
خلاصه فنش برات بچرخه :10:
سلام.كارخاصي راجع به تنظيمات گرافيكش نكردم.عجيب اينجاست كه ديشب كه به شارژ بودو بازي ميكردم تصوير خيلي اذيت ميكرد و افت فريم داشت.
راستي زنگ زدم زيگورات واسه خاطر سرويس تگ لپتاپ كه گفته بودم تو سايت دل ميگه not recognize!!!
گفت هيچ اشكالي نداره و طبيعيه:13:بعضي ازين لپتاپا ميگفت چون به سفارش خاورميانست و ايتا ديگه دل اونارو رجيستر نميكنه.فقط محصولات اروپا رو رجيستر ميكنه! حالا به نظرتون چيكار كنم؟ پيله شم داد و دعوا راه بندازم لپتاپو پس بدم؟چيكار كنم؟ يا كه بيخيال اين سرويس تگه بشم؟:8:
يه چيزه ديگه اينكه اين لپتاپ مگه مودم داره؟؟؟؟؟؟
توي ديوايس منيجر نيگاه كردم مودم داره انگار.
اي عكسو ببينيد
اين آپديت بايوس (09) رو هم كه دانلود كردمو نصب ازون موقع صداي فنش بيشتر شده.
در مورد سرویس تگ زیاد حساسیت به خرج نداره
قدیم یعنی چند ماه پیش اگر زیگورات این حرف رو زده بود میگفتم داره چرت میگه و حتما پیگیریش کن ولی الان رو نمیدونم راستیتش وضعیت چطوره . برای اطمینان برو لپتاپ رو به یه فروشنده حرفه ای که نمایندگی داشته باشه نشون بده و نظرش رو جویا شو
"R E Z A"
08-11-2010, 16:17
مبارکه دوست من
خوشبختانه Dell n5010 که صحیحترش 15r هست باعث شده خیلیها به سمت دل بیان .. حتی کسانی که از برند دل بد تعریف میکردن هم نظرشون تغییر کرده .. اون روزای اول من و آقا سیامک و الباقی بجه ها وقتی ازین محصول در این تاپیک تمجید میکردیم خیلیها فکر میکردن به قولی الکی داشتیم از مالمون تعریف میکردیم و خارج از منطق و بدون دلیل فقط میکوبیدن .... بارها شد به تمسخر گرفته بشم از طریق پیقام خصوصی و یا صجبتهای دوستان در تاپیکهای دیگه .. بهرحال خیلی خوشحالم که دیگه الان ثابت شد که بچه های این تاپیک همشون حرفه ای بودن (خودم رو نمیگما ) و نیازی نبود الکی تعریف بکنن از مالشون و این لپتاپ تک و عالی دل دقیقا زمانی اومد که خود من به شخصه قصد خرید داشتم ..
خلاصه فنش برات بچرخه :10:
سلام . ممنونم
دقیقا یکی از اولویت های من تعداد زیاد مصرفکنندگانی بود که از این محصول راضی بودن . به هرحال از شما و سیامک عزیز و بقیه ی کسانی که توی پربار شدن این تاپیک سهم داشتن و تاپیکی به این مفیدی رو ایجاد کردن تشکر میکنم
asemanekavir38
08-11-2010, 17:10
در مورد سرویس تگ زیاد حساسیت به خرج نداره
قدیم یعنی چند ماه پیش اگر زیگورات این حرف رو زده بود میگفتم داره چرت میگه و حتما پیگیریش کن ولی الان رو نمیدونم راستیتش وضعیت چطوره . برای اطمینان برو لپتاپ رو به یه فروشنده حرفه ای که نمایندگی داشته باشه نشون بده و نظرش رو جویا شو
همه چيشو خودم تست و چك كردم حتي سرويس تگش از توي setup هم چك كردم ولي نميدونم چرا توي سايت دل نشناخت:41:
راستي نگفتين اين مدل مودم هم داره يا نه؟؟؟؟ اون عكسي كه از ديوايس منيجر لپتاپم گذاشتمو نيگاه كردين؟؟؟
Makan_noor
08-11-2010, 17:36
کمک!!!امروز برای اولین بار بعد خرید این لپ تاپ اومدم تو دانشگاه با wifi کار کنم بعد از اتصال به مودم یهویی صفحه ی آبی کذایی ویندوز اومد و لپ تاپ ری استارت شد.این اتفاق چهار بار تکرار شد تا آخر سر درست شد و به شبکه وصل شد ولی مدام قطع میشد!حالا چیکار کنم؟مشکل سخت افزاریه یا ویندوزه یا درایوره یا ...!!!
korosh rafie
08-11-2010, 19:33
سلام دوستان من تازه با این سایت آشنا شدم یه مشکلی برام پیشاومده من یه لب تاب دل مدل د 5010 خریدم وامروز ویندوز سون 64 بیتی روش نصب کردم اما برای نصب درایور (INTEL R TURBO BOOST TECHNOLOGE ) به مشکل برخوردم چون ویندوز 64 بیتی را ساپورت نمیکند .میشه منو راهنمائی کنید از چه سایتی باید ورژن جدیدش را دانلود کنم اگه میشه سایت دانلود درایوهای لب تاب دل را نیز هم به من معرفی کنید ممنون میشم .
کمک!!!امروز برای اولین بار بعد خرید این لپ تاپ اومدم تو دانشگاه با wifi کار کنم بعد از اتصال به مودم یهویی صفحه ی آبی کذایی ویندوز اومد و لپ تاپ ری استارت شد.این اتفاق چهار بار تکرار شد تا آخر سر درست شد و به شبکه وصل شد ولی مدام قطع میشد!حالا چیکار کنم؟مشکل سخت افزاریه یا ویندوزه یا درایوره یا ...!!!
احتمال زیاد مشکل از درایور مودم هست
ویندوزتون رو کلا پاک کنید در اولین فرصت .. درایورها رو از صفحه اول دانلود و نصب کنید و هیچ برنامه جانبی نصب نکنید اگر درست نشد مشکل میتونه سخت افزاری و از رم باشه
sheytoon001
08-11-2010, 19:38
همه چيشو خودم تست و چك كردم حتي سرويس تگش از توي setup هم چك كردم ولي نميدونم چرا توي سايت دل نشناخت:41:
راستي نگفتين اين مدل مودم هم داره يا نه؟؟؟؟ اون عكسي كه از ديوايس منيجر لپتاپم گذاشتمو نيگاه كردين؟؟؟
برا من هم اوایل که خریدم هنوز سرویس تگش فعال نشده بود(تازه از تنور درومده بود:31:) بعد یه ماه فعال شد
اما همون اوایل که میزدم تمام مشخصات لپ تاپ رو نشون میداد و فقط درایوراشو نمی آورد ، اگه تو تاپیک بگردی فکر میکنم عکسشم گذاشته بودم
سرویس تگت رو وارد میکنی بهت میگه مدل لپ تاپت چیه؟ و از سمت چپ صفحه system configuration رو بزنی مشخصات لپ تاپ رو درست نشون میده؟
اگه آره که نگران نباش ، لپ تاپ شمام تازه ساخت و هنوز وقت نکردن فعالش کنن:31:
ولی در غیر این صورت یه کم مشکوکه
احتمال میدم مورد اوله و جای نگرانی نیست، صبر داشته باش:5:
نخیر مودم نداره ، اون مودم هم که نوشته بلوتوثه و احتمالا مربوط به موبایلته:46:
asemanekavir38
08-11-2010, 20:08
برا من هم اوایل که خریدم هنوز سرویس تگش فعال نشده بود(تازه از تنور درومده بود:31:) بعد یه ماه فعال شد
اما همون اوایل که میزدم تمام مشخصات لپ تاپ رو نشون میداد و فقط درایوراشو نمی آورد ، اگه تو تاپیک بگردی فکر میکنم عکسشم گذاشته بودم
سرویس تگت رو وارد میکنی بهت میگه مدل لپ تاپت چیه؟ و از سمت چپ صفحه system configuration رو بزنی مشخصات لپ تاپ رو درست نشون میده؟
اگه آره که نگران نباش ، لپ تاپ شمام تازه ساخت و هنوز وقت نکردن فعالش کنن:31:
ولی در غیر این صورت یه کم مشکوکه
احتمال میدم مورد اوله و جای نگرانی نیست، صبر داشته باش:5:
نخیر مودم نداره ، اون مودم هم که نوشته بلوتوثه و احتمالا مربوط به موبایلته:46:
آره يادم اومد مال موبايلمه چون بلوتوثشو چك كردم.ماله من همون جاكه سرويس تگو وارد ميكنم ميگه invalid servicre tag چندباريم ميگفت this service tag not recognize و اصلا مشخصات يا چيزه ديگه اي نشون نميده:41: واقعا اعصابمو بهم ريخته.ميگم حالا اين سرويس تگ فعال نشه چي ميشه؟ مشكلي پيش مياد؟ اخه درايوراشو كه دارم ، خود فروشنده داد.
ممنون از راهنماييت دوست خوبم:11:
"R E Z A"
08-11-2010, 20:28
asemanekavir38
08-11-2010, 20:40
آقا چرا من نمي تونم عكس و اينجور چيزا ضميمه كنم؟
sayanermia
08-11-2010, 22:03
سلام دوستان من تازه با این سایت آشنا شدم یه مشکلی برام پیشاومده من یه لب تاب دل مدل د 5010 خریدم وامروز ویندوز سون 64 بیتی روش نصب کردم اما برای نصب درایور (INTEL R TURBO BOOST TECHNOLOGE ) به مشکل برخوردم چون ویندوز 64 بیتی را ساپورت نمیکند .میشه منو راهنمائی کنید از چه سایتی باید ورژن جدیدش را دانلود کنم اگه میشه سایت دانلود درایوهای لب تاب دل را نیز هم به من معرفی کنید ممنون میشم .
سی پی یو های Cor i3 قابلیت TURBO BOOST ندارند!!!
سلام
من حدود 2 ماهی میشه n5010 c3i گرفتم خیلی خیلی ازش راضیم این تاپیک رو هم داشتم درباره مادربوردش تحقیق میکردم دیدم خدائی هر کی از گرافیکش و سرعتش تعریف کرده شیر مادرش حلالش
گرافیکش واسه یه بازی خور مثل من یه اعجوبست تا حالا نشده بازی بریزم رو سیستم گیر کنه یا نیاد بالا الانم بی صبرانه منتظر cod 7 هستم بیاد برم بریزیمش بهم
اینم نظر من
راستی من داشتم درباره فنی که روی مادر بورد نصبه بپرسم اینکه این فن برای پردازنده هستش یا گرافیک یا هردوش یا هیچکدوم؟ممنون میشم مکان دقیق پردازنده کارت گرافیک هارد و رم رو بهم بگید از توی عکسها که چیزی متوجه نشدم
شرمنده زیاده گوئی کردم همیشه همینجورم به بزرگی خودتون ببخشید!
meghdad66
08-11-2010, 23:30
بسم الله الرحمن الرحیم
به میمنت ومبارکی درسالروزپربرکت ازدواج عرشی مولا امیرالمومنین وفاطمه اطهر(سلام الله علیهما)بنده نیز پس از استفاده فراوان ازاین تایپیک 1عدد نوت بوک 5010 core!5 خریداری نموده البته قسطی
باتشکرفراوان ازایجادکنندگان تایپیک ومدیران این سایت فوق العاده وتخصصی بالاخص جنابsheytoon001 (file:///C:/Users/yamahdi/Desktop/5010/member.php?u=119751)که باهمان پست اول مطالب اصلی را روشن کردند.
اکنون delنگرانی های بنده چند موضوع است که ذیلا باستحضار دوستانی که راه حلی متقن درنظرشان هست باتشکرپیشاپیش میرسد:
1.امکان نصب ویندوزxpوطریقه ان ویافت شدن درایورهای ان
2.لیست تمام درایورهایی که باید ومیتوان برروی این دستگاه باویندوز7نصب شود(توضیح اینکه فروشنده لوح ریکاوری به بنده دادکه کل ویندوز ودرایورهاشو برام اتومات نصب کرد منتها هنوز مطمئن نیستم همش نصب شده باشد )
3.نحوه دسترسی به وبکم از خودویندوز
4.نحوه نمایش باتری باf3که با وبیfnنمیاید.
فعلاخداحافظ همگی موفق باشید
کسی جواب مارا نمیده؟؟:19::13::37::37::37:
---------- Post added at 01:47 AM ---------- Previous post was at 01:43 AM ----------
بسم الله الرحمن الرحیم
به میمنت ومبارکی درسالروزپربرکت ازدواج عرشی مولا امیرالمومنین وفاطمه اطهر(سلام الله علیهما)بنده نیز پس از استفاده فراوان ازاین تایپیک 1عدد نوت بوک 5010 core!5 خریداری نموده البته قسطی
باتشکرفراوان ازایجادکنندگان تایپیک ومدیران این سایت فوق العاده وتخصصی بالاخص جنابsheytoon001 (file:///C:/Users/yamahdi/Desktop/5010/member.php?u=119751)که باهمان پست اول مطالب اصلی را روشن کردند.
اکنون delنگرانی های بنده چند موضوع است که ذیلا باستحضار دوستانی که راه حلی متقن درنظرشان هست باتشکرپیشاپیش میرسد:
2.لیست تمام درایورهایی که باید ومیتوان برروی این دستگاه باویندوز7نصب شود(توضیح اینکه فروشنده لوح ریکاوری به بنده دادکه کل ویندوز ودرایورهاشو برام اتومات نصب کرد منتها هنوز مطمئن نیستم همش نصب شده باشد )
دوست عزیز فکر نکنم ویندوز xpروش نصب بشه:8:
بسم الله الرحمن الرحیم
دوست عزیز فکر نکنم ویندوز xpروش نصب بشه:8:
B.i.r.i.y.a
08-11-2010, 23:57
سلام
بچه ها قیمت این لپتاپ در حال حاضر با کانفیگ زیر چنده ؟
Cpu : i3,2.4,3mb
4GB DDR3
320GB
آخرین بار تو لیست زیگورات 860 تومن بود ؛ حالا چطوره ؟ ارزونتر نشده ؟
Makan_noor
09-11-2010, 08:37
احتمال زیاد مشکل از درایور مودم هست
ویندوزتون رو کلا پاک کنید در اولین فرصت .. درایورها رو از صفحه اول دانلود و نصب کنید و هیچ برنامه جانبی نصب نکنید اگر درست نشد مشکل میتونه سخت افزاری و از رم باشه
ممنون از راهنماییت!بعد از بررسی هایی که کردم مشکل رو حلش کردم و الان تو استفاده از wifi مشکلی ندارم.ظاهرا ایراد از تداخل همزمان سه تا فایروال رخ داده بود.فایروال های zone alarm و nod smart و خود ویندوز!فعلا که کار میکنع تا ببینیم کی دوباره اون صفحه ی مرگ میاد!!!
asemanekavir38
09-11-2010, 09:13
سلام.
ويندوز xp نصب ميشه ولي درايوراش نيست.اگرم باشه به سختي بتوني گير بياري.به استناد يكي از همين پستهاكه توي اين سايت واقعا توپ خوندم ميشه نصب كرد.فقط بايد ريستارتش كني بعد وارد تنظيمات بايوس بشي اونجا يگزينه هست اگه اشتباه نكنم E SATA كه بايد تبديلش كني به ATA .فكركنم همينجوري بود.اخه من خودم اين كارو كردم و نصب شد.( البته دل 1440)
sayanermia
09-11-2010, 10:46
عزیزان بارها و بارها بحث شده در مورد ایکس پی!! پردازنده های اینتل Cor i5 به بالا به هیچ عنوان روشون ایکس پی نصب نمیشه!! بهتره به سمت ویندوز 7 برید و اگرم خیلی براتون اجرای یک نرم افزار در ویندوز ایکس پی حیاته می تونید از سیستم های مجازی استفاده کنید!!
asemanekavir38
09-11-2010, 11:34
این هم امتیازی که ویندوز 7 به لپتاپ من داده :
asemanekavir38
09-11-2010, 13:19
دوستان کسی نرم افزار تشخیص چهره بجای پسورد رو داره ؟ اگه داره بزاره واسه دانلود ممنون میشم.
Makan_noor
09-11-2010, 15:18
من الان یه سوالی واسم پیش اومده.تو دیوایس منیجر رو که نگاه کردم دیدم تو بخش network adapter من اسم درایور رو زده brodcom 802.11n network adapter خوب منم گرفتم پاکش کردم و درایور وایرلسی رو که تو پست اول لینکش رو گذاشتین دانلود کردم یعنی wireless wlan 1501 half mini card ولی وقتی خواستم بریزمش این ارور رو داد:
دوباره مجبور شدم همون قبلیه رو بریزم!!همین اتفاق برای درایور wlan 1520 هم افتاد!با این درایوری هم که الان دارم گهگاهی وسط کار اینترنت هنگ میکنه و مجبورم لپ تاپ رو با دکمه پاور خاموش کنم!!!
sardareghalbha
09-11-2010, 15:45
منم 20 دستگاه از این مدل با گارانتی سریر تو انبارم دارم کسی از تبریز خواست به قیمت مناسب واسه فروش دارم
آی دی یاهوم با همین نام کاربری همیشه آنلاینه کسی مشکلی داشت پی ام بزنه حتما راهنمایی می کنم
شماره های تماس : 09141090755 - 4446054-0411
asemanekavir38
09-11-2010, 15:58
منم 20 دستگاه از این مدل با گارانتی سریر تو انبارم دارم کسی از تبریز خواست به قیمت مناسب واسه فروش دارم
آی دی یاهوم با همین نام کاربری همیشه آنلاینه کسی مشکلی داشت پی ام بزنه حتما راهنمایی می کنم
شماره های تماس : 09141090755 - 4446054-0411
شنيدم واسه فعالسازي سرويس تگ اول بايد يه فايلي هست اونو بايد نصب كني اونوقت سرويس تگ لپتاپتو توسايت دل ميشناسه.شما اون فايلو داري؟
دوستاي خوبم نرم افزار تشخيص چهره يادتون نره!! ممنون:11:
sheytoon001
09-11-2010, 16:00
سلام
من حدود 2 ماهی میشه n5010 c3i گرفتم خیلی خیلی ازش راضیم این تاپیک رو هم داشتم درباره مادربوردش تحقیق میکردم دیدم خدائی هر کی از گرافیکش و سرعتش تعریف کرده شیر مادرش حلالش
گرافیکش واسه یه بازی خور مثل من یه اعجوبست تا حالا نشده بازی بریزم رو سیستم گیر کنه یا نیاد بالا الانم بی صبرانه منتظر cod 7 هستم بیاد برم بریزیمش بهم
اینم نظر من
راستی من داشتم درباره فنی که روی مادر بورد نصبه بپرسم اینکه این فن برای پردازنده هستش یا گرافیک یا هردوش یا هیچکدوم؟ممنون میشم مکان دقیق پردازنده کارت گرافیک هارد و رم رو بهم بگید از توی عکسها که چیزی متوجه نشدم
شرمنده زیاده گوئی کردم همیشه همینجورم به بزرگی خودتون ببخشید!
به نظر من فن برا خنک کردن کولریه که خودش قسمت های دیگه رو خنک میکنه
sheytoon001
09-11-2010, 16:11
بسم الله الرحمن الرحیم
خواهش میکنم:11:
1) بچه ها میگن سی پی یوی i5 و i7 ، ظاهرا xp رو ساپورت نمیکنه (به نظر من 7 نصب کنی همه کاراتون رو راه میندازه البته با کیفیت و بازدهیه بیشتر
2) بهتره همه درایورهاش رو دانلود کنی متاسفانه یادم نیست کدوما برا من نصب نشد و برا پیدا کردن سایت درایورها به صفحه اول مراجعه کن
3) از ویندوز گمونم نمیشه ، در صفحه اول نرم افزارش رو قرار دادیم
4) نرم افزار quick set رو که در بخش درایورها قرار داره(در سایت dell) حتما نصب کن
موفق باشی:46:
sayanermia
09-11-2010, 16:13
من الان یه سوالی واسم پیش اومده.تو دیوایس منیجر رو که نگاه کردم دیدم تو بخش network adapter من اسم درایور رو زده brodcom 802.11n network adapter خوب منم گرفتم پاکش کردم و درایور وایرلسی رو که تو پست اول لینکش رو گذاشتین دانلود کردم یعنی wireless wlan 1501 half mini card ولی وقتی خواستم بریزمش این ارور رو داد:
دوباره مجبور شدم همون قبلیه رو بریزم!!همین اتفاق برای درایور wlan 1520 هم افتاد!با این درایوری هم که الان دارم گهگاهی وسط کار اینترنت هنگ میکنه و مجبورم لپ تاپ رو با دکمه پاور خاموش کنم!!!
مشکل ویندوز ندارید؟ ویندوزتون معتبره؟؟
اون پیغام بیشتر به این میاد که سخت افزار شما متفاوت با درایوری باشه که ما قرار دادیم!! بهتره از برید سایت دل و در قسمت درایورها سرویس تگ سیستمونو وارد کنید تا مطابق با کانفیگتون درایورهای مورد نیاز و صحیح و بهتون بده!
sheytoon001
09-11-2010, 16:23
سلام
بچه ها قیمت این لپتاپ در حال حاضر با کانفیگ زیر چنده ؟
Cpu : i3,2.4,3mb
4GB DDR3
320GB
آخرین بار تو لیست زیگورات 860 تومن بود ؛ حالا چطوره ؟ ارزونتر نشده ؟
فعلا که زیگورات 5010هاش تموم شده:31: اما همون دوروبرا باسد باشه، اما دل ایران همونو 930 میفروشه:18: :31:
---------- Post added at 04:19 PM ---------- Previous post was at 04:18 PM ----------
دوستان کسی نرم افزار تشخیص چهره بجای پسورد رو داره ؟ اگه داره بزاره واسه دانلود ممنون میشم.
با یه سرچ ساده تو گوگل میتونی پیداش کنی:46:
---------- Post added at 04:23 PM ---------- Previous post was at 04:19 PM ----------
شما تو سایت dell ببین سخت افزار وایرلست چیه؟
بعد وارد کردن سرویس تگ ، از منوی سمت راست system configuration رو بزن:46:
david .jones
09-11-2010, 19:52
salam be hamegi manam ino kharidam
moshakhasatesh inerantie
2.53 cori5 3 mb cach
ati radeon hd 550v
4g ram ddr3
500g hard
880 toman
guaranti artak
pasaj paitakht
alaki narid az zigorat 1 milion bekharid
meghdad66
09-11-2010, 21:30
عزیزان بارها و بارها بحث شده در مورد ایکس پی!! پردازنده های اینتل Cor i5 به بالا به هیچ عنوان روشون ایکس پی نصب نمیشه!! بهتره به سمت ویندوز 7 برید و اگرم خیلی براتون اجرای یک نرم افزار در ویندوز ایکس پی حیاته می تونید از سیستم های مجازی استفاده کنید!!
به نام خدا
بنده همان دیشب xp بدون هیچ تغییرخاصی نصب کردم البته درکنار 7:8:
پس ایکس پی نصب میشه میمونه درایوراش البته کارت صدا وگرافیک رانشناخت اما حتی وبکم راشناخت
به نظرم برای کسانی که به نرم افزار خاصی که فقط روی xp نصب میشه مثلjaf نیازدارن یهxpکنار7خوب باشه ویندوزمجازی هم مشکلات خودشوداره مااین راههارورفتیم ان شاءالله باپیداکردن درایورهاش خدمت دوستان هم
قرارداده میشه تااین مشکل هم ریشه کن بشه و ازقدیم گفتن خواستن توانستنه
هنوزم اون سوالم برقراره :راه دسترسی به وبکم ازراه ویندوز؟
من این eror رو همیشه زمان تداخل برنامه های سیستم عامل های 64 و 32 بیتی دیدم. شاید این از اون معدود درایورایی باشه که این دو نسخش با هم متفاوتند.
دوستان بازم سلام
یه سوال دیگه داشتم :توی دفترچه راهنمای لب تاپ من در باره تاچ پدش امکاناتی رو گفته مثلا rotate کردن عکس ها یا زوم فقط با دو انگشت و یه سری قابلیت دیگه که من خیلی برای کارای طراحیم بدردم میخوره ولی در عمل هر کاری میکنم نمیتونم این کارا رو با تاچ پدش انجام بدم درایورش رو هم نصب کردم خواستم بدونم این واسه بقیه کانفیگها فعال هست یا باید خودم فعالش کنم اگه بگید چه جوری ممنون میشم در ضمن دکمه فعال یا غیر فعال کردن تاچ پدم هم کار نمیکنه یعنی هر چی میزنمش (هم به تنهائی و هم با fn key ترکیبی) بازم تاچ پدم فعال میمونه!
یا حق
Makan_noor
09-11-2010, 22:09
من این eror رو همیشه زمان تداخل برنامه های سیستم عامل های 64 و 32 بیتی دیدم. شاید این از اون معدود درایورایی باشه که این دو نسخش با هم متفاوتند.
نه فکر نمیکنم.تو توضیحات این درایور که تو یه فایل text همراه درایور بود نوشته برای کلیه ی ویندوز های 32 و 64 و کلیه ی ادیشن ها ساپورت میشه.جالبه که وقتی من مستقیما فایل setup اون رو اجرا کردم این ارور رو میداد واسه همین من یه کار دیگه کردم.رفتم و مستقیما درایور brodcom 802.11n network adapter رو باز کردم و گزینه ی آپدیت اون رو زدم و آدرس فایل setup درایور wlan 1501 رو بهش دادم و اونم بعد یکم فکر کردن نصبش کرد.الان brodcom تبدیل شده به 1501!حالا یعنی این درست شده؟کانفیگم هم از سرویس تگ دل چک کردم.وایرلس رو همین 1501 نوشته بود!!
sayanermia
09-11-2010, 22:21
نه فکر نمیکنم.تو توضیحات این درایور که تو یه فایل text همراه درایور بود نوشته برای کلیه ی ویندوز های 32 و 64 و کلیه ی ادیشن ها ساپورت میشه.جالبه که وقتی من مستقیما فایل setup اون رو اجرا کردم این ارور رو میداد واسه همین من یه کار دیگه کردم.رفتم و مستقیما درایور brodcom 802.11n network adapter رو باز کردم و گزینه ی آپدیت اون رو زدم و آدرس فایل setup درایور wlan 1501 رو بهش دادم و اونم بعد یکم فکر کردن نصبش کرد.الان brodcom تبدیل شده به 1501!حالا یعنی این درست شده؟کانفیگم هم از سرویس تگ دل چک کردم.وایرلس رو همین 1501 نوشته بود!!
فکر میکنم مشکلت از ویندوز باشه!! چون غیرطبیعیه که به صورت Setup بزنی و نصب نشه ولی دستی بشه!! معمولا زمانی این اتفاقات رخ میده که درایور نصف نیمه نصب شده باشه یا نصف نیمه پاک شده باشه و هنوز برخی فایل های درایور باقی مونده باشه که نمیذاره نصب اصلی صورت بگیره!
asemanekavir38
10-11-2010, 10:26
ميگم دوستان درمورد سرويس تگ به فروشنده گفتم، گفت يه فايلي هست بايد اونو نصب كني بعد با خود لپتاپ به اينترنت وصل ميشي و اون موقع سرويس تگو چك ميكني.گفت اينجوري جواب ميده. نظرشما چيه؟؟؟ سركار گذاشته منو نه؟؟؟:13:
sayanermia
10-11-2010, 10:41
ميگم دوستان درمورد سرويس تگ به فروشنده گفتم، گفت يه فايلي هست بايد اونو نصب كني بعد با خود لپتاپ به اينترنت وصل ميشي و اون موقع سرويس تگو چك ميكني.گفت اينجوري جواب ميده. نظرشما چيه؟؟؟ سركار گذاشته منو نه؟؟؟:13:
چه ربطی داره اخه؟؟ به نظرم هزیون پرونده!! سرویس تگ یک شماره پروداکت هستش که موقعی که شرکت سازنده دستگاه رو میده بیرون برای فروش بر اساس اون سریال ، مشخصاتشو توی بانک اطلاعاتیش ثبت میکنه تا در صورت لزوم بشه کانفیگ و اطلاعات دستگاه با اطلاعاتی که شرکت سازنده وارد کرده تطابق داد! نه نیاز به نرم افزار داره و نه میشه اینطوری کار کرد!
مثل این می مونه شما یه مغازه داری شماره فاکتورها و شماره سریال جنس هاتو توی کامپیوتر ذخیره کردی و برای نمایش عموم هم باز گذاشتی تا هرکی که ازت جنس خریده شماره سریال کالاشو توی سایت شما بزنه و مشخصات کالاشو ببنیه!! خب این نیاز به نرم افزار خاصی داره وقتی که خودتون همه چیو مهیا کردید؟؟
پس یحتمل فروشنده محترم شب شام زیاد خورده بود:31:
hossein_gorgan
10-11-2010, 11:04
سلام.منم 5010 دارم.ازش خیلی راضیم.
فقط چرا کارت گرافیکم نوشته ati mobility radeon 4570 ؟؟؟
درایور این کارت گرافیک نیست هیج جا.میشه درایور 5470 رو بریزم؟؟؟
این درایورهایی رو که تو صفحه اول گداشتید برای 64 بیت هست یا 32 بیت؟؟؟؟؟
sayanermia
10-11-2010, 13:17
فکر میکنم باید از خانواده ی 550V باشه!! شما درایور 550v نصب کنید ببینید میشه یا خیر!!
کلیه درایورها هم به 32 بیت می خوره هم 64 بیت:11:
david .jones
10-11-2010, 15:00
دوستان بازم سلام
یه سوال دیگه داشتم :توی دفترچه راهنمای لب تاپ من در باره تاچ پدش امکاناتی رو گفته مثلا rotate کردن عکس ها یا زوم فقط با دو انگشت و یه سری قابلیت دیگه که من خیلی برای کارای طراحیم بدردم میخوره ولی در عمل هر کاری میکنم نمیتونم این کارا رو با تاچ پدش انجام بدم درایورش رو هم نصب کردم خواستم بدونم این واسه بقیه کانفیگها فعال هست یا باید خودم فعالش کنم اگه بگید چه جوری ممنون میشم در ضمن دکمه فعال یا غیر فعال کردن تاچ پدم هم کار نمیکنه یعنی هر چی میزنمش (هم به تنهائی و هم با fn key ترکیبی) بازم تاچ پدم فعال میمونه!
یا حق
آره من درایور شو نصب کردم زوم دو انگشتی داره synaptics driver
asemanekavir38
10-11-2010, 17:34
چه ربطی داره اخه؟؟ به نظرم هزیون پرونده!! سرویس تگ یک شماره پروداکت هستش که موقعی که شرکت سازنده دستگاه رو میده بیرون برای فروش بر اساس اون سریال ، مشخصاتشو توی بانک اطلاعاتیش ثبت میکنه تا در صورت لزوم بشه کانفیگ و اطلاعات دستگاه با اطلاعاتی که شرکت سازنده وارد کرده تطابق داد! نه نیاز به نرم افزار داره و نه میشه اینطوری کار کرد!
مثل این می مونه شما یه مغازه داری شماره فاکتورها و شماره سریال جنس هاتو توی کامپیوتر ذخیره کردی و برای نمایش عموم هم باز گذاشتی تا هرکی که ازت جنس خریده شماره سریال کالاشو توی سایت شما بزنه و مشخصات کالاشو ببنیه!! خب این نیاز به نرم افزار خاصی داره وقتی که خودتون همه چیو مهیا کردید؟؟
پس یحتمل فروشنده محترم شب شام زیاد خورده بود:31:
رفتم یه سروصدای درست و حسابی با این فروشنده کردم.اونم زنگ زد زیگورات گفتن 100 در100 تا یکی دو هفته دیگه فعال میشه نگران نباشید.حالا منتظر میشم ببینم چی میشه.اون فایلی هم که میگفت کرک ویندوز 7 بود.یارو اصلا چیزی بارش نبود.
amir69_k
10-11-2010, 18:07
سلام من یکدونه 5010 با گرافیک 550V دارم و وبندور 64 بیتی هم روش نصب کردم بار اول که با خود وبندوز چگ کردم و امتیاز 5.7 را داد ولی بارهای بعدی بعد نصب تمام درایور ها دیگه نتونستم و این ارور را میدهد
بابا یه سوال پرسیدیم کسی جوابشو نمیونه ؟؟؟؟؟آیا رایتر LightScribe N5010 داره ؟؟؟ اگه کسی جواب مارا بدونه ممنون میشم؟؟
احتمالا کانفیگهای مختلف باهم فرق داره
مال من LG GT10N هست و LightScribe نداره
sheytoon001
10-11-2010, 19:41
به نام خدا
بنده همان دیشب xp بدون هیچ تغییرخاصی نصب کردم البته درکنار 7:8:
پس ایکس پی نصب میشه میمونه درایوراش البته کارت صدا وگرافیک رانشناخت اما حتی وبکم راشناخت
به نظرم برای کسانی که به نرم افزار خاصی که فقط روی xp نصب میشه مثلjaf نیازدارن یهxpکنار7خوب باشه ویندوزمجازی هم مشکلات خودشوداره مااین راههارورفتیم ان شاءالله باپیداکردن درایورهاش خدمت دوستان هم
قرارداده میشه تااین مشکل هم ریشه کن بشه و ازقدیم گفتن خواستن توانستنه
هنوزم اون سوالم برقراره :راه دسترسی به وبکم ازراه ویندوز؟
درایور صدا ، xp رو هم ساپورت میکنه، نصب کن و از صداش لذت ببر:8:
sheytoon001
10-11-2010, 20:03
دوستان بازم سلام
یا حق
درایورش درست نصب نشده ، دوباره نصبش کن:46:
Synaptics Synaptics TouchPad
---------- Post added at 07:55 PM ---------- Previous post was at 07:51 PM ----------
اگه چنین برنامه ای وجود داشته باشه(که بعیده) تنها چیزی که به ذهن من میرسه اینه که مدل و سرویس تگ لپ تاپ رو نشون میده:46:
Dell Support Center
---------- Post added at 07:58 PM ---------- Previous post was at 07:55 PM ----------
اگه توی برگه چنین چیزی نوشته احتمالا اشکال چاپیه ،چون 5010 چنین گرافیکی نداره
در ضمن شما هر کدوم از درایورارو نصب کنین فرقی نمیکنه ، چون هر 3 تا یکین:31: احتمالا گرافیکت همون 5470 هست
---------- Post added at 08:03 PM ---------- Previous post was at 07:58 PM ----------
سلام من یکدونه 5010 با گرافیک 550V دارم و وبندور 64 بیتی هم روش نصب کردم بار اول که با خود وبندوز چگ کردم و امتیاز 5.7 را داد ولی بارهای بعدی بعد نصب تمام درایور ها دیگه نتونستم و این ارور را میدهد
آقا با این rate ویندوز بازی نکن، خودم چنین مشکلی داشتم آخرش بعد چند پاک کردن و دوباره rate گرفتن ، ویندوزم پرید
درضمن یکی از بچه ها در حین rate گرفتن ، از بدشانسیش برقشون رفت و لپ تاپش حسابی داغون شد ، اون مشکل هم از ویندوز باید باشه:46:
sheytoon001
10-11-2010, 20:09
بابا یه سوال پرسیدیم کسی جوابشو نمیونه ؟؟؟؟؟آیا رایتر LightScribe N5010 داره ؟؟؟ اگه کسی جواب مارا بدونه ممنون میشم؟؟
فکر نمیکنم داشته باشه:31:
خواب به سلامتی Call of duty جدید Black Ops دانلودش تموم شد و بدون مشکل نصب و اجرا شد ..
فعلا یه ساعتی بازی کردم در بالاترین تنظیماتش که پیش فرضه در بعضی از صحنه های بازی که تیر اندازی زیادی انجام میشه صدای بازی مشکل پیدا میکنه و کمی خر خر میکنه ...احتمال میدم از کرک بازی باشه چون در اجرای بازی هیچ مشکل وجود نداره و روون بازی میکنم
anti aliasing =4
resolution = 1366 &766
سلام به دوستان عزیز من جدیدا مدل 5010q رو گرفتم با cpu i5 و H.D.D 500 ، حالا می خوام روش MAC Snow leopard نصب کنم با iAktous به نظر شما می شه؟
با تشکر...
فکر نمیکنم داشته باشه:31:
آخه یه برنامه طراحی cdوdvd هست که باید رایتر همچین امکاناتی داشته باشه بعد راستی رایتر usbدار داریم؟؟؟
hossein_gorgan
10-11-2010, 21:41
]
اگه توی برگه چنین چیزی نوشته احتمالا اشکال چاپیه ،چون 5010 چنین گرافیکی نداره
در ضمن شما هر کدوم از درایورارو نصب کنین فرقی نمیکنه ، چون هر 3 تا یکین:31: احتمالا گرافیکت همون 5470 هست
:46:
توی برگه نیست که.توی همین دیوایس منجر نوشته.
سلام به دوستان عزیز من جدیدا مدل 5010q رو گرفتم با cpu i5 و H.D.D 500 ، حالا می خوام روش MAC Snow leopard نصب کنم با iAktous به نظر شما می شه؟
با تشکر...
کسی جواب ما رو نمی ده؟
david .jones
10-11-2010, 21:47
توی برگه نیست که.توی همین دیوایس منجر نوشته.
ببین روی دسکتاپت کلیک کن بعد روی SCREEN RESOLUTION کلیک کن بعد روی ADVANCED SETTING کلیک کن یه صفحه باز میشه از اون صفحه عکس بگیر و بذار اینجا تا ببینم
sardareghalbha
10-11-2010, 23:10
منم یه سری از این نوت بوک تو انبار دارم با کانفیگ بالا اگه کسی خواست میتونم به قیمت مناسب براش بفرستم آی دی یاهوم به همین نام کاربری همیشه آنلاینه اینم شماره تماس شرکت
4446054-0411 09141090755
amir69_k
11-11-2010, 08:24
آقا با این rate ویندوز بازی نکن، خودم چنین مشکلی داشتم آخرش بعد چند پاک کردن و دوباره rate گرفتن ، ویندوزم پرید
درضمن یکی از بچه ها در حین rate گرفتن ، از بدشانسیش برقشون رفت و لپ تاپش حسابی داغون شد ، اون مشکل هم از ویندوز باید باشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام میگم این یکم نا مفهومه یعنی ریتم پایین هست بازی نکنم یا با اون بخش ریت بازی نکنم
راستی من خریدم 870 همین هفته پیش و فروشنده به من گفته بود که گرافیک 5470 هست ولی این 550V هست میخواستم بدونم سرم کلاه گزاشته یا قیمت همین هست
cori5 2.53
320 hard
4ddr3 ram
بدون گارانتی
asemanekavir38
11-11-2010, 08:58
آخه یه برنامه طراحی cdوdvd هست که باید رایتر همچین امکاناتی داشته باشه بعد راستی رایتر usbدار داریم؟؟؟
بله داريم. قيمتشم فكر كنم 40 تومن به بالا باشه.
دوستان الان نمایشگاه الکترونیک و کامپیوتر ایران در حال برگزاریه ..
فکر میکنم غرفه های زیادی به فروش لپتاپ اختصاص داده شده باشه .. بهرحال افرادی که احتمالا قصد خرید 5010 دارن با پایینترین قیمت و تخفیف میتونند از نمایشگاه اقدام کنند .. معمولا تو نمایشگاه ها 20 تا 30 درصد تخفیف به اضافه خدمات ویژه به مشتریان عرضه میکنند
مثلا یه نمونش اینه :
البته امروز آخرین روز برگزاریه .. اگر تمدید نشه پس بجنبید !
لطفا بگید ادرس این نمایشگاه کجاست.فقط ساده و کامل بگید که واسه ما شهرستانی ها پیدا کردنش راحت باشه
در ضمن لطفا بگید این نمایشگاه تا کی برقراره؟
یعنی الان قیمت های این نمایشگاه از پاساژ رضا و پایتخت و ایران هم ارزونتره؟
asemanekavir38
11-11-2010, 11:03
دوستان الان نمایشگاه الکترونیک و کامپیوتر ایران در حال برگزاریه ..
فکر میکنم غرفه های زیادی به فروش لپتاپ اختصاص داده شده باشه .. بهرحال افرادی که احتمالا قصد خرید 5010 دارن با پایینترین قیمت و تخفیف میتونند از نمایشگاه اقدام کنند .. معمولا تو نمایشگاه ها 20 تا 30 درصد تخفیف به اضافه خدمات ویژه به مشتریان عرضه میکنند
مثلا یه نمونش اینه :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته امروز آخرین روز برگزاریه .. اگر تمدید نشه پس بجنبید !
طبق آخرين آماري كه من دارم قيمتا توي نمايشگاه اتفاقا گرونتره!!! يكي از دوستان همين ديروز آمار داد.:27:
من 5010 با مشخصات زیر با گارانتی آریانا 970 خریدم ، خوبه ؟
RAM: 4GB DDR3
H.D.D: 500GB
CPU : i5 2.53
در ضمن یک سئوال زیر کیبوردش بقل اونجایی که برچسب Core i5 خورده ، نوشته N series این یعنی چی ؟ چون مال بعضی ها اینو نداره :43:!!!
راستی کسی روش مک نصب کرده ؟ توی جعبش یک دونه CD ، اوبنتو هم داشت :31:
راستی یک سئوال خیلی مهم دیپه مال من سرعت Wi-Fi افتضاحه در حالی که با دستگاه های دیپه که مودم کانکت می شم اینطور نیست ؟؟؟ مشکل از چیه؟
hossein_gorgan
11-11-2010, 17:39
ببین روی دسکتاپت کلیک کن بعد روی SCREEN RESOLUTION کلیک کن بعد روی ADVANCED SETTING کلیک کن یه صفحه باز میشه از اون صفحه عکس بگیر و بذار اینجا تا ببینم
نتونستم عکس بگیرم.در واقع دکمه prntscr کار نمیکرد.شاید کیبورد نصب نباشه.اما نوشته ATI radeon mobility HD 4570
یک مشکلی هم دارم.نمیتونم نور صفحه رو کم یا زیاد کنم با کلیدهای f4&f5.حتی fn رو هم زدم باهاش اما کار نمیکنه.
توی قسمت تنضیمات که باید از کنترل پنل و ... رفت هم راهی وجود نداره.در واقع گزینه کم یا زیاد شدن نداره.بعضی ها میگن ویندوزت لپ تاپ رو به عنوان پی سی شناخته.
حالا شما راهنماییم کنید.
david .jones
11-11-2010, 18:36
نتونستم عکس بگیرم.در واقع دکمه prntscr کار نمیکرد.شاید کیبورد نصب نباشه.اما نوشته ATI radeon mobility HD 4570
یک مشکلی هم دارم.نمیتونم نور صفحه رو کم یا زیاد کنم با کلیدهای f4&f5.حتی fn رو هم زدم باهاش اما کار نمیکنه.
توی قسمت تنضیمات که باید از کنترل پنل و ... رفت هم راهی وجود نداره.در واقع گزینه کم یا زیاد شدن نداره.بعضی ها میگن ویندوزت لپ تاپ رو به عنوان پی سی شناخته.
حالا شما راهنماییم کنید.
ببین اینطوری که تو میگی من به جای تو بودم ویندوز رو کامل عوض کن بعد درایورا رو نصب کن اگه تهرانی من میتونم یهت بدم
ببین تا جایی کهمن میدونم N5010 هیچ کدومشون گرافیک 4570ندارن سه تا گرافیک دارن
ATI MOBILITY 5470
ATI MOBILITY HD550V
ATI
شما یه کاری کن این لینکی رو که پایین میذارم به جای **** شماره سرویس تگ خودتو بنویس بجاش و بازش کن
ببین تو درایورهای پرافیکیش اسمی از 4570 هست یا نه
ببین حتما اینکارو بکن اگه دیدی که بعد از نصب ویندوز هنوز 4570 نوشته وتو سایت دل هیچ اسمی از 4570 نیافتی بدان که فروشنده بهت انداخته بد رقم
sheytoon001
11-11-2010, 18:36
سلام میگم این یکم نا مفهومه یعنی ریتم پایین هست بازی نکنم یا با اون بخش ریت بازی نکنم
راستی من خریدم 870 همین هفته پیش و فروشنده به من گفته بود که گرافیک 5470 هست ولی این 550V هست میخواستم بدونم سرم کلاه گزاشته یا قیمت همین هست
cori5 2.53
320 hard
4ddr3 ram
بدون گارانتی
اگه با گارانتی بود که خیلی خوب بود:46: اما بدون گارانتی اطلاع ندارم
طبق گفته دوستان 550v برای اجرای بازی قویتر از 5470 هست
منطورم این بود که با بخش ریت بازی نکن ، صفحه اول رو ببین و اگه امتیازت پایینه ، به لینکی که اونجا گذاشتم مراجعه کن و کارایی که گفته رو انجام بده ، نگران ریت ویندوز هم نباش ، اصلا مهم نیست :46:
در ضمن اگه با لپ تاپ بازی کردی خبرشو به ما بدی که چه بازی هایی با چه کیفیتی اجرا شدن ، خوشحال میشیم چون تا حالا تست بازی روی گرافیک 550v این لپ تاپ نداشتیم:46:
sheytoon001
11-11-2010, 18:51
من 5010 با مشخصات زیر با گارانتی آریانا 970 خریدم ، خوبه ؟
RAM: 4GB DDR3
H.D.D: 500GB
CPU : i5 2.53
در ضمن یک سئوال زیر کیبوردش بقل اونجایی که برچسب Core i5 خورده ، نوشته N series این یعنی چی ؟ چون مال بعضی ها اینو نداره :43:!!!
راستی کسی روش مک نصب کرده ؟ توی جعبش یک دونه CD ، اوبنتو هم داشت :31:
راستی یک سئوال خیلی مهم دیپه مال من سرعت Wi-Fi افتضاحه در حالی که با دستگاه های دیپه که مودم کانکت می شم اینطور نیست ؟؟؟ مشکل از چیه؟
اون n به معنی بدون سیستم عامل بودنشه
درباره مک و wifiاطلاعی ندارم
ایکاش یه نگاه به قیمت های زیگورات مینداختی
لپ تاپ ها به قیمت سابق برگشته[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن زیگورات i7 این لپ تاپ رو با گرافیک 5650 آورده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق آخرين آماري كه من دارم قيمتا توي نمايشگاه اتفاقا گرونتره!!! يكي از دوستان همين ديروز آمار داد.:27:
نه عزیز من این چه حرفیه من حتی با قیمت 30 تومن پایینتر از بازار هم دیدم اونجا ... تازش یه سری اشانتیون و کیف و موس هم در نظر بگیرید
david .jones
11-11-2010, 19:18
اگه با گارانتی بود که خیلی خوب بود:46: اما بدون گارانتی اطلاع ندارم
طبق گفته دوستان 550v برای اجرای بازی قویتر از 5470 هست
منطورم این بود که با بخش ریت بازی نکن ، صفحه اول رو ببین و اگه امتیازت پایینه ، به لینکی که اونجا گذاشتم مراجعه کن و کارایی که گفته رو انجام بده ، نگران ریت ویندوز هم نباش ، اصلا مهم نیست :46:
در ضمن اگه با لپ تاپ بازی کردی خبرشو به ما بدی که چه بازی هایی با چه کیفیتی اجرا شدن ، خوشحال میشیم چون تا حالا تست بازی روی گرافیک 550v این لپ تاپ نداشتیم:46:
آقایون من یه لینک قبلا گداشتم که لیست تمام گرافیکا با بازیهایی که میتونستن انجام بدن رو گداشتم
دوستان عزیز لپ تاپ برای بازی خوب نیست چون زود داغ میکنه همین عمر لپ تاپ رو پایین میاره
اما اگر خواستید بازی کنید این پیشنهاد منه که 1 تنظیمات پرافیک بازی رو کم کنید و 2 از کو.پد استفاده کنید 3 هنگام بازی دمای CPU رو با برنامه SPEED FAN چک کنید دما از 65 دیگه بالاتر نره
حتما BIOS رو UPDATE کنید بعضیا تو پستای قبلی گفتن که بعد از UPDATE کردن فن سیستم بیشتر کار میکنه و این نگرانشون کرده شما باید زمانی نگران شید که فن کم کار کنه و دما بره بالا
بازم سلام
دوستان من هر چی میخوام از قسمت dell/support درایورهای جدید لب تاپمو دان کنم فقط درایورای 64 بیتی سون رو داره برای دانلود 32 بیتی باید چه کار کنم میشه لینکشو بدید!
hossein_gorgan
11-11-2010, 19:46
ببین اینطوری که تو میگی من به جای تو بودم ویندوز رو کامل عوض کن بعد درایورا رو نصب کن اگه تهرانی من میتونم یهت بدم
ببین تا جایی کهمن میدونم N5010 هیچ کدومشون گرافیک 4570ندارن سه تا گرافیک دارن
ATI MOBILITY 5470
ATI MOBILITY HD550V
ATI
شما یه کاری کن این لینکی رو که پایین میذارم به جای **** شماره سرویس تگ خودتو بنویس بجاش و بازش کن
ببین تو درایورهای پرافیکیش اسمی از 4570 هست یا نه
ببین حتما اینکارو بکن اگه دیدی که بعد از نصب ویندوز هنوز 4570 نوشته وتو سایت دل هیچ اسمی از 4570 نیافتی بدان که فروشنده بهت انداخته بد رقم
من 4570 پیدا نکردم تو اون سایت.اما هر چی که هست pes2010 &11 رو با بهترین کیفیت اجرا میکنه
asemanekavir38
11-11-2010, 19:52
دارم آتیش میگیرم:19:
کانفیتگی که من از زیگورات خریدم اونم 4 روز پیش 996000 تومن ، الان زده 935000 تومن.اااااااااااااااااااا اااااا:19::41:
اینم از شانس ما.:2:
sayanermia
11-11-2010, 20:20
من به این نتیجه رسیدم که زیگورات خیلی گرون میده و دلیل قانع کننده ای هم نداره!!
باطری 6 سل که همه جا 45 الی 50 می فروشن زیگورات داره 75 تومن می فروشه!! اونم اصل و سفارش دل نیست!! متفرقه!!:18:
---------- Post added at 10:20 PM ---------- Previous post was at 10:17 PM ----------
اتفاقا امروز من مسئول فروش لپتاپ های ایسوس توی نمایشگاه بودم!! بابا خیلی ارزون تر می دادیم ماا!!:31: لپتاپی که سازگار ارقام می داد 1.450 تومن ما می دادیم 1.350 اونم با ده درصد تخفیف دیگه!!:10: نمایشگاه خوبه به شرطی که بگردید و غرفه مناسب و گیر بیارید! غرفه ی سازگار ارقام رو به روی ما بود!! به هرکی قیمت می دادیم کرک و پرش می ریخت و چندتایی هم خوب فروختیم!!
حیف که دیگه فردا روز اخره!!:31:
david .jones
11-11-2010, 20:52
من 4570 پیدا نکردم تو اون سایت.اما هر چی که هست pes2010 &11 رو با بهترین کیفیت اجرا میکنه
این کارا رو کردی؟
دوستان اینn5010 جای سیمکارتش خوالی بندیه؟؟؟
sayanermia
11-11-2010, 22:21
دوستان اینn5010 جای سیمکارتش خوالی بندیه؟؟؟
بله فقط جاش هست و سخت افزارش نیست!!
دوستان یه CD نارنجی تو جعبه واسه چیه؟؟؟؟
sayanermia
11-11-2010, 23:22
دوستان یه CD نارنجی تو جعبه واسه چیه؟؟؟؟
فکر میکنم ابونتو باشه!! چون سی دی داس این لپتاپ سفیده!!
نارنجی که لینوکس ولی سفید من نداشتم ، در ضمن مگه Dos سی دی داره ؟:13:
من به این نتیجه رسیدم که زیگورات خیلی گرون میده و دلیل قانع کننده ای هم نداره!!
باطری 6 سل که همه جا 45 الی 50 می فروشن زیگورات داره 75 تومن می فروشه!! اونم اصل و سفارش دل نیست!! متفرقه!!:18:
---------- Post added at 10:20 PM ---------- Previous post was at 10:17 PM ----------
اتفاقا امروز من مسئول فروش لپتاپ های ایسوس توی نمایشگاه بودم!! بابا خیلی ارزون تر می دادیم ماا!!:31: لپتاپی که سازگار ارقام می داد 1.450 تومن ما می دادیم 1.350 اونم با ده درصد تخفیف دیگه!!:10: نمایشگاه خوبه به شرطی که بگردید و غرفه مناسب و گیر بیارید! غرفه ی سازگار ارقام رو به روی ما بود!! به هرکی قیمت می دادیم کرک و پرش می ریخت و چندتایی هم خوب فروختیم!!
حیف که دیگه فردا روز اخره!!:31:
نه واقعا ارزون بود فقط باید می گشتین من خودم این مدلو خیلی ارزون تر از جاهای دیگه خریدم dll n5010
روش نوشتهUBUNTU9.10 DESKTOP EDITION DVD حالا واسه چی هست؟؟؟؟:31::10:
sayanermia
12-11-2010, 11:31
روش نوشتهUBUNTU9.10 DESKTOP EDITION DVD حالا واسه چی هست؟؟؟؟:31::10:
یک سیستم عامل متن باز مبتنی بر لینوکس هستش!! به جای ویندوز می تونید نصب کنید!! ولی من توصیه نمی کنم! هیچی ویندوز نمیشه!!
اون سوالی هم که پرسیدید داس برای چی هست! اون سی دی راه اندازی در محیط داس هست برای استفاده از محیط داس مثلا خط فرمان هایی که شامل کپی پیست فایل ها از درایوها ، یا فراخوانی یک برنامه تحت داس در یکی از درایوهاتون!! و کلا یک راه انداز برای استفاده از سیستم داس هستش!! چون داس هم یک سیستم عامل ابتدایی و خط فرمانی برای سیستم های کامپیوتریه!!
hossein_gorgan
12-11-2010, 12:17
این کارا رو کردی؟
آره تگش اینه.خودت چک کن:3ndztdl1
یک سیستم عامل متن باز مبتنی بر لینوکس هستش!! به جای ویندوز می تونید نصب کنید!! ولی من توصیه نمی کنم! هیچی ویندوز نمیشه!!
اون سوالی هم که پرسیدید داس برای چی هست! اون سی دی راه اندازی در محیط داس هست برای استفاده از محیط داس مثلا خط فرمان هایی که شامل کپی پیست فایل ها از درایوها ، یا فراخوانی یک برنامه تحت داس در یکی از درایوهاتون!! و کلا یک راه انداز برای استفاده از سیستم داس هستش!! چون داس هم یک سیستم عامل ابتدایی و خط فرمانی برای سیستم های کامپیوتریه!!
ببخشید بلنگو لب تاپم یه مقدار ضعیف می شه بهش بلنگو وصل کنم؟؟؟:11::11:
سوال دوم اینکه برنامه این دکمه های بالا کیبورد هستش دارید بزارید ؟؟؟؟:43:
بازم سلام
دوستان من هر چی میخوام از قسمت dell/support درایورهای جدید لب تاپمو دان کنم فقط درایورای 64 بیتی سون رو داره برای دانلود 32 بیتی باید چه کار کنم میشه لینکشو بدید!
کسی نیست جواب بده؟؟؟
راستی دو تا سوال دیگه هم پیش اومده برام
اول اینکه یکی از دوستان گفتن لب تاپ برای بازی نیست اگه برای بازی نیست پس چرا انقد از نظر سخت افزاری قویه؟؟؟نگید برای اجرای نرم افزار های گرافیکیه سنگین چون به نظر من بازی و باشه یا نرم افزار جفتش تویه سطحن و به یه اندازه استفاده میکنن!!!(منظور از نرم افزار نرم افزارهای گرافیکی سطح بالاست)
سوال دوممم اینه که این سری لب تاپ قابلیت ارتقا دارن؟ اگه دارن تا چه حد میشه ارتقا داد ازهمه نظر هم گرافیک هم رم و ...
سوال نقل قولی یادتون نره
یا حق
کسی نیست جواب بده؟؟؟
اول اینکه یکی از دوستان گفتن لب تاپ برای بازی نیست اگه برای بازی نیست پس چرا انقد از نظر سخت افزاری قویه؟؟؟نگید برای اجرای نرم افزار های گرافیکیه سنگین چون به نظر من بازی و باشه یا نرم افزار جفتش تویه سطحن و به یه اندازه استفاده میکنن!!!(منظور از نرم افزار نرم افزارهای گرافیکی سطح بالاست)
سوال دوممم اینه که این سری لب تاپ قابلیت ارتقا دارن؟ اگه دارن تا چه حد میشه ارتقا داد ازهمه نظر هم گرافیک هم رم و ...
سوال نقل قولی یادتون نره
یا حق
دوست عزیز بهتره 64bitبریزی چون 32bitگیر داره:11::40:
فقط رمش تا 8گیگ ارتقا پیدا می کند
asemanekavir38
12-11-2010, 16:12
سلام. بازی هایی که با گرافیک 550v تست کردم:
GTA IV - MODERN WARFARE2 - BLUR - DIRT 2- MEDAL OF HORNER
تا اینجا که همشون خوفناک .و بدون هیچ مشکلی اجرا شدن.بالاترین تنظیمات:8:
دوست عزیز بهتره 64bitبریزی چون 32bitگیر داره:11::40:
فقط رمش تا 8گیگ ارتقا پیدا می کند
ممنون از پاسختون ولی ویندوز من 32 بیتی هست فکر نکنم 64 بیتی برای 32 بیتی قابل اجرا باشه!!!
sheytoon001
12-11-2010, 18:22
آره تگش اینه.خودت چک کن:3ndztdl1
عزیز سرویس تگت رو اشتباه نوشتی
درستش احتمالا اینه 3NZTDL1
اگه سرویس تگت همینه گرافیک شما باید 5470 باشه!!!
اگه تونستی یه عکس از دیوایس منیجر بذار :46: اگه نه که به فروشنده نشونش بده
Xx Hossein xX
12-11-2010, 18:27
سلام ...
بر اثر آپدیت ویندوز 7 ، 64بیت جینیو ویندوز پرید !
میتونید کمکم کنید که چی کار کنم ؟!
چند مورد لودر و کرک رو هم استفاده کردم .
ممنون .
sheytoon001
12-11-2010, 18:41
ببخشید بلنگو لب تاپم یه مقدار ضعیف می شه بهش بلنگو وصل کنم؟؟؟:11::11:
سوال دوم اینکه برنامه این دکمه های بالا کیبورد هستش دارید بزارید ؟؟؟؟:43:
حسین جان اکثر سوالاتت یا چند بار توی تاپیک جواب داده شده، شما که مدت هاست به اینجا سرمیزنی
این سوالت هم واضح نیست اما میشه به جای هدفون بهش بلندگو وصل کرد
اون برنامه هم گمونم quick set باشه
حسین جان اکثر سوالاتت یا چند بار توی تاپیک جواب داده شده، شما که مدت هاست به اینجا سرمیزنی
این سوالت هم واضح نیست اما میشه به جای هدفون بهش بلندگو وصل کرد
اون برنامه هم گمونم quick set باشه
معذرت می خوام شماره صفحه اش را گم کرده بودم:25::43: :11::11::11:
منظورم اینه که اگر بهش بلنگو وصل کنم به لب تاپ فشار میاد؟؟؟؟
ممنون از پاسختون ولی ویندوز من 32 بیتی هست فکر نکنم 64 بیتی برای 32 بیتی قابل اجرا باشه!!!
نه دوست عزیز منظورم اینه ویندوزت عوض کن64bitبریز چون من ویندوزم اول32bitبود هی لب تاپم صفحه اش زرد می شد ولی الان نزدیک یک هفت است که 64bitریختم دیگه صفحه اش زرد نمی شه
از مهم تر اینه که اگه 64bitبریزی به لب تاپت فشار نمیاد:31:
sayanermia
12-11-2010, 19:18
کسی نیست جواب بده؟؟؟
سوال نقل قولی یادتون نره
یا حق
دوست عزیز درایورهای داخل سایت دل هم برای 64 کار میکنه هم 32! پس نگران نباشید! دلیل اون هم که در خود سایت فقط نوشته 64 بخاطر اینه که یوزر رو ترغیب کنه به استفاده از ویندوز 64 بیتی! چون سخت افزار قوی این لپتاپ واقعا شایسته و برازنده استفاده از 64بیتی است!!
بااین لپتاپ و البته با گرافیک های 5470 و 550v خیلی عالی میشه بازی کرد و کسی در این شکی نداره!! منتهی فکر داغ کردنش رو هم بکنید! برای همین همیشه توصیه میشه برای بازی با لپتاپ حتما از یک کول پد مناسب و قوی استفاده بشه!!
اکثر لپتاپ ها از جمله N5010 قابلیت ارتقاء رم و هارد و داره!! اما گرافیک و cpu نه!!
من در مورد گرافیک مطمئنم که نمیشه ارتقاء داد ولی در رابطه با cpu شک دارم!! ولی دوستان میگن تحت هیچ شرایطی cpu هم نمیشه عوض کرد!
---------- Post added at 09:18 PM ---------- Previous post was at 09:16 PM ----------
سلام ...
ممنون .
بهتر بود این سوال و در این بخش مطرح می کردید :
sheytoon001
12-11-2010, 19:52
معذرت می خوام شماره صفحه اش را گم کرده بودم:25::43: :11::11::11:
منظورم اینه که اگر بهش بلنگو وصل کنم به لب تاپ فشار میاد؟؟؟؟
فکر نمیکنم برا لپ تاپ مشکلی داشته باشه چون اسپیکر به برق وصل میشه و ولتاژش رو از اونجا تهیه میکنه:46:
meghdad66
12-11-2010, 19:55
من سرويس تگ رووارد کردم نوشت Please ensure the service tag entered is valid.
یعنی ممکنه نوت بوک ریفره باتگ قلابی باشه اخه فروشنده اش یه مرکزمعتبربود کلی هم به ضمانت ریفره نبودن مینازید یعنی اگر ریفره باشه میتونم ثابت کنم؟
meghdad66
12-11-2010, 20:47
ایا کسی برای بنده که فروشنده به من لوح ریکاوری ودرایورهاروبافرمت gho(كه هيچ جوری هم بازنمیشن)روی جنسش گذاشته بود وقطعا پولشو حساب کرده راهی سراغ داره که نخوام دوباره همه رو دانلود کنم چون شک دارم همه درایورهارو نصب کرده باشه (مثل تاچ پدو..)یااگربخوام بعضی روجای دیگه یامجدد نصب کنم بشه؟مثلا از وضع موجود بک اپ بگیرم ازقسمت درایورهافقط(چجوری؟)یااین فایلهارویه جوری بازکنم که بانورتون گاست هم نشد درهرصورت اگرکسی چیزی میدونه مضایقه نکنه چون خوندن این تایپیک خیلی توانتخابم موثربود
سلام بازم بازم سلام
میگم من تو تاپیک هرچی گشتم در مورد تغییرات آپدیت بایوس به a08 رو پیدا نکردم!من از a04 به a08 فلش زدم میشه بگین چه تغییراتی رو اعمال کرده فقط خودم به این رسیدم که خیلی بهتر از قبل از فن استفاده میکنه!اگه بقیشم بگید ممنون میشم
راستی با ویندوز عوض کردن نسخه آپدیت که به قبل بر نمیگرده؟؟؟چون نرم افزاری آپدیت شد منو به شک انداخت!!!
و سوال آخر اینکه آیا ویندوز 7 64 بیتی سنگین تر از 32 بیتی اون هست؟؟؟
یا حق
hossein_gorgan
12-11-2010, 22:37
این بایوس رو چطوری باید آپدیت کرد؟
اگه برنامه هست لینکشو لطفا بدید؟
اگه طور دیگه هست که یاد بدید.
ممنون
confident
13-11-2010, 07:57
من بالاخره Dell 5Qi خریدم
confident
13-11-2010, 08:06
سلام به تمامی دوستان
من یه سئوال داشتم اگه راهنمایی کنید ممنون می شم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پنج شنبه یعنی 20 آبان از بازار رضا یه لپ تاپ Dell 5010 5Qi خریدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به قیمت 875 تومن که فروشنده برای نصب ویندوز 7 من رو به طبقه چهارم راهنمایی کرد ، نصاب ویندوز وقتی لپ تاپ رو به برق وصل کرد به دوستش یه نگاه خاصی کرد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که بعد معلوم شد منظورش اینه که باطری دستگاه ایراد داره ، بعد فروشنده از پایین اومد یه باطری آورد گذاشت جای باطری لپ تاپ و گفت ایراد نداره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]و باطریم نو هست که من گفتم لپتاپ رو تعویض کنید که همه گفتند ایرادی از لپ تاپ نیست و مساله رفع شده و عوض نکردند.
خلاصه بگم گارانتی دستگاه هم با چند تا هولوگرام که کف و سر دستگاه چسبوندند انجام شد یعنی سمبل شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]گفتند شده یک ماه تعویض و یکسال پشتیبانی
الان هم لپ تاپ خونه هست خوبه خوب کار می کنه ایرادی هم نداره و لی کی بردش وقتی اینتر رو می زنی چند تا دکمه باهاش حرکت می کنند :42:می خواستم بدونم این حرکت کیبرد تو این سری دل طبیعیه یا نه؟
ممنون می شم جواب بدید.
می تونم لپ تاپ رو عوض کنم؟یعنی گارانتی تعویض رو در نظر بگیرید
asemanekavir38
13-11-2010, 09:04
سلام به تمامی دوستان
من یه سئوال داشتم اگه راهنمایی کنید ممنون می شم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پنج شنبه یعنی 20 آبان از بازار رضا یه لپ تاپ Dell 5010 5Qi خریدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به قیمت 875 تومن که فروشنده برای نصب ویندوز 7 من رو به طبقه چهارم راهنمایی کرد ، نصاب ویندوز وقتی لپ تاپ رو به برق وصل کرد به دوستش یه نگاه خاصی کرد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که بعد معلوم شد منظورش اینه که باطری دستگاه ایراد داره ، بعد فروشنده از پایین اومد یه باطری آورد گذاشت جای باطری لپ تاپ و گفت ایراد نداره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]و باطریم نو هست که من گفتم لپتاپ رو تعویض کنید که همه گفتند ایرادی از لپ تاپ نیست و مساله رفع شده و عوض نکردند.
خلاصه بگم گارانتی دستگاه هم با چند تا هولوگرام که کف و سر دستگاه چسبوندند انجام شد یعنی سمبل شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]گفتند شده یک ماه تعویض و یکسال پشتیبانی
الان هم لپ تاپ خونه هست خوبه خوب کار می کنه ایرادی هم نداره و لی کی بردش وقتی اینتر رو می زنی چند تا دکمه باهاش حرکت می کنند :42:می خواستم بدونم این حرکت کیبرد تو این سری دل طبیعیه یا نه؟
ممنون می شم جواب بدید.
سالي كه نكوست از بهارش پيداست.ازمن ميشنوي يه گيري بده تا اين يه ماهش تموم نشده برو عوضش كن.
كاش كه همونجا گير ميدادي و عوضش ميكردي.به نظرم يه خورده گرونتر ارزششو داشت كه لااقل يه گارانتي خوب و معتبر بگيري!راجع به صفحه كليد به نظرم طبيعي باشه.مال منم يه توچولو اين حركتو داره.
به هيچ فروشنده اي نميشه اعتماد كرد!!
داشت يادم ميرفت.با نرم افزار Dell Support Center مشخصات كلي لپتاپمو نيگاه ميكردم ، متوجه شدم 4 گيگ رمي كه داره 2 گيگش با باس 1333 هستش و 2 گيگ ديگش با باس 1067. دوستان امكانش هست شما هم يه نيگا بندازين ببينين مال شما هم همينطوره؟؟؟
confident
13-11-2010, 09:22
از راهنمایی متشکرم
ولی سعی خودم رو می کنم که عوض کنمش باید اول به نمایندگیش یه زنگی بزنم
sayanermia
13-11-2010, 09:24
سلام به تمامی دوستان
ممنون می شم جواب بدید.
اولین کاری که می تونید بکنید اینه :
سرویس تگ زیر دستگاه درج شده!! برید در سایت دل چک کنید ببینید کانفیگ یکی هست یا خیر!! اگر نبود که سریع ببرید و به همین بهانه کلا عوض کنید!!
اگر عوض نکردند با یکم دردسر حقوقی می تونید اونو عوض کنید! اگر خواستید در پیغام خصوصی راهنمایی تون میکنم! ( از نظر حقوقی)
confident
13-11-2010, 09:33
دوست گرامی از راهنماییت خیلی ممنونم
حس کردم با وجود شماها تنها نیستم:40:
حتما امروز تو سایت دل این کار رو انجام می دم ، ولی اگر از نظر حقوقی هم به صورت خصوصی راهنمایی کنید خیلی ممنون می شم:40:
asemanekavir38
13-11-2010, 09:42
ممنون
به اين صفحه برو ، دانلود كن ، نصب كن(جوابوداشتي؟):31:
confident
13-11-2010, 09:44
دوست عزیز من الان رفتم سایت دل که سرویس تگ رو وارد کنم متاسفانه پیدا نکردم می تونید زحمت لینکش رو بکشید ممنون می شم
confident
13-11-2010, 09:49
خیلی آن تایم بود من رو سورپرایز کردی:7:
asemanekavir38
13-11-2010, 10:27
دوست عزیز من الان رفتم سایت دل که سرویس تگ رو وارد کنم متاسفانه پیدا نکردم می تونید زحمت لینکش رو بکشید ممنون می شم
سرويس تگ رو وارد كن و continue رو بزن.
asemanekavir38
13-11-2010, 11:14
سلام ...
ممنون .
به اين لينك برو و remove wat رو دان و بنصب.ايشاالله كه جواب بده.:11:
meghdad66
13-11-2010, 13:31
کسی جواب مارونمیده؟ من ازسرویس تگ واینها چیزی سردرنمیارم فقط وقتی تگ راواردمیکنم باقرمز مینویسه
Please ensure the service tag entered is valid.
شیطونک جون لااقل توجواب بده
"R E Z A"
13-11-2010, 16:16
سلام
کسی میدونه این دو تا آیکن 9 و A واسه چیه ؟ وقتی موس رو هم روشون نگه میدارم چیزی نشون نمیده و با کلیک کردن هم هیچ اتفاقی نمی افته
قبلا آیکن 9 فقط بود ولی الان A هم اضافه شده
asemanekavir38
13-11-2010, 16:20
کسی جواب مارونمیده؟ من ازسرویس تگ واینها چیزی سردرنمیارم فقط وقتی تگ راواردمیکنم باقرمز مینویسه
برای منم که سرویس تگمو وارد میکردم همین پیامو مبداد.از دوستان پرسیدم نتیجه این شد:
هنوز فعال نشده!!! صبر باید پیشه کنی.:8:
asemanekavir38
13-11-2010, 16:37
[/COLOR]
سلام
کسی میدونه این دو تا آیکن 9 و A واسه چیه ؟ وقتی موس رو هم روشون نگه میدارم چیزی نشون نمیده و با کلیک کردن هم هیچ اتفاقی نمی افته
A زمانی میاد که CAPS LOCK روشن هست.9 رو ولی نمیدونم.:11:
"R E Z A"
13-11-2010, 17:23
ممنون . جفتشون واسه quick set هست ولی چرا موقع کلیک کردن 9اتفاقی نمی افته ...
چند روز پیش هم black ops رو نصب کردم که خیلی خوب اجرا کرد حتی در صحنه های شلوغ و پر فریم و هیچ گیری هم نکرد
سلام بازم بازم سلام
میگم من تو تاپیک هرچی گشتم در مورد تغییرات آپدیت بایوس به a08 رو پیدا نکردم!من از a04 به a08 فلش زدم میشه بگین چه تغییراتی رو اعمال کرده فقط خودم به این رسیدم که خیلی بهتر از قبل از فن استفاده میکنه!اگه بقیشم بگید ممنون میشم
راستی با ویندوز عوض کردن نسخه آپدیت که به قبل بر نمیگرده؟؟؟چون نرم افزاری آپدیت شد منو به شک انداخت!!!
و سوال آخر اینکه آیا ویندوز 7 64 بیتی سنگین تر از 32 بیتی اون هست؟؟؟
یا حق
دوستان کسی جوابی نداره بده؟؟؟:13:
sheytoon001
13-11-2010, 19:17
شما سرویس تگت رو بذار من چک میکنم بهت اطلاع میدم:10:
اون فایل هایی که پسوند gho دازن احتمالا با نورتن بک آپ گرفته شدن اما جالبه ، به نظرم نورتون قدیمی با این پسوند بک آپ میگرفتن که تا جایی که من امتحان کردم فقط norton ghost 15 رو این لپ تاپ به صورت bootable اجرا میشه
پسوند های بک آپ این هم v2i هست
اگه تونستی norton ghost 11 رو امتحان کن اما بعید میدونم جواب بده
norton ghost 15 خوب جواب میده اما فایل های قدیمی رو نمیشناسه
:46:
مورد دیگه در مورد آپدیت بایوس پشتیبانی از cpuهای جدیدتره که البته بدرد ما نمیخوره ، دقیق تر اگه میخوای بدونی در سایت dell نوشته:46: و بایوس به هیچ وجه با نصب مجدد ویندوز تغییر نمیکنه نگران نباش، تنها برنامه ای که میتونه نغییرش بده همین آپدیت هایی هست که برا بایوس گذاشته میشه
sheytoon001
13-11-2010, 19:24
ممنون
فقط کافیه روی فایل بایوس کلیک کنی تا اجرا بشه ، خودش باقیه کار رو انجام میده ، شما فقط سعی کن در این حین با لپ تاپ زیاد کار نکنی تا این برنامه دچار مشکل در روند کارش نشه ، زمان آپدیت بایوس هم فن با سرعت شروع به چرخش میکنه:46:
اینم لینک جدید بایوس 5010
david .jones
13-11-2010, 19:25
turbo boost chie va aya nasbesh konim ya na?
sheytoon001
13-11-2010, 19:29
سلام به تمامی دوستان
ممنون می شم جواب بدید.
کیبرد لپ تاپ من چنین مشکلی نداره:20:
---------- Post added at 07:29 PM ---------- Previous post was at 07:27 PM ----------
سلام
[
9 نشون دهنده NumLk و A نشوندهنده Caps Lock هست و با کلیک روی اون آیکن ها هم هیچ اتفاقی نمی افته:46:
asemanekavir38
13-11-2010, 19:43
سالي كه نكوست از بهارش پيداست.ازمن ميشنوي يه گيري بده تا اين يه ماهش تموم نشده برو عوضش كن.
كاش كه همونجا گير ميدادي و عوضش ميكردي.به نظرم يه خورده گرونتر ارزششو داشت كه لااقل يه گارانتي خوب و معتبر بگيري!راجع به صفحه كليد به نظرم طبيعي باشه.مال منم يه توچولو اين حركتو داره.
به هيچ فروشنده اي نميشه اعتماد كرد!!
داشت يادم ميرفت.با نرم افزار Dell Support Center مشخصات كلي لپتاپمو نيگاه ميكردم ، متوجه شدم 4 گيگ رمي كه داره 2 گيگش با باس 1333 هستش و 2 گيگ ديگش با باس 1067. دوستان امكانش هست شما هم يه نيگا بندازين ببينين مال شما هم همينطوره؟؟؟
شيتون نظري راجع به اين قضيه رم كه گفتم چيه؟
fisheries65
13-11-2010, 20:25
شيتون نظري راجع به اين قضيه رم كه گفتم چيه؟
سلام و خسته نباشید به همه
من از زیگورات گرفتم و جفت رم و زده 1333
meghdad66
13-11-2010, 20:58
اینم سرویس تگ BG8G7N1
13-11-2010, 23:17
اینم سرویس تگ BG8G7N1
Saha Software
14-11-2010, 08:18
این جای سیم کارت دقیقأ کوجاس که همه میگن !!!!!
میشه یکی یه عکس ازش بذاره؟؟
من 20 روز بعد از اونکه N5010 تولید شد ، خریدم !!! ولی هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم!!!!
hossein_gorgan
14-11-2010, 09:07
فقط کافیه روی فایل بایوس کلیک کنی تا اجرا بشه ، خودش باقیه کار رو انجام میده ، شما فقط سعی کن در این حین با لپ تاپ زیاد کار نکنی تا این برنامه دچار مشکل در روند کارش نشه ، زمان آپدیت بایوس هم فن با سرعت شروع به چرخش میکنه:46:
اینم لینک جدید بایوس 5010
ممنون.
حالا از کجا بفهمم که بایوسم آپدیت شده یا ورژن چنده؟
تو دیوایس منجر من که چیزی پیدا نکردم
sayanermia
14-11-2010, 10:47
ممنون.
حالا از کجا بفهمم که بایوسم آپدیت شده یا ورژن چنده؟
تو دیوایس منجر من که چیزی پیدا نکردم
وقتی لپتاپو روشن میکنی دکمه ی f2 بزن مستقیم میره توی بایوس!! اونجا ورژن و نوشته!!:46:
asemanekavir38
14-11-2010, 11:23
دوستان خواهشي كه ازتون دارم اگه ميتونيد لطف كنيد زود جواب و كمك بديد.
با نرم افزار Dell Support Center مشخصات كلي لپتاپمو نيگاه كردم ، متوجه شدم 4 گيگ رمي كه داره 2 گيگش با باس 1333 هستش و 2 گيگ ديگش با باس 1067. دوستان امكانش هست شما هم يه نيگا بندازين ببينين مال شما هم همينطوره؟؟؟ كه اگه مال شما ها اينطور نباشه ، زنگ زدم زيگورات گفت بفرست واست عوض كنيم رمشو.:11:
این عکسو یه نگاه بندازین.از setup گرفتم:
رمو زده 1066!!!! درصورتی که باید میزد 1333
asemanekavir38
14-11-2010, 12:16
اینم لینک تستی هست که با DELL SUPPORT CENTER گرفتم.ببینید: 2 گیگ رو زده:1333
2 گیگ رو 1066
---------- Post added at 12:16 PM ---------- Previous post was at 12:14 PM ----------
سلام و خسته نباشید به همه
من از زیگورات گرفتم و جفت رم و زده 1333
شما از کجا نگاه کردید که زده بود 1333؟
meghdad66
14-11-2010, 13:34
شیطونک جون امتحان کردی؟ حسابی بافروشنده وشرکت زدم بهم اول میگفت ماتحریمیم!!!امروزمیگه با Jبزن واصلا 5010 تو سرویس تگاشGنداره یاللعجب درحالیکه من یکی ازدوتاGرو باJ زدم اومد یعنی نوت بوکه قلابیه؟ هیچم نگفتن بایدصبرکنی تا فعال شه
asemanekavir38
14-11-2010, 14:13
شیطونک جون امتحان کردی؟ حسابی بافروشنده وشرکت زدم بهم اول میگفت ماتحریمیم!!!امروزمیگه با Jبزن واصلا 5010 تو سرویس تگاشGنداره یاللعجب درحالیکه من یکی ازدوتاGرو باJ زدم اومد یعنی نوت بوکه قلابیه؟ هیچم نگفتن بایدصبرکنی تا فعال شه
برای منم CF7G7N1 هست که هرچی میزدم میگفت تادرسته اما الان که به جای G زدن J مشخصات اومد اما زده CORE I 5-450 M ، آحه مال من CORE I5 460 هستش.البته توی SETUP و نرم افزار DELL SUPPORT CENTER 460 زده.
با این وضعیت
زیگورات خونش حلال شد:2::19:
سلام اين درايور وب كم كسي لينكش داره مال خود دل مي خوام .
مرسي
sheytoon001
14-11-2010, 17:07
اینم سرویس تگ BG8G7N1
من اومدم یگم تغییرش دادم و اینو BG8N7N1 وارد کردم اما ظاهرا برا یه مدل دیگست یعنی اینم نبود:31:
اگه لپ تاپت گارانتی داره باهاش تماس بگیر و مشکل رو بگو و اگه گفتن یه مدت دیگه فعال میشه حتما بپرس اگه نشد تکلیف چیه ، چون برا من اول فعال نبود اما سرویس تگ رو شناسایی میکرد که برا 5010 هست و بجز درایورا بقیه اطلاعاتش رو نشون میداد:46:
البته اینم بگم که فکر نمیکنم مشکلی باشه چون در هر صورت میتونی درایورای 5010 رو در سایت dell جستجو و دانلود کنی اما اینکه سرویس تگ اشتباه باشه یکمی مشکوکه:13:
این که نمیشه جای j, g زد ،سرویس تگ خوب اونیه که پشت لپ تاپ نوشته
این اطلاعات با لپ تاپ شما همخونی داره؟cpu=i3-370m و graphic=5470
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید اگه نه که پس این نیست
راستش نمیدونم ، شاید هم تا یه مدت دیگه فعال شه ، اما خودم چنین تجربه ای نداشتم و مطمئن نیستم
برنامه support center رو هم نصب کن و سرویس تگ رو باهاش چک کن (اون که دیگه اشتباه نمیگه):46:
sheytoon001
14-11-2010, 17:28
دوستان خواهشي كه ازتون دارم اگه ميتونيد لطف كنيد زود جواب و كمك بديد.
با نرم افزار Dell Support Center مشخصات كلي لپتاپمو نيگاه كردم ، متوجه شدم 4 گيگ رمي كه داره 2 گيگش با باس 1333 هستش و 2 گيگ ديگش با باس 1067. دوستان امكانش هست شما هم يه نيگا بندازين ببينين مال شما هم همينطوره؟؟؟ كه اگه مال شما ها اينطور نباشه ، زنگ زدم زيگورات گفت بفرست واست عوض كنيم رمشو.:11:
این عکسو یه نگاه بندازین.از setup گرفتم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدرمو زده 1066!!!! درصورتی که باید میزد 1333
لپ تاپ شما دیگه حسابی مشکوک شد:31: ماشالله یه این دقت:5:
برا من هردو 1333 هست
شما دقیق از کجا اطلاعات رو دیدی، من اسم رم هامو نتونستم پیدا کنم اما هردو رو زده 1333
اگه توجه کنی اسم یکی از رم هات فرق میکنه! احتمال داره بعدن اضافه با تعویض شده یاشه ، حتما به گارانتی مراجعه کن:10:
---------- Post added at 05:28 PM ---------- Previous post was at 05:26 PM ----------
سلام اين درايور وب كم كسي لينكش داره مال خود دل مي خوام .
مرسي
وبمکم درایور خاصی نداره و شما برا استفادش به صورت دوربین میتونید از نرم افزارهای مختلف استفاده کنید از جمله Debut Video Capture
asemanekavir38
14-11-2010, 17:50
لپ تاپ شما دیگه حسابی مشکوک شد:31: ماشالله یه این دقت:5:
برا من هردو 1333 هست
شما دقیق از کجا اطلاعات رو دیدی، من اسم رم هامو نتونستم پیدا کنم اما هردو رو زده 1333
اگه توجه کنی اسم یکی از رم هات فرق میکنه! احتمال داره بعدن اضافه با تعویض شده یاشه ، حتما به گارانتی مراجعه کن:10:
---------- Post added at 05:28 PM ---------- Previous post was at 05:26 PM ----------
وبمکم درایور خاصی نداره و شما برا استفادش به صورت دوربین میتونید از نرم افزارهای مختلف استفاده کنید از جمله Debut Video Capture
من با نرم افزار dell support center نگاه کردم.شما از کجا نگاه کردی که 2 تاشو زده 1333؟میشه بگی تا منم ازونجا نگاه کنم؟
sayanermia
14-11-2010, 18:57
دوستان عزیز خیلی راحت می تونید با نصب نرم افزار زیر کلیه مشخصات رم و سی پی یو رو به دست بیارید
وقتی برنامه نصب شد ، اجراش کنید و به قسمت SPD برید!! در این قسمت هم باس رم و نوشته هم نام برندی که رمو زده!! برای من هر جفت رم هام 1333 هستش و سازنده ی رم هم سامسونگه!!
باس رم و در قسمت MaxBandwidth داخل یه پرانتز می نویسه که باید اون عدد و در 2 ضرب کنید تا مقدار باس به دست بیاد!! مثلا برای من نوشته 667 که در دو ضرب میشه و میشه 1333 باس رم من!!
هم سبکه هم اطلاعات خوبی میده!!
دوستان تست و نتیجه رو اعلام کنند!
asemanekavir38
14-11-2010, 19:26
دوستان عزیز خیلی راحت می تونید با نصب نرم افزار زیر کلیه مشخصات رم و سی پی یو رو به دست بیارید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدوقتی برنامه نصب شد ، اجراش کنید و به قسمت SPD برید!! در این قسمت هم باس رم و نوشته هم نام برندی که رمو زده!! برای من هر جفت رم هام 1333 هستش و سازنده ی رم هم سامسونگه!!
باس رم و در قسمت MaxBandwidth داخل یه پرانتز می نویسه که باید اون عدد و در 2 ضرب کنید تا مقدار باس به دست بیاد!! مثلا برای من نوشته 667 که در دو ضرب میشه و میشه 1333 باس رم من!!
هم سبکه هم اطلاعات خوبی میده!!
دوستان تست و نتیجه رو اعلام کنند!
ممنونم.مال من 2 گیگ باس 1333 و 2 گیگش 1066:41:
فردا دوباره زنگ میزنم ببینم چی میشه.هرچی از دهنم بیاد میگم بهشون.:2:
سلام دوستان این اولین تایپیک منه و دلیل اینکه اصلا من عضو این سایت شدم شما عزیزانی هستید که اینجایین من هم فردا قراره لب تاپ 5010 dell به دستم برسه فقط موندم که مگه win7 خودش درایورارو شناسایی و نصب نمیکنه چرا دیگه باید درایورارو از سایت دل دانلود کرد
سلام
دوستان بازم میپرسم تغییرات a09 چیه نسبت نسخه پائینتر جائی هست که گفته باشه اینو؟؟؟
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] AA%D8%A7%DA%86+%D9%BE%D8%AF&hl=fa&lr=&tbs=dsc:1&tbo=u&sa=X&ei=UxXgTL_2K4zEswbIzsyMDA&ved=0CA0QmAcwAA)
سلام دوستان این لپ تاپ scroll تاچ پد نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
با سلام دوباره دوستان من درايو وايرلس كه دوستمون sayanerima أماده كرده بود دانلود كردم ولي وايرلسي رو Find نمي كنهز
"R E Z A"
14-11-2010, 21:03
ممنونم.مال من 2 گیگ باس 1333 و 2 گیگش 1066:41:
فردا دوباره زنگ میزنم ببینم چی میشه.هرچی از دهنم بیاد میگم بهشون.:2:
برای منم هر جفتش 1333 هست
حالا اگه فرق داشته باشه با هم چه مشکلی پیدا میکنه ؟
sayanermia
14-11-2010, 21:44
سلام دوستان این اولین تایپیک منه و دلیل اینکه اصلا من عضو این سایت شدم شما عزیزانی هستید که اینجایین من هم فردا قراره لب تاپ 5010 dell به دستم برسه فقط موندم که مگه win7 خودش درایورارو شناسایی و نصب نمیکنه چرا دیگه باید درایورارو از سایت دل دانلود کرد
فقط صدارو شناسایی میکنه!! ولی بقیه درایورها مثل بلوتوث ، وایرلس و بقیه رو باید نصب کنید!!
---------- Post added at 11:42 PM ---------- Previous post was at 11:41 PM ----------
سلام
دوستان بازم میپرسم تغییرات a09 چیه نسبت نسخه پائینتر جائی هست که گفته باشه اینو؟؟؟
اینم تغییرات در این ورژن از بایوس :
1. Added new CPUs support: P6200, P6300, i3-390 and i5-480.
---------- Post added at 11:44 PM ---------- Previous post was at 11:42 PM ----------
با سلام دوباره دوستان من درايو وايرلس كه دوستمون sayanerima أماده كرده بود دانلود كردم ولي وايرلسي رو Find نمي كنهز
نمی دونم چرا اینطوریه!! منم باید یکی دو بار درایور و پاک و دوباره نصب کنم تا بشناسه!! شما هم همینکارو کن تا ببینیم کسی هست بدونه دلیلش چیه!!
نمی دونم چرا اینطوریه!! منم باید یکی دو بار درایور و پاک و دوباره نصب کنم تا بشناسه!! شما هم همینکارو کن تا ببینیم کسی هست بدونه دلیلش چیه!!
ممنون خودم حلش کردم :46:
خوب بالاخره اون App وب کم هم که می گفتم پیدا کردم ، پیشنهاد می کنم حتما دانلود کنید خیلی جالبه :
اینم لینک دانلود:
sheytoon001
14-11-2010, 22:07
من با نرم افزار dell support center نگاه کردم.شما از کجا نگاه کردی که 2 تاشو زده 1333؟میشه بگی تا منم ازونجا نگاه کنم؟
منم با support center دیدم:31:
برنامه cpu z که دوستمون گذاشت من نتونستم دانلود کنم اما این برنامه که لینکش رو میذارم رو امتحان کردم اونم هردو رم رو 1333 نشون داد با مارک Hyundai Electronics
این لینک معرفی برنامه speccy
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین لینک دانلود
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدراستی دمای cpu رو در حالت کار معمولی 37 درجه نشون میده به نظرتون زیادی پایین نیست؟:31::8:
بچه ها اگه نرم افزار خوب برای نشون دادن دمای cpu و گرافیک سراغ دارید بزارید که ببینیم دمای این لپ تاپ در موقعیت های مختلف (مثلا بازی ) چند میشه:5:
اینم لینک cpu z
منم با support center دیدم:31:
برنامه cpu z که دوستمون گذاشت من نتونستم دانلود کنم اما این برنامه که لینکش رو میذارم رو امتحان کردم اونم هردو رم رو 1333 نشون داد با مارک Hyundai Electronics
این لینک معرفی برنامه speccy
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین لینک دانلود
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدراستی دمای cpu رو در حالت کار معمولی 37 درجه نشون میده به نظرتون زیادی پایین نیست؟:31::8:
بچه ها اگه نرم افزار خوب برای نشون دادن دمای cpu و گرافیک سراه دارید بزارید که ببینیم دمای این لپ تاپ در موقعیت های مختلف (مثلا بازی ) چند میشه:5:
شیطون جان ، آقا یک سئوال من ویندوز عوض کردم حالا فن cpu ، همینجوری روشنه ، قبلا وقتی گرم می شد روشن می شد ، الان چیکار کنم؟
sheytoon001
14-11-2010, 22:36
شیطون جان ، آقا یک سئوال من ویندوز عوض کردم حالا فن cpu ، همینجوری روشنه ، قبلا وقتی گرم می شد روشن می شد ، الان چیکار کنم؟
خوب شاید لازمه که روشن مونده اما اگه بایوس رو آپدیت نکردی حتما این کار رو بکن ، چرخش فن هم بهینه میشه:46:
اینم تغییرات در این ورژن از بایوس :
1. Added new CPUs support: P6200, P6300, i3-390 and i5-480.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
فقط همین؟؟؟میشه فهمید از 4 تا 9 چه تغییراتی کرده؟؟؟
خوب شاید لازمه که روشن مونده اما اگه بایوس رو آپدیت نکردی حتما این کار رو بکن ، چرخش فن هم بهینه میشه:46:
والا واسه آپدیت بایوس از همون نرم افزاری که دادین استفاده کردم ولی نرم افزارش کار نمی کنه.
این هم از ریتینگ ویدوز 7 64 بیتی برای این دستگاه.
asemanekavir38
15-11-2010, 09:58
زنگ زدم زيگورات بعداز اينكه حسابي منو هي پاس دادن به همديگه آخرشم گفتن ما گفتيم 4 گيگ DDR3 داره اين لپتاپ!! ديگه تضمين نكرديم كه باسش چند باشه!!! اعصابمو بهم ريختن. :19::grrr:
كاش الكي پول اضافه به اين زيگورات............. نميدادم.
sayanermia
15-11-2010, 10:13
زنگ زدم زيگورات بعداز اينكه حسابي منو هي پاس دادن به همديگه آخرشم گفتن ما گفتيم 4 گيگ DDR3 داره اين لپتاپ!! ديگه تضمين نكرديم كه باسش چند باشه!!! اعصابمو بهم ريختن. :19::grrr:
كاش الكي پول اضافه به اين زيگورات............. نميدادم.
میری کلانتری محل یه شکایت تنظیم می کنی!!
موضوع شکایت : غبن فاحش در معامله!!
بذار وقتی مامور با برگه بره دم شرکت همونجا برات بهترین رمو میندازه!!:46:
asemanekavir38
15-11-2010, 10:51
میری کلانتری محل یه شکایت تنظیم می کنی!!
موضوع شکایت : غبن فاحش در معامله!!
بذار وقتی مامور با برگه بره دم شرکت همونجا برات بهترین رمو میندازه!!:46:
ميگفت توي ليست قيمتي هم كه توي سايت گذاشتيم قيدكرديم 4 گيگ ddr3 ديگه حرفي از باس نزديم.آخه من به چي استناد بكنم؟ بگم بايد 1333 مي بوده حالا نيست؟؟؟؟
حالا به نظرتون چيكار كنم؟؟؟ بيخيال شم؟ حوصله دادگاه پاسگاه ندارم. از درس و كارو دانشگام ميفتم وگرنه به خدا دهنشونو......... ميكردم!! تازه اعصابمم كلي بهم ميريزه ، كما اينكه تا همين جاشم حسابي بهم ريخته منو،
حالم داره ازين بازار گند و حروم خور ايران(زيگورات) بهم ميخوره:2:
ميگفت توي ليست قيمتي هم كه توي سايت گذاشتيم قيدكرديم 4 گيگ ddr3 ديگه حرفي از باس نزديم.آخه من به چي استناد بكنم؟ بگم بايد 1333 مي بوده حالا نيست؟؟؟؟
حالا به نظرتون چيكار كنم؟؟؟ بيخيال شم؟ حوصله دادگاه پاسگاه ندارم. از درس و كارو دانشگام ميفتم وگرنه به خدا دهنشونو......... ميكردم!! تازه اعصابمم كلي بهم ميريزه ، كما اينكه تا همين جاشم حسابي بهم ريخته منو،
حالم داره ازين بازار گند و حروم خور ايران(زيگورات) بهم ميخوره:2:
دوست عزیز فکر نمیکنم این مشکل ارزش این همه بد دهنی و اتهام زنی شما را داشته باشد.
اگر باس رم انقدر برای شما مهم بود بهتر بود قبل از خرید از فروشنده درخواست میکردید آن را برای شما چک کند.
همانطور که خودتان فرمودید نه شرکت هنگام فروش به شما گفته که باس رم 1333 است و نه شما درخواست چک کردن آن را داده اید.
پس چگونه زیگورات حرام خور شده است؟
فروش این دستگاه انقدر بالا هست که نیازی به انداختن آن به کسی نباشد!:46:
سعی میکنم با مسئولین خدمات شرکت هماهنگ کنم تا در صورت امکان رم را برای شما تعویض نمایند.
موفق باشید
"R E Z A"
15-11-2010, 12:02
mobin کانفیگ لپ تاپی که عکسش رو گذاشتی ، چیه ؟
mobin کانفیگ لپ تاپی که عکسش رو گذاشتی ، چیه ؟
سلام
Cpu:1.73 cor i7 740 q m
Ram:6gb DDR3
HDD:500 gb 5400 rpm
VGA:ATI 5650 1gb
Win 7 HP 64 bit
ALUMINUM
قیمت هم با گارانتی زیگورات 1.380.0000 تومان.
شارژر این مدل هم به خاطر پردازنده و گرافیک قویتر از بقیه مدلهای نوت بوکهای دل بزرگتر است.
مشخصات این دستگاه به نسبت قیمت آن باعث شد تا بر خلاف 4 نوت بوک قبلی من که همه از سری Latitude شرکت Dell بودند این بار در سری Inspiron دست به انتخاب بزنم.
البته من هارد دستگاه خود را با یک هارد هیتاچی 7200 rpm تعویض نمودم و منتظر رسیدن یک صفحه نمایش فول اچ دی برای آن نیز می باشم.
Eshghe_door
15-11-2010, 13:04
سلام
من يه سوال دارم
من ديروز رفتم يه كابل hdmi گرفتم
15 تومن 5 متر
اسمشو نميدونم كجا نوشته روش يه چيزايي نوشته مطمئن نيستم اسمشه يا نه
من اينو وقتي وصل ميكنم به تي وي اصلا تصوير و صدا و هيچي ندارم
فقط صفحه ي لپ تاپ سياه ميشه
تي وي هم ال جي full hd
مشكل از كجاس؟
سلام
من يه سوال دارم
15 تومن 5 متر
تي وي هم ال جي full hd
مشكل از كجاس؟
سلام
پس از اتصال کابل با کلید F1 بین انتخابهاب مختلف برای نمایش روی نوت بوک و تلوزیون تصویر را انتقال دادید؟
بهتر است قبل از اتصال هر دو را خاموش نمایید.
aghil1368
15-11-2010, 14:00
سلام:11:
تازگی شرکت زیگورات لب تاب INSPIRON 5010 رو با مشخصات زیر وارد کرده:
هارد 500GB
رم6GB
CACH 6
گرافیک ATI Radeon 5650
ویندوز اوریجینال 7
سی پی یو 1.73~2.93
با طراحی بسیار شیک(البته بیرون آن که رنگ آلومینیومی است و روی آن از آلومینیوم استفاده شده ولی داخل آن هیچ فرقی با 5010 قبلی نداره)
قیمت (تا تاریخ 89.8.24):1380000تومان
به نظر شما دوستان بگیرمش خوبه:10:
سلام دوستان کسی نیست جواب بدهههههههههههههههه
این لپ تاپ scroll تاچ پد نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
مگه این مدل اومده مبین جان؟ من که خواستم بگیرم همه جا گشتم گفتن این هنوز نیومده ، می شه از لپ تاپ خودت چند تا عکس بزاری ببنیم چه شکلی هست؟
مگه این مدل اومده مبین جان؟ من که خواستم بگیرم همه جا گشتم گفتن این هنوز نیومده ، می شه از لپ تاپ خودت چند تا عکس بزاری ببنیم چه شکلی هست؟
بله اومده.
الان با همین دستگاه دارم به شما پاسخ میدم.
البته تعدادش چون کم بود شرکت تموم کرده ولی شاید فروشگاه های شرکت توی پایتخت موجود داشته باشند.
فکر میکنم هفته آینده باز هم از این مدل موجود بشه.
در اولین فرصت برای شما عکس میگیرم.
Eshghe_door
15-11-2010, 15:40
سلام
پس از اتصال کابل با کلید F1 بین انتخابهاب مختلف برای نمایش روی نوت بوک و تلوزیون تصویر را انتقال دادید؟
بهتر است قبل از اتصال هر دو را خاموش نمایید.
ميشه يكم كاملتر بگين؟
متوجه نشدم
اونجا هم هيچ فرقي نميكنه هر كدومو انتخاب ميكنم همون صفحه ي سياه مياد
soroush7334
15-11-2010, 15:44
سلام روی 5010 32 نصب کنم یا 64 بیت؟
sayanermia
15-11-2010, 15:48
سلام روی 5010 32 نصب کنم یا 64 بیت؟
سلام
رم 4 گیگ = 64 بیت
رم کمتر از 4 = 32 بیت
asemanekavir38
15-11-2010, 16:49
دوست عزیز فکر نمیکنم این مشکل ارزش این همه بد دهنی و اتهام زنی شما را داشته باشد.
اگر باس رم انقدر برای شما مهم بود بهتر بود قبل از خرید از فروشنده درخواست میکردید آن را برای شما چک کند.
همانطور که خودتان فرمودید نه شرکت هنگام فروش به شما گفته که باس رم 1333 است و نه شما درخواست چک کردن آن را داده اید.
سعی میکنم با مسئولین خدمات شرکت هماهنگ کنم تا در صورت امکان رم را برای شما تعویض نمایند.
موفق باشید
واقعا تعجب ميكنم!!!:13:
صبح كه تماس گرفتم با زيگورات :2: بعدازينكه كلي باهاشون صحبت كردم سرآخر مسئول فروشش برگشته به من ميگه ميخواستي سرويس تگش فعال باشه ميرفتي از لهستان يا اروپا و اونورا ميخريدي كه فعال باشه!!
جالبتر اينكه بعدازظهر كه تماس گرفتم مسئول خدماتشون به من ميگه مگه ميخواي با لپتاپ چيكار كني كه باسش اينقدر واست مهمه!! به جاي اينكه كار خلق الله رو راه بندازن به فكر اينن كه چطور قضيه رو ماست مالي كنن.
sayanermia
15-11-2010, 16:54
صبح كه تماس گرفتم با زيگورات :2: بعدازينكه كلي باهاشون صحبت كردم سرآخر مسئول فروشش برگشته به من ميگه ميخواستي سرويس تگش فعال باشه ميرفتي از لهستان يا اروپا و اونورا ميخريدي كه فعال باشه!!
جالبتر اينكه بعدازظهر كه تماس گرفتم مسئول خدماتشون به من ميگه مگه ميخواي با لپتاپ چيكار كني كه باسش اينقدر واست مهمه!! به جاي اينكه كار خلق الله رو راه بندازن به فكر اينن كه چطور قضيه رو ماست مالي كنن.
دیگه گذشته رفته!! دردسر شکایت و اینا هم واقعا یه اعصاب پولادی میخواد که ماها نداریم!! پس ولش کن!! مهم اینه مشکلی برات توی اجرا و سرعت پیش نمیاد!!
sheytoon001
15-11-2010, 17:29
والا واسه آپدیت بایوس از همون نرم افزاری که دادین استفاده کردم ولی نرم افزارش کار نمی کنه.
مگه لپ تاپت 5010 نیست؟
خوب این برنامه رو دانلود و اجرا کن بعد چند دقیقه بایوس آپدیت میشه البته مراحل کار رو هم بهت نشون میده در حین اجراش فن دستگاه با سرعت میچرخه و این مشکل نداره اما اگه بایوست A04 هست با آپدیتش کاملا متوجه میشی که چرخش فن بهینه شده:46:
---------- Post added at 05:29 PM ---------- Previous post was at 05:26 PM ----------
لطفا در صفحه ریت ویندوز گزینه View and print detailed performance.. رو بزنید و عکسش رو بذارید تا سخت افزار در عکس مشخص شه ، کسی تا امروز از این کانفیگ ریت نذاشته و می خوام در صفحه اول قرار یدم:11:
sheytoon001
15-11-2010, 17:45
موفق باشید
ممکنه این مشکل از طرف زیگورات بوجود نیومده باشه و اون رو تضمین نکرده باشه اما هرچی که هست یه مورد کلیدی برا سنجش جوابگو بودن گارانتی معروف زیگوراته من با دوستمون در این مورد موافقم که هیچ کس دوست نداره بعد خرید لپ تاپ نو اونم از یه گارانتیه معتبر با چنین موضوعی مواجه شه !!! به نظر من اگه زیگورات این مشکل دوستمون رو برطرف کنه برا خودش مشتری های خیلی بیشتری میتونه جلب کنه اما در غیر این صورت خود ما هم که ازش خرید کردیم تا حدی نصبت به زیگورات بدبین خواهیم شد ، اگه توی تاپیک هم ببینید همه رو دعوت کردیم از این شرکت خرید کنن ، امیدواریم پیش دوستان شرمنده نشیم:46:
---------- Post added at 05:43 PM ---------- Previous post was at 05:38 PM ----------
سلام:11:
تازگی شرکت زیگورات لب تاب INSPIRON 5010 رو با مشخصات زیر وارد کرده:
هارد 500GB
رم6GB
CACH 6
گرافیک ATI Radeon 5650
ویندوز اوریجینال 7
سی پی یو 1.73~2.93
با طراحی بسیار شیک(البته بیرون آن که رنگ آلومینیومی است و روی آن از آلومینیوم استفاده شده ولی داخل آن هیچ فرقی با 5010 قبلی نداره)
قیمت (تا تاریخ 89.8.24):1380000تومان
به نظر شما دوستان بگیرمش خوبه:10:
اگه به کیفیت و کاربر پسندیه کانفیگ های دیگه ی 5010 باشه که واقعا عالیه
این کانفیگ نظر خریداران زیادی رو جلب خواهد کرد
---------- Post added at 05:45 PM ---------- Previous post was at 05:43 PM ----------
سلام دوستان کسی نیست جواب بدهههههههههههههههه
این لپ تاپ scroll تاچ پد نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
اگه منظورتون اینه که با تاچ پد میشه اسکرول و زوم کرد باید بگم بله
اما حتما باید درایور تاچ پد رو نصب کنی
hossein_gorgan
15-11-2010, 17:48
مگه لپ تاپت 5010 نیست؟
خوب این برنامه رو دانلود و اجرا کن بعد چند دقیقه بایوس آپدیت میشه البته مراحل کار رو هم بهت نشون میده در حین اجراش فن دستگاه با سرعت میچرخه و این مشکل نداره اما اگه بایوست A04 هست با آپدیتش کاملا متوجه میشی که چرخش فن بهینه شده:46:
---------- Post added at 05:29 PM ---------- Previous post was at 05:26 PM ----------
لطفا در صفحه ریت ویندوز گزینه View and print detailed performance.. رو بزنید و عکسش رو بذارید تا سخت افزار در عکس مشخص شه ، کسی تا امروز از این کانفیگ ریت نذاشته و می خوام در صفحه اول قرار یدم:11:
این صفحه ریت ویندوز کجاست؟چطور باید آوردش؟
sheytoon001
15-11-2010, 17:54
امیدوارم لپ تاپت ریفر نباشه ، قضیه رم ها عجیبه
بازم باهاشون تماس بگیر تا بالاخره جوابتو درست بدن، برخوردشون اصلا خوب نبوده:20:
دوست عزیز
در مورد سرویس تگ
این مورد در بعضی از مواقع پیش می آید که سایت دل به دلایل نا مشخصی (شاید باگ در سیستم و شاید هر دلیل نا شناخته دیگر)با سرویس تگ دستگاه مشخصات آن را اعلام نمی نماید.
هیچ کاری هم از دست زیگورات و یا شخص دیگری هم در این مورد ساخته نیست.
ولی در کل هیچ نوت بوک (در هیچ برندی)تقلبی ندارد.
ظاهرا شما دستگاهتان را باید در گنبد خریداری کرده باشید.می توانید با هماهنگی نوت بوک را برای تهران و یا مشهد ارسال نمایید تا رم آن تعویض گردد.
---------- Post added at 06:25 PM ---------- Previous post was at 06:20 PM ----------
ميشه يكم كاملتر بگين؟
متوجه نشدم
اونجا هم هيچ فرقي نميكنه هر كدومو انتخاب ميكنم همون صفحه ي سياه مياد
معمولا کار پیچیده ای نیست اگر مشکل خاصی وجود نداشته باشد.
هر دو (تلویزیون و لپ تاپ) را خاموش نمایید.
کابل را متصل کرده و بعد از آن ها را روش کنید.
سپس با کلید F1 آخرین گزینه سمت راست را انتخاب کنید.(البته تلوزیون باید در کانال ورودی HDMI باشد)
مگه لپ تاپت 5010 نیست؟
خدمت شما دوست عزیز
ممکنه این مشکل از طرف زیگورات بوجود نیومده باشه و اون رو تضمین نکرده باشه اما هرچی که هست یه مورد کلیدی برا سنجش جوابگو بودن گارانتی معروف زیگوراته من با دوستمون در این مورد موافقم که هیچ کس دوست نداره بعد خرید لپ تاپ نو اونم از یه گارانتیه معتبر با چنین موضوعی مواجه شه !!! به نظر من اگه زیگورات این مشکل دوستمون رو برطرف کنه برا خودش مشتری های خیلی بیشتری میتونه جلب کنه اما در غیر این صورت خود ما هم که ازش خرید کردیم تا حدی نصبت به زیگورات بدبین خواهیم شد ، اگه توی تاپیک هم ببینید همه رو دعوت کردیم از این شرکت خرید کنن ، امیدواریم پیش دوستان شرمنده نشیم:46:
---------- Post added at 05:43 PM ---------- Previous post was at 05:38 PM ----------
اگه به کیفیت و کاربر پسندیه کانفیگ های دیگه ی 5010 باشه که واقعا عالیه
این کانفیگ نظر خریداران زیادی رو جلب خواهد کرد
---------- Post added at 05:45 PM ---------- Previous post was at 05:43 PM ----------
اگه منظورتون اینه که با تاچ پد میشه اسکرول و زوم کرد باید بگم بله
اما حتما باید درایور تاچ پد رو نصب کنی
با تشکر از شما دوست عزیز
در مورد گارانتی شرکت همیشه مواردی این چنین هست که باعث ایجاد نارضایتی شود.
با توجه به حجم بسیار بالای دستگاهایی که گارانتی دارند شرکت راهی جز اعمال دقیق شرایط گارانتی برای همه ندارد.
شرایط گارانتی زیگورات نیز به صورت واضح پشت کارت گارانتی درج شده است و در مدت گارانتی هر قطعه ای که خراب باشد تعویض می شود در طول مدت گارانتی که اکثرا حداقل 20 روز بیش از یکسال است درج شده است.
مشکل دوست ما به فروش مربوط بود و نه گارانتی.
در مورد تعویض قطعات هم در چند سال موردی ندیده ام که قطعه با شرایطی که خود شرکت دل آن را معیوب می داند نیاز به تعویض داشته باشد و شرکت آن را عوض نکرده باشد.(خودم هم هفته پیش یک بسته تقریبا بزرگ از قطعات داغی را برای دفتر دوبی بردم)
البته بنده در قسمت گارانتی شرکت زیگورات نقشی ندارم ولی این مورد را به اطلاع انها رساندم.
از دوستان به خاطر وجود اشتباهات تایپی که ناشی از تفاوت کیبورد این دستگاه با دستگاه قبلی است معذرت خواهی میکنم.
امیدوارم لپ تاپت ریفر نباشه ، قضیه رم ها عجیبه
بازم باهاشون تماس بگیر تا بالاخره جوابتو درست بدن، برخوردشون اصلا خوب نبوده:20:
لپ تاپهای ریفر را در فروشگاههایی که به صورت عمده فعالیت میکنند نمی توانید پیدا کنید.
چون این دستگاه ها به صورت موردی از کارخانه با کاهش مشخصات(معمولا حد اقل مشخصات) خارج شده و مشخصات متفاوتی دارند.در زیر انها هم یک برچسب فلزی چسبانده می شود که مشخص باشد ریفر بیشد هستند.
david .jones
15-11-2010, 19:36
شيتون نظري راجع به اين قضيه رم كه گفتم چيه؟من چک کردم زده هر دو رو 1333
david .jones
15-11-2010, 19:56
ببین آقای آسمان کویر یه برنامه هست از سایت DELL دانلودش کن و ببین سرویس تگ رو توش چی زده یا اینکه برو تو بایوس سیستمت اونجا هم زده و بعد تطابقش بده با اونی که پشت لپ تاپ زده اگه تطابق نداشت به نظر من شما حق داری سیستمت رو پس بدی و پولتو پس بگیری چون یه جورایی غش در معامله محسوب میشه
من خودم لپتاپ رو ایران خریدم و سرویس تگش هم کار میکنه
شما از اینجا لین برنامه رو دانلود کن از هر صفحش عکس بگیر و تو این فروم بزن تمام مشخصات لپ تاپ رو میده
خدمت آقای مبین هم بگم که شماها (زیگورات)قیمت فروشتون حداقل 70 تومان بیشتر از همه جاهای دیگست من خودم این لپ تاپ رو با گارانتی ارتاک خریدم 885 تومن شما اونموقع میفروختید 999 تومن همه چیشم تا الان من چک کردم اصل بوده و هیچ مشکلی نداشته اونوقت به نظر تو خریدار حق نداره گیر بده که رم فابریک رو شما عوض کردید و یه چیز آشغال بهش انداختید
شما فکر میکنید با یه سری احمق طرفید آخه برا خرید یه لپ تاپ اینقدر فروشنده زر میزنه که اصلا آدم حواسش نیست که چی بهش میفروشن حالا یکی فک کرده شما چون قیمت بالاتری میگیرید حداقل دیگه تقلبی نیست اونوقت شما هم جنس تقلبی بهش بدید این خیلی زور داره
اصلا حالا که اینجوره من خودم شخصا باید تمام مشخصات این لپ تاپ دوستمون رو در بیاریم و هر جاش ایراد داره بگیم تا همه بفهمن زیگورات هم مالی نیست
دوست عزیز
در مورد سرویس تگ
این مورد در بعضی از مواقع پیش می آید که سایت دل به دلایل نا مشخصی (شاید باگ در سیستم و شاید هر دلیل نا شناخته دیگر)با سرویس تگ دستگاه مشخصات آن را اعلام نمی نماید.
هیچ کاری هم از دست زیگورات و یا شخص دیگری هم در این مورد ساخته نیست.
ظاهرا شما دستگاهتان را باید در گنبد خریداری کرده باشید.می توانید با هماهنگی نوت بوک را برای تهران و یا مشهد ارسال نمایید تا رم آن تعویض گردد.
---------- Post added at 06:25 PM ---------- Previous post was at 06:20 PM ----------
معمولا کار پیچیده ای نیست اگر مشکل خاصی وجود نداشته باشد.
هر دو (تلویزیون و لپ تاپ) را خاموش نمایید.
کابل را متصل کرده و بعد از آن ها را روش کنید.
سپس با کلید F1 آخرین گزینه سمت راست را انتخاب کنید.(البته تلوزیون باید در کانال ورودی HDMI باشد)
عزیز این حرف رو جای دیگه ای نزنیدا که اصلا صورت خوشی نداره:46:
من اتفاقا با پشتبانی سایت دل چت آنلاین داشتم و لاین موضوع رو قبلا مطرح کرده بودم و اتفاقا شدیدا رو این موضوع تاکید داشتن که سرویس تگ باید تایید شده باشه در سایت وگرنه اقدام به خرید نکنید حتی من بحث خاورمیانه و شرایط خاصش رو هم مطرح کرده بودم که باز هم طرف سر حرفش بود
اونوقت کی این حرف رو زده ؟:13: با چه دلیلی این جمله رو گفتید ؟ ممنون میشم من هم روشن کنید چون اتفاقا نوت بوک خیلی راحت میشه تقلبی باشه وگرنه دل بیکار بود که بحث سرویس تگ رو تو سایتش راه بندازه ؟
با تشکر از شما دوست عزیز
در مورد گارانتی شرکت همیشه مواردی این چنین هست که باعث ایجاد نارضایتی شود.
با توجه به حجم بسیار بالای دستگاهایی که گارانتی دارند شرکت راهی جز اعمال دقیق شرایط گارانتی برای همه ندارد.
شرایط گارانتی زیگورات نیز به صورت واضح پشت کارت گارانتی درج شده است و در مدت گارانتی هر قطعه ای که خراب باشد تعویض می شود در طول مدت گارانتی که اکثرا حداقل 20 روز بیش از یکسال است درج شده است.
مشکل دوست ما به فروش مربوط بود و نه گارانتی.
در مورد تعویض قطعات هم در چند سال موردی ندیده ام که قطعه با شرایطی که خود شرکت دل آن را معیوب می داند نیاز به تعویض داشته باشد و شرکت آن را عوض نکرده باشد.(خودم هم هفته پیش یک بسته تقریبا بزرگ از قطعات داغی را برای دفتر دوبی بردم)
البته بنده در قسمت گارانتی شرکت زیگورات نقشی ندارم ولی این مورد را به اطلاع انها رساندم.
از دوستان به خاطر وجود اشتباهات تایپی که ناشی از تفاوت کیبورد این دستگاه با دستگاه قبلی است معذرت خواهی میکنم.
جسارتا من اصولا ادم رکی هستم .. من قصد تخریب ندارم .. خود من الان گارانتیه دستگام زیگوراته
رفیق بارها تو این تاپیک گفتم و باز هم سرحرفم هستم خود من و شما هردو خوب میدونیم گارانتی تو ایران اونم لپتاپ با این وضع بازار و تحریمهای شدید و عدم وجود نمایندگی مستقیم شرکت سازنده یعنی کشک ! مشکل اینجاست که در ایران نظارت وجود نداره که قیمتها اصول داشته باشه و ملاک مشخصی بر تعیین قیمتها وجود داشته باشه ..
شما 2 تا دلیل منطقی برای من بیار که چرا شرکتها در ایران مثل همین زیگوراتی که شما توش کار میکنید چنین قیمتهایی رو بر روی اجناس قرار میدن ! در نظر بیر که عملا همین شرکتی که شما هم میگید بارها دیدم برای تعویض قطعه از مشتریان پول میگیره .. خواهشا این موضوع رو انکار نکنید که میتونم براتون حداقل 10 تا فروشنده حرفه ای رو به عنوان شاهد بیارم :46:
david .jones
15-11-2010, 20:40
من واقعا متاسف میشم وقتی یه همچین موردایی رو میبینم مثل این دوستمون که رم سیستمش رو عوض کردن یا اون دوست دیگه که سرویس تگش کار نمیکنه
بعد این آدما که میخوان توجیح کنن (تو باید میگفتی که رم سیستمت باید 1333 باشه)
خدا وکیلی من نمیدونم از این جواب بخندم یا گریه کنم
یا ایها الانسان تو تمام دنیا لپ تاپ رو شرکت سازنده اسمبل میکنه میده بیرون ممکنه کانفیگهاش با هم فرق کنه اما تو چیزای اساسی مثلا کارت گرافیک یا اندازه ی رم یا هاردیسکه اینکه یه کانفیگ با رم 1333 بده یکی دیگه رمش فرق کنه
من فکر نمیکنم هیچ کدوم از شماها رم سیستمتون اینطوری باشه بهتره شما یه تماس با DELL بگیرید ببینید که همچین کانفیگی وجود داره یا نه
ببین آقای آسمان کویر یه برنامه هست از سایت DELL دانلودش کن و ببین سرویس تگ رو توش چی زده یا اینکه برو تو بایوس سیستمت اونجا هم زده و بعد تطابقش بده با اونی که پشت لپ تاپ زده اگه تطابق نداشت به نظر من شما حق داری سیستمت رو پس بدی و پولتو پس بگیری چون یه جورایی غش در معامله محسوب میشه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن خودم لپتاپ رو ایران خریدم و سرویس تگش هم کار میکنه
شما از اینجا لین برنامه رو دانلود کن از هر صفحش عکس بگیر و تو این فروم بزن تمام مشخصات لپ تاپ رو میده
خدمت آقای مبین هم بگم که شماها (زیگورات)قیمت فروشتون حداقل 70 تومان بیشتر از همه جاهای دیگست من خودم این لپ تاپ رو با گارانتی ارتاک خریدم 885 تومن شما اونموقع میفروختید 999 تومن همه چیشم تا الان من چک کردم اصل بوده و هیچ مشکلی نداشته اونوقت به نظر تو خریدار حق نداره گیر بده که رم فابریک رو شما عوض کردید و یه چیز آشغال بهش انداختید
شما فکر میکنید با یه سری احمق طرفید آخه برا خرید یه لپ تاپ اینقدر فروشنده زر میزنه که اصلا آدم حواسش نیست که چی بهش میفروشن حالا یکی فک کرده شما چون قیمت بالاتری میگیرید حداقل دیگه تقلبی نیست اونوقت شما هم جنس تقلبی بهش بدید این خیلی زور داره
اصلا حالا که اینجوره من خودم شخصا باید تمام مشخصات این لپ تاپ دوستمون رو در بیاریم و هر جاش ایراد داره بگیم تا همه بفهمن زیگورات هم مالی نیست
فکر میکنم کمی رعایت ادب اگر سودی نداشته باشه ضرری هم نداره.
در مورد قیمت
در بازار رقابتی هر خریدار عاقلی حق انتخاب داره و کسی رو نمیشه مجبور به خرید از جایی کرد.
من قبل از پست شما هم نوشته بودم که لپ تقلبی وجود نداره.فکر نمیکنم کسی هم گفته باشه لپ تاپهای زیگورات اصل و مال بقیه تقلبی هستش.
بخشی از تفاوت قیمتهای شرکت با شرکتهای کوچکتر این هست که شرکت باید سود عاملین فروش در تمام شهره ها رو هم در نظر بگیره و با توجه به اون قیمتها رو اعلام کنه.
البته همیشه هم قیمتهای بالاتر نیست.مثلا الان قیمت 5010 i3 بدون گارانتی تا 830 تومان نیز فروخته میشه در صورتی که
ظاهرا شما مشکل دیگری با زیگورات دارید که می تونید اون رو با وکیل شرکت مطرح کنید.
در مورد شکایت هم فکر نمیکنم چیزی که طبق فاکتور قرار بوده به مشتری تحویل بشه و چیزی که خودشون از فروشنده خواستند با چیزی که تحویل گرفتند متفاوت باشه.
ایشون هم هنگام خرید شرط نکردند که باید سرویس تگ دستگاه توی سایت دل نمایش داده بشه.
در هر صورت من می خواستم به اون دوستمون کمک کنم با اینکه نه از من خریده بودند.فقط سعی در توضیح برخی موارد برای شفاف سازی بود.
اگر قرار بود با ادبیات شما صحبت کنم می تونستم بگم اون دوست عزیز دستگاه رو طبق فاکتروشون دریافت کردند و هیچ شرطی هم نقض نشده!ایشون هم می تونن برن هر کاری که دوست دارن بکنن.
عزیز این حرف رو جای دیگه ای نزنیدا که اصلا صورت خوشی نداره:46:
من اتفاقا با پشتبانی سایت دل چت آنلاین داشتم و لاین موضوع رو قبلا مطرح کرده بودم و اتفاقا شدیدا رو این موضوع تاکید داشتن که سرویس تگ باید تایید شده باشه در سایت وگرنه اقدام به خرید نکنید حتی من بحث خاورمیانه و شرایط خاصش رو هم مطرح کرده بودم که باز هم طرف سر حرفش بود
اونوقت کی این حرف رو زده ؟:13: با چه دلیلی این جمله رو گفتید ؟ ممنون میشم من هم روشن کنید چون اتفاقا نوت بوک خیلی راحت میشه تقلبی باشه وگرنه دل بیکار بود که بحث سرویس تگ رو تو سایتش راه بندازه ؟
شما یک مدل از نوت بوک تقلبی با مارکی شناخته شده رو تا الان دیدید؟
مادر برد دستگاه ها در یک برند هم با هم تفاوت داره و برای هر دستگاه فقط از مادر برد خودش میشه استفاده کرد.بدنه هم همینطور.
قیمت قطعات جدای نوت بوکها هم بسیار گران هست و برای همین برای کسی نمیصرفه که بخواد اونها رو جدا بخره و خودش اسمبل کنه.
و یا سفارش مادر برد نوت بوک رو به معدود کارخانه هایی که مادر برد نوت بوک میسازن بده تا بتونه نوت بوک تقلبی تولید کنه.
بحث سرویس تگ رو هم اگر دقت کنید در قسمت گارانتی نوت بوکها در سایت دل هست و دلیل اصلی اون هم چک کردن مدت زمان باقی مونده از گارانتی دستگاه هست.
و گر نه دل تقریبا در هیچ کدوم از کشورها(به جز کشورهایی شبیه ما) به صورت فروشگاهی فروش نداره که بخواد اون رو با چک کردن سرویس تگ به فروش برسونه یا نرسونه.
اگر قرار بود بحث تقلبی بودن یا نبودن مطرح بشه به نفع ما بود که بگیم نوت بوک تقلبی هم در بازار هست تا در خرید از فروشگاه های نا شناخته مشتری دچار شک بشه.
hossein_gorgan
15-11-2010, 21:27
من واقعا متاسف میشم وقتی یه همچین موردایی رو میبینم مثل این دوستمون که رم سیستمش رو عوض کردن یا اون دوست دیگه که سرویس تگش کار نمیکنه
بعد این آدما که میخوان توجیح کنن (تو باید میگفتی که رم سیستمت باید 1333 باشه)
خدا وکیلی من نمیدونم از این جواب بخندم یا گریه کنم
یا ایها الانسان تو تمام دنیا لپ تاپ رو شرکت سازنده اسمبل میکنه میده بیرون ممکنه کانفیگهاش با هم فرق کنه اما تو چیزای اساسی مثلا کارت گرافیک یا اندازه ی رم یا هاردیسکه اینکه یه کانفیگ با رم 1333 بده یکی دیگه رمش فرق کنه
من فکر نمیکنم هیچ کدوم از شماها رم سیستمتون اینطوری باشه بهتره شما یه تماس با DELL بگیرید ببینید که همچین کانفیگی وجود داره یا نه
تازه واسخ منو چی میگید.کارن گرافیکم hd4570 هست که اصلا چنین مدلی وجود نداره.شاید ایراد از ویندوزم هست که اینطور نشون میده.آخه ویندوزم به لپ تاپ مچ نیست.
راستی نگفتید صفحه ریت کجاست؟
جسارتا من اصولا ادم رکی هستم .. من قصد تخریب ندارم .. خود من الان گارانتیه دستگام زیگوراته
رفیق بارها تو این تاپیک گفتم و باز هم سرحرفم هستم خود من و شما هردو خوب میدونیم گارانتی تو ایران اونم لپتاپ با این وضع بازار و تحریمهای شدید و عدم وجود نمایندگی مستقیم شرکت سازنده یعنی کشک ! مشکل اینجاست که در ایران نظارت وجود نداره که قیمتها اصول داشته باشه و ملاک مشخصی بر تعیین قیمتها وجود داشته باشه ..
شما 2 تا دلیل منطقی برای من بیار که چرا شرکتها در ایران مثل همین زیگوراتی که شما توش کار میکنید چنین قیمتهایی رو بر روی اجناس قرار میدن ! در نظر بیر که عملا همین شرکتی که شما هم میگید بارها دیدم برای تعویض قطعه از مشتریان پول میگیره .. خواهشا این موضوع رو انکار نکنید که میتونم براتون حداقل 10 تا فروشنده حرفه ای رو به عنوان شاهد بیارم :46:
اصولا در هیچ جای دنیا دولتها برای قیمت گذاری محصولات شرکتها تعیین تکلیف نمیکنند.مگردر مواردخاص.این مورد برای اقتصادهای کمونیستی و دولتی هست و نه بازار ازاد.
من یک پست دیگه گذاشتم که توش پاسخ به جواب سوال شما داده شده بود ولی بعد از ارسال نوشت که به تایید احتیاج داره.
در مورد تفاوت قیمت شرکت باید % سودی رو که باید به عاملین فروشش تخفیف میده رو در نظر بگیره که از سود خود شرکت هم بیشتره.
مورد دیگه بحث خدمات هست که هزینه های اون بسیار سنگین هست که بسیاری از شرکتها اصلا چین بخشی رو به صورت مستقل ندارند و برای گارانتی یا میرن کارت گارانتی شرکت دیگه ای میخرن و روی دستگاه به مشتری میفروشن و اگر دستگاه خراب بشه و بخوان اون رو توی گارانتی قبول کنن اون رو به شرکتهای خدماتی میدن که درست کنه.
ولی قطعا وجود حدود 50 کارمند در بخش خدمات تهران و همچنین داشتن چهار دفتر خدماتی در شهر های دیگه(که شرکت دیگری اون رو نداره) هزینه های بسیاری رو برای شرکت داره.
همچنین بحث تفاوت در گارانتی هم هست که بسیاری از شرکتهای دیگه خیلی از قطعاتی که امکان خرابیشون بیشتره مثل باتری و آداپتور و لنز درایو نوری و ... رو گارانتی نمی کنن.
در مورد دریافت وجه برای تعویض در گارانتی هم این مورد فقط وقتی پیش میاد که به جای یک قطعه معیوب یک قطعه بالاتر برای مشتری گذاشته بشه.مثلا به جای باتری 6 سل،9 سل گذاشته بشه.که اون هم فقط با توافق با مشتری صورت میگیره.
در مورد شاهدها هم قطعا وقتی از رقیب یک شرکت شاهد بیارید خیلی نمیشه روی حرفهاش حساب کرد.
اگر تعویضی با هزینه در گارانتی( به جز موردی که گفتم) صورت گرفته باشه باید حتما فاکتورش هم موجود و قابل ارائه باشه که شما میتونید اون رو به دیگر دوستان هم نشون بدید.
در هر صورت باز هم تاکید میکنم که در بازار رقابتی کسی مجبور به خرید از جای خاصی نیست.
کسی که فکر میکنه همه کلاه بردارن،گارانتی کشکه و .... میتونه بره از هر جا که ارزونتر میفروشه خرید بکنه.
کسی هم که فکر میکنه گارانتی براش مهمه می تونه گارانتی هر شرکت و هر فروشگاهی رو که میخواد بخره.
در ضمن قیمت بسیاری از دستگاه ها (حداقل Dell)در بسیاری از کشورهای دیگر که شرکت فروش مستقیم داره از ایران بیشتر هست.مخصوصا در اروپا که بیشتر دستگاه های که به ایران میاد سفارش اروپا هستند)
پ ن: ممنون میشم پستی هم نیاز به تایید داشت،تایید بشه تا دوستمون جوابشون رو ببینند.
sheytoon001
15-11-2010, 22:07
مادر برد دستگاه ها در یک برند هم با هم تفاوت داره و برای هر دستگاه فقط از مادر برد خودش میشه استفاده کرد.بدنه هم همینطور.
قیمت قطعات جدای نوت بوکها هم بسیار گران هست و برای همین برای کسی نمیصرفه که بخواد اونها رو جدا بخره و خودش اسمبل کنه.
و یا سفارش مادر برد نوت بوک رو به معدود کارخانه هایی که مادر برد نوت بوک میسازن بده تا بتونه نوت بوک تقلبی تولید کنه.
بحث سرویس تگ رو هم اگر دقت کنید در قسمت گارانتی نوت بوکها در سایت دل هست و دلیل اصلی اون هم چک کردن مدت زمان باقی مونده از گارانتی دستگاه هست.
و گر نه دل تقریبا در هیچ کدوم از کشورها(به جز کشورهایی شبیه ما) به صورت فروشگاهی فروش نداره که بخواد اون رو با چک کردن سرویس تگ به فروش برسونه یا نرسونه.
اگر قرار بود بحث تقلبی بودن یا نبودن مطرح بشه به نفع ما بود که بگیم نوت بوک تقلبی هم در بازار هست تا در خرید از فروشگاه های نا شناخته مشتری دچار شک بشه.
ببخشید اما اعتبار زیگورات زیر سوال رفته ، خود من به دونفر پیشنهاد خرید 5010 از زیگورات داده بودم که اختمالا همین روزا میخوان بخرن با این وضع خیلی نگرانم برا اونام چنین مشکلی پیش بیاد وکسی جوابگو نباشه ، باید اعتراف کنم خودم اگه جای این دوستموم بودم متوجه این مساله نمیشدم چون اصلا انتظارشو نداشتم ، ایشون خیلی دقت داشته که سر چند روز این قضیه رو فهمیده، وقتی این مشکل رو در کنار نشناختن سرویس تگ قرار یدید یه نتایج احتمالیه یدی خواهید رسید
مثلا شاید یکی این وسط نمیخواسته سخت افزار اصلیه لپ تاپ ایشون مشخص بشه:4:
اما از اونجایی که ما اصلا دوست نداریم درباره گارانتیه زیگورات فکر بدی بکنیم ، از شما که در این شرکت هستید میخوایم که درباره مشکل این دوستمون تحقیق کنید و اون رو برطرف کنید:3:البته گفتید که سرویس تگ نمیشه اما حتما این شرکت قطعات اصل رو در اختیار داره که برا ایشون تعویض کنه
اگه زیگورات بتونه جلو چنین اشکالاتی رو بگیرا که خیلی خوبه:46:
نمبدونم شرکتتون چقدر به نظر خریدارا اهمیت میده اما یه نظر من حتی اگه زیگورات مثلا با تعویض چنین قطعاتی در کوتاه مدت سودش کم شه ، یه چیز مهم بدست میاره و اون اعتماد مشتریه که مساویه با سود خیلی بیشتر در طولانی مدت + اعتبار بیشتر:46:
iceboys mosa
15-11-2010, 22:25
سلام
دوستان عزیز
من 2 روز دل 5010 خریدم بدون ویندوز و درایورهای مربوطش از سایت دانلود کردم و نصب شد ولی هر اری کردم وایرلس فعال نمیشه
اگه کسی به همچین مشکلی برخورده به من کمک کنه .
متشکرم
ببخشید اما اعتبار زیگورات زیر سوال رفته ، خود من به دونفر پیشنهاد خرید 5010 از زیگورات داده بودم با این وضع خیلی نگرانم برا اونام چنین مشکلی پیش بیاد وکسی جوابگو نباشه ، باید اعتراف کنم خودم اگه جای این دوستموم بودم متوجه این مساله نمیشدم چون اصلا انتظارشو نداشتم ، ایشون خیلی دقت داشته که سر چند روز این قضیه رو فهمیده، وقتی این مشکل رو در کنار نشناختن سرویس تگ قرار یدید یه نتایج احتمالیه یدی خواهید رسید
مثلا شاید یکی این وسط نمیخواسته سخت افزار اصلیه لپ تاپ ایشون مشخص بشه:4:
اما از اونجایی که ما اصلا دوست نداریم درباره گارانتیه زیگورات فکر بدی بکنیم ، از شما که در این شرکت هستید میخوایم که درباره مشکل این دوستمون تحقیق کنید و اون رو برطرف کنید:3:
اگه زیگورات بتونه جلو چنین اشکالاتی رو بگیرا که خیلی خوبه:46:
دوست عزیز (چون اسم شما را نمی دانم شما را اینطور صدا می زنم) اگر قرار بود که مشخص شدن مشخصات دستگاه برای ما بد باشد لینک ورود سرویس تگ برای سایت دل در سایت zigort.ir قرار نمی گرفت.
مشکل نشان ندادن سرویس تگ در سایت دل به هیچ عنوان تحت اختیار کسی نیست و من زمانی که مشتری این سوال را می پرسد که حتما سرویس تگ دستگاه در سایت دل هست میگویم در برخی موارد بله و در برخی موارد خیر.
در هر صورت زیگورات هیچ وقت تعهدی به مشتری برای چیزی که در اختیار ندارد نمی دهد.
بنده کاری را که در اختیارم بود انجام دادم و برای این دوستمان نوشتم که اگر میخواهد دستگاه را به مشهد یا تهران بفرستد تا رمش عوض شد.که این مورد هم با لطف مسئول فروش شرکت صورت گرفت.
در مورد خود زیگورات هم به عنوان یکی از دو سه شرکت قدیمی که در زمانی که نام دل ناشناخته بود اقدام به فروش و خدمات نوت بوکهای دل میکرد،اگر برای ارائه این خدمات حداکثر تلاش خود را نکرده بود هم اکنون شما و دیگر دوستان حتی با نام ان مثل هزاران شرکت و فروشگاه کامپیتری دیگر اشنا نبودید.
البته همیشه نارضایتی هایی (که برخی از آنها هم ناشی از توقعات بیش از تعهدات برخی مشتریها بوده)وجود دارد که سعی بر کاهش آنها بوده است.در هر حال همیشه سعی بر این بوده که با مشتری با شفافیت برخورد شود.
sheytoon001
15-11-2010, 22:33
این برنامه برا تست دمای سخت افزار سیستمه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبچه ها اگه تونستن در حالت عادی و کارهای سنگین مثل بازی یه عکس از دمای لپ تاپشون بذارن
اگه با کول پد و بدون اون هم تست کنین و نتیچه رو بزارید که عالیه:10:
اینم یه نتیجه ی دمای لپ تاپ 5010 در حالت کار با اینترنت و بدون کول پد
بنده منظورم اصلا خود شرکت زیگورات نبود که تقلبی میزنه یا نه .. بحث سر حرف شما بود که گفتید نوت بوک تقلبی اصلا نداریم و من جوابتون رو دادم .. البته با احترام به شما بعضی از حرفهاتون جای تعجب داره چون شما صحبت از کارمند بودن شرکتی چون زیگورات میکنید برام تعجبه که چطور نمیدونید
من یه مثال میزنم :
سونی یه شرکت کاملا معتبر در زمینه لپتاپ هست .. قبول دارید که ؟
حالا دقت کردید که لپتاپهای سونی 2 نوع گارانتی مختلف دارن که یکیش 3 سالست و یکی 1 ساله
گارانتیهای 3ساله سفارش آسیا هستن که فکر کنم توسط ایران رهجو وارد میشن و 1 ساله ها سفارش اروپا هستند حالا سونی میاد داخل ایران نظارت مستقیم بر روی این گارانتیهای 3 ساله که توسط ایرانرهجو وارد کشور میشن انجام میده اما رو اون یک ساله ها خیر ..
جریان این گارانتیهای یک ساله یا متفرقه بازار به این صورته که لپتاپها با یه کد سه رقمی شناخته میشن مثل FW490 وقتی تو چین ساخته میشن به دلیل خرابی قسمتی از دستگاه پس از صادرات به کشورهای اروپایی دوباره به چین (کشور سازنده ) برگشت داده میشن و پس از تعمیر قطعه خراب اینجاست که دلالان و تجار عزیز اولین جایی رو که بهترین مکان برای رد کردن مال بنجل میدونند کشورهای جهان سوم مثل ایران هست .. حالا جالبیش اینه اکثر این لپتاپهای مشکل دار با لیبلهایی که روشون نوشته ساخت امریکا به ماها و کشورهای جهان سوم دیگه فروخته میشه و من بارها داخل فروشگاه های ایران دیدم که طرف میاد میگه این ساخت امریکاست و این حرفها :27:
این حالا فقط سونی بود که گفتم .. بحث تقلب و قاچاق جنس و تعویض قطعات همیشه وجود داشته
نخیر دوست من بحث سرویس تگ 2 دلیل اصلی داره
1. اطلاع خریدار از برگشتی بودن جنس خریداری شده (به این معنا که این لپتاپ دارای عیوب سخت افزاری بوده و مورد تایید اروپا و امریکا و دل دیگر نیست )
2. همون بحث گارانتی که شما گفتید
بنابراین وقتی فردی از برگشتی بودن لپتاپ به شرکت سازنده خبردار میشه به این معناست که این لپتاپ مشکل دار بوده و دوباره دستکاری انجام شده و تعمیر و این حرفها
اصولا در هیچ جای دنیا دولتها برای قیمت گذاری محصولات شرکتها تعیین تکلیف نمیکنند.مگردر مواردخاص.این مورد برای اقتصادهای کمونیستی و دولتی هست و نه بازار ازاد.
من یک پست دیگه گذاشتم که توش پاسخ به جواب سوال شما داده شده بود ولی بعد از ارسال نوشت که به تایید احتیاج داره.
در مورد تفاوت قیمت شرکت باید % سودی رو که باید به عاملین فروشش تخفیف میده رو در نظر بگیره که از سود خود شرکت هم بیشتره.
مورد دیگه بحث خدمات هست که هزینه های اون بسیار سنگین هست که بسیاری از شرکتها اصلا چین بخشی رو به صورت مستقل ندارند و برای گارانتی یا میرن کارت گارانتی شرکت دیگه ای میخرن و روی دستگاه به مشتری میفروشن و اگر دستگاه خراب بشه و بخوان اون رو توی گارانتی قبول کنن اون رو به شرکتهای خدماتی میدن که درست کنه.
ولی قطعا وجود حدود 50 کارمند در بخش خدمات تهران و همچنین داشتن چهار دفتر خدماتی در شهر های دیگه(که شرکت دیگری اون رو نداره) هزینه های بسیاری رو برای شرکت داره.
همچنین بحث تفاوت در گارانتی هم هست که بسیاری از شرکتهای دیگه خیلی از قطعاتی که امکان خرابیشون بیشتره مثل باتری و آداپتور و لنز درایو نوری و ... رو گارانتی نمی کنن.
در مورد دریافت وجه برای تعویض در گارانتی هم این مورد فقط وقتی پیش میاد که به جای یک قطعه معیوب یک قطعه بالاتر برای مشتری گذاشته بشه.مثلا به جای باتری 6 سل،9 سل گذاشته بشه.که اون هم فقط با توافق با مشتری صورت میگیره.
در مورد شاهدها هم قطعا وقتی از رقیب یک شرکت شاهد بیارید خیلی نمیشه روی حرفهاش حساب کرد.
اگر تعویضی با هزینه در گارانتی( به جز موردی که گفتم) صورت گرفته باشه باید حتما فاکتورش هم موجود و قابل ارائه باشه که شما میتونید اون رو به دیگر دوستان هم نشون بدید.
در هر صورت باز هم تاکید میکنم که در بازار رقابتی کسی مجبور به خرید از جای خاصی نیست.
کسی که فکر میکنه همه کلاه بردارن،گارانتی کشکه و .... میتونه بره از هر جا که ارزونتر میفروشه خرید بکنه.
کسی هم که فکر میکنه گارانتی براش مهمه می تونه گارانتی هر شرکت و هر فروشگاهی رو که میخواد بخره.
در ضمن قیمت بسیاری از دستگاه ها (حداقل Dell)در بسیاری از کشورهای دیگر که شرکت فروش مستقیم داره از ایران بیشتر هست.مخصوصا در اروپا که بیشتر دستگاه های که به ایران میاد سفارش اروپا هستند)
پ ن: ممنون میشم پستی هم نیاز به تایید داشت،تایید بشه تا دوستمون جوابشون رو ببینند.
دوست من نمیتونم وارد جزئیات بشم چون از حوصله این تاپیک خارجه
ایران رو با کشورهای دیگه مقایسه نکنید .. ممنون میشم :46: چون اگر به مقایسه باشه که دیگه واویلا میشه . نظارت بر روی این شرکتها به این دلیل باید انجام بگیره چون هیچکدوم نماینده رسمی و مستقیم شرکتها نیستند جز سونی
من باز هم سر حرف خودم هستم زیگورات و گارانتیهای دیگه در ایران عملا کار خاصی انجام نمیدن چون هیچ کدوم نماینده مستقیم نیستند پس بحث گارانتیشون هم ادعایی بیش نیست (نه اینکه کاری انجام نمیدن .. منظور معنای کلمه گارانتی به تمام معناست )
بحث رو ادامه نمیدم چون به شدت سرما خوردم و به زور سرپا هستم .(به این معنا نیست که پاسخ ندید :10:)
موفق باشید .
sheytoon001
16-11-2010, 00:13
سلام
دوستان عزیز
من 2 روز دل 5010 خریدم بدون ویندوز و درایورهای مربوطش از سایت دانلود کردم و نصب شد ولی هر اری کردم وایرلس فعال نمیشه
متشکرم
این درایور رو نصب کردی؟
درایور وایرلس
Dell Wireless WLAN 1501 Half Mini-Card (4313bgn)
iceboys mosa
16-11-2010, 00:37
این درایور رو نصب کردی؟
درایور وایرلس
Dell Wireless WLAN 1501 Half Mini-Card (4313bgn)
همین درایور رو نصب کردم و توی Device manager هم هست ولی فعال نمیشه .
بنده منظورم اصلا خود شرکت زیگورات نبود که تقلبی میزنه یا نه .. بحث سر حرف شما بود که گفتید نوت بوک تقلبی اصلا نداریم و من جوابتون رو دادم .. البته با احترام به شما بعضی از حرفهاتون جای تعجب داره چون شما صحبت از کارمند بودن شرکتی چون زیگورات میکنید برام تعجبه که چطور نمیدونید
من یه مثال میزنم :
سونی یه شرکت کاملا معتبر در زمینه لپتاپ هست .. قبول دارید که ؟
حالا دقت کردید که لپتاپهای سونی 2 نوع گارانتی مختلف دارن که یکیش 3 سالست و یکی 1 ساله
گارانتیهای 3ساله سفارش آسیا هستن که فکر کنم توسط ایران رهجو وارد میشن و 1 ساله ها سفارش اروپا هستند حالا سونی میاد داخل ایران نظارت مستقیم بر روی این گارانتیهای 3 ساله که توسط ایرانرهجو وارد کشور میشن انجام میده اما رو اون یک ساله ها خیر ..
جریان این گارانتیهای یک ساله یا متفرقه بازار به این صورته که لپتاپها با یه کد سه رقمی شناخته میشن مثل FW490 وقتی تو چین ساخته میشن به دلیل خرابی قسمتی از دستگاه پس از صادرات به کشورهای اروپایی دوباره به چین (کشور سازنده ) برگشت داده میشن و پس از تعمیر قطعه خراب اینجاست که دلالان و تجار عزیز اولین جایی رو که بهترین مکان برای رد کردن مال بنجل میدونند کشورهای جهان سوم مثل ایران هست .. حالا جالبیش اینه اکثر این لپتاپهای مشکل دار با لیبلهایی که روشون نوشته ساخت امریکا به ماها و کشورهای جهان سوم دیگه فروخته میشه و من بارها داخل فروشگاه های ایران دیدم که طرف میاد میگه این ساخت امریکاست و این حرفها :27:
این حالا فقط سونی بود که گفتم .. بحث تقلب و قاچاق جنس و تعویض قطعات همیشه وجود داشته
نخیر دوست من بحث سرویس تگ 2 دلیل اصلی داره
1. اطلاع خریدار از برگشتی بودن جنس خریداری شده (به این معنا که این لپتاپ دارای عیوب سخت افزاری بوده و مورد تایید اروپا و امریکا و دل دیگر نیست )
2. همون بحث گارانتی که شما گفتید
بنابراین وقتی فردی از برگشتی بودن لپتاپ به شرکت سازنده خبردار میشه به این معناست که این لپتاپ مشکل دار بوده و دوباره دستکاری انجام شده و تعمیر و این حرفها
خوب در مورد سونی چند مورد هست که شما جسارتا اشتباه فرمودید.
اولا که ایران رهجو نماینده ملزومات کامپیوتری سونی هست و نه لپ تاپهای سونی.
کلا فروش نوت بوک از هر برندی به صورت رسمی به ایران ممنوع هستش.اگر به تبلیغات ایران رهجو هم دقت بفرمایید میبینید که نوشته شده نمایندگی ملزومات کامپیوتری سونی!مثل درایو نوری و فلاش و ...
اگر به این موضوع شک دارید می توانید عین مطلب را با خودشون مطرح بفرمایید.
دستگاهایی هم که بقیه میارن هر کدوم از یک طرف دنیا هست به جز اروپا!چون در اروپا قیمتهای سونی بسیار گرونتر از شرق آسیا و یا آمریکا هستش.
گارانتی یک ساله هم که شما فرمودید مربط به یک شرکت نیست.هر شخص و فروشگاه و شرکتی برای خودش گارانتی میده.
در مورد قیمت هم اگر به توضیحات من دقت میفرمودید میدید که نوشتم دل دستگاه هاش رو خودش و بدون واسطه میفروشه!
در مورد کیفیت دستگاه های وارداتی هم اداره استندارد سالهاست که از همه لپ تاپهای وارداتی نمونه گرفته و و از ورود مدلهایی که با استانداردهای جهانی مطابقت ندارند جلو گیری میکنه.
میتونید تو گوگل لیست 170 کالایی که وزارت بازرگانی وارداتشون را ممنوع کرد پیدا کنید و تعداد لپ تاپهای سونی رو در اون شمارش بفرمایید.
شرکتهایی که در کشور دیگه ای نمایندگی یک شرکت خارجی رو داشته باشند و مدارک لازم برای اثبات اون رو داشته باشند و همچنین شراطی لام برای فروش و خدمات نوت بوک رو داشته باشند از سوی وزارت بازرگانی به صورت نماینده اون شرکت شناخته و معرفی می شوند.زیگورات هم به همین صورت نماینده شناخته میشه.
بحثی هم که شما فرمودید مربوط به کالای ریفربیشد بود و نه کالایی که به صورت مشابه یک برند تولید شده و تقلبی هست.بحث تقلب در فروش با این مورد بی ارتباط هست.
فکر میکنم وجود زیگورات یا شرکتهایی که با وجود تحریمها به تامین کالا و ارائه خدمات میپردازند جای شکر داره.در این صورت فقط باید عکس نوت بوکها رو در نت میدیدم و یا در نهایت ریسک میکردیم و یک نوت بوک رو مسافرتی و بدون هیج خدمات و قطعاتی وارد و مورد استفاده قرار می دادیم.
کاری به شرکتهای دیگه ندارم ولی شما به چه خدماتی از زیگورات احتیاج داشتید که براتون انجام نداده اند؟
تعهدی که به مشتری داده میشه کاملا شفاف و مشخص هست و عین اون هم انجام میشه که بر مبنای گارانتی پایه دل هست.تعویض تمام قطعات معیوب.
ایران رهجو هم که شما مثال زدید در زمینه همین خدمات،فقط در تهران مرکز خدمات داره و بقیه از هر جا که باشند باید دستگاهشون رو به تهران بفرستند.
بحث رو ادامه نمیدم چون به شدت سرما خوردم و به زور سرپا هستم بلاخره در یک مورد به اشتراک رسیدیم.:31:
در ضمن من کارمند زیگورات نیستم و نمایندگی فروش شرکت هستم.
david .jones
16-11-2010, 01:24
مبین عزیز من قبل از اینکه لپ تاپ بخرم یهتحقیقاتی کردم و یه چیزایی دستم اومد
بعضی از قطعات لپ تاپ تو تمام این کانفیگ یکسانه مثل بدنه
بعضی از قطعات متفاوته اما این تفاوت تفاوت اساسی یا بگیم طراحی شده مثل سی پی یو کسی خارج از کمپانی نمیتونه تغییرش بده چون طراحی حرارتی میریزه هم
بعضی از قطعات توسظ افراد خارج از کمپانی هم قابل تغییره مثل هارد دیسک و رم و حتی کارت گرافیک البته باشرایط خاص
ببینید آقا مبین عزیز من خودم برق خوندم معماری کامپیوتر پاس کردم این حرفی رو که میزنم بهش اشراف دارم
باس سیستم یه مقداری هستش که نشان دهنده ی سرعت انتقال داده بین اجزای کامپیوتر در اینجا مثلا بین رم و سی پی یو هستش و بستگی بسیارزیادی به طراحی مادر بورد داره
حالا سوال برای من اینجا مطرحه که شرکت دل موضعش رو مشخص کنه بالاخره 1333 مگاهرتز طراحی کرده یا نه
اگه آره و 2 گیگا بایت رم گذاشته با این سرعت چرا اون 2 گیگا بایت دیگه رو با این سرعت نگذاشته
اگه سرعت کمتره چرا الکی اضافی پول داده و قیمت رو برا خودش زیاد کرده و رم باسرعت بالاتر از اندازه مورد نیاز گذاشته خود آقا مبین هم میدونه که یه همچین کاری چه هزینه ای برای یه شرکت مثل دل داره
از این گذشته لپ تاپ خود من 4 گیگ رم 1333 داره و همین نشون میده که توی دستگاه دوستمون دست برده شده است
یه چیز دیگه به دوستم مبین بگم من خودم با قاضی دوستم و بهتون اطمینان میدم که اگه هر کسی یه همچین مشکلی داره یا یه مشکل دیگه که اصل بودن دستگاه رو زیر سوال میبره به راحتی دادگاه رای رو به نفع اون صادر میکنه
david .jones
16-11-2010, 01:39
سلام
دوستان عزیز
متشکرم
ببین دوست عزیز من ویندوزم رو خودم نصب نکردم اما یکی از دوستام وسترو 1510 داشت با همین مشکل تو xp
بعد از کلی جستار در اینترنت نتیجه کار این شد
که اول چیپ ست رو نصب کن
بعد برا وایرلس اول فایل وایر لس رو اکستراکت کن بعد برو از دیوایس ماناجر و روی اون نشناخته کلیک کن و اپدیت درایور رو بزن و بعد توی آدرس فایل ، اونایی که کسترکتکردی رو بده و بذار خود ویندوز بگرده تا پیداش کنه
خوش تیپ ویندوزت 64 بیتی باید باشه ها
david .jones
16-11-2010, 02:14
خوب در مورد سونی چند مورد هست که شما جسارتا اشتباه فرمودید.
اولا که ایران رهجو نماینده ملزومات کامپیوتری سونی هست و نه لپ تاپهای سونی.
کلا فروش نوت بوک از هر برندی به صورت رسمی به ایران ممنوع هستش.اگر به تبلیغات ایران رهجو هم دقت بفرمایید میبینید که نوشته شده نمایندگی ملزومات کامپیوتری سونی!مثل درایو نوری و فلاش و ...
اگر به این موضوع شک دارید می توانید عین مطلب را با خودشون مطرح بفرمایید.
دستگاهایی هم که بقیه میارن هر کدوم از یک طرف دنیا هست به جز اروپا!چون در اروپا قیمتهای سونی بسیار گرونتر از شرق آسیا و یا آمریکا هستش.
گارانتی یک ساله هم که شما فرمودید مربط به یک شرکت نیست.هر شخص و فروشگاه و شرکتی برای خودش گارانتی میده.
در مورد قیمت هم اگر به توضیحات من دقت میفرمودید میدید که نوشتم دل دستگاه هاش رو خودش و بدون واسطه میفروشه!
در مورد کیفیت دستگاه های وارداتی هم اداره استندارد سالهاست که از همه لپ تاپهای وارداتی نمونه گرفته و و از ورود مدلهایی که با استانداردهای جهانی مطابقت ندارند جلو گیری میکنه.
میتونید تو گوگل لیست 170 کالایی که وزارت بازرگانی وارداتشون را ممنوع کرد پیدا کنید و تعداد لپ تاپهای سونی رو در اون شمارش بفرمایید.
شرکتهایی که در کشور دیگه ای نمایندگی یک شرکت خارجی رو داشته باشند و مدارک لازم برای اثبات اون رو داشته باشند و همچنین شراطی لام برای فروش و خدمات نوت بوک رو داشته باشند از سوی وزارت بازرگانی به صورت نماینده اون شرکت شناخته و معرفی می شوند.زیگورات هم به همین صورت نماینده شناخته میشه.
بحثی هم که شما فرمودید مربوط به کالای ریفربیشد بود و نه کالایی که به صورت مشابه یک برند تولید شده و تقلبی هست.بحث تقلب در فروش با این مورد بی ارتباط هست.
فکر میکنم وجود زیگورات یا شرکتهایی که با وجود تحریمها به تامین کالا و ارائه خدمات میپردازند جای شکر داره.در این صورت فقط باید عکس نوت بوکها رو در نت میدیدم و یا در نهایت ریسک میکردیم و یک نوت بوک رو مسافرتی و بدون هیج خدمات و قطعاتی وارد و مورد استفاده قرار می دادیم.
کاری به شرکتهای دیگه ندارم ولی شما به چه خدماتی از زیگورات احتیاج داشتید که براتون انجام نداده اند؟
تعهدی که به مشتری داده میشه کاملا شفاف و مشخص هست و عین اون هم انجام میشه که بر مبنای گارانتی پایه دل هست.تعویض تمام قطعات معیوب.
ایران رهجو هم که شما مثال زدید در زمینه همین خدمات،فقط در تهران مرکز خدمات داره و بقیه از هر جا که باشند باید دستگاهشون رو به تهران بفرستند.
بلاخره در یک مورد به اشتراک رسیدیم.:31:
در ضمن من کارمند زیگورات نیستم و نمایندگی فروش شرکت هستم.
من یه دوستی داشتم سونی خریده بود یه مشکل از فن داشت و سایت سونی سفارش داده بود برا جمع کردن ایشون رفت شرکت گارانتی(اسمش رونمیدونم)مثل اینکه جواب سر بالا بهش دادن رفت اینترنت و یه میل به شرکت سونی زد تلفنش رو هم داد
فردا ساعت 10 صبح تماس گرفتن باهاش و گفتن که لپ تاپ رو برا تعیر بیار
من از این نتیجه گرفتم شرکت سونی ژاپن یه این گارانتیه وصله
مبین عزیز من قبل از اینکه لپ تاپ بخرم یهتحقیقاتی کردم و یه چیزایی دستم اومد
بعضی از قطعات لپ تاپ تو تمام این کانفیگ یکسانه مثل بدنه
بعضی از قطعات متفاوته اما این تفاوت تفاوت اساسی یا بگیم طراحی شده مثل سی پی یو کسی خارج از کمپانی نمیتونه تغییرش بده چون طراحی حرارتی میریزه هم
بعضی از قطعات توسظ افراد خارج از کمپانی هم قابل تغییره مثل هارد دیسک و رم و حتی کارت گرافیک البته باشرایط خاص
ببینید آقا مبین عزیز من خودم برق خوندم معماری کامپیوتر پاس کردم این حرفی رو که میزنم بهش اشراف دارم
باس سیستم یه مقداری هستش که نشان دهنده ی سرعت انتقال داده بین اجزای کامپیوتر در اینجا مثلا بین رم و سی پی یو هستش و بستگی بسیارزیادی به طراحی مادر بورد داره
حالا سوال برای من اینجا مطرحه که شرکت دل موضعش رو مشخص کنه بالاخره 1333 مگاهرتز طراحی کرده یا نه
اگه آره و 2 گیگا بایت رم گذاشته با این سرعت چرا اون 2 گیگا بایت دیگه رو با این سرعت نگذاشته
اگه سرعت کمتره چرا الکی اضافی پول داده و قیمت رو برا خودش زیاد کرده و رم باسرعت بالاتر از اندازه مورد نیاز گذاشته خود آقا مبین هم میدونه که یه همچین کاری چه هزینه ای برای یه شرکت مثل دل داره
از این گذشته لپ تاپ خود من 4 گیگ رم 1333 داره و همین نشون میده که توی دستگاه دوستمون دست برده شده است
یه چیز دیگه به دوستم مبین بگم من خودم با قاضی دوستم و بهتون اطمینان میدم که اگه هر کسی یه همچین مشکلی داره یا یه مشکل دیگه که اصل بودن دستگاه رو زیر سوال میبره به راحتی دادگاه رای رو به نفع اون صادر میکنه
دوست عزیز فکر میکنم توی یک دایره بسته داریم دور خودمون میچرخیم!
بحث تعویض شدن یا نشدن رم نبود.من گفتم نوت بوک تقبلی وجود نداره و نگفتم که امکان تعویض شدن قطعات وجود نداره.گفتم؟
بحث بر سر این بود که چون سرویس تگ در سایت دل نیست پس ممکن هست نوت بوک تقلبی باشه(یعنی دل نباشه و محصول یک شرکت دیگه باشه که مارک دل روش خورده.
بحث وجود نوت بوک تقلبی بود!
شما قطعا بیشتر از من با دل و محصولاتش سر و کار نداشتید.بعضا پیش میاد که خود دل در ورود اطلاعات به سایت و یا در تولید محصول سفارش داده شده اشتبه میکنه.
مثلا زمانی که من در خود شرکت بودم چندی بار پیش اومد که محصولات بدون بلوتوث اینترنال اومدن و بعد از اینکه این مورد اطلاع داده شد بلوتوثها رو جدا برای ما ارسال کردند.(در حالی که توی سایت اعلام میکرد که دستگاه بلوتوث داره)
و یا در مورد سایت
همین الان کارت گرافیک دستگاه من در سایت دل،ای تی آی کوآد کر!بسیاری از موراد پیش اومده که روی سایت آداپتور دستگاه اشتباه ثبت شده.
در مورد تعویض شدن قطعات دستگاه هم خود دل تعویض رم و هارد رو مجاز میدونه و البته cpu دستگاه ها رو هم میشه به راحتی تعویض کرد(البته در رده خودشون)ولی چون این قطعه قیمت بالایی داره و به صورت جدا از دستگاه هم بسیار کم میشه اون رو پیدا کرد،تقریبا عوض کردن اون منتفی هستش.
در هر حال فکر نمیکنم شرکت تعهدی نه در قبال چیزی که در سایت دل هست و نه در قبال گارانتی بین الملل دستگاه داشته باشه.دستگاه عینا با مشخصاتی که اعلام و فاکتور میشه فروخته میشه.
دفعاتی هم پیش اومده که مثلا خودم در فروش اشتباه کردم و به همین خاطر ضرر دست دوم شدن یک دستگاه نو رو هم قبول کردم.
و البته موارد زیادی بوده هم بوده که مشتریها مبلغی که بدهکار بودن رو نیاوردن و یا دستگاه با مشخصات بالاتری که اشتباه بهشون داده شده بوده پس ندادن و ....(فقط در بین فروشنده ها کلاه بردار پیدا نمیشه)
سلام دوستان
میبینم خیلی از عزیزان دارن از زیگورات تعریف میکنن خواستم بگم گارانتی لب تاپ من رسا پردازش آرمان هست آیا گارانتیش معتبره ؟
و یک سوال دیگه اینکه این تگی که ازش حرف میزنین چی هست میشه یه راهنمائی کنین؟؟؟کجای سیستم نوشته اینو؟؟؟وکجا باید باید توی سایت دل بررسیش کرد؟؟؟
و یه سوال دیگه این لب تابا ساخت چین هست دیگه؟؟؟برا من نوشته ساخت چین ؟؟؟نکنه اینم مثل نوکیا تحت لیسانس میزنه؟؟؟
سلام دوستان
بنده لازم می دونم که یک توصیه ی دوستانه به افرادی که قصد دارند لپ تاپ دل بخرند، بکنم. چون خودم این اشتباه رو مرتکب شدم لازم دیدم تا جایی که می تونم سعی کنم دیگران را آگاه کنم. حال خواهی پند گیر خواه ملال.
به نظر بنده خرید لپ تاپ دل در ایران به دلیل تحریم علیه ایران اشتباه است اما اشتباه بزرگتر وقتی رخ میده که شما لپ تاپتون رو با قیمتی در حدود 50 هزار تومان یا بیشتر(خود بنده حدود 150 هزار تومان)،از شرکتی بخرید که ادعا می کنه گارانتی دل در ایران است!
بهتره که پول اضافه به این جور شرکت های پر مدعا پرداخت نکنید چون پس از اتمام گارانتی و خرابی جزئی که خدانکرده در دستگاه شما پدیدار مبشه با قسمت تعمیرات این شرکت کذایی روبه رو خواهید شد و افراد تعمیر کار و متخصصی! که تعمیر لپ تاپ رو در حد باز و بسته کردن درب اون بلدند و پی آمد اون اعصاب خردی و مراجعات مکرر به اونهاست .
و درپایان هم چیزی که برای بنده پیش اومد تحویل لپ تاپ بدون تشخیص عیب اون بود!
امیدوارم برای دوستان مفید واقع شده باشد
پ.ن. اسم اون شرکت رو ذکر نکردم .خودتون می تونید از خلال همین چند پست اخیر پی به نام آن شرکت کذایی ببرید
asemanekavir38
16-11-2010, 16:48
سلام به همه دوستان.
اولا : اين حرفي كه آقاي M-MOBIN زدند كه: ((در هر حال فکر نمیکنم شرکت تعهدی نه در قبال چیزی که در سایت دل هست و نه در قبال گارانتی بین الملل دستگاه داشته باشه.دستگاه عینا با مشخصاتی که اعلام و فاکتور میشه فروخته میشه.)) بايد بگم كه دقيقا عين اين جمله اي كه ميگمو به من گفتن!! گفتن شما ميتونيد بريدسايت دل و مشخصات كلا لپتاپ هاي دل اين مدلي رو كه داريد(core i5) رو نگاه كنيد اگه مغايرت داشت ما ((زيگورات)) جوابگو هستيم!!
ثانيا: تمام core i 5 هايي كه توي سايت دل بودن بلا استثنا همگي رم با باس 1333 داشتن!!! اين درصورتيه كه مسئول فروش محترم زيگورات به من گفت: يكي از كانفينگ هايي كه دل داره همين مدل شماست با همين مشخصات!رم با باس 1066 من فقط تو بعضي مدل هايي كه cpu core i 3 داشتن ديدم !
و اما راجع به سرويس تگ!!! كي گفته سرويس تگ فقط مربوط به مدت زمان گارانتيه؟؟؟دوستان مطمئن باشيد سرويس تگ لپتاپ من هيچوقت فعال نميشه!!! كه اگر بشه با روشن شدن مشخصات واقعي لپتاپ اون موقع ميفهميم كه اين شركت ( زيگورات) راست گفته يا نه؟ آخرين باري كه با زيگورات تماس گرفتم به من اطمينان 100% دادن كه تا يكي 2 هفته ي ديگه سرويس تگ لپتاپم فعال ميشه!!! صبر ميكنم ببينم فعال ميشه يا نه؟؟؟؟
آقاي M-MOBIN با كي هماهنگ كنم براي تعويض رم؟؟؟شماره ي داخلي رو اگه لطف كنيد ممنون ميشم.
"R E Z A"
16-11-2010, 17:31
من وقتی برای گرفتن لپ تاپ از دل ایران به نمایندگی این شرکت رفتم اول خواستم سرویس تگ رو برام چک کنن که به گفته ی خودشون واسه ی همه ی لپ تاپ های این شرکت سرویس تگ ولید (موجود) هست و زد و دیدم که گرافیک رو 550 زده در صورتی که به من میگفت 5470 هستش سر همین 50 تومن کمتر ازم گرفت .
یه چیزی که واضحه هیچ وقت یک شرکت نمیاد روی جنس فابریکش دو تا رم با باس های مختلف بزاره پس این نشون میده که این دستگاه قبلا باز شده (حالا به هر دلیلی )
asemanekavir38
16-11-2010, 17:46
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن خودم لپتاپ رو ایران خریدم و سرویس تگش هم کار میکنه
بخدا با چندتا نرم افزار چك كردم همشون 2 گيگش رو زدن 1066
DELL SUPPORT CENTER
CPU-Z
SISTEM INFORMATION
دوستاني كه 5010 با كانفينگ من دارن لطف كنن يه نگاه به رم لپتاپشون بندازن ببينم مال اونا هم 1333 هست؟ يا 1066؟؟؟ نتيجه رو اعلام كنن.
كانفينگ لپتاپ من:
CPU: CORE I5 -460 M
RAM: 4 G DDR3 (2 G: 1333 --- 2G : 1066)
VGA: 1 G - 550 V
HDD: 500
asemanekavir38
16-11-2010, 18:50
آقا در کمال تعچب همبن الان که به سایت دل سر زدم دیدم سرویس تگ لپتاپم فعال شده!!!!
عجیب اینجاست: 2GB (1 X 2 GB) 1 DIMM DDR3 1333Mh
رمو زده 2گیگ:18:
اینم صفحه ی کاملش ببینید:
حالا با این شرایط زیگورات بازم دستکاری توی لپتاپو انکار می کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
من نمیدونم حالا چیزی کم میشد از زیگورات همون اول میگفتن :مثلا چون فابریکش 2 گیگ هست این 2 گیگ دیگرو ما گذاشتیم.. هان؟؟؟چیزی کم میشد؟؟؟؟؟؟
sayanermia
16-11-2010, 22:03
آقا در کمال تعچب همبن الان که به سایت دل سر زدم دیدم سرویس تگ لپتاپم فعال شده!!!!
حالا با این شرایط زیگورات بازم دستکاری توی لپتاپو انکار می کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
من نمیدونم حالا چیزی کم میشد از زیگورات همون اول میگفتن :مثلا چون فابریکش 2 گیگ هست این 2 گیگ دیگرو ما گذاشتیم.. هان؟؟؟چیزی کم میشد؟؟؟؟؟؟
خیلی جالبه!! مشخصات شما با رم دو گیگ هستش ولی شما با کانفیگ 4 گیگ خریدید اونم با یک رم و یک باس متفاوت!! بهتره پیگیرش بشی!! من جای تو بودم پوست از کله شون میکندم!! پاشونو به دادگاه باز میکردم! نه بخاطر اینکه ضرر کردم بخاطر اینکه فکر نکنن با احمق ( دور از جون شما ) طرف هستند!! واقعا متاسفم واسه زیگورات!!
sheytoon001
16-11-2010, 22:18
بله مشخصه 2 گیک رم بهش اضافه شده
به نظر من اگه قبول کردن بدون دریافت هزینه یه رم نو مثل اون رم 1333 لپ تاپت روش بندازن اینکارو بکن و زیاد اعصابت رو براش خراب نکن(البته این فقط نظر بندست:11:) وگرنه پیگیرش باش که دیگه با کسی این کار رو نکنن، تو صفحه اول این مورد رو تاکید میکنم که همه قبل خرید حتما سرویس تگ و رم و هارد لپ تاپ رو چک کنن تا با چنین مشکلی مواجه نشن
موفق باشی:10:
Eshghe_door
16-11-2010, 23:37
سلام
من يه سوال دارم
15 تومن 5 متر
تي وي هم ال جي full hd
مشكل از كجاس؟
كسي نيس بتونه كمكم كنه؟؟
از قضا من خودم به تلویزیون lg وصلش کردم...اولا اینکه مسلما بعد از اتصال کابل باید روی همون inputی که کابلو وصل کردی بری. باید بصورت خودکار ارتباط برقرار بشه. واسه من که اینجوری بود. اگه نشد با یکم دستکاری توی قسمت screen resolution باید حل بشه.
naseresmaeily
17-11-2010, 00:16
خب بالاخره کار آپلود درایورهای ضروری و کاربردی لپتاپ Dell Inspiron N5010 تموم شد.
درایور هارو هم به صورت تکی و مجزا آپلود کردم و هم به صورت یک فایل زیپ برای کسانی که قصد دارند همه رو یکجا بگیرند:10:
متذکر می شم برای سه نوع گرافیک intel 4500 ، Ati 5470 , Ati 550v سه بسته ی جداگانه ( کل درایورها در یک فایل زیپ ) تهیه کردم تا هرکسی متناسب با گرافیکش کل مجموعه رو دانلود کنه. خدمت کوچیک و ناقابل برای کلیه بروبکس N5010 دار و پی سی وردی گل و گلاب:11:
درایورها در هاست شخصی خودم با سرعت 100مگابایت در ثانیه آپلود شدند! همه لینک ها سالم و با پسوند exe هستند و فقط مجموعه درایورها زیپ شدند اونهم بدون هیچ پسورد و فایل اضافه ای
امیدوارم مشکل کلیه دوستان در دانلود و پیدا کردن درایورها حل بشه
دانلود درایورها به صورت تک و مجزا :
گرافیک Intel HD 4500
...
باسلام
ببخشید می خواستم ببینم میشه از این درایورها توی ویندوز xp service pack3 استفاده کرد؟
اگر جواب منفی است از کجا می تونم درایور های این لب تاپ را برای xp دانلود کنم؟
با تشکر
سلام دوستان
بنده لازم می دونم که یک توصیه ی دوستانه به افرادی که قصد دارند لپ تاپ دل بخرند، بکنم. چون خودم این اشتباه رو مرتکب شدم لازم دیدم تا جایی که می تونم سعی کنم دیگران را آگاه کنم. حال خواهی پند گیر خواه ملال.
به نظر بنده خرید لپ تاپ دل در ایران به دلیل تحریم علیه ایران اشتباه است اما اشتباه بزرگتر وقتی رخ میده که شما لپ تاپتون رو با قیمتی در حدود 50 هزار تومان یا بیشتر(خود بنده حدود 150 هزار تومان)،از شرکتی بخرید که ادعا می کنه گارانتی دل در ایران است!
بهتره که پول اضافه به این جور شرکت های پر مدعا پرداخت نکنید چون پس از اتمام گارانتی و خرابی جزئی که خدانکرده در دستگاه شما پدیدار مبشه با قسمت تعمیرات این شرکت کذایی روبه رو خواهید شد و افراد تعمیر کار و متخصصی! که تعمیر لپ تاپ رو در حد باز و بسته کردن درب اون بلدند و پی آمد اون اعصاب خردی و مراجعات مکرر به اونهاست .
و درپایان هم چیزی که برای بنده پیش اومد تحویل لپ تاپ بدون تشخیص عیب اون بود!
امیدوارم برای دوستان مفید واقع شده باشد
پ.ن. اسم اون شرکت رو ذکر نکردم .خودتون می تونید از خلال همین چند پست اخیر پی به نام آن شرکت کذایی ببرید
البته دوست من این رو هم ذکر کنم که زیگورات اینطور نبود از وقتی تعریف زیاد ازش شد رنگ باختن .. تیم خوبی تو مجموعشون دارن .. اوایل انصافا کارشون عالی بود و تک .
در کل بحث گارانتی در ایران معنا نداره و یه واقعیت غیر قابل انکاره
بحث دستکاری به طور صد در صد مطرح نیست ..
چون دل در ایران نمایندگی مستقیم و نظارت نداره زیگورات و هر شرکت دیگه ای دستش بازه و میتونه سرویس تگ الکی بزنه مخصوصا از زمانی که تحریمها زیاد شده فشار زیادی رو دولت امارات وارد اومده که اجازه فروش لپتاپها هم داده نمیشه به همین خاطر این لپتاپها ممکنه از طریق چند واسطه دست به دست بشه ..
اما بهرحال چون زیگورات ادعا داره باید جوابگو باشه و دلیل و سند بیاره که در لپتاپ شما دستکاری انجام نداده (که البته معمولا زیاد نمیتونی به طریق مراجع قضایی تکیه کنی :13: مطمئن باش کسی حرف شما رو خریدار نیست )
golshankart
17-11-2010, 06:17
بچه ها با همتونم خیلی خیلی باهالید مخصوصا درایور کارت گرافیک.:11::11:
MobinN5010
17-11-2010, 08:34
سلام بر تمامی دوستان بازدید کننده و متخصصان P30World :40:
بنده هم قصد خرید Dell Inspiron N5010 رو دارم اما بین دو کانفیگ با مشخصاتی که درج میکنم دو دل موندم : :41:
Dell Inspiron N5010 - A
Processor : 2.53 Core i5 M430 Quad
Ram : 4 GB DDR3
HDD : 500 GB SATA
Graphic : ATI HD 5470 1 GB - Up To 2.8 GB
Dell Inspiron N5010 - B
Processor : 2.4 Core i3 M350 Quad
HDD : 320 GB SATA
اختلاف قیمت : 90000 تومان
کارایی که میخوام انجام بدم : اینترنت - بازی - فوتوشاپ و خلاصهه اینکه سرعتش خوب باشه
لطفا راهنمایی بفرمایید ...
Eshghe_door
17-11-2010, 11:07
از قضا من خودم به تلویزیون lg وصلش کردم...اولا اینکه مسلما بعد از اتصال کابل باید روی همون inputی که کابلو وصل کردی بری. باید بصورت خودکار ارتباط برقرار بشه. واسه من که اینجوری بود. اگه نشد با یکم دستکاری توی قسمت screen resolution باید حل بشه.
ميشه يكم راهنمايي بكنين؟
اونهمه تنظيمات داره
كدومو دستكاري كنم؟!:31:
"R E Z A"
17-11-2010, 12:12
دوستاني كه 5010 با كانفينگ من دارن لطف كنن يه نگاه به رم لپتاپشون بندازن ببينم مال اونا هم 1333 هست؟ يا 1066؟؟؟ نتيجه رو اعلام كنن.
كانفينگ لپتاپ من:
CPU: CORE I5 -460 M
RAM: 4 G DDR3 (2 G: 1333 --- 2G : 1066)
VGA: 1 G - 550 V
HDD: 500
سلام
مال منم دقیقا مثل کانفیگ شماست .
4 گیگ رم هر دو با باس 1333
توی سرویس تگش هم همینو زده
hossein_gorgan
17-11-2010, 14:27
بنده هم قصد خرید Dell Inspiron N5010 رو دارم اما بین دو کانفیگ با مشخصاتی که درج میکنم دو دل موندم : :41:
Dell Inspiron N5010 - A
Dell Inspiron N5010 - B
کارایی که میخوام انجام بدم : اینترنت - بازی - فوتوشاپ و خلاصهه اینکه سرعتش خوب باشه
خوب معلومه که باید اولی رو بگیری.منم اولی رو دارم.فوق العاده هست.
بخاطر 90تومن سیستم ضعیف تر نگیر
sheytoon001
17-11-2010, 15:45
Dell Inspiron N5010 - A
Dell Inspiron N5010 - B
اگه 90 تومن بیشتر زیاد برات مهم نیست i5 رو بگیر
ميشه يكم راهنمايي بكنين؟
اونهمه تنظيمات داره
كدومو دستكاري كنم؟!:31:
ببین من بعد از وصل کردن سیم به TV و انتخاب مثلا HDMI2 روی تلویزیون، توی Screen Resolution هون بالای صفحه بجای یک تصویر دو تا نشون میده و این معلوم میکنه که ارتباط برقرار شده و در قسمت Display توی همون صفحه یک گزینه دیگه اضافه میشه. تا این اتفاق نیوفته تنظیماتی در کار نیست. از اونجایی که من خودم بلافاصله بعد از وصل کابل و انتخاب HDMI2(روی TV خودمون البته) تصویرم وصل شد حدس میزنم مشکل دیگه ای در کار باشه. آیا این کابلو جای دیگه تستش کردی؟ سالمه؟ قبلا با تنظیمات Display ور رفتی؟
ای بابا چرا پستهای من اینجوری میشه باید اول تایید بشه بعد نمایشش میدن!!!خب الان دیگه کسی دو صفحه قبل رو که نگاه نمیکنه که سوال منم بی جواب موند!!!اگه خدائی نکرده وقت کردین یه سری به پستای 1722 و 1723 بزنید
ممنون
سلام دوستان
میبینم خیلی از عزیزان دارن از زیگورات تعریف میکنن خواستم بگم گارانتی لب تاپ من رسا پردازش آرمان هست آیا گارانتیش معتبره ؟
و یک سوال دیگه اینکه این تگی که ازش حرف میزنین چی هست میشه یه راهنمائی کنین؟؟؟کجای سیستم نوشته اینو؟؟؟وکجا باید باید توی سایت دل بررسیش کرد؟؟؟
و یه سوال دیگه این لب تابا ساخت چین هست دیگه؟؟؟برا من نوشته ساخت چین ؟؟؟نکنه اینم مثل نوکیا تحت لیسانس میزنه؟؟؟
والا من خودم هرجا رفتم دیدم همه میگن یه ماه تعویض یه سالم گارانتی، منم بیخیالش شدم و از سام سرویس گرفتم. الانم با بحثایی که شده به درستی انتخابم ایمان آوردم.
سرویس تگ روی یه کاغذ کوچیک سفید که روی پشت لپ تاپت چسبیده نوشته شده و کدیه که دستگاهت با تمام مشخصات سخت افزاری و تولیدیش با اون شناخته میشه و توی همون قسمت ساپورت سایت پیداش میکنی، بگردی توی چند صفحه قبل بچه ها لینکشو گذاشتن.
واسه منم نوشته ساخت چین ولی سرویس تگش میگه که از لهستان اومده!
والا من خودم هرجا رفتم دیدم همه میگن یه ماه تعویض یه سالم گارانتی، منم بیخیالش شدم و از سام سرویس گرفتم. الانم با بحثایی که شده به درستی انتخابم ایمان آوردم.
سرویس تگ روی یه کاغذ کوچیک سفید که روی پشت لپ تاپت چسبیده نوشته شده و کدیه که دستگاهت با تمام مشخصات سخت افزاری و تولیدیش با اون شناخته میشه و توی همون قسمت ساپورت سایت پیداش میکنی، بگردی توی چند صفحه قبل بچه ها لینکشو گذاشتن.
واسه منم نوشته ساخت چین ولی سرویس تگش میگه که از لهستان اومده!
سام سرویس؟؟؟!!! همون گارانتی کنندهی محصولات سامسونگ یا یه شرکت دیگه؟
asemanekavir38
18-11-2010, 09:59
سلام به همه ی دوستان.امروز با زیگورات تماس میگیرم ببینم چی میشه!!!
ببینیم امروز دیگه زیگورات :2:چطور میخواد مارو بپیچونه!!!
آقای مبین خوشحال میشم نظرتونو راجع به این قضیه بدونم؟ بازم میگین زیگورات:2: بی تقصیره؟؟؟؟؟
در تایید گفته های mss_195 باید بگم، به نظر من از هرجایی میخواین بخرید الا زیگورات!!!
گول تبلیغات الکی رو نخورید!!!منم به اسم و رسم این شرکت کذایی (زیگورات )و تبلیغاتش اعتماد کردم نتیجشم دیدم.
یه سوال:
ویدوز 64 بیت نیاز به نرم افزارهای 100% 64 بیتی داره؟یا همین نرم افزارهایی که الان کلا موجود هست روی 64 بیتی هم جواب میده؟
سام سرویس؟؟؟!!! همون گارانتی کنندهی محصولات سامسونگ یا یه شرکت دیگه؟
همونه.
یه سوال:
ویدوز 64 بیت نیاز به نرم افزارهای 100% 64 بیتی داره؟یا همین نرم افزارهایی که الان کلا موجود هست روی 64 بیتی هم جواب میده؟
[/SIZE][/SIZE]
اکثر برنامه ها مشکلی ندارند ولی بعضیها دو تا نسخه 64 و 32 بیتی دارن. مثلا من خودم برای NOD32، WinRAR، PhotoShop و بازی کرایسیس(!) نسخه 64 بیتیشونو گیر آوردم ولی اکثر نرم افزارهای کاربردی دیگه مشکلی نداشتن.
karnavaleroos
18-11-2010, 22:01
Dell Inspiron N5010 - A
Dell Inspiron N5010 - B
این سی پی یو مگه 4 هسته ایه؟
لطفا جواب بدید
sheytoon001
18-11-2010, 23:36
این سی پی یو مگه 4 هسته ایه؟
لطفا جواب بدید
نخیر، فکر میکنم هردو 2 هسته ای هستن و فقط تعداد هسته های مجازی و فرکانسشون فرق میکنه:46:
mortal kombat 2008
19-11-2010, 08:52
سلام
منم از این لبتاپ خیلی خوشم امد و چند تا سوال دارم که امیدوارم جواب بدید :
1 : دلیل ارزون بودن این لب تاپ چیه ؟ سیستم های از این ضعیف تر هم هستند که خیلی گرون ترند.
2 : من می خوام با نرم افزار های بزرگ جلوه بصری مثل افتر افکت ، پری مایر و تری دی مکس کار کنم ، کدوم کانفیگ را پیشنهاد می کنید؟
3: در جلوی گرافیک نوشته : Up to 2048 Mb ، ایا این معنیش اینه که میشه بعدش تا 2 گیگ ارتقا داد ؟ اگه اره ، ایا این کار سخته و باید پیش متخصص ها فرستاده بشه و خرج زیاد بر می داره ؟
4: یکی می تونه یه لیست از بازی هایی که روش تست شده بزاره ؟
5: ایا کیفیت صدا مثل خیلی از لب تاپای دیگه بده ؟ وایا کیفیت مانیتور که شنیده بودم از بعضی زاویه ها خوب نیست برای کانفیگ های گرون تر هم همین طوره ؟
6:و در اخر اینکه من قبلا که تو تاپیک می امدم مشکل درایورها ، خیلی مطرح می شد ، ایا مشکل حل شد و یا این هنوز یک ضعف بزرگ در این لب تاپه ؟
از اینکه زیاد سوال پرسید ، ببخشید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.