PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تجربه خرید Dell Inspiron N5010

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17

alihn
05-12-2010, 22:04
منم میخوام یکیشو بگیرم
یکی از دوستام میفروشه ولی نمایندگی ریگوراته
میصرفه از دوستم بگیرم که از زیگورات میاره یا برم از عریبه بگیرم با گارانتی الماس ؟
بهترین گارانتی چیه ؟

attaghi
05-12-2010, 22:29
سلام
دوستان عزيز ميخواستم ببينم الان اين مدل Dell Inspiron 5010-Aluminium تو بازار هست ؟ نظرم رو جلب كرده ميخواهم بخرم . (اگه هست شما كجا رو براي خريد پيشنهاد ميكنيد)
سوال بعدي اينكه : مشخصاتي كه براي اين مدل در زيگورات ارائه شده با مشخصاتي كه در سايت ديجي كالا هست فرق داره . كدومش درسته ؟ كانفيك كامل و درست اين مدل جديد رو اگه لطف كنيد ممنون ميشم .
تشكر

P!nk
05-12-2010, 22:46
مقايسه از لحاظ كانفيگ بين 5010 با Asus k52JR بدون در نظر گرفتن قيمت كدوم ميتونه بهتر باشه؟
فرق بين سيپيوشون 2.26:asus و 2.5 :dell هست.
چقدر ميتونه تو سرعت باهم فرق داشته باشن؟

amir--khan
05-12-2010, 22:55
میخاستم تفاوت های 550v و 5470 رو به طور کامل بگید یا اگه جایی درباره اون بحث شده راهنماییم کنید.
در ضمن (core i5_hdd 500_4g ram_ATI 5470) به قیمت 970 تومن خوبه؟

P!nk
05-12-2010, 23:20
منم میخوام یکیشو بگیرم
یکی از دوستام میفروشه ولی نمایندگی ریگوراته
میصرفه از دوستم بگیرم که از زیگورات میاره یا برم از عریبه بگیرم با گارانتی الماس ؟
بهترین گارانتی چیه ؟

میخاستم تفاوت های 550v و 5470 رو به طور کامل بگید یا اگه جایی درباره اون بحث شده راهنماییم کنید.

تا اونجايي كه من يكي دوبار با زيگورات بر خوردم يعني خودم ديدم به چشم اينه كه فقط بلندن پول بگيرن خدمات دهي هيچي فقظ بلدن پپيچوننت.اينجا هم من كه نديدم بچه ها راضي باشن.پولتو بيخود حروم نكن واسه اون گارانتي.الماس هم خوبه.

راستش تا اونجايي كه من در جريانم گرافيك 550 بهتره وقوي تره.
قيمت 970 هم خيلي زياده.بچه ها بازار رضا گرفتن 890 (قيمتي كه ميدن950هست با تخفيف گرفتن890) ميتوني بري اونجا كه با گارانتي دل سرويس(اصل) بخري

MY LOVE IS N5010
05-12-2010, 23:24
سلام به همه ی دوستان
من ده روزه که 5010 رو با کانفیگ زیر گرفتم
ci5 m 460
ram 4 gb
hdd500
ati 5470
حالا چند تا سوال یا بهتره بگم مشکل دارم
1.چرا توی قسمتdevice manager که میرم کارت گرافیکه 5470 رو نمیشناسه یعنی به جاش نوشتهati HD 4650
2.از اینجا که میرمcontorol panel>performance informition and tools ظرفیت هارد رو 379 گیگ نشون میده چرا مگه نباید حد اقل 490 تا باشه
3.بعضی وقتا از قسمت چپ تاچ پدش که فکر کنم هاردش باشه یه صدایی میاد مثل اینه یه لحظه دستتو به فن میزنی همچین صداییه مشکل داره
ممنون اگه لطف کنید جواب بدید خیلی بهم کمک کردید

MY LOVE IS N5010
05-12-2010, 23:33
سلام به همه ی دوستان
ci5 m 460
ram 4 gb
hdd500
ati 5470
1.چرا توی قسمتdevice manager که میرم کارت گرافیکه 5470 رو نمیشناسه یعنی به جاش نوشتهati HD 4650
2.از اینجا که میرمcontorol panel>performance informition and tools ظرفیت هارد رو 379 گیگ نشون میده چرا مگه نباید حد اقل 490 تا باشه
3.بعضی وقتا از قسمت چپ تاچ پدش که فکر کنم هاردش باشه یه صدایی میاد مثل اینه یه لحظه دستتو به فن میزنی همچین صداییه مشکل داره

arfnpm
06-12-2010, 00:47
بازار رضا نمایندگی اصلی دل هست با نام ایران زمین که لوج نمایندگیش توی مغازش هست.
با گارانتی بین الملل میده 860 و با گارانتی خود دل در ایران میده 890

این مشکل مارو کسی نمیده از کدوم تنظیماته:

بچه ها این اسکرول گوشه موس برای بالا پایین کردن صفحه سایت دیگه کار نمی کنه؟
مشکل چیه؟

amir--khan
06-12-2010, 09:02
با تشکر از دوستان.
گارانتی ایران زمین در شهرستان ها نمایندگی نداره؟

sina.belyad
06-12-2010, 09:46
سلام به همه ی دوستان
ci5 m 460
ram 4 gb
hdd500
ati 5470

سلام.
در مورد سواله دوومت باید بگم:
واسه من 466 gig رو نشون می ده.
در مورد سوال سوم هم:
واسه منم بعضی اوقات یه صداهایی از داخل لپ تاپ می یاد که فکر می کنم طبیعیه زیاد حساس نباش.

baghali91
06-12-2010, 09:59
کسی از دوستان این لپ تاپ رو شبها واسه دانلود روشن میذاره؟ میخوام بدونم واسش مشکلی پیش نمیاد؟!
تو ایران فقط رنگ مشکیش هست یا رنگای دیگش هم هست؟!

mss_195
06-12-2010, 11:51
کسی از دوستان این لپ تاپ رو شبها واسه دانلود روشن میذاره؟ میخوام بدونم واسش مشکلی پیش نمیاد؟!
تو ایران فقط رنگ مشکیش هست یا رنگای دیگش هم هست؟!

آره عزیز، من خوراکمه. در طول روز شاید فقط 2-3 ساعت من خاموشش کنم.

tehra
06-12-2010, 12:13
ممکنه این مشکل از طرف زیگورات بوجود نیومده باشه و اون رو تضمین نکرده باشه اما هرچی که هست یه مورد کلیدی برا سنجش جوابگو بودن گارانتی معروف زیگوراته من با دوستمون در این مورد موافقم که هیچ کس دوست نداره بعد خرید لپ تاپ نو اونم از یه گارانتیه معتبر با چنین موضوعی مواجه شه !!! به نظر من اگه زیگورات این مشکل دوستمون رو برطرف کنه برا خودش مشتری های خیلی بیشتری میتونه جلب کنه اما در غیر این صورت خود ما هم که ازش خرید کردیم تا حدی نصبت به زیگورات بدبین خواهیم شد ، اگه توی تاپیک هم ببینید همه رو دعوت کردیم از این شرکت خرید کنن ، امیدواریم پیش دوستان شرمنده نشیم:46:

---------- Post added at 05:43 PM ---------- Previous post was at 05:38 PM ----------

اگه به کیفیت و کاربر پسندیه کانفیگ های دیگه ی 5010 باشه که واقعا عالیه
این کانفیگ نظر خریداران زیادی رو جلب خواهد کرد

---------- Post added at 05:45 PM ---------- Previous post was at 05:43 PM ----------

اگه منظورتون اینه که با تاچ پد میشه اسکرول و زوم کرد باید بگم بله
اما حتما باید درایور تاچ پد رو نصب کنی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دوست عزیز من اینو دانلود کردم نصب کردم ولی بازم اسکرول بالا پایین و زوم نمیکنه فقط یه موس معمولیه؟
آیا برای شما اسکرول و زوم میشه کرد بت تاج پدتون؟

alihn
06-12-2010, 13:20
آقا من رفتم تو سايت دل سرويس تگ وارد كردم ولي فقط نرم افزارارو نشون ميده نشون نميده سخت افزار سيستم چي بوده يا اين نرم افزارا كه گذاشته ماله چه درايوريه؟؟؟
كجاش بايد برم كه سيستمشو ببينم چي بوده؟

Bruce Wayne
06-12-2010, 13:33
چقد یوغور و بی ریخته؟

مثل گنجه نن جون یه بنده خدایی می مونه
شاید قشنگ نباشه اما نست به قیمتش امکانات فوقالعاده ای داره (حداقل در مدل های DELL )

rythm
06-12-2010, 15:20
آقا من رفتم تو سايت دل سرويس تگ وارد كردم ولي فقط نرم افزارارو نشون ميده نشون نميده سخت افزار سيستم چي بوده يا اين نرم افزارا كه گذاشته ماله چه درايوريه؟؟؟
كجاش بايد برم كه سيستمشو ببينم چي بوده؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ب.png._

سمت چپ system configuration

arfnpm
06-12-2010, 15:33
کسی در مورد اسکرول گوشه موس برای بالا پایین کردن صفحات سایت ها نظری نداره؟
هر چی گشتم تنظیمی پیدا نکردم. روز اول کار می کرد نمیدونم چی شد کار نمیکنه

XELTEK
06-12-2010, 16:40
من یه مشکلی برای تاچ برام امروز پیش اومد

من همیشه با دوبار زدن روی تاچ کار دابل کلیک رو میکردم

یا وقتی روی یک لینک یک بار روی تاچ میزدم اون لینک کلیک میشد

حالا امروز نمیدونم چرا اینطور شده که باید حتما" با کلید زیر تاچ این کار رو بکنم

sheytoon001
06-12-2010, 16:58
سلام دوستان . من 5010 گرفتم با گرافیکه 550v ولی تو همه سایت ها نوشته سرعت هسته اش 450 هست در صورتی که cpuz داره میگه سرعتش 1200 هست چجوریاست؟
اینم مشخصات کاملی که میده

دوست من این مشخصات برای cpu هست و با cpu-z مشخصات کامل گرافیک مشخص نمیشه
برنامه دیگه ای برا این کار هست که در شکل زیر اسمش مشخصه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sheytoon001
06-12-2010, 17:12
سلام
دوستان عزيز ميخواستم ببينم الان اين مدل Dell Inspiron 5010-Aluminium تو بازار هست ؟ نظرم رو جلب كرده ميخواهم بخرم . (اگه هست شما كجا رو براي خريد پيشنهاد ميكنيد)
سوال بعدي اينكه : مشخصاتي كه براي اين مدل در زيگورات ارائه شده با مشخصاتي كه در سايت ديجي كالا هست فرق داره . كدومش درسته ؟ كانفيك كامل و درست اين مدل جديد رو اگه لطف كنيد ممنون ميشم .
تشكر
خوب این رو باید از خود دیجی کالا بپرسید که آیا واقعا گرافیکش 5470 هست یا نه
یه لپ تاپ کانفیگ های مختلفی داره وممکنه این کانفیگشم باشه:46: در مورد محل مناسب برای خریدش هم اطلاعی ندارم

---------- Post added at 05:12 PM ---------- Previous post was at 05:08 PM ----------

سلام به اهل دل !
میخوام این مدل رو بگیرم....هنوز دو دلم
میتونید معایب و مزایاشو بگید (مخصوصا معایب بدون تعصب خواهشا)

Dell inspiron n5010 aluminum
CPU (i7-740QM
6GB ddr3
500gb HD
15.6" HD LED
ATI Radeon™ 5650 1G
در مورد این کانفیگ نمیتونم با اطمینان بهتون بگم چون جدیده و من فقط یه نفر رو تو سایت دیدم که اونو خریده بود (البته ازش خیلی هم راضی بود)، اما کلا تا اینجا اکثر کسایی که 5010 خریدن ازش راضیا :8:

sheytoon001
06-12-2010, 17:19
دوستان لطفا صفحه اول رو با دقت بخونید مخصوصا پست 7 که بعضی مطالب مفید گذاشته شده
مقایسه 5470 و 550v هم لینکش اونجا هست

sheytoon001
06-12-2010, 17:41
سلام به همه ی دوستان
ci5 m 460
ram 4 gb
hdd500
ati 5470
گرافیک شما احتمالا 550v هست و احتمالا چون 550v هم همون 4650 با مقداری تغییره اینطور نشون میده اما بچه هایی که این کارت رو دارن باید بگن مال اونا چی نشون میده:46: در ضمن شاید به 32 یا 64 بیتی بودن ویندوز هم ربط داشته باشه چون اگه در صفحه اول ببینید(در قسمت rate ها) ویندوز 64 بیتی یکی از دوستان گرافیک رو 4650 شناخته اما همون لپ تاپ با ویندوز 32 بیت گرافیک رو 550v نشون میده، چیزی که مشخصه گرافیک لپ تاپ شما 5470 نیست
2. در همون صفحه گزینه ی view and print detailed.. رو بزن و در صفحه جدید در قسمت storage ببین مقابل عبارت total size of hard.. چند نوشته ، همون ظرفیت هاردته (البته طبق فرمول 1kB=1024B یه مقدار ظرفیت رو کمتر نشون میده مثلا هارد 300 رو 298 گیگ نشون میده:46:) اگه هاردت 500 هست باید بیشتر از 450 نشون بده
نباید چنین صدایی بده ، حداقل لپ تاپ من تا حالا هیچ صدایی نداشته، نمیدونم دلیلش چیه

sheytoon001
06-12-2010, 17:59
این مشکل مارو کسی نمیده از کدوم تنظیماته:

بچه ها این اسکرول گوشه موس برای بالا پایین کردن صفحه سایت دیگه کار نمی کنه؟
مشکل چیه؟

---------- Post added at 05:59 PM ---------- Previous post was at 05:58 PM ----------

دوست عزیز من اینو دانلود کردم نصب کردم ولی بازم اسکرول بالا پایین و زوم نمیکنه فقط یه موس معمولیه؟

من یه مشکلی برای تاچ برام امروز پیش اومد

من همیشه با دوبار زدن روی تاچ کار دابل کلیک رو میکردم

یا وقتی روی یک لینک یک بار روی تاچ میزدم اون لینک کلیک میشد

حالا امروز نمیدونم چرا اینطور شده که باید حتما" با کلید زیر تاچ این کار رو بکنم

درایورش رو دوباره نصب کنید باید درست شه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در control panel قسمت mouse در سربرگ devise setting اگه درایور نصب شده باشه میتونی تاچ پد رو ببینی و تنظیماتش رو تغییر بدی
برا تغییر تنظیمات در همین قسمت که گفتم باید عبارت synaptics touchpad.. وجود داشته باشه
روش کلیک کنید و دکمه settings رو بزنید ، در پنجره جدیدی که میاد تمام قابلیت های تاچ پد مانند زوم و اسکرول قابل تنظیم یا تغییره
بازم تاکید میکنم با نصب مجدید باید درست شه:46:

sheytoon001
06-12-2010, 18:11
شاید قشنگ نباشه اما نست به قیمتش امکانات فوقالعاده ای داره (حداقل در مدل های DELL )
در زیباییش شک نکن! به نظر من اگه به امکانات و قیمتش نمره 8 از 10 بدیم زیباییش نمره 9 میگیره:8:

sheytoon001
06-12-2010, 18:33
دوستانی که برنامه dell support center لپ تاپشون فعال نمیشه
اون برنامه که از سایت dell دانلود و نصب کردن رو uninstal کنن و این برنامه رو دانلود کنن

با اجرای این برنامه support center جدید بصورت آنلاین روی لپ تاپتون نصب میشه(پس نیاز به اینترنت بهتر از dial up دارین)
حجم نصب از روی اینترنت حدود 50 مگابایته
توجه کنین در موقع نصب اسم فایل رو مینویسه پس بعد از کامل شدن اون فایل رو جستجو کنین و جای دیگه کپی کنید تا با تعویض ویندوز نیازی به نصب مجدد بصورت آنلاین نباشه

MY LOVE IS N5010
07-12-2010, 01:43
گرافیک شما احتمالا 550v هست و احتمالا چون 550v هم همون 4650 با مقداری تغییره اینطور نشون میده اما بچه هایی که این کارت رو دارن باید بگن مال اونا چی نشون میده:46: در ضمن شاید به 32 یا 64 بیتی بودن ویندوز هم ربط داشته باشه چون اگه در صفحه اول ببینید(در قسمت rate ها) ویندوز 64 بیتی یکی از دوستان گرافیک رو 4650 شناخته اما همون لپ تاپ با ویندوز 32 بیت گرافیک رو 550v نشون میده، چیزی که مشخصه گرافیک لپ تاپ شما 5470 نیست
2. در همون صفحه گزینه ی view and print detailed.. رو بزن و در صفحه جدید در قسمت storage ببین مقابل عبارت total size of hard.. چند نوشته ، همون ظرفیت هاردته (البته طبق فرمول 1kB=1024B یه مقدار ظرفیت رو کمتر نشون میده مثلا هارد 300 رو 298 گیگ نشون میده:46:) اگه هاردت 500 هست باید بیشتر از 450 نشون بده
نباید چنین صدایی بده ، حداقل لپ تاپ من تا حالا هیچ صدایی نداشته، نمیدونم دلیلش چیه
سلام عزیزم
آره اتفاقا امروز از فروشنده پرسیدم گفت 64 بیته .توی servis tag م 550 نوشته.خوب حالا من چی کار کنم:13:چون اینو یه کانفیگ با گرافیک 5470 به من داده یه بهتر بگم انداخته به نظر شما عوض میکنه لب تابو برام که خودم بعید میدونم یا حد اقل باید به همون قیمت 550 باهم حسابش کنه راستی اختلاف قیمتشون چقدره ومسلما 5470 گرون تر دیگه:27:

در مورد هارد همون قسمتی که شما میگین بازم نوشته 379 گیگ ولی اونم توی سرویس تگ نوشته 500 و توی ستاپم بازم نوشته 500 به فروشنده که گفتم گفت واسه ویندوزه -یه مقدار از اولو اخره هاردتو گرفت منم فقط با تعجب بهش نگاه میکردم اخه کپ کرده بودم از این همه اطلاعاته ناقصش:18:
الن من دقیقا باید چی کار کنم هم در مورد کارت گرافیک هم هارد:41:
پیشاپیش ممنون از جوابتون

sina.belyad
07-12-2010, 10:25

سلام.
واسه من هم زومش کار می کنه هم اسکرولش.
سرویس تگتو تو سایت دل وارد کن اونوقت تمومه درایورای مربوط به لپ تاپت می یاد.من خودم همین کارو کردم.همه رو دانلود و نصب کردم.الانم همه چیه لپ تاپم کار می کنه.

guzga
07-12-2010, 12:49
سلام
این dell support center واسه چیه؟

mehdi666lp
07-12-2010, 14:05
سلام بچه ها لطفا تو این پست برید نظر بدید ممنون
.
.
.
.

sheytoon001
07-12-2010, 17:11
سلام عزیزم
آره اتفاقا امروز از فروشنده پرسیدم گفت 64 بیته .توی servis tag م 550 نوشته.خوب حالا من چی کار کنم:13:چون اینو یه کانفیگ با گرافیک 5470 به من داده یه بهتر بگم انداخته به نظر شما عوض میکنه لب تابو برام که خودم بعید میدونم یا حد اقل باید به همون قیمت 550 باهم حسابش کنه راستی اختلاف قیمتشون چقدره ومسلما 5470 گرون تر دیگه:27:

در مورد هارد همون قسمتی که شما میگین بازم نوشته 379 گیگ ولی اونم توی سرویس تگ نوشته 500 و توی ستاپم بازم نوشته 500 به فروشنده که گفتم گفت واسه ویندوزه -یه مقدار از اولو اخره هاردتو گرفت منم فقط با تعجب بهش نگاه میکردم اخه کپ کرده بودم از این همه اطلاعاته ناقصش:18:
الن من دقیقا باید چی کار کنم هم در مورد کارت گرافیک هم هارد:41:
پیشاپیش ممنون از جوابتون
ببینید دوست من اگه برای شما ساپورت کردن دایرکت ایکس 11 مهم نیست باید بگم باتوجه به مشخصات 550v و مقایسه اون در این پست

550v باید قویتر از 5470 باشه، راستش درباره تفاوت قیمتش نمیدونم کدوم گرونتره اما نباید زیاد فرقی کنن چون قدرتشونم اونقدرا فرق نداره، خلاصه تکنولوژیه 5470 جدیدتره اما قدرتش روی کاغذ کمتره
با این حال اگه گرافیک 5470 برات مهمه میتونی بابت این مورد با فروشنده صحبت کنی
در غیر این صورت به نظرم چندان هم این مورد مهم نیست
اما در مورد هارد
من احتمال میدم اون مقدار هاردت پارتیشن بندی نشده
به این آدرس که میگم برو و یه عکس ازش بذار تا با اطمینان بهت جواب بدم:10:
روی My computer راست کلیک کن و manage رو بزن
در سمت چپ صفحه ای که باز شده روی گزینه ی disk management کلیک کن
حالا سمت راست تمام هاردت ، چه پارتیشن بندی شده و چه نشده مشخصه
شما با دکمه PrntScr که کنار delete قرار داره ازش عکس بگیر و عکس رو بذار تا بهت بگم مشکل از چیه:46:

sheytoon001
07-12-2010, 17:28
سلام
این dell support center واسه چیه؟
اسمش روش هست
یه جورایی بهتون کمک میکنه
فرضا اگه درایور جدیدی بیاد بهتون خبر میده یا مشخات لپ تاپ رو بهتون نشون میده

mahdidj1
07-12-2010, 20:18
آقا اين مدل بلوتوث داره.

من خوندم كه داره. اما توي device manager نميتونم بلوتوث رو پيدا كنم.

چه جوري بايد بلوتوثش رو روشن كنم؟

sheytoon001
07-12-2010, 22:21
آقا اين مدل بلوتوث داره.

من خوندم كه داره. اما توي device manager نميتونم بلوتوث رو پيدا كنم.

چه جوري بايد بلوتوثش رو روشن كنم؟
شما باید درایور بلوتوث رو دانلود و نصب کنید

alierna
08-12-2010, 04:18
سلام بچه ها.. چند تا سوال..آپدیت بایوس این لپتاپ کاره مطمیئنیه؟
آخه از آپدیت بایوس کامپیوترم خاطره ی خوبی نداریم...دیگه مینم روشن نشد یبار که این کارو کردم.بعد خواستم ببینم تاثیرای مثبتش چیا هستن؟
اصلا لازم هست؟

mehdi666lp
08-12-2010, 09:35
سلام بچه ها لطفا تو نظر سنجی شرکت کنید مرسی.
.
.

sayanermia
08-12-2010, 10:51
آخه از آپدیت بایوس کامپیوترم خاطره ی خوبی نداریم...دیگه مینم روشن نشد یبار که این کارو کردم.بعد خواستم ببینم تاثیرای مثبتش چیا هستن؟
اصلا لازم هست؟

سلام
نگران نباش آپیدیتش بسیار راحت و سریعه! کافیه آپدیت و دانلود کنی و اجراش کنی بقیه کاراشو خودش میکنه
تاثیرات و کاربردهای جدید هر آپدیت و موقعی که داری دانلود میکنی توی شرح و توضیحاتش نوشته! بعضی آپدیت ها برای سازگاری با پردازنده های جدید میان ، بعضی ها برای بهبود کارایی خنک کننده ، رم و ...
در کل هر آپدیتی که میاد باید بگیریم و نصب کنیم تا همیشه سیستم رو به راه باشه!

tehra
08-12-2010, 12:24
---------- Post added at 05:59 PM ---------- Previous post was at 05:58 PM ----------

درایورش رو دوباره نصب کنید باید درست شه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در control panel قسمت mouse در سربرگ devise setting اگه درایور نصب شده باشه میتونی تاچ پد رو ببینی و تنظیماتش رو تغییر بدی
برا تغییر تنظیمات در همین قسمت که گفتم باید عبارت synaptics touchpad.. وجود داشته باشه
روش کلیک کنید و دکمه settings رو بزنید ، در پنجره جدیدی که میاد تمام قابلیت های تاچ پد مانند زوم و اسکرول قابل تنظیم یا تغییره
بازم تاکید میکنم با نصب مجدید باید درست شه:46:
دوست عزیز من از این آدرس که دادی رفتم درایور دانلود کردم و نصب کردم واسه نصب باید روش کیلیک کردم و run کردم دیگه درسته دیگه؟؟؟؟ولی رفتم
در control panel قسمت mouse اصلا سربرگ devise setting نداره

alierna
08-12-2010, 14:10
ببخشید یه سوال دیگه... کار کردن با لپتاپ وقتی توی برقه از کار کردن باتری جلوگیری میکنه یا باطری بازم فعاله و امکان اسیب دیدنش هست؟

amir69_k
08-12-2010, 17:42
آقا قیمت این لبتاپ پایین اومده در سایت دیجی کالا دیدم شده 825 پس توی بازار 10 تومن ارزون تر باید باشه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

lotus prince
08-12-2010, 18:19
درمقایسه با 3500 در همین کانفیگ چطوره؟
فردا میرم بخرم.
بیشتر نظرم رو 5010 معطوف شده ولی هنوز در دوراهی 5010 و 3500 موندم.

sayanermia
08-12-2010, 18:55
ببخشید یه سوال دیگه... کار کردن با لپتاپ وقتی توی برقه از کار کردن باتری جلوگیری میکنه یا باطری بازم فعاله و امکان اسیب دیدنش هست؟

بهتره باطری هم در دستگاه باشه! زمانی که برق وصله از باطری کاری نمی کشه و مدار شارژ باطری هم قطع میشه ولی دقیقا به محض قطع برق ، انرژی از باطری گرفته میشه!!

یکی از دوستان در همین تاپیک اعلام کرد که بخاطر قطع ناگهانی برق هاردش سوخت!! در صورتی که اگر باطری در دستگاه بود به هیچ وقت نیرو از دستگاه قطع نمی شد و این اتفاق هم براش نمی افتاد! منم بارها شده روی تخت هستم برق وصل بوده بخاطر یه جا به جایی پا ، پام گرفته به سیم و کابل برق از پشت لپتاپ در اومده . خب اگر باطری نباشه این قطع ناگهانی می تونه برای سیستم خیلی خطرناک باشه! :11:

sheytoon001
08-12-2010, 19:07
اصلا لازم هست؟
موقع آپدیت بایوس تمام برنامه هارو ببند حتی آنتی ویروس تا خدایی نکرده سیستم هنگ نکنه، البته من تا حالا دوبار بایوسش رو بدون عمل کردن به توصیه های خودم آپدیت کردم و چیزی نشد:31:
اما یه نفر داشتیم که سیستمش هنگ کرد و اونم باتری رو دراورد(بدترین کار ممکن:27:) و لپ تاپ دیگه روشن نمیشد
شمام نترس ، توصیه هارو گوش کن و فقط برنامش رو اجرا کن ، در این بین هم کاری انجام نده تا تموم شه

---------- Post added at 07:07 PM ---------- Previous post was at 07:03 PM ----------

دوست عزیز من از این آدرس که دادی رفتم درایور دانلود کردم و نصب کردم واسه نصب باید روش کیلیک کردم و run کردم دیگه درسته دیگه؟؟؟؟ولی رفتم
در control panel قسمت mouse اصلا سربرگ devise setting نداره
خوب فهمیدم مشکل کجاست
دوست من درایور هایی که از سایت dell دانلود میکنیم فشرده شدست و با اجراش ازت مسیر برای از حالت فشرده دراوردن رو میپرسه، شما ببین مسیرش کجاست (که معمولا c:\dell) بعدش برو اونجا برنامه رو اجرا کن تا نصب شه:46: البته بعضی درایورها بعد آنزیپ خودکار اجرا میشن اما ظاهرا این نشده

asemanekavir38
08-12-2010, 19:23
درمقایسه با 3500 در همین کانفیگ چطوره؟
فردا میرم بخرم.
بیشتر نظرم رو 5010 معطوف شده ولی هنوز در دوراهی 5010 و 3500 موندم.

این لپ تاپ ( 5010 ) همه جوره خوب و عالیه. الحمدالله منکه تا الان باهاش مشکلی نداشتم.ولی شاید تنها ایرادی که بهش وارد دونست صفحه نمایش این لپ تاپه!!
من باهاش خیلی زیاد فیلم میبینم ، تومحیط کم نور کیفیت تصاویر عجیب میاد پائین( علی الخصوص قسمتای تاریک تصویر 4خونه 4خونه دیده میشه!!! زاویه دید مناسبی هم نداره!!!
اما با همه ی این تفاسیر خداوکیلی نمیشه ازش ایراد دیگه ای گرفت.
به نظرم لپ تاپ حساسیه:31: همش باید مواظب باشی جاییش خش نیفته محکم زمین نذاریش و...
در کل باید باهاش مهربون باشی.:40:
3500 کارت گرافیکش ضعیف تره اما در عوض بدنه ی محکم تری بنظر داره. بقیه ی مشخصات توی یه سطح هستن.
راستی دوستان سایت دل واسه بایوس یه آپدیت با تاریخ 2010/18/11 A10 گذاشته، این همون قبلیست؟؟؟ یا جدیده؟؟؟تاریخ قبلی رو یادم نیست.DELL SUPPORT CENTER اینو واسه دانلود میگه!!!!

lotus prince
08-12-2010, 21:01
cpu corei3 با core i5 در این مدل 5010 خیلی فرق داره؟ تاثیر زیادی میذاره؟
آیا این بازی هایی که در صفحه اول تاپیک تست شده با core i3 تست بشه نتایج مشابه میشه یا خیلی متفاوت؟
اگه این لپتاپ رو بگیرم تا 3-4 سال پیشمه آیا corei3 ازاین بابت مشکلی پیش نمیاره؟
کارمن فقط بازی nfs و نرم افزار های مهندسی هستش corei3 تو این زمینه تا این مدت مشکلی نداره که؟
عجله دارم فردا میخوام بخرم.
پیشاپیش از جوابتون متشکرم

arfnpm
08-12-2010, 21:29
درود
مافیا 2 با گرافیک فول تمام شد.
کال آف داتی بک اپس با گرافیک فول اجرا شد.
مدال افتخار نسخه جدید هم با گرافیک فول اجرا شد.

گرافیک 550v
تنها مشکل این بود که در بازی مدال چه در حالت پایین چه فول گرافیک و کلا سمت چپ بالای دستگاه خیلی داغ می کرد.
دلیلی داره؟

آیا این بازی هایی که در صفحه اول تاپیک تست شده با core i3 تست بشه نتایج مشابه میشه یا خیلی متفاوت؟
کارمن فقط بازی nfs و نرم افزار های مهندسی هستش corei3 تو این زمینه تا این مدت مشکلی نداره که؟

فعلا چندان تفاوتی نداره اما ممکنه سال دیگه core i3 قدیمی به نظر بیاد. کلا cpu های اینتل الکی گرونن، اگر با AMD کانفیگ شده بود وارد ایران می شد هم کارایی بالاتر بود هم قیمت اروزن تر اما الان باید برای فرق داشتن I3 با I5 بیشتر از 100 تومان پول داد.

lotus prince
08-12-2010, 21:51
فعلا چندان تفاوتی نداره اما ممکنه سال دیگه core i3 قدیمی به نظر بیاد. کلا cpu های اینتل الکی گرونن، اگر با AMD کانفیگ شده بود وارد ایران می شد هم کارایی بالاتر بود هم قیمت اروزن تر اما الان باید برای فرق داشتن I3 با I5 بیشتر از 100 تومان پول داد.
حالا من میگم این این تفاوت 100 هزارتومن رو داره یا نه؟در ضمن لطفا به سوال سومم در مورد تست بازی با corei3 هم جواب بدید.متشکر

amir69_k
08-12-2010, 22:44
بله معلومه که فرق داره عزیز i5 تکنولوژی turbo boost داره که میتونه قدرت پردازش را در زمان کار های سنگین افزایش بده من خودم هم دو دل بودم ولی گفتم برای 70 تومن الکی چیز پایین را نخرم
اما دوستان یک سوال
من خودم رفتم بازار برای خرید کول پد ولی همشون بدرد نخور بود به خاطر همین یک دونه خودم درست کردم که هم دقیقا باد را به داخل دستگاه میده هم ولتاژش دست خودمه ولی یک ایرادی داره که یکم بد دست شده دستگاه و می خوام یک فکر دیگه بکنم اون روز که رفته بودم بازار دیدم یک چیزی هست که میگن صفحه سیلیکون هست و زیر لپتاپ میزارن و باعث خنک شدن میشه البته خود صفحه که خنک بود ولی آیا این جلوی کشیدن هوا به داخل را نمیگیره کسانی که خریدن میشه تاثیرش را بگن

sheytoon001
09-12-2010, 00:55

شما باید به دو چیز توجه داشته باشی، اول کاربردت و دوم بودجت
بیشتر بازی های صفحه اول(قسمت 5470) با کانفیگ i3 تست شدن اما اگه میخوای خیالت تا چند سال دیگه راحتتر باشه i5 بگیر
درضمن بیشترین تاثیر برای بازی رو گرافیک میذاره و شما تو این قسمت هم دو انتخاب داری که اول 5470 و دوم 550v هست و به گفته دوستان 550v قویتره
اگه بودجت زیاد نیست ، i3 هم راضی کنندست، من خودم i3 دارم چند روز پیش black ops رو باهاش تموم کردم:8: هیچ مشکلی در اجرای بازی نداشت اما بازی های nfs رو تا امروز خودم تست نکردم ولی بازم میگم بیشترین تاثیر رو گرافیک میذاره

tehra
09-12-2010, 01:07
[
---------- Post added at 07:07 PM ---------- Previous post was at 07:03 PM ----------

خوب فهمیدم مشکل کجاست
دوست من درایور هایی که از سایت dell دانلود میکنیم فشرده شدست و با اجراش ازت مسیر برای از حالت فشرده دراوردن رو میپرسه، شما ببین مسیرش کجاست (که معمولا c:\dell) بعدش برو اونجا برنامه رو اجرا کن تا نصب شه:46: البته بعضی درایورها بعد آنزیپ خودکار اجرا میشن اما ظاهرا این نشده[/QUOTE]

سلام دوست عزیز واقعا دستت درد نکنه مرسی مشکل حل شد و تاچ پد درست شد تشکر می کنم ازت من چند بار سوال پرسیدم شما جواب دادی با مرسی:40::40::40:

guzga
09-12-2010, 01:13
سلام
بایوسو حتما باید آپدیت کنیم؟ چجوری آپدیت کنم؟

majidbbc
09-12-2010, 03:25
سلام بچه ها
دیدید بدبخت شدم؟؟!!
لپ تاپم همونجور که روشن بود از فاصله ده سانتی از دستم افتاد روی میز بعد ویندوزش هنگ کرد. وقتی ریستارت کردم دیگه ویندوزش بالا نمی یاد پیغام می داد باید ریپیر کنی انجام دادم ولی باز پیغام می ده قادر به انجام تعمیر نیست.
ویندوز جدید نصب کردم تا مرحله آخرش رفت بعد پیغام بلو اسکرین داد.
آکرونیس گذاشتم با سی دی بوت ایبل تشخیص داد که هارد و تمام درایوها سالمه.
رم رو هم باز کردم دوباره گذاشتم سرجاش ولی باز مشکل داره.
ویندوز پرتابل هم که می خواد لود بشه باز اخطار بلو اسکرین می ده.
مثلن بدم گارانتی چیکارش می خوان بکنن؟؟؟ بوردش و عوض می کنن؟!!
لطفا اگه کسی می دونه کمک کنه.

bas ali
09-12-2010, 08:21
بله معلومه که فرق داره عزیز i5 تکنولوژی turbo boost داره که میتونه قدرت پردازش را در زمان کار های سنگین افزایش بده من خودم هم دو دل بودم ولی گفتم برای 70 تومن الکی چیز پایین را نخرم
اما دوستان یک سوال
من خودم رفتم بازار برای خرید کول پد ولی همشون بدرد نخور بود به خاطر همین یک دونه خودم درست کردم که هم دقیقا باد را به داخل دستگاه میده هم ولتاژش دست خودمه ولی یک ایرادی داره که یکم بد دست شده دستگاه و می خوام یک فکر دیگه بکنم اون روز که رفته بودم بازار دیدم یک چیزی هست که میگن صفحه سیلیکون هست و زیر لپتاپ میزارن و باعث خنک شدن میشه البته خود صفحه که خنک بود ولی آیا این جلوی کشیدن هوا به داخل را نمیگیره کسانی که خریدن میشه تاثیرش را بگن
با درود
میشه بگین چجوری کول پد درست کردین ؟
:46:

mss_195
09-12-2010, 09:24
آقا یکی که تجربه داره لطفا بگه برای خرید کول پد به چه نکاتی باید توجه کنم و اینکه usb بهتره یا برقیش..

arfnpm
09-12-2010, 10:00
من یه مدل 3 فن پایه فلزی خریدم 12 تومان خیلی عالیه

confident
09-12-2010, 11:48
سلام دوستان
یه سئوالی داشتم :20:من هم N5010 خریدم:40: الان نیاز دارم که یه مودم وایرلس برای ADSL خونه بگیرم که کیفیت خوب و قیمت مناسب داشته باشه ضمنا با لپتاپم مچ باشه و نیاز دارم یه اسپیکر پرتابل هم بخرم که باز همون شرایط مودم رو داشته باشه اگه لطف کنید راهنمایی کنید:11: ممنون می شم.

guzga
09-12-2010, 12:35
سلام دوستان
یه سئوالی داشتم :20:من هم N5010 خریدم:40: الان نیاز دارم که یه مودم وایرلس برای ADSL خونه بگیرم که کیفیت خوب و قیمت مناسب داشته باشه ضمنا با لپتاپم مچ باشه و نیاز دارم یه اسپیکر پرتابل هم بخرم که باز همون شرایط مودم رو داشته باشه اگه لطف کنید راهنمایی کنید:11: ممنون می شم.
سلام عزیز
مبارکه:11:
مودم من tp link TD_W8901G من ازش راضیم 44000 خریدم با گارانتیه 2ساله:31:

amir69_k
09-12-2010, 13:30
با درود
میشه بگین چجوری کول پد درست کردین ؟
:46:
والا منم قبل از اینکه بخوام برم یک دونه بخرم همش فکر میکردم حالا این کول پد چی هست بعد رفتم همونجا و دیدم یک پایه هست با یک فن که از زیر باد را میده داخل دستگاه تازه با برنامه تست دما هم که چک کردم دیدم هیچ تاثیری نداره اون سرعتی که اون کول پد ها باد را داخل میدن به خاطر همین خودم یک سفینه درست کردم :31:شوخی میکنم یک سبد را در قسمت هایی که خروجی هوا داشت بریدم و فن کامپیوتر گزاشتم اونم دوتا بزرگ و به آداپتور متغیر وصل کردم و هر وقت که بخوام بازی کنم استفاده میکنم و هر وقت زیاد گرم میکنه از 9 ولت به 12 ولت تغییر میدم ولی عیب این کار این هست که یکم دستگاه میاد بالا تر و کلا همه کول پد ها همین طورین به خاطر همین سوالی که دارم آیا این وسیله ای که در زیر گزاشتم کسی خرید و اگر آره چطوره

tt.h
09-12-2010, 13:59
سلام
من خواستم بک آپ بگیرم ، چند تا نرم افزار نصب کرده بودم همهشو پاک کردم
بعد امدم بک آپ بگیرم 5 تا دی وی دی داشتم جا نشد دیگه کنسل مرم
امروز سیستمو روشن کردم دیدم مدت زمانی که طول میکشید سیستم بیاد بالا تقریبا 2 برابر شده
بعد از اون قسمت هست که صفحه آبی میشه میگه welcome و شکل ماوس دایره آبی میشه ، بعدش یه صفحه تقریباسیاه میاد بعد ماوس هست میشه تکونش داد اما یکم طول میکشه.تا حالا نبود
بک آپ هم ندارم restore کنمش
الان چی شده؟ چیکار کنم؟ ویروس نگرفته باشه؟

sheytoon001
09-12-2010, 18:44
سلام بچه ها
دیدید بدبخت شدم؟؟!!
لپ تاپم همونجور که روشن بود از فاصله ده سانتی از دستم افتاد روی میز بعد ویندوزش هنگ کرد. وقتی ریستارت کردم دیگه ویندوزش بالا نمی یاد پیغام می داد باید ریپیر کنی انجام دادم ولی باز پیغام می ده قادر به انجام تعمیر نیست.
ویندوز جدید نصب کردم تا مرحله آخرش رفت بعد پیغام بلو اسکرین داد.
آکرونیس گذاشتم با سی دی بوت ایبل تشخیص داد که هارد و تمام درایوها سالمه.
رم رو هم باز کردم دوباره گذاشتم سرجاش ولی باز مشکل داره.
ویندوز پرتابل هم که می خواد لود بشه باز اخطار بلو اسکرین می ده.
مثلن بدم گارانتی چیکارش می خوان بکنن؟؟؟ بوردش و عوض می کنن؟!!
لطفا اگه کسی می دونه کمک کنه.
فکر میکنم ، حساسترین قسمت لپ تاپ در برابر ضربه (مخصوصا وقتی روشنه!) هاردش باشه
وقتی صفحه آبی هم میاد احتمالا دلیل مشکل رو مینویسه
شما باید لپ تاپ رو ببری گارانتی ببینن دقیقا مشکل از کجاست
مثلا اول میان یه هارد دیگه میذارن اگه دیگه صفحه آبی نیومد که میگن هارد باید عوض شه در غیر این صورت میرن سراغ قطعات دیگه
ولی احتمال 60-70% از هارده
مطمئنا از بوردش که نیست ، شایدم حالا کابلی چیزی شل شده باشه:13:
گارانتیش چیه؟زیگورات؟

---------- Post added at 06:44 PM ---------- Previous post was at 06:40 PM ----------

آقا یکی که تجربه داره لطفا بگه برای خرید کول پد به چه نکاتی باید توجه کنم و اینکه usb بهتره یا برقیش..
من تجربش رو ندارم اما اگه میخواستم بگیرم یکی از اینارو میگرفتم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنظورم معروف بودن مارکشه، و اینکه اکثر محصولاتش هم خنک کنندهاست

sheytoon001
09-12-2010, 18:55
سلام
من خواستم بک آپ بگیرم ، چند تا نرم افزار نصب کرده بودم همهشو پاک کردم
بعد امدم بک آپ بگیرم 5 تا دی وی دی داشتم جا نشد دیگه کنسل مرم
امروز سیستمو روشن کردم دیدم مدت زمانی که طول میکشید سیستم بیاد بالا تقریبا 2 برابر شده
بعد از اون قسمت هست که صفحه آبی میشه میگه Please wait و شکل ماوس دایره آبی میشه ، بعدش یه صفحه تقریباسیاه میاد بعد ماوس هست میشه تکونش داد اما یکم طول میکشه.تا حالا نبود
بک آپ هم ندارم restore کنمش
الان چی شده؟ چیکار کنم؟ ویروس نگرفته باشه؟
احتمالا یه سری فایل مربوط به بک آپ گرفتن مونده یه جایی از ویندوز و باعث شده زمان بوت زیادشه
با نصب مجدد ویندوز درست میشه اما شاید با نصب یکی از برنامه های بهینه سازی ویندوز هم درست شه:46:

tt.h
09-12-2010, 20:06
از پارتیشن ریکاوری میشه به حالت اولیه برگردوند؟
اصلا تا حالا با پارتیشن کار نکردم
راحته؟

mss_195
09-12-2010, 21:29
یه سری میگن این فنهای usb واسه لپ تاپ ضرر داره...

sheytoon001
10-12-2010, 00:20
یه سری میگن این فنهای usb واسه لپ تاپ ضرر داره...
اگه ضرر داشت که این کمپانی با این اعتبارش تولید نمیکرد، فکر نکنم مشکلی داشته باشه:46:

---------- Post added at 12:20 AM ---------- Previous post was at 12:17 AM ----------

از پارتیشن ریکاوری میشه به حالت اولیه برگردوند؟
اصلا تا حالا با پارتیشن کار نکردم
راحته؟
نه، پارتیشن ریکاوری برا چی؟
اصلا اگه میتونی یه بار restor کن به زمانی که مشکل نداشت ، شاید درست شه

tt.h
10-12-2010, 10:52
نه، پارتیشن ریکاوری برا چی؟
اصلا اگه میتونی یه بار restor کن به زمانی که مشکل نداشت ، شاید درست شه

آخه گرفتم پارتیشن بندی کردم خواستم Restore کنم دیگه گفت نمیشه
احتمالا چون پارتیشن بندی کردم
یه اشتباه دیگه هم این بود که گرفتم net framework. و ++Redistributable c کلا پکیجشو Uninstallکردم دیگه همه چی قاطی کرد
Dell dockچیه؟
اونم ارور میده وقتی ویندوز بالا میاد
فکر کنم اونم یه چیزاییش پاک کردم
حالا این چیزایی که پاک کردم از کجا بگیرم نصب کنم؟
مرسی

mhp1991
10-12-2010, 18:14
با سلام . آیا کسی می دونه چه طور از قسمت سیم کارت لب تاپ 5010 که جای باطری هست استفاده کرد

sheytoon001
10-12-2010, 18:31
آخه گرفتم پارتیشن بندی کردم خواستم Restore کنم دیگه گفت نمیشه
احتمالا چون پارتیشن بندی کردم
یه اشتباه دیگه هم این بود که گرفتم net framework. و ++Redistributable c کلا پکیجشو Uninstallکردم دیگه همه چی قاطی کرد
Dell dockچیه؟
اونم ارور میده وقتی ویندوز بالا میاد
فکر کنم اونم یه چیزاییش پاک کردم
حالا این چیزایی که پاک کردم از کجا بگیرم نصب کنم؟
مرسی
به خاطر این مشکل پارتیشن بندی کردین؟اگه اینطوره کارتون اشتباه بوده
فکر کنم فقط باید دوباره ویندوز نصب کنی
برا بک آپ گرفتن میتونی از norton ghost 15 استفاده کنی، خیلی سریع این کار رو برات انجام میده
موفق باشی

mhp1991
10-12-2010, 18:33
سلام دوستان
اگه ممکنه منو راهنمایی کنید
من انتخابم رو کرده بودم و میخواستم 1558 بگیرم ولی بعدش 5010 رو دیدمکه یه مقدار بین این دو مدل دو دل شدم !
نظر شما چیه ؟ با توجه به مطالبی که مینویسم
.......دل استدیو 1558...................................... دل اینسپایرون 5010

قیمت: 000 1.250 ..............................................9450 00
cpu : ای 7 / 2.8 ................................................ا ی 5 / 2.4
vga : یکسان........................................ ............. یکسان
باتری : 9 .................................................. ........6

به نظر شما این اختلاف ، ارزشش رو داره که من 300 ت بیشتر هزینه کنم و 1558 رو بگیرم یا برم همون 5010 رو بگیرم ؟
با توجه به اطلاعاتی که دادی پولداری 1558 بخر اما من که 5010 دارم ازرش راضیم و ویندوزش هم اورجیناله

Senator_Offline
10-12-2010, 21:42
دوستان من مدل 5010N ALUMINIUM رو گرفتم فوق العادست به عنوان اولین بازی BLACK ops را در حالت ULTRA خورد!
CPU:I7 740QM
VGA:ATI 5650 1GIG DDR3
RAM:6 GIG DDR3
HARD:640 GB

HAMID.MCI
10-12-2010, 23:13
دوستان من مدل 5010N ALUMINIUM رو گرفتم فوق العادست به عنوان اولین بازی BLACK ops را در حالت ULTRA خورد!
CPU:I7 740QM
VGA:ATI 5650 1GIG DDR3
RAM:6 GIG DDR3
HARD:640 GB
بلاخره پس از روزها دنبال کردن تاپیک مدل آلومینیوم5010 با کانفیگ زیر رو خریدم!
CPU:COREI5
RAM:6
HARD:640
GRAPHIC:1GIG ATI
فعلا" که خوبه خیلیم راضیم به نظرم اومد که فرق چندانی با 1558 نداشت:20:

behrooztv3
10-12-2010, 23:43
سلام بچه ها من یه ماه پیش اومدم بایوسو ابدیت کنم که لب تاب هنگ کرد منم باطریشو در اوردم بعد اون دیگه روشن نشد وفقز بوق ممتد میزد بردم شامل گارانتی نشد دو هفته تو گارانتی موند قرار شد که با هزینه ی خودم درستش کنن اما براشون درست نشد گفتن که باید بردش عوض بشه چند جای دیگم همینو گفتن بردشم پیدا نمی شد اخرش یه جای تو پاشاژ الومینیوم تو جمهوری یه برد با چیپ ati به قیمت 370 تومن خریدم اونایی که واقعا مثل من از نحوه ی ابدیت بایوس اطلاع ندارن توصیه میکنم این کارو نکنن حالا اولین شبی بود بعد یه ماه با 5010ام اومدم نت

guzga
11-12-2010, 01:06
سلام بچه ها من یه ماه پیش اومدم بایوسو ابدیت کنم که لب تاب هنگ کرد منم باطریشو در اوردم بعد اون دیگه روشن نشد وفقز بوق ممتد میزد بردم شامل گارانتی نشد دو هفته تو گارانتی موند قرار شد که با هزینه ی خودم درستش کنن اما براشون درست نشد گفتن که باید بردش عوض بشه چند جای دیگم همینو گفتن بردشم پیدا نمی شد اخرش یه جای تو پاشاژ الومینیوم تو جمهوری یه برد با چیپ ati به قیمت 370 تومن خریدم اونایی که واقعا مثل من از نحوه ی ابدیت بایوس اطلاع ندارن توصیه میکنم این کارو نکنن حالا اولین شبی بود بعد یه ماه با 5010ام اومدم نت

سلام
من دیروز آپدیت کردم هیچ مشکلیپیش نیومد:5:

asemanekavir38
11-12-2010, 09:41
والا منم نیگاه کردم سایت دل واسه بایوس یه آپدیت جدید گذاشته که تاریخش فقط یک روز با قبلی اختلاف داره!
قبلی 2010/10/17 بود این جدیده 2010/10/18 هست که دیشب که دانلود کردمو خواستم بنصبم سیستم گفت بایوس نیاز به آپدیت نداره.

HAMID.MCI
11-12-2010, 10:48
امروز بایوس ورژن شماره 10 رو نصبیدیم
کیبوردو موس قفل شدن ولی وقتی سیستم اتوماتیک ریست شد به حالت اصلی بازگشت:10:

ویندوز 7 64 بیت home premium که روی خود سیستم بود با تمام درایور ها و این چیزا خیلی راحتم آپدیت شد با هیچ مشکلی

اینم از امتیاز که انگاری با هارد 640 و رم 6 یکمی کمه!!!

:11:

guzga
11-12-2010, 12:29
سلام
آره کمه
واسه من با هارد 500 و رم4 مثل ماله شماست

mortal kombat 2008
11-12-2010, 15:01
سلام
من چند روز پیش رفتم و از یه یارویی که کارش کامپیوتره پرسیدم که N5010 رو با درایورا دارید ؟
اونم گفت که نیاز به درایور نداره و همراهش ویندوز سون اصل هست.
من می خوام بدونم که ایا واقعا ویندوز سون اصل می تونه همراهش باشه واگه باشه ایا درایورا رو خودش نصب می کنه ؟
خودم هم به یاروئه گفتم که من شنیدم ویندوز اصل تو ایران نیست و اون گفت که هست ولی بستگی به میزان امنیت و ... داره ، یعنی هرچی با امنیت بالاتر بخوای پول بیشتری باید بدی.
در ضمن من تصمیم دارم این لبتاپ رو تابستون بخرم ، ایا این لبتاپ تا تابستون امکان داره که نایاب بشه ؟

arfnpm
11-12-2010, 15:54
سلام
من چند روز پیش رفتم و از یه یارویی که کارش کامپیوتره پرسیدم که N5010 رو با درایورا دارید ؟
من می خوام بدونم که ایا واقعا ویندوز سون اصل می تونه همراهش باشه واگه باشه ایا درایورا رو خودش نصب می کنه ؟
خودم هم به یاروئه گفتم که من شنیدم ویندوز اصل تو ایران نیست و اون گفت که هست ولی بستگی به میزان امنیت و ... داره ، یعنی هرچی با امنیت بالاتر بخوای پول بیشتری باید بدی.
در ضمن من تصمیم دارم این لبتاپ رو تابستون بخرم ، ایا این لبتاپ تا تابستون امکان داره که نایاب بشه ؟
تا تابستون که مدل های 2011 با امکانات بالاتر میاد. احتمال اینکه این مدل بمونه خیلی کمه و اصلا اون زمان ارزش خرید نداره.
فروشنده ها هم چرتو پرت می گن. اصلا ویندوز اصل نخر.
همه درایو ها توی ویندوز نیست اما ویندوز هایی هست که همه درایو هارو داره که ممکنه فروشنده هم همون ویندوز مد نظرش باشه اما در کل ویندوز 7 معمولی خیلی چیز هارو میشناسه اما بقیشو نه.
ویندوز اصل هم میگم نخر چون اولا پرداخت 150 تومان برای ویندوز Home ارزش نداره چراکه در نصب اکثر برنامه های کرک شده هم مشکلاتی ایجاد می کنه حالا کم و زیادش فرقی نداره کلی می گم.

sayanermia
11-12-2010, 16:21
سلام

اصلا ویندوز به درایور ربطی نداره!! شما برو یه ویندوز هفت اورجینال بخر 200 هزار تومن! برو یه ویندوز کپی کرک شده هم بخر 1500 تومان!! جفتشو نصب کن هر جفتش هنر کنند فقط صدا و وبکم و شناسایی میکنند!!

توصیه هم میکنم ویندوزهایی که عنوان هایی چون دارای برنامه های کاربردی ، شناسایی همه درایورها و... نخر که فقط بیخودی سنگین و دستکاری شدند!

اول و اخرش چه ویندوز اصل بگیری چه کپی ، باید درایورهارو دانلود و نصب کنید!! بهتر هم هست پول بیخودی برای ویندوز اصل ندید! هیچ فرقی با کرک شدش نداره!! فقط یه سریال ناقابل بهتون میده!!

همونطور که دوستمون در جواب شا گفت دیگه تا تابستون سال بعد مدلهای جدیدتر میاد و شاید این لپتاپ هم تا اون زمان با اسم های دیگه و کانفیگ های جدیدتر ارائه بشه که اگر کیفیت و کارایی خوب الانو داشته باشه واقعا ارزش خرید داره!!
اگر ارائه نشه که بهتره همون مدل های 2011 جدیدتر و بخرید!! ( البته با نام تجاری و برند های دیگه )

sokut2004
11-12-2010, 22:20
سلام
تازه یه ماهه خریدم با CPUD Hardware monitor ماکزیمم ظرفیت باطری رو 44kw میزنه در حالیکه باطری 48kw یعنی 13% از عمر باطری کم شده (13% battery- wear -level) راهی هست که بشه فهمید باطری مال همین لپ تاپه یا تعویض شده؟ نمیشه part number قطعات رو چک کرد؟

alidanger_202
11-12-2010, 22:20
سلام خدمت تمامی دوستان عزیز
قبل از هر چیز واقعا باید از تمامی تلاش هایی که دارید تشکر کنم چون واقعا در ارتقاء سطح اطلاعاتی دوستان تلاش زیادی دارید و این یعنی پیشرفت
خوب اصل مطلب
رفتم یک 5010 با cpu i3 370 و هارد 320 و گرافیک 5470 بگیرم و ماجراها شروع شد
چون دوستان اینجا فرموده بودند که حتما سرویس تگ رو تو سایت چک کنم منم با این شرط خریدم
مغازه اول : سیستم رو خریدم و یارو برام ویندوز رو هم ریخت بعد که سرویس تکشو چک کردیم همه چیز ok بود جز باس رم که تو ستاپ سیستم زده بود 1066 اما تو سایت 1333 بود و ماجرا شروع شد منم گفتم نمیخوام
مغازه دوم : مثل قبل اما این بار یارو زیر بار نمیرفت و میگفت چون باس کلی سیستم کمتر از 1333 است تو ستاپ 1066 نشون میده بازم نگرفتم
مغازه سوم : یارو خیلی ادعا داشت رم رو باز کرد داد دستم گفت ببین روش نوشته 1333 و همون توجیه مغازه دار قبلی ...
منم که پررو رفتم سر دستگاه گفتم بزار خودم ببینم دیدم چی دیدنی یک رمی که بهم نشون داده بود کینگستون بود اون یکی دیگش یه مارک دیگه گفتم کار دل به جایی رسیده که 2 تا رم شکل هم پیدا نکرده و......
حالا چند تا سوال : 1 توجیه اون فروشنده میتونه درست باشه یا نه چون من 5 تا دستگاه رو که دیدم همه 1066 بود یعنی همه عوض میکنن این رم ها رو ؟؟؟ دوستانی که دارن رمشون رو تو ستاپ سیستم 1333 نشون میده؟؟؟؟؟
2 .فرق 2تا مدل رم چقدره ؟ خیلی مهمه ؟ (با توجه به این که همه چیزش درست بود جز رم )
3.قیمتش 800 بود آیا مناسبه یا نه ؟؟؟
4.دوستانی که این رو دارن میتونید بگید مارک رم هاتون چیه ؟؟؟ kingston هست یا چیز دیگه؟؟؟
با تشکر اگه زودتر راهنماییم بکنید ممنون میشم . فردا میخوام برم بخرم

fisheries65
11-12-2010, 23:25
قبل از هر چیز واقعا باید از تمامی تلاش هایی که دارید تشکر کنم چون واقعا در ارتقاء سطح اطلاعاتی دوستان تلاش زیادی دارید و این یعنی پیشرفت
خوب اصل مطلب
چون دوستان اینجا فرموده بودند که حتما سرویس تگ رو تو سایت چک کنم منم با این شرط خریدم
مغازه اول : سیستم رو خریدم و یارو برام ویندوز رو هم ریخت بعد که سرویس تکشو چک کردیم همه چیز ok بود جز باس رم که تو ستاپ سیستم زده بود 1066 اما تو سایت 1333 بود و ماجرا شروع شد منم گفتم نمیخوام
مغازه دوم : مثل قبل اما این بار یارو زیر بار نمیرفت و میگفت چون باس کلی سیستم کمتر از 1333 است تو ستاپ 1066 نشون میده بازم نگرفتم
مغازه سوم : یارو خیلی ادعا داشت رم رو باز کرد داد دستم گفت ببین روش نوشته 1333 و همون توجیه مغازه دار قبلی ...
منم که پررو رفتم سر دستگاه گفتم بزار خودم ببینم دیدم چی دیدنی یک رمی که بهم نشون داده بود کینگستون بود اون یکی دیگش یه مارک دیگه گفتم کار دل به جایی رسیده که 2 تا رم شکل هم پیدا نکرده و......
حالا چند تا سوال : 1 توجیه اون فروشنده میتونه درست باشه یا نه چون من 5 تا دستگاه رو که دیدم همه 1066 بود یعنی همه عوض میکنن این رم ها رو ؟؟؟ دوستانی که دارن رمشون رو تو ستاپ سیستم 1333 نشون میده؟؟؟؟؟
2 .فرق 2تا مدل رم چقدره ؟ خیلی مهمه ؟ (با توجه به این که همه چیزش درست بود جز رم )
4.دوستانی که این رو دارن میتونید بگید مارک رم هاتون چیه ؟؟؟ kingston هست یا چیز دیگه؟؟؟
این مشخصات رم من
(البته چیزی که dell support center نشون میده)
Hynix Semiconductor (Hyundai Electronics
2048 MB DDR3-SDRAM (1333 MHz
هر جفتشو با این ویژگی نمایش می ده

r2reza
12-12-2010, 00:39
سلام
مشخصات دستگاه من به قرار زیز هستش
100 INSPIRON N5010 : N-SERIES INTEL I5-460M(
100 DISPLAY : 15.6IN HIGH DEFINITION (1366X7
100 CAMERA : INTEGRATED 1.3 MEGA PIXEL CAMER
100 LCD BACK COVER : MARS BLACK
100 SHIP ACCESSORY : ENGLISH DOCS
100 MEMORY : 4096MB (2X2048) 1333MHZ DDR3 DU
100 HARD DRIVE : 500GB SERIAL ATA (5400RPM)
100 OPTICAL DRIVE : 8X DVD+/-RW DRIVE INCLUD
100 POWER CORD : UK 1M
100 POWER SUPPLY : INSPIRON 90W AC ADAPTER
100 BATTERY : PRIMARY 6-CELL 48W/HR LI-ION
100 NO CARRYCASE REQUIRED
100 GRAPHICS : 1GB ATI MOBILITY RADEON HD 56
100 WIRELESS : DELL WIRELESS 1501 (802.11G/N
100 WIRELESS : EUROPE DELL BLUETOOTH 365 CAR
100 KEYBOARD : INTERNAL ARABIC QWERTY KEYBOA
100 NOT INCLUDED SOFTWARE APPLICATION
100 FREE DOS CD DROP IN THE BOX
100 1Y PARTS ONLY WARRANTY
100 BASE WARRANTY
100 FUTURISTIC ORDER FLAG SKU(N)
100 INSPIRON N5010 ORDER - EDB
100 CONSOLIDATION FEE
100 FREIGHT - ODM DIRECT DELIVERY, AIR, DUBA
می خواستم بدونم کارت گرافیکم 5650 یا 550v چون روی جعبه نوشته 550v واینکه گارانتی من زیگوراته وکدام کارت گرافیک بهتره
ونحوه دیدن مشخصات کل سیستم چگونه می شود دید خود نمایندگی ویندوز 32بیتی ریخته
با تشکر

sheytoon001
12-12-2010, 01:04
بلاخره پس از روزها دنبال کردن تاپیک مدل آلومینیوم5010 با کانفیگ زیر رو خریدم!
CPU:COREI5
RAM:6
HARD:640
GRAPHIC:1GIG ATI
فعلا" که خوبه خیلیم راضیم به نظرم اومد که فرق چندانی با 1558 نداشت:20:
مبارکتون باشه، به نظرم از 1558 خیلی بهتره، من این مدت کلوب 1558 رو هم میخوندم خیلیا با این مدل مشکل داشتن:13:

sheytoon001
12-12-2010, 01:23
خوب اصل مطلب
سلام دوست من
شما از داخل بایوس لپ تاپ نمیتونید باس رم رو متوجه شید چون مین بورد این مدل باسش 1066 هست بن بر این بیشتر از این رو نشون نمیده
شما برا دیدن باس رم میتونید از نرم افزارهایی که معرفی شده و همچنین از خود نرم افزار dell support center استفاده کنید
باس هر دو رم باید 1333 و مارک هاشون یکی باشه
برا بنده هیوندای الکترونیکه اما برا بعضی دوستان چیز دیگه ای بوده، فکر میکنم مهم اینه که هردو یه مارک باشه
بازم تاکید میکنم از ستاپ باسه رم مشخص نمیشه
درباره قیمت رم ه اطلاعی ندارم
موفق باشید

sina.belyad
12-12-2010, 09:12
خوب اصل مطلب

سلام.
واسه من هر دو رو اینجوری نشون می ده:

type: DDR3
size: 2048 MBytes
Manufacturer: Kingston
Max Bandwidth: PC3-10700 (667 MHz)
:20:(البته با برنامه ی Speccy)
در ضمن تو یه سایت (که الان یادم نیست کدوم سایت بود) مشخصات کامل cpu core i5 460M رو نوشته بود.اونجا دیدم که جلو باسش نوشته 1066.یعنی اگه باس رم لپ تاپت 1333 هم باشه cpu نمی کشه.

asemanekavir38
12-12-2010, 09:35
خوب اصل مطلب

آقا دمت گرم:33: کار درست رو انجام دادی.ای کاش اون موقعی که منم میخواستم بخرم بحثی هم ازین رم خراب شده میشد تا منم سر این قضیه کلاه سرم نمیرفت!!! اونم از چه شرکتی!!!
خوب کردی شرط کردی اما همینطور که دوستان ( شیطون)گفتن باس رم رو نمیشه از SETUP چک کرد و فقط تحت ویندوز میشه اینکارو کرد،با یه سری نرم افزار منجمله نرم افزارهای DELL SUPPORT CENTER و CPU - Z مقدار باسی که توی SETUP میبینی برای همه دوستان همون 1066 هست و این مقدار باسی هست که CPU پشتیبانی میکنه.راجع به مغازه ی سوم هم کارت درست بوده باید جفت رم ها یه مارک باشه.دوست خوبم تا میتونی تو خریدت نهایت دقت رو به کار بگیر تا خدای نکرده فرداروز حسرت نخوری.

shahab314
12-12-2010, 12:57
دوستان کسی ویندوز xp نصب کرده ؟ اگه نصب کردین مشکلی ندارین ؟ تمام قطعات شناخته شده ؟ لینک دانلود درایوراشو واسه xp بزارین با گرافیک 550v و cori5

مرسی :11:

r2reza
12-12-2010, 14:04
سلام
100 BASE WARRANTY
100 CONSOLIDATION FEE
می خواستم بدونم کارت گرافیکم 5650 یا 550v چون روی جعبه نوشته 550v واینکه گارانتی من زیگوراته وکدام کارت گرافیک بهتره
با تشکر

دوباره سلام
تو بایوس دیدم که سرعت رم 1066 در حالی که دیدم در سرویس تگ آن نوشته 1333 وکارت گرافیگ 5650 گذاشتن ودر حالی که نوشته بود 550v
رفتم وبه نمایندگی زیگورات پس دادم به نظر شما دوستان کار بدی کردم یا نه

asemanekavir38
12-12-2010, 16:42
دوباره سلام
تو بایوس دیدم که سرعت رم 1066 در حالی که دیدم در سرویس تگ آن نوشته 1333 وکارت گرافیگ 5650 گذاشتن ودر حالی که نوشته بود 550v
رمو که گفتیم از توی setup نمیشه چک کرد دوست عزیز!!! ولی خب به نظر من کار خوبی کردی پس دادی جنسی که هر قطعشو یه جور خودشون سرهم کرده باشن آخر عاقبت خوشی نداره!!
این زیگوراتم دیگه واقعا شورشو درآورده:2:

sheytoon001
12-12-2010, 17:11
سلام
100 BASE WARRANTY
100 CONSOLIDATION FEE
با تشکر
همونطور که مشخصه گرافیک باید 5650 باشه
5650 از 550v هم قویتره و هم جدیدتر:8:
اینجا هم نرم افزار دیدن سخت افزار وجود داره

---------- Post added at 05:07 PM ---------- Previous post was at 05:04 PM ----------

دوستان کسی ویندوز xp نصب کرده ؟ اگه نصب کردین مشکلی ندارین ؟ تمام قطعات شناخته شده ؟ لینک دانلود درایوراشو واسه xp بزارین با گرافیک 550v و cori5

تا حالا نصب نکردیم اما توصیه شده ویندوز 7 نصب کنید و اگه xp لازم دارید بصورت مجازی نصب کنید مثلا با virtual box
درابورای xp وجود نداره

---------- Post added at 05:11 PM ---------- Previous post was at 05:07 PM ----------

دوباره سلام
اشتباه کردی دیگه:31:
گرافیک که توپ بود اما باس رم رو باید با نرم افزار میدیدی نه از بایوس
احتمالا بخاطر همین سریع ازت گرفتن چون 5650 باید از 550v گرونتر باشه، حالام چیزی از دست نمیدی سیستمی که میخوای رو میتونی بخری:46:
البته باید گرافیک هم چک میکردی که واقعا 5650 روش هست یا نه
گرافیک که تو سایت dell زده 5650 پس اگه نوشتن 550v احتمالا اشتباه کردن

rythm
12-12-2010, 18:00
سلام
این جابجاشدن - تعویض یا اضافه شدنهای رم ، گرافیک و... که توسط فروشنده ها یا شرکتهای گارانتی کننده انجام میشه ایا در برندهای دیگه هم هست یا فقط DELL و 5010 اینطوریه؟
مرسی

asemanekavir38
12-12-2010, 18:27
سلام
این جابجاشدن - تعویض یا اضافه شدنهای رم ، گرافیک و... که توسط فروشنده ها یا شرکتهای گارانتی کننده انجام میشه ایا در برندهای دیگه هم هست یا فقط DELL و 5010 اینطوریه؟
مرسی

از قرار معلوم همه ی برندها فکر کنم ازین برنامه ها دارن.:13:

fisheries65
13-12-2010, 01:39
با کول پد deep cool N8 دما هنگام بازی از 83 درجه به 68 درجه رسید (با برنامه speccy دما اندازه گرفته شده)

shahab314
13-12-2010, 07:45

سلام به همه

مجموعه کامل درایور های ویندوز اکس پی و ویستا و سون

از لینک زیر دانلود کنید

sayanermia
13-12-2010, 11:09
سلام به همه

مجموعه کامل درایور های ویندوز اکس پی و ویستا و سون

از لینک زیر دانلود کنید

ممنون از شما!!
ولی لینک هایی که به عنوان لینک درایور تو اون سایت قرار دادند همه لینک های سخت افزارهای مشابه سخت افزارهای N5010 هستند!! یعنی مثلا کارت صدای لپتاپ MSI هم مشابه N5010 هست پس لینک MSI داده تا بگیریم روی 5010 نصب کنیم!!

حقیقتش من توصیه نمی کنم کسی این ریسک و بکنه و ویندوز ایکس پی بریزه !! چون اگر واقعا کارایی لازم و توی ایکس پی داشت خود سایت دل در بخش درایورها ، ویندوز ایکس پی هم قرار میداد!! پس یه چیزی هست که این شرکت کاربران و به استفاده از ویستا و 7 اونم 64بیتی توصیه کرده!!

Makan_noor
13-12-2010, 11:16
من اون موقع که 5010 خریدم واسه کارهای سبک و حمل آسون یه مینی لپ تاپ asus 1005px هم گرفته بودم(10 اینچی) و امروز همین مشکل شما واسش پیش اومد(هنگ موقع آپدیت بایوس) و منم که این پست شما رو ندیده بودم درست کار شما رو کردم (درآوردن باتری) ولی خوشبختانه مشکلی پیش نیومد(بسیار شانس آوردم) حالا دیگه میترسم دست به بایوس اون asus یا 5010 یا حتی کامپوتر تو خونه بزنم.:41:

shahab314
13-12-2010, 12:00
ممنون از شما!!
ولی لینک هایی که به عنوان لینک درایور تو اون سایت قرار دادند همه لینک های سخت افزارهای مشابه سخت افزارهای N5010 هستند!! یعنی مثلا کارت صدای لپتاپ MSI هم مشابه N5010 هست پس لینک MSI داده تا بگیریم روی 5010 نصب کنیم!!

حقیقتش من توصیه نمی کنم کسی این ریسک و بکنه و ویندوز ایکس پی بریزه !! چون اگر واقعا کارایی لازم و توی ایکس پی داشت خود سایت دل در بخش درایورها ، ویندوز ایکس پی هم قرار میداد!! پس یه چیزی هست که این شرکت کاربران و به استفاده از ویستا و 7 اونم 64بیتی توصیه کرده!!

خواهش میکنم

خودم هنوز نصب نکردم اما دوستان نصب کردن و نتیجه گرفتن
این نکته هم هست که درابور نمیتونه به سخت افزار اسیبی برسونه . نهایت کاری که بکنه عملکردشو ضعیف میکنه که اونم با تعویض ویندوز درست میشه
به نظر من که مشکلی نداره چون خیلیا مثل من به ویندوز xp نیاز دارن
نظر شخصی من اینه که مایکروسافت ویندوز 7 و ویستا رو داد تا قطعه سازان بتونن سخت افزاراشون رو بفروشن و خیلی کار داره تا نقصاش برطرف شه و کلی باگ داره
من شخصا از وقتی با 7 کار میکنم هر یک ماه باید یه ویندوز عوض کنم اما xp اینهمه دردسر نداشت

بازم هر طور صلاحه و هر کس سلیقه ای داره
اما 7 از نظر من جز زیبایی هیچی نداره
با تشکر :11:

mss_195
13-12-2010, 12:52
آقایون من نمیدونم منظورتون از هنگ، زمان آپدیت بایاس چیه...این یه روند عادیه که هنگام انجام اون عملیات سیستمتون برای چند دقیقه کاملا قفل میشه. یه چند جای دیگه هم قبلا دیدم بحثش شد ولی اینو مطمئن باشید، برنامه ای که سایت رسمی دل با عنوان آپدیت یا درایور منتشر میکنه کاملا تضمین شدست.

naseresmaeily
13-12-2010, 12:54
این نکته هم هست که درابور نمیتونه به سخت افزار اسیبی برسونه . نهایت کاری که بکنه عملکردشو ضعیف میکنه که اونم با تعویض ویندوز درست میشه
به نظر من که مشکلی نداره چون خیلیا مثل من به ویندوز xp نیاز دارن
خیلی کار داره تا نقصاش برطرف شه و کلی باگ داره
بازم هر طور صلاحه و هر کس سلیقه ای داره
اما 7 از نظر من جز زیبایی هیچی نداره
با تشکر :11:
من هم با این دوستمون موافقم ویندوز 7 کلی باگ داره...در ضمن من شنیدم که وقتی xp نصب می کنیم نهایت cashe قابل استفاده 1 مگابایت هست در صورتی که در ویندوز 7 تمام 3 mb cashe قابل استفاده است...
موفق باشید

guzga
13-12-2010, 13:11
سلام
یه مشکل عجیب!!
سیستمو شات دان میکنم ولی بعد که دوباره روشن میکنم یه پنجره باز شده! یا پریروز kmplayer داشت اجرا میشد!!!
بعدم میرم تو task manager اون قسمتی که نشون میده لپ تاپ چند دقیقه است روشنه,یه تایمی میزنه! الان زده بود 18 دقیقه است که روشنه!!!!!!!!!!!
سیستمو shut down میکنما!!

HAMID.MCI
13-12-2010, 19:27
سلام
یه مشکل عجیب!!
سیستمو شات دان میکنم ولی بعد که دوباره روشن میکنم یه پنجره باز شده! یا پریروز kmplayer داشت اجرا میشد!!!
بعدم میرم تو task manager اون قسمتی که نشون میده لپ تاپ چند دقیقه است روشنه,یه تایمی میزنه! الان زده بود 18 دقیقه است که روشنه!!!!!!!!!!!
سیستمو shut down میکنما!![/
QUOTE]
یه بار سیستمو ریستور کن ببین مشکلت حل میشه؟
[QUOTE=naseresmaeily;5693950]من هم با این دوستمون موافقم ویندوز 7 کلی باگ داره...در ضمن من شنیدم که وقتی xp نصب می کنیم نهایت cashe قابل استفاده 1 مگابایت هست در صورتی که در ویندوز 7 تمام 3 mb cashe قابل استفاده است...
موفق باشید
نه رفیق اینطوریا هم نیست که شما میگی
ویندوز 7 حداقل کاری که میتونه بکنه کنترل کامل نرم افزاراس که همین کاملا" اونو از xp متمایز میکنه
سون به هر حال ویندور جدیده و باگ هم داره ولی توی افزایش امنیتش نسبت به ویستا و ایکس پی شک نکن!

ویندوز ایکس پی بیت های کمتریو میتونه آدرس دهی کنه و در نهایت هم از کش کمتری میتونه استفاده کنه و هم از رم کمتری

اگه شما رم 6 گیگ روی سیستمتون داشته باشید ایکس پی فقط میتونه 3گیگشو شناسایی کنه

به هر حال دیگه باید ایکس پی بره کنار! یه مساله ی مهم هم هست که اونم به سازگاری ایکس پی با کانفیگای جدیده!

رفیق اگه روی لپتاپت ویندوز ایکس پیو نصب کردی ازش انتظار سرعت و کارایی و مصرف باتری کم سون رو نداشته باش

موفق باشی:46:

HAMID.MCI
13-12-2010, 19:35
تاپیکای صفحه قبلو که خوندم دیدم بچه ها سیدی درایور این لپتاپو ندارن

اگه اینترنت پر سرعت در دسترستون نیست بهم بگین تا سیدیشو رایت کنمو براتون بفرستم

HAMID.MCI
13-12-2010, 21:19

xp????آخه این ایکس پی چی داره که اینهمه روش پافشاری می کنید؟

HAMID.MCI
13-12-2010, 21:50
من سرویس تگ رو زدم اما نمیدونم اینا چین اومده واسم!!!

System Summary [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Service Tag: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Change Service Tag System Type: Inspiron N5010 Ship Date: 8/19/2010 Dell IBU: Canada [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Quantity Parts # Part Description [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 F31MF Module, Keyboard, 102, United States, English, M/N5010 1 9GT99 Keyboard, 102, United States, England/English, C11SN 1 RFYMP Module, Ship Material, System, Inspiron15, Brown 1 VKVGM Module, Documentation, English, Inspiron, D/B, M/N5010 1 HFTG4 KIT..., DOCUMENTATION..., ENGLAND/ENGLISH..., INSPIRON..., 15, DAO/BCC 1 U943P TECHNICAL SHEET..., DRIVER DOWNLOAD, ENGLAND/ENGLISH... 1 W006J Module, Label, Notebook Inspiron, Break The Seal Sticker 1 TM8N5 Module, Battery, Primary, 48WHR, 6C, SIMPLO 1 W7H3N Battery, Primary, 48WHR, Vmware 6 Core Processor, Lithium, SIMPLO 1 6V5NY Module, Cover, Liquid Crystal Display, IMR, Black, 5010 1 4K7TX Assembly, Cable, Low Voltage Differential Signaling, W/CMRA, 5010 1 9J2PJ Assembly, Cover, Liquid Crystal Display, Notebook, IMR, Black, 5010 1 GRG3R Assembly, Bracket, R, Liquid Crystal Display, Notebook, 5010 1 WGRV4 Assembly, Bracket, L, Liquid Crystal Display, Notebook, 5010 1 2J652 Module, Bezel, Liquid Crystal Display, With Camera, 5010 1 58JM7 Assembly, Bezel, Liquid Crystal Display, With, Camera, M/N5010 1 FJT7K Assembly, Camera, 1.3M, 14/15/1764 1 5Y53P Module, Dvd+/-Rw, 8X, Hitachi Lg Data Storage, BARE, Inspiron 1 H8M5R Dvd+/-Rw, 8, 12.7, Serial Ata, Tray, Hitachi Lg Data Storage 1 K005R Module, DUAL IN-LINE MEMORY MODULE..., 6GB, 1333MHZ, DDR3 1 F073F Dual In-Line Memory Module, 2GB1333MHZ, 256X64, 8K, 200 1 X830D Dual In-Line Memory Module, 4GB1333MHZ, 512X64, 8K, 200 1 TVHP1 Module, Processor, Arrandale, I5-450M, 2.4, N5010 1 MRY67 Processor, I5-450M, 2.4, 3MB, Arrandale, K0 1 VN014 Module, Label, Intel, Notebook, CI5 1 TG6R1 Module, Liquid Crystal Display, 15.6 High Definition, V3, LGP, 5010 1 1K0R2 Liquid Crystal Display, 15.6HDF, Light Emitting Diode, True Life, V3, Lg Philips Lcd 1 CMGHR Module, Assembly, Base, Discrete, Park, N5010 1 3C6YH ASSEMBLY..., BASE (ASSEMBLY OR GROUP)..., NOTEBOOK..., DISPLAY..., PK1G, N5010 1 M412C MODULE..., CORD..., POWER..., 125V, 1M, C5, E, UNITED STATES... 1 FX429 CORD..., Power, 125V, 2.5A, 1M, C5 E, United States 1 VKC3D MODULE..., ADAPTER..., ALTERNATING CURRENT..., LITEON..., 90W, 3P, COST REDUCED..., WORLD WIDE... 1 J62H3 Adapter, Alternating Current, 90W, Liteon, 3P, World Wide, Cost Reduced, M09 1 W3HMK MODULE..., LABEL..., MICROSOFT..., NO BIOS..., WIN7 1 XHD78 Module, Media, Digital Video Disk Drive, Driver, Resource DVD, N5010 1 X19VN Module, Hard Drive, 640, 5.4, P11, WD ML320, XL 1 6467M Hard Drive, 640, S2, 5.4, 9.5, P11, WD-ML320 1 P349J MODULE..., SOFTWARE..., ADOBE..., READER..., 9.0, MULTI-LANGUAGE... 1 H3Y3T Module, Software, MCAF-PEARL, 15MTH, Multiple User Interface 1 CP1VF Module, Software, W7HP64 Consumer Desktop, English Dao/bcc 1 D9KVP MODULE..., SOFTWARE..., QUICK FIX ENGINEERING..., WIN7, CNB 1 VR08H MODULE..., SOFTWARE..., CERTIFICATE OF AUTHENTICITY..., W7HP32/64 1 XM544 MODULE..., SOFTWARE..., PC-RESTORE, TRANSACTIONAL LINE OF BUSINESS... 1 JP927 MODULE..., SOFTWARE..., DELL-WELCOME, TLOB 1 J206C Module, Software, Dell Connect 2.1, Dell Americas OrganizationEMEA, Brazil Customer Center 1 WDF4C Module, Software, Roxio, BURN, 1.0, Factory Install 1 J019D Module, Software, DELL-DOCK Consumer 1 Y453J Module, Software, WIT-GAMES 1 D282K MODULE..., SOFTWARE..., DTSV, BASIC..., 2.0 1 D453M Module, Software, COZI-CALENDAR 1 M239M MODULE..., SOFTWARE..., LTG, DELL-DOWNLOAD-FLAG 1 Y720M Module, Software, DSPRT-CTR 64BIT, 2.0 1 W871N Module, Software, WINDOWS-LIVE Consumer 1 K491T MODULE..., SOFTWARE..., SKYPT, SKYPE, CONSUMER..., FACTORY INSTALL... 1 T22TT Module, Software, Creative Camera, Consumer, 1.4, Factory Install 1 GJJJJ Module, Software, DOWNLOAD-STORELINKS 1 TCFRM MODULE..., SOFTWARE..., EBAY-WEBSLICE 1 H3KFH Module, Card, Network, DW1501, Consumer Notebook, Rest of World 1 WHDPC Card, Wireless, Half Mini-Card, DW1501, 4313 1 CV2KW Module, Card, Network, BLTH365, Consumer Notebook, Dell Americas Organization 1 RM948 Card, Wireless, Internal Bluetooth, 365, Small Form Factor, Notebook

sheytoon001
13-12-2010, 23:57
من سرویس تگ رو زدم اما نمیدونم اینا چین اومده واسم!!!

System Summary [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Service Tag: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Change Service Tag System Type: Inspiron N5010 Ship Date: 8/19/2010 Dell IBU: Canada [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Quantity Parts # Part Description [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 F31MF Module, Keyboard, 102, United States, English, M/N5010 1 9GT99 Keyboard, 102, United States, England/English, C11SN 1 RFYMP Module, Ship Material, System, Inspiron15, Brown 1 VKVGM Module, Documentation, English, Inspiron, D/B, M/N5010 1 HFTG4 KIT..., DOCUMENTATION..., ENGLAND/ENGLISH..., INSPIRON..., 15, DAO/BCC 1 U943P TECHNICAL SHEET..., DRIVER DOWNLOAD, ENGLAND/ENGLISH... 1 W006J Module, Label, Notebook Inspiron, Break The Seal Sticker 1 TM8N5 Module, Battery, Primary, 48WHR, 6C, SIMPLO 1 W7H3N Battery, Primary, 48WHR, Vmware 6 Core Processor, Lithium, SIMPLO 1 6V5NY Module, Cover, Liquid Crystal Display, IMR, Black, 5010 1 4K7TX Assembly, Cable, Low Voltage Differential Signaling, W/CMRA, 5010 1 9J2PJ Assembly, Cover, Liquid Crystal Display, Notebook, IMR, Black, 5010 1 GRG3R Assembly, Bracket, R, Liquid Crystal Display, Notebook, 5010 1 WGRV4 Assembly, Bracket, L, Liquid Crystal Display, Notebook, 5010 1 2J652 Module, Bezel, Liquid Crystal Display, With Camera, 5010 1 58JM7 Assembly, Bezel, Liquid Crystal Display, With, Camera, M/N5010 1 FJT7K Assembly, Camera, 1.3M, 14/15/1764 1 5Y53P Module, Dvd+/-Rw, 8X, Hitachi Lg Data Storage, BARE, Inspiron 1 H8M5R Dvd+/-Rw, 8, 12.7, Serial Ata, Tray, Hitachi Lg Data Storage 1 K005R Module, DUAL IN-LINE MEMORY MODULE..., 6GB, 1333MHZ, DDR3 1 F073F Dual In-Line Memory Module, 2GB1333MHZ, 256X64, 8K, 200 1 X830D Dual In-Line Memory Module, 4GB1333MHZ, 512X64, 8K, 200 1 TVHP1 Module, Processor, Arrandale, I5-450M, 2.4, N5010 1 MRY67 Processor, I5-450M, 2.4, 3MB, Arrandale, K0 1 VN014 Module, Label, Intel, Notebook, CI5 1 TG6R1 Module, Liquid Crystal Display, 15.6 High Definition, V3, LGP, 5010 1 1K0R2 Liquid Crystal Display, 15.6HDF, Light Emitting Diode, True Life, V3, Lg Philips Lcd 1 CMGHR Module, Assembly, Base, Discrete, Park, N5010 1 3C6YH ASSEMBLY..., BASE (ASSEMBLY OR GROUP)..., NOTEBOOK..., DISPLAY..., PK1G, N5010 1 M412C MODULE..., CORD..., POWER..., 125V, 1M, C5, E, UNITED STATES... 1 FX429 CORD..., Power, 125V, 2.5A, 1M, C5 E, United States 1 VKC3D MODULE..., ADAPTER..., ALTERNATING CURRENT..., LITEON..., 90W, 3P, COST REDUCED..., WORLD WIDE... 1 J62H3 Adapter, Alternating Current, 90W, Liteon, 3P, World Wide, Cost Reduced, M09 1 W3HMK MODULE..., LABEL..., MICROSOFT..., NO BIOS..., WIN7 1 XHD78 Module, Media, Digital Video Disk Drive, Driver, Resource DVD, N5010 1 X19VN Module, Hard Drive, 640, 5.4, P11, WD ML320, XL 1 6467M Hard Drive, 640, S2, 5.4, 9.5, P11, WD-ML320 1 P349J MODULE..., SOFTWARE..., ADOBE..., READER..., 9.0, MULTI-LANGUAGE... 1 H3Y3T Module, Software, MCAF-PEARL, 15MTH, Multiple User Interface 1 CP1VF Module, Software, W7HP64 Consumer Desktop, English Dao/bcc 1 D9KVP MODULE..., SOFTWARE..., QUICK FIX ENGINEERING..., WIN7, CNB 1 VR08H MODULE..., SOFTWARE..., CERTIFICATE OF AUTHENTICITY..., W7HP32/64 1 XM544 MODULE..., SOFTWARE..., PC-RESTORE, TRANSACTIONAL LINE OF BUSINESS... 1 JP927 MODULE..., SOFTWARE..., DELL-WELCOME, TLOB 1 J206C Module, Software, Dell Connect 2.1, Dell Americas OrganizationEMEA, Brazil Customer Center 1 WDF4C Module, Software, Roxio, BURN, 1.0, Factory Install 1 J019D Module, Software, DELL-DOCK Consumer 1 Y453J Module, Software, WIT-GAMES 1 D282K MODULE..., SOFTWARE..., DTSV, BASIC..., 2.0 1 D453M Module, Software, COZI-CALENDAR 1 M239M MODULE..., SOFTWARE..., LTG, DELL-DOWNLOAD-FLAG 1 Y720M Module, Software, DSPRT-CTR 64BIT, 2.0 1 W871N Module, Software, WINDOWS-LIVE Consumer 1 K491T MODULE..., SOFTWARE..., SKYPT, SKYPE, CONSUMER..., FACTORY INSTALL... 1 T22TT Module, Software, Creative Camera, Consumer, 1.4, Factory Install 1 GJJJJ Module, Software, DOWNLOAD-STORELINKS 1 TCFRM MODULE..., SOFTWARE..., EBAY-WEBSLICE 1 H3KFH Module, Card, Network, DW1501, Consumer Notebook, Rest of World 1 WHDPC Card, Wireless, Half Mini-Card, DW1501, 4313 1 CV2KW Module, Card, Network, BLTH365, Consumer Notebook, Dell Americas Organization 1 RM948 Card, Wireless, Internal Bluetooth, 365, Small Form Factor, Notebook

ظاهرا مشخصات لپ تاپته:31:

HAMID.MCI
14-12-2010, 00:04
ظاهرا مشخصات لپ تاپته:31:
مهندس:21: اینو خودمم فهمیدم :27:اما باید 2 روز بشینی روی ترجمش وقت بزاری انگاری:31:

HAMID.MCI
14-12-2010, 00:50
راستی از دوستان کسی تاحالا از این به اصطلاح سوراخه که کنار پورت شبکس استفاده کرده؟؟؟

hosein7
14-12-2010, 09:52
سلام دوستان ببخشید این سوال را می پرسم چرا وین دوزم یک دفعه سیاه میشه وپایین سمت راست نوشته
windows7
build7600
this copy of windows is not genuine:2:

HAMID.MCI
14-12-2010, 10:11
سلام دوستان ببخشید این سوال را می پرسم چرا وین دوزم یک دفعه سیاه میشه وپایین سمت راست نوشته
windows7
build7600
رفیق شما ویژگی آپدیت ویندوز رو غیر فعال نکردید و مایکروسافت فهمیده که میندوز شما کپی و غیر مجازه

ویندوز رو عوض کنید و ویژگی Automatic Update رو غیر فعال کنید

hosein7
14-12-2010, 10:47
ویندوز رو عوض کنید و ویژگی Automatic Update رو غیر فعال کنید[/QUOTE]

می شه بیشتر توضیح بدید که دقیقا باید کجا برم وچه جور باید غیر فعالش کنم کنم:41::41::11:
متشکرم

sayanermia
14-12-2010, 10:56
ویندوز رو عوض کنید و ویژگی Automatic Update رو غیر فعال کنید

می شه بیشتر توضیح بدید که دقیقا باید کجا برم وچه جور باید غیر فعالش کنم کنم:41::41::11:
متشکرم[/QUOTE]

دکمه ی استارت و بزن بعد تاپیک کن windows update سپس اینتر بزن

پنجره ی آپدیت ویندوز باز میشه. حالا از منوی سمت چپ گزینه ی change settings و بزن. حالا وارد تتظیمات آپدیت شدی!!
تو قسمت important update گزینه ی never check for update انتخاب کن. دقت کن تیک های Give me recomendec update و Allow al user to install update هم برداری!!

حالا اوکی بزن خلاص!

sina.belyad
14-12-2010, 13:40
سلام مجدد خدمت عزیزان.
اگه یادتون باشه گفته بودم Core i5 460M رم با باس 1333 رو ساپورت نمی کنه.یعنی اگه رمتون 1333 هم باشه ، این CPU فقط می تونه از 1066 تای رمتون استفاده کنه.من اینو از سایتی که آدرسشو پایین آوردم گفته بودم.شما ها هم یه سر به این سایت بزنید شاید من بد متوجه شده باشم:46:
تو این سایت نهایت رم و گرافیک و ... که این CPU ساپورت می کنه آورده شده.

اینم آدرس سایت:

sheytoon001
14-12-2010, 16:16
مهندس:21: اینو خودمم فهمیدم :27:اما باید 2 روز بشینی روی ترجمش وقت بزاری انگاری:31:
واسه همین گفتم ظاهرا:31:
اما یکمی هم عجیبه، اون دوتا گزینه که قرمز نوشتم رو دیدین؟
از بس شلوغه چیزی راجه به گرافیک هم توش پیدا نکردم

---------- Post added at 04:11 PM ---------- Previous post was at 04:07 PM ----------

راستی از دوستان کسی تاحالا از این به اصطلاح سوراخه که کنار پورت شبکس استفاده کرده؟؟؟
این قسمت برا قفل لپ تاپه

---------- Post added at 04:16 PM ---------- Previous post was at 04:11 PM ----------

windows7
build7600
بعد از غیر فعال کردن آپدیت باید ویندوز هم genuine کنی، با نرم افزارهایی مثل windows loader

hosein7
14-12-2010, 21:06
windows loader باید دانلود کنم؟ شما لینک دانلودش را دارید؟؟؟؟؟:11::40::31:

sheytoon001
14-12-2010, 22:15
windows loader باید دانلود کنم؟ شما لینک دانلودش را دارید؟؟؟؟؟:11::40::31:
اینم لینک دانلود windos loader 1.9.5

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداون صفحه رو اول خوب بخون بعد دانلود کن!
اگه بعد از کرک کردن ویندوزت بالا نیومد، ابنم راه حلش ( برا من با ورژن قدیمیه این برنامه پیش اومده)

Is Windows failing to boot after you installed the loader? Just do the following.
* Boot up the PC from your Windows installation disk
* Select the "Repair your computer" option
* Select "Command Prompt"
* Input "bootsect.exe /nt60 SYS /force" (without quotes)
* Restart the PC

با تابپ این عبارت bootsect.exe /nt60 SYS /force اگه ارور دار، به فاصله های قبل از کاراکتر / توجه کن که حتما باید در تایپ قرار داشته باشن:46:بعدش حله

HAMID.MCI
14-12-2010, 23:11
[QUOTE=sheytoon001;5697154]واسه همین گفتم ظاهرا:31:

---------- Post added at 04:11 PM ---------- Previous post was at 04:07 PM ----------

این قسمت برا قفل لپ تاپه
یه زمانی یه سیستم پنتیوم 2 داشتم روی کیسش از اینا داشت:5:

guzga
15-12-2010, 01:00
[QUOTE=sheytoon001;5697154]واسه همین گفتم ظاهرا:31:

این قسمت برا قفل لپ تاپه
یه زمانی یه سیستم پنتیوم 2 داشتم روی کیسش از اینا داشت:5:

کلیدشو باید بخریم دیگه؟:31:

HAMID.MCI
15-12-2010, 01:09
[QUOTE=HAMID.MCI;5698351]

کلیدشو باید بخریم دیگه؟:31:
بله دیگه

مگر اینکه روش باشه:2:

guzga
15-12-2010, 01:33
[QUOTE=guzga;5698614]
بله دیگه

مگر اینکه روش باشه:2:
روش که نبود
آمار قیمتشو کسی نداره؟

HAMID.MCI
15-12-2010, 02:09
[QUOTE=HAMID.MCI;5698638]
روش که نبود
آمار قیمتشو کسی نداره؟
نه روشون نیست

به نظرم اونقدرا هم مور نیاز نیست! شما یه پسورد که روی سیستم بزاری دیگه نیاز به اینکارا نداری:10:

HAMID.MCI
15-12-2010, 02:50
یه چیز جدید یافتم!
Rate هایی که ویندوز 64 بیت به لپتاپ میده با Rate های 32 بیت فرق داره به ترتیبی که چون 64 بیت برای سیستم های بالاتر ساخته شده امتیاز کمتری به سیستم های حال حاظر میده

اینو روی لپتاپ دوستم که هم کانفیگ مال خودم بود تست کردم

مال اون 32 بود و امتیاز 6 رو داد

مال من 64 و امتیاز 5

HAMID.MCI
15-12-2010, 14:54
سیستم رو hibernate کردم ولی وقتی از حالت hibernate درومد ارور بلو اسکرین رو داد! بعدم خودش ریست شد و حالا روی دستکتاپ این پیغام اومده! نظرتون چیه؟؟ ویندوزم ویندوز اصل خود لپتاپه

_______________________________________-
دو سه بار دیگه ویندوزو hibernate کردم ولی دیگه مشکلی پیش نیومد

H@mid-Vista
16-12-2010, 14:46
وقتی با هایبرنیت مشكل داری یعنی به احتمال قوی مشكل با درایور گرافیك هست. البته اگر تكرار بشه.

HAMID.MCI
16-12-2010, 16:44
وقتی با هایبرنیت مشكل داری یعنی به احتمال قوی مشكل با درایور گرافیك هست. البته اگر تكرار بشه.
من شنیده بودم اگه با standby مشکل داشته باشی مال گرافیکه

david .jones
17-12-2010, 05:50
xp????آخه این ایکس پی چی داره که اینهمه روش پافشاری می کنید؟

حتما بعضی نرم افزارهاش تو اون سیستم جواب میده
اون دوستی که میخواست ویندوز نصب کنه منم همین سیستم رو روش xp نصبیدم مشکلی نداشت ازلحاظ نصب جز دو سه نکته
1 اینکه ویندوز xp باید درایورهای sata رو پشتیبانی کنه جدید باشه
2لینک درایورهاشو میذارم به صورت حجم کم چون حوصله upload ندارم
3 اینکه شما من درایور hd550v رو گیر نیاوردم و بجاش درایور hd4650 رو نصب کردم و جواب هم داد چون هر دوشون یه معماری دارن و فقط سرعت 550v کمتره

این لینک درایوراس که من ازشون از سیستم خودم بک آپ گرفتم با برنامه driver genius البته این 3 روز وقتم رو گرفت با همین برنامه restoresh کن
h**p://[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

guzga
17-12-2010, 12:54
سلام
دوستان چند روز پیش رفتم تو یکی از درایوام که عکسامو ببینم دیدم خود به خود پاک شده!!:41:
بعد بازم که گشتم دیدم کلیپام و از همه مهمتر فایلهایی که مربوط به پروژه آخرترممه هم پاک شده با 1,2 تا برنامه ریکاوری نتونستم کاری بکنم
اگه کسی میتونه کمکم کنه لطفا

kouroshkahal
17-12-2010, 13:36
سلام دوست عزیز
فایل دوم نیاز به پسورد داره.
لطفا" اعلام بفرمایید.

david .jones
17-12-2010, 17:36
سلام دوست عزیز
فایل دوم نیاز به پسورد داره.
لطفا" اعلام بفرمایید.

روی اسمش یه سایت نوشته همونه فکر کنم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید باشه

david .jones
17-12-2010, 17:48
[QUOTE=guzga;5694012]سلام
یه مشکل عجیب!!
سیستمو shut down میکنما!![/
QUOTE]
یه بار سیستمو ریستور کن ببین مشکلت حل میشه؟

نه رفیق اینطوریا هم نیست که شما میگی
ویندوز 7 حداقل کاری که میتونه بکنه کنترل کامل نرم افزاراس که همین کاملا" اونو از xp متمایز میکنه
سون به هر حال ویندور جدیده و باگ هم داره ولی توی افزایش امنیتش نسبت به ویستا و ایکس پی شک نکن!

ویندوز ایکس پی بیت های کمتریو میتونه آدرس دهی کنه و در نهایت هم از کش کمتری میتونه استفاده کنه و هم از رم کمتری

اگه شما رم 6 گیگ روی سیستمتون داشته باشید ایکس پی فقط میتونه 3گیگشو شناسایی کنه

به هر حال دیگه باید ایکس پی بره کنار! یه مساله ی مهم هم هست که اونم به سازگاری ایکس پی با کانفیگای جدیده!

رفیق اگه روی لپتاپت ویندوز ایکس پیو نصب کردی ازش انتظار سرعت و کارایی و مصرف باتری کم سون رو نداشته باش

موفق باشی:46:
به جز اون 3gig و6gig آیا منبعی برای بقیه حرفات داری آخه اون پشتیبانی از رم ماکزیمم 3گیگ در ویندوزهای 32 بیت هست و هیچ ربطی به ویندوز 7 یا ایکس پی نداره چه ویندوز ایکس پی 64 بیت هم میتواند رم بیش از 3 گیگ را پشتیبانی کند و 7 32 بیتی هم توانایی پشتیبانی از 3 گیگ را بیش ندارد و اما بعد اینکه من اطلاعاتی به دست آورده ام که جناب بیل گیتس عزیز بر خلاف حق این کار را کرده تا دیگران را ترغیب به 64 بیتی کند و حتی برای رفع این مشکل در 32 بیتی ها پچ هم نوشته شده است اما استفاده از آن را به کسی توصیه نمیکنم

david .jones
17-12-2010, 18:46

یه برنامه ای است به اسم performance test از سایت h**p://[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیرش و بعد برو توی قسمت compare ها دو کانفیگ رو نتایجش رو دانلود کن مقایسه کن من خودم برات نتایج مال خودم رو با یه کانفیگ i3 میذارم ببین
تمام درایورام هرچی که تو سایت دل بود نصب بود به غیر از توربو بوست

fandogh789
17-12-2010, 21:01
روی اسمش یه سایت نوشته همونه فکر کنم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید باشه
درایور وایرلس و شبکه رو تونستی نصب کنی اگه اینجوریه بریم دانلود کنیم

david .jones
17-12-2010, 21:53
درایور وایرلس و شبکه رو تونستی نصب کنی اگه اینجوریه بریم دانلود کنیم

آره عزیزم درایور وایرلس که جزو ساده ترین درایورهاست شما میتونی حتی بری از تو سایت سازنده و داونلودش کنی
وایرلس من Broadcam 802.11 b/g/n 4313 بود

HAMID.MCI
17-12-2010, 23:15
چند وقته که سیستم گهگاهی چراغ هاردش روشن میمونه و کلا" هنگ میکنه و بعد از 2 3 دقیقه به حالت عادیش برمیگرده

جریان چیه؟ بردتم تو فکر

shahab314
18-12-2010, 09:20
حتما بعضی نرم افزارهاش تو اون سیستم جواب میده
اون دوستی که میخواست ویندوز نصب کنه منم همین سیستم رو روش xp نصبیدم مشکلی نداشت ازلحاظ نصب جز دو سه نکته
1 اینکه ویندوز xp باید درایورهای sata رو پشتیبانی کنه جدید باشه
2لینک درایورهاشو میذارم به صورت حجم کم چون حوصله upload ندارم
3 اینکه شما من درایور hd550v رو گیر نیاوردم و بجاش درایور hd4650 رو نصب کردم و جواب هم داد چون هر دوشون یه معماری دارن و فقط سرعت 550v کمتره

این لینک درایوراس که من ازشون از سیستم خودم بک آپ گرفتم با برنامه driver genius البته این 3 روز وقتم رو گرفت با همین برنامه restoresh کن

پس xp مشکلی نداره ؟

یه سوال : اون همه درایور همش شد 2 مگابایت ؟؟؟
همینو ریستور کنیم کافیه ؟

مرسی که زحمتشو کشیدی :11:

david .jones
18-12-2010, 11:30
پس xp مشکلی نداره ؟

یه سوال : اون همه درایور همش شد 2 مگابایت ؟؟؟
همینو ریستور کنیم کافیه ؟

مرسی که زحمتشو کشیدی :11:

فکر میکنم جواب میده 90 درصد
اصولا درایور ددستورالعملای رفتار سیستم عامل با سخت افزار رومیده معمولا یه فایل 20 تا 30 کیلوبایتیه
حالا اگه میبینی بعضی وقتا 100 مگ یا حتی بیشتره مشکلش اینه که مثلا اون فایله 30 مدل از مثلا یه سخت افزار از یک کارخ.نه رو داره یا اینکه یه نرم افزاری هم باهاش نصب میشه برای راحتی مثل همین گرافیک که catalyst هم باهاشه
من اون 20 کیلو بایتیها رو گذاشتم اگر هم اصلیهاشو میخوای برو تو سایتی که بچه ها آدرس دادن
دیگه بیخیال شو

sina.belyad
19-12-2010, 09:13
عزیزان سلام.
یه سوال از اساتید داشتم.اگه ممکنه راهنمایی کنید.
من تا الان هر برنامه ای رو که خواسنم رو لپ تاپم نصب کردم. لپ تاپم core i5 460M هست.اما هر کاری می کنم Office 2010 نصب نمی شه.
یعنی تا نصفه install اش می ره:
اما بعد این error رو می ده و از نصب میاد بیرون:
حتی Office 2003 هم نصب کردم اما این 2010 نمی شه.با هر دو ویندوز 32 و 64 هم امتحان کردم.حتی از دوستام یه dvd دیگه گرفتم گفتم شاید واسه من خرابه اما بازم همین error رو داد.

asemanekavir38
19-12-2010, 09:40
داشتم لپ تاپمو با لپ تاپ دوستم که ازین مدلای اروپایییه مقایسه میکردم به نظرم کیفیت ساخت مدلای اروپاییه این لپتاپ بهتره! نظر شما چیه؟

asemanekavir38
19-12-2010, 10:06
عزیزان سلام.
من تا الان هر برنامه ای رو که خواسنم رو لپ تاپم نصب کردم. لپ تاپم core i5 460M هست.اما هر کاری می کنم Office 2010 نصب نمی شه.
حتی Office 2003 هم نصب کردم اما این 2010 نمی شه.با هر دو ویندوز 32 و 64 هم امتحان کردم.حتی از دوستام یه dvd دیگه گرفتم گفتم شاید واسه من خرابه اما بازم همین error رو داد.

مشکل شمارو منم داشتم.اما یه چیزو مطمئنم!!!
اونم اینکه مشکل از لپ تاپ نیست. 99.9% از خود فایل ورده!!! شایدم ویندوز که این دومیو بعید میدونم.:8:

sheytoon001
20-12-2010, 00:20
عزیزان سلام.

مشکل از لپ تاپ که نیست(ربطی نداره)
از اونجایی که دوتا dvd هم تست کردی از office هم نباید باشه
پس مشکل از ویندوز باید باشه
من office 2010 رو رو لپ تاپم نصب کردم خیلی خوبه

---------- Post added at 12:20 AM ---------- Previous post was at 12:18 AM ----------

داشتم لپ تاپمو با لپ تاپ دوستم که ازین مدلای اروپایییه مقایسه میکردم به نظرم کیفیت ساخت مدلای اروپاییه این لپتاپ بهتره! نظر شما چیه؟
برا من اروپاییه:31: چه چیزاییش با هم فرق داره؟

jabarsink2000
20-12-2010, 17:18
امروز یه 5010 گرقتم با کانفیگ i3 370/4/320/5650 با گارانتی سریر 790.
به راحتی در سایت دل تائید شد.
رمش هم با نرم افزار تست کردم مارک سامسونگ باس 1333.
هارد هم وسترن.
این هم امتیازی که سون 64 بست بهش داد.
فقط یه سوال برای دوستان دیگر هم کیبوردش فقط انگلیسی است؟یا فارسی هم دارد ؟

با تشکر.
هادی

asemanekavir38
20-12-2010, 17:52
برا من اروپاییه:31: چه چیزاییش با هم فرق داره؟
والا به نظر من حداقل کیفیت صفحه نمایشش بهتر به نظرم اومد.منکه صفحه نمایشش خیلی اذیتم میکنه اصلا راضی نیستم.همه چیش خوبه هاااا ولی صفحه نمایشش نه.:41:
کیبورد من کلید ENTER رو که فشار میدم چندتا از کلیدای اطراف هم یه تکون کوچیکی میخوره ولی از دوستم اینطور نبود.

Esi Markaz
20-12-2010, 18:06
دوستان من میخواستم این مدل رو بگیرم اما گفتن که کیفیت دل خوب بوده الان دیگه کیفیت قدیمو نداره:41:
میخواستم از شما که این مدل رو دارید بپرسم خدا وکیلی ایا تا الان راضی بودید از این مدل یانه اگه جوابتون اره هست چرا و اگه نه هست به چه دلیل
ممنون دوستان که جواب میدید

sheytoon001
20-12-2010, 20:12
امروز یه 5010 گرقتم با کانفیگ i3 370/4/320/5650 با گارانتی سریر 790.
به راحتی در سایت دل تائید شد.
رمش هم با نرم افزار تست کردم مارک سامسونگ باس 1333.
هارد هم وسترن.
این هم امتیازی که سون 64 بست بهش داد.
فقط یه سوال برای دوستان دیگر هم کیبوردش فقط انگلیسی است؟یا فارسی هم دارد ؟
با تشکر.
هادی
مبارک باشه
کیبورد فارسی فکر نمی کنم وجود داشته باشه
فقط عربی هست که اونم جای حروفش با فارسی یه مقدار متفاوته، برچسبهایی برای حروف فارسی وجود داره که میتونید ازشون استفاده کنید

sheytoon001
20-12-2010, 20:17
والا به نظر من حداقل کیفیت صفحه نمایشش بهتر به نظرم اومد.منکه صفحه نمایشش خیلی اذیتم میکنه اصلا راضی نیستم.همه چیش خوبه هاااا ولی صفحه نمایشش نه.:41:
کیبورد من کلید ENTER رو که فشار میدم چندتا از کلیدای اطراف هم یه تکون کوچیکی میخوره ولی از دوستم اینطور نبود.
آره صفحه نمایشش زیاد خوب نیست البته از زاویه مقابل خیلی خوبه و من مشکلی ندارم اما یه مقدار که از کنار یا بالا نگاه میکنی تیره میشه
enter هم برا من چنین مشکلی نداره

sheytoon001
20-12-2010, 20:27
دوستان من میخواستم این مدل رو بگیرم اما گفتن که کیفیت دل خوب بوده الان دیگه کیفیت قدیمو نداره:41:
میخواستم از شما که این مدل رو دارید بپرسم خدا وکیلی ایا تا الان راضی بودید از این مدل یانه اگه جوابتون اره هست چرا و اگه نه هست به چه دلیل
ممنون دوستان که جواب میدید
در مورد کیفیت که نمیدونم اما به نظر من تو هر برندی یه سری از محصولاتش خوب از آب در نمیاد ، شاید به این خاطره که بعضی ها با خرید اون محصول مشکل دار کل محصولات اون شرکت رو بی کیفیت میدونن
مثلا همین dell studio 1558 تا جایی که من تاپیکش رو دنبال کردم اصلا لپ تاپ راضی کننده ای نبوده اما خوب خرابی 5010 از چند ماه پیش تا الان که این تاپیک ایجاد شده انگشت شمار بوده(بین بچه های این سایت)
بنده از لپ تاپم کاملا راضی هستم چون تا امروز هیچ گونه مشکلی باهاش نداشتم(حتی یک بار هنگ هم نداشتم)، تمام انتظاراتی هم که داشتم رو برآورده کرده:8:

persiankings
20-12-2010, 21:05
آقا یه سوال من سرویس تگ لپ تاپو تو سایت دل وارد کردم یه صفحه باز شد این به این معنیه که لپ تاپم مشکل نداره
چه طور میتونم از اصل بودنش مطمئن شم ممنون

jabarsink2000
20-12-2010, 21:25
مبارک باشه
کیبورد فارسی فکر نمی کنم وجود داشته باشه
فقط عربی هست که اونم جای حروفش با فارسی یه مقدار متفاوته، برچسبهایی برای حروف فارسی وجود داره که میتونید ازشون استفاده کنید

اخه این که خریدم همون عربی هم نداره.
با تشکر.
هادی

sheytoon001
21-12-2010, 00:17
اخه این که خریدم همون عربی هم نداره.
با تشکر.
هادی
منظور منم این بود که یا فقط انگلیسی یا انگلیسی + عربی(به هر حال فارسی نداره):46:
برا شما احتمالا به سفارش اروپا یا آمریکا ساخته شده

shahab314
21-12-2010, 09:23

کیفیت صفحه نمایش میتونه از ویندوزی باشه که روش نصبه

من چندتا ویندوز تا حالا نصب کردم رو لپتاپم . اما یکیش بود که وقتی نصب کردم صفحه نمایشم بی کیفیت و تصاویرو سفیدتر نشون میداد و حتی امتیازی که ویندوز 7 به گرافیک صفحه نمایشم توی اون ویندوز داد کمتر بود

brave72
21-12-2010, 09:51
با سلام و تشکر از همه مخصوصا SHEYTOON001 با اطلاعات کامل رفتیم خرید آقا طرف کف کرد گفت ویندوز نصب کنم گفتم نه فقط درایور ها را بده گفت قلق داره .
قلق را بهش گفتم،گفت:نه فهمیدم بلدی.
من از پاساز بالای رضا با ضمانت ایران توسعه و کانفینگ CORE i5 و ATI HD 5650 خریدم شد 870 با کلی چونه آخه زیگورات اصلا این کانفینگ را نداشت ولی همان 550V را هم 910 بدون ویندوز میداد دفعه بعد که زنگ زدیم گفت با هارد ++ میشه 935
منم دیگه قیدش زدم تو بازار هم نمایندگی نداشت فقط خیابان آفریقا.
منم از خریدم کاملا راضی هستم.
بازی های که تا حالا روش نصب شده همه با کیفیت فول و بدون هیچ افت فریمی اجرا شدند که شامل:
LOST,Need for SpeedTM Hot Pursuit,PES2011 است ولی PES پدر سوخته چه سی پی یوی میبره راستی با باتری بازی کردم انقدر ها هم افت سرعت محسوس نیست.
راستی چه کنم؟
- نمینویسه منم به جای -،ز میزارم.منظورم چهار حرفی که عرب ها ندارند یعنی:پچگ-
راستی ما که نتونستیم از ابن DELL SUPPORT CENTER اطلاعاتی بدست بیارم!کسی بلد بگه.
راستی MEAMORY SPEED که با F2 میاد و 1066 باس رم نیست چون من همان جا به فروشنده گفتم
هولوگرام ها را کند رم را نگاه کرد عدد روش را تقسیم بر8 کرد گفت باس رم هست.یکم بیشتر از 1333 بود!
کسی هست جای دیگری برای دیدین باس رم بدون؟
اینم چند تا پرینت اسکرین از امتیاز ویندوز و پنجره یDXDIAG.

mah330xhx
21-12-2010, 10:05
سلام دوستان
بنده مدت 6 ماه است که با این لپتاپ کار میکنم ، فقط 15 روز بعد از خریدم اپتیک دی وی دیش خراب شد ، چون سه ساله با سونی کار میکنم و خیلی هم ازش راضی هستم ، رو همین حساب خیلی حول کردم ، اما بعد از این که اپتیکشو گارانتی درست کرد تا الان هیچ مشکلی خدا رو شکر نداشته فقط چندتا نقطه ضعف و نقطه قوت این لپتاپ رو با توجه به تجربه خودم خدمتتون عرض میکنم

نقاط قوت:
1.تاچ پد بسیار دقیق و فوق العاده حساس با حرکات ترکیبی عالی
2. کیبورد خیلی خوشدست و نرم که همیشه از نقاط ضعف برند دل محسوب میشه
3. میانگین دمای حداقل به لطف فن قدرتمند این سری
4. سهولت در تمیز کردن بدنه به خاطر براق بودن
5. از همه مهمتر مشخصات بالا نسبت به قیمت مناسب

نقاط ضعف:
1. ظرافت و استحکام کم اما قابل تحمل
2. صفحه نمایش حساس به لرزش (منظورم لرزش مکان استقرار لپتاپه)
3. صدای فن که گاهی اوقات که در محیط ساکتی آدم حضور داشته باشه واقعا محسوسه

guzga
21-12-2010, 14:54
سلام
یه مشکل عجیب!!
سیستمو shut down میکنما!!

سلام
دوستان چند روز پیش رفتم تو یکی از درایوام که عکسامو ببینم دیدم خود به خود پاک شده!!:41:
بعد بازم که گشتم دیدم کلیپام و از همه مهمتر فایلهایی که مربوط به پروژه آخرترممه هم پاک شده با 1,2 تا برنامه ریکاوری نتونستم کاری بکنم
اگه کسی میتونه کمکم کنه لطفا

کسی نیست جوابه منو بده:41:
الانم که خواستم روشن کنم زده بود 13دقیقه اشت که روشته!!!!!!!

mss_195
21-12-2010, 19:38
برادر، این مشکلاتی که بیان میکنی بیشتر به نشانه های ویروس میمانند. حتی اگه آنتی ویروست چیزی یافت نکنه میشه رفتارهای غیر طبیعی اینجوری رو کاملا مشکوک و ویروس مابانه برداشت کرد!!

sheytoon001
21-12-2010, 23:04
آقا یه سوال من سرویس تگ لپ تاپو تو سایت دل وارد کردم یه صفحه باز شد این به این معنیه که لپ تاپم مشکل نداره
چه طور میتونم از اصل بودنش مطمئن شم ممنون
تقلبی که فکر نمیکنم وجود داشته باشه
ابنکه تاکید شده در سایت dell سرویس تگ رو چک کنید به این خاطره که اگه فعال باشه میتونید سخت افزار اصلیه لپ تاپ رو چک کنید که احیانا تغییری نداده باشن

sheytoon001
21-12-2010, 23:21
با سلام و تشکر از همه مخصوصا SHEYTOON001 با اطلاعات کامل رفتیم خرید آقا طرف کف کرد گفت ویندوز نصب کنم گفتم نه فقط درایور ها را بده گفت قلق داره .
قلق را بهش گفتم،گفت:نه فهمیدم بلدی.
من از پاساز بالای رضا با ضمانت ایران توسعه و کانفینگ CORE i5 و ATI HD 5650 خریدم شد 870 با کلی چونه آخه زیگورات اصلا این کانفینگ را نداشت ولی همان 550V را هم 910 بدون ویندوز میداد دفعه بعد که زنگ زدیم گفت با هارد ++ میشه 935
منم دیگه قیدش زدم تو بازار هم نمایندگی نداشت فقط خیابان آفریقا.
منم از خریدم کاملا راضی هستم.
بازی های که تا حالا روش نصب شده همه با کیفیت فول و بدون هیچ افت فریمی اجرا شدند که شامل:
LOST,Need for SpeedTM Hot Pursuit,PES2011 است ولی PES پدر سوخته چه سی پی یوی میبره راستی با باتری بازی کردم انقدر ها هم افت سرعت محسوس نیست.
راستی چه کنم؟
- نمینویسه منم به جای -،ز میزارم.منظورم چهار حرفی که عرب ها ندارند یعنی:پچگ-
راستی ما که نتونستیم از ابن DELL SUPPORT CENTER اطلاعاتی بدست بیارم!کسی بلد بگه.
راستی MEAMORY SPEED که با F2 میاد و 1066 باس رم نیست چون من همان جا به فروشنده گفتم
هولوگرام ها را کند رم را نگاه کرد عدد روش را تقسیم بر8 کرد گفت باس رم هست.یکم بیشتر از 1333 بود!
کسی هست جای دیگری برای دیدین باس رم بدون؟
اینم چند تا پرینت اسکرین از امتیاز ویندوز و پنجره یDXDIAG.

خواهش میکنم دوست من
وقتی روی باتری بازی میکنید ولتاژ گرافیک روی حالت کم مصرف قرار داره و به این خاطر یه مقدار در کیفیت کار تاثیر میذاره توی صفحه اول روش برطرف کردنش(البته به قیمت زودتر تموم شدن باتری) نوشته شده
مگه میشه گچ پژ ننویسه؟ اگه اینتوره احتمالا به جای فارسی ، عربی نصب کردین که میتونید در region and language درستش کنید
اگه منظورتون اطلاعات سیستمه اولا suport center جدید که در سایت dell قرار گرفته و به صورت online نصب میشه رو نصب کنید
و بعد از اجرای support center دکمه ی detailed system information رو بزنید تا تمام اطلاعات رو نشون بده
در همین قسمت memory type رو هم میتونید ببینید که باید ddr3 1333 Mhz باشه
در این پست نرم افزارهای دیگه هم معرفی شدن

sheytoon001
21-12-2010, 23:28
کسی نیست جوابه منو بده:41:
الانم که خواستم روشن کنم زده بود 13دقیقه اشت که روشته!!!!!!!
در مورد مقدار روشن بودن لپ تاپتون اطلاعی ندارم اما
اون که میگید فایل هاتون پاک شده ، این فقط میتونه کار ویروس باشه ( احتمالا پاکشون نکرده بلکه hidden شدن و احتمالا از نوع سیستمی) حجم پارتیشنت روو نگاه کن اگه تغییری نکرده یعنی فایل ها فقط پنهانن ولی اگه در حد kb یعنی پاک شدن
حتما آنتی ویروست رو آپدیت کن
برا برگردوندن فایل ها اول باید ویروس از بین بره بعد از داخل رجیستری باید show hiden files فعال شه که اینارو در تاپیک مربوطه باید بپرسی چطوریه
موفق باشی:20:

HAMID.MCI
22-12-2010, 00:42
چند وقته که سیستم گهگاهی چراغ هاردش روشن میمونه و کلا" هنگ میکنه و بعد از 2 3 دقیقه به حالت عادیش برمیگرده

جریان چیه؟ بردتم تو فکر

مرسی زحمت دادین جواب دادین:41:
با نرم افزار تست کردم بد سکتورم نداشت
دلمم نمیاد ویندوز اصلیو پاک کنم

guzga
22-12-2010, 01:14
در مورد مقدار روشن بودن لپ تاپتون اطلاعی ندارم اما
اون که میگید فایل هاتون پاک شده ، این فقط میتونه کار ویروس باشه ( احتمالا پاکشون نکرده بلکه hidden شدن و احتمالا از نوع سیستمی) حجم پارتیشنت روو نگاه کن اگه تغییری نکرده یعنی فایل ها فقط پنهانن ولی اگه در حد kb یعنی پاک شدن
حتما آنتی ویروست رو آپدیت کن
برا برگردوندن فایل ها اول باید ویروس از بین بره بعد از داخل رجیستری باید show hiden files فعال شه که اینارو در تاپیک مربوطه باید بپرسی چطوریه
موفق باشی:20:

آنتی ویروسم node32 هر روزم آپدیت میشه:13:

sheytoon001
22-12-2010, 01:39
مگه از ویندوزت بک آپ نگرفتی؟
تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه که یه بار درایو ویندوز رو دیفراگمنت کن ، شاید تاثیری داشته باشه:46:

HAMID.MCI
22-12-2010, 23:18
این مشکل من حل نشد چیکار کنم؟ (گریه)

arfnpm
23-12-2010, 12:26
سیستمو با سی دی بوت ویروس یابی کن.

sambox
23-12-2010, 12:27

سلام
همان طور که میدونید در سیتمهایی که ویندوز اورجینال دارن یک پار تیشن مخفی وجود داره که ویندوز اوجینال درون اون هست (حدود 10 گیگ هست در ضمن این به درایور c که در حال حاظر ویندوز توش نصب هست ربطی نداره)
شما میتونید بوسیله این نرم افزار از این درایو بکاپ بگیرد و سیستم رو برگردونی به روزی که خریدی و ویندوز اورجینال روی سیستمت نصب میشه

arfnpm
23-12-2010, 12:31
ESET به درد تروجان نمیخوره، کلا آنتی ویروس ضعیفی هست.
اگر اینترنت داری یه G data دانلود کند. روی یک سیستم نصب کن، بعد نصب یک گزینه برای ساخت سی دی بوت داره، که خودش روی سی دی رایت می کنه. بعد همون طوری که میخوای ویندوز نصب کنی، سی دی رو میزاری، آنتی ویروس از بوت میاد بالا، هر چی ویروس باشه پیدا می کنه.
اینم تست نوامبر که بدونی G DATA چی هست:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعدشم برنامه های بهینه ساز نصب نکردی؟ ممکنه خودشون شروع می کنن کاری کنن. (حتی ESET)
توی RUN دستور msconfig بزن، از تب Startup تیک برنامه های اضافی رو بردار و Ok بزن و سیستم رو ریست کن.

brave72
23-12-2010, 13:39
من دارم الان با لپ تاپ ینویسم میگم:گ و پ و چ را مینویسه ولی - نمینویسد

sina.belyad
23-12-2010, 15:16
من دارم الان با لپ تاپ ینویسم میگم:گ و پ و چ را مینویسه ولی - نمینویسد

عزیز کیبورد منم همونطور که تو عکس می بینی عربیه.

اما می تونم پ ، ژ ، گ ، چ بنویسم.
واسه من این حروفا معادل هستند:
ذ = پ
ط = گ
د = چ
shift + c = ژ

sina.belyad
23-12-2010, 15:26
راستی اینم ویندوز ریت من با این کانفیگ:
core i5
4gig ddr3
5470
ویندوز 7 ، 32 بیتی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Snap - 2010_12_23 03_17 - 004.png

فقط به نظرم نمره ی گرافیکش یکم کمه.البته من با کیفت تصویر هیچ مشکلی ندارم.

sheytoon001
23-12-2010, 19:08
شاید برنامه ی خاصی نصب کردی که اینطور شده
یه بار ویندوز رو به زمانی که مشکل نداشت restore کن

kolin
23-12-2010, 22:43
توی این عکس:

کسی نمیدونه اون آیکونی که نوشته 9 واسه چیه؟ من بهش مشکوکم :)
چون من یه مشکلی دارم و اون هم اینه که بعضی اوقات بعد از کار کردن چند دقیقه تا چند ساعت سیستم از کار میفته و هیچ کاری انجام نمیده و باید اون دکمه پاور را نگه دارم تا خاموش بشه.

HAMID.MCI
23-12-2010, 23:30
توی این عکس:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکسی نمیدونه اون آیکونی که نوشته 9 واسه چیه؟ من بهش مشکوکم :)
چون من یه مشکلی دارم و اون هم اینه که بعضی اوقات بعد از کار کردن چند دقیقه تا چند ساعت سیستم از کار میفته و هیچ کاری انجام نمیده و باید اون دکمه پاور را نگه دارم تا خاموش بشه.
اون نرم افزار quick set هست که دکمه های multi media رو فعال میکنه. مال خود ویندوزه نگران نباش. اگه caps lock رو بزنی A هم میاد و اگه num lock رو بزنی اون 9 میره

شاید برنامه ی خاصی نصب کردی که اینطور شده
یه بار ویندوز رو به زمانی که مشکل نداشت restore کن
نه درست نشد
البته روز اولی که خریدم این مشکلو نداشت

ESET به درد تروجان نمیخوره، کلا آنتی ویروس ضعیفی هست.
اگر اینترنت داری یه G data دانلود کند. روی یک سیستم نصب کن، بعد نصب یک گزینه برای ساخت سی دی بوت داره، که خودش روی سی دی رایت می کنه. بعد همون طوری که میخوای ویندوز نصب کنی، سی دی رو میزاری، آنتی ویروس از بوت میاد بالا، هر چی ویروس باشه پیدا می کنه.
اینم تست نوامبر که بدونی G DATA چی هست:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعدشم برنامه های بهینه ساز نصب نکردی؟ ممکنه خودشون شروع می کنن کاری کنن. (حتی ESET)
توی RUN دستور msconfig بزن، از تب Startup تیک برنامه های اضافی رو بردار و Ok بزن و سیستم رو ریست کن.
آخه ویروس غیر ممکنه داشته باشه من نه چیزی بهش وصل کردم نه چیزی دانلود کردم. من رشتم کامپیوتره و بعد از سالها تحربه میفهمم سیستم ویروسی داره یا نه. من میگم مشکل از هارده

سلام
همان طور که میدونید در سیتمهایی که ویندوز اورجینال دارن یک پار تیشن مخفی وجود داره که ویندوز اوجینال درون اون هست (حدود 10 گیگ هست در ضمن این به درایور c که در حال حاظر ویندوز توش نصب هست ربطی نداره)
شما میتونید بوسیله این نرم افزار از این درایو بکاپ بگیرد و سیستم رو برگردونی به روزی که خریدی و ویندوز اورجینال روی سیستمت نصب میشه

این برنامه روی خود ویندوز بود اون پارتیشن ریکاوری منظورتونه؟ 14 گیگه کجا بکاپش بگیرم رو دی وی دی که نمیشه!

بعد این ریستور کردنش نیاز به یه ویندوز داره بوت که نیست!:41:

mohammadi_4u
23-12-2010, 23:31
سلام
نرم افزار tuneup 2011 رو نصب کن 1 کلیک مکانیک رو بزن بعد تو استارت آپ همون نرم افزار گزینه lsass Hou.. رو بردار درست میشه
مال منم دقیقا همین مشکل رو داشت

HAMID.MCI
23-12-2010, 23:51
سلام
نرم افزار tuneup 2011 رو نصب کن 1 کلیک مکانیک رو بزن بعد تو استارت آپ همون نرم افزار گزینه lsass Hou.. رو بردار درست میشه
این نرم افزاری که میگید اسم کاملش چیه میشه یکمی بیشتر توضیح بدید؟

AVG PC Tuneup 2011 v10.0.0.20 Final ؟

یا

TuneUp Utilites 2011 v10.0
خواهش میکنم کمکم کنید!

arfnpm
24-12-2010, 00:25
دومی هست
کلا هر چیزی آلمانیش خداست از جمله نرافزار

در مورد آنتی ویروستونم یا G DATA یا آویرا استفاده کنید 2 تاش آلمانیه

fisheries65
24-12-2010, 01:34
سلام

جناب samebox مشکل منو بعد از چند ماه حل کردی من لب تاپ و با ویندوز گرفته بودم این برنامه dell data safe هم روش بود ولی erore می داد که درایو ریکاوری ویندوزت موجود نیست. به زیگورات هم که زنگ زدم اول از همه میگه نرم افزار گارانتی نیست . بعدش در میاد میگه آقا برا چی میخوای ایشالله اتفاقی نمی افته
الان شما این لینک و دادی من چک کردم همون برنامست ولی update شده و بهد از unistal قبلی و inistal ین جدیده مثل بنز کار کرد
بازم تشکر

mohsen76
24-12-2010, 02:32
iyui:8::10:

HAMID.MCI
24-12-2010, 03:47
سلام
بعد تو استارت آپ همون نرم افزار گزینه lsass Hou.. رو بردار درست میشه
همچین چیزی ندیدم توش

mohammadi_4u
24-12-2010, 11:31
دوست گلم TuneUp Utilites 2011 v10.0

لبتاب من مدیا پلیرش با خروج میخوند کا ام دقیقا مشکل یکی شمارو داشت و ...
شما میفرمایید مال هارده ولی من قول 100% میدم مال هاردتون نیست درسته شما کامپیوتر میخونی و ویروس میشناسی و ... ولی من چرا این نرم افزارو بهتون معرفی کردم و آنتی ویروس نگفتم ؟در حالی که میگم ویروسه !
اسم ویروسش هست »ال ساس هورسر" که هیچ کاری جز درگیر کردن برنامه ها و هارد نداره خصوصا برنامه های مالتی مدیا/
من اهل تایپ نیستم و وقتمم کمه الانم با موبایلم نت اومدم
مشکل برنامه ای هست برنامه ای که تو استارت آپتون هست و داخل سیستم اکسپلور همیشه بار گذاری میشه...

زیاد نوشتم خواستم خصوصی جواب بدم به 10 دلیل ولی تعداد پیستام کم بود باید 10 تا باشه حد اقل برا پیام خصوصی:13:

موفق باشی بای/

hosein7
24-12-2010, 12:20
بچه های Grand Theft Auto 4 Episodes From Liberty City چرا گیر می کنه یعنی گرافیک پایین؟؟؟؟؟؟
آخه دیروز رفتم تو تنظیماتکارت گرافیک از اونوخت این طوری شد قبلشم یکم گیر می کرد ولی الان بدتر شده ؟؟؟:41::41::41::41:
معذرت این سوئال این جا مطرح کردم:11::11:

mss_195
24-12-2010, 16:14
این بازی کلا درگیره با همه چی، سخت نگیر..

HAMID.MCI
26-12-2010, 01:26
دوست گلم TuneUp Utilites 2011 v10.0

لبتاب من مدیا پلیرش با خروج میخوند کا ام دقیقا مشکل یکی شمارو داشت و ...
شما میفرمایید مال هارده ولی من قول 100% میدم مال هاردتون نیست درسته شما کامپیوتر میخونی و ویروس میشناسی و ... ولی من چرا این نرم افزارو بهتون معرفی کردم و آنتی ویروس نگفتم ؟در حالی که میگم ویروسه !
اسم ویروسش هست »ال ساس هورسر" که هیچ کاری جز درگیر کردن برنامه ها و هارد نداره خصوصا برنامه های مالتی مدیا/
من اهل تایپ نیستم و وقتمم کمه الانم با موبایلم نت اومدم
مشکل برنامه ای هست برنامه ای که تو استارت آپتون هست و داخل سیستم اکسپلور همیشه بار گذاری میشه...

زیاد نوشتم خواستم خصوصی جواب بدم به 10 دلیل ولی تعداد پیستام کم بود باید 10 تا باشه حد اقل برا پیام خصوصی

موفق باشی بای/
آقا ما برنامه رو دانلود کردیم اینحاهم رفتیم ولی چیزی دستگیرمون نشد.:13: یه چیز جدید فهمیدم اینه که وقتی دارم آهنگ یا فیلم میبینم قفل میکنه! :19: اینم عکس::41:

sayanermia
26-12-2010, 13:36
دوستان من دیروز برای یکی از رفیقم هام این لپتاپو گرفتم با مشخصات :

cor i5 2.53
ram 4 gig
vga 5470 1gig
hdd 500

براش ویندوز 64 نصب کردم ولی توی مشخصات زده 4 گیگ رم و 3.78 گیگ قابل استفاده!! در صورتی که اینجور چیزا توی 32بیتی هست نه 64 بیت!! و باید کامل از همه رم استفاده کنه و اصلا ننویسه فلان قدر قابل استفاده!!

حتی رم لپتاپ خودمم چند روز پیش عوض کردم و کردمش 4 گیگ وقتی 64بیت نصب کردم باز همین بود!! در صورتی که توی سیستم خونه هم 4 گیگ رم دارم اصلا اینطوری ننوشته!!

دوستان دیگه که 64بیت دارند و 4 گیگ رم دارند ایا این مورد براشون صادقه؟؟ اگر نیست چرا واسه من اینطوریه؟ راه حلش چیه؟

توضیح اینکه از دو شرکت مختلف هم ویندوز نصب کردم!!

arfnpm
26-12-2010, 16:04
دوستان من دیروز برای یکی از رفیقم هام این لپتاپو گرفتم با مشخصات :

cor i5 2.53
ram 4 gig
vga 5470 1gig
hdd 500

براش ویندوز 64 نصب کردم ولی توی مشخصات زده 4 گیگ رم و 3.78 گیگ قابل استفاده!! در صورتی که اینجور چیزا توی 32بیتی هست نه 64 بیت!! و باید کامل از همه رم استفاده کنه و اصلا ننویسه فلان قدر قابل استفاده!!

حتی رم لپتاپ خودمم چند روز پیش عوض کردم و کردمش 4 گیگ وقتی 64بیت نصب کردم باز همین بود!! در صورتی که توی سیستم خونه هم 4 گیگ رم دارم اصلا اینطوری ننوشته!!

دوستان دیگه که 64بیت دارند و 4 گیگ رم دارند ایا این مورد براشون صادقه؟؟ اگر نیست چرا واسه من اینطوریه؟ راه حلش چیه؟

توضیح اینکه از دو شرکت مختلف هم ویندوز نصب کردم!!
درسته کم میکنه

sayanermia
26-12-2010, 17:42
درسته کم میکنه

اخه پس چرا توی pc desktop اینطوری نیست؟؟؟ یعنی این مدل لپتاپ اینطوریه؟

tehra
26-12-2010, 22:42
سلام دوستان من تاچ پدم فقط این طرف و ان طرف میره کیلیک نمیکنه یعنی وقتی روش دوبار ضربه میزنم کیلیک نیمنه که مثلا یه فولدر را باز کنه قبلا درست بود ده روز اینطوری شده و جالب اینکه ابتدای ویندوز که پسورد می خواد کار میکنه ولی توی ویندوز که میاد کار نمیکنه
چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

HAMID.MCI
26-12-2010, 23:21
اخه پس چرا توی pc desktop اینطوری نیست؟؟؟ یعنی این مدل لپتاپ اینطوریه؟
ممکنه توی بعضی از ویندوزا نشون نده ولی تمامی حافظه ها یه میزان حافظه دارن به علاوه ی میزان حافظه ی قابل دسترسی

جای نگرانی نیست رفیق:10:

confident
27-12-2010, 08:03
سلام دوستان
من برای دیدن فیلم با این لپ تاب مشکل دارم:41: یعنی فونت فارسی در زیر نویس به صورت خرچنگ قورباغه می یاد ، هرکاری کردم جواب نگرفتم حتی تو کنترل پنل زبان رو به فارسی تغییر دادم راهنمایی کنید ممنون میشم:11:

guzga
27-12-2010, 11:40
سلام دوستان
من برای دیدن فیلم با این لپ تاب مشکل دارم:41: یعنی فونت فارسی در زیر نویس به صورت خرچنگ قورباغه می یاد ، هرکاری کردم جواب نگرفتم حتی تو کنترل پنل زبان رو به فارسی تغییر دادم راهنمایی کنید ممنون میشم:11:

[
زیرنویس چه ربطی به لپ تاپ داره:13: اگه زبانو فارسی کردی با km player میتونی راحت فیلمو ببینی:5: منم همین مشکلو داشتم

sheytoon001
27-12-2010, 17:36
سلام دوستان من تاچ پدم فقط این طرف و ان طرف میره کیلیک نمیکنه یعنی وقتی روش دوبار ضربه میزنم کیلیک نیمنه که مثلا یه فولدر را باز کنه قبلا درست بود ده روز اینطوری شده و جالب اینکه ابتدای ویندوز که پسورد می خواد کار میکنه ولی توی ویندوز که میاد کار نمیکنه
چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
احتمالا تنظیماتش تغییر کرده
اول این کار رو انجام بده
به قسمت mouse در کنترل پنل برو و سربرگ divice setting رو باز کن(درایور تاپ پد باید نصب باشه تا این سربرگ وجود داشته باشه)
دکمه settings رو بزن ، تمام تنظیمات تاچ پد رو میتونی ببینی و تغییر بدی (ویدئو هاش هم میتونی ببینی)
دکمه default رو بزن و بعد ok کن احتمالا مشکلت حل میشه اگه نشد
در سمت چپ + کنار عبارت tapping رو بزن و در اون قسمت دنبال عملی که مورد نظرت هست بگرد و فعالش کن
اگه با این روش درست نشد
کنترل پنل رو باز کن و به قسمت programs and features برو و برنامه ی synaptics pointing divice driver رو uninstall کن
و بعد از این کار دوباره درایور تاپ پد یعنی Synaptics Synaptics TouchPad رو نصب کن
موفق باشی:10:

---------- Post added at 05:36 PM ---------- Previous post was at 05:34 PM ----------

سلام دوستان
در کنترل پنل ، بخش reginal and language به سربرگ آخر برو و دکمه change system local رو بزن و persian رو انتخاب کن:46:

brave72
28-12-2010, 01:30
با سلام آقا یه بنده خدا میگه چون تو،بیشتر تو خونه کار میکنی،بهتره باتری خالی کنی بعد بذاری یه گوشه!
نظر دوستان چیست؟
در ضمن برای کمک های قبلی ممنون:11:
باس رم را نگاه کردم خدا را شکر جفت 1333MHz بود(با دل ساپورت سنتر آپدیت شده) نگرانی هام کلا اونجا رفع شد زدم همه چی را نگاه کردم.دم دل با این نرم افزارش گرم(چی گفتم؟:27:)
بازی blur را هم نصب کردم قشنگ بود ولی تو گرافیک اصلا به پای Need for speed hot ...s نمیرسه.(واژه آخری یادم نیست)
راستی سطح سیگنال چقدر باید یاشد تا کانکت بشود آخه حدودا 2 یا 3 تا از این خونه هاش پر میشه ولی کانکت نمیشه
یعنی از پی30 به network وصل میشه ولی از اونجا به اینترنت وصل نمیشه.!!؟
راستی نرم افزار تغییر چهره را نصب کردم بعد که ریست کردم تا مینوشت welcome دوباره ریست میشد از آخر رفتم safe mode ریستور کردم حالش خوب شد
برای دوستان پیش نیامده،اگه کسی نصب کرده بگه.
برای رفتن به safe mode باید Delete را زمان بالا آمدن سیستم بزنید سپس F8 را بزنید بعد هم safe mode را انتخاب کنید.(آخه قبلا خوندم یکی پرسیده بود گفتم بگم چه جوری میشه رفت توش)

tehra
28-12-2010, 14:48
[QUOTE=sheytoon001;5724114]احتمالا تنظیماتش تغییر کرده
اول این کار رو انجام بده
به قسمت mouse در کنترل پنل برو و سربرگ divice setting رو باز کن(درایور تاپ پد باید نصب باشه تا این سربرگ وجود داشته باشه)
دکمه settings رو بزن ، تمام تنظیمات تاچ پد رو میتونی ببینی و تغییر بدی (ویدئو هاش هم میتونی ببینی)
دکمه default رو بزن و بعد ok کن احتمالا مشکلت حل میشه اگه نشد
در سمت چپ + کنار عبارت tapping رو بزن و در اون قسمت دنبال عملی که مورد نظرت هست بگرد و فعالش کن
اگه با این روش درست نشد
کنترل پنل رو باز کن و به قسمت programs and features برو و برنامه ی synaptics pointing divice driver رو uninstall کن
و بعد از این کار دوباره درایور تاپ پد یعنی Synaptics Synaptics TouchPad رو نصب کن
موفق باشی:10:

سلام [sheytoon001] دستت درد نکنه درست شد بابا تو دیگه کی هستی مرسی واقعا ممنونم ازت:40:

MY LOVE IS N5010
29-12-2010, 22:12
SALAM DOSTAN
BEBAKHSHIK FINGLISH MINEVISAM

AYA TACH PAD 5010 GHABELIAT MULTI TACH RO DARE

brave72
30-12-2010, 00:05
آقا من یخوام از مطالب دوستان تشکر کنم باید چه کار کنم،بلد نیستم یکی یادم بده.!!!:46:
راستی بالخره با وایرلس هم کانکت شدم:31:یه بارسطح سیگنال تا آخر پر بود،یه بار هم دو تا خونه پر بود.
ولی این مدم قرضی بود تست کردم،اول جواب نداد بعد که رو پی سی نصب کردم کانکت شد.
نمیدونم با سیگنال های آزاد بدون رمز چرا کانکت نمیشه.:13:
راستی مطالب باتری را خوندم ولی گیج شدم:24::24::24:از آخر به این نتیجه رسیدم باتری را هفته ی دوبار استفاده کنم هر دو یا سه ماه یک بار باتری نمیدونم چه کارش کنم.(الان اسم کار یادم نیست:20:)
بعد اگر خواستم بذارم کنار شارش 40% باشه و در دمای 0 باشد.
اگر درسته یا نکته ی جا مونده دوستان بگند ممنون میشم.
در ضمن به تمامی دوستان پیشنهاد میکنم پک برنامه ی تون آپ(tune up)را دانلود کنید.
یکی از کارهای جزیش اینه که وقتی سرعت کار براتون مهم مثلا موقعی کانورت کردن با روشن کردن آن گرافیک ها و برنامه های اضافی که سرعت را گرفته اند و شما نمی بینید می بندد. و تم win98 را برای تم انتخاب میکند تا سرعت بالا برود.
یا میتوانید از برنامه پاک کردن آن برای پاک کردن سریع(سریع تر از ویندوز)یا پاک کردن کند به طوری که با ریکاوری هم دیگر آن فایل برنمیگردد،عیب یابی ویندوز،پاک کردن ریجستر های باقی مونده از برنامه های uninstall شده که باغث کند شدن سیستم و اشغال فضا میشود.
دیفرگمنتی خیلی بهتر از دیفرگمنت ویندوز،وبرنامه ستارت آپ(start up)آن که امکان استفاده کردن یا نکردن یا پاک کردن استارت آپ ها را میدهد و....
میتوانید از سرور های دانلود فارسی نسخه ی کرک شده ی آن را بگیریدبه نظر من حتما این کار را انجام بدید.

mohamad skystar
30-12-2010, 17:14
سلام خدمت شما دوستان.من تازه این لپ تاپ رو خربدم.عالیه.از راهنمایی های شما هم استفاده کردم.همه درایور ها هم دانلود کردم کامل. VGA BLUETOOTH WEBCAM WIFI همه عالی کار می کنن.ممنون از شما.
فقط مشکل باتری دارم اگه میشه راهنمایی کنید:11:

mohamad skystar
30-12-2010, 17:20
سلام.من درایور ATI HD 5470 رو نصب کردم.اما تو قسمت Adapter نوشته ATI HD 5650. مشکل داره یعنی؟

sambox
30-12-2010, 18:28
سلام.من درایور ATI HD 5470 رو نصب کردم.اما تو قسمت Adapter نوشته ATI HD 5650. مشکل داره یعنی؟
ای کاش از این مشکلات نصیب ماهم میشد
دوست عزیز کارت گرافیک شما 5650 هست و از 5470 هم خیلی قویتر هست
لطفا بفرمایید کانفیگ سیستمتون چیه

mohamad skystar
30-12-2010, 21:20
سیستم
CORE i5
4GB DDR3
VGA ATI REDEON HD 5650
HDD 500GB
windows 7 64bit

فقط مشکل باتری دارم چیکار کنم؟
راستی درایور بلوتوث رو نصب کردم می خوام بدونم درایور wireless و wi-fi هو جدا باید نصب کنم؟
آخه تازه ADSL درخواست کردم با مودم wireless.اگه میشه راهنمایی کنید من وارد نیستم.

forex men
30-12-2010, 21:47
با سلام
دوستان من این مدل رو حدود 2 ماه که خریدم

اما مشکل در شارژ دارم دقیقا 1:20 دقیقه شارژ دارم( لطفا راهنمایی کنین)

گارانتی زیگورات هستش
گانفیگ هم:
core i5
4g
500
550v

اگر نیازی در تغییر تنظیمات هست
ممنون میشم راهنمایی کنین

brave72
30-12-2010, 22:09
اون دست گلی که مستشار هی میگه درد نکنه همین دیگه
از خیل پاسخ های دوستان ممنونم:27::31::8:
شوخی میکنم کسی به دل نگیره.:15:

HAMID.MCI
31-12-2010, 00:24
سیستم
CORE i5
4GB DDR3
VGA ATI REDEON HD 5650
HDD 500GB
windows 7 64bit

فقط مشکل باتری دارم چیکار کنم؟
راستی درایور بلوتوث رو نصب کردم می خوام بدونم درایور wireless و wi-fi هو جدا باید نصب کنم؟
آخه تازه ADSL درخواست کردم با مودم wireless.اگه میشه راهنمایی کنید من وارد نیستم.
مبارکه

اگه ویندوز روش هست که تمامی درایوراش نصبه فقط یه بکاپ با norton ghost بگیر که ویندوزت نپره یه وقت!

با سلام

گارانتی زیگورات هستش
گانفیگ هم:
core i5
4g
500
550v

ممنون میشم راهنمایی کنین
مشکل باتری و زود خالی کردنش تو این مدل طبیعیه. ارایی که میتونید انجام بدید ایناس:
1-نور صفحه رو با دکمه های ترکیبی کم کنید
2-سعی کنید زیاد وقتی سیستم توی شارژ نیست باهاش موزیک گوش ندین
3-توی جای خنک باهاش کار کنید که فنش روشن نشه و بخواد برق بکشه
4-کارای سنگین باهاش نکنید چون پردازش سنگین ولتاژ بیشتری می کشه:10:

forex men
31-12-2010, 00:34
بدون گوش کردن موزیک 1:20 هستش

یعنی باطری رو تعویض نکنم؟؟؟؟؟

mohamad skystar
31-12-2010, 01:47
باتری دیگه ای نیست که تهیه کنیم که بیشتر از 2 ساعت شارژ بده؟

sina.belyad
31-12-2010, 09:58
SALAM DOSTAN
BEBAKHSHIK FINGLISH MINEVISAM

AYA TACH PAD 5010 GHABELIAT MULTI TACH RO DARE

آره عزیز داره.من حتی باهاش صفحاته وب رو هم زوم می کنم . یکی از دوستام که ایسوس داشت ، وقتی اینکارایو نشونش دادم کفش برید. به راحتی می تونی با دو انگشت هر چیزیو کوچیک یا بزرگ کنی.حتی مثلا اگه تو صفحه ی اصلی اگه باشی و 2 تا انگشتاتو به هم نزدیک کنی ، اندازه ی آیکون ها ی دسکتاپ کوچیک می شه و بالعکس.
خلاصه بگم این مولتی تاچش بی نظیره . من که ازش خیلی راضیم.

mohsen_613
31-12-2010, 11:57
سلام اینجا کسی میدونه cpu i5 روی 5010 2هسته ایه یا 4هسته ای؟
با توجه به اینکه کش cpu در مدل i3 نسبت به i5 هردو 3mb هستش آیا اختلاف سرعتش زیاده یا زیاد محسوس نیست؟

mohamad skystar
31-12-2010, 13:04
دوست عزیز CPU CORE i5
2 هسته ای هست.تفاوت سرعتش محسوس.

mohamad skystar
31-12-2010, 13:07
دوستان عزیز در مورد باتری راهنمایی کنید.باتری هست که بیش از 2 ساعت کار بده؟
من واقعا مشکل باتری دارم.

forex men
31-12-2010, 13:12
با سلام

گارانتی زیگورات هستش
گانفیگ هم:
core i5
4g
500
550v

ممنون میشم راهنمایی کنین

ممنون میشم راهنمایی کنین

forex men
31-12-2010, 13:22
دوستان فرق باطری corei5 5010 با باطری 5010 جدید آلومینیومی corei7 چیه که مدت زمان ذخیره شارژ مدل آلومینیومی 2 برابر مدل معمولی هستش؟؟؟؟

لطفا راهنمایی کنین

ممنون و سپاسگزارم

forex men
31-12-2010, 13:22
با سلام

گارانتی زیگورات هستش
گانفیگ هم:
core i5
4g
500
550v

ممنون میشم راهنمایی کنین

dhpsdk5
31-12-2010, 13:25
سلام.من اولین باره پست میزنم.من دو سه ماهه i5گرفتم .سوالم اینه که من لپ تاپم روشن که میشه مثل سیستم های خونگی که وقتی روشن میشن یه بوق کوتاه رم میزنن لپ تاپ من هم روشن که میشه یه بوق کوتاه رم میزنه صداش هم خیلی خفیفه اما توی اجرای سیستم هیچ مشکلی نیست و هیچ پیغام خطایی هم نمیده.چون شنیدم لپ تاپ نباید مثل سیستم خونگی موقع روشن شدن بوق رم بزنه خواستم بدونم اسن بوق کوتاه طبیعیه و ایا مال شماهم بوق میزنه؟البته به صدای یه لپتاپ دیگه باهمین مدل که گوش کردم اون صدانمیداد.تا الان هم قبل از اینکه روشنش کنم یو اس پی کول پد رو وصل میکردم و وقتی روشن میشد صدای فنها اجازه شنیدن این صدای رم و نمیدادن.اما الان کول پد که خراب شده تازه این صدارو شنیدم.یعنی نمیدونم که از اول این صدا رو میداده یانه.لطفا راهنماییم کنید.تشکر

dhpsdk5
31-12-2010, 23:26
سلام.خواستم بدونم ايا امتياز 5 براي اين كانفيگ كم نيست؟:
i5 450m / 4gig / 5470 /

HAMID.MCI
31-12-2010, 23:32
بدون گوش کردن موزیک 1:20 هستش

یعنی باطری رو تعویض نکنم؟؟؟؟؟
میتونید با نوع 9سلولی تعویضش کنید که حدودا زمان نگهداری رو 1برابر و نیم می کنه البته از قیمتش اطلاعی ندارم اما باید حدود 100 تومان باشه

البته یکمی وزنش سنگین تره و ممکنه به دلیل اختلاف آمپر..............! اما خوبباید تمامی اینا رو در نظر بگیرید و برید انتخاب کنید

سلام اینجا کسی میدونه cpu i5 روی 5010 2هسته ایه یا 4هسته ای؟
با توجه به اینکه کش cpu در مدل i3 نسبت به i5 هردو 3mb هستش آیا اختلاف سرعتش زیاده یا زیاد محسوس نیست؟

طبق گفته ی دوستمون بله تفاوتشون محسوسه و کاملا" نشون داده میشه البته یکمی هم دمای i5 بالاتره و فنو بیشتر روشن می کنه

دوستان عزیز در مورد باتری راهنمایی کنید.باتری هست که بیش از 2 ساعت کار بده؟
من واقعا مشکل باتری دارم.
همون باتری 9 سلولی که روی 1558 هم هست

ممنون میشم راهنمایی کنین
ما که راهنماییتون کردیم رفیق یه نگاهی به پستای قبل بندازید:10:

دوستان فرق باطری corei5 5010 با باطری 5010 جدید آلومینیومی corei7 چیه که مدت زمان ذخیره شارژ مدل آلومینیومی 2 برابر مدل معمولی هستش؟؟؟؟

لطفا راهنمایی کنین

ممنون و سپاسگزارم
من که چیزی نشنیدم! البته یکی از مشکلایی که این الومینیومیا دارن اینه که یه مقدار کمی برقو به بدنه انتقال میدن که اصولا" بهش فته میشه برق دزدی و همینم باعث کاهش عمر باتریه

با سلام

گارانتی زیگورات هستش
گانفیگ هم:
core i5
4g
500
550v

ممنون میشم راهنمایی کنین
راهنمایی شدین که یه نگاه به پستای قبلی بندازین:10:

سلام.من اولین باره پست میزنم.من دو سه ماهه i5گرفتم .سوالم اینه که من لپ تاپم روشن که میشه مثل سیستم های خونگی که وقتی روشن میشن یه بوق کوتاه رم میزنن لپ تاپ من هم روشن که میشه یه بوق کوتاه رم میزنه صداش هم خیلی خفیفه اما توی اجرای سیستم هیچ مشکلی نیست و هیچ پیغام خطایی هم نمیده.چون شنیدم لپ تاپ نباید مثل سیستم خونگی موقع روشن شدن بوق رم بزنه خواستم بدونم اسن بوق کوتاه طبیعیه و ایا مال شماهم بوق میزنه؟البته به صدای یه لپتاپ دیگه باهمین مدل که گوش کردم اون صدانمیداد.تا الان هم قبل از اینکه روشنش کنم یو اس پی کول پد رو وصل میکردم و وقتی روشن میشد صدای فنها اجازه شنیدن این صدای رم و نمیدادن.اما الان کول پد که خراب شده تازه این صدارو شنیدم.یعنی نمیدونم که از اول این صدا رو میداده یانه.لطفا راهنماییم کنید.تشکر
توی مادربورد های خونگی این بوق معروف به بوق چک هست و توسط بایوس میاد تمامی قطعاتو تست میکنه و در آخر یه بوق میزنه خالا بعضی وقتا این بوق ممتد میشه یا فاصله هاش کمو زیاد میشه که دال بر مشکلی هست و میشه از روی صدای بوق تشخیصش داد. اصولا" روی لپتاپ ها نباید این بوق شنیده بشه ولی ممکنه (از اونجایی که روی هر کدوم از 5010 ها یه قطعه گذاشتن!) مادربوردتون بلندگو و چک بایوس داشته باشه. اگه میبینید سیستم هنگ میکنه یا ارور بلو اسکرین میده بدونید که سیستم مشکل داره ولی اگه مشکلی نداره ممکنه مادربوردتون این امکانو داشته باشه

راستی هاردمم که هنگ میکرد بد سکتور داشت که با یه low level format حل شد!:11:

forex men
31-12-2010, 23:40
مرسی دوست عزیز

میتونم ببرسم شما کدوم مدل رو دارید و با چه مدت شارژ؟؟؟

forex men
31-12-2010, 23:44
در مورد باتری 9 سل تقاوت آمبر مشکلی ایجاد میکنه؟؟

forex men
01-01-2011, 00:10
لطفا دوستان اگر امکان داره بیان بگن چه مدلی و چه مدت شارژ دارن؟؟؟

حسابی رفته رو اعصابم
مرسی

TMoHaMaD
01-01-2011, 09:53
سلام دوستان
اگه خدا بخواد من هم تا چند روز دیگه میخوام یه لپ تاپ والبته 5010 رو میگیرم
خیلی از صفحات این تاپیک رو هم خوندم چند تا سوال داشتم
1 من چند نمونه از 5010 رو دیدم مثل 5010n , 5010s , 5010v ,... و اتفاقا چند تا از سخت افزارهاشون هم با هم فرق داره
اگه درسته من کدوم رو بگیرم؟
2 دوستانی که این مدل رو دارند چند تا از معایبش رو که تو ذوق میزنه رو بگند (میشه یکی کاربرد ilink رو بگه چی هست که این نداره)
3 ایا این مدل برای کار کردن با نرم افزار های گرافیکی (پریمیر و میکس مونتاژ) مناسبه
4در هنگام خرید به چه چیزهایی توجه کنم (ایا مدل تقلبی هم داره)
5 ودر اخر تو این رنج از این بهتر کدوم رو معرفی میکنید

پیشاپیش از همتون ممنونم:10:

mohamad skystar
01-01-2011, 13:24
دوستان من می خوام ADSL وصل کنم.درایور های Wireless موقع نصب erorr میده.یه راهنمایی کلی و مناسب می خوام اگه کسی میدونه راهنمایی کنه.ممنون

dhpsdk5
01-01-2011, 13:52
توی مادربورد های خونگی این بوق معروف به بوق چک هست و توسط بایوس میاد تمامی قطعاتو تست میکنه و در آخر یه بوق میزنه خالا بعضی وقتا این بوق ممتد میشه یا فاصله هاش کمو زیاد میشه که دال بر مشکلی هست و میشه از روی صدای بوق تشخیصش داد. اصولا" روی لپتاپ ها نباید این بوق شنیده بشه ولی ممکنه (از اونجایی که روی هر کدوم از 5010 ها یه قطعه گذاشتن!) مادربوردتون بلندگو و چک بایوس داشته باشه. اگه میبینید سیستم هنگ میکنه یا ارور بلو اسکرین میده بدونید که سیستم مشکل داره ولی اگه مشکلی نداره ممکنه مادربوردتون این امکانو داشته باشه

![/QUOTE]
سلام اولا از اينكه جواب اولين سوال منو دادين بي نهايت ممنونم.همونجور كه گفتم درسته كه مادربوردم وقتي روشن ميشه اين بوق چك رو ميزنه اما اصلا نه هنگ ميكنه نه ارور بلو اسكرين ميده و خلاصه توي عمل هيچ مشكلي نداره.پس همونجور كه شما گفتين ممكنه اين همون چك كردن قطعات باشه كه از امكانات مادربورده منه.حالا خواستم بدونم كه ايا مادربورد كسي ديگه هم همچين بوق چكي ميزنه يانه و هم اينكه منظور دقيقتون از ارور بلو اسكرين ايا همون موقعيه كه صفحه كاملا ابي ميشه و چندين خط پيام به رنگ سفيد در مورد رم مينويسه و بعد ريست ميشه يا يه ارور ديگه اي منظورتونه.
اين رو هم بگم كه من با كمك نظرات شما موفق شدم لپ تاپمو(5010)انتخاب كنم.صميمانه متشكرم.

mohamad skystar
01-01-2011, 17:46
دوست عزیز هنگام خرید به گارانتی توجه کن که معتبر باشه.اگه می خوای ببینی تقلبی نباشه باید با فروشنده شرط کنی و service tag رو چک کنی و ببینی همه چیز ok باشه.
اگه کارای گرافیکی سنگین می کنی بهتره گرافیک 2GB انتخاب کنی(البته گرافیک من 1GB ATI REDEON 5650 هست که راضیم).
در کل N5010 تا الان که هرکی داشته راضی بوده از جمله خودم.
فقط اگه بتونی باتری CELL 9 بگیری عالیه چون این باتری فابریک خودش حداکثر 1:30 کار میده.

mohamad skystar
01-01-2011, 18:09
در مورد باتری 9 سل تفاوت آمپر مشکلی ایجاد نمیکنه.خیالت راحت

brave72
01-01-2011, 22:25
من یه برنامه نصب کردم به نام code vision که مربوط به اثر تیر کمون می شه.
من با اینکه میرم توی xp mode و تنظیمات مربوط را انجام میدم ولی وقتی میزنم باز شود این eror را میدهد
خواهشا جواب این پست را مثل پست قبلی ها بی خیال نشین.

dhpsdk5
02-01-2011, 00:50
سلام خدمت همگی
حدود3ماهه لپتاپو گرفتم اما مدتیه که درحالت عادی یه صدای تق تق یا گاهی خش خش خیلی خفیف به صورتی که باید گوشتو روی کیبردش بزاری تا بشنویش میاد.گاهی هم صداش میشه مثل کشیدن دوتا اهن روی همدیگست که خش خش میکنن.حدس میزنم از هارد باشه چون وقتی فایلی چیزی باز میشه یه کم بیشتر میشه.این صدا از قسمت وسط لپ تاپ یه کم به طرف راست شنیده میشه.خواستم بدونم ایا این محل قرار گرفتن هارده؟دوما ایا این صدا واقعا از هارده؟از جایی که سیستم توی عمل هیچ گونه مشکل و اروری نداره ایا این صدا طبیعیه؟مال شماهم وقتی گوشتونو موقع کارکردنش روی کیبردش میزارین این صدا رو میشنوین؟اگه هم این صدا یه علامتی از اشکال خاصیه راهنماییم کنید
پیشاپیش متشکرم

dhpsdk5
02-01-2011, 01:06
در ادامه سوالم که گفتم یه صدای خیلی خفیف از وسط لپتاپم شنیده میشه مثل ساییدگی خواستم بدونم دراین محل ایا چیزی مثل فن قرار نداره ؟ یا صرفا فقط محل هارده؟دوم اینکه یه جایی خونم نشونه خرابی هارد اینه که فایلهای متنی روکه باز میکنی درهم نشون بده.الان من هم وقتی یه فایلnote padتوش فارسی مینویسم(با متن انگلیسی هیچ مشکلی نداره)وقتی میخواد ذخیرش کنه این پیام رو میده و بعد هم که ذخیره میشه به صورت حروف درهم و ناخوانا ذخیره میشه.این عکسی از اروره موقع ذخیره وردپد یا محتویات فارسی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]حالا درکل ایا این ارور ناشی از مشکل هارده یا چیز دیگه ای؟اصلا درکل ای صدای خفیف طبیعیه یامن بیخودی حساسم؟
ممنون از راهنماییتون

ali_z051
02-01-2011, 11:43
سلام

دوستان من فقط از 3gb رمم میتونم استفاده کنم ویندوزم 32 bit هست چیکار میشه کرد از 4 gb کامل استفاده کنه؟؟؟

sayanermia
02-01-2011, 12:19
سلام

دوستان من فقط از 3gb رمم میتونم استفاده کنم ویندوزم 32 bit هست چیکار میشه کرد از 4 gb کامل استفاده کنه؟؟؟

ویندوز های 32 بیت فقط 3.25 گیگ رم رو آدرس دهی میکنند! برای اینکه از کل 4 گیگ رم استفاده کنید باید ویندوز 64 بیتی نصب کنید:11:

abfat
02-01-2011, 12:28
دوستان من می خوام ADSL وصل کنم.درایور های Wireless موقع نصب erorr میده.یه راهنمایی کلی و مناسب می خوام اگه کسی میدونه راهنمایی کنه.ممنون

من هم همین مشکل رو داشتم.برو سایت dell و درایور وایرلس که نداری رو دانلود کن

sayanermia
02-01-2011, 12:38
من یه برنامه نصب کردم به نام code vision که مربوط به اثر تیر کمون می شه.
من با اینکه میرم توی xp mode و تنظیمات مربوط را انجام میدم ولی وقتی میزنم باز شود این eror را میدهد
خواهشا جواب این پست را مثل پست قبلی ها بی خیال نشین.

راهی که خودش پیشنهاد داده انجام دادید؟ یعنی تغییر در Compatibility ؟

اگر انجام دادید نشد ، کل setup برنامه رو بریزید روی سیستم ، بعد روی فایل Setup.exe یا Install.exe اون تغییر Compatibility رو انجام بدید و برنامه رو نصب کنید!

اگرم باز نشد به اینترنت متصل بشید ، روی آیکون برنامه کلیک راست کنید و گزینه ی Troubleshoot Compatibility انتخاب کنید و به صورت آنلاین ویندوز مورد نظرو تطبیق بدید

باز اگر نشد دیگه باید یه سیستم عامل مجازی روی ویندوز سون نصب کنید و تحت اون ویندوز ایکس پی نصب کنید و اونجا برنامه تون و اجرا کنید

sayanermia
02-01-2011, 12:59
راستی بچه ها داستان این وایرلس چیه؟؟ من چند بار برام پیش اومد که باید ویندوز عوض میکردم! هر بار که درایور وایرلس نصب میکنمو ریست میشه ویندوز میاد بالا ، درایور نصب شده است اما کانکشن وایرلس و نمیشناسه!! حتما باید سه چهار بار درایور و پاک کنم و نصب کنم تا بالاخره کانکشن و بشناسه و کانکت کنه!!

روی یه لپتاپ 5010 دیگه هم این بساط و دارم!! حتی وقتی برای اول که درایور نصب میشه سیستم ریست میشه میاد بالا من به صورت دستی کانکشن میسازم و پسورد و نوع کدگذاری مشخص میکنم اما بازم نمیشناسه و عکس ضربدر رو سیگنال خورده یعنی هیچ کانکشنی موجود نیست! با خود برنامه ای که نصب میکنه هم وقتی میرم شبکه هارو سرچ کنم میزنه failed !! خیلی برام عجیبه که چرا باید سه چهار بار نصب کنم پاک کنم تا درست بشه!!

آیا نصب و شناسوندن وایرلس تو این مدل قلق خاصی داره؟؟ چون من گفتم شاید لپتاپ من اینطوریه ولی یه 5010 دیگه هم اوردم تست کردم دیدم همین بساطو دارم! میشه راهنمایی کنید؟:40:

ali_z051
02-01-2011, 14:24
بچه ها بلوتوث من سرچ میکنم دستگاه رو میشناسه ولی سند میکنم میزنه copy ولی خبری از سند کردن نیست اگه میشه کمک کنید.... اخرین درایوشم نصب کردم درست نشد, راستی کلمه p فارسی کجاست روی کیبورد؟؟؟:31:
با تشکـــــر.

hosein7
02-01-2011, 21:30
بچه ها بلوتوث من سرچ میکنم دستگاه رو میشناسه ولی سند میکنم میزنه copy ولی خبری از سند کردن نیست اگه میشه کمک کنید.... اخرین درایوشم نصب کردم درست نشد, راستی کلمه p فارسی کجاست روی کیبورد؟؟؟:31:
با تشکـــــر.
سمت چپ دکمه اینتر که نوشته ذ البته کیبورد من عربی!!!!:10:
راستی برای فرستادن چیزی از بلوتوت باید اول رود عکس بلوتوث که روی نوار پایین وجود داره کلیک می کنی بعد addمی زنی تا سرچ کنه بعد کد لازم که منویسه وارد می کنی بعد اون وسیله با لب تاپ شما مچ میشود توجه داشته باشید که سومین دکمه ردیف اول که f2 هست کلیک کنید تا بلو توث لب تاپ روشن شود

sambox
02-01-2011, 21:44
راستی بچه ها داستان این وایرلس چیه؟؟ من چند بار برام پیش اومد که باید ویندوز عوض میکردم! هر بار که درایور وایرلس نصب میکنمو ریست میشه ویندوز میاد بالا ، درایور نصب شده است اما کانکشن وایرلس و نمیشناسه!! حتما باید سه چهار بار درایور و پاک کنم و نصب کنم تا بالاخره کانکشن و بشناسه و کانکت کنه!!

روی یه لپتاپ 5010 دیگه هم این بساط و دارم!! حتی وقتی برای اول که درایور نصب میشه سیستم ریست میشه میاد بالا من به صورت دستی کانکشن میسازم و پسورد و نوع کدگذاری مشخص میکنم اما بازم نمیشناسه و عکس ضربدر رو سیگنال خورده یعنی هیچ کانکشنی موجود نیست! با خود برنامه ای که نصب میکنه هم وقتی میرم شبکه هارو سرچ کنم میزنه failed !! خیلی برام عجیبه که چرا باید سه چهار بار نصب کنم پاک کنم تا درست بشه!!

آیا نصب و شناسوندن وایرلس تو این مدل قلق خاصی داره؟؟ چون من گفتم شاید لپتاپ من اینطوریه ولی یه 5010 دیگه هم اوردم تست کردم دیدم همین بساطو دارم! میشه راهنمایی کنید؟:40:

من همین مشکل رو داشتم
درایور رو از تو دوایس منیجر بصورت دستی نصب کن

jabarsink2000
02-01-2011, 22:10
با سلام به دوستان عزیز یه مشکل با 5010 دارم:
یه 5010 1هفته با کانفیگ 5650 ,i3,320 خریدم 2تا مشکل دارم.
1.دویدی درایو خیلی ضعیف هست یه dvd را 20 دقیقه طول میکشه کپی کنه.
2.قسمت فلزی جلوی نوت بوک به صورت عجیبی برق داره نمیتونم دستم را روش بزارم.
با تشکر.
هادی

ali_z051
02-01-2011, 23:23
اینم مشخصات کانفیگ من:

Cpu: i5 2.53
VGA: ATI 1gb 5650
Ram: 4gb

HAMID.MCI
02-01-2011, 23:25
با سلام به دوستان عزیز یه مشکل با 5010 دارم:
یه 5010 1هفته با کانفیگ 5650 ,i3,320 خریدم 2تا مشکل دارم.
1.دویدی درایو خیلی ضعیف هست یه dvd را 20 دقیقه طول میکشه کپی کنه.
2.قسمت فلزی جلوی نوت بوک به صورت عجیبی برق داره نمیتونم دستم را روش بزارم.
با تشکر.
هادی
1.دی وی دی تون رو تست کردین ببینید خش داره یا نه؟ در کل دی وی دی درایور های لپتاپ ها نسبت بهسیستم های خانگی یکم ضعیفن اونم به دلیل قرار گرفتن لنزشون در فضاس که خیلی زود آلوده میشه
2.حالا اونقدرا که برق نداره! به خاطر جنس اونه و رسانایی فلزش که البته یکی از دلایل عمر کم باتریشم همینه:31:

mohamad skystar
02-01-2011, 23:33
سلام.درایور wireless رو از سایت دل دانلود کردم اما تو نصب erorr میده.کلافم کرده راهنمایی کنید.چون می خوام مودم wireless بگیرم الان این مشکل رو دارم.

asemanekavir38
02-01-2011, 23:41
با تشکـــــر.
اگه کیبوردت مثل کیبورد من باشه ، حرف <پ> بالای کلید enter هست.:8:

HAMID.MCI
02-01-2011, 23:42
مرسی دوست عزیز

میتونم ببرسم شما کدوم مدل رو دارید و با چه مدت شارژ؟؟؟
Dell Inspiron N5010
VGA: ATI RADEON 5470 1 GIG SHARED 2.8
RAM:6G
HDD:640
COREI5

در مورد باتری 9 سل تقاوت آمبر مشکلی ایجاد میکنه؟؟
باید مشخصاتی که روی باتری نوشته رو بخونید ببینید باهم تفاوتی نداشته باشن از لحاظ آمر و.....

لطفا دوستان اگر امکان داره بیان بگن چه مدلی و چه مدت شارژ دارن؟؟؟

حسابی رفته رو اعصابم
مرسی
من با نور صفحه ی متوسز حدود 2ساعتو خورده ای

سلام دوستان
اگه خدا بخواد من هم تا چند روز دیگه میخوام یه لپ تاپ والبته 5010 رو میگیرم
خیلی از صفحات این تاپیک رو هم خوندم چند تا سوال داشتم
1 من چند نمونه از 5010 رو دیدم مثل 5010n , 5010s , 5010v ,... و اتفاقا چند تا از سخت افزارهاشون هم با هم فرق داره
اگه درسته من کدوم رو بگیرم؟
2 دوستانی که این مدل رو دارند چند تا از معایبش رو که تو ذوق میزنه رو بگند (میشه یکی کاربرد ilink رو بگه چی هست که این نداره)
3 ایا این مدل برای کار کردن با نرم افزار های گرافیکی (پریمیر و میکس مونتاژ) مناسبه
4در هنگام خرید به چه چیزهایی توجه کنم (ایا مدل تقلبی هم داره)
5 ودر اخر تو این رنج از این بهتر کدوم رو معرفی میکنید

پیشاپیش از همتون ممنونم:10:
سلام رفیق مبارک باشه پیشاپیش! خوب چیزایی که گفتیو همشونو دوستان توی همین بخش کاملا" توضیح دادن و اگه به صفحه اول مراجعه کنید میتونی مطالب مهمو ببینی

بازم مشکلی بود در خدمتیم:10:

به طور کلی درایور رو پاک کنید و از dEVICE mANAGER دوباره نصب کنید

!
سلام اولا از اينكه جواب اولين سوال منو دادين بي نهايت ممنونم.همونجور كه گفتم درسته كه مادربوردم وقتي روشن ميشه اين بوق چك رو ميزنه اما اصلا نه هنگ ميكنه نه ارور بلو اسكرين ميده و خلاصه توي عمل هيچ مشكلي نداره.پس همونجور كه شما گفتين ممكنه اين همون چك كردن قطعات باشه كه از امكانات مادربورده منه.حالا خواستم بدونم كه ايا مادربورد كسي ديگه هم همچين بوق چكي ميزنه يانه و هم اينكه منظور دقيقتون از ارور بلو اسكرين ايا همون موقعيه كه صفحه كاملا ابي ميشه و چندين خط پيام به رنگ سفيد در مورد رم مينويسه و بعد ريست ميشه يا يه ارور ديگه اي منظورتونه.
اين رو هم بگم كه من با كمك نظرات شما موفق شدم لپ تاپمو(5010)انتخاب كنم.صميمانه متشكرم.[/QUOTE]
سلام دوست من خواهش میکنم

تاحالا که کسی این صدای بوق رو نشنیده من هم تاحالا توی هیچ مدلی از لپتاپ ها این صدارو نشنیدم!

منظور از ارور بلو اسکرین همون صفحه آبی (مرگ) هست که عمده ترین دلیل اومدنش اشکالات فاحش سخت افزاری هست, البته خیلی از مواقع هم بوده که با تحویض ویندز این ارور دیگه نیومده اما دلیل اصلیش مشکل کلی سخت افزاریه:10:

دوست عزیز هنگام خرید به گارانتی توجه کن که معتبر باشه.اگه می خوای ببینی تقلبی نباشه باید با فروشنده شرط کنی و service tag رو چک کنی و ببینی همه چیز ok باشه.
اگه کارای گرافیکی سنگین می کنی بهتره گرافیک 2GB انتخاب کنی(البته گرافیک من 1GB ATI REDEON 5650 هست که راضیم).
در کل N5010 تا الان که هرکی داشته راضی بوده از جمله خودم.
فقط اگه بتونی باتری CELL 9 بگیری عالیه چون این باتری فابریک خودش حداکثر 1:30 کار میده.
دقیقا"! انشالله بعد از امتحانا میرم تو نخش و نتیجه رو بهتون خبر میدم:5:

سلام خدمت همگی
حدود3ماهه لپتاپو گرفتم اما مدتیه که درحالت عادی یه صدای تق تق یا گاهی خش خش خیلی خفیف به صورتی که باید گوشتو روی کیبردش بزاری تا بشنویش میاد.گاهی هم صداش میشه مثل کشیدن دوتا اهن روی همدیگست که خش خش میکنن.حدس میزنم از هارد باشه چون وقتی فایلی چیزی باز میشه یه کم بیشتر میشه.این صدا از قسمت وسط لپ تاپ یه کم به طرف راست شنیده میشه.خواستم بدونم ایا این محل قرار گرفتن هارده؟دوما ایا این صدا واقعا از هارده؟از جایی که سیستم توی عمل هیچ گونه مشکل و اروری نداره ایا این صدا طبیعیه؟مال شماهم وقتی گوشتونو موقع کارکردنش روی کیبردش میزارین این صدا رو میشنوین؟اگه هم این صدا یه علامتی از اشکال خاصیه راهنماییم کنید
پیشاپیش متشکرم
تا اونجایی که من میدونم اونجا محل قرار گیری هارده و اون صدا هم به خاطر حرکت هد روی صفحه ی هارتونه و هیچ مشکلی نداره همون صدایی که از توی کیس های خونگی به وفور شنیده میشه!

در ادامه سوالم که گفتم یه صدای خیلی خفیف از وسط لپتاپم شنیده میشه مثل ساییدگی خواستم بدونم دراین محل ایا چیزی مثل فن قرار نداره ؟ یا صرفا فقط محل هارده؟دوم اینکه یه جایی خونم نشونه خرابی هارد اینه که فایلهای متنی روکه باز میکنی درهم نشون بده.الان من هم وقتی یه فایلnote padتوش فارسی مینویسم(با متن انگلیسی هیچ مشکلی نداره)وقتی میخواد ذخیرش کنه این پیام رو میده و بعد هم که ذخیره میشه به صورت حروف درهم و ناخوانا ذخیره میشه.این عکسی از اروره موقع ذخیره وردپد یا محتویات فارسی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]حالا درکل ایا این ارور ناشی از مشکل هارده یا چیز دیگه ای؟اصلا درکل ای صدای خفیف طبیعیه یامن بیخودی حساسم؟
ممنون از راهنماییتون

نه این مشکل ربطی به هارد نداره

شما وقتی میخوای فایلو ذخیره کنی زیر اون کادری که اسم فایل رو نوشته میخوای ذخیره کنی در قسمت ENCODING:UTF8 رو انتخاب کن مشکلت حل میشه دوست من:46:

سلام

همون ویندوز 64 بیتی دوای دردته:27:

sambox
02-01-2011, 23:43
1.دی وی دی تون رو تست کردین ببینید خش داره یا نه؟ در کل دی وی دی درایور های لپتاپ ها نسبت بهسیستم های خانگی یکم ضعیفن اونم به دلیل قرار گرفتن لنزشون در فضاس که خیلی زود آلوده میشه
2.حالا اونقدرا که برق نداره! به خاطر جنس اونه و رسانایی فلزش که البته یکی از دلایل عمر کم باتریشم همینه:31:

سرعت رید درایورهای نوری لب تاپ تا این لحظه حد اکثر 8x و ماله دسکتاب تا 24x هم موجود هست یعنی 3برابر این علت بشتر بودن سرعت درایور های نوری دسکتاپ هست

توان مصرفی کارت گرافیک 5470 -15 وات و 5650 - 25 وات میباشد این علت اصلی مصرف زیاد باطری در این کانفیگ میباشد
مضاف براین که من فکر میکنم سیستم این دوستمون تمام الومینیوم نباشه چون تمام الومینیوم با کور ای 7 عرضه شده وسیستم ایشون کور ای 5 هست

guzga
02-01-2011, 23:44
حرف پ بالای دکمه شیفته به جای پ روش نوشته ذ!!

mohamad skystar
03-01-2011, 00:16
سلام جناب آقا حمید.اگه میشه بگید از device manager چطوری درایور Wireless رو نصب کنم؟؟ ممنون

mohamad skystar
03-01-2011, 01:07
خسته نباشید.آقا HAMID_MCI من از Device Manager درایور Wireless رو نصب کردم تو قسمت Network Adapters این گزینه اومد.( DW1501 Wireless-N WLAN Half-Mini Card)
و دیگه هیچ Erorr نداد.به نظر شما درست نصب شده؟
مدل لپ تاپ N5010
تا چند روز دیگه می خوام ADSL نصب کنم با مودم Wireless نمی خوام مشکل داشته باشه.

mohamad skystar
03-01-2011, 01:24
تو قسمت Network Adapter این گزینه هم اضافه شد.یعنی نصب شد.erorr هم نداد.
(Microsoft Virtual WiFi Miniport Adapter)
نمیدونم چیکار میکنه یعنی همراه Wireless نصب شده؟

HAMID.MCI
03-01-2011, 01:50
تو قسمت Network Adapter این گزینه هم اضافه شد.یعنی نصب شد.erorr هم نداد.
(Microsoft Virtual WiFi Miniport Adapter)
نمیدونم چیکار میکنه یعنی همراه Wireless نصب شده؟
بله همراه اون نصب شده

در حال حاظز تا تست نشه معوم نمیشه درست نصب شده یا نه اما به احتمال قوی باید درست نصب شده باشه:10:

خسته نباشید.آقا HAMID_MCI من از Device Manager درایور Wireless رو نصب کردم تو قسمت Network Adapters این گزینه اومد.( DW1501 Wireless-N WLAN Half-Mini Card)
و دیگه هیچ Erorr نداد.به نظر شما درست نصب شده؟
مدل لپ تاپ N5010
تا چند روز دیگه می خوام ADSL نصب کنم با مودم Wireless نمی خوام مشکل داشته باشه.
:40:

ali_z051
03-01-2011, 11:42
دوستان مشکلی پیش نمی یاد باهاش بازی کنم ؟
و یه چیزه دیگه ! وقتی لپ تاپ رو روشن می کنم حدود 10 دقیقه بعد فنش روشن میشه ایا این حالت عادی هست؟؟

بـا تشــکر....:15:

sayanermia
03-01-2011, 11:52
من همین مشکل رو داشتم
درایور رو از تو دوایس منیجر بصورت دستی نصب کن

یعنی اگر برای همون بار اول به صورت دستی نصب کنم و ریست کنم سیستم که بیاد بالا سریع کانکشن و میشناسه و وصل میشه؟؟

mohamad skystar
03-01-2011, 12:59
اگه می خوای بازی کنی بهتره شارژر هم وصل باشه چون باتری زود خالی میشه.
اما از نظر گرافیکی عالیه.

jabarsink2000
03-01-2011, 13:09
سرعت رید درایورهای نوری لب تاپ تا این لحظه حد اکثر 8x و ماله دسکتاب تا 24x هم موجود هست یعنی 3برابر این علت بشتر بودن سرعت درایور های نوری دسکتاپ هست

توان مصرفی کارت گرافیک 5470 -15 وات و 5650 - 25 وات میباشد این علت اصلی مصرف زیاد باطری در این کانفیگ میباشد
مضاف براین که من فکر میکنم سیستم این دوستمون تمام الومینیوم نباشه چون تمام الومینیوم با کور ای 7 عرضه شده وسیستم ایشون کور ای 5 هست

با سلام به دوست عزیز با تشکراز پاسخ شما.
قطعا سرعت کم درایو به خاطر 8x بود ان است.
در ضمن کانفیگ نوت بوک من :i3,5650,320,4 است.در ضمن کانفیگ اروپای است و کیبورد عربی ندارد در سایت دل هم تائید شده.
فقط قسمت جلوی ان المینیومی است .فقط هم همین قسمت برق داره.
در ضمن از باطری هم رازی هست با روشنایی متوسط 2 ساعت شارژ میده.
با تشکر.
هادی

farhadziaee
03-01-2011, 13:26
مشکل نصب گرافیک روی نسخه 32 بیتی ویستا و سون... (DELL CORE i3 + graphic intel 4500 hd)

سلام به همه دوستان مشکل من در ویندوز سون 32 بیتی با گرافیک dell n5010 حل شد
لینک دریافت ستاپ درایور

Eshghe_door
03-01-2011, 18:02
سلام بچه ها

با یه اشکال آبرو بر در خدمتتونم

بچه ها scroll صفحه لمسی ماوس لپ تاپم کار نمیکنه

یعنی از گوشه که میکشی بالا پایین یا چپ و راست کنی

اون کار نمیکنه

یکی که وارده میتونه کمکم کنه؟

-------------

این درایو رو نصب کردم مشکلم حل شد

sina.belyad
03-01-2011, 22:02
واسه من همین قسمته آلمینیومیشم برق نداره.منو که تا حالا برق نگرفته.
باتریمم در حالتی که نور صفحه نمایشم رو حداقل بود و وایرلسمم روشن بود ، با موس رفتم رو آیکونه باتری ، نوشته بود 4 ساعتو 15 دقیقه.

sayanermia
03-01-2011, 22:54
در مورد برق گرفتگی فکر کنم به ولتاژ مربوط باشه! اخه من تو خونه یا جاهای دیگه ( توی تهران ) استفاده میکنم اصلا مشکلی ندارم!! ولی یادمه 4-5 روزی که شمال بودیم توی ویلا وقتی زدم به برق استفاده کنم هر 4-5 روز با این مشکل مواجه بودم و تا دستم میخورد به قسمت مود پد یا بدنه ی فلزی دور کیبورد برق منو میگرفت!! واسه همین حدس میزنم شاید از ولتاژ باشه و بهتره با یه محافظ برق هم امتحان کنید ببینید آیا باز همینطوری هست یا خیر

mohamad skystar
03-01-2011, 23:03
منو هنوز برق نگرفته.مشکلی نداشتم به قول دوستان شاید مشکل از ولتاژ باشه

HAMID.MCI
03-01-2011, 23:12
در مورد برق گرفتگی فکر کنم به ولتاژ مربوط باشه! اخه من تو خونه یا جاهای دیگه ( توی تهران ) استفاده میکنم اصلا مشکلی ندارم!! ولی یادمه 4-5 روزی که شمال بودیم توی ویلا وقتی زدم به برق استفاده کنم هر 4-5 روز با این مشکل مواجه بودم و تا دستم میخورد به قسمت مود پد یا بدنه ی فلزی دور کیبورد برق منو میگرفت!! واسه همین حدس میزنم شاید از ولتاژ باشه و بهتره با یه محافظ برق هم امتحان کنید ببینید آیا باز همینطوری هست یا خیر
نه رفیق مطمعنا" به خاطر اون نیست چون دستگاه آداپتور داره و خودش ولتاژ رو تنظیم میکنه دیگه