مشاهده نسخه کامل
: تجربه خرید Dell Inspiron N5010
صفحه ها :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
ممنونم
دات نت 2010 خیلی خوبه و صد البته دلفی 2010 .
راستی کارت گرافیکش از 4330 قویتره؟
این کول پد چطوریه ؟
کول پد به صورت پایه لپتاپ عمل میکنه که روش فن قرار میگیره .. برای مثال من از یه کول پد 6 هزار تومنی استفاده میکنم .. کارش اینه که usb رو به لپتاپ وصل میکنی 3 تا فنش شروع به کار میکنند و زیر لپتاپ رو خنک میکنند این کار مخصوصا تو بازی باید حتما انجام بشه تا گرمای بیش از حد در اثر پردازش بالا کاهش پیدا کنه ...اتفاقا تو زیبایی لپتاپ هم تاثیر داره جون نور جالبی از خودش منعکس میکنه
sheytoon001
16-08-2010, 21:46
یک مشکل عجیبی که دارم اینه که وقتی دی وی دی یکم خش داشته باشه تو نصب یه مشکل بز میخورم یعنی دی وی دی بازی که تو کامپیوتر نصب میشه تو لپتابم نصب نمیشه...!!!
یه جایی خوندم برا لپ تاپ بهتره cd یا dvd رو برا اجرا تو کامپیوتر کپی کنین اینجوری از dvd-rw هم کمتر استفاده میشه و عمر خودش و دوام باتری بیشتر میشه
راستی مشکل شما با pes2010 حل شد؟ بچه ها pes2010 رو روی high بازی کردن:5:
احیانا رو باتری بازی میکردین یا شارژر؟:20:
یه جایی خوندم برا لپ تاپ بهتره cd یا dvd رو برا اجرا تو کامپیوتر کپی کنین اینجوری از dvd-rw هم کمتر استفاده میشه و عمر خودش و دوام باتری بیشتر میشه
راستی مشکل شما با pes2010 حل شد؟ بچه ها pes2010 رو روی high بازی کردن:5:
احیانا رو باتری بازی میکردین یا شارژر؟:20:
آره درست میگید شما .. حتما دوستان سعی کنند کپی بگیرند هم سرعت کار بالا میاد هم فشار کمتری رو دیویدی رایترتون هست
ولی یه مشکلی تو pes من داشتم که یادم رفته بود بگم هر کاری کردم نشد فول اسکرینش کنم .. ارور میده همش ..
راستی دوستان خیلی فکر نکنند بازی خوبیه .. افتضاحه ... صدای تماشاگرا اخره خندست وقتی حمله میکنی یا گل میزنی ایگار نه انگار همش دارن یه جمله تکرار میکنند گزارشکر بازی و حرکات پا به توپ همه غیر طبیعی هستند .. کونامی واقعا آبروی نام خودش رو با این بازی برده اصلا قابل مقایسه با نسخه کنسولی نیست.. نسخه 2009 خیلی بهتر بوده فکر کنم چون دوستام تعریف میکردند ولی این نسخه 2010 فجعست هر کی ازش تعریف کنه یا فوتبال شناس نیست یا اینکه فوتبال خوب بازی نکرده ...
masoud45
16-08-2010, 22:41
آره درست میگید شما .. حتما دوستان سعی کنند کپی بگیرند هم سرعت کار بالا میاد هم فشار کمتری رو دیویدی رایترتون هست
ولی یه مشکلی تو pes من داشتم که یادم رفته بود بگم هر کاری کردم نشد فول اسکرینش کنم .. ارور میده همش ..
راستی دوستان خیلی فکر نکنند بازی خوبیه .. افتضاحه ... صدای تماشاگرا اخره خندست وقتی حمله میکنی یا گل میزنی ایگار نه انگار همش دارن یه جمله تکرار میکنند گزارشکر بازی و حرکات پا به توپ همه غیر طبیعی هستند .. کونامی واقعا آبروی نام خودش رو با این بازی برده اصلا قابل مقایسه با نسخه کنسولی نیست.. نسخه 2009 خیلی بهتر بوده فکر کنم چون دوستام تعریف میکردند ولی این نسخه 2010 فجعست هر کی ازش تعریف کنه یا فوتبال شناس نیست یا اینکه فوتبال خوب بازی نکرده ...
منم اول همین فکر رو میکردم ولی اگه یه خورده بازی کنی دستت میاد چی به چیه؟
به نظر من که خیلی طبیعی تر از 2009 هستش.
واسه من full screen اجرا میشه گرافیکشم عالیه
فقط موقع بازی sniper لپ تاپ فجیع داغ میکنه نمیدونم چرا؟ 5 ساعت pes بازی میکنم به اندازه 20 دقیقه sniper داغ نمی کنه.
تا حالا رو low بازی میکردم چون تو شارژ نبود زدم شارژ رو high بازی کردم... ممنون شیتونک...
یعنی میگی دی وی دی بازی رو تو فلش از pc کپی کنم بعد بریزم تو لپتاپ؟؟ میشه یعنی؟؟
فقط کاش کیب.ردش عربی نبود...!!!
masoud45
17-08-2010, 11:17
یعنی میگی دی وی دی بازی رو تو فلش از pc کپی کنم بعد بریزم تو لپتاپ؟؟ میشه یعنی؟؟
فقط کاش کیب.ردش عربی نبود...!!!
آره میشه
یه کار دیگه هم میشه کرد اونم اینه که تو کامپیوتر ازش image بگیری بعد بریزی رو لپ تاپ بعد اونو اجرا کنی
amkamyab
17-08-2010, 16:07
سلام دوستان
من میخوام یک لبتاب dell n5010 بخرم
لطفا راهنماییم کنید الان کجا ارزونتر از بقیه جاها میفروشند
لب تاب dell که می خوام مشخصاتش اینه
cpu i3 2.26
ram 4g ddr3
hdd 320
vga 5450 ATI 1g
ممنون از راهنماییتون
alirezawater
17-08-2010, 16:44
من مدل 5010 با رم 4 گیگ و کارت 5470 رو برای یکی از دوستان 20 روز پیش 725 خریدم. بعدا یه دونه از این کول پدهای 6 تومنی که 3 فن چراغدار داره هم براش گرفتم.
واقعا لپ تاپ معرکه ای هست. الان داره کال آف 6 رو با آخرین جزئیات روش اجرا میکنم فکر کنم همه چیز رو روی expert گذاشته اگه اشتباه نکنم
فردا پس فردا هم دوباره میخوام برای یکی دیگه از دوستان بگیرم؟ قیمت جدیدش پایینتر رفته یا بالاتر؟
سلام دوستان
من میخوام یک لبتاب dell n5010 بخرم
لطفا راهنماییم کنید الان کجا ارزونتر از بقیه جاها میفروشند
لب تاب dell که می خوام مشخصاتش اینه
cpu i3 2.26
ram 4g ddr3
hdd 320
vga 5450 ATI 1g
ممنون از راهنماییتون
تهرانی شما؟
810 یا 820 میتونی گیر بیاری با گارانتی معتبر تو پایتخت یا پاساژ پارسیا (بین ایران و رضا)
از دوستان تقاضا دارم که اگه با این لبتاپ به مشکل سخت افزاری خوردن تو همین تاپیک اعلام کنن
از قبیل سوختگی قطعه یا چیز دیگه چون از یه منبعه معتبر شنیدم که مرجوعی داره:41: میخوام ببینم اگه اینطوری باشه با این که ازش راضی ام، تا دیر نشده ردش کنم بره:37:
starpars
17-08-2010, 16:58
قیمتش تو این دو سه روزه خیلی بالا رفته
راستی گارانتی ایران نوت بوک خوبه؟
قیمتش تو این دو سه روزه خیلی بالا رفته
راستی گارانتی ایران نوت بوک خوبه؟
به خاطر بالا رفتن قیمت دلاره:41:
بد نیست ،زیگورات بهتریته
armanjoon_gh
18-08-2010, 08:33
سلام و درود به دوستان عزیز
چند روز دیگه به دستم میرسه.
منم مشکیش رو انتخاب کردم . راستش خریدم طوریه حق انتخاب زیادی ندارم. باید قبل از دیدن میگفتم چه رنگی.
چند تا سوال دارم که ازتون میپرسم:
1- کسی از دوستان ویندوز 2008 سرور نسخه enterprise رو رو این لپ تاپ نصب کرده؟ میشه اصلا نصب کرد.
آخه من می خوام کارای شبکه هم انجام بدم . یا از نسخه های لینوکش کدوما نصب میشه .
2- روزی چند ساعت میشه با این لپ تاپ کار کرد تا مشکل دار نشه؟
3- زبانهای برنامه نویسی دات نت 2010 و دلفی 2010 روش خوب جواب میده ؟
3- بعد از اینکه تحویل گرفتم اول روشن کنم تا شارژش کم شه بعد 10 ساعت شارژ کنم یا به محض بازکردن باید بزنم به شارژ؟
ممنون
مبارک باشه
همراه با لپ تاپی که به من دادن نسخه 9 اوبونتو بود. من روزی هفت هشت ساعت بازیهای خفن میکنم .مشکلی نداره
منم مثل شما مشکل شارژ رو داشتم.دوستان گفتند به محض باز کردن بزن تو شارژ
موفق باشی
armanjoon_gh
18-08-2010, 08:43
تایید میشه ، پولتونو واسه 2010 ندین که تو چاه ریختین . واقعا رو اعصابه ، با ps2 اصلا قابل نقایسه نیست.بهتره فیفا رو امتحان کنید.
---------- Post added at 09:43 AM ---------- Previous post was at 09:38 AM ----------
call of duty 6 : mw2 تست شد.با آخرین تنظیمات به راحتی اجرا میشه. فقط تو بعضی از صحنه های عظیم انفجار افت فریم خیلی نا محسوسی مشاهده شد.
از شیطونک ممنونم ، به خاطر گذاشتن اپدیت بایوس ، واسه منم رفت رو ورژن A07 ، اون درایور pci هم نصب شد .ممنون
منم حرف بچه ها رو تایید می کنم
لپ تاپ فوق العاده با کلاس و به نسبت قیمت قویه ، در انتخوابش شک نکن
فقط به این موارد توجه کن
رو کلیدهای بعضی کانفیگ هاش فارسی حک نشده
درایوراشو اگه نمی تونی دانلود کنی حتما از فروشنده بخواه برات تهیه کنه
زود بدنش لک میشه
اما من هیچ مشکلی تا الان باهاش نداشتم و خیلی ازش راضیم،درایور win 7 هم 32 وهم 64 یکیه ، من خودم 32 بیتی نصب کردم:31:
چرا میخوای برا ویندوز پول اضافه بدی؟ مگه آپدیتش برات مهمه؟یکی از دلایل ارزون بودن این مدل نداشتن ویندوزه
من شنیدم دلیل گذاشتن حرف N قبل از مدلش (یعنی N5010) همین موضوعه:46:
نه اخه من شنیدم که وقتی customize می کنن، قیمت ویندوز خیلی کم میشه. حالا اگه با ویندزشو پیدا نکردم همون بدون ویندوزشو می گیرم. این N series هم به معنی No operating system هستش. به جای برچسب ویندوز این بر چسب رو میزنن.
منم حرف بچه ها رو تایید می کنم
لپ تاپ فوق العاده با کلاس و به نسبت قیمت قویه ، در انتخوابش شک نکن
فقط به این موارد توجه کن
رو کلیدهای بعضی کانفیگ هاش فارسی حک نشده
درایوراشو اگه نمی تونی دانلود کنی حتما از فروشنده بخواه برات تهیه کنه
زود بدنش لک میشه
اما من هیچ مشکلی تا الان باهاش نداشتم و خیلی ازش راضیم،درایور win 7 هم 32 وهم 64 یکیه ، من خودم 32 بیتی نصب کردم:31:
چرا میخوای برا ویندوز پول اضافه بدی؟ مگه آپدیتش برات مهمه؟یکی از دلایل ارزون بودن این مدل نداشتن ویندوزه
من شنیدم دلیل گذاشتن حرف N قبل از مدلش (یعنی N5010) همین موضوعه:46:
در ضمن مرسی از راهنماییهت.:20:
دوستان من تصیم گرفتم بخرمش ولی چند تا سوال دیگه: من اصلا بازی نمی کنم و اهل گیم نیستم(فقط به counter strike علاقه دارم!!!!!). کار گافیکی اگه انجام بدم autocad و این چیزا هستش. به نظرتون اونی که گرافیکه 5470 داره رو بگیرم یا اونی که گرافیکش intel هستش؟ اونی که گرافیکش intel هستش core i3 سی پی یوشه، نمی خوام ولی لپ تاپ کم بیاره. core i3 خوبه؟سریعه؟ با core i5 خیلی اختلاف داره؟ گرافیکه intel چی؟ مشکل کاهش سرعت یا داغ کردن و از این چیزا به وجود نمیاره؟
sheytoon001
19-08-2010, 10:37
از دوستان تقاضا دارم که اگه با این لبتاپ به مشکل سخت افزاری خوردن تو همین تاپیک اعلام کنن
از قبیل سوختگی قطعه یا چیز دیگه چون از یه منبعه معتبر شنیدم که مرجوعی داره:41: میخوام ببینم اگه اینطوری باشه با این که ازش راضی ام، تا دیر نشده ردش کنم بره:37:
اون زمان که من دنبال این لپ تاپ بودم تقریبا تو هیچ فرومی دربارش مطلبی عنوان نشده بود
همین الان هم اگه تو گوگل بگردی میبینی که این تنها فرومیه که بچه هایی که 5010 دارن ، نظراتشونو توش عنوان می کنن
از آغاز این بحث تا امروز من کسی رو ندیدم که با سخت افزار این مدل به مشکل بر خورده باشه
بهت اطمینان می دم با خریدش مثل همه ما راضی خواهی بود:10:
sheytoon001
19-08-2010, 10:44
تا حالا رو low بازی میکردم چون تو شارژ نبود زدم شارژ رو high بازی کردم... ممنون شیتونک...
خواهش میکنم ،خوشحالم که مشکلتون حل شد:10:
من داشتم با شارژر بازی میکردم که برق رفت و به وضوح دیدم که سرعت بازی پایین اومده ، اونجا یاد مشکل شما افتادم:31:
بچه ها توجه کنن حتما موقع بازی ، لپ تاپ رو بزنن به شارژ ، اینحوری بازی روونتر اجرا میشه:5:
sayanermia
19-08-2010, 10:53
دوستان من تصیم گرفتم بخرمش ولی چند تا سوال دیگه: من اصلا بازی نمی کنم و اهل گیم نیستم(فقط به counter strike علاقه دارم!!!!!). کار گافیکی اگه انجام بدم autocad و این چیزا هستش. به نظرتون اونی که گرافیکه 5470 داره رو بگیرم یا اونی که گرافیکش intel هستش؟ اونی که گرافیکش intel هستش core i3 سی پی یوشه، نمی خوام ولی لپ تاپ کم بیاره. core i3 خوبه؟سریعه؟ با core i5 خیلی اختلاف داره؟ گرافیکه intel چی؟ مشکل کاهش سرعت یا داغ کردن و از این چیزا به وجود نمیاره؟
به نظرم با گرافیک 5470 و سی پی یو Cor i3 بگیر!! سی پی یو های cor i3 طبق سوال و پرسش هایی که قبل از خرید انجام دادم جزو کم مصرف ترین ها هستند و یه جورایی استفاده از باتریت هم بهینه میشه!! از نظر سرعت هم من که تا به الان کمبود و کندی ای احساس نکردم!! توضیح اینکه من با فتوشاپ و 3dsmax کار میکنم!!
sheytoon001
19-08-2010, 11:11
پیشا پیش تبریک می گم:31:
بله اونی که 5470 داره رو بگیر ، یه تجربه میگه یه کم از نیاز خودت بالاتر رو بگیرتا فردا پشیمون نشی:11:
من i3 دارم ،سرعتش هم خیلی خوبه:8:
تو بازی یه خورده گرم میشه ، نه زیاد
سعی کن موقع کار باهاش زیرش هوا در جریان باشه ، همین که فرضا رو یه میز هم باشه کافیه:10:
sayanermia
19-08-2010, 13:34
منم چند روزی میشه به کلوب 5010 دارها پیوستم!!! ولی یک سوال خیلی داره اذیتم میکنه!!!
مگه گرافیک 5470 یک گیگ نیست؟؟ مگه نباید به صورت dedicate یک گیگ باشه؟؟ پس چرا توی قسمت display adapter برای من مشخصات گرافیک و نوشته dedicate 512 MB ؟؟؟
مشکل از کجاست؟؟ توضیح اینکه کافیگ من به این صورته :
cpu cor i3 2.13 3mb
ram : 3g
vga ati 5470
hdd 500
sheytoon001
19-08-2010, 17:02
منم چند روزی میشه به کلوب 5010 دارها پیوستم!!! ولی یک سوال خیلی داره اذیتم میکنه!!!
مگه گرافیک 5470 یک گیگ نیست؟؟ مگه نباید به صورت dedicate یک گیگ باشه؟؟ پس چرا توی قسمت display adapter برای من مشخصات گرافیک و نوشته dedicate 512 MB ؟؟؟
cpu cor i3 2.13 3mb
vga ati 5470
hdd 500
مثل اینکه کلا کانفیگ 5010 شما یه جور دیگست:31:
چند و با چه گارانتی خریدی؟
این مسیر رو میری lکه نوشته 512 دیگه؟
control panel>display>screen resolution>Advanced settings>Adapter
برا من همونجا نوشته
dedicate video memory =1024
به این لینک برو
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و سرویس تگ لپتاپت رو وارد کن بعد از قسمت سمت چپ رو گزینه system configuration رو بزن تا مشخصات کامل لپ تاپت رو بیاره ، اگه جلو graphic نوشته 512mb که درسته وگرنه باید بهش شک کنی:19: برا من اینو نوشته
GRAPHICS : 1GB ATI MOBILITY RADEON HD 54
کانفیگ شما چرا رمش 3گیگه؟
sayanermia
19-08-2010, 17:16
مثل اینکه کلا کانفیگ 5010 شما یه جور دیگست:31:
چند و با چه گارانتی خریدی؟
این مسیر رو میری lکه نوشته 512 دیگه؟
control panel>display>screen resolution>Advanced settings>Adapter
برا من همونجا نوشته
dedicate video memory =1024
به این لینک برو
و سرویس تگ لپتاپت رو وارد کن بعد از قسمت سمت چپ رو گزینه system configuration رو بزن تا مشخصات کامل لپ تاپت رو بیاره ، اگه جلو graphic نوشته 512mb که درسته وگرنه باید بهش شک کنی:19: برا من اینو نوشته
GRAPHICS : 1GB ATI MOBILITY RADEON HD 54
کانفیگ شما چرا رمش 3گیگه؟
رفتم دیدم!! نه درسته گرافیک زده 512 !!!
GRAPHICS : 512MB ATI MOBILITY RADEON HD
من اینو 700 خریدم!! چون هم عجله داشتم هم باید کاری و پیش می بردم دیگه بدون گارانتی گرفتم! نیازی هم به گارانتیش ندارم!!
cpu cor i3 2.13 3mb
vga ati 5470
hdd 500
هم 1g داره هم 512
sheytoon001
19-08-2010, 19:31
رفتم دیدم!! نه درسته گرافیک زده 512 !!!
GRAPHICS : 512MB ATI MOBILITY RADEON HD
من اینو 700 خریدم!! چون هم عجله داشتم هم باید کاری و پیش می بردم دیگه بدون گارانتی گرفتم! نیازی هم به گارانتیش ندارم!!
خوب پس مشکلی نیست، کانفیگی که شما خریدید حافظه گرافیکش 512 مگابایته ، ابن کانفیگ تو 5010 ها یه مقدار کمیابه
مهم اینه تو سایت dell چی ثبت شده که دیدین درسته:46:
sheytoon001
19-08-2010, 19:37
جا داره اینجا از همه بچه هایی که در زمینه مشکلات لپ تاپ 5010 به هم کمک می کنن ، خسته نباشید بگم:11:
مطمئنم با همکاریه شما تمام مشکلات بچه ها حل میشه:10:
armanjoon_gh
20-08-2010, 11:15
سلام
این لپ تاپ که فعلا تمام بازیهای شاخ رو میکشه.از نظر بازی خیال دوستان جمع باشه.یه سوال داشتم :
من تقریبا همیشه وقتی روشنش میکنم میزنمش به برق و تا حالا اصلا با باتری کار نکردم. مشکلی پیش نمیاد؟
وقتی هم که از برق میکشم و فول شارژ میشه میزنه 2 ساعت 47 دقیقه شارژ داره.واسه شما هم همین میزان شارژ میزنه ؟
سلام
این لپ تاپ که فعلا تمام بازیهای شاخ رو میکشه.از نظر بازی خیال دوستان جمع باشه.یه سوال داشتم :
من تقریبا همیشه وقتی روشنش میکنم میزنمش به برق و تا حالا اصلا با باتری کار نکردم. مشکلی پیش نمیاد؟
وقتی هم که از برق میکشم و فول شارژ میشه میزنه 2 ساعت 47 دقیقه شارژ داره.واسه شما هم همین میزان شارژ میزنه ؟
خواب این اشتباهه خیلی بدیه دوست من ..
شما درهر هفته حداقل یک بار باید از باتریتون کار بکشید اگر این کارو نکنید ایجاد مشکل میکنه واسه باتری و به مرور فاسد میشه .. البته یادت باشه باتری لیتیومی نباید هرگز بصورت کامل خالی بشه که خوشبحتانه ویندوز هفت یه گزینه داره که مشکل رو حل میکنه :
با تایپ Power در منوی استارت ،انتخاب Power Option و سپس کلیک بر روی هرکدام از Change Plan Settings ها ، بازکردن گزینه Battery Option و در نهایت باز کردن گزینه Critical battery level ....
این گزینه تعیین می کنه که زمان خاموش کردن خودکار دستگاه بر اساس چقدر از شارژ باقی مانده باتری باشه که گزینه منطقی و پیش فرض آن 5 درصده
در مورد زمان شارژ واسه منم همین مقدارو میزنه که من نور led رو کاهش میدم و خیلی زمان خالی شدن شارژ رو کاهش میده ..
ببین یه توصیه میکنم که البته اگردوست داری بیشتر تحقیق کن .. درسته که باتریهای جدید پس از شارژ کامل از مدار خارج میشند اما همچنان گرمای لپتاپ به باتری آسیب میرسونه .. پس زمانی که باتریت فول شارژ هستش اگر زیاد از برق استفاده میکنی باتری رو بکن .. و یادت نره حتی باتری وقتی به دستگاه وصل هم نباشه به مرور زمان شارژ تخلیه میکنه ... نری چند روز باتری رو یه گوشه بزاری پدرش رو در بیاری!
یه نکته ای رو هم اضافه کنم ..
شما سعی کن زمانی که به برق وصله همیشه 100 درصد شارژ باتریت پر باشه .. اگر باتری دستگاه به زیر 80 درصد به هر دلیلی رسید سعی کن از برق در بیاری و تا زمانی که low battery نشده به برق وصلش نکن ..
sheytoon001
20-08-2010, 13:02
سلام
نه دیگه ، شما باید هر هفته یا دو هفته یک بار از باتری استفاده کنی و همونطوری که دوستمون گفتن تا موقعی هم که شارژش به 10 یا 5% نرسید به شارژ نزنش:46:
البته آخرین باری که دیده بودم برا من 3 ساعت و خورده ای نشون میداد اما حدود 2 ساعت باتریش دووم داشت:31:
من توصیه نمی کنم باتری رو جدا کنی چون اگه برق بره ممکنه به خود لپ تاپ آسیب برسه:13:
فعلا همین طور از استفادش کن ، یعنی هفته ای یک بار از باتری استفاده کن:46:
من توصیه نمی کنم باتری رو جدا کنی چون اگه برق بره ممکنه به خود لپ تاپ آسیب برسه
آره خواب ولی این حالت بدبینانش هست ..
این یه استراحت به باتری هستش . بد نیست هر از گاهی انجام بشه ! من هر لپتاپی تا الان داشتم این کارو کردم و جوابشم گرفتمکه عمر بالای باتری بوده (مخصوصا در لپتاپهای قدیمی که یه امر ضروریه ) ..
mojtabaalemi
20-08-2010, 14:18
مدل گرافیک آنبوردش با i3 350m کسی میدونه چه قدر باتری نگه میداره؟
مدل گرافیک آنبوردش با i3 350m کسی میدونه چه قدر باتری نگه میداره؟
هیچ رابطه ی خاصی بین گرافیک آنبورد اینتل و باتری وجود نداره ..
زمان استفاده از باتری بستگی به نحوه استفاده شما از لپتاپ داره مثل کم کردن نور led بستن برنامه های پیش فرض مخصوصا آنتی ویروسهایی چون کاسپرسکای که همش در حال چک کردن سیستم هستند ..
زمان استانداردش برای من تا الان همون 2 ساعت و نیم هستش که واسه شمام همینطوره
(فکر میکنم اکثر بچه های در این تاپیک موافق باشند که برای این لپتاپ گرافیک اینتل حرفه ای نیست و پیشنهاد نمیشه )
masoud45
20-08-2010, 14:25
من تو یه کتاب شیمی خوندم نوشته بود اگه از باتری لپ تاپ و موبایل استفاده نشه به ازای هر روز عدم استفاده 1% از عمر باتری کم میشه
من تو یه کتاب شیمی خوندم نوشته بود اگه از باتری لپ تاپ و موبایل استفاده نشه به ازای هر روز عدم استفاده 1% از عمر باتری کم میشه
این دیدگاه خیلی تخصصیه و حساسیت خاصی رو میطلبه ..
بنابراین از دوستان حرفه ای بیشتر انتظار میره که به آموزشها و موارد گفته شده در پایین توجه داشته باشند ..
استفاده زیاد و مکرر از باطری، میتونه عمرش رو کاهش بده و همینطور عدم استفاده از باطری هم میتونه باعث کاهش عمر و آسیب اون باشه
به طور معمول باطریهای لپ تاپ از یك سال تا سه سال قابل استفاده هستند. چه ازش استفاده كنید و چه استفاده نكنید به مرور زمان از بین خواهد رفت و عمرش كم می شه . بین ۳۰۰ تا ۸۰۰ شارژ و دشارژ دوام می آورند و بعد واکنششون خیلی کند میشه .حتی وقتی شما به برق شهر هم وصل باشید مقداری از این چرخه ها استفاده میشه
پس از مدتي استفاده نادرست از باتري ظرفيت موثر اون كم ميشه مثلا جایی خونده بودم طي 2ماه از 1500 ميلي آمپر به 1350 ميلي آمپر ميرسه (البته ظرفيت كامل باتري در طول عمرمفيد بتدريج كم مي شود ولي در اينجا منظور كاهش شديد و غير طبيعي هست) و در نتيجه زمان هر بار استفاده از لپتاپ در هر بار شارژ نسبت به روز اول كمتر وكمتر ميشه و باتري زودتر احتياج به شارژ پيدا ميكنه در حاليكه بعضي از سلولهاي باتري كاملا شارژ نمي شند فساد شميايي ناشي از شارژ نشدن تعدادي از سلولها باعث ميشه كه پس از طي 150 سيكل يا نصف عمر مفيد باتري اصطلاح بميرد و كاملا از كار بيفتد.
حرارت به همراه نحوه استفاده معمول از باطری ها با طول عمر اونها ارتباط داره.
كالیبره كردن باطری با یك تخلیه كامل بعد از هر ۳۰ بار شارژ به نگهداری ظرفیت نگهداری باطری كمك می كنه . یعنی هر دو ماه کالیبر رو انجام بدید مفید واقع میشه (در پایین آموزشش رو کامل نوشتم )
كاليبره كردن باعث ريفرش شدن سلولها و مدار كنترل باتري ميشه. ظرفيت نهايي باتري را به حداكثر ممكن ميرسونه و باعث مي شه كه دوران عمر و سيكلهاي شارژ باتري شما به حداكثر برسه ..
پیشنهادات برای افزایش عمر باتری :
توصیه میشه از باتری لپتاپ در هفته چندین بار استفاده بشه .. دیگه حداقلش یک بار استفاده بشه
با رسیدن میزان شارژ باطری به ۱۰ تا ۲۰ درصد شارژش كنی
باطری را جدا كنید و در مكان خشك و خنك نگهداری كنید.(یادت باشه رطوبت شدیدا به باتری آسیب میرسونه پس حتما داخل یه پلاستیک بزار و بعد بزارش تو یخچال ) میزان شارژ بهینه باطری جهت نگهداری طولانی ۴۰% است .
در صورتی که باطری را در شارژ ٤٠٪ و در دمای نزدیک به صفر نگهداری کنید پس از یکسال، ٩٨٪ ظرفیت عملکردی خود را حفظ خواهد کرد. پس با این حساب باطری رو در طبقات پایین ییخچال قرار بدید نه فریزر !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر باطریتون رو جدا میکنید از usb به عنوان پشتیبان برق و عدم آسیب رسانی به دستگاه استفاده کنید
نحوه کالیبره کردن :
1- فيش پاورآداپتور را به دستگاه وصل كنيد و بذاريد تا شارژ كامل صورت بگيره. از چراغهاي روي باتري دستگاه پي به شارژ شدن كامل ببريد.
2- پس از اينكه شارژ تكميل شد اجازه بدید به مدت 2 ساعت يا بيشتر لپتاپ به همان حال باقي بمونه (پاور آداپتور به دستگاه متصل باشه) در اين حالت شما مي تونيد لپتاپ را روشن كنيد وبا اون كار كنيد اما در اين مدت به هيچوجه حتي لحظه اي فيش آداپتور را از دستگاه يا از پريز برق جدا نكنيد.
3- فيش را از دستگاه جدا كنيد و دستگاه را اگر خاموش است روشن كنيد. در اين حالت همچنان مي توانيد با لپتاپ كار كنيد يا اينكه آنرا روشن به حال خود بگذاريد تا زماني كه باتري به 6% برسد و شما پيغام Low Battery را در صفحه ببينيد.
4- به كاركردن با لپتاپتان ادامه دهيد تا اينكه دستگاه به حالت sleep يا stand by برود. مي توانيد در اين فاصله كارهايتان را save كنيد و برنامه هارا ببنديد.
5- لپتاپ را خاموش كنيد يا بگذاريد در همان حالت sleep/stand by بماند. لپتاپ را بمدت 5 ساعت يا بيشتر در همين حالت بگذاريد تا بماند.
6- فيش پاور آداپتور را به دستگاه متصل كنيد و بگذاريد تا شارژ كامل انجام شود
سلام؛ دوستان این تاپیک میخوام حالا که همتون 5010 دارید دلیل بیارید که به چه علت این رو به ایسر 5741 ترجیح دادید؟ دادشم میخواد بگیره ولی من اون رو واسه گرافیک بهتر و هارد بیشتر و قیمت کمتر بهش بیشتر توصیه میکنم! البته خودمم که دنبال خرید Sony f12gfx هستم البته اگه مخ بابام زده شه که 1850000 بابتش پول بده ;)
---------- Post added at 05:53 PM ---------- Previous post was at 05:49 PM ----------
راستی اگه زودتر جواب بنده رو بدین ممنون میشم آخه فردا پسفردا میخواد بگیره! خواهشا جوابتون مربوط به مارک دل یا ایسر نشه بهتره چون اونش دیگه سلیقه ایه. ممنون
سلام؛ دوستان این تاپیک میخوام حالا که همتون 5010 دارید دلیل بیارید که به چه علت این رو به ایسر 5741 ترجیح دادید؟ دادشم میخواد بگیره ولی من اون رو واسه گرافیک بهتر و هارد بیشتر و قیمت کمتر بهش بیشتر توصیه میکنم! البته خودمم که دنبال خرید Sony f12gfx هستم البته اگه مخ بابام زده شه که 1850000 بابتش پول بده ;)
البته شما بهتره که این لپتاپ رو با 3500 از دل مقایسه کنید ..
من به شخصه اگر n5010 رو خریدم به خاطر اینکه از دل خوشم میاد و کلا این لپتاپ رو خیلی سنگین و متفاوت میدونم ...
acer لپتاپهای مقرون به صرفه و با کیفیتی داره و بسته به نیاز کاربر خیلیم خوبه ...
CORE I5 430 2.26 CPU
3 MB Cache
4 GB RAM
500 GB HDD
15.6 LED LCD
ATI 5470 (512MB) VGA
DVD-RW Drive
2.7 KG Wieght
NO Modem
YES LAN
YES WIFI
YES Bluetooth
NO Infrared
DOS
خواب مشخصات 5741 خیلی فرق نداره با n5010 جز core i5 بودنش و همینطور 500 'گیگ هاردش ... که اگر قیمتش رو 820 در نظر بگیریم شاید خیلی مهم جلوه کنه برای خریدار .. اولش فکر کردم گرافیکش بالاتره بر اساس پیش زمینه اشتباه قبلی اما متوجه شدم گرافیکش ضعیفترم هست .. 512 مگ ...
قیمتش دستته ؟ بگو چقدر تفاوت قیمت داره بیشتر کمک کنیم
sheytoon001
20-08-2010, 17:05
این دیدگاه خیلی تخصصیه و حساسیت خاصی رو میطلبه ..
بنابراین از دوستان حرفه ای بیشتر انتظار میره که به آموزشها و موارد گفته شده در پایین توجه داشته باشند ..
استفاده زیاد و مکرر از باطری، میتونه عمرش رو کاهش بده و همینطور عدم استفاده از باطری هم میتونه باعث کاهش عمر و آسیب اون باشه
...
دوست عزیز بابت مطالب بسیار مفیدتون خیلی تشکر می کنم:10:
این مطالب فکر می کنم کافی بوده اما اگه کسی بیشتر می خواست بدونه به این لینک مراجعه کنه:46:
این مدل ایسر انواع مختلفی داره؛ من اون رو میگم که هارد 620 گیگ داره و گرافیک 320 جی فورس 1گیگ که از گرافیک 5010 سرتره و قیمتش 890؛ 900 این حدوداس! به نظرم خریدش واقعا منتقی تر از 5010 هستش.
این مدل ایسر انواع مختلفی داره؛ من اون رو میگم که هارد 620 گیگ داره و گرافیک 320 جی فورس 1گیگ که از گرافیک 5010 سرتره و قیمتش 890؛ 900 این حدوداس! به نظرم خریدش واقعا منتقی تر از 5010 هستش.
از زیاده گویی خود داری میکنم ! کار درست رو انجام میدید ... :11:
ولی بازم تکرار میکنم شما باید با 3500 مقایسه میکردید که در اون شرایط 3500 vostro یه سروگردن به نظرم میتونه بالاتر از acer باشه
sheytoon001
20-08-2010, 18:39
منظورتون این کانفیگه دیگه؟
قیمتش حدود 80،90 تومن گرونتر از 5010 با کانفیگ i3 و ati 5470 هست
گرافیکش که بهتر ه اما نمیشه گفت خیلی
کانفیگ خوبی داره فقط قبل خرید از نظرات کسانی که از این مدل استفاده کردن استفاده کنید
ما که کاملا از خریدمون راضی هستیم:5:
فقط چون برا من کیبوردش فارسی نیست تا موقعی که حفظ شم کلی نوشتنم کند شده:31:
armanjoon_gh
20-08-2010, 19:26
البته شما بهتره که این لپتاپ رو با 3500 از دل مقایسه کنید ..
من به شخصه اگر n5010 رو خریدم به خاطر اینکه از دل خوشم میاد و کلا این لپتاپ رو خیلی سنگین و متفاوت میدونم ...
acer لپتاپهای مقرون به صرفه و با کیفیتی داره و بسته به نیاز کاربر خیلیم خوبه ...
منم تو همین برزخ گیر کردم.اما وقتی هر دوشون رو دیدم کلا بیخیاله ایسر شدم.سلیقه ایه ولی با قیافش حال نکردم. کلا اون مدل 600 گیگش لپ تاپ خوبی هست.ولی خواهشا فراموش نکنید اینجا محل مقایسه نیست . و فقط محل رفع مشکلات دوستان 5010 دار هست. از مطلب Gilopa در مورد باتری ممنونم.ایشالا که باتری لپ تاپم تا حالا نترکیده باشه.:31:
دوباره سلام؛ اول یه بار دیگه بگم که این داداشمه که میخواد بخره؛ اون همین جوری نمیدونم از کجا تحقیق کرده گفت میخواد 5010 بگیره با بهترین کانفیگش که 1 میلیونه. که البته لپ تاپ بسیار عالی هستش! ولی من که دست به تحقیقم بهتره گشتم ایسر 5471 رو با این کانفیگ پایین و قیمت حدود 900 با گارانتی سازگار پیدا کردم که به نظرم خوب اومد و پرس و جو کردم همه ازش تعریف کردن...
Cpu i5 430
Ram 4gig ddr3
Hard 620gig 5400rpm
Gpu 1gig 320m geforce
که سی پی یوش یه کم ضعیفتر از 5010 ولی هارد و گرافیکش بهتره با 100 تومان صرفه جویی! میدونم این تاپیک جای این بحثا نیست ولی میخواستم بدونم همه شما که 5010 دارید غیر از مارک دل چیز دیگه ای از 5010 به 5471 سر هست که اصرار نکنم به داداشم که ایسر بخره؛ نمیخوام اگه ایسر خرید بعدا بگه من میخواستم به فلان علت دل بخرم و تو گفتی ایسر بخر!!!
امیدونین که چی میگم
اتفاقا منم میخوا همین مدل رو بخرم دیروز شیراز قیمت گرفتم 900 با 1 سال گارانتی سازگار ارقام که شرکت گارانتی دهنده از نامش که معلومه معروفه
ولی در سایتهای تخصصی فروش لپتاپ دو قیمت زده یکی 855 و یکی دیگشم 875
دوباره سلام؛ اول یه بار دیگه بگم که این داداشمه که میخواد بخره؛ اون همین جوری نمیدونم از کجا تحقیق کرده گفت میخواد 5010 بگیره با بهترین کانفیگش که 1 میلیونه. که البته لپ تاپ بسیار عالی هستش! ولی من که دست به تحقیقم بهتره گشتم ایسر 5471 رو با این کانفیگ پایین و قیمت حدود 900 با گارانتی سازگار پیدا کردم که به نظرم خوب اومد و پرس و جو کردم همه ازش تعریف کردن...
Cpu i5 430
Ram 4gig ddr3
Hard 620gig 5400rpm
Gpu 1gig 320m geforce
که سی پی یوش یه کم ضعیفتر از 5010 ولی هارد و گرافیکش بهتره با 100 تومان صرفه جویی! میدونم این تاپیک جای این بحثا نیست ولی میخواستم بدونم همه شما که 5010 دارید غیر از مارک دل چیز دیگه ای از 5010 به 5471 سر هست که اصرار نکنم به داداشم که ایسر بخره؛ نمیخوام اگه ایسر خرید بعدا بگه من میخواستم به فلان علت دل بخرم و تو گفتی ایسر بخر!!!
امیدونین که چی میگم
عزیز اینجا جاش نیست ... من الان ذهنم کار نمیکنه فقط این یادم اومد که به قیمتت بخوره
اگر از ایسوز خوشت بیاد(اگر گیر بیاری)
ASUS K52JK
Core i5 520M@2.4GHz,3MB L3
DDR3 4GB 1333MHz+500GB SATA
ATI Radeon HD5145 1GB
آره شرمنده؛ خودمم گفتم جاش نیست؛ به هر حال به جوابم رسیدم ممنون, پس کلا سلیقه ایه. میخواستم مطمئن شم در مورد 5010 و شناختش چیزی رو جا ننداختم... راستی مدل اون ایسر رو هم اشتباها چپکی نوشته بودم ;) 5741 هستش
armanjoon_gh
20-08-2010, 23:21
آره شرمنده؛ خودمم گفتم جاش نیست؛ به هر حال به جوابم رسیدم ممنون, پس کلا سلیقه ایه. میخواستم مطمئن شم در مورد 5010 و شناختش چیزی رو جا ننداختم... راستی مدل اون ایسر رو هم اشتباها چپکی نوشته بودم ;) 5741 هستش
دوست عزیز در ظاهر 5741 در بهترین کانفیگش از 5010 بهتره.این مهمه که شما از کسایی که با این دو مدل کار کردن بپرسی.اگه پست های قبلی رو خونده باشی میبینی منم خودم همین مشکلو داشتم.باید دلتو راضی کنی به یکیش.من خودم با ظاهر 5010 بیشتر حال کردم.ضمن اینکه فراموش نکن هر چند گرافیک 5741 کمی بهتره ولی مدلش از 5010 قدیمی تره. خوبی گرافیک 5470 اینه که از دایرکس 11 پشتیبانی میکنه.همین
armanjoon_gh
20-08-2010, 23:30
دوستان اگه خواستن میتونن به لینک یه سری بزنند.دفترچه راهنما به انگلیسی.چون فارسی که به من چیزی ندادن.
دوستان یه مساله ای ..
توجه کردید لپتاپ ما داره خز میشه ؟؟؟
الان تو هر مغازه ای میرم یکی دو تا 5010 رو گذاشتند..
از طرفی خوشحالم که اعتماد رو به دست آورده و از طرفی ناراحت که دیگه زیادی داره فروخته میشه نسبت به لپتاپهای دیگه
alone_king2007
21-08-2010, 08:33
دوستان یه مساله ای ..
از طرفی خوشحالم که اعتماد رو به دست آورده و از طرفی ناراحت که دیگه زیادی داره فروخته میشه نسبت به لپتاپهای دیگه
اقا لب تاب رو بچسب و باهاش کار کن و حالش رو ببر
سلام دوستان.مگه وقتي باتري فول شارژ ميشه باتري از مدار خارج نميشه؟و همين طور كه اطلاع داريد نهايتا با 2 يا 3 ساعت شارژ در صورت تخليه كامل باطري فول شارژ ميشه پس چرا وقتي براي اولين بار ميخواي لپ تاپ رو روشن كنيم بايد 10 ساعت بزنيم به شارژ؟و يه سوال ديگه آيا وايرلس دوستاني كه 5010 دارند به درستي كار ميكنه؟چون من ميخوام باهاش به اينترنت ويرلس كانكت بشم داشتن وايرلس برام خيلي مهمه لطفا اسم درايور وايرلس رو كه بايد نصب كنيم بنويسيد
armanjoon_gh
21-08-2010, 11:55
سلام دوستان.مگه وقتي باتري فول شارژ ميشه باتري از مدار خارج نميشه؟و همين طور كه اطلاع داريد نهايتا با 2 يا 3 ساعت شارژ در صورت تخليه كامل باطري فول شارژ ميشه پس چرا وقتي براي اولين بار ميخواي لپ تاپ رو روشن كنيم بايد 10 ساعت بزنيم به شارژ؟و يه سوال ديگه آيا وايرلس دوستاني كه 5010 دارند به درستي كار ميكنه؟چون من ميخوام باهاش به اينترنت ويرلس كانكت بشم داشتن وايرلس برام خيلي مهمه لطفا اسم درايور وايرلس رو كه بايد نصب كنيم بنويسيد
منم همین مشکلو داشتم، چون خود زیگورات گفت این باتریها جدیدا و احتیاجی به شارژ اولیه ندارند ولی دوستان گفتند که حتما باید شارژ اولیه بشه.
---------- Post added at 12:55 PM ---------- Previous post was at 12:52 PM ----------
دوستان فرمودید از باتری باید لااقل هفته ای یه بار به طور کامل استفاده بشه یعنی بقیه هفته اگه همش به برق باشه ایراد نداره یا فقط 100 درصد شارژ باشه و به برق باشه؟چون من زیاد بازی میکنم پرسیدم
sheytoon001
21-08-2010, 14:15
دوستان یه مساله ای ..
این خیلی خوبه که فروش این لپ تاپ زیاده
اگه آمار فروش جهانیشم بالا بره مطمئنا شرکت دل هم خدماتی که برا این مدل ارائه میده رو بیشتر میکنه
و البته آمار بالای فروش به معنای رضایت خریداران و در نهایت کیفیت محصول ارائه شدست:8:
خز کیلویی چند؟:31:
alirezawater
21-08-2010, 14:56
سلام دوستان.
3 روز پیش دوباره یکی دیگه از این لپ تاپ ها برای یکی از دوستان گرفتم با کانفیگ
core i3 350
ram 2gb
hdd 250gb
graphic ati 5470 512mb
بدون گارانتی 650 تومن. :20:
به نظرم واقعا لپ تاپ خوبیه و چیزی کم و کسر نداره.
اما در مورد باطری این لپ تاپ باید خدمت دوستان عرض کنم، با توجه به اینکه باطری این لپ تاپ ها از نوع LI-ION هست احتیاج به شارژ اولیه نداره، (در واقع تا به حال این دو لپتاپی که گرفتم شارژش تقریبا پر بوده) و بعد از اینکه باطری فول شد خود به خود دیگه شارژ نمیشه و برق قطع میشه.
و نکته بعدی اینه که این باطری ها به خصوص باطری های این مدل لپ تاپ احتیاج به پر و خالی کردن ندارن، یا کالیبره کردن و ... ندارند و استفاده همزمان باطری و برق هم مشکلی برای این باطری ها به وجود نمیاره، به عبارتی وقتی شما از برق استفاده میکنید باطری عملا غیر فعال هست. اینم لینکی که همه سوالات رو در این خصوص پاسخ داده.
فقط اینها جای سیمکارت داره؟ البته پشت باطریش یه جا داشت که عکس سیم کارت هم زده بود ولی هرچd سیمکارت رو میدادl داخل باز هم جا داشت و ترسیدم سیم کارت بیفته تو لپ تاپ، به همین دلیل منصرف شدم.
sheytoon001
21-08-2010, 15:03
درمورد شارژ اولیه،اگه یه برگه که همراه دفترچه لپ تاپ هست رو دیده باشین روش نوشته
Important Information: Before Using Your Computer
1. Charge your battery for at least 12 hours before using the computer on battery power
من تا حالا از وایرلسش استفاده نکردم، اما گاهی اوقات دگمه اتصال رو که میزنم به یه شبکه ای وصل میشه
اسم درایورش اینه
Dell Wireless WLAN 1501 Half Mini-Card (4313bgn)
gharibe_25
21-08-2010, 15:08
سلام دوستان من امروز ميخوام 5010 بخرم. ميخواستم بدونم 30 هزار تومنى براى كارانتى كه ميخواد ارزش كارانتى رو داره؟
sheytoon001
21-08-2010, 15:12
منم همین مشکلو داشتم، چون خود زیگورات گفت این باتریها جدیدا و احتیاجی به شارژ اولیه ندارند ولی دوستان گفتند که حتما باید شارژ اولیه بشه.
---------- Post added at 12:55 PM ---------- Previous post was at 12:52 PM ----------
دوستان فرمودید از باتری باید لااقل هفته ای یه بار به طور کامل استفاده بشه یعنی بقیه هفته اگه همش به برق باشه ایراد نداره یا فقط 100 درصد شارژ باشه و به برق باشه؟چون من زیاد بازی میکنم پرسیدم
درمورد شارژ که دلیل آوردم
به طور کامل نه! تا حدود 20 الی 10 درصد که شد ، بزن به شارژ، اگه ایراد داشته باشه یرا منم با باتریه لپ تاپتون میترکه:31: نه ایراد نداره ( البته فقط وقتی به شارژر وصل کن که میخوای ازش استفاده کنی، نری مثل کامپیوتر خاموشم هست به برق برنیش):31: هفته ای یک بارم از باتریش استفاده کن:46:
sheytoon001
21-08-2010, 15:36
سلام دوستان.
core i3 350
ram 2gb
hdd 250gb
graphic ati 5470 512mb
اما در مورد باطری این لپ تاپ باید خدمت دوستان عرض کنم، با توجه به اینکه باطری این لپ تاپ ها از نوع LI-ION هست احتیاج به شارژ اولیه نداره، (در واقع تا به حال این دو لپتاپی که گرفتم شارژش تقریبا پر بوده) و بعد از اینکه باطری فول شد خود به خود دیگه شارژ نمیشه و برق قطع میشه.
و نکته بعدی اینه که این باطری ها به خصوص باطری های این مدل لپ تاپ احتیاج به پر و خالی کردن ندارن، یا کالیبره کردن و ... ندارند و استفاده همزمان باطری و برق هم مشکلی برای این باطری ها به وجود نمیاره، به عبارتی وقتی شما از برق استفاده میکنید باطری عملا غیر فعال هست. اینم لینکی که همه سوالات رو در این خصوص پاسخ داده.
فقط اینها جای سیمکارت داره؟ البته پشت باطریش یه جا داشت که عکس سیم کارت هم زده بود ولی هرچd سیمکارت رو میدادl داخل باز هم جا داشت و ترسیدم سیم کارت بیفته تو لپ تاپ، به همین دلیل منصرف شدم.
از ما گفتن بود ، برین اون برگه رو بخونین!!!:46:
سلام دوستان.
core i3 350
ram 2gb
hdd 250gb
graphic ati 5470 512mb
من در پستهای قبل کاملا توضیح داده بودم .. بنابراین دیگه تکرار نمیکنم فقط :
شنیدید میگند اگر گارخوری ماشینتون رو قوی نکنید و به قولی آب بندیش نکنید اون ماشین دیگه براتون ماشین نمیشه ؟
اینجام دقیقا همین مساله مطرحه ...
این باتری ها protection circuit هستند که از شارژ بیش از حد باطری جلوگیری میکنه و درسته که نسل جدید(لیتیوم بونی ) مثل باطریهای قدیم خیلی وابسته به شارژ اولیه نیستند(ا این مساله بیشتر در موبایلها مطرحه ) ولی
شما وقتی شارژ اولیه رو به طور صحیح انجام میدید باعث میشه که یونهاش به طور کامل فعال میشند ...بنابراین منطق حکم میکنه که این کار انجام بشه
sheytoon001
21-08-2010, 18:46
سلام دوستان من امروز ميخوام 5010 بخرم. ميخواستم بدونم 30 هزار تومنى براى كارانتى كه ميخواد ارزش كارانتى رو داره؟
البته فکر می کنم یه مقدار از 30 تومن گرونتر میفروشن:31:
این میل خودتونه ، نظر شخصیه من اینه با گارانتی بگیر تا تضمین شه که پولتو دور نمیریزی
البته از یک گارانتی معتبر!!!:8:
sheytoon001
21-08-2010, 19:13
آقا کسی میدونه بعد یک ماه چرا هنوز سرویس تگ لپ تاپم تو سایت dell فعال نشده؟
برا شما فعاله؟
masoud45
21-08-2010, 19:35
آقا کسی میدونه بعد یک ماه چرا هنوز سرویس تگ لپ تاپم تو سایت dell فعال نشده؟
برا شما فعاله؟
واسه من فعاله
یه کیت مخصوص داره سیمکارت که رو 5010 نذاشتن
سیمکرت رو نذاری اون تو میره پایین ها دبگه هم بالا نمیاد مگه اینکه بازش کنی
سلام دوستان
بالاخره لپ تاپ ما هم رسید
الان تو شارژه
فقط یه چیزی
رو کارتونش ساخت چین زده
سرویس تگ هم فعال نیست.
برا شما ها ساخت آمریکاس یا چینه؟
سلام.بچه ها من تازه یه 5010 خریدم ویندوزروش نصب نیست(Dos) حالا روش سون نصب کردم یه سیدی توش هست روش نوشته Free Dos نصب اونو بلد نیستم لطفا راهنمایی کنید:13::41:
hatefRad
22-08-2010, 05:03
سلام.بچه ها من تازه یه 5010 خریدم ویندوزروش نصب نیست(Dos) حالا روش سون نصب کردم یه سیدی توش هست روش نوشته Free Dos نصب اونو بلد نیستم لطفا راهنمایی کنید:13::41:
اگه ویندوز نصب کردین چه نیازی به نصب داس هست ؟؟
فقط باید درایورهاش رو دانلود کنید از اینجا:
---------- Post added at 06:03 AM ---------- Previous post was at 06:00 AM ----------
دوستان من تو نصب درایور وایفای مشکل دارم.. با توجه به اینکه در آینده نزدیک خیلی بهش احتیاج دارم و تابهحال تجربه استفاده ازش نداشتم میشه اگه کسی که در این زمینه تجربه داره راهنماییم کنه..
بینهایت ممنون..
سلام دوباره
در مورد ظاهر لپ تاپ منم واقعا خوشم اومد . عالیه با این رنج قیمت .
امروز تا ساعت 20 وقت دارم لپ تاپ رو تایید کنم
چند تا سوال برام پیش اومده که اگه لطف کنید جواب بدید ما رو از تردید دراوردید.
1-ساخت کجاس؟
2-سرویس تگ فعال نیست چرا؟
3-وقتی شارژ اولیه زدم هم چراغ شارژر روشن شد هم یه چراغ رو لپ تاپ. بعد از 1 ساعت چراغ لپ تاپ خاموش شد. احساس کردم باتری خیلی خنکه . صبح که از شارژ دراوردم دیدم خیلی خنکه . به نظرم رسید باتریش فول بوده . به نظر شما ممکنه استفاده شده باشه که اینطوری شده؟برا شما ها چطوری بوده؟ اصلا ممکنه باتریشو عوض کرده باشن؟
بازم ممنون
armanjoon_gh
22-08-2010, 09:28
سلام
1- کلا این مدل ساخت چینه
2-من تو سایت دل که سرویس تگ رو زدم یه صفجه اومد که مشخصات لپ تاپ روش نوشته بود و لیست درایوراش رو آورد.همین واسه ثبت کافیه یا باید کار دیگه ای هم انجام داد؟
3-این قضیه سی دی هم واسه خودش داستانیه. تو کارتون من که یه سی دی اوبونتو 9 بود به جای داس
armanjoon_gh
22-08-2010, 09:37
گارانتی زیگورات 50 تومن گرونتره ولی در عوض همه چی رو گارانتی میکنه.فکر کنم ارزشو داشته باشه
starpars
22-08-2010, 10:03
قیمت این لپ تاپ الان حدود چقدره با گارانتی و بدون گارانتی؟
بچه ها n5010 چه رنگ هايي داره و كدومش قشنگتره؟
armanjoon_gh
22-08-2010, 11:01
بچه ها n5010 چه رنگ هايي داره و كدومش قشنگتره؟
مشکی مات ، آبی سیر ، قرمز
مشکی سنگینتره ، قرمزشم قشنگه ولی ابیش زیاد جالب نیست.واسه خانوما قرمزش خوبه
gharibe_25
22-08-2010, 11:06
منم يه 5010 خريدم٫ كارانتيشم اينترنشناله٫به نظر شما كارانتيش جطوره؟
يه مودم بهم دادن كه از بيرون با usb وصل ميشه حالا ميخوام با موبايل به اينترنت وصل بشم الان جيكار كنم كه به اينترنت وصل بشم؟
ممنون از همكاريتون.
sheytoon001
22-08-2010, 13:05
سلام دوستان
بالاخره لپ تاپ ما هم رسید
الان تو شارژه
فقط یه چیزی
رو کارتونش ساخت چین زده
سرویس تگ هم فعال نیست.
برا شما ها ساخت آمریکاس یا چینه؟
برا منم که 1 ماه خریددم فعال نیست:13:
برا همه ساخت چینه!
---------- Post added at 02:05 PM ---------- Previous post was at 02:01 PM ----------
نیازی به نصب freeDos نیست ، اون رو win نصب نمیشه ، فکر میکنم برا پارتیشن بندی و اینا گذاشتنش که با خود ویندوز خیلی راحت انجام میشه:46:
sheytoon001
22-08-2010, 13:15
دوستان من تو نصب درایور وایفای مشکل دارم.. با توجه به اینکه در آینده نزدیک خیلی بهش احتیاج دارم و تابهحال تجربه استفاده ازش نداشتم میشه اگه کسی که در این زمینه تجربه داره راهنماییم کنه..
بینهایت ممنون..
این درایورشه (ویندوز 7) ، دانلود و نصب کن:46:
ببین اسم این درایور Dell Wireless WLAN 1501 Half Mini-Card (4313bgn)
hatefRad
22-08-2010, 14:21
این درایورشه (ویندوز 7) ، دانلود و نصب کن:46:
ببین اسم این درایور Dell Wireless WLAN 1501 Half Mini-Card (4313bgn)
این رو اتفاقن دیشب نصب کردم. این یعنی همون وایفای هست ؟
آخه یه درایور دیگه تو همون قسمت network سایت هست که اون نصب نمیشه.. ۴۵ مگ هم هست !
البته الآن تو device manager همه به ظاهر نصب شدن..
سلام ، من یه سوال داشتم ، چطوری میشه پسورد admin لپ تاپ dell رو برداشت. ببخشید که اینجا سوالم رو پرسیدم.
لپ تاپم خراب شده تازه خریدمش لطفا اگه میتونید کمکم کنید.
sheytoon001
22-08-2010, 15:40
این رو اتفاقن دیشب نصب کردم. این یعنی همون وایفای هست ؟
آخه یه درایور دیگه تو همون قسمت network سایت هست که اون نصب نمیشه.. ۴۵ مگ هم هست !
البته الآن تو device manager همه به ظاهر نصب شدن..
قرار نیست که همه درایورا برا شما نصب بشن
5010 کانفیگ های مختلفی داره و فقط درایورای مربوط به کانفیگ خودتون نصب میشه
احتمالا منظورتون این درایوره Intel Intel(R) WiFi Link 6200 and 6250
برا ما هم نصب نشد :46:
اما اگه تو قسمت سازگاریه این درایور خونده باشی نوشته فقط برا 64 بیتیه ، بچه هایی که ویندوزشون 64 بیتیه آزمایش کنن که نصب میشه یانه:10:
بر اون درایوری که وایمکس نوشته هم همینطوره نوشته برا 64 بیتیه
ویندوزه ما که 32 بیتیه و نصب نشد:31:
همون درایوری که نصب کردین برا وایرلس هست و فکر نمیکنم به درایور دیگه ای نیاز باشه:20:
hatefRad
23-08-2010, 00:36
قرار نیست که همه درایورا برا شما نصب بشن
5010 کانفیگ های مختلفی داره و فقط درایورای مربوط به کانفیگ خودتون نصب میشه
احتمالا منظورتون این درایوره Intel Intel(R) WiFi Link 6200 and 6250
برا ما هم نصب نشد :46:
اما اگه تو قسمت سازگاریه این درایور خونده باشی نوشته فقط برا 64 بیتیه ، بچه هایی که ویندوزشون 64 بیتیه آزمایش کنن که نصب میشه یانه:10:
بر اون درایوری که وایمکس نوشته هم همینطوره نوشته برا 64 بیتیه
ویندوزه ما که 32 بیتیه و نصب نشد:31:
همون درایوری که نصب کردین برا وایرلس هست و فکر نمیکنم به درایور دیگه ای نیاز باشه:20:
ویندوز من ۶۴ بیتیه.. احتمالن از همون کانفیگ باشه
این درایوره که الآن نصب شده و مشکلی نداره و کلید F2 رو هم میزنم search میکنه.. فقط من چون تجربهای از wifi ندارم و به زودی برای مدتی باید از این روش بیام اینترنت نگران بودم که فرق کنه و بعد به مشکل برخورد کنم !!:20:
sheytoon001
23-08-2010, 12:17
ویندوز من ۶۴ بیتیه.. احتمالن از همون کانفیگ باشه
این درایوره که الآن نصب شده و مشکلی نداره و کلید F2 رو هم میزنم search میکنه.. فقط من چون تجربهای از wifi ندارم و به زودی برای مدتی باید از این روش بیام اینترنت نگران بودم که فرق کنه و بعد به مشکل برخورد کنم !!:20:
نرم افزار quick set رو هم نصب کن تا با زدن دکمه های f2,f3,.. رو صفحه نشون بده، این نرم افزارم تو همون صفحه درایورا بخش Application میتونی دانلود کنی
هروقت وای فای رو راه انداختی اگه موارد خاصی داره ممنون میشیم اینجا بچه ها رو راهنمایی کنی:10:
فکر نمی کنم به مشکل بر بخوری:46:
آقا یه سوال: من یه جایی شنیدم که 5010 مودم dial-up داخلی نداره، کسی میدونه این قضیه راسته یا نه؟
sheytoon001
23-08-2010, 15:54
آقا یه سوال: من یه جایی شنیدم که 5010 مودم dial-up داخلی نداره، کسی میدونه این قضیه راسته یا نه؟
بله نداره ، اگه از dial up استفاده میکنین باید یه مودم اکسترنال بگیرین!
rickykaka
23-08-2010, 21:46
دوستان خسته نباشید حالا نمی دونم از بد شانسیه منه یا چیزه دیگه ایه اما لپ تاپ من از دیروزه به مشکل خورده! سرعت خوندنش شدید اومده پائین. نمی دونم چرا اصلا نمیشه چیزی رو از روش برداشت یا چیزی توش ریخت. امروزم که اصلا نتونستم روش ویندوز نصب کنم. این آخریا هم که دیگه هاردشو نمی شناخت. مجبور شدم بردم گارانتی گفتش هاردت نیم سوز شده! :8: باید برات بفرستیم تهران واسه تعویض و خلاصه یه 8 روزی طول میکشه! کسه دیگه ای با این مشکل روبرو شده؟
من کار خاصی رو باهاش انجام ندادم که بگم اون باعث شده هاردش نیم سور شه. حالا این 8 روزه چه طور سر کنم؟ الله و اعلم
تعجب من اینجاست که سیستم نو که هنوز تا 2 هفته ی خریدم اینجوری شده در آینده می خواد چه بلایی سر من بیاره نمی دونم والا!
rickykaka
23-08-2010, 22:26
راستی منم تا قبل از اینکه این مشکل پیش بیاد هر چی نصب کرد (بازی) همه رو روون اجرا کرد ولی حیف که ما شانس نداریم :41:
armanjoon_gh
23-08-2010, 22:52
راستی منم تا قبل از اینکه این مشکل پیش بیاد هر چی نصب کرد (بازی) همه رو روون اجرا کرد ولی حیف که ما شانس نداریم :41:
ایشالا زود درست میشه ولی واسه منم یه بار هنگ کرد و کنترل پنل رو خیلی طول داد تا بالا بیاره ، بعدم هنگ کرد و مجبور شدم از پاور خاموشش کنم. خیلی واسم عجیب بود با این cpu . خدا رو شکر الان سالمه
سلام بچه ها
هارد من 320 هستش ولي 300 تاش رو ميشناسه.
برا شما چطوره؟
320 تا رو كامل ميشاسه يا همون 300 تا؟
اصلا چرا 20 گيگ رو نبايد بشناسه؟
ممنون
rickykaka
24-08-2010, 10:32
سلام بچه ها
برا شما چطوره؟
ممنون
nدوست عزیز اون 320 یه چیز اسمی. همه هاردها حتی فلش مموری ها هم یه درصدی ازشون پرته. ولی دلیلشو نمی دونم چرا. این هارد منم قبل از نیم سوز شدن می زد 309 گیگ
nدوست عزیز اون 320 یه چیز اسمی. همه هاردها حتی فلش مموری ها هم یه درصدی ازشون پرته. ولی دلیلشو نمی دونم چرا. این هارد منم قبل از نیم سوز شدن می زد 309 گیگ
ممنون از پاسختون
ولي منو ترسوندينا.
لطفا ساير دوستان هم بگن هاردشون چقدر نشون ميده؟
من نرم افزار smart رو برا تست سلامت هارد نصب كردم .خيلي راضي كننده نبود . البته زياد اعتمادي به اين نرم افزارها نيست.
راستي كسي درايورهاي اوبونتو رو داره؟
بازم ممنون:20:
sheytoon001
24-08-2010, 13:31
دوستان خسته نباشید حالا نمی دونم از بد شانسیه منه یا چیزه دیگه ایه اما لپ تاپ من از دیروزه به مشکل خورده! سرعت خوندنش شدید اومده پائین. نمی دونم چرا اصلا نمیشه چیزی رو از روش برداشت یا چیزی توش ریخت. امروزم که اصلا نتونستم روش ویندوز نصب کنم. این آخریا هم که دیگه هاردشو نمی شناخت. مجبور شدم بردم گارانتی گفتش هاردت نیم سوز شده! :8: باید برات بفرستیم تهران واسه تعویض و خلاصه یه 8 روزی طول میکشه! کسه دیگه ای با این مشکل روبرو شده؟
من کار خاصی رو باهاش انجام ندادم که بگم اون باعث شده هاردش نیم سور شه. حالا این 8 روزه چه طور سر کنم؟ الله و اعلم
تعجب من اینجاست که سیستم نو که هنوز تا 2 هفته ی خریدم اینجوری شده در آینده می خواد چه بلایی سر من بیاره نمی دونم والا!
واقعا یه بدشانسی بوده
به لپ تاپ ضربه شدید وارد شده؟
نگران نباش مطمئن باش بعد تعویض اگه درست ازش استفاده کنی دیگه مشکلی پیش نمیاد
sheytoon001
24-08-2010, 13:36
ایشالا زود درست میشه ولی واسه منم یه بار هنگ کرد و کنترل پنل رو خیلی طول داد تا بالا بیاره ، بعدم هنگ کرد و مجبور شدم از پاور خاموشش کنم. خیلی واسم عجیب بود با این cpu . خدا رو شکر الان سالمه
نگران نباش اون هنگ کردن ها احتمالا مربوط به ویندوزه ، یکی از وظایف سیستم عامل مدیریت صحیح سخت افزاره:46:
راستی تا جایی که امکان داره سعی کن اینجوری لپ تاپ رو خاموش نکنی
sheytoon001
24-08-2010, 13:55
سلام بچه ها
برا شما چطوره؟
ممنون
مسئله شناخته نشدن نیست،این کاملا طبیعیه چون کارخانه های سازنده انواع حافظه ، هر کیلوبایت رو 1000 بایت در نظر میگیرن
اما ویندوز هر کیلو بایت رو 1024 بایت در نظر می گیره که درستشم همینه
اگه بیایم حساب کنیم
V(B)=320,000,000,000B
V(KB)=V(B)/1024=312,500,000KB
V(MB)=V(KB)/1024=305,175
V(GB)=V(MB)/1024=298GB
بچه ها کلا اگر لپتاپتون هنگ کنه چکار میکنید ؟
armanjoon_gh
24-08-2010, 18:08
[QUOTE=sfz1221;5314900]ممنون از پاسختون
ولي منو ترسوندينا.
من نرم افزار smart رو برا تست سلامت هارد نصب كردم .خيلي راضي كننده نبود . البته زياد اعتمادي به اين نرم افزارها نيست.
بازم ممنون:20:[/QUOT
هارد منم 15 تا کم نشون میده که طبیعیه
sheytoon001
24-08-2010, 18:34
ممنون از پاسختون
ولي منو ترسوندينا.
بازم ممنون:20:
:31:
نترس ، گفتم که این کاملا طبیعیه و دلیل علمیشم که آوردم
برا من 298 گیگابایت نشون میده:11:
sheytoon001
24-08-2010, 18:45
بچه ها کلا اگر لپتاپتون هنگ کنه چکار میکنید ؟
آخرین کار ممکن اینه که Cntrol+Alt+Delete رو میزنی و اگـــــــــــــــه کار کرد تو اون صفحه task manager رو میزنی
و دوراه اینجا وجود داره ، اگه حرفه ای باشی میتونی از سربرگ processes برنامه ای که باعث این مشککل شده رو end task کنی (اما اگه حرفه ای نیستین یا انجام ندین یا انقد ویندوزتون خراب کنین تا حرفه ای شین:31:البته خراب که نمیشه:46:) و یا اینکه از داخل task manager منوی shut down ریستارت رو انتخاب میکنین که این بهترین کاره
اما خیلی وقتا task manager هم کار نمیکنه که در این صورت سه راه ممکن:31: اینه که یا دکمه پاور رو نگه داشته باشی تا خاموش شه:27: یا باتری رو در بیاری:18: ی یه راه اینکه صبور باشی و صبر کنی تا باتری تموم شه :31:
نمیدونم از این سه راه آخر کدوم راه بهتره ولی فکر میکنم از همه بدتر دراوردن باتریه:19:
rickykaka
24-08-2010, 19:22
واقعا یه بدشانسی بوده
به لپ تاپ ضربه شدید وارد شده؟
نگران نباش مطمئن باش بعد تعویض اگه درست ازش استفاده کنی دیگه مشکلی پیش نمیاد
اولین سوالی که فروشنده ازم پرسید همین بود. نه ضربه ای وارد نشده. اعصابم از اونجا خورده که بدون هیچ دلیلی یه دفعه این طوری شد. تازه یه چیز دیگه هم بگم بخندین اونم اینه که امروز فرستادم واسه تعویض اما از دیروز هرچی گشتم کارت گارنتی روهم پیدا نکردم. یعنی غوض بالا قوز شده ها. :19: حالا باید 100 تومان واسه تعویض هارد بصرفم. ای خدا!!!
آخرین کار ممکن اینه که Cntrol+Alt+Delete رو میزنی و اگـــــــــــــــه کار کرد تو اون صفحه task manager رو میزنی
و دوراه اینجا وجود داره ، اگه حرفه ای باشی میتونی از سربرگ processes برنامه ای که باعث این مشککل شده رو end task کنی (اما اگه حرفه ای نیستین یا انجام ندین یا انقد ویندوزتون خراب کنین تا حرفه ای شین:31:البته خراب که نمیشه:46:) و یا اینکه از داخل task manager منوی shut down ریستارت رو انتخاب میکنین که این بهترین کاره
اما خیلی وقتا task manager هم کار نمیکنه که در این صورت سه راه ممکن:31: اینه که یا دکمه پاور رو نگه داشته باشی تا خاموش شه:27: یا باتری رو در بیاری:18: ی یه راه اینکه صبور باشی و صبر کنی تا باتری تموم شه :31:
نمیدونم از این سه راه آخر کدوم راه بهتره ولی فکر میکنم از همه بدتر دراوردن باتریه:19:
من منظورم هنگی بود که هیچ کاری نمیشه کرد وگرنه رفع هنگ خیلی سادست :10:
تو ویندوز 7 مخصوصا زیاد برای من این مساله پیش میاد که حتی Cntrol+Alt+Delete هم جواب نمیده ...انصافا ویندوز xp تو این زمینه بهتر عمل میکنه ....
این راه هایی که گفتید رو میدونم .. من میخواستم بدونم چرا هیچ لپتاپی دکمه ریست نداره؟ برام جالب بوده همیشه این مضووع باید بیشتر تحقیق کنم
---------- Post added at 05:57 PM ---------- Previous post was at 05:53 PM ----------
اگه لپتاپت n5010 باشه که درایورهاش رو میشناسه منتها واسه پخش فیلم و همینطور درایور کارت گرافیک باید به اینترنت وصل بشی خودش رو به سایت وصل میکنه و خیلی راحت آپدیت میکنه .. حدود 50 مگ کلا میشه
sheytoon001
24-08-2010, 22:19
من منظورم هنگی بود که هیچ کاری نمیشه کرد وگرنه رفع هنگ خیلی سادست :10:
تو ویندوز 7 مخصوصا زیاد برای من این مساله پیش میاد که حتی Cntrol+Alt+Delete هم جواب نمیده ...انصافا ویندوز xp تو این زمینه بهتر عمل میکنه ....
این راه هایی که گفتید رو میدونم .. من میخواستم بدونم چرا هیچ لپتاپی دکمه ریست نداره؟ برام جالب بوده همیشه این مضووع باید بیشتر تحقیق کنم
-
جالب اینکه من هنوز با این لپ تاپ مشکل هنگ نداشتم:31:
هنگ کردن سه تا دلیل داره
1-باگ های سیستم عامل
2-باگ های نرم افزارهایی که نصب شده
3-مشکلات سخت افزاری
من ویندور 7 ، 32 بیت آپدیت شده تا می 2010 رو از میهن دانلود ، دانلود کردم ، تاحالا که باهاش مشکلی نداشتم:8:
اما xp کامپیوترم مشکل زیاد داره:31:
احتمالا اگه ویندوزتو آپدیت کنی مشکل هنگش کمتر میشه:10:
شاید بخاطر این ریست نداره که این کار براش مضره
یکی از دوستان من وقتی لپ تاپش رو از دکمه پاور خاموش کرد با مشکلات زیادی مواجه شد:19:
sheytoon001
24-08-2010, 22:42
اولین سوالی که فروشنده ازم پرسید همین بود. نه ضربه ای وارد نشده. اعصابم از اونجا خورده که بدون هیچ دلیلی یه دفعه این طوری شد. تازه یه چیز دیگه هم بگم بخندین اونم اینه که امروز فرستادم واسه تعویض اما از دیروز هرچی گشتم کارت گارنتی روهم پیدا نکردم. یعنی غوض بالا قوز شده ها. :19: حالا باید 100 تومان واسه تعویض هارد بصرفم. ای خدا!!!
هارد 5010 سامسونگه ، میدونید که قطعات الکترونیکی خیلی حساسن کافیه موقع لحیم کاری یه قسمت از هارد جاییش خوب متصل نشده باشه
خدارو شکر که گارانتی داره
ایشالا که پیداش میکنی:31:
armanjoon_gh
24-08-2010, 23:27
یه مشکلی که من باهاش روبرو شدم اینه که اگه باتری 100 شارژ نباشه حتی اگه به برق باشه چون داره همزمان باتری رو هم شارژ میکنه تو بازیهای خفن افت فریم شدیدی ایجاد میکنه.البته وقتی 100 درصد شارژ شد بازیها هم روان اجرا میشند:31:
جالب اینکه من هنوز با این لپ تاپ مشکل هنگ نداشتم:31:
هنگ کردن سه تا دلیل داره
1-باگ های سیستم عامل
2-باگ های نرم افزارهایی که نصب شده
3-مشکلات سخت افزاری
من ویندور 7 ، 32 بیت آپدیت شده تا می 2010 رو از میهن دانلود ، دانلود کردم ، تاحالا که باهاش مشکلی نداشتم:8:
اما xp کامپیوترم مشکل زیاد داره:31:
احتمالا اگه ویندوزتو آپدیت کنی مشکل هنگش کمتر میشه:10:
شاید بخاطر این ریست نداره که این کار براش مضره
یکی از دوستان من وقتی لپ تاپش رو از دکمه پاور خاموش کرد با مشکلات زیادی مواجه شد:19:
آپدیت کردن ویندوز هماناهو کرک نشدنش همانا وو نمی ارزه:27:
این هنگ کردن که میگم همیشه نیست عزیز . واسه همه اتفاق میفته و عادیه .. نه اینکه من زیاد ویندوزم هنگ کنه اتفاقا چون برنامه های مختلف و بازی زیاد نصبه خیلی عالی داره جواب میده
هدف من اینه که بگم خیلی بده که مجبور میشی دکمه پاور رو چند ثانیه نگه داری تا خاموش بشه
یه مشکلی که من باهاش روبرو شدم اینه که اگه باتری 100 شارژ نباشه حتی اگه به برق باشه چون داره همزمان باتری رو هم شارژ میکنه تو بازیهای خفن افت فریم شدیدی ایجاد میکنه.البته وقتی 100 درصد شارژ شد بازیها هم روان اجرا میشند:31:
درست میگید
تقریبا در بیشتر لپتاپها اتفاق میفته و فقط مربوط به مدل ما نمیشه .. حتما به برق باید وصل باشید تا راحت بازی کنید
سلام
از sheytoon001 عزیز و Gilopa عزیز هم تشکر می کنم.
خیالم راحت شد.
برا منم 298 میشناسه . یعنی دقیقا همون چیزی که گفتید . برا منم هنوز تگش فعال نشده . ظاهر لپ تاپ های ما شبیه همه.
من زیاد بازی نمی کنم و فقط گاهی فوتبال اونم با دوستان یا برادرم. رو این لپ تاپ عالیه . هم با باتری و هم با برق. در هردوصورت عالی و با بهتربن کیفیت اجرا شد.
اوبونتو هم یک ماه پیش دانلود کردم . نصبش می کنم حتما.
از بین نرم افزارها فعلا Embarcadero Rad Studio 2010 رو نصب کردم و به راحتی اجرا میشه . با سرعت فوق العاده.
فقط c++ builder مشکل داره برای ساختن فایل اجرایی که اونم از ویندوز 7 هست چون با سیتم های دیگه هم همین مشمل رو داره -
من می خوام ویندوز 2008 سرور نصب کنم و با شبکش کار کنم . اگه کسی نصب کرده لطفا بگه کدوم نسخه خوب کرک شده آخه یکی گرفتم ظاهر مشکل داره.
راستی این سیستم رو عضو دومین سیستم خونه کردم که ویندوز 2003 سرور هست . به راحتی کار کرد و مشکلی هم نداشت .
تازه سرعت کارای شبکه عالیه با این ویندوز 7.
ببخشید که من دیر جواب میدما .
adsl دارم ولی یه کم سرم شلوغه.
با آرزوی توفیق برا تمامی دوستان
امیدوارم مشکل دوستمون هم که هاردش پریده زودتر حل بشه.
راستی جواب ارشدم میادا آخر هفته....
بدرود
با توجه به اینکه توی سایت دل فقط درایورهای 64 بیتی قرار داده شده ظاهرا باید روی 5010 از یه سیستم عامل اینجوری استفاده بشه. حالا من یه چند تا سوال راجع به این ویندوزها دارم. مثلا در ویندوز 7:
1. آیا به لحاظ ظاهری و عملکرد(cpu usage, میزان استفاده از رم, کیفیت گرافیکی و سرعت کلی سیستم) با سیستم عامل 32 بیتی تفاوتی داره و اگه آره چقدر؟
2. آیا تمام برنامه ها و نرم افزارهای 32 بیتی(از قبیل بازی و برنامه های کاربردی روزمره) روی این هم قابل اجراست؟
sheytoon001
25-08-2010, 14:16
برا ما هم همینه
اما یه آدرس بهت میدم ، آزمایشش با شما چون من الان بازی ای ندارم
ببین برو به این آدرس
control panel>Hardware and Sound>Power Option
کنار رادیو بوکسی که علامت خورده(که در حالت عادی balanced)
روی change plan setting کلیک کن
از صفحه ی جدید روی گزینه ی Changr Advanced Power Option کلیک کن
حالا یه پنجره به اسم power optin باز میشه
تو همین پنجره اگه ببینی یه سری گزینه وجود داره
آخرین گزینش اینه ATI Graphic power option
علامت + کنارشو که بزنی گزینه ATI Powerplay setting نمایان میشه
علامت + این رو هم بزن دو تا گزینه میاد
دومی که هیچی ، مربوط میشه به زمانی که به شارژه
اما اولی یعنی on battry در حالت عادی روی maximize battery life قرار داره
شما این گزینه رو بزار روی maximize performance
و همه پنجره هارو ok و save کن
حالا بازی رو اجرا کن ببین بازم بد اجرا میشه؟
توجه کن در این حالت مصرف باتری بیشتره ، پس فقط موقع بازی روی باتری اینکارو بکم و برا کارای دیگه به حالت قبل برش گردون
اگه جواب داد اعلام کن:46::10:
sheytoon001
25-08-2010, 14:30
آپدیت کردن ویندوز هماناهو کرک نشدنش همانا وو نمی ارزه:27:
این هنگ کردن که میگم همیشه نیست عزیز . واسه همه اتفاق میفته و عادیه .. نه اینکه من زیاد ویندوزم هنگ کنه اتفاقا چون برنامه های مختلف و بازی زیاد نصبه خیلی عالی داره جواب میده
هدف من اینه که بگم خیلی بده که مجبور میشی دکمه پاور رو چند ثانیه نگه داری تا خاموش بشه
اینو گل گفتی:31:
راستی فکر می کنم میدونی
تو power option میشه برا دکمه power کارشو مشخص کرد
که البته restart نداره:31: اینا کلا با ریستارت دستی مشکل دارن:27:
sheytoon001
25-08-2010, 14:50
سلام
از sheytoon001 عزیز و Gilopa عزیز هم تشکر می کنم.
خیالم راحت شد.
برا منم 298 میشناسه . یعنی دقیقا همون چیزی که گفتید . برا منم هنوز تگش فعال نشده . ظاهر لپ تاپ های ما شبیه همه.
من زیاد بازی نمی کنم و فقط گاهی فوتبال اونم با دوستان یا برادرم. رو این لپ تاپ عالیه . هم با باتری و هم با برق. در هردوصورت عالی و با بهتربن کیفیت اجرا شد.
اوبونتو هم یک ماه پیش دانلود کردم . نصبش می کنم حتما.
از بین نرم افزارها فعلا Embarcadero Rad Studio 2010 رو نصب کردم و به راحتی اجرا میشه . با سرعت فوق العاده.
فقط c++ builder مشکل داره برای ساختن فایل اجرایی که اونم از ویندوز 7 هست چون با سیتم های دیگه هم همین مشمل رو داره -
من می خوام ویندوز 2008 سرور نصب کنم و با شبکش کار کنم . اگه کسی نصب کرده لطفا بگه کدوم نسخه خوب کرک شده آخه یکی گرفتم ظاهر مشکل داره.
راستی این سیستم رو عضو دومین سیستم خونه کردم که ویندوز 2003 سرور هست . به راحتی کار کرد و مشکلی هم نداشت .
تازه سرعت کارای شبکه عالیه با این ویندوز 7.
ببخشید که من دیر جواب میدما .
adsl دارم ولی یه کم سرم شلوغه.
با آرزوی توفیق برا تمامی دوستان
امیدوارم مشکل دوستمون هم که هاردش پریده زودتر حل بشه.
راستی جواب ارشدم میادا آخر هفته....
بدرود
اگه موافق باشی یه زنگ بزنیم زیگورات ، سروصدا راه بندازیم که 1 ماه لپ تاپ خریدیم چرا فعال نشده، نکنه واقعا ریفر بهمون انداختن:19::19:
برا c++ این کارو بکن حل میشه
یا اینکه می خوای بازش کنی به جای دابل کلیک ، روش راست کلیک کن و run as administrator رو بزن
یا یه کار بهتر اینکه رو آیکون برنامه راست کلیک کن و properties رو بزن ، از سربرگ compatibi lity تیک چک بوکس run this program in compatibility mode for رو برن و xp service pack 2 رو انتخاب کن
درمورد ویندوز سرور چیزی نمیدونم
منم تونستم با سیستمم شبکش کنم و اینترنتم share کردم:20:
اگه موافق باشی یه زنگ بزنیم زیگورات ، سروصدا راه بندازیم که 1 ماه لپ تاپ خریدیم چرا فعال نشده، نکنه واقعا ریفر بهمون انداختن:19::19:
برا c++ این کارو بکن حل میشه
یا اینکه می خوای بازش کنی به جای دابل کلیک ، روش راست کلیک کن و run as administrator رو بزن
یا یه کار بهتر اینکه رو آیکون برنامه راست کلیک کن و properties رو بزن ، از سربرگ compatibi lity تیک چک بوکس run this program in compatibility mode for رو برن و xp service pack 2 رو انتخاب کن
درمورد ویندوز سرور چیزی نمیدونم
منم تونستم با سیستمم شبکش کنم و اینترنتم share کردم:20:
سلام
مرسی بابت جواب . سی++ اجرا میشه موقع کامپایل یه فایل dll می خواد.
راستش گارانتی من زیگورات نیست. برا من future هستش.
موقع خریدم پلمپ نبود . گفت برا برچسب گارانتی که رو لپ تاپ زدن باز شده. چون دیگه کارت نداره و با بارکدخوان خونده میشه. به نظرت مشکلی داره؟
راستی اوبونتو هم نصب کردم .
خوبه فقط موقع اجرای برنامه های ساده مثل اجرای فایلهای صوتی گرماش زیاد میشه . ظاهرا سازگاری با این پردازنده نداره. آخه در حین سرچ یه دفعه دیدم یه پنجره اومده و چند تا پلاگین برا آپدیت گذاشته که توشون cpu , cpucore بود . البته وقت دانلود نداشتم . ایشالا بعدا دانلود میکنم ببینم حل میشه .
با توجه به اینکه توی سایت دل فقط درایورهای 64 بیتی قرار داده شده ظاهرا باید روی 5010 از یه سیستم عامل اینجوری استفاده بشه. حالا من یه چند تا سوال راجع به این ویندوزها دارم. مثلا در ویندوز 7:
1. آیا به لحاظ ظاهری و عملکرد(cpu usage, میزان استفاده از رم, کیفیت گرافیکی و سرعت کلی سیستم) با سیستم عامل 32 بیتی تفاوتی داره و اگه آره چقدر؟
2. آیا تمام برنامه ها و نرم افزارهای 32 بیتی(از قبیل بازی و برنامه های کاربردی روزمره) روی این هم قابل اجراست؟
درمورد درایورها سیامک عزیز(sheytoon001 ) قبلا توضیح دادند .. واسه هر دو نسخه 32 و 64 هست و شما همون 64 بیتی رو دانلود کرده باشید رو 32 هم جواب میده .. از لحاظ ساپورت رم ویندوز 32 بیتی فقط 3 گیگ رو جوابگو هستش و 64 بیت کل 4 گیگ رو .. البته این مساله مهم نیست چون ویندوز 7 با یک رم 2 گیگ کاملا جوابگو هست چه برسه به 3 گیگ
برای گرفتن بقیه جوابهاتون به این پست من مراجعه کنید :
سلام دوستان
اگه امکانش براتون هست رو کارتون لپ تاپ ، برچسبی که ماله کارخونس رو نگاه کنید ببینید تاریخ تولیدش کیه و برا کی و کدوم شهر فرستاده شده. برا من اینه:
order no: ... ship to Dubai
cust po: ... mahadev mahadev
metra comp uter group
Date: 28-jun-2010 jabel ali south zone
Duba
ممنون میشم جواب دوستان رو ببینم
:20:
اینو گل گفتی:31:
راستی فکر می کنم میدونی
تو power option میشه برا دکمه power کارشو مشخص کرد
که البته restart نداره:31: اینا کلا با ریستارت دستی مشکل دارن:27:
آره من روش خیلی کار کردم تا بتونم کارشو تغییر بدم رو ریست... آخرش نتونستم ریست رو بزارم واسه اینکه عقدم خالی شه یه دور دستی ریست کردم:27:
sheytoon001
25-08-2010, 19:24
سلام دوستان
اگه امکانش براتون هست رو کارتون لپ تاپ ، برچسبی که ماله کارخونس رو نگاه کنید ببینید تاریخ تولیدش کیه و برا کی و کدوم شهر فرستاده شده. برا من اینه:
order no: ... ship to Dubai
cust po: ... mahadev mahadev
metra comp uter group
Date: 28-jun-2010 jabel ali south zone
Duba
ممنون میشم جواب دوستان رو ببینم
:20:
برا من چنین برچسبی نداره:20:
یه برچسب سریال داره و بقیه برا زیگوراته:46:
starpars
25-08-2010, 22:06
دیروز لپ تاپ رسید دستم نشستم چنتا بازی روش تست کردم
کانفیگش هم اینه:
ci3 2.26
4GB
ATI 5470
320 GB
باگارانتی 740 تومن
اول بازی CRYSIS که با تنظیمات کمی بالای متوسط به راحتی و روون اجرا کرد.
بازی GRID هم تست کردم با تنظیمات متوسط که بسیار روون بود تمام تنظیماتشو روی ULTRE گذاشتم یه خورده افت فریم داد ولی باز چنتا گزینشو مدیوم که گذاشتم عالی شد.
بازی COD 4 هم تست کردم با بالاترین تنظیمات گرافیک تو صحنه های عادی بدون افت فریم و روون اجرا شد .
البته همونطور که دوستان گفتن توی تمام شرایط باید آداپتور برق متصل باشه وگرنه افت فریم میاره
سلام به همه دوستان
من میخوام این لپ تاپو بگیرم ولی چند تا سوال داشتم اولش
چیزایی که در موردش خوندم خیلی عالی بوده فقط خواستم بدونم
1.کیفیت صفحه نمایشش چه جوریاست؟یعنی از کنار ببینی رنگا قاطی نمیشه یا رو به سفیدی نمیره؟در کل کیفیت صفحه چه جوره؟
2.مشکلات اصلی که داره رو اگه بگید خیلی عالی میشه
مرسی از همه
armanjoon_gh
26-08-2010, 00:12
سلام به همه دوستان
من میخوام این لپ تاپو بگیرم ولی چند تا سوال داشتم اولش
چیزایی که در موردش خوندم خیلی عالی بوده فقط خواستم بدونم
1.کیفیت صفحه نمایشش چه جوریاست؟یعنی از کنار ببینی رنگا قاطی نمیشه یا رو به سفیدی نمیره؟در کل کیفیت صفحه چه جوره؟
2.مشکلات اصلی که داره رو اگه بگید خیلی عالی میشه
مرسی از همه
جواب:
1- این لپ تاپ صفحه ال ای دی فوق العاده شفافی داره.اگه ویدیو با کیفیت HD رو باهاش پخش کنی متوجه میشی.اما در هر صورت نباید انتظار داشته به قدرت ال ای دی سونی برسه. زاویه دیدش از کنار چندان جالب نیست اما قابل قبوله.خوبیش اینه کسی نمیتونه تو کارت سرک بکشه.وقتی که تو نور روشن ازش استفاده میکنی یه مقدار دیدش ضعیفه اما اذیت نمیکنه.در کل خیلی خوبه ولی بهترین نیست.
2- مهمترین ضعفی که داره به نظر من که قبلا با سونی کار کردم کیفیت نه چندان فوق العاده صفحه کلیده.البته این مقایسه فقط با سونی هستش و الا در مقایسه با بقیه لپ تاپ های همرده به نظرم بهترینه. مشکلات نرم افزاری ازار دهنده ای خدااروشکر فعلا نداره. در کل انتخاب معقول و به صرفه ای میتونه باشه.
---------- Post added at 01:12 AM ---------- Previous post was at 01:09 AM ----------
دوستان تو لپ تاپهای سونی یه گزینه ای وجود داره که میشه تنظیمش کرد که باتری تا 80 درصد یا کمتر شارژ بشه و بیشتر از اون شارژ نشه.
سوال:
1- 5010 هم این قابلیت رو داره؟
2- اصلا این کار به چه دردی میخوره؟
starpars
26-08-2010, 02:10
مرسی از همه
توی فایل زیر میتونید از زوایای مختلف صفحه نمایش 5010 رو ببینید زوایا 45 درجه هست :
amkamyab
26-08-2010, 07:30
سلام
دوستان من یک لب تاب n5010 core i5خریدم ولی نمی تونم وبکمش رو نصب کنم . تو سایت دل هم نرم افزاریبرای وبکمش ندیدم. توی دیوایس منیجر نوشته که integrated webcam ولی هیچ ایکنی ازش من تو کامپیوتر ندیدم.
لطفا راهنمایی کنید
sheytoon001
26-08-2010, 12:52
سلام
دوستان من یک لب تاب n5010 core i5خریدم ولی نمی تونم وبکمش رو نصب کنم . تو سایت دل هم نرم افزاریبرای وبکمش ندیدم. توی دیوایس منیجر نوشته که integrated webcam ولی هیچ ایکنی ازش من تو کامپیوتر ندیدم.
لطفا راهنمایی کنید
وبکم رو خودش میشناسه ،و درایوری نداره
اما اینکه بخوای ازش استفاده کنی باید یه نرم افزار برا اینکار نصب کنی
من از Debut Video Capture 1.49 Beta استفاده میکنم اما نرم افزارای دیگه ای هم براش وجود داره:46:
sheytoon001
26-08-2010, 13:25
از وقتی که بایوس رو آپدیت کردم ، گاهی که کارای معمولی با لپ تاپ انجام میدم فنش یا خیلی آروم کار میکنه یا اصلا کار نمیکنه:31:
برا شما هم همینطوره؟طبیعیه دیگه؟:31:
armanjoon_gh
26-08-2010, 15:35
از وقتی که بایوس رو آپدیت کردم ، گاهی که کارای معمولی با لپ تاپ انجام میدم فنش یا خیلی آروم کار میکنه یا اصلا کار نمیکنه:31:
برا شما هم همینطوره؟طبیعیه دیگه؟:31:
تایید میشه. صدای فنش شک برانگیزه .اصلا انگار کار نمیکنه فقط وقت بازی صداش در میاد ، البته خیلی باحاله به نظرم
به سوالام جواب ندادی؟
جواب:
مهمترین ضعفی که داره به نظر من که قبلا با سونی کار کردم کیفیت نه چندان فوق العاده صفحه کلیده.البته این مقایسه فقط با سونی هستش و الا در مقایسه با بقیه لپ تاپ های همرده به نظرم بهترینه. مشکلات نرم افزاری ازار دهنده ای خدااروشکر فعلا نداره. در کل انتخاب معقول و به صرفه ای میتونه باشه.[COLOR="Silver"
آرمان جان راستیتش یکم تعجب کردم از حرفت
تو اکثر بررسی های سایتهای خارجی و ایرانی هم بری یکی از کاملترین و بهترین کیبوردها تو برند دل این مدل داره .. البته چون خودم هم با لپتاپهای دیگه زیاد کردم حتی سونی برام جالب بود که گفتی کیبوردش ضعف داره :31: چون انصافا خیلی راحت میشه با کیبوردش کار کرد .. البته مسلما سلیقه ایه اما خواب بنده به هیچ وجه کیبوردش رو نمیتونم ضعیف بدونم و اتفاقا در بین لپتاپا یه کبورد استاندارد و کاملا حرفه ایه
اما در مقابل بر عکس شما بزرگترین نقطه ضعف ابن مدل رو ال ای دیش میدونم چون کیفیتش خوبه اما بسته به زاویه دید شما میتونه افتضاح و غیر قابل تحمل باشه .. مثلا اگر شما فیلمهای با کیفیت بالا رو بخواید پخش کنید زیاد پرش مشاهده میکنید حتی اگر زاویه دیدتون خوب باشه .. مخصوصا اگه HD باشه .. رنگ بندیها عالیه هیچ مشکلی ندارند اما تیکه تیکه شدنها رو کاملا میتونید در تصویر مشاهده کنید .. کافیه کمی بیشتر دقت کنید ... من اولش به کارت گرافیک شک بردم چون اصولا از لحاظ علمی افت فریم و پرشها به کارت گرافیک و پردازنده مربوط میشند اما بعد دیدم من با یه کارت خیلی ضعیفتر تو سیستم خونگیم فیلمهام رو راحت میبینم په برسه به 5470 که یه کارت تقریبا قویه .. پس به این نتیجه رسیدم ا ای دیش باز هم مثل اکثر مدلهای دل هنوز ضعف قدیمش رو حفظ کرده .. اگر دل به فکر نباشه به مشکل بر میخوره در این زمینه
کلا کاش یکم دل رو مونیتورهاش بهتر کار میکرد حالا این مثلا یکی از بهترین ال ای دیهای دل هستش .. انصافا بد هم نیستش اما ایراداتی هم داره که نباید ازش گذشت ..
متاسفانه نمیدونم چرا دل زیاد رو تصویر کار نمیکنه
sheytoon001
26-08-2010, 16:00
همه یه عکس از امتیازی که ویندوز 7 به سخت افزار لپ تاپشون داده بزارن تا باهم مقایسه کنیم
دقیقا از این قسمت میتونید امتیازات رو ببینید
control panel>Permormance Information and Tools
لطفا تو صفحه ای که باز میشه ، قسمت پایین گزینه View and print detailed permormance.. رو بزنید و از اون صفحه عکس بگیرید تا سخت افزار هم مشخص باشه:20:
اینم برا منه
فقط یکی به من بگه چرا امتیازه گرافیکم اینقدر پایینه؟:19:
عکساتونم میتونید اینجا آپلود کنید
sheytoon001
26-08-2010, 16:09
تایید میشه. صدای فنش شک برانگیزه .اصلا انگار کار نمیکنه فقط وقت بازی صداش در میاد ، البته خیلی باحاله به نظرم
به سوالام جواب ندادی؟
جالبه ، لپ تاپ خیلی کم صداییه:31: فقط شارژرش یه کم صدا داره که اونم فقط از فاصله 30 سانتی شنیده میشه:31:
ببخشید جواب سوالاتتو نمیدونستم:11:
sheytoon001
26-08-2010, 17:08
تو اکثر بررسی های سایتهای خارجی و ایرانی هم بری یکی از کاملترین و بهترین کیبوردها تو برند دل این مدل داره .. البته چون خودم هم با لپتاپهای دیگه زیاد کردم حتی سونی برام جالب بود که گفتی کیبوردش ضعف داره :31: چون انصافا خیلی راحت میشه با کیبوردش کار کرد .. البته مسلما سلیقه ایه اما خواب بنده به هیچ وجه کیبوردش رو نمیتونم ضعیف بدونم و اتفاقا در بین لپتاپا یه کبورد استاندارد و کاملا حرفه ایه
اما در مقابل بر عکس شما بزرگترین نقطه ضعف ابن مدل رو ال ای دیش میدونم چون کیفیتش خوبه اما بسته به زاویه دید شما میتونه افتضاح و غیر قابل تحمل باشه .. مثلا اگر شما فیلمهای با کیفیت بالا رو بخواید پخش کنید زیاد پرش مشاهده میکنید حتی اگر زاویه دیدتون خوب باشه .. مخصوصا اگه HD باشه .. رنگ بندیها عالیه هیچ مشکلی ندارند اما تیکه تیکه شدنها رو کاملا میتونید در تصویر مشاهده کنید .. کافیه کمی بیشتر دقت کنید ... من اولش به کارت گرافیک شک بردم چون اصولا از لحاظ علمی افت فریم و پرشها به کارت گرافیک و پردازنده مربوط میشند اما بعد دیدم من با یه کارت خیلی ضعیفتر تو سیستم خونگیم فیلمهام رو راحت میبینم په برسه به 5470 که یه کارت تقریبا قویه .. پس به این نتیجه رسیدم ا ای دیش باز هم مثل اکثر مدلهای دل هنوز ضعف قدیمش رو حفظ کرده .. اگر دل به فکر نباشه به مشکل بر میخوره در این زمینه
کلا کاش یکم دل رو مونیتورهاش بهتر کار میکرد حالا این مثلا یکی از بهترین ال ای دیهای دل هستش .. انصافا بد هم نیستش اما ایراداتی هم داره که نباید ازش گذشت ..
موافقم ، صفحه کلید خیلی خوبه اما زاویه دید صفحه نمایش خوب نیست
اما میلاد جان برا من تا حالا با هیچ فیلمی مشکل نداشته ، فیلم های با کیفیت
، dvdrip, BlueRay,HD,.. خیلی عالی و بدون هیچ پرشی نشون میده:20:
موافقم ، صفحه کلید خیلی خوبه اما زاویه دید صفحه نمایش خوب نیست
اما میلاد جان برا من تا حالا با هیچ فیلمی مشکل نداشته ، فیلم های با کیفیت
، dvdrip, BlueRay,HD,.. خیلی عالی و بدون هیچ پرشی نشون میده:20:
سیامک جان نمیدونم چقدر اهل فیلم هستی .. نمیتونم واضح توضیح بدم مشکل اینطوری نیست که خیلی تابلو باشه و باید حساس باشی .. این دفعه داری فیلم میبنی کمی بیشتر دقت کن .. مثلا توی فیلم اگه دیوار سفید رنگ یا تیره ای وجود داره .. دقت کنی روی دیوارها یه تصویر لایه ای به وجود میاد که جلو عقب میره .. نمیدونم منظورم رو تونستم بفهمونم یا نه ... یه مقایسه تو سکانسها تو دو تا سیستم یکی لپتاپت و پیسی انجام بدی راحت تر متوجه این اشکالات میشی
راستی بازی مافیا 2 رو هم الان نصب کردم .. در بالاترین تنظیمات دارم بازی میکنم. اگر آنتی آلیاسینگ رو فعال کنید به مشکل بر میخورید
armanjoon_gh
26-08-2010, 17:56
اشتباه نشه ، دقیقا حق با شماست.:10:من نتونستم خوب بیان کنم
منظورم از صفحه کلید چیدمان یا جنسش نبود.فقط منظورم مقایسه با یه یه مدل از سونی بود که به نظرم به قول معروف پدر و مادر تر بودند.همین والا این صفحه کلید که عالیه ، روزی چند ساعت فقط دارم با کلید های جهتی Dirt2 بازی میکنم.آخ هم نگفتن:31:
اما ال ای دی ، من تو همون روزای اول همین جا پرسیدم که چرا LED با کیفیتی نداره. کاملا قبول دارم که زاویه دید افتضاحی داره ، تو نور خیلی اذیت میکنه و مشکلاتی از این دست داره اما چون از نسل جدیده قطعا کیفیت قابل قبولی داره و با کمی اغماض نمره قبولی میگیره. هر چند که باید قبول کنیم کنتراست رنگ به نسبت بالایی داره.
در مجموع بزرگترین ایرادش بدون شک LED شه.
sayanermia
26-08-2010, 20:54
اینم امتیازات من با گرافیک 512 !!
در کل لپتاپ فوق العاده یه!! جمع و جور و خوشگل و بی صدا!!! ولی شارژش سر دو ساعت تموم میشه که کاشکی بیشتر می شد :31:
از کیبورد و موس پدش فوق العاده راضی ام!! ولی واقعا از همه چی بگذریم از ظاهر بی نظیرش نمیشه گذشت!! :10:
sayanermia
26-08-2010, 22:42
شیطونک جان گفتی هارد این مدل سامسونگ هستش!! ولی واسه من زده توشیبا!! داستان چیه؟؟ این کانفیگ ما داره تاریخی میشه ها!! :31:
sayanermia
26-08-2010, 22:45
اوه اوه!! سوتی دادم!! از مدیر بخش میخوام پست مربوط به عکس امتیاز هارو پاک کنه!! اون عکس سیستم دسکتاپ خونه بود!!! D:
تا شب عکس لپتاپو میذارم!!
اینم امتیازات من با گرافیک 512 !!
در کل لپتاپ فوق العاده یه!! جمع و جور و خوشگل و بی صدا!!! ولی شارژش سر دو ساعت تموم میشه که کاشکی بیشتر می شد :31:
از کیبورد و موس پدش فوق العاده راضی ام!! ولی واقعا از همه چی بگذریم از ظاهر بی نظیرش نمیشه گذشت!! :10:
میگم شما ویندوزت بیته ؟ کانفیگت دقیقا چیه"؟
---------- Post added at 07:51 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------
همه یه عکس از امتیازی که ویندوز 7 به سخت افزار لپ تاپشون داده بزارن تا باهم مقایسه کنیم
دقیقا از این قسمت میتونید امتیازات رو ببینید
control panel>Permormance Information and Tools
لطفا تو صفحه ای که باز میشه ، قسمت پایین گزینه View and print detailed permormance.. رو بزنید و از اون صفحه عکس بگیرید تا سخت افزار هم مشخص باشه:20:
اینم برا منه
فقط یکی به من بگه چرا امتیازه گرافیکم اینقدر پایینه؟:19:
عکساتونم میتونید اینجا آپلود کنید
راستیتش سیامک منم امتیاز تورو دارم و کمی ترسیدم از این موضوغ که نکنه این زیگورات دستکاری چیزی کرده ...
میگم دوستمون گرافیکش 512 هست امتیازی از من و تو بالاتره :18:
sayanermia
26-08-2010, 23:31
نه بابا دوستان من که عرض کردم سوتی دادم!! اون واسه سیستم دسکتاپ خونه بود!! اشتباه گذاشتم!!
اینم ماله لپتاپمه :
starpars
26-08-2010, 23:32
اینم امتیاز لپتاپ ما کانفیگش هم که ملومه: ویندوز 32 Bit
دوستانی که امتیازاشون پایینه مثل عکس زیز برن توی تنظیمات گرافیک قسمت 3D و همه تنظیماتو روی حداکثر بزارن بعد امتیازات رو رفرش کنید :
راستی بازی مافیا 2 رو هم الان نصب کردم .. در بالاترین تنظیمات دارم بازی میکنم. اگر آنتی آلیاسینگ رو فعال کنید به مشکل بر میخورید [/B]
عاشق این پستت شدم! خیالمو راحت کردی، چون توی همه سایتای خارجی نوشته که 5470 این بازیو اصلا روی هیچ کیفیتی ساپورت نمیکنه. به نظر میرسه این درایورا رس گرافیکو میکشن!
عاشق این پستت شدم! خیالمو راحت کردی، چون توی همه سایتای خارجی نوشته که 5470 این بازیو اصلا روی هیچ کیفیتی ساپورت نمیکنه. به نظر میرسه این درایورا رس گرافیکو میکشن!
چرت گفتند در بالاترین حد ممکن گرافیک بدون هیچ مشکلی دارم بازی میکتم ..:46: خودم شاخ در آوردم رحم نکرده :31:حساب کن همه تنظیمات بدون استثنا در بالاترین حالت قرار داره .. من نمیدونم چرا 5470 رو میگن بده بخدا تا حالا یه بازیم نشده من رو تنظیمات پایین بازی کنم .. البته دفعه قبلم گفتم یک گیگ رم کارت و 4 گیگ رم سیستم شوخی نیست ... مسلمه که پشتیبانی ایده عالی برای بازیها محسوب میشه ..
خلاصه این کارت گرافیکمون داره میترکونه ها تا الان حسابی سرش بالا بوده و از همه بازیها پیروز بیرون اومده
sheytoon001
27-08-2010, 01:34
شیطونک جان گفتی هارد این مدل سامسونگ هستش!! ولی واسه من زده توشیبا!! داستان چیه؟؟ این کانفیگ ما داره تاریخی میشه ها!! :31:
ممنون که rate لپ تاپتونو گذاشتین:11:
اون پست هم خودتون بمیتونید ویرایش یا حذف کنید:46:
کلا کانفیگ مال شما با همه فرق میکنه ها:31: برا ما سامسونگه:31:
sheytoon001
27-08-2010, 01:40
راستیتش سیامک منم امتیاز تورو دارم و کمی ترسیدم از این موضوغ که نکنه این زیگورات دستکاری چیزی کرده ...
میگم دوستمون گرافیکش 512 هست امتیازی از من و تو بالاتره :18:
واقعا برام عجیبه چرا امتیازش اینقدر پایینه
حالا فردا این کاری که دوستمون گفت رو انجام میدم rate جدیدشو اعلام میکنم:5:ایشالا که حل میشه:31:
آره امتیازه گرافیک لپ تاپ ایشون از مال ما بالاتره، برا ما 3.3 و برا ایشون 5:18: :31:
فردا اگه برا من بالای 6 نشه لپ تاپ میلاد رو آتیش میزنم:19::27:
برا خودم حیفه:31:
:46::11:
بچه های دیگه که 5010 دارن هم لطفا امتیازشون رو بذارن:10:
rickykaka
27-08-2010, 03:22
واقعا برام عجیبه چرا امتیازش اینقدر پایینه
حالا فردا این کاری که دوستمون گفت رو انجام میدم rate جدیدشو اعلام میکنم:5:ایشالا که حل میشه:31:
آره امتیازه گرافیک لپ تاپ ایشون از مال ما بالاتره، برا ما 3.3 و برا ایشون 5:18: :31:
فردا اگه برا من بالای 6 نشه لپ تاپ میلاد رو آتیش میزنم:19::27:
برا خودم حیفه:31:
:46::11:
بچه های دیگه که 5010 دارن هم لطفا امتیازشون رو بذارن:10:
آقا خوب دارین با لپ تاپتون حال می کنینا!!! جای منو هم خالی کنین. روزا واسه من که خیلی داره دیر می گذره!!!
راستی کسی اینجا کنکور کاردانی به کارشناسی شرکت نکرده؟
rickykaka
27-08-2010, 03:35
راستی اون دوستانی که از ویندوز 32 بیتی استفاده می کنند درسته که تو قسمت Properties میزنه 3GB Usable اما ویندوز سون 32 بیتی از 4 گیگ رم پشتیبانی می کنه. اون یگ گیگ رو شیر می کنه برای کارت گرافیک. و این احتمال هست که ریت کارت گرافیک توی ویندوز 32 بیتی بهتر از ویندوز 64 بیتی باشه :46:
sayanermia
27-08-2010, 09:10
ممنون که rate لپ تاپتونو گذاشتین:11:
اون پست هم خودتون بمیتونید ویرایش یا حذف کنید:46:
کلا کانفیگ مال شما با همه فرق میکنه ها:31: برا ما سامسونگه:31:
نه والا قابلیت ویرایش ندارم!! پست هامم که بعد از تائید قرار داده میشه :31: کلا محدودم الان!! واسه همین درخواست حذف پست دادم!!
آره تو کل بازار این کافیگ و سه تا مغازه داشتند که هرکی یه قیمت می داد که رفیقم پایین ترینش می داد همون 700 !!
واقعا سرعتش بالاست!! منم نیازی به گرافیکش ندارم همین 512 هم برام عالیه!! رمش هم سه گیگه واقعا خوبه!! 3dsmax و داره عین بلبل می کشه!!:8:
armanjoon_gh
27-08-2010, 11:57
چرت گفتند در بالاترین حد ممکن گرافیک بدون هیچ مشکلی دارم بازی میکتم ..:46: خودم شاخ در آوردم رحم نکرده :31:حساب کن همه تنظیمات بدون استثنا در بالاترین حالت قرار داره .. من نمیدونم چرا 5470 رو میگن بده بخدا تا حالا یه بازیم نشده من رو تنظیمات پایین بازی کنم .. البته دفعه قبلم گفتم یک گیگ رم کارت و 4 گیگ رم سیستم شوخی نیست ... مسلمه که پشتیبانی ایده عالی برای بازیها محسوب میشه ..
خلاصه این کارت گرافیکمون داره میترکونه ها تا الان حسابی سرش بالا بوده و از همه بازیها پیروز بیرون اومده
دقیقا، منم اصلا فکرشو نمیکردم.اینقدر ازش بد گفته بودند که نزدیک بود برم سراغ GT320 رو لپ تاپ ایسر ولی الان کاملا راضیم.جدا به هیچ بازی نه نگفته.همه رو هم رو high . :5:
armanjoon_gh
27-08-2010, 12:06
عجیبه واسه منم دقیقا همین rate 3.3 رو زده .فقط فرقش با سیامک در اینه که گزینه اول واسه من 6.2 و گزینه دوم 5.9 خورده.بقیه گزینه ها هم یکسانه.چرا اینقدر پایین خورده؟
armanjoon_gh
27-08-2010, 12:17
اینم عکسش
شرمنده ، چطوری میشه عکس رو گداشت اینحا؟
starpars
27-08-2010, 13:31
اینم عکسش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشرمنده ، چطوری میشه عکس رو گداشت اینحا؟
شما اون کاری که گفتم انجام بده بعد ری استارت کن دوباره rate بگیر .
برو اینجا عکستو آپ کن:
بعدش موقع پست دادن لینکشو توی قسمت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد کن:46:
سلام دوستان
برا منم دقیقا همون امتیازی هست که sheytoon001 داره.
البته با پردازنده 2.26
سلام دوستان من دقت نکردم تو پست قبلي . درستش اينه که آپلود کردم.
قبل و بعد از اعمال تغییرات یکی بود.
به نظرتون امتیاز پایینه هارد من برا چیه؟ کم بودن ظرفیت درایو c نیست؟
sheytoon001
27-08-2010, 17:04
شما اون کاری که گفتم انجام بده بعد ری استارت کن دوباره rate بگیر .
برو اینجا عکستو آپ کن:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بعدش موقع پست دادن لینکشو توی قسمت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد کن:46:
آقا من اینکارو انجام دادم، هیچ تغییری نکرد:31:
بعدشم زدم rate رو پاک کردم اما هرچی خواستم دوباره rate بگیرم هی ارور میداد
آخرم دیدم رو دستکتاپم هیچی نیست(یعنی فقط my computer,recycle وdocument بود)
ریستارت که کردم دیدم ویندوز پریده :31:
الانم دارم ویندوز و درایوراشو نصب میکنم ، آخه repair هم نمیشد:19:
اینبار همون ال اون 3d رو روی high گذاشتم ، ببینم چه امتیازی میده
فعلا که زده not available :27: قبلا دقت نکرده بودم، به نظر شما طبیعیه که اول ویندوز نصب میکنیم rate رو بزنه not available ؟:13:توضیح هم اینکه همه درایورا رو نصب کردم..
این ویندوز نصب کردن حسابی وقت آدم رو میگیره:19:
نمیدونم چرا سی دی norton ghost رو لپ تاپ ارور میده :19: وگرنه یه ایمیج میگرفتم که راحت شم :8:
sheytoon001
27-08-2010, 17:13
سلام دوستان من دقت نکردم تو پست قبلي . درستش اينه که آپلود کردم.
قبل و بعد از اعمال تغییرات یکی بود.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه نظرتون امتیاز پایینه هارد من برا چیه؟ کم بودن ظرفیت درایو c نیست؟
اونقدرام پایین نیست
اگه از قسمت view and print.. که گفته بودم ، عکس می گرفتین مشخصاتشم می دیدیم
اما احتمالا درایو ویندوزتون حجمش کمه
سعی کنید درایو c که روش ویندوز نصب میکنید ، دیگه زیر 50-60 گیگ نباشه ، فقط 10-11 گیگشو خود 7 اشغال میکنه :20: برا منم دیدین دیگه 75 تاست الانم نگرانم که آینده به مشکل بر نخورم:31: آخه هارد که پرشه تغییر حجم این درایو مشکل میشه، مگه اینکه پارتیشن مجیک بتونه کاری بکنه:31:
.
راستی بچه ها من میگردم دنبال مشکل این امتیاز پایینه گرافیک اگه پیدا کردم اعلام میکنم ، شمام اگه سرنخی پیدا کردین مارو فراموش نکنین :31:
sheytoon001
27-08-2010, 17:24
بچه ها من همه عکس هایی که گذاشتین رو یک جا میزارم تو پست دوم صفحه اول که برا آینده پیدا کردنشون سخت نشه
بالا هر عکس آی دی هاتونم مینویسم که مشخص شه
اگه تغییری تونستین ایجاد کنین عکسشو بزارن تا جایگزین کنم :20: البته تغییر مثبت:31:
با توجه به:
اگه این لینکو ببینید متوجه میشید که بین تمام گرافیکهای موجود در دنیا واسه نوت بوکها 5470 در میانه قرار داره. قبول دارم که گرافیک خیلی خوبیه ولی بهتره شما هم متوجه باشید که فقط متوسط رو به بالاست و خدا نیست. کاری ندارم که توی اون جدولی که توی لینک قرار داره گفته که این گرافیک خیلی از بازیهای خوبو ساپورت نمیکنه، چون توی این زمینه اشتباه کرده ولی نکته اینجاست که این جدول بر اساس سرعت هسته، سرعت سایه زنی و مموری گرافیک ها مرتب شده پس مو لا درزش نمیره. بنابراین بر اساس این جدول و نمره 5 که به 5470 داده شده میشه نتیجه گرفت که اگه گرافیکی نمره ای بالای 3.5 بگیره پس قادر به اجرای بیشتر بازیهای روز هست چه برسه به 5470 که 5 گرفته!
با توجه به:
اگه این لینکو ببینید متوجه میشید که بین تمام گرافیکهای موجود در دنیا واسه نوت بوکها 5470 در میانه قرار داره. قبول دارم که گرافیک خیلی خوبیه ولی بهتره شما هم متوجه باشید که فقط متوسط رو به بالاست و خدا نیست. کاری ندارم که توی اون جدولی که توی لینک قرار داره گفته که این گرافیک خیلی از بازیهای خوبو ساپورت نمیکنه، چون توی این زمینه اشتباه کرده ولی نکته اینجاست که این جدول بر اساس سرعت هسته، سرعت سایه زنی و مموری گرافیک ها مرتب شده پس مو لا درزش نمیره. بنابراین بر اساس این جدول و نمره 5 که به 5470 داده شده میشه نتیجه گرفت که اگه گرافیکی نمره ای بالای 3.5 بگیره پس قادر به اجرای بیشتر بازیهای روز هست چه برسه به 5470 که 5 گرفته!
ببین دوست من مدل 5470 یه مدل ناشناخته و تقریبا تک هستش که من فقط در چند لپتاپ دیدمش . .. به خاطر همینه که سایتها و کلا افراد خیلی در موردش اطلاع خاصی ندارند مخصوصا یه پدر کشتگی خاصی همیشه با Ati وجود داشته .. تبلیقات بیش از حد انویدیا در همه موارد خود بیل گیتس بارها حمایتش رو از انویدیا اعلام کرده الان همیشه بازی مافیا 2 اولش تبلیقات nvidia رو مشاهده میکنید .. بهر حال این مدل خدا نیست یه مدل خوبه که تقریبا قدرتش برای من ثابت شدست .. مهم اینه بازیها رو روون اجرا کنه اونم رو تنظیمات نرمال... که من اکثرا رو high بازی میکنم .. شما کارت 500 هزاری هم بگیری همین کارو برات میکنه جز در بعضی بازیها مثل کرایسیس که تفاوت بالا خواهد بود ...
اینم عکس کارت گرافیک لپتاپمون
زیاد به بنچمارکتها و مقایساتی که انجام میشه توجه نکن من4 یا 5 سال پیش با دوستان زیاد در این زمینه تحقیق انجام داده بودیم و آخرش همگی به این نتیجه رسیدیم که اکثر این سایتها سیاست خاصی رو در نمودارهاشون اعمال میکنند و کاملا مغرضانه ... مثلا تام هاردوارز که گل سر سبدشون بود یک مقایسات مسخره و بی منطقی انجام میداد که حال مارو بهم زده بود . این رو باید قبول کرد که شرکت انویدیا شدیدا توسط کمپانیهای بازیسازی و حتی مایکروسافت حمایت میشه .. من یادمه اون موقع رقابت این دو شرکت مثل الان وحشتناک زیاد بود .. کار من بررسی تخصصی کارتهای گرافیک بود (هنوز هم تاپیکهام تو انجمن گرافیک هستش ) .. مثلا کارت 6200 از انویدیا رو خودم به شخصه تست کرده بودم و از اون طرف کارت 9550 رو هم با بچه ها تست کرده بودم تو تمام بازیها 9550 رو در بهترین تنظیمات قرار میدادیم میخوردشون اما 6200 بارها شکست خورد حتی تو اورکلاکها هم جواب نمیداد .. اما تو همه سایتها 6200 با اختلاف برنده میشد .. خنده دار بود :27: تستی بود که خود ما بچه های پیسی انجام داده بودیم
یا خیلی موارد دیگه که از حوصله تاپیک خارجه ..
عجیبه واسه منم دقیقا همین rate 3.3 رو زده .فقط فرقش با سیامک در اینه که گزینه اول واسه من 6.2 و گزینه دوم 5.9 خورده.بقیه گزینه ها هم یکسانه.چرا اینقدر پایین خورده؟
مشکلی نیست تنظیمات گرافیک رو بالا ببر .. میره رو 5 نمرت :10:
sheytoon001
28-08-2010, 12:09
مشکلی نیست تنظیمات گرافیک رو بالا ببر .. میره رو 5 نمرت :10:
درسته امتیاز منم به 5 رسید:8:
با سلام به همه دوستان ...
با تحقیقاتی که کردم آخره سر بین n5010 دل و Acer 5741G تو دو دلی گیر کردم . هر دو یه کانفیگی دارن ولی میگن دل مرجوعی زیاد داره و تعداد برگشتی به گارانتیش زیاده!!!!!!!!!!!!! راستیتش موندم الان کودومشو بگیرم!
اگه میشه با دلیل توضیح بدین ممنون میشم.
sheytoon001
28-08-2010, 16:18
با تحقیقاتی که کردم آخره سر بین n5010 دل و Acer 5741G تو دو دلی گیر کردم . هر دو یه کانفیگی دارن ولی میگن دل مرجوعی زیاد داره و تعداد برگشتی به گارانتیش زیاده!!!!!!!!!!!!! راستیتش موندم الان کودومشو بگیرم!
درباره ایسر که چیزی نمی دونم اما تمام بچه هایی که اینجا n5010 خریدن ازش راضی هستن:8:
و در تمام این مدت فقط برا یکی از بچه ها هاردش مشکل پیدا کرد که اونم فرستاد برا گارانتی:46:
دوستان کسی نمیدونه n4010 ایران اومده یا نه؟
sheytoon001
28-08-2010, 17:24
دوستان کسی نمیدونه n4010 ایران اومده یا نه؟
فکر می کنم زیگورات قبلا این مدل رو داشته:20:
.
دوستان به یه مشکل بر خوردم:31:
با اینکه همه درایورارو نصب کردم ، یه بار که بلوتوث رو خاموش و روشن کردم ، الان تو device manager دو تا گزینه به اسم Bluetooth Peripheral Device رو نمیشناسه:13: در ضمن دوتا گزینه INTERNET و NETWORK ذیگه داخل Network and sharing center نیستن:19:
کسی راه حل این مشکل رو میدونه؟:11:
starpars
28-08-2010, 17:51
بزار از دودلی درت بیارم:
5010 بگیر:31:
تو اینجور مواقع فروشنده ها از این حرفا زیاد میزنن اینو به منم گفتن ولی اگه هم مرجوعی داشته بیشتر بخاطر فروش بالاش بوده نه مشکل اساسی
sheytoon001
28-08-2010, 17:52
NETWORK و INTERNET وایرلس درست شد اما اون دوتا دستگاه هنوز ناشناخته موندن
درایور وایرلس و بلوتوث رو دوباره نصب کردم اما هیچ تغییری نکرد:13:
فکر می کنم زیگورات قبلا این مدل رو داشته:20:
یعنی دیگه نمیفروشه؟
توی لیست قیمتش نبود
بعضی سایتا زدن هنوز نیومده!:13:
sheytoon001
28-08-2010, 18:14
یعنی دیگه نمیفروشه؟
توی لیست قیمتش نبود
بعضی سایتا زدن هنوز نیومده!:13:
از خودشون باید بپرسید:46:
بستگی داره، اگه اهل بازی هستی و دوست داری بازیهای روزو راحت اجرا کنی 5010 بهتره چون مموری گرافیکش 1gb ولی کانفیگ 860 تومنی 5741 دارای مموری 512mb. ولی در عین حال این مدل ایسرو باید با کانفیگ 900تومنی دل مقایسه کنی که مال دل به مراتب بهتره و اینم بدون که کلا دل بهتر از ایسره.(به گفته خود فروشنده ها)
masoud45
29-08-2010, 12:17
NETWORK و INTERNET وایرلس درست شد اما اون دوتا دستگاه هنوز ناشناخته موندن
درایور وایرلس و بلوتوث رو دوباره نصب کردم اما هیچ تغییری نکرد:13:
واسه منم اینجوری شده بود یه دفعه تا جایی که یادمه درایور pci رو نصبیدم حل شد.
sheytoon001
29-08-2010, 13:32
واسه منم اینجوری شده بود یه دفعه تا جایی که یادمه درایور pci رو نصبیدم حل شد.
منظورتون از pci کدوم درایوره؟
برا منم قبلا اینجوری شده بود ، با نصب دوباره بلوتوث رفع میشد اما ایندفه نمیشه:19:
mojtabaalemi
29-08-2010, 16:05
عمر باتری موقع فیلم دیدن با روشنایی صفحه معمولی چه قدره؟قطر زیاد قسمت انتهایی رو اعصاب نیست؟ کلا سنگین نیست؟
sheytoon001
29-08-2010, 17:06
عمر باتری موقع فیلم دیدن با روشنایی صفحه معمولی چه قدره؟قطر زیاد قسمت انتهایی رو اعصاب نیست؟ کلا سنگین نیست؟
موقع فیلم رو نمی دونم اما در حالت عادی با نور متوسط ، حداقل 2:30 دووم میاره
نه ! قطرش خوبه و اصلا رو اعصاب نیست:46:
.
بازی هایی که تا صفحه 25 روی 5010 تست کردین به صفحه اول اضافه شد
masoud45
29-08-2010, 20:13
منظورتون از pci کدوم درایوره؟
برا منم قبلا اینجوری شده بود ، با نصب دوباره بلوتوث رفع میشد اما ایندفه نمیشه:19:
sheytoon001
29-08-2010, 20:31
اینو 2-3 بار نصب کردم درست نشد
ببین وقتی درایور بلوتوث رو پاک میکنم ابن دوتا گزینه هم به همراه بقیه بلوتوث ها از بین میره اما با نصبش دوباره ناشناخنه نشون داده میشه:13:
masoud45
29-08-2010, 21:23
اینو 2-3 بار نصب کردم درست نشد
ببین وقتی درایور بلوتوث رو پاک میکنم ابن دوتا گزینه هم به همراه بقیه بلوتوث ها از بین میره اما با نصبش دوباره ناشناخنه نشون داده میشه:13:
درایور وایر لس چی؟ اونو نصبیدی یا نه؟
sheytoon001
29-08-2010, 23:34
درایور وایر لس چی؟ اونو نصبیدی یا نه؟
آره وایرلس رو یه بار پاک کردم و دوباره نصب کردم اما نشد
بلوتوث هم همینطور:13:
mojtabaalemi
30-08-2010, 13:15
باتری 9 سلولش توی تهران هست؟ چند؟وزنش چه قدر بیشتره؟
sheytoon001
30-08-2010, 17:09
باتری 9 سلولش توی تهران هست؟ چند؟وزنش چه قدر بیشتره؟
شما با یه جستجوی ساده توی گوگل میتونید قیمتشو پیدا کنید
اما به نظر من این مدل رو با گارانتی بخرید
برا دیدن قیمت و کانفیگ به سایت زیگورات مراجعه کنید
البته دل ایران هم این مدل رو داره
فکر نمیکنم 9 سلولیش پیدا بشه، شاید موقع خرید بتونی یه مقدار پول بدی تا باتریشو عوض کنن:13:
تمام اطلاعاتی هم که درباره این لپ تاپ میخوای تو صفحه اول گذاشتم:46:
mas_dodar
30-08-2010, 19:13
دم همه بچه های تاپیک گرم
با راهنمایی دوستان منم امروز گرفتمش
زدمش شارژ
masoud45
30-08-2010, 20:08
بچه ها واسه شما cpu رو چند زده ؟ 430 یا 450؟
از قسمت manage نگاه کنید بگید my computer رو میگم.
واسه من زده 430 تو صفحه اول خوندم نوشته بودین 450 نگران شدم.
:18:
دم همه بچه های تاپیک گرم
با راهنمایی دوستان منم امروز گرفتمش
زدمش شارژ
مبارکه .. بر عکس بعضی از مدلهای برند دل این مدل 5010 تنها مدلیست که در ایران تقریبا همه کاربراش رضایت دارند و مطمئن باش از خریدت پشیمون نمیشی .. یه نگاه به صفحات این تاپیک بندازی متوجه میشی 5010 واقعا تا الان بی ایراد و قدرتمند بوده .. نکته جالب در مورد این مدل که جدا برام جای تعجب بوده اینه که تا الان به هیچ بازیی نه نگفته ! با اینکه سایتها و حتی همین بچه های پیسی فکر میکردند کارت گرافیکش ضعیفه اما واقعا من به جرات میتونم بگم این کارت فوق العادست در اجرای بازیها اونم در جزئیات بالا ..
شاید باورتون نشه اما من روزی که این لپتاپ رو خریدم اصلا گرافیکش برام مهم نبود و خیلی واسه بازی روش حساب نکرده بودم اما هر بازیی رو که نصب میکنم بیشتر راغب میشم بازیهای جدیدتری رو تست کنم فقط واسه اینکه ببینم کی کم میاره بالاخره ..
آخرین بازی تست شده dirt هست ... باز هم کارت گرافیکمون موفق عمل کرد و در بهترین تنظیمات بازی رو خیلی روون اجرا کرد:11: البته بگم که چون تنظیمات رو در بالاترین حد گذاشتم با افت فریم مواجه شدم اما در حدی نبوده که بازی رو کند کنه و کاملا نرمال هستش :10:
دوستان بهترین گزینه واسه تست این کارت بازی کرایسیس هستش .. مطمئنا کسی از 5470 انتظار نداره که این باز رو اجرا کنه .. اما من فکر کنم در پایین ترین تنظیمات بشه این بازی رو اجرا کنیم .. اگر کسی از دوستان تست انجام بده ممنون میشم
mojtabaalemi
30-08-2010, 20:59
فکر نمیکنم 9 سلولیش پیدا بشه، شاید موقع خرید بتونی یه مقدار پول بدی تا باتریشو عوض کنن
منظورم اینه که اصلا باتری 9 سلول تو ایران هست که بگیم عوض کنن؟
sheytoon001
30-08-2010, 21:28
بچه ها واسه شما cpu رو چند زده ؟ 430 یا 450؟
از قسمت manage نگاه کنید بگید my computer رو میگم.
واسه من زده 430 تو صفحه اول خوندم نوشته بودین 450 نگران شدم.
:18:
نگران نباش اگه تو کارت گارانتی و سایت dell هم نوع cpuتو 430 نوشته که مشکلی نیست
برا من که i3-330 هست
اما فکر می کنم 450 شم هست همونطوری که 350ش هست:46:
sheytoon001
30-08-2010, 21:50
نکته جالب در مورد این مدل که جدا برام جای تعجب بوده اینه که تا الان به هیچ بازیی نه نگفته ! با اینکه سایتها و حتی همین بچه های پیسی فکر میکردند کارت گرافیکش ضعیفه اما واقعا من به جرات میتونم بگم این کارت فوق العادست در اجرای بازیها اونم در جزئیات بالا ..
شاید باورتون نشه اما من روزی که این لپتاپ رو خریدم اصلا گرافیکش برام مهم نبود و خیلی واسه بازی روش حساب نکرده بودم اما هر بازیی رو که نصب میکنم بیشتر راغب میشم بازیهای جدیدتری رو تست کنم فقط واسه اینکه ببینم کی کم میاره بالاخره ..
آخرین بازی تست شده dirt هست ... باز هم کارت گرافیکمون موفق عمل کرد و در بهترین تنظیمات بازی رو خیلی روون اجرا کرد:11: البته بگم که چون تنظیمات رو در بالاترین حد گذاشتم با افت فریم مواجه شدم اما در حدی نبوده که بازی رو کند کنه و کاملا نرمال هستش :10:
دوستان بهترین گزینه واسه تست این کارت بازی کرایسیس هستش .. مطمئنا کسی از 5470 انتظار نداره که این باز رو اجرا کنه .. اما من فکر کنم در پایین ترین تنظیمات بشه این بازی رو اجرا کنیم .. اگر کسی از دوستان تست انجام بده ممنون میشم
سلام آقا میلاد
آقا من یه مشکل کوچولو با درایور دارم که
تو device manager دو تا گزینه به اسم Bluetooth Peripheral Device رو نمیشناسه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درایور pci و بلوتوث و وایرلس رو چند بار unistall و دوباره نصب کردم اما درست نشد
قبلا یه بار اینجوری شده یود ، با نصب بلوتوث رفع شد اما الان نمیشه
الیته مشکلی پیش نیاورده اما علتش چیه؟
.
راستی اسم بازیها و کیفیتی که تونسته راحت اجرا کنه رو بزار تا به صفحه اول اضافه کنم:8:
masoud45
30-08-2010, 22:54
نگران نباش اگه تو کارت گارانتی و سایت dell هم نوع cpuتو 430 نوشته که مشکلی نیست
برا من که i3-330 هست
اما فکر می کنم 450 شم هست همونطوری که 350ش هست:46:
رفتم نگا کردم واسه من زده بود 430 خیالم راحت شد
starpars
30-08-2010, 23:14
بازی کرایسیس رو تست کردم با تنظیمات متوسط خوب بود افت فریم نداشت البته زیاد بازیش نکردم ولی تو همون مرحله اول خوب بود
سلام آقا میلاد
آقا من یه مشکل کوچولو با درایور دارم که
تو device manager دو تا گزینه به اسم Bluetooth Peripheral Device رو نمیشناسه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درایور pci و بلوتوث و وایرلس رو چند بار unistall و دوباره نصب کردم اما درست نشد
قبلا یه بار اینجوری شده یود ، با نصب بلوتوث رفع شد اما الان نمیشه
الیته مشکلی پیش نیاورده اما علتش چیه؟
.
راستی اسم بازیها و کیفیتی که تونسته راحت اجرا کنه رو بزار تا به صفحه اول اضافه کنم:8:
سلام
شما نباید هیچ درایوری رو نصب کنید خودکار باید بشناسه .. من هیچ موقع به این مشکل شما بر نخوردم اما الان تو فرومها میچرخیدم متوجه شدم که بعضی یوزرهای ویندوز 7 با این مشکل مواجه شدند ...
راه حل منطقیش اینه که شما درایور رو پاک و دوباره نصب و ریست کنید ...
مثلا ورژن درایور dell wirless 365 blutooth رو چک کن ببین اینه :
6.2.0.9600 ..
این درایور برای 1545 در اصل ست شده بوده اما کاملا رو 5010 جواب میده ...
کلا ویندوز 7 هنوز با یه سری درایورها مشکل داره .. مثلا من هنوز نتونستم کارت --- رو تو سیستم خونگیم بشناسونم .. یه بار شناسوندم اما بعد مدتی دوباره ناشناخته شد ...
نهایتا باید ویندوزت رو عوض کنی .. نسخه ویندوز 7 رو هم چک کن
در مورد بازیها سر فرصت لیستشون رو مینویسم .. فعلا خوابم میاد:10:
بازی کرایسیس رو تست کردم با تنظیمات متوسط خوب بود افت فریم نداشت البته زیاد بازیش نکردم ولی تو همون مرحله اول خوب بود
مسلما افت فریم داشتی .. چون کارتهای غول جهان سر این بازی افت فریم دارند ..
پس به همه 5010 دارها تبریک میگم :40:
با این حساب که رو تنظیمات متوسط اجرا شده کاملا ثابت شد که یک کارت گرافیک مطمئن و قدرتمند برای لپتاپه .. دیگه این یکی رو فکر میکردم به مشکل بر میخوره :10:
armanjoon_gh
31-08-2010, 11:36
به سیامک عزیز :
خیلی واسه مشکلی که واست پیش اومده متاسفم.منم همین مشکلو داشتم که با اون درایوری که بهم گفتی مشکل کاملا حل شد. پیشنهاد میکنم به جای 32 یه ویندوز 64 بیتی بریزی چون خیلی راحتتر با درایورا کنار میاد.مخصوصا اگه ultimate باشه.
بازی dirt 2 گرافیک خفنی داره و خدا رو شکر به راحتی از پسش بر اومد.
لیست بازیهای تست شده توسط بنده :
اول از همه بگم شاید بعضی از دوستان فکر کنند داریم دروغ میگیم:31: و میخوایم مثلا قدرت کارت گرافیکمون رو الکی بالا نشون بدیم .. ضرری نداره واسه ضایع کردن امثال من هم شده اگر مایل باشید میتونید برید این بازیها رو تهیه کرده رو لپتاپ خودتون یا کسی که این مدل رو داره تست کنید و ببینید دارم راست میگم یا دروغ !
Mafia 2 ... high
Resident evil 5 ... high
Call of futy modern warefare 2 ... high
Pes 2010 ... high
Tom clansy howx ... high
DiRT2 ... high (خیلی کم در بعضی صحنات ممکنه اذیت کنه .. اگر رو مدیوم قرار بدید مشکلی نخواهد بود ولی خود من رو high بازی lمیکنم)
Nba 2k10 ... High
Sims 3 ... high
( توجه داشته باشید که این بازی از لحاظ گستردگی بیشتر به رم بالا و پردازنده قوی و همینطور مموری بالای کارت گرافیک نیاز داره تا جزئیات خاص گرافیکی )
یکی دو تا بازی یادم رفتهکه اضافه میکنم .. تصمیم دارم بازی farcry 2 رو هم تست کنم ...
armanjoon_gh
31-08-2010, 12:46
لیست بازیهای تست شده توسط بنده :
اول از همه بگم شاید بعضی از دوستان فکر کنند داریم دروغ میگیم:31: و میخوایم مثلا قدرت کارت گرافیکمون رو الکی بالا نشون بدیم .. ضرری نداره واسه ضایع کردن امثال من هم شده اگر مایل باشید میتونید برید این بازیها رو تهیه کرده رو لپتاپ خودتون یا کسی که این مدل رو داره تست کنید و ببینید دارم راست میگم یا دروغ !
Mafia 2 ... high
Resident evil 5 ... high
Call of futy modern warefare 2 ... high
Pes 2010 ... high
Tom clansy howx ... high
DiRT2 ... high (خیلی کم در بعضی صحنات ممکنه اذیت کنه .. اگر رو مدیوم قرار بدید مشکلی نخواهد بود ولی خود من رو high بازی lمیکنم)
Nba 2k10 ... High
Sims 3 ... high
( توجه داشته باشید که این بازی از لحاظ گستردگی بیشتر به رم بالا و پردازنده قوی و همینطور مموری بالای کارت گرافیک نیاز داره تا جزئیات خاص گرافیکی )
یکی دو تا بازی یادم رفتهکه اضافه میکنم .. تصمیم دارم بازی farcry 2 رو هم تست کنم ...
کاملا تایید میشه
masoud45
31-08-2010, 12:57
بازی call od duty 4
sniper
ghost
armed forces
اینا رو من اجرا کردم مشکلی نداشتن
pooyankm
31-08-2010, 13:39
اینم از ریت ماله خودم:
masoud45
31-08-2010, 13:50
بچه ها هر کی تونست هکینتاش روش نصب کنه به مام بگه بنصبیم
من هر کاری کردم نشد
دو تا نسخه رو تست کردم جواب نداد
mas_dodar
31-08-2010, 13:59
مبارکه .. بر عکس بعضی از مدلهای برند دل این مدل 5010 تنها مدلیست که در ایران تقریبا همه کاربراش رضایت دارند و مطمئن باش از خریدت پشیمون نمیشی .. یه نگاه به صفحات این تاپیک بندازی متوجه میشی 5010 واقعا تا الان بی ایراد و قدرتمند بوده .. نکته جالب در مورد این مدل که جدا برام جای تعجب بوده اینه که تا الان به هیچ بازیی نه نگفته ! با اینکه سایتها و حتی همین بچه های پیسی فکر میکردند کارت گرافیکش ضعیفه اما واقعا من به جرات میتونم بگم این کارت فوق العادست در اجرای بازیها اونم در جزئیات بالا ..
مرسي
من كه هنوز درايوراشم دانلود نكردم
اول ميخواستم اج بي بخرم نميدونم جطوري اينجا رو بيدا كردم
كار خدا بود
فقط يه مشكلي هست كيبوردش عربيه گچپژ (كبيش كردم) رو نداره
مرسي
من كه هنوز درايوراشم دانلود نكردم
اول ميخواستم اج بي بخرم نميدونم جطوري اينجا رو بيدا كردم
كار خدا بود
فقط يه مشكلي هست كيبوردش عربيه گچپژ (كبيش كردم) رو نداره
به این پست من مراجعه کنید
و در آخر از دکمه بالای enter به عنوان پ استفاده کنید :10:
sheytoon001
31-08-2010, 15:52
به سیامک عزیز :
خیلی واسه مشکلی که واست پیش اومده متاسفم.منم همین مشکلو داشتم که با اون درایوری که بهم گفتی مشکل کاملا حل شد. پیشنهاد میکنم به جای 32 یه ویندوز 64 بیتی بریزی چون خیلی راحتتر با درایورا کنار میاد.مخصوصا اگه ultimate باشه.
بازی dirt 2 گرافیک خفنی داره و خدا رو شکر به راحتی از پسش بر اومد.
مرسی دوست من
مشکل اینه ویندوز نصب کردن کلی وقت و اعصاب می خواد ، حالا فکر کن آخرشم چنتا سخت افزارو نشناسه
البته الان مشکلی نداره ها فقط در همین حد که تو device manager ناشناخته بوده:31:
سلام دوستان
یه سوال که ممنون میشم جواب بدید
من شدیدا نیاز به یک گیگ رمی که کارت گرافیک از رم گرفنه دارم . چطوری مینونم اونو به رم برگردونم .
چون الان 3 گیگ از رم من قابل استفادس و یک گیگ رو یا کارت گرافیک گرفته با سون 32 بیتی ساپورت نمی کنه.
ممنون
gharibe_25
31-08-2010, 23:14
دوستان٫ از وايرلسش جطورى ميشه استفاده كرد؟ آخه من تا حالا با وايرلس كار نكردم. :31:
armanjoon_gh
01-09-2010, 09:15
سلام دوستان
یه سوال که ممنون میشم جواب بدید
من شدیدا نیاز به یک گیگ رمی که کارت گرافیک از رم گرفنه دارم . چطوری مینونم اونو به رم برگردونم .
چون الان 3 گیگ از رم من قابل استفادس و یک گیگ رو یا کارت گرافیک گرفته با سون 32 بیتی ساپورت نمی کنه.
ممنون
سلام سون 32 فقط از سه گیگ رم استفاده میکنه.و فقط با 64 بیتی میتونی از 4 گیگ رم استفاده کنی
سلام سون 32 فقط از سه گیگ رم استفاده میکنه.و فقط با 64 بیتی میتونی از 4 گیگ رم استفاده کنی
ممنون که جواب دادین
راستی نمی دونم کسی این لپ تاپ رو با vmware تست کرده یا نه.
ولی من تست کردعالیه . همه سیستم عامل ها رو با سرعت بالا اجرا میکنه . تازه من با 32 بیتی تست کردم که رم 3 استفاده میکنه وگرنه 64 بیتی حتما بهترم میشه.
همزمان 2 تا ویندوز 2003 server enterprise , یک windows xp رو رو 7 نصب کردم. یعنی با خود 7 میشه 4 تا سیستم.
عالی بود واقعا
masoud45
01-09-2010, 12:04
منم همزمان ubuntu روش نصبه مشکلی هم نداره
ولی sp3 رو خواستم نصب کنم پیغام داد واسه سخت افزارات مشکل پیش میاره البته وین 7 روش بود خواستم به جای 7 بنصبم
---------- Post added at 01:04 PM ---------- Previous post was at 01:01 PM ----------
اینم واسه منه
مرسی دوست من
مشکل اینه ویندوز نصب کردن کلی وقت و اعصاب می خواد ، حالا فکر کن آخرشم چنتا سخت افزارو نشناسه
البته الان مشکلی نداره ها فقط در همین حد که تو device manager ناشناخته بوده:31:
خواب چرا ویندوز نصب میکنی .. از برنامه acronis true image استفاده کن , راحت بک آپ ریستور کن
mas_dodar
01-09-2010, 13:38
بچه ها میخوام از تو سایت دل مشخصات لپ تاپمو نگاه کنم
کسی میدونه از کجا باید نگاه کنم
کسی لینکشو داره؟
mas_dodar
01-09-2010, 14:18
بچه ها میخوام از تو سایت دل مشخصات لپ تاپمو نگاه کنم
کسی میدونه از کجا باید نگاه کنم
کسی لینکشو داره؟
خودم پیداش کردم
ببخشین حذف پست ندارم
sheytoon001
01-09-2010, 14:32
خواب چرا ویندوز نصب میکنی .. از برنامه acronis true image استفاده کن , راحت بک آپ ریستور کن
خوب ویندوز من یه بار باید خوب نصب شه که بتونم بک آپ بگیرم:31:
البته من از نورتن استفاده میکنم ، از همینم یه ایمیج گرفتم
راستی دستگاه های ناشناختم و به 4 تا رسوندم:31:
4 تا bluetooth peripheral device :31:
راستی وقتی رو dell wireless 365 blutooth module مشخصات رو میزنم ورژن درایور نوشته 6.3.0.2501 :27: در صورتی که ورژنی که من نصب می کنم پایین تره:13:
sayanermia
02-09-2010, 13:01
دوستان٫ از وايرلسش جطورى ميشه استفاده كرد؟ آخه من تا حالا با وايرلس كار نكردم. :31:
اگه یکی آموزش بده خوبه ها! :31: منم تا چند روز دیگه مودم وایرلس میگیرم این آموزش لازمم میشه. مطمئنا دوستان دیگه ای هم هستند که خواستار یادگیری استفاده از وایرلس این لپتاپ اند!!:11:
masoud45
02-09-2010, 13:15
اگه یکی آموزش بده خوبه ها! :31: منم تا چند روز دیگه مودم وایرلس میگیرم این آموزش لازمم میشه. مطمئنا دوستان دیگه ای هم هستند که خواستار یادگیری استفاده از وایرلس این لپتاپ اند!!:11:
کار زیاد سختی نیست اگه اطرافت شبکه وایرلس باشه و وایرلس لپ تاپ روشن باشه خودش پیداش میکنه کافیه که روش کلیک کنی تا بهش کانکت بشه . واسه کانکت شدن هم بستگی به شبکه وایرلس داره که طرف روش پسورد گذاشته باشه یا نه که بتونی بهش کانکت بشی یا نه؟
راه های دیگه ای هم داره و اون تنظیم دستی واسه کانکت شدن به شبکه مورد نظر که پسوردش رو بلد باشی
pooyankm
02-09-2010, 20:00
منم همزمان ubuntu روش نصبه مشکلی هم نداره
ولی sp3 رو خواستم نصب کنم پیغام داد واسه سخت افزارات مشکل پیش میاره البته وین 7 روش بود خواستم به جای 7 بنصبم
---------- Post added at 01:04 PM ---------- Previous post was at 01:01 PM ----------
اینم واسه منه
ماله تو هم مثل ماله منه تقریبا:31:
---------- Post added at 09:00 PM ---------- Previous post was at 08:57 PM ----------
من نمیتونم درایور وایرلسشو نصب کنم !!! کمک!!!!eror :41:میده
sheytoon001
02-09-2010, 20:37
ماله تو هم مثل ماله منه تقریبا:31:
---------- Post added at 09:00 PM ---------- Previous post was at 08:57 PM ----------
من نمیتونم درایور وایرلسشو نصب کنم !!! کمک!!!!eror :41:میده
اسم درایوری که میخوای نصب کنی چیه؟
باید این درایور رو نصب کنی
ارورش چیه؟
masoud45
03-09-2010, 04:57
اسم درایوری که میخوای نصب کنی چیه؟
باید این درایور رو نصب کنی
ارورش چیه؟
شیطونک جون راست میگه واسه من که قبلا R252544 (فکر کنم مال 1564بود)رو نصب میکردم ارور میداد تا اینکه 1501 رو نصبیدم حل شد راحت نصب شد دم بچه های تایپیک گرم اینا 1501 رو معرفی کردن.اگه نداریش لینکش تو صفحات قبل هست اگه پیدا نکردی بگو بذارم. یه عکس از ارورت رو هم بذار بچه ها یه نظر بدن.:10:
masoud45
03-09-2010, 05:05
بجه ها من همیشه با خودم میگفتم حیفه که 5010 تشخیص اثر انگشت نداره تا اینکه یه چیز جدید کشفیدم به جاش میتونیم از تشخیص چهره واسه ورود به سیستم ویندوز استفاده کنیم خیلی فاز میده. البته بگم رو وین 7 32 بیت کار میکنه 64 نیومده تا جایی که من اطلاع دارم تا 2 ماه پیش رو میگم شاید تا الان اومده باشه . قبلا هم این رو گفته بودم . من خودم درم ازش استفاده میکنم. راحت میشینی جلو مانیتور به جای اینکه پسورد بزنی خودش چهرت رو تشخیص میده میره تو سیستم. کس دیگه ای تا حالا استفاده کرده؟:27:
آقا تورو خدا یکی منو کمک کنه..من//intel/ n5010 i3//2gig//250gig دارم...1ماه خریدم...هنوز نتونستم گرافیکش رو به دست بیارم تو سایت دل هم همه درایور هاشو دانلوئو نصب کردم...اما نشد...media acclator hd ..همه رو من نصب کردم...نه وایر لس و نه گرافیکش نصب نشد...خواهش میکنم اگه کسی میدونه راهنماییم کنه
masoud45
03-09-2010, 09:04
آقا تورو خدا یکی منو کمک کنه..من//intel/ n5010 i3//2gig//250gig دارم...1ماه خریدم...هنوز نتونستم گرافیکش رو به دست بیارم تو سایت دل هم همه درایور هاشو دانلوئو نصب کردم...اما نشد...media acclator hd ..همه رو من نصب کردم...نه وایر لس و نه گرافیکش نصب نشد...خواهش میکنم اگه کسی میدونه راهنماییم کنه
زیر لپ تاپ نوشته service tag بعد جلوش یه کد نوشته مثلا 5ge6uj اونو بده
بعدش هم شماره درایور های وایرلس و کارت گرافیک رو بده ببینم مشکلت چیه
سرویس تگ:bxwkzg1
منظورتو از شماره درایور وایر لس و گرافیک نفهمیدم
زیر لپ تاپ نوشته service tag بعد جلوش یه کد نوشته مثلا 5ge6uj اونو بده
بعدش هم شماره درایور های وایرلس و کارت گرافیک رو بده ببینم مشکلت چیه
عزیز سرویس تگ من هستش:bxwkzg1 ..دمت گرم کمک کن...دهنم سرویس شد بی کارت گرافیک
masoud45
03-09-2010, 11:18
سرویس تگ:bxwkzg1
منظورتو از شماره درایور وایر لس و گرافیک نفهمیدم
منظورم اینه که مثلا واسه وایرلس شمارش اینه R252544
منظورم این بود فهمیدی یا نه؟
اگه فهمیدی شماره درایوری که مینصبی و ارور میده رو بزار
پستت خیلی دیر میاد اگه اذیت میشی اینجوری این id yahoo منه off بذار سریع جوابت رو میدم zendooni87@yahoo.com
sheytoon001
03-09-2010, 12:15
این درایور وایرلست
درایور گرافیکت
Intel Graphics Media Accelerator HD
درایور بلوتوثت
Dell Wireless 365 Bluetooth
sheytoon001
03-09-2010, 12:29
بجه ها من همیشه با خودم میگفتم حیفه که 5010 تشخیص اثر انگشت نداره تا اینکه یه چیز جدید کشفیدم به جاش میتونیم از تشخیص چهره واسه ورود به سیستم ویندوز استفاده کنیم خیلی فاز میده. البته بگم رو وین 7 32 بیت کار میکنه 64 نیومده تا جایی که من اطلاع دارم تا 2 ماه پیش رو میگم شاید تا الان اومده باشه . قبلا هم این رو گفته بودم . من خودم درم ازش استفاده میکنم. راحت میشینی جلو مانیتور به جای اینکه پسورد بزنی خودش چهرت رو تشخیص میده میره تو سیستم. کس دیگه ای تا حالا استفاده کرده؟:27:
فکر می کنم باید نرم افزاری مثل Luxand Blink نصب کرد
masoud45
03-09-2010, 16:41
فکر می کنم باید نرم افزاری مثل Luxand Blink نصب کرد
آره من همونو نصب کردم
hatefRad
03-09-2010, 17:06
سلام
آقا این وایرلس لپتاپ من روشنه ولی چیزی سرچ نمیکنه به نظرتون اشکال از کجاست ؟
بعد واسه میکروفن هم باید درایور خاصی نصب کنیم ؟
ویندوز ۷ ۶۴ بیتی نصب دارم، لپتاپمم n5010 - corei5
ممنون
sheytoon001
03-09-2010, 18:54
سلام
آقا این وایرلس لپتاپ من روشنه ولی چیزی سرچ نمیکنه به نظرتون اشکال از کجاست ؟
بعد واسه میکروفن هم باید درایور خاصی نصب کنیم ؟
ویندوز ۷ ۶۴ بیتی نصب دارم، لپتاپمم n5010 - corei5
ممنون
درمورد وایرلس نمی دونم اما به نظرم با روشن کردنش اگه شبکه ای پیدا کنه ، داخل قسمت NETWORK که آیکونش کنار ساعته نشون میده و یه گزینه connect هم زیزش هست که میتونی یه اون شبکه متصل بشی
بعد از اتصال هم با باز کردن یرنامه DW WLAN از داخل control panel میتونی جزییات بیشتری رو ببینی:46:
نه میکروفن درایور خاصی نداره فقط درایور صدا که اینه رو باید نصب کنی (IDT 92HD79B1) ، تو control panel قسمت sound از سربرگ recording میتونی میکروفن رو تست کنی
sheytoon001
03-09-2010, 19:27
کسی می دونه این درایو OEM که در حد چند مگابایته برا چیه؟
من شنیدم اطلاعاتی در مورد سیستم عامل مثلا همین اکتیو شدنش توش ذخیره میشه درسته؟
mas_dodar
03-09-2010, 22:17
دوستان من یه مشلی دارم
وقتی با لپ تاپم ویدئو نگا میکنم به صورت شطرنجی ریز نشون میده
رنگ مشکی رو هم شطرنجی بزرگ نشون میده
همون ویدئو رو با مانیتور pc نگا میکنم شطرنجی رو نداره
درایور گرافیکم نصبه چیز دیگه ای لازمه بنصبم؟؟
منم این مشکلو دارم. متاسفانه یکی از معدود مشکلات این نوت بوک کیفیت نه چندان خوب صفحه نمایششه. ولی این مشکل بیشتر با ویندوز مدیا پلیر اتفاق میوفته و من فیلمهایی که باهاشون همچین مشکلیو دارم با KM Player نگاه میکنم و مشکلم رفع میشه، البته به مقدار خیلی کم کیفیت فیلم میاد پایین ولی دیگه شطرنجی نمیشه.
sayanermia
03-09-2010, 22:54
دوستان من یه مشلی دارم
وقتی با لپ تاپم ویدئو نگا میکنم به صورت شطرنجی ریز نشون میده
رنگ مشکی رو هم شطرنجی بزرگ نشون میده
همون ویدئو رو با مانیتور pc نگا میکنم شطرنجی رو نداره
درایور گرافیکم نصبه چیز دیگه ای لازمه بنصبم؟؟
ویدئو پلیرتو عوض کن!!
mas_dodar
04-09-2010, 00:01
تو مدیا پلیر و km player اینجوریه.
با چی نگا کنم؟
چی برنامه ای پیشنهاد میکنین؟
sheytoon001
04-09-2010, 00:23
تو مدیا پلیر و km player اینجوریه.
با چی نگا کنم؟
چی برنامه ای پیشنهاد میکنین؟
jet audio رو امتحان کن
اما من با همون مدیا پلیر هم این مشکل رو ندارم
رزولوشن رو روی 1366x768 گذاشتی دیگه؟
البته یه سری کدک نصب کردم
راستی وقتی لپ تاپ به شارژ هست هم امتحان میکنی دیگه؟ آخه برا بازی ها وقتی به شارژه کیفیت خیلی بهتره و افت فریم نداره
mas_dodar
04-09-2010, 12:07
jet audio رو امتحان کن
اما من با همون مدیا پلیر هم این مشکل رو ندارم
رزولوشن رو روی 1366x768 گذاشتی دیگه؟
البته یه سری کدک نصب کردم
راستی وقتی لپ تاپ به شارژ هست هم امتحان میکنی دیگه؟ آخه برا بازی ها وقتی به شارژه کیفیت خیلی بهتره و افت فریم نداره
بله رزولوشنم 1366x 768هستش
به شارژ هم وصله همینجوریه
وقتی فول اسکرین میکنم اینجوری میشه
sheytoon001
04-09-2010, 13:13
بله رزولوشنم 1366x 768هستش
به شارژ هم وصله همینجوریه
وقتی فول اسکرین میکنم اینجوری میشه
درسته حق با شماست اما با همه فیلم ها این مشکل رو نداره
مشکل از پلیر نیست
اگه راهی پیدا کردم اعلام میکنم:10:
راستی ویندوز کامپیوترتون هم مثل لپ تاپ 7 هست؟
sheytoon001
04-09-2010, 15:05
راستی بچه ها مشکل افت فریم بازی ها در حالتی که با باتری بازی می کنین از همون راهی که قبلا برا یکی از بچه ها توضیح دادم رفع میشه:5: اگه خواستین اعلام کنین تا دوباره بگم:46:
راستی بچه ها مشکل افت فریم بازی ها در حالتی که با باتری بازی می کنین از همون راهی که قبلا برا یکی از بچه ها توضیح دادم رفع میشه:5: اگه خواستین اعلام کنین تا دوباره بگم:46:
قربون دستت، ميشه دوباره بگي
حب شاید ریزولوشن اون فیلمی که نگاه می کنی پایینه.مثلا شما فیلم 3gp نگاه کنید با ریزولوشن hd معلومه که شطرنجی میشه.چون باید پیکسلها رو بکشه.شما با یه فیلم کیفیت نسبتا بالا مثل فرمت vob یا یه فیلم با کیفیت hd بذار بببین باز هم مشکل داره یا نه؟
اقا رو این نوت بوک نمیشه ویندوز xp نصب کرد؟
sheytoon001
04-09-2010, 19:26
حب شاید ریزولوشن اون فیلمی که نگاه می کنی پایینه.مثلا شما فیلم 3gp نگاه کنید با ریزولوشن hd معلومه که شطرنجی میشه.چون باید پیکسلها رو بکشه.شما با یه فیلم کیفیت نسبتا بالا مثل فرمت vob یا یه فیلم با کیفیت hd بذار بببین باز هم مشکل داره یا نه؟
این مشکل اونقدرام بزرگ نیست ، تا حد زیادی به فیلم بستگی داره اما بازم مقدار کمی حالت شطرنجی تو لپ تاپ مشخصتره
شاید هم برا رزولوشنه که در لپ تاپ 1366x768 اما در اکثر کامپیوترها 1024x768 هست
---------- Post added at 08:26 PM ---------- Previous post was at 08:24 PM ----------
مطمئن نیستم اما نصب نکنی بهتره چون درایوراش نیست
اکثر برنامه های xp با فعال کردن قابلیت سازگاری به خوبی روی 7 جواب میده:46:
sheytoon001
04-09-2010, 20:02
برا اینکه زمانی از باتری استفاده می کنین بازی بدون افت فریم اجرا بشه
به این آدرس برید
control panel>Hardware and Sound>Power Option
کنار رادیو بوکسی که علامت خورده(که در حالت عادی balanced)
روی change plan setting کلیک کنید
از صفحه ی جدید روی گزینه ی Changr Advanced Power Option کلیک کنید
حالا یه پنجره به اسم power optin باز میشه
تو همین پنجره اگه ببینید یه سری گزینه وجود داره
آخرین گزینش اینه ATI Graphic power option
علامت + کنارشو که بزنید گزینه ATI Powerplay setting نمایان میشه
علامت + این رو هم بزنید دو تا گزینه میاد
دومی که هیچی ، مربوط میشه به زمانی که به شارژه
اما اولی یعنی on battry در حالت عادی روی maximize battery life قرار داره
شما این گزینه رو ،روی maximize performance بزارید
و همه پنجره هارو ok و save کنید
حالا بازی رو اجرا کنید
در این حالت مصرف باتری بیشتر میشه پس بعد از بازی تغییرات رو به حالت اولیه برگردونید
mas_dodar
04-09-2010, 21:19
با هر فرمتی نگا میکنم اون یه ذره شطرنجیه رو داره
mp4-wmv-avi-mkv
آقا لطفا یه نفر طرز استفاده و درایورهای لازم برای کار با بلوتوث، دوربین و وایرلس این نوت بوکو توضیح بده که ما هم بی بهره نمونیم.
کسی نبود...؟
sayanermia
05-09-2010, 00:46
کسی نبود...؟
برادر من!!
جناب sheytoon001 در پست شماره 481 که پاسخ شمارو دادند!:11:
strongxxx
05-09-2010, 08:57
همونطور كه دستمون فرمودن ميتوني ويندوز XP نصب كني ولي مشكل با درايور هاش هست
كه البته اونو هم ميشه رديف كرد:5:
sheytoon001
05-09-2010, 13:53
با هر فرمتی نگا میکنم اون یه ذره شطرنجیه رو داره
mp4-wmv-avi-mkv
اینجا رو نگاه کن ببین مشکلت رفع میشه؟
من فقط با یه فیلم کیفیت بلوری این مشکل رو دارم
لطفا اگه مشکلت رفع شد تو همین تاپیک مشکل و راه حلش رو توضیح بده:10:
ببخشید متوجه اون پست نشدم
بنده برای نصب باکس های نرم افزاری موبایل نیاز زیادی به نصب ویندوز اکس پی دارم
ولی هنگام نصب اکس پی بعد از مدت کوتاهی صفحه ابی می اید که میگه check the computer virus و ...
همون صفحه ابی معروف
در ضمن بعد از نصب چطوری میشه درایورش رو ردیف کرد
با تشکر
sheytoon001
05-09-2010, 14:27
ببخشید متوجه اون پست نشدم
بنده برای نصب باکس های نرم افزاری موبایل نیاز زیادی به نصب ویندوز اکس پی دارم
ولی هنگام نصب اکس پی بعد از مدت کوتاهی صفحه ابی می اید که میگه check the computer virus و ...
همون صفحه ابی معروف
در ضمن بعد از نصب چطوری میشه درایورش رو ردیف کرد
با تشکر
برادر بهتره xp رو بیخیال شی
موقع نصب نرم افزار xp رو 7 به جای دابل کلیک run as administrator رو بزن
و بعد از نصب رو فایل اجراییش راست کلیک کن و properties رو بزن و از سربرگ compbility سازگاری با سیستم عامل xp رو فعال کن
درایور xp براش وجود نداره
درایور 7 هم از سایت dell
باز هم اگه جواب نگرفتی با نرم افزارایی مثل virsualbox یا vmware و.. می تونی xp رو روی 7 داشته یاشی:46:
sheytoon001
05-09-2010, 16:42
آقا لطفا یه نفر طرز استفاده و درایورهای لازم برای کار با بلوتوث، دوربین و وایرلس این نوت بوکو توضیح بده که ما هم بی بهره نمونیم.
دوربین که خودکار شناخته میشه اما برا استفاده ازش نیاز به نرم افزار جانبی مثل Debut Video Capture داری
وایرلس هم که چندین بار درایوزش معرفی شده(1501) اما طرز کار وایرلس رو نمیدونم
بلوتوث هم که با نصب Dell Wireless 365 Bluetooth ردیف میشه(توجه Dell Wireless 365 Bluetooth Module رو نصب نکنید) برا ارسال یک فایل با راست کلیک و زدن send to بلوتوث رو انتخاب میکنین و با انتخاب وسیله و ورود کد مشابه در هردو فایل منتقل میشه ، برا فرستادن فایل از وسله دیگه اول باید تیک Allow bluetooth divice to find this computer رو در bluetooth setting بزنید:20:
خب من بلوتوثمو روشن میکنم، با موبایلم سرچ میکنم و Dell Wireless 365 Bluetooth رو پیدا میکنه ولی وقتی میخوام بفرستمش نمیشه. در ضمن آیکن بلوتوث هم توی task bar ندارم.
sayanermia
05-09-2010, 20:40
خب من بلوتوثمو روشن میکنم، با موبایلم سرچ میکنم و Dell Wireless 365 Bluetooth رو پیدا میکنه ولی وقتی میخوام بفرستمش نمیشه. در ضمن آیکن بلوتوث هم توی task bar ندارم.
بلوتوث دوتا درایور داره!! از این استفاده کنید مشکل برطرف میشه
---------- Post added at 10:40 PM ---------- Previous post was at 10:37 PM ----------
اقا این نداشتن چراغ caps lock و num lock پدر مارو دراورده!! نرم افزاری چیزی نیست ما نصب کنیم تا با زدن این دکمه ها از وضعیت خاموش بودن یا روشن بودنشون مطلع بشیم؟؟ مثلا چراغی توی تسکبار روشن کنه یا مثل خود نرم افزار QuickSet ایکون نمایش بده بفهمیم خاموشه یا روشن؟؟
sheytoon001
05-09-2010, 21:31
شما اول همین برنامه که دوستمون لینکشو گذاشتن رو نصب کنین
یعد اگه آیکن بلوتوث رو نداری پس بلوتوث خاموشه یا درایورش درست نصب نشده
با کلید f2 بلوتوث رو روشن کن
روی آیکن بلوتوث راست کلیک کن و Open Setting رو بزن
در پنجره باز شده کنار Allow Bluetooth devices find.. تیک بزنین
بعد با دستگاه دیگه بلوتوث رو جستجو کنین ، میبینید که اسم لپ تاپتو نشون میده:46:
درضمن وقتی ارسال میکنید در task bar یه پنجره یا به عبارتی بالون باز میشه که باید روش کلیک کنید و اجازه بدید فایل دریافت شه:20:
sheytoon001
05-09-2010, 21:44
اقا این نداشتن چراغ caps lock و num lock پدر مارو دراورده!! نرم افزاری چیزی نیست ما نصب کنیم تا با زدن این دکمه ها از وضعیت خاموش بودن یا روشن بودنشون مطلع بشیم؟؟ مثلا چراغی توی تسکبار روشن کنه یا مثل خود نرم افزار QuickSet ایکون نمایش بده بفهمیم خاموشه یا روشن؟؟
مگه برا شمت نشون نمیده؟
quick set رو نصب کنید
وقتی caps lock رو روشن میکنی علاوه بر اینکه رو صفحه caps lock on/off و علامت قفل میاد
در قسمت آیکن های کنار ساعت آیکون "A" اضافه میشه:20:
sayanermia
05-09-2010, 21:50
مگه برا شمت نشون نمیده؟
quick set رو نصب کنید
وقتی caps lock رو روشن میکنی علاوه بر اینکه رو صفحه caps lock on/off و علامت قفل میاد
در قسمت آیکن های کنار ساعت آیکون "A" اضافه میشه:20:
ایول!! اصلا دقت نکردم! من اون برنامه رو پاک کرده بودم!! حالا می فهمم چقدر لازمه!!:31: اب در کوزه و ما تشنه لبان می گردیم!!
sheytoon001
05-09-2010, 23:25
آقا شارژر 5010 شما هم همینه؟
masoud45
05-09-2010, 23:30
اره واسه من همینه فقط واسش یه تبدیل گرفتن تا بزنم به پریز برق.
شیطونک جون یه لطفی کن تو صفحه اول مشکل افت فریم رو اضافه کن که بچه ها زیاد دنیالش نگردن
درایور های که بچه ها باش مشکل دارن مثل بلوتوث اون رو هم اضافه کن. ممنون
سلام بچه ها من مي خوام 5010 با كانفينگ: cpu:2.26/ati5470/ram 4/ hdd 320 بگيرم قيمتش اصفهان بدون گارانتي 750 هست. قيمتش خوبه؟
sayanermia
06-09-2010, 00:06
سلام بچه ها من مي خوام 5010 با كانفينگ: cpu:2.26/ati5470/ram 4/ hdd 320 بگيرم قيمتش اصفهان بدون گارانتي 750 هست. قيمتش خوبه؟
اگه گرافیکت مثل من بخت برگشته 512 نباشه و یک گیگ باشه ارزش داره!!
---------- Post added at 01:06 AM ---------- Previous post was at 01:05 AM ----------
اره واسه همینه فقط مثل تو دوشاخه نیست!! از این سه تایی هاست که منم تبدیل خریدم براش !!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.