PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تجربه خرید Dell Inspiron N5010

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17]

sayanermia
21-07-2012, 17:47
بروبچ کسی میدونه قاب ( بدنه روی ال سی دی ) رو از کجا میشه تهیه کرد؟

واسه من شکسته. نیاز دارم تعویضش کنم چون بقایاش رفته بود تو برد پشتش اتصالی کرده بود !

ممنون میشم راهنمایی کنید :)

دوست گلم بنده هم قصد تعویض قاب و سینی فلزی روی کیبورد و دارم! سه جا سراغ گرفتم قرار شده بهم خبر بدند که هزینه اش چقدر میشه
قاب پشت و روی LCD قیمتی که همین الان گرفتم 100 تومن بود. قرار شده فردا قیمت سینی هم بهم بده تا اگر بصرفه همه رو باهم عوض کنم
مطمئن باشید به یک فروشنده خوش انصاف و خوش قیمت که بخورم حتما بهتون اطلاع میدم :10:

AC_POP
22-07-2012, 11:57
بچه ها ، 5010 من وایرلس رو پیدا نمیکنه :41:
از وقتی که ویندوز اولی رو که روش بود رو عوض کردم اینجوری شده . اول یه windows 7 32 bit نصب کردم دیدم همه چیش عالی کار میکنه بجز وایرلسش . گفتم شاید 32 بیت هست واسه همین . الان 64 بیت زدم بازم کار نمیکنه .
فروشنده تو درایو آخرم هم درایور هاش رو گذاشته بود توی یه پوشه . همشون نصب میشن بجز درایور ایرلس ( درایور R252544 ) !!! این ارور رو میده :
No compatible hardware found . The software you are attempting to install is not supported on this system .
با کلی شوق و ذوق رفتم مودم وایرلس گرفتم حالا ... :41:
مودم هم مشکلی نداره با وایرلس گوشی میتونم وصل بشم . اما این وقتی رو عکس کامپیوتر بغلی کلیک میکنی ، کلا هیچی نمیاره !

sayanermia
22-07-2012, 16:34
بچه ها ، 5010 من وایرلس رو پیدا نمیکنه :41:
از وقتی که ویندوز اولی رو که روش بود رو عوض کردم اینجوری شده . اول یه windows 7 32 bit نصب کردم دیدم همه چیش عالی کار میکنه بجز وایرلسش . گفتم شاید 32 بیت هست واسه همین . الان 64 بیت زدم بازم کار نمیکنه .
فروشنده تو درایو آخرم هم درایور هاش رو گذاشته بود توی یه پوشه . همشون نصب میشن بجز درایور ایرلس ( درایور R252544 ) !!! این ارور رو میده :
No compatible hardware found . The software you are attempting to install is not supported on this system .
با کلی شوق و ذوق رفتم مودم وایرلس گرفتم حالا ... :41:
مودم هم مشکلی نداره با وایرلس گوشی میتونم وصل بشم . اما این وقتی رو عکس کامپیوتر بغلی کلیک میکنی ، کلا هیچی نمیاره !

درایور وایرلس 5010 های ما اینه فدات شم
R258276 - Wireless WLAN 1501 Half Mini-Card

به شماره ی R دقت کن اینو از سایت دل دانلود کن

sayanermia
22-07-2012, 16:41
قاب و پرسیدم! قاب پشت 80 تومن - دور صفحه 50 تومن - قاب کیبورد و تاچ 45 تومن
هزینه نصب هم 10 تومن

:41: شدیدا ناامید شدم! پولشو دارم ولی واقعا زورم میاد بخاطر نوسازی اینقدر پول بدم

AC_POP
22-07-2012, 18:43
درایور وایرلس 5010 های ما اینه فدات شم
R258276 - Wireless WLAN 1501 Half Mini-Card

به شماره ی R دقت کن اینو از سایت دل دانلود کن

مرسی عزیز . امتحان کنم ببینم چی میشه :46:

fisheries65
25-07-2012, 02:24
آقا بارها از صدای هارد 5010 که هر از گاهی چق چق! صدا میده صحبت شده، یه جورایی تا اونجا که یادمه 80% دچارش بودن و بدون مشکل هم کار می کرد
من بعد یک سال نیم از خرید دستگاه
یهو
ویندوز فریز شد
و پشت سر هم از هارد صدای چق و چق شنیده میشد (در فواصل زمانی کوتاه و بلند)
هیچی دیگه کار نمیکرد و فقط موس حرکت می کرد
لب تاپ جلو چشم به فنا رفت
با نگه داشتن دکمه پاور خاموشش کردم
کسی تجربه نداره؟
اساسی حالمو گرفت

ali gamma
16-08-2012, 21:55
سلام دوستان
.
من این لپتاپو گرفتم ولی دست دو . سی دی درایور نداشت همراش.دکمه های کیبرد مربوط به کنترل نور مانیتور و نشاندهنده ی میزان باتری کار نمی کنه. کیبردش درایور داره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

"R E Z A"
17-08-2012, 08:40
نرم افزار Quickset رو از سایت dell.com دانلود کنید .

DJ POLESTAR
26-08-2012, 19:04
درود

من لپتاپم رو از اربیل خریدم (البته خریدن!) قبلا یه مدل پایین N4010 رو گرفته بودم که توش DVDهای ویندوز اورجینال و آنتی ویروس مکافی اورجینال و داریورها بودن اما پسش دادم و یه مدل بالاتر گرفتم مدل N5010 هستش ولی هیچ DVD ویندوزی نداره و چیزی که این اوایل متوجه شدم اینکه چون DVD ویندوز نداره ویندوز تو هاردش ذحیره شده است (آخه مقداری از هاردم رو به درایور مخفی بنام Recovery اختصاص دادن) حالا سوالم اینجاس که واقعا در صورت ایراد ویندوز میتونم recovery کنم و دوباره ویندوزی اورجینال داشته باشم؟؟؟

farid_1
12-09-2012, 11:28
سلام من یک 5010
core i5 480m 5650 vga 4GB ram
دارم یک هارد اکسترنال با قابلیت usb 3 گرفتم درایوری چیزی هست این usb 3 رو بهش بشناسونم؟

sheytoon001
12-09-2012, 15:11
5010 پورت usb3 نداره اما میتونید با همون سرعت usb2 ازش استفاده کنید

sheytoon001
12-09-2012, 15:13
اگه ویندوزی که روش نصب بوده اصله پس همون اول ازش بک آپ بگیر تا بعدا به مشکلی بر نخوری
در مورد درایو ریکاوری زیاد اطلاع ندارم اما احتمالا بشه

matador
27-09-2012, 13:53
دوستان با توجه به اینکه تاریخ عرضه ویندوز 8 نزدیکه لطفا بفرمائید ویندوز 8 رو روی این لپ تاپ نصب کردین ؟؟ مشکل خاصی داشتین یا نه ؟

Massoud H.N
29-10-2012, 12:38
من به صورت پیش فرض وقتی خریدم 3 گیگ رم داشت! اول فکر میکردم تا 4 بیشتر ساپورت نمی کنه لذا تبدیلش کردم به 4 گیگ رم! ولی چند روز پیش فهمیدم این لپتاپ تا 8 گیگ رم رو به خوبی ساپورت میکنه! منم سریعا رفتم دوتا رم دو گیگی که روی دستگاه داشتم فروختم و بجاش دوتا 4 گیگ خریدم و الان رم دستگام شده 8 گیگ
باورتون نمیشه سرعت بی نهایت تغییر کرده و خیلی فرز و سریع و جنگی شده لپتاپ! مخصوصا من که با فتوشاپ هم کار میکنم خیلی این افزایش رم برام محسوس بود
تازه هاردشم تعویض کردم یک هارد هیتاچی 7200 دور انداختم روش :31:
کلا لپتاپ به ماهی 5010 ندیدم!
فقط خیلی بلا سرش اوردم قاب پشت و دور LCD که شدیدا داغون و پر از خط و خشه خیلی زشت شده. سینی کیبورد (همون صفحه استیل فلزیه) هم که میگفتند ضدخشه واسه من پر از خط و خش و پریدگی شده
دنبالشم ببینم کجا قاب و سینی جنس خوب می فروشه که برم دنبالش سریعا عوضشون کنم تا لپتاپم بشه عین روز اول نو و تمیز و آکبند :31:

رمو چه جوری میشه عوض کرد ؟؟؟
چقد هزینه میشه برا تبدیل رم 4 به رم 8 ؟ بعد توی بازی و اینا تاثیر داره ؟؟؟؟
من خیلی دنباله عوض کردنه رم بودم
برا هاردم بگو چه کردی
دمت گرم

jmt
01-11-2012, 22:04
سلام
سریال اکتیو Dell Data Safe رو از کجا میشه بدست آورد ؟

abbasjun
03-11-2012, 15:54
دوستان با توجه به اینکه تاریخ عرضه ویندوز 8 نزدیکه لطفا بفرمائید ویندوز 8 رو روی این لپ تاپ نصب کردین ؟؟ مشکل خاصی داشتین یا نه ؟
من یک ماه پیش نسخه rtm یا enterprise (یکی از اینا بود یادم نیست :31:) خیلی خوب تنها مشکلی که داشت این بود که بعضی مواقع بلو اسکرین میداد. که البته این مشکلو ریپورت کردم. اما در کل خیلی روون و خوب بود و باهاش حال کردم.

amir--khan
19-11-2012, 23:44
سلام. لپ تاپ منم دل 5010 با گرافیک 5650 هستش. وقتی pes 13 نصب کردم مشکل داشت که شنیدم باید درایور گرافیکو آپدیت کنم.
لطفا لینک درایور 5650 برام بزارین ، یکم تو سایت amd گشت زدم ولی پیداش نکردم.
ممنون.

mohammadi_4u
21-11-2012, 13:15
سلام. لپ تاپ منم دل 5010 با گرافیک 5650 هستش. وقتی pes 13 نصب کردم مشکل داشت که شنیدم باید درایور گرافیکو آپدیت کنم.
لطفا لینک درایور 5650 برام بزارین ، یکم تو سایت amd گشت زدم ولی پیداش نکردم.
ممنون.
سلام
خب ویندوزتون میگفتید!!؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولی نوتبوک
دومی رادون اچ دی
سومی موبالیتی رادون اچ دی سری 5xxxx
بعدی هم ویندوز رو انتخاب کنید و جدیدترین رو دانلود کنید
موفق باشید

punisher_mf
16-12-2012, 15:23
کمک من راه انداز 64 بیتی گرافیک داخلی 5010 رو میخوام واسه ویندوز 7 64بیتی کمک کنید.خیلی گرفتارم بخاطر این راه انداز:n30:

sayanermia
19-12-2012, 22:07
رمو چه جوری میشه عوض کرد ؟؟؟
چقد هزینه میشه برا تبدیل رم 4 به رم 8 ؟ بعد توی بازی و اینا تاثیر داره ؟؟؟؟
من خیلی دنباله عوض کردنه رم بودم
برا هاردم بگو چه کردی
دمت گرم

پشت دستگاه یک درب هست که دو طرفش پیچ شده. اونو باز کنید توش جای رمه که خیلی راحت در میاد و میتونید تعویض کنید
اون زمان من واسه هر رم 4 گیگ 43 تومن هزینه کردم. رم های دو خودمم دونه ای 13 خرید ازم

برای هارد هم خیلی گشتم. همه 5400 دور داشتند. اونقدر گشتم تا 7200 گیر آوردم. تعویضشم دادم همکار دوستم که توی بازار رضا دفتر داشت اونا برام عوض کردند. چون هارد زیر کیبورده باید اون قسمت کامل باز بشه. کار خودم نبود :n02:

sayanermia
19-12-2012, 22:13

منم نصب کردم هیچ مشکلی نداشتم! همه چیز روون و خوب! تنها مورد : با وجود اینکه آخرین ورژن درایور گرافیک و از سایت AMD گرفتم ولی توی فتوشاپ cs6 شدیدا مشکل پرش تصویر داشتم! یعنی وقتی یه عکس توی فتوشاپ جا به جا میکردم یا کلا موس تکون میدادم عکسم و پروژه مدام مشکی میشد چشمک میزد!

ولی اینو فاکتور بگیریم کاملا ویندوز روان و خوب و عالی بود! بدون بلواسکرین و مشکل!
اما چون هنوز کرک درست درمونی براش نیومده و هنوز کمی مشکلات خود ویندوز و نرم افزارهای ناسازگار هست دوباره برگشتم روی هفت 64 بیتی دوست داشتنی و محبوب

amin4562
12-01-2013, 01:01
من به صورت پیش فرض وقتی خریدم 3 گیگ رم داشت! اول فکر میکردم تا 4 بیشتر ساپورت نمی کنه لذا تبدیلش کردم به 4 گیگ رم! ولی چند روز پیش فهمیدم این لپتاپ تا 8 گیگ رم رو به خوبی ساپورت میکنه! منم سریعا رفتم دوتا رم دو گیگی که روی دستگاه داشتم فروختم و بجاش دوتا 4 گیگ خریدم و الان رم دستگام شده 8 گیگ
باورتون نمیشه سرعت بی نهایت تغییر کرده و خیلی فرز و سریع و جنگی شده لپتاپ! مخصوصا من که با فتوشاپ هم کار میکنم خیلی این افزایش رم برام محسوس بود
تازه هاردشم تعویض کردم یک هارد هیتاچی 7200 دور انداختم روش :31:
کلا لپتاپ به ماهی 5010 ندیدم!
فقط خیلی بلا سرش اوردم قاب پشت و دور LCD که شدیدا داغون و پر از خط و خشه خیلی زشت شده. سینی کیبورد (همون صفحه استیل فلزیه) هم که میگفتند ضدخشه واسه من پر از خط و خش و پریدگی شده
دنبالشم ببینم کجا قاب و سینی جنس خوب می فروشه که برم دنبالش سریعا عوضشون کنم تا لپتاپم بشه عین روز اول نو و تمیز و آکبند :31:

من 2ساله این لپتاپ. دارم.واقعا ازش راضیم.2تا رمه 2گیگ روش بود مارک kingston که با 100تومن هزینه 2تا 4گیگ geil روش گذاشتم.سرعته سیستم هیچ تغییری نکرده.توصیه میکنم رم رو ارتقا ندین چون تاثیره چندانی محسوس نشد.ویندوزه 7 x64 دارم

Bahman No1
11-02-2013, 11:27
سلام.

عمر باتری لپتاپ من تموم شده و خیلی کم شارژ نگه میداره... میخواستم باطری جدید بخرم. باید به نکته خاصی توجه کنم؟؟ ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن

reza-at
08-03-2013, 15:28
با عرض سلام و خسته نباشین
منم این مدل لبتاپ رو دارم و ازش واقعا راضیم فقط تنها مشکلی که دارم اینه که
دوستان , من نمیتونم گرافیک لبتابمو نصب کنم
ینی نصب کردم ولی تو اینجا فقط intel hd graphics هست .
یه نفر بهم این دوتا درایورهارو داد , گفت اگه اولی رو نصب کنی درست میشه اگه نشد دومی صد در صد میشه اما متاسفانه هیچکدوم نشدن . درایورهایی هم که نصب کردم اسمشون اینا بود :

AMD_Catalyst_13.2_Beta7

11-12_mobility_vista_win7_32-64_ccc

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از این بنل کنار close خواستم رو Amd سوییچ کنم اما فقط intel بود
از یه نفر برسیدم گفت یه برنامه ی خاص واسه سوییچ کردن داره
البته اینم بگم که ویندوزم 8 و گرافیکم هم 64 بیتی
ازتون خواهش میکنم کمک کنین

ali gamma
14-03-2013, 19:46
مال من رو لود سي پي يو بالاي سي درصد فنش به صدا در مياد و دماش ميره تا ٦٠ درجه. مال شما هم همينطوره؟

amin4562
16-03-2013, 00:23
مال من رو لود سي پي يو بالاي سي درصد فنش به صدا در مياد و دماش ميره تا ٦٠ درجه. مال شما هم همينطوره؟
فکر نمیکنم مشکلی باشه

amin4562
16-03-2013, 00:26
یه نفر بهم این دوتا درایورهارو داد , گفت اگه اولی رو نصب کنی درست میشه اگه نشد دومی صد در صد میشه اما متاسفانه هیچکدوم نشدن . درایورهایی هم که نصب کردم اسمشون اینا بود :

AMD_Catalyst_13.2_Beta7

شما مطمئنی گرافیک رو سخت افزاری داری؟؟!!!!!!
گرافیکه intel آنبورده.فک کنم شما فقط همینو داری!!!الان سیستمه من اصلا intel نداره.فقط ati 5470 هست

reza-at
20-03-2013, 19:55
سلام
آره آقا نصبه , سیستمم لبتاپه
خودمم آی سی گرافیکشو دیدم
اگه میشه کمکم کنین دیگه مخم سوت کشید از بس از همه پرسیدم

:n27::n27::n27::n27::n27::n27::n27::n27::n27:

sayanermia
22-03-2013, 14:43
سلام
آره آقا نصبه , سیستمم لبتاپه
خودمم آی سی گرافیکشو دیدم
اگه میشه کمکم کنین دیگه مخم سوت کشید از بس از همه پرسیدم

:n27::n27::n27::n27::n27::n27::n27::n27::n27:

شما لطف کن یک عکس از بورد لپتاپ و همون IC گرافیک که دیدید بذارید تا بتونیم بهتر کمکتون کنیم

sayanermia
22-03-2013, 14:44
من 2ساله این لپتاپ. دارم.واقعا ازش راضیم.2تا رمه 2گیگ روش بود مارک kingston که با 100تومن هزینه 2تا 4گیگ geil روش گذاشتم.سرعته سیستم هیچ تغییری نکرده.توصیه میکنم رم رو ارتقا ندین چون تاثیره چندانی محسوس نشد.ویندوزه 7 x64 دارم

برای بنده که cpu cor i3 دارم و فقط و فقط با فتوشاپ کار میکنم هم سرعت ویندوز و مولتی تسکینگ هم سرعت فتوشاپ مخصوصا وقتی باز هست و در کنارش نرم افزارهای گرافیکی سنگین دیگه رو اجرا میکنم خیلی بالا رفت و تاثیرشو به صورت چشمگیری دیدم!
ولی وقتی شما میگی تاثیر نداشته حتما نداشته دیگه :n16:

sheklak
29-03-2013, 18:21
سلام. عمر باتری من تمام شده و دیگه اصلا شارژ نمیشه. و چون الان قادر به خرید باتری براش نیستم میخواستم ببینم باتری را از سیستم در بیارم یا بذارم بمونه؟‌ وقتی هستش همیشه لامپ شارژ آن روشنه ولی یه درصد هم شارژ نمیشه.

worldm
07-04-2013, 23:36
نرم افزار وبکمشو کسی نداره بهم بده؟؟؟؟خیلی گیرم
اون لینکی که گذاشتید خرابه

worldm
08-04-2013, 13:47
چرابااینکه درایور وایرلسش نصبه وتوی خونه هم وایرلس دارم چیزی نشون نمیده بلتوثش فقط روشنه که نمیشه چیزی دریافت کرد چرا؟؟

sheytoon001
14-04-2013, 16:48
چرابااینکه درایور وایرلسش نصبه وتوی خونه هم وایرلس دارم چیزی نشون نمیده بلتوثش فقط روشنه که نمیشه چیزی دریافت کرد چرا؟؟

درایور رو دوبارره نصب کن
البته اول مطمئن شو وای فای لپ تاپ خاموش نباشه ( بادکمه F2 مبتونی روشن یا خاموشش کنی ) و همینطور مطمئن شو نوع وایرلس مودمت b یا g باشه چون بنظرم این لپ تاپ نوع N رو پشتیبانی نمیکنه
نرم افزار برای وبکم هم توی اینترنت جستجو کنی زیاد پیدا میشه

sheytoon001
14-04-2013, 16:51
سلام. عمر باتری من تمام شده و دیگه اصلا شارژ نمیشه. و چون الان قادر به خرید باتری براش نیستم میخواستم ببینم باتری را از سیستم در بیارم یا بذارم بمونه؟‌ وقتی هستش همیشه لامپ شارژ آن روشنه ولی یه درصد هم شارژ نمیشه.

برا من هنوز خراب نشده
والا نمیدونم، فک کنم بهتره زودتر یکی بخری، خودم تصمیمدارم وقتی خراب شد خودم سلولاش رو عوض کنم ، اگه جواب داد اعلام می کنم

4umbaz
29-05-2013, 22:37
درابور بلوتوث از سایت دل حذف شده و من دیگه نمیتونم بلوتوث کنم..

اگر کسی داره آپ کنه مرسی

matador
03-06-2013, 17:29
درابور بلوتوث از سایت دل حذف شده و من دیگه نمیتونم بلوتوث کنم..

اگر کسی داره آپ کنه مرسی

بیا آخرین ورژن درایو بلوتوث من دارم استفاده میکنم ویندوز 8 رو هم ساپورت میکنه :

DJ POLESTAR
04-06-2013, 00:49
بیا آخرین ورژن درایو بلوتوث من دارم استفاده میکنم ویندوز 8 رو هم ساپورت میکنه :
داداش مطمئنی این درایو برای این مدل از DELL هستش؟!
support for Lenovo M490s.

matador
05-06-2013, 11:49
داداش مطمئنی این درایو برای این مدل از DELL هستش؟!
support for Lenovo M490s.

بله داداش بلوتوث شرکت Broadcom که فقط روی لپ تاپ های شرکت dell نصب نیست . من همینو نصب کردم و دارم استفاده میکنم .

feripilot
10-06-2013, 15:01
سلام من یک ماه پیش ویندوز عوض کردم الان چند شبه مشکل صفحه ابی ویندوز رو دارم و ویندوز ری استارت میشه
نمیدونم چیکار کنم اما به یه نکته رسیدم
الان با نرم افزار CPUID چک کردم
دمای core 0# , core 2# رو به صورت میانگین نوشته 54
ماکزیممش 76 و مینیمم 49 هست چجوریاست ؟؟ مشکل از چیه این دما خیلی زیاد نیست
دمای چه قسما های دیگه ای مهمه که داخل این نرم افزار اومده باشه

amirkhan_0o0
11-06-2013, 20:44
دوستان آخرین ورژن بایاس A15 هست؟
توی خود سایت اینجوری زده
ورژن بالاتری نیست؟

sheytoon001
16-06-2013, 18:08
بعضب نرم افزارها و فیل-تر ش-کن ها هم باعث صفحه آبی میشن ، احتمالا برا شمام همچین مشکلی باشه
نه دما که عادیه ، دما اگه زیاد شه اصلا صفحه آبی نشون نمیده و مستقیم ری استارت یا خاموش میشه

sheytoon001
16-06-2013, 18:10
دوستان آخرین ورژن بایاس A15 هست؟
توی خود سایت اینجوری زده
ورژن بالاتری نیست؟
نه دیگه آخریش همون بود
دلیلی نداره که ورژن جدید بیاد چون این لپ تاپ فکر نمیکنم دیگه تولید شه
ورژن قبلیشم که مشکلی نداره

peyVand.
22-06-2013, 21:01
دوستان من مدتیه ک 5010 دارم ولی هرکاری کردم گرافیک ati نصب نمیشه
ینی گرافیک من فقط همون intel هست ک برای کارای سبکه؟ اصن همچین کانفیگی که گرافیک ati نداشته باشه هست؟

"R E Z A"
23-06-2013, 14:21
ینی گرافیک من فقط همون intel هست ک برای کارای سبکه؟ اصن همچین کانفیگی که گرافیک ati نداشته باشه هست؟

از این نرم افزار برای دانلود اخرین نسخه کارت گرافیکتون استفاده کنید .

تا جایی که من میدونم روی همه ی 5010 ها کارت amd هست .

sheytoon001
27-07-2013, 17:36
بله بدون گرافیک AMD !!! هم وجود داشته که از همون گرافیک آنبرد اینتل استفاده میکنه ، درایورهاشم تا جایی که یادمه تو سایتش بود

sanam.b
15-08-2013, 12:45
با سلام به همه دوستان
برای استفاده از پورت esata باید چیکار کرد؟
منظورم اینکه برای برق هارد باید چیکار کرد؟

majidnewman
06-09-2013, 17:54
بچه ها من 3 ساله دل 5010 گرفتم با کانفیگ رم 4 سی پی یو 2.54 کور5 و هارد 500 و گرافیک1 و الان ریت سیستمم 5.9 هست و میانگین روزی 10 ساعت روشنه
خفن ترین بازیها رو هو روش دارم بروز بروز همه هم کرکی از ویندوز 8 گرفته تا بهترین نرم افزارها و همیشه هم بروز بودم
بنظرم لپ تاپ هندونه در بستس برا ما که رکاب داشت فقط باید تمیز نگهش دارین مث چشماتون ازش مراقبت کنین اونوقت میشه بهترین لپ تاپ دنیا
ولی معتقدم وسیله برقی یکم اذیتت کرد بفروش یکی دیگه بگیر افتابه خرح لحیم کاری است بیهوده!!!!
تا الانش که برای من خوب کار کرده فقط باید به لپ تاپ برسید مث بدن اسنان میمونه..یاحق:n16:

amir--khan
07-09-2013, 20:37
سلام.من میخام رو 5010م ویندوز 8 نصب کنم شنیدم این لپ تاپ با ویندوز 8 زیاد سازگار نیست درسته؟ سایت دل هم که بار نمیشه لطفا یه سایت واسه دانلود درایور برا 8 بزارین ممنون!

majidnewman
07-09-2013, 22:29
سلام.من میخام رو 5010م ویندوز 8 نصب کنم شنیدم این لپ تاپ با ویندوز 8 زیاد سازگار نیست درسته؟ سایت دل هم که بار نمیشه لطفا یه سایت واسه دانلود درایور برا 8 بزارین ممنون!

داداش معلومه پست منو اون بالا دقت نکردی...20 روزه ویندوز8 نصب کردم هیچ گیری هم نداشت به استور مایکروسافتم وصلم.از 7 هم رونتره سیستمم.هر کی هم گقته درایو براش پیدا نمیشه حرف مفت زده ویندوز 8 خودش همه رو نصب میکنه غیر درایو بلوتوث که اونم با درایو بلوتوث قبلیت که رو 7 نصب کردی نصب میشه.کمکی بود در خدمتم:n01:

majidnewman
07-09-2013, 22:31
بعضب نرم افزارها و فیل-تر ش-کن ها هم باعث صفحه آبی میشن ، احتمالا برا شمام همچین مشکلی باشه
نه دما که عادیه ، دما اگه زیاد شه اصلا صفحه آبی نشون نمیده و مستقیم ری استارت یا خاموش میشه
سرویس پک 1 نصب کن ردیف میشه 1 گیگه حجمش

majidnewman
07-09-2013, 22:32

درش بیار چرا سیستمتو میذاری درگیر یه منبع بیخودی باشه

majidnewman
07-09-2013, 22:38
سلام من یک ماه پیش ویندوز عوض کردم الان چند شبه مشکل صفحه ابی ویندوز رو دارم و ویندوز ری استارت میشه
نمیدونم چیکار کنم اما به یه نکته رسیدم
الان با نرم افزار CPUID چک کردم
دمای core 0# , core 2# رو به صورت میانگین نوشته 54
ماکزیممش 76 و مینیمم 49 هست چجوریاست ؟؟ مشکل از چیه این دما خیلی زیاد نیست
دمای چه قسما های دیگه ای مهمه که داخل این نرم افزار اومده باشه
صرفا صفحه آبی به دما مربوط نمیشه ممکنه یه بدافزار یا همون ویروس رو سیستمت فعال باشه یا یه برنامه نامطمئن یا ویروسی یا بد کرک رو سیستمت نصب کرده باشی در غیر اینصورت 7 داری سرویس پک 1 نصب کن درست میشه

majidnewman
07-09-2013, 22:41
منم نصب کردم هیچ مشکلی نداشتم! همه چیز روون و خوب! تنها مورد : با وجود اینکه آخرین ورژن درایور گرافیک و از سایت AMD گرفتم ولی توی فتوشاپ cs6 شدیدا مشکل پرش تصویر داشتم! یعنی وقتی یه عکس توی فتوشاپ جا به جا میکردم یا کلا موس تکون میدادم عکسم و پروژه مدام مشکی میشد چشمک میزد!

ولی اینو فاکتور بگیریم کاملا ویندوز روان و خوب و عالی بود! بدون بلواسکرین و مشکل!
اما چون هنوز کرک درست درمونی براش نیومده و هنوز کمی مشکلات خود ویندوز و نرم افزارهای ناسازگار هست دوباره برگشتم روی هفت 64 بیتی دوست داشتنی و محبوب
من 20 روزی میشه 8 نصب کردم فقط میتونم بگم محشره سیستمم مث ساعت کار میکنه از 7 هم بهتر.جالب اینجاست 8 همه درایو ها رو نصب میکنه و سریع هم نصب میشه بدون وقفه و اذیت.ولی تو بازی pes2013 پرش و افت فریم داشتم که با اپدیت کارت گرافیک حل شد.درایو بلوتوثم همون 7 نصب کنین.

majidnewman
07-09-2013, 22:44

تو فکر این بودم 4 گیگ اضافه کنم پس زیاد جالب نیس مرسی

majidnewman
07-09-2013, 22:48

AMD_Catalyst_13.2_Beta7

داداش تا اینجایی که من یادمه سری دل 5010 تک کارت گرافیک داشت و اونم ATi5470 فکر کنم بود ومنم همینو دارم و با AMD Catalyst هر جند ماه اپدیت میکنم شما باید اول نسخه اصلی AMD Catalyst رو نصب کنی با ورژن که در زیر برات نوشتم:Title : Video:AMD ATI Mobility Radeon™ HD 5470, ATI Mobility Radeon™ HD 550v, ATI Mobility Radeon™ HD 5650 Driver
Version : A02
OEM Name : AMD
OEM Ver : 8.742
Computers : Inspiron - N5010
Oses : Windows 7 32-bit Home Basic, Windows 7 32-bit Home Premium, Windows 7 32-bit Professional, Windows 7 32-bit Starter, Windows 7 32-bit Ultimate, Windows 7 64-bit Home Basic, Windows 7 64-bit Home PremiumWindows 7 64-bit ProfessionalWindows 7 64-bit UltimateWindows Vista 64-bit Home BasicWindows Vista 64-bit Home PremiumWindows Vista 64-bit Ultimate
Languages : Arabic, Basque, Brazilian Portuguese, Chinese, Chinese Hong Kong, Chinese-S, Chinese-T, Croatian, Czech, Danish, Dutch, English, English (UK), Finnish, French, German, Greek, Hebrew, Hungarian, Iberian Portuguese, Italian, Japanese, Korean, Norwegian, Pan-Euro, Polish, Romanian, Russian, Slovakian, Slovenian, Spanish, Swedish, Thai, Turkish
Created : Tue Jun 29 10:23:26 CDT 2010

majidnewman
07-09-2013, 22:49

قدیم اینجوری بود الان 8 نصب کردم اصلا صدای فنو نمیشنوم

majidnewman
07-09-2013, 22:53
پشت دستگاه یک درب هست که دو طرفش پیچ شده. اونو باز کنید توش جای رمه که خیلی راحت در میاد و میتونید تعویض کنید
اون زمان من واسه هر رم 4 گیگ 43 تومن هزینه کردم. رم های دو خودمم دونه ای 13 خرید ازم

برای هارد هم خیلی گشتم. همه 5400 دور داشتند. اونقدر گشتم تا 7200 گیر آوردم. تعویضشم دادم همکار دوستم که توی بازار رضا دفتر داشت اونا برام عوض کردند. چون هارد زیر کیبورده باید اون قسمت کامل باز بشه. کار خودم نبود :n02:
سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن آقا ول کن افزایش رم واسه چی اخه.الان قیمت رم 4 صد به پایین نیس

majidnewman
07-09-2013, 22:56
آقا بارها از صدای هارد 5010 که هر از گاهی چق چق! صدا میده صحبت شده، یه جورایی تا اونجا که یادمه 80% دچارش بودن و بدون مشکل هم کار می کرد
من بعد یک سال نیم از خرید دستگاه
یهو
ویندوز فریز شد
و پشت سر هم از هارد صدای چق و چق شنیده میشد (در فواصل زمانی کوتاه و بلند)
هیچی دیگه کار نمیکرد و فقط موس حرکت می کرد
لب تاپ جلو چشم به فنا رفت
با نگه داشتن دکمه پاور خاموشش کردم
کسی تجربه نداره؟
اساسی حالمو گرفت
قدیم 7 داشتم و کلی رم سیستمم برا کلی برنامه های بیخودی درگیر بود این صدا رو میداد ولی ظریفتر و من با این صدا حال میکردم اونم صدای هارد بود ولی الان 8 دارم صدا نمیده و دلم برا اون صدا تنگیده:n07:

majidnewman
07-09-2013, 22:59
سلام من یک 5010
core i5 480m 5650 vga 4GB ram
دارم یک هارد اکسترنال با قابلیت usb 3 گرفتم درایوری چیزی هست این usb 3 رو بهش بشناسونم؟
تا اونجایی که من میدونم خیر جالا دوستان چه نظری دارن

amir--khan
10-09-2013, 17:13
داداش معلومه پست منو اون بالا دقت نکردی...20 روزه ویندوز8 نصب کردم هیچ گیری هم نداشت به استور مایکروسافتم وصلم.از 7 هم رونتره سیستمم.هر کی هم گقته درایو براش پیدا نمیشه حرف مفت زده ویندوز 8 خودش همه رو نصب میکنه غیر درایو بلوتوث که اونم با درایو بلوتوث قبلیت که رو 7 نصب کردی نصب میشه.کمکی بود در خدمتم:n01:
یعنی چی ویندوز 8 خودش همه درایورها رو نصب میکنه ؟ بعد از نصب ویندوز خودش اتوماتیک درایور ها رو دانلود میکنه؟

majidnewman
11-09-2013, 13:29
یعنی چی ویندوز 8 خودش همه درایورها رو نصب میکنه ؟ بعد از نصب ویندوز خودش اتوماتیک درایور ها رو دانلود میکنه؟
یعنی شما وقتی ویندوز 8 رو نصب میکنی ویندوز خودش همه درایوهای صدا، گرافیک، وایرلس،وب کم،رو میشناسه ونصب میکنه خیلی با این قضیه حال کردم البته دانلودی در کار نیست خودش نصب میکنه.

Public Enemy
12-09-2013, 01:25
یعنی شما وقتی ویندوز 8 رو نصب میکنی ویندوز خودش همه درایوهای صدا، گرافیک، وایرلس،وب کم،رو میشناسه ونصب میکنه خیلی با این قضیه حال کردم البته دانلودی در کار نیست خودش نصب میکنه.

دوست عزیز اگر لطف کنی با فونت کوچک تر بنویسی ممنون می شم :n16:

در ضمن توی Win7 هم همین جور بود همه درایور ها خودش نصب می شد. ولی متاسفانه شرکت های مختلف اومدن ویندوز 3.3 گیگی رو گرفتن واسه اینکه بتونن هم نسخه 32 بیت و هم 64 بیت رو تو 1 دی وی دی جا کنن ، خیلی از درایور ها رو پاک کردن !!!!!

خدا رو شکر تو Win8 چنین مساله ای ندیدیم و شرکت ها کمتر دستکاری ویندوز کردن . بیشتر دوستان هم که دیگه ویندوز رو دانلود می کنن . البته هم چنان نمی شه پیش بینی کرد شاید شرکت هایی باشن که Win8 رو هم دستکاری کردن بعضی درایور هاشو حدف کردن . الله اعلم ما چه دانیم . واسه همین احتمالا اگر دوستان دی وی دی ویندوز 8 رو حریدن احتمال داره بعضی درایور ها براشون نصب نشده باشه .

لدا ترجیها ار کلمات مناسب تری در جمله بندی هاتون استفاده کنین . با تشکر بازم :n16:

majidnewman
12-09-2013, 10:00
دوست عزیز اگر لطف کنی با فونت کوچک تر بنویسی ممنون می شم :n16:

در ضمن توی Win7 هم همین جور بود همه درایور ها خودش نصب می شد. ولی متاسفانه شرکت های مختلف اومدن ویندوز 3.3 گیگی رو گرفتن واسه اینکه بتونن هم نسخه 32 بیت و هم 64 بیت رو تو 1 دی وی دی جا کنن ، خیلی از درایور ها رو پاک کردن !!!!!
1-
خدا رو شکر تو Win8 چنین مساله ای ندیدیم و شرکت ها کمتر دستکاری ویندوز کردن . بیشتر دوستان هم که دیگه ویندوز رو دانلود می کنن . البته هم چنان نمی شه پیش بینی کرد شاید شرکت هایی باشن که Win8 رو هم دستکاری کردن بعضی درایور هاشو حدف کردن . الله اعلم ما چه دانیم . واسه همین احتمالا اگر دوستان دی وی دی ویندوز 8 رو حریدن احتمال داره بعضی درایور ها براشون نصب نشده باشه .

لدا ترجیها ار کلمات مناسب تری در جمله بندی هاتون استفاده کنین . با تشکر بازم :n16:

1-فونت درشت مینوییسم برای اینکه دوستان راحتر مطلبو بخونن چون نوشته هام نکته های مهمی داره 2-ویندوز8 که من نصب کردم از سایت معروفی بود و حجمشم 5.21 گیگ 3-جمله بندیم هیچ مشکلی نداره اگه شما مدیر سایتی که هیچ در غیر اینصورت این چه حرفی بود شما زدی؟حرف غیر اخلاقی یا دروغ بود؟؟؟؟؟ ویندوزت نصب نمیشه حالت گرفتس ایراد نگیر پی چاره باش پسر خوب

Public Enemy
12-09-2013, 10:47
1 - دوست عزیز شما همه پست هاتونو بزرگ می نویسین . مهم ترین نکته ای هم که داشت این بود که شما تونستین ویندوز نصب کنین !!!!!!!!! لطفا رعایت کنین . با فونت کوچیک بهتر هم می خونیم .

2- برای گوشزد کردن قوانین نیاز نیست مدیر یا ناظر باشی . کسی نگفت که شما دروغ می گین گفتم جمله بندی تونو درست کنین . جمله بندی هاتون مطلبو داره دچار تشنج می کنه . لذا قبل از اینکه مدیران یا ناظران ببینند بهتره که درستش کنین . به عنوان یه دوست گفتم نه یه مدیر و ناظر .

در ضمن منظور شما رو از این جمله متوجه نشدم !!!!! :

جمله بندیم هیچ مشکلی نداره اگه شما مدیر سایتی که هیچ در غیر اینصورت این چه حرفی بود شما زدی

3 - من نفهمیدم کجای پستم گفتم ویندوزم نصب نشده و غصه دارم !!! من فقط اشاره کردم شرکت ها ممکنه ویندوز ها رو دستکاری کنند . حجم ویندوز 3.3 گیگ هستش . لذا واسه اینکه بتونن هم 64 بیت و هم 32 بیت رو تو یک دی وی دی قرار بدن ، بعضی از درایور ها رو حذف می کنن . واسه همین ممکنه بعضی از دوستان در هنگام نصب درایور دچار مشکل بشن . این کل نکته ای بود که من گفتم و اشاره کردم ویندوز 7 هم همینجوری بود .. ما نمی دونیم بقیه از چه شرکتی گرفتن لذا اینکه بگیم : " هر کی می گه نصب نمی شه حرف مفت زده " !!!!!! به هیچ عنوان جمله جالبی نیست .

در صورتی که قصدتون راه نمایی هستش لطفا جملات خود را طوری استفاده کنین که حالت تشنج آمیز نداشته باشه . در ضمن مدیران این مطالب رو می خونن :n16:

sanam.b
25-09-2013, 12:21
با سلام دوباره
و سوال دوباره

در کناره inspiron یه پورت esata وجود داره ، چه جوری می تونم از این پورت استفاده کنم ؟
برای برق هارد باید چیکار کرد؟

majidnewman
25-09-2013, 15:58
با سلام دوباره
و سوال دوباره

در کناره inspiron یه پورت esata وجود داره ، چه جوری می تونم از این پورت استفاده کنم ؟
برای برق هارد باید چیکار کرد؟
راجع سوالتون از این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) من جوابشو پیدا کردم امیدوارم مفید باشه
پورتهای eSATA/USB می توانند به عنوان eSATA با یک کابل eSATA مورد استفاده قرار گیرند، با یک کابل USB بعنوان USB کار کند، یا با یک کابل مخصوص برای دستگاههای eSATA از برق USB آن استفاده کرده و دستگاه را راه بیاندازد.

sanam.b
26-09-2013, 18:39
راجع سوالتون از این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) من جوابشو پیدا کردم امیدوارم مفید باشه
پورتهای eSATA/USB می توانند به عنوان eSATA با یک کابل eSATA مورد استفاده قرار گیرند، با یک کابل USB بعنوان USB کار کند، یا با یک کابل مخصوص برای دستگاههای eSATA از برق USB آن استفاده کرده و دستگاه را راه بیاندازد.

ازتون ممنون . واقعا مفید بود
فقط من یه چیزی رو متوجه نشدم و اونم اینکه برای این کار بایداز سیم رابط خاصی استفاده بشه یا همین سیم های رابط USB معمولی کافیه؟

majidnewman
27-09-2013, 00:28
فقط من یه چیزی رو متوجه نشدم و اونم اینکه برای این کار بایداز سیم رابط خاصی استفاده بشه یا همین سیم های رابط USB معمولی کافیه؟
خوهش میکنم والله منم دقیق نمیدونم هیچ وقت دنبالش نیودم ولی فلشهای یو اس بی 3 رو میزدم به ااین پورت ساتا.فکر میکنم کابل هاش فرق میکنن و کابل معمولی نیستند

DJ POLESTAR
27-09-2013, 12:27
نه کابل esata فرق داره و باید جدا خریده بشه البته اگه لازمتون باشه.
بعضی از هاردهای اکسترنال رابط esata دارن همینطور موقع استفاده از هارد اینترنال با کابل esata میشه بدون دردسر و کاملا راحت و ایمن هارد رو به لپتاپ وصل کرد و نیاز به سیم های اضافی برای تبدیل Sata to USB نیست.

aghil1368
24-10-2013, 11:34
سلام
باطری لپ تاپو (5010) خراب شده الان قصد خریداری باطری دارم. به نظرتون باطری 6سلولی بگیرم یا 9سلولی؟ اینطئر که من فهمیدم باطری 9سلولی یه کم بزرگتر و سنگینتره. لیست قیمت ها هم به گونه ای ست که باتری 9سلولی با 6سلولی در 10هزار تومان تفاوت دارند. حالا به نظرتون 9سلولی بگیرم یا 6سلولی؟
اصلا تا حالا لپ تاپ 5010 یی رو دیدید که باطری 9س داشته باشه؟ میترسم باطری 9سل ولتاژش بالا باشه و به لپ تاپ و مادربرد و ... صدمه بزنه!
ممنون میشم جوابمو بدید.

majidnewman
24-10-2013, 12:02
سلام
باطری لپ تاپو (5010) خراب شده الان قصد خریداری باطری دارم. به نظرتون باطری 6سلولی بگیرم یا 9سلولی؟ اینطئر که من فهمیدم باطری 9سلولی یه کم بزرگتر و سنگینتره. لیست قیمت ها هم به گونه ای ست که باتری 9سلولی با 6سلولی در 10هزار تومان تفاوت دارند. حالا به نظرتون 9سلولی بگیرم یا 6سلولی؟
اصلا تا حالا لپ تاپ 5010 یی رو دیدید که باطری 9س داشته باشه؟ میترسم باطری 9سل ولتاژش بالا باشه و به لپ تاپ و مادربرد و ... صدمه بزنه!
ممنون میشم جوابمو بدید.
سلام من ندیدم باتری 9 سلولی که به یه لپتاپ وصل باشه و به خاطر حجیم بودنش ظاهر زشتی به لپتاپ بده
در مورد اینکه ولتاژش زیاد باشه و برای مادربرد و دیگر تجهیزات خطرناک باشه فکر نکنم همچین اتفاقی بیافته والا اصلا تولید نمیشد یادمه همان زمانی که 5010 تولید شد باتری 9 سلولی هم تو بازار بود
در حالت کلی بنظرمن 9سلولی به 6 ارجحیت داره حداقل مدت شارژدهیش بیشتره نه مث 6 سلولی که برای من از همان روز اول 3 ساعت دوام میاورد

aghil1368
24-10-2013, 12:16
بابت جوابتون ممنونم
اینطور که شنیده بودم گفتن 9سلولی بزرگتر از 6سل هستش گفتم شاید روی لپ تاپ زشت باشه
مهمتر از آن تابحال دل 5010 یی ندیدم که باطری 9سل داشته باشه بهمین خاطر میترسم که بگیرم چونکه 5010 ها خودشون با 6سلولی تولید شدن. گفتم شاید کارخونه ها همینطور الکی و بدون فکر اومدن باطری 9 سل برای 5010 تولید کردن(شاید هم مختص 5010 نباشن ولی چونکه روی آن میخورن گفتن که برای 5010 هم میتونه استفاده بشه)

aghil1368
24-10-2013, 12:18
راستی
majidnewman ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

شما هنوزم از 5010 استفاده میکنید؟ باطری شم عوض کردید؟

majidnewman
25-10-2013, 12:28
راستی
majidnewman ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

شما هنوزم از 5010 استفاده میکنید؟ باطری شم عوض کردید؟
سلام در پست قبلی حرفات منطقیه و منم ندیدم کسی 5010 9 سلولی داشته باشه و خب این میتونه نگران کننده باشه که بخوای اولین نفری باشی که تستش میکنی!!
بله لپ تاپ هم مث ماشین باید رکاب داشته باشه برای من که داشت خدا رو شکر
و من هنوز باتریشو بعد سه سال عوض نکردم ولی خب مدت شارژدهیش وقتی فیلم میبینم شده حدودا 40دقیقه بدون استفاده از powesaver و اینا
یه مسله جالب هم اینکه چون من دو ویندوز 7 و 8 دارم رو 7 سر و صدا و صدای فن زیاده و باتری رو هم ارور میده ولی رو 8 خیلی روونه و ارور باتری نمیده جالبه نه؟

mohsenjxj
01-11-2013, 19:07
سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید:
من درایور بلوتوث این لب تاب را نصب کردم موقع نصب یه پیام داد احتمالا یچیزی را نشناخته بود و... وقتی نصبش تموم شد الان علامت بلوتوث تو قسمت پایین لب تاب میاد و گوشی هم بلوتوث لب تاب را پیدا میکنه ولی نمیدونم چه مشکلی داره که نمیشه فایلی را از گوشی به لب تاب یا برعکس انتقال داد و قبول نمیکنه؟ بنظر شما مشکل از کجاست؟ یادم میاد یکی از دوستان تو این تاپیک نوشته بود قبل از نصب بلوتوث باید کویک ست یا یه همچین چیزی را باید نصب کرد بنظر شما میتونه مشکل از همون باشه که من نصبش نکردم؟ این کویک ست چی هست؟ لطفا یکی فایلش را برای دانلود بذاره راستی چرا نمیشه وارد سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شد و درایورهای مورد نیاز لب تاب دل را دانلود کرد؟:n27:

majidnewman
02-11-2013, 00:36
سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید:
من درایور بلوتوث این لب تاب را نصب کردم موقع نصب یه پیام داد احتمالا یچیزی را نشناخته بود و... وقتی نصبش تموم شد الان علامت بلوتوث تو قسمت پایین لب تاب میاد و گوشی هم بلوتوث لب تاب را پیدا میکنه ولی نمیدونم چه مشکلی داره که نمیشه فایلی را از گوشی به لب تاب یا برعکس انتقال داد و قبول نمیکنه؟ بنظر شما مشکل از کجاست؟ یادم میاد یکی از دوستان تو این تاپیک نوشته بود قبل از نصب بلوتوث باید کویک ست یا یه همچین چیزی را باید نصب کرد بنظر شما میتونه مشکل از همون باشه که من نصبش نکردم؟ این کویک ست چی هست؟ لطفا یکی فایلش را برای دانلود بذاره راستی چرا نمیشه وارد سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شد و درایورهای مورد نیاز لب تاب دل را دانلود کرد؟:n27:
شما قبلش نگفتید ویندوزت 7 هست یا 8 رو 7 که مشکلی نباید باشه ولی روی 8 که من مشکل داشتم و درایو نسخه 8 را پیدا نکردم از روش زیر تونستم نصب کنم:
1-ابتدا از روشن بودن وايرلس مطمپن ميشويم
2-داخل فولدر درايو بلوتوث مخصوص ويندوز 7 رفته
1-بسته به نسخه 64 يا 32 بيتي داخل پوشه مربوطه رفته فايلي BTWMM.EXE را دوبارکليک ميکنيم و کمي صبر ميکنيم لود شود
2-در همان مسير فايل INST.EXE راکليک کرده و اقدام به نصب ميکنيم
3-درايو بلوتوث نصب شده و آيکون آن ميبايست در کنار ساعت ويندوز روشن باشد حال ميتوانيم دستگاهاي مورد نظر را در محيط 8 با بلوتوث متصل کنيم.
در مورد برنامه dell quickset هم ربطی نداره نصب باشه یا نباشه امیدوارم از روش بالا درایو بلوتوث رو نصب کنی
در مورد سایت دل هم باید بگم که برای ما کاربران ایرانی بسته شده و با ف ی ل ت ر شکن میتونی وارد سایت بشی

mohsenjxj
02-11-2013, 19:07
شما قبلش نگفتید ویندوزت 7 هست یا 8 رو 7 که مشکلی نباید باشه ولی روی 8 که من مشکل داشتم و درایو نسخه 8 را پیدا نکردم از روش زیر تونستم نصب کنم:
1-ابتدا از روشن بودن وايرلس مطمپن ميشويم
2-داخل فولدر درايو بلوتوث مخصوص ويندوز 7 رفته
1-بسته به نسخه 64 يا 32 بيتي داخل پوشه مربوطه رفته فايلي BTWMM.EXE را دوبارکليک ميکنيم و کمي صبر ميکنيم لود شود
2-در همان مسير فايل INST.EXE راکليک کرده و اقدام به نصب ميکنيم
3-درايو بلوتوث نصب شده و آيکون آن ميبايست در کنار ساعت ويندوز روشن باشد حال ميتوانيم دستگاهاي مورد نظر را در محيط 8 با بلوتوث متصل کنيم.
در مورد برنامه dell quickset هم ربطی نداره نصب باشه یا نباشه امیدوارم از روش بالا درایو بلوتوث رو نصب کنی
در مورد سایت دل هم باید بگم که برای ما کاربران ایرانی بسته شده و با ف ی ل ت ر شکن میتونی وارد سایت بشی
دوست عزیز ویندوز سون 32 بیت هست؟ آیکون بلوتوث هم میاد کنار ساعت و گوشی هم میشناسه فقط انتقالی صورت نمیگیره. و اینکه کارایی برنامه dell quickset چی هست؟ اگه میشه اون فایل های نصبی و اون پوشه ای را که گفتید تو تاپیک قرار بدید تا دانلود کنم. ممنون.:n16:

majidnewman
02-11-2013, 23:28
دوست عزیز ویندوز سون 32 بیت هست؟ آیکون بلوتوث هم میاد کنار ساعت و گوشی هم میشناسه فقط انتقالی صورت نمیگیره. و اینکه کارایی برنامه dell quickset چی هست؟ اگه میشه اون فایل های نصبی و اون پوشه ای را که گفتید تو تاپیک قرار بدید تا دانلود کنم. ممنون.:n16:
سلام عزیز شما انتهای جمله اولت علامت سوال گذاشتی ولی در مورد اموزش نصب کلا هم رو 32 و هم رو 64 جواب میده
حجم پوشه حدود 90 مگابایته آپلودش امکانپذیر نیست با یک سرچ کوچولو تو نت میتونی پیداش کنی
در مورد اون برنامه dellquickset هم یه ویدجت جمع و جوره که همه چیرو کنار هم داره و متونی مثلا وایرلسو خاومش روشن کنی یا مثلا میزان شارز باتریتو ببینی برنامه اختیاری هست نه ضروری
نمیدونم از کجا میشه ضمیمه کرد ولی از این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بگیری نحوه دانلودشم :

زمانیکه وارد سایت دانلود شدید 30ثانیه صبر کنید و دکمه ایجاد لینک دانلود را بزنید.سپس در پایین صفحه اقدام به دانلود نمایید.

DJ POLESTAR
08-11-2013, 11:12
کسی رنج قیمت این لپ تاپ و N5110 حال حاضر بازار رو میدونه؟

"R E Z A"
16-11-2013, 20:25
سلام

سلام .

ویندوز 8.1 رو روی این لپ تاپ نصب کردم ولی نتونستم درایور کارت گرافیک رو نصب کنم با نرم افزار auto detect
و اجرای انواع مختلف از setup
های catalyst

موفق نشدم درایور کارت گرافیکش رو نصب کنم . یه جایی خوندم نوشته بود آپدیتی برای سازگاری 5010 با ویندوز 8 نخواهد داشت و
توصیه نمیکنه نصب این ویندوز رو ؟!

abbasjun
23-02-2014, 21:38
سلام

سلام .

ویندوز 8.1 رو روی این لپ تاپ نصب کردم ولی نتونستم درایور کارت گرافیک رو نصب کنم با نرم افزار auto detect
و اجرای انواع مختلف از setup
های catalyst

موفق نشدم درایور کارت گرافیکش رو نصب کنم . یه جایی خوندم نوشته بود آپدیتی برای سازگاری 5010 با ویندوز 8 نخواهد داشت و
توصیه نمیکنه نصب این ویندوز رو ؟!
حالا از شما که گذشت :D اما برای کسای دیگه که این مشکل رو دارن

2 راه داری:
1. از نرم افزار Driver Pack Solution نصبش کنی (تست کردم)
2. چیپست گرافیکی CPU رو از سایت اینتل بگیری اگه نصبش کنی مشکل AMD هم حله.

نه هیچ مشکلی با 8.1 نداره من که خیلی وقته دارمش مشکلی هم ندارم

majidnewman
23-02-2014, 22:51
حالا از شما که گذشت :D اما برای کسای دیگه که این مشکل رو دارن

2 راه داری:
1. از نرم افزار Driver Pack Solution نصبش کنی (تست کردم)
2. چیپست گرافیکی CPU رو از سایت اینتل بگیری اگه نصبش کنی مشکل AMD هم حله.

نه هیچ مشکلی با 8.1 نداره من که خیلی وقته دارمش مشکلی هم ندارم
کاملا با شما موافقم.کارت گرافیک رو اولا اینو سرچ کن 13-12_mobility_win7_win8_64_dd_ccc_whql_---------- و نصبش کن
دوما نصب نشد از ویژگی capability mode استفاده کن یعنی رو فایل اجرایی همون اسم بالا کلیک راست و. properties و در سریرگ Capability قسمت run this program... رو فعال کن و ویندوز 7 را انتخاب کن سپس اوکی کن نصب میشه قطعا :n09:

spirit's
25-02-2014, 18:56
اقایان این بلوتوث رو چطور روی ویندوز 8.1 بشناسونم؟هرکاری می‌کنم درایوش نصب نمیشه:n27::n03:

soltani.shima
25-02-2014, 19:10
سلام من نمیتونم از بلوتوث و وایرلس لپ تاپم استفاده کنم علاوه براین رم ریدر و کارت گرافیکم مشکل داره ویندوزم سون 32بیتی هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این دو درایور هم تو دیواس مننجر نا شناخته هست
Network Controller
PCI Simple Communications Controller
----------------------------------------------
لطفا لینک دانلود به من معرفی کنید دددددد

amir--khan
19-04-2014, 17:02
سلام.من میخام واسه 5010 باتری بخرم , میگن دو نوع هست اصلی و طرح اصلی اولی حدودا 90 و دومی 130 تومنه البته 6cell حالا میخام ببینم فرق اصلی با طرح اصل چیه ؟ باتری های زیگورات چی هستن پس؟

sheytoon001
07-05-2014, 10:24
لپ تاپ من بلاخره خراب شد :n02: فکر کنم گرافیکش سوخته
به همه کسایی که این مدل رو دارن توصیه می کنم الان دیگه کارای سنگین باهاش انجام ندن و حتما از کول پد استفاده کنن

amir--khan
07-05-2014, 11:28
لپ تاپ منم کم کم داره نابود میشه : باتری حداکثر 20 دقیقه , dvd نمیخونه , فن هم خوب کار نمیکنه و باید تعویض بشه! الان تو مایه های 2 تومن چی پیشنهاد میدین؟(asus)

"R E Z A"
07-05-2014, 18:42
مال من هنوز داره خوب کار میکنه با توجه به اینکه خیلی ازش استفاده میکنم صفحه ی نقره ای رنگ پایین کیبود یکم رنگش رفته و رنگ سیاهش معلوم شده . واقعا ازش راضی ام . از دلیران گرفته بودم

sheytoon001
07-05-2014, 20:19
لپ تاپ منم کم کم داره نابود میشه : باتری حداکثر 20 دقیقه , dvd نمیخونه , فن هم خوب کار نمیکنه و باید تعویض بشه! الان تو مایه های 2 تومن چی پیشنهاد میدین؟(asus)
باتری که طبیعیه ، عمر مفید باتریه لپ تاپ میگن 2 ساله ، برا منم خیلی وقته باتریش مشکل دار شده ، می خواستم سلولاش رو تعویض کنم و طریقش رو اینجا بزارم منتاها قیمت مناسب پیدا نکردم
دی وی دی لپ تاپه من که آکبنده هنوز ، بپجز نصب ویندوز استفاده ای نشده
فن رو حتما باید تمیز کنی ، من تاحالا حدودا 3 بار این کارو انجام دادم ، باز کردنش مثل آب خوردنه 5 دقیقه وقت میگیره ، حتما تمیزش کن میشه مثل روز اول بدون صدا، من با اینکه از کول پد استفاده می کردم و لپ تاپم رو جایی نمیبردم ، وقتی بازش کردم دیدم جلو محل خروج هوا یه چیزی شبیه موکت از جنس گردوغبار تشکیل شده:n02:
منم خبلب از ابن لپ تاپ کار کشیدم، روزی نبود باهاش mw3 بازی نکنم و آخر هم در حین بازی گرافیکش به دیار باقی شتافت :n02:
راستی من چند روز پیش lenovo z510 با کانفیگ i5 , geforce 740m گرفتم 2 میلیون و 300

amir--khan
08-05-2014, 14:34
به نظر شما الان لپ تاپ منو چند میخرند? i5 , 5650 شاید ایسوسk46 خریدم

matador
21-05-2014, 10:17
باتری که طبیعیه ، عمر مفید باتریه لپ تاپ میگن 2 ساله ، برا منم خیلی وقته باتریش مشکل دار شده ، می خواستم سلولاش رو تعویض کنم و طریقش رو اینجا بزارم منتاها قیمت مناسب پیدا نکردم
دی وی دی لپ تاپه من که آکبنده هنوز ، بپجز نصب ویندوز استفاده ای نشده
فن رو حتما باید تمیز کنی ، من تاحالا حدودا 3 بار این کارو انجام دادم ، باز کردنش مثل آب خوردنه 5 دقیقه وقت میگیره ، حتما تمیزش کن میشه مثل روز اول بدون صدا، من با اینکه از کول پد استفاده می کردم و لپ تاپم رو جایی نمیبردم ، وقتی بازش کردم دیدم جلو محل خروج هوا یه چیزی شبیه موکت از جنس گردوغبار تشکیل شده:n02:
منم خبلب از ابن لپ تاپ کار کشیدم، روزی نبود باهاش mw3 بازی نکنم و آخر هم در حین بازی گرافیکش به دیار باقی شتافت :n02:
راستی من چند روز پیش lenovo z510 با کانفیگ i5 , geforce 740m گرفتم 2 میلیون و 300

سلام آقا فن رو چه جوری باز کنم ؟؟ راحت میشه انجام داد ؟؟

majidnewman
21-05-2014, 14:46
اقایان این بلوتوث رو چطور روی ویندوز 8.1 بشناسونم؟هرکاری می‌کنم درایوش نصب نمیشه:n27::n03:
مراحل زیر رو مو به مو اجرا کن حتما نصب میشه:
1- از روشن بودن وایرلس مطمئن شو
2- داخل پوشه درایو نصب بلوتوث نسخه ویندوز 7
3- بسته به نسخه 64 يا 32 بيتي داخل پوشه فايل BTWMM.EXE را دوبارکليک ميکنيم و کمي صبر ميکنيم لود شود
4- سپس در همان پوشه فايل INST.EXE راکليک کرده و اقدام به نصب ميکنيم
5- درايو بلوتوث نصب شده و آيکون آن ميبايست در کنار ساعت ويندوز روشن باشد حال ميتوانيم دستگاهاي مورد نظر را در محيط 8 با بلوتوث متصل کنيم.
این روش طبق تجربه خودم بوده و همیشه از این روش استفاده کردم و جواب داده :n16:

majidnewman
21-05-2014, 14:51
لپ تاپ من بلاخره خراب شد :n02: فکر کنم گرافیکش سوخته
به همه کسایی که این مدل رو دارن توصیه می کنم الان دیگه کارای سنگین باهاش انجام ندن و حتما از کول پد استفاده کنن
سلام داداش هم دردیم منم ماه پیش بعد 4 سال چیپست گرافیکم سوخت و 120 تومن خرج برداشت ولی انصافا لپ تاپ ماهیه خفنترین کارها و بازیای گرافیکی روش انجام دادم. دیگه بازی روش نصب نمیکنم بجاش میریم تو کار PS4:n09:

majidnewman
21-05-2014, 14:54

منم جدیدا دی وی دی نمیخونه ولی سی دی میخونه جلل الخالق!! همون ایسوس حول و هوش دو تمون با کانفیگ دل 5010 ولی گرافیک 1 انویدیا عالیه

sheytoon001
22-05-2014, 16:20
سلام داداش هم دردیم منم ماه پیش بعد 4 سال چیپست گرافیکم سوخت و 120 تومن خرج برداشت ولی انصافا لپ تاپ ماهیه خفنترین کارها و بازیای گرافیکی روش انجام دادم. دیگه بازی روش نصب نمیکنم بجاش میریم تو کار PS4:n09:
اگه 120 خرجش باشه بازم خوبه
شما کجا برا تعمیر بردیش ، چیپش رو جایی ندارن خودمون برا تعویض اقدام کنیم؟:n02: البته میدونم رو بورد لحیم شده اما خلاصه دوستان موبایل سازمون ساید بتونم با هیتر عوضش کنن ارزونتر در بیاد :n02:

majidnewman
22-05-2014, 23:09
اگه 120 خرجش باشه بازم خوبه
شما کجا برا تعمیر بردیش ، چیپش رو جایی ندارن خودمون برا تعویض اقدام کنیم؟:n02: البته میدونم رو بورد لحیم شده اما خلاصه دوستان موبایل سازمون ساید بتونم با هیتر عوضش کنن ارزونتر در بیاد :n02:
من ساکن شاهرود هستم و به تنها تعمیرکار لپ تاپ بنام شهرمون دادم برام ردیفش کرد
میگفت اگه میبردی تهران 300-350 خرجش بود.امروز هم دلو زدم دریا یه pes2014 توپ رو 42 اینپ ال سی دس زدیم البته با کول پد.آخ نگفت:n02:

"R E Z A"
23-05-2014, 13:11
گفته بودم مال من تا حالا آخ نگفته ، تقریبا یه ده پونزده روز پیش حدود یه هفته ای توی اتاق تقریبا با دمای 25 ، 30 درجه البته با کول پد یه چند روزی هر روز پنج شیش ساعت با یکی از اقوام euro truck simulator میزدیم روز اخر حین بازی صفحه کاملا خاموش شد و بعد از حدود 1 دقیقه دیگه صفحه اومد توجه نکردم و ادامه دادیم خلاصه دیگه صفحه خاموش نشد و شروع کرد به خاموش روشن شدن سریع مثل برفک زدن تلویزیون بعد دیگه کلا خاموش شد بردم نمایندگی ( دلیران-خیابون فلسطین تهران) بعد دو روز زنگ زد گفت چیپ گرافیکش مشکل داره و تا جایی که توی رسیدی که به من دادن توی شرح خدمات نوشتن : " تست و رفع عیب چیپ dispaly " یعنی اینکه چیپ گرافیک رو تعویض نکردن . . اینم بگم توی این تقریبا 4 سال اصلا بازش نکرده بودم که فن و اینا رو تمیز کنم . خلاصه گفت هزینه اش 70 تومن میشه (با سرویس که همون گردگیریه ! )
ولی دیگه بازی اینا تعطیل شد چون احتمالا اگه مراعاتش نکنم چون چیپ رو تعویض نکردن و تاجایی که من توی نت خوندم با روش گرما دادن مادربورد و چیپ تعمیرش کردن اگه مراعاتش نکنم مشکل دوباره طی چند ماه برمیگرده .

majidnewman
23-05-2014, 22:18
گفته بودم مال من تا حالا آخ نگفته ، تقریبا یه ده پونزده روز پیش حدود یه هفته ای توی اتاق تقریبا با دمای 25 ، 30 درجه البته با کول پد یه چند روزی هر روز پنج شیش ساعت با یکی از اقوام euro truck simulator میزدیم روز اخر حین بازی صفحه کاملا خاموش شد و بعد از حدود 1 دقیقه دیگه صفحه اومد توجه نکردم و ادامه دادیم خلاصه دیگه صفحه خاموش نشد و شروع کرد به خاموش روشن شدن سریع مثل برفک زدن تلویزیون بعد دیگه کلا خاموش شد بردم نمایندگی ( دلیران-خیابون فلسطین تهران) بعد دو روز زنگ زد گفت چیپ گرافیکش مشکل داره و تا جایی که توی رسیدی که به من دادن توی شرح خدمات نوشتن : " تست و رفع عیب چیپ dispaly " یعنی اینکه چیپ گرافیک رو تعویض نکردن . . اینم بگم توی این تقریبا 4 سال اصلا بازش نکرده بودم که فن و اینا رو تمیز کنم . خلاصه گفت هزینه اش 70 تومن میشه (با سرویس که همون گردگیریه ! )
ولی دیگه بازی اینا تعطیل شد چون احتمالا اگه مراعاتش نکنم چون چیپ رو تعویض نکردن و تاجایی که من توی نت خوندم با روش گرما دادن مادربورد و چیپ تعمیرش کردن اگه مراعاتش نکنم مشکل دوباره طی چند ماه برمیگرده .
عجب منم وسوسه شدم منتها رعایت میکنم خداییش اینقدر ها هم که میگن لپ تاپ دل بد نیس.من بایوس رو هم قبلا آپدیت کرده بودم. خدایش 5010 با هزینه ای که ما کردیم خوب از اب در اومد متوسط رو به بالا

sheytoon001
24-05-2014, 01:16

عجب منم وسوسه شدم منتها رعایت میکنم خداییش اینقدر ها هم که میگن لپ تاپ دل بد نیس.من بایوس رو هم قبلا آپدیت کرده بودم. خدایش 5010 با هزینه ای که ما کردیم خوب از اب در اومد متوسط رو به بالا
چجوریاست؟ چرا لپ تاپای ما با هم خراب شده، قضیه مشکوکه :n02:

"R E Z A"
24-05-2014, 05:34

فکر کنم چیپ گرافیک این لپتاپا عمرشون فیکس چهار ساله !:laughing:

majidnewman
24-05-2014, 07:01
سری 5010 مشکل داغی بیش از حد پیدا کرده بود که حتی با وجود فن خود لپ تاپ با نهایت سرعت و کارکرد باز هم از لحاظ کلی دمای سیستم بالاتر از لپ تاپ های مشابه بود که این مسئله باعث کاهش عمر قطغات سیستم میشد. شرکت دل با ارائه نسخه جدید بایوس اومد این مسئله رو تا حدودی رفع کرد.بر و بچ که لپ تاپشون داغ میکنه حتما از کول پد استفاده کنید.حتی در حالت عادی و سردی لپ تاپ

sheytoon001
24-05-2014, 09:20
سری 5010 مشکل داغی بیش از حد پیدا کرده بود که حتی با وجود فن خود لپ تاپ با نهایت سرعت و کارکرد باز هم از لحاظ کلی دمای سیستم بالاتر از لپ تاپ های مشابه بود که این مسئله باعث کاهش عمر قطغات سیستم میشد. شرکت دل با ارائه نسخه جدید بایوس اومد این مسئله رو تا حدودی رفع کرد.
به نظر من مشکل در سیستم خنک کننده این لپ تاپه
اگه داخل لپ تاپ رو نگاه کنید اون قطعه که وظیفش رسوندن گرما به فن و در نهایت پایین آوردن قطعات هست (اسمش رو نمیدونم) اول از cpu شروع میشه و از روی گرافیک میگذره و به فن میرسه، یه نظر من با این روش علاوه بر گرمایی که خود گرافیک تولید میکنه گرمای cpu مقداری بهش منتقل میشه و اجازه نمیده خوب خنک شه
در لپ تاپ جدیدی که گرفتم (lenovo z510) رسانای گرما برای cpu و گرافیک جدا هست و با اینکه cpuش i5 هست گرمای کمتری به نسبت cpuی i3 لپ تاپ 5010 تولید میکنه

.بر و بچ که لپ تاپشون داغ میکنه حتما از کول پد استفاده کنید.حتی در حالت عادی و سردی لپ تاپ
دقیقا همینطوره، اون روزی که لپ تاپم سوخت من یادم رفته بود فن کول چد رو روشن کنم :n02:

majidnewman
24-05-2014, 15:00
به نظر من مشکل در سیستم خنک کننده این لپ تاپه
اگه داخل لپ تاپ رو نگاه کنید اون قطعه که وظیفش رسوندن گرما به فن و در نهایت پایین آوردن قطعات هست (اسمش رو نمیدونم) اول از cpu شروع میشه و از روی گرافیک میگذره و به فن میرسه، یه نظر من با این روش علاوه بر گرمایی که خود گرافیک تولید میکنه گرمای cpu مقداری بهش منتقل میشه و اجازه نمیده خوب خنک شه
در لپ تاپ جدیدی که گرفتم (lenovo z510) رسانای گرما برای cpu و گرافیک جدا هست و با اینکه cpuش i5 هست گرمای کمتری به نسبت cpuی i3 لپ تاپ 5010 تولید میکنه

دقیقا همینطوره، اون روزی که لپ تاپم سوخت من یادم رفته بود فن کول چد رو روشن کنم :n02:
حاجی تو هم اطلاعاتت خوبه ها.معلومه دل و روده لپ تاپ بهم ریختی.من تا حالا قاب پشت لپ تاپو باز نکردم. شیطون عزیز من از وقتی گرافیکم تعمیر شده وب کمم از کار افتاده بنظرت ممکنه تعمیرکاره زده داغونش کرده باشه یا سیمی سوکتی چیزی شل شده باشه؟کلا وب کم نمیشناسه درایوش نصبه اما برنامه وب گم باز میکنم میگه please plug in a supported device

spirit's
25-05-2014, 19:13
مراحل زیر رو مو به مو اجرا کن حتما نصب میشه:
1- از روشن بودن وایرلس مطمئن شو
2- داخل پوشه درایو نصب بلوتوث نسخه ویندوز 7
3- بسته به نسخه 64 يا 32 بيتي داخل پوشه فايل BTWMM.EXE را دوبارکليک ميکنيم و کمي صبر ميکنيم لود شود
4- سپس در همان پوشه فايل INST.EXE راکليک کرده و اقدام به نصب ميکنيم
5- درايو بلوتوث نصب شده و آيکون آن ميبايست در کنار ساعت ويندوز روشن باشد حال ميتوانيم دستگاهاي مورد نظر را در محيط 8 با بلوتوث متصل کنيم.
این روش طبق تجربه خودم بوده و همیشه از این روش استفاده کردم و جواب داده :n16:

چه روش باحال راه افتاد
ب و س

sheytoon001
25-05-2014, 23:04
حاجی تو هم اطلاعاتت خوبه ها.معلومه دل و روده لپ تاپ بهم ریختی.من تا حالا قاب پشت لپ تاپو باز نکردم. شیطون عزیز من از وقتی گرافیکم تعمیر شده وب کمم از کار افتاده بنظرت ممکنه تعمیرکاره زده داغونش کرده باشه یا سیمی سوکتی چیزی شل شده باشه؟کلا وب کم نمیشناسه درایوش نصبه اما برنامه وب گم باز میکنم میگه please plug in a supported device
ممنون، آره من هر وسیله ای میگیرم اگه خراب شه معمولا بار اول خودم بازش می کنم:n02:
داخل لپ تاپ 2 تا سیم از طرف مانیتور به مین بورد متصل میشه که تاجایی که من یادمه یکیش گمونم به وایرلس ربط داشت و یکی هم به به مانیتور که از چند رشته تشکیل میشه
البته شاید هم من اشتباه کنم پون زیاد دقت نکردم، شاید یکیش واسه وبکم باشه، فکر کنم این پیغام یکی از دلایلش قطع بودن سیم باشه(یا شاید یکی از پین های سوکت خراب شده یا خوب متصل نشده )
حالا من احتمالا بازم لپ تاپم رو باز میکنم چون باید اطلاعات هاردمو ازش بردارم، اینبار دقت کنم ببینم شاید نوشته باشه کدوم به کدومه:n02:

majidnewman
26-05-2014, 07:11
ممنون، آره من هر وسیله ای میگیرم اگه خراب شه معمولا بار اول خودم بازش می کنم:n02:
داخل لپ تاپ 2 تا سیم از طرف مانیتور به مین بورد متصل میشه که تاجایی که من یادمه یکیش گمونم به وایرلس ربط داشت و یکی هم به به مانیتور که از چند رشته تشکیل میشه
البته شاید هم من اشتباه کنم پون زیاد دقت نکردم، شاید یکیش واسه وبکم باشه، فکر کنم این پیغام یکی از دلایلش قطع بودن سیم باشه(یا شاید یکی از پین های سوکت خراب شده یا خوب متصل نشده )
حالا من احتمالا بازم لپ تاپم رو باز میکنم چون باید اطلاعات هاردمو ازش بردارم، اینبار دقت کنم ببینم شاید نوشته باشه کدوم به کدومه:n02:
که اینطور ممنون میشم تست کنی ببینی چجوریه یا یه عکسی چیزی ازش بذاری.حقیقتش جرات نمیکنم بدون اطلاعات پشت لپ تاپو بازکنم و واقعا هم حسش نیس ببرم بدم تعمیرکار درست کنه تا این حد که باخودم میگم یه وب کم جداگانه بگیرم جداگانه بهتره لذا عمق فاجعه شما داشته باش!!!هم اکنون نیازمند اطلاعات زی قیمت شما هستیم:n20:

majidnewman
26-05-2014, 07:12
چه روش باحال راه افتاد
ب و س
قربووووووووووونت:n26:

spirit's
28-05-2014, 17:08

میشه روی این لب‌تاب هارد ssd گذاشت؟
نیاز هست بایاس اپدیت بشه؟اگه اره چطور؟

spirit's
28-05-2014, 17:52

majidnewman
28-05-2014, 21:32
والله اطلاعی ندارم دوست عزیز
ولی پورت ساتا کنار درگاه دی وی دی رم فکر کنم با کابل مخصوص خودش برای این قضیه درنظر گرفته شده
اطلاعات بیشتر رو دوست عزیز sheytoon فکر کنم داشته باشه

sheytoon001
30-05-2014, 13:07

والله اطلاعی ندارم دوست عزیز
ولی پورت ساتا کنار درگاه دی وی دی رم فکر کنم با کابل مخصوص خودش برای این قضیه درنظر گرفته شده
اطلاعات بیشتر رو دوست عزیز sheytoon فکر کنم داشته باشه
راستش منم اطلاعی ندارم، باید ببینید هارد ssd برای کار کردن نیاز به چه پورت و په فناوری هست و ببینید این لپ تاپ ازش پشتیبانی میکنه یا نه

spirit's
03-06-2014, 19:53
راستش منم اطلاعی ندارم، باید ببینید هارد ssd برای کار کردن نیاز به چه پورت و په فناوری هست و ببینید این لپ تاپ ازش پشتیبانی میکنه یا نه

راستی نیاز هست بایاس اپدیت بشه؟اگه اره چطور؟

majidnewman
03-06-2014, 21:50
راستی نیاز هست بایاس اپدیت بشه؟اگه اره چطور؟
جریان بایاس تو سری لپ تاپ ها بدلیل هماهنگ سازی قطعات سخت افزاری با برنامه های بروز شده هستش
برای سری دل 5010 حتما باید بایوس آپدیت بشه چون سری 5010 ها مشکل داغی بیش از حد داشتن و با آپدیت بایوس این قضیه به گفته خود شرکت دل تاحدودی حل شده(برای من شد یا نشد گرافیکم ترکید!!) لذا همیشه میگن لپ تاپ از هر شرکتی گرفتی بایوسشو آپدیت کن دیگه باخودت

"R E Z A"
04-06-2014, 07:58
آخرین ورژن بایوس A15 -19 Jul 11 هست ؟
توی سایت دل قسمت درایورها همین ورژن هست ولی تاریخش جدیدتره .

majidnewman
04-06-2014, 08:56
آخرین ورژن بایوس A15 -19 Jul 11 هست ؟
توی سایت دل قسمت درایورها همین ورژن هست ولی تاریخش جدیدتره .
چند وقتی سایت دل شیلتر شده...من امار دقیق تاریخ ریلیزشو ندارم ولی رو کلمه A15 مطمئنم جدیدترین آپدیته من خودم اینو نصب کردم.

"R E Z A"
05-06-2014, 00:25
چند وقتی سایت دل شیلتر شده...من امار دقیق تاریخ ریلیزشو ندارم ولی رو کلمه A15 مطمئنم جدیدترین آپدیته من خودم اینو نصب کردم.

مشخصات بایوس من اینه :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تو سایت دل هم مشخصات اخرین ورژن به صورت زیره که release date اش 5 روز و آخرین اپدیتش سه سال و خورده ای با مال من فرق داره .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مسئله اینجاس که بعد از دانلود نصب نمیشه و میگه نمیشه به همون ورژنی که داری بایوس رو آپدیت کنی . ولی چرا تاریخا فرق می کنه ؟!

majidnewman
05-06-2014, 08:54
مشخصات بایوس من اینه :

تو سایت دل هم مشخصات اخرین ورژن به صورت زیره که release date اش 5 روز و آخرین اپدیتش سه سال و خورده ای با مال من فرق داره .

مسئله اینجاس که بعد از دانلود نصب نمیشه و میگه نمیشه به همون ورژنی که داری بایوس رو آپدیت کنی . ولی چرا تاریخا فرق می کنه ؟!
خیلی اطلاعات جامع و کاملی دادی
تا حالا بایوس آپدیت کردی؟یه سری پیش نیازا داره فکر کنم باس باتریت فول شارژ باشه و باید باشه یعنی از سیستمت جحدا نباشه و سالم باشه همچنین با راست کلیک run as admin...اجراش کردی؟
اگه ارور میده دو تا راه داری
اگه میشه قبلی رو پاک کنی از ترفندی که من بلد نیستم ولی میدونم میشه اینکارو کرد
دوم از پشتیبان انلاین خود سایت دل که میتونی بازش کنی کمک بگیری
من از سایت وایو سونی اینکارو کردم خیلی خوب کمک میکنن

"R E Z A"
05-06-2014, 10:59
خیلی اطلاعات جامع و کاملی دادی
تا حالا بایوس آپدیت کردی؟یه سری پیش نیازا داره فکر کنم باس باتریت فول شارژ باشه و باید باشه یعنی از سیستمت جحدا نباشه و سالم باشه همچنین با راست کلیک run as admin...اجراش کردی؟
اگه ارور میده دو تا راه داری
اگه میشه قبلی رو پاک کنی از ترفندی که من بلد نیستم ولی میدونم میشه اینکارو کرد
دوم از پشتیبان انلاین خود سایت دل که میتونی بازش کنی کمک بگیری
من از سایت وایو سونی اینکارو کردم خیلی خوب کمک میکنن

بایوس که تقریبا 4 باری آپدیت کردم ، باتری فول هست و سرجاش و با rus as .. اجراش می کنم .
فقط می خواستم بدونم مال شما هم همین ورژن و تاریخه یا جدیدتره ؟
هر موقع فرصت کردم و اگه تونستم آپدیتش کنم خبرشو اینجا میگم .

spirit's
06-06-2014, 07:28
خب من بایوس رو اپدیت کردم الان یخورده بهتر شده و همین‌طور صدای فن...
نسخه قبل A12 بود که به A15 بروز کردم.
سوال بعدی که پیش اومده اینه کارت گرافیکم AMD hd5650 هستش و توی سایت دل یه درایور براش هست.من یه نسخه 13.1206 رونصب کردم البته نه سایت دل.بنظرتون فرقی داره؟

majidnewman
06-06-2014, 08:41
خب من بایوس رو اپدیت کردم الان یخورده بهتر شده و همین‌طور صدای فن...
نسخه قبل A12 بود که به A15 بروز کردم.
سوال بعدی که پیش اومده اینه کارت گرافیکم AMD hd5650 هستش و توی سایت دل یه درایور براش هست.من یه نسخه 13.1206 رونصب کردم البته نه سایت دل.بنظرتون فرقی داره؟
A15 بروزترین آپدیته...در مورد سوال دوم سری کارتهای گرافیک شرکت AMD با نام Ati هستش که برای اپدیت کردنشون یه برنامه بنام AMD catalyst حالا هر به هر ورژن جدیدی باس دانلود و نصب بشه و اکثرا برای اجرای جدیدترین بازیها بکار میره الان جدیدترین ورژنی که من نصب کردم ورزن 2013.1206.1603.28764 هستش و فکر کنم همین ورژنی باشه که شما نصب کردید ...
سایت دل در مورد کارت گرافیک بروزرسانیش ضعیفه چون به فاصله میانکین 4ماهه دائما این برنامه گرافیک هی اپدیتش میاد..و بهترین حالت اینه از سایت خود AMD دانلود کنید

spirit's
06-06-2014, 11:59
A15 بروزترین آپدیته...در مورد سوال دوم سری کارتهای گرافیک شرکت AMD با نام Ati هستش که برای اپدیت کردنشون یه برنامه بنام AMD catalyst حالا هر به هر ورژن جدیدی باس دانلود و نصب بشه و اکثرا برای اجرای جدیدترین بازیها بکار میره الان جدیدترین ورژنی که من نصب کردم ورزن 2013.1206.1603.28764 هستش و فکر کنم همین ورژنی باشه که شما نصب کردید ...
سایت دل در مورد کارت گرافیک بروزرسانیش ضعیفه چون به فاصله میانکین 4ماهه دائما این برنامه گرافیک هی اپدیتش میاد..و بهترین حالت اینه از سایت خود AMD دانلود کنید
اره دقیقا همینه ورژنش.
مقسی

sheytoon001
07-06-2014, 00:15
که اینطور ممنون میشم تست کنی ببینی چجوریه یا یه عکسی چیزی ازش بذاری.حقیقتش جرات نمیکنم بدون اطلاعات پشت لپ تاپو بازکنم و واقعا هم حسش نیس ببرم بدم تعمیرکار درست کنه تا این حد که باخودم میگم یه وب کم جداگانه بگیرم جداگانه بهتره لذا عمق فاجعه شما داشته باش!!!هم اکنون نیازمند اطلاعات زی قیمت شما هستیم:n20:
لپ تاپ رو دوباره باز کردم اما سیمی مربوط به وبکم ندیدم ، احتمالا با سیم مانیتور ادغام شده
از طرف مانیتور دوتا سیم میاد که یکیش اینه و روش نوشته WLAN

و یکی دیگه هم اینه که مربوط میشه به خود مانیتور

majidnewman
07-06-2014, 07:19
لپ تاپ رو دوباره باز کردم اما سیمی مربوط به وبکم ندیدم ، احتمالا با سیم مانیتور ادغام شده
از طرف مانیتور دوتا سیم میاد که یکیش اینه و روش نوشته WLAN

و یکی دیگه هم اینه که مربوط میشه به خود مانیتور
آقا دمت گرم الان یه مشکل عجیب غریب پیش اومده که بعضی اوقات وب کم میشناسه و بعضی اوقات نمیشناسه
من از برنامه اسکایپ زیاد استفاده میکنم همچنین کارت تی وی هم دارم که دو تا وروردی یو اس بی داره
بعضی اوقات اسکایپ وب میخونه و بعضی اوقات نمیخونه یعنی یه وضعی!!!!
تو فروم های خارجی نوشته مشکل از پورت های وروری یو اس بی هستش خیلی باهاش ور رفتم نتونستم یه رابطه منطقی بین پورت های تی وی یا غیر تی وی با عدم کارکردن وب کم پیدا کنم بنظرت مشکل از کجاس ویندوزمم 8.1 فول کرک هست

spirit's
10-06-2014, 08:41

الان باتوجه به اطلاعات بالا باطریم باید عوض کنم؟
این دما برای سیستم مناسبه؟

sheytoon001
10-06-2014, 10:21

الان باتوجه به اطلاعات بالا باطریم باید عوض کنم؟
این دما برای سیستم مناسبه؟
نه زوده هنوز
فکر کنم خود دل موقعی که لازمه باتری عوض شه پیغام میده که گمونم اونموقست که wear level عدد 60 رو نشون میده، یعنی 60 درصد از توانش رو از دست داده

spirit's
10-06-2014, 17:22
نه زوده هنوز
فکر کنم خود دل موقعی که لازمه باتری عوض شه پیغام میده که گمونم اونموقست که wear level عدد 60 رو نشون میده، یعنی 60 درصد از توانش رو از دست داده

دمت گرم
بنظر الان یه باطری دیگه بخرم نگه دارم بد میشه...؟
باطری نه سلولی مناسبه؟واینکه حدود قیمت چقدره؟اصلا باطری براش هست؟

roya.rashidi
10-06-2014, 23:02
با سلام .
میخواستم بدننم این مدل لپتاب چندتا گرافیک داره. واسه من فقط 5650 رو نمایش میده.
cori5 m460

Amin_0913
10-06-2014, 23:39
با سلام .
میخواستم بدننم این مدل لپتاب چندتا گرافیک داره. واسه من فقط 5650 رو نمایش میده.
cori5 m460

فقط همین یه گرافیک رو داره
از سری 5110 دوتا گرافیک داره

دوستان کسی میدونه مشکل این لپ تاپ من چیه؟

roya.rashidi
10-06-2014, 23:47
ممنون که سریع جواب دادین. اخه تو سایت اینتل زده این سی پی یو گرافیکم داره .
و مشکل لپتاب شما یه قطعه داره که نور پخش میکنه فقط این سوخته نیاز به تعمیر کل ال سی دی نیست . منم لپتابم اینجوزی شده بود یه ماه پیش

sheytoon001
11-06-2014, 14:10
فقط همین یه گرافیک رو داره
از سری 5110 دوتا گرافیک داره

دوستان کسی میدونه مشکل این لپ تاپ من چیه؟
در اثر ضربه حتما یه سوکتی شل شده یا..
فکر نمی کنم نیاز به تعویض ال سی دی باشه

roya.rashidi
12-06-2014, 22:35
با سلام
هارد این مدل لپتابو (N5010 Cori5) به 750 ارتقا دادم . خواستم بدونم با توجه به این مشخصات چندتا درایو بسازم بهتره ؟ یکی هم درس کنم میشه . کدومش سرعتش بهتره .

majidnewman
13-06-2014, 07:27
با سلام
هارد این مدل لپتابو (N5010 Cori5) به 750 ارتقا دادم . خواستم بدونم با توجه به این مشخصات چندتا درایو بسازم بهتره ؟ یکی هم درس کنم میشه . کدومش سرعتش بهتره .
سلام..پارتیشن بندی و تعداد درایو کاملا یه امر سلیقه ایه شما میتونید یک درایو یا 10 تا درایو داشته باشید اما حداقل سعی کنید دو تا درایو داشته باشید یعنی یکی سیستمی و همون درایو ویندوزتون و یک درایو هم درایو فایل هاتون.بنده با هارد 500 گیگ سه تا درایو دارم که مورد سومیش فقط برنامه های سورس و نصب شده به اون درایو اختصاص دادم..تعداد درایو ارتباطی با سرعت نداره مهم ویروسی نشدنشه

roya.rashidi
14-06-2014, 00:16
سلام..پارتیشن بندی و تعداد درایو کاملا یه امر سلیقه ایه شما میتونید یک درایو یا 10 تا درایو داشته باشید اما حداقل سعی کنید دو تا درایو داشته باشید یعنی یکی سیستمی و همون درایو ویندوزتون و یک درایو هم درایو فایل هاتون.بنده با هارد 500 گیگ سه تا درایو دارم که مورد سومیش فقط برنامه های سورس و نصب شده به اون درایو اختصاص دادم..تعداد درایو ارتباطی با سرعت نداره مهم ویروسی نشدنشه

ممنون بابت جوابتون . یکی از دوستان گفتند این مدل لپ تاب فقط یه گرافیک داره . پس میگن اینتل خودش گرافیک داره داستانش چیه ؟ سی پی یو منم cori5 m460 درایوراشم نصب کردم . ولی بازم یه گرافیک دارم فقط.

sheytoon001
14-06-2014, 00:33
ممنون بابت جوابتون . یکی از دوستان گفتند این مدل لپ تاب فقط یه گرافیک داره . پس میگن اینتل خودش گرافیک داره داستانش چیه ؟ سی پی یو منم cori5 m460 درایوراشم نصب کردم . ولی بازم یه گرافیک دارم فقط.
سی پی یو های 5010 درسته که از سری i هستند اما سری اولش هستن که گرافیک نداشت، intel از sandy bridge به بعد خود سی پی یو هم گرافیک داره اما در حد گرافیکهای nvidia و amd نیست و ضعیفتره

majidnewman
14-06-2014, 00:47
خواهش میکنم سری دل 5010 با سی پی یو corei 5 یه کارت گرافیک از شرکت AMD بنام ati5470 1Gb داره و برای کارهای گرافیکی متوسط رو به بالا کاملا مناسبه کلا لپ تاپ دو کارته مشکلات خاص خودشو داره.برای آپدیت کارت گرافیکتون نیاز به ورژن های جدید برنامه AMD Catalyst که معمولا هر 4 ماه یکبار ریلیز میشه نیاز دارید.

roya.rashidi
14-06-2014, 01:28
. گرافیک من 5650
. ببخشید ولی تو خودسایت اینتل زده این سی پی یو گرافیکم داره .تو این سایتم زده حتی قدرت gpu هم زده
یه تعمیرگاهه هم میگفت خروجی وی جی ای از گرافیک اینتل استفاده میکنه .

majidnewman
14-06-2014, 13:27
. گرافیک من 5650
. ببخشید ولی تو خودسایت اینتل زده این سی پی یو گرافیکم داره .تو این سایتم زده حتی قدرت gpu هم زده
یه تعمیرگاهه هم میگفت خروجی وی جی ای از گرافیک اینتل استفاده میکنه .

برید تو دیوایس منیجر قسمت display adapter به احتمال زیاد نام یه کارت گرافیک که از نوع and هست باید درج ونصب شده باشه.در مورد بحث دومتون هم خیر خروجی وی جی ای از همون تک کارت ati میگیره

Amin_0913
14-06-2014, 14:20
بله منم امروز رفتم پرسیدم گفت که سری های 5010 هایی که وارد ایران شده گرافیک اینل نداره و از معماری قدیمی این سی پی یو ها استفاده شده
البته صحت و سقم خبر باید جویا بشیم

Sent from my C6603 using Tapatalk

roya.rashidi
14-06-2014, 21:49
بله منم امروز رفتم پرسیدم گفت که سری های 5010 هایی که وارد ایران شده گرافیک اینل نداره و از معماری قدیمی این سی پی یو ها استفاده شده
البته صحت و سقم خبر باید جویا بشیم

Sent from my C6603 using Tapatalk

اگه سی پی یو شو عوض کنم گرافیک اینتل هم بهش اضافه میشه .

majidnewman
14-06-2014, 22:39
فکر نمیکنم قابل تعویض باشه نهایتا بتونید رم ارتقا بدید بعدشم این کارت گرافیک مناسبه با اپدیت های نرم افزاری براتون خوب کار میکنه

roya.rashidi
14-06-2014, 22:53
فکر نمیکنم قابل تعویض باشه نهایتا بتونید رم ارتقا بدید بعدشم این کارت گرافیک مناسبه با اپدیت های نرم افزاری براتون خوب کار میکنه
بله خوبه . چون به نحوه کارکرد قطعات علاقه دارم میپرسم و شارژ لپتامم زود تموم میشد گفتم شاید واسه سویچ نشدنه بین گرافیکه .

majidnewman
15-06-2014, 00:49
بله خوبه . چون به نحوه کارکرد قطعات علاقه دارم میپرسم و شارژ لپتامم زود تموم میشد گفتم شاید واسه سویچ نشدنه بین گرافیکه .

خیلی خوبه.شارژر منم همینطور بود.از روز اول نهایت دو ساعت و نیم و بعد از حدود چهارسال کلا باتریم نابود شد.

roya.rashidi
15-06-2014, 02:34
پس کلا زود خالی میشن اینا .ممنون خیالم راحت شد. فک کردم لپ تابم ایراد داره

Amin_0913
15-06-2014, 10:23

کلا هر چیزی به غیر از هارد و رم رو بخواید عوض کنید حتما باید برای Dell 5010 باشه یعنی نمیتونید CPU سری 5110 رو بندازید رو این دستگاه
یا مثلا کارت گرافیک 5470 رو بکنی 5650
هرچی دیفالت رو سیستمت باشه (در صورت خرابی قطعه) باید دقیقا مثل همونو بذارید

majidnewman
15-06-2014, 12:53
کلا هر چیزی به غیر از هارد و رم رو بخواید عوض کنید حتما باید برای Dell 5010 باشه یعنی نمیتونید CPU سری 5110 رو بندازید رو این دستگاه
یا مثلا کارت گرافیک 5470 رو بکنی 5650
هرچی دیفالت رو سیستمت باشه (در صورت خرابی قطعه) باید دقیقا مثل همونو بذارید
آهان منم این قضیه رو نمیدونستم مرسی فقط میشه رم ذو ارتقا داد درسته؟بقیه اش مکافات داره یا امکان پذیر نیس

majidnewman
15-06-2014, 12:56
پس کلا زود خالی میشن اینا .ممنون خیالم راحت شد. فک کردم لپ تابم ایراد داره
کلا سری 5010 وقتی ریلیز شد کلی سر و صدا بپا کرد یه لپتاپ با کانفیگ خوب و قیمت ارزون...بعدش فهمیدن قطعات بالا باعث افزایش دزجه حرارت دستگا میشن و فن تعبیه شده با وحود کارکردنش باز هم جوابگو نیس لذا با ارائه آپدیت بایوس A15 تا حدودی این قضیه درست شد حالا در حالت کلی داغی بیش از حد سیستم منجر به داغی باتری و کاهش عمر مفید باتری میشه حتما در حالت عادی هم از کول پد استفاده کنید من تجربه تعویض چیپست کارت گرافیک دارم حدود 120000 تومن برام خرج برداشت اما اندازه 1200000 هم انصافا ازش کار کشیدم

sheytoon001
15-06-2014, 17:35
آهان منم این قضیه رو نمیدونستم مرسی فقط میشه رم ذو ارتقا داد درسته؟بقیه اش مکافات داره یا امکان پذیر نیس
رم رو میشه ارتقا داد ، فقط دقت کنید دو اسلات برای رم وجود داره، یعنی اگه الان دو تا رم 2 گیگ دارید باید یکیش رو بردارید و رم بالاتر بزارید
سی پی یو هم قابل تعویضه اما باید ببینید مین بورد از چه سی پی یو هایی پشتیبانی میکنه البته فکر نمی کنم از سی پی یو های جدید پشتیبانی کنه

roya.rashidi
15-06-2014, 17:49
چیپ منم سوخت ولی 300 اینا خرجش شد. تعیمرگاهه میگفت میتونی cori7 بندازی امانه هرcor7 . اونایی که به سوکت این مادربرد بخورن میشه

roya.rashidi
15-06-2014, 17:53
چیپ منم سوخت ولی 300 اینا خرجش شد. تعیمرگاهه میگفت میتونی cori7 بندازی امانه هرcor7 . اونایی که به سوکت این مادربرد بخورن میشه
واسه دماشم پدرم یه باز لپتابمو بازش کرد . الان دماش گرافیش تو بازی watchdog بیشتر از 74 نرفت .

sadei
15-06-2014, 21:31
سلام دوستان
من لپ تاب 5110 دارم و وب کم مشکل داره زمانی که روشن میکنمش چراغ کنار دوربین روشن میشه اما تصویر نمیاد البته بعضی اوقات هم خود به خود درست میشه.
ممنون میشم راهنماییم کنید

majidnewman
15-06-2014, 21:54
سلام دوستان
من لپ تاب 5110 دارم و وب کم مشکل داره زمانی که روشن میکنمش چراغ کنار دوربین روشن میشه اما تصویر نمیا البته بعضی اوقات هم خود به خود درست میشه.
سلام عزیز منم همچین مشکلیو داشتم ایا درایو کارت گرافیت و تازه اپدیت کردید؟همچنین از چه پورتهای یو اس بی استفاده میکنید؟فقط موس یا ؟

sheytoon001
15-06-2014, 22:15
واسه دماشم پدرم یه باز لپتابمو بازش کرد . الان دماش گرافیش تو بازی watchdog بیشتر از 74 نرفت .
بنظرم این لپ تاپ رو ارتقا ندید بهتره، قطعاتش عمر خودشون رو کردن و الان اگه باهاش زیاد کار انجام میدید (مخصوصا بازی) ریسکش بالاست و ظاهرا از لحاظ سیستم خنک کننده هم کمی ضعیفه (حتما از کول پد استفاده کنید) که تا حالا چندین مورد سوختن گرافیک داشتیم

roya.rashidi
16-06-2014, 00:14
بنظرم این لپ تاپ رو ارتقا ندید بهتره، قطعاتش عمر خودشون رو کردن و الان اگه باهاش زیاد کار انجام میدید (مخصوصا بازی) ریسکش بالاست و ظاهرا از لحاظ سیستم خنک کننده هم کمی ضعیفه (حتما از کول پد استفاده کنید) که تا حالا چندین مورد سوختن گرافیک داشتیم

بله درسته گرفیک منم بر اثر اتصالی کابل مانیتور سوخت .خوشبختانه چون اهل بازی نیستم باهاش بازی سنگین نمیکنم فقط بازی میکرو رو روش ریختم

roya.rashidi
16-06-2014, 00:19
شاید با برنامه ایی که کار میکنی مشکل داره . اگه ویندوزتم 8 حتما دروایور فلش پلیر مخصوص ویندوزتو اپدیت کن .

roya.rashidi
16-06-2014, 00:21
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط sadei [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دوستان
من لپ تاب 5110 دارم و وب کم مشکل داره زمانی که روشن میکنمش چراغ کنار دوربین روشن میشه اما تصویر نمیا البته بعضی اوقات هم خود به خود درست میشه.
.......................................

شاید با برنامه ایی که کار میکنی مشکل داره . اگه ویندوزتم 8 حتما دروایور فلش پلیر مخصوص ویندوزتو اپدیت کن .

sadei
16-06-2014, 20:34
سلام عزیز منم همچین مشکلیو داشتم ایا درایو کارت گرافیت و تازه اپدیت کردید؟همچنین از چه پورتهای یو اس بی استفاده میکنید؟فقط موس یا ؟
سلام
کار خاصی نکردم خود به خود اینطور شد از موس استفاده نمیکنم و تاچ خودش !
ممنون

sadei
16-06-2014, 20:36
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط sadei [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دوستان
.......................................

سلام
نمیدونم شاید با برنامه خود دل وب کم کار می کنم . وینوزم 7 هست؟
ممنون

roya.rashidi
18-06-2014, 06:32
سلام
نمیدونم شاید با برنامه خود دل وب کم کار می کنم . وینوزم 7 هست؟
ممنون
با یاهو هم امتحان کن ببین قطغ میشه . اگرم قطغ شد ببین موقغی که قطغ میشه صدای dissconect میده یا نمیده

spirit's
18-06-2014, 08:45
اساتید گرامی ایا با اسپری هوای فشرده میشه بدون بازکردن این لب‌تاپ فنشو تمیز کرد؟
هوارو باید از زیر بدمیم یا از کنارش؟اصلا این کار درسته؟

roya.rashidi
18-06-2014, 09:49
اساتید گرامی ایا با اسپری هوای فشرده میشه بدون بازکردن این لب‌تاپ فنشو تمیز کرد؟
هوارو باید از زیر بدمیم یا از کنارش؟اصلا این کار درسته؟

میشه ولی فایده نداره . از زیر باید بزنی

Amin_0913
18-06-2014, 13:13
دوستان به نظرتون این لپ تاپ رو چند میخرند؟

یه مسئله دیگه
من میخوام برم اینو بدم و یه لنوو با مشخصات زیر بگیرم

G510
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 33.8 × 250 × 377 میلی‌متر - وزن: 2.6 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i3 4000M 2.50GHz up to 3.10 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 4 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: 500 گیگابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400rpm
پردازنده گرافیکی:AMD Radeon HD 8570M 1GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت 1366x768
امکانات:DVD-RW Webcam Card Reader Wi-Fi Bluetooth Ethernet Port VGA Port HDMI Port
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - فاقد سیستم‌عامل

حالا با توجه به لینک زیر

آیا قدرتش در حد همین 5010 ما هست یا نه؟

spirit's
18-06-2014, 18:26
میشه ولی فایده نداره . از زیر باید بزنی
میشه بگین چرا؟چه راه پیشنهاد میدی؟

sadei
18-06-2014, 20:00
با یاهو هم امتحان کن ببین قطغ میشه . اگرم قطغ شد ببین موقغی که قطغ میشه صدای dissconect میده یا نمیده
با هر کدوم امتحان میکنم فرقی نمیکنه یا وصل میشه وکار میکنه و همه چیز عادی هست و یا کلا کار نمیکنه
بازم ممنون

roya.rashidi
18-06-2014, 22:22
میشه بگین چرا؟چه راه پیشنهاد میدی؟
شما باید خمیر سیلیکون یا از چسب های مخصوص استفاده کنید . و اگه لپتابتو باز کنی خودتون متوجه میشید که باد زدن به فن زیاد تاثیری نداره. البته بستگی مشکلت چی باشه که میخایی با اسپری تمیز کنی

roya.rashidi
18-06-2014, 22:30
با هر کدوم امتحان میکنم فرقی نمیکنه یا وصل میشه وکار میکنه و همه چیز عادی هست و یا کلا کار نمیکنه
بازم ممنون

خواهش میکنم. خب اینبار امتحان کن ببین تکون میدی قطع میشه یا ثابته . مانیتورتو تکون بده یا قسمت خالی که بالای صفحه کلیدتو هی اروم فشار بده ببین باز قطع میشه . یا نه

roya.rashidi
18-06-2014, 22:33
دوستان به نظرتون این لپ تاپ رو چند میخرند؟

یه مسئله دیگه
من میخوام برم اینو بدم و یه لنوو با مشخصات زیر بگیرم

G510
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 33.8 × 250 × 377 میلی‌متر - وزن: 2.6 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i3 4000M 2.50GHz up to 3.10 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 4 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: 500 گیگابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400rpm
پردازنده گرافیکی:AMD Radeon HD 8570M 1GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت 1366x768
امکانات:DVD-RW Webcam Card Reader Wi-Fi Bluetooth Ethernet Port VGA Port HDMI Port
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - فاقد سیستم‌عامل

حالا با توجه به لینک زیر

آیا قدرتش در حد همین 5010 ما هست یا نه؟

معلومه این قوی تره . ولی مطمعید که cori3 هستش ؟؟؟؟؟ cori3 مگه up میشه ؟

spirit's
19-06-2014, 05:07
شما باید خمیر سیلیکون یا از چسب های مخصوص استفاده کنید . و اگه لپتابتو باز کنی خودتون متوجه میشید که باد زدن به فن زیاد تاثیری نداره. البته بستگی مشکلت چی باشه که میخایی با اسپری تمیز کنی
حقیقتش تقریبا سه ساله دارم گفتم اینطوری بدون باز کردن تمیزش کنم
بلد نیستم بازش کنم میترسم یه گندی این وسط بزنم بعد پشیمون بشم ازاون اول همیشه رو کول‌پد بوده

roya.rashidi
19-06-2014, 11:01
حقیقتش تقریبا سه ساله دارم گفتم اینطوری بدون باز کردن تمیزش کنم
بلد نیستم بازش کنم میترسم یه گندی این وسط بزنم بعد پشیمون بشم ازاون اول همیشه رو کول‌پد بوده

کول پد که اصلا تاثیر نداره. دمای سی پی یوت موقع کار سینگین رو چند میره . مشخصات سی پی یو و گرافیتم بزار

engineer2046
19-06-2014, 11:38
بهترین لپ تاپ من 5ساله دارمش همه جور کارم ازش گشیدم آخ نگفته...

roya.rashidi
19-06-2014, 12:35
اره خدایشش . لپ تاب منم روزی 16 ، 17 ساعت روشته . تازه بابامم بعضی وقتا سه چهار ساعت باهاش بازی میکنه .

spirit's
19-06-2014, 20:21
کول پد که اصلا تاثیر نداره. دمای سی پی یوت موقع کار سینگین رو چند میره . مشخصات سی پی یو و گرافیتم بزار

cpu core i5 2.66 M480
4GB Ram
AMD radeon HD5650 1GB

بدون فعالیت فقط وین بالاست 52 تقریبا،کار سنگین حدود 78 تقریبا

roya.rashidi
19-06-2014, 20:39
cpu core i5 2.66 M480
4GB Ram
AMD radeon HD5650 1GB

بدون فعالیت فقط وین بالاست 52 تقریبا،کار سنگین حدود 78 تقریبا

واسه کار سنگین 78 خیلی خوبه . بعید میدونم اینقد باشه . باید ببینی وقتی 5 دقیقه سی پی یوت رو 100 در صده اون موقع جند میره . دمای گرافیک چنده؟

spirit's
19-06-2014, 22:38
واسه کار سنگین 78 خیلی خوبه . بعید میدونم اینقد باشه . باید ببینی وقتی 5 دقیقه سی پی یوت رو 100 در صده اون موقع جند میره . دمای گرافیک چنده؟
اونم تقریبا حدود همون ۷۸
من از تنظیمات درصد استفاده از سی‌پی‌یو رو اوردم پایین
بازی رم ۲ این نتایج که گفتم رو داشت

roya.rashidi
19-06-2014, 23:24
اونم تقریبا حدود همون ۷۸
من از تنظیمات درصد استفاده از سی‌پی‌یو رو اوردم پایین
بازی رم ۲ این نتایج که گفتم رو داشت
خب درصد سی پی یو تو باید همون 100 درصد بزاری بعد امتحان کن . واسه گرافیکتم فعلا نمیشه گفت طبیعیه یا نه ؟ چون به گرمای سی پی یوت خیلی مربوطه .

spirit's
19-06-2014, 23:28
خب درصد سی پی یو تو باید همون 100 درصد بزاری بعد امتحان کن . واسه گرافیکتم فعلا نمیشه گفت طبیعیه یا نه ؟ چون به گرمای سی پی یوت خیلی مربوطه .
فقط یکی دو درجه بالا رفت و صدای فن بالا

roya.rashidi
20-06-2014, 00:43
فقط یکی دو درجه بالا رفت و صدای فن بالا

یعنی 80 درجه بالاتر نرقت ؟ چند دقیقه سی پی یوت صددرصد کار میکرد

spirit's
20-06-2014, 09:07
حدود یه رب رم ۲ توی قسمت استراتژی ریل‌تایم بازی کردم...
البته روی کول پد در صورتی که روی کول نباشه دما تا ۹۰ میره یبارم خیلی وقت قبل خاموش شد

roya.rashidi
20-06-2014, 17:59
حدود یه رب رم ۲ توی قسمت استراتژی ریل‌تایم بازی کردم...
البته روی کول پد در صورتی که روی کول نباشه دما تا ۹۰ میره یبارم خیلی وقت قبل خاموش شد
تا 105 گرچه بالاس ولی واسش مشکلی پیش نمیاد تو خود سایتش زده . . منم لپتابم دقیقا همینه . گرافیکتم تا 80 مشکل نداره . الکی بازش نکن .

spirit's
21-06-2014, 14:50
تا 105 گرچه بالاس ولی واسش مشکلی پیش نمیاد تو خود سایتش زده . . منم لپتابم دقیقا همینه . گرافیکتم تا 80 مشکل نداره . الکی بازش نکن .
دمت گرم...
بعد این همه مدت سبنکش خاک نگرفته؟

roya.rashidi
21-06-2014, 15:49
دمت گرم دادا
بعد این همه مدت سبنکش خاک نگرفته؟

خواهش میکنم ابجی . احتمالا گرفته یه باد بزن فقط باد این دستگاها نزن چون شاید باد شدید فنتو خراب کنه

spirit's
22-06-2014, 09:33
خب پس باد نگیرم بهتره مرسی

بایوس رو اپدیت کردم وضع بهتر شد گرما و دور فن...

ولی روی لینوکس تقریبا میانگین دما بالا بود
البته با چند خط کد حل شد و اینکه توی نسخه کرنل جدید بخاطر DPM که پیشفرض فعال شده وضع دما خیلی بهتر شده...

roya.rashidi
22-06-2014, 13:15
خب پس باد نگیرم بهتره مرسی

بایوس رو اپدیت کردم وضع بهتر شد گرما و دور فن...

ولی روی لینوکس تقریبا میانگین دما بالا بود
البته با چند خط کد حل شد و اینکه توی نسخه کرنل جدید بخاطر DPM که پیشفرض فعال شده وضع دما خیلی بهتر شده...

البته همیشه باید دمای سی پی بو تو طبق درصد فعال بودنش ببینی.

roya.rashidi
21-07-2014, 01:36
سلام . دوستان من با این لپتاب بازی میکنم سی پی یوش . دماش تا مرز 100 میاد .
میخاستم بدونم لپتاب شماهم موقع بازی سنگین اینقد داغ میکنه .

sheytoon001
21-07-2014, 17:36
سلام . دوستان من با این لپتاب بازی میکنم سی پی یوش . دماش تا مرز 100 میاد .
میخاستم بدونم لپتاب شماهم موقع بازی سنگین اینقد داغ میکنه .
فکر می کنم 100 خیلی زیاده، حتما از یک کول پد خوب استفاده کن
یادمه برا من حدود 80 اینا میرفت (البته اوایل)

farid_1
31-07-2014, 20:32
سلام دوستان کسی روی 5010 i5 ویندوز 8 نصب کرده
درایورهاش موجودن؟ از ویندوز 7 بهتره ؟

roya.rashidi
31-07-2014, 20:59
سلام دوستان کسی روی 5010 i5 ویندوز 8 نصب کرده
درایورهاش موجودن؟ از ویندوز 7 بهتره ؟
سلام . بله من نصب کردم 8.1 نصب کردم .
هیچ مشکلی نداره . فقط درایور بلوتوثشو باید خودت دانلود کنی از رو سی دی نصب نمیشه .

roya.rashidi
05-08-2014, 16:52
Cori5 M460 AMD5650
سلام . سی پی یو من تا 2.8 UP میشه ولی تو تسک منیچر 2.76 میزنه اخرش .
واسه شمام اینجوری ؟؟
ویندوز عوض کردم.
hyper -v رو فعال / غیر فعال کردم .
تو power option هم رو صد در صد هست .

oOomid.M
05-08-2014, 17:03
Cori5 M460 AMD5650
سلام . سی پی یو من تا 2.8 UP میشه ولی تو تسک منیچر 2.76 میزنه اخرش .
واسه شمام اینجوری ؟؟
ویندوز عوض کردم.
hyper -v رو فعال / غیر فعال کردم .
تو power option هم رو صد در صد هست .

خوب اون عدد 2.76 برای شما بالا و پایین نمیره ؟ چون ماکزیمم 2.53 هست و اون توربو بوست ( تقویت میشه ) و به اون عدد 2.76 میرسه
و فکر میکنم که اون عدد 2.76 رو گرد کردن با بالا و گفتن 2.8

roya.rashidi
05-08-2014, 17:13
معلومه که متغیره دوست عزیز اون عکسه واسه این ثابته :n02:
ولی بیشتر از 2.76 نمیره درحالی که سی پی یوم 2.8 .
تو لپ تابای دیگه ویندوز 8.1 دقیق نشون میده .
رو n5010 اینجوریه؟؟ خاستم بدونم برا شمام اینجوریه؟

oOomid.M
05-08-2014, 17:20
معلومه که متغیره دوست عزیز اون عکسه واسه این ثابته :n02:
ولی بیشتر از 2.76 نمیره درحالی که سی پی یوم 2.8 .
تو لپ تابای دیگه ویندوز 8.1 دقیق نشون میده .
رو n5010 اینجوریه؟؟ خاستم بدونم برا شمام اینجوریه؟

خوب منم منظورم همین هست که اون عدد ثابت نیست و بالا و پایین میره شاید تا 2.8 هم رسیده باشه و شما ندیده باشید...
لپ تاپ خودم آخرش 3.2 هست ، اما معولا موقعی که توربو میکنه تا حدود 2.9 میاد ، و زیاد بالای 3 نمیره ، بیشترین عددی هم که تاحالا ازش دیدم 3.15 بوده و ندیدم که به 3.2 برسه ، شاید به 3.2 هم رسیده باشه اما من متوجه نشده باشم. شاید به 3.2 هم میرسه در یه لحظه اما سریع میاد پایین
شما یه کار دیگه میتونی بکنی ، لپ تاپ رو تحت بار شدید بزار و بعدش تو تسک منجر دکمه f5 رو نگه دار ببین بالاتر از 2.76 میاد یا نه

4umbaz
20-08-2014, 18:43
فکر کنم لبتاب منم خراب شده منتها در چ حده ای نمیدونم.!
۸تا بوق میخوره وصفحه سیاه دیگه بالا نمیاد..
فکر کنم اتصال پایه هاش ب مادربورد قطع شده..! بنظرتون درست میشه؟

Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk 2

farid_1
20-08-2014, 19:24
سلام یعنی همه درایور هاش روی خود ویندوز 8.1 هست؟
و فقط بلوتوث رو می خواد که باید دانلود کنم؟

maxtor666
05-09-2014, 09:15
سلام خدمت استاتید گرامی
دوستان من از همین مدل با پردازنده 5 استفاده میکنم چندین ساله و رازی هستم فقط یک مشکلی هست تو نسل جدید بازی ها نیاز به حداقل رم 8 هست !
و من میخوام خودم این مورد رو ارتقا بدم به نظرم بیرون یکم پول زیادی میگرند برای باز کردن 2 عدد پیچ پشت دستگاه و تعویض فوقالعاده کودکانه رم ها ... :n08:
چند سوال پیش میاد که بی نهایت سپاس گذار میشم جواب بنده رو بدید
1.این سری لپ تاپ تا چند گیگ ساپورت میکنه و کدوم شاخه (DDR2 یا DDR3 ) ???
2.لطفا یک جفت رم خوب با بالاترین میزان ساپورت که با این مدل سازگاری دارد معرفی کنید ؟ (ممنون میشم محدوده قیمت هم اطلاع بدید چون رم 8 گیگ یک جفت DDR3 8G هست از 110 تومان تا 290 تومان برای لپ تاپ)
ممنون و سپاس بی نهایت

roya.rashidi
05-09-2014, 09:28
سلام خدمت استاتید گرامی
دوستان من از همین مدل با پردازنده 5 استفاده میکنم چندین ساله و رازی هستم فقط یک مشکلی هست تو نسل جدید بازی ها نیاز به حداقل رم 8 هست !
و من میخوام خودم این مورد رو ارتقا بدم به نظرم بیرون یکم پول زیادی میگرند برای باز کردن 2 عدد پیچ پشت دستگاه و تعویض فوقالعاده کودکانه رم ها ... :n08:
2.لطفا یک جفت رم خوب با بالاترین میزان ساپورت که با این مدل سازگاری دارد معرفی کنید ؟ (ممنون میشم محدوده قیمت هم اطلاع بدید چون رم 8 گیگ یک جفت DDR3 8G هست از 110 تومان تا 290 تومان برای لپ تاپ)
ممنون و سپاس بی نهایت
شما نهایتا تا 8 میتونید بندازید.
باس هم 1066 بیگیرید . چون بیشتر از این دیگه ساپورت نمیکنه . (اختلاف قمیت ها هم بخاطر باس رم هست ،شاید یه دره بخاطر برند .)
التبه اکه مجازی سازی اینا ندارید 6 هم جواب میده. قیمت هاشم نمیدونم

majidnewman
23-09-2014, 22:32
سلام خدمت استاتید گرامی
ممنون و سپاس بی نهایت
سلام مرسی که نحوه طرح کردن مشکل و سوالمو راحت کردید منم دقیقا بحث شما رو دارم
لامسب بازی های جدید ادمو وسوسه میکنه رم رو ارتقا بده چون تنها گزینه ارتقا در این سری همینه بنظرم سری 5 سی پی یو بتونه 8 گیگ رو هم ساپورت کنه

ali gamma
27-11-2014, 22:33
دوستان من این مدلو دارم میخواستم بفرومش الان قیمت دست دومش چجوریاس. Cor i3 4b ram vga amd 5650

amir--khan
11-02-2015, 23:32
سلام.باتری لپ تاپم چند روزی هست که کاملا خراب شده البته 3 ثانیه نگه میداره!
حالا میخاستم راهنمایی کنین واسه خرید باتری , چند نوع باتری تو بازار هست یا چند سلولی خوبه؟ باتری های زیگورات چطورند؟

ali gamma
07-04-2015, 13:30
این تاپیک مرده کسی جوابگو ی سوالا نیست مناسفانه

spirit's
22-08-2015, 14:57
من یه باطری نه سلولی براش گرفتم که راضیم و اینکه بدون مشکل با ویندوز ده کار میکنه

MJ1970
21-06-2016, 10:33
یه مادربورد n5010 نیازمندم.اگه دوستان دارن ممنون میشم پیام بدید.
با تشکر

Moradpcworld
01-04-2019, 23:32
امتباز لپتاپم الان 2.9 زده در صورتی که قبلا 5.7 بود درایوها هم نصبن چطور میشه امتیاز رو بالا برد

DJ POLESTAR
03-04-2019, 16:08
امتباز لپتاپم الان 2.9 زده در صورتی که قبلا 5.7 بود درایوها هم نصبن چطور میشه امتیاز رو بالا برد
اول مطمئن بشید ببینید به کدوم قطعه سخت افزاری امتیاز غیر معمول و پایینی داده بعد ایرادشو پیدا کنید.

Moradpcworld
03-04-2019, 21:14
اول مطمئن بشید ببینید به کدوم قطعه سخت افزاری امتیاز غیر معمول و پایینی داده بعد ایرادشو پیدا کنید.

به cpu و ram امتیاز کم داده بود درایو cpu رو حذف کردم دوباره نصب کردم امتیاز بالا رفت

Alekceupex
08-08-2019, 15:36
Уважаемый админ Подскажите, пожалуйста, какой нужен драйвер, чтобы можно было установить WinXP на Dell Inspiron 5720. Все мои попытки были тщетны.

DJ POLESTAR
08-08-2019, 16:13
Уважаемый админ Подскажите, пожалуйста, какой нужен драйвер, чтобы можно было установить WinXP на Dell Inspiron 5720. Все мои попытки были тщетны.
привет
Знаете ли вы, в какой стране и на этом сайте вы разместили؟
Вот преданная иранская община!