ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تجربه خرید Dell Inspiron N5010

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

sheytoon001
18-09-2010, 23:03
من شنیدم در این مدل چون کارت گرافیک قویه زود داغ میکنه و بالاخره خیلی زود میسوزه و خیلی برگشتی داشته به همین خاطر درسته؟
شنیدن کی بود مانند دیدن:31:
آقا من بدون کول پد باهاش بازی میکنم آخ نگفته
گرم میشه اما اصطلاح داغ رو نمیشه براش به کاربرد
تازه وقتی جایی قرار داره که زیرش هوا در جریانه ، هرازگاهی فنشم خاموش میکنه
ما که از اول این تاپیک (که گمونم تنها تاپیکیه که به 5010 در این حد پرداخته) کسی رو ندیدیم از لپ تاپش ناراضی باشه
فکر میکنم کسایی که این حرف رو زدن از مدل دیگه ای از inspiron ناراضی بودن و ترو خشک رو با هم سوزوندن:31:

feal
18-09-2010, 23:17
اما این شنیدن از اون شنیدنا نبود مطمئنم این اتفاق افتاده شاید مدلهایی بوده که کارت گرافیکش خیلی قوی بوده
مشخصات (کانفیگ)سیستم شما چیه ؟ گارانتیش چیه؟
چند ساعت در روز باهاش کار میکنید؟

Gilopa
18-09-2010, 23:23
اما این شنیدن از اون شنیدنا نبود مطمئنم این اتفاق افتاده شاید مدلهایی بوده که کارت گرافیکش خیلی قوی بوده

دوست عزیز همانطور که سیامک عزیز گفتن مدلهای دیگه از سری اینسپایرون این مشکلات برگشتی رو داشتند که باعث شده مردم کمی تازگیها نسبت به دل بدبین بشن
اما خیالتون جمع هر کی این حرف رو به شما زده آدرس این تاپیک رو بهش بده ما باهاش طرف بشیم :46:

sayanermia
19-09-2010, 00:04

شایدم اون کسایی که 5010 رو برگشتی دادند ، گرافیکشونو اوورکلاک کردند که خیلی زود مرخص شده و اینقدر ناراضی تعریف میکنن ازش!! وگرنه یکی از بهترین مدل هایی بوده که دیدم و استفاده کردم!!:8:

justmp3
19-09-2010, 04:50
سلام
من امروز رفتم 5010 را با گرافیک 5650 بگیرم که اصلآ گیر نیاوردم!
جالبه که تو لیست قیمت با گرافیک 5650 و 5470 نوشتن ولی وقتی سریال رو تو سایت دل چک کردم گرافیک را میزد 550v !!!!!
تازه یکی از مغازه دارا که خودش باورش نمیشد اخر لپ تاپ را باز کرد ویندوزم ریخت بعد از تو ویندوز چک کرد دید همین 550v هست!!
حالا من اومدم نظره دوستان راجبه این گرافیک کارت بدونم!!؟ من بحث خارج از تاپیک نمیخوام بکنم چون مربوط به 5010 هست اینجا مطرح کردم
چیزی که خودم فهمیدم این بوده که ظاهرآ از لحاظ سرعت تو بازی و ... باید خوب باشه ولی DX 11 را ساپورت نمیکنه! میشه راجبه این برام توضیح بدید که ساپورت نکردنش چه ایراداتی میتونه داشته باشه؟!

hosein7
19-09-2010, 11:40
سلام دوستان چه گارانتی های متعبر؟؟؟؟ آیا گارانی ایران هم متعبر:15::40:

abbas777
19-09-2010, 11:58
من پست های پیشین رو تا 44 خوندم ! اطلاعات جالبی داشت و مشتاق شدم که برای خرید این مدل اقدام کنم!! اما یک سری ابهامات دارم که ان شالله به یاری چند دوست عزیز که کارکشته ترند رفع بشه. اولیش این که کدام نوع از ویندوز 7 را برای کار انتخاب کنم؟ 32 بیتی یا 64 بیتی ؟ تو پست های قبلی یک سری از دوستان گفتند که 32 بیتی بهتره! که نیاز به خرید نرم افزار نداره(این خودش یعنی چی؟) اما یک سری دیگر گفتند که 64 بیتی عمل کرد بهتری داره و علی رغم 32 بیتی که 1 گیگ رم از 4 گیگ رم را مورد استفاده قرار نمی دهد در کل بهتر است ! حقیقتا گیج شدم:wac: لطفا دراین مورد توضیح مبسوطی بفرمایید(جمله رو داشتی).
مورد دوم ، این که لپ تاپ رو با ویندوز اورژینال بخرم یا با داس بخرم و بعد خودم ویندوز کرکی بریزم؟ مزایا و معایب در این مورد رو هم توضیح بدید!
مورد بعدی این که چه چیز های (البته بغیر از خود لپ تاپ و شارژر) باید توی جعبه باشد ؟ و یا به چه نکاتی در هنگام خرید دقت کنم؟
و در آخر کانفیگی که انتخاب کردم اینه!
2.4~ 2.66 ( 4GB ram -500GB hard- 15.6 WXGA - ATI Radeon 5470 1 GB CPU(i5- 450M):exclamati

Gilopa
19-09-2010, 12:04
سلام
جالبه که تو لیست قیمت با گرافیک 5650 و 5470 نوشتن ولی وقتی سریال رو تو سایت دل چک کردم گرافیک را میزد 550v !!!!!
تازه یکی از مغازه دارا که خودش باورش نمیشد اخر لپ تاپ را باز کرد ویندوزم ریخت بعد از تو ویندوز چک کرد دید همین 550v هست!!
حالا من اومدم نظره دوستان راجبه این گرافیک کارت بدونم!!؟ من بحث خارج از تاپیک نمیخوام بکنم چون مربوط به 5010 هست اینجا مطرح کردم
چیزی که خودم فهمیدم این بوده که ظاهرآ از لحاظ سرعت تو بازی و ... باید خوب باشه ولی DX 11 را ساپورت نمیکنه! میشه راجبه این برام توضیح بدید که ساپورت نکردنش چه ایراداتی میتونه داشته باشه؟!

وارد این لینک بشید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در صفحه بالا زیر فلش سوم نارنجی رنگ روی عبارت Multimedia Better Graphics کلیک کنید .. هماطور که مشاهده میکنید در کانفیگها فقط دو مدل کارت گرافیک 5470 و 550v وجود داره ..

بنده با این مدل اصلا کار نکردم و متاسفانه زیاد مورد استفاده قرار نگرفته این مدل ...
اگر فاکتورهایی چون directx 11.0 و Shader Mod 5.0 رو کنار بزارید شاید قضاوت کمی سخت باشه .. چون شاخصهای 550v هم بدک نیستند و حتی بهتر از 5470 در بعضی موارد .. directx 11.0 مساله خیلی مهمیه و کلا نسبت به گذشته تغییرات مفید و زیادی اعمال شده اما در بازیها فقط این مسائل مهم نیستند ...
با توجه بازیهای روز و نسل آینده شاید 5470 گزینه مناسبتریه از لحاظ پشتیبانی ..
اما رو کاغذ 550v در بازیها سریعتر عمل میکنه (این مساله شاید مهمترباشه) دیگه بسته به خودتونه که آیا مساله شیدر مدل 5 و دایرکت ایکس 11 براتون خیلی مهمه یا نه ..
این هم در نظر بگیرید که 5470 جواب پس داده و در رنت خیلی ازش اطلاعات موجوده و کاربران بیشتری تستش کردند !اما 550 v فقط صحبت تئوریک ازش موجوده و عملا در نت مطلب خاصی از کاراییش پیدا نمیکنید !

Gilopa
19-09-2010, 12:36
سایت نوت بوک چک9 سپتامبر یعنی 10 روز پیش اومد n5010 رو بررسی کرد که در صفحه اول سایت قرار گرفته .. اتفاقا بالای صفحه هم نوشته شده Review Dell Inspiron 15R Notebook

بهرحال چون سایت معتبریه و خیلیها بهش استناد میکنند بهتر دیدم لینکش رو بزارم .. از شیتونک هم ممنون میشم اگر صلاح ببینه لینک این بررسی رو در صفحه اول تاپیک قرار بده

mss_195
19-09-2010, 14:34
من پست های پیشین رو تا 44 خوندم ! اطلاعات جالبی داشت و مشتاق شدم که برای خرید این مدل اقدام کنم!! اما یک سری ابهامات دارم که ان شالله به یاری چند دوست عزیز که کارکشته ترند رفع بشه. اولیش این که کدام نوع از ویندوز 7 را برای کار انتخاب کنم؟ 32 بیتی یا 64 بیتی ؟ تو پست های قبلی یک سری از دوستان گفتند که 32 بیتی بهتره! که نیاز به خرید نرم افزار نداره(این خودش یعنی چی؟) اما یک سری دیگر گفتند که 64 بیتی عمل کرد بهتری داره و علی رغم 32 بیتی که 1 گیگ رم از 4 گیگ رم را مورد استفاده قرار نمی دهد در کل بهتر است ! حقیقتا گیج شدم:wac: لطفا دراین مورد توضیح مبسوطی بفرمایید(جمله رو داشتی).
مورد دوم ، این که لپ تاپ رو با ویندوز اورژینال بخرم یا با داس بخرم و بعد خودم ویندوز کرکی بریزم؟ مزایا و معایب در این مورد رو هم توضیح بدید!
مورد بعدی این که چه چیز های (البته بغیر از خود لپ تاپ و شارژر) باید توی جعبه باشد ؟ و یا به چه نکاتی در هنگام خرید دقت کنم؟
2.4~ 2.66 ( 4GB ram -500GB hard- 15.6 WXGA - ATI Radeon 5470 1 GB CPU(i5- 450M):exclamati

با اجازه اساتید...کلا من و همه بچه های این تاپیک در جستجو برای گرفتن یه نوت بوک زیر 1میلیون به این مدل رسیدیم، در نتیجه میشه گفت که این انتخاب بهترین گزینه توی این رنج قیمته. درباره win7 باید بگم که منم قبل از گرفتن 5010 بزرگترین سوالم بود ولی بعد از مشاوره با چند کارشناس به این نتیجه رسیدم که سیستم عاملهای 64بیتی برای اونایی که سیستم خوبی دارند بسیار بهینه تر عمل میکنه و در صورتبکه سیستم مثلا دارای رم کافی نباشه در عمل 64 عملکرد ضعیفتری نسبت به 32بیتی داره. ولی 5010 سخت افزارهای قابل قبولی داره من خودم الان 64بیتی نصب کردم و دارم لذتشو میبرم. درباره نرم افزارها هم منم این نگرانی رو داشتم ولی الان عملا هیچ مشکلی ندارم، فقط برای چند برنامه مثل nod32 و winrar مشکل داشتم که اونم با یه سرچ توی گوگل برای نسخه 64بیتیشون مشکلم حل شد. فوقشم اگه یه روز با برنامه ای مشکل داشته باشی میتونی اونو در حالت win xp اجرا کنی. درباره رم هم من هر وقت مشخصات سیستممو میبینم رممو 3.9G نمایش میده و تا حالا هم مشکلی از این بابت نداشتم.(نباید هم داشته باشم چون اینا رو خود سیستم مدیریت و کم و زیاد میکنه). درباره اون کانفیگی هم که انتخاب کردی باید بگم که اگه واقعا تفاوت قیمتش با کانفیگی که شامل HDD: 320G, i3 2.2 میشه برات مهمه اون قدر اینا با هم تفاوت ندارند، چون تا جایی که من میدونم فرق i3 و i5 زیاد واضح نیست و در عملیات سنگین نمایان میشه و درباره هاردشم به خودت مربوطه. در مجموع هرکار میکنی فقط 5010 رو از دست نده.
در ضمن توی لینکی که دوستمون Gilopa گذاشته جزئیات جالبی از جمله مقایسه نسخه های 64 و 32بیتی پیدا میکنی.

hassanshaikhi
19-09-2010, 15:13
سلام

گرافیک 550v همون ati 4650 هست که سرعت هسته و حافظه اون کاهش یافته. و از dx10.1 پشتیبانی میکنه.
این که dx11 بهتر است شکی توش نیست ولی نام dx11 برای کارتهای رده پایین فقط یه چیز تبلیغاتی هست و اصلا گول اون رو نخورید
اگه بخاین با 5470 در dx11 بازی کنید یعنی میخاین توی بالاترین تنظیمات بازی کنید و با توجه به مقدار کم سایه زن ها در این کارت (80) استفاده از sm 5 و سایر ویژگی های dx11 باعث افت شدید فریم در بازی میشه مخصوصا استفاده از tesselation که شما مجبورید ویژگی های dx11 رو در بازی غیر فعال کنید که نتیجه این میشه که شما به ظاهر گرافیک dx11 دارید ولی عملا نمیتونید از dx11 استفاده کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تعداد بازی های موجود فعلی برای dx11 به 10 عدد هم نمیرسه.

چون که ممکنه بعضی ها با سایت نوتبوک چک مشکل داشته باشند لینک از بقیه سایت ها هم میزارم.(تست ها مربوط به دسکتاپ هست نه لپتاپ)
مقایسه افت فریم در dx11

hasan69
19-09-2010, 15:47
بچه ها این مشخصات هارد منه

SAMSUNG مدل SAMSUNG HM500JI سایز 500.1 GB

health 84% temp 42 performance 99

من که کاری نمیکنم زیاد با لپ تاپ چرا سلامتی هاردم 84% ؟!:41::18:

sheytoon001
19-09-2010, 16:15
بچه ها این مشخصات هارد منه

SAMSUNG مدل SAMSUNG HM500JI سایز 500.1 GB

health 84% temp 42 performance 99

من که کاری نمیکنم زیاد با لپ تاپ چرا سلامتی هاردم 84% ؟!:41::18:
یعنی چی سلامتیش 84%؟
چجوری میشه دید؟

hasan69
19-09-2010, 16:21
یعنی چی سلامتیش 84%؟
چجوری میشه دید؟

با این نرم افزار EnhanceMySe7en.Pro.v2.8.1

در قسمت hdd1

ببین برای تو چنده؟:41:

sheytoon001
19-09-2010, 20:03

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر قسمت hdd1

فکر نمی کنم این نرم افزارا چندان هم اطلاعات درستی رو نشون بدن
اصلا ملاکش از سلامتی هارد چیه؟
شاید با یه دیفراگمنت نتیجه بهتری نشون بده
زیاد به این نرم افزارا نوجه نکن:46:

sayanermia
19-09-2010, 21:32

در قسمت hdd1

زیاد درگیر اینا نباش!! منم یه هارد نو خریده بودم واسه سیستم خونه ، با یه نرم افزار سلامیتشو چک کردم زده بود 70 درصد :19: این نرم افزارها معلوم نیست چه فاکتورهایی و لحاظ میکنند که اینطوری نشون میدن ولی میدونم اصلا اطلاعات درستی نمیدن!

sayanermia
19-09-2010, 21:40

همینطوری که دوستمون جواب شمارو دادند فرق زیادی در نرم افزارهای 32 و 64 نیست!! اکثر نرم افزارهای 32 بیتی روی 64 بیت نصب میشن و بدون مشکل می تونید استفاده کنید!! به جز یک سری نرم افزارهای تخصصی و خاص که شاید مربوط به یک پروژه ی کاری یا صنعتی مثل برخی نرم افزارهای طراحی ( اتوکد و ... ) وگرنه در نرم افزارهای معمولی که کاربرد عامیانه داره همه جوره نصب میشه!! حتی اگر نصب هم نشه می تونید برید از سایت خود نرم افزار ، ورژن 64 شو بگیرید و نصب کنید که فکر کنم جز یه آنتی ویروس دیگه به این مشکل بر بخورید!!

در موردویندوز هم اصلا دور ویندوز اورجینال نرید تا وقتی میشه با دوهزار تومن یه ویندوز خرید و نصب کرد چرا بیخودی پول بالای یک ویندوز روی لپتاپ داد؟ با توجه به بحث هایی که در این انجمن و انجمن های مشابه شده به این نتیجه رسیده شده که هیچ فرقی بین ویندوزهای اورجینال و کـــ.رک شده وجود نداره!! هر دوتا قابلیت آپدیت دارند ، هردوتا از طرف مایکروسافت قانونی شناخته می شن و هردوتاشونم به یک نحو کار میکنند!! اگر کسی بیاد بگه ویندوز اورجینال من مثل گوله کار میکنه و ویندوز کپیم مثل اون نیست حرف درستی نزده! چون فرقشون فقط یک سریال نامبر ناقابله که مایکروسافت اونو به لپتاپ مورد نظر اختصاص داده!! همین!! پس پول زیادی واسه این مورد ندید!!

محتوی جعبه : دفترچه راهنما - کارت گارانتی بین المللی - شارژ - خود لپتاپ :31: به جز اینا هیچ چیز دیگه ای نیست!! فقط یادت باشه شارژ برخی مدل ها سه شاخه مثلثیه که باید براش یه تبدیل بخری تا بتونی بزنیش به پریز برق!! یه درایورهاشه که اونم باز خودت زحمتشو بکشی و بری سایت دل و دانلود کنید! البته اگر با گارانتی شرکتی بخری به احتمال زیاد شرکت مورد نظر سی دی درایورهاتو بهت میده!! ولی خب کسایی مثل من که بدون گارانتی خریدند رفتیم و دانلود کردیم که باز اینطوری یه حسنی داره همیشه آخرین ورژن درایورها در اختیارمونه!!

کانفیگتون هم عالیه!! ایشالله مبارکت باشه :10::11:

abbas777
19-09-2010, 22:22
همینطوری که دوستمون جواب شمارو دادند فرق زیادی در نرم افزارهای 32 و 64 نیست!! اکثر نرم افزارهای 32 بیتی روی 64 بیت نصب میشن و بدون مشکل می تونید استفاده کنید!! به جز یک سری نرم افزارهای تخصصی و خاص که شاید مربوط به یک پروژه ی کاری یا صنعتی مثل برخی نرم افزارهای طراحی ( اتوکد و ... ) وگرنه در نرم افزارهای معمولی که کاربرد عامیانه داره همه جوره نصب میشه!! حتی اگر نصب هم نشه می تونید برید از سایت خود نرم افزار ، ورژن 64 شو بگیرید و نصب کنید که فکر کنم جز یه آنتی ویروس دیگه به این مشکل بر بخورید!!

در موردویندوز هم اصلا دور ویندوز اورجینال نرید تا وقتی میشه با دوهزار تومن یه ویندوز خرید و نصب کرد چرا بیخودی پول بالای یک ویندوز روی لپتاپ داد؟ با توجه به بحث هایی که در این انجمن و انجمن های مشابه شده به این نتیجه رسیده شده که هیچ فرقی بین ویندوزهای اورجینال و کـــ.رک شده وجود نداره!! هر دوتا قابلیت آپدیت دارند ، هردوتا از طرف مایکروسافت قانونی شناخته می شن و هردوتاشونم به یک نحو کار میکنند!! اگر کسی بیاد بگه ویندوز اورجینال من مثل گوله کار میکنه و ویندوز کپیم مثل اون نیست حرف درستی نزده! چون فرقشون فقط یک سریال نامبر ناقابله که مایکروسافت اونو به لپتاپ مورد نظر اختصاص داده!! همین!! پس پول زیادی واسه این مورد ندید!!

محتوی جعبه : دفترچه راهنما - کارت گارانتی بین المللی - شارژ - خود لپتاپ :31: به جز اینا هیچ چیز دیگه ای نیست!! فقط یادت باشه شارژ برخی مدل ها سه شاخه مثلثیه که باید براش یه تبدیل بخری تا بتونی بزنیش به پریز برق!! یه درایورهاشه که اونم باز خودت زحمتشو بکشی و بری سایت دل و دانلود کنید! البته اگر با گارانتی شرکتی بخری به احتمال زیاد شرکت مورد نظر سی دی درایورهاتو بهت میده!! ولی خب کسایی مثل من که بدون گارانتی خریدند رفتیم و دانلود کردیم که باز اینطوری یه حسنی داره همیشه آخرین ورژن درایورها در اختیارمونه!!

کانفیگتون هم عالیه!! ایشالله مبارکت باشه :10::11:
اول از همه از توضیحات خوبتون یک دنیا ممنون:40:
من نیاز به یک سری نرم افزار ها دارم که اتفاقا تخصصی هستند مثل اتوکد،فتوشاپ، اس پی اس اس ، ام اس پراجکت، پریماورا و چند نرم افزار دیگه ، حالا نظرتون درباره ی ویندوز سون 64 بیتی چیه؟:5: و یه چیز دیگه این که منظورتون از دانلود نرم افزار ها از کدوم سایته؟سایته خودشون؟ میشه یه کمی در این باره توضیح بدید ،آخه توی زمینه ی دانلود نرم افزار آماتورم یا شاید هم کمی پایین تر از آماتور ! ولی خیالی نیست یاد می گیرم فقط رهنماییم کنید!:10:
یه سوال دیگه این که یک سری فیلم ها (دی وی دی ها) هستند که بهشون می گن اچ دی که کیفیت عالی دارن(تازه با این اصطلاح آشنا شدم) این کانفیگی گفتم قابلیت پخش این دسته از دی وی دی ها رو داره؟ احتمالا این قابلیت به کارت گرافیک بستگی داره !!!؟؟ این تور نیست؟؟ نمی دونم در این مورد هم راهنماییم کنید.
و در آخر

تشکر بیکران از کمک تون :20:

hasan69
19-09-2010, 23:19
DIRT2
کسی این بازی رو چک کرده؟

من نصب کردم میره تو بازی بعد از چند تا از تبلیغات قبل بازی میاد بعد رو یه صفحه سیاه میمونه که یه متن در مورد REGISTRED
از این حرفا نوشته دیگه جلو تر نمیره:13:
یعنی ازکرکه؟:41:

mss_195
19-09-2010, 23:31
این کانفیگی گفتم قابلیت پخش این دسته از دی وی دی ها رو داره؟ احتمالا این قابلیت به کارت گرافیک بستگی داره !!!؟؟ این تور نیست؟؟ نمی دونم در این مورد هم راهنماییم کنید.
و در آخر

با وجود اینکه صفحه این مدل نصبت به بقیه سخت افزارهاش تا حدی ضعیفتره ولی به نظر من آزمایش خودشو توی فیلمهای با کیفیت با موفقیت پشت سر گذاشته. به قول gilopa این نمایشگر HD هست ولی Full HD نیست. تا جایی هم که من میدونم این قابلیت وابسته به کارت گرافیک، کیفیت نمایشگر و البته کیفیت خود فیلمه. من فیلم HD کم دستم میرسه ولی اون چند تایی که دیدم قابل قبول بودن.

DIRT2
کسی این بازی رو چک کرده؟

من نصب کردم میره تو بازی بعد از چند تا از تبلیغات قبل بازی میاد بعد رو یه صفحه سیاه میمونه که یه متن در مورد REGISTRED

دروغ چرا...این بازی از معدود بازیهایی بود که من با اجرای اون روی high مشکل داشتم و الان روی medium بازیش میکنم و البته جا داره که یه چند تا از گزینه هاشو روی high گذاشت. در مورد کرک هم با وجود اینکه اینجا جای بحثش نیست ولی مال من خودش کرکشو موقع نصب کپی کرد و منم بدون مشکل اجراش کردم، در نتیجه جوابی برای دادن ندارم! ولی اروری که درباره رجیستر کردن یه برنامه باشه تا جایی که من میدونم معمولا مربوط به کرک میشه.

sheytoon001
20-09-2010, 00:33
من نیاز به یک سری نرم افزار ها دارم که اتفاقا تخصصی هستند مثل اتوکد،فتوشاپ، اس پی اس اس ، ام اس پراجکت، پریماورا و چند نرم افزار دیگه ، حالا نظرتون درباره ی ویندوز سون 64 بیتی چیه؟:5: و یه چیز دیگه این که منظورتون از دانلود نرم افزار ها از کدوم سایته؟سایته خودشون؟ میشه یه کمی در این باره توضیح بدید ،آخه توی زمینه ی دانلود نرم افزار آماتورم یا شاید هم کمی پایین تر از آماتور ! ولی خیالی نیست یاد می گیرم فقط رهنماییم کنید!:10:
یه سوال دیگه این که یک سری فیلم ها (دی وی دی ها) هستند که بهشون می گن اچ دی که کیفیت عالی دارن(تازه با این اصطلاح آشنا شدم) این کانفیگی گفتم قابلیت پخش این دسته از دی وی دی ها رو داره؟ احتمالا این قابلیت به کارت گرافیک بستگی داره !!!؟؟ این تور نیست؟؟ نمی دونم در این مورد هم راهنماییم کنید.
و در آخر

شما اگه 32 بیتی هم نصب کنی عملکرد سخت افزار اونقدر متفاوت نیست که به چشم بیاد
اما با وجود این مطئنن آینده رو 64 بیتی در دست میگیره پس بهتره خودتو برا روبرو شدن باهاش آماده کنی:31:
در ضمن بعد دانلود نرم افزار از سایت خودش نیاز به کرکش هم داری که این مرحله سختترین جاشه:46:
چون هیچ سایتی محصول تخصصیشو مجانی به کسی نمیده:13::31:
اما شما قبل مراجعه به سایت اصلی توی گوگل نسخه 64 بیتیه نرم افزار رو سرچ کن ، به احتمال زیاد پیدا کنی (با کرک):8:

sayanermia
20-09-2010, 00:41
و در آخر

خواهش میکنم! وظیفه است دوست عزیز

در مورد فتوشاپ که میدونم در ویندوز های 64 بیتی موقع نصب ، یک نسخه ی 64 بیتی بارگذاری میشه و قابلیت اجرا داره!! بقیه نرم افزار ها هم کاری نداره!! با اندک هزینه ای می تونید برید و همه شونو نسخه 64 بیتی تهیه کنید و نصب کنید!! از این بابت مشکلی ندارید!! فقط نرم افزار اس پی اس اس تاحالا باهاش کار نکردم و اصلا نمیدونم 64بیتش هست یا نه!! می تونید یک سرچی در گوگل بزنید ببینید ایا موجوده یا نه!! اگر اینم باشه که دیگه حله و مشکلی با 64 نخواهید داشت!!

اسرار ما روی ویندوز 64 بیتی از این بابته که قطعات این لپتاپ برای 64بیت تعبیه شده و حتی خود کمپانی دل در ارائه ی درایورها به صورت مستقیم و غیرمستقیم داره پیشنهاد میکنه و داد میزنه از 64 بیت استفاده کنید ! چون در سرعت و کیفیت کارایی سیستم تاثیر بسزایی داره!!

فیلم های HD همونطوری که دوستان فرمودند این نمایشگرها فول اچ دی نیستند اما کیفیت خوبی دارند!! من با کابل HDMI این لپتاپ و به سینمای خانگی خونه وصل کردم ( تلوزیون ال سی دی از شرکت گروندیک ) واقعا کیفیت تصویر بی نظیر بود!! از خود دی وی دی اش که توی dvd player اجرا کردیم واقعا با کیفیت تر بود!! البته ربطی به نمایشگرش نداشت ولی میخوام بخوام کیفیت پخش و حتی خروجی تصویر این لپتاپ فوق العاده است!! من باهاش چندتا موزیک ویدئو HD دیدم واقعا خوب بود!! در حد یک لپتاپ واقعا عالی است!!

دانلود نرم افزار هم می تونید از سایت خود نرم افزار بگیرید هم از سایت های مختلف دانلود مثل filehippo و یا --------- و همینطور softpedia !! که ادرسشونو پیغام خصوصی میکنم براتون که مبادا تبلیغ و این چیزا نشه!!

اگر اینترنت پرسرعت داشته باشید مشکلی با دانلود نخواهید داشت و براحتی هرچه تمامتر میتونید کلیه نرم افزارهای مورد نظرتونو دراختیار داشته باشید!!

rouzbeh.mec
20-09-2010, 09:56
سلام
از کاربران حرفه ای و غیر حرفه ای عزیز، کسی تابحال تجربه ای از خرید inspiron 4010 داشته؟ یا با این مدل آشنایی داره؟
از نظر کیفی و عملکرد آیا با مدل 5010 تفاوت چندانی داره؟ (کانفیگ Core i5)
البته میدونم که این تاپیک مربوط به 5010 هست، ولی از اونجایی که مدل 4010 هم خیلی شبیه به این مدله و تاپیک اختصاصی هم برای اون ایجاد نشده ترجیح دادم سوالم رو اینجا مطرح کنم.
دیگه به بزرگواری خودتون ببخشید.
با تشکر

hosein7
20-09-2010, 11:16
آیا گارانی ایران هم متعبر؟؟؟؟ اگه جواب بدید ممنون می شم :40::40::40::11::11:

sheytoon001
20-09-2010, 12:16
سلام
از کاربران حرفه ای و غیر حرفه ای عزیز، کسی تابحال تجربه ای از خرید inspiron 4010 داشته؟ یا با این مدل آشنایی داره؟
از نظر کیفی و عملکرد آیا با مدل 5010 تفاوت چندانی داره؟ (کانفیگ Core i5)
البته میدونم که این تاپیک مربوط به 5010 هست، ولی از اونجایی که مدل 4010 هم خیلی شبیه به این مدله و تاپیک اختصاصی هم برای اون ایجاد نشده ترجیح دادم سوالم رو اینجا مطرح کنم.
دیگه به بزرگواری خودتون ببخشید.
با تشکر
صفحه کوچیکترش ممکنه یه مقدار کار کردن با اون رو سخت کنه(مخصوصا که در این سری مانیتورشون-از نطر زاویه دید، انعکاس نور- عالی نیست)
چون خودم باهاش کار نکردم نمی تونم با اطمینان جواب بدم:46:

armanjoon_gh
20-09-2010, 13:27
DIRT2
کسی این بازی رو چک کرده؟

شما بعد نصب باید یک اکانت بسازی تا وارد بازی بشی .طریقه نصبشو هم اگه سرچ کنی پیدا میکنی.
جدیدا با این بازی به مشکل خوردم.مثل سابق روان اجرا نمیشه. تنظیماتی وجود داره تا بشه از حداکثر قدرت گرافیک یا رم استفاده کرد؟

armanjoon_gh
20-09-2010, 13:34
نه، برا من فقط یه سی دی freeDos بود که هیچ کاربردی هم نداشت
اما برا یکی از یچه ها ubuntu همراش بود که بعید میدونم اورجینال باشه:46:

سلام سیامک جان ،خوشحالم که همچنان با قدرت مشکلات بچه هارو حل میکنی . دوباره برگشتم داشتم پستهای قبلی رو میخوندم اینو دیدم.سی دی اوبونتوی من به نظرم اورجینال باشه ولی در کل خیلی واسم عجیب بود که چرا به جای داس اوبونتو تو جعبه اش بود.

hasan69
20-09-2010, 15:28
DIRT2
کسی این بازی رو چک کرده؟

داداش پس کرکشو برامون بزار

---------- Post added at 04:28 PM ---------- Previous post was at 04:24 PM ----------

[/QUOTE]
دروغ چرا...این بازی از معدود بازیهایی بود که من با اجرای اون روی high مشکل داشتم و الان روی medium بازیش میکنم و البته جا داره که یه چند تا از گزینه هاشو روی high گذاشت. در مورد کرک هم با وجود اینکه اینجا جای بحثش نیست ولی مال من خودش کرکشو موقع نصب کپی کرد و منم بدون مشکل اجراش کردم، در نتیجه جوابی برای دادن ندارم! ولی اروری که درباره رجیستر کردن یه برنامه باشه تا جایی که من میدونم معمولا مربوط به کرک میشه.[/QUOTE]

داداش شما که اجراش کردین پس کرکشو برامون بزار

abbas777
20-09-2010, 15:46
از راهنمایی های دوستان تشکر!:10:
امروز پایتخت بودم کلی چرخیدم راضی شدم که همین n5010رو بخرم:31: اما یک مشکل کوچولو دارم که با کمک شما دوستان امید وارم حل بشه! مشکلم انتخاب گارانتیه! فروشنده دستگاه رو با یکی از گارانتی های الماس،امرتات،رایانه همراه و سبز می داد که نظر خودش گارانتی الماس بود اما من نظرم گارانتی امرتاته! لطفا کمکم کنید ! اگر بخواهید گارانتی های ذکر شده را به ترتیب مطلوبیت سورت(ردیف) کنید !چه جوری سورت می کنید؟(از خوبترین ....تا بدترین) لطفا از عباراته؟(این ها همشون کشکه ولی از بین کشک ها این کشکش غلیظ تر و عباراتی شبیه به این):32: پرهیز کنید و راست حسینی و صاف و پوست کنده جوابمو بدین!
امیدوارم اوقات خوشی رو سپری کنید:8:

ae2009
20-09-2010, 16:12
اساتید سلام
من هم 5010 ایی شدم:31: فقط موقع بازی BAD COMPANY 2 حرکت کنده چرا؟ گرافیک که 1 گیگه؟
سیستمم 5i هست

armanjoon_gh
20-09-2010, 16:15
امروز پایتخت بودم کلی چرخیدم راضی شدم که همین n5010رو بخرم:31: اما یک مشکل کوچولو دارم که با کمک شما دوستان امید وارم حل بشه! مشکلم انتخاب گارانتیه! فروشنده دستگاه رو با یکی از گارانتی های الماس،امرتات،رایانه همراه و سبز می داد که نظر خودش گارانتی الماس بود اما من نظرم گارانتی امرتاته! لطفا کمکم کنید ! اگر بخواهید گارانتی های ذکر شده را به ترتیب مطلوبیت سورت(ردیف) کنید !چه جوری سورت می کنید؟(از خوبترین ....تا بدترین) لطفا از عباراته؟(این ها همشون کشکه ولی از بین کشک ها این کشکش غلیظ تر و عباراتی شبیه به این):32: پرهیز کنید و راست حسینی و صاف و پوست کنده جوابمو بدین!

دوست عزیز سوال شما رو در صورتی میشه بهش جواب داد که هر 4 گارانتی رو تست کرده باشیم که گمون نکنم کسی یه محصول رو از 4 گارانتی مختلف خریده باشه.بهترین راه حل برای شما اینه که بری از زیگورات بخری با حدود 50تا70 تومن بالاتر یا اینکه توکل به خدا کنی و یکی از همین متفرقه ها بگیری و بعد خدای نکرده در به در دنبال خدماتشون باشی.خود دانید...

Gilopa
20-09-2010, 16:21

جدای اینکه n5010 لپتاپ ماست و دوسش داریم اما اصول حرفه ای بیشتر از حنبه احساسات قضیه حکمقرماست شما بودجه خودتون و همینطور خواسته هاتون رو دقیق اعلام کنید شاید گزینه های بهتری از برندهای دیگه داشته باشیم . قرار نیست چون ما n5010 داریم یعنی بهترین لپتاپ دنیاست ...

فروشنده دستگاه رو با یکی از گارانتی های الماس،امرتات،رایانه همراه و سبز می داد که نظر خودش گارانتی الماس بود

ببین دوست من بستگی به این داره که شما از گارانتی چه انتظاراتی دارید .. اگر فکر میکنید اینجا مثل خارج هست و شرکتها کاملا مسئولیت پذیر هستند به جرات همینجا اعلام میکنم .. خیر از این خبرها نیست و حتی اگر زرنگ نباشید به راحتی حق شما رو میخورند با هزار بهانه و دلیل الکی .

در این بین اگر ما رو زیگورات تاکید داریم به این دلیله که زیگورات وارد کننده اصلی لپتاپهای دل در ایرانه و حتی همین شرکتهایی که شما نام بردید برای خرید ممکنه پیششون برند .. این شرکت یه تیم متخصص برای تعمیر قطعات داره به همین دلیل نمیاد همون اول به فکر تعویض قطعه از دوبی باشه بلکه در صورت امکان تعمیر میکنه ..

اما همین زیگورات هم بارها شده متاسفانه کاربران در همین پیسی ازش شکایت داشتند و اینجوری نیست که فکر کنید شاهکارند .. کلا گارانتی در ایران یعنی شک و تردید

پس اگر نظر من رو بخواید تو دل به زیگورات فکر کنید بهتره و بعدش دل ایران .. من برای دل به شخصه هیچ کدوم از گارانتیهایی که شما نام بردید رو تایید نمیکنم .. البته این نظر منه و شما باز تحقیق کنید :11:

abbas777
20-09-2010, 16:36
دوست عزیز سوال شما رو در صورتی میشه بهش جواب داد که هر 4 گارانتی رو تست کرده باشیم که گمون نکنم کسی یه محصول رو از 4 گارانتی مختلف خریده باشه.بهترین راه حل برای شما اینه که بری از زیگورات بخری با حدود 50تا70 تومن بالاتر یا اینکه توکل به خدا کنی و یکی از همین متفرقه ها بگیری و بعد خدای نکرده در به در دنبال خدماتشون باشی.خود دانید...

خوب یه جور دیگه بیان می کنم! هر کسی از دوستان یکی از گارانتی های رایانه همراه،امرتات، الماس و سبز رو تجربه کرده نظرشو در مورد اون گارانتی اعلام کنه! :19:

abbas777
20-09-2010, 16:45
جدای اینکه n5010 لپتاپ ماست و دوسش داریم اما اصول حرفه ای بیشتر از حنبه احساسات قضیه حکمقرماست شما بودجه خودتون و همینطور خواسته هاتون رو دقیق اعلام کنید شاید گزینه های بهتری از برندهای دیگه داشته باشیم . قرار نیست چون ما n5010 داریم یعنی بهترین لپتاپ دنیاست ...

ببین دوست من بستگی به این داره که شما از گارانتی چه انتظاراتی دارید .. اگر فکر میکنید اینجا مثل خارج هست و شرکتها کاملا مسئولیت پذیر هستند به جرات همینجا اعلام میکنم .. خیر از این خبرها نیست و حتی اگر زرنگ نباشید به راحتی حق شما رو میخورند با هزار بهانه و دلیل الکی .

در این بین اگر ما رو زیگورات تاکید داریم به این دلیله که زیگورات وارد کننده اصلی لپتاپهای دل در ایرانه و حتی همین شرکتهایی که شما نام بردید برای خرید ممکنه پیششون برند .. این شرکت یه تیم متخصص برای تعمیر قطعات داره به همین دلیل نمیاد همون اول به فکر تعویض قطعه از دوبی باشه بلکه در صورت امکان تعمیر میکنه ..

اما همین زیگورات هم بارها شده متاسفانه کاربران در همین پیسی ازش شکایت داشتند و اینجوری نیست که فکر کنید شاهکارند .. کلا گارانتی در ایران یعنی شک و تردید

پس اگر نظر من رو بخواید تو دل به زیگورات فکر کنید بهتره و بعدش دل ایران .. من برای دل به شخصه هیچ کدوم از گارانتیهایی که شما نام بردید رو تایید نمیکنم .. البته این نظر منه و شما باز تحقیق کنید :11:

من که انتظار خدماتی رو که گارانتی های اصلی ارائه می دند ندارم فقط خواستم یه بازخورد بگیرم که کدام یک از گارانتی های نام برده در پست قبلی رو تایید می کنید که نظرتون رو اعلام کردید و از این بابت ممنون!
بودجه زیر یک میایونه ، گزینه هایی رو که اعلام می کنید با گارانتی هایی باشه که خودتون روش شناخت دارید!
ترجیحا از برند های دل،اچ پی ، سونی و ایسوس باشند.

mss_195
20-09-2010, 16:48
داداش شما که اجراش کردین پس کرکشو برامون بزار

گفتم که واسه من کرکشو خودش کپی میکنه و در غالب فایلهای زیپ شده ی خودشه و قابل دسترسی نیست. ولی از اونجایی که ما دست تک تک بچه های این فرومو به گرمی میفشاریم اینا رو واست پیدا کردم:

درباره گارانتی هم باید بگم که لطفا به لیست شرکت هایی که نام بردید "سام سرویس" رو هم اضافه کنید. برای من سام سرویسه که برای داشتنش یه کمی توی خرج افتادم، ولی الان که فکر میکنم میبینم اون موقع از هر جا که راجع به گارانتی پرسیدم بهم این جوابو دادن: "یه سال گارانتی، تا یه ماه تعویض"

abbas777
20-09-2010, 16:59

ای بابا یادم رفت نیاز هام بگم!:18::18::31:
کار بانرم افزار هایی از قبیل اتوکد، فتوشاپ ، اس پی اس اس، ام س پراجکت، پریماورا و یک سری نرم افزار های تخصصی توی همین رنج (البته اگر این رنجی که گفتم رنج معقولی باشه) و یک کم هم فیلم و بازی (توجه من جزوه انسان های خوره ی بازی طبقه بندی نمی شوم و اگر بازی هم نشد ، نشد) فعلا بای بای!!

hosein7
20-09-2010, 16:59
پس اگر نظر من رو بخواید تو دل به زیگورات فکر کنید بهتره و بعدش دل ایران .. من برای دل به شخصه هیچ کدوم از گارانتیهایی که شما نام بردید رو تایید نمیکنم .. البته این نظر منه و شما باز تحقیق کنید :11:[/QUOTE]

ببخشیدآیا گارانتی دل ایران همون گارانتی ایران؟ ببخشید این سوال پرسیدم:10::40::11::11:

sheytoon001
20-09-2010, 17:12
اساتید سلام
من هم 5010 ایی شدم:31: فقط موقع بازی BAD COMPANY 2 حرکت کنده چرا؟ گرافیک که 1 گیگه؟
سیستمم 5i هست
مبارکه:31:
اولا توجه کن وقتی شارژر به لپ تاپ وصله بازی کنی(در عیر این صورت روی باطری با افت فریم مواجه میشی،که راه حلش رو تو آخرین پست صفحه اول توضیح دادم)
اگه باز هم افت فریم داشتی باید تنظیمات رو روی متوسط یا پایین تر بذاری
اگه مشکل حل شد ، اطلاع بده رو چه کیفیتی راحت اجرا شد تا تو صفحه اول قسمت بازی ها اضافش کنم:10:

Gilopa
20-09-2010, 19:06

ببخشیدآیا گارانتی دل ایران همون گارانتی ایران؟ ببخشید این سوال پرسیدم:10::40::11::11:[/QUOTE]

نه دوست من اینه :

البته دلیرانه من عادت کردم به اشتباه میگم دل ایران:31:

Gilopa
20-09-2010, 19:33
ای بابا یادم رفت نیاز هام بگم!:18::18::31:
کار بانرم افزار هایی از قبیل اتوکد، فتوشاپ ، اس پی اس اس، ام س پراجکت، پریماورا و یک سری نرم افزار های تخصصی توی همین رنج (البته اگر این رنجی که گفتم رنج معقولی باشه) و یک کم هم فیلم و بازی (توجه من جزوه انسان های خوره ی بازی طبقه بندی نمی شوم و اگر بازی هم نشد ، نشد) فعلا بای بای!!

دل ووسترو 3500
Asus N61 Ja
ASUS K50
...ASUS K42

اگر احتمالا acer مد نظرت باشه ...
acer 5741
گرافیک Nvidia GT320M
سی پی یو Intel Core i5 430M
هارد 640 گیگ
رم 4 GB DDR3

[B]بهرحال بین این 3 تا انتخاب کنی بهتره:
dell 5010
acer 5741
asus k42

حالا که بودجت رو گفتی اگر 5010 به دلت نشسته بخرش ..

abbas777
20-09-2010, 19:51
فکر کنم پست های قبلی منو ندیدیGilopa جان!
اشکل نداره آخه منم توی پست های قبلی سوتی داده بودم:31::16: حالا توی این پست به طور مبسوط توضیح می دم!
نرم افزار هایی رو که می خوام با لپ تاپ لود کنم عبارتند از فتوشاپ،اتوکد،اس پی اس اس، مایکروسافت پروجکت،پریماورا، MINITAB و ....(منظور این که دور ور همین نرم افزار ها) ، بودجه هم اگه اخر آخرش یک میلیون!!
فقط هر برندی که می خوای معرفی کنی (توی این تاپیک یا تاپیک های دیگه) با پیام خصوصی یه ندا بده!! ترجیحا دل،اچ پی، سونی، ایسوس!! با ذکر گارانتی !!(بین بد و بدتر بد و بگو) حالا این ریش این قیچی :10:

Gilopa
20-09-2010, 20:20
فکر کنم پست های قبلی منو ندیدیGilopa جان!
اشکل نداره آخه منم توی پست های قبلی سوتی داده بودم:31::16: حالا توی این پست به طور مبسوط توضیح می دم!
نرم افزار هایی رو که می خوام با لپ تاپ لود کنم عبارتند از فتوشاپ،اتوکد،اس پی اس اس، مایکروسافت پروجکت،پریماورا، MINITAB و ....(منظور این که دور ور همین نرم افزار ها) ، بودجه هم اگه اخر آخرش یک میلیون!!
فقط هر برندی که می خوای معرفی کنی (توی این تاپیک یا تاپیک های دیگه) با پیام خصوصی یه ندا بده!! ترجیحا دل،اچ پی، سونی، ایسوس!! با ذکر گارانتی !!(بین بد و بدتر بد و بگو) حالا این ریش این قیچی :10:

عزیز معرفی کردم که صفحه قبل .. :11:
جسارت نباشه .. اما بارها دیدم دوستان انتظاراتشون از لپتاپ رو تو نرم افزار خلاصه میکنند
نرم افزار ساده ترین چیز ممکنه که یه سیستم باید اجراش کنه .. پس هیچ موقع در لپتاپهای نسل جدید نگران این مسائل پیش و پا افتاده نباشید .
شما باید فقط این نکته رو در نظر داشته باشید که core i5 به بالا نیازتون رو بهتر بر آورده میکنه
زمانی که نرم افزارهای حجیم بر روی سیستم نصب میکنید .. مخصوصا اگر برنامه نویسی هم میکنید سیستم شما باید عملیات پردازش و محاسبات رو به بهترین نحو ممکن انجام بده تا سیستم کرش نکنه .. به خاطر همینه که میگم حتما کانفیگهای core i5 مدنظرتون باشه

ali_asd_1369
21-09-2010, 08:49
سلام دوستان
من 3روز n5010خریدم و کاملا ازش راضی هستم
روزی 14 ساعت از این بدبخت کار میکشم که داغ نمی کنه
اما درایور وای فای و وب کم نتونستم نصب کنم
و یه نکته جالب که کسی به اون اشاره نکرده اینکه اگه بخوای از سایت دل درایور دانلود کنی باید به شماره سریال لپ تاپ هم دقت کنی
یعنی اخر شماره سریال لپ تاپ شما از واژه A00تا A09به چشم میخوره و تو سایت دل هم جلوی اسم درایور ها این واژه به چشم میخوره !!
راستی رم من هم از 4گیگ فقط 2.99 استفاده میکنه مشکل از کجاست؟

abbas777
21-09-2010, 08:55
نه دوست منGilopa همین n5010 رو عشقه اون هم با گارانتی زیگورات، فقط یک سوال ،از فروشنده برگه ی کانفیگ ها رو گرفتم و کانفیگ مورد نظرم با سیستم عامل داس 940000تومان و با ویندوز سون اورژینال980000تومان بود ،از فروشنده پرسیدم که برای نصب ویندوز سون (کرکی) روی لپ تاپ روی سیستم عامل داس چقدر می گیری؟ گفت 23000تومان و من پیش خودم گفتم خوب اگه 23000تومان می گیره که ویندوز سون کرکی بریز 17000تومان دیگه اضافه می دم ویندوز سون اورژینال می خرم! آیا نظری در این مورد داری ؟ آیا می شه از راهی، هم لپ تاپ با سیستم عامل داس رو خرید و هم با هزینه ای کمتر ویندوز سون کرکی نصب کرد؟
در انتظار کمک:43:

---------- Post added at 09:55 AM ---------- Previous post was at 09:51 AM ----------

سلام دوستان
و یه نکته جالب که کسی به اون اشاره نکرده اینکه اگه بخوای از سایت دل درایور دانلود کنی باید به شماره سریال لپ تاپ هم دقت کنی
یعنی اخر شماره سریال لپ تاپ شما از واژه A00تا A09به چشم میخوره و تو سایت دل هم جلوی اسم درایور ها این واژه به چشم میخوره !!

سیستم عاملت چیه؟ ویندوز سون 32بیتی یا 64بیتی؟

ali_asd_1369
21-09-2010, 09:42
32bit
به نظر من پول برای ویندوز نباید داد یه وندوز سون بریز بعد خودت جنیونش کن

abbas777
21-09-2010, 10:08
32bit
به نظر من پول برای ویندوز نباید داد یه وندوز سون بریز بعد خودت جنیونش کن

پست های قبلی رو یه چک بکن یه سری از بچه ها همین مشکل رو با ویندوز سون 32 بیتی دارند! و به احتمال زیاد باید 64 بیتی بریزی:31:

Gilopa
21-09-2010, 11:46
نه دوست منGilopa همین n5010 رو عشقه اون هم با گارانتی زیگورات، فقط یک سوال ،از فروشنده برگه ی کانفیگ ها رو گرفتم و کانفیگ مورد نظرم با سیستم عامل داس 940000تومان و با ویندوز سون اورژینال980000تومان بود ،از فروشنده پرسیدم که برای نصب ویندوز سون (کرکی) روی لپ تاپ روی سیستم عامل داس چقدر می گیری؟ گفت 23000تومان و من پیش خودم گفتم خوب اگه 23000تومان می گیره که ویندوز سون کرکی بریز 17000تومان دیگه اضافه می دم ویندوز سون اورژینال می خرم! آیا نظری در این مورد داری ؟ آیا می شه از راهی، هم لپ تاپ با سیستم عامل داس رو خرید و هم با هزینه ای کمتر ویندوز سون کرکی نصب کرد؟
در انتظار کمک:43:

---------- Post added at 09:55 AM ---------- Previous post was at 09:51 AM ----------

سیستم عاملت چیه؟ ویندوز سون 32بیتی یا 64بیتی؟
من به شما توصیه نمیکنم
ببینید شما وقتی ویندوز سون رو نصب میکنید خودتون میتونید کرک کنیدش .. من مثلا اومدم آپدیت ویندوز هفت رو غیر فعال کردم و شب و روز به اینترنت وصل هستم به راحتی دارم ازش استفاده میکنم و اصلا هم مشکل کرک برام پیش نیومده .. زمانی مشکل کرک برات پیش میاد که آپدیتش رو فعال کنی
پس از این نظر نگران نباشید .. من الان نسخه 32 بیتی دارم اما در اولین فرصت 64 رو نصب میکنم .. از لحاظ نرم افزاری هم هیچ مشکلی نداره و شما به راحتی میتونید نسخه 64 بیتی هر نرم افزاری رو گیر بیارید

Gilopa
21-09-2010, 11:51
سلام دوستان

به راحتی باید نصبش کنید درایور رو ..
A00تا A09 ورژن بایوس شما است دوست عزیز :46:
شما اگر ویندوزتون رو به 64 تغییر بدید از کل رمتون استفاده میشه

ali_asd_1369
21-09-2010, 12:19
اگه 64bit نصب کنم
مشکل وای فای هم حل میشه؟

amd>intel
21-09-2010, 13:01
5010 اگر وايرلسش مشكل داشته باشه بايد تعويض بشه

Farshid9920062006
21-09-2010, 13:05
کلا سیستم عامل های 32 بیتی تا 3 گیگ رم رو پشتیبانی میکنند
و همونطور که دوستان گفتند با نصب نسخه ی 64 بیتی مشکل حل میشه

sheytoon001
21-09-2010, 13:11
سلام دوستان
A00 - A09 ورژن درایورهاست(شامل بایوس هم میشه) و فکر نمی کنم ربطی به سریال داشته باشه
ویندوز 32 بیتی از 3 گیگ رم میتونه استفاده کنه و با وایرلس هم مشکلی نداره
درایور وایرلس اینه Dell Wireless WLAN 1501 Half Mini-Card (4313bgn)
بعضی درایورها هم مخصوص 64 بیتی هستن و بعضی هم برای کانفیگ های مختلف(یعنی همه درایور ها روی لپ تاپ شما نصب نمیشن) ، خودم هنوز 64 بیتی نصب نکردم که تست کنم

hosein7
21-09-2010, 13:50
ببخشیدآیا گارانتی دل ایران همون گارانتی ایران؟ ببخشید این سوال پرسیدم:10::40:

نه دوست من اینه :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته دلیرانه من عادت کردم به اشتباه میگم دل ایران:31:[/QUOTE]

خیلی سایت باحالی ممنون Gilopa جان ولی قیمت هاش زیاد گرون نیست؟:11::40:

Gilopa
21-09-2010, 14:20
نه دوست من اینه :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته دلیرانه من عادت کردم به اشتباه میگم دل ایران:31:

خیلی سایت باحالی ممنون Gilopa جان ولی قیمت هاش زیاد گرون نیست؟:11::40:[/QUOTE]

کلا لپتاپ گرون شده ..
دیروز من n5010 رو با یه گارانتی که تا حالا اسمشم نشنیده بودم .. کانفگی i3 رو طرف میگفت 850 ..
دلیران خواب یکم زیادی ادعا داره اما خیلی انصافا معتبر و قدیمی هستش . 880 قیمت عجیبیه .. یا گارانتیش رو 2 ساله کردن که قیمت رفته بالا با لیستشون رو اشتباه زدند ..

hosein7
21-09-2010, 15:43
خیلی سایت باحالی ممنون Gilopa جان ولی قیمت هاش زیاد گرون نیست؟:11::40:

کلا لپتاپ گرون شده ..
دیروز من n5010 رو با یه گارانتی که تا حالا اسمشم نشنیده بودم .. کانفگی i3 رو طرف میگفت 850 ..
دلیران خواب یکم زیادی ادعا داره اما خیلی انصافا معتبر و قدیمی هستش . 880 قیمت عجیبیه .. یا گارانتیش رو 2 ساله کردن که قیمت رفته بالا با لیستشون رو اشتباه زدند ..[/QUOTE]

Gilopa جان ببخشید هی سوال می کنم .:40::11:
n5010 ارتقا می شه داد اگه می شه تا چقدر ارتقا می شه داد

sheytoon001
21-09-2010, 16:06
آقا ما هم یه سوال بپرسیم:31:
کول پدی که usb هست ممکنه به لپ تاپ آسیب بزنه؟
نظرتون راجع به این چیه؟
3 تا فن داره،دیجی کالا 9 تومن قیمت گذاشته، می ارزه؟:20:
میلاد جان شما کول پدت همینه؟ چند خریدی؟
ببخشید که ربطی به 5010 نداره:11:

به زودی طریقه باز کردن 4010 که شباهت زیادی به 5010 داره رو در صفحه اول میذارم
البته صفحه اول خیلی شلوغ شده اما بنظرم اینجوری خیلی از مشکلات بچه ها برطرف میشه

Gilopa
21-09-2010, 17:25
Gilopa جان ببخشید هی سوال می کنم .:40::11:
n5010 ارتقا می شه داد اگه می شه تا چقدر ارتقا می شه داد

خواش میکنمفقط رم و هاردتون رو میتونید ارتقا بدید :11: مثلا رم شما ddr3 هست که توانایی ارتقا تا 8 گیگ رو داره

Mr Unknown
21-09-2010, 17:31
دوستان ۵۰۱۰ رنگ سفید هم داره؟
کلا چه رنگهایی داره؟

Gilopa
21-09-2010, 17:36
نظرتون راجع به این چیه؟

مثلا چه آُسیبی برسونه؟ خیر مشکل خاصی پیش نمیاد
نه واسه من usb دار نیست .. من سادشو 6 تومن خریدم حالا اینی که شما میگی با یه usb نه هزار تومنه پس می ارزه

hosein7
21-09-2010, 17:37
خواش میکنمفقط رم و هاردتون رو میتونید ارتقا بدید :11: مثلا رم شما ddr3 هست که توانایی ارتقا تا 8 گیگ رو داره

کارت گرافیک نمی شه ارتقا داد؟:40::12::37:

Gilopa
21-09-2010, 17:50
کارت گرافیک نمی شه ارتقا داد؟:40::12::37:

نه cpu و کارت گرافیک رو به هیچ وجه نمیشه ارتقا داد

---------- Post added at 02:20 PM ---------- Previous post was at 02:16 PM ----------

دوستان ۵۰۱۰ رنگ سفید هم داره؟
کلا چه رنگهایی داره؟

نخیر..
این 3 تا رو که همیشه میبینم :
سیاه... آبی... قرمز

abbas777
21-09-2010, 18:22
من به شما توصیه نمیکنم
ببینید شما وقتی ویندوز سون رو نصب میکنید خودتون میتونید کرک کنیدش .. من مثلا اومدم آپدیت ویندوز هفت رو غیر فعال کردم و شب و روز به اینترنت وصل هستم به راحتی دارم ازش استفاده میکنم و اصلا هم مشکل کرک برام پیش نیومده .. زمانی مشکل کرک برات پیش میاد که آپدیتش رو فعال کنی
پس از این نظر نگران نباشید .. من الان نسخه 32 بیتی دارم اما در اولین فرصت 64 رو نصب میکنم .. از لحاظ نرم افزاری هم هیچ مشکلی نداره و شما به راحتی میتونید نسخه 64 بیتی هر نرم افزاری رو گیر بیارید

منظورت از عبارت (من به شما توصیه نمیکنم ) چیه ؟ توصیه نمی کنی که با سیستم عامل داس بخرم و ویندوز نصب کنم و یا خرید با ویندوز اورژینال رو توصیه نمی کنی ؟؟!! یه ذره شفاف سازی کن!:10:

mohamad13702008
21-09-2010, 18:24
مثلا چه آُسیبی برسونه؟ خیر مشکل خاصی پیش نمیاد
نه واسه من usb دار نیست .. من سادشو 6 تومن خریدم حالا اینی که شما میگی با یه usb نه هزار تومنه پس می ارزه
سلام Gilopa جان
چرا...اسيب ميزنه.البته usb دارها اونم وقتي كه لپتاب به برق وصل نيست
من اين موضوع رو چند جا شنيدم...چند تا تاپيك هم ديدم اينو نوشته بودند

hosein7
21-09-2010, 18:27
نه cpu و کارت گرافیک رو به هیچ وجه نمیشه ارتقا داد

---------- Post added at 02:20 PM ---------- Previous post was at 02:16 PM ----------

نخیر..
این 3 تا رو که همیشه میبینم :
سیاه... آبی... قرمز

ببخشید این سوال را می کنم n5010 کارت می خوره. اگه می خوره به درد چی می خورد:11::40:
بخشید این سوال را کردم:11::10::31:

Gilopa
21-09-2010, 19:19
سلام Gilopa جان
چرا...اسيب ميزنه.البته usb دارها اونم وقتي كه لپتاب به برق وصل نيست
من اين موضوع رو چند جا شنيدم...چند تا تاپيك هم ديدم اينو نوشته بودند

تا الان از usb دار استفاده نکردم و اطلاع خاصی در مورد آُسیبهایی که میگید ندارم .. اما هر جور فکر میکنم متوجه نمیشم چجوری میخواد آسیب برسونه.. بهرحال ممنون

---------- Post added at 03:49 PM ---------- Previous post was at 03:46 PM ----------

ببخشید این سوال را می کنم n5010 کارت می خوره. اگه می خوره به درد چی می خورد:11::40:
بخشید این سوال را کردم:11::10::31:

یعنی چی کارت میخوره ؟ واضحتر توضیح بده چه کارتی منظورته ..

راستی انقدر معذرت خواهی نکنید وو سوال عیبی نداره که رفیق .. همه ما اینجا قصدمون کمک به همدیگست :10::40:

Gilopa
21-09-2010, 19:27
منظورت از عبارت (من به شما توصیه نمیکنم ) چیه ؟ توصیه نمی کنی که با سیستم عامل داس بخرم و ویندوز نصب کنم و یا خرید با ویندوز اورژینال رو توصیه نمی کنی ؟؟!! یه ذره شفاف سازی کن!:10:

ویندوزهای اورجینال (با توجه به قیمت ) در لپتاپها به صرفه نیستند ..مگر اینکه توسط برنامه ای چون acronis true image بک آپ کامل تهیه کنید که در اون صورت هم به دلیل تغیر زمان بندی ویندوزتون احتمال اینکه به مشکل بر بخورید وجود داره .. بهرحال مساله حرفه ای بودن کاربر در استفاده از بک آپ مهمه و اینکه شما بتونید از ویندوز اورجینالتون به دفعات استفاده کنید مساله پول اضافه دادن به خاطر این ویندوزهارو منطقی جلوه میده در غیر این صورت اگر قرار است فقط یک بار استفاده کنید چه فایده ای میتونه داشته باشه؟:10:

mohamad13702008
21-09-2010, 22:11
سلام دوستان
ميخواستم بدونم فن لپتاپ از اول كار ميكنه؟
يا اينكه نه وقتي داغ ميكنه كار ميكنه؟
آخه من احساس ميكنم فن كنارش كار نميكنه...

ae2009
22-09-2010, 09:23
مبارکه:31:
اولا توجه کن وقتی شارژر به لپ تاپ وصله بازی کنی(در عیر این صورت روی باطری با افت فریم مواجه میشی،که راه حلش رو تو آخرین پست صفحه اول توضیح دادم)
اگه باز هم افت فریم داشتی باید تنظیمات رو روی متوسط یا پایین تر بذاری
اگه مشکل حل شد ، اطلاع بده رو چه کیفیتی راحت اجرا شد تا تو صفحه اول قسمت بازی ها اضافش کنم:10:
خیلی ممنون:31: من با برق کار میکنم. تنظیمات رو روی متوسط هم گذاشتم تاثیری نداشت. افت فریم داره!

PC من رمش 2 و گرافیکش 1 گیگه ولی خیلی عالی بازی رو اجرا میکنه!! فروردین 88 بستم!!!

چرا لپتاپ که سیستمش بالاتره اینطوری میشه؟!:19:

Gilopa
22-09-2010, 10:16
خیلی ممنون:31: من با برق کار میکنم. تنظیمات رو روی متوسط هم گذاشتم تاثیری نداشت. افت فریم داره!

PC من رمش 2 و گرافیکش 1 گیگه ولی خیلی عالی بازی رو اجرا میکنه!! فروردین 88 بستم!!!

چرا لپتاپ که سیستمش بالاتره اینطوری میشه؟!:19:

شما تو تنظیمات گرافیک .. دایرکت ایکس 11 رو به 9 تغییر بدید
در حین بازی تمام نرم افزارهایی که از طریق استارت آپ بالا میان رو ببندید تا سیستم سبک بشه ..
اگر به یوتیوب هم برید متوجه میشید نباید مشکلی داشته باشید

hosein7
22-09-2010, 10:26
یعنی چی کارت میخوره ؟ واضحتر توضیح بده چه کارتی منظورته ..

راستی انقدر معذرت خواهی نکنید وو سوال عیبی نداره که رفیق .. همه ما اینجا قصدمون کمک به همدیگست :10::40:[/QUOTE]

تو این سایت برو

به قسمت امکاناتش برو
توجه کن اگر تو لینک بالا دی جی کالا ننوشته بود خودت به انگلیسی بنویس:27::8:

abbas777
22-09-2010, 10:43
ویندوزهای اورجینال (با توجه به قیمت ) در لپتاپها به صرفه نیستند ..مگر اینکه توسط برنامه ای چون acronis true image بک آپ کامل تهیه کنید که در اون صورت هم به دلیل تغیر زمان بندی ویندوزتون احتمال اینکه به مشکل بر بخورید وجود داره .. بهرحال مساله حرفه ای بودن کاربر در استفاده از بک آپ مهمه و اینکه شما بتونید از ویندوز اورجینالتون به دفعات استفاده کنید مساله پول اضافه دادن به خاطر این ویندوزهارو منطقی جلوه میده در غیر این صورت اگر قرار است فقط یک بار استفاده کنید چه فایده ای میتونه داشته باشه؟:10:

عجب جمله های سنگین و پر معنی ! احسنت ! :33:
ما که فقط از این حرف ها فهمیدیم ویندوز7 اورژینال اخه!:2:
حالا یه سری سوال دیگه دارم!
فرض کنیم یه بنده خدا می خواد سیستم با ویندوز اورژینال بخره ! ایا سی دی ویندوز اوژینال داخل جعبه ی لپ تاپ موجود هست که برای روز مبادا دوباره ویندوز بریزه یا تعمیرش کنه! اخه یکی از دوستانم لپ تاپشو از عمارات خرید توی جعبش سی دی ویندوز اورژینال رو داره ! حالا نمی ونم توی ایران این سی دی توی جعبه هست یا نه؟

حالا فرض می کنیم یه بنده خدای دیگه (که با بنده خدای بالایی هیچ نسبتی نداره!!؟؟) می خواد لپ تاپ با سیستم عامل داس بخره! حالا این بنده خدا بر تو مغازه ،لپ تاپ بزارن جلوش تا مثلا روشنش کنه و تستش کنه که سی پی یوش ،رمش،هاردش،کارت گرافیکش همون هایی هستند که فروشنده ادعا می کنه و یا می خواد اصلا بر اینترنت وایرلس و تست کنه!

راستی این که می گی با بک اپ گیری ممکن به دلیل تغییر زمانی به مشکل بربخوری یعنی چی ؟ خوب جا خالی می دم تا بر نخورم دیگه!:31:

rickykaka
22-09-2010, 11:33
فرض کنیم یه بنده خدا می خواد سیستم با ویندوز اورژینال بخره ! ایا سی دی ویندوز اوژینال داخل جعبه ی لپ تاپ موجود هست که برای روز مبادا دوباره ویندوز بریزه یا تعمیرش کنه! اخه یکی از دوستانم لپ تاپشو از عمارات خرید توی جعبش سی دی ویندوز اورژینال رو داره ! حالا نمی ونم توی ایران این سی دی توی جعبه هست یا نه؟

حالا فرض می کنیم یه بنده خدای دیگه (که با بنده خدای بالایی هیچ نسبتی نداره!!؟؟) می خواد لپ تاپ با سیستم عامل داس بخره! حالا این بنده خدا بر تو مغازه ،لپ تاپ بزارن جلوش تا مثلا روشنش کنه و تستش کنه که سی پی یوش ،رمش،هاردش،کارت گرافیکش همون هایی هستند که فروشنده ادعا می کنه و یا می خواد اصلا بر اینترنت وایرلس و تست کنه!

درسته که به نام سیستم عامل داس شناخته می شن اما فروشنده ها برای تست هم که شده روش ویندوز نصب می کنند تا موقع خرید اگه خواستید تستش کنید. علاوه بر این حداقل تا 24 ساعت مهلت می دن تا بری خونه خوب چکش کنی! شهر هرت (حرط) که نیست.

راستی این که می گی با بک اپ گیری ممکن به دلیل تغییر زمانی به مشکل بربخوری یعنی چی ؟ خوب جا خالی می دم تا بر نخورم دیگه![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینو خوب اومدی :31::31::31:

sheytoon001
22-09-2010, 12:21

راستی این که می گی با بک اپ گیری ممکن به دلیل تغییر زمانی به مشکل بربخوری یعنی چی ؟ خوب جا خالی می دم تا بر نخورم دیگه!:31:
نخیر
همه لپ تاپ هایی که ویندوز ارجینال روشون نصبه، سی دیش همراهشون نیست!
اگه سی دیش همراهش بود که چه خوب اما اگه نبود..
شما باید همون موقع که لپ تاپ رو خریدید با norton ghost یا برنامه ای که میلاد عزیز معرفی کرد ، یه بک آپ از درایو ویندوزت بگیری، اینجوری هروقت ویندوزت مشکل پیدا کرد خیلی راحت مثل روز اول میتونی با همون ویندوز اصلی ازش استفاده کنی:46:
برا حالت دوم
گارانتی برا همین وقتاست دیگه
در ضمن من خودم که بدون سیستم عامل خریدم به برگه ای که گارانتی همراه لپ تاپ گداشته بود و مشخصاتش توش نوشته بود به همراه سرویس تگش که رو این برگه و جعبه و خود لپ تاپ نوشته بود اکتفا کردم
و فرو شنده فقط در همین حد که دکمه پاورش لپ تاپ رو روشن میکنه آزمایشش کرد:31:
بعد اینکه لپ تاپ رو 12 ساعت گذاشتی شارژ اولیه روش ویندوز نصب میکنی(برا این کار به فروشنده پول نده، نمایندگی ها مجانی ویندوز رو نصب می کنن در ضمن نصبش خیلی راحته)
و بعد میتونی چک کنی که مشخصات سخت افزاری همونیه که نوشته شده یا نه:46:
البته همون اول هم از بایوس سیستم میتونی هارد و رم و cpu رو چک کنی
اینکه با بک آپ گیری با زمان سیستم به مشکل بربخوری رو اطلاعی ندارم

sheytoon001
22-09-2010, 12:26
ی
به قسمت امکاناتش برو
توجه کن اگر تو لینک بالا دی جی کالا ننوشته بود خودت به انگلیسی بنویس:27::8:
منظور از کارت، کارت های حافظه هست مثل sd و mmc
بله رم ریدر داره و 7 نوع مموری رو پشتیبانی میکنه( خودم micro sd رو تست کردم)

Gilopa
22-09-2010, 12:57
بک آپ گیری با زمان سیستم به مشکل بربخوری
اطلاعات ویندوز هفت توسط مایکروسافت ثبت میشه که چه زمانی این ویندوز رجیستر و ثبت قانونی شده به خاطر همین وقتی شما بک آپ ریستور میکنید با وصل شدن به اینترنت مایکروسافت تاریخها رو چک میکنه و ممکنه ایراد غیر قانونی بودن ویندوز رو بگیره و به مشکل بربخورید :4 نه اینکه همیشه با کپیها حال میکنم زیاد در مورد ویندوزهای اورجینال اطلاع ندارم:31:

abbas777
22-09-2010, 14:25
نخیر
همه لپ تاپ هایی که ویندوز ارجینال روشون نصبه، سی دیش همراهشون نیست!
اگه سی دیش همراهش بود که چه خوب اما اگه نبود..
شما باید همون موقع که لپ تاپ رو خریدید با norton ghost یا برنامه ای که میلاد عزیز معرفی کرد ، یه بک آپ از درایو ویندوزت بگیری، اینجوری هروقت ویندوزت مشکل پیدا کرد خیلی راحت مثل روز اول میتونی با همون ویندوز اصلی ازش استفاده کنی:46:
برا حالت دوم
گارانتی برا همین وقتاست دیگه
در ضمن من خودم که بدون سیستم عامل خریدم به برگه ای که گارانتی همراه لپ تاپ گداشته بود و مشخصاتش توش نوشته بود به همراه سرویس تگش که رو این برگه و جعبه و خود لپ تاپ نوشته بود اکتفا کردم
و فرو شنده فقط در همین حد که دکمه پاورش لپ تاپ رو روشن میکنه آزمایشش کرد:31:
بعد اینکه لپ تاپ رو 12 ساعت گذاشتی شارژ اولیه روش ویندوز نصب میکنی(برا این کار به فروشنده پول نده، نمایندگی ها مجانی ویندوز رو نصب می کنن در ضمن نصبش خیلی راحته)
و بعد میتونی چک کنی که مشخصات سخت افزاری همونیه که نوشته شده یا نه:46:
البته همون اول هم از بایوس سیستم میتونی هارد و رم و cpu رو چک کنی
اینکه با بک آپ گیری با زمان سیستم به مشکل بربخوری رو اطلاعی ندارم

آقا اجازه!
میلاد کیه! خورزو خانو میگی یا ...:27:
این که میگی که نصب ویندوز در نمایندگی ها رایگانه که درست نیست یا حد اقل در مورد زیگورات صدق نمی کنه:13: !چون خودم از نمایندگیش توی پایتخت پرسیدم و در جواب گفت 23000تومان می گیرم ! تازه روی شیشه یکی از مغازه دار ها نوشته بود که (نصب ویندوز 7 اورژینال روی لپ تاپ های دل پذیرفته می شود!!؟) که من فکر می کنم همون ویندوز7 کرکی(قفل شکسته) باشه! آیا درست می گم؟ با همه ی این تفاسیر متقاعد شدم که با سیستم عامل داس بخرم و خودم ویندوز7رو بریزم!:8:(یه چیزهایی هم یاد می گیرم) اما این که میگی که می شه از روی بایوس هارد ، رم و سی پی یو رو چک کنی چه جوریه؟ یعنی وقتی دکمه ی پاور رو زدم چیکار کنم که وراد قسمت بایوس بشه و کدوم قسمت بایوس این اطلاعاتی رو که من می خوام داره؟ در آخر اینکه اگر آدرسی ،لینکی و یا راهنمایی که بتونه به من در خصوص نصب ویندوز روی لپ تاپه باسیستم عامل داس کمک کنه مننون می شم ارائه کنی!
راستی سی دی درایورها که دیگه باید توش باشه ؟!! هان!! چی میگی !!... صدات نمی آید !!... پلک نزن دیگه....:19:

sheytoon001
22-09-2010, 16:11
آقا اجازه!
میلاد کیه! خورزو خانو میگی یا ...:27:
این که میگی که نصب ویندوز در نمایندگی ها رایگانه که درست نیست یا حد اقل در مورد زیگورات صدق نمی کنه:13: !چون خودم از نمایندگیش توی پایتخت پرسیدم و در جواب گفت 23000تومان می گیرم ! تازه روی شیشه یکی از مغازه دار ها نوشته بود که (نصب ویندوز 7 اورژینال روی لپ تاپ های دل پذیرفته می شود!!؟) که من فکر می کنم همون ویندوز7 کرکی(قفل شکسته) باشه! آیا درست می گم؟ با همه ی این تفاسیر متقاعد شدم که با سیستم عامل داس بخرم و خودم ویندوز7رو بریزم!:8:(یه چیزهایی هم یاد می گیرم) اما این که میگی که می شه از روی بایوس هارد ، رم و سی پی یو رو چک کنی چه جوریه؟ یعنی وقتی دکمه ی پاور رو زدم چیکار کنم که وراد قسمت بایوس بشه و کدوم قسمت بایوس این اطلاعاتی رو که من می خوام داره؟ در آخر اینکه اگر آدرسی ،لینکی و یا راهنمایی که بتونه به من در خصوص نصب ویندوز روی لپ تاپه باسیستم عامل داس کمک کنه مننون می شم ارائه کنی!
راستی سی دی درایورها که دیگه باید توش باشه ؟!! هان!! چی میگی !!... صدات نمی آید !!... پلک نزن دیگه....:19:
این لیست نمایندگی های زیگورات

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآقا داره سرت کلاه میذاره! 23 تومن؟؟؟:31:
ببینم نمیتونی از خود شرکتش بخری؟
من از نمایندگی ساری خریدم ، گفتن مجانی نصب می کنیم
زنگ بزن زیگورات ببین قضیه چیه؟
آره خودت ویندوز بریزی بهتره، 23 تومن واقا نامردیه و ببین قیمت ویندوز اصل خیلی بیشتر از اینهاست که اینا حتا وارد هم نمیکنن چون تو ایران مایکروسافت نمی تونه از متخلف ها شاکی بشه پس همه از ویندوز کپی استفاده می کنن و اینا اگه اصلش رو بیارن ورشکست میشن:31:
نه درایورها همراهش نیست(شاید بتونی از فروشنده بگیری اما در غیر این صورت باید دانلود کنی)
برا رفتن به صفحه بایوس بعد زدن پاور f2 رو نگه دار (باز هم تاکید می کنم قبل شارژ اولیه زیاد روشنش نکن)
همون صفخه اول بایوس میتونی cpu و fixed hdd( هارد) و رم(system memory) رو بینی، sata odd هم رایتره:46:تو بایوس گزینه هارو تغییر نده(فقط برا نصب ویندوز باید first boot رو روی dvd-rw بذاری:46:)
سایتی رو نمیشناسم اما با یه جستجوی ساده میتونی پیداش کنی
اینم یه نگاهی بنداز

mohamad13702008
22-09-2010, 16:28
سلام
يه سوال پرسيدم جواب ندادين...ولش كن خودم پيداش كردم...يه سوال ديگه
من باطري رو درآوردم بدون باطري كار ميكنم(خودم ميدونم ضرر داره و از حرفا....).حالا ميخوام بدونم آداپتور هميشه بهش وصل باشه مشكلي نداره؟
يا هر وقت كار ميكنم بزنم بهش؟

sheytoon001
22-09-2010, 16:58
سلام
من باطري رو درآوردم بدون باطري كار ميكنم(خودم ميدونم ضرر داره و از حرفا....).حالا ميخوام بدونم آداپتور هميشه بهش وصل باشه مشكلي نداره؟
يا هر وقت كار ميكنم بزنم بهش؟
جواب سوال قبلیتون
نه فن فقط وقتی نیاز باشه کار میکته چون داخلش یک سیستم خنک کننده داره و فن کمک میکنه گرما بیرون بره(مثل کولر)

بهتره فقط زمانی که نیازه به برق وصل کنی!
ممکنه به آداپتور در درازمدت صدمه برسه
در ضمن این نکته هم بگم یکی از بچه ها توی همین تاپیک که ابن کار رو کرده بود از شانسش برق رفت و هاردش سوخت!:46:

hosein7
22-09-2010, 17:20
[QUOTE=mohamad13702008;5441710]سلام
يا هر وقت كار ميكنم بزنم بهش؟[/QUOT/

دوست من به این سایتی که Gilopa جان داد یه سر بزن . توش درباره چه جوری تمیز کردن و شرایط استفاده از لب تاپ نوشته :10::8:

ae2009
22-09-2010, 18:58
شما تو تنظیمات گرافیک .. دایرکت ایکس 11 رو به 9 تغییر بدید
در حین بازی تمام نرم افزارهایی که از طریق استارت آپ بالا میان رو ببندید تا سیستم سبک بشه ..
اگر به یوتیوب هم برید متوجه میشید نباید مشکلی داشته باشید
توی خود بازی؟

aliarnold
22-09-2010, 21:12
ميدونم اين وسال در اين تاپيك پرسيده شده اما چون جواب درستي نگرفتم پس گفتم خودم دوباره بپرسم.
دوستان بين اين دو مدل كدوم بهتره.
لطفا و خواهشا نظرتون تخصصي و دور از تعصب باشه چون خيلي در مورد acer با اينكه برند مورد علاقم هست بد شنيدم يا در مورد دل بد گويي شده.

acer 5741G corei5 /4G DDR3/640G HDD/geforce gt 350M/led 15.6"

dell 5010 5741G corei5 /4G DDR3/640G HDD/5470 ATI/led 15.6

در مورد گرافيك به من پيشنهاد شد كه acer رو بردارم چون گرافيكش بالاتره و 1G واقعي هست اما در مورد دل اين مورد 512M واقعي هست .؟

من خيلي شنيدم كه دل5010 جاي انگشت بر ميداره از اينجور چيزها به خاطره طراحيش اين درسته؟خيلي به چشم مياد اين ايراد؟
و يه چيزه ديگه آيا دل5010 ضد خش هست؟اينو ميپرسم چون به نظر ميرسه نباشه.

mohamad13702008
22-09-2010, 21:23
فکر می کنم باید نرم افزاری مثل Luxand Blink نصب کرد
سلام
ميشه يه لينك واسه اين نرم افزار بزارين؟؟
همون تشخيص چهره

mss_195
22-09-2010, 22:04
ميدونم اين سوال در اين تاپيك پرسيده شده اما چون جواب درستي نگرفتم پس گفتم خودم دوباره بپرسم.
لطفا و خواهشا نظرتون تخصصي و دور از تعصب باشه چون خيلي در مورد acer با اينكه برند مورد علاقم هست بد شنيدم يا در مورد دل بد گويي شده.

در مورد گرافيك به من پيشنهاد شد كه acer رو بردارم چون گرافيكش بالاتره و 1G واقعي هست اما در مورد دل اين مورد 512M واقعي هست .؟

من خيلي شنيدم كه دل5010 جاي انگشت بر ميداره از اينجور چيزها به خاطره طراحيش اين درسته؟خيلي به چشم مياد اين ايراد؟

این دو مدلی که اسم بردی همونایی هستند که هرکس دیگه ای که میخواد توی این مایه ها خرید بکنه ازشون اسم میبره. خود منم از این قاعده مستثنا نبودم ولی بعد از مشورت و پرس و جوهای زیاد به طور قاطع 5010 رو انتخاب کردم. کلا اینو بدون که dell از acer بهتره. این حرفیه که تا حالا از چندین نفر شنیدم. همه میگن که acer اذیت میکنه. درمورد گرافیکم فکر میکنم که 5470 از 350m کلا بهتر باشه و در ضمن من الان مموری گرافیکم 2gb نشون داده میشه که 1gb از رم قرض گرفته، شما چطوری میگی 512؟ درباره لکه هم آره، زود لکه میشه، من خودم یکی از تفریحات روزانم تمیز کردن نوت بوکمه! راجع به خش هم نمیدونم.
(در هر حال نظر شخصیمو گفتم، ولی از کیفیت 5010 مطمئن باش)

Gilopa
22-09-2010, 22:45
توی خود بازی؟

الان این بازی رو از سیستمم پاک کردم .. اما فکر کنم تو تنظیمات بازی میشد بین دایرکت ایکس 11 و 9 انتخاب کرد ... اگر رو 9 بزارید مشکلتون حل میشه

sheytoon001
22-09-2010, 23:29
ميدونم اين وسال در اين تاپيك پرسيده شده اما چون جواب درستي نگرفتم پس گفتم خودم دوباره بپرسم.

این کانفیگ های ایسر واقا وسوسه انگیزن اما من هیچ اطلاعی از کیفیت این لپ تاپ ندارم شما باید از کسی که این مدل رو داره بپرسید که ازش راضیه یا نه
درباره 5010 اطلاعات بخای داریم اونم اینکه همه تا الان راضی بودن:8:
اگه گرافیکَش geforce gt 350M هست فکر میکنم بهتر از ati 5470 باشه اما هردو جزو رده ی متوسط هستن
حتما از کسی که اون مدل ایسر رو داره سوال کن مطمئن شو که خوبه

نخیر به نظر من نمیشه به این مورد ایراد گفت و بعد یه مدت اصلا بهش توجه نمیکنین اما اثر دست روی درش زود میمونه:31: چون واقا برراقه
بدنش پلاستیک برراقه و دور کیبردش فلز برراقه و فکر نمیکنم ضد خش باشه!:10:

---------- Post added at 12:29 AM ---------- Previous post was at 12:26 AM ----------

سلام
ميشه يه لينك واسه اين نرم افزار بزارين؟؟
همون تشخيص چهره
من از این نرم افزار تا حالا استفاده نکردم
اما این متن رو تو گوگل بنویسید و اولین لینکی که میاره رو باز کنید ، تو همون صفحه لینکه دانلودش هست
این متن: دانلود Luxand Blink

sayanermia
23-09-2010, 10:52
بدنه ی دور کیبورد ضد خشه!! من با هر جسمی بگید امتحان کردم!! خش نیافتاد!!

ولی درش ماشالله کلی خط و خوط روش افتاده!! اون چون میذارمش توی کوله ام حمل میکنم سگگ های زیپ داخلی کوله ام روش کشیده میشه خط انداخته!!

ولی بدنه ی فلزی دور کیبورد تحت هیچ شرایطی خش نمی افته روش!!

golli
23-09-2010, 10:53
سلام
من داشتم درباره ی 5010 سرچ میکردم که اینجا رو پیدا کردم.چقدر اطلاعات خوبی.دستتون درد نکنه.
تا صفحه ی 15 حرفاتونو خوندم دیگه مغزم نکشید بیشتر بخونم:45: واسه همین شاید سوالم تکراری باشه.ولی اگه لطف کنید جوابمو بدین خوشحال میشم.من دنبال یه لپ تاپ برای کارهای گرافیکی و حرفه ای هستم.علاوه بر کارت گرافیکی, "رم" و "سی پی یو" هم برای من خیلی مهمه.با توجه به قیمت و مارک و... آخرش به این لپ تاپ رسیدم و k52f asus
یه کم حرفاتونو خوندم فهمیدم کارت گرافیکی اینتل خوب نیست.پس اون انتخاب ایسوس ام اوت شد.چون کارت گرافیکیش اینتل بود.
حالا میخوام بپرسم کسی از شما هست که کار حرفه ای گرافیکی کرده باشه با این لپ تاپ؟ و نظرتون چیه کلن؟
از حرفاتون فهمیدم مثل اینکه با نصب درایو هاش مشکل دارین.و وایرلس تون هم نصب نمیشه.من وایرلس برام مهمه.یه کم نگران شدم از این بابت.
خیرین محترم لطفن منو راهنمایی کنید.مرسی:20:

ae2009
23-09-2010, 12:53
الان این بازی رو از سیستمم پاک کردم .. اما فکر کنم تو تنظیمات بازی میشد بین دایرکت ایکس 11 و 9 انتخاب کرد ... اگر رو 9 بزارید مشکلتون حل میشه
توی تنظیمات جایی پیدا نکردم ولی دایرکت ایکس 9 رو نصب کردم حل شد:10: ولی لازمه گرافیک رو MEDIUM بزاری

armanjoon_gh
23-09-2010, 13:36
نظرتون راجع به این چیه؟

سیامک جان یه کم گرون گفتن این مدلو من خریدم 6 تومن ولی یه 15 تومنی بگیر که واقعا میارزه

sheytoon001
23-09-2010, 14:01
سیامک جان یه کم گرون گفتن این مدلو من خریدم 6 تومن ولی یه 15 تومنی بگیر که واقعا میارزه
این 15 تومنی چه مزیتی نسبت به این مدل داره؟
عکسی از اون مدلی که مد نظرته داری؟

mohamad13702008
23-09-2010, 15:51
به خدا همين كول پد رو اينجا 7 تومن ميفروشن

armanjoon_gh
23-09-2010, 19:13
این 15 تومنی چه مزیتی نسبت به این مدل داره؟
عکسی از اون مدلی که مد نظرته داری؟

عکسشو که پیدا نکردم ولی تک فن و با پایه های فلزیه.خیلی کم صدا و عالیه.این مدل که من خریدم به نظرم خیلی خوب خنک نمیکنه

abbas777
24-09-2010, 08:18
سلام دوستان!
بلاخره خریدمش !:31: میخوام از تمام دوستان بخاطر راهنمایی هاشون تشکر کنم ! :10:حتما سوالاتم رو درباره ی این لپ تاپ خوب از تون می پرسم ! منتظرم باشید !!!:21: راستی این هم کانفیگی که خریدم ، اگه حال کردید نظر بدید!:5:
سی پی یو:intel core i5-460M 2.53-2.8GHz
رم:4GB DDR3
هارد:500GB 7500RPM
کارت گرافیک:ATI Radoen HD5470
نمایشگر: LED 15.6"HD720+TL
950000تومان+گارانتی زیگورات

ariaqwe
24-09-2010, 08:23
سلام دوستان
من چهارشنبه لیست قیمت سایت زیگورات رو چک کردم یه کانفیگ جدید برای 5010 معرفی کرده بود که cpu اون core i5 460M بود و هارد اون رو زده بود که دور بالا است. ولی کارت گرافیک رو همون 5470 معرفی کرده بود. پنجشنبه رفتم و اون رو خریدم. ولی چون ویندوز روش نصب نبود نتونستم مشخصاتش رو کامل چک کنم. (فقط تو بایوس cpu و رم و هارد رو چک کردم.) روی برگه گارانتی نوشته که گرافیکش ATI 5470 است. ولی وقتی تگ رو تو سایت دل چک کرد نوشته بود:

ATI Mobility Radeon(TM) HD 550v - 1GB
الان که سایت زیگورات رو دیدم نوشته که کارت گرافیکش 4650 است.
سوال اول: با این مغایرت تو کارت گارانتی و سایت دل چه کار کنم. آیا زیگورات پاسخگو است؟
سوال دوم: فرق گرافیک 550v و 4650 و 5470 چی است و کدوم بهتره؟

---------- Post added at 09:23 AM ---------- Previous post was at 09:20 AM ----------

سلام abbas777
شما هم لطفا گرافیک رو چک کن و مدلش رو بگو.
با تشکر

golli
24-09-2010, 09:33
از دیروز همه ی 85 صفحه حرفاتونو خوندم:27:چه تجربه های پیچیده ای دارین.
و بسیار به اطلاعاتم افزوده شد.مرسی.:) ولی آقا جان من هنوز موندم چه کنم.:44:
جمع بندی من اینه:

دل گرافیکش عالیه,سرعتش عالیه, خیلی داغ میکنه,با وایرلسش آدم مشکل داره, ledش خیلی خوب نیست,اگه از زیگورات نخری بهت قاچاقی و سر هم شدشو می ندازن,ویندوزشو بدم فروشنده بندازه چون دردسر داره(من خودم آخه وارد نیستم خیلی) و درایورهاشو هم از تو درایو c ذخیره کنم که داشته باشم,ویندوز 64 بیتی نصب کنم,:rolleye: و اینکه ایسر ممکنه باهاش مشکل داشته باشم و به خوبی دل نیست!
همین؟ دیگه نظری ندارین؟ یعنی دیگه بقیش اوکی ِ ؟:33:

armanjoon_gh
24-09-2010, 09:38
سلام دوستان
من چهارشنبه لیست قیمت سایت زیگورات رو چک کردم یه کانفیگ جدید برای 5010 معرفی کرده بود که cpu اون core i5 460M بود و هارد اون رو زده بود که دور بالا است. ولی کارت گرافیک رو همون 5470 معرفی کرده بود. پنجشنبه رفتم و اون رو خریدم. ولی چون ویندوز روش نصب نبود نتونستم مشخصاتش رو کامل چک کنم. (فقط تو بایوس cpu و رم و هارد رو چک کردم.) روی برگه گارانتی نوشته که گرافیکش ATI 5470 است. ولی وقتی تگ رو تو سایت دل چک کرد نوشته بود:

سوال اول: با این مغایرت تو کارت گارانتی و سایت دل چه کار کنم. آیا زیگورات پاسخگو است؟

---------- Post added at 09:23 AM ---------- Previous post was at 09:20 AM ----------

سلام abbas777
با تشکر

4650 'گرافیک خوبیه ولی قدیمی شده و احتمالا تو بازیهای جدید کم میاره.در کل 5470 بهتره.
حتما پیگیر این مغایرت باش.یه ملیون تومن پول دادی.باید جواب بدن

mr7
24-09-2010, 15:21
سلام دوستان!
بلاخره خریدمش !:31: میخوام از تمام دوستان بخاطر راهنمایی هاشون تشکر کنم ! :10:حتما سوالاتم رو درباره ی این لپ تاپ خوب از تون می پرسم ! منتظرم باشید !!!:21: راستی این هم کانفیگی که خریدم ، اگه حال کردید نظر بدید!:5:

این کانفیگی که 950 زده که گرافیکش 4650 هست نه 5470
مزیتش cpu corei5 460 و هارد 7200 دور هستش!!!

ravi
24-09-2010, 17:40
یه لیست کامل از کانفیگها و رنگهای مختلف این مدل در بازار ایران رو میخواستم ممنون

sheytoon001
24-09-2010, 18:00
سلام دوستان

سلام abbas777
با تشکر
توی لیست درایور های 5010 ، درایوری برای گرافیک 4650 وجود نداره!
اگه توی ویندوز نوشته 550v پس گرافیکش همینه ، چون این درایور برا 5010 توی سایتش هست!
مطمئن نیستم که 550v از 5470 ضعیفتر باشه اما تکنولوژیش قدیمی تر هست
شما برو به تاپیک هایمربوط به گرافیک و ببین کدوم قویتره
درضمن زیگورات اگه تو گارنتیش هرچی نوشته مشخصات لپتاپ هم باید همون باشه، حتما این مورد رو پیگیری کنید ظاهرا اشتباه کردن

---------- Post added at 06:00 PM ---------- Previous post was at 05:58 PM ----------

سلام دوستان!
کانفیگ شما هم احتمالا ati 550v هستش و زیگورات اشتباه نوشته، از داخل ویندوز چک کنید که 5470 هست یا نه

sheytoon001
24-09-2010, 18:09
از دیروز همه ی 85 صفحه حرفاتونو خوندم:27:چه تجربه های پیچیده ای دارین.
و بسیار به اطلاعاتم افزوده شد.مرسی.:) ولی آقا جان من هنوز موندم چه کنم.:44:
جمع بندی من اینه:

دل گرافیکش عالیه,سرعتش عالیه, خیلی داغ میکنه,با وایرلسش آدم مشکل داره, ledش خیلی خوب نیست,اگه از زیگورات نخری بهت قاچاقی و سر هم شدشو می ندازن,ویندوزشو بدم فروشنده بندازه چون دردسر داره(من خودم آخه وارد نیستم خیلی) و درایورهاشو هم از تو درایو c ذخیره کنم که داشته باشم,ویندوز 64 بیتی نصب کنم,:rolleye: و اینکه ایسر ممکنه باهاش مشکل داشته باشم و به خوبی دل نیست!
همین؟ دیگه نظری ندارین؟ یعنی دیگه بقیش اوکی ِ ؟:33:
شما اولا باید ببینی لپ تاپت رو برا چه کاری میخوای
اگه خیلی زیاد بازی میکنی برو دنبال کانفیگی گرافیک قویتری داشته باشه اما قیمتش مسلما گرونتره
5010 برا افرادی که در کنار کارهای دیگه بازی هم گاهی انجام میدن خوبه و اکثر بازیهارو تاحالا اجرا کرده
درضمن این 5010 خیلی داغ نمیکنه، وایرلسش مشکلی نداره، نصب ویندوزشم هیچ دردسری نداره و براش پول اضافه به فروشنده نده، درایورهاشم اگه فروشنده بهت نده مجبورب دانلود کنی
موفق باشی:10:

---------- Post added at 06:09 PM ---------- Previous post was at 06:07 PM ----------

یه لیست کامل از کانفیگها و رنگهای مختلف این مدل در بازار ایران رو میخواستم ممنون

golli
24-09-2010, 19:07
شما اولا باید ببینی لپ تاپت رو برا چه کاری میخوای
اگه خیلی زیاد بازی میکنی برو دنبال کانفیگی گرافیک قویتری داشته باشه اما قیمتش مسلما گرونتره
5010 برا افرادی که در کنار کارهای دیگه بازی هم گاهی انجام میدن خوبه و اکثر بازیهارو تاحالا اجرا کرده
درضمن این 5010 خیلی داغ نمیکنه، وایرلسش مشکلی نداره، نصب ویندوزشم هیچ دردسری نداره و براش پول اضافه به فروشنده نده، درایورهاشم اگه فروشنده بهت نده مجبورب دانلود کنی
موفق باشی:10:

---------- Post added at 06:09 PM ---------- Previous post was at 06:07 PM ----------

والا من از برنامه های 3dmax-photoshop-rino-... استفاده میکنم.و کلن از لپ تاپ برای "راندو" استفاده میکنم.
گیم برام مهم نیست.:20:
ولی هنوز دو دلم و نمی دونم چی کار کنم. چون درنهایت هم بچه های dell n5010 از لپ تاپشون راضین هم بچه های acer 5741G-434G64Mn ! البته ندیدم کسیو که با هردوی این لپ تاپ ها راندو کار کنه و نظر بده.هنوز دارم میگردم...:44:
اگه بازم نظری دارین خوشحال میشم از راهنماییتون استفاده کنم:11:

mss_195
24-09-2010, 23:28
...درنهایت هم بچه های dell n5010 از لپ تاپشون راضین هم بچه های acer 5741G-434G64Mn ! البته ندیدم کسیو که با هردوی این لپ تاپ ها راندو کار کنه و نظر بده.هنوز دارم میگردم...:44:
اگه بازم نظری دارین خوشحال میشم از راهنماییتون استفاده کنم:11:

دوست عزیز من توصیم اکیدا به سمت 5010 نشونه میره، درباره افرادی هم که از هر دو استفاده کردن چه کسی بهتر از فروشنده هایی که هردوتاشو میفروشن؟!(و نه اونایی که فقط نماینگی dell هستن!) چون من خودم این کارو قبل از خرید کردم به تو هم توصیه میکنم زودتر خیال خودتو راحت کنی..

mamadbahall
25-09-2010, 00:18
سلام عرض میکنم به همه دوستان عزیز

من قصد خرید یه لپ تاپ دارم
با پیشنهاد دوستانم نظرم به سمت 5010 دل جلب شد
اکثر صفحاتی که دوستان ذحمت کشیدم و توضیح دادن در باره این رایانه را مطالعه کردم
راستیتش انتظاری که من از لپ تاپم دارم اینه که تو بازی خوب بهم جواب بده
چون خوره ی بازی هست و اکثر بازی های جدید رو روی PC تموم کردم
و از اون طرف نهایتا 800.000 تو من میتونم واسه لپ تاپ خرج کنم به نظر شما این مدل واسه من مناسب هست؟؟؟یا باید به فکر مدل دیگه ای باشم؟؟
ممنون

mamadbahall
25-09-2010, 00:25

و از اون طرف نهایتا 800.000 تو من میتونم واسه لپ تاپ خرج کنم به نظر شما این مدل واسه من مناسب هست؟؟؟یا باید به فکر مدل دیگه ای باشم؟؟
ممنون

abbas777
25-09-2010, 06:01
درسته!
بعد از نصب ویندوز متوجه شدم که گرافیک من هم 550vهست که با کارت گارانتی مطابقت نداره و امروز پیگیری می کنم! اما درباره ی قدرت گرافیک های 550v،5470و4650باید بگم که از لحاظ قدرت بیشینه به کمینه یه صورت زیر مرتب می شوند:
1-4650
2-550v
5740-3
که براحتی می شه از قسمتComparison of Laptop Graphics Cards

سایته notebookcheck این مسئله رو چک کرد!
لطفا،دوستان موافق و مخالف با ارائه دلیل نظر خود را اعلام کنند.

armanjoon_gh
25-09-2010, 09:32

ممنون

خب شما اگه صفحه اول رو با دقت بخونید متوجه میشید که این لپ تاپ اکثر بازیهای روز رو اجرا میکنه.فکر میکنم بازیهای خیلی سنگین رو هم با تنظیمات پایین اجرا میکنه.با بودجه شما انتخاب کاملا خوبیه.(مدل i3 ).

---------- Post added at 10:32 AM ---------- Previous post was at 10:29 AM ----------

درسته!
بعد از نصب ویندوز متوجه شدم که گرافیک من هم 550vهست که با کارت گارانتی مطابقت نداره و امروز پیگیری می کنم! اما درباره ی قدرت گرافیک های 550v،5470و4650باید بگم که از لحاظ قدرت بیشینه به کمینه یه صورت زیر مرتب می شوند:
1-4650
2-550v
5740-3

درسته که 5470 ممکنه از 4650 ضعبف تر باشه(که فکر کنم محسوس نباشه) ولی متعلق به سری 5 ATI هست. در نتیجه در آینده بیشتر بدرد میخوره.سایه زن بالاتر و دایرکس 11 فکر میکنم 5470 رو برنده میکنه.

mr7
25-09-2010, 11:26
درسته!
1-4650
2-550v
5740-3

بله 4650 در بازیها بهتر جواب میده اما تکنولوژی ساخت 5470 جدیدتر هست
من خودم بازی mafia2 رو روی بالاترین تنطیمات گرافیک روی حالت high performance اجرا کردم و هیچ مشکلی هم نداشت در حالیکه توی سایت notebook check نوشته روی حالت low هم به زور اجرا میشه!!!
به هر حال توان کارت گرافیک رو نمیشه فقط با بازی سنجید.

sayanermia
25-09-2010, 12:05
نمی دونم اینی که میگم تکراریه یا جدید و مفید!!
الان داشتم تا باطری شارژ بشه با ویندوز ور می رفتم متوجه یه موضوع جالب شدم که خیلی وقته درگیرش بودم و دوست داشتم مشکلشو حل کنم و بالاخره امروز تونستم!
مشکل من و شاید بقیه عملکرد دکمه های f1 , f2 , و ... و همینطور ترکیب دکمه ی fn با دکمه های مذکور برای انجام عملیات ویندوز بوده!! یعنی وقتی میخوایم به صورت میانبر و با دکمه فایلی و تغییر نام بدیم به صورت عادی باید f2 زد تا فایل در حالت rename قرار بگیره!! ولی تو لپتاپ های ما باید ترکیبات fn و f2 رو گرفت!! برای بقیه کارا هم همینطور!!

امروز در قسمت windows mobility center به بخش جالبی برخوردم که این مشکل و حل کرد و حالا تونستم کاری کنم برای دکمه های مدیا و وایرلس و ... ترکیب دکمه های fn و f هارو داشته باشم که برای من و بقیه ای که مدام با دکمه های f در ویندوز و برنامه ها سر و کار دارند خیلی حیاتی و مهمه!!

برای اینکار اول نرم افزار QuickSet و نصب کنید! سپس برید به windows mobility center و طبق عکس زیر در قسمت function key row گزینه ی Function key رو انتخاب کنید!!

به همین راحتی عملکرد دکمه ی fn و fها برعکس میشه و خیلی راحت میشه مثل باقی کیبورد ها!!

امیدوارم تکراری نبوده باشه! اگر تکراری بود از همگی عذر میخوام!!:11:

sheytoon001
25-09-2010, 14:12
نمی دونم اینی که میگم تکراریه یا جدید و مفید!!
الان داشتم تا باطری شارژ بشه با ویندوز ور می رفتم متوجه یه موضوع جالب شدم که خیلی وقته درگیرش بودم و دوست داشتم مشکلشو حل کنم و بالاخره امروز تونستم!
مشکل من و شاید بقیه عملکرد دکمه های f1 , f2 , و ... و همینطور ترکیب دکمه ی fn با دکمه های مذکور برای انجام عملیات ویندوز بوده!! یعنی وقتی میخوایم به صورت میانبر و با دکمه فایلی و تغییر نام بدیم به صورت عادی باید f2 زد تا فایل در حالت rename قرار بگیره!! ولی تو لپتاپ های ما باید ترکیبات fn و f2 رو گرفت!! برای بقیه کارا هم همینطور!!

امروز در قسمت windows mobility center به بخش جالبی برخوردم که این مشکل و حل کرد و حالا تونستم کاری کنم برای دکمه های مدیا و وایرلس و ... ترکیب دکمه های fn و f هارو داشته باشم که برای من و بقیه ای که مدام با دکمه های f در ویندوز و برنامه ها سر و کار دارند خیلی حیاتی و مهمه!!

برای اینکار اول نرم افزار QuickSet و نصب کنید! سپس برید به windows mobility center و طبق عکس زیر در قسمت function key row گزینه ی Function key رو انتخاب کنید!!

به همین راحتی عملکرد دکمه ی fn و fها برعکس میشه و خیلی راحت میشه مثل باقی کیبورد ها!!

امیدوارم تکراری نبوده باشه! اگر تکراری بود از همگی عذر میخوام!!:11:
ممنونم بابت زحمتی که میکشید و دوستان رو راهنمایی میکنید:11:
منم اینو دیده بودم اما یادم رفته بود بگم، نه تکراری نبود:46:
از بایوس هم میشه این کار رو انجام داد اما از ویندوز راحتتره:10:

arashyty
25-09-2010, 14:12
بله 4650 در بازیها بهتر جواب میده اما تکنولوژی ساخت 5470 جدیدتر هست
من خودم بازی mafia2 رو روی بالاترین تنطیمات گرافیک روی حالت high performance اجرا کردم و هیچ مشکلی هم نداشت در حالیکه توی سایت notebook check نوشته روی حالت low هم به زور اجرا میشه!!!
به هر حال توان کارت گرافیک رو نمیشه فقط با بازی سنجید.
به نظر من هم این نوت بوک چک الکی برای همهشون فریم هارو کم زده! آخه برای گرافیک من زده هیچ کدوم
بازیارو نمیتونه اجرا کنه:19: ولی من همرو اجرا میکنم!
گرافیک شما 5470 هست؟ اگه هست میشه بگید میتونه بازی nfs shift رو روی high با فریم بالا اجرا کنه؟(20 تا 30 فریم در ثانیه)
من 1200 پول دارم ازش خوشم اومده...فقط بدیش اینه که نور صفحه کلید نداره:41: خیلی دوست دارم...

pedramch
25-09-2010, 14:17
سلام دوستان!
منم میخوام لپتاپ بگیرم...اکثرا 5010 رو پیشنهاد کردن خودمم امکاناتشو دیدم و البته قیمتش به نظرم جالب اومد:27:
یه لپتاپ مناسب برای یه دانشجوی آی تی که کار موسیقی و برنامه نویسی و گرافیک و این چیزا هم انجام میده:دی
کم و بیش بازی هم میکنم!
به کارم میاد؟:دی
ممنون/:5:

sheytoon001
25-09-2010, 16:52
سلام دوستان!
منم میخوام لپتاپ بگیرم...اکثرا 5010 رو پیشنهاد کردن خودمم امکاناتشو دیدم و البته قیمتش به نظرم جالب اومد:27:
یه لپتاپ مناسب برای یه دانشجوی آی تی که کار موسیقی و برنامه نویسی و گرافیک و این چیزا هم انجام میده:دی
کم و بیش بازی هم میکنم!
به کارم میاد؟:دی
ممنون/:5:
بله ، دقیقا برا کار شما ساخته شده:31::10:

sheytoon001
25-09-2010, 16:59
به نظر من هم این نوت بوک چک الکی برای همهشون فریم هارو کم زده! آخه برای گرافیک من زده هیچ کدوم
بازیارو نمیتونه اجرا کنه:19: ولی من همرو اجرا میکنم!
گرافیک شما 5470 هست؟ اگه هست میشه بگید میتونه بازی nfs shift رو روی high با فریم بالا اجرا کنه؟(20 تا 30 فریم در ثانیه)
من 1200 پول دارم ازش خوشم اومده...فقط بدیش اینه که نور صفحه کلید نداره:41: خیلی دوست دارم...
راستش تا حالا کسی نگفته که shift رو روش اجرا کرده با نه
اما بازی هایی مثل dirt2 و bad company 2 روی نرمال اجرا شدن:46:
بازی های دیگه هم اکثرا روی high:5:
آره دیگه کم پیش میاد لپ تاپ 800 تومنی backlit داشته باشه
شما اگه خیلی اهل بازی هستی لپ تاپی بخر که گرافیکش از ati 5470 هم قویتر باشه اما اگه بودجت محدوده همین 5010 رو بردار که می ارزه:10:

IP007
25-09-2010, 17:07
سلام، من یه acer aspire timeline 4810t خریدم، نزدیک یه ساله دارمش :دی
خیلی جیگره:دی
ولی مشخصاتشو ببینین، یکم کم داره:دی
به نظرتون عوض کنم dell بگیرم؟ منم دانشجوی آی تیم :دی

mss_195
25-09-2010, 20:11
NFS: Shift روی high کنده ولی روی Medium روون اجرا میشه. ولی نمیدونم چرا یه سری از بازیا اینجورین...انگار که اصلا برای ATI بهینه نشدن، چون گرافیک Call of Duty: MW2 و Mafia II خیلی از بازیهایی مثل Dirt2 و Shift بهتره ولی اونا روی بیشترین کیفیت توسط 5470 ساپورت میشن در حالیکه اینایی که منو شما اسم بردیم قر قر دارن...در مجموع 5470 کار راه بندازه و فکر میکنم راحت تا 2-3 سال دیگه بازیهای روز رو اجرا کنه.

mr7
25-09-2010, 21:35
دوستان میدونم اینجا جاش نیست ببخشید ولی کسی میدونه چجوری میشه کاری کرد که وقتی ویندوز بالا میاد وایرلس خاموش باشه؟! من بعضی وقتا یادم میره خاموشش کنم فکر میکنم باعث میشه شارژ لپ تاپ زودتر تموم بشه...

sheytoon001
25-09-2010, 21:36
سلام، من یه acer aspire timeline 4810t خریدم، نزدیک یه ساله دارمش :دی
خیلی جیگره:دی
ولی مشخصاتشو ببینین، یکم کم داره:دی
به نظرتون عوض کنم dell بگیرم؟ منم دانشجوی آی تیم :دی
شما از کدوم مشخصه لپ تاپتون ناراضی هستین که میخواین عوضش کنین؟
لپ تاپ برای بازی می خواین؟
بنظرم لپ تاپ شما دوام باتری خوبی داره، اما خوب گرافیک ضعیفی داره و بدرد بازی نمی خوره

IP007
25-09-2010, 21:47
شما از کدوم مشخصه لپ تاپتون ناراضی هستین که میخواین عوضش کنین؟
لپ تاپ برای بازی می خواین؟
بنظرم لپ تاپ شما دوام باتری خوبی داره، اما خوب گرافیک ضعیفی داره و بدرد بازی نمی خوره

مگه این لپ تاپه دوامش چقدره؟ مال من که تا 8 میره :دی

آره، یه هستش بیشتر کار نمیده، اونم 1.4 گیگا هرتز!!!:27:
میوبایلا دارن میزنن تو خط 2 اونوقت:18:
حالا لپ تاپ شما چنده؟:20:

abbas777
26-09-2010, 09:09
دوستان سلام !
N5010چراغ مربوط به کیبورد رو داره یا نه؟ توی دفترچه که نوشته داره و با کلیدد F6کار می کنه ! هر کاری می کنم روشن نمی شه!
و یه چیز دیگه اینکه چه جوری پارتیشن ها رو افزایش بدم؟

armanjoon_gh
26-09-2010, 10:31
دوستان سلام !
N5010چراغ مربوط به کیبورد رو داره یا نه؟ توی دفترچه که نوشته داره و با کلیدد F6کار می کنه ! هر کاری می کنم روشن نمی شه!

چراغ کیبورد که به نظرم نداره.
با پارتیشن مجیک به راحتی میتونین پارتیشن بندی رو عوض کنید.

sheytoon001
26-09-2010, 13:44
مگه این لپ تاپه دوامش چقدره؟ مال من که تا 8 میره :دی

آره، یه هستش بیشتر کار نمیده، اونم 1.4 گیگا هرتز!!!:27:
میوبایلا دارن میزنن تو خط 2 اونوقت:18:
حالا لپ تاپ شما چنده؟:20:
نهایتا 3-3:30 ساعت باتریش دووم میاره!
شما با توجه به کاربردی که از یک لپ تاپ انتظار داری و مقدار بودجه ای که براش درنظر گرفتی باید انتخابش کنی
تمام مشخصات 5010 در صفحه اول وجود داره و می تونین پست های دیگه رو هم بخونید و اگه این لپ تاپ جایگزین مناسبی برای لپ تاپ قبلیتون هست بخریدش:46:

sheytoon001
26-09-2010, 13:58
دوستان سلام !
Backlit نداره!
موقع نصب ویندوز میتونستی پارتیشن بندی کنی
الانم اگه پارتیشنی بجز پارتیشن ویندوز و میخوای به چند پارتیشن تقسیم کنی میتوونی روی my computer راست کلیک کنی manage رو بزنی و در سمت چپ پنجره storage> disk management رو انتخاب کنی
نکته اینکه اگه از این طریق بخای استفاده کنی همه اطلاعات اون پارتیشن پاک میشه، اگه درایوی که توش اطلاعات داری رو خاستی تغییر بدی باید از پارتیشن مجیک استفاده کنی:46:

meka
26-09-2010, 15:41
دوستان این سری جدید دل 5010 corei5 اش با گرافیک 550v به بازار عرضه شدند خواستم ببینم برای بازی گرافیک 5470 بهتره یا 550v ؟؟
ممنون

ali_asd_1369
27-09-2010, 08:53
2باره سلام
مشکل من با وایرلس حل نشد:13:
باتریشم فرستادم گارانتی :19:
:18::18:تازه دور کیبوردش هم که میگین ضد خشه یه خش کوچول افتاده:18::18:

mamadbahall
27-09-2010, 10:04
NFS: Shift روی high کنده ولی روی Medium روون اجرا میشه. ولی نمیدونم چرا یه سری از بازیا اینجورین...انگار که اصلا برای ATI بهینه نشدن، چون گرافیک Call of Duty: MW2 و Mafia II خیلی از بازیهایی مثل Dirt2 و Shift بهتره ولی اونا روی بیشترین کیفیت توسط 5470 ساپورت میشن در حالیکه اینایی که منو شما اسم بردیم قر قر دارن...در مجموع 5470 کار راه بندازه و فکر میکنم راحت تا 2-3 سال دیگه بازیهای روز رو اجرا کنه.
َATI یه دیگه کاریش نمیشه کرد
واسه همینه که میگن Gforce برای بازی ساخته شده
و ATI برای نرم افزار
شما اگه تو این سایت بررسی کنی تفاوت این 2 گرافیک را به خوبی متوجه میشی
فقط حیف که Gforce گرافیک خیلی بالا برای لپ تاپ نداره :41:

meka
27-09-2010, 10:20
دوستان این سری جدید دل 5010 corei5 اش با گرافیک 550v به بازار عرضه شدند خواستم ببینم برای بازی گرافیک 5470 بهتره یا 550v ؟؟
ممنون

كسي جواب ما رو نميده؟

mss_195
27-09-2010, 10:59
كسي جواب ما رو نميده؟

من با دیدن مشخصات هر دوشون به نظرم 5470 هم بهتره و هم با ساپورت کردن DirectX 11 و GDDR 5 دارای آینده بهتریه، ولی چون من متخصص در این زمینه نیستم نمیدونم که تاثیر 128بیتی بودن نسبت به 64 چیه و البته پارامترهایی از قبیل تعداد ترانزیستور و تکنولوژی هم در جدول های مقایسه ای لحاظ میشه که من اطلاعی دربارش ندارم. در این مورد دوستان اگه میتونند به من کمک کنند. ولی به نظرم سرعت سایه زنی، هسته و مموری بیشتر موثره که 5470 از این لحاظ بهتره.
اینم لینک برای مقایسه:

sheytoon001
27-09-2010, 13:34
ممنون

شما اگه این سوال رو در تاپیک های مربوط به گرافیک بپرسی نتیجه بهتر میگیری
چون ما هم مثل شما جواب این سوال رو نمیدونیم:46:

hosein7
27-09-2010, 16:20
سلام دوستان آدرس سایت گارانتی زیگوارت یا الماس را ندارید؟؟:5::46:

hasanoooooooo
27-09-2010, 16:24
الماس

زیگورات

hosein7
27-09-2010, 16:59
سلام دوستان اگر لب تاپ corei5 N5010 کسی پایین 950 تومان پیدا کرد با گارانتی الماس یا زیگوارت خبرم کنه .البته نو باشه:11::40::10:

hosein7
27-09-2010, 17:35
سلام دوستان اگر لب تاپ corei5 N5010 کسی پایین 950 تومان پیدا کرد با گارانتی الماس یا زیگوارت خبرم کنه .البته نو باشه:11::40::10:

IP007
27-09-2010, 18:29
تمام مشخصات 5010 در صفحه اول وجود داره و می تونین پست های دیگه رو هم بخونید و اگه این لپ تاپ جایگزین مناسبی برای لپ تاپ قبلیتون هست بخریدش:46:

منظورم قیمتش بود،:11:

که البته دوستان دو تا سایت گذاشتن،:46:

hosein7
27-09-2010, 18:40
ببخشید دوستان گارانتی اوپرا چه طوره خوبه؟؟؟؟؟:27::8:

sayanermia
27-09-2010, 20:44
آقا یه پیشنهاد دارم!!
تعداد صفحات این تاپیک داره می رسه به 100!! ماشالله خوبم داریم پیش می ریم هم از نظر اطلاع رسانی هم از نظر تبادل بحث و نظر !!

اسم تاپیکو ویرایش کنید بذارید کلوب Dell Inspiron N5010 دار ها!! بکنیمش کلوب نه تجربه خرید!! ها؟:46:

armanjoon_gh
27-09-2010, 20:59
آقا یه پیشنهاد دارم!!
تعداد صفحات این تاپیک داره می رسه به 100!! ماشالله خوبم داریم پیش می ریم هم از نظر اطلاع رسانی هم از نظر تبادل بحث و نظر !!

اسم تاپیکو ویرایش کنید بذارید کلوب Dell Inspiron N5010 دار ها!! بکنیمش کلوب نه تجربه خرید!! ها؟:46:

پیشنهادت عالیه.
یه سوال راجع به fn داشتم.به اون قسمت رفتم .ولی هرچی رو fn کلیک کردم عکس العملی نشون نداد. مشکل از چیه؟

sayanermia
27-09-2010, 23:14
پیشنهادت عالیه.
یه سوال راجع به fn داشتم.به اون قسمت رفتم .ولی هرچی رو fn کلیک کردم عکس العملی نشون نداد. مشکل از چیه؟

یعنی چی کلیک کردی عکس العمل نشون نداد؟؟
باید تنظیماتو طبق عکس بکنی تا بتونی کیبوردو بکنی مثل بقیه کامپیوترا!! یا حتی برعکس !! بکنیش به صورت استاندارد خود دل!!
متوجه منظورت نشدم

acc
28-09-2010, 00:44
سلام .
من یه 5010 خریدم که یه ویندوز 7 ارجینال داره
میشه xp روش نصب کرد ؟
یه جورایی حیاتیه

arasholiver007
28-09-2010, 00:54
سلام لب تاب سوني اين مدل كاراي خوبي داره؟ f127hg/bi و قيمت تقريبي هم چنده در ظمن ميشه اين لب تاب رو جايگزين كامپيوتر روميزي كرد؟

mss_195
28-09-2010, 01:14
آقا یه پیشنهاد دارم!!

بی ادبی نباشه(!) ولی به نظرم همینی که هست خیلی قشنگتر و جذابتره و افراد غیر خودی رو بهتر به طرف خودش میکشه، نظرمو گفتم دیگه..ناراحت نشیدا..

behrooztv3
28-09-2010, 05:02
من در 89/7/3 لب تاب n5010,i5 رو با گارانتی گرین گرفتم 855 تومن تو پاساژ رضا در ولیعصر تهران:20:

subtittelmehdi
28-09-2010, 05:24
دستگاه n5010 داشتم دستگاه خوبی . ازش خیلی راضی بود . کارم طوری بود که 24 ساعته روشن بود

armanjoon_gh
28-09-2010, 07:18
یعنی چی کلیک کردی عکس العمل نشون نداد؟؟
باید تنظیماتو طبق عکس بکنی تا بتونی کیبوردو بکنی مثل بقیه کامپیوترا!! یا حتی برعکس !! بکنیش به صورت استاندارد خود دل!!
متوجه منظورت نشدم

ممنون، درست شد

abbas777
28-09-2010, 10:38
دوستان به یاریم بشتابید!
توی قسمت task manager سه تا پارتیشن وجود داره که توی قسمت my computer فقط یکی از پارتیشن ها یعنی c فعال هست ! هر کاری هم انجام می دم دو پارتیشن دیگه فعال نمی شه! البته یک پارتیشنش 39 مگا بایتیه که نمی دونم این پارتیشن به چه کار میاد! عباراتی که در قسمت task manager وجود داره رو این جا می اورم!

(این پارتیشن بدون اسمه)simple basic health(OEM partition) 39mb 100%free
C: simple basic NTFS healthy (boot,page file, crash dump,primary partition) 391.23gb 95%free

os: simple basic FAT32 healthy (system,active , primary partition)74.47gb 100%free

راستی دلمون برای این Glopia تنگ شده ! کجاست؟ انشا الله که سلامت و شاداب باشه!

hosein7
28-09-2010, 12:46
سلام دوستان یک لب تاپ corei5 N5010 پیدا کردم 920 تومان با گارانتی اصلی به نظروتون خوبه بگیرم.سوال قبلی که جواب ندادید:37: خواهشن سریین اینو یه جواب به ما بدید:40:

hosein7
28-09-2010, 13:23
دوستان اگه مشخصات کلی n5010 مثل کارت گرافیک بنویسد ممنون می شم:40::40::40:

sheytoon001
28-09-2010, 13:35
دوستان به یاریم بشتابید!
توی قسمت task manager سه تا پارتیشن وجود داره که توی قسمت my computer فقط یکی از پارتیشن ها یعنی c فعال هست ! هر کاری هم انجام می دم دو پارتیشن دیگه فعال نمی شه! البته یک پارتیشنش 39 مگا بایتیه که نمی دونم این پارتیشن به چه کار میاد! عباراتی که در قسمت task manager وجود داره رو این جا می اورم!

(این پارتیشن بدون اسمه)simple basic health(OEM partition) 39mb 100%free
C: simple basic NTFS healthy (boot,page file, crash dump,primary partition) 391.23gb 95%free

os: simple basic FAT32 healthy (system,active , primary partition)74.47gb 100%free

راستی دلمون برای این Glopia تنگ شده ! کجاست؟ انشا الله که سلامت و شاداب باشه!
اون پارتیشن 39mb،رو دست نزن! بزار همونجور بمونه، این پارتیشن داخل my computer نشون داده نمیشه!کاربردش رو منم نمیدونم اما فکر می کنم مهمه!
روی درایوی که 391mb هست راست کلیک کن و format رو انتخاب کن و اگه می خوای به چند قسمت تقسیمش کنی قبل فرمت یه گزینه دیگه رو باید بزنی (که یادم نیست:31:) بعد حجم درایو رو به مگابایت وارد کن( مثلا برای 100GB باید 100000 وارد کنی)
درایو هایی که به درستی ساخته و فرمت شدن روشون نوشته Healthy

---------- Post added at 01:35 PM ---------- Previous post was at 01:31 PM ----------

دوستان اگه مشخصات کلی n5010 مثل کارت گرافیک بنویسد ممنون می شم:40::40::40:
مشخصاتش صفحه اول نوشته!
لیست زیگورات رو ببین و با قیمت هاش مقایسه کن!در ضمن مشخصات هم تو این لیست نوشته
برا دانلود لیست به سایت زیگورات برو و لیست قیمت هارو دانلود کن:46:

hosein7
28-09-2010, 14:01
مشخصاتش صفحه اول نوشته!
لیست زیگورات رو ببین و با قیمت هاش مقایسه کن!در ضمن مشخصات هم تو این لیست نوشته
برا دانلود لیست به سایت زیگورات برو و لیست قیمت هارو دانلود کن:46:[/QUOTE]

زده 1/200ملیون تومان. زیادی گرون نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18::18:
ممنون:11::40:

feal
28-09-2010, 16:27
من یک 5010 خریدم چنتا مشکل دارم باهاش که ممنون میشم کمکم کنید
1- باطریش حدود یک و نیم ساعت بیشتر دوام نمیاره شما گفتید 3 ساعت نیم شارژ داره!
2-درایور کارت گرافیک اونو ندارم
3-نمیدونم چقدر باید زیر شارژ باشه تا باطریش فول بشه یه بار 5 ساعت گذاشتم 98 درصد شد یبارم 3 ساعت بازم 98 درصد بالاتر نمیره!
4-دکمه شیفت سمت چپش کوچیکه !
5-ارتفاع صفحش کم و برای اینترنت زیاد نمیتونم سریع کار کنم مثلا همین الان مجبور برای هر پست یکم صفحه را بکشم بالا و زیادی نازکه
.... در صورت حل این مشکلات بقیش که کمتر مهم هستند تو پستهای بعدیم عنوان میکنم
با سپاس

sheytoon001
28-09-2010, 16:49
من یک 5010 خریدم چنتا مشکل دارم باهاش که ممنون میشم کمکم کنید
1- باطریش حدود یک و نیم ساعت بیشتر دوام نمیاره شما گفتید 3 ساعت نیم شارژ داره!
2-درایور کارت گرافیک اونو ندارم
3-نمیدونم چقدر باید زیر شارژ باشه تا باطریش فول بشه یه بار 5 ساعت گذاشتم 98 درصد شد یبارم 3 ساعت بازم 98 درصد بالاتر نمیره!
4-دکمه شیفت سمت چپش کوچیکه !
5-ارتفاع صفحش کم و برای اینترنت زیاد نمیتونم سریع کار کنم مثلا همین الان مجبور برای هر پست یکم صفحه را بکشم بالا و زیادی نازکه
.... در صورت حل این مشکلات بقیش که کمتر مهم هستند تو پستهای بعدیم عنوان میکنم
با سپاس
اولا مبارکه:20:
1- باطری رو 12 ساعت شارژ اولیه گذاشتی؟ 3:30 درصورتی کار میکنه که بلوتوث و وایرلس خاموش(با دکمه f2) و روشنایی صفحه روی کم باشه (با f4)
5و2- درایور رو باید دانلود کنی اگه درایور نصب نباشه همه چیز بهم میریزه(اندازه صفحه و..)
3- فکر میکنم 2-3 ساعت طول میکشه تا شارژشه، اگه فقط تا 98% میره باید ببری گارانتی!
4- برا ما هم کوچیکه ( صفحه اول رو مگه ندیدی؟)
:46:

feal
28-09-2010, 17:01
ممنون:10:
بله 12 ساعت اولیه رو گذاشتم بلوتوث خاموش بود و لی نور صفحه زیاد بود که کمش میکنم و تست میکنم

از کجا میتونم درایور کارت گرافیکشو دانلود کنم؟
الان میبرم پیش فروشنده برای شارژ 98 درصدش
صفحه رو دیدم مثل اینکه دو نوع صفحه کلید ارائه شده من از نوع عربیش خریدم:13:

hosein7
28-09-2010, 19:43
سلام دوستان الان یه n5010 corei5 گرفتم 940گفت همه چی نصب می کنه گارانتیشم مرکزی به نظرتون خوبه؟؟:11:

sayanermia
28-09-2010, 20:48
بروبکس؟؟!!! ما یه 5010 واسه یکی خریدیم این بنده خدا با دایل آپ اینترنت میره!! یه مودم دل یو اس بی براش خریدیم ولی مشکلی که داره اینه وقتی کانکت میشه تا 4-5 دقیقه خوب باز میکنه صفحه هارو ولی بعد از اون دیگه هیچ صفحه ای باز نمی کنه و عملا سند و ریسیو قطع میشه و باز باید دیسی کنه و دوباره کانکت بشه که باز همون 4-5 دقیقه کار میکنه و همینطور تا آخر!!!
مشکل این لپتاپای 5010 اینه؟؟ چون یه مودم دیگه هم گرفتیم باز همین بود!! ایا راه حلی داره براش؟؟

sheytoon001
28-09-2010, 21:43
ممنون:10:
بله 12 ساعت اولیه رو گذاشتم بلوتوث خاموش بود و لی نور صفحه زیاد بود که کمش میکنم و تست میکنم

از کجا میتونم درایور کارت گرافیکشو دانلود کنم؟
الان میبرم پیش فروشنده برای شارژ 98 درصدش
صفحه رو دیدم مثل اینکه دو نوع صفحه کلید ارائه شده من از نوع عربیش خریدم:13:
نور صفحه خیلی روی دوام شارژ تاثیر داره!
این درایور گرافیک 130 مگابایته!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتو صفحه اول اگه میدیدی لینک مربوط به دانلود درایورهای 5010 رو گذاشتم:46:
دونوع داره یکی آمریکایی و یکی اروپایی
اونی که اینترش به صورت 7 ، اروپاییه:46:

---------- Post added at 09:39 PM ---------- Previous post was at 09:37 PM ----------

سلام دوستان الان یه n5010 corei5 گرفتم 940گفت همه چی نصب می کنه گارانتیشم مرکزی به نظرتون خوبه؟؟:11:
راستش درباره این گارانتی اطلاعی ندارم
ایشالا که خوبه:46:

---------- Post added at 09:43 PM ---------- Previous post was at 09:39 PM ----------

بروبکس؟؟!!! ما یه 5010 واسه یکی خریدیم این بنده خدا با دایل آپ اینترنت میره!! یه مودم دل یو اس بی براش خریدیم ولی مشکلی که داره اینه وقتی کانکت میشه تا 4-5 دقیقه خوب باز میکنه صفحه هارو ولی بعد از اون دیگه هیچ صفحه ای باز نمی کنه و عملا سند و ریسیو قطع میشه و باز باید دیسی کنه و دوباره کانکت بشه که باز همون 4-5 دقیقه کار میکنه و همینطور تا آخر!!!
مشکل این لپتاپای 5010 اینه؟؟ چون یه مودم دیگه هم گرفتیم باز همین بود!! ایا راه حلی داره براش؟؟
فکر نمی کنم مشکل خاصی باشه
شما یه بار isp که بهش کانکت میشی رو عوض کن احتمال داره مشکل از اون طرف باشه
اگه نشد باید تاپیکی که مربوط به این مشکلاته رو پیدا کنی تا بچه هایی که درباره این مشکل اطلاع دارن بهت کمک کنن:10:
راستی چنتا درایور هم برا مدم اکسترنال در قسمت درایورهای 5010 وجود داره اونارم امتحان کن!

acc
29-09-2010, 07:36
من میخوام ویندوز ارجینالش رو پاک کنم به XP و 7 32 بیتی نصب کنم .
درایوراش نیستش چیکار کنم ؟

abbas777
29-09-2010, 10:02
shytoon001
تشکر از توضیحات ولی....

---------- Post added at 01:35 PM ---------- Previous post was at 01:31 PM ----------

یعنی وقتی این کار رو انجام دادم، ویندوز هو تو تو .... و باید از اول همه چیز رو نصب کنم؟:5:

miladp30world1
29-09-2010, 12:41
salam. chetor az bluetooth 5010 mishe estefade kard?

sheytoon001
29-09-2010, 13:34
من میخوام ویندوز ارجینالش رو پاک کنم به XP و 7 32 بیتی نصب کنم .
درایوراش نیستش چیکار کنم ؟
واقعا 40 هزارتومنی که برا ویندوز اورجینال دادی رو می خوای بیخیال شی؟
درایور xp براش وجود نداره
تا جایی که من دارم از 7 استفاده میکنم با هیچ کدوم از نرم افزارهای xp مشکلی نداره! کافیه برنامه ای که برا xp هست رو در حالت administrator اجرا کنی یا راه اصولی تر اینه که تطابق 7 با xp رو فعال کنی:46:
درنهایت اگه به xp نیاز داری چندین برنامه برا اجرای xp روی ویندوز 7 وجود داره مثل vmware ,..
فکر میکنم از این برنامه ها استفاده کنی بهتره

---------- Post added at 01:34 PM ---------- Previous post was at 01:30 PM ----------

shytoon001
تشکر از توضیحات ولی....

یعنی وقتی این کار رو انجام دادم، ویندوز هو تو تو .... و باید از اول همه چیز رو نصب کنم؟:5:
شما اگه پارتیشنی که ویندوز روش نصب بود رو دست نمی زدی ویندوزت نمیپرید:46:
من چندین بار با این برنامه پارتیشنبندی کردم، بهتره بدی یکی که وارده این کار رو برات انجام بده که دوباره این مشکل پیش نیاد
در ضمن فکر میکنم موقع نصب ویندوز هم میتونی پارتیشن بندی کنی:20:

hosein7
29-09-2010, 14:06
سلام دوستان از اونی که لب تاپ خریدم گفت 8 ساعت باید شارژ بشه به نظرتون 8 ساعت باید بزارم یا 12 ساعت

hosein7
29-09-2010, 14:13
راستش درباره این گارانتی اطلاعی ندارم
ایشالا که خوبه:46:
البتهshytoon001 جان اسم گارانتیه اوپرا.:31: بهم گفت می تونم برات گارانتی مرکزی بدم ولی تعویضی نیست دیگه بهش گفتم اوپرا بده یک سال هم هرچی بشه تعویض می کنه یه نو میده:40::11::8:

sheytoon001
29-09-2010, 15:49
سلام دوستان از اونی که لب تاپ خریدم گفت 8 ساعت باید شارژ بشه به نظرتون 8 ساعت باید بزارم یا 12 ساعت
حداقل 12 ساعت!
همراه دفترچه ها یه برگه هست که این رو نوشته!

hosein7
29-09-2010, 15:58
دوستان کمک کمک کمک لب تاپم چجوری باید بهفهمم که داره شارژ می کنه جلوش علامت زده ولی lcd چیزی نشون نمیده:37::37::37::37::37::37::37::37::37:

sayanermia
29-09-2010, 19:26
دوستان کمک کمک کمک لب تاپم چجوری باید بهفهمم که داره شارژ می کنه جلوش علامت زده ولی lcd چیزی نشون نمیده:37::37::37::37::37::37::37::37::37:

اون پایین کنار ساعت ایکون باطری هست که با درصد هایی که باطری پر میشه اون آیکون هم که به صورت تو خالیه ( و نماد باطری خالیه ) سفید میشه و پر میشه! موسم ببری روش نگه داری بهت میگه چند درصد شارژ شده

sheytoon001
29-09-2010, 20:57
کاملا مشخصه خیلی نصبت به وسایلت حساسی:31:
12 سا عت شارژ اولیه بزار و برای دفعات بعد وقتی به شارژ میزنی چراق اول جلوی لپ تاپ از سمت راست روشن میشه، وقتی خاموش شد یعنی شارژ کامل شده:10:

Gilopa
29-09-2010, 21:27
یه خبر بد برای عزیزانی که قصد خرید 5010 رو دارند ..
15 درصد افزایش قیمت ! core i3 امروز با قیمت 890 هم داشتیم ..
core i 5 هم با قیمت یک میلیون و بیست

mohamad13702008
29-09-2010, 22:38
باتری های قدیمی از نوع Ni-Cd يا همون نيكل كادميم بودن. این باتری های قدیمی پس از هر بار شارژ باید تا به آخر استفاده می شد و بعد مجددا شارژ می شد اما باتری های تقریبا تمام مدل های لپ تاپ های فعلی یون لیتیوم Li-Ion است این باتری ها هر گاه کاملا تخلیه شوند مقداری از ظرفیت خودشون رو از دست می دن برای همین تو این سری هر وقت دیدید شارژ باتری تون به حدود 20% رسید اقدام به شارژ مجدد کنید و هنگامی که دید شارژ باتری به 100% رسید کمی صبر کنید (حدود 10 دقیقه ) و بعد شارژر رو جدا کنید. اين باطريها به شارژ اوليه چندين ساعته نياز ندارن.

نسل جديد باطريهاي نوت بوك نوع ليتيوم پليمري Li-Po هستن كه نه شارژ چندين ساعت اوليه نياز دارن و نه ميزان شارژ بافيمانده در زمان شارژ مجدد اهميتي داره. در حال حاضر نوت بوكهاي گرون قيمت اين نوع باطري رو دارن. مثل مك بوك هاي اپل

موقع وصل کردن شارژر ، ابتدا شارژر رو به برق وصل کنید و سپس سر دیگر شارژر را به لپ تاپ چون گاهی موقع اتصال دو شاخه شارژر به برق جرقه ميزنه که ممکنه به لپ تاپ صدمه وارد بشه.
سلام دوستان
من خيلي جاها ديدم نوشتن بايد هفته اي 1 بار باطري رو كاملا خالي كني
لپ تاپ ما كه از نوع Li-ionهست طبق گفته بالا پس نبايد بزاريم به كمتر از 20% برسه؟

mamadbahall
29-09-2010, 23:57
عزیزم این گران شدن که فقط واسه این لپ تاپ نیست
همه وسایل کامپیوتری گران شد امروز دلار به شدت گران شد و تا مرز 1250 رفت و این باعث شد منه بیچاره که میخواستم یه لپ تاپ 1.300.000بخرم پشیمون بشم چون الان قیمتش شد 1.500.000
و مجبور شدم از یکی از اشناها که یه لپ تاپ 5010 اک داشت اونو بخرم تا همینم گرون نشده
خدا بگم چیکارشون نکنه......:41::41::37:

Gilopa
30-09-2010, 00:02
عزیزم این گران شدن که فقط واسه این لپ تاپ نیست
همه وسایل کامپیوتری گران شد امروز دلار به شدت گران شد و تا مرز 1250 رفت و این باعث شد منه بیچاره که میخواستم یه لپ تاپ 1.300.000بخرم پشیمون بشم چون الان قیمتش شد 1.500.000
و مجبور شدم از یکی از اشناها که یه لپ تاپ 5010 اک داشت اونو بخرم تا همینم گرون نشده
خدا بگم چیکارشون نکنه......:41::41::37:

میدونم عزیز دل ..
من تو اینجا دیگه به دلار اشاره نکردم و کلی گفتم گرون شده و فعلا بهتره از خرید دست نگه داشت
راستی اگه خواستی 5010 میفروشم با گارانتی زیگورات

Gilopa
30-09-2010, 00:21
باتری های قدیمی از نوع Ni-Cd يا همون نيكل كادميم بودن. این باتری های قدیمی پس از هر بار شارژ باید تا به آخر استفاده می شد و بعد مجددا شارژ می شد اما باتری های تقریبا تمام مدل های لپ تاپ های فعلی یون لیتیوم Li-Ion است این باتری ها هر گاه کاملا تخلیه شوند مقداری از ظرفیت خودشون رو از دست می دن برای همین تو این سری هر وقت دیدید شارژ باتری تون به حدود 20% رسید اقدام به شارژ مجدد کنید و هنگامی که دید شارژ باتری به 100% رسید کمی صبر کنید (حدود 10 دقیقه ) و بعد شارژر رو جدا کنید. اين باطريها به شارژ اوليه چندين ساعته نياز ندارن.

نسل جديد باطريهاي نوت بوك نوع ليتيوم پليمري Li-Po هستن كه نه شارژ چندين ساعت اوليه نياز دارن و نه ميزان شارژ بافيمانده در زمان شارژ مجدد اهميتي داره. در حال حاضر نوت بوكهاي گرون قيمت اين نوع باطري رو دارن. مثل مك بوك هاي اپل

موقع وصل کردن شارژر ، ابتدا شارژر رو به برق وصل کنید و سپس سر دیگر شارژر را به لپ تاپ چون گاهی موقع اتصال دو شاخه شارژر به برق جرقه ميزنه که ممکنه به لپ تاپ صدمه وارد بشه.
سلام دوستان
لپ تاپ ما كه از نوع Li-ionهست طبق گفته بالا پس نبايد بزاريم به كمتر از 20% برسه؟

بارها تو این تاپیک من و دوستان در مورد باطریهای لیتیوم یونی توضیح دادیم

شما خیلی جاهارو توجه نداشته باشید .. خالی کردن باطری لیتیوم یونی به طور کامل حکم مرگ تدریجی رو داره پس هیچ موقع با اینکار به باطریتون آسیب نرسونید .. اما اینکه هفته ای یک بار از باطری دستگاه استفاده کنید صحیحه
وقتی شارژ شما به 10 درصد رسید بزنید به شارژ .. 20 درصد نیاز نیست

mamadbahall
30-09-2010, 00:34
میدونم عزیز دل ..
من تو اینجا دیگه به دلار اشاره نکردم و کلی گفتم گرون شده و فعلا بهتره از خرید دست نگه داشت
راستی اگه خواستی 5010 میفروشم با گارانتی زیگورات
دلار داره گرونترم میشه پس اگه میخواین لپ تاپ بخرید بجونبید
یا اگه میخواین صبر کنید تا بازار رکود پیدا کنه کم کم باید 2-3 ماه صبر کنید
بابت پیشنهادت ممنون دیگه خریدم تومن ci3 ..320..820000
یه سوال واسه چی میخوای بفروشی مشکلی داری باهاش؟؟

sheytoon001
30-09-2010, 00:36
البته برا ما که خریدیم ، خبر خوبیه:31:
5010 با 3 گیگ رم و core i3 قیمتش 850 هزار:18::27:
برا ما پس همون 890 هزاریه:8:

sayanermia
30-09-2010, 01:10

چه شانسی اوردم من 700 خریدم!! :31:

Gilopa
30-09-2010, 01:17
دلار داره گرونترم میشه پس اگه میخواین لپ تاپ بخرید بجونبید
یا اگه میخواین صبر کنید تا بازار رکود پیدا کنه کم کم باید 2-3 ماه صبر کنید
بابت پیشنهادت ممنون دیگه خریدم تومن ci3 ..320..820000
یه سوال واسه چی میخوای بفروشی مشکلی داری باهاش؟؟

نه دیگه اشتباهه محضه خرید لپتاپ فعلا با این قیمت ..
البته شدیدا داره بازار ایران رو این مساله نابود میکنه و دلم نمیاد بگم نخرید چون باعث میشه خیلی از فروشندگان به مشکلات مالی بر بخورند ...
حساب کنید امروز بازارهای قشم که مثلا نام آزاد روشون هست شدیدا به مشکل برخورده بودند و محصولات تایلندی و اندونزی به طور کل از دور خارج شده بودند و وارد نشدند .. بحث تحریم و گرونی دلار گرفتاریهای زیادی در برداره ...
من خرید و فروش لپتاپ و کلا وسایل الکتریکی زیاد انجام میدم .. الان تو خونه دو تا 5010 دارم

راستی به دوستان پیشنهاد میکنم برای اینکه از صدای این لپتاپ بیشترین لذت رو ببرند یه هدفون in eare از شرکت کریتیو به نام ep650 رو باقیمت حدود 30 هزار بخرند... البته برای نمونه گفتم .. کلا منظورم اینه در کنار یه لپتاچ همیشه یه هدفون حرفه ای هم داشته باشید

---------- Post added at 09:47 PM ---------- Previous post was at 09:44 PM ----------

حالا این 890 هم که به شما گفتم گارانتیش زیگورات نبوده
امروز صحبت این بود که از فردا گرونتر هم خواهد شد ... آقا بریم زیر قیمت بازار (قیمتی که خودمون خریدیم) بفروشیم سود کنیم:27:

sheytoon001
30-09-2010, 01:32
نه دیگه اشتباهه محضه خرید لپتاپ فعلا با این قیمت ..
البته شدیدا داره بازار ایران رو این مساله نابود میکنه و دلم نمیاد بگم نخرید چون باعث میشه خیلی از فروشندگان به مشکلات مالی بر بخورند ...
حساب کنید امروز بازارهای قشم که مثلا نام آزاد روشون هست شدیدا به مشکل برخورده بودند و محصولات تایلندی و اندونزی به طور کل از دور خارج شده بودند و وارد نشدند .. بحث تحریم و گرونی دلار گرفتاریهای زیادی در برداره ...
من خرید و فروش لپتاپ و کلا وسایل الکتریکی زیاد انجام میدم .. الان تو خونه دو تا 5010 دارم

راستی به دوستان پیشنهاد میکنم برای اینکه از صدای این لپتاپ بیشترین لذت رو ببرند یه هدفون in eare از شرکت کریتیو به نام ep650 رو باقیمت حدود 30 هزار بخرند... البته برای نمونه گفتم .. کلا منظورم اینه در کنار یه لپتاچ همیشه یه هدفون حرفه ای هم داشته باشید

---------- Post added at 09:47 PM ---------- Previous post was at 09:44 PM ----------

حالا این 890 هم که به شما گفتم گارانتیش زیگورات نبوده
امروز صحبت این بود که از فردا گرونتر هم خواهد شد ... آقا بریم زیر قیمت بازار (قیمتی که خودمون خریدیم) بفروشیم سود کنیم:27:
این هدفونه بلوتوثه؟
ازش کاملا راضی هستی؟
اما اون 850 با رم 3 گیگ مال زیگوراته، حالا قیمت 1 گیگ رم ddr3 هم بهش اضافه بشه به 900 میرسه:27:
من عمرا نمیفروشم ، میترسم مثل خیلی جنسای دیگه جدیداش با قدیمیاش فرق کنه:19:
شدیدا از لپ تاپم راضیم:31: حالا اگه خاستید شاید 1 تومن فروختم:27::5:

Gilopa
30-09-2010, 01:49
این هدفونه بلوتوثه؟
ازش کاملا راضی هستی؟
اما اون 850 با رم 3 گیگ مال زیگوراته، حالا قیمت 1 گیگ رم ddr3 هم بهش اضافه بشه به 900 میرسه:27:
من عمرا نمیفروشم ، میترسم مثل خیلی جنسای دیگه جدیداش با قدیمیاش فرق کنه:19:
شدیدا از لپ تاپم راضیم:31: حالا اگه خاستید شاید 1 تومن فروختم:27::5:

نه سیم داره ..
خواب کریتیو استاندارد جهانیه و هدفونهای بسیار خوبی داره .. من به دلیل علاقه زیادبه موسیقی همین الان چیزی در حدود 20 نوع هدفون از ساده تا فوق حرفه ای دارم که اکثرا از دو برند سونی و کریتیو هستند ...
این ep650 رو به 5010 اختصاص دادم .. به این دلیل که نویزگیرش به جرات صد در صده و از اونجایی که خوره فیلم هستم بسیار به دردم میخوره یعنی وقتی میخوام فیلم رو ببینم کوچکترین صدایی از بیرون نمیشنوم . تاکید زیادی هم رو باس داره که بیشترین لذت رو در هنگام استفاده از نرم افزاری مثل power dvd در هنگام دیدم فیلم (سینمای خانگی ) میبرید و بهرحال به صرفه هست خریدش و توصیه میشه

mohamad13702008
30-09-2010, 14:12
بچه ها dvd شما هم زياد صدا ميكنه؟
مال من صداش زياده و لپ تاپ رو هم به لرزه در مياره
لرزه زياد نيستا ولي شديدا احساس ميشه

sheytoon001
30-09-2010, 14:32
نه سیم داره ..
خواب کریتیو استاندارد جهانیه و هدفونهای بسیار خوبی داره .. من به دلیل علاقه زیادبه موسیقی همین الان چیزی در حدود 20 نوع هدفون از ساده تا فوق حرفه ای دارم که اکثرا از دو برند سونی و کریتیو هستند ...
این ep650 رو به 5010 اختصاص دادم .. به این دلیل که نویزگیرش به جرات صد در صده و از اونجایی که خوره فیلم هستم بسیار به دردم میخوره یعنی وقتی میخوام فیلم رو ببینم کوچکترین صدایی از بیرون نمیشنوم . تاکید زیادی هم رو باس داره که بیشترین لذت رو در هنگام استفاده از نرم افزاری مثل power dvd در هنگام دیدم فیلم (سینمای خانگی ) میبرید و بهرحال به صرفه هست خریدش و توصیه میشه
هدسته اینه؟
من همین مدل نوکیاشو دارم ، آره درسته وقتی رو گوشه هیچ صدایی از بیرون شنیده نمیشه اما در طولانی مدت یه مقدار گوش رو اذیت میکنه
نظرت درباره هدست بلوتوث چیه؟ البته یه مدل بزرگش مثلا این
خوبشو سراغ داری؟ البته تا 30 تومن:31:

Gilopa
30-09-2010, 15:12
هدسته اینه؟
من همین مدل نوکیاشو دارم ، آره درسته وقتی رو گوشه هیچ صدایی از بیرون شنیده نمیشه اما در طولانی مدت یه مقدار گوش رو اذیت میکنه
نظرت درباره هدست بلوتوث چیه؟ البته یه مدل بزرگش مثلا این
خوبشو سراغ داری؟ البته تا 30 تومن:31:

بله همینه
به اینا میگن هدفون یا صحیحرتش ایرفون .. هدست اونایی هستند که امکان پخش صدا ازشون وجود داره و برای چت کردن معمولا زیاد استفاده میشند ..

این دیگه بسته به خودتون داره اما مسلما هدفونهایی که از شرکتهای معتبری چون کریتیو سونی سنهایزر باشند به شنوایی آسیبی نمیرسونند
در مورد هدفون بلوتوث به دلیل محدودیتهایی که در خرید وجود داره زیاد دستتون باز نیست و به هیچ وجه خروجی صدای هدفونهای بلوتوث به پای هدفونهای سیم دار نمیرسه .. بهرحال اگر قصد خرید دارید بودجوتون رو به بالای 50 تومن باید افزایش بدید .. با 30 تومن نمیتونید چیز بدردبخوری پیدا کنید .. اکثرا برای هندزفریهای بلوتوث موبایل پیدا میشند تا هدفونهای بلتوث

این دو مدل رو پیشنهاد میکنم :

هدفون بلوتوث Jabra
Creative wireless SE 2300

تازه اگر بتونید گیر بیارید ..
بازم میگم خرید هدفون بلوتوث به صرفه نیست مگر اینکه پول زیادی براش پرداخت کنید !

Gilopa
30-09-2010, 15:26
راستی یادم رفت بگم اون مدل نوکیا که میگید هدفون نیست هندرفری هست و از دو خانواده کاملا متفاوت هستند .. احتمالا منظورتون این بوده که برای شما هم داخل گوشی هست و شباهت دارن ..

MASOUD_MW2
30-09-2010, 21:00
سلام دوستان.
حدود دو هفته هست مشکلی در نصب وایرلس لپتاپم به وجود اومده و نتونستم حلش کنم.
من توی خونه یک مودم tp-link با مدل : TD-W8901G دارم که دارای کابل شبکه و یک وایرلس هست!
مودم رو بدون مشکل از طریق کابل شبکه به PC نصب کردم و مشکلی ندارم!
اما برای اتصال لپتاپ و آیفون به وایرلس اون برام مشکل پیش اومده!
هردو وایرلس مودم رو پیدا میکنن و بهش کانکت هم میشن اما نمیتونم از اینترنت استفاده کنم!
آیفون هم همینطور! اونم بهش وصل میشه ولی نمیتونم ازش استفاده کنم!
ممنون میشم اگه کمکم کنید.
مراحل قدم به قدم راه اندازیش رو از خود مودم تا لپتاب رو برام توضیح بدید شاید موفق شدم بهش وصل بشم.
مدل لپتاب:INSPIRON N5010 و مدل گوشی: IPHONE 4 هست.

sambox
30-09-2010, 22:31
سلام

ایا مشکلت اینه که نوت بوکت مودمت رو پیدا نمی کنه؟

---------- Post added at 10:31 PM ---------- Previous post was at 10:29 PM ----------

اینم ورژن جدید بایوس
A08

MASOUD_MW2
30-09-2010, 23:08
درایور وایرلس رو نصب کردم و مودم رو هم پیدا میکنه و بهش وصل هم میشه اما نمیتونم از اینترنت استفاده کنم و به اینترنت وصل نمیشه.
اینم عکسش با گوشیم گرفتم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

behrooztv3
01-10-2010, 02:23
تو لب تابهای شما هم جای سیم کارت زیر باطری خالیه.تو لب تاب من فقط یه سوراخه و هیچ جای سیم کارتی نداره

mamadbahall
01-10-2010, 09:27
سلام به همه دوستان عزیزم
بچه ها به نظرتون ویندوز 64 بیت نصب کنم روی 5010 یا 32 بیت
من زیاد بازی میکنم
ولی نرم افزار مربوط به رشتم هم باید کار کنم
مثل اتوکد...++C.....ویرژوال بیسیک...مطلب...و غیره
نظر شما چیه؟؟

sayanermia
01-10-2010, 12:07
سلام به همه دوستان عزیزم
بچه ها به نظرتون ویندوز 64 بیت نصب کنم روی 5010 یا 32 بیت
من زیاد بازی میکنم
ولی نرم افزار مربوط به رشتم هم باید کار کنم
مثل اتوکد...++C.....ویرژوال بیسیک...مطلب...و غیره
نظر شما چیه؟؟

32 بریز! چون ممکنه در 64بیت با این نرم افزار مشکل داشته باشی!!

topoly1000
01-10-2010, 12:21
32 بریز! چون ممکنه در 64بیت با این نرم افزار مشکل داشته باشی!!

دوست عزیز حالا من یه چیز دیگه می گم .

به چند دلیل چون سرعت واقعی رو آدم با 64 حس میکنه .

دلیل بعدی هم اینه که من تست کردم اکثر قریب به اتفاق نرم افزار ها جدیدا روی 64 هم جواب می ه

می مونه اونای که ورژنشون پایینه که بازم باید تست بزنی .

ولی اگه برنامه خاصی نداری حیفه که 64 رو تست نکنی .

mohsen_rock
01-10-2010, 12:36
سلام به همه دوستان!
من با کلی تحقیق + خوندن صفحات این تاپیک به این نتیجه رسیدم که این لپتاپ رو بگیرم!!!!
حالا مثل اینکه با بالا رفتن قیمت دلار قیمت این لپتاپ هم بالا رفته!!!
من مدل Core i3 با گرافیک ATI رو میخوام!!!
کسی قیمت به روز این مدل رو داره؟!!!
به نرتون اگه تا چند بتونم بخرم ارزشش رو داره؟!

sayanermia
01-10-2010, 12:37
درایور وایرلس رو نصب کردم و مودم رو هم پیدا میکنه و بهش وصل هم میشه اما نمیتونم از اینترنت استفاده کنم و به اینترنت وصل نمیشه.
اینم عکسش با گوشیم گرفتم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

یک بار مراحل ست کردن و ایجاد اینترنت وایرلس و براتون می نویسم چک کنید ببینید همین کارارو کردید یا خیر!!

1- مودم خودتونو که روی pc با لن وصل کردید با رفتن یه صفحه تنظیماتش ( که معمولا این ادرسه 192.168.1.1 ) به صورت اتوکانکشن یعنی PPP over Ethernet (PPPoE) تنظیم کنید. با این کار هر وقت که pc روشن میشه به صورت اتو به اینترنت وصل میشید و برای قطع ارتباط یا می تونید مودمو خاموش کنید یا کانکشن لن و از توی ویندوز disable کنید!!

گفتم این کارو بکنید چون اگر بخوابید هم زمان از مودم برای دو سیستم ( یکی لن و یکی وایرلس ) استفاده کنید باید تنظیم روی PPP over Ethernet (PPPoE) باشه!!

2- حالا به بخش wireless برید و سپس به قسمت Secutiry برید

گزینه ای دارید به اسم SSID که باید براش اسم انتخاب کنید!! دقت کنید شاید این SSID در زیربحش های دیگه ی wireless تنظیمات مودمتون باشه!! مهم اینه اینو گیرش بیارید و یک اسم براش بذارید!! مثلا بذارید TPlink

حالا در قسمت Network Authentication گزینه ی Open و انتخاب کنید! به این صورت که سیستم کدگذاری و اشتراک در ساده ترین شکل خودش قرار میگیره

قسمت WEP Encryption رو enable یا yes بذارید یعنی باید این قسمت فعال کنید یا روشن کنید

پارامتر Encryption Strength را روی 64bit قرار بدید ( این حالت هم یک قسمتی از رمزسازی شمارو مشخص میکنه که به صورت 64 بیتی کد بشه که تعداد حروف و کاراکترها و نوع چینش و نحوه استفاده رو تعیین میکنه که 64بیت نوع ساده تریه و رمزش هم راحتتر به خاطر سپرده میشه )

اگر قسمتی به این اسم دارید Current Network Key مقدارشو بکنید 1

حالا باید قسمتی داشته باشید که رمز عبوری تعیین کنید . چون نوع کد گذاری 64بیتی و تعیین کردیم پس الگوی شما برای رمز گذاری باید مشابه این باشه : ABCDEF6745 پس تعیین کنید براش

3- حالا save/apply کنید و برید بیرون

4- مودمو خاموش روشن کنید برید سراغ لپتاپ!!

5- اول مطمئن بشید کانکشن وایرلس شما به صورت اتو آی پی تنظیم شده باشه!!

6- حالا باید صبر کنید مودم کامل بیاد بالا. وایرلس لپتاپو روشن کنید صبر کنید دنبال کانکشن بگرده! اگر پیداش کرد که کرد!! اگر نکرد برید توی network and sharing center و سپس از منوی سمت چپ گزینه ی manage wireless network کلیک کنید و سپس دکمه ی add و بزنید.

حالا گزینه ی Manually create a network profile رو بزنید. وارد صفحه ی دیگه ای می شید که باید تنظیمات وایرلس و به صورت دستی وارد کنید

در قسمت network name باید همون اسمی و بنویسید که در تنظیمات مودم در قسمت SSID نوشتید!! یعنی TPlink

در قسمت secutiy type باید عبارت no authentication (Open) انتخاب کنید. یادتون باشه در قسمت تنظیمات وایرلس مودم هم در بخش سکوریتی گفتم open و انتخاب کنید!! هرچی اونجا انتخاب کنید همینجا باید عینشو تعین کنید!!

حالا در قسمت security type باید رمزی که در بخش تنظیمات وایرلس مودم تعیین کردیم واینجا هم بنویسیم!!

بقیه تنظیمات زیرش که به صورت تیک هستش بسته به سلیقه خودتون می تونید تیک بزنید یا نزنید!! مثلا گزینه اولش مربوط به کانکت شدن اتوماتیک وایرلس هستش!! که من خودم غیرفعالش کردم!!

و بعد دکمه ی next بزنید. به همین راحتی کانکشن شما ساخته شده

---------- Post added at 02:37 PM ---------- Previous post was at 02:35 PM ----------

دوست عزیز حالا من یه چیز دیگه می گم .

به چند دلیل چون سرعت واقعی رو آدم با 64 حس میکنه .

دلیل بعدی هم اینه که من تست کردم اکثر قریب به اتفاق نرم افزار ها جدیدا روی 64 هم جواب می ه

می مونه اونای که ورژنشون پایینه که بازم باید تست بزنی .

ولی اگه برنامه خاصی نداری حیفه که 64 رو تست نکنی .

من خودم طرفدار پر و پا قرص 64بیت هستم و الان دو سالی میشه با 64 دارم کار میکنم!! ولی مشکلات بعضی بچه هارو که برنامه نویس هستند توی 64 بیت دیدم و شنیدم!! اما اگر واقعا تو نصب نرم افزار و تست پروژه هاشون توی 64 مشکلی نداشته باشند بله!! چرا کنه!! بهترین ویندوزه

Gilopa
01-10-2010, 14:28
نمیدونم دقت کردید یا نه متاسفانه اکثر عکسهای پس زمینه که از نت دانلود میکنید به صفحه نمایش نمیخوره و نمیشه به صورت فول ازشون استفاده کرد چون عرض صفحه کم میاره .. تنها راهش اینه عکسهایی با حداقل این رزولیشن انتخاب کنید :
2600 در 1600

برای مثال یه عکس زیبا و با کیفیت براتون آپلود کردم تو دسکتاپ 5010 تون استفاده کنید حالش رو ببرید :

MASOUD_MW2
01-10-2010, 15:43
sayanermia ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوست عزیز ممنون بابت توضیحات.
متاسفانه مشکل من در قسمت ساختن pppoe هست که وقتی اینکارو میکنم دیگه بصورت خودکار به اینترنت وصل نمیشه!
هم ویندوز زدم و هم مودمو ریست کردم!
مشکل من در این قسمت هست!

sayanermia
01-10-2010, 18:49
مطمئن هستید یوزر پسورد درست وارد کردید؟؟

فکر کنم گرفتم مشکلت چیه!! ببینم شما قبلا به صورت لن و جداگانه با لپ تاپ و کامپیوتر خونه با این مودم به اینترنت وصل شدید؟؟

hosein7
01-10-2010, 19:37
تشکر می کنم از دوستانی که جوابم را دادند.
وقتی که لب تاپ تحویل می گیری cd درایو های لب تاپ رو می ده??? :11::40:

sheytoon001
01-10-2010, 21:16
نمیدونم دقت کردید یا نه متاسفانه اکثر عکسهای پس زمینه که از نت دانلود میکنید به صفحه نمایش نمیخوره و نمیشه به صورت فول ازشون استفاده کرد چون عرض صفحه کم میاره .. تنها راهش اینه عکسهایی با حداقل این رزولیشن انتخاب کنید :
2600 در 1600

برای مثال یه عکس زیبا و با کیفیت براتون آپلود کردم تو دسکتاپ 5010 تون استفاده کنید حالش رو ببرید :

توی سایت های معروف معمولا سایز 1366x768 هم میذارن که کاملا پس ضمینه رو میپوشونه
اگه عکس سایز (1366x768) بذاریم مشکل حل میشه ، اما خوب عکسایی که از قبل داریم و 1024X768 هست رو نمیشه کاریشون کرد
اینم یه عکسه 1366x768

sambox
01-10-2010, 21:35
sayanermia ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوست عزیز ممنون بابت توضیحات.
متاسفانه مشکل من در قسمت ساختن pppoe هست که وقتی اینکارو میکنم دیگه بصورت خودکار به اینترنت وصل نمیشه!
هم ویندوز زدم و هم مودمو ریست کردم!
مشکل من در این قسمت هست!

مشکل شما از دو چیز میتونه باشه
1-مودم
2-isp

ابتدا با توجه به ورژن سخت افزاری مودم فریمورو اپدیت کنید

اگر مشکل حل نشد با isp تماس بگیرید(بعضی وقتها دیده شده isp ها pppoe غیر فعال کردن .من خودم صبارو دیدم اینکارو کرده به بهانه امنیت)

sayanermia
01-10-2010, 21:39
مشکل شما از دو چیز میتونه باشه
1-مودم
2-isp

ابتدا با توجه به ورژن سخت افزاری مودم فریمورو اپدیت کنید

اگر مشکل حل نشد با isp تماس بگیرید(بعضی وقتها دیده شده isp ها pppoe غیر فعال کردن .من خودم صبارو دیدم اینکارو کرده به بهانه امنیت)

pppoe غیر فعال نمیشه!! اون چیزی که برای امنیت هست بهش میگن مک آدرس!! به این صورت که هر یوزر یک مک آدرس از کامپیوتری که باهاش به نت کانکت میشه ثبت میکنه و این آدرس ثابت می مونه و اگر شخصی با یک کامپیوتر از همون خط به اینترنت وصل بشه چون مک تغییر کرده یوزر پسورد غیرفعال میشه و باید تماس گرفت با پشتیبانی که بگید مک منو حذف کنید یا به قول خودشون یه بار تنظیمات منو ریست کنید!!

در اینجور مواقع که دوتا سیستم یا بیشتر در منزل هست بهترین کار اینه فرم حذف مک آدرس و پر کرد فرستاد برای شرکت تا برای همیشه از شر این مشکل راحت شد

Gilopa
01-10-2010, 21:55
توی سایت های معروف معمولا سایز 1366x768 هم میذارن که کاملا پس ضمینه رو میپوشونه
اگه عکس سایز (1366x768) بذاریم مشکل حل میشه ، اما خوب عکسایی که از قبل داریم و 1024X768 هست رو نمیشه کاریشون کرد
اینم یه عکسه 1366x768

مشکل اینه که اکثرا از سایتهای ایرانی استفاده میکنند که کمتر از رزولیشنهای بالا میذارن .. طول عکسها مشکلی نداره بلکه معمولا از لحاظ عرضی به مشکل بر میخوریم
(1366x768 هم مشکل رو حل میکنه اما برای صفحه نمایش led
2600 در 1600 لذت نمایش عکس رو خیلی بالا میبره ..

sayanermia
01-10-2010, 22:01
مشکل اینه که اکثرا از سایتهای ایرانی استفاده میکنند که کمتر از رزولیشنهای بالا میذارن .. طول عکسها مشکلی نداره بلکه معمولا از لحاظ عرضی به مشکل بر میخوریم

یکم از این سایت های مرجع با کیفیت خدا بهمون معرفی کن!! البته فی..لتر نباشه!! چون سایت هایی فی..لتر باشه خودمم دارم :31:

mamadbahall
01-10-2010, 23:11
سلام

بچه ها من میخوام تنضیمات کارت گرافیک رو بالاتر ببرم ولی بلد نیستم

کسی تنظیمات کارت گرافیک رو بلده؟؟؟

alireza1411
02-10-2010, 00:55
سلام

بچه ها من میخوام تنضیمات کارت گرافیک رو بالاتر ببرم ولی بلد نیستم

کسی تنظیمات کارت گرافیک رو بلده؟؟؟

یعنی چی منظورت اورکلاک که نیست ؟

اگه میخوای گرافیک تو بازیها بهتر شه دو مورد مهمه. اولی aa که رو 2 یا 4 خوبه و باعث میشه لبه های اجسام صاف باشه نه دندونه دار.
دومی کیفیت تکسچر هست که باعث میشه بافت اشیاه بهتر بشه.

جی فورسه یا ای تی آی ؟>

مدلش چیه خب ؟ اصلا قوی هست که تنظیما بره بالا سرعت اجرا خوب باشه یا نه؟

mohsen_rock
02-10-2010, 11:17
کسی جواب مارو نداد!!!!
ولی به هر حال من الان از اینترنت یه دونه Core i3 با هارد 500 رو خریدم 825.000
خوب خریدم؟ قبلا قیمتش چند بوده؟!
Cd درایور هاش رو هم گفت ما نداریم و خودتون باید دانلود کنین!
حالا از دوستان کسی هست که تهران یا قم باشه و من ازش Cd درایورهاش رو بگیرم؟!

Gilopa
02-10-2010, 11:22
یکم از این سایت های مرجع با کیفیت خدا بهمون معرفی کن!! البته فی..لتر نباشه!! چون سایت هایی فی..لتر باشه خودمم دارم :31:

در آپلود سنترهایی چون رپیدشیر, هات فایل و مگا آپلود از طریق سرچ گوگل میتونید دانلودشون کنید ..

چند تا سایت خیلی خوب معرفی کنم , عکسها با کیفیتهای عالی توشون گذاشته میشه
سعی کنید عکسهای با کیفیت hd رو انتخاب کنید که واقعا زیبان ..
سیامک درست میگه بهتره برای 5010 رزولیشنهای استاندارد خودش رو انتخاب کنید یعنی 1366x768

Enzo 3000
02-10-2010, 12:24
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
من تازه به جمع دارندگان n5010 پیوستم
در ابتدا یک سوالی از دوستان داشتم
آیا با افزایش دادن آبشن های کارت گرافیک ( چون ریت کارت گرافیکم 3.3 می باشد) مشکلی برای سیستم به وجود نمی آید؟
با تشکر

mohsen_rock
02-10-2010, 14:12

چه ربطی داره آخه؟!!!!
وقتی Led این لپتاپ رزولیشن 1366x768 داره دیگه برای والپیپر چه فرقی میکنه که والپیپر شما با همون رزولیشن باشه یا 1600x2600 ?!!!!
حرفه شما در صورتی درسته که بخواهین رو عکس زوم کنین که برای والپیپر چنین کاری انجام نمیدین!!!

Gilopa
02-10-2010, 16:02
چه ربطی داره آخه؟!!!!
وقتی Led این لپتاپ رزولیشن 1366x768 داره دیگه برای والپیپر چه فرقی میکنه که والپیپر شما با همون رزولیشن باشه یا 1600x2600 ?!!!!
حرفه شما در صورتی درسته که بخواهین رو عکس زوم کنین که برای والپیپر چنین کاری انجام نمیدین!!!

به جای اینکه عجله کنید بهتر بود پست بعدی من رو میخوندید که جمله زیر رو آوردم:46:

سیامک درست میگه بهتره برای 5010 رزولیشنهای استاندارد خودش رو انتخاب کنید یعنی 1366x768

من تو 5010 دقت نکرده بودم که رزولیشن 1366 در 766 هستش .. بعدش که تو جزئیات رزولیشن رفتم متوجه این موضوع شدم و تو پست بالا اون جمله رو آوردم که سیامک جان درست میگند

---------- Post added at 12:32 PM ---------- Previous post was at 12:29 PM ----------

کسی جواب مارو نداد!!!!
ولی به هر حال من الان از اینترنت یه دونه Core i3 با هارد 500 رو خریدم 825.000
خوب خریدم؟ قبلا قیمتش چند بوده؟!
Cd درایور هاش رو هم گفت ما نداریم و خودتون باید دانلود کنین!
حالا از دوستان کسی هست که تهران یا قم باشه و من ازش Cd درایورهاش رو بگیرم؟!

از اینترنت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چه ریسکی .. سریعا برو سرویس تگت رو چک کن ..
خوب که نخریدی چون الان تو گرونی هستیم تازه گارانتی نداری فکر کنم .. درسته ؟

---------- Post added at 12:32 PM ---------- Previous post was at 12:32 PM ----------

با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
من تازه به جمع دارندگان n5010 پیوستم
در ابتدا یک سوالی از دوستان داشتم
آیا با افزایش دادن آبشن های کارت گرافیک ( چون ریت کارت گرافیکم 3.3 می باشد) مشکلی برای سیستم به وجود نمی آید؟
با تشکر

مبارک باشه دوست عزیز
نخیر هیچ مشکلی پیش نمیاد :46:

mohsen_rock
02-10-2010, 17:11
اوه اوه دلم رو خالی کردی!!!!
سرویس تگ دیگه چیه؟!!!!
گارانتی نداره!!! قیمتش مگه قبلا هم همین که من الان خریدم نبوده؟!

sheytoon001
02-10-2010, 17:29
آره درسته متاسفانه سایت های ایرانی کمتر عکس های عریض میذارن
اما شما عکس 1366x768 بذارید فرقی با 2600x1600 نباید بکنه چون این صفحه نمایش حداکثر 1366x768 پیکسل رو میتونه نشون بده و طبیعتا سعی میکنه هر عکس با سایز بزرگتر رو به این قالب تبدیل کنه ، خوب عکسی هم که کوچیک یا بزرگ بشه یه مقدار کیفیتش تغییر میکنه (البته این پست رو مینوشنم هنوز پست های بعدی تون رو نخونده بودم:10:)

sheytoon001
02-10-2010, 17:48
اوه اوه دلم رو خالی کردی!!!!
سرویس تگ دیگه چیه؟!!!!
گارانتی نداره!!! قیمتش مگه قبلا هم همین که من الان خریدم نبوده؟!
درسته، بهتره فعلا که فروشگاه های آنلاین هنوز به اون صورت جا نیوفتادن کالاهای گران رو ازشون نخرید چون حتی فرست تستش رو هم ندارین و چندان هم بابت مشکلات کالاها جوابگو نیستن
اگه گرافیکتون 5470 هست قیمت بدون گارانتیش قبلا حدود 750 بود:46:
لپتاپ من (cor-i3/ati 5470/hdd=320/ram=4gig)که با گارانتی 830 بود الان حدود 900 شده

Gilopa
02-10-2010, 20:37
چه ربطی داره آخه؟!!!!

سرویس تگ مثل سریال نامبر میمونه که پشت دستگاتون نوشته شده
میری تو سایت دل واردش میکنی و مشخصات لپتاپت رو کاملا بهت تحویل میده .. اگر برگشتی باشه هم متوجه میشی

mohsen_rock
02-10-2010, 21:36
خیلی ممنون Gilopa ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان!
گرافیکم 5470 هست هاردش هم 500 !!!! نسبت به قیمت الان فکر کنم 825 خوب باشه! درسته؟
یک ساعت پیش تحویلش گرفتم!
از دوستان کسی تهران هست من بیام ازش درایور هاش رو بگیرم؟!!!

mohsen_rock
02-10-2010, 21:42
حالا من کدوم قسمت سایت dell باید برم؟!!!!

mohsen_rock
02-10-2010, 21:49
تو سایت dell زدم و فقط مدلش رو نوشته دیگه چیز خاصی ننوشته!!!!
همین کافیه؟!

sayanermia
02-10-2010, 22:46
تو سایت dell زدم و فقط مدلش رو نوشته دیگه چیز خاصی ننوشته!!!!
همین کافیه؟!

داداش گلم بیا برو به این لینک :

از اینجا می تونی متناسب با نوع سیستم عاملت ، اون درایوری که میخوای و بگیری!! همه رو هم داره!!:11:

speco
03-10-2010, 00:29
با سلام
من ميخوام يه 5010 dell بگيرم
66 صفحه از بحثهاي شما عزيزان رو خوندم و تقريبا همه موافق بودن كه لپ تاپ خوبيه
اما يكي از دوستان بدجور ميگه كه dell بدرد نميخوره و خرابي زياد داره
از كسايي كه اين مدل رو دارن و چندماهي باهاش كار كردن ميخوام كه كمكم كنند و بگن كه اين حرف درسته يا نه
با تشكر

majidbbc
03-10-2010, 00:40
سلام
من امروز (10مهر89) یه یه دونه از همین موضوع تاپیک شما خریدم
3M cache core i3
4g RAM
5470 ATI 1G
320G hard
15.6" LED
به قیمت 840 تومن گارانتی بین المل با گارانتی امرتات هم داشت البته.
آقای speco عزیز تو خرید دل شک نکن
امروز پایتخت بودم
الان تو بازار دل ریخته و سونی
اگه قیمت مناسب می خوای دل عالیه
اینکه دارم بت می گم چون 4روزه کل اینترنت و فروشگاه ها رو گشتم و دارم بت می گم.

sheytoon001
03-10-2010, 01:05
با سلام
من ميخوام يه 5010 dell بگيرم
66 صفحه از بحثهاي شما عزيزان رو خوندم و تقريبا همه موافق بودن كه لپ تاپ خوبيه
اما يكي از دوستان بدجور ميگه كه dell بدرد نميخوره و خرابي زياد داره
از كسايي كه اين مدل رو دارن و چندماهي باهاش كار كردن ميخوام كه كمكم كنند و بگن كه اين حرف درسته يا نه
با تشكر
من از ابتدای این تاپیک با بچه ها همراه بودم و بین همه فقط دو نفر هارد لپ تاپشون مشکل پیدا کرده بود که یکی بخاطر بدشانسی که بدون باطری کار می کرد و برق رفت این مشکل براش پیش اومده بود
حتی این دو نفر هم از لپ تاپشون راضی بودن..
شاید اون دوستی که از dell بد میگفت تجربه تلخی از مدل خاصی از dell داشت
مثلا اگه تاپیک 1558 رو بخونی میبینی که اکثرا لپ تاپشون یه مشکلات خاص و شبیه هم داره
اما خوش بختانه تا این لحظه گزارشی در خصوص مشکلات خاص 5010 به گوش ما نرسیده، خودم 2 ماهی هست ازش استفاده میکنم و راضی هستم:31::5:

-

amirkhan_0o0
03-10-2010, 08:49
سلام دوستان
قلمی برای استفاده از ماوس این لپ تاپ وجود نداره؟
چون بعضی از برنامه ها تشخیص دست خط داره
منظورمقلم های نوری جداگانه نیست
بلکه یه چیزی که بتونیم با هاش روی موس بنویسیم

hamedcivill
03-10-2010, 10:17
دوستان با توجه به افزایش قیمت چند روز پیش لپ تاپ آیا برای خرید 5010 اقدام کنم یا 1 تا 2 هفته صبر کنم .
البته یک سری از فعالهای بازار می گن اگر از اول آبان بحث هدفمند کردن یارانه ها راه بیافته احتمالا به خاطر کمبود نقدینگی در بین مردم قیمت لوازم غیر ضروری مثل لپ تاپ یا حتی ماشین پایین میاد. دوستان که تجربه دارند راهنمایی کنند؟

Enzo 3000
03-10-2010, 10:42
قبل از هر چیز باید از شما دوست خوبم که به سوال بنده جواب دادین تشکر کنم:11:
من تنظیمات رو روی حداکثر گذاشتم ولی همچنان روی 3.3 مونده فقط تنها نکته در مورد refresh کردن rate که منظور دوستان رو متوجه نشدم
ممنون می شم توی این قضیه هم منو راهنمایی کنین
در ضمن در صورتی که بخوام از برق استفاد کنم باید باتری رو جدا کنم یا نه؟ آخه یکی از دوستان ظاهرا برق رفته بود با مشکل مواجه شده بود

anti_girl
03-10-2010, 12:00
این مدل تو مشهد با dos هست....ویندوز نداره بخرم؟

hamedcivill
03-10-2010, 12:47
دوستان 5010 core i5 full رو با 940 بخرم یا صبر کنم؟

sayanermia
03-10-2010, 12:55
این مدل تو مشهد با dos هست....ویندوز نداره بخرم؟

اکثر بچه ها با dos خریدند خودشون ویندوز نصب کردند!! یه سریال ناقابل ارزش نداره هزینه اضافی بدی برادر!!:13: با داس بخر خودت ویندوز بزن بهش حالشو ببر!!

anti_girl
03-10-2010, 13:23
کسی fifa 11 روی این مدل نصب کرده ببینه چطور جواب میده!

majidbbc
03-10-2010, 14:24
خب این 5010 بنده که دیروز خریدمش و توی تاپیک هم گفتم الان متوجه شدم سه تا چراغ کوچیک که گوشه پایین سمت راسته و مربوط به روش بودن و باطری می شه اصلن کار نمی کنه. تاحالا اصلن روشن نشده. اگه دوستان تجربه مشابه دارند ممنون می شم منو راهنمایی کنند.

mss_195
03-10-2010, 14:38
کسی fifa 11 روی این مدل نصب کرده ببینه چطور جواب میده!

FIFA 11 در بالاترین تنظیمات گرافیکی روی این لپ تاپ(کانفیگ ATI 5470 1GB) اجرا شد.
در ضمن من امروز بازی FarCry 2 هم روی بالاترین کیفیت(همه گزینه ها روی Ultra High، با به کار گیری DirectX 10 و AntiAlising 4x) بازیش کردم و مشکلی پیش نیومد.

hasan69
03-10-2010, 15:44
FIFA 11 در بالاترین تنظیمات گرافیکی روی این لپ تاپ(کانفیگ ATI 5470 1GB) اجرا شد.
در ضمن من امروز بازی FarCry 2 هم روی بالاترین کیفیت(همه گزینه ها روی Ultra High، با به کار گیری DirectX 10 و AntiAlising 4x) بازیش کردم و مشکلی پیش نیومد.

داداش گلم تو که گیمر هستی چرا کرک dirt 2 رو برام نمیزاری یه ماه موندم تو کفش :11:

sheytoon001
03-10-2010, 16:28
قبل از هر چیز باید از شما دوست خوبم که به سوال بنده جواب دادین تشکر کنم:11:
من تنظیمات رو روی حداکثر گذاشتم ولی همچنان روی 3.3 مونده فقط تنها نکته در مورد refresh کردن rate که منظور دوستان رو متوجه نشدم
ممنون می شم توی این قضیه هم منو راهنمایی کنین
در ضمن در صورتی که بخوام از برق استفاد کنم باید باتری رو جدا کنم یا نه؟ آخه یکی از دوستان ظاهرا برق رفته بود با مشکل مواجه شده بود
طبق این پست عمل کن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای رفرش زمانی که با شارژر کار میکنی توی صفحه rate ها re run the assessment رو بزن

نه لازم نیست باتری جدا بشه با این قطعی برق ایران صودش به ضررش نمی ارزه! اما حتما هفته ای یکبار از باتری استفاده کن و زمانی که شارژش به 10% رسید بزن به شارژ:46:

sheytoon001
03-10-2010, 16:38
دوستان با توجه به افزایش قیمت چند روز پیش لپ تاپ آیا برای خرید 5010 اقدام کنم یا 1 تا 2 هفته صبر کنم .
البته یک سری از فعالهای بازار می گن اگر از اول آبان بحث هدفمند کردن یارانه ها راه بیافته احتمالا به خاطر کمبود نقدینگی در بین مردم قیمت لوازم غیر ضروری مثل لپ تاپ یا حتی ماشین پایین میاد. دوستان که تجربه دارند راهنمایی کنند؟
اگه به نظرتون دلار ارزون میشه تا اون موقع صبر کنید
فکر نمیکنم قیمت لپ تاپ ربطی به اینچیزا (یارانه) داشته باشه!

anti_girl
03-10-2010, 16:39
دوستان با کدوم cpu خوبه m450 یا m520?

sheytoon001
03-10-2010, 16:46
با گارانتی بخرید که فکر نمیکنم این قیمتی که گفتید الان با گاراننی بدن:46:

---------- Post added at 04:46 PM ---------- Previous post was at 04:42 PM ----------

خب این 5010 بنده که دیروز خریدمش و توی تاپیک هم گفتم الان متوجه شدم سه تا چراغ کوچیک که گوشه پایین سمت راسته و مربوط به روش بودن و باطری می شه اصلن کار نمی کنه. تاحالا اصلن روشن نشده. اگه دوستان تجربه مشابه دارند ممنون می شم منو راهنمایی کنند.
چراق ها در سمت چپ قرار داره و چپترین چراق با روشن شدن لپتاپ روشن میشه ، وسطی برا هارده و سمت راستی برا باطریه
شما باید برای گارانتی مراچعه کنید یا اینکه اگه قبول میکنن عوضش کنید:46:

majidbbc
03-10-2010, 17:08
چراق ها در سمت چپ قرار داره و چپترین چراق با روشن شدن لپتاپ روشن میشه ، وسطی برا هارده و سمت راستی برا باطریه
شما باید برای گارانتی مراچعه کنید یا اینکه اگه قبول میکنن عوضش کنید:46:

یعنی به عبارتی من که بدون گارانتی خریدم باید با همین چراغای خاموش سر کنم!

anti_girl
03-10-2010, 17:19
کسی نیست به من بگه کدون cpu خوبه؟
520؟
450؟
460؟

mohsen_rock
03-10-2010, 17:45
سلام
من امروز (10مهر89) یه یه دونه از همین موضوع تاپیک شما خریدم
3M cache core i3
4g RAM
5470 ATI 1G
320G hard
15.6" LED
به قیمت 840 تومن گارانتی بین المل با گارانتی امرتات هم داشت البته.
آقای speco عزیز تو خرید دل شک نکن
امروز پایتخت بودم
الان تو بازار دل ریخته و سونی
اگه قیمت مناسب می خوای دل عالیه
اینکه دارم بت می گم چون 4روزه کل اینترنت و فروشگاه ها رو گشتم و دارم بت می گم.

من با هارد 500 رو از دیجی کالا خریدم 825!!!
پس من خوب خریدم!

mohsen_rock
03-10-2010, 17:49
520 بهتره ولی شما باید ببینی از این بهتر بودن (با توجه به پولی که بیشتر باید بدی) استفاده خواهی کرد یا نه!!!

mohsen_rock
03-10-2010, 17:50

دیجی کالا همین کانفیگ رو میده 900 !!!!

majidbbc
03-10-2010, 18:26
واقعن من نگران شدم.
یعنی این چراغای هارد و پاور و باطری من که روشن نمی شن هیچ راه حلی نداره؟
باید ببرم تعمیر؟
از تنظیمات بایوس یا ست آپ نمی تونه باشه؟

mss_195
03-10-2010, 18:44
داداش گلم تو که گیمر هستی چرا کرک dirt 2 رو برام نمیزاری یه ماه موندم تو کفش :11:

هنوز تو کفی؟!...جیگرم کباب شد به خدا، عزیز دل من که همون موقع که بحثش شد چند تا لینک واست گذاشتم، مشکل چی بود؟ آخه تشکرم کردی! یعنی این پستو دیدیش دیگه!...گفتم که واسه من کرک جداگانه نداره، بیشترین کاریم که میتونستم برات بکنم همین بود...در هر حال توی این پست گفته بودم:

کسی نیست به من بگه کدون cpu خوبه؟
520؟
450؟
460؟

حقیقتش اینه که تا جایی که من میدونم اونقدرا فرق محسوسی با هم ندارند، اگه مشکل مالی نداری خب معلومه، برو اونی که از همه بهتره رو بگیر در غیر این صورت زیاد بهش گیر نده!

sayanermia
03-10-2010, 20:03
بچه ها نرم افزاری چیزی نیست برای بهبود سرعت این تاچ پد موس؟؟ الان میزان سرعت نشانه گر موسو گذاشتم تا آخر ولی باز مطلوبم نیست!! بازم انگار کنده!! نرم افزاری هست این شتاب و سرعت و بیشتر کنه؟؟

mohsen_rock
03-10-2010, 21:08
من الان یه ویندوز 7 64 بیتی نصب کردم!
رو جعبش نوشته بود بدون نیاز به سریال نامبر و کرک!
ولی الان یه دفعه بکگراند پرید و میگه ویندوز تقلبیه و باید سریال نامبر بخرم! حالا باید چکار کنم؟!!!
درایور هم فقط برای گرافیک و وایرلس کافیه یا چیز دیگه ای هم باید دانلود کنم؟!

mohamad13702008
03-10-2010, 21:09
سلام دوستان
الان برای اولین بار با لپ تاپم پست میدم
من ویندوزم 32 بیته.ویندوز آپدیت میخواد.ولی مال من از اون کرکی هاست.
حالا آپدیتش کنم یا نه؟
من هر وقت میخوام ابنجا پست بدم یا جواب نمیدین یا این gilopa انقدر با لحن عصبانی جواب میده دیگه پشیمون میشم

sayanermia
03-10-2010, 21:23
سلام دوستان
حالا آپدیتش کنم یا نه؟
من هر وقت میخوام ابنجا پست بدم یا جواب نمیدین یا این gilopa انقدر با لحن عصبانی جواب میده دیگه پشیمون میشم

سلام
مبارک باشه عزیزم!!

اره چرا که نه!! منم ویندوزم کرکیه ولی آپدیتش میکنم و تا الان مشکلی نداشتم!!

sheytoon001
03-10-2010, 22:05
سلام دوستان
حالا آپدیتش کنم یا نه؟
خوب اگه دقت کنی میبینی که بیدلیل نیست که به بعضی پستها جواب داده نمیشه
احتمالا سوالاتی که پرسیدید ما هم از جوابش مطمئن نبودیم بنابر این نمیتونیم جوابی بدیم که بعدا شرمندتون شیم درستشم اینه که کسی که تجربه ای در اون ضمینه داره جواب بده
هیچ کس اینجا با عصبانیت جواب کسی رو نمیده مخصوصا میلاد عزیز که اینهمه زحمت میکشه و مشکل بچه ها رو برطرف میکنه ، این خاصیت حروف که نمیتونن احساسات رو منتقل کنن:46:
به نظر من اگه به آپدیت ها نیازی نداری آپدیت نکن ، مطمئنن مایکروسافت هر چند وقت سعی میکنه ویندوز های کپی رو شناسایی کنه:13:

sheytoon001
03-10-2010, 22:13
بچه ها نرم افزاری چیزی نیست برای بهبود سرعت این تاچ پد موس؟؟ الان میزان سرعت نشانه گر موسو گذاشتم تا آخر ولی باز مطلوبم نیست!! بازم انگار کنده!! نرم افزاری هست این شتاب و سرعت و بیشتر کنه؟؟
اما سرعت تاچ پد لپ تاپ من خوبه:20:
شما رو آیکون تاچ پد در سمت راست تسک بار دابل کلیک کن و در پنجره ای که باز میشه سربرگ pointer option رو انتخاب کن و motion رو روی fast بذار و ok بزن، من که گذاشتم مثل فشنک حرکت میکنه:31:
اگه بازم نشد در همین پنجره آخرین سربرگ یعنی device setting رو انتخاب کن و در قسمت divice روی yes.. کلیک کن و دکمه setting رو بزن ، اونجا کلی تنظیمات مربوط به تاچ پد هست ببین میشه سرعتشم زیاد کرد یا نه:46:

Mr Unknown
04-10-2010, 11:54
دوستان من یه 5010 خریدم که گرافیکش 550v و سی پی یوش 460mه
این کانفیگو من جائی ندیدم:31:
چجوریاس کلا؟

hosein7
04-10-2010, 12:05
سلام N5O1O دکمه قطع پد لمسی رو داره چرا کار نمی کنه :41::41:

hosein7
04-10-2010, 12:20
راستی کسی درایو بلوتوث را داره؟؟؟؟؟؟؟؟:40::40::11:

sheytoon001
04-10-2010, 12:27
دوستان من یه 5010 خریدم که گرافیکش 550v و سی پی یوش 460mه
این کانفیگو من جائی ندیدم:31:
چجوریاس کلا؟
این همون کانفیگیه که زیگورات به اشتباه با ati 4650 معرفی کرده، البته میگن 550v همون 4650 هست که کمی مشخصاتش رو تغییر دادن:46:

---------- Post added at 12:27 PM ---------- Previous post was at 12:22 PM ----------

سلام N5O1O دکمه قطع پد لمسی رو داره چرا کار نمی کنه :41::41:
دکمه قطع تاچ پد در کنار دکمه insert قرار داره اگه کار نمیکنه نمی دونم دلیلش نرم افزاریه یا سخت افزاری

sheytoon001
04-10-2010, 12:34
راستی کسی درایو بلوتوث را داره؟؟؟؟؟؟؟؟:40::40::11:
بفرمایید
59 مگ بیشتر نیست:31:

armanjoon_gh
04-10-2010, 12:37
اما سرعت تاچ پد لپ تاپ من خوبه:20:
شما رو آیکون تاچ پد در سمت راست تسک بار دابل کلیک کن و در پنجره ای که باز میشه سربرگ pointer option رو انتخاب کن و motion رو روی fast بذار و ok بزن، من که گذاشتم مثل فشنک حرکت میکنه:31:
اگه بازم نشد در همین پنجره آخرین سربرگ یعنی device setting رو انتخاب کن و در قسمت divice روی yes.. کلیک کن و دکمه setting رو بزن ، اونجا کلی تنظیمات مربوط به تاچ پد هست ببین میشه سرعتشم زیاد کرد یا نه:46:

سیامک جان ، این motion رو از کنترل پنل پیدا کردم ولی از اینجا که شما گفتی نتونستم.میشه بیشتر توضیح بدی .ممنون

R@R#M@N
04-10-2010, 12:40
سلام بچه ها !
منم یه 5010 خریدم با کانفیگ سی پی یو آی5 و گرافیک 5470 !
درایور وبکم و وایرلسش برای ویندوز7 32بیت میخام !
یه درایور برای وایرلس دان کردم جواب نداد!!