مشاهده نسخه کامل
: تجربه خرید Dell Inspiron N5010
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
[
15]
16
17
sheytoon001
13-05-2011, 16:31
سلام این ارور رو میده ویندوزم همش!!!یعنی داره می سوزه؟یکی گفت ویندوزت زو عوض کن درست مسشه...راست می گه؟
احتمالا هارد لپ تاپت مشکل پیدا کرده ، شنیدم یه سری نرم افزار برای تعمیر بعضی معایب کوچیک هارد وجود داره، توی تاپیک های مرتبط بگرد شاید به نتیجه برسی
راستی حتما از اطلاعات مهمت بک آپ بگیر
sheytoon001
13-05-2011, 16:38
دوستان روز اول که لپ تاپم رو گرفتم عمر باتریش زیر 3 ساعت بوده چیکار کنم بیشتر شارژ نگه داره ؟ نور صفحه 50 % هست درایو گرافیکم از خود سایت AMD دانلود کردم ولی اصلا با باتریش حال نمی منم 2 ساعت و نیم 2 ساعت نگه میداره Power Option روی Balance هست!!
دوام باتری که کاملا طبیعیه، اکثر لپ تاپ ها الان همینن
اما اگه میخوای مدت بیشتری از همین باتری استفاده کنی
1. نور صفحه رو روی حداقل میزان مناسب قرار بده
2. وایرلس و بلوتوث رو خاموش کن
3. تمام نرم افزار ها و پنجره های اضافی رو ببند
4. هاردت رو دیفرگمنت کن (البته هر چند ماه این کار رو انجام بدی کافیه اونم به خاطر اینکه هارد برای دسترسی به اطلاعات حداقل حرکت مکانیکی رو انجام بده)
5. میتونی گزینه dell extended battery رو با زدن دکمه F3 و زدن دکمه Enable فعال کنی
6. سعی کن بجای استفاده از dvd drive از درایو های مجازی و ایمیج اون dvd با cd استفاده کنی
و در نهایت اگه برات کافی نیست باید باتری 9 سلولی تهیه کنی که حدود یک سوم دوامش بیشتره
Amin_0913
13-05-2011, 17:53
سلام
قاب درب این مدل وجود داره؟
ali_z051
13-05-2011, 20:21
5. میتونی گزینه dell extended battery رو با زدن دکمه F3 و زدن دکمه Enable فعال کنی
دوست عزیز دکمه F3 رو میزنم هیج گزینه ی نمیاد که Enable بزنم میشه یکم بیشتر توضیح بدی:10:
-----------------------------------------------------
و اینکه چند تا درایو برای هارد 500 کافیه ؟ اگه backup از درایوها بگیریم کاملا درایوها رو فرمت کنیم تبدیل به 1 درایو کنیم بازم اطلاعاتمون برمیگره ؟
siamakfaraji
13-05-2011, 21:09
احتمالا هارد لپ تاپت مشکل پیدا کرده ، شنیدم یه سری نرم افزار برای تعمیر بعضی معایب کوچیک هارد وجود داره، توی تاپیک های مرتبط بگرد شاید به نتیجه برسی
راستی حتما از اطلاعات مهمت بک آپ بگیر
ممنون شیطون جان.یعنی سخت افزاریه؟به گارانتی مربوط می شه؟با تعویض ویندوز درست میشه؟اخه اون برنامه ای که تو صفحات قبل گفته بودی رو دانلود کردم ویروس تشخیص داد پاک کرد از اونجااینجوری شد!!!!اسمLuxandBlinkSetup بود.می تونه از این باشه؟تاپیک مرتبط نبود واسه هارد.یکی بود که اونجا گفتن به ما مربوط نیست برو تو مشکلات ها بگرد!!!!!!
sheytoon001
13-05-2011, 22:57
ممنون شیطون جان.یعنی سخت افزاریه؟به گارانتی مربوط می شه؟با تعویض ویندوز درست میشه؟اخه اون برنامه ای که تو صفحات قبل گفته بودی رو دانلود کردم ویروس تشخیص داد پاک کرد از اونجااینجوری شد!!!!اسمLuxandBlinkSetup بود.می تونه از این باشه؟تاپیک مرتبط نبود واسه هارد.یکی بود که اونجا گفتن به ما مربوط نیست برو تو مشکلات ها بگرد!!!!!!
نه از اون برنامه که نمیتونه باشه
اما شما برای اینکه مطمئن شی
روی درایو c راست کلیک کن سربرگ tools رو انتخاب کن و گزینه check now رو بزن و برای تک تک درایو هات از این طریق چک کن (احتمالا نرم افزارهای بهتری هم برای اینکار هستن اما متاسفانه من باهاشون آشنایی ندارم)
اگه باز هم حل نشد ویندوز عوض کن و در نهایت اگه بعد از تغییر ویندوز باز هم این مشکل بوجود اومد اگه گارانتی داره به اونا مراجعه کن
Amin_0913
14-05-2011, 11:46
سلام
قاب درب این مدل وجود داره؟
siamakfaraji
14-05-2011, 19:56
نه از اون برنامه که نمیتونه باشه
اما شما برای اینکه مطمئن شی
روی درایو c راست کلیک کن سربرگ tools رو انتخاب کن و گزینه check now رو بزن و برای تک تک درایو هات از این طریق چک کن (احتمالا نرم افزارهای بهتری هم برای اینکار هستن اما متاسفانه من باهاشون آشنایی ندارم)
اگه باز هم حل نشد ویندوز عوض کن و در نهایت اگه بعد از تغییر ویندوز باز هم این مشکل بوجود اومد اگه گارانتی داره به اونا مراجعه کن
تمام درایو هارو چک کردم مشکلی ندارن.می رم واسه تعویض ویندوز که سرم شلوغ دو سه روزی می کشه.ممنون:7:
دوستان چند روزه که دل ساپورت سنتر من گیر داده میگه درایوی با این اسم نصب نیست و اونو نصب کن.ببینید شما میدونید این اسم چه دروایویه؟
pci simple communications controllers
sheytoon001
14-05-2011, 21:24
دوست عزیز دکمه F3 رو میزنم هیج گزینه ی نمیاد که Enable بزنم میشه یکم بیشتر توضیح بدی:10:
-----------------------------------------------------
و اینکه چند تا درایو برای هارد 500 کافیه ؟ اگه backup از درایوها بگیریم کاملا درایوها رو فرمت کنیم تبدیل به 1 درایو کنیم بازم اطلاعاتمون برمیگره ؟
نرم افزار quick set رو نصب کن
در سایت دل قسمت درایورهای 5010 نرم افزارش وجود داره
---------- Post added at 10:24 PM ---------- Previous post was at 10:24 PM ----------
دوستان چند روزه که دل ساپورت سنتر من گیر داده میگه درایوی با این اسم نصب نیست و اونو نصب کن.ببینید شما میدونید این اسم چه دروایویه؟
pci simple communications controllers
این درایور رو نصب کن
Intel Management Engine Interface Driver
soheiloooooo
14-05-2011, 23:05
با سلام . دوستان من میتونم همیشه به جای shut down از hibernate استفاده کنم ؟ ضرری نداره ؟
استفاده از این کار در ویندوز اکس پی بصورت متداول باعث سنگینی ویندوز میشد زیرا تمپ رو پر میکرد که این مشکل در ویندوز های جدید بدلایل بالارفتن سرعت هارددیسک ها و رم و حجم بالای هاردها تا حد زیادی کم شده و باعث نگرانی نیست
---------- Post added at 12:05 AM ---------- Previous post was at 12:03 AM ----------
دوستانی که مدل dvd writer دستگاهشون TSST TS-L633J هست،Firmware جدید D400 رو از سایت dell بگیرند.خود من 2 بار اقدام به رایت سی دی mp3 کردم که 1 بار سی دی اصطلاحا سوخت و چیزی رایت نشد و بار دوم هم رایت شد ولی در هیچ دستگاهی قابل خودن نبود.
ظاهرا این آپدیت برای رفع این مشکل هست.
منم چنین مشکلی دارم.حتی آپدیتم که کردم حل نشده.حالا چجوری به ورژن قبلی برش گردونم؟
soheiloooooo
14-05-2011, 23:24
[/COLOR]
بابا cd هایی که سوخت princo بود دیگه.بعد از آپدیت چند تا رایت کردم که به راحتی رایت میشه
بابا من آپدیت کردم حتی نوشته بود اگه بعد از آپدیت بازم نرمال نبود بازآپدیت کنید.دوباره زدم و هنوز خرابه
sina.belyad
15-05-2011, 11:34
سلام دوست عزیز؛
منطورم از اینکه گفتم آپدیت قبلی رو پاک کردم این بود که همون فایل آپدیت کننده ای رو که از خود سایت دل گرفتم پاک کردم و دوباره دانلود کردم.چون آقای شیطون جان فرمودن پاک کنید دوباره دانلود کنید.
منم که دیگه از ریشه دیگه بیخیال هرنوع آپدیت بایوس شدم.حتی اگه a10000 باشه! :15:
راستی ؛ شما از کجای این اروری که به من داده(که عکسشو گذاشتم)متوجه شدین که بایوس قبلا آپدیت شده؟
معذرت که دیر جواب می دم.یکم سرم شلوغ بود.مجبورم هر چند روز یه بار به این تاپیک سر بزنم.
دوست گلم به این اخطار نگا:
cann't flash to the same bios version
نوشته same . یعنی یکسان.
یعنی این ورژنی که الان می خوای نصب کنی ، مشابهش قبلا نصب شده.
معنی این اخطار این می شه:
.. نمی توانید با بایوس با ورژن یکسان بروز کنید..
خوب این یعنی اینکه همچین ورژنی نصبه دیگه رو لپ تاپت.
amir--khan
15-05-2011, 20:37
سلام.چطوری میتونم مدل dvd writer م رو بفهمم؟
به سرویس تگ هم نگاه کردم چیزی ننوشته بود.
من وقتی میخوام یه فایل نوت پد که توش فارسی نوشته رو ذخیره کنم این ارور رو میده.ویندوزم عوض کردم 32&64 نشد.چیکار کنم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نرم افزار quick set رو نصب کن
در سایت دل قسمت درایورهای 5010 نرم افزارش وجود داره
---------- Post added at 10:24 PM ---------- Previous post was at 10:24 PM ----------
این درایور رو نصب کن
Intel Management Engine Interface Driver
این Intel Management Engine Interface Driver حالا کارش چی هست؟نصبش کردم اما الان دل ساپورت سنتر گیر داده میگه:
create a password reset disk بساز که جلوش گزینه set هست که باید فلش توش باشه.نخوام پسورد بزارم چیکار کنم؟!
naseresmaeily
15-05-2011, 21:10
من وقتی میخوام یه فایل نوت پد که توش فارسی نوشته رو ذخیره کنم این ارور رو میده.ویندوزم عوض کردم 32&64 نشد.چیکار کنم
دوست عزیز این مشکل ربطی به ویندوز نداره و همیشه اینطوری میشه...ولی سیو میشه ...:20:
soheiloooooo
15-05-2011, 21:53
سلام.چطوری میتونم مدل dvd writer م رو بفهمم؟
به سرویس تگ هم نگاه کردم چیزی ننوشته بود.
از قسمت Device manager استفاده کتی بطور واضح و روشن مشخصاتش رو بت میگه.به احتمال زیاد هم TSST TS-L633J hastesh
soheiloooooo
15-05-2011, 21:59
دوستان برا اینکه تو ذوق کسی زده باشم اینو نمیگم.اما بذارید محض روشنایی افکار بگم:8:زیگو.....رات افتضاح ترین گارانتی و پرریسک و خطرترین گارانتیه دنیاس.لب تاب نو خریدم ازش سی دی رامش خرابه هنوز گارانتیشم مهر نکردن میگه باید بفرستی تهران تا برات تعمیرش کنم.کشور به این پهناوری یه دونه مرکز خدمات داره اونم تا این حد که اگه سی دی رامت خراب باشه باید بفرستی براشون.خودشون به نمایندگیشون اعتماد ندارن که یکی بفرستن اونجا.خداحافظ دل.خداحافظ زیگورات متقلب.زنده باد اچ پیه همیشه قهرمان
sheytoon001
15-05-2011, 22:48
این ارور فقط داره میگه محتوای فایل حاویه یه سری کاراکتر غیر انگلیسی (در مورد فایل شما احتمالا فارسی) هست
شما اگه در تنظیمات زبان همه چیز رو درست انجام داده باشی جای نگرانی نیست و فایل درست ذخیره میشه ، در غیر این صورت جای حروف فارسی علامت ؟ میذاره و ذخیره میکنه!!!
در ضمن فکر می کنم برای همه همین پیغام رو میده و دلیلی بر وجود مشکل نیست
---------- Post added at 11:48 PM ---------- Previous post was at 11:46 PM ----------
این Intel Management Engine Interface Driver حالا کارش چی هست؟نصبش کردم اما الان دل ساپورت سنتر گیر داده میگه:
create a password reset disk بساز که جلوش گزینه set هست که باید فلش توش باشه.نخوام پسورد بزارم چیکار کنم؟!
کارش رو نمیدونم
زیاد سخت نگیر :31: ساپورت سنتر لپ تاپ من هربار باز میکنم 1000تا ارور مختلف میده، شما فقط موارد مهم رو در نظر داشته باش:46:
amin4562
15-05-2011, 23:16
بعضی وقتها که لپتاپ رو روشن میکنم فنش کار نمیکنه.و بعداز 30 ثانیه خاموش میشه.!!!!!چون داغ میکنه.
گاهی این طوری میشه.!!!!
naseresmaeily
16-05-2011, 00:06
بعضی وقتها که لپتاپ رو روشن میکنم فنش کار نمیکنه.و بعداز 30 ثانیه خاموش میشه.!!!!!چون داغ میکنه.
گاهی این طوری میشه.!!!!
دوست عزیز حتما لپ تاپت را به یه تعمیرکار ماهر نشون بده...خیلی خطرناکه :13:
-
راستی کسی هست که فن لپ تاپش را عوض کرده باشه..؟ مال من خیلی صدا داره -البته خیلی که نه ولی ایسر که داشتم صداش یک دهم این بود...
amir69_k
18-05-2011, 07:40
سلام اگر میشه من را راهنمایی کنید
من از روزی که 5010 را خریدم فکر میکردم دستگاهم ویرلس داره ولی جدیدا فهمیدم نداره چون مال دوستم بدون هیچ درایوری میشناسه وایرلس دانشگاه را ولی مال من حتی اصلا وجود وایرلس را در خودش نمیشناسه اگر میشه کمک کنید یعنی میشه که اصلا نداشته باشه آخه دکمش را داره سیستم هم این هست
Corei5.550v.4ram.320.win7 64 bit
sina.belyad
18-05-2011, 08:06
سلام اگر میشه من را راهنمایی کنید
من از روزی که 5010 را خریدم فکر میکردم دستگاهم ویرلس داره ولی جدیدا فهمیدم نداره چون مال دوستم بدون هیچ درایوری میشناسه وایرلس دانشگاه را ولی مال من حتی اصلا وجود وایرلس را در خودش نمیشناسه اگر میشه کمک کنید یعنی میشه که اصلا نداشته باشه آخه دکمش را داره سیستم هم این هست
Corei5.550v.4ram.320.win7 64 bit
سلام عزیز
شما درایور وایرلس رو نصب کن اونوقت دکمش کار می افته.بعد نصب بهت شبکه های در دسترس رو هم نشون می ده.
شاید دوستت وقتی داشته لپ تاپشو می خریده ، همراه با ویندوزو درایورا خریده.دلیل نمی شه که.
شما درایور رو نصب کن و از وایرلست لذت ببر.من همین الان دارم از وایرلس دانشگاه استفاده می کنم و این پست رو می فرستم.
amir69_k
18-05-2011, 17:09
همین دیگه هر درایوری را که میزنم میگه اصلا چنین دستگاهی روی سیستم شما وجود ندارد منم میدونم اگر درایور نصب بشه میشناسه بدبختی من این هست اصلا حتی توی DIVICE MANAGER هم چیزی به نام وایرلس وجود ندارد من که دیگه واقعا موندم چیکار کنم در ضمن همه ی درایور های این لبتاپ روی سایت DELL را دانلود کردم ولی هیچ کدوم جواب نداد
soheiloooooo
18-05-2011, 22:33
همین دیگه هر درایوری را که میزنم میگه اصلا چنین دستگاهی روی سیستم شما وجود ندارد منم میدونم اگر درایور نصب بشه میشناسه بدبختی من این هست اصلا حتی توی DIVICE MANAGER هم چیزی به نام وایرلس وجود ندارد من که دیگه واقعا موندم چیکار کنم در ضمن همه ی درایور های این لبتاپ روی سایت DELL را دانلود کردم ولی هیچ کدوم جواب نداد
ویندوزت 32 هست یا 64؟این لینک رو برای دانلود درایورت میفرستم.خودت سیستم عامل رو انتخاب کن و دانلود کن.در ضمن مدل وایرلس شما intel proset wireless n 1000 هستش.جای دیگه هم خواستی سرچ کنی با این کیورد سرچ کن عزیزم اما بهترین پیشنهاد همین سایت intel هست که برات میفرستم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ali_disslove
19-05-2011, 17:07
دوستان سلام
من چند تا سوال داشتم:
1-من در حین اینکه روشنه اگه جابجاش کنم یا به صورت کج روی پام بزارم مشکلی برا خودش و هاردش پیش نمیاد ؟
2-یکی بهم گفت باید اولین بار که روشنش میکردی از ویندوزش بکاپ میگرفتی -راست میگه ؟اشکال داره همون ویندوز غیر اورجینال روش بریزم ؟چه جوری بکاپ بگیرم ؟
3- یه نرم افزار نشان دهنده دما ریختم روش اینا دماها رو زد
THM 50 c
intel sandy bridge 50 c
core 1 47c
hd: 42 c
gpu: 48c
wear level 1%
charge battery 35%
به نظرتون نرماله ؟
4- چرا صفحه کلیدش حروف فارسی رو نداره ؟نمیشه یه جوری بهش اضافه کرد ؟خیلی سخته تایپ فارسی باهاش
amin4562
19-05-2011, 18:24
دوستان سلام
من چند تا سوال داشتم:
1-من در حین اینکه روشنه اگه جابجاش کنم یا به صورت کج روی پام بزارم مشکلی برا خودش و هاردش پیش نمیاد ؟
2-یکی بهم گفت باید اولین بار که روشنش میکردی از ویندوزش بکاپ میگرفتی -راست میگه ؟اشکال داره همون ویندوز غیر اورجینال روش بریزم ؟چه جوری بکاپ بگیرم ؟
3- یه نرم افزار نشان دهنده دما ریختم روش اینا دماها رو زد
THM 50 c
intel sandy bridge 50 c
core 1 47c
hd: 42 c
gpu: 48c
wear level 1%
charge battery 35%
به نظرتون نرماله ؟
4- چرا صفحه کلیدش حروف فارسی رو نداره ؟نمیشه یه جوری بهش اضافه کرد ؟خیلی سخته تایپ فارسی باهاش
سلام دوست عزیز
1-نه مشکلی نداره.هارد لپتاپ با pc فرق داره.ولی هنگام روشن بودن ضربه نخوره
2-اون اول اگه backup میگرفتی بهتر بود.ولی چندان فرقی نداره.شما 1 ویندوز خوب با کرک نصب کن.درایورا رو هم همرو نصب کن.بعد 1 backup بگیر.نرم افزار backup هم زیاده.مثل norton ghost
3-نرم افزارهای نشون دهنده دما معمولا درست دمارو نشون نمیدن.اگر cpu شما در حالت نرمال نوشته 47درجه که اشتباست.چون این cpu ها 32nm هستن و درجه حرارتشون از این کمتره.
4-میتونی از این برچسب های حروف فارسی مخصوص کیبورد هست بگیری
ali_disslove
19-05-2011, 18:38
سلام دوست عزیز
1-نه مشکلی نداره.هارد لپتاپ با pc فرق داره.ولی هنگام روشن بودن ضربه نخوره
2-اون اول اگه backup میگرفتی بهتر بود.ولی چندان فرقی نداره.شما 1 ویندوز خوب با کرک نصب کن.درایورا رو هم همرو نصب کن.بعد 1 backup بگیر.نرم افزار backup هم زیاده.مثل norton ghost
3-نرم افزارهای نشون دهنده دما معمولا درست دمارو نشون نمیدن.اگر cpu شما در حالت نرمال نوشته 47درجه که اشتباست.چون این cpu ها 32nm هستن و درجه حرارتشون از این کمتره.
4-میتونی از این برچسب های حروف فارسی مخصوص کیبورد هست بگیری
ممنون از پاسخ خوبتون
بله د ر حالت نرمال همینو زده اما همین نرم افزارو من روی کامپیوتر خودم نصب کردم خیلی کم میزنه (36 درجه) اسمش cpuid hwmobitor هست که آیکونش قرمزه
یعنی برا کامپیوتر درست میزنه و لپتاب اشتباه؟
2- وقتی میزنم توی شارژ باید دکمه ای بزنم که از باطری استفاده نکنه ؟یا هر وقت به برق زدم خودش از برق استفاده میکنه ؟
3- میخوام باطریش به این زودیا خراب نشه چی کار کنم ؟مثلا باطری رو 80% هست میزنم تو برقو استفاده میکنم این خودش شارژ میشه دوباره سری بعد همین طور-هی شارژ میشه مشکلی نداره ؟یعنی میخوام مثل گوشیم بزارم باطری لاو که داد شارژش کنم که بیشتر عمر کنه
4- راستی باطریش چند قیمته ؟و عین باطری خودشه یا اگه خراب شد دیگه به خوبی باطری خودش گیر نمیاد ؟معمولا یه باری چند وقت کار میکنه؟
5-اگه شبها تا صبح بزارم دانلود کنه یا اینکه روزی 3-4 ساعت باهاش بازی سنگین بکنم مشکلی داره یا کلا لپتاب واسه این کارا نیستو عمرش کم میشه ؟
6- من چون تازه خریدم و لپتاب نداشتم ممنون میشم کلا بهم بگید چه مرقبت هایی نسبت به کامپیوتر های معمولی لازمه انجام بدم ؟
دوستان تورو خدا یه درایور واسه وایرلس این مدل بدین، من هر درایوری با هر برنامه جستجو و دانلود کردم ولی نصب نمیشه ...
sheytoon001
20-05-2011, 01:07
ممنون از پاسخ خوبتون
بله د ر حالت نرمال همینو زده اما همین نرم افزارو من روی کامپیوتر خودم نصب کردم خیلی کم میزنه (36 درجه) اسمش cpuid hwmobitor هست که آیکونش قرمزه
یعنی برا کامپیوتر درست میزنه و لپتاب اشتباه؟
2- وقتی میزنم توی شارژ باید دکمه ای بزنم که از باطری استفاده نکنه ؟یا هر وقت به برق زدم خودش از برق استفاده میکنه ؟
3- میخوام باطریش به این زودیا خراب نشه چی کار کنم ؟مثلا باطری رو 80% هست میزنم تو برقو استفاده میکنم این خودش شارژ میشه دوباره سری بعد همین طور-هی شارژ میشه مشکلی نداره ؟یعنی میخوام مثل گوشیم بزارم باطری لاو که داد شارژش کنم که بیشتر عمر کنه
4- راستی باطریش چند قیمته ؟و عین باطری خودشه یا اگه خراب شد دیگه به خوبی باطری خودش گیر نمیاد ؟معمولا یه باری چند وقت کار میکنه؟
5-اگه شبها تا صبح بزارم دانلود کنه یا اینکه روزی 3-4 ساعت باهاش بازی سنگین بکنم مشکلی داره یا کلا لپتاب واسه این کارا نیستو عمرش کم میشه ؟
6- من چون تازه خریدم و لپتاب نداشتم ممنون میشم کلا بهم بگید چه مرقبت هایی نسبت به کامپیوتر های معمولی لازمه انجام بدم ؟
اگه cpu لپ تاپتون i7 هست بله نرماله ، لپ تاپ خودم که i3 هست در حالت عادی بین 35 تا 55 دماش متغیره
فکر میکنم سیستم خنک کننده pc بهتر از لپ تاپه از طرفی دمای عادیه i3 و i5 و i7 با هم فرق میکنه
بهتره برای لپ تاپت یه کول پد خوب هم بگیری
2. نخیر لازم نیست کار خاصی انجام بدید ، وقتی شارژ کامل بشه خودش از شارژر استفاده میکنه
3. طریقه استفاده صحیح از باتری لینکش در صفحه اول هست
4. قیمتش فکر میکنم بیشتر از 70 تومن باشه اما دقیقش رو نمیدونم، عمر مفید باتری میگن 2 ساله (البته به دفعات پر و خالی شدن و مخصوصا در دمای بالا قرار نداشتن هم بستگی داره)
5. بعضی بچه ها شب ها هم برا دانلود میذاشتن مشکلی هم پیش نیومد اما به نظر من وقتی pc هست بهتره از اون برا این کار استفاده کنی، بازی هم که اگه کول پد براش بگیری نباید مشکلی باشه، اگر چه خودم چند ماه بدون کول پد باهاش بازی میکردم:31: (محض اطمینان بهتره از کول پد استفاده کنی چون قطعات الکترونیکی به دما حساسا)
6. در مورد بک آپ هم درسته ، اگه ویندوز اورچیناله بهتر بود یه بک آپ ازش میگرفتی چون براش حدود 50 تومن بیشتر پول دادی
الانم میتونی برنامه های اضافی رو پاک کنی و رجیستری رو هم با یه نرم افزار خوب پاک کنی و ازش بک آپ بگیری که خیالت راحت شه
مسئله دیگه ای به ذهن من نمیرسه جز اینکه سعی کن زیاد به لپ تاپت در حالت روشن ضربه وارد نشه
موفق باشی
---------- Post added at 02:05 AM ---------- Previous post was at 02:03 AM ----------
دوستان تورو خدا یه درایور واسه وایرلس این مدل بدین، من هر درایوری با هر برنامه جستجو و دانلود کردم ولی نصب نمیشه ...
بفرمایید ، این دقیقا درایوریه که بهش احتیاج دارید
---------- Post added at 02:07 AM ---------- Previous post was at 02:05 AM ----------
درایور وایرلس لپ تاپ شما یا همین لینک بالاست یا یکی از این دوتا لینک
این برا 100 بار :
برا وایرلس اینو نصب کنید Driver Genius Professional خودش گیر میاره 8 مگه حجم درایورش
mardin1368
20-05-2011, 11:47
سلام دوستان خیلی ممنون از راهنمایاتون منم 2 ماهیه 5010 گرفتم با کانفیگ
cor i 5
hdd 500 prm 7200
ati 5650
ram 4 1066
پدرم و اینا رفتن اربیل عراق گرفتن 580 هیچ مشکلیم با دریوار ایناش نداشتم عالیه
دوستم سنندج همینو گرفت 850 ریفرش بود گفتم پیشنهادم می کنم شمام یا دبی بگیرید یا کردستان عراق
فقط یه سوال فنی داشتم می خوام یه سون 32و64 باهم داشته باشم اما بوت یکی میپره لطفا راهمایم کنید
بهترین کار اینه که یکی رو تو یکی دیگه مجازی نصب کنی بهتر 64 بیت نصب کنی بعد اصلا یه xp32 نصب کنی
Senator_Offline
20-05-2011, 21:01
دوستان من bios رو از a8 به a13 اپدیت کردم الان استدبای نمیشه میزنم کلی طول میکشه بعد shut down میشه ویندوز که بالا میاد میگه unexpected shut down چی کار کنم؟:13:
در ضمن
نظرتون راجع یه این چیه داره دیوونم میکنه!!
وستان این عکس از نرم افزار hd tune هست تاپم که از روز اول یک مشکل عجیب داشت که در طول هر بار استفاده یه مدت 2 تا 3 دقیقه هنگ می کنه یه بار هارد رو فرمت و از نو پارتیشن بندی کردم حل نشد
هنگش این جوریه مثلا وسط یک فیلم یهو وای میسته بعد رو هر برنامه کلیک کنم هیچ اتفاقی نمیفته بعد از 2 دقیقه یهو همه با هم باز میشند تو این دو دقیقه ctrl alt del هم جواب نمیده.
اون ارور ها هم که میگه ممکنه واسه کابل باشه هر روز تعدادش بیشتر میشه.
ویندوز: 7 64 bit
dell inspiron 5010N
Immanent
21-05-2011, 00:51
من دیروز ویندوز سون 64bit نصبیدم. بعد از نصب ویندوز هم sp1 رو نصبیدم. از دیروز تا حالا لپ تاپم ریست میشه هر 2-3 ساعت یکبار.
قبلا که ویندوز سون 32bit روی لپ تاپم بود اصلا ریست نمیشد.
ممکنه از ویندوز 64bitی باشه که نصبیدم؟
با سلام
من لپ تاپم اسوس سری n61 هستش راستیاتش مال منم هر 2 یا 3 ساعت یکبار ریسین میشه. فک کنم این مشکل من هم از وقتی شروع شد که SP1 رئ رو win7 64bite نصب کردم.
بفرمایید ، این دقیقا درایوریه که بهش احتیاج دارید
ممنون، نصب کردم ولی جواب نداد ...
فقط Virtual Wireless اضافه شد.
دوستان تو قسمت network adapters چندتا گزینه باید باشه؟ واسه من فقط 2تا داره
sheytoon001
21-05-2011, 20:03
ممنون، نصب کردم ولی جواب نداد ...
فقط Virtual Wireless اضافه شد.
روی همین گزینه راست کلیک کن و update driver رو بزن و بعد browse my computer.. کلیک کن و مسیر setup درایور که این مسیره رو بده و ok کن
C:\dell\drivers\R258276
روی همین گزینه راست کلیک کن و update driver رو بزن و بعد browse my computer.. کلیک کن و مسیر setup درایور که این مسیره رو بده و ok کن
C:\dell\drivers\R258276
همین کارو کردم، هیچ تغییری نکرد ... :13:
sheytoon001
21-05-2011, 22:09
همین کارو کردم، هیچ تغییری نکرد ... :13:
شما احتمالا قبلا درایوری رو برای این سخت افزار بکار بردی که زیاد باهاش سازگار نبود
روی این گزینه راست کلیک کن و uninstal.. رو بزن و در پنجره کوچیکی که میاد(confirm device..) حتما تیک Delete the driver.. رو بزار و بعد ok کن تا پاک شه و بعد مراحل بالا که گفتم رو دوباره انجام بده یا درایوری که لینکش رو داده بودم دوباره نصب کن
شما احتمالا قبلا درایوری رو برای این سخت افزار بکار بردی که زیاد باهاش سازگار نبود
روی این گزینه راست کلیک کن و uninstal.. رو بزن و در پنجره کوچیکی که میاد(confirm device..) حتما تیک Delete the driver.. رو بزار و بعد ok کن تا پاک شه و بعد مراحل بالا که گفتم رو دوباره انجام بده یا درایوری که لینکش رو داده بودم دوباره نصب کن
ممنون درست شدش ... :40:
amir69_k
22-05-2011, 10:15
با سلام
من لپ تاپم اسوس سری n61 هستش راستیاتش مال منم هر 2 یا 3 ساعت یکبار ریسین میشه. فک کنم این مشکل من هم از وقتی شروع شد که SP1 رئ رو win7 64bite نصب کردم.
به خاطر از کار افتادن اکتیو ویندوز هست منم همین مشکل را دارم الان توی تاپیک مربوط بهش این سوال را کردم ببینم چی میشه ولی برای اینکه درست شه ویندوز را عوض کنید و دیگه فعلا Sp1 را نصب نکنید و کلا آپدیت نکنید
amir69_k
22-05-2011, 10:17
راستی مشکل وایرلسم حل شد و واقعا خندم گرفت از اینکه چقدر ساده بود و هیچ کس نگفت بایستی وایرلس را از توی قسمت Boot screen اول سیستم روشن میکردم
ali_z051
22-05-2011, 17:22
اقا چرا اینقدر برد بلوتوثش پایینه ؟ 2 متر به زور دستگاه رو میشناسه !!
دوستان بعضی وقتها لپ تاپم یه هو هنگ میکنه و هیچ جوره هم درست نمیشه فقط باید با کلید پاور خاموشش کنم و وقتی هم که 2 باره ویندوز بالا میاد میگه ویندوز جنیون نیست . به نظرتون مشکل از کجاست ؟ چی کارش کنم
ممنون
amir--khan
23-05-2011, 10:48
سلام.لطفا کاربرد suppot center رو توضیح بدین و اینکه نصب کردنش ضروریه؟
sheytoon001
23-05-2011, 17:30
دوستان بعضی وقتها لپ تاپم یه هو هنگ میکنه و هیچ جوره هم درست نمیشه فقط باید با کلید پاور خاموشش کنم و وقتی هم که 2 باره ویندوز بالا میاد میگه ویندوز جنیون نیست . به نظرتون مشکل از کجاست ؟ چی کارش کنم
ممنون
احیانا ویندوزت رو آپدیت نکردی؟یا سرویس پک 1 رو نصب نکردی؟
اگه آره که احتمالا بخاطر اینه که مایکروسافت فهمیده ویندوزت اصل نیست
---------- Post added at 06:30 PM ---------- Previous post was at 06:27 PM ----------
سلام.لطفا کاربرد suppot center رو توضیح بدین و اینکه نصب کردنش ضروریه؟
از اسمش مشخصه دیگه ، یه جورایی خدمات رسانی به لپ تاپ دل از نظر نرم افزاری رو بر عهده داره
فرضا اگه درایور جدیدی بیاد بهت اطلاع میده یا اگه درایوری رو نصب نکرده باشی یا ویندوزت رو آپدیت نکرده باشی بهت هشدار میده و همینطور مواردی از جمله نوع سخت افزار وهمینطور تست اونها و غیره
اما نصبش ضروری نیست!
[QUOTE=sheytoon001;6120739]احیانا ویندوزت رو آپدیت نکردی؟یا سرویس پک 1 رو نصب نکردی؟
اگه آره که احتمالا بخاطر اینه که مایکروسافت فهمیده ویندوزت اصل نیست[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 06:30 PM ---------- Previous post was at 06:27 PM ----------
آپدیت 2 3 هفته پیش کردم و مشکلی نبود . واسم سواله که چرا باید هنگ کنه ؟ فکر نکنم هنگ کردن ربطی به جنیون بودن یا نبودن داشته باشه . به هر حال اگر احیانا دوباره هنگ کرد بهترین کار چیه ؟ چون اینجا خوندم که دوستان گفتن از دکمه پاور خاموش کردن خطرناکه ، پس چی کار کنم ؟
sheytoon001
24-05-2011, 14:05
آپدیت 2 3 هفته پیش کردم و مشکلی نبود . واسم سواله که چرا باید هنگ کنه ؟ فکر نکنم هنگ کردن ربطی به جنیون بودن یا نبودن داشته باشه . به هر حال اگر احیانا دوباره هنگ کرد بهترین کار چیه ؟ چون اینجا خوندم که دوستان گفتن از دکمه پاور خاموش کردن خطرناکه ، پس چی کار کنم ؟
هنگ کردن 1000 تا دلیل میتونه داشته باشه اما شایع ترینش مشکلات نرم افزاری و ویروسها هستن
این رو هم بگم بعضی ویندوزها که دستکاری شدن هم ممکنه چنین مشکلی داشته باشن
معمولا برای خلاص شدن از این دردسر بهترین راه نصب یک ویندوز تست شده و خوبه
اما وقتی که لپ تاپت هنگ میکنه باید ببینی چه موقع این اتفاق میوفته، فرضا برنامه خاصی رو باز میکنی؟..
برای خارج کردن لپ تاپ از این حالت دکمه های ctrl+Alt+Delete رو با هم فشار میدی و در صفحه جدید روی عبارت task manager کلیک میکنی (البته بجای این کار میتونی دکمه های Ctrl+Shit+Esc هم با هم فشار بدی تا مستقیم task manager باز شه) ، بعد از باز شدن task manager به سربرگ processes میری و در زیر ستون CPU (که میزان مشعولی cpu توسط اون برنامه رو نشون میده) نگاه میکنی کدوم پردازش درصد زیادی از CPU رو اشعال کرده ، معمولا همه پردازش ها در حالت عادی 00 هستن، البته گاهی تغییرات کوچیکی دارن اما اون برنامه ای که باعث هنگ شده اکثرا درصد بالایی از cpu رو اشغال کرده
اولا ببین اون برنامه چیه و یعد روش کلیک و end task کن و ok رو بزن تا همه چی درست بشه
بعد از این کار اون برنامه رو یا باید دوباره نصب کنی یا اگه با این کار درست نشد تغییرش بدی
موفق باشی
هنگ کردن 1000 تا دلیل میتونه داشته باشه اما شایع ترینش مشکلات نرم افزاری و ویروسها هستن
این رو هم بگم بعضی ویندوزها که دستکاری شدن هم ممکنه چنین مشکلی داشته باشن
معمولا برای خلاص شدن از این دردسر بهترین راه نصب یک ویندوز تست شده و خوبه
اما وقتی که لپ تاپت هنگ میکنه باید ببینی چه موقع این اتفاق میوفته، فرضا برنامه خاصی رو باز میکنی؟..
برای خارج کردن لپ تاپ از این حالت دکمه های ctrl+Alt+Delete رو با هم فشار میدی و در صفحه جدید روی عبارت task manager کلیک میکنی (البته بجای این کار میتونی دکمه های Ctrl+Shit+Esc هم با هم فشار بدی تا مستقیم task manager باز شه) ، بعد از باز شدن task manager به سربرگ processes میری و در زیر ستون CPU (که میزان مشعولی cpu توسط اون برنامه رو نشون میده) نگاه میکنی کدوم پردازش درصد زیادی از CPU رو اشعال کرده ، معمولا همه پردازش ها در حالت عادی 00 هستن، البته گاهی تغییرات کوچیکی دارن اما اون برنامه ای که باعث هنگ شده اکثرا درصد بالایی از cpu رو اشغال کرده
اولا ببین اون برنامه چیه و یعد روش کلیک و end task کن و ok رو بزن تا همه چی درست بشه
بعد از این کار اون برنامه رو یا باید دوباره نصب کنی یا اگه با این کار درست نشد تغییرش بدی
موفق باشی
مرسی از توضیح کاملت ولی وقتی هنگ میکنه دیگه کاملا قفل میشه و هیچ کاری نمیشه کرد .
مرسی از توضیح کاملت ولی وقتی هنگ میکنه دیگه کاملا قفل میشه و هیچ کاری نمیشه کرد .
پیشنهاد میکنم برنامه CPUID HWMonitorPro یا CPUID HWMonitor نصب کنید و هر چند ثانیه یک بار دماهارو ببینید تا این که هنگ کنه. بعد بیاید اینجا و آخرین دمای هر قطعه رو بگید شاید از گرمای بالای قطعات داخلی باشه. مزیت این برنامه این هست که میزان بیشترین و کمترین دمای هر قطعه ای که سنسور دما داره رو ضبط میکنه و به عنوان مثال میتونید بعد از این که بازی اجرا میکنید و مدتی بازی را ادامه میدید بعد از خروج از گیم میتونید بیاد در این برنامه و ببینید که دمای هر قطعه تا چه اندازه ای افزایش پیدا کرده. امیدوارم هر چه زودتر مشکلتون حل بشه
پیشنهاد میکنم برنامه CPUID HWMonitorPro یا CPUID HWMonitor نصب کنید و هر چند ثانیه یک بار دماهارو ببینید تا این که هنگ کنه. بعد بیاید اینجا و آخرین دمای هر قطعه رو بگید شاید از گرمای بالای قطعات داخلی باشه. مزیت این برنامه این هست که میزان بیشترین و کمترین دمای هر قطعه ای که سنسور دما داره رو ضبط میکنه و به عنوان مثال میتونید بعد از این که بازی اجرا میکنید و مدتی بازی را ادامه میدید بعد از خروج از گیم میتونید بیاد در این برنامه و ببینید که دمای هر قطعه تا چه اندازه ای افزایش پیدا کرده. امیدوارم هر چه زودتر مشکلتون حل بشه
مرسی دوست عزیز از راهنمائیت . البته این هنگ کردن همیشه نیست و 1 موقع هایی این اتفاق میوفته . فقط جالبیش اینجاست که وقتی هنگ میکنه و من ریستارت میکنم ویندوزم دیگه جنیون نیست . با اینکه اتو اپدیت رو هم غیر فعال کردم .
يادتونه چند وقت پيش دنبال شركت گارانتيم ميگشتم تا مشكل صداي هاردمو بهش بگم؟
خيلي اتفاقي يكي از آشناها پيداش كرد.يعني همون مغازه اي كه من ازش خريده بودم رو پيدا كرد.بهش گفته بود يكي از دوستان هاردش صدا ميده.اونم گفته خيلي طبيعيه!!!گفته يكي از مشكل هاي 5010 ها همين صداي هاردشونه كه به مرور زمان ايجاد ميشه و مشكل خاصي هم نيست.بعد گفته بخاطر همين مشكل چند وقتيه فروش دل خصوصا 5010 ها خيلي كم شده.
به نظر شما راست گفته يا از فن پيچينگ استفاده كرده؟
sheytoon001
24-05-2011, 22:52
يادتونه چند وقت پيش دنبال شركت گارانتيم ميگشتم تا مشكل صداي هاردمو بهش بگم؟
خيلي اتفاقي يكي از آشناها پيداش كرد.يعني همون مغازه اي كه من ازش خريده بودم رو پيدا كرد.بهش گفته بود يكي از دوستان هاردش صدا ميده.اونم گفته خيلي طبيعيه!!!گفته يكي از مشكل هاي 5010 ها همين صداي هاردشونه كه به مرور زمان ايجاد ميشه و مشكل خاصي هم نيست.بعد گفته بخاطر همين مشكل چند وقتيه فروش دل خصوصا 5010 ها خيلي كم شده.
به نظر شما راست گفته يا از فن پيچينگ استفاده كرده؟
نه بابا ، چه ربطی به 5010 داره:31:مثلا لپ تاپ چه مشکلی میتونه داشته باشه که همه هارد ها بعد یه مدت صدا بدن؟
احتمالا مشکل از خود هارد هست، و احتمالا اگه هارد خوبی (مثلا WD) تهیه کنی دیگه به چنین مشکلی بر نمیخوری
با این حساب یک پیشنهاد دیگه دارم. برنامه ای که براتون لینکشو گذاشتم دانلود کنید و طبق فایل راهنمائی که داخل فایل دانلودی هست نصبش کنید. با این کار ویندوزتون کرک میشه و احتمال این که این مشکل حل بشه زیاده. اگر ویندوزتون از سریال نامبر اصل استاده میکنه من این کارو پیشنهاد نمیکنم که انجام بدید گرچه کرک کردن ویندوز انقدر حرفه ای انجام میشه که میکروسافت به این راحتی ها نمیتونه پی ببره به این که واقعا ویندوز اصل هست یا نیست.اما اگر ویندوزتونو کرک کردید همیشه جدیدترین نسخه windows loader که برای ویندوز 7 خوب جواب داده رو دانلود و نصب نمائید. اما اولین ایرادی که واضحه اینه که ویندوز شما پیام خطایی درباره اصل بودن و نبودنش نشون میده و اگر این مشکل درست بشه اونوقت بهتر میشه نتیجه گرفت که ایراد از چه چیز دیگه ای میتونه باشه.
alonestar69
25-05-2011, 23:03
با سلام
من جدیدا یه 5110 i5 گرفتم و همه درایورهامو هم نصب کردم و مشکلی نبود اما حالا که میام بازی بکنم نمیتونم چون گرافیکم رو به جای gefforce gt525 در حالت معمولی intel hd family graphic میشناسه نمیدونم باید چه کار کنم بسیاری از بازیها بالا نمیاد و اونایی هم که بالا میاد با رزولوشن خیلی پایین و گرافیک خیلی ضعیف اجرا میشه من باید چه کار کنم؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] mg%20src=%22[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %20alt=%229pqdbwh4zd5toh49g2s2.png%22%20/%3E%3C/a%3E
amin4562
26-05-2011, 11:56
با سلام
من جدیدا یه 5110 i5 گرفتم و همه درایورهامو هم نصب کردم و مشکلی نبود اما حالا که میام بازی بکنم نمیتونم چون گرافیکم رو به جای gefforce gt525 در حالت معمولی intel hd family graphic میشناسه نمیدونم باید چه کار کنم بسیاری از بازیها بالا نمیاد و اونایی هم که بالا میاد با رزولوشن خیلی پایین و گرافیک خیلی ضعیف اجرا میشه من باید چه کار کنم؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] mg%20src=%22[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %20alt=%229pqdbwh4zd5toh49g2s2.png%22%20/%3E%3C/a%3E
شما برو داخل setup و گرافیک onbourd رو disable کن.اون پیش فرض داره از onbourd استفاده میکنه
با این حساب یک پیشنهاد دیگه دارم. برنامه ای که براتون لینکشو گذاشتم دانلود کنید و طبق فایل راهنمائی که داخل فایل دانلودی هست نصبش کنید. با این کار ویندوزتون کرک میشه و احتمال این که این مشکل حل بشه زیاده. اگر ویندوزتون از سریال نامبر اصل استاده میکنه من این کارو پیشنهاد نمیکنم که انجام بدید گرچه کرک کردن ویندوز انقدر حرفه ای انجام میشه که میکروسافت به این راحتی ها نمیتونه پی ببره به این که واقعا ویندوز اصل هست یا نیست.اما اگر ویندوزتونو کرک کردید همیشه جدیدترین نسخه windows loader که برای ویندوز 7 خوب جواب داده رو دانلود و نصب نمائید. اما اولین ایرادی که واضحه اینه که ویندوز شما پیام خطایی درباره اصل بودن و نبودنش نشون میده و اگر این مشکل درست بشه اونوقت بهتر میشه نتیجه گرفت که ایراد از چه چیز دیگه ای میتونه باشه.
خیلی ممنون دوست عزیز . امتحانش میکنم حتما
با سلام
دوست عزیز این مدل دونوع گرافیک داره مطمئن هستی گرافیک خودش رو نصب کردی ؟
alonestar69
26-05-2011, 13:33
شما برو داخل setup و گرافیک onbourd رو disable کن.اون پیش فرض داره از onbourd استفاده میکنه
با سلام دوباره
وقتی گرافیک آنبورد رو disableمیکنم کلا بدون گرافیک میشم در ضمن وقتی هم که میام درایورها رو نصب کنم تا درایور کارت گرافیک آنبورد رو نصب نکنم بهم اجازه ی نصب گرافیک اصلی رو نمیده.
یه حالتی مثل استفاده از دو کارت گرافیک همزمان هست ولی وقتی که باید کارن گرافیک سوییچ بشه به اصلیه نمیدونم چرا کار نمیکنه.
تا حدودی مشکلم برطرف شده و فکر کنم اگه نرم افزاری باشه که بتونه این سوییچ رو کنترل کنه درست فکر نکنم مشکل دیگه ای باشه.
دل ساپورت سنتر گیرداد که باید سیستمو چک کنه.موقع چک رم این ارور رو داد:
sheytoon001
26-05-2011, 19:28
با سلام دوباره
وقتی گرافیک آنبورد رو disableمیکنم کلا بدون گرافیک میشم در ضمن وقتی هم که میام درایورها رو نصب کنم تا درایور کارت گرافیک آنبورد رو نصب نکنم بهم اجازه ی نصب گرافیک اصلی رو نمیده.
یه حالتی مثل استفاده از دو کارت گرافیک همزمان هست ولی وقتی که باید کارن گرافیک سوییچ بشه به اصلیه نمیدونم چرا کار نمیکنه.
تا حدودی مشکلم برطرف شده و فکر کنم اگه نرم افزاری باشه که بتونه این سوییچ رو کنترل کنه درست فکر نکنم مشکل دیگه ای باشه.
دوست من ، فکر میکنم شما اصلا نرم افزار گرافیک nvidia که دقیقا نمیدونم اسمش چیه (باید معادل catalyst control center در AMD باشه) رو نصب نکردی چون در عکسی که گزاشتی هیچ آثاری از nvidia نیست
با نصب درایور مربوطه مطمئنا مشکلت حل میشه اما اگه نصب نشد باید شک کنی که اصلا چنین گرافیکی روی لپ تاپت نصب هست یا نه
در سایت dell هم با وارد کردن سرویس تگ میتونی سخت افزار رو چک کنی
alonestar69
26-05-2011, 22:35
دوست من ، فکر میکنم شما اصلا نرم افزار گرافیک nvidia که دقیقا نمیدونم اسمش چیه (باید معادل catalyst control center در AMD باشه) رو نصب نکردی چون در عکسی که گزاشتی هیچ آثاری از nvidia نیست
با نصب درایور مربوطه مطمئنا مشکلت حل میشه اما اگه نصب نشد باید شک کنی که اصلا چنین گرافیکی روی لپ تاپت نصب هست یا نه
در سایت dell هم با وارد کردن سرویس تگ میتونی سخت افزار رو چک کنی
با سلام دوباره
پس این عکس رو هم ببینین و نظر بدین
sheytoon001
26-05-2011, 23:59
با سلام دوباره
پس این عکس رو هم ببینین و نظر بدین
دوست عزیز اول مطمئن شید که نرم افزار مربوط به گرافیک لپ تاپتون رو نصب کرده باشید
من در پیج درایورهای لپتاپتون این نرم افزار رو ندیدم، احتمالا از سایت خود nvidia میتونید تهیه کنید
اگه در دیوایس منیجر گرافیکتون شناسایی شده دلیلی بر نصب این نرم افزار نمیشه
alonestar69
27-05-2011, 09:55
دوست عزیز اول مطمئن شید که نرم افزار مربوط به گرافیک لپ تاپتون رو نصب کرده باشید
من در پیج درایورهای لپتاپتون این نرم افزار رو ندیدم، احتمالا از سایت خود nvidia میتونید تهیه کنید
اگه در دیوایس منیجر گرافیکتون شناسایی شده دلیلی بر نصب این نرم افزار نمیشه
با سلام دوباره
من متوجه شدم که باید با نرم افزار nvidia control panelانتخاب کنم کدوم برنامه با کدوم یکی از کارت گرافیکها اجرا بشن و در مورد بازیهای سنگین مشکل حل شده و چون تنها یک بازی مونده که باید اجرا بشه مطمئنا مشکل از گرافیک دیگه نیست
باز هم از راهنماییتون ممنون.:11:
دل ساپورت سنتر گیرداد که باید سیستمو چک کنه.موقع چک رم این ارور رو داد:
بابا به داد ما هم برسين
sheytoon001
27-05-2011, 21:05
بابا به داد ما هم برسين
ای بابا شما چرا اینقدر با این 5010 نازنین مشکل پیدا میکنین:31:
راستش نمیدونم مشکل چیه، همیشه این اخطار رو میده؟ یه بار موقع بوت هم به قسمت تست سخت افزار برو و اگه اونجا هم اخطار داد احتمالا مشکلی در کاره
کی میدونه چه جوری می شه از گارانتی زیگورات شکایت کرد؟من خیلی عصبانیم و می خوام هر چی سریعتر ازشون به خاطر دقل بازی شکایت کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:2:
لپ تاپ یکی از دوستام خش برداشته. ماده ای، اسپره ای چیزی هست که بشه لپ تاپ را درست کرد یا بدنش را بهتر کرد؟
amin4562
28-05-2011, 09:50
با سلام دوباره
من دقیقا مشکله شمارو تو لپتاپ asus هم دیدم.ولی مشکلی برای اجرای بازی ها نداشت
Senator_Offline
29-05-2011, 22:52
من چند وقت پیش بدون هیچ مشکلی بایوس رو از a8 به a13 ارتقا دادم ولی از اون به بعد سیستم standby نمیشه فقط مانیتور خاموش میشه بعد لپ تاپ این قدر تو این حالت میمونه تا خاموش میشه!!! :18:
مشکل چیه؟( چند بار هم مثل ادم standby شد ولی الان دیگه اصلا نمیشه.)
ای بابا شما چرا اینقدر با این 5010 نازنین مشکل پیدا میکنین:31:
راستش نمیدونم مشکل چیه، همیشه این اخطار رو میده؟ یه بار موقع بوت هم به قسمت تست سخت افزار برو و اگه اونجا هم اخطار داد احتمالا مشکلی در کاره
چجوری میشه موقع بوت به قسمت تست سخت افزار رفت.لطفا کامل توضیح بدین
sheytoon001
30-05-2011, 13:56
من چند وقت پیش بدون هیچ مشکلی بایوس رو از a8 به a13 ارتقا دادم ولی از اون به بعد سیستم standby نمیشه فقط مانیتور خاموش میشه بعد لپ تاپ این قدر تو این حالت میمونه تا خاموش میشه!!! :18:
مشکل چیه؟( چند بار هم مثل ادم standby شد ولی الان دیگه اصلا نمیشه.)
یه بار دیگه درایور گرافیک رو نصب کن ایشالا درست میشه، standby نباید به بایوس ربطی داشته باشه
---------- Post added at 02:56 PM ---------- Previous post was at 02:52 PM ----------
چجوری میشه موقع بوت به قسمت تست سخت افزار رفت.لطفا کامل توضیح بدین
راستش الان دقیقا کلیدش یادم نیست ، اما همون موقع بوت مینویسه چه کلیدی رو باید بزنی (گمونم f12 بود اما مطمئن نیستم) بعدش در صفحه بعد یه گزینه به اسم diagnostic داره که از اون قسمت میشه سخت افزار رو چک کرد
متاسفانه چون خیلی وقته ازش استفاده نکردم نمی تونم بیشتر ازین توضیح بدم اما خیلی راحته
طی 2 روز اخیر لپ تاپم هر چند چند وقت یکبار ریست میشه !
دوستان لپ تاپ من روی دمازی حدود 60 (البته خودم ندیدماا)ریست می شه.
کلا 2روزه خیلی ریست میشه. انگار دما زیاد شده.
یه کول پد قوی معرفی کنید خواهشا . البته الان دارم کول پد استفاده می کنم ولی ضعیف هست به نظرم
fisheries65
30-05-2011, 19:05
دوستان لپ تاپ من روی دمازی حدود 60 (البته خودم ندیدماا)ریست می شه.
کلا 2روزه خیلی ریست میشه. انگار دما زیاد شده.
یه کول پد قوی معرفی کنید خواهشا . البته الان دارم کول پد استفاده می کنم ولی ضعیف هست به نظرم
دوست عزیز من کول پد deepcool استفاده میکنم حدود 5 تا 12 درجه بسته به هوای اطرافش دما رو کاهش می ده
ولی مشکل شما با کول پد حل نمیشه، چون من زمان بازی بدون کول پد تا 85 رسید و اتفاقی هم نیفتد
ضمنا یه زمانی در سایت اینتل دیدم برای i5 دمای ماکس 105 زده که سی پی یو خاموش میکنه
دوست عزیز من کول پد deepcool استفاده میکنم حدود 5 تا 12 درجه بسته به هوای اطرافش دما رو کاهش می ده
ولی مشکل شما با کول پد حل نمیشه، چون من زمان بازی بدون کول پد تا 85 رسید و اتفاقی هم نیفتد
ضمنا یه زمانی در سایت اینتل دیدم برای i5 دمای ماکس 105 زده که سی پی یو خاموش میکنه
دلیلش چیه پس؟
ویروس؟
sheytoon001
30-05-2011, 22:46
دلیلش چیه پس؟
ویروس؟
همونطور که دوستمون گفتن مشکل شما از دمای لپ تاپ نیست، دمای لپ تاپ من با اینکه i3 هست تا حدود 70 یا 75 میره
کول پد های کولر مستر هم بد نیستن ، خودم مدل U2 رو خریدم و راضیم
احیانا سرویس پک 1 رو نصب نکردی؟
amin4562
30-05-2011, 23:21
طی 2 روز اخیر لپ تاپم هر چند چند وقت یکبار ریست میشه !
شما وقتی لپ تاپ رو روشن میکنی مطمئن شو که فنش کار میکنه.ببین از فنش نیست؟
soheiloooooo
31-05-2011, 00:53
ممنون
ویندوز64 بیتی نصب کن مشکلت حل میشه
احیانا سرویس پک 1 رو نصب نکردی؟
بله سرویس پک 1 v.153
شما وقتی لپ تاپ رو روشن میکنی مطمئن شو که فنش کار میکنه.ببین از فنش نیست؟
فن که کار می کنه
t50teacher
31-05-2011, 11:29
گرماش زیاد میشه مشکل تو فنش هست
win 7
نصب کن (32 bit) ت windows loaderرو هم نصب کن که geunion بشه ویندوزت.
من 64 بیتی نصب کردم سنگین تر شد ...
همین الان از یکی از دوستانم پرسیدم گفت این مشکل ریست شدن رو داشته . اون هم فکر می کرده از گرمای لپ تاپ هست ولی وقتی ویندوز رو عوض کرده مشکل حل شده.
sheytoon001
31-05-2011, 19:39
بله سرویس پک 1 v.153
خوب احتمالا بخاطر همین sp1 هست ، ابن چند وفته کسایی که چنین مشکلی داشتن همه بخاطر sp1 بوده
ویندوزت رو با یک نرم افزار جدبد کرک کن و اگه درست نشد یه ویندوز دیگه نصب کن و دیگه sp1 نصب نکن
Lord-Voldemort
31-05-2011, 19:57
ویرایش شد
گرافیک رو می زنه standard و مارک نمی ده من با این Speccy چک کردم
کلا من می دونم همین مارک هست cpu:core i3 و series n هست
خب حالا که من ویندوز سون روش ریختم گرافیکم خراب شده فقطی می خوام فیلم ببینم ارور می ده ولی بعدش نشون می ده اون حالت شیشه ای سون هم از بین رفته به خاطر همین
fisheries65
01-06-2011, 13:11
همین الان از یکی از دوستانم پرسیدم گفت این مشکل ریست شدن رو داشته . اون هم فکر می کرده از گرمای لپ تاپ هست ولی وقتی ویندوز رو عوض کرده مشکل حل شده.
والا ما هم ویندوزمون 64 بیتی داریم هم ویندوزممن اورجیناله هم سرویس پک و ریختم windose 7 home
هم با نرم افزار دمای سی پی یو رو چک کردم هم یه کول پد خوب دارم. مهر 89 گرفتمش
با همه اینا یه 6 یا 7 باری در ماه گذشته هنگ کرد و فقط از طریق دکمه پاور خاموش میشد
از action centere ویندوز فهمیدم که میگه درایو کارت گرافیک مشکل داره
رفتم از سایت amd کاتالیست جدید و درایوش و دانلود کردم ریختم
فعلا یه 3-2 هفته ای هست اون مشکلم حل شده
دوستان م ویندوزم رو عوض کردم انگار بلوتوث لپ تاپ و وب کم لپ تاپ نصب نشدند و باید نصب بشن یا هر چیز دیگه
خواهشا اگر درایوری برای اینا هست یا روشی بفرمایید تا بتونم فعالشون کنم.
ممنون
sheytoon001
01-06-2011, 22:08
دوستان م ویندوزم رو عوض کردم انگار بلوتوث لپ تاپ و وب کم لپ تاپ نصب نشدند و باید نصب بشن یا هر چیز دیگه
خواهشا اگر درایوری برای اینا هست یا روشی بفرمایید تا بتونم فعالشون کنم.
ممنون
بلوتوث که تو سایت dell هست
Dell Wireless 365 Bluetooth
وبکم هم به درایور نیازی نداره، و اگه برنامه ای برای استفاده از وبکم نیاز داری در صفحه اول لینک دانلودش رو قرار دادم
Mr.Mazmamfi
01-06-2011, 22:29
سلام
بچه ها من فیلم آموزش تعویض رم و هارد 5010 رو تو این جا گذاشتم.
Lord-Voldemort
01-06-2011, 23:14
ویرایش شد
خب حالا که من ویندوز سون روش ریختم گرافیکم خراب شده فقطی می خوام فیلم ببینم ارور می ده ولی بعدش نشون می ده اون حالت شیشه ای سون هم از بین رفته به خاطر همین
جواب ؟نبود؟
alonestar69
02-06-2011, 09:37
ویرایش شد
با سلام
آیا درایور های گرافیک رو پس از نصب ویندوز جدیدتون نصب کردین؟
ویندوز هم تا وقتیک مثل این تصویر که دادید وصل شارژر نباشه سیستمتون رو مارک نمیکنه.
حالت شیشه ای هم هم میتونه برای نصب نبودن گرافیک باشه و هم میتونین اگه درایور گرافیک رو نصب کردین با windows color شدت اون رو کم یا زیاد کنین.
با توجه به اینکه می فرمایید در مواقعی که فیلم میخواهید ببینین ارور میده و بعد فیلم رو نشون میده گمان میکنم درایور مربوط به گرافیک یا نصب نشده یا باید جدیدترین درایورها رو نصب کنین.
از اینجا چک کنین که درایورهاتون نصب هست یا نه.
sina.belyad
03-06-2011, 09:53
سلام دوستان
با برنامه ي HWMonitorPro داشتم دماي لپ تاپ رو چک مي کردم که ديدم تو قسمت آخرش (wear level) يعني ميزان فرسودگي باتري نوشته 9%. الان 6 ماه اين لپ تاپ رو دارم.تقريبا از باتريشم خوب مواظبت کردم.اين ميزان فرسودگي زياد نيست؟ مي خواستم ببينم واسه شما دوستان هم همينطوره؟
اينم عکسش(دورشو قرمز کشيدم):
و يه موضوعيو مي خواستم بگم.اگه وقت واستون مهمه و از سرعت لپ تاپ لذت مي بريد ، حتما core i7 بگيريد.(حتي واسه کاراي خونگي) core i5 قوي هست.اما زياد حال نمي ده.مثلا اگه بخواييد 4 تا فايل رو همزمان آرشيو کنيد ، core i5 مي ترکه.اينم عکسش:
که مجبور شدم فايل هارو تک تک آرشيو کنم.چون وحشتناک داغ شده بود.(خصوصا قسمت فلزيه بين دگمه ي space و بالاي تاچپد.)
در ضمن اسکن هارد با آنتي ويروس nod32 هم 60% سي پي يو ي core i5 رو اشغال ميکنه.که فاجعست.(چون اگه نرم افزار زياد نصب کرده باشين 5 يا 6 ساعت اسکن طول مي کشه.تو اين مدت هم چون دماي سي پي يو وحشتناک بالاست ، بهتره کاره ديگه اي جز اسکن انجام ندين.يعني لپ تاپ تا چندين ساعت تعطيل)
اگه آدم با حوصله اي نيستيد (مثل خودم) پيشنهاد من اينه که core i7 بگيريد.به نظر من که به پولي که واسش مي دي مي ارزه.
fisheries65
03-06-2011, 14:51
برای dell support centre آپدیت اومده 50 مگ
من آپدیت کردم ولی تغییری ندیدم
برای dell data safe local back up هم آپدیت اومده 15 مگ
تغییری جز ظاهر برنامه ندیدم
خوش باشید
"R E Z A"
03-06-2011, 15:29
با برنامه ي HWMonitorPro داشتم دماي لپ تاپ رو چک مي کردم که ديدم تو قسمت آخرش (wear level) يعني ميزان فرسودگي باتري نوشته 9%. الان 6 ماه اين لپ تاپ رو دارم.تقريبا از باتريشم خوب مواظبت کردم.اين ميزان فرسودگي زياد نيست
من 7 ماهه corei5 دارم . مال من رو 0% زده . از کی فهمیدین که 9 درصده ؟ شاید از اول این طور بود
الان که دقت کردم charge level رو مال من 100 % هست ولی مال شما 109% :31:
زیاد حساس نباشین . بالاخره باتری یه عمر مفید تقریبا 2 سالی داره که بعدش باید تعویض شه
sina.belyad
03-06-2011, 16:14
من 7 ماهه corei5 دارم . مال من رو 0% زده . از کی فهمیدین که 9 درصده ؟ شاید از اول این طور بود
الان که دقت کردم charge level رو مال من 100 % هست ولی مال شما 109% :31:
زیاد حساس نباشین . بالاخره باتری یه عمر مفید تقریبا 2 سالی داره که بعدش باید تعویض شه
دوست عزیز من هیچی از حرفاتون نفهمیدم.
منظورتون cpu بود که 0% می نویسه یا درصد فرسودگی باتری؟
لطفا واضح توضیح بدین.
از اول خرابی باتری 1% بود حالا هم شده 9%.
نگران خرابیش هم نیستم(چون من هفته ای 1 بار از باتری استفاده می کنم.اونم واسه اینکه خود باتری خراب نشه).محض اطلاع پرسیدم.اینو که هرکی می دونه هر وسیله ای یه عمری داره.می خواستم ببینم همه ی باتری ها اینقدر زود خراب می شن؟یا فقط واسه من اینجوریه؟ چون 9% در عرض 6 ماه خیلیه
sheytoon001
03-06-2011, 16:33
سلام دوستان
با برنامه ي HWMonitorPro داشتم دماي لپ تاپ رو چک مي کردم که ديدم تو قسمت آخرش (wear level) يعني ميزان فرسودگي باتري نوشته 9%. الان 6 ماه اين لپ تاپ رو دارم.تقريبا از باتريشم خوب مواظبت کردم.اين ميزان فرسودگي زياد نيست؟ مي خواستم ببينم واسه شما دوستان هم همينطوره؟
اينم عکسش(دورشو قرمز کشيدم):
واسه منم که حدود 10 ماهه که خریدم %4 نشون میده، البته فکر میکنم چند ماه پیش هم همین %4 بود:31:
Lord-Voldemort
03-06-2011, 23:15
با سلام
آیا درایور های گرافیک رو پس از نصب ویندوز جدیدتون نصب کردین؟
ویندوز هم تا وقتیک مثل این تصویر که دادید وصل شارژر نباشه سیستمتون رو مارک نمیکنه.
حالت شیشه ای هم هم میتونه برای نصب نبودن گرافیک باشه و هم میتونین اگه درایور گرافیک رو نصب کردین با windows color شدت اون رو کم یا زیاد کنین.
با توجه به اینکه می فرمایید در مواقعی که فیلم میخواهید ببینین ارور میده و بعد فیلم رو نشون میده گمان میکنم درایور مربوط به گرافیک یا نصب نشده یا باید جدیدترین درایورها رو نصب کنین.
از اینجا چک کنین که درایورهاتون نصب هست یا نه.
نه نصب نکردم خب نمی دونم چیه که نصب کنم
یعنی باید وصل شارژ کنم تا مارکش دست بیاد؟؟
نصب هست ولی بچه ها می گفتن این مال خودشه و نسخهی جدید نیست و باید درایوش رو هم دانلود کنم ؟
---
بعد اون علامتی که ماد به شبکه وصل میشه بعد از عوض کردن ویندوز نیست
حالا نمی دونم وایرلس بود یا وایمکس یا ...
چجوری بفهمم
"R E Z A"
04-06-2011, 06:22
لطفا واضح توضیح بدین.
توی همون عکس اولی که گذاشتین برای من Wear Level زده 0% و Charge level رو زده 100 %
و مال شما به ترتیب 9 و 109 درصده . یعنی هرچقدر که wear level تون زیاد میشه از اونور به charge level اضافه میشه
alonestar69
04-06-2011, 08:50
نصب هست ولی بچه ها می گفتن این مال خودشه و نسخهی جدید نیست و باید درایوش رو هم دانلود کنم ؟
---
چجوری بفهمم
با سلام
میتونین یه عکس برام بزارین عین عکسی که خودم گذاشتم؟
شما مگه تو سایت دل نرفتین که درایورهاتون رو بگیرین؟
ویندوز7 خودش یه سری از نرم افزارها رو میشناسه ولی بقیه اشون رو باید خودتون نصب کنین.
آیا میدونین که سری لب تابتون چیه؟ اگه اینسپایرون هست با وارد کردن سریال تگ که روی جعبه ی لب تابتون هست همه ی درایور های مورد نیازتون رو میتونین از اینجا دانلود کنین.
باید همون جا که نوشته سرویس تگ از اونجا با سریال خودتون وارد بشین و مورد های recomended رو دانلود کنین.
sina.belyad
04-06-2011, 14:04
توی همون عکس اولی که گذاشتین برای من Wear Level زده 0% و Charge level رو زده 100 %
و مال شما به ترتیب 9 و 109 درصده . یعنی هرچقدر که wear level تون زیاد میشه از اونور به charge level اضافه میشه
ممنون از توضیحتون.
نتیجه گرفتم که فقط باتریه لپ تاپ من اینقدر زود داغون شده.چون برای شما و آقا سیامک خیلی وضعش بهتره.
بازم تشکر که جواب دادین.
راستی اون سطح باتری هم که زده 109% احتمالا مشکل از خود نرم افزار HWMonitorPro هست. که بجای اینکه 9 رو از 100 کم کنه،رفته باهاش جمع کرده.
sheytoon001
04-06-2011, 14:38
ممنون از توضیحتون.
نتیجه گرفتم که فقط باتریه لپ تاپ من اینقدر زود داغون شده.چون برای شما و آقا سیامک خیلی وضعش بهتره.
بازم تشکر که جواب دادین.
راستی اون سطح باتری هم که زده 109% احتمالا مشکل از خود نرم افزار HWMonitorPro هست. که بجای اینکه 9 رو از 100 کم کنه،رفته باهاش جمع کرده.
شما چطور از لپ تاپتون استفاده میکنین؟منظورم استفاده از باتریه؟
سطح باتری برای من هم %103 نشون میده و %4 هم waer level بوده
sheytoon001
04-06-2011, 14:47
---
چجوری بفهمم
درایور گرافیک رو از سایت dell دانلود و نصب کنید، لینک پیج درایور های 5010 در صفحه اول نوشته شده
جمله دومتون هم من متوجه نشدم، مشکلتون رو دقیق توضیح بدید
sina.belyad
04-06-2011, 16:21
شما چطور از لپ تاپتون استفاده میکنین؟منظورم استفاده از باتریه؟
سطح باتری برای من هم %103 نشون میده و %4 هم waer level بوده
من همیشه از برق خونه استفاده می کنم.هفته ای 1 بار هم از باتری.
منتها حدود 7 یا 8 بار باتری حدود 80% شارژ داشت که من به برق زدمش.که فکر کنم همین باعث خرابیش شده.(آخه تو همین تاپیک گفته شده بود که تا باتری به 10% نرسیده به شارژ نزنید و تا 100% هم نشده از برق نکنید)
"R E Z A"
04-06-2011, 17:47
نه فکر نکنم از اون باشه چون من هم اینکارو هفته ی دو سه بار انجام میدم ( زدن به شارژ وقتی که باتری خالی نشده )
البته دمای زیاد لپتاپ هم تاثیر منفی داره رو باتری .
SAJAD0936
04-06-2011, 18:00
سلام به تمامی دوستان
حالا بعد از 361 صفحه پرسش و پاسخ بالاخره متوجه نشدم که 5010 لپ تاپ خوبی هست یا نه؟
اصلن ارزش خرید داره یا نه؟
از اون چیزی که متوجه شدم لپ تاپ پر دردسریه:41:
خرابی ام زیاد داره
در کل واسه خرید برم سراغش یا اینکه بیخیالش بشم؟
اگه کسی ام جدیدا از قیمت i5 خبر داره یه امار بده
sina.belyad
04-06-2011, 18:13
سلام به تمامی دوستان
حالا بعد از 361 صفحه پرسش و پاسخ بالاخره متوجه نشدم که 5010 لپ تاپ خوبی هست یا نه؟
اصلن ارزش خرید داره یا نه؟
از اون چیزی که متوجه شدم لپ تاپ پر دردسریه:41:
خرابی ام زیاد داره
در کل واسه خرید برم سراغش یا اینکه بیخیالش بشم؟
اگه کسی ام جدیدا از قیمت i5 خبر داره یه امار بده
سلام عزیز.
دردسر؟ منظورت دانلود درایوراشه؟
خوب یه سر برو کافینت در عرض 1 ساعت می تونی کل درایوراشو دانلود کنی.
خرابی؟ می شه بگین تو این تاپیک کی گفته که لپ تاپش خراب شده؟ لطفا شماره ی پست رو بگید.
مطمین باشید اگه از فروشگاه خوب خرید کنید و لپ تاپ آک باشه،مثل لپ تاپ خودم،خرابی در کار نیست.
من 6 ماهه دارم هیچیش خراب نشده.و مثله ساعت داره کار می کنه.خصوصا یه مدت که بهش خیلی فشار آوردم و شب و روز روشن بود.اما آخ نگفت.
دوستم 1.300.000 داده asus خریده ، افسوس لپ تاپ منو می خوره.چون خیلی چیزایی که این داره اون نداره.مثل مولتی تاچ و ....
5010 یعنی لپ تاپ با کمترین قیمت و بیشترین امکانات و سخت افزار
sina.belyad
04-06-2011, 18:23
نه فکر نکنم از اون باشه چون من هم اینکارو هفته ی دو سه بار انجام میدم ( زدن به شارژ وقتی که باتری خالی نشده )
البته دمای زیاد لپتاپ هم تاثیر منفی داره رو باتری .
دما که به باتری آسیب می زنه ولی:
1. آخه تو زمستون و بهار که زیاد هوا گرم نیست.
2.مگه لپ تاپ شما گرما تولید نمی کنه؟
1 هفته پیشم یه کول پد 6000 تومنی خریدم.واسه زیبایی بد نیست.فقط نورش قشنگه والا زیاد دمای لپ تاپ فرقی نکرده:31:
sheytoon001
04-06-2011, 21:12
من همیشه از برق خونه استفاده می کنم.هفته ای 1 بار هم از باتری.
منتها حدود 7 یا 8 بار باتری حدود 80% شارژ داشت که من به برق زدمش.که فکر کنم همین باعث خرابیش شده.(آخه تو همین تاپیک گفته شده بود که تا باتری به 10% نرسیده به شارژ نزنید و تا 100% هم نشده از برق نکنید)
نه منم فکر نمیکنم از این بابت مشکلی باشه چون باتری های لیتیم به این موارد حساسن
1. دما
2. دفعات شارژ
3. خالی شدن کامل باتری
حالا شما که روی 80% به شارژ زدید ، به نظر من فقط مورد دوم رو یه مقدار افزایش دادید و مسلما چندبار بیشتر شارژ کردن تاثیر خاصی در عمر باتری نداره
البته مطمئن نیستم اما به نظرم برا این گفته شده که وقتی به 10% رسید باتری رو شارژ کنید تا حداکثر استفاده رو از 1بار شارژ باتری(با توجه به مورد دوم) برده باشید
اگه کسی اطلاعات دقیقتری داره خوشحال میشم اعلام کنه
در مورد باتری لپتاپتون هم بعید میدونم مشکلی باشه، مطمئنی از اول همین اعداد رو نشون نمیداد؟
sina.belyad
04-06-2011, 21:47
نه منم فکر نمیکنم از این بابت مشکلی باشه چون باتری های لیتیم به این موارد حساسن
1. دما
2. دفعات شارژ
3. خالی شدن کامل باتری
حالا شما که روی 80% به شارژ زدید ، به نظر من فقط مورد دوم رو یه مقدار افزایش دادید و مسلما چندبار بیشتر شارژ کردن تاثیر خاصی در عمر باتری نداره
البته مطمئن نیستم اما به نظرم برا این گفته شده که وقتی به 10% رسید باتری رو شارژ کنید تا حداکثر استفاده رو از 1بار شارژ باتری(با توجه به مورد دوم) برده باشید
اگه کسی اطلاعات دقیقتری داره خوشحال میشم اعلام کنه
در مورد باتری لپتاپتون هم بعید میدونم مشکلی باشه، مطمئنی از اول همین اعداد رو نشون نمیداد؟
آره روز اول 1% بود.
یه چیزی.ظاهرا مورد سوم یادم رفته بود بگم.الان سیامک جان گفتی یادم اومد.2 بار هم شارژو 0 کردم:31: اون اوایل این کارو کردم.
ظاهرا (دقیقا) خوب مواظب باتری نبودم.:31:
حالا خوبه من زیاد از باتری استفاده نمی کنم و الا هر ماه باید یه باتری عوض می کردم.
البته پول خوبو مال خوب.چون من شنیدم لپ تاپ های اپل (اونایی که بالای 4 میلیون هستن) ، نه نیاز دارن روز اول که لپ تاپ رو می خری 12 ساعت بزنی به شارژ و نه محدودیت اینو دارن که مثلا 10% نشده به شارژ نزنی یا 100 نشده ، از شارژ نکنی.(البته اینو مطمین نیستم.و توی وب خوندم.منبعش هم یادم نیست)
دوستان لطفا 1 سریال نامبر معتبر برای CPUID HWMonitor Pro 1.11 به من بدین . ممنون
دوستان لطفا 1 سریال نامبر معتبر برای CPUID HWMonitor Pro 1.11 به من بدین . ممنون
9E4E8CAAA2FE553DB884911DBB7D24420C34306A86E2B3C34B D05A9592F9DE5432B2A1D19016DA407334D7F2DEB23400EF5B 171762A165F0804756367C4D29CDEF5B171762A165F0804756 367C4D29CD0F64D593DBAADF2D3458379CAD1EF2793D296D9E 4E049556BA25316312B1F8AC35
FDC407D0EE5113B9A8EAC368339513EFE8F81D231E31D7EF65 1365430658700CEEDBCBDCD172DE69910D5F4E973E601CEF5B 171762A165F0804756367C4D29CDEF5B171762A165F0804756 367C4D29CD50A88F5671A45E65CB93E29DA695939A3D296D9E 4E049556BA25316312B1F8AC35
1F750A432F0B1790C589B2F08856D0CE854D58F5FFFC2E40B7 D6EAB27F44D287C303D4B665C8AA98489F366297BCBF1DEF5B 171762A165F0804756367C4D29CDEF5B171762A165F0804756 367C4D29CDA4312877C240FF4EA007ADF110C8809F3D296D9E 4E049556BA25316312B1F8AC35
"R E Z A"
05-06-2011, 07:43
دما که به باتری آسیب می زنه ولی:
1. آخه تو زمستون و بهار که زیاد هوا گرم نیست.
2.مگه لپ تاپ شما گرما تولید نمی کنه؟
1 هفته پیشم یه کول پد 6000 تومنی خریدم.واسه زیبایی بد نیست.فقط نورش قشنگه والا زیاد دمای لپ تاپ فرقی نکرده
منظورم از گرمای زیاد ، استفاده از بازی ها و برنامه های سنگین به مدت زیاد و به دفعات متعدده
من الان 3 ماهی هست که دیگه اصلا رو این لپتاپ بازی نصب نمیکنم ولی قبلش حدود ده دوازده تایی بازی رو باهاش تموم کرده بودم .( با یه کول پد معمولی)
9E4E8CAAA2FE553DB884911DBB7D24420C34306A86E2B3C34B D05A9592F9DE5432B2A1D19016DA407334D7F2DEB23400EF5B 171762A165F0804756367C4D29CDEF5B171762A165F0804756 367C4D29CD0F64D593DBAADF2D3458379CAD1EF2793D296D9E 4E049556BA25316312B1F8AC35
FDC407D0EE5113B9A8EAC368339513EFE8F81D231E31D7EF65 1365430658700CEEDBCBDCD172DE69910D5F4E973E601CEF5B 171762A165F0804756367C4D29CDEF5B171762A165F0804756 367C4D29CD50A88F5671A45E65CB93E29DA695939A3D296D9E 4E049556BA25316312B1F8AC35
1F750A432F0B1790C589B2F08856D0CE854D58F5FFFC2E40B7 D6EAB27F44D287C303D4B665C8AA98489F366297BCBF1DEF5B 171762A165F0804756367C4D29CDEF5B171762A165F0804756 367C4D29CDA4312877C240FF4EA007ADF110C8809F3D296D9E 4E049556BA25316312B1F8AC35
دوست عزیز مرسی ولی این سریالها کار نکرد .
دوست عزیز مرسی ولی این سریالها کار نکرد .
اگر اشتباه نکنم شما اول ورژن 1.05 نصب کنید و رجیستر کنید. بعد ورژن 1.11 روی ورژن قبلی replace کنید.
لینک ورژن 1.05 با کی جن قرار داده شده. امیدوارم که درست بشه
من این برنامه را قبلا پاکش کرده بودم بعد که دوباره نصب کردم برای سریال اذیت کرده که از راه بالا درست شد.
amir69_k
05-06-2011, 10:20
سلام میگم آقا من چون از این لپتاپ برای بازی استفاده میکنم مجبورم که این درایور کارت گرافیکش را آپدیت کنم ولی همون طور که میدونید درایوری روی سایت dell نمیاد من خودم این درایور هایی که توی سایت Ati هست را دانلود میکنم وبعد از نصب دیگه مدل کارت گرافیک v 550 نمیزنه و 4650 نشون میده میخواستم بدونم مشکلی نداره یا باید حتما همون درایور قدیمی dell را نصب کنیم
sheytoon001
05-06-2011, 16:07
سلام میگم آقا من چون از این لپتاپ برای بازی استفاده میکنم مجبورم که این درایور کارت گرافیکش را آپدیت کنم ولی همون طور که میدونید درایوری روی سایت dell نمیاد من خودم این درایور هایی که توی سایت Ati هست را دانلود میکنم وبعد از نصب دیگه مدل کارت گرافیک v 550 نمیزنه و 4650 نشون میده میخواستم بدونم مشکلی نداره یا باید حتما همون درایور قدیمی dell را نصب کنیم
نه اگه از amd و قسمت laptop graphic card دانلود میکنی مشکلی نیست
خودمم چند وقتیه catalyst جدید رو و هرچی مربوط به گرافیکم بود نصب کردم مشکلی پیش نیومد
البته گرافیک لپ تاپ من 5470 هست
سلام
بازم منم :31:
بروبچ یه سوال فنی دارم
قضیه یه جورایی خیلی عجیبه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( نه اینقدرم عجیب نیست ! )
راستش من ویندوز رو که عوض میکنم دستگاه خیلی آروم و خنک و ساکت کار میکنه ؛ اما به محض اینکه درایور قطعات رو نصب میکنم بعد از هر بار روشن شدن شروع به پرواز میکنه ! خیلی داغ میشه و فن هم یه جورایی داره از جاش کنده میشه !
قضیه چیه ؟
من درایورام همه مال خود قطعات دستگاهمه و همه هم آپدیت ترین هستند ! پس چرا اینجوری میشه ؟ آیا ؟
فقط یکبار دستگاه من زمین خورده! آیا امکانش هست هیتسینک یا چیز دیگه ای از جاش دراومده باشه ؟
پیشاپیش قربون آقا دوستون دارم :20:
acmilan308
05-06-2011, 18:42
سلام
دوستان ما آخرش نتونستم با وایرلس لپتاپ کار کنم طبق روش زیر هم انجام دادم
ولی وصل نمیشه باید چیکار کنم؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
اگر اشتباه نکنم شما اول ورژن 1.05 نصب کنید و رجیستر کنید. بعد ورژن 1.11 روی ورژن قبلی replace کنید.
لینک ورژن 1.05 با کی جن قرار داده شده. امیدوارم که درست بشه
من این برنامه را قبلا پاکش کرده بودم بعد که دوباره نصب کردم برای سریال اذیت کرده که از راه بالا درست شد.
دوست عزیز ممنون Keygen این به ورژن 1.11 خورد .
sina.belyad
05-06-2011, 21:13
منظورم از گرمای زیاد ، استفاده از بازی ها و برنامه های سنگین به مدت زیاد و به دفعات متعدده
من الان 3 ماهی هست که دیگه اصلا رو این لپتاپ بازی نصب نمیکنم ولی قبلش حدود ده دوازده تایی بازی رو باهاش تموم کرده بودم .( با یه کول پد معمولی)
نه عزیز . قبلا call of duty نصب کرده بودم.که حدود یه هفته ای تمومش کردمو پاکش کردم.
الانم فقط یه فوتبال pes2011 رو لپ تاپم نصبه که بازی هم نمی کنم.
نرم افزارم گذاشتم تابستون نصب کنم تا وقت داشنه باشم بتونم یاد بگیرم.
منتها تو این 6 ماه فقط زیاد دانلود کردم. می شه گفت هفته ای 4 روز و هر روز 4 یا 5 ساعت.
کلا اینترنت زیاد رفتم باهاش.(آخه اینترنت دانشگاست.مفته :31:)
فکرم نمی کنم با اینترنت رفتن زیاد داغ کنه.چون معمولا cpu بالاتر از 25% نمی ره.
sheytoon001
06-06-2011, 00:25
سلام
دوستان ما آخرش نتونستم با وایرلس لپتاپ کار کنم طبق روش زیر هم انجام دادم
ولی وصل نمیشه باید چیکار کنم؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
دقیق نگفتید مشکلتون چیه؟
وصل شدن به وایرلس که کاری نداره
اول باید درایورهای وایرلس نصب باشه
دوم مطمئن شید وایرلس روشنه
سوم از این قسمت روی اکسس پوینت مورد نظرتون کلیک کنید و بعد دکمه connect رو بزنین
اگه پسورد نیاز باشه وارد کنید و بعد ارتباط برقرار میشه
SAJAD0936
06-06-2011, 20:43
سلام خدمت تمامی دوستان
من یه مشاوره از دوستان میخوام
یکی از این اشناهای ما یه i5 5010 داره میخواد بفروشه 3 ماه دستش بوده 8 ماهم گارانتی داره
میگه 630 خودمم لپ تاپشو دیدم خیلی تمیزه از لحاظ ظاهری
به نظر شما میرزه که بخرمش یا نه؟
sina.belyad
06-06-2011, 21:11
سلام خدمت تمامی دوستان
من یه مشاوره از دوستان میخوام
یکی از این اشناهای ما یه i5 5010 داره میخواد بفروشه 3 ماه دستش بوده 8 ماهم گارانتی داره
میگه 630 خودمم لپ تاپشو دیدم خیلی تمیزه از لحاظ ظاهری
به نظر شما میرزه که بخرمش یا نه؟
سلام
ازش تست سخت افزار بگیر.اگه مشکلی نداره ، 100% می ارزه.
البته این نظر منه
alonestar69
06-06-2011, 22:52
سلام
البته این نظر منه
با سلام
من هم نظرتون رو تایید میکنم.البته بازهم به شرط تست سخت افزار
SAJAD0936
07-06-2011, 09:16
سلام
البته این نظر منه
چه جوری؟
برنامه خاصی براش وجود داره؟
SAJAD0936
07-06-2011, 19:12
کسی نبود جواب من و بده:9::9:
alonestar69
07-06-2011, 20:21
کسی نبود جواب من و بده:9::9:
با سلام
من راستش نمی دونم چه جوری باید تست صحیحی گرفت اما خودم برای تست کردن از همه امکانات لب تاب استفاده میکنم و اون رو چک میکنم ببینم درست عمل میکنه یا نه.
بله نرم افزار باید باشه برای تستش اما من در این مورد اطلاعی ندارم و باید اساتید نظر بدن.
sina.belyad
07-06-2011, 21:19
چه جوری؟
برنامه خاصی براش وجود داره؟
سلام.
برنامه های زیر سخت افزار سیستم رو نشون می ده:
1. cpu-z
Speccy .2
از خود لپ تاپ هم همون اول که روشن می کنی می تونی از سخت افزارت تست بگیری.
راهشم اینه:
همون اول که دگمه ی پاور رو فشار دادی که لپ تاپ روشن شه،بلافاصله پشت هم دگمه ی F12 رو فشار بده.اونوقت یه صفحه ی مشکی وا می شه.
وسط این صفحه مشکی ، یه صفحه ی آبی هست.که یه گزینه داره به اسمه diagnostics
روی diagnostics کلیک کن.اونوقت خود لپ تاپ شروع می کنه تک تک تست گرفتن از قطعات.و اگه سخت افزاری مشکل داشته باشه ، ارور مربوط به اون سخت افزار رو نشون می ده.
خوبیه این روش اینه که نیازی به ویندوز نیست.
درضمن یه نکته ی مثبت دیگش هم اینه که خیلی دقیقه.و بسیار موشکافانه سخت افزار رو تست می کنه.یه اسکن کاملش حدود 30 دقیقه طول می کشه.
تموم جزییات رو هم بهتون نشون میده.و وقتی تست یه سخت افزار با موفقیت انجام بشه و مشکلی هم نداشته باشه ، جلوش می نویسه : passed
.
SAJAD0936
07-06-2011, 23:31
اقا دم همگی گرم ان شالله به جمع 5010 ها میپیوندم به زودی:10::40:
acmilan308
08-06-2011, 16:33
دقیق نگفتید مشکلتون چیه؟
وصل شدن به وایرلس که کاری نداره
اول باید درایورهای وایرلس نصب باشه
دوم مطمئن شید وایرلس روشنه
سوم از این قسمت روی اکسس پوینت مورد نظرتون کلیک کنید و بعد دکمه connect رو بزنین
اگه پسورد نیاز باشه وارد کنید و بعد ارتباط برقرار میشه
سلام شیطون جان :31:
آقا من فکر کنم مشکلم توی ساختن کانکشن یا تنظیم مودم باشه ..یعنی نمیدونم مشکل از کجاست
مودمم linksys120n هست.
به نظرت کجا اشتباه کردم؟؟؟
sheytoon001
08-06-2011, 17:13
سلام شیطون جان :31:
آقا من فکر کنم مشکلم توی ساختن کانکشن یا تنظیم مودم باشه ..یعنی نمیدونم مشکل از کجاست
مودمم linksys120n هست.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه نظرت کجا اشتباه کردم؟؟؟
اولا فکر نمیکنم تنظیم خاصی نیاز باشه ، فقط security mode رو روی WPA2 قرار بده و بعد Encryption رو روی AES بذار و در کادر زیر یک پسورد که فکر میکنم باید بیشتر از 8 حرف باشه انتخاب کن
اگه درست نشد، دقیق بگو وقتی روی کانکشن کلیک و دکمه connect رو میزنی چه اتفاقی می افته؟
acmilan308
10-06-2011, 11:11
اولا فکر نمیکنم تنظیم خاصی نیاز باشه ، فقط security mode رو روی WPA2 قرار بده و بعد Encryption رو روی AES بذار و در کادر زیر یک پسورد که فکر میکنم باید بیشتر از 8 حرف باشه انتخاب کن
اگه درست نشد، دقیق بگو وقتی روی کانکشن کلیک و دکمه connect رو میزنی چه اتفاقی می افته؟
شیطون جان ساخت کانکشنشم یه توضیج میدی؟؟؟
خیلی ممنون
sheytoon001
11-06-2011, 16:55
شیطون جان ساخت کانکشنشم یه توضیج میدی؟؟؟
خیلی ممنون
فکر میکنم کانکشنی که درست کردید از نوع bridge هست و برای همین نمیتونید از طریق وایرلس از اینترنت استفاده کنید
شما باید کانکشن PPPOE بسازید تا مدم به محض روشن شدن و بدون نیاز به کامپیوتر به اینترنت متصل شه
طریقش رو من الان دقیق نمیدونم اما تاپیک مختص به خودش وجود داره و میتونید مشکل رو اونجا پیگیری کنید
برای مثال این تاپیک مربوط به همین مورد در مودم tp link td w8901g هست
rasmebazi22
12-06-2011, 23:29
سلام دوستان
به تازگی یه لپ تاپ 5110 گرفتم که یه ویندوز 7 روش نصب بود و درایوراشم مشکلی نداشت
ولی بعد اینکه اون ویندوز خودش رو ( اورجینال نبوده) پاک کردم یه یه سون دیگه خواستم بریزم درایوراش بعد از نصب ویندوز هیچ کدوم نصب نمیشن هر کدوم یه پیغامی مدین
درایوراشم درسته
به نظر شما از ویندوزه؟
هم 64 ریختم هم 32
درایور ها پس از آپدیت ویندوز نصب میشوند ، در قسمت device manager هم میشه روی هر device کلیک کرد و گزینه ی اپدیت و یا نصب درایور به صورت اینترنتی رو زد
rasmebazi22
13-06-2011, 12:31
درایور ها پس از آپدیت ویندوز نصب میشوند ، در قسمت device manager هم میشه روی هر device کلیک کرد و گزینه ی اپدیت و یا نصب درایور به صورت اینترنتی رو زد
یعنی من اول باید ویندوز رو اپدیت کنم بعد درایور هاشو نصب کنم؟
از تو قسمت دیوایس هم میخوام نصب کنم 2تاش بیشتر نصب نمیشه
مثلا گرافیگ و بلوتوس و وایرلس نصب نشدند...
sheytoon001
13-06-2011, 12:45
سلام دوستان
به تازگی یه لپ تاپ 5110 گرفتم که یه ویندوز 7 روش نصب بود و درایوراشم مشکلی نداشت
ولی بعد اینکه اون ویندوز خودش رو ( اورجینال نبوده) پاک کردم یه یه سون دیگه خواستم بریزم درایوراش بعد از نصب ویندوز هیچ کدوم نصب نمیشن هر کدوم یه پیغامی مدین
درایوراشم درسته
به نظر شما از ویندوزه؟
هم 64 ریختم هم 32
از سایت DELL درایور اصلی لپ تاپت رو دانلود کن ، حتما نصب میشه، بعضیا با یسری ترفند درایور لپ تاپ های دیگه که سخت افزارشون تقریبا شبیه رو روی یک لپ تاپ نصب میکنن که البته بهتره این کار انجام نشه
rasmebazi22
13-06-2011, 13:00
از سایت DELL درایور اصلی لپ تاپت رو دانلود کن ، حتما نصب میشه، بعضیا با یسری ترفند درایور لپ تاپ های دیگه که سخت افزارشون تقریبا شبیه رو روی یک لپ تاپ نصب میکنن که البته بهتره این کار انجام نشه
درایوراشو دارم یه فولدر هست حدود 750 مگابایت حجمشه.
:41::41:
سلام من یک 5010
core i5 480m 5650 vga 4GB ram
دارم 2 تا سوال دارم
1-بعد از نصب ویندوز جدید 6 4 بیت تموم درایورهایی رو که recommend کرده تو سایت نصب کنم حدود 15 تا ؟
2- من بازی witcher 2 رو نصب کردم حتی با گرافیک متوسط هم افت فریم داره در حالی قاعدتا باید در حالت ultra اجرا بشه
به نظرتون مشکل چیه؟
مرسی
sina.belyad
13-06-2011, 20:50
سلام من یک 5010
دارم 2 تا سوال دارم
1-بعد از نصب ویندوز جدید 6 4 بیت تموم درایورهایی رو که recommend کرده تو سایت نصب کنم حدود 15 تا ؟
2- من بازی witcher 2 رو نصب کردم حتی با گرافیک متوسط هم افت فریم داره در حالی قاعدتا باید در حالت ultra اجرا بشه
به نظرتون مشکل چیه؟
مرسی
سلام.
جواباتون به ترتیب:
1. بله همه رو نصب کنید.(بعضیا نصب نمی شن.بستگی به نوع سخت افزارتون داره)
2.حتما در هنگام بازی از شارژر استفاده کنیذ.(کلا 5010 بدون شارژر قدرتش 0 می شه)
sheytoon001
13-06-2011, 20:51
درایوراشو دارم یه فولدر هست حدود 750 مگابایت حجمشه.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:41::41:
دوست عزیز، اگه درایور خودش بود که نصب میشد
شما برای اینکه مطمئن شی بهتره چندتا درایور رو از سایت dell دانلود کنی و ببینی نصب میشه یا نه
sina.belyad
13-06-2011, 20:54
سلام دوستان
درایوراشم درسته
به نظر شما از ویندوزه؟
هم 64 ریختم هم 32
سلام.
بهتره از پیغام هایی که در هنگام نصب درایور می ده ، عکس بگیری و بذاری اینجا.
با توجه به اخطار ها و ارور هاست که می شه گفت شما باید چه کار کنید.
sheytoon001
13-06-2011, 20:55
سلام من یک 5010
دارم 2 تا سوال دارم
به نظرتون مشکل چیه؟
مرسی
هر درایوری که نصب میشه رو نصب کن:31:
البته درایور وایرلس رو فقط دقت کن که درایور مخصوص سخت افزارت رو دانلود کنی
اگه در حالت استفاده از باتری دچار افت فریم میشه که در صفحه اول روش برطرف کردنش رو توضیح دادم وگرنه بهتره درایور گرافیکت رو آپدیت کنی، از سایت amd میتونی پیداش کنی
با سلام
من چند ماهي هست 5010 خريدم ولي وقتي از گرافيكش استفاده ميكنه ،گرافيك به شدت داغ ميشه . البته بدون COOL PAD .
با COOL PAD مشكل حل ميشه ؟يا اينكه 5010 همينه ديگه كاريش نميشه كرد !!
"R E Z A"
14-06-2011, 11:53
اگه موقع بازی کردن داغ میشه حتما کول پد استفاده کنید .
sheytoon001
14-06-2011, 13:43
با سلام
من چند ماهي هست 5010 خريدم ولي وقتي از گرافيكش استفاده ميكنه ،گرافيك به شدت داغ ميشه . البته بدون COOL PAD .
با COOL PAD مشكل حل ميشه ؟يا اينكه 5010 همينه ديگه كاريش نميشه كرد !!
اینکه داغ میشه طبیعیه، چون بدنش (منظورم قسمت داخلی دور کیبورد) فلزیه و گرمارو بخوبی انتقال میده و اگه فنش هم گرمای زیادی رو به بیرون هدایت میکنه که خیلی هم خوبه اما در هر صورت بهتر اینه که براش کول پد تهیه کنی و تا اون موقع هم دقت کن زیر لپ تاپت فضایی برای عبور هوا باشه مثلا میتونی دوتا کتاب دوطرفش بذاری تا راحت تر خنک شه (اگه دریچه ورودی هوا گرفته شه لپ تاپ خیلی بیشتر داغ میشه )
موردی هم که با توجه به تجربه دوستان باید تاکید کنم اینکه یه کولپد خوب بگیر، کول پد های ارزون عملا تاثیری در خنک شدن لپ تاپ ندارن
ehsan_zt
14-06-2011, 23:47
منم چند وقتیه ۵۰۱۰ گرفتم با این کانفیگ:
CPU Intel i5 M480
ATI 5650
4GB Ram
500GB Hard drive
1- قسمت ریتینگ ویندوز ۷ (۶۴بیت) به رم و هارد من ۵.۹ میده،به نظرتون کم نیست؟
2- لپ تاپ من به نظرم زیاد داغ میکنه،اینجا دیدم تو چنتا از پست ها اشاره شده بود که از کول پد استفاده کنیم.با توجه به دریچه ی هوایی که زیر ۵۰۱۰ هست ( ۳ تا دریچه وسط قسمت زیرین لپ تاپ ) و خب دریچه ی فن،من کول پدی ندیدم که مناسب باشه و به نظرم بیاد که تاًثیری داشته باشه.کسی کول پدی گرفته که تست کرده باشه و تاثیر داشته باشه تو کم کردن دما ؟
3- برای درایورهای ATI ،تو سایت دل فقط یه درایور هست با حجم ۱۳۰MB.آیا ATI Catalyst همینه یا یه برنامه جداس ؟
4- من بایوس لپ تاپمو از ورژن A12 به A13 آپدیت کردم.مثل اینکه تو این ورژن هدفشون کم کردن صدای فن بوده و طبیعتا باعث میشه لپ تاپ داغتر بشه چون زمانهای کمتری فن در حال کار هست (مثلا قبل از آپدیت سیستم در حالت آیدل دمایی حدود ۴۶-۴۸ داشت اما الان حدود ۵۰-۵۲ِ !!!).میخواستم ببینم کسی بلده بایوس رو به ورژن قدیمیتر آپدیت کنه؟(اصطلاحا Downgrade BIOS) من هرچی سرچ کردم چیز بدرد بخوری پیدا نکردم که جواب بده :(
5- یه برنامه هست برای کنترل کردن میزان چرخش فن :
تو اکسپی کار میکنه اما برای ۷ ارور میده بعداز نصب.کسی میدونه اینو چجوری میشه تو ۷ راه انداختش؟
sina.belyad
15-06-2011, 12:23
اینکه داغ میشه طبیعیه، چون بدنش (منظورم قسمت داخلی دور کیبورد) فلزیه و گرمارو بخوبی انتقال میده و اگه فنش هم گرمای زیادی رو به بیرون هدایت میکنه که خیلی هم خوبه اما در هر صورت بهتر اینه که براش کول پد تهیه کنی و تا اون موقع هم دقت کن زیر لپ تاپت فضایی برای عبور هوا باشه مثلا میتونی دوتا کتاب دوطرفش بذاری تا راحت تر خنک شه (اگه دریچه ورودی هوا گرفته شه لپ تاپ خیلی بیشتر داغ میشه )
موردی هم که با توجه به تجربه دوستان باید تاکید کنم اینکه یه کولپد خوب بگیر، کول پد های ارزون عملا تاثیری در خنک شدن لپ تاپ ندارن
فقط یه مطلب به توضیحات سیامک جان اضافه کنم.اونم این که به هیچ وجه لپ تاپ رو روی فرش یا موکت (کلا هر چیز پرز دار نزارید.)
اگه دو تا کتاب دو طرف لپ تاپ بزارید ، وسط لپ تاپ خالیه و تمومه پرز هارو می مکه.
من خودم از میز استفاده می کنم.و روی میز هم کول پد گذاشتم.
اینو واسه این گفتم که یکی از آشناهامون این کارو نکرد و لپ تاپشو رو فرش می ذاشت.بعد 1 ماه دیگه لپ تاپش روشن نمی شد.برد نمایندگی و وقتی لپ تاپو باز کردن دیدن توش پره پرزه.خوشبختانه ایشون با آدم خوبی طرف بودن و نمایندگی براشون تعمیر رو بدون هزینه قبول کرد.
لازم دونستم بگم تا لپ تاپای دوستای 5010 ایم همیشه سالم بمونه.
sina.belyad
15-06-2011, 12:55
منم چند وقتیه ۵۰۱۰ گرفتم با این کانفیگ:
CPU Intel i5 M480
ATI 5650
4GB Ram
500GB Hard drive
1- قسمت ریتینگ ویندوز ۷ (۶۴بیت) به رم و هارد من ۵.۹ میده،به نظرتون کم نیست؟
2- لپ تاپ من به نظرم زیاد داغ میکنه،اینجا دیدم تو چنتا از پست ها اشاره شده بود که از کول پد استفاده کنیم.با توجه به دریچه ی هوایی که زیر ۵۰۱۰ هست ( ۳ تا دریچه وسط قسمت زیرین لپ تاپ ) و خب دریچه ی فن،من کول پدی ندیدم که مناسب باشه و به نظرم بیاد که تاًثیری داشته باشه.کسی کول پدی گرفته که تست کرده باشه و تاثیر داشته باشه تو کم کردن دما ؟
3- برای درایورهای ATI ،تو سایت دل فقط یه درایور هست با حجم ۱۳۰MB.آیا ATI Catalyst همینه یا یه برنامه جداس ؟
4- من بایوس لپ تاپمو از ورژن A12 به A13 آپدیت کردم.مثل اینکه تو این ورژن هدفشون کم کردن صدای فن بوده و طبیعتا باعث میشه لپ تاپ داغتر بشه چون زمانهای کمتری فن در حال کار هست (مثلا قبل از آپدیت سیستم در حالت آیدل دمایی حدود ۴۶-۴۸ داشت اما الان حدود ۵۰-۵۲ِ !!!).میخواستم ببینم کسی بلده بایوس رو به ورژن قدیمیتر آپدیت کنه؟(اصطلاحا Downgrade BIOS) من هرچی سرچ کردم چیز بدرد بخوری پیدا نکردم که جواب بده :(
5- یه برنامه هست برای کنترل کردن میزان چرخش فن :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتو اکسپی کار میکنه اما برای ۷ ارور میده بعداز نصب.کسی میدونه اینو چجوری میشه تو ۷ راه انداختش؟
1. نه درسته.رم لپ تاپه من رو هم 5.9 نشون می ده.ریتینگ هارد هم که مهم نیست.هرچقدر حجمش بیشتر باشه ریتینگ هارد هم بیشتر میشه.
2.من یه کول پد 6 تومنی خریدم که بادش حرف نداره.3 تا فن داره.
یه 14000 تومنی هم خریدم که 1 فن داره و باد کمتری نسبت به 3 فنه تولید می کنه.منتها این تک فنه بیشتر خنک می کنه. نکتش هم اینجای که جنس روی کول پد تک فنه فلزیه و گرمارو به خوبی انقال می ده و نمی ذاره زیر لپ تاپ گرم شه.اما 3 فنه جنسش از لاکه.و خیلی زود گرم می شه و دیگه تاثیر چندانی در خنک سازی نداره.
این تک فنه رو خودم تست کردم.در حالت معمولی 3 تا نهایتا 4 درجه خنک تر می کنه.(نمی دونم وقتی زیاد از لپ تاپ کار بکشی چقدر خنک می کنه)
اسمه تک فنه هم اینه : NOTEBOOK COOLING PAD (این اسمیه که رو جعبش نوشته)
رو خودش هم نوشته : WIND COOL
به نطر من اینو بخر.ارزششو داره.تو بازار هم پره.عکسشو می زارم تا راحت پیداش کنی:
راستی این یادم رفت بگم که تک فنه دقیقا اندازه ی لپ تاپ 5010 هست اما 3 فنه کوچیکه.(فکر کنم واسه 14 اینچی باشه)
و اما جواب سوال 4 تون:
بهتره از آپدیت جدید استفاده کنی.حتی اگه سرعت فن زیاد شه ، دمای لپ تاپ زیاد شه و ...
آخه شرکت دل نمیاد آپدیتی بذاره که به ضرر لپ تاپ های خودش باشه.
هر درایوری که نصب میشه رو نصب کن:31:
البته درایور وایرلس رو فقط دقت کن که درایور مخصوص سخت افزارت رو دانلود کنی
اگه در حالت استفاده از باتری دچار افت فریم میشه که در صفحه اول روش برطرف کردنش رو توضیح دادم وگرنه بهتره درایور گرافیکت رو آپدیت کنی، از سایت amd میتونی پیداش کنی
خوب اين كارا رو انجام دادم از شارژر هم استفاده مي كنم و آخرين درايور رو از ati گرفتم
اما مشكل افت فريم كماكان وجود داره ويندوزم 7 64بيت هست ممكنه مشكل از اون باشه؟
"R E Z A"
15-06-2011, 15:01
1.
کول پده منم دقیقا همین شکلیه منتها اسمش هست : Cooler Pad
سمت راست و بالا یه درجه هم داره برای کم و زیاد کردن دور فن و قسمت پشت و راست هم یه دکمه برای خاموش روشن کردن فن داره
sheytoon001
15-06-2011, 16:55
خوب اين كارا رو انجام دادم از شارژر هم استفاده مي كنم و آخرين درايور رو از ati گرفتم
اما مشكل افت فريم كماكان وجود داره ويندوزم 7 64بيت هست ممكنه مشكل از اون باشه؟
راستش دیگه نمیدونم مشکل چیه، شاید خود بازی مشکلی داشته باشه (منظورم کرکش ..) بهتره توی تاپیک های مربوط به بازی هم سرچ کنی شاید مشکلت حل شه
sina.belyad
15-06-2011, 18:16
سمت راست و بالا یه درجه هم داره برای کم و زیاد کردن دور فن و قسمت پشت و راست هم یه دکمه برای خاموش روشن کردن فن داره
آره مال منم اونایی که گفتیو داره.یادم رفته بود اونا رو بگم.احتمالا هر دو یکین.فقط اسماشون فرق می کنه.(همشونم ساخت چینن)
در حالی که کول پد 3 فنه این امکاناتو نداره.
rezaalbaloo
15-06-2011, 19:52
سلام
من 5010 ميخوام بگيرم خوبه ديگه؟
ديروز سفارش دادم رم4 گرافيك 550V
واسه بازي خوبه؟
ariaei_tabar
15-06-2011, 21:06
قیمتش رو تو خصوصی بگو
مرسی
sheytoon001
15-06-2011, 21:11
سلام
واسه بازي خوبه؟
درسته که 5010 لپ تاپ خیلی خوبیه اما به نظرم الان دیگه باید به لپ تاپ های روز فکر کنی منظورم امکاناتی مثل USB 3 و sandy bridge هست
البته اگه این موارد براتون مهم نیست، 5010 گزینه خوبیه
اگه 5010 رو برای بازی میخوای بهتره با گرافیک AMD 5650 بگیری که قویترین گرافیک لپ تاپ 5010 هست
omid.unique
16-06-2011, 09:22
این کول پدهایی که شما دارین، کپی شده از کول پد شرکت معروف Cooler master هستند که قیمت اصلی اون حدود 25 تا 30 هستش. مشابه مدهای مارک کولر مستر رو من زیاد تو بازار دیدم که با نامهای مختلف به فروش می رسند که البتا طبعا کیفیت جنس اصلی را ندارند.
من خودم از یه مدل کولر مستر به نام Infinite استفاده میکنم که با گارانتی 1 ساله از شرکت گارانتی اصلی به نام دریا کامپیوتر به قیمت 35 تومن خریدم که قابلیت خنک کنندگی خوبی داره و از داغ شدن لپ تاپ جلوگیری میکنه و دما رو هم در موقع عادی و هم بازی در حد متعادلی نگه میداره.
این مدل که من دارم، 3 تا تنظیم سرعت فن داره که تا 2000 RPM قابل زیاد شدنه. زیر کول پد بستس و هوای مورد نیازشو از دریچه پشتی میگیره، بنابراین برای کار روی تخت یا جای پرزدار مناسبه، چون باعث مکیدن هوا از زیر و انتقالش به داخل لپ تاپ نمیشه.
برای اطلاعات بیشتر در مورد این مارک کول پد میتونید به لینک های زیر مراجعه کنید. کسانی که در تهران هستند با مراجعه به بازار رضا، پاساژ ایران یا بازار موبایل ایران میتونند کول پدهای کولر مستر را از فروشگاههای دریا کامپیوتر تهیه کنند.
rasmebazi22
16-06-2011, 19:24
سلام و خستنه نباشید به همه دوستان
من جدیداً یه 5110 گرفتم ( VGA : Geforce 525m ) و مشکلم اینه که بازی COD 5 رو که اجرا میکنم با باتری افت فریم داره ولی وقتی تو شارژه خیلی خوب اجرا میشه
من طبف گفته sheytoon001 عزیز توی پست اول اون تنظیمات رو هم انجام دادم ولی نشد...
من توی تاپیک 5110 لین سوال رو پرسیدم جوابی ندادن دوستان / اینجا چون افراد حرفه ایی ترن اینجا مطرح کردم
ممنون میشم راه حل رو بگید
( درایور گرافیک هم جفتش نصبه اپدته...)
سلام
بازم منم :31:
بروبچ یه سوال فنی دارم
قضیه یه جورایی خیلی عجیبه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( نه اینقدرم عجیب نیست ! )
راستش من ویندوز رو که عوض میکنم دستگاه خیلی آروم و خنک و ساکت کار میکنه ؛ اما به محض اینکه درایور قطعات رو نصب میکنم بعد از هر بار روشن شدن شروع به پرواز میکنه ! خیلی داغ میشه و فن هم یه جورایی داره از جاش کنده میشه !
قضیه چیه ؟
من درایورام همه مال خود قطعات دستگاهمه و همه هم آپدیت ترین هستند ! پس چرا اینجوری میشه ؟ آیا ؟
فقط یکبار دستگاه من زمین خورده! آیا امکانش هست هیتسینک یا چیز دیگه ای از جاش دراومده باشه ؟
پیشاپیش قربون آقا دوستون دارم :20:
نبود ؟؟؟ :19:
Senator_Offline
16-06-2011, 20:14
دوستان فعلا بهترین کول پدهای موجود دیپ کول و کولر مستر هستند من خودم از این مارک تقلبی ها داشتم تک فن 6 ماه دووم نیاورد زیادم خنک نمیکرد الان یک DEEPCOOL N8 گرفتم عالی حدود 10 درجه خنک تر از قبل نگه میداره( در ضمن من هارد لپ تاپم 20 دقیقه ای دماش 50 به بالا میشه ولی الان زیر 50 میمونه گرچه هاردم باید عوض بشه!)
دو تا فن 14cm داره بدنه کاملا آلومینیوم همراه با 4 پورت USB
29 تومن خریدم!
sina.belyad
16-06-2011, 21:26
دوستان فعلا بهترین کول پدهای موجود دیپ کول و کولر مستر هستند من خودم از این مارک تقلبی ها داشتم تک فن 6 ماه دووم نیاورد زیادم خنک نمیکرد الان یک DEEPCOOL N8 گرفتم عالی حدود 10 درجه خنک تر از قبل نگه میداره( در ضمن من هارد لپ تاپم 20 دقیقه ای دماش 50 به بالا میشه ولی الان زیر 50 میمونه گرچه هاردم باید عوض بشه!)
29 تومن خریدم!
من فکر نمی کنم یه کول پد 30 تومن ارزش داشته باشه.(این نظر منه)
چون مهم اینه که زیر لپ تاپ خنک باشه.که اینو کول پد های 11 الی 14 تومنی هم می تونن انجام بدن.والا دیگه کولر ندارن که.
بعد 6 ساعت مدام روشن بودنه لپ تاپ الان به کول پد دست زدم کاملا خنک بود.
اگه هم خراب شه بعد 6 ماه (طبق فرمایش شما) یعنی 3 تای این کول پد 18 ماه کار می کنه.یه چیز تو مایه های عمر یه کول پد 30 تومنی.با این تفاوت که اینو تک تک می خرین و واستون اقساط می افته:31:
Senator_Offline
17-06-2011, 13:50
دوست عزیز لپ تاپ من core i7 هست و با هارد خرابش خیلی داغ میکنه و من 3 تا کول پد رو تست کردم و واقعا 11 تومنی با 30 تومنی زمین تا اسمون فرق داره.
حرف شما برای لپ تاپی درسته که زیاد داغ نمیکنه(مثلا core i3 یا core i5 با هارد عالی wd scorpio blue).:46:
sina.belyad
17-06-2011, 16:26
دوست عزیز لپ تاپ من core i7 هست و با هارد خرابش خیلی داغ میکنه و من 3 تا کول پد رو تست کردم و واقعا 11 تومنی با 30 تومنی زمین تا اسمون فرق داره.
حرف شما برای لپ تاپی درسته که زیاد داغ نمیکنه(مثلا core i3 یا core i5 با هارد عالی wd scorpio blue).:46:
بله حرفه شما کاملا درسته.
من منظورم واسه لپ تاپ خودم بود که core i5 هستش.
سلام.
برنامه های زیر سخت افزار سیستم رو نشون می ده:
1. cpu-z
Speccy .2
از خود لپ تاپ هم همون اول که روشن می کنی می تونی از سخت افزارت تست بگیری.
راهشم اینه:
همون اول که دگمه ی پاور رو فشار دادی که لپ تاپ روشن شه،بلافاصله پشت هم دگمه ی F12 رو فشار بده.اونوقت یه صفحه ی مشکی وا می شه.
وسط این صفحه مشکی ، یه صفحه ی آبی هست.که یه گزینه داره به اسمه diagnostics
روی diagnostics کلیک کن.اونوقت خود لپ تاپ شروع می کنه تک تک تست گرفتن از قطعات.و اگه سخت افزاری مشکل داشته باشه ، ارور مربوط به اون سخت افزار رو نشون می ده.
خوبیه این روش اینه که نیازی به ویندوز نیست.
درضمن یه نکته ی مثبت دیگش هم اینه که خیلی دقیقه.و بسیار موشکافانه سخت افزار رو تست می کنه.یه اسکن کاملش حدود 30 دقیقه طول می کشه.
تموم جزییات رو هم بهتون نشون میده.و وقتی تست یه سخت افزار با موفقیت انجام بشه و مشکلی هم نداشته باشه ، جلوش می نویسه : passed
.
من با دل ساپورت سنتر که از رم تست میگیرم faild میزنه و به یکی از استریت های رم گیر میده و همچین اروری میده mw/011که اینو قرمز جلوی تست رم مینویسه
اما از همین راه یعنی dignostic الان سخت افزار رو چک کردم.به یه قسمت رسید که یه پنجره باز شد نوشته بود memory test بعد چهارتا متسطیل هی پر میشدن به اسم سی پی و 0 تا 4.جلوشون هم مرتب عددهای چندرقمی پر میشد.اما سی پیو 2 وسطش گیر میزد و مینوشتidle اما بقیه رو تست میکرد
بعد پنجره ارور باز میشد که تلاش مجدد و باز همین مشکل
قضیه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟رم نابوده؟البته هین کار هیچ مشکلی نداره.اصلا.فکر کنم بخاطر آپدیت ناقص بایوس به آ13 باشه که وسطش گیر کرد.چی میگینننننننننننننن
sina.belyad
18-06-2011, 08:36
من با دل ساپورت سنتر که از رم تست میگیرم faild میزنه و به یکی از استریت های رم گیر میده و همچین اروری میده mw/011که اینو قرمز جلوی تست رم مینویسه
اما از همین راه یعنی dignostic الان سخت افزار رو چک کردم.به یه قسمت رسید که یه پنجره باز شد نوشته بود memory test بعد چهارتا متسطیل هی پر میشدن به اسم سی پی و 0 تا 4.جلوشون هم مرتب عددهای چندرقمی پر میشد.اما سی پیو 2 وسطش گیر میزد و مینوشتidle اما بقیه رو تست میکرد
بعد پنجره ارور باز میشد که تلاش مجدد و باز همین مشکل
قضیه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟رم نابوده؟البته هین کار هیچ مشکلی نداره.اصلا.فکر کنم بخاطر آپدیت ناقص بایوس به آ13 باشه که وسطش گیر کرد.چی میگینننننننننننننن
من دقیق متوجه نشدم که به تست رم ارور داد یا سی پی یو.
اما هر چی که هست به یه چیزه لپ تاپت گیر داده.(idle یعنی بی پایه و بی اساس)
بهتره به یه تعمیر کار نشونش بدی.
ممکنه هم از همون آپدیت ناقص بایوس بوده باشه.
حتما پیگیر باش تا مشکلش بزرگتر نشه.
من میخوام کیبورد معمولی رو به لپ تاپ وصل کنم. برای کیبورد یه تبدیل به یو اس پی گرفتم. ولی وقتی کیبورد رو به لپ تاپ وصل می کنم کیبورد کار نمی کنه. باید کار خواصی انجام بدم؟
ehsan_zt
19-06-2011, 10:51
1. نه درسته.رم لپ تاپه من رو هم 5.9 نشون می ده.ریتینگ هارد هم که مهم نیست.هرچقدر حجمش بیشتر باشه ریتینگ هارد هم بیشتر میشه.
2.من یه کول پد 6 تومنی خریدم که بادش حرف نداره.3 تا فن داره.
یه 14000 تومنی هم خریدم که 1 فن داره و باد کمتری نسبت به 3 فنه تولید می کنه.منتها این تک فنه بیشتر خنک می کنه. نکتش هم اینجای که جنس روی کول پد تک فنه فلزیه و گرمارو به خوبی انقال می ده و نمی ذاره زیر لپ تاپ گرم شه.اما 3 فنه جنسش از لاکه.و خیلی زود گرم می شه و دیگه تاثیر چندانی در خنک سازی نداره.
این تک فنه رو خودم تست کردم.در حالت معمولی 3 تا نهایتا 4 درجه خنک تر می کنه.(نمی دونم وقتی زیاد از لپ تاپ کار بکشی چقدر خنک می کنه)
اسمه تک فنه هم اینه : NOTEBOOK COOLING PAD (این اسمیه که رو جعبش نوشته)
رو خودش هم نوشته : WIND COOL
به نطر من اینو بخر.ارزششو داره.تو بازار هم پره.عکسشو می زارم تا راحت پیداش کنی:
راستی این یادم رفت بگم که تک فنه دقیقا اندازه ی لپ تاپ 5010 هست اما 3 فنه کوچیکه.(فکر کنم واسه 14 اینچی باشه)
و اما جواب سوال 4 تون:
بهتره از آپدیت جدید استفاده کنی.حتی اگه سرعت فن زیاد شه ، دمای لپ تاپ زیاد شه و ...
آخه شرکت دل نمیاد آپدیتی بذاره که به ضرر لپ تاپ های خودش باشه.
۱-آخه من خونده بودم سرعت رم ۵۰۱۰ باید ۱۳۳۳ باشه اما برا من تو برنامه speccy میزنه PC3-10700 (667 MHz) .برا همین فک میکنم رمِ من عوض شده باشه :-؟
۲
-موقهٔ کار کشیدن از سیستم باید دید چقد کارایی داری(مثلا بازی) چون در حالت معمولی که با کتابم باد بزنی خنکتر میشه ! با توجه به هواکش های زیر ۵۰۱۰ که ۳ تاشون پشت لپ تاپ ،وسط،هستش این مدل فک نکنم موقع کارکرده بالا زیاد خنک کنه،آخه همونطوری که میدونی این مدل فنها یه نقطه کور دارن،اونم قسمت وسط فن که تو این مدل دقیقا این نقطه کور میفته روی هواکشهای لپ تاپ.
۴-آره منم قبل اینکه آپدیت کنم همین فکرو میکردم که آپدیت بایوس همیشه خوب،اما بعدن چند جا خوندم که گفت بودن فقط در صورتی آپدیت کنین که دقیقا مشکلیو که آپدیت برطرف میکنه،داشته باشین.الان این آپدیت جدید که من باهاش مشکل دارم مثل اینکه جوری تنظیم شده سرعت فن که مشکله اونایی که بنظرشون صدای لپ تاپ زیاد بودو برطرف کنه(دقیقا مشخصه تا جایی که میتونستن جوری تنظیم کردن که کمترین صدا رو داشته باشه :( ) A12 خیلی بهتر بود.پیشنهاد میکنم از A13 استفاده نکنین،مخصوصاً اگه مثل من ساعات زیادی لپ تاپتون روشنه و ازش کار میکشین.
سلام
واسه بازي خوبه؟
29 تومن خریدم!
sheytoon001
19-06-2011, 13:43
۱-آخه من خونده بودم سرعت رم ۵۰۱۰ باید ۱۳۳۳ باشه اما برا من تو برنامه speccy میزنه PC3-10700 (667 MHz) .برا همین فک میکنم رمِ من عوض شده باشه :-؟
۲
-موقهٔ کار کشیدن از سیستم باید دید چقد کارایی داری(مثلا بازی) چون در حالت معمولی که با کتابم باد بزنی خنکتر میشه ! با توجه به هواکش های زیر ۵۰۱۰ که ۳ تاشون پشت لپ تاپ ،وسط،هستش این مدل فک نکنم موقع کارکرده بالا زیاد خنک کنه،آخه همونطوری که میدونی این مدل فنها یه نقطه کور دارن،اونم قسمت وسط فن که تو این مدل دقیقا این نقطه کور میفته روی هواکشهای لپ تاپ.
۴-آره منم قبل اینکه آپدیت کنم همین فکرو میکردم که آپدیت بایوس همیشه خوب،اما بعدن چند جا خوندم که گفت بودن فقط در صورتی آپدیت کنین که دقیقا مشکلیو که آپدیت برطرف میکنه،داشته باشین.الان این آپدیت جدید که من باهاش مشکل دارم مثل اینکه جوری تنظیم شده سرعت فن که مشکله اونایی که بنظرشون صدای لپ تاپ زیاد بودو برطرف کنه(دقیقا مشخصه تا جایی که میتونستن جوری تنظیم کردن که کمترین صدا رو داشته باشه :( ) A12 خیلی بهتر بود.پیشنهاد میکنم از A13 استفاده نکنین،مخصوصاً اگه مثل من ساعات زیادی لپ تاپتون روشنه و ازش کار میکشین.
در مورد سرعت رم که مشکلی نیست، اون عدد رو باید در 2 ضرب کنید و همینطور میتونید از support center هم استفاده کنید
کول پد های زیادی وجود دارن که بسته به نظر و سلیقه خودتون میتونید انتخاب کنید ، البته نباید از کول پد انتظار زیادی داشت، شاید 4-5 درجه در دمای قطعات تاثیر داشته باشه اما همینم خوبه
خودم یه مدل کولرمستر خریدم و ازش راضیم
و در مورد آپدیت بایوس که در خود سایت dell نوشته که در این ورژن یه چیزایی در رابطه با صدا برای xp بهتر شده و برای من که فن خیلی هم زیاد داره کار میکنه
من میخوام کیبورد معمولی رو به لپ تاپ وصل کنم. برای کیبورد یه تبدیل به یو اس پی گرفتم. ولی وقتی کیبورد رو به لپ تاپ وصل می کنم کیبورد کار نمی کنه. باید کار خواصی انجام بدم؟
من تبدیل رو هم عوض کردم ولی باز جواب نداد. (تبدیل مشکلی نداره)
وقتی به لپ تاپ وصلش می کنم سه چراغ کیبورد روشن و خاموش میشن ولی دیگه کیبورد جواب نمیده! تنظیمات خاصی برای لپ تاپ 5010 نیاز داره؟
با سلام
من یه لپ تاپ n5110 با cpu i7 و ram 6 و VGA NVIDIA GeForce GT525M - 1GB خریدم. بعد از نصب ویندوز7 برای نصب کارت گرافیکیNVIDIA پیغام داد که نمیشه باید قبلش درایور Intel HD VGA نصب بشه. بعد از نصب Intel HD درایور کارت گرافیکی و برنامه Nvidia مربوطه نصب شد.حالا تو قسمت مشخصات کارت گرافیکی زده از 1600MB رم شیر استفاده میکنه و داخل Device Manager هم 2تا درایور برای کارت گرافیکیش نصبه!! آیا اینجوری امکان داره؟ کارت گرافیکیش درست نصب شده؟
در ضمن نمره مربوط به Performance کارت گرافیکی در ویندوز 7 برابر 5.1 گزارش شده. آیا با 1GB رم نباید بالاتر باشه؟
sina.belyad
19-06-2011, 15:32
۲
در مورد رم همونطور که سیامک جان هم فرمودن مشکلی نیست.تو پست های قبلی هم توضیح راجب این اعداد رم و سی پی یو زیاد داده شده.(خواستی یه نگاه بنداز)
در مورد کول پد هم عزیز دل من خودم گفتم که تو کارای معمولی ازش تست گرفتم.و این طور هم نیست که در کار های معمولی با کتاب هم بشه خنکش کرد.چون اگه پستم رو درست می خوندین گفتم کول پد 3 فنه 6000 تومنی به درد کارای معمولی هم نمی خوره.دلیلشم توضیح دادم که به خاطر جنسشه.یعنی خنک سازی اینقدر ها هم کشک نیست که با بادبزن هم بشه خنک کرد.(در کل میزان باد کول پد چندان تاثیری در خنک سازی نداره.مهم جنس کول پد که گرما رو از زیره لپ تاپ به محیط انتقال بده.)
شما واسه امتحان لپ تاپت روی MDF بزار و یه مدتی با لپ تاپت کار کن.اونوقت لپ تاپتو وردار و ببین چقدر MDF گرم شده.در حالی که وقتی از این کول پد های 14000 تومنی استفاده می کنی،بعد اینکه لپ تاپ رو از روی کول پد بر می داری ، می بینی کاملا خنکه.
در مورد بایوس هم من با اینکه اکس پی نصب نکردم اما به A13 آپدیت کردم.و اون مشکل صدای فنی که فرمودید رو ندارم.
sheytoon001
19-06-2011, 21:14
من تبدیل رو هم عوض کردم ولی باز جواب نداد. (تبدیل مشکلی نداره)
وقتی به لپ تاپ وصلش می کنم سه چراغ کیبورد روشن و خاموش میشن ولی دیگه کیبورد جواب نمیده! تنظیمات خاصی برای لپ تاپ 5010 نیاز داره؟
اگه کیبوردتون نرم افزاری همراش داشته نصب کنید
اما کلا به نظرم بهتره یک کیبورد usb بخرید که این مشکلات رو نداشته باشه
راستی این مورد هم آزمایش کنید> قبل از اینکه لپ تاپ رو روشن کنی کیبرد رو وصل کن و بعد روشنش کن شاید اینطوری بشناسش
MY LOVE IS N5010
20-06-2011, 08:23
سلام دوستان
یه چند وقتیه لپ تاپم خییییییییییییییییییلی داغ میکنه
حتی وقتی که هیچ برنامه ای باز نیست فنش روشنه و باد داغ ارش میزنه بیرون
چی کارش کنم؟
cpu:ci5 m460
ram:4
hdd:500
vga:550v
win:7ultimat 64bit
اگه کیبوردتون نرم افزاری همراش داشته نصب کنید
اما کلا به نظرم بهتره یک کیبورد usb بخرید که این مشکلات رو نداشته باشه
راستی این مورد هم آزمایش کنید> قبل از اینکه لپ تاپ رو روشن کنی کیبرد رو وصل کن و بعد روشنش کن شاید اینطوری بشناسش
این کار رو هم انجام دادم ولی باز هم نشد. تنها واکنشی که انجام میده روشن و خاموش شدن سه لامپ کیبورده همین.
یعنی نمی شه کیبورد های معمولی رو به لپ تاپ وصل کرد!؟ ممکنه تنظیمات بخواد؟
sheytoon001
20-06-2011, 13:49
سلام دوستان
چی کارش کنم؟
اولا حتما یه کولپد خوب براش تهیه کن
و موقع کار هم توجه کن زیرش هوا راحت در جریان باشه
---------- Post added at 02:49 PM ---------- Previous post was at 02:47 PM ----------
این کار رو هم انجام دادم ولی باز هم نشد. تنها واکنشی که انجام میده روشن و خاموش شدن سه لامپ کیبورده همین.
کامپیوترت در این حالت (یعنی وقتی با رابط به usb وصل کنی) کیبورد رو میشناسه؟
alonestar69
20-06-2011, 14:14
با سلام
من یه لپ تاپ n5110 با cpu i7 و ram 6 و VGA NVIDIA GeForce GT525M -1GB خریدم. بعد از نصب ویندوز7 برای نصب کارت گرافیکیNVIDIA پیغام داد که نمیشه باید قبلش درایور Intel HD VGA نصب بشه. بعد از نصب Intel HD درایور کارت گرافیکی و برنامه Nvidia مربوطه نصب شد.حالا تو قسمت مشخصات کارت گرافیکی زده از 1600MB رم شیر استفاده میکنه و داخل Device Manager هم 2تا درایور برای کارت گرافیکیش نصبه!! آیا اینجوری امکان داره؟ کارت گرافیکیش درست نصب شده؟
در ضمن نمره مربوط به Performance کارت گرافیکی در ویندوز 7 برابر 5.1 گزارش شده. آیا با 1GB رم نباید بالاتر باشه؟
با سلام
نه هیچ مشکلی نیست
کلا همینجوریه و بین دو تا کارت گرافیک سوییچ میشه هر وقت لازم باشه
اگه برای بازی مشکل دارید مطرحش کنید چون من 5110 i5دارم و مشکلم برطرف شده.
دوستان عزیز برای برقراری اینترنت وایرلس تو n5010 خیلیها در کشور به مشکل برخوردند و نمیتونند از اینترنت adsl خوشون به صورت وایرلس و بی سیم بر روی لپتاپهاشون استفاده کنند
بیشتر لپتاپهای n5010 وارد شده به ایران دارای کارت وایرلس WLAN Broadcom 5.60.350.6 هستند که در بخش خاورمیانه چینیهای عزیز این کارو انجام میدند که حتی در سایت رسمی دل هم این کارت وایرلس مورد تایید نیست که متاسفانه این کار انجام میشه
... (برای خود من 1که سال پیش خریدم این کارت وایرلس نصبه)
همونطور که میدونید سایت رسمی دل درایور 1501 رو برای شما قرار داده که رو اکثر n5010 ها جواب نمیده چون اصلا کارت وایرلس ماها این نیست بلکه WLAN Broadcom 5.60.350.6 هست .. شما باید درایور کارتهایی که برروی محصولات ایسر نصب شده رو از لینک زیر نصب کنید تا مشکلتون حل بشه . به همین راحتی
از سیامک عزیز ممنون میشم این لینک رو در صفحه اول قرار بده برای دانلود درایور وایرلس تا مشکل هموطنان گرامی در این زمینه که خیلی هم حیاتیه حل بشه
سلام دوستان
چی کارش کنم؟
داغ شدن لپتاپ مساله عجیبی نیست و نیاز به حساسیت نداره .. در نظر بگیرید که الان تو فصل تابستون هستیم و گرمای محیط خونه به شدت تاثیر گذاره بر روی لپتاپ شما و کلا خیلی سر این موضوع حساس نباشید چون تا بوده همین بوده ..
اما اگر بدون باز شدن هیچ برنامه ای و در دمای عادی محیط خونه باز هم فن لپتاپ مدام مشغوله احتمالا منابع سیستمتون از جمله رم و cpu توسط فایلهای ناشناخته و یا بدافزارهایی چون ورمها (با تکثیر خودشون منابع سیستم رو در دست میگرند ) مورد استفاده قرار میگیره .. حتما سیستم رو توسط آنتی ویروس چک کنید .. در نظر بگیرید که گارد آنتی ویروس نامناسب که از منابع سیستم استفاده زیادی میبره هم تاثیرگذاره .. چون استفاده بالا از منابع سیستم رابطه مستقیم با گرمای پردازنده داره که فن رو وادار به کار میکنه
با سلام
من یه لپ تاپ n5110 با cpu i7 و ram 6 و VGA NVIDIA GeForce GT525M - 1GB خریدم. بعد از نصب ویندوز7 برای نصب کارت گرافیکیNVIDIA پیغام داد که نمیشه باید قبلش درایور Intel HD VGA نصب بشه. بعد از نصب Intel HD درایور کارت گرافیکی و برنامه Nvidia مربوطه نصب شد.حالا تو قسمت مشخصات کارت گرافیکی زده از 1600MB رم شیر استفاده میکنه و داخل Device Manager هم 2تا درایور برای کارت گرافیکیش نصبه!! آیا اینجوری امکان داره؟ کارت گرافیکیش درست نصب شده؟
نمره مربوط به کارت گرافیک شما با دستکاری در تنظیمات گرافیکی و بردن روی حداکثر توانایی کارت گرافیک بالا میاد ..
اما در مورد مشکل اولتون باید بگم که خوشحال باشید چون احتمالا شما رو لپتاپتون همزمان دو کارت گرافیک اینتل و انویدیا نصبه و این خلاقیت مدتیست در دنیای لپتاپ به وجود اومده و دلیلش مصرف بهینه و کمتر برق در دو کارت گرافیکیست که کارت گرافیک nVIDIA با یک یا دو گیگ رم به همراه کارت گرافیک اینتل یا ۶۴ مگ رم در کنار هم قرار گرفتند که کارت گرافیک اینتل نهایت توانش اجرای windows aero ویندوز ۷ است
از تصویر زیر متوجه میشی که آیا دو کارت گرافیک داری یا نه :
در تصویر بالا دو کنترل پنل برای کارت گرافیک وجود داره یکی برای اینتل و دیگری برای nvidia هستش درواقع ویندوز الان میدونه که دو کارت گرافیک در اختیار داره و کلا دسکتاپ را در اختیار کارت گرافیک اینتل گذاشته ..
شما تنظیمات زیادی رو در صورت وجود داشتن دو کارت گرافیک میتونید اعمال کنید که واقعا به درد بخوره و اگه خواستید بیشتر توضیح میدم
amir_shield
20-06-2011, 20:47
دوستان عزیز برای برقراری اینترنت وایرلس تو n5010 خیلیها در کشور به مشکل برخوردند و نمیتونند از اینترنت adsl خوشون به صورت وایرلس و بی سیم بر روی لپتاپهاشون استفاده کنند
بیشتر لپتاپهای n5010 وارد شده به ایران دارای کارت وایرلس WLAN Broadcom 5.60.350.6 هستند که در بخش خاورمیانه چینیهای عزیز این کارو انجام میدند که حتی در سایت رسمی دل هم این کارت وایرلس مورد تایید نیست که متاسفانه این کار انجام میشه
... (برای خود من 1که سال پیش خریدم این کارت وایرلس نصبه)
همونطور که میدونید سایت رسمی دل درایور 1501 رو برای شما قرار داده که رو اکثر n5010 ها جواب نمیده چون اصلا کارت وایرلس ماها این نیست بلکه WLAN Broadcom 5.60.350.6 هست .. شما باید درایور کارتهایی که برروی محصولات ایسر نصب شده رو از لینک زیر نصب کنید تا مشکلتون حل بشه . به همین راحتی
از سیامک عزیز ممنون میشم این لینک رو در صفحه اول قرار بده برای دانلود درایور وایرلس تا مشکل هموطنان گرامی در این زمینه که خیلی هم حیاتیه حل بشه
با تشکر از شما بله کاملا تایید میشه منم همچین مشکلی داشتم که با این درایور حل شذ ....با تشکر
کامپیوترت در این حالت (یعنی وقتی با رابط به usb وصل کنی) کیبورد رو میشناسه؟
نه!!!! توی این حالت وقتی روی کامپیوتر امتحان می کنم هم کیبورد کار نمی کنه!! یعنی می شه این کیبوردها جواب ندن؟
alonestar69
20-06-2011, 22:37
نمره مربوط به کارت گرافیک شما با دستکاری در تنظیمات گرافیکی و بردن روی حداکثر توانایی کارت گرافیک بالا میاد ..
اما در مورد مشکل اولتون باید بگم که خوشحال باشید چون احتمالا شما رو لپتاپتون همزمان دو کارت گرافیک اینتل و انویدیا نصبه و این خلاقیت مدتیست در دنیای لپتاپ به وجود اومده و دلیلش مصرف بهینه و کمتر برق در دو کارت گرافیکیست ک کارت گرافیک nVIDIA با یک گیگ یا دو گیگ رم و یک کارت گرافیک اینتل ۶۴ مگ رم در کنار هم قرار گرفتند که کارت گرافیک اینتل در نهایت توانش اجرای windows aero ویندوز ۷ است
از تصویر زیر متوجه میشی که آیا دو کارت گرافیک داری یا نه :
در تصویر بالا دو کنترل پنل برای کارت گرافیک وجود داره یکی برای اینتل و دیگری برای nvidia هستش درواقع ویندوز الان میدونه که دو کارت گرافیک در اختیار داره و کلا دسکتاپ را در اختیار کارت گرافیک اینتل گذاشته ..
شما تنظیمات زیادی رو در صورت وجود داشتن دو کارت گرافیک میتونید اعمال کنید که واقعا به درد بخوره و اگه خواستید بیشتر توضیح میدم
با سلام و عرض ادب
اگه براتون زحمتی نیست در این مورد و نحوه ی تنظیم ها یکمی توضیح بدین.
ممنون
با سلام و عرض ادب
اگه براتون زحمتی نیست در این مورد و نحوه ی تنظیم ها یکمی توضیح بدین.
ممنون
فعلا مهم ترین مساله رو توضیح میدم
عمل سوییچ بین دو کارت گرافیک تو بازیها به خودی خود مشکلی نداره و کارت گرافیک قدرتمند تر یعنی nvidia به طور خودکار عملیات پردازش گرافیکی بازی رو در دست میگیره و اینتل در این زمینه عملا کاری انجام نمیده اما زمانی که ویندوز ما لود میشه به طور پیش فرض و خودکار کارت گرافیک سبک تر یعنی اینتل همه کارست و دسکتاپ رو به دست میگیره .. یعنی فرض کنید شما از یه برنامه مبدل ویدیویی قصد استفاده دارید مسلما هرچه گرافیک بهتری داشته باشید سرعت و کیفیت تبدیل بالاتر میشه اما اگر شما به ویندوز نفهمونید که میخواید از کارت گرافیک قدرتمند تر یعنی انویدیا استفاده کنید از گرافیک اینتل استفاده میشه
برای این کار control panel nvidia رو باز کنید از سمت چپ manage 3d setting رو انتخاب و سپس program setting رو انتخاب کنید کار این قسمت اینه که هر برنامه ای که خواستید توسط nvidia اجرا بشه در آینجا add یا همون اضافه میکنید .. شما همینطور از طریق کلیک راست روی برنامه مورد نظرتون هم میتونید انتخاب کنید که با کدوم کارت برنامه اجرا بشه
sheytoon001
21-06-2011, 00:00
نه!!!! توی این حالت وقتی روی کامپیوتر امتحان می کنم هم کیبورد کار نمی کنه!! یعنی می شه این کیبوردها جواب ندن؟
خوب پس مشکل کلیه
فکر میکنم بهتره در بخش مشکلات سخت افزار این سوال بپرسی، شاید کسی اطلاعی داشته باشه
rasmebazi22
21-06-2011, 00:32
اگه برای بازی مشکل دارید مطرحش کنید چون من 5110 i5دارم و مشکلم برطرف شده.
سلام دوستان
من یه 5110 گرفتم که گرافیکشم نصب کردم ولی وقتی بازی cod 5 رو نصب میکنم و اجرا میشه افت فریم داره ولی وقتی که میزنم تو شارژ افت فریم از بین میره و کیفیت عای میشه...
چیکار باید کرد که با باتری بدون افن فریم اجرا بشه؟
rezaalbaloo
21-06-2011, 12:36
سلام دوستان
تا پریروز ریت رم 7.1 بود اما امروز 5.9 شده بنظرتون مشکل چیه؟
alonestar69
21-06-2011, 18:39
فعلا مهم ترین مساله رو توضیح میدم
عمل سوییچ بین دو کارت گرافیک تو بازیها به خودی خود مشکلی نداره و کارت گرافیک قدرتمند تر یعنی nvidia به طور خودکار عملیات پردازش گرافیکی بازی رو در دست میگیره و اینتل در این زمینه عملا کاری انجام نمیده اما زمانی که ویندوز ما لود میشه به طور پیش فرض و خودکار کارت گرافیک سبک تر یعنی اینتل همه کارست و دسکتاپ رو به دست میگیره .. یعنی فرض کنید شما از یه برنامه مبدل ویدیویی قصد استفاده دارید مسلما هرچه گرافیک بهتری داشته باشید سرعت و کیفیت تبدیل بالاتر میشه اما اگر شما به ویندوز نفهمونید که میخواید از کارت گرافیک قدرتمند تر یعنی انویدیا استفاده کنید از گرافیک اینتل استفاده میشه
برای این کار control panel nvidia رو باز کنید از سمت چپ manage 3d setting رو انتخاب و سپس program setting رو انتخاب کنید کار این قسمت اینه که هر برنامه ای که خواستید توسط nvidia اجرا بشه در آینجا add یا همون اضافه میکنید .. شما همینطور از طریق کلیک راست روی برنامه مورد نظرتون هم میتونید انتخاب کنید که با کدوم کارت برنامه اجرا بشه
با سلام
من دقیقا این مشکل رو داشتم و چند روز پیش این موضوعی رو که فرمودید متوجه شدم.
ممنون و اگر اطلاعات بیشتری هم دارید ما رو بی نصیب نذارید.
با تشکر:11:
sheytoon001
22-06-2011, 15:56
دوستان اگه در مواقعی احتیاج دارید که صدای بلندتری رو از اسپیکرهای لپ تاپشون (5010) بشنوید
میتونید در کنترل پنل ، برنامه IDT Audio Control Panel رو باز کنید و سطوح صدا رو روی آخرین درجه قرار بدید ، در این حالت حدود دوبرابر صدای بیشتری رو میتونید داشته باشید
البته ممکنه کیفیت پایینتری داشته باشه
MY LOVE IS N5010
23-06-2011, 18:52
سلام دوستان
پسر عموی من روی هارد 5010 هش پسورد گذاشته و یادش رفته که چی بوده پسش!
به جز در آوردن باطری بایوس راه دیگه ای هست که اوکی بشه؟
سلام دوستان
پسر عموی من روی هارد 5010 هش پسورد گذاشته و یادش رفته که چی بوده پسش!
به جز در آوردن باطری بایوس راه دیگه ای هست که اوکی بشه؟
خواب شما نمیخوای اطلاعاتت رو از دست بدی احتمالا پس نیاز به کد مستر داری .. مگر اینکه اطلاعاتت برات مهم نباشه
تو امریکا یه سایتیه به نام
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید که از طریق تماسهای تلفنی این مشکل رو حل میکنند با دادن کدمستر .. تو ایران هم فکر کنم چنین سرویسی راه افتاده .. یا اینکه باید با Dell Tech Support تماس بگیرید و با دادن سرویس تگتون (البته اگه صحیح و اصل باشه ) اونها بهتون کمک کنند
تو تهران با این شماره ها تماس بگیرید راهنماییتون میکنند فکر کنم :
شماره تلفنهای تماس (تهران): 88942935 – 88942956
شماره تلفن همراه: 09121597922
rasmebazi22
25-06-2011, 20:34
سلام دوستان
من یه 5110 گرفتم که گرافیکشم نصب کردم ولی وقتی بازی cod 5 رو نصب میکنم و اجرا میشه افت فریم داره ولی وقتی که میزنم تو شارژ افت فریم از بین میره و کیفیت عالی میشه...
چیکار باید کرد که با باتری بدون افن فریم اجرا بشه؟
کسی نیست جواب بده؟
mohamad skystar
25-06-2011, 23:00
من وقتی میخوام فایلی رو از لپ تاپ به گوشی منتقل کنم ارسال نمیشه و
No Services Foundمیزنه.
اما از گوشی به لپ تاپ راحت فایل ها ارسال میشن.
چیکار کنم؟؟؟؟؟
mohamad skystar
25-06-2011, 23:23
کسی نیست جواب بده؟
دوست من در تاپیک خودش مطرح کنید تا جواب بگیرید:
asemanekavir38
26-06-2011, 00:07
کسی نیست جواب بده؟
دوست عزیز با باطری همینه! افت فریم داره.البته یه سری کارا منجمله تغییر دادن تنظیمات باطری هست ولی بازم نمیتوه جبران این افت فریم رو بکنه.به نظرم تنها راهش همون استفاده از شارژره(برق )
asemanekavir38
26-06-2011, 00:15
من یه مدت بود نیدفوراسپید بازی میکردم کیبورد pc رو بهش وصل میکردم و بازی میکردم.بدون هیچ مشکلی هم میشناختش.کیبورد لپ تاپ غیرفعال میشه بجاش کیبوردی که شما وصل کردین فعال.
sheytoon001
26-06-2011, 14:36
کسی نیست جواب بده؟
صفحه اول ، قسمت بازی رو بخون، اون کارهایی که گفتم رو انجام بده ایشالا مشکل رفع میشه
اگه نشد هم باید با شارژر بازی کنی
---------- Post added at 03:36 PM ---------- Previous post was at 03:32 PM ----------
من وقتی میخوام فایلی رو از لپ تاپ به گوشی منتقل کنم ارسال نمیشه و
No Services Foundمیزنه.
اما از گوشی به لپ تاپ راحت فایل ها ارسال میشن.
چیکار کنم؟؟؟؟؟
اگه فقط در مورد عکس ها اینطوره (چون خودم فقط با عکس ها و گوشی نوکیا این مشکل رو داشتم) اول پسوند عکس رو عوض کن پسوند رو پاک کن و بعد از انتقال دوباره در گوشی درستش کن
و اگه با همه فایل ها این مشکل رو داری، درایور بلوتوث رو یه بار دیگه نصب کن
اما کلا برای راحتی کار خودت از pc suite مربوط به گوشیت استفاده کن
mohamad skystar
26-06-2011, 14:55
اگه فقط در مورد عکس ها اینطوره (چون خودم فقط با عکس ها و گوشی نوکیا این مشکل رو داشتم) اول پسوند عکس رو عوض کن پسوند رو پاک کن و بعد از انتقال دوباره در گوشی درستش کن
و اگه با همه فایل ها این مشکل رو داری، درایور بلوتوث رو یه بار دیگه نصب کن
اما کلا برای راحتی کار خودت از pc suite مربوط به گوشیت استفاده کن
سلام دوست من.
آخه pc suite حال نمیده و دوست دارم تمام امکانات لپ تاپم درست کار کنه.
چرا بلوتوث dell اینجوریه؟
دوستم hp داره به راحتی هر فایلی رو ارسال و دریافت میکنه.
من تعجب میکنم.
از گوشی به لپ تاپ خیلی خوبه اما از لپ تاپ به گوشی نه
ali_z051
26-06-2011, 20:04
برای عمل کرد بهتر بلوتوث n5010 که در خود سایت هم 2 تا نرم افزار بلوتوث گذاشتن. شما باید اول نرم افزار Dell Wireless 365 Bluetooth Module نصب کنید. بعد از اون Wireless 365 Bluetooth که روی قبلی باید اپدیت بشه نصب کنید اگر ارور داد اول اون یکی رو نصب کنید بد از این کار شاهد تغییرات میشید :11:
موفق باشید.
برای عمل کرد بهتر بلوتوث n5010 که در خود سایت هم 2 تا نرم افزار بلوتوث گذاشتن. شما باید اول نرم افزار Dell Wireless 365 Bluetooth Module نصب کنید. بعد از اون Wireless 365 Bluetooth که روی قبلی باید اپدیت بشه نصب کنید اگر ارور داد اول اون یکی رو نصب کنید بد از این کار شاهد تغییرات میشید :11:
موفق باشید.
دقیقا همینطوره که دوستمون گفت . برای حل مشکل ارسال فایل از کامپیوتر به گوشی اول Dell Wireless 365 Bluetooth Module رو نصب کنید و بعدش Dell Wireless 365 Bluetooth . من این کارو انجام دادم و درست شد
دوستان برای ویندوز XP درایور گرافیکش پیدا میشه ؟خیلی گشتم ولی پیدا نکردم
sheytoon001
27-06-2011, 17:24
دوستان برای ویندوز XP درایور گرافیکش پیدا میشه ؟خیلی گشتم ولی پیدا نکردم
اگه توی سایت AMD نیست دیگه فکر نمیکنم پیدا شه
در سایت AMD جستجو کن
rating ویندوز برای مدل i5 این مدل چنده ؟
rasmebazi22
28-06-2011, 15:03
حه اول ، قسمت بازی رو بخون، اون کارهایی که گفتم رو انجام بده ایشالا مشکل رفع میشه
اگه نشد هم باید با شارژر بازی کنی
انجام دادم:41:
نشد...
یعنی هر موقع بخوام بازی کنم بزنم تو شارژ تا با کیفیف اجرا بشه؟
این چه سیستمیه دیگه...:13:
sheytoon001
28-06-2011, 15:41
rating ویندوز برای مدل i5 این مدل چنده ؟
---------- Post added at 04:41 PM ---------- Previous post was at 04:39 PM ----------
نشد...
احتمالا تنظیمات خاصی داشته باشه اما من چون هیچوقت بدون شارژر باهاش بازی نکردم تست نکردم
بهتره شمام به شارژ بزنید و بعد باهاش بازی رو اجرا کنید، چون بازی مصرف زیادی داره و احتمالا فشار زیادی روی باتری میاره
مقاله ای جالب درباره 5010
نشد...
دوست عزيز شما با تنظيم ati power play بر روي high quality بر روي باتري هم مي توني بازي كني منتهي بايد از تو پاور پلن ويندوز 7 تنظيمش كني.
موفق باشي.
rasmebazi22
28-06-2011, 20:08
---------- Post added at 04:41 PM ---------- Previous post was at 04:39 PM ----------
احتمالا تنظیمات خاصی داشته باشه اما من چون هیچوقت بدون شارژر باهاش بازی نکردم تست نکردم
بهتره شمام به شارژ بزنید و بعد باهاش بازی رو اجرا کنید، چون بازی مصرف زیادی داره و احتمالا فشار زیادی روی باتری میاره
اینکه به شازژ وصل کنم برای بازی تا اون موقع که شازژش هنوز تموم نشده مثلا 50 درصد هستش به شارژ وصل کنم ، مشکلی واسه باتری پیش نمیاره؟
بعد یه نکته هم بگم بتون اینکه من لپ تاپم 5110 هست تو بخش مخصوص 5110 سوال پرسیدم جواب نداد کسی اینجا مطرح کردم.
همونطور که میدونید 2تا گرافیک داره ، توی تنظیمات مربوط به باتری که تو صفحه اول گفتید تو اون قسمت فقط گرافیک اینتل که گرافیک ضعیف هستش وجود داره.
دوستان یه 2-3روزیه سیستمم حالت هنگ میگیره به خودش
استفاده از رم رو حدود 70 درصد میزنه در صورتی که فقط فایرفاکس و نهایت فتوشاپ بازه.
رجیستری و... هم با سی کلینر فیکس کردم ولی ....
در ضمن صبح از ساعت 10-11 تا 11 شب روشنه لپ تاپ
mohammad1983
29-06-2011, 19:17
سلام
دوستان اطلاع دارید که رم 5010 رو تا چند گیگ میشه ارتقا داد.
مال من 4 گیگ هست.آیا تا 6 یا 8 میشه بالا برد؟
sheytoon001
29-06-2011, 20:13
اینکه به شازژ وصل کنم برای بازی تا اون موقع که شازژش هنوز تموم نشده مثلا 50 درصد هستش به شارژ وصل کنم ، مشکلی واسه باتری پیش نمیاره؟
بعد یه نکته هم بگم بتون اینکه من لپ تاپم 5110 هست تو بخش مخصوص 5110 سوال پرسیدم جواب نداد کسی اینجا مطرح کردم.
همونطور که میدونید 2تا گرافیک داره ، توی تنظیمات مربوط به باتری که تو صفحه اول گفتید تو اون قسمت فقط گرافیک اینتل که گرافیک ضعیف هستش وجود داره.
احتمالا به همین خاطر اون تنظیمات تاثیر نداشته
اما جتما راهی برای برطرف کردن این مشکل وجود داره ، اما متاسفانه چون لپ تپ من یه مقدار فرق میکنه ، در این ضمینه نمیتونم کمکی کنم
توی تنظیمات نرم افزار nvidia بگردید حتما بخشی برای این کار وجود داره
sheytoon001
29-06-2011, 20:20
دوستان یه 2-3روزیه سیستمم حالت هنگ میگیره به خودش
استفاده از رم رو حدود 70 درصد میزنه در صورتی که فقط فایرفاکس و نهایت فتوشاپ بازه.
رجیستری و... هم با سی کلینر فیکس کردم ولی ....
در ضمن صبح از ساعت 10-11 تا 11 شب روشنه لپ تاپ
احتمالا مشکل از یکی از نرم افزاراس
خود فایرفاکس یا احتمالا هر مرورگر دیگه ای وقتی تعداد سربرگ ها زیاد بشه مقدار به مقدار زیادی حافظه نیاز داره
وقتی هنگ میکنه ctrl+left shift+Esc رو بزن و ببین کدوم برنامه درصد بالایی از پردازنده رو اشغال کرده، مشکل از همونه
---------- Post added at 09:20 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------
سلام
دوستان اطلاع دارید که رم 5010 رو تا چند گیگ میشه ارتقا داد.
مال من 4 گیگ هست.آیا تا 6 یا 8 میشه بالا برد؟
یه جا خونده بودم 8 گیگ ساپورت میکنه
البته فکر میکنم دوتا اسلات داره و مجبورید رم های اصلی رو تعویض کنید و دوتا 4 گیگ بذارید
alonestar69
29-06-2011, 21:27
یه جا خونده بودم 8 گیگ ساپورت میکنه
البته فکر میکنم دوتا اسلات داره و مجبورید رم های اصلی رو تعویض کنید و دوتا 4 گیگ بذارید
با سلام
مگه 5010 دوتا 2گیگ رم داره؟
ali_z051
30-06-2011, 18:49
دوستان قاب پشته LCD عوض میشه؟ قیمتش چنده؟ کجا میشه خرید؟
من الان متوجه شدم فایرفاکس حدود 1 گیگ و 300 مگابایت از رم رو داره استفاده می کنه !
این رو چیکار کنم؟
11 تا تبی که حرکتی نمی کننن و ثابت هستند بازه !
با سلام
مگه 5010 دوتا 2گیگ رم داره؟
بله .. اگر رمتون 4 گیگ هست از دو تا رم 2 گیگ کنار هم استفاده میشه
من الان متوجه شدم فایرفاکس حدود 1 گیگ و 300 مگابایت از رم رو داره استفاده می کنه !
این رو چیکار کنم؟
11 تا تبی که حرکتی نمی کننن و ثابت هستند بازه !
از برنامه speedyfox برای سبکتر کردن و پاکسازی فایرفاکس استفاده کنید.
از منو tools فابرفاکس گزینه clear recent history بزنید.time range to clear بزنید everyting . دکمه details بزنید و غیر از cookie و active logins و site pereferences همه گزینه هارو تیک بزنید و clear now بفشارید. با ریستارت فایرفاکس فکر کنم تغیراتی مشاهده کنید. موفق باشید
---------- Post added at 05:17 PM ---------- Previous post was at 05:14 PM ----------
دوستان قاب پشته LCD عوض میشه؟ قیمتش چنده؟ کجا میشه خرید؟
قاب led مدل 5010 عوض نمیشه اما مدل 5110 عوض میشه. قیمتشو نمیدونم چون تا حالا ندیدم. اما چون یک چیزه فانتزی هست میتونید به پاساژ پایتخت در خیابان میرداماد تهران مراجعه کنید. شاید بتونید اونجا پیدا کنید. موفق باشید
mohamad skystar
01-07-2011, 18:33
بلوتوث لپ تاپ من یک بار نشده درست حسابی جوب بده.
فایل که ارسال نمیکنه فقط میگیره.
یکبار درستش کردم طبق گفته دوستان تو همین تاپیک اما وقتی یکبار سیستم رو روشن خاموش کردم ایکون بلوتوث
رفت و دیگه نیومد.مجبور شدم ویندوز رو عوض کنم که باز این مشکل پیش اومد.
rasmebazi22
01-07-2011, 18:41
سلام دوستان
من روی لپتاپم اکثر بازی هارو که نصب میکنم و اجرا میشه مشکل داره / یعنی واید نیست . بازی زیاد نصب کردم . همشون بی برو برگرد با رزولیشت 800 * 600 بالا میان فکر کنم / خلاصه تصویر مربع هستش و پهن نیست...
بعضی از بازی ها مثل COD 5 و GTA 5 داخل تنضیمات گرافیک که میرم و رزولیشن رو بالا میبرم درست میشه ولی اکثر بازی ها مثل COD1 / NFS MW / NFS Undergrand و چننا بازی دیگه هرچقدر هم رزولیشن بازی رو بالا میبرم ، داخل همون مربع رزولشن بالا میره و واید نمیشه... تقریباً 3 سانت از هر طرف مانیتور سیاه میمونه...
کل بازی ها هم با گرافیک اصلی بالا میان و درایور هم کامل نصبه...
سلام دوستان
اينجا كسي assassin's 3 رو روي 5010 بازي كرده؟
قاعدتا نبايد سرعت بازي روي high تا low كنه.
يا اينطور نيست؟
ممنون ميشم جواب بديد
mohammad1983
02-07-2011, 10:12
منظور brother hood هست؟
من تا آخر با گرافیک بالا اجرا کردم
mohamad skystar
02-07-2011, 13:59
دوستان بلوتوث لپ تاپ مشکلی نداره.
بلوتوث گوشی ها مشکل دارن که هر گوشی با ابن لپ تاپ ها همخونی نداره.
دوستان من الان RAM 4GB دارم.
تا چه میزان میتونم RAM رو افزایش بدم؟ قیمتش چند در میاد؟
سلام
آره همون Brother Hood
حالا منم مشكلي نداره به اون صورت فقط نسبت به High يه كم ضعيف تره.
به نظرت بخاطر ويندوز نيست آخه 64 بيته يه كم نسبت به 32 سنگين تره.
د
چند روز پیش پرسیدم گفتن 2 تا 2گیگ هستن خیلی ازت ببرن 2تاشونو 150 تومن ولی اگه بخوای عوضشون کنی با 2تا 3گیگ آزاد ممکنه تا 450-500 پات دربیاد.
از خود همونی که خریدمش پرسیدم:13:
ali_z051
03-07-2011, 01:47
8gb
2تا 2gb حدودا 110 تومان
==========================
دوستان اگه بلوتوث شما هم درست کار نمیکنه حتما بایوس رو اپدیت کنید....
موفق باشید.
چند روز پیش پرسیدم گفتن 2 تا 2گیگ هستن خیلی ازت ببرن 2تاشونو 150 تومن ولی اگه بخوای عوضشون کنی با 2تا 3گیگ آزاد ممکنه تا 450-500 پات دربیاد.
آقا فکر کنم طرف خیلی قیمت فضایی داده به شما. این طور فکر نمیکنی؟؟؟
ali_z051
03-07-2011, 12:05
:18::39: احتمالا رم ا از اب طلا بودن
sheytoon001
03-07-2011, 15:12
سلام دوستان
من روی لپتاپم اکثر بازی هارو که نصب میکنم و اجرا میشه مشکل داره / یعنی واید نیست . بازی زیاد نصب کردم . همشون بی برو برگرد با رزولیشت 800 * 600 بالا میان فکر کنم / خلاصه تصویر مربع هستش و پهن نیست...
بعضی از بازی ها مثل COD 5 و GTA 5 داخل تنضیمات گرافیک که میرم و رزولیشن رو بالا میبرم درست میشه ولی اکثر بازی ها مثل COD1 / NFS MW / NFS Undergrand و چننا بازی دیگه هرچقدر هم رزولیشن بازی رو بالا میبرم ، داخل همون مربع رزولشن بالا میره و واید نمیشه... تقریباً 3 سانت از هر طرف مانیتور سیاه میمونه...
اون بازی ها خیلی قدیمین و فکر میکنم به این خاطر با سایز صفحه مشکل دارن وگرنه بازی های جدید چنین مشکلی پیدا نمیکنن
---------- Post added at 04:12 PM ---------- Previous post was at 04:11 PM ----------
البته گاهی درایور بلوتوث هم اذیت میکنه برا خودم پیش اومده آیکن بلوتوث رو نشون نمیداد و وقتی خواستم دوباره نصبش کنم کلا ویندوز پرید:31:
اما خوب در این 1 ساله شاید 1-2 بار فقط اذیت کرده و الان مدتهاست عالی کار میکنه
ali_z051
03-07-2011, 18:45
سلام دوستان
دوست عزیز منم مشکل شما رو داشتم
اینو دانلود و نصب کنید درایوش کامل تر از خود سایت AMD هست... مشکلت حل میشه
Version 11.6
64 bit
32 bit
:18::39: احتمالا رم ا از اب طلا بودن
والا دیگه من نمیدونم اون گفت.:13:
mohammad1983
04-07-2011, 21:22
سلام
آره همون Brother Hood
حالا منم مشكلي نداره به اون صورت فقط نسبت به High يه كم ضعيف تره.
به نظرت بخاطر ويندوز نيست آخه 64 بيته يه كم نسبت به 32 سنگين تره.
نه اتفاقا توی 64 بیت پردازش خیلی بهتر و سریعتر هست.
amir--khan
06-07-2011, 09:57
سلام. من دیروز ویندوز لپ تاپو عوض کردم ولی تو ویندوز جدید وقتی صدا یا نور صفحه رو کم و زیاد میکنم تو صفحه نشون نمیده!
و درایور touchpad هم نصب نمیشه در حالیکه تو ویندوز قبلی همون درایور رو نصب کرده بودم.
sheytoon001
06-07-2011, 19:13
سلام. من دیروز ویندوز لپ تاپو عوض کردم ولی تو ویندوز جدید وقتی صدا یا نور صفحه رو کم و زیاد میکنم تو صفحه نشون نمیده!
و درایور touchpad هم نصب نمیشه در حالیکه تو ویندوز قبلی همون درایور رو نصب کرده بودم.
بار مورد اول باید نرم افزار quck set رو از سایت dell دانلود و نصب کنی
و برای مورد دوم متاسفانه راه حلی ندارم ، خودمم روی یک لپ تاپ خواستم نصب کنم اما نمیشد، احتمالا باید ویندوز رو عوض کنید
amir--khan
06-07-2011, 21:37
هنگام نصب touchpad این ارور رو میده :
to install this application, the local security policy option 'user account
control - detect application installations and prompt for elevation'
.should be enabled
در ضمن ویندوزو عوض کردم بازم نشد!
mohamad skystar
06-07-2011, 23:17
بهترین همین 5010 هست
5110 هم اگر USB 3 نداشت هیچ کس سمتش نمیرفت
sheytoon001
07-07-2011, 01:46
هنگام نصب touchpad این ارور رو میده :
to install this application, the local security policy option 'user account
control - detect application installations and prompt for elevation'
.should be enabled
در ضمن ویندوزو عوض کردم بازم نشد!
این راه توی یک سایت نوشته بود
تست کن
I have the same problem but I'm able to install it by using the following method.
1. type regedit on the Start Search
2. Go to HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Policies\System
3. Delete the EnableInstallerDetection entry
4. You can now try to run Synaptics installer even without rebooting or logout to your account.
amir--khan
07-07-2011, 13:46
خیلی ممنون نصب شد.
یه مطلب بسیار مفید از سایت مشرق درباره باطری :
شارژ ابتدایی 12ساعته باطری غلط است
به گزارش مشرق به نقل از وب شهر، موقع خرید این تبلت پیشرفته که همه فناوریهای روز در آن خلاصه شده است فروشنده تاکید کرد که حتما” 12 ساعت شارژ اولیه را رعایت کنید! باور کنید داشتم شاخ و دم در می آوردم. شما هم اگر ادامه مطلب را بخوانید متوجه می شوید چقدر افکارمان به دلیل به روز نبودن کهنه شده است.
در دنیای باطریها چندین فناوری وجود داشته که هر یک جای خود را به تکنولوژیهای جدید داده اند و منسوخ شده اند. مهمترین نسلهایی که در دنیای وسایل الکترونیکی شایع بوده اند به این شرح است.
الف-باطریهای نیکل کادمیوم
اینها در واقع اولین نسل تجاری باطریهای با تولید انبوه در ابزارهایی مانند موبایل و نوت بوک بودند. علامت مشخصه آنها این است که روی باطری Ni-Cd و یا خود کلمه نیکل-کادمیوم قید شده است. در دفترچه مشخصات هم عینا” نوع و توان باطری قید میشود. این نوع باطریها اکنون منسوخ شده اند.
در واقع این باطریها بودند که اولا” شارژ ابتدایی 12 ساعته نیاز داشتند و ثانیا” هر بار باید تا انتها تخلیه می شدند تا شارژ مجدد موجب از بین رفتن سلولها نشود.
تقریبا” 5 سالی میشود که دیگر این نوع باطریها به دلایل مختلفی کنار رفته اند و در محصولات جدید به هیچ وجه کاربردی ندارند.
ب-باطریهای یون لیتیومی
اینها نسل دوم تجاری باطریها در دستگاه های الکترونیکی بودند. علامت مشخصه آنها کلمه Li-On روی بدنه باطری و دفترچه مشخصات محصول است. این باطریها کماکان در موبایل و نوت بوک کاربرد دارند اما آنها هم با نسل جدیدتر در حال تعویض هستند.
کارکرد صحیح این باطریها موجب شده که نیازی به شارژ ابتدایی 12 ساعته ندارند و همچنین کاملا” برعکس باطریهای نسل قبلی به هیچ وجه نباید تا سر حد تخلیه شدن کار کنند. باید در حد 10 درصد شارژ باقیمانده مجدد شارژ شوند و سپس تا 100 درصد مجددا” شارژ گردند.
ج-باطریهای لیتیوم پلیمری
اینها نسل روز باطریها هستند که علاوه بر محدودیتهای کمتری که دارند ایمنتر و سبکتر هستند. علامت مشخصه آنها کلمه Li-Po یا Li-on-Po است. در دفترچه مشخصات محصول هم عینا” نوع باطری با عبارت لیتیوم پلیمری یا کاملتر آن یون لیتیوم پلیمر قید میگردد.
این نوع باطریها نه تنها شارژ ابتدایی 12 ساعته نیاز ندارند بلکه هیچ محدودیتی در کاربرد هم ندارند. مهمترین علامت مشخصه اینکه دستگاه شما دارای این نوع باطری است آن است که در زمان اتصال به کامپیوتر با پورت USB شارژ شود.
چون این باطریها نیازی نیست هر بار تا 100 درصد شارژ شوند سازندگان امکان شارژ با USB را در آنها قرار داده اند تا عمر باطری بهتری داشته باشند.
خوب در حال حاضر هر دستگاه الکترونیکی که بخرید به احتمال 99.9 درصد فاقد باطری نوع اول است که باطری نیکل کادمیومی بود. پس عملا” شارژ 12 ساعته کاملا” منسوخ و یک سنت پارینه سنگی است که کماکان در دهان افراد در حال گردش است.
لینک:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]شارژ-ابتدایی-12ساعته-باطری-غلط-است
sheytoon001
08-07-2011, 00:06
یه مطلب بسیار مفید از سایت مشرق درباره باطری :
شارژ ابتدایی 12ساعته باطری غلط است
[/URL]
لازم به ذکره که در برگه ای که خود شرکت DELL درون بسته گذاشته نوشته 12 ساعت شارژ اولیه شه :46:
البته حالا اینو نوشتی شک کردم،باید یه بار دیگه بخونمش:31:
Mahziar-7
08-07-2011, 15:50
سلام.
من نمیتونم هیچ بازی رو رو این لپ تاپ نصب کنم! اگه هم نصب شه اجرا نمیشه و اررور میده. شاید بپرسین چه اروری، اونشو بعدا میگم ولی لطفا کمکم کنید از شر ِ زبان عربی این ویندوز خلاص شم. چون اون ارور ها هم عربی اند! از عربستان خریداری شده و ویندوز7 ش، زبان اصلی رو هم عربی تشخیص میده. از کنترل پنل نتونستم آنیستال کنم عربی رو. آیا راه دیگه ای جز تعویض ویندوز دارم؟
sina.belyad
08-07-2011, 21:54
سلام.
من نمیتونم هیچ بازی رو رو این لپ تاپ نصب کنم! اگه هم نصب شه اجرا نمیشه و اررور میده. شاید بپرسین چه اروری، اونشو بعدا میگم ولی لطفا کمکم کنید از شر ِ زبان عربی این ویندوز خلاص شم. چون اون ارور ها هم عربی اند! از عربستان خریداری شده و ویندوز7 ش، زبان اصلی رو هم عربی تشخیص میده. از کنترل پنل نتونستم آنیستال کنم عربی رو. آیا راه دیگه ای جز تعویض ویندوز دارم؟
سلام.
دوست عزیز برو به قسمته:
Control Panel - Region and Language - keyboards and Language - change keyboards... - general
حالا رو add کلیک کن و زبان persian رو انتخاب کن ( می تونی همینجا زبان انگلیسی رو هم اضافه کنی یا عربی رو removre کنی ) و تیک هاشو بزن و تمام کادرایی رو که باز کردیو با ok ببند.
نه اتفاقا توی 64 بیت پردازش خیلی بهتر و سریعتر هست.
سلام
گاهي اوقات مثلا بعد يه ساعت بازي 1يا 2 ثانيه اي گير ميكنه اين مشكلي داره؟
سلام
چرا ريتينگ ويندوز 7 32بيت با 64بيت به رم تفاوت داره
مثل اينا:
(ویندوز 7 64 بیتی)
32بيتي
منم قبلا كه32 روش نصب بود رمو ميزد 7.1 ولي حالا كه 64بيت زدم ميزنه 5.9 ميزان فضاي بيشتري رو هم نسبت به 32 بيت اشغال كرده.
sina.belyad
09-07-2011, 10:22
[QUOTE=jijung;6246682]سلام
چون اگه رمت 4 باشه 32 بیتی از 3 گیگش استفاده می کنه اما 64 بیتی از هر 4 گیگش.
ولی جالب اینجاست که واسه شما ریتینگ 32 بیتی از 64 بیتی بالاتره! البته اونچیزی که من متوجه شدم ، شما این 2 تست رو روی 2 لپ تاپ مختلف گرفتید.چون اولی گرافیکش 4650 و دومی 550v هستش . که نمی شه این تست رو ملاک قرار داد . شما باید هر دو تست رو روی یک لپ تاپ انجام بدید ، اونوقت به احتمال 99% ریتینگ 64 بالاتره.
.
alonestar69
09-07-2011, 11:43
[QUOTE=jijung;6246682]سلام
چون اگه رمت 4 باشه 32 بیتی از 3 گیگش استفاده می کنه اما 64 بیتی از هر 4 گیگش.ولی جالب اینجاست که واسه شما ریتینگ 32 بیتی از 64 بیتی بالاتره!
با سلام
ریتینگ ویندوز سون من هم همینجوریه و حالا که از نسخه ی 64 بیتی استفاده میکنم به رمهای من 5.9 میده.
sheytoon001
10-07-2011, 00:20
سلام
مثل اينا:
(ویندوز 7 64 بیتی)
32بيتي
منم قبلا كه32 روش نصب بود رمو ميزد 7.1 ولي حالا كه 64بيت زدم ميزنه 5.9 ميزان فضاي بيشتري رو هم نسبت به 32 بيت اشغال كرده.
فکر میکنم به این دلیل که 32 بیت فقط میتونه از 3 گیگ استفاده کنه و بنا بر این سخت افزار فعلی یهتر از بهترین حالت برای 32 بیته اما در 64 بیت محدودیت استفاده از رم وجود نداره، بنا براین 4 گیگ برای 64 بیت بهترین نیست و معمولیه و امتیازش هم طبیعتا پایینتره
در ضمن به نظرم عدد 7 و خورده ای نهایت امتیاز در ریتینگ ویندوزه
امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم
Mahziar-7
10-07-2011, 15:11
سلام
من ویندوز 7 نصب کردم ولی سی دی درایورها رو ندارم و نمی دونم چه درایورهایی لازمه. توی device manager فقط دوتا گزینه ی network controller و PCI Simple Communications controller علامت تعجب زرد دارن و بقیه به نظر نصب میان. این دوتا گزینه چی ان؟ درایورشون رو از کجا گیر بیارم؟
بعد یه سوال دیگه. از کجا بفهمم گرافیکش نصبه؟
فکر میکنم به این دلیل که 32 بیت فقط میتونه از 3 گیگ استفاده کنه و بنا بر این سخت افزار فعلی یهتر از بهترین حالت برای 32 بیته اما در 64 بیت محدودیت استفاده از رم وجود نداره، بنا براین 4 گیگ برای 64 بیت بهترین نیست و معمولیه و امتیازش هم طبیعتا پایینتره
در ضمن به نظرم عدد 7 و خورده ای نهایت امتیاز در ریتینگ ویندوزه
امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم
درسته ممنون
سلام
میشه با کابل sata یه DVDRW معمولی وصل کرد به لپ تاپ؟
mohammad1983
10-07-2011, 20:14
سلام
گاهي اوقات مثلا بعد يه ساعت بازي 1يا 2 ثانيه اي گير ميكنه اين مشكلي داره؟
ممکنه از نوع ویندوزتون باشه.شرکت های مختلف متاسفانه کیفیت مختلف دارند.
من 2 روز هست crysis 2 رو نصب کردم و کلی بازی میکنم و انگار نه انگار
البته گوش شیطون کر:8:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.